Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver lan Reich katelu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver gerakane ing ngimpi menyang Semesta podo. Ing kana dheweke ndeleng naga lan kudu sinau yen ana Reich Katelu lan Jerman Hitler, sing dibantu dening gnome dongeng. A lanang hobbit enom wis dikirim kanggo bantuan USSR. Nanging dheweke nemokake dheweke ana ing koloni buruh bocah-bocah sing ora bisa nulungi Rusia Soviet. Lan Jerman nyekel USSR!

  GULLIVER lan REICH katelu
  ANNOTASI
  Gulliver gerakane ing ngimpi menyang Semesta podo. Ing kana dheweke ndeleng naga lan kudu sinau yen ana Reich Katelu lan Jerman Hitler, sing dibantu dening gnome dongeng. A lanang hobbit enom wis dikirim kanggo bantuan USSR. Nanging dheweke nemokake dheweke ana ing koloni buruh bocah-bocah sing ora bisa nulungi Rusia Soviet. Lan Jerman nyekel USSR!
  . BAB 1.
  Bosen kerja budak, lelungan sing wani turu lan ngimpi sing luwih menarik tinimbang kasunyatan.
  Gulliver lanang mabur ing naga, lan ing jejere dheweke ana cah wadon ayu unprecedented. Wis cukup diwasa, nanging isih enom, lan banget otot lan curvy. Lan ing rambute werna emas rwaning, ana makutha sugih inten lan sawetara watu supaya padhang, kaya lintang, padha outshone malah paling gedhe lan paling larang mirah.
  Bocah lelungan takon:
  - Kowe sapa?
  Wong wedok kuwi mangsuli karo mesem:
  - Aku Putri Leia! Lan saiki aku mrentah tentara naga!
  Gulliver noleh mburi. Lan nyatane, ana akeh naga ing langit, lan kabeh makhluk iki apik banget. Lan ana bocah-bocah wadon nggantheng lungguh ing.
  Nanging sing paling ayu lan nyenengake yaiku ratu. Lan naga sing wong telu mabur, bebarengan karo kaendahan liyane, iku pancen apik tenan. Ing kene ana tim. Lan ing wektu sing padha, kabeh bocah wadon ora nganggo alas kaki, sanajan wuda ditutupi watu lan manik-manik sing larang regane.
  Nanging padha ora ndhelikake salah siji coklat bar saka abs ing weteng, utawa bal otot Rolling ing kulit tembaga. Ing wektu sing padha, tlapak sikil nduweni tikungan tumit sing elegan lan unik.
  Prajurit kasebut ngandika:
  - Carane ayu sampeyan. Sampeyan bocah-bocah wadon pancen ajaib!
  Leia ngguncang rambute warna godhong emas lan nyanyi:
  Bocah-bocah wadon kabeh ayu, tanpa alas kaki,
  Padha kuwat lan prajurit saka kandhang ...
  Wong ayu iku rupane galak banget,
  Atine jelas luwih bungah karo wong-wong mau!
  Gulliver setuju karo iki. Dheweke nggulung pedhang ing tangane, nggawe angka wolung karo pedhang kasebut, lan ujar:
  - Tanpa mangu, luwih nyenengake karo sampeyan!
  Tim ayu mabur ing naga. Ana tentara kabeh, apik banget lan unik. Lan naga wis wings dicet ing kabeh werna saka pelangi. Lan ketoke padha decorated karo watu larang regane.
  Gulliver nyathet:
  - Saben wong napsu iku naga ing cara dhewe, nanging ora sirah pitu, nanging paling asring tanpa sirah!
  Putri Leia ngguyu lan mangsuli:
  - Ora kaya naga, wong lanang ora perlu ngethok sirahe; dheweke wis ilang nalika ndeleng wong wadon!
  Prajurit lanang kasebut nguncalake driji sikil - umure kira-kira rolas taun lan mung nganggo celana pendek, mula dheweke mbuwang jarum. Dadi mabur liwat lan nusuk liwat nyamuk sing cukup gedhe, mateni nganti mati.
  Gulliver nyathet karo mesem:
  - Wong sing nesu kaya tawon lan kanthi kecerdasan serangga nggawe molehill saka molehill!
  Prajurit Putri Leia dikonfirmasi:
  - Kanggo wong sing duwe kecerdasan mabur, serangga apa wae yaiku gajah!
  Lan padha ngguyu. Iku katon lucu banget. Angsa padha mabur ing ngarepe. Manuk kasebut cukup gedhe lan lemu, kanthi swiwine gedhe. Ing pimpinan pak lungguh saperangan: lanang lan wadon, lan padha nyekeli lonceng perak ing tangan, kang padha jingled merrily.
  Gulliver nyathet:
  - Wong diwasa kerep ngapusi, bocah-bocah nggawe barang, lan wong tuwa umume ngapusi nganti omongan bayi!
  Putri putri manthuk lan nambah:
  - Umur tuwa ora bungah, nanging tiba ing kanak-kanak minangka bilai sing luwih gedhe!
  Bocah-bocah ing angsa pimpinan tiba-tiba nyanyi:
  Piyé piala asalé saka jagad raya?
  Pancen pangripta dhewe ora kelingan...
  Bisa wae iku langgeng,
  Ora mati kaya geni ing jagading wong mati!
  
  Sampeyan dudu sing pisanan ngerti yen Adam dosa,
  Hawa dudu wong pisanan sing rusak dening daging ...
  Wong mabuk sing njupuk saka kutha "Agdam",
  Wong sing ngrokok "rencana" nalika istirahat ...
  
  Saben uwong sing ngerti apa sing ala
  Biasane nglanggar hukum tanpa wedi...
  Lan kanggo sapa wae sing dadi beban,
  Sing mung pengin sujud kanggo awake dhewe!
  
  Aku isih pengin ngrebut saka popok,
  Malah nalika isih bayi, aku duwe dorongan kanggo nggawe kekacoan kaya ngono ...
  Yagene ibu sing jahat ngipat-ipati bocah?
  Ing endi wong-wong mau menyang perang tentara sing angel?
  
  Mung siji cherry nyolong saka taman musim panas,
  Sing liyane mateni pedagang nganggo pabrik baja...
  Kang sirahe pedhot dening kapak bengkong,
  Sing algojo mbuwang ing rodha.
  
  Penculik nyolong, ngidoni ati nurani,
  Lan sing nyolong dhuwit recehan pengemis ...
  Aku malah bungah kanggo setengah potong,
  Liyane seneng curls wanita.
  
  Ya, akeh rupane, akeh rupa ala,
  Pasuryane apik banget ing iyub-iyub apa wae.
  Ananging karep isih tetep apik ing jiwa,
  Senajan donya watara kita, sayangé, banget alam bébas!
  
  Randha nangis, bocah yatim piatu
  Dunia kita menuju neraka...
  Apa bisa tenan yen atine Gusti iku monolitik,
  Apa manungsa ora nduwé panggonan ing pirdusé Gusti Allah?
  
  Sampeyan bakal nemokake jawaban mung ing awak dhewe,
  Nalika sampeyan bisa ngilangi rasa nesu ing pikirane ...
  Nalika sampeyan mbales ala kanthi becik,
  Lan mungkasi ngisi weteng!
  Bocah-bocah nyanyi kanthi riang lan apik banget, lan banjur nyetop ilat ing Gulliver. Navigator wani macet metu ilat ing nanggepi.
  Lan ngguyu lan dosa ...
  Gulliver nyathet karo mesem:
  - Pikirane bocah kaya keajaiban. Lan ing kene sampeyan bakal setuju, sampeyan ora bakal mbantah!
  Putri Leia cekikikan lan nyanyi:
  Aku wingi isih bocah,
  Ora ana sing bisa ditindakake ing kene ...
  Luwih becik anak singa tinimbang pedhet gajah sing bodho
  Lan naga bakal kaput!
  Lan padha bumped: lanang lan wadon karo Bare kaki. Ya, dheweke duwe petualangan sing apik ing kene. Lan akeh nuansa beda. Dadi urip mung apik.
  Gulliver ngeweruhi sing bocah-bocah wadon ing naga wiwit uncalan soko ing midges karo driji sikil Bare. Apa gaya perusahaan iki - kanggo njupuk mabur lan ngremukake. Inggih? Nek kuwi sing dikarepke, ya dadi. Sing utama yaiku ora ilang sirah.
  Nanging Gulliver dudu pejuang sing isin. Senajan saiki mung lanang.
  Lan Putri Leia takon marang bocah lanang kasebut:
  - Apa sampeyan seneng madu?
  Prajurit enom manthuk:
  - Mesthi!
  Bocah wadon kasebut mangsuli kanthi wicaksana:
  - Madu tawon nggawa kesehatan, pidato madu saka politisi mung nyebabake kuciwane diabetes!
  Gulliver kanthi pinter nambahake:
  - Madu tawon ndadekake tangane lengket, madu politisi nyebabake dhuwit recehan sing gampang ditipu nempel ing cakar!
  Pejuang wadon setuju karo iki:
  - Ora ketompo carane manis wicara politisi, kajaba diabetes, ora nyebabake kuciwane kanggo wong sing ora duwe kapinteran!
  Bocah prajurit kasebut kanthi logis ujar:
  - A wong tau bisa duwe luwih saka siji rama, nanging negara wis repes rolas calon kanggo peran rama bangsa!
  Sawisé iku loro pejuang: lanang lan wadon, singsot, sijine driji sikil ing cangkeme. Apa sing njalari gonjang-ganjing atmosfèr lan discharge listrik alam. Lan midges stunned tiba mudhun, ambruk sanalika ing sirah shaggy saka Orc, tindikan lan tindikan wong-wong mau.
  Putri Leia nyanyi kanthi semangat:
  - Ibu, terus, bapak, terus.
  Yen saben sore, iki bakal dadi urip!
  Para Orc ketemu ing sangisore naga lan bocah-bocah wadon, kru tanpa alas kaki.
  Lan diangkah lan ora supaya diangkah bombing wiwit, mbuwang granat krasan digawe saka bledug batu bara, utawa soko malah adhem lan luwih cilaka.
  Utamane, jarum sing cetha banget lan beracun digunakake, sing secara harfiah nusuk orc lan goblin nganti mati. Iki sing ditindakake bocah-bocah wadon lan diuripake.
  Putri Leia uga nembak kanthi akurat ing orc wulu lan nyanyi:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  Raja sihir putih...
  Nostradamus, Nostradamus,
  Lara atiku ora suda!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Bocah-bocah wadon ngimpi tanpa alas kaki,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Sampeyan mung kawilujengan!
  Lan prajurit kasebut nuduhake ilat sing dawa lan agawe.
  Sawisé iku, dheweke bakal njupuk lan ngidoni nganggo wulu geni sing murub. Iki pancen cah wadon kanthi kekuatan kolosal lan bakat sing luar biasa. Sing bisa akeh. Lan yen rusak, ora ana sing bisa nglawan.
  Bocah lelungan Gulliver uga murub geni sing keras lan agresif marang orc saka naga. Dheweke tumindak banget aktif lan efektif. Lan prajurit bocah kasebut duwe bakat sing jelas kanggo kamenangan lan kekarepan kanggo nguwasani seni militer.
  Ora, dheweke nglawan iki, para orc ora bisa nolak. Lan bocah-bocah wadon murub banget efektif, ora menehi mungsuh kasempatan slightest. Iki pancen perang epik.
  Bocah lelungan Gulliver malah nyanyi:
  Bungah, bungah,
  Kanggo kekuwatan dina operator ...
  Bungah, bungah,
  Yagene aku ora nunggang jaran?
  Iki pancene tembang gelut lan perky. Lan ing wektu sing padha ana karusakan total orc. Lan bocah-bocah wadon saka naga wiwit murub ing wong-wong mau karo crossbows, muter drum karo driji sikil telanjang.
  Lan kabeh katon apik banget lan aneh, sejatine crita anyar lan unik digawe. Ing kono ora ana panggonan kanggo wong-wong sing ringkih lan lara.
  Cukup coba lan cedhak karo bocah-bocah wadon kaya iki lan bakal ngrusak sapa wae dadi kue.
  Lan kaya sing dikandhakake, penyakit sapi gila iku nular. Lan para prajurit bisa nuduhake iki kanthi alami. Lan padha ngalahake mungsuh kanthi semangat banget. Lan padha muntahake panah lan bolt crossbow. Kajaba iku, kabeh ditindakake kanthi intensitas gedhe.
  Dadi sampeyan ora bakal bisa nindakake akeh nglawan tentara kaya ngono. Lan para prajurit kasebut mlebu ing orc nganti ora bisa lolos. Iki minangka efek sing ngrusak saka panah lan bolt crossbow.
  Gulliver njupuk lan nyanyi:
  Tembak kanthi kendel lan numpes
  Ana bakal urip saka jantung!
  Putri Leia nyathet:
  - Anak luwih apik tinimbang wong diwasa amarga umure mbenerake kabodhoan sing isih enom!
  Prajurit kasebut ngandika:
  - Nom-noman mbenerake kabodhoan, nanging ora ateges; kanggo mbedakake ireng saka putih sampeyan ora butuh pirang-pirang taun lan kawruh!
  Lan bocah Terminator singsot, lan awan gagak tiba kaya watu es ing endhas orc shaggy.
  Putri Leia tweeted:
  - Ora intelijen, nganggep pincang, pikiran ora gumantung ing abad! Sanajan sampeyan duwe kekuwatan tanpa kapinteran, sampeyan kabeh ora kuwat!
  Gulliver kanthi logis nyathet:
  - Otot sing digawe saka baja ora bakal ngimbangi sirah oak!
  Bocah-bocah wadon liyane kanthi bungah nyathet:
  - Ora dadi masalah kanggo bocah wadon - yen ana sikil sing telanjang, mula luwih elek kanggo bocah wadon - ing tumit boot!
  Putri Leia kanthi logis nyatakake:
  - Yen sampeyan pengin dadi ace, duwe joker ing sirah!
  Gulliver cekikikan karo ngguyu:
  - Asu ajag dipakani kanthi sikil sing cepet, wong wadon kanthi sikil sing langsing, nalika wedhus nyedhot!
  Banjur ngguyu mlayu liwat baris. Lan Putri Leia ngandika:
  - Cara paling apik kanggo narik dhuwit recehan metu saka dompet wong iku nganggo driji sikil telanjang saka sikil cah wadon!
  Prawan Countess nyathet:
  - Tumit telanjang bocah wadon bakal entuk sandhangan sing paling modis yen wong lanang duwe boot bodho lan boot felt lengkap!
  Gulliver tweeted humorously:
  - Bocah-bocah wadon Barefoot ora mung seneng sepatu bot lan sepatu bot, nanging dheweke nyurung awake dhewe ing sangisore tumit urip!
  Sawisé iku padha njupuk lan nyanyi ing paduan suara:
  Banjur saka gunung paling gedhe,
  Eagles mabur menyang Gulliver ...
  Lungguh Gulliver nunggang jaran -
  Kita bakal njaluk sampeyan ana kanthi cepet!
  
  Lan Gulliver lungguh ing elang,
  Nuduhake conto paling gedhe ...
  Lan ora gampang nggawa bocah lanang,
  Limpopo bakal enggal teka!
  Lan prajurit bakal njupuk lan mbabarake puting abang ing dhadhane lan nyerang para Orc kanthi kilat. Lan iki bakal ngobong akeh orc.
  Iki pancen tim dheweke.
  Putri Leia takon Gulliver:
  - Apa sampeyan ngerti yen ing mangsa ngarep Perang Donya II bakal kelakon lan bakal ana wong sing keren kaya Hitler!
  Gulliver ngguyu lan mangsuli:
  - Aku ora ngerti iki, nanging saiki aku ngerti!
  Cah wadon iku untune lan nerusake:
  Lan Hitler duwe masalah: siji desainer tank banget keren, gnome, muncul. Lan dheweke nggawe tank Mouse, bobote mung seket lima ton lan dhuwure siji setengah meter kanthi persenjataan, waja lan mesin sing padha!
  Gulliver ngangkat pundhake maneh lan mangsuli kanthi jujur:
  - Aku ora ngerti apa tank ing kabeh! Lan sampeyan mangan karo apa?
  Putri Leia ngguyu lan mangsuli:
  - Wah, critane dawa. Ing kasus apa wae, ing jagad iki wong-wong wis nemoni masalah sing akeh. Lan pisanan, USSR, kang perang karo pasukan utama Reich Katelu lan allies. Kajaba kanggo Italia. Apa Mouse sèket lima ton? Iki waja frontal 240 millimeters, waja sisih 210 millimeters, lan ing lereng mriem 128 mm, lan mriem 75 mm karo engine saka sewu rong atus seket daya kuda. Iki menehi kacepetan kira-kira pitung puluh kilometer per jam, nggawe mobil praktis impenetrable saka kabeh ngarepke. Wiwit awal taun 1944, mesin iki dadi produksi massal. Akibaté, ing mangsa panas 1944, Nazi wis nglumpukake ajiné waja nyengsemaken.
  Lan ing tanggal 20 Juni padha ngirim loro serangan kuat, siji saka Moldova, liyane saka Ukraina Kulon, ing converging arah. Lan minangka asil, pertahanan pasukan Sovyèt disusupi, lan ditusuk kaya ram battering. Tank Maus-2 dadi impenetrable kanggo kabeh jinis bedhil Soviet. Kajaba iku, iku cukup mobile lan nduweni ciri driving apik. Mobil iki minangka paukuman nyata.
  Sekutu uga tumindak pasif. Serangan ing Italia pungkasane kalah lan ndharat ing Normandia ditundha maneh.
  Kajaba iku, Jerman nggawe produksi ME-262 sing nggegirisi, sing angel banget ditembak. Iku jet tempur, karo papat meriam udara kaliber 30-mm. Dadi dheweke njupuk pesawat Soviet, ditembak nganti atusan. Lan koalisi Kulon uga. Hitler uga rada nyuda program V-2 lan, tinimbang misil balistik lan jelajah sing larang lan kurang migunani, gumantung marang pengebom jet tipe Arado.
  Churchill lan Roosevelt duwe buntut ing antarane sikile, ditambah karo armada kapal selam Jerman. Lan Sekutu nawakake Jerman lan Jepang gencatan senjata. Hitler sarujuk karo syarat Sekutu ninggalake Sisilia lan Sardinia. Apa sing ditindakake.
  Sajrone gencatan senjata karo Reich Katelu, hubungan dagang diterusake. Amerika Serikat lan Inggris wiwit nyedhiyakake lenga ing kana. Lan Jerman, nindakake serangan ing Ukraina, njupuk Kyiv lan mlebu maneh ing Odessa.
  Tank Mouse-2 dadi ora bisa dikalahake. Model Mouse sing luwih enom uga muncul - Tiger-3, sing luwih entheng lan luwih mobile kanthi meriam 88 mm.
  Dadi pasukan Soviet diwutahake. Lan iki minangka langkah kritis ...
  Gulliver nyelani Putri Leia:
  - Sampeyan ngomong akeh tembung sing ora bisa dingerteni. Aja lali aku mung bocah awal abad kaping wolulas. Lan tingkat pangembangan teknologi kita ora apik banget!
  Putri Leia manthuk karo mesem.
  - Aku ngerti! Nanging aku ngomong babagan pertengahan abad rong puloh. Lan iki sing ditindakake mung siji kurcaci. Lan sampeyan kudu setuju yen iki serius!
  Gulliver nyanyi kanthi bungah:
  - Kanthi pambangunan rong jagad, jagad lawas digawe ... Ing konteks perang, ana aku lan dheweke, lan iki serius!
  Putri Leia nyathet:
  - Ing wiwitan abad kaping 21, Vladimir demonic muncul, kanthi botak, sing minangka mata-mata sing ngrebut kekuwatan ing Rusia, lan uga nyebabake akeh masalah. Nanging perang iku prakara sing kapisah. Lan ing kene gnome nggawe kahanan ing ngendi Jerman ngrebut maneh bank tengen Ukraina, lan ing musim gugur dheweke wiwit nyerang ing tengah. Lan tank-tank kasebut katon ora bisa dikalahake lan ora bisa dikalahake. Lan nglawan gnome sampeyan butuh jenius alternatif dhewe. Nanging sapa sing kudu dikirim minangka respon simetris utawa asimetris? Ana ide - elf utawa troll? Nanging dheweke bakal luwih lemah ing teknologi tinimbang gnome.
  Lan Jerman maju, supaya Smolensk ambruk, lan sawise Kalinin lan Vyazma. Jerman wis nyedhaki Moscow. Stalin, mesthi, lunga. Dheweke ora pengin mati. Lan Hitler ngandika yen USSR kudu dadi koloni Jerman. Lan mung kapitulasi sing cocog karo dheweke.
  Ya, dheweke pungkasane ngirim gnome hobbit minangka tanggapan. Lan iki uga bocah lanang, jujur, bisa uga ujar yen dheweke jenius. Nanging dheweke ora nganggep bocah lanang tanpa alas kaki, sing katon umur sepuluh taun, kanthi serius. Lan padha diracun menyang Gulag kanggo bocah cilik.
  Kangge, Jerman njupuk Moscow. Mangkono kedadeyane!
  Moscow ambruk lan Leningrad uga ... Winter teka lan Jerman nginep ing kutha-kutha. Ing kono padha mapan.
  Lan bocah-bocah wadon Komsomol mutusake kanggo nekat nglawan fasis lan nyanyi lagu, sanajan kadhemen lan ora ana sandhangan.
  Kita bocah-bocah wadon Soviet sing ayu,
  Kita seneng gelut lan nggegirisi bocah lanang ...
  Swara cilik sing padhang lan muni keprungu,
  Lan kita duwe telpon kanggo mateni Krauts!
  
  Kita bocah-bocah wadon Komsomol sing gagah banget,
  We wani-wani mlayu liwat es tanpa alas kaki ...
  Kita ora biasa ngadeg kanthi sopan ing pinggir,
  Lan kita menehi ganjaran marang para fasis kanthi tinju!
  
  Pracayaa, bocah-bocah wadon duwe rahasia gedhe,
  Kepiye cara efektif ngalahake Nazi ...
  Lan pracaya kula, sukses bocah-bocah wadon iku ora sengaja,
  Amarga wadyabala Rus iku gagah banget!
  
  Lan kanggo bocah-bocah wadon sing nganggo tumit telanjang,
  Salju Taun Anyar manis banget ...
  Nah, Fuhrer iku mung bajingan,
  Aja nganti para fasis ngrayakake sukses!
  
  Kita bocah-bocah wadon main trik banget,
  Kita telanjang dada ing ngarepe para prajurit...
  Lan kita pancen nesu Nazi,
  Kita anggota Komsomol sing kuwat ora bisa diremehake!
  
  Kita bocah-bocah wadon bisa nindakake akeh,
  Malah tembak Hitler saka tank ...
  Mungsuh ora duwe wektu kanggo nedha awan,
  Bocah-bocah wadon bakal teka kaya maling!
  
  Kita saestu ngormati Rusia,
  Stalin kuat kaya bapak sing gagah percoyo...
  Lan aku yakin kamenangan bakal teka ing Mei sing anget,
  Sapa wae sing pracaya iki mung apik!
  
  Kanggo bocah-bocah wadon ora ana keraguan lan ora ana alangan,
  Kabeh gelem mung mbantah ing tangane...
  Muga-muga ganjaran sing apik kanggo para ayu,
  Kekuwatan Komsomol ana ing tinju sing kuwat!
  
  Kita prajurit cepet banget diwasa,
  Lan ing tangan bedhil lincah laras diobong ...
  Lan tugas apa wae sing bisa ditindakake bocah-bocah wadon,
  Persahabatan kita minangka monolit sing ora diragukan!
  
  We are kaya bocah-bocah wadon sparkling
  Kita ora peduli babagan salju utawa salju ...
  Barefoot ora bakal njaga sikil kita ing mangsa adhem,
  Lan ati para ayu iku loman lan murni!
  
  Apa sing bisa kita lakoni, kita ngluhurake,
  Ayo gallop kaya kanguru virtuoso ...
  Lan kita kasil nyebul sirah para fasis,
  Lan seneng olahraga ing wayah esuk!
  
  Kabeh bocah wadon iku prajurit sing keren,
  Dheweke mung bisa ngalahake Kraut dadi adonan ...
  Lha, kepiye fasis mung dadi ala?
  Anggota Komsomol ora ngerti negara adidaya!
  
  Hitler uga ora bisa nindakake apa-apa.
  Kita ngalahake dheweke kanthi tongkat,
  Lan padha patah untu, nuthuk metu kulit saka pasuryan,
  Banjur aku mlayu liwat geni tanpa alas!
  
  Mung Stalin sing bakal mrentah kita nindakake apa,
  Pandangane sing tegas lan tulus katon ...
  Lan pracaya kula, cah wadon ora bakal kantun,
  Loading bedhil mesin gedhe!
  
  Yen perlu, kita bakal tekan Mars,
  Lan kita bakal nelukake Venus kanthi cepet ...
  Prajurit butuh semir kanggo sepatune,
  Kita cah wadon mlaku tanpa alas!
  
  Kabeh ayu karo kita bocah-bocah wadon,
  Dada lan pinggul, pinggul katon ...
  Dheweke uga dadi pionir, kaya anak serigala,
  Pionir iku rampung Iblis!
  
  Ya, kita cah wadon - sampeyan ngerti kita keren,
  Kita bakal nyapu kabeh fasis kaya sapu...
  Lan ana lintang biru ing langit,
  Kita bakal ngrusak Macan kanthi baja!
  
  Apa sing ora bisa ditindakake, percaya yen ora mungkin,
  Ngaku, komunis iku demiurge...
  Lan kadhangkala kita salah paham
  Lan padha njupuk ayu kanggo medeni wong-wong mau!
  
  Nanging sampeyan ngerti, kita ngrusak Jerman,
  Lan dheweke bisa nyuwek Kraut dadi potongan ...
  Sanajan kita duwe jiwa titanium,
  Kita bakal ngliwati steppe lan mbusak rawa-rawa!
  
  Kita bakal mbangun komunisme tanpa kabeh kuku,
  Lan kita bakal ngalahake fasis ...
  Anggota Komsomol seneng mlaku-mlaku,
  Lan kerub mabur ing sadhuwure wong-wong mau!
  
  Mungsuh ora bakal bisa ngatasi cah wadon,
  Amarga cah wadon iku elang ...
  Lan ora perlu Krauts ngrusak akeh banget,
  Lan Fuhrer sampeyan bengok-bengok tanpa guna!
  
  Anggota Komsomol kanthi sikil telanjang,
  Menehi Hitler endhog ...
  Aja urus karo Sétan
  Utawa iku mung ora Matter!
  
  Idola komunisme,
  Gendéra abang bakal sumunar ing ndhuwur planet ...
  Hérodès banjur kacemplungaké ing naraka naraka.
  Lan bocah-bocah wadon entuk limang!
  
  Lenin, Stalin - srengenge ing ndhuwur planet,
  Muter ing langit kaya garudha loro ...
  Eksploitasi komunisme ditembangake,
  Tanah Air nduweni kekuatan sayap baja!
  
  Kita bisa urip kanggo ndeleng kamenangan,
  Lan kita mlaku liwat Berlin ...
  Bayi lair ing buaian,
  Lan saiki negara ing gedhe!
  . BAB 2.
  Gulliver mabur ing naga lan krungu akeh. Ing kasus iki, kita ngomong babagan perang sing ora bisa dimangerteni dening wong sing meh abad pertengahan. Senajan katon kaya wektu anyar wis teka. Nanging Putri Leia terus ngomong babagan Perang Donya II;
  Sawise Moscow lan Leningrad ambruk, Jepang lan Turki melu perang nglawan USSR. Kabeh wis dadi ora duwe pengarep-arep kanggo Rusia Soviet. Lan malah hobbit sarwa sing ketemu piyambak ing koloni buruh anak ora bisa bantuan.
  Lan ana bocah lanang sing durung umur nembelas taun, tanpa alas kaki lan nganggo overalls, kanthi plat nomer, kerja keras ing Siberia. Bocah-bocah ing koloni bocah-bocah padha dicukur sirahe. Dheweke njupuk sepatuku lan meksa aku negor alas tanpa alas. Ing mangsa panas iku isih ora apa-apa, nanging ing mangsa karo tumit telanjang Frost cokotan wong lanang karo rambute Cut gundul. Bocah hobbit dicekel. Dheweke njupuk foto ing profil, pasuryan lengkap, njupuk sidik jari, lan nyukur sirahe. Sawise dicekel bocah kasebut, dheweke digoleki kanthi teliti; tangane sarung tangan penjaga mlebu ing kabeh bolongan, lan dheweke nindakake kanthi ora sopan. Sawise iku, bocah kasebut dikumbah kanthi lengkap lan dikirim menyang sel sing rame karo bocah-bocah.
  Wiwit bocah hobbit kasebut umure kira-kira sepuluh taun, para petani lokal pengin nyelehake dheweke ing cedhak ember. Nanging pahlawan dongeng dadi luwih kuwat lan luwih cepet tinimbang bocah-bocah biasa. Lan dheweke ngalahake godfathers, sawise dheweke dadi pengamat sel lan mapan ing jendela. Iku luwih gampang kanggo nom - padha duwe kekuatan, padha ngerti carane perang, lan sampeyan raja.
  Nanging, bocah hobbit ora nyalahake jabatane. Dheweke kerja keras tinimbang wong liya ing kemah, lan sanajan tahanan bocah liyane diwenehi sepatu bot ing kadhemen, dheweke tetep tanpa alas. Mulane dheweke dadi hobbit. Kamangka sikile bocah lanang iku abang kaya sikil angsa. Nanging ing sisih liya, sampeyan luwih lincah tanpa sepatu bot.
  Dadi bocah sing ora nganggo alas makarya ing salju ing Siberia. Lan Jerman tekan Kazan ing mangsa, nanging mandheg ana. Kita ngenteni musim semi. Lan ana lendhut. Lan mung ing Mei 1945 padha pindhah menyang Urals.
  Ing wektu sing padha, Kaukasus lan Asia Tengah ditawan nalika musim dingin.
  Pasukan Soviet ora nglawan banget. Aku ora pengin mati kanggo Stalin. Nanging, tank IS-3 anyar muncul ing USSR, sing teka ing ngarep ing jumlah cilik. Kendaraan iki nduweni proteksi frontal sing apik lan tahan pukulan akeh bedhil. Senajan aku ora bisa nolak gun Maus-2.
  Kutha Pali: Chelyabinsk lan Sverdlovsk. Dadi apik banget lan ana serangan sing cepet.
  Saiki wis musim panas. Tawanan lanang nyambut gawe nganggo kathok cendhak lan gulu tanpa alas. Lan yen panas, banjur karo torsos rampung wuda. Lan lanang kurus. Nanging bocah hobbit katon banget nyuwek lan pompa munggah. Sanajan katon kaya bocah cilik, umure kira-kira sepuluh taun. Lan mesthi ora tuwuh utawa diwasa.
  Anak lanang kurang digigit nyamuk tinimbang wong diwasa, nanging hobbit ora digigit babar pisan.
  Lan pasukan Jerman saya cedhak lan nyedhaki wong-wong mau; Nazi meh ora nemoni perlawanan maneh. Ya, lan Stalin ilang nang endi wae. Cetha, wong Georgia sing licik ora bakal mati. Paling kamungkinan dheweke mlayu menyang Amerika. Jerman durung dikuwasani.
  Bocah Hobbit lan tahanan liyane wiwit nyanyi, bangga lan patriotik. Senajan ing tangan liyane, patriotisme ora menehi peduli nalika padha ngalahake sampeyan karo pecut lan meksa sampeyan bisa kaya kuldi ing koloni pegawe anak. Sanajan ana sing apik babagan iki. Contone, sampeyan nggawe kanca - lanang liyane. Bocah hobbit kuwi sejatine umure luwih saka satus taun, nanging katon kaya bocah cilik, mula ana sikap ambivalen marang dheweke.
  Lan tawanan bocah nyanyi kanthi semangat banget;
  Aku minangka pionir sing isih enom,
  Aku teka kanggo nglawan fasis rabid ...
  Kanggo menehi conto keagungan,
  Aku nggawa buku harian sing apik banget ing tas ransel!
  
  Perang teka, aku mlayu menyang ngarep,
  Lan dheweke mlaku-mlaku tanpa alas kaki ing dalan ...
  Lan dheweke nembak bedhil mesin ing Fritzes,
  Ing paling cah lanang murni ing atine sadurunge Gusti Allah!
  
  Aku nembak Fritz saka ambush,
  Aku njupuk bedhil mesin karo granat saka bajingan ...
  Sawise kabeh, bocah kasebut duwe kekuwatan akeh,
  Kita kudu berjuang kanthi wani kanggo Tanah Air!
  
  Bocah iku pejuang setan, percayalah,
  Dheweke nembak kanthi budheg ing Fritz ...
  Ing perang, dheweke kaya kewan sing duwe untu pedang,
  Sing ora dadi adhem!
  
  Apa sing bisa ditindakake karo Hitler?
  Bocah-bocah bakal ngubur dheweke kanthi rame liar ...
  Supaya sing mateni ora nggebug nganggo kapak,
  Ora bakal ana papan kanggo dheweke ing swarga sing murni!
  
  Apa wae sing bisa sampeyan entuk langsung
  Fuhrer sing predator pengin warga negara karo prawan ...
  Nanging pamburu iki dadi game,
  Ya, iku bener, aku melas kanggo peluru ing Adolf!
  
  Wis adem, lan aku ora nganggo alas kaki,
  Bocah angin puyuh sing lincah lan ngamuk...
  Lan cah wadon bengok-bengok marang aku - ngenteni,
  Nanging sampeyan bisa ndeleng iku cepet banget!
  
  Pukul polisi nganggo ajiné,
  Nutup bajingan mudhun, nggebug ing mburi sirahe...
  Aku ora bakal ngirim tembakan iki karo susu,
  Lan aku ora bakal ngedol Fatherland kanggo botol!
  
  Aku dadi pionir lan aku bangga banget,
  Amarga dasi uga abang banget ...
  Aku bakal perang kanggo Rus Suci',
  Senajan Adolf kuwi bandit elek!
  
  Nanging aku percaya yen kita bakal wani ngalahake Wehrmacht,
  Bocah cilik iki ngerti banget ...
  Kita iki kerub bersayap emas,
  Lan pimpinan larang regane, Comrade Stalin!
  
  Kita bakal wani ngalahake Wehrmacht,
  Sanajan Nazi perang ing cedhak Moskow ...
  Nanging aku bakal lulus ujian kanthi A solid,
  Lan aku bakal ngandelake pistolku marang pahlawan!
  
  Apa aku bisa dadi pionir,
  Soko sing ora nate diimpi dening Nazi ...
  Ana kita kanggo tumindak becik,
  Lan Fuhrer malah ora bakal nampa sih!
  
  Apa wae sing bisa daklakoni, aku mesthi bisa nindakake,
  Ayo awan nglayang maneh ing Tanah Air...
  Nanging perintis ora bakal nyerah marang mungsuh,
  Prajurit Rusia iku wani lan kuat!
  
  Ya, aku tau dicekel,
  Lan dheweke nuntun dheweke tanpa alas kaki liwat salju ...
  Lobak polisi ditrapake ing tatu,
  Lan dheweke ngalahake bocah kasebut nganggo kabel!
  
  Lan tumitku uga kobong karo geni abang panas,
  Lan dheweke ngobong sikile nganggo poker ...
  Nanging Kraut mung nampa nol,
  Senajan geni ing sikil lanang kang!
  
  Drijine padha patah, bathuk dibakar,
  Lan padha nyuwek-nyuwek sendi saka pundhak lanang ...
  Gusti Allah lali bab pionir, ketoke
  Nalika algojo sprinkled mrico ing wounds!
  
  Nanging dheweke ora ngomong apa-apa marang fasis,
  Lan jarum, panas ing kuku ...
  Sawise kabeh, kanggo kula Stalin piyambak minangka ideal,
  Lan Fuhrer sing ala luwih becik mati ing sangsara!
  
  Dadi dheweke nuntun aku supaya dieksekusi ing salju,
  Bocah lanang digebugi kasar, tanpa alas kaki...
  Nanging aku ora ngandel yen aku wis rusak
  Sampeyan ora bisa ngindhari kekalahan dening Nazi!
  
  Fritz nyelehake lintang ing dhadhaku,
  Nah, iki nggawe aku bangga ...
  Aku ora bakal nyerah marang mungsuh sing galak,
  Lan aku ora bakal nggunakake rasa wedi lan ala!
  
  Aku bisa njupuk langkah menyang kuburan,
  Lan karo lagu pionir sing kaya mengkono ...
  Sawise kabeh, Fuhrer mung kuldi edan,
  Lan aku bakal ketemu cah wadon ing Eden, ngerti!
  
  Nanging ing wayahe pungkasan iku muni,
  Trill jarum jam saka senapan mesin kita ...
  Pasukan tembak wis mapan,
  Nazi wis dadi manuk gagak!
  
  Lan saiki kanggo bocah pahlawanku,
  Dheweke teka sawise ngalami torture lan kasangsaran ...
  Perang karo gerombolan gedhe,
  Sawise ngalami pacoban ala!
  
  Bocahe mateni Kraut maneh,
  Bocah telanjang kaki mlayu liwat salju ...
  Lan dheweke nggawe gerakan sing wani banget,
  Rasah kepang rambute kancamu!
  
  Berlin ketoke ngenteni bocah kasebut enggal,
  Jerman bakal ngrusak wong Rusia ...
  Kerub sing kuat ngobahake pedhang,
  Lan dheweke wani njaluk kabeh wong metu menyang alun-alun!
  
  Aku pracaya kita bakal enggal nguripaké wong mati,
  Sapa sing dikubur bakal dadi kaya malaekat ...
  Gusti kita cukup kuwat, siji,
  Saora-orane Setan sok sombong!
  
  Mugi-mugi jagad langgeng
  Ing ngisor panji komunisme suci ...
  Comrade Lenin minangka lintang padhang,
  Lan Stalin minangka pemenang: ala, fasisme!
  Bebener ing kene luwih ngelawan: Nazi njupuk lan menang. Nanging ing lagu kasebut, bocah-bocah lanang ngarep-arep sing paling apik. Senajan ing sisih liyane pikirane flash, Mungkin ing pamaréntahan anyar bakal ana panggonan kanggo wong-wong mau?
  Bocah hobbit dadi ora perlu kanggo rezim Stalinis. Lan iki jelas mengaruhi swasana ati.
  Nanging bocah-bocah, kanggo nyenengake awake dhewe, wiwit nyanyi maneh, kanthi semangat banget, lan ngethok sikile;
  Ana bocah lanang teka saka jaman angkasa,
  Nalika kabeh wis sepi - tentrem ...
  Ing impen, bocah lanang iku elang sing keren,
  Iki ora babras wong ing kabeh!
  
  Wektu perang, wektu kuwatir,
  Bocahe kewalahan kaya tsunami...
  Gerombolan sing kuat mlebu ing Rusia,
  Lan Fritz macet tong baja tank!
  
  Aku bocah lanang tanpa alas ing kadhemen,
  Fasis jahat ngusir aku ...
  Padha kejiret kaya gyrfalcons dening pasukan,
  Aku pengin ndeleng komunisme ing kadohan!
  
  Dheweke nuntun aku liwat salju nganti suwe,
  Aku meh beku kabeh ...
  Dheweke ngobong sikilku nganggo wesi,
  Padha wanted kanggo nyumerepi wong wuda antarane pines!
  
  Nanging ana prawan ayu teka
  Lan dheweke kanthi otomatis mbusak kabeh fasis ...
  Sawise kabeh, mripate kaya jarum sing landhep,
  We Cut mudhun lan polisi kathah bebarengan!
  
  Bocah mau meh mati
  Getih bocah kasebut beku ing urat ...
  Nanging saiki ora bakal rampung
  Kaya-kaya bocah wadon mau urip!
  
  Aku pulih saka kobongan sing nggegirisi,
  Sawise kabeh, sawise salju padha ngobong aku banjur ...
  Ngerti apa algojo tanpa ati iku kuldi,
  Nanging dheweke uga bakal mbayar paukuman!
  
  Wong wedok iku pinter banget, percayalah,
  Lan perintis cepet dadi kanca karo dheweke ...
  Saiki sampeyan bakal dadi lanang kewan nyata,
  Lan pasuryan kerub bakal ndhukung kita!
  
  Dheweke wiwit perang karo dheweke kanthi apik,
  Kita numpes fasis tanpa wates ...
  Kita lulus ujian, entuk A,
  Galloping menyang komunisme kanggo mil!
  
  Aku lan bocah wadon kasebut ora nganggo alas ing salju,
  Saperangan wedi, tanpa ngerti, kita cepet-cepet ...
  Aku bakal nabrak mungsuh nganggo ajiné,
  Lan Srengenge tansah sumorot liwat Fatherland!
  
  Krauts ora bakal bisa ngalahake aku,
  Lan bebarengan karo cah wadon kita ora bisa dikalahake ...
  Aku kuat kaya bruwang ambek
  Nalika kita manunggal karo Komsomol!
  
  Lan ing kene bocah wadon mlaku tanpa alas kaki,
  Lan dheweke nembak banget marang para fasis ...
  Kita bakal nggawe tameng sing kuwat kanggo Tanah Air,
  Ayo Kain sing ala disirnakaké!
  
  Rusia minangka negara sing kuwat banget,
  Lan dheweke duwe laras senapan ...
  Iblis ora bisa ngalahake kita,
  Retribusi getih bakal teka marang dheweke!
  
  Dadi cah ayu nyanyi,
  Nalika tanpa alas kaki mlayu liwat salju ...
  Lan bebarengan karo pionir ngalahake reptil,
  Kita bakal entuk, nanging kita bakal mungkasi saben kita!
  
  Aku uga dudu bocah sing ringkih,
  Aku ngrusak fasis kanthi nesu banget ...
  Fuhrer bakal nampa nikel saka aku,
  Lan kita bakal mbangun jagad anyar sing gedhe banget!
  
  Kita perang ing murka sing adhem iki,
  Wehrmacht ora bakal nggawa kita dhengkul ...
  Hooray kanggo Nazi kanthi wani,
  Sapa wae sing dadi Lenin bakal melu kita!
  
  Sampeyan bakal dadi ayu banget,
  Bocahe tresno karo kowe...
  Aku bakal njupuk kanggo sampeyan, negara
  Lan kanggo kutha sing sumringah banget!
  
  Aku percaya yen aku bakal teka ing wektu kanggo Berlin,
  Perang brutal banjur bakal suda ...
  Kita bakal nelukake jembare jagad,
  Ayo geni ngamuk padhang!
  
  Lan yen kita wis pinesthi mati,
  Aku luwih seneng dhewekan...
  Ayo cah wadon nindakake apa sing dakkarepake,
  Anakku bakal menehi hadiah, malah anak wadon!
  
  Sampeyan bakal dadi prawan apik
  Sampeyan bakal mbangun jagad iki sing bakal ana swarga ...
  Ing kene kita duwe kembang sing apik banget,
  Lan pracaya kula, cahya iku dudu lumbung!
  
  Aku nembak Macan karo bocah wadon,
  Lan sawise dheweke rampung saka Panther.
  Prajurit ngowahi lapangan dadi galeri shooting,
  Senajan kadhangkala kita malah ora ngerti ombone!
  
  Kita bakal ngrampungake perkara utama ing negara kasebut,
  Ayo mbangun komunisme lan dolar bakal ilang ...
  Lan kita bakal ngalahake Iblis ing kana,
  Muga-muga akeh kita padhang!
  
  Cah wadon plowed kabeh mangsa,
  Mlaku tanpa alas kaki liwat hawa dingin...
  Ya, kenapa kita perang - kenapa,
  Kita bakal tuwuh mawar sing luwih apik!
  
  Iki dalan sing keren banget,
  Aku lan cah wadon tanpa alas wis ngenteni ...
  Lan ora bisa ngalahake USSR,
  Kita bakal mlaku ing Mei sing janjeni!
  
  Lan sanajan Mei ora teka,
  Kita bakal tetep mlaku kanthi kamenangan ...
  Dadi bocah lanang, wani lan wani -
  Srengenge bakal sumunar ing ndhuwur kita ing swarga!
  
  Banjur aja wedi, kita bakal nangekake wong mati,
  Ilmu duwe pitutur sing kuat ...
  Gusti kita iku siji, ora siji,
  Lan kita bakal nelpon Fuhrer kanggo akun!
  Iki carane bocah-bocah tanpa alas sing nganggo celana pendek karo rambut sing dicukur. Lan akeh sing uga duwe tato ing awak. Malah bocah hobbit ngukir potret Stalin ing dhadhane.
  Nanging banjur muncul tank Jerman, lan tawanan lanang padha disambut karo semangat banget lan cap sing gundhul, kaki bocah.
  Ing pungkasan taun 1945, pasukan Jerman lan Jepang nguwasani meh kabeh wilayah pedunung utama ing USSR. Lan mung ing sawetara desa lan dhusun sing isih ana perang lan serangan partisan. Stalin bener-bener mlayu, lan ora katon, ing Brasil, ing ngendi dheweke ndhelik. Nanging Molotov tetep wae. Nanging, ing Mei siji ewu sangang atus patang puluh enem, Molotov dijupuk dening pasukan khusus nyerang SS. Sawisé iku Beria, sing ngganti Molotov, nawakake nyerah ing syarat-syarat terhormat.
  Hitler sarujuk, lan uripé Beria dislametaké lan diwenehi kabébasan sing winates. Lan ing USSR, perang partisan meh mandheg. Ana leren.
  The Third Reich lagi nyerna apa sing ditaklukaké. Nanging tawuran karo AS lan Inggris ora bisa dihindari. Mligine, Hitler nuntut baline kolonial menyang Italia lan Prancis, Belgia, lan Walanda. Utamane ing Afrika. Lan menehi wong sah kanggo Jerman. Saiki Reich Katelu duwe tangan gratis. Lan yen ana apa-apa ...
  Nanging Amerika Serikat duwe bom atom. Bener, Reich Katelu ora mung duwe tank, nanging uga ngembangake pesawat jet. Lan ora bakal ngidini bom ditibakake ing wilayah Eropa.
  Dadi ana ngaso ing donya. Jerman mbangun kapal induk, kapal perang, lan kapal permukaan gedhe kanthi cepet. Nanging armada kapal selam wis kuwat, lan kapal selam mlayu ing hidrogen peroksida. Dadi...
  Bocah hobbit nemokake papan kanggo awake dhewe ing Reich Katelu. Dheweke wiwit nambah piring mabur - disk Belonce. Ing sajarah nyata, disk iki bisa njupuk mati lan tekan kacepetan rong alangan swara. Nanging, dheweke ora melu perang. Iku banget ngrugekke, lan amba lan larang. Ing sajarah nyata: USSR utawa AS ora nganggo piring mabur. Amarga game iki ora worth lilin. Rusak siji motor lan langsung Belonce disk ilang kontrol lan tiba regane mudhun.
  Nanging bocah hobbit nggawe aliran laminar ngubengi piring mabur lan dadi ora kena pengaruh tangan cilik. Lan saiki bedhil anti-pesawat, meriam udhara lan bedhil mesin ora bisa nembak. Nanging boy langgeng lan barefoot digawe supaya, lah, laser dipasang ing wong. Lan laser iki secara harfiah ngobong kabeh nganggo sinar geni lan panas. Lan nyoba nglawan iki.
  Dadi wong Jerman pancen duwe kartu tromp militer sing kuwat. Ing wektu sing padha, waja aktif sing luwih maju dipasang ing tank, lan malah wiwit nggawe kendaraan saka plastik.
  Ya, katon lucu banget lan, kanthi cara dhewe, agresif banget.
  Ing Amerika Serikat, mesthine pengin nanggapi wong Jerman, nanging nglawan piring mabur, dheweke mung duwe muatan atom sing bisa numpes sacara teoritis. Nanging Nazi wis duwe ewonan pesawat disk. Fuhrer mutusake kanggo perang ing April 20, 1949, ing ulang taun sewidak. Apa sing bisa dikandhakake dudu ide sing paling bodho.
  Kajaba iku, Nazi bisa entuk kejutan sing ora nyenengake yen teknologi rudal dikembangake ing Amerika Serikat.
  Sadurunge invasi, Hitler mutusake kanggo seneng-seneng karo gelut gladiator. Lan iki uga ora idea edan.
  Nanging iki crita liyane ...
  
  SPY GAMES - ngrusak RUSIA
  ANNOTASI
  Macem-macem jinis operasi ditindakake dening layanan intelijen, utamane CIA, NSA, MI, MOSAD, lan liya-liyane, nggawe kahanan khusus ing saindenging jagad, sing asring dadi ora bisa ditebak. Ana perjuangan nglawan terorisme lan kanggo wilayah pengaruh. Ana novel menarik banget darmabakti kanggo iki, uga kanggo ngiyanati Mikhail Gorbachev.
  
  BAB kapisan
  
  
  Gething ing atine murub luwih padhang tinimbang baja cair.
  
  Matt Drake jumeneng, menek liwat tembok, lan ndharat ing kasepen. Dhèwèké klèru ing antarané grumbul-grumbulan sing gumuruh, ngrungokake, nanging ora krasa owah-owahan ing kasepen ing saubengé. Dheweke ngaso sedhela lan mriksa subcompact Glock maneh.
  
  Kabeh wis siyap. Antek-anteke Sang Prabu Getih bakal susah bengi iki.
  
  Omah ing ngarepe wis surup. Pawon lan ruang tamu ing lantai siji padha kobongan. Sisane panggonane kecemplung ing pepeteng. Dheweke ngaso sawetara detik, kanthi ati-ati mriksa diagram sing ditampa saka antek sadurunge, saiki wis mati, sadurunge meneng maju.
  
  Latihan lawas dheweke wis ngladeni dheweke kanthi apik lan sepisan maneh ngobong pembuluh getih, saiki dheweke duwe alesan pribadi lan panjaluk. Telung antek Raja Darah mati banget sajrone telung minggu.
  
  Ora ketompo apa sing diomongake, Rodriguez mesthi dadi nomer papat.
  
  Drake tekan lawang mburi lan mriksa kunci. Sawise sawetara menit dheweke nguripake gagang lan mlebu ing njero. Dheweke krungu bledosan saka televisi lan surak-surak. Rodriguez, Gusti mberkahi pembunuh massal sing lawas, nonton game kasebut.
  
  Dheweke mlaku-mlaku ngubengi pawon, ora butuh lampu senter sing kompak amarga ana sorotan saka ruang utama ing ngarep. Dheweke mandheg ing koridor kanggo ngrungokake kanthi teliti.
  
  Apa ana luwih saka siji wong? Iku angel kanggo nggawe metu amarga saka swara saka TV peduli. Ora masalah. Dheweke bakal mateni kabeh.
  
  Keputusasaan sing dirasakake sajrone telung minggu kepungkur sawise seda Kennedy nyedhaki dheweke. Dheweke ninggalake kanca-kancane kanthi mung rong konsesi. Dheweke pisanan nelpon Torsten Dahl kanggo ngelingake wong Swedia babagan pembalasan Raja Darah lan menehi saran supaya kulawargane aman. Lan kapindho, dheweke njaluk bantuan kanca-kanca SAS sing lawas. Dheweke percaya yen dheweke bakal njaga kulawargane Ben Blake amarga dheweke ora bisa nindakake dhewe.
  
  Saiki Drake perang piyambak.
  
  Dheweke arang ngomong. Dheweke ngombe. Kekerasan lan pepeteng mung kanca-kancane. Ora ana pangarep-arep utawa welas asih ing atine
  
  Dheweke pindhah meneng mudhun ing lorong. Panggonan kasebut mambu lembab, kringet lan panganan goreng. Asap bir meh katon. Drake nggawe pasuryan hard.
  
  Iku luwih gampang kanggo kula.
  
  Kepinteran kasebut ujar manawa ana wong sing manggon ing kene, wong sing wis mbantu nyulik paling ora telung 'tawanan' Raja Darah sing kondhang. Sawisé kacilakan kapalé lan wong sing katon wis direncanakaké kanthi apik, paling ora ana rolas tokoh dhuwur kanthi ati-ati lan meneng-menengan maju kanggo nerangake manawa ana anggota kulawargane sing dicekel dening tokoh jagading. Raja Berdarah ngapusi keputusan lan tumindak Amerika Serikat, entuk bathi saka katresnan lan welas asih saka tokoh kasebut.
  
  Rencanane pancen apik tenan. Ora ana wong siji-sijia sing ngerti yen wong liya sing ditresnani ana ing bebaya, lan Sang Raja Darah mimpin wong-wong mau kabeh nganggo tongkat wesi lan getih. Kabeh sing dibutuhake. Apa wae sing dianggo.
  
  Drake percaya yen dheweke durung ndemek wong sing diculik. Dheweke ora ngerti sepira adohe kontrol ganas Raja Darah.
  
  Ing sisih kiwa, lawang mbukak lan metu wong lanang lemu sing ora dicukur. Drake tumindak kanthi cepet lan kanthi kekuwatan sing mateni. Dheweke cepet-cepet nyedhaki wong kasebut, ngetokake piso lan dicemplungake ing jero weteng, banjur, kanthi inersia, nyurung dheweke liwat lawang sing mbukak menyang ruang tamu.
  
  Mripate wong lemu kuwi mblalak ora percaya lan kaget. Drake nyekeli iku tightly, sudhut, njerit tameng, menet hard menyang agul-agul sadurunge ngeculke lan tarik Glock.
  
  Rodriguez tumindak kanthi cepet, sanajan kaget karo penampilan Drake. Dheweke wis nggulung saka sofa squashed menyang lantai lan fumbling karo sabuk. Nanging manungsa waé Drake ditarik menyang wong katelu ing kamar.
  
  Ana priya sing gagah lan rambut dawa lagi ngguyu-ngguyu ing pojokan karo headphone ireng gedhe ditempelake ing kupinge. Nanging sanajan dheweke tegang, sanajan dheweke ngetok-ngetok bar lagu karo drijine sing dilapisi lendhut, dheweke entuk bedhil sing wis digergaji.
  
  Drake nggawe awake cilik. Tembakan fatal nyuwek wong lemu mau. Drake di-push awak convulsing aside lan ngadeg, diperlokaké. Telu nembak njupuk paling saka sirah musisi lan mbuwang awak marang tembok. Headphone mabur menyang sisih dhewe, nggambarake busur ing udhara, lan mandheg ing TV ageng, nggandhol apik saka pinggir.
  
  Getih mili mudhun ing layar datar.
  
  Rodriguez isih crawling ing lantai. Kripik sing dibuwang lan bir mumbul lan cipratan ing saubengé. Drake langsung ana ing sisihe lan jabbed Glock hard menyang gendheng saka tutuk.
  
  "Enak?"
  
  Rodriguez keselak, nanging isih tekan sabuk kanggo piso cilik. Drake mirsani karo disdain, lan minangka antek Sang Prabu Sang Prabu menehi jotosan kasar, mantan prajurit SAS kejiret lan ndamel hard menyang bicep penyerang.
  
  "Aja dadi wong bodho".
  
  Rodriguez muni kaya babi sing disembelih. Drake nguripake dheweke lan nyenderake dheweke menyang sofa. Dheweke ketemu mripate wong, mendhung karo pain.
  
  "Kandhani kabeh sing sampeyan ngerti," bisik Drake, "babagan Raja Berdarah." Dheweke narik Glock nanging tetep katon.
  
  "Ing apa?" Aksen Rodriguez kandel lan angel dideskripsikake amarga balapan lan nyeri.
  
  Drake mbanting Glock menyang cangkeme Rodriguez. Saora-orane siji untune copot.
  
  "Aja ngece aku." Racun ing swarane ngiyanati luwih saka rasa gething lan putus asa. Iki ndadekake wong Sang Raja Darah ngerti yen pati brutal pancen ora bisa dihindari.
  
  "Apik apik. Aku ngerti babagan Boudreaux. Apa sampeyan pengin dakcritakake babagan Boudreau? Iki bisa daklakoni."
  
  Drake entheng nutul moncong Glock ing bathuk wong. "Kita bisa miwiti ing kana yen sampeyan pengin."
  
  "Nggih. Tetep kalem ". Rodriguez terus liwat pain ketok. Getih mili mudhun ing dagu saka untu rusak. "Boudreaux iku bajingan, wong. Apa sampeyan ngerti mung alesan kenapa Raja Darah ninggalake dheweke urip?
  
  Drake nudingake bedhil ing mripate wong lanang. "Apa aku katon kaya wong sing mangsuli pitakon?" Swarane parut kaya waja ing waja. "Apa aku kudu?"
  
  "Ya wis. Apik apik. Isih akeh sing mati ing ngarep. Mangkene pangandikane Sang Prabu Getih, wong. Ana akeh pati ahead, lan Boudreau bakal seneng ing nglukis. "
  
  "Dadi dheweke nggunakake Boudreau kanggo ngresiki. Ora nggumunake. Dheweke mbokmenawa ngrusak kabeh peternakan."
  
  Rodriguez kedhep. "Apa sampeyan ngerti babagan peternakan?"
  
  "Dhèwèké nang ngendi?" Drake ngrasa gething ngalahake dheweke. "Endi?" - Aku takon. Detik sabanjure dheweke bakal ngeculake lan wiwit ngalahake Rodriguez nganti ambruk.
  
  Ora ana kerugian. Sepotong telek ora ngerti apa-apa. Kaya wong liya. Yen ana siji bab sing bisa ngandika bab Sang Raja, iku carane uga ndhelikake trek.
  
  Ing wayahe, mripate Rodriguez katon cemlorot. Drake muter nalika ana barang sing abot ing endhas.
  
  A wong papat, kamungkinan tilar donya ing kamar sabanjuré lan awakened dening gangguan, nyerang.
  
  Drake muter-muter, mbuwang sikile lan meh njupuk sirahe mungsuh sing anyar. Nalika wong ambruk ing lemah, Drake cepet kabiji - hard gaze, ril trem ing tangan loro, reged T-shirt - lan dijupuk kaping pindho ing sirah.
  
  Mripatipun Rodriguez mlorot. "Ora!"
  
  Drake ditembak ing lengen. "Sampeyan ora ana gunane kanggo aku."
  
  Tembakan liyane. Dengkule njeblug.
  
  "Sampeyan ora ngerti apa-apa".
  
  peluru katelu. Rodriguez ping pindho, nyekeli weteng.
  
  "Kaya kabeh liyane."
  
  Tembakan pungkasan. Tengen ing antarane mripat.
  
  Drake nliti pati watara wong, ngombé ing, ngidini nyawa kanggo ngombe nectar saka dendam kanggo mung wayahe.
  
  Dheweke ninggalake omah ing mburi, mlayu liwat kebon, ngidini pepeteng sing jero bisa mangan dheweke.
  
  
  BAB KAlih
  
  
  Drake tangi ing wayah wengi, kringet. Mripat ditutup amarga sebagean netesake luh. Ngimpi tansah padha.
  
  Dheweke dadi wong sing tansah nylametake. Wong sing tansah pisanan ngucapake tembung "percaya marang aku". Nanging banjur ora ana apa-apa kanggo dheweke.
  
  Ayo wong loro mudhun.
  
  Kaping pindho wis. Alison pisanan. Saiki Kennedy.
  
  Dheweke mlumpat saka amben, nggayuh botol sing disimpen ing jejere bedhil ing meja. Dheweke nyruput saka botol karo tutup mbukak. Wiski sing murah kasebut ngobong tenggorokan lan menyang usus. Obat kanggo wong sing ringkih lan dikutuk.
  
  Nalika kaluputan ngancam bakal nggawa dheweke dhengkul maneh, dheweke nggawe telung telpon cepet. Pisanan ing Iceland. Panjenenganipun ngandika sedhela karo Thorsten Dahl lan krungu simpati ing swara Swedia amba, malah nalika ngandika marang mandhek nelpon saben wengi, sing bojo lan anak padha aman lan sing ora gawe piala kanggo wong-wong mau.
  
  Kapindho kanggo Joe Shepard, wong sing wis perang bebarengan ing akeh perang sak wektu karo resimen lawas. Shepard sopan mbatesi skenario sing padha karo Dahl, nanging ora menehi komentar babagan tembung Drake sing ora sopan utawa swarane sing kasar. Dheweke njamin Drake manawa kulawargane Ben Blake dijaga kanthi apik lan dheweke lan sawetara kanca-kancane lungguh ing bayang-bayang, kanthi ahli njaga papan kasebut.
  
  Drake nutup mripate nalika nelpon pungkasan. Sirahe muter-muter lan njerone kobong kaya neraka sing paling ngisor. Kabeh iki sambutan. Apa wae kanggo njupuk manungsa waé saka Kennedy Moore.
  
  Sampeyan malah ora kejawab pemakaman dheweke ...
  
  "Halo?" Swarane Alicia tenang lan percaya diri. Dheweke uga bubar kelangan wong sing cedhak karo dheweke, sanajan dheweke ora nuduhake tandha-tandha njaba.
  
  "Aku iki. Piye kabare?"
  
  "Kabeh apik. Hayden wis mari. Mung sawetara minggu lan dheweke bakal bali menyang gambar CIA sing suci. Blake apik, nanging dheweke kangen sampeyan. Adhine nembe muncul. Patemon kulawarga nyata. Mei AWOL, alhamdulillah. Aku nonton dheweke, Drake. Kowe nang endi?"
  
  Drake watuk lan ngusap mripate. "Matur nuwun," dheweke bisa ngomong sadurunge mateni sambungan kasebut. Lucu dheweke nyebut neraka.
  
  Dheweke rumangsa wis nggawe kemah ing njaba gapura kasebut.
  
  
  BAB TELU
  
  
  Hayden Jay mirsani srengenge munggah ing Samudra Atlantik. Iki minangka bagéan sing paling disenengi ing dina iki, sing dheweke seneng nginep dhewe. Dheweke kanthi ati-ati metu saka amben, wincing ing pain ing pinggul, lan kanthi ati-ati mlaku menyang jendhela.
  
  Katentreman relatif mudhun ing dheweke. Geni creeping ndemek ombak, lan sawetara menit kabeh pain lan kuwatir ilang ilang. Wektu mandheg lan dheweke ora bisa mati, banjur lawang mburi mbukak.
  
  Ben suarane. "Pemandangan sing apik".
  
  Dheweke manthuk menyang sunrise lan banjur noleh kanggo ndeleng dheweke ndeleng dheweke. "Sampeyan ora kudu seger, Ben Blake. Cukup kopi lan bagel mentega."
  
  Pacar dheweke ngacungake karton minuman lan tas kertas kaya gaman. "Temui aku ing kasur."
  
  Hayden njupuk siji dipikir pungkasan ing New Dawn banjur alon mlaku menyang amben. Ben nyelehake kopi lan bagel kanthi gampang lan menehi mripat kirik.
  
  "Carane-"
  
  "Sama karo wingi," ujare Hayden cepet. "Wolung jam ora bakal ngilangi pincang." Banjur dheweke softened sethitik. "Ana apa saka Drake?"
  
  Ben nyender ing amben lan geleng-geleng. "Ora. Aku ngomong karo bapakku lan dheweke kabeh apik. Ora ana tandha-" Dheweke mandheg. "Saka..."
  
  "Kulawarga kita aman." Hayden nyelehake tangane ing dhengkul. "Raja Getih gagal ing kono. Saiki sing kudu kita lakoni yaiku nemokake dheweke lan mbatalake dendam.
  
  "Gagal?" Ben nyaut. "Kok bisa ngomong ngono?"
  
  Hayden ambegan jero. "Sampeyan ngerti maksudku."
  
  "Kennedy seda. Lan Drake ... malah ora lunga menyang panguburan dheweke.
  
  "Aku ngerti".
  
  "Dheweke wis ora ana, sampeyan ngerti." Ben ngetok-ngetok bagelene kaya ula sing mendesis. "Dheweke ora bakal bali".
  
  "Wenehana wektu."
  
  "Dheweke wis telung minggu."
  
  "Banjur wenehi telu maneh."
  
  "Menurutmu apa sing ditindakake dheweke?"
  
  Hayden mesem sithik. "Saka sing aku ngerti babagan Drake... Tutupi gegermu dhisik. Banjur dheweke bakal nyoba golek Dmitry Kovalenko.
  
  "The Bloody King bisa uga ora katon maneh." Ben swasana sumelang, malah janji padhang esuk anyar ilang.
  
  "Dheweke bakal." Hayden nglirik wong enom. "Dheweke duwe rencana, eling? Dheweke ora bakal turu ing lemah kaya sadurunge. Piranti perjalanan wektu mung wiwitan. Kovalenko duwe rencana game sing luwih gedhe.
  
  "Gerbang Neraka?" Ben kepikiran. "Apa sampeyan pracaya iki telek?"
  
  "Ora apa-apa. Dheweke percaya. Kabeh sing kudu ditindakake CIA yaiku ngerteni.
  
  Ben nyruput kopi suwe-suwe. "Iki wae, ta?"
  
  "Inggih ..." Hayden mesem slyly ing dheweke. "Saiki kekuwatan geek kita tikel kaping pindho."
  
  "Karin iku otak," Ben ngakoni. "Nanging Drake bakal ngrusak Boudreaux ing sawijining menit."
  
  "Aja yakin banget. Kinimaka ora nindakake iki. Lan dheweke dudu poodle."
  
  Ben mandheg nalika ana thothok-thothok lawang. Mripatipun ngiyani medeni.
  
  Hayden njupuk wektu kanggo nenangake dheweke mudhun. "Kita ana ing rumah sakit aman CIA, Ben. Tingkat keamanan ing sekitar situs kasebut bakal nggawe parade pelantikan presiden dadi isin. Tenang wae."
  
  Dokter macet sirahe liwat lawang. "Kabeh apik?" Dheweke mlebu kamar lan wiwit mriksa grafik Hayden lan tandha vital.
  
  Nalika dheweke nutup lawang nalika metu, Ben ngomong maneh. "Apa sampeyan mikir Raja Darah bakal nyoba njupuk piranti maneh?"
  
  Hayden ngangkat bahu. "Sampeyan menehi saran yen dheweke ora entuk perkara sing pertama sing ilang. Mesthi wae kedadeyan kasebut. Dene kang kapindho kang kita temokake saka prauné?" Dheweke mesem. "Dipaku."
  
  "Aja marem."
  
  "CIA ora ngaso, Ben," ujare Hayden langsung. "Ora ana maneh. Kita siap ketemu karo dheweke."
  
  "Lha yen korban penculikan?"
  
  "Apa karo wong-wong mau?"
  
  "Dheweke mesthi duwe profil dhuwur. adhine Harrison. Liyane sing sampeyan sebutake. Dheweke bakal nggunakake.
  
  "Mesthi wae dheweke bakal nindakake. Lan kita siap ketemu karo dheweke.
  
  Ben rampung bagel lan didilat drijine. "Aku isih ora pracaya kabeh band kudu pindhah lemah," ngandika wistfully. "Pancen nalika kita wiwit misuwur."
  
  Hayden ngguyu diplomatis. "Ya wis. Tragis."
  
  "Inggih, mbok menawa bakal nggawe kita luwih kondhang."
  
  Ana maneh ketukan alus lan Karin lan Kinimaka mlebu kamar. Wong Hawaii katon depresi.
  
  "Bajingan iki ora bakal njerit. Ora preduli apa sing kita lakoni, dheweke ora bakal nggegirisi kita."
  
  Ben ngaso ing dhengkul lan nggawe pasuryan surem. "Sialan, aku pengin Matt ana ing kene."
  
  
  BAB PAPAT
  
  
  Wong Hereford mirsani kanthi teliti. Saka sudut pandange ing pucuk gunung berumput ing sisih tengen wit-witan sing kandel, dheweke bisa nggunakake teleskopik sing dipasang ing bedhil kanggo nemtokake anggota kulawarga Ben Blake. Ruang lingkup militèr kalebu reticle sing dipadhangi, pilihan sing ngidini panggunaan ekstensif ing kondisi cahya sing ora becik lan kalebu BDC (Kompensasi Bullet Drop).
  
  Sejatine, bedhil iki dilengkapi karo saben gadget sniper teknologi dhuwur sing bisa dibayangake, nanging wong sing ana ing mburi ruang lingkup, mesthine ora butuh. Dheweke dilatih nganti tingkat paling dhuwur. Saiki dheweke mirsani nalika bapake Ben Blake mlaku menyang televisi lan nguripake. Sawise nyetel sethithik, dheweke weruh ibune Ben Blake menehi isyarat marang bapake kanthi remot kontrol cilik. Crosshair ing pandelengan ora obah malah milimeter.
  
  Kanthi obah-obah sing dipraktikake, dheweke nyapu sakupenge omah. Iki diset maneh saka dalan, didhelikake dening wit-witan lan tembok sing dhuwur, lan wong Hereford terus ngetung para pengawal sing ndhelik ing antarane grumbulan.
  
  Siji loro Telu. Kabeh dianggep. Dheweke ngerti ana papat liyane ing omah, lan loro liyane wis didhelikake. Sanajan kabeh dosa, CIA nindakake tugas sing apik banget kanggo nglindhungi Blakes.
  
  Wong lanang iku njerit. Dheweke weruh gerakan. Peteng, luwih ireng tinimbang wengi, nyebar ing dhasar tembok dhuwur. Gedhe banget dadi kewan. Kakehan rahasia dadi lugu.
  
  Apa wong-wong wis nemokake Bloody King of Blake? Lan yen mangkono, carane apik padha?
  
  Semilir angin sepoi-sepoi saka kiwa, langsung saka Selat Inggris, nggawa rasa asin segara. Wong Hereford kanthi mental menehi ganti rugi kanggo lintasan peluru sing diowahi lan digedhekake rada nyedhaki.
  
  Wong lanang iki nganggo klambi ireng kabeh, nanging peralatane jelas gaweane. Wong iki dudu profesional, mung tentara bayaran.
  
  Panganan peluru.
  
  Drijine wong lanang kenceng sedhela banjur diculake. Mesthi, pitakonan sing bener yaiku pira sing digawa karo dheweke?
  
  Tetep target ing crosshair, dheweke cepet ngevaluasi omah lan sakubenge. Sedetik mengko dheweke yakin. Sakcedhake padha resik. Wong ireng iki tumindak piyambak, wong Hereford manteb ing ati.
  
  A mercenary sing matèni kanggo bayaran.
  
  Knthi angel worth peluru.
  
  Dheweke narik pemicu alon-alon lan nyerep recoil. Swara peluru sing metu saka laras ora katon. Dheweke weruh tentara bayaran tiba tanpa repot, ambruk ing antarane grumbulan.
  
  Pengawal kulawarga Blake ora weruh apa-apa. Ing sawetara menit, dheweke bakal nelpon CIA kanthi rahasia, ngandhani yen omah aman sing anyar wis dibobol.
  
  Wong Hereford, kanca SAS lawas saka Matt Drake, terus njaga para pengawal.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Matt Drake mbukak tutup saka botol anyar Morgan's Spiced lan nelpon nomer kasebut kanthi cepet ing ponsel.
  
  Swarane May katon bungah nalika mangsuli. "Drake? Karepmu opo?"
  
  Drake mrengut lan nyruput saka botol. Kanggo Mei, nuduhake emosi ora kaya biasane kaya politisi kanggo ngurmati sumpah pemilihan. "Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Mesthine aku ora apa-apa. Yagene aku ora? Apa iki?"
  
  Dheweke njupuk maneh sip dawa lan nerusake. "Piranti sing dakwenehake. Iku aman?"
  
  Ana ragu-ragu wayahe. "Aku ora duwe. Nanging aman, kancaku." Intonasi Mai sing nyenengake bali. "Iki minangka aman minangka bisa." Drake njupuk sip liyane. Mai takon, "Apa kabeh?"
  
  "Ora. Aku pracaya aku wis meh kesel timbal ing mburi iki. Nanging aku duwe ide liyane. Sing siji luwih cedhak karo ... omah."
  
  Kasepen klik lan crackled nalika dheweke ngenteni. Iki dudu Mei biasa. Mungkin dheweke karo wong.
  
  "Aku butuh sampeyan nggunakake kontak Jepang. Lan wong Tionghoa. Lan utamane wong Rusia. Aku pengin ngerti apa Kovalenko duwe kulawarga.
  
  Ambegan landhep keprungu. "Apa sampeyan serius?"
  
  "Tentu saja aku serius." Dheweke ngomong luwih kasar tinimbang sing dikarepake, nanging ora njaluk ngapura. "Lan aku uga pengin ngerti babagan Boudreau. Lan kulawargane."
  
  Butuh sawetara menit Mai kanggo nanggapi. "Oke, Drake. Aku bakal nindakake sing paling apik."
  
  Drake njupuk ambegan jero nalika sambungan dadi mati. Sawijining menit, dheweke nyawang botol rum sing dibumbui. Kanggo sawetara alasan iku setengah kosong. Dheweke nyawang jendhela lan nyoba ndeleng kutha Miami, nanging kaca kasebut reged banget nganti dheweke ora bisa ndeleng kaca kasebut.
  
  Atine krasa lara.
  
  Dheweke mbanting botol maneh. Tanpa mikir maneh, dheweke tumindak lan mencet nomer telpon cepet liyane. Ing tumindak, dheweke nemokake cara kanggo ngilangi rasa sedhih. Ing tumindak, dheweke nemokake cara kanggo maju.
  
  HP muni lan muni. Akhire suarane mangsuli. "Sialan, Drake! Apa?"
  
  "Sampeyan ngomong lancar, asu," dheweke tarik, banjur ngaso. "Piye... piye kabare tim?"
  
  "Tim? Sang Kristus. Oke, pengin analogi bal-balan? Siji-sijine wong sing bisa digunakake minangka striker ing wektu iki yaiku Kinimaka. Hayden, Blake lan adhine malah ora bakal nggawe bangku. Dheweke ngaso. "Ora ana konsentrasi. Salahmu."
  
  Dheweke nggawe ngaso. "Aku? Apa sampeyan ujar manawa ana upaya kanggo dheweke, mesthi bakal sukses?" Sirahe, rada pedhut, wiwit gemeter. "Amarga usaha bakal ditindakake."
  
  "Rumah sakit dijaga kanthi apik. Pengawal cukup kompeten. Nanging apik yen sampeyan njaluk aku tetep. Lan apik yen aku ngomong ya.
  
  "Lan Boudreau? Opo karo bajingan iki?"
  
  "Babagan nyenengake kaya endhog goreng. Ora bakal rusak. Nanging elinga, Drake, kabeh pamrentah AS saiki nggarap iki. Ora mung kita."
  
  "Aja ngelingake aku." Drake ngangguk. "Pamrentahan sing dikompromi banget. Informasi lelungan munggah lan mudhun garis komunikasi pemerintah, Alicia. Mung butuh siji kunci utama kanggo ngisi kabeh.
  
  Alicia tetep meneng.
  
  Drake lungguh lan mikir babagan iki. Nganti Raja Darah ditemokake kanthi fisik, informasi apa wae sing diduweni kudu dianggep ora bisa dipercaya. Iki kalebu informasi babagan Gates of Hell, sambungan menyang Hawaii, lan kabar apa wae sing dipikolehi saka papat henchmen sing mati.
  
  Mungkin siji liyane bakal mbantu.
  
  "Aku duwe timbal siji maneh. Lan May mriksa sambungan kulawarga Kovalenko lan Boudreau. Mungkin sampeyan bisa njaluk Hayden nglakoni sing padha?"
  
  "Aku ing kene minangka bantuan, Drake. Aku dudu asu wedhusmu."
  
  Kali iki Drake tetep meneng.
  
  Alicia mendesah. "Lah, aku bakal sebutno. Dene Mei, aja ngandel marang peri edan kuwi nganti bisa mbalang."
  
  Drake mesem ing referensi video game. "Aku bakal setuju yen sampeyan ngandhani sapa sing mateni Wells. Lan kok."
  
  Dheweke ngarepake kasepen dawa lan entuk. Dheweke njupuk kesempatan kanggo ngombe obat ambar maneh.
  
  "Aku bakal ngomong karo Hayden," Alicia pungkasanipun whispered. "Yen Boudreaux utawa Kovalenko duwe kulawarga, kita bakal nemokake dheweke."
  
  Sambungan kasebut diselani. Ing kasepen dadakan, Drake sirah throbbed kaya jackhammer. Ing sawijining dina, dheweke bakal ngandhani sing bener. Nanging saiki wis cukup yen dheweke wis kelangan Kennedy.
  
  Cekap semanten panjenenganipun nate pitados dhateng barang ingkang sapunika tebihipun kados rembulan, masa depan ingkang padhang ingkang sampun malih dados awu. Rasa ora duwe pangarep-arep ing batine mbengkongake atine. Botol tiba saka driji weakened, ora pecah, nanging spilled isi geni ing lantai reged.
  
  Sedhela Drake nimbang-nimbang nyedhot ing gelas. Cairan tumpah kasebut ngelingake dheweke marang janji, sumpah lan jaminan sing wis nguap sajrone sekedhik, nggawe urip dadi boros lan rusak kaya akeh banyu sing tumpah ing lantai.
  
  Kepiye carane dheweke bisa nindakake iki maneh? Janji kanggo njaga kanca-kancane. Sing bisa ditindakake saiki mung mateni akeh mungsuh.
  
  Ngalahake jagad ala, lan kabecikan tetep urip.
  
  Dheweke lungguh ing pinggir kasur. Rusak. Ora ana sing ditinggal. Kabeh kajaba pati mati ing jero dheweke, lan cangkang sing rusak ora pengin liyane saka jagad iki.
  
  
  BAB ENAM
  
  
  Hayden ngenteni nganti Ben lan Karin pensiun menyang salah sawijining kamar layanan. Tim sadulur lan adhine nliti Hawaii, Diamond Head, Gates of Hell lan legenda liyane sing ana gandhengane karo Raja Berdarah, ngarep-arep bisa nggawe teori.
  
  Kanthi kahanan wis rampung, Hayden nganggo sandhangan sing seger lan mlaku menyang kantor cilik sing wis digawe dening Mano Kinimaka. Hawaiian gedhe iki nunyuk adoh ing tombol, looking sethitik upset.
  
  "Isih nyekel rong tombol bebarengan karo driji sosis?" takon Hayden acuh tak acuh lan Kinimaka noleh karo mesem.
  
  "Aloha nani wanita," ujare, lan banjur meh isin nalika nuduhake kawruh babagan makna tembung kasebut.
  
  "Menurutmu aku ayu? Apa merga aku disuduk wong edan?"
  
  "Amarga aku seneng. Aku bungah banget sampeyan isih karo kita.
  
  Hayden nyelehake tangane ing pundhake Kinimaki. "Matur nuwun, Mano." Dheweke ngenteni sawetara wektu, banjur ujar, "Nanging saiki karo Boudreau, kita duwe kesempatan lan dilema. Kita kudu ngerti apa sing dheweke ngerti. Nanging kepiye carane bisa ngilangi dheweke?"
  
  "Apa sampeyan mikir bajingan edan iki ngerti ing ngendi Raja Berdarah ndhelik?" Apa wong sing waspada kaya Kovalenko bakal ngandhani dheweke?"
  
  "Boudreau minangka jinis edan sing paling ala. Wong pinter. Kayane dheweke ngerti apa-apa."
  
  Swara sardonic saka mburi Hayden. "Drakey mikir yen kita kudu nyiksa kulawargane." Hayden noleh. Alicia menehi dheweke eseman sinis. "Apa sampeyan ora apa-apa, CIA?"
  
  "Apa sampeyan ngomong karo Matt maneh?" ujare Hayden. "Piye kabare?"
  
  "Katon kaya wong tuwa," ujare Alicia kanthi ironi sing jelas ora ateges. "Carane aku nate seneng karo dheweke."
  
  "Ora ana pangarep-arep? mabuk? siji?" Hayden ora bisa ndhelikake rasa nistha ing swarane.
  
  Alicia ngangkat bahu. "Gemeter. Hard. Agawe agawe." Dheweke ketemu karo agen CIA. "Percaya wae mas, dheweke kudune kaya ngono. Iku siji-sijine cara dheweke bisa metu saka kasus iki urip. Lan..." Dheweke mandheg, kaya mikir apa arep nerusake. "Lan ... iki mung siji-sijine cara sampeyan bisa metu saka urip iki lan kulawarga sampeyan utuh."
  
  "Aku bakal weruh yen Boudreaux duwe kulawarga." Hayden bali menyang Kinimaka. "Nanging CIA mesthi ora bakal nyiksa sapa wae."
  
  "Apa pass sampeyan valid kanggo mlebu menyang fasilitas?" Kinimaka nyawang mantan prajurit Tentara Inggris.
  
  "Menehi utawa njupuk, bocah gedhe." Alicia flashed mesem mischievous lan sengaja di-push liwat Hayden menyang kamar cilik dikuwasani biasane dening awak Kinimaki kang. "Apa sing sampeyan tindakake?"
  
  "Ayub". Kinimaka mateni layar lan ndhelik ing pojok, adoh saka Alicia.
  
  Hayden nulungi dheweke. "Sampeyan dadi prajurit nalika isih manungsa, Alicia. Apa sampeyan duwe saran sing bisa mbantu kita ngilangi Boudreaux?"
  
  Alicia noleh menyang Hayden karo tantangan ing mripate. "Yagene kita ora lunga lan ngomong karo dheweke?"
  
  Hayden mesem. "Aku mung siap-siap."
  
  
  ***
  
  
  Hayden nuntun kita mudhun menyang area nyekeli. Mlaku limang menit lan numpak lift ora nyebabake rasa lara, sanajan dheweke njupuk kanthi tenang lan swasana ati saya apik. Dheweke ngerti yen ditusuk meh padha karo penyakit liyane sing nyebabake sampeyan ora bisa kerja. Cepet utawa mengko sampeyan mung bosen kaya neraka lan pengin nyeret neraka menyang perang maneh.
  
  Wilayah penahanan pra-sidang kasusun saka rong baris sel. Dheweke mlaku ing sadawane lantai sing dipoles kanthi ati-ati nganti tekan sel siji-sijine sing nyekel tahanan, sel pungkasan ing sisih kiwa. Ing ngarep sèl iku mbukak amba, lan sing manggoni diubengi dening baris saka bar sing mujur saka lantai kanggo langit-langit.
  
  Hawane kebak mambu pemutih. Hayden manthuk marang pengawal bersenjata sing ana ing njaba sel Boudreau nalika dheweke teka kanggo ngadhepi wong sing nyoba mateni dheweke kaping pirang-pirang telung minggu sadurunge.
  
  Ed Boudreaux lungguh ing ranjang. Dheweke nyengir nalika ndeleng dheweke. "Piramu piye, pirang?"
  
  "Apa?" Hayden ngerti yen dheweke ora kudu provokasi, nanging dheweke ora bisa nulungi awake dhewe. "Swaramu rada serak. Apa kowe dicekik bubar?" Telung minggu limping lan trauma saka tatu tusukan wis nggawe dheweke sembrono.
  
  Kinimaka mlaku ing mburine, mesem. Boudreau nemoni pandhangane kanthi keluwen banget. "Kadhangkala," dheweke bisik-bisik. "Ayo ngowahi meja."
  
  Kinimaka mbenerake pundhake gedhe tanpa mangsuli. Alicia banjur mlaku ngubengi awak wong gedhe lan mlaku langsung menyang bar. "Apa bajingan kurus kuwi ngrusak kathok cilikmu?" Dheweke ngarahake sneer ing Hayden, nanging ora njupuk dheweke mripat mati Boudreaux. "Ora butuh luwih saka siji menit."
  
  Boudreau wungu saka amben lan mlaku menyang bar. "Mripat sing ayu," ujare. "Tumbene reged. Apa ora sampeyan sing bajingan wong gendut karo jenggot? Sing dipateni bangsaku?"
  
  "Aku iki".
  
  Boudreaux nyekel bar. "Piye perasaanmu babagan iki?"
  
  Hayden ngrasa yen para pengawal wiwit gugup. Iki jenis confrontational nimbang-in ora entuk.
  
  Kinimaka wis nyoba kanggo njaluk wong bayaran kanggo ngomong ing macem-macem cara, banjur Hayden takon bab prasaja. "Apa sing dikarepake, Boudreau? Apa sing bakal ngyakinake sampeyan supaya ngandhani apa sing sampeyan ngerti babagan Kovalenko?
  
  "WHO?" Boudreau ora nglirik Alicia. Padha dipisahake kanthi jembaré kisi ing antarane.
  
  "Sampeyan ngerti sapa maksudku. Raja Darah."
  
  "Oh, dheweke. Dheweke mung mitos. Panginten CIA kudu ngerti iki.
  
  "Sebutake rega sampeyan."
  
  Boudreaux pungkasane medhot kontak mripat karo Alicia. "Putus asa iku cara Inggris." Ing tembung saka Pink Floyd.
  
  "We lagi njupuk ora ono," iku ngilingake Hayden uncomfortably saka Drake lan Ben Dinoroc kompetisi banter, lan ngarep-arep Boudreau iki mung nggawe ujar tanpa guna. "Kita-"
  
  "Aku bakal njupuk dheweke," Boudreau dumadakan hissed. Hayden noleh kanggo ndeleng wong ngadeg adhep-adhepan karo Alicia maneh. "Siji-siji. Yen dheweke ngalahake aku, aku bakal ngomong."
  
  "Digawe". Alicia praktis squeezed liwat bar. Para pengawal padha maju. Hayden krasa getihe mrinding.
  
  "Stop!" Dheweke nyedhaki lan narik Alicia bali. "Kowe edan? Bajingan iki ora bakal ngomong. Iku ora worth resiko."
  
  "Ora ana risiko," bisik Alicia. "Ora ana risiko babar pisan."
  
  "Kita budhal," ujare Hayden. "Tapi-" Dheweke mikir babagan apa sing ditakoni Drake. "Kita bakal bali maneh".
  
  
  ***
  
  
  Ben Blake lungguh maneh lan nonton adhine ngoperasikake komputer CIA sing wis dimodifikasi kanthi gampang. Ora butuh wektu suwe dheweke wis biasa karo sistem operasi khusus sing dibutuhake dening lembaga pemerintah, nanging dheweke dadi otak kulawarga.
  
  Karin minangka sassy, sabuk ireng, slacker bar strip sing urip kalah ing umur enem ing pungkasan remaja, dheweke dikempalken otak lan gelar lan ngrancang kanggo nindakake apa-apa. Tujuane yaiku nglarani lan sengit marang urip amarga apa sing ditindakake marang dheweke. Mbuang-buang hadiah minangka salah sawijining cara kanggo nuduhake yen dheweke ora peduli maneh.
  
  Dheweke noleh kanggo ndeleng wong saiki. "Lah lan nyembah marang kekuwatane wong wadon Blake. Kabeh sing sampeyan pengin ngerti babagan Diamond Head kanthi maca cepet.
  
  Ben ndelok informasi. Dheweke wis nindakake iki pirang-pirang dina - njelajah Hawaii lan Diamond Head - gunung berapi Oahu sing misuwur - lan maca babagan lelungan Kapten Cook, penemu legendaris Kapuloan Hawaii ing taun 1778. Penting yen loro-lorone mindai lan nyimpen informasi sabisa-bisa amarga nalika terobosan kedadeyan, panguwasa ngarepake acara bakal cepet banget.
  
  Nanging, referensi Sang Raja Darah marang Gerbang Neraka tetep dadi misteri, utamane babagan Hawaii. Kayane umume wong Hawaii ora percaya karo versi tradisional neraka.
  
  Diamond Head dhewe minangka bagéyan saka seri komplèks cones lan vents dikenal minangka Honolulu Volcano Series, chain saka acara sing mbentuk paling saka landmark kesuwur Oahu. Diamond Head dhewe, mbokmenawa landmark paling misuwur, mung njeblug sapisan bab 150.000 taun kepungkur, nanging karo pasukan mbledhos siji-wektu sing ngatur kanggo njaga conthong sing luar biasa simetris.
  
  Ben nyengir karo komentar sabanjure. Dipercaya manawa Diamond Head ora bakal njeblug maneh. Hm...
  
  "Apa sampeyan ngelingi bagean babagan Diamond Head minangka seri kerucut lan bolongan?" logat Karin ana Yorkshire kanggo fault. Dheweke wis seneng banget karo wong CIA lokal ing Miami babagan iki lan ora mangu-mangu luwih saka siji.
  
  Karin ora peduli. "Apa sampeyan budheg, konco?"
  
  "Aja nelpon kula konco," dheweke whipped. "Iki sing diarani wong lanang liya. Wong wedok ojo ngomong ngono. Apamaneh adhiku."
  
  "Oke, kaldu. Gencatan senjata, kanggo saiki. Nanging sampeyan ngerti apa tegese ventilasi? Paling ora ing donyamu?"
  
  Ben krasa wis bali sekolah. "Tabung lava?"
  
  "Ngertos. Heh, kowe ora bisu kaya gagang lawang kaya sing diomongake bapak."
  
  "Bapak ora tau ngomong-"
  
  "Astagfirullah, asu. Cukup, tabung lahar tegese trowongan. Ing saindenging Oahu.
  
  Ben geleng-geleng kepala, nyawang dheweke. "Aku ngerti. Apa sampeyan ngomong yen Raja Darah ndhelik ing mburi salah sijine?"
  
  "Sapa sing ngerti? Nanging kita kene kanggo nindakake riset, ta?" Dheweke nutul tombol ing komputer CIA Ben dhewe. "Njaluk iku."
  
  Ben nyengir lan noleh saka dheweke. Kaya kulawargane liyane, dheweke wis kangen nalika lagi pisah, nanging sawise sejam nyedhak, omelan tuwa kasebut bali. Nanging, dheweke lunga adoh kanggo mbantu.
  
  Dheweke mbukak telusuran ing Legenda Kapten Cook lan lungguh ing kursine kanggo ndeleng apa sing kedadeyan, pikirane meh padha karo Matt Drake lan kanca apike. Kahanan pikiran.
  
  
  BAB PITU
  
  
  Sang Prabu Darah ora nyawang wilayahe liwat jendhela cermin sing dawane lantai, digawe mung kanggo nggawe panorama sing ora katon ing lembah sing gembur, swarga sing ora ana wong sing nate mlaku kajaba dheweke.
  
  Pikirane, biasane mantep lan fokus, balapan ing pirang-pirang topik saiki. Kelangan kapale - omahe nganti pirang-pirang dekade - sanajan samesthine, dadi luwih elek. Bokmanawi punika ndadak kapalipun ambruk. Dheweke ora duwe wektu kanggo pamitan. Nanging banjur pamit ora tau penting utawa sentimental kanggo dheweke sadurunge.
  
  Dheweke minangka wong sing tangguh lan ora duwe perasaan sing tuwuh ing sawetara wektu sing paling angel ing Rusia lan ing pirang-pirang wilayah sing paling angel ing negara kasebut. Senadyan iki, dheweke makmur kanthi relatif gampang, mbangun kekaisaran getih, pati lan vodka, lan nggawe milyaran.
  
  Dheweke ngerti banget kenapa kelangan Stormcloak nggawe dheweke nesu. Dheweke nganggep awake dhewe ora kena pengaruh, raja ing antarane manungsa. Kanggo dihina lan kuciwa kanthi cara iki dening pamrentah AS sing cilik ora luwih saka mripate. Nanging isih lara.
  
  Tilas prajurit, Drake, mbuktekaken minangka duri tartamtu ing sisihe. Kovalenko felt sing Inggris wis pribadi nyoba kanggo thwart plans well-glethakaken, kang wis ing gerakan kanggo sawetara taun, lan njupuk partisipasi wong minangka ngenyek pribadi.
  
  Mula Vendetta Getih. Pendekatan pribadine yaiku kanggo menehi hasil karo pacare Drake dhisik; Dheweke bakal ninggalake sisa larva menyang sambungan mercenary global. Dheweke wis nunggu telpon pisanan. Siji liyane bakal mati.
  
  Ing pinggir lembah, dumunung ing mburi bukit ijo sing adoh, ngadeg siji saka telung peternakan. Dheweke mung bisa ndeleng rooftops camouflaged, katon kanggo wong mung amarga ngerti persis ngendi kanggo katon. Ranch ing pulo iki paling gedhé. Loro liyane ana ing pulo sing kapisah, luwih cilik lan akeh pertahanan, dirancang mung kanggo pamisah serangan mungsuh dadi telung arah yen wis teka.
  
  Nilai nempatake sandera ing macem-macem lokasi yaiku mungsuh kudu misahake pasukane kanggo ngluwari saben wong urip.
  
  Ana macem-macem cara kanggo Raja Berdarah ninggalake pulo iki tanpa dideteksi, nanging yen kabeh wis direncanakake, dheweke ora bakal lunga menyang endi wae. Dheweke bakal nemokake apa sing ditemokake Cook ing njaba Gates Neraka, lan wahyu kasebut mesthi bakal ngowahi raja dadi dewa.
  
  Gapura mung cukup kanggo nindakake iki, dheweke nalar.
  
  Nanging sembarang pikirane bab gapura mesthi mimpin kanggo pengeling-eling sing diobong rumiyin - mundhut saka loro piranti transportasi, insolence sing bakal males. Jaringane kanthi cepet nemokake lokasi siji piranti-sing ana ing tahanan CIA. Dheweke wis ngerti lokasi liyane.
  
  Wektu kanggo nggawa wong loro bali.
  
  Dheweke reveled ing tampilan ing menit pungkasan. Godhong-godhongan godhong sing kandel swayed ing irama karo angin tropis. Adem ayem sing jero narik perhatiane sedhela, nanging ora obah. Apa sing ora tau diduweni, ora bakal ilang.
  
  Satemene, ana thothok-thothok ngati-ati ing lawang kantore. Raja Darah noleh lan ngandika, "Ayo." Swarane kaya swara tank sing nyopir ing jurang kerikil.
  
  Lawang dibukak. Loro pengawal mlebu, nyeret karo wong wadon saka Jepang sing wedi nanging sopan. "Chica Kitano," Raja Berdarah serak. "Muga-muga sampeyan diurus?"
  
  Wong wedok iku nekad nyawang lemah, ora wani ngunggahake mripate. Sang Prabu Getih disetujoni. "Kowe ngenteni ijinku?" Dheweke ora setuju. "Aku dikandhani yen adhine iku mungsuh sing paling mbebayani, Chica," sambunge. "Lan saiki dheweke mung sumber daya liyane kanggo aku, kaya Ibu Bumi. Kandhaa... apa dheweke tresna marang kowe, Chika, adhine, Mai?"
  
  Wong wedok iku malah ora ambegan. Salah siji pengawal nyawang karo pitakon marang Raja Darah, nanging dheweke ora nggatekake wong kasebut. "Ora perlu omong. Aku ngerti iki luwih saka sampeyan bisa mbayangno. Iku mung bisnis kanggo kula kanggo perdagangan sampeyan. Lan aku ngerti banget nilai nggawe bisu sing ati-ati sajrone transaksi bisnis.
  
  Dheweke ngobahake telpon satelit. "Adhikmu - Mai - dheweke ngubungi aku. Banget pinter, lan ing pangertèn saka ancaman unspoken. Dheweke mbebayani, mbakyumu." Ngandika kaping pindho, meh seneng prospek ketemu adhep-adhepan.
  
  Nanging iki mung ora bisa kelakon. Ora saiki, nalika dheweke wis cedhak karo tujuan uripe.
  
  "Dheweke nawarake kanggo perdagangan kanggo urip sampeyan. Sampeyan ndeleng, dheweke duwe bandhaku. Piranti khusus sing bakal diganti kanggo sampeyan. Iki apik. Iki nuduhake regane sampeyan ing jagad sing menehi ganjaran kanggo wong sing kejam kaya aku.
  
  Bocah wadon Jepang iku wedi-wedi ngangkat mripate. Sang Prabu Getih nggulung cangkeme kaya mesem. "Saiki kita ndeleng apa sing arep dikorbanake kanggo sampeyan."
  
  Dheweke nelpon nomer kasebut. Telpon muni sepisan lan dijawab dening swara wanita sing tenang.
  
  "Ya?"
  
  "Mai Kitano. Apa sampeyan ngerti sapa iku. Sampeyan ngerti ora ana kesempatan kanggo nglacak telpon iki, ta?"
  
  "Aku ora duwe niat nyoba."
  
  "Apik tenan". Dheweke ngempet. "Oh, yen kita duwe wektu liyane, sampeyan lan aku. Nanging ora ketompo. Dhikmu sing ayu, Chica, ana ing kene. Raja Darah menehi isyarat marang para pengawal supaya nggawa dheweke maju. "Salam karo adhine sampeyan, Chica."
  
  Swarane May keprungu liwat telpon. "Chica? Piye kabare?" dilindhungi. Tanpa ngiyanati rasa wedi lan nesu sing dimangerteni dening Raja Berdarah mesthi simmering ngisor permukaan.
  
  Butuh sedhela, nanging Chika pungkasane kandha, "Konnichiwa, shimai."
  
  Sang Prabu Getih ngguyu. "Aku pancen nggumunake yen Jepang wis nggawe mesin tempur sing kejam kaya sampeyan, Mai Kitano. Bangsamu ora ngerti kasusahan kaya aku. Sampeyan kabeh dadi peduli. "
  
  "Nesu lan semangat kita asale saka apa sing nggawe kita rumangsa," ujare Mai kanthi tenang. "Lan saka apa sing ditindakake marang kita."
  
  "Aja mikir babagan dakwah marang aku. Utawa sampeyan ngancam kula?
  
  "Aku ora perlu nindakake salah siji saka iku. Bakal dadi kaya sing bakal ditindakake.
  
  "Banjur dakcritakake kepriye, sesuk sore kowe bakal ketemu karo wong-wongku ing Coconut Grove, ing CocoWalk. Jam wolu sonten badhe wonten ing salebeting restoran, tiyang kathah. Sampeyan masrahake piranti lan lunga."
  
  "Kepiye carane dheweke bakal ngenali aku?"
  
  "Dheweke bakal ngerti sampeyan, Mai Kitano, kaya aku. Iku kabeh sampeyan kudu ngerti. Jam wolu bengi, luwih becik kowe ora telat."
  
  Dumadakan swarane May sumringah, kang ndadekake Sang Prabu Darah mesem. "Dhik. Apa karo dheweke?
  
  "Yen padha duwe piranti, wong-wongku bakal menehi pitunjuk marang sampeyan." Raja Darah ngrampungake tantangan kasebut lan ngrasakake kamenangane sedhela. Kabeh rencanane pas.
  
  "Siapkan cah wadon kanggo lelungan," ujare marang wong lanang kanthi swara tanpa emosi. "Lan nggawe taruhan dhuwur kanggo Kitano. Aku pengin hiburan. Aku pengin ndeleng sepira apike pejuang legendaris iki.
  
  
  BAB WALU
  
  
  Mai Kitano mandeng telpon mati ing tangane lan nyadari yen tujuane ora bisa digayuh. Dmitry Kovalenko dudu salah siji saka wong-wong sing gampang pisah karo barang-barang sing diduweni.
  
  Adhine, Chika, diculik saka apartemen Tokyo sawetara minggu sadurunge Matt Drake ngontak dheweke kanthi teori liar babagan Segitiga Bermuda lan tokoh jagading mitos sing diarani Raja Darah. Nalika iku, Mai wis cukup sinau kanggo ngerti yen wong iki pancen nyata lan banget, banget.
  
  Nanging dheweke kudu ndhelikake niat sing sejatine lan njaga rahasia kanggo awake dhewe. Ing kasunyatan, iki dudu tugas sing angel kanggo wanita Jepang, nanging luwih angel amarga kesetiaan Matt Drake sing jelas lan kapercayan sing ora bisa ditindakake kanggo nglindhungi kanca-kancane.
  
  Kaping pirang-pirang dheweke meh ngomong marang dheweke.
  
  Nanging Chica dadi prioritas dheweke. Malah pamrentahane dhewe ora ngerti ngendi Mei.
  
  Dheweke mlaku metu saka gang Miami ing ngendi dheweke nelpon lan nyabrang dalan sing sibuk menyang Starbucks sing paling disenengi. A Panggonan sethitik mulyo ngendi padha njupuk wektu kanggo nulis jeneng ing cangkir lan tansah eling ngombe favorit. Dheweke lungguh sedhela. Dheweke ngerti CocoWalk, nanging isih arep numpak taksi ing kana.
  
  Apa mlaku ing setengah?
  
  Akeh wong, lokal lan turis, bakal kerja kanggo dheweke lan nglawan dheweke. Nanging saya suwe dheweke mikir babagan iki, dheweke luwih percaya yen Raja Darah wis nggawe keputusan sing wicaksana. Pungkasane, kabeh gumantung marang sapa sing bakal menang.
  
  Kovalenko nindakake amarga dheweke nyekel adhine May.
  
  Dadi, ing antarane wong akeh, mesthine ora pantes yen dheweke ngirim tas menyang sawetara wong lanang. Nanging yen dheweke banjur nantang wong-wong mau lan meksa dheweke ngomong babagan adhine, mesthi bakal entuk perhatian.
  
  Lan siji liyane - dheweke rumangsa saiki ngerti Kovalenko luwih apik. Ngerti menyang ngendi pikirane mlaku.
  
  Dheweke mesthi mirsani.
  
  
  ***
  
  
  Mengko dina iku, Hayden Jay nelpon pribadi kanggo boss dheweke, Jonathan Gates. Dheweke langsung nyadari yen dheweke ana ing ambang.
  
  "Ya wis. Ana apa, Hayden?"
  
  "Pak?" Hubungan profesional dheweke apik banget, mula dheweke bisa ngowahi dadi pribadi. "Kabeh apik?"
  
  Ana ragu-ragu ing mburi baris liyane, ana liyane uncharacteristic saka Gates. "Iki pancen apik banget," ujare Sekretaris Pertahanan pungkasane. "Lha piye lekmu?"
  
  "Injih pak. Penyembuhan lancar." Hayden ngendhegake dhewe saka takon pitakonan sing arep takon. Dumadakan gugup, dheweke nyingkiri topik kasebut. "Lha Harrison, Pak? Apa statuse?"
  
  "Harrison bakal mlebu penjara, kaya kabeh informan Kovalenko. Manipulasi utawa ora. Apa mung kuwi, Bu Jay?"
  
  Kanthi nada sing adhem, Hayden ambruk ing kursi lan nutup mripate. "Mboten, Pak. Aku kudu takon sampeyan soko. Bisa uga wis ditutupi dening CIA utawa agensi liyane, nanging aku pancene kudu ngerti..." Dheweke ngaso.
  
  "Mangga Hayden, takon wae."
  
  "Apa Boudreaux duwe kulawarga, Pak?"
  
  "Apa tegese kuwi?"
  
  Hayden mendesah. "Tegese persis apa sing mbok pikirake, Pak Sekretaris. Kita ora ana ing kene, lan wektu wis entek. Boudreau ngerti soko.
  
  "Damn, Jay, kita dadi pamrentah Amerika, lan sampeyan CIA, dudu Mossad. Sampeyan kudune luwih ngerti tinimbang ngomong kanthi terang-terangan."
  
  Hayden luwih ngerti. Nanging putus asa nyuwil dheweke. "Matt Drake bisa nindakake iku," dheweke ngandika quietly.
  
  "Agen. Iki ora bakal bisa." Sekretaris meneng sedhela banjur ngomong. "Agen Jay, sampeyan wis diwenehi teguran lisan. Saranku supaya sirahmu mudun sedhela."
  
  Sambungan kasebut diselani.
  
  Hayden mandeng ing tembok, nanging kaya nggoleki ing kanvas kosong kanggo inspirasi. Sawise sawetara wektu, dheweke noleh lan nonton sunset ing Miami.
  
  
  ***
  
  
  Wektu tundha sing dawa wis mangan adoh ing nyawa May. Wong wadon sing ditemtokake lan aktif, wektu apa wae sing ora ditindakake ndadekake dheweke jengkel, nanging nalika urip adhine ana ing imbangan, dheweke bisa nyuwek semangate.
  
  Nanging saiki ngenteni wis rampung. Mai Kitano nyedhaki dalan klapa ing Coconut Grove lan cepet pindhah menyang pos pengamatan sing wis ditemtokake dina sadurunge. Kanthi ijol-ijolan isih sawetara jam, Mai mapan ing bar Pabrik Cheesecake sing surem lan nyelehake tas ransel sing diisi piranti ing meja ing ngarepe.
  
  Sabarisan layar televisi langsung nyabrang ing ndhuwur sirahe, nyiarake macem-macem saluran olahraga. Bar iki banter lan rame, nanging ora ana sing dibandhingake karo wong akeh sing ngebaki lawang restoran lan area resepsi. Dheweke durung nate ndeleng restoran sing populer banget.
  
  Bartender teka lan nyelehake napkin ing bar. "Halo maneh," kandhane karo mripat. "Ronde liyane?"
  
  Wong lanang sing padha wingi. Mai ora butuh gangguan. "Simpen wae. Aku bakal njupuk botol banyu lan teh. Sampeyan ora bisa nganti telung menit karo aku, kanca.
  
  Ora nggatekake tatapane bartender, dheweke terus sinau ing lawang mlebu. Nliti puluhan wong bebarengan ora nate angel kanggo dheweke. Wong iku makhluk pakulinan. Padha cenderung tetep ing bunder. Iki minangka wong anyar sing kudu dideleng terus-terusan.
  
  Mai nyruput teh lan nonton. Ana swasana sing seneng lan aroma panganan sing enak. Saben-saben ana pelayan mlaku-mlaku kanthi nampan oval gedhe sing diisi piring lan omben-omben sing gedhe banget, dheweke angel nggatekake lawang. Geguyu ngebaki kamar.
  
  Sejam wis kliwat. Ing pungkasan bar ana wong tuwa lungguh dhewe, sirah mudhun, nyruput bir. Kasepen ngubengi dheweke kaya lapisan tunggul, ngelingake kabeh bebaya. Dheweke mung hama ing kabeh panggonan iki. Mung ing mburine, kaya kanggo nandheske spesialisasine, saperangan Inggris njaluk pelayan sing liwat kanggo njupuk foto dheweke lungguh bebarengan, tangan siji-sijine. Mai keprungu swarane wong lanang sing bungah, "Wes ngerti awake dhewe lagi mbobot."
  
  Mripate ora mandheg ngumbara. Bartender nyedhaki dheweke kaping pirang-pirang, nanging ora nggawa apa-apa. Sawetara jinis pertandingan bal-balan lagi diputer ing layar TV.
  
  Mai nyekel ransel kenceng. Nalika indikator ing telpon nuduhake jam wolu, dheweke weruh wong telu nganggo setelan peteng mlebu restoran. Padha ngadeg metu kaya Marines ing pasamuwan. Gedhe, jembar pundhake. Tato gulu. Dicukur sirah. Pasuryan sing keras lan ora mesem.
  
  Wong Kovalenko ana ing kene.
  
  Mai mirsani wong-wong mau obah, ngapresiasi skill. Kabeh wong kompeten, nanging sawetara liga ing mburi dheweke. Dheweke njupuk siji sip pungkasan saka dheweke teh, etched Chika pasuryan kuwat ing dheweke atine, lan slid saka bar stool. Kanthi gampang banget, dheweke nyusup ing mburi, nyekel tas ransel ing sikile.
  
  Dheweke ngenteni.
  
  Sawise sawetara detik, salah siji saka wong-wong mau weruh dheweke. Kaget ing raine ngrasa seneng. Dheweke ngerti reputasi dheweke.
  
  "Endi mbakyu?"
  
  Butuh sedhela kanggo mbalekake sikap kang angel. Siji takon: "Apa sampeyan duwe piranti?"
  
  Padha kudu ngomong banter kanggo krungu saben liyane liwat rame saka wong teka lan metu, padha disebut kanggo njupuk meja.
  
  "Ya wis. Tuduhna adhikku."
  
  Saiki salah sijine narapidana meksa mesem. "Saiki," dheweke nyengir, "Aku bisa nindakake."
  
  Nyoba tetep ana ing wong akeh, salah sawijining preman Kovalenko njupuk iPhone anyar lan nelpon nomer. Mai felt loro liyane staring ing dheweke minangka dheweke mirsani, paling kamungkinan gauging apa wangun reaksi bisa njupuk.
  
  Yen dheweke nglarani Chika, dheweke ora bakal peduli karo wong akeh.
  
  Wayahe tegang wis rampung. Mai weruh cah wadon ayu enom seneng cepet-cepet menyang tampilan gedhe saka cheesecakes, ngiring cepet lan kaya seneng dening tuwane. Sepira cedhak karo pati lan kekacauan, dheweke ora ngerti, lan Mai ora duwe kepinginan kanggo nuduhake.
  
  IPhone urip karo bang. Dheweke strained kanggo ndeleng layar cilik. Iku ora fokus. Sawise sawetara detik, gambar burem teka bebarengan kanggo nuduhake close-up saka raine adhine. Chica urip lan ambegan, nanging dheweke katon wedi metu saka pikirane.
  
  "Yen salah siji saka sampeyan bajingan nglarani dheweke ..."
  
  "Terus nonton."
  
  Gambar kasebut terus ilang. Chica kabeh awak teka menyang tampilan, disambungake supaya tightly kanggo massive kursi Oak sing dheweke lagi wae bisa obah. Mai kerot untune. Kamera terus ngalih. Pangguna kasebut mlaku adoh saka Chica liwat gudang gedhe sing surem. Ing sawetara titik padha mandheg ing jendhela lan nuduhake dheweke tampilan njaba. Dheweke langsung ngerteni salah sawijining bangunan paling apik ing Miami, Menara Miami, gedung pencakar langit telung lantai sing dikenal kanthi tampilan warna sing terus-terusan. Sawise sawetara detik, telpon bali menyang adhine, lan pemilik wiwit mundur maneh nganti pungkasane mandheg.
  
  "Dheweke ana ing lawang," ujare Kovalenko, sing luwih akeh ngobrol karo wong-wong mau. "Yen sampeyan menehi piranti kasebut, piranti kasebut bakal metu. Banjur sampeyan bisa ndeleng persis ing ngendi panggonane.
  
  Mai lagi sinau iPhone. Telpon kudu terus. Dheweke ora ngira yen iki rekaman. Kajaba iku, dheweke weruh dheweke nelpon nomer kasebut. Lan adhine mesthi ana ing Miami.
  
  Mesthi, dheweke bisa mateni dheweke lan lolos sanajan sadurunge Mai bisa lolos saka Kokoshnik.
  
  "Piranti, Bu Kitano." Swarane bandit, senajan kasar, ngemu rasa hormat.
  
  Minangka kudune.
  
  Mai Kitano minangka operator sing cerdas, salah sawijining intelijen Jepang paling apik sing bisa ditawakake. Dheweke kudu wonder carane kanti awon Kovalenko wanted piranti. Apa iku minangka ala minangka dheweke wanted adhine bali?
  
  Sampeyan ora muter roulette karo kulawarga. Sampeyan bakal njaluk maneh lan sampeyan bakal entuk malah mengko.
  
  Mai ngangkat ransel. "Aku bakal menehi sampeyan nalika dheweke metu saka lawang."
  
  Yen wis ana wong liya, bisa uga wis nyoba njupuk. Padha bisa wis bullied dheweke sethitik liyane. Nanging padha ngurmati nyawane, preman iki, lan kabeh padha manthuk-manthuk.
  
  Sing nganggo iPhone ngomong nganggo mikropon. "Nglakoni. Menyang njaba."
  
  Mai mirsani intently minangka gambar mlumpat watara ing bunder, tarik manungsa waé adoh saka adhine nganti rusak pigura lawang logam katon. Banjur, ing njaba gudang katon lusuh nang endi wae sing butuh cat lan buruh sheet metal.
  
  Kamera pindhah maneh luwih adoh. Papan parkir ing dalan lan tandha putih gedhe sing maca "Garage" katon. A blur abang saka mobil flashed liwat. Mai felt dheweke impatience wiwit godhok, banjur kamera dumadakan fokus maneh ing bangunan lan khusus ing sisih tengen lawang kanggo mbukak tattered tandha lawas.
  
  Nomer bangunan banjur tembung: Jalan Tenggara 1. Dheweke duwe alamat.
  
  Mai mbuwang tas ransel lan mlayu kaya cheetah luwe. Wong akeh nyawiji sadurunge dheweke. Sawise metu, dheweke mlayu menyang eskalator sing paling cedhak, mlumpat ing pager, lan ndharat kanthi sikil sing yakin babagan setengah. Dheweke njerit lan wong-wong padha mlumpat. Dheweke sprinted menyang lemah lan mlaku menyang mobil sing diparkir rapi ing Grand Avenue.
  
  Nguripake kunci kontak. Aku mindhah gear manual menyang gear lan menet akselerator menyang lantai. Ngobong sawetara karet ing lalu lintas ing Tigertail Avenue lan ora ragu-ragu njupuk risiko. Nguripake setir, dheweke nguripake telung prapat saka manungsa waé menyang sat-nav, ngetik alamat, jantung ketukan.
  
  Navigator nggawa dheweke menyang 27 kidul. Ing ngarepe dheweke ana dalan sing lurus arah lor, lan dheweke bener-bener nyepetake pedal menyang karpet. Dheweke fokus banget nganti ora mikir apa sing bakal ditindakake nalika tekan gudang. Mobil sing ana ing ngarep ora seneng karo kelakuane. Dheweke narik metu ing ngarepe dheweke, lampu mburi sumunar. Mai nabrak fender mburi, nyebabake sopir kelangan kontrol lan ngirim mobil menyang deretan motor sing diparkir. Sepeda, helm lan pecahan logam mabur ing kabeh arah.
  
  Mai nyempit fokuse. Storefronts lan mobil flashed dening kaya tembok burem saka sesanti trowongan. Wong liwat padha bengok-bengok. Pengendara motor kasebut kaget banget karo gerakane sing cepet banget, mula dheweke mandheg lan tiba ing lampu lalu lintas.
  
  Navigator njupuk dheweke wétan, menyang Flagler. Indikator kasebut ngandhani yen dheweke bakal teka ing limang menit. Pasar iwak ing sisih kiwa werna abu-abu. A tug cepet lan dheweke weruh tandha sing ngandika "SW1st Street".
  
  Sèket detik mengko, aksen Irlandia saka navigator ngumumake: sampeyan wis tekan panggonan sampeyan.
  
  
  ***
  
  
  Malah saiki, Mai durung njupuk tindakan sing serius. Dheweke kelingan ngunci mobil lan ninggalake kunci ing mburi setir ngarep ing sisih penumpang. Dheweke mlayu nyabrang dalan lan nemokake tandha sing wis katon ing kamera goyang.
  
  Saiki dheweke njupuk ambegan kanggo baja dhéwé kanggo apa dheweke bisa nemokake. Dheweke nutup mripate, entuk keseimbangan maneh, lan ngenthengake rasa wedi lan nesu.
  
  Pegangan nguripake bebas. Dheweke mlaku liwat ambang lan cepet slid ngiwa. Ora ana owah-owahan. Spasi kasebut kira-kira seket kaki saka lawang menyang tembok mburi lan ambane watara telung puluh kaki. Ora ana prabot ing kono. Ora ana gambar ing tembok. Ora ana tirai ing jendhela. Ndhuwur dheweke ana pirang-pirang lampu sing padhang lan panas.
  
  Chica isih ditaleni ing kursi ing mburi kamar, mripate amba lan nyoba kanggo pindhah. Lan dheweke berjuang, iku cetha, kanggo ngomong soko kanggo Mai.
  
  Nanging agen intelijen Jepang ngerti apa sing kudu digoleki. Dheweke weruh setengah lusin kamera keamanan sing ana ing saindenging papan lan langsung ngerti sapa sing nonton.
  
  Kovalenko.
  
  Apa dheweke ora ngerti sebabe? Apa dheweke ngarepake sawetara pertunjukan? Apa wae, dheweke ngerti reputasi Raja Darah. Iku ora bakal cepet utawa gampang, kang ora njupuk menyang akun bom didhelikake utawa silinder gas.
  
  Sikil asu ing mburi kamar, ing ngarepe kursi adhine, ora mangu ndhelikake kaget utawa loro.
  
  Mai alon-alon maju, lega yen Chika isih urip, nanging ora khayalan babagan suwene Kovalenko ngupayakake iki.
  
  Kaya-kaya nanggapi, ana swara saka speaker sing didhelikake. "Mai Kitano! Ajining dirimu ora ana tandhingane." Iku Kovalenko. "Ayo dideleng apa pantes."
  
  Sekawan tokoh metu saka mburi sikil asu wuta. Mai mentheleng sedhela, meh ora bisa ngandelake mripate, nanging banjur dipeksa ngadeg nalika pembunuh sing pertama mlayu nyedhaki dheweke.
  
  Dheweke cepet-cepet mlayu, nyiapake tendangan terbang, nganti Mai gampang nyelip ing sisih lan nindakake tendangan spinning sing sampurna. Pejuang pisanan ambruk ing lemah, kaget. Tawa Sang Prabu Getih saka pamicara.
  
  Saiki pejuang nomer loro nyerang dheweke, ora menehi dheweke kesempatan kanggo ngrampungake sing pertama. Wong lanang iku muter-muter chakram - cincin baja kanthi pinggir njaba sing landhep silet - ing pucuk driji lan mesem nalika nyedhaki.
  
  Mai ngaso. Wong iki ahli. agawe. Kemampuan kanggo nggunakake gegaman mbebayani kuwi kanthi gampang yakin ngomong babagan latihan hard taun. Dheweke bisa mbuwang chakram kanthi gulung cepet saka bangkekane. Dheweke cepet evened rintangan.
  
  Dheweke mlayu nyedhaki dheweke, nutup jarake. Nalika dheweke weruh bangkekan kedutan, dheweke dove menyang geser, ngusapake ing sangisore busur gegaman, mbuwang sirahe minangka adoh bali minangka agul-agul ala ngiris liwat udhara ndhuwur dheweke.
  
  A kunci rambute tiba ing lantai.
  
  Mai mbanting sikil pisanan menyang adept, nendhang dhengkul karo kabeh kekuatan. Saiki dudu wektu kanggo njupuk tawanan. Kanthi kringet sing dirungokake lan dirasakake, dhengkule wong lanang iku gemeter. Jerite sadurunge tiba ing lemah.
  
  Dadi pirang-pirang taun latihan ilang kanthi cepet.
  
  Mripate wong iki nuduhake luwih saka rasa sakit pribadi. Mai kepingin weruh kanggo wayahe apa Kovalenko bisa liwat wong, nanging banjur fighter katelu mlebu perang lan dheweke felt sing pisanan wis munggah menyang sikilé.
  
  Sing nomer telu yaiku wong gedhe. Dheweke stomped tengen lantai menyang dheweke kaya bruwang gedhe stalking sawijining memangsan, Bare kaki slapping marang beton. Sang Raja Darah nyengkuyung dheweke kanthi seri grunts lan banjur bledosan ngguyu, maniac ing unsur kang.
  
  Mai langsung nyawang mripate. "Sampeyan ora kudu nindakake iki. Kita cedhak kanggo nyekel Kovalenko. Lan mbebasake para sandera."
  
  Wong lanang iku ragu-ragu sedhela. Kovalenko snorted dhuwur ndhuwur sirahe. "Sampeyan nggawe aku geter, Mai Kitano, gumeter wedi. Nganti rong puluh taun, aku mung mitos, lan saiki aku mecah kasepenku kanthi syaratku dhewe. Kok bisa..." Dheweke mandheg. "Apa ana wong kaya sampeyan sing nandhingi aku?"
  
  Mai terus nyawang mripate pejuang gedhe. Dheweke rumangsa yen sing ana ing mburi uga mandheg, kaya ngenteni asil saka perjuangan mental.
  
  "Tarung!" Raja Getih dumadakan mbengok. "Tarung, utawa aku bakal duwe wong sing ditresnani kulite urip lan dipakani hiu!"
  
  Ancaman kasebut nyata. Malah Mai bisa ndeleng. Wong lanang sing gedhe-gedhe mau mlaku-mlaku, cepet-cepet nyedhaki dheweke karo tangane. May nimbang maneh strategi dheweke. Hit lan mlayu, tekan cepet lan crushingly hard, lan banjur metu saka dalan. Yen bisa, gunakake ukurane marang dheweke. Mai ngidini dheweke nyedhaki, ngerti yen dheweke bakal nyana sawetara langkah evasive saka dheweke. Nalika dheweke tekan dheweke lan nyekel awak dheweke, dheweke ana ing jangkauan lan mbungkus sikile.
  
  Swarane nggebug jogan malah klelep edane Raja Getih.
  
  Pejuang pisanan saiki nyerang dheweke kanthi keras, ngarahake punggunge sing cilik, ngetokake pukulan sing nglarani sadurunge Mai bengkong lan muter, munggah ing mburi wong sing mudhun lan menehi papan kanggo awake dhewe.
  
  Saiki Sang Prabu Darah nangis. "Potokake sirahe adhine!"
  
  Saiki muncul wong nomer papat, nganggo pedhang samurai. Dheweke mlaku langsung nyedhaki Chika, enem langkah kanggo mungkasi uripe.
  
  Lan Mai Kitano ngerti yen saiki iki wektu kanggo main sing paling apik ing uripe. Kabeh latihan dheweke, kabeh pengalaman dheweke teka bebarengan ing upaya nekat pungkasan kanggo nylametake adhine - prakara urip lan pati.
  
  Sepuluh detik saka sih-rahmat lan kaendahan agawe utawa urip getun kobong.
  
  Mai mlumpat menyang mburi wong gedhe, nggunakake dheweke minangka springboard kanggo ngirim tendangan mabur menyang pejuang pisanan. Dheweke meh ora ngrasa kaget amarga sikil sing dominan May patah sawetara balung ing pasuryane, nanging dheweke ambruk kaya bobot mati. Mai langsung retracted sirahe lan mbalek, kebangkrutan hard ing dheweke utomo, nanging momentum saka dheweke mlumpat digawa dheweke adoh tengen lantai beton ing wektu minimal.
  
  Dheweke ndharat luwih adoh saka adhine lan wong sing nganggo pedhang.
  
  Nanging ing jejere chakran.
  
  Ing ngaso milidetik, dheweke fokus dheweke, calmed nyawa, lan nguripake, ngeculake senjata agawe. Dheweke streaks liwat udhara, lading agawe glinter, wis streaks karo abang saka getih May dhewe.
  
  Cakran nggegirisi ing gulune pendekar. Wong mau ambruk tanpa swara, ora krasa apa-apa. Dheweke isih ora ngerti apa sing ditabrak dheweke. Pedhange kluruk ing lemah.
  
  Wong gedhe iku siji-sijine pejuang sing bisa nahan dheweke saiki, nanging sikile tetep mbengkongake nalika nyoba ngadeg. Dheweke mbokmenawa tatu siji utawa loro tendon. Eluh kang nandhang sangsara lan ora duwe daya tumurun ing raine, ora kanggo awake dhewe, nanging kanggo wong sing ditresnani. Mai nglirik Chika lan meksa mlayu marani adhine.
  
  Dheweke nggunakake pedhang kanggo ngethok tali, gritting untu ing ngarsane bangkekan ungu lan abrasions getih disebabake perjuangan terus-terusan. Pungkasane, dheweke narik lelucon saka cangkeme adhine.
  
  "Ayo lemu. Aku bakal nggawa sampeyan."
  
  Sang Prabu Getih mandheg ngguyu. "Sampun dheweke!" Dheweke bengok-bengok marang pejuang gedhe. "Nglakoni. Utawa aku bakal matèni bojomu nganggo tanganku dhéwé!"
  
  Wong gedhe njerit, nyoba kanggo nyusup menyang dheweke karo tangan outstretched. Mai mandheg ing sandhinge. "Ayo karo kita," dheweke ngandika. "Gabung kita. Tulung kita numpes monster iki."
  
  Sedhela, praupane wong lanang mau padhang pangarep-arep. Dheweke kedhip lan katon kaya bobote jagad sing wis diangkat saka pundhake.
  
  "Sampeyan lunga karo wong-wong mau, lan dheweke bakal mati," Sang Prabu Getih rasped.
  
  Mai geleng-geleng kepala. "Dheweke isih mati, wong. Mbales dendam mung karo nututi aku."
  
  Mripate wong lanang iku nyuwun. Kanggo wayahe, Mai panginten kang bener bakal narik awake metu karo dheweke, nanging banjur mega mangu bali lan pandelengan dropped.
  
  "Aku ora bisa. Nalika dheweke isih urip. Aku mung ora bisa".
  
  Mai noleh, ninggalake dheweke lying ana. Dheweke duwe perang dhewe kanggo perang.
  
  The Bloody King ngirim dheweke tembakan perpisahan. "Mlayu, Mai Kitano. Perangku arep diumumake. Lan lawang-lawang wis nunggu aku."
  
  
  BAB SAnga
  
  
  Tangane Sang Prabu Darah mrambat menyang ladinge. Senjata kasebut ditancepake dhisik menyang meja ing ngarepe. Dheweke nyedhaki mripate, mriksa lading sing kecemplung getih. Pira urip sing dipungkasi nganggo piso iki?
  
  Siji-sijine, saben dina, suwene rong puluh lima taun. paling ora.
  
  Yen mung kanggo njaga legenda, ngormati lan wedi seger.
  
  "Lawan sing pantes," ujare dhewe. "Isin aku ora duwe wektu kanggo nyoba maneh." Dheweke ngadeg, alon-alon muter-muter lading, ladinge mantulake cahya nalika mlaku.
  
  "Nanging wektuku kanggo tumindak wis meh teka."
  
  Dheweke mandheg ing sisih mburi meja, ing kono ana wong wadon sing rambute peteng diikat ing kursi. Dheweke wis ilang kalem. Dheweke jijik nyawang mripate sing abang, awak sing nggegirisi lan lambene ndredheg.
  
  Raja Darah ngangkat bahu. "Aja kuwatir. Saiki aku duwe piranti pisanan, sanajan aku ora kejawab Kitano. Bojomu kudu ngirim piranti sing kapindho saiki. Yen lulus, sampeyan bakal bebas."
  
  "Kepiye - kepiye carane bisa dipercaya sampeyan?"
  
  "Aku iki wong sing mulya. Iki carane aku slamet enom. Lan yen kehormatan kudu ditakoni..." Dheweke nuduhake lading sing diwarnai. "Ana mesthi luwih akeh getih."
  
  A ping muffled teka saka layar komputer. Dheweke mlaku lan menet sawetara tombol. Pasuryane komandhane saka Washington, DC katon.
  
  "Iki posisine, Pak. Target bakal siap ing sepuluh menit.
  
  "Piranti minangka prioritas. Ndhuwur kabeh liyane. Inget iki".
  
  "Pak". Pasuryan dipindhah maneh kanggo mbukak tampilan sing dhuwur. Padha katon mudhun ing parkir, sampah sampah lan meh ditinggal. Gambar grainy nuduhake tramp obah watara ing ndhuwur layar lan Nissan biru nyopir liwat sepasang gerbang otomatis.
  
  "Singkirake bosen kuwi. Dheweke bisa dadi Polisi."
  
  "Dheweke dipriksa, Pak. Dheweke mung tramp."
  
  Raja Darah ngrasa nesu alon-alon tuwuh ing njero dheweke. "Singkirake dheweke. Takon maneh, aku bakal ngubur kulawargamu urip-uripan."
  
  Wong iki mung kerja kanggo dheweke. Nanging wong iki ngerti apa Dmitry Kovalenko bisa. Tanpa tembung liyane, dheweke ngarahake lan nembak wong sing ora duwe omah ing sirahe. Raja Darah mesem nalika ndeleng titik peteng wiwit nyebar ing wilayah sing wis dikonkret.
  
  "Lima menit isih nganti tandha."
  
  Raja Getih nglirik wong wadon mau. Dheweke wis dadi tamu sawetara sasi. Garwane Sekretaris Pertahanan ora hadiah cilik. Jonathan Gates arep mbayar larang kanggo safety dheweke.
  
  "Pak, Gates wis ngluwihi wates wektune."
  
  Ing kahanan liyane, Raja Getih saiki wis nggunakake piso. Ora ngaso. Nanging piranti kapindho penting kanggo rencana, sanajan ora penting. Dheweke ngangkat telpon satelit sing ana ing jejere komputer lan nelpon nomer.
  
  Aku ngrungokake muni lan muni. "Bojomu kayane ora peduli karo safety sampeyan, Bu Gates." Sang Prabu Getih ngempet lambene kaya mesem. "Utawa mbok menawa dheweke wis ngganteni kowe, hmm? Politisi Amerika iki ... "
  
  Ana klik, lan swara wedi pungkasane mangsuli. "Ya?"
  
  "Muga-muga sampeyan cedhak lan sampeyan duwe piranti kasebut, kancaku. Yen ora..."
  
  Swarane Mentri Pertahanan wis kenceng. "Amerika Serikat ora sujud marang para tiran," ujare, lan tembung kasebut kanthi jelas ngormati ati lan jiwane. "Panjalukmu ora bakal dituruti."
  
  Raja Gerah mikir babagan Gates Neraka lan apa sing ana ing sanjabane. "Banjur rungokake bojomu mati kasangsaran, Gates. Aku ora butuh piranti liya kanggo tujuanku."
  
  Priksa manawa saluran kasebut tetep mbukak, Raja Berdarah ngangkat piso lan wiwit ngrampungake saben fantasi sing mateni.
  
  
  BAB SEPULUH
  
  
  Hayden Jay mlaku adoh saka komputer nalika ponsel muni. Ben lan Karin sibuk nguri-uri pelayaran segara Kapten Cook, lan utamane sing ana gegayutan karo Kapuloan Hawaii. Cook, sanajan dikenal minangka penjelajah sing misuwur, nanging uga wong sing duwe bakat. Dheweke uga dadi navigator lan kartografer sing misuwur. Wong sing peta kabeh, kang direkam bantala saka Selandia Anyar kanggo Hawaii lan luwih dikenal wis kebangkrutan pisanan ing Hawaii, panggonan kang dijenengi Sandwich Islands. Patung kasebut isih ana ing kutha Waimea, Kauai, minangka bukti panggonan sing pisanan ditemoni ing taun 1778.
  
  Hayden mundur nalika dheweke weruh sing nelpon iku boss dheweke, Jonathan Gates.
  
  "Injih pak?"
  
  Mung ambegan intermiten sing keprungu saka ujung liyane. Dheweke lunga menyang jendhela. "Apa kowe krungu aku? Pak?"
  
  Dheweke wis ora ngomong wiwit dheweke verbally reprimanded dheweke. Hayden rumangsa rada ora yakin.
  
  Suara Gates akhire keprungu. "Dheweke mateni dheweke. Bajingan kuwi mateni dheweke."
  
  Hayden mandeng jendela, ora weruh apa-apa. "Apa sing ditindakake?"
  
  Ing mburine, Ben lan Karin noleh, kaget karo swarane.
  
  "Dheweke njupuk bojoku, Hayden. Sasi kepungkur. Lan wingi bengi dheweke mateni dheweke. Amarga aku ora bakal nampa pesenane."
  
  "Ora. Ora bisa-"
  
  "Inggih". Swarane Gates serak nalika adrenalin sing diombe wiski wiwit ilang. "Iki dudu urusanmu, Jay, bojoku. Aku-aku mesthi dadi patriot, mula Presiden ngerti sawetara jam sawise diculik. Aku nginep..." Dheweke mandheg. "Patriot".
  
  Hayden meh ora ngerti apa sing kudu diomongake. "Kok ngomong saiki?"
  
  "Kanggo nerangake langkah sabanjure."
  
  "Ora!" Hayden njerit-njerit, mbengok-mbengok jendela kanthi wedi. "Sampeyan ora bisa nindakake iki! Mangga!"
  
  "Tenang. Aku ora duwe niyat bunuh diri. Pisanan aku bakal mbantu mbales Sarah. Ironis, ta?
  
  "Apa?"
  
  "Saiki aku ngerti kepiye perasaan Matt Drake."
  
  Hayden nutup mripate, nanging isih netesake luh. Kenangan Kennedy wis ilang saka jagad, ati, sing biyen kebak geni, saiki dadi wengi sing langgeng.
  
  "Kok ngomong saiki?" Hayden pungkasane mbaleni.
  
  "Kanggo nerangake." Gates ngaso, banjur kandha, "Ed Boudreau duwe adhine. Aku ngirim sampeyan rincian. Gawe-"
  
  Hayden kaget banget nganti dheweke nyetop sekretaris sadurunge bisa nerusake. "Sampeyan yakin?"
  
  "Tindakake kabeh kekuwatanmu kanggo ngrampungake bajingan iki."
  
  Garis kasebut mati. Hayden krungu email muni ing telpon. Tanpa mandheg, dheweke cepet-cepet mlayu metu saka kamar, ora nggatekake Ben Blake lan adhine sing kuwatir. Dheweke mlaku menyang lemari cilik Kinimaki lan nemokake dheweke nyiyapake pitik karo saus chorizo .
  
  "Alicia ngendi?"
  
  "Wingi pass dheweke dicabut." Tembung Hawaiian amba padha kleru.
  
  Hayden nyedhaki. "Aja dadi wong bodho. Kita loro ngerti dheweke ora butuh pass. Dadi, ngendi Alicia?"
  
  Mripate Kinimaki menclok, nyawang piring-piring. "Hmm, sedhela. Aku bakal nemokake dheweke. Ora, dheweke banget perceptive kanggo sing. Aku bakal-"
  
  "Telpon wae dheweke." Wetenge Hayden kluruk sanalika dheweke ngucapake tembung-tembung kasebut, lan rasa ireng ngliputi jiwane. "Kandhani dheweke kanggo hubungi Drake. Dheweke entuk apa sing dijaluk. Kita bakal nglarani wong sing ora salah kanggo njaluk informasi.
  
  "Dhik Boudreau?" Kinimaka katon luwih landhep tinimbang biasane. "Apa dheweke pancen duwe siji? Lan Gates wis mlebu?"
  
  "Sampeyan uga," Hayden ngusap mripate garing, "yen ana wong sing nyiksa lan mateni bojomu."
  
  Kinimaka meneng-meneng nyerna iki. "Lan iki ngidini CIA nindakake perkara sing padha karo warga Amerika?"
  
  "Iku saiki," ujare Hayden. "Kita lagi perang."
  
  
  BAB SEWELAS
  
  
  Matt Drake miwiti karo larang regane. Botol Johnnie Walker Black ngundang lan ora katon banget lusuh.
  
  Mungkin sing luwih apik bakal cepet ngganti memori saka pasuryane? Wektu iki, ing ngimpi, apa dheweke bakal nylametake dheweke kaya sing dijanjekake?
  
  Panelusuran terus.
  
  Wiski diobong. Dheweke langsung ngetokake gelas. Dheweke ngisi maneh. Dheweke berjuang kanggo konsentrasi. Dheweke minangka wong sing nulungi wong liya, sing entuk kapercayan, sing tetep dianggep lan ora ngecekake sapa wae.
  
  Nanging dheweke gagal Kennedy Moore. Lan sadurunge iku, dheweke gagal Alison. Lan dheweke gagal bayi sing durung lair, bayi sing tilar donya sadurunge dheweke duwe kesempatan kanggo urip.
  
  Johnnie Walker, kaya saben botol liyane sing wis dicoba sadurunge, nggawe keputusasaan. Dheweke ngerti iki bakal kelakon. Dheweke pengin lara. Dheweke kepéngin ngethok sepotong kasangsaran saka nyawané.
  
  Pain iku mratobat.
  
  Dheweke natap jendela. Iku stared bali, kosong, unseeing lan emotionless - stained ireng, kaya wong. Pembaruan saka Mei lan Alicia dadi saya langka. Telpon saka kanca-kanca SAS terus teka ing wektu.
  
  Raja Berdarah mateni wong tuwa Ben sawetara dina kepungkur. Padha aman. Dheweke ora nate ngerti bebaya kasebut, lan Ben ora bakal ngerti kepiye dheweke dadi korban dendam raja getih.
  
  Lan agen CIA sing njaga Blakes uga ora ngerti. SAS ora mbutuhake pangenalan utawa tepuk ing mburi. Dheweke mung ngrampungake tugas kasebut lan pindhah menyang sing sabanjure.
  
  A melodi angker wiwit muter. Lagu iki minangka obah minangka ayu - 'My Immortal' dening Evanescence - lan ngelingake dheweke kabeh sing wis ilang.
  
  Iku ringtone kang. Panjenenganipun fumbled watara sheets sethitik bingung, nanging pungkasanipun njaluk liwat ing telpon.
  
  "Ya?"
  
  "Iki Hayden, Matt."
  
  Dheweke lungguh rada lurus. Hayden ngerti babagan eksploitasi sing anyar nanging milih ora nglirwakake. Alicia dadi wong loro. "Ana apa? Ben-?" Dheweke malah ora bisa ngucapake tembung kasebut.
  
  "Dheweke ora apa-apa. Kita ora apa-apa. Nanging ana kedadeyan."
  
  "Apa sampeyan nemokake Kovalenko?" Ora sabar ngethok kabut alkohol kaya sorotan sing padhang.
  
  "Ora durung. Nanging Ed Boudreaux duwe adhine. Lan kita entuk idin kanggo nggawa dheweke mrene.
  
  Drake lungguh, lali babagan wiski. Gething lan geni neraka ngobong rong tandha ing atine. "Aku ngerti persis apa sing kudu ditindakake."
  
  
  BAB rolas
  
  
  Hayden braced dhéwé kanggo apa sing bakal teka. Kabeh karir CIA dheweke durung nyiapake dheweke kanggo kahanan iki. Garwane Menteri Pertahanan tiwas. Teroris internasional sing nyekel sandera sing ora dingerteni wong sing kuat.
  
  Apa pemerintah ngerti identitas kabeh wong sing melu? ora tau. Nanging sampeyan bisa yakin manawa dheweke ngerti luwih akeh tinimbang sing wis dingerteni.
  
  Iku katon luwih gampang nalika dheweke pisanan ndhaptar. Mungkin iku luwih prasaja nalika iku, sadurunge September 11. Mungkin ing dina bapake, James Jay, agen legendaris dheweke kepéngin kanggo emulate, iku ireng lan putih.
  
  Lan kejem.
  
  Iku pinggiran landhep. Perang nglawan Raja Darah wis perang ing pirang-pirang tingkat, nanging dheweke bisa uga mbuktekake minangka sing paling nggegirisi lan sukses.
  
  Kapribaden maneka warna wong sing ana ing sisih dheweke menehi keuntungan. Gates weruh iki pisanan. Mula dheweke ngidini dheweke nindakake penyelidikan dhewe babagan misteri sing ana ing Segitiga Bermuda. Gates luwih pinter tinimbang sing dikira. Dheweke langsung weruh keuntungan sing mbedakake pribadine kaya Matt Drake, Ben Blake, May Kitano lan Alicia Miles. Dheweke ndeleng potensi tim dheweke. Wong-wong mau kabèh dikèki.
  
  sarwa.
  
  Tim masa depan?
  
  Saiki wong sing wis ilang kabeh pengin kaadilan ditindakake kanggo wong sing mateni bojone kanthi brutal.
  
  Hayden nyedhaki sel Boudreaux. The laconic mercenary lazily kapandeng ing dheweke liwat kang lempitan tangan.
  
  "Apa aku bisa nulungi sampeyan, Agen Jay?"
  
  Hayden ora bakal ngapura awake dhewe yen dheweke ora nyoba maneh. "Marang lokasi Kovalenko, Boudreau. Cukup menehi lan kabeh bakal rampung." Dheweke nyebar tangane. "Maksudku, iki ora kaya dheweke ngremehake sampeyan."
  
  "Mungkin dheweke ngerti." Boudreau nguripake awak lan slid saka cot. "Mungkin dheweke ora ngerti. Mungkin isih dini kanggo ngandhani, ta?"
  
  "Apa rencanane? Apa Gate Neraka iki?
  
  "Yen aku ngerti ..." raine Boudreau nuduhake eseman hiu pesta.
  
  "Sampeyan tenanan." Hayden tetep banget penting. "Aku menehi sampeyan kesempatan pungkasan iki."
  
  "Kesempatan pungkasan? Kowe arep nembak aku? Apa CIA pungkasane ngerti apa dosa peteng sing kudu ditindakake supaya tetep ana ing game kasebut?
  
  Hayden ngangkat bahu. "Ana wektu lan papan kanggo iki."
  
  "Pancen. Aku bisa menehi jeneng sawetara panggonan. Boudreau moyoki dheweke, Madness mencorong liwat semprotan saka saliva. "Ora ana apa-apa sing bisa sampeyan lakoni, Agen Jay, sing bakal nggawe aku ngiyanati wong sing kuat kaya Raja Darah."
  
  "Inggih..." Hayden meksa mesem. "Iki sing nggawe kita mikir, Ed." Dheweke nambahake ceria ing swarane. "Sampeyan ora duwe apa-apa ing kene, wong. ora ana apa-apa. Nanging sampeyan ora bakal tumpah. Sampeyan lungguh ing kono, mbuang-buang, kanthi seneng nampa kesimpulan. Kaya bajingan lengkap. Kaya wong kapitunan. Kaya potongan saka omong kosong Kidul." Hayden menehi kabeh.
  
  Cangkeme Boudreaux mbentuk garis putih sing tegang.
  
  "Kowe kuwi wong sing wis nyerah. Quirk. kurban. Impoten."
  
  Boudreau pindhah menyang dheweke.
  
  Hayden dipencet pasuryan marang bar, nggodha wong. "Kontol lembek."
  
  Boudreau mbalang pukulan, nanging Hayden mundur luwih cepet, isih meksa mesem. Swarane ajiné nubruk waja kaya tamparan teles ing raine.
  
  "Dadi kita kepingin weruh. Apa sing ndadekake wong kaya sampeyan, dadi prajurit, dadi anggota sing ora kuwat?"
  
  Saiki Boudreau nyawang dheweke kanthi mripat sing alon-alon ngerteni.
  
  "Iku kabeh". Hayden niru dheweke. "Kowe tekan kono ta? Jenenge Maria, ta?"
  
  Boudreau mbanting bar kanthi nesu sing ora bisa diucapake.
  
  Giliran Hayden nyengir. "Kaya sing wis dakkandhakake. Impoten."
  
  Dheweke noleh. Wiji kasebut disebar. Iku babagan kacepetan lan brutal. Ed Boudreau ora bakal retak ing kahanan normal. Nanging saiki...
  
  Kinimaka nggulung TV, sing ditaleni ing kursi supaya wong bayaran bisa ndeleng. Rasa kuwatir ing swarane wong lanang iku ketok, sanajan dheweke nyoba ndhelikake.
  
  "Apa sih sing sampeyan nyoba kanggo narik?"
  
  "Terus nonton, bajingan." Hayden nggawe swarane kaya dheweke ora peduli maneh. Kinimaka nguripake TV.
  
  Mripat Boudreaux mlebar. "Ora," kandhane lirih karo mung lambene. "Oh ora".
  
  Hayden nemoni pandelengan karo nyengir sing bisa dipercaya. "Kita lagi perang, Boudreau. Sampeyan isih ora pengin ngomong? Pilih tambahan sing kurang ajar."
  
  
  ***
  
  
  Matt Drake mesthekake yen kamera wis aman ing posisi sadurunge dheweke mlebu pigura. Balaclava ireng ditarik mudhun ing raine luwih efek tinimbang kamuflase, nanging rompi anti peluru lan senjata sing digawa nggawe keseriusan kahanan bocah wadon kasebut pancen jelas.
  
  Mripate cah wedok iku tlaga-tlaga putus asa lan wedi. Dheweke ora ngerti apa sing wis ditindakake. Aku ora ngerti sebabe dheweke butuh. Dheweke ora ngerti apa sing ditindakake adhine kanggo urip.
  
  Maria Fedak ora lugu, Drake mikir, yen ana wong sing lugu dina iki. Kejiret dening kasempatan, kejiret dening misfortune ing net nyebar ing saindhenging donya, kang hissed lan crackled karo pati, heartlessness lan gething.
  
  Drake mandegake ing jejere dheweke, ngacungake piso ing tangan tengen, sing liyane condong ing bedhil. Ora penting maneh yen dheweke ora lugu. Iku retribusi, ora kurang. Urip kanggo urip.
  
  Dheweke ngenteni kanthi sabar.
  
  
  ***
  
  
  "Maria Fedak," ujare Hayden. "Dheweke adhine sampeyan, nikah, Pak Boudreau. Dhikmu, lali, Pak Mercenary. Dhikmu wedi, Pak Killer. Dheweke ora ngerti sapa sedulure utawa apa sing ditindakake kanthi rutin. Nanging dheweke pancen ngerti sampeyan. Dheweke ngerti sedulur sing tresna sing ngunjungi dheweke sepisan utawa kaping pindho saben taun kanthi crita palsu lan hadiah sing apik kanggo anak-anake. Omongi aku, Ed, apa sampeyan pengin dheweke gedhe tanpa ibu?"
  
  Mripat Boudreaux padha mbledhos. Wedi wuda banget kuwat sing Hayden bener felt melas kanggo dheweke. Nanging saiki dudu wektune. Uripe adhine pancen seimbang. Mulane dheweke milih Matt Drake, siji, dadi tuan rumah.
  
  "Maria". Tembung kasebut metu saka dheweke, pathetic lan nekat.
  
  
  ***
  
  
  Drake meh ora bisa ndeleng bocah wadon sing wedi. Dheweke weruh Kennedy mati ing tangane. Dheweke weruh tangane Ben sing getihen. Dheweke weruh pasuryan guilty Harrison.
  
  Nanging sing paling akeh dheweke weruh Kovalenko. Sang Raja Darah, dalang, minangka wong sing kosong lan ora duwe perasaan sing ora liya mung mayit sing wis urip maneh. Zombi. Dheweke ndeleng pasuryane wong kasebut lan kepengin nyedak nyawa ing kabeh sing ana ing saubengé.
  
  Tangane nyedhaki bocah wadon kasebut lan nutup tenggorokane.
  
  
  ***
  
  
  Hayden kedip-kedip ing monitor. Drake cepet-cepet. Boudreau meh ora duwe wektu kanggo nyerah. Kinimaka nyedhaki dheweke, tansah dadi mediator sing apik, nanging Alicia Miles ditarik maneh.
  
  "Ora ngono, wong gedhe. Ayo bajingan iki kringet. Dheweke ora duwe apa-apa kajaba pati."
  
  Hayden dipeksa dhéwé kanggo ngejek Boudreaux cara dheweke eling wong taunting wong nalika dhawuh dheweke wong matèni.
  
  "Apa sampeyan arep nguwuh, Ed, utawa sampeyan pengin ngerti carane nggawe sushi ing Inggris?"
  
  Boudreaux nyawang dheweke kanthi tatapan sing mateni. Idu tipis mili saka pojok cangkeme. Emosi dheweke saya tambah apik, kaya nalika dheweke ngrasakake pembunuhan sing cedhak. Hayden ora pengin dheweke nutup awake dhewe saka dheweke.
  
  Alicia wis cedhak karo bar. "Sampeyan dhawuh ngeksekusi pacarku. Sampeyan kudu bungah iku Drake nindakake dicing lan ora aku. Aku bakal nggawe asu iki nandhang sangsara kaping pindho.
  
  Boudreau nyawang saka siji menyang liyane. "Kowe sakloron mesthekake yen aku ora bakal metu saka kene. Aku sumpah bakal ngethok kowe loro."
  
  "Simpen." Hayden mirsani nalika Drake squeezed gulu Maria Fedak. "Dheweke ora duwe wektu akeh."
  
  Boudreau minangka wong sing tangguh lan raine ditutup. "CIA ora bakal cilaka adhine. Dheweke warga Amerika Serikat."
  
  Saiki Hayden percaya tenan yen wong edan kuwi pancen ora entuk. "Rungokna aku, bajingan edan," dheweke hissed. "Kita lagi perang. The Bloody King matèni wong Amerika ing tanah Amérika. Dheweke nyulik puluhan. Welasan. Dheweke kepengin nyekel negara iki kanggo nebus. Dheweke ora peduli karo sampeyan utawa adhine sing bau!"
  
  Alicia muni soko ing kupinge. Hayden krungu instruksi kasebut. Kinimaka uga nglakoni.
  
  Semono uga Drake.
  
  Dheweke ngeculake gulu wanita kasebut lan narik bedhil saka holster.
  
  Hayden clenched dheweke untu dadi hard sing syaraf watara dheweke tengkorak njerit. Naluri usus dheweke meh nggawe dheweke njerit lan ngandhani supaya mandheg. Fokus dheweke kabur sedhela, nanging banjur latihan dheweke diwiwiti, ngandhani yen iki minangka kesempatan paling apik kanggo nglacak Kovalenko.
  
  Siji urip kanggo nyimpen atusan utawa luwih.
  
  Boudreau ngeweruhi muter saka emosi ing pasuryan lan dumadakan ketemu piyambak ing bar, nggawe percoyo, ndawakake tangan lan growling.
  
  "Aja ngono. Kowe aja wani-wani nindakake iki marang adhiku!"
  
  Praupane Hayden topeng watu. "Kesempatan pungkasan, pembunuh."
  
  "Raja Getih iku hantu. Kanggo kabeh aku ngerti, iku bisa dadi herring abang. Dheweke seneng karo jinis iki.
  
  "Ngertos. Coba kita."
  
  Nanging Boudreau wis suwe banget dadi tentara bayaran, pembunuh suwe banget. Lan gething marang tokoh panguwasa wuta pangadilan kang. "Menyang neraka, asu."
  
  Atine Hayden sedhih, nanging dheweke nutul monitor mikropon ing bangkekane. "Tembak dheweke."
  
  Drake ngangkat bedhil lan dipencet menyang sirahe. Drijine mencet pemicu.
  
  Boudreaux nggero medeni. "Ora! Raja Getih ing-"
  
  Drake supaya swara elek saka bedhil drown metu kabeh swara liyane. Dheweke mirsani minangka getih sprayed saka sisih sirah Maria Fedak kang.
  
  "Oahu Utara!" Boudreaux rampung. "Peternakan paling gedhe ana ing kana ..." Omonge dheweke mudhun nalika dheweke ambruk ing lantai, ndeleng adhine sing wis mati slump ing kursi lan ndeleng tembok sing cipratan getih ing mburi dheweke. Dheweke nonton kanthi kaget nalika tokoh sing nganggo balaclava nyedhaki layar nganti diisi kabeh. Banjur dheweke nyopot topenge.
  
  Pasuryan Matt Drake kadhemen, adoh, pasuryan saka algojo sing tresna marang pakaryane.
  
  Hayden gemeter.
  
  
  BAB TELUlas
  
  
  Matt Drake metu saka taksi lan nutup mripate kanggo nyinaoni bangunan dhuwur sing ana ing ngarepe. Gray lan nondescript, iku tutup sampurna kanggo operasi rahasia CIA. Agen lokal kudu nyusup garasi lemah, ngliwati pirang-pirang lapisan keamanan. Kabeh wong liya, apa agen utawa sipil, mlebu liwat lawang ngarep, kanthi sengaja nampilake awake dhewe minangka target sing gampang.
  
  Dheweke njupuk ambegan jero, meh sober kanggo pisanan ing anggere bisa ngelingi, lan di-push mbukak lawang muter siji-wong. Paling ora instalasi iki ketoke njupuk safety serius. Ing ngarepe ana meja sing prasaja, ing kono ana wong lanang setengah lusin sing katon buritan. Ora mangu akeh liyane padha nonton.
  
  Dheweke mlaku ngliwati lantai ubin sing dipoles. "Hayden Jay ngenteni ketemu aku."
  
  "Sapa jenengmu?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Penampilan stoic penjaga rada goyah.
  
  "Mesthi".
  
  Wong lanang kasebut menehi tampilan sing bisa digunakake wong nalika ndeleng selebriti utawa tahanan. Banjur dheweke nelpon. Sedetik mengko, dheweke ngeterake Drake menyang lift sing wicaksana. Dheweke nglebokake tombol lan menet tombol.
  
  Drake krasa lift mabur munggah, kaya ing bantalan udhara. Dheweke mutusake ora mikir banget babagan apa sing bakal kelakon, dheweke ngidini acara-acara kasebut bisa ditindakake. Nalika lawang mbukak, dheweke madhep koridor.
  
  Ing pungkasan koridor ngadeg panitia kanggo menehi salam.
  
  Ben Blake lan adhine Karin. Hayden. Kinimaka. Alicia Miles ngadeg nang endi wae ing mburi. Dheweke ora weruh Mei, nanging dheweke uga ora nyana.
  
  Adegan iku salah sanadyan. Iki kudu kalebu Kennedy. Kabeh katon aneh tanpa dheweke. Dheweke metu saka lift lan nyoba ngelingi yen dheweke bisa uga ngrasakake cara sing padha. Nanging apa padha ngapusi ing amben saben wengi, looking liwat mripate, pemikiran kok Drake ora ana kanggo nyimpen dheweke?
  
  Ben banjur ngadeg ing ngarepe lan Drake, tanpa ngomong apa-apa, narik wong enom menyang tangane. Karin mesem sheepishly liwat Pundhak kakangné lan Hayden mlaku liwat kanggo nyelehake tangan ing Pundhak.
  
  "Kita kangen sampeyan".
  
  Dheweke terus nekat. "Matur nuwun".
  
  "Sampeyan ora kudu dhewekan," ujare Ben.
  
  Drake mundur selangkah. "Deleng," ujare, "sing penting kanggo mbenerake siji perkara. Aku wong sing diganti. Sampeyan ora bisa ngandelake aku maneh, utamane sampeyan, Ben. Yen sampeyan ngerti iki, sampeyan kabeh, ana kemungkinan kita bisa kerja bareng.
  
  "Iki dudu sampeyan-" Ben langsung menyang masalah, kaya sing dingerteni Drake. Karin, kaget, minangka tangan alesan. Dheweke nyekel dheweke lan narik dheweke, ninggalake Drake dalan sing jelas menyang kantor ing mburine.
  
  Dheweke mlaku-mlaku liwat dheweke, manthuk menyang Kinimaka ing dalan. Alicia Miles nyawang dheweke kanthi mripat serius. Dheweke uga nandhang kelangan wong sing ditresnani.
  
  Drake mandheg. "Durung rampung, Alicia. Bajingan iki kudu diilangi. Yen ora, dheweke bisa ngobong jagad nganti lemah."
  
  "Kovalenko bakal mati njerit."
  
  "Haleluya".
  
  Drake mlaku liwat dheweke menyang kamar. Loro komputer gedhe lungguh ing sisih tengen, hard drive whirring lan ngeklik lagi nggolèki lan dimuat data. Ing ngarepe ana sepasang jendela anti peluru sing dhuwure lantai sing madhep Pantai Miami. Dumadakan dheweke disabetake karo gambar Wells sing nyamar dadi wong sing nyimpang lan njaluk sniper scope supaya dheweke bisa ndeleng awak sing disamak ing ngisor.
  
  Pikiran iki nggawe dheweke mikir. Iki minangka sepisanan dheweke mikir kanthi koheren babagan Welles wiwit Kennedy dipateni. Wells tilar donya kanthi nggegirisi ing tangan Alicia utawa Mei. Dheweke ora ngerti sing endi, lan dheweke ora ngerti sebabe.
  
  Dheweke krungu wong liya ngetutake dheweke mlebu. "Dadi..." Dheweke fokus ing tampilan. "Kapan kita menyang Hawaii?"
  
  "Ing esuk," ujare Hayden. "Akeh aset kita saiki dikonsentrasi ing Oahu. Kita uga mriksa pulo liyane amarga ngerti yen Kovalenko duwe luwih saka siji ranch. Mesthine, saiki uga dikenal manawa dheweke minangka ahli ngapusi, mula kita terus nglacak pimpinan liyane ing macem-macem wilayah ing jagad iki.
  
  "Nggih. Aku elinga referensi kanggo Kapten Cook, Diamond Head lan Hell's Gate. Apa iki sing dituju?"
  
  Ben njupuk. "Cukup, ya. Nanging Cook ndharat ing Kauai, ora Oahu. Kang-" Monolog rampung ndadak. "Hmm, ringkes. Kita ora nemokake sing ora biasa. Bye."
  
  "Ora ana hubungan langsung antarane Cook lan Diamond Head?"
  
  "Kita lagi nggarap". Karin ngomong rada defensif.
  
  "Nanging dheweke lair ing Yorkshire," tambah Ben, nguji alangan anyar Drake. "Sampeyan ngerti, Bumi Allah."
  
  Kayane Drake ora krungu omongane kancane. "Suwene suwene dheweke ana ing Hawaii?"
  
  "Wulan," ujare Karin. "Dheweke bali menyang paling ora kaping pindho."
  
  "Mbok menawa dheweke ngunjungi saben pulo. Sing kudu ditindakake yaiku mriksa log, dudu sejarah utawa prestasine. Kita kudu ngerti babagan perkara sing ora misuwur."
  
  "Iki..." Karin mandheg. "Pancen bener."
  
  Ben ora ngomong apa-apa. Karin durung rampung. "Apa sing kita ngerti yaiku: dewa geni, kilat lan gunung geni Hawaii yaiku wanita sing jenenge Pele. Dheweke dadi tokoh populer ing pirang-pirang crita kuno Hawaii. Omahe diarani ana ing ndhuwur salah sawijining gunung geni paling aktif ing donya, nanging ing Pulo Besar, dudu Oahu.
  
  "Iki kabeh?" pitakone Drake singkat.
  
  "Ora. Nalika akeh crita babagan adhine, sawetara legenda nyritakake Gerbang Pele. Gapura tumuju menyang geni lan jantung gunung geni - apa iku muni kaya Neraka kanggo sampeyan?"
  
  "Mbok menawa iki kiasan," ujare Kinimaka tanpa mikir, banjur isin. "Lho, bisa uga. Kowe ngerti..."
  
  Alicia sing pisanan ngguyu. "Alhamdulillah paling ora ana wong liya sing duwe rasa humor." Dheweke snorted, banjur nambah, "Ora ana pelanggaran," kanthi swara sing nuduhake dheweke ora perduli karo wong sing dianggep dheweke.
  
  "Gerbang Pele bisa migunani," ujare Drake. "Terus kerja sing apik. Sampai ketemu esuk".
  
  "Kowe ora nginep?" Ben mbacutake, jelas ngarep-arep dheweke bakal duwe kesempatan ngobrol karo kancane.
  
  "Ora". Drake mentheleng metu jendhela nalika srengenge wiwit surup ing segara. "Aku ana ing endi wae bengi iki."
  
  
  BAB PATLAS
  
  
  Drake metu saka kamar tanpa noleh maneh. Kaya sing diarep-arep, Hayden kecekel nalika arep mlebu lift.
  
  "Drake, alon-alon. Dheweke ora apa-apa?"
  
  "Sampeyan ngerti dheweke ora apa-apa. Sampeyan ndeleng dheweke ing stream video.
  
  Hayden nyekel tangane. "Kowe ngerti karepku."
  
  "Dheweke bakal apik. Sampeyan kudu katon apik, sampeyan ngerti. Boudreaux mesthi ngira yen iki nyata.
  
  "Inggih".
  
  "Aku pengin aku bisa ndeleng dheweke break."
  
  "Inggih, kula ingkang nyuduk, dados kula pikantuk kesenengan, matur nuwun."
  
  Drake menet tombol kanggo lantai siji. "Adine kudune wis karo agenmu. Dheweke bakal nggawa dheweke menyang rumah sakit lan diresiki. Darah palsu iku setan sing ngurusi urusane dhewe, lho."
  
  "Boudreau saya tambah edan, yen bisa. Nalika adhine ngadeg, urip-" Hayden nggeleng. "Ambruk pungkasan."
  
  "Rencana kasebut bisa ditindakake. Iku ide sing apik," ujare Drake marang dheweke. "Kita entuk informasi. Iku worth iku ".
  
  Hayden manthuk. "Aku ngerti. Aku seneng banget yen maniak ana ing mburi bar."
  
  Drake mlebu lift lan ngenteni lawang ditutup. "Yen nganti aku," ujare nalika Hayden ilang saka ngarsane. "Aku bakal nembak bajingan ing sel dheweke."
  
  
  ***
  
  
  Drake numpak mendhoan menyang Biscayne Boulevard lan tumuju menyang plaza blanja Bayside. Wong sing nelpon dheweke, muni hushed, ora yakin lan rampung metu saka karakter, wanted kanggo ketemu njaba Bubba Gump kang. Drake wis wayahe banyolan lan disaranake Hooters, Panggonan sing mbokmenawa luwih cocok kanggo wong-wong mau, nanging May tumindak kaya dheweke wis ora krungu wong.
  
  Drake gabung karo wong akeh, ngrungokake kesenengan rame ing saubengé lan rumangsa ora ana ing papan. Kepiye wong-wong iki bisa seneng banget nalika dheweke kelangan barang sing ditresnani? Kepiye carane dheweke ora peduli?
  
  Tenggorokane garing lan lambene pedhot. Bar ing Bubba Gump beckoned. Mungkin dheweke bisa nglelebke sawetara sadurunge dheweke teka. Nanging, dheweke ora duwe ilusi; iki kudu mandheg. Yen dheweke arep menyang Hawaii kanggo mburu pembunuh wanita sing ditresnani, yen dheweke arep mbales dendam tinimbang dadi korban, iki kudu dadi sing terakhir.
  
  Iku kudu.
  
  Dheweke arep nyorong lawang nalika Mai njerit marang dheweke. Dheweke ana ing kana, nyender ing tugu sing adohe kurang saka enem meter saka aku. Yen dheweke dadi mungsuh, dheweke bakal mati saiki.
  
  Tekad kanggo kekejeman lan retribusi ora ana gunane tanpa fokus lan pengalaman.
  
  Mai menyang restoran, Drake ngetutake dheweke. Dheweke lungguh ing bar lan mrentahake Lava Flows kanggo ngurmati perjalanan sing bakal teka menyang Hawaii.
  
  Drake tetep meneng. Dheweke durung nate weruh Mai Kitano gugup sadurunge. Dheweke durung nate weruh dheweke wedi sadurunge. Dheweke ora bisa mbayangno skenario sing bakal nggawe dheweke mati.
  
  Banjur jagade ambruk maneh.
  
  "Kovalenko nyulik adhiku, Chika, saka Tokyo. Wis pirang-pirang wulan. Dheweke wis nahan dheweke wiwit saiki." Mai ambegan jero.
  
  "Aku ngerti. Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni," ujare Drake karo bisik-bisik. Iku ketok. Kulawarga tansah teka dhisik.
  
  "Dheweke duwe piranti."
  
  "Inggih".
  
  "Aku teka ing AS kanggo nemokake dheweke. Kanggo nggoleki Kovalenko. Nanging aku gagal nganti sampeyan lan kanca-kanca hubungi kula. Aku utang karo kowe".
  
  "Kita ora nylametake dheweke. Sampeyan nindakake."
  
  "Sampeyan menehi kula pangarep-arep, sampeyan nggawe aku dadi bagian saka tim."
  
  "Sampeyan isih dadi bagian saka tim. Lan aja lali yen pemerintah duwe obat liya. Dheweke ora bakal nyerah."
  
  "Kajaba ana wong sing ditresnani ing panangkaran."
  
  Drake ngerti apa sing kedadeyan karo garwane Gates, nanging ora ngomong apa-apa. "Kita butuh sampeyan ing Hawaii, Mai. Yen kita pengin ngalahake wong iki, kita butuh sing paling apik. Pamrentah ngerti iki. Mula sampeyan, Alicia lan liyane diidini lunga."
  
  "Lan sampeyan?"
  
  "Lan aku".
  
  "Lha wong-wong sing ditresnani, Drake? Apa Raja Darah nyoba nindakake dendam?"
  
  Drake ngangkat bahu. "Dheweke gagal."
  
  "Nanging dheweke bakal terus nyoba."
  
  "Apa adhine sampeyan aman?" Apa dheweke butuh perlindungan ekstra? Aku ngerti sawetara wong-"
  
  "Iki wis diurus, matur nuwun."
  
  Drake sinau ombenan sing ora kena. "Banjur kabeh iki bakal rampung ing Hawaii," ujare. "Lan saiki kita meh nemokake, bakal enggal."
  
  Mai nyruput wedange suwe-suwe. "Dheweke bakal siap, Drake. Dheweke wis ngrancang iki suwene sepuluh taun."
  
  "Iki tanah geni," ujare. "Tambahake Kovalenko lan kita kabeh menyang persamaan kasebut, lan kabeh papan iki bisa njeblug."
  
  
  ***
  
  
  Dheweke ndeleng May mlaku-mlaku menyang parkiran lan tumuju menyang papan sing dikira taksi. Nightlife Miami ana ing ayunan lengkap. Alkohol ora mung liya saka intoxication kasedhiya, lan kombinasi telas, bengi penake, lanang lan wadon ayu, lan melodi dinamis makarya hard kanggo Angkat malah semangat kang flagging.
  
  Dheweke nguripake pojok lan marina mbukak sadurunge dheweke - yacht bristling kanggo bangga panggonan, akeh ngisi trotoar, restoran mbukak-udara kapenuhan wong ayu sing ora menehi peduli bab apa wae ing donya.
  
  Thanks ing bagean gedhe kanggo wong kaya Matt Drake.
  
  Dheweke mbalik maneh. Hp-ne muni karo melodi sing merdu.
  
  Cepet pencet tombol. "Ya?"
  
  "Matt? sugeng sonten. Halo." Nada apik saka pendidikan Oxford kaget dheweke.
  
  "Dal?" - ngandika. "Torsten Dahl?"
  
  "Pancen. Sapa maneh sing muni apik?"
  
  Drake panik. "Kabeh apik?"
  
  "Aja kuwatir, konco. Kabeh apik ing sisih donya iki. Iceland apik banget. Bocah-bocah pancen fantastis. Bojo iku ... bojo. Piye kabare Kovalenko?"
  
  "Kita ketemu," ujare Drake karo mesem. "Meh. We ngerti ngendi kanggo katon. Ana sawetara mobilisasi saiki lan kita kudu ing Hawaii sesuk.
  
  "Sempurno. Ya, alesan aku nelpon bisa uga ora ana gunane kanggo sampeyan. Sampeyan bisa mutusake dhewe. Kaya sing wis dingerteni, eksplorasi Makam Dewa terus kanthi ati-ati. Apa sampeyan kelingan carane ing kastil Frey aku ngadeg ing pinggir kuburan Odin karo ilat nggandhol metu? Apa sampeyan kelingan apa sing ditemokake?
  
  Drake ngelingi rasa kagume. "Mesthi".
  
  "Percaya yen aku ujar manawa kita nemokake bandha sing padha utawa malah ngluwihi iki meh saben dina. Nanging ana sing luwih biasa sing narik kawigatenku esuk iki, utamane amarga ngelingake sampeyan.
  
  Drake jumangkah menyang gang sempit kanggo luwih krungu wong Swedia. "Kelingan karo aku? Apa sampeyan nemokake Hercules?
  
  "Ora. Nanging kita nemokake pratandha ing tembok saben ceruk ing kuburan. Padha didhelikake ing mburi bandha, mula ora katon ing wiwitan."
  
  Drake watuk. "Tandha?"
  
  "Dheweke cocog karo foto sing sampeyan kirimake marang aku."
  
  Drake njupuk sedhela, lan banjur kilat disabetake atine. "Enteni. Maksudmu kaya gambar sing dakkirim? Gambar swirl sing ditemokake ing piranti perjalanan wektu?"
  
  "Aku ngira iki bakal nggawe sampeyan cokotan, kancaku. Ya, tandha iki - utawa keriting, kaya sing sampeyan ucapake.
  
  Drake terdiam sejenak. Yen tandha-tandha ing Makam Dewa cocog karo tandha-tandha sing ditemokake ing piranti transportasi kuna, mula tegese padha saka jaman sing padha.
  
  Drake ngandika liwat tutuk garing. "Berarti-"
  
  Nanging Thorsten Dahl wis mikir kabeh. "Yen para dewa nggawe piranti kanggo lelungan wektu. Yen sampeyan mikir babagan iki, iku ndadekake pangertèn. Saka apa sing ditemokake ing makam Odin, kita ngerti yen dheweke ana. Saiki kita ngerti carane dheweke ngapusi wektu.
  
  
  BAB LIMAlas
  
  
  Sang Prabu Getih ngadeg ing pinggir cadangan cilik, nonton sawetara macan Benggala ngoyak kidang cilik sing dibebasake kanggo dheweke. Emosinya suwuk. Ing tangan siji, seneng duwe lan nonton ing wektu luang salah sawijining mesin pembunuh paling gedhe sing wis digawe ing planet iki. Ing tangan liyane, iku nangis isin sing padha dicekel tawanan. Padha pantes luwih apik.
  
  Ora kaya tawanane manungsa. Padha pantes apa padha arep njaluk.
  
  Boudreau.
  
  Raja Darah noleh nalika krungu sawetara wong mlaku nyabrang suket. "Pak. Boudreau," dheweke rased. "Kepiye penahanan CIA?"
  
  Wong lanang mau mandheg sawetara mèter, menehi pakurmatan sing dibutuhake, nanging nyawang dheweke tanpa wedi. "Luwih angel tinimbang sing dakbayangake," dheweke ngakoni. "Thanks kanggo ekstraksi sing tenang."
  
  Sang Prabu Getih ngaso. Dheweke ngrasakake macan ing mburine, ngoyak kancil sing wedi. Kancil njerit-njerit lumayu, kewala ing giris, ora bisa ngadhepi patine dhewe. Boudreau ora kaya ngono. Sang Prabu Getih nuduhake marang dheweke tingkat pakurmatan tartamtu.
  
  "Apa Matt Drake ngluwihi sampeyan?"
  
  "CIA dadi luwih akal tinimbang sing dakkarepake. Wis ngono wae".
  
  "Sampeyan ngerti yen aku duwe bedhil, adhine sampeyan ora bakal palsu."
  
  Boudreaux meneng nuduhake yen dheweke ngerti.
  
  "Wektune wis teka kanggo tumindak," ujare Raja Getih. "Aku butuh wong kanggo ngrusak peternakan liyane. Sing ana ing Kauai lan Big Island. Apa sampeyan bisa nindakake iki kanggo aku?"
  
  Wong sing didhawuhi slamet saka penjara urip dumadakan nemokake pangarep-arep. "Aku bisa nindakake iki."
  
  "Sampeyan kudu mateni saben sandera. Saben wong lanang, wadon lan bocah-bocah. Sampeyan bisa nindakake?"
  
  "Injih pak".
  
  Sang Prabu Getih miring maju. "Sampeyan yakin?"
  
  "Aku bakal nindakake apa wae sing dakkarepake."
  
  Sang Prabu Darah ora nuduhake emosi metu, nanging seneng. Boudreau minangka pejuang lan komandan sing paling kompeten. Iku apik yen dheweke tetep setya.
  
  "Banjur budal siap-siap. Aku ngenteni instruksi sampeyan."
  
  Wong-wong mau nuntun wong Amerika, lan Raja Darah nuli njaluk wong siji ngenteni. Iku Claude, manager saka ranch ing Oahu.
  
  "Kaya sing dakkandhakake, Claude, wektune wis teka. Kowe wis siyap, ta?"
  
  "Kabeh wis disiapake. Suwene kita kudu tahan?"
  
  "Sampeyan bakal terus nganti sampeyan mati," ujare Raja Getih. "Banjur utangmu marang aku bakal dilunasi. Sampeyan minangka bagéan saka gangguan. Mesthi, iki mung bagean cilik, nanging pengorbanan sampeyan ora ana gunane.
  
  Pengawase Oahu tetep meneng.
  
  "Apa ngganggu sampeyan?"
  
  "Ora. Mboten pak."
  
  "Iki apik. Lan yen kita fokus ing ranch, sampeyan bakal mbukak sel pulo lokal. Aku iki sing bakal ngliwati Gapura Neraka, nanging Hawaii bakal kobong.
  
  
  BAB SENENG BELAS
  
  
  Jet pribadi CIA mabur ing dhuwur telung puluh sanga ewu kaki. Matt Drake swirled es ing kaca kosong lan retak tutup kanggo wiski miniatur liyane. Dheweke lungguh dhewe ing mburi pesawat, ngarep-arep yen dheweke bakal ngurmati kesepian. Nanging sing terus-terusan miring lan bisik-bisik sing ngamuk ngandhani yen van 'sugeng rawuh' bakal cepet munggah ing jejere dheweke.
  
  Lan wiski durung wiwit ngganggu aku.
  
  Hayden lungguh ing sebrang lorong saka dheweke, Kinimaka ing jejere dheweke. Senadyan sifat misi, wong Hawaii katon seneng banget nalika bali menyang tanah air. Kulawargane dijaga kanthi ati-ati, nanging raksasa sing tansah optimistis katon yakin yen dheweke isih duwe kesempatan kanggo ndeleng dheweke.
  
  Hayden ngomong karo Jonathan Gates ing telpon satelit. "Telu maneh? Kuwi gunggunge tawanan selikur, Pak. Inggih, ya, aku yakin ana luwih saka iku. Lan durung ana lokasi. Matur nuwun".
  
  Hayden nyuwil sambungan lan sudo dheweke sirah. "Aku ora bisa ngomong karo dheweke maneh. Piyé carané ngomong karo wong sing bojoné mentas dipatèni? Kowe arep ngomong opo?"
  
  Drake nonton dheweke. Butuh sedhela, nanging banjur dheweke nguripake angker dheweke kanggo wong. "Ngapunten, Matt. Aku ora mikir. Ana akeh sing kedadeyan."
  
  Drake manthuk lan ngombe gelas. "Apa Gates kudu preian?"
  
  "Kahanan banget ora stabil." Hayden menet telpon menyang dhengkul. "Ing perang, ora ana sing bisa ilang ing latar mburi."
  
  Drake mesem karo ironi. "Aku ora ngira Hawaii gedhe banget."
  
  "Maksudmu kok durung nemu sawijine peternakane? Inggih, iku ora masalah gedhe. Nanging ana akeh alas, bukit lan lembah sing ora bisa ditembus. Ranch uga bisa disamarkan. Lan Raja Getih wis disiapake kanggo kita. Washington kayane mikir yen warga lokal bakal nulungi kita luwih saka tenaga kerja biasa.
  
  Drake ngangkat alis. "Aneh, dheweke bisa uga bener. Ing kene, raksasa ramah kita teka.
  
  Mano menehi eseman sing amba lan santai. "Aku pancene ngerti umume wong Honolulu."
  
  A blur katon, lan Ben Blake dumadakan muncul ing jejere dheweke. Drake natap pemuda itu. Iki minangka sepisanan dheweke wis ketemu wiwit Kennedy seda. Gelombang emosi wungu ing dheweke, sing cepet-cepet ditindhes lan didhelikake kanthi ngombe maneh.
  
  "Kabeh kedadean cepet banget, mas. Aku ora bisa mbantu. Dheweke nylametake aku, nanging ... nanging aku ora bisa nylametake dheweke.
  
  "Aku ora nyalahke kowe. Iku dudu salahmu."
  
  "Nanging sampeyan lunga."
  
  Drake mandeng Karin, adhine Ben, sing nyawang adhine karo mripat nesu. Padha ketoke ngrembug obahe Ben sing sembrono, lan dheweke nglawan gandum. Drake mbukak wiski liyane lan leaned bali ing kursi, pandelenge ora obah. "Kira-kira sewu taun kepungkur, aku melu SAS. Pasukan tempur paling apik ing donya. Ana alesan sing paling apik, Ben. Antarane liyane, iki amarga dheweke wong sing kejam. ora kejem. Tukang mateni. Padha ora katon kaya Matt Drake sampeyan ngerti. Utawa malah kaya Matt Drake, sing nggoleki balunge Odin. Matt Drake iki ora ana ing SAS. Dheweke dadi warga sipil."
  
  "Lan saiki?"
  
  "Selagi Raja Darah isih urip lan Vendetta isih ana, aku ora bisa dadi sipil. Ora ketompo carane aku pengin dadi ala.
  
  Ben nyawang adoh. "Aku ngerti".
  
  Drake kaget. Dheweke setengah noleh nalika Ben ngadeg lan mlaku bali menyang kursi. Mbok menawa wong enom iki wiwit tuwuh.
  
  Yen telung sasi pungkasan ora nyepetake proses iki, ora bakal ana apa-apa.
  
  Hayden nyawang dheweke. "Dheweke karo dheweke, sampeyan ngerti. Nalika dheweke seda. Iku uga angel kanggo dheweke.
  
  Drake ngulu lan ora ngomong apa-apa. Tenggorokan kenceng lan kabeh sing bisa ditindakake supaya ora nangis. Sawetara wong saka SAS. Wiski ninggalake tilak panas ing jugangan saka weteng. Sawise sawetara wektu dheweke takon, "Piye sikilmu?"
  
  "Nyeri. Aku bisa mlaku lan malah mlayu. Nanging ora pengin nglawan Boudreau sawetara minggu maneh.
  
  "Anggere dheweke ana ing pakunjaran, sampeyan ora perlu."
  
  Gegeran kasebut narik kawigatene. Mai lan Alicia lungguh sawetara larik ing ngarep lan ing lorong saka saben liyane. Hubungan antarane wong wadon loro mau wis tau luwih saka frosty, nanging ana sing jengkel wong loro.
  
  "Sampeyan kompromi kita!" Alicia wiwit njerit. "Kanggo nylametake adhikku dhewe. Kepiye carane bisa nemokake hotel?"
  
  Drake geser metu saka kursi lan mudhun ing lorong. Babagan pungkasan sing dibutuhake ing pesawat kasebut yaiku perang antarane rong wanita paling mati sing wis dikenal.
  
  "Hudson tilar donya ing hotel kasebut," Alicia nggereng. "Dheweke ditembak nalika ... nalika-" Dheweke guncang sirahe. "Apa iki informasimu, Kitano? Aku nantang kowe ngomong sing bener."
  
  Alicia mlaku menyang lorong. Mai ngadeg kanggo ndeleng dheweke ing pasuryan. Wong wadon loro mau meh padha irung. Mai jumangkah bali kanggo nggawe kamar kanggo awake dhewe. Pengamat sing ora duwe pengalaman bisa uga mikir yen iki minangka tandha kelemahane bocah wadon Jepang kasebut.
  
  Drake ngerti iki minangka tandha agawe.
  
  Dheweke kesusu maju. "Mandheg!"
  
  "Adhiku regane sepuluh Hudson."
  
  Alicia ngguyu. "Saiki aku bakal entuk sawetara wektu Mei!"
  
  Drake ngerti May ora bakal mundur. Bakal luwih gampang kanggo ngandhani Alicia apa sing wis dingerteni - yen Hudson wis nyerah - nanging bangga Mai Kitano ora ngidini dheweke nyerah. Alicia nyentak. Mai mangsuli. Alicia pindhah menyang sisih kanggo menehi papan liyane. Mai nyerang dheweke.
  
  Drake mlayu nyedhaki dheweke.
  
  Alicia mimed tendhangan, jumangkah maju lan mbuwang dheweke sikut ing pasuryan May. Prajurit Jepang ora obah, nanging rada nolehake sirahe, supaya jeblugan kasebut bisa nyusup saka milimeter.
  
  Mai kenek Alicia hard ing iga. Ana hiss dhuwur saka escaping ambegan, lan Alicia staggered bali marang bulkhead. Mei maju.
  
  Hayden mlumpat ngadeg, njerit. Ben lan Karin uga ngadeg, padha penasaran sapa sing bakal menang. Drake kesusu mlebu kanthi meksa, nyurung May menyang kursi ing jejere dheweke lan ngethok tangane ing tenggorokan Alicia.
  
  "Mandheg." Swarane sepi kaya kuburan, nanging kebak ancaman. "Pacarmu sing wis mati ora ana hubungane karo iki. Lan adhine uga." Dheweke natap May. "Kovalenko minangka mungsuh. Sawise bajingan kasebut dadi FUBAR, sampeyan bisa nglawan kabeh sing dikarepake, nanging simpen nganti saiki.
  
  Alicia mengibas-ngibaskan tangannya. "Asu kuwi kudu mati amarga apa sing ditindakake."
  
  Mai ora kedhep. "Sampeyan wis nindakake luwih ala, Alicia."
  
  Drake weruh geni murub maneh ing mripate Alicia. Dheweke nyemburake siji-sijine sing ana ing pikirane. "Tinimbang mbantah, mbok menawa sampeyan bisa nerangake marang aku sapa sing mateni Wells. Lan kok."
  
  Perang wis ngluwihi wong-wong mau.
  
  Hayden ana ing mburine."Hudson dilacak nganggo piranti pelacak berteknologi tinggi, Miles. Ngerti. Ora ana sing seneng karo cara Mai menehi piranti kasebut. Ana baja ing swarane. "Ora ngomong babagan carane dheweke entuk. Nanging malah aku ngerti kenapa dheweke nindakake. Sawetara pejabat senior pemerintah saiki ngalami perkara sing padha. Kovalenko wis main ing pertandhingan pungkasan, lan kita meh ora bisa mlebu ing pangkalan nomer loro. Lan yen bocor ora disegel - "
  
  Alicia grusa-grusu lan bali menyang kursine. Drake nemokake tumpukan miniatur liyane lan bali mudhun ing lorong menyang dhewe. Dheweke langsung mandeng ngarep, ora pengin miwiti obrolan karo kanca apike.
  
  Nanging ing dalan, Ben condong menyang dheweke. "FUBAR?"
  
  "Bajingan nganti ora bisa dingerteni."
  
  
  BAB pitulas
  
  
  Sadurunge ndharat, Hayden nampa telpon manawa Ed Boudreau lolos saka pakunjaran CIA. Sang Raja Darah nggunakake wong njero lan, nglawan kekarepane dhewe, ngekstrak Boudreau kanthi operasi sing wicaksana lan tanpa ribet.
  
  "Sampeyan ora tau sinau apa-apa," ujare Drake, lan dheweke ora kaget nalika dheweke ora duwe apa-apa kanggo nanggepi.
  
  Bandara Honolulu kelip-kelip kanthi ora jelas, kaya mobil sing cepet-cepet mlebu ing kutha. Wektu pungkasan ing Hawaii, dheweke nyerang omah gedhong Davor Babic lan dilebokake ing daftar tersangka dening putrane Blanca. Iku ketoke serius ing wektu.
  
  Banjur muncul Dmitry Kovalenko.
  
  Honolulu minangka kutha sing rame, ora beda karo kutha-kutha ing Amerika utawa Eropa. Nanging piye wae, pikiran sing prasaja yen Pantai Waikiki ora luwih saka rong puluh menit, malah nggawe pikirane Drake sing surem.
  
  Saiki wis sore lan kabeh padha kesel. Nanging Ben lan Karin ngeyel yen dheweke langsung menyang gedung CIA lan nyambung menyang jaringan lokal. Loro-lorone padha sregep miwiti ngeduk papan panggonane jurnal Kapten Cook. Drake meh mesem nalika krungu iki. Ben tansah seneng teka-teki.
  
  Hayden nyepetake dokumen kasebut lan dheweke langsung ketemu ing kantor cilik liyane, padha karo sing ditinggalake ing Miami. Bentenipun mung sing saka jendhela padha bisa ndeleng Waikiki kang dhuwur-munggah hotels, misuwur Top Waikiki revolving restaurant lan, ing kadohan, atraksi paling gedhe Oahu kang, long-dormant gunung geni dikenal minangka Diamond Head.
  
  "Duh Gusti, aku kepengin manggon ing kene," kandhane Karin karo ngguyu.
  
  "Aku percaya," Kinimaka ngomel. "Sanajan aku yakin umume wong sing lelungan nglampahi wektu luwih akeh tinimbang aku."
  
  "Hei, sampeyan ana ing Everglades durung suwe banget," Hayden quipped nalika dheweke nyambungake komputer Ben lan Karin menyang sistem hak istimewa. "Lan ketemu salah sawijining warga."
  
  Kinimaka katon bingung sedhela, banjur ngguyu. "Maksudmu buaya? Seneng banget, ya."
  
  Hayden rampung apa dheweke nindakake lan katon watara. "Piye carane nedha bengi cepet lan amben awal? Kita miwiti kerja ing wayah subuh."
  
  Ana manthuk-manthuk lan murmur setuju. Nalika May sarujuk, Alicia lunga. Drake nyawang dheweke sadurunge noleh marang kanca-kancane. "Sampeyan kabeh kudu ngerti apa sing daksinaoni dina iki. Aku rumangsa iki bisa dadi salah sawijining informasi sing paling penting sing bakal kita ungkapake. Dheweke nggawe ngaso. "Dahl wingi ngontak aku."
  
  "Torsten?" Ben ngguyu. "Piye kabare wong Swedia edan? Nalika pungkasan aku ndeleng dheweke, dheweke lagi natap balunge Odin."
  
  Drake nyamar ora ana sing nyegat dheweke. "Nalika njelajah Makam Dewa, dheweke nemokake tandha sing cocog karo swirls sing ditemokake ing piranti transfer."
  
  "Konsisten?" - Hayden gumunggung. "Kok konsisten?"
  
  "Padha padha persis."
  
  Otak Ben mulai kerja maksimal. "Iki tegese wong sing padha mbangun Makam uga nggawe piranti kasebut. Iki kegilaan. Teori kasebut yaiku para dewa mbangun kuburan dhewe lan secara harfiah lay mudhun kanggo mati, nalika prolonging gesang liwat kepunahan massal. Saiki sampeyan ujar manawa dheweke uga nggawe piranti perjalanan wektu? Ben ngaso. "Sejatine, iku masuk akal-"
  
  Karin menggelengkan kepalanya, menatapnya. "Bodho. Mesthi, iki ndadekake pangertèn. Dadi dheweke ngliwati wektu, ngapusi acara lan nggawe nasibe manungsa.
  
  Matt Drake noleh meneng. "Aku bakal ketemu sampeyan esuk."
  
  
  ***
  
  
  Udhara wengi iku adem, tropis anget, lan samar karo Samudra Pasifik. Drake ngumbara ing dalan nganti nemokake bar sing mbukak. Pelanggane mesthi beda karo bar liyane ing negara liya, ta?, batine. Sawise kabeh, iku swarga. Lha kok wong-wong sing isih urip kuwi isih dolanan blumbang, kaya sing duwe papan kuwi? Kok ana wong mendem lungguh ing mburi bar karo sirahe diuncalake maneh? Yagene saperangan langgeng lungguh loro, ilang ing donya cilik dhewe, bebarengan nanging piyambak?
  
  Inggih, sawetara bab padha beda. Alicia Miles ana ing bar, rampung ngombe pindho. Drake mikir arep lunga. Ana bar liyane sing bisa didhelikake saka kasusahane, lan yen umume katon kaya iki, dheweke bakal rumangsa kepenak.
  
  Nanging mbok menawa telpon kanggo tumindak ngganti perspektif sethitik. Dheweke mlaku nyedhaki dheweke lan lungguh. Dheweke ora malah nyawang munggah.
  
  "Sialan, Drake." Dheweke nyurung gelas kosong menyang dheweke. "Tukuke aku ngombe."
  
  "Ninggalake botol," Drake prentah bartender lan diwutahake setengah kaca saka Bacardi Oakheart. Dheweke ngangkat gelas ing roti panggang. "Alicia Miles. Hubungan sepuluh taun sing ora ana, ya? Lan saiki awake dhewe ana ing swarga, mabuk ing bar."
  
  "Urip duwe cara kanggo ngganggu sampeyan."
  
  "Ora. SRT wis nindakake.
  
  "Iku mesthi ora mbantu."
  
  Drake melirik ke samping. "Apa iki proposisi kejujuran? Saka sampeyan? Kowe klelep pira?"
  
  "Cukup kanggo ngilangi ketegangan. Ora kaya sing dak butuhake."
  
  "Nanging sampeyan ora nindakake apa-apa kanggo nulungi wong-wong mau. Ing desa iku. Kowe malah kelingan? Sampeyan ngidini prajurit kita dhewe kanggo interogasi.
  
  "Aku dadi prajurit, kaya wong-wong mau. Aku wis pesen."
  
  "Banjur sampeyan nyerah marang wong sing mbayar luwih akeh."
  
  "Aku wis nindakake tugasku, Drake." Alicia ngisi maneh rum lan mbanting botol kasebut kanthi keras ing meja. "Iki wektu kanggo entuk keuntungan."
  
  "Lan deleng ngendi sampeyan entuk."
  
  "Maksud sampeyan, deleng ngendi iki entuk kita, ta?"
  
  Drake tetep meneng. Kita bisa ngomong yen dheweke njupuk dalan sing dhuwur. Sampeyan uga bisa ngomong yen dheweke njupuk dalan sing kurang. Ora masalah. Padha rampung ing panggonan sing padha karo losses padha lan mangsa padha.
  
  "Kita bakal ngatasi Bloody Vendetta dhisik. Lan Kovalenko. Banjur kita bakal weruh ing ngendi kita saiki. Alicia lungguh nyawang kadohan. Drake kepingin weruh yen Tim Hudson ana ing pikirane.
  
  "Kita isih kudu ngomong babagan Wells. Dheweke kancaku."
  
  Alicia ngguyu, muni kaya sadurunge. "Tuwan cabul kuwi? Dheweke dudu kancamu, Drake, lan sampeyan ora ngerti. Kita bakal ngomong babagan sumur. Nanging ing pungkasan. Nalika iku kedadeyan."
  
  "Kenapa?"
  
  Swara lirih ngambang ing pundhake. "Amarga nalika iku kudu kelakon, Matt." Iku nada alus Mei. Dheweke sidled menyang wong-wong mau karo bisu ease. "Amarga kita kudu saben liyane kanggo ngatasi iki dhisik."
  
  Drake nyoba ndhelikake rasa kaget nalika ndeleng dheweke. "Apa bebener babagan Wells pancen nggegirisi?"
  
  Padha meneng ngomong apa iku.
  
  Mai jumangkah antarane wong-wong mau. "Aku ing kene amarga aku duwe pimpinan."
  
  "Pancing? Saka sapa? Aku ngira wong Jepang ngganteni kowe."
  
  "Iku resmi, padha nindakake." Ana swara ceria ing swarane Mai. "Ora resmi, dheweke negosiasi karo Amerika. Padha ngerti carane penting iku kanggo nyekel Kovalenko. Aja mikir yen pamrentahanku ora duwe mripat kanggo ndeleng.
  
  "Aku malah ora ngimpi babagan iki." Alicia ngangguk. "Aku mung pengin ngerti carane sampeyan nemokake kita." Dheweke goyang-goyang jakete kaya arep mbuwang suar.
  
  "Aku luwih apik tinimbang sampeyan," ujare Mai lan saiki ngguyu. "Lan iku mung bar kanggo telung blok."
  
  "Iki bener?" Drake ngangguk. "Kok ironis."
  
  "Aku duwe timbal," mbaleni Mai. "Apa sampeyan pengin melu aku saiki lan mriksa metu utawa sampeyan loro banget mendem ora peduli?"
  
  Drake mlumpat saka kursine sedhela banjur Alicia muter-muter. "Tuduhna dalane, elf cilik."
  
  
  ***
  
  
  Sakcepete numpak taksi, padha ngempet ing pojok dalan sing rame, ngrungokake Mai nganyari.
  
  "Iki teka langsung saka wong sing dipercaya ing Badan Intelijen. Ranch Kovalenko dikelola dening sawetara wong sing dipercaya. Wis mesthi kaya ngono, senajan mbantu dheweke saiki luwih akeh tinimbang nalika dheweke butuh wektu kanggo ... uga, nindakake apa sing direncanakake. Nanging, peternakan ing Oahu dikelola dening wong sing jenenge Claude.
  
  Mai narik kawigatosanipun dhateng barisan para nom-noman ingkang nglewati lawang mlebet ing klub kelas atas ingkang lengkung lan padhang. "Claude duwe klub iki," ujare. Lampu sumunar diiklanake 'Live DJ, Botol Khusus Jumat lan Tamu Khusus'. Drake nyawang wong akeh kanthi rasa sesak. Iki nampilake babagan sewu wong nom-noman Hawaii sing paling ayu ing macem-macem negara.
  
  "Kita bisa ngadeg metu sethitik," ngandika.
  
  "Saiki aku ngerti sampeyan kabeh wis diresiki." Alicia nyengir marang dheweke. "Drake setaun kepungkur bakal ngadeg ing jejere wanita panas loro sing saiki digandhengake, nyekel pipi karo tangan loro, lan nyurung kita ing kana."
  
  Drake ngusap mripate, ngerti dheweke pancen bener. "Agêng-thirties ngganti wong," kang squeezed metu, dumadakan kroso bobot mundhut saka Alison, Rajapati Kennedy, lan mabuk pancet. Dheweke kasil ndandani tatapan baja ing wong loro.
  
  "Panelusuran Claude diwiwiti ing kene."
  
  Padha mlaku liwat doormen, mesem, lan ketemu piyambak ing trowongan sempit kapenuhan lampu kerlip lan kumelun palsu. Drake iki momentarily disoriented lan chalked iku nganti minggu inebriation. Proses pamikirane kabur, reaksie malah luwih. Dheweke kudu cepet-cepet nyekel.
  
  Ing sanjabane trowongan ana loteng amba sing menehi tampilan mripat manuk ing lantai tari. Badan dipindhah bebarengan karo irama bass jero. Tembok ing sisih tengen ana ewonan botol omben-omben lan mantulake cahya ing prisma sing kumrincing. A rolas Staff bar makarya ing pemain, maca lambé, menehi adoh owah-owahan lan porsi ombenan salah kanggo clubgoers indifferent.
  
  Padha karo bar liyane. Drake ngguyu karo sawetara ironi. "Konco". Dheweke nuding, ora perlu ndhelik ing wong akeh. "Daerah sing dibuwang. Lan ing mburine ana tirai."
  
  "Pesta pribadi," ujare Alicia. "Aku ngerti apa sing kedadeyan ing mburi."
  
  "Temtu sampeyan ngerti." Mai sibuk njelajah sabisane. "Apa ana kamar mburi sing durung tau mlebu, Miles?"
  
  "Aja mrana, asu. Aku ngerti babagan eksploitasi sampeyan ing Thailand. Malah aku ora bakal nyoba iki.
  
  "Apa sing sampeyan krungu iku banget understated." Mai wiwit mlaku mudhun ing undhak-undhakan amba tanpa noleh mburi. "Percaya marang aku".
  
  Drake mandeng Alicia lan manthuk menyang lantai dansa. Alicia katon kaget, nanging banjur nyadari yen dheweke arep njupuk trabasan lan pindhah menyang wilayah pribadi. Wong Inggris ngangkat bahu. "Sampeyan mimpin dalan, Drake. Aku bakal ngetutake kowe."
  
  Drake felt dumadakan, rush ora klebu nalar getih. Iki minangka kesempatan kanggo nyedhaki wong sing bisa ngerti papan panggonane Dmitry Kovalenko. Getih sing wis diwutahake nganti saiki mung tetes ing samodra dibandhingake karo apa sing arep diwutahake.
  
  Nalika lagi mlaku liwat ngguyu, sweaty awak ing lantai Karawitan, salah siji saka wong lanang ngatur kanggo muter Alicia watara. "Hei," dheweke bengok-bengok marang kancane, swarane meh ora keprungu liwat irama pulsating. "Aku mung begja".
  
  Alicia nggebug solar plexus karo dheweke mati rasa driji. "Sampeyan ora tau rejeki, Nak. Delengen pasuryanmu wae."
  
  Dheweke cepet-cepet maju, ora nggatekake musik sing nggegirisi, awak sing goyang-goyang, staf bar sing mlayu-mlayu ing wong akeh kanthi nampan sing seimbang ing sirahe. Wong loro mau padha padu banter, wong lanang dicemplungake ing kolom, lan wong wadon njerit ing kupinge. Klompok wanita setengah baya padha kringet lan puffing nalika lungguh ing bunder karo sele vodka lan sendok biru cilik ing tangane. Ana meja cilik sing kasebar ing lantai, sing paling akeh diisi omben-omben sing ora enak ing ngisor payung. Ora ana wong siji-sijia. Akeh wong lanang sing nindakake dobel nalika Mai lan Alicia tilar donya, sing ngganggu pacare. Mai wisely digatèkaké manungsa waé. Alicia ngajak.
  
  Padha teka ing wilayah pager tali, kang kasusun saka kepang emas kandel digawe dowo antarane loro kiriman tali Kuningan kuwat. Panyiapan kasebut kaya-kaya nganggep ora ana sing bakal nantang preman loro ing sisih loro.
  
  Saiki salah siji saka wong-wong mau jumangkah maju karo tangan metu lan sopan njaluk Mai kanggo mundur.
  
  Cewek Jepang cepet mesem. "Claude ngutus kita kanggo ndeleng ..." Dheweke ngaso, kaya mikir.
  
  "Pilih?" Preman liyane cepet ngomong. "Aku ngerti kenapa, nanging sapa wong iki?"
  
  "Pengawal".
  
  Wong lanang loro sing gedhe-gedhe mau padha nyawang Drake kaya kucing sing nyudhuk tikus. Drake mesem banget marang dheweke. Dheweke ora ngomong apa-apa yen basa Inggrise bisa nyebabake rasa curiga. Alicia ora duwe keprihatinan kaya ngono.
  
  "Dadi, Pilipo iki. Dheweke kaya apa? Apa kita bakal seneng-seneng utawa apa?"
  
  "Oh, dheweke paling apik," ujare bouncer pisanan kanthi eseman masam. "Wong Sampurna"
  
  Tukang bouncer sing nomer loro nyawang klambine. "Sampeyan ora cukup - nganggo busana - kanggo acara kasebut. Apa sampeyan yakin Claude ngirim sampeyan?"
  
  Ora ana tilas ejekan ing swarane Mai nalika dheweke kandha, "Aku yakin."
  
  Drake nggunakake ijol-ijolan kanggo ngevaluasi relung sing didhelikake. A pesawat cendhak undhak-undhakan mimpin kanggo platform wungu kang lungguh meja gedhe. Ana watara rolas wong lungguh sak meja, paling kang katon cukup antusias kanggo suggest sing bubar snorted sawetara wêdakakêna serius. Sing liyane mung katon wedi lan sedih, wanita enom lan saperangan saka wong lanang, cetha ora bagean saka grup party.
  
  "Heh Pilipo!" - bengok bouncer kapindho. "Daging seger kanggo sampeyan!"
  
  Drake ngetutake bocah-bocah wadon munggah ing tangga cendhak. Ing kene luwih sepi. Nganti saiki, dheweke wis ngetung rolas wong ala sing ora jelas, kabeh sing mesthi nggawa bedhil. Nanging nalika mbandhingake rolas penegak lokal karo May, Alicia, lan awake dhewe, dheweke ora kuwatir.
  
  Dheweke tetep ana ing mburi, nyoba ora narik kawigaten marang awake dhewe. Sing dituju yaiku Pilipo, lan saiki wis sawetara meter. Klub wengi iki meh wiwit goyang.
  
  Pilipo mandeng bocah-bocah wadon. Swara klik garing ing tenggorokan nuduhake minate. Samar-samar Drake weruh tangane nggayuh wedang lan mbalik maneh.
  
  "Apa Claude ngirim sampeyan?"
  
  Pilipo iku wonge cekak lan kuru. Mripat kang amba lan ekspresif langsung ngandhani Drake yen wong iki dudu kancane Claude. Awake dhewe durung kenal. Dheweke luwih saka wayang, tokoh saka klub. Consumables.
  
  "Ora temenan". Mai uga ngerti babagan iki lan kanthi cepet dheweke malih saka wanita pasif dadi pembunuh sing nggumunake. Driji mati ndudhuk menyang tenggorokan saka wong loro sing paling cedhak, lan jotosan jero saka ngarep ngirim katelu menyang lalen, tiba saka kursi. Alicia mlumpat menyang meja ing jejere dheweke, ndharat ing bokong, sikil dhuwur ing udhara, lan kicked wong karo tato gulu mili hard ing pasuryan karo dheweke hak. Dheweke nabrak brute ing jejere, nuthuk wong loro mau. Alicia mlumpat menyang nomer telu.
  
  Drake alon dibandhingake, nanging luwih ngrusak. Wong Asia kanthi rambut dawa nglawan dheweke luwih dhisik lan maju kanthi nggunakake kombinasi jab lan pukulan ngarep. Drake jumangkah menyang sisih, kejiret wentis lan spun karo gedhe, pasukan dadakan nganti wong njerit lan tiba, ngowahi dadi werni sobbing.
  
  Wong sabanjure narik lading. Drake nyengir. Agul-agul mlumpat maju. Drake nyekel bangkekan, nyuwil, lan nyemplungaken senjata menyang weteng sing duwe.
  
  Drake nerusake.
  
  Gantungan apes mlayu saka meja. Ora masalah. Dheweke ora ngerti apa-apa babagan Claude. Siji-sijine wong sing bisa, kaya sing dikarepake, ndhelikake sak jerone ing kursi kulit sing mewah, mripate saya wedi, lambene obah meneng.
  
  "Pilih." Mai sidled munggah marang lan sijine iku tangan ing pupu. "Kaping pisanan sampeyan pengin perusahaan kita. Saiki sampeyan ora nglakoni. Sing atos. Apa sing kudu dadi kancaku?
  
  "Aku ... aku duwe wong lanang." Pilipo gesticulated wildly, driji tremors kaya wong ing verge saka kecanduan alkohol. "Endi wae".
  
  Drake ketemu loro bouncer sing wis meh tekan ndhuwur undhak-undhakan. Alicia nyapu munggah stragglers ing sisih tengen. Musik tarian abot saka ngisor. Awak ing macem-macem tahapan mabuk padha kasebar ing saindhenging lantai Karawitan. DJ campuran lan grunted kanggo penonton tawanan.
  
  "Claude ora ngirim sampeyan," bouncer kapindho gasped, cetha kaget. Drake nggunakake undhak-undhakan tangga kanggo ngayun maju lan nyelehake sikil loro ing dhadhane wong lanang kasebut, supaya dheweke mundur menyang jurang sing rame.
  
  Wong liya mlumpat liwat langkah pungkasan lan kesusu ing Drake, tangan flailing. Wong Inggris nampa pukulan ing iga sing bakal nubruk wong sing luwih ringkih. Iku lara. Lawane mandheg, ngenteni efeke.
  
  Nanging Drake mung mendesah lan ngirim uppercut cedhak, ngayun saka tlapakane. Bouncer kasebut diangkat saka lemah lan langsung ilang eling. Swara sing nggegirisi ing lemah nyebabake Pilipo mlumpat katon.
  
  "Apa sampeyan ngomong soko?" Mai mlayu dheweke sampurna manicured fingernail tengen Hawaiian kang stubble-ditutupi pipi. "Babagan wong sampeyan?"
  
  "Kowe edan? Apa sampeyan ngerti sapa sing duwe klub iki?"
  
  Mai mesem. Alicia nyedhaki wong loro mau, ora bingung sawise ngirim pengawal papat. "Lucu sampeyan kudu ngomong iku." Dheweke nyelehake sikile ing atine Pilipo lan ditekan kanthi kuat. "Wong iki, Claude. Dhèwèké nang ngendi?"
  
  Mripate Pilipo menclok-cemplung kaya kunang-kunang kecekel. "Aku... ora ngerti. Dheweke ora tau teka ing kene. Aku mbukak panggonan iki, nanging aku... Aku ora ngerti Claude.
  
  "Apes." Alicia nendhang Pilipo ing ati. "Kanggo sampeyan".
  
  Drake njupuk wayahe kanggo mindai perimeter sing. Kabeh katon aman. Dheweke leaned ing nganti irung kanggo irung karo pemilik klub.
  
  "We njaluk. Sampeyan minion sing ora ana gunane. Aku malah setuju yen sampeyan ora ngerti Claude. Nanging sampeyan yakin manawa sampeyan ngerti wong sing ngerti dheweke. Wong sing ngunjungi saka wektu kanggo wektu. A wong sing nggawe manawa sampeyan tetep dhewe ing mriksa. Saiki-" Drake nyekel Pilipo ing gulune, amarahe meh ora didhelikake. "Sampeyan ngomong jeneng wong iki. Utawa aku bakal nyuwil-nyuwil sirahmu."
  
  Bisik Pilipo ora keprungu nganti tekan kene, ing kono swarane gludhug karempet dening tembok akustik sing abot. Drake geleng-geleng sirahe kaya macan goyang-goyang sirahe gazelle sing mati.
  
  "Apa?"
  
  "Buchanan. Wong iki jenenge Buchanan."
  
  Drake squeezed harder nalika nesu wiwit njupuk liwat. "Cerita carane sampeyan hubungi dheweke." Gambar Kennedy ngisi sesanti. Dheweke meh ora ngrasa Mai lan Alicia narik dheweke adoh saka pemilik klub sing sekarat.
  
  
  BAB wolulas
  
  
  Ing wengi Hawaii isih ing ayunan lengkap. Saiki wis tengah wengi nalika Drake, May lan Alicia metu saka klub lan nyeluk taksi sing diparkir. Alicia nutupi rute uwal kanthi seneng mlaku menyang DJ, nyekel mikropon lan nindakake kesan bintang rock sing paling apik. "Halo Honolulu! Piye kabare? Seneng banget ing kene bengi iki. Kowe pancen ayu tenan!" Banjur dheweke lunga kanthi lancar, ninggalake sewu anggepan ing lambe sewu.
  
  Saiki padha bebas ngomong karo supir taksi. "Sampeyan mikir suwene nganti Pilipo ngelingake Buchanan?" pitakone Alicia.
  
  "Kanthi luck, dheweke bisa uga ora bisa nemokake dheweke kanggo sawetara wektu. Dheweke uga nyambung. Nanging yen padha-"
  
  "Dheweke ora bakal ngomong," ujare Drake. "Dheweke pengecut. Dheweke ora bakal tarik manungsa waé kanggo kasunyatan sing nguripake ing wong Claude kang. Aku bakal nyelehake hipotekku."
  
  "Bouncers bisa numpes kacang buncis." Kandhane Mai lirih.
  
  "Akeh-akehe ora sadar." Alicia ngguyu, banjur ngandika luwih serius. "Nanging sprite bener. Yen wis bisa mlaku lan ngomong maneh, dheweke bakal njerit kaya babi."
  
  Drake ngecek ilat. "Duh, kowe loro bener. Banjur kita kudu nindakake kanthi cepet. bengi iki. Ora ana pilihan liya."
  
  "Jalan Kukui Utara," Mai marang sopir taksi. "Sampeyan bisa nyelehake kita ing cedhak kamar mayat."
  
  Supir taksi nglirik dheweke kanthi cepet. "Tenanan?"
  
  Alicia narik kawigatene karo mesem nakal. "Terus mudhun, limang-o." Mung nyopir."
  
  Supir taksi muttered kaya "Hailes kurang ajar," nanging nguripake menyang dalan lan meneng. Drake mikir arep menyang ngendi. "Yen iki pancen kantor Buchanan, mesthine ora ana ing kana saiki."
  
  Alicia ngangguk. "Drakey, Drakey, sampeyan mung ora ngrungokake kanthi teliti. Nalika kita pungkasanipun nyadari yen wong bodho, Pilipo, tangane kenceng banget nganti dadi ungu, kita banjur nylametake nyawane sing ora masuk akal, lan dheweke ngandhani yen Buchanan duwe omah.
  
  "Omah?" Drake nggawe grimis.
  
  "Babagan bisnis. Sampeyan ngerti bakul iki. Dheweke manggon lan mangan ing kana, main ing kana, ngatur proyek lokal saka kana. Njaga ketertiban. Dheweke malah bakal njaga umaté. Iki pesta keras sing ora mandheg, man."
  
  "Sing bakal mbantu njaga rahasia acara ing klub wengi, saiki." Mai ngandika nalika taksi mandheg ing kamar mayat. "Elinga nalika kita mlebu kantor magnet pangiriman ing Hong Kong? Kita mlebu kanthi cepet, kita metu kanthi cepet. Iki kudune."
  
  "Kaya nalika kita tekan ing Zurich." Alicia ngandika banter kanggo Drake. "Ora mung kowe, Kitano. Ora adoh."
  
  
  ***
  
  
  Hayden mlaku menyang apartemen dheweke wis diwenehi ing bangunan CIA ing Honolulu lan mandheg mati ing trek dheweke. Ben ngenteni dheweke, lungguh ing amben lan dangling sikile.
  
  Wong enom katon kesel. Mripate njedhul getih amarga nyawang layar komputer nganti pirang-pirang dina, lan bathuk katon rada kerut amarga konsentrasi banget. Hayden seneng ndeleng dheweke.
  
  Dheweke pointedly nyawang sak kamar. "Apa sampeyan lan Karin pungkasane ngethok tali pusat?"
  
  "Har, nggih. Dheweke kulawarga." Dheweke ngomong kaya-kaya cedhake sing paling jelas. "Lan dheweke mesthi ngerti babagan komputer."
  
  "IQ tingkat jenius bakal mbantu sampeyan babagan iki." Hayden nyopot sepatune. Karpet sing kandel kaya bantal umpluk ing sikile sing lara. "Aku yakin yen sesuk sampeyan bakal nemokake apa sing dibutuhake ing jurnal Cook."
  
  "Yen kita bisa ndeteksi kabeh."
  
  "Kabeh ana ing Internet. Sampeyan mung kudu ngerti ngendi kanggo nggoleki."
  
  Ben ngangguk-ngangguk. "Apa... rasane awake dhewe dimanipulasi ing kene? Pisanan aku nemokake Makam Dewa, banjur piranti transfer. Saiki kita nemokake yen loro kasebut ana hubungane. Lan-" Dheweke mandheg.
  
  "Lan apa?" Hayden lungguh ing jejere dheweke ing amben.
  
  "Piranti kasebut bisa uga disambungake menyang Gerbang Neraka," ujare. "Yen Kovalenko pengin dheweke, mesthine ana ing kana."
  
  "Iku ora bener". Hayden nyedhaki. "Kovalenko edan. Kita ora bisa pura-pura ngerti pikirane.
  
  Mripate Ben nuduhake yen dheweke cepet-cepet kelangan pikirane lan pacaran karo wong liya. Dheweke ngambong Hayden minangka dheweke leaned dheweke sirah menyang kang. Dheweke ditarik adoh nalika dheweke wiwit fumble karo soko ing kanthong.
  
  "Aku rumangsa luwih apik yen metu liwat zipper, Ben."
  
  "Eh? Ora. Aku pengin iki." Dheweke njupuk ponsel, ngalih layar menyang pamuter MP3 lan milih album.
  
  Fleetwood Mac wiwit nyanyi "Second Hand News" saka gosip klasik.
  
  Hayden ngangguk kaget. "Dinorok? Tenan?"
  
  Ben diuncalake dheweke menyang mburi. "Sawetara iki luwih apik tinimbang sing sampeyan pikirake."
  
  Hayden ora kantun sedhih ing nada pacare. Dheweke ora kantun tema lagu, sing jelas ing judhul. Kanggo alasan sing padha karo Ben, dheweke mikir babagan Kennedy Moore lan Drake lan kabeh sing wis ilang. Ora mung wong loro kelangan kanca gedhe ing Kennedy, nanging pati kasar dheweke nyuda kabeh kanca Drake dadi gangguan latar mburi.
  
  Nanging nalika Lindsey Buckingham wiwit nyanyi babagan suket sing dhuwur lan nindakake perkara kasebut, swasana ati saya ganti.
  
  
  ***
  
  
  Mai takon sopir taksi ngenteni, nanging wong lanang ora ngrungokake. Sanalika padha metu saka mobil, dheweke miwiti mesin lan ndamel mati, splashing kerikil.
  
  Alicia ngetutake dheweke. "Jeruk".
  
  Mai nuding prapatan ing ngarepe. "Omah Buchanan ana ing sisih kiwa."
  
  Padha lumaku ing kasepen penake. Sasi kepungkur, Drake ngerti iki ora bakal kelakon. Dina iki padha duwe mungsuh umum. Wong-wong mau kabeh kena ing edane Sang Prabu Getih. Lan yen diidini tetep bebas, dheweke isih bisa nyebabake cilaka sing abot.
  
  Bareng padha dadi salah siji saka tim paling apik ing donya.
  
  Padha nyabrang prapatan lan kalem nalika properti Buchanan katon. Panggonan kasebut kebak cahya. Gorden mudhun. Lawang-lawang padha mbukak supaya musik bisa mili ing saindhenging wilayah. Gemuruh musik rap bisa keprungu sanajan ing pinggir dalan.
  
  "Tangga model," komentar Alicia. "Wong kaya ngono - aku mung kudu nyedhaki lan ngrusak sistem stereo sing rusak."
  
  "Nanging umume wong ora kaya sampeyan," ujare Drake. "Iki sing ditindakake wong-wong iki. Padha bullies ing atine. Ing urip nyata, dheweke nggawa bedhil lan ora duwe rasa welas asih utawa nurani.
  
  Alicia nyengir marang dheweke. "Banjur dheweke ora ngarep-arep serangan skala lengkap."
  
  Mai sarujuk. "Kita mlebu cepet, kita metu cepet."
  
  Drake mikir babagan carane Raja Darah mrentahake mateni akeh wong sing ora salah. "Ayo padha jancok."
  
  
  ***
  
  
  Hayden wuda lan kringet nalika ponsel muni. Yen dudu nada dering teken bose, Jonathan Gates, dheweke mesthi bakal ngalangi.
  
  Nanging, dheweke nggresah, nyurung Ben, lan mencet tombol jawab. "Ya?"
  
  Gates malah ora weruh yen dheweke kehabisan ambegan. "Hayden, kula nyuwun pangapunten awit telat. Sampeyan bisa ngomong?"
  
  Hayden langsung mbalik menyang kasunyatan. Gapura pantes digatekake. Medeni sing ditanggung kanggo negarane ngluwihi rasa kuwajibane.
  
  "Mesthine, Pak."
  
  "Dmitry Kovalenko nyekel anggota kulawarga wolung Senator Amerika Serikat, patbelas Perwakilan, lan siji Walikota. Monster iki bakal digawa menyang pengadilan, Jay, kanthi cara apa wae sing dibutuhake. Sampeyan duwe kabeh sumber daya.
  
  Sambungan kasebut diselani.
  
  Hayden lungguh mandeng ing pepeteng, semangate wis ilang. Pikirane karo para tahanan. Wong lugu padha nandhang sangsara maneh. Dheweke kepingin weruh pira maneh wong sing bakal nandhang sangsara sadurunge Raja Darah digawa menyang pengadilan.
  
  Ben crawled tengen amben kanggo dheweke lan mung ngrangkul dheweke kaya dheweke pengin.
  
  
  ***
  
  
  Drake mlebu dhisik lan ketemu ing lorong sing dawa kanthi rong lawang mbukak ing sisih kiwa lan pawon sing mbukak ing mburi. Wong lanang iku mlaku mudhun saka undhak-undhakan, mripate dumadakan kebak kaget nalika weruh Drake mlebu omah.
  
  "Apa ta-?"
  
  Tangane Mai obah luwih cepet tinimbang sing bisa dideleng. Sakdetike wong lanang mau nggambar ing udhara kanggo nguwuh-uwuh, lan sabanjure dheweke mudhun ing undhak-undhakan kanthi keris cilik ing tenggorokan. Nalika tekan ngisor, Mai rampung gaweyane lan njupuk maneh kerise. Drake pindhah mudhun koridor. Padha belok ngiwa menyang kamar pisanan. Patang pasang mata nyawang saka kothak-kothak prasaja sing isine bahan peledak.
  
  Bahan peledak?
  
  Drake langsung ngerteni C4, nanging dheweke ora duwe wektu kanggo mikir amarga wong-wong mau nyekel senjata sing dibuwang kanthi ora sengaja. Mai lan Alicia nari ngubengi Drake.
  
  "Ngene!" Drake nuding sing paling cepet. Alicia ngalahake dheweke kanthi tendhangan sing ora sopan menyang groin. Dheweke tiba mudhun, muttering soko. Wong ing ngarepe Drake cepet-cepet mlaku nyedhaki dheweke, mlumpat ing meja kanggo nambah dhuwur lan daya serangane. Drake spun awak ing pesawat wong kang, lan nalika ndharat, kang kalah loro saka dhengkul saka mburi. Wong lanang njerit karo nesu lan idu mabur saka tutuk. Drake ngirimake pukulan kapak sing nggegirisi ing ndhuwur sirahe kanthi kabeh kekuwatan lan kekuwatane.
  
  Wong mau ambruk tanpa swara.
  
  Ing sisih kiwa, Mai ngluncurake rong serangan kanthi cepet. Loro-lorone padha tikel karo tatu ing weteng, kaget ditulis ing kabeh pasuryan. Drake cepet nggunakake genggeman pati kanggo incapacitate siji nalika Mai kalah metu liyane.
  
  "Ninggalake". - Drake mendesis. Dheweke bisa uga ora ngerti, nanging iki isih dadi bangsane Sang Raja Darah. Padha begja sing Drake cepet-cepet.
  
  Dheweke bali menyang koridor lan mudhun menyang kamar liyane. Nalika padha mlebu, Drake weruh pawon. Kebak wong lanang, kabeh padha mentheleng ing meja ngisor. Swara rap sing teka saka njero banter banget nganti Drake meh ngarepake dheweke bakal metu nemoni dheweke. Mai cepet-cepet maju. Nalika Drake mlebu kamar, dheweke wis nyelehake wong siji lan pindhah menyang liyane. A wong karo jenggot nglukis mlayu menyang Drake, wis karo revolver ing tangané.
  
  "Apa sing sampeyan tindakake-?"
  
  Latihan iku kabeh ing seni pertempuran, lan Drake bali luwih cepet saka politisi bisa Dodge pitakonan tombol. Sanalika, dheweke ngangkat sikile, ngetokake revolver saka tangane wong kasebut, banjur maju lan nyekel ing udhara.
  
  Dheweke nguripake senjata kasebut.
  
  "Urip karo pedhang." Dheweke murub. Wong Buchanan ambruk mundur ing ledakan seni. Mai lan Alicia langsung njupuk senjata api liyane sing dibuwang nalika ana sing bengok saka pawon. "He, wong bodho! Kowe lagi ngapa?"
  
  Drake nyengir. Pranyata bedhil ora keprungu ing omah iki. nggih. Dheweke mlaku menyang lawang.
  
  "Loro," Dheweke bisik-bisik, nuduhake yen papan ing lawang mung menehi kamar kanggo wong loro kanggo maneuver. Mai lungguh ing mburine.
  
  "Ayo padha jinak asu iki." Drake lan Alicia metu, njupuk, ngarahake ing alas sikil sing ngubengi meja.
  
  Getih nyemprotake lan awak tiba ing lantai. Drake lan Alicia maju, ngerti yen kaget lan kagum bakal mbingungake lan medeni mungsuhe. Salah siji pengawal Buchanan mlumpat liwat meja kurang lan mbanting menyang Alicia, mbuwang dheweke menyang sisih. Mai jumangkah menyang longkangan, defend dhéwé, minangka njaga jabbed driji ing dheweke kaping pindho. Mai kejiret saben jotosan ing lengen sadurunge mencet wong hard ing kreteg saka irung karo dheweke pistol.
  
  Alicia gelut maneh. "Aku duwe."
  
  "Oh, aku yakin sampeyan iya, mas."
  
  "Blow aku." Alicia nuding bedhil ing moaning, nangis wong. "Sapa maneh sing pengin nyoba? Hm?"
  
  Drake menthelengi meja ngisor lan isine. Tumpukan C4 nyemprotake permukaan ing macem-macem tahap persiapan.
  
  Apa sing direncanakake Raja Darah?
  
  "Sapa ing antarane sampeyan Buchanan?"
  
  Ora ana sing mangsuli.
  
  "Aku duwe kesepakatan kanggo Buchanan." Drake ngangkat bahu. "Nanging yen dheweke ora ana ing kene, mula aku kudu nembak sampeyan kabeh." Dheweke nembak wong sing paling cedhak ing weteng.
  
  Swara ngebaki kamar. Malah Mai mandeng karo gumun. "Matt-"
  
  Panjenenganipun growled ing dheweke. "Ora ana jeneng."
  
  "Aku Buchanan." Wong lanang, nyandhak ing kulkas gedhe, gasped nalika ditekan hard kanggo tatu peluru. "Ayo, man. Kita ora gawe piala marang kowe."
  
  Drake driji tightened ing pemicu. Sampeyan njupuk jumlah ageng poto-kontrol ora kanggo njupuk. "Sampeyan ora nglarani aku?" Dheweke mlumpat maju lan sengaja nyelehake dhengkul ing tatu getihen. "Sampeyan ora nglarani aku?"
  
  Bloodlust ngebaki sesanti. Sungkowo sing ora bisa dipungkiri nyusup otak lan atine. "Kandhani," kandhane serak. "Kandhanana ngendi Claude utawa, Gusti tulungi aku, aku bakal nyebul otakmu ing kulkas sing kurang ajar iki."
  
  Mripate Buchanan ora ngapusi. Wedi marang pati ndadekake kabodhoane transparan. "Aku ngerti kanca-kancane Claude," dheweke merengut. "Nanging aku ora ngerti Claude. Aku bisa ngandhani kanca-kancane. Ya, aku bisa menehi sampeyan.
  
  Drake ngrungokake nalika ngandika loro jeneng lan lokasi sing. Scarberry lan Peterson. Mung nalika informasi iki rampung dijupuk, dheweke nuding menyang meja sing kebak C4.
  
  "Kowe ngapa nang kene? Apa kowe wis siyap-siyap arep perang?"
  
  Wangsulane nggumunake dheweke. "Inggih, inggih. Perang Hawaii bakal diwiwiti, man.
  
  
  BAB SANANG BELAS
  
  
  Ben Blake mlaku menyang kantor cilik sing dienggo bareng karo adhine kanggo nemokake Karin ngadeg ing jejere jendela. "Hallo mbak".
  
  "Halo. Delengen iki, Ben. Sunrise ing Hawaii."
  
  "Kita kudu ing pantai. Saben uwong padha mrana kanggo sunrise lan surup."
  
  "Oh, tenan? Karin nyawang adhine karo rada sarkas. "Sampeyan nggoleki ing Internet, ta?"
  
  "Lha, saiki wis tekan kene, aku kepengin metu saka papan sing kobong iki lan ketemu karo sawetara warga."
  
  "Kanggo apa?"
  
  "Aku durung tau ketemu wong Hawaii."
  
  "Mano iku wong Hawaii, goblok. Dhuh Gusti, kadhangkala aku mikir yen aku entuk pasokan sel otak loro-lorone.
  
  Ben ngerti ora ana gunane kanggo miwiti perang karo adhine. Dheweke ngujo pemandangan sing apik banget kanggo sawetara menit sadurunge tumuju lawang kanggo nyedhot kopi. Nalika dheweke bali, Karin wis boot munggah komputer.
  
  Ben nyelehake cangkir ing jejere keyboard. "Sampeyan ngerti aku ngenteni." Tangane digosok. "Maksudku, golek log Kapten Cook. Iki minangka karya detektif sing nyata amarga kita nggoleki apa sing didhelikake, dudu sing ketok.
  
  "Kita ngerti manawa ora ana tautan ing Internet sing bakal nyambungake Cook karo Diamond Head utawa Leahy karo wong Hawaii. Kita ngerti manawa Diamond Head mung minangka salah sawijining seri cone, ventilasi, terowongan lan tabung lava sing ana ing ngisor Oahu.
  
  Ben nyruput kopi panase. "Kita uga ngerti yen Cook ndharat ing Kauai, ing kutha Waimea. Priksa metu Waimea kanggo canyon nggumunke cukup kanggo nandingi Grand Canyon. Warga Kauai nggawe tembung asli kanggo ngunjungi Hawaii minangka jab nakal ing Oahu. Ana patung Cook ing Waimea ing jejere museum sing cilik banget.
  
  "Saliyane sing kita ngerti," wangsulane Karin. "Intine yaiku log Kapten Cook ana ing kene." Dheweke nutul komputer. "Nyambung".
  
  Ben ambegan lan wiwit mbukak majalah ekstensif pisanan. "Ayo kesenengan diwiwiti." Dheweke masang headphone lan nyender ing kursi.
  
  Karin menatapnya. "Pateni. Iki Tembok Turu? Lan tutup liyane? Ing sawijining dina, adhiku, sampeyan kudu ngrekam trek anyar iki lan ora ngobong-obong ketenaran limang menit."
  
  "Aja kandha yen sampeyan mbuwang wektu, Dhik. Kita kabeh ngerti sampeyan master ing iki.
  
  "Apa kowe arep ngunggahake iki maneh? Saiki?"
  
  "Lima taun wis liwati." Ben nguripake musik lan fokus ing komputer. "Limang taun rusak. Aja nganti apa sing kedadeyan banjur ngrusak sepuluh sabanjure."
  
  
  ***
  
  
  Makarya tanpa turu lan istirahat minimal, Drake, May lan Alicia mutusake istirahat sedhela. Drake nampa telpon saka Hayden lan Kinimaka watara jam sawise srengenge munggah. Tombol bisu rauh ngatasi masalah iki.
  
  Dheweke nyewa kamar ing Waikiki. Iku hotel gedhe ing gembong, dikempalken karo turis, menehi tingkat dhuwur saka anonymity. Dheweke cepet-cepet mangan ing Denny's lokal, banjur menyang hotel, banjur numpak lift menyang kamar ing lantai wolu.
  
  Sawise mlebu, Drake santai. Dheweke ngerti mupangat kanggo nyukupi panganan lan istirahat. Panjenenganipun curled munggah ing kursi gampang cedhak jendhela, nglaras cara langit Hawaiian sun wisuh liwat wong liwat jendhela Prancis.
  
  "Sampeyan bisa gelut liwat amben," dheweke muni tanpa noleh. "Ana sing nyetel weker jam loro."
  
  Kanthi mangkono, dheweke nglilani pikirane adoh, diyakinake kanthi ngerti yen dheweke duwe alamat wong loro sing cedhak karo Claude. Tentrem ngerti yen Claude dituntun langsung menyang Raja Getih.
  
  Tentrem atine saka kawruh sing ana mung sawetara jam sadurunge mbales getih.
  
  
  ***
  
  
  Hayden lan Kinimaka nginep esuk ing Departemen Polisi Honolulu lokal. Kabar kasebut ana sawetara 'sekutu' Claude wis diilangi ing wayah wengi, nanging ora ana kabar sing nyata. Sing duwe klub, jenenge Pilipo, ujare sithik. Saperangan saka bouncer dheweke rampung ing rumah sakit. Katon uga yen feed video dheweke kanthi ajaib dadi peteng nalika ana wong lanang lan loro wanita nyerang dheweke sadurunge tengah wengi.
  
  Tambah iki adu getih nang endi wae ing tengah kutha, kang melu liyane accomplices Claude kang dikenal. Nalika petugas bersenjata teka ing papan kasebut, sing ditemokake mung omah kosong. Ora lanang. Ora ana nomer telpon. Mung getih ing lantai lan meja pawon, ing ngendi jejak C4 ditemokake nalika bledug.
  
  Hayden nyoba Drake. Dheweke nyoba nelpon Alicia. Dheweke narik Mano lan bisik-bisik ing kupinge. "Sialan! Dheweke ora ngerti manawa kita duwe dhukungan kanggo tumindak kaya sing dikarepake. Dheweke kudu ngerti."
  
  Kinimaka ngangkat bahu, pundhake gedhe mudun. "Mungkin Drake ora pengin ngerti. Dheweke bakal nindakake kanthi cara, kanthi utawa tanpa dhukungan pemerintah.
  
  "Saiki dheweke dadi beban."
  
  "Utawa panah beracun mabur langsung menyang jantung." Kinimaka mesam-mesem karo bose nyawang dheweke.
  
  Hayden bingung sedhela. "Apa? Iki lirik saka tembang apa?"
  
  Kinimaka katon gelo. "Mboten kados pundi, bos. Dadi, "dheweke nglirik menyang polisi sing padha kumpul," apa sing polisi ngerti babagan Claude?
  
  Hayden ambegan jero. "Ora nggumunake yen ana sawetara banget. Claude minangka pemilik saka sawetara klub sing bisa uga ora melu kegiatan ilegal. Dheweke ora dhuwur ing daftar pantau polisi. Akibate, sing duwe bisu tetep anonim.
  
  "Kanthi kabeh sing, tanpa mangu, dirancang dening Kovalenko."
  
  "Tanpa mangu-mangu. Iku tansah migunani kanggo penjahat disingkirake saka donya nyata kaping pirang-pirang.
  
  "Mungkin Drake wis maju. Yen ora kaya ngono, aku rumangsa dheweke bakal melu kita."
  
  Hayden manthuk. "Muga-muga ngono. Ing sawetoro wektu, kita kudu gawe kaget sawetara warga. Lan sampeyan kudu ngubungi kabeh wong sing sampeyan kenal sing bisa nulungi kita. Kovalenko wis nggawe getihen. Aku ora seneng mikir kepiye kabeh iki bakal rampung.
  
  
  ***
  
  
  Ben nyoba sing paling apik kanggo tetep fokus. Emosi dheweke dadi geger. Wis pirang-pirang wulan uripe ora normal. Sadurunge urusan Odin, ide petualang yaiku supaya band rock modern The Wall of Sleep dadi rahasia saka ibu lan bapake. Dheweke minangka wong kulawarga, nerd sing apikan kanthi bakat kanggo kabeh perkara teknis.
  
  Saiki dheweke weruh perang. Dheweke weruh wong dipateni. Dheweke berjuang kanggo uripe. Pacar kancane sing paling apik mati ing pangkone.
  
  Transisi ing antarane jagad nyuwek dheweke.
  
  Tambah meksa karo pacar anyar, agen CIA Amerika, lan dheweke ora kaget amarga dheweke bingung.
  
  Ora tau ngomong marang kanca-kancane. Kulawargane, ya, dheweke bisa ngandhani. Nanging Karin durung siap. Lan dheweke duwe masalah. Dheweke mung ngandhani yen sawise limang taun dheweke kudu pindhah, nanging dheweke ngerti yen kedadeyan sing padha bakal ngrusak uripe.
  
  Lan anggota Tembok Turu liyane terus-terusan ngirim sms. Ing endi sampeyan, Blakey? Apa kita bakal kumpul bengi iki? Paling ora nulis maneh, wong bodho! Dheweke duwe trek anyar sing siap direkam. Iku ngimpi kang peduli!
  
  Saiki bab sing menehi dheweke break gedhe ing ancaman.
  
  Dheweke mikir babagan Hayden. Nalika donya ambruk, dheweke bisa tansah nguripake pikirane kanggo dheweke, lan kabeh bakal dadi luwih gampang. Pikirane mblasar. Dheweke terus nggulung kaca-kaca buku online sing ditranskripsi saka tulisane Cook dhewe.
  
  Dheweke meh ora kejawab.
  
  Amarga dumadakan, ing kono, ing antarane laporan cuaca, sebutan bujur lan garis lintang, lan rincian singkat babagan sapa sing diukum amarga ora mangan jatah daging sapi saben dina lan sing ditemokake mati ing rigging, ana referensi singkat kanggo Gerbang Pele.
  
  "Dhik". - Ben ambegan. "Aku rumangsa nemokake apa-apa." Dheweke maca paragraf cendhak. "Wah, iki critane wong lelungan. Apa sampeyan siap kanggo iki?"
  
  
  ***
  
  
  Drake tindak saka turu entheng menyang wakefulness ing wektu iku njupuk kanggo mbukak mripate. Mai mondar-mandir ing mburine. Kayane Alicia lagi adus.
  
  "Sampeyan wis suwe ing njaba?"
  
  "Menehi utawa njupuk sangang puluh menit. Kene, priksa iki." Mai nguncalake salah sawijining pistol sing dijupuk saka Buchanan lan wong-wonge.
  
  "Skor apa?"
  
  "Lima revolver kab. Kabeh apik. Loro 38 lan telu 45 kaliber. Kabeh ana majalah telung perempat."
  
  "Luwih saka cukup". Drake ngadeg lan mbentang. Dheweke mutusake manawa bakal ngadhepi mungsuh sing luwih serius - wong sing cedhak karo Claude - mula kudu nggawa senjata.
  
  Alicia metu saka jedhing karo rambut teles, narik ing dheweke jaket. "Siap pindhah metu?"
  
  Informasi sing ditampa saka Buchanan yaiku Scarberry lan Peterson duwe dealer mobil eksotis ing pinggiran Waikiki. Disebut Exoticars, toko kasebut minangka toko lan bengkel. Dheweke uga nyewa paling jinis mobil dhuwur-mburi.
  
  Tutup sing nguntungake banget, pikir Drake. Ora mangu dirancang kanggo ndhelikake kabeh jinis kegiatan pidana. Scarberry lan Peterson mesthi cedhak karo puncak rantai panganan. Claude bakal sabanjure.
  
  Dheweke mlebu taksi lan menehi alamat toko menyang sopir. Kurang luwih rong puluh menit.
  
  
  ***
  
  
  Ben lan Karin kaget maca jurnal Kapten Cook.
  
  Ningali liwat mripate wong liya, kedadeyan sing kedadeyan karo kapten laut sing misuwur luwih saka rong atus taun kepungkur pancen luar biasa. Nanging maca akun perjalanan Cook sing direkam nanging isih rahasia ing sangisore gunung berapi Hawaii sing paling misuwur iku meh akeh banget.
  
  "Pancen apik tenan". Karin mbukak salinan ing layar komputer. "Sawijining perkara sing sampeyan ora ngerti yaiku wawasan Cook sing apik. Dheweke njupuk wong saka kabeh wilayah kanggo ngrekam panemune. Ilmuwan. ahli botani. Artis. Delengen-" Dheweke nutul layar.
  
  Ben ndedonga kanggo ndeleng gambar tanduran sing dieksekusi kanthi apik. "Keren".
  
  Mripate Karin mencorong. "Iki apik. Tanduran iki ora ditemokake utawa didokumentasikake nganti Cook lan tim nyathet lan bali menyang Inggris kanthi gambar lan deskripsi sing apik banget. Dheweke nggawe peta jagad kita, wong-wong iki. Dheweke nglukis lanskap lan garis pantai kanthi cara kita njupuk foto saiki. Mikir bab iku".
  
  Swarane Ben ngiyanati kasenengane. "Aku ngerti. Aku ngerti. Tapi rungokno iki-"
  
  "Wah". Karin klelep ing critane dhewe. "Apa sampeyan ngerti yen salah sawijining kru Cook yaiku William Bligh? Wong sing dadi kapten Bounty? Lan Presiden Amerika ing wektu, Benjamin Franklin, ngirim pesen marang kabeh kapten laut supaya ninggalake Cook piyambak, senadyan kasunyatan sing Amerika padha perang karo Inggris ing wektu. Franklin nyebut dheweke "kanca umum manungsa."
  
  "Dhik". - Ben ngguyu. "Aku nemu soko. Rungokake-landfall digawe ing Owhihi, Hawaii, cedhak titik paling dhuwur ing pulo kasebut. 21 derajat 15 menit lintang lor, 147 derajat bujur lor, 48 menit kulon. Dhuwur 762 kaki. Kita kepeksa nyelehake jangkar ing cedhak Lihi lan menyang dharat. Wong pribumi sing kita nyewa kaya-kaya bakal nyuwek-nyuwek klambi kita kanggo botol rum, nanging sejatine bisa ditoleransi lan pinter.
  
  "Beri aku versi singkat," bentak Karin. "Ing basa Inggris".
  
  Ben ngguyu marang dheweke. "Gusti, cah wadon, ngendi Indiana Jones sampeyan?" Luke Skywalker sampeyan? Sampeyan mung ora duwe rasa ngulandara. Dadi narator kita, wong jenenge Hawksworth, lunga karo Cook, enem pelaut liyane lan sawetara pribumi kanggo njelajah apa pribumi disebut Gerbang Pele ". Iki rampung tanpa kawruh saka raja lokal lan ing resiko gedhe. Yen padha ngerti bab iku, raja bakal matèni wong kabeh. Hawaiians ngurmati Gapura Pele. Panuntun pribumi nuntut gedhe ganjaran."
  
  "Gerbang Pelé mesthi nyebabake rasa kuwatir sing serius kanggo Cook njupuk risiko kasebut," ujare Karin.
  
  "Inggih, Pele punika dewa geni, kilat, angin lan gunung geni. Bisa uga dewa Hawaii sing paling populer. Dheweke dadi warta gedhe. Akeh legenda dheweke fokus ing babagan dheweke nguwasani samudra. Cara wong Hawaii kudu ngomong babagan dheweke bisa uga narik minat Cook. Lan bisa uga dheweke minangka wong sing sombong ing lelungan panemuan gedhe. Dheweke ora bakal wedi ngganggu raja lokal."
  
  "Wong kaya Cook ora bakal wedi banget."
  
  "Pancen. Miturut Hawksworth, wong-wong mau nuntun wong-wong mau liwat dalan sing peteng ing ngisor jero gunung geni. Sawise lampu murup lan, kaya sing bakal dikandhakake Gollum, sawetara giliran sing angel ditindakake, kabeh padha mandheg lan gumun ing Gapura Pele.
  
  "Aneh. Apa ana gambar?
  
  "Ora. Artis ditinggal amarga perjalanan iki. Nanging Hawksworth nggambarake apa sing dideleng. Sawijining lengkungan ageng sing mabur dhuwur banget nganti munggah ing ndhuwur bunder paling ndhuwur geni kita. Bingkai gawenan tangan kanthi simbol cilik. Notches ing saben sisih, loro item cilik ilang. Keajaiban kasebut narik ambegan lan kita katon nganti tengah peteng wiwit narik kawigaten kita.
  
  "Dadi, kanthi semangat kabeh wong, tegese dheweke nemokake apa sing digoleki, nanging banjur ngerti yen dheweke pengin luwih akeh." Karin geleng-geleng kepala.
  
  Ben nutup mripate. "Aku mikir sing sampeyan maksudake, kanthi semangat kabeh petualang, dheweke pengin luwih akeh. Nanging sampeyan bener. Gerbang Pele mung kuwi. gapura. Iku kudu mimpin nang endi wae.
  
  Karin narik kursine. "Saiki aku mikir. Ngendi iki mimpin?
  
  Wektu kuwi, HPne Ben muni. Dheweke ndeleng layar lan muter mripate. "Ibuk lan Bapak".
  
  
  BAB PULUH
  
  
  Mano Kinimaka tresna atine Waikiki. Lair lan gedhe ing Hawaii, dheweke isih cilik ing Pantai Kuhio sadurunge kulawargane ngumpulake dana lan pindhah menyang pesisir lor sing luwih sepi. Surfing ana kelas donya, panganan asli sanajan sampeyan lagi mangan metu, urip iki minangka free sing bisa mbayangno.
  
  Nanging pengeling-eling awal indelible padha Kuhio: pantai nggantheng lan luaus free, Sunday pantai barbecues, gampang surfing, apik-natured warga lan kemegahan nocturnal srengenge.
  
  Saiki, nalika dheweke nyopir ing arah Kuhio Avenue lan banjur Kalakaua, dheweke weruh barang-barang lawas sing nrenyuhake. Ora turis seger. Ora ana warga sing nggawa jus Jamba esuk. Ora ana bakul es krim ing cedhak Royal Hawaiian. Iku obor ireng dawa padha surem saben wengi, Komplek blanja saiki meh kosong ngendi dheweke tau sesambat, ngguyu ing tandha tandha A-shaped prasaja mblokir salah siji aisles sing maca: Yen sampeyan ora Spider-Man, Jembatan ditutup, prasaja. Dadi Hawaii.
  
  Dheweke mlaku liwat toko lawas Lassen, ing ngendi dheweke tau ndeleng lukisan sing apik banget lan mobil sing apik banget. Saiki wis ora ana. Masa kanak-kanake wis rampung. Dheweke ngliwati pusat perbelanjaan King's Village, sing biyen dicritakake ibune yen biyen dadi panggonane Raja Kalakaua. Dheweke ngliwati kantor polisi sing paling apik ing donya, sing ana ing Pantai Waikiki ing bayangan atusan papan selancar. Lan dheweke mlaku ngliwati reca Adipati Kahanamoku sing ora bisa dirusak, kaya biasane nganggo lei seger, sing padha karo sing dideleng nalika isih bocah cilik kanthi impen jutaan swirling ing sirahe.
  
  Kaluwargane saiki dijaga sak jam. Dheweke dijaga dening US Marshals lan kokain Marines. Omah kulawarga kosong, digunakake minangka umpan kanggo pembunuh. Dheweke dhewe minangka wong sing ditandhani.
  
  Hayden Jay, kanca lan bos sing paling apik, lungguh ing jejere dheweke ing kursi penumpang, mbok menawa ndeleng soko saka pasuryane amarga dheweke ora ngomong apa-apa. Dheweke tatu dening lading, nanging saiki wis meh mari. Wong-wong ing saubengé padha dipatèni. Kolega. kanca anyar.
  
  Lan ing kene dheweke bali menyang omahe, panggonane bocah cilik. Kenangan ngebaki dheweke kaya kanca-kanca sing wis suwe ora pengin nyambung maneh karo dheweke. Kenangan dibombardir saka saben pojok dalan.
  
  Kaendahan Hawaii yaiku urip ing salawas-lawase. Ora masalah yen sampeyan nginep ing kono seminggu utawa rong puluh taun. Watakipun langgeng.
  
  Hayden pungkasane ngrusak swasana. "Wong iki, Capua iki. Apa dheweke pancen adol es remuk saka van?"
  
  "Ana bisnis apik ing kene. Kabeh wong seneng es remuk."
  
  "Cukup adil".
  
  Mano mesem. "Sampeyan bakal weruh".
  
  Nalika padha ndamel liwat kaendahan Kuhio lan Waikiki, pesisir katon periodik ing sisih tengen. Segara gumebyar lan ombak-ombake putih ombak-ombak ngundang. Mano weruh sawetara cadik disiapake ing pantai. Biyen, dheweke dadi bagian saka tim cadik sing menang piala.
  
  "We are kene". Dheweke ditarik menyang papan parkir sing mlengkung kanthi pager ing salah sawijining ujung sing ndeleng Samudra Pasifik. Van Capua dumunung ing mburi banget, ing lokasi sing apik. Mano langsung nggatekake kanca lawase, nanging mandheg sedhela.
  
  Hayden mesem marang dheweke. "Kenangan lawas?"
  
  "Kenangan sing apik. Soko sing sampeyan ora pengin kekacoan kanthi mbayangake sing anyar, sampeyan ngerti?"
  
  "Aku ngerti".
  
  Ora ana kapercayan ing swarane. Mano nyawang bose suwe-suwe. Dheweke dadi wong sing apik - lugas, adil, angel. Apa sampeyan ngerti sing sisih Hayden Jay ing, lan pegawe kang bisa njaluk luwih saka boss? Wiwit pisanan ketemu, dheweke wis kenal karo dheweke. Bapake, James Jay, minangka tenaga listrik, legenda sejati, lan pancen pantes. Tujuane Hayden yaiku netepi janjine, warisane. Iki minangka tenaga pendorong dheweke.
  
  Dadi, Mano kaget nalika dheweke ngumumake yen dheweke serius babagan nerd enom Ben Blake. Dheweke mikir bakal suwe banget sadurunge Hayden mandheg mandhegake awake dhewe supaya bisa urip kanthi warisan sing dirasakake Mano sing wis dikalahake. Wiwitane dheweke mikir yen jarak bakal mateni geni, nanging banjur pasangan kasebut ketemu maneh. Lan saiki dheweke katon luwih kuwat tinimbang sadurunge. Apa Geek bakal menehi tujuan anyar, arah anyar ing urip? Mung sawetara sasi sabanjure bakal ngomong.
  
  "Tindak". Hayden manthuk menyang van. Mano mbukak lawang lan njupuk ambegan jero saka hawa lokal sing resik. Ing sisih kiwa wungu Diamond Head, tokoh striking ngadeg metu ing cakrawala, tansah ana.
  
  Kanggo Mano, iku tansah ana. Ora kaget yen iki bisa dadi salah sawijining keajaiban gedhe.
  
  Bareng mlaku menyang van pemotong es. Capua leaned metu, mandeng wong-wong mau. Raine kerut kaget, banjur bungah banget.
  
  "Mano? Man! Hey!"
  
  Capua ilang. Sedetik banjur mlayu metu saka mburi mobil. Dhèwèké kuwi wong sing nduwèné amba, sregep, rambuté peteng lan kulité peteng. Malah ing pandang sepisanan, Hayden bisa ngomong yen dheweke ngentekake paling ora rong jam saben dina ing papan selancar.
  
  "Kapua." Mano ngrangkul kanca lawase. "Ana sawetara, bro."
  
  Capua mundur. "Apa sing mbok lakoni? Dakkandhani, kepiye koleksi kaca tembakan Hard Rock?"
  
  Mano geleng-geleng sirahe lan ngangkat bahu. "Ah, bla bla bla, malah luwih. Kowe ngerti. Kowe?"
  
  "Bener. Sapa Howli?"
  
  "Haole ..." Mano diuripake maneh kanggo dingerteni Amérika, akeh kanggo relief Hayden. "... iki bosku. Ketemu Hayden Jay."
  
  Penduduk lokal kasebut langsung. "Sugeng ketemu sampeyan," ujare. "Sampeyan Bos Mano? wah. Lucky Mano, aku ngomong.
  
  "Apa sampeyan ora duwe wanita, Capua?" Mano nindakake sing paling apik kanggo ndhelikake ngenyek sing sithik.
  
  "Aku tuku poi-dog dhewe. Dheweke, siji wong Filipina Hawaiian-Cina panas, ngajak aku pasang tenda sewengi, man. Umume wong Hawaii saka ras campuran.
  
  Mano ambegan. Poy Dog iku wong ras campuran. Haole minangka pengunjung, lan ora mesthi istilah sing ngremehake.
  
  Sadurunge dheweke bisa ngomong apa-apa, Hayden noleh lan takon kanthi manis, "Ngadegake tarub?"
  
  Mano ngangguk. Hayden ngerti persis apa Capua, lan ora ana hubungane karo kemah. "Iki keren. Dheweke muni apik. Rungokake, Capua, aku kudu takon sawetara pitakon.
  
  "Penembak".
  
  "Apa sampeyan wis tau krungu tokoh jagad gedhe sing dikenal minangka Kovalenko? Utawa Raja Getih?
  
  "Sing dakrungu mung ana pawarta, Dhik. Apa dheweke ana ing Oahu?"
  
  "Bisa wae. Kepiye Claude?
  
  "Ora. Yen sampeyan nelpon Howley kanthi jeneng kasebut, aku mesthi bakal ngelingi. Capua ragu-ragu.
  
  Hayden weruh iki. "Nanging sampeyan ngerti soko."
  
  "Mbok bos. Mungkin aku ngerti. Nanging kanca-kanca sampeyan ing kana, "dheweke nyedhak menyang kantor polisi Pantai Waikiki," dheweke ora pengin ngerti. Aku wis ngomong marang wong-wong mau. Dheweke ora nindakake apa-apa."
  
  "Coba aku." Hayden ketemu karo wong lanang iku.
  
  "Aku krungu soko, bos. Makane Mano marani aku ta? Inggih, dhuwit anyar wis menehi metu sawetara wads lemak akhir-akhir iki, man. Pemain anyar ing kabeh adegan, nggawe pesta sing ora bakal ditemokake minggu ngarep.
  
  "Dhuwit anyar?" - Mano nggumunake. "Endi?" - Aku takon.
  
  "Ora ana ngendi wae," ujare Capua serius. "Maksudku, kene, wong. Neng kene. Dhèwèké mesthi dipinggir, nanging saiki dadi wong sugih."
  
  Hayden ngusap rambute. "Apa sing dicritakake iki?"
  
  "Aku ora melu adegan iki, nanging aku ngerti. Ana kedadeyan utawa bakal kelakon. Akeh wong sing mbayar dhuwit akeh. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan sinau kanggo njaga sirah nganti barang-barang sing ala ora ilang.
  
  Mano nyawang segara kang gumebyar. "Apa sampeyan yakin ora ngerti apa-apa, Capua?"
  
  "Aku sumpah ing asu poitku."
  
  Capua njupuk poi kanthi serius. Hayden nuding van. "Apa sampeyan ora nggawe kita sawetara, Capua."
  
  "Mesthi".
  
  Hayden nggawe pasuryan ing Mano nalika Capua mlaku adoh. "Aku mikir iku worth cobi. Apa sampeyan ngerti apa sing diomongake?"
  
  "Aku ora seneng karo swara sing bakal kelakon ing kampung halamanku," ujare Mano lan njupuk es cukur. "Kapua. Sebutna jenengmu cak. Sapa sing bisa ngerti apa-apa?
  
  "Ana wong lokal, Danny, sing manggon ing ndhuwur gunung." Pandangane marani Kepala Intan. "Sugih. Wong tuwane, padha nggedhekake dheweke minangka howley." Dheweke mesem marang Hayden. "Ngomong kaya wong Amerika. Aku ora mikir ana sing salah. Nanging dheweke luwih serius karo scumbags. Dheweke entuk tendhangan amarga ngerti telek, apa sampeyan ngerti aku?"
  
  Mano nggunakake sendok lan ndudhuk es gedhe warna pelangi. "Apa wong lanang seneng pura-pura yen dheweke pancen gedhe?"
  
  Capua manthuk. "Nanging kuwi ora bener. Dheweke mung bocah lanang sing dolanan wong lanang."
  
  Hayden ndemek tangane Mano. "Kita bakal riko Danny iki. Yen ana sawetara ancaman anyar, kita uga kudu ngerti.
  
  Capua manthuk-manthuk menyang es es. "Dheweke kanthi biaya panyiapan. Nanging sampeyan ora ngerti aku. Kowe ora tau nemoni aku."
  
  Mano manthuk marang kanca lawase. "Ora usah diomongno, cak."
  
  
  ***
  
  
  Capua menehi alamat kasebut, sing diprogram menyang GPS mobil. Limalas menit banjur padha teka ing gapura wesi ireng. Lot sloped bali mudhun menyang segara, supaya padha mung bisa ndeleng jendhela ing lantai ndhuwur omah gedhe.
  
  Padha mudhun saka mobil, springs squealed saka sisih Mano. Mano nyelehake tangane ing gapura gedhe lan nyurung. Taman ngarep nggawe Hayden mandheg lan ndeleng.
  
  Papan selancar. Truk kasur mbukak anyar. A hammock digawe dowo antarane loro wit kurma.
  
  "Ya ampun, Mano. Apa kabeh taman Hawaii kaya ngono?"
  
  Mano ngangguk. "Ora tenan, ora."
  
  Nalika lagi arep muni bel, krungu swara saka mburi. Dheweke mlaku-mlaku ngubengi omah, tetep tangane cedhak karo gaman. Nalika padha nguripake sudhut pungkasan, padha weruh wong enom frlicking ing blumbang karo wong wadon tuwa.
  
  "Ampun!" Hayden njerit. "Kita saka Departemen Polisi Honolulu. Sawetara tembung?" Dheweke bisik-bisik, meh ora keprungu: "Muga-muga dudu ibune."
  
  Mano keselak. Dheweke ora biasa bose gawe guyon. Banjur dheweke weruh pasuryane. Dheweke serius banget. "Kenapa kowe-?"
  
  "Karepmu apa?" Wong enom mlaku nyedhaki wong-wong mau, gesticulating wildly. Nalika nyedhaki, Mano weruh mripate.
  
  "Kita duwe masalah," ujare Mano. "Dheweke ing pinggir."
  
  Mano nglilani wong lanang mau ngayun-ayun. A sawetara hayrides gedhe lan dheweke metu saka ambegan, kathok cendhak wiwit geser mudhun. Dheweke ora nuduhake kesadaran babagan kahanane.
  
  Wong wadon tuwa mau banjur mlayu marani wong-wong mau. Hayden kedip-kedip ora percaya. Wong wadon mau mlumpat menyang mburine Kinimake lan wiwit nunggangi kaya jaran.
  
  Apa neraka wis padha njaluk piyambak menyang kene?
  
  Hayden nglilani Kinimaka ngurusi awake dhewe. Dheweke nyawang omah lan latar. Ora ana tandha yen ana wong liya ing omah.
  
  Akhire, Mano kasil ngusir monster mau. Dheweke ndharat karo tamparan teles ing kerikil sing ngubengi blumbang lan wiwit howling kaya banshee a.
  
  Danny, yen iku Danny, menthelengi dheweke karo cangkeme mbukak, kathok cendhak saiki tiba ngisor dhengkul.
  
  Hayden wis cukup. "Dani!" - dheweke bengok ing pasuryan. "Kita kudu ngomong karo sampeyan!"
  
  
  Dheweke di-push wong bali menyang kursi lounge. Gusti, yen bapake bisa ndeleng dheweke saiki. Dheweke nguripake lan ngetokake gelas koktail, banjur diisi banyu saka blumbang.
  
  Dheweke splashed banyu ing pasuryan Danny lan smacked wong entheng . Dheweke langsung nyengir. "Hei bayi, sampeyan ngerti aku seneng-"
  
  Hayden mundur. Yen ditangani kanthi bener, iki bisa ditindakake kanthi becik. "Sampeyan piyambakan, Danny?" Dheweke mesem rada.
  
  "Tina neng kene. Nang endi wae." Ukara-ukara cekake, ambegan, kaya-kaya atine lagi kerja keras kanggo nyukupi wong lanang kaping lima. "Kula wedok."
  
  Hayden mendesah batin kanthi lega. "Nggih. Saiki, aku krungu sampeyan minangka wong sing bisa ngerti yen aku butuh informasi.
  
  "Aku iki". Ego Danny katon liwat kabut sedhela. "Aku wong iku."
  
  "Cerita babagan Claude."
  
  Srengenge dicekel maneh, nggawe mripate katon abot. "Claude? Wong ireng sing kerja ing Crazy Shirts?"
  
  "Ora". Hayden klenting untune. "Claude, wong sing duwe klub lan peternakan ing saindenging Oahu."
  
  "Aku ora ngerti Claude iki." Kejujuran mbokmenawa dudu salah sawijining titik kuat Danny, nanging Hayden ragu yen dheweke saiki ngapusi.
  
  "Kovalenko piye? Apa sampeyan krungu babagan dheweke?
  
  Ora ana sing sumunar ing mripate Danny. Ora ana pratandha utawa indikasi kesadaran.
  
  Ing mburine, Hayden keprungu Mano nyoba nenangake pacare Danny, Tina. Dheweke mutusake yen nyoba pendekatan sing beda. "Oke, ayo nyoba liyane. Ana dhuwit seger ing Honolulu. Ana akeh sing. Iki saka ngendi, Danny, lan kenapa?"
  
  Mripate bocah iku mbukak amba, dumadakan padhang karo medeni sing Hayden meh tekan bedhil.
  
  "Iki bisa kedadeyan kapan wae!" - dheweke nguwuh. "Sampeyan weruh? Kapan wae! Mung... nginep ing omah. Neng omah wae, cah." Swarane keprungu kuwatir, kaya-kaya mbaleni apa sing diomongake marang dheweke.
  
  Hayden felt a hawa adhem jero mbukak mudhun dheweke utomo, malah minangka anget swarga warmed dheweke bali. "Apa sing bisa kedadeyan, Danny. Ayo, sampeyan bisa ngomong karo aku."
  
  "Serangan," ujare Danny stupid. "Iki ora bisa dibatalake amarga wis dituku lan dibayar." Danny nyekel tangane, dumadakan katon wedi banget.
  
  "Teroris wis nyedhaki, Bu Polisi. Lakoni wae tugasmu lan aja nganti bajingan kuwi teka mrene."
  
  
  BAB KAPAL LULUS
  
  
  Ben Blake ngutip entri jurnal Kapten Cook lan pasangane Hawksworth minangka njlèntrèhaké pelayaran paling mbebayani sing ditindakake manungsa.
  
  "Dheweke mlaku liwat Gerbang Pele," ujare Ben kanthi kaget, "ing pepeteng. Ing wektu iki, Cook isih nyebut lawang lengkung minangka Gerbang Pele. Mung sawise dheweke ngalami apa sing ana ing njaba - sing kasebut ing kene - dheweke banjur ngganti referensi menyang Gerbang Neraka."
  
  Karin noleh menyang Ben karo mripate amba. "Apa sing bisa nyebabake wong kaya Kapten Cook ngucapake rasa wedi sing telanjang?"
  
  "Meh ora ana apa-apa," ujare Ben. "Masak nemokake kanibalisme. Pangorbanan manungsa. Dheweke lunga menyang banyu sing ora dingerteni."
  
  Karin nuding layar. "Waca bab sialan."
  
  "Ngluwihi Gerbang ireng ana dalan sing paling dikutuk sing dikenal manungsa ..."
  
  "Aja ngomong," bentak Karin. "Singkatan."
  
  "Aku ora bisa"
  
  "Apa? Kenapa?"
  
  "Amarga ujar ing kene - teks ing ngisor iki wis dibusak saka konversi iki amarga ana keraguan babagan keasliane."
  
  "Apa?"
  
  Ben mrengut karo mikir-mikir karo nyawang komputer. "Aku mikir yen mbukak kanggo ndeleng umum, ana sing wis nyoba neliti."
  
  "Utawa bisa uga padha lan mati. Mungkin panguwasa mutusake manawa kawruh kasebut mbebayani banget kanggo disebarake karo masarakat.
  
  "Nanging kepiye carane ndeleng dokumen sing wis dibusak?" Ben acak-acakan nyopot sawetara tombol. Ora ana pranala sing didhelikake ing kaca kasebut. Ora ana sing bisa disalahake. Dheweke nggoleki jeneng penulis ing Google lan nemokake sawetara kaca sing nyebutake Cook's Chronicle, nanging ora ana maneh sing nyebutake Gerbang Neraka, Pele, utawa malah Diamond Head.
  
  Karin noleh nyawang atine Waikiki. "Dadi perjalanan Cook liwat gerbang neraka ditulis metu saka sejarah. Kita bisa terus nyoba. Dheweke nunjuk menyang komputer.
  
  "Nanging ora ana gunane," ujare Ben kanthi kesan Yoda sing paling apik. "Kita ora kudu mbuwang wektu."
  
  "Apa Hayden weruh ing sampeyan, aku ora bakal ngerti." Karin geleng-geleng sirahe sadurunge alon-alon noleh. "Masalahe yaiku kita ora duwe cara kanggo ngerti apa sing bakal kita temokake ing kana. Kita bakal mlebu neraka kanthi wuta."
  
  
  ***
  
  
  Hayden lan Kinimaka kasil ngetokaké sawetara ukara liyane saka Danny sadurunge mutusaké yèn luwih becik ninggalake wong-wong mau ing pesta narkoba. Kanthi nasib, dheweke bakal mikir yen kunjungan CIA minangka impen sing ala.
  
  Kinimaka munggah maneh menyang mobil, nyelehake tangane ing setir kulit alus. "Serangan teroris?" dheweke mbaleni. "Ing Waikiki? Aku ora percaya iki".
  
  Hayden wis nelpon nomer bose. Gapura langsung nanggapi. Dheweke maca ing sawetara ukara cekak informasi sing dijupuk saka Danny.
  
  Mano ngrungokake respon Gates ing speakerphone. "Hayden, aku nyedhak. Sawetara jam maneh lan aku bakal teka. Polisi gumantung banget marang kabeh penjahat sing dikenal kanggo ngerteni lokasi ranch kasebut. Kita bakal duwe. Aku bakal menehi tandha marang panguwasa sing cocog babagan serangan kasebut, nanging tetep ngeduk.
  
  Garis kasebut mati. Hayden kaget kaget. "Apa dheweke teka mrene? Dheweke pancen angel ngatasi kaya saiki. Apa gunane sing bakal ditindakake?
  
  "Mungkin kerja bisa mbantu dheweke ngatasi."
  
  "Muga-muga wae. Dheweke mikir bakal entuk lokasi ranch. Kita nelusuri teroris. Sing dibutuhake saiki yaiku wong sing positif lan lugas. He, Mano, apa sampeyan mikir crita teroris iki minangka bagean saka rencana Raja Darah?"
  
  Mano manthuk. "Iku nglilani pikiranku." Mripate ngombe ing pemandangan sing narik ati, kaya-kaya disimpen kanggo mbantu nglawan pepeteng sing nyerang.
  
  "Ngomongake wong sing lurus, Drake lan kanca-kancane isih durung nanggapi pesenku. Lan polisi uga ora ngerti."
  
  Hpne muni, gawe kaget. Iku Gate. "Pak?"
  
  "Bab iki wis dadi edan," mbengok, jelas kaget. "Polisi Honolulu mung nampa telung ancaman teroris sing sah. Kabeh ing Waikiki. Kabeh bakal kelakon rauh. Kontak wis digawe karo Kovalenko.
  
  "Telu!"
  
  Gapurane dumadakan ditutup sedhela. Hayden nguntal, krasa wetenge krasa krasa kluruk. Wedi ing mripate Mano nggawe dheweke kringet.
  
  Gates kontak maneh. "Ayo ana papat. Informasi liyane mung wis dikonfirmasi. Hubungi Drake. Sampeyan lagi ing perang urip sampeyan, Hayden. Dimobilisasi."
  
  
  ***
  
  
  Sang Prabu Darah jumeneng ing geladhak sing diangkat, mesem adhem ing pasuryan, sawetara lètnan sing dipercaya ngadeg ing ngarep lan ing ngisor. "Wayahe," ujare mung. "Iki sing ditunggu-tunggu, sing digarap. Iki minangka asil saka kabeh upaya lan kabeh pengorbanan sampeyan. "Ing kana," dheweke mandheg kanthi efektif, "kabeh rampung."
  
  Panjenenganipun mindai pasuryan kanggo tandha wedi. Ora ana. Pancen, Boudreau kayane meh seneng diidini bali menyang perang berdarah.
  
  "Claude, rusak peternakan. Mateni kabeh tahanan. Lan..." Dheweke nyengir. "Uculake macan. Dheweke kudu nguwasani kekuwatan kanggo sawetara wektu. Boudreaux, mung nindakake apa sing sampeyan lakoni, nanging luwih brutal. Aku ngajak sampeyan netepi apa wae kekarepan sampeyan. Aku ngajak sampeyan ngematake aku. Ora, gawe kaget aku. Nggawe, Boudreau. Lungaa menyang Kauai lan tutup peternakan ing kana."
  
  Sang Prabu Getih ndeleng sawetara wong sing isih ana. "Kanggo sampeyan ... mbukak neraka ing Hawaii."
  
  Dheweke noleh, nyingkirake, lan ndeleng kritis pungkasan babagan transportasi lan wong sing dipilih kanthi ati-ati sing bakal ngancani dheweke menyang telenging agawe ing sangisore Diamond Head.
  
  "Ora ana wong sing nindakake iki wiwit Cook lan urip kanggo nyritakake crita kasebut. Ora ana wong sing tau ndeleng ngluwihi tingkat lima neraka. Ora ana sing nate nemokake apa sistem jebakan sing dibangun kanggo ndhelikake. Kita bakal nindakake."
  
  Pati lan karusakan ana ing mburi lan sadurunge dheweke. Kedadeyan kekacauan ora bisa dihindari. Sang prabu getih bungah.
  
  
  ***
  
  
  Matt Drake mlaku liwat parkir Exoticars, tangan karo 'gendakan', Alicia Miles. Ana mobil rental siji diparkir ing kono, rental Dodge dhasar sing mbokmenawa kagungane saperangan turis sing wis nyewa salah siji saka Lamborghinis anyar kanggo jam. Nalika Drake lan Alicia mlebu ruang pamer busana, wong lanang sing gagah karo kru-kru mau wis ana irunge.
  
  "Sugeng siang. Saget kula byantu?"
  
  "Sapa sing paling cepet?" Drake nggawe rai ora sabar. "Kita duwe Nissan ing omah lan pacarku pengin ngalami kacepetan nyata." Drake ngangguk. "Bisa menang sawetara poin bonus, yen sampeyan ngerti maksudku."
  
  Alicia mesem manis.
  
  Drake ngarep-arep yen Mai saiki ngubengi mburi ruang pamer sing gedhe, ora katon ing garasi mburi lan tumuju menyang kompleks sisih pager. Dheweke bakal nyoba mlebu saka sisih liyane. Drake lan Alicia wis watara enem menit.
  
  Esem wong iku amba lan, ora kaget, palsu. "Inggih, umume wong milih Ferrari 458 anyar utawa Lamborghini Aventador, loro-lorone mobil apik." Mesem bener-bener mlebar nalika bakul nuduhake kendaraan sing dimaksud, loro-lorone dipanggonke ing ngarepe kaca pamer. "Nanging babagan prestasi legendaris, yen sampeyan nggoleki, aku bisa menehi rekomendasi Ferrari Daytona utawa McLaren F1." Dheweke ngacungake tangan menyang mburi showroom.
  
  Ana kantor ing mburi lan ing sisih tengen. Ing sisih kiwa ana baris booth pribadi ing ngendi informasi kertu kredit bisa diklumpukake lan kunci dipasrahake. Ora ana jendhela ing kantor, nanging Drake bisa krungu tokoh obah.
  
  Dheweke ngetung detik. Mai kudu teka ing patang menit.
  
  "Apa sampeyan Pak Scarberry utawa Pak Petersen?" pitakone karo mesem. "Aku weruh jenenge ing papan njaba."
  
  "Aku James. Pak Scarberry lan Pak Petersen sing nduweni. Dheweke ana ing latar mburi."
  
  "BABUT". Drake nggawe pertunjukan ndeleng Ferrari lan Lamborghini. AC showroom ambruk ing mburi. Ora ana swara saka kantor sing adoh. Alicia tetep kanggo awake dhewe, muter bojo apik-natured nalika nggawe papan.
  
  Siji menit sadurunge Mai kudu metu liwat lawang sisih.
  
  Drake siap.
  
  
  ***
  
  
  Wektu mlaku liwat wong-wong mau kanthi cepet, nanging Ben ngarep-arep yen gagasan gila Karin bakal metokake woh. Langkah pisanan yaiku nemokake ing ngendi log asli Kapten Cook disimpen. Iki dadi tugas sing gampang. Dokumen kasebut disimpen ing Arsip Nasional, cedhak London, ing gedhong pamaréntahan, nanging ora aman kaya ing Bank Inggris.
  
  Nganti saiki apik.
  
  Langkah sabanjure yaiku nggawa Hayden. Butuh wektu suwe kanggo nggayuh tujuane. Kaping pisanan, Hayden katon banget bingung tanpa ora sopan, nanging nalika Karin, didhukung Ben, nampilake rencana, agen CIA dadi meneng.
  
  "Karepmu opo?" dheweke dumadakan takon.
  
  "Kita pengin sampeyan ngirim maling kelas donya menyang Arsip Nasional ing Kew kanggo motret, ora nyolong, banjur ngirim email menyang salinan jurnal Cook sing relevan. Bagian sing ilang."
  
  "Kowe mabuk ta, Ben? Serius-"
  
  "Sing paling angel," Ben ngeyel, "ora bakal nyolong. Aku bakal yakin manawa maling bakal nemokake lan ngirim bagean sing bener marang aku."
  
  "Apa yen dheweke kejiret?" Hayden nyauri pitakon tanpa mikir.
  
  "Mulane dheweke kudu dadi maling kelas donya sing bisa diduweni CIA amarga kesepakatan iki. Lan kenapa, saenipun, dheweke kudu wis ditahan. Oh, lan Hayden, iki kabeh kudu rampung ing sawetara jam sabanjuré. Pancen ora sabar."
  
  "Aku ngerti," Hayden snapped, nanging banjur dheweke muni softened. "Lah, Ben, aku ngerti sampeyan loro wis didorong menyang kantor cilik iki, nanging sampeyan bisa uga pengin metu saka lawang lan entuk informasi paling anyar. Sampeyan kudu siyap yen-"
  
  Ben nyawang Karin prihatin. "Ing kasus apa? Kowe ngomong kaya-kaya donya wis arep kiamat."
  
  Kasepen Hayden ngandhani kabeh sing kudu dingerteni.
  
  Sawise sawetara wektu, pacare ngomong maneh: "Apa sampeyan butuh cathetan iki, jurnal iki? Apa patut ngece wong Inggris?"
  
  "Yen Raja Darah tekan Gerbang Neraka lan kita kudu ngetutake dheweke," ujare Ben, "iku mung bakal dadi sumber pandhu arah kita. Lan kita kabeh ngerti carane Cook apik karo kertu. Dheweke bisa nylametake nyawa kita."
  
  
  ***
  
  
  Hayden nyelehake telpon ing kap mobil lan nyoba kanggo nenangake pikirane sing bingung. Mripate ketemu Mano Kinimaki liwat kaca ngarep, lan dheweke cetha felt teror bubbling liwat atine. Dheweke mung nampa kabar sing paling nggegirisi, maneh saka Jonathan Gates.
  
  Ora kaya teroris sing bakal nyerang pirang-pirang lokasi ing Oahu.
  
  Saiki dheweke ngerti yen luwih elek tinimbang iku.
  
  Mano menek metu, katon gumeter. "Sapa kuwi?"
  
  "Ben. Dheweke ujar manawa kita kudu mlebu ing Arsip Nasional ing Inggris kanggo njaluk salinan log Kapten Cook.
  
  Mano mrengut. "Nglakoni. Mung nglakoni. Kovalenko sing kurang ajar nyoba ngrusak kabeh sing kita tresnani, Hayden. Sampeyan nindakake kabeh sing bisa kanggo nglindhungi apa sing sampeyan tresnani."
  
  "Inggris-"
  
  "Jancok wong-wong mau." Mano kalah karo stres. Hayden ora mikir. "Yen log bakal mbantu kita mateni bajingan iki, jupukna."
  
  Hayden mecah pikirane. Dheweke nyoba ngresiki pikirane. Perlu sawetara telpon menyang kantor CIA ing London lan bengok-bengok saka bose Gates, nanging dheweke mikir yen dheweke bisa ngrampungake tugas kasebut. Utamane babagan apa sing diomongake Gates.
  
  Lan dheweke ngerti banget yen ana agen CIA sing apik banget ing London sing bisa nindakake tugas kasebut tanpa kringet.
  
  Mano isih nyawang dheweke, isih kaget. "Apa sampeyan bisa pracaya telpon iki? Apa sampeyan bisa percaya apa sing bakal ditindakake Kovalenko mung kanggo ngganggu perhatian wong?
  
  Hayden ora bisa, nanging tetep meneng, isih nyiapake pidato kanggo Gates lan kantor London. Ing sawetara menit dheweke wis siyap.
  
  "Inggih, ayo tindakake munggah salah siji saka telpon paling awon gesang kita karo siji sing bakal bantuan kita ngalih peran," dheweke ngandika lan nelpon nomer ing cepet nelpon.
  
  Malah nalika dheweke ngomong karo bos dheweke lan negosiasi bantuan manca kanggo hack Arsip Nasional Inggris, tembung Jonathan Gates sadurunge diobong ing pikirane.
  
  Iku ora mung Oahu. Teroris Raja Berdarah ngrencanakake nyerang sawetara pulo ing wektu sing padha.
  
  
  BAB LULUS
  
  
  Drake kejiret ambegan minangka Mai slipped liwat lawang sisih ing tampilan lengkap saka petugas.
  
  "Apa si-"
  
  Drake mesem. "Wektu Mei," bisik-bisike, banjur mecah rahange wong lanang iku nganggo tukang ngolah jerami. Tanpa swara, bakul noleh lan nabrak lemah. Alicia mlaku liwat Lamborghini, nyiapake senjatane. Drake mlumpat liwat salesman sing ora obah. Mai mlaku kanthi cepet ing tembok mburi, ngliwati McLaren F1 sing ora kena.
  
  Dheweke ana ing tembok kantor sajrone sawetara detik. Ing lack of windows makarya loro kanggo wong-wong mau lan marang wong-wong mau. Nanging bakal ana kamera keamanan. Iku mung pitakonan-
  
  Ana sing mlayu saka lawang mburi, overalls diwarnai lenga, rambute ireng dawa diikat nganggo bandana ijo. Drake ndhesek pipine langsung menyang partisi plywood lancip, ngrungokake swara saka njero kantor nalika May latihan obahe mekanik.
  
  Wong-wong mau isih ora muni.
  
  Nanging banjur sawetara wong liyane bledosan liwat lawang, lan wong ing kantor njerit. Drake ngerti yen game wis rampung.
  
  "Ayo padha duwe."
  
  Alicia growled "Jancok yeah" lan kicked lawang kantor sanalika iku mbukak, nyebabake kanggo mencet sirah wong kang karo kacilakan. Ana wong lanang liyane metu, mripate mencorong kaget karo nyawang wong wadon ayu karo bedhil lan dedeg piadeg sing nunggu dheweke. Dheweke ngangkat bedhil. Alicia ditembak ing weteng.
  
  Dheweke ambruk ing lawang. More njerit saka kantor. Shock wiwit dadi pangerten. Dheweke bakal ngerti manawa luwih becik nelpon sawetara kanca.
  
  Drake murub ing salah siji mekanik, nggebug ing tengah pupu lan nuthuk dheweke mudhun. Wong slid mudhun McLaren, ninggalake Trail getih konco wong. Drake malah ngangguk. Mai melu wong liya lan Drake bali menyang Alicia.
  
  "Kita kudu mlebu."
  
  Alicia nyedhaki nganti dheweke bisa ndeleng interior sing apik. Drake nyusup ing lantai nganti tekan lawang. Nalika manthuk, Alicia nembak pirang-pirang tembakan. Drake meh ducked menyang lawang, nanging ing wayahe setengah rolas wong mlumpat metu karo senjata digambar lan mbukak geni furiously.
  
  Alicia noleh, ndhelik ing mburi Lamborghini. Peluru singsot ing sisihe. Kaca depan pecah. Drake cepet-cepet mlayu. Dheweke bisa ndeleng rasa lara ing mripate wong lanang nalika nembak supercar.
  
  Sing liyane uga weruh dheweke. Drake mbukak geni sawetara detik sadurunge dheweke lan weruh dheweke tiba akeh banget, njupuk salah siji kolega karo dheweke.
  
  Alicia mlumpat metu saka konco Lamborghini lan ndharat saperangan pukulan tutup. Drake mlayu marani Ferrari, ngempet ban gedhene. Saiki saben peluru diitung. Dheweke bisa ndeleng Mei, sing didhelikake ing pojok tembok kantor, ndeleng ing mburi sing asale saka mekanika.
  
  Telu mau lungguh ing sikile.
  
  Drake meksa mesem cilik. Dheweke isih mesin mateni sampurna. Kanggo wayahe dheweke kuwatir bab patemon ono antarane May lan Alicia lan payback kanggo pati Wells ', nanging banjur ngunci sumelang ing sudhut adoh padha tresna kang felt kanggo Ben, Hayden lan kabeh kanca liyane.
  
  Iki dudu papan sing sampeyan bisa mbebasake emosi sipil sampeyan.
  
  Peluru nyerang Ferrari, ngliwati lawang lan metu ing sisih liyane. Kanthi kacilakan budheg, jendhela ngarep njeblug, kaca tiba ing grojogan mini. Drake njupuk kauntungan saka gangguan kanggo mlumpat metu lan njupuk wong liya sing rame cedhak lawang kantor.
  
  Amatir, mesthi.
  
  Banjur dheweke weruh wong loro sing katon buritan metu saka kantor karo senapan mesin ing tangane. Atine Drake deg-degan. Panjenenganipun flashed gambar saka wong loro liyane konco wong - meh mesthi Scarberry lan Petersen, kang dilindhungi dening mercenary nyewo - sadurunge kang digawe awak minangka cilik sabisa konco ban massive.
  
  Swara peluru mabur njeblug kupinge. Banjur sing bakal dadi strategi. Tansah Alicia lan dheweke ing tahanan omah nganti loro sing nduweni uwal metu lawang mburi.
  
  Nanging dheweke ora ngrancang kanggo Mei.
  
  Agen Jepang njupuk sepasang pistol sing dibuwang lan teka ing pojok, nembak wong-wong mau nganggo bedhil submachine. Siji mabur mundur kaya-kaya ditabrak mobil, nembakake bedhil kanthi liar lan nyebar confetti ing langit-langit nalika tiba. Sing liyane ndamel panggedhe ing mburi carcass dhewe lan ngalih menyang Mai.
  
  Alicia lunged munggah lan murub siji tembakan sing ngliwati pipi pengawal, langsung nuthuk dheweke mudhun.
  
  Saiki Scarberry lan Petersen njupuk senjata dhewe. Drake sumpah. Dheweke butuh wong-wong mau urip. Ing wektu iki, wong loro liyane mlebu liwat lawang mburi lan sisih, meksa Mai kanggo nutupi mburi McLaren maneh.
  
  Peluru nembus awak mobil larang regane.
  
  Drake krungu salah siji saka pemilik squealing kaya babi Hawaiian kalua, sawetara wong isih padha nglumpuk ngubengi panggedhe lan, nembak ing mobil lan mulane panyerang, mlayu ing breakneck kacepetan menyang garasi mburi.
  
  Drake kaget seketika. Mai matèni loro pengawal, nanging Scarberry lan Petersen cepet ilang metu saka lawang mburi ing udan es nutupi geni.
  
  Drake ngadeg lan murub, maju. Kabeh nalika maju, dheweke mbungkuk kanggo njupuk rong senjata maneh. Salah sawijining pengawal ing lawang mburi tiba, nyekeli pundhake. Sing liyane mundur kanthi aliran getih.
  
  Drake mlayu menyang lawang, Mai lan Alicia ing sisihe. May murub nalika Drake njupuk sawetara glances cepet, nyoba kanggo netepke lokasi kamar sarana lan garage.
  
  "Mung papan mbukak sing amba," ujare. "Nanging ana siji masalah gedhe."
  
  Alicia jongkok ing sandhinge. "Apa?"
  
  "Dheweke duwe Shelby Cobra ing kana."
  
  Mai muter mripate marang dheweke. "Kenapa iki masalah?"
  
  "Apa wae sing sampeyan lakoni, aja ditembak."
  
  "Apa diisi karo bahan peledak?"
  
  "Ora".
  
  "Terus kenapa aku ora bisa nyopot?"
  
  "Amarga iku Shelby Cobra!"
  
  "Kita mung njupuk showroom sing kebak supercar bodho." Alicia elbowed dheweke sisih. "Yen sampeyan ora duwe nyali kanggo nindakake, jancok."
  
  "Cepet". Drake mlumpat nyedhaki dheweke. Peluru kasebut nyabrang bathuk lan nembus tembok plester, mripate nganggo cukur plester. Kaya sing dikarepake, wong-wong ala nembak nalika mlayu. Yen padha kenek apa-apa, iku bakal buta luck.
  
  Drake njupuk Yahoo, njupuk ambegan jero, lan njupuk metu wong ing salah siji sisih boss loro. Nalika pengawal pungkasan sing isih ana ambruk, Scarberry lan Petersen kaya-kaya ngerti yen lagi perang kalah. Padha mandheg, gegaman gantung ing sisih. Drake mlayu nyedhaki wong-wong mau, driji wis ing pemicu.
  
  "Claude," ujare. "Kita butuh Claude, dudu sampeyan. Dhèwèké nang ngendi?"
  
  Ing cedhak, bos loro kasebut katon aneh. Loro-lorone wis pasuryan kesel, furrowed karo hard garis lair saka taun kejem kaputusan-nggawe. Mripat padha adhem, mripate piranha slametan. Tangane isih nggegem pistol, mbengkongake kanthi ati-ati.
  
  Mai nuding senjata. "Buang wong-wong mau."
  
  Alicia ngayunake kipase amba, dadi luwih angel kanggo target. Drake meh bisa ndeleng kekalahan ing mripate bos. Pistol-pistol tiba ing lantai meh bebarengan.
  
  "Astagfirullah," gumam Alicia. "Dheweke katon padha lan tumindak padha. Apa wong jahat ing swarga ngowahi sampeyan dadi klon? Lan nalika aku lagi ing subyek, kok wong kene bakal dadi wong ala? Panggonan iki luwih apik tinimbang liburan ing langit kapitu."
  
  "Sapa ing antarane sampeyan Scarberry?" Mai takon, gampang menyang titik.
  
  "Aku," ujare sing rambute pirang. "Apa sampeyan wis nggoleki Claude ing saindenging kutha?"
  
  "Iki kita," bisik Drake. "Lan iki minangka titik pungkasan kita."
  
  Klip samar kumlungkung ing kasepen. Drake noleh, ngerti yen Alicia bakal kenek target, kaya biasane. Garasi katon kosong, sepi dumadakan abot kaya gunung.
  
  Scarberry menehi eseman kuning. "Kita ing bengkel. Kadhang-kadhang kabeh dadi rusak."
  
  Drake ora nyawang Alicia, nanging menehi tandha marang dheweke supaya tetep waspada. Ana sing salah. Dheweke mlebu lan nyekel Scarberry. Kanthi gerakan judo cepet, Drake ngangkat dheweke lan mbuwang dheweke ing pundhak, mbanting wong kasebut kanthi keras menyang beton. Ing wektu pain ing mripat Scarberry wis liwati, Drake wis bedhil nuding ing Uwang.
  
  "Ndi Claude?" - Aku takon.
  
  "Ora tau krungu-"
  
  Drake nyuwil irung wong. "Sampeyan duwe kesempatan siji maneh."
  
  Ambegan Scarberry cepet. Raine kaku kaya granit, nanging otot-otot gulune kerja keras, nggambarake rasa gugup lan wedi.
  
  "Ayo miwiti njupuk potongan." Swara enthenge Mai tekan dheweke. "Aku bosen".
  
  "Cukup adil". Drake di-push mati, jumangkah menyang sisih lan narik pemicu.
  
  "NOOO!"
  
  Jeritan Scarberry mandheg dheweke ing wayahe pungkasan. "Claude manggon ing peternakan! daratan saka pesisir lor. Aku bisa menehi koordinat."
  
  Drake mesem. "Banjur maju."
  
  Klik liyane. Drake weruh gerakan sing sethithik lan atine deg-degan.
  
  Oh ora.
  
  Alicia dipecat. Peluru kasebut mateni wong ala pungkasan kanthi cepet. Dheweke ndhelik ing bagasi Shelby.
  
  Drake menatapnya tajam. Dheweke mesem maneh karo sawetara piala lawas. Drake weruh yen dheweke bakal nemokake dhewe maneh. Dheweke nduweni karakter sing kuwat sing bisa ngatasi kerugian.
  
  Dheweke ora yakin karo awake dhewe. Dheweke nudged Scarberry supaya cepet munggah. "Cepetan. Kancamu, Claude, kaget banget."
  
  
  BAB LINGKALI
  
  
  Hayden lan Kinimaka ora duwe wektu kanggo miwiti mobil nalika Drake nelpon. Dheweke ndeleng nomer ing layar dheweke lan ambegan lega.
  
  "Drake. Kowe nang endi-"
  
  "Ora ana wektu. Aku duwe lokasi Claude."
  
  "Ya, kita uga mikir, wong pinter. Iku apik tenan apa sawetara penjahat nyerah kanggo urip sing luwih tenang."
  
  "Wis suwe kowe ngerti? Kowe nang endi?" Drake mecat pitakonan kaya sersan pengeboran menehi prentah.
  
  "Alon-alon, macan. Kita nampa kabar mung sawetara menit kepungkur. Rungokake, kita lagi nyiapake kanggo dampak langsung. Lan maksudku saiki. Kowe dolanan?"
  
  "Aku pancen bener. Kita kabeh kaya ngono. Bajingan iki siji langkah ing mburi Kovalenko.
  
  Hayden nyritakake babagan peringatan teroris nalika dheweke menehi tandha supaya Kinimaka nyopir. Sawise rampung, Drake meneng.
  
  Sawise sawetara wektu dheweke kandha, "Kita bakal ketemu sampeyan ing markas."
  
  Hayden cepet-cepet nelpon nomer Ben Blake. "Operasi sampeyan sukses. Muga-muga agen kita ing London bakal menehi sampeyan apa sing sampeyan butuhake sajrone sawetara jam sabanjure, sawise dheweke bakal ngirim salinan langsung menyang sampeyan. Muga-muga iki sing dikarepake, Ben."
  
  "Muga-muga pancen ana." Swarane Ben keprungu luwih gugup tinimbang dheweke tau krungu dheweke ngomong. "Iku guess sehat, nanging isih guess."
  
  "Muga-muga uga".
  
  Hayden mbuwang telpon ing dashboard lan mentheleng kosong ing lurung-lurung Waikiki minangka Kinimaka ndamel bali menyang markas. "Gates mikir yen kita bisa ngatasi Claude kanthi cepet, kita bisa mungkasi serangan kasebut. Dheweke ngarep-arep yen Kovalenko bisa uga ana ing kana.
  
  Mano klenting untune. "Kabeh wong nglakoni, bos. Polisi lokal, pasukan khusus. Kabeh nyusut nganti pecah. Masalahe wong ala wis ana. Padha kudu. Mesthine ora mungkin kanggo mungkasi serangan sing bakal teka, apamaneh setengah lusin serangan ing telung pulo sing beda-beda.
  
  Saben uwong sing kuwasa yakin manawa Kovalenko wis mrentahake pirang-pirang serangan supaya kabeh wong sibuk nalika dheweke golek impen - lelungan sing ditindakake ing pungkasan uripe.
  
  Tindakake jejak Kapten Cook. Luwih becik lunga siji-siji. Jelajahi ngluwihi gerbang neraka.
  
  Hayden muter-muter nalika markas muncul ing njaba. Wektu kanggo tumindak.
  
  
  ***
  
  
  Drake nggawa May lan Alicia menyang gedung CIA lan langsung dikawal munggah. Dheweke dituntun menyang ruangan sing rame karo kegiatan. Ing pungkasan, Hayden lan Kinimaka ngadeg ing antarane polisi lan personil militer. Drake bisa ndeleng SWAT lan Tim Burglar HPD. Dheweke bisa ndeleng seragam sing mesthi dadi tim Operasi Khusus CIA. Mungkin uga sawetara Delta sing cedhak.
  
  Iblis mesthi ana ing buntut Raja Darah lan metu kanggo getih.
  
  "Apa sampeyan kelingan nalika Raja Darah ngutus prajurite kanggo nyerang Destroyer kasebut kanggo nyolong piranti kasebut?" ngandika. "Lan padha nyoba nyulik Kinimaka bebarengan? Aku nang iku takeover sengaja. Dheweke mung pengin ngerti basa Hawaii Kinimaki.
  
  Drake banjur kelingan yen May lan Alicia ora ana nalika wong Kovalenko masang penghancur. Dheweke geleng-geleng sirahe. "Ora ketompo".
  
  Drake weruh Ben lan Karin parkir cedhak jendhela. Saben wong padha duwe kaca ing tangan, lan padha katon kaya kertas rolling ing disko sekolah.
  
  Drake mikir babagan kesasar ing wong akeh. Iku bakal gampang. Kelangan Kennedy isih nggodhok getihe, dadi ora bisa dirembug. Ben ana ing kono. Ben nyekel dheweke nalika dheweke mati.
  
  Mesthine Drake. Ora mung iki. Drake kudu nyegah dheweke mati. Iku sing ditindakake. Wektu burem lan kanggo wayahe dheweke ketemu ing ngarep ing York karo Kennedy, masak soko ing pawon. Kennedy splashed rum peteng menyang wajan lan katon munggah nalika sizzled. Drake marinated steak ing butter papak. Biasa wae. Iku nyenengake. Donya dadi normal maneh.
  
  Lintang-lintang sumunar ing ngarepe mripate kaya kembang api sing gagal. Damai dumadakan bali lan swara wiwit muni watara wong. Wong elbowed wong. Wong liya numpahake kopi panas ing salah sawijining panggedhe lan mlayu menyang jamban kaya bat metu saka neraka.
  
  Alicia menatapnya tajam. "Ana apa, Drake?"
  
  Dheweke nyurung wong akeh nganti ngadhepi Ben Blake. Iki wayahe sampurna kanggo komentar cepet saka Dinorock. Drake ngerti iki. Ben mungkin ngerti iki. Nanging wong loro mau meneng wae. Cahya mili liwat jendhela konco Ben; Honolulu ngadeg kanthi sinar srengenge, langit biru sing padhang lan sawetara mega sing ana ing njaba.
  
  Drake pungkasane nemokake swarane. "Apa komputer CIA iki migunani?"
  
  "Muga-muga". Ben ngringkes crita lelungan Kapten Cook menyang Diamond Head lan dipungkasi kanthi wahyu yen CIA wis nggunakake agen Inggris kanggo ngrampok Arsip Nasional.
  
  Alicia alon-alon maju sawise krungu kabar saka wong enom. "Maling super Inggris? Sapa jenenge?"
  
  Ben kedip-kedip ing manungsa waé dumadakan. "Hayden ora tau ngandhani aku."
  
  Alicia nglirik sedhela ing operator CIA, banjur nyuwil-nyuwil eseman kurang ajar. "Oh, aku yakin dheweke ora nglakoni."
  
  "Iki artine apa?" Karin ngomong.
  
  Esem Alicia dadi rada ganas. "Aku ora misuwur amarga diplomasiku. Aja pencet."
  
  Drake watuk. "Cukup kriminal internasional liyane sing diganggu Alicia. Trik tansah golek apa sing ora diduweni."
  
  "Iku bener," ujare Alicia karo nyengir. "Aku tansah populer."
  
  "Lha, yen iki agen sing dakkira," Mai campur tangan ing obrolane, "dheweke dikenal dening intelijen Jepang. Dheweke ... pemain. Lan operasi sing apik banget.
  
  "Dadi dheweke mesthi bakal ngurus pungkasane." Drake nyinaoni kabungahan kutha Pasifik sing nyebar ing ngarepe lan kepengin tentrem sethithik.
  
  "Iki ora tau dadi masalah kanggo dheweke," ujare Alicia. "Lan ya, dheweke bakal ngirim majalah sampeyan."
  
  Ben isih nggoleki antarane Alicia lan Hayden, nanging dheweke terus ilat. Kawicaksanan minangka bagéan paling apik saka pambocoran ing tahap iki. "Iku isih guess educated," ngandika. "Nanging yen kita wis tekan Gerbang Neraka, aku yakin rekaman kasebut bisa nylametake nyawa kita."
  
  "Muga-muga" - Drake noleh lan ndeleng kekacauan - "Ora bakal kedadeyan. Raja Getih isih bakal ana ing peternakan. Nanging yen wong bodho iki ora cepet-cepet, Kovalenko bakal lolos.
  
  "Kovalenko." Alicia didilat lambé nalika ngandika iki, savoring dheweke mbales. "Aku bakal mati amarga kedadeyan Hudson. Lan Boudreau? Dheweke siji liyane sing bener ditandhani. Dheweke uga nyawang wong akeh sing rame. "Oalah, sapa sing tanggung jawab ing kene?"
  
  Kaya-kaya nanggapi, ana swara saka akeh petugas sing ngubengi Hayden Jay. Nalika swarane suda lan wonge bisa katon, Drake seneng ndeleng Jonathan Gates. Dheweke seneng karo senator. Lan dheweke nangis bareng karo dheweke.
  
  "Sampeyan ngerti, kita duwe lokasi Kovalenko Ranch ing Oahu," ujare Gates. "Mulane, misi kita kudu kalebu papat bagean. Pisanan, ngamanake kabeh sandera. Kapindho, kumpulake informasi babagan serangan teroris sing dicurigai. Katelu, golek wong iki, Claude lan Kovalenko. Lan kaping papat, golek lokasi loro peternakan liyane.
  
  Gates ngaso supaya iki nglelebke ing, lan banjur piye wae ngatur kanggo nggawe saben wong lanang lan wadon ing kamar mikir dheweke iki looking ing wong karo gerakan mripat siji. "Iki kudu ditindakake kanthi cara apa wae. Kovalenko kanthi rela nggawe akeh nyawa ing bebaya sajrone nggoleki. Wis rampung dina iki."
  
  Gapura mbukak. Dumadakan kekacauan ing kamar mandheg lan kabeh wong wiwit cepet bali menyang panggonane. Rincian kasebut wis dipikirake kanthi teliti.
  
  Drake menangkap pandangan Hayden. Dheweke ngacungake tangan marang dheweke, ngajak dheweke teka.
  
  "Siapkan jaranmu, jaranan. Kita bakal tekan peternakan Claude sajrone telung puluh menit."
  
  
  BAB PANALIWUH
  
  
  Drake lungguh karo kanca-kanca ing salah siji saka helikopter cahya Departemen Polisi Hawaii lan nyoba kanggo mbusak sirahe nalika padha cepet miber menyang ranch Claude kang. Langit ditutupi karo helikopter sing padha lan militer sing luwih abot. Atusan wong ana ing udhara. Wong liya lagi mlaku ing dharatan, obah kanthi cepet. Umume polisi lan personel militer dipeksa tetep ing Honolulu lan wilayah Waikiki yen serangan teroris bener-bener kedadeyan.
  
  Raja Getih dibagi pasukane.
  
  Gambar satelit nuduhake akeh kegiatan ing ranch, nanging akeh sing disamarake, dadi ora bisa dingerteni apa sing kedadeyan.
  
  Drake wis ditemtokake kanggo nyimpen raos kanggo Kovalenko ditahan. Gates bener. Para sandera lan kaslametane dadi faktor penentu ing kene. Sawetara pandelengan paling apik tenan kang wis tau weruh mbukak ing ngisor lan watara wong nalika padha miber menyang North Coast, nanging Drake digunakake saben ons saka karsane kanggo fokus. Dheweke dadi prajurit sing biyen.
  
  Dheweke ora bisa dadi wong liya.
  
  Ing sisih kiwa, Mai ngandika sedhela karo adhine, Chika, pindho mriksa safety dheweke lan ijol-ijolan sawetara tembung sepi nalika padha bisa. Ora ana rahasia manawa dheweke bisa miwiti perang skala lengkap utawa mlebu ing zona pertempuran sing disiapake.
  
  Ing sisih tengen Drake, Alicia ngenteni wektu kanggo mriksa lan mriksa maneh senjata lan peralatane. Dheweke ora perlu nerangake apa-apa. Drake ora mangu yen dheweke bakal mbales dendam.
  
  Hayden lan Kinimaka lungguh ngelawan, terus-terusan mencet mikrofon lan ngomong utawa nampa kabar lan pesen. Kabar apik yaiku ora ana kedadeyan ing Oahu utawa pulo liyane. Kabar ala yaiku Raja Darah wis pirang-pirang taun kanggo nyiapake iki. Dheweke ora ngerti apa sing lagi mlaku.
  
  Ben lan Karin ditinggal ing markas. Dheweke didhawuhi ngenteni email agen lan banjur nyiapake kemungkinan sing rada medeni yen dheweke kudu mlebu Diamond Head lan bisa uga nembus Gerbang Neraka.
  
  Swara metalik teka saka sistem swara Choppers. "Lima menit menyang gol."
  
  Apa sampeyan seneng utawa ora, Drake mikir. Saiki kita melu.
  
  Helikopter kasebut nyabrang ing lembah sing jero, pemandangan sing luar biasa nalika mabur diubengi puluhan helikopter liyane. Iki minangka gelombang pisanan sing dumadi saka prajurit pasukan khusus. Saben pribadhi militer AS sing kapindho siap nulungi. Angkatan Udara. Navy. Tentara.
  
  Swara kasebut teka maneh. "Target".
  
  Padha munggah dadi siji.
  
  
  ***
  
  
  Boots Drake ndemek suket alus lan dheweke langsung diobong. Dheweke dadi wong nomer loro nganti pungkasan sing metu saka lawang. Marine apes, isih perang maneh, njupuk jeblugan lengkap kanggo dodo lan mati sadurunge kenek lemah.
  
  Drake sprawled ing lemah. Peluru wissot ing sirahe. Pukulan muffled nabrak log ing jejere dheweke. Dheweke ngetokake voli. Wong-wong ing sisih kiwa-tengen dheweke nyusup liwat suket, nggunakake bukit-bukit alami kanggo nutupi.
  
  Ing ngarep dheweke weruh omah, struktur bata rong lantai, ora ana sing khusus, nanging mesthi cocok kanggo kabutuhan lokal Kovalenko. Ing sisih kiwa dheweke weruh wilayah ranch. Apa sing...?
  
  Wong-wong sing wedi lan ora nganggo senjata mlayu nyedhaki dheweke. Padha buyar ngiwa lan nengen, ing kabeh arah. Keprungu dhesek ing earphone
  
  "Pertandhingan persahabatan".
  
  Dheweke geser maju. May lan Alicia obah ing sisih tengen. Akhire Marines ditarik piyambak lan wiwit nelpon metu pola geni tumata. Drake wiwit pindhah luwih cepet. Wong-wong sing ana ing ngarepe banjur padha mundur, metu saka papan pandhelikane lan mlayu-mlayu menyang omah.
  
  Target gampang
  
  Drake saiki wungu karo pasukan serangan lan matèni wong nalika mlayu, mundhakaken pistol. Dheweke weruh tahanan mlumpat ing suket, tumuju menyang omah. Dheweke ora ngerti yen wong apik wis teka.
  
  Tahanan kasebut dumadakan mbengkong lan tiba. Anak buahe Sang Prabu Getih mbedil suket. Drake grundel, njupuk Yahoo ing gunslinger, lan nyebul sirah bajingan kang mati. Dheweke murub sacara periodik, salah sijine nyepetake wong menyang lemah utawa nuntun wong supaya wong liya bisa ngrampungake.
  
  Dheweke nggoleki Claude. Sakdurunge metu saka helikopter, dekne kabeh dituduhake foto wakile Raja Darah. Drake ngerti yen dheweke bakal ngarahake acara saka mburi, ngembangake rencana uwal. Mbokmenawa saka omah.
  
  Drake mlayu, isih mindhai wilayah, njupuk sok-sok. Salah sawijining wong jahat njedhul saka mburi gunung lan nyedhaki dheweke karo golok. Drake mung ngedhunaké pundhaké, saéngga moméntum lawané bisa nggawa dheweke langsung menyang dheweke, lan dheweke ambruk ing lemah. Wong lanang kuwi ngguyu. Boot Drake remuk rahang. Boot liyane Drake jumangkah ing tangan nyekel golok.
  
  Tilas wong SAS ngarahake bedhil lan murub. Banjur kita nerusake.
  
  Dheweke ora noleh maneh. Omah ing ngarep, katon gedhe, lawange rada mbukak, kaya ngundang mlebu. Temenan iki dudu dalane. Drake nendhang metu jendhela nalika dheweke mlayu, ngarahake dhuwur. Kaca mbledhos ing omah.
  
  Saiki tambah akeh tahanan sing teka saka peternakan. Sawetara ngadeg ing suket sing dawa, mung njerit utawa katon kaget. Nalika Drake ndeleng wong-wong mau, dheweke weruh yen akeh sing mlaku kanthi cepet, mabur maju kaya-kaya uwal saka apa wae.
  
  Banjur dheweke weruh, lan getihe dadi es.
  
  Sirah, kepala macan Bengal sing gedhe banget, nyabrang suket kanthi nguber entheng. Drake ora bisa nglilani macan nyekel mangsane. Dheweke mlayu nyedhaki wong-wong mau.
  
  Aku menet earphone. "Macan ing suket."
  
  Ana geger-geger sing nanggapi. Liyane uga weruh kewan. Drake mirsani minangka salah siji saka kewan mlumpat menyang mburi wong mlaku. Makhluk iki ageng, galak, lan ing pesawat gambar sampurna saka lam lan carnage. Drake meksa sikile supaya luwih cepet.
  
  Sirah raksasa liyane nyuwil suket sawetara yard ing ngarep. Macan mlumpat marang dheweke, monconge dadi grumbulan gedhe, untune njedhul lan wis kotor getih. Drake tiba ing dek lan muter, saben syaraf ing awak urip lan njerit. Ora tau dheweke main skate kanthi sampurna. Ora tau dheweke wungu kanthi cepet lan akurat. Kaya-kaya mungsuh sing luwih galak wis nggawa prajurit sing luwih apik ing dheweke.
  
  Dheweke ngetokke pistol, noleh lan ngetokke peluru ing sirahe macan. Kewan kasebut langsung ambruk, ditembak liwat otak.
  
  Drake ora ambegan. Dheweke cepet-cepet mlumpat ing suket kanggo nulungi wong sing katon mudhun sawetara detik sadurunge. Macan kasebut njedhul ing dheweke, nggereng, otot-otot gedhene mlentur lan rippling nalika ngedhunake sirahe kanggo cokotan.
  
  Drake nembak dheweke ing mburi, ngenteni nganti dheweke noleh, banjur ditembak ing antarane mripate. Iku ndharat, kabeh limang atus kilogram, ing wong sing arep mangan.
  
  ora apik, Drake panginten. Nanging luwih becik ketimbang dioyak-oyak lan dipangan urip-uripan.
  
  Keprungu jeritan ing kupinge. "Jancok aku, bajingan iki gedhe banget!" "Lan liyane, Jacko! Siji maneh kanggo enem!"
  
  Dheweke sinau lingkungane. Ora ana tandha macan, mung wong tawanan sing wedi lan pasukan sing wedi. Drake cepet-cepet bali nyabrang suket, siap kanggo nutupi yen dheweke weruh mungsuh, nanging sawetara detik dheweke bali menyang omah.
  
  Jendela ngarep padha pecah. Marines padha nang. Drake ngetutake, sinyal Bluetooth nirkabel menehi tandha dheweke ramah. Mlaku-mlaku liwat ambang jendela sing rusak, dheweke kepengin weruh ngendi Claude dhewe. Ngendi dheweke saiki?
  
  Swara bisik ing kupinge. "Ngira sampeyan ninggalake pesta luwih awal, Drakey." Nada sutra Alicia. "Kanggo sampeyan loro."
  
  Dheweke weruh dheweke. Sebagian didhelikake dening lemari sing digoleki. Yesus, apa dheweke ndeleng koleksi DVD?
  
  Mai ana konco dheweke karo bedhil ing tangan. Drake mirsani nalika wanita Jepang ngangkat senjata lan ngarahake ing sirahe Alicia.
  
  "Mai!" swarane nekat njerit ing kupinge.
  
  Alicia mlumpat. Raine May mlengkung dadi mesem tipis. "Iku isyarat, Drake. Aku ngarahake antarmuka weker, ora menyang Alicia. Durung".
  
  "Kuwatir?" Drake ngguyu. "Kita wis ana ing njero."
  
  "Infanteri uga mikir yen uga disambungake menyang gudang gedhe ing latar mburi."
  
  Alicia mundur lan ngarahake pistole. "Sialan kalo aku ngerti." Dheweke murub volley menyang lemari. Sparks mabur.
  
  Alicia ngangkat bahu. "Iki kudu cukup."
  
  Hayden, karo Kinimaka panas ing tumit, bali menyang kamar. "Kandhang ditutup rapet. Pratandha saka booby trap. Wong-wong teknologi saiki lagi nggarap.
  
  Drake rumangsa salah kabeh. "Nanging kita mlebu ing kene kanthi gampang? Iki-"
  
  Nalika iku keprungu geger lan swarane wong mudhun ing dhuwur undhak-undhakan. Cepet. Drake ngangkat bedhil lan nyawang munggah.
  
  Lan dheweke beku amarga kaget.
  
  Salah siji wong Claude alon mudhun ing undhak-undhakan, tangan siji squeezing tenggorokan tawanan. Ing tangan liyane dheweke duwe Desert Eagle, ngarahake ing sirahe.
  
  Nanging iki dudu keterkejutan Drake. Ana rasa lara nalika dheweke kenal karo wanita kasebut. Iku Kate Harrison, putri saka mantan asisten Gates. Wong sing sebagéyan disalahake kanggo matine Kennedy.
  
  Iku putriné. Isih urip.
  
  Claude kang wong dipencet bedhil hard marang dheweke candhi , nyebabake dheweke kanggo nutup mata ing pain . Nanging dheweke ora njerit. Drake, bebarengan karo rolas liyane ing kamar, nuding bedhil ing wong.
  
  Nanging Drake ora rumangsa bener. Kok wong iki munggah karo siji tawanan? Rasane kaya-
  
  "Balik!" - wong bengok, wildly darting mripat ing kabeh arah. Kringet netes saka dheweke ing tetes gedhe. Cara setengah digawa lan setengah nyurung wong wadon kasebut tegese kabeh bobote ana ing sikil mburi. Wong wadon, kanggo kredit dheweke, ora nggawe gampang kanggo wong.
  
  Drake ngetung yen tekanan ing pemicu wis setengah dalan menyang target. "Ngalih! Ayo metu!" Wong lanang mudhun dheweke mudhun langkah liyane. Prajurit pasukan khusus mundur kanthi normal, nanging mung ing posisi sing rada nguntungake.
  
  "Aku ngelingake sampeyan, bajingan." Wong kringet mau ambegan abot. "Metu saka dalan sialan."
  
  Lan wektu iki, Drake bisa ngerteni manawa dheweke pancen bener. Ana desperation ing mripate, soko Drake dikenali. Wong iki wis ilang kabeh. Apa wae sing ditindakake, apa wae sing ditindakake, ditindakake kanthi paksaan sing nggegirisi.
  
  "Mbalik!" wong njerit maneh lan kira-kira di-push wadon mudhun langkah liyane. Tangan sing ngrangkul gulune kaya wesi. Dheweke njaga saben bagean awak ing mburine supaya ora dadi target. Dhèwèké biyèn dadi prajurit, bokmanawa dhèwèké apik.
  
  Drake lan kanca-kancane weruh kawicaksanan mundur. Padha menehi wong papan sing sethitik liyane. Dheweke mudhun sawetara langkah maneh. Drake kejiret mripate May. Dheweke nggeguyu rada. Dheweke uga ngerti. Iki salah. Iku...
  
  A herring abang. Jenis sing paling elek. Claude, ora mangu ing pesenan Kovalenko, digunakake wong iki kanggo disambi wong. Prilaku archetypal saka King of Blood. Bisa uga ana bom ing omah. Ganjaran nyata, Claude, mbokmenawa bisa lolos saka kandhang.
  
  Drake ngenteni, kanthi sampurna. Saben syaraf ing awak beku. Panjenenganipun leveled jotosan. Ambegan mandheg. Pikirane dadi kothong. Saiki ora ana apa-apa, ora ana kamar sing tegang sing kebak prajurit, ora ana sandera sing wedi, malah omah lan para abdi sing ngubengi dheweke.
  
  Mung milimeter. Pandangan silang. Kurang saka inchi kanggo target. Siji pamindhahan. Iku kabeh sing dibutuhake. Lan bisu mung dheweke ngerti. Wong lanang banjur nyurung Kate Harrison mudhun langkah liyane, lan ing gerakan pamisah detik, mripat kiwa peeked metu saka konco tengkorak wong wadon kang.
  
  Drake nyebul kanthi siji tembakan.
  
  Wong lanang mlumpat bali, tabrakan karo tembok lan liwati wong wadon sing njerit. Dheweke ndharat kanthi kacilakan, sirah dhisik, gegaman clanking ing mburi, banjur padha weruh rompi, weteng.
  
  Kate Harrison njerit: "Dheweke duwe bom!"
  
  Drake mlumpat maju, nanging Mai lan Marine gedhe wis mlumpat liwat pinggiran undhak-undhakan. Marine nyekel Kate Harrison. Mai mlumpat liwat mercenary mati. Sirahe nguripake rompi, menyang indikator.
  
  "Wolung detik!"
  
  Kabeh padha mlayu menyang jendela. Kabeh kajaba Drake. Wong Inggris banjur mlayu mlebu omah, mlaku-mlaku ing koridor sing sempit menyang pawon, ndedonga supaya ana wong sing mbukak lawang mburi. Mangkono dheweke bakal luwih cedhak karo Claude nalika bom mati. Dadi dheweke duwe kesempatan.
  
  Liwat koridor. Telung detik liwati. Menyang pawon. A dipikir cepet watara. Rong detik maneh. Lawang mburi ditutup.
  
  Wektu wis entek.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Drake mbukak geni sanalika krungu bledosan awal. Butuh sedetik utawa loro kanggo tekan kono. Lawang pawon pecah saka pirang-pirang pukulan. Drake mlayu langsung menyang dheweke, njupuk kabeh wektu. Dheweke ora alon-alon, mung nabrak pundhake lan tiba ing udhara.
  
  Jeblugan kasebut nyapu ing mburine kaya ula sing nyerang. Ilat murub metu saka lawang lan jendhela, munggah menyang langit. Drake muter-muter. Ambegan geni ndemek dheweke sedhela banjur mundur.
  
  Tanpa alon-alon, dheweke mlumpat maneh lan mlayu. Memar lan ambruk, nanging banget tekad, dheweke mlayu menyang kandhang gedhe. Sing pertama dideleng yaiku mayat. Ana papat. Teknisi Hayden ditinggalake kanggo entuk akses. Dheweke mandheg ing jejere lan mriksa saben wong kanggo tandha-tandha urip.
  
  Ora ana pulsa lan ora ana tatu peluru. Apa tembok-tembok iki wis listrik?
  
  Ing wayah liyane iku ora dadi masalah maneh. Ing ngarep kandhang mbledhos, kayu pecah lan geni metu kanthi detonasi sing luar biasa. Drake ambruk ing dek. Krungu swarane mesin lan nyawang munggah pas wektune kanggo ndeleng blur kuning bledosan liwat lawang rusak lan mabur kuat mudhun dalanmontor makeshift.
  
  Drake mlumpat. Dheweke mbokmenawa arep menyang helikopter sing didhelikake, pesawat, utawa jebakan booby liyane. Dheweke ora sabar ngenteni bala. Dheweke mlayu menyang kandhang sing wis bobrok lan nyawang. Dheweke geleng-geleng kepala ora percaya. Cemlorot jero saka supercar polesan sumunar ing kabeh arah.
  
  Milih sing paling cedhak, Drake ngentekake sawetara detik sing larang regane nggoleki kunci kasebut lan banjur ndeleng sakumpulane nggandhol ing njaba kantor njero. Aston Martin Vanquish diwiwiti kanthi kombinasi tombol lan daya sing, sanajan ora pati ngerti karo Drake, entuk adrenalin nalika mesin nggero.
  
  Aston Martin mabur metu saka kandhang karo ban squealing. Drake nuding dheweke menyang arah sing dikarepake yaiku mobil Claude sing ngebut. Yen iki mung babak liyane saka disorientation, Drake wis ngaco. Kaya, mbok menawa, kabeh Hawaii. Dheweke butuh banget kanggo nyekel timbalan Raja Darah.
  
  Saka pojok mripate, Drake weruh Alicia mandheg. Dheweke ora ngenteni. Ing kaca spion, dheweke weruh dheweke sengaja mlayu menyang kandhang. Gusti, iki bisa dadi masalah.
  
  Burem kuning ing ngarep wiwit katon kaya supercar dhuwur, kaya mobil Porsche Le Mans lawas sing menangake balapan kasebut. Cedhak karo lemah, dheweke ngrangkul tikungan dalan, mumbul kaya mlaku ing sumber. Ora cocok kanggo terrain atos, nanging banjur dalan makeshift dadi rampung aspal sawetara mil luwih dhuwur.
  
  Drake murub ing Vanquish, nempatake gegaman kasebut kanthi teliti ing kursi mburi lan ngrungokake swara Bluetooth mumbul ing otak. Operasi ranch isih mlaku. Para sandera dibebasake. Sawetara padha mati. Sawetara klompok wong Claude isih ana ing posisi strategis, nglebokake panguwasa ing lemah. Lan isih ana setengah rolas macan sing mlaku-mlaku, nyebabake kacilakan.
  
  Longkangan antarane Aston Martin lan Porsche wis suda kanggo nul. Mobil Inggris luwih apik ing dalan sing kasar. Drake mapan ing mburi dheweke, arep lungguh ing jejere, nalika dheweke weruh ing kaca spion manawa supercar liyane nyedhaki dheweke.
  
  Alicia nyopir Dodge Viper lawas. Dipercaya dheweke bisa nindakake apa wae karo otot.
  
  Telu mobil kasebut mlayu ngliwati medan sing kasar, kanthi giliran lan nguripake dalan lurus sing dawa. Kerikil lan rereget mabur mubeng lan ing mburine. Drake weruh dalan aspal nyedhaki lan nggawe keputusan. Dheweke pengin njaluk Claude urip, nanging kudu nyekel dheweke luwih dhisik. Dheweke ngati-ati banget kanggo terus ngrungokake obrolan ing headphone yen ana wong sing nglaporake yen dheweke kejiret Claude, nanging saya suwe ngoyak, Drake luwih yakin manawa wong sing ana ing ngarepe dadi raja getih sing nomer loro.
  
  Drake ngangkat bedhil lan mbanting kaca ngarep Aston. Sawise wayahe skidding mbebayani, dheweke entuk kontrol maneh lan ngetokake babak kapindho ing Porsche sing mlayu. Peluru nyuwek ing mburi.
  
  Mobil meh ora alon. Dheweke lunga menyang dalan anyar. Drake mbukak geni nalika pembalap Le Mans nyepetake, casing peluru kasebar ing kursi kulit ing jejere. Iku wektu kanggo njupuk Yahoo ing ban.
  
  Nanging ing wektu kasebut, salah sawijining helikopter nggedhekake kabeh, rong tokoh metu saka lawang sing mbukak. Helikopter muter ing ngarep Porsche lan hovered miring. Tembakan peringatan nyuwek-nyuwek metu saka dalan ing ngarepe. Drake geleng-geleng kepala amarga ora percaya nalika tangane metu saka jendela sopir lan wiwit njupuk helikopter.
  
  Sanalika, ing wektu sing padha, dheweke njupuk sikil saka akselerator lan tangane saka setir, ngarahake lan ngeculake ambisi, katrampilan lan kecerobohan. Alicia kang Viper nabrak mobil dhewe. Drake entuk kontrol maneh, nanging weruh bedhil mabur liwat kaca ngarep.
  
  Nanging tembakan edan kasebut makarya. Dheweke nembak sopir sing mlayu ing siku, lan saiki mobil kasebut alon-alon. mandeg. Drake mandheg Aston abruptly, mlumpat metu lan cepet mlayu menyang lawang penumpang saka Porsche, mandeg kanggo mundhakaken bedhil lan tetep pandelengan ing sirah tokoh kang kabeh wektu.
  
  "Gulung senjatamu! Gawea!"
  
  "Aku ora bisa," wangsulane. "Sampeyan nembak aku ing lengen kanggo jancok aku, celeng bodho."
  
  Helikopter kasebut nglayang ing ngarep, rotor-rotore nggereng-gereng nalika mesine gludhug goyangake lemah.
  
  Alicia nyedhaki lan nembak ing kaca spion Porsche. Minangka tim, padha nguripake ngiwa lan nengen, loro nutupi wong konco setir.
  
  Senadyan grimis saka sangsara ing pasuryan wong kang, Drake dikenali wong saka foto. Iku Claude.
  
  Wektu kanggo mbayar.
  
  
  ***
  
  
  Ben Blake mlumpat kaget nalika hpne muni. Niru Drake, dheweke uga pindhah menyang Evanescence. Vokal Amy Lee sing nyenengake ing "Lost in Paradise" cocog karo swasana ati kabeh wong ing wektu kasebut.
  
  Prasasti Internasional katon ing layar, telpon ora mesthi saka anggota kulawargane. Nanging, miturut karya Arsip Nasional, bisa uga saka sawetara instansi pemerintah.
  
  "Ya?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Wedi ngeruk utomo nganggo driji landhep. "Sapa iki?"
  
  "Ngomong aku". Swara kasebut budaya, Inggris lan yakin banget. "Saiki. Apa aku kudu ngomong karo Ben Blake?"
  
  Karin nyedhaki dheweke, maca medeni ing pasuryane. "Inggih".
  
  "Nggih. Inggih rampung. Apa angel banget? Jenengku Daniel Belmonte."
  
  Ben meh nyemplung hpne. "Apa? Kepriwe sih kowe-"
  
  A stream saka ngguyu kepileh mandheg dheweke. "Tenang. santai wae kancaku. Aku kaget, paling ora, yen Alicia Miles lan pacarmu ora nyebutake katrampilanku.
  
  Ben cangkeme nganga, ora bisa ngomong apa-apa. Karin mouthed tembung, maling? Saka London? Iku dheweke?
  
  Ben raine ngomong kabeh.
  
  "Apa kucinge njiwit ilatmu ta, Pak Blake? Mungkin sampeyan kudu macak adhine ayu. Piye kabare Karin?"
  
  Sebut asmane adhine rada gawe bungah. "Sampeyan entuk nomerku saka ngendi?"
  
  "Aja ngremehake aku. Apa sampeyan pancene mikir bakal njupuk rong jam kanggo nindakake operasi prasaja sing dakkarepake? Utawa aku wis ngenteni patang puluh menit pungkasan sinau sethithik babagan ... dermawan? Hm? Njupuk wektu karo iki, Blakey.
  
  "Aku ora ngerti apa-apa babagan sampeyan," ujare Ben defensif. "Aku menehi saran sampeyan-" Dheweke ngaso. "Liwat-"
  
  "Pacarmu? Aku manawa iku. Dheweke ngerti banget karo aku."
  
  "Lha piye Alicia?" Karin njerit, nyoba nyingkirake wong lanang kasebut. Loro-lorone kaget lan ora duwe pengalaman, mula dheweke ora bisa ngelingake CIA.
  
  Ana meneng sedhela. "Wan wadon iki bener-bener wedi karo aku, ngomong sing bener."
  
  Otake Ben ketoke mulai bisa. "Pak Belmonte, barang sing dikongkon salin kuwi regane banget. Dadi berharga-"
  
  "Aku ngerti. Iki ditulis dening Kapten Cook lan salah sawijining wong. Sajrone telung pelayaran, Cook nemokake luwih akeh tinimbang wong liya ing sejarah."
  
  "Aku ora ateges nilai sajarah," Ben snapped. "Maksudku, bisa nylametake nyawa. Saiki. Dina iki."
  
  "Tenan?" Belmonte ketoke genuinely interested. "Mangga kula matur".
  
  "Aku ora bisa". Ben wiwit kroso rada nekat. "Mangga. Tulung kita".
  
  "Wis ing email sampeyan," ujare Belmonte. "Nanging aku ora bakal dadi sapa wae yen aku ora nuduhake apa sing dadi regane aku, ta? Sekeca."
  
  Belmonte mungkasi telpon. Ben mbuwang HP ing meja lan ngeklik komputer kanggo sawetara detik.
  
  Kaca-kaca sing ilang saka jurnal koki katon kanthi warna sing mulya.
  
  "Tingkat Neraka," Ben maca kanthi banter. "Masak mung nganti level lima banjur mbalik maneh. Duh Gusti, apa kowe krungu, Karin? Malah Kapten Cook ora ngliwati level lima. Iki... iki..."
  
  "Sistem jebakan sing gedhe banget." Karin maca cepet liwat Pundhak, memori photographic dheweke kerja lembur. "Sistem jebakan paling gedhe lan paling edan sing wis dibayangake."
  
  "Lan yen dadi gedhe lan mbebayani lan njlimet ..." Ben nguripake kanggo dheweke. "Bayangake gedhene lan pinunjul saka mukjizat sing ndadékaké iki."
  
  "Luar biasa," ujare Karin lan terus maca.
  
  
  ***
  
  
  Drake ditarik Claude metu saka mobil dijupuk-mudhun lan kira-kira mbuwang wong menyang dalan. Jerit-jerit lara nyewo hawane, klelep malah gegeran helikopter.
  
  "Wong bodho! Sampeyan ora bakal mandheg. Dheweke mesthi menang. Sialan, tanganku sakit, bajingan!"
  
  Drake nggawa senapan mesin kanggo dawa lengen lan knelt ing dodo Claude kang. "Cukup sawetara pitakonan, buk. Banjur dokter bakal ngompa sampeyan kanthi telek sing enak banget. Kovalenko ngendi? Dheweke ana ing kene?"
  
  Claude menehi pasuryan stony, meh pegel.
  
  "Oke, ayo nyoba sing luwih sederhana. Ed Boudreau. Dhèwèké nang ngendi?"
  
  "Dheweke njupuk shuttle wiki-wiki bali menyang Waikiki."
  
  Drake manthuk. "Endi loro peternakan liyane?"
  
  "Ngilang." Raine Claude nyuwil-nyuwil. "Kabeh ilang".
  
  "Wis cukup". Alicia ngrungokake liwat pundhake Drake. Dheweke mlaku mubeng, pointing bedhil ing Claude pasuryan, lan kasebut kanthi teliti, diselehake boot ing Claude kang pecah sikut. Swara njerit cepet pamisah udara.
  
  "Kita bisa njupuk iki nganti sampeyan pengin," bisik Drake. "Ora ana wong ing sisihmu, cah. Kita ngerti serangan teroris. Omongan utawa bengok-bengok. Ora masalah kanggo aku."
  
  "Mandheg!" Omongane Claude meh ora bisa dimangerteni. "Puh...mangga."
  
  "Kuwi luwih apik". Alicia rada nyuda tekanan.
  
  "Aku ... wis karo Raja Darah pirang-pirang taun." Claude idu. "Nanging saiki dheweke ninggal aku. Dheweke ninggalake aku nganti mati. Rot ing negara babi. Kanggo nutupi bokong. Mungkin ora." Claude nyoba njagong. "Cepet".
  
  Kabeh dadi waspada, Drake narik pistol lan ngarahake tengkorak Claude. "Kalem".
  
  "Dheweke bakal getun iki." Claude iki praktis seething karo nesu. "Aku ora peduli maneh babagan retribusi sing nggegirisi." Sarkasme metu saka swarane. "Aku ora peduli. Saiki wis ora ana urip maneh kanggo aku."
  
  "Kita ngerti." Alicia mendesah. "Sampeyan sengit marang pacarmu. Wangsulana pitakone prajurit sing seksi iki."
  
  Ana swara bip ing kupinge Drake. Swara metalik ujar: "Piranti portal pisanan wis ditemokake. Kayane Kovalenko wis ngiwa.
  
  Drake mengerjap lan nglirik sedhela marang Alicia. Kenapa Raja Darah bakal ninggalake piranti portal ing wektu kaya iki?
  
  Jawaban prasaja. Dheweke ora butuh.
  
  "Kovalenko kepala Diamond Head, ta? Kanggo Gates of Pele, utawa Neraka, utawa liyane. Iku tujuan akhire, ta?"
  
  Claude nggawe pasuryan. "Legenda iki sing ditemokake dadi obsesi. Wong sugih ngluwihi kabeh impen. Wong sing bisa entuk apa wae sing dikarepake. Dheweke nyapo?
  
  "Kepengin karo apa sing ora bakal diduweni?" Alicia ngusulake.
  
  "Wong sing pinter banget, akeh akal, dadi wong bodho neurotik sewengi. Dheweke ngerti ana sing ana ing ngisor gunung geni. Dheweke tansah muttered yen dheweke iku masak paling apik. Iki Cook bener bali ing wedi. Nanging dudu Dmitry Kovalenko, dudu Raja Getih; dheweke mesthi wis maju."
  
  Malah Drake ngrasakake prekara. "Apa Cook bali? Ana apa ing ngisor kono?"
  
  Claude ngangkat bahu, banjur ngerang-erang lara. "Ora ana sing ngerti. Nanging aku guess Kovalenko bakal pisanan ngerti. Saiki dheweke lagi lunga mrana."
  
  Atine Drake mlumpat amarga informasi kasebut. Dheweke saiki lagi mlaku mrana. Ana wektu.
  
  Ing wektu iki, Mai lan setengah rolas prajurit wis nyedhaki dheweke. Kabeh padha ngrungokake kanthi sregep.
  
  Drake ngelingi tugas sing bakal teka. "Kita butuh lokasi peternakan. Lan kita pengin Ed Boudreau.
  
  Claude ngirimake informasi kasebut. Loro ranch liyane, siji ing Kauai, liyane ing Big Island. Boudreau lagi tindak menyang Kauai.
  
  "Apa babagan serangan teroris?" pitakone Mai lirih. "Apa iki mung taktik liyane?"
  
  Lan saiki pasuryan Claude tenan digawe dowo metu karo ora kentekan niat lan kasangsaran sing Drake weteng tiba liwat lantai.
  
  "Ora". Claude nggerus. "Padha nyata. Dheweke bisa mbukak kapan wae.
  
  
  BAB KAPAL LULUK
  
  
  Ben lan Karin mlaku menyang jendela, saben nyekel salinan jurnal rahasia Kapten Cook. Nalika maca lan maca maneh kegilaan sing ana ing kono, Ben takon marang adhine babagan prilaku aneh Raja Darah.
  
  "Kovalenko mesthine ngrencanakake lelungan iki nalika piranti portabel ditemokake. Dheweke wis siyap banget kanggo ngatur kabeh ing sawetara minggu kepungkur.
  
  "Taun," gumam Karin. "Taun ngrancang, latihan lan greasing roda tengen. Nanging kenapa dheweke duwe risiko operasi gedhe iki kanggo pindhah menyang Bermuda?
  
  Ben geleng-geleng kepala ing salah siji wacan sing diwaca. "Barang edan. Edan wae. Mung siji sing bisa nggawe dheweke nindakake iki, mbak.
  
  Karin nyawang segara sing adoh. "Dheweke ndeleng babagan piranti sing ana gandhengane karo Diamond Head."
  
  "Ya, nanging apa?"
  
  "Inggih, ing pungkasan, ora ana sing penting banget." Padha nonton sirah goyang nalika gambar kamera sing disiarake saka ranch Sang Raja Darah. Dheweke ngerti yen megalomaniac wis ninggalake piranti portal kasebut. "Dheweke ora butuh."
  
  "Utawa dheweke percaya yen dheweke mung bisa njupuk maneh."
  
  Ing mburine, ing uplink operasional, dheweke krungu Drake nguwuh informasi sing wis diekstrak saka Claude nganti suwe.
  
  Ben kethip-kethip marang Karin. "Dheweke ujar manawa Raja Berdarah wis ana ing Kepala Intan. Maksude-"
  
  Nanging njerit Karin sing ora dikarepke nggawe tembung sabanjure ing tenggorokan. Dheweke ngetutake pandelengan, nyipitake mripate lan rumangsa jagade ambruk.
  
  Kumelun ireng saka pirang-pirang bledosan saka jendhela hotel ing sadawane Pantai Waikiki.
  
  Ora nggatekake swara saka kantor ing sakubenge, Ben mlayu menyang tembok lan nguripake TV.
  
  Handphonene muni. Kali iki bapake. Dheweke uga kudu nonton TV.
  
  
  ***
  
  
  Drake lan para prajurit, sing ora sibuk njupuk sandera utawa ngalahake sawetara kanthong perlawanan sing isih ana, ndeleng siaran kasebut ing iPhone. Komandan unit kasebut, wong sing jenenge Johnson, nyusup menyang piranti Android militer lan langsung ngubungi pos komando seluler ing Honolulu nalika kedadeyan kasebut.
  
  "Bom njeblug ing telung hotel ing Waikiki," komandhan kasebut mbaleni. "Aku mbaleni. telu. Kita lelayaran ing sisih kulon saka pesisir. Kalakuau Waikiki. Wave menyang Ohana." Komandan mirengake sedhela. "Dheweke katon njeblug ing kamar kosong, nyebabake gupuh ... evakuasi ... cukup akeh ... kekacauan. Layanan darurat Honolulu wis rampung nganti wates.
  
  "Iki kabeh?" Drake bener-bener rumangsa lega. Bisa uga luwih elek.
  
  "Enteni-" raine komandan ambruk. "Oh ora".
  
  
  ***
  
  
  Ben lan Karin mirsani kanthi medeni nalika adegan diowahi ing layar TV. Hotel-hotel kasebut kanthi cepet dievakuasi. Wong lanang lan wadon mlayu, didorong lan tiba. Padha njerit, mbela wong sing ditresnani lan nangis nalika ngrangkul anak-anake kanthi kenceng. Staff hotel teka sawise, katon buritan lan wedi, nanging njaga kontrol. Polisi lan petugas pemadam kebakaran mlebu lan metu saka lobi lan kamar hotel, lan anane dirasakake ing ngarep saben hotel. Gambar televisi sirna nalika helikopter mabur, nuduhake pemandangan Waikiki sing apik banget lan bukit-bukit sing ngluwihi, keagungan Diamond Head Volcano lan Pantai Kuhio sing misuwur ing donya, saiki dirusak dening pemandangan hotel-hotel dhuwur sing ngetokake kumelun. lan geni saka tembok lan jendhela sing rusak.
  
  Layar TV diklik maneh. Ben pingsan lan atine Karin mlumpat. Dheweke ora bisa ngomong karo siji liyane.
  
  Hotel kaping papat, kanthi tampilan lengkap ing saindenging jagad, dicekel teroris topeng. Sapa wae sing ngalang-alangi ditembak ing trotoar. Wong pungkasan noleh lan goyangake ajiné ing helikopter sing nglayang. Sadurunge mlebu hotel lan ngunci lawang ing mburi, dheweke nembak lan mateni wong sipil sing jongkok ing jejere taksi sing diparkir.
  
  "Duh, Gusti". Swarane Karin lirih. "Lha wong mlarat nang njero piye?"
  
  
  ***
  
  
  "Ratu Ala Moana wis diserang dening wong bersenjata," komandhan kasebut ngandhani. "Kanthi tegas. Nganggo topeng. Aku ora wedi mateni." Dheweke ngalihake pandangane sing mateni marang Claude. "Ana pira maneh serangan, bajingan jahat?"
  
  Claude katon wedi. "Ora ana," ujare. "Ing Oahu."
  
  Drake noleh. Dheweke kudu mikir. Dheweke kudu reorient dhewe. Iki sing dikarepake Kovalenko, supaya kabeh padha bingung. Kasunyatan iku Kovalenko sumurup sing ana soko nggumunke didhelikake jero ing Diamond Kepala, lan dheweke ana ing dalan kanggo laying pratelan kanggo.
  
  Soko sing bisa uga ngluwihi medeni saka serangan kasebut.
  
  Konsentrasi dheweke bali. Ora ana owah-owahan ing kene. Serangan-serangan kasebut cocog karo wektune. Padha bebarengan dipatèni prajurit, tentara lan layanan darurat. Nanging ora ana owah-owahan, dheweke ora nemokake Raja Darah, mula-
  
  Rencana B ditindakake.
  
  Drake menehi isyarat marang May lan Alicia. Hayden lan Kinimaka wis cedhak. Hawaiian gedhe katon cangkang-cingak. Drake ngandika marang dheweke, "Apa sampeyan siap kanggo iki, Mano?"
  
  Kinimaka meh gremeng. "Aku pancen bener."
  
  "Plan B," ujare Drake. "Kovalenko ora ana ing kene, mula kita tetep. Prajurit liyane bakal ngerti iki ing menit. Hayden lan Mei, sampeyan melu serangan ing Kauai. Mano lan Alicia, sampeyan melu serangan ing Big Island. Pindhah menyang peternakan kasebut. Simpen minangka akeh sing bisa. Lan Alicia..." Raine dadi es ukiran. "Aku ngetung kowe arep mateni. Ayo Boudreaux bajingan kasebut mati kanthi brutal.
  
  Alicia manthuk. Iki minangka ide Drake kanggo njaga Mai lan Alicia nalika ngerti yen dheweke kudu misahake tim. Dheweke ora pengin pati Wells lan rahasia liyane teka ing antarane nylametake nyawa lan mungkasi mungsuh.
  
  Swarane Claude sing dhuwur banget narik kawigatene Drake. "Kovalenko mbiayai serangan ing Oahu, Kauai lan Big Island mung kanggo njaluk perhatian sampeyan. Dibagi lan nelukake sampeyan. Sampeyan ora bisa ngalahake wong iki. Dheweke wis nyiapake pirang-pirang taun."
  
  Matt Drake ngangkat senjata. "Mulane aku bakal ngetutake dheweke liwat Gerbang Neraka lan menehi dheweke menyang setan sialan." Dheweke tumuju menyang helikopter kargo. "Ayo, wong. Ngisi."
  
  
  ***
  
  
  Ben cepet noleh pas hpne muni. Iku Drake
  
  "Siap?"
  
  "Halo Matt. Sampeyan yakin? Apa kita budhal tenan?"
  
  "We are tenan budhal. Saiki. Apa sampeyan entuk apa sing dibutuhake saka Daniel Belmonte?
  
  "Ya wis. Nanging dheweke rada lemes-"
  
  "Nggih. Apa sampeyan wis nemtokake lawang paling cedhak menyang tabung lava?"
  
  "Ya wis. Ana komunitas gated udakara rong mil saka Diamond Head. Pamrentah Hawaii uga nutup kabeh lawang sing dikenal. Umume kasus, iki ora ngalangi sanajan bocah sing tekad kanggo mlebu.
  
  "Ora ana sing mbantu. Rungokno, Ben. Cekel Karin lan njaluk wong kanggo nggawa sampeyan menyang tabung lahar. Kirimi kula koordinat. Gawe saiki".
  
  "Serius ta? Kita ora ngerti apa sing ana ing ngisor iki. Lan sistem trap iki? Iki ngluwihi kekejeman."
  
  "Wani, Ben. Utawa, minangka Def Leppard sijine - Ayo rock. "
  
  Ben nyeleh hpne nang meja terus ambegan. Karin nepuk pundak Karin. Wong loro mau nyawang TV. Swarane presenter tegang.
  
  "... iki minangka terorisme ing skala sing durung tau katon sadurunge."
  
  "Drake bener," ujare Ben. "Kita lagi perang. Awaké déwé kudu nggulingké panglimané mungsuh-mungsuh kita."
  
  
  BAB PITULULUS
  
  
  Drake ngumpulake wolung anggota Tim Delta, sing ditugasake kanggo dheweke yen eksplorasi guwa jero dibutuhake. Padha veteran relatif saka departemen, paling experienced, lan saben wong sapisan, ing sawetara panggonan godforsaken, nindakake operasi dhewe.
  
  Sadurunge munggah ing helikopter, Drake metu karo kanca-kancane sedhela. Raja Darah wis mbagi pasukan Hawaii lan pamaréntahan, lan saiki dheweke arep misahake.
  
  "Aman." Drake nyawang kabeh wong ing mripat siji-sijine. Hayden. Mai. Alicia. Kinimaka. "Kita kudu nglampahi sewengi maneh ing neraka, nanging sesuk kita kabeh bakal bebas."
  
  Ana manthuk lan grundelan saka Mano.
  
  "Percaya," ujare Drake lan ngulurake tangane. Tangan papat maneh nyedhaki dheweke. "Tetep urip, wong lanang."
  
  Kanthi mangkono, dheweke mlayu lan mlayu nyedhaki helikopter sing nunggu. Delta Squad lagi ngrampungake peralatan lan saiki njupuk papan nalika dheweke numpak kapal. "Halo wong lanang". Dheweke duwe logat Yorkshire sing kuwat. "Siap kanggo nyuwek babi sing rendhem vodka iki?"
  
  "Booya!"
  
  "Jebule." Drake waved menyang pilot, sing ngangkat wong menyang udhara. Dhèwèké mbalik manèh ing peternakan sing pungkasan lan weruh kanca-kancané isih padha ngadeg ing bunderan sing padha, nonton dheweke lunga.
  
  Apa dheweke bakal weruh kabeh urip maneh?
  
  Yen dheweke nindakake iki, bakal ana perhitungan sing serius. Dheweke kudu njaluk ngapura. Sawetara kasunyatan sing nggegirisi sing kudu ditindakake. Nanging kanthi pati Kovalenko, mesthi luwih gampang. Kennedy bakal males, yen ora disimpen. Lan saiki dheweke wis mantep ing jejak Raja Berdarah, semangate wis saya mundhak luwih dhuwur.
  
  Nanging itungan pungkasan antarane Mei lan Alicia bisa uga ngowahi kabeh iki. Ana sing ageng ing antarane, sing elek. Lan apa wae, Drake melu. Lan sumur.
  
  Ora let suwe helikopter tekan ing koordinat Ben. Pilot kasebut ndharat ing lemah sing rata kira-kira satus meter saka kompleks cilik kasebut. Drake weruh Ben lan Karin wis lungguh nggegirisi ing pager dhuwur. Raine padha putih temenan karo tegang.
  
  Dheweke kudu dadi Drake lawas kanggo sawetara wektu. Misi iki mbutuhake Ben Blake kanthi paling apik, paling keren, lan nalika Ben nembak kabeh silinder, Karin nyusoni. Kasuksesan misi kasebut gumantung marang kabeh wong ing wangun sing paling apik ing urip.
  
  Drake menehi tandha marang prajurit Delta, metu saka helikopter, diubengi dening angin ganas, lan mlayu nyedhaki Ben lan Karin. "Kabeh apik?" bengok-bengok. "Apa sampeyan nggawa log?"
  
  Ben manthuk-manthuk, isih rada ora yakin kepiye rasane kanca lawase. Karin wiwit naleni rambute ing mburi sirahe. "Kita wis kebak, Drake. Muga-muga sampeyan nggawa barang sing apik banget."
  
  Prajurit Delta rame ing saubengé. Drake clapped kanggo wong siji, individu jenggot gedhe karo tato ing gulu lan lengen kaya biker. "Iki kanca anyarku, tandha telpon Komodo, lan iki tim. Tim, ketemu kanca lawas, Ben lan Karin Blake.
  
  Ana manthuk-manthuk lan grundelan ing endi-endi. Loro prajurit sibuk milih gembok simbolis sing nyegah wong mudhun ing salah sawijining tabung lahar Hawaii sing misuwur. Sawise sawetara menit padha mundur lan gapura tetep mbukak.
  
  Drake mlebu komplek. Platform beton mimpin menyang lawang logam sing dikunci kanthi aman. Ing sisih tengen ana pos sing dhuwur, ing sisih ndhuwur ana kamera keamanan sing muter mriksa wilayah kasebut. Komodo padha ngobahake prajurit loro sing padha maju kanggo njaga lawang.
  
  "Apa sampeyan duwe pitunjuk babagan apa sing bakal dakkarepake lan kanca-kancaku?" Swarane Komodo sing serak gawe Ben meringis.
  
  "Ing tembung Robert Baden-Powell," ujare Ben. "Siap".
  
  Karin nambahake: "Kanggo apa wae."
  
  Ben kandha, "Iki motto Pramuka."
  
  Komodo geleng-geleng lan ngucap "Geeks" ing ambegan.
  
  Ben mapan ing mburi prajurit sing katon kasar. "Oalah, kok diceluk Komodo? Apa gigitanmu beracun?"
  
  Drake nyelani sadurunge kapten Delta bisa nanggapi. "Bisa uga diarani tabung lava, nanging isih ana trowongan kuno sing prasaja. Aku ora bakal ngina sampeyan kanthi nggawe protokol biasa, nanging aku bakal ngandhani sampeyan. Waspada karo jebakan booby. Bloody King kabeh babagan tampilan gedhe lan teknik pamisahan. Yen dheweke bisa ngisolasi kita, kita wis mati.
  
  Drake mlaku maju, menehi isyarat supaya Ben lunga lan Karin nututi Komodo. Gedhong jaga cilik ora ana apa-apa kajaba loker gedhe lan telpon sing mbledug. Iku mambu musty lan lembab lan resonated karo jero, kasepen primordial sing Hung ing udhara ahead. Drake terus maju lan ngerti sebabe.
  
  Lawang menyang tabung lahar ana ing sikile, bolongan gedhe tumuju ing pepeteng creeping.
  
  "Sopo iki?" Komodo maju lan nguncalake tongkat cemlorot. Piranti kasebut kelip-kelip lan muter sawetara detik sadurunge nabrak watu sing atos. "Cedhak. Ngamanake sawetara tali, wong lanang. Cepetan."
  
  Nalika para prajurit nyambut gawe, Drake ngrungokake kanthi sabisa. Ora ana swara sing teka saka pepeteng tinta. Dheweke ngira yen ana sawetara jam ing mburi Kovalenko, nanging dheweke kepengin cepet-cepet nyekel.
  
  Sawise padha mudhun lan nandur sikil sing kuwat ing lantai Gamelan saka tabung lahar, Drake entuk bantalan lan tumuju menyang Diamond Head. Pipa kasebut sempit, klelep lan mlengkung. Malah tim Delta kadhangkala ilang imbangan utawa scraped sirah amarga unpredictability saka batang vulkanik. Kaping pindho iku nguripake cetha, njalari Drake gupuh nganti temen maujud sing lengkungan lembut tansah ing arah Diamond Head.
  
  Dheweke terus mripate ing rangefinder. Pepeteng ing jero lemah ditutupi saka kabeh sisih. "Arep maju," ujare Drake lan mandheg.
  
  Ana sing mlumpat metu saka pepeteng. Angin hawa adhem saka ngisor. Dheweke mandheg lan sinau bolongan raksasa ing ngarep. Komodo mlaku liwat lan mbuwang tongkat cemlorot liyane.
  
  Wektu iki dheweke tiba watara limalas kaki.
  
  "Nggih. Komodo, kowe lan timmu siap-siap. Ben, Karin, ayo dideleng majalah iki."
  
  Nalika tim Delta nyiyapake tripod sing kuat ing bolongan sing bergerigi, Drake cepet maca cathetan sikil. Mripate mblalak sadurunge rampung maca kaca pisanan lan ambegan jero.
  
  "Neraka getih. Aku rumangsa butuh senjata sing luwih gedhe."
  
  Ben ngangkat alis. "Ora peluru sing kita butuhake ing kana. Iki otak-otak."
  
  "Wah, untung aku duwe loro." Drake ngangkat pistol. "Aku mikir yen kita kudu ngrungokake musik sing nyenengake ing dalan, kita bakal takon sampeyan."
  
  "Endhog. Aku saiki duwe Fleetwood Mac ing iPodku.
  
  "Aku kaget. versi endi?
  
  "Apa ana luwih saka siji?"
  
  Drake geleng-geleng kepala. "Aku mikir kabeh bocah kudu miwiti pendidikan ing endi wae." Dheweke nglirik Karin. "Piye kabare, Komodo?"
  
  "Rampung".
  
  Drake jumangkah maju, nyekel tali sing ditempelake ing tripod, lan di-push mudhun pipa aneh mencorong. Sanalika sepatu bote tekan ngisor, dheweke ditarik lan liyane sliding mudhun siji-siji. Karin, atlet sing dilatih, ngatur mudhun kanthi gampang. Ben rada berjuang, nanging isih enom lan pas lan pungkasane ndharat tanpa kringet.
  
  "Maju". Drake mlaku cepet menyang arah Diamond Head. "Awas mburimu. Kita wis cedhak."
  
  Dalan wiwit mudhun. Drake sedhela kepingin weruh carane tabung lahar bisa diverted saka aliran alam, nanging banjur temen maujud sing magma dhewe bakal meksa dalan liwat dalan paling resistance karo pasukan neraka ing mburi. Lahar bisa njupuk sembarang sudut sing dikarepake.
  
  Sawetara menit liwat lan Drake mandheg maneh. Ana bolongan liyane ing lantai ngarep, wektu iki luwih cilik lan dibunderaké kanthi sampurna. Nalika Komodo ngeculake tongkat cemlorot, dheweke ngira yen jerone batang kasebut kira-kira telung puluh kaki.
  
  "Malah luwih mbebayani," ujare Drake. "Jaga awakmu, wong loro."
  
  Dheweke banjur weruh yen cahya saka tongkat cemlorot ora katon ing tembok watu. Cahya oranye diserap dening pepeteng ing sakubenge. Ing ngisor iki ana kamar gedhe.
  
  Dheweke menehi tandha supaya meneng. Minangka siji, padha ngrungokake kanthi teliti swara saka ngisor. Sawise wayahe sepi lengkap, Drake nyekel tali rappel lan swung piyambak liwat batang kosong. Dheweke cepet-cepet mudhun nganti dheweke ana ing sangisore langit-langit.
  
  Isih ora rame. Dheweke nyuwil setengah rolas glow sticks liyane lan mbuwang menyang sel ngisor. Mboko sithik, cahya sing ora wajar wiwit mekar.
  
  Lan Matt Drake pungkasanipun weruh apa sawetara wong wis weruh sadurunge. Kamar persegi panjang sing gedhene dawane seket meter. Lantai sing mulus. Telung tembok sing mlengkung, ing ngendi sawetara pratandha kuno diukir, ora bisa dibedakake ing jarak kasebut.
  
  Lan ndominasi siji tembok iku archway mlengkung sing supaya fascinated Kapten Cook. Lawang ing njero dheweke sing wis nggumunake Raja Darah. Lan medeni lan mukjijat sing bisa uga ana ing njaba Matt Drake lan kanca-kancane kanthi rasa wedi.
  
  Padha ketemu Gates Neraka.
  
  
  BAB LULUWALI
  
  
  Hayden dicekel kanthi kenceng nalika helikopter mlayu ing langit, kanthi cepet ngganti dalan. Pandelengan pungkasan ing Kinimaki yaiku Alicia Miles sing main-main sing nyurung dheweke menyang helikopter liyane. Pandangan kasebut nggawe dheweke wince, nanging sisih praktis dheweke ngerti yen nalika perang, Mano duwe dhukungan paling apik ing bisnis kasebut minangka wanita Inggris sing edan.
  
  Semono uga Hayden. Mai lungguh ing jejere dheweke, sepi lan tentrem, kaya-kaya arep menyang Pantai Napali kanggo ndeleng pemandangan kelas donya. Kursi liyane dijupuk dening prajurit crack. Kauai kira-kira rong puluh menit. Gates mung ngubungi dheweke kanggo nglaporake serangan teroris ing mall terbuka Kukui Grove ing Kauai. Wong lanang rentengan menyang pager njaba Jus Jamba / lokasi Starbucks ing sisih lor kompleks. Wong sing nganggo potongan jamtex diikat ing awak lan driji ing pemicu detonator primitif.
  
  Wong kasebut uga duwe rong gaman otomatis lan headset Bluetooth lan nyegah para pengunjung restoran kasebut lunga.
  
  Ing tembung Gates dhewe. "Wong bodho iki jelas bakal tetep ana ing kono nganti bisa, banjur nalika panguwasa tumindak, dheweke bakal njeblug. Umume pasukan polisi Kauai dikirim menyang lokasi, adoh saka sampeyan.
  
  "Kita bakal njaga ranch aman, Pak," Hayden njamin dheweke. "Kita ngarepake iki."
  
  "Kita nindakake iki, Bu Jay. Aku kira kita bakal weruh apa rencana Kovalenko kanggo Big Island sabanjure.
  
  Hayden nutup mripate. Kovelenko wis ngrancang serangan iki pirang-pirang taun, nanging isih ana pitakonan. Napa nyerahake piranti portal kasebut? Kok budhal karo rame kaya ngono? Apa iki bisa dadi rencana B? Sing, senadyan kasunyatan sing panguwasa cepet kapapar kabeh efforts lan instigated a Bloody Vendetta marang Drake, kanca lan kulawargané, kang milih dalan iki kanggo gain fame paling gedhe.
  
  Utawa, dheweke mikir, mbok menawa dheweke nggunakake strategi lawas sing lawas kanggo nggawe geger ing kene supaya tumindak sampeyan bisa uga ora digatekake.
  
  Ora masalah, dheweke mikir. Dheweke mikir babagan Ben lan tugas mbebayani sing ditindakake. Dheweke ora bakal ngomong iki metu saka tugas, nanging dheweke wiwit tresna marang dearly. Tugas sing dirasakake marang bapake ora ilang, nanging dadi kurang penting sawise matine Kennedy Moore sing nggegirisi. Urip nyata ngalahake janji lawas saben dina.
  
  Nalika helikopter streaked liwat langit biru padhang Hawaiian, Hayden ngandika pandonga kanggo Ben Blake.
  
  Banjur hpne muni. Nalika dheweke ndeleng layar, alis dheweke mundhak kaget.
  
  "Hai," wangsulane langsung. "Piye kabarmu?"
  
  "Bagus, matur nuwun, nanging bisnis eksplorasi kuburan iki duwe efek samping sing serius. Tan kula meh ical."
  
  Hayden mesem. "Inggih, Torsten, ana salon kanggo jinis iki."
  
  "Antawisipun posko lan makam? Ora temenan."
  
  "Mesthi wae, aku seneng ngobrol, Torsten, nanging sampeyan wong Swedia milih wektu sampeyan dhewe."
  
  "Ngertos. Aku nyoba nelpon Drake dhisik, nanging langsung menyang surat swara. Dheweke ora apa-apa?"
  
  "Luwih apik tinimbang dheweke, ya." Hayden weruh cakrawala Kauai ing sisih tengen. "Ngrungokake-"
  
  "Aku bakal cepet. Operasi ing kene sukses. Ora ana sing bisa disalahake. Kabeh wis samesthine lan ing wektu. Nanging..." Torsten mandheg, lan Hayden keprungu ambegan. "Ana kedadeyan dina iki. Aku bakal ngomong yen ana sing katon 'mati'. Sampeyan wong Amerika bisa uga nyebutake liya.
  
  "Ya?"
  
  "Aku nampa telpon saka pemerintah. Saka perantaraku marang Menteri Negara. Tantangan tingkat dhuwur. Aku-" Sedhela liyane ragu-ragu, ora kaya Dahl.
  
  Pesisir Kauai sing rame-rame mlayu ing ngisore. Telpon kasebut liwat radio. "Wolung menit maneh."
  
  "Aku dikandhani manawa operasi kita - operasi Skandinavia - arep ditransfer menyang agensi anyar. Pasukan tugas gabungan sing kalebu anggota CIA, DIA lan NSA sing pangkat dhuwur nanging ora dijenengi. Dadi Hayden, aku iki prajurit lan aku bakal nindakake prentah saka atasanku sing paling dhuwur, nanging apa pancen bener kanggo sampeyan?"
  
  Hayden kaget sanajan awake dhewe. "Kanggoku iki kaya omong kosong. Sapa jenenge wong utama? Wong sing sampeyan pasrahake dhewe menyang tangane."
  
  "Russell Cayman. Apa sampeyan ngerti dheweke?"
  
  Hayden nggoleki memori dheweke. "Aku ngerti jeneng kasebut, nanging aku ora ngerti babagan iki. Aku yakin dheweke saka DIA, Badan Intelijen Pertahanan, nanging biasane ana ing bisnis entuk sistem senjata. Apa sing dikarepake Russell Cayman iki karo sampeyan lan Makam?"
  
  "Sampeyan maca pikiranku".
  
  Saka pojok mripate, Hayden weruh sirahe May nggegirisi kaya ditembak liwat tengkorak. Nanging nalika Hayden noleh marang dheweke kanthi pitakon, agen Jepang kasebut mandeng adoh.
  
  Hayden mikir sawetara detik lan banjur takon kanthi swara lirih, "Apa sampeyan percaya kabeh wong sampeyan, Torsten?"
  
  Dahl ngaso dawa banget mangsuli pitakone.
  
  "Yen DIA dielingake babagan apa wae, mula duwe jangkoan sing gedhe banget. Prioritas kasebut bisa uga ngluwihi CIA. Tapak kanthi ati-ati, kanca. Wong iki, Cayman, ora liya mung hantu. Pemecah masalah ops ireng, Gitmo, 11 September. Yen ana masalah serius lan sensitif, dheweke dadi wong sing sampeyan goleki.
  
  "Jebule aku. Muga-muga aku ora takon."
  
  "Aku kudu lunga saiki, Torsten. Nanging aku janji yen aku bakal ngomong karo Jonathan babagan omong kosong iki. Tetep neng kono."
  
  Torsten mlebu kontrak karo desahan kesel saka prajurit profesional sing wis weruh kabeh lan jijik nalika diangkat sawetara lackey kanggo upstart Amérika. Hayden simpati karo dheweke. Dheweke noleh menyang Mai, arep takon apa dheweke ngerti.
  
  Nanging telpon "Target" teka liwat radio.
  
  Sawah ing ngarep lan ngisor padha kobong. Nalika helikopter mudhun, tokoh cilik bisa katon mlaku kanthi acak ing kabeh arah. Tali dilanjutake saka kabin lan wong-wong padha mlumpat sawise dheweke, kanthi cepet nggeser menyang lanskap sing garing ing ngisor. Hayden lan May ngenteni gilirane, ekspresine May kothong nalika krungu wong-wong dhewe mbukak geni.
  
  Hayden mriksa kesiapan Glock dheweke kaping telune lan ujar, "Budro ing kana."
  
  "Aja kuwatir," ujare wanita Jepang kasebut. "Dheweke bakal ngerti apa tegese Mai-time."
  
  Wong wadon loro mudhun tali bebarengan, landing ing wektu sing padha, lan mlaku adoh ing klasik siji-loro-tutup pamindhahan. Praktek iki mbutuhake kapercayan mutlak ing saben liyane, amarga nalika wong siji mlaku, sing liyane nonton periferal. Siji, loro, kaya kodok. Konstruksi. Nanging cara sing cepet lan ngrusak kanggo maju.
  
  Hayden mindai wilayah nalika dheweke mlayu. Sawetara bukit sing lembut rampung ing kompleks pager sing ana omah gedhe lan sawetara bangunan gedhe. Iki bakal dadi ranch kaloro Kovalenko. Ditilik dening geni lan kekacauan, Boudreau wis teka sadurunge dheweke.
  
  Utawa, luwih kamungkinan, dheweke sadistically njupuk wektu karo kabeh.
  
  Hayden mlayu, nembak senapan serbu Marine M16 sing dipinjam ing moncong lan wong lanang sing katon ing tutup. Rong menit sabanjure giliran dheweke, lan dheweke mbengok: "Muat maneh!" lan njupuk sawetara detik kanggo masang majalah anyar menyang gegaman dheweke. Padha arang dibalèkaké geni, lan nalika padha, iku supaya disorganized sing padha ora kejawab wong sawetara kaki.
  
  Ing sisih loro, tim Marinir retak maju kanthi kecepatan sing padha. Saiki ana pager sing ana ing ngarep, gerbang tetep mbukak, nanging tim kasebut pindhah menyang sisih kiwa. A granat sing dipasang kanthi apik ngrusak penyangga pager, ninggalake tim kasebut kanthi ora bisa mlebu menyang ranch.
  
  Peluru-peluru kasebut saiki wis nyusup kanthi mbebayani.
  
  Hayden nutupi lampiran generator. Impact ngirim sparks mati brickwork minangka Mai dara kanggo nutupi. Lempung lan pecahan logam kasebar ing endi-endi.
  
  Mai ngusapake getih sing ana ing pipine. "Prajurit Boudreau dilatih ing taman kanak-kanak sampeyan."
  
  Hayden njupuk sedhela kanggo ambegan, banjur nglirik cepet ing omah. "Rolas kaki. Apa kowe wis siyap?"
  
  "Inggih".
  
  Hayden lolos. Mai jumangkah maju lan ngedegake tembok timbal, meksa mungsuh kanggo bebek kanggo nutupi. Hayden tekan pojokan omah lan ndemek tembok. Dheweke mbuwang flashbang ing jendhela banjur nutupi Mai.
  
  Nanging ing wayahe, jumlah staggering chatting teka liwat dheweke earpiece. Pimpinan tim ngajak wong-wong menyang gudang sing adoh. Ana sing nggegirisi bakal kelakon ing kana. Nalika Hayden mirengke, dheweke temen maujud sing wong Boudreaux wis setengah diubengi bangunan lan arep mbukak geni ing apa wae bisa nang.
  
  Tawanan, ora mangu. sandera.
  
  Hayden balapan sawise Mei, mlaku menyang clearing lan njupuk bebarengan. Prajurit-prajurit liyane padha melu, ngepasi ing sisih kiwa-tengen, mbentuk tembok keberanian lan pati sing mateni, nyerang.
  
  Pembantaian tanpa guna sing bakal ditindakake yaiku kertu telpon Boudreau. Dheweke bakal ana ing kana.
  
  Prajurit sing mlayu ora mandheg-mandheg. Peluru ngiris ing udara, mumbul tembok lan mesin, lan nemokake paling ora setengah rolas target mungsuh. Wong Boudreaux mundur lan mundur amarga kaget lan wedi. Nalika prajurit liwat ing papan perlindungan, padha nyoba nembak nembak saka sisih, nanging Marinir wis siyap lan pelted karo granat.
  
  Jeblugan nembak dhuwur menyang udhara ing sisih loro pelari. Jeblugan dikirim shrapnel mabur; ilat geni nyebar pati panas supaya cepet sing mripat meh ora bisa tindakake. Screaming wong ngapusi ing dalan.
  
  Hayden weruh lumbung ing ngarep. Atine krasa medeni banget. Iku bener. Paling ora limalas wong Boudreaux ngadeg ngubengi kandhang sing dikunci, ngarahake senjata ing tembok sing tipis kertas, lan nalika Hayden ngarahake wong pisanan, kabeh padha mbukak geni.
  
  
  ***
  
  
  Alicia Miles mlayu lan mbukak geni nalika pasukan Hawaii lan sekutu-sekutune ngluncurake serangan ing Kovalenko Ranch ing Big Island. Medane ora rata. Kabeh canyon jero, bukit dhuwur lan dhataran alas. Sadurunge nyedhaki peternakan, peluncur granat diluncurake ing salah sawijining helikopter serangan, nyekel nanging ora numpes, meksa kabeh kudu ndharat awal.
  
  Saiki padha cepet-cepet dadi tim, negosiasi alas sing padhet lan lereng-lereng gunung. Dheweke wis kelangan wong siji amarga trap booby. Serangan kasebut disiapake dening prajurit Raja Getih. RPGs mabur tanpa tujuan ing wit-witan.
  
  Wong bayaran padha seneng-seneng.
  
  Nanging Marines dipencet maju, saiki dipisahake saka pager dening mung watara telung puluh kaki lan siji lembah curam pungkasan. Alicia bisa ndeleng praupane mungsuhe sing mringis. Getih wiwit godhok. Ing jejere dheweke, agen CIA gedhe, Kinimaka, mlaku kanthi cepet kanggo raksasa. Dheweke ternyata migunani banget.
  
  Piranti komunikasi ing kupinge menehi kabar babagan kekejaman sing bakal teka. Hotel Ala Moana Queen ing Oahu ditutup. Turis dibuwang mati saka jendela lantai sepuluh. Granat dibuwang ing dalan. Tim pasukan khusus nyiapake operasi sing kemungkinan bakal diwenehi lampu ijo amarga pati lan kekacauan sing disebabake dening tentara bayaran. Ing Kauai, siji-sijine tukang ngebom bunuh diri nembakake pirang-pirang peluru menyang van ing ngendi para wartawan padha kumpul, nyebabake wartawan. Lan saiki, ing Pulo Besar, bis sing kebak turis wis diculik lan bom wis dipasang ing awak. Wong-wong mau dikunci ing njero nalika tawanan lungguh ing njaba ing kursi dek, ngombe bir lan main kertu. Ora dingerteni sapa sing duwe detonator, utawa pira.
  
  Alicia mlumpat mudhun ing pinggir lembah. RPG njeblug ing ngarepe, ngirim rereget lan watu dhuwur menyang udhara. Dheweke mlumpat liwat wong-wong mau, ngguyu, lan nguripake nalika dheweke ngrasakake ragu-ragu Kinimaki.
  
  "Ayo, gendut," dheweke ngandika, curling lambé playfully. "Tetep karo aku. Ing kene kahanan dadi rame banget."
  
  
  ***
  
  
  Hayden nembak bola-bali, nyoba tetep tenang lan kanthi mangkono njaga akurasi. Telung sirah njeblug ing sesanti dheweke. Mai isih mlayu ing sandhinge, ora omong apa-apa. Prajurit liyane mudhun menyang siji dhengkul, ngindhari tembakan lan ngalahake tentara bayaran sadurunge bisa nguripake.
  
  Hayden ana ing antarane wong-wong mau. Siji wong nguripake lan dheweke nggebug dheweke ing jembatan irung karo bedhil. Dheweke ambruk njerit, nanging kicked dheweke sikil, nyebabake dheweke kanggo fly sirah liwat tumit liwat wong.
  
  Dheweke cepet munggah, nanging awak tiba ing ndhuwur dheweke, pinning dheweke ing lemah. Nalika dheweke mendongak, dheweke langsung nyawang mripate sing kebak sengit lan lara. Kanthi grol bearish, dheweke njotosi lan mbungkus tangane sing kandel ing tenggorokan.
  
  Sanalika dheweke weruh lintang, nanging ora nyoba kanggo nyegah dheweke. Nanging, dheweke loro tangan free nemokake gegaman piyambak. Ing sisih tengen Glock dheweke. Ing sisih kiwa ana piso dheweke. Dheweke poked tong minyak bedhil menyang Iga, ngeculke wong aran iku.
  
  Genggemane ngeculke lan mripate merem.
  
  Hayden nembak telung tembakan. Wong lanang mbalek dheweke. Minangka tampilan ndhuwur dheweke ngresiki, pasuryan mercenary liyane katon. Hayden dijupuk ing irung, weruh wong fly bali lan ilang.
  
  Dheweke lungguh lan weruh Mai. Tentara bayaran pungkasan sing isih ana ngadhepi dheweke. Hayden ngangguk. Wong iki dadi kecelakaan. Raine katon dicet abang. Ora ana untu sing cukup. Rahange katon kendel. Lengen siji dislokasi, sing liyane patah ing sikut. Dhèwèké ngadeg kanthi sikil goyah lan banjur sujud ing lendhut getih.
  
  "Sampeyan milih wong sing salah kanggo nantang," ujare Mai kanthi eseman manis nalika ngarahake Glock sing dipinjam lan nyebul sirahe.
  
  Hayden nguntal tanpa sengaja. Iki ana sawetara wanita serius.
  
  Marines mbukak lawang kandhang, nelpon metu ngarsane. Atine Hayden ambruk amarga jumlah bolongan ing tembok-tembok kasebut. Muga-muga para sandera bisa lolos.
  
  Ing antarane pikirane kanthi cepet, ana sing dadi jelas ing ndhuwur kabeh. Boudreaux ora ana ing kene. Dheweke nyawang maneh menyang omah. Iki minangka papan pungkasan sing dikarepake dheweke kanggo ndhelikake, nanging isih-
  
  Dumadakan ana gegeran sing narik kawigatene dheweke. Marinir kesandhung metu saka kandhang, sing siji nyekeli pundhake kaya ditusuk.
  
  Banjur Boudreaux lan gerombolan tentara bayaran metu saka kandhang, nembak bedhil lan njerit kaya dhemit. Apa iki ateges wong-wong bayaran liyane menehi nyawane dadi decoys? Apa padha murub kosong utawa saka posisi tartamtu?
  
  Kasunyatan nyerang dheweke kaya jeblugan nuklir. Wong Sang Raja Darah saiki ana ing antarane Marinir, gelut, lan Boudreau mlayu menyang Hayden, piso diangkat kanthi defiantly.
  
  
  ***
  
  
  Alicia nyurung tim kasebut kanthi kreatifitas lan semangate. Sawetara menit mengko padha tekan ndhuwur munggah final lan udan mudhun halo geni ing ndudhuk-in bek. Alicia weruh omah gedhe, lumbung gedhe lan garasi mobil loro. Situs kasebut ora katon ing kali sing amba, mesthine minangka sarana uwal, lan ing jejere kandhang ana helipad kanthi helikopter siji.
  
  Dheweke nyawang maneh. "Peluncur granat."
  
  Ketua tim mrengut. "Wis nindakake iki."
  
  Alicia nuding posisi mungsuh. "Ing kana ana tembok sing sithik. Sisih mburi omah. Konco Rolls-Royce. Ing sisih tengen banyu mancur."
  
  Ketua tim didilat lambene. "Usir bajingan metu."
  
  Saperangan bledosan nyebabake bumi gonjang-ganjing. Para panyerang nembakake telung granat lan banjur mlayu maju kanthi formasi siji-loro, isih nembak minangka unit nanging nyebar ing busur sing mateni.
  
  Kanthi brutalitas sing nggegirisi, dheweke nyerbu ranch Raja Darah.
  
  
  BAB KAPALIWAH
  
  
  Drake kang booted kaki ndemek lantai sel. Sadurungé wong-wong liyané padha mandhap, dhèwèké nyiapaké suar kanggo madhangi dalané. Sanalika tembok kasebut urip, ukirane saiki katon jelas ing mripate Drake sing kaget.
  
  Curls padha karo loro piranti portabel. Dheweke saiki wis dikonfirmasi persis padha karo Thorsten Dahl lan tim sing ditemokake ing Makam Dewa ing Islandia.
  
  Apa peradaban kuna sing padha kesandhung bubar? Lan kepiye kabeh iki bakal rampung?
  
  Ben, Karin, lan Tim Delta liyane nyurung tali sing mudhun nganti kabeh wong rame ing lengkungan Gerbang Pele. Drake nyoba sing paling apik kanggo ora ndeleng jero banget menyang ireng tinta ngluwihi.
  
  Ben lan Karin tiba ing dhengkul. Lengkungan kasebut kalebu sawetara jinis logam sing disapu, alus lan simetris. Ing lumahing logam iki etched karo tandha cilik padha karo liyane saka guwa.
  
  "Tandha iki," Karin ndemek kanthi ati-ati, "ora sengaja. Delengen. Aku weruh curl padha mbaleni maneh lan maneh. Lan liyane saka guwa..." Dheweke nyawang watara. "Iku padha".
  
  Ben nggolek telpon. "Iki foto sing dikirim Dahl marang kita." Dheweke nyekel nganti cahya. Drake leaned maju, yakin sing Delta Team bakal waspada kanggo intruders.
  
  "Dadi, Makam Dewa ana hubungane karo Gerbang Neraka," Drake mikir kanthi banter. "Nanging apa tegese curls?"
  
  "Pola sing diulang," ujare Karin lirih. "Kandhaa. Apa jenis pratandha, kuna utawa
  
  Modern, digawe saka akeh pola sing bola-bali?"
  
  "Gampang." Komodo Agung jongkok ing sandhinge. "Basa".
  
  "Inggih leres. Dadi, yen iki basane-" Dheweke nuding tembok sel. "Banjur padha crita kabeh."
  
  "Kaya sing ditemokake Dahl." Drake manthuk. "Nanging saiki kita ora duwe wektu kanggo nganalisa. Kovalenko ngliwati gapura iki."
  
  "Ngenteni". Ben njepit irunge. "Tandha-tandha iki..." Dheweke ndemek lengkungan. "Persis padha ing piranti. Kanggo kula iki tabet sing gapura iki versi diubah saka piranti padha. Mesin lelungan wektu. Kita wis nyimpulake manawa para dewa bisa nggunakake piranti genggam kanggo lelungan liwat wektu lan pengaruhe nasib. Mungkin bab iki minangka sistem utama.
  
  "Deleng," ujare Drake lirih, "iki apik banget. Sampeyan bakal ngerti iki. Nanging ing mburi gapura iki-" Dheweke nudingake driji menyang peteng ndhedhet. "Raja Darah. Wong sing tanggung jawab kanggo pati Kennedy, ing antarane atusan liyane. Iku wektu kanggo mungkasi ngomong lan miwiti mlaku. Tindak".
  
  Ben manthuk lan ngadeg, katon rada guilty nalika nyikat awake. Kabeh sing ana ing njero ruangan ambegan. Ana liyane ing mburi gapura sing ora ana sing pengin disebutake:
  
  Alesan kenapa Kapten Cook ngganti jeneng lengkungan saka "Pele's Gate" dadi "Hell's Gate".
  
  
  BAB TIGA PULUH
  
  
  Negara Hawaii gumeter ing kuwasane wong edan.
  
  Yen helikopter bisa mabur liwat, bisa nyediakake panorama amba saka peteng, acara amoral sing mbukak ing pulo, iku pisanan bakal fly liwat Oahu kanggo nyekel Ala Moana Queen Hotel dikepung, ngendi anggota experienced saka sawetara tim SWAT padha. mung wiwit tumindak nglawan tentara bayaran sing bersenjata, motivasi sing nyekel kabeh dhuwur lan sandera sing ora kaetung. Dheweke mlayu liwat, ngindhari mega kumelun ireng sing diwutahake saka paling sethithik rolas jendhela sing rusak, kanthi ati-ati nuding bukaan ing ngendi wong-wong sing nganggo topeng nganggo bedhil lan peluncur granat bisa katon ngempet wong lanang, wanita lan bocah-bocah sing ora duwe daya dadi kelompok sing luwih gampang dirusak. .
  
  Lan banjur bakal muter adoh, munggah lan nengen ing busur gedhe, pisanan menyang srengenge, werni kuning lemak alon-alon menyang dalan menyang mangsa sing ora mesthi lan bisa uga bencana, lan banjur nyilem mudhun lan ngiwa ing lelampahan elek. saka panemuan menyang Kauai. Dheweke bakal ngliwati Diamond Head, ora ngerti para pahlawan lan penjahat sing golek rahasia lan ngimpi impen sing nggegirisi ing guwa-guwa lemah sing paling peteng lan mbebayani saka gunung geni sing wis punah.
  
  Ing Kauai, dheweke bakal nggawe beeline kanggo wong kringet-drenched sing wis Renteng piyambak kanggo pager saka warung, njebak patron nang lan cetha nampilake rompi kapenuhan dynamite lan tangan trembling clutching piranti detonating wong mati. Yen sampeyan nggedhekake gambar, sampeyan bisa ndeleng keputusasaan ing mripate wong lanang. Iki bakal nuduhake kanthi jelas manawa dheweke ora bisa tahan suwe. Banjur mundhak dhuwur, munggah ing ndhuwur payon maneh kanggo ngetutake kurva anggun saka garis pantai sing endah. Kanggo ranch kobong, ngendi Hayden Jay nembe perang Ed Boudreau, nalika Mai Kitano lan liyane saka Marines perang ing cedhak tangan-kanggo-tangan pertempuran karo Welasan mercenary Boudreaux kang. Ing tengah-tengah swarane pati lan perang sing nggegirisi, para sandera sing tatu padha nangis.
  
  Lan maju. Masa lalu lan masa depan wis tabrakan. Wong kuna lan avant-garde dikunci ing konflik.
  
  Dina iki minangka dina nalika para dewa bisa mati lan pahlawan anyar bisa mekar lan tangi.
  
  Helikopter kasebut bakal nggawe flyover pungkasan, njupuk lanskap sing kontras lan ekosistem dinamis sing mbentuk Pulo Besar. Balapan liwat peternakan liyane, ana sawetara wektu kanggo fokus nalika Alicia Miles, Mano Kinimaka lan tim Marines nyerbu Komplek akeh bek ngendi hostages, mercenaries lan wong karo kalung dynamite bentrok ing siji tawuran moho kuwoso. Sadawane pinggiran paprangan, mesin-mesin sing kuat wiwit kerja, siap ngungsi wong-wong Raja Darah liwat darat, udara lan banyu. Kamera wiwit nggedhekake nalika Alicia lan Kinimaka katon munggah, ngerti buronan lan wis nggawe dalan kanggo nyegat lan numpes.
  
  Lan pungkasane helikopter nyolong, mung mesin, nanging isih mesin, kebak gambar kabodhoan manungsa, keberanian sing bisa ditemokake lan ditemokake, lan kejahatan sing paling ala sing bisa ditindakake.
  
  
  BAB TELO PULUH SIJI
  
  
  Drake mlebu ing sangisore lengkungan, sing dijuluki Kapten Cook minangka Gates Neraka, lan nemokake dheweke ana ing dalan sing sempit. Dheweke nguripake lampu bedhil lan dipasang ing laras. Dheweke uga nempelake lampion ing pundhak lan nyetel supaya bisa madhangi tembok. Kanggo sawetara wektu ana akeh cahya lan ora ana bebaya sing jelas.
  
  Nalika padha nyabrang dalan sing berkelok-kelok, Drake kandha ing pundhake, "Cerita aku, Ben, babagan jurnal Cook."
  
  Ben cepet ambegan. "Iki ora liya mung ringkesan sistem jebakan gedhe iki. Cook disebut "Gerbang Neraka" amarga sifat jebakan. Dheweke malah ora weruh apa sing bakal kelakon ing pungkasan."
  
  "Dadi sapa sing nggawe jebakan?" Drake takon. "Lan kenapa?"
  
  "Ora ana sing ngerti. Tandha-tandha sing kita temokake ing njaba lan sing ana ing Makam Dewa-dewa ora ana ing tembok njero iki. Dheweke ngresiki tenggorokan lan nambah, "Bye."
  
  Swarane Komodo mbengok ing mburine. "Kenapa Cook ora weruh pungkasan?"
  
  "Dheweke mlayu," ujare Karin lirih. "Ing wedi".
  
  "Oh, sial."
  
  Drake berhenti sejenak. "Dadi, amarga aku mung prajurit sing bisu lan sampeyan loro sing dadi otak operasi iki, ayo kula jelasake. Ateges, log minangka kunci kanggo sistem jebakan. Lan sampeyan loro duwe salinan karo sampeyan.
  
  "Kita duwe siji," ujare Ben. "Karin duwe wong liya ing sirahe."
  
  "Banjur duwe siji," Komodo grusa-grusu.
  
  "Ora ..." Ben miwiti, nanging Drake mandheg. "Apa tegese yen dheweke mati, kita bakal duwe salinan siji, bayi. Memori fotografi ora migunani banget nalika sampeyan mati."
  
  "Aku ora ... Ya, oke, nuwun sewu, kita ora mikir kaya prajurit."
  
  Drake ngeweruhi sing trowongan wiwit widen. Angin sing paling entheng nyebrangi raine. Dheweke ngangkat tangane kanggo nyetop wong-wong mau lan banjur ngetokake sirahe ing pojok.
  
  Delengen tontonan sing nggumunake.
  
  Dheweke ana ing lawang mlebu kamar gedhe, bentuke oblong, kanthi langit-langit sing ilang ing pepeteng. Cahya samar teka saka tongkat cemlorot sing mesthi ditinggal dening anak buahe Raja Darah. Langsung ing ngarepe, njaga trowongan sing terus menyang telenging gunung, ana sesawangan sing nggawe atine deg-degan.
  
  Pasuryan raksasa diukir ing watu ing sadhuwure trowongan kasebut. Kanthi mripat sing miring, irung mancung, lan sing mung bisa diarani sungu sing metu saka sirahe, Drake langsung nyimpulake yen iku pasuryan setan utawa setan.
  
  Ora nggatekake rai kasebut, dheweke mriksa wilayah kasebut. Temboke mlengkung, dhasare ketutupan pepeteng. Dheweke kudu nambah cahya ekstra ing kene.
  
  Dheweke alon-alon ngajak wong liya maju.
  
  Banjur, dumadakan, ana swara sing nggumunake ing guwa kasebut, kaya satus flamethrowers sing murub bebarengan, utawa, kaya sing dicritakake Ben, "katone Batmobile sialan."
  
  Geni njeblug liwat bolongan irung ukiran, nggawe tungku ing sakubenge lantai watu. Loro jet geni sing kapisah njeblug saka saben bolongan irung, banjur, sawetara detik mengko, siji saka saben mripat.
  
  Drake sinau kanthi prihatin. "Mungkin kita nyetel sawetara mekanisme gerakan. Saklar sensitif tekanan utawa liya-liyane. Dheweke noleh menyang Ben. "Muga-muga sampeyan wis siyap, amarga minangka salah sawijining band Dinorock sing paling disenengi, Poison, biasane ujar, ora liya mung wektu sing apik."
  
  Lambene Ben ngempet mesem sinambi mriksani cathetane. "Iki minangka tingkat pertama neraka. Miturut penulis naskah, wong jenenge Hawksworth, padha disebut tingkat iki Wrath. Aku alesan wis ketok. Banjur padha mbandhingake karo Iblis, Amon, dhemit bebendune."
  
  "Matur nuwun kanggo pelajaran, bocah." Komodo nggereng. "Apa kanthi kasempatan nyebutake dalan menyang jaman kepungkur?"
  
  Ben dilebokake teks ing lantai lan straighten metu. "Lah. Aku wis weruh iki sadurunge nanging ora ngerti. Mungkin iki minangka pitunjuk."
  
  Drake jongkok ing jejere kanca enome. Majalah-majalah sing disalin mau dirancang lan digambar kanthi tliti, nanging driji Ben narik kawigaten marang baris teks sing aneh.
  
  1 (||) - pindhah menyang 2 (||||) - pindhah menyang 3 (||) - pindhah menyang 4 (|||||/)
  
  Lan siji-sijine tulisan ing ngisor iki yaiku, "Kanthi nesu, sabar. Wong sing ati-ati bakal ngrancang rutene yen ana garis navigasi ing ngarepe.
  
  "Cook minangka pelaut paling gedhe ing kabeh wektu," ujare Ben. "Baris iki ngandhani rong perkara. Tukang masak iki wis ngrancang rute ngliwati dhemit lan yen dalan kasebut mbutuhake perencanaan sing ati-ati.
  
  Karin mirsani geni murub. "Aku ngetung papat," dheweke ngandika thoughtfully. "Patang jeblugan geni. Jumlah sing padha karo-"
  
  Tembakan muni, nggegirisi kasepen. Peluru kasebut nyembur ing tembok ing jejere sirah Drake, nyebabake pecahan watu sing landhep ngethok udara. A milidetik mengko, Drake ngangkat pistol lan murub, lan milidetik mengko dheweke temen maujud yen ducked bali menyang wacana, sniper bisa tetep wong pinned ing tembok tanpa wates.
  
  Kanthi pamikiran iki, dheweke mlayu, nembak, menyang sel. Komodo, ketoke teka menyang kesimpulan sing padha, ngetutake dheweke. Geni gabungan kasebut nyebabake percikan saka tembok ing sakubenge. Sing ndhelik ndhelik amarga kaget, nanging isih bisa nembakake peluru liyane, sing sislet antarane Drake lan Komodo.
  
  Drake mudhun menyang dhengkul siji, ngarahake.
  
  Wong mau mlumpat saka tutupe, ngangkat gamane dhuwur, nanging Komodo murub dhisik - gelombang jeblugan mbalangake penyerang. Ana njerit piercing lan wong ndharat ing kekacoan kusut, bedhil clattering menyang lantai. Komodo mlaku lan mesthekake yen wonge wis mati.
  
  Drake sumpah. "Kaya sing dakkira, Kovalenko ninggalake penembak jitu kanggo alon-alon."
  
  "Lan kanggo nyuda kita," tambah Komodo.
  
  Karin nyuduk sirahe ing pojok, rambut pirang sing tiba ing mripate. "Yen aku bener, ukara sing aneh kuwi kuncine, lan tembung "sabar" kuwi kuncine. Loro jalur trem sing katon kaya loro? Ing musik, puisi lan sastra lawas bisa ateges jeda. Mulane, sabar tegese 'ngaso'.
  
  Drake menthelengi proposal kasebut nalika tim Delta nyabrang guwa, didesak dening Komodo lan mutusake supaya ora nggawe kesalahan maneh.
  
  Komodo bengok-bengok: "Wong? Waspada karo jebakan booby. Aku ora bakal nglilani wong bodho Rusia iku rig apa-apa ing juri.
  
  Drake ngusapake telapak tangane sing kringet ing tembok sing kasar, ngrasakake watu sing jagged ing tangane, adhem kaya njero kulkas. "Dadi: 'Ngenteni jeblugan pisanan, banjur ngaso kanggo loro lan pindhah menyang loro. Sawise bledosan kapindho, ngaso kaping papat lan pindhah menyang katelu. Sawise bledosan katelu, ngaso kanggo loro lan pindhah menyang papat. Lan sawise bledosan kaping papat, ngaso kaping enem, banjur metu.
  
  "Gampang." Ben ngangguk. "Nanging suwene jeda?"
  
  Karin ngangkat bahu. "Singkatan."
  
  "Wah, migunani, mbak."
  
  "Lan kepiye sampeyan ngitung bledosan?"
  
  "Aku kira sing tekan papan paling adoh luwih dhisik yaiku nomer siji, lan nomer papat paling cendhak."
  
  "Inggih, punika raosipun, kula kira. Nanging isih-"
  
  "Iku kabeh". Drake wis cukup. "Kasabaranku wis diuji ngrungokake debat iki. Aku ndhisiki. Ayo iki sadurunge kafein dhuwur saya ilang."
  
  Dheweke ngliwati kru Komodo, mandheg sawetara yard saka geni sing paling dawa. Dheweke felt saben wong nguripake kanggo katon. Dheweke ngrasakake prihatine Ben. Dheweke nutup mripate, kroso suhu munggah minangka discharge superheated liyane goreng udhara ing ngarepe.
  
  Raine Kennedy nglangi sadurunge mripate. Dheweke ndeleng dheweke kaya sadurunge. Bob sing ketat ing rambute, setelan celana tanpa ekspresi - siji kanggo saben dina minggu. A gaweyan sadar kanggo disambi kabeh saka kasunyatan sing dheweke ana wong wadon.
  
  Banjur Kennedy ngeculake rambute, lan dheweke kelingan karo wong wadon sing wis rong sasi sing nyenengake. Wong wadon sing wiwit nulungi dheweke nerusake sawise tiwas saka garwane Alison lan lara sing disebabake dening kacilakan mobil sing fateful pirang-pirang taun kepungkur.
  
  Mripate klelep langsung menyang atine.
  
  Ana geni murub ing ngarepe.
  
  Dheweke ngenteni nganti panase murub lan mandheg rong detik. Nalika ngenteni, dheweke ngerti yen geni saka mripat kapindho wis sumunar mudhun. Nanging sawise rong detik dheweke pindhah menyang titik iki, sanajan saben serat dheweke njerit yen ora.
  
  Geni numpes dheweke -
  
  Nanging beku nalika dheweke rampung gerakane. Hawa ing sakubenge isih panas, nanging bisa ditanggung. Drake ambegan, kringet netes saka dheweke ing ombak. Ora bisa santai sedhela, dheweke wiwit ngetung maneh.
  
  Sekawan detik.
  
  Ana kobongan geni ing jejere dheweke, nyoba ngobong panggonan sing arep dikuwasani.
  
  Drake nggawe gerakane. Geni banjur mati. Cangkeme kaya kue asin. Mripat loro-loroné kobong kaya-kaya ditumpaki amplas.
  
  Senajan, aku mikir. Mikir, tansah mikir. Rong detik maneh lan kita bakal pindhah. Ayo pindhah menyang maneuver pungkasan. Saiki dheweke duwe kapercayan.
  
  Ngaso enem detik banjur-
  
  Ing enem dheweke pindhah, nanging geni ora entek! Alis kobong. Dheweke tiba ing dhengkul lan mbuwang awak maneh. Ben mbengok jenenge. Panase dadi banget nganti dheweke nyoba njerit. Nanging ing wektu iku dumadakan ilang. Alon-alon dheweke ngerti yen tangan lan dhengkule ngeruk ing sadawane lantai watu sing kasar. Ngangkat sirahe, dheweke cepet-cepet nyusup ing trowongan ing mburi sel.
  
  Sawise sedhela, dheweke noleh lan bengok-bengok marang wong liya: "Sampeyan kudu istirahat pitung detik, wong lanang. 'Sing pungkasan sampeyan pengin ngerti apa Kentucky Fried kaya.'
  
  Keprungu ngguyu ngguyu. Komodo langsung nyabrang lan takon Karin lan Ben kapan arep giliran. Ben luwih seneng ndhisiki sawetara prajurit, nanging Karin gelem nututi Drake. Butuh Komodo dhewe kanggo njupuk dheweke aside lan ngomong quietly bab prudence kanggo nggawe manawa Drake ora mung begja karo wektu sadurunge padha risked kelangan siji saka otak operasi sing.
  
  Drake weruh Karin lemes lan malah mesem rada. Iku apik kanggo ndeleng wong duwe efek calming ing anak alam bébas saka kulawarga Blake. Dheweke mriksa trowongan ing sakubenge lan mbuwang tongkat cemlorot menyang bayang-bayang. Werna amber sing saya tambah akeh madhangi apa-apa kajaba trowongan sing luwih gedhe, dadi peteng.
  
  Prajurit Delta kapisan ambruk ing sandhinge, banjur diterusake karo sing kapindho. Drake ora mbuwang wektu kanggo ngirim dheweke menyang trowongan kanggo neliti. Nalika dheweke bali menyang kamar bebendune, dheweke weruh Ben Blake mlaku.
  
  Ben nyekel tas sing meh kaya bocah sekolah, mesthekake rambute dawa diselehake ing ndhuwur kaos, banjur maju. Drake mirsani lambene gerakane nalika ngetung detik. Nuduhake ora pratandha metu saka emosi, atine Drake secara harfiah mlumpat metu saka tutuk lan tetep ana nganti kanca ambruk ing sikilé, puffing.
  
  Drake menehi tangane. Ben ndangak, "Kowe arep ngomong apa, bajingan? Yen sampeyan ora tahan panas?"
  
  "Aku ora ngutip Bucks Fizz," ujare Drake kanthi nada pegel. "Yen sampeyan pengin-ora, ngenteni-"
  
  Drake weruh Karin nyedhaki aliran geni pisanan. Ben cangkeme langsung ditutup lan mripate ngetutake saben obahe adhine. Nalika dheweke staggered, untu Ben dadi hard kanggo Drake panginten muni kaya piring tektonik nggiling marang saben liyane. Lan nalika dheweke mlumpat ing antarane siji papan sing aman lan sabanjure, Drake kudu nyekel Ben kanthi kenceng kanggo nyegah dheweke mlayu metu kanggo nyekel dheweke.
  
  "Enteni! Sampeyan ora bisa nyimpen dheweke "
  
  Karin mandheg. Dheweke tiba ngiwa dheweke rampung disorientated. Dheweke nggoleki arah sing salah kira-kira rong detik sadurunge letusan liyane ngobong dheweke.
  
  Ben berjuang karo Drake, sing kira-kira nyekel wong ing mburi sirahe lan nggunakake awak kanggo tameng kanca saka sekseni acara elek sabanjuré.
  
  Karin nutup mripate.
  
  Banjur Komodo, pimpinan tim Delta, ngangkat dheweke kanthi tangan gedhe siji, kanthi cepet ngliwati jeda. Dheweke ora ngilangi irama, dheweke mung nguncalake Karin ing pundhake, sirahe dhisik, lan alon-alon mudhunake dheweke menyang lemah ing jejere adhine sing nesu.
  
  Ben klelep ing jejere dheweke, muttering soko nalika dheweke nyekeli dheweke. Karin nyawang pundhake Ben langsung menyang Komodo lan ngucapake rong tembung. "Matur nuwun".
  
  Komodo manthuk-manthuk. Sawetara menit mengko wong-wong liyane teka kanthi slamet, lan wong loro sing dikirim Drake menyang trowongan bali.
  
  Salah sijine ngomong karo Drake lan Komodo bebarengan. "Jebakan liyane, Pak, ngarepe udakara sekilometer. Ora ana tandha-tandha penembak jitu utawa jebakan booby sing jelas, nanging kita ora nate mriksa maneh. Panginten kita kudu bali kene.
  
  Karin nyembur lan ngadeg. "Apa sing katon kaya jebakan?"
  
  "Mbak, kuwi kaya bajingan gedhe."
  
  
  BAB TELO DASAR KARO
  
  
  Dheweke mlayu munggah ing dalan sing sempit, didorong dening tumindak kekerasan sing kedadeyan ing jagad ndhuwur lan kanthi niat jahat saka wong sing wis nyusup liwat pepeteng ngisor.
  
  A archway kasar nuntun wong-wong mau menyang guwa sabanjuré. Sepisan maneh, glowsticks madhangi bagean saka papan jembar, loro seger lan alon sirna, nanging Drake cepet murub loro kelip-kelip amber ing tembok adoh.
  
  Papan ing ngarepe padha nggumunake. Dalan-dalan kasebut wujude kaya trisula. Poros utama minangka dalan sing cukup amba kanggo nampung wong telu. Iku rampung ing tembok adoh ing lengkungan metu liyane. Cabang-cabang saka batang utama lan mbentuk loro prongs liyane saka trisula, ana loro perangan liyane, mung iki luwih ciyut, rada gedhe tinimbang ledges. Proyeksi kasebut rampung ing kurva sing amba ing tembok guwa.
  
  Spasi ing antarane dalan trisula kasebut kebak pepeteng sing jero lan insidious. Nalika Komodo nguncalake watu kasebut menyang papan sing ora ana cahya, dheweke ora tau krungu watu kasebut ana ing ngisor.
  
  Kanthi ati-ati, dheweke maju alon-alon. Pundhaké tegang amarga kategangan lan saraf-sarafé wiwit kélangan. Drake krasa kringet sing tipis nggulung mudhun dawa balunge, gatel kabeh mudhun. Saben pasangan mripat ing grup kasebut nyawang lan nggoleki saben bayangan, saben pojok nganti Ben pungkasane nemokake swarane.
  
  "Enteni," ujare, meh ora keprungu, banjur ngguyu lan mbengok, "Enteni."
  
  "Apa iki?" Drake beku, sikile isih ing udhara.
  
  "Kita kudu mriksa log Cook dhisik, yen ngono."
  
  "Sampeyan milih wektu sing ala."
  
  Karin ngomong. "Dheweke ngarani Greed, dosa mateni kaloro. Sétan sing ana hubungane karo srakah yaiku Mammon, salah siji saka pitung pangeran neraka. Dheweke disebutake ing Milton's Paradise Lost lan malah diarani duta neraka kanggo Inggris.
  
  Drake menatapnya. "Iku ora lucu".
  
  "Iku ora dimaksudake. Iki sing tau dakwaca lan disimpen. Siji-sijine pitunjuk sing diwenehake Hawksworth ing kene yaiku ukara iki: Keserakahan ngelawan lenggah welas asih. Ayo wong sabanjure duwe apa sing dikarepake.
  
  Drake nyawang guwa sing adhem lan lembab. "Ora ana akeh sing dakkarepake, kajaba Krispy Kremes."
  
  "Iki rute langsung menyang metu." Komodo ngendhegake salah sijine anak buahe nalika nyabrang. "Ora ana sing prasaja. Hey! Apaan sih, mas-"
  
  Drake noleh kanggo ndeleng wong Delta nyurung Komodo lan mlaku ngliwati komandane.
  
  "Wilis! Jaga bokongmu ing baris, prajurit."
  
  Drake ngeweruhi mripate wong sing nyedhaki. gilap. Telpon ing titik ing sisih tengen. Drake mengikuti pandangannya.
  
  Lan aku langsung weruh ceruk. Lucu, dheweke ora weruh sadurunge. Ing mburi benteng tengen, ngendi iku abutted tembok guwa, Drake saiki weruh telung relung jero diukir ing watu ireng. Ana sing sumunar ing saben ceruk. Soko sing larang regane, digawe saka emas, safir lan zamrud. Objek kasebut nangkep cahya sing surem lan nyebar sing nyabrang ing guwa kasebut lan bali sepuluh kaping. Kayane katon ing jantung bal disko sing kumrincing digawe saka berlian sepuluh karat.
  
  Karin bisik, "Ana gerbang kosong ing sisih liya."
  
  Drake ngrasa narik kasugihan sing dijanjekake. Sing nyedhaki dheweke katon, obyek sing luwih cetha lan luwih dikarepake. Mung sedhela komentare Karin klelep, nanging nalika iku, dheweke nyawang alcove kosong karo meri lan kagum. Mbok menawa ana wong sing begja teka menyang pinggir lan mlaku kanthi rampokan? Utawa apa dheweke nyekel nalika dheweke terjun, njerit, menyang jerone sing ora bisa diitung ing ngisor iki?
  
  Salah siji cara kanggo mangerteni.
  
  Drake sijine sikil siji ing ngarepe liyane lan banjur mandheg piyambak. Ngakak . Umpan liwat ledges kuwat. Nanging nguber Kovalenko luwih atraktif. Dheweke mbalik menyang kasunyatan, mikir kepiye carane sakumpulan lampu bisa dadi mesmerizing. Nalika iku Komodo mlayu ngliwati dheweke, lan Drake ngacungake tangane kanggo nyegah dheweke.
  
  Nanging komandan Delta Force lagi wae tiba ing ndhuwur kolega lan ngalahake dheweke menyang lemah. Drake nguripake kanggo ndeleng liyane saka tim ing dhengkul, rubbing mripat utawa ngindhari godaan kabeh. Ben lan Karin kaget, nanging pikirane Karin cepet-cepet ilang.
  
  Dheweke cepet noleh marang kangmase. "Opo sampean ora opo-opo? Ben?
  
  Drake nyawang mripate bocah enom kasebut kanthi teliti. "Kita bisa uga duwe masalah. Dheweke entuk tampilan kaca sing padha nalika Taylor Momsen njupuk panggung.
  
  Karin geleng-geleng kepala. "Boys," dheweke muttered lan spanked kang adhine hard.
  
  Ben kethip-kethip lan ngangkat tangane menyang pipine. "Oh!"
  
  "Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Ora, ora! Sampeyan meh patah rahangku."
  
  "Sampun dadi wong sing lemah. Kandhaa marang ibu lan bapak yen mbesuk padha nelpon."
  
  "Bener, aku bakal nindakake. Kok kowe malah nabrak aku?"
  
  Drake goyangake pundhake nalika Komodo ngangkat wong lanang saka lantai lan mbuwang dheweke bali menyang baris. "Newbie."
  
  Karin nonton kanthi gumun.
  
  Drake kandha, "Apa kowe ora kelingan? Lampu ayu? Dheweke meh entuk sampeyan, kanca.
  
  "Aku kelingan..." Pandangane Ben dumadakan bali menyang tembok watu lan relung-relunge sing ruwet. "Wah, ngeri tenan. Emas, inten lan kasugihan. Aku kelingan iki."
  
  Drake weruh obyek kumrincing wiwit ngranggeh gravitasi. "Ayo pindhah," ujare. "Kaping pindho. Aku bisa ndeleng apa sing ditindakake guwa iki, lan luwih cepet kita liwati, luwih apik."
  
  Dheweke mlaku cepet, terus tangane ing pundhake Ben lan manthuk marang Karin. Komodo ngetutake meneng, ngawasi anak buahe kanthi ati-ati nalika padha liwat ing sacedhake tebing-tebing sing ana ing sisih loro.
  
  Nalika padha mlaku nyedhaki ceruk, Drake njupuk risiko kanthi cepet. Ing saben ceruk ana barang cilik sing bentuke mangkok, permukaane dilapisi watu larang regane. Nanging mung iki ora cukup kanggo nggawe pertunjukan cahya sing spektakuler sing apik banget. Ing mburi saben mangkok, tembok-tembok relung sing kasar dilapisi barisan rubi, zamrud, safir, inten lan watu larang liyane sing ora kaetung.
  
  Mangkuk bisa regane larang, nanging relung dhewe ora bisa ditemtokake.
  
  Drake mandheg nalika nyedhaki lengkungan metu. Angin adhem nyebul saka kiwa tengene. Panggonan kabeh mambu misteri kuna lan rahasia sing didhelikake. Ana banyu sing mili nang endi wae, mung cilik, nanging cukup kanggo nambahi immensity sistem guwa sing padha njelajah.
  
  Drake nyawang kabeh wong kanthi ati-ati. Trap kasebut dikalahake. Dheweke noleh liwat gerbang metu.
  
  Lan swarane wong mbengok: "Sampun!"
  
  Dheweke langsung beku. Iman marang tangisan lan naluri sing lair saka latihan SAS lawas nylametake nyawane. Sikil tengen meh ora ndemek kabel tipis, nanging siji push maneh bisa njeblug booby trap.
  
  Wektu iki Kovalenko ora ninggalake sniper. Dheweke bener ngadili manawa klompok ing mburi dheweke bakal ngusir bokong liwat Greed Hall. Tripwire ndadékaké menyang tambang M18 Claymore sing didhelikake, sing ana tulisan "Front to the Enemy".
  
  Ujung ngarep ditujokake menyang Drake lan bakal diunekake karo bantalan bal baja bebarengan karo Ben lan Karin yen Komodo ora nguwuh-uwuh.
  
  Drake mudhun lan cepet mateni piranti kasebut. Dheweke nularake iki menyang Komodo. "Matur nuwun sanget, konco. Tansah iki praktis lan mengko kita bakal nyurung bokong Kovalenko.
  
  
  BAB TELO DASAR TELU
  
  
  Pendakian sabanjure cendhak lan cepet mudhun mudhun. Drake lan liya-liyane kudu mlaku kanthi tumit, miringake awak supaya tetep jejeg. Drake panginten sing ing sembarang wayahe dheweke bisa mlumpat lan tiba helplessly mudhun, Gusti Allah mung ngerti apa nasib elek nunggu ing ngisor iki.
  
  Nanging mung sawetara menit mengko padha weruh lengkungan akrab. Drake nyiapake tongkat cemlorot lan ngadeg ing lawang. Ngelingi para penembak jitu, dheweke cepet-cepet nyedhot sirahe lan metu.
  
  "Oh, bal," dheweke ambegan dhewe. "Iku tambah parah."
  
  "Aja ngomong aku," ujare Ben. "Ana bal beton raksasa sing ana ing sirah kita."
  
  Drake menatapnya. "Urip iku dudu film, Blakey. Dhuh Gusti, sampeyan pancen aneh."
  
  Dheweke njupuk ambegan jero lan nuntun dheweke menyang guwa raksasa katelu. Panggonan sing nggumunake sing padha weruh mandheg saben wong ing trek. Cangkem kabukak. Yen Sang Raja bisa milih sembarang titik ing lelampahan supaya adoh kanggo nyetel trap, iki, Drake panginten sawetara menit mengko, kasempatan sampurna. Nanging, untunge kanggo wong sing apik, ora ana sing ngenteni. Mungkin ana alesan sing apik kanggo iki ...
  
  Malah Komodo nggumun lan ora percaya, nanging dheweke bisa ngempet sawetara tembung. "Banjur dakkira iku nafsu."
  
  Mung watuk lan grundelan.
  
  Dalan sing ana ing ngarepe ngetutake garis lurus siji menyang gerbang metu. Sing dadi alangan yaiku dalan iki diwatesi ing loro-lorone kanthi pedestal cendhak sing ana ing ndhuwur patung lan pedestal dhuwur sing ana ing ndhuwur lukisan. Saben patung lan saben lukisan makili sawetara wujud erotis, saka sing nggumunake rasane nganti sing ora sopan. Kajaba iku, lukisan guwa kapenuhan saben inch kasedhiya saka tembok guwa, nanging ora gambar primitif biasane ditemokaké ing guwa-guwa kuna - iki padha gambar nggumunke, gampang padha karo sembarang Renaissance utawa seniman modern.
  
  Topik kasebut kaget kanthi cara liya. Gambar digambarke siji pesta seks massive, karo saben wong lanang lan wadon digambar ing excruciating rinci, nglakoni saben dosa lustful dikenal kanggo wong ... lan liyane.
  
  Sakabèhé, iku jotosan nggumunke kanggo raos, jotosan sing terus unbated minangka liyane lan liyane serem pemandangan mbukak kanggo nggumunake mripat lan pikiran manungsa.
  
  Drake meh ngeculke luh baya kanggo kanca lawas Wells. Iki pervert lawas bakal ing unsur kene. Utamane yen dheweke nemokake karo Mei.
  
  Pikiran Mei, kanca paling tuwa sing isih urip, mbantu ngganggu pikirane saka kakehan sensori porno ing saubengé. Dheweke nyawang maneh menyang klompok kasebut.
  
  "Wong lanang. Wong lanang, iki ora bisa dadi kabeh. Mesthi ana sawetara sistem trap ing kene. Bukak kupingmu." Dheweke watuk. "Lan maksudku kanggo jebakan."
  
  Dalan kasebut luwih maju. Drake saiki weruh yen malah mandeng ing lemah ora bakal mbantu. Ana uga tokoh sing rinci banget. Nanging kabeh iki temtunipun herring abang.
  
  Drake ambegan jero lan maju. Dheweke ngelingi yen ana pinggiran sing diunggahake papat inci ing pinggir dalan kira-kira satus meter.
  
  Ing wektu sing padha Komodo ngomong. "Ngerteni iki, Drake? Bisa uga ora ana apa-apa."
  
  "Utawa kabeh liyane." Drake kasebut kanthi teliti, sijine sikil siji ing ngarepe liyane. Ben ngetutake selangkah, banjur prajurit saperangan, banjur Karin, sing diawasi kanthi rapet dening Komodo. Drake krungu Komodo gedhe, burly whispered sepi njaluk ngapura kanggo Karin kanggo gambar insolent lan rudeness saka wong ogling kang, lan dipencet eseman.
  
  Wayahe sikil timbale ndemek lemah ing wiwitan sisih wungu, swara rumbling jero ngebaki hawa. Langsung ing ngarepe, lantai wiwit obah.
  
  "Halo". Gaya Yorkshire sing amba muncul nalika stres. "Tunggu guys."
  
  Jalur kasebut dipérang dadi pirang-pirang rak watu horisontal sing amba. Alon-alon, saben rak wiwit miring, supaya sapa wae sing ngadeg ing kono bisa tiba yen ora munggah ing jejere. Urutane cukup alon, nanging Drake ngusulake yen dheweke saiki wis nemokake alasan kanggo gangguan Chambers.
  
  "Ngati-ati," ujare. "Sepasang. Lan elinga saka rereget lan maju, 'kajaba sampeyan pengin nyoba olahraga anyar iki 'nyilem menyang jurang'.
  
  Ben gabung karo dheweke ing rak obah pisanan. "Iku angel banget kanggo musataken," kang groaned.
  
  "Mikir babagan Hayden," ujare Drake. "Iki bakal mbantu sampeyan liwat."
  
  "Aku mikir babagan Hayden." Ben kethip-kethip ing reca paling cedhak, trio writhing saka intertwined sirah, lengen lan sikil. "Iku masalahe."
  
  "karo aku". Drake kanthi ati-ati mandhap menyang rak tarik-metu sing kapindho, wis ngevaluasi gerakan katelu lan kaping papat. "Sampeyan ngerti, aku seneng banget bisa ngentekake kabeh jam muter Tomb Raider."
  
  "Ora tau mikir aku bakal dadi sprite ing game kasebut," Ben muttered bali, lan banjur mikir Mei. Akeh komunitas intelijen Jepang mbandhingake dheweke karo karakter video game. "Hei Matt, sampeyan ora mikir yen kita bener-bener ngimpi, ta? Lan iki kabeh ngimpi?"
  
  Drake mirsani kancane kanthi ati-ati mlaku ing rak katelu. "Aku durung nate ngimpi kaya ngono." Dheweke ora perlu manthuk-manthuk menyang sakubenge kanggo menehi katrangan.
  
  Saiki, ing mburine, kelompok nomer loro lan katelu miwiti perjalanan sing angel banget. Drake ngetung rong puluh rak sadurunge tekan pungkasan lan, untunge, mlumpat menyang lemah sing padhet. Alhamdulilah atine sing deg-degan bisa ngaso. Panjenenganipun mirsani arch metu kanggo sawetara menit, banjur, wareg sing padha piyambak, dheweke nguripake kanggo mriksa ing kemajuan liyane.
  
  Ing wektu sing tepat kanggo ndeleng salah siji saka wong Delta katon adoh saka langit-langit dicet gaudy-
  
  Lan kantun rak sing arep dilangkahi. Dheweke ilang ing seprapat detik, mung pangeling yen dheweke wis tau ana ing kono mung njerit medeni sing ngetutake dheweke tiba.
  
  Kabeh perusahaan mandheg, lan udhara guncang amarga kaget lan wedi. Komodo menehi kabeh menit lan banjur didorong maju. Kabeh padha ngerti carane bisa liwat. Prajurit sing tiba iku bodho kanggo awake dhewe.
  
  Maneh, lan wektu iki luwih ati-ati, kabeh padha wiwit pindhah. Drake mikir sedhela yen dheweke isih bisa krungu jeritan para prajurit sing tiba ing jurang sing ora ana watese, nanging dheweke nganggep minangka halusinasi. Dheweke fokus bali menyang manungsa pas wektune kanggo ndeleng Komodo gedhe njupuk tiba padha.
  
  Ana siji wayahe nekat flailing lengen, siji nangis duka saka getun amarga mundhut elek konsentrasi, lan pimpinan tim Big Delta slid saka pojok beting. Drake sesambat, meh siyap kanggo cepet-cepet nulungi, nanging sedhih manawa dheweke ora bakal bisa nindakake ing wektu kasebut. Ben njerit kaya bocah wadon
  
  Nanging iku amarga Karin mung dove kanggo wong gedhe!
  
  Tanpa mangu-mangu, Karin Blake ninggalake kabeh tim Delta sing wis dilatih kanggo nonton dheweke lunga lan cepet-cepet menyang Komodo. Dheweke ana ing ngarepe dheweke, mulane momentum dheweke kudu mbantu mbuwang dheweke bali menyang papan beton. Nanging Komodo iku wong gedhe, lan abot, lan kabisat titik-blank Karin meh ora obah.
  
  Nanging dheweke rada ndemek dheweke. Lan iku cukup kanggo mbantu. Komodo kasil noleh, amarga Karin wis menehi tambahan rong detik wektu udhara, lan nyekel pinggir beton nganggo driji kaya wakil. Dheweke nekat, nekat, ora bisa narik awake dhewe.
  
  Lan beting ngusapake dipindhah painfully alon menyang perimeter kiwa, sawise kang ilang, njupuk karo pimpinan saka tim Delta.
  
  Karin nyekel bangkekane Komodo kenceng. Akhire, anggota tim liyane nanggepi lan nyekel lengen liyane. Kanthi gaweyan gedhe, dheweke narik dheweke munggah lan liwat papan kaya sing ilang menyang dalan sing didhelikake.
  
  Komodo geleng-geleng sirahe nang beton sing mbledug. "Karin," ujare. "Aku ora bakal ndeleng wanita liya maneh."
  
  Mantan murid sing jenius pirang sing metu ngguyu. "Sampeyan, kanthi mripat sing ngumbara, sampeyan ora bakal sinau."
  
  Lan liwat admiration Drake teka temen maujud sing tingkat katelu saka "neraka", iki kamar disebut hawa nepsu, ora luwih saka gambar saka sangsara langgeng wong karo mripat ngumbara. Klisèt & # 233; bab apa yen wong lungguh ing cafe & # 233; karo bojoné utawa gendakan, lan liyane Pasangan saka sikil ayu mlaku liwat - kang meh mesthi bakal katon.
  
  Kajaba iku ing ngisor iki, yen dheweke ndeleng, mesthi bakal mati.
  
  Sawetara wanita ora bakal duwe masalah karo iku, Drake mused. Lan kanthi alesan sing apik. Nanging Karin nylametake Komodo, lan saiki pasangan kasebut malah. Butuh maneh limang menit nunggu kuwatir, nanging pungkasane tim liyane bisa liwat rak-rak ngusapake.
  
  Kabeh padha ngaso. Saben wong ing perusahaan rumangsa dadi kuwajiban kanggo salaman karo Karin lan ngucapake apresiasi kanggo keberanian dheweke. Ben wae.
  
  Banjur tembakan muni. Salah siji prajurit Delta tiba ing dhengkul, clurut weteng. Dumadakan padha diserang. Setengah rolas prajurite Sang Prabu Darah metu saka lengkungan, nyepeng gaman sing wis siyap. Peluru whizzed liwat udhara.
  
  Wis dhengkul, Drake lan punggawane tiba ing dek, nyekel senjata. Wong sing ditabuh tetep dhengkul lan nampa peluru papat maneh ing dhadha lan sirah. Kurang saka rong detik dheweke mati, korban liyane saka sabab Raja Darah.
  
  Drake ngangkat senapan serbu M16 sing diselang lan dipecat. Ing sisih tengen, salah sawijining reca kebak timah, pecahan alabaster kasebar ing awang-awang. Drake ngangguk.
  
  Peluru liyane singsot liwat sirahe.
  
  Kabeh tim isih, tenang, lan bisa njupuk kanthi ati-ati karo bedhil ing lemah. Nalika padha mbukak geni, iku ontran-ontran, Welasan peluru riddled wong Kovalenko ngungsi lan meksa padha nari kaya wayang getih. Siji wong bulldozed dalan liwat, miraculously unharmed, nganti ketemu Matt Drake.
  
  Tilas wong SAS teka ing sirah-on, ngirim headbutt crushing lan seri cepet saka jotosan piso kanggo Iga. Pungkasane prajurit Kovalenko mlumpat menyang papan sing pungkasane kabeh wong jahat.
  
  Neraka.
  
  Drake menehi isyarat supaya wong-wong mau padha liwat, kanthi mawas sedhih marang anggota tim Delta sing tiba. Dheweke bakal njupuk awak nalika bali.
  
  "Kita kudu nyekel bajingan."
  
  
  BAB TELO DASAR PAPAT
  
  
  Hayden ngadhepi Ed Boudreaux lan donya ilang.
  
  "Aku seneng mateni sampeyan," Boudreau mbaleni tembung sing wis diomongake sadurunge. "Maneh".
  
  "Sampeyan gagal pungkasan, psiko. Sampeyan bakal gagal maneh."
  
  Boudreau nglirik sikile. "Piye kabarmu?" - Aku takon.
  
  "Kabeh luwih apik". Hayden ngadeg ing tiptoes, ngenteni serangan kilat. Dheweke nyoba nuntun wong Amerika supaya bokonge ditekan ing tembok kandhang, nanging dheweke licik banget.
  
  "Sampeyan getih." Boudreaux mimed dilat piso kang. "Enak tenan. Aku mikir anakku pengin luwih akeh.
  
  "Beda karo mbakyumu," gerutu Hayden. "Dheweke pancen ora tahan maneh."
  
  Boudreau mlayu nyedhaki dheweke. Hayden wis samesthine iki lan kasebut kanthi teliti, dodged, mbabarake dheweke agul-agul kanggo jotosan saka kang pipi. "Getih pisanan," ujare.
  
  "Prelude". Boudreau lunged lan mundur, banjur disabetake karo sawetara jotosan cendhak. Hayden parried wong kabeh lan rampung karo serangan lontar kanggo irung. Boudreau staggered, luh metu ing mripate.
  
  Hayden langsung njupuk kauntungan, nusuk nganggo piso. Dheweke nempelake Boudreaux ing tembok, banjur mundur siji pukulan-
  
  Boudreau lunged.
  
  Hayden ducked lan macet piso menyang pupu. Dheweke narik adoh nalika njerit, ora bisa mungkasi grin licik sing katon ing mripate.
  
  "Apa sampeyan bisa ngrasakake, bajingan?"
  
  "Asu!" Boudreaux dadi edan. Nanging iki kegilaan saka pejuang, pemikir, prajurit berpengalaman. Dheweke ngalahake dheweke kanthi jotosan sawise jotosan, njupuk risiko edan nanging njaga kekuatan lan kacepetan sing cukup kanggo nggawe dheweke mikir kaping pindho babagan campur tangan. Lan saiki, nalika mundur, dheweke nemoni klompok wong gelut liyane, lan Hayden ilang keseimbangane.
  
  Dheweke tiba nalika climbing liwat dhengkul wong tiba kang, mbalek lan ngadeg munggah, piso siap.
  
  Boudreau nyawiji ing wong akeh, grimis ing raine dadi smirk nalika ngrasakake getihe dhewe lan ngayunake piso.
  
  "Sampeyan," dheweke bengok liwat swara. "Aku ngerti sampeyan manggon ing ngendi, Bu Jay."
  
  Hayden mbuwang salah siji saka wong Sang Raja Sang Prabu metu saka dalan, bejat sikil wong kang kaya ranting nalika dheweke ngankat dalan kanggo Boudreau. Saka sudhut mripate dheweke weruh Mai, sing mesthi dadi pangowahan game ing perang iki, nglawan wong-wong sing ora nganggo gegaman kanthi gaman landhep, perang kasebut cedhak banget kanggo bedhil lan dheweke ninggalake wong-wong mau ing tumpukan ing sikile. Hayden mentheleng ing wong mati lan dying sing twitched watara dheweke.
  
  Dheweke ngerteni manawa Boudreau mikir maneh kahanan kasebut nalika dheweke ngetutake pandangane Hayden lan ndeleng agen Jepang sing legendaris tumindak.
  
  May menatap Hayden. "Tengen mburi sampeyan."
  
  Hayden lunged ing Boudreaux.
  
  Psiko utama Raja Berdarah njupuk mati kaya luwak Hawaii mlaku ing tumit. Hayden lan May padha nguber. Nalika liwat, Mai nyerang prajurit Kovalenko liyane, saengga bisa nylametake prajurit liyane.
  
  Ing sanjabane kandhang ana lapangan sing mbukak, helipad karo helikopter, lan dermaga sing sempit ing ngendi sawetara prau dipasang. Boudreau mlayu liwat helikopter, tumuju menyang speedboat gedhe, lan ora malah break stride nalika mlumpat, tumbling liwat udhara. Sadurunge Hayden bisa ngliwati helikopter, prau gedhe kasebut wis mabur lan wiwit maju.
  
  Mei wiwit alon-alon. "Iki Baja. Cepet banget, lan wong telu wis nunggu ing njero. Dibandhingake, prau liyane katon tenang. Mripate nglirik helikopter. "Saiki sing kita butuhake."
  
  Hayden ducked minangka peluru whizzed liwat wong-wong mau, lagi wae ora weruh. "Apa sampeyan bisa ngontrol?"
  
  Mai takon dheweke, 'Apa sampeyan pancene takon kula pitakonan sing?' katon sadurunge sampeyan langkah ing skid lan mlumpat ing. Sadurunge Hayden tekan kono, Mai wis miwiti rotor utama, lan Boudreaux prau kesusu mudhun kali karo nggero kuwoso.
  
  "Kudu iman," ujare Mai kanthi tenang, nuduhake sabar legenda sing dikenal minangka Hayden kanthi frustasi. Sawijining menit mobil wis siap mabur. Bisa nambah tim. Sled ninggalake lemah. Peluru nyerang kolom ing jejere sirah Hayden.
  
  Dheweke mundur, banjur noleh kanggo ndeleng wong-wong sing terakhir saka Raja Darah tiba ing geni. Salah sawijining prajurit Pasukan Khusus Hawaii menehi jempol nalika helikopter wiwit mudhun lan nguripake, nyiapake kanggo nguber prau. Hayden mundur alon alon.
  
  Mung dina edan liyane ing uripe.
  
  Nanging dheweke isih ana ing kene. Isih slamet. Motto lawas Jay njedhul ing sirah maneh. Urip liyane dina. Urip mung, sanajan ing wektu kaya iki, dheweke kangen banget karo bapake.
  
  Sawijining menit, helikopter goyah lan cepet-cepet nguber. weteng Hayden tetep nang endi wae ing camp, lan dheweke gripped pager nganti dheweke ros-rosan lara. Mai ora kesasar.
  
  "Tetep celanamu."
  
  Hayden nyoba kanggo njupuk pikirane saka kulo mumet dening mriksa kondisi gegaman dheweke. Piso dheweke bali menyang wadhahe. Pistol mung sing isih ana yaiku Glock standar tinimbang Kaspia sing dheweke senengi akhir-akhir iki. Nanging apa neraka, bedhil iku bedhil, tengen?
  
  Mai mabur cukup sithik nganti nyemprotake kaca ngarep. Prau kuning gedhe mlaku ing pinggir kali sing amba. Hayden weruh tokoh-tokoh ngadeg ing mburine, nonton dheweke nyedhaki. Ora mangu padha bersenjata.
  
  Mai sudo sirahe banjur glared ing Hayden. "Wani lan Kamulyan."
  
  Hayden manthuk. "Kanggo mungkasi".
  
  Bisa kenek tim, ngirim helikopter menyang nyilem ngamuk, ing dalan tabrakan menyang Bayeux kuning. Kaya sing diarep-arep, wong-wong sing ngadeg ing sisih pinggir padha mundur kanthi kaget. Hayden leaned metu saka jendhela lan murub. Peluru lunga tanpa pangarep-arep.
  
  Mai menehi M9 sing setengah kosong. "Ngetung wong-wong mau."
  
  Hayden murub maneh. Salah siji saka wong Boudreau murub bali, peluru mumbul saka kanopi helikopter. Mai nggawe bunder zigzag ngubengi tim, ngirim sirah Hayden smashing marang post support. Mai banjur dove maneh, agresif, ora menehi seprapat. Hayden ngosongake Glock dheweke lan weruh salah sawijining wong Boudreau pindhah menyang segara kanthi semprotan getih.
  
  Helikopter mau banjur ketabrak peluru liyane, banjur dibanting maneh. Mobil gedhe nggambarake target gedhe. Hayden weruh Boudreau ing setir prau, nyekeli piso tightly ing untu, njupuk ing wong-wong mau karo bedhil submachine.
  
  "Oh," njerit May minangka understatement amarga asap ireng ujug-ujug metu saka helikopter lan swara mesin dumadakan owah saka nggero dadi ngremuk. Tanpa tuntunan, helikopter wiwit goyah lan nyentak.
  
  May kedip-kedip ing Hayden.
  
  Hayden ngenteni nganti dheweke ana ing ndhuwur prau Boudreau lan mbukak lawang nalika helikopter mudhun.
  
  Dheweke katon menyang putih banget saka mripat Boudreaux kang, ngandika, "Ngawut-awut iki,"Lan mlumpat metu saka helikopter Mudhun.
  
  
  BAB TELO DASAR LIMA
  
  
  Jatuh bebas Hayden ora suwe. Prau Boudreaux ora adoh, nanging ing sadawane dalan dheweke menehi jotosan glancing sadurunge ambruk menyang dek. Hawane metu saka awake rame. Tatu lawas ing pupune lara. Dheweke weruh lintang.
  
  Helikopter kasebut muter mudhun menyang kali sing obah kanthi cepet kira-kira telung puluh kaki ing sisih kiwa, swara mati sing mbingungake klelep kabeh pikirane sing koheren lan ngirim ombak raksasa ngliwati busur prau.
  
  Gelombang sing cukup kuat kanggo ngganti dalane prau.
  
  Kapal ilang kacepetan, ngirim kabeh mabur maju, lan wiwit dhaptar. Banjur, ing pungkasan gerakan maju, dheweke mbalik lan ndharat weteng ing banyu putih.
  
  Hayden terus nalika prau miring. Nalika dheweke mlebu ing jero banyu, dheweke nendhang banget, ngarahake mudhun, banjur nyepak menyang pesisir sing paling cedhak. Banyu sing adhem ndadekake sirahe lara, nanging rada nyenyet sikile sing lara. Ombake sing kesusu nggawe dheweke sadar yen dheweke kesel.
  
  Nalika dheweke muncul, dheweke nemokake dheweke ora adoh saka pesisir, nanging ngadhepi Ed Boudreau. Dheweke isih nyekel piso ing antarane untune lan nggereng nalika ndeleng dheweke.
  
  Ing mburine, reruntuhan helikopter udud wiwit klelep ing kali. Hayden weruh May ngoyak wong loro sing isih ana Boudreau menyang bank lendhut. Ngerti yen dheweke ora bakal slamet saka perang ing banyu, dheweke mlayu ngliwati wong edan lan ora mandheg nganti dheweke tekan pantai. lendhut kandel nyebar ing sakubenge.
  
  Ana cipratan banter ing jejere dheweke. Boudreaux, ambegan. "Mandheg. kurang ajar. Mlayu." Dheweke ambegan abot.
  
  "Sampeyan entuk," Hayden nyekel lan mbuwang akeh rereget ing pasuryan lan menek menyang bank. Lendhut nempel ing dheweke lan nyoba nyeret dheweke mudhun. Apa sing kudune gampang nyusup menyang lemah garing nggawa dheweke mung sawetara kaki ing ndhuwur garis kali.
  
  Dheweke nguripake lan mbanting tumit sing reged menyang pasuryan Boudreaux. Dheweke weruh piso sing dicekel ing antarane untune ngethok pipine, nyebabake dheweke mesem luwih akeh tinimbang Joker. Karo njerit lan semprotan getih lan mucus, padharan flopped dhateng dheweke sikil, nggunakake dheweke sabuk minangka liya kanggo narik awake munggah dheweke awak. Hayden nabuh sirahe sing ora dilindhungi, nanging pukulan dheweke ora ana pengaruhe.
  
  Banjur dheweke kelingan ladinge.
  
  Dheweke tekan ing ngisor dhéwé karo tangan liyane, meksa nindakake perkara, straining, ngangkat dheweke awak inchi minangka rereget squished lan nyoba kanggo terus dheweke.
  
  Drijine nutup gagang. Boudreaux prakteke nyuwek dheweke celonone mati minangka wong jerked sapisan maneh, mandeg tengen ing dheweke bali, sirah lan lambé dumadakan tengen jejere dheweke kuping.
  
  "Coba apik tenan." Dheweke krasa getih netes saka raine menyang pipine. "Sampeyan bakal ngrasakake. Iku kelakon apik lan alon.
  
  Dheweke nyelehake bobote kabeh ing kabeh awak, nyurung dheweke luwih jero menyang lendhut. Kanthi tangan siji dheweke ngubur raine ing slime, mungkasi ambegan. Hayden berjuang banget, nendhang lan muter kanthi apik. Saben-saben ndonga, raine ketutupan lendhut ketan, dheweke weruh May ing ngarepe, gelut dhewe karo loro antek Boudreau.
  
  Siji tiba ing telung detik padha nyekeli pasuryan Hayden. Sing liyane mundur, ndawakake kasangsaran. Nalika pasuryan Hayden munggah kanggo udhara kanggo kaping papat, May wis pungkasanipun cornered dheweke lan arep break bali ing wit ambruk.
  
  Kekuwatane Hayden sing isih ana meh entek.
  
  Piso Boudreau nusuk kulit ing sakubenge iga katelu. Kanthi dorong sing alon lan diukur, lading wiwit geser luwih jero. Hayden digedhekake lan nyepak, nanging ora bisa mbuwang penyerang dheweke.
  
  "Ora ana ngendi wae." Bisik ala Boudreaux nyerbu sirahe.
  
  Lan dheweke bener, Hayden dumadakan sadar. Dheweke kudu mandheg gelut lan supaya kedadeyan. Mung ngapusi ana. Menehi wektu dhewe-
  
  Agul-agul ambles luwih jero, baja ngeruk balung. Boudreaux ngguyu minangka telpon saka Grim Reaper, telpon saka setan moyoki dheweke.
  
  Piso ing sangisore awak dheweke metu kanthi swara slurping sing abot. Ing siji gerakan, dheweke nguripake pedhang ing tangane lan jabbed hard konco dheweke bali menyang iga Boudreaux kang.
  
  Psikosone mundur njerit, gagang lading metu saka dhadhane. Sanadyan mangkono, Hayden ora bisa obah. Dheweke dipencet jero banget menyang lendhut, kabeh awak ditarik mudhun. Dheweke ora bisa ngobahake lengen liyane.
  
  Boudreau wheezed lan keselak ing dheweke. Banjur dheweke krasa lading gedhe digawa metu. Semono uga biyen. Dheweke bakal mateni dheweke saiki. Siji jotosan hard ing mburi gulu utawa utomo. Boudreau ngalahake dheweke.
  
  Hayden kabukak mripate amba, ditemtokake kanggo ndeleng suryo srengenge kanggo pungkasan wektu. Pikirane babagan Ben, lan dheweke mikir: Cobanen aku miturut cara uripku, dudu carane aku mati.
  
  maneh.
  
  Banjur, ageng lan nggegirisi kaya singa sing lagi nyerang, Mai Kitano mlayu mlebu. Kira-kira telung meter adoh saka Hayden, dheweke di-push saka lemah, sijine saben ons momentum menyang tendangan mabur. Sedetik sabanjure, kabeh pasukan kasebut ngrusak awak ndhuwur Boudreaux, ngrusak balung lan organ, ngirim untu sing pecah lan nyemprotake getih ing busur sing amba.
  
  Bobot diangkat saka punggung Hayden.
  
  Ana sing ngangkat dheweke metu saka lendhut kanthi gampang. Ana wong sing nggawa dheweke, kanthi ati-ati dilebokake ing bank suket lan mbengkongake dheweke.
  
  Wong iku Mai Kitano. "Tenang," dheweke ngandika gampang. "Dheweke wis mati. Kita menang".
  
  Hayden ora bisa obah utawa ngomong. Dheweke mung nyawang langit biru, wit-witan sing goyang-goyang, lan raine May sing mesem.
  
  Lan sawise sawetara wektu, dheweke kandha, "Elinga yen aku ora bakal nesu. Pancen, yen sampeyan dudu sing paling apik, aku..." Pikirane isih akeh-akehe karo Ben, mula dheweke banjur ngomong apa sing bisa diomongake. "Aku bakal nuduhake bokongku ing Asda."
  
  
  BAB TELO PULUH ENEM
  
  
  Raja Gerah nyurung rakyate nganti wates mutlak.
  
  Kasunyatan sing nguber wis meh nutup longkangan nepsu. Iku banget akeh wong slowing wong mudhun. Iku guide sing sempit-minded, kekacoan watara ing trifles nalika padha bisa nggawe kemajuan. Jumlah wong sing tiwas amarga golek hadiah iki ora masalah. Raja Darah nuntut lan ngarepake kurbane. Dheweke ngarep-arep supaya kabeh padha turu lan mati kanggo dheweke. Kulawargane bakal diurus. Utawa paling ora bakal disiksa.
  
  Kabèh dadi hadiah.
  
  Pandhuane, wong jenenge Thomas, muttered soko bab iki minangka tingkat sing sawetara bodho liyane jenenge Hawksworth disebut meri. Iku kamar papat, Sang Prabu Getih wis seething karo nesu. Mung papat. Legenda standar ngomongake pitung tingkat neraka. Apa bisa ana telu maneh sawise iki?
  
  Lan carane Hawksworth ngerti? Juru Tulis lan Juru Masak noleh lan mlayu, bal-balane nyusut nganti ukuran kacang nalika ndeleng sistem jebakan sawise tingkat kaping lima. Dmitry Kovalenko, dheweke mikir, mesthine ora bakal.
  
  "Opo sing mbok enteni?" - kang growled ing Thomas. "Kita bakal pindhah. Saiki."
  
  "Aku durung ngerti sistem trap, Pak," Thomas wiwit ngomong.
  
  "Neraka karo sistem jebakan. Ngirim wong nang. Dheweke bakal nemokake luwih cepet." Sang Prabu Getih ngempet lambene kanthi bungah nalika sinau kamar.
  
  Boten kados telu sadurungé, kamar iki sloped mudhun kanggo depresi cethek tengah sing katon kaya wis ngukir menyang rock dhewe. Saperangan ndhukung logam kandel protruded saka lantai hard, meh kaya langkah. Nalika kita maju, tembok kamar sempit nganti, sawise blumbang, dheweke wiwit nggedhekake maneh.
  
  Kolam renang katon minangka 'titik keselak'.
  
  Meri?" batine raja getih. Kepiye carane dosa kasebut pindhah menyang urip nyata, menyang jagading jagad iki, ing ngendi bayangan ora mung bisa nglindhungi sampeyan, nanging uga mateni sampeyan? Dheweke nonton nalika Thomas menehi prentah supaya maju. Wiwitane kabeh dadi apik. Sang Prabu Darah nglirik maneh menyang ngendi asale nalika krungu swara tembakan sing adoh. Drake lan tentara cilik bakal dikutuk. Sawise dheweke metu saka kene, dheweke bakal mesthekake yen dendam getih bisa nggayuh tujuane sing brutal.
  
  Shooting kasebut urip maneh. "Ngalih!" - bengok, mung ing wayahe nalika pimpinan jumangkah ing sawetara titik meksa didhelikake. Ana kacilakan kaya watu sing tiba, udhara, lan ujug-ujug sirahe pimpinan kenek ing lantai watu sadurunge muter mudhun ing lereng sing curam kaya bal bal. Awak tanpa sirah ambruk ing tumpukan getih.
  
  Malah Sang Prabu Getih mandeng. Nanging dheweke ora ngrasa wedi. Dheweke mung kepengin weruh apa sing nyebabake tatu kasebut marang wong sing misuwur. Thomas njerit ing jejere. Sang Prabu Darah nyurung dheweke maju, nututi lakune, seneng banget karo rasa wedine wong kasebut. Pungkasane, ing jejere awak sing kedutan, dheweke mandheg.
  
  Diubengi dening wong sing wedi, Raja Berdarah nyinaoni mekanisme kuno. A kabel silet-lancip iki digawe dowo ing dhuwur sirah antarane loro kiriman logam sing kudu wis dianakaké ing Panggonan dening sawetara jinis piranti tensioning. Nalika wong kang narik pemicu, cagak dirilis lan kabel diuripake karo wong-wong mau, Cut mati sirah wong kang ing gulu.
  
  sarwa. Panyegahan sing apik banget, dheweke mikir, lan mikir yen dheweke bisa nggunakake piranti kaya ngono ing papan para abdi ing omah anyare.
  
  "Opo sing mbok enteni?" dheweke bengok-bengok marang wong-wong sing isih ana. "Ngalih!"
  
  Telung wong mlumpat maju, lan rolas liyane ngetutake. Sang Raja Darah ngira yen kudu ditinggalake setengah lusin maneh yen Drake cepet-cepet nyusul dheweke.
  
  "Saiki cepet," ujare. "Yen mlaku luwih cepet, kita bakal luwih cepet, ta?"
  
  Wong-wong mau padha mlayu, mutusake yen dheweke ora duwe pilihan lan ana kemungkinan sing bener yen pimpinane sing gila. Jebakan liyane dipicu, lan sirah kapindho muter mudhun slope. Awak tiba lan wong konco iku tripped liwat iku, count piyambak Bejo minangka liyane taut kabel Cut online langsung ndhuwur sirahe.
  
  Nalika kelompok kapindho wiwit mudhun, Raja Darah gabung karo wong-wong mau. jebakan anyar dipasang. More sirah lan scalps wiwit tiba. Banjur ana swara banter sing ngumandhang ing sakubenge guwa. Pangilon katon ing loro-lorone dalan sing nyenyet, dipanggonke supaya wong sing ana ing ngarep katon.
  
  Sanalika keprungu swarane banyu mili, blumbang ing sikile lereng wiwit ngebaki.
  
  Mung banyu iki ora mung banyu. Ora dideleng saka cara ngrokok.
  
  Thomas njerit nalika padha mlayu nyedhaki dheweke. "Iki diwenehi panganan ing tlaga asam. Iki nalika gas sulfur dioksida larut ing banyu lan mbentuk asam sulfat. Sampeyan mesthi ora pengin ndemek iki!"
  
  "Aja mandheg," Raja Getih nggero nalika ndeleng wong-wong wiwit alon-alon. "Gunakake cagak logam, wong bodho."
  
  Kabeh tim kesusu mudhun slope ing wong akeh. Ing sisih kiwa lan nengen, jebakan acak dibukak kanthi swara kaya busur sing ditembakake. Badan tanpa sirah tiba lan sirahe digulung kaya nanas sing dibuwang ing antarane wong-wong mau, ana sing kesandung, liyane ora sengaja nendhang. Sang Prabu Sang Prabu ngeweruhi ing awal sing ana akeh banget wong kanggo nomer cagak, lan temen maujud sing mentality Pack bakal nimbulaké kurang savvy antarane wong-wong mau kanggo mlumpat tanpa pikiraken maneh.
  
  Padha bakal pantes nasibe. Iku tansah luwih apik kanggo wong bodho mati.
  
  Sang Raja Darah alon-alon lan nahan Thomas. Sawetara wong liya uga alon-alon, negesake maneh kapercayan Sang Raja Darah yen mung sing paling padhang lan paling apik sing bakal urip. Pimpinan pak mlumpat menyang pos logam pisanan lan banjur wiwit mlumpat saka kutub menyang kutub liwat banyu sing deres. Kaping pisanan dheweke nggawe sawetara kemajuan, nanging banjur ombak beracun nyerang sikile. Ngendi banyu asam kena, sandhangan lan kulite kobong.
  
  Nalika sikile ndemek postingan sabanjure, rasa lara kasebut nyebabake dheweke tikel kaping pindho lan tiba, langsung cipratan menyang kolam sing rame. Jerit-jerit sing nesu lan nglarani nggegirisi ing saindenging bale.
  
  Wong liya tiba saka meja lan tiba ing njero. Wong katelu mandheg ing pinggir blumbang, telat nyadari yen ora ana counter sing jelas kanggo dheweke mlumpat, lan di-push nalika wong liya mbanting kanthi wuta menyang mburi.
  
  Cermin-cermin kasebut nggambarake wong ing ngarep. Apa sampeyan bakal iri karo wong sing ana ing ngarep sampeyan?
  
  Raja getih weruh tujuan pangilon lan karusakan saka jebakan. "Deleng mudhun!" Thomas mbengok bebarengan. "Deleng sikilmu, dudu wong sing ana ing ngarep. Latihan prasaja iki bakal mbantu sampeyan ngatasi kiriman kanthi aman.
  
  Raja Darah mandheg ing pinggir tlaga sing mentas dibentuk. Yen dideleng yen banyune isih munggah, dheweke weruh yen pucuk-pucuk penyangga bakal cepet ana ing sangisore permukaan sing panas. Dheweke nyurung wong ing ngarepe lan ditarik Thomas bebarengan karo dheweke. Jebakan kasebut metu saka jarak, cedhak banget nganti dheweke ngrasakake angin nalika cagak logam mabur liwat pundhake.
  
  Lumaku metu menyang cagak lan nari kanthi cepet kanthi urutan acak. Ana ngaso sedhela nalika banyu cipratan ing ngarep. Cagak liyane, lan wong ing ngarepe kesandhung. Screaming, kang nindakake mukjijat, ngatur kanggo mungkasi tiba dening landing ing tugu liyane. Banyu asem kecipratan ing sakubenge nanging ora kena.
  
  Bye.
  
  Sang Prabu Getih weruh kasempatan. Tanpa mikir utawa mandheg, dheweke ngidak-idhamake awak sing telentang, digunakake minangka kreteg kanggo nyabrang lan tekan kaslametan ing pesisir sing adoh. Bobote nyurung wong lanang kasebut luwih murah, nyemplungake dhadha menyang asam.
  
  Detik sabanjure dheweke ilang ing prahara.
  
  Raja Darah ngetutake dheweke. "Bodho".
  
  Thomas ndharat ing jejere dheweke. More wong deftly mlumpat antarane kiriman logam kanggo safety. Sang Prabu Getih nyawang ngarepe metu sing melengkung.
  
  "Lan terus nganti tingkat kaping lima," ujare smugly. "Endi aku bakal niru cacing iki, Kok. Lan ing endi, pungkasane, "ujare. "Aku bakal numpes Matt Drake."
  
  
  BAB TIGA DASAR PITU
  
  
  Pulo Besar Hawaii dijenengi kanthi cara iki supaya ora kebingungan. Jeneng asline yaiku Hawaii, utawa Pulo Hawaii, lan pulo paling gedhe ing Amerika Serikat. Iki minangka papan kanggo salah sawijining gunung geni sing paling misuwur ing donya, Kilauea, gunung sing terus-terusan njeblug wiwit taun 1983.
  
  Dina iki, ing lereng ngisor gunung geni adhine Mauna Loa, Mano Kinimaka lan Alicia Miles, bebarengan karo tim Marinir AS, wiwit ngusir parasit sing wis oyod ing pikirane pedunung pulo kasebut.
  
  Padha nyuwil liwat keliling njaba, bedhil mudhun Welasan wong Sang Raja Sang, lan nyuwil menyang annex gedhe kaya pengawal mbebasake kabeh hostages. Ing wektu sing padha keprungu swara serak mobil, nyepetake ing mburi bangunan. Alicia lan Kinimaka ora mbuwang wektu mlaku-mlaku.
  
  Alicia mandheg bingung. "Sialan, bajingan mlayu." Papat ATV mlayu, mumbul ing ban gedhe.
  
  Kinimaka ngangkat bedhil lan ngarahake. "Ora suwe." Dheweke murub. Alicia mirsani minangka wong pungkasan tiba lan ATV cepet mandheg.
  
  "Wah, wong gedhe, ora ala kanggo polisi. Ayo."
  
  "Aku saka CIA." Kinimaka tansah njupuk umpan, banget kanggo Alicia bungah.
  
  "Singkatan telung huruf sing penting yaiku Inggris. Inget iki".
  
  Kinimaka mumet nalika Alicia nyedhaki ATV. Dheweke isih kerja. Ing wektu sing padha, wong loro nyoba njupuk kursi ngarep. Alicia geleng-geleng kepala lan nuding menyang mburi.
  
  "Aku luwih seneng wong-wong ing mburiku, kanca, yen ora mudhun."
  
  Alicia miwiti mesin lan mlayu. ATV iku kewan elek amba, nanging dipindhah lancar lan mumbul mulyo liwat bumps. Hawaiian gedhe kebungkus lengen watara dheweke bangkekan kanggo nyekeli dheweke, ora kang perlu kanggo. Ana pulpen ing ngendi dheweke lungguh. Alicia nyengir lan ora ngomong apa-apa.
  
  Wong-wong sing mlayu ing ngarep ngerti yen dheweke dioyak. Pendhudhuke wong loro padha mbalik lan murub. Alicia mrengut, ngerti yen pancen ora bisa ditindakake kanthi cara iki. Amatir, dheweke mikir. Iku tansah krasa kaya aku perang amatir. Pertempuran nyata pungkasan dheweke perang nglawan Drake ing benteng Abel Frey. Lan malah banjur wong wis karat, ngalangi dening trappings pitung taun saka sopan santun.
  
  Saiki dheweke bisa uga duwe perspektif sing beda.
  
  Alicia nyopir pinter tinimbang cepet. Ing wektu cendhak, dheweke nggawa ATV menyang kadohan njupuk ditrima. Kinimaka mbengok ing kupinge. "Aku arep nembak!"
  
  Panjenenganipun squeezed metu jotosan. Tentara bayaran liyane njerit lan mumbul kanthi kasar menyang lemah. "Iki loro saka loro," ujare Alicia. "Siji maneh lan sampeyan bakal entuk blo-"
  
  ATV kasebut nabrak gunung sing didhelikake lan ngiwa nengen. Kanggo wayahe padha ketemu piyambak ing rodha loro, flipping liwat, nanging kendaraan ngatur kanggo njaga imbangan lan tiba maneh ing lemah. Alicia ora mbuwang wektu kanggo mbukak throttle kanggo njupuk.
  
  Kinimaka weruh selokan sadurunge dheweke weruh. "Sialan!" Dheweke bengok-bengok, "Tahan!"
  
  Alicia mung bisa nambah kacepetan amarga selokan sing amba lan jero nyedhaki cepet. ATV mabur liwat jurang, muter gembong lan nggero mesin, lan ndharat ing sisih liyane, nyoba kanggo tetep ing panggonan. Alicia nggebug sirahe ing bar alus. Kinimaka nyepengi dheweke kanthi kenceng, nganti ora ngidini wong loro mau noleh, lan nalika bledug wis mapan, dheweke ngerti yen dheweke dumadakan ana ing antarane mungsuh.
  
  Ing jejere wong-wong mau, ATV ireng muter ing lendhut, landing kanthi kikuk lan saiki berjuang kanggo mbenerake dhewe. Kinimaka mlumpat tanpa mangu-mangu, langsung mlayu marani sopir lan nyemplungake dheweke lan penumpange metu saka mobil menyang lumpur.
  
  Alicia ngusap bledug saka mripate. ATV karo siji-sijine penghunine nyepetake ing ngarepe nanging isih bisa digayuh. Dheweke ngangkat senapan dheweke, ngarahake lan murub, banjur, tanpa perlu mriksa, pindhah menyang panggonan sing partner Hawaiian dheweke berjuang ing lendhut.
  
  Kinimaka nyeret wong siji liwat lumpur. "Iki omahku!" Alicia krungu dheweke nggereng sadurunge dheweke bengkong lan patah tangane mungsuh. Nalika wong liya lunged ing wong, Alicia ngguyu lan sudo bedhil dheweke. Kinimaka ora butuh pitulungane. Wong liya mumbul saka dheweke cara instruksi mumbul saka bocah umur patang taun, ora ana pengaruhe. Wong mau ambruk ing lemah lan Kinimaka ngrampungake dheweke kanthi pukulan ing raine.
  
  Alicia manthuk marang dheweke. "Ayo rampung iki."
  
  ATV pungkasan maju kanthi angel. Sopiripun mesthi tatu nalika mlumpat. Alicia cepet-cepet wiwit entuk lemah, saiki rada kuciwa amarga gampang ngrebut ranch kasebut. Nanging paling ora padha nylametake kabeh sandera.
  
  Yen ana siji perkara sing dheweke ngerti babagan Raja Darah, yaiku kasunyatan manawa wong-wong ing kene, sing diarani tentara bayaran, minangka ampas tim, dikirim menyang kene kanggo ngalangi lan ngganggu para panguwasa. Dibagi lan digdaya.
  
  Dheweke alon mudhun nalika nyedhaki ATV pungkasan. Tanpa ngaso, tanpa nyekel setir, dheweke nembak rong tembakan lan wong loro kasebut tiba.
  
  Perang sing meh ora diwiwiti wis rampung. Alicia nyawang kadohan sedhela. Yen kabeh dadi miturut rencana, yen May lan Hayden, Drake lan liyane slamet bagean saka perang, banjur perang sabanjuré bisa uga paling angel lan pungkasan.
  
  Amarga bakal nglawan Mai Kitano. Lan dheweke kudu ngandhani Drake yen May mateni Wells.
  
  Kelangan.
  
  Kinimaka menepuk pundhake. "Wis wayahe kita bali."
  
  "Ah, wenehi cah wadon iku," dheweke mumet. "Kita ing Hawaii. Ayo kula nonton sunset."
  
  
  BAB TELO DASAR WALU
  
  
  "Dadi iki sing katon iri?"
  
  Drake lan timnya mlebu kamar kaping papat, kanthi ati-ati. Malah banjur, butuh sawetara wektu kanggo ngerti kanthi lengkap pemandangan sing ana ing ngarepe. Badan tanpa sirah glethakaken ing ngendi-endi. Getih tumetes ing lantai lan isih mili kendel ing sawetara panggonan. Sirah-sirahe dhewe kasebar ing jogan kaya dolanan bocah-bocah sing dibuwang.
  
  Spring traps ngadeg ing loro-lorone saka wacana sempit. Drake njupuk siji ndeleng ing kabel silet-lancip lan guess apa wis kedaden. Komodo singsot, ora percoyo kupinge.
  
  "Ing sawetara titik, jebakan iki bisa uga ilang," ujare Ben. "Kita kudu pindhah."
  
  Karin muni jengkel.
  
  "Kita kudu pindhah kanthi cepet lan tetep ing ndhuwur," ujare Drake. "Ora, ngenteni".
  
  Saiki ngluwihi jebakan dheweke weruh blumbang amba kebak banyu, bubbling lan foaming. Banyu cipratan lan gumebyar ing pinggir blumbang.
  
  "Iki bisa dadi masalah. Apa sampeyan ndeleng pilar logam?"
  
  "Aku yakin wong-wong Raja Darah digunakake minangka watu loncatan," ujare Ben kanthi misterius. "Kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngenteni banyu surut."
  
  "Apa ora mung liwat wong-wong mau." Malah nalika Komodo ngucapake tembung-tembung kasebut, ana keraguan ing pasuryane.
  
  "Kolam renang iki bisa uga diwenehi panganan ing tlaga utawa sumur sing ngandhut asam," jelas Karin. "Gas kasebut bisa ngowahi banyu dadi asam sulfat ing utawa ing cedhak gunung geni. Malah suwe-suwe ilang."
  
  "Apa asam ora bakal ngrusak postingan logam?" Drake nuding.
  
  Ben manthuk. "Temtunipun".
  
  Dheweke nonton banyu sing deres nganti pirang-pirang menit. Nalika padha nonton, keprungu swara klik sing ora nyenengake. Drake cepet-cepet ngangkat pistole. Enem pejuang Delta sing isih urip mbaleni tumindake sepisan maneh.
  
  Ora ana sing obah.
  
  Banjur swara teka maneh. klik abot. Swara kabel lawang garasi mlaku ing trek logam. Mung iku dudu lawang garasi.
  
  Alon-alon, nalika Drake mirsani, salah sawijining jebakan wiwit nyenggol maneh menyang tembok. Tundha sementara? Nanging teknologi kasebut ora kasedhiya kanggo balapan kuna. Utawa apa sepur pikiran iki padha karo kegilaan wong sing nyatakake yen ora ana urip cerdas liyane ing alam semesta?
  
  Apa arrogance.
  
  Sapa sing ngerti peradaban apa sing wis ana sadurunge cathetan digawe? Drake kudune ora ragu-ragu saiki. Wektu kanggo tumindak.
  
  "Banyu wis surut," ujare. "Ben. Apa ana kejutan?"
  
  Ben takon cathetan lan muga-muga Karin muter maneh ing pikirane. "Hawksworth ora ngomong akeh." Ben ngetok-ngetok kertas. "Mbok menawa wong miskin iku kaget. Elinga, dheweke ora bisa ngarep-arep kaya iki ing jaman biyen.
  
  "Banjur tingkat lima kudu dadi badai telek tenan," ujare Komodo serak. "Amarga sawise iki Cook bali."
  
  Ben ketap bibir. "Hawksworth ujar manawa Cook ndeleng sawise level lima sing nggawe dheweke bali. dudu kamare dhewe."
  
  "Ya, paling kamungkinan tingkat enem lan pitu," salah siji saka prajurit Delta ngandika quietly.
  
  "Aja lali babagan pangilon." Karin nuding wong-wong mau. "Dheweke nuding maju, jelas ing wong sing ana ing ngarep. Paling kamungkinan iki minangka peringatan.
  
  "Iku kaya tetep karo Joneses." Drake manthuk. "Ngertos. Dadi, kanthi semangat Dinorock lan David Coverdale utamane, aku bakal takon pitakon pambuka sing dakrungu dheweke takon ing saben konser sing daklakoni. Apa kowe wis siyap?"
  
  Drake mimpin dalan. Tim liyane ambruk ing baris kaya sing wis biasa. Mlebet ing jalur tengah, Drake ora nyana kangelan karo traps lan ora nemoni sapa wae, sanajan dheweke entuk sawetara titik tekanan. Bareng wis tekan ing pinggir blumbang, banyune saya surut.
  
  "Kutub katon apik," ujare. "Awas mburimu. Lan aja katon mudhun. Ana barang-barang sing ora apik sing ngambang ing kene."
  
  Drake lunga dhisik, ati-ati lan presisi. Kabeh tim gampang nyabrang ing sawetara menit lan tumuju menyang gerbang metu.
  
  "Apik banget saka Sang Raja Darah nyingkirake kabeh jebakan kanggo kita." Ben rada ngguyu.
  
  "Saiki kita ora bisa adoh saka bajingan." Drake felt tangane clenching menyang ajiné lan sirah racing ing prospek kanggo ngadhepi karo tokoh kriminal paling wedi ing sajarah anyar.
  
  
  ***
  
  
  Lengkungan sabanjure mbukak menyang guwa gedhe. Dalan sing paling cedhak tumuju ing lereng banjur ngliwati dalan sing amba ing sangisore watu sing dhuwur.
  
  Nanging ana alangan serius sing ngalangi dalane.
  
  Mripat Drake mbuka. "Neraka getih."
  
  Dheweke ora nate ngimpi babagan kaya iki. Pamblokiran kasebut sejatine minangka tokoh gedhe sing diukir saka watu urip. Dhèwèké ngaso, nyandhak mburi ing tembok sisih kiwa, wetengé ageng protruding ing dalan. Patung-patung panganan dumunung ing tumpukan ing weteng, lan uga kasebar ing sikile lan ditumpuk ing dalan.
  
  Sawijining tokoh jahat dumunung ing sikile reca. awak manungsa mati. Awake katon bengkok-bengkok kaya kepeksa banget.
  
  "Iki gluttony," Ben ngandika kagum. "Setan sing ana gandhengane karo rakus yaiku Beelzebub."
  
  Mripat Drake kedutan. "Maksud sampeyan kaya ing Beelzebub saka Bohemian Rhapsody?"
  
  Ben ngguyu. "Ora kabeh babagan rock 'n' roll, Matt. Maksudku setan Beelzebub. tangan tengen Iblis."
  
  "Aku wis krungu yen tangan tengen Iblis wis overworked." Drake natap alangan gedhe. "Lan nalika aku ngormati otak sampeyan, Blakey, aja ngomong omong kosong. Mesthi, kabeh ana hubungane karo rock and roll.
  
  Karin supaya rambute pirang dawa mudhun lan banjur miwiti naleni maneh malah tighter. Sawetara prajurit Delta padha nonton dheweke, kalebu Komodo. Dheweke nyathet yen Hawksworth wis nyedhiyakake sawetara rincian menarik babagan guwa tartamtu iki ing cathetane. Nalika dheweke ngomong, Drake ngidini mripate ngumbara ing kamar.
  
  Ing mburi tokoh ageng, dheweke saiki weruh ora ana gerbang metu. Nanging, lis amba mlaku ing sadawane tembok mburi, mlengkung menyang langit-langit dhuwur nganti rampung ing dataran dhuwur watu. Nalika Drake katon metu liwat plateau, dheweke weruh apa sing katon kaya loteng ing mburi, meh kaya dek observasi sing diduga ... loro tingkat pungkasan?
  
  Pikiran Drake kaganggu nalika tembakan muni. Peluru mancolot ing sirahe. Drake ambruk ing lantai, nanging Komodo meneng-meneng nuding menyang papan sing padha karo watu sing lagi wae dipriksa lan weruh luwih saka rolas tokoh mlaku nyedhaki dheweke saka pinggiran sing gulung-gulung.
  
  wong Kovalenko.
  
  Apa tegese...
  
  "Temokake cara kanggo ngliwati bajingan kasebut," Drake ngempet marang Ben, manthuk-manthuk menyang patung abot sing ngalangi dalane maju, lan banjur ngalihake perhatian menyang singkapan watu.
  
  Swara sing akeh banget logat, gumunggung lan angkuh. "Matt Drake! Nemesis anyarku! Dadi sampeyan nyoba nyegah aku maneh, ta? Aku! Apa kowe ora tau sinau apa-apa?"
  
  "Apa sing arep digayuh, Kovalenko? Apa tegese kabeh iki?"
  
  "Apa tegese kabeh iki? Iku babagan nggoleki seumur hidup. Babagan kasunyatan sing aku ngalahake Cook. Babagan carane aku sinau lan dilatih kanthi mateni wong saben dina suwene rong puluh taun. Aku ora kaya wong lanang liyane. Aku wis rampung sadurunge entuk milyaran pisanan.
  
  "Sampeyan wis ngalahake Cook," ujare Drake kanthi tenang. "Kok ora bali mrene? Kita bakal ngomong, sampeyan lan aku."
  
  "Kowe arep mateni aku? Aku ora bakal duwe cara liya. Malah bangsaku arep matèni aku."
  
  "Mungkin amarga sampeyan ahli sing apik."
  
  Kovalenko mrengut, nanging banget digawa dening omong kosong sing ora bisa ditindakake kanthi bener. "Aku bakal mateni ewonan kanggo nggayuh tujuanku. Mungkin aku wis rampung. Sapa sing repot ngitung? Nanging elinga iki, Drake, lan elinga kanthi becik. Sampeyan lan kanca-kanca bakal dadi bagean saka statistik iki. Aku bakal mbusak kenangan sampeyan saka bumi."
  
  "Stop dadi melodramatis," Drake mbengok maneh. "Mudhun mrene lan buktikake sampeyan duwe set, wong tuwa." Dheweke weruh Karin lan Ben cedhak, confering intently, loro-lorone saiki wiwit manthuk vigorously minangka soko dawed ing wong-wong mau.
  
  "Aja mikir yen aku bakal mati kanthi gampang, sanajan kita ketemu. Aku tuwuh ing dalan sing paling angel ing kutha paling angel ing Ibu Rusia. Lan aku mlaku liwat wong-wong mau kanthi bebas. Padha duweke kula. Inggris lan Amerika ora ngerti apa-apa babagan perjuangan nyata. Wong sing katon buritan iku ngidoni lemah.
  
  Mripat Drake dadi agawe. "Oh, aku ngarep-arep sampeyan ora gampang mati."
  
  "Aku bakal ketemu sampeyan, Inggris. Aku bakal nonton sampeyan kobong nalika aku njaluk bandhaku. Aku bakal weruh sampeyan njerit nalika aku njupuk liyane saka wanita. Aku bakal ndeleng sampeyan bosok nalika aku dadi dewa."
  
  "Kanggo swarga". Komodo wis kesel ngrungokne rame-rame wong-wong tiran. Dheweke nembakake tendangan voli menyang pinggir watu, nggawe wong Raja Darah dadi gupuh. Malah saiki, Drake weruh, sangang saka sepuluh wong isih mlayu nulungi.
  
  Tembakan bali langsung keprungu. Peluru-peluru kasebut nyembur ing tembok watu sing cedhak.
  
  Ben bengok-bengok, "Yang kudu kita lakoni mung menek wong gendut. Ora angel banget..."
  
  Drake felt nanging nyedhaki. Dheweke ngangkat alis nalika ana watu tiba ing pundhake.
  
  "Nanging," Karin interjected, dheweke resemblance kanggo Ben dadi luwih ketok sing maneh Drake nglampahi wektu karo dheweke. "Sing tangkep iku panganan. Sawetara iku kosong. Lan diisi karo sawetara jinis gas."
  
  "Aku ngira iki dudu gas ketawa." Drake nyawang mayit sing ora wujud.
  
  Komodo nembak tendangan voli konservatif kanggo njaga pasukan Raja Darah. "Yen ngono, mula pancen apik banget."
  
  "Siap bubuk," ujare Karin. "Dibebasake nalika pemicu ditarik. Mbokmenawa padha karo sing matèni akèh-akèhé arkéolog sing nemokake kuburan Tutankhamun. Sampeyan ngerti babagan kutukan sing mesthine, ta? Umume wong percaya yen ramuan utawa gas tartamtu sing ditinggalake kanggo kita ing kuburan dening para imam Mesir kuno mung kanggo numpes perampok kuburan.
  
  "Carane sing paling aman?" Drake takon.
  
  "Ora ngerti, nanging yen kita mlayu kanthi cepet, siji-sijine, yen ana wong sing ngeculake bubuk cilik ing mburi, mesthine jumlah cilik sing bakal cepet nguap. Trap kene utamané kanggo thwart sapa climbs reca & # 184; , ojo nganti lali."
  
  "Miturut Hawksworth," ujare Karin karo mesem kenceng.
  
  Drake mbiji kahanan kasebut. Iki katon kaya titik balik kanggo dheweke. Yen ana loteng pengamatan ing ndhuwur, mula kudu cedhak karo mburi. Dheweke mbayangno yen saka ing kono bakal ana dalan langsung menyang kamar enem lan kapitu, banjur menyang "harta karun" legendaris.
  
  "Ing ngendi kita arep karo iki," ujare. "Kabeh utawa ora. Ndhuwur," dheweke nesu ngacungake ajine menyang Kovalenko, "wong wuta nembakake peluru menyang jagad iki. Lan, Ben, kanggo informasi, iki Dinoroc nyata. Nanging ing ngendi kita arep karo iki. Kabeh utawa ora. Apa sampeyan siap kanggo iki?"
  
  Disambut karo gumuruh sing mbudheg.
  
  Matt Drake banjur mlayu, mimpin wong-wong mau menyang tingkat ngisor Neraka ing tahap pungkasan saka usaha dhewe kanggo males wong wadon sing ditresnani lan nyingkirake wong sing paling jahat saka jagad iki.
  
  Wektu kanggo rock metu.
  
  
  BAB TIGA DASAR SANGAI
  
  
  Drake mlumpat menyang patung raksasa, nyoba tetep ing sikile lan nyekel panganan sing diukir kanggo narik awake dhewe. Patung kasebut krasa adhem, kasar lan asing ing ngisor driji, kaya ndemek endhog alien. Dheweke ngempet ambegan nalika ditarik kanthi kuat kanggo njaga keseimbangane, nanging woh-wohan, roti crispy, lan bokong daging babi ditahan.
  
  Ing ngisor lan ing sisih tengen ana awak wong sing ora begja.
  
  Peluru ngubengi dheweke. Komodo lan anggota Tim Delta liyane nyedhiyakake tutup geni.
  
  Tanpa mbuwang liya, Drake mlumpat liwat bagean utama saka tokoh nyetak lan mudhun ing sisih liyane. Nalika sikile ndemek lantai watu, dheweke noleh lan menehi jempol marang wong sabanjure ing baris.
  
  Banjur dheweke uga mbukak geni, mateni salah sawijining prajurit Raja Darah kanthi tembakan pisanan. Wong kasebut muter saka tebing, ndharat ing jejere awak kancane sing saiki wis mati kanthi crunch sing nggegirisi.
  
  Wong kapindho ing baris nindakaken.
  
  Ben sing sabanjure.
  
  
  ***
  
  
  Limang menit mengko, kabeh tim didhelikake kanthi aman ing bayangan Gluttony. Mung siji potong panganan sing diremuk. Drake mirsani minangka maya wêdakakêna munggah menyang udhara, spiraling kaya awak agawe, enchanted ula, nanging sawise sawetara detik nguap tanpa malah ndemek boots saka penjahat sing mlayu.
  
  "Lungguh."
  
  Drake kaping pindho nuding dalan menyang slope cendhak sing mbentuk awal lis. Saka sudut pandang iki, dheweke ndeleng tembok kasebut mlengkung kanthi apik sadurunge muncul ing dataran tinggi sing watu.
  
  Anak buahe Sang Prabu Darah mundur. Iku lomba nglawan wektu.
  
  Padha bledosan munggah, file siji. Ledge cukup amba kanggo ngapura sawetara kesalahane. Drake murub nalika mlayu, matèni wong Kovalenko liyane nalika padha ilang ing arch saka metu sabanjuré. Nalika padha tekan ing ndhuwur lis lan weruh jembaré watu outcrop, Drake weruh liyane lying ing ambush.
  
  "Grenade!"
  
  Kanthi kacepetan lengkap, dheweke mbuwang sirahe dhisik menyang lantai, nggunakake momentum kanggo nggulung awak nalika sliding ing watu sing mulus, lan mbuwang granat kasebut ing sisih pinggir.
  
  Tiba saka dataran tinggi, njeblug sawetara detik mengko. Jeblugan nggegirisi kamar.
  
  Komodo nulungi dheweke munggah. "Kita bisa nggunakake sampeyan ing tim bal-balan kita, man."
  
  "Wong Yankees ora ngerti carane main bal-balan." Drake mlayu menyang loteng, kepengin weruh apa sing ana ing njaba lan nyusul Kovalenko. "Ora ana pelanggaran".
  
  "Hm. Aku ora weruh tim Inggris nggawa piala akeh."
  
  "Kita bakal nggawa mulih emas." Drake nggawa Amerika menyang urutan. "Ing Olimpiade. Beckham bakal ngganti kahanan.
  
  Ben kecekel wong-wong mau. "Dheweke bener. Tim kasebut bakal main kanggo dheweke. Wong-wong bakal padha tangi marang Panjenengané."
  
  Karin njerit jengkel saka mburine. "Apa ana papan ing ngendi wong ora bakal ngomong babagan bal-balan!"
  
  Drake tekan loteng lan nyelehake tangane ing tembok watu sing rusak. Panemune ing ngarepe ndadekake sikile nggegirisi, njedhul, nglalekake kabeh kasusahane lan maneh mikir makhluk apa sing sejatine mbangun papan sing nggumunake iki.
  
  Pandangan sing dideleng kuwi ngebaki ati lan rasa wedi.
  
  Balkon iku kira-kira seprapat dalan munggah ing guwa sing gedhe banget. Tanpa mangu-mangu sing paling gedhe sing bisa ditemokake. Cahya kasebut asale saka kelip-kelip amber peteng sing ora kaetung sing dibebasake wong Raja Darah sadurunge mlebu tingkat enem. Sanadyan mangkono, akeh guwa lan bebayane isih ana ing pepeteng lan ayang-ayang.
  
  Ing sisih kiwa lan anjog saka gerbang metu, tangga zigzag sing ditutupi mudhun watara satus kaki. Saka ambane undhak-undhakan iki, Drake lan tim keprungu swara abot lan booming, banjur njerit sing nggawe atine clenched menyang ajiné teror.
  
  Ben ambegan. "Mbak, aku ora seneng suarane."
  
  "Ya wis. Kayane intro salah siji lagumu." Drake nyoba nyegah roh-roh kasebut tiba banget, nanging isih angel kanggo ngangkat rahang saka lemah.
  
  Tangga kasebut rampung ing pinggir sing sempit. Ngluwihi lis iki guwa mbukak menyang immensity. Dheweke bisa ndeleng dalan sing sempit lan gulung-gulung sing nempel ing tembok sisih tengen, trabasan sing tumuju menyang guwa sing ana ing sadhuwure jero sing ora ana pungkasane, lan dalan sing padha terus menyang sisih kiwa, nanging ora ana jembatan utawa cara liya kanggo nyambungake wong-wong mau nyabrang. jurang gedhe.
  
  Ing mburi paling adoh saka guwa ana watu ageng, ireng, jagged. Nalika Drake squinted, kang panginten kang bisa nggawe metu wangun bab setengah munggah ing rock, soko gedhe, nanging jarak lan pepeteng nyegah dheweke.
  
  Kanggo saiki.
  
  "Pungkasan pungkasan," ujare, ngarep-arep yen pancen bener. "Ikut aku".
  
  Sawise prajurit tansah tetep prajurit. Sing apa Alison marang dheweke. Sadurunge dheweke ninggalake dheweke. Sadurunge dheweke ...
  
  Dheweke nyurung kenangan kasebut. Dheweke ora bisa nglawan dheweke saiki. Nanging dheweke bener. Medeni bener. Yen dheweke wis urip, kabeh bisa beda-beda, nanging saiki getihe prajurit, prajurit, mili ing dheweke; watak sejatine ora tau nilar dheweke.
  
  Dheweke mlebu ing dalan sing sempit: loro warga sipil, enem prajurit Delta lan Matt Drake. Ing kawitan trowongan katon sethitik beda saka sing sadurunge, nanging banjur, ing cahya saka kelip-kelip amber padha terus kanggo njupuk ahead, Drake weruh wacana dumadakan pamisah lan widen kanggo jembaré rong mobil, lan weruh sing saluran wis ana. ditabuh ing lantai watu.
  
  Saluran tuntunan?
  
  "Ati-ati marang wong sing patah tungkak." Drake ngeweruhi bolongan cilik ominous ahead, dumunung persis ngendi wong bisa sijine sikil. "Ora angel banget kanggo uwal kanthi kecepatan iki."
  
  "Ora!" - Ben bengok-bengok tanpa guyonan. "Kowe kuwi prajurit sialan. Sampeyan kudune luwih ngerti tinimbang ngomong kaya ngono."
  
  Kaya-kaya ngonfirmasi, ana boom sing kuat lan lemah ing ngisore guncang. Keprungu kaya ana barang sing gedhe lan abot tiba ing dalan sing misahake sing lagi mlaku. Dheweke bisa mundur lan diblokir utawa-
  
  "Mlayu!" - Drake mbengok. "Mlaku wae!"
  
  gludhug jero wiwit ngebaki dalan, kaya-kaya ana barang abot sing nyedhaki dheweke. Padha mlayu, Drake murub flare nalika dheweke mlayu lan banget ngarep-arep sing Ben utawa Karin wis jumangkah menyang samubarang traps jahat.
  
  Ing kacepetan iki ...
  
  Gemuruh tansaya banter.
  
  Dheweke terus mlayu, ora wani noleh mburi, tetep ing sisih tengen saluran sing amba lan ngarep-arep yen Drake ora entek flare. A menit mengko padha krungu grunt ominous kapindho teka saka nang endi wae ahead.
  
  "Yesus!"
  
  Drake ora alon-alon. Yen dheweke nindakake, dheweke bakal mati. Dheweke kesusu liwat bukaan amba ing tembok sisih tengen. Swara saka ndhuwur. Panjenenganipun risked Mirit cepet.
  
  ORA!
  
  Blakey bener, geek cilik edan. The Rolling Stones padha gludhug menyang wong-wong mau, lan ora ing gaya Dinoroc. Iki minangka bal watu bunder gedhe, dirilis dening mekanisme kuno lan dikontrol dening saluran sing jelas lan didhelikake. Sing ana ing sisih tengen dheweke nabrak Drake.
  
  Dheweke ngangkat kacepetan gedhe. "Mlayu!" Dheweke noleh, mbengok. "Duh, Gusti".
  
  Ben melu dheweke. Loro prajurit Delta, Karin lan Komodo, mlayu liwat bolongan karo inci kanggo nyisakke. Prajurit loro malih nyabrang, kesandung sikile dhewe-dhewe lan nubruk Komodo lan Karin, nganti njerit-njerit.
  
  Nanging wong pungkasan saka Delta ora begja. Dheweke ilang tanpa swara minangka bal ageng miber metu saka peranganing salib, mbanting menyang wong karo pasukan saka truk Mack lan clattered menyang tembok trowongan. Ana kacilakan maneh amarga bal sing ngoyak dheweke nabrak sing ngalangi rute uwal.
  
  Raine Komodo ngomong kabeh. "Yen kita cepet-cepet," dheweke nggereng, "kita bisa ngliwati jebakan liyane sadurunge padha lunga."
  
  Padha mangkat maneh. Dheweke ngliwati telung persimpangan maneh, ing ngendi mekanisme mesin-mesin ageng gemuruh, kresek lan rattled. Pimpinan Delta bener. Drake ngrungokake kanthi temenan, nanging ora krungu swara saka Kovalenko utawa wong-wonge ing ngarep.
  
  Banjur padha nemoni alangan sing diwedeni banget. Salah sawijining watu ageng ing ngarep, ngalangi dalan ing ngarep. Padha nglumpuk bebarengan, kepingin weruh apa iku bisa sing bab iki bakal miwiti rebooting.
  
  "Mungkin rusak," ujare Ben. "Maksudku jebakan."
  
  "Utawa mungkin ..." Karin ambruk menyang dhengkul lan crawled maju sawetara kaki. "Mungkin kudu ana ing kene."
  
  Drake ambruk ing jejere dheweke. Ing kana, ing sangisore watu gedhe, ana papan cilik kanggo menek. Ana cukup papan kanggo wong kanggo remet ing ngisor.
  
  "Ora apik". Komodo uga jongkok. "Aku wis kelangan wong siji kanggo trap omong kosong iki. Golek dalan liyane, Drake."
  
  "Yen aku bener," ujare Drake, ndeleng pundhake, "sawise jebakan iki direset, bakal ilang maneh. Dheweke kudu mlaku ing sistem bantalan tekanan sing padha karo liyane. Kita bakal kepepet ing kene." Dheweke nemoni mripate Komodo kanthi tatapan atos. "Kita ora duwe pilihan."
  
  Tanpa ngenteni wangsulan, dheweke mlumpat ing ngisor bal. Tim liyane rame ing mburine, ora pengin dadi sing paling pungkasan, nanging wong Delta kasebut disiplin lan mapan ing ngendi komandan kasebut. Drake krasa kepinginan akrab munggah ing dhadhane, kepinginan ngomong: Aja kuwatir, percaya marang aku. Aku bakal nuntun sampeyan, nanging dheweke ngerti yen dheweke ora bakal ngomong maneh.
  
  Ora sawise pati tanpa akal Kennedy.
  
  Sawise squirming sawetara wektu, dheweke ketemu dhewe sliding pisanan mudhun lereng curam, lan langsung krungu wong liyane ngetutake dheweke. Ing ngisor ora adoh, nanging ninggalake cukup ruang kanggo dheweke ngadeg langsung ing sangisore bal watu sing gedhe banget. Wong liya padha rame ing mburine. Kanthi mikir kanthi kuat, dheweke ora wani ngobahake otot siji. Yen bab iki ambruk, dheweke pengin kabeh wong padha ing posisi sing padha.
  
  Nanging banjur swara groaning menowo mesin grinding guncang kasepen, lan werni pindhah. Drake metu kaya bat metu saka neraka, bengok-bengok supaya kabeh wong ngetutake dheweke. Dheweke mudhun alon-alon lan nulungi Ben mlaku-mlaku, ngrasa yen siswa enom uga duwe keterbatasan fisik lan ora duwe stamina prajurit. Dheweke ngerti yen Komodo bakal nulungi Karin, senajan amarga dheweke ahli beladiri, kebugaran fisike bisa setara karo wong lanang.
  
  Minangka grup, dheweke mlayu mudhun ing dalan sing diukir ing sangisore bal rolling agawe, nyoba kanggo njupuk kauntungan saka wiwitan alon amarga padha bisa nemoni slope tajem ahead sing bakal meksa ngadhepi maneh.
  
  Drake weruh tungkak sing rusak lan nguwuh-uwuh. Dheweke mlumpat liwat bolongan devilishly diselehake, meh nyeret Ben karo wong. Banjur nabrak lereng.
  
  Iku atos. Dheweke ndudhuk, sirah mudhun, sikil thumps, lengen tengen kebungkus ing bangkekan Ben, munggah karo saben langkah. Dheweke pungkasane mencet bal ing jarak sing adoh, nanging banjur kudu menehi kesempatan kanggo kabeh wong ing mburi.
  
  Dheweke ora nyerah, dheweke mung maju kanggo menehi papan liyane lan ngobong sawetara suar maneh.
  
  Padha mumbul saka tembok watu ngalangi!
  
  Watu ageng gumuling marang wong-wong mau kanthi gumuruh. Kabeh tim bisa liwat, nanging saiki ketemu ing buntu. Secara harfiah.
  
  Mripat Drake ngerteni ireng sing luwih jero ing antarane lampu kilat "Ana bolongan. Bolongan ing lemah."
  
  Cepet-cepet, sikile kusut lan syaraf sing nggegirisi amarga putus asa, dheweke mlayu menyang bolongan. Iku cilik, ukuran manungsa, lan ing jero ireng.
  
  "Lompatan iman," ujare Karin. "Kaya pracaya marang Gusti Allah."
  
  Gemuruh werni watu tansaya banter. Iku ing menit crushing wong.
  
  "Glow stick," ujare Komodo kanthi swara tegang.
  
  "Ora ana wektu". Drake nyuwil tongkat cemlorot lan mlumpat menyang bolongan kanthi gerakan cepet. Tiba katon ora ana pungkasane. Ireng cemlorot, kaya-kaya ngrambah nganggo driji-driji sing gremeng. Ing sawetara detik tekan ngisor, ngidini sikil kanggo menehi dalan lan sirahe hard ing rock hard. Lintang nglangi ing ngarepe mripate. Getih mili ing bathuk. Eling marang wong-wong sing bakal ngetutake dheweke, dheweke ninggalake tongkat cemlorot ing panggonane lan nyusup metu saka jangkauan.
  
  Wong liya ndharat kanthi kacilakan. Banjur Ben ana ing sandhinge. "Mat. Matt! Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Oh iya, aku pancen apikan." Dhèwèké njagong, nyekeli candhi. "Apa sampeyan duwe aspirin?"
  
  "Dheweke bakal ngrusak batinmu."
  
  "Mai Tai Polinesia? Aliran lava Hawaii?"
  
  "Duh Gusti, aja nyebutake tembung L ing kene, kanca."
  
  "Piye lelucon bodho liyane?"
  
  "Aja nganti entek. Tetep kalem."
  
  Ben mriksa tatune. Ing wektu iki, tim liyane wis ndharat kanthi slamet lan padha rame-rame. Drake waved wong enom aside lan wungu. Kabeh katon kaya-kaya. Komodo nyemburake sepasang suar sing nabrak gendheng lan mumbul mudhun ing lereng sing curam.
  
  Lan padha tiba maneh lan maneh nganti metu liwat lengkungan ngisor.
  
  "Iku," ujare Drake. "Aku mikir iki minangka level pungkasan."
  
  
  BAB PATANG PULUH
  
  
  Drake lan Tim Delta metu saka trowongan, nembak banget. Ora ana pilihan. Yen padha arep mungkasi Kovalenko, kacepetan iku penting. Drake langsung nyawang sisih tengen, ngelingi tata letak guwa, lan weruh yen wong Sang Raja Sang Prabu wis mlumpat liwat menyang lis pisanan S-shaped lan padha kumpul watara titik paling adoh saka iku. Awal saka lis wangun S kapindho wiwit sawetara langkah ing ngarepe wong-wong mau, nanging ing sisih liyane saka guwa buta, jurang gaping ambane dingerteni misahake wong-wong mau. Saiki dheweke wis luwih cedhak, lan nalika wong-wong Sang Raja Darah katon ngeculake pirang-pirang kelip-kelip amber, dheweke pungkasane bisa ndeleng kanthi apik ing ujung guwa kasebut.
  
  A plateau ageng saka watu protruded saka tembok mburi ing tingkat padha loro ledges wangun S. Diukir ing tembok mburi banget ana tangga sing curam sing katon cedhak karo vertikal sing malah maverick bakal mumet.
  
  Sawijining tokoh ireng gedhe ndlosor ing ndhuwur undhak-undhakan. Drake mung duwe detik, sekilas, nanging ... apa iku kursi kolosal digawe saka watu? Mungkin tahta sing ora biasa lan ora biasa?
  
  Hawane kebak peluru. Drake ambruk ing siji dhengkul, mbuwang wong aside lan krungu njerit elek nalika dheweke tiba ing telenging. Padha mlayu nyedhaki mung tutup sing bisa dideleng, bongkahan watu pecah sing mbokmenawa tiba saka loteng ing ndhuwur. Nalika padha mirsani, salah siji saka wong Kovalenko nembakake gegaman swara banter, kang dibukak sing katon kaya panah baja gedhe banget liwat pelanggaran. Dheweke nggebug tembok sing adoh karo retak banter lan macet ing watu.
  
  Nalika panah kasebut mabur, ana tali sing kandel ing mburine.
  
  Banjur ujung liyane baris dilebokake ing gegaman sing padha lan diluncurake menyang tembok sing paling cedhak, nempel sawetara kaki ing ndhuwur sing pisanan. Tali kasebut cepet ditarik kenceng.
  
  Dheweke nggawe garis pos.
  
  Drake mikir cepet. "Yen kita arep mungkasi dheweke, kita butuh isyarat kasebut," ujare. "Butuh suwe banget kanggo nggawe kita dhewe. Dadi aja ditembak. Nanging kita uga kudu mandheg nalika nyabrang tapel wates.
  
  "Mikir luwih kaya Raja Getih," ujare Karin karo jijik. "Pikirake dheweke ngethok garis kanthi sawetara wong sing isih ana."
  
  "Kita ora mandheg," ujare Drake. "Ora tau".
  
  Dheweke mlumpat metu saka mburi tutup lan mbukak geni. Prajurit Delta Force mlayu ngiwa lan nengen, njupuk kanthi ati-ati nanging kanthi akurat.
  
  Prajurit Kovalenko sing sepisanan mlayu nyabrang jurang, nyepetake kanthi cepet, lan ndharat kanthi cepet ing sisih liya. Dheweke cepet nguripake lan wiwit nyetel tembok kanggo nutupi geni kanthi otomatis.
  
  Prajurit Delta diuncalake ing sisih, suwek-suwe. Awake ambruk ing ngarepe Drake, nanging wong Inggris kasebut mlumpat tanpa uwal. Nalika nyedhaki lis sing bentuke S pisanan, jurang kekosongan sing amba mbukak ing ngarepe. Dheweke kudu mlumpat marang dheweke!
  
  Terus nembak, dheweke mlumpat liwat celah. Kapindho saka wong Kovalenko mabur ing baris. Boulders padha dibuwang saka tembok guwa cedhak minangka peluru disabetake karo pasukan ngancurake.
  
  Tim Drake mlayu lan mlumpat sawise dheweke.
  
  Tokoh katelu mlumpat menyang garis dowo tightly. Kovalenko. Otak Drake njerit ing dheweke kanggo njupuk dijupuk. Njupuk kasempatan! Mbusak bajingan iki saiki.
  
  Nanging kakehan bisa salah. Dheweke bisa ngilangi garis lan Kovalenko isih aman. Dheweke mung bisa nglarani bajingan. Lan - sing paling penting - dheweke butuh bajingan Rusia sing urip kanggo mungkasi vendetta getih.
  
  Kovalenko ndharat kanthi slamet. Telu maneh anak buahe bisa nyabrang. Drake mudhun telu maneh nalika pasukan loro teka bebarengan. Telu tembakan ing jarak cedhak. Telung rajapati.
  
  Banjur bedhil mabur ing sirahe. Panjenenganipun crouched, mbuwang panyerang liwat Pundhak lan di-push wong saka lis menyang pepeteng. Dheweke nguripake lan murub saka pinggul. Wong liya tiba. Komodo ana ing sisihe. Piso ditarik. Getih cipratan ing tembok guwa. Wong Kovalenko alon-alon mundur, didorong menyang tebing ing mburine.
  
  Prajurit Delta papat sing isih padha tumungkul ing pinggir jurang, kanthi ati-ati nembak marang wong Kovalenko sing ana ing cedhak garis. Nanging, mung sawetara wektu sadurunge siji saka wong-wong mau mikir kanggo mundur lan miwiti njupuk pot nembak.
  
  Kacepetan kabeh padha duwe.
  
  Loro liyane saka wong Sang Raja Sang wis menek menyang zipline lan saiki meksa nindakake perkara. Drake weruh sing liyane wiwit menek battlements lan murub, swatting wong adoh kaya fly swatted. Wong lanang iku mlayu-mlayu, sirah mudhun, njerit-njerit, ora mangu-mangu weruh yen dheweke dipotong. Drake mundur menyang tembok. Komodo narik wong saka lis.
  
  "Munggah!"
  
  Drake ngginakaken detik larang regane nggoleki. Apa sing digunakake kanggo nyekel garis sialan kasebut? Banjur dheweke weruh. Saben wong kudu diwenehi blok khusus cilik, kayata profesional digunakake. Ana pirang-pirang padha gumlethak. Raja Getih teka siap kanggo kabeh kemungkinan.
  
  Semono uga Drake. Dheweke nggawa peralatan speleologis profesional ing tas ransel. Drake cepet-cepet narik metu pemblokiran lan ditempelake sabuk pengaman ing mburi.
  
  "Ben!"
  
  Nalika wong enom nyedhaki siluman, Drake noleh menyang Komodo. "Apa sampeyan bakal nggawa Karin?"
  
  "Mesthi". Kasar, raine hard lan tatu perang, wong gedhe iku isih ora bisa ndhelikake kasunyatan sing wis smitted.
  
  Saka kabeh panggonan...
  
  Dipercaya wong Delta kanggo njaga goons Kovalenko ing teluk, Drake nambah meksa dening cepet Masang katrol menyang kabel tightly digawe dowo. Ben nganggo sabuk pengaman lan Drake nyerahke bedhil.
  
  "Tembak kaya urip kita gumantung, Blakey!"
  
  Screaming, padha di-push mati lan balapan bebarengan zipline. Saka dhuwur iki lan ing kacepetan iki jarak katon luwih gedhe, lan lis adoh katon surut. Ben mbukak geni, tembakane mabur dhuwur lan amba, lan bongkahan watu udan mudhun ing wong Raja Darah ing ngisor.
  
  Nanging ora dadi masalah. Iku swara, tekanan lan ancaman sing dibutuhake. Ngangkat kacepetan, Drake ngangkat sikil nalika udhara kesusu liwat, mbukak telenging ngisor ageng. Medeni lan kasenengan ndadekake jantunge deg-degan. Swara katrol logam sing ditarik liwat bolong kawat mendesis banter ing kupinge.
  
  Pirang-pirang peluru singsot liwat, ngethok udhara ngubengi pasangan sing kesusu. Drake krungu bali geni saka Delta Team. Salah siji wong Kovalenko ambruk rame. Ben nggero lan terus driji ing pemicu.
  
  Sing luwih cedhak, saya tambah mbebayani. Iku berkah saka Gusti Allah sing wong Kovalenko ora duwe tutup, lan barrage pancet peluru teka saka Delta Team kakehan kanggo nanggung. Malah ing kacepetan sing, Drake bisa ngrasakake kadhemen liwat sikile. Abad-abad kecerekan sing ana ing sangisore dheweke, seething, churning, lan mbok menawa tekan metu karo driji spektral kanggo nyoba kanggo yank wong mudhun menyang ngrangkul langgeng.
  
  Lambang mlayu nyedhaki dheweke. Ing menit pungkasan, Raja Darah dhawuh marang wong-wong mau supaya mundur, lan Drake ngeculake blok kasebut. Dheweke ndharat ing sikile, nanging momentum dheweke ora cukup kanggo njaga keseimbangan antarane dorongan maju lan bobot sing diarahake mundur.
  
  Ing tembung liyane, bobote Blakey mbalik maneh. Menyang jurang.
  
  Drake sengaja tiba ing sisih, nyelehake kabeh awak menyang maneuver kikuk. Ben nekat nyekel watu wangkal, nanging isih wani nyekel bedhil. Drake krungu swara dadakan saka zipline tightening lan nyadari Komodo lan Karin wis ing, nyedhaki dheweke ing breakneck kacepetan.
  
  Wong-wong Sang Raja Darah mlaku ing sadawane pinggiran menyang mburi bale, meh bisa nggawe lompatan pungkasan menyang dataran tinggi watu ing ngendi tangga misterius diwiwiti. Kabar sing apik yaiku mung ana wong sing isih ana rolas.
  
  Drake crawled liwat lis sadurunge unbuckling Ben, banjur ngidini awake sawetara detik ambegan sadurunge lungguh mudhun. Ing sakedheping mripat, Komodo lan Karin mabur ing ngarepe mripate, pasangan kasebut ndharat kanthi anggun lan ora ana mesem tipis.
  
  "Wong lanang wis entuk bobot sethithik." Drake nuding Ben. "Kakehan sarapan lengkap. Ora cukup nari."
  
  "Band ora nari." Ben langsung mbalik nalika Drake ngevaluasi pamindhahan sabanjure. Apa aku kudu ngenteni tim liyane utawa ngoyak?
  
  "Hayden ngomong yen sampeyan nari sampeyan katon kaya Pixie Lott."
  
  "Omong kosong".
  
  Komodo uga ngurusi wong Kovalenko. Tali kasebut kenceng maneh lan kabeh padha nempel ing tembok. Loro prajurit Delta liyane teka kanthi cepet, sepatu bote keroncong banter ing pasir nalika mandheg kanthi cepet.
  
  "Terus obah." Drake nggawe keputusane. "Luwih becik ora menehi wektu kanggo mikir."
  
  Wong-wong mau padha mlayu-mlayu ing pinggir, nyepeng gegaman sing wis siyap. Maju Sang Raja Sang Prabu iki momentarily obscured saka tampilan dening kurva ing tembok Rocky, nanging nalika Drake lan punggawa ngresiki kurva, padha weruh Kovalenko lan liyane wong wis ing plateau Rocky.
  
  Dheweke kelangan wong loro maneh nang endi wae.
  
  Lan saiki, kayane, dheweke didhawuhi njupuk langkah-langkah ekstrem. Sawetara wong njupuk peluncur granat RPG portabel.
  
  "Astagfirullah, padha muzzle loaded!" Drake njerit, banjur mandheg lan noleh, jantunge dumadakan tiba ing lemah. "Ah enggak-"
  
  Pop lan singsot pisanan saka granat sing dimuat saka moncong keprungu. Loro prajurit Delta pungkasan nyepetake zipline, ngarahake menyang pinggir nalika ana rudal. Iku tabrakan menyang tembok ndhuwur jangkar zip-line lan numpes wong-wong mau ing bledosan saka rock, bledug lan shale.
  
  Garis kasebut mudhun. Prajurit-prajurit mabur mudhun ing lalen ireng tanpa swara. Salah siji cara, iki malah luwih elek.
  
  Komodo ngipat-ipati, nesu-nesu nglipur fitur-fiture. Iki wong apik sing wis dilatih lan perang karo kanggo taun. Saiki mung ana telu sing kuwat ing tim Delta, plus Drake, Ben lan Karin.
  
  Drake njerit lan ngoyak wong-wong mau mudhun ing pinggir, maddened dening kawruh sing RPGs anyar bakal dibukak. Wong-wong sing slamet mlayu ing pinggir, dipandu dening tongkat cemlorot lan kelip-kelip amber sing akeh banget. Saben langkah nggawa dheweke nyedhaki dataran tinggi watu, tangga aneh lan pemandangan sing misterius nanging luar biasa saka dhampar raksasa sing metu saka tembok watu.
  
  Tembakan RPG kapindho dipecat. Iki njeblug ing lis mburi pelari, ngrusak nanging ora ngrusak dalan. Malah nalika dheweke mlayu, meksa otot-otot overworked kanggo watesan, Drake bisa krungu Kovalenko bengok-bengok ing wong-wong mau kanggo ngati-ati-ledge bisa dadi siji-sijine dalan metu saka kono.
  
  Saiki Drake teka ing sikil lis lan weruh jurang sing kudu dheweke mlumpat kanggo tekan dataran tinggi watu lan ngadhepi wong Raja Darah.
  
  Iku ageng.
  
  Dadi gedhe, nyatane, dheweke meh staggered. Meh mandheg. Ora kanggo aku, nanging kanggo Ben lan Karin. Sepisanan, dheweke ora ngira yen dheweke bakal mlumpat. Nanging banjur atos atine. Padha kudu. Lan ora ana slowdown, ora bisa bali. Dheweke mung siji-sijine wong sing bisa mungkasi Raja Getih lan mungkasi rencana edane. Siji-sijine wong sing bisa ngrusak pimpinan terorisme internasional lan mesthekake yen dheweke ora duwe kesempatan kanggo ngrusak sapa wae maneh.
  
  Nanging dheweke isih setengah noleh nalika mlayu. "Aja mandheg," bengok-bengok marang Ben. "Percaya. Sampeyan bisa nindakake".
  
  Ben manthuk-manthuk, adrenalin njupuk liwat sikil lan otot lan isi karo tekad, agung lan daya. Drake kenek longkangan pisanan, mlumpat karo tangan outstretched lan sikil isih pumping, arcing liwat longkangan kaya atlet Olympic.
  
  Ben teka sabanjuré, lengen outstretched, sirah dibuwang ing kabeh arah, syaraf njupuk liwat imbangan. Nanging dheweke ndharat ing sisih liyane karo sawetara inci kanggo nyisakke.
  
  "Ya!" Dheweke seru lan Drake nyengir marang dheweke. "Jessica Ennis ora bisa nindakake apa-apa babagan sampeyan, kanca."
  
  Komodo banjur ndharat banget, meh ngobahake awak ing njero, langsung noleh lan nyawang Karin. Mlumpat dheweke ayu. Sikil diangkat dhuwur, bali arched, gerakan massa maju.
  
  Lan kebangkrutan sampurna. Tim Delta liyane nyusul.
  
  Drake noleh kanggo ndeleng pemandangan paling nggegirisi sing tau weruh.
  
  Sang Prabu Getih lan para prajurite, njerit-njerit lan sesambat, sing paling akeh getih lan tatu sing nganga-nganga, kabeh padha cepet-cepet nyedhaki dheweke lan ngacungake senjata kaya setan saka neraka.
  
  Wektu kanggo perang pungkasan.
  
  
  BAB PAPAT DASAR SIJI
  
  
  Matt Drake slamet lan ngadhepi karo Raja Getih.
  
  Wong-wongé teka dhisik, njerit muni nalika bedhil clanged lan lading njepret lan sumunar kaya pedhang, nggambarake cahya amber lan ngobong geni ing pirang-pirang arah. Saperangan nembak dipecat, nanging ing kadohan iki lan ing maelstrom saka testosteron lan wedi, ora ana sing bener ngarahke. Nanging isih ana tangisan saka mburi Drake, prajurit Delta liyane sing tiba.
  
  Otot Drake krasa lara kaya nglawan gorila sing bobote telung atus kilogram. Getih lan rereget nutupi raine. Wong sangang nyerang dheweke, nanging dheweke ngalahake kabeh, amarga Sang Prabu Sang Prabu jumeneng ana ing mburine, lan ora ana sing bisa ngalangi dheweke supaya ora mbales.
  
  Prajurit ingkang sepuh sampun kondur, praupane praja sapunika sampun suda, lajeng malih wonten ing ngriku, ing pangkat ingkang luhur, prajurit sialan ingkang paling ala.
  
  Dheweke nembak wong telu tanpa titik, langsung ing jantung. Dheweke mlebu nomer papat, ngowahi bedhil, ngrusak irunge wong lanang lan ing wektu sing padha mecah bagean pipine. Telung detik liwati. Dheweke felt kru Delta mundur saka dheweke meh wedi, menehi papan kanggo bisa. Dheweke ninggalake dheweke kanggo nglawan telung tentara bayaran nalika dheweke pindhah menyang wong siji lan Kovalenko dhewe.
  
  Komodo nyerang wong kasebut lan nusuk siji liyane nganti mati kanthi gerakan siji. Karin ana ing sandhinge lan ora mundur. Ora suwe. Dheweke nggunakake telapak tangan kanggo nyurung wong sing ditusuk maneh lan kombinasi pukulan. Nalika tentara bayaran nggereng lan nyoba nyonggo awake dhewe, dheweke campur tangan lan nggunakake teknik taekwondo kanggo mbuwang dheweke ing pundhake.
  
  Menyang pinggiran sing cetha.
  
  Wonge klelep, bengok-bengok, digawa menyang jurang. Karin mandeng Komodo, dumadakan ngerti apa sing ditindakake. Pimpinan tim gedhe mikir kanthi cepet lan menehi tandha matur nuwun, kanthi cepet ngapresiasi tumindake lan menehi relevansi.
  
  Karin ambegan jero.
  
  Drake ngadhepi Raja Darah.
  
  Akhire.
  
  Wong pungkasan wis slamet perjuangan singkat lan saiki lay writhing ing sikilé karo tabung AMBEGAN ulig lan bangkekan loro rusak. Kovalenko marang wong iku katon contemptuous.
  
  "Bodho. Lan ringkih."
  
  "Kabeh wong sing ringkih ndhelik ing mburi bandhane lan katon saka kekuwatane."
  
  "Persamaan?" Kovalenko narik pistol lan nembak wong sing writhing ing pasuryan. "Apa iki ora kuwat? Apa sampeyan mikir yen padha? Aku mateni wong sing getihen getih saben dina amarga aku bisa. Apa sing kaya ngono kuwi kuwasa?"
  
  "Cara sing padha sampeyan mrentahake Kennedy Moore mateni? Kepiye kulawargane kanca-kancaku? Sawetara bagéan donya bisa uga wis nglairake sampeyan, Kovalenko, nanging dudu bagean sing waras.
  
  Padha pindhah cepet lan bebarengan. Loro gaman, pistol lan bedhil, klik bebarengan.
  
  Loro-lorone kosong. Klik kaping pindho.
  
  "Ora!" njerit Kovalenko kebak nesu bocah. Dheweke ditolak.
  
  Drake nyuduk nganggo piso. Raja Getih nuduhake kapinteran dalane kanthi nyingkiri pinggir. Drake nguncalake bedhil menyang dheweke. Kovalenko njupuk jotosan ing bathuk tanpa flinching, lan ing wektu sing padha narik metu piso.
  
  "Yen aku kudu mateni sampeyan dhewe, Drake ..."
  
  "Oh ya, sampeyan bakal," ujare wong Inggris. "Aku ora weruh sapa-sapa maneh. Sampeyan ora duwe dhuwit siji-sijia, mas."
  
  Kovalenko lunged. Drake weruh kedadeyan kasebut kanthi gerakan alon. Kovalenko bisa uga wis panginten sing wis thukul munggah hard, malah bisa uga wis panginten sing wis dilatih hard, nanging latihan iku ora ana apa-apa dibandhingake karo panjaluk atos lan tes sing SAS Inggris tundhuk.
  
  Drake teka saka sisih karo serangan dhengkul cepet sing sementara lumpuh Kovalenko lan nyuwil sawetara iga. Sesambetan sing ucul saka cangkeme Rusia iku langsung dicekel. Dheweke mundur.
  
  Drake pura-pura nyerang kanthi cepet, ngenteni reaksi Raja Darah, lan langsung nyekel tangan tengen wong kasebut kanthi tangane dhewe. A cepet nguripake mudhun lan bangkekan Kovalenko nyuwil. Lan maneh Rusia mung hissed.
  
  Dheweke ditonton Komodo, Karin, Ben lan prajurit Delta sing isih ana.
  
  Raja Darah mandeng wong-wong mau. "Sampeyan ora bisa mateni aku. Sampeyan kabeh. Sampeyan ora bisa mateni aku. Aku Gusti!"
  
  Komodo nggereng. "Kita ora bisa mateni sampeyan, bodho. Sampeyan kudu njerit banget. Nanging aku yakin aku ngarep-arep mbantu sampeyan milih neraka sing bakal sampeyan lakoni sajrone uripmu.
  
  "Pakunjaran." Raja sing getihen ngidoni. "Ora ana pakunjaran sing bisa nahan aku. Aku bakal duwe seminggu."
  
  Cangkeme Komodo pecah mesem. "Sawetara pakunjaran," ujare kanthi tenang. "Dheweke malah ora ana."
  
  Kovalenko katon kaget sedhela, nanging banjur gumunggung nutupi raine maneh lan dheweke bali menyang Drake. "Lan sampeyan?" - dheweke takon. "Sampeyan bisa uga mati yen aku ora kudu ngoyak sampeyan ing tengah-tengah donya."
  
  "Mati?" - Drake ngucap. "Ana macem-macem jinis mati. Sampeyan kudu ngerti iki."
  
  Drake kicked wong ing kadhemen, atine mati. Kovalenko terhuyung-huyung. Getih mili saka cangkeme. Karo nangis melas, dheweke tiba ing dhengkul. Pungkasan isin kanggo Raja Getih.
  
  Drake ngguyu marang dheweke. "Dheweke wis rampung. Taleni tangane lan ayo."
  
  Ben ngomong. "Aku ngrekam pola ucapane." Kandhane lirih karo ngangkat telpon. "Kita bisa nggunakake piranti lunak khusus kanggo ngasilake swarane. Matt, kita ora butuh dheweke urip.
  
  Wayahe tegang kaya detik pungkasan sadurunge bledosan. Ekspresi Drake diganti saka pasrah dadi gething murni. Komodo ragu-ragu kanggo campur tangan, ora amarga wedi, nanging amarga pakurmatan sing ditindakake kanthi susah - siji-sijine pakurmatan sing bisa dingerteni prajurit. Mripate Karin medeni.
  
  Drake ngangkat bedhil lan nutul baja atos ing bathuk Kovalenko.
  
  "Sampeyan yakin?"
  
  "Positip. Aku weruh dheweke mati. Aku ana ing kono. Dheweke menehi prentah kanggo serangan teroris ing Hawaii, Ben nyawang sak njero ruangan. "Malah Neraka bakal ngidoni dheweke."
  
  "Iki panggonan sampeyan." Esem Drake adem lan peteng, kaya nyawane Raja Berdarah. "Ngluwihi gerbang neraka. Ing kene sampeyan kudu manggon, lan ing kene sampeyan kudu mati."
  
  Rahang Kovalenko clenched tightly; konco iki ana patang puluh taun pati, deprivation lan getih mudhun. "Sampeyan ora bakal wedi karo aku."
  
  Drake sinau wong tiba. Dheweke bener. Pati ora bakal cilaka dheweke. Ora ana apa-apa ing bumi sing bisa medeni wong iki.
  
  Nanging ana siji bab sing bakal break wong.
  
  "Dadi kita mengikat sampeyan ing kene." Dhèwèké ngedhunaké senapané, nggawé Komodo lega. "Lan kita terus nuntut bandha kasebut. Iku nggoleki kanggo urip lan sampeyan ora bakal ngerti apa iku. Nanging tandhani tembungku, Kovalenko, aku bakal nindakake. "
  
  "Ora!" Sêgêripun tiyang Rusia wau sanalika. "Apa keluhanmu? Ora! ora tau. Iku mine. Iki wis mesthi dadi milikku."
  
  Kanthi rame nekat, Raja Darah nggawe dorongan nekat sing pungkasan. Raine kleru amarga lara. Getih mili saka raine lan tangane. Panjenenganipun jumeneng lan sijine saben ons saka bakal lan urip kebak gething lan Rajapati menyang mlumpat.
  
  Mripate Drake mencorong, raine dadi atos kaya granit. Dheweke ngidini Sang Raja Darah nabrak dheweke, ngadeg kanthi mantep nalika wong Rusia sing gila mbuwang saben ons energi pungkasan sajrone pukulan rolas, kuwat ing wiwitan nanging cepet banget.
  
  Banjur Drake ngguyu, swara ngluwihi peteng, swara tanpa katresnan lan ilang, macet separo antarane purgatory lan neraka. Nalika pungkasan energi Sang Raja Sang Prabu wis expended, Drake di-push wong karo telapak tangan lan ngadeg ing dhadha.
  
  "Iku kabeh muspra, Kovalenko. Kowe kalah".
  
  Komodo kesusu menyang Rusia lan diikat sadurunge Drake bisa ngganti pikirane. Karin mbantu ngganggu dheweke kanthi nuding tangga sing meh vertikal lan pemandangan sing nggumunake saka dhampar ireng sing metu. Iku malah luwih nggumunke saka kene. Makhluk kasebut gedhe banget lan diukir kanthi sampurna, nggandhol satus kaki ing ndhuwur sirahe.
  
  "Sawise sampeyan".
  
  Drake kabiji alangan sabanjuré. Undhak-undhakan wungu rada miring watara satus kaki. Ing sisih ngisor dhampar ana ireng jero, senadyan akeh sorotan amber sing kasebar ing sakubenge.
  
  "Aku kudu lunga dhisik," ujare Komodo. "Aku duwe pengalaman climbing. Kita kudu menek sawetara langkah sekaligus, nyisipake carabiner nalika mlaku, banjur ngluwihi garis safety menyang tim kita.
  
  Drake ngidini dheweke mimpin. Rasa nesu isih kenceng ing pikirane, meh nggegirisi. Driji isih krasa apik ing pemicu M16. Nanging kanggo mateni Kovalenko saiki tegese ngracun jiwane ing salawas-lawase, nyebabake pepeteng sing ora bakal ilang.
  
  Minangka Ben Blake bisa ngomong, iku bakal nguripake wong menyang sisih peteng.
  
  Dheweke wiwit munggah ing tembok sawise Komodo, mbutuhake gangguan amarga kabutuhan mbales sing ora ana pungkasane saya tambah lan nyoba ngontrol dheweke. Munggah dadakan langsung fokus pikirane. Tangis lan grundelan Sang Prabu Getih mati nalika dhampar saya cedhak lan tangga dadi angel.
  
  Dheweke munggah, Komodo mimpin dalan, kanthi ati-ati ngamanake saben carabiner sadurunge mriksa bobote, banjur ngetung tali pengaman lan nyelehake menyang tim ing ngisor. Sing luwih dhuwur padha menek, dadi peteng. Saben undhak-undhakan tangga kasebut diukir dadi watu urip. Drake wiwit ngrasakake rasa kagum nalika dheweke wungu. Sawetara bandha luar biasa nunggu wong-wong mau; dheweke krasa ing weteng.
  
  Nanging tahta?
  
  Ngrasa kekosongan mutlak ing mburine, dheweke mandheg, nglumpukake keberanian lan ndeleng mudhun. Ben berjuang, mripate merem lan wedi. Drake ngrasakake simpati lan katresnan marang kanca enome sing durung dirasakake wiwit Kennedy tilar donya. Dheweke weruh prajurit Delta sing isih ana nyoba nulungi Karin lan mesem nalika dheweke ngangkat dheweke. Dheweke nulungi Ben.
  
  "Aja nggawe dhewe, Blakey. Ayo."
  
  Ben nyawang dheweke lan kaya kembang api ing otak. Soko ing mripate Drake utawa nada swarane nyenengake dheweke, lan katon ngarep-arep ing raine.
  
  "Alhamdulillah sampeyan wis bali."
  
  Kanthi bantuan Drake, Ben munggah luwih cepet. Kekosongan sing mateni ing mburi dheweke dilalekake, lan saben langkah dadi langkah kanggo nemokake, ora menyang bebaya. Sisih ngisor dhampar saya suwe saya cedhak nganti cedhak karo jarak.
  
  Komodo kanthi ati-ati mudhun ing undhak-undhakan lan munggah ing dhampar dhewe.
  
  Sawise sawetara menit, perhatian dheweke kepincut karo aksen Amerika sing narik kawigaten. "Duh Gusti, sampeyan ora bakal percaya iki."
  
  
  BAB PAPAT DASAR KARO
  
  
  Drake mlumpat liwat longkangan cilik lan ndharat langsung ing pamblokiran watu sudhut sing kawangun sikil dhampar. Dheweke ngenteni Ben, Karin, lan prajurit Delta pungkasan teka sadurunge ndeleng Komodo.
  
  "Apa sing sampeyan duwe ing ndhuwur?"
  
  Pimpinan Tim Delta minggah ing kursi dhampar. Saiki dheweke mlaku menyang pinggir lan mandeng wong-wong mau
  
  "Sapa sing mbangun tahta iki nyedhiyakake dalan sing ora rahasia. Ing kene, ing mburi dhampar, ana lawang mburi. Lan padha mbukak."
  
  "Aja nyedhaki," ujare Drake kanthi cepet, mikir babagan sistem jebakan sing wis dilewati. "Kanggo kabeh sing kita ngerti, iki ngowahi saklar sing ngirim dhampar iki langsung mudhun."
  
  Komodo katon guilty. "Telpon apik. Masalahe aku wis duwe. Kabar apik iku..." Dheweke mesem. "Ora ana jebakan."
  
  Drake ngulurake tangane. "Bantu aku munggah."
  
  Siji-siji padha munggah ing kursi dhampar obsidian. Drake njupuk wayahe kanggo nguripake lan ngujo pemandangan jurang.
  
  Langsung ngelawan, ing jurang gedhe, dheweke weruh loteng watu sing padha karo sing dikuwasani sadurunge. Balkon saka ngendi Kapten Cook lunga. Balkon ing ngendi Raja Berdarah sing paling mungkin kelangan shreds kewarasan pungkasan sing diduweni. Iku ketoke kaya padha mung uncalan watu, nanging iku mil ngapusi.
  
  Drake nggawe grimis. "Dampar iki," ujare lirih. "Iki dibangun kanggo-"
  
  Ben tangise nyelani dheweke. "Matt! Neraka getih. Sampeyan ora bakal pracaya iki."
  
  Ora kaget swara kancane sing nyebabake rasa wedi ing saraf Drake, nanging rasa wedi. firasat.
  
  "Apa iki?"
  
  Dheweke noleh. Dheweke weruh apa sing dideleng Ben.
  
  "Jancok aku."
  
  Karin nyurung dheweke metu. "Apa iki?" Banjur dheweke uga weruh. "Ora tau".
  
  Padha katon ing mburi dhampar, post dhuwur kanggo wong kanggo mimpin, lan bagean sing mbentuk lawang mburi.
  
  Iki ditutupi ing swirls saiki-menowo - simbol luar biasa kuna sing katon minangka sawetara wangun nulis - lan simbol sing padha inscribed ing loro piranti time travel, uga ing archway gedhe ing ngisor Diamond Kepala, kang Cook diarani Lawang Neraka.
  
  Simbol sing padha Thorsten Dahl bubar ditemokaké ing kuburan para dewa, adoh ing Iceland.
  
  Drake nutup mripate. "Kepiye iki bisa kedadeyan? Wiwit kawitan krungu bab serpihan getih Odin sanga, aku kaya urip ing ngimpi. Utawa ngipi elek."
  
  "Aku yakin kita durung rampung karo sangang bagean," ujare Ben. "Iki kudu manipulasi. Saka urutan paling dhuwur. Kayane kita dipilih utawa apa wae.
  
  "Luwih kaya dikutuk." Drake nggereng. "Lan mandheg karo omong kosong Star Wars."
  
  "Aku iki mikir sethitik kurang Skywalker, sethitik liyane Chuck Bartowski," Ben ngandika karo eseman tipis. "Amarga kita geeks lan kabeh."
  
  Komodo nyawang lawang rahasia kanthi ngarep-arep. "Apa kita kudu terus? Umat-Ku masrahake nyawane kanggo nulungi kita nganti tekan iki. Kabeh sing bisa kita lakoni yaiku golek mburi neraka iki.
  
  "Komodo," ujar Drake. "Iki pungkasane. Mesthi ana."
  
  Dheweke nyurung pimpinan kelompok gedhe lan mlebu ing dalan raksasa. Ruangan kasebut wis luwih gedhe tinimbang lawang sing mlebu, lan yen bisa, Drake rumangsa jembare, tembok lan langit-langit terus maju, nganti-
  
  Angin sing adhem lan banter ngelus-elus raine.
  
  Dheweke mandheg lan nyelehake tongkat cemlorot. Ing cahya sing surem, dheweke ngetokake roket amber. Dheweke mabur munggah, munggah, munggah, banjur mudhun lan ngisor, ora nemokake dhukungan. Ora nemokake langit-langit, lis utawa malah lantai.
  
  Dheweke ngetokake suar kapindho, wektu iki ing sisih tengen. Lan maneh infus amber ilang tanpa tilas. Dheweke nyuwil sawetara tongkat cemlorot lan diuncalake maju kanggo madhangi dalane.
  
  Pinggir tebing sing amba mudhun nem meter ing ngarepe.
  
  Drake krasa mumet banget, nanging kepeksa nerusake. Sawetara langkah maneh lan dheweke ketemu awake adhep-adhepan karo kekosongan.
  
  "Aku ora weruh apa-apa. Omong kosong".
  
  "Kita ora bisa teka kabeh iki tanpa pepeteng sing mandheg." Karin nyuarakake pikirane kabeh. "Coba maneh, Drake."
  
  Dheweke ngirim lampu kilat katelu menyang kekosongan. Ana sawetara sorotan tipis ing tembakan iki nalika dheweke mabur. Ana soko ing sisih liyane jurang. Bangunan gedhe.
  
  "Apa iku?" Ben ngempet ngguyu.
  
  Lampu kilat cepet sirna, cemlorot singkat urip ilang ing pepeteng.
  
  "Enteni ana," ujare prajurit Delta pungkasan sing isih ana, wong sing nganggo tandha telpon Merlin. "Sisa pira kelip-kelip amber?"
  
  Drake mriksa sabuk lan tas ransel. Komodo uga padha. Cacahe padha teka watara telung puluh.
  
  "Aku ngerti apa sing sampeyan pikirake," ujare Komodo. "Mbak api, kan?"
  
  "Sawijining wektu," ujare Merlin, ahli senjata tim, kanthi surem. "Temokake apa sing kita tindakake lan banjur bali menyang lokasi sing kita bisa nelpon kanggo serep."
  
  Drake manthuk. "Setuju". Dheweke nyisihake rolas suar kanggo lelungan bali, banjur siyap-siyap. Komodo lan Merlin teka lan ngadeg ing jejere dheweke ing pinggir.
  
  "Siap?"
  
  Siji-sijine, kanthi cepet, dheweke nembakake misil sawise rudal dhuwur ing udara. Cahya amber sumunar ing titik paling dhuwur lan ngetokake sinar sing nggumunake sing ngilangi pepeteng.
  
  Kanggo pisanan ing sajarah, awan teka menyang pepeteng langgeng.
  
  Tampilan pyrotechnic wiwit duwe efek. Minangka suar demi suar terus mabur munggah lan njeblug sadurunge mudhun alon-alon, struktur ageng ing ujung liyane saka guwa raksasa padhang.
  
  Ben mesam-mesem. Karin ngguyu. "Sarwa".
  
  Nalika padha nonton kanthi gumun, peteng ndhedhet diobong lan struktur sing nggumunake wiwit katon. Pisanan baris lengkungan diukir ing tembok mburi, banjur baris kapindho ing ngisor. Banjur dadi ketok yen lengkungan kasebut sejatine kamar cilik - relung.
  
  Ing sangisore baris kapindho padha weruh sing katelu, banjur papat, lan banjur baris ing baris nalika lampu blinding slid mudhun tembok gedhe. Lan ing saben ceruk bandha kumrincing gedhe dibayangke kamulyan fleeting saka neraka amber drifting.
  
  Ben gumun. "Iki... iki..."
  
  Drake lan Tim Delta terus murub rudal sawise rudal. Padha ketoke nyebabake kamar massive kanggo bledosan menyang geni. Geni sing nggumunake metu lan ngamuk ing ngarepe mripate.
  
  Akhire, Drake murub flare kang pungkasan. Dheweke banjur njupuk wayahe kanggo ngapresiasi wahyu sing nggumunake.
  
  Ben gagap. "Iku gedhe ... iku-"
  
  "Kuburan dewa liyane." Drake rampung kanthi luwih prihatin ing swara tinimbang kaget. "Paling ora kaping telu luwih saka ing Islandia. Gusti Yesus Kristus, Ben, apa sing kedadeyan?"
  
  
  ***
  
  
  Lelampahan bali, sanajan isih kebak bebaya, njupuk setengah wektu lan setengah gaweyan. Mung alangan gedhe iku longkangan gedhe ngendi padha kudu nyiyapake zipline liyane kanggo njaluk bali liwat, sanajan kamar Nafsu tansah masalah kanggo wong lanang, minangka Karin nuding metu karo Mirit miring ing Komodo.
  
  Bali liwat gerbang Neraka Cook kang, padha stomped liwat tabung lahar bali menyang lumahing.
  
  Drake memecah keheningan yang panjang. "Wah, iki mambu paling apik ing donya saiki. Akhire hawa seger."
  
  Swarane Mano Kinimaki saka pepeteng ing sakubenge. "Ambegan hawa seger ing Hawaii, wong, lan sampeyan bakal luwih cedhak karo tujuan sampeyan."
  
  Wong lan pasuryan metu saka setengah peteng. Generator diwiwiti, madhangi lampu senar sing dipasang kanthi cepet. Meja lapangan lagi digawe. Komodo nglapurake panggonane nalika wiwit munggah ing tabung lava. Ben sinyale bali lan hpne muni ping papat nganggo mesin penjawab. Karin uga nglakoni. Wong tuwa diijini nelpon.
  
  "Mung kaping papat?" pitakone Drake karo nyengir. "Padha wis lali sampeyan."
  
  Hayden mlaku menyang wong-wong mau saiki, Hayden katon kesel lan kesel. Nanging dheweke mesem lan isin-isin ngrangkul Ben. Alicia ngetutake, menatap Drake kanthi mripat sing mateni. Lan ing bayangan Drake weruh May, tension elek dibayangke ing pasuryan.
  
  Wis meh wayahe ngitung. Wong wadon Jepang, dudu wanita Inggris, katon isin banget.
  
  Drake ngguncang awan peteng depresi saka pundhake. Dheweke ngrampungake kabeh kanthi mbuwang tokoh Raja Darah sing diikat lan dibuwang menyang lemah sing ora rata ing sikile.
  
  "Dmitry Kovalenko." Dheweke nggereng. "King of the bell end. Paling bodho saka sawijining jinis. Ana sing pengin tendhangan?"
  
  Ing wayahe, tokoh Jonathan Gates wujud saka rame ing sekitar kemah sementara. Drake menyipitkan mata. Dheweke ngerti yen Kovalenko dhewe mateni bojone Gates. Gates duwe alasan luwih akeh kanggo ngrusak wong Rusia tinimbang Drake lan Alicia.
  
  "Coba". - Drake mendesis. "Oalah, bajingan ora butuh kabeh tangan lan sikile ing pakunjaran."
  
  Dheweke weruh Ben lan Karin njerit lan noleh. Ing wektu iku, dheweke kepethuk wong sing wis dadi. Dheweke weruh rasa pait, murka, rasa sengit lan rasa nesu sing bakal nyebabake dheweke dadi wong kaya Kovalenko dhewe, lan dheweke ngerti yen kabeh emosi kasebut bakal mangan dheweke lan pungkasane ngganti dheweke, dadi wong sing beda. Iki minangka pungkasan sing ora ana sing dikarepake ...
  
  ... Yaiku, Alison utawa Kennedy.
  
  Dheweke uga noleh lan ngrangkul saben pundhake Blake. Padha nyawang wetan, ngliwati barisan wit kurma sing goyang-goyang, tumuju lampu-lampu sing padhang lan segara gumuruh.
  
  "Ndeleng kaya iki bisa ngganti wong," ujare Drake. "Bisa uga menehi pangarep-arep anyar. Wektu diwenehi."
  
  Ben ngomong tanpa noleh. "Aku ngerti sampeyan pengin kutipan Dinoroc saiki, nanging aku ora bakal menehi sampeyan. Nanging, aku bisa ngutip sawetara baris sing relevan saka "Angker". Piye iki?"
  
  "Apa sampeyan ngutip Taylor Swift saiki? Ana apa ing kana?"
  
  "Trek iki apik banget karo Dinorocks sampeyan. Lan sampeyan ngerti."
  
  Nanging Drake ora bakal ngakoni. Nanging, dheweke ngrungokake obrolan sing bolak-balik ing mburi. Rencana teroris digagalake kanthi cerdas lan cepet, nanging isih ana korban jiwa. Konsekuensi sing ora bisa dihindari nalika ngadhepi fanatik lan wong gila. Negari padha sungkawa. Presiden ing dalan lan wis janji mrikso lengkap liyane saka Amerika Serikat. sistem intelijen, sanajan isih ora cetha carane wong bisa mungkasi Kovalenko saka nindakake rencana sing wis rong puluh taun ing karya, nalika kabeh wektu iki dianggep mung tokoh mitos.
  
  Padha banget karo para dewa lan sisa-sisa sing ditemokake saiki.
  
  Nanging, pelajaran wis disinaoni, lan AS lan negara liya mutusake kanggo njupuk kabeh.
  
  Masalah tuduhan sing ditindakake marang wong-wong sing nduweni kuwasa sing tumindak kanthi paksa lan amarga wedi marang kesejahteraan wong sing ditresnani bakal ngikat sistem peradilan nganti pirang-pirang taun.
  
  Nanging tawanan Raja Darah dibebasake lan ketemu maneh karo wong sing ditresnani. Gates janji yen Kovalenko bakal dipeksa nyerahake dendam getih, kanthi cara apa wae. Harrison ketemu maneh karo putrine, sanajan sedhela, lan kabar kasebut mung nggawe Drake sedhih.
  
  Yen putrine dhewe wis lair lan tresna banjur diculik, apa dheweke bakal nindakake perkara sing padha karo Harrison?
  
  Mesthi wae dheweke bakal. Sembarang bapak bakal mindhah langit lan bumi lan kabeh sing ana ing antarane kanggo nylametake anake.
  
  Hayden, Gates, lan Kinimaka mlaku adoh saka rame nganti cedhak karo Drake lan rombongane. Dheweke seneng ndeleng Komodo lan prajurit Delta sing isih urip, Merlin, bebarengan karo dheweke. Ikatan sing dijalin ing katresnan lan tumindak langgeng.
  
  Hayden takon Gates babagan sawetara wong sing jenenge Russell Cayman. Iku ketoke kaya wong iki diganti Torsten Dahl minangka kepala operasi Icelandic, pesenan kang teka saka ndhuwur banget ... lan mbok menawa malah saka panggonan foggy lan adoh ndhuwur iku. Iku ketoke sing Cayman iku wong angel lan kejem. Dheweke rutin ngarahake operasi rahasia lan dikabarake luwih rahasia lan milih operasi ing omah lan ing luar negeri.
  
  "Cayman minangka pemecah masalah," ujare Gates. "Nanging ora mung kuwi. Sampeyan ndeleng, ora ana sing ngerti sapa sing bisa ngatasi masalah kasebut. Aksese langsung lan tanpa syarat. Nanging yen disurung, ora ana sing ngerti sejatine dheweke kerja kanggo sapa."
  
  Ponsel Drake muni lan dheweke nutup telpon. Dheweke mriksa layar lan seneng ndeleng manawa sing nelpon yaiku Thorsten Dahl.
  
  "Heh, wong Swedia edan! Apa kabar, konco? Isih ngomong kaya wong bodho?"
  
  "Koyone kaya ngono. Aku wis nyoba ngubungi wong pirang-pirang jam lan aku ngerti. Nasib ora apik karo aku."
  
  "Sampeyan begja sampeyan entuk salah siji saka kita," ujare Drake. "Sampeyan wis sawetara dina sing angel."
  
  "Wah, iki bakal dadi luwih kasar." Dahl bali.
  
  "Aku ragu yen-"
  
  "Ngrungokake. Kita nemokake gambar. Peta sing luwih tepat. Kita bisa ngerteni umume sadurunge Cayman sing bodho kasebut diklasifikasikake minangka masalah keamanan tingkat paling dhuwur. Ngomong-ngomong, apa Hayden utawa Gates nemokake apa-apa babagan dheweke?
  
  Drake ngangguk bingung. "Kaiman? Sapa wong Cayman iki? Lan apa Hayden lan Gates ngerti?"
  
  "Ora apa-apa. Aku ora duwe wektu akeh." Kanggo pisanan Drake ngerti yen kancane ngomong kanthi bisik-bisik lan kesusu. "Lah. Peta sing ditemokake paling ora nuduhake lokasi telung kuburan kasebut. Apa sampeyan ngerti iki? Kuburane para dewa ana telu."
  
  "Kita mung nemokake sing nomer loro." Drake ngrasakake angin sing metu saka dheweke. "Iku ageng."
  
  "Tak kiro yo ngono. Banjur peta katon akurat. Nanging, Drake, sampeyan kudu krungu iki, makam katelu sing paling gedhe kabeh, lan sing paling awon.
  
  "Lewih parah?"
  
  "Kapenuhan dewa sing paling nggegirisi. njijiki tenan. Makhluk ala. Kuburan katelu minangka kunjara, ing ngendi pati dipeksa tinimbang ditampa. Lan Drake..."
  
  "Apa?"
  
  "Yen kita bener, aku rumangsa duwe kunci kanggo senjata kiamat."
  
  
  BAB PATANG PULUH TELU
  
  
  Ing wektu pepeteng liyane wis mudhun ing Hawaii lan orane tumrap sekolah sabanjure sawetara megaplan kuna wis diwiwiti, Drake, Alicia lan May wis ninggalake kabeh konco kanggo mungkasi krisis dhewe sapisan lan kanggo kabeh.
  
  Kanthi kasempatan, dheweke milih setelan sing paling dramatis. Pantai Waikiki kanthi Samudra Pasifik sing anget, dipadhangi kanthi padhang dening rembulan purnama ing sisih siji lan deretan hotel wisata sing murub ing sisih liyane.
  
  Nanging bengi iki minangka papan kanggo wong sing mbebayani lan wahyu sing kasar. Telung kekuwatan alam teka bebarengan ing rapat sing bakal ngganti dalan urip ing salawas-lawase.
  
  Drake ngomong dhisik. "Kowe kudu ngomong karo aku. Sing matèni Wells lan apa. Mulané awaké dhéwé ana ing kéné, mula ora ana gunané nggebugi grumbul manèh."
  
  "Iki ora mung alesan kita kene." Alicia natap Mai. "Elf iki mbantu mateni Hudson kanthi meneng babagan adhine. Wis wayahe aku lan bojoku mbales dendam sing lawas."
  
  Mai alon-alon geleng-geleng sirahe. "Ora bener. Pacarmu sing gendut, idiot-"
  
  "Banjur ing semangat Wells." Alicia mendesis. "Aku pengin duwe wektu luang!"
  
  Alicia jumangkah maju lan njotosi May hard ing pasuryan. Bocah Jepang cilik mau ngguyu-ngguyu, banjur nyawang lan mesem.
  
  "Sampeyan wis ngelingi".
  
  "Kowe ngomong opo nek mbesuk aku nabrak kowe, aku kudu nabrak kowe kaya wong lanang? Ya, sampeyan ora cenderung nglalekake sing kaya ngono.
  
  Alicia ngetokaké pukulan-pukulan. Mai jumangkah bali, nyekel saben bangkekan. Wedhi ing sakubenge padha dibuwang, kasebar dadi pola acak kanthi sikil sing cepet. Drake nyoba ngintervensi sapisan, nanging jotosan ing kuping tengen nggawe dheweke mikir kaping pindho.
  
  "Aja saling mateni."
  
  "Aku ora bisa janji apa-apa," Alicia muni. Dheweke tiba lan sandal sikil tengen May. Mai ndharat karo grunt, wedhi crushed sirahe. Nalika Alicia nyedhaki, Mai mbuwang sakepel wedhi ing pasuryane.
  
  "Asu".
  
  "Kabeh adil-" Mai lunged. Wong wadon loro mau padha adhep-adhepan. Alicia digunakake kanggo nutup pertempuran lan mbuwang jotosan kuwat karo elbows, ajiné lan Palms, nanging Mai kejiret utawa dodged saben wong lan nanggapi ing apik. Alicia nyekel sabuk May lan nyoba kanggo uncalan dheweke mati imbangan, nanging kabeh dheweke wis tuntas sebagian ripping ndhuwur celonone May.
  
  Lan ninggalake pertahanan Alicia mbukak amba.
  
  Drake kelip-kelip nalika ndeleng acara sing kedadeyan. "Saiki iki katon luwih kaya bebener." Dheweke mundur. "Terus".
  
  May entuk manfaat saka kesalahane Alicia, lan mung bisa nglawan prajurit kelas Mei. Alicia digebugi udan, lan dheweke mundur alon-alon, lengen tengene lemas amarga lara, lan sternum dheweke kobong amarga akeh pukulan. Paling warriors bakal nyerah sawise loro utawa telu hit, nanging Alicia digawe saka barang sterner, lan malah ing pungkasan dheweke meh ditarik piyambak bebarengan.
  
  Dheweke mbuwang awake bali liwat udhara, kicked lan stunned Mai karo dobel-legged kick kanggo weteng. Alicia ndharat ing dheweke bali ing wedhi lan nguripake kabeh awak kuwalik mudhun.
  
  Mung kanggo ketemu pasuryan tanduran saka urutan paling Komplek. A doyo kanggo weteng bisa ngalahake metu Hulk, nanging ora malah mungkasi Mai. Dheweke otot njupuk jotosan karo ease.
  
  Alicia tiba, lampune meh mati. Lintang-lintang nglangi ing ngarepe mripate, lan ora padha karo sing kelip-kelip ing langit wengi. Dheweke moaned. "Sialan lucky shot."
  
  Nanging May wis malik marang Drake.
  
  "Aku mateni Wells, Drake. Aku".
  
  "Aku ngerti awal," ujare. "Sampeyan mesthi duwe alesan. Apa iku?"
  
  "Sampeyan ora bakal ngomong yen aku mateni bajingan tuwa." Alicia moaned ngisor wong. "Sampeyan bakal nelpon aku asu psiko."
  
  Drake ora nggatekake dheweke. Mai guncang pasir metu saka rambute. Sawise sawetara menit, dheweke njupuk ambegan jero lan katon jero menyang mripate.
  
  "Apa iki?"
  
  "Alasane loro. Sing pertama lan paling gampang yaiku dheweke ngerti babagan penculikan Chika lan ngancam bakal ngandhani sampeyan."
  
  "Nanging kita bisa ngomong babagan-"
  
  "Aku ngerti. Iki mung bagean cilik."
  
  Mung sebageyan cilik, pikire. Apa adhine May diculik bagean cilik?
  
  Saiki Alicia berjuang kanggo ngadeg. Dheweke uga nguripake kanggo ngadhepi Drake, mripate kebak wedi uncharacteristic.
  
  "Aku ngerti," May miwiti, banjur nuding Alicia. "Kita ngerti sing luwih ala. Soko elek..."
  
  "Yesus, yen sampeyan ora nyelehake iki, aku bakal nembak sirahmu sing kurang ajar."
  
  "Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti manawa Welles ora bakal ngandhani sing bener. Dheweke dadi SAS. Dheweke dadi pejabat. Lan dheweke kerja ing organisasi cilik sing dhuwur banget ing rantai panganan sing dadi pamrentah.
  
  "Tenan? Babagan apa?" Getih Drake dumadakan beku.
  
  "Yen bojomu - Alison - dipateni."
  
  Cangkeme obah, nanging ora muni.
  
  "Sampeyan wis cedhak banget karo wong liya. Dheweke butuh sampeyan ninggalake resimen iki. Lan pati dheweke nggawe sampeyan mandheg.
  
  "Nanging aku arep lunga. Aku arep ninggalake SAS kanggo dheweke!
  
  "Ora ana sing ngerti," ujare Mai lirih. "Malah dheweke ora ngerti."
  
  Drake blinked, kroso dumadakan Kelembapan ing sudhut mripate. "Dheweke duwe anak kita."
  
  Mai mandeng karo pasuryan abu-abu. Alicia noleh.
  
  "Aku durung nate ngandhani sapa wae sadurunge," ujare. "Ora tau".
  
  Wengi-wengi Hawaii ngebak-ebak ing sakiwa tengene, ombak-ombak sing kuwat ngucapake tembang-tembang jaman biyen sing wis lali, lintang-lintang lan rembulan katon tanpa rasa, tetep rahasia lan ngrungokake janji-janji sing bisa ditindakake dening manungsa.
  
  "Lan ana liyane," ujare Mai menyang pepeteng. "Aku ngenteni akeh wektu karo Wells nalika kita mumbul ing Miami. Nalika kita ing hotel iku, sampeyan ngerti, sing diunekake, aku krungu dheweke ngomong ing telpon paling ora setengah lusin kaping kanggo wong ...
  
  "Wong apa?" Drake ngandika cepet.
  
  "Wong iku jenenge Cayman. Russell Cayman."
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Ing papat pojok Bumi
  
  
  BAB kapisan
  
  
  Sekretaris Pertahanan Kimberly Crow lungguh kanthi rasa kuwatir ing atine sing wis rame. Diakoni, dheweke durung suwe nyambut gawe, nanging dheweke ngira yen ora saben dina jenderal Angkatan Darat bintang papat lan pejabat tinggi CIA nuntut pamirsa karo wong sing kaya dheweke.
  
  Iku kamar cilik, surem nanging hiasan ing hotel ing downtown Washington; panggonan dheweke wis digunakake kanggo nalika iku disebut kanggo tact sethitik liyane saka biasanipun. Cahya sing surem katon saka atusan obyek emas lan kayu oak sing padhet, menehi kamar rasa sing luwih santai lan nandheske fitur lan ekspresi sing tansah owah saka wong-wong sing ketemu ing kene. Qrow ngenteni sing pisanan ngomong.
  
  Mark Digby, wong CIA, langsung menyang titik. "Tim sampeyan edan, Kimberly," ujare, swarane nglereni atmosfer kaya asam liwat logam. "Nulis tiket dhewe."
  
  Qrow, sing wis nyana serangan caustic iki, sengit kanggo pindhah ing pertahanan, nanging pancene ora duwe pilihan. Malah nalika dheweke ngomong, dheweke ngerti apa sing dikarepake Digby. "Dheweke nggawe telpon kanggo nyoba. Ing lapangan. Aku bisa uga ora seneng, Mark, nanging aku tetep karo."
  
  "Lan saiki kita wis ana," Jendral George Gleason nggrundel ora marem. A engagement anyar iku kabeh sing peduli.
  
  "Ing balapan sing diarani 'tempat liburan'? Penunggang? Mangga. Pikiran kita sing paling apik durung ngrampungake kode kasebut.
  
  "Tetep to, ya?" Digby terus kaya Gleeson ora ngganggu. "Apa keputusane kanggo mateni warga sipil?"
  
  Qrow mbukak cangkeme nanging ora ngomong apa-apa. Luwih becik ora nindakake iki. Digby cetha ngerti luwih saka dheweke lan bakal nggunakake saben dicokot pungkasan.
  
  Dheweke langsung mandeng dheweke. "Apa, Kimberly?"
  
  Dheweke mentheleng maneh ing wong, ngandika apa-apa, udhara saiki crackling antarane wong-wong mau. Sing jelas Digby arep break dhisik. Wong iku praktis squirming karo perlu kanggo nuduhake, kanggo pour metu nyawa lan ngecor iku miturut cara mikir.
  
  "Wong lanang jenenge Joshua Vidal nulungi penyelidikan. Timku ing lemah ora ngerti apa sebabe dheweke nggoleki dheweke, utawa apa sebabe kabeh kamera ing ruang pengawasan dipateni, "dheweke ngaso, "nganti dipriksa mengko ketemu ... nesu luwih elek tinimbang bintang sinetron.
  
  Qrow maca antarane garis, kroso akeh lapisan omong kosong. "Apa sampeyan duwe laporan lengkap?"
  
  "Aku pracaya". Digby manthuk-manthuk. "Iku bakal ana ing meja sampeyan ing wayah sore."
  
  Qrow tetep meneng babagan kabeh sing dheweke ngerti babagan misi paling anyar. Tim SPEAR tetep sesambungan - meh ora - nanging dheweke ngerti sethithik babagan kedadeyan kasebut. Nanging, mateni Joshua Vidal iki, yen pancen bener, bakal duwe akibat sing jero lan adoh kanggo tim kasebut. Tambah Mark Digby iki, sing dadi jinis wong sing seneng mbenerake kesalahan sing bisa nggayuh tujuane dhewe, lan tim Hayden bisa kanthi gampang diarani ngremehake Amerika Serikat. Bisa uga dibubarake, diklasifikasikake minangka buronan sing ditangkep, utawa ... luwih elek.
  
  Kabeh gumantung saka rencana Digby.
  
  Crowe kudu mlaku kanthi ati-ati, ngelingi karire sing rada angel. Tekan iki, nganti dhuwur iki, ora ana bebaya-lan sawetara isih ngintip ing mburine.
  
  Jenderal Gleason ngguyu. "Ora maju apa-apa. Utamane wong-wong sing kerja ing sawah."
  
  Qrow manthuk marang jenderal. "Aku setuju, George. Nanging SPEAR wis lan terus duwe salah siji saka tim paling efektif kita, bebarengan karo SEAL Tim 6 lan 7. Padha ... unik ing akeh cara. Maksudku, secara harfiah, ora ana tim liyane ing donya kaya dheweke.
  
  Pandangane Digby atos. "Aku ndeleng iki minangka posisi sing precarious tinimbang sing unggul. Tim SWAT iki butuh tali sing luwih cendhek, dudu rantai sing luwih longgar.
  
  Qrow ngrasa kahanane saya rusak lan ngerti manawa bakal luwih elek. "Tim sampeyan wis metu saka rel. Dheweke duwe masalah internal. Misteri njaba sing bisa uga teka kanggo cokotan kita kabeh ing bokong..." Dheweke ngaso.
  
  Jendral Gleason nggrundel maneh. "Sing pungkasan sing kita butuhake yaiku tim perusahaan multinasional nakal sing disewa dening Amerika Serikat sing dadi gila ing luar negeri, nggawe badai telek liyane. Luwih becik putus hubungan selagi bisa."
  
  Qrow ora bisa ndhelikake rasa kagete. "Kowe ngomong opo?"
  
  "Kita ora ngomong apa-apa." Digby nyawang tembok kaya-kaya arep weruh kupinge Dumbo.
  
  "Apa sampeyan ngomong yen dheweke kudu ditahan?" dheweke menet.
  
  Digby guncang sirah meh imperceptibly; lagi wae ngelingke, nanging gerakan sing muni lonceng warning jero ing nyawa Qrow kang. Dheweke ora seneng, ora sethithik, nanging siji-sijine cara kanggo ngilangi ketegangan ing kamar lan ninggalake yaiku nerusake.
  
  "Lebokna pin," ujare kanthi swara sing entheng. "Lan ayo dirembug alesan liyane kita mrene. Ing pojoking bumi papat."
  
  "Ayo ngomong langsung," ujare jenderal. "Lan deleng fakta, dudu dongeng. Kasunyatan nyatakake yen sawetara wong psikopat kesandhung marang manuskrip umur telung puluh taun sing ditulis dening penjahat perang sing ndhelik ing Kuba. Kasunyatan bilih sekelompok psikososial iki maju lan kurang ajar bocor menyang Jaringan, sing cukup alami kanggo klompok iki. Iki kasunyatane."
  
  Gagak ngerti yen umume ora seneng karo folklor arkeologi lan ora duwe imajinasi. "Aku mikir, George."
  
  "Apa sampeyan pengin liyane?"
  
  "Inggih, kula yakin kita badhe mirengaken."
  
  "Saben ilmuwan mad, saben Indiana kurang ajar Jones wannabe lan penjahat oportunistik ing donya saiki duwe akses menyang informasi sing padha kita tindakake. Saben pemerintah, saben tim pasukan khusus, saben unit ops ireng wis ndeleng. Malah sing ora ana. Lan saiki ... kabeh fokus perhatian sing paling kotor ing sak panggonan.
  
  Qrow ora yakin yen dheweke seneng analogi, nanging takon, "Sing endi?"
  
  "Rencana kanggo urutan Pengadilan Terakhir. Rencana kanggo mburi donya."
  
  "Saiki katon dramatis saka sampeyan, Jendral."
  
  "Aku maca kanthi verbatim, iku kabeh."
  
  "Kita kabeh wis maca. Kabeh iki," celathune Digby. "Mesthi wae, iki kudu ditindakake kanthi serius lan saiki ora bisa dikurangi. Dokumen utama, sing diarani "Pesenan Pengadilan Terakhir," nuduhake para Penunggang Kuda lan, kita percaya, urutan sing kudu digoleki.
  
  "Nanging-" Gleason jelas ora bisa nahan awake dhewe. "Patang sudhut. Iki pancen ora logis."
  
  Qrow mbantu dheweke maju. "Aku ngira iki sengaja dikode, George. Kanggo complicate kaputusan. Utawa nggawe supaya mung kasedhiya kanggo sing dipilih dening Ordo.
  
  "Aku ora seneng". Gleason katon kaya wong edan.
  
  "Aku yakin". Qrow nutul meja ing ngarepe dheweke. "Nanging delengen - naskah kasebut nuwuhake pitakon akeh, kabeh durung ana wangsulane. Pokoke saiki nang endi... Pesenan?"
  
  "Iki dudu misteri paling gedhe sing kita adhepi," Digby ora setuju. "Rencana iki sing kudu ditindakake kanthi cepet."
  
  Qrow seneng kamenangan manipulasi tartamtu iki. "SPEARS wis ana ing Mesir," dheweke dikonfirmasi. "Njupuk naskah kanthi nilai nominal lan nganggep interpretasi awal kita bener, mula kudune."
  
  Digby nggigit lambe ngisor. "Iki kabeh apik," ujare, "nanging uga nggawa kita menyang papan sing dikarepake. Keputusan saiki kudu digawe, Kimberly.
  
  "Saiki?" Dheweke pancen kaget. "Dheweke ora menyang endi wae lan bakal dadi kesalahan yen njupuk saka lapangan. Aku nganggep sampeyan wis ngerti naskah? papat jaranan? Papat senjata pungkasan? Perang, penaklukan, pailan, Pati. Yen iki pratelan sing bener, kita kudu nindakake apa sing paling apik.
  
  "Kimberly." Digby ngusap mripate. "Sampeyan lan aku duwe panemu sing beda babagan apa iku."
  
  "Mesthi sampeyan ora bisa nantang sukses sadurunge?"
  
  "Kepiye sampeyan nemtokake sukses?" Digby nyebarake tangane kanthi cara sing ora sopan. "Ya, dheweke netralake sawetara ancaman, nanging uga SEAL, Rangers, Divisi Kegiatan Khusus CIA, SOG, Marine Raiders ..." Dheweke ngaso. "Lha aku arep menyang ngendi?"
  
  "Sampeyan ujar manawa kita ora butuh SPIR."
  
  Digby sengaja nglilingi mripate. "Ora tau kedadeyan".
  
  Qrow njupuk luwih saka detik kanggo nimbang ngenyek dimaksudaké. Dheweke nglirik saka Digby menyang Gleason, nanging jenderal kasebut mung nanggapi kanthi tampilan sing ora sopan, ora ragu-ragu babagan ekspresi kreatif. Iku cetha kanggo dheweke ngendi SPIR kasil. Gleeson kanthi tulus ora ngerti iki, lan Digby ngupayakake tujuan sing beda.
  
  "Saiki," ujare, "kita mung duwe tembung lan laporan, biasane gosip. Tim iki wis ngorbanake nyawane, kelangan prajurite lan ngorbanake wektu lan wektu kanggo negara iki. Dheweke duwe hak kanggo ngomong."
  
  Digby nggawe pasuryan, nanging ora ngomong apa-apa. Qrow nyender ing kursine, ngrasakake swasana sing tenang sing isih ana ing patang pojok ruangan kanggo nyoba tetep fokus. Siji mbutuhake konsentrasi lan tenang nalika nangani ula berbisa.
  
  "Aku ngusulake ngirim wong menyang TerraLeaks ing upaya kanggo mungkasi aliran informasi iki," ujare. "Nganti keasliane Pesen iki ditetepake. Apa sing bakal kelakon, "tambah dheweke. "Kita nyelidiki bunker Kuba ing ngendi iki ditemokake. Lan kita ngidini Team SPEAR nindakake tugase. Ora ana sing bakal nindakake luwih cepet.
  
  Jendral Gleason manthuk-manthuk. "Dheweke ana ing kana," dheweke gumujeng.
  
  Digby banjur mesem amba marang dheweke, nuduhake kucing sing entuk krim. "Aku nampa kabeh saran sampeyan," ujare. "Aku pengin nyathet yen aku ora setuju karo dheweke, nanging aku bakal setuju. Lan minangka imbalan, aku pengin sampeyan nampa lamaran cilikku.
  
  Dhuh Gusti, mboten. "Sing sapa?"
  
  "Kita ngirim tim kapindho. Kanggo nutupi lan bisa uga mbantu dheweke.
  
  Qrow ngerti apa sing diomongake. "Kanggo nutupi" tegese kanggo mirsani, lan "kanggo mbantu" bisa uga tegese kanggo nindakake.
  
  "Tim sing endi?"
  
  "Tim SEAL 7. Dheweke wis cedhak."
  
  "Luar biasa." Qrow menggelengkan kepalanya. "Kita duwe loro tim paling apik ing wilayah sing padha bebarengan. Kepiye kedadeyan kasebut?
  
  Digby kasil tetep impassive. "Kebetulan. Nanging sampeyan kudu setuju yen loro luwih apik tinimbang siji.
  
  "Nggih". Qrow ngerti dheweke ora duwe pilihan kajaba setuju. "Nanging ing kahanan apa wae, loro tim ora bakal ketemu. Ora ana alesan. Jelas kabeh?"
  
  "Mung yen donya gumantung ing." Digby mesem, nyingkiri pitakonan kasebut lan nyebabake Gleeson nggereng.
  
  "Tetep profesional," ujare Gleason. "Aku bisa duwe pitu ing wilayah sing tepat sajrone sawetara jam. Yen kita bakal ngrampungake iki kanthi cepet."
  
  "Coba pikirake." Qrow ngempet ora ngandhani pasangan kasebut supaya ora nglilani lawang kenek ing bokong nalika metu. Kanggo SPEAR, iku ora bisa dadi luwih serius. Kanggo wong sing matèni Joshua Vidal, iku brutal. Kanggo dheweke, bisa uga ana ing ndhuwur lan luwih elek. Nanging pisanan, ayo nylametake jagad iki, dheweke mikir.
  
  maneh.
  
  
  BAB KAlih
  
  
  Alexandria dumunung ing kabeh kamulyan modern konco jendhela plate-kaca; metropolis konkrit ngrembaka pinggir segara sparkling, ditandhani dening wit kurma lan hotel, garis pantai mlengkung lan Library of Alexandria luar biasa nyengsemaken.
  
  Omah aman CIA ora ndeleng enem jalur sing macet sing alon-alon mlengkung ing pinggir pesisir. Kabeh akses menyang loteng rickety saka njaba diwatesi dening kaca abot lan bar. Mung kamar drawing utama ana pratandha saka comfort; pawon cilik lan makeshift, loro kamar turu wis dawa wiwit dadi kandhang baja. Mung siji wong sing ngurus omah aman kanthi sepenuh wektu, lan dheweke ana ing njaba zona nyaman.
  
  Alicia pesen secangkir kopi. "Hei, iki papat ireng, loro susu, telu krim lan siji rasa kayu manis. Ngerti?"
  
  "Aku ora..." Wong lanang umur telung puluh sing nganggo kaca tingal tipis lan alis lebat kedhip ngamuk. "Aku ora... gawe kopi. Ngerti iki?
  
  "Kowe ora paham? Lha, kowe lagi ngapa nang kene?"
  
  "Sambungan. Kontak lokal. Tukang omah. aku-"
  
  Alicia menyipitkan mata. "Pengurus omah?"
  
  "Ya wis. Nanging ora kaya iki. Aku-"
  
  Alicia noleh. "Jebule, buk. Sampeyan ora nggawe kasur. Sampeyan ora nggawe kopi. Awake dhewe mbayar apa?"
  
  Drake nyoba sing paling apik kanggo nglirwakake wanita Inggris, tinimbang fokus ing patemon antarane Smith lan Lauren. New Yorker disiapake lan mabur menyang Mesir nalika ancaman anyar dadi prioritas. Ngadeg ing tengah kamar karo rambute mudhun lan expression Playful ing pasuryan, dheweke wis siyap kanggo nganyari tim, nanging nalika Smith nyedhaki Lauren, sawetara kabèh saka emosi teka nabrak mudhun ing dheweke.
  
  "Ora saiki," wangsulane langsung.
  
  "Aku urip," Smith nggereng. "Ngira sampeyan bisa uga kasengsem."
  
  Tinimbang nyentak maneh, Lauren njupuk ambegan jero. "Aku kuwatir babagan sampeyan saben dina, saben menit. Aku pracaya. Apa sampeyan seneng, Smith?"
  
  Prajurit kasebut mbukak cangkeme kanggo mbantah, nanging Alicia kanthi cepet campur tangan. "Duh, kowe ora krungu? Jenenge Lancelot. Dheweke luwih milih Smith. Saiki kita kabeh ngarani dheweke.
  
  Lauren kejiret kanggo kaping pindho ing menit. "Lance-a-apa? Apa ora jeneng ksatria tuwa?"
  
  "Tentu," ujare Alicia kanthi seneng. "Wong sing padha selingkuh karo garwane raja."
  
  "Apa sampeyan ngomong yen aku kudu kuwatir? Utawa kowe peduli?"
  
  Alicia menatap Smith. "Ora. Yen dheweke kelangan sampeyan, sing paling apik sing bakal ditampa yaiku babon, lan ing Mesir ora ana kethek abang-abang." Dheweke nyawang sak njero ruangan kanthi tatapan takon. "Paling ora ing njaba ruangan iki."
  
  Mai saiki ngadeg ing jejere Lauren, sawise nyingkirake sawise mriksa kaping pindho sistem keamanan omah aman. "Apa kita kudu ngetutake operasi? Aku kira iku sebabe Lauren ana ing kene?"
  
  "Inggih Ya". Wong New York kanthi cepet pulih maneh. "Apa kowe kabeh gelem lungguh? Bisa njupuk sawetara wektu ".
  
  Yorgi golek kursi kosong. Drake lungguh ing lengen kursi, kanthi ati-ati nggoleki kamar. Dheweke wis cetha, ndeleng saka pinggir, carane Dal lan Kenzi wis saya cedhak, carane Hayden wis slipped adoh saka Kinimaki, lan, matur nuwun, carane Alicia lan May saiki katon luwih nrima ing ngarsane saben liyane. Drake nemen ngeculke dening asil iki, nanging bab amba sabanjuré bakal kelakon. Yorgi meh meneng wae wiwit wahyune mung telung dina kepungkur.
  
  Aku sing mateni wong tuwaku kanthi getih dingin.
  
  Ya, iki ngrusak perayaan kasebut, nanging ora ana sing meksa wong Rusia. Dheweke pancen ngakoni apa sing wis ditindakake; Saiki dheweke butuh wektu kanggo nerjemahake memori menyang tembung sing nyata.
  
  Lauren katon rada ora nyaman ngadeg ing kepala kamar, nanging nalika Smith mundur, dheweke wiwit ngomong. "Kaping pisanan, kita bisa uga duwe timbal babagan lokasi stash Tyler Webb. Elinga - dheweke janji manawa luwih akeh rahasia bakal dibukak?
  
  Drake ngelingi iki. Dheweke wis kuwatir babagan akibat sing bisa ditindakake wiwit saiki. Utawa ing paling loro utawa telu padha.
  
  "Nanging saiki kita ora duwe wektu kanggo iku. Mengko muga-muga kita kabeh bisa lelungan. Nanging iki ... ancaman anyar iki diwiwiti nalika organisasi TerraLeaks ngirim akeh dokumen ing Internet. Dheweke winced. "Luwih kaya bom fisik sing dijatuhake ing dhasar digital. Kabeh dokumen padha tulisan tangan, cetha fanatik lan sejatine sifate self-aggrandizing. Sampah lawas biasa. Karyawan TerraLeaks nemokake dheweke ing bunker lawas ing Kuba, sing isih ana sawetara dekade kepungkur. Katon bunker kasebut minangka markas klompok wong edan sing ngarani awake dhewe Ordo Pengadilan Terakhir.
  
  "Katon kaya akeh ngguyu," ujare Drake.
  
  "Mesthi wae. Nanging nyatane, kahanan dadi luwih elek. Kabeh wong iki minangka penjahat perang sing mlayu saka Nazi Jerman lan ndhelik ing Kuba. Saiki, kaya sing sampeyan ngerti, luwih gampang nggawe dhaptar telek aneh sing ora disenengi dening Nazi tinimbang dhaptar apa wae. Pesenan iki digawe supaya bisa diwarisake marang generasi sabanjure. Yen kejiret utawa dipateni, dheweke bakal pengin duwe resonansi sing mulya ing endi wae ing mangsa ngarep.
  
  "Lan sampeyan ngomong dheweke duwe?" pitakone Hayden.
  
  "Lho, durung. Ora ana sing kabukten. Prentah kasebut dumadi saka rong jenderal, rong tokoh pemerintah sing duwe pengaruh lan loro pengusaha sugih. Bareng bakal duwe kekuwatan lan sumber daya sing signifikan.
  
  "Piye carane kita ngerti iki?" pitakone Mai.
  
  "Oh, padha ora ndhelikake apa-apa. Jeneng, acara, panggonan. Kabeh iki ana ing dokumen. Lan TerraLeaks ngetutake," Lauren geleng-geleng, "kaya sing ditindakake."
  
  "Apa sampeyan ngomong yen kabeh wong ngerti?" Drake ngandika lirih. "Saben organisasi getih ing donya? Jebule." Dheweke nguripake sirahe menyang jendhela, kaya-kaya mikirake kabeh jagad njaba, teka bebarengan.
  
  "Dokumen sing dimaksud durung rampung," Lauren wiwit.
  
  Alicia ngangguk. "Kajaba, mesthi, yen ngono."
  
  "Dadi kita ora duwe kabeh informasi. Kita mung bisa nganggep manawa para penjahat perang iki, sing ilang saka bumi kira-kira rong puluh pitu taun kepungkur, ora diwenehi kesempatan kanggo ngrampungake pakaryane.
  
  "Ngilang?" Dahl ngomel-ngomel, rada ngalih saka sikil menyang sikil. "Biasane iki tegese polisi rahasia. Utawa Pasukan Khusus. Maknane amarga dheweke dadi penjahat perang.
  
  Lauren manthuk. "Iki minangka konsensus. Nanging sing "ilang" ora mikir kanggo nggoleki bunker rahasia.
  
  "Banjur mbokmenawa SAS." Dahl menatap Drake. "Bajingan gendut."
  
  "Paling ora pasukan khusus kita ora disebut ABBA."
  
  Kinimaka marani jendhela kanggo ndeleng. "Swara kaya ibu saka kabeh kesalahane," dheweke gumujeng ing kaca. "Aku ngidini informasi iki nyebar kanthi bebas. Pira pamrentah sing bakal mburu iki ing wektu sing padha?
  
  "Paling ora enem," ujare Lauren. "Sing kita ngerti babagan. Saiki bisa uga ana luwih saka iki. Lomba diwiwiti nalika sampeyan rampung ing Peru.
  
  "Apa sampeyan wis rampung?" Smith mbaleni. "Kita nylametake nyawa."
  
  Lauren ngangkat bahu. "Ora ana sing nyalahake sampeyan babagan iki."
  
  Drake kanthi jelas ngelingi panjaluk Smith sing bola-bali supaya cepet-cepet munggah nalika misi pungkasan. Nanging saiki dudu wektu kanggo ngunggahake masalah iki. Nanging, dheweke kanthi tenang narik perhatian New Yorker.
  
  "Dadi," ujare. "Napa sampeyan ora ngandhani persis apa sing direncanakake Tatanan Kiamat iki lan kepiye rencana ngrusak jagad iki?"
  
  Lauren ambegan jero. "Banjur ora apa-apa. Muga-muga sampeyan wis siyap kanggo iki."
  
  
  BAB TELU
  
  
  "Liwat satelit spy, agen lan kamera sing didhelikake, drone, NSA ... sampeyan ngerti, paling ora enem negara liyane balapan dadi sing pertama nemokake papat pojok bumi. Amerika ..." dheweke ngaso, mikir, "ya ... dadi wong Amerika ... sampeyan pengin mlebu sadurunge wong liya. Ora mung kanggo prestise, nanging uga amarga kita ora bisa ngomong apa sing bakal ditindakake wong liya babagan apa sing ditemokake. Rasane... piye yen Israel nemokake pembunuh rahasia saka njero negara? Kepiye yen China nemokake kabeh papat?"
  
  "Dadi iki negara-negara sing dikonfirmasi sing melu proyek kasebut?" pitakone Kensi lirih. "Israel?"
  
  "Ya wis. Plus China, Prancis, Swedia, Rusia lan Inggris.
  
  Drake panginten Mungkin dheweke ngerti sawetara wong sing melu. Iku salah yen dheweke kudu bisa nglawan wong-wong mau.
  
  "Anget," ujare. "Apa pesenan sing tepat?"
  
  Lauren mriksa laptop kanggo mesthekake. "Dheweke ngemot akeh banget 'ora gagal' lan 'kanthi biaya apa wae'."
  
  "Dheweke ndeleng minangka ancaman global," ujare Hayden. "Ngapa ora? Mung sawetara dina sing isih ana nganti kiamat sabanjure.
  
  "Nanging," ujare Drake, "kita kabeh ana ing sisih sing padha."
  
  Hayden ngangguk. "Wah. Stop narkoba, buk."
  
  "Ora, maksudku-"
  
  "Kakehan pukulan pungkasane nggawe dheweke edan." Dahl ngguyu.
  
  Mripat Drake mbuka. "Tutup lambemu." Dheweke nggawe ngaso. "Apa sampeyan wis takon babagan Yorkshire sampeyan? Oalah, sing dakkarepake yaiku kita kabeh pasukan khusus. Cut saka kain sing padha. Kita mesthine ora kudu mburu saben liyane ing saindenging jagad."
  
  "Aku setuju," ujare Hayden tanpa emosi. "Dadi sapa sing arep ngrembug bab iki?"
  
  Drake nyebar tangane. "Presiden Coburn?"
  
  "Kaping pisanan sampeyan kudu ngliwati Menteri Pertahanan. Lan liyane. Cole diubengi luwih saka tembok fisik, lan sawetara ora tanpa crenellations.
  
  "Ora kabeh tim bakal main pertandhingan persahabatan," tambah Kenzie kanthi yakin.
  
  "Mesthi". Drake pasrah lan lungguh. "Ngapunten, Lauren. Terus."
  
  "Bener. Dadi, kabeh wong wis maca dokumen sing bocor. Umume omong kosong Nazi, jujur. Lan aku maca verbatim iki. Kaca sing dijenengi miturut klompok apes iki, kanthi irah-irahan "Tatanan Pengadilan Terakhir", kanthi jelas nuduhake apa sing diarani "papan istirahat" saka Penunggang Kuda Papat: Perang, Penaklukan, Paceklik lan Pati.
  
  "Saka Kitab Wahyu?" pitakone Hayden. "Patang jaranan kuwi?"
  
  "Ya." Lauren manthuk, isih nggoleki akeh cathetan sing dikonfirmasi dening sawetara geeks paling apik ing Amerika. " Cempéné Gusti Allah mbukak papat segel sing pisanan saka pitung segel, sing nglairake makhluk papat sing nunggang jaran putih, abang, ireng lan pucet. Mesthine, dheweke wis digandhengake karo kabeh ing pirang-pirang taun lan wis diinterpretasikake maneh ing budaya populer. Malah wis diterangake minangka simbol saka Kakaisaran Romawi lan sajarah sakteruse. Nanging hey, Nazi bisa main kanthi cara apa wae sing dikarepake, ta? Saiki mungkin luwih apik yen aku menehi iki. Dheweke narik tumpukan kertas saka tas kerjane, katon luwih bisnis tinimbang Drake sing tau weruh dheweke. Owah-owahan sing menarik kanggo Lauren, lan salah sawijining sing dirasakake. Dheweke cepet-cepet nglirik kertas.
  
  "Apa iki sing nggawe kabeh wong disamak? pesen?
  
  "Ya, maca iki."
  
  Dahl maca kanthi banter nalika wong liya njupuk.
  
  "Ing pojok-pojoking bumi papat, kita nemokake Penunggang Kuda Papat lan menehi katrangan marang dheweke babagan Tatanan Pengadilan Terakhir. Wong-wong sing slamet saka Perang Salib Pengadilan lan akibate bakal dadi raja sing paling dhuwur. Yen sampeyan maca iki, kita bakal kesasar, mula maca lan tindakake kanthi ati-ati. Taun-taun pungkasan kita wis ngentekake ngumpulake papat senjata pungkasan saka revolusi donya: Perang, Penaklukan, Paceklik lan Pati. United, bakal ngrusak kabeh pamrentah lan mbukak masa depan anyar. Siapke. Golek wong. Lelungan menyang patang pojok Bumi. Golek panggonan ngaso saka Rama Strategy lan banjur Khagan; India paling awon sing tau urip, lan banjur Scourge Gusti Allah. Nanging kabeh ora kaya sing katon. Kita ngunjungi Khagan ing 1960, limang taun sawisé rampung, nempatake Penaklukan ing peti mati. Kita wis nemokake Scourge sing njaga Pengadilan Terakhir sing sejati. Lan mung kode mateni nalika Horsemen muncul. Ora ana tandha tandha ing balunge Rama. Wong India diubengi senjata. Tatanan Pengadilan Terakhir saiki urip liwat sampeyan lan bakal dadi raja ing salawas-lawase."
  
  Drake nyedhot kabeh. Akeh pitunjuk, akeh bebener. Akeh karya. Nanging, Dahl ngalahake dheweke kanthi komentar pertama. "Jumeneng? Apa dheweke ora bakal mbalela?
  
  "Ya, ana sing salah." Lauren sarujuk. "Nanging iku dudu typo."
  
  Mai komentar, "Koyone nuduhake urutan kanggo nonton, sanajan subtly."
  
  Lauren manthuk-manthuk. "Iki bener. Nanging apa kowé uga ngerti apa sebabé wong-wong kuwi nyebat papan-papan lesan, dudu kuburan utawa kuburan utawa liya-liyané?"
  
  "Kabeh ora kaya sing katon," Dahl maca kanthi banter.
  
  "Ya wis. Cetha, riset luwih akeh dibutuhake.
  
  "Wong India dikepung karo senjata," Alicia maca kanthi banter. "Apa tegese kuwi?"
  
  "Ayo aja nganti adoh banget," ujare Hayden.
  
  "Dipercaya manawa kawruh babagan kabeh papan peristirahatan pungkasan iki mati kanthi tatanan Nazi." ujare Lauren. "Mungkin dheweke duwe rencana kanggo ngrekam. Mungkin iku coding. Utawa nularake kawruh marang generasi liya. Kita ora ngerti manawa, nanging kita ngerti kabeh sing kudu kita lakoni, "dheweke shrugged, lan kabeh wong ing prau sing padha. Dheweke natap Drake. "prau. Survival rakit. Sampeyan entuk ide.
  
  Yorkshireman mengangguk bangga. "Mesthi aku pengin. SAS bisa nggawe watu ngambang.
  
  "Ya, sapa wae sing kita temoni, dheweke duwe pitunjuk sing padha," ujare Hayden. "Piye yen kita miwiti?"
  
  Kinimaka noleh saka jendela. "Ing papat pojok bumi?" pitakone. "Ana ngendi?"
  
  Kamar katon kosong. "Iku angel ngomong," ujare Dahl. "Nalika bumi bunder."
  
  "Oke, kepriye karo Penunggang Kuda pisanan sing dirujuk. Iki Bapak Strategi." Kinimaka mlaku menyang kamar, ngalangi kabeh cahya saka jendhela ing mburi dheweke. "Referensi apa sing kita duweni?"
  
  "Minangka sampeyan bisa nyana," Lauren nutul layar, "think tank ing ngarep uga nindakake iki ..." Dheweke njupuk wayahe kanggo maca.
  
  Drake njupuk wektu sing padha kanggo mikir. Sebutan Lauren babagan "think tank back home" mung nerangake apa sing ora ana.
  
  Karin Blake.
  
  Mesthi wae, wektu saya suwe nalika sampeyan dadi bagian saka tim SPEAR, nanging wis suwe kepungkur utawa malah minggu nalika Karin kudu nelpon. Saben-saben dheweke mutusake kanggo ngubungi dheweke, ana sing mandheg - dadi akeh mungsuh, krisis jagad, utawa panjaluke dhewe supaya ora ngganggu. Karin butuh ruang, nanging-
  
  Endi dheweke?
  
  Lauren wiwit ngomong, lan maneh pikirane Karin kudu disisihake.
  
  "Koyone tokoh sejarah kasebut dikenal minangka Bapak Strategi. Hannibal."
  
  Smith katon ora yakin. "Sing sapa?"
  
  Alicia ketap bibir. "Yen iki wong lanang Anthony Hopkins, aku ora bakal metu saka kamar iki."
  
  "Hannibal Barca minangka pimpinan militer legendaris saka Carthage. Lair ing 247 SM, dheweke dadi wong sing mimpin kabeh tentara, kalebu gajah perang, nyabrang Pyrenees lan Alpen menyang Italia. Dheweke nduweni kemampuan kanggo ngenali kekuwatane lan kelemahane mungsuh lan ngalahake akeh sekutu Roma. Siji-sijine cara sing pungkasane gagal yaiku nalika sawetara wong sinau taktik sing apik dhewe lan ngembangake cara kanggo nggunakake dheweke. Iku ana ing Carthage."
  
  "Dadi wong iki Bapake Strategi?" - takon Smith. "Iki Hannibal?"
  
  "Dianggep minangka salah sawijining ahli strategi militer paling gedhe ing sejarah lan salah sawijining jenderal kuno sing luar biasa bebarengan karo Alexander Agung lan Kaisar. Dheweke diarani Bapak Strategi amarga mungsuh paling gedhe, Roma, pungkasane ngetrapake taktik militer menyang rencana dhewe.
  
  "Iki kamenangan," ujare Dahl, "yen wis ana."
  
  Lauren manthuk. "Luwih apik. Hannibal dianggep minangka ngipi elek kanggo Roma sing padha nggunakake paribasan nalika ana bilai. Diterjemahaké, iki tegesé Hannibal ana ing gapura! Frasa Latin dadi umum lan isih digunakake nganti saiki.
  
  "Bali menyang pesenan," ujare Hayden. "Kok cocok?"
  
  "Inggih, kita bisa ngomong kanthi yakin yen Hannibal minangka salah sawijining Four Horsemen. Saliyane kasunyatan manawa dheweke nunggang jaran, dheweke uga diarani Bapak Strategi sajrone sejarah. Iki tegese Panjenenganipun punika Perang, Horseman pisanan. Dheweke mesthi nggawa perang menyang Kekaisaran Romawi.
  
  Drake memindai teks. "Dadi kandha ing kene, yen rencana Tatanan Kiamat wis diaturake dening Penunggang Kuda. Apa kita nganggep manawa Ordo ngubur senjata sing ngrusak ing kuburan Hannibal? Ninggalake iki kanggo generasi sabanjure?"
  
  Lauren manthuk. "Iku perasaan umum. Senjata ing saben kuburan. Ing saben pojok bumi ana kuburan."
  
  Kinimaka ngangkat alis. "Sing, maneh, nggawe akal kaya rok suket."
  
  Hayden ngacungake tangan marang dheweke supaya mandheg. "Lali," dheweke ngandika. "Saiki. Mesthine wong kaya Hannibal kudu duwe kuburan utawa mausoleum?"
  
  Lauren nyender ing kursi. "Ya, ing kene kahanan dadi rumit. Hannibal lawas sing miskin diasingake lan tilar donya kanthi sedhih, bisa uga amarga racun. Dheweke dikubur ing kuburan sing ora ana tandha."
  
  Mripat Drake mbuka. "Omong kosong".
  
  "Iki nggawe sampeyan mikir, ta?"
  
  "Apa kita duwe lokasi?" pitakone Mai.
  
  "Oh iya". Lauren mesem. "Afrika".
  
  
  BAB PAPAT
  
  
  Alicia mlaku menyang lemari sisih lan njupuk botol banyu saka kulkas mini ing ndhuwur. Miwiti operasi anyar tansah kaku. Dheweke forte ana pertempuran; Nanging, wektu iki padha cetha needed rencana. Hayden wis melu Lauren ing laptop, lan Smith nyoba katon kasengsem, ora mangu amarga New Yorker njupuk peran beda. Oh ya, lan amarga dheweke ora ana ing pakunjaran ngunjungi teroris edan.
  
  Alicia duwe panemu dhewe, nanging dheweke angel ngerti logika Lauren. Nanging, iku dudu papan kanggo ngadili, ora sawise urip sing wis ditindakake. Lauren Fox wicaksana lan cukup wicaksana kanggo ndeleng apa sing bakal teka.
  
  Mugo mugo. Alicia ngombe setengah botol, banjur marani Drake. Yorkshireman saiki ngadeg ing jejere Dahl lan Kensi. Dheweke arep mlebu nalika ana gerakan ing cedhak dheweke.
  
  "Eh, Yogi. Kepriye kahanane ing kana?
  
  "Nggih". Maling Rusia wis depresi amarga dumadakan katon. "Apa sampeyan mikir saiki dheweke sengit marang aku?"
  
  "WHO? padha? Apa sampeyan guyon? Ora ana sing ngadili sampeyan, utamane aku. Dheweke chuckled lan katon watara. "Utawa Mei. Utawa Drake. Lan utamané ora Kenzi. Asu bisa uga duwe guo sing kebak rahasia cilik sing ora becik.
  
  "BABUT".
  
  "Ora persis rahasia cilik sampeyan." Sialan! "He, aku isih nyoba ngganti kene. Aku ora ngerti apa-apa babagan nyenengake."
  
  "Aku weruh".
  
  Dheweke ngacungake tangane: "Ayo mrene!" - lan cepet-cepet menyang sirahe nalika dheweke mlayu, nyoba nyekel sirahe. Yorgi mlumpat menyang mburi kamar, sikile entheng. Alicia weruh muspra saka mburu.
  
  "Sabanjure, cah."
  
  Drake ndeleng dheweke nyedhaki. "Sampeyan ngerti, dheweke wedi karo sampeyan."
  
  "Aku ora ngira yen bocah kuwi wedi apa-apa. Ora sawise mbuwang wektu ing pakunjaran Rusia lan tembok bangunan. Banjur sampeyan ngerti yen dheweke wedi." Dheweke nutul dhéwé ing sirah.
  
  "Senjata paling kuat kabeh," ujare Dahl. "Tanya Hannibal."
  
  "Oh, Torsti gawe guyon. Ayo kabeh pindhah menyang tanggalan. Nanging serius, "tambah Alicia. "Bocah kudu ngomong. Aku ora luwih mumpuni."
  
  Kensi manggut-manggut. "Tenan? Aku gumun".
  
  "Apa sampeyan kasebut ing statement Webb? Oh iya, aku rumangsa kaya ngono."
  
  Wong Israel ngangkat bahu. "Aku angel turu ing wayah wengi. Dadi opo?"
  
  "Mulane," ujare Alicia. "Ora ana apa-apa."
  
  "Aku kira alasan sing padha karo sampeyan."
  
  Ana sepi jero. Dahl ketemu karo Drake ing sirahe wanita lan rada sujud. Drake cepet-cepet noleh, ora ngremehake wanita-wanita kasebut, nanging ora pengin dheweke diseret mudhun ing sumur kasangsaran. Alicia mendongak nalika Hayden wiwit ngomong.
  
  "Oke," ujare bos. "Iku luwih apik tinimbang sing dipikirake Lauren. Sapa sing arep lelungan menyang Hellespont?
  
  Alicia mendesah. "Suwene sampurna kanggo tim sialan iki. Daftar aku."
  
  
  ***
  
  
  Pisanan nganggo helikopter lan banjur nganggo speedboat, tim SPEAR nyedhaki Dardanelles. Srengenge wis klelep menyang cakrawala, cahya malih saka werni padhang menyang garis panorama ing latar mburi lan garis miring horisontal. Drake ketemu dheweke lagi wae ngoper antarane mode transportasi sak kulo bumpy, lan nemokake wektu kanggo gumun carane pilot bisa liwat dina aman. Alicia, sing ana ing jejere dheweke ing helikopter, rada njlentrehake perasaane.
  
  "Hei, apa sampeyan mikir wong iki nyoba mateni kita?"
  
  Kinimaka, diikat kenceng lan nempel ing tali cadangan sing bisa dicekel, ngandika kanthi untu sing klenting, "Aku yakin dheweke mikir yen dheweke mumbul."
  
  Komunikasi wis kebak operasional lan mbukak. Kasepen ngisi hawa nalika tim mriksa senjata sing diwenehake dening CIA. Drake nemokake tersangka biasa, kalebu Glocks, HKS, piso tempur lan macem-macem granat. Piranti sesanti wengi uga diwenehake. Mung sawetara menit mengko, Hayden miwiti ngomong liwat communicator.
  
  "Dadi, wong, wektune kanggo nimbang aspek liyane sing luwih pribadi saka misi iki. Tim saingan. CIA isih kandha yen ana enem, mula kudu disyukuri yen ora luwih akeh. Sel Alexandria terus-terusan nampa informasi saka sel CIA ing saindenging jagad, saka NSA lan agen rahasia. Dheweke menehi kula fakta sing relevan-"
  
  "Yen iku kanggo kapentingan sing paling apik," Kensi interjected.
  
  Hayden watuk. "Aku ngerti yen sampeyan duwe pengalaman ala karo lembaga pemerintah, lan CIA entuk pers sing ala, nanging aku kerja kanggo dheweke. Lan paling aku nindakake tugasku kanthi bener. Dheweke duwe kabeh bangsa sing kudu dilindungi. Tenang, aku bakal menehi fakta marang kowe."
  
  "Aku wonder apa sing ngangkat munggah dheweke rok," Alicia whispered liwat communicator. "Aku yakin iki ora apik."
  
  Kensi menatapnya. "Apa sing apik sing nggawe rok sampeyan munggah?"
  
  "Aku ora ngerti". Alicia ngangguk cepet. "Tumbene Johnny Depp?"
  
  Hayden ngresiki tenggorokan lan nerusake. "Enam tim pasukan khusus. Pancen angel kanggo nemtokake sapa sing simpatik lan sapa sing langsung mungsuh. Aja nganggep. Kita kudu nganggep saben wong minangka mungsuh. Ora ana negara sing kita kenal sing melu iki bakal ngakoni iki. Aku ngerti manawa sampeyan ngerti sawetara wong lanang iki, nanging lagune tetep padha.
  
  Nalika Hayden ngaso, Drake mikir babagan kontingen Inggris. SAS duwe sawetara resimen lan dheweke wis pirang-pirang taun lunga, nanging jagad prajurit ultra-elit ora persis gedhe. Hayden bener-bener ngomong babagan konfrontasi lan leladen potensial saiki, tinimbang dicekel wong-wong mau ing medan perang. Dahl bisa uga kasengsem ing kontingen Swedia, lan Kenzie ing Israel. Pakaryan sing apik, ora ana kehadiran Amerika tradisional ing kana.
  
  "Aku ora bisa mbayangno China sing ramah," ujare. "Ora ana Rusia."
  
  "Kanthi kacepetan iki," ujare Mai karo ndeleng jendela. "Dheweke bakal dadi wujud ing peteng."
  
  "Apa kita duwe ide babagan kahanan saiki saben negara?" - takon Dahl.
  
  "Ya, aku mung arep menyang iki. Minangka adoh kita bisa ngomong, wong Swedia sawetara jam adoh. Wong Prancis isih ana ing omah. Mossad paling cedhak, cedhak banget.
  
  "Tentu," ujar Dahl. "Ora ana sing ngerti ngendi dheweke arep."
  
  Drake rada watuk. "Apa sampeyan nyoba mbenerake upaya Swedia sing gagal?"
  
  "Saiki sampeyan muni kaya ing Eurovision. Lan ora ana sing nyebutake Inggris. Ing ngendi panggonane? Isih nggawe teh?" Dahl ngangkat cangkir khayalan, driji cilike metu ing sudut.
  
  Iku titik adil. "Inggih, Swedia mbokmenawa wiwit mundur."
  
  "Paling ora padha miwiti."
  
  "Guys," Hayden melu. "Aja lali yen kita uga kalebu bagean iki. Lan Washington ngarepake kita menang.
  
  Drake ngguyu. Dahl nyengir. Smith mendongak nalika Lauren wiwit ngomong.
  
  "Tambahan sing menarik kanggo kabeh iki yaiku sawetara negara kasebut kanthi banter mbantah intervensi apa wae. Mesthi, tingkat omong kosong mesthi dhuwur, nanging kita bisa ngatasi sawetara unsur sing ora jujur.
  
  "Ora resmi? Klompok pecah?" - Kinimaka takon.
  
  "Iku bisa."
  
  "Iki mung nggawa kita bali menyang informasi dhasar," ujare Hayden. "Kabeh wong musuhan."
  
  Drake kepingin weruh apa sing bisa dipikirake Smith babagan statement dheweke. Mbalik ing Cusco, Joshua dadi musuhan, nanging amarga patine ora disetujoni dening pamrentah lan tetep ing negara kasebut terus ganti lan ditandingi, ora ana sing ngerti apa sing bakal kedadeyan. Pati wong iki kacilakan, nanging amarga ora nggatekake lan kegedhen. Ya, dheweke dadi parasit lan tukang mateni, nanging kahanane beda.
  
  Sawise helikopter padha ngisi prau. Sandhangan ireng, pasuryan padha kamuflase, mumbul lancar ing banyu Hellespont, wengi pungkasane kebak peteng. Rute sing dituju kosong, lampu-lampu kelip-kelip ngluwihi bank sing adoh. Hellespont minangka kanal penting sing dadi bagéan saka tapel wates antara Eropah lan Asia. Selat sing sempit, Gallipoli dumunung ing pesisir sisih lor, dene sapérangan tapel watesé sanès-sanèsipun relatif jarang. Nalika padha ngleyang liwat banyu, Hayden lan Lauren nggunakake communicator sing.
  
  "Hannibal ora tau duwe kuburan, ora ana tandha kuburan. Sawise karir sarwa, jenderal legendaris iki tilar donya meh piyambak, diracun ing umur tuwa. Terus piye carane golek kuburan sing ora ana tandha?"
  
  Drake mendongak nalika Lauren ngaso. Apa dheweke takon dheweke?
  
  Smith kanthi kendel golek solusi. "Sonar?"
  
  "Bisa wae, nanging sampeyan kudu duwe ide sing apik babagan endi sing kudu dideleng," wangsulane Dahl.
  
  "Dheweke nemokake dokumen sing ora jelas, dokumen sing bisa direkam, ya, nanging ilang wektu," ujare Hayden. "Nasib Hannibal tansah jengkel wong-wong sing tresna marang pahlawan sing nentang imperialisme Romawi. Salah sijine yaiku Presiden Tunisia, sing ngunjungi Istanbul ing taun suwidakan. Sajrone kunjungan iki, mung sing dikarepake yaiku bisa nggawa jenazah Hannibal menyang Tunisia. Ora ana liyane sing penting. Wong-wong Turki pungkasane rada ngalah lan nggawa dheweke menyang perjalanan sing cendhak.
  
  "Sewidak puluhan?" ujare Dahl. "Apa ora nalika para penjahat perang wiwit nggawe rencana cilik sing ala?"
  
  "Luwih kamungkinan". ujare Hayden. "Sawise padha manggon ing Kuba lan miwiti urip anyar. Banjur tatanan anyare meh rong puluh taun."
  
  "Akeh wektu kanggo kreatif," ujare Alicia.
  
  "Lan pilih Four Horsemen kanggo wong-wong mau," tambah Mai. "Hannibal - Horseman of War? Iku ndadekake pangertèn. Nanging sapa sing dadi Penaklukan, Paceklik lan Pati? Lan kenapa Dardanelles ing Afrika minangka salah sawijining papat arah utama?"
  
  "Titik apik," Alicia nyuarakke Mei, nyebabake Drake ngganda usahane. "Sampeyan kudu masang tutup pikiran cilik kasebut maneh, Foxy."
  
  Lauren mesem. Drake bisa ngerti saka nada swarane. "Dadi wong Turki, utamane isin amarga ora ngormati Hannibal, nggawa presiden Tunisia menyang papan ing Hellespont. Kandhane 'ing bukit sing ana bangunan bobrok'. Iki minangka papan istirahat Hannibal Barca sing misuwur.
  
  Drake ngenteni, nanging ora ana informasi liyane sing teka. "Nanging," ujare, "iku telung puluh taun kepungkur."
  
  "Iki ngadeg ing kono nganti suwe," ujare Lauren, "lan wong-wong Turki mesthi nggawe sawetara pengawal pakurmatan."
  
  Drake katon ragu. "Sejatine, iki bisa dadi kuburan kehormatan."
  
  "Dheweke njupuk presiden Tunisia ing kana, Matt. Dheweke malah njupuk bokor wedhi sing disertifikasi dening pengawale, diarani 'pasir saka kuburan Hannibal' nalika mulih. Ing kahanan kasebut, ing taun kasebut, apa wong Turki pancen ngapusi Presiden Tunisia?"
  
  Drake manthuk maju menyang tikungan peteng ing garis pantai. "Kita bakal ngerteni."
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Drake mbantu narik speedboat werna sable metu saka banyu, mooring menyang tembelan cedhak saka werna lawas lan soyo tambah motor outboard. May, Alicia lan Smith kesusu nggawe pos. Kinimaka ngangkat tas ransel sing abot karo bantuane Dahl. Drake ngrasakake pasir ing ngisor sepatune. Hawane mambu bumi. Ombake nggegirisi menyang pinggir kiwa, diwenehi momentum dening prau. Ora ana swara liya sing mecah kasepen nalika para juru tombak njupuk saham.
  
  Hayden nyekel GPS navigator portabel. "Nggih. Aku duwe koordinat diprogram. Apa kita wis siyap?"
  
  "Siap," sawetara swara ambegan nanggepi.
  
  Hayden maju, lan Drake mapan ing mburine, nyabrang pasir hisap ing sangisore sikile. Dheweke terus-terusan mindai wilayah kasebut, nanging ora ana sumber cahya liyane sing katon. Mungkin padha teka kene dhisik sawise kabeh. Bisa uga tim liyane nahan, ngidini wong liya nindakake kabeh angkat abot. Mbok malah saiki lagi diawasi.
  
  Kemungkinan ora ana telas. Drake manthuk menyang Alicia nalika padha liwat lan Inggris wadon gabung baris. "Mungkin fluktuasi saka sisih menyang sisih."
  
  "Apa babagan Smith?" - Aku takon.
  
  "Aku neng kene. Dalane wis jelas".
  
  Oh ya, nanging kita arep menyang daratan, Drake mikir, nanging ora ngomong apa-apa. Wedhi sing alus mau nuli nguwasani lemah kang atos, banjur padha munggah ing tanggul. Mung sawetara kaki dhuwur lan karo ndhuwur miring, padha rauh nyabrang wates ara-ara samun lan ketemu piyambak ing Piece saka tanah flat. Hayden nudingi dalan lan padha nyabrang ing ara-ara samun. Saiki ora perlu ngirim penjaga. Dheweke bisa ndeleng nganti pirang-pirang mil, nanging May lan Smith tetep adoh, nambah jarak pandang.
  
  Layar GPS kedhip meneng, nuntun wong-wong mau nyedhaki targete, lan lengkungan wengi sing peteng ndhedhet kanthi megah ing ndhuwur. Kanthi papan sing akeh banget, langite gedhe banget; lintang iku lagi wae katon, lan rembulan iku belang cilik. Sepuluh menit dadi rong puluh, banjur telung puluh, lan dheweke isih mlaku dhewe. Hayden tetep sesambungan liwat komunikator karo tim lan Alexandria. Drake supaya lingkungan njupuk wong ing, ambegan ing irama jagged alam. Swara kewan, angin, rustling bumi - kabeh ana, nanging ora ana sing ora cocog. Dheweke ngerti manawa tim sing dilawan bisa uga apik, nanging dheweke percaya karo kemampuane dhewe lan kanca-kancane.
  
  "Ahead," bisik Hayden. "GPS nuduhake terrain munggah watara patang puluh kaki. Iki bisa dadi bukit sing kita goleki. Delengen."
  
  Gunung kasebut alon-alon metu saka pepeteng, gundukan bumi sing terus-terusan mundhak kanthi oyod lan watu-watu sing njeblug ing lemah garing nalika ngukir dalan sing tetep liwat alangan. Drake lan Alicia njupuk sedhela kanggo mandheg lan noleh maneh, nyathet ireng Gamelan sing mulet kabeh cara kanggo segara ombak. Lan adoh ngluwihi, lampu kelip-kelip ing pelabuhan, orane beda.
  
  "Sawijining dina?" pitakone Alicia kaget.
  
  Drake ngarep-arep. "Kita bakal tekan kana," ujare.
  
  "Iki kudu gampang."
  
  "Lan tresna. Kaya numpak sepedha. Nanging sampeyan tiba lan tatu, bruises lan goresan suwe sadurunge sampeyan pulih maneh.
  
  "Dadi, setengah dalan wis liwati." Dheweke ndemek dheweke sedhela banjur nerusake munggah gunung.
  
  Drake ngetutake dheweke meneng. Masa depan pancen duwe akeh kemungkinan saiki amarga Alicia Miles wis bebas saka siklus karusakan dhewe. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngalahake klompok wong edan lan megalomania liyane sing pengin nggawe wong-wong ing jagad nandhang sangsara.
  
  Lan mulane prajurit kaya dheweke nyelehake kabeh. Kanggo Adrian jejere lan Graham tengen dalan. Kanggo Chloe, sing berjuang kanggo njaluk anak loro kanggo sekolah ing wektu saben dina. Kanggo pasangan sing whined lan moaned ing dalan menyang supermarket. Kanggo entuk manfaat saka sing lungguh apik-naturedly ing macet ing dalan lingkar, lan sing mlumpat antrian. Ora kanggo scum talang sing menek menyang van utawa garasi sawise peteng, nggawe mati karo apa padha bisa. Ora kanggo bully, golek daya lan backstabbers. Muga-muga wong-wong sing berjuang keras kanggo ngurmati, tresna lan kasarasan. Ayo sing berjuang kanggo masa depan anak-anake yakin ing safety. Ayo wong sing nulungi wong liya.
  
  Hayden narik kawigatosanipun kanthi grusa-grusu. "Iki bisa dadi papan. GPS ngandika iku, lan aku ndeleng bangunan sing ditinggalake ing ngarep.
  
  Dheweke weruh titik-titik warna sing tumpang tindih. Iku episentrum acara banjur. Ora ana wektu kanggo subtleties saiki. Padha bisa uga wis nyetel mercon ing panelusuran kanggo kuburan Hannibal yen padha bisa nemokake iku luwih cepet saiki padha kene. Amarga Drake yakin yen dheweke bisa nemokake, mula uga kabeh tim liyane.
  
  Hayden nyathet area kira-kira. Kinimaka lan Dahl ngudhunake tas ransel sing abot menyang lemah. May lan Smith njupuk posisi pengamatan paling apik. Drake lan Alicia nyedhaki Hayden kanggo nulungi. Mung Yorgi nggandhol maneh, nuduhake kahanan sing ora mesthi nalika ngenteni apa sing kudu ditindakake.
  
  Kinimaka lan Dahl nggawe sawetara senter sing apik kanthi masang trio ing papan serat karbon lan menehi luwih akeh. Iki ora mung bolam sing padhang, nanging uga digawe kanggo nyimulasi sinar srengenge kanthi cedhak. Diakoni, sanajan kemampuan ekstensif CIA diwatesi ing Mesir, nanging Drake ngira yen piranti kasebut ora katon ala. Kinimaka nggunakake lampu sing dipasang ing stand kanggo madhangi area sing amba, banjur Hayden lan Dahl lunga kanggo nliti lemah.
  
  "Saiki mbayar manungsa waé," ujare Hayden. "Order Pengadilan Terakhir ngaku manawa senjata kasebut dikubur ing kene suwe sawise mati Hannibal. Iki kuburan tanpa tandha, dudu nisan. Dadi kita nggoleki lemah sing kaganggu, dudu balung, blok utawa kolom. Kita nggoleki barang-barang sing mentas dikubur, dudu peninggalan kuno. Mesthine ora angel banget-"
  
  "Aja ngomong ngono!" Dahl manggut-manggut. "Sampeyan bakal ngrusak kabeh, sial."
  
  "Aku mung ngomong yen kita ora kudu nggoleki Hannibal. Mung senjata."
  
  "Biji apik." Kinimaka nyetel cahya ing sekitar perimeter rada.
  
  Hayden nandhani telung panggonan ing lemah. Kabeh padha katon kaya wis diganti ing sawetara cara, lan ora ana bubar. Yorgi nyedhaki kanthi ati-ati, shovel ing tangan. Drake lan Alicia melu dheweke, disusul Kinimaka.
  
  "Cukup gali," ujare Hayden. "Cepetan".
  
  "Apa yen ana jebakan booby?" pitakone Alicia.
  
  Drake nyawang bangunan sing wis bobrok. Tembok-tembok nggandhol sedhih, mbledhos, kaya-kaya nahan beban donya. Sisih siji wis diiris setengah kaya golok raksasa, blok-blok saiki metu saka loro-lorone kaya untu jagged. Payone wis suwe ambruk, ora ana lawang utawa jendhela. "Wah, kayane ora bakal bisa golek papan perlindungan ing kana."
  
  "Matur nuwun".
  
  "Aja kuwatir, tresna. Munggah sirahmu."
  
  Drake ora nggatekake sorotan sing nesu lan kudu kerja. "Dadi apa pentinge Penunggang Kuda Papat?" dheweke takon Hayden liwat communicator.
  
  "Tebakan paling apik saka think tank? Padha cocog karo tokoh sajarah sing kita goleki lan senjata sing dikarepake bisa ditemokake. Dadi, Hannibal, sing sengit marang wong Romawi, miwiti perang sing meh ora ana telas ing Roma, ta? Ing kene kita bakal nemokake senjata perang.
  
  "Bisa uga wong-wong iku wong jaranan," Kinimaka interjected. "Maksudku, Hannibal."
  
  "Ya, rada samar, Mano."
  
  "Dadi iku ora ana hubungane karo Kitab Suci?" Drake ndudhuk gundukan bumi liyane. "Amarga kita ora butuh kode bodho iki."
  
  "Inggih, padha muncul ing Wahyu lan-"
  
  "Wah!" Alicia tiba-tiba njerit. "Aku rasa aku nabrak sesuatu!"
  
  "Lan manungsa waé," swarane May bisik ing komunikator. "Lampu anyar wis katon ing banyu, lagi nyedhaki cepet."
  
  
  BAB ENAM
  
  
  Drake nyelehake shovel ing lantai lan mlaku kanggo ndeleng Alicia. Yorgi wis ana ing kono, nulungi dheweke ndhudhuk. Kinimaka uga cepet maju.
  
  "Pinten wektu kita?" pitakone Hayden kanthi cepet.
  
  "Miturut kacepetan, telung puluh menit paling dhuwur," wangsulane Smith.
  
  Dahl menatap tajam. "Ana pitunjuk?"
  
  "Mungkin Mossad," wangsulane Kensi. "Dheweke paling cedhak."
  
  Drake sumpah. "Sawijining wektu sing dakkarepake yen wong Swedia bakal teka dhisik."
  
  Alicia ngadeg dhengkul ing bolongan, ngeduk pinggiran shovel menyang lemah alus, nyoba kanggo mbebasake obyek. Dheweke berjuang, joylessly tugging ing sudhut samar. Kinimaka ngresiki lemah saka ndhuwur nalika Yorgi gabung karo Alicia ing tatu sing saya tambah akeh ing lemah.
  
  "Apa iki?" - Aku takon. Drake takon.
  
  Hayden squatted mudhun karo dheweke tangan ing dheweke dhengkul . "Aku durung bisa ngomong kanthi pasti."
  
  "Alisia." Drake nyengir.
  
  Srengenge lan driji sing diangkat mung dadi wangsulane. Objek kasebut ditutupi rereget lan ditutupi rereget ing kabeh sisih, nanging nduweni wujud. Oblong, ukurane kira-kira rong mèter karo siji mèter, wangun kothak mesthi lan gampang obah, nuduhake yen iku ora abot banget. Masalahe yaiku diubengi lan dipadhetke karo lemah lan oyod sing atos. Drake nyawang saka kothak menyang segara, nonton lampu saya nyedhaki lan kepingin weruh carane neraka kuwi cilik, wadhah entheng bisa nyekeli gegaman militèr ngancurake.
  
  "Lima welas menit," lapor Smith. "Ora ana tandha pendekatan liyane."
  
  Alicia berjuang karo lemah, ngipat-ipati lan ora entuk ing ngendi wae, nanging pungkasane dheweke ngeculake barang kasebut lan ngidini Yorgi narik metu. Sanadyan mangkono, wit-witan wit anggur sing thukul lan oyod-oyod sing kusut nempel ing dheweke katon seneng-seneng, grumbulan sing atos lan bengkong sing ora gelem ngeculake. Saiki wong-wong mau padha lendhut nganti ambane, ngethok-ethok sandhangane lan nyandhak ing shovel. Drake nolak baris "Men at Work" sing jelas lan nyedhak kanggo mbantu ngangkat. Dahl uga mbengkongaken, lan bebarengan padha bisa nemokake support ing sisih obyek lan narik metu. Oyod-oyod protes, pecah lan mbubarake. Sawetara dianakaké kanggo urip dear. Drake dipencet lan felt iku creep munggah bolongan lan liwat pinggiran. Kali-kali lemah sing dipindhah mili saka ndhuwur. Banjur dheweke lan Dahl ngadeg bebarengan lan mandeng ing Alicia lan Yorgi. Loro-lorone wis raine flushed lan ambegan abot.
  
  "Apa?" - Aku takon. Drake takon. "Kowe arep istirahat teh? Ayo metu saka kene."
  
  Alicia lan Yorgi mriksa kaping pindho ing ngisor bolongan, nggoleki kothak liyane utawa bisa uga balung lawas. Ora ana sing ditemokake. Sedhela mengko, wong Rusia enom mlayu ing pinggir bolongan, golek dhukungan sing katon ora ana, mula dheweke bisa mumbul munggah ing slope lan liwat pinggir bolongan. Alicia mirsani apa sing kedaden karo chagrin, banjur mlumpat rada kikuk menyang sisih. Drake nyekel tangane lan narik dheweke munggah.
  
  Dheweke cackled. "Sampeyan lali shovel sampeyan."
  
  "Kowe arep nggolek? Kula aturaken sirah rumiyin."
  
  "Ngempet, ngempet."
  
  Hayden terus ndeleng mudhun menyang bolongan. "Aku mikir iki bakal dadi wektu sing apik kanggo ngentekake wektu karo Hannibal Barca sing miskin. Kita ora pengin ngremehake kanca prajurit."
  
  Drake manthuk-manthuk. "Legendha".
  
  "Yen dheweke ana ing kono."
  
  "Nazi nindakake riset," ujare Hayden. "Lan, aku ngakoni kanthi begrudgingly, dheweke nindakake kanthi apik. Hannibal entuk ketenaran sing langgeng mung amarga dheweke apik ing pakaryane. Perjalanane nyabrang Alpen tetep dadi salah sawijining prestasi militer sing paling luar biasa ing perang awal. Dheweke ngenalake strategi militer sing isih diajeni nganti saiki.
  
  Sawise sedhela padha nyawang munggah. Dahl karo wong-wong mau. Kinimaka ngusap barang kasebut kanggo mbukak kothak sing kuat sing digawe saka kayu peteng. Ana klambi cilik ing ndhuwur, lan Hawaiian nyoba kanggo nuduhake.
  
  Hayden nyedaki aku. "Iki wae. Logo krasane. Tatanan Pengadilan Terakhir."
  
  Drake sinau, memorizing simbol. Iku meh podho bunder tengah cilik karo papat braids bengkong diselehake watara ing beda titik ing kompas. Lingkaran kasebut minangka simbol tanpa wates.
  
  "Scythes minangka senjata," ujare Hayden. "Njaga jagad batinmu?" Dheweke shrugged. "Iki mengko yen perlu. Ayo."
  
  Lampu wis ora ana maneh ing segara, sing tegese Mossad, yen sapa sing paling cedhak, wis tekan lemah sing padhet lan kurang saka limalas menit kanthi cepet. Drake sepisan maneh kepingin weruh carane konfrontasi bakal mungkasi. SPEAR diprentahake kanggo ngamanake papat gaman ing kabeh biaya, nanging pesenan arang banget ditindakake ing medan perang. Dheweke weruh ekspresi gugup ing pasuryan liyane lan ngerti padha felt cara sing padha, malah Hayden, sing paling cedhak struktur printah.
  
  Padha nyepakaké kanggo budhal.
  
  "Coba ngindhari konfrontasi," ujare Hayden. "Temenan".
  
  "Apa yen kita ora bisa?" - takon Dahl.
  
  "Inggih, yen Mossad, kita bisa ngomong."
  
  "Aku mangu-mangu dheweke bakal duwe rompi ID," Alicia muttered. "Iki dudu pertunjukan polisi."
  
  Hayden momentarily ngalih dheweke communicator kanggo posisi mati. "Yen kita ditembak, kita perang," ujare. "Apa maneh sing bisa kita lakoni?"
  
  Drake ndeleng iki minangka kompromi sing paling apik. Ing donya sing becik, dheweke bakal ngliwati prajurit sing nyedhaki lan bali menyang transportasi tanpa tatu lan ora dideteksi. Mesthine, SPEAR ora bakal ana ing jagad sing cocog. Dheweke mriksa senjata maneh nalika tim wis siyap metu.
  
  "Njupuk dalan sing dawa," ujare Hayden. "Dheweke ora bakal".
  
  Kabeh pancegahan. Kabeh trik kanggo nyegah konflik.
  
  Swarane Lauren dadi eri ing kupinge. "Kita mung entuk kabar, wong. Wong Swedia uga nyedhak.
  
  
  BAB PITU
  
  
  Drake mimpin dalan, pisanan mlaku-mlaku ngubengi bangunan bobrok lan banjur mudhun ing lereng. Peteng isih nutupi bumi, nanging esuke wis cedhak. Drake njlèntrèhaké dalané ing daur ulang sing ora rata nganti ketemu ing arah ngelawan menyang segara.
  
  Rasa waspada, sirah diangkat, tim ngetutake kita.
  
  Dahl njupuk kothak kasebut, kanthi ati-ati nyekel tutup ing lengen. Kenzi mlayu nyedhaki dheweke, nulungi dheweke golek dalan. Tim kasebut nganggo piranti night vision, kabeh kajaba Smith, sing luwih seneng ngerti lingkungane. Iku kombinasi apik. Simpingan lan siji-sijine padha mlayu nganti tekan sikil gunung lan dataran sing rata sing ora ana papan perlindungan. Drake macet ing daur ulang, nuntun wong-wong mau ing arah umum saka prau. Ora ana tembung sing diucapake - kabeh wong nggunakake akal sehat kanggo mriksa lingkungane.
  
  Padha ngerti carane agawe mungsuhe. Ora ana tentara bayaran setengah kasengsem ing wektu iki. Dina iki, lan sabanjure, lan sabanjure, padha diadhepi dening prajurit sing ora kalah karo dheweke.
  
  meh.
  
  Drake alon-alon, krasa yen obahe rada cepet. Terrain ora disenengi wong-wong mau. Cahya pucet merayap tumuju ufuk wetan. Ora suwe ora ana tutupe. Smith ngadeg ing sisih tengen lan Mai ing sisih kiwa. Tim tetep kurang. Bukit kanthi bangunan bobrok ing ndhuwur nyusut, katon ing mburi. Larik grumbulan sing ditanduri pirang-pirang wit katon ing ngarep, lan Drake rumangsa lega. Dheweke adoh banget ing sisih lor-wétan saka papan sing kudu dituju, nanging asile pancen pantes.
  
  Skenario kasus paling apik? Ora gelut.
  
  Dheweke nerusake, nggoleki bebaya lan tetep netral basa awak. Sambungane tetep tenang. Bareng wis nyedhak ing papan perlindungan, banjur alon-alon, yen wis ana wong sing nunggu. Minangka komando, dheweke bisa nyana peringatan, nanging ora ana sing bisa ditindakake ing misi iki.
  
  Drake weruh wilayah gedhe sing diwatesi karo sawetara wit lan grumbulan sing jarang lan mandheg, menehi tandha supaya wong liya istirahat. Pemriksaan lanskap ora nuduhake apa-apa. Pucuking gunung sepi nganti bisa dideleng. Ing sisih kiwa, tutup sing tipis nganti tekan dhataran sing rata lan banjur menyang pesisir segara. Dheweke ngira yen kapal-kapale bisa mlaku limalas menit. Panjenenganipun quietly nguripake sambungan.
  
  "Lauren, apa ana kabar babagan wong Swedia?"
  
  "Ora. Nanging kudu cedhak."
  
  "Tim liyane?"
  
  "Rusia ana ing udhara." Dheweke katon isin. "Aku ora bisa menehi sampeyan posisi."
  
  "Panggonan iki bakal dadi zona panas," ujare Smith. "Kita kudu pindhah."
  
  Drake setuju. "Ayo metu."
  
  Dheweke ngadeg lan krungu jeritan sing nggegirisi kaya peluru apa wae.
  
  "Mandheg kono! We kudu kothak. Aja obah."
  
  Drake ora mangu-mangu, nanging enggal-enggal mudhun, matur nuwun kanggo peringatan lan kaget amarga ora kejawab mungsuh. Dahl mandeng dheweke lan Alicia katon bingung. Malah Mai nuduhake kaget.
  
  Kensi kepleset ilate. "Iku mesthi Mossad."
  
  "Apa sampeyan njupuk wong-wong mau ing bedhil?" pitakone Hayden.
  
  "Ya," ujar Drake. "Speaker terus maju lan bisa uga ana asisten ing sisih loro. Persis ing ngendi kita pengin."
  
  "Kita ora bisa maju," ujare Mai. "We are arep bali. Ing arah kasebut." Dheweke nuding ing sisih wétan. "Ana papan perlindungan lan dalan, sawetara peternakan. Kutha iki ora adoh banget. Kita bisa ngumumake evakuasi.
  
  Drake menatap Hayden. Panggedhene kaya-kaya nimbang-nimbang pilihan antarane lor ing pesisir, wétan menyang peradaban, utawa ngadhepi perang.
  
  "Ora ana sing apik yen kita tetep ing kene," ujare Dahl. "Nglawan siji mungsuh elit bakal dadi tantangan, nanging kita ngerti luwih akeh ing dalan."
  
  Drake wis ngerti yen May bener. Lor ora menehi dalan kanggo kawilujengan. Padha bakal mbukak bebarengan Hellespont tanpa tutup lan gumantung ing luck murni sing padha bisa kesandhung ing sawetara wangun transportasi. Lelungan wétan dijamin kesempatan.
  
  Kajaba iku, tim liyane meh ora teka saka kutha.
  
  Hayden nyebat lan banjur nguripake wétan, netepke terrain lan kemungkinan uwal cepet. Ing wektu iki, swara kasebut teka maneh.
  
  "Tetep ing kono!"
  
  "Sialan," Alicia ngangguk. "Wong iki psikis."
  
  "Aku mung duwe penglihatan sing apik," ujare Smith, nuduhake teknologi visual. "Singidaken soko ngalangi. Kita arep njupuk geni."
  
  Tim budhal, tumuju wetan. Wong-wong Israèl ngetokaké tembakan, peluru ing endhasé para penunggang tumbak nubruk ing wit-witan lan ing antarané pang-pang. Godhong udan mudhun. Drake menek cepet, ngerti sing nembak padha sengaja ngarahke dhuwur, lan kepingin weruh apa neraka perang anyar padha venturing menyang kene.
  
  "Iku kaya latihan tentara sing kurang ajar," ujare Alicia.
  
  "Muga-muga dheweke nggunakake peluru karet," wangsulane Dahl.
  
  Padha menek lan improvised, obah wétan, tekan wit-witan kuwat lan keno mripat. Drake mbalik, sengaja dhuwur. Dheweke ora weruh tandha gerakan.
  
  "Bajingan curang."
  
  "Tim cilik," ujare Kenzie. "Ngati-ati. Mesin otomatis. Dheweke bakal ngenteni keputusan."
  
  Drake kepengin banget njupuk kauntungan. Tim kasebut kanthi ati-ati mlaku ing sisih wétan, langsung menyang wayah esuk sing isih ngancam ufuk sing adoh. Sawise tekan kliring sabanjure, Drake krungu lan praktis ngrasakake singsot peluru.
  
  "Cepet". Dheweke dara kanggo nutupi. "Sing cedhak."
  
  Luwih akeh tembakan, luwih akeh timbal ing antarane papan perlindungan. Hayden nyawang jero mripate Drake. "Carane wis diganti."
  
  Drake ambegan jero, meh ora percaya. Israel murub banget lan ora mangu-mangu maju kanthi ati-ati nanging kanthi kecepatan sing nguntungake. Peluru liyane nyuwek-nyuwek kulit saka wit sing ana ing mburi sirahe Yorga, njalari wong Rusia kasebut flinch banget.
  
  "Ora apik," Kensi grundelan nesu. "Ora apik kabeh".
  
  Mripate Drake kaya watu. "Hayden, hubungi Lauren. Konfirmasi marang Qrow yen kita bakal mbalekake tembakan!"
  
  "Kita kudu mbales tembakan," bengoke Kensi. "Sampeyan durung nate mriksa."
  
  "Ora! Iku prajurit bayaran, pasukan elit sing dilatih lan nuruti prentah. Dheweke dadi sekutu, kanca potensial. Priksa, Hayden. Priksa metu saiki! "
  
  Peluru anyar nembus alas. Mungsuh tetep ora katon, ora keprungu; SPIR ngerti babagan kemajuane mung saka pengalamane dhewe. Drake mirsani nalika Hayden ngeklik tombol comm lan ngomong karo Lauren, banjur ndedonga kanggo respon cepet.
  
  Prajurit Mossad nyedhak.
  
  "Konfirmasi status kita." Malah swarane Dahl keprungu tegang. "Lauren! Apa sampeyan nggawe keputusan? Apa kita arep perang? "
  
  
  ***
  
  
  Tim SPEAR, sing wis diusir saka prau, kepeksa pindhah menyang wétan. Dheweke nandhang sangsara ing geni. Ora gelem nglawan sekutu sing dikenal, dheweke nemoni bebaya.
  
  Scrambling, scratched lan getih, padha nggunakake saben trik ing arsenal, saben trick kanggo nggawe jarak luwih antarane piyambak lan Mossad. Wangsulane Lauren mung butuh sawetara menit, nanging menit kasebut luwih suwe tinimbang CD Justin Bieber.
  
  "Qrow ora seneng. Ngandika sampeyan nampa pesenan. Tansah senjata ing kabeh biaya. Kabeh papat."
  
  "Lan kabeh?" Drake takon. "Apa sampeyan ngandhani dheweke karo sapa?"
  
  "Pancen. Dheweke katon nesu. Aku mikir kita nesu dheweke."
  
  Drake geleng-geleng kepala. Ora masuk akal. Kita kudu nggarap iki bebarengan.
  
  Dahl mratelakake panemune. "Kita bener-bener nglanggar pesenane ing Peru. Mungkin iki mbayar maneh.
  
  Drake ora percaya. "Ora. Iku bakal cilik. Dheweke dudu politisi kaya ngono. Kita ditentang dening sekutu. Ngakak. "
  
  "Kita duwe pesenan," ujare Hayden. "Ayo urip dina iki lan perang sesuk."
  
  Drake ngerti dheweke pancen bener, nanging dheweke ora bisa mikir yen wong Israel bisa uga ngomong babagan sing padha. Mangkono wiwit grievances abad-lawas. Saiki, minangka tim, padha makarya ing sisih wétan, tetep ing tameng alas, lan ngatur rearguard, ora banget agresif, nanging cukup kanggo alon Israel. Smith, Kinimaka lan Mai pancen luar biasa nalika nuduhake yen dheweke saiki duwe bisnis, ngubengi mungsuh ing saben wektu.
  
  Teka saka mburi nalika Drake mlayu liwat wit-witan. Helikopter kasebut gumuruh ing ndhuwur, banjur miring lan ndharat ing papan sing ora katon. Hayden ora perlu ngomong apa-apa.
  
  "Swedia? wong Rusia? Gusti, iki mung omong kosong, wong lanang!"
  
  Drake langsung krungu tembakan sing teka saka arah kasebut. Wong sing lagi wae metu saka helikopter ditembaki, dudu dening Mossad.
  
  Iki tegese papat tim pasukan khusus saiki ana ing perang.
  
  Ing ngarep alas wis rampung, mbukak omah pertanian lawas sing ngluwihi sawah sing wiyar karo tembok watu.
  
  "Entuk sawetara wektu," dheweke bengok. "Tumindak kanthi cepet lan cepet. Kita bisa kumpul maneh ing kana."
  
  Tim mlayu kaya hound saka neraka panas ing tumit.
  
  
  ***
  
  
  Obah kanthi cepet nanging dikontrol, tim kasebut metu saka tutup kanthi acak lan mlayu menyang omah pertanian. Tembok lan jendhela bukaan meh padha karo omah ing bukit, nuduhake ora ana manungsa. Telung klompok pasukan khusus ana ing mburi, nanging kepiye cedhak?
  
  Drake ora ngerti. Dheweke jogging akeh banget ing lemah rutted, njupuk mati sesanti wengi lan nggunakake langit padhang kanggo menehi tandha dalan kang. Setengah tim nyawang ngarep, setengah ndeleng mburi. Mai bisik-bisik yen dheweke weruh tim Mossad tekan pinggir alas, nanging banjur Drake tekan tembok kurang pisanan lan Mai lan Smith mbukak jumlah cilik saka suppressing geni.
  
  Bareng padha nglumpuk ing mburi tembok watu.
  
  Omah peternakan isih rong puluh langkah ing ngarep. Drake ngerti yen ora ana gunane kanggo ngidini wong Israel lan liya-liyane manggon lan nggawe garis pandang sing cocog. Kajaba iku, tim liyane saiki bakal waspada. Dheweke ngomong karo komunikator.
  
  "Sampeyan luwih apik nyekel bokongmu, bocah-bocah."
  
  Alicia noleh kanggo ndeleng dheweke. "Apa iku aksen Amerika sing paling apik?"
  
  Drake katon khawatir. "Sialan. Akhire aku noleh." Banjur dheweke weruh Dahl. "Nanging hei, bisa uga luwih elek, dakkira."
  
  Minangka siji padha nyuwil liwat tutup. May lan Smith maneh mbukak terus geni lan nampa mung loro nembak nanggepi. Ora ana swara liya sing keprungu. Drake nemokake tembok sing padhet lan mandheg. Hayden langsung nugasi May, Smith, lan Kinimaka kanggo njaga keliling, banjur cepet-cepet gabung karo liyane.
  
  "Kita ora apa-apa sawetara menit. Apa sing kita duwe?"
  
  Dahl wis mbukak peta nalika swarane Lauren ngebaki kupinge.
  
  "Plan B isih bisa. Kepala dharatan. Yen sampeyan cepet, sampeyan ora butuh transportasi."
  
  "Rencana sialan B." Drake geleng-geleng kepala. "Tansah rencana B."
  
  Patroli keliling nyatakake yen kabeh wis jelas.
  
  Hayden nudingi kothak sing digawa Dahl. "Kita kudu tanggung jawab ing kene. Yen sampeyan ilang, kita ora ngerti apa sing ana ing njero. Lan yen sampeyan kalah karo mungsuh iki..." Dheweke ora perlu nerusake. Wong Swedia nyelehake kothak kasebut ing lemah lan tumungkul ing jejere.
  
  Hayden ndemek lambang sing diukir ing tutupe. Blades spinning ngirim metu bebaya ominous. Dahl kanthi ati-ati mbukak tutupe.
  
  Drake nahan napas. Ora ana kedadeyan. Iku mesthi dadi beboyo, nanging ora bisa ndeleng kunci utawa mekanisme sing didhelikake. Saiki Dahl ngangkat tutup rampung lan katon menyang papan ing njero.
  
  Kensi ngguyu. "Apa iki? Senjata perang? Disambungake karo Hannibal lan didhelikake dening pesenan? Sing dakdeleng mung tumpukan kertas."
  
  Dahl lungguh maneh ing bangkekane. "Perang uga bisa dilawan nganggo tembung."
  
  Hayden kanthi ati-ati narik sawetara lembar kertas lan mindhai teks kasebut. "Aku ora ngerti," dheweke ngakoni. "Katon file riset lan ... cathetan saka ..." Dheweke ngaso. "Tes? Sidhang?" Dheweke mbukak sawetara kaca maneh. "Spesifikasi Majelis."
  
  Drake ngangguk. "Saiki muni ala. Padha nyebat Project Babylon, Lauren. Ayo ndeleng apa sing bisa sampeyan gali babagan iki."
  
  "Entuk," ujare New Yorker. "Opo maneh?"
  
  "Aku mung wiwit ngerti karakteristik iki," Dahl wiwit. "Iku raksasa-"
  
  "Mudhun!" Smith njerit. "Nyedhaki."
  
  Tim kasebut alon-alon lan nyiapake. Ing mburi tembok watu, voli senapan mesin gludhug, landhep lan budheg. Smith mbalekake geni saka sisih tengen, ngarahake saka ceruk ing tembok. Hayden geleng-geleng kepala.
  
  "Kita kudu mungkasi iki. Metu saka kene".
  
  "Ngomong bokong?" Drake takon.
  
  "Entuk bokongmu."
  
  "Plan B," ujare Alicia.
  
  Tetep aman, dheweke pindhah saka tembok menyang tembok menyang mburi omah. Lantaie kebak puing-puing, lan potongan-potongan batu lan kayu sing ditandhani ing endi gendheng wis roboh. Mai, Smith lan Kinimaka nutupi mburi. Drake mandheg nalika tekan jendela mburi lan ndeleng rute ing ngarep.
  
  "Iki mung bisa dadi luwih angel," ujare.
  
  Srengenge njedhul nglipur ing cakrawala kanthi warna-warna.
  
  
  BAB WALU
  
  
  Lomba diterusake, nanging saiki rintangane saya suda. Nalika Drake lan Alicia, sing mimpin dalan, ninggalake tutup lan tumuju ing daratan, njaga omah pertanian ing antarane dheweke lan para pamburu, tim Mossad pungkasane metu saka alas. Nganggo klambi ireng lan nganggo topeng ing raine, padha nyedhaki lan ngati-ati, ngangkat gaman lan nembak. Mai lan Smith cepet-cepet nutupi mburi omah. Hayden cepet-cepet maju.
  
  "Ngalih!"
  
  Drake perang naluri kanggo ngadeg lan perang; Dahl ing sisih kiwa uga jelas berjuang karo iki. Padha biasane perang lan outwitted mungsuh - kadhangkala teka mudhun kanggo brute pasukan lan nomer. Nanging asring kabeh kasebut dadi bodhone mungsuh. Akèh-akèhé wong upahan sing digaji kuwi alon-alon lan kusam, ngendelaké ukuran, galak lan kurang moral kanggo ngrampungake tugas.
  
  Ora dina iki.
  
  Drake ngerti banget babagan kudu nglindhungi hadiah kasebut. Dahl nggawa kothak kasebut lan disimpen kanthi aman. Yorgi saiki maju, nyoba lemah lan nyoba golek dalan sing paling tutup. Wong-wong mau nyabrang sawah sing berbukit-bukit lan banjur mudhun liwat wit-witan cilik sing jarang. Wong-wong Israèl mandheg geni kanggo sawetara wektu, bisa uga ngrasakake prentah liya lan ora pengin ngerti posisine.
  
  Macem-macem taktik saiki dituduhake.
  
  Nanging kanggo Drake, Alicia nyimpulake sing paling apik. "Demi Gusti, Yogi. Nyelehake sirah Rusia lan mlayu!"
  
  Lauren nglacak kemajuan ing GPS lan ngumumake yen titik patemon Plan B ana ing cakrawala sabanjure.
  
  Drake ambegan rada gampang. Wêkêlipun rêkaosipun, yêrgi ingkang kawiwitan minggah ing punthuk alit, Kinimaka ndhèrèkipun. Celanane wong Hawaii ditutupi lendhut ing ngendi dheweke tiba - kaping telu. Alicia nglirik May, sing lincah obah ing antarane lipatan bumi.
  
  "Sialan Sprite. Katon kaya wedhus musim semi sing dolanan ing alam bébas."
  
  "Kabeh sing ditindakake, dheweke nindakake kanthi apik," Drake setuju.
  
  Alicia skidded ing slate, nanging ngatur kanggo tetep ing dheweke kaki. "Kita kabeh nindakake kanthi apik."
  
  "Ya, nanging sawetara saka kita luwih kaya bajingan."
  
  Alicia ngangkat senjatane. "Muga-muga sampeyan ora maksud aku, Drakes." Ana cathetan peringatan ing swarane.
  
  "Oh, mesthi ora, mas. Temenan maksudku wong Swedia."
  
  "Lah?"
  
  Tembakan muni saka mburi, mungkasi omongane Dahl sadurunge diwiwiti. Pengalaman marang Drake yen nembak kasebut ora dimaksudake kanggo dheweke lan kalebu rong cathetan sing beda. Mossad kerja sama karo Rusia utawa Swedia.
  
  Wong Swedia, mesthine dheweke mikir, mlayu menyang Mossad.
  
  Dheweke ora bisa nahan nyengir.
  
  Dahl nyawang sakiwa tengene, kaya ngrasakake rasa nesu. Drake nggawe tampilan lugu. Padha munggah gunung cilik lan sliding mudhun ing sisih liyane.
  
  "Transportasi wis teka," ujare Lauren.
  
  "Kaya iki!" Hayden nuding langit, adoh, adoh, ana bintik ireng sing obah. Drake mriksa wilayah kasebut lan narik Yorgi mudhun nalika peluru singsot ing ndhuwur gunung. Ana sing dumadakan dadi luwih tertarik karo dheweke.
  
  "Ing lembah," ujare Kinimaka. "Yen kita bisa nyedhaki wit-witan kasebut ..."
  
  Tim iki nyiapake kanggo sprint final. Drake mandeng maneh ing speck nyedhaki. Sedhela dheweke mikir yen dheweke bisa ndeleng wewayangan, nanging banjur weruh sing bener.
  
  "Wong, iki helikopter liyane."
  
  Kinimaka mirsani kanthi cetha. "Sialan".
  
  "Lan ana". Mai nuding ngiwa, dhuwur munggah menyang banking mega. "Katelu".
  
  "Lauren," ujare Hayden kanthi cepet. "Lauren, ngomong karo kita!"
  
  "Mung njaluk konfirmasi." Swara sing tenang bali. "Sampeyan duwe wong Tionghoa lan Inggris ing udara. Rusia, Swedia lan Israel ing bumi. Rungokake, aku bakal nyambungake sampeyan menyang obrolan saiki supaya sampeyan bisa entuk informasi sing sepisanan. Sawetara iku omong kosong, nanging kabeh bisa migunani.
  
  "Wong Prancis?" Kinimaka dadi kepikiran mergo.
  
  "Ora ana apa-apa," wangsulane Lauren.
  
  "Apik tenan, kabeh ora kaya Bo," ujare Alicia kanthi rasa pait lan melankolis. "Maksudku Prancis. Wong lanang iku pengkhianat, nanging dheweke pancen apik ing pakaryane.
  
  Dahl gawe muka. "Yen kaya Bo," kandhane lirih. "Dheweke bisa uga wis ana ing kene."
  
  Alicia blinked ing tembung, sinau tumpukan rereget ing cedhak. Ora ana sing obah.
  
  "Kita dikepung," ujare Hayden.
  
  "Tim pasukan khusus ing kabeh pihak," Drake setuju. "Tikus ing jebakan."
  
  "Ngomong dhewe." Mai cepet ngormati kabeh. "Ngenteni rong menit. Elinga apa sing ana ing njero kothak iki sakbisane." Dheweke ngangkat tangane. "Nglakoni".
  
  Drake entuk inti saka iku. Kothak kasebut ora ana gunane kanggo urip. Yen kahanan dadi tegang lan tim sing luwih ramah bisa ngatasi, ora tinju bisa nylametake nyawane. Dahl mbukak tutup lan tim kasebut langsung menyang helikopter sing nyedhaki.
  
  Dheweke menehi kertas reams kanggo kabeh wong.
  
  "Wah, aneh," ujare Alicia.
  
  Kenzi ngacak sawetara lembar kertas. "Nglawan perang nalika maca dokumen saka telung puluh nganti sèket taun kepungkur, ditulis dening Nazi lan didhelikake ing kuburan Hannibal Barca? Apa sing aneh iki?
  
  Drake nyoba kanggo tundhuk wacana kanggo memori. "Omongané nduwé akal. Iki padha karo kursus kanggo SPEAR.
  
  Proyek riset dhuwur, dheweke maca. Originally digawe kanggo tujuan sinau balistik entri maneh kanthi biaya sing luwih murah. Tinimbang roket sing larang ...
  
  "Aku ora ngerti apa iki neraka."
  
  Bukak menyang angkasa tanpa nggunakake roket. Proyek kasebut nyaranake manawa bedhil sing gedhe banget bisa digunakake kanggo njupuk obyek kanthi kecepatan dhuwur ing papan sing dhuwur ...
  
  "Ya ampun".
  
  Raine Dahl lan Alicia padha pucet. "Iki ora bisa apik."
  
  Hayden nuding menyang helikopter sing nyedhaki, sing saiki katon kabeh wong. Padha bisa ndeleng bedhil individu hanging saka helikopter.
  
  "Lan iku uga ora bener!"
  
  Drake ngulungake kertas lan nyiapake senjatane. Wektu kanggo apa sing wis digunakake lan apa sing apik. Dheweke dibombardir karo obrolan saka Hayden, May, lan Smith, uga saka sistem komunikasi sing wis diatasi dening Lauren.
  
  "Wong Israel melu perang karo wong Swedia. Rusia ora dingerteni..." Banjur ana gangguan lan transmisi cepet saka siaran langsung sing bisa dirungokake NSA lan organisasi liyane.
  
  Prancis: "We are nyedhaki wilayah ..."
  
  Inggris: "Inggih, Pak, target katon. Kita duwe akeh mungsuh ing medan perang..."
  
  Tionghoa: "Apa sampeyan yakin dheweke duwe kothak?"
  
  Hayden mimpin dalan. Padha mlayu saka lapangan. Padha mlayu tanpa rencana. Geni sing ati-ati meksa helikopter kanggo njupuk tindakan evasive lan meksa nguber lemah kanggo pindhah kanthi ati-ati banget.
  
  Banjur, nalika Drake arep zona metu lan fokus ing rute uwal sing anyar, swara liyane ngetokake statis.
  
  Sedhela wae.
  
  Sebagean didhelikake ing mburi swara, swara sing meh ora keprungu, jero, ditarik metu ing kupinge.
  
  Amerika: "Tim SEAL 7 ana ing kene. Saiki kita wis cedhak banget..."
  
  Kejut guncang dheweke kanggo inti. Nanging ora ana wektu. Ora ana cara kanggo ngomong. Ora ana detik kanggo nyerep.
  
  Nanging, mripate ketemu karo Thorsten Dahl.
  
  Apa sing...?
  
  
  BAB SAnga
  
  
  "Kandhani helikopter supaya jancok!" Hayden ngeklik komunikator. "Kita bakal golek cara liya."
  
  "Apa sampeyan pengin iki nongkrong?" Lauren takon, nggawe Alicia ngguyu sanajan dheweke mlayu kanggo urip.
  
  "Pancen. Duck mudhun lan nutupi dhewe. Aja nelpon kita, kita bakal nelpon sampeyan!"
  
  Drake kepingin weruh yen dina iki bakal rampung, banjur weruh cakram srengenge sing kebak ing cakrawala lan nyadari ironi kasebut. Wilayah kasebut minangka seri bukit, saben luwih curam tinimbang sing pungkasan. TOMBOK nutupi bokonge nalika tekan puncak gunung, mlaku kanthi ati-ati, banjur mlayu kanthi cepet mudhun ing sisih liyane.
  
  Tembakan terus-terusan keprungu saka mburi, nanging ora ditujokake; wong Israel lan Swedia bisa uga saling pukulan. Saperangan malih gêdhong-gêdhong malih katingal wontên ing kiwa-tengen, kathah-kathahipun dipunbangun ing lembah ingkang cethek, sadaya dipun tilar. Drake ora yakin apa sing nyebabake wong-wong mau lunga, nanging kedadeyan kasebut wis suwe banget.
  
  More bukit lan banjur klompok wit ing sisih kiwa. Nawakake papan perlindungan, ijo lan cabang tansaya akeh. Hayden ngarahake tim kasebut menyang arah kasebut, lan Drake rada gampang. Sembarang jinis nutupi luwih apik tinimbang ora nutupi kabeh. Pisanan Hayden banjur Alicia nyabrang ing wit-witan, saiki disusul Dal, Kenzi lan Kinimaka. Drake mlebu ing alas, ninggalake May, Yorgi lan Smith ing mburi. Tembakan muni, saiki luwih cedhak, nggawe Drake waspada marang kanca-kancane.
  
  Noleh, dheweke weruh yen Mai wis kesandung.
  
  Nonton raine mumbul saka lemah.
  
  "Nggih!"
  
  
  ***
  
  
  Hayden ngerem dadakan lan noleh. Ing wayahe, Mai iki lying semaput ing lemah, Drake nyedhaki dheweke, Smith wis mlengkung mudhun. Peluru-peluru nggebugi wit-witan ing pinggiran kanthi gegeran. Ana sing cedhak.
  
  Banjur underbrush wiwit. Tokoh mlumpat metu, siji striking Hayden ing awak ngisor. Dheweke staggered, nanging tetep ing sikil. Batang wit kasebut nabrak dheweke ing utomo. Dheweke ora digatèkaké lampu kilat pain lan ngangkat bedhil. Banjur tokoh ireng nyerang dheweke maneh, nyerang dheweke nganggo sikut, dhengkul, piso ...
  
  Hayden lunged lan felt agul-agul teka ing ambane rambute saka dheweke weteng. Dheweke perang maneh karo sikut kanggo pasuryan lan dhengkul kanggo padharan kanggo sijine liyane jarak antarane wong-wong mau. Dheweke weruh Kinimaka lan Alicia gelut ing sisih tengen, lan Dal nendhang potongan sing ditibakake.
  
  Drake njupuk Mai sing lemes.
  
  Peluru mabur ing antarane wit-witan, ngrusak godhong lan tanduran. Siji ngalahake mungsuh, nanging ora suwe. Wong lanang mau banjur ngadeg, kanthi cetha nganggo Kevlar. Banjur sesanti Hayden kapenuhan mungsuh dhewe - wong Mossad kang fitur padha imbued karo tekad kasar lan ganas.
  
  "Stop," dheweke ngandika. "Kita ing kaca sing padha-"
  
  A jotosan kanggo rahang mandheg dheweke. Hayden ngrasakake getih.
  
  "Pesen," wangsulane ora jelas.
  
  Dheweke diblokir jotosan anyar, meksa nindakake perkara wong aside, nyoba ora kanggo mundhakaken bedhil, malah nalika wielded piso. Lading ngrasakake kulit, banjur rereget. Hayden kicked sikil wong kang minangka Drake kesusu liwat, racing mudhun path lan menyang wit. Smith nutupi punggung, nusuk wong Israel ing raine lan ngirim dheweke bali menyang underbrush. Kenzi sakbanjure, wektu iki karo raine ragu-ragu lan mripate amba, kaya nggoleki wong sing wis kenal.
  
  Hayden nyurung dheweke menyang Drake.
  
  "Mbak?"
  
  "Dheweke ora apa-apa. Mung peluru ing utomo lan iku. Ora ana sing spektakuler."
  
  Hayden pucet. "Apa?" - Aku takon.
  
  "Jaket mandegake. Dheweke tiba lan nabrak tengkorak. Biasa wae".
  
  "BABUT".
  
  Alicia ngindhari serangan sikut sing brutal lan nggunakake uncalan judo kanggo ngirim mungsuhe mabur menyang wit. Kinimaka bulldozed dalan liwat prajurit Mossad liyane. Kanggo sawetara wektu dalan wis cetha, lan tim SPEAR njupuk kauntungan lengkap.
  
  Saben ons pengalaman teka menyang muter nalika padha mlayu kanthi cepet, tanpa mikir alon mudhun, liwat twisting, nyilem, clumps mbebayani saka wit. Ana celah ing antarane dheweke lan tim Mossad, lan godhong-godhongan sing kandel nyedhiyakake tutup sing cocog.
  
  "Kepiye carane dheweke bisa ngliwati kita?" Drake njerit.
  
  "Mesthi nalika kita mandheg kanggo mriksa kothak kasebut," ujare Hayden.
  
  Smith grunted banter. "Kita nonton."
  
  "Aja ngalahake dhewe ..." Hayden miwiti.
  
  "Ora, kancaku," ujare Kensi. "Dheweke paling apik ing apa sing ditindakake."
  
  Smith chuckled, kaya ngomong sing kita uga, nanging digunakake tetep meneng. Hayden weruh Kinimaka kesandhung, sikile ageng ndharat ing tumpukan lempung elastis, banjur pindhah nulungi, nanging Dal wis nyengkuyung wong gedhe kasebut. Wong Swedia nransfer kothak kasebut menyang tangan liyane, nyurung wong Hawaii kanthi sisih tengen.
  
  Lan saiki bebaya liyane wis ditambahake ing campuran - swara helikopter sing mabur ing ndhuwur.
  
  Bakal padha mbukak geni?
  
  Apa dheweke bakal nyisir alas nganggo peluru?
  
  Hayden ora ngira. Ewonan perkara bisa salah amarga tumindak sing ora tanggung jawab kasebut. Mesthine, wong-wong iki padha nuruti dhawuhe pamrentahe, lan sawetara badut sing lungguh ing omah ing kantor sing anget lan ber-AC ora peduli apa sing kedadeyan ing njaba menara gading.
  
  Kepakan baling-baling teka saka ndhuwur. Hayden terus mlayu. Dheweke wis ngerti manawa Mossad bakal ndeleng tim kasebut, lan bisa uga Swedia lan Rusia ing mburine. Ana swara ing sisih kiwa , lan dheweke mikir dheweke weruh luwih akeh tokoh - mesthine wong Rusia, dheweke mikir.
  
  Utawa mungkin Inggris?
  
  Sialan!
  
  Padha banget mbukak. Banget ora siyap. Nyatane, kabeh tim ana ing kana. Ora ana sing ngarepake kabeh wong teka bebarengan - lan iku salah. Nanging ngomong rencana sing bakal njupuk iki?
  
  The Drake Trail lay ahead, ora ing kabeh kalem mudhun dening bobot Mei. Alicia ngetutake sikile, nggoleki. Dalan kasebut ora ana tujuane, nanging umume pindhah menyang arah sing bener, lan Hayden ngucapke matur nuwun kanggo iku. Dheweke krungu Smith murub peluru ing mburi, discoursing pursuers sing. Dheweke krungu pirang-pirang jeritan saka kiwa, kaya-kaya ana rong pasukan.
  
  Sial, iki telek edan.
  
  Drake mlumpat liwat wit ambruk. Kinimaka nyabrang kanthi gremengan. Pecahan kasebar ing kabeh arah. Medan wiwit mudhun banjur padha weruh pinggir alas. Hayden barked menyang comm sing padha kudu alon mudhun-ora ana sing ngerti apa ing lemah bisa nunggu ngluwihi garis wit.
  
  Drake mudhun alon-alon. Alicia ngliwati dheweke ing sisih tengen, lan Dahl kenek ing sisih kiwa; bebarengan wong telu ngatasi tutup lan mlebu ing lembah ciut, dilindhungi loro-lorone dening slope coklat tajem. Kinimaka lan Kenzi ngeklik tumit bebarengan ing upaya kanggo nyedhiyani support, lan banjur Hayden metu saka ndhelikake uga, saiki nyoba kanggo nglirwakake sensation kobong sing tuwuh ing dhadhane.
  
  Dheweke mlayu luwih suwe tinimbang sing dikarepake.
  
  Lan kutha paling cedhak iku mil adoh.
  
  
  BAB SEPULUH
  
  
  Drake felt Mai wiwit perjuangan sethitik. Dheweke menehi dheweke sawetara menit, ngerti yen dheweke bakal cepet sadar. Ing wayahe fleeting, kang weruh soko flat, werna abu-abu lan sinuous sing nggawe jantung balap skip ngalahaken.
  
  "Ngiwa!"
  
  Kabeh rombongan pecah ing sisih kiwa, kanthi ati-ati nanging ora perlu nutupi pinggiran amarga mungsuhe isih ora katon. Drake supaya May berjuang dicokot, nanging terus. Ora let suwe, dheweke nuthuki iga karo ajiné.
  
  "Ayo aku lunga".
  
  "Sedetik, tresnaku..."
  
  Alicia menatapnya sengit. "Apa sampeyan seneng banget?"
  
  Drake ragu-ragu, banjur nyengir. "Ora ana jawaban sing pasti kanggo pitakonan iki, tresnaku."
  
  "Tenan?"
  
  "Inggih, pikiraken saka sudut pandangku."
  
  Mai ngrampungake dilema kanthi nggunakake balung mburi kanggo nyurung lan muter ing lantai. Dheweke kasil ndharat, nanging swayed ing panggonan, nyekeli sirahe.
  
  "Deleng," ujare Drake. "Ing pertahananku, dheweke katon ora aman."
  
  "Sirahmu bakal goyang yen ora cepet-cepet." Alicia nyurung liwat lan Drake ngetutake, nonton May rada suwe nganti dheweke lurus lan entuk irama. Rombongan mlayu munggah tanggul menyang aspal.
  
  "Kebingungan pisanan karo Mossad." Dahl nyekar. "Ora ana sing spektakuler."
  
  "Dheweke nyekel maneh," ujare Kenzie. "Carane sampeyan."
  
  "Kebingungan kapindho," ujare Drake. "Eling desa ing Inggris kuwi? Pirang-pirang taun kepungkur."
  
  "Yonks?" - Aku takon.
  
  "Abad-abad".
  
  "BABUT". Dahl ngaso sedhela, banjur ngandika: "SM utawa AD?"
  
  "Aku rumangsa saiki diarani BC."
  
  "Omong kosong".
  
  Dalan dowo loro arah, sepi, potholed lan mbutuhake dandan. Drake krungu pop bedhil anti-pesawat nyedhaki helikopter, lan banjur liyane nembak. Dhèwèké nolèh-olèh weruh yèn lagi diusir saka alas, ngira yèn mung ngobong-obong panggonan kono nganggo peluru, banjur weruh dhèwèké nyisir kanthi tliti.
  
  "Aku ora bisa resiko," ujare Dahl. "Aku rumangsa wong Tionghoa lan ora bisa ngrungokake obrolan kaya sing dakkarepake."
  
  Drake manthuk-manthuk. Ora ana sing anyar sing diungkapake ing obrolan akhir-akhir iki. Wiwit...
  
  Hayden ngucapake salam sepi. "Aku weruh kendaraan."
  
  Drake dhengkul lan mindai wilayah. "Dadi apa sing ana ing mburi kita? Mossad lan Rusia ing wit-witan, nyedhaki saben liyane. Apa Swedia nang endi wae ing jejere Rusia? SAS? Dheweke geleng-geleng sirahe. "Sapa sing ngerti? Tebakan sing paling apik yaiku ngubengi alas. Kabeh padha ngerti yen dheweke menehi awake dhewe, dheweke bakal mati. Mulané awaké dhéwé isih urip."
  
  "Cina ing helikopter," ujare Smith. "Landing sana." Dheweke nuding seri depresi cethek.
  
  "Prancis?" pitakone Yorgi.
  
  Drake geleng-geleng kepala. Lelucon aside, Prancis bisa uga wis nahan kanggo nyoba banyu lan ngidini mungsuh kanggo tipis metu. A kamenangan licik ing wayahe pungkasan. Dheweke natap mobil sing nyedhaki.
  
  "Lengen munggah."
  
  Smith lan Kenzie njupuk arah, ngadeg ing pinggir dalan lan ngarahake bedhil menyang van sing nyedhaki. Dahl lan Drake nyelehake saperangan watu abot ing dalan. Nalika van alon-alon, tim liyane teka saka mburi, kanthi ati-ati nutupi kendharaan lan mrentah wong sing ana ing kono metu.
  
  Alicia mbukak lawang mburi.
  
  "Wah, bau kene!"
  
  Nanging kosong. Lan Drake krungu Kensi takon ing Turki. Dheweke geleng-geleng kepala nalika Dahl mesem menang. Bocah wadon iki kebak kejutan. "Apa ana basa sing ora bisa diomongake?"
  
  Wong Swedia ngguyu. "Ayo, man. Aja mbukak dhewe."
  
  "Oh," Drake manthuk. "Ya wis. Basane para dewa."
  
  "Ngadega, tresna. Apa sampeyan pengin duwe jinis? Ya, aku mung bisa krungu logat manismu sing metu saka ilat Odin."
  
  Drake ora nggatekake iki, fokus marang wong Turki loro sing katon wedi banget.
  
  Lan bener Turki.
  
  Hayden nyurung dheweke bali menyang truk, ngetutake cedhak. Dahl nyengir maneh lan ngetutake dheweke, menehi isyarat supaya wong liya padha mlumpat menyang kursi mburi. Drake mangerténi alesan kanggo hiburan sedhela mengko, banjur mandeng Alicia maneh.
  
  "Sepira ala ing mburi?"
  
  
  ***
  
  
  Truk kasebut mumbul lan nyentak lan nyoba ngrusak awake dhewe ing dalan sing rusak.
  
  Alicia nyekeli kanthi sekuat tenaga. "Apa dheweke nyoba ngalahake ketukan sing ala?"
  
  "Mungkin," Smith ngandika miserably, nyekeli irung lan sabuk reged disambungake menyang rak nang van. "Aku mambu wedhus."
  
  Alicia natap mata. "Oh ya? Kancamu?"
  
  Kinimaka lungguh ing mburi truk, nekat ngoyak hawa seger liwat celah-celah lawang mburi. "Mesthi ... iki ... petani, aku kira."
  
  "Utawa penyelundup wedhus," tambah Alicia. "Aku ora bisa ngomong."
  
  Smith nggereng ing nesu. "Nalika aku ngomong 'wedhus,' tegese umume."
  
  "Inggih Ya Ya".
  
  Drake tetep metu saka iku, njupuk ambegan cethek lan nyoba kanggo fokus ing liyane. Padha kudu dipercaya Hayden lan Dahl, sing njupuk care saka safety ing advance lan nemokake panggonan paling apik kanggo trip. Komunikasi tetep bisu, kajaba kanggo bledosan statis. Malah Lauren tetep meneng, sing mbantu kanthi cara dhewe. Iki ngandhani yen dheweke relatif aman.
  
  Para kru sambat banter ing sakubenge, cara ngatasi lan ngganggu awake dhewe saka bau kewan. Dibandhingake karo siram Swedia, restoran Amerika lan hotel London ditawakake kanthi guyon.
  
  Drake supaya pikirane ngumbara saka outburst anyar Yorga lan kudu nuduhake rahasia elek, kanggo pangerten anyar antarane Alicia lan May, kanggo masalah liyane plaguing tim SPEAR. Hayden lan Kinimaka tetep ana ing rintangan, uga Lauren lan Smith, sanajan sing terakhir dipisahake kanthi luwih saka mung beda. Dahl makarya minangka hard minangka bisa karo Joanna, nanging maneh karya entuk ing dalan.
  
  Soko sing luwih urgent lan inexorable pierced otak. iritasi Sekretaris Gagak sing padha ora tindakake pesenan ing Peru, lan kawruh manteb ing ati sing rahasia, ndhuwur-rahasia tim Amerika kaloro kene. Nang endi wae.
  
  7. Tim SEAL
  
  Ana pitakonan sing ora kaetung lan ora bisa dijelasake. Apa jawabane? Qrow ora percaya maneh karo tim SPEAR? Apa padha serep?
  
  Dheweke ora lali tandha pitakon gedhe sing isih ana ing sirahe Smith, nanging dheweke ora bisa mbayangake skenario liyane. Qrow ngirim wong pitu kanggo ngawasi.
  
  Drake nahan amarah. Dheweke duwe tugas dhewe. Ireng lan putih minangka sesanti urip mung dienggo dening wong bodho lan wong edan. Pikirane jero diselani dening Hayden.
  
  "Kabeh jelas ing mburi lan ngarep. Katon yen kita lagi nyedhak panggonan disebut & # 199; Anakkale, ing pesisir. Aku bakal ngenteni nganti kita nemokake lokasi sadurunge ngubungi helikopter. Oh, lan Dahl duwe kesempatan kanggo mbongkar kothak kasebut.
  
  Wong Swedia ngganggu wong-wong mau saka kahanan kanggo sawetara wektu kanthi njlentrehake apa reams kertas katon. Iku luwih saka perang, iku banget woro-woro. Hannibal ketoke dipilih mung minangka simbol.
  
  
  ***
  
  
  "Apa ana pitunjuk babagan carane Afrika dadi salah siji saka patang pojok bumi?" pitakone Mai.
  
  "Ora ana sing kaya ngono. Mula, kita ora bisa prédhiksi ing endi Penunggang Kuda sabanjure.
  
  "Lihat masa lalu," ujare Kenzi. "Ing pakaryanku, ing pakaryanku sing lawas, jawaban-jawaban kasebut mesthi didhelikake ing jaman kepungkur. Sampeyan mung kudu ngerti ngendi kanggo nggoleki."
  
  Banjur Lauren campur tangan. "Aku bakal nyoba iki."
  
  Drake berjuang nglawan miring truk. "Sepira adohe menyang Çanakkale?"
  
  "Saiki kita mlebu ing pinggiran. Ora katon gedhe banget. Aku weruh segara."
  
  "Oh, sampeyan menang." Drake ngelingi game sing dimainake nalika isih cilik.
  
  "Aku weruh dhisik," ujare Dahl karo mesem ing swarane.
  
  "Ya, kita uga main."
  
  Truk mandheg lan ora suwe lawang mburi mbukak metu. Tim mlumpat metu lan njupuk lungfuls saka udhara seger. Alicia ngeluh yen dheweke ora kepenak, lan Kenzi pura-pura semaput nganggo basa Inggris. Iki langsung nyenengake Alicia. Drake ketemu awake mandeng lan mandeng ing gumun.
  
  "Sialan," gumamnya sengaja. "Inggih, kula badhe dados pamanipun kethek."
  
  Dahl kaget banget kanggo menehi komentar.
  
  Ing ngarepe ana jaran kayu ageng, merga wis akrab, ngempet ing alun-alun cilik sing diubengi bangunan. Tali kasebut kaya ngiket sikile lan digulung ing sirahe. Drake panginten iku katon wojo lan megah, kewan bangga digawe dening manungsa.
  
  "Apa sih?"
  
  Wong akeh padha ngubengi dheweke, ndeleng, posing lan njupuk gambar.
  
  Lauren ngomong ing komunikator. "Aku mikir sampeyan mung nemokake Kuda Trojan."
  
  Smith ngguyu. "Iki adoh saka dolanan."
  
  "Ora Troy. Kowe ngerti? Brad Pitt?"
  
  Alicia meh nyuwil gulu looking watara ing kabeh arah. "Apa? ngendi?"
  
  "Wah". Kensi ngguyu. "Aku wis weruh viper nyerang luwih alon."
  
  Alicia isih nyinaoni wilayah kasebut kanthi ati-ati. "Laren ngendi? Apa dheweke nunggang jaran?"
  
  Wong New York ngguyu. "Wah, dheweke biyen. Elingi film modern "Troy"? Ya, sawise syuting, dheweke ninggalake jaran ing ngendi sampeyan ngadeg, ing Çanakkale.
  
  "Omong kosong". Alicia nyedhot perasaane. "Aku ngira kabeh Natalku teka bebarengan." Dheweke geleng-geleng kepala.
  
  Drake ngresiki tenggorokan. "Aku isih nang kene, sayang."
  
  "Oh ya wis. Apik".
  
  "Lan aja kuwatir, yen Brad Pitt mlumpat saka bokong jaran kasebut lan nyoba nyulik sampeyan, aku bakal nylametake sampeyan."
  
  "Aja wani-wani."
  
  Swarane Lauren ngethok obrolane kaya pukulan keras saka pedhang samurai. "Inggih, cah! Akeh mungsuh. Saiki kita nyedhaki Canakkale. Padha kudu disambungake menyang sistem komunikasi, kaya kita. Obah! "
  
  "Ndelok iki?" Drake nuding beteng. "Telpon helikopter. Yen kita bisa munggah kastil lan mbela awake dhewe, dheweke bisa nggawa kita saka kana.
  
  Hayden nglirik maneh ing pinggiran Canakkale. "Yen kita bisa mbela kastil ing kutha wisata saka enem tim SWAT."
  
  Dahl ngangkat kothak. "Mung ana siji cara kanggo ngerteni."
  
  
  BAB SEWELAS
  
  
  Naluri, padha pindhah menyang dalan gisik, ngerti sing bakal angin menyang bèntèng kutha nyengsemaken. Lauren wis gleaned banget sethitik informasi saka snippet saka obrolan comm, lan Drake wis krungu malah kurang saka macem-macem pimpinan tim, nanging konsensus umum sing padha kabeh nutup cepet.
  
  Path kasebut ngliwati akeh bangunan putih ing ngarep: omah, toko lan restoran sing madhep banyu biru Hellespont. Ing sisih kiwa ana mobil sing diparkir, lan ing mburine ana prau cilik sawetara, ing ndhuwur tembok dhuwur benteng warna pasir. Bis-bis turis liwat, alon-alon gumuruh ing dalan sing ciyut. Klakson muni. Warga lokal padha kumpul ing cedhak kafe sing populer, ngrokok lan ngobrol. Tim kasebut cepet-cepet cepet-cepet tanpa nyebabake rasa curiga.
  
  Ora gampang nganggo peralatan tempur, nanging utamane kanggo misi iki, dheweke nganggo klambi ireng lan bisa nyopot lan ndhelikake barang-barang sing bisa narik kawigaten. Nanging, klompok wong obah nalika padha nguripake sirah, lan Drake weruh sing luwih saka siji telpon wis dibukak.
  
  "Cepet nelpon helikopter sialan," ujare. "Kita metu saka tanah lan wektu sialan ing kene."
  
  "Ing dalan. Ing sepuluh nganti limalas menit."
  
  Dheweke ngerti yen iki jaman perang. Sawetara tim SWAT liyane ora bakal ragu-ragu kanggo mbebasake neraka ing kutha, manteb ing pesenan lan kemampuan kanggo uwal, ngerti yen panguwasa biasane bakal nggawe spin teroris ing kahanan sing ngancam.
  
  Tembok wedhi wungu banget ing ngarepe. Bèntèng Ç Anakkale duwé rong bètèng sing bunder, madhep segara lan bètèng tengah, lan ing mburiné ana benteng sing amba sing mlaku mudhun ing lereng menyang segara. Drake ngetutake garis tembok sing mlengkung pisanan, kepingin weruh apa sing ana ing persimpangan iki lan adhine. Hayden mandheg maju lan noleh mburi.
  
  "Kita munggah."
  
  A kaputusan kandel, nanging siji bab Drake sarujuk karo. Munggah tegese bakal macet ing beteng, dibela saka ndhuwur nanging ora ana pertahanan, kepepet. Terus tegese dheweke duwe pilihan liyane kajaba ngungsi menyang segara: bisa ndhelik ing kutha, golek mobil, duweni potensi lay mudhun, utawa pisah kanggo sawetara wektu.
  
  Nanging pilihan Hayden ngidini dheweke njupuk timbal. Ana uga Rider liyane ing kana. Iku bakal luwih gampang kanggo helikopter kanggo nggoleki. Katrampilan kasebut luwih apik digunakake ing perang taktis.
  
  Tembok sing kasar menehi dalan menyang lawang sing lengkung lan banjur tangga spiral. Hayden lunga dhisik, banjur Dal lan Kensi, banjur liyane. Smith nggawa munggah mburi. Pepeteng nggawe jubah kanggo mripate, nggantung kandel lan ora bisa ditembus nganti wis biasa. Nanging, padha mlaku munggah, munggah ing undhak-undhakan lan bali menyang cahya. Drake nyoba nyaring kabeh informasi sing relevan ing otak lan ngerteni.
  
  Hannibal. Tukang jaranan perang. Tatanan Kiamat lan rencana nggawe jagad sing luwih apik kanggo wong-wong sing slamet. Pamrentah ing saindenging jagad kudune kerja bareng, nanging wong sing kejam lan rakus pengin rampokan lan kawruh kanggo awake dhewe.
  
  Ing papat pojok bumi? Kepiye cara kerjane? Lan apa sing kedadeyan sabanjure?
  
  "Menarik ..." Ing wayahe, swara Lauren teka liwat komunikator. "Ç Anakkale dumunung ing rong bawana lan minangka salah sawijining titik wiwitan kanggo Gallipoli. Saiki wong Rusia mlebu ing kutha, kaya wong Israèl. Aku ora ngerti ngendi. Nanging, obrolan polisi lokal umum. Salah sawijining warga mesthi wis nglaporake sampeyan lan saiki njaluk wong anyar. Ora let suwe wong Turki nimbali pasukan elit dhewe-dhewe."
  
  Drake geleng-geleng kepala. omong kosong.
  
  "Saiki kita bakal adoh saka kene." Hayden pindhah kanthi ati-ati menyang cahya ing ndhuwur. "Sepuluh menit, wong. Ayo."
  
  Srengenge esuk madhangi wilayah sing mbukak amba lan jarang meh ing ndhuwur menara. Pinggir ndhuwur menara sing bunder munggah wolung kaki ing ndhuwur sirahe, nanging dhuwure ora bisa mlebu. Benteng-benteng sing rusak ana ing endi-endi, njedhul kaya driji jagged, lan dalan sing mbledug mbatesi sawetara bukit sing cendhek ing sisih tengen. Drake weruh akeh posisi bek lan ambegan sethitik luwih gampang.
  
  "We are kene," Hayden marang Lauren. "Marang helikopter kanggo nyiapake pendaratan panas."
  
  "Luwih panas tinimbang sing sampeyan pikirake," ujare Smith.
  
  Kabeh tim mandeng mudhun.
  
  "Ora mudhun," ujare Smith. "Munggah. munggah."
  
  Ing sadhuwure kastil, kutha kasebut isih ana ing bukit-bukit. Omah-omah munggah ing sadhuwure benteng, lan tembok sing dhuwur lan kandel nyedhaki dheweke. Ing tembok-tembok kasebut ana tim papat mlayu kanthi raine ditutupi lan senjatane ditarik kanthi lengkap.
  
  Drake ngakoni gaya iki. "Duh, iki masalah. SAS."
  
  Dahl sing pisanan melu, nanging ora ngeculake gegaman, dheweke ndhelikake, nyekel kothak kasebut, lan mlumpat menyang benteng dhewe. "Inggris duwe ide sing tepat kanggo keragaman. Delengen..."
  
  Drake mengikuti pandangannya. Benteng-benteng kasebut mbentang ing busur sing amba nganti tekan pantai lan segara sing ombak. Yen wektune pas, chopper bisa nyuwek saka ndhuwur utawa tengen ing mburi. Drake njupuk dhewe kanggo murub saperangan saka nembak menyang beton atos ngisor kaki Inggris, kalem mudhun lan menehi wektu tim kanggo menek menyang ndhuwur benteng rada rickety.
  
  Alicia ngangguk. "Aku ora menyang dhuwur!"
  
  "Apa sampeyan bakal mandheg ngeluh?" Kensi sengaja nyurung dheweke, nudging dheweke ing dalan.
  
  "Wah, sampeyan bakal mbayar iki." Alicia muni ora yakin.
  
  "Apa aku bisa? Priksa manawa sampeyan tetep ing mburiku. Mangkono, nalika sampeyan ditembak lan aku krungu sampeyan njerit, aku bakal ngerti carane njupuk langkah.
  
  Alicia iki seething karo nesu. Drake ndhukung dheweke. "Cukup ngece Mossad." Dheweke nyebar tangane.
  
  "Bener. Inggih, nalika kita mudhun saka kene, aku bakal jancok bokonge kanthi bener.
  
  Drake nuntun dheweke liwat sawetara langkah pisanan. "Apa iki mesthine muni nyenengake?"
  
  "Ampun, Drake."
  
  Dheweke mikir sing paling apik ora ngomong yen benteng sing adoh ing ngisor wis dadi benteng sing jarake kudu mlumpat saka siji menyang liyane. Dahl minangka sing pertama jog ing tembok sing ambane telung kaki, mimpin tim kasebut. Kinimaka wektu iki njupuk alih saka Smith ing mburi, nonton Inggris. Drake lan liyane tetep mbukak kuping kanggo tandha-tandha mungsuh liyane.
  
  Lomba mudhun ing benteng wis diwiwiti. Prajurit SAS njaga formasi lan ngoyak, senjata diangkat, nanging tanpa swara. Mesthine, keluwesan profesional bisa uga mung siji alesan; Saliyane turis, warga lokal luwih seneng pesenan rahasia lan aman.
  
  Drake nemokake yen dheweke butuh konsentrasi penuh kanggo sikile. Tebing ing saben sisih lan mudhun alon-alon menyang segara ora ana bedane, mung zona aman ing sangisore sikile. Iku mlengkung mboko sithik, gracefully roto-roto, ing kurva anteng. Ora ana sing alon, ora ana sing mlumpat. Lagi setengah dalan menyang goal nalika swara baling-baling muter ngebaki kuping.
  
  Drake alon-alon lan nyawang langit. "Ora duwe kita," dheweke bengok. "Prancis sialan!"
  
  Iki dudu kesimpulan sing definitif, nanging bakal nerangake anané nganti saiki. Kita cepet-cepet mlebu ing menit pungkasan. Tim SPEAR kepeksa alon-alon. Drake weruh pasuryan saka loro prajurit looking metu nesu saka jendhela, nalika loro liyane padha hanging saka lawang setengah mbukak, nguripake senjata kanggo mlaku klik kunci.
  
  "Kanggo ngomong sing bener," ujare Dahl tanpa napas. "Iki dudu ide sing paling apik. Lonceng Inggris sing getihen wis rampung."
  
  Minangka siji, Drake, Smith, Hayden lan May ngangkat senjata lan mbukak geni. Peluru-peluru macet saka helikopter sing nyedhaki. Kaca pecah lan siji wong tiba saka tali, nggebug lemah ing ngisor. Helikopter nyabrang, dioyak peluru Hayden.
  
  "Wong Prancis dudu penggemar," ujare kanthi surem.
  
  "Marang kita bab sing kita ora ngerti," Alicia muni.
  
  Yorgi cepet-cepet ngliwati Dahl, nyusul dheweke ing pinggir njaba tembok, lan bali menyang kothak kasebut. "Kene, wenehi aku iki," ujare. "Aku rumangsa luwih apik ing tembok, ta?"
  
  Dahl katon kaya arep mbantah nanging ngliwati kothak ing tengah-tengah inning. Wong Swedia ora anyar kanggo parkour, nanging Yorgi minangka profesional. Rusia mlayu kanthi kacepetan dhuwur, mlayu mudhun ing tembok lan wis nyedhaki benteng.
  
  Alicia ngeweruhi dheweke. "Duh, tembak aku saiki."
  
  "Iki isih bisa kedadeyan." Drake weruh helikopter Prancis miring lan mlebu kanggo kebangkrutan. Masalahe yen dheweke mandheg kanggo njupuk target, Inggris bakal nyekel dheweke. Yen mlayu kanggo njupuk, bisa tiba utawa gampang ditembak.
  
  Dahl ngacungake senjatane. Dheweke lan Hayden mbukak helikopter nalika bali menyang dolanan. Wektu iki para prajurit sing ana ing kapal mbales tembakan. Cangkang pierced tembok kastil kanthi pola agawe, tekan ngisor pinggiran. Geni Hayden dhewe kena ing kokpit helikopter, njabut struts logam. Drake weruh pilot gremet untu ing campuran nesu lan wedi. Mbalik maneh kanthi cepet nuduhake manawa tim SAS uga nonton helikopter - tandha apik? Mungkin ora. Wong-wong mau kepéngin nyekel senjata perang kanggo awaké dhéwé.
  
  Utawa kanggo wong dhuwur ing pamaréntahan.
  
  Tembakan voli udan mudhun manuk, nyebabake nyilem lan yaw. Dahl njupuk kauntungan saka satus meter pungkasan tembok kanggo tiba lan geser nalika njupuk, nanging ora adoh. Lumahing banget kasar. Nanging, tumindake ngirim salvo liyane menyang helikopter, sing pungkasane nyebabake pilot kelangan atine lan mabur manuk kasebut adoh saka lokasi.
  
  Alicia bisa nguwuh lemah.
  
  "Durung metu." Drake mlumpat liwat benteng siji-siji, ndharat kanthi aman lan ati-ati.
  
  Swarane Lauren memecah keheningan sing nutupi sambungan. "Helikopter wis nyedhak. Telung puluh detik."
  
  "Kita lagi ing tembok," Alicia njerit.
  
  "Ya, aku ngerti kowe. Distrik Columbia ngirim satelit kanggo operasi iki.
  
  Drake njupuk wektu liyane kanggo ngrasakake kejut. "Nulung?" pitakone cepet.
  
  "Lha kok liyane?" Hayden langsung bereaksi.
  
  Drake meh nendhang awake sadurunge ngerti manawa iki minangka ide sing ala amarga kahanan saiki. Sejatine, dheweke ora ngerti sapa maneh sing krungu intonasi lan tembung-tembung Amerika sing sepi saka Tim SEAL 7.
  
  Temenan dudu Hayden.
  
  Helikopter katon ing ngarep, irung mudhun, mabur kanthi cepet ing segara. Yorgi wis ngenteni ing mburi benteng, ing ngendi menara bunder cilik ora katon ing pantai sing sempit. Dahl enggal tekan dheweke, banjur Hayden. Helikopter nyedhaki.
  
  Drake ngeculake Alicia lan nulungi Kinimaka liwat. Isih obah alon-alon, dheweke nunjukake lengen, menehi tandha SAS. Telung puluh meter saka menara dheweke mandheg.
  
  SAS uga mandheg, luwih dhuwur telung puluh kaki.
  
  "Kita ora pengin korban," dheweke bengok. "Ora antarane kita. Awaké dhéwé ana ing sisih sing padha!"
  
  Pistol ditudhuhake ing awak. Saka ngisor dheweke krungu Dahl nggero: "Aja dadi ..."
  
  Drake nuntun dheweke. "Mangga," kandhane. "Ora bener. Kita kabeh prajurit ing kene, malah wong Prancis.
  
  Iki nyebabake ngguyu anonim. Pungkasan, swara jero kandha, "Pesen."
  
  "Mbak, aku ngerti," ujare Drake. "Wis ing ngendi sampeyan. Kita nampa pesenan sing padha, nanging kita ora bakal nembak pasukan khusus sing ramah ... kajaba padha mbukak tembakan dhisik.
  
  Salah siji saka limang tokoh wungu rada. "Cambridge," ujare.
  
  "Drake," wangsulane. "Matt Drake."
  
  Kasepen banjur crita. Drake ngerti standoff wis rampung ... kanggo saiki. Paling ora, dheweke entuk reprieve liyane saka konfrontasi sabanjure lan bisa uga obrolan sing tenang. Luwih akeh prajurit elit sing bisa kumpul, luwih aman.
  
  Kanggo kabeh.
  
  Dhèwèké manthuk-manthuk, nolèh lan lumaku, njalari tangan sing nulungi dhèwèké mlebu ing helikopter.
  
  "Dheweke keren?" pitakone Alicia.
  
  Drake nggawe awake nyaman nalika helikopter miring, pindhah adoh. "Kita bakal ngerti," wangsulane. "Sabanjure kita bakal konflik."
  
  Kaget, Lauren lungguh ing ngarepe. "Aku teka nganggo helikopter," ujare kanthi panjelasan.
  
  "Apa? Kepriye pilihanmu?"
  
  Dheweke mesem indulgently. "Ora. Aku teka amarga tugas kita ing kene wis rampung. Helikopter munggah dhuwur ing sadhuwure ombak srengenge. "We are heading from Africa to the next corner of the world."
  
  "Sing endi?" Drake masang sabuk pengaman.
  
  "China. Lan cah lanang, apa kita duwe akeh tugas sing kudu ditindakake.
  
  "Penunggang liyane? Jam pira iki?"
  
  "Mbok menawa sing paling awon. Geser, kanca-kanca. Kita bakal ngetutake jejak Jenghis Khan."
  
  
  BAB rolas
  
  
  Lauren marang tim supaya nyaman sabisa ing mburi helikopter kargo gedhe lan shuffled tumpukan kertas. "Kaping pisanan, ayo njupuk senjata perang lan Hannibal metu saka dalan. Apa sing ditemokake ing kothak kasebut yaiku rencana nggawe Project Babylon, supercannon rong ton, satus meter. Ditugasake dening Saddam Hussein, adhedhasar riset saka 60s lan dirancang ing 80s. Semangat Hollywood dirasakake ing kabeh urusan iki. Superweapons sing bisa ngirim payloads menyang angkasa. Jendral dipateni. Tiwas sipil. Macem-macem tuku saka puluhan negara supaya rahasia. Diagram mengko nuduhake manawa bedhil ruang angkasa iki bisa dicocogake supaya bisa nggayuh target apa wae, ing ngendi wae, mung sapisan."
  
  Dahl mencorong ngarep karo minat. "Sawijining dina? Kenapa?"
  
  "Iki ora tau dadi senjata portabel. Peluncuran kasebut bakal ninggalake jejak sing bakal langsung katon dening macem-macem pasukan lan banjur dirusak. Nanging ... karusakan bisa uga wis rampung.
  
  "Gumantung saka gol." Kensi manthuk. "Ya, akeh model sing dibangun babagan gagasan perang donya siji-serangan. Cara kanggo meksa tenaga nuklir tumindak kanthi ora bisa ditindakake. Nanging, kanthi teknologi modern, ide kasebut dadi kontroversial.
  
  "Oke, oke," Smith croaked, isih mulet otot lan mriksa bruises saka dawa, hard roto. "Dadi, ing kuburan penunggang jaran pisanan ana rencana kanggo meriam ruang angkasa gedhe. We njaluk iku. Negara liya ora nindakake iki. Terus piye?"
  
  Lauren natap mata. "Kaping pisanan, sebutan kasebut khusus ujar 'panggonan istirahat.' Muga-muga sampeyan ngelingi yen Hannibal dikubur ing kuburan sing ora ana tandha lan bisa uga ora ana maneh. Kanggo nonton bakal ora ngormati akeh. Yen ora diowahi yaiku nuduhake ora ngajeni marang wong liya."
  
  Hayden mendesah. "Lan mangkono terus. Crita sing padha, agenda sing beda ing saindenging jagad.
  
  "Bayangake yen informasi kasebut tiba ing tangan teroris. Aku bakal ngomong yen kabeh negara sing saiki nguber Horsemen bisa kanthi gampang nggawe meriam super dhewe. Nanging..."
  
  "Iki sapa faksi tartamtu saka pamrentah iki adol rencana," Drake rampung. "Amarga kita isih ora yakin manawa saben tim resmi disetujoni." Dheweke ora perlu nambah sanajan dheweke mikir.
  
  Helikopter kasebut mabur ing langit biru sing cetha, ora ana turbulensi lan anget sing nyaman. Drake nemokake awake dhewe bisa santai sepisanan sajrone sedina. Iku hard kanggo pracaya mung wengi sadurunge dheweke wis knelt ing panggonan ngaso saka Hannibal gedhe.
  
  Lauren pindhah menyang file sabanjure. "Elinga urutan Pengadilan Terakhir? Ayo kula refresh sampeyan. 'Ing pojokan bumi papat, kita nemokake Penunggang Kuda Papat lan menehi rencana kanggo Tatanan Pengadilan Terakhir. Wong-wong sing slamet saka Perang Salib Pengadilan lan akibate bakal dadi raja sing paling dhuwur. Yen sampeyan maca iki, kita bakal kesasar, mula maca lan tindakake kanthi ati-ati. Taun-taun pungkasan kita ngginakaken ngumpulake papat senjata pungkasan saka revolusi donya - Perang, Penaklukan, Paceklik lan Pati. United, bakal ngrusak kabeh pamrentah lan mbukak masa depan anyar. Siapke. Golek wong. Lelungan menyang patang pojok Bumi. Golek panggonan ngaso saka Rama Strategy lan banjur Khagan; India paling awon sing tau urip, lan banjur Scourge Gusti Allah. Nanging kabeh ora kaya sing katon. Kita ngunjungi Khagan ing 1960, limang taun sawisé rampung, nempatake Penaklukan ing peti mati. Kita wis nemokake Scourge sing njaga Pengadilan Terakhir sing sejati. Lan mung kode mateni nalika Horsemen muncul. Ora ana tandha tandha ing balunge Rama. Wong India diubengi senjata. Tatanan Pengadilan Terakhir saiki urip liwat sampeyan lan bakal dadi raja ing salawas-lawase."
  
  Drake nyoba nggabungake poin-poin sing relevan. "Kode karusakan? Aku pancene ora seneng swara iki. Lan 'Pengadilan Terakhir sing sejati'. Dadi sanajan kita netralake telu sing pertama, sing pungkasan bakal dadi humdinger nyata.
  
  "Saiki," ujare Lauren, nuduhake sinau ing ngarepe. "Washington think tank wis ngetokake sawetara gagasan."
  
  Drake pingsan sedhela. Saben keprungu nyebutake babagan riset, saben diarani think tank, mung rong tembung sing kelip-kelip ing otakne kaya lampu neon abang ukurane billboard.
  
  Karin Blake.
  
  Ora ana sing suwe dheweke ora dadi tandha apik. Karin bisa uga dadi misi sabanjure. Dheweke alon-alon nyingkirake rasa kuwatir kanggo wektu iki.
  
  "... penunggang kuda sing nomer loro yaiku Sang Penakluk. Andharan kapindho nyebutake kagan. Saka iki kita nyimpulake yen Genghis Khan minangka Penakluk. Jenghis Khan lair ing taun 1162. Dheweke, kanthi harfiah, penaklukan. Dhèwèké nguwasani akèh-akèhé Asia lan Cina, uga tanah-tanah ing sanjabane, lan Kakaisaran Mongol minangka kekaisaran sing paling gedhé ing sajarah. Kahn minangka reaper; Dheweke ngliwati akeh jagad kuna, lan, kaya sing wis kasebut sadurunge, siji saka saben rong atus wong sing isih urip saiki ana hubungane karo Genghis Khan.
  
  Mai ngangguk. "Wah, Alicia, dheweke kaya versi lanang sampeyan."
  
  Drake manthuk. "Wong iki mesthi ngerti carane ngasilake."
  
  "Jenenge asline wong iki Temujin. Genghis Khan minangka gelar kehormatan. Bapake keracunan nalika bocah lanang umur sangang, ninggalake ibune kanggo ngunggahake putrane pitu. Dhèwèké lan bojoné sing isih enom uga diculik, lan loro-loroné dadi budhak. Senadyan kabeh iki, sanajan umur rong puluhan, dheweke wis dadi pimpinan sing galak. Dheweke dadi personifikasi tembung 'jaga mungsuhmu cedhak' amarga umume jenderal paling gedhe yaiku mantan mungsuh. Dheweke ora nate nglirwakake akun siji-sijine lan diduga tanggung jawab kanggo tiwas 40 yuta wong, nyuda populasi donya nganti 11 persen. Dheweke nganut macem-macem agama lan nggawe sistem pos internasional pisanan, nggunakake kantor pos lan stasiun jalan sing ana ing saindenging kekaisarane."
  
  Drake ngalih ing kursi. "Ana akeh informasi sing kudu dijupuk."
  
  "Dheweke minangka Khagan pisanan saka Kakaisaran Mongol."
  
  Dahl noleh saka nyawang jendela. "Lan papan istirahate?"
  
  "Wah, dheweke dikubur ing China. Ing kuburan tanpa tandha."
  
  Alicia ngangguk. "Ya, sial, mesthi dheweke!"
  
  "Dadi, Afrika pisanan lan saiki China makili loro saka patang pojok bumi," pikir Mai kanthi banter. "Kajaba Asia lan kita ngomong babagan bawana."
  
  "Ana pitu," Smith ngelingake dheweke.
  
  "Ora mesthi," wangsulane Lauren misterius. "Nanging kita bakal teka iki mengko. Pitakonan yaiku: apa senjata penaklukan lan ing ngendi papan paleremane Jenghis?"
  
  "Aku kira siji jawaban China," Kenzi muni.
  
  "Genghis Khan tilar donya ing kahanan misterius watara taun 1227. Marco Polo ngaku amarga infèksi, liyane amarga racun, lan liyane amarga putri dijupuk minangka rampasan perang. Sasampunipun pejah, layonipun badhe wangsul dhateng tanah kelairan, dhateng Khenti aimag, miturut adatipun. Dipercaya manawa dheweke disarèkaké ing Gunung Burkhan Khaldun cedhak Kali Onon. Nanging, miturut legenda, sapa wae sing kontak karo prosesi pemakaman kasebut tiwas. Sawisé iku, kali iki dialihaké menyang pasarean Caen, lan kabeh prajurit sing mbentuk prosesi uga padha mati." Lauren geleng-geleng kepala. "Urip lan urip ora ana artine nalika iku."
  
  "Kaya saiki ing sawetara papan ing jagad iki," ujare Dahl.
  
  "Dadi kita nyilem maneh?" Alicia ngangguk. "Ora ana sing ngomong babagan nyilem maneh. Iki dudu bakatku sing paling apik."
  
  Mai piye wae kasil nguntal omongan sing katon siap uwal saka lambene, malah watuk. "Aku ora nyilem," dheweke pungkasane ngandika. "Bisa uga ana ing gunung. Apa pamaréntah Mongol ora ngisolasi wilayah tartamtu nganti atusan taun?"
  
  "Pancen, lan mulane kita ndeleng China," ujare Lauren. "Lan makam Genghis Khan. Saiki, supaya sampeyan ngerti, NSA lan CIA isih nggunakake puluhan cara kanggo ngumpulake informasi babagan pesaing kita. Wong Prancis pancen ilang wong. Inggris lunga bebarengan karo kita. Wong-wong Rusia lan Swedia banjur melu reresik Turki sing luwih cepet tinimbang sing dikarepake. Kita ora yakin babagan Mossad utawa wong Tionghoa. Pesenan tetep padha. Nanging, ana siji bab ... Aku bener duwe Sekretaris Qrow ing baris saiki.
  
  Drake ngangguk. Ora tau kepikiran yen Qrow bisa nguping omongane lan Lauren, nanging kudu teka. Tim, kulawarga, duwe rahasia kaya liyane. Nalika dheweke ndeleng mubeng-mubeng, dadi jelas yen wong liya uga ngrasakake lan iki minangka cara Lauren supaya ngerti.
  
  Washington mesthi duwe agenda dhewe.
  
  Swarane Qrow krasa ngyakinake. "Aku ora bakal pura-pura ngerti luwih saka sampeyan babagan misi tartamtu iki. Ora ing bumi. Nanging aku ngerti iki minangka lapangan ranjau politik, kanthi kerumitan lan intrik ing tingkat paling dhuwur ing sawetara negara saingan kita.
  
  Ora kanggo sebutno USA, Drake mikir. Apa ora tau!
  
  "Terus terang, aku kaget karo sawetara administrasi sing melu," ujare Crowe kanthi terbuka. "Aku rumangsa bisa kerja bareng karo kita, nanging kaya sing dakkandhakake, kedadeyan bisa uga ora kaya sing katon."
  
  Sepisan maneh, Drake njupuk tembung sing beda. Apa dheweke ngomong babagan misi Horseman? Utawa soko liyane pribadi?
  
  "Apa ana alesan kanggo iku, Madam Sekretaris?" pitakone Hayden. "Sesuatu sing kita ora ngerti?"
  
  "Wah, aku ora ngerti. Nanging malah aku ora mesthi ngerti kabeh iki. "Ora ana larangan" minangka tembung langka ing politik.
  
  "Banjur senjata kasebut dhewe," ujare Hayden. "Iki supergun pisanan. Yen wis dibangun, yen wis didol marang teroris, kabeh donya bisa njaluk tebusan kanggo iku.
  
  "Aku ngerti. Iki ... Urutan Pengadilan Terakhir, "ujare jeneng kasebut kanthi jijik," wis jelas nggawe rencana induk, ninggalake kanggo generasi sabanjure. Begjanipun, Israel wis nutup wong-wong mau dangu. Sayange, dheweke ora nemokake rencana kasebut. Skema iki."
  
  Nganti saiki, Drake ora weruh titik ing telpon iki. Dhèwèké ndhérék, nutup mripat, ngrungokake obrolan.
  
  "Sampeyan nggawe kabisat kanggo sawetara liyane. Mung Israel lan China sing MIA. Aturan normal ditrapake, nanging entuk senjata kasebut lan entuk dhisik. Amerika ora bisa nindakake iki kanggo tiba ing tangan sing salah, apa wae. Lan ati-ati, SPEAR. Ana liyane saka iki saka ketemu mripat.
  
  Drake lungguh. Dahl ndongak maju. "Apa iki jenis peringatan sing beda?" bisik-bisike.
  
  Drake sinau Hayden, nanging boss padha ora ana pratandha kuwatir. Tutupi mburi? Yen dheweke durung krungu dialek Amerika iki, dheweke uga ora bakal menehi makna apa wae ing frasa iki. Pikirane dadi matine Smith lan Joshua ing Peru. Iki ngukur ambane pasulayané. Minangka prajurit biasa, kanthi wawasan prajurit, dheweke bakal kuwatir banget. Nanging dheweke ora dadi prajurit maneh - dheweke kepeksa nggawe pilihan sing angel saben dina, ing lapangan, ing tekanan. Padha nggawa bobot ewonan nyawa, kadhangkala mayuta-yuta, ing pundhak. Iki minangka tim sing ora biasa. Ora maneh.
  
  Sampeyan mung apik minangka kesalahan pungkasan. Sampeyan mung dielingi kanggo kesalahan pungkasan. Etika ing papan kerja ing donya. Dheweke luwih seneng kerja, terus berjuang. Tansah sirahmu ing ndhuwur banyu - amarga ana mayuta-yuta hiu sing ngubengi jagad terus-terusan, lan yen sampeyan mandheg, sampeyan bakal klelep utawa ambruk.
  
  Qrow rampung karo obrolan pep tegang lan banjur Hayden nguripake kanggo wong-wong mau. Dheweke ndemek dheweke komunikator lan nggawe pasuryan.
  
  "Aja lali".
  
  Drake manthuk. Mbukak saluran.
  
  "Aku mikir bakal beda banget karo barang Tomb Raider biasa." Yorgi ngomong. "Kita ngadhepi prajurit pemerintah, ahli. Fraksi sing ora dingerteni, bisa uga pengkhianat. We are looking for wong ilang ing wektu, lair taun loro. Kita ngetutake ramalan penjahat perang lawas, kaya sing dikarepake." Dheweke ngangkat bahu. "Kita ora bisa ngontrol kahanan kasebut."
  
  "Aku cedhak karo Tomb Raider sing sampeyan bisa njaluk," Kenzi ngandika karo grin. "Iki ... beda banget."
  
  Alicia lan Mai mandeng wong Israel. "Ya, kita cenderung nglalekake masa lalu kriminal sampeyan, ta... Twisty?"
  
  Wong Swedia kethip-kethip. "Aku... um... aku... apa?"
  
  Kensi melu. "Lan aku kira kahanan ora nate meksa sampeyan menyang posisi kompromi, ya, Alicia?"
  
  Wong Inggris ngangkat bahu. "Gumantung apa kita isih ngomong babagan kejahatan. Sawetara posisi kompromi luwih apik tinimbang liyane.
  
  "Yen kita isih siyaga lan waspada," ujare Hayden, "apa kita bisa miwiti maca babagan Genghis Khan lan lokasi kuburane?" A think tank ing Washington kabeh apik lan apik, nanging kita ana lan kita bakal weruh apa sing ora bakal katon. Informasi liyane sing bisa sampeyan serep, luwih apik kasempatan kanggo nemokake senjata kapindho.
  
  "Lan metu saka urip iki," Dahl sarujuk.
  
  Tablet kasebut diwarisake, meh ora cukup kanggo dibagi. Alicia sing pertama bengok-bengok babagan mriksa email lan kaca Facebook. Drake ngerti dheweke malah ora duwe alamat email, apamaneh tandha pisanan ing media sosial, lan ndeleng dheweke.
  
  Dheweke pouted. "Wektu serius?"
  
  "Iki, utawa istirahat, tresna. China mesthi ora bakal nampani kita kanthi tangan terbuka.
  
  "Biji apik." Hayden mendesah. "Aku bakal ngubungi tim lokal lan njaluk supaya gampang mlebu. Apa kabeh wong duwe rencana nganti saiki?"
  
  "Inggih," Dahl ngomong santai. "Aku ora nate ngira yen aku bakal ngoyak Genghis Khan menyang China nalika nyoba supaya ora gelut karo setengah lusin negara saingan. Nanging, hey, "dheweke ngangkat bahu," sampeyan ngerti yen dheweke ngomong babagan nyoba sing beda.
  
  Alicia nyawang sakiwa tengene, banjur geleng-geleng. "Ora ana komentar. Gampang banget."
  
  "Saiki," ujare Drake, "Aku luwih seneng duwe informasi liyane."
  
  "Sampeyan lan aku loro, Yorkies." Dahl manthuk. "Sampeyan lan aku, loro-lorone."
  
  
  BAB TELUlas
  
  
  Jam-jam mlaku tanpa digatekake. Helikopter kepeksa ngisi bensin. Kurang kabar babagan tim liyane dadi frustasi. Hayden nemokake yen pilihan sing paling apik yaiku nyemplungake awake dhewe ing kasugihan informasi sing ana hubungane karo Makam Genghis, nanging angel nemokake sing anyar. Liyane wis cetha nyoba kanggo nindakake padha kanggo sawetara wektu, nanging sawetara wis kesel lan mutusaké kanggo njupuk sawetara wektu, nalika liyane nemokake iku luwih gampang kanggo ngatasi masalah pribadine.
  
  Ora mungkin nglirwakake ing papan sing sempit, lan nyatane, saiki tim kasebut wis cedhak lan cukup akrab kanggo njupuk kabeh kanthi lancar.
  
  Dahl nelpon omah. Bocah-bocah padha bungah krungu dheweke, sing nggawe Dahl mesem amba. Joanna takon kapan mulih. Ketegangan ketok, asile ora apik. Hayden njupuk wayahe kanggo nonton Kinimaka minangka Hawaiian gedhe ngusap driji ing layar tablet. Dheweke mesem. Piranti kasebut katon kaya kertu pos ing tangane sing gedhe, lan dheweke kelingan kepiye tangan kasebut ndemek awak. Lembut. Bungah. Dheweke ngerti dheweke kanthi apik lan nambah karukunan. Saiki dheweke ndeleng pucuk driji sing rusak, sing kepeksa ditelan sajrone misi pungkasan. Kaget saka kahanan mbukak mripate. Urip iku cendhak banget kanggo nglawan kekarepane wong sing sampeyan tresnani.
  
  Dheweke ambegan sethithik, ora yakin yen dheweke pancen percaya. Sial, sampeyan ora pantes iki. Ora sawise kabeh sing ngandika. Dheweke ora mbenerake bali lan ora ngerti ngendi arep miwiti. Mungkin iki perang, kahanan, proyek. Mbok menawa iki kedadeyan ing saben wektu ing sajarah uripe.
  
  Wong wis nggawe kesalahan. Padha bisa atone.
  
  Alicia nindakaken.
  
  Pikiran iki nggawe dheweke katon menyang wanita Inggris nalika helikopter kasebut ngliwati langit. Turbulensi sing dumadakan nggawe dheweke genggaman sabuk luwih kenceng. A detik saka free tiba , lan dheweke atine mudhun kanggo dheweke kaki . Nanging kabeh iku apik. Iku tiru urip.
  
  Naluri Hayden mesthi mimpin, supaya bisa rampung. Saiki dheweke weruh yen naluri iki ngganggu aspek penting liyane ing uripe. Dheweke ndeleng masa depan sing surem.
  
  Drake lan Alicia padha seneng, mesem, nunyuk ing tablet umum. Mai nyilihake Kenzi duweke, lan wong wadon loro njupuk dadi siji. Iku menarik carane unik wong beda urusan karo kahanan sing padha.
  
  Smith nyedhaki Lauren. "Piye kabarmu?"
  
  "Apik wae, bajingan mulus. Saiki dudu wektune, Smith.
  
  "Sampeyan mikir aku ora ngerti iki? Nanging matur marang aku. Kapan wektune teka?"
  
  "Ora saiki".
  
  "Ora tau," ujare Smith surem.
  
  Lauren nggerus. "Serius? Kita lagi buntu, man. Sampeyan nabrak tembok bata lan sampeyan ora bisa ngatasi.
  
  "Tembok?"
  
  Lauren nyengir. "Ya wis jenenge."
  
  "Oh. Tembok iki."
  
  Hayden weruh wong loro-lorone bisa ngatasi masalah kasebut. Ora dadi papan kanggo ngadili utawa campur tangan, nanging kanthi jelas nuduhake kepiye alangan bisa ngrusak hubungan apa wae. Smith lan Lauren padha, kanggo sijine iku mildly, saperangan unorthodox, supaya mboten umum sing padha bisa uga apik bebarengan.
  
  Nanging alangan sing paling ora konvensional saiki ana ing dalane.
  
  Smith nyoba pendekatan sing beda. "Oke, oke, dadi apa sing diwenehake dheweke akhir-akhir iki?"
  
  "Aku? ora ana apa-apa. Aku ora menyang kana kanggo informasi. Iku tugas saka CIA utawa FBI utawa sapa wae.
  
  "Banjur kowe ngomong apa?"
  
  Kanggo Smith, iki minangka langkah maju. Pitakonan mbukak, non-confrontational. Hayden rumangsa bangga marang prajurit kasebut.
  
  Lauren rada ragu-ragu. "Shit," dheweke ngandika. "Kita ngomong omong kosong. A televisi. Wayang. Buku. Selebriti. Kabar. Dheweke dadi tukang bangunan, mula dheweke takon babagan proyek.
  
  "Proyek apa?"
  
  "Kabeh iki nggawe sampeyan takon kanthi ati-ati. Apa ora selebriti utawa film apa? Kowe tertarik karo bangunan, Lance?"
  
  Hayden kepengin mateni, nanging dheweke ora bisa. Kabin banget cramped; pitakonan banget serius; sebutno jeneng Smith banget atraktif.
  
  "Mung yen ana wong sing pengin cilaka."
  
  Lauren waved wong mati lan obrolan rampung. Hayden kepingin weruh yen Lauren nglanggar sawetara jinis hukum kanthi nyolong kanggo ngobrol karo teroris sing dikenal, nanging ora bisa mutusake carane ngucapake pitakonan Lauren. Paling durung.
  
  "Kurang saka jam maneh." Swara pilot teka liwat sistem komunikasi.
  
  Drake mendongak. Hayden weruh tekad ing raine. Bab sing padha karo Dahl. Tim kasebut kanthi lengkap, terus-terusan nambah katrampilan. Deleng ing operasi pungkasan contone. Kabeh padha lunga liwat misi temen beda, ngadhepi pawujudan saka ala lan ora nampa goresan siji.
  
  Paling ora ing aspek fisik. Parut emosi - utamane dheweke - ora bakal mari.
  
  Dheweke ngenteni sawetara menit nggoleki koran ing ngarepe lan nyoba nyerep sawetara sejarah Genghis Khan. Dheweke katon liwat teks Ordo, nyorot baris: Menyang papat sudhut donya. Golek panggonan ngaso saka Rama Strategy lan banjur Khagan; India paling awon sing tau urip, lan banjur Scourge Gusti Allah. Nanging kabeh ora kaya sing katon. Kita ngunjungi Khagan ing 1960, limang taun sawisé rampung, nempatake Penaklukan ing peti mati.
  
  Papat sudhut bumi? Isih tetep dadi misteri. Begjanipun, pitunjuk kanggo identitas Horsemen wis cetha nganti saiki. Nanging apa Ordo nemokake makam Genghis Khan? Dadi ketoke.
  
  Helikopter terus nyabrang hawa sing tipis, Yorgi ngadeg banjur maju. Pasuryane maling katon ditarik, mripate ditutup, kaya-kaya ora turu kedip-kedip wiwit njeblug ing Peru. "Aku ngandhani yen aku dadi bagean saka pernyataan Webb, warisane," ujare Rusia, nadane nuduhake manawa dheweke kaget karo apa sing bakal diomongake. "Aku wis ngomong yen aku sing paling awon ing kabeh sing kasebut."
  
  Kanthi grundelan pegel, Alicia nyoba mbusak dampener atmosfer dadakan. "Aku isih ngenteni kanggo krungu sapa lesbian peduli iku," dheweke ngandika cheerfully. "Satemene, Yogi, aku ngarep-arep kuwi kowe."
  
  "Piye..." Yorgi mandheg ing tengah-tengah ukara. "Aku wong lanang".
  
  "Aku ora yakin. Tangan cilik kuwi. Iki pasuryan. Cara mlakumu."
  
  "Ayo dheweke ngomong," ujare Dahl.
  
  "Lan sampeyan kabeh kudu ngerti yen aku lesbian," ujare Lauren. "Sampeyan ngerti, ora ana sing ala utawa isin babagan iki."
  
  "Aku ngerti," ujare Alicia. "Sampeyan kudu dadi sing dikarepake lan nampa. Aku ngerti aku ngerti. Aku mung ngarep-arep Yogi wae."
  
  Smith nyawang Lauren kanthi ekspresi bingung nanging liya kosong. Drake ngira yen reaksi kasebut luar biasa amarga kaget.
  
  "Iki mung siji," ujare Kinimaka.
  
  "Wong sing sekarat," ujare Drake karo mandeng ing lantai.
  
  "Mungkin kita ngidini kanca kita ngomong?" Dahl ngeyel.
  
  Yorgi nyoba mesem. Dheweke banjur nggandhengake tangane ing ngarepe lan nyawang payone gubug.
  
  "Iku ora crita dawa," ngandika ing logat kandel. "Nanging iki pitakonan sing angel. Aku ... aku mateni wong tuwaku kanthi getih adhem. Lan aku ngucapke matur nuwun saben dina. Nuwun sewu."
  
  Drake ngangkat tangan kanggo narik perhatian kancane. "Sampeyan ora perlu nerangake apa-apa, lho. Ing kene kita dadi kulawarga. Ora bakal nyebabake masalah."
  
  "Aku ngerti. Nanging iki uga kanggo aku. Ngerti?"
  
  Tim, saben siji, manthuk. Padha mangertos.
  
  "Kita manggon ing desa cilik. Desa sing adhem. mangsa? Iku ora wektu taun, iku rampokan, ngantem, thrashing saka Gusti Allah. Iku nandhang sungkowo kulawarga kita, malah kita anak. Aku salah siji saka enem, lan tuwane, padha ora bisa ngrampungake. Dheweke ora bisa ngombe kanthi cepet kanggo nggawe dina luwih gampang. Padha ora bisa nggawa bali cukup kanggo nggawe bengi survivable. Dheweke ora bisa nemokake cara kanggo ngatasi lan ngurus kita, mula dheweke nemokake cara kanggo ngganti gambar kasebut."
  
  Alicia ora bisa nahan perasaane. "Muga-muga ora kaya swarane."
  
  "Ing sawijining sore kita kabeh numpuk ing mobil. Dheweke kandha yen dheweke janji bakal lelungan menyang kutha. Wis pirang-pirang taun ora dolan menyang kutha lan kudune takon, nanging..." Dheweke nyeluk. "We are bocah-bocah. Padha tuwane kita. Dheweke ninggalake desa cilik lan ora nate nemoni dheweke maneh.
  
  Hayden weruh sedhih adoh ing raine May. Umur enom dheweke bisa uga beda karo Yoga, nanging ana persamaan sing sedhih.
  
  "Dina ing njaba mobil saya adhem, saya peteng. Padha nyopir lan nyopir lan ora ngomong. Nanging kita wis biasa. Padha ora tresna kanggo urip, kanggo kita, utawa kanggo saben liyane. Aku guess kita tau ngerti katresnan, ora cara ngirim. Ing peteng ndhedhet, ngandika yen mobil wis rusak. Kita ngumpul, ana sing nangis. Adhiku umure mung telung taun. Aku sangang, paling tuwa. Aku kudu ... kudu ... "
  
  Yorgi nglawan luh, nyawang gendheng, kaya-kaya duwe daya kanggo ngganti masa lalu. Dheweke nyekel tangan sing kuwat sadurunge ana wong sing bisa nyedhaki dheweke, nanging paling ora Hayden ngerti yen iki pancen kudu ditindakake dhewe.
  
  "Dheweke ngajak kita metu. Padha mlaku sawetara wektu. Es iku atos lan adhem nganti ombak sing kuat lan mateni. Aku ora ngerti apa sing ditindakake, banjur aku rumangsa adhem banget kanggo mikir kanthi bener. Aku weruh wong-wong mau nguripake kita maneh lan maneh. Kita padha ilang lan lemes, wis mati. Kita padha bocah-bocah. Kita... dipercaya."
  
  Hayden nutup mripate. Ora ana tembung.
  
  "Jebule padha ketemu mobil. Padha lunga. We... wah, mati... siji-siji." Yorgi isih ora bisa ngrumusake rincian kanthi jelas. Namung rainipun ingkang raos sungkawa ingkang mratelakaken kasunyatanipun.
  
  "Aku mung siji sing slamet. Aku sing paling kuat. Aku wis nyoba. Aku nggawa, nyeret, lan ngrangkul, nanging ora ana apa-apa. Aku gagal kabeh. Aku weruh saluran urip saka saben sedulurku lan aku sumpah kanggo slamet. Pejahipun ndadosaken kakiyatan kula, kados-kados nyawanipun ingkang sampun nilar kula nunggal kaliyan kawula. Mugi padha nindakake. Aku isih percaya. Aku pracaya dheweke isih karo kula. Aku slamet saka pakunjaran Rusia. Aku ngluwihi Matt Drake, "dheweke ngatur eseman sing ringkih," lan dheweke metu saka kono.
  
  "Piye carane kowe bisa bali menyang desa?" Kinimaka kepengin ngerti. Hayden lan Dahl nyawang dheweke kanthi waspada, nanging uga jelas yen Yorgi kudu ngomong.
  
  "Aku nganggo sandhangane," dheweke hissed karo swara painfully lirih. "Kaos. Jaket. Kaos kaki. Aku anget lan ninggalake wong-wong mau ing salju lan es lan aku tekan dalan.
  
  Hayden ora bisa mbayangake rasa lara atine, rasa kaluputan sing ora kudu ditindakake.
  
  "Mobil liwat nulungi aku. Aku crita marang wong-wong mau, bali menyang desa sawetara dina maneh, "dheweke ambegan jero, lan supaya wong-wong mau weruh memedi saka sedhih sing digawe. Ayo padha ndeleng lan ngrasakake sepira jero nepsune. Dadi ya, aku mateni wong tuwaku kanthi getih adhem."
  
  Ana kasepen sing ora kudu rusak. Hayden ngerti yen mayit sedulur-sedulure Yoga saiki wis tiba, beku ing salawas-lawase, ora tau ngaso.
  
  "Aku dadi maling." Yorgi ngremehake resonansi sing nggegirisi. "Lan banjur kejiret. Nanging dheweke ora nate disalahake amarga mateni. Lan kene kita."
  
  Swara pilot kasebut liwat udhara. "Telung puluh menit menyang wilayah udara Cina, wong lanang, banjur ana sing bisa ngira."
  
  Hayden seneng nalika Lauren nelpon Washington think tank ing wektu iki. Cara mung kanggo maju yaiku liwat gangguan.
  
  "Kita wis cedhak karo tujuane," ujare marang Way nalika ketemu. "Ana sing anyar?"
  
  "Kita nggarap papat pojok, referensi kanggo tanggal lair para penunggang jaran, Mongolia, Khagan lan Ordo dhewe, apa sing dikarepake dhisik?"
  
  
  BAB PATLAS
  
  
  "Oooh," ujare Alicia kanthi bungah, muter peran kasebut. "Ayo dirungokake nomer tanggal lahire. Aku mung seneng ngetung angka."
  
  "Keren. Seneng krungu saka prajurit infanteri lapangan." Swara kasebut terus kanthi seneng, mundhakake alis sawetara ing salon, nanging ora ngerti: "Dadi, Hannibal lair ing taun 247 SM, tilar donya watara taun 183 SM. Genghis Khan 1162, tilar donya 1227-"
  
  "Iku akeh banget nomer," ujare Alicia.
  
  "Masalahe," ujare Dahl. "Sampeyan metu saka driji lan driji sikil."
  
  "Ora yakin apa tegese," ilmuwan komputer terus. "Nanging kultus edan iki seneng banget karo game nomer lan kode. Tetep eling."
  
  "Dadi Hannibal lair 1.400 taun sadurunge Genghis," ujare Kenzi. "Kita ngerti."
  
  "Sampeyan bakal kaget karo jumlah shitheads sing ora nindakake iki," nerd ngandika casually. "Opo wae-"
  
  "Hai kanca?" Drake cepet-cepet nyegat: "Apa sampeyan tau ditindhes?"
  
  "Wah, bener, ya. Ya wis."
  
  Drake nyender ing kursi. "Oke," ujare. "Saiki sampeyan bisa terus jancok."
  
  "Kita, mesthi, ora bisa nggarap tokoh kasebut, amarga kita ora ngerti penunggang liyane. Senajan aku ngiro-iro malah sampeyan bisa ngerti sing nomer papat? ora? Ora njupuk? Inggih. Dadi, ing wayahe, wong lanang, ana akeh senjata api sing dikirim menyang Republik Mongolia. Pitu, utawa isih enem? Ya, enem tim prajurit elit sing makili enem negara ngupayakake Horseman of Conquest. Aku bener? Hore!"
  
  Drake menatap Hayden. "Apa wong iki minangka wakil paling apik ing Washington?"
  
  Hayden ngangkat bahu. "Wah, paling ora ndhelikake emosine. Ora didhelikake ing pirang-pirang lipatan jubah sing ngapusi kaya umume Washington.
  
  "Maju menyang penunggang kuda penaklukan. Temenan Ordo duwe agenda dhewe, dadi penaklukan bisa apa wae saka dolanan bocah nganti video game ... ha ha. Dominasi donya bisa teka ing macem-macem wujud, bener?"
  
  "Terus karo instruksi," ujare Hayden.
  
  "Mesthi wae. Dadi ayo langsung menyang titik, apa? Sanajan wong Israel wegah menehi informasi babagan kultus kejahatan perang Nazi sing dirusak ing Kuba, kita sinau apa sing kudu dingerteni. Sawise bledug rampung, Nazi kanthi jelas mutusake yen dheweke wis kacau lan nggawe ide sing rumit iki kanggo ngontrol jagad iki. Dheweke nggawe Ordo, bebarengan karo lambang, kode rahasia, simbol lan liya-liyane. Dheweke nggawe rencana - bisa uga sing wis ditindakake pirang-pirang taun ing sangisore Reich. Padha ngubur papat jinis senjata lan teka teka-teki iki. Mungkin dheweke pengin nggawe luwih ora jelas, sapa ngerti? Nanging Mossad numpes wong-wong mau tanpa tilak lan, misale jek kula, cepet banget. Bunker sing didhelikake tetep ora ditemokake nganti telung puluh taun.
  
  "Lima welas menit," jawab pilot singkat.
  
  "Apa iki senjata?" pitakone Hayden. "Endi padha entuk?"
  
  "Inggih, Nazi duwe akeh koneksi sing bisa diduweni sapa wae. Big Pistol minangka desain lawas sing dianyari kanggo papan lan akurasi. Dheweke pancen bisa numpangi tangan apa wae wiwit taun patang puluhan nganti wolung puluhan. Dhuwit ora tau dadi alangan, nanging gerakan. Lan dipercaya. Dheweke ora bakal ngandelake siji-sijine jiwa sing bisa nindakake iki kanggo dheweke. Sampeyan mbokmenawa njupuk sethitik sneaks taun kanggo ndhelikake kabeh papat gaman lan sawetara rolas layanan. Faktor kepercayaan uga minangka salah sawijining alasan sing ndhelikake bedhil kasebut ing wiwitan. Dheweke ora bisa nyimpen dheweke ing Kuba saiki, ta?" Wong Washington ngguyu, banjur kepiye carane bisa sober.
  
  Alicia muter mripate lan clasped dheweke loro tangan bebarengan kaya padha bisa mbungkus ing gulu ceking wong.
  
  "Oalah, kowe isih karo aku? Aku ngerti wektu cendhak lan sampeyan gatel kanggo metu ing rereget lan njupuk soko, nanging aku duwe informasi luwih sethitik. Baru mlebu..."
  
  ngaso.
  
  "Saiki iki menarik."
  
  More meneng.
  
  "Apa sampeyan pengin nuduhake?" Hayden nudged wong, looking ing sisih ngalangi saka helikopter kaya dheweke bisa ndeleng titik landing nyedhak.
  
  "Inggih, aku arep ngomong babagan papat sisih bumi - utawa paling ora carane kita ndeleng - nanging aku weruh wektu kita wis entek. Delengen, menehi lima dhuwur, nanging apa wae sing sampeyan lakoni, "dheweke ngaso, "aja mendarat!"
  
  Sambungan iki dumadakan interrupted. Hayden mentheleng dhisik ing lantai banjur ing njero helikopter.
  
  Drake ngangkat tangan loro. "Aja nyawang aku. Aku ora salah!"
  
  Alicia ngguyu. "Ya, aku uga."
  
  "Ora mendarat?" Dahl mbaleni. "Apa tegese kuwi?"
  
  Alicia ngresiki tenggorokan kaya-kaya arep nerangake, nanging swarane pilot kasebut njerit saka speaker. "Dua menit, wong."
  
  Hayden njaluk bantuan marang wong percaya lawas. "Mano?" - Aku takon.
  
  "Dheweke iku bokong, nanging isih ana ing sisih kita," rumbled Hawaiian gedhe. "Aku bakal ngomong njupuk tembung kasebut."
  
  "Luwih apik kanggo mutusake kanthi cepet," ujare Smith. "Kita arep mudhun."
  
  Sistem komunikasi langsung urip. "Aku ngomong opo? Aja ndharat! "
  
  Drake ngadeg lan nguripake interkom helikopter. "Jancok, kanca," ujare. "Intelijen anyar ing dalan."
  
  "Nanging kita ana ing wilayah udara China. Ora ana sing ngerti suwene suwene sadurunge dheweke ngerteni kita.
  
  "Tindakake apa sing sampeyan bisa, nanging aja ndharat."
  
  "Eh konco, aku dikandhani iki bakal dadi misi tekan lan budhal kanthi cepet. Ora omong kosong. Sampeyan bisa yakin yen kita tetep kene luwih saka sawetara menit, kita bakal duwe sawetara J-20s munggah bokong kita.
  
  Alicia nyedhaki Drake lan bisik-bisik, "Iki elek-"
  
  The Yorkshireman diselani dheweke, ndeleng urgency saka kahanan. "Inggih, temenan Knobend saka Washington bisa krungu kita malah nalika sambungan mudhun," ngandika, looking pointedly ing Dahl. "Kowe krungu ta, Nobend? Kita duwe udakara sewidak detik.
  
  "Bakal luwih suwe," wangsulane wong lanang. "Sing wani, wong. Kita ing kasus iki.
  
  Drake ngerasa ajine klenting. Prilaku condescending iki mung nyebabake konfrontasi. Mungkin kuwi niat? Wiwit padha nemu kuburan Hannibal, Drake wis felt ana sing salah karo misi iki. Soko sing ora diungkapake. Apa padha dites? Apa padha diawasi? Apa pamrentah AS ngevaluasi tumindake? Yen mangkono, kabeh kedadeyan ing Peru. Lan yen ngono, Drake ora kuwatir babagan kinerja.
  
  Dheweke kuwatir babagan konspirasi, intrik lan intrik sing bisa ditindakake para pamireng sawise ditinjau. Negara apa wae sing dikuwasani dening politisi ora tau kaya sing dikira, lan mung wong sing duwe kuwasa sing ngerti apa sing kedadeyan.
  
  "Sèket detik," ujare banter. "Banjur kita bakal metu saka kene."
  
  "Kita nyoba nggawe stunt," ujare pilot kasebut. "Kita wis sithik banget, sampeyan bisa metu saka lawang menyang wit, nanging manuk kasebut ndhelikake ing lembah gunung. Yen sampeyan krungu soko scraping ing sisih ngisor, iku bakal dadi watu utawa yeti.
  
  Alicia nguntal banter. "Aku mikir dheweke nongkrong ing saindenging Tibet?"
  
  Dahl ngangkat bahu. "Liburan. Perjalanan dalan. Sapa ngerti?"
  
  Pungkasan, sambungan kasebut urip maneh. "Oke, wong. Apa kita isih urip? Apik apik. Pakaryan gedhe. Saiki ... elinga kabeh kontroversi babagan papan istirahat Genghis Khan? Dheweke pancen pengin kuburan tanpa tandha. Saben wong sing mbangun kuburané dipatèni. Papan panguburan kasebut diidak-idak jaran lan ditanduri wit-witan. Secara harfiah, iku ora bisa digayuh kajaba kanthi kebetulan. Salah sawijining crita sing dakrasakake amarga mung ngrusak kabeh rencana gila iki yaiku Kahn dikubur nganggo unta sing isih enom - lan lokasi kasebut ditemtokake nalika ibune unta ditemokake nangis ing kuburan pedhete.
  
  Pilot tiba-tiba mateni komunikasi. "We are meh ing titik ora bali, konco. Telung puluh detik lan kita bakal metu saka kene kanthi cepet kaya sing diobong, utawa kita bakal ngirim bocah-bocah menyang kana.
  
  "Oh," ujare wong saka Washington. "Lali kowe. Ya, metu saka kono. Aku bakal ngirim sampeyan lokasi anyar.
  
  Drake meringis, nuduhake rasa lara pilot kasebut, nanging wangsulane: "Yesus, buk. Apa sampeyan nyoba nyekel kita utawa dipateni?"
  
  Dheweke mung sebagian guyon.
  
  "Heh heeh. Tenang wae. Delengen - Nazi iki - Ordo Pengadilan Terakhir - padha nggoleki Penunggang Kuda - papan istirahat - antarane taun seket lan wolung puluhan, ta? Pranyata padha ketemu kabeh. Ana sing ngandhani yen dheweke ora nemokake kuburane Genghis Khan. Aku pancene pracaya sing liyane bisa ngandika bab nemokake kuwi. Banjur tindakake Ordo dhewe lan tembung: 'Nanging kabeh ora kaya sing katon. Kita ngunjungi Khagan ing taun 1960, limang taun sawisé rampung, nempatake Penaklukan ing peti mati.' Mesthine Kahn ora duwe kuburan sing dibangun ing taun 1955. Nanging, umume amarga kekurangan kuburan, lan uga kanggo mbantu wong-wong sing percaya lan nambah aliran wisata, China nggawe makam kanggo dheweke.
  
  "Apa iki ing China?" pitakone Hayden.
  
  "Mesthi, iki ing China. Sampeyan lagi mikir babagan kabeh papat sudhut iki, ta? Oke, tetep grey matter sampeyan aktif. Mbok menawa ing sawijining dina bakal ana pegaweyan kanggo kowe ing kene."
  
  Hayden nguntal swara sing dicekik. "Cukup nerangake teori sampeyan."
  
  "Bener, keren. Mausoleum Genghis Khan dibangun ing taun 1954. Iki minangka candhi gedhe sing dibangun ing sadawane kali ing Ejin Horo, ing Mongolia Inner kidul-kulon. Saiki mausoleum iku sejatine cenotaph - ora ana awak. Nanging jarene isine jilbab lan barang-barang liyane sing dadi kagungane Genghis. Chinggis, sing tansah digandhengake karo gagasan mausoleum tinimbang kuburan lan nisan sing misuwur, wiwitane disembah ing wolung yurt putih, kraton tarub ing ngendi dheweke manggon. Mausoleum portabel iki dilindhungi dening raja-raja Darkhad saka Jin lan banjur dadi simbol bangsa Mongol. Pungkasane, diputusake kanggo ngilangi mausoleum portabel lan mindhah peninggalan kuno menyang sing anyar lan permanen. Jadwal kasebut cocog karo rencana Pesenan. Apa wae senjata sing dipilih kanggo ditaklukake ana ing peti mati Genghis, ing mausoleum kasebut.
  
  Hayden nimbang tembunge. "Damn dumbass," dheweke ngandika. "Yen kowe salah..."
  
  "Cur?"
  
  "Iki sing paling apik sampeyan bisa entuk."
  
  "Pesenan duwe akses," ujare Dahl. "Iki nerangake baris ing teks."
  
  Hayden ngangguk pelan. "Sepira adohe kita saka daratan?"
  
  "Puluh pitung menit."
  
  "Piye karo tim liyane?"
  
  "Aku wedi ora ana cara kanggo ngerti yen dheweke pancen pinter kaya sampeyan. Dheweke bisa uga duwe spesialis teknologi tinggi sing menehi saran. Ngaso kanggo ngaturake panuwun.
  
  "Sialan lo," gerutu Alicia.
  
  "Ora". Hayden ngontrol nesu. "Maksudku - apa sing paling anyar babagan obrolan internal?"
  
  "Oh, persis. Omongane banter lan bangga. Sawetara tim entuk kuldi ditendhang dening manajemen. Sawetara ditugasi nggali maneh ing situs Hannibal. Aku ngerti yen Rusia lan Swedia padha menyang Burkhan Khaldun, kaya sampeyan ing wiwitan. Mossad lan wong Tionghoa cukup sepi. wong Prancis? Lha, sapa ngerti ta?"
  
  "Sampeyan luwih bener babagan iki," ujare Hayden, swarane wisa. "Amarga yen sampeyan ora ... donya bakal nandhang sangsara."
  
  "Tekan mausoleum iki, Bu Jay. Nanging nindakaken kanthi cepet. Tim liyane bisa uga wis ana ing kana."
  
  
  BAB LIMAlas
  
  
  "Ejin Horo Banner," ujare pilot, isih gugup. "Sisa wolung menit."
  
  Pengaturan digawe kanggo tim kanggo mudhun ing njaba kutha lan miwiti trek. Arkeolog lokal disewakake kanggo nulungi dheweke, sing mesthine bakal nggawa dheweke menyang mausoleum. Drake ngira yen dheweke ora ngerti apa sing bakal kedadeyan.
  
  Kanggo tujuan iki, helikopter bakal tetep panas lan siyap, sanajan ana keprihatinan pilot babagan jet tempur siluman China.
  
  Pukulan lan kutukan, banjur helikopter mandheg, menehi wektu tim kanggo mlumpat. Padha ketemu ing antarane grumbulan grumbulan, grumbulan alas sing mati, nanging kanthi gampang bisa ndeleng dalan maju.
  
  Kira-kira sak mil mudhun gunung dumunung ing pinggiran kutha gedhe. Hayden diprogram dheweke lungguh nav menyang koordinat bener lan tim banjur digawe piyambak minangka presentable sabisa. Wong Tionghoa butuh turis, mula saiki entuk sanga maneh. Lauren yakin kanggo tetep karo helikopter lan ngrampungake obrolan sing terus-terusan.
  
  "Sabanjure," dheweke nelpon nalika tim cepet-cepet lunga, "Alicia bisa nggawe jaringan."
  
  Wong wadon Inggris iku ngorok. "Apa aku katon kaya sekretaris sialan?"
  
  "Mmm, tenan?"
  
  Drake nudged Alicia lan bisik, "Inggih, sampeyan nindakake sing minggu kepungkur, elinga? Kanggo main peran?"
  
  "Oh iya," dheweke mesem cerah, "seneng. Aku ragu peran Lauren bakal padha."
  
  "Muga-muga ora."
  
  Wong loro padha mesem anget nalika metu saka papan perlindungan darurat lan mudhun menyang bukit sing alon-alon. Tetuwuhan lan ara-ara samun sing jarang dadi dalan kanggo dalan lan bangunan, lan sawetara hotel lan gedung perkantoran sing dhuwur-dhuwur wiwit katon ing kadohan. Abang, ijo lan pastel perang nglawan langit biru lan mega pucet. Drake langsung disabetake dening carane resik lurung-lurung lan kutha dhewe, carane amba sawetara saka dalan gedhe. Bukti kanggo masa depan, ujare.
  
  Kaping pisanan katon aneh, nanging ora bisa nulungi awake dhewe, para turis tumuju menyang papan patemon, manawa tangane ora ninggalake tas ransel sing gedhe banget. Arkeolog disambut ing bayangan saka reca ireng gedhe saka wong nunggang jaran.
  
  "Cocok". Dahl manthuk-manthuk marang sing numpak.
  
  Ing ngarepe ana wong wadon kurus dhuwur, rambute disisir lan tatapan langsung. "Apa sampeyan kalebu klompok tur?" Dheweke ngomong kanthi ati-ati, milih tembunge. "Ngapunten bahasa inggrisku. Iki ora apik". Dheweke ngguyu, pasuryan cilik dheweke scrunching munggah.
  
  "Ora masalah," ujare Dahl cepet. "Iki luwih jelas tinimbang versi Drake."
  
  "Lucu fu-"
  
  "Sampeyan ora katon kaya turis," ujare wanita kasebut, mungkasi dheweke. "Apa sampeyan duwe pengalaman?"
  
  "Oh, ya," ujare Dahl, njupuk tangane lan nuntun dheweke kanthi gerakan sing apik banget. "Kita lelungan ing saindenging jagad kanggo nggoleki atraksi lan kutha anyar."
  
  "Salah dalan," wong wadon ngandika rada apik. "Masoleum ana ing sisih liyane."
  
  "Oh".
  
  Drake ngguyu. "Ngapunten," ujare. "Biasane dheweke mung nggawa bagasi."
  
  Wong wadon mlaku ing ngarep, mbenerake mburi, kanthi rambut lurus dikumpulake dadi ikat kepala sing ketat. Tim kasebut nyebar kanthi paling apik, maneh ora pengin nggawe kerusuhan utawa ninggalake kenangan sing langgeng. Dahl ngerteni manawa wanita kasebut jenenge Altan lan dheweke lair ing cedhake, ninggalake China nalika isih enom, banjur bali mung rong taun kepungkur. Dheweke nuntun dheweke kanthi langsung lan sopan lan banjur nuduhake yen dheweke wis nyedhaki tujuane.
  
  Drake weruh ndhuwur mausoleum inggil ahead, reca, undhak-undhakan lan unsur apik liyane watara. Pati bisa ngintai ing ngendi wae. Makarya bebarengan, tim kalem wanita mudhun nalika padha mriksa tim liyane lan prajurit liyane, kabeh nalika pura-pura kanggo ngujo tampilan. Smith ndelok ing mburi tong sampah lan bangku bisa uga kuwatir Altan, nanging katrangan Drake babagan 'edisi winates banget' mung nambah rasa penasarane.
  
  "Apa dheweke khusus?"
  
  "Oh iya, dheweke salah siji saka siji."
  
  "Aku bisa krungu sampeyan liwat sambungan kurang ajar," Smith growled.
  
  "Piye?"
  
  "Ing babagan mobil, iki minangka edisi Pagani Huayra Hermes, dirancang kanggo Manny Koshbin dening Pagani lan Hermes."
  
  "Nuwun sewu. Aku ora ngerti apa tegese kabeh iki."
  
  "Wis cetha". Drake mendesah. "Smith minangka salah sawijining jinis. Nanging critakna babagan hobi favoritmu."
  
  "Aku seneng banget hiking. Ana sawetara papan sing apik ing ara-ara samun."
  
  "Ing istilah kemah, pikirake Smith minangka tiang tenda sing goyah. Wong sing terus-terusan nggawe sampeyan nandhang masalah, nanging isih bisa digunakake nalika sampeyan mbentuk, lan mesthi, nanging mesthi, bisa ngganggu sampeyan.
  
  Smith muttered soko liwat comms, wis rampung reconnaissance. Lauren dadi cekikikan sing ora bisa dikendhaleni.
  
  Altan nyawang Yorkshireman kanthi curiga, banjur ngalihake pandangane menyang tim liyane. Mai, utamane, nyingkiri wanita iki, kaya-kaya nyoba ndhelikake asal-usule. Drake ngerti apa sing ora bisa dingerteni wong liya. Siji bab mimpin kanggo liyane, lan Mai ora arep ngrembug saka ngendi dheweke asale utawa carane dheweke rampung ing kene. Altan nuding sawetara langkah.
  
  "Ing arah kasebut. Mausoleum ana ing dhuwur."
  
  Drake weruh dalan beton sing amba lan luar biasa dawa sing langsung menyang langkah konkrit sing dawa lan curam. Sadèrèngipun undhak-undhakan dipunwiwiti, margi punika dados bunderan ingkang ageng, ing tengah-tengahipun wonten reca ingkang boten limrah.
  
  "Wah, wong iki mesthi dadi penunggang," ujare Kinimaka.
  
  Genghis Khan, nunggang jaran sing mlayu, ngadeg ing papan watu sing gedhe banget.
  
  "Tunggangan kapindho," ujare Yorgi. "Penjajahan".
  
  Altan mesthi krungu ukara pungkasan amarga dheweke noleh lan kandha, "Ya. Khagan nelukaké akèh-akèhé donya sing dikenal sadurungé séda. Bisa uga dadi raja pembantaian, dheweke uga nggabungake Jalan Sutra sajrone urip, nambah perdagangan lan komunikasi ing belahan bumi kulon. Dhèwèké kuwi pamimpin sing nggegirisi lan nggegirisi, nanging dhèwèké nganggep prajurité sing setya lan nglebokké wong-wong kuwi ing kabèh rencana."
  
  "Apa sampeyan bisa ngandhani sethithik babagan apa sing ana ing makam?" Drake pengin siap. Ing misi kasebut, kacepetan minangka kabeh.
  
  "Inggih, iku ora luwih saka kuburan persegi dowo, dihiasi karo hiasan njaba." Saiki Altan ngomong kaya ngutip pemandu wisata. "Keraton utama segi delapan lan ngemot patung Genghis limang meter sing digawe saka giok putih. Ana papat kamar lan loro aula, sing katon kaya telung yurt. Ana pitung peti mati ing Istana Repose. Kang, garwane telu, putra kang nomer papat lan garwane kang putra."
  
  "A istana liburan," ujare Smith. "Uga muni kaya papan istirahat."
  
  "Yeeee". Altan narik metu, looking sabar ing Smith lan ngerti apa-apa bab teks padha tindakake.
  
  "Masoleum iki dijaga dening darkhads, sing duwe hak istimewa. Iki suci banget kanggo akeh wong Mongolia.
  
  Drake ambegan jero lan bungah. Yen padha salah, lan iki dudu lokasi senjata kapindho ... Dheweke wedi malah mbayangno akibate.
  
  Urip ing pakunjaran Cina bakal dadi masalah sing paling sithik.
  
  Lampahipun ingkang dangu, rumiyin ziarah ing margi ingkang agêng, lajêng mbedhah bal, sarêng mirêng dhatêng jendral kuna, lajêng minggah undha-usuking watu. Tim kasebut tetep ing posisi, arang banget nyepetake langkah, lan tetep waspada. Drake seneng ndeleng sawetara pengunjung ing mausoleum dina iki, sing mbantu banget.
  
  Struktur sing nggumunake pungkasane katon. Tim mandheg nalika tekan langkah paling dhuwur kanggo njupuk kabeh. Altan ngenteni, mbokmenawa wis biasa karo turis sing kaget. Drake weruh bangunan gedhe kanthi kubah sing relatif cilik ing saben mburi lan luwih gedhe ing tengah. Payonipun tembaga, kanthi corak. Ing ngarep bangunan akeh jendhela abang lan paling ora telung lawang gedhe. Ing ngarep bangunan kasebut ana tembok watu sing sithik.
  
  Altan mlaku maju. Dahl nyawang maneh tim.
  
  "Langsung menyang kuburan," ujare Hayden. "Bukak iki, goleki kothak lan metu. Untunge ora ana awak sing bisa dilawan. Minangka pilot kita ngandika, ora omong kosong.
  
  Drake ngrungokake nalika Lauren nuduhake sing paling anyar babagan obrolan kasebut.
  
  "Aku duwe nol gedhe lan lemak ing kene, wong lanang. Aku pancen yakin manawa wong Israel lan Rusia ora ana pikirane, teks kasebut nuduhake cara sing salah. DC mikir yen Prancis wis nyedhak, bisa uga setengah jam ing mburi sampeyan. Ngrungokake dadi luwih angel saiki. Kita duwe sumber daya liyane lan mung sawetara trik sing NSA ora bakal mbukak. Swedia, Cina lan Inggris ora dingerteni. Kaya sing dakkandhakake, iki perjuangan.
  
  "Sapa liyane?" Drake ngangguk.
  
  "Lucu sampeyan kudu nyebutake. Aku nampa gangguan hantu saka sumber sing ora dingerteni. Ora ana swara, ora ana cara kanggo konfirmasi, nanging kadhangkala kaya ana wong liya ing sistem kasebut.
  
  "Aja sebutno hantu," ujare Alicia. "Kita duwe crita medeni sing cukup babagan operasi pungkasan."
  
  Altan mandheg lan noleh. "Apa kowe wis siyap? Aku bakal ngeterake kowe mlebu."
  
  Rombongan manthuk lan maju. Banjur Drake weruh prajurit Cina metu saka mausoleum, salah siji saka wong-wong mau nyekeli kothak gedhe ing lengen, antarane kang arkeolog.
  
  Wong Tionghoa njupuk senjata, lan saiki ora ana turis sing jelas kanggo keuntungane.
  
  Mung sedhela, pimpinane ngalihake perhatian marang dheweke.
  
  
  BAB SENENG BELAS
  
  
  Drake weruh Dal nyekel Altan lan narik dheweke bali, njupuk kabisat dawa mudhun undhak-undhakan nganti padha dilindhungi dening prajurit Cina. Dheweke mbuwang tas ransel ing lemah lan cepet mbukak kanthong njaba. Makarya kanthi cepet lan ora nate ndeleng wong Tionghoa, dheweke rumangsa aman. Hayden, Smith lan May padha bersenjata karo pistol.
  
  Ing alun-alun ing ngarepe mausoleum Genghis Khan, gegaman diunggahake lan saingan-saingan adu. Wong sing nggawa kothak katon kuwatir. Tim Cina dumadi saka limang wong lan wis nyurung para arkeolog sing wicaksana. Drake ngangkat bedhil submachine cilik lan ngenteni. Tim liyane nyebar ing sisihane.
  
  "Kabeh sing kita butuhake mung kothak," mbengok Hayden. "Lebokake ing lemah lan ninggalake."
  
  Pimpinan tim Cina duwe mata warna abu-abu. "Sampeyan kudu mlaku dhewe nalika sampeyan isih duwe kesempatan."
  
  "Kita pengin kothak," Hayden mbaleni. "Lan kita bakal njupuk."
  
  "Banjur coba." Presenter nerjemahake, lan kabeh limang wong Cina maju bebarengan.
  
  "Wah. Kita padha ing sisih sialan."
  
  "Oh, guyonan wae. Kocak. Amerika lan China ora bakal ana ing sisih sing padha.
  
  "Mungkin ora," Drake ngomong. "Nanging kita prajurit perang kanggo rakyat. "
  
  Dheweke weruh kahanan sing ora mesthi ing lakune pimpinan, rada ora yakin ing pasuryane. Mesthine kena pengaruh kabeh amarga tim China mandheg. Hayden ngedhunake senjata lan nutup celah kasebut.
  
  "Apa kita ora bisa nemokake titik umum?"
  
  manthuk. "Ya, kita bisa. Nanging pamrentah lan pimpinan politik, teroris lan tiran mesthi bakal ngalang-alangi kita.
  
  Drake weruh sedhih ing pasuryan wong lan iman mutlak ing tembung dhewe. Ora ana bedhil utawa laras sing diunggahake amarga tim saingan adu sengit. Iku kabeh kanggo pakurmatan.
  
  Drake ngadeg, ninggalake bedhil submachine ing tas ransel, lan ketemu serangan langsung. Ajiné disambungake ing dhadha lan angkat tangan. Dhengkul ngethok atos menyang iga. Drake felt udhara rush metu saka awak lan tiba siji dhengkul. Serangan kasebut tanpa welas asih, dhengkul lan ajiné striking hard lan udan mudhun, ferocity diwilang kanggo ora menehi kasempatan kanggo retribusi utawa relief. Dheweke nandhang lara lan ngenteni wektune. Adegan liyane sumunar nalika dheweke muter lan muter. Alicia berjuang karo wong dhuwur; Hayden lan Kinimaka nglawan pimpinan. Mai ngirim dheweke mungsuh liwat dheweke Pundhak lan banjur kenek wong painfully ing sternum.
  
  Drake weruh kesempatan lan njupuk iku. Ing mburi dheweke krungu Thorsten Dahl katon kaya biasane, mlumpat ing ndhuwur undhak-undhakan; ngarsane ngelingke sing ora bisa digatèkaké. Penyerang Drake mandheg sedhela.
  
  Tilas prajurit SAS nggegirisi ing lemah, ngayunake sikil lan nyekel mungsuh ing mburi dhengkul. Dheweke tiba ing ngarep, tiba ing dhengkul. Nalika dheweke ambruk ing tingkat Drake, Yorkshireman ngeculake header sing kuat. Jerit lan mripat sing mlengkung nuduhake yen dheweke kenceng. Komando Tionghoa gumregah lan nyender ing tangan siji. Drake tangi lan bali sih ing lengkap karo dhengkul lan sirah pokes. Ana sawetara bruises lan sawetara getih, nanging ora ana sing ngancam nyawa.
  
  Dahl mlayu liwat, ngarahake mungsuhe Alicia. Wong Swedia nyerang kaya bantheng kaya Alicia. Penyerang dheweke dibuwang saka sikile lan disabetake kanthi kuat ing mburi gulu, shuddering lan stunned. Wong-wong mau noleh pas wektune kanggo ndeleng Mai nuthuk mungsuhe semaput lan banjur nemokake wong lanang karo kothak.
  
  "Halo!" Alicia nangis nalika ndeleng dheweke lan wiwit mlayu.
  
  Dheweke wiwit mlayu, nanging Smith lan Yorgi wis ninggalake perang. "Lah?" Alicia ngandika. "Kekuwatan kita ana ing jumlah. Aku ngerti ana sebabe kita nandhang sangsara banget ing tim sialan iki.
  
  Ing ngarep, Kenzi ngalangi dalan siji-sijine wong lanang - bali menyang mausoleum. Saiki karo katon surem lan dedeg piadeg manut, dheweke njupuk senjata sing sadurunge disimpen.
  
  Drake mriksa wilayah kasebut lan weruh yen Hayden pungkasane ngalahake pimpinan kelompok kasebut.
  
  "Aja ngono!" - mbengok wong. "Sampeyan luwih akeh, kanca."
  
  Hayden tumenga, mriksa kahanan, banjur ngusapi getih saka pipine. Drake saiki weruh Altan nyelinep maneh munggah kanggo njupuk dipikir lan sighed kanggo awake dhewe. Penasaran...
  
  Bedhil tetep ora obah, kothak isih dicekel kenceng, meh mati. Hayden ngadeg lan ngangkat tangane, telapak tangan madhep metu. Ana dupa dhuwur ngadeg ing antarane dheweke lan wong lanang, nanging dheweke pindhah nganti dheweke katon.
  
  Kenzi maju saka mburi. Smith lan Kinimaka saka sisih. Ora ana tandha gupuh ing mripate prajurit, mung pasrah.
  
  "Ora ana sing mati." Hayden nuding prajurit Cina sing semaput lan nggresah. "Ora ana sing diwajibake. Ninggalake kothak."
  
  Alicia narik kawigatene. "Lan yen sampeyan butuh tamparan, mung supaya katon apik," ujare. "Aku nang kene".
  
  Mentale prajurit ora kalebu pasrah. Lan wong iki ora ana panggonan kanggo pindhah, ora ana dalan uwal.
  
  "Senjata," ujare Drake, "iku pangarep-arep palsu. Sampeyan ngerti iku.
  
  Komentar kasebut kena sasaran, tangan sing nganggo pistol kedher sepisanan. Kasepen abot terus, lan Drake ngeweruhi sing saperangan saka wong kalah wiwit nglakoake. "Sampeyan kudu mutusake, kanca," ujare. "Jam wis kliwat."
  
  Meh sanalika wong iku narik pistol lan wiwit mlayu. Dheweke ngarahake Hayden, banjur, ing jejere pembakar menyan, dheweke mbanting tangane ing tutup, ngarep-arep bisa ngalahake dheweke. Mung dhedheg lan gremengan minangka ganjarane amarga obyek kasebut diikat kanthi aman, nanging dheweke terus mlayu.
  
  Hayden ngenteni, njaga perhatiane.
  
  Alicia ngisi saka sisih wuta, manuk dara, lan nyekel dheweke ing bangkekan kanthi genggaman rugby. Wong lanang mbengkongaken, meh pecah setengah, sirahe nempuh pundhake Alicia, lan kothak kasebut mabur menyang sisih. Hayden nyoba nyekel dheweke, nyekel dheweke sadurunge akeh karusakan. Sekilas mesthekake anane lambang Ordo.
  
  Alicia patted wong semaput. "Aku wis ngomong yen aku bakal ana kanggo sampeyan."
  
  Tim kasebut ditaksir. Wong Cina wis obah. Prancis mesthi wis cedhak. Tembung saka Hayden nggawa Lauren bali menyang obrolan.
  
  "Kabar ala, wong lanang. Wong Prancis ora nggatekake sampeyan, lan wong Rusia ora nggatekake. Ngalih!"
  
  omong kosong!
  
  Drake mirsani kabeh cara bali mudhun undhak-undhakan lan ing sadawane dalan lurus sing tumuju mausoleum. Dheweke ndeleng wong mlaku, tim papat sing meh mesthi kudu dadi wong Prancis. "Dheweke pancen apik," ujare. "Satemene, saiki wis kaping pindho dheweke entuk kita dhisik."
  
  "Kita kudu lunga," ujare Smith. "Dheweke bakal bareng karo kita sawetara menit."
  
  "Arep menyang ngendi?" pitakone Alicia. "Dheweke mblokir siji-sijine dalan metu."
  
  Drake weruh wit-witan ing pinggir lan pekarangan ing ngarep. Nyatane, pilihan kasebut diwatesi.
  
  "Ayo," ujare. "Lan Lauren, kirim helikopter."
  
  "Ing dalan".
  
  "Cepat," ujare Smith. "Iki wong Prancis wis mlaku."
  
  Drake cepet-cepet maju, mikir yen Rusia ora bisa adoh banget. Sayange, ora let suwe ana sing miwiti njupuk. Nganti saiki, kabeh wis apik kanggo wong-wong mau, dheweke wis ndeleng sing paling apik ing hubungane prajurit karo prajurit lan wong karo wong, nanging kemungkinan gencatan senjata sing rapuh iki minimal.
  
  Ayo padha ngadhepi kasunyatan: Yen negara-negara kasebut pengin kerja bareng lan nuduhake hadiah, para priya lan wanita sing duwe kuwasa ngerti banget yen bakal dadi dalan sing luwih gampang - nanging dheweke terus berjuang.
  
  Dheweke slid antarane wit. Tim kesusu sawise dheweke, Hayden clutching kothak hiasan ngemot dheweke durung-unrevealed rahasia. Dahl ngubengi mburi, nglacak majune wong Prancis.
  
  "Lima menit mburi kita. Ora ana tandha saka Rusia. Lan wong Cina wis tangi. Oke, sing bisa ngempet kabeh."
  
  "Helikopter ana ing sepuluh menit," ujare Lauren.
  
  "Marang dheweke cepet-cepet," ujare Alicia. "Wong iki mesthi panas."
  
  "Aku bakal nerusake iki."
  
  Drake njupuk rute paling langsung, ngarep-arep kanggo baris apik saka tutup. Wit-witan mbentang ing kabeh arah, lemahe alus lan lempung lan mambu lemah. Kensi ngangkat dahan kang kandel, karo mlayu-mlayu kaya-kaya ngomong, 'Kita kudu nggawe iki.' Pisanan mudhun dawa, banjur pendakian landhep, lan rute ing mburine ilang. Langite meh ora katon lan kabeh swara padha diredam.
  
  "Muga-muga ora ana sing ana ing ngarep kita," ujare Dahl.
  
  Kinimaka mrengut, menet-menet. "Percaya marang para pamireng," ujare, kanthi jelas ngelingi jaman CIA. "Dheweke luwih apik tinimbang sing sampeyan pikirake."
  
  Drake uga weruh yen dheweke ora ana ing bumi, lan dheweke duwe rasa lemah. Dheweke mriksa saben cakrawala, yakin manawa Dahl bakal nindakake perkara sing padha saka mburi. Sawise patang menit padha mandheg sedhela ngrungokake.
  
  "Penemuan arah ing helikopter iki?" Hayden bisik-bisik marang Lauren.
  
  Wong New York bisa ndeleng posisine minangka titik biru sing kedhip ing scanner. "Lungguh ing ngarep. Terus."
  
  Kabeh sepi; padha bisa dadi mung wong ing donya. Drake nerusake sawise sawetara wektu, milih langkah kasebut kanthi teliti. Alicia crept jejere wong, Hayden langkah konco. Liyane saka tim saiki nyebar kanggo nambah jangkauan. Gegaman kasebut ditarik lan dicekel kanthi longgar.
  
  Wit-witan padha tipis ing ngarep. Drake mandheg cedhak keliling njaba, mriksa terrain.
  
  "Iku turunan cendhak menyang lapangan sing rata," ujare. "Ideal kanggo shredder. Neraka, malah wong Swedia bisa nggayuh target sing gedhe banget.
  
  "Telung menit sadurunge rapat," ujare Lauren.
  
  Hayden nyedhaki Drake. "Katon kaya apa?"
  
  "Ora ana tandha mungsuh." Dheweke ngangkat bahu. "Nanging diwenehi sapa sing ditangani, kenapa kudu dadi?"
  
  Dahl nyedhaki. "Sing kene uga padha. Mesthi wae, dheweke ana ing endi wae, nanging didhelikake kanthi apik.
  
  "Lan sampeyan bisa yakin manawa dheweke bakal mlaku ing dalan iki," ujare Mai. "Kenapa kita ngenteni?"
  
  Dahl menatap Drake. "Puding Yorkshire perlu istirahat."
  
  "Ing sawijining dina," ujare Drake, ndeleng wilayah kasebut. "Sampeyan bakal ngomong babagan sing lucu banget, nanging nganti saiki, mangga ngomong wae yen diajak ngomong."
  
  Padha metu saka garis wit, obah mudhun landhep, suket slope. Angin sing anget nyedhak Drake, rasa seneng sawise grumbulan wit-witan. Kabeh wilayah kosong lan dipageri ora adoh saka papan sing pungkasan ing jalur aspal ing ngarep.
  
  "Pindah saiki," ujare Drake. "Kita bisa nyetel perimeter ing lemah sing rata."
  
  Nanging banjur katentreman lan kekosongan ing kabeh wilayah rusak. Tim SPEAR mlayu mudhun ing lereng nalika ing sisih kiwa wong Rusia metu saka papan sing didhelikake. Ing ngarepe wong loro mau, dilindhungi dening wit-witan sing adoh, wong Prancis uga katon.
  
  Saora-orane kuwi pandhangane Drake. Dheweke mesthi ora nganggo tag jeneng, nanging fitur rai lan prilaku sing beda banget.
  
  Ing wektu sing padha, helikopter kasebut katon ing langit ing ndhuwur.
  
  "Ya ampun".
  
  Ing sisih kiwa, wong Rusia mudhun menyang dhengkul siji lan nyepetake bedhil flare ing pundhake.
  
  
  BAB pitulas
  
  
  Drake nguripake mid-step lan mbukak geni. Peluru nyuwek suket ing sakubenge prajurit elit, nanging ora ngrusak persiapane. Peluncur roket ora tau goyah; lever nyekeli dheweke tetep mantep. Kanca-kancane ngubengi dheweke, mbalekake geni. Drake dumadakan nemokake awake dhewe ing jagad sing kebak bebaya.
  
  Wong Prancis cepet-cepet mlayu menyang helikopter landing. Drake, bebarengan karo Dahl lan Smith, njaga Rusia ing teluk lan njaga. Praupane pilot katon, fokus ing lokasi landing. Alicia lan May ora alon-alon lan melambaikan tangan kanggo narik perhatiane.
  
  Peluru nembus udhara.
  
  Drake nggebug salah siji saka Rusia karo swiwine, dikirim menyang siji dhengkul. Swarane Hayden njedhul liwat komunikator.
  
  "Pilot, njupuk tindakan evasive! Lauren, ngomong yen dheweke duwe rudal!
  
  Drake, Dahl lan Smith ngalahake kontingen Rusia, nanging tetep adoh banget kanggo mbentuk kanthi bener, utamane nalika obah. Pilot iku nyawang, raine kaget.
  
  RPG diluncurake, rudal kasebut mabur kanthi udhara lan swara banter. Drake lan liyane mung bisa nonton tanpa daya nalika dheweke ninggalake jejak ing udhara lan mabur tanpa salah langsung menyang helikopter. Panik banget, pilot nggawe maneuver evasive sing cetha, miringake helikopter, nanging rudal sing liwat cepet banget, kenek ing sisih ngisor lan njeblug ing mega kumelun lan geni. Helikopter miring lan tiba, potongan-potongan tiba lan digawa ngluwihi jalur penerbangan.
  
  Mung nalika dheweke katon kanthi ora percaya, putus asa lan nesu sing peteng, dheweke weruh ing ngendi lintasan sing elek bakal mimpin.
  
  Prancis weruh teka lan nyoba kanggo buyar, nanging helikopter tabrakan ing lemah ing antarane wong-wong mau.
  
  Drake tiba ing lemah, ngubur sirahe ing gambut. Geni abang lan oranye munggah lan metu, lan kumelun ireng ngebul menyang langit. Sebagéyan gedhé helikopter ndharat ing wong siji; dheweke lan pilot mati sanalika. Ing agul-agul rotor utama teka mati lan tindak tengen liwat kapitunan katelu, supaya cepet lan dumadakan sing ngerti apa-apa bab iku. Drake nyawang munggah lan weruh Piece ageng saka lebu kobong tiba ing liyane. Kekuwatan pukulan kasebut nyebabake dheweke mati lan mbalangake dheweke mundur sepuluh langkah, sawise dheweke mandheg kabeh gerakan.
  
  Mung loro wong Prancis sing slamet; akeh saka tim iki dikalahaké ing siji kedadean apes. Drake weruh salah siji saka wong-wong mau crawling adoh saka geni raging karo tangan burned, lan liyane, staggering, nyedhak. Piye wae sing nomer loro bisa nyekel gegaman lan ing wektu sing padha mbantu kancane lolos.
  
  Drake nguntal nesu lan terus konsentrasi kenceng. Siji-sijine alat produksie dirusak. Hayden isih nyekel tendangan bebas, nanging saiki Rusia mlayu nyedhaki dheweke kanthi tujuan sing jelas. Wong sing nganggo RPG iku isih ngarahake menyang reruntuhan, kaya-kaya lagi mikirake serangan kaping pindho.
  
  Drake ngadeg, lan tim munggah karo dheweke. Ngalih saka Rusia menyang geni, dheweke nggawe jaringan papan perlindungan sing meksa mungsuhe mudhun. Drake lan Dahl loro-lorone njotosi wong-wong sing duwe rompi kasebut, banjur padha njeblug ing lemah. Geni sing nggegirisi nyedhak nalika nyedhaki, njedhul lan kresek abot keprungu saka njero. Drake felt iku wisuh liwat pasuryan lan banjur ducked konco sisih wuta. Prancis sing isih ana wis adoh, berjuang karo tatu lan kapitunan, lan jelas metu saka konflik kanggo wektu iki.
  
  Drake nguripake siji dhengkul, mencet tombol comm.
  
  "Helikopter wis ndharat," ujare kanggo konfirmasi iki marang Lauren, banjur, "Kita butuh cara evakuasi liyane saiki."
  
  Tanggepan iki bisu. "Ing dheweke".
  
  Tim kasebut terus mundur, nambah jarak antarane alangan sing murub lan mungsuh sing nyedhaki. Luar biasa lan ora jelas, RPG Rusia nembakake roket liyane menyang helikopter sing wis rusak, ngirim luwih akeh kolom api lan serpihan ing udara.
  
  Drake felt Piece saka logam teka saka Pundhak lan muter watara saka impact. Dahl noleh mburi, nanging Yorkshireman manthuk, "Aku ora apa-apa."
  
  Alicia nuding dheweke menyang pager sing adoh. "Dalan iki mung pilihan. Ngalih, wong!"
  
  Hayden ngangkat kothak lan mlayu. Smith lan Kinimaka tetep ana ing mburi, njaga geni antarane awake dhewe lan Rusia. Drake mindhai wilayah ahead, tansah siyap kanggo surprises anyar lan nyana paling awon. Wong Cina ana ing ngendi wae, lan wong Israel, Swedia lan Inggris padha siyaga.
  
  Kacepetan kasebut misahake wong-wong mau saka Rusia sing ngoyak, lan tekan pager kanthi wektu sing isih ana. Alicia lan May njupuk trabasan lan banjur ketemu piyambak ing sisih liyane, jejere Strip loro-jalur saka aspal sing ilang ing loro arah menyang ara-ara samun ketoke. Lauren durung bali menyang dheweke, nanging dheweke ninggalake dheweke menyang piranti dhewe, ngerti yen DC bakal mbantu.
  
  Drake ora kebak kapercayan gedhe. Dheweke ora nyalahke Lauren-The New Yorker ana ing banyu resik, nanging ora ana ing misi iki nganti saiki marang wong sing lanang lan wadon lungguh aman lan anget ing Capitol wis mburi dijamin.
  
  Alicia mlayu. Iku skenario tambah aneh. Drake ngerti yen Rusia kudu duwe sawetara jinis tutup. Mbok menawa ana ing dalan.
  
  "Lihat sana," ujar Kenzi.
  
  Kira-kira setengah mil ing ngarep, SUV ireng mandheg kanggo njupuk wong Prancis sing berjuang. Nalika padha nonton, mobil cepet akselerasi kanggo satus wolung puluh mil saben jam, dimuat loro operatives lan akselerasi adoh karo squeal.
  
  "Dasar bajingan," ujare Dahl.
  
  "Kita kudu kuwatir babagan awake dhewe," ujare Smith. "Utawa kita bakal dadi 'bajingan miskin' uga."
  
  "Grumpy duwe titik," ujare Alicia, ndeleng kabeh arah. "Serius, kita ora duwe papan kanggo pindhah."
  
  "Ngubur kothak." Kinimaka nudingi wit-witan ing pinggir dalan. "Balik iki mengko. Utawa njaluk Lauren ngirim tim liyane.
  
  Drake menatap Dahl. "Mesthi ora angel banget, ta?"
  
  "Risiko banget," ujare Hayden. "Dheweke bisa nemokake. Nyegat pesen. Kajaba iku, kita butuh informasi iki. Tim liyane bisa uga wis nyedhaki pembalap katelu.
  
  Drake ngangguk. Dheweke ora mikir. A knot saka tension wiwit pulsate tengen ing tengah bathuk.
  
  "Aku ora tau ngira yen aku bakal rusak ing China," Alicia ngeluh.
  
  "Iki salah siji saka patang sudhut bumi," Dahl marang dheweke. "Dadi ayo nyaman karo iki."
  
  "Oh, matur nuwun, man. Matur nuwun kanggo iki. Mbok aku tuku kondominium."
  
  Rusia wis ana ing dalan. Drake bisa ndeleng salah siji saka wong-wong mau bengok-bengok ing radio. Banjur pandhangane pindhah liwat Rusia lan nyoba kanggo fokus ing soko obah ing kadohan.
  
  "Mungkin iki kendaraane," ujare Dahl, mlaku lan ndeleng maneh ing wektu sing padha.
  
  Yorgi ngguyu, mripate kaya garudha. "Muga-muga. Lan sepuluh taun kepungkur sampeyan bisa uga bener.
  
  Drake menyipitkan mata. "Heh, iki bis."
  
  "Terus mlaku," ujare Hayden. "Coba aja katon kasengsem."
  
  Alicia ngguyu. "Saiki wis rampung. Aku ora bisa mandheg nonton. Apa sampeyan wis nindakake iki? Sampeyan ngerti sampeyan ora kudu menthelengi wong lan nemokake yen sampeyan ora bisa ndeleng adoh?"
  
  "Aku entuk kabeh wektu," ujare Dahl. "Alami".
  
  "Inggih, Muppet sing nganggo kulit iku langka," Drake interjected.
  
  Bus kasebut kuning cerah lan modern lan cepet-cepet ngliwati Rusia tanpa alon-alon. Drake ngormati kacepetan sawijining, driver lan penumpang, nanging ngerti padha ora duwe pilihan. Padha apik sawetara mil saka kutha utama. Nalika bis wis nyedhak lan wong-wong Rusia padha ndeleng, tim SPEAR ngalangi dalan.
  
  "Alon-alon," ujare Alicia.
  
  Smith ngguyu tiba-tiba. "Iki dudu Kansas. Dheweke ora bakal ngerti sampeyan."
  
  "Banjur basa universal." Alicia ngangkat gegamane sanajan Hayden mencorong.
  
  "Lewih cepet," ujare Dahl. "Sadurunge dheweke mlumpat menyang radio."
  
  Bus alon-alon lan rada miring, mburi ngarep sing amba nggeser offside. Wong Rusia wis padha mlayu. Drake mbukak lawang, menehi isyarat supaya sopir mbukak. Pasuryane wong lanang iku wedi, mripate mlebar-mlebar lan njedhul antarane prajurit lan penumpange. Drake ngenteni nganti lawang mbukak lan banjur maju, nyekel tangane.
  
  "Kita mung pengin numpak mobil," ujare kanthi tenang.
  
  Tim njupuk tengah bis. Dahl sing pungkasan mlumpat lan nepuk tangane sopir.
  
  "Maju!" Dheweke nudingi dalan.
  
  Wong Rusia ora luwih saka satus yard ing mburi, bedhil diunggahake nalika sopir nyedhot sikile menyang lantai. Pranyata dheweke lagi ngawasi kaca spion. Bis wiwit obah, penumpang padha mlumpat bali. Drake terus. Alicia mlaku menyang mburi bis kanggo ngevaluasi mburu.
  
  "Dheweke entuk kekuwatan"
  
  Drake melambaikan tangan marang Dahl. "Kandhani Keanu supaya cepet-cepet!"
  
  Wong Swedia katon rada isin, nanging ngomong karo sopir bis. Mobil alon-alon ngangkat kacepetan. Drake weruh Alicia njerit banjur cepet-cepet noleh, njerit ing penumpang bis.
  
  "Turun! Saiki!"
  
  Wedi RPG, Drake uga tiba. Begjanipun, peluru mung nempuh mburi mobil, kabeh dipasang ing sasis. Dheweke ambegan kanthi lega. Temenan, Rusia dielingake babagan korban sipil. Ing paling iku soko.
  
  Sepisan maneh, manipulasi politik ing mburi rencana saben tim elit teka ing pikiran. Ora kabeh tim disponsori dening negara; lan sawetara pimpinan ora ngerti apa sing kedadeyan. Sawise maneh pikirane bali menyang Prancis - lan prajurit mati.
  
  Padha nindakake tugase.
  
  Bus kasebut mundur saka Rusia, nyepetake ing dalan, kabeh pigura gemeter. Drake rada santai, ngerti yen dheweke bali menyang Ejin Horo ing arah sing dituju. Sopir rembugan amba, nyapu giliran. Drake noleh nalika Alicia njerit saka kursi mburi.
  
  Lan padha weruh helikopter ireng duweke Rusia, swooping mudhun kanggo njupuk munggah.
  
  swara Hayden ngisi sambungan. "Dheweke ora bakal nyerang."
  
  Drake ketap bibir. "fluida kab. Pesenan ganti."
  
  "Lan dheweke isih bisa nyurung bis saka dalan," wangsulane Dahl. "Tekane kutha pira?"
  
  "Wolung menit," wangsulane Lauren.
  
  "Dawa banget". Dahl mlaku mudhun ing sisih mburi mobil sing nyepetake lan wiwit nerangake marang penumpang yen kudu maju. Sawetara wektu liwati lan banjur melu Alicia.
  
  "Hai Torsti. Lan aku mesthi mikir kursi mburi mung kanggo ngambung.
  
  Wong Swedia nggawe swara sing dicekik. "Apa sampeyan nyoba nggawe aku lara lelungan? Aku ngerti ngendi lambene kuwi."
  
  Alicia nyebul dheweke ambungan. "Sampeyan ora ngerti ngendi dheweke wis ana."
  
  Dahl mesem lan nggawe tandha salib. Helikopter Rusia ndharat sedhela nalika prajurit munggah, nglayang ing landasan pacu. Bis nutup sawetara kadohan lan nguripake antarane wong-wong mau, lan Alicia lan Dahl mriksa udhara.
  
  Drake katon metu kanggo Prancis ngungsi ahead, nanging mangu apa padha bakal nyoba kanggo nyerang. Padha sawetara ing jumlah lan berjuang karo losses. Padha overestimated. Iku bakal nggawe luwih raos yen padha langsung menyang pitunjuk katelu.
  
  Isih, dheweke nonton.
  
  Swara Lauren teka liwat komunikator. "Nem menit. Apa sampeyan duwe wektu kanggo ngobrol?"
  
  "Babagan apa?" Smith growled, nanging ngempet saka ngomong apa natoni.
  
  "Penunggang Kuda Katelu minangka misteri, ana wong sing dibuwang dening Ordo ing kono kanggo nglebur banyu. Wong India sing misuwur kalebu Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, nanging kepiye sampeyan nemokake wong sing paling ala sing nate urip? Lan dheweke misuwur." Dheweke ngempet. "Kita isih mriksa. Nanging, think tank ing Washington isih buntu. Aku ngandhani yen bisa uga ora elek banget.
  
  Drake ambegan lega. "Ya tresnaku. Ora ana sing paling ala sing bisa kedadeyan, "ujare. "Iki kudu alon-alon bangsa liya."
  
  "Iki mesthi bakal kelakon. Ing warta liyane, kita mikir kita wis retak papat sudhut bumi."
  
  "Apa sampeyan duwe?" ujare Mai. "Iki kabar apik."
  
  Drake seneng understatement khas dheweke. "Tenang, Mai."
  
  "Ya, aku ora pengin mlumpat saka kursiku kanthi bungah," ujare Alicia garing.
  
  Mai ora gelem mangsuli. Lauren nerusake kaya ora ana sing diomongake, "Sedhela, cah. Aku mung dikandhani yen wong Cina bali. Paling ora ana rong helikopter sing arep menyang arah sampeyan.
  
  "Kita lagi numpak bis Cina," ujare Yorgi. "Apa kita ora bakal aman saka wong-wong mau paling ora?"
  
  "Iku rada naif," ujare Kenzie. "Pemerintah ora peduli."
  
  "Sanajan over-generalization," tambah Hayden. "Kenzie bener. Kita ora bisa ngira yen dheweke ora bakal mlebu bis.
  
  Tembung-tembung sunnat, Drake mikir, nalika bintik ireng tuwuh ing langit biru ing ngarep bis.
  
  Alicia kandha, "Wong Rusia ana ing kene."
  
  Wis dadi luwih angel.
  
  
  BAB wolulas
  
  
  Helikopter mabur ing ngarep lan mburi. Drake mirsani nalika manuk Cina swoop mudhun meh menyang aspal sadurunge munggah level lan langsung menyang bis.
  
  "Dheweke meksa kita nabrak," ujare, banjur nuding sopir sing wedi. "Ora ora. terus!"
  
  Mesin bis geger lan ban gludhug ing lemah. Akeh wong sing rame ing ngarep wis mulai bengok-bengok. Drake ngerti yen wong Tionghoa ora sengaja nabrak helikopter, nanging angel menehi kawruh marang penumpang.
  
  Sopir nutup mripate kenceng. Bus noleh.
  
  Drake ngipat-ipati lan ditarik wong adoh saka perch, nyekel setir. Smith mbantu wong lan kira-kira mimpin wong metu menyang wacana. Drake mlumpat ing mburi setir bis, nempatake sikil ing pedal gas lan tetep tangane kuwat ing setir, tetep ing garis lurus sampurna.
  
  Irung helikopter kasebut langsung ditudingake, celah kasebut cepet ditutup.
  
  Krungu jeritan saka mburi lan ing sisih pinggir. Saiki Smith kudu nahan sopir. Drake terus.
  
  Komunikator wiwit ngremuk. "Ayo, Keanu sing nggegirisi," Alicia njerit. "Wong Rusia meh padha karo kita-"
  
  "Asu," Kenzi mbalik maneh. "Tetep kalem. Apa sampeyan ndeleng fasad?"
  
  Swara Alicia nggumunake ing bis.
  
  "Pikiran?" Drake takon ing detik pungkasan.
  
  "Iki dudu rapat dewan!"
  
  Drake nyekel iman, pengalaman lan kemudi. Protes banter ngebaki kupinge. Mayit tiba ing lantai bis. Malah Smith ngguyu. Ing wayah pungkasan, helikopter Cina miring nengen, lan helikopter Rusia ngerem, meh nyelip ing mburi bis. Alicia whistled lan Dal ngresiki tenggorokan.
  
  "Aku pancene percaya yen kita menang ing babak pitik iki."
  
  Drake terus nyopir, ndeleng belokan liyane sing nyapu ing ngarep. "Lan bonus iku kita ora goreng utawa crunchy."
  
  "Stop," kata Kinimaka. "Aku wis luwe."
  
  Alicia watuk. "Iku mung helikopter Cina sing edan."
  
  "Dheweke bakal bali," ujare Hayden.
  
  "Saiki sampeyan wis nyedhaki pinggiran kutha," ujare Lauren. "Nanging isih telung menit drive saka pusat populasi sing layak."
  
  Drake mlayu menyang komunikator. "Ayo, wong! Sampeyan kudu nggawe dheweke wedi!"
  
  Kenzi mlaku menyang lawang mburi, mbengok, "Apa ana wong ing kene sing duwe katana?"
  
  Tembung-tembunge dicekel karo tatapan kosong, lan wong loro utawa telu nawarake kursi. Wong tuwo sing amba mripate ngacungake tangan sing gemeter nyekeli tas permen.
  
  Kenzi mendesah. Drake nguncalake saklar kanggo mbukak lawang. Sanalika, wong wadon Israel macet awak metu, nyekel pinggiran jendhela, banjur gendheng lan narik awake menyang payon bis. Drake nyopir mobil kanthi lancar, nyingkiri bolongan gedhe, ambegan jero amarga ngerti tanggung jawabe saka tumindake Kensi.
  
  Banjur, ing kaca spion, dheweke weruh Dal mlumpat melu dheweke.
  
  Oh sial.
  
  Kanthi konsentrasi sing kuat, dheweke tetep ajeg.
  
  
  ***
  
  
  Dahl munggah ing payon bis. Kensi ngacungake tangane, nanging dheweke nodded liwat dheweke.
  
  "Luwih cepet!"
  
  Helikopter Rusia entuk dhuwur lan saiki nyilem maneh, wektu iki ing sudut telung perempat ing ngarep. Dheweke bisa ndeleng wong nggandhol saka saben sisih, ngarahake gegaman, mbokmenawa ngarahke ing gembong utawa malah sopir.
  
  Dheweke langsung noleh, nggoleki helikopter China. Ora adoh. Nyilem ing sisih kiwa, uga ana wong ngarahake senjata saka lawang. Kasunyatan bilih wong Tionghoa ora nembak banget ing bis dhewe-dhewe wiwitane nyemangati, nanging dirasakake amarga ngerti yen dheweke butuh kothak sing dicekel Hayden, lan dheweke butuh kanthi utuh.
  
  Kensi lungguh ing payon bis, ngrungokake angin lan gerakane, lan dhengkul. Dheweke banjur ngangkat senjata, fokus ing helikopter. Dahl ngarep-arep yen dheweke ora bakal nyoba nggawe film, dheweke mung bakal medeni para penembake. Wong Rusia ora ngendhaleni kaya ngono, nanging Kenzi kepengin banget ngganti.
  
  Dahl ngevaluasi helikopter sing nyedhaki. Dikempalken nganti kebak, iku ora mung lincah, nanging agawe. Sing terakhir sing dikarepake yaiku nyebabake kacilakan apa wae, apa maneh sing bisa nabrak bis.
  
  Ban ngarep mumbul liwat pothole, eliciting "nuwun" saka Drake. Dahl ora krungu liya kajaba swarane udhara sing kesusu lan swarane helikopter. Tembakan kasebut mumbul saka logam ing jejere sikil tengen. Wong Swedia ora nggatekake iki, njupuk target lan murub.
  
  Peluru kasebut mesthine kena target amarga wong kasebut ngeculake bedhil lan mundur. Dahl ora nglilani iki ngrusak konsentrasi lan mung nembak liyane liwat lawang mbukak. Helikopter kasebut langsung nyedhaki dheweke, kanthi cepet nyedhak, lan wektu iki Dahl ngerti yen dolanan pengecut minangka ide sing ala.
  
  Dheweke nyemplung ing payon bis.
  
  Helikopter njerit ing ndhuwur, ngethok papan sing ditinggalake. Dheweke ora duwe kemampuan maneuver kanggo nyedhaki Kensi, nanging dheweke cukup cedhak kanggo mbuwang dheweke.
  
  Tekan pinggir payon bis!
  
  Dahl klelep lan crawled maju, nyoba kanggo nggayuh dheweke ing wektu. Kenzi mandheg dheweke tiba, nanging ilang kontrol gegaman dheweke; Nanging, momentum ngirim dheweke mabur metu saka bis nyepetke lan menyang dalan tanpa welas asih adoh ngisor.
  
  Manuk Cina miring banget, mlebu bunder. Rusian murub nduwur sirah, peluru kesasar nusuk logam cedhak pupu tengen Dahl. Awak Kenzi slid saka pinggir bis, lan sijine kabeh awak menyang kabisat nekat pungkasan, lengen outstretched.
  
  Panjenenganipun ngatur kanggo Lebokake tangan tengen watara dheweke twitching bangkekan; squeezed tightly lan ngenteni wong bodho ono.
  
  Iku teka, nanging terus, digawe dowo kanggo watesan. Ing mengilap, logam Gamelan makarya marang wong, saéngga awak kanggo geser menyang pinggiran, bobot Kenzi narik wong loro mudhun.
  
  Screams teka liwat comms. Tim kasebut bisa ndeleng sikile Kenzi mlaku-mlaku ing njaba salah sawijining jendela sisih. Dahl nyekeli kanthi sekuat tenaga, nanging saben-saben awake sliding nyedhak lan nyedhak menyang pinggir sing atos.
  
  Ora ana genggeman ing atap bis lan ora ana sing bisa dicekel. Dheweke bisa terus, dheweke ora bakal ngeculake, nanging uga ora bisa nemokake dhukungan kanggo ngangkat dheweke. Swara Drake liwat komunikator.
  
  "Apa sampeyan pengin aku mandheg?" Banter, ora yakin, rada kuwatir.
  
  Dahl maca emosi kanthi apik. Yen wis mandheg, mesthi bakal diserang dening Rusia lan Cina. Ora ana sing ngerti apa asile.
  
  Swarane Lauren pecah. "Nuwun sewu, aku nembe nampa pesen manawa wong Swedia teka menyang sampeyan. Saiki wis nyebar papat, wong."
  
  Dahl ngrasakake bobote mulet otote. Saben-saben bis mumbul-mumbul, badane geser menyang pinggir, lan Kenzi saya mudhun. Dhèwèké krungu swarané wong Israèl saka ngisor.
  
  "Ayo! Aku bisa nglakoni iki!"
  
  ora tau. Padha lelungan ing sewidak mil saben jam. Kensi ngerti dheweke ora bakal nglilani dheweke lunga lan dheweke ora pengin loro-lorone tiba. Dahl rumangsa luwih ngajeni dheweke. Atine sing ngerti dikubur jero mung wungu rada nyedhaki lumahing.
  
  Swarane sepatu bote sing nggebugi jendela gawe jantunge dhewe deg-degan.
  
  Padha slid bebarengan, Kenzi mudhun ing sisih lan Dahl ing gendheng bis. Dheweke nyoba nyekel pinggiran kasar sing ana ing pinggir, nanging cilik banget lan ngethok daginge. Amarga ora ana pangarep-arep, dheweke ngempet nganti suwe, kanthi resiko kabeh.
  
  Dhadhane diobahake menyang tebing, nggeser ora bisa diendhani. Mripate ketemu Kenzi, mendongak. Ijol-ijolan kasebut tanpa tembung, tanpa ekspresi, nanging jero.
  
  Sampeyan kudu nglilani aku lunga.
  
  ora tau.
  
  Dheweke narik maneh, mung ngliwati titik ora bali.
  
  Tangan kuwat nyepeng pedhet loro, tangan sing mung bisa dadi milik Mano Kinimaka.
  
  "Gotcha," ujare wong Hawaii. "Sampeyan ora bakal menyang ngendi wae."
  
  Hawaiian ndhukung Dahl banjur alon-alon narik dheweke adoh saka tiba. Dahl nyekel Kensi erat. Bareng alon-alon mlaku menyang papan sing aman.
  
  Ndhuwur, helikopter ambruk kanggo pungkasan.
  
  
  ***
  
  
  Drake ngerti yen Kinimaka ngekep kanca-kancane kanthi kenceng, nanging dheweke isih ragu-ragu kanggo ngowahi bis kanthi kenceng. Rusia lan Cina maju saka arah sing ngelawan, mesthi ngerti yen iki bakal dadi pendekatan pungkasan.
  
  Swara jendhela sing pecah ngandhani yen wong liya ora nganggur. Dheweke duwe rencana.
  
  Saka mburi, Alicia, Smith, May, Hayden lan Yorgi njupuk jendhela saka macem-macem pinggir bis lan nyuwil. Kanthi ngarahake helikopter sing nyedhaki, dheweke mbukak geni sing abot, sing meksa dheweke cepet ngalih menyang sisih. Garis wit rampung lan Drake weruh bangunan ing ngarep.
  
  Jaringan dalan, bunder. Tembakan muni ing mburine, ngisi bis; helikopter ireng njupuk menyang langit.
  
  Dheweke ambegan kanthi lega.
  
  "Kita isih urip," ujare. "Kanggo perang liyane wektu."
  
  Lauren nyelani. "Wong Swedia uga mundur," ujare. "Nanging aku isih entuk sinyal halo. Soko antarane Washington, lapangan lan kula. Iki aneh. Meh kaya-kaya... kaya-kaya..."
  
  "Apa?" - Aku takon. Drake takon.
  
  "Kaya ana macem-macem komunikasi sing kedadeyan. Ana sing lagi diputer. Siji maneh..." dheweke mangu-mangu.
  
  "Tim?" Drake rampung.
  
  Hayden nggrundel banter. "Iki muni konyol."
  
  "Aku ngerti," wangsulane Lauren. "Aku pancene, lan aku ora ahli. Menawi Karin wonten ing mriki, kula mesthi badhe pikantuk ingkang langkung sae."
  
  "Apa sampeyan bisa nyekel dialog apa wae?" pitakone Hayden. "Malah mung sethithik?"
  
  Drake elinga sebutno sadurungé saka SEAL Team 7, mung krungu dening Dahl lan piyambak. Iku kedadeyan maneh yen kabeh komunikasi dipantau.
  
  "Apa kita bisa nundha iki sedhela?" - dheweke takon. "Lan sampeyan bisa nemokake cara sing luwih apik kanggo kita metu saka kene?"
  
  Lauren muni lega. "Mesthi, mesthi," dheweke ngandika. "Tulungi aku sedhela."
  
  
  BAB SANANG BELAS
  
  
  Hayden Jay ngenteni sawetara jam nganti tim kasebut aman ing papan perlindungan satelit cilik ing Taiwan sadurunge ninggalake papan sing sempit kanggo nelpon.
  
  Tujuane: hubungi Kimberly Crowe.
  
  Butuh sawetara wektu, nanging Hayden tekun. Dheweke nemokake pojok sing sepi ing mburi omah, squatted mudhun lan ngenteni, nyoba supaya sirahe ora muter. Iku angel golek apa-apa permanen ing uripe kanggo cling kanggo njaba tim. SPIR dadi uripe, makna uripe, lan, minangka akibat saka iki, dheweke mung ora duwe hubungan pribadi, ora liya kajaba kerja. Dheweke mikir bali menyang angin puyuh petualangan sing wis padha bebarengan - saka Odin lan Gerbang Neraka, menyang Babil lan Pandora, bledosan nuklir sing meh numpes New York, pepisahan lawas karo Ben Blake, lan bubar bubar karo Mano Kinimaka. . Dheweke kuwat, kuwat banget. Dheweke ora perlu kuwat banget. Kedadeyan paling anyar karo bandha Inca ing Peru wis kena pengaruh mental lan fisik. Ora tau sadurunge dheweke kaget banget.
  
  Saiki dheweke kanthi tenang mikir maneh. Kreteg bisa uga wis diobong lan mesthine apik banget. Nanging yen dheweke pancene pengin ngganti, yen dheweke pengin luwih akeh ing uripe, dheweke kudu yakin sadurunge njupuk terjun lan resiko cilaka sapa maneh. Apa iki Mano utawa wong liya.
  
  Aku peduli. Aku pancene pengin. Lan sabanjure aku kudu nggawe manawa aku tetep setya karo apa sing dakkarepake.
  
  Saka urip. Ora tanpa karya. Tim SPEAR teka bebarengan lan nindakake proyek apik, nanging ora ana sing langgeng. Wektu bakal teka-
  
  "Mbak Jay?" - ngandika swara robot kang. "Saiki aku nulungi kowe."
  
  Hayden sijine kabeh bebarengan. Swara sabanjure ing baris kasebut yaiku Menteri Pertahanan.
  
  "Ana apa, Agen Jay?" Laconic, sepi, suwek. Crowe ketoke wis ing pinggir.
  
  Hayden njupuk wektu kanggo mangerteni carane ngucapake pitakonan utama dheweke. Dheweke mutusake kanggo ngubur lan ndeleng apa sing ditindakake Qrow.
  
  "Kita metu saka China lan nampa kothak kapindho. Tim kasebut lagi nyoba iki. Laporan teka rauh, ora mangu. Ora ana korban jiwa, senajan akeh sing tatu lan tatu. Ora kabeh tim saingan musuhan..." Dheweke sedhela kepingin weruh yen Qrow bakal njupuk umpan, lan banjur nerusake, "Sawetara negara luwih agresif tinimbang liyane. Prancis kalah paling ora telu. Siji wong Rusia tatu. Apa ana tim liyane sing luwih rahasia? Kita wis krungu cuplikan obrolan rahasia Amerika, sing mesthi ora mbuktekake apa-apa. Inggris ana ing sisih kita, utawa kayane, lan Drake duwe pengaruh marang dheweke. Saiki awake dhewe ana ing safe house, ngenteni think tank kanggo ngerteni papane Penunggang Kuda katelu."
  
  Saiki dheweke mandheg lan ngenteni.
  
  Qrow njaga cadangan dheweke. "Opo maneh?"
  
  "Aku ora percaya iki". Hayden rumangsa kuciwa nalika usahane ora ana gunane. Dheweke kepingin weruh yen dheweke kudu luwih langsung.
  
  "Aku terus kontak karo wong ing Washington," ujare Crowe. "Ora perlu terus aku dikirim."
  
  "Oh nggih. Matur nuwun".
  
  Hayden wiwit mlebu. Iku mung banjur Qrow ngirim panjalukan ketoke resik mudhun baris.
  
  "Enteni. Sampeyan ujar manawa ana wong sing niru wong Amerika? Nang endi wae ing lapangan?
  
  Hayden ora ngomong kaya ngono. Nanging kabeh informasi sing relevan iki, Qrow mung nyekel siji perkara. Dheweke dipeksa metu ngguyu. "Kayane ngono. Kita krungu ing bumi. Dheweke ora nggawa Lauren menyang iki. "Mesthi wae, kita ngerti ora ana tim kapindho, mula bisa uga iki minangka salah sawijining negara liya sing nggunakake pasukan khusus Amerika utawa malah tentara bayaran."
  
  "Elemen cilik saka pamrentah manca nggunakake personel Amerika Serikat?" Qrow mendesis. "Bisa wae, Agen Jay. Mungkin sampeyan bener. Mesthi, "dheweke ngguyu, "ora bakal ana tim kapindho."
  
  Hayden ngrungokake luwih saka tembung. "Lan kapan kita bakal bali? Apa kita arep bali menyang?
  
  Qrow meneng wae, sing ngandhani Hayden yen dheweke ngerti persis apa sing ditakoni. "Sawijining bab," pungkasane dheweke ngandika. "Kaping pisanan, sing disebut Riders of the Order kudu ditemokake lan dinetralake."
  
  "Mesthi". Hayden uga ngerti yen iki minangka kesempatan pungkasan kanggo ngobrol langsung karo Qrow, mula dheweke mutusake luwih dhisik. "Apa yen kita krungu obrolan Amerika maneh?"
  
  "Sapa aku, agen lapangan? Urusane."
  
  Qrow medhot telpon, ninggalake Hayden kanggo mandeng ing layar ponsel kanggo sawetara menit, saiki maneh ngevaluasi ora mung awake dhewe, nanging niat negarane.
  
  
  ***
  
  
  Drake njupuk kesempatan kanggo ngaso nalika Yorgi, Mai lan Kinimaka urusan karo kothak anyar. Kasunyatan sing teka saka mausoleum Genghis Khan lan dumunung ing antarane barang-barang pribadi tokoh legendaris mung nambah reverence karo sing dianggep. Simbol sing cetha lan lara ing ndhuwur mbuktekake manawa dheweke tau dadi anggota Ordo Pengadilan Terakhir.
  
  Kinimaka sinau kastil. "Aku yakin Orde wis duwe rencana kanggo menehi kunci," ujare. "Nanging urip ana ing dalan." Dheweke mesem.
  
  "Mati," ujare Mai lirih. "Pati ngadeg ing dalan."
  
  "Apa sampeyan pengin aku mbukak kanthi apik?" pitakone Yorgi.
  
  "Ya, ayo dideleng sawetara ketrampilan maling kuwi, Yogi." Alicia ngandika, lungguh karo dheweke bali menyang tembok jejere Drake, botol banyu ing tangan siji, bedhil ing liyane.
  
  "Ora ana gunane". Kinimaka ngunci gembok nganggo cakar daginge. "Iku dudu seni."
  
  Kenzi nyusup menyang dheweke nalika Mai ngangkat tutupe. Skenario sing aneh, pikir Drake, para prajurit dikunci ing kamar cilik sing ora ana papan kanggo njagong, ora ana papan kanggo sosialisasi, ora ana papan kanggo masak. Mung kulkas mini sing diisi banyu lan sawetara kothak cookie. Jendhela padha curtained, lawang wis dijamin karo bolt massive. Karpet kasebut ana benang lan bau jamur, nanging para prajurit ngalami luwih parah. Iki wis cukup kanggo ngaso.
  
  Smith, sing njaga lawang, ngidini Hayden bali, mlebu nalika May tekan kothak kasebut. Drake panginten boss katon kesel lan kuwatir, ing pinggiran. Muga-muga dheweke bakal njlentrehake obrolane mengko.
  
  Mai ngacak-acak saka sikil nganti sikil sawetara detik sadurunge narik tangane metu. Dheweke nyekel tumpukan kertas sing kandel, dibungkus ing folder sing kandel lan diikat nganggo benang benang, nyebabake sawetara anggota tim ngangkat alis.
  
  "Tenan?" Kinimaka lungguh maneh ing bangkekane. "Apa iki senjata sing bisa mbebayani jagad iki?"
  
  "Tembung sing ditulis," ujare Kenzie, "bisa uga kuat."
  
  "Apa iki?" - Aku takon. pitakone Lauren. "Kabeh wong saka Washington nunggu kita."
  
  Wektu terus nglawan wong-wong mau. Kaya biasane, iki minangka kunci kanggo tetep ndhisiki game lan-utamane, balapan. Drake ndeleng rong cara maju. "May, Hayden lan Dal, kok ora ngerti apa iku? Lauren - apa sing sampeyan duwe kanggo penunggang jaran katelu, amarga kita butuh arah sing kudu dituju?"
  
  Lauren wis ngandhani yen dheweke bakal ketemu ing lokasi katelu. Saiki dheweke mendesah banter. "Wah, ora ana sing yakin 100 persen, cah. Kanggo ngenalake sampeyan menyang gambar, aku bakal ngenalake sampeyan interpretasi saka papat arah utama.
  
  Drake mirsani May lan liyane frown nalika padha mlaku menyang senjata penaklukan. "Kita duwe wektu".
  
  "Wah, iki menarik tenan. Sadurungé panemuan sing diarani Donya Anyar ing abad kaping nembelas, dipercaya manawa bumi dipérang dadi telung bagéan - Eropah, Asia lan Afrika. Divisi ing antarane bawana kasebut yaiku Hellespont, sing cocog karo rencana Ordo sing wis sampeyan tindakake nganti saiki. Dadi, Asia wiwit ngluwihi Hellespont, tanah sing ora dingerteni kanthi kasugihan eksotis, sing diarani Timur. Mesthi, mengko padha ketemu Amerika, lan banjur dadi Donya Anyar, dikarepake, dingerteni lan kebak pangarep-arep. Buku lambang sing nggambarake papat arah kardinal anyar diterbitake. Asia, Eropa, Afrika lan Amerika. Kayane Ordo mutusake kanggo ngetrapake pamikiran kuno iki menyang peta amarga alasan sing ora dingerteni - sanajan ana kemungkinan amarga dheweke isih percaya yen dheweke dadi patriark sing paling kuat mburu relik. Lauren ambegan.
  
  "Dadi iki pendidikan maneh jagad sing kedadeyan maneh nalika nemokake Australia lan banjur Antartika?" ujare Kenzi.
  
  "Ya, pendidikan maneh bertahap sajrone pirang-pirang abad, sing dianggep sawetara wong isih kedadeyan. Nanging kuwi crita sing beda. Ora kabeh rasa seneng lan mawar. Ungkapan "papat pojok bumi" bisa uga minangka ekspresi sing paling kontroversial ing sejarah. Ing basa Ibrani diterjemahaké minangka "ekstrim". Ing Wilangan 15:38 iki minangka wates; ing Ezekiel - ngarepke; lan Ayub wis pungkasan. Iki uga bisa diterjemahake minangka divisi. Cetha Kitab Suci wis mbukak dhewe kanggo dipoyoki ing kene ... "
  
  Drake ngerti iki. "Amarga nganggep jagad iki datar?"
  
  "Ya wis. Nanging Kitab Suci njlèntrèhaké ing kitab Yesaya, nelpon iku bal. Dadi, referensi sing disengaja. Intine yaiku dheweke bisa nggunakake sawetara tembung-kira-kira rolas-kanggo nggambarake sudut kasebut. Dipercaya yen tembung "ekstrim" sengaja digunakake kanggo ngaturake, ya mung ngono. Lan ora ana wong Yahudi sing bisa nyalahake makna sing sejatine, amarga suwene 2.000 taun ngadhepi kutha Yerusalem kaping telu saben dina lan ngucap, 'Ngunekake kalasangka gedhe kanggo kamardikan kita.' Padha ngunggahna gendera kanggo nglumpukake para wong buwangan, lan nglumpukake kita saka pojokan bumi papat ing tanah kita dhewe."
  
  "Dadi dheweke ora milih tembung kanthi acak?" - takon Smith.
  
  "Ora. Kitab Nabi Yesaya nerangake carane Sang Mésias bakal nglumpukake umaté saka patang sudhut bumi. Saka ing ngendi-endi bakal padha nglumpuk ana ing Israel."
  
  Kensi ora obah otot utawa ngomong apa-apa. Drake ora ngerti apa kapercayan agama dheweke, yen dheweke uga duwe, nanging dheweke ngerti manawa dheweke bakal dadi bagean gedhe ing uripe. Ing wektu iki dheweke sinau dheweke luwih sethithik nalika ngenteni Lauren terus. Kapercayan Dahl yen dheweke pancen apik lan mesthi bali menyang ati morale bisa dibenerake. Dheweke isih weruh pinggiran kanggo dheweke - pinggiran nglanggar hukum - nanging ora kudu ala.
  
  Saka wektu kanggo wektu.
  
  Nanging sampeyan ora bisa duwe loro cara. Lan apa sing dideleng ing Kensi - pembunuh kejam nalika dheweke dibutuhake, lan jiwa sing berjuang nalika ora. Kanggo dheweke, dheweke kudu ngganti dheweke.
  
  "Mesthi wae," ujare Kinimaka. "Pisanan Afrika, banjur China. Terus apa maneh?
  
  Lauren langsung nanggapi. "Ya, kita mikir yen makna Kitab Suci ana ing wates, kaya Tatanan. Dheweke nggawe angel kanggo sapa wae sing teka sabanjure. Miturut teks ... uga ... Aku bakal maca wacana sing cocog: 'Golek panggonan ngaso saka Rama Strategy, lan banjur Kagan; India paling awon sing tau urip, lan banjur Scourge Gusti Allah. Nanging kabeh ora kaya sing katon. Kita ngunjungi Khagan ing 1960, limang taun sawisé rampung, nempatake Penaklukan ing peti mati. Kita wis nemokake Scourge sing njaga Pengadilan Terakhir sing sejati. Lan mung kode mateni nalika Horsemen muncul. Ora ana tandha tandha ing balunge Rama. Wong India diubengi gaman..."
  
  Drake nyerep. "India paling awon sing tau urip? Lan dheweke diubengi senjata? Mesthi wae, bisa uga ana ing ngendi wae ing India. Iki negara sing diubengi senjata.
  
  "Mbalik nalika Ordo ndhelikake Penunggang?"
  
  Drake mikir babagan iki. "Inggih, inggih, kula kinten-kinten. Oalah, apa sing dadi penunggang jaran katelu?"
  
  "Keluwen".
  
  Dheweke njupuk ambegan jero lan nyawang Alicia. "Iku ora bisa dadi Putri Wulu, ta?"
  
  Alicia ngacungake tangane. "Bisa wae. Aku bakal njupuk cathetan iki."
  
  Mripat Drake mbuka. "Sampeyan ora mungkin."
  
  "Ana pilihan?"
  
  "Kanggo apa?"
  
  "Putri sing endi? Wong wedok kudu ngerti, lho."
  
  Dheweke sinau sepatune. "Nggih. Aku tansah dadi parsial kanggo Cleopatra. Aku ngerti dheweke dudu putri, nanging..."
  
  "Ratu? Dadi luwih apik".
  
  Lauren isih ngomong. "Kaya sing dakkandhakake sadurunge, wong lanang lan bocah wadon isih ngira-ngira manawa Ordo India bisa dirujuk. Ing kasunyatan, iki banget ambigu. Maksudku, malah nglebokake awake dhewe ing wektune, bisa uga salah siji saka rolas.
  
  "Lan kabeh padha diubengi senjata?" - takon Smith.
  
  "Aku manggon ing India, ya. Paling."
  
  "Inggih, paling kita duwe tujuan," ujare Alicia.
  
  Drake nyawang May, Hayden lan Dahl, sing lagi ngurutake isi kothak kapindho, Conquest.
  
  "Ana kemajuan?"
  
  Hayden ngobahake tangane kanggo nuduhake yen dheweke meh ana. Dheweke nyawang munggah. "Iki misale jek dadi cetak biru kanggo skenario kiamat. Apa sampeyan ngelingi efek rod? Siji acara cilik nyebabake liyane lan liyane, saben luwih gedhe?"
  
  "Teori Chaos," ujare Dahl. "Iki minangka senjata penaklukan, lan Genghis Khan minangka pemikir sing jero. Kanthi iki sampeyan bisa nelukake jagad iki."
  
  Drake nuthuk botol banyune.
  
  Alicia kandha, "Senjata efek domino?"
  
  "Pancen. Kepiye pembunuhan Franz Ferdinand nyebabake bintang Perang Donya I. Kemungkinan, rencana nambah kekacauan iki bisa miwiti Perang Dunia III."
  
  "Lan," Drake mateni komunikator sedhela lan ngomong kanthi tenang, "iku cukup rumit. Sapa sing bakal kita wenehake?"
  
  Kabeh padha mandeng. Iku pitakonan sing bener. Hayden nerangake yen dheweke ora kudu ngomong apa-apa maneh. Dheweke ngerti manawa Washington lan Sekretaris Pertahanan wis ora seneng karo dheweke, lan dheweke bali mikir babagan Tim SEAL 7.
  
  Kebetulan?
  
  ora tau.
  
  Hayden nyinaoni lembaran kertas sawetara menit maneh, banjur diselehake ing jakete. Ngatasi kabeh tim, dheweke ngangkat pundhake, nuduhake yen keputusane durung digawe lan pancen bisa kedadeyan karo dokumen sing ora aman.
  
  Kanthi banter dheweke kandha, "Kita bakal ngatasi iki sanalika bisa. Saiki kita butuh lokasi katelu. Lauren?"
  
  "Aku ngrungokne kuwe. Kita isih ngenteni".
  
  "Saiki ngenteni sedhela," ujare Kensi, raine wiwit sepuluh menit pungkasan isih jelas. "Sampeyan ngomong yen ana papat pojok bumi, ta?"
  
  "Inggih, Kitab Suci nyebutake," ujare Lauren. "Lan iki tatanan saka Pengadilan Terakhir."
  
  "Wah, ana sing salah. Apa sampeyan ora weruh?
  
  Drake kedhip, saiki luwih bingung tinimbang sadurunge. Dahl sinau Kenzi kanthi teliti.
  
  "Mungkin sawetara panjelasan bisa mbantu?"
  
  "Patang pojok? Afrika, Asia, Eropa lan Amerika."
  
  "Pancen. Kuwi sing diomongké marang aku."
  
  Kensi ngacungake tangane loro. "Indi ngendi?"
  
  Hayden wungu. "Damn, India iku bagéan saka bawana Asia."
  
  "Sing kita wis ditangani."
  
  Lauren mikir nalika dheweke ngadeg ing dheweke sikil. "Sing mung ninggalake Eropa lan Amerika," ujare. "Hei wong lanang, apa sampeyan mikir bab sing padha karo aku?"
  
  "Mungkin," Alicia ngeluh. "Apa bokongmu kaku amarga lungguh ing lantai sing ala?"
  
  "Ayam," ujare Kinimaka. "Nanging banjur aku tansah mikir 'pitik'."
  
  "Order minangka penjahat perang taun patang puluhan. Ing wektu padha ndhelikake bedhil, istilah 'American asli' wis ing mode, nanging padha ora bakal mikir bab iku. Dheweke lair ing taun rong puluhan utawa luwih dhisik, amarga Gusti Allah."
  
  "Red Indian?" Drake ngandika. "Saka Wild West? Sialan".
  
  "Bisa wae," ujare Lauren. "Apa sing dipikirake dening think tank ing papan sing salah."
  
  "Dadi, sapa sing paling awon sing nate urip?" - takon Dahl.
  
  "Ayo aku bali menyang sampeyan babagan iki. Saiki, munggah pesawat wae."
  
  Drake ora mung siji glaring ing Hayden.
  
  Bali menyang Amerika?
  
  Ngakak.
  
  Hayden, utamane, nonton Smith. Dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan sawise kedadeyan ing Peru, utawa apa sing dipikirake para panguwasa. Prajurit, kanggo kredit, langsung wiwit tangi lan mriksa tas ransel.
  
  Nunggang jaran katelu? Keluwen? Lan Amerika? Apa saingan kita ngerti?
  
  Apa dheweke bakal entuk wektu tentrem kanggo ngatur uripe?
  
  Ora dina iki, Hayden, ora dina iki. Sinyal kanggo wong liya kanggo mbusak communicators lan mateni wong-wong mau, dheweke defiantly ngadeg ing tengah.
  
  "Kita nindakake," dheweke ngandika. "Lan kita nindakake kanthi bener. Kaya sing kudu kita lakoni, kaya sing kita lakoni. Nanging wong lanang, aku duwe leladen. Aku percaya, "dheweke ngaso," manawa Crow lan pamrentah Amerika duwe tim nomer loro ing game kasebut. SEAL Team 7, lan ketoke dheweke pancen apik. Tim iki bisa uga ora ana ing game kasebut mung kanggo mesthekake yen kita entuk kabeh pembalap.
  
  Drake ngangguk mendengar itu. "Ngapunten?"
  
  "Nah, apa sampeyan mikir yen ana skenario kapindho? Kepiye yen dheweke ana ing kene kanggo ngrusak kita?"
  
  
  BAB PULUH
  
  
  Karin Blake lungguh karo boots ireng ing meja, ponsel dheweke clutched antarane gulu lan chin, nunyuk adoh ing keyboard karo tangan free. Dheweke nganggo T-shirt lan jins ragged, lan rambute diikat nganggo dasi rambut sing kandel. Swara sing ngomong ing kuping kiwa meh klelep dening ngguyu Palladino.
  
  "Tenang, Dino!" dheweke noleh lan bengok-bengok.
  
  "Inggih Ya". Prajurit noleh karo mesam-mesem banjur weruh raine. "Apik apik. Dhuh Gusti, sinten ingkang ngukum panjenengan?"
  
  Karin njaluk ngapura marang penutur. "Bocah-bocah iku nakal," dheweke ngandika. "Sekedhik maneh lan dheweke bakal nemokake awake dhewe ing njaba langkah sing ora sopan."
  
  Wong wadon mau ngguyu lirih. "Oh ya, aku tuku loro iki."
  
  Karin nyawang Dinosaurus sing dhuwur lan otot lan kanca-kancane ing tangan, Wu sing cilik lan kurus. Loro-lorone prajurit padha ngeculake uap, bosen dikurung ing omah ing ara-ara samun sajrone minggu kepungkur, nyetel macem-macem sistem. Sing dibutuhake yaiku tumindak nyata.
  
  Karin takon: "Lan padha mlayu?"
  
  "Pancen. Aku dadi bagian saka unit komunikasi. Padha diutus kita shift. Tim SPEAR njupuk kothak saka wong Tionghoa lan bisa lolos menyang Taiwan. Sebagéyan luck, sebagéyan cadangan ing sisih tim liyane, aku kira.
  
  Karin ngerti iki luwih saka mung luck. Ora ana tim sing luwih apik ing donya saiki tinimbang SPEAR. Dheweke tau bangga dadi bagian saka iku.
  
  "Telek jaran iki ora ateges akeh kanggo kula," dheweke ngakoni. "Aku fokus ing perkara liyane. Nanging kandhaa, arep menyang endi?"
  
  "Lho, aku durung ngerti. Kayane India. Nanging misale jek ana sawetara disagreement. Delengen, aku setuju mbantu sethithik amarga kedadeyane wong tuwane Palladino sing mlarat lan amarga kita padha sepihak, nanging ana watesan sing bisa dakkandhakake.
  
  Karin rumangsa curiga. "Kita ora butuh luwih akeh. Mung iki - nalika aku nelpon, aku kudu ngerti posisi tim Drake. Apa bakal sesuk utawa ing sasi. Sampeyan bisa nindakake?"
  
  Wangsulane ajeg. "Ya, anggere aku tetep ing unit sing padha. Aku percaya."
  
  "Matur nuwun". Karin cepet-cepet mungkasi obrolan sadurunge ana pitakonan liyane. Dheweke njupuk wayahe kanggo netepke kamar lan ndeleng ngendi padha. Wiwit padha njupuk Panggonan bali saka nest dealers tamba ', padha wis di resiki metu saka kabeh ala, golek prabot ing kabeh limo panggonan, saka floorboards kanggo ing ngisor omah, uga ing pojok lan crannies saindhenging papan loteng. Ngobong saben potongan pungkasan yaiku nyenengi awake dhewe. Nalika isih offline, Karin, Dino, lan Wu nyiyapake komputer, komunikasi, piranti pengawasan, lan liya-liyane. Yen omah ara-ara samun dadi markas, mula kudu dikuatake, bisa dipertahankan, dadi kastil dhewe.
  
  Karin ngira yen dheweke wis meh ana.
  
  A anyar, pikiran nglarani saiki kedaden kanggo dheweke.
  
  Dheweke nonton Dino lan Wu nggarap komputer, nyambungake kabel miturut instruksi dhewe lan nginstal piranti lunak, firewall, lan liya-liyane. Dheweke dynamite ing jenis iki sadurunge dheweke miwiti latihan dheweke. Saiki dheweke luwih akeh. Ya, dheweke isih ilang sawetara perkara, nanging dana saiki mung cukup kanggo nutupi. Dheweke butuh sawetara sumber penghasilan sing stabil.
  
  Aja nglirwakake. Sampeyan ora bisa nyurung, ngubur jero.
  
  Karin ngerti kabeh babagan SEAL Team 7. Dheweke ngerti kenapa dheweke ana, apa tujuane; kekiyatan lan kelemahane; agenda lan pesenan rahasia pungkasan. Banjur, kanthi efektif nyedhiyakake dhukungan, dheweke saiki bisa ngelingake Matt Drake.
  
  Iku nyenengake, iki twisting, iku nyebabake asam ing isine weteng.
  
  Saben kedadean sing dilalui, wektu sing cerah lan wektu sing angel, dina-dina kegilaan lengkap, nggegirisi emosine kaya manuk sing ngetok cacing. Karin wis tau nandhang tatu banget lan wis nyerah marang urip, mung nemokake maneh ing papan sing ora dikarepake. Dheweke diwenehi tujuan anyar.
  
  Maneh, metu saka biru, dheweke ngalami karusakan nalika adhine lan kulawargane tilar donya, lan banjur tresna nalika Komodo tresna karo dheweke. Mbok menawa kedadean awal banget nalika dheweke isih enom numpes dheweke lan nyetel dheweke ing dalan urip.
  
  karusakan.
  
  Saiki dheweke pancen pengin ngrusak kabeh barang apik sing diduweni. Yen ana sing bener, dheweke pengin gagal. Yen ana kedadeyan sing apik, dheweke bakal nggawe manawa ora ana prasangka.
  
  Yen tim anyar wiwit ngrembaka, kanggo tuwuh luwih cedhak, iku bakal nyuwek.
  
  Ngrusak dhiri dudu cara urip anyar kanggo Karin Blake. Iki gaya urip sing dipilih. Kemul mulyo Kula. Dheweke tansah kepingin weruh yen bakal teka bunder lengkap, tengen watara lan bali menyang iki.
  
  Banjur dheweke lungguh, santai, kanthi informasi sing ora ana tim SPEAR nalika nyabrang papat poin kardinal nalika nyoba entuk papat senjata ngipi elek. Prapatan ngadeg mbukak amba ing lawang dheweke.
  
  Siji dalan mimpin kanggo nebus pungkasanipun, kanggo kanca, camaraderie lan pain urip.
  
  Dalan liyane bakal ngrusak kabeh sejarah iki, kabeh masa depan sing durung mesthi iki, lan menehi kabeh sing dibutuhake: kekacauan.
  
  Karin ngumpulake barang-barange banjur metu menyang teras. Hawane ara-ara samun garing, dicampur karo bledug. A werni padhang sumunar dhuwur ing langit. Ing endi wae, unit pasukan khusus AS super-elit sing diarani SEAL Team 7 ngoyak kanca-kanca lawas - Matt Drake lan Alicia Miles, Torsten Dahl lan May Kitano lan liya-liyane - kanthi tujuan kanggo mateni.
  
  Karin mikir babagan menehi peringatan.
  
  Banjur dheweke macet sirahe bali liwat lawang. "Heh wong-wong sing kapitunan, copot bokongmu. Kita duwe papan sing kudu dituju lan wong bisa ndeleng. Simpenan rahasia Tyler Webb ora bakal didhelikake ing salawas-lawase.
  
  
  BAB KAPAL LULUS
  
  
  Karin numpak senapan, nonton Dino nalika dheweke kanthi ati-ati ngarahake Dodge Ram liwat ula-ula bengkong sing mbentuk dalan gedhe lan dalan mburi Los Angeles.
  
  "Tetep dalanmu," dheweke ngandika nalika prajurit enom ngliwati roadster abang. "Apa sampeyan kelingan yen kita diburu?"
  
  Dino nyengir marang dheweke karo bungah durung dewasa. "Seneng wae metu saka omah, Bu. Apa wae, sampeyan kudu ngerti yen aku luwih apik tinimbang sampeyan. Luwih apik ing kabeh cara."
  
  "Dadi sampeyan terus ngomong."
  
  "Tentara ora bakal nglilani kita lunga," ujare Wu. "Saben-saben kita menyang permukaan, kita rawan."
  
  "Turunake swaramu, Pak. Dhuh Gusti, panjenengan saged nindakaken tugas ganda."
  
  "Ayo ndeleng kepiye sampeyan bakal seneng nalika nyambungake kacang menyang baterei mobil."
  
  "Aja dadi bokong, Wu. Iki tentara, dudu CIA.
  
  Karin seneng panorama pancet ing salah siji sisih mobil; Los Angeles ing kabeh kamulyan. Wayahe santai lan ora mikir apa-apa. Raksasa ijo lan beton sing kandel bersaing kanggo supremasi, lan ing mburine ana gedung pencakar langit logam sing sumunar ing srengenge sing panas. A smog cahya Hung ing tingkat mega, darkening dina, nanging lagi wae katon. Wong-wong teka lan lunga, meh ora katon ing trotoar lan ing pusat perbelanjaan, bolak-balik ing mobil. Hollywood Hills liwat nengen alon-alon, ora digatekake, amarga ing wektu iku Dino weruh mobil patroli ireng putih mlebu ing jalur cepet lan alon-alon kaya bocah sing apik banget, mripate ing dalan, fokus ing ngarep.
  
  Yen sampeyan ora ndeleng dheweke, dheweke ora bakal weruh sampeyan.
  
  Pungkasane dalan pesisir mbukak lan padha menyang San Francisco.
  
  "Luwih apik tinimbang ara-ara samun." Wu nyinaoni ombak sing gemerlap.
  
  Karin nganalisis tugas ing ngarep. Dheweke ora mbuwang wektu ing markas. Kaping pisanan, padha nginstal komputer, loro Mac paling dhuwur kanthi dolanan khusus sing bisa dituku. Kabel serat optik minangka bagian sing paling angel, nanging yen dheweke ngerti lan Karin nginstal pirang-pirang firewall, dheweke wis siyap. Malah banjur, sanajan karo Karin ing keyboard lan nggunakake akal genius dheweke, padha ora duwe potensial kanggo hacking edan. Dheweke diwatesi, dipeksa nggunakake kapinteran.
  
  Karin ngerti babagan rekening bank rahasia Tyler Webb sing ora kaetung. Dheweke nonton dheweke nalika dheweke kerja ing SPIR. Dheweke ngerti apa sing diarani warisan; babagan sawetara rahasia sing ana ing tim lawas dheweke. Lan dheweke ngerti papan sing ndhelik gedhe; soko sing paling sugih ing donya, stalker paling produktif wis amassed marang atusan wong, maneh kalebu anggota saka tim lawas dheweke.
  
  Akeh sing percaya yen Webb wis mati, dheweke bisa nemokake dheweke ing wektu luang.
  
  Masalahe yaiku Karin ora duwe pikiran kaya ngono. Akses menyang papan sing didhelikake bakal menehi kekuwatan sing ora bisa dingerteni - lan ing pungkasan kabeh, kekuwatan ana ing endi wae. Wong telu mau bisa nerusake saka kono; entuk dhuwit, anonymity, keamanan lan pengaruh. Mesthi wae, yen ana atusan wong sing nggoleki stash Webb, bakal angel banget nyolong.
  
  Saiki ora ana sing ngerti papan panggonane.
  
  Kajaba Karin Blake.
  
  Saora-orane dheweke mikir. Sawetara jam sabanjure bakal ngandhani. Informasi njero banget mbiyantu. Dheweke ngerti kabeh babagan Nicholas Bell lan carane whistleblower, lungguh ing sel pakunjaran, marang kabeh - jeneng, panggonan, pribadine, kabeh cesspool bosok. Dheweke ngerti kepiye Lauren Fox seneng ngunjungi. Dheweke ngerti wong sing ngrungokake lan ngobrol karo Lauren Fox.
  
  Ya, dheweke ngerti dheweke, dheweke durung mesthi ngerti dheweke.
  
  Dheweke bisa uga wis rada telat menyang partai-latihan tentara Karin lan budhal sakteruse njupuk sawetara wektu-nanging dheweke nggawe kanthi bakat hacking sing paling dhuwur. Omong-omongan Bell diganggu. Smith ketoke duwe guts kanggo ajeg nampa salinan iki obrolan - boy nakal - lan nambani wong minangka wanted. Sapa sing ngerti apa sing ditindakake dening prajurit sing panas-panas lan gampang nesu marang dheweke? Mbela keamanan nasional, jelas.
  
  Intine yaiku Karin bisa hack menyang garis sing mimpin langsung menyang jaringan Smith. Iku proyek relatif gampang kanggo dheweke. Dheweke njupuk wektu kanggo ngumpulake loot sugih. Tyler Webb tau duwe kantor, omah, penthouse lan malah pulo ing saindenging jagad. Jeneng papan sing cocog karo dheweke kalebu Washington, D.C., Niagara lan Monte Carlo. Bell ngomong karo Lauren, nanging dheweke uga ngomong karo pengawal keamanan lan pengacara, lan cathetan Smith kalebu potongan saka kabeh.
  
  Smith ora duwe masa depan sing cerah, dheweke mikir.
  
  Ora ketompo carane sampeyan ngiris, kedadeyan Peru - utawa kedadeyan - nyebabake tim SPEAR menyang jagad kasangsaran.
  
  Karin ngganti posisi dheweke minangka tandha flashed liwat ngandika padha 130 mil saka San Francisco. Bell dadi cukup fasih karo Lauren - bola-bali nyatakake fakta sing mbokmenawa bener, jeneng jeneng, panggonan, akun bank. Nganti saiki, Karin ora wani nggunakake akun kasebut, wedi yen panguwasa bisa nelik wong-wong mau kanggo ndeleng sapa sing muncul. Kaping pisanan, dheweke butuh rencana tumindak sing dipercaya lan uwal.
  
  Mulane trip kanggo San Francisco.
  
  Nalika ditekan, Bell nerangake carane Webb kadhangkala gumunggung babagan apa sing dheweke ngerti. Wong iki minangka stalker ritual, bayangan sing sugih kanthi sumber daya kanggo mbukak, nglarani, lan nduweni meh kabeh wong ing donya yen dheweke pengin. Webb tansah nawakake Bell tidbits, nyetel wong munggah, nanging uga hinted ing apa kang disebut "ibu lode."
  
  Iki 'urat ibu' dadi kantor khusus ing ngendi megalomaniac nyimpen kabeh rereget sing wis diklumpukake ing sapa wae. Mesthi, dheweke ora nate ngandhani Bell ing ngendi.
  
  Nanging Karin mikir kabeh. Dheweke duwe kauntungan luar biasa amarga bisa ndeleng kabeh saka njero. Lan dheweke eling nalika Webb nyolong informasi saka umume tim lan ngunjungi dheweke kanthi rahasia. Dheweke memori eidetic njupuk liwat tengen ana. Mesthine ora gampang, nanging Karin ngerti yen Webb lagi kerja ing kantor kondhang ing Washington lan wis bisa nglacak korespondensi, sing saiki direkam.
  
  File gedhe dikirim menyang alamat San Francisco tartamtu kaping setengah. Penyelidikan luwih lanjut nuduhake manawa file gedhe liyane dipikolehi saka kantor liyane sing dikenal. Mangkono, nalika panguwasa nggoleki data sing kandel, Karin bisa nemtokake persis apa sing dibutuhake.
  
  Dino mimpin wong liwat lalu lintas, liwat Golden Gate lan liwat Fisherman kang Wharf. Turis ngumpulake wilayah kasebut kanthi kamera siap-siap, metu menyang dalan tanpa ngurus awake dhewe. Dino campur menyang lalu lintas, menehi polisi ora ana alesan kanggo sok dong mirsani. Bukit sing tajem nuntun wong-wong mau menyang kutha, lan ora suwe dheweke ngubengi Union Square, ngliwati bank-bank lan apotek, kapal lan restoran, ing upaya sing paling angel nganti saiki: golek papan parkir sing apik.
  
  "Tinggalake kene wae." Wu nuding menyang papan cilik cedhak Walgreens. "Alamat kasebut limang menit mlaku saka kene."
  
  "Lima menit?" ujare Karin. "Bisa uga ing salawas-lawase yen Webb wis ninggalake kontingensi."
  
  "Plus," Dino ngandika nalika alon-alon nyedhaki panggonan sing dituju, "iku Dodge Ram." Aku bakal angel parkir bokongku ing papan kasebut.
  
  "Kowe arep tak lakoni? Aku bisa nyopir."
  
  "Oh, tenan? Inggih, mesthi, Toretto. Ayo ndeleng carane sampeyan ngatur-"
  
  "Bocah-bocah," Karin ambegan. "Menenga wae. Delengen kono?"
  
  "We kudu akses apik kanggo uwal cepet. We kudu akses cepet. We kudu..." Dino mandheg. "Ya ampun, awake dhewe butuh garasi nganti suwe, ta?"
  
  Karin manthuk. "Neng kene. Yen perlu, kita bakal ngapusi sedhela; kita bisa tansah ninggalake kene ing dina liyane nalika bledug dumunung.
  
  "Sialan, aku harap tidak," Wudhut. "Ngginakaken cukup wektu karo sampeyan loro dina iki."
  
  "Iki masalah?" Karin mikir nalika Dino ngeterake Ram menyang parkir lemah.
  
  "Inggih, testosteron rada dhuwur. Sampeyan loro-lorone bersaing kaya sedulur. Kadhang-kadhang rada kesel."
  
  "We? Saingan?" Karin nyawang Dino kanthi nesu. "Tenan kita?"
  
  Prajurit enom ngguyu banter. "Mung amarga sampeyan ora pengin ngakoni yen aku luwih apik tinimbang sampeyan."
  
  "Aku ora weruh." Karin nyawang dheweke kanthi kritis, banjur noleh menyang Wu. "Apa sampeyan ndeleng iki?"
  
  "Ayo dakkandhani. Yen kowe padha mabuk lan mutusake kanggo rabi, kowe kudu ngadeg kanthi ngadeg amarga kowe kalorone kepengin dadi ndhuwur."
  
  Karin ngguyu serak akhire Dino nemu panggonan sing disenengi. "Mabuk kaya neraka? Sial, ora ana alkohol sing cukup ing donya kanggo kedadeyan kasebut, Woo."
  
  Dino njupuk kunci lan mbukak lawang. "Wayahe kanggo fokus. Kabeh omong kosong kawin iki ora mbantu."
  
  "Kowe ora seneng karo bocah wadon, Dino?" Karin melu wong loro sing ngadeg ing ngarep. "Ana kebon binatang ing San Francisco. Kita mesthi bisa nggawa sampeyan ana sawise rampung.
  
  Dino ora nggatekake dheweke, njupuk ponsel lan ngenteni alamat sing kudu diisi. "Telung menit," ujare. "Kita wis siyap?"
  
  Karin nyelehake pundhake menyang tas ransel. "Kaya neraka."
  
  
  ***
  
  
  Iku bangunan kantor dhuwur, lan kantor Webb ana ing lantai telung puluh lima. Karin ngira yen iki ora biasa kanggo dheweke - wong edan biasane luwih seneng manggon ing tingkat paling dhuwur supaya bisa ngremehake kabeh wong - nanging dheweke mikir yen alamat iki bisa didhelikake lan rahasia - iku sing dihargai. lan repositori elit karya uripe.
  
  Kabeh pancegahan, dheweke mikir.
  
  Sing nggawe apa sing bakal ditindakake luwih akeh ...
  
  Bodho? Naif? Pinter? Pinter?
  
  Dheweke mesem peteng dhewe nalika ngerti yen jawabane gumantung saka asile.
  
  Trio mlebu liwat lawang puteran ing lantai ngisor, kesawang sawetara elevator, lan tumuju ing kono. Wong lanang lan wadon nganggo jas sing peteng ndhedhet bola-bali. Ing pojok adoh ana meja informasi sing dijaga dening rong sekretaris rambut ireng. Tingkat swara kurang, kabeh wong nyoba ora nggawe rame. Karin weruh siji pengawal keamanan kabotan ing sudhut, sing ndeleng ing lalu lintas liwat lan telung kamera keamanan. Dheweke nuntun Dino menyang papan informasi.
  
  "Telung puluh lima". Dheweke manthuk. "Siji perusahaan duwe kabeh lantai."
  
  "Duwe teges".
  
  Wu mandeng judhul. "Sistem Minmak?" dheweke maca. "Kabeh padha, kabeh padha."
  
  Perusahaan tanpa pasuryan sing mrentah jagad.
  
  Karin pindhah, tekan elevator lan mriksa kaping pindho. Ora bakal kaget yen dheweke nemokake nomer kosong 35-utawa nomer sing ilang kabeh-nanging ana, putih lan mengilap kaya kabeh liyane. Warga menet tombol ing lantai sing beda-beda, lan Karin ngenteni nganti menit pungkasan, nanging mung dheweke mencet 35.
  
  Dheweke ora kudu ngenteni suwe. Dheweke nyopot tas ransel, ethok-ethok ngoyak-oyak ing njero. Dino lan Wu uga siap-siap. Nalika lift berbunyi lan lawang mbukak ing tandha 35, trio mung ngenteni sawetara detik kanggo ndeleng apa sing dilawan.
  
  Lorong sing polesan nganti adoh, kanthi lawang lan jendhela ing sisih loro. Ing sisih mburi ana meja kayu. Tembok dihias nganggo lukisan, ora enak lan mboseni. Karin ngira yen ana sing ngenteni wiwit dheweke menet tombol, nanging saiki wis ana ing kene. Padha siap, semangat, enom lan bisa.
  
  Dheweke nuding dalan, mlebu ing jagad aneh sing isih dadi kagungane wong mati. Yen ana, iku warisan Webb. Ibune vena.
  
  Ora ana kamera CCTV. Ora ana keamanan. Lawang pisanan dheweke nyoba guncang banget ing sawijining pigura sing lunga adoh. Iku kabeh kanggo pertunjukan, mung tutup. Dheweke ngetokake pistol lan ngisi kanthonge karo majalah. Rompi sing dienggo ing sangisore jas wis katon gedhe banget, nanging saiki nglindhungi dheweke. Tim kasebut nyebar nalika kanthi ati-ati nyedhaki meja.
  
  Karin mandheg lan nyawang loro dalan mudhun loro koridor anyar. Dheweke kaget nalika swara robot ngandika.
  
  "Saget kula byantu?"
  
  Dheweke weruh sensor sing dipasang ing pojok ngarep meja. Nanging, dheweke ora weruh kamera.
  
  "Halo? Apa ana wong ing kana? Aku muter wong bodho.
  
  Kabeh wektu iki dheweke mikir rencana ing sirahe. Webb stream gedhe saka data ora mung mimpin dheweke kanggo alamat iki, dheweke bisa kanggo pinpoint lokasi terminal teka nggunakake desain pigura digital bangunan. Dheweke ngerti yen dheweke kudu ngiwa lan nengen, nanging dheweke kepingin weruh apa sing bisa ditindakake robot-robot kasebut ...
  
  "Aku rumangsa wis ilang." Dheweke shrugged, nyawang Dino lan Wu. "Tunggu wae, Pak Robot, nalika kita nyoba golek wong."
  
  Iku worth cobi. Karin tumuju ngiwa, wong lanang ing mburi dheweke. Wong gunung pisanan muncul ing sisih kiwa, metu saka kantor, nyekel bat baseball kanthi kenceng ing tangan siji lan napuk sirahe ing sisih liyane. Kapindho muncul ing ngarep, banjur katelu, lan kaping papat katon ing sisih kiwa, wektu iki nganggo palu.
  
  Wu ngguyu. "Telu ing mburi."
  
  Karin ngacungake pistole. "Ayo guys, aku kurang apa?"
  
  Gunung kapisan, wong sing sirahe gundul, nyengir. "Ana radar ing kana, cah, lan kita tetep ana ing ngisor iki."
  
  "Aku weruh. Dadi, ngerti Tyler Webb kaya aku - wong sing seneng nggawe gangguan ing wektu sing tepat lan ing papan sing tepat - apa iki taman tentrem? Meditasi? Ya, saiki kita ora bakal ngganggu dheweke, cah, ta?"
  
  "Gun dijupuk lan polisi bakal kene ing sepuluh menit," wong ngandika. "BLOW ing rong puluh."
  
  "Apa babagan keamanan bangunan?"
  
  Wong lanang kuwi ngguyu. "Ora ketompo".
  
  "Matur nuwun kanggo informasi".
  
  Karin nembak dheweke ing lengen tanpa peringatan lan weruh dheweke stagger. Dheweke njupuk wektu sabanjure, ing weteng, lan ngenteni nganti dheweke kenek ing lantai sadurunge mlumpat ing mburi lan nggunakake balung mburi kanggo push mati.
  
  A baseball bat mabur cedhak sirahe, ora kejawab dheweke, lan mbukak liwat lawang, shattering kaca lan pigura. Dheweke ora nggatekake. Wu ana ing mburi dheweke lan Dino obah ing arah liyane. Obesitas katelu ngalangi dalane. Dheweke murub loro nembak ing massa, dodged a swing kuwat, lan banjur ora ana pilihan nanging kanggo mencet massa obah sirah-on.
  
  Dheweke mlumpat maneh, kaget.
  
  Dheweke nyekel bedhil nalika dheweke tiba ing punggung. Ndelok munggah, dheweke weruh rai bunder ageng mandeng ing dheweke - buta mati rasa kejem karo bolongan peluru ora bisa dirasakake, aliran getih ora bisa ndeleng, lan klub kayu paling gedhe, diwarnai karo lading silet, sing dheweke wis tau -Aku wis weruh.
  
  "Wong gua sialan."
  
  Karin munggah nalika klub mudhun. Peluru loro ngliwati weteng sing nggegirisi, ngenani langit-langit, nanging baton terus mudhun. Karin noleh. Klub kasebut ndharat ing jejere dheweke, pamisah lantai, ngirimake cemlorot saka lading sing murub. Dheweke lungguh ing kono sedhela, banjur tangan sing nyekel dheweke kenceng lan dheweke wiwit ngangkat awake saka lantai.
  
  Karin mundur, ndeleng pasuryan sing elek lan langsung ditembak. Wektu iki sing duwe krasa lan langsung staggered, kebeneran tiba ing sisih tengen lan langsung liwat kolega liyane, njebak wong cilik ing ngisor iki.
  
  Wu mlumpat liwat, njupuk loro hulk liyane ageng. Wong-wong iki tiba ing dhengkul. Tongkat kasebut nyerang bicep Wu, nyebabake dheweke njerit. Karin noleh lan weruh wong pisanan - wong gundul sing ditembak ing sikile - ngetutake ing jejere dheweke, ninggalake jejak getih ing mburine.
  
  "Sampeyan mung ngrusak kabeh, mbak. Kanggo kabeh."
  
  "Wah, saiki aku nembak kowe, aku iki mbak? Aku ngerti sampeyan ngerti apa kita kene?"
  
  Dheweke tekan klub lan piso sing digantung ing sabuk.
  
  "Kowe guyon? Ing kene mung ana siji, sampeyan ngerti."
  
  Karin manthuk. "Mesthi".
  
  "Nanging sampeyan ora bakal nemokake."
  
  Dheweke cepet glanced sak akeh kamar kapenuhan terminal komputer, kabeh ora mangu mlaku, mbukak sawetara jenis program, lan kabeh podho rupo kanggo pepadhamu.
  
  Nanging dheweke luwih ngerti. "Oh, aku rumangsa bisa."
  
  Dheweke uga ngerti yen wong kaya Webb ora bakal mikir nginstal switch. Ora sawise kabeh karya hard kang bakal sijine kanggo njaluk materi kuwi, ora nalika saben nguber manis kang tau dijupuk ing kedados tengen kene.
  
  Dheweke dodged bat, mungkasi jotosan karo piso lan ninggalake bolongan peluru kapindho ing wong. Dheweke mlumpat lan ngetutake Wu, banjur noleh maneh kanggo ndeleng kepiye Dino. Kabeh iku apik. Masalah sing diadhepi saiki mung polisi.
  
  Wu mangu-mangu; koridor kosong. "Kowe arep menyang ngendi?"
  
  Karin mlayu liwat, panggonan iki etched ing memori dheweke. "Kanggo sarang salah sawijining monster paling awon sing nate urip," ujare. "Dadi ayo adem. Iki, cah lanang."
  
  
  BAB LULUS
  
  
  Kamar kasebut njijiki, tilas pungkasan Tyler Webb, kanthi gambar njaba sing menehi kesaksian babagan kegilaan batin sing jahat. Dheweke milih kunci ing sawetara detik, ndeleng foto sing dibingkai ing tembok-korban favorit lan buron, sadurunge lan sawise bedhil-lan koleksi piranti mata-mata sing aneh saka sak ndonya sing disusun ing meja ing saubengé kamar.
  
  Karin ora nggatekake sabisa-bisane, wis keprungu sirine saka cendhela kaca. Wu lan Dino ngadeg njaga nalika mlayu menyang terminal.
  
  Sawise mriksa kaping pindho, dheweke ngonfirmasi manawa padha nampa aliran data ageng sing disambungake menyang flash drive format khusus, lan ndeleng lampu ijo cilik sing bakal ngonfirmasi loading otomatis isi terminal. Karin ngarepake manawa akeh informasi sing bisa ditransfer lan ngatur flash drive kasebut. Iku minangka cepet minangka dheweke bisa nindakake iku.
  
  "Piye kabare?" Dheweke nyawang munggah.
  
  Wu ngangkat bahu. "Kabeh ing kene tenang."
  
  "Kajaba ngeluh," ujare Dino. "Ana akeh sing."
  
  Bagéyan saka rencana kasebut yaiku ninggalake korban. Iki bakal mbingungake lan tundha polisi. Karin seneng banget amarga dheweke paling ora preman lan pantes entuk urip anyar sing bakal teka. Dheweke nyawang lampu ijo sing kedhip-kedhip, weruh yen kedhip cepet, lan ngerti yen proyek wis meh rampung.
  
  "Siap".
  
  Sirens nangis ing njaba jendhela.
  
  Indikator mandheg kedhip, menehi tandha yen kabeh wis rampung. Dheweke njupuk disk cilik lan diselehake ing kanthong zippered. "Wis wayahe lunga".
  
  Sanalika, bocah-bocah mau maju, kanthi ati-ati ngubengi wong sing tiba, getihen lan nendhang wong loro sing nyoba tangi. Karin ngancam wong-wong mau nganggo bedhil, nanging dheweke ora bakal nggunakake. Bisa uga isih ana sawetara kebingungan babagan asale tembakan kasebut. Dheweke wis sibuk karo kamera pengawasan lan takon akeh pitakon. Kuncine uwal ora cepet-cepet tumindak, malah ora ngati-ati.
  
  Iki kudu teka minangka surprise.
  
  Wong-wong mau mbukak tas ransel, njupuk isine, banjur dibuwang tas kosong. Padha pandeng-pandengan lan manthuk-manthuk.
  
  "Petugas". Wu nyapa Dino.
  
  "Petugas". Dino manthuk-manthuk karo Karin.
  
  "Sersan," dheweke ngencengi logat Inggris lan tumuju menyang lift layanan.
  
  Dheweke nyekel kanthong kunci kanggo kekuwatan, kanggo pamrentah lan manipulasi kraton, kanggo kudeta sawise kudeta, kebebasan finansial lan kontrol penegakan hukum.
  
  Kabeh sing dibutuhake yaiku papan sing aman kanggo diluncurake.
  
  
  BAB LINGKALI
  
  
  Dina liyane, numpak pesawat liyane, lan Matt Drake krasa jet lag sing serius. Takeoff mung kedaden sak jam kepungkur, lan padha keno munggah karo dina menyang Atlantik, tumuju ing Amerika Serikat saka Amerika.
  
  Tanpa ide sing jelas babagan menyang ngendi.
  
  Nunggang jaran katelu yaiku Keluwen. Drake wedi mbayangno perang apa sing diciptakake Ordo kanggo paceklik. Padha isih banget engrossed ngembangaken gegaman pisanan, bedhil ruang, lan utamané gegaman kapindho, kode master. Hayden isih nyimpen kabeh informasi kanggo awake dhewe, nanging tekanan kanggo nuduhake gedhe banget. Mung kebingungan dadakan lan tujuan sing ora jelas ndadekake dheweke ora bisa ditrima.
  
  Kode master ngrancang acara ing setengah Eropa lan pungkasane Amerika kanggo nggulingake kepala negara ing jagad, ngrusak infrastruktur negara kasebut, ngrusak tentara lan mbebasake para psikopat sing pengin ngirim Bumi bali menyang jaman peteng. Iku ketoke frighteningly nyata lan frighteningly gampang. Ing sawijining dina domino pisanan tiba ...
  
  Hayden meneng nalika maca nganti rampung. Drake supaya pikirane muter kabeh wahyu anyar: SEAL Team 7; tim pasukan khusus melu saben liyane; Kapitunan Prancis, utamane amarga Rusia; lan saiki sambungan karo Native Americans. Mesthine, wong pribumi minangka penunggang jaran sing apik banget - mbok menawa sing paling apik sing tau urip. Nanging saka ngendi asale keluwen ing kabeh iki?
  
  Alicia ngorok quietly jejere wong, siji mripat mbukak rada. Kenzie nyoba sing paling apik kanggo njupuk acara kasebut ing video, nanging Dahl bisa nahan dheweke. Drake nyathet yen dudu persuasi fisik sing lembut, nanging tembung-tembung sing nggawe dheweke ngganti pikirane. Dheweke ora yakin Dal lan Kensi bakal cedhak. Ora ana urusane, mesthine, lan dheweke, nyatane, lelungan ing jalur sepur sing padha, nanging ...
  
  Drake pengin apa sing paling apik kanggo wong Swedia Mad lan mung iku.
  
  Lauren lungguh ing ngarep, karo Smith minangka cedhak bisa tanpa nggawe dheweke kroso banget. Yorgi, Kinimaka lan Mai padha ngomong kanthi swara lirih ing mburi pesawat; kargo terus padha ing ana sethitik liyane saka drafty, rattling, nglelebke dhuwur-langit-langit. Paling ora sepisan dheweke kepengin mabur kelas siji. Malah pelatih ngluwihi kelas bagasi.
  
  Lauren fokus ing korespondensi sing isih ditindakake ing antarane dheweke lan Washington. Sapunika pacelathon punika sluggish lan ora fokus, luwih brainstorming saka diskusi nyata. Sanajan ana akeh geeks? Drake ora mangu-mangu manawa dheweke bakal nemokake apa sing digoleki.
  
  Jam liwati lan Amerika saya cedhak. Lauren dadi kasengsem ing macem-macem bahan teka saka negara saingan. Israel kayane wis ngurutake sambungan Amerika meh bebarengan karo SPIR. Inggris uga. Wong Cina tetep meneng, lan wong Prancis, bisa uga, metu saka kono. Drake ngerti dheweke ora bakal krungu apa-apa saka SEAL. Ing kasunyatan, mesthi, padha ora ana.
  
  "Iku bakal menarik kanggo ndeleng yen padha ngirim tim iki kanggo Amerika quietly," ngandika Dahl. "Utawa gunakake perintah internal."
  
  "Apa wong wis nyusup masyarakat?" Hayden mendongak. "Aku ragu. Agen sleeper njupuk taun kanggo nggawe.
  
  "Lan ora angel mabur tanpa dideteksi," ujare Smith. "Pedagang narkoba wis nindakake iki pirang-pirang dekade."
  
  "Ana petunjuk babagan wong India paling ala iki sing nate urip?" pitakone Mai.
  
  "Ora saka Washington, lan yen pesaing kita ngerti, dheweke tetep rahasia."
  
  "Omong kosong".
  
  Drake ndeleng wektu kasebut lan ngerti yen dheweke wis nyedhaki Amerika Serikat. Dheweke alon-alon guncang Alicia tangi.
  
  "Wae?"
  
  "Wektu kanggo tangi".
  
  Kenzi mendekat. "Aku wis nyiapake botolmu, sayang."
  
  Alicia ngacungake tangan marang dheweke. "Sialan, sialan! Singkirna barang iki saka aku!"
  
  "Iki mung aku!"
  
  Alicia dipindhah maneh minangka adoh minangka bulkhead bakal ngidini. "Badut sirkus berdarah."
  
  "Apa pop?" Kinimaka katon kasengsem tenan.
  
  "Iku tegese 'pasuryan' ing basa Inggris," ujare Drake. Lan kanggo nanggepi kekecewaane Kensi sing jelas, dheweke kandha, "Aku ora setuju. Sampeyan rit Bobby Dazzler."
  
  "Tenan?" Alicia ngguyu.
  
  "Apa? "
  
  "Berarti kowe ora elek didelok, sayang."
  
  Kensi frowned nalika Alicia wiwit growl, lan Drake temen maujud sing mbokmenawa wis nyabrang baris karo loro wadon. Inggih, paling karo Kenzi. Dheweke manthuk cepet menyang Lauren.
  
  "Ora tau. Sampeyan yakin? "
  
  Manungsa waé diuripake menyang New Yorker.
  
  "Oh iya, aku yakin." Lauren cukup cepet kanggo ndhelikake rasa kagete lan langsung nglaporake kabar kasebut. "Wenehi aku soko."
  
  Sanalika, kaya nasib, kabar apik bali. Lauren sijine ing speakerphone. "Hei wong, seneng ndeleng kita isih seneng-seneng." Pak Obnoxious lagi nyambung. "Wah, kabar apik, nalika sampeyan entuk bagean zi, aku lagi nggarap komputer sing panas banget. Dadi pisanan penunggang jaran kapindho lan penaklukan. Mbak Jay? Asu-asu gedhe-gedhe nguyuh."
  
  Hayden geleng-geleng kepala. "Ngomong Amerika, bajingan, utawa aku bakal murub sampeyan."
  
  Drake nglirik meja, ngerti dheweke isih mandheg. Sawise kabeh, kode kunci ana, lan Amerika ngerti. Banjur ana pikirane, lan dheweke menehi tandha supaya dheweke melu ing mburi pesawat.
  
  Padha meneng-meneng.
  
  "Apa bisa ilang siji lembar?" pitakone. "Sing paling penting saka wong-wong mau."
  
  Dheweke mentheleng. "Mesthi, yen sampeyan pengin nggambar target ing kita. Dheweke ora bodho banget.
  
  Dheweke ngangkat bahu. "Aku ngerti, nanging goleki alternatif."
  
  Hayden nyender ing kursi. "Inggih, kula kinten sampun ngaco. Apa gawe piala liyane saka tumindak insubordinasi?"
  
  "Ayo takon Tim SEAL 7 nalika tekan kene."
  
  Kekarone padha pandeng-pandengan sedhela, padha mikir-mikir apa sejatine dhawuhe tim liyane. Rahasia kabeh padha kuwatir. Hayden krungu wong obnoxious miwiti ngomong maneh lan nguripake watara.
  
  "Agen Jay, Washington pengin ngerti rincian sing tepat saka Conquest Box."
  
  "Kandhaa yen aku bakal hubungi dheweke."
  
  "Mmm, tenan? apik."
  
  "Apa sampeyan duwe sing anyar?"
  
  "Ya, ya, kita pengin. Ayo kula sekedhik".
  
  Hayden bali menyang Drake. "Wis wayahe nggawe keputusan, Matt. Kanggo mungkasi?"
  
  Drake goyang maneh ing tumit lan mesem. "Tansah".
  
  Hayden narik selembar kertas saka tumpukan.
  
  "Sampeyan wis nemokake lembaran sing dibutuhake durung?"
  
  "Aku mikir babagan iki rong jam kepungkur."
  
  "Oh".
  
  Bebarengan, lan tanpa kasangsaran liyane, dheweke numpes timbal paling penting ing rantai utama. Hayden banjur lempitan kabeh sheets bali lan sijine maneh ing kothak pesenan. Tim liyane nyawang wong loro tanpa komentar.
  
  Bareng padha kaya siji.
  
  "Nggih". Wong saka Washington bali. "Saiki pancen masak nganggo bensin. Iku misale jek sing Order of the Last Judgment kena kuku ing sirah karo gambaran saka Horseman katelu - Keluwen. India paling awon sing tau urip lan dheweke diubengi bedhil.
  
  "Wong asli Amerika?" - Kinimaka takon.
  
  "Oh ya, lair taun 1829; iki pitung atus taun sawise Genghis Khan lan sewu patang atus sawise Hannibal. Meh persis..." Dheweke mandheg.
  
  "Aneh," Kinimaka ngisi kothong.
  
  "Mungkin, bisa uga," ujare ahli botani. "Ana wong sing ngomong yen ora ana kebetulan. Inggih, ayo padha ndeleng. Oalah, aku wis ngowahi rute pesawat lan sampeyan saiki menyang Oklahoma.
  
  "Apa kita ngerti sapa wong jaranan tuwa iki?" Drake takon.
  
  "Aku bakal ujar manawa dheweke dadi wong asli Amerika sing paling misuwur, dudu sing paling ala, nanging aku ngerti apa?"
  
  Alicia ngadek, isih setengah ngantuk. "Ora akeh, sial."
  
  "Matur nuwun. Ya, Goyaale, sing artine "wong sing nguap," yaiku kepala suku Apache sing misuwur. Dheweke nglawan AS lan Meksiko sajrone urip, serangane dadi duri sing nggegirisi ing sisih Amerika.
  
  "Akeh wong asli Amerika," ujare Mai.
  
  "Mesthi, lan pancen bener. Nanging wong kasebut diajeni minangka pimpinan lan ahli strategi sing paling apik, archetype perang raid lan mbales dendam. Apa iki muni akrab?
  
  Drake manthuk-manthuk. "Sama karo Hannibal lan Genghis Khan."
  
  "Sampeyan entuk, bayi. ping telu pasrah banjur lolos ping telu. Dheweke nggawe sawetara film babagan eksploitasi dheweke. Dheweke banjur dianggep minangka tawanan perang lan pisanan diangkut menyang Benteng Bowie bebarengan karo akeh liyane.
  
  "Lan dheweke mlayu maneh?" Alicia katon kaya dheweke pengin mikir.
  
  "Ora. Ing umur tuwa, Geronimo dadi selebriti.
  
  "Ah, saiki aku ngerti," ujare Drake. "Bebarengan karo Sitting Bull lan Crazy Horse, dheweke bisa uga paling misuwur."
  
  "Lho, kowe ngerti kan wong telu mau ngumpul? Wow-wow, kita lungguh ing geni. Mbangun iki lan iku? Dhiskusi babagan milih selebriti sing disenengi kanggo ngombe kopi - aku bakal melu wong telu iki."
  
  Alicia manthuk. "Iki bakal dadi pengalaman sing ora bisa dilalekake," dheweke setuju. "Nganggep manawa Depp lan Boreanaz ora gratis."
  
  "Ing taun 1850? Mbokmenawa ora. Nanging wong iki Depp? Dheweke ora tau katon tuwa, mula sapa ngerti? Elinga crita babagan wong obat sing bisa mindhah manitou - semangate - liwat wektu? Oalah...Geronimo tampil ing Pameran Dunia 1904 lan sawetara pameran cilik liyane. Wong miskin kasebut ora diidini mulih, lan dheweke tilar donya ing Benteng Sill, isih dadi tawanan perang, ing taun 1909. Dheweke dikubur ing Pemakaman India Fort Sill, diubengi dening kuburan sanak keluarga lan tawanan perang Apache liyane.
  
  "Gegaman". ujare Dahl. "Wong sing wani."
  
  "Oh, lan, mesthi, akeh bedhil Fort Sill dhewe, sing saiki dadi sekolah artileri Angkatan Darat Amerika Serikat. Iku tetep siji-sijine bèntèng aktif ing dhataran kidul, sing wis dadi peran ing apa sing disebut Perang India lan wis aktif ing saben konflik utama wiwit taun 1869. The Geek ngaso sadurunge nambahake, "Pesenan milih papan iki lan penunggang iki kanthi alasan."
  
  "Kajaba senjata?" - takon Dahl.
  
  "Lan uga misuwur," wangsulane. "Serangan asli menyang Wilayah India dipimpin dening Buffalo Bill lan Wild Bill Hickok. Benteng kasebut kalebu Pasukan Kavaleri kaping 10, uga dikenal minangka Prajurit Buffalo.
  
  "Dadi, ayo diringkesake." Dahl ngguyu. "Kuburane Geronimo ana ing njero Benteng Sill. Ordo kasebut bisa nggawe rencana nggawe senjata sing ngrusak paling ora patang puluh taun kepungkur, lan saiki setengah rolas tim pasukan khusus sing paling mateni ing planet iki cepet-cepet nyedhaki dheweke.
  
  Ing kasepen sing jero, geek kasebut kanthi bungah: "Ya, wong, barang sing apik, ya?"
  
  
  BAB PANALIWUH
  
  
  Nalika pesawat teka ing babak final saka pesawat kanggo Oklahoma, kru rembugan apa padha ngerti nganti saiki-akehe wahyu bab papat sudhut bumi, Horsemen, lan senjata agawe sing penjahat perang Nazi wis disarèkaké ing. kuburan para senapati lawas. Konspirasi iki jembar, rumit, lan ora bisa dihindari - amarga Ordo kepengin supaya bisa urip nganti satus taun. Lan sanajan saiki, miturut teks kasebut, Penunggang Kuda kaping papat yaiku "Pengadilan Terakhir sing sejati."
  
  Ing cahya saka senjata ditemokaké nganti saiki, apa neraka bisa iku?
  
  Drake nimbang iki. Kaping pisanan, dheweke kudu menyang Benteng Sill lan mungkasi kabeh wong supaya ora njupuk senjata keluwen. Lan kuwatir babagan wong liya sing langsung menyang Horseman kaping papat - Scourge of God. Maksudku...iki jenenge opo?
  
  "Aku bisa takon?" - ngandika nalika pesawat wiwit mudhun.
  
  "Sampeyan wis," Geek ngguyu, njalari Hayden, Alicia lan May kanggo nutup mata, sing sabar entek.
  
  "Kepiye carane Geronimo entuk gelar?"
  
  "Geronimo minangka pejuang sejati. Malah nalika seda, dheweke ngakoni yen dheweke getun keputusane nyerah. Tembung pungkasane yaiku: 'Aku kudune ora nyerah. Aku kudu perang nganti aku dadi sing pungkasan ngadeg.' Dheweke uga duwe bojo sanga, sawetara ing wektu sing padha."
  
  "Nanging wong India paling awon sing nate urip?"
  
  "Sajrone karir militer, Geronimo misuwur amarga tumindake sing wani lan ora kaetung. Dheweke ilang menyang guwa-guwa sing ora ana metu, mung katon ing njaba. Dheweke mesthi menang, sanajan dheweke isih dadi minoritas. Ana panggonan ing New Mexico sing isih dikenal nganti saiki minangka Gua Geronimo. Salah sawijining crita paling gedhe nyritakake babagan carane dheweke mimpin klompok cilik telung puluh wolu wong, wanita lan bocah-bocah sing diburu ewonan tentara Amerika lan Meksiko luwih saka setahun. Mangkono, dheweke dadi wong asli Amerika sing paling misuwur ing kabeh wektu lan entuk gelar "India paling awon sing tau urip" ing antarane para pemukim kulit putih nalika iku. Amerika Serikat."
  
  "Aku biyen diarani 'asu paling awon sing tau urip,'" Alicia kelingan kanthi sedih. "Aku ora kelingan saka sapa."
  
  "Mung sepisan?" pitakone Kenzi. "Iki aneh".
  
  "Mungkin iku aku." Mai rada mesem marang dheweke.
  
  "Utawa aku," ujare Drake.
  
  Dahl katon otakne pecah. "Wah, aku rasa aku inget..."
  
  "Benteng Sill," ujare pilot. "Sisa sepuluh menit. Kita duwe ijin kanggo ndharat lan ing wilayah kasebut panas.
  
  Drake mrengut, nyiapake awake dhewe. "Panas? Apa dheweke maca saka naskah sing wis diowahi utawa apa?"
  
  "Pasti ana sekitar wolung puluh wong ing kana." Kinimaka natap jendela cilik banget.
  
  "Aku rumangsa prihatin," ujare Yorgi. "Utawa diserang."
  
  "Ora, tegese statuse," ujare Smith. "Disiapake kanthi apik."
  
  Pesawat kasebut mudhun lan cepet mandheg. Meh langsung lawang kargo mburi wiwit mbukak. Tim, sing wis digawe dowo lan mlaku-mlaku, cepet-cepet metu menyang srengenge, sing katon padhang saka aspal. Helikopter nunggu wong-wong mau, sing nggawa menyang wilayah Fort Sill. Nalika padha teka, kolonel saka Fort Sill menehi katrangan babagan kahanan kasebut.
  
  "Kita ing kene kanthi kesiapan tempur lengkap. Kabeh gaman wis siyap, diisi lan dituju. Kuburan Geronimo uga, lan kita wis siyap syuting."
  
  "Kita isih ana lima." ujare Hayden. "Aku maju kanthi agresif ing situs pemakaman. Aku yakin sampeyan ngerti kabeh lawan potensial."
  
  "Kula sampun siap, Bu. Iki minangka instalasi Angkatan Darat Amerika Serikat, instalasi Korps Marinir, lan pangkalan pertahanan udara lan brigade geni. Percayaa yen aku ngandhani yen kita wis nutupi kabeh sudut."
  
  Hayden metu lan nonton Fort Sill katon ing ngisor iki. Drake mindai wilayah lan mriksa gegaman kang pungkasan wektu.
  
  Aku yakin banget ngarep-arep.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Atmosfer listrik, saben prajurit tegang lan ngarepake perang. Tim kasebut mlaku ing antarane kolom bata sing amba lan pindhah ing antarane pirang-pirang nisan, sing saben dadi papan istirahat saka pahlawan sing tiwas. Kuburan Geronimo adoh saka dalan sing dikalahake lan butuh sawetara menit kanggo tekan. Hayden mimpin dalan, lan Kinimaka nggawa mburi.
  
  Drake ngrungokake, wis biasa karo lingkungane. Situs sing akeh batalyon artileri ora tau sepi, nanging saiki ana wong sing meh krungu rwaning rustling ing angin. Kabeh wong ing pangkalan padha ngenteni. Padha disiapake. Dhawuh mau diturunake saka ndhuwur supaya tetep mantep ngadhepi apa sing bakal kelakon. Amerika ora bakal kelangan pasuryan.
  
  Wong-wong mau mlaku ing dalan sing ciyut, srengéngé, sepatu boté kriting. Kayane aneh yen tetep waspada ing pangkalan kasebut, nanging negara lan tim sing dilawan ora bisa ditindakake.
  
  Drake mlaku ing jejere Lauren, sing terus nganyari tim kanthi informasi anyar.
  
  "Wong Prancis isih aktif. Loro-lorone saiki, kanthi luwih akeh ing dalan.
  
  "Laporan shooting ing Oklahoma City. Bisa uga Inggris. Ora mungkin ngomong ing wektu iki."
  
  Lan wangsulane: "Ya, kita duwe senjata penaklukan. Iku kene. Yen sampeyan sijine wong ing pangkalan, aku yakin kita bisa nyabrang.
  
  Drake guess sing padha mbokmenawa aman saka SEAL Team 7, paling kene ing nang. Kasunyatan sing prasaja yen dheweke diidini mlebu ing Amerika Serikat lan banjur menyang situs Angkatan Darat ngandhani yen ana sing salah.
  
  Sapa sing ngirim segel?
  
  Kenging punapa?
  
  Hayden mudhun alon-alon nalika panuntune nuntun dheweke mudhun ing dalan liyane sing luwih sempit. Dheweke ora suwe mandheg ing ngarepe tandha setengah rolas.
  
  "Iki," ujare, "duwure Geronimo."
  
  Mesthi, iku umumé unmistakable. Nisan kasebut dudu nisan biasa, nanging kuburan; tumpukan watu gedhe sing digawe manungsa kanthi bentuk piramida mentah kanthi plakat sing dipasang ing tengah kanthi jeneng 'Geronimo' sing ora ambigu. Iki minangka papan sing luar biasa kuna lan mesthi nggumunake ing jamane. Dheweke diapit dening kuburan bojone Zi-ye lan putrine Eva Geronimo Godley.
  
  Drake felt jenis kagum kasukman nalika ndeleng kuburan jawata gedhe, lan ngerti sing liyane felt padha. Wong iki minangka prajurit sing biasane perang nglawan wong Meksiko lan berjuang kanggo kulawargane, tanah lan cara uripe. Ya, dheweke kalah, kaya Cochise, Sitting Bull lan Crazy Horse sing ilang, nanging jenenge urip nganti pirang-pirang taun.
  
  A excavator cilik ngadeg siap.
  
  Hayden manthuk menyang komandan pangkalan, sing manthuk menyang sopir excavator. Ora let suwe ana ekskavator gedhe mangkat nyambut gawe, ngangkat bongkahan-bongkahan lemah sing gedhe-gedhe lan nyebarake menyang lemah sing cedhak. Drake uga ngerti babagan najisake lan tuduhan sing bisa ditindakake marang militer, nanging ana akeh prajurit sing ana ing cedhake tegese ora ana sing ngerti. Padha mbokmenawa bakal nutup Fort Sill kanggo umum kanggo nalika.
  
  Kepiye Ordo nindakake iki?
  
  Aku wonder ... dadi akeh taun kepungkur? Mbok menawa akses luwih gampang banjur. Hayden marang driver backhoe kanggo dig gampang, ora mangu ngelingi kuburan cethek Hannibal kang ora ana coffin. Tim nonton nalika bolongan dadi luwih jero lan gundukan bumi dadi luwih dhuwur.
  
  Akhire excavator mandheg lan wong loro mlumpat menyang bolongan kanggo mbusak bêsik pungkasan bumi.
  
  Drake alon-alon pindhah menyang pinggir jurang. Alicia nyolong karo dheweke. Kaya sing diarep-arep, Kinimaka tetep bali, ora pengin pungkasane ing ngisor. Wong loro padha ngresiki tutup peti saka lemah lan bengok-bengok kanggo ngangkat tali kanggo ditempelake ing ember excavator. Ora let suwe peti mati wiwit alon-alon munggah, lan Drake katon maneh.
  
  Dheweke ngerti yen ana wong sing ngadeg ing endi-endi kanthi rai stoic lan ngubengi kemah kasebut. Saiki dheweke wiwit ngerti yen ora bakal ana perang. Peti mati Geronimo diturunake kanthi ati-ati ing lemah, watu-watu cilik lan lemah padha remuk. Hayden nyawang komandan pangkalan, sing shrugged.
  
  "Pesta sampeyan, Agen Jay. Aku didhawuhi nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake."
  
  Hayden maju minangka salah sawijining penggali mbukak tutup peti mati. Tim njupuk timbal. Tutup ngangkat kaget kanthi gampang. Drake ngintip pigura menyang telenging kothak.
  
  Deleng salah sawijining kejutan paling gedhe ing urip sampeyan.
  
  
  ***
  
  
  Hayden ditarik adoh, beku kanggo wayahe; misi dilalekake, uripe lali, kanca-kancane dumadakan ilang amarga otakne dadi watu.
  
  Ora tau...
  
  Iku mokal. Iki mesthi bener. Nanging dheweke ora wani noleh.
  
  Nang peti mati, dipasang ing krenjang titanium, Hung negara-saka-saka-gambar layar digital, lan nalika padha mirsani, urip.
  
  ngguyu ngguyu metu saka speaker. Hayden lan liya-liyane padha bali, ora bisa ngomong. Tawa ponggawa gumunggung ing layar sing ditambahi amarga akeh warna sing kebak, kerlip sawise kerlip lintang sing metu. Tim kasebut wiwit sadar, lan Drake noleh.
  
  "Apa bener... Maksudku... apa-"
  
  Dahl nyedhaki kanggo ndeleng luwih apik. "Apa Geronimo tuwa isih ana ing kene?"
  
  Hayden narik dheweke. "Ati-ati! Apa sampeyan ora ngerti kabeh konotasi iki?"
  
  Dahl ngangguk. "Iki tegese ana wong sing ninggalake kita layar tinimbang kothak. Apa sampeyan mikir iki senjata?"
  
  "Pesenan durung nyerah babagan iki," ujare Hayden. "Paling ora nalika nerangake penjahat perang Nazi. Iki tegese pesenan yaiku-"
  
  Nanging banjur ngguyu mandheg.
  
  Hayden beku, ora yakin apa sing bakal dikarepake. Dheweke katon mudhun, siap bebek lan ndhelikake. Dheweke ngadeg ing ngarepe Lauren. Dheweke pengin Kinimaka, Drake lan Dal ora cedhak banget. Dheweke...
  
  Logo flashed ing layar, abang padhang ing ireng, ora luwih saka tilas getih ing atine.
  
  "Iki logo pesenan," ujare Alicia.
  
  Aku ora ngerti," May ngaku. "Kepiye carane bisa nggawe layar kasebut? Lan kepiye carane isih bisa digunakake?"
  
  "Dheweke ora nindakake," ujare Yorgi.
  
  Logo burem lan Hayden sijine kabeh liyane metu saka dheweke atine. Layar ireng katon maneh lan swara artificially sudo wiwit squeak liwat speaker.
  
  "Sugeng rawuh ing ngipi elek sampeyan, lanang lan wadon," diwaca, lan banjur ana ngaso kanggo bledosan ngguyu ditindhes. "Keluwen menehi salam marang sampeyan, lan sampeyan kudu ngerti yen loro Horsemen pungkasan iku sing paling ala. Yen sampeyan ora keluwen, sampeyan bakal mati! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden njupuk wayahe kanggo wonder apa pikiran bengkong lan bayangan bengkong wis teka karo omong kosong iki.
  
  "Banjur ayo langsung menyang titik. The Horseman Katelu luwih seneng numpes sampeyan kabeh saka ngijini sampeyan kanggo numpes saben liyane. Keluwen mengkono, apa aku bener? "- sambung swara guttural. "Lan saiki sampeyan wis pindhah menyang jaman elektronik, bakal kedadeyan luwih cepet. Apa sampeyan tau krungu babagan Strask Labs?"
  
  Hayden mrengut, ndeleng cepet-cepet lan nguripake komandan pangkalan. Dheweke manthuk lan arep ngomong nalika swara kasebut terus.
  
  "Iki minangka salah sawijining konglomerat paling gedhe, sing kepengin ngrebut jagad iki. daya. Pengaruh. Kasugihan gedhe, dheweke pengin kabeh lan wiwit pindhah menyang liga gedhe. Pamrentah Amerika bubar ngandelake Strask Labs.
  
  Iki artine apa? Hayden mikir babagan iki. Lan carane bubar?
  
  "Ing Dallas, Texas, ora adoh saka kene, Strask duwe laboratorium uji biologis. Dheweke ngasilake obat-obatan, penyakit, obat lan senjata. Padha mbukak gamut. Yen ana infeksi sing mateni, virus sing mateni jagad, tabung gas saraf, utawa senjata biologi anyar, Strask ing Dallas bakal duwe. Secara harfiah, "dheweke nggrundel, "iku toko umum."
  
  Hayden pengin mandheg ing kono. Prekara-prekara sing ana ing arah sing ala banget.
  
  "Laboratorium biologi wis dadi target. Paceklik bakal dibebasake. Tetanemanmu lan sing ana ing saindenging jagad bakal layu lan mati. Iku racun buatan manungsa sing sengaja ngarahake macem-macem potong tartamtu lan ora bisa mandheg. Kita minangka Tatanan Pengadilan Terakhir. Lan kaya sing dakkandhakake, iki ngimpi elek sampeyan.
  
  Rekaman mandheg. Hayden blinked lan stared, rampung oblivious kanggo donya lan dheweke masalah. Yen Ordo nargetake biolab sing nemtokake kontaminasi panen lan ngrancang ngrusak kabeh pasokan, banjur ...
  
  Iku bisa. Lan kemungkinan. Tanpa mangu-mangu, penyakit kasebut uga bakal mengaruhi lemah, saengga ora ana tanduran sing bisa dipangan maneh.
  
  Banjur, dumadakan, layar urip maneh.
  
  "Oh, lan saiki kita urip ing jaman elektronik, ayo dakkandhani. Kanthi mbukak peti mati iki, kanthi miwiti rekaman iki, sampeyan ngeset kabeh kanthi elektronik!
  
  
  BAB KAPAL LULUK
  
  
  Benteng Sill mlebu perang. Komandan pangkalan mbengok supaya teknisi teka lan mbongkar rekaman, layar, lan liya-liyane sing bisa ditemokake ing peti mati. Hayden weruh buntelan sandhangan lan balung lawas ing sisih ngisor lan kudu nganggep manawa Ordo mung nyelehake layar ing njero lan ditinggalake kanggo wong liya. Apa sinyal sing disambungake menyang Wi-Fi dhasar wis metu nalika mbukak peti mati?
  
  Aku kudu percaya. Cetakan kasebut menehi tandha wiwitan rekaman. Paling kamungkinan, sensor melu. Sapa wae sing nindakake kabeh iki pinter teknologi. Kang wungu pitakonan liyane.
  
  "Apa kita wis mlumpat saka penjahat perang Nazi sèket taun kepungkur nganti saiki?"
  
  "Aku ora ngerti," ujare Smith.
  
  Tim kasebut pindhah adoh saka kuburan Geronimo kanggo ngidini wong liya melu, lan saiki ngadeg ing grup ing sangisore wit.
  
  "Aku panginten iku cukup cetha," ujare Hayden. "Wong lanang kasebut ujar manawa kita minangka Ordo Pengadilan Terakhir. Dheweke isih ana."
  
  Komandan pangkalan nyedhaki. "Dadi wong, kita wis tikel kaping pindho mriksa perimeter kita. Ora ana tandha mungsuh pasukan khusus sampeyan. Kayane dheweke jelas ora kejawab tandha wektu iki lan aku nyalahake dheweke. Ing kene akeh daya tembak." Dheweke nuding prajurit sing ngadeg ing sakubenge benteng.
  
  "Iki ora ateges sinyal sing teka saka kuburan kasebut ora disiarake ing papan liya," ujare Lauren. "Sembarang wong bisa ndeleng ing salah siji wangun utawa liyane."
  
  "Nalika iki bener," komandan manthuk, "ora ana sing bisa ditindakake. Saiki sing bisa ditindakake yaiku nelpon Strask Labs lan, kaya sing dikandhakake, ngelingake wong-wong iki.
  
  Dheweke nudingi wong sing cedhak karo telpon sing wis ditempelake ing kupinge.
  
  Hayden ngerti dheweke kudu nelpon Sekretaris Crowe, nanging ngempet nalika telpon prajurit teka liwat loudspeaker, bip telas nyebabake tim SPEAR katon kuwatir.
  
  "Iki minangka laboratorium staf 24 jam," ujare komandan pangkalan kasebut. "Ing telpon menyang tentara lan Gedung Putih. Aku ora bisa nyatakake sepira alane. Dheweke nyalahake telpon sing muni.
  
  "Sampeyan ora perlu." ujare Hayden. "Apa sampeyan bisa ngubungi panguwasa lokal? Kirimi wong-wong mau menyang Strask lan kandhaa yen kita lagi ing dalan.
  
  "Langsung, Agen Jay."
  
  Hayden mlayu nyedhaki helikopter. "Kita kudu menyang Dallas! Saiki! "
  
  
  BAB PITULULUS
  
  
  Karin ngginakaken apa sing penting kanggo dheweke wektu immeasurable sadurunge malah nuduhake flash drive menyang terminal komputer. Dheweke uga ngerti yen wong sing duwe kasugihan lan pengaruh Tyler Webb bisa nginstal teknologi apa wae ing komputer - utamane sing ngemot kabeh rahasia reged sing wis diklumpukake sajrone pirang-pirang taun.
  
  Lan kene dheweke.
  
  Wong wadon enom. Komputer. Flash-kertu.
  
  Pira jeneng sing wis padha nelpon kula ing sasi? Prawan karo data. Kepala ing web. Khakaz. Biyen, adoh, nanging isih relevan.
  
  Dino lan Wu ngadeg lan mirsani, ndjogo omah wis dadi apik minangka tau bisa. Dheweke duwe sensor kanggo saben pendekatan lan rencana kanthi strategi serep kanggo kahanan evakuasi sing angel lan alus. Kabeh prajurit telu saiki ing kondisi serius - diantemi, bruised, alon waras saka mlaku ing San Francisco. Padha uga panas, luwe lan kurang dana. Ing jaminan Karin, padha nang kabeh ing. Wiwit wiwitan.
  
  "Iki wektu kanggo mbuktekaken worth sampeyan," dheweke ngandika.
  
  Taun-taun awal dheweke ora nate ninggalake dheweke; suwene dheweke bali menyang jagad iki. Ngrusak dhiri minangka salah sawijining cara kanggo nebus dosa.
  
  "Kita percaya karo sampeyan," ujare Dino.
  
  Dheweke mesem grimly nalika dheweke masang flash drive lan nonton layar gedhe. Dheweke ngrancang kabeh supaya bisa mlaku kanthi cepet, lan saiki ora ana wektu tundha nalika pituduh kasebut katon ing layar:
  
  Terus?
  
  Sialan bener.
  
  Dheweke lungguh lan kudu kerja. Papan tombol kedhip-kedhip, drijine kedip-kedip, layar kedip-kedip. Dheweke ora ngarep-arep bisa nemokake utawa ngerti kabeh bebarengan - ana akeh informasi gigabyte ing kana - lan mulane dheweke nggawe kabeh kanthi aman sadurunge mbukak drive. Dheweke uga mbukak sawetara akun lepas pantai lan sawetara akun ing Los Angeles supaya bisa nyetor dhuwit kanthi cepet. Mesthi, dheweke eling kabeh saka wektu dheweke ing SPEAR; iku apa kedaden sawise pati Webb kang bisa kontribusi kanggo kasus.
  
  Nglirwakake dokumen tawdry nanging ominous saiki lan fokus ing keuangan dheweke, dheweke nguripake driji lan layar dadi angin puyuh informasi. Dino mesam-mesem karo berjuang ngejak.
  
  "Sialan, aku panginten aku jenius ing Sonic. Aku yakin sampeyan bakal nggawe telek cilik sing njeblug ing ngendi wae, ya?"
  
  "Kowe ngerti Sonic? Saka Sistem Master utawa Mega Drive? Apa kita kabeh isih enom banget kanggo iki?"
  
  Dino katon bingung. "Playstation, wong. Lan retro luwih apik.
  
  Karin geleng-geleng kepala, meksa mesem. "Oh ya, iki pancen retro, mas."
  
  Nggali luwih jero menyang file finansial, dheweke langsung nemokake nomer akun, kode urut, lan perintah kunci. Dheweke nemokake bank-bank sumber, umume ing lepas pantai. Dheweke nemokake luwih saka pitung puluh lima akun sing beda.
  
  "Luar biasa."
  
  Dino narik kursi. "Ya, aku angel nglacak wong loro. Lan loro-lorone kosong!"
  
  Karin ngerti dheweke ora duwe wektu kanggo mriksa saben akun. Dheweke kudu ngilangi lan milih sing paling apik. Ingeniously, dheweke wis nulis program prasaja sing bakal mbukak liwat file lan nyorot akun karo nomer paling. Dheweke ngeculake saiki lan ngenteni limang detik.
  
  Telung garis biru sumunar katon janjeni.
  
  "Ayo ndeleng sampeyan."
  
  Akun pisanan flashed. Iki adhedhasar ing Kapuloan Cayman, ora digunakake, lan nuduhake imbangan telung puluh ewu dolar. Karin ngangguk. Sampeyan mesthi guyon! Dheweke ngerti yen Webb pungkasane wis mutusake hubungane amarga ngupayakake bandha Saint Germain sing sembrono - dheweke wis lunga dhewe lan wis ngentekake dhuwit akeh kanggo tetep ora bisa dideteksi lan ngrekrut tentara nganti pungkasan, dheweke wis mbayar ewonan kanggo njaluk bantuan pungkasan, - nanging dheweke ora nyana akun dheweke bakal entek.
  
  Ing kasus apa wae, dheweke cepet ngirim telung puluh ewu menyang akun bank lokal Los Angeles sing wis dibukak.
  
  Iku beboyo, nanging yen kita cepet-cepet, kita bisa mbatalake dhuwit lan njupuk karo kita. Yen ana wong sing spying ing akun, kang ketoke dipercaya diwenehi imbangan kurang, padha kudu bisa nindakake sadurunge wong ngerti.
  
  Dheweke pindhah menyang akun sabanjure, weruh imbangan ana wolung puluh ewu dolar, lan kudu ngakoni yen cara iki luwih apik. Nanging ora kaya jutaan sing dikarepake. Ing sandhinge, Dino meneng wae. Dheweke njupuk awis lan, terus ambegan, menet tagihan final.
  
  Sialan. Limalas ewu?
  
  Dheweke kepeksa nggolèki tagihan sing isih ana, nganti pungkasan dhuwit kira-kira satus telung puluh ewu dolar. Iku ora ala, nanging ora urip jaminan jinis dhuwit. Iki mbutuhake wektu, lan dheweke waspada supaya tetep nyambung luwih suwe, nanging saiki kekurangan pasokan nggawe langkah sabanjure dibutuhake.
  
  "Panganan kanggo blackmail," dheweke ngandika.
  
  "Aku ora seneng karo iki," ujare Dino.
  
  "Gumantung saka sapa," ujare Karin. "Lan apa sing ditindakake. Kita bisa mbabarake bajingan sing bener-bener jahat - bisa uga liwat sawetara situs web spesialis anyar - lan ngrembug apa sing bisa ditindakake kanggo wong sing bisa ilang sawetara kilogram.
  
  Wu menggelengkan kepalanya. "Apa?" - Aku takon.
  
  "A sawetara dolar. Tsentarinos. Wonga. Sialan, kita mulai dari mana?"
  
  Berkas anyar iki ngemot pirang-pirang halaman jeneng, saben kanthi kandel lan diiringi foto lan tanggal. Karin nggulung dhaptar. "Inggih, padha ing urutan abjad. Ing paling sing soko. Preferensi apa wae?"
  
  "Aku ora ngerti wong sugih," ujare Dino. "Ora kanggo sebutno blackmailing wong."
  
  "Aku kenal sawetara jeneng iki," ujare Wu nalika Karin kanthi yakin nggulung kaca AC. "Selebritas. Lintang olahraga. presenter TV. Ya Allah, sapa wong Webb iki?"
  
  "Sapa dheweke?" Karin ngrasa gething suar-suar kanthi semangat anyar. "Salah sawijining makhluk sing paling awon, paling serem lan paling kuat sing tau urip. Inkarnasi ala, bisa mengaruhi saben urip ing planet iki.
  
  "Aku bisa ngarani saperangan wong saiki," ujare Dino.
  
  "Ya, sapa wae bisa nindakake. Nanging iki pancen jinis bajingan sing kita pengin tetep ana.
  
  Karin mriksa firewall sistem dheweke, nggoleki tandha-tandha peringatan dini yen ana wong liya sing ngintip. Ora ana sing bisa dibayangake, nanging dheweke ora percaya yen ana wong sing ora luwih pinter tinimbang dheweke.
  
  "Priksa kabeh panggonan," dheweke ngandika, njabut flash drive. "Kita kudu ngawasi kabeh sedina utawa luwih saka Situs B. Banjur kita bakal weruh."
  
  
  ***
  
  
  Iki kabeh minangka bagean saka persiapan sing ati-ati. Yen ana sing salah lan katon, dicekel utawa dipateni, iku ora amarga kurang persiapan. Karin nggunakake saben trik ing arsenal sing akeh lan saben ons akal kanggo nglindhungi dheweke.
  
  Lan rencanaku. Retribusi cilikku.
  
  Dino, Wu lan dheweke ninggalake omahe ing ara-ara samun lan nyepelekake awake dhewe ing gubuk cilik sing ditemokake ing tengah-tengah. Butuh pirang-pirang minggu nggoleki metodis, nanging yen ditemokake, dadi papan sing cocog kanggo papan perlindungan cadangan. Wu ngenteni patlikur jam nonton omah liwat CCTV. Karin lan Dino nyopir menyang Los Angeles, mbatalake dhuwit lan nyelehake apa sing isih ana ing papan liya, kanthi periodik mriksa firewall jaringan, linuwih lan kahanan sing ana. Kaping-kaping dheweke ora weruh tandha yen iki wis diuji kanthi cara apa wae.
  
  Methodically lan kasebut kanthi teliti, nanging; iku mung cara padha bisa tetep free.
  
  Telung puluh jam wis kebak nalika padha bali menyang omah. Sawetara mriksa maneh lan Karin wis siyap nggarap flash drive maneh.
  
  "Apa sampeyan wis mriksa kamera?" - dheweke takon.
  
  "Ya, lakoni wae."
  
  Mung sawetara detik banjur, sepisan maneh, dheweke nggulung dhaptar jeneng. Sawise C, mesthi, teka D.
  
  Matt Drake ora ana ing dhaptar.
  
  Nanging ana bagean kapisah kanggo SPEAR. Jeneng Drake ana ing dhaptar. Semono uga Alicia Miles. Hayden Jay lan Mano Kinimaka dheweke ngarepake. Dheweke weruh Bridget Mackenzie - ora wonder. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yorgi. Apike, ora ana referensi kanggo Thorsten Dahl.
  
  Nanging ana referensi kanggo Karin Blake.
  
  Dheweke natap dheweke sedhela, banjur mutusake kanggo nglirwakake dheweke saiki. Pranala liyane sing ana gandhengane karo tim SPEAR lan ditambahake ing sisih ngisor kaca pisanan yaiku saka Kimberly Crow, Sekretaris Pertahanan; Kanggo Nicholas Bell, tahanan; lan kabeh submenu kanthi irah-irahan "Keluarga/Kanca".
  
  Sial, wong iki pancene lunga menyang kutha.
  
  nggih.
  
  Klik pisanan kudu mung ing jeneng: Matt Drake.
  
  Pandangane kelip-kelip, goyah, banjur wiwit amba; mripate nggedhekake ukuran saucers.
  
  "Jancok kula," dheweke whispered ing wedi. "Oh. jancok. kula."
  
  
  BAB LULUWALI
  
  
  Matt Drake weruh tandha Laboratorium Strask dawa sadurunge tekan kono. Ing pinggiran Dallas, bangunan kasebut isih dhuwur, lan logo 'S' kanthi gaya biru lan putih dipasang ing sisih ndhuwur bangunan kasebut. Nanging, mobil-mobil kasebut mlaku kanthi cepet, lan dheweke weruh yen kabeh wilayah mbukak ing ngarep.
  
  Strask Labs katon ora penting, hambar, kelet ing setir, lan, tanpa mangu, idea. Jendhela kasebut ora bisa ditembus, nanging akeh. Parkir mobil dheweke ditutupi sarang kamera CCTV, nanging iki jagad. Ora ana sing bisa ngerti carane kamera maju utawa adohe. Ora ana gapura liyane kajaba alangi sing tipis. Ora ana keamanan sing katon.
  
  "Wis ana jawaban durung?" - takon Dahl.
  
  Hayden njiwit irunge. "Mati kasepen," mung dheweke ngandika.
  
  Drake sinau lanskap. Area parkir ing sakubenge gedhong kanthi wujud L, ing ngarep lan sisih wetan. Ing sisih kulon ana tanggul sing curam. Ora ana pager. Kabeh wilayah ana rencana mbukak. A jaringan dalan mlayu watara iku, lan Welasan bangunan kantor cilik, warehouses lan mall Strip arupi vista langsung.
  
  "Polisi," ujare Dahl.
  
  Petugas DPD wis ana ing lokasi, parkir ing njaba wilayah pinggir dalan. Hayden dhawuh marang para sopir supaya parkir ing cedhak lan mlumpat.
  
  Drake cepet-cepet ngetutake aku.
  
  "Apa kowe weruh apa-apa? Apa wae?" pitakone Hayden.
  
  Perwira dhuwur sing duwe cambang tumenga. "Apa sing mbok weruhi kuwi sing ana, Bu. Kita didhawuhi ngati-ati lan ora tumindak.
  
  Hayden ngamuk. "Dadi kita ora ngerti apa sing kita lakoni. Mung janjine wong edan yen kahanane dadi ala".
  
  Alicia ngangkat bahu. "Halo, apa sing anyar?"
  
  "Yen padha duwe senjata biologi utawa piranti biologi metu ana sing dirancang khusus kanggo numpes crops kita, banjur kita ora duwe pilihan," ngandika Dahl.
  
  "Lan kepiye sampeyan ngusulake supaya kita mlebu?"
  
  "Maju," ujare Dahl karo mesem. "Apa ana cara liya?"
  
  "Ora kanggo kita," ujare Drake. "Sampeyan wis siyap?"
  
  "Sialan," Alicia ngangguk. "Muga-muga sampeyan ora bakal nyekel tangan."
  
  Hayden njaluk barang sing dijaluk lan diparingi. Drake njupuk topeng gas lan sijine iku. Ora ana risiko ing laboratorium.
  
  Drake banjur mlumpat mudhun ing tanggul suket lan mlumpat liwat jurang ing ngisor menyang area parkir. Kira-kira patang puluh montor sumebar ing endi-endi, kurir sing biasane beda-beda umur lan kebersihan. Ora ana sing ora biasa. Dahl jogging ing jejere dheweke, Alicia lan May ing sisih tengen. Padha disiapake kanthi lengkap lan senjatane wis siyap. Drake ngarepake sing paling awon, nanging saiki kabeh sing disambut dheweke mung sepi.
  
  "Apa sampeyan mikir informasi wis tekan tim liyane?" Kinimaka nyawang keliling. "Yen sawetara negara kasebut entuk angin manawa senjata biologis kasebut ana ing kene lan rawan ing laboratorium iki, kita bisa uga ngalami serangan. Lan Strask luwih aman tinimbang Fort Sill.
  
  "Tim liyane?" Lauren mendesah menyang komunikator. "Aku kuwatir yen rekaman Pesenan disiarkan tanpa watesan. Lan badai telek bisa uga ana ing ayunan lengkap."
  
  Cangkeme Kinimaki dadi bunder gedhe. "Oooh."
  
  Drake lan Dahl pindhah, maneuver ing antarane mobil lan tetep mripat ing kabeh jendhela. Ora ana sing obah. Ora ana weker sing muni ing njero. Dheweke tekan dalan sing tumuju ing lobi utama lan weruh yen jendhela cilik kasebut peteng.
  
  "Yen aku dikirim menyang kene," ujare Dahl. "Aku bakal langsung nganggep manawa iki dudu laboratorium biasa."
  
  "Iyo, konco. Luwih becik duwe resepsi cilik sing apik."
  
  Dahl nyoba gagang lawang lan katon kaget. "Dikunci."
  
  Drake ngenteni prentah lan dhawuhe Hayden. "Tindak."
  
  Kanthi topeng gas mbatesi visi, dheweke ndeleng Dahl mbukak lawang kanthi amba lan banjur mlebu. Drake level munggah HK anyar nalika looking for mungsuh. Sing pertama dideleng yaiku mayat sing ana ing cedhak meja resepsi lan ing koridor mburi.
  
  "Cepet". Dahl mlayu menyang sing pertama, ditutupi Alicia. Mai mlayu menyang sing nomer loro, ditutupi dening Drake. Wong Swedia cepet mriksa pulsa.
  
  "Matur nuwun Gusti," ujare. "Dheweke urip".
  
  "Lan iki uga," Mai dikonfirmasi lan ngangkat kelopak mata korban. "Aku rumangsa dheweke diobong. Gas turu, utawa istilah apa wae sing diarani.
  
  Hayden nggawa detektor gas, uap lan asap. "Iku kaya ngono. Non-beracun. Ora fatal. Mungkin ana sing entheng kanggo turu?"
  
  "Vodka dadi senjata," ujare Alicia, swarane distorsi dening topeng. "Iku wis cukup."
  
  Kensi nyawang dheweke, alon-alon geleng-geleng sirahe.
  
  "Apa sampeyan ndeleng, Bridget?"
  
  "Ya, paling ora nganggo topeng iki aku bisa ndeleng sampeyan tanpa muntah."
  
  "Gas kasebut mesthine minangka gas sing tumindak cepet, kanthi cakupan lengkap," ujare Hayden. "Kepiye carane dheweke nindakake?"
  
  "Vents," ujare Lauren. "Sistem pemanas, AC, kaya ngono. Sanajan, mbok menawa, ing endi wae ana ilmuwan sing dikunci ing laboratorium. Amarga jinis fasilitas kasebut, ora saben laboratorium utawa fasilitas panyimpenan bakal disambungake menyang simpul utama.
  
  "Oke," ujare Hayden. "Lho kenapa? Apa sing digayuh kanthi turu kabeh staf?"
  
  Swara anyar nyuwil obrolan, ora liwat sistem komunikasi, nanging liwat sawetara jenis sistem loudspeaker sing mbokmenawa nutupi kabeh bangunan.
  
  "Kowe nang kene? Apa babagan liyane? O apik. Banjur kita bisa miwiti kira-kira rolas detik.
  
  Drake cepet noleh, nonton lawang. Swara Lauren nyapu komunikator kaya gelombang pasang.
  
  "We are saya cedhak! Aku mikir wong Israel. Ayo padha break liwat saiki. Lan wong Swedia!"
  
  "Yen ana panggonan sing ora ana gunfight..." Alicia nuding metu.
  
  Shooting wis diwiwiti; Polisi Dallas ora mangu-mangu ing jejak para penyusup. Senadyan mangkono, serangan kasebut kedadeyan kanthi cepet. Drake wis mlaku ing lorong lan nyambung menyang komunikator, njaluk kode mati darurat sing bakal mbukak sebagian besar lawang interior. Ing wayahe, baris gedhe saka jendhela konco lawang baris pisanan mbledhos, granat cepet numpes telung glazing. Drake weruh serpihan sing landhep silet njeblug ing ombak sing ora bisa diendhegake, nyebar ing kamar. Shards ditempelake ing saben lumahing. Partisi interior lan jendhela kantor uga rusak utawa drooping. Drake ngarahake bedhil ing lawang.
  
  Swara Lauren: "Loro, telu, lima, wolung, pitu."
  
  Dheweke cepet ngetik kode override, banjur mlayu liwat, ngiring dening liyane saka tim. Ana mayat nang endi wae, semaput amarga gas turu.
  
  "Apa aman yen kita nyopot topeng?" pitakone.
  
  Hayden ngawasi kualitas udara. "Aku ora nyaranake. Ya, saiki wis jelas, nanging sapa sing ngenalake gas bisa maneh.
  
  "Kanthi paling awon," tambah Dahl.
  
  "Sialan".
  
  Drake mbukak geni nalika dheweke weruh tokoh topeng mlebu. Lima bebarengan, supaya padha mbokmenawa Rusia, freeing piyambak saka pluru lan ora peduli sing lara ing dalan. Drake kenek siji ing rompi, liyane mlayu.
  
  "Aku rumangsa bisa ngomong kanthi yakin manawa tim Rusia ora kena sanksi pemerintah. Ora ana pamrentah sing bener sing bakal setuju karo iki.
  
  Kinimaka ngguyu. "Kita ngomong Rusia ing kene, kanca. Susah ngomong."
  
  "Lan yen dheweke ngira bisa lolos," ujare Kenzie. "Israèl uga."
  
  Drake ngungsi ing mburi meja. Sekat ing sakubengé labirin internal kantor iki paling apik. Dheweke kudu terus obah.
  
  Dheweke melambaikan tangan marang Alicia lan May nalika dheweke liwat. "Lauren," ujare. "Apa kita ngerti ngendi senjata biologi?"
  
  "Durung. Nanging informasi kasebut teka.
  
  Drake nggawe grimis. Birokrat pembunuh mbokmenawa nimbang biaya urip marang bathi. Hayden nyopir liwat. "Go luwih jero," dheweke ngandika. "Dadi bakal dadi."
  
  Rusian murub ing kantor interior. Peluru kasebut nyuwek kulit fiberglass, nyebabake panel ambruk lan stud aluminium mabur ing endi-endi. Drake ora ngangkat sirahe. Hayden merangkak maju.
  
  Drake nyawang antarane reruntuhan. "Aku ora bisa ndeleng dheweke."
  
  Dahl lungguh saka sudut pandang sing beda. "Kula saged". Dheweke murub; wong tiba, nanging Dahl guncang sirahe grimly.
  
  "Rompi. Isih kuwat lima."
  
  Lauren mungkasi telpon. "Cukup informasi, wong. Prentah sing ngeculake agen turu mesthi teka saka njero bangunan."
  
  "Aku ngerti," ujare Hayden. "Lauren, ing ngendi wong Swedia?"
  
  Banjur meneng: "Saka dalan mlebu, aku bakal ngomong saka sisih liyane bangunan, langsung menyang sampeyan."
  
  "Ya ampun, kita kudu menyang titik tengah dhisik. Nganggep iki cara mudhun menyang tingkat ngisor, Lauren?
  
  "Ya, nanging kita durung ngerti ngendi senjata biologis."
  
  "Iku ngisor," ujare Hayden. "Dheweke kudu bodho kanggo nyimpen ing papan liya."
  
  Drake manthuk marang Dahl. "Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Pancen. Nanging kaya sing wis dingerteni sadurunge, ora ana pamrentah sing bakal ngidini serangan iki.
  
  "Saiki sampeyan mikir wong Swedia tumindak kanthi mandiri?"
  
  Dahl mrengut, nanging ora ngomong apa-apa. Ing wektu kasebut, apa wae bisa ditindakake, lan wahyu anyar manawa Ordo isih bisa digunakake, dianyari menyang infrastruktur modern, uga menehi tandha pitakon ing saindenging kaca. Carane akeh langkah sing padha ahead saka kita?
  
  Lan kaping papat? Yen sampeyan ora keluwen, sampeyan bakal mati!
  
  Drake muter-muter. Kinimaka crept menyang sisih adoh saka kantor lan dipencet piyambak marang tembok njaba, ngiring dening Smith nalika padha converged ing tengah utama. Hayden, Mai lan Yorgi mlaku liwat tengah. Drake nembakake tembakan kanggo nempelake Rusia menyang lemah. Kenzi crabbed antarane wong-wong mau, clutching pistol, nanging tetep katon surem. Cah wadon sing mlarat wis ilang katana.
  
  Drake tekan mburi area kantor rencana mbukak. Hayden wis ana ing kana, nggoleki ruang terbuka sing tumuju menyang bank lift lan kantor liyane sing ngluwihi. Ana wong Swedia nang endi wae.
  
  "Aku ora seneng menehi kabar ala," ujare Lauren ing kupinge. "Nanging wong Israel uga mung nggawe terobosan. Iki minangka zona perang. Sampeyan pancen begja ana ing kono. "
  
  Saiki Kensi bali. "Aku ragu manawa Israel duwe dhukungan saka pamrentah. Nanging aku percaya yen iki minangka Pasukan Khusus. Apa sampeyan ora duwe dhukungan?"
  
  "Ing dalan. Kapal kebak. Aku ora ngerti kepiye tim iki ngarep-arep bisa metu saka iku mengko.
  
  "Sampeyan ora percaya iki," ujare Kensi. "Tansah ana cara. Sampeyan kudu miwiti njaga korban ing kene. Menehi pitulungan sing dibutuhake."
  
  Hayden bali. "Nuwun sewu, kula dereng saged setuju. Kita ora ngerti apa sing kita tindakake. Kita ora ngerti yen Ordo bisa ngeculake apa wae sing luwih mateni."
  
  "Apa ora dadi alesan kanggo njaluk wong metu?"
  
  "Parentah bisa uga pengin supaya kita nindakake iki. Bukak lawange."
  
  "Mmm, cah," ujare Alicia. "Sawetara wong bodho wis mbukak jendhela."
  
  Hayden mikir babagan iki. "Dasar, sampeyan bener, nanging iki mung nggawe luwih elek. Apa yen ploy Order kanggo mbebasake soko agawe saindhenging Dallas?
  
  Drake natap lift. "Kita kudu ngerti ngendi bioweapon sing kurang ajar."
  
  Peluru njeblug ing kontingen Rusia, ngowahi dadi "papier-mâché" sing digawe saka macem-macem panel. Alat tulis mabur ing udhara: set potlot, telpon, tumpukan kertas.
  
  Tim wis ndharat.
  
  Swarane Lauren meh ora keprungu. "Sub-level papat, laboratorium 7. Lha iku. Cepetan!"
  
  
  BAB KAPALIWAH
  
  
  Nggunakake deretan elevator minangka tameng nglawan Swedia, tim SPEAR terus ngobong wong Rusia nalika mlayu menyang lawang baja. Hayden lan Jorgi dibebasake nalika Kinimaka lan Smith njaga Swedia lan tim liyane fokus ing Rusia.
  
  Hayden menet tombol kanthi label SL4.
  
  Yen elevator muni, swara ilang amarga bedhil abot. Drake ducked, nanging mungsuh isih bisa bali geni lan nyusup maju, obah sak meja sawise meja lan nggunakake obyek kuwat kanggo nutupi konco wong. Malah banjur ana wong siji ambruk karo peluru ing sirahe. Sing liyane njerit-njerit amarga ana swiwine, lan liyane ditembak ing sikile. Nanging, padha teka.
  
  Lampu sumunar ing ndhuwur lawang logam lan banjur mbukak. Hayden mlumpat lan tim liyane ngetutake. Iku angel kanggo wong-wong mau, nanging padha bisa liwat.
  
  Drake ditekan marang Dahl, Hong Kong ing antarane.
  
  Alicia ngaso dagu ing mburi. "Sapa sing nang mburiku? Kanthi driji ngumbara?
  
  "Aku iki". Kenzi huffed minangka papan sing nyenyet squeezed wong-wong mau ing, ninggalake ora kamar kanggo gerakan minangka sped munggah kanggo tingkat papat. "Nanging tanganku kepepet ing gulu. Aneh, drijiku uga ana." Dheweke waved wong.
  
  Alicia ngrasakake gerakan. "Wah, ana sing ngempet soko bokongku. Lan dudu gedhang."
  
  "Oh, mesthine aku," ujare Yorgi. "Inggih, iki pistolku."
  
  Alicia ngangkat alis. "Pilmu, ta?"
  
  "Senapanku. Senjataku, kuwi maksudku."
  
  "Apa wis kebak?"
  
  "Alicia..." Drake ngelingake.
  
  "Mmm, ya kudu ngono."
  
  "Banjur aku ora obah. Kita ora pengin saiki bisa digunakake ing papan sing sempit, ta?"
  
  Untunge, nalika Kensi katon arep menehi wangsulan, lift mandheg lan muni swara tekan. Lawang dibukak lan tim kasebut meh mlebu ing koridor. Drake mindai tembok kanggo tandha. Mesthi ora ana apa-apa ing kana.
  
  "Lab 7 ngendi?"
  
  "Belok nengen, lawang katelu," ujare Lauren.
  
  "Sempurno".
  
  Dahl mlaku maju, isih ngati-ati, nanging katon percaya diri. Ancaman kasebut umume luwih gedhe, nanging Drake ora nate lali apa sebabe dheweke ana ing kene. Urutan Paukuman pungkasan. Apa maneh sing wis direncanakake?
  
  Yorgi nyopot topenge, ambegan. Kensi melu, nglanggar aturan, lan banjur Smith ngetutake, menehi Hayden dipikir kosong nalika dheweke mbuwang munggah tangan helplessly.
  
  "Pemberontak," ujare Dahl, terus mlaku.
  
  "Aku bakal ngomong crooks," Kenzi ngandika. "Swara luwih apik."
  
  Dheweke ngadeg ing jejere dheweke.
  
  "Yen aku ora disiplin, aku bakal melu sampeyan."
  
  "Aja kuwatir. Kita bisa nggarap iki.
  
  Drake nyurung dheweke ing mburi. "Sampeyan ngerti dheweke sekolah swasta ta, Kenz? Sampeyan ora bakal ngrusak dheweke.
  
  "Mossad duwe cara dhewe."
  
  Dahl menatap pundaknya. "Apa kowe padha meneng? Aku nyoba konsentrasi."
  
  "Ndelok maksudku?" Drake ngandika.
  
  "Fokus ing apa?" pitakone Alicia. "Nomer siji nganti papat?"
  
  "We are kene," ujare Dahl. "Laboratorium 7".
  
  "Kowe ngitung kabeh dhewe to, Torsti? Ngenteni, aku rumangsa duwe stiker ing endi wae.
  
  Hayden terus maju. "Formasi, wong. Delengen maneh. Watch metu kanggo elevator ing loro-lorone. Aku butuh Lauren ing telpon kanggo nyambungake aku menyang bioweapon, lan aku butuh lab supaya aman. Apa sampeyan mikir sampeyan bisa nindakake?"
  
  Tanpa ngaso, dheweke bubar lan njupuk posisi. Drake lan Hayden kudu mlebu laboratorium dhewe. Pisanan padha mlebu ing kantor njaba, sing dicelupake karo persediaan, saben permukaan sing kasedhiya ditutupi karo macem-macem alat. Drake ora ngerti apa iku, nanging katon penting lan larang.
  
  Ing mburi tembok kaca ana kamar njero sing aman.
  
  "Lauren," ujare. "Laboratorium 7 ana rong kamar. Eksternal lan internal. Interioré kamungkinan kamar kontrol kimia sing bisa disegel lan dirilis.
  
  ora ana apa-apa. Komunikasi wis pedhot.
  
  Drake menatap Hayden. "Apa si-"
  
  "Ngapunten, Matt. Hayden. Laboratorium tansah dilindhungi frekuensi, mula sinyal ora bisa mlebu lan metu. Lab 7 ana ing tingkat sing beda saka fasilitas liyane, lan butuh sawetara wektu kanggo mateni keamanan tambahan.
  
  "Aja kuwatir," ujare Hayden. "Arep menyang ngendi?"
  
  "Kamar njero. Mesthine ana lemari kaca. Apa sampeyan ndeleng iki?"
  
  Drake mlaku menyang tembok kaca gedhe. "Ya wis. Tepat ing pojok adoh."
  
  "Senjata biologi jelas ora kaya senjata. Sampeyan kudu disimpen ing canister babagan ukuran flask kopi. Bisa diidentifikasi kanthi kode PD777. Wis ta?"
  
  "Ngerti". Dheweke lunga menyang panel kode lawang lan njotosi kode override. "Ora ana apa-apa". Dheweke ngempet. "Apa kamar iki bisa duwe kode liyane?"
  
  "Ayo dakgoleki. Masalahe kabeh bos, teknisi lan asisten laboratorium padha turu ing kono karo sampeyan.
  
  "Ora kanggo sebutno Rusia, Swedia lan Israel. Cepetan."
  
  Drake ngrungokake nalika Hayden konsultasi karo tim. Kabeh iku sepi, eerily supaya. Smith banjur growled liwat comm kang.
  
  "Gerakan ing tangga wetan. Kene padha teka!"
  
  "Aku ndeteksi gerakan ing sisih kulon," kacarita May. "Cepetan".
  
  "Tahan elevator kasebut," ujare Hayden. "Kita bakal mbutuhake dheweke enggal."
  
  Drake mikir babagan njupuk liwat kaca. Ora mangu-mangu bakal anti peluru lan duweni potensi mbebayani. Kamar njaba uga ngemot lemari kaca sing diisi tabung uji lan tabung sing bisa ngemot racun apa wae.
  
  Lauren nguwuh kode anyar. Drake nabrak dheweke. Lawang dibukak. Dheweke mlayu menyang mburi kamar, mbukak lemari lan wiwit nggoleki tabung kasebut. Hayden ditinggal. Nalika nutupi punggung, saben anggota tim tetep ndeleng sing sabanjure.
  
  Drake ngliwati canister sawise canister. Saben wong wis imprinting ireng, huruf kandel lan nomer ing, lan padha metu saka urutan. Siji menit liwati. Smith mbukak geni munggah ing undhak-undhakan, lan May uga sawetara detik mengko. Dheweke diserang, ndedonga supaya ora ana sing bodho ngirim granat menyang perang.
  
  "Ngerti!"
  
  Dheweke ngangkat wadhah, njupuk setengah detik kanggo elinga yen ana senjata biologi sing bisa numpes paling ora Amerika, lan tucked ing lengen. "Wis wayahe lunga".
  
  Minangka siji, tumata, padha wiwit mundur. May lan Smith nutupi undhak-undhakan nganti Drake lan Hayden tekan lorong, banjur Yorgi lan Dal nutupi. May lan Smith cepet-cepet mundur nalika Alicia menet tombol lift.
  
  Lawang-lawang langsung mbukak.
  
  "Luwih cepet!" - Mai bengok-bengok, cepet katon watara sudhut. "Dheweke sawetara detik ing mburiku."
  
  Dheweke bali geni, pinning menyang lemah.
  
  Smith njupuk dalan liyane, saiki ditutupi dening Dahl, wong loro mundur menyang lawang.
  
  Lan banjur weker wiwit muni, nggero kaya sungu kuat sing ngebaki kuping lan ngirim raos menyang overdrive.
  
  "Apa iki?" Drake njerit.
  
  "Ora. Oh ora!" Lauren njerit maneh. "Metu saka kono. Metu saka kono saiki! Dheweke mung ngeculake sesuatu menyang sistem. Dheweke ngaso. "Ya ampun... sarin."
  
  Iku wis pour liwat vents ing gendheng saka lorong lan vents sisih elevator.
  
  
  BAB TIGA PULUH
  
  
  Drake nyuda gelombang rasa wedi nalika nyebutake jeneng Sarin. Dheweke ngerti yen iku agawe. Aku ngerti yen iki dianggep minangka senjata pemusnah massal. Dheweke ngerti manawa Smith, Yorgi lan Kenzi wis nyopot topeng.
  
  Lan dheweke weruh apa sing diarani cairan sing ora ana warna lan ora ana ambune bocor liwat ventilasi.
  
  "Aku ora ragu yen dheweke nyimpen sarin ing kene." Hayden nyerang Yorgi. "Nanging iki ..." Dheweke nyekel topeng.
  
  Drake ngerti yen meh kabeh bisa dimanipulasi, direkayasa, utawa dibayangake maneh. Watesan mung imajinasi. Agen saraf cair iku fleksibel tanpa wates. Saiki dheweke cepet-cepet marani Kenzi, nanging dheweke weruh yen Alicia lan May wis ana ing kana. Wong wadon Israèl kuwi nganggo topeng, nanging mripaté wis ditutup lan awaké lemes.
  
  Sarin bisa mateni sajrone siji nganti sepuluh menit, gumantung saka dosis.
  
  "Enggak," kata Drake. "Ora ora".
  
  Smith slid mudhun ing sisih elevator, wis semaput, sadurunge Dahl ngatur kanggo narik topeng rampung liwat pasuryan.
  
  Lift cepet-cepet munggah, bali menyang lantai siji.
  
  "Apa sing kudu kita lakoni?" Hayden bengok liwat comms. "Sing duwe wektu pira?"
  
  "WHO?" Lauren nanggapi kanthi alami. "Sapa sing lara?"
  
  "Cukup golek tikus lab utawa dokter lan kandha apa sing kudu ditindakake!"
  
  Kinimaka ngangkat Smith ing pundhake nalika lawang mbukak. Drake weruh dheweke arep metu, banjur kesusu mlebu dhisik, ngerti yen Hawaiian mbokmenawa wis lali karo wong Swedia, Rusia lan Israel sing nunggu. Dheweke langsung weruh apa sing katon minangka uap samar sing mlebu ing kabeh ventilasi tingkat dhuwur. Atine krasa sumelang. "Iki uga dirilis ing kene."
  
  "Komplek kabeh," ujare Lauren. "Aku duwe teknisi lab ing kene."
  
  "Aku ora butuh dheweke," Kinimaka ambegan. "Kita butuh atropin. Ing endi atropin sialan iki?
  
  Swara anyar teka ing baris. "Pirang wong sing kena infeksi? Lan tingkat apa?"
  
  Drake mindai wilayah lan mlayu kanggo nutupi, ngarahke gegaman. Alicia ndhukung dheweke. Gerakan ing ngarep ndadekake dheweke mandheg.
  
  "Ngomong-ngomong karo iki!" Hayden nangis. "Kita duwe telu dhewe lan puluhan wong sing wis ora sadar ing laboratorium. Sampeyan kudu teka ing kene nggawa obat penawar, lan sampeyan kudu nindakake saiki!
  
  "Sarin iku mateni," ujare wong lanang. "Nanging bisa nganti sejam kanggo mateni. Kita ana ing dalan sing bener, percaya marang aku. Kita padha siap kanggo iki. Kandha, apa para korban sesak napas?"
  
  Drake noleh mburi. Hayden njupuk wektu kanggo mriksa. "Ya," dheweke ngandika karo bongkahan ing tenggorokan. "Ya wis".
  
  Drake mirsani Dal mlaku nyedhaki Kenzi, alon-alon narik dheweke adoh saka Alicia, lan cradled dheweke ing tangan. Dheweke langsung natap Kinimaka. Ora ana wong liya. Ora ono liya. Donya ilang, lan mung siji bab sing tetep ana ing kalbu Swedia.
  
  "Mbok. Apa sing kudu kita lakoni?"
  
  Hawaiian gedhe snorted. "Atropine lan Auto-Injector."
  
  Swara kasebut langsung mangsuli. "Teluk medis dumunung ing saben lantai. Saben kompartemen ngemot sawetara antidotes, lan atropine minangka salah sawijining. Ana sampeyan uga bakal nemokake injector otomatis. Cukup tempelake ing otot paha."
  
  "Aku ngerti apa sing kudu ditindakake!"
  
  Drake ngenteni teknisi ngandhani Kinimaka menyang ngendi, banjur dheweke lunga dhisik. Ora sneaking watara, ora dodging ing meja; wektu iki padha kepala metu, ndhukung kanca sing tiba, nantang sembarang bangsa nakal cukup bodho kanggo njupuk wong ing. Ing jogan taksih remuk-remuk badan, mung sapunika badan-badan ingkang sare menika klengkung-klengkung, lara lara, wonten ingkang sampun gonjang-ganjing.
  
  Lawang mlebu dirusak. Wong lanang nganggo topeng lan jas mlayu mlebu.
  
  Drake nyepak kursine lan banjur weruh teluk medis ing salah sawijining pojok ruangan. Dheweke mlayu. Ing sisih tengen ana awak Rusia, nganggo Kevlar, sing ditembak. Loro liyane lay ing jejere wong; padha kejang lan mati. Sarin uga nabrak wong-wong mau. Pelepasan kimia kasebut kanthi efektif mungkasi perang lan SPIR isih duwe senjata biologis.
  
  Hayden cepet-cepet maju tanpa gaman ing tangane lan mbukak lawang menyang teluk medis. Ing njero, ing ngarepe ana rolas ampul sing diisi cairan mengkilat. Padha cetha ditandhani, lan Kinimaka bengok-bengok ing atropine; Mai ditarik metu injektor otomatis lan diisi. Kinimaka nancepake jarum ing pasuryan Smith mung sawetara detik sadurunge Dal nindakake padha kanggo Kenzie. Alicia lan Mai urusan karo Yorgi, banjur tim hunkered mudhun, kesel, mati rasa, wedi yen pangarep-arep sing ngebaki atine saiki katon nekat banget.
  
  Menit liwati. Drake noleh menyang Kinimaka. "Ana apa saiki?"
  
  "Inggih, atropin ngalangi efek sarin. Dheweke kudu mbalik."
  
  "Awas efek samping," ujare teknisi. "Dasar halusinasi. Tapi pusing, mual, penglihatan kabur..."
  
  "Aja kuwatir," ujare Alicia. "Ora ana sing luwih elek tinimbang nedha awan pub kanggo Team SPEAR."
  
  "Mulut garing. Detak jantung mundhak..."
  
  "Ya."
  
  Sawetara menit liwat, lan Drake tanpa daya mandeng ing praupane Yoga, pengin kaping satus detik kanggo paling tepak urip kanggo bali menyang wong. Hayden takon teknisi yen bisa mbusak sarin saka sistem lan ngidini kabeh wong mbusak topeng, nanging kahanan kasebut meh ora bisa dikendhaleni. Sapa sing ngeculake sarin bisa uga duwe rencana liya.
  
  "We are ing sistem saiki uga," Lauren njamin wong-wong mau. "FBI wis nahan sawetara ilmuwan komputer tingkat dhuwur sing wis sawetara wektu nggali kasus iki."
  
  "Apa kabar babagan tim pasukan khusus liyane?" pitakone Hayden.
  
  "Kita mikir kaya ngono. Aku mung njaluk konfirmasi. Ing kono rada bingung kabeh."
  
  Drake nepuk pipine Yorgi, ing sisih tengen topenge. "Ngomongi aku".
  
  Wong Rusia rada ngadek, ngangkat tangane. Mripatnya membulat lan langsung natap Drake. Dheweke watuk lan nyoba nyopot topenge, nanging Drake dicekel. Kanthi utawa tanpa atropine, luwih becik ora ninggalake apa-apa. Smith uga berjuang, lan banjur Kenzie; Dahl ngempet dawa, keprungu lega. Tim njupuk kesempatan kanggo ngganti eseman singkat lan lemes.
  
  "Ayo padha munggah ing udhara," ujare Hayden. "Kita wis rampung ing kene kanggo dina iki."
  
  Lauren ketemu maneh. "Kabeh ora apa-apa karo dheweke? kabeh?" Dheweke isih ora ngerti sapa sing kena infeksi.
  
  "Sampeyan apik, tresna," ujare Drake. "Sanajan luwih becik yen dhokter mriksa dheweke."
  
  "Kita duwe puluhan wong ing kene."
  
  "Aku marani sampeyan saiki," ujare Hayden.
  
  Tim kasebut ngumpul maneh lan mbantu saben liyane metu saka lawang. Hayden clutched bio-senjata kanggo dheweke dodo, malah saiki ora yakin sing bisa dipercaya. Dheweke takon Lauren liwat comms.
  
  "Dheweke kudu digawa menyang keamanan ing Dallas," ujare Lauren. "Ing kene aku duwe rincian. Dheweke ngenteni sampeyan".
  
  Hayden mandeng Drake karo mripat kesel konco topeng.
  
  Ora tau rampung.
  
  Drake ngerti persis apa sing dipikirake. Nalika tekan kamar darurat, nyopot topenge, lan nemokake Lauren, dheweke wis mulai ngaso. Drake seneng duwe kopi panas digawa menyang dheweke lan Alicia bleated kanggo botol banyu. Mai njupuk gelas saka dheweke, nyruput, banjur ngajak dheweke ngombe saka botol bekas.
  
  Kenzi ngrambah lan njupuk saka Mei lan sighed. "Kenapa aku ndeleng sampeyan papat?"
  
  Alicia mbalekake banyune. "Dadi, isih urip? Eh, iki dianggep wong telu?"
  
  Drake nonton. "Sampeyan ngerti soko? Aku bakal ngerti kapan wektune metu saka pakaryan iki, nalika sampeyan loro mandheg nyoba kanggo nesu. Nalika iku aku bakal pensiun."
  
  Lauren lunga saka Smith sedhela amarga akeh informasi nyerang sistem komunikasi pusat dheweke. Iki kalebu komunikasi saka wong obnoxious ing Washington, operasi lokal ing Dallas, lan, kanggo ombone rodok kurang, Sekretaris Pertahanan.
  
  Dheweke ngacungake tangan kanggo grup kasebut kanggo ngrungokake sadurunge ngelingi yen dheweke bisa nggunakake sambungan kasebut. "Heh, wah, hi. Aku bakal menehi alamat ing Dallas lan sampeyan kudu ing dalan. Luwih suwe senjata biologi iki tetep ana ing alam bébas, luwih gedhe bebaya. Saiki kita duwe klarifikasi sethithik. Katon yen obat penenang asli sing ditrapake kanggo meh kabeh wong sing kerja ing laboratorium kasebut dipicu liwat kode keluwih nalika sampeyan mbukak peti mati Geronimo. Dheweke mikir yen kultus kasebut bisa uga ora ana saiki, nanging paling ora ana siji wong sing isih kerja kanggo dheweke. Sarin uga diaktifake kanthi kode sing padha lan, mesthi, dening wong sing padha. Wong njero? Bisa uga. Nanging aja lali yen kita kudu mbusak layar pelindung laboratorium supaya sinyal kasebut bisa mlebu.
  
  "Sampeyan kudu nggawe manawa wong ora ninggalake sadurunge agen sleeper nindakake sawijining tugas," ujare Hayden.
  
  "Ing dheweke. Nanging ora mung kuwi. Mayit wis diitung." Dheweke ambegan. "Staf laboratorium lan warga sipil sing ora salah nindakake pakaryan sing apik. Kabeh mau katon nanggapi atropin. Dianggep amarga dheweke turu ing lantai, dheweke mung nampa dosis sing lemah lan bantuan teka kanthi cepet. Saiki ora ana masalah karo identifikasi, nanging amarga kita ngerti posisi Rusia lan Swedia, kita kudu nganggep manawa kita bener. Telung wong Rusia tiwas, loro sing ilang. Loro Swedia mati, siji ilang. Lan wong Israel telu sing tiwas, loro sing ilang."
  
  "Dheweke ora entuk atropin?" pitakone Dahl kuwatir.
  
  "Mesthi dheweke nindakake, nanging sawise warga sipil. Lan pancene nyerang dheweke kanthi luwih agresif.
  
  Ing wektu iki, Smith, Yorgi lan Kenzi padha ngadeg, katon ngaso lan semangat kanggo tumindak. Drake kepingin weruh yen iki bisa dadi salah siji saka efek sisih kasebut.
  
  "Yorgi," ujare. "Deleng Alicia. Opo sing mbok delok?"
  
  Wong Rusia nyengir. "Es krim lan sambal pedas?"
  
  Drake nyengir. "Dheweke ora apa-apa".
  
  Alicia mrengut jero. "Opo maksude. Yogi? Yogi? Ayo, konco. Kowe ngerti yen aku tresna marang kowe, nanging yen kowe ora ngetokke kacang buncis, aku kudu mateni kowe."
  
  Drake narik dheweke menyang mobil sing nunggu. "Inggih tresnaku, sampeyan mung mbuktekake maksude."
  
  
  BAB TELO PULUH SIJI
  
  
  Kacepetan minangka pilihane, Juruwilujenge, Gusti Allahe, lan cara sing paling apik kanggo tetep urip saiki.
  
  Dheweke ora duwe ilusi babagan apa sing bakal nunggu dheweke ing dalan menyang Dallas. Ora preduli pirang-pirang petugas polisi sing dibantu; ora ketompo carane akeh FBI SUV lan SWAT van diantrekake rute, wong padha ngadhepi sawetara sing paling apik ing donya, lan padha bakal nemokake dalan metu.
  
  Gumantung marang sapa sing sejatine nyambut gawe.
  
  Drake weruh kendharaan sing diwenehake kanggo lelungan cendhak liwat Dallas-loro kendaraan sing ditanggepi pemerintah kanthi setir papat-lan mbanting rem.
  
  "Iki pancen ora bakal bisa."
  
  Ngeling-eling parkiran lan isine, dheweke manthuk-manthuk menyang saperangan parkiran cedhak lawang.
  
  "Padha bakal".
  
  Lauren nyatakake dheweke setuju. "Aku bakal njaluk FBI kanggo mriksa iki."
  
  "Cepet". Drake wis tumuju arah kasebut. "Kabeh? Muatan jancok. Kita bakal butuh kabeh amunisi sing kita duwe."
  
  Kanthi Hayden ing tengah, padha kesusu menyang mobil, Dodge Challenger ireng siluman-colored lan Mustang biru cahya karo loro loreng putih bebarengan hood. Dahl diowahi Mustang, kang gedhe amarga Drake wanted Challenger. Mobil polisi mlayu, nyiapake kanggo mbusak rute liwat pusat kutha Dallas. Helikopter kasebut ana ing cedhake, ngelingake manawa kemungkinan bakal ditembak mudhun dening tim SWAT. Loro mobil kasebut cukup anyar kanggo disusupi - FBI ora butuh kunci.
  
  Drake munggah karo Yorgi, sing njupuk kursi penumpang, Hayden, Alicia, lan May. Dheweke miwiti mesin, mesem seneng.
  
  "Iki," ujare, "iku swara sing aku tangi saka amben sadurunge jam enem esuk."
  
  Alicia ora nggatekake. Dheweke wis digunakake kanggo childishness lan supaya kabeh wong ngerti.
  
  Drake miwiti mesin. Dahl miwiti Mustang ing jejere dheweke lan wong loro kasebut nyengir liwat rong baris jendhela, bebarengan pungkasane.
  
  Hayden nutul canister ing mburi kursi. "Senjata biologi".
  
  "Mmm, wis. apik."
  
  Dheweke menet awake menyang lantai, nguripake setir lan nyopir mobil menyang papan parkir sing sempit lan cepet-cepet metu. Mobil mumbul ing trotoar sing ora rata, ngangkat ngarep lan ngeruk mburi. Sparks mabur.
  
  Ing mburi Drake, Dahl weruh percikan cemlorot ing kaca ngarepe, ngobong geni sedhela. Temenan dheweke ora seneng.
  
  "Keenell, Drake. Apa sampeyan nyoba mlebu iki?"
  
  "Cukup drive," wangsulane Hayden. "Bangunan sing aman mung sangang menit."
  
  "Ya, mungkin ing trek balapan," ujare Smith. "Nanging iki Dallas, lan loro iki dudu pembalap."
  
  "Apa sampeyan pengin njupuk, Lancelot?" Drake mendesah. "Menak liwat Swedia iki lan njupuk wong."
  
  "Ora ketompo".
  
  "Sampeyan nesu?" Alicia melu. "Temtu ora, Lancelot."
  
  "Bisa kita-" Hayden nyoba maneh.
  
  Swarane Lauren klelep dhewe. "Mungsuh wis nyedhak," dheweke kandha, "Aja ditembak, Lancelot."
  
  Drake nahan oversteer sing signifikan kanthi nyetel setir lan nggunakake loro-lorone dalan. Ana mobil polisi ngadeg ing ngarep, nyegah sopir liyane ora nyabrang. Challengers mlayu liwat prapatan, saiki diubengi dening bangunan dhuwur. Mustang kesusu liwat setengah detik mengko, narrowly ilang Fender mburi Dodge kang. Drake nyawang kaca spion lan sing bisa dideleng mung untune Dahl sing klenting.
  
  "Saiki aku ngerti kepiye yen dioyak hiu."
  
  Nang endi wae ing ngarep ana kontingen Rusia, Swedia lan Israel sing isih ana, kabeh duwe tugas siji - kanggo njupuk senjata biologi sing dirancang khusus kanggo ngrusak pasokan panganan Amerika.
  
  "Yagene kita ora numpes?" Kandhane Kinimaka karo nyekel pegangan.
  
  "Iku pitakonan sing adil," ujare Dahl.
  
  "Iku," ujare Lauren. "Nanging aku mung dikandhani manawa ana protokol. tata cara. Tumindak sing salah lan sampeyan bisa mateni awak dhewe lan wong liya sing ora kaetung.
  
  Drake ngeculake gas nalika ana belokan sing cetha ing ngarep. Sepisan maneh, polisi wis nutup kabeh rute liyane, lan anggun maneuver mobil ing sudhut, mbuwang ban lan nyepetke liwat lampu abang. Dahl ana sawetara meter ing mburine. Wong-wong sing mlaku-mlaku mlaku ing lurung-lurung, ngguyu lan nggegirisi, nanging dicekel polisi nganggo megaphone. Drake tansah ngerti manawa ana sing ora ngrungokake.
  
  "Pulisi ora bisa ngatasi kabeh iki," ujare Hayden. "Alon-alon, wong lanang. Kita isih duwe limang menit."
  
  Ing wayahe, truk pickup teka mabur metu saka pinggir dalan, meh nabrak polisi sing ora ngerti. Panjenengané nuli mlebu ing dalané, banjur kecekel. Yorgi wis nggulung jendelane, lan Mai nyuwil kaca saka mburi.
  
  Truk pickup, F-150 perak, terus mlaku nalika nyedhaki. Pasuryan sing nggumun-nggumunake ing mburi setir, ndeleng wong-wong mau kaping pindho tinimbang dalan. Yorgi nyender ing kursi.
  
  "O, ora, ora. Iki ora apik. Aku ngerti dheweke. Aku ngerti dheweke. "
  
  Drake ngangguk cepet. "Miturut pendapatku, dheweke katon kaya angkat besi Rusia."
  
  "Dheweke ana ing Olimpiade," ujare Yorgi. "Iki sadurunge dheweke dadi pembunuh rahasia militer, salah sawijining sing paling apik sing metu saka Rusia. Dheweke Olga."
  
  Drake alon-alon nalika kluster wong mlaku metu ing ngarep mobil sing cepet banget, umume nyekel ponsel inci saka mripate.
  
  "Olga?"
  
  "Iya, Olga. Dheweke dadi legenda. Apa kowe tau krungu bab dheweke?
  
  "Ora ing konteks iki. Ora".
  
  F-150 perak miring banget, nabrak sisih Challenger. Dibebasake saka komplotan sing ngumbara, Drake nguncalake gas maneh lan maju maju, Challenger nanggapi kanthi gemuruh sing marem. Olga nggawe giliran liyane, ngarahake kanggo wing telung kwartal mburi, nanging ora kejawab sawetara inci. F-150 dheweke nyabrang menyang sisih liyane, langsung antarane Drake lan Dahl. Swedia maneuvered Mustang konco dheweke.
  
  "Aku ora bisa ram iku," ngandika. "Terlalu beresiko."
  
  "Aku ora bisa nembak dheweke," ujare Mai. "Masalah sing padha".
  
  "Kepiye dheweke ngarepake bisa lolos?" Kinimaka kepikiran.
  
  "Olga ora bisa dikalahake," Yorgi njamin dheweke. "Lan dheweke ora tau gagal."
  
  "Iki apik kanggo dheweke," ujare Alicia. "Mungkin sampeyan loro bisa ndhelikake ing ngisor kasur sing padha."
  
  Telung mobil mlayu maju, kendaraan liyane umume diblokir, lan wong-wong sing mlaku dielingake kanthi tangisan sirine polisi. Drake tindakake pandhuan Hayden nalika Hayden lungguh terpaku ing layar portabel sat-nav.
  
  Drake weruh adoh langsung saka dheweke.
  
  "Tetep karo aku, Dal," ujare. "Dorong asu menyang pojok."
  
  Dheweke nyepetake, tetep ing tengah dalan. Kendaraan sing kesasar pancen wiwit metu saka pinggir dalan, nanging mandheg nalika sopir weruh mburu nyedhaki. Drake terus nyekel palu, nonton Olga lan Dahl ing mburine. Mesin geger lan ban mulai muni. Etalase kaca lan gedhong kantor padha sumunar kaya ana ing kabut. Wong mlaku mlumpat menyang dalan kanggo njupuk foto. Mobil polisi gabung karo Olga, supaya Drake saiki duwe rong mobil ing sisih mburi.
  
  "Telung menit," ujare Hayden.
  
  "Entuk senjatamu, wong," ujare Alicia.
  
  "Muga-muga asu Rusia ora lunga kanthi tenang," ujare Kenzie.
  
  Yorgi nguntal atos ing jejere Drake.
  
  Banjur, ing ngarep, kedadeyan sing paling aneh lan paling medeni. Tokoh-tokoh kasebut mlayu menyang tengah dalan, mudhun menyang dhengkul siji lan mbukak geni.
  
  Peluru nyuwek ing mburi ngarep Challenger, clanging marang logam lan punching liwat bolt. Sparks mabur menyang udhara. Drake nyopir mobil kanthi lurus.
  
  "Pukul dek!" - dheweke bengok.
  
  nembak liyane. Polisi mlayu saka trotoar kanggo nyoba nyegah penembake. Warga sipil ndhelik kanggo nutupi. Tim SWAT ninggalaken tutup lan mlayu karo polisi, senjata ngarahake nanging ora digunakake amarga ana kemungkinan nabrak wong ing pinggir dalan.
  
  Kaca ngarep Drake mbledhos, pecahan peluru tiba ing jaket, pundhak, lan dhengkul. Peluru nempuh headrest mung sawetara inci ing sisih tengen kupinge. Yorkshireman ngenteni liyane rong detik, ngidini penembake kanggo baris maneh, lan banjur deflected Challenger karo pasukan gedhe.
  
  Ninggalake F-150 Olga ing garis geni.
  
  Dheweke mbengkongake setir dhewe, nabrak polisi ing sisih tengen, nanging peluru isih kena. Wong sing lungguh ing jejere dheweke dumadakan dadi limp; abang banjir ing njero mobil. Rusian liyane wis mati, lan mung siji sing isih ana.
  
  Dahl dumadakan nemokake awake dhewe ing garis langsung geni.
  
  Nanging ing wektu iku penembake fokus marang polisi lan SWAT sing nyedhaki, mung loro sing nguripake lan mbukak tutup geni, nyiapake kanggo mlayu. Drake weruh peluru piercing wong akeh, weruh nistha karo wong-wong iki - mbok menawa Israel - dianggep sipil.
  
  "Kanggo neraka karo kabeh," ujare. "Iki ora bakal ditoleransi."
  
  "Drake!" Hayden ngelingake. "Loro menit".
  
  Mai nyekel pundhake. "Iki kudu ditindakake."
  
  Drake jumangkah ing pedal gas lan nguntal lemah antarane mobil lan militan sing mlayu. Yorgi miring saka jendela siji, lan Mai miring saka jendela liyane. Ngarahake gaman, padha nembakake telung tembakan ing sadawane dalan sing mati, tanpa ana korban liyane, lan mbuwang wong-wong sing mlayu.
  
  Drake swerved tajem, ngindhari awak sing tiba.
  
  "Bajingan."
  
  Ing kaca spion, polisi nangkep dheweke. Banjur Olga lan Dal bali, balapan kaya sing bisa, balapan ing tengah dalan. Mobil Olga kebak getih, kaca ngarep ilang, spatbor, sisih lan lampu rusak, lan karet tiba saka salah siji ban. Nanging dheweke teka, ora bisa diendhani, kaya angin topan.
  
  "Sang puluh detik," Hayden maca kanthi banter.
  
  "Endi?" - Aku takon. Drake takon.
  
  Dheweke mbengok alamat. "Belok tengen, banjur ngiwa, lan bangunan kasebut ana ing ngarep sampeyan, ngalangi dalan."
  
  "Ing cathetan liyane," Lauren interjected. "Iku wong Israel sing ninggalake perang. Lan balapan."
  
  "Ora sah," ujare Kensi. "Kaya sing dakkira. Iki ora bakal kedadeyan yen pemerintah kita melu.
  
  Dahl ora ngalihake mripate saka dalan. "Apa sing teka saka sampeyan kaget aku."
  
  "Ora kudu. Aku ora ujar manawa dheweke ora bakal tumindak, mateni lan cacat ing lemah manca. wilayah loropaken. Aku ngomong yen dheweke ora bakal nindakake kanthi terang-terangan.
  
  "Ah, sing luwih masuk akal."
  
  Drake kalem mudhun, mbanting ing rem, lan nguripake Challenger roaring cetha nengen. Meh tekan trotoar, dheweke nguripake mesin lan krungu ban njerit nggoleki traksi. Ing wayahe pungkasan padha kejiret lan muntahake kerikil lan mbantu push mobil maju. Pangarep-arep yen Dahl bisa nyurung bek Olga nalika dheweke nguripake, nanging wong Rusia iku pinter banget lan ora nekat ngethok pojok lan njupuk timbal. Tong sampah mumbul dhuwur ing mburine, tekan ngarep.
  
  "Telung puluh detik," ujare Hayden.
  
  Banjur kabeh menyang neraka.
  
  
  BAB TELO DASAR KARO
  
  
  Olga risked kabeh, kanthi cepet nyedhaki gedhe Challenger.
  
  Drake weruh belokan ngiwa nyedhaki cepet lan siap kanggo nguripake mobil.
  
  Ing mburi atine kabeh cara iki Angker dening kuwatir sing Swedia pungkasan isih ana nang endi wae metu ana. Nanging dheweke ora tau muncul.
  
  Isih.
  
  Prajurit kasebut mlumpat metu saka toko, nyekel bedhil submachine sing katon ora nyenengake ing bedhil, kanthi rai getih sing kleru amarga grimis lara. Dheweke nandhang lara, nanging dheweke tetep ing misi. Serangan liyane sing ora sah. Pihak katelu liyane nggunakake wong pasukan khusus.
  
  Drake langsung bereaksi. Apa padha pilihan? Iku ketoke kaya obah mbebayani kanggo flank kiwa, nyoba kanggo pas Challenger sampurna menyang dalan anyar sempit, kang bisa uncalan backend menyang Swedia nyerang. Iki mung game, lan ora njupuk menyang akun wong kang duwe senjata agawe.
  
  Hayden lan Yorgi lungguh ing sisih liya mobil. Wong Swedia katon kaya arep nyemprotake kabeh mobil nalika sliding miring. Drijine tegang. Drake berjuang karo setir, nyekeli kenceng, sikil tengen mencet ing gas ing mung kacepetan tengen.
  
  Wong Swedia mbukak tembakan meh kosong - sawetara detik sadurunge buntut mobil kasebut bakal nabrak dheweke.
  
  Banjur kabeh donya dadi edan, nguripake mudhun, nalika Olga tabrakan menyang Challenger drifting kabeh kekuatan. Dheweke ora alon-alon. Dheweke mbanting mobil menyang pinggir Dodge, nyebabake muter, ngremukake wong Swedia lan ngirim awak ing tengah dalan. Drake nyekel setir, ora bisa ndeleng terus nalika mobil muter; rong giliran, banjur dheweke nabrak trotoar dhuwur lan terbalik.
  
  Dheweke nabrak gendheng, isih nggeser lan ngeruk beton nganti nabrak ngarep toko. Kaca pecah lan udan wiwit tiba. Drake berjuang kanggo keseimbangan. Alicia kaget, Yorgi kaget.
  
  Olga mbanting rem lan piye wae bisa nggawa F-150 mandheg.
  
  Drake weruh dheweke ing pangilon sisih terbalik. Jendhela-jendhela padha pecah ing kabeh sisih, nanging retakan cilik banget kanggo sapa wae sing bisa nyusup kanthi gampang. Dheweke krungu Mai berjuang karo sabuk pengaman dheweke, mbuwang iku mati. Dheweke ngerti dheweke lincah, nanging dheweke ora percaya yen dheweke bakal pas liwat jendela mburi. Dheweke ora bisa mbela awake dhewe.
  
  Olga stomped menyang wong-wong mau, lengen gedhe lan sikil mlaku, raine kebak nesu sing bisa ngobong jagad kabeh. Getih nutupi fitur lan mili saka gulu menyang driji, netes ing lantai. Dheweke nyekel senapan mesin ing tangan siji lan peluncur roket ing tangan liyane. Drake weruh majalah spare clamped antarane untu lan agul-agul militèr ing sisih dheweke.
  
  Nutup jurang, dheweke ora kendel. Nyedhak pati. Mripate ora nate kedhep. Uap lan saiki geni metu saka mobil konco dheweke, dilat dheweke tokoh. Drake banjur weruh lampu kilat biru lan temen maujud sing Mustang wis teka. Dheweke weruh Olga mringis. Dheweke weruh tim mlumpat metu saka mobil liyane ing bledosan saka tumindak.
  
  Olga mudhun menyang siji dhengkul, nuding peluncur roket ing pundhak gedhe, lan ngarahake Challenger sing terbalik.
  
  Apa dheweke bakal numpes senjata biologi?
  
  Dheweke ilang. Ora ana pikiran sing rasional ing mburi pasuryan setan iki.
  
  Wong-wong mau padha ora duwe daya. Wong wadon ing kursi mburi saiki perked munggah, freeing piyambak lan nyoba kanggo golek sawetara kamar kanggo maneuver. Dheweke ora weruh apa sing bakal teka, lan Drake ora ngandhani. Ora ana cara sing bisa ditindakake.
  
  Olga narik pemicu lan roket murub.
  
  Kanca-kanca, kulawarga, iki cara kita ...
  
  Torsten Dahl nggawe dalan kaya ram battering elek; mlaku kanthi cepet, kanthi kabeh kekuwatane, dheweke nabrak Olga saka mburi. Peluncur rudal kasebut mlumpat, amunisi kasebut dibuwang lan ditembak ing lintasan sing beda. Dahl piyambak, nylametake kahanan kasebut, mesthine ngalami kejutan sing paling kuat sajrone urip, amarga Olga ora pindhah.
  
  Wong Swedia mung mlayu dhisik menyang tembok bata paling kuat ing donya.
  
  Dahl tiba ing punggung kanthi irung rusak lan ora sadar.
  
  Olga ngusir wong Swedia Edan, meh ora weruh serangan sing apik banget. Dheweke munggah kaya gunung anyar, mbuwang peluncur roket menyang lemah lan ngangkat bedhil mesin kanthi tangan siji, getih isih netes saka ngisor, splattering ing lantai.
  
  Drake weruh kabeh iki lan nguripake kanggo push Yorgi metu, banjur Hayden. Sirahe isih mumet, nanging bisa nangkep mripate Alicia.
  
  "We are okay?" Dheweke ngerti ana sing salah.
  
  "Aku mung weruh carane Dal nggebug Olga kanthi sekuat tenaga, semaput maneh, lan dheweke ora weruh."
  
  Alicia meh ora bisa ambegan. "Jebule. Aku".
  
  "Lan saiki dheweke duwe senapan mesin."
  
  Hayden bebas. Mai mlumpat sawise dheweke, squeezing liwat longkangan cilik. Drake noleh maneh, nonton pangilon sanajan dheweke nyoba ngempet ing jendela cilik dhewe. Olga leveled bedhil, grinned maneh, ngangkat tangan free lan narik untu metu saka tutuk, mbuwang menyang lemah. Ing wayahe, kanca-kancane Dahl liyane teka.
  
  Lan salah sijine yaiku Mano Kinimaka.
  
  The Hawaiian, ing fashion bener, dibukak piyambak ing kacepetan lengkap, kaki saka lemah, lengen outstretched, projectile manungsa wrecking werni otot lan balung. Dheweke kenek Olga ing pundhak, kanthi akurat, luwih apik tinimbang Dahl, lan squeezed tightly. Olga staggered maju enem kaki, lan iku dhewe mujijat.
  
  Kinimaka noleh ing ngarep, ngadhepi Rusia.
  
  Senapan mesin ambruk ing lantai.
  
  Drake maca lambene.
  
  "Sampeyan kudu dhengkul, wong cilik."
  
  Kinimaka ngayunke haymaker, kang Olga deftly dodged, luwih cepet saka Drake bisa mikir. Banjur ajiné dhewe mbanting jero menyang ginjel Mano, njalari Hawaiian enggal tiba dhengkul lan gasp.
  
  Kenzi lan Smith tekan situs perang. Drake ora bisa ngilangi rasa ora bakal cukup.
  
  Dhèwèké mèlu-mèlu nganti dagingé suwèk saka wetengé, nganti balung pelvisé krètèk. Dheweke metu saka mobil lan ora nggatekake getih seger. Sinyal kanggo kabeh wong kajaba Hayden, dheweke wiwit limps menyang perang nalika sirine muni ing sakubenge, lampu biru sumunar ngebaki lapangan sesanti, lan rame wong, polisi, lan prajurit ngebaki udhara.
  
  Panjenenganipun hobbled munggah dalan, nyedhaki Olga. The Russian digatèkaké Smith minangka dijupuk dheweke ing weteng; dheweke nyekel rambute Kenzi lan diuncalake. Tufts coklat tetep clutched ing tangan Rusia, lan Kenzi, cingak, muter liwat lan mbalek mudhun selokan, stripping dheweke daging. Olga banjur mbanting tangane ing bangkekan Smith, nuthuk bedhil menyang lemah lan nyebabake prajurit kasebut njerit.
  
  "Kowe nembak aku? Aku bakal nyuwek lengenmu lan nyekekmu nganggo ujung getih."
  
  Drake nglumpukake kekuwatane lan kenek dheweke saka mburi, ngirim telung jotosan menyang ginjel lan dodo. Dheweke bakal nggunakake bedhil, nanging ilang ing kacilakan. Olga malah ora weruh serangan kasebut. Kayane nabrak batang wit. Dheweke nggoleki senjata, sing bisa digunakake.
  
  Dheweke weruh.
  
  Mai mlayu munggah, ngiring dening Alicia, lan banjur Yorgi, putih minangka sheet. Drake ngangkat peluncur roket kasebut, diunggahake ing ndhuwur sirahe lan digawa mudhun kanthi sekuat tenaga menyang mburi Rusia.
  
  Wektu iki dheweke pindhah.
  
  Kinimaka mlumpat menyang pinggir nalika gunung gedhe ambruk ing dhengkul siji. Majalah serep ambruk saka untune. RPG tiba saka sabuk dheweke. Drake ngeculake senjatane, ambegan abot.
  
  Olga ngadeg, noleh, lan mesem. "Aku bakal ngidak-idak sampeyan nganti sampeyan sampah ing beton."
  
  Drake ngangguk-ngangguk. Jotosan Olga nyebul pupu lan nyebabake rasa nyeri saka siji mburi awak menyang sisih liyane. Alicia mlebu banyu nanging dibuwang dhuwur menyang udhara lan mbanting Kenzi. Kinimaka wungu sadurunge headbutt sing ngirim dheweke langsung menyang bokonge. Smith ndharat pukulan sing ora kaetung ing awak banjur telu ing tenggorokan lan irung, nyebabake Olga ngguyu.
  
  "Oh, matur nuwun mbah, sampun nulungi kula ngilangaken dahak. Mangga siji maneh."
  
  Dheweke kapapar pasuryan kanggo jotosan Smith kang.
  
  Alicia nulungi Kenzi munggah. Polisi-polisi padha mlayu marani wong-wong mau. Drake ora bisa apa-apa, nanging dheweke kepengin adoh. Iki bisa dadi getihen. Dheweke nyoba tangi lan kasil kanthi siji sikil.
  
  Olga nyekel Smith ing tenggorokan lan mbuwang dheweke. Kinimaka goyangake sirah gedhe, saiki ing sikil Olga, lan ngirim setengah rolas jotosan luar biasa kanggo pupu kandel.
  
  Dheweke punched Kinimaka ing sirah, njupuk wong mudhun. Dheweke deflected serangan sabanjuré Drake lan kalah wong bali, malah minangka getih mili bebas saka dheweke kuping, mripat tengen, lan ngethok kaetung lan bruises ing bathuk dheweke. A bolongan mbukak ing weteng ngendi Smith dijupuk dheweke, lan Drake kepingin weruh yen iki bisa dadi cara kanggo mungkasi dheweke.
  
  May narik perhatian Olga. "Deleng aku," dheweke ngandika. "Deleng aku. Aku ora tau kalah."
  
  Ekspresi kapentingan nyabrang tambang getih. "Nanging sampeyan ora luwih saka siji kelenjar kringetku. Apa sampeyan Supergirl? Wonder Woman? Scarlett Johanssen?
  
  "Aku Mai Kitano."
  
  Olga maju kanthi kikuk, nyurung Smith lan Alicia sing nyedhaki. Mai jongkok. Olga nyengir. Mai nari adoh, adoh, banjur nuding pundhak tengen Olga.
  
  "Lan nalika aku ngganggu sampeyan, kancaku Yorgi bakal ngrusak sampeyan."
  
  Olga nguripake kanthi cepet banget. "Apa..."
  
  Yorgi nyepetake peluncur roket ing pundhake, priksa manawa granat pungkasan dipasang kanthi bener, lan banjur ditembakake langsung menyang awak Olga.
  
  Drake ngangguk.
  
  
  BAB TELO DASAR TELU
  
  
  Tim SPEAR banjur ilang. Sawise nyerahake senjata biologis, dheweke diusir saka TKP lan digawa menyang jantung kutha sing sepi menyang salah sawijining omah FBI sing paling aman ing deso. Iku ranch, mesthine cilik kanggo alasan keamanan, nanging ranch pancet, karo omahe dhewe, kandang lan karang. Dheweke njaga jaran kanggo ngedol khayalan lan tangan ranch kanggo nglatih, nanging dheweke uga kerja kanggo panganan.
  
  Tim kasebut seneng banget teka ing omah sing aman, lan luwih seneng pisah lan nutup lawang menyang kamar sing beda-beda. Kanggo manungsa padha diantemi, kesel, battered, bruised, getihen.
  
  Getih direndhem kabeh, bruises lan hairiness uga. Wong-wong sing ora kelangan eling pengin padha nindakake; lan wong-wong sing nglakoni iku getun amarga ora bisa nulungi. Drake lan Alicia mlaku menyang kamar, mbukak klambi, lan langsung menyang kamar mandi. Aliran banyu panas mbantu ngresiki luwih saka mung getih. Drake nulungi Alicia lan Alicia nulungi Drake ing panggonan-panggonan sing tangane banget bruised kanggo mbantu.
  
  Tim kasebut ora rusak, nanging rada kewalahan.
  
  "Mesthi ana wong," Drake gasped nalika banyu nggebug dheweke kanthi kenceng, "sing bisa ngalahake sampeyan."
  
  "Aku ngerti". Alicia nyuntak sabun cair ing telapak tangane. "Apa sampeyan ndeleng Dahl mlayu saka dheweke?"
  
  Drake wiwit watuk. "Oh, mboten, mangga. Aja gawe aku ngguyu. Mangga".
  
  Drake ora aneh yen dheweke bisa nemokake humor kanthi cepet sawise apa sing dideleng. Wong iki minangka prajurit sing dilatih kanggo ngatasi trauma lan lara ati, pati lan kekerasan; iya iki paling urip, nanging prajurit coped beda. Salah siji cara kuwi kanggo njaga camaraderie karo kolega; liyane padha tansah katon ing sisih padhang saka iku.
  
  Nalika iku bisa. Ana sawetara kahanan sing malah nggawa prajurit menyang dhengkul.
  
  Saiki Alicia, dipotong saka kain sing padha, ngelingi perang Kinimaki karo Olga sing gedhe banget. "Sialan, kaya bayi Godzilla lawan Godzilla. Mano Getih luwih kaget tinimbang tatu."
  
  "Dheweke mesthi bisa njupuk headbutt." Drake nyengir.
  
  "Ora!" Alicia ngguyu lan padha luxuriated bebarengan kanggo sawetara wektu, wanted kanggo njaluk nyisihaken saka pain.
  
  Mengko Drake metu saka padusan, mbuwang sprei lan bali menyang kamar turu. A roso unreality disabetake wong. Sejam kepungkur, dheweke ana ing tengah Neraka, nyemplungake ing salah sawijining perang sing paling angel lan paling getih ing uripe, lan saiki lagi ngumbah ing peternakan ing Texas, diubengi dening para pengawal.
  
  Apa sabanjure?
  
  Ya, sisih positif yaiku menang telu saka papat arah kardinal. Lan telu saka papat Horsemen. Ordo wis ndhelikake papat gaman, mula Drake sing diakoni rada ora konsisten, kabur, lan ora yakin, mung ana siji. Dheweke ngguyu dhewe.
  
  Sialan, muga-muga aku entuk iki kanthi bener.
  
  Keprungu undhak-undhakan ing mburine banjur mbalik.
  
  Alicia ngadeg ana, rampung wuda lan glistening karo banyu padusan, rambute macet ing pundhak bruised. Drake mentheleng lan lali babagan tugas.
  
  "Damn," ngandika. "Dadi ana wektu nalika ndeleng sampeyan loro iku apik."
  
  Dheweke mlaku lan nyopot andhuke. "Apa sampeyan mikir kita duwe wektu?"
  
  "Aja kuwatir," ujare karo mesem ing swara. "Ora butuh wektu akeh".
  
  
  ***
  
  
  Mengko, sawise padha nemokake lan nyoba ngindhari bruises ing awak, Drake lan Alicia nganggo sandhangan seger lan mudhun menyang pawon gedhe. Drake ora yakin kok padha milih pawon; ketoke kaya papan patemon alam. Srengenge surup sing miring nembus jendhela panorama, menehi warna emas ing lantai kayu lan peralatan pawon. Kamar iki anget lan mambu roti sing anyar dipanggang. Drake lungguh ing kursi bar lan santai.
  
  "Aku bisa nglampahi sewulan ing kene."
  
  "Penunggang liyane," ujare Alicia. "Lajeng kita istirahat?"
  
  "Apa kita bisa nindakake iki? Maksudku, iku ora muni kaya pungkasan tembung "ngaso, tresna."
  
  "Inggih, kita isih kudu mangsuli Qrow," dheweke shrugged, "babagan Peru. Lan Smith bisa uga duwe masalah. Kita ora kudu lunga menyang misi nalika anggota kulawarga kita ngalami alangan.
  
  Drake manthuk. "Ya, aku setuju. Banjur ana Tim SEAL 7.
  
  "Ing sawijining dina," Alicia mendesah, lungguh ing perch ing jejere dheweke, "liburan kita bakal teka."
  
  "Heh, delengen apa sing digawa kucing!" - Drake bengok nalika dheweke weruh Dahl.
  
  Wong Swedia mlaku kanthi ati-ati liwat lawang. "Omong kosong, aku arep mlaku-mlaku, nanging kabeh dadi tikel ing ngarepku."
  
  "Apa sampeyan mikir mlaku iku angel?" Drake ngandika. "Apa sampeyan pengin nyoba kanggo njagong?"
  
  Dahl ngraba-raba menyang kursi bar. "Ana wong njaluk aku ngombe."
  
  Alicia nyurung botol banyu menyang dheweke. "Aku bakal njupuk liyane."
  
  Drake nyawang kancane kanthi prihatin. "Apa sampeyan kudu ngenteni nganti pungkasan, kanca?"
  
  "Satemene, saiki dadi luwih apik."
  
  "Oh, amarga aku kelingan carane sampeyan lungguh nalika padu karo Olga."
  
  "Ampun, Drake. Aku ora pengin ngelingi iki."
  
  Drake ngguyu. "Kaya-kaya kita bakal nglilani sampeyan lali babagan iki."
  
  Tim liyane teka sethithik, lan rong puluh menit mengko kabeh padha lungguh ing bar, ngombe kopi lan banyu, woh-wohan lan daging babi, lan tatu luwih akeh tinimbang sing bisa diitung. Kinimaka ora nyawang sapa-sapa, lan Smith ora bisa nyekel apa-apa ing tangan tengene. Yorgi nandhang sungkowo banget. Kensi ora bisa mandheg sambat. Mung May, Lauren lan Hayden ketoke piyambak.
  
  "Sampeyan ngerti," ujare Hayden. "Aku mung seneng yen kita kabeh bisa liwat iki bebarengan. Bisa uga luwih elek. Atropine nindakake tugase. Apa ana efek sawise, wong?"
  
  Yorgi, Smith lan Kenzi kedhip. Kensi ngomong kanggo kabeh. "Aku mikir Olga wis ngluwihi efek."
  
  Hayden mesem. "Oke, amarga kita durung rampung. Tim sing ora ngunjungi Fort Sill lan Dallas nggoleki pitunjuk pungkasan. Untunge, tank pemikir Washington lan NSA bisa ngawasi pemain utama.
  
  "SAS?" - Drake disaranake.
  
  "Inggih, Inggris, ya. Dheweke bakal diikuti China lan kabeh sing isih ana ing Prancis-"
  
  "Tim SEAL 7?" - takon Dahl.
  
  "Ora dingerteni, ora diumumake lan ora sah," ujare Hayden. "Miturut Crowe."
  
  "Ana struktur sing luwih dhuwur tinimbang Menteri Pertahanan," ujare Kinimaka.
  
  "Presiden Coburn ora bakal nyumerepi kita garing," Drake protes. "Aku kudu percaya yen dheweke ora ngerti apa-apa babagan segel."
  
  "Aku setuju," ujare Hayden. "Lan nalika aku setuju karo Mano manawa ana makhluk sing luwih dhuwur tinimbang Gagak, nanging isih akeh liyane sing insidious. Jinis sing teka ing sampeyan miring, metu saka biru, lan ninggalake sampeyan karo sethitik pilihan. Aku kudu percaya yen ana liyane sing kedadeyan tinimbang sing kita ngerti.
  
  "Iki ora mbantu masalah kita." Smith ngguyu lan berjuang kanggo ngangkat gelas susu.
  
  "Bener". Hayden njupuk sakepel woh lan nggawe awake nyaman. "Dadi, ayo fokus kanggo mungkasi ibu sing ala iki lan mulih. Kita isih dadi tim paling gedhe lan paling apik. Malah saiki, Inggris mung entuk wiwitan sedina. Wong Cina uga. Saiki, misale jek, saka kabeh liyane, mung wong Prancis sing seneng. Dheweke ngirim tim telu liyane kanggo ngubungi siji-sijine sing asli.
  
  "Iku padha ing pertempuran pasukan operasi khusus," ujare Dahl. "Kita ing ndhuwur."
  
  "Ya, nanging iki ora cocog. Lan ngapusi. Ora kaya kita sesambungan utawa bebarengan ing ara-ara samun."
  
  "Iku perang atos, ora bisa diramalake," ujare Dahl. "Iki minangka nyata."
  
  Hayden manthuk lan banjur cepet-cepet nerusake. "Ayo diringkes teks Pesenan. 'Ing pojokan bumi papat, kita nemokake Penunggang Kuda Papat lan menehi rencana kanggo Tatanan Pengadilan Terakhir. Wong-wong sing slamet saka Perang Salib Pengadilan lan akibate bakal dadi raja sing paling dhuwur. Yen sampeyan maca iki, kita bakal kesasar, mula maca lan tindakake kanthi ati-ati. Taun-taun pungkasan kita wis ngentekake ngumpulake papat senjata pungkasan saka revolusi donya: Perang, Penaklukan, Paceklik lan Pati. United, bakal ngrusak kabeh pamrentah lan mbukak masa depan anyar. Siapke. Golek wong. Lelungan menyang patang pojok Bumi. Golek panggonan ngaso saka Rama Strategy lan banjur Khagan; India paling awon sing tau urip, lan banjur Scourge Gusti Allah. Nanging kabeh ora kaya sing katon. Kita ngunjungi Khagan ing 1960, limang taun sawisé rampung, nempatake Penaklukan ing peti mati. Kita wis nemokake Scourge sing njaga Pengadilan Terakhir sing sejati. Lan mung kode mateni nalika Horsemen muncul. Ora ana tandha tandha ing balunge Rama. Wong India diubengi senjata. Tatanan Pengadilan Terakhir saiki urip liwat sampeyan lan bakal dadi raja ing salawas-lawase."
  
  Dheweke rampung lan njupuk sip.
  
  "Kabeh ora apa-apa? Aku iku ndadekake liyane raos saiki. Ordo wis mati, wis suwe, nanging isih ana unsur cilik ing babagan iki. Mungkin mol. Tunggal. Mungkin liyane. Nanging cukup apik kanggo hack lab ing Dallas, lan cukup apik kanggo njupuk kabeh pasukan khusus, supaya kita ora bisa ngremehake.
  
  Dheweke ngaso nalika Drake melambaikan tangan. "Ya?"
  
  "Apa sampeyan ngerti ngendi sing paling apik kanggo dheweke?" - dheweke takon. "Ing njero think tank ing Washington. Utawa kerja kanggo NSA.
  
  Mripat Hayden mbuka. "Duh, titik sing apik tenan. Ayo aku mikir babagan iki. Dheweke nyedhot kopi ireng saka kendhi kaca.
  
  "Wektu cepet, kanca-kanca," ujare Mai.
  
  "Ya aku karo kowe". Hayden ngempet cangkeme. "Banjur ayo analisa teks kasebut: pojok pungkasan bumi yaiku Eropa. Kita kudu nemokake kuburan Scourge Gusti Allah, sing dadi Tunggangan Pati lan njaga Pengadilan Terakhir sing sejati. Sing paling awon kabeh. Lan ana kode mateni nalika Horsemen muncul? Aku durung ngerti iki, nuwun sewu."
  
  "Aku nganggep think tank wis nindakake iki kanggo sawetara wektu?" ujare Yorgi.
  
  Saiki Lauren, sing nyandhak ing kulkas gedhe, ngomong. "Mesthi wis. Pimpinan kuna iki tau dijenengi 'Flagellum of God' dening wong Romawi sing dilawan lan dipateni. Dheweke mbokmenawa sing paling sukses saka panguwasa barbar lan nyerang Kekaisaran Romawi wétan lan kulon nalika urip watara taun 406-453. minangka mungsuh sing paling nggegirisi ing Roma lan tau dipetik: "Ing ngendi aku liwati, suket ora bakal tuwuh maneh."
  
  "Liyane pembunuh massal kuna sing dimuliakake," ujare Dahl.
  
  "Attila the Hun," ujare Lauren, "mateni sedulure ing taun 434 dadi panguwasa tunggal Hun. Dikenal amarga tatapan sing galak, Attila dikenal asring muter mripate, "kaya seneng teror sing diilhami," miturut sejarawan Edward Gibbon. bisa mbayangno rasa wedi sing bakal ditindakake ing medan perang Romawi."
  
  "Kita entuk," ujare Drake. "Attila minangka bocah sing ala utawa bocah sing apik, gumantung ing sisih endi sampeyan. Lan sing nulis buku sejarah. Kepiye lan ing ngendi dheweke mati?
  
  "Saperangan akun sing bertentangan nggambarake kepiye dheweke seda. Saka irung nganti lading ing tangane bojone sing anyar. Bareng ketemu awaké, wong-wong mau, miturut adat wong Hun, nyuwek-nyuwek rambut saka sirahé lan ndadékaké tatu sing jero lan nistha ing raine. Dikandhakake yen Attila, minangka mungsuh sing nggegirisi, nampa pesen saka para dewa babagan patine minangka kejutan sing luar biasa. Berkah. Awake dilebokake ing tengah-tengah dhataran sing jembar, ing jero tenda sutra, supaya bisa dideleng lan dikagumi kabeh. Para penunggang jaran sing paling apik saka suku-suku kasebut nunggang lan nyritakake babagan eksploitasi gedhe ing sekitar api unggun. Iku pati gedhe. Terus ngomong yen ana perayaan ing kuburane. Lauren terus mbaleni poin sing relevan sing dibisikake polisi ing kupinge. Ora ana gunane masang speker.
  
  "Pakuburané padha disegel nganggo emas, salaka lan wesi, amarga ana telu. Lan padha pracaya sing telung bahan iki befitting kanggo paling gedhe kabeh raja. Mesthi, senjata, kasugihan lan permata langka ditambahake. Lan, misale jek, miturut adat, padha mateni kabeh wong sing nyambut gawe ing kuburan, supaya panggonane rahasia."
  
  Alicia nyawang wong-wong sing lungguh ing meja. "Salah siji saka sampeyan bakal mati," dheweke ngandika. "Aja njaluk dikubur. Ora ana kesempatan.
  
  "Sampeyan bakal sedhih lan seneng krungu yen kuburan Attila minangka salah sawijining situs panguburan sing paling gedhe ing sejarah. Mesthine, saka sawetara liyane - awak King Richard III sing wis suwe ditemokake ing sangisore parkir mobil Leicester sawetara taun kepungkur - kita yakin isih bisa ditemokake. Mungkin Cleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Ing kasus apa wae, ing babagan Attila, dipercaya manawa insinyur Hunnic ngalihake Kali Tisza kanthi cukup suwe kanggo garing dhasar kali utama. Attila dikubur ana ing peti mati telu sing larang regane. Tisza banjur dibebasake, ndhelikake Attila ing salawas-lawase.
  
  Nalika iku padha krungu swara saka helikopter nyedhaki. Hayden nyawang sak njero ruangan.
  
  "Muga-muga sampeyan wis siyap kanggo perang liyane, lanang lan wadon, amarga iki isih adoh."
  
  Drake ngetokake otot-otot sing lara. Dahl nyoba njaga sirahe ing pundhake. Kensi merengut nalika ndemek goresan ing punggung.
  
  "Supaya adil," ujare Drake. "Aku isih bosen ing kene."
  
  Hayden mesem. Dahl manthuk-manthuk sakbisane. May wis ngadeg. Lauren tumuju menyang lawang.
  
  "Ayo," dheweke ngandika. "Dheweke bakal menehi ringkesan luwih akeh ing dalan."
  
  "Eropa?" pitakone Yorgi.
  
  "Ya wis. Lan kanggo Horseman of Death pungkasan."
  
  Alicia mlumpat saka kursi bar. "Great pep talk," dheweke ngandika sarcastically. "Saka sampeyan, swarane nyenengake banget nganti driji sikilku wiwit tingle."
  
  
  BAB TELO DASAR PAPAT
  
  
  Penerbangan liyane, perang liyane ing cakrawala. Drake mapan ing kursi nyaman lan ngrungokake Lauren voiced District of Columbia pangadilan lan Serat ing Attila kasus Hun. Tim kasebut lungguh ing macem-macem posisi, njupuk apa sing bisa ditindakake lan nyoba nglirwakake rasa lara saka kedadeyan 'Olga' sing mentas diarani.
  
  "Kuburan Attila ilang saka sejarah," pungkase Lauren. "Ora nate ditemokake, sanajan ana sawetara panemuan palsu. Dadi," dheweke ngaso, ngrungokake, "apa sampeyan wis krungu babagan anomali gravitasi?"
  
  Dahl noleh mburi. "Istilah iki duwe sawetara makna."
  
  "Inggih, punika titikanipun kita. Mung bubar, para ilmuwan nemokake anomali ageng lan misterius sing dikubur ing ngisor lapisan es kutub. Sampeyan ngerti? Ukurane gedhe banget - 151 mil lan jerone meh sewu meter. Dideteksi dening satelit NASA, iki minangka anomali gravitasi amarga owah-owahan ing sakubenge nuduhake anane obyek gedhe sing ana ing kawah kasebut. Saiki, teori alam bébas, obyek iki minangka anomali gravitasi. Posisi kasebut salah, ora obah kaya kabeh sing ana ing saubengé, mula bisa dideteksi radar sing kuat.
  
  "Sampeyan lagi ngomong babagan radar penetrating lemah," ujare Dahl. "Spesialisasi lawasku."
  
  Mripat Drake mbuka. "Sampeyan yakin? Aku panginten iku striptis lanang ing pesta pitik. Dheweke ngarani sampeyan Viking Dancing."
  
  Dahl kesel. "Sampun".
  
  Alicia ndedonga marang aku. "Dheweke katon grumpy," dheweke bisik teatrikal.
  
  "Nguntal wanita tuwa sing ora curiga bakal nindakake sampeyan."
  
  Kaget, Smith wis nangis ing mripate. "Aku kudu ngomong," dheweke gasped, "Aku durung nate ndeleng wong sing mumbul banget saka wong tanpa trampolin." Dheweke ndhelikake raine, nyoba tenang.
  
  Kinimaka menepuk pundhake. "Sampeyan ora apa-apa ta? Aku durung tau weruh kowe ngguyu, mas. Iki aneh".
  
  Lauren campur tangan, nylametake wong Swedia saka nggodha liyane. "GPR, nanging ing skala intensif. Maksudku, ana sing aneh ing Google Maps sing diarani Antartika. Sampeyan bisa ndeleng iki saka laptop. Nanging nemokake sing cilik kaya kuburan Attila? Ya, kalebu nggunakake mesin lan piranti lunak sing durung diakoni NASA.
  
  "Apa dheweke nggunakake satelit?" pitakone Yorgi.
  
  "Oh ya, kabeh negara sing keren duwe iki."
  
  "Kalebu China, Inggris lan Prancis." Drake nuding dhaptar mungsuh.
  
  "Pancen. Saka antariksa, wong Tionghoa bisa ngenali wong sing lungguh ing mobil, mriksa situs Internet sing lagi ditelusuri, lan nggolongake isi sandwich sing dipangan. Wong lanang wae. Meh nang endi wae."
  
  "Mung wong lanang?" pitakone Kenzi. "Utawa wanita uga?"
  
  Lauren nyengir lan bisik, "Aku duwe wong ing kupingku. Kayane isih enom, kaya durung nemoni wanita."
  
  Drake ngrungokake helikopter sing dipotong ing langit antarane Amerika lan Eropa, ujung katelu lan kaping papat ing bumi.
  
  "Oke, nggih, mawon..." Lauren ngangguk. "Yen kita gabungke geografi Piscara sing ora dingerteni, ana teks sing ujar manawa istana Attila sing misuwur ana ing antarane Danube lan Tisza, ing perbukitan Carpathian, ing dhataran ndhuwur Hongaria lan Zazberin tetanggan. Wacana sing luwih ora jelas ngandhani yen pasareyane Attila ana ing ngarepe kraton.
  
  "Nanging dikubur ing ngisor kali," ujare Mai.
  
  "Ya, Tisza nyabrang Hongaria saka lor menyang kidul, minangka anak kali gedhe saka Danube. Jalur kali bakal mbantu para ilmuwan kita. Muga-muga riset kasebut nggunakake teknologi geofisika bakal nggabungake satelit, magnetik, MAG lan radar penetrasi lemah. Survei magnetik dilengkapi karo profil GPR kanggo anomali sing dipilih. Dheweke uga ujar manawa bisa ndeleng manawa kali kasebut wis dialihake. Dheweke shrugged. "Kita ngomong babagan ewonan lan ewonan gambar sing kudu dideleng komputer lan banjur nggawe keputusan."
  
  "Oke, oke, kita arep menyang Hongaria." Alicia pura-pura pusing. "Ngomong wae."
  
  Tim kasebut mapan maneh, kepingin weruh kepiye kanca-kancane sing agresif.
  
  
  ***
  
  
  Hongaria, Danube lan Tisza katon ireng ing wayah wengi kaya ing Eropa liyane, nanging Drake ngerti yen saiki luwih geger ing kene. Sing paling kuat saka Four Horsemen ana ing kono - Pati - lan sing nemokake dheweke bisa uga nemtokake masa depan jagad iki.
  
  Tim kasebut ndharat, mabur maneh, ndharat maneh, lan banjur mlumpat menyang van gedhe sing ora reflektif kanggo ngrampungake perjalanan pungkasan. Kalkulator durung ngira apa-apa, wilayahe isih gedhe lan targete cilik, apa maneh lawas lan duweni potensi rusak. Iku bakal dadi apik kanggo mangerteni carane Ordo makaryakke independen, nanging Rajapati dadakan akeh dekade kepungkur mungkasi sembarang mundur.
  
  Wong-wong mau padha masang kémah ing ara-ara, masang pengawal ing njaba lan manggon ing njero. Angin banter nyebul, nglipur tarub; kasunyatan surreal kabeh padha wis rampung liwat sawetara dina kepungkur isih nyoba kanggo sink ing.
  
  Apa kita saiki ana ing kene, kemah ing satengahe gunung Hungaria? Drake mikir babagan iki. Utawa apa Olga isih ngalahake kita?
  
  Kanvas kembang tarub ngandika bener, uga tokoh writhing ing jejere. Alicia, kebungkus ing tas turu karo mung mripate nuduhake.
  
  "Apa kadhemen, tresna?"
  
  "Ya wis, teka kene lan panasake aku."
  
  "Mangga," ujare Dahl saka sisih kidul sikil Drake, "ora dina iki."
  
  "Aku setuju," ujare Kenzi saka sisih wétan. "Kandhani asu yen sampeyan lara sirah utawa apa. Sapa sing ngerti dheweke ana ing ngendi? Cacahe penyakit lan liya-liyane."
  
  "Dadi ora ana pitakonan babagan papat?"
  
  "Iki," tambah Mai, sing ngadeg ing lawang mlebu tenda. "Utamane amarga ana lima."
  
  "Edan, aku lali kowe ana kene, Sprite. Aku isih ora percaya yen dheweke ngunci kita kabeh ing siji tenda.
  
  "Aku luwih seneng turu ing dhataran," ujare Dahl karo tangi. "Banjur aku bisa turu."
  
  Drake mirsani sirah Swede kanggo metu, assuming kang bakal njupuk kasempatan kanggo nelpon Joanna. Hubungane tetep ana ing udhara, nanging dina bakal teka, rauh, nalika wong bakal nggawe keputusan permanen.
  
  Dawn teka, lan ahli saka Washington ngusulake setengah rolas situs. Tim kasebut pisah lan wiwit ndudhuk, mbuwang lanskap sing apik banget saka sirah lan atine: ula biru Tisza sing berkilauan, kadhangkala amba, kadhangkala aneh ing panggonan, bukit-bukit Carpathians, langit sing cetha tanpa wates. Angin adhem sing nyabrang ing papan sing amba ditampani, ngilangake kekeselen lan nyenyet. Drake lan liyane terus-terusan mikir ing ngendi mungsuhe. Inggris, Cina lan Prancis. ngendi? Liwat bukit paling cedhak? Ora ana sing nate weruh slightest saka ndjogo. Kaya-kaya tim liyane wis nyerah.
  
  "Ora rata-rata golek relik sampeyan," ujare Drake. "Aku meh ora ngerti ngendi aku bakal mungkasi sabanjure."
  
  "Aku setuju," ujar Dahl. "Sawijining wayahe kita kabeh gelut, lan sabanjure kabeh gampang. Nanging bisa uga luwih elek."
  
  Dina pisanan mabur kanthi cepet, banjur kaping pindho. Dheweke ora nemu apa-apa. Wis wiwit udan, banjur srengenge sing buta. Tim kasebut gantian ngaso lan banjur ngidini sawetara buruh sing nyewa kanggo ngredhakaké sawetara wektu. Wong lanang lan wadon sing ora nganggo basa Inggris ditunjuk saka desa sing cedhak. Sawijining dina, Alicia nemokake bolongan ing lemah, bisa uga trowongan lawas, nanging kasenengane cepet sirna nalika panelusuran dheweke mandheg.
  
  "Ora ana gunane," ujare. "Kita bisa dadi meter saka dheweke lan isih ora nemokake dheweke."
  
  "Apa sampeyan mikir iki ora digatekake sajrone pirang-pirang taun iki?"
  
  Dahl terus ngeruk sirahe, yakin yen dheweke ora ngerti apa-apa. "Iku ana ing pucuk ilatku," dheweke mbaleni luwih saka sepisan.
  
  Drake ora bisa nahan awake dhewe. "Maksudmu Olga ta? Pengalaman singkat banget, Mbak."
  
  Dahl nggereng, isih mindhai.
  
  Wengi liyane lan sawetara jam ing tarub. Sing paling tegang ing wayah sore iki yaiku nalika Drake wiwit ngomong babagan pernyataan Webb, warisan lan informasi rahasia.
  
  "Kita kudu fokus ing wektu sabanjure. Rahasia sing diklumpukake bisa ngrusak. Nggumunke".
  
  "Kagem sinten?" ujare Dahl. "Wong-wong sing nglawan kita ora ala."
  
  "Kajaba sing durung ngerti," ujare Mai.
  
  "Sialan, tenan? Aku lali. Kang endi?"
  
  Wong wadon Jepang ngedhunake swarane lan ngomong lirih. "Salah siji saka sampeyan mati."
  
  Kanggo wektu sing suwe lan nglarani ana kasepen.
  
  Alicia nyuwil. "Kudu setuju karo Drake. Iki ora mung ditrapake kanggo kita. Webb minangka spesialis stalking lan bajingan sing sugih mega. Dheweke mesthi duwe rereget ing kabeh wong.
  
  Weker palsu nyebabake dheweke cepet-cepet metu saka kémah, tiba ing lemah lan lendhut, ing antarane reruntuhan lan wedhi ing situs kuburan kuno. Kanggo jengkel banget, jebule dudu kagungane Attila. Paling ora kaya sing bisa dingerteni.
  
  Banjur, ing tarub, padha bali menyang pikirane.
  
  "Ana akeh sing kudu ditindakake," ujare Hayden. "Mungkin panelusuran kanggo papan ndhelik Webb lan apa sing bisa ditemokake bisa nglindhungi kita saka apa sing bakal teka."
  
  "Yosua seda ing Peru? Ora manut kita? Pengadilan sing bisa dipertanyakan lan tali sing ora mesthi? We kudu njawab kanggo wong. Siji jeneng-panggilan sampeyan bisa njaluk adoh karo. Nanging telu? Papat? Tagihan kita ana ing abang, wong, lan aku ora ateges overspending.
  
  "Mulane, SEAL Team 7?" - takon Dahl.
  
  "Mungkin," gumam Hayden. "Sapa sing ngerti? Nanging yen dheweke nyerang kita kanthi prasangka, aku sumpah marang Gusti Allah yen aku bakal mbandhingake kanthi kekuwatan. Semono uga kowé kabèh. Iku pesenan."
  
  Dina liyane teka lan mburu terus. Curah udan ngalang-alangi upayane. Washington think tank bali karo pitung situs liyane kanggo total telulikur. Umume wong-wong mau ora ngasilake apa-apa kajaba papan kosong utawa pondasi lawas, bangunan sing wis suwe ilang, balunge dadi gombal. Paling dina liyane liwati lan semangat tim SPEAR wiwit suda.
  
  "Apa kita malah ing panggonan sing bener?" pitakone Kenzi. "Maksudku Hongaria. Ngelawan kraton Attila. Pira suwene wong iki lair? Sewu nem atus taun kepungkur, ta? Apa iki? patbelas abad sadurunge Geronimo. Mungkin Attila minangka 'penyakit' sing salah. Aku kira Gréja Katulik wis menehi label akeh.
  
  "Kita nemokake macem-macem anomali," ujare Kinimaka. "Ana akeh, lan ora ana sing bener."
  
  Dahl menatapnya. "Kita butuh cara kanggo mbatesi panelusuran kita."
  
  Lauren, tansah kepasang menyang think tank, katon ing arah liya. "Ya, padha ngomong. Ya wis."
  
  Angin alon-alon nyebul rambute wong Swedia, nanging raine tetep impassive. "Aku ora duwe apa-apa".
  
  "Mungkin kita kudu ndeleng maneh Attila?" May ngusulake. "Apa ana ing biografine?"
  
  Lauren marang geng Washington kanggo njupuk care saka iku. Tim ngaso, turu, nggoleki kesalahane lan ora nemu, lan melu loro weker palsu liyane.
  
  Akhire, Drake ngumpulake tim. "Aku mikir kita kudu nyebut iki gagal, wong. Urutan ngandika padha wis ketemu, bisa & # 184; nanging yen ora bisa, negara liya uga ora bisa. Mbokmenawa penunggang kuda kaping papat luwih becik ditinggalake ing ngendi dheweke dikubur. Yen dheweke isih ana."
  
  "Mungkin kuburan dirampok," ujare Hayden, nyebar tangane, "ora suwe sawise dikubur. Nanging banjur, mesthi, peninggalan bakal ditemokake. Kain. pedhang. Permata. Badan liyane."
  
  "Pancen angel ninggalake senjata sing ampuh ing kana," ujare Kenzi kanthi ekspresi kosong ing raine. "Aku ngerti pamrentahanku ora bakal. Dheweke ora bakal mandheg nggoleki.
  
  Drake manthuk-manthuk. "Bener, nanging kita mesthi ngalami krisis liyane. Kita ora bisa tetep ing kene ing salawas-lawase."
  
  "Dheweke ngomong babagan sing padha ing Peru," ujare Smith.
  
  Drake manthuk marang Lauren. "Apa dheweke duwe apa-apa kanggo kita?"
  
  "Durung, kajaba wolung situs potensial liyane. Indikasi isih padha. Ora ana sing angel."
  
  "Nanging apa ora iki persis sing kita goleki?" Kandhane Dahl lirih banget.
  
  Hayden mendesah. "Aku rumangsa kudu nelpon wong iki lan hubungi sekretaris. Kita luwih apik-"
  
  "Ati-ati," Alicia ngelingake. "Mungkin iki sinyal sing ditunggu-tunggu dening segel."
  
  Hayden meneng, ora mesthi katon ing mripate.
  
  Dahl pungkasane entuk perhatian. "Radar penetrating lemah," ujare. "Nggoleki anomali, gravitasi, magnetik utawa apa wae. Alamiah, dheweke nemokake akeh banget, amarga iki minangka planet sing lawas banget. Nanging kita bisa mbatesi panelusuran kita. Kita bisa. Ya ampun, kepriye kita bisa dadi wong bodho?"
  
  Drake nuduhake Alicia prihatin. "Sampeyan ora apa-apa, konco? Sampeyan isih ora ngrasakake efek saka Olga sing nyoba diculik, ta?"
  
  "Aku ora apa-apa, aku sampurna kaya biasane. Rungokake - elinga wong bodho sing nemokake kuburan para dewa?
  
  Raine Drake saiki dadi serius. "Iki kita, Torsten. Inggih, paling kita."
  
  "Aku ngerti. Kita nemokake balunge Odin, uga Thor, Zeus lan Loki." Dheweke nggawe ngaso. "Aphrodite, Mars lan liya-liyane. Inggih, saka apa gegaman lan waja sing digawe? Sawetara permata?"
  
  "Inti sing ora dingerteni sing banjur mbantu kita ing misi liyane," ujare Drake.
  
  "Ya." Dahl ora bisa mandheg nyengir. "Pedhang sapa sing dikubur karo Attila?"
  
  Lauren mlumpat ing. "Mars!" - dheweke exclaimed. "Dewa perang Romawi nusuk Attila nganggo pedhang liwat wong Scythians. Iki diarani Pedhang Perang Suci. Nanging yen pancen teka saka tangan Mars dhewe ... "
  
  "Sampeyan bisa ngatur ulang radar penetrating lemah kanggo nggoleki unsur tartamtu," ujare Dahl. "Lan mung unsur sing luar biasa iki."
  
  "Lan boom!" Drake manthuk marang dheweke. "Iku prasaja. Wong Swedia edan wis bali."
  
  Alicia isih katon kesel. "Sampeyan ora bisa mikir babagan iki, sial, sawetara dina kepungkur?"
  
  
  BAB TELO DASAR LIMA
  
  
  Liyane wolung jam lan padha siap. Tim DC rebooted radar penetrating lemah sawise ngubungi unit arkeologi Islandia sing isih njelajah apa sing isih ana ing makam para dewa. Dheweke mesthi bali menyang Odin, pikir Drake nalika ngenteni. Cetha yen wong Islandia ngreksa sebagian besar rincian temuan lan kabeh conto. Ngirim data babagan unsur langka menyang Washington mung sawetara menit.
  
  Saora-orane apa sing diomongake, Drake mengko mbayangake. Dheweke bakal kaget yen Amerika durung duwe file kasebut.
  
  Tes ditindakake banjur sinyal panas dikirim. Ping ing wilayah sing wis padha mlaku-mlaku, lan Pedhang Mars kuno dadi titik sing jelas ing peta.
  
  "Iku," ujare Mai. "Makam Attila the Hun."
  
  Penggalian diwiwiti kanthi tenanan. Warga wiwit nggedhekake bolongan sing wis digali. Sadurunge tekan kekosongan sing padha karo pedhang, dheweke mbayar wong-wong desa lan pura-pura depresi nalika ndeleng dheweke lunga.
  
  "Sisih liyane iki," ujare Mai, "yaiku temuan budaya sing gedhe banget."
  
  "Kita ora bisa kuwatir babagan saiki," ujare Hayden. "Iki senjatane Pati. Iki kudu dinetralake sadurunge kita ngumumake apa-apa.
  
  Smith, Yorgi lan Kinimaka mlumpat, nyerang lemah. Dahl isih katon lan felt sing sethitik woozy, sanajan Alicia lan Kenzi njupuk kesempatan kanggo nelpon wong kabeh saka 'bokong meneng' kanggo 'Crazy Sloth'.
  
  Ora let suwé njeblug ing kekosongan.
  
  Drake mirsani nalika trio widened longkangan. Mai lan Alicia mindai wilayah kanggo mesthekake yen ora ana surprises ing suket dawa sing arep nyelinep munggah. Lauren arep tetep cedhak bolongan; garis pandang antarane wong wadon loro lan sing ngisor.
  
  "Amarga kita ora ngerti sepira kita bakal mudhun," ujare Drake, "komunikasi bisa uga ora ana gunane. Nanging aku mikir kita bakal muter kanthi cara sing kita temokake.
  
  "Kabeh sing kita butuhake yaiku kothak," Hayden dikonfirmasi. "Kita ora mbuwang wektu kanggo ndeleng apa wae utawa wong liya. Kowe setuju?"
  
  Padha manthuk. Yorgi ndhisiki, dadi sing paling lincah ing tim. Kinimaka teka sabanjuré, isih nuroni tatu sirah, ngiring dening Smith. Drake mlumpat menyang bolongan, ngiring dening Hayden lan Dahl. Wong Swedia kudu tetep ing lawang mlebu. Drake dove ing lemah ora rata lan ketemu awake ing trowongan peteng. Siji menit crawling lan squeezing antarane tembok nyebabake kekosongan luwih akeh ing ngendi tim kasebut ngiwa. Yorgi nyambungake pedhang menyang navigator portabel lan nyebutake jarak antarane dheweke lan dheweke saben sawetara menit.
  
  Drake nyekel senter kanthi mantep, nyambungake balok karo sing ana ing ngarep. Dalan kasebut ora nate nyimpang, nanging ngubengi papan istirahat pedhang nganti alon-alon lunga saka kono.
  
  Yorgi mandheg ing ngarep. "Kita bisa uga kudu nembus."
  
  Drake sumpah. "Iki watu sing padhet. Kita butuh peralatan gedhe kanggo nembus ing kana. Apa sampeyan ndeleng carane dheweke lemu?"
  
  Yorgi muni ora marem. "Kaping pindho jembaré wacana iki."
  
  "Lan pedhang?" - Aku takon.
  
  "Mung ing sisih liyane."
  
  Drake duwe kesan sing beda yen dheweke lagi dimainake. Dewa-dewa tuwa lagi seneng-seneng maneh. Kadhangkala katon dheweke ngetutake dheweke, nyeret dheweke menyang petualangan utawa liyane, kadhangkala bali kanggo nggawe dheweke dikenal.
  
  Kaya saiki.
  
  Dheweke nggawe keputusane. "Move on," ngandika. "Kita kudu ndeleng endi dalan iki."
  
  "Inggih, ana salah sawijining anomali ing ngarep," Yorgi ngirim jawaban. "Wujud gedhe sing ora dingerteni."
  
  Swarane Alicia njerit liwat komunikator. "Apa obah?"
  
  Drake ngerti nada humor sing ala. "Sampun".
  
  "Pira sikile?"
  
  "Alicia!"
  
  Kabeh wong ing njero lemah njupuk pistole. Drake nyoba kanggo crane gulu kanggo katon ing ngarep, nanging Kinimaka ngalangi. Siji-sijine perkara sing bisa ditindakake yaiku nggebug nduwur sirah menyang trowongan.
  
  Bledug sifted liwat udhara. Drake kringet, bruises seger throbbing. Tim kasebut nyusup kanthi cepet. Yorgi nuntun wong-wong mau ing tikungan alon. Mung banjur wong Rusia enom mandheg.
  
  "Oh! Aku duwe soko."
  
  "Apa?" - Aku takon. Saperangan swara keprungu.
  
  "Enteni. Sampeyan bisa munggah mrene karo aku."
  
  Ora let suwe Drake ngubengi tikungan lan weruh manawa sisih pinggir dalan dadi amba, dadi lengkungan watu sing dhuwure wolung kaki lan lebare kaping papat saka wong. Wernane sawo matang, alus, lan munggah ing ndhuwur bolongan sing luwih sempit sing wis dipotong ing watu kasebut, lawang cilik kaya lawang.
  
  Drake ngintip menyang ireng bolongan iki. "Dadi, bisa uga dheweke ngetokake watu sethithik, kanggo mesthekake yen Attila bakal tetep ana ing kene?"
  
  "Nanging ora ana kali ing ndhuwur kita," ujare Yorgi. "Iku ana ing pikiranku."
  
  "Kursus kali ganti pirang-pirang taun," ujare Hayden. "Saiki kita ora bisa ngomong apa Tisza nate mili kanthi cara iki. Oalah, mung sawetara meter ngidul."
  
  Drake mlaku nyedhaki peteng. "Aku ing game. Apa kita kudu ndeleng?
  
  Yorgi mlumpat, njaga posisi ing ngarep. Ing wiwitan, lawang anyar mung minangka garis ireng sing lengkap, nanging nalika nyedhaki lan nyorot senter, dheweke weruh tandha kamar gedhe ing sisih liyane. Kamar kasebut ora luwih gedhe tinimbang kamar panedhaan sing prayoga, kebak partikel bledug lan kasepen mutlak, kanthi pedestal dhuwur dhengkul ing tengah.
  
  Ana peti mati watu ing pedestal.
  
  "Luar biasa," Yorgi ambegan.
  
  "Apa sampeyan mikir Attila ana?" pitakone Kenzi.
  
  "Pedhang iku, aku mikir." Yorgi mriksa radar penetrating lemah. "Dadi ngandika bab iki."
  
  "Kita tetep ing misi." Hayden malah ora nyawang peti mati. Dheweke sibuk sinau babagan gender. "Lan ana ing kana? Wis ngono wae".
  
  Drake nyawang ngendi dheweke nuding. Tim kasebut ngliwati gerbang mlebu lan ketemu ing njero ruangan. Kothak kayu sing akrab karo segel Ordo ing tutup ngadeg ing pedestal dhewe, ing sikil peti mati. Hayden nyedhaki dheweke.
  
  "Siap," dheweke ngandhani Lauren liwat comms. "We are on the way. Marang Washington yen kita nemokake kothak pungkasan."
  
  "Apa sampeyan mbukak?"
  
  "Negatif. Aku ora mikir iku apike mudhun kene. Kita bakal ngenteni nganti tekan ndhuwur."
  
  Drake menatap peti mati. Yogi nyedhak. Kenzi menek menyang pedestal lan katon mudhun.
  
  "Apa ana sing arep nulungi aku?"
  
  "Ora saiki," ujare Hayden. "Kita kudu lunga".
  
  "Kenapa?" Kenzi tetep luwih gedhe. "Ora kaya tim liyane ing kene. Iku apik kanggo duwe wektu kanggo dhewe, ora mikir? Owah-owahan sing apik kanggo ora ana wong sing nyoba nyegah aku.
  
  Drake nguripake comms. "Dal? Kowe iku bajingan."
  
  "Apa?"
  
  Kenzi mendesah. "Iku mung tutup watu."
  
  Drake ndeleng dheweke minangka penyelundup peninggalan kanthi semangat kanggo bandha. Mesthi, iki ora bakal suda. Iku bagéan saka dheweke. Dheweke manthuk marang Hayden.
  
  "Kita bakal nyusul sampeyan. Aku janji".
  
  Dheweke mlayu menyang sisih liyane saka alas, nyekel watu lan ditarik.
  
  Hayden enggal-enggal metu saka kuburan, Yorgi lan Kinimaka nututi ing mburine. Smith mandheg ing lawang. Drake mirsani bandha saka kuburan Attila the Hun ditemokake.
  
  Ing cahya senter mripate wuta; sayuran ijo lan abang sing cerah, biru sapir lan kuning sing padhang; mbandingake saka Pelangi, shimmering lan free kanggo pisanan ing meh sewu taun. Kasugihan iki dipindhah, pedhang iki kalah saka alignment dening gerakan iki. Lading liyane sumunar. Kalung, tungkak lan gelang ana ing tumpukan.
  
  Ing ngisor iki kabeh, isih kebungkus sawetara kethokan sandhangan, lay awak Attila. Drake percaya kaya ngono. Situs iki ora tau ditemokake dening perampok kuburan; mula anane kasugihan. Nazi mung mbutuhake kanggo rencana sing luwih gedhe, lan narik kawigaten marang temuan monumental mung bakal narik kawigaten. Kanthi ambegan, dheweke mlumpat menyang komunikator.
  
  "Lauren," bisik dheweke. "Sampeyan kudu nyewa wong kanggo njaga kabeh. Sampeyan mung kudu nggawe. Iki ... luar biasa. Mung wae..." Dheweke mandheg, nggoleki.
  
  "Apa iki?" - Aku takon.
  
  "Ora ana pedhang ing kene. Pedhang Mars wis ilang."
  
  Lauren ambegan. "Oh ora, iki ora apik."
  
  Raine Drake dadi tegang. "Sawise kabeh sing wis kita lakoni," ujare. "Aku ngerti banget."
  
  Kensi ngguyu. Drake noleh mburi. "Pedhang Mars ana ing kene."
  
  "Duh, kowe apik. Penyelundup peninggalan lan master maling. Sampeyan nyolong langsung saka irungku." Dheweke mentheleng. "Pancen apik tenan".
  
  "Sampeyan ora bisa njupuk apa-apa." Dheweke weruh dheweke njupuk barang perhiasan. "Nanging aku percaya yen sampeyan lunga menyang kono golek barang sing paling larang."
  
  "Luwih saka Attila?"
  
  "Iya tenanan. Sampeyan bisa njupuk munggah. Nanging apa wae sing kok lakoni, pedhang tetep kanggo awake dhewe."
  
  Kenzi ngguyu lan nyopot tangane, ninggalake bandha bejeweled nanging tetep pedhang. "Saiki aku wis weruh kabeh," dheweke ngandika karo sawetara reverence. "Kita bisa lunga."
  
  Drake seneng yen dheweke nuduhake kepinginan batin lan mbantu dheweke nepaki. "Banjur ora apa-apa. Ayo dideleng apa sing dadi Kuda Kematian.
  
  
  BAB TELO PULUH ENEM
  
  
  Srengenge ing sinar srengenge langsung, tim SPEAR mriksa kothak pungkasan Ordo Pengadilan Terakhir.
  
  Kinimaka ngenteni persetujuan nalika Alicia lan Mai nyedhaki wates, saiki helikopter sing ramah bisa katon ing cakrawala. Hayden nudingi Kinimaka.
  
  "Terus kerja, Mano. Kita kudu ndeleng apa sing ana ing njero sadurunge perusahaan teka; kanca utawa mungsuh."
  
  Wong Hawaii manthuk lan ngeklik kunci. Drake leaned maju minangka tutup diangkat, butting sirah karo Dahl.
  
  "Sialan!" - mbengok, kedhip.
  
  "Apa iku nyoba ngambung, Yorkie?"
  
  "Aku bakal ngambung sampeyan yen sampeyan nyopot pel shaggy sing diarani sirah ing pasuryan maneh. Kiss Yorkshire getih."
  
  Mesthi, ora ana sing krungu. Kabeh padha fokus ing wahyu anyar.
  
  Hayden ngintip ing njero, nyenderake Kensi. "Sheeeit," ucapnya santai. "Aku ora tau mbayangake bakal kaya iki."
  
  "Lan aku uga". May ngadeg.
  
  "Penghakiman Terakhir Sejati," ujare Lauren, maca teks kasebut maneh. "Paling awon kabeh."
  
  "Wah, aku ora ngerti babagan sampeyan," Alicia muni. "Nanging sing dakdeleng ing njero mung kertas sing kurang ajar. Kaya daftar blanjaku."
  
  Mai noleh mburi. "Sampeyan ora bisa mbayangno sampeyan ing supermarket."
  
  Alicia ngangguk. "Sepisan wae. Kabeh gerobak, alangan lorong lan pilihan iki pancen ngilangake aku. Dheweke sinau babagan helikopter serang sing bakal teka kanthi kangen. "Iku luwih apik".
  
  Kinimaka ngrambah ing kothak lan narik metu kertas lan nyekeli kanggo kabeh wong. "Iku mung sawetara nomer."
  
  "Kanthi kasempatan," ujare Smith.
  
  Drake ngrasa nesu. "Dadi, Ordo Penghakiman Terakhir ngirim kita separo ing saindenging jagad golek kertas ing kuburan sing wis didhelikake atusan taun? Panggonan sing ora bisa ditemokake yen kita ora duwe pengalaman karo makam para dewa? Aku ora ngerti iki".
  
  "Nazi minangka peninggalan lan pamburu bandha," ujare Kenzie. "Apa sampeyan ngerti babagan massa sing luar biasa sing bubar ditemokake ing es kutub? Sawetara ngomong iku basis Nazi. Padha njarah kabeh saka perhiasan kanggo gulungan lan lukisan. Dheweke nyoba nggawe nir, nggoleki urip langgeng lan ilang ewu wong ing panelusuran mbebayani. Yen dheweke milih ninggalake ing kuburan Attila the Hun tinimbang nyolong kasugihan, ana alesan sing nggegirisi.
  
  Lauren nunjukake kupinge. "Distrik Columbia pengin ngerti apa iku."
  
  Hayden njupuk saka Kinimaki. "Dadi, wong lanang, iki kertas cathetan lawas, cukup kandel lan sobek ing sisih loro. Wis kuning lan katon cukup rapuh. Dadi, ing tengah-tengah ana baris tulisan sing isine mung angka." Dheweke maca: "483794311656 ..." Dheweke njupuk ambegan. "Ora mung kuwi..."
  
  "Mimpi udan geek." Alicia mendesah. "Nanging apa sing kudu kita lakoni?"
  
  "Mingkir saka kene," ujare Drake, ngadeg nalika helikopter mudhun. "Sadurunge wong Hun nemokake kita."
  
  Pilot mlayu munggah. "Apa kowe wis siyap? Kita kudu ngati-ati."
  
  Tim kasebut ngiringi dheweke bali menyang helikopter. Hayden rampung wicara lan liwati Piece saka kertas watara nalika padha lungguh. "Ana ide?"
  
  "Sampeyan ora bisa malah muter lotre karo wong-wong mau," ujare Alicia. "Ora ana gunane".
  
  "Lan apa hubungane karo pati?" Drake ngandika. "Lan penunggang kuda papat? Amarga nomer katon penting, apa ana hubungane karo tanggal lair? Tanggal mati?
  
  "We're kene," ana swara ing kupinge, lan dheweke kelingan maneh yen dheweke wis nyambung menyang kabeh jagad kajaba kudu nutup DC kanggo ngrampungake misi, mula dheweke mung nyambung karo Lauren.
  
  "Ora mung dheweke," ujare swara liyane. "Kita entuk."
  
  Drake ngrungokake helikopter alon munggah menyang udhara.
  
  "Nomer rusak iki minangka koordinat. Gampang. Nazi ninggalake sampeyan target sing sampurna, wong.
  
  Drake wiwit mriksa lan nyiapake senjata. "Sasaran?" - Aku takon.
  
  "Ya, nomer nomer pisanan nuduhake menyang Ukraina. Urutan kasebut minangka salah sawijining nomer sing terus-terusan, mula kita butuh sawetara wektu kanggo ngerteni.
  
  Alicia nyawang jam tangane. "Aku ora nelpon limang menit saben dina."
  
  "Sampeyan ora duwe IQ satus sewidak."
  
  "Kok kowe ngerti, wong pinter? Aku durung nate nyoba."
  
  Semenit meneng, banjur: "Oalah. Kita ngetik kabeh urutan lan disambungake menyang satelit. Sing kita deleng saiki yaiku area industri sing gedhe, bisa uga total wolung mil persegi. Umume akeh gudang, kita ngetung luwih saka telung puluh, lan katon kosong. Soko saka jaman perang sing ditinggalake. Iki bisa dadi fasilitas panyimpenan militer Soviet lawas, saiki wis ditinggal.
  
  "Lan koordinat?" pitakone Hayden. "Apa dheweke nuduhake apa wae sing spesifik?"
  
  "Isih mriksa." Ana kasepen ing baris.
  
  Hayden ora perlu ngandhani pilot; wis padha arep menyang Ukraina. Drake felt piyambak ngendhokke sethitik; paling ora tim saingane ora bisa ngalahake dheweke. Dheweke nyawang Hayden lan mouthed.
  
  Apa kita bisa mateni iki?
  
  Dheweke nggawe pasuryan. Iku bakal katon curiga.
  
  Mole? Dheweke mimed alon-alon, condong maju.
  
  Hayden uga mikir. Ora ana sing bisa dipercaya.
  
  Alicia ngguyu. "Sialan, Drake, yen sampeyan pengin ngambung dheweke, lakoni wae."
  
  Wong Yorkshire leaned bali minangka Helikopter Cut tengen langit. Meh mokal bisa kerja kanthi kapasitas penuh nalika sampeyan ora yakin manawa panggedhe sampeyan bakal mundur. A abot tiba ing atine. Yen ana wong sing ngrancang apa-apa marang dheweke, dheweke bakal ngerti.
  
  Komunikator muni.
  
  "Wah".
  
  Hayden ngangkat sirahe. "Apa?" - Aku takon.
  
  Swara geek super saka Washington muni wedi. "Apa sampeyan yakin, Jeff? Maksudku, aku ora bisa ngandhani wong-wong mau banjur ngerti yen iki mung prekara."
  
  meneng. Banjur kekasihe ambegan. "Wah, aku kudu ngomong. Iki ala. Iki pancen ala. Koordinat kasebut katon langsung menyang Horseman of Death.
  
  Dahl ngaso ing tengah-tengah mbukak majalah menyang pistole. "Iku ndadekake pangertèn," ngandika. "Nanging apa iku?"
  
  "Hulu ledak nuklir."
  
  Hayden klenting untune. "Apa sampeyan bisa nemtokake iki? Iki urip? Apa ana-"
  
  "Tunggu," Geek ambegan, narik napas. "Enteni wae. Ora mung kuwi. Maksudku dudu 'hulu ledak nuklir'."
  
  Hayden ngangguk. "Banjur apa maksudmu?"
  
  "Ana enem hulu ledak nuklir ing telung gudang. Kita ora bisa ndeleng liwat tembok amarga bangunan dilapisi timah, nanging kita bisa ndeleng liwat atap kanthi bantuan satelit. Gambar nuduhake yen senjata nuklir bali menyang jaman wolung puluhan, kamungkinan worth rejeki kanggo panuku tengen lan kasebut kanthi teliti, dijaga. Keamanan biasane ana ing njero, kadhangkala dheweke ngubengi pangkalan kosong.
  
  "Dadi, Ordo Pengadilan Terakhir ndhelikake enem senjata nuklir ing telung gudang kanggo digunakake mengko?" pitakone Mai. "Iku pancene kaya bab Nazi."
  
  "Senjata uga bisa digunakake," ujare geek.
  
  "Kowe kok ngerti?"
  
  "Sistem komputer mlaku. Dheweke bisa bersenjata, diarahake, dibebasake.
  
  "Apa sampeyan duwe lokasi sing tepat?" pitakone Kenzi.
  
  "Ya wis. Kabeh enem padha diikat menyang mburi truk flatbed dumunung ing jero gudang. Anehe, kegiatan ing njero nembe tikel kaping pindho. Mesthi, dheweke uga bisa dipindhah.
  
  Drake nyawang Hayden, sing mandeng maneh.
  
  "Mole," ujare Kensi banter.
  
  "Apa karo tim saingan?" - takon Dahl.
  
  "Miturut NSA, jumlah gosip saya tambah akeh. Ora katon apik."
  
  "Aku pengin ngerti apa sing dikarepake bisa ditemokake," ujare Mai. "Ora kalebu enem hulu ledak nuklir lawas."
  
  "Pedang Mars"
  
  Drake cepet noleh gulu. "Apa?" - Aku takon.
  
  "Kabeh wong entuk koordinat, nganggep yen mol iki kerja ing kene. Saben uwong nemtokake tugas nggawe satelit. Piranti lunak imaging kita dilengkapi karo kabeh jinis sensor, lan diwiwiti karo crita Odin lan kantun sabanjure, kita bisa ndeteksi unsur langka sing ana gandhengane karo kuburan lan dewa. Instrumen kita nuduhake kira-kira ukuran lan wangun obyek, lan cocog karo pedhang sing ilang. Dheweke kabeh ngerti yen kita wis nemokake pedhang lan nuju menyang biaya nuklir. Kita kudu nindakake iki."
  
  "Tinggalake pedhang ing chopper." Smith ngangkat bahu.
  
  Drake, Dal lan Hayden ijol-ijolan. "Ora ana kesempatan ing neraka. Pedhang tetep karo kita."
  
  Drake nundukake sirahe. "Siji-sijine bab getih sing luwih larang tinimbang gabungan Genghis Khan, Attila, Geronimo lan Hannibal," ujare. "Lan kita kepeksa ngalih menyang senjata nuklir."
  
  "Mikir," ujare Mai. "Lan dheweke butuh amarga akeh alasan. kasugihan."
  
  "Ganjaran," ujare Smith.
  
  "Rakus," ujare Kensi.
  
  "Gratis masalah," ujare Hayden kanthi yakin. "Kanggo kabeh alasan iki digabungake. Ngendi enem senjata nuklir?"
  
  "Ana loro nang gudang 17," wong komputer ngandika. "Pamasangan nuklir liyane ana ing Wolulas lan Nineteenth, lan aku ngandhani lokasi sing tepat saiki. Iki minangka basis gedhe lan kita ngetung emisi panas saka paling ora rong rolas badan, mula ati-ati."
  
  Drake ndedonga, nyawang atap. "Maneh?"
  
  Hayden ngerti apa sing dipikirake. "Apa sampeyan yakin yen kabeh bakal owah sawise iki?"
  
  Dheweke mesem sedhih. "Aku pracaya".
  
  "Banjur ayo kenek sing kuat," ujare Dahl. "Minangka tim, minangka kolega. Ayo iki sing pungkasan."
  
  
  BAB TIGA DASAR PITU
  
  
  Ora gampang kanggo tim SPEAR. Basis lawas sing ditinggalake mung minangka koleksi jumbled saka gudang gedhe lan elongated kanthi jaringan dalan rereget sing lancar ing antarane. Dalan sing amba banget kanggo nampung truk gedhe. Drake nganggep manawa iki minangka gudang, papan kanggo nyimpen peralatan militer sing akeh banget. Helikopter-helikopter-helikopter-helikopter-helikopter-helikopter-helikopter-the-outshort-outshorts, ing mburi pager sing karat, bobrok, lan meh langsung mateni mesine.
  
  "Tim wis siyap," ujare Hayden menyang komunikator.
  
  "Go," Constable DC marang dheweke. "Pesthekake hulu ledak dipateni lan barang liyane aman."
  
  Dahl nggrundel ing lemah. "Ayo ngomong babagan ngunci lawang kandang sawise jaran mlayu."
  
  Tim kasebut wis nggawe peta lokasi kabeh telung gudang ing pikirane lan duwe ide sing apik babagan jaringan dalan sing berliku. Ateges, kabeh tumpang tindih karo kabeh liyane. Ora ana dalan buntu, ora ana dalan nyimpang, ora ana dalan uwal, kajaba mung siji. Kabeh gudang perimeter diubengi dening alas sing padhet, nanging sing njero - telu sing penting - ana ing antarane liyane kanthi urutan acak.
  
  Padha mlayu bebarengan.
  
  "Kita kudu pisah, netralake senjata nuklir, banjur golek cara supaya bisa metu saka kene menyang papan sing luwih apik," ujare Hayden. "Rumania ora adoh."
  
  Saiki Lauren karo wong-wong mau, kanthi kepasang menyang Washington, lan wis mbuktekaken yen dheweke bisa mikir ing meksa, padha bisa uga kudu dheweke nalika nerangake nangani senjata nuklir. Kepala sing stabil sing bisa ngirim informasi liwat saluran ora bisa disepelekake. Dheweke mlaku alon-alon, cepet-cepet menyang gudang.
  
  Dalan rereget dibukak sadurunge wong-wong mau, sepi. Kajaba iku, kabeh wilayah kasebut ditutupi lemah lan serpih, kanthi mung sawetara suket coklat. Drake mriksa pemandangan lan menehi prentah kanggo maju. Padha mlayu metu menyang mbukak karo gegaman siap. Ambune rereget lan lenga nyerbu pangrasa, lan angin adhem nyebul raine. Pirantine clanged lan boots padha njeblugake ing lemah hard.
  
  Padha nyedhaki tembok pisanan saka gudhang lan mandheg, condong ing mburi. Drake nglirik ing garis.
  
  "Siap?" - Aku takon.
  
  "Tindak."
  
  Dheweke mindhai dalan sabanjure ing rute kasebut, ngerti yen dheweke ora duwe kamera CCTV sing kudu dikuwatirake amarga piranti kasebut durung njupuk sinyal sing teka saka pangkalan liyane kajaba ponsel. Biaya nuklir dhewe ngetokake hum frekuensi rendah. Ngluwihi iki panggonan iku tandus.
  
  Liyane mlayu lan padha teka ing gudang liyane. Saben wong duwe nomer sing ditulis ing scrawl ireng. Saben-saben katon bobrok, ora enak, karo teyeng mili mudhun saka gendheng menyang lantai. Talang-talang ngayun kanthi bebas, bagean-bagean jagged tumuju ing lemah, netes banyu reged.
  
  Drake saiki bisa ndeleng pojok kiwa Warehouse 17 ing ngarep. "Kita nyabrang dalan iki," ujare. "Kita mlaku ing sisih pinggir gudang iki nganti tekan pungkasan. Dadi mung rong puluh meter saka pitulas."
  
  Dheweke nerusake, banjur mandheg. Kendaraan keamanan nyopir ing ngarep, mlaku ing dalan sing nyabrang. Nanging, ora ana sing kedadeyan. Drake ambegan lega.
  
  "Ora ana kanca ing kene," Dahl ngelingake. "Aja percaya karo sapa wae ing njaba tim." Dheweke ora perlu nambah "Malah wong Amerika."
  
  Saiki Drake pindhah saka panggonane, dipencet ing tembok gudang lan maju. Warehouse 17 duwe rong jendhela cilik sing madhep ngarep. Drake ngipat-ipati quietly, nanging temen maujud sing ora ana cara liyane metu.
  
  "Pindah," ujare kanthi cepet. "Pindah saiki."
  
  
  BAB TELO DASAR WALU
  
  
  Padha mlayu menyang lawang gudang, dibagi dadi telung kelompok. Drake, Alicia lan May saben ngetung pitulas TCTerms; Dal, Kenzie, lan Hayden ngetung skor wolulas, ninggalake Smith, Lauren, Kinimaka, lan Yorgi kanthi sangalas. Minangka siji padha tabrakan menyang lawang utama.
  
  Drake nendhang lawang, nyuwek engsele. Wong lanang iku lagi wae metu saka kantor ing njero. Drake njupuk wong ing lengen, yanked wong hard lan mbuwang wong marang tembok ngelawan saka kantor. Dalan sing sempit sing dituju langsung mbukak menyang gudang, mula Alicia lan May mlaku-mlaku.
  
  Drake rampung mati wong, ninggalake wong koma, lan mriksa metu kantor cilik sadurunge gabung wanita. Pandangan sing narik ati ketemu mripate. Gudhang iku ageng, dawa lan dhuwur. Ing tengah, madhep bank lawang roller, ngadeg dawa, truk flatbed - taksi karo mesin gedhe ing ngarep. Rong hulu ledak nuklir ana ing mburi truk, kaya awan, irunge madhep maju, tali ireng ngamanake kanthi rutin. Tali kasebut bakal nyedhiyakake keluwesan tanpa akeh gerakan - ide sing apik kanggo transportasi, Drake nyaranake, amarga ora ana sing pengin rudal sing mateni nabrak obyek stasioner. A buntelan ageng saka gorden sisih dumunung ing sisih truk ageng, kang dianggep wis ditempelake sadurunge budhal.
  
  "Ora ana keamanan," ujare Mai.
  
  Alicia nuding kantor liyane ing sisih tengen truk. "Saran kula".
  
  "Sampeyan bakal mikir dheweke bakal luwih prihatin," ujare Mai.
  
  Drake ora bisa mbantu nanging mriksa kamera keamanan, nemokake angel kanggo ngandelake kabeh penggemar sing lungguh ing kantor ber-AC. "Kanca lawas kita, rasa puas bisa uga ana ing karya," ujare. "Dheweke nyimpen rahasia kanggo dangu."
  
  Liwat saluran komunikasi padha krungu swara perang, tim liyane padha sibuk.
  
  Alicia mlayu menyang truk. "Ning aku!"
  
  
  ***
  
  
  Dahl nyekel wong sing paling cedhak lan mbuwang dheweke menyang rafters, entuk wektu udhara sing cukup sadurunge ndeleng dheweke ambruk ing lemah. Balung-balunge padha patah. Getih mili. Kenzi mlumpat liwat, nembakake bedhil submachine, nabrak wong-wong sing mlayu, sing banjur mbanting raine menyang lemah. Hayden ngalih sisih, luwih milih Glock dheweke. Truk gedhe sing ditemokake diparkir ing tengah gudang, ing jejere telung kantor lan sawetara larik kothak. Dheweke ora ngerti apa sing ana ing njero, nanging mikir yen bakal ngerti.
  
  Hayden mlaku tumuju truk, mripate ndelok sepasang muatan nuklir sing dipasang ing ndhuwur sirahe. Damn, padha ageng ing kadohan sing. Raksasa sing ora duwe tujuan liya kajaba ngrusak. Banjur, temtunipun, padha Pati lan cetha bagéan saka Horseman papat. Attila minangka tokoh paling tuwa nomer loro saka papat, lair pitung atus taun sawise Hannibal lan, kebetulan, pitung atus taun sadurunge Genghis Khan. Geronimo lair taun 1829. Kabeh penunggang bener ing cara dhewe. Kabeh raja, pembunuh, jenderal, ahli strategi sing ora ana tandhingane. Saben uwong nantang sing paling apik.
  
  Apa iki alesan Ordo milih wong-wong mau?
  
  Dheweke ngerti yen mol Washington ngejek dheweke kanthi skill.
  
  Ora ana wektu kanggo ngganti apa-apa saiki. Dheweke mlaku ing mburi platform, tumuju menyang kothak. Sawetara tutup padha warped, liyane nyandhak ing tembok kayu. Jerami lan bahan pengepakan liyane bocor saka ndhuwur. Hayden nembak wong siji, banjur ijol-ijolan peluru karo liyane lan kepeksa nyilem menyang lemah kanggo nutupi.
  
  Dheweke ketemu dhéwé ing mburi truk, karo buntut saka warhead nuklir hanging liwat dheweke.
  
  "Apa sing bakal kelakon yen peluru nempuh salah sawijining barang kasebut?"
  
  "Aja kuwatir, iku kudu dijupuk apik kanggo mencet inti utawa mbledhos,"Swara marang dheweke liwat comm. "Nanging aku tansah ana kesempatan kanggo istirahat begja."
  
  Hayden klenting untune. "Oh, matur nuwun, kanca."
  
  "Ora masalah. Aja kuwatir, iki ora mungkin kedadeyan.
  
  Hayden ora nggatekake komentar sing lembut lan ora sopan, mbukak lan mbukak kabeh majalah menyang mungsuh. Wong lanang tiba, getihen. Hayden nglebokake majalah liyane nalika dheweke mlayu menyang laci.
  
  Gudang ageng ngubengi dheweke, gumunggung karo bedhil, cukup wiyar kanggo ngganggu, rafters dhuwur banget nganti mungsuh sing ora ramah bisa gampang ndhelikake. Dheweke katon metu saka mburi kothak.
  
  "Aku rumangsa apik," ujare. "Katon ana luwih saka siji operasi ing kene."
  
  Kenzi mlayu munggah, ngacungake Pedhang Mars. "Apa iki?" - Aku takon.
  
  Dahl jongkok ing rodha gedhe saka platform. "Awas mburimu. Kita duwe mungsuh luwih saka siji ing kene.
  
  Hayden nyaring jerami. "Barang dicolong," dheweke ngandika. "Iki kudu dadi titik dalan. Ana akeh pilihan ing kene."
  
  Kenzi njupuk patung emas. "Dheweke duwe tim sing nindakake razia omah-omah. maling. Iki bisnis gedhe. Kabeh diekspor, didol utawa dilebur. Tingkat kesadaran ing mburi kejahatan kasebut ana ing ngisor nol.
  
  Dahl bisik: "Ing sisih kiwa."
  
  Hayden ndhelik ing mburi kothak, ndeleng korban lan mbukak geni.
  
  
  ***
  
  
  Lauren Fox ngetutake Mano Kinimaka menyang kandhang singa. Dheweke weruh carane Smith urusan karo mungsuh lan ninggalake wong mati. Dheweke weruh Yorgi milih kunci ing lawang kantor, mlaku-mlaku lan nyatakake iku lungse kurang saka menit. Saben dina dheweke nyoba banget kanggo tetep. Saben dina dheweke kuwatir yen dheweke bakal kelangan papan ing tim kasebut. Iki minangka bagean kenapa dheweke pacaran karo Nicholas Bell, kenapa dheweke tetep sesambungan lan golek cara liya kanggo mbantu.
  
  Dheweke seneng karo tim kasebut lan pengin tetep dadi bagian saka tim kasebut.
  
  Saiki dheweke tetep bali, Glock ing tangan, ngarep-arep dheweke ora kudu nggunakake. Plateaus dikuwasani paling sesanti dheweke, ageng lan elek. Warheads iku werna kehijauan kusam sing ora nggambarake cahya, temtu salah sawijining wangun paling menacing sing bisa dibayangake dening pikiran manungsa modern. Smith grappled karo njaga gedhe, njupuk sawetara hits, lan banjur njupuk wong metu kaya Lauren iki sneaking munggah kanggo bantuan. Ing sisih tengene, Kinimaka nembak loro maneh. Peluru wiwit mabur ngubengi gudang amarga wong liya ngerti yen lagi diserang.
  
  Saka mburi, dheweke weruh sawetara pengawal nembus menyang taksi truk.
  
  "Ati-ati," dheweke nguripake sambungan, "Aku weruh wong-wong sing nyedhaki ngarep. Duh Gusti, apa padha arep ngusir wong-wong mau saka kene?"
  
  "Oh ora," wangsulan saka DC kanggo ndeleng kabeh. "Sampeyan kudu netralake senjata nuklir iki. Yen wong lanang iki duwe kode peluncuran, malah salah sijine sing bakal dirilis bakal dadi bilai. Delengen, kabeh enem kudu neutralized. Saiki!"
  
  
  ***
  
  
  "Gampang sampeyan ngomong," Alicia muni. "Kabungkus ing jubahku lan nyruput cappuccino sing berbuih. Ngenteni, aku weruh dheweke uga nyedhaki taksi ing kene.
  
  Drake ngganti arah, amarga dheweke bisa balapan ing sisih pinggir platform iki tanpa nemoni perlawanan. Dheweke melambaikan tangan marang Alicia lan cepet-cepet lunga.
  
  Swarane Mai ngrusak konsentrasi. "Awas langkahmu!"
  
  opo...?
  
  Wong lanang nganggo jaket kulit ireng kandel slid ing sangisore platform, sikile dowo. Miturut luck utawa desain pinter, padha kenek Drake ing shins lan dikirim wong tumbling. Senapan submachine sliding maju. Drake ora digatèkaké bruises anyar lan crawled ing truk mung minangka njaga mbukak geni. Peluru nembus beton ing mburine. Penjaga ngoyak dheweke, njupuk bedhil.
  
  Drake munggah ing ngisor truk, ngrasakake senjata gedhe ing ndhuwur sirahe. Satpam iku ndlosor, banjur tumungkul. Drake murub Glock lan Cut bathuk wong kang. Krungu swarane mlaku ing mburine, banjur bobote wong liya mudhun ing dhuwure. Uwang Drake kenek lemah, nyebabake lintang lan ireng kanggo muter sadurunge mripate. Untune klempakan, mecah potongan-potongan cilik. Pain njeblug ing endi-endi. Dheweke nggulung lan mbanting sikut menyang pasuryane wong. Pistol wungu lan murub; peluru ora kejawab tengkorak Drake dening inch lan langsung munggah menyang dhasar daya nuklir.
  
  Drake ngrasakake adrenalin. "Iki..." Dheweke nyekel sirahe wong lanang lan mbanting menyang beton kanthi kuat. "... jancok." Nuklir. Roket." Saben tembung iku jotosan. Pungkasane sirahe ambruk maneh. Drake menek maneh saka ngisor truk lan ketemu Alicia mlaku luwih.
  
  "Ora ana wektu kanggo turu, Drakes. Iki pancen serius."
  
  Yorkshireman nyekel bedhil submachine lan nyoba kanggo mungkasi muni ing kuping. Swara Alicia mbantu.
  
  "Mai? Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Ora! Ditekan siji-sijine."
  
  Gemuruh teka saka mesin platform.
  
  "Mlayu luwih cepet," ujare Drake. "Sawetara detik maneh lan hulu ledak iki bakal metu saka kene!"
  
  
  BAB TIGA DASAR SANGAI
  
  
  Drake nambah kacepetan. Ing dina iki dheweke ora biasa ndeleng langsung, mula dina iki kabeh kaya biasane. Lawang kabin ing ngarep mundhak dhuwur. Drake ngrambah, nyekel gagang lan ditarik. Alicia njupuk target karo Glock dheweke.
  
  A granat tangan mumbul.
  
  Drake natap dheweke, ora percaya mripate. "Apa kowe, bocah kurang ajar-"
  
  Alicia nggebug dheweke ing dhadha, ngirim dheweke mabur mundur lan ngubengi ngarep truk. Granat kasebut njeblug banget, ngirim serpihan mabur ing kabeh arah. Drake nitih karo Alicia, loro tancep bebarengan. Lawang truk wiwit muter lan tiba ing ngarep kendaraan. Nalika Drake nyawang munggah, mung ana wong siji lungguh ing kabin, dhuwur ndhuwur, grinning evilly mudhun ing wong. Dheweke mencet pedal gas.
  
  Drake ngerti yen ora ana cara ing neraka kendaraan kasebut bisa mlaku kanthi cepet. Dhèwèké mandeng ing sisih lan weruh pengawal telu liyane sing cepet-cepet nyedhaki wong-wong mau. Truk kasebut nggegirisi nalika rodane wiwit ngunci lan didorong maju, saben inci. Lawang sliding ora mudheng, nanging ora bakal mandheg.
  
  Komunikator urip.
  
  "Dheweke ngobahake truk saka kene! Kabin sing anti peluru. Lan angel banget kanggo nggayuh." Iku swarane Hayden."
  
  "Ora mlebu?" - Kinimaka takon.
  
  "Ora. Iku disegel. Lan aku ora pengin nggunakake kekuwatan banget, yen sampeyan ngerti maksudku.
  
  Lan sanajan Drake ngerti yen truk dhewe saiki ora duwe lawang sisih, nanging isih ana loro sing kudu kuwatir.
  
  "Mlumpat ing platform," ujare. "Miwiti nyopot biaya nuklir iki. Dheweke bakal kepeksa mandheg."
  
  "Risky. Resiko, Drake. Lha nek salah siji hulu ledak metu?"
  
  Drake mlayu metu saka mburi kabin, nembak para penyerang. "Masalah siji ing wektu. Sapa kita - mukjijat?"
  
  Alicia nembak sing ngoyak dheweke. "Aku wedi dheweke luwih kaya 'bajingan teduh' saiki."
  
  Bareng padha mlumpat menyang platform lan ketemu adhep-adhepan karo bom nuklir.
  
  
  ***
  
  
  "Iku dianggo ing loro ngarep," Drake ngandika saiki liwat comms. "Kita bisa netralake lan medhot sambungan bebarengan."
  
  Hayden ngguyu. "Coba supaya ora muni banget babagan iki."
  
  "Wong Yorkshire ora tumindak sombong, tresnaku. Kita nindakake kabeh kanthi apik kanthi andhap asor.
  
  "Tambahan sawetara ewu perkara sing ora apik." Swarane Dahl kaya mlaku. "pudding yorkshire kab. Terrier. bir. Tim olahraga. Lan aksen kuwi?"
  
  Drake felt truk wiwit pindhah ing ngisor dheweke. "Endi panel kontrol, wong?"
  
  Teknisi langsung nanggapi. "Delengen carane hulu ledak digawe saka sekitar telung puluh panel sing mlengkung? Iki nomer wolu saka ujung runcing.
  
  "Basaku sing khas."
  
  Tembakan liyane muni. Alicia wis fokus ing nguber. Mai mung mlumpat menyang mburi platform. Saiki dheweke ndeleng mburi nuklir.
  
  "Kabar ala. Inggris ana ing kene."
  
  "Aku rumangsa duwe wong Tionghoa," ujare Dahl.
  
  "Prancis," ujare Kinimaka. "Tim anyar"
  
  Drake mlumpat menyang panel kontrol. Apa kita ngerti ngendi Pedhang Mars?"
  
  "Inggih, Matt. Nanging saiki aku ora bisa ngomong kanthi banter, ta?" - wangsulane swara.
  
  "Iya" ucap Dahl.
  
  Drake winced lan ditarik metu screwdriver listrik cilik karo dicokot multi-tujuan. Dheweke cepet-cepet ngeculake wolung baut lan ngeculake. Dheweke ketemu ing ngarepe loro panel kontrol cilik ukuran layar sat-nav mobil, keypad lan akeh simbol putih sumunar.
  
  "Cyrillic," ujare. "Mesthi wae."
  
  "Apa dina iki bisa dadi luwih elek?" Alicia njerit ing saindenging jagad.
  
  Yorkshireman nundukake sirahe. "Saiki bakal kelakon."
  
  Truk ngangkat kacepetan, tumuju menyang lawang sliding. Inggris maju ing tatanan cedhak saka mburi gudhang. Pengawal padha nyebar ing sakubenge.
  
  Bom nuklir sumunar, diaktifake kanthi lengkap, ngenteni kode peluncuran utawa kode mateni.
  
  Drake ngerti yen dheweke kudu pindhah. Dheweke ngerti yen dheweke ora bisa obah. Sing ora dingerteni yaiku sapa sing bakal mati dhisik?
  
  
  ***
  
  
  Para pengawal padha mlayu dhisik, nembak. Drake minangka target sing gedhe, lan peluru stasioner ngliwati Alicia, ngenani hulu ledak. Kanggo detik, urip Drake flashed sadurunge mripate, banjur Alicia njupuk mudhun siji pengawal, lan Mai liyane. Dhèwèké weruh ana sing luwih teka, senajan ngerti luwih akèh sing teka saka sisih wuta. Simbol putih sumunar, kursor kedhip lan ngenteni.
  
  "Apa sampeyan mikir keamanan bisa njeblug?" Smith dumadakan ngandika quietly. "Mungkin iki pesenane?"
  
  "Yagene dheweke kudu mati?" pitakone Kenzi.
  
  "Kita wis weruh iki sadurunge," ujare Kinimaka. "Kulawarga sing nampa bayaran gedhe mbutuhake pitulungan medis utawa relokasi nekat nalika kepala kulawarga tiwas. Yen padha dadi kagungane, contone, kanggo mafia utawa triad. Iku bisa."
  
  Drake ngerti yen dheweke ora bisa tetep seneng suwe. Alicia bisa ngeculake sabuk nalika truk muter. Mugi sopir weruh. Nanging banjur ora bakal peduli? Drake ora weruh pilihan liyane.
  
  Dheweke mlayu ing platform menyang mburi, ngacungake tangane.
  
  "Enteni! Mandheg, mandeg. Aja ditembak. Aku Inggris!"
  
  Grumble Dahl ngandika kabeh, ora perlu tembung.
  
  Drake ambruk menyang dhengkul ing mburi truk, buntut saka nuklir ing sisih kiwa, tangane ing udhara lan madhep unit SAS limang wong nyedhak, babar pisan ora nganggo gegaman.
  
  "Kita butuh bantuan sampeyan," ujare. "Ana akeh sing dipertaruhake kanggo kita perang."
  
  Dheweke weruh wong enom pindhah menyang comms, weruh wong tuwa loro mandeng ing pasuryan. Mbok menawa dheweke bakal ngerti dheweke. Mungkin dheweke ngerti babagan Michael Crouch. Dheweke ngomong maneh.
  
  "Aku Matt Drake. Mantan prajurit SAS. Mantan prajurit. Aku kerja ing tim pasukan khusus internasional sing diarani SPEAR. Aku dilatih ing Hereford. Aku dilatih dening Crouch.
  
  Aku kelingan jenenge, kabeh. Loro saka limang bedhil padha sudo. Drake krungu swarane Alicia liwat kom.
  
  "Sampeyan bisa uga nyebut jenengku."
  
  Dheweke rada merengut. "Iki bisa uga dudu ide sing paling apik, tresna."
  
  Mai lan Alicia njaga para pengawal ing kadohan. Detik liwat. Prajurit SAS Inggris kabuka geni ing liyane nyedhak pengawal sing ducked konco drum lenga sing kapenuhan amben flat. Drake ngenteni. Wong radio pungkasane rampung.
  
  "Matt Drake? Aku saka Cambridge. Kita wis ketemu sadurunge. Kowe butuh apa?"
  
  Sugeng dina, pikire. SAS ing Papan.
  
  "Bantuan kita ngamanake gudang iki, mungkasi truk iki lan mateni bom nuklir iki," ujare. "Ing urutan iki".
  
  Inggris nyekel iki.
  
  Pisah munggah lan mlaku ing loro-lorone saka platform, padha njupuk mudhun pengawal nyedhaki, bisa uga minangka tim. Drake weruh iki lan reveled ing kenangan jaman biyen. Ana sih-rahmat cairan, prewangan regal lan kapercayan sing ora bisa ditemtokake ing gerakan tim kasebut. Dheweke mikir yen SPIR minangka tim paling apik ing donya, nanging saiki ...
  
  "Drake! Mai nangis. "Bom nuklir!"
  
  Oh iya . Dheweke cepet-cepet bali menyang panel kontrol, ndeleng layar, keyboard lan nomer.
  
  "Geeks?" pitakone. "We ngerti kode?"
  
  "Bisa dadi apa wae," wangsulane wong liya.
  
  "Iki dudu nulungi, wong goblok."
  
  "Nuwun sewu. Yen kita ngerti jeneng anggota Ordo, apa kita bisa ngerteni ulang tahune?
  
  Drake ngerti dheweke ngomong karo wong sing ora peduli. Iku wong sing padha omong-omongan sadurunge, bajingan obnoxious.
  
  Lauren bengok-bengok, "Sampeyan nyebutake Ordo. Yen dheweke ana ing kene, mesthine bisa ngrancang senjata nuklir. Aku ora percaya yen dheweke ora ninggalake cathetan karo kode kasebut.
  
  "Mungkin ora ana kode ing kene, bayi," ujare bajingan. "Kelingan sinyal sing mbok wenehi nalika mbukak kuburane Geronimo? Mungkin iki uga kedadeyan ing kene lan nyebabake peluncuran hulu ledak nuklir.
  
  Drake mundur. "Sialan, apa padha bersenjata?"
  
  "Pancen. Simbol putih sumunar sing sampeyan deleng minangka nomer mundur.
  
  Banyu es sing landhep mbanjiri awak lan dheweke meh ora bisa ambegan. "Sopo... suwene?"
  
  watuk. "Sewidak papat detik. Banjur sampeyan lan sedulur-sedulurmu sing ora sah bakal dadi sejarah. Ordo bakal mrentah paling dhuwur ing salawas-lawase! Padha manggon liwat kula! Aku Order!"
  
  Ana scuffle lan akeh bengok-bengok. Drake nglacak detik ing jam tangane.
  
  "Halo? Kowe nang kono?" - takon swara enom.
  
  "Hai, sobat," Drake ngangguk. "Kita duwe telung puluh siji detik."
  
  "Aku wis mikir. Kancamu Lauren nyebutake Ordo. Ya, dheweke kudu duwe kode mateni. Lan amarga kabeh liya minangka bagean saka teks, aku mung maca. Punopo panjenengan eling? Punika ngandika ing kene: 'Kode mung kanggo matèni iku nalika seng numpaki munggah.' Apa iki tegese apa-apa kanggo sampeyan?
  
  Drake racked otak, nanging ora bisa mikir apa-apa kajaba count diminishing detik. "Jumeneng?" - dheweke mbaleni. "Wis tangi? wungu? Mikir babagan carane Ordo mikir? Apa tegese Nazi? Yen Penunggang Kuda katon, dheweke-"
  
  "Lair," ujare swara enom. "Mungkin iki tanggal lahire? Nanging iki ora bisa. Bom nuklir jaman wolung puluhan iki biasane duwe kode mateni telung digit. Ana rasa putus asa ing swarane.
  
  Sangang belas detik nganti karusakan.
  
  Kensi ngomong. "Telung angka sampeyan ngomong? Biasane?"
  
  "Inggih".
  
  nembelas.
  
  Drake katon maneh ing Alicia lan weruh dheweke lagi mlengkung sabuk, nyoba kanggo unfasten lan njupuk pengawal ing wektu sing padha. Aku weruh rambute, awak, semangat sing luar biasa. Alicia...
  
  Sepuluh detik.
  
  Kenzi banjur njerit, ngonfirmasi imane Dahl marang dheweke. "Aku duwe. Coba pitung atus."
  
  "Pitu-o-o-o. Kenapa?"
  
  "Aja takon. Lakoni wae!"
  
  Techie enom menehi Drake simbol angka Cyrillic lan Yorkshireman menet tombol.
  
  Papat - telu - loro -
  
  "Ora bisa," ujare.
  
  
  BAB PATANG PULUH
  
  
  "Inggih," wangsulane Kensi. "Iku kedadeyan".
  
  Mesthi, dheweke nglucutake senjatane dhewe, lan Lauren nglucutake senjatane. Drake nyawang saka awak nuke menyang Mai, ing ngendi dheweke ngadeg ing ngarep keyboard liyane. Kabeh enem muatan nuklir padha neutralized.
  
  Dheweke ndeleng jam tangane. "Kita duwe kurang saka detik," ujare.
  
  Nang endi wae SAS digawe cepet saka pengawal. Alicia unbuckled tali kapindho lan warhead dipindhah rada. Drake felt dheweke njupuk kacepetan nalika nyedhaki lawang roller.
  
  "Apa ana sing mandhegake truk?"
  
  "Aku bakal ngurusi!" - Kenzi seru. "Secara harfiah!"
  
  "Ora bisa," ujare Kinimaka. "Wong Prancis ana ing endi wae sing ora ana keamanan. Ana kerusuhan tenan ing kene."
  
  Drake mirsani minangka SAS ngirim pengawal; Alicia narik sabuk liyane nalika Mai mbuwang penjaga menyang ban mburi truk.
  
  "Ya, aku ngerti maksudmu." Tim SPEAR stres banget.
  
  "Aku ndeleng kedadeyan liyane," teknisi enom wiwit. "aku-"
  
  Hubungane karo Washington diputus.
  
  "Apa aku bakal ngomong maneh?" Drake nyoba.
  
  Kasepen ominous mung wangsulane.
  
  "Duh, iki ora bisa apik." Drake nyisir kabeh gudang.
  
  SEAL Team 7 mudhun marang wong-wong mau kaya kabeh neraka wis mbledhos.
  
  
  ***
  
  
  Dahl mlayu nututi truk nalika nyedhaki lawang geser Warehouse 18. Wong Cina mlayu liwat ngarep truk rumbling, tumuju lawang sisih adoh. Padha nembak nyabrang nalika padha mlayu. Para pengawal nyoba ngendheg. Pasukan khusus Cina numpes wong-wong mau kanthi peluru lan pertempuran tangan-tangan-tangan. Hayden duwe nasib ala sing ana ing ngarep platform nalika aksi kasebut diwiwiti.
  
  Dheweke nyuwil gulu penjaga, banjur nggunakake awak kanggo nutupi awake minangka wong Cina mbukak geni tanpa pandang bulu. Peluru-peluru kasebut nembus awak dheweke kanthi bledosan lan mbuwang dheweke. Tamenge ambruk. Mbuwang adoh, dheweke mlumpat ing mburi salah siji ngarep, ban rumbling, liwat saka mburi nalika muter maju. Wong Cina nyabrang ing ngarep truk.
  
  Dahl murub geni, nyebar kaya pin bowling. Luar biasa kanggo nonton, dadi demonstrasi reaksi sing meh ora manusiawi. Malah sawise mlumpat maneh, dheweke mbukak maneh.
  
  Dahl cepet-cepet ndhelik, njengkuk ing mburi truk, banjur katon metu lan ngetokake peluru maneh. Wong Tionghoa padha dicemplungake ing lemah sadhela nalika para pengawal nyedhaki dheweke saka mburi. Dahl nyawang Kensi.
  
  Ora ing ngendi dheweke mesthine.
  
  "Kenz? Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Oh ya, mung njupuk kanca lawas."
  
  Dahl kanthi naluri noleh lan weruh dheweke ngobrak-abrik laci, sirahe ing jero, wetenge ana ing pinggir tutup, bokonge munggah dhuwur.
  
  "Iku rada ngganggu."
  
  "Apa? Oh, kowe kangen bojomu? Dheweke bisa uga luwih panas tinimbang sampeyan, Torst, nanging elinga, iku mung nggawe sampeyan luwih panas tinimbang dheweke.
  
  Dheweke mandeng adoh, krasa suwèk. Dheweke urip ing negara iki antarane marriage lan divorce, nanging wis kasempatan kanggo nindakake soko bab iku kabeh. Apa sing ditindakake ing kene?
  
  Pegaweyanku.
  
  Wong Tionghoa melu maneh, ngethok pengawal sing nyedhak nganggo bedhil mesin lan nyelehake Dahl lan Hayden ing lemah. Wong Swedia noleh lan weruh Kensi mlumpat metu saka kothak kayu.
  
  "Oh, endhog. Tenan?"
  
  Dheweke nyekel katana mengkilat anyar ing ngarepe mripate, agul-agul munggah. "Aku mung ngerti yen aku bakal nemokake yen ndudhuk cukup jero. Perampok ora bisa nolak pedang."
  
  "Endi Sword of Mars?"
  
  "Oh, aku mbuwang ing laci."
  
  "Sialan!"
  
  Dheweke mlayu karo pedhang ing tangan siji, bedhil mesin ing tangan liyane, banjur mlumpat bali menyang mburi truk, sumunar sadurunge Dahl mata minangka cetho. Mbuwang katana, dheweke ngobong wong Tionghoa sing mlayu.
  
  "Arep menyang ngendi?"
  
  "Gudang 17," ujare Dahl. "Lan kita kudu ngetutake dheweke."
  
  
  ***
  
  
  Lauren weruh serangan kontingen Prancis saka sisih tengen Warehouse 19. Kinimaka lan Smith wis ana ing arah kasebut lan langsung melu. Yorgi clinguk ing mburi tong minyak, nembak para pengawal. Lauren ngrasa jantunge gemeter nalika truk karo rong hulu ledak nuklir maju.
  
  Ngelingi kabeh sing wis diomongake, dheweke mlumpat menyang payon truk, nggunakake roda minangka dhukungan. Banjur dheweke wiwit ngeculake tali pisanan. Yen padha bisa nggawe beban banget ora stabil, truk-truk bakal kepeksa mandheg. Dheweke nyawang saka mburi bom nuklir, mlaku ing salah siji saka log gedhe, lan weruh Smith ajiné karo salah siji saka wong Prancis.
  
  Constable njaluk kontak. "Mung dikonfirmasi dening agen ing Paris. Inget Armand Argento? Dheweke wis nulungi sampeyan sawetara kaping pirang-pirang taun. Ya, dheweke ujar manawa ana kontingen Prancis ora sah. kanthi lengkap. Bisa uga ana perang brutal sing ana ing njero.
  
  Lauren ngulu lan mirsani minangka Smith ambruk mundur, dropped kanggo siji dhengkul. Wong Prancis sing ngadeg ing sadhuwure dheweke nyekel rambute, nyuwek selendang saka oyod lan dibuwang. Smith njerit. A dhengkul kanggo irung dikirim wong staggering. Wong Prancis mlumpat ing ndhuwur. Smith berjuang. Lauren nyawang saka dheweke menyang Kinimaka, banjur menyang Yorgi, hulu ledak nuklir, lan lawang ayun sing nyedhaki.
  
  Aku kudu piye?
  
  Gawe rame.
  
  Dheweke ngosongake majalah Glock dheweke ing dhuwur ing ndhuwur sirahe mungsuh, nyebabake dheweke flinch lan bebek. Iki menehi Smith lan Kinimaka detik sing larang. , pasuryan liyane lan ditembak ing jarak titik-kosong, ing katelu, nyebabake dheweke stagger lan metu saka perang.
  
  Mung ana wong Prancis siji.
  
  Lauren tiba nalika peluru clanged mati awak saka projectile nuklir. Carane medeni iku malah ora ngganggu dheweke? Carane digunakake kanggo iku dheweke? Nanging dheweke dadi bagéan saka tim iki lan wis ditemtokake kanggo tetep karo iku anggere padha duwe. Dheweke nemokake kulawarga iki lan bakal ndhukung.
  
  Truk ageng kasebut cepet-cepet nyepetake, nyepetake kanthi cepet, langsung menyang lawang roller shutter, mbanting, nyebabake taksi ngarep rada mumbul, banjur nabrak langsung.
  
  Lauren mbuwang awake menyang mburi truk.
  
  
  ***
  
  
  Drake winced minangka SEALs melu SAS lan SPEAR jejere warhead nuklir obah, kepingin weruh apa perang bisa dadi luwih bingung utawa luwih agawe saka iki. Sawetara tembung saka komunikator ngandhani yen iki mesthi bisa ditindakake.
  
  Kabeh telu truk, nggawa enem senjata nuklir, bledosan liwat lawang roller shutter ing wektu sing padha. Pecahan logam mabur ing endi-endi nalika lawang-lawang ambruk. Truk liwat. Wong-wong mau nyerang truk-truk kasebut, mlumpat ing njero, rumangsa mung bakal cepet. Saiki Drake weruh prajurit Cina loro mlaku cedhak. Dheweke tetep ing platform lan weruh Alicia lan May rada adoh, ndhelik ing mburi salah sawijining penyangga kayu. Bom nuklir dislodged nalika nempuh salah sawijining potholes paling gedhe ing donya.
  
  Drake ngangguk. Yen gegaman ageng lan abot iku ucul saka panggonane lan mecah tali, kabeh bakal padha nandhang kasusahan.
  
  Padha mlaku metu ing wayah awan lan mlayu. Rong puluh mil saben jam, banjur telung puluh, telung platform rame-rame urip nalika sopir-sopir padha mlaku ing pedal gas. Ing ngarep ana dalan sing amba, meh langsung metu saka pangkalan, kira-kira rong mil. Saiki, dadi jejere, Drake bisa ndeleng saka truk menyang truk Dahl, banjur menyang Kinimaka. Weruh rudal nuklir sing ageng, obah, wong sing gelut bebarengan, wong sing nembak pistol, piso lan ajiné, wong dibuwang, ora ana seprapat, dalan sing mlengkung, lan kabeh truk telu mudhun ing belokan, dheweke kaget. intine.. Iku bedlam saka srakah lan panganiaya, sak klebatan menyang Neraka.
  
  Nanging saiki kabeh perhatiane fokus marang segel.
  
  Papat kuwat, padha nyerang SAS pisanan, matèni siji tanpa masalah. Inggris ngumpul lan nyerang maneh, meksa SEAL kanggo nutupi. Wong papat mlayu nang mburi truk, ngarep-arep bisa mlumpat. SAS Commander, Cambridge, perang tangan-kanggo-tangan karo Navy SEAL lan loro-lorone padha kenek. Mai lan Alicia sibuk nglawan para pengawal lan nyoba golek bukaan ing gegeran.
  
  Drake adhep-adhepan karo pimpinan tim SEAL. "Kenapa?" - dheweke takon.
  
  "Aja takon," wong kasebut nggereng lan mlaku nyedhaki Drake. Pukulan kasebut tepat lan angel banget, meh padha karo dheweke. Dheweke diblokir, ngrasakake lara saka blok kasebut lan bali. Dheweke nendhang banget. Piso katon ing tangane wong liya. Drake parried jotosan karo dhewe, mbuwang loro gaman aside lan mabur adoh saka truk.
  
  "Kenapa?" - dheweke mbaleni.
  
  "Sampeyan ngaco. Sampeyan lan tim sampeyan."
  
  "Piye?" - Aku takon. Drake mundur kanggo entuk papan.
  
  "Lan kenapa bajingan iki pengin mateni kita?" Alicia takon karo dheweke katon konco wong.
  
  Panjenenganipun ngirim jotosan cepet, kenek dheweke ing candhi. Drake nendhang dheweke ing ginjel lan nonton dheweke tiba. Alicia dipindhah sikil ing pasuryan. Bareng padha mbuwang dheweke, spinning, overboard.
  
  Dalan amba ing ngarep.
  
  Mai ngirim pengawal loro. Wong SAS liyane tiwas, lan saiki Inggris lan Amerika padha karo kekuwatane. Telu lawan telu. Drake weruh wong Tionghoa loro sing dideleng sadurunge nyusup kaya laba-laba liwat bom nuklir.
  
  "Deleng iki!"
  
  Kasep. Padha tiba marang dheweke.
  
  
  ***
  
  
  Dahl ngerti, sejatine, dheweke arep menyang Romania. Iku apik. Iku setengah jam drive sing bisa matèni wong-wong mau sadurunge tekan kono.
  
  Dheweke nglawan wong Tionghoa lan para pengawal, diusir bali lan ketemu padha mlumpat, pengin luwih. Wong Tionghoa ngliwati pertahanane, nyerang kanthi keras lan meh nandhang ladinge sing nggegirisi kaping pindho. Luwih akeh pengawal sing ngubengi dheweke. Hayden milih mbuwang dheweke saka truk nganti jumlahe suda.
  
  Ing mburi, Kenzi ngatasi mungsuh pungkasan. Mesin kosong, abang netes saka katana. Dheweke stalked bali mudhun platform, saiki narrowing dheweke mripat minangka loro Cina teka ing dheweke bebarengan, brandishing lading. Dheweke mbantah, mlaku-mlaku. Padha njupuk senjata. Dheweke mbuwang awake ing pasuryan, kaget wong-wong mau. Tembakan kasebut liwat ing sangisore lengene, mumbul bom nuklir. Dheweke ketemu dhéwé ing jejere salah siji saka wong lanang karo bedhil nuding ing dheweke pasuryan.
  
  "Sialan".
  
  Cara mung munggah. Dheweke nendhang tangan sing nyekel bedhil, ngirim mabur, lan banjur munggah dhukungan menyang cangkang senjata nuklir. Dheweke tekan ndhuwur, nemokake yen ing kono mung kurva sing lembut, nanging mbebayani kanggo keseimbangan. Nanging, dheweke lungguh astride bom nuklir karo katana ing tangan.
  
  "Ayo jemput aku!" - dheweke njerit. "Yen kowe wani."
  
  Padha njupuk mati cepet, sampurna imbang. Kenzi ngadeg ing ndhuwur hulu ledak, muter-muter pedhang, nalika nyerang dheweke nganggo lading. Serangan lan ayunan. Dheweke mbantah, nanging dheweke narik getih. Dheweke kenek roket. Truk kasebut goyang ing telung puluh mil saben jam. Wong Tionghoa wis adaptasi menyang tingkat paling dhuwur. Kenzi kelangan imbangan, klelep lan tiba maneh ing roket.
  
  "Oh".
  
  Angin sumilir nyebul rambute, adem kaya kulkas. Piso tiba ing dheweke. Dheweke ngoper katana menyang tangan liyane, nyekel bangkekan nganggo driji lan disentak kanthi cepet menyang sisih. Bangkekane pecah lan ladinge tiba. Dheweke uga bengkong awak ing cara iki lan weruh iku fly sirah pisanan metu saka truk. Wong kapindho wis nyerang. Kenzi mindhah katana bali menyang tangan tengen lan supaya iku langsung mencet titik. Dheweke nglayang sedhela sadurunge Kenzi nyingkirake dheweke.
  
  Dheweke banjur ndeleng mudhun saka perch ing ndhuwur bom nuklir, agul-agul katana netes getih menyang perang ing ngisor iki.
  
  "Wong Tionghoa loro tiwas. Sisa telu."
  
  Alicia nyawang dheweke saka truk sing menang, nonton perang ing ndhuwur hulu ledak. "Iku katon banget peduli," dheweke ngandika. "Aku pancene percaya yen aku duwe ereksi."
  
  Dahl nyawang dheweke saka truk dhewe. "Aku uga".
  
  Nanging banjur warhead wiwit obah.
  
  
  BAB PAPAT DASAR SIJI
  
  
  Dahl langsung ngeweruhi owah-owahan kasebut, weruh tali loro sing wis bisa dibukak ing angin, banjur sing katelu pisah kaya gelang karet sing paling edan ing donya, nesu banget marang muatan nuklir lan dhasar platform. Kanthi lunge kuat pisanan, dheweke kenek penjaga ing weteng, nyebabake dheweke mabur, lengen akimbo, langsung saka sisih truk lan kenek ban mburi sing nyopir jejere point-blank. Dahl mengernyit melihat hasilnya.
  
  Bom nuklir obah maneh. Dal felt kedhul abang mudhun liwat dheweke nalika Kenzi berjuang ing ndhuwur lan Hayden berjuang langsung ing bayangan, gadhah ora ngerti apa sing bakal teka sabanjuré. Dheweke njerit lan nggero, nanging ora ana gunane. Gemuruh ban, jeritan, konsentrasi sing dibutuhake kanggo perang; kabeh iki ngganggu pangrungu. Dheweke mlumpat menyang komunikator.
  
  "Ngalih." Bom nuklir arep njeblug!"
  
  Kenzi menunduk. "Arep menyang ngendi? Maksudmu take off?"
  
  "Nggih!"
  
  Ing mburi tether kang, Swedia mlayu kaya edan cedhak Hayden lan dipencet Pundhak marang massa luar biasa saka projectile. "Bom nuklir tiba!"
  
  Hayden muter cepet, lan uga penjaga. Warhead pindhah inci liyane. Dahl ngangkat dheweke kanthi saben ons kekuwatan sing wis dikumpulake, saben otot njerit.
  
  Keprungu swara ing sandhinge.
  
  sial.
  
  Nanging iku Kenzi, isih nyekeli katana lan karo mesem sarkastik ing pasuryan. "Astagfirullah, sampeyan mung pahlawan sialan. Apa sampeyan mikir sampeyan bisa nahan iki sanajan sedetik?"
  
  "Eum, ora. Ora temenan."
  
  "Banjur pindhah."
  
  Wong Swedia edan nyilem kanthi akurat.
  
  
  ***
  
  
  Drake lan Alicia bisa njupuk detik kanggo nuduhake ing tontonan.
  
  "Apa sing ditindakake Dal?" pitakone Alicia. "Apa dheweke ngrangkul bom nuklir?"
  
  "Aja dadi bodho," Drake nyentak, geleng-geleng kepala. "Jelas dheweke ngambung dheweke."
  
  Drake banjur mlumpat menyang sisih kanggo bantuan wong SAS, ngrebut SEAL saka wong enom lan mbuwang wong ing bom nuklir. Awake wong lanang goyang-goyang. Padha ijol-ijolan jotosan, lan banjur SEAL lay semaput, pasuryan mudhun, nanging urip. Drake niat kanggo ninggalake cara sing.
  
  SEAL liyane tiwas, disusul prajurit SAS, loro-lorone ditusuk ing jarak sing cedhak. Cambridge lan wong enom iku kabeh sing isih. Dheweke gabung karo Drake kanggo nglawan SEAL pungkasan. Ing wektu sing padha, Alicia lan May melu. Truk gremengan ing sadawane dalan reget, nabrak tanggane sapisan lan mlayu. Tabrakan kasebut ngidini bom nuklir Dahl bisa stabil kanthi ngamanake dhukungan sing gedhe banget. Kabeh telu mobil, minangka siji, nyuwil liwat gapura metu lan nerusake nyopir, tumuju Romania. Waja lan beton padha rusak babar pisan, sobek-sobek. Ing wektu iki, helikopter wis mabur lan mabur bebarengan karo truk, lan wong-wong sing nganggo artileri abot padha metu saka lawang lan fokus marang para sopir.
  
  Drake mungkasi serangan ing SEAL. "Enteni. Sampeyan prajurit pasukan khusus. wanita Amérika. Yagene kowe arep mateni awake dhewe?"
  
  Nyatane, dheweke ora nate ngarepake wangsulan, nanging wong kasebut nanggapi kanthi nyerang. Dheweke njupuk Cambridge lan banjur ngrampungake Drake. Wong enom SAS tiba ing sisihe. SEAL iku kejem lan tanpa welas asih, menehi pukulan sawise pukulan. Nanging banjur Mai nguripake kanggo ngadhepi wong.
  
  Wolung detik liwati lan perang wis rampung. Sepisan maneh ditinggal urip, nggresah ing tumpukan, dilucuti senjata.
  
  Drake noleh menyang Cambridge. "Aku ora bisa ngucapake matur nuwun kanggo bantuan sampeyan, Mayor. Kawula nyuwun pangapunten tumrap tiyang-tiyang panjenengan. Nanging mangga, yen sampeyan pengin, tinggalake wong-wong iki, dheweke mung nuruti prentah.
  
  Asu laut loro sing isih urip nyawang, kaget lan mbok menawa bingung.
  
  Cambridge manthuk. "Aku ngerti lan setuju karo kowe, Drake. Ing pungkasan dina, kita kabeh dadi pion."
  
  Drake nggawe grimis. "Wis, ora maneh. Pamrentah Amerika mung nyoba mateni kita. Aku ora weruh dalan maneh saka iki."
  
  Cambridge ngangkat bahu. "Serang maneh."
  
  Drake tersenyum sinis. "Wong lanang sawise atiku. Aku seneng ketemu sampeyan, Mayor Cambridge.
  
  "Lan sampeyan, Matt Drake."
  
  Dheweke manthuk menyang Mai lan Alicia, banjur kanthi ati-ati mlaku menyang mburi truk. Drake mirsani dheweke lunga, mriksa stabilitas hulu ledak ing wektu sing padha. Kabeh katon apik.
  
  "Apa sampeyan ngerti yen dheweke bakal bali lan njupuk pedhang?" Alicia ngajak dheweke.
  
  "Ya, nanging sampeyan ngerti apa? Aku ora menehi jancok. Pedhang Mars minangka masalah sing paling cilik." Dheweke nguripake sambungan. "Hayden? Sepira adohe? Piye kabarmu nang kono?"
  
  "Oke," jawab Hayden. "Wong Cina sing pungkasan wis mlumpat. Aku arep kanggo pedhang."
  
  Kenzi cekikikan. "Ora, dheweke ndeleng aku tumindak."
  
  "Apa ora kita kabeh?" Drake mesem. "Aku ora bakal nglalekake pemandangan iki kanggo sawetara wektu."
  
  Alicia menepuk pundaknya. "Tenang, prajurit. Mbesuk sampeyan pengin aku nyelehake bom nuklir ing antarane sikilku.
  
  "Ora, aja kuwatir," ujare Drake, noleh. "Aku bakal nindakake kanggo sampeyan mengko."
  
  
  ***
  
  
  Helikopter kasebut ngejek, ngancam lan mbujuk para sopir supaya alon-alon kendharaan. Mesthi wae, wiwitane ora bisa, nanging sawise ana wong sing nyelehake peluru kaliber dhuwur ing salah sawijining kaca ngarep, wong-wong sing nganggep dheweke ora bisa dicekel dumadakan dadi ragu. Telung menit mengko, truk alon mudhun, tangan macet metu saka jendhela, lan kabeh lalu lintas mandheg.
  
  Drake mbalekake keseimbangane, wis biasa karo gerakan terus-terusan lan maju. Dheweke mlumpat menyang lemah, nyadari yen sistem komunikasi dumadakan urip, lan saiki ngawasi pilot-pilote kanthi rapet.
  
  Ora ana swara saka komunikator. Washington, wektu iki, tetep meneng.
  
  Tim ngumpul sawise ngrusak headphone. Padha lungguh ing gunung suket madhep telung kapal pluru, kepingin weruh apa donya lan karakter liyane ala bakal mbuwang ing wong sabanjuré.
  
  Drake nyawang pilot. "Apa sampeyan bisa mabur kita menyang Romania?"
  
  Mripate wong iki ora tau goyah. "Mesthi," ujare. "Aku ora ngerti kok. Ing kasus apa wae, senjata nuklir dikirim ing kana kanggo disimpen ing pangkalan. Kita bakal entuk keuntungan."
  
  Bareng padha ninggalake medan perang liyane.
  
  Bareng padha tetep kuwat.
  
  
  ***
  
  
  Sawetara jam sabanjure, tim kasebut ninggalake omah aman Romania lan numpak bis menyang Transylvania, mudhun ing cedhak Kastil Bran, omah sing dianggep Count Dracula. Ing kene, ing antarane wit-witan sing dhuwur lan gunung-gunung sing dhuwur, dheweke nemokake omah sing peteng lan sepi lan manggon ing kono. Lampune surem. Tim kasebut saiki nganggo sandhangan sipil sing dijupuk saka omah aman, lan mung nggawa senjata lan amunisi apa wae sing bisa digawa, uga dhuwit sing apik saka brankas sing dijupuk Yorgi. Dheweke ora duwe paspor, ora ana dokumen, ora ana kertu identifikasi.
  
  Padha ngumpul ing siji kamar. Sepuluh wong, ora ana sambungan. Sepuluh wong mlayu saka pamrentah Amerika tanpa ngerti sapa sing bisa dipercaya. Ora ana panggonan sing cetha kanggo nguripake. Ora ana SPEAR maneh lan ora ana pangkalan rahasia. Ora ana kantor ing Pentagon, ora ana omah ing Washington. Jenis kulawarga sing diduweni ngluwihi sing diidini. Kontak sing bisa digunakake bisa dikompromi.
  
  Kabeh donya wis diganti amarga sawetara ora dingerteni, pesenan ora dingerteni saka cabang eksekutif.
  
  "Sabanjure apa?" Smith ngangkat masalah kasebut dhisik, swarane sithik ing kamar sing surem.
  
  "Kaping pisanan, kita ngrampungake misi," ujare Hayden. "Order Pengadilan Terakhir ngupaya ngrusak jagad iki kanthi ndhelikake papat senjata sing nggegirisi. Perang, thanks kanggo Hannibal, sing gegaman gedhe. Penaklukan kanthi bantuan Genghis Khan, yaiku kode kunci sing dirusak. Paceklik, liwat Geronimo, sing minangka senjata biologi. Lan pungkasane, Pati, liwat Attila, sing duwe enem hulu ledak nuklir. Bebarengan senjata iki bakal nyuda masyarakat kita amarga kita ngerti bakal rusak lan kekacauan. Aku rumangsa bisa ujar kanthi yakin manawa wis netralake ancaman kasebut.
  
  "Kanthi siji-sijine pungkasane yaiku Pedhang Mars," ujare Lauren. "Saiki ana ing tangane wong Tionghoa utawa Inggris."
  
  "Aku pancene ngarep-arep iki kita," ujare Drake. "SAS nylametake kita ing kana lan ilang sawetara wong sing apik. Muga-muga Cambridge ora bakal ditegur."
  
  "Maju terus..." ucap Dahl. "Malah kita ora bisa nindakake iki dhewe. Kaping pisanan, apa sing bakal kita lakoni saiki? Lan kapindho, sapa sing bisa dipercaya kanggo nulungi kita nindakake iki?
  
  "Inggih, pisanan kita bakal nemokake apa sing nggawe Amerika nguripake kita," ujare Hayden. "Aku kira operasi ing Peru lan ... liyane ... sing kedadeyan. Apa mung sawetara wong sing kuat nglawan kita? Klompok serpihan sing mengaruhi wong liya? Aku ora percaya yen Coburn bakal menehi sanksi iki.
  
  "Apa sampeyan ngomong yen kita kudu ngobrol rahasia karo Presiden?" Drake takon.
  
  Hayden ngangkat bahu. "Ngapa ora?"
  
  "Lan yen klompok splinter," ujare Dahl. "Kita numpes wong-wong mau."
  
  "Urip," ujare Mai. "Cara mung kanggo slamet iki yaiku nyekel mungsuh kita."
  
  Tim lungguh ing kamar gedhe ing posisi sing beda-beda, tirai ditarik kanthi kenceng, nglindhungi saka wengi sing ora bisa ditembus. Jero ing Romania padha ngomong. Direncanakake. Dadi cetha yen dheweke duwe sumber daya, nanging sumber daya kasebut sithik. Drake bisa ngetung kanthi tangan siji.
  
  "Arep menyang ngendi?" Kenzi takon, isih nyekeli katana, nglilani agul-agul ing cahya surem.
  
  "Ayo maju," ujar Drake. "Kita mesthi maju."
  
  "Yen kita mandheg," ujare Dahl. "Kita sekarat."
  
  Alicia nyekel tangan Drake. "Lan aku ngira dina-dinaku mlayu wis rampung."
  
  "Iki beda," ujare, banjur ngempet. "Mesthi kowe ngerti. Ngapunten."
  
  "Kabeh apik. Bodho nanging cute. Pungkasane, aku ngerti yen iki jinisku.
  
  "Apa iki tegese kita mlayu?" pitakone Kenzi. "Amarga aku pancene pengin nyingkiri kabeh."
  
  "Kita bakal menehi hasil karo iku". Dahl nyedhaki dheweke. "Aku janji. Aku uga duwe anak, aja lali. Aku bakal ngalahake apa wae kanggo dheweke."
  
  "Sampeyan ora nyebutake bojomu."
  
  Dahl mentheleng banjur lungguh maneh ing kursine, mikir. Drake weruh Kensi mindhah sethitik nyedhaki Swedia gedhe. Dhèwèké ora mikir lan nyawang sak njero ruangan.
  
  "Sesuk ana dina liyane," ujare. "Kowe arep menyang ngendi dhisik?"
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Ing pinggir Armageddon
  
  
  BAB kapisan
  
  
  Julian Marsh tansah dadi wong kanthi warna sing kontras. Sisih siji ireng, sisih liyane abu-abu ... ad infinitum. Anehe, dheweke ora tau nuduhake kapentingan apa dheweke berkembang rada beda tinimbang liyane, mung ditampa, sinau kanggo urip, seneng. Ing saben pangertèn iki digawe wong obyek saka kapentingan; iku njupuk manungsa waé adoh saka machinations lurking konco mata ekspresif lan rambute uyah-lan-mrico. Maret mesthi bakal dadi luar biasa - siji utawa liyane.
  
  Ing njero dheweke ana wong liya maneh. Fokus batin fokus ing siji inti. Sasi iki minangka sababe wong Pythians, utawa apa sing isih ana. Klompok aneh narik kawigatosane lan banjur larut ing saubengé. Tyler Webb luwih saka mega-stalker psikopat tinimbang pimpinan cabalist. Nanging Marsh seneng kesempatan kanggo pindhah piyambak, nggawe pribadi, desain eksentrik. Neraka karo Zoe Shears lan kabeh wong sing isih aktif ing sekte kasebut, lan menyang neraka sing luwih jero karo Nicholas Bell. Diikat, diborgol lan dicekel banyu, mesthine yen mantan buruh konstruksi kasebut bakal menehi kabeh marang panguwasa supaya entuk hukuman sing sithik.
  
  Kanggo Marsh, masa depan katon cerah, sanajan kanthi warna sing rada peteng. Ana rong sisi ing saben crita, lan dheweke pancen wong loro-lorone. Sawise kita sedhih ninggalake Ramses Bazaar sing nandhang lara - kita seneng banget karo paviliun kanthi kabeh kurban - Maret munggah menyang langit kanthi bantuan helikopter warna jurang. Cepet-cepet, dheweke cepet fokus ing petualangan anyar sing bakal teka.
  
  NEW YORK.
  
  Marsh nguji piranti kasebut ing sisihe, nyedhaki, ora yakin apa sing dideleng nanging yakin apa sing bisa ditindakake. Bocah iki minangka alat tawar utama. Bapak gedhe saka kapercayan mutlak. Sapa sing bisa mbantah karo bom nuklir? Marsh ninggalake piranti kasebut, mriksa tas ransel njaba lan ngeculake tali bahu kanggo nampung pigura sing gedhe banget. Mesthine, dheweke kudu nguji barang kasebut lan konfirmasi keasliane. Sawise kabeh, akeh bom bisa dimasak supaya katon kaya sing dudu - yen juru masak cukup apik. Mung banjur Gedung Putih sujud.
  
  Risky, siji sisih dheweke ngandika. beboyo.
  
  Nanging nyenengake! liyane ngeyel. Lan iku worth keracunan radiation sethitik, kanggo sing prakara.
  
  March ngguyu dhewe. Bajingan kuwi. Nanging konter Geiger mini sing digawa karo dheweke tetep meneng, nambah semangate.
  
  Nanging, kanthi jujur, mabur dudu barange. Ya, ana kasenengan, nanging uga ana kemungkinan pati panas - lan saiki pancen ora nyenengake dheweke. Mbok menawa liyane wektu. Marsh wis ngginakaken akeh jam agonizing planning misi iki, nggawe manawa kabeh waypoints ing Panggonan lan minangka aman sabisa, sanajan diwenehi panggonan kang bakal mandheg ing, idea iki meh ngguyu.
  
  Ayo dadi contone saiki. Dheweke tumuju ing sangisore kanopi alas udan Amazon ing dalan menyang Kolombia. Ana wong nunggu dheweke - luwih saka siji, nyatane, lan Marsh prangko pribadine ing patemon dening insisting sing padha nganggo putih. Mung konsesi cilik, nanging penting kanggo Pythia.
  
  Apa iki kabeh aku saiki?
  
  Marsh ngguyu banter, nyebabake pilot helikopter katon kuwatir.
  
  "Kabeh apik?" - takon wong ceking karo bekas.
  
  "Inggih, iku gumantung saka sudut pandang sampeyan." March ngguyu. "Lan sampeyan duwe sudut pandang pira? Aku luwih seneng nglipur luwih saka siji. Kowe?"
  
  Pilot noleh, ngomel-ngomel soko sing ora dingerteni. March geleng-geleng kepala. Yen mung wong-wong sing ora dicuci ngerti pasukan apa sing stalked, ducked lan squirmed ing ngisor wong-wong mau, uncaring utawa unheeding saka kacilakan padha nyebabake.
  
  Marsh mirsani sesawangan ing ngisor iki, mikir kaping yuta yen titik mlebu menyang Amerika Serikat iki minangka rute sing bener. Nalika teka, mung ana rong pilihan nyata - liwat Kanada utawa liwat Meksiko. Negara sing terakhir luwih cedhak karo Amazon lan kebak korupsi; macet karo wong sing bisa dibayar kanggo nulungi lan nutup cangkeme. Kanada nawakake sawetara papan sing aman kanggo wong kaya Marsh, nanging ora cukup lan malah ora cocog karo macem-macem sing ana ing Amerika Kidul. Nalika malang monoton terus mbukak ing ngisor, Marsh nemokake pikirane nglembara.
  
  Bocah lanang kasebut tuwuh ing posisi sing ndarbeni hak istimewa, kanthi cangkeme luwih akeh tinimbang sendok perak; luwih kaya bar emas padhet. Sekolah paling apik lan guru sing paling apik - maca "paling apik" minangka "paling sayang," Marsh tansah mbenerake - nyoba nyetel dheweke ing dalan sing bener, nanging gagal. pilar masyarakat Kidul lan padha adoh saka tutul karo kasunyatan Marsh wungu dening abdi lan weruh tuwane utamané sak dhaharan lan receptions mewah, ngendi kang didhawuhi ora ngomong, Tansah ing pandelengan kritis rama, sing njamin prilaku impeccable. Lan tansah guilty mesem ibu sing ngerti yen putrane wis thukul munggah tanpa tresna lan piyambak, nanging babar blas ora bisa kanggo nggawa piyambak kanggo tantangan piyambak ing wangun apa wae.Lan Julian Marsh tansaya gedhe, berkembang, lan dadi apa kang rama kabuka disebut "a. bocah aneh."
  
  Pilot ngomong, lan Marsh ora nggatekake. "Apa aku bakal ngomong maneh?"
  
  "We are nyedhaki Cali, Pak. Kolombia."
  
  Marsh leaned mudhun lan mirsani pemandangan anyar mbukak ing ngisor iki. Cali dikenal minangka salah sawijining kutha paling kasar ing Amerika lan asal saka Cali Cartel, salah sawijining panyedhiya kokain paling gedhe ing donya. Ing dina apa wae, wong kaya Marsh bakal njupuk nyawane dhewe, mlaku-mlaku ing dalan mburi El Calvario, ing ngendi ragamuffins nggoleki dalan-dalan kanggo sampah lan turu ing flophouses, ing ngendi warga lokal nandhang label "zona toleransi". kanthi ngidini obat-obatan konsumsi komersial lan jinis bisa berkembang kanthi intervensi polisi minimal.
  
  Marsh ngerti iki minangka papan kanggo dheweke lan bom nuklir.
  
  Nalika lungguh, pilot nuduhake Marsh truk pikap werna abu-abu kang lungguh telung wong kabotan karo kadhemen, mata mati lan pasuryan expressionless. Kanthi mbukak senjata api, dheweke ngeterake Marsh menyang truk kanthi salam singkat. Padha banjur ndamel liwat lembab, cluttered lurung-lurung, reged bangunan lan Rusty awnings, kurban mata dilatih tampilan alternatif liyane ing donya, Panggonan ngendi bagéan saka populasi "ngambang" saka siji gubuk liyane, tanpa ngarep permanen. Maret mundur sethithik, ngerti yen dheweke ora duwe apa-apa babagan kedadeyan sabanjure. Nanging, mandheg iki perlu, yen dheweke pengin nylundupake senjata nuklir menyang AS, lan ana risiko. Lan mesthi, Marsh katon netral kaya bisa, kanthi sawetara trik ing lengen klambi sing warni.
  
  Mobil kasebut ngliwati sawetara bukit sing ditutupi pedhut, pungkasane dadi dalan sing aspal kanthi omah gedhe lan sepi ing ngarepe. Lelampahan wis digawe ing meneng, nanging saiki salah siji saka pengawal nguripake pasuryan padhet marang Marsh.
  
  "We are kene".
  
  "Temenan. Nanging ngendi "kene"?"
  
  Ora banget ora sopan. Ora cengeng banget. Tansah kabeh bebarengan.
  
  "Gawe ranselmu." Satpam kasebut mlumpat metu lan mbukak lawang. "Pak Navarro ngenteni sampeyan."
  
  March manthuk. Iku jeneng tengen lan panggonan tengen. Dheweke ora bakal suwe ing kene, mung cukup suwe kanggo mesthekake moda transportasi lan tujuan pungkasane lancar lan aman. Dheweke ngetutake pengawal kasebut ing sangisore gapura sing sithik sing netes kedhung lan banjur mlebu ing lawang omah sing peteng. Ora ana lampu ing njero, lan katon memedi lawas siji utawa loro ora bakal kaget utawa kuwatir. Marsh kerep ndeleng memedi lawas ing peteng lan ngomong karo wong-wong mau.
  
  Penjaga kasebut nuding bukaan ing sisih tengen. "Sampeyan mbayar kamar pribadi kanggo sampeyan maksimal patang jam. Langsung mlebu."
  
  March sungkem ing rasa syukur lan di-push mbukak lawang abot. "Aku uga njaluk ijin kanggo ndharat moda transportasi sabanjure. Helikopter?"
  
  "Ya wis. Iku uga apik. Nelpon aku ing interkom yen wis teka lan aku bakal nuduhake sampeyan ing omah."
  
  Maret manthuk kanthi marem. Dhuwit sing dibayar luwih saka sing dibutuhake yaiku kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik, lan nganti saiki. Mesthine, mbayar luwih saka rega sing dijaluk uga nyebabake rasa curiga, nanging ana risiko kasebut.
  
  Loro sisih maneh, dheweke mikir. Yin lan yang. Rawa lan rawa. Ireng lan ... ireng karo kelip-kelip layung mlayu liwat ...
  
  Ing njero kamar mewah. Sisih adoh dikuwasani dening sofa sudhut digawe saka kulit ireng lan plush jero. A meja kaca karo teko kanggo ombenan, anggur lan roh lungguh cedhak, nalika ing sudhut liyane mesin nawakake warung lan teh. Jajanan ditata ing meja kaca. Marsh mesem karo kabeh iki.
  
  Nyaman, nanging mung sedhela. Becik.
  
  Dheweke diwutahake ing polong kopi sing paling kuat lan ngenteni rada suwe. Dheweke banjur lungguh ing kursi lan njupuk laptop, kanthi ati-ati nyelehake tas ransel ing jok kulit ing jejere. Ora tau ana bom nuklir sing dimanjakan, dheweke mikir, sedhela mikir yen dheweke kudu nggawe minuman dhewe. Mesthi, kanggo wong kaya Marsh, iki ora angel, lan ing sawetara menit ana cangkir steaming ing tas ransel lan cupcake cilik karo frosting ing sisih.
  
  March mesem. Kabeh iku apik.
  
  Aku surfed ing Internet; email konfirmasi ngandhani yen helikopter Maju wis mlebu Kolombia. Durung ana gendéra ngirid nang endi-endi, nanging mung sawetara jam wis kliwat wiwit metu saka pasar kanthi rame-rame. Marsh rampung ngombe lan ngemas tas cilik isi sandwich kanggo penerbangan sabanjure, banjur mencet tombol interkom.
  
  "Aku siyap lunga."
  
  Rong puluh menit mengko lan dheweke ana ing udhara maneh, pesawat ransel nuklir bengkong nanging nyaman. Dheweke arep menyang Panama, ing kana dheweke bakal ngrampungake penerbangan kanthi cepet lan miwiti perjalanan sing nggegirisi ing darat. Pilot kasebut nggawe dalan ing udhara lan liwat patroli apa wae, sing paling apik ing apa sing ditindakake, lan dheweke dibayar kanthi apik. Nalika garis garis Panama wiwit katon ing jendela kiwa, Marsh wiwit ngerti manawa dheweke wis cedhak karo Amerika Serikat.
  
  Ana prahara teka, wong-wong, lan ora bakal ilang kanthi gampang ...
  
  Dheweke manggon ing Panama City sawetara jam, ganti klambi kaping pindho lan adus kaping papat, saben nganggo sampo wangi sing beda. Ambune dicampur kanthi nyenengake lan ngalahake ambu kringet sing samar. Dheweke sarapan lan nedha awan, sanajan wayahe nedha bengi, lan ngombe anggur telung gelas, saben botol beda lan warna beda. Urip iku apik. Pandangan ing njaba jendhela tetep ora owah lan ora nyenengake, mula Marsh njupuk kothak lipstik sing wis disimpen kanggo acara kasebut lan nglukis kaca kasebut kanthi warna abang padhang. Iki mbantu, paling sethithik kanggo sawetara wektu. Marsh banjur wiwit mbayangno kaya apa yen dilat panel kasebut kanthi resik, nanging nalika iku ping pesen sing mlebu ngganggu impene.
  
  Perkiraan wektu tekan yaiku 15 menit.
  
  March digawe grumace, seneng nanging kuwatir ing wektu sing padha. Perjalanan patang puluh jam ana ing ngarep sawetara dalan sing paling ala ing wilayah kasebut. Pikiran iki ora bisa menehi inspirasi. Nanging, yen wis rampung, tahap sabanjure bakal luwih menarik. Maret ngumpulake barang-barange, nata polong kopi, botol anggur lan piring kanthi warna, wujud lan ukuran, banjur metu.
  
  SUV wis nunggu, purring ing pinggir dalan, lan katon kaget nyaman. Marsh mbubrah bom nuklir, strapped sabuk pengaman ing, lan banjur cenderung kanggo awake dhewe. Sopir chatting kanggo dicokot sadurunge sadhar yen Marsh ora Care babagan urip sethitik shitty dhewe, banjur njaluk konco setir. Dalan manjang tanpa wates ing ngarep.
  
  Jam liwati. SUV kasebut mlumpat, banjur gonjang-ganjing, banjur mlumpat maneh, mandheg kaping pirang-pirang kanggo mriksa gas lan titik. Sopir ora bakal nate ditarik amarga pelanggaran cilik. Sawise kabeh, iku mung kendaraan liyane ing antarane akeh, spark liyane urip lelungan ing sadawane dalan gedhe kanggo tujuan sing ora dingerteni, lan yen tetep unremarkable, iku bakal liwat unnoticed.
  
  Lan banjur Monterrey lay ahead. Maret mesem jembar, kesel nanging seneng, amarga perjalanan sing dawa wis luwih saka setengah.
  
  Koper nuklir ana ing jejere dheweke, saiki mung sawetara jam saka tapel wates AS.
  
  
  BAB KAlih
  
  
  Maret nglakokake lelampahan sabanjure ing sangisore pepeteng. Iku panggonan ngendi wae bisa menang utawa ilang; faktor dingerteni, wungu kanggo jumlah inestimable dening panggedhe cartel lokal, digawa menyang gambar. Sapa sing bisa ngira-ngira pikirane wong-wong kuwi? Sapa sing ngerti apa sing bakal ditindakake sabanjure?
  
  Mesthi ora dheweke ... utawa Julian Marsh. Dheweke diangkut kanthi ignominiously bebarengan karo rolas wong liya ing mburi truk sing arep menyang tapel wates. Nang endi wae ing dalan, truk iki mateni dalan gedhe lan ilang ing pepeteng. Ora ana lampu, ora ana pratandha, sopir ngerti rute iki ditutup kanthi mripat - lan luwih becik dheweke ngerti.
  
  Marsh ngadeg maneh ing mburi truk, ngrungokake obrolan lan rasa ora puas saka kulawargane. Skala rencanane katon ing ngarepe. Wektu tekan New York ora bisa teka kanthi cepet. Nalika truk ngerem lan lawang mburi mbukak ing engsel sing wis dilemak, dheweke metu dhisik, nggoleki pimpinane prajurit sing njaga.
  
  "Diablo," ujare, nggunakake tembung kode sing ngenali dheweke minangka lelungan VIP lan dheweke wis setuju kanggo mbayar. Wong lanang iku manthuk-manthuk, nanging banjur ora nggatekake dheweke, kabeh padha ngumpet ing ngisor pang-pang wit-witan sing nggegirisi.
  
  "Saiki penting," ujare ing basa Spanyol, "sampeyan pindhah kanthi tenang, aja ngomong apa-apa lan nindakake apa sing didhawuhake. Yen sampeyan ora nindakake iki, aku bakal ngethok tenggorokanmu. Ngerti?"
  
  Marsh mirsani nalika wong ketemu karo kabeh wong, kalebu dhewe. Pawai kasebut diwiwiti sedhela maneh, ing dalan sing rusak lan liwat wit-witan. Cahya rembulan kelip-kelip ing nduwur sirah, lan wong Meksiko sing misuwur asring ngenteni nganti awan ndhelikake padhang sadurunge nerusake. Sawetara tembung sing diucapake, lan mung wong sing nganggo bedhil, nanging dumadakan Marsh kepengin banget bisa ngomong basa Spanyol - utawa bisa uga akeh.
  
  Dheweke mlaku-mlaku ing tengah-tengah baris, ora nggatekake pasuryan sing wedi ing saubengé. Sawise jam padha kalem mudhun, lan Marsh weruh ahead kosong Sandy rolling burik karo wit-witan jarang, cacti lan sawetara tetanduran liyane. Rombongan kabeh padha jongkok.
  
  "Sampeyan apik banget," bisik pimpinan. "Nanging saiki sing paling angel. Patroli Border ora bisa ngawasi kabeh wates ing sawayah-wayah, nanging nindakake pemeriksaan acak. Kabeh wektu. Lan sampeyan, "dheweke manthuk ing Maret," njaluk nyabrang Diablo. Muga-muga sampeyan wis siyap kanggo iki."
  
  March ngguyu. Dheweke ora ngerti apa sing diomongake bocah cilik kasebut. Nanging, wong rauh wiwit ilang, saben karo klompok cilik imigran, nganti mung Marsh, pimpinan, lan siji pengawal tetep.
  
  "Aku Gomez," ujare pimpinan. "Iki Lopez. Kita bakal nuntun sampeyan kanthi aman liwat trowongan.
  
  "Lha wong-wong kuwi piye?" Marsh manthuk marang para imigran sing lunga, nganggo logat Amerika palsu sing paling apik.
  
  "Dheweke mung mbayar limang ewu saben kepala." Gomez nggawe gerakan sing ora sopan. "Dheweke risiko peluru. Aja kuwatir, sampeyan bisa dipercaya karo kita.
  
  Marsh ndredheg nalika weruh eseman licik sing mantep ing raine panuntune. Mesthi, kabeh lelampahan lumaku banget lancar kanggo nyana kanggo nerusake. Pitakonan yaiku: kapan dheweke bakal nyerang dheweke?
  
  "Ayo menyang trowongan," ujare. "Aku rumangsa penasaran ing kene."
  
  Gomez ora bisa nulungi rasa kuwatir sing katon ing pasuryane, lan Lopez ngecek petenge ing sakubenge. Minangka siji, wong loro mimpin wong ing arah wetan, ing amba rada, nanging menyang tapel wates. Maret lumbered maju, sengaja salah langkah lan katon ora cukup. Ing sawijining wektu, Lopez malah menehi pitulungan, sing dicathet Marsh mengko, nulis minangka kelemahane. Dheweke dudu ahli, nanging akun bank sing ora ana dasar wis ngidini dheweke ngluwihi jebakan materi, pengalaman juara seni bela diri dunia lan mantan prajurit pasukan khusus. Marsh ngerti sawetara trik, ora ketompo carane apik.
  
  Padha mlaku sawetara wektu, ara-ara samun mubeng, meh meneng. Nalika gunung katon ing ngarep, Marsh wis siyap kanggo miwiti pendakian, nanging Gomez mandheg lan nuduhake fitur sing ora bakal katon. Ing endi lemah pasir ketemu karo sikil sing miring, saperangan wit cilik ketemu grumbulan. Nanging, Gomez ora pindhah menyang panggonan iki, nanging njupuk telung puluh langkah kanthi ati-ati ing sisih tengen, banjur sepuluh liyane munggah slope curam. Sawise ana, Lopez nliti wilayah kasebut kanthi ati-ati tanpa wates.
  
  "Resik," ujare pungkasane.
  
  Gomez banjur nemokake tali sing dikubur lan wiwit narik. Marsh weruh bagean cilik saka lereng gunung munggah, nggeser watu lan sikat kanggo mbukak bolongan ukuran manungsa sing diukir ing watu urip. Gomez mlebu, banjur Lopez nudingake laras bedhil menyang Marsh.
  
  "Saiki kowe. Sampeyan uga."
  
  March ngetutake dheweke, tetep sirahe mudhun kanthi ati-ati lan ngawasi jebakan sing dheweke ngerti mung sawetara langkah saka sprung. Banjur, sawise sawetara pamikiran, wong loro-lorone ngalih saluran, mutusake kanggo mundur menyang pepeteng.
  
  Lopez ngenteni, gun diangkat. March klelep, sepatu bote ngeruk ing lereng watu. Lopez ngrambah metu, nyelehake gegaman, lan Marsh ngayunake lading enem inci, plunging tip menyang arteri karotid wong liya. Mripate Lopez mlumpat lan ngangkat tangane kanggo nyetop aliran, nanging Marsh ora duwe niat nglakoni. Dheweke nggebug Lopez ing antarane mripate, njupuk bedhil saka dheweke, lan banjur nendhang awak sing sekarat mudhun ing gunung.
  
  jancok kowe.
  
  Marsh ngeculake bedhil kasebut, ngerti yen Gomez bakal ngerti luwih cepet tinimbang sing dibutuhake yen dheweke weruh ing tangane Marsh. Dheweke banjur mlebu maneh ing trowongan lan cepet mlaku mudhun ing dalan asline. Iku atos lan siap, didhukung dening goyang balok lan bledug lan mortir netes saka gendheng. Marsh kanthi samesthine bakal dikubur kapan wae. Swarane Gomez tekan kupinge.
  
  "Aja kuwatir. Iki mung minangka lawang palsu kanggo medeni sapa wae sing bisa kesandhung ing trowongan iki. Mudhun malah mudhun, kancaku."
  
  Marsh ngerti persis apa sing bakal nunggu dheweke "luwih mudhun," nanging saiki dheweke duwe unsur kejutan cilik. Sisih angel yaiku mateni gegaman Gomez tanpa tatu serius. New York isih ewu mil adoh.
  
  Lan katon luwih adoh nalika dheweke ngadeg ing sangisore ara-ara samun Meksiko, ngrasakake reregetan ing punggung, diubengi dening bau kringet lan tetuwuhan, mripate stinging karo bledug.
  
  March ventured maju, ing siji titik crawling lan nyeret konco wong tas ransel, tali kang kebungkus ing tungkak. Ana akeh sandhangan ing kene, dheweke mikir ing sawijining wektu. Mung sandhangan lan mungkin sikat untu. Cologne sing apik. Kanthong kopi ... dheweke kepingin weruh ing ngendi Amerika bisa nyelehake piranti kanggo ngukur radiasi, banjur wiwit kuwatir babagan radiasi kasebut. maneh.
  
  Iki mbokmenawa sampeyan kudu mriksa sadurunge lunga.
  
  Inggih, sampeyan kudu urip lan sinau.
  
  March meksa awake ngguyu nalika metu saka trowongan sing sempit menyang trowongan sing luwih gedhe. Gomez ndongak, ngulurake tangane kanggo nulungi.
  
  "Ana sing lucu?"
  
  "Ya, untumu sing jebule."
  
  Gomez mirsani, kaget lan ora percaya. Ukara iki kaya-kaya pungkasan sing dikarepake bakal dirungokake ing tahap perjalanan iki. Marsh ngetung apa bisa. Nalika Gomez nyoba kanggo mangerteni, Marsh ngadeg, twirled bedhil ing tangan Gomez lan ndamel bokong menyang tutuk wong liya.
  
  "Saiki kowe ngerti maksudku?"
  
  Gomez nglawan kabeh kekuwatane, nyurung Marsh lan mbalekake tong minyak kasebut. Getih nyemprotake saka cangkeme nalika dheweke nggero lan untune tiba ing lantai. Marsh dove ing laras dawa lan dikirim jotosan kuwat kanggo rahang lan liyane kanggo sisih sirah. Gomez staggered, mripate nuduhake yen dheweke isih ora percaya yen bebek aneh iki wis entuk luwih apik saka dheweke.
  
  Marsh narik piso saka sarung ing sisih Mexican nalika padha grappled. Gomez mlayu, ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure. Dheweke nabrak tembok watu, patah pundhak lan tengkorak kanthi ngerang-erang. Marsh mbuwang pukulan sing mumbul saka Meksiko lan banjur kenek roca. Getih metu saka dhengkul dhewe. Gun wungu maneh, nanging Marsh straightened munggah supaya iku antarane sikil, bagean bisnis saiki render ora ana guna.
  
  Gomez nandhang sirahe, getihe campur lan splattered ing tembok. March staggered, nanging dodged jotosan sabanjuré, lan banjur elinga lading isih dicekel ing tangan kiwa.
  
  A push kuat, lan piso grazed iga Gomez kang, nanging Mexican dropped bedhil lan sijine tangan loro ing tangan Marsh karo piso, mangkono mandegake pasukan jotosan lan ngubur agul-agul. Pain kleru fitur kang, nanging wong ngatur kanggo nyegah pati ono.
  
  March langsung konsentrasi ing tangan free, nggunakake kanggo serangan maneh lan maneh, looking for banget titik. Bareng-bareng, wong-wong mau berjuang sabisane, alon-alon munggah mudhun trowongan, nabrak balok kayu lan nyabrang gundukan lendhut. Kringet kringet mili mudhun ing wedhi; grunting abot, padha rutting saka babi, kapenuhan papan Ponggawa. Ora ana welas asih, nanging ora ana tanah sing digayuh. Gomez njupuk saben pukulan kaya pejuang jalanan sing wis berpengalaman, lan Marsh wiwit lemes dhisik.
  
  "Seneng banget...ngenteni aku ... ngethok ... ngethok sampeyan ..." Gomez ambegan abot, mripate liar, lambene getih lan dibuwang maneh.
  
  Marsh ora gelem mati ing papan sing sepi lan neraka iki. Dheweke narik piso kasebut maneh, nyingkirake saka awak Gomez, banjur mundur, menehi jarak sawetara meter. Pistol digeletak ing lantai, dibuwang.
  
  Gomez nyerang dheweke kaya setan, njerit, gludhug. Marsh deflected serangan sing wis diwulang, nguripake Pundhak lan ngidini momentum Gomez dhewe kanggo mbanting sirahe menyang tembok ngelawan. Marsh banjur nendhang dheweke ing utomo. Dheweke ora nggunakake piso maneh nganti pungkasan iku kesimpulan foregone. Dheweke uga mulang manawa senjata sing paling jelas ora mesthi paling apik kanggo digunakake.
  
  Gomez ngangkat awak saka tembok, nggantung sirahe, lan mbalik. March natap wajah setan sing abang getih. Sedhela nggumunake dheweke, kontras saka pasuryan layung lan gulu putih, bolongan ireng ing ngendi untu kuning wis tau nestled, kuping pucet metu meh comically ing sisih loro. Gomez ngayunake pukulan kasebut. Marsh disabetake ing sisih sirah.
  
  Saiki Gomez mbukak amba.
  
  Marsh maju, sirahe muter-muter, nanging dheweke tetep ngerti yen dheweke bisa nyuduk nganggo lading, ngarahake lading menyang atine wong liya. Gomez jerked, ambegan whistling saka tutuk pecah, lan banjur ketemu karo March.
  
  "Aku mbayar sampeyan kanthi iman sing apik," March ambegan. "Sampeyan kudune mung njupuk dhuwit."
  
  Dheweke ngerti yen wong-wong iki minangka pengkhianat lan, mesthi, kanthi pendidikan uga. Pengkhianatan bakal dadi pikirane sing nomer loro utawa kaping telu, sawise "kenapa ana getih ing tanganku?" lan "sapa sing aku mateni wingi?" Mbok menawa ana uga pamikiran babagan akibat saka dosis kokain. Nanging Gomez ... kudune mung njupuk dhuwit.
  
  Marsh mirsani nalika wong slid menyang lemah, banjur njupuk saham. Dheweke bruised lan lara, nanging relatif ora tatu. Sirahe kluruk. Untunge, dheweke kepikiran nglebokake parasetamol ing salah sawijining tas cilik ing tas ransel, sing ana ing jejere bom nuklir. Dadi trep sing. Dheweke uga duwe paket tisu bayi ing kana.
  
  Maret ngilangke lan ngulu pil garing. Dheweke lali nggawa banyu. Nanging mesthi ana apa-apa, ta?
  
  Tanpa ndeleng maneh mayat, dheweke nudhuhake sirahe lan miwiti perjalanan dawa liwat trowongan lemah menyang Texas.
  
  
  ***
  
  
  Jam nyeret. Julian Marsh mlaku ing ngisor Amerika kanthi senjata nuklir sing diikat ing punggung. Piranti kasebut bisa uga luwih cilik tinimbang sing dikarepake - sanajan tas ransel isih kembung - nanging kompartemen internal ora kalah abot. Makhluk kasebut nempel ing dheweke kaya kanca utawa sedulur sing ora dikarepake, nyeret dheweke bali. Saben langkah angel.
  
  Peteng ngubengi lan meh nguntal dheweke, mung rusak dening cahya gantung sok-sok. Akeh sing rusak, akeh banget. Iku lembab mudhun kene, Pack saka kewan siro tansah conjuring munggah gambar nightmarish ing atine sing muter ing harmoni eerie karo gatel occasional mlaku munggah pundak lan mudhun utomo. Udhara ana ing jumlah sing winates, lan sing ana ing kono kualitase ora apik.
  
  Dheweke wiwit kroso kesel banget lan wiwit halusinasi. Sawijining dina dheweke dioyak dening Tyler Webb banjur dening troll ala. Dheweke tiba kaping pindho, ngeruk dhengkul lan sikut, nanging berjuang kanggo ngadeg. Troll kasebut dadi wong Meksiko sing nesu lan banjur dadi taco mlaku-mlaku sing diiseni paprika abang lan ijo lan guacamole.
  
  Nalika mil liwati, dheweke wiwit ngrasa yen dheweke ora bakal bisa, manawa bakal luwih apik yen dheweke mung turu sedhela. Turu sethithik. Siji-sijine sing mandheg yaiku sisihe sing luwih cerah-bagean sing biyen nekad slamet nalika isih cilik nalika kabeh wong pengin dheweke lunga.
  
  Pungkasane lampu sing luwih padhang katon ing ngarep lan dheweke ngliwati ujung trowongan liyane lan banjur ngenteni pirang-pirang menit kanggo mbiji resepsi apa sing bisa ditampa. Sejatine, dheweke ora ngarep-arep panitia mlebu-dheweke ora tau ngarep-arep tekan negara sing gratis.
  
  Miturut rencana, dheweke ngatur transportasi sing kapisah ing pungkasan iki. Marsh ati-ati lan ora bodho. Helikopter kasebut kudu dipasang sawetara mil, ngenteni telpon. Marsh mbusak salah siji saka telung sel kobong sing diparengake ing awak lan ing tas ransel lan nelpon.
  
  Ing rapat kasebut, ora ana tembung, ora ana komentar babagan getih lan rereget sing nutupi rai lan rambute Marsh. Pilot ngangkat manuk kasebut menyang udhara lan tumuju Corpus Christi, mandeg sabanjure lan penultimate ing petualangan gedhe Marsh. Siji bab sing mesthi, dheweke bakal duwe crita ...
  
  Lan ora ana sing ngandhani. Siji-sijine sing ora sampeyan deleng karo tamu pesta yaiku kepiye sampeyan bisa nylundupkake tas nuklir saka Brasil menyang Pantai Timur Amerika.
  
  Corpus Christi nyawisake istirahat sedhela, adus dawa lan turu sedhela. Sabanjure bakal dadi perjalanan rong puluh papat jam menyang New York, banjur ...
  
  Armageddon. Utawa ing paling pinggiran iku.
  
  Marsh mesam-mesem karo lungguh ing amben karo sirahe disarèkaké ing bantal. Dheweke meh ora bisa ambegan, nanging dheweke seneng banget karo perasaan kasebut. Trik kasebut yaiku kanggo ngyakinake panguwasa yen dheweke serius lan bom kasebut asli. Ora hard - siji ndeleng ing canisters lan materi fissionable bakal nggawe wong njagong munggah lan nyuwun. Yen wis rampung ... Marsh mbayangno dolar pour ing, kaya sawetara slot machine ing Las Vegas muntahake dhuwit ing tingkat knots. Nanging kabeh kanggo tujuan sing apik. Kasus Webb.
  
  Mungkin ora. Marsh duwe rencana dhewe kanggo nindakake nalika pimpinan aneh Pythians ngoyak pelangi.
  
  Dheweke sliding saka amben, ndharat ing dhengkul sadurunge ngadeg munggah. Dheweke ngetrapake sawetara lipstik. Dhèwèké nata manèh prabot-prabot kamaré supaya bisa dimangertèni. Dheweke metu lan njupuk lift mudhun menyang ruang paling ngisor, ing ngendi mobil rental wis nunggu dheweke.
  
  Chrysler 300. Ukuran lan werna saka paus bleached.
  
  Perhentian sabanjure ... kutha sing ora tau turu.
  
  
  ***
  
  
  Marsh nyopir mobil kanthi gampang nalika Skyline sing misuwur ing donya katon. Iku ketoke ridiculously gampang kanggo drive mobil iki kanggo New York, nanging banjur sing ngerti iku bakal beda? Inggih, wong bisa. Luwih saka telung dina kepungkur dheweke ninggalake pasar Ramses. Apa yen kabar kasebut bocor? Pawai ora ngowahi apa-apa. Dheweke mung wong lelungan liyane, ngumbara liwat urip ing dalan nduwurke tumpukan. Yen game wis rampung, dheweke bakal ngerti banget. Yen ora ... Webb janji yen Ramses bakal menehi wong sing gelem nulungi iki. Maret ngetung dheweke.
  
  Marsh nyopir kanthi wuta, ora ngerti utawa ora peduli apa sing bakal kelakon sabanjure. Dheweke cukup ngati-ati kanggo mandheg sadurunge mlebu ing kutha gedhe, ngungsi ing wayah wengi ing sebrang kali nalika srengenge wiwit surup, nyepetake rute perjalanane. Motel L-shaped cukup, sanajan sprei scratchy lan undeniably reged, lan pigura jendhela lan sudhut jubin ditutupi karo sawetara inci saka lendhut ireng. Nanging, iku unremarkable, unplanned lan sakbenere unnoticeable.
  
  Mulane, watara tengah wengi, dheweke lungguh jejeg, jantunge deg-degan, nalika ana wong thothok-thothok lawang kamare. Lawang mbukak ing parkiran, mula kanthi jujur, bisa uga ana sapa wae saka tamu sing mabuk sing kesasar nganti wong sing seneng guyon. Nanging bisa uga polisi.
  
  Utawa SEAL Team Six.
  
  Marsh glethakaken metu lading, spoons lan kaca tingal lan banjur ditarik maneh sandiworo kanggo katon njaba. Apa sing dideleng dheweke ora bisa ngomong sedhela.
  
  Apa sing...?
  
  Kethuk maneh muni, seger lan seger. Marsh ora ragu-ragu mbukak lawang lan ngidini wong kasebut mlebu.
  
  "Sampeyan kaget kula," ngandika. "Lan iki ora kedadeyan asring banget."
  
  "Aku rumangsa apik," ujare pengunjung. "Salah siji saka akeh kuwalitasku."
  
  March kepingin weruh liyane, nanging ora kudu katon adoh banget kanggo sok dong mirsani ing paling rolas. "Kita mung ketemu sepisan sadurunge."
  
  "Ya wis. Lan aku langsung ngrasakake kekerabatan."
  
  March straightened munggah, saiki pengin dheweke wis adus kaping papat. "Aku ngira yen kabeh Pythia wis mati utawa dicekel. Kejaba aku lan Webb."
  
  "Minangka sampeyan bisa ndeleng," pengunjung nyebar tangane, "sampeyan salah."
  
  "Aku seneng." Maret mesem palsu. "Puas banget.
  
  "Oh," tamune uga mesem, "sampeyan bakal dadi siji."
  
  March nyoba ngilangi perasaan yen kabeh ulang tahune teka bebarengan. Wong wadon iki aneh, bisa uga aneh kaya dheweke. Dheweke wis coklat rambute Cut ing gaya spiky; mripate ijo-biru, persis kaya mripate. Carane serem iku? Klambi dheweke kalebu pullover wol ijo, jins abang padhang lan Doc Martins biru laut. Ing tangan siji dheweke nyekel segelas susu, ing tangan liyane gelas anggur.
  
  Ngendi dheweke entuk ...?
  
  Nanging ora pati penting. Dheweke seneng yen dheweke unik, mula dheweke ngerti dheweke. Dheweke seneng yen dheweke metu saka ngendi wae. Dheweke seneng yen dheweke pancen beda. Kekuwatane peteng ndhedhet wong-wong mau. Anggur abang getih lan susu putih bleaching arep nyampur.
  
  March njupuk kaca tingal saka dheweke. "Apa sampeyan pengin ing ndhuwur utawa ing ngisor?"
  
  "O, aku ora ketompo. Ayo ndeleng ing ngendi swasana ati nggawa kita."
  
  Dadi Marsh mapanake bom nuklir ing endhas amben ing ngendi dheweke bisa ndeleng lan ndeleng liwat mripat Zoe Shears minangka spark tambahan sing katon kaya komet. Wong wadon iki kuat, agawe, lan downright freaky. Mbokmenawa edan. Soko sing cocog karo dheweke tanpa pungkasan.
  
  Nalika dheweke nyopot sandhangane, pikirane sing pisah nglambrang kanggo mikir apa sing bakal kelakon. Pikiran kabeh kasenengan sing dijanjekake kanggo sesuk lan sesuk, nalika dheweke bakal nggawa Amerika menyang dhengkul lan seneng karo bom nuklir, nggawe dheweke siap kanggo Zoey nalika dheweke narik celana lan munggah ing kapal.
  
  "Ora ana foreplay?" pitakone.
  
  "Inggih, nalika sampeyan nyelehake tas ransel kaya ngono," ujare, nonton bom nuklir kaya-kaya bisa nonton. "Aku ngerti yen aku ora butuh."
  
  March mesem kaget seneng. "Aku uga".
  
  "Apa sampeyan ndeleng, tresna?" Zoe mudhun marang dheweke. "Kita digawe kanggo saben liyane."
  
  Banjur Marsh nyadari yen dheweke bisa ndeleng dheweke alon-alon obah, bokong banget pucet ing bayangan pangilon sing digantung ing tembok langsung ing ndhuwur laci laci lawas, lan ing mburine tas ransel dhewe, dumunung ing antarane bantal amben. Dheweke natap pasuryane sing apik-apik.
  
  "Sialan," celetuknya. "Ora butuh wektu akeh".
  
  
  BAB TELU
  
  
  Matt Drake lagi nyiapake kanggo kulo wildest tim durung. Rasa ora nyenengake lan lara mapan ana ing jero wetengku, lan ora ana hubungane karo penerbangan sing nggegirisi, mung minangka akibat saka ketegangan, kuatir lan jijik marang wong-wong sing bisa nyoba nindakake kadurjanan sing nggegirisi. Dhèwèké nduwèni simpati karo wong-wong ing donya sing nglakoni urusan saben dina, bodho nanging isi. Wong-wong kuwi wong-wong sing diperjuangké.
  
  Helikopter kasebut dikempalken karo prajurit sing peduli lan ngrusak awake dhewe kanggo wong-wong sing nggawe jagad iki dadi papan sing apik. Tim SPEAR kabeh ana, kajaba Karin Blake lan Beauregard Alain lan Bridget McKenzie - aka Kenzie, mantan agen Mossad sing nganggo katana, penyelundup artefak. Tim kasebut ninggalake Ramses 'bazaar pungkasan' sing rusak banget, mula dheweke kepeksa nggawa kabeh wong. Ora ana siji menit kanggo kalah, lan kabeh tim wis siyap, ngerti lan siap tekan dalan ing New York ing mlayu.
  
  Saka alas nyata nganti alas beton, pikir Drake. Kita ora tau nutup.
  
  Kabeh ing saubengé ana garis intersecting dipercaya lan ombak badai uripe. Alicia lan Bo, May lan Kenzi, lan Torsten Dahl. Ing helikopter kapindho yaiku Smith lan Lauren, Hayden, Kinimaka lan Yorgi. Tim kasebut mlayu menyang wilayah udara New York, sing wis diresiki dening Presiden Coburn, lan mlayu kanthi cepet, cepet-cepet ngliwati celah ing antarane gedung pencakar langit lan mudhun menyang atap sing bentuke persegi. Turbulensi nggegirisi. Radio kinclong nalika informasi teka liwat. Drake mung bisa mbayangno rame ing lurung-lurung ing ngisor iki, agen-agen sing cepet-cepet lan tim SWAT sing nggegirisi, pikirane neraka sing cepet-cepet nylametake New York lan Pantai Timur.
  
  Dheweke ambegan jero, rumangsa yen sawetara jam sabanjure bakal geger.
  
  Dal nangkep mripate. "Sawise iki aku njupuk preian."
  
  Drake ngujo kapercayan wong Swedia. "Sawise iki, kita kabeh butuh siji."
  
  "Inggih, sampeyan ora melu aku, Yorkie."
  
  "Ora masalah. Aku yakin Joanna bakal tanggung jawab."
  
  "Apa maksude kuwi?"
  
  Helikopter mudhun kanthi cepet, ngirim weteng menyang stratosfer.
  
  Alicia cekikikan. "Mung sing ngerti sapa sing ngatur omah Daley, Torsti. We ngerti".
  
  Wong Swedia nggawe grumace, nanging ora menehi komentar maneh. Drake ijol-ijolan eseman karo Alicia lan banjur weruh sing Mai lagi nonton wong loro. Sial, kaya kita ora duwe apa-apa maneh.
  
  Alicia melambaikan tangan marang Mai. "Apa sampeyan yakin bisa ngatasi tumindak kaya iki, Sprite, sawise ngethok awak nalika cukur bubar?"
  
  Pasuryane May ora owah, nanging dheweke ragu-ragu ngrambahake tatu anyar ing raine. "Acara anyar nggawe aku luwih ati-ati babagan wong sing dipercaya. Lan ngati-ati marang wong-wong sing ngkhianati."
  
  Drake krasa ing batin.
  
  Ora ana kedadeyan. Dheweke ninggalake aku, mungkasi! Ora ana sing dijanjekake. .
  
  Emosi lan pikiran campur aduk, malih dadi kecut empedu, sing campur karo sewu perasaan liyane. Dahl, dheweke ngeweruhi, alon-alon ngalih saka Kenzi, lan Bo meh ora njupuk mripate saka Alicia. Ya Allah, dheweke ngarep-arep kahanan wis rada tenang ing helikopter kapindho.
  
  Angin liar anyar nyerang wong-wong mau nalika selipan helikopter nyentuh payon bangunan kasebut. Manuk mau ndharat, banjur lawang-lawang dibukak, penumpang padha mlumpat mudhun lan mlayu nyedhaki lawang sing mbukak. Wong lanang sing nganggo bedhil njaga lawang, lan sawetara wong liyane dipasang ing njero. Drake nyilem ing pisanan, mabur mlaku dhisik lan kroso sethitik unprepared tanpa gegaman, nanging ngerti lengkap uga sing padha bakal rauh bersenjata. Tim kasebut cepet-cepet mudhun ing undhak-undhakan sing sempit nganti tekan koridor sing amba, peteng lan dikepung dening pengawal sing luwih akeh. Ing kene padha ngaso sedhela sadurunge nampa instruksi kanggo nerusake.
  
  Kabeh wis jelas.
  
  Drake jogging, nyadari yen dheweke wis kelangan dina-dina penting kanggo njupuk informasi saka pasar lan banjur diinterogasi dening agen sing curiga, utamane saka CIA. Pungkasane, Coburn dhewe campur tangan, mrentah supaya tim SPEAR langsung dikirim menyang papan sing paling panas ing planet iki.
  
  New York City.
  
  Saiki, mudhun ing undhak-undhakan liyane, dheweke metu menyang loteng sing ndeleng interior sing dicritakake yaiku kantor polisi lokal ing pojok dalan kaping 3 lan 51. Ora dingerteni masyarakat, situs kasebut uga dadi kantor keamanan nasional-nyatane, iku salah siji saka loro sing diarani "pusat kutha" kutha, inti saka kabeh aktivitas agensi. Drake saiki mirsani polisi lokal nindakake bisnis saben dinane, stasiun rame, banter lan rame, nganti ana wong sing nganggo jas ireng nyedhaki saka ujung.
  
  "Ayo pindhah," ujare. "Ora ana wektu kanggo mbuwang kene."
  
  Drake ora bisa setuju maneh. Panjenenganipun di-push Alicia maju, akeh kanggo displeasure pirang kang, entuk glare kanggo kang alangan. Sing liyane rame ing njero, Hayden nyoba nyedhaki wong anyar, nanging dheweke kentekan wektu amarga dheweke ilang ing mburi lawang sing adoh. Nalika mlaku-mlaku, dheweke mlebu kamar bunder kanthi jubin lan tembok ubin putih, lan kursi-kursi sing disusun ing larik ing ngarep platform cilik sing diangkat. Wong mau weruh wong-wong mau kanthi cepet.
  
  "Matur nuwun wis teka," ngandika dispassionated. "Sampeyan ngerti, wong sing sampeyan tangkep - Ramses lan Robert Price penipu - wis digawa menyang sel ing ngisor iki kanggo ngenteni asil ... Kita panginten bisa ngemot informasi sing penting lan kudu ana.
  
  "Utamane yen kita gagal," ujare Alicia surem.
  
  "Pancen. Lan sel penjara lemah iki kanthi keamanan ekstra ing divisi Keamanan Tanah Air bakal njaga kehadiran Ramses ora bisa dideteksi, amarga aku yakin sampeyan bisa ngormati.
  
  Drake ngelingi yen unit lokal Ramses, sawise padha nyolong utawa meksa njupuk bom nuklir saka tangan Marsh, didhawuhi ngenteni idin Ramses kanggo njeblug. Padha ora ngerti yen dheweke wis dicekel, utawa meh mati. Sel New York saka organisasi Ramses ora ngerti apa-apa.
  
  Paling ora mung kuwi sing ngomong kanggo tim SPEAR.
  
  "Dheweke bakal migunani," ujare Hayden. "Aku yakin banget."
  
  "Ya," tambah Smith. "Dadi tundha nyurung sapi saiki."
  
  Agen Kantor Ngarep meringis. "Namaku Moore. Aku agen lapangan utama ing kene. Kabeh intelijen bakal ngliwati aku. Kita nggawe pasukan tugas anyar kanggo asimilasi lan nyebarake kegiatan. Kita duwe pusat lan saiki kita ngatur cabang. Saben agen lan polisi - kasedhiya utawa ora - nglawan ancaman iki, lan kita ngerti kabeh akibat saka kegagalan. Ora bisa..." dheweke rada goyah, nuduhake stres sing biasane ora keprungu. "Iki ora bisa diidini kedadeyan ing kene."
  
  "Sapa sing dadi bos ing bumi?" pitakone Hayden. "Sapa sing nggawe keputusan ing kene sing penting banget?"
  
  Moore ragu-ragu lan ngeruk dagu. "Inggih, kita ngerti. tanah kelairan. Kanthi kolaborasi karo Unit Counter-Terrorism lan Unit Manajemen Ancaman.
  
  "Lan kanthi "kita", apa tegese sampeyan lan aku?
  
  "Aku mikir sing bisa diganti kaya kahanan sing dikarepake," ujare Moore.
  
  Hayden katon marem. "Pesthekake baterei ponsel sampeyan wis diisi daya."
  
  Moore nyawang saklompok kasebut kaya-kaya dheweke ngrasakake urgensi lan seneng. "Minangka sampeyan ngerti, kita duwe jendela cendhak. Ora suwe wong-wong bajingan iki ngerti yen Ramses ora bakal menehi prentah kasebut. Dadi, dhisik dhisik. Kepiye cara ndeteksi sel teroris?"
  
  Drake ndeleng jam tangane. "Lan Maret. Apa ora Maret kudu dadi prioritas yen dheweke nggawa bom?"
  
  "Intelijen nglaporake manawa Maret bakal manunggal karo sel lokal. Kita ora ngerti jumlah sing bakal ana. Dadi kita mesthi fokus ing loro-lorone.
  
  Drake ngelingi akun Beau babagan obrolan antarane Marsh lan Webb. Iku dumadi kanggo wong banjur sing wong Prancis slimy padha pisanan ketemu nalika dipeksa menyang turnamen Last Man Standing, lan wis perang cukup asring wiwit iku, mencorong cahya saka kaluhuran nalika iku penting. Sumorot kaya lintang. Dheweke pancene kudu menehi wong sawetara kamar napas ekstra.
  
  Nang endi wae ing shin ...
  
  Moore ngomong maneh. "Ana sawetara cara kanggo ndeteksi sel jero utawa malah sel turu. Kita nyuda tersangka. Kita njelajah sambungan karo sel liyane sing dikenal sing wis diawasi. Priksa papan pangibadah sing kobong ing ngendi para jihadis sing misuwur nyembur racun. Kita mirsani wong-wong sing bubar ngabdi marang ritual-wong sing tiba-tiba tertarik karo agama, mundur saka masyarakat, utawa ngomong babagan busana wanita. NSA ngrungokake metadata sing diklumpukake saka mayuta-yuta ponsel lan ngevaluasi. Nanging luwih efektif yaiku wong lanang lan wadon sing duwe risiko saben dina minggu - sing wis disusupi menyang populasi saka ngendi para jihadis anyar direkrut kanthi rutin.
  
  "Ing ngisor tutup". Smith manthuk. "Iki apik".
  
  "Iki bener. Ing wektu iki, informasi kita luwih tipis tinimbang Barbie Iggy Pop. Kita nyoba konfirmasi jumlah wong ing saben sel. Ukuran sel. Kabupatèn. Kesempatan lan kesiapan. Kita lagi mriksa kabeh cathetan telpon anyar. Apa sampeyan mikir Ramses bakal ngomong?
  
  Hayden ora sabar ngenteni nyambut gawe. "Kita bakal nyoba kanthi apik."
  
  "Ancaman wis cedhak," ujare Kinimaka. "Ayo nemtokake tim lan metu saka kene."
  
  "Ya, ya, sing apik," ujare Moore. "Nanging kowe arep menyang ngendi? New York minangka kutha gedhe banget. Sampeyan ora bakal entuk apa-apa kanthi mlayu yen ora ana panggonan. Kita malah ora ngerti yen bom kasebut nyata. Akeh wong sing bisa gawe bom... delok ing sisih tengenmu."
  
  Alicia ngalih ing kursine. "Aku bisa njamin iku."
  
  "Kendaraan wis siyaga," ujare Moore. "Kendaraan pasukan khusus. Helikopter. Mobil cepet tanpa tandha. Pracaya utawa ora, kita duwe rencana kanggo iki, cara kanggo ngresiki dalan. Pejabat lan kulawargane wis dievakuasi. Kabeh sing kita butuhake saiki yaiku titik wiwitan.
  
  Hayden noleh menyang tim dheweke. "Dadi, ayo cepet-cepet nyebarake kelompok lan tekan Ramses. Kaya sing dikandhakake wong iku, jendhela kita cilik, lan wis ditutup.
  
  
  BAB PAPAT
  
  
  Julian Marsh ninggalake motel kroso seger, malah bungah, nanging uga sethitik sedih. Dheweke nganggo busana apik: jins biru, sikil siji sing rada peteng tinimbang liyane, sawetara lapisan klambi lan topi didorong menyang sisih sirahe. Pandangan kasebut apik lan dheweke ngira yen dheweke wis ngluwihi Zoe. Wong wadon metu saka jedhing cilik, katon rada kusut, rambute mung disisir setengah lan lipstik setengah ditrapake. Mung sawise sawetara menit penilaian, Marsh ngerti yen dheweke sengaja nyoba niru dheweke.
  
  Utawa menehi upeti marang dheweke?
  
  Mbok iku sing terakhir, nanging tenan di-push Marsh liwat pinggiran. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan kang wanted kanggo versi wadon dhewe kanggo matesi gaya unik. Meh minangka afterthought, dheweke ngangkat tas ransel saka amben, stroking materi lan kroso outline saka kéwan urip ing njero.
  
  Kula.
  
  Esuk iku apik, seger, padhang lan seneng. Marsh ngenteni nganti mobil limang kursi mandheg lan wong loro mlumpat metu. Loro-lorone kulite peteng lan jenggot sing kandel. Maret ngandika sandi final kanggo lelampahan pungkasan lan ngidini wong mbukak lawang mburi. Zoey muncul nalika dheweke mlebu.
  
  "Ngenteni". Salah siji saka wong lanang narik bedhil nalika wong wadon nyedhaki. "Ana mung siji."
  
  March cenderung setuju, nanging sisih liyane dheweke pengin luwih ngerti wanita iki. "Dheweke tambahan pungkasan. Dheweke ora apa-apa".
  
  Tangan karo bedhil isih ragu-ragu.
  
  "Ngrungokake, aku wis telung dina ora kontak, bisa uga patang dina." Marsh ora bisa ngelingi persis. "Rencana ganti. Aku menehi tembung sandi, saiki ngrungokake tembungku. Dheweke ora apa-apa. Malah migunani."
  
  "Apik tenan". Ora ana wong lanang sing katon yakin.
  
  Mobil kasebut cepet-cepet mlayu, ngunggahake kolom rereget saka ngisor ban mburi, lan nguripake menyang kutha. Pawai kasebut mundur amarga gedung pencakar langit katon luwih gedhe lan lalu lintas saya tambah akeh. Permukaan sing mengkilat lan reflektif ngubengi mobil, dadi buta ing sawetara panggonan nalika ngarahake cahya buatan. Wong akeh ngebaki trotoar lan bangunan gemerlap informasi. Mobil polisi mlayu liwat dalan-dalan. Marsh ora sok dong mirsani pratandha saka manungsa waé polisi tambah, nanging ing wektu iku ora bisa ndeleng ndhuwur gendheng mobil. Dheweke ngomong babagan iki marang sopir.
  
  "Kabeh katon normal," wangsulane wong lanang. "Nanging kacepetan isih penting. Kabeh bakal ambruk yen kita mlaku alon-alon."
  
  "Ramses?" pitakone Marsh.
  
  "Kita ngenteni pangandikane."
  
  March frowned, raos sawetara condescension ing jawaban. Rencana iki pancen duweke, lan minions Ramses kudu nari kanthi irama. Sawise teka ing lokasi sing dipilih lan disiapake Marsh sasi sadurunge bisa diwiwiti.
  
  "Tetep ing radar," ujare, kanggo negesake kontrol. "Lan ing watesan kacepetan, ta? Kita ora pengin mandheg."
  
  "Kita ing New York," ujare sopir, banjur wong loro ngguyu nalika mlayu lampu abang. Marsh milih ora nggatekake.
  
  "Nanging," sopir banjur nambah. "Ranselmu? Iki... isi kudu diverifikasi.
  
  "Aku ngerti," bisik Marsh. "Sampeyan mikir aku ora ngerti iki?"
  
  Monyet apa sing diunggahake Webb marang dheweke?
  
  Mbok ngrasakake tension sing saya tambah akeh, Zoey terus nyedhaki dheweke. Ing antarane mung ana bom nuklir. Tangane alon-alon mudhun ing tas ransel, siji-sijine pucuk driji, lan mudhun menyang pangkone, nyebabake dheweke flinch lan banjur mandeng dheweke.
  
  "Apa iki cocok tenan?"
  
  "Aku ora ngerti, Julian. Iya kan?"
  
  Marsh ora yakin, nanging rumangsa cukup yen dheweke ditinggal. Dheweke kedaden kanggo wayahe sing Shears punika dicokot atraktif, kuat kaya Shadow Paus, lan ora mangu saged nelpon sembarang spesimen lanang dheweke dibutuhake.
  
  Kenapa aku?
  
  Bom nuklir mbokmenawa mbantu, dheweke ngerti. Saben bocah wadon seneng karo wong sing duwe senjata nuklir. Ana hubungane karo kekuwatan. Keanehan dheweke? Mesthi, kok ora? Sepur pikirane kecemplung nalika mandheg ing pinggir dalan, sopir kanthi cepet nuding menyang bangunan sing dipilih Marsh ing kunjungan sadurunge. Dina ing njaba isih anget lan ora dikarepke. Marsh mbayangake kuldi lemu pemerintah, kanthi mantep lungguh ing kursi kulit sing mewah, bakal nampa pukulan urip.
  
  Wis rauh saiki. Dadi ora suwe, aku meh ora bisa nahan awakku.
  
  Dheweke nyekel tangane Zoe lan meh mlumpat ing trotoar, ngeculake tas ransel ing siku sing mbengkongake. Sawise ngliwati penjaga lawang lan nampa instruksi ing sisih kiwa, klompok papat kasebut njupuk lift menyang lantai papat lan banjur mriksa apartemen rong kamar turu sing wiyar. Kabeh iku apik. Maret mbukak lawang loteng lan njupuk ambegan liyane saka hawa kutha.
  
  Aku bisa uga nalika aku isih bisa.
  
  Ironi kasebut nggawe dheweke ngguyu dhewe. Iki ora bakal kelakon. Kabeh sing kudu ditindakake dening Amerika yaiku pracaya, mbayar, lan banjur bisa numpes bom nuklir ing Hudson kaya sing wis direncanakake. Banjur, rencana anyar. Panguripan anyar. Lan masa depan sing nyenengake.
  
  Ana swara saka mburi pundhake. "Ana wong dikirim menyang kita sing bisa mriksa isi tas ransel sampeyan. Dheweke kudu teka sajrone jam.
  
  March manthuk tanpa noleh. "Kaya sing dikarepake. Apik tenan. Nanging ana sawetara pertimbangan liyane. Aku butuh wong sing nulungi aku nransfer dhuwit sanalika Gedung Putih mbayar. Aku butuh bantuan nyetel mburu kanggo nggawe gangguan. Lan kita kudu ngaktifake kabeh sel lan njeblug bom iki.
  
  Wong sing nang mburine ngguyu. "Kabeh ana ing rencana," ujare. "Kita siyap. Prekara-prekara iki bakal teka bebarengan.
  
  March noleh lan mlaku bali menyang kamar hotel. Zoe lungguh nyedhot sampanye, sikile langsing diangkat lan ngaso ing kursi malas. "Dadi saiki kita mung ngenteni?" - takon wong lanang.
  
  "Ora suwe".
  
  Marsh mesem marang Zoe lan ngacungake tangane. "Kita bakal ing kamar turu."
  
  Pasangan kasebut njupuk tali saka saben tas ransel lan digawa menyang kamar turu sing paling gedhe. Ing sawetara menit padha wuda lan squirming ing ndhuwur saben liyane ing ndhuwur sheets. Marsh nyoba mbuktekake yen dheweke duwe stamina sing dibutuhake wektu iki, nanging Zoe mung rada licik. Dheweke sudhut, pasuryan sampurna nindakake kabeh libido marang libido. Pungkasane, apike Marsh rampung kanthi cepet, amarga ora suwe ana sing nuthuk ing lawang kamar.
  
  "Wong iki ana ing kene."
  
  wis? Marsh cepet-cepet klambi karo Zoe, banjur wong loro bali menyang kamar, isih flushed lan rada kringet. Marsh salaman karo sing anyar teka, nyathet rambute tipis, kulit pucet lan sandhangane kusut.
  
  "Kowe ora sering metu?"
  
  "Dheweke njaga aku dikunci."
  
  "Wah, ora apa-apa. Kowe mrene arep mriksa bomku?"
  
  "Inggih Pak, kula sampun."
  
  Marsh nyelehke tas ransel ing meja kaca ngisor sing ana ing tengah ruangan gedhe. Zoe mlaku liwat, keno manungsa waé minangka momentarily eling dheweke wuda tokoh mung sawetara menit kepungkur. Dheweke mandeng adoh, noleh menyang wong anyar.
  
  "Sapa jenengmu, wong lanang?"
  
  "Adam, Pak."
  
  "Inggih, Adam, sampeyan ngerti apa iku lan apa sing bisa ditindakake. Apa sampeyan gugup?"
  
  "Ora, ora saiki."
  
  "Tegang?"
  
  "Aku ora mikir."
  
  "Kowe gugup? Tegang? Mungkin dheweke kesel banget?"
  
  Adam geleng-geleng, nyawang tas ransel.
  
  "Yen ngono, aku yakin Zoey bisa nulungi sampeyan." Dheweke ngomong iki setengah guyon.
  
  Pythian noleh karo mesem licik. "Seneng".
  
  Marsh kelip-kelip, uga Adam, nanging sadurunge wong enom bisa ngganti pikirane, sopir jenggot dheweke ngomong. "Cepetan ya," kandhane. "Kita kudu siyap kanggo ..." dheweke ngetutake.
  
  March ngangkat bahu. "Oke, ora usah ngidak-idak sikilmu. Ayo mudhun lan reged." Dheweke noleh menyang Adam. "Maksudku, nganggo bom."
  
  Nom-noman kasebut nyawang tas ransel kasebut kanthi bingung, banjur nguripake supaya gesper madhep dheweke. Dheweke alon-alon unfastened lan mbukak tutup. Nang lay piranti nyata, diubengi dening tas ransel unggul luwih awet lan sakabèhé.
  
  "Oke," ujare Adam. "Dadi kita kabeh ngerti babagan MASINT, pangukuran lan protokol intelijen teken sing mindai tandha radiasi lan fenomena fisik liyane sing ana gandhengane karo senjata nuklir. Piranti iki, lan paling ora siji liyane sing padha sing aku ngerti, dirancang kanggo mlebu ing lapangan iki. Saiki ana akeh sistem deteksi lan ngawasi piranti nuklir ing donya, nanging ora kabeh sing maju, lan ora kabeh sing duwe staf lengkap. Dheweke ngangkat bahu. "Deleng kegagalan anyar ing negara-negara beradab. Apa ana sing bisa ngendhegake individu sing ditemtokake utawa sel sing raket sing tumindak dhewe? Mesthi ora. Mung butuh siji kesalahan utawa karya internal. Dheweke mesem. "Pegawe sing ora seneng utawa malah kesel. Biasane mbutuhake dhuwit utawa pengaruh. Iki minangka mata uang paling apik kanggo terorisme internasional.
  
  Marsh ngrungokake critane wong nom-noman kasebut, mikir yen siji utawa loro pancegahan sing luwih serius ditindakake nalika nerangake rute menyang Ramses lan Webb. Iku bakal kanggo kapentingan dhewe. Dheweke ora bakal ngerti, lan jujur, dheweke ora peduli. Saiki dheweke ana ing kene lan arep mbukak lawang Neraka.
  
  "Iku ateges apa sing kita sebut 'bom kotor,'" ujare Adam. "Istilah kasebut mesthi ana, nanging isih bisa ditrapake. Aku duwe alpha scintillator, detektor polutan, lan sawetara barang liyane. Nanging dhasare," Adam njupuk obeng saka kanthonge, "Aku duwe iki."
  
  Dheweke cepet-cepet nyopot kemasan sing kuat lan ngeculake strip Velcro sing nampilake tampilan cilik lan keyboard mini. Panel iki dianakaké ing Panggonan dening papat ngawut-awut, kang Adam cepet dibusak. Nalika panel logam teka free, seri kabel unraveled konco iku, anjog menyang jantung piranti mentas ditemokaké.
  
  March nahan ambegan.
  
  Adam mesem kanggo pisanan. "Aja kuwatir. Bab iki duwe pirang-pirang sekring lan durung nganggo senjata. Ora ana sing bakal miwiti iki.
  
  Maret krasa rada kosong.
  
  Adam ndeleng mekanisme lan rincian ing njero, njupuk kabeh. Sedhela, dheweke mriksa layar laptop ing sandhinge. "Iku bocor," dheweke ngakoni. "Nanging ora ala banget."
  
  Maret gelisah. "Sepira ala?"
  
  "Aku bakal menehi saran supaya sampeyan ora duwe anak," ujare Adam tanpa emosi. "Yen kowe isih bisa. Lan nikmati sawetara taun sabanjure ing uripmu."
  
  Marsh mandeng Zoey karo shrugged. Ing endi wae, dheweke ora nate ngarepake bapake sing egois utawa sedulur-sedulure sing sombong.
  
  "Saiki aku bisa nglindhungi luwih apik," ujare Adam, njupuk bungkusan saka koper sing digawa. "Kaya sing bakal daklakoni karo piranti apa wae sing kaya ngono."
  
  Maret mirsani sedhela lan banjur nyadari yen dheweke wis meh rampung. Dheweke ketemu karo sopir sing mati. "Kamera iki sing diomongake Ramses. Apa padha siyap? Pemburuan bakal diwiwiti lan aku ora pengin telat.
  
  Esem garing nanggapi. "Lan kita uga. Lima sel saiki aktif, kalebu rong sel turu sing ora dingerteni wong Amerika. Wong lanang mau nyawang jam tangane. "Iki jam 6:45. Kabeh bakal siap jam pitu."
  
  "Fantastic". Marsh felt libido munggah maneh lan panginten kang bisa uga njupuk kauntungan saka kasunyatan iki nalika isih bisa. Ngerti Zoey, kaya sing wis rampung, dheweke bakal cepet rampung. "Lan protokol kanggo transfer dhuwit?"
  
  "Adam bakal fokus kanggo ngrampungake program sing bakal nyiarake lokasi kita ing saindenging jagad kanthi loop tanpa wates. Dheweke ora bakal nglacak transaksi kasebut.
  
  March ora weruh kaget ing pasuryan Adam.
  
  Dheweke fokus banget marang Zoe, lan dheweke fokus marang dheweke. Dheweke njupuk limang menit maneh kanggo nonton Adam nyetel bom lan ngrungokake instruksi babagan cara ngilangi senjata kasebut, banjur nggawe manawa wong kasebut njupuk foto sing cocog karo piranti kasebut. Foto-foto kasebut nduweni peran kritis kanggo ngyakinake Gedung Putih babagan keasliane piranti kasebut lan nggawe upaya sing bakal nggawe gangguan lan mbagi pasukan sing disedhiyakake marang dheweke. Seneng, akhire dheweke noleh marang Adam.
  
  "Si kuning. Apa iki kabel sing melucutake senjata?"
  
  "Inggih, inggih Pak."
  
  Marsh mesem tulus marang sopir. "Dadi, kita siap?"
  
  "Kita siyap".
  
  "Banjur lunga."
  
  Marsh ngrambah metu lan mimpin Zoe menyang kamar turu, narik dheweke jins lan kathok ing minangka kang tindak lan nyoba kanggo nyuda chuckle a. Banjir gairah lan kasenengan meh nggegirisi dheweke amarga dheweke ngerti yen kabeh impen kekuwatan lan pentinge bakal kelakon. Yen mung kulawargane bisa ndeleng dheweke saiki.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Minangka Drake straightened munggah, bobot kebak apa iki kenek wong. Urgency mlaku liwat urat, fraying endings syaraf, lan siji Mirit ing teammates marang wong padha felt cara sing padha-malah Kenzi. Dheweke pancen ngira yen mantan agen Mossad wis nggawe dheweke pindhah, nanging sejatine, amarga ana hubungane karo para prajurit, dheweke ora perlu takon kenapa dheweke ora nindakake. Wong lugu sing padha diperjuangake, warga sipil sing padha, dadi taruhan. Sapa wae sing duwe setengah ati ora bakal ngidini iki kelakon, lan Drake curiga yen Kensi bisa uga luwih akeh tinimbang setengah ati, ora ketompo carane jero didhelikake.
  
  Jam tembok nuduhake jam pitu patang puluh lima, lan kabeh tim padha pindhah. Kalem sing nguwatirake lan semrawut mrentah ing kantor polisi; polisi sing tanggung jawab, nanging jelas ing pinggir. Pawarta-warta kelip-kelip ing layar televisi, nanging ora ana sing ana hubungane karo dheweke. Moore mlaku lan mlaku, ngenteni kabar saka agen rahasia, tim pengawasan utawa nyopir mobil. Hayden kejiret karo liyane saka tim.
  
  "Aku lan Mano bakal urusan karo Ramses. Kita butuh rong klompok liyane, siji kanggo ngevaluasi informasi babagan bledosan nuklir nalika kedadeyan, lan siji kanggo nggoleki sel kasebut. Tetep meneng, nanging aja nggawa tawanan. Dina iki, kanca-kanca, dudu dina kanggo goblok. Entuk apa sing sampeyan butuhake lan entuk cepet lan angel. Ngapusi bisa larang regane."
  
  Moore nyekel apa sing diomongake lan katon maneh. "Dina iki," ujare, "ora bakal ana welas asih."
  
  Dahl manthuk-manthuk grumbul-grumbul, ngremuk-remuk ros-rosane kaya-kaya bisa mecah tengkorak wong lanang. Drake nyoba santai. Malah Alicia mlaku-mlaku kaya macan kurungan.
  
  Banjur, jam 8, kegilaan diwiwiti.
  
  Telpon wiwit teka, telpon khusus muni bola-bali, swarane ngisi ruangan cilik. Moore kanthi efektif nglawan wong-wong mau siji-siji, lan loro asisten teka nulungi. Malah Kinimaka nrima tantangan kasebut, sanajan meja sing dilungguhi katon ora seneng banget.
  
  Moore mbandhingake informasi karo kacepetan cahya. "Kita wis ana ing ambang," ujare. "Kabeh tim wis siyap. Agen rahasia nglaporake obrolan paling anyar babagan rapat rahasia lan obrolan. Gerakan ngubengi masjid-masjid sing misuwur saya tambah akeh. Sanadyan kita ora ngerti apa sing kedadeyan, kita bakal kuwatir. Pasuryan anyar katon ing habitat biasane, kabeh ditemtokake lan obah kanthi cepet, kanthi tujuan. Saka sel sing kita kenal, loro wis ilang saka radar. Moore geleng-geleng kepala. "Iku kaya kita durung ngatasi iki. Nanging kita duwe pitunjuk. Siji tim kudu pindhah menyang dermaga - salah sawijining sel sing dikenal beroperasi saka kana.
  
  "Iki kita," Dahl semaur. "Ngadega, bajingan."
  
  "Ngomong dhewe." Kensi nyedaki dheweke. "Oh, lan aku karo sampeyan."
  
  "Oh, sampeyan kudu nindakake iki?"
  
  "Sampun muter hard kanggo njaluk."
  
  Drake sinau tim, sing dipérang dadi pasangan kanthi cara sing menarik. Dahl lan Kenzie duwe kanca - Lauren, Smith lan Yorgi. Dheweke pungkasane tetep karo Alicia, May lan Bo. Iku resep kanggo soko; sing mesthi.
  
  "Semoga sukses, sobat," ujar Drake.
  
  Dahl noleh arep ngomong kaya Moore ngangkat tangane. "Ngenteni!" Dheweke nutupi panrima nganggo tangane sedhela. "Iki wis didandani ing hotline kita."
  
  Kabeh sirah noleh. Moore nampa telpon liyane lan saiki tekan, kroso tombol speakerphone.
  
  "Sampeyan mlebu," ujare Moore.
  
  Retak tanpa awak ngebaki ruangan, tembung-tembung kasebut metu kanthi cepet kaya-kaya sikile Drake pengin ngoyak. "Iki Julian Marsh, lan aku ngerti sampeyan ngerti meh kabeh. Ya aku ngerti. Pitakonan, kepiye sampeyan pengin muter?"
  
  Hayden njupuk liwat nalika Moore waved tangane kanggo nerusake. "Sampun bodho, Marsh. neng endi?"
  
  "Lho, kuwi pitakonan sing mbledhos ta? Aku bakal ngomong iki, sayangku, kene. Ing NYC."
  
  Drake ora wani ambegan amarga wedi sing paling awon wis dikonfirmasi.
  
  "Dadi pitakonan liyane yaiku apa sing dakkarepake sabanjure?" Maret ngaso kanggo dangu.
  
  "Ayo kerja, bajingan," ujare Smith.
  
  Alicia ngangguk. "Aja nglawan wong bodho iki."
  
  March ngguyu. "Ayo, tenan. Dadi, bom nuklir dimuat, kabeh kode wis dilebokake kanthi teliti. Kaya sing diomongake, jam kasebut terus-terusan. Saiki sampeyan mung kudu nggawe manawa iku nyata lan menehi nomer akun bank. Aku bener?"
  
  "Iya," jawab Hayden singkat.
  
  "Sampeyan butuh bukti? Sampeyan kudu nyambut gawe."
  
  Drake miring maju. "Maksudmu opo?"
  
  "Maksudku sing nguber iku."
  
  "Apa sampeyan bakal langsung menyang titik?" pitakone Hayden.
  
  "Ah, ayo tekan kono. Pisanan, sampeyan semut buruh cilik kudu nindakake pakaryan sampeyan. Yen aku dadi kowe, aku bakal lunga. Apa sampeyan ndeleng ... apa sampeyan ndeleng carane aku nggawe sajak iki? Aku arep nggawe kabeh sajak, sampeyan ngerti, nanging pungkasane ... uga, aku ngerti yen aku ora peduli."
  
  Drake menggelengkan kepala putus asa. "Sialan, mbak. Ngomong Inggris sing bener."
  
  "Petunjuk pisanan wis ana ing game. Formulir konfirmasi. Sampeyan duwe rong puluh menit kanggo njaluk menyang Hotel Edison, kamar 201. Banjur bakal ana papat pitunjuk liyane, sawetara kang bab konfirmasi lan sawetara bab syarat. Saiki kowe ngerti aku?"
  
  May bali dhisik. "Madness".
  
  "Wah, aku iki wong loro pikiran. Siji saka kabutuhan, siji saka kosok. Mbok menawa kembang edan mabur ing prapatan."
  
  "Puluh menit?" Drake ndeleng jam tangane. "Apa kita bisa nindakake iki?"
  
  "Kanggo saben menit sampeyan telat, aku mrentah salah sawijining sel Ramses kanggo mateni wong sipil loro."
  
  Maneh, kejut rahang, medeni, tambah ketegangan. Drake clenched ajiné nalika adrenaline mundhak.
  
  "Puluh menit," Marsh mbaleni. "Saka ... saiki."
  
  Drake mlayu metu lawang.
  
  
  ***
  
  
  Hayden mlayu mudhun saka undhak-undhakan lan menyang ruang paling ngisor bangunan, Kinimaka ing mburi dheweke. Fury nyekel dheweke lan ngalahake dheweke kaya swiwine setan. Nesu nggawe sikile mlaku luwih cepet lan meh nyebabake dheweke trip. partner Hawaiian dheweke grunted, slipped lan ngadeg munggah meh tanpa mandheg. Dheweke mikir babagan kanca-kancane, ing bebaya sing nggegirisi, nyebar menyang macem-macem bagean ing kutha tanpa mikir babagan apa sing bakal dikarepake, nyelehake awake dhewe ing baris tanpa pitakonan. Dheweke mikir babagan kabeh warga sipil ing kana lan apa sing dipikirake Gedung Putih saiki. Iku apik kanggo duwe protokol, plans lan rumus bisa, nanging nalika nyata, donya kerja dadi target ancaman nemen - kabeh taruhan mati. Ing sikil tangga dheweke mlayu menyang koridor lan wiwit mlayu. Lawang-lawang padha sumunar ing loro-lorone, umume ora padhang. Ing mburi adoh, baris saka bar cepet ditarik aside kanggo dheweke.
  
  Hayden ngulurake tangane. "Gun".
  
  Satêmêne satêmêne, nanging banjur nuruti, dhawuh saka ndhuwur wis tekan kupinge.
  
  Hayden njupuk gegaman, mriksa wis dimuat lan safety mati, lan bledosan menyang kamar cilik.
  
  "Ramses!" - dheweke njerit. "Apa sing wis sampeyan lakoni?"
  
  
  BAB ENAM
  
  
  Drake mlayu metu saka bangunan karo Alicia, May lan Beau ing sisih. Wong papat wis padha kringet. Tekad metu saka saben pori. Bo fished metu negara-saka-saka-gambar navigator GPS saka kanthong lan pinpointed lokasi Edison.
  
  "Area Times Square," ujare, nyinaoni rute kasebut. "Ayo nyabrang katelu lan nyabrang Lexington Avenue. Pindhah menyang Waldorf Astoria."
  
  Drake bledosan aliran mobil sing padhet. Ora ana sing bisa dibandhingake karo nyoba nylametake nyawane sopir taksi New York nalika dheweke nyoba ngrusak sikilmu ing dhengkul, terus maju kanthi kabeh kekuwatane. Drake mlumpat ing detik pungkasan, mlumpat ing ngarep taksi kuning sing cedhak lan ndharat kanthi miring. Sungu-sungu padha gumuruh. Saben anggota tim wis ngatur kanggo commandeer pistol ing dalan metu lan saiki waving iku watara, pengin padha duwe liyane. Nanging wektu wis boroske. Drake ndeleng jam tangane nalika tiba ing trotoar.
  
  pitulas menit.
  
  Dheweke nyabrang Lexington lan banjur nyabrang ing Waldorf, meh ora mandheg nalika mobil nyusup ing Park Avenue. Drake nglawan wong akeh ing lampu stop, pungkasane adhep-adhepan kanthi pasuryan abang sing nesu.
  
  "Ngrungokake, buk, aku nyabrang kene dhisik, sanajan bisa mateni aku. Bagel boss bakal kelangan, lan ora ana cara ing neraka sing bakal kelakon.
  
  Drake mlaku ngubengi wong sing nesu nalika Alicia lan May mlayu metu. Sinyal wis diganti lan dalan wis cetha. Saiki, sawise ndhelikake gamane, dheweke terus maju menyang dalan utama sabanjure - Madison Avenue. Sepisan maneh wong akeh ngebaki trotoar. Bo mlebu ing nomer 49, maneuver ing antarane mobil lan entuk keuntungan. Begjanipun, lalu lintas saiki alon, lan ana sawetara spasi antarane bumper mburi lan fender ngarep. Wong wadon ngetutake Beau banjur Drake mlebu baris.
  
  Para sopir padha bengok-bengok.
  
  Sisa rolas menit.
  
  Yen wis kasep, ing ngendi sel teroris bakal nyerang? Drake mbayangno yen bakal cedhak karo Edison. Marsh pengin kru ngerti yen pesenan kasebut ditindakake ing surat kasebut. A lawang mobil mbukak munggah ahead-mung amarga driver bisa-lan Beau mlumpat liwat gendheng pas wektune. Alicia nyekel pinggiran pigura lan mbanting maneh menyang pasuryane wong lanang.
  
  Saiki padha belok ngiwa, nyedhaki 5th Avenue lan malah luwih akeh. Beau mlumpat liwat paling awon kaya copet ing konser pop, ngiring dening Alicia lan May. Drake lagi wae bengok-bengok kabeh, sabare wong Yorkshire wis entek. Wong lanang lan wadon padha ngalang-alangi dalane, wong lanang lan wadon sing ora perduli yen dheweke kesusu nylametake nyawane dhewe, anak-anake, utawa malah awake dhewe. Drake di-push cara liwat, ninggalake wong siji mulet. Wong wedok karo bocah kuwi nyawang dheweke kanthi temen-temen nganti ngrasa salah nganti kelingan apa sing digoleki.
  
  Sampeyan bakal matur nuwun mengko.
  
  Nanging mesthi dheweke ora bakal ngerti. Ora ketompo apa sing kedadeyan.
  
  Bo saiki nembak ngiwa, mlaku mudhun ing Avenue of the Americas menyang 47th Street. Magnolia Bakery ngliwati sisih tengen, nggawe Drake mikirake Mano, banjur apa sing bisa disinaoni wong Hawaii saka Ramses. Rong menit sabanjure, nalika lagi njeblug ing 47th Street, Times Square dumadakan katon ing sisih kiwa. Ing sisih tengen ana Starbucks biasa, ing ngendi ana rame lan garis ing lawang. Drake mindai pasuryan nalika mlayu liwat, nanging ora nyana kanggo ngadhepi karo sembarang tersangka.
  
  Sekawan menit.
  
  Wektu liwati luwih cepet lan luwih larang tinimbang wektu pungkasan wong tuwa sing seda. Ing sisih kiwa, madhep trotoar, fasad abu-abu saka hotel kanthi lawang sing dilapis emas katon, lan Beau sing pisanan mlebu ing lawang ngarep. Drake nyingkirake kreto bagasi lan taksi kuning sing mbebayani kanggo ngetutake Mai mlebu. Padha disambut dening foyer amba karo karpet abang corak.
  
  Beau lan Alicia wis menet tombol kanggo nelpon elevator individu, tetep tangane cedhak karo senjata sing didhelikake nalika penjaga mirsani. Drake nganggep nuduhake ID SPEAR Tim, nanging mung bakal nyebabake pitakon liyane, lan countdown wis ana ing telung menit pungkasan. Bel tanda lift Alicia wis teka lan tim kasebut mlebu. Drake nyegah wong enom saka gabung karo wong-wong mau, meksa nindakake perkara adoh karo lontar mbukak. Alhamdulilah wis bisa amarga patrap sabanjure bakal ajiné clenched.
  
  Tim papat wong ngumpul nalika kendaraan munggah, mandheg gerakane lan nggambar senjatane. Bareng lawange mbukak, banjur padha metu, nggoleki kamar 201. Sanalika iku katon aji-aji lan sikile, malah nggumunake Bo.
  
  Ana sing ngenteni.
  
  Drake flinched minangka ajiné nyambung ndhuwur soket mripat, nanging digatèkaké lampu kilat pain. Ana wong sing nyoba nyekel sikile dhewe, nanging dheweke nyingkir. Tokoh sing padha pindhah adoh lan ngubengi Alicia, mbanting awak menyang tembok plester. Mai mandhegake pukulan kanthi tangane diangkat, banjur Bo ngeculake pukulan siji-loro kanthi cepet sing mandheg kabeh momentum lan nggawa penyerang menyang dhengkul.
  
  Drake mlumpat banjur njotosi kanthi sekuat tenaga. Wektu wis entek. Tokoh kasebut, wong sing gagah nganggo jaket sing kandel, dheg-dhegan ing jotosan Yorkshireman, nanging piye wae bisa nyingkirake bagean sing paling kuat. Drake tiba ing sisihe, ilang keseimbangane.
  
  "Tas punching," ujare Mai. "Dheweke tas punching. Diposisikan kanggo alon-alon kita."
  
  Bo ndamel ing harder saka sadurunge. "Dheweke duwekku. Kowe arep lunga."
  
  Drake mlumpat liwat tokoh kneeling, mriksa nomer kamar. Mung ana telung kamar sing isih ana ing panggonan sing dituju, lan mung siji menit. Dheweke tetep ing detik pungkasan. Drake mandheg ing njaba kamar lan nendhang lawang. Ora ana kedadeyan.
  
  Mai nyurung dheweke. "Ngalih."
  
  Siji pukulan dhuwur lan wit kasebut pecah, sing kapindho lan pigura ambruk. Drake watuk. "Iki mesthi ngrusak sampeyan."
  
  Ing njero, padha nyebar, senjata ditarik lan digoleki kanthi cepet, nanging obyek sing digoleki katon banget. Iku lying ing tengah amben - foto A4 nggilap. Alicia mlaku menyang amben, ndeleng watara.
  
  "Kamar ora resik," ujare Mai. "Aku yakin ora ana petunjuk."
  
  Alicia ngadeg ing pojok amben, ndeleng mudhun lan ambegan cethek. Dheweke guncang sirahe lan groaned nalika Drake gabung dheweke.
  
  "Duh, Gusti. Apa iki-"
  
  Dheweke diselani dening telpon. Drake mlaku ngubengi amben, menyang nightstand lan njupuk telpon saka tuas.
  
  "Ya!"
  
  "Ah, aku weruh sampeyan nindakake. Ora gampang."
  
  "Maret! Bajingan edan. Apa sampeyan ninggalake kita foto bom? Foto jebule?"
  
  "Ya wis. Pitunjuk pisanan sampeyan. Apa sampeyan mikir yen aku bakal ngidini sampeyan duwe barang sing asli? Dadi bodho. Kirimake iki menyang pimpinan lan eggheads sampeyan. Dheweke bakal mriksa nomer seri lan kabeh omong kosong liyane. Canisters saka plutonium E. Fissile material. Iku bab boring, tenan. Petunjuk sabanjure bakal luwih fasih."
  
  Wektu kuwi, Bo mlebu kamar. Drake ngarep-arep dheweke bakal nyeret Punch Man karo dheweke, nanging Beau nggambar garis khayalan liwat arteri karotid. "Dheweke nglalu," ujare wong Prancis kanthi swara kaget. "Pil bunuh diri."
  
  Ngakak.
  
  "Sampeyan weruh?" ujare Marsh. "Kita serius banget."
  
  "Mangga, Marsh," Drake nyoba. "Kandhanana apa sing dikarepake. Kita bakal nindakake saiki, sial."
  
  "Oh, aku yakin sampeyan bakal. Nanging kita bakal ninggalake iku kanggo mengko, oke? Kepiye babagan iki? Mlayu kanggo pitunjuk nomer loro. Ngoyak iki terus dadi luwih apik lan luwih angel. Sampeyan duwe rong puluh menit menyang restoran Marea. Miturut cara, iki sajian Italia lan padha nggawe calzone Nduyu banget sedhep, dipercaya kula. Nanging aja mandheg ing kono, kanca-kanca, amarga sampeyan bakal nemokake petunjuk iki ing ngisor WC. Sekeca."
  
  "Raya" -
  
  "Puluh menit".
  
  Garis kasebut mati.
  
  Drake ngipat-ipati, nguripake lan mlayu kanthi cepet.
  
  
  BAB PITU
  
  
  Ora duwe pilihan liyane, Torsten Dahl lan tim mutusake kanggo ninggalake mobil lan lunga. Dheweke pengin ora luwih saka nyekeli nalika Smith mbuwang SUV kuat watara setengah rolas dadi, ban squealing, obah samubarang, nanging New York ora ana apa-apa nanging growl duka saka taksi kuning lan bus lan mobil rental. Tembung "Deadlock" teka ing pikirane Dahl, nanging kedadeyan saben dina, paling dina, lan sungu isih njerit lan wong-wong padha njerit saka jendhela sing digulung. Padha mlayu sabisa-bisa, nuruti pituduhe. Lauren lan Yorgi nganggo rompi anti peluru. Kensi joged ing sandhinge Dahl, lambene cemberut.
  
  "Aku bakal luwih migunani kanggo sampeyan," ujare Dahl.
  
  "Ora".
  
  "Oh ayo, kok bisa lara?"
  
  "Ora tau".
  
  "Oh, Torsti-"
  
  "Kenzi, sampeyan ora entuk katana sialan maneh. Lan aja ngarani aku. Duwe wong wadon edan sing menehi julukan aku cukup ala.
  
  "Oh iya ta? Kaya sampeyan lan Alicia ... ngerti?"
  
  Smith grundelan nalika nyabrang prapatan liyane, ndeleng wong mlaku lan bikers crowded dalan ing lampu ijo, kabeh padha nyekeli urip ing tangan, nanging padha yakin sing wong-wong mau dudu wong-wong sing bakal nandhang sangsara dina iki. Padha nyepetake ing dalan sabanjure, para prajurit meh ora ngrasakake panase sprint nalika ngliwati rong Priuse sing alon-alon, ngrusak kaca spion. GPS beep.
  
  "Patang menit menyang dermaga," kira-kira Yorgi. "Kita kudu alon-alon."
  
  "Aku bakal mudhun alon-alon ing telung," bentak Smith. "Aja nuduhake karyaku marang aku."
  
  Dahl nyerahke Kenzie pistol Glock lan Hong Kong - ora ana tugas sing gampang, ora gampang ditindakake kanthi rahasia ing New York. Dheweke merengut nalika nindakake iki. Marang paukuman kang luwih apik, padha prakteke dipeksa kanggo nampa bantuan agen nakal kang. Iku dina sing ora biasa, lan kabeh langkah, sanajan nekat, dibutuhake. Lan, ing kasunyatan, dheweke isih ngrasa yen dheweke bisa duwe kekerabatan, kaya jiwa militer sing padha, sing nambah tingkat kepercayaan.
  
  Dheweke percaya yen dheweke bisa nylametake Bridget Mackenzie, sanajan dheweke berjuang.
  
  Smith saiki nyabrang loro jalur lalu lintas, nyikat pundhake marang F150 sing macet, nanging terus nyopir tanpa noleh mburi. Mbusak wektu, padha ora bisa saged sembarang pleasantries, lan mega elek hanging liwat wong-wong mau tegese padha dipeksa kanggo pindhah kabeh ing, kabeh wektu.
  
  Dahl ngangkat palu senjatane. "Gudang kurang saka menit," ujare. "Yagene dheweke ora ndandani kabeh bolongan iki?"
  
  Smith simpati karo dheweke. Dalan-dalan kasebut minangka dalan sing ora ana watese, rutted, treacherous ing ngendi mobil-mobil alon-alon ngubengi potholes sing ora rata lan dalan-dalan muncul ing sawayah-wayah, kaya-kaya ora peduli karo wektu utawa kapadhetan lalu lintas. Iku pancene asu ing asu, lan ora ana wong siji wanted kanggo bantuan wong liya.
  
  Padha cepet navigasi GPS lan ngarahke ing panah. Esuk-esuk sing seger-seger nggegirisi kulite sing gundhul, ngelingake yen isih awan. Cahya srengenge nyaring ing awan, ngowahi dermaga lan kali sing cedhak dadi emas pucet. Wong-wong sing bisa dideleng Dahl padha nindakake bisnis kaya biasane. Dheweke wis mbayangake wilayah dermaga dadi peteng lan surem, nanging saliyane gudang, resik lan ora akeh banget. Lan ora sibuk, wiwit wilayah kapal utama padha tengen teluk ing New Jersey. Nanging, Dahl nyumurupi wadhah-wadhah gedhe lan bobrok lan kapal sing dawa lan amba lungguh ora obah ing banyu, lan kren kontainer ageng, dicet biru, sing bisa mlaku ing sadawane dermaga ing rel sepur lan nglumpukake wadhahe nggunakake spreader.
  
  Ing sisih kiwa ana gudhang, uga plataran kebak wadhah sing luwih padhang. Dahl nuding bangunan sing adohe satus seket meter.
  
  "Iki cah lanang kita. Smith, Kenzi, maju. Aku pengin Lauren lan Yorgi ing mburi kita.
  
  Dheweke mlaku adoh, saiki fokus, fokus kanggo nglawan siji serangan ing mburi sadurunge dheweke pindhah menyang sabanjure ... lan sabanjure, nganti ngimpi elek iki rampung lan dheweke bisa bali menyang kulawargane. Lawang sing mentas dicet diselehake ing sisih pinggir bangunan, lan Dahl ndonga nalika ndeleng jendela pisanan.
  
  "Kantor kosong. Ayo coba sing sabanjure."
  
  Sawetara menit liwati nalika rombongan nyusup ing sisih pinggir bangunan, senjata ditarik, mriksa jendhela sawise jendhela, lawang sawise lawang. Dahl nyathet kanthi kuciwa amarga dheweke wiwit narik kawigaten para pekerja lokal. Dheweke ora pengin medeni mangsane.
  
  "Ayo".
  
  Dheweke cepet-cepet maju, pungkasane tekan jendela kaping lima lan ndeleng kanthi cepet. Dahl nyumurupi papan sing amba kebak kardus lan peti kayu, nanging ing jejere jendela dheweke uga weruh meja persegi dowo. Wong papat lungguh ngubengi meja, kepala mudhun, kaya-kaya lagi ngomong, ngrancang lan mikir. Dahl mlumpat menyang lemah lan lungguh, nyenderake punggung ing tembok.
  
  "We are okay?" Smith takon.
  
  "Mungkin," ujare Dahl. "Bisa wae ora ana apa-apa... nanging-"
  
  "Aku percaya karo sampeyan," ujare Kenzi karo sarkasme. "Sampeyan mimpin, aku bakal ngetutake," dheweke banjur geleng-geleng. "Apa kowe pancen wong edan? Mung cepet-cepet mlebu lan miwiti njupuk dhisik?"
  
  Ana wong lanang nyedhaki, katon miring. Dahl wungu HK lan wong froze, mundhakaken tangan ing udhara. Kaputusan kasebut ditindakake utamane amarga wong lanang kasebut ana ing garis langsung saka kabeh wong ing gudang. Kurang saka sedetik Dalan ngadeg, muter-muter, lan mbanting pundhake menyang lawang njaba. Smith lan Kensi karo dheweke, maca pikirane.
  
  Nalika Dahl mlebu ing gudang sing wiyar, wong papat padha mlumpat saka meja. Senjata-senjata iku ana ing sisihe, lan saiki padha dilebokake, njeblug tanpa pandang bulu marang wong liya sing nyedhaki. Peluru mabur ing endi-endi, mecah jendhela lan ngliwati lawang sing muter. Dahl dove headlong, rolling, emerging, shooting. Wong-wong ing meja mundur, mbanting maneh, nembak ing pundhak lan malah ing antarane sikil nalika mlayu. Ora ana papan sing aman. Tembakan acak ngebaki ruang gua. Dahl leaned ing loro elbows nganti tekan meja lan nguripake iku liwat, digunakake minangka tameng. Siji mburi pecah nalika peluru kaliber gedhe liwat.
  
  "Cepet".
  
  "Apa sampeyan nyoba mateni aku?" Kenzi ngomel.
  
  Swede gedhe ngganti taktik, njupuk meja gedhe, banjur diluncurake ing udara. Pinggir sing tiba nyekel tungkak siji wong, ngirim dheweke mabur lan ngirim bedhil. Nalika Dal cepet nyedhak, swarane Kensi njalari alon-alon.
  
  "Ati-ati karo bajingan cilik kuwi. Aku wis kerja ing saindenging Timur Tengah lan ndeleng ewonan wong sing nganggo rompi."
  
  Dahl ragu-ragu. "Aku ora mikir sampeyan bisa-"
  
  Jeblugan nggegirisi tembok gudang. Wong Swedia mabur saka sikile, mabur menyang udhara lan nabrak jendela sing wis rusak. Swara putih ngebaki sirahe, kupinge nggegirisi, lan sedhela ora bisa ndeleng apa-apa. Bareng pandelenge wis cetha, dheweke ngerti yen Kensi lagi jongkok ing ngarepe, ngelus pipine.
  
  "Tangia, man. Iku ora kabeh awak, mung granat."
  
  "Oh. Lha, iki nggawe aku luwih apik."
  
  "Iki kasempatan kita," dheweke ngandika. "Gegar otak kasebut uga nyebabake wong-wong bodho liyane."
  
  Dahl berjuang ngadeg. Smith ana ing sikile, nanging Lauren lan Yorgi lungguh ing dhengkul, driji dipencet menyang kuil. Dahl weruh yen teroris wis mulai sadar. Urgency tusuk dheweke kaya pin piercing Piece saka tenderized meat. Ngangkat pistol, dheweke diobong maneh, nanging bisa nandhang salah sawijining teroris sing mundhak lan ndeleng wong kasebut tikel kaping pindho lan tiba.
  
  Smith mlayu liwat. "Dicekel dheweke."
  
  Dahl mimpin. Kensi nyedhot tembakan ing sandhinge. Teroris loro sing isih ana ing pojok, lan Dahl ngerti yen dheweke arep metu. Dheweke alon-alon sedhela, banjur mbalik ing pojok sing padha, kanthi ati-ati nembak, nanging pelurune mung nempuh hawa kosong lan beton. Lawange mbukak amba.
  
  Granat kasebut mumbul maneh ing njero.
  
  Saiki bledosan wis diwenehake, tim SPIR nutupi lan ngenteni pecahan peluru kasebut liwat. Tembok gonjang-ganjing lan retak ing impact kuwat. Banjur padha ngadeg, squeezing liwat lawang menyang papan perlindungan lan menyang dina padhang.
  
  "Iki jam siji esuk," ujare Smith.
  
  Dahl katon ing arah sing dituduhake, weruh rong tokoh sing mlaku, lan ing mburi Hudson, anjog menyang Upper Bay. "Omong kosong, dheweke bisa uga duwe speedboat."
  
  Kensi tiba ing dhengkul siji, kanthi ati-ati. "Banjur kita njupuk-"
  
  "Ora," Dahl ngudhunake laras senjatane mudhun. "Apa sampeyan ora weruh warga sipil ing kana?"
  
  "Zubi," dheweke ngipat-ipati ing basa Ibrani, basa sing ora dingerteni Dahl. Bareng, Smith, Kenzie lan Swedia wiwit nguber. Para teroris tumindak kanthi cepet; padha meh ing dermaga. Kenzi kompromi kanthi murub HK menyang udhara, ngarepake warga sipil bisa mlayu utawa ndhelik.
  
  "Sampeyan bisa matur nuwun sawise kita nyimpen dina," dheweke snapped.
  
  Dahl weruh yen dalan kesempatan wis mbukak sadurunge dheweke. Loro-lorone teroris ngadeg dhuwur ing latar mburi banyu, target banget, lan geni oportunistik Kenzi ngresiki dalan kanggo wong-wong mau. Dheweke alon mudhun lan nyelehake bokong menyang pundhak, kanthi ati-ati. Smith ngetutake jejere dheweke.
  
  Teroris dadi kaya nindakake telepati, wis nembak. Dahl tetep fokus nalika timbal singsot ing antarane tukang tombak. Peluru sing nomer loro tekan target ing dhadha, sing katelu - ing bathuk, persis ing tengah. Wong mau tiba, wis mati.
  
  "Tinggal siji urip," swarane Lauren metu saka kupinge.
  
  Smith dipecat. Teroris pungkasan wis mlumpat menyang sisih, peluru nyandhang jaket nalika Smith nyetel awake. Kanthi gerakan cepet, teroris mbuwang granat liyane - wektu iki ing sadawane dermaga dhewe.
  
  "Ora!" Dahl nembak ora ana gunane, atine mlumpat menyang tenggorokan.
  
  Bom cilik njeblug kanthi swara banter, ombak jeblugan gumunggung ing dermaga. Dahl ndhelik ing mburi wadhah sedhela, banjur mlumpat maneh - nanging momentum dheweke goyah nalika dheweke weruh yen saiki ora mung teroris sing isih ana sing kudu kuwatir.
  
  Salah sawijining kren kontainer rusak ing pangkalan amarga bledosan lan miring mbebayani ing kali. Swara nggiling, nyuwek-nyuwek logam mratelakake ambruk sing cedhak. Wong-wong padha mandeng lan wiwit mlayu saka pigura dhuwur.
  
  Teroris njupuk granat liyane.
  
  "Ora wektu iki, idiot." Smith wis ing siji dhengkul, squinting bebarengan ngarsane. Dheweke narik pemicu, nonton teroris pungkasan sing tiba sadurunge bisa narik pin ing granat.
  
  Nanging crane ora bisa mandheg. Ngiringake lan ambruk ing sadawane pigura, scaffolding wesi abot tiba ing dermaga, numpes pigura lan ngowahi gubug cilik sing ambruk dadi bledug. Wadhah-wadhah kasebut rusak lan diusir sawetara kaki. Rod lan crossbars saka logam mabur mudhun, mumbul saka lemah kaya match agawe. A cagak biru padhang ukuran cahya werna streaked antarane Smith lan Dahl-soko sing bisa ambruk wong-wong mau ing setengah yen wis kenek iku-lan mandheg mung sawetara meter saka ngendi Lauren lan Yorgi ngadeg karo mburi menyang gudhang.
  
  "Ora ana gerakan." Kensi ngarahake teroris, mriksa kaping pindho. "Dheweke mati banget."
  
  Dahl ngumpulake pikirane lan nyawang dermaga. Priksa cepet nuduhake yen, untunge, ora ana sing tatu dening crane kontainer. Dheweke nyelehake driji ing mikropon tenggorokan.
  
  "Kamera mati," ujare. "Nanging kabeh padha mati."
  
  Lauren bali. "Oke, aku bakal menehi."
  
  Tangane Kenzi nggantheng pundhake Dahl. "Sampeyan kudu ngidini aku njupuk gambar. Aku bakal remuk dhengkul bajingan iku; banjur kita bakal nggawe dheweke ngomong, siji utawa liyane.
  
  "Terlalu beresiko." Dahl ngerti kenapa dheweke ora ngerti iki. "Lan mangu-mangu kita bisa njaluk dheweke ngomong ing wektu sing cendhak."
  
  Kensi manggut-manggut kesal. "Sampeyan ngomong atas jenenge Eropa lan Amerika. Aku wong Israel."
  
  Lauren bali liwat comms. "Kita kudu lunga. Ana kamera katon ing kono. Ora apik."
  
  Dahl, Smith lan Kenzie nyolong mobil sing cedhak, kanthi mikir yen mung butuh limang menit luwih suwe tinimbang mlaku, irit wektu bisa luwih penting.
  
  
  BAB WALU
  
  
  Drake mbanting menyang beton 47th Street, kesel, karo mung wolulas menit ing jam. Dheweke langsung nemoni masalah.
  
  "Ketujuh, Kawolu utawa Broadway?" Mai njerit.
  
  Bo waved GPS ing dheweke. "Marea cedhak karo Central Park."
  
  "Ya, nanging dalan apa sing nuntun kita liwat?"
  
  Padha nglayang ing trotoar minangka detik ticked adoh, ngerti sing Maret wis nyiapake ora mung bom nuklir, nanging uga tim sing bakal njupuk nyawa loro sipil kanggo saben menit padha telat kanggo Rendezvous sabanjuré.
  
  "Broadway tansah sibuk," ujare Drake. "Ayo sing kaping wolu."
  
  Alicia menatapnya. "Kok sampeyan ngerti?"
  
  "Aku krungu babagan Broadway. Ora tau krungu bab Kawolu."
  
  "Oh, cukup adil. Ngendi-"
  
  "Ora! Iki Broadway!" Beau dumadakan njerit kanthi logat sing meh musik. "Restoran ana ing ndhuwur banget ... meh."
  
  "Meh?"
  
  "karo aku!"
  
  Bo mlayu kaya sprinter satus meter, mlumpat liwat mobil sing diparkir kaya ora ana. Drake, Alicia, lan May ngetutake tungkak, noleh wetan menyang Broadway lan prapatan ing ngendi Times Square mencorong lan shimmered lan ngremehake tampilan sing kerlip.
  
  Sepisan maneh wong akeh angel bubar, lan maneh Beau nuntun wong-wong mau ing pinggir dalan. Malah ing kene ana turis, condong, mandeng ing gedung-gedung dhuwur lan papan reklame, utawa nyoba mutusake apa bakal ngrusak nyawane lan cepet-cepet nyabrang dalan sing rame. Wong akeh dilayani dening barker sing nawakake tiket murah menyang macem-macem pertunjukan Broadway. Basa saka kabeh werna ngebaki hawa, campuran sing meh akeh banget lan kompleks. Ana sawetara wong sing ora duwe omah, nanging sing ngomong kanggo dheweke kampanye kanthi banter lan semangat kanggo sumbangan.
  
  Ing ngarep ana Broadway, diisi karo wong-wong New York lan pengunjung, dihiasi karo crosswalks, lan diantrekake karo toko-toko lan restoran-restoran kanthi gantung, tandha-tandha sing dipadhangi lan tampilan A-frame. Passersby padha blur nalika Drake lan sisih tim SPEAR balapan.
  
  Limalas menit.
  
  Bo natap balik. "GPS ujar manawa mlaku rong puluh loro menit, nanging trotoar rame banget, kabeh wong mlaku kanthi cepet."
  
  "Banjur mlayu," ujare Alicia. "Goyang buntut gedhe. Mungkin iki bakal nggawe sampeyan luwih cepet.
  
  Sadurunge Beau bisa ngomong apa-apa, Drake ngrasa jantunge sing wis rontok luwih adoh. Dalan ing ngarepe diblokir kabeh ing arah loro, biasane nganggo taksi kuning. A fraktur fender dumadi, lan wong-wong sing ora nyoba kanggo ngindhari iku alon-alon dipindhah mobil kanggo njaluk dipikir luwih. Trotoar loro-lorone wis kebak wong.
  
  "Neraka getih."
  
  Nanging Bo ora malah alon-alon. Lompat entheng nggawa dheweke menyang bagasi taksi sing cedhak, banjur mlayu ing payon, mlumpat menyang hood lan mlayu menyang baris sabanjure. May cepet-cepet ngetutake, ngiring dening Alicia, ninggalake Drake konco kanggo bengok-bengok lan diserang dening pemilik kendaraan.
  
  Drake kepeksa konsentrasi ngluwihi normal. Ora kabeh mesin iki padha, lan logam diganti, sawetara malah alon muter maju. Lomba kasebut nyenyet, nanging padha mlumpat saka mobil menyang mobil, nggunakake garis dawa kanggo maju. Wong akeh padha nyawang loro-lorone. Iku apik yen ora ana sing ngganggu dheweke ing kene lan bisa ndeleng persimpangan Broadway lan 54th, banjur 57th dalan. Nalika remuk mobil eased, Bo mbalek metu saka mobil pungkasan lan nerusake mlaku ing sadawane dalan dhewe, Mai jejere wong. Alicia menatap Drake.
  
  "Cukup mriksa apa sampeyan tiba ing lawang sing mbukak ing mburi."
  
  "Ya, iku pilihan sing beresiko. Aku mung matur nuwun nalika ora ana konversi.
  
  Ngluwihi prapatan liyane lan 57th Street, mixer semen, van pangiriman lan alangan abang-putih padha baris munggah. Yen tim ngira yen dheweke wis sukses, utawa yen mlayu iki bakal langsung kaya sing sadurunge, khayalan dheweke tiba-tiba pecah.
  
  Wong loro metu saka mburi truk pangiriman, bedhil langsung ngarahake para pelari. Drake ora kantun ngalahake. Pertempuran pancet, perang taun-taun ngasah raos maksimal lan tetep ana ing kono - patlikur jam saben dina. Wujud-wujud menacing enggal-enggal katon, lan tanpa mangu-mangu, dheweke cepet-cepet nyedhaki dheweke, ing ngarepe truk semen sing nyedhaki. Pistol siji mabur menyang sisih karo nggero, lan liyane macet ing awak salah siji wong. Drake staggered bali minangka jotosan disabetake sisih tengkorak kang. Ing mburine keprungu roda truk semen keprungu mbrebes mili, lan sopire sopir...
  
  Dheweke weruh awak abu-abu gedhe nyedhaki dheweke ...
  
  Lan aku krungu njerit Alicia sing wedi.
  
  "Matt!"
  
  
  BAB SAnga
  
  
  Drake mung bisa ndeleng nalika truk sing ora bisa dikontrol marani dheweke. Para panyerang wau botên mundur sakedhap malih, ambêkta rêsik, awit botên nggatosakên kaslametanipun piyambak. Dheweke ditindhes ing tenggorokan, dada lan plexus solar. Panjenenganipun mirsani awak ayunan lan kicked minangka miber langsung liwat sirahe.
  
  Teroris pisanan ambruk mundur, kesandhung, lan kenek salah siji gembong, impact bejat bali lan mungkasi ancaman. Kapindho kedhip, kaya kaget karo keberanian Drake, banjur nguripake sirah menyang mburi truk nyedhaki.
  
  Swara tamparan teles wis cukup. Drake temen maujud kang metu saka ambane, lan banjur weruh tengkorak teroris pisanan ulig ing gembong ngusapake minangka awak truk kang swung watara ndhuwur dheweke. Pigura wis rata, dheweke mung bisa ngarep-arep. Kanggo sekedhik, pepeteng nguntal kabeh, malah swara. Ing sisih ngisor truk obah ing ndhuwur dheweke, alon-alon, alon-alon, banjur mandheg.
  
  Tangane Alicia tekan ngisor. "Opo sampean ora opo-opo?"
  
  Drake nggulung menyang dheweke. "Luwih apik tinimbang wong-wong mau."
  
  Beau ngenteni, meh ngacak-acak sikile nalika ndeleng jam tangane. "Sisa patang menit!"
  
  Kesel, bruised, scratched lan battered, Drake meksa awak kanggo tumindak. Wektu iki Alicia tetep karo dheweke, kaya-kaya rumangsa dheweke bisa njupuk sawetara wektu sawise kantun cedhak. Dheweke ngalahake akeh turis, nemokake Central Park South lan Marea ing antarane akeh restoran liyane.
  
  May nuding tandha, sing relatif wicaksana kanggo New York.
  
  Bo mlayu maju. Drake lan liyane nyekel dheweke ing lawang. Pelayan mandeng wong-wong mau, ing katon disheveled, ing jaket abot, lan mundur. Cetha saka mripate dheweke wis weruh karusakan lan kasangsaran sadurunge.
  
  "Aja kuwatir," ujare Drake. "We are English."
  
  Mai ngirim sorotan menyang arahe. "Jepang".
  
  Lan Bo ngaso nggoleki kamar lanang karo alis munggah. "Pasti ora Inggris."
  
  Drake mlayu kanthi anggun liwat restoran sing isih ditutup, nggebug kursi lan meja ing sadawane dalan. Toilet wong lanang cilik, mung ana rong urinal lan jamban. Dheweke nyawang ngisor mangkok.
  
  "Ora ana apa-apa ing kene," ujare.
  
  Raine Beauregard nuduhake ketegangan. Dheweke nutul tombol jam tangane. "Wektu wis rampung".
  
  Pelayan sing ngadeg ing sacedhake mlumpat nalika telpon muni. Drake ngulurake tangane marang dheweke. "Aja kesusu. Mangga njupuk wektu.
  
  Dheweke mikir yen dheweke bisa mlayu, nanging tekad batin dheweke ngarahake dheweke menyang tabung. Nalika iku, Alicia metu saka toilet wanita kanthi raine kuwatir. "Dheweke ora ana. Kita ora duwe!"
  
  Drake flinched kaya wong wis ketabrak. Dheweke nyawang mubeng. Apa ana jamban liyane ing restoran cilik iki? Mbok cubicle kanggo karyawan? Dheweke kudu mriksa maneh, nanging pelayan wis ana ing telpon. Mripate kelip-kelip menyang Drake lan dheweke njaluk sing nelpon kanggo ngenteni.
  
  "Iki wong jenenge Marsh. Kanggo kowe."
  
  Drake ngangguk. "Apa dheweke nelpon aku kanthi jeneng?"
  
  "Ngandika wong Inggris." Pelayan kasebut ngangkat bahu. "Iku kabeh sing dikandhakake."
  
  Bo lingered jejere wong. "Lan amarga sampeyan gampang bingung, kancaku, iku sampeyan."
  
  "Kanggo kesehatan".
  
  Drake tekan telpon, tangan siji ngusap pipine minangka gelombang kekeselen lan tension ngubengi dheweke. Kepiye carane bisa gagal saiki? Dheweke wis ngatasi kabeh alangan, nanging Marsh isih bisa main karo dheweke.
  
  "Ya?"
  
  "Maret kene. Saiki ngomong apa sing sampeyan temokake?"
  
  Drake mbukak cangkeme, banjur cepet-cepet nutup. Apa jawaban sing bener? Mungkin Marsh ngarepake tembung "ora ana apa-apa." Bisa uga...
  
  Dheweke mandheg, ragu-ragu kanggo mangsuli.
  
  "Kandhanana apa sing sampeyan temokake, utawa aku bakal menehi prentah kanggo mateni loro warga New York ing menit sabanjure."
  
  Drake mbukak cangkeme. sial! "Kita ketemu-"
  
  Mai banjur mlayu metu saka toilet wanita, mlumpat ing ubin teles lan tiba ing sisih. Ing tangane ana amplop putih cilik. Beau ana ing sisih dheweke ing sawetara detik, njupuk amplop lan nyerahke Drake. Mai lay ing lantai, ambegan abot.
  
  Alicia menatapnya dengan mulut terbuka. "Sampeyan nemokake iki ing ngendi, Sprite?"
  
  "Sampeyan nindakake apa sing diarani 'wong lanang', Taz. Lan iki mesthine ora nggumunake sapa wae, amarga sampeyan mung telung perempat wong lanang."
  
  Alicia seethed karo nesu ing meneng.
  
  Drake watuk nalika mbukak amplop. "We... ketemu... iki... flash drive sialan, Marsh. Duh, piye iki?"
  
  "Apik tenan. Pakaryan gedhe. Aku rada kuciwa, nanging hey, mungkin sabanjure. Saiki mung njupuk dipikir cedhak ing USB. Iki minangka tes pungkasan sampeyan, lan kaya sadurunge, sampeyan bisa uga pengin nyerahake menyang wong sing luwih cerdas tinimbang sampeyan utawa NYPD.
  
  "Iki isine... kue?" Drake ngerti yen pelayan isih ngadeg ing cedhak.
  
  Marsh ngguyu banter. "Oh apik, oh apik banget. Aja nganti kucing metu saka tas, ta? Ya wis. Saiki rungokna, aku bakal menehi sampeyan sepuluh menit kanggo ngirim isi flash drive menyang sing luwih apik tinimbang sampeyan, banjur kita bakal miwiti maneh.
  
  "Ora, ora, kita ora ngerti." Drake menehi isyarat menyang Mei, sing nggawa tas ransel cilik sing didhelikake laptop cilik. Wong wadon Jepang ngangkat awake saka lemah lan nyedhaki.
  
  "Kita ora bakal ngoyak buntut kita ing kutha iki, Marsh."
  
  "Umm, iya kowe. Amarga aku ngomong ngono. Dadi, wektu lumaku. Ayo miwiti laptop lan nikmati apa sing bakal teka, apa? Lima, papat..."
  
  Drake mbanting ajiné ing meja nalika bledosan mati. Nesu nggodhok ing getihe. "Deleng, Marsh-"
  
  Jendhela restoran njeblug nalika spatbor ngarep van tabrakan menyang ruang makan. Kaca pecah lan pecahan mabur menyang udhara. Produk kayu, plastik lan mortir njeblug menyang kamar. Van ora mandheg, banne nyemplung lan nggruruk kaya magang mati nalika nyembur ing kamar cilik.
  
  
  BAB SEPULUH
  
  
  Julian Marsh krasa lara banget ing weteng nalika muter ing sisih tengen. Potongan pizza tiba ing lantai lan mangkok salad tiba ing sofa. Dheweke cepet-cepet nyekel sisihe, ora bisa mandheg ngguyu.
  
  Meja ngisor sing ngadeg ing ngarepe lan Zoe guncang nalika sikil liar wong ora sengaja nendhang. Zoey tekan metu kanggo ndhukung wong, menehi wong pat cepet ing Pundhak minangka acara macem liyane wiwit mbukak. Nganti saiki, dheweke wis nonton Drake lan kru dheweke metu saka Edison - nonton kanthi gampang nalika wong sing nganggo busana turis lagi syuting acara kasebut saka sebrang dalan - banjur katon mlayu ing Broadway - adegan histeris iki luwih sporadis, amarga ana ora akeh kamera keamanan sing teroris lokal bisa hack menyang - lan banjur mirsani karo bated ambegan minangka serangan piye wae dikembangaké sak mixer semen.
  
  Kabeh iki minangka gangguan sing nyenengake. Marsh nyekel ponsel nganggo tangan siji lan paha Zoe ing tangan liyane nalika dheweke mangan sawetara irisan daging babi lan jamur lan ngobrol ing Facebook.
  
  Ing ngarepe ana layar telung, saben wolulas inci. Pasangan kasebut saiki nuduhake perhatian nalika Drake lan Company nyembur menyang restoran Italia cilik. Marsh mriksa wektu lan ndeleng kembang api warna-warni.
  
  "Duh, iki cedhak."
  
  "Apa sampeyan bungah?"
  
  "Ya ora?"
  
  "Iku film oke." Zoey ngangguk. "Nanging aku ngarep-arep luwih akeh getih."
  
  "Ngenteni sedhela, tresnaku. Luwih apik".
  
  Pasangan kasebut lungguh lan main ing apartemen sing disewakake sing dadi salah sawijining sel teroris; sing utama, pikire Marsh. Ana papat teroris ing kana, salah sijine, ing panjalukan sadurunge, wis nyiyapake area nonton bioskop kanggo Marsh. Nalika pasangan Pythian seneng nonton, wong-wong mau lungguh ing sisih, ngubengi televisi cilik, browsing liwat Welasan saluran liyane, looking for tidbits kabar utawa nunggu sawetara telpon. Marsh ora ngerti lan ora peduli. Dheweke uga ora nglirwakake glances furtive aneh, ngerti banget yen dheweke iku wong nggantheng karo pribadine mboten umum, lan sawetara wong - malah wong lanang liyane - seneng appreciate pribadine kuwi.
  
  Zoey nuduhake dheweke luwih apresiasi kanthi ngusapake tangane ing ngarep petinjune. Sial, dheweke duwe kuku sing landhep.
  
  Pedhes nanging piye wae ... nyenengake.
  
  Dheweke ndeleng koper nuklir sedhela - istilah sing ora bisa diusir, sanajan bom sing luwih cilik ana ing tas ransel gedhe - banjur nyelehake kaviar ing cangkeme. Meja sadurunge wong-wong mau, mesthi, apik banget, kalebu produk sing larang regane lan tanpa rasa, nanging kabeh enak.
  
  Apa iku bom nuklir njerit jenenge?
  
  Marsh temen maujud wektu kanggo tumindak lan nelpon, ngandika karo waitress nengsemake lan banjur kanggo Inggris akeh banget aksen. Wong lanang kasebut duwe salah sawijining swara sing aneh - sing nyenengake para petani - lan Marsh nggawe pasuryan sing mbengkongake, nyoba nggawe vokal saka vokal. Ora tugas sing gampang, lan dadi luwih angel nalika tangan wanita nyekel set Nutcracker sampeyan.
  
  "Kandhanana apa sing sampeyan temokake, utawa aku bakal menehi prentah kanggo mateni loro warga New York ing menit sabanjure." Marsh ngguya-ngguyu kandha ngono, ora nggatekake tatapan pegel sing dikongkon murid-muride ngliwati kamar.
  
  Wong Inggris rada ragu-ragu. Marsh nemokake irisan timun sing tiba saka mangkuk salad lan nempel ing rambute Zoe. Ora dheweke tau weruh. Menit liwat lan Marsh chatting liwat kamar pangobongan, dadi liyane lan liyane agitation. Ana botol kadhemen Bollinger cedhak, lan njupuk setengah menit kanggo pour kaca gedhe. Zoe snuggled munggah marang nalika makarya, lan padha sipped saka kaca padha, ngelawan sisih mesthi.
  
  "Lima," ujare Marsh ing telpon. "Papat, telu..."
  
  Tangan Zoya dadi luwih ngeyel.
  
  "Kalih".
  
  Wong Inggris nyoba kanggo tawar-menawar karo dheweke, kanthi jelas mikir apa sing kedadeyan. Marsh mbayangno mobil sing wis direncanakake nabrak jendela ngarep ing wektu sing wis ditemtokake, ngarahake saiki, nyepetake, nyedhaki restoran sing ora curiga.
  
  "siji".
  
  Banjur kabeh njeblug.
  
  
  BAB SEWELAS
  
  
  Drake kesusu menyang tembok restoran, nyekel waitress ing bangkekan lan nyeret dheweke bebarengan karo dheweke. Pecahan kaca lan bata tiba saka awak sing muter-muter. Van sing nyedhak njerit-njerit amarga bane nabrak lantai restoran lan tengah mobil ngliwati ambang jendela, mburine saiki ngangkat lan nabrak lintel ing ndhuwur kaca. Metal kerok. Meja-meja ambruk. Kursi numpuk kaya sampah ing ngarepe.
  
  Alicia uga langsung nanggepi, mlaku-mlaku ngubengi meja lan mlumpat, mung tatu sing ana ing balunge saka potongan kayu sing mabur kanthi cepet. Mai piye wae bisa muter ing ndhuwur meja obah tanpa karusakan apa-apa, lan Bo tindak siji langkah luwih, mlumpat liwat dheweke lan mlumpat saka lumahing kanggo lumahing, pungkasanipun wektu kang mlumpat supaya sikil lan tangan kenek tembok sisih lan mbantu. dheweke ndharat kanthi slamet.
  
  Drake mendongak, waitress njerit ing sandhinge. Alicia katon nuduh.
  
  "Dadi sampeyan nyekel dheweke, ta?"
  
  "Awas!"
  
  Van kasebut isih maju, alon-alon kaping pindho, nanging saiki laras bedhil metu saka jendela penumpang sing digulung. Alicia ducked mudhun lan nutupi. May muter maneh sethitik liyane. Drake narik pistole lan nembakake enem peluru menyang tangan sing ora duwe awak, swara banter ing papan sing dikurung, nandhingi gemuruh van. Bo wis obah, ngubengi mburi mobil. Akhire rodha mandheg muter lan mandheg. Meja lan kursi sing rusak dibuwang saka hood lan malah gendheng. Drake mesthekake pelayan kasebut ora lara sadurunge maju, nanging nalika iku Bo lan May wis ana ing mobil.
  
  Beau mecah kaca pembalap lan berjuang karo tokoh kasebut. Mai mriksa lokasi liwat kaca ngarep sing rusak banjur njupuk potongan kayu sing pecah.
  
  "Ora," Drake miwiti, swarane rada serak. "Dhewe butuh-"
  
  Nanging Mai ora gelem ngrungokake. Nanging, dheweke mbuwang gegaman makeshift liwat kaca ngarep karo pasukan banget sing lodged dhewe kuwat ing bathuk driver, goyang ing panggonan. Mripate wong iku mbalek maneh lan mandegake berjuang karo Beau, Prancis katon stunned.
  
  "Aku pancene duwe."
  
  Mai ngangkat bahu. "Aku panginten aku kudu mbantu."
  
  "Bantuan?" Drake mbaleni. "Kita butuh paling ora siji bajingan iki sing isih urip."
  
  "Lan ing cathetan kasebut," ujare Alicia. "Aku ora apa-apa, ta. Sanajan seneng ndeleng sampeyan nyimpen bokong pelayan Wendy.
  
  Drake nggigit ilat, ngerti ing sawetara tingkat jero sing Alicia mung nggawe guyonan saka wong. Beauregard wis narik sopir metu saka mobil lan ngoyak-oyak kanthonge. Alicia tindak menyang laptop miraculously untouched. USB drive rampung loading lan nggawa munggah Bunch saka gambar-gambar ngganggu saka canister perak sing nggawe getih Drake dadi adhem.
  
  "Katon kaya njero bom," ujare, mriksa kabel lan relay. "Kirimi iki menyang Moore sadurunge kedadeyan liyane."
  
  Alicia leaned liwat mesin, nunyuk adoh.
  
  Drake nulungi pelayan supaya ngadeg. "Apa kowe ora apa-apa, tresna?"
  
  "Aku... aku mikir ngono."
  
  "Mint. Saiki kepiye sampeyan nggawe lasagna kanggo kita?"
  
  "Koki... koki durung teka." Pandangane njupuk ing karusakan karo wedi.
  
  "Sialan, aku panginten sampeyan mung mbuwang ing gelombang mikro."
  
  "Aja kuwatir". Mai mlaku nyedhaki lan nyelehake tangane ing pundhake pelayan. "Dheweke bakal direkonstruksi. Perusahaan asuransi kudu ngurus iki."
  
  "Muga-muga kaya ngono".
  
  Drake njiwit ilat maneh, wektu iki kanggo nyegah sumpah. Ya pancen berkah sing kabeh isih ambegan, nanging Marsh lan konco-konco isih ngrusak uripe wong. Tanpa kepincut kalbu. Ora ana etika lan ora kuwatir.
  
  Kaya-kaya telpon muni liwat sambungan psikis. Kali iki Drake mangsuli telpon.
  
  "Apa sampeyan isih nendhang?"
  
  Swara Marsh nggawe dheweke pengin nabrak apa wae, nanging dheweke nindakake kanthi cara sing profesional. "Kita wis nerusake foto sampeyan."
  
  "Oh, apik tenan. Dadi, kita ngurutake iki sethithik. Muga-muga sampeyan entuk cemilan nalika ngenteni, amarga bagean sabanjure iki bisa uga mateni sampeyan.
  
  Drake watuk. "Sampeyan ngerti kita durung nyoba bom sampeyan."
  
  "Lan krungu, aku bisa ndeleng manawa sampeyan pengin alon-alon nalika sampeyan nyoba nyusul. Iki ora bakal kelakon, kanca anyarku. Iki ora kelakon babar pisan. Pulisi lan agen sampeyan, militer lan petugas pemadam kebakaran bisa uga dadi bagian saka mesin sing wis lenga apik, nanging isih dadi mesin, lan butuh sawetara wektu kanggo cepet. Dadi aku nggunakake wektu iki kanggo nyuwek sampeyan. Iku cukup nyenengake, percaya marang aku.
  
  "Apa sing dipikolehi Pythia saka kabeh iki?"
  
  Marsh ngangguk. "Oh, aku rumangsa ngerti yen klompok ragamuffin sing ora ana gunane iki bubar. Apa wis ana sing luwih pasti? Padha dipimpin déning pembunuh serial, stalker psycho, megalomaniac lan overlord cemburu. Kabeh padha dadi wong sing padha."
  
  Ing wektu iki, Alicia nyedhaki Drake. "Dadi ngomong marang kita - ngendi bajingan iki?"
  
  "Oh, cah anyar. Apa sampeyan pirang utawa Asia? Mbokmenawa pirang saka cara muni. Darling, yen aku ngerti ngendi dheweke, aku bakal ngidini sampeyan kulit dheweke urip. Tyler Webb tansah pengin siji bab. Dheweke ninggalake wong Pythians nalika dheweke ngerti ngendi bisa nemokake dheweke.
  
  "Sing ana ing pasar?" - Drake takon, saiki entuk wektu lan informasi.
  
  "Panggonan iki sarang njijiki, bener? Bayangake kabeh kesepakatan sing digawe ing kana sing bakal nyebabake jagad iki nganti pirang-pirang dekade.
  
  "Ramses ngedol sesuatu," ujare Drake, nyoba.
  
  "Ya wis. Lan aku yakin pate sosis Prancis sing angel wis ngandhani apa iku. Utawa sampeyan bisa tansah takon dheweke saiki.
  
  Dadi iki dikonfirmasi. Marsh mirsani wong-wong mau, sanajan dheweke ora duwe mripat ing restoran. Drake ngirim pesen singkat kanggo Moore. "Kepriye yen sampeyan ngandhani menyang ngendi Webb?"
  
  "Wah, serius, sapa aku, Fox News? Sabanjure kowe njaluk dhuwit marang aku."
  
  "Aku bakal ngrampungake bajingan teroris iki."
  
  "Lan bali menyang karya ing tangan." Marsh ngucapake tembung kasebut lan banjur katon nyenengake awake dhewe, dumadakan ngguyu. "Ngapunten, lelucon pribadi. Nanging saiki kita wis rampung karo bagean kontrol nguber. Saiki aku arep ngaturake panjalukku marang kowe."
  
  "Dadi mung ngandhani kita." Swarane Alicia keprungu kesel.
  
  "Apa sing lucu iki? Bom iki bakal njeblug yen aku ora puas. Sapa ngerti, sayang, aku bisa uga mutusake kanggo duwe sampeyan.
  
  Sakcepete, Alicia katon siap lunga, mripat lan ekspresine cukup kobong kanggo ngobong alas sing garing.
  
  "Aku pengin piyambak karo sampeyan," dheweke whispered.
  
  Maret ngaso, banjur cepet nerusake. "Museum Sejarah Alam, rong puluh menit."
  
  Drake nyetel jam tangane. "Banjur?"
  
  "Hmmm, opo?"
  
  "Iki minangka arsitektur sing apik banget."
  
  "Oh, yen sampeyan wis tekan adoh, aku nyaranake ngudani satpam lanang sing jenenge Jose Gonzalez. Salah siji saka partners kita jahitan panjalukku menyang lapisan saka jaket kang pungkasan wengi. Cara asli kanggo ngirim dokumen, ya, lan tanpa bali menyang pangirim.
  
  Drake ora mangsuli, biasane bingung.
  
  "Aku ngerti apa sing sampeyan pikirake," ujare Marsh, maneh nuduhake kapinteran sing luar biasa. "Napa ora mung ngirim foto lan menehi katrangan apa sing dikarepake? Inggih, aku wong sing aneh. Dheweke ngandhani yen aku duwe loro sisih, loro pikiran lan loro pasuryan, nanging aku luwih seneng ndeleng dheweke minangka rong kuwalitas sing kapisah. Siji bagean mlengkung, liyane mbengkongaken. Kowe ngerti karepku?"
  
  Drake watuk. "Mesthi aku ngerti sapa kowe."
  
  "Apik, banjur aku ngerti sampeyan bakal ngerti yen aku ndeleng mayit papat sampeyan robek-robek ing kira-kira pitulas menit, aku bakal ngrasakake seneng banget lan pegel banget. karo kowe. Lan saiki, pamit."
  
  Garis kasebut mati. Drake ngeklik jam tangane.
  
  Rong puluh menit.
  
  
  BAB rolas
  
  
  Hayden lan Kinimaka nglampahi wektu karo Ramses. Pangeran Teroris kaya-kaya ora ana ing sel sing ukurane enem kaki: reged, kusut lan, sanajan jelas kesel, maju mundur kaya singa sing dikurung. Hayden nyandhang waja awak, mriksa Glock lan peluru cadangan, lan njaluk Mano supaya padha. Wiwit saiki ora bakal ana kesempatan. Loro Ramses lan Maret dadi pinter banget kanggo disepelekake.
  
  Mbok menawa mitos teroris persis ing ngendi dheweke kepengin dadi.
  
  Hayden ragu, ragu banget. Pertempuran ing jero kastil lan patine pengawale sing nekat nuduhake sepira dheweke pengin uwal. Uga, apa ajining diri rusak? Apa dheweke ora kudu nekat kanggo ndandani karusakan? Mbokmenawa, nanging manungsa ora dirusak nganti ora bisa mbangun maneh. Hayden nyawang dheweke mlaku-mlaku nalika Kinimaka nggawa kursi plastik.
  
  "Ana senjata nuklir ing kutha iki," ujare Hayden. "Sing aku yakin sampeyan ngerti wiwit sampeyan nggawe kesepakatan karo Tyler Webb lan Julian Marsh. Sampeyan ana ing kutha iki, lan yen wektune teka, kita bakal nggawe manawa sampeyan ora ana ing lemah. Mesthine para pengikutmu ora ngerti yen sampeyan duwe sampeyan..." Dheweke nggantung ing kono.
  
  Ramses mandheg, mandeng dheweke kanthi mripat sing kesel. "Maksud sampeyan, mesthi, penipuan ing ngendi wong-wongku bakal mateni Marsh, tanggung jawab kanggo bom lan njeblug. Sampeyan kudu ngerti iki saka Webb lan pengawale, amarga mung dheweke sing ngerti. Lan sampeyan uga ngerti yen dheweke mung ngenteni dhawuhku." Dheweke manthuk-manthuk, kaya awake dhewe.
  
  Hayden ngenteni. Ramses pancen pinter, nanging ora ateges dheweke ora bakal kesandhung.
  
  "Dheweke bakal njeblug," ujare Ramses. "Dheweke bakal nggawe keputusan dhewe."
  
  "Kita bisa nggawe sawetara jam pungkasan meh ora bisa ditindakake," ujare Kinimaka.
  
  "Sampeyan ora bisa nggawe aku mbatalake iki," ujare Ramses. "Malah liwat torture. Aku ora bakal mungkasi bledosan iki."
  
  "Karepmu opo?" pitakone Hayden.
  
  "Bakal ana negosiasi."
  
  Dheweke sinau dheweke, peering intently menyang pasuryan saka mungsuh donya anyar. Wong-wong iki ora pengin imbalan apa-apa, ora pengin rembugan, lan dheweke percaya yen pati iku mung langkah menyang swarga. Where iki ninggalake kita?
  
  Tenan, ngendi? Dheweke fumbled kanggo gegaman dheweke. "Wong sing ora pengin apa-apa kajaba nindakake pembunuhan massal gampang ditangani," ujare. "Kanthi peluru ing sirah."
  
  Ramses nempelake raine menyang bar. "Banjur maju, bangsat Barat."
  
  Hayden ora perlu dadi ahli kanggo maca kegilaan lan semangat sing sumunar ing mripat sing ora duwe jiwa kasebut. Tanpa tembung liyane, dheweke ngganti topik lan metu saka kamar, kanthi ati-ati ngunci lawang njaba.
  
  Sampeyan ora bisa ngati-ati banget.
  
  Ing kamar sabanjuré ana sel Robert Price. Dheweke wis entuk ijin kanggo njaga sekretaris ing kene amarga ancaman sing bakal ditindakake lan peran potensial dheweke. Nalika dheweke lan Kinimaka mlebu ing kamar, Price mandeng angkuh.
  
  "Apa sampeyan ngerti babagan bom?" - dheweke takon. "Lan kenapa sampeyan ana ing Amazon, ngunjungi bazaar teroris?"
  
  Price lungguh ing kasur. "Aku butuh pengacara. Lan apa tegese? Bom?"
  
  "Bom nuklir," ujare Hayden. "Ing New York. Tulung awak dhewe, sampeyan. Tulung awak dhewe saiki kanthi ngandhani apa sing sampeyan ngerti."
  
  "Serius". Mripat Price mlengkung. "Aku ora ngerti apa-apa".
  
  "Sampeyan nindakake pengkhianatan," ujare Kinimaka, nyedhaki kamera. "Apa iki arep dikenang? Epitaph kanggo anak putu. Utawa sampeyan luwih seneng dikenal minangka peniten sing mbantu nylametake New York?
  
  "Ora ketompo carane manis sampeyan ngomong iku," swarane Price gumuruh kaya ula sing digulung. "Aku ora melu negosiasi babagan" bom "lan aku ora ngerti apa-apa. Saiki mangga, pengacaraku."
  
  "Aku bakal menehi sampeyan sawetara wektu," ujare Hayden. "Banjur aku arep nglebokake Ramses lan sampeyan bebarengan, ing sel sing padha. Sampeyan bisa nglawan iki. Ayo ndeleng sapa sing ngomong dhisik. Dheweke luwih seneng mati tinimbang urip, lan dheweke kepengin njupuk kabeh jiwa sing urip karo dheweke. Sampeyan? Priksa manawa sampeyan ora bunuh diri."
  
  Price ketoke agitated dening paling sawetara dheweke tembung. "Tanpa pengacara?"
  
  Hayden noleh. "Jebule kowe."
  
  Sekretaris njaga dheweke. Hayden ngunci dheweke ing njero lan banjur noleh menyang Mano. "Ana ide?"
  
  "Aku kepingin weruh yen Webb melu iki. Dheweke wis dadi tokoh ing salawas-lawase."
  
  "Saiki ora, Mano. Webb ora ngetutake kita maneh. Aku yakin iki kabeh Ramses lan Maret."
  
  "Lha terus piye?"
  
  "Aku ora ngerti kepiye carane bisa mbantu Drake lan wong lanang," ujare Hayden. "Tim wis ana ing tengah kabeh. Tanah kelairan ngurusi kabeh liyane, saka polisi nendhang lawang, menyang mata-mata sing ndhelikake dhuwit sing digayuh kanthi susah, kanggo mbangun tentara lan tekane NEST, Tim Dhukungan Darurat Nuklir. Polisi ana ing endi wae, karo kabeh sing diduweni. Sappers ing siyaga dhuwur. Kita kudu golek cara kanggo ngilangi Ramses."
  
  "Apa sampeyan ndeleng dheweke. Piyé caramu ngrusak wong sing ora preduli urip utawa mati?"
  
  Hayden mandheg nesu. "Kita kudu nyoba. Utawa luwih seneng nyerah? Saben uwong duwe pemicu. Cacing iki peduli babagan apa wae. Rejeki, gaya urip, kulawarga sing didhelikake? Mesthi ana sing bisa kita lakoni kanggo mbantu.
  
  Kinimaka pengin padha bisa nelpon ing expertise komputer Karin Blake, nanging wong wadon isih kejiret munggah ing regime Fort Bragg. "Ayo golek kerjaan."
  
  "Lan ndedonga supaya kita duwe wektu."
  
  "Dheweke ngenteni Ramses menehi go-ahead. Kita duwe sawetara wektu."
  
  "Sampeyan krungu kaya aku, Mano. Cepet utawa mengko bakal mateni Marsh lan njeblug.
  
  
  BAB TELUlas
  
  
  Dahl ngrungokake pesen komunikasi sing bertentangan nalika Smith nyopir mobil ing dalan-dalan Manhattan sing rame. Untunge ora usah adoh-adoh, lan ora kabeh arteri beton macet. Koyone kabeh tim informan melu, saka paling snitch ing kumuh kanggo paling sugih, milyarder bengkong lan kabeh ing antarane. Iki mimpin kanggo tumpukan saka laporan konflik, nanging ing ngarep padha nindakake kabeh bisa kanggo misahake dipercaya saka kleru.
  
  "Loro sel sing dikenal duwe hubungan sing cedhak karo masjid sing cedhak," ujare Moore marang Dahl liwat earpiece. Dheweke ndhikte alamat kasebut. "Kita duwe agen rahasia ing kana, sanajan dheweke isih anyar. Jarene papan iki wis sepi sedina muput."
  
  Dahl ora tau dadi wong sing bisa nganggep apa-apa. "Apa tegese iki ing terminologi masjid?"
  
  "Iki artine apa? Tegese, sial, menyang kana lan ngresiki paling ora siji sel Ramses."
  
  "Keterlibatan sipil?"
  
  "Ora akeh sing kudu diomongake. Nanging sapa wae sing ana ing kono mesthi ora bisa ngucapake shalat. Telusuri kabeh kamar sarana lan kamar lemah. Lan siyap-siyap. Pacarku ora kerep nggawe kesalahan, lan aku percaya intuisi babagan iki.
  
  Dal ngirim informasi lan ngetik koordinat menyang GPS. Begjanipun, padha meh ing ndhuwur masjid, lan Smith nguripake setir menyang curb.
  
  "Providence," ujare Lauren.
  
  "Jenengku marang katana lawasku." Kensi ngguyu, kelingan.
  
  Dahl ngencengi gesper rompi. "Kita wis siap? Sistem sing padha. We strike hard lan cepet, wong. Ora bakal ana welas asih".
  
  Smith mateni mesin. "Ora ana masalah karo aku."
  
  Isuk-isuk isih padha srawung nalika padha metu saka montor lan njelajah masjid ing sabrang dalan. Ing sacedhake ana ventilasi abang lan putih kanthi uap sing metu. Bangunan kasebut, sing ana ing persimpangan, diantrekake ing loro-lorone dalan, jendhela warna-warni lan bagian fasad sing elongated saka komunitas. Ing payon bangunan ana menara cilik, aneh lan meh garish ing latar mburi facades konkrit lingkungan. Mlebet saka dalan liwat sepasang lawang kaca.
  
  "Kita arep mlebu," ujare Dahl. "Saiki pindhah."
  
  Wong-wong mau kanthi sengaja nyabrang dalan, ngendheg lalu lintas kanthi tangan sing njulur. A ngaso saiki bisa biaya kabeh.
  
  "Panggonan sing apik," komentar Smith. "Pancen angel golek klompok sing ditemtokake ing kana."
  
  Dahl ngubungi Moore. "Kita ing panggonan. Apa sampeyan duwe apa-apa liyane kanggo kita?"
  
  "Ya wis. Wong lanangku njamin yen kamera ana ing njero lemah. Dheweke wis cedhak kanggo ditampa, nanging ora cukup cedhak kanggo mbantu kita saiki.
  
  Dahl nyritakake kabar kasebut nalika nyabrang trotoar liyane lan mbukak lawang ngarep masjid. Kanthi pangertèn sing luwih dhuwur, dheweke alon-alon pindhah menyang njero, mripate nyetel cahya sing rada surem. Tembok lan langit-langit putih nggambarake cahya, bebarengan karo lampu emas lan karpet corak abang lan emas. Kabeh iki dumunung ing mburi area registrasi, ing ngendi wong kasebut nyawang dheweke kanthi curiga sing ora jelas.
  
  "Saget kula byantu?"
  
  Dahl nuduhake ID SPEAR. "Ya mbak, bisa. Sampeyan bisa nggawa kita menyang lawang rahasia ing njero lemah.
  
  Resepsionis katon bingung. "Apa iki, guyonan?"
  
  "Minggir," Dahl ngulurake tangane.
  
  "Heh, aku ora bisa ngidini sampeyan-"
  
  Dahl ngangkat wong nganggo klambi lan diselehake ing meja. "Aku mikir aku ngomong minggir."
  
  Tim kasebut cepet-cepet liwat lan mlebu ing bangunan utama masjid. Wilayah kasebut kosong lan lawang ing mburi dikunci. Dahl ngenteni tutup saka Smith lan Kenzie lan banjur nyepak kaping pindho. Kayu-kayu kasebut pecah lan panel-panel kasebut tiba ing lantai. Nalika iku, keprungu swara rame lan rame saka foyer ing mburi. Tim njupuk posisi, nutupi wilayah. Telung detik liwati, banjur pasuryan lan helm komandan pasukan khusus metu saka mburi tembok sisih.
  
  "Sampeyan Dal?"
  
  Wong Swedia ngguyu. "Ya?"
  
  "Moore ngirim kita. HIT. Kita ing kene kanggo ndhukung game sampeyan."
  
  "Lakon kita?"
  
  "Ya wis. Informasi anyar. Sampeyan ana ing masjid sing salah, lan digali ing jero banget. Bakal njupuk serangan frontal kanggo ngalahake dheweke. Lan kita ngarahake sikil."
  
  Dahl ora seneng, nanging dheweke ngerti tata cara, tata krama kerja ing kene. Ora krasa yen pasukan khusus wis duwe papan sing luwih apik.
  
  "Tuduhna dalane," ujare Dahl.
  
  "We are. Masjid sing bener ana ing sebrang dalan."
  
  "Ing sisih liyane..." Dahl sumpah. "GPS omong kosong."
  
  "Dheweke cukup cedhak." Petugas kasebut ngangkat bahu. "Lan tembung sumpah basa Inggris iku nyenengake, nanging apa ora wektune kita mindhah kuldi kita?"
  
  Menit liwat nalika tim campuran lan mbentuk partai raid nalika padha nyabrang dalan maneh. Sawise dirakit, ora ana wektu liyane sing dibuwang. A serangan full-ukuran wiwit. Wong-wong mau nyerang ngarep gedhong, nuthuk lawang lan nyuwil lobi. Gelombang kapindho ngliwati wong-wong mau, nggoleki tengara sing wis dicritakake. Sawise lawang biru ditemokake, wong kasebut nyelehake bledug lan njeblug. Ana bledosan, luwih akeh tinimbang sing dikarepake Dahl, nanging kanthi radius sing dianggep jelas dening pasukan khusus.
  
  "Booby trap," ujare pimpinan. "Ana luwih akeh."
  
  Wong Swedia ambegan luwih gampang, wis ngerti regane agen rahasia lan saiki ora lali menehi hak. Pakaryan rahasia minangka salah sawijining cara polisi sing paling insidious lan fateful. Iki minangka agen langka lan terkenal sing bisa nyusup mungsuh lan nylametake nyawa.
  
  Pasukan khusus mlebu kamar sing meh rusak, banjur nguripake menyang lawang sing adoh. Iku mbukak lan nutupi sing cetha lawang mlebu ing ruang paling ngisor. Nalika wong pisanan nyedhaki, tembakan muni saka ngisor lan peluru ricocheted tengen kamar.
  
  Dahl nyawang Kensi. "Ana ide?"
  
  "Kowe takon aku? Kenapa?"
  
  "Mungkin amarga aku bisa mbayangno sampeyan duwe kamar kaya iki."
  
  "Aja ngetok-ngetok grumbul, sial, Dal, ya? Aku dudu penyelundup kewanmu. Aku ing kene mung amarga... amarga-"
  
  "Iya, kok neng kene?"
  
  "Aku pancene pengin ngerti. Mbok aku kudu budhal..." Dheweke mangu-mangu, banjur ambegan. "Ngrungokake, mbok menawa ana dalan liyane. Penjahat sing cerdas ora bakal mudhun ing kana tanpa dalan sing bisa dipercaya. Nanging karo sel teroris nyata? Sapa sing ngerti karo bajingan lampus kaya ngono?"
  
  "Kita ora duwe wektu kanggo mikir," ujare komandan pasukan khusus, lungguh ing jejere. "Iki rollerball kanggo wong-wong iki."
  
  Dahl mirsani tim kasebut narik granat flashbang nalika mikirake tembunge Kenzi. Sengaja kasar, dheweke percaya yen ing mburine ana ati sing peduli, utawa paling ora ana sisa-sisa sing rusak. Kensi butuh apa-apa kanggo mbantu nggabungake potongan kasebut - nanging suwene dheweke bisa nggoleki tanpa kelangan pangarep-arep? Mbok menawa kapal iki wis rusak.
  
  Tim SWAT menehi tandha yen dheweke wis siyap lan banjur ngetokke geni sing gila nggunakake tangga kayu. Nalika granat mumbul lan banjur njeblug, tim njupuk timbal, Dahl nyurung komandan kanggo posisi pole.
  
  Smith didorong liwat. "Ngalih bokongmu."
  
  Mlaku mudhun, padha langsung ketemu karo bedhil mesin. Dahl kejiret ing lantai rereget, sikil meja, lan kothak gegaman sadurunge sengaja ngusapake mudhun papat jubin saurutan, tarik pistol lan bali geni. Smith bengkong ing ngarepe, ngusapake menyang ngisor lan crawling menyang sisih. Tim SWAT maju saka mburi, jengkeng lan ora klelep ing garis geni. Peluru bali ditembak, voli agawe nembus ruang paling ngisor lan nyuwek-nyuwek tembok sing kandel. Nalika Dahl tekan lemah ing sisih ngisor, dheweke langsung ngapresiasi naskah kasebut.
  
  Ana papat anggota sel ing kene, sing cocog karo sing katon ing sel sadurunge. Telu padha dhengkul, getih mili metu saka kupinge, karo tangan ditempelake ing bathuk, nalika papat katon ora tatu lan murub banget marang penyerang. Bisa uga ana telu liyane sing nutupi dheweke, nanging Dahl langsung nemokake cara kanggo njaluk tahanan urip lan ngarahake penembake.
  
  "Oh ora!" Pimpinan pasukan khusus ora bisa diterangake kanthi cepet liwat dheweke.
  
  "Hey!" Dahl nelpon. "Apa-"
  
  Ing tengah-tengah neraka sing paling ala, mung wong sing wis ngalami sadurunge bisa tumindak tanpa ngaso. Pimpinan pasukan khusus cetha weruh tandha, soko menowo kanggo wong, lan mung mikir bab gesang kolega. Nalika Dahl narik pemicu dhewe, dheweke weruh teroris nyelehake granat sing diisi saka tangan siji lan mbuwang gegaman karo tangan liyane.
  
  "Kanggo Ramses!" - dheweke bengok.
  
  Ruang paling ngisor minangka jebakan pati, sawijining ruangan cilik ing ngendi makhluk-makhluk kasebut narik mangsane. Ana jebakan liyane sing kasebar ing kamar, jebakan sing bakal dipicu nalika bledosan pecahan. Dahl nembak teroris ing antarane mripate, sanajan dheweke ngerti yen patrap kasebut murni akademisi - ora bakal nylametake.
  
  Ora ana ing kamar cilik iki kanthi tembok bata, ing kahanan sing sempit, amarga detik-detik pungkasan ngetung sadurunge grenade njeblug.
  
  
  BAB PATLAS
  
  
  Dahl weruh donya terjun ing pepeteng. Dheweke weruh carane wektu alon kanggo crawling jangkah, carane deg-degan saben jantung urip diukur ing wayahe tanpa telas. Minangka granat mumbul, mundhakaken bledug lan rereget saka lantai ing mega jamur cilik, peluru mlebu ing tengkorak teroris, rattling watara sadurunge burst metu saka mburi lan nggebug tembok ing tengah sumbering amba saka getih. Awak lemes, urip wis ilang. Granat ambruk kanggo ricochet kapindho, lan Dahl wiwit mindhah bedhil saka pasuryan.
  
  Detik larang regane tetep.
  
  Teroris telu mau isih tumungkul, nggresah lan kalah, lan ora weruh apa sing bakal teka. Pasukan khusus nyoba nahan dorongan utawa munggah maneh ing undhak-undhakan.
  
  Smith nguripake marang Dahl, sesanti pungkasan gesangipun.
  
  Dahl ngerti yen Kensi, Lauren, lan Yorgi ana ing ndhuwur undhak-undhakan, lan sedhela dheweke ngarep-arep yen wis cukup adoh saka pusat gempa.
  
  Nanging, iki kabeh kanggo anak-anakku ...
  
  Grenade mbledhos ing puncak ricochet kapindho, swara momentarily paling banter Swedia tau krungu. Banjur kabeh swara dumadakan mati nalika pikirane ilang ...
  
  Mripate mandeng ngarep lan ora percaya apa sing dideleng.
  
  Pimpinan SWAT mlayu sakcepete, ngerti apa sing bakal teka lan nduweni tekad kanggo nylametake wong akeh, langsung ngerti yen dheweke mung wong sing bisa nindakake. Run-up dheweke ngangkat dheweke ing ndhuwur grenade, ngidini dheweke tiba langsung ing separo detik sadurunge njeblug. Liwat Kevlar, daging lan balung, detonated, nanging ora kenek sing ngadeg, chained kanggo panggonan ing kamar. Jeblugan kasebut diredam lan banjur mati.
  
  Dahl ngguyu, ora percaya karo mripate dhewe. Dedikasi kanca-kancane tansah ngasorake dheweke, nanging iki ana ing tingkat liyane.
  
  Aku ora... Aku malah ora ngerti jenenge.
  
  Nanging para teroris padha sujud ing ngarepe.
  
  Dahl mlayu mudhun ing sawetara undhak-undhakan pungkasan, luh mripate burem sanajan dheweke nendhang wong telu menyang mburi. Smith nyuwek jakete. Ora ana rompi mbledhos sing katon, nanging ana wong sing umpluk ing tutuk sanajan Smith dhengkul ing jejere. Sing liyane nggegirisi. Katelu dijepit ing lemah, ora obah. Dahl ketemu karo wong lanang sing nggegirisi, kaya tutup kutub, kanthi gething dhewe. Kenzi lumaku lan narik kawigatosane wong Swedia, ndeleng Dahl, mripate biru es sing cetha, adhem lan kebak emosi, nganti katon kaya malang sing amba lan thawing, lan mung mung bisa diucapake.
  
  "Dheweke nylametake kita kanthi ngurbanake awake dhewe. Aku... aku rumangsa cacat banget, sedhih banget yen dibandhingake karo dheweke."
  
  Dahl, ing salawas-lawase, ora nate ora bisa menehi komentar. Dheweke nindakake saiki.
  
  Smith nggoleki kabeh wong telu, nemokake granat, peluru lan senjata cilik. Kertas-kertas lan cathetan-cathetan ing kanthong padha remuk, mula wong-wong sing padha ngumpul mau padha ngobrak-abrik.
  
  Liyane nyedhaki pimpinane sing tiba, tumungkul. Siji wong tumungkul lan nyedhaki ndemek mburi petugas.
  
  Teroris katelu mati, ora preduli apa racun sing dijupuk, mung butuh wektu luwih suwe kanggo efek racun tinimbang kanggo kanca-kancane. Dahl mirsani kanthi impas. Nalika kupinge muni lan swarane Moore ngebaki sirahe, dheweke ngrungokake nanging ora bisa mikir jawaban.
  
  "Lima kamera," ujare Moore. "Sumber kita nemokake manawa Ramses mung duwe limang kamera. Sampeyan wis ngadhepi loro, sing isih ana telu. Apa sampeyan duwe informasi anyar kanggo aku, Dal? Halo? Apa sampeyan ana? Ana apa?"
  
  Edan Swedia mencet tombol cilik sing bisu Moore. Dheweke pengin ngucapake rasa hormat kanthi meneng saora-orane sawetara detik. Kaya kabeh wong lanang lan wadon ing kana, dheweke bisa slamet mung amarga pengorbanan gedhe saka wong siji. Wong iki ora bakal weruh awan utawa srengenge sing surup maneh, utawa ngrasakake angin sepoi-sepoi ing raine. Dahl bakal ngalami kanggo dheweke.
  
  Anggere dheweke isih urip.
  
  
  BAB LIMAlas
  
  
  pitulas menit.
  
  Drake ngetutake timbal Bo, ngiwa ing 59th lan langsung menyang kekacauan yaiku Columbus Circle. Gendéra-gendéra ngibar-ngibar saka gedhong-gedhong ing sisih kiwa, lan ing sisih tengené ana garis ijo sing dihiasi wit-witan. Ing ngarepe ana gedhong apartemen, biasane digawe saka kaca, cendhela-cendhelane katon sumringah ing sinar srengenge sing isih munggah. Taksi kuning macet ing pinggir dalan, sopire ngarep-arep bakal weruh sprinter papat sing nganggo busana apik mlaku-mlaku ing trotoar ing mburine, nanging Beau ora nglirik maneh wong kasebut. Lingkaran kasebut minangka ruang beton sing amba kanthi grojogan, patung lan papan lungguh. Turis mrene-mrene, ngemas tas ransel lan ngombe banyu. Drake ngethok tengah-tengah kelompok atlet sing kringet, banjur mlayu ing sangisore wit-witan sing nyedhiyakake paling sethithik iyub-iyub.
  
  Saka mripat prying.
  
  Kontras antarane lurung-lurung sing atos lan rame karo akeh ekstrem - gedung pencakar langit sing megah lan rame sing saingan kanggo papan ing antarane pasamuwan-pasamuwan tradisional ing sadawane kothak - lan katentreman lan ketenangan mutlak sing mrentah ing ijo ing sisih tengen ngebaki Drake kanthi rasa ora nyata. Carane edan iki panggonan? Pinten iki ngimpi? Bentenipun padha unimaginably nemen.
  
  Dheweke kepengin weruh kepiye Marsh ngawasi dheweke, nanging ora mikir banget. Iki bisa nyebabake pati wong. Mbalik ing omah, dheweke saiki nyoba nemokake saluran kasebut supaya bisa nglacak sumber kasebut.
  
  Orb sing padhang alon-alon noleh ngiwa nalika grup kasebut nyepetake. Alicia lan May mlaku cedhak mburi, nonton nanging ora bisa nggunakake kabeh kabisan ing jangkah iki. Mungsuh bisa ing ngendi wae, sapa wae. A sedan liwat karo jendhela tinted mbutuhake pengawasan nyedhaki, nanging ilang menyang kadohan.
  
  Drake mriksa wektu. Sisa sewelas menit.
  
  Lan durung wayahe dicenthang, kaping pindho. Bo kalem minangka bangunan werna abu-abu cahya sing Drake langsung dikenali katon liwat dalan. Isih mlaku, dheweke noleh menyang Alicia lan May. "Ing gedung sing padha nalika kita gelut nalika crita karo Odin. Sialan, rasane kaya urip wis liwati."
  
  "Helikopter ora ana ing sisih pinggir?" pitakone Alicia.
  
  "Oh ya, lan kita diserang dening Tyrannosaurus Rex."
  
  Museum Sejarah Alam ketoke relatif cilik saka sudut iki, misconception yen tau ana. Ana undhak-undhakan munggah saka trotoar menyang lawang ngarep, saiki diisi karo rombongan turis. Bau campuran diesel lan bensin nyerang wong-wong mau nalika mandheg ing pinggir dalan. Swara mesin, klakson klakson, lan kadang-kadang bengok-bengok isih nyiksa pikirane, nanging paling ora ana lalu lintas ing kene.
  
  "Aja mandheg saiki," ujare Alicia. "Kita ora ngerti ngendi keamanan bakal ana."
  
  Drake nyoba kanggo mungkasi lalu lintas lan ngidini kanggo nyabrang. "Muga-muga dheweke ora ujar yen dheweke lara."
  
  Kebeneran, lalu lintas sithik lan rombongan bisa nyabrang dalan kanthi gampang. Bareng wis tekan ngisor undhak-undhakan museum, banjur padha menek, nanging dumadakan mandheg nalika krungu swara ban sing banter ing mburine.
  
  Drake panginten: Pitung menit.
  
  Padha dadi pemandangan saka Madness unchecked. Wong papat mlumpat metu saka mobil, bedhil wis siyap. Drake nyoba nyingkiri, mlumpat saka lawang museum lan nyebarake pengunjung. Bo cepet-cepet narik senjata lan ngarahake mungsuh. Tembakan muni. Jerit-jerit nyuwek-nyuwek esuk.
  
  Drake mlumpat dhuwur lan mbuwang doyo kurang, Rolling nalika dheweke nggebug trotoar lan nglirwakake pain ngendi Pundhak wis njupuk pasukan lengkap awak. Penyerang mlumpat menyang hood sedan lan wis nyekeli Mai karo bedhil. Drake muter menyang mobil lan banjur ngadeg, untunge ana ing lengen saka bedhil. Panjenenganipun ngluwihi tangan, dadi luwih saka ancaman lan nuntut manungsa waé.
  
  Alicia mlayu kanthi cara liya, ngresiki langkah-langkah lan nyelehake patung Theodore Roosevelt ing antarane dheweke lan para penyerang. Nanging, padha murub, peluru nabrak menyang casting tembaga. Alicia narik senjata lan snuck watara sisih liyane. Wong loro iku saiki ing ndhuwur mobil, nggawe target sampurna. Warga sipil mlayu ing kabeh arah, ngresiki wilayah kasebut. Dheweke ngarahake teroris, sing tiba ing dhengkul, nanging aliran geni terus-terusan nyedhaki dheweke, meksa dheweke kanggo nutupi.
  
  May lan Bo squeezed menyang lengkungan indented cilik cedhak lawang utama museum, huddling tightly kanggo nyegah aliran peluru sing nyuwek dalan liwat watu. Beau ngadeg madhep tembok, ora bisa obah, nanging May katon metu, dheweke bali menyang Prancis.
  
  "Iki ... kikuk," Beauregard ngeluh.
  
  "Lan pancen begja sampeyan kurus kaya buluh," wangsulane Mai. Dheweke macet sirahe metu lan murub volley. "Sampeyan ngerti, nalika pisanan ketemu sampeyan, sampeyan katon kerep nyusup ing antarane retakan ing tembok."
  
  "Iki bakal mbiyantu saiki."
  
  "Kaya asap." Mai leaned metu maneh, bali geni. Peluru kasebut nglacak rute ing ndhuwur sirahe.
  
  "Apa kita bisa pindhah?"
  
  "Ora kajaba sampeyan pengin ditindhes."
  
  Drake ngerti yen dheweke ora duwe wektu kanggo nggunakake senjata dhewe, mula dheweke nyoba nyegat senjata mungsuh. Dheweke kasep ngerti yen dheweke ora bisa nyedhaki dheweke - wong lanang kasebut dhuwur banget - banjur dheweke weruh tong minyak kasebut nyedhaki dheweke.
  
  Ora ono ngendi-endi.
  
  Naluri nusuk dheweke kaya misil. Mundur, dheweke nendhang kaca mobil, mecah kaca, banjur mlebu ing njero nalika teroris mbukak geni. Ing mburine, trotoar berbusa. Drake squeezed liwat longkangan menyang jog sopir, kulit creaking, wangun saka kursi nggawe angel kanggo liwat. Dheweke ngerti apa sing bakal teka. Peluru kasebut nembus payon, kursi lan lantai mobil. Drake ngacak-acak luwih cepet. Kompartemen tengah kalebu kompartemen sarung tangan lan rong wadhah cangkir gedhe sing menehi barang kanggo dicekel nalika dheweke nyelehake awak menyang kursi penumpang. Peluru liyane tanpa ampun nyuwek payon. Drake njerit, nyoba kanggo tuku wektu. Aliran mandheg sedhela, nanging banjur, nalika Drake leaned bali lan mbukak jendhela, wiwit maneh karo kacepetan malah luwih.
  
  Drake munggah menyang kursi mburi, peluru kobong gash ing tengah mburi. Dheweke nemokake awake ing tumpukan sing ora rapi, ambegan lan ora duwe ide. Wektu ragu-ragu mesthi nyebabake penembake uga mandheg, banjur wong lanang kasebut mlebu geni Alicia. Drake mbukak kunci lawang mburi saka njero lan metu, pasuryan dikubur ing beton lan ora bisa ndeleng menyang ngendi.
  
  Kajaba...
  
  Ing ngisor mobil. Dheweke muter, meh ora pas ing ngisor kendaraan. Saiki dheweke weruh sasis ireng, pipa lan sistem pembuangan. Peluru liyane ditembak saka ndhuwur, nusuk celah ing antarane otot-otot sikil sing nyebar ing bentuk V. Drake ambegan, sisot lirih.
  
  Wong loro bisa main game iki.
  
  Ngalihake sikile, dheweke meksa awak supaya obah ing lemah menyang ngarep mobil, nggambar Glock nalika dheweke lunga. Banjur, ngarahake liwat bolongan peluru sadurunge, dheweke kira-kira ing ngendi wong kasebut. Dheweke nembak nem saurutan, ganti posisi rada saben wektu, banjur cepet metu saka mobil.
  
  Teroris mau tiba ing sandhinge, nggegem wetenge. Senapan tiba karo tabrakan ing sandhinge. Nalika dheweke kepengin banget, uga sabuke, Drake nembak dheweke ing jarak kosong. Resiko gedhe banget kanggo njupuk risiko, populasi banget rentan. Nyeri ing otot-otot dheweke nyiksa dheweke nalika dheweke berjuang ngadeg kanthi jejeg, ndeleng kap mobil.
  
  Alicia mlumpat saka mburi patung Roosevelt, nembakake pirang-pirang peluru sadurunge ilang maneh. Target dheweke ana ing ngarep mobil liyane. Loro teroris liyane nyoba ngarahake Mei lan Bo, sing kaya-kaya ditekan ing tembok, nanging tembakan sing akurat Mei nyegah para teroris.
  
  Drake ndeleng jam tangane.
  
  Rong menit.
  
  Padha bajingan uga lan saestu.
  
  
  BAB SENENG BELAS
  
  
  Drake njupuk teroris. Ngeculake HK, dheweke fokus marang wong loro sing ngganggu Bo lan May. Siji tiba langsung, uripe nyebar ing beton, pati angel kanggo ati sing atos. Sing liyane noleh ing wayah pungkasan, njupuk peluru, nanging isih bisa mbalekake tembakan. Drake ngetutake wong kasebut kanthi peluru, ninggalaké pati. Pungkasane, wong kasebut ora ana sing kudu dituju lan mandheg, banjur lungguh lan nembakake bledosan pungkasan ing arah Mei nalika bedhil Drake mungkasi ancamane.
  
  May weruh iki teka lan tackled Bo menyang lantai. Wong Prancis kasebut protes, ndharat ing tumpukan sing kikuk, nanging May nancepake dheweke kanthi sikut ing ndhuwur, nyegah dheweke ora obah. Potongan-potongan metu saka tembok sing ana ing endhas.
  
  Bo ngangguk. "Matur nuwun, Mai."
  
  "Inggih bu."
  
  Drake saiki wis narik kawigaten para teroris sing isih ana, nanging ora ana sing penting. Mung rasa wedi sing nggegirisi ing jiwane sing penting. Sing penting mung deg-degan sing nekat.
  
  Padha ora kejawab deadline.
  
  Semangate rada mundhak nalika weruh May lan Bo mlayu menyang museum, banjur Alicia metu saka pandhelikane kanggo ngirim teroris pungkasan menyang neraka raging sing pantes. Wong liya lagi getihen ing trotoar. Jiwa liyane ilang lan dikorbanake.
  
  Padha telas, wong iki. Padha segara badai.
  
  Drake banjur weruh teroris pungkasan, bisa uga mati, ngadeg lan stagger adoh. Drake mikir yen dheweke mesthi nganggo rompi. Dheweke ngarahake menyang pundhak sing swaying lan murub, nanging peluru ora kejawab target mung milimeter. Ambegan alon-alon, dheweke ngarahake tembakan kaping pindho. Saiki wong kasebut ambruk lan banjur ngadeg maneh, lan ing wayahe dheweke bledosan menyang wong akeh, penonton, warga lokal lan bocah-bocah nganggo kamera sing nyoba njupuk momen terkenal ing Facebook utawa Instagram.
  
  Drake langsung marani Alicia. "Dadi iki salah sawijining sel Ramses?"
  
  "Wong papat. Persis kaya sing diterangake Dahl. Iki bakal dadi sel katelu sing kita adhepi minangka tim.
  
  "Lan kita isih ora ngerti syarat-syarat Maret."
  
  Alicia nyawang dalan-dalan, dalan lan mobil-mobil sing macet. Dheweke banjur noleh nalika njerit May narik perhatiane.
  
  "Kita duwe pengawal!"
  
  Drake cepet-cepet munggah ing undhak-undhakan, sirah mudhun, malah ora nyoba kanggo nyelehake senjata. Iki kabeh, iki kabeh donya. Yen Marsh nelpon, dheweke bisa uga-
  
  Jose Gonzalez ngulungake ponsel. "Apa sampeyan wong Inggris padha?"
  
  Drake nutup mripate lan sijine piranti ing kuping. "Raya. Sampeyan ngucapake s-"
  
  Tawa Pythia nyelani dheweke. "Saiki, saiki, aja nganggo tembung kutukan sing umum. Ipat-ipat iku kanggo wong sing ora duwe pendidikan, utawa kaya sing dakkandhakake. Utawa kosok baline? Nanging sugeng, kanca anyarku, sampeyan wis urip!"
  
  "Butuh luwih saka sawetara pukulan kanggo ngalahake kita."
  
  "Oh, kula yakin. Apa bom nuklir bisa nindakake iki?
  
  Drake rumangsa bisa nerusake omongane sing nesu ing salawas-lawase, nanging dheweke ngupayakake kanthi sadar kanggo nutup cangkeme. Alicia, May, lan Beau ngubengi telpon nalika Jose Gonzalez nonton kanthi rasa ngarep-arep.
  
  "Kucing nguntal ilatmu? Oh, lan hey, kenapa sampeyan ora mangsuli telpon Gonzalez?"
  
  Drake nggigit lambe ndhuwur nganti getih wiwit mili. "Aku nang kene."
  
  "Ya wis, aku weruh. Nanging sampeyan ana ing ngendi ... um ... patang menit kepungkur?"
  
  Drake tetep meneng.
  
  "Jose tuwa sing miskin kudu mangsuli telpon dhewe. Aku ora ngerti apa sing dakkandhakake.
  
  Drake nyoba ngganggu Marsh. "Kita duwe jaket. Ngendi-"
  
  "Sampeyan ora ngrungokake aku, Inggris. Kowe telat. Kowe ngelingi hukuman telat?"
  
  "Raya. Mungkasi ngapusi. Apa panjalukmu kaleksanan apa ora?"
  
  "Panjalukku? Inggih, mesthi bakal rampung nalika aku mutusaké aku apik lan siap. Saiki, kowe telu, dadi prajurit sing apik lan ngenteni ing kana. Aku mung bakal pesen sawetara takeaways."
  
  Drake sumpah. "Aja ngono. Kowe aja wani-wani ngono!"
  
  "Cepet ngomong."
  
  Garis kasebut mati. Drake mentheleng menyang telung pasang mata angker lan temen maujud sing padha mung bayangan saka dhewe. Padha gagal.
  
  Kanthi usaha gedhe, dheweke bisa njaga awake dhewe supaya ora ngrusak telpon. Alicia njupuk dhewe kanggo nglaporake ancaman sing bakal teka menyang Tanah Air. Mai nggawe Gonzales nyopot jakete.
  
  "Ayo iki rampung karo," dheweke ngandika. "Kita ngatasi apa sing ana ing ngarep kita lan nyiapake apa sing bakal kedadeyan sabanjure."
  
  Drake mindai cakrawala, beton lan wit-witan, adoh ing pikiran lan atine, remuk dening idea banget saka maksud Maret. Wong sing ora salah bakal mati ing sawetara menit sabanjure, lan yen gagal maneh, bakal ana maneh.
  
  "Maret arep njeblug bom iki," ujare. "Apa wae sing diomongake. Yen ora ketemu, jagad kabeh bakal nandhang sangsara. Kita ngadeg ing pinggir banget ... "
  
  
  BAB pitulas
  
  
  March ngguyu lan nutup telpon karo flourish. Zoey dipencet dhéwé malah nyedhaki dheweke. "Sampeyan mesthi nuduhake dheweke," dheweke purred.
  
  "Oh ya, lan saiki aku bakal nuduhake dheweke luwih akeh."
  
  Marsh njupuk HP burner liyane lan mriksa nomer sing wis disimpen ing memori. Amarga yakin yen iki sing dibutuhake, dheweke cepet-cepet nelpon lan ngenteni. Swara sing mangsuli, kasar lan nyengsemake, dikonfirmasi pangarep-arep.
  
  "Sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake," ujare.
  
  "siji? Utawa loro?
  
  "Loro, kaya sing wis disepakati. Banjur maju yen aku butuh kowe maneh."
  
  "Mesthine, bos. Aku tetep nganyari liwat aplikasi ponselku. Aku mesthi bakal seneng sawetara tumindak kasebut.
  
  March ngangguk. "Apa sampeyan teroris, Stephen?"
  
  "Oalah, aku ora bakal mlebu kelas iki. Ora temenan."
  
  "Nlakoni tugas sing wis dibayar. Saiki."
  
  Marsh ngalih salah siji saka layar menyang kamera kutha, mung piranti ndjogo mini sing bisnis tetanggan digunakake kanggo njaga mripat ing sing teka lan arep ing trotoar. Stephen bakal nyebabake kekacauan ing dalan tartamtu iki, lan Marsh pengin nonton.
  
  Zoe miring, nyoba kanggo ndeleng luwih apik. "Dadi, apa maneh sing bakal kita lakoni dina iki?"
  
  Mripate March mlengkung. "Apa iki ora cukup kanggo sampeyan? Lan sampeyan dumadakan koyone rada alus, sethitik pliable kanggo wong wadon diundang kanggo nggabungake Pythias ala amba, Miss Zoe Shears. Kenapa iki? Apa merga kowe seneng karo kegilaanku?"
  
  "Aku mikir ngono. Lan luwih saka mung sethithik. Mungkin sampanye menyang sirahku."
  
  "Nggih. Saiki meneng lan nonton."
  
  Sawetara wektu sabanjure kedadeyan kaya sing dikarepake Marsh. Wong lanang lan wadon sing normal bakal kaget karo apa sing dideleng, sanajan sing angel, nanging Marsh lan Shears ndeleng kanthi detasmen sing adhem. Banjur njupuk Marsh mung limang menit kanggo nyimpen dawane lan dikirim menyang Inggris liwat pesen video karo cathetan ditempelake: Kirimi iki kanggo Tanah kelairan. Aku bakal hubungi sampeyan enggal.
  
  Dheweke mbungkus tangan siji ing Zoe. Bareng padha sinau skenario nguber ing ngisor iki, ing ngendi wong Inggris lan telung antek dheweke ngerti yen dheweke bakal telat sadurunge miwiti. Sempurno. Lan lam ing pungkasan ... punika priceless.
  
  Marsh kelingan yen ana wong liya ing kamar. Sel Ramses utama lan anggotane. Dheweke lungguh kanthi tenang ing pojok apartemen nganti meh ora kelingan raine.
  
  "Hey," panggilnya. "Wanita wis metu saka sampanye. Apa salah siji saka sampeyan tramp bisa ngresiki?"
  
  Ana wong ngadeg, mripate kebak rasa nistha nganti Marsh ndredeg. Nanging ekspresi kasebut cepet-cepet ditutupi lan dadi geleng-geleng kepala. "Mesthi bisa".
  
  "Sempurno. Siji botol maneh kudu cukup."
  
  
  BAB wolulas
  
  
  Drake mirsani nalika Mai unzipped jaket pengawal nalika dheweke nggoleki dhaptar panjaluk. Alicia lan Beau mindai akeh kumpul, meh tartamtu sing pungkasan isih anggota sel katelu bakal nggawe sawetara jenis pamindhahan. Tanah kelairan lagi mlaku mung rong menit. Ing sacedhake, sirine muni nalika polisi padha kumpul. Drake ngerti yen saiki kedadeyan klimaks bakal nggawe kabeh warga New York kaget lan para turis kaget. Bisa uga dadi ide sing apik yen wong ora ana ing dalan, nanging apa maneh sing bisa ditindakake dening Gedung Putih?
  
  Drone karo detektor radiasi ngubengi langit. Detektor logam mandheg saben wong sing pantes diwenehi perhatian, lan akeh sing ora. Tentara lan NEST ana ing kene. Ana akeh agen sing mlaku-mlaku ing dalan sing kaya rapat para veteran. Yen Departemen Dalam Negeri, FBI, CIA lan NSA wis nindakake pakaryan kanthi bener, Marsh mesthi ditemokake.
  
  Drake ndeleng jam tangane. Kurang luwih saka jam wis liwati wiwit ngipi elek iki diwiwiti.
  
  Iki kabeh?
  
  Alicia nyenggol dheweke. "Dheweke nemokake soko."
  
  Drake mirsani nalika Mai njupuk bagéyan kertas lempitan saka jaket rusak Gonzalez.
  
  Wong New York meringis ndeleng dheweke lan njupuk lengen klambi sing robek ing saben tangane. "Apa kutha bakal menehi ganti rugi ... kompensasi-"
  
  "Kutha bisa menehi saran," ujare Alicia kanthi tegas. "Besuk nganggo lenga anget sithik. Aja mbayar perusahaan sing ala.
  
  Gonzales meneng lan mlayu.
  
  Drake mlaku nganti Mei. Panjaluk Marsh dicithak ing lembar A4 putih kanthi font paling gedhe. Sakabèhé padha cantik suta.
  
  "Lima atus yuta dolar," Mai maca. "Lan ora ana liyane".
  
  Ing ngisor panjaluk kasebut ana ukara sing ditulis nganggo tulisan tangan cilik sing kontras.
  
  "Rincian bakal diterusake kanthi cepet."
  
  Drake ngerti persis apa tegese. "Dheweke bakal ngirim kita nguber liyane sing ora mungkin."
  
  Beauregard mirsani wong akeh. "Lan kita, tanpa mangu, tetep diawasi. Mesthi kita bakal gagal maneh ing wektu iki."
  
  Drake ora ngetung nomer ponsel sing diunggahake dening wong akeh, banjur krungu swara pesen ing ponsel lan mriksa layar. Malah sadurunge dheweke ngeklik link video kasebut, kulit sirahe wiwit gatel kanthi rasa ngarep-arep. "Guys," ngandika lan nyekel piranti ing lengen dawa nalika padha crowded watara.
  
  Foto iku grainy lan ireng lan putih, nanging kamera iki ajeg lan cetha nuduhake salah siji saka ngipi elek Drake paling awon. "Ora ana gunane," ujare. "Mateni wong sing ora ngerti apa sing kedadeyan. Iki ora kanggo meden-medeni, iki ora kanggo MediaWiki. Iki kanggo..." Dheweke ora bisa nerusake.
  
  "Iku apik," Mai ambegan. "Kita ngeduk luwih akeh feeder ngisor iki saben dina. Lan sing paling ala yaiku dheweke manggon ing tengah-tengah komunitas kita.
  
  Drake ora mbuwang menit lan ngirim link menyang Tanah kelairan. Kasunyatan yen Marsh kayane bisa narik nomer ponsel saka udara sing tipis ora nggumunake amarga kabeh sing wis ditindakake nganti saiki. Teroris sing nulungi dheweke jelas luwih akeh tinimbang prajurit mlaku.
  
  Drake ndeleng polisi nindakake tugase. Alicia nyedhaki dheweke, banjur kanthi acak narik sikile celonone. "Apa sampeyan ndeleng iki?" - dheweke ngandika ing swara sing-song. "Aku ngerti nalika sampeyan nyoba nyepak bokongku ing ara-ara samun. Lan isih seger banget. Sepira cepete perkara iki maju."
  
  Tembung dheweke nggawe luwih saka siji kesan ing Drake. Ana memori sambungan, atraksi anyar; kesimpulan kanggo Mei lan Bo sing ana kedadeyan ing antarane; lan referensi sing luwih jelas babagan uripe dhewe nganti saiki - sepira cepet gerakane lan carane dheweke nyoba alon-alon.
  
  Ing garis langsung geni.
  
  "Yen kita slamet iki," ujare. "Tim SPEAR istirahat seminggu."
  
  "Torsty wis dipesen tiket menyang Barbados," ujare Alicia.
  
  "Apa sing kedadeyan ing ara-ara samun?" Mai mikir.
  
  Drake ndeleng jam tangane, banjur ing telpon, kejiret ing wayahe aneh lan surealis. Ngadhepi pati sing ora perlu lan ancaman sing saya tambah, kanthi nguber tanpa wates lan perang sing kejam, dheweke saiki nendhang tumit lan dipeksa sawetara menit. Mesthine, dheweke butuh wektu kanggo nyingkirake ketegangan, rasa kuwatir sing tuwuh sing pungkasane bisa nyebabake pati ... Nanging cara Alicia nindakake iki mesthi ora konvensional.
  
  "bikini kab. Pantai. Ombak biru," ujare Alicia. "Aku iki".
  
  "Apa sampeyan njupuk kanca anyar sing paling apik karo sampeyan?" Mai mesem. "Kenzie?"
  
  "Sampeyan ngerti, Alicia, Aku ora mikir Dahl dipesen liburan tim," Drake ngandika, mung setengah guyon. "Luwih kaya liburan kulawarga."
  
  Alicia ngguyu. "Bajingan apa. Kita Keluarga".
  
  "Ya, nanging ora kaya sing dikarepake. Sampeyan ngerti, Joanna lan Dahl butuh wektu.
  
  Nanging Alicia saiki mandeng Mei. "Lan kanggo nanggepi ejekan awal kasebut, Sprite, ora, aku mikir babagan njupuk Drakey. Apa cocog karo sampeyan?"
  
  Drake cepet-cepet noleh, ngempet lambene karo singsot. Ing mburi dheweke krungu komentar Bo.
  
  "Apa iki tegese sampeyan lan aku wis rampung saiki?"
  
  Swarane May tetep kalem. "Aku mikir yen Matt mutusake."
  
  Oh matur nuwun. Matur nuwun kanthi sanget, sial.
  
  Dheweke muni meh lega nalika telpon dhewe muni. "Ya?"
  
  "Maret kene. Apa prajurit cilikku wis siyap mlayu cepet?"
  
  "Kowe mateni wong-wong sing ora salah kuwi. Nalika kita ketemu, aku bakal weruh yen sampeyan bakal mangsuli babagan iki.
  
  "Ora, kanca, kowe arep mangsuli. Sampeyan maca syaratku, ta? Limang atus yuta. Iku jumlah sing cukup kanggo kutha sing kebak wong lanang, wadon lan kutu buku cilik."
  
  Drake nutup mripate, gremet untune. "Sabanjure apa?"
  
  "Rincian pembayaran, mesthi. Pindhah menyang stasiun tengah. Dheweke ngenteni ing salah sawijining kafe tengah. Dheweke nyebutake jeneng. "Lempitan kanthi rapi lan diselehake ing amplop sing ditempelake ing sisih ngisor meja pungkasan ing sisih mburi konter. Percaya karo aku, sampeyan bakal ngerti yen wis tekan kono.
  
  "Apa yen kita ora nindakake iki?" Drake ora lali bab anggota sel oncat, utawa orane paling ora rong sel liyane.
  
  "Banjur aku bakal nelpon kuldi sabanjuré kanggo nggawa beban lan njeblug toko donat. Apa cocog karo sampeyan?"
  
  Drake sedhela fantasized apa kang bisa nindakake kanggo Marsh sawise padha dijupuk wong. "Suwene suwene?"
  
  "Oh, sepuluh menit kudu cukup."
  
  "Sepuluh menit? Iki omong kosong, Maret, lan sampeyan ngerti. Stasiun Central luwih saka rong puluh menit saka kene. Mungkin ping pindho."
  
  "Aku ora tau ngomong sampeyan kudu lunga."
  
  Drake ngangkat tinju. Padha diatur kanggo gagal, lan kabeh padha ngerti.
  
  "Aku bakal ngomong apa," ujare Marsh. "Kanggo mbuktekake manawa aku bisa nampung, aku bakal ngganti iki dadi rolas menit. Lan ngitung..."
  
  Drake mulai mlayu.
  
  
  BAB SANANG BELAS
  
  
  Drake mlayu metu menyang dalan nalika Beau lagi ngetik koordinat Grand Central Station menyang GPS. Alicia lan May mlayu selangkah. Nanging, wektu iki, Drake ora ngrencanakake lelungan kanthi hooves. Senadyan jadwal sing luar biasa sing ditemtokake dening Marsh, upaya kasebut kudu ditindakake. Telung mobil ditinggal ing cedhak museum, loro Corolla lan Civic. Yorkshireman ora nglirik maneh. Sing dikarepake yaiku ...
  
  "Mlebu!" Alicia ngadeg ing lawang Civic sing mbukak.
  
  "Iku ora cukup kelangan," ngandika.
  
  "Kita ora bisa mbuwang wektu ngadeg ing kene ngenteni-"
  
  "Cukup," Drake weruh ing mburi jaran lan kreta sing mlaku alon-alon sing mentas metu saka Central Park menyang ngendi truk pickup F150 sing kuat idling ing pinggir dalan.
  
  Dheweke kesusu nyedhaki dheweke.
  
  Alicia lan May kesusu sawise. "Apa dheweke ngapusi aku?" Alicia mbukak tirade ing Mei. "Ora mungkin aku nunggang jaran. Ora tau!"
  
  Wong-wong mau nyabrang kewan kasebut lan cepet-cepet njaluk sopir supaya nyilih mobil. Drake stopped ing pedal gas, kobong karet nalika dheweke ditarik adoh saka curb. Beau nuding sisih tengen.
  
  "Numpak liwat Central Park. Iki 79th Street transverse lan ndadékaké menyang Madison Avenue.
  
  "Aku seneng lagu iki," ujare Alicia. "Tiffany nang endi? Aku luwe."
  
  Beau menehi dheweke katon aneh. "Iki dudu restoran, Miles."
  
  "Lan Madison Avenue minangka grup pop," ujare Drake. "Ing pimpinan Cheney Coates. Kaya-kaya ana sing bisa nglalekake dheweke." Dheweke ngulu, dumadakan kelingan.
  
  Alicia ngguyu. "Omong kosong. Aku mung arep mandheg nyoba kanggo ngenthengake swasana ati. Ana alesan kanggo iki, Drakes? Apa dheweke sundel?"
  
  "Heh, terus!" Dheweke ngarahake mobil sing nyepetake menyang 79th Street, yaiku siji-sijine jalur lebar sing diubengi tembok dhuwur kanthi wit-witan. "Pinup mbok. Lan presenter sing apik banget.
  
  "Awas!"
  
  Peringatan Mei nylametake mobil kasebut nalika Silverado nyabrang ing cadangan tengah sing dhuwure inci lan nyoba nyerang. Drake ngeweruhi pasuryan konco setir - anggota pungkasan saka sel katelu. Dheweke nglangkahi pedal gas, meksa kabeh wong bali menyang kursine nalika mobil liyane noleh lan ngoyak. Ujug-ujug balapan liwat Central Park njupuk alam sing luwih agawe.
  
  Sopir Silverado nyopir kanthi sembrono. Drake alon-alon kanggo ngliwati sawetara taksi, nanging sing ngoyak njupuk kesempatan kanggo nabrak wong saka mburi. F150 jerked lan swerved, nanging banjur mbenerake dhewe tanpa masalah. The Silverado kenek mendhoan, ngirim muter menyang dalan liyane ngendi tabrakan menyang tembok penahan. Drake noleh cepet ngiwa, banjur nengen kanggo ngliwati garis taksi, lan banjur nyepetake menyang dalan mbukak.
  
  Teroris sing ana ing mburine metu saka jendela karo pistol ing tangane.
  
  "Mudhun!" Drake njerit.
  
  Peluru nembus saben permukaan - mobil, dalan, tembok lan wit-witan. Wong lanang iku ana ing jejere awake dhewe kanthi nesu, bungah lan bisa uga gething, ora peduli karo karusakan sing ditindakake. Beau, sing lungguh ing kursi mburi F150, ditarik metu Glock lan dijupuk metu jendhela mburi. Hawa adhem nyembur menyang kabin.
  
  Deretan bangunan katon ing sisih kiwa, banjur sawetara wong mlaku mlaku ing trotoar ing ngarep. Drake saiki mung ndeleng pilihan Sétan - mati sing ora disengaja saka wong sing liwat utawa telat menyang Stasiun Grand Central lan ngadhepi akibate.
  
  Sisa wolung menit.
  
  Nguripake menyang 79th Street, Drake weruh trowongan cendhak ing ngarep kanthi cabang-cabang ijo sing nggantung. Nalika padha mlebu ing pepeteng sedhela, dheweke mbanting pedal rem, ngarep-arep sing nguber bakal nabrak tembok utawa paling ora bakal kelangan bedhil ing kekacauan. Nanging, dheweke ngubengi wong-wong mau, nyopir hard, njupuk metu saka jendhela sisih nalika liwat.
  
  Kabeh padha mlengkung nalika jendhelane dhewe-dhewe muni, singsot peluru meh mati sadurunge krungu. Saiki Alicia dhewe macet sirahe metu, ngarahke bedhil lan murub ing Silverado. Ing ngarep dheweke nyepetake lan banjur alon-alon. Drake kanthi cepet nutup celah kasebut. Jembatan liyane wis katon lan lalu lintas saiki stabil ing sisih loro garis kuning ganda. Drake nutup celah nganti sayap dhewe meh ndemek mburi mobil liyane.
  
  Teroris kasebut nguripake awak lan ngarahake pistol ing pundhake.
  
  Alicia murub pisanan, peluru mecah kaca mburi Silverado. Sopir mesthi kaget amarga mobile nyolong, meh nyopir ing lalu lintas lan njalari klakson njeblug merdu. Alicia malah nyedhak.
  
  "Iki potongan rambut pirang sing mabur," ujare May. "Cukup ngelingake aku. Apa sing diarani saiki? Iki... collie?"
  
  nembak liyane. Teroris mbales tembakan. Drake nggunakake teknik nyopir evasive kanthi aman. Lalu lintas ing ngarep wis tipis maneh, lan dheweke njupuk kesempatan kanggo nyusul Silverado, ngowahi menyang dalan sing bakal teka. Ing mburine, May gulung mudhun jendhela lan mbongkar klip menyang mobil liyane. Drake leaned bali lan sinau pemandangan saka mburi.
  
  "Iku isih teka."
  
  Dumadakan Central Park rampung lan persimpangan Fifth Avenue sing sibuk katon metu. Mobil alon-alon, mandheg, lan wong-wong sing mlaku-mlaku mlaku ing prapatan lan baris ing trotoar. Drake cepet-cepet nyawang lampu rem sing dicet kuning, sing saiki ijo.
  
  Bus putih sing dawa banget ana ing sisih loro Fifth Avenue. Drake mbanting rem, nanging teroris nabrak lampu mburi maneh. Liwat setang, dheweke felt bodho mburi, weruh potensial bilai lan ditarik metu saka muter kanggo ngranggeh kontrol. Mobil straightened metu liwat prapatan, Silverado mung inchi konco.
  
  Bis kasebut nyoba metu ing ngarepe, lan Drake ora duwe pilihan kajaba nyopir mudhun ing sisih kiwa lan menyang tengah dalan. Metal scraped lan kaca pecah ing puterane. The Silverado tabrakan menyang wong sabanjuré.
  
  "Lima menit," ujare Bo lirih.
  
  Tanpa mbuwang wektu, dheweke nambah kacepetan. Madison Avenue rauh katon, façade werna abu-abu saka Chase Bank lan J.Crew ireng ngisi lapangan sesanti ahead.
  
  "Loro maneh," ujare Bo.
  
  Bareng, mobil balap mlayu saka celah cilik nganti celah cilik, mbanting mobil ing sisih lan ngubengi alangan sing luwih alon. Drake terus-terusan menet klakson, pengin duwe sawetara jenis sirine, lan Alicia dijupuk menyang udhara kanggo meksa pejalan kaki lan pembalap kanggo cepet pindhah adoh. Mobil NYPD wis nggero, ninggalake jejak karusakan. Dhèwèké wis nggatèkaké yèn kendharaan sing kaya-kaya dijèni mung mobil-mobil pemadam kebakaran abang sing gedhé.
  
  "Ngarep," ujare Bo.
  
  "Get it," Drake weruh dalan sing tumuju ing Lexington Avenue lan mlayu menyang kono. Miwiti mesin, dheweke cepet-cepet nyopir mobil ing pojok. Kumelun kebul-kebul saka ban, njalari wong-wong padha bengok-bengok ing pinggir dalan. Ing dalan anyar, mobil diparkir kanthi rapet ing loro-lorone, lan kekacauan ing platform, van lan dalan siji-sijine malah dadi pembalap sing paling apik.
  
  "Ora adoh," ujare Bo.
  
  Drake weruh kasempatan ahead minangka lalu lintas thinned. "May," ujare. "Apa sampeyan ingat Bangkok?"
  
  Minangka mulus kaya ngoper ing supercar, Mai nglebokake majalah anyar menyang Glock dheweke lan mbukak sabuk pengaman, pindhah ing kursi. Alicia natap Drake lan Drake natap kaca spion. The Silverado nutup kanthi kabeh kekuatan, nyoba kanggo ram nalika padha nyedhaki Grand Central Station lan akeh swarming.
  
  Mai lungguh ing kursi, condong metu saka jendhela mburi saiki rusak lan miwiti push.
  
  Alicia natap Drake. "Bangkok?"
  
  "Iku ora kaya sing sampeyan pikirake."
  
  "Oh, ora tau kelakon. Sampeyan bakal ngandhani yen kedadeyan ing Thailand bakal terus kedadeyan ing Thailand.
  
  Mai mlumpat liwat celah cilik, nyuwek sandhangane nanging meksa awak kanggo pindhah. Drake weruh wayahe angin kenek dheweke, wedhi stinging mripate. Dheweke weruh wayahe teroris ngoyak blinked kaget.
  
  Silverado nyedhaki, kaget banget.
  
  Mai mlumpat menyang mburi truk, sikil nyebar, lan ngangkat senjata. Dheweke njupuk target lan banjur miwiti njupuk saka mburi truk, peluru pecah kaca mobil liyane. Bangunan, bis lan tiang lampu liwat kanthi santai. Mai ditarik pemicu maneh lan maneh, oblivious kanggo angin lan obahe mobil, fokus mung ing wong sing digunakake bakal matèni wong.
  
  Drake tetep setir minangka ajeg sabisa, tetep kacepetan pancet. Wektu iki, ora ana mobil siji-sijia sing liwat ing ngarepe, kaya sing wis didongakake. May ngadeg kanthi mantep, konsentrasi mesthi fokus ing siji-sijine. Drake minangka pandhuane.
  
  "Saiki!" - dheweke bengok ing ndhuwur swara.
  
  Alicia noleh kaya bocah sing nyelehake permen saka mburi kursine. "Apa sing bakal ditindakake dheweke?"
  
  Drake ngetrapake rem kanthi alon-alon, saben milimeter. Mai masang klip kapindho lan banjur mlayu munggah amben truk, langsung menyang lawang mburi. Mripat sopir Silverado tambah saya gedhe nalika weruh ana ninja liar sing mlayu langsung menyang mobil sing nyepetake saka liyane!
  
  Mai tekan lawang mburi lan mlumpat menyang udhara, swinging dheweke sikil lan flailing tangan. Ana wayahe sadurunge gravitasi ditarik dheweke mudhun, minangka dheweke arced gracefully liwat udhara lancip, epitome saka siluman, skill lan kaendahan, nanging banjur sank akeh banget dhateng hood saka mobil wong liya. Dheweke langsung mbengkongaken, ngidini sikil lan dhengkul kanggo njupuk jotosan lan njaga imbangan. Mendarat ing logam sing ora bisa diendhani ora gampang, lan Mai cepet-cepet maju menyang kaca ngarep sing bergerigi.
  
  Sopir Silverado mbanting rem, nanging isih bisa ngarahake bedhil menyang raine.
  
  Mai nyebar dhengkul minangka impact dadakan liwat dheweke, ngiyataken utomo lan pundak. Gegaman dheweke tetep ing tangane, wis nuding teroris. Rong tembakan lan dheweke wheezed, sikil isih ing pedal rem, getih soaking ngarepe klambi lan slumped maju.
  
  Mai nyusup menyang kap mobil, tekan ing kaca ngarep lan narik sopir metu. Ora ana cara dheweke bakal ngidini dheweke mulihake kekuwatane. Mripat kang kapenuhan pain ketemu dheweke lan nyoba kanggo fixate.
  
  "Piye... piye kabare-"
  
  Mai punched ing pasuryan. Dheweke banjur terus nalika mobil tabrakan ing mburi Drake. Wong Inggris kasebut sengaja alon-alon 'nyekel' mobil sing nyopir dhewe sadurunge nguripake menyang arah sing mbebayani lan acak.
  
  "Dadi iki sing ditindakake ing Bangkok?" pitakone Alicia.
  
  "Soko kaya ngono".
  
  "Lan apa sing kedadeyan sabanjure?"
  
  Drake noleh. "Aku ora ngerti, tresna."
  
  Padha ngayunke lawang mbukak, pindho parkir jejere mendhoan, minangka cedhak Grand Central Station minangka padha bisa njaluk. Wong-wong sipil padha mundur, nggeguyu. Sing pinter mbalik mlayu. Welasan liyane njupuk ponsel lan wiwit njupuk foto. Drake mlumpat metu menyang trotoar lan langsung mlaku.
  
  "Wektu wis rampung," Beauregard muttered jejere wong.
  
  
  BAB PULUH
  
  
  Drake bledosan menyang aula utama stasiun tengah. Ruang ageng yawned ing sisih kiwa lan tengen lan dhuwur ndhuwur. Lumahing mengilap lan lantai polesan cingak sistem, departure lan rawuh Boards flickered nang endi wae, lan influx wong ketoke unceasing. Beau ngelingi jeneng Cafe é lan nuduhake rencana lantai terminal.
  
  "Lobi utama," ujare Mai. "Belok kanan, lewat eskalator."
  
  Balapan, twisting, lan nindakake prestasi akrobat sing luar biasa mung kanggo nyegah tabrakan, tim kasebut nyuwek stasiun kasebut. Menit liwati. Warung kopi, toko coklat Belgia, lan bagel ngadeg kanthi nyenengake, aroma sing dicampur nggawe sirah Drake muter. Dheweke mlebu ing sing diarani Lexington Passage lan wiwit alon-alon.
  
  "Kaya iki!"
  
  Alicia mlayu terus, squeezing liwat lawang sempit kanggo salah siji saka kafe paling cilik Drake tau weruh. Meh ora sadar, pikirane ngitung meja. Ora angel, mung ana telu.
  
  Alicia di-push wong ing jas werna abu-abu aside, banjur ambruk kanggo dheweke dhengkul jejere lumahing ireng. Meja dicemplungake sampah sing ora perlu, kursi-kursi ditata kanthi ora ati-ati. Alicia rummaged watara ngisor lan enggal surfaced, nyekeli amplop putih ing tangan, mripate kebak pangarep-arep.
  
  Drake mirsani saka sawetara langkah adoh, nanging ora Englishwoman. Nanging, dheweke ngawasi staf lan pelanggan, sing liwat ing njaba, lan khususe wilayah liyane.
  
  Pintu menyang kamar sarana.
  
  Saiki dibukak, ana tokoh wadon sing penasaran metu. Meh langsung, dheweke nggawe kontak mripat karo siji-sijine wong lanang sing langsung ndeleng dheweke: Matt Drake.
  
  ORA...
  
  Dheweke ngangkat telpon portabel. "Aku iki kanggo sampeyan," dheweke ngandika karo mung lambene.
  
  Drake manthuk-manthuk karo terus ngamati kabeh wilayah. Alicia nyuwèk amplop banjur mrengut.
  
  "Iki ora bisa bener."
  
  Mai mbukak mripate. "Apa? Ngapa ora?"
  
  "Iku ngandika boom!"
  
  
  BAB KAPAL LULUS
  
  
  Drake cepet-cepet menyang telpon lan ngrebut saka wong wadon. "Kowe main apa?"
  
  Marsh ngguyu ing mburi baris. "Apa sampeyan mriksa ing ngisor rong meja liyane?"
  
  Banjur baris mati. Drake krasa kabeh sing ana ing njero ambruk amarga jiwa lan atine beku, nanging dheweke ora mandheg. "Menyang meja!" dheweke njerit lan wiwit mlayu, tiba lan ngusapake dhengkul ing sangisore sing paling cedhak.
  
  Alicia njerit marang staf lan pengunjung supaya metu lan ngungsi. Bo ambruk ing ngisor meja liyane. Drake ora mangu weruh replika sing tepat saka apa sing ditemokake wong Prancis - piranti bledosan cilik sing ditempelake ing sisih ngisor meja. Ukuran lan wujud botol banyu, kira-kira dibungkus kertas bungkus Natal lawas. Pesen Ho-ho-ho! Drake ora luput.
  
  Alicia lungguh ing sandhinge. "Kepiye carane netralake bajingan? Lan sing luwih penting, apa kita bisa nglucuti senjata?"
  
  "Sampeyan ngerti apa sing aku ngerti, Miles. Ing tentara kita digunakake kanggo njeblug bom siji sawise liyane. Sejatine, iki cara paling aman. Nanging wong iki ngerti apa sing ditindakake. Dikemas kanthi apik ing kemasan sing ora mbebayani. Apa sampeyan ndeleng kabel? Kabeh padha werna. Detonator Cap. Sekring jarak jauh. Ora angel, nanging mbebayani."
  
  "Dadi gawe kit kasebut lan aja nganti tutup bledosan kasebut."
  
  "Tuwuh set? Sial, kita babar pisan ana ing kene. Drake mendongak lan kanthi mripat ora percaya weruh wong akeh padha ndemek raine menyang jendela warung. Sawetara malah nyoba kanggo njaluk liwat lawang mbukak. Telpon Android dhasar nyathet apa sing bisa dadi patine pemilike mung sawetara menit.
  
  "Metu!" - dheweke bengok, lan Alicia gabung karo dheweke. "Evakuasi bangunan iki langsung!"
  
  Pungkasane, rai-raine sing keweden banjur nyingkir lan pesen kasebut wiwit tekan dheweke. Drake ngelingi ukuran bale utama lan massa wong ing njero lan clenched untu nganti werna lara.
  
  "Sampeyan mikir suwene?" Alicia jongkok maneh ing sandhinge.
  
  "Menit, yen ngono."
  
  Drake mandeng piranti. Ing kasunyatan, iku ora katon canggih, mung bom prasaja dirancang kanggo medeni tinimbang cacat. Dheweke wis ndeleng bom kembang api kanthi ukuran iki lan bisa uga nganggo piranti detonasi sing padha. Pengalaman tentara dheweke bisa uga rada sirna, nanging nalika ngadhepi kahanan kabel biru-abang, dheweke langsung bali.
  
  Kajaba iku kabeh kabel sing werna padha.
  
  Kekacauan ngubengi kabeh sing ana ing sekitar kepompong sing digawe kanthi sukarela. Kaya bisik-bisik sing cidra, kabar babagan bom kasebut nyebar ing balai-balai gedhe, lan kepinginan wong siji kanggo kamardikan kena infeksi sabanjure lan sabanjure, nganti kabeh penumpang sing paling hardiest utawa paling bodho tumuju metu. Swara iku deafening, iku tekan rafters dhuwur lan mili bali mudhun tembok. Wong lanang lan wadon padha kesusu, lan wong liwat nulungi munggah. Ana sing gupuh, ana sing tetep tenang. Para panggedhe nyoba njaga stafe ing papan kasebut, nanging kanthi adil nglawan perang sing kalah. Wong akeh metu saka metu lan wiwit ngisi 42nd Street.
  
  Drake ragu-ragu, kringet manik-manik ing bathuk. Salah pamindhahan ing kene bisa nyebabake kelangan anggota awak, utawa luwih. Lan luwih elek, dheweke bakal metu saka perang kanggo numpes Marsh. Yen Pythian bisa ngencerake dheweke, mula dheweke bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo nggayuh tujuan utama - ora preduli kepiye neraka iki.
  
  Beauregard banjur jongkok ing sandhinge. "Opo sampean ora opo-opo?"
  
  Mripat Drake mbuka. "Apa sih... Maksudku, apa kowe ora pacaran karo wong liya-"
  
  Bo nyekel piranti liyane, sing wis dipateni. "Iku mekanisme sing prasaja lan mung sawetara detik. Opo kowe butuh pitulungan?"
  
  Drake mandeng ing mekanisme internal nggandhol ing ngarepe, ing rada smugness ing pasuryan Prancis lan ngandika, "Sialan. Ora ana sing luwih apik ngandhani wong Swedia yen kedadeyan iki.
  
  Dheweke banjur narik tutup blasting.
  
  Kabeh tetep padha. Perasaan lega njalari dheweke lan dheweke mandheg mandheg lan ambegan. Krisis liyane mantun, liyane kamenangan cilik kanggo wong apik. Banjur Alicia, tanpa ngalihake mripate saka counter cafe, ngucapake limang tembung sing beda banget.
  
  "Telpon sialan muni maneh."
  
  Lan ing saubengé Grand Central Station, ing saindhenging New York City, ing tong sampah lan ing ngisor wit - malah diikat ing pager lan pungkasane dibuwang dening wong sing numpak motor - bom wiwit njeblug.
  
  
  BAB LULUS
  
  
  Hayden ngadeg ing ngarepe deretan monitor televisi, Kinimaka ing sandhinge. Pikirane kanggo ngrusak Ramses sementara ditahan kanthi ngoyak Central Park lan banjur kegilaan ing Stasiun Grand Central. Nalika padha mirsani, Moore mlaku menyang wong-wong mau lan wiwit menehi komentar ing saben monitor, gambar kamera labeled lan bisa kanggo nggedhekake kanggo nyorot rambute manungsa ing lengen freckled. Jangkoan kasebut ora lengkap kaya sing kudune, nanging saya apik nalika Drake lan tim nyedhaki stasiun sepur sing misuwur. Monitor liyane nuduhake Ramses lan Price ing sel sing, mantan pacing impatiently kaya yen perlu kanggo ing panggonan, terakhir lungguh nandhang sungkowo minangka yen kabeh pancene wanted ana tawaran noose.
  
  Tim Moore makarya kanthi sregep ngubengi, nglaporake penampakan, ngira-ira lan njaluk polisi lan agen ing dalan kanggo ngunjungi wilayah tartamtu. Serangan kasebut digagalake ing ngarepe Hayden, sanajan Drake lan Beau ngebom ing Grand Central. Siji-sijine cara Moore bisa yakin manawa Midtown diurus yaiku ngosongake kabeh situs kasebut.
  
  "Aku ora peduli yen mbah budheg lawas sing kelangan kucing," ujare. "Paling ora gawe uwong yakin."
  
  "Kepiye kamera bisa njupuk bom liwat detektor logam ing Grand Central Station?" Kinimaka takon.
  
  "Plastik bahan peledak?" Moore ngupaya.
  
  "Apa sampeyan ora duwe langkah liya kanggo iki?" pitakone Hayden.
  
  "Mesthi, nanging katon watara. Sangang puluh persen wong kita nggoleki bom nuklir. Aku durung nate weruh wilayah iki kosong."
  
  Hayden kepingin weruh suwene Marsh ngrancang iki. Lan Ramses? Pangeran teroris duwe udakara limang sel ing New York, bisa uga luwih akeh, lan sawetara sel turu. Bahan peledak apa wae bisa diselundupake ing sembarang wektu lan mung dikubur, didhelikake ing alas utawa ing ruang paling ngisor nganti pirang-pirang taun yen perlu. Delengen Rusia lan crita sing wis kabukten babagan koper nuklir sing ilang - yaiku wong Amerika sing ngusulake manawa nomer sing ilang yaiku nomer sing dibutuhake kanggo numpes Amerika Serikat. Iki minangka pembelot Rusia sing ngonfirmasi yen dheweke wis ana ing Amerika.
  
  Dheweke njupuk langkah maneh, nyoba kanggo njupuk ing kabeh gambar. Kanggo umume urip diwasa dheweke, Hayden minangka pejabat penegak hukum; dheweke rumangsa wis nyekseni saben kahanan sing bisa dibayangake. Nanging saiki ... iki unprecedented. Drake wis balapan saka Times Square menyang Grand Central, nylametake nyawa saben menit lan banjur kalah loro. Dahl mbongkar kamera Ramses saben-saben. Nanging dheweke disabetake dening gedhine, orane katrangan medeni fenomena iki.
  
  Lan donya saya elek. Dheweke ngerti wong sing ora keganggu maneh nonton berita, wong sing wis mbusak aplikasi saka telpon amarga kabeh sing dideleng njijiki lan dheweke rumangsa ora bisa nindakake apa-apa. Kaputusan sing jelas lan jelas wiwit wiwitan, utamane karo muncule ISIS, ora tau digawe, dibuwang dening politik, bathi lan srakah, lan ngremehake kasangsaran manungsa. Sing dikarepake masyarakat saiki yaiku kejujuran, tokoh sing bisa dipercaya, wong sing transparan kaya aman kanggo ngatur.
  
  Hayden nampi kabeh. Perasaan dheweke ora duwe daya padha karo emosi sing ditindakake dening Tyler Webb akhir-akhir iki. Perasaan yen sampeyan dianiaya kanthi pinter lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa. Saiki dheweke ngrasakake emosi sing padha, nonton Drake lan Dahl nyoba nggawa New York lan jagad liyane saka brink.
  
  "Aku bakal mateni Ramses kanggo iki," dheweke ngandika.
  
  Kinimaka nyelehake paw gedhe ing pundhake. "Ayo aku. Aku luwih ayu tinimbang sampeyan, lan luwih becik aku dikunjara."
  
  Moore nuding layar tartamtu. "Deleng ing kana, wong lanang. Dheweke ngrusak bom kasebut."
  
  Delight dijupuk liwat Hayden nalika dheweke weruh Matt Drake ninggalake cafe & # 233; kanthi ekspresi lega lan menang ing pasuryane. Tim sing wis kumpul padha surak-surak banjur ujug-ujug mandheg amarga acara wiwit ora bisa dikontrol.
  
  Ing pirang-pirang monitor, Hayden weruh tong sampah njeblug, mobil-mobil nyolong supaya ora ana tutup manhole sing njeblug. Dheweke weruh pengendara motor sing nunggang ing dalan lan mbuwang obyek sing bentuke bata menyang bangunan lan jendela. Sedetik mengko ana bledosan liyane. Dheweke weruh mobil kasebut munggah sawetara kaki saka lantai nalika ana bom njeblug ing ngisor, asap lan geni metu saka pinggir. Ing saubengé Stasiun Grand Central, tong sampah kobong ing antarane penumpang sing mlayu. Tujuane yaiku teror, dudu korban jiwa. Ana kobongan ing rong kreteg, nyebabake kemacetan gedhe banget, malah motor ora bisa nyabrang.
  
  Moore mentheleng, raine sayah sedhela sadurunge wiwit mbengok pesen. Hayden nyoba njaga sudut pandang sing kuwat lan ngrasakake pundhake Mano.
  
  Kita bakal nerusake.
  
  Operasi terus ing pusat operasi, layanan darurat dikirim, lan penegak hukum dialihake menyang wilayah sing paling angel. Brigade pemadam kebakaran lan sappers melu ngluwihi kabeh watesan. Moore mrentahake nggunakake helikopter kanggo patroli ing dalan-dalan. Nalika piranti cilik liyane ndharat ing Macy, Hayden ora tega kanggo ndeleng maneh.
  
  Dheweke noleh, nggoleki kabeh pengalamane kanggo pitunjuk apa sing kudu ditindakake sabanjure, ngelingi Hawaii lan Washington, D.C. ing taun-taun pungkasan, konsentrasi ... layar.
  
  "Ora!"
  
  
  BAB LINGKALI
  
  
  Hayden nyuwil wong-wong ing saubengé lan mlayu metu saka kamar. Meh grundelan nesu, dheweke mudhun saka undhak-undhakan, clenching ajiné menyang lumps hard saka daging lan balung. Kinimaka nguwuh-uwuh, nanging Hayden ora nggatekake. Dheweke bakal nindakake iki, lan jagad bakal dadi papan sing luwih apik lan luwih aman.
  
  Nggawe dalan ing koridor sing ana ing ngisor situs kasebut, dheweke pungkasane tekan sel Ramses. Bajingan isih ngguyu, swarane ora liya mung grumbulan sing nggegirisi saka monster. Piye wae dheweke ngerti apa sing kedadeyan. Pre-planning jelas, nanging ngremehake kesejahteraan manungsa ora bisa ditindakake kanthi gampang.
  
  Hayden mbukak lawang kamare. Penjaga kasebut mlumpat banjur nembak ing njaba kanggo nanggepi dhawuhe. Hayden mlaku langsung menyang bar wesi.
  
  "Kandhaa apa sing lagi kelakon. Ngomong saiki lan aku bakal lembut karo sampeyan."
  
  Ramses ngguyu. "Ana apa?" Dheweke ngapusi logat Amerika. "Intine, sampeyan wong-wong digawa menyang dhengkul. Lan sampeyan bakal tetep ana ing kono, "wong gedhe kasebut ndhelik kanggo ndeleng langsung menyang mripate Hayden saka jarak sawetara milimeter. "Kanthi ilate nggandhol. Kowe nglakoni kabeh sing dakkandhakake."
  
  Hayden mbukak kunci lawang sel. Ramses, tanpa mbuwang wektu, cepet-cepet nyedhaki dheweke lan nyoba mbuwang dheweke menyang lantai. Tangane wong lanang diborgol, nanging ora ngalangi dheweke nggunakake massa sing gedhe banget. Hayden deftly dodged lan mbalek wong headfirst menyang salah siji saka bar wesi vertikal, gulu snapping bali saka impact. Dheweke banjur kenek ginjel lan utomo hard, nyebabake wong kanggo wince lan groan.
  
  Ora ana ngguyu edan maneh.
  
  Hayden nggunakake dheweke kaya tas punching, obah-obah ing awak lan nggebug wilayah sing beda-beda. Nalika Ramses nggero lan mbalik, dheweke ngetung telung jotosan sing pertama - irung getihen, rahang lan tenggorokan. Ramses wiwit keselak. Hayden ora nyerah, malah nalika Kinimaka nyedhaki dheweke lan ngajak dheweke supaya luwih ati-ati.
  
  "Stop bleating kurang ajar, Mano," bentak Hayden ing wong. "Wong-wong mati ing njaba."
  
  Ramses nyoba ngguyu, nanging lara ing laring mandheg. Hayden ngetutake iki kanthi tendhangan kelinci sing cepet. "Saiki ngguyu."
  
  Kinimaka nyeret dheweke. Hayden nguripake menyang dheweke, nanging banjur Ramses ketoke rusak lunged ing wong loro. Dheweke dadi wong gedhe, malah luwih dhuwur tinimbang Kinimaki, massa otote meh padha, nanging wong Hawaii luwih unggul tinimbang teroris ing sawijining wilayah penting.
  
  Pengalaman tempur.
  
  Ramses tabrakan karo Kinimaka lan banjur mumbul ganas, staggering bali menyang sel. "Kowe digawe saka apa?" dheweke muni.
  
  "Bahane luwih kuwat tinimbang sampeyan," ujare Kinimaka karo nggosok area impact.
  
  "Kita pengin ngerti apa sing kedadeyan sabanjure," ujare Hayden, ngetutake Ramses bali menyang sel. "Kita pengin ngerti babagan bom nuklir. ngendi iku? Sapa sing ngontrol? Apa pesenane? Lan, demi Gusti, apa niatmu sing sejati?"
  
  Ramses berjuang kanggo tetep jejeg, jelas ora pengin tiba dhengkul. Ketegangan dirasakake ing saben tendon. Nanging, nalika pungkasane ngadeg, sirahe klenger. Hayden tetep ngati-ati kaya ula sing tatu.
  
  "Ora ana sing bisa ditindakake. Takon wong sampeyan, Price. Dheweke wis ngerti iki. Dheweke ngerti kabeh. New York bakal kobong, Bu, lan wong-wongku bakal nari jig kamenangan kita ing antarane awu sing murub."
  
  regane? Hayden weruh pengkhianatan ing saben wektu. Ana wong sing ngapusi, lan sing nggawe nesu dheweke saya godhok. Ora succumb ing wisa sing netes saka lambene wong, dheweke njunjung tangane kanggo Mano.
  
  "Ayo njaluk aku senapan setrum."
  
  "Hayden-"
  
  "Nglakoni wae!" Dheweke noleh, nesu sing metu saka saben pori. "Entukake pistol stun lan metu."
  
  Ing jaman biyen, Hayden ngrusak hubungan sing dheweke nganggep pasangane banget banget. Utamane dheweke bareng karo Ben Blake, sing tilar donya ing tangane wong Raja Darah mung sawetara wulan sabanjure. Ben, dheweke mikir, isih enom banget, ora duwe pengalaman, rada durung diwasa, nanging sanajan karo Kinimaka dheweke saiki wis mulai nyetel sudut pandang. Dheweke ndeleng dheweke minangka lemah, kurang, lan mesthi mbutuhake mbangun maneh.
  
  "Aja nglawan aku, Mano. Gawe wae".
  
  A whisper, nanging tekan kuping Hawaiian sampurna. Wong gedhe iku mlayu, ndhelikake pasuryan lan emosi saka dheweke. Hayden ngalihake pandangane menyang Ramses.
  
  "Saiki sampeyan kaya aku," ujare. "Aku wis entuk murid liyane."
  
  "Sampeyan mikir?" Hayden mbanting dhengkul dheweke menyang weteng liyane, banjur dheweke sikut mbanting tanpa mercilessly menyang mburi gulu. "Apa siswa bakal ngalahake omong kosong sampeyan?"
  
  "Yen tanganku bebas ..."
  
  "Tenan?" Hayden wuta karo nesu. "Ayo ndeleng apa sing bisa sampeyan lakoni, ta?"
  
  Nalika dheweke tekan blenggu Ramses, Kinimaka bali, stun bedhil awujud cerutu cekelan ing ajiné. Dheweke ngerti maksude lan mundur.
  
  "Apa?" - dheweke njerit.
  
  "Sampeyan nindakake apa sing kudu sampeyan lakoni."
  
  Hayden ngipat-ipati wong kasebut lan banjur ngipat-ipati malah luwih banter ing pasuryan Ramses, kroso banget kuciwa sing ora bisa break wong.
  
  Swara sing sithik lan kalem nyuda nesu: Nanging, mbok menawa dheweke menehi pitunjuk.
  
  Bisa uga.
  
  Hayden nyurung Ramses nganti tiba ing ranjang, ide anyar muncul ing sirahe. Ya, mbok menawa ana cara. Kanthi mencorong marang Kinimaka, dheweke metu saka sel, dikunci, lan banjur menyang lawang njaba.
  
  "Apa ana kedadeyan anyar ing ndhuwur?"
  
  "Akeh bom sampah, nanging saiki luwih sithik. Pengen numpak motor liyane, nanging dicekel."
  
  Proses pikirane Hayden dadi luwih cetha. Dheweke metu menyang lorong banjur mlaku menyang lawang liyane. Tanpa mandheg, dheweke nyurung wong akeh, manawa Robert Price bakal krungu swara saka sel Ramses. Sorot mripate ngandhani yen pancen ngono.
  
  "Aku ora ngerti apa-apa," dheweke nesu. "Mbok percoyo. Yen dheweke ngandhani yen aku ngerti apa-apa, babagan bom nuklir, mula dheweke ngapusi."
  
  Hayden nggayuh bedhil stun. "Sapa sing kudu percaya? Teroris edan utawa politikus pengkhianat. Nyatane, ayo dideleng apa sing diomongake taser.
  
  "Ora!" Price ngangkat tangan loro.
  
  Hayden ngarahake. "Sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing kedadeyan ing New York, Robert, mula aku bakal ngandhani kabeh. Mung sepisan. Sel teroris ngontrol senjata nuklir, sing kita yakin bisa njeblug kapan wae. Saiki wong Pythian sing edan mikir yen dheweke pancen bisa ngontrol kahanan kasebut. Jeblugan cilik dumadi ing saindhenging Manhattan. Bom dipasang ing Stasiun Pusat. Lan, Robert, iki dudu pungkasan.
  
  Mantan Sekretaris Negara ngangap, babar pisan ora bisa ngucap. Ing kajelasan anyar dheweke, Hayden meh yakin yen dheweke ngandhani sing bener. Nanging sliver siji mangu iki tetep, terus-terusan nyiksa dheweke kaya bocah cilik.
  
  Wong iki dadi politisi sing sukses.
  
  Dheweke murub bedhil stun. Iku dijupuk menyang sisih, ilang wong dening inchi. Price wiwit gumeter ing boots.
  
  "Jabotan sabanjure bakal ana ing sangisore sabuk," janji Hayden.
  
  Banjur, nalika Price nangis, nalika Mano grunted, lan dheweke kelingan ngguyu setan Ramses, nalika dheweke mikir babagan kabeh medeni sing saiki ana ing Manhattan, lan babagan kanca-kancane sing ana ing jerone, ing jantung Jeopardy, yaiku. Hayden Jay sing rusak.
  
  Ora maneh. Aku ora bakal nahan iki kanggo menit liyane.
  
  Grabbing Price, dheweke mbuwang dheweke menyang tembok, pasukan jotosan nyebabake dheweke tiba ing dhengkul. Kinimaka ngangkat, menehi tampilan pitakonan.
  
  "Ayo metu saka dalanku."
  
  Dheweke mbuwang Price maneh, wektu iki menyang lawang njaba. Dheweke mlumpat maneh, whimpering, tiba, banjur dheweke nyekel dheweke maneh, nuntun dheweke menyang koridor lan menyang sel Ramses. Nalika Price weruh teroris dikunci ing sel, kang wiwit whine lan grovel. Hayden nyurung dheweke maju.
  
  "Please, please, sampeyan ora bisa nindakake iki."
  
  "Sejatine," ujare Kinimaka. "Iki sing bisa kita lakoni."
  
  "Nggih!"
  
  Hayden mbuwang Price menyang bar lan mbukak kunci sel. Ramses ora obah, isih lungguh ing amben lan ndeleng apa sing kedadeyan saka ngisor kelopak mata sing ditutup. Kinimaka narik metu Glock lan njupuk Yahoo ing wong loro minangka Hayden untangled obligasi.
  
  "Sawijining kasempatan," dheweke ngandika. "Siji sel penjara. Wong loro. Wong pisanan sing nelpon kula kanggo chatting aran luwih. Ngerti?"
  
  Price bleated kaya pedhet setengah mangan. Ramses isih ora obah. Kanggo Hayden, pandelengan dheweke ora nyenengake. Owah-owahan dumadakan ing dheweke ora masuk akal. Dheweke mlaku adoh lan ngunci sel, ninggalake wong loro bebarengan nalika telpon wiwit muni lan swara Agen Moore teka ing baris.
  
  "Ayo, Jay. Sampeyan kudu ndeleng iki.
  
  "Apa iki?" Dheweke mlayu karo Kinimaka, ngoyak bayangane metu saka blok sel lan mundur saka undhak-undhakan.
  
  "Bom liyane," ujare sedhih. "Aku ngutus kabeh wong kanggo ngresiki kekacoan. Lan syarat pungkasan iki ora kaya sing dikarepake. Oh, lan wong sampeyan Dahl duwe timbal ing sel papat. Dheweke ngoyak saiki."
  
  "Ayo kenek dalan!" Hayden mlayu menyang gedung stasiun.
  
  
  BAB PANALIWUH
  
  
  Dahl mbuwang awake menyang kursi penumpang lan ngidini Smith nyopir; Kenzie, Lauren lan Yorgi bali ing kursi mburi. Malah nalika padha bali menyang stasiun, ana lapuran saka Drake nyerang Grand Central Station, nanging krungu apa-apa maneh. Moore lagi wae nampa tip liyane saka informan - sel teroris papat operasi metu saka bangunan apartemen mewah cedhak Central Park, lan saiki Dahl mikir bab iku, stands kanggo alesan sing sawetara sel iki didanai beda saka liyane - iku mbantu wong-wong mau kanggo nyampur karo wong akeh-nanging Dahl kepingin weruh carane akeh wong bisa gampang ana ing masyarakat tartamtu tanpa ngelingi indoktrinasi liwat brainwashing. Brainwashing minangka seni khusus, lan dheweke ragu yen teroris khas wis nguwasani.
  
  Aja dadi naif.
  
  Agen Moore duwe risiko luwih saka mung kanggo entuk pitunjuk kasebut. Repercussions dina iki bakal reverberate endlessly, lan ngarep-arep Tanah Air ngerti carane iku kabeh bakal liwat. Yen agen rahasia diobong dina iki, masalahe lagi wae diwiwiti.
  
  Polisi lalu lintas, sing tansah nguwasani prapatan, nyoba sing paling apik kanggo nyaring lalu lintas, ngadhepi masalah sing gedhe banget lan bisa uga ora bisa diatasi, nanging kendharaan darurat sing sadar kudu diwenehi prioritas. Dahl ndeleng sawetara platform ndeleng cilik-meh kaya pemetik ceri mini-ing ngendi para perwira polisi ngarahake kanca-kancane saka titik sing luwih dhuwur, lan dheweke ngucapake matur nuwun nalika diusir.
  
  Dahl mriksa GPS mobil. "Wolung menit," ujare. "Kita wis siyap?"
  
  "Siap," kabeh tim bali.
  
  "Lauren, Yorgi, nginep mobil iki. Kita ora bisa menehi resiko maneh."
  
  "Aku teka," ujare Lauren. "Sampeyan butuh bantuan."
  
  Dahl ngusir gambar ruang paling ngisor lan tiwas pimpinan pasukan khusus. "Kita ora bisa ngrusak nyawa sing ora perlu. Lauren, Yorgi, sampeyan duwe nilai dhewe ing macem-macem wilayah. Cukup nonton penampilan. Kita uga butuh mripat ing kana."
  
  "Sampeyan butuh katrampilanku," ujare Yorgi.
  
  "Aku ragu yen kita bakal mlumpat ing loteng, Yorgi. Utawa nggunakake pipa saluran. Mung..." Dheweke ngempet. "Mangga tindakake apa sing dakkarepake lan deleng tampilan getih. Aja nggawe aku nggawe pesenan iki."
  
  Ana sepi kikuk. Saben anggota tim nganggep kedadeyan serangan sadurunge kanthi beda, nanging amarga kabeh iki kedadeyan mung setengah jam kepungkur, umume isih kaget. Pengamatan ora ana telas - sepira cedhake njeblug. Kepiye wong tanpa pamrih ngurbanake awake dhewe kanggo nylametake nyawane. Sepira murahe para teroris iki nganggep kabeh jinis urip.
  
  Dahl nemokake pikirane bali menyang gergaji lawas - kepiye carane wong diwasa bisa nuwuhake sipat sengit marang bocah cilik? Pikiran sing paling lugu? Kepiye carane wong diwasa lan tanggung jawab percaya yen pancen bener kanggo ngrusak pikiran sing rapuh, kanggo ngganti dalan urip sing janjeni ing salawas-lawase? Kanggo ngganti karo ... apa?... gething, inflexibility, fanatisme.
  
  Ora ketompo carane kita ndeleng, ora preduli saka apa kita ing agama, Dahl panginten, setan pancen mlaku ing antarane kita.
  
  Smith mbanting rem nalika nyedhaki bangunan dhuwur. Butuh sawetara detik kanggo siyap-siyap lan metu saka mobil, kabeh ora ana pertahanan ing trotoar. Dahl krasa ora kepenak ngerti yen sel kaping papat mesthi ana ing njero lan kepiye carane kompeten. Pandangane marani Lauren lan Yorgi.
  
  "Kowe ngapa? Bali menyang mobil."
  
  Dheweke nyedhaki penjaga lawang, nuduhake KTP lan takon babagan rong apartemen ing lantai papat. Loro-lorone duweke pasangan enom sing tetep kanggo awake dhewe lan tansah sopan. Penjaga lawang durung nate weruh pasangan loro-lorone bebarengan, nanging ya, salah sawijining apartemen nampa pengunjung biasa. Dheweke mikir yen iki minangka sore sosial, nanging dheweke ora dibayar amarga kepengin banget.
  
  Dahl alon-alon nyurung dheweke lan tumuju menyang tangga. Tukang lawang takon apa butuh kunci.
  
  Dahl mesem lirih. "Iki ora perlu."
  
  Papat jubin gampang dikalahake, banjur prajurit telu kasebut kanthi ati-ati mlaku ing koridor. Nalika Dal weruh nomer apartemen sing bener katon, telpon seluler wiwit kedher.
  
  "Apa?" Smith lan Kenzi ngenteni, nutupi pinggiran.
  
  Swara kesel Moore ngebaki sirahe Dahl. "Informasi kasebut palsu. Sawetara informan nganggep wong sing salah kanggo mbales dendam. Ngapunten, kula nembe ngerti."
  
  "Ngapusi," Dahl ambegan. "Kowe ngguyu? Kita ngadeg ing njaba lawang sialan karo HK.
  
  "Banjur mangkat. Informan kasebut tresna marang salah sawijining wanita. Ora masalah, bali menyang dalan, Dal. Informasi ing ngisor iki abang panas.
  
  Wong Swedia ngipat-ipati lan nimbali tim kasebut bali, ndhelikake senjata, banjur cepet-cepet ngliwati portir sing kaget. Dahl wis bener-bener nimbang njaluk doorman kanggo nindakake evakuasi sepi sadurunge padha munggah menyang lantai papat-ngerti apa sing bisa kelakon ing kono-lan saiki kepingin weruh carane residents bisa wis reaksi sawise ngerti tip iku fraudulent.
  
  Pitakonan sosial sing menarik. Wong apa sing bakal sambat babagan dibuwang metu saka omahe nalika polisi nggoleki teroris ... yen panelusuran kasebut pungkasane adhedhasar goroh?
  
  Dahl ngangkat bahu. Moore durung ana ing daftar omong kosong, nanging wong lanang kasebut nggegirisi ing lemah sing berbatu. "Petunjuk sabanjure iki bakal bisa digunakake, ta?" Dheweke ngomong menyang baris sing isih mbukak.
  
  "Mekaten kedahipun. Wong sing padha ndemek kamera katelu. Cukup menyang Times Square lan cepet."
  
  "Apa Times Square ana ancaman? Apa pasukan keamanan sing wis ana?"
  
  "Kabeh".
  
  "Oke, kita isih duwe sepuluh menit."
  
  "Ayo ana lima."
  
  Smith ndamel kaya setan, nglereni sudhut lan squeezing, malah brushing, antarane mobil sing ora diparkir. Dheweke ninggalake mobil ing 50th Street lan mlayu, saiki nglawan wong akeh sing nyepetake saka Times Square, toko-toko sing nyenengake M&M's World, Hershey's Chocolate World lan malah Starbucks ing pojok dalan, saiki dirusak dening ancaman sing bakal teka. Papan reklame sing gedhe-gedhe ukurane manungsa madhangi dalan kanthi ewonan gambar warna-warni, saben-saben ngupayakake perhatian lan melu perang sing urip lan geter. Para kru narik alas scaffolding amarga meh kabeh toko liyane kaya-kaya ngalami renovasi. Dal nyoba mikir cara supaya Lauren lan Yorgi tetep aman, nanging lelungan lan uwal kasebut meh ora bisa ditindakake. Seneng utawa ora, kabeh padha dadi prajurit saiki, tim dikuwatake dening ngarsane.
  
  Ing ngarep, polisi ngencengi kordon ing alun-alun. Wong-wong New York katon ora percaya, lan para pengunjung didhawuhi bali menyang hotele.
  
  "Iki mung kanggo ngati-ati, mbak," Dahl krungu salah sawijining polisi berseragam ngomong.
  
  Banjur jagad dadi neraka maneh. Sekawan turis, window shopping ing sekitar Levis lan Bubba Gump, nyelehake tas ransel, ngobrak-abrik ing njero lan narik senjata otomatis. Dahl njedhul ing mburi kios dalan, mbukak senjatane dhewe.
  
  Tembakan bergema ing Times Square. Jendhela lan papan reklame sing rusak ditutupi pasir, dirusak, amarga saiki akeh sing dadi layar, sing paling gedhe ing donya, lan perwujudan kapitalisme. Mortir udan mudhun menyang trotoar. Wong-wong sing isih ana lan pasukan keamanan padha mlayu golek perlindungan. Dahl macet sirahe lan murub maneh; tembakane ora ditargetake, nanging nggawe para teroris ngipat-ipati kanthi banter lan golek perlindungan dhewe.
  
  Wektu iki langsung menyang sampeyan, pikire Dahl kanthi rasa marem. Ora ana pangarep-arep kanggo sampeyan.
  
  Dahl weruh kandhang nyilem ing mburi taksi sing diparkir lan weruh bis sing ditinggal ing cedhak. Dheweke durung nate tekan Times Square sadurunge lan mung ndeleng ing TV, nanging ndeleng wilayah sing katon ramah kanggo pejalan kaki sing kosong banget. Tembakan luwih akeh nalika anggota sel ora mangu-mangu weruh wong-wong sing obah ing toko lan bangunan kantor. Dahl meneng metu menyang dalan.
  
  Ing mburi bis lan ing trotoar sing adoh, pasukan keamanan liyane padha njupuk posisi. More pasukan SWAT, agen ireng-cocog, lan polisi NYPD maneuvered watara menyang sepi, irama choreographed. Dahl menehi tandha supaya padha baris. Apa sing diwarisake minangka tandha ing kene jelas ora diterjemahake, amarga ora ana sing nggatekake wong Swedia sing edan.
  
  "Apa kita ngenteni pussies telung utawa papat huruf iki, utawa kita bakal nggawe bajingan iki diobong?" Kensi ngelus sisihane.
  
  Dahl nolak agen Amerika. "Aku seneng banget karo terminologi sampeyan sing warna-warni," ujare, creeping menyang bayangan bis. "Nanging kanthi ekonomi."
  
  "Dadi kowe pengin aku mrene saiki. Aku ngerti."
  
  "Aku ora ngomong ngono".
  
  Smith sprawled ing lemah, looking ing ngisor mobil. "Aku ndeleng sikil."
  
  "Apa sampeyan yakin iki kaki teroris?" pitakone Dahl.
  
  "Aku mikir, nanging mesthine ora kaya sing ditandhani."
  
  "Dheweke bakal cepet teka," Kenzi ngangkat bedhil kaya-kaya pedhang sing dikarepake, lan ngadeg ing mburi salah sawijining roda bis raksasa. Tim njupuk siji ambegan bebarengan.
  
  Dahl nyawang njaba. "Aku pancene pracaya iku wektu maneh."
  
  Kenzi ndhisiki, ngubengi mburi bis lan nyerang taksi kuning. Senapan mesin keprungu, nanging diarahake menyang jendhela, halte bis lan kabeh panggonan liyane, ing pendapat para teroris, wong sing ora duwe pertahanan bisa ndhelikake. Dahl matur nuwun marang lintang sing begja amarga ora ana pengawas sing dipasang, ngerti manawa kacepetan minangka sekutu kanggo ngrusak sel kasebut, sing kudu ditindakake sadurunge ngalih menyang granat utawa luwih elek. Dheweke lan Kensi ngubengi taksi, ndeleng wong papat, sing reaksi kaget banget. Tinimbang ngayunake senjata, dheweke mung nyerang, mbanting Dahl lan Kenzi lan nuthuk menyang lemah. Mayit-mayit mbentang ing dalan. Dahl nyekel ajiné mudhun lan deflected iku, krungu ros-rosan kang nggebug aspal hard. Nanging, tangan kapindho mudhun, wektu iki karo bokong bedhil diangkat. Dahl ora bisa njebak utawa katon adoh, mula dheweke bali menyang tumindak sing kasedhiya kanggo dheweke.
  
  Dheweke ngedhunake bathuk lan njupuk jotosan ing tengkorak.
  
  Blackness writhed sadurunge mata, pain ricocheted saka syaraf kanggo syaraf, nanging wong Swedia ora ngidini samubarang iki kanggo ngganggu karya. Gegaman kasebut banjur mundur, rawan. Dahl dicekel lan ditarik menyang wong sing nyekel dheweke. Getih mili ing loro-lorone pasuryane. Wong lanang ngangkat ajiné maneh, wektu iki rada wedi, lan Dahl nyekel ajiné lan wiwit ngempet.
  
  Saben serat awak, saben urat saben sendi, tegang.
  
  Balung patah kaya pang-pang. Teroris njerit lan nyoba narik tangane, nanging Dahl ora pengin krungu. Dheweke kudu mateni kamera iki. Cepet. Squeezing malah tighter, dheweke nggawe manawa manungsa waé wong wis rampung digunakke dening pain akeh banget ing ajiné, lan ditarik metu Glock kang.
  
  Siji tiwas.
  
  Senapan kasebut nembakake telung peluru sadurunge mripate teroris mencorong. Dahl diuncalake lan banjur wungu kaya malaekat sing mbales, getih metu saka tengkorak lan katon tekad ngrusak fitur-fiture.
  
  Kenzi lagi gelut karo wong gedhe, bedhil sing sandwiched antarane awak lan pasuryan meh mashed bebarengan. Smith mudhun ing nomer telu, meksa bocah lanang kasebut dhengkul nalika nyerang kanthi nesu sing meh sampurna. Teroris pungkasan entuk luwih apik saka Lauren, nuthuk dheweke menyang lemah, lan nyoba ngarahake nalika Yorgi mbuwang awake ing ngarep tong minyak.
  
  Dahl ambegan.
  
  bedhil murub. Yorgi ambruk, disabetake waja awak. Dahl banjur weruh kahanane rada beda karo nalika sepisanan maca. Yorgi ora mlumpat kanthi atletik ing ngarepe peluru, dheweke nabrak tangane teroris karo kabeh awak.
  
  Beda, nanging isih efektif.
  
  Dahl cepet-cepet nulungi wong Rusia, nggebug militan ing lengen kiwa lan ngangkat sikile saka lemah. Wong Swedia mbangun momentum lan kacepetan, flexing Otot, mbeta beban karo ferocity lair saka rasa ora seneng. Telung kaki, banjur enem, lan teroris cepet dibuwang maneh minangka pungkasanipun mbanting sirahe menyang Papan menu Hard Rock Cafe é. Plastik kasebut retak, direndhem ing getih, amarga dorongan gila Dahl nyuwek tengkorak lawan lan nyuwek daging. Kinimaka bisa uga ora seneng, nanging wong Swedia nggunakake lambang Amerika kanggo netralake teroris.
  
  Karma.
  
  Dahl muter maneh, saiki getih netes saka kuping lan dagu. Kenzi lan mungsuh dheweke isih dikunci ing pertempuran fana, nanging Smith bisa nutup celah antarane dheweke lan prajurit karo sawetara uncalan. Ing giliran pungkasan, dheweke berjuang kanggo ngayunake gegaman, entuk bejo lan pungkasane ujung sing cetha diarahake menyang Smith.
  
  Dahl nggero, cepet-cepet maju, nanging dheweke ora bisa nindakake apa-apa. Ing sakedheping mripat, teroris murub, lan penyerang, Smith, nampa peluru sing mandheg dheweke ing trek, ngirim dheweke dhengkul.
  
  Aku nggawa bathuk nyedhaki baris saka dijupuk sabanjuré.
  
  Teroris kasebut narik pemicu, nanging ing wektu kasebut Dahl muncul - gunung sing obah-obah - lan nempelake teroris ing antarane dheweke lan tembok. Balung-balung padha pecah lan nggiling siji lan sijiné, getih mbludag, lan bedhil mabur menyang sisih karo nggero. Nalika Dahl sing kaget mlaku nyedhaki Smith, dheweke weruh lan krungu prajurit sing nesu kasebut sumpah kanthi banter.
  
  Banjur dheweke ora apa-apa.
  
  Disimpen dening rompi Kevlar, Smith isih ditembak ing jarak sing cedhak lan meh mati saka contusion, nanging waja awak vanguard sing anyar nyuda pukulan kasebut. Dahl ngusapi raine, saiki nggatekake pendekatan tim pasukan khusus.
  
  Kensi nglawan mungsuh kanthi cara iki, wong sing luwih gedhe berjuang kanggo cocog karo ketangkasan lan otot sing sejatine. Dahl mundur kanthi mesem tipis.
  
  Salah siji saka pasukan khusus mlayu munggah. "Apa dheweke butuh bantuan?"
  
  "Ora, dheweke mung guyon. Ninggalake dheweke."
  
  Kensi nyekel ijol-ijolan saka pojok mripate lan nggegirisi untune sing wis clenched. Cetha yen loro kasebut padha, nanging wong Swedia nyoba dheweke, ngukur dedikasi kanggo tim lan uga awake dhewe. Apa dheweke pantes?
  
  Dheweke nyekel bedhil lan banjur ngeculake nalika mungsuhe mundur, nyebabake dheweke kelangan imbangan kanthi dhengkul ing iga lan sikut ing irung. Serangan sabanjure yaiku tebasan ing bangkekan, banjur dicekel kanthi cepet. Minangka wong berjuang lan groaned, dheweke mbengkongaken bangkekan bali hard, krungu klik, lan weruh bedhil tiba ing lantai. Dheweke isih berjuang, narik metu piso lan nusuk menyang dhadhane. Kensi squeezed kabeh ing, felt agul-agul irisan liwat daging ndhuwur dheweke Iga, lan muter mubeng, narik karo dheweke. Piso dipindhah maneh kanggo jotosan kapindho, nanging wektu iki dheweke wis siyap. Dheweke nyekel lengen sing dicopot, muter-muter ing ngisore, lan mbengkongake ing mburi wong lanang. Kanthi kejem dheweke mencet nganti dheweke uga nyuwil lan ninggalke teroris kasebut tanpa daya. Dheweke cepet nyuwek loro granat saka sabuk lan banjur diiseni salah siji saka iku mudhun ngarep clono dowo lan menyang kathok cendhak boxer kang.
  
  Dahl, nonton, nemokake yen njerit kasebut nyuwek tenggorokan. "Nggih!"
  
  Drijine Kenzi ngeculake penyerang.
  
  "Kita ora nglakoni, sampeyan-"
  
  "Apa sing bakal sampeyan lakoni saiki," bisik Kenzi kanthi cedhak, "karo tangan sing rusak lan kabeh?" Saiki kowe ora bakal nglarani sapa wae, wong bodho?"
  
  Dahl ora ngerti apa kudu terus utawa ngindari, mlayu utawa nyilem, nyekel Kenzi utawa mlumpat kanggo nutupi. Ing pungkasan, detik ticked dening lan boten mbledhos kajaba sekring utamané cendhak Smith.
  
  "Apa sampeyan guyon aku?" dheweke nggero. "Apa sih-"
  
  "Palsu," Kenzi mbuwang striker ing sirah Dahl kang getihen. "Aku ngira yen mripat elang sing sampurna bakal ngerteni masalah kasebut."
  
  "Aku ora nindakake." Wong Swedia ambegan lega. "Sialan, Kenz, sampeyan wanita edan kelas dunia."
  
  "Balekna katanaku. Iku tansah nggawe aku tenang."
  
  "Oh ya wis. Aku bet,"
  
  "Lan sampeyan ngomong iki, wong Swedia Mad."
  
  Dahl nundukake sirahe. Tutul. Nanging sial, aku rumangsa wis ketemu jodhoku.
  
  Ing wektu iki, tim SWAT lan agen ngumpul ana ing antarane, ngamanake wilayah ing sekitar Times Square. Tim kasebut ngumpul maneh lan njupuk sawetara menit kanggo ambegan.
  
  "Patang sel mudhun," ujare Lauren. "Mung siji sing isih ana."
  
  "Kita mikir," ujare Dahl. "Luwih becik ora ndhisiki. Lan elinga, kamar pungkasan iki njaga Marsh aman lan bisa uga ngontrol..." Dheweke ora ngucapake tembung "bom nuklir" kanthi banter. Ora kene. Iki minangka jantung Manhattan. Sapa sing ngerti apa jenis mikropon parabola sing bisa kasebar?
  
  "Pekerjaan sing apik, wong lanang," ujare mung. "Dina neraka iki meh rampung."
  
  Nanging ing kasunyatan, iku mung diwiwiti.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Julian Marsh percaya yen, tanpa mangu-mangu, dheweke minangka wong sing paling seneng ing donya. Tengen ing ngarepe ana gegaman nuklir sing diikat, cukup cedhak kanggo didemek, kanggo dolanan kanthi sedhih. Curled ing sisih kiwa ana gaib, wadon ayu karo kang uga bisa muter ing whim. Lan dheweke, mesthi, main karo wong, sanajan wilayah tartamtu wiwit babras sethitik saka kabeh manungsa waé. Mungkin sawetara krim kocok kasebut ...
  
  Nanging nerusake sepur sadurunge lan paling penting pikirane - sel teroris pasif lungguh ing jejere jendhela, lan maneh muter karo dheweke ing whim. Banjur ana pamrentah Amerika, ngoyak buntute ing saindenging kutha, mlayu wedi lan wuta kanggo muter-
  
  "Julian?" Zoe ambegan mung amba rambute adoh saka kuping kiwa. "Kowe arep ngidul maneh?"
  
  "Ya, nanging aja nyedhot bajingan kaya wingi. Menehi istirahat sethithik, apa kowe?"
  
  "O, mesthi".
  
  Maret supaya dheweke seneng-seneng lan banjur mikir apa sing bakal kelakon sabanjure. Saiki wis tengah esuk lan tenggat wektu wis cedhak. Wektu wis meh teka nalika dheweke kudu mbukak ponsel liyane sing bisa digunakake lan nelpon tanah air kanthi panjaluk sing penting. Mesthine, dheweke ngerti yen ora bakal ana "singidaken", paling ora kanthi ijol-ijolan limang atus yuta, nanging prinsipe padha lan bisa ditindakake kanthi cara sing padha. Maret matur nuwun marang para dewa dosa lan piala. Kanthi wong-wong iki ing sisih sampeyan, apa sing ora bisa ditindakake?
  
  Kaya kabeh impen sing apik, siji iki bakal pungkasane, nanging Marsh mutusake yen dheweke bakal seneng nalika isih ana.
  
  Nepuk-nepuk sirahe Zoey banjur ngadeg, nguculi tali sepatune lan mlaku menyang jendela. Kanthi rong pikiran, asring ana rong sudut pandang sing beda, nanging loro-lorone kapribaden Marsh padha karo skenario kasebut. Kepiye carane bisa ilang? Dheweke wis ngrebut salah siji kondom Zoe lan saiki nyoba kanggo nyelehake menyang tangane. Dheweke pungkasane nyerah lan nindakake kanthi rong driji. Neraka, iku isih marem quirkiness batin.
  
  Nalika Marsh lagi mikir apa sing kudu dilakoni karo lanyard cadangan, pimpinan sel ngadeg lan mandeng marang dheweke, menehi dheweke eseman kosong. Iku Alligator, utawa minangka Marsh pribadi disebut - Alligator - lan sanajan iku sepi lan temenan alon, ana raos nyata bebaya babagan. Marsh nyaranake manawa dheweke minangka salah sawijining sing nganggo rompi. pion. Item consumable padha karo urination sing dawa. Marsh ngguyu banter, medhot kontak mripat karo Alligator ing wektu sing tepat.
  
  Zoe ngetutake lakune, nyawang metu jendhela.
  
  "Ora ana sing bisa dideleng," ujare Marsh. "Supaya sampeyan ora seneng sinau kutu manungsa."
  
  "Oh, dheweke bisa uga lucu."
  
  March nggolèki kupluké, sing senengé nganggo miring. Mesthi, iku wis ilang, mbok menawa malah sadurunge tekan New York. Minggu kepungkur liwati ing cetho kanggo wong. Buaya nyedhaki lan takon kanthi sopan apa dheweke butuh apa-apa.
  
  "Ora saiki. Nanging aku bakal enggal nelpon lan menehi rincian kanggo nransfer dhuwit.
  
  "Sampeyan bakal nindakake iki?"
  
  "Ya wis. Apa aku ora menehi dalan kanggo sampeyan?" Pitakonan kasebut retorika.
  
  "Wah, bajingan iki. Aku digunakake minangka pemukul lalat."
  
  Marsh bisa uga eksentrik, gila, lan didorong dening hawa nafsu, nanging bagean cilik saka dheweke uga pinter, ngitung, lan melu. Mulane dheweke bisa slamet kaya sing ditindakake liwat terowongan Meksiko. Sawise sawetara wektu, dheweke ngerti yen dheweke salah nganggep Alligator lan kahanan kasebut. Dheweke dudu sing utama ing kene - dheweke.
  
  Lan iku wayahe kasep.
  
  Marsh nyerang Alligator, ngerti persis ing ngendi dheweke ninggalake bedhil, piso lan bedhil stun sing ora digunakake. Ngarep-arep sukses, dheweke kaget nalika Gator mblokir pukulan kasebut lan mbalekake salah sijine. Maret njupuk kanthi tenang, ora nggatekake rasa sakit, lan nyoba maneh. Dheweke ngerti yen Zoey lagi mandeng marang dheweke, lan dheweke kepengin weruh kenapa asu kesed ora cepet-cepet nulungi dheweke.
  
  Alligator maneh nahan jotosane kanthi gampang. Banjur Marsh krungu swara ing mburine - swara lawang apartemen mbukak. Dheweke mlumpat maneh, kaget nalika Alligator nglilani dheweke, lan mbalik.
  
  A gasp saka kaget oncat tenggorokan.
  
  Wong wolu mlebu ing apartemen, kabeh nganggo klambi ireng, kabeh nggawa tas, lan katon nesu kaya rubah ing kandhang pitik. Marsh mentheleng banjur noleh menyang Gator, mripate malah ora percaya apa sing dideleng.
  
  "Ana apa?"
  
  "Apa? Apa sampeyan mikir yen kita kabeh bakal njagong kanthi tenang nalika wong sugih nganggo jas sing disesuaikan mbiayai perang? Aku duwe kabar kanggo sampeyan, wong gedhe. Kita wis ora ngenteni maneh. Kita dana dhewe."
  
  Maret staggered saka jotosan pindho kanggo pasuryan. Nalika dheweke ambruk mundur, dheweke nyekel Zoe, ngarepake dheweke bakal nyekel dheweke, lan nalika dheweke ora, dheweke loro-lorone tiba ing lantai. Kejut kabeh iki nyebabake awak dadi overdrive, kelenjar kringet lan ujung saraf dadi overdrive, lan tic ngganggu wiwit ing pojok mripat siji. Dheweke bali menyang jaman biyen nalika isih bocah lan ora ana sing peduli karo dheweke.
  
  Alligator mlaku ngubengi apartemen, ngatur sel rolas wong. Zoey dadi cilik sabisa, meh minangka perabot, nalika pistol lan senjata militer liyane ditemokake - granat, luwih saka siji RPG, Kalashnikov sing bisa dipercaya, gas luh, flashbangs lan macem-macem roket sing dicekel nganggo baja. . Iki rada unnerving.
  
  March ngresiki tenggorokan, isih clings ing vestiges pungkasan kamulyan lan selfishness sing mesthekake yen Iblis kang paling gedhe-sungu wedhus ing kamar iki.
  
  "Deleng," ujare. "Copot tangan kotormu saka bom nuklirku. Apa sampeyan ngerti apa iki, cah lanang? Boyo. Boyo! Kita kudu ngrampungake tenggat wektu."
  
  Pimpinan sel kaping lima akhire mbuwang laptop kasebut lan nyedhaki Marsh. Saiki, tanpa dhukungan lan tanpa sarung tangan, Alligator dadi wong sing beda. "Sampeyan mikir aku duwe utang ooo?" Tembung pungkasan yaiku squeal. "Tanganku resik! Sepatuku apik! Nanging enggal-enggal padha kebak getih lan awu!"
  
  Maret kedhip cepet. "Kowe ngomong apa?"
  
  "Ora bakal ana bayaran. Ora ana dhuwit! Aku bisa kanggo gedhe, revered lan mung Ramses, lan padha nelpon kula Maker Bom. Nanging dina iki aku bakal dadi inisiator. Aku bakal menehi urip!"
  
  Maret ngenteni squeal sing ora bisa dihindari ing pungkasan, nanging wektu iki ora ana. Alligator wis cetha supaya serangan saka daya menyang sirahe, lan Marsh isih ora ngerti apa wong-wong iki nangani bom kang. "Wong lanang, iki bom nuklirku. Aku tuku iki lan nggawa sampeyan. Kita ngenteni pembayaran sing apik. Saiki, dadi bocah sing apik lan sijine bom nuklir ing meja.
  
  Ora nganti Alligator nyerang dheweke cukup keras kanggo nggambar getih, Marsh wiwit ngerti yen ana sing salah banget ing kene. Ing pikirane, kabeh tumindak kepungkur wis nuntun dheweke menyang titik iki ing uripe, saben bener lan salah, saben tembung apik lan ala lan komentar. Jumlah kabeh pengalamane nggawa dheweke langsung menyang kamar iki ing wektu iki.
  
  "Apa sing arep sampeyan tindakake karo bom iki?" Horror mudhun lan kenthel swarane, kaya-kaya ditekan liwat parutan kaya keju.
  
  "Kita bakal njeblug bom nuklir sampeyan sanalika krungu saka Ramses gedhe."
  
  March nyedhot ambegan tanpa ambegan. "Nanging bakal mateni mayuta-yuta."
  
  "Lan perang kita bakal diwiwiti."
  
  "Iku babagan dhuwit," ujare Marsh. "Mbayar. A fun sethitik. Njaga United Donkeys of America ngoyak buntute. Iku babagan pendanaan, dudu pembunuhan massal.
  
  "Youuuu... kowe... mateni!" Omongan fanatik Alligator mundhak munggah.
  
  "Ya, nanging ora akeh."
  
  Alligator nendhang dheweke nganti dheweke nggulung dadi bal sing ora obah; iga, paru-paru, utomo lan sikilku lara. "Kita mung ngenteni kabar saka Ramses. Saiki, ana sing menehi telpon marang aku."
  
  
  BAB KAPAL LULUK
  
  
  Ing Grand Central Terminal, potongan pungkasan teka-teki Marsh wiwit baris. Drake wis ora temen maujud sadurunge, nanging iki kabeh bagéan saka rencana master wong, wong sing padha panginten wis neutralized. Mungsuh sing ora diarepake yaiku wektu - lan sepira cepete wektu kasebut nyebabake pikirane dadi kacau.
  
  Kanthi precinct kasebut diumumake kanthi aman lan umume dipanggoni dening perwira polisi, Drake lan timnya diwenehi kesempatan kanggo mriksa pratelan kaping papat, sing pungkasane ditemokake ditempelake ing sisih ngisor meja kafe. A seri saka nomer ditulis ing font gedhe, iku mokal kanggo tokoh metu apa bisa kajaba sing ngatur kanggo squint ing judhul, kang biasane ditulis ing font paling cilik kasedhiya.
  
  Kode aktivasi nuklir.
  
  Drake menyipit mripate ora percaya, kelangan imbangan maneh, banjur kedhep marang Alicia. "Tenan? Yagene dheweke ngirim iki marang kita?"
  
  "Aku bakal ngira iku kemampuan kanggo main game. Dheweke seneng, Drake. Ing sisih liya, bisa uga palsu.
  
  "Utawa kode akselerasi," tambah May.
  
  "Utawa malah," Beau luwih nyamar topik kasebut, "kode sing bisa digunakake kanggo ngluncurake senjata liyane sing didhelikake."
  
  Drake nyawang wong Prancis sedhela, mikir ing ngendi dheweke duwe pikiran sing keblinger, sadurunge nelpon Moore. "Kita duwe syarat anyar," ujare. "Kajaba katon minangka set kode mateni kanggo senjata nuklir."
  
  "Kenapa?" Moore kaget. "Apa? Iki ora ana gunane. Apa iki sing diomongake marang kowe?"
  
  Drake temen maujud carane ridiculous kabeh muni. "Kirim saiki." Ayo spacesuits ngurutake kabeh.
  
  "Nggih. Kita bakal menehi dheweke kanthi teliti.
  
  Sawise Drake nyelehake telpon ing kanthonge, Alicia ngresiki awak lan katon watara suwe. "Kita begja ing kene," ujare. "Ora ana korban jiwa. Lan ora ana kabar wiwit Maret, sanajan wis telat. Dadi apa sampeyan mikir iki minangka syarat pungkasan?"
  
  "Aku ora yakin kepiye carane," ujare May. "Dheweke ngandhani yen dheweke pengin dhuwit, nanging dheweke durung ngandhani kapan lan ing ngendi."
  
  "Dadi paling ora siji maneh," ujare Drake. "Mbok loro. We kudu mriksa gegaman lan mbukak maneh. Apa wae, kanthi kabeh bom mini iki njeblug ing saindenging kutha, aku rumangsa wis adoh banget kanggo ngrampungake iki.
  
  Dheweke kepengin weruh tujuane bom cilik. Aja mateni utawa mateni. Ya, dheweke wis nyebabake teror ing jiwa masyarakat, nanging amarga bom nuklir, Julian Marsh, lan kamera sing dirusak, dheweke ora bisa mikir yen ana agenda liyane. Bom sekunder ngganggu lan ngganggu. Masalah paling gedhe disebabake dening sawetara wong ing motor mbuwang bom mercon krasan mudhun Wall Street.
  
  Alicia weruh kios sing didhelikake ing pojok adoh. "Campur gula," ujare. "Ana sing pengin permen?"
  
  "Ambil aku loro Snickers," Drake ngempet. "Amarga sewidak lima gram mung kanggo taun nineties."
  
  Alicia geleng-geleng kepala. "Sampeyan lan permen sialan sampeyan."
  
  "Sabanjure apa?" Beau nyedhak, lan wong Prancis ngilangake rasa lara kanthi sawetara dawa.
  
  "Moore kudu nambah game," ujare Drake. "Supaya proaktif. Aku, kanggo siji, ora bakal nari kanggo lagu Marsh kabeh dina.
  
  "Iku membentang," Mai ngelingake dheweke. "Umume agen lan polisi dheweke ngawasi dalan-dalan."
  
  "Aku ngerti," Drake ambegan. "Aku ngerti banget."
  
  Dheweke uga ngerti ora ana dhukungan sing luwih apik kanggo Moore tinimbang Hayden lan Kinimaka, loro-lorone kanthi alamat menyang Presiden, loro-lorone wis ngalami paling akeh sing bisa dibuwang ing jagad iki. Ing wektu sing relatif tenang iki, dheweke mikir, mikirake masalahe, lan banjur kuwatir karo tim liyane - tim Dahl.
  
  Bajingan Swedia sing edan iki bisa uga nglawan bar Marabou nalika nonton momen telanjang Alexander Skarsga.
  
  Drake manthuk matur nuwun marang Alicia nalika dheweke bali lan menehi rong potong coklat. Sedhela tim mung ngadeg ing kono, mikir, mati rasa. Aku nyoba ora mikir apa sing bakal kelakon sabanjure. Konco wong iku cafe & # 233; ngadeg kaya bisnis lawas sing ditinggalake, jendhelane pecah, meja-meja digulingake, lawange pecah lan nggandhol ing engsele. Malah saiki, tim kasebut kanthi teliti nyisir wilayah kasebut kanggo piranti anyar.
  
  Drake noleh menyang Bo. "Kowe ketemu Marsh ta? Apa sampeyan percaya yen dheweke bakal weruh iki nganti pungkasan?"
  
  Wong Prancis nggawe gerakan sing rumit. "Hmm, sapa ngerti? Maret iku aneh, ketoke stabil siji wayahe lan edan sabanjuré. Mbok menawa kabeh iku palsu. Webb ora ngandel marang dheweke, nanging ora nggumunake. Aku rumangsa yen Webb isih kasengsem ing kasus Pythia, mula Marsh ora bakal diijini malah pura-pura melu kasus kasebut."
  
  "Ora Marsha sing kudu kita kuwatir," Mai interjected bungah. "Iki..."
  
  Lan dumadakan kabeh dadi raos.
  
  Drake nyadari iki ing wektu sing padha, nyadari jeneng wong sing bakal ditelpon. Mripate ketemu karo dheweke kaya misil nggoleki panas, nanging sedhela ora bisa ngomong apa-apa.
  
  Aku lagi mikir. Evaluator. Kanggo mburi elek.
  
  "Sialan," ujar Drake. "Kita wis diputer wiwit wiwitan."
  
  Alicia nonton dheweke. "Biasane aku bakal ngomong 'entuk kamar', nanging..."
  
  "Dheweke ora bakal bisa mlebu negara iki," Mai moaned. "Ora tanpa kita."
  
  "Saiki," ujare Drake. "Dheweke persis ing ngendi dheweke pengin."
  
  Banjur telpon muni.
  
  
  ***
  
  
  Drake meh dropped coklat bar ing kaget, dheweke dadi engrossed ing Sepur alternatif saka pamikiran. Nalika dheweke ndeleng ing layar lan ndeleng nomer sing ora dingerteni, bledosan pyrotechnic saka pikiran sing bertentangan ricocheted ing sirahe.
  
  arep ngomong opo?
  
  Mesthine Marsh nelpon saka ponsel sing anyar. Apa dheweke kudu nolak kepinginan kanggo nerangake yen dheweke lagi diputer, yen dheweke mung diapusi ing rencana gedhe? Dheweke pengin sel lan senjata nuklir tetep netral sajrone bisa. Menehi everyone ing paling jam liyane kasempatan kanggo trek kabeh mudhun. Saiki sanadyan ... saiki game wis diganti.
  
  Apa sing kudu ditindakake?
  
  "Maret?" wangsulane sawise dering kaping papat.
  
  Swara sing ora pati ngerti marang dheweke. "Ndhuk! Gatorrrrr!"
  
  Drake narik telpon saka kupinge, njerit, nada mundhak ing pungkasan saben tembung ngina gendang telinga.
  
  "Sapa iki? Ngendi Marsh?
  
  "Aku ngomong - Gatorrrrr! Omong kosong wis creep up. Ing ngendi dheweke kudune. Nanging aku duwe panjaluk maneh kanggo sampeyan, uhhh. Siji maneh, banjur bom bakal njeblug utawa ora. Terserah kowe!"
  
  "Jancok aku." Drake angel konsentrasi ing tembung amarga bengok-bengok kanthi acak. "Sampeyan kudu rada tenang, kanca."
  
  "Mlayu, terwelu, mlayu, mlayu, mlayu. Temokake kantor polisi ing pojok 3 lan 51 lan deleng potongan daging apa sing ditinggalake kanggo sampeyan ooooo. Sampeyan bakal ngerti syarat pungkasan nalika sampeyan teka ing kana.
  
  Drake mrengut, nggoleki memorine. Ana sing ngerti banget babagan alamat iki ...
  
  Nanging swara maneh nyelani sepur pikirane. "Saiki mlayu! Mlayu! Kelinci, mlayu lan aja noleh mburi! Iku bakal njeblug ing menit utawa jam, rrr! Banjur perang kita bakal diwiwiti!"
  
  "Marsh mung pengin tebusan. Dhuwite bom kuwi duweke sampeyan."
  
  "Aku ora butuh dhuwitmu, yyyy! Apa sampeyan mikir ora ana organisasi-malah organisasi sampeyan dhewe-sing mbantu kita? Apa sampeyan mikir ora ana wong sugih sing mbantu kita? Apa sampeyan mikir ora ana konspirator ing kana kanthi rahasia mbiayai sabab kita? Ha ha, ha ha ha!"
  
  Drake kepengin nyedhaki lan nyentak gulu wong edan, nanging amarga dheweke ora bisa nindakake - durung - dheweke nindakake sing paling apik sabanjure.
  
  Telpon diselani.
  
  Lan pungkasane, otak dheweke ngolah kabeh informasi. Sing liyane wis ngerti. Raine padha putih wedi, awak tegang karo tensi.
  
  "Iki situs kita, ta?" Drake ngandika. "Endi Hayden, Kinimaka lan Moore saiki."
  
  "Lan Ramses," ujare Mai.
  
  Yen bom njeblug ing wektu kasebut, tim kasebut ora bakal bisa mlaku luwih cepet.
  
  
  BAB PITULULUS
  
  
  Hayden sinau monitor. Kanthi akeh stasiun sing dikosongake, lan malah agen sing ditugasake kanggo Moore dikirim menyang dalan-dalan kanggo nulungi, pusat Keamanan Tanah Air lokal rumangsa kewalahan nganti rusak. Ing acara unfolding saindhenging kutha njupuk precedence liwat reuni Ramses lan Price kanggo wayahe, nanging Hayden ngeweruhi lack of kontak antarane wong-wong mau, lan kepingin weruh yen wong loro pancene wis boten ngomong. Ramses minangka wong sing pinter sing duwe kabeh jawaban. Price mung scammer liyane nguber dolar.
  
  Kinimaka mbantu ngoperasikake monitor. Hayden tindak liwat apa wis kedaden antarane wong-wong mau sadurungé, nalika Hawaiian wis menehi saran marang menyuling informasi saka wong loro, lan saiki kepingin weruh bab reaksi dheweke.
  
  Apa dheweke bener? Apa dheweke sedhih?
  
  Ana sing kudu dipikirake mengko.
  
  Gambar flashed sadurunge dheweke, kabeh digedhekake metu ing Welasan layar kothak, ing ireng lan putih lan werna, pemandangan benders fender lan geni, ambulans gleaming lan wong akeh wedi. Panic antarane New Yorkers iki katahan kanggo minimal Absolute; sanajan acara 9-11 isih medeni seger ing atine lan mengaruhi saben kaputusan. Amarga akeh wong sing duwe crita slamet 9-11, saka sing ora mlebu kerja ing dina iku nganti sing telat utawa nindakake tugas, rasa wedi ora tau ilang saka pikirane. Turis mlayu kanthi medeni, asring ngadhepi pukulan sing ora dikarepake. Polisi wiwit ngresiki lurung-lurung kanthi temen-temen, kanthi sithik oposisi saka warga lokal sing tansah nesu.
  
  Hayden mriksa wektune...wis jam 11. Dirasakake mengko. Tim liyane ana ing pikirane, weteng kluruk amarga wedi yen dheweke bakal kelangan nyawa saiki. Napa kita terus nindakake iki? Dina sawise dina, minggu sawise minggu? Rintangan dadi kurang sarujuk saben kita perang.
  
  Lan khususe Dahl; Carane wong iki tetep ing iki? Kanthi bojo lan anak loro, wong lanang kudu duwe etos kerja sing ukurane gunung Everest. Pakurmatane marang prajurit kasebut ora tau luwih dhuwur.
  
  Kinimaka nutul salah sijine monitor. "Iku bisa uga ala."
  
  Hayden menatapnya. "Ana apa iki... oh sial."
  
  Kaget, dheweke ndeleng Ramses tumindak, mlayu nyedhaki Price lan mbanting sirahe menyang lemah. Pangeran teroris banjur ngadeg ing sadhuwure awak sing berjuang lan wiwit nyepak tanpa welas, saben pukulan kasebut nyebabake tangisan. Hayden ragu-ragu maneh, banjur weruh blumbang getih wiwit nyebar ing lantai.
  
  "Aku arep mudhun."
  
  "Aku uga bakal lunga". Kinimaka wiwit munggah, nanging Hayden nyegah dheweke karo patrap.
  
  "Ora. Sampeyan dibutuhake ing kene."
  
  Ora nggatekake tatapan kasebut, dheweke mlayu bali menyang ruang paling ngisor, menehi beckoned menyang pengawal loro sing ngadeg ing lorong, lan mbukak lawang njaba menyang sel Ramses. Padha rush ing bebarengan, bedhil ditarik.
  
  Sikil kiwane Ramses nabrak pipine Price, patah balunge.
  
  "Mandheg!" Hayden njerit ing nesu. "Sampeyan mateni dheweke."
  
  "Sampeyan ora peduli," Ramses nggunakake senjata maneh, mecah rahang Price. "Kenapa aku kudu? Sampeyan meksa aku kanggo nuduhake sel karo sampah iki. Apa sampeyan pengin kita ngomong? Inggih, kados pundi kemawon wesi kula kaleksanan. Mbok saiki kowe bakal ngerti."
  
  Hayden mlayu menyang bar, nglebokake kunci menyang kunci. Ramses nyengkuyung awake dhewe, banjur wiwit nglebokake tengkorak lan pundhak Price, kaya nggoleki titik sing ringkih lan seneng proses kasebut. Price wis mandheg njerit lan mung bisa nggawe moans.
  
  Hayden mbukak lawang amba, disengkuyung dening pengawal loro. Dheweke nyerang tanpa upacara, mencet Ramses konco kuping karo pistol lan meksa nindakake perkara adoh saka Robert Price. Dheweke banjur ambruk ing sandhinge wong lanang sing ngereng-ereng.
  
  "Sampeyan urip?" Dheweke mesthi ora pengin katon kuwatir banget. Wong kaya dheweke ndeleng kuwatir minangka kelemahan sing bisa dimanfaatake.
  
  "Lara?" Dheweke dipencet dhéwé marang Price kang Iga.
  
  Swara kasebut ngandhani yen "ya, kedadeyan kasebut."
  
  "Oke, oke, stop ngeluh. Mbalik maneh lan aku bakal weruh sampeyan."
  
  Price berjuang kanggo muter liwat, nanging nalika iku, Hayden meringis ndeleng topeng getih, untu rusak, lan lambé sobek. Dheweke weruh kupinge abang lan mripate bengkak, mula ora bisa digunakake maneh. Senadyan kepinginan sing paling apik, dheweke merengut.
  
  "Cepet".
  
  Dheweke tumuju menyang Ramses. "Lho, aku ora usah takon kowe edan ta? Mung wong edan sing bakal nindakake apa sing sampeyan lakoni. sabab? Motif? Target? Aku malah ragu-ragu yen ana ing pikiranmu."
  
  Dheweke ngangkat Glock, durung siap kanggo murub. Para pengawal ing jejere dheweke nutupi Ramses yen dheweke nyerang dheweke.
  
  "Tembak," ujare Ramses. "Slamet awakmu saka donya sing kebak lara."
  
  "Yen iki negara sampeyan, omah sampeyan, sampeyan bakal mateni aku saiki, ta? Sampeyan bakal mungkasi kabeh."
  
  "Ora. Apa sing nyenengake yen mateni kanthi cepet? Kaping pisanan, aku bakal nyirnakake kamulyanmu kanthi ngudani lan naleni awakmu. Banjur aku bakal ngilangi kekarepanmu kanthi cara acak, ora ketompo apa sing katon pas ing wektu kasebut. Banjur aku bakal nemokake cara kanggo mateni sampeyan lan nggawa sampeyan bali, bola-bali, pungkasane nyesel nalika sampeyan njaluk aku nganti kaping atus kanggo mungkasi urip sampeyan.
  
  Hayden mirsani, ndeleng bebener ing mripat Ramses lan ora bisa mandheg saka trembling. Ing kene ana wong sing, tanpa mikir maneh, bakal njeblug bom nuklir ing New York. Perhatian dheweke banget diserep dening Ramses, uga para pengawale, mula dheweke ora nanggepi langkah-langkah shuffling lan napas ragged sing teka saka mburine.
  
  Mripate Ramses mencorong. Hayden ngerti yen dheweke wis diapusi. Dheweke noleh, nanging ora cukup cepet. Price bisa uga dadi Sekretaris Pertahanan, nanging dheweke uga duwe karir militer sing misuwur lan saiki wis ngerti apa sing dieling-eling. Tangane loro-lorone nyemplungake lengene penjaga sing njeblugake, nganti pistule keplok-keplok ing lantai, banjur nyebulake ajine ing wetenge wong lanang mau, mbengkongake setengah. Nalika nindakake iki, dheweke tiba, taruhan yen Hayden lan pengawal liyane ora bakal njupuk dheweke, taruhan posisi ing sawetara cara, lan tiba ing bedhil.
  
  Lan dheweke nembak ing kelek, peluru kasebut kena ing mripate penjaga sing kaget. Hayden sijine aside dheweke emosi lan nuding dheweke Glock ing Price, nanging Ramses daya ing dheweke kaya bantheng ing traktor, pasukan kebak awak paralyzing, nuthuk dheweke mati dheweke kaki. Ramses lan Hayden staggered liwat sel, menehi Price kesempatan kanggo nampa hit resik ing njaga kapindho.
  
  Dheweke njupuk kauntungan saka iki, nggunakake kebingungan kanggo kauntungan. Penjaga kapindho mati sadurunge gema peluru sing mateni dheweke. Awake kenek lemah ing sikile Price, diawasi dening sekretaris sing siji mata sing fungsi. Hayden menek metu saka ing awak ageng Ramses ', isih nyekeli Glock dheweke, alam bébas-paningalan, lan nyekeli Price ing gunpoint.
  
  "Kenapa?"
  
  "Aku seneng mati," ujare Price kanthi sedih. "Aku pengin mati".
  
  "Kanggo mbantu nylametake omong kosong iki?" Dheweke kesandhung ing lantai, berjuang.
  
  "Aku isih duwe siji dolanan maneh," Ramses mumet.
  
  Hayden krasa lemah ing sangisore dheweke, tembok ruang paling ngisor gumeter lan mbuwang awan mortir. Bar-bar ing kandhang wiwit gumeter. Ngatur maneh tangan lan dhengkul, dheweke tenang lan nyawang munggah-mudhun, ngiwa lan nengen. Hayden menthelengi lampu-lampu sing kelip-kelip bola-bali.
  
  Saiki apa? Apa sih iki...
  
  Nanging dheweke wis ngerti.
  
  Situs kasebut kena serangan darat.
  
  
  BAB LULUWALI
  
  
  Hayden ambruk nalika tembok terus gonjang-ganjing. Ramses nyoba tangi, nanging kamare gonjang-ganjing. Teroris ambruk ing dhengkul. Price mirsani ing kagum minangka pojok banget saka kamar diganti, joints dipindhah lan disusun maneh, slope kleru saben detik. Hayden nyingkiri potongan mortir sing tiba nalika bagean langit-langit ambruk. Kabel lan saluran udara digantung saka gendheng, ngayun kaya pendulum warna-warni.
  
  Hayden tumuju lawang sel, nanging Ramses cukup pinter kanggo ngalangi dalane. Butuh wayahe sadurunge dheweke temen maujud dheweke isih nyekeli Glock, lan ing wektu iku paling langit-langit ambruk lan bar dhewe padha sujud mlebu, meh collapsed.
  
  "Aku ... sampeyan overdid iku,"Price ngandika breathlessly.
  
  "Panggonan sialan iki ambruk," Hayden bengok ing raine Ramses.
  
  "Durung".
  
  Teroris ngadeg lan mlayu menyang tembok sing adoh, awan mortir lan potongan beton lan plester mabur lan tiba ing saubengé. Lawang njaba njedhul lan banjur mbukak. Hayden nyekel bar lan ditarik munggah, keno munggah karo wong edan, Price hobbling konco. Dheweke duwe wong ing ndhuwur. Ramses mung bisa adoh.
  
  Kanthi pamikiran kasebut, Hayden nggoleki telpone, nanging meh ora bisa ngetutake Ramses. Wong iki cepet, angel lan kejam. Dheweke stomped munggah undhak-undhakan, brushing aside tantangan siji policeman lan mbuwang sirahe dhisik ing Hayden. Dheweke kejiret wong, ditahan, lan ing wektu iku Ramses wis squeezing liwat lawang ndhuwur.
  
  Hayden kesusu nguber panas. Lawang ndhuwur ngadeg mbukak amba, kacané retak, pigurané pecah. Kaping pisanan, kabeh sing bisa dideleng saka kamar monitor yaiku Moore, sing munggah saka lantai lan nyedhaki kanggo mbenerake sawetara layar sing rusak. Liyane padha nyuwek saka moorings, copot saka tembok, lan tabrakan nalika landing. Kinimaka saiki ngadeg karo layar tiba saka pundhake, kaca lan plastik kecekel ing rambute. Loro agen liyane ing kamar padha nyoba kanggo narik piyambak bebarengan.
  
  "Apa sing nyerang kita?" Moore mlayu metu saka kamar nalika weruh Hayden.
  
  "Endi Ramses?" dheweke njerit. "Apa sampeyan ora weruh dheweke?"
  
  Mulut Moore nganga. "Dheweke kudu ana ing blok sel."
  
  Kinimaka nyikat kaca lan lebu liyane saka pundhake. "Aku nonton ... Banjur kabeh neraka pecah."
  
  Hayden ngipat-ipati banter nalika dheweke weruh tangga ing sisih kiwa, banjur loteng ing ngarep sing ora weruh kantor utama precinct. Ora ana dalan liya metu saka gedhong kasebut kajaba nyabrang. Dheweke mlayu menyang pager, nyekel lan mriksa kamar ing ngisor iki. Staff wis suda, minangka teroris wis ngrancang, nanging sawetara proyek ing lantai lemah padha dikuwasani. Wong lanang lan wadon padha nglumpukake barang-barange, nanging akeh-akehe padha tumuju menyang lawang utama karo nggawa gaman, kaya-kaya ngarepake serangan. Ramses ora mungkin ana ing antarane.
  
  Nang endi?
  
  Pangarep-arep. Aku nonton. Iku ora...
  
  "Iki dudu pungkasane!" - dheweke njerit. "Ayo metu saka jendhela!"
  
  Kasep. Blitzkrieg wiwit karo bledosan kolosal; jendhela ngarep mbledhos lan bagéan saka tembok ambruk. Kabeh sudut pandang Hayden pindah, garis atap tiba. Lebu mbledhos ing saindhenging stasiun nalika polisi tiba. Sawetara munggah dhengkul utawa crawled adoh. Liyane padha tatu utawa ketemu piyambak kepepet. RPG hissed liwat façade rusak lan tabrakan menyang console petugas, ngirim plumes saka geni, kumelun lan lebu ing wilayah cedhak. Hayden banjur weruh mlaku mlaku amarga akeh wong topeng katon, kabeh karo bedhil strapped ing pundak. Nyebar ing saben sisih, padha ngarahake apa wae sing obah, banjur, sawise dipikir kanthi ati-ati, mbukak geni. Hayden, Kinimaka lan Moore langsung mbales tembakan.
  
  Peluru nembus stasiun sing rusak. Hayden ngetung sewelas wong ing ngisor iki sadurunge loteng kayu sing nglindhungi dheweke wiwit ambruk. Cangkang kasebut langsung liwat. Pecahan kasebut pecah, dadi pecahan sing mbebayani. Hayden ambruk mundur ing dheweke saka mburi lan banjur mbalek. Rompi dheweke wis njupuk loro hit cilik, ora saka peluru, lan pain kuat ing pedhet ngisor dheweke ngandhani yen spike kayu wis disabetake daging kapapar. Kinimaka uga ngempet, lan Moore ngadeg kanggo nyopot jaket lan mbusak cukur saka pundhake.
  
  Hayden crawled bali menyang loteng. Liwat celah-celah kasebut, dheweke mirsani majune kelompok penyerangan lan krungu grumbulan guttural nalika nelpon pimpinane. Ramses mlayu kaya singa mburu, metu saka ngarsane Hayden ing wektu kurang saka detik. Dheweke squeezed metu kasempatan kanggo njupuk, nanging wis ngerti sing peluru ora bakal fly cedhak.
  
  "Sialan!"
  
  Hayden ngadek, nglirik Kinimaka lan mlayu tumuju tangga. Dheweke ora bisa nglilani pangeran teroris lolos. Miturut pangandikane, bom kasebut mesthi dibobol. Hayden rumangsa ora bakal ngenteni suwe.
  
  "Wis, lungaa!" - dheweke howled ing Mano. "Kita kudu langsung nggawa Ramses bali!"
  
  
  BAB KAPALIWAH
  
  
  Prapatan ing sanjabane situs iki biasane rame karo wong-wong, nyebrang macet karo wong sing mlaku, lan dalan-dalan geger karo irama mobil sing liwat. Bangunan dhuwur sing akeh jendhela biasane nggambarake swara klakson lan ngguyu ing antarane, nuduhake interaksi manungsa sing munggah, nanging saiki pemandangan kasebut beda banget.
  
  Kumelun swirled liwat dalan lan munggah menyang langit. Jendhela-jendhela sing pecah remuk ing trotoar. Swara-swara sing bisik-bisik ngubengi hub nalika cangkang sing kaget lan tatu dadi sadar utawa metu saka ndhelik. Sirine nangis ing kadohan. Ing sisih 3rd Avenue bangunan padha katon kaya mouse buta mistook iku Piece saka keju abu-abu lan njupuk cokotan ageng metu saka iku.
  
  Hayden ora weruh babagan iki, mlayu metu saka stasiun lan banjur alon-alon nalika dheweke nggoleki wong sing lolos. Lurus ing ngarep, ing 51st Street, mung wong-wong mau sing mlaku-sewelas wong sing nganggo klambi ireng, karo Ramses sing ora jelas ing ndhuwur liyane. Hayden mlayu ngliwati prapatan sing ana reruntuhan, kaget karo kasepen sing ngubengi dheweke, jerit meneng lan mendhung bledug sing nyoba nutup dheweke. Ndhuwur, ing celah-celah ing antarane atap bangunan kantor-kolom beton lurus sing menehi tandha dalan sing jejeg kaya garis-garis ing kothak-srengenge esuk berjuang kanggo saingan. Srengenge arang katon ing lurung-lurung sadurunge awan, katon saka jendhela sawetara wektu sadurunge lan mung madhangi prapatan nganti munggah ing ndhuwur lan ora bisa nemokake dalan mudhun ing antarane bangunan.
  
  Kinimaka, asu tuwa sing setya, cepet-cepet nyedhaki dheweke. "Ana mung rolas," ujare. "Moore ngawasi posisi kita. Kita bakal ngetutake dheweke nganti entuk bala, oke?"
  
  "Ramses," dheweke ngandika. "Iki minangka prioritas kita. Kita bakal mbalekake dheweke kanthi biaya apa wae.
  
  "Hayden," Kinimaka meh tabrakan karo mobil sing diparkir. "Sampeyan ora mikir babagan iki. Ramses ngrancang kabeh. Lan sanajan dheweke ora - sanajan lokasi dheweke bocor menyang kamar kaping lima - ora masalah saiki. Iki bom sing kudu ditemokake."
  
  "Alasan liyane kanggo nangkep Ramses."
  
  "Dheweke ora bakal ngandhani kita," ujare Kinimaka. "Nanging mungkin salah sawijining muride bakal nindakake."
  
  "Suwene kita bisa njaga Ramses ora seimbang," ujare Hayden. "Kasempatan sing luwih apik kutha iki kanggo slamet kabeh iki."
  
  Padha balapan ing trotoar, tetep ing sawetara bayangan sing digawe dening bangunan dhuwur lan nyoba ora nggawe swara. Ramses ana ing tengah pak, menehi pesenan, lan saiki Hayden kelingan yen ing pasar dheweke nyebut wong-wong iki minangka "legioner". Saben wong iku agawe lan setya marang sababe, akeh langkah ndhuwur mercenary biasa. Ing kawitan, wong rolas cepet-cepet tanpa mikir akeh, sijine jarak sethitik antarane piyambak lan situs, nanging sawise menit padha wiwit alon mudhun, lan loro katon maneh, mriksa apa ana sing nguber.
  
  Hayden mbukak geni, barking angrily saka Glock kang. Wong siji tiba, lan liyane noleh, mbalik maneh. Loro mantan agen CIA ndhelik ing mburi kembang beton. Hayden ngintip ing pinggir bunder, ora pengin kelangan mungsuhe. Ramses ana ing verge saka risak, ditutupi dening wong. Saiki dheweke weruh sing Robert Price wis ngiwa kanggo nasibe, lagi wae ora bisa ngadeg, nanging isih apik kanggo diantemi, wong tuwa. Perhatian dheweke bali menyang Ramses.
  
  "Dheweke neng kana, Mano. Ayo rampung iki. Apa sampeyan mikir yen dheweke mati isih bakal njeblug?"
  
  "Duh, aku ora ngerti. Njupuk dheweke urip bakal luwih apik. Mungkin kita bisa nyekel tebusan dheweke.
  
  "Ya, oke, kita kudu nyedhaki cukup dhisik."
  
  Kamera digedhekake maneh, wektu iki nutupi uwal. Hayden mlayu saka amben kembang menyang amben kembang, ngoyak dheweke ing dalan. Peluru whizzed antarane loro kelompok, pecah kaca lan kenek mobil parkir. Baris taksi kuning kasebar nawakake Hayden tutup luwih apik lan kasempatan kanggo nyedhaki, lan dheweke ora ragu-ragu kanggo njupuk.
  
  "Ayo!"
  
  Dheweke mlebu ing taksi pisanan, nggeser menyang sisih lan nggunakake taksi liyane sing ditinggalake ing pinggir dalan kanggo nutupi awake dhewe nalika mlayu menyang taksi sabanjure. Windows njeblug ing saubengé nalika penjara dheweke nyoba nyopot, nanging tutup kasebut tegese legiun anyar Ramses ora nate ngerti ing ngendi dheweke. Taksi papat mengko lan padha meksa balapan mlayu ndhelik, alon mudhun.
  
  Earpiece Kinimaki wiwit kresek. "Bantuan isih limang menit."
  
  Nanging malah iki ora mesthi.
  
  Sawise maneh, sel kasebut digunakake minangka grup kompak. Hayden ngoyak, ora bisa nutup celah kanthi aman lan uga kepeksa ngirit amunisi. Katon yen sel kasebut uga wiwit kuwatir babagan kemungkinan bala bantuan teka amarga gerakane dadi luwih panik, kurang ati-ati. Hayden ngarahake salah sawijining pengawal mburi lan mung ora kejawab amarga dheweke mlaku ngliwati wit sing diukir nalika dheweke murub.
  
  Murni nasib ala.
  
  "Mano," dheweke ngandika dumadakan. "Apa kita wis ilang siji saka wong-wong mau ing endi wae?"
  
  "Ngitung maneh."
  
  Dheweke mung bisa ngetung sepuluh nomer!
  
  Dheweke katon metu saka ngendi wae, muter metu saka ngisor mobil sing diparkir kanthi gaya. Pukulan sing sepisanan nyambung karo mburi dhengkul Kinimaki, nyebabake wong gedhe kasebut mlengkung. Bareng nendhang tangane tengen nggawa PPK cilik sing ukurane ora kalah agawe. Hayden nyingkirake Kinimaka, awak sing relatif cilik kaya kuat lan sregep kaya atlet kelas donya, nanging mung bisa ngobahake wong gedhe kasebut.
  
  Peluru mabur ing antarane wong-wong mau, nggumunake, narik ati, wayahe paling singkat saka neraka murni, banjur legionnaire pindhah maneh. Jotosan liyane disambungake karo dhengkul Hayden, lan Mano terus tiba, nabrak dodo-pisanan menyang mobil diparkir padha mungsuh digunakake kanggo nutupi. A grunt oncat wong nalika ketemu awake abot nyoba kanggo muter watara ing dhengkul.
  
  Hayden krasa lara ing dhengkul lan, sing luwih penting, kelangan keseimbangan. Dheweke ngerti luwih akeh babagan uwal Ramses lan prasmanan sing nggegirisi sing diterusake tinimbang babagan legionnaire gelut, lan saben serat dheweke kepengin ngrampungake kanthi cepet. Nanging wong iki minangka pejuang, pejuang sejati, lan jelas kepengin urip.
  
  Dheweke ngetokake pistol maneh. Saiki Hayden bungah amarga kelangan keseimbangan amarga dheweke ora ana ing papan sing dikarepake. Nanging, peluru kasebut nyeret pundhake. Kinimaka nyemplungake tangan nganggo pistol, ngubur ing sangisore gunung otot.
  
  Legionnaire langsung nilar dheweke, ndeleng sia-sia nglawan wong Hawaii. Dheweke banjur narik lading wolung inci sing medeni lan nyerang Hayden. Dheweke twisted awkwardly, entuk sawetara papan kanggo ngindhari jotosan fatal. Kinimaka ngacungake pistul, nanging legiuner wis ngarep-arep lan ngayunake luwih cepet, lading kasebut netes banget ing dhadhane wong Hawaii, sing dadi ora pati penting amarga rompi wong kasebut, nanging isih diuncalake ing dhengkul.
  
  Ijol-ijolan kasebut menehi Hayden kesempatan sing dibutuhake. Nalika dheweke ngetokake pistol, dheweke ngira apa sing bakal ditindakake legionnaire - nguripake lan mbuwang piso kanthi licik - mula dheweke mlaku ing sisih, narik pemicu.
  
  Telung peluru nyuwek menyang dhadhane wong nalika lading mumbul saka lawang mobil lan clattered ing lantai, ora nyebabake cilaka.
  
  "Bawa dheweke Walter," ujare Hayden marang Kinimake. "Kita butuh kabeh peluru."
  
  Nalika dheweke ngadeg, dheweke weruh wong-wong bersenjata sing ora bisa disalahake kanthi cepet ing dalan, sawetara atus meter. Saiki saya tambah rumit - klompok wong katon lan mlaku-mlaku ing dalan, mulih utawa mriksa karusakan, utawa malah ngadeg kanthi jelas lan ngeklik piranti Android - nanging katon sirah Ramses katon saben sawetara kaki langsung bisa dingerteni. .
  
  "Saiki pindhah," ujare, meksa anggota awak sing lara lan lara supaya bisa ngluwihi kapasitase.
  
  Kamera ilang.
  
  "Apa si-"
  
  Kinimaka mlaku ngubengi mobil, mlumpat liwat kap mobil.
  
  "Toko olahraga gedhe," ujare Hawaiian kanthi napas. "Dheweke mlebu."
  
  "Pungkasan dalan, Pangeran Ramses," Hayden nyemburake rong tembung pungkasan kanthi ngremehake. "Cepetan, Mano. Kaya sing dakkandhakake, kita kudu njaga bajingan kasebut sibuk lan njupuk perhatian saka bom nuklir iki. Saben menit, saben detik diitung."
  
  
  BAB TIGA PULUH
  
  
  Bareng padha mlaku liwat lawang ngarep toko olahraga sing isih ngayun-ayun lan menyang interior sing sepi. Koper, rak lan gantungan sandhangan ana ing endi wae, ing saben lorong. Dipasang ing langit-langit mbukak-bingkai, cahya diwenehake dening kothak mencorong. Hayden mentheleng ing lantai putih sing reflektif lan weruh jejak kaki sing mbledug tumuju ing jantung toko. Kanthi cepet-cepet, dheweke mriksa toko lan nyetel rompi. Pasuryan sing katon metu saka ngisor rak sandhangan nggawe dheweke flinch, nanging wedi etched ing fitur sawijining nggawe dheweke softened.
  
  "Aja kuwatir," dheweke ngandika. "Mudhun lan meneng."
  
  Dheweke ora perlu takon pituduh. Sanajan padha ngetutake trek lumpur, swara ing ngarep menehi posisi target. Price moaning pancet ana entuk manfaat tambahan. Hayden slid ing armrest logam kebak legging lan di-push liwat mannequin gundul ing seragam olahraga Nike menyang wilayah dilindhungi undhang-undhang kanggo peralatan olahraga. Rak barbel, nampan bobot, trampolin lan treadmill baris ing baris sing rata. Mung pindhah menyang bagean liyane, ana klompok teroris.
  
  Siji wong weruh dheweke, ngangkat weker lan mbukak geni. Hayden mlayu hard lan ing amba, krungu peluru mumbul saka lengen logam rower mung sawetara inci ing sisih kiwa. Kinimaka mlumpat menyang sisih, kebangkrutan ing bagean conveyor treadmill lan muter liwat longkangan. Hayden mbalekake pujian marang legionnaire kanthi nggawe bolongan ing rak sepatu ing ndhuwur sirahe.
  
  Wong lanang kasebut alon-alon mundur nalika kanca-kancane bubar. Hayden nguncalake tas ransel jambon menyang udhara kanggo mriksa jumlahe lan grimis nalika patang tembakan sing kapisah kena banget.
  
  "Mungkin nutupi kabur Ramses," ambegan Kinimaka.
  
  "Yen kita butuh Torsten Dahl," Hayden ambegan.
  
  "Sampeyan pengin aku nyoba mode gila?"
  
  Hayden ora bisa nahan ngguyu. "Aku luwih milih gaya urip tinimbang ganti gear," ujare.
  
  "Apa wae," ujare Kinimaka. "Ayo cepetan."
  
  Hayden ngalahake dheweke kanthi pukulan, mlumpat saka tutup lan kanthi cepet mbukak geni. Salah siji saka tokoh wheezed lan tiba ing sisih, liyane ducked mudhun. Hayden nyerang dheweke, ninggalake alangan ing dalane, nanging nutup celah kasebut kanthi cepet. Legionnaire mundur, murub dhuwur, lan ilang ing mburi rak sepatu olahraga saben merek lan warna sing kasedhiya. Hayden lan Kinimaka lungguh ing sisih liyane, mandheg sedhela.
  
  "Siap?" - Aku takon. Hayden ngguyu nalika mbebasake anggota sel sing tiba saka senjata.
  
  "Go," ujare Kinimaka.
  
  Nalika padha munggah, bledosan bedhil mesin rada remuk rak latihan ing ndhuwur sirahe. Potongan-potongan logam lan kardus, kanvas lan plastik udan. Hayden menek menyang pinggir sanajan kabeh struktur swayed.
  
  "Oh..." Kinimaka miwiti.
  
  "Sialan!" Hayden rampung lan mlumpat.
  
  Separuh sisih ndhuwur loket amba ambruk, ambruk, lan tiba ing ndhuwur. Tembok rak sing gedhe banget, dibuwangake struts logam, kothak karton, lan tumpukan sepatu kanvas anyar nalika teka. Kinimaka ngangkat tangane kaya-kaya mbela awake dhewe saka bangunan lan terus maju kanthi yakin, nanging amarga massa dheweke tiba ing mburi Hayden sing mlayu. Nalika dheweke muter adoh saka massa tiba, sikil nyeret nyekel ing support logam, Kinimaka dikubur sirahe ing tangan lan braced piyambak nalika dheweke tiba ing ndhuwur wong.
  
  Hayden rampung uncalan karo bedhil ing dheweke tangan lan katon maneh. "Mano!"
  
  Nanging masalah dheweke mung diwiwiti.
  
  Papat legionnaire nyerang dheweke, nyepak pistol lan ngalahake awak nganggo bokong bedhil. Hayden nutupi awake lan banjur muter maneh. Rak basket ambruk, ngirim bal oranye mabur ing kabeh arah. Hayden kapandeng liwat dheweke Pundhak, weruh dipengini obah, lan katon watara kanggo dheweke Glock.
  
  Tembakan muni. Dheweke keprungu ana peluru sing ana ing cedhak sirahe.
  
  "Mandheg kene," ujare swara kasebut.
  
  Hayden froze lan katon munggah minangka dipengini saka Ramses 'mendhak marang dheweke.
  
  "Saiki sampeyan karo kita."
  
  
  BAB TELO PULUH SIJI
  
  
  Drake bledosan menyang wilayah rusak, Alicia ing sisih. Gerakan pisanan sing dideleng yaiku saka Moore nalika dheweke nguripake ing loteng ndhuwur lan nuding bedhil. Sawise setengah menit, relief katon ing pasuryane.
  
  "Akhire," dheweke ambegan. "Aku mikir sampeyan wis teka ing kene dhisik."
  
  "Kita entuk bebaya awal," ujare Drake. "Sawetara badut jenenge Alligator?"
  
  Moore katon bingung lan beckoned wong ndhuwur. "Aku durung tau krungu bab dheweke. Apa dheweke dadi pimpinan sel kaping lima?"
  
  "Kita mikir ngono, ya. Dheweke dadi wazzok kurang ajar karo bokong kebak omong kosong, nanging saiki dheweke tanggung jawab kanggo bom nuklir iki."
  
  Moore mirsani kanthi tutuk mbukak.
  
  Alicia nerjemahake. "Alligator muni luwih edan tinimbang Julian Marsh sawise sepuluh galon kopi, lan aku bakal ujar manawa ora mungkin nganti krungu apa sing diomongake. Dadi, ngendi Hayden lan apa sing kedadeyan ing kene?
  
  Moore glethakaken kabeh metu kanggo wong-wong mau, komentar ing perang antarane Ramses lan Price lan banjur uwal. Drake geleng-geleng kepala ing negara stasiun lan distribusi agen ora nyukupi.
  
  "Apa dheweke bisa ngrancang iki? Teka kabeh saka kastil sial ing Peru? Malah nalika kita njelajah pasar?"
  
  Mai katon skeptis. "Swara rada adoh sanajan kanggo salah sawijining teori sampeyan."
  
  "Lan ora masalah," ujare Alicia. "Tenan? Maksudku, sapa sing peduli? Kita kudu mandheg ngobong gas lan miwiti nggoleki.
  
  "Kali iki," ujare May. "Aku setuju karo Taz. Mbok menawa kekasih sing pungkasan wis ngetutake dheweke. Dheweke nglirik Bo.
  
  Drake cringed nalika Moore nyawang dheweke, mripate saiki malah luwih amba. Agen Kantor Dalam Negeri mandeng wong papat mau.
  
  "Kedengarane pesta sing apik, wong lanang."
  
  Drake ngangkat bahu. "Wong-wong mau menyang ngendi? Hayden lan Kinimaka?"
  
  Moore nuding. "51. Nderek Ramses, sewelas pandherekipun lan sing bodho Price menyang kumelun. Aku ilang sawise sawetara menit.
  
  Alicia nudingi baris layar. "Apa sampeyan bisa nemokake dheweke?"
  
  "Umume saluran dipateni. Layar dirusak. Kita bakal angel golek Battery Park saiki.
  
  Drake mlaku menyang pager loteng sing rusak lan nyawang stasiun lan dalan ing njaba. Iku donya aneh sing dumunung ing ngarepe, ing rintangan karo kutha kang mbayangno, bali ing tumit, paling kanggo dina iki. Dheweke ngerti mung siji cara kanggo mbantu wong-wong iki dadi luwih apik.
  
  Tansah aman.
  
  "Apa sampeyan duwe kabar liyane?" Moore takon. "Aku yakin sampeyan ngomong karo Marsh lan wong Alligator iki."
  
  "Cukup apa sing dakkandhakake marang sampeyan," ujare Alicia. "Apa sampeyan wis mriksa kode pateni?"
  
  Moore nuding lambang kedhip sing lagi wae wiwit sumunar ing salah sawijining layar sing isih urip. "Ayo nonton".
  
  Drake bali nalika Beau tumuju menyang cooler banyu kanggo njaluk ngombe. Moore maca email kanthi banter, cepet menyang titik lan konfirmasi keaslian kode mateni.
  
  "Dadi," Moore maca kanthi ati-ati. "Kode kasebut pancen halal. Aku kudu ngomong iki apik tenan. Apa Marsh ngerti yen dheweke bakal direbut?"
  
  "Bisa uga ana sawetara alasan," ujare Drake. "Safe kanggo awak dhewe. Balancing ing brink. Kasunyatan prasaja iku wong enem babak cendhak clip lengkap. Yen Alligator ora muni kaya pretentious, aku bakal rumangsa luwih aman saiki.
  
  "Piye?"
  
  "Kacang?" Drake nyoba. "Aku ora ngerti. Hayden nganggo basamu luwih apik tinimbang aku."
  
  "Inggris". Moore manthuk. "Basa kita yaiku Inggris."
  
  "Yen ngono. Nanging iki bab sing apik, wong lanang. Kode mateni sing asli iku apik.
  
  "Apa sampeyan ngerti manawa kita bisa ngubungi dheweke nalika para ilmuwan nemtokake asal-usul muatan nuklir?" Beau ngandika nalika bali lan njupuk sip saka cangkir plastik.
  
  "Lho, nanging durung kelakon. Lan sing kita ngerti, dheweke ngganti kode utawa nambah pemicu anyar.
  
  Beau nampa iki karo manthuk tipis.
  
  Drake ndeleng jam tangane. Dheweke wis ana ing stasiun meh sepuluh menit, lan ora ana tembung saka Hayden utawa Dahl. Dina iki sepuluh menit rasane kaya kalanggengan.
  
  "Aku telpon Hayden." Dheweke ngetokake ponsel.
  
  "Aja kuwatir," ujare Mai. "Iki dudu Kinimaka?"
  
  Drake noleh tajam menyang ngendi dheweke nuding. Sosok Mano Kinimaki sing ora bisa disalahake terus-terusan mudhun ing dalan, mbungkuk, jelas lara, nanging nekad mlaku menyang stasiun. Drake ngulu pirang-pirang pitakon lan langsung mlayu menyang wong sing bisa mangsuli. Sawise metu, tim nyekel Mano ing prapatan sing diisi reruntuhan.
  
  "Ana apa, konco?"
  
  relief Hawaiian nalika ketemu wong iki overshadowed dening sawetara pain mental elek lurking mung ngisor lumahing. "Dheweke duwe Hayden," bisik. "We njupuk mudhun telu mau, nanging ora nyedhaki Ramses utawa Price. Banjur padha nyerang kita ing pungkasan. Nggawa aku metu saka game, lan nalika aku metu saka ton reruntuhan, Hayden wis ora ana.
  
  "Kepiye sampeyan ngerti yen dheweke entuk dheweke?" Beau takon. "Mungkin dheweke isih stalking?"
  
  "Lengen lan sikilku bisa uga tatu," ujare Kinimaka. "Nanging kupingku krungu wae. Dheweke dilucuti senjata lan diseret. Sing terakhir diomongake yaiku..." Kinimaka nguntal kanthi ati kang abot, ora bisa nerusake.
  
  Drake nangkep pandangane wong lanang iku. "Kita bakal nylametake dheweke. Kita mesthi nindakake iki.
  
  Kinimaka ngangguk. "Ora mesthi".
  
  "Apa sing diomongake marang dheweke?" Alicia ngeyel.
  
  Kinimaka tumenga ing langit, kaya-kaya golek inspirasi saka srengenge. "Dheweke ujar manawa bakal menehi katrangan babagan bom nuklir iki. Dheweke kandha yen dheweke bakal diikat ing mburine.
  
  
  BAB TELO DASAR KARO
  
  
  Thorsten Dahl ninggalake sawetara kru kanggo ngresiki wilayah ing sekitar Times Square lan njupuk tim dheweke menyang bayangan sing digawe dening gang sempit. Iku sepi lan carefree, Panggonan sampurna kanggo nelpon penting telpon. Dheweke nelpon Hayden dhisik, nanging nalika dheweke ora mangsuli, dheweke nyoba ngontak Drake.
  
  "Jarak kene. Apa kabar paling anyar?
  
  "Kita lagi kesel, sobat-"
  
  "Sampeyan bal maneh?" Dahl nyegat. "Apa sing anyar?"
  
  "Ora nganti guluku iki. Bajingan edan kasebut pecah, utawa rusak, metu saka sel. Ramses lan Price ora ana maneh. Sèl kaping lima kasusun - utawa ana - saka rolas wong. Mano jarene duwe telu."
  
  Dahl nyekel intonasi. "Mas ngomong?"
  
  "Iyo, konco. Padha nyekel Hayden. Dheweke digawa karo dheweke."
  
  Dahl nutup mripate.
  
  "Nanging kita isih duwe sawetara wektu." Drake nyoba sisih positif. "Dheweke ora bakal njupuk yen pengin langsung nyebul."
  
  Yorkies bener, Dahl kudu ngakoni. Dheweke ngrungokake nalika Drake terus nerangake yen Marsh saiki dicopot saka perane minangka Pangeran Kegelapan lan diganti sauntara karo sing diarani Alligator. Tanah kelairan mung bisa ngenali wong iki minangka pendukung Amerika.
  
  "Tenan?" ujare Dahl. "Kanggo apa?"
  
  "Cukup akeh sing bisa nyebabake anarki," ujare Drake. "Dheweke dadi tentara bayaran, mung wektu iki dheweke nesu."
  
  "Aku panginten Ramses tansah mbukak bisnis 'ing omah'."
  
  "Aligator iku asli saka New York. Dheweke bisa menehi kawruh logistik sing larang regane kanggo operasi kasebut.
  
  "Iya, sing masuk akal." Dahl ngelus-elus mripate kesel. "Lha terus piye? Apa kita duwe koordinat Hayden?"
  
  "Dheweke njupuk kamerane. Dheweke kudu njupuk paling sethithik saka sandhangane amarga tag sing dijahit ing klambi dheweke ujar yen dheweke ana ing sangisore meja ing Chipotle Mexican Grill, sing mung dikonfirmasi minangka omong kosong. Kamera keamanan digunakake, nanging panrima ing sisih kita biasane kalah amarga serangan ing situs kasebut. Dheweke nglumpukake kabeh sing bisa. Lan dheweke mung ora duwe tenaga kerja sing cukup. Saka kene bisa dadi ala banget, buk."
  
  "Bisa?" Dahl mbaleni. "Aku bakal ngomong yen kita wis ngliwati dalan sing ala, apa ora?"
  
  Drake ngaso sedhela, banjur ngandika, "Muga-muga dheweke terus nuntut," ujare. "Saben syarat anyar menehi wektu luwih akeh."
  
  Dahl ora perlu kandha yen dheweke durung nggawe kemajuan. Kasunyatan kasebut nyata. Ing kene dheweke gumantung ing Tanah Air kanggo nemokake lokasi bom nuklir, mlaku-mlaku kaya kalkun Natal sing wis dielingake, mung kanggo Moore kanggo nemtokake lokasi kasebut, nanging kabeh perusahaan gagal.
  
  "Kabeh sing ditindakake yaiku netralake sawetara bahan bakar," ujare. "Kita ora cedhak karo rencana Ramses sing nyata, lan utamane game pungkasane."
  
  "Kok kowe ora mudhun menyang stasiun? Kita bisa uga bebarengan nalika pimpinan sabanjure teka.
  
  "Ya, kita bakal nindakake." Dahl waved menyang liyane saka tim lan nemtokake arah tengen kanggo mimpin menyang 3rd Avenue. "Halo, piye kabare Mano?"
  
  "Wong lanang mau ditabrak tembok nganggo rak. Aja takon. Nanging dheweke sregep perang, mung ngenteni wong sing menehi target."
  
  Dahl wiwit mlaku nalika padha rampung obrolan. Kensi mandheg ing sandhinge lan manthuk. "Obahe ala?"
  
  "Amarga kahanan kita, aku bisa uga luwih elek, nanging ya, iku pilihan sing ala. Padha nyulik Hayden. Digawa menyang ngendi bom kasebut."
  
  "Wah, apik tenan! Maksudku, kowe kabeh ora duwe suar sing didhelikake?"
  
  "We do. Banjur dibuwang karo sandhangané."
  
  "Mossad wis ana ing kulit sampeyan," ujare Kensi lirih. "Apik kanggo wong-wong mau, nanging ora kanggo aku. Nggawe aku rumangsa dadi duweke."
  
  "Iku bakal". Dahl manthuk. "Kita kabeh kudu rumangsa manawa kita bisa ngontrol nasibe dhewe, lan saben keputusan pancen gratis. Iki dudu manipulasi."
  
  "Dina iki," Driji Kensi ditekuk lan banjur clenched menyang ajiné, "sampeyan ngapusi kula ing bebaya," dheweke banjur menehi wong mesem cilik. "Kajaba sampeyan, kancaku, sampeyan bisa ngapusi aku kapan wae lan ing ngendi wae."
  
  Dahl noleh. Bridget McKenzie ora bisa diendheg. Wong wédok kuwi ngerti nèk wong lanang kuwi wis nikah, bapaké, nanging dhèwèké isih nduwé godaan. Mesthi wae, kanthi cara apa wae, dheweke ora bakal suwe ing kene.
  
  Masalah ditanggulangi.
  
  Smith lan Lauren uga jogging bebarengan, ijol-ijolan komentar sepi. Yorgi digawa munggah mburi, kesel lan strewn karo lebu, nanging loping karo tekad playful. Dahl ngerti yen iki minangka pengalaman nyata pertama babagan pertempuran sing ora sopan lan ora sopan, lan dheweke mikir yen bisa ditangani kanthi apik. Lurung-lurung padha sumunar lan banjur ngiwa menyang 3rd Avenue, tumuju prapatan karo 51st.
  
  Iku sawetara menit aneh kanggo Dahl. Sawetara wilayah ing kutha ora kena cilaka, lan nalika akeh toko tetep mbukak lan wong-wong mlaku ing njero kanthi rasa wedi, liyane padha sepi, meh ora ana urip. Sawetara lurung-lurung ditutupi karo kendaraan polisi huru-hara lan kendaraan tentara roda papat sing kasebar. Sawetara wilayah wedi amarga isin amarga ana rampog. Umume wong-wong sing dideleng ora ngerti apa sing kudu ditindakake, mula dheweke nambahake swarane menyang apa sing diyakini minangka panguwasa lan ngajak wong-wong mau kanggo ngungsi ing ngendi wae.
  
  Banjur padha teka ing situs ngendi Drake lan liyane padha nunggu, ngarep-arep, lan planning kanggo ngluwari Hayden Jay.
  
  Mung sawetara jam wis liwati wiwit dina iki. Lan saiki padha nekat golek cara kanggo nemokake bom nuklir. Dahl ngerti yen ora bakal mundur; dheweke ora bisa mlayu utawa ndhelik ing bunker. Tim SPEAR ana ing kono nganti pungkasan. Yen kutha mati dina iki, iku ora kanggo lack saka pahlawan nyoba kanggo nyimpen.
  
  
  BAB TELO DASAR TELU
  
  
  Hayden tetep meneng nalika Ramses ngarahake tumindak lan reaksi, ngelingake wong-wong sing dadi tanggung jawab, nguji kesetiaan mutlak. Sawise nyeret dheweke adoh saka toko barang olahraga, dheweke meksa dheweke mlayu ing antarane wong-wong mau ing 3rd Avenue, banjur njupuk wektu kanggo nemokake lan mbuwang ponsel lan nyuwek rompi anti peluru. Ramses ketoke duwe sawetara kawruh babagan piranti nelusuri lan lokasi lan dhawuh marang wong lanang kanggo mbusak klambi dheweke. Piranti cilik kasebut kanthi cepet ditemokake lan dibuwang, sawise klompok kasebut terus mlaku ing dalan sing katon minangka rute acak.
  
  Hayden entuk kesan yen iki ora kedadeyan.
  
  Butuh sedhela. Klompok kasebut ngeculake gaman sing luwih gedhe lan klambi njaba ireng, mbukak seragam turis normal ing ngisor. Dumadakan padha padhang, ora mbebayani, minangka bagéan saka atusan wong akeh kuwatir roaming ing lurung-lurung kutha. Patroli polisi lan tentara ngabari sawetara rute, nanging kamera mung nolak siji gang sing peteng lan banjur liyane nganti padhang. Hayden diwènèhi jaket cadang kanggo dianggo. Ing sawetara titik, dheweke munggah menyang motor sing wis disiapake lan alon-alon metu saka pusat kutha Manhattan.
  
  Nanging ora adoh banget. Hayden kepengin banget yen dheweke bisa ngirim pesen menyang sapa wae-saiki dheweke ngerti lokasi bom kasebut. Ora masalah yen dheweke bisa mateni dheweke - sing penting yaiku fanatik iki mandheg.
  
  Sepedha-sepeda kasebut mudhun ing gang, banjur sepuluh wong - wolung legionnair sing isih ana, Ramses lan Price - ngetutake saben liyane liwat lawang sisih logam sing karat. Hayden ketemu ing tengah-tengahe, hadiah perang, lan sanajan dheweke wis ngerti nasibe, dheweke nyoba nyekel saben pandang, owah-owahan arah lan saben tembung sing dibisikake.
  
  Ngluwihi lawang njaba sing rusak, lorong njero sing mambu mambu tumuju tangga beton. Kene salah siji saka wong nguripake menyang Hayden lan nyekeli piso kanggo dheweke tenggorokan.
  
  "Tenang," ujare Ramses, tanpa noleh. "Aku luwih seneng ora mateni sampeyan saiki."
  
  Dheweke munggah patang lantai banjur mandheg sedhela ing ngarep lawang apartemen. Nalika mbukak, rombongan padha rame ing njero, mlayu metu saka lorong kanthi cepet. Ramses mandheg ing tengah kamar, lengen dicekel.
  
  "Lan kita kene," ujare. "Kanthi jutaan pungkasan lan paling ora siji wiwitan. Pendhudhuk kutha iki bakal ninggalake urip iki tanpa ngerti yen iki minangka wiwitan dalan anyar kita, perang suci kita. Iki-"
  
  "Tenan?" Swara garing nyelani sliramu. "Sawetara aku kepengin percaya karo sampeyan, Ramses, nanging sisih liyane, sing luwih elek, mikir yen sampeyan wis kebak."
  
  Hayden entuk tampilan apik pisanan ing Julian Marsh. Pythian katon aneh, kleru, kaya bagean saka dheweke wis lempitan menyang liyane. Dheweke nganggo sandhangan sing ora bakal pas, ora preduli taun utawa tren saiki. Mripat siji cemeng, mripat liyane mbukak amba lan ora kedhip, nalika sepatu siji tiba. Ing sisih tengen lungguh brunette striking sing Hayden ora dikenali, nanging saka cara padha dipencet marang saben liyane, iku cetha sing padha disambungake ing cara liyane saka siji.
  
  Dadi, dudu sekutu.
  
  Hayden mirsani kanthi disdain nalika Ramses nanggepi ejekan Maret. "Sampeyan ngerti?" - takon pangeran teroris. "Yen kita ngapusi sampeyan sadurunge ketemu sampeyan. Sadurunge kita malah ngerti jeneng wong bodho sing bakal nggawa geni langgeng kita menyang jantung Amerika. Malah sampeyan dhewe, Tyler Webb, ngiyanati sampeyan.
  
  "Sialan Webb," ujare Marsh. "Lan sampeyan lunga."
  
  Ramses noleh karo ngguyu. "Ayo mbalik omonganku. Malah wong-wong sing kerja ing kene sengit marang kutha iki. Regane larang, akeh turis. Wong lanang lan wadon biasa ora bisa manggon ing kene lan berjuang kanggo kerja. Apa sampeyan bisa mbayangno kepahitan sing tuwuh nglawan sistem kasebut lan wong-wong sing terus ndhukung? Tol dikenani biaya ing kreteg lan trowongan. Sampeyan ora apa-apa yen sampeyan ora duwe dhuwit. Srakah, srakah, srakah ana ing endi-endi. Lan iku ndadekake aku lara.
  
  Hayden meneng wae, isih ngetung-etung langkah sabanjure, isih nyawang reaksie Marsh.
  
  Ramses njupuk langkah menyang sisih. "Lan Alligator, kanca lawasku. Seneng ketemu maneh."
  
  Hayden ndelok wong sing jenenge Alligator ngrangkul bose. Nyoba kanggo tetep cilik, sepi lan mbok menawa ora diweruhi, dheweke ngetung pirang-pirang langkah sing kudu ditindakake kanggo nyedhaki lawang. Kakehan kanggo saiki. Ngenteni, ngenteni.
  
  Nanging suwene dheweke bisa mbayar? Senadyan tembung Ramses, dheweke kepingin weruh yen dheweke pengin ngindhari bledosan nuklir. Kabar apik yaiku yen panguwasa wis nutup wilayah udara, mula wong kasebut ora kesusu.
  
  Robert Price mbuwang awake menyang kursi karo groan. Dheweke takon legionnaire paling cedhak kanggo botol aspirin, nanging ora digatekake. Marsh nyipit mripate marang Menteri Pertahanan.
  
  "Apa aku ngerti sampeyan?"
  
  Price snuggled luwih jero menyang bantal.
  
  Hayden nglirik sakiwa tengene kamar, mung saiki nggatekake meja makan sing ana ing jejere jendela sing ditutupi langsir.
  
  Sialan, opo iki...?
  
  Iku luwih cilik tinimbang dheweke mbayangke. Tas ransel luwih gedhe tinimbang model standar, gedhe banget kanggo pas ing kompartemen nduwur sirah pesawat, nanging ora katon kikuk ing mburine wong sing luwih gedhe.
  
  "Aku adol sampeyan, Maret," ujare Ramses. "Kanthi pangarep-arep sampeyan bakal nggawa iki menyang New York. Kanggo iki aku bakal tansah ngucapke matur nuwun. Dianggep minangka hadiah nalika dakkandhani yen sampeyan lan kanca sampeyan bakal diidini ngrasakake geni sing ngobong kabeh. Iki minangka sing paling apik sing bisa dakwenehake, lan luwih apik tinimbang piso ing tenggorokan sampeyan.
  
  Hayden apal bom nuklir - ukuran, wangun lan katon tas ransel - yen dheweke butuh. Ora ana cara dheweke kudu mati ing kene dina iki.
  
  Ramesses banjur noleh marang anak buahe. "Siapkan dheweke," ujare. "Lan aja nyisihake asu Amerika kanthi lara."
  
  Hayden ngerti yen bakal teka. Dheweke wis gagal kanggo dasi tangan dheweke ing dalan kene, lan saiki dheweke njupuk kauntungan saka iku. Dadi akeh perkara sing gumantung marang dheweke nalika iku - nasib kutha, bangsa, akeh peradaban. Vas ing sisih tengen dheweke migunani, gulu sing ambane sampurna kanggo tangane lan bobote mung kanggo ngrusak. Iku pecah ing candhi wong sing paling cedhak, potongan jagged tiba ing lantai. Nalika dheweke ngangkat tangane, Hayden nyekel bedhil kasebut, nanging nalika ndeleng pistol kasebut dibungkus kanthi aman ing pundhake, dheweke langsung nyerah, tinimbang nggunakake genggaman ing tong minyak kanggo mbuwang dheweke luwih imbang. Senjata kasebut dituju, nanging Hayden ora nggatekake kabeh. Saiki mung dadi Saloon Peluang Terakhir... ora ana maneh perang kanggo uripe - luwih kaya perang kanggo slamet kutha. Lan apa dheweke ora mung nylundupake dheweke ing kene? Iki ngandhani yen senjata api bakal diremehake.
  
  Alligator nyedhaki dheweke saka sisih, nanging Ramses ditahan maneh. Penemuan liyane sing menarik. Alligator penting kanggo Ramses. Ing wayahe sabanjure, dheweke wis dikonsumsi, ora bisa fokus ngluwihi tangan lan sikil sing nyerang dheweke. Aku menangkis siji utawa loro jotosan, nanging tansah ana liyane. Iki dudu penjahat TV - kanthi sopan ngenteni sing siji kenek supaya sing liyane bisa campur. Ora, iki ngubengi dheweke lan nyerang dheweke kabeh, mula ora preduli pirang-pirang dheweke mandheg lan nggebug, loro maneh sing nabrak dheweke. Pain mbledhos ing panggonan liyane saka dheweke bisa count, nanging dheweke njupuk kauntungan saka kesandhung kanggo Pick munggah Piece jagged saka vas lan slash wong loro tengen pasuryan lan lengen. Padha mundur, getihen. Dheweke nggulung menyang sepasang sikil, ngirim sing duwe tumbling. Dheweke nyoba kanggo uncalan cangkir abot ing jendhela, mikir iku bakal narik kawigaten manungsa waé, nanging bab peduli miber watara setengah meter saka jendhela.
  
  Apa sing bakal ditindakake Drake?
  
  Dheweke ngerti. Persis iki. Dheweke bakal perang nganti ambegan pungkasan. Liwat alas sikil dheweke nggoleki gaman. Mripate ketemu mata Maret lan wong wadon, nanging mung clung kanggo saben liyane malah tighter, nemokake comfort ing komunikasi aneh. Hayden kicked lan bengkong, cheering kanggo saben lagi wae ditindhes njerit, banjur ketemu kursi konco dheweke. Nggunakake iki minangka fulcrum, dheweke meksa dheweke ngadeg.
  
  A tinju mbanting menyang pasuryan lan lintang-lintang mbledhos. Hayden geleng-geleng kepala, ngresiki getih, lan mbalik maneh, nyebabake mungsuhe tiba. Tinju liyane nggebug dheweke ing sisih sirah, banjur wong lanang nyekel dheweke ing bangkekan, nuthuk dheweke saka sikile lan dilebokake ing kursi. Hayden mbuwang dheweke liwat mburi nggunakake momentum dhewe. Ing detik dheweke bali ing sikil, sirah mudhun, mbuwang punches menyang Iga, gulu, groin lan dhengkul, mbuwang jotosan sawise jotosan, kick sawise jotosan.
  
  Dheweke weruh Ramses nyedhaki dheweke. "Wong wolung!" - dheweke bengok. "Wong lanang lan wadon siji. Endi kebanggaanmu?
  
  "Ing papan sing padha karo endhoge," ujare Hayden kanthi ambegan, nyebabake karusakan, kesel, lara amarga akeh pukulan, nesu nesu. Iki ora bakal langgeng, lan dheweke ora duwe pangarep-arep bisa lolos.
  
  Nanging dheweke ora tau mandheg nyoba. Ora tau nyerah. Urip iku perang saben dina, apa iku harfiah utawa ora. Minangka daya lemes saka serangan dheweke lan energi lemes saka perangan awak, Hayden isih disabetake, sanajan serangan dheweke ora cukup maneh.
  
  Wong lanang ngangkat dheweke ngadeg lan nyeret dheweke ngliwati kamar. Dheweke felt sawetara kekuatan bali kanggo dheweke lan mlayu boot dheweke tengen dheweke shin, nyebabake dheweke kanggo squeal. Tangan tightened watara dheweke Otot, nyurung dheweke menyang jendhela adoh.
  
  Ramses ngadeg ing ndhuwur meja sing dilebokake tas nuklir.
  
  "Cilik banget," ujare mikir. "Dadi ora pantes. Lan durung dadi paweling. Kowe setuju?"
  
  Hayden nyedhot getih saka cangkeme. "Aku setuju yen sampeyan minangka karya edan abad iki."
  
  Ramses mandeng dheweke bingung. "Sampeyan nindakake? Sampeyan ngerti yen Julian Marsh lan Zoe Shears saka The Pythians ngrangkul ing kono, ta? Lan pimpinane - Webb - ing endi dheweke? Off kanggo scour donya kanggo bandha arkeologi kuna, Aku guess. Aku ngetutake lakune bangsawan sing wis suwe mati. Nututi lakune edan dhewe nalika jagad kobong. Aku ora nyedhaki proyek edan abad iki, Miss Jay.
  
  Lan sanajan Hayden sacara internal ngakoni yen dheweke pancen bener, dheweke tetep meneng. Ing pungkasan dina, kamar karo felt kudu nunggu kabeh.
  
  "Dadi apa sabanjure, sampeyan kepengin ngerti?" Ramses takon dheweke karo mesem. "Wah, ora sepira, jujur. Kita kabeh ana ing ngendi kita pengin. Sampeyan lagi karo bom nuklir. Aku karo Alligator, ahli bomku. Wong-wongku ana ing sisihku. Bom nuklir? Iku meh siap kanggo ... - kang ngaso - dadi siji karo donya. Apa kita kudu ngomong ... jam saka saiki?"
  
  Mripat Hayden ngiyanati dheweke.
  
  "Oh haha. Saiki sampeyan mikir. Apa iki wektu banget kanggo sampeyan? Dadi sepuluh menit?"
  
  "Ora," Hayden ambegan. "Sampeyan ora bisa. Mangga. Mesthi ana sing dikarepake. Ana sing bisa kita setujui."
  
  Ramses menthelengi dheweke kaya-kaya, ora karsane, dheweke dumadakan melas. "Jumlah kabeh sing dakkarepake ana ing kamar iki. Karusakan sing diarani Donya Pertama."
  
  "Kepiye sampeyan nggawe kesepakatan karo wong sing mung pengin mateni sampeyan utawa mati nyoba?" Hayden ngandika banter. "Utawa mungkasi wong-wong mau tanpa nggunakake getihen dhewe. Dilema Ultimate kanggo Donya Anyar."
  
  Ramses ngguyu. "Sampeyan wong bodho banget." Dheweke ngguyu. "Jawabane: 'Sampeyan ora kena'. Pateni kita utawa nyembah kita. Mungkasi kita utawa nonton kita ngliwati wates sampeyan. Iku mung dilema sampeyan."
  
  Hayden berjuang maneh nalika wong-wong mau nyopot klambi anyar dheweke lan banjur nyelehake bom kasebut supaya diikat ing ngarepe. Iku Alligator sing maju lan unbuckled tas ransel lan pedhot sawetara kabel saka njero. Dheweke kudu dipasang ing mekanisme timer, Hayden yakin. Malah teroris edan kuwi ora bakal duwe risiko nyopot piranti sing mbledhos.
  
  Dheweke ngarep-arep.
  
  Buaya kasebut narik kabel lan banjur ndeleng Ramses, ngenteni ijin kanggo nerusake. Raksasa manthuk. Wong-wong mau nyekel tangane Hayden lan nyurung dheweke maju ing meja, mbengkongake awak nganti bom nuklir nempuh wetenge. Dheweke banjur nyekel dheweke ing panggonan nalika Alligator mbungkus kabel ing mburi lan dhadhane, banjur mudhun ing antarane sikil lan pungkasane munggah nganti ketemu ing sisih ngisor. Hayden ngrasakake saben narik kabel, saben gerakan tas ransel. Akhire, padha nggunakake sabuk medium-kekuatan lan lakban kanggo mesthekake yen bom nuklir iki kuwat macet ing awak lan wis kebungkus watara. Hayden nyoba ikatan dheweke lan nemokake dheweke meh ora bisa obah.
  
  Ramses ngadeg maneh kanggo ngujo gaweyan Alligator. "Sampurna," ujare. "Iblis Amerika wis njupuk posisi sing cocog kanggo ngrusak negarane. Iki minangka papan suci sing cocog, kaya kutha sing dosa iki, kanggo wong liya. Saiki, Alligator, atur wektu lan wenehi wektu sing cukup kanggo menyang kebon binatang.
  
  Hayden pingsan ing meja, pisanan kaget lan banjur bingung karo tembung teroris. "Mangga. Sampeyan ora bisa nindakake iki. Sampeyan ora bisa. Kita ngerti sampeyan lagi ing ngendi lan apa sing arep ditindakake. Kita mesthi bisa nemokake sampeyan, Ramses.
  
  "Maksudmu kanca-kancamu!" Alligator njerit ing kupinge, nyebabake dheweke mlumpat lan goyangake nuke. "Wong Inggris... Khmannnn! Aja kuwatir. Sampeyan bakal ketemu maneh. Marsh seneng-seneng karo dheweke, mmm, nanging kita uga bakal seneng!
  
  Ramses nyedhaki kuping liyane. "Aku kelingan kowe kabeh saka bazar. Aku yakin sampeyan ngrusak, ngrusak reputasiku paling ora rong taun. Aku ngerti nèk kowé kabèh nyerang bèntèngku, matèni pengawalku Akatash, matèni legiunku lan nggawa aku dirantai. Kanggo Amerika. Negara bodho. Pak Price ing kana ngandhani yen sampeyan kabeh dadi bagian saka tim, nanging ora mung kuwi. Sampeyan nelpon dhewe kulawarga. Nah, apa ora pantes yen sampeyan kabeh bebarengan ing pungkasan?"
  
  "Sialan," Hayden ambegan ing ndhuwur tas ransel. "Sampeyan. Bajingan."
  
  "Oalah. Sampeyan lan kulawarga sampeyan pancene ngaco. Mung elinga - Ramses nindakaken. Lan sanajan iki dudu game pungkasanku. Keandalanku malah luwih nyengsemaken. Nanging ngerti yen aku bakal ana ing papan sing aman, ngguyu, dene Amerika lan kroni-kroni Kulon liyane bakal njeblug.
  
  Dheweke mbengkongaken supaya awak remuk loro dheweke lan isi tas ransel. "Saiki wayahe riko pungkasan menyang kebon binatang. Aku bakal menehi Matt Drake pakurmatan kanggo nemokake sampeyan, "dheweke bisik-bisik. "Nalika bom mati."
  
  Hayden krungu tembung kasebut, implikasi sing didhelikake ing jerone, nanging dheweke kepengin weruh apa tumindak sing mesthine bakal luwih apik tinimbang sing wis direncanakake.
  
  
  BAB TELO DASAR PAPAT
  
  
  Hayden mlumpat lan mlayu menyang mburi truk cilik. Legionnaires glethakaken dheweke, isih disambungake menyang bom, konco wong-wong mau ing sikil nalika padha manggoni bangku ing loro-lorone. Sisih paling angel kabeh trip iki njupuk dheweke metu saka bangunan apartemen. The legionnaires boroske wektu nyoba kanggo nyamarake dheweke; padha di-push dheweke ngendi padha arep lan lunga karo senjata ing siap. Sapa waé sing weruh bakal dipatèni. Untunge, akeh wong sing nggatekake peringatan kasebut lan tetep ing omah ing ngarep TV utawa laptop. Ramses mesthekake yen Hayden weruh truk kasebut mandheg ing pinggir dalan ing jejere gang sing peteng, kanthi mringis.
  
  Ireng kanthi tandha pasukan khusus.
  
  Sapa sing bakal mandheg? Interogasi wong-wong mau? Mbok menawa liwat wektu. Nanging iku kabeh titik kabeh sing wis kedaden nganti saiki. Kacepetan lan eksekusi saben bagean saka rencana kasebut nguji respon Amerika babagan watesan kasebut. Reaksi kasebut wis samesthine, lan masalah nyata yaiku para teroris ora peduli. Tujuane mung matine bangsa.
  
  Dheweke nggunakake 57th Street menyang sisih wétan, ngindhari patroli lan kordon ing ngendi wae. Ana reruntuhan, mobil sing ditinggalake aneh lan klompok penonton, nanging Alligator dhewe minangka warga New York lan ngerti kabeh rute sing luwih sepi lan ora ana. Sistem sumber daya kutha mbantu, saéngga sopir gampang bali menyang rute sing wis direncanakake. Padha tumindak alon-alon, ngati-ati, ngerti yen Amerika isih nanggepi, isih ngenteni, lan mung sawise sawetara jam dheweke ngerti yen bom kasebut bisa uga ana.
  
  Hayden ngerti yen saiki pejabat Gedung Putih bakal menehi saran supaya ati-ati, ora bisa nampa manawa watese wis dilanggar. Bakal ana wong liya sing nyoba njupuk kauntungan saka kahanan kasebut. Ayo nyingkirake Dodge luwih akeh lan ngaco pembayar pajak. Nanging, dheweke ngerti Coburn lan ngarep-arep yen penasihat sing paling cedhak bisa dipercaya lan pinter kaya dheweke.
  
  Lelampahan ninggalake dheweke karo bruises. Para legiun ndhukung dheweke nganggo sikile. Dumadakan mandheg lan potholes gedhe nggawe dheweke krasa mual. Tas ransel dipindhah ing dheweke, njero hard tansah unnerving. Hayden ngerti yen iki sing dikarepake Ramses - supaya wayahe pungkasane kebak teror nalika wektune mudhun.
  
  Kurang setengah jam liwat. Dalan sing sepi, yen ora kosong. Hayden ora bisa ngomong kanthi pasti. Ing corak anyar liyane kanggo rencana, Ramses dhawuh Gator kanggo dasi Marsh lan Shears kanggo bom, bebarengan karo Hayden. Wong loro mau sambat, gelut, lan malah njerit-njerit, mula Alligator nutup tutuk lan irunge, lungguh ing kono nganti padha tenang, banjur irunge nyedhot hawa. Marsh lan Shears banjur wiwit nangis meh bebarengan. Mbok padha harbored impen mardika. Marsh squealed kaya bayi anyar, lan Shears sniffed kaya cah lanang karo flu wong. Minangka paukuman kanggo wong loro - lan, sayangé, kanggo Hayden uga - Ramses wis padha disambungake wuda kanggo bom nuklir, kang nyebabake kabeh limo masalah, contortions, lan liyane sniffling. Hayden njupuk iku uga, mbayangno medeni Lovecraftian padha saiki bisa padha lan kepingin weruh carane neraka padha arep kanggo njaluk liwat zoo.
  
  "Kita bakal rampung ing njero," Alligator katon kritis ing massa. "Maksimal limang menit."
  
  Hayden ngeweruhi sing gawe bom ngandika apik nalika dealing with boss kang. Mbokmenawa rasa kuwatir njalari swarane dumadakan mundhak. Mungkin kasenengan. Dheweke nguripake dheweke nalika truk mandheg lan sopir nganggur mesin kanggo sawetara menit. Ramses metu saka mendhoan, lan Hayden disaranake sing padha bisa ing ngleboke menyang zoo.
  
  kasempatan pungkasan.
  
  Dheweke berjuang banget, nyoba kanggo sway saka sisih menyang sisih lan scrape tape ing tutuk. Marsh lan Shears groaned, lan legionnaires jumangkah ing dheweke karo boots, nggawe angel kanggo mindhah, nanging Hayden nolak. Kabeh sing dibutuhake mung gemuruh aneh, goyangan sing ora cocog, lan gendera bakal diangkat.
  
  Salah siji saka legionnaires ipat-ipat lan mlumpat liwat dheweke, pinning dheweke malah luwih marang daya nuklir lan mburi kendaraan. Dheweke moaned menyang lakban. Tangane mbungkus awak, nyegah dheweke ora obah, lan nalika Ramses bali, dheweke ora bisa ambegan.
  
  Kanthi swara rada rame saka mesin, truk kasebut maju maneh. Mobil mlayu alon-alon, lan legiun lunga. Hayden ambegan jero, ngipat-ipati dheweke luck lan pasuryan kabeh wong ing saubengé. Kendaraan banjur mandheg lan sopir mateni mesine. Ana meneng nalika Ramses, saiki nganggo seragam pasukan khusus dhasar, nyedhot sirahe menyang kursi mburi.
  
  "Tujuan tercapai," ujare kanthi ora sopan. "Enteni sinyalku lan siyap nggawa ing antarane sampeyan."
  
  Ora duwe daya, Hayden mung bisa ambegan nalika limang legiun mapan ing sakubenge buntelan sing aneh lan siap angkat. Ramses thothok-thothok lawang, kabeh wis cetha, lan siji wong mbukak. Legionnaire banjur ngangkat buntelan menyang udhara, digawa metu saka van lan dituntun ing dalan sing ana wit-witan. Hayden kelip-kelip nalika wayah awan nyedhaki mripate, banjur kejiret ing ngendi dheweke.
  
  Kanopi kayu sing disengkuyung dening pilar bata kandel sing mbentang ing ndhuwur, diubengi dening ijo. A suntrap uga-ditunjuk lan paving, iku saiki sepi, minangka Hayden wis samesthine liyane saka Zoo bakal. Sawetara turis sing wani bisa njupuk kauntungan saka atraksi sing jarang pedunungé, nanging Hayden mangu-mangu yen kebon binatang bakal diijini ngakoni sapa waé sajrone sawetara jam sabanjure. Paling kamungkinan, Ramses nggawe percoyo keamanan zoo sing pasukan khusus ana kanggo njamin keamanan lengkap wilayah. Dheweke digawa ing dalan sing diantrekake karo lengkungan lan gantung ijo nganti mandheg ing lawang sisih. Alligator entuk mlebu kanthi paksa, lan banjur ana ing njero ruangan langit-langit dhuwur sing kalebu dalan kayu, jembatan lan akeh wit-witan sing mbantu ngatasi atmosfer sing lembab.
  
  "Zona tropis," Ramses manthuk. "Saiki, Alligator, jupuk bungkusan kasebut lan lebokake menyang semak. Kita ora butuh pengamatan kesempatan awal.
  
  Hayden lan liyane saka perusahaan precarious dheweke rampung ing lantai kayu. Alligator nyetel sawetara tali, nambah lakban liyane kanggo stabilitas, lan banjur fiddled karo gulungan kawat ekstra nganti dheweke ngumumake yen detonator wis kebungkus aman ing tahanan.
  
  "Lan saklar rotary?" Ramses takon.
  
  "Apa sampeyan yakin pengin nambah iki?" Alligator takon. "Marsh lan Shears bisa uga diwiwiti kanthi prematur."
  
  Ramses manthuk-manthuk karo wong lanang mau. "Sampeyan bener". Dheweke squatted mudhun ing jejere paket, tas ransel laying ing lantai, Hayden disambungake langsung ing ndhuwur, lan banjur Marsh lan Zoey ing ndhuwur dheweke. Mripate Ramses padha karo sirahe Julian Marsh.
  
  "Kita bakal nambah saklar sensitivitas," ujare kanthi tenang. "Piranti puteran sing, yen sampeyan diangkat utawa nggawe gerakan gedhe, nyebabake bom kasebut njeblug. Aku menehi saran supaya tetep lungguh lan ngenteni kanca-kancane Miss J teka. Aja kuwatir, ora bakal suwe."
  
  Tembung-tembunge nggawe gemeter ing awak Hayden. "Suwene suwene?" dheweke bisa exhale.
  
  "Wektu bakal disetel siji jam," ujare Ramses. "Cukup wektu kanggo ngidini Alligator lan aku slamet. Wong-wongku bakal ditinggal karo bom, kejutan pungkasan kanggo kanca-kanca yen bisa nemokake sampeyan.
  
  Yen?
  
  Ramses ngadeg, ndeleng pungkasan ing paket sing wis disiapake, ing daging manungsa lan badai geni ing ngisor, kanthi ekspresi wedi lan kekuwatan sing dituduhake marang kabeh.
  
  Hayden nutup mripate dhewe, saiki ora bisa obah, tekanan sing nggegirisi ndadekake dhadhane dadi bom sing ora bisa diendhani lan nggawe angel ambegan. Iki bisa dadi wayahe pungkasan lan ora ana sing bisa ditindakake sawise krungu Alligator bungah babagan nyetel saklar sensitivitas, nanging dheweke bakal dikutuk yen dheweke bakal nginep ing Zona Tropis Kebun Binatang Central Park New York. Nanging, dheweke bakal diangkut bali menyang wektu paling apik ing uripe, menyang Manos lan wektu ing Hawaii, menyang jalur Diamond Head, ombak Pantai Utara lan gunung vulkanik Maui. Restaurant ing gunung geni aktif. Panggonan ing ndhuwur mega. Reget abang ing mburi dalan. Lampu-lampu kelip-kelip ing sadawane Kapiolani lan banjur pantai ing mburi kabeh pesisir, foaming ing cahya abang nyebar saka dusk lan carefree, mung panggonan nyata ing donya ngendi dheweke bisa uwal saka kabeh kaku lan kuwatir urip.
  
  Hayden lunga mrana saiki, karo jam sing kliwat.
  
  
  BAB TELO DASAR LIMA
  
  
  Drake ngenteni ing kantor polisi, krasa ora duwe daya nalika dheweke nggantung ing saben tip, saben penampakan, saben petunjuk babagan Ramses, Hayden, utawa bom nuklir. Bebener ana sing New York amba banget kanggo nutupi ing sawetara jam, lan telpon muni mati pancing. Pendhudhuke akeh banget lan pengunjunge akeh banget. Perlu sepuluh menit tentara tekan Gedung Putih, nanging sanajan kabeh pengawal lan langkah-langkah keamanan, suwene suwene nggoleki papan sing relatif cilik iki? Saiki, Drake mikir, njupuk skenario iki menyang New York lan apa sing sampeyan entuk? Kedadeyan langka ing ngendi pasukan keamanan nangkep teroris sing bener-bener nindakake kekejaman. Ing donya nyata, teroris dioyak lan dilacak sawise kerusuhan.
  
  Dahl pungkasane teka, katon kusut lan bosen ing jagad, karo tim SPEAR liyane ing mburine. Kenzi inexplicably wiwit looking watara lan takon ngendi fasilitas panyimpenan bukti. Dahl mung mbaleni mripate lan kandha, "Ayo dheweke lunga, utawa dheweke ora bakal kepenak." Tim liyane padha rame lan ngrungokake apa sing diomongake Drake, sing ora kuwatir karo Hayden.
  
  Moore nyederhanakake perkara kasebut. "Wong ngerti babagan ancaman teroris menyang kutha. Kita ora bisa ngungsi, sanajan kita ora nyegah wong-wong sing arep lunga. Apa sing kedadeyan yen bom njeblug? Aku ora ngerti, nanging ora kanggo kita mikir babagan tuduhan bebarengan saiki. Sistem kita mudhun, nanging agensi lan situs liyane duwe akses menyang saluran liyane. Kita mbandhingake nalika kita ngomong. Umume sistem mlaku. Lurung-lurung ing New York sepi nanging isih sibuk dibandhingake karo umume kutha. Dalan uga."
  
  "Nanging durung apa-apa?" Smith takon kaget.
  
  Moore mendesah. "Kanca, kita mangsuli atusan telpon saben menit. Kita menehi hasil karo saben psycho, saben prankster, lan saben warga sing wedi banget ing kutha. Wilayah udara ditutup kanggo kabeh wong kajaba kita. Kita arep mateni Wi-Fi, Internet lan malah saluran telpon, nanging ngerti yen kita mung bisa ngaso saka dalan iki kaya polisi jalanan, agen FBI utawa, luwih cenderung, anggota masyarakat."
  
  "Ing ngisor tutup?" pitakone Dahl.
  
  "Satemene wis ora ana sel siji wae. Kita mung bisa nganggep yen sel sing saiki nglindhungi Ramses direkrut sacara nasional lan lokal. Kita ora percaya yen agen rahasia bisa nulungi, nanging dheweke njelajah kabeh pilihan sing bisa ditindakake.
  
  "Dadi ngendi iki ninggalake kita?" pitakone Lauren. "Kita ora bisa nemokake kamera, Ramses, Price utawa Hayden. Kita durung nemokake bom nuklir, "dheweke nyinaoni saben pasuryan, isih ana wong sipil sing muncul ing pertunjukan sindikasi ing ngendi kabeh potongan teka-teki diantrekake menyang tumindak pungkasan.
  
  "Tipping biasane ditindakake," ujare Moore. "Ana wong sing ndeleng lan nyebabake. Apa sampeyan ngerti apa sing diarani seri tip panas ing kene? Loro tiket menyang swarga, sawise lagu Eddie Money lawas.
  
  "Dadi, apa kita ngenteni telpon?"
  
  Drake nuntun Lauren metu menyang loteng. Adegan ing ngisor iki panik, karo sawetara polisi lan agen sing isih urip berjuang karo kejut cangkang nalika njupuk dalan liwat reruntuhan lan kaca pecah, njawab telpon lan tombol ketukan, sawetara nganggo bandage getih sing dibungkus tangan lan sirah, liyane nganggo sikil. munggah, meringis nandhang lara.
  
  "Kita kudu mudhun ing kana," ujare Lauren. "Tulungi wong-wong mau."
  
  Drake manthuk. "Dheweke lagi perang kalah lan ora dadi hub maneh. Wong-wong iki mung ora gelem lunga. Iki tegese luwih akeh tinimbang lelungan menyang rumah sakit. Iki sing ditindakake polisi sing apik lan umume arang ndeleng. Pers ndadekke mung warta ala maneh lan maneh, mewarnai pendapat umum. Aku ujar manawa kita uga bakal nulungi dheweke.
  
  Dheweke tumuju menyang lift banjur Drake noleh, kaget ndeleng kabeh tim ing mburine. "Apa?" - dheweke takon. "Aku ora duwe dhuwit".
  
  Alicia mesem kesel. Malah Beau ngatur eseman. Tim SPEAR wis ngalami akeh banget ing dina iki, nanging isih kuwat, siap kanggo luwih akeh. Drake weruh akeh bruises lan tatu liyane sing uga didhelikake.
  
  "Lha kowe kok ora isi ulang? Lan njupuk amunisi ekstra karo sampeyan. Nalika kita pungkasane bisa mungkasi iki, kita bakal ngalami wektu sing angel.
  
  "Aku bakal ngerti," ujare Kinimaka. "Iku bakal menehi gangguan."
  
  "Lan aku bakal nulungi," ujare Yorgi. "Aku angel ngerti logat Drake, mula bakal ilang nganggo logat Amerika."
  
  Dahl ngguyu karo Drake ing lift. "Kanca Rusia, sampeyan wis mundur kabeh."
  
  Drake njotosi wong Swedia, nyebabake luwih bruises, lan njupuk elevator mudhun menyang lantai siji. Tim SPEAR banjur campur tangan ing ngendi wae, njawab telpon anyar lan ngrekam informasi, wawancara warga lan takon pitakonan, lan ngalihake telpon sing ora ana hubungane karo darurat menyang stasiun liyane sing ditugasake. Lan sanajan dheweke ngerti yen dheweke dibutuhake lan dibantu, ora ana sing seneng amarga Hayden isih ilang lan Ramses tetep bebas. Nganti saiki dheweke wis ngalahake dheweke.
  
  Apa trik liyane sing ana ing lengen klambi?
  
  Drake nerusake telpon babagan sedulur sing ilang lan ngirim liyane babagan trotoar sing ora rata. Switchboard tetep aktif, lan Moore isih ngetung ing tip, tiket menyang swarga. Nanging Drake dadi cetha yen wektu wis entek luwih cepet tinimbang susu sing tumpah saka wadhah sing rusak. Siji-sijine perkara sing bisa ditindakake yaiku dheweke ngarepake Ramses nelpon paling ora sepisan. Wong iki isih nuduhake awake dhewe. Drake mangu-mangu dheweke bakal menet tombol kasebut tanpa nyoba dadi luwih teater.
  
  Polisi mbukak stasiun kasebut, nanging tim kasebut mbantu kanthi lungguh ing meja lan ngirim pesen. Dahl arep gawe kopi. Drake gabung karo dheweke ing ngarep ketel, kroso banget ora duwe daya lan metu saka panggonan nalika ngenteni informasi.
  
  "Ayo ngomong babagan sing pisanan," ujare Drake. "Apa iki wis tau kedadeyan karo sampeyan sadurunge?"
  
  "Ora. Aku ngerti carane Ramses bisa ndhelikake kabeh taun iki. Lan aku ngira yen piranti kasebut ora ngasilake tandha radiasi amarga durung dideteksi. Wong sing ngemas ulang bom kuwi mesthi ngerti apa sing ditindakake. Tebakanku yaiku mantan militer AS.
  
  "Nanging kenapa? Ana akeh wong sing bisa nglindhungi radiasi.
  
  "Iki uga ditrapake kanggo perkara liyane. Kawruh lokal. Tim rahasia dheweke nglumpuk. Tandhani tembungku, Drake lawas, iku mantan SEAL. Operasi khusus."
  
  Drake pour banyu nalika Dahl spooned ing granules. "Nggawe kuwat. Nyatane, sampeyan ngerti apa iku? Apa "Instant" wis tekan Kutub Lor?
  
  Dahl ngguyu. "Kopi instan iku gaweane setan. Lan aku ora tau menyang Kutub Lor."
  
  Alicia mleset liwat lawang kamar sing mbukak. "Apa iku? Krungu apa-apa bab cagak lan mung ngerti jenengku ana ing kono."
  
  Drake ora bisa ndhelikake esemane. "Piye kabarmu, Alicia?"
  
  "Sakit sakit. Sirahku lara. lara ati. Sakliyane kuwi aku ora apa-apa."
  
  "Maksudku-"
  
  Telpon saka X-Ambassadors klelep tembung sabanjuré, kang metu saka speaker telpon seluler. Isih nyekel ceret, dheweke nggawa piranti menyang dagu.
  
  "Halo?"
  
  "Kowe kelingan karo aku?"
  
  Drake nglebokake ketel kanthi kekuwatan nganti banyu sing mentas digodhog tumetes ing tangane. Dheweke ora tau nggatekake.
  
  "Kowe neng endi, bajingan?"
  
  "Saiki. Apa ora pitakonan pisanan sampeyan "ngendi senjata nuklir" utawa "spira suwene aku bakal njeblug"? Gemuruh sing kaget banget mlayu liwat baris.
  
  "Ramses," ujare Drake, ngelingi kanggo nguripake speakerphone. "Kenapa ora langsung menyang titik?"
  
  "Wah, apa sing lucu banget? Lan sampeyan ora ngandhani apa sing kudu ditindakake. Aku pangeran, pemilik kerajaan. Aku wis mrentah pirang-pirang taun lan bakal mrentah nganti pirang-pirang taun. Suwe-suwe sampeyan dadi crispy. Mikir bab iku".
  
  "Dadi sampeyan duwe hoop liyane sing bisa kita lewati?"
  
  "Iku dudu aku. Iku Julian Marsh. Wong iki edan banget, mula aku hubungi agen sampeyan Jay.
  
  Drake ndredheg, nglirik Dahl. "Dheweke ora apa-apa?"
  
  "Saiki. Sanajan dheweke katon rada kaku lan nyeri. Dheweke nyoba sing paling apik kanggo tetep tenang."
  
  Perasaan preman sing ana ing weteng Drake. "Lan kenapa iki?"
  
  "Supaya, mesthi, ora ngrusak sensor gerak."
  
  Ya Allah, pikir Drake. "Kurang ajar. Apa sampeyan ngikat dheweke menyang bom?"
  
  "Dheweke bom, kancaku."
  
  "Ana endi?"
  
  "Kita bakal tekan kana. Nanging amarga sampeyan lan kanca-kanca seneng mlaku-mlaku, lan amarga sampeyan wis dadi panas, aku mikir kenapa ora menehi kesempatan? Muga-muga kowe seneng teka-teki."
  
  "Iki edan. Sampeyan edan, muter karo akeh nyawa. Teka-teki? Rampungake kanggo aku, bajingan. Sapa sing bakal nguyuh ing awak nalika aku ngobong?"
  
  Ramses meneng sedhela, katon mikir. "Dadi sarunge pancen mati. Iki apik. Aku pancen duwe papan sing kudu dituju, kanggo nekani rapat-rapat, kanggo pengaruhe bangsa. Dadi rungokno-"
  
  "Muga-muga sampeyan bakal ngenteni," Drake nyelani, cepet-cepet mancing, "Nalika kita tekan kana."
  
  "Sayange ora. Ing kene kita nyuwun pamit. Kaya sing sampeyan ngerti, aku nggunakake sampeyan kanggo nylametake. Dadi, kaya sing sampeyan ucapake - matur nuwun kanggo iki.
  
  "Ugh-"
  
  "Ya wis. Jancok aku, wong tuwa lan sedulurku kabeh. Nanging sampeyan lan kutha iki sing bakal ngaco. Lan aku, sing bakal terus. Dadi wektu saiki dadi masalah. Apa sampeyan siap njaluk kesempatan, wong Inggris cilik?"
  
  Drake nemokake profesionalisme dheweke ngerti yen iki mung pilihan. "Ngomong aku".
  
  "Antiseptikku bakal ngresiki jagad saka infeksi ing Kulon. Saka alas udan nganti alas udan, iki minangka bagéan saka lantai kanopi. Iku kabeh".
  
  Drake nggawe grimis. "Lan kabeh?"
  
  "Ya, lan amarga kabeh sing sampeyan lakoni ing donya sing diarani peradaban iki diukur ing menit, jam, aku bakal nyetel wektu kanggo sewidak menit. Nomer babak sing apik, misuwur kanggo sampeyan.
  
  "Kepiyé carané nglucutaké senjata iki?" Drake ngarep-arep Marsh ora nyebutake kode pateni.
  
  "Ya ampun, kowe ora ngerti? Banjur elinga iki - bom nuklir, utamane bom nuklir koper, minangka mekanisme sing tepat lan seimbang. Kabeh wis miniatur lan luwih tepat, amarga aku yakin sampeyan bakal ngormati. Iki mbutuhake ... kecanggihan.
  
  "Kecanggihan?"
  
  "Kecanggihan. Nonton iki".
  
  Kanthi tembung kasebut, Ramses medhot sambungan telpon, ninggalaké telpon. Drake cepet-cepet bali menyang kantor lan njerit ing kabeh stasiun supaya mandheg. Tembung-tembunge, nada swarane, nggawe sirah, mripat lan awak madhep marang dheweke. Telpon dilebokake ing stand, telpon ora digatekake, lan obrolan mandheg.
  
  Moore nyawang raine Drakes, banjur ngandika, "Pateni telpon sampeyan."
  
  "Aku duwe," Drake mbengok. "Nanging kita kudu nggawe sawetara pangertèn ..." Dheweke mbaleni teka-teki tembung kanggo tembung. "Cepetan," kandhane. "Ramses menehi kita sewidak menit."
  
  Moore leaned liwat loteng rickety, gabungan dening Kinimaka lan Yorgi. Kabeh wong liya padha madhep marang dheweke. Bareng pangandikane wiwit tekan wong-wong mau, wong-wong mau padha bengok-bengok.
  
  "Inggih, antiseptik punika bom. Wis jelas".
  
  "Lan dheweke arep njeblug," bisik wong. "Iku ora nggetak."
  
  "Saka rainforest menyang rainforest?" ujare Mai. "Aku ora ngerti".
  
  Drake mbungkus sirahe. "Iki minangka pesen kanggo kita," ujare. "Kabeh diwiwiti ing alas udan Amazon. Kita pisanan weruh dheweke ing pasar. Nanging aku ora ngerti cara kerjane kanggo New York.
  
  "Nanging liyane?" Smith ngandika. "Babagan lantai ing ngisor kanopi? Aku ora-"
  
  "Iki minangka referensi alas udan liyane," Moore mbengok. "Apa kanopi sing diarani tutup wit padhet? Lantai ditutupi semak belukar."
  
  Drake wis ana. "Iki bener. Nanging yen sampeyan nampa iki, dheweke ngandhani yen bom kasebut didhelikake ing alas udan. Ing New York," dheweke nyengir. "Ora mlebu akal."
  
  Kasepen mrentah ing stasiun, jinis kasepen sing bisa stun wong kanggo titik helplessness utawa electrified wong kanggo titik padhang.
  
  Drake ora tau luwih ngerti babagan wektu, saben detik diisi karo lonceng kiamat.
  
  "Nanging New York duwe alas udan," ujare Moore pungkasane. "Ing Kebun Binatang Central Park. Iku cilik, disebut "Zona Tropis," nanging versi mini saka bab nyata.
  
  "Ing ngisor kanopi?" Dahl tekan.
  
  "Ya, ing kana ana wit-witan."
  
  Drake ragu-ragu kanggo liyane detik, painfully weruh sing malah iki bisa biaya wong akeh. "Opo maneh? Apa saran liyane?
  
  Mung meneng lan katon kothong sing nampa pitakone.
  
  "Banjur kita kabeh mlebu," ujare. "Ora ana kompromi. Ora guyon. Iki wektu kanggo mungkasi bajingan mitos iki. Kaya sing kita lakoni wingi."
  
  Kinimaka lan Yorgi mlayu menyang tangga.
  
  Drake mimpin kabeh tim menyang dalan-dalan New York sing kebak rasa wedi.
  
  
  BAB TELO PULUH ENEM
  
  
  Sawise pandhuane Moore, tim sepuluh wong mbuang menit sing luwih larang kanthi ngowahi menyang gang kanggo ngoper sawetara mobil polisi. Telpon wis digawe nalika padha teka ing kono, lan polisi wis nunggu, upaya kanggo ngresiki dalan wiwit metokake woh. Smith lungguh mudhun ing siji wheel , Dahl ing liyane , mobil nguripake sirene lan sumunar lampu lan kesusu ngubengi sudhut 3rd Avenue , kobong karet , langsung menyang zoo . Bangunan lan pasuryan wedi kesusu liwat ing patang puluh, banjur seket mil saben jam. Smith mbuwang taksi sing ditinggalake ing sisih ngarepe, langsung dikirim. Mung ana siji garis polisi ing dalan, lan dheweke wis nampa pesenan supaya bisa liwat. Dheweke mlayu liwat prapatan sing cepet-cepet diresiki, nyedhaki sewidak.
  
  Drake meh ora nggatekake telpon anyar ing ponsel, mikir yen Ramses nelpon maneh kanggo gloat. Nanging banjur dheweke mikir: malah iki bisa menehi pitunjuk.
  
  "Apa?" - dheweke barked sedhela.
  
  "Drake? Iki Presiden Coburn. Apa sampeyan duwe menit?"
  
  Yorkshireman mlumpat kaget, banjur mriksa GPS-ne. "Patang menit, Pak."
  
  "Banjur rungokna. Aku ngerti, aku ora prelu ngandhani kepiye kedadeyan sing ala yen bom iki diidini njeblug. Retribusi ora bisa dihindari. Lan kita malah ora ngerti kewarganegaraan sejati utawa kecenderungan politik saka karakter Ramses iki. Salah sawijining masalah gedhe sing muncul yaiku karakter liyane - Alligator - wis ngunjungi Rusia kaping papat ing taun iki.
  
  Cangkeme Drake dadi wedhi. "Rusia?"
  
  "Ya wis. Iki ora nemtokake, nanging ... "
  
  Drake ngerti persis apa tegese ngaso. Ora ana sing kudu ditemtokake ing jagad sing dimanipulasi dening saluran warta lan media sosial. "Yen informasi iki metu-"
  
  "Ya wis. Kita ndeleng acara tingkat dhuwur.
  
  Drake, mesthi, ora pengin ngerti apa tegese. Dheweke ngerti manawa ana wong ing jagad sing luwih akeh saiki, wong sing kuwat banget, sing duwe sarana kanggo slamet saka perang nuklir, lan dheweke kerep mbayangake kaya apa yen bisa urip ing jagad anyar sing meh ora ana pedunung. Sawetara wong iki wis dadi pimpinan.
  
  "Defuse bom yen perlu, Drake. Aku dikandhani yen NEST lagi mlaku, nanging bakal teka sawise sampeyan. Minangka liyane. Kabeh. Iki minangka jam paling peteng kita."
  
  "Kita bakal mungkasi iki, Pak. Kutha iki bakal urip kanggo ndeleng sesuk."
  
  Nalika Drake mungkasi telpon, Alicia nyelehake tangane ing pundhake. "Dadi," dheweke ngandika. "Nalika Moore ujar manawa iki minangka Rainforest lan alas udan mini, apa tegese bakal ana ula uga ing kana?"
  
  Drake nutupi tangane karo Drake. "Mesthi ana ula, Alicia."
  
  Mai watuk. "Sawetara luwih gedhe tinimbang liyane."
  
  Smith nguripake mobil ing macet, liwat ambulans gleaming karo lawang mbukak lan paramedics nggarap wong-wong sing melu kedadean, lan sepisan maneh sijine sikil ing pedal gas.
  
  "Apa sampeyan nemokake sing sampeyan goleki, Mai?" Alicia ngandika kanthi rata lan sopan. "Kapan sampeyan ninggalake tim kasebut?"
  
  Iku kabeh wis suwe banget, nanging Drake kelingan kanthi jelas yen Mai Kitano lunga, sirahe kebak rasa salah amarga tiwas sing ora disengaja. Wiwit kedadeyan kasebut nalika nggoleki wong tuwane - mateni tukang cuci dhuwit yakuza - akeh sing wis owah.
  
  "Saiki wong tuwaku wis aman," ujare Mai. "Kaya Grace. Aku ngalahake klan. chica. Menehi. Aku nemokake akeh sing dakgoleki.
  
  "Lha kok kowe bali?"
  
  Drake ketemu mripate mantep glued ing dalan lan kuping dipencet menyang kursi mburi. Iku wektu mboten umum kanggo ngrembug jalaran lan pancasan tantangan, nanging cukup khas kanggo Alicia, lan bisa dadi pungkasan kasempatan kanggo nggawe iku bener.
  
  "Kok aku bali?" - Apa? - May bola blithely. "Amarga aku peduli. Aku peduli karo tim iki."
  
  Alicia siulan. "Jawaban sing apik. Iki mung alesan?"
  
  "Sampeyan takon apa aku bali kanggo Drake. Yen aku ngarep-arep kowe loro bakal mbangun pangerten anyar. Yen aku wis mikir kanggo malah liyane sing bakal pindhah ing. Sanajan dheweke bisa menehi aku kesempatan kaping pindho. Ya, jawabane gampang - aku ora ngerti.
  
  "Kesempatan kaping telu," ujare Alicia. "Yen dheweke cukup bodho kanggo nggawa sampeyan bali, iki bakal dadi kesempatan katelu sampeyan."
  
  Drake weruh lawang menyang kebon binatang nyedhak lan ngrasakake ketegangan ing kursi mburi, emosi sing tajem lan ora bisa dipercaya. Kanggo kabeh iki, dheweke butuh kamar, luwih becik nganggo kain pelapis sing alus.
  
  "Buka iku, guys," ngandika. "We are kene".
  
  "Durung rampung, Sprite. Alicia iki model anyar. Dheweke mutusake ora mlayu menyang srengenge maneh. Saiki kita ngadeg, kita sinau lan bisa ngatasi iki.
  
  "Aku ndeleng lan ngujo," ujare Mai. "Aku seneng banget karo sampeyan, Alicia, sanajan apa sing sampeyan pikirake."
  
  Drake noleh, kapenuhan rasa hormat lan bingung kepiye carane skenario iki bisa ditindakake. Nanging saiki wis wayahe kanggo nyelehake kabeh, sijine ing rak, amarga padha cepet nyedhaki Armageddon liyane, prajurit, Juruwilujeng lan pahlawan nganti pungkasan.
  
  Lan yen padha nonton, mbok menawa main catur, malah Gusti Allah lan Iblis bakal kelangan ambegan.
  
  
  BAB TIGA DASAR PITU
  
  
  Smith squealed ban ing giliran pungkasan lan banjur stomped ing pedal rem karo mlaku abot. Drake mbukak lawang sadurunge mobil mandheg lan ngayunake sikile metu. Mai wis metu saka lawang mburi, Alicia langkah konco. Smith manthuk marang polisi sing nunggu.
  
  "Dheweke ujar manawa sampeyan kudu ngerti cara paling cepet menyang Zona Tropis?" Salah siji polisi takon. "Inggih, tindakake dalan iki langsung mudhun." Dheweke nuding. "Bakal ana ing sisih kiwa."
  
  "Matur nuwun". Smith njupuk peta guide lan nuduhake menyang liyane. Dahl mlayu jogging.
  
  "Kita wis siyap?"
  
  "Carane kita bisa dadi," ujare Alicia. "Oh, deleng," dheweke nunjuk menyang peta. "Dheweke ngarani toko hadiah ing situs kasebut minangka kebon binatang."
  
  "Banjur ayo."
  
  Drake mlebu ing kebon binatang kanthi pikirane saya mundhak, ngarepake sing paling ala lan ngerti manawa Ramses duwe luwih saka siji trik sing ora ana hubungane karo dheweke. Klompok kasebut nyebar lan tipis, wis obah luwih cepet tinimbang sing kudu ditindakake lan tanpa ati-ati, nanging ngerti yen saben detik sing liwati minangka knell pati anyar. Drake mbayar manungsa waé kanggo pratandha lan enggal weruh Zona Tropis ahead. Nalika padha nyedhaki, lanskap ing sakubenge wiwit obah.
  
  Wong wolung mlayu metu saka ndhelik, nggambar lading amarga didhawuhi nggawe perang pungkasan para penyelamat nglarani lan getihen banget. Drake dove ing ayunan lan mbuwang pemilik liwat mburi, banjur ketemu serangan sabanjuré sirah-on. Bo lan May wis teka ing ngarep, skills gelut sing dibutuhake dina.
  
  Kabeh wolung panyerang padha nganggo waja awak lan topeng, lan padha perang minangka competently minangka Drake wis samesthine. Ramses ora tau milih saka ngisor tumpukan. Mai parried jab cepet, nyoba kanggo break dheweke lengen, nanging ketemu bengkong, dhewe imbangan di buwang mati. Jotosan sabanjure ora kejawab pundhake, diserap dening rompi dhewe, nanging menehi dheweke ngaso sedhela. Beau lumaku ing antarane wong-wong mau, bayangan pati. Legionnair Ramses mundur utawa mlumpat menyang sisih kanggo ngindhari wong Prancis.
  
  Drake nyender ing alangi, ngangkat tangane. Pager ing mburine retak nalika lawane nendhang sikil loro saka lemah. Loro-lorone padha muter menyang dalan liyane, berjuang nalika muter. Wong Inggris iki nggebug ajiné ing sirah legionnaire, nanging mung kasil nggebug tangan diangkat ing pertahanan. Dheweke ngangkat awak menyang papan sing dikarepake, njedhul, lan mbanting ajine. Piso kasebut mlumpat munggah lan nusuk iga, isih lara sanajan pertahanan. Drake ngganda serangane.
  
  Pertempuran cedhak ing lawang menyang Zona Tropis saya tambah akeh. May lan Bo nemokake pasuryane mungsuhe. Getih tumetes ing kabeh klompok. Legionnaire ambruk kanthi anggota awak sing rusak lan geger otak, lan pelaku utama yaiku Mano Kinimaka. Hawaiian ageng numpes para penyerang kanthi buldoser, kaya-kaya nyoba nantang ombak dhewe, mbanting nganti pecah. Yen legiun ngalang-alangi, Kinimaka nyerang tanpa ampun, gelandang super manungsa, bajak sing ora bisa dirusak. Dalane pancen salah, saengga Alicia lan Smith meh nyilem. Para legiun ndharat ing sandhinge, grusa-grusu, nanging gampang rampung.
  
  Dahl ijol-ijolan jotosan saka tangan menyang tangan karo sawetara skill. Serangan lading disabetake kanthi cepet lan cepet, pisanan mudhun, banjur dhuwur, banjur menyang dhadha lan pasuryan; wong Swedia diblokir kabeh karo refleks kilat-cepet lan skill hard-entuk. Lawane ora nyerah, klinis ing kinerja, kanthi cepet ngrasa yen dheweke wis ketemu sing padha lan kudu nggawe prabédan.
  
  Dahl nyingkir nalika legiun nggunakake sikil lan sikut minangka kelanjutan saka serangan piso. Siku pisanan nabrak dheweke ing candhi, nambah kesadaran lan mbantu dheweke ngantisipasi serangan akeh. Dheweke tiba ing siji dhengkul, striking ngisor kelek langsung menyang jugangan lan kluster syaraf ing kono, nyebabake legionnaire kanggo nyelehake lading ing sangsara. Nanging, pungkasane, Kinimaka sing nggegirisi sing ngalahake pejuang kasebut, ngresiki otot, patah balung lan nyuwek tendon. Mano wis ireng bruises sadawane jawline lan cheekbones lan mlaku karo limp, nanging ora ana sing bisa nyegah dheweke. Dahl mbayangake yen dheweke bakal nabrak ing sisih pinggir bangunan kaya Hulk Hawaii yen lawange dikunci.
  
  Kenzi luwih gampang mlayu ngubengi pinggiran perang, ngrusak sapa wae sing bisa lan sedhih yen dheweke isih ora duwe katana. Dahl ngerti yen dheweke duwe katrampilan khusus sing disinaoni lan bisa nyerang siji-sijine legiun, mateni saben wong kanthi siji pukulan, ngirit wektu sing larang regane tim. Nanging dina wis meh rampung.
  
  Oalah.
  
  Drake ketemu ajiné Flurry deflecting jotosan. Dheweke tiba ing sisihe nalika legiun nyekel bangkekane lan bengkong. Pain kleru fitur kang. Dheweke muter kanthi miring sing ora normal, ngeculake tekanan lan ketemu karo mungsuhe.
  
  "Kenapa?" pitakone.
  
  "Mung kene kanggo alon sampeyan mudhun," legionnaire grined. "Cik thok. Tik tok."
  
  Drake di-push mati hard, saiki ing sikil. "Sampeyan uga bakal mati."
  
  "Kita kabeh bakal mati, bodho."
  
  Ngadhepi fanatisme kasebut, Drake nyerang tanpa welas asih, ngrusak irung lan rahang wong kasebut, uga iga. Wong-wong iki ngerti persis apa sing ditindakake, nanging dheweke terus berjuang. Ora ana wong siji-sijia ing antarane wong-wong mau sing pantes ngempet maneh.
  
  Kanthi terengah-engah, legiuner ngarahake piso menyang Drake. The Yorkshireman kejiret, bengkong lan nguripake iku liwat supaya agul-agul lumebu ing tengkorak wong liya kanggo hilt. Sadurunge awak kenek suket, Drake melu perang utama.
  
  Iku perang aneh lan edan. Jotosan sawise jotosan lan pertahanan sawise pertahanan, rotasi tanpa wates menyang posisi. Getih iki dibusak saka mripate, elbows lan knuckles ilang ing tengah pertandhingan, lan malah siji Pundhak dislocated bali menyang panggonan thanks kanggo bobot Smith dhewe. Iku mentahan, minangka nyata minangka nemu.
  
  Banjur Kinimaka ngubengi kabeh, nggebug, buru-buru mlebu, ngrusak ing ngendi wae. Paling ora telu saka legionnaire sing ambruk lan rusak padha dilakoni. Beau njupuk loro liyane, lan banjur May lan Alicia makarya bebarengan kanggo ngrampungake siji pungkasan. Nalika dheweke ambruk, padha ngadhepi, ajiné diangkat, perang nesu lan bloodlust flaring antarane wong-wong mau, sumunar kaya laser ing mripate, nanging Beau sing misahake.
  
  "Bom," ujare.
  
  Banjur, dumadakan, kabeh pasuryan nguripake Drake.
  
  "Sampeyan wis suwe suwe?" pitakone Dahl.
  
  Drake malah ora ngerti. Pertempuran njupuk kabeh konsentrasi sing isih ana saka aku. Saiki dheweke katon mudhun, wedi karo apa sing bakal dideleng, narik lengen klambi lan ndeleng jam tangane.
  
  "Kita durung weruh bom kasebut," ujare Kensi.
  
  "Lima belas menit," ujare Drake.
  
  Lan banjur tembakan muni.
  
  
  BAB TELO DASAR WALU
  
  
  Kensi ngrasakake impact kaya serangan misil. Iku ngalahake dheweke saka sikil, kenek ing paru-paru, lan momentarily njupuk kabeh eling saka atine. Drake weruh peluru kenek lan ambruk menyang dhengkul, nyegah tiba sing ora bisa dihindari. Dheweke ora tau weruh iki teka, nanging uga wong liya. Smith uga njupuk hit. Untunge, peluru loro mau kena rompi.
  
  Thorsten Dahl paling cepet nanggepi, isih karo tembung "limalas menit" bombarding otak. Bareng légionnaire kalih wau minggah saking siti, pèlunipun cepet-cepet murub, lan sapunika, kanthi ancas ingkang langkung sae, piyambakipun nyerang piyambake sedaya, astanipun dipun ulur, gumuruh kados sepur anggènipun ngirid jiwa-jiwa ingkang ical saking telenging Neraka ingkang limrah. Padha ragu-ragu kaget, banjur wong Swedia ngalahake wong-wong mau, siji karo tangan siji, lan mbuwang wong loro bali menyang tembok gubug kayu.
  
  Bangunan kasebut ambruk ing saubengé wong, papan kayu mecah, pecah lan ambruk ing udara. Wong-wong mau tiba ing punggung ing antarane isine, sing paling migunani kanggo wong Swedia sing gila.
  
  Iku gudang karya, panggonan kebak piranti. Nalika pasukan legiun berjuang kanggo ngangkat gaman, siji groaning lan liyane muntahake untu, Dahl ngunggahake sledgehammer sing apik. Wong-wong sing tiba weruh dheweke metu saka pojok mripate lan beku, ora percaya ora bisa wani.
  
  Bo mlaku nyedhaki dheweke lan ndeleng reaksi dheweke. "Rampungake wong-wong mau. Elinga sapa dheweke."
  
  Kinimaka uga mandheg, ngguyu karo plot kasebut, kaya-kaya arep ngidak-idak dadi bledug. "Dheweke nembak Kensi. Lan Smith."
  
  "Aku ngerti," ujare Dahl, mbuwang palu godam lan nyandhak gagange. "Aku ngerti".
  
  Wong loro mau ngaso minangka tandha kekirangan lan njupuk senjata. Dahl miber menyang udhara nalika bebarengan ngangkat sledgehammer, lan nggawa mudhun nalika awak mudhun. Siji jotosan nyerang legionnaire ing tengah bathuk, lan dheweke isih duwe kekuwatan lan katrampilan sing cukup kanggo nguripake, ngunggahake batang lan ngremuk candhi wong liya. Bareng wis rampung, banjur tumungkul, gremeng untune, banjur nguncalake sledge ing pundhake.
  
  Banjur legionnaire liyane lungguh, groaning, sirah miring ing sisih siji kaya nandhang sangsara, lan njupuk pistol sing dicekel ing tangan goyang. Ing separo detik kasebut, Kensi nanggepi luwih cepet tinimbang sapa wae lan nemoni risiko pribadine. Tanpa ngaso, dheweke guncang mati bruises sadurunge, diblokir Yahoo wong, lan lunged ing wong. Pistol sing dicekel ing tangane diluncurake kaya bata, pungkasane nganti tekan ing tengah raine. Dheweke murub, tiba ing mburi, peluru ngliwati sirahe. Sawise dheweke tekan, Kenzi njupuk senjatane, nanging ora sadurunge kosongake menyang dhadhane.
  
  "Suwene suwene?" Dahl ambegan abot, cepet-cepet nyedhaki lawang sing tumuju Zona Tropis.
  
  Drake mlayu liwat.
  
  "Pitung menit."
  
  Iki ora cukup kanggo ngilangi senjata nuklir sing ora pati ngerti.
  
  
  BAB TIGA DASAR SANGAI
  
  
  Enem menit.
  
  Drake kesusu menyang Zona Tropis, njerit nganti tenggorokan lara, banget nyoba kanggo nemokake bom. Tangis cilik sing dadi jawaban kasebut ora teka saka Hayden, nanging dheweke ngetutake sabisane. Urat-urat mumbul ing bathuk. Tangane clenched menyang ajiné saka tension. Nalika kabeh tim mlebu ing bangunan kasebut, ngadhepi trotoar kayu sing berliku-liku lan habitat wit-witan, dheweke nyebar kanggo njupuk kauntungan saka jumlahe.
  
  "Sialan!" Kinimaka nangis, kaku saiki meh ngrusak dheweke. "Hayden!"
  
  Liyane njerit muffled. Drake mbuwang tangane kanthi frustasi banget, ora bisa nemtokake lokasi sing pas. Detik liwat. A manuk beo werna padhang daya ing wong-wong mau, njalari Alicia kanggo njupuk langkah maneh. Drake ora bisa nahan ndeleng jam tangane maneh.
  
  Limang menit.
  
  Gedung Putih saiki bakal ngetokake rasa kuwatir sing bakal dicuci langsung saka Capitol Hill. Tim NEST, regu bom, polisi, agen lan petugas pemadam kebakaran sing ngerti bakal mlayu nganti sikile metu utawa dhengkul, nggoleki langit lan ndedonga kanggo urip. Yen ana pimpinan jagad sing dilaporake, dheweke uga bakal ngadeg, ndeleng jam tangan lan nyiapake sawetara proposal.
  
  Donya nyekel kekuwatan.
  
  Drake meringis lega nalika krungu njerit Mai, banjur butuh sawetara detik kanggo nemokake sumbere. Tim kasebut dadi siji, nanging apa sing ditemokake ngluwihi sing dikarepake. Yorgi ngadeg ing sandhinge Lauren; Bo lan Kenzi nyoba ngerteni saka kadohan, dene tim liyane tiba ing dhengkul utawa crawled bebarengan karo massa.
  
  Mripat Drake mbuka. Kaping pisanan dheweke weruh awak wong wadon wuda, kebungkus lakban lan kabel biru, lying nyebar metu watara rong meter saka lemah. Isih bingung, dheweke weruh ing ngisor tlapakane ana sepasang sikil liyane sing duweke wong lanang, yen dideleng saka sikil wulu sing dipasang ing dheweke.
  
  Hayden minangka bom, ujare Ramses.
  
  Nanging ... apa sih ...
  
  Ing ngisor wong wuda saiki dheweke weruh sepatu bot sing dikenal. Hayden katon ana ing ngisor tumpukan.
  
  Banjur ngendi bom nuklir?
  
  Alicia mendongak saka lungguhe ing jejere wong wadon sing ora dingerteni. "Ngrungokake kanthi teliti. Zoey ngandika sing bom wis aman ing Hayden, ing ngisor fitur iki. Dheweke bersenjata, duwe sensor gerak sing cukup dipercaya lan dilindhungi tas ransel. Kabel-kabel sing kabungkus ing awak digandhengake karo pemicu getih." Dheweke geleng-geleng kepala. "Aku ora weruh dalan metu. Iki wektu kanggo sawetara gagasan padhang, wong lanang."
  
  Drake mentheleng ing awak, tilas kabel tanpa wates, isih werna biru padha. Reaksi pisanane yaiku setuju.
  
  "Apa ana outline sing ambruk?" Kinimaka takon.
  
  "Aku paling guess 'ora,'" Dahl ngandika. "Iku bakal banget beboyo amarga wong-wong sing gegandhengan karo iku bisa ngganti. Sirkuit ambruk - piranti nyegah gegaman-bakal ndeteksi gerakan Hayden, nganggep wong- banjur ndemek bom. , lan boom."
  
  "Ojo ngomong ngono". Alicia ngangguk.
  
  Drake ambruk menyang dhengkul cedhak ngendi dheweke nganggep sirah Hayden. "Banjur, kanthi prinsip sing padha, detektor gerakan bakal cukup longgar. Maneh, supaya para tahanan bisa pindhah sethithik."
  
  "Inggih".
  
  Sirahe lara amarga kakehan stres. "Kita duwe kode mateni," ujare.
  
  "Sing isih bisa palsu. Lan luwih elek, kita kudu ngetik ing keypad sing dipasang ing pemicu ing Hayden.
  
  "Kowe luwih cepet," ujare Kensi lirih. "Kita isih duwe telung menit."
  
  Drake ngelus-elus sirahe. Saiki dudu wektu kanggo nglipur keraguan. Dheweke tukaran karo Dahl.
  
  Apa maneh kancaku? Apa kita pungkasane teka ing pungkasan dalan?
  
  Julian Marsh ngandika. "Aku weruh dheweke lengen dheweke," ujare. "Aku bisa ngilangi. Iki mesthine ora tau kedadeyan. Dhuwit mung siji-sijine tujuane ... Ora omong kosong babagan pati yuta yuta, pungkasane jagad iki.
  
  "Webb ngerti," ujare Lauren. "Bosmu. Dheweke ngerti kabeh."
  
  Marsh mung watuk. "Mbuwang aku saka kene."
  
  Drake ora obah. Kanggo nemokake bom kasebut, dheweke kudu ngowahi tumpukan manungsa. Dheweke ora duwe wektu kanggo ngethok kabeh tape. Nanging mesthi ana cara sing luwih cepet kanggo mateni bom kasebut. Dheweke ora nuduhake ing TV amarga meh ora cocog kanggo ndeleng pinggiran.
  
  Sampeyan ora ngethok kabel. Sampeyan mung ditarik metu kabeh.
  
  Nanging beboyo kaya ngethok kabel sing salah. Dheweke tumungkul nganti mripate sejajar karo Marsh.
  
  "Julian. Apa sampeyan pengin mati?"
  
  "Ora!"
  
  "Aku ora weruh cara liya," dheweke ambegan. "Wong lanang, ayo dipindhah."
  
  Mimpin tim, dheweke alon-alon, kanthi sengaja, nguripake tumpukan awak nganti weteng Hayden munggah ing lantai lan tas ransel ditemokake. Moans oncat Zoey, Marsh, lan malah Hayden nalika kabeh padha muter menyang sisih, lan Kinimaka ndesek kabeh kanggo tetep meneng. Senadyan pratelan Zoe, ora ana sing ngerti sepira sensitif detektor gerakan kasebut, sanajan katon jelas yen wis suwe banget, mula ora ana sing cedhak karo pemicu. Pancen, kudu diprogram supaya meh ora bisa ditembus kanggo njamin tekane Drake sadurunge njeblug.
  
  Kabel kasebut kudu dicopot saka awak Marsh lan dicopot saka anggota awak Zoe, tugas sing ora apik sing ora dingerteni tim kasebut. Sing kebungkus ing awak Hayden gampang ilang amarga ana ing dalan dheweke. Saiki nuruti instruksi lan isih dicekel tape lakban, Marsh ngangkat tangane supaya padha mbungkus ing sisih tengen Hayden lan nglayang ing tas ransel. Pythian mbengkongaken driji.
  
  "Pin lan jarum."
  
  Mai nyelehake tangane ing tas ransel, ing ndhuwur bom nuklir. Kanthi driji cekatan dheweke mbukak gesper lan narik tutup ndhuwur. Banjur, nggunakake kekuatan gedhe lan cekatan, dheweke nyekel pinggiran tas ransel lan narik bom, bebarengan karo casing logam, langsung metu.
  
  Cangkang ireng ngubengi dheweke. Mai mbuwang tas ransel lan alon-alon muter bom kasebut, ngetokake kringet nalika detik-detik terus. Mripat Hayden mencorong nalika ndeleng bom, lan Kinimaka wis tumungkul ing jejere dheweke, squeeting tangan.
  
  A panel countdown teka menyang tampilan, ditempelake karo papat ngawut-awut ing njaba bom. Kabel biru snaked ngisor wong menyang jantung bilai Absolute. Marsh mandeng ing kabel, papat, intertwined lan tatu bebarengan.
  
  "Copot panel kasebut. Aku kudu weruh sapa sapa."
  
  Drake nggigit ilat nalika nglirik jam tangane.
  
  Sisa detik.
  
  Seket sanga, seket wolu...
  
  Smith ambruk ing dhengkul ing jejere wong-wong mau, prajurit wis tarik lading sarana. Njupuk nyawa saben wong menyang tangane dhewe, dheweke tanggung jawab kanggo ngilangi kekurangan. Siji goresan, siji benang bandel, siji kurang konsentrasi, lan bakal mbuwang wektu utawa nyebabake bledosan sing nggegirisi. Drake nutup mripate sedhela nalika wong iku nyambut gawe. Ing mburine, Dal ambegan abot, malah Kensi ngempet.
  
  Nalika Smith makarya ing meneng pungkasan, Alicia dumadakan njerit. Kabeh rombongan padha gumeter, atine mlumpat menyang cangkeme.
  
  Drake berbalik tajam. "Apa iki?"
  
  "Ula! Aku weruh ula! Iku bajingan kuning gedhe."
  
  Smith nesu nalika ngangkat rekaman lan kanthi ati-ati mbusak panel countdown kanthi dial abang sing sumunar. "Kawat apa?"
  
  Dheweke isih duwe telung puluh pitu detik.
  
  Maret crept nyedhaki, mripate mindhai kusut kusut kabel biru, nggoleki panggonan ngendi kang eling Alligator nguripake piranti.
  
  "Aku ora weruh! Aku ora weruh!"
  
  "Iku kabeh," Drake mbuwang dheweke. "Aku bakal nyopot kabeh kabel!"
  
  "Ora," Dahl ndharat banget ing sandhinge. "Yen sampeyan nindakake iki, bom iki bakal njeblug."
  
  "Banjur apa sing kudu kita lakoni, Torsten? Apa sing kudu kita lakoni?"
  
  Rong puluh sanga... wollikur... pitulikur...
  
  
  BAB PATANG PULUH
  
  
  Memori Drake cepet-cepet menyang ngarep. Ramses sengaja ngandhani yen Hayden minangka bom. Nanging apa sejatine tegese?
  
  Saiki ndeleng, dheweke weruh telung kabel sing dibungkus. Kang siji micu iku? Dahl ngetokake selembar kertas saka kanthonge.
  
  "Kode," ujare. "Saiki ora ana cara liya."
  
  "Ayo Marsh nyoba maneh. Ramses nyebutake khusus babagan Hayden.
  
  "Kita nggunakake kode."
  
  "Dheweke bisa dadi palsu! Pemicu dhewe!"
  
  March wis nyawang awak Hayden. Drake menek liwat lan kejiret manungsa waé Kinimaki. "Balik dheweke."
  
  Hayden nulungi sabisa-bisane, otot-otot lan tendon mesthi njerit-njerit amarga lara, nanging ora kepenak. Jam wis kliwat. Bom wis cedhak rampung. Lan donya ngenteni.
  
  Marsh leaned mudhun, ngetutake kabel ing awak nalika Drake ngangkat lengen siji, banjur sikil, lan pungkasane mbukak sabuk ing ngendi kabel kasebut nyabrang. Bareng weruh pasangan sing simpul liwat ing pangkone maneh, dheweke nuding Kinimaka. "Kaya iki".
  
  Nandhang sangsara saka game ngipi elek saka Twister, Hayden mirsani minangka Marsh nglacak dalan saben kabel bali menyang timer.
  
  "Pasti," ujare, squinted hard, siji mripat mbukak, liyane ditutup. "Iku sing ing sisih tengen."
  
  Drake natap koper nuklir. Kensi melu dheweke lan Dahl ing lantai ing jejere dheweke. "Kanggo nyebul iki mbutuhake konfigurasi khusus bagean lan mekanisme. Iku ... dadi alus. Apa kita pancen percaya marang wong sing nggawa iki menyang negara ing wektu iki?"
  
  Drake njupuk ambegan paling jero uripe.
  
  "Ora ana pilihan".
  
  Dheweke narik kawat.
  
  
  BAB PAPAT DASAR SIJI
  
  
  Drake ditarik kanthi cepet, lan kabel kasebut ambruk saka tangane, ngetokake ujung tembaga. Ing pinggir piso, kabeh wong sing ana ing ngarepe maju kanggo mriksa countdown.
  
  Rolas ... sewelas ... sepuluh ...
  
  "Dheweke isih bersenjata!" Alicia nangis.
  
  Drake ambruk ing mburi, kaget, isih nyekeli kabel kaya-kaya saiki bisa nyusup lan ngrusak bom kasebut. "Iki... iki..."
  
  "Masih ngece!" Alicia nangis.
  
  Dahl dove, nyurung Yorkshireman karo telapak tangan menyang bathuk. "Aku mikir," ujare. "Kita bakal begja yen kita duwe wektu saiki."
  
  Wolung...
  
  Zoe mulai nangis. Marsh nangis, njaluk ngapura kanggo kabeh kesalahane. Hayden lan Kinimaka mirsani tim kerja tanpa emosi, nggandheng tangan putih, ngakoni ora ana sing bisa ditindakake. Smith ngeculake piso lan mandeng Lauren, sik njongko metu driji trembling kanggo ndemek dheweke. Yorgi ambruk ing lemah. Drake mandeng Alicia, lan Alicia mandeng ing May, ora bisa njupuk dheweke mripat mati. Bo ngadeg ing antarane wong-wong mau, ekspresine cetha nalika ndeleng Dahl kerja.
  
  Wong Swedia ngetik kode mateni menyang panel. Saben wong kadhaptar karo sinyal audio. Mung sawetara detik sadurunge dheweke ngetik nomer pungkasan.
  
  Lima...
  
  Dahl menet tombol "Enter" lan mandheg ambegan.
  
  Nanging jam isih kliwat.
  
  Telu loro siji...
  
  
  ***
  
  
  Ing detik pungkasan, Thorsten Dahl ora kentekan niat. Dheweke ora nyerah utawa nolak mati. Dheweke duwe kulawarga sing kudu bali - garwane lan anak loro - lan ora ana sing bisa ngalangi dheweke kanggo njamin keamanan bengi iki.
  
  Ana tansah Plan B. Drake mulang wong sing.
  
  Dheweke wis siyap.
  
  Mode Madness kicked ing, Madness diwilang nyekel wong, menehi kekuatan ngluwihi normal. Kanggo jam pungkasan dheweke wis ngrungokake nalika wong siji utawa liyane ngidak-idak peralatan sing sampurna, akurat lan ora ana kesalahan sing nggawe tas nuklir. Dheweke krungu carane akurat kabeh.
  
  Inggih, apa yen Dahl sethitik edan. Carane bakal bisa?
  
  Nalika tampilan nuduhake siji, wong Swedia wis nyekel sledgehammer ing tangane. Dheweke nggawa mudhun karo ambegan pungkasan, gerakan pungkasan, ngayun-ayun kanthi kabeh kekuwatane. Sledgehammer mbanting jantung bom nuklir, lan malah ing detik tanpa telas dheweke weruh medeni Drake, persetujuan Alicia. Banjur dheweke ora weruh apa-apa maneh.
  
  Jam wis kliwat
  
  nul.
  
  
  BAB PAPAT DASAR KARO
  
  
  Wektu durung mandheg kanggo sapa wae, lan utamane ora ing jam sing nemtokake iki.
  
  Drake weruh Dahl dowo metu liwat bom, kaya-kaya bisa nglindhungi kanca-kanca lan donya saka geni elek. Dheweke weruh pigura logam mbengkongaken, jeroan dented watara sledgehammer; banjur dheweke weruh countdown timer.
  
  Macet ing nul.
  
  "Oh, sial," ujare kanthi cara sing paling ramah. "Ya ampun."
  
  Siji-sijine tim kasebut sadar. Drake ambegan udhara seger sing ora diarepake maneh. Dheweke nyusup menyang Dahl lan napuk wong Swedia ing punggung sing amba. "Wong sing apik," ujare. "Pukul nganggo palu gedhe. Kok aku ora mikir ngono?"
  
  "Dadi Yorkshireman," Dahl ngandika menyang jantung bom. "Aku uga kepingin weruh iki."
  
  Drake ditarik maneh. "Ngrungokake," ujare. "Barang iki macet ta? Bisa rusak ing njero. Nanging apa sing bakal ngalangi saka miwiti maneh?"
  
  "We," kandhane swara saka mburi.
  
  Drake noleh lan weruh NEST lan skuad bom nyedhaki dheweke karo tas ransel lan mbukak laptop ing tangane. "Kowe telat," dheweke njerit.
  
  "Ya mbak. Biasane ngono."
  
  Kinimaka, Yorgi lan Lauren wiwit mbubarake Hayden saka web aneh sing dienggo bareng karo Zoe Shears lan Julian Marsh. Pythias loro kasebut ditutupi sabisane, nanging ora katon banget babagan wuda.
  
  "Aku nulungi," Marsh mbaleni maneh. "Aja lali ngandhani yen aku nulungi."
  
  Hayden ketemu dhéwé ing dheweke dhengkul, Rolling saben perangan kanggo mulihake circulation lan rubbing wilayah ngendi joint pain wis accumulated. Kinimaka menehi jakete, sing ditampa kanthi matur nuwun.
  
  Alicia nyekel pundhak Drake, nangis. "Kita urip!" - dheweke njerit.
  
  Banjur dheweke narik dheweke nyedhaki, nemokake lambene nganggo lambene, ngambung dheweke sabisane. Drake ditarik adoh ing kawitan, nanging banjur temen maujud sing iku persis ngendi kang wanted kanggo dadi. Dheweke ngambung bali. Ilate darmed metu lan ketemu wong, lan tension padha suda.
  
  "Iki ing ngendi kita wis suwe," ujare Smith. Ngapunten, May."
  
  "Ya ampun, aku kangen bojoku," ujare Dahl.
  
  Bo stared ing wong, pasuryan minangka watu minangka granit nanging digunakake unreadable.
  
  Mai mesem mesem. "Yen peran kasebut dibalik, Alicia saiki bakal ngucapake babagan gabung."
  
  "Aja isin". Alicia narik adoh saka Drake karo ngguyu throaty. "Aku durung nate ngambung bintang film sadurunge."
  
  Smith blushed ing sebutno kaping lawas. "Ah, saiki aku wis ngerti yen Mei dudu Maggie Q sing hebat. Ngapunten nggih".
  
  "Aku luwih apik tinimbang Maggie Q," Mai mesem.
  
  Smith sagged, sikile nyerah. Lauren nggedhekake tangane kanggo ndhukung dheweke.
  
  Alicia miringake sirahe menyang sisih. "O, aku ngambung bintang film. Sawetara jinis Jack. Utawa iku jeneng layar? Oh, loro bener. Utawa bisa uga telu ... "
  
  Kensi ngalih ing antarane. "Nice Kiss," dheweke ngandika. "Sampeyan ora tau ngambung aku kaya ngono."
  
  "Iku mung amarga sampeyan asu."
  
  "Oh matur nuwun".
  
  "Tunggu," ujar Drake. "Kowe ngambung Kensi? kapan?"
  
  "Iku crita lawas," ujare Alicia. "Aku meh ora ngelingi."
  
  Dheweke nggawe titik kanggo narik kawigaten kabeh dheweke karo mripate. "Dadi iki ciuman 'seneng kita urip'? Utawa liyane?
  
  "Menurutmu piye?" Alicia katon waspada.
  
  "Aku rumangsa pengin sampeyan nindakake maneh."
  
  "Oke..."
  
  "Mengko".
  
  "Pancen. Amarga ana tugas sing kudu ditindakake."
  
  Drake saiki nyawang Hayden, pimpinan tim. "Ramses lan Alligator isih ana ing kana," ujare. "Kita ora bisa nglilani dheweke lolos."
  
  "Eh, ngapunten?" - ngandika salah siji saka wong saka tim sapper.
  
  Hayden nyawang Marsh lan Shears. "Sampeyan bisa entuk poin ekstra yen sampeyan duwe informasi."
  
  "Ramses meh ora ngomong karo aku," ujare Shears. "Lan Alligator minangka wong edan paling gedhe sing dakkenal. Muga-muga aku ngerti ngendi dheweke."
  
  Drake menatapnya. "Aligator iku wong edan paling gedhe-"
  
  "Nuwun sewu. Wong lanang?" pimpinan NEST ngandika.
  
  Mripate Maret mencorong. "Ramses minangka bug," ujare. "Aku kudune nglangkahi nalika aku duwe kesempatan. Kabeh dhuwit iki ilang. Kekuwatan, prestise - ilang. Aku kudu piye?"
  
  "Muga-muga aku bosok ing pakunjaran," ujare Smith. "Ing perusahaan pembunuh."
  
  "Ngrungokake!" - wong bengok saka NEST.
  
  Hayden nyawang dheweke, banjur menyang Dahl. Drake menatap pundak Alicia. Pimpinan Tim NEST ngadeg lan pasuryane pucet, warna wedi banget.
  
  "Bom iki ora ana gunane."
  
  "Apa?"
  
  "Ora ana detonator listrik. Lensa retak, aku mikir bisa amarga ditabuh nganggo palu. Nanging uranium? Sanadyan kita bisa nemokake jejak sing ngandhani yen biyen ana ing kene, nanging ... ilang.
  
  "Ora". Drake krasa otot-ototé ndredeg. "Ora, sampeyan ora bisa ngomong iki. Apa sampeyan ngomong yen bom iku palsu?"
  
  "Ora," ujare pimpinan, nutul laptop. "Aku kandha, dudu bom kuwi. Iki dipateni kanthi ngilangi kabeh bagean sing bisa digunakake. Dadi, iki palsu. Wong iki-Ramses-mungkin sing asli."
  
  Tim kasebut ora ragu-ragu sedhela.
  
  Hayden tekan telpon lan nelpon nomer Moore. Drake bengok-bengok yen dheweke kudu nelpon helikopter.
  
  "Pinten sing kita butuhake?"
  
  "Isi langit kurang ajar," ujare.
  
  Tanpa sambat, dheweke ngangkat awak sing lara lan mlaku kanthi cepet menyang lawang. Hayden ngandika cepet nalika dheweke mlayu, nuduhake ora efek fisik saka perawatan dheweke. Iki minangka efek mental sing nduweni daya kanggo tatu dheweke ing salawas-lawase.
  
  "Moore, bom ing Central Park palsu. Diresiki, ditutup. Kita mikir jeroan lan detonator dicopot banjur dilebokake menyang piranti liyane.
  
  Drake krungu Moore desahan saka telung meter adoh.
  
  "Lan kita ngira yen ngimpi elek wis rampung."
  
  "Iki minangka rencana Ramses wiwit wiwitan." Hayden nyuwèk lawang njaba saka engselé tanpa ngrusak. "Saiki dheweke njeblug ing wektune dhewe lan bisa lolos. Apa ana helikopter sing mabur metu saka New York?"
  
  "militer. Polisi. Operasi khusus, dakkira."
  
  "Miwiti iki. Dheweke duwe rencana, Moore, lan kita yakin Alligator minangka mantan komando. Kaya apa kamera CCTV?"
  
  "Kita ngumpulake saben pasuryan, saben tokoh. We wis ing pinggiran kanggo jam. Yen Ramses mlayu liwat kutha, kita bakal nyekel dheweke.
  
  Drake mlumpat liwat tong sampah, Dahl ana ing jejere. Helikopter gemuruh ing nduwur sirah, loro sing ndharat ing dalan ing lawang mlebu kebon binatang. Nggolek munggah, Drake weruh konco rotor puteran saka bangunan kantor, ngendi antarane wuto putih akeh pasuryan dipencet marang windows. Media sosial bakal njeblug dina iki, lan yen terus, asil bakal nol. Ing kasunyatan, iku mbokmenawa ngalang-alangi efforts .
  
  Hayden mlayu menyang helikopter sing paling cedhak, mandheg ing njaba cuci rotor. "Kali iki," dheweke marang Moore. "Ramses ora bakal pamer. Iku kabeh gangguan kanggo mbantu dheweke urip. Iki babagan reputasi - Putra Mahkota Teror entuk status lan nggawe sejarah. Dheweke nggawa senjata nuklir menyang New York, njeblug, lan lolos tanpa hukuman. Yen sampeyan ngeculake dheweke saiki, Moore, sampeyan ora bakal bisa ndeleng maneh. Lan game bakal rampung.
  
  "Aku ngerti kuwi, Agen Jay. Aku ngerti".
  
  Drake hovered liwat Pundhak Hayden, ngrungokake, nalika liyane saka tim twitched irritably cedhak. Dahl nyinaoni wilayah sekitar, milih papan penyergapan sing paling apik, lan banjur mriksa saben kaca nganggo kacamata lapangan. Aneh, nanging paling ora nggawe dheweke sibuk. Drake nyeluk dheweke.
  
  "Endi giringe?"
  
  "Ditinggalake." Dahl pancen katon rada ora seneng. "Iku senjata sing apik banget."
  
  Kensi melu. "Aku ngelingake yen aku isih ora duwe gaman favoritku. Yen dheweke entuk palu, aku kudu njaluk katana."
  
  Drake nonton wong Swedia. "Katon kaya kesepakatan."
  
  "Oh ayo, aja menehi alesan. Ing ngendi aku njaluk katana ing kene?"
  
  Swara ngandika, "Dheweke ora adoh saka Staten Island, Hayden."
  
  Sirahe Drake cepet banget nganti dheweke meringis. "Apa iku?"
  
  Hayden takon Moore kanggo mbaleni piyambak lan banjur nguripake kanggo tim. "Kita duwe target, wong lanang. A sipil disebut, minangka Moore mbadek, lan dikonfirmasi karo kamera. Obahake bokongmu!"
  
  Kanthi sirahe mudhun, tim kasebut mlayu nyabrang trotoar menyang dalan sing cetha lan barricaded, mlumpat liwat lawang helikopter sing mbukak lan nyelehake kursi. Manuk loro kasebut munggah ing udara, rotor nglereni godhong saka wit-witan sing cedhak lan nyebarake lebu ing pinggir dalan. Drake narik metu pistol lan bedhil, agul-agul militèr lan bedhil stun, mriksa sing kabeh ing supaya bisa digunakake lan kebak disiapake. Dahl mriksa komunike.
  
  Pilot kasebut ngresiki payon-payon lan banjur ngidul banget, nambah kacepetan. Alicia mriksa senjata dhewe, mbuwang sing dijupuk saka legionnaire lan nyimpen liyane kanggo awake dhewe. Kinimaka nyolong Hayden, sing dheweke nyoba nglirwakake, isih nampa informasi saka Moore lan agen. Beau banjur sepi, huddled ing sudhut minangka kang wis wiwit Drake lan Alicia ngambong. Kanggo bagean dheweke, Mai lungguh serenely, fitur Japanese dheweke ora bisa ditembus, mantep fokus ing goal. Tim liyane mriksa kabeh, kabeh kajaba Kenzie, sing ngeluh babagan numpak helikopter, angin sing nyenyet, ambune kringet, lan dheweke wis tau ndeleng tim SPEAR.
  
  "Ora ana sing njaluk sampeyan tetep karo kita," ujare Alicia lirih.
  
  "Apa maneh sing bisa daklakoni? Mlayu kaya tikus gereja sing wedi?"
  
  "Dadi iki kanggo mbuktekake yen sampeyan wani?"
  
  Mripate Kenzi mencorong. "Aku ora pengin ndeleng Armageddon. Lan sampeyan?"
  
  "Aku wis weruh iki. Ben Affleck pancen gay, lan Bruce Willis luwih nggegirisi tinimbang asteroid. Nanging sial, apa sampeyan nyoba ngandhani yen sampeyan pancen duwe ati?"
  
  Kensi natap jendela.
  
  "Maling artefak arkeologi duwe ati. Sapa sing bakal ngerti?
  
  "Aku mung nyoba bali menyang bisnis ing Timur Tengah. siji. Ngewangi sampeyan wong gemblung bakal entuk dalan kanggo entuk iki. Jancok atimu."
  
  Helikopter kasebut mabur liwat payon Manhattan nalika Hayden nampa klarifikasi manawa Ramses lan Gator durung ninggalake pulo kasebut, amarga wis ditemokake ing cedhak Feri Staten Island.
  
  "Bit sing ilang ing terjemahan bisa matèni kita kabeh," Hayden sighed, lan Drake ngakoni iku bener. Saka padudon paling cilik ing latar sekolah kanggo perang antarane présidhèn lan perdana menteri, nuansa iku kabeh.
  
  Tujuane saya cedhak karo bangunan-bangunan sing liwat. Pilot dara ing antarane rong gedung pencakar langit kanggo njaga kacepetan nalika nyedhaki target. Drake nggawa awake kanthi tujuan sing surem. Banyu werna abu-abu ing teluk sing ana ing ngarep. Ing ngisor iki bisa ndeleng klompok helikopter landing, kabeh berjuang kanggo posisi.
  
  "Kaya iki!" Hayden nangis.
  
  Nanging pilot kasebut wis mudhun banget, nyebabake helikopter kasebut berjuang kanggo mendarat kanggo njupuk posisi utama ing ngarepe deretan pot kembang lan halte bis. Drake ngrasa wetenge churn liwat tutuk. Hayden njerit menyang sel dheweke.
  
  "Mesthi terminal ditutup," dheweke ngandika. "Yen Ramses ana ing kene, apa sing dikarepake bisa digayuh?"
  
  "Ana pager ing mburimu lan deretan mobil sing diparkir ing ngisor wit-witan. Polisi duwe wong wadon ing kana sing dadi wong pungkasan sing nemoni dheweke.
  
  "Apik. Dadi saiki kita-"
  
  "Ngenteni!" Kupinge Alicia njupuk swara sadurunge wong liya. "Aku krungu shooting."
  
  "Tindak."
  
  Metu saka mobil, tim tumuju terminal, mlaku ing sadawane bangunan. Drake ngeweruhi sing watara sudhut sudhut lawang mlebu utama, ramp beton dawa mimpin kanggo wilayah docking. Tembakan kasebut teka saka ing kono, ditembakake ing papan sing mbukak, ora diredam, kaya tembok.
  
  "Mbalik kana," ujare. "Iku teka saka slipway."
  
  Helikopter ngebaki langit ing mburine. Ing dalane ana mayat polisi sing nggresah, nanging dheweke ngacungake tangan supaya maju, ora ana tandha-tandha tatu. Tembakan luwih akeh ing udhara. Tim kasebut narik senjata, mlayu bebarengan lan nggoleki wilayah ing ngarep. Polisi liyane tumungkul ing ngarepe, sirah mudhun, nyekel tangane.
  
  "Ora apa-apa," ujare. "Tindak. Mung tatu ing daging. Awake dhewe butuh kowe. Dheweke... padha lunga."
  
  "Ora dina iki," ujare Hayden lan mlayu liwat.
  
  Drake weruh mburi slipway lan proyeksi ing sisih kiwa - kabeh slipways beton digunakake kanggo feri. Ombak cipratan ing dhasare. "Apa sampeyan krungu?" ngandika nalika shooting diwiwiti maneh. "Ramses entuk peleton otomatis."
  
  Lauren mung siji sing geleng-geleng. "Sing sapa?"
  
  "Putaran luwih akeh saben menit tinimbang AK. Klip saka enem atus nganti wolung atus babak. Tong sing bisa diganti yen dadi panas banget. Ora persis akurat, nanging medeni.
  
  "Muga-muga bajingan kasebut leleh ing tangane," ujare Alicia.
  
  Sekelompok polisi tumungkul ing ngarep, terus-terusan ndhelik kanggo nutupi nalika SAW muntahake peluru. Baris peluru njedhul ing ndhuwur. Polisi loro mbalekake tembakan, ngarahake menyang ujung pinggir dalan sing ditambatake feri.
  
  "Aja ngomong..." jare Dahl.
  
  "Kita mikir dheweke numpak feri ing kana kanthi salah sawijining tiket pangopènan," ujare salah sawijining polisi. "Bocah loro. Sing siji ngarahake awake dhewe, sing sijine lagi miwiti prau."
  
  "Dheweke ora bisa uwal kaya ngono," protes Hayden. "Iku ... wis ... game rampung." Mripate mencorong medeni.
  
  "Kanggo dheweke," ujare Alicia sumringah.
  
  "Ora, ora," bisik Hayden. "Kanggo kita. Kita salah kabeh. Ramses secara harfiah metu karo bang. Aku segel warisane. Wong lanang, dheweke bakal njeblug bom nuklir iki."
  
  "Kapan?"
  
  "Aku ora ngerti. Tebakan paling apik? Dheweke arep menyang Pulo Liberty lan patung kasebut, lan dheweke bakal ngirim kabeh media sosial. Ya Allah, ya Allah, mbayangno-" dheweke keselak. "Aku ora bisa ... aku mung ora bisa ..."
  
  Kinimaka nyentak dheweke ngadeg, wong gedhe grumbulan kanthi tujuan. "Kita ora bakal nglilani kedadeyan iki. Kita kudu nindakake soko. Saiki."
  
  Lan Drake weruh lampu kilat saka SAW watara sèket kaki adoh, lethality saka nembak, siji-sijine sing ngadeg antarane wong-wong mau lan Ramses, lan bom nuklir.
  
  "Sapa sing kepengin urip selawase, ta?"
  
  "Ora," ujare Alicia lirih. "Iku mesthi bakal mboseni kaya neraka."
  
  Lan Dahl njupuk siji tampilan pungkasan ing tim. "Aku bakal mimpin."
  
  Ing pamisah detik pungkasan, pahlawan New York disiapake; tim SPEARERS, banjur saben polisi lan agen ing kuping. Saben uwong ngadeg, ngadhepi senjata idu, lan nggawe pilihan pungkasan kanggo urip.
  
  Dahl miwiti. "Serang!"
  
  
  BAB PATANG PULUH TELU
  
  
  Drake mlayu ing tengah kanca-kancane, persis ing ngendi dheweke kepengin, ngangkat bedhil lan ditembak kanthi keras. Peluru ditembakake saka saben bedhil sing mlaku kanthi kecepatan rong ewu limang atus kaki per detik, pirang-pirang bledosan sing nggumunake ing saham. Windows pecah kabeh liwat ferry.
  
  Ing sawetara detik, padha Cut longkangan ing setengah, terus murub intensely. Pangguna SAW langsung ngganti setelan, kaget karo brutalitas serangan kasebut. Iku ora dheweke mandheg njupuk; peluru kang dilacak Trail ing saham lan banjur metu menyang segara minangka wong bisa uga staggered bali. Drake nggawa mripat teleskopik menyang mripate, sijine driji ing pemicu lan nggawe fitur saka wong nyekeli SAW.
  
  "Iki Alligator," ujare Hayden liwat komunikator. "Aja kantun."
  
  SAW noleh, bali menyang dheweke, isih ngidoni timah. Drake mbayangno yen keg saiki kudu dadi panas banget nganti leleh, nanging ora cukup cepet. Peluru nyerang polisi ing rompi antipeluru, lan sing liyane patah tangan liyane. Ing wektu iki, atine wis siyap kanggo mlumpat metu saka dodo, nanging ora mungkasi serangan utawa nyuda shooting. Punggung ngisor ferry wis ambruk, pecah, mburi mbukak dadi perforated kaya grater keju. Buaya kasebut ngayunake SAW kanthi kuat, nyoba ngimbangi. Peluru nembus papan ing ndhuwur sirahe.
  
  Swara mesin kapal feri sing mbledhos malih dadi gemuruh alon, lan iki ngowahi kabeh. Alligator mlumpat ing kapal, terus murub. Banyu wiwit churn saka mburi, lan kapal miring maju. Drake weruh dheweke isih rong puluh kaki saka mburi, weruh dheweke nguripake ngiwa lan menyang sisih, lan ngerti dheweke ora bakal teka ing wektu.
  
  Jerit nalika tiba, dheweke tiba ing sisihe, mandheg kanthi cepet. Dahl tiba ing cedhake. Hayden muter-muter, kabeh sing nggawe target Alligator saya angel, nanging wong lanang kasebut ora peduli. Sosoké katon mundur, luwih jero menyang feri.
  
  Drake menehi tandha marang Hayden, lan Hayden njaluk helikopter.
  
  Manuk-manuk ireng padha mlumpat tumuju ing dalan licin, mudhun landhep lan nglayang telung mèter ing sadhuwure lemah nalika kru TOMBOK munggah ing kapal. Nalika polisi lan agen salute, ikatan anyar kawangun sing ora bakal rusak, padha salute maneh sabisane, banjur helikopter praktis mabur menyang udhara. Pilot nyurung mobil nganti wates, ngoyak feri sing nggegirisi lan enggal-enggal munggah ing ndhuwur. Iki minangka pemandangan sing ora bisa dibayangake Drake: manuk sing nggandhol kaya predator ireng sing mateni ing langit New York, latar langit sing misuwur minangka latar mburi, nyiapake kanggo njupuk feri Staten Island.
  
  "Kenek wong-wong mau," ujare Hayden menyang radio helikopter. "Lan cepet".
  
  Mudhun, loro helikopter mlayu menyang buritan feri. Meh sanalika, Alligator sing gelisah nempelake sirahe metu saka jendela sisih lan nembakake voli sing ngamuk. Semburan kaping telune nabrak kulit njaba helikopter, nembus sawetara bagean lan mumbul liyane. Helikopter tiba saka langit kaya watu. Dahl mbobol lawang lan mbalekake tembakan, peluru ora kejawab.
  
  "Shoots kaya wong iku kurang ajar," Drake grumbled. "Aja nganti tekan target sing bener."
  
  "Mundur". Dahl nyerah nyoba kanggo nabrak Alligator lan nyonggo awake dhewe kanggo pukulan sing bakal teka.
  
  Telung detik banjur kedadeyan, mung ora jotosan, nanging mung mandheg. Helikopter pisanan nglayang ing ndhuwur dek kapal feri, dene sing nomer loro mabur ing sisih pinggir pelabuhan, isih ana anggota kru SPIR. Padha cepet-cepet mangkat, sepatu bot clattering ing dek lan kumpul ing kelompok. Helikopter banjur munggah kanggo gabung karo kanca-kancane ing udhara nglacak feri.
  
  Hayden ketemu awake adhep-adhepan karo tim kanggo sawetara detik. "Kita ngerti ngendi dheweke. Ruang mesin. Ayo rampung iki saiki."
  
  Padha mlayu, adrenaline pumping ngluwihi kabeh ukuran, lan banjur Alligator cetha ngganti taktik ing kelompok ngisor.
  
  RPG singsot liwat udhara, tabrakan karo helikopter lan njeblug. Manuk iki ilang kontrol, logam kasebar ing kabeh arah, geni engulfed lambung ireng, lan ambruk kesel menyang ndhuwur dek saka feri.
  
  Kanggo printah "mlaku SPEAR".
  
  
  BAB PAPAT DASAR PAPAT
  
  
  Drake krungu owah-owahan ing swara mesin helikopter lan ngerti tanpa mriksa yen mobil kasebut nyepetake menyang dheweke. Yen ora cukup, bayangan sing dawa lan predator sing nyebar ing dek kasebut tepat ing target.
  
  Mlayu utawa mati.
  
  Dheweke mbanting pundhak menyang lawang njaba, nyuwek kabeh pigura saka engsele lan tiba ing papan sing ngluwihi. Awak kesusu ngetutake dheweke, muter, mulet, menek lan nyurung. Helikopter ndharat banget, rotor teka, lan awak logam ambruk. Kabeh saka shrapnel kanggo lengen-dawa tumbak Cut liwat udhara, Cut menyang bêsik. Ferry goyang-goyang, banyune umpluk kiwa tengen.
  
  Bal geni nembak menyang helikopter liyane, sing langsung njupuk tindakan evasive, luck gedhine nyegah saka tabrakan. Aliran geni didilat ing dek ndhuwur, nyebabake geni anyar, ngobong cat lan pilar logam, lan nyawiji cat. Rotor mbengkongaken nalika mencet post ing sisih tengen Drake, mumbul menyang lantai kanthi kabeh momentum dumadakan mandheg. Cangkang mabur liyane mecah jendhela lan pierced pigura, lan siji spike elek nengen liwat sisih prau lan metu menyang segara. Drake felt tutul saka geni minangka panas liwati liwat wong, katon ing Pundhak lan weruh kabeh tim lying rawan, malah Smith lying ing ndhuwur Lauren. Jeblugan liwati lan padha nonton pemberontakan lan banjur Alligator njupuk iku kanggo tingkat edan lengkap.
  
  Madness.
  
  RPG sabanjure langsung ngliwati prau kasebut, ninggalake peluncur rudal lan ngrusak dek nalika mabur. Jeblugan muni nalika cangkang nyuwek dek, ngirim liyane gouts geni lan lebu agawe. Drake groaned minangka shrapnel pierced sirah lan pundhak, lega amarga pain nuduhake dheweke isih urip. Sedhela ambegan, dheweke mriksa lingkungan anyar ing ngarep.
  
  Ana bolongan ragged ing dek. Ing endi-endi ana tumpukan kayu. Kumelun lan geni mlayu liwat dek tengah ndhuwur sing wis ditutup.
  
  "Carane wis jelas," ujare.
  
  "Mung kanggo sampeyan!" Lauren meh njerit.
  
  "Terus terus," Kenzi ngguyu, narik pundhake Dahl. "Sampeyan ora apa-apa, Thorst?"
  
  "Ya wis, aku ora apa-apa. Ayo kula lunga".
  
  Drake mlaku kanthi setengah ati, luwih ngati-ati tinimbang sing bisa dieling-eling sajrone uripe. Rombongan ing mburine padha ngumpul, ngerti persis menyang ngendi. Ing wayahe pungkasan, kaya sing dikarepake, Dal katon ing pundhake.
  
  "Apa kita nindakake iki, kanca?"
  
  "Kita pancen bener."
  
  Lan padha mlumpat mudhun liwat bolongan anyar, kaki pisanan lan mata nggoleki mungsuh. Padha tabrakan hard menyang dek ngisor, muter, ora kena, lan wungu karo bedhil dilatih.
  
  "Murni!" Drake nangis.
  
  Boots-boots kasebut kena ing dek sing atos ing mburi.
  
  Kensi teka pungkasan, lan Drake weruh, pisanan, dheweke wis njupuk saka jaket jero abot lan, kaloro, dheweke wis kebungkus iku watara dasar bagean pamisah telung kaki saka rotor helikopter kang. Pasuryane sumringah nalika noleh marang wong Swedia.
  
  "Saiki," dheweke ngandika, "Aku duwe senjata."
  
  "Muga-muga para dewa mbantu kita."
  
  Padha kesusu menyang kapal minangka siji, njupuk Ramses lan Gator ing perang. Ferry nambah kacepetan saben wayahe. Pulo Liberty uga tambah akeh, dadi luwih gedhe lan luwih gedhe ing cakrawala.
  
  "Apa wong maniak ora ngerti yen dheweke ora bakal nyedhaki patung kasebut?" Kinimaka ambegan abot.
  
  "Aja ngomong ngono," ujare Hayden maneh. "Aja ngomong ngono."
  
  "Oh iya, aku ngerti."
  
  "Dheweke ora bakal nglelebke feri iki," Dahl njamin. "Teluk ora cukup jero kanggo nyerep ... wah, sampeyan ngerti apa."
  
  Ing dek sabanjuré mudhun padha pungkasanipun nemokake mangsa. Alligator njaga lawang nalika Ramses ngoperasikake feri. Ing tetep karo karep wis mantep kanggo Madness, Edo bom wis ngrilis RPG sing wis disiapake kanggo wayahe kuwi. Drake ora bisa apa-apa nanging mbengok lan bengok-bengok supaya kabeh wong padha nutupi, lan rudal kasebut nyabrang ing tengah-tengah kapal ing dhuwure sirah, ninggalake asap kumelun ing mburine, didorong dening ngguyu gila Alligator.
  
  "Apa sampeyan seneng banget? Apa sampeyan nyekel? Kita wis mati!"
  
  Drake mendongak kanggo nemokake Alligator meh ing ndhuwur dheweke, mlayu sawise roket, nggawa peluncur roket karo dheweke. Roket dhewe mabur liwat feri lan metu saka mburi, njeblug ing udhara. Alligator ngayunake peluncur roket ing sirahe Drake.
  
  The Yorkshireman ducked minangka Ramesses pungkasanipun nguripake, tangan casually ngaso ing setir.
  
  "Sampeyan wis telat," ujare.
  
  Drake nyerang Alligator ing weteng, nanging dheweke mlumpat maneh, isih ngayunake senjata gedhene. Kanggo adil, wektu tundha tim kasebut. Ora ana sing pengin dicemplung karo kelet daging kaya ngono, nanging ana akeh ruang ing njero feri, sing menehi kemampuan maneuver Dahl lan liya-liyane. Buaya kasebut nggereng lan mbalik, banjur mlayu langsung menyang Ramses, pangeran teroris, sing saiki nyekel pistol semi-otomatis. Drake ngeweruhi tas ransel sing diikat ing punggung Alligator.
  
  "Sampeyan mung nundha sing ora bisa ditindakake," ujare Ramses.
  
  Kanthi tangan siji uyuh uap saka njero, karo liyane kang diganti dalan rada, ngarahke kanggo Liberty Island.
  
  "Apa sampeyan tau kuwatir babagan carane urip?" Drake ngandika saka konco counter. "Bazaar? Ngunci? Rencana uwal sing rumit? Apa kabeh iku?"
  
  "Ah, bazaar iki mung - kepiye carane aku sijine - dodolan takeaway? Nyingkirake kabeh barang kadonyanku. Bèntèng punika perpisahan lan tegese pungkasan. Sawise kabeh, sampeyan ngajak aku langsung menyang New York. Lan rencana uwal, ya, rada rumit, aku ngakoni. Nanging sampeyan ndeleng saiki? Sampeyan wis telat. Jam wis kliwat."
  
  Drake ora ngerti persis apa sing dimaksud Ramses, nanging implikasi kasebut jelas. Metu saka tutup, dheweke siram ing wheelhouse karo peluru lan mlayu sawise wong-wong mau, tim kang cedhak. Ora ngomong maneh; iki endgame kang. Ramses mundur alon-alon, getih njeblug saka pundhake kaya banyu mancur. Buaya njerit nalika peluru mlebu ing awak. Kaca nutupi loro teroris ing cipratan jagged.
  
  Drake mbanting lawang lan banjur mlumpat, mumbul saka pigura lan mandheg mandheg, ngipat-ipati nasibe. Dahl mlumpat, Kenzi ana ing sandhinge. Wong loro mau mlebu ing omah rodha lan ngangkat gaman kanggo mateni. Ramses ketemu karo kabeh kekuatan saka pitung kaki, otot-bound edan, grinning kaya asu alam bébas; dheweke kesusu mlebu lan nyoba mbuyarake.
  
  Dahl ora ngidinke iki, nolak pasukan kasar lan njupuk kabeh jotosan. Kensi njoged sakloron, striking ing flanks Ramses kaya asu ajag mbebayani. Pangeran radikal ngalahake wong Swedia. Tongkang pundhak nggawe Dahl ndredeg. Tangan sing luar biasa kuwat nyekel wong Swedia ing tenggorokan lan wiwit squeeze. Ngangkat tangane, Dahl ngeculke genggeman separo lan banjur njupuk dhewe; wong loro padha goyang-goyang lan resek-resek nganti ora bisa ambegan. Ramses nguripake Dahl lan mbanting maneh menyang tembok, nanging mung reaksi wong Swedia iku mesem.
  
  Kensi mlumpat menyang udhara, ngunggahake sikut, sing diturunake kanthi kekuwatan, langsung menyang tatu peluru Ramses sing berdarah. Ora nyana yen siji pukulan bakal mungkasi perang kaya ngono, dheweke banjur nusuk gulune wong lanang kasebut sanajan dheweke njerit, nyebabake mripate bledheg.
  
  Ramses banjur mlayu, kebak getih, muntah-muntah. Dahl ngeculake dheweke, ngrasakake pungkasane. Mripate teroris kasebut ngunci mata wong Swedia, lan ora ana tandha-tandha kekalahan.
  
  "Aku bakal njupuk wayahe iki minangka wayahe kamenangan," kang croaked. "Lan ngrusak jantung kapitalisme."
  
  Dheweke ngulurake tangane kaya arep ndemek Buaya.
  
  Dahl mbalik. Peluru nyerang Ramses ing weteng, mbalang maneh.
  
  Alligator mlumpat lan tiba ing Ramses.
  
  Pangeran Teroris kasil nyekel tas ransel sing diikat ing mburine Alligator sing tiba, tangane sing njedhul nyekel kabel biru sing katon nalika loro-lorone ambruk.
  
  Kenzi cepet-cepet maju, ngarahake tangan sing nyekel kawat sing mung gegaman sing bisa digunakake, senjata paling apik sing diduweni, katana mentah. Ladinge cepet-cepet dipotong, ngethok lengen Ramses ing pundhak, nyebabake teroris kasebut nuduhake ekspresi kaget banget.
  
  Tangane kenek lantai bebarengan karo Alligator, nanging driji isih clutching mburi saiki mbukak saka kabel biru.
  
  "Ora ana masalah," Ramses watuk. "Sampeyan bener nyerang aku kaya ngono. Jam ora kliwat. Nanging..." Kejang-kejang mbengkongake, getih cepet mili saka weteng, lengen lan pundhak kiwa.
  
  "Iki ... kedadeyan ... saiki."
  
  
  BAB PATANG PULUH LIMA
  
  
  Drake crawled tengen lantai, rolling Alligator menyang weteng minangka edan chuckled menyang geladhak getih. Dahl ambruk ing jejere dheweke, rasa nyeri, medeni lan rasa wedi ditulis ing pasuryane. Tali kasebut diikat, nanging Drake langsung mbebasake, banjur mbebasake kasus logam saka bahan kasar.
  
  Timer countdown ngadeg ing ngarepe, nomer abang sumunar minangka ancaman lan nggegirisi kaya getih sing nyebar ing lantai ing sangisore dhengkul.
  
  "Patang puluh menit," Hayden ngandika pisanan, swarane muffled. "Aja main-main, Drake. Mbusak barang iki saiki."
  
  Drake wis ngowahi bom, kaya pungkasan. Kinimaka ngulungake piso sarana sing mbukak, sing dicopot-copot, obah kanthi ati-ati, waspada karo akeh jebakan booby sing bisa diluncurake dening pembuat bom kaya Gator. Nalika dheweke mindhah piranti adoh saka teroris mad, dheweke nglirik Alicia.
  
  "Aja ngomong maneh," dheweke ngandika, nyekel wong ing tangan lan nyeret wong adoh. Ora bakal ana welas asih kanggo pembunuh kaya ngono.
  
  Kanthi tangan sing mantep, dheweke nyopot panel ngarep bom kasebut. Ditempelake ana kabel biru sing digulung sing mbentang banget.
  
  "Iki dudu bom krasan," bisik Dahl. "Ati-ati".
  
  Drake ngaso kanggo glare ing kancane. "Apa sampeyan pengin nindakake iki?"
  
  "Lan tanggung jawab kanggo ngluncurake? Ora temenan. Ora."
  
  Drake nggigit lambe ngisor, kanthi ngerti kabeh faktor sing ana. Countdown sumunar minangka pangeling-eling babagan wektu sing isih ana.
  
  Hayden nelpon Moore. Kinimaka disebut sappers. Wong liya diarani NEST. Nalika Drake njupuk dipikir ing piranti, saben aspek dianggep lan informasi cepet diwutahake metu.
  
  "Tarik kabel maneh," saran Dahl.
  
  "Terlalu beresiko."
  
  "Aku ngira ora ana sensor gerakan wektu iki, miturut cara Alligator mlaku."
  
  "Bener. Lan kita ora bisa nggunakake maneh ide sledgehammer sampeyan.
  
  "Sirkuit ambruk?"
  
  "Iku masalahe. Dheweke wis nggunakake sing anyar - failsafe wire. Lan bajingan iki nyata. Yen aku melu iki, bisa uga bisa.
  
  Alligator nggawe swara unearthly saka kamar sabanjuré nalika Alicia makarya. Ora let suwe dheweke ngetok-ngetok sirahe ing lawang sing rusak. "Dheweke ujar yen bom kasebut duwe saklar anti-tamper." Dheweke shrugged. "Nanging banjur aku mikir dheweke bakal nindakake."
  
  "Ora ana wektu," ujare Dahl. "Ora ana wektu kanggo iki."
  
  Drake nglirik timer. Wis telung puluh lima menit isih ana. Dheweke lungguh maneh ing dhengkul. "Sialan, kita ora bisa njupuk risiko kasebut. Sepira suwene regu bom teka mrene?"
  
  "Maksimum limang menit," ujare Kinimaka nalika helikopter nyerang dek feri ing ngendi wae. Liyane nglayang rada dhuwur nalika penyelamat mlumpat. "Nanging kepiye yen dheweke ora bisa ngrusak dheweke?"
  
  "Piye yen kita mbuwang menyang teluk?" Lauren nyaranake.
  
  "Iku apik, nanging cilik banget," Hayden wis takon Moore. "Banyu sing tercemar bakal jenuh kutha."
  
  Drake goyang bolak-balik, mikir kegilaan, banjur nyekel mripate Dahl. Wong Swedia duwe gagasan sing padha, dheweke ngerti. Thanks kanggo ndeleng, dheweke komunikasi langsung lan gampang.
  
  Awake dewe iso nglakoni iki. Iki mung cara.
  
  Kita bakal wuta. Asil ora dingerteni. Sawise diwiwiti, ora bakal bali. Kita bakal pindhah ing trip siji-arah.
  
  Dadi apa sing sampeyan ngenteni? Tangi, bajingan.
  
  Drake nanggapi tantangan ing mripate Dahl lan mbenerake. Kanthi ambegan jero, dheweke nyantolake bedhil, nyelehake pistole, lan narik bom nuklir saka tas ransel. Hayden mandeng karo mripate amba, frown penetrating.
  
  "Apa sing sampeyan tindakake?"
  
  "Sampeyan ngerti persis apa sing kita lakoni."
  
  "Jarak sing aman bisa uga ora padha. Kanggo kowe, maksudku."
  
  "Banjur dheweke ora bakal nindakake." Drake ngangkat bahu. "Nanging kita kabeh ngerti mung ana siji cara kanggo nylametake kutha iki."
  
  Drake ngangkat bom nuklir lan Dahl mlaku maju. Alicia mandegake kanggo wayahe larang regane liyane.
  
  "Sampeyan ninggalake sawise mung siji kiss? Aja nganti iki dadi hubungan paling cendhak ing uripku."
  
  "Aku kaget sampeyan ora duwe sing luwih cendhek."
  
  "Aku sengaja menehi diskon marang wong lanang sing dakkarepake, sing aku bajingan lan banjur bosen sawise wolung menit."
  
  "O apik. Nanti ketemu maneh."
  
  Alicia dicekel dheweke karo dheweke mripat piyambak, tetep liyane saka dheweke awak pancen isih. "Balik enggal".
  
  Hayden squeezed antarane Drake lan Dahl, ngomong cepet, relaying informasi saka Moore lan tetep mripat ing sing bisa nyedhiyani sepindah.
  
  "Dheweke ujar manawa muatan bom kasebut antara limang nganti wolung kiloton. Ngelingi volume, bobot lan kacepetan sing bakal tenggelam..." Dheweke ngaso. "Aman ambane sewu wolung atus kaki ..."
  
  Drake manut, nanging tumuju tangga cedhak menyang dek ndhuwur. "We need helikopter paling cepet sampeyan duwe," ngandika marang pilot nyedhak. "Ora ana apa-apa. Ora whining. Cukup wenehi kuncine."
  
  "Kita ora-"
  
  Hayden nyegat. "Ya, wolung atus kaki, kanggo netralake kabeh radiasi iki, miturut perintah NEST. Sial, sampeyan kudu wolung puluh mil saka pesisir.
  
  Drake felt awak logam bom geser rada liwat kringet nutupi driji. "Telung puluh menit? Iki ora bakal kelakon. Ana apa maneh?"
  
  Hayden pucet. "Nggak apa-apa, Drake. Dheweke ora duwe apa-apa."
  
  "Saiki sledgehammer iki wiwit katon apik," Dahl komentar.
  
  Drake weruh Alicia cepet-cepet liwat, tumuju menyang dek ndhuwur lan ndeleng segara. Apa sing digoleki ing njaba?
  
  Pilot nyedhak, piranti Bluetooth kedhep ing dhasar helm. "Kita duwe helikopter paling cepet ing tentara," ujare. "bel supercobra kab. Rong atus mil saben jam yen sampeyan push dheweke.
  
  Drake noleh menyang Hayden. "Apa iki bakal bisa?"
  
  "Aku mikir ya". Dheweke nindakake sawetara petungan aritmetika mental ing sirahe. "Tunggu, iki ora bisa bener."
  
  Drake nyekel bom nuklir, nomer abang isih sumunar, Dahl ing sisihe. "Ayo!"
  
  "Wolung puluh mil," dheweke ngandika nalika dheweke mlayu. "Ya, sampeyan bisa nindakake. Nanging sing mung bakal ninggalake sampeyan ... telung menit kanggo njaluk neraka metu saka kono. Sampeyan ora bakal uwal saka zona jeblugan!"
  
  Drake nyedhaki Super Cobra tanpa alon-alon, ndeleng wangun abu-abu sing ramping, menara, meriam tri-laras, teluk rudal lan peluncur Hellfire.
  
  "Cukup," ujare.
  
  "Drake," Hayden mungkasi dheweke. "Sanajan sampeyan nyelehake bom nuklir kanthi aman, jeblugan kasebut bakal ngrusak sampeyan."
  
  "Banjur mandheg mbuwang wektu kita," ujare Yorkshireman. "Kajaba sampeyan utawa Moore utawa sapa wae ing sirah sampeyan ngerti cara liya?"
  
  Hayden ngrungokake data, saran lan intelijen sing terus-terusan dikirimake Moore. Drake krasa feri goyang-goyang ing ombak sing nggegirisi, ndeleng langit Manhattan ing jarak sing cedhak, malah nggawe rame kaya semut sing wis bali menyang urip. Kapal militer, speedboat lan helikopter ana ing endi-endi, dikendhaleni dening akeh sing bakal menehi nyawa kanggo nylametake dina iki.
  
  Nanging kabeh mung dadi loro.
  
  Drake lan Dahl numpak Super Cobra, nampa kursus kacilakan ing kontrol saka pilot mangkat.
  
  "Duwe lelungan sing apik," ujare nalika lunga. "Lan apik luck".
  
  
  BAB PAPAT PULUH ENEM
  
  
  Drake masrahake bom nuklir marang Dahl kanthi mesem cilik. "Ngira sampeyan pengin nindakake pakurmatan, kanca."
  
  Wong Swedia njupuk bom lan munggah menyang mburi helikopter. "Aku ora yakin bisa dipercaya sampeyan nyopir ing garis lurus."
  
  "Iki dudu mobil. Lan aku pancen percaya yen kita wis nggawe manawa aku bisa nyopir luwih apik tinimbang sampeyan.
  
  "Kok ngene iki? Aku ora kelingan kaya ngono."
  
  "Aku Inggris. Kowe ora kaya ngono."
  
  "Lan apa sejatine kewarganegaraan kudu ditindakake?" Dahl geser menyang kursi.
  
  "Pedigree," ujar Drake. "Stuart. Hamilton. mburu. Tombol. bukit. Lan akeh liyane. Swedia dadi paling cedhak kanggo menang Formula 1 nalika Finlandia dadi juara pisanan.
  
  Dahl ngguyu, buckled munggah lan, nempatno kasus logam ireng ing dhengkul, nutup lawang. "Aja banter banget, Drake. Bom kasebut bisa uga dilengkapi sensor 'omong kosong'.
  
  "Banjur kita wis ngaco."
  
  Narik tongkat gear, dheweke ngangkat helikopter adoh saka feri, sawise nggawe manawa langit ing ndhuwur wis cetha. Cahya srengenge sumunar saka mburi lan mumbul jutaan permukaan reflektif ing kutha, menehi pangeling-eling babagan kenapa dheweke nindakake iki. Pasuryane nyawang dheweke saka ngisor dek, akeh kanca lan kulawargane, kanca-kancane. Kenzi lan Mai ngadeg bahu menyang pundhak, raine tanpa ekspresi, nanging wong Israel sing pungkasane nggawe dheweke mesem.
  
  Dheweke tapped dheweke watch lan ngandika mung lambé: Tansah kurang ajar obah.
  
  Alicia ora ana ing endi wae, lan uga Beau. Drake ngirim helikopter militèr ing ombak ing dalan langsung ngliwati Atlantik. Angin nyabrang dalane, lan srengenge sumunar ing saben ombak. Cakrawala mbentang ing kabeh arah, lengkungan langit biru cahya nandingi jembar segara sing nggumunake. Cakrawala epik ing mburi dheweke ilang nalika menit lan detik alon-alon nyedhaki nol.
  
  "Lima belas menit," ujare Dahl.
  
  Drake nyawang odometer. "Tepat ing jadwal."
  
  "Pinten wektu sing isih ana?"
  
  "Telung menit," Drake ngangkat tangane. "Plus utawa minus."
  
  "Pinten iki ing mil?"
  
  "Ing rong atus mil saben jam? Kira-kira pitung."
  
  Dahl nuduhake pangarep-arep ing raine. "Ora ala".
  
  "Ing donya becik," Drake shrugged. "Ora kalebu manuver belok, akselerasi, serangan hiu. Apa maneh sing dibuwang ing kana."
  
  "Apa barang iki duwe inflatable?" Dahl nyawang mubeng, drijine kenceng nyekel bom nuklir.
  
  "Yen kedadeyan, aku ora ngerti ngendi." Drake ndeleng jam tangane.
  
  Rolas menit nganti bledosan.
  
  "Siap".
  
  "Tansah kaya iki."
  
  "Aku yakin sampeyan ora ngarep-arep nindakake iki nalika sampeyan tangi dina iki."
  
  "Apa? Nyelehake bom nuklir menyang Samudra Atlantik kanggo nylametake New York? Utawa ngomong karo sampeyan adhep-adhepan nalika ana ing helikopter Marinir?"
  
  "Inggih, loro-lorone."
  
  "Bagian pisanan teka ing pikiranku."
  
  Drake geleng-geleng kepala, ora bisa ndhelikake esemane. "Mesthi kedadeyan. Sampeyan Thorsten Dahl, pahlawan gedhe.
  
  Wong Swedia ngeculake genggeman ing bom nuklir mung sedetik kanggo nyelehake tangane ing pundhak Drake. "Lan sampeyan Drake, Matt Drake, wong sing paling peduli sing aku kenal. Ora ketompo carane sampeyan nyoba kanggo ndhelikake."
  
  "Apa sampeyan siap nyelehake bom nuklir iki?"
  
  "Mesthi wae, wong bodho saka Lor."
  
  Drake meksa helikopter kanggo nyilem, irung-pisanan menyang swell abu-abu. Dahl ngayunake lawang mburi, ngowahi kanggo entuk posisi sing luwih apik. A stream saka online kesusu liwat Super Cobra. Drake ngencengi genggeman ing tuas kontrol lan dipencet ing pedal, terus tiba kanthi cepet. Dahl mindhah bom nuklir kanggo pungkasan wektu. Ombake munggah, tabrakan lan ngirim cipratan kacau marang wong-wong mau, sumunar nganggo umpluk putih, sing kebak sinar srengenge. Tegang saben otot, Drake pungkasanipun narik awake munggah hard, straightening halo lan nguripake sirah kanggo nonton Dal mbuwang senjata logam-cased karusakan pokok metu lawang.
  
  Iku tiba ing ombak, bom muter sing gampang mlebu ing banyu amarga dhuwure kurang ing ngendi dibebasake, cara liya kanggo mesthekake yen sensor tamper-proof tetep netral. Drake langsung narik wong-wong mau supaya adoh saka tabrakan, nunggang ombak sing sithik banget nganti kebanjiran skid, ora mbuwang wektu kanggo entuk dhuwur lan menehi helikopter kurang ruang kanggo tiba yen ana bilai.
  
  Dahl mriksa jam tangane dhewe.
  
  Rong menit.
  
  "Turunake sikilmu."
  
  Drake meh reiterated sing iki ora bener nyopir mobil, nanging fokus ing njupuk manuk minangka cepet minangka bisa, ngerti Swedia mung njupuk meksa mati. Saiki kabeh dadi sawetara detik-wektu sadurunge bledosan nuklir, mil sing dibuwang saka radius jeblugan, dawane urip.
  
  "Wolulas detik," ujare Dahl.
  
  Drake disiapake kanggo neraka. "Iku apik, kanca."
  
  Sepuluh... sangang...
  
  "Sampe ketemu lagi, Yorkie."
  
  Enem ... lima ... papat ...
  
  "Ora yen aku ndeleng bodhomu"
  
  nul.
  
  
  BAB PATANG PITU
  
  
  Drake lan Dahl ora weruh apa-apa saka bledosan ing jero banyu, nanging tembok gedhe banyu sing njeblug saka segara ing mburine wis cukup kanggo nggawe atine gemeter. A awan jamur cair munggah ewu kaki menyang udhara, eclipsing kabeh liyane, cepet-cepet menyang atmosfer kaya nyoba drown metu srengenge dhewe. A kubah semprotan wungu, prekursor kanggo gelombang kejut, maya bundher, ombak lumahing dhuwur lan gelombang dhasar sing bakal munggah menyang dhuwur luwih saka limang atus meter.
  
  Gelombang jeblugan ora bisa diendhegake, iku minangka kekuwatan alam sing digawe manungsa, dekomposisi energik. Iku kenek mburi helikopter kaya jotosan Pethel, menehi Drake roso kesengsem sing lagi di-push dening tangan saka raksasa ala. Meh langsung, helikopter nyilem, wungu, banjur nguripake menyang sisih. Sirah Drake kena logam. Dahl clingak-clinguk kaya boneka gombal sing dibuwang asu galak.
  
  Helikopter gonjang-ganjing lan muter, guncang dening bledosan tanpa wates, gelombang dinamis. Muter bola-bali, baling-balinge alon-alon, awak lincah. Ing mburine, banyu sing gedhe banget terus munggah, didorong dening pasukan titanic. Drake berjuang kanggo tetep eling, ngeculake kabeh kontrol ing nasibe lan mung nyoba kanggo terus, kanggo tetep waspada lan waras.
  
  Wektu wis ora pati penting, lan padha bisa tumit lan nyepak nganti pirang-pirang jam sajrone gelombang jeblugan, nanging mung nalika kesapu liwat lan dheweke nemoni awake dhewe nunggang gelombang kasebut, akibat sing sejati saka kekuwatane sing ngrusak dadi jelas.
  
  Helikopter, meh kuwalik, mlayu menyang Atlantik.
  
  Kelangan kontrol, Drake disiapake kanggo impact, ngerti sing malah yen padha slamet bilai, padha ora duwe life rakit, ora jaket life, lan ora duwe pangarep-arep kanggo ngluwari. Piye wae njaga kesadaran sing cukup kanggo tetep urip sing dikasihi, dheweke ndeleng nalika padha terjun menyang segara.
  
  
  BAB PATANG PULUH WALI
  
  
  Alicia weruh Drake nggawe sambungan ing sirah babagan telung detik sawise dheweke. Dahl pun. Wong lanang padha alon, nanging dheweke ora bakal ngomong. Iku luwih apik kanggo nyimpen sawetara iku ing cadangan. Minangka liyane mangertos, lan Hayden nguripake kanggo Moore lan kroni pamaréntah kang kanggo saran, Alicia disabetake karo kawruh fateful sing hukum kadohan aman bakal nimbulaké wong kabeh nandhang sangsara nemen liwat setengah jam sabanjuré. Nalika Drake makarya kanggo commandeer helikopter, Alicia nguripake dheweke lan manungsa waé ing panggonan liya.
  
  Helikopter kasebut bakal nabrak, dheweke ngerti, mula pilihan sing jelas kanggo nglacak karo manuk liyane ora ana gunane. Nanging yen helikopter dheweke mabur ing rong atus mil saben jam ...
  
  Alicia njupuk Beau aside, nerangake rencana dheweke, lan banjur ketemu prajurit sing ngenalaken menyang wakil US Coast Guard.
  
  "Apa kapal paling cepet sampeyan?"
  
  Nalika Drake mundur, Alicia ana ing ngisor dek lan mlumpat numpak pemotong kelas Defender sing cepet-cepet diowahi, kanthi kecepatan luwih saka wolung puluh mil saben jam. Minangka salah siji saka kru wedhus menehi kesaksian, padha nggawe sawetara owah-owahan sing bisa utawa ora nambah kacepetan prau kanggo liwat satus. Nalika Alicia ngandhani wong-wong mau mung sawetara tembung cekak babagan apa sing dikarepake, saben wong sing ana ing kono ngeyel kanggo tetep lan nulungi.
  
  A sawetara menit mengko, Bek nggero adoh, Cut liwat ombak karo lambung kaku sawijining, nyoba kanggo nutup longkangan antarane bledosan ono lan wektu sing teka.
  
  Minangka Alicia marang wong-wong mau, "Kita arep menyang bledosan nuklir, wong lanang. Cekel plummu."
  
  Lan apa padha temen maujud utawa ora, kru iki push kacepetan maksimum metu saka prau. Nunggang ombak lan nantang dheweke, prau kelas Bek menehi kabeh sing diduweni. Alicia, raine putih lan rai putih, nyekel pager ing njero salon, nonton liwat jendhela. GPS ngrancang dalan helikopter kanthi ngrekam sinyal transponder. Awak kapal terus-terusan nganggep prabédan wektu, ujar manawa jarake ditutup nganti rong puluh menit, banjur dadi wolulas.
  
  pitulas.
  
  Isih suwe banget. Alicia nyekel rel lan flinched nalika Beau nyekel Pundhak.
  
  "Iku bakal bisa," ngandika. "Kita bakal nyimpen dina iki."
  
  Prau mau mlayu banter-banter, ngoyak-oyak helikopter sing kecepetan, loro-lorone aneh ngoyak bledosan sing nyedhak sing durung kedadeyan. Cakrawala minangka garis sing tansah ganti, ora lurus. Tim kringet, berjuang, lan nyelidiki jerone kawruh. Prau kasebut mlebu ing wilayah sing durung ditetepake, mesine kuwat banget nganti katon urip.
  
  Nalika kapten noleh menyang Alicia, dheweke wis bisa ndeleng awan spiral ing cakrawala, ora adoh banget, nanging luwih adoh tinimbang helikopter Drake lan Dahl. Defender sing nyepetake streaked liwat siji cipratan gedhe banyu, weruh gelombang jeblugan nyedhak, disabetake lan nyuwil liwat, goyang saben bolt sing nyekeli struktur sawijining. Ing kadohan katon dering banyu putih sing gedhe banget, pemandangan kasebut malah ndadekake Alicia ambegan sedhela.
  
  Nanging mung sedhela.
  
  "Pindah," dheweke ambegan, ngerti yen Drake lan Dal saiki meh nabrak ing banyu sing musuhan. "Ngalih, ngalih, ngalih!"
  
  
  ***
  
  
  Butuh telulas menit maneh tekan lokasi kacilakan. Alicia wis siyap, karo jaket pelampung diikat ing awak lan liyane ing tangane. Bo ana ing jejere dheweke karo luwih saka setengah rolas anggota kru, mindhai banyu karo mripate. Lebu pisanan sing ditemokake yaiku potongan baling-baling sing ngambang, sing kapindho yaiku skid sing dawa. Sawise iki, bagean sing ora klelep katon luwih kerep, liwat ing kluster.
  
  Nanging ora Drake utawa Dahl.
  
  Alicia nyawang ombak, ngadeg ing srengenge padhang nanging manggon ing neraka paling peteng. Yen takdir nemtokake manawa pahlawan loro iki bisa nylametake New York lan slamet saka bledosan, mung ilang ing Atlantik, dheweke ora yakin bisa ngatasi. Menit liwati. Reruntuhan ngambang liwat. Ora ana sing ngucap utawa ngobahake siji inci. Dheweke bakal tetep nganti wengi yen perlu.
  
  Radio kasebut terus-terusan keroncong. swarane Hayden takon. Banjur Moore lan Smith ing baris liyane. Kensi malah ngomong. Moments liwati ing gerakan alon saka turmoil lan tambah medeni. Makin suwe iki...
  
  Beau ngadeg ing tiptoes, ngeweruhi ana sing munggah ing sisih ombak. Panjenenganipun nuding iki metu lan voiced pitakonan. Banjur Alicia weruh uga, massa ireng aneh obah alon.
  
  "Yen iku Kraken," dheweke Sejatine whispered, tanpa malah sadhar apa dheweke ngandika. "Aku lunga saka kene."
  
  Kapten ngarahake prau menyang arah kasebut, nulungi bentuk fokus. Butuh sawetara menit lan drifted dicokot, nanging nalika Alicia squinted, dheweke weruh sing iku loro awak, disambungake bebarengan supaya wong-wong mau ora blur, lan disambungake menyang kursi pilot isih ngambang. Pertempuran antarane mlaku ing banyu lan nyilem katon condong menyang sing terakhir, mula Alicia ngajak Pelindung supaya cepet-cepet.
  
  Lan dheweke mlumpat menyang segara.
  
  Nglangi ajeg, dheweke nyekel massa mumbul lan goyangake, nyoba ngerteni. Raine wong noleh.
  
  "Dal. Apa sampeyan ora apa-apa? ngendi Drake?
  
  "Cekel klambiku. Kaya biasane."
  
  Nalika arus ngubengi Dahl ing banyu, katon pasuryan kapindho, nyandhak ing mburi jaket liyane.
  
  "Inggih, sampeyan loro peduli nyaman bebarengan," Alicia palsu-protes. "Ora kaget sampeyan ora njaluk tulung. Apa sampeyan bakal menehi sampeyan sepuluh menit maneh?"
  
  Tangane Drake sing gumeter munggah saka banyu. "Ora dhewekan. Kayane aku wis nguntal setengah samodra getih."
  
  "Lan aku mikir kita bakal mudhun," Dahl ambegan, sawetara wektu sadurunge kursi pilot mundur lan sirahe ilang ing banyu.
  
  Pemotong Coast Guard teka cedhak kaya wani. "Kabeh ora apa-apa karo wong-wong mau?" swara bengok-bengok.
  
  Alicia ngangguk. "Kabeh ora apa-apa karo dheweke. Bajingan iku mung goblok."
  
  Banjur Drake uga nyemplung ing banyu.
  
  "Mmm," Alicia menatapnya. "Nyatane..."
  
  
  BAB PATANG PULUH SANGANG
  
  
  Salajengipun, donya diatur, kaget dening medeni apa kedaden, nanging, sayangé, uga wis digunakake kanggo iku. Minangka rinci Amerika Serikat ing taun 1960-an, mung sawetara wektu sadurunge teroris njeblug bom nuklir ing salah sawijining kutha paling gedhe ing donya. Dheweke malah ngembangake dokumen lan nanggepi - skenario respon nasional nomer siji.
  
  Yen klompok wong sing luwih tatu, bruised, lara lan ngeluh wis padha nglumpuk kanggo ngrembug akibat lan ngilangake kegagalan New York, mesthine ora bakal diakoni. Nanging, tim iki, SPIR lan sawetara liyane, dikontak dening Presiden, Direktur Keamanan Dalam Negeri lan Walikota New York.
  
  Alicia tansah arep sambat babagan iki. "Lan sing dakkarepake yaiku telpon saka Lawrence."
  
  "Fishburn?" Drake takon.
  
  "Ora usah nakal. Jennifer, mesthi."
  
  "Apa dheweke bisa nyolong sampeyan saka aku?"
  
  Alicia ngguyu. "Ing kedhep mripat."
  
  "Inggih, mesthi apik kanggo ngerti sing sisih sampeyan."
  
  "Yen sampeyan pengin, aku bisa nulis dhaptar pesaing paling dhuwur."
  
  Drake ngacungake tangane, isih nyoba pulih saka ciuman sing dienggo bareng. Iki kedaden langsung sawise wayahe saka kaku gedhe, prayaan urip, nanging diudhek munggah emosi ing wong, emosi lawas sing panginten wis dawa seda. Nalika kedadeyan saiki, ana akeh perkara liyane sing kudu dipikirake - kepala Mai lan Bo ing antarane.
  
  Nanging urip ora alon-alon mung kanggo sampeyan, pikire. Senajan akeh samesthine iki, lan kemungkinan banget biasane teka mung sapisan. Kanggo kantun wong biasane tegese umur getun, ora ngerti. A kasempatan ora kejawab tau ora kejawab kasempatan.
  
  Luwih becik nyoba lan gagal tinimbang ora nate nyoba.
  
  Alicia minangka kompleks kaya tata surya, nanging dheweke bisa dilayari. Dheweke mateni pikirane sedhela, isih lemes fisik lan mental saka kabeh kaku ing dina iki lan, nyatane, sawetara minggu kepungkur. Kanca-kancane lungguh ing saubengé, seneng mangan ing salah sawijining restoran Italia paling apik ing New York. Agen Moore nyewa kabeh papan kanthi biaya Tanah kelairan, minangka tandha matur nuwun kanggo tim kasebut, lan dikunci ing njero.
  
  "Apa wae sing kedadeyan," ujare. "Aku ora pengin sampeyan cepet-cepet nyegah iki."
  
  Drake ngapresiasi.
  
  Lan tim ngormati panganan sing apik banget, swasana santai lan istirahat sing suwe sawise stres. Kursi padha plush, kamar iki anget, lan Staff lagi wae ngelingke. Dahl nganggo klambi putih lan celonone ireng, meh ora bisa dingerteni dening Drake, sing wis biasa ndeleng dheweke ing peralatan tempur. Nanging banjur nganggo klambi sing padha, ngganti kathok dowo karo jins Levi kang dipercaya.
  
  "Iku ora katon kaya Bond," nyathet Dahl.
  
  "Aku dudu James Bond."
  
  "Banjur mandheg mikir lan nyoba katon luwih canggih saben Alicia liwat. Dheweke wis ngerti yen sampeyan mung dv Yorkshire-"
  
  "Kula kinten wekdalipun panjenengan preinan, buk. Yen sampeyan ora bisa mutusake menyang ngendi, aku bakal seneng ngundang sampeyan minggu ngarep." Dheweke ngangkat ajiné.
  
  "Lan iki matur nuwun kanggo nylametake nyawamu."
  
  "Aku ora ngelingi iki. Lan yen aku ora ngelingi, mula ora bakal kedadeyan.
  
  "Mirip banget nalika sampeyan gedhe."
  
  Bo lan May lungguh jejer, wong Prancis seneng mangan lan ngomong nalika diajak; wong wadon Jepang katon metu saka panggonan, kejiret antarane rong donya. Drake kepingin weruh apa dheweke pancene wanted lan ngendi panggonan dheweke bener. Ing sawetara wektu, dheweke weruh geni ing dheweke sing nyengkuyung dheweke kanggo perang kanggo wong, ing liyane - mangu sing meksa dheweke kanggo tetep bisu, plunging menyang dhéwé. Mesthi, wong papat ora bisa ngatasi apa-apa ing sedina, nanging dheweke weruh ana sing nyedhaki, mendhung ing ngarep.
  
  Mirip banget karo bledosan nuklir sing dideleng wingi.
  
  Smith lan Lauren saiki dadi siji. Mbok padha spurred ing dening Kiss Drake lan Alicia, utawa mbok menawa rerumput karo annihilation. Apa wae, dheweke ora mbuwang dina liyane kanggo mikir babagan iki. Hayden lan Kinimaka njagong bebarengan, lan Drake kepingin weruh apa dheweke weruh soko luwih saka meter saka spasi antarane wong-wong mau, soko liyane migunani. Iku wis luwih apa karo basa awak saka tindakan liya, nanging dheweke kesel mental ing wektu lan chalked iku nganti lemes.
  
  "Sesuk," dheweke ngangkat gelas, "lan menyang perang sabanjure."
  
  Omben-omben padha lemes lan mangan terus. Sakwisé hidangan utama wis dipangan lan akèh-akèhé padha nyender ing kursiné, ing jero turu marem, Kenzi mutusaké kanggo ngomong karo kabèh kelompok.
  
  "Ana apa karo aku?" - dheweke takon. "Apa nasibku pancen ora mesthi?"
  
  Hayden ngalih, mantel kepemimpinan nyakup dheweke maneh. "Inggih, aku bakal jujur karo sampeyan, sing aku yakin sampeyan bakal ngurmati. Ora ana sing dakkarepake luwih saka supaya sampeyan metu saka sel penjara, Kensi, nanging aku kudu ngomong - aku ora bisa mbayangake kedadeyan kasebut."
  
  "Aku bisa lunga."
  
  "Aku ora bisa nyegah sampeyan," Hayden ngakoni. "Lan aku ora pengin. Nanging kadurjanan sing sampeyan lakoni ing Timur Tengah, "dheweke mrengut, "kudu, paling ora, ngganggu akeh wong sing kuat. Sawetara wong Amerika."
  
  "Mungkin wong lanang lan wadon sing padha karo aku tuku barang liyane."
  
  "Biji apik. Nanging ora mbantu ".
  
  "Banjur aku melu timmu. Mulai karo slate resik. Mlayu ing jejere gazelle pirang, sing jenenge Torsten Dahl. Aku saiki dadi duwekmu, Hayden, yen kowe menehi aku kesempatan kanggo nglunasi utangku."
  
  Pimpinan tim SPEAR kedip-kedip kanthi cepet nalika pernyataan tulus Kenzi katon ing dheweke. Drake keselak banyu kanggo kaping pindho ing rong dina. "Aku ora tau mikir Dal minangka kijang. Malah luwih-"
  
  "Aja ngomong ngono," wong Swedia ngelingake, katon rada isin.
  
  Alicia mirsani Israel kasebut kanthi teliti. "Aku ora yakin arep kerja karo asu iki."
  
  "Oh, aku bakal apik karo sampeyan, Miles. Tetep dhewe ing driji sikil. Aku bisa ngajari sampeyan carane mbuwang pukulan sing bener-bener lara.
  
  "Aku uga kudu tetep karo sampeyan saiki," ujare Bo. "Kanthi Tyler Webb ing angin lan Tomb Raider, ora ana papan liya sing bisa daklakoni."
  
  "Thanks," Drake ngeluh. "Kita bakal mikir babagan iki lan ngirim surat balesan sing cendhak banget."
  
  "Wong apik mesthi ditampa ing tim iki," ujare Hayden. "Anggere dheweke main apik karo kita liyane. Aku yakin yen Beau bakal dadi tambahan sing apik.
  
  "Inggih, aku ngerti yen dheweke duwe kauntungan gedhe," ujare Alicia kanthi mikir. "Sanajan aku ora yakin manawa bakal main apik karo tim."
  
  Ana sing ngguyu, ana sing ora. Wengi saya suda lan suda, nanging para prajurit sing nylametake New York depressurized ing perusahaan sing apik lan ing tengah-tengah crita sing apik. Kutha dhewe dirayakake karo wong-wong mau, sanajan umume pedunung ora ngerti sebabe. Perasaan karnaval nyebar ing udara. Ing pepeteng lan banjur ing srengenge munggah, urip terus.
  
  Nalika dina anyar wis surup, tim kasebut lunga kanthi kapisah, bali menyang kamar hotel lan setuju ketemu ing wayah sore.
  
  "Siap perang liyane wektu?" Dahl yawned kanggo Drake nalika padha metu menyang seger, esuk anyar.
  
  "Sabanjure kowe?" Drake mikir babagan ngece wong Swedia lan banjur ngelingi kabeh sing wis dialami. Ora mung dina iki, nanging wiwit dina ketemu.
  
  "Tansah," ujare.
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Balung Odin
  
  
  DEDIKASI
  
  
  Aku arep ngaturake buku iki kanggo putriku,
  
  Kira,
  
  janji bakal tetep
  
  lan akeh mil liyane ing ngarep ...
  
  Lan kanggo kabeh sing wis tau ndhukung kula ing nulis.
  
  
  Bagean 1
  Aku ora pengin miwiti perang ...
  
  
  SIJI
  
  
  
  YORK, Inggris
  
  
  pepeteng njeblug.
  
  "Iki lho". Matt Drake nglirik jendhela bidik lan nyoba nglirwakake tontonan kasebut lan njupuk gambar kasebut nalika model sing nganggo busana luar biasa stalked mudhun catwalk menyang dheweke.
  
  Ora gampang. Nanging dheweke profesional, utawa paling ora dheweke nyoba dadi. Ora ana sing ujar manawa transisi saka prajurit SAS dadi sipil bakal gampang, lan dheweke wis berjuang sajrone pitung taun kepungkur, nanging foto kasebut katon cocog karo dheweke.
  
  Utamane bengi iki. Model pisanan nglambai lan mesem rada angkuh, banjur mlaku kanthi lancar menyang swara musik lan sorak-sorai. Drake terus ngeklik kamera nalika Ben, lodger umur rong puluh taun, wiwit njerit ing kuping.
  
  "Program kasebut ujar manawa Milla Yankovic. Aku wis krungu bab dheweke! Aku Quote: 'model desainer chic Freya'. Wah, iku Bridget Hall? Iku angel dicritakake ing kabeh peralatan Viking.
  
  Drake ora nggatekake komentar kasebut lan nerusake dolanane, sebagian amarga dheweke ora yakin yen kanca enom dheweke narik senar. Dheweke njupuk gambar sing jelas saka lakune kucing lan dolanan cahya sing kasebar ing wong akeh. Model kasebut nganggo kostum Viking, lengkap karo pedhang lan tameng, helm lan sungu - kostum retro sing dirancang dening desainer terkenal ing donya Abel Frey, sing kanggo ngurmati wayah sore nglengkapi fashion musim anyar kanthi setelan perang Skandinavia.
  
  Drake ngarahake perhatian marang kepala kucing mlaku lan obyek perayaan saiki - peninggalan sing mentas ditemokake, kanthi ambisi jenenge 'Shield of Odin'. Perisai sing mentas ditemokake, sing wis diakoni ing saindenging jagad, wis dianggep minangka temuan paling gedhe ing mitologi Norse lan asline wis suwe sadurunge wiwitan sejarah Viking.
  
  Aneh, ujare para ahli.
  
  Misteri sing diterusake gedhe banget lan nyenengake lan narik perhatian kabeh jagad. Nilai Shield mung mundhak nalika ilmuwan gabung ing sirkus publisitas sawise unsur unclassified ditemokaké ing komposisi.
  
  Nerds luwe kanggo limalas menit sing kawentar, sisih cynical saka pribadine ngandika munggah. Dheweke nggulingake. Ora ketompo carane dheweke perang, sinis sing wis dadi bagéan saka dheweke nalika dheweke randha mekar kaya mawar beracun saben dheweke ngeculake.
  
  Ben narik tangane Drake, dumadakan ngowahi komposisi artistike dadi potret rembulan purnama.
  
  "Adhuh". Dheweke ngguyu. "Ngapunten, Matt. Iku cukup sedhep. Saliyane musik ... iku omong kosong. Dheweke bisa nyewa bandku sawetara atus kilogram. Apa sampeyan bisa percaya yen York bisa nindakake perkara sing nggumunake?"
  
  Drake ngacungake kamera ing udara. "Jujur? Ora." Dheweke ngerti Dewan Kota York kanthi ide-ide korupsi. Masa depan ana ing jaman kepungkur, ujare. "Nanging delengen, York mbayar sawetara quid marang tuan tanah kanggo motret model, dudu langit ing wayah wengi ing wulan September. Lan band sampeyan omong kosong. Dadi, kelangan."
  
  Ben nglirik mripate. "Sialan? Tembok Turu malah saiki nimbang uh... akeh usul, kancaku.
  
  "Mung nyoba fokus ing model sing apik." Drake bener-bener fokus ing Shield, dipadhangi lampu saka kucing sing mlaku. Iku kasusun saka rong bunderan, sing njero ditutupi karo gambar kewan kuna, lan njaba minangka campuran simbol kewan.
  
  Mistik banget, batine. Apik kanggo woh-wohan lan kacang-kacangan.
  
  "Cute," dheweke whispered minangka model mlaku liwat, lan kejiret kontras muda lan umur ing film digital.
  
  Kucing run iki cepet diinstal ing jejere Pusat Jorvik misuwur York - museum sajarah Viking - sawise Museum Swedish Antiquities Nasional nyedhiyani silihan cendhak kanggo awal September. Wigati acara kasebut saya tambah akeh nalika desainer superstar Abel Frey nawakake sponsor acara mlaku-mlaku kucing kanggo ngrayakake pembukaan pameran kasebut.
  
  Model liyane mlaku-mlaku ing kothak makeshift kanthi ekspresi kucing sing nggoleki mangkuk krim saben wengi. Bodho, sinis bangkit maneh. Iki minangka paradigma sing kurang ajar saka bintang sing ditakdirake bakal muncul ing program "selebriti" TV realita ing mangsa ngarep lan bakal ditweet ing Twitter lan Facebook dening jutaan wong sing ngombe bir, wong bodho ngrokok sepuluh dina.
  
  Drake ngangguk. Dheweke isih putri wong ...
  
  Lampu sorot muter lan streak ing langit wengi. Cahya padhang katon saka etalase menyang etalase, ngrusak aura artistik cilik sing bisa digawe Drake. Musik tarian Cascada sing ngganggu kupinge. Gusti, pikire. Ing Bosnia perasaan luwih gampang tinimbang iki.
  
  Wong akeh tambah akeh. Senadyan karya, dheweke njupuk wayahe kanggo ndeleng pasuryan ing saubengé. Pasangan lan kulawarga. Desainer lurus lan homo ngarep-arep bisa ndeleng idola. Wong sing nganggo busana mewah, nambahi suasana karnaval. Dheweke mesem. Diakoni, kepinginan kanggo ngati-ati ing jaman saiki wis suda - kesiapan tempur Tentara wis liwati - nanging dheweke isih ngrasakake sawetara sensasi lawas. Ing pangertèn bengkong, padha entuk kekuatan wiwit Alison, garwane, seda rong taun sadurunge ninggalake dheweke, duka, lara ati, nyatakake yen dheweke bisa ninggalake SAS, nanging SAS ora bakal ninggalake dheweke. Apa tegese iku?
  
  Wektu wis meh ora kena lara.
  
  Kenapa dheweke nabrak? Apa iku bayangan ala ing dalan? Pengadilan sing ala? Luh ing mripate? Sengaja? Wangsulan sing bakal tansah nyingkiri dheweke; bebener elek kang ora bakal ngerti.
  
  Imperatif kuno nggawa Drake bali menyang saiki. Ana sing dieling-eling saka jamane tentara - ketuk-ketuk adoh, lali lali ... saiki kenangan lawas ... ketok ....
  
  Drake ngilangi pedhut lan fokus ing pertunjukan kucing. Rong model nganakake perang mock ing tameng Odin: ora ana sing spektakuler, mung materi promosi. Wong-wong padha surak-surak, kamera televisi nggegirisi, lan Drake klik kaya darwis.
  
  Banjur dheweke mrengut. Dheweke ngedhunake kamera. Pikirane prajurite, lesu nanging ora bosok, nyekel ketukan sing adoh, thothok-thothok maneh, lan kaget kenapa helikopter tentara loro nyedhaki adegan kasebut.
  
  "Ben," kandhane kanthi ati-ati, mung takon siji-sijine pitakonan sing ana ing pikirane, "sajrone riset, apa sampeyan krungu tamu sing ora dikarepke bengi iki?"
  
  "Wah. Aku ora ngira sampeyan nggatekake. Ya, dheweke tweeting manawa Kate Moss bisa uga katon.
  
  "Kate Moss?"
  
  Loro helikopter, swara sing bisa dingerteni kuping sing dilatih. Lan ora mung helikopter. Iki minangka helikopter serang Apache.
  
  Banjur kabeh neraka nyuwil ngeculke.
  
  Helikopter mabur ing ndhuwur, nggawe bunder lan wiwit nglayang bebarengan. Wong akeh padha surak-surak semangat, ngarepake sing istimewa. Kabeh mripat lan kamera nguripake menyang langit wengi.
  
  Ben bengok-bengok, "Wah..." Nanging HP-ne muni. Wong tuwane lan adhine terus-terusan nelpon, lan dheweke, wong kulawarga kanthi ati emas, mesthi mangsuli.
  
  Drake digunakake kanggo istirahat kulawarga cendhak. Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, nliti posisi helikopter, teluk rudal sing diisi kanthi lengkap, senapan rantai 30mm katon ana ing sangisore fuselage pesawat maju, lan ngevaluasi kahanan kasebut. Jebule...
  
  Potensi kekacauan lengkap. Wong-wong sing antusias dikempalken ing alun-alun cilik sing diubengi toko-toko kanthi telung dalan sing sempit. Ben lan dheweke mung duwe siji pilihan yen ... nalika ... stampede wiwit.
  
  Langsung menyang kucing mlaku.
  
  Tanpa bebaya, puluhan tali sliding saka helikopter kapindho, sing saiki wis dingerteni Drake kudu dadi hibrida Apache: mesin sing diowahi kanggo nampung sawetara anggota kru.
  
  Wong-wong sing nganggo topeng mudhun ing barisan sing goyang-goyang, ilang ing mburi lakune kucing. Drake ngeweruhi bedhil sing dipasang ing dhadhane nalika kasepen sing waspada wiwit nyebar ing wong akeh. Swara sing pungkasan yaiku swara bocah-bocah sing takon kenapa, nanging ora suwe malah padha mati.
  
  Pimpinan Apache banjur nembakake rudal Hellfire ing salah sawijining majalah kosong. Ana swara sing ngece, kaya uap yuta galon sing oncat, banjur gumuruh kaya dinosaurus loro sing ketemu. Geni, kaca lan serpihan bata kasebar dhuwur ing wilayah kasebut.
  
  Ben ngeculke ponsel amarga kaget lan mlayu ngetutake. Drake krungu njerit munggah kaya gelombang pasang lan felt naluri tiyang kathah njupuk liwat wong akeh. Tanpa mikir sedhela, Ben dicekel lan diuncalake ing pager, banjur mlumpat. Padha ndharat ing jejere dalan kucing.
  
  Swara bedhil rantai Apache muni, jero lan mateni, tembakane mabur liwat wong akeh nanging isih nyebabake gupuh murni.
  
  "Ben! Tetep cedhak karo aku." Drake mlayu ngubengi ngisor trek kucing. Akeh model sing nulungi. Drake wungu lan nyawang maneh ing massa seething wong mlaku gupuh menyang metu. Welasan wong menek catwalk, dibantu model lan staf. Jerit-jerit keweden nusuk ing hawa, nyebabake gupuh nyebar. Geni madhangi pepeteng, lan clatter abot saka rotor helikopter klelep metu paling saka gangguan.
  
  Senapan rantai muni maneh, ngirim timbal abot menyang udhara kanthi swara ngipi-ipi sing ora ana wong sipil sing bisa krungu ing ngendi wae.
  
  Drake noleh. Para model padha wedi ing mburine. Tamenge Odin ana ing ngarepe. Nuruti impuls, dheweke njupuk risiko njupuk sawetara foto ing wayahe nalika prajurit nganggo jaket anti peluru muncul saka mburi layar. Keprigelan pisanan Drake yaiku posisi ing antarane Ben, para model, lan para prajurit, nanging dheweke terus ngeklik, nyepetake jendela bidik ...
  
  Kanthi tangan liyane dheweke nyurung penyewa sing isih enom.
  
  "Hey!"
  
  Salah siji prajurit mandeng marang lan waved bedhil mesin kang ngancam. Drake nahan rasa ora percaya. Iki ora kedadeyan ing York, ing jagad iki. York minangka papan kanggo turis, penyayang es krim lan trippers dina Amerika. Iku singa sing ora tau diijini nggero, sanajan Roma mrentah. Nanging aman, lan wicaksana. Iki minangka panggonan Drake milih kanggo uwal saka SAS peduli ing Panggonan pisanan.
  
  Kanggo karo bojoku. Kanggo ngindhari ... omong kosong!
  
  Prajurit kasebut dumadakan katon ing pasuryane. "Wenehi aku!" bengok-bengok nganggo logat Jerman. "Kekno aku!"
  
  Prajurit kasebut mlayu menyang kamera. Drake ngethok lengen lan mbengkongake bedhil mesin. Praupane prajurite kaget. Drake quietly nyerahke kamera kanggo Ben ing pamindhahan sing bakal nggawe sembarang waiter kepala New York bangga. Aku krungu dheweke mlayu kanthi cepet.
  
  Drake ngarahake bedhil mesin ing lantai nalika telung prajurit liyane maju menyang dheweke.
  
  "Sampeyan!" Salah sijine prajurit ngangkat senjatane. Drake setengah nutup mripate, nanging banjur krungu swara serak.
  
  "Enteni! Kapitunan minimal, bodho. Apa sampeyan pancene pengin njupuk wong kanthi getih dingin ing televisi nasional?"
  
  Prajurit anyar manthuk marang Drake. "Beri aku kamera." Ana kualitas irung sing males kanggo aksen Jerman.
  
  Drake mikir rencana B lan supaya bedhil clatter menyang lantai. "Aku ora duwe wong-wong mau".
  
  Komandan manthuk marang bawahane. "Priksa dheweke metu."
  
  "Ana wong liya ing kana..." prajurit pisanan ngangkat bedhil, katon bingung. "Dheweke ... dheweke lunga."
  
  Komandan langsung nyedhaki Drake. "Obahe ala."
  
  Laras nempel ing bathuk. Pandangane kebak wong Jerman sing nesu lan idu mabur. "Priksa dheweke!"
  
  Nalika padha nggoleki dheweke, dheweke mirsani nyolong Odin's Shield sing dipimpin dening wong sing nganggo topeng sing mentas teka nganggo jas putih. Panjenenganipun waved tangan rada demonstratively lan scratched sirahe, nanging ora ngandika apa-apa. Sawise Shield didhelikake kanthi aman, wong kasebut ngobahake radio menyang arah Drake, kanthi jelas narik perhatian komandan.
  
  Panglima sijine radio ing kuping, nanging Drake ora njupuk mripate saka wong sing nganggo putih.
  
  "Menyang Paris," ujare wong lanang mung karo lambene. "Sesuk jam enem."
  
  Latihan SAS, Drake dibayangke, isih migunani.
  
  Panglima ngandika, "Inggih." Sepisan maneh dheweke nemoni praupane Drake, nglayangake kertu kredit lan ID fotografer. "Lucky nutcracker," dheweke tarik kesed. "Kandhane bos, kerugiane mung sithik, mula kowe isih urip. "Nanging," dheweke ngobahake dhompete Drake, "kita duwe alamat sampeyan, lan yen sampeyan numpes kacang buncis," dheweke nambahake, karo mesem luwih adhem tinimbang skrotum beruang kutub, "masalah bakal nemokake sampeyan."
  
  
  KALIH
  
  
  
  YORK, Inggris
  
  
  Mengko, ing omah, Drake nambani Ben karo kopi decaf filter lan gabung karo dheweke kanggo nonton liputan acara wengi.
  
  Odin's Shield dicolong amarga kutha York mung ora disiapake kanggo serangan brutal kasebut. Ajaib sing nyata yaiku ora ana sing mati. Helikopter-helikopter sing kobong ditemokake mil adoh, ditinggalake ing ngendi telung dalan gedhe kumpul, sing manggoni wis suwe.
  
  "Ngrusak acara Frey," ujare Ben, setengah serius. "Model wis dikemas lan ilang."
  
  "Ya ampun, aku malah ganti kasur. Ya, aku yakin Frey, Prada lan Gucci bakal slamet."
  
  "Tembok Turu bakal muter kabeh."
  
  "Miwiti ing film kulawarga Titanic maneh?"
  
  "Iki ngelingake aku - dheweke ngethok bapakku ing tengah-tengah."
  
  Drake ngisi cangkir. "Aja kuwatir. Dheweke bakal nelpon maneh kira-kira telung menit utawa luwih.
  
  "Kowe ngguyu, Krusty?"
  
  Drake ngguyu lan ngguyu. "Ora. Awakmu isih cilik ora ngerti."
  
  Ben wis manggon karo Drake watara sangang sasi. Mung sawetara sasi, dheweke dadi kanca sing apik. Drake mbayar sewa Ben kanggo ijol-ijolan kawruh babagan fotografi - nom-noman kasebut ing dalan kanggo lulus - lan Ben mbantu karo nuduhake kabeh. Dheweke minangka wong sing ora ndhelikake perasaane, mbok menawa tandha ora lugu, nanging uga pantes diajeni.
  
  Ben nyelehake cangkir. "Sugeng dalu, konco. Kayane aku arep nelpon adhine."
  
  "Wengi".
  
  Lawang ditutup lan Drake menatap kosong ing Sky News sedhela. Nalika gambar tameng Odin katon, dheweke bali menyang saiki.
  
  Dheweke njupuk kamera sing menehi mata pencaharian, kertu memori diselehake ing kanthong, duwe niat kanggo mriksa gambar-gambar kasebut sesuk, banjur menyang komputer sing nggegirisi. Ganti pikirane, dheweke mandheg mriksa lawang lan jendhela maneh. Omah iki dilindhungi banget pirang-pirang taun kepungkur nalika dheweke isih dadi tentara. Dheweke seneng pracaya marang kabecikan dhasar saben manungsa, nanging perang mulang sampeyan siji bab - aja ngandel apa wae kanthi wuta. Tansah duwe rencana lan pilihan serep - Plan B.
  
  Pitung taun kepungkur, lan saiki dheweke ngerti yen mentalitas prajurit kasebut ora bakal ilang.
  
  Dheweke nggoleki 'Odin' lan 'Shield of Odin'. Ing njaba omah, angin sumilir, mlayu nyabrang atap lan nguwuh-uwuh kaya bankir investasi sing bonuse nganti patang yuta. Dheweke langsung ngerti yen Shield iku warta gedhe. temokake arkeologi utama, paling gedhé ing sajarah Islandia. Sawetara jinis Indiana Jones lunga saka dalan sing diantemi kanggo njelajah aliran es kuna. Sawetara dina sawisé, padha digali Shield, nanging banjur salah siji saka gunung geni paling gedhe ing Iceland wiwit rame, lan luwih. eksplorasi kudu ditahan.
  
  Gunung geni sing padha, Drake mused, sing bubar ngirim awan awu ing saindhenging Eropah, ngganggu lalu lintas udhara lan preian wong.
  
  Drake nyruput kopi lan ngrungokake swarane angin. Jam mantel wis tekan tengah wengi. A Mirit ing jumlah sungguh informasi sing diwenehake dening Internet marang wong sing Ben bakal nggawe liyane pangertèn saka iku bisa. Ben kaya mahasiswa - bisa cepet ngerti kekacoan sing muncul bebarengan karo teknologi. Dhèwèké maca menawa tamengé Odin dihias karo akèh rancangan sing ruwet, kabèh disinaoni déning para ahli ruang bawah tanah, lan J.R.R. Tolkien adhedhasar penyihir perantauan Gandalf ing Odin.
  
  Barang acak. Simbol-simbol utawa hieroglif sing ngubengi njaba tameng kasebut diyakini minangka wujud kuno Kutukan Odin:
  
  
  Swarga lan Neraka iku mung kebodohan sementara,
  
  Iku Jiwa Abadi sing condong menyang tengen utawa salah.
  
  
  Ora ana naskah kanggo nerangake kutukan kasebut, nanging kabeh wong isih percaya marang keasliane. Paling ora iki digandhengake karo Viking, lan dudu Odin.
  
  Drake lungguh maneh ing kursi lan mlayu liwat acara wengi.
  
  Siji bab nelpon kanggo dheweke, nanging ing wektu sing padha nggawe dheweke mikir. Wong lanang nganggo cangkeme putih: "Menyang Paris, sesuk jam enem." Yen Drake mudhun ing dalan iki, dheweke bisa mbebayani urip Ben, ora kanggo sebutno dhewe.
  
  A sipil bakal wis digatèkaké iki. Prajurit kasebut bakal ngira yen dheweke wis diancam, yen uripe wis ana ing bebaya, lan informasi apa wae minangka informasi sing apik.
  
  Dheweke Googled: One + Paris.
  
  Siji entri kandel kejiret mripate.
  
  Jaran Odin, Sleipnir, dipamerake ing Louvre.
  
  Jarane Odin? Drake nggaruk-garuk sirahe. Kanggo Gusti Allah, wong iki mbikak pratelan kanggo sawetara materi banget. Drake mbukak kaca ngarep Louvre. Iku ketoke sing reca saka jaran legendaris Odin ditemokake akeh taun kepungkur ing pagunungan Norwegia. Crita liyane sing diterusake. Drake rauh dadi digawa adoh dening akeh crita bab Odin sing meh lali sing Panjenenganipun punika Dewa Viking, mung mitos.
  
  Louvre? Drake ngunyah. Dheweke rampung ngombe kopi, krasa kesel, banjur ngalih saka komputer.
  
  Wektu sabanjure dheweke wis turu.
  
  
  ***
  
  
  Tangi krungu swara kodhok kluruk. Penjaga cilike. Mungsuh bisa uga wis nyana weker utawa katon saka asu, nanging ora bakal seng di tuduh ornamen ijo sethitik perched jejere wheelie bin, lan Drake dilatih dadi sleeper cahya.
  
  Dheweke ambruk asleep ing mejo komputer karo sirah ing tangan; Saiki dheweke langsung tangi lan mlebu ing koridor sing peteng. Lawang mburi kluruk. Kaca pecah. Mung sawetara detik kodhok kluruk.
  
  Padha nang.
  
  Drake mbengkongaken ngisor tingkat mripat lan weruh wong loro mlebu, nyekeli bedhil mesin competently, nanging sethitik sloppily. Obahe padha resik, nanging ora anggun.
  
  Ora masalah.
  
  Drake ngenteni ing bayang-bayang, ngarep-arep prajurit tuwa sing ana ing dheweke ora bakal ngeculake dheweke.
  
  Wong loro mlebu, kelompok maju. Iki nuduhake yen ana sing ngerti apa sing ditindakake. Strategi lengkap Drake kanggo kahanan iki wis direncanakake pirang-pirang taun kepungkur, nalika mentalitas prajurit kasebut isih kuwat lan eksperimen, lan dheweke ora nate ngganti. Saiki wis reoriented ing atine. Nalika moncong prajurit pisanan metu saka pawon, Drake dicekel, ditarik menyang dheweke, banjur diuripake maneh. Ing wektu sing padha, dheweke mlaku menyang mungsuh lan muter, kanthi efektif ngrebut bedhil lan mungkasi ing mburi wong kasebut.
  
  Prajurit nomer loro kaget. Sing kabeh iku njupuk. Drake murub tanpa ngaso milidetik, banjur nguripake lan nembak prajurit pisanan sadurunge sing kapindho bisa tiba ing dhengkul.
  
  Mlayu! batine. Kacepetan saiki kabeh.
  
  Dheweke mlayu munggah ing undhak-undhakan, bengok-bengok jenenge Ben, banjur murub bledosan bedhil mesin ing pundhak. Tekan ndharat, bengok-bengok maneh, banjur mlayu menyang lawange Ben. Iku bledosan. Ben ngadeg ing kathok cendhak boxer, ponsel ing tangan, medeni asli ditulis ing pasuryan.
  
  "Aja kuwatir," Drake nglirik. "Percaya marang aku. Iki tugasku liyane."
  
  Kanggo kredit, Ben ora takon pitakonan. Drake konsentrasi kanthi kabeh kekuwatane. Dheweke mateni lawang loteng asli omah kasebut lan banjur nginstal sing nomer loro ing ruangan kasebut. Sawise iku, dheweke nguatake lawang kamar turu. Iku ora bakal mungkasi mungsuh ditemtokake, nanging mesthi bakal alon mudhun.
  
  Iku kabeh bagean saka rencana.
  
  Dheweke ngunci lawang, nggawe manawa kayu-kayuan sing dibangun wis dipasang ing pigura sing dikuatake, banjur mudhunake tangga menyang loteng. Ben dijupuk pisanan, Drake liyane mengko. Ruang loteng gedhe lan karpet. Ben mung ngadeg, cangkeme ngangap. Rak buku khusus sing gedhe ngebaki kabeh tembok wetan-kulon, kebak CD lan kasus kaset lawas.
  
  "Apa iki kabeh sampeyan, Matt?"
  
  Drake ora mangsuli. Dheweke mlaku menyang tumpukan kothak sing ndhelikake lawang sing cukup dhuwur kanggo nyusup; lawang sing tumuju payon.
  
  Drake nguripake kothak ing karpet. Tas ransel sing wis kebak, sing diselehake ing pundhake, tiba.
  
  "Kain?" Ben bisik-bisik.
  
  Dheweke nepuk-nepuk ransel. "Aku entuk dheweke."
  
  Nalika Ben katon kothong, Drake temen maujud carane wedi dheweke. Dheweke ngerti yen dheweke gampang banget bali menyang wong SAS kasebut. "Kain. ponsel. Dhuwit. paspor. Aku-pad. Identifikasi".
  
  Ora nyebutake bedhil. peluru. piso...
  
  "Sapa sing nindakake iki, Matt?"
  
  Ana kacilakan saka ngisor. Mungsuh sing ora dingerteni thothok-thothok lawang kamar turu Ben, mbok menawa saiki ngerti yen dheweke ngremehake Drake.
  
  "Wis wayahe lunga".
  
  Ben noleh tanpa ekspresi lan crawled metu menyang wengi kesapu angin. Drake dara sawise dheweke lan, njupuk siji dipikir pungkasan ing tembok diantrekake karo CD lan kaset, mbanting lawang.
  
  Dheweke nyetel gendheng kanthi apik tanpa narik perhatian wong. Kanthi pretext masang talang anyar, dheweke masang trotoar sing ambane telung kaki sing mlaku kabeh dawa gendhenge. Masalahe bakal ana ing sisihane.
  
  Angin nggegirisi karo driji sing ora sabar nalika nyabrang gendheng sing ora bisa ditemtokake. Ben mlaku kanthi ati-ati, sikile gundhul lan goyang-goyang ing genteng beton. Drake nyekel tangane kenceng, pengin duwe wektu kanggo nemokake sepatu olahraga.
  
  Banjur ana angin kenceng sing nyembur ing cerobong asep, nabrak Ben alun-alun ing raine lan ndadekake dheweke kesandhung ing pinggir. Drake ditarik kanthi kuat, krungu tangis lara, nanging ora ngeculake genggeman. Sedetik banjur dheweke ngrenggani kancane.
  
  "Ora adoh," bisik. "Meh, konco."
  
  Drake bisa weruh yen Ben wedi. Pandangane mencorong ing antarane lawang loteng lan pinggir payon, banjur menyang taman lan mburi. Panik ngecorake fitur-fiture. Ambegan cepet; padha ora bakal wis rampung ing tingkat iki.
  
  Drake nyolong lawang, nglumpukake keberanian lan mbalik maneh. Yen ana wong liwat, mesthi bakal weruh dheweke luwih dhisik. Dheweke nyekel pundhak Ben lan ketemu karo dheweke.
  
  "Ben, kowe kudu percaya karo aku. Percaya aku. Aku janji bakal nulungi kowe liwat iki."
  
  Mripate Ben fokus lan manthuk, isih wedi nanging nyelehake nyawane ing tangane Drake. Dheweke noleh lan maju kanthi ati-ati. Drake weruh yen getih netes saka sikile, mili menyang selokan. Padha nyabrang gendheng pepadhamu, banjur mudhun menyang griya ijo lan slid menyang lemah. Ben klelep lan ambruk separo, nanging Drake ana ing kono luwih dhisik lan nulungi kabeh tiba.
  
  Dheweke ana ing lemah sing padhet. Lampu ing kamar sebelah, nanging ora ana wong. Padha mbokmenawa krungu mesin gun fire. Aku ngarep-arep polisi ing dalan.
  
  Drake ngrangkul Ben kenceng lan kandha, "Barang sing apik banget. Tansah karya apik lan aku bakal njaluk sampeyan pigura climbing anyar. Saiki ayo."
  
  Iku guyon mlaku. Saben-saben dheweke butuh pick-me-up, Ben bakal ngomong karo Drake babagan umure, lan Drake bakal ngece nalika isih enom. saingan loropaken.
  
  Ben ngguyu. "Sapa sing ana ing ndhuwur?"
  
  Drake nyawang loteng lan lawang rahasia. Durung ana sing narik apa-apa saka kono.
  
  "Jerman".
  
  "Hah? Kaya jembatan Jerman Perang Donya II ing Kali Kwai?"
  
  "Aku rumangsa wong Jepang. Lan ora, aku ora mikir kaya wong Jerman Perang Dunia II.
  
  Dheweke wis ana ing mburi kebon tanggane. Padha ducked liwat pager lan squeezed liwat bagean goblok saka pager sing Drake wis dibangun sak salah siji saka perayaan Swift taunan.
  
  Kita langsung metu menyang dalan sing rame.
  
  Langsung ngelawan taksi.
  
  Drake mlaku menyang mobil sing nunggu karo pembunuhan ing pikirane. Wawasan prajurite katon maneh. Kaya Mickey Rourke, kaya Kylie, kaya Hawaii Five-O.
  
  Dheweke yakin yen mung siji-sijine cara kanggo nglindhungi wong loro yaiku nyedhaki wong ala dhisik.
  
  
  TELU
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Pesawat menyang Charles De Gaulle ndharat sawise jam 9 esuk dina iku. Drake lan Ben ndharat ora mung tas ransel lan sawetara item saka isi asli. Padha nganggo sandhangan anyar, ponsel anyar wis siap. I-pad diisi. Umume awis ilang - dibuwang kanggo transportasi. Senjata kasebut dibuwang sanalika Drake nemtokake tujuane.
  
  Sajrone penerbangan kasebut, Drake nggawa Ben babagan kabeh babagan Jerman lan Viking lan njaluk bantuan kanggo riset. Komentare Ben sing sarkastik, "Bang bang, iki gelarku."
  
  Drake nyetujoni sikap iki. Griffins ora break, matur nuwun Gusti.
  
  Dheweke mlaku metu saka bandara menyang drizzle Paris sing adhem. Ben golek taksi lan ngobahake buku pedoman sing dituku. Sawise padha mlebu, dheweke kandha, "Umm... Rue... Croix? Hotel ing ngarep Louvre?"
  
  Taksi wiwit obah, mimpin dening wong sing pasuryan nuduhake ora ana sing obah dheweke. Hotel, nalika dheweke teka patang puluh menit mengko, refreshingly atypical kanggo Paris. Ana lobi gedhe, elevator sing bisa nampung luwih saka siji wong, lan sawetara koridor karo kamar.
  
  Sadurunge mlebu, Drake nggunakake ATM ing lobi kanggo mbatalake dhuwit sing isih ana-udakara limang atus euro. Ben mrengut, nanging Drake ngyakinake dheweke kanthi nglirik. Dheweke ngerti apa sing dipikirake kancane sing pinter.
  
  Pengawasan elektronik lan dalan dhuwit.
  
  Dheweke mbayar siji kamar nganggo kertu kredit lan banjur tuku kamar ing sebrang dalan kanthi awis. Sawise munggah, loro-lorone mlebu kamar "awis" lan Drake nyetel pengawasan.
  
  "Iki minangka kasempatan kita kanggo mateni sawetara manuk kanthi watu siji," ujare, ndeleng Ben nglirik kamar kanthi mripat kritis.
  
  "A?" - Aku takon.
  
  "We ndeleng carane apik iku. Yen padha teka rauh, sing apik, lan mbokmenawa masalah. Yen padha ora, uga, sing penting kanggo ngerti, banget. Lan sampeyan duwe kesempatan kanggo narik dolanan anyar sampeyan.
  
  Ben nguripake I-pad. "Apa iki pancene bakal kelakon dina jam enem?"
  
  "Iku guess sing dididik." Drake mendesah. "Nanging cocog karo sawetara fakta sing kita ngerti."
  
  "Hmm, banjur minggir, Krusty ..." Ben demonstratively retak driji. Kapercayan dheweke saiki sumunar amarga dheweke mbantu tinimbang ditulungi, nanging dheweke durung nate dadi wong sing 'aksi'. Nanging, jinis kapribaden sing diidentifikasi kanthi jeneng utawa julukan - biasane Blakey - ora cukup dinamis kanggo entuk jeneng kasebut.
  
  Drake natap lubang intip. "Suwene suwene," gumamnya. "Sing luwih akeh kemungkinan kita duwe."
  
  Ora suwi. Nalika Ben nunyuk adoh ing I-pad, Drake weruh setengah rolas wong gedhe padha ngumpul ing lawang tengen dalan. Kuncine rusak lan kamar dibobol. Telung puluh detik sabanjure tim kasebut muncul maneh, katon nesu, lan bubar.
  
  Drake ketap rahang.
  
  Ben ngomong. "Iki pancen menarik, Matt. Dipercaya manawa ana sangang potongan sisa-sisa Odin sing kasebar ing saindenging jagad. Tameng iku siji bab, jaran iku liyane. Aku ora tau ngerti iki."
  
  Drake meh ora krungu dheweke. Dheweke ngrusak otak. Iki ngendi padha duwe masalah.
  
  Tanpa ngomong apa-apa, dheweke metu saka lawang lan mencet nomer ing ponsel. Meh langsung telpon dijawab.
  
  "Ya?"
  
  "Iki Drake."
  
  "Aku kaget. Suwe ora ketemu, konco."
  
  "Aku ngerti".
  
  "Aku mesthi ngerti sampeyan bakal nelpon."
  
  "Ora kaya sing sampeyan pikirake, Wells. Aku butuh soko."
  
  "Mesthi kowe ngerti. Cekap semanten kaliyan Mai."
  
  Wells nyoba dheweke karo soko mung bisa ngerti. Masalahe yaiku Mai wis dadi kobongan lawas wiwit downtime ing Thailand, sadurunge nikah karo Alison - malah Ben ora perlu krungu rincian sing reged.
  
  "Nama tengah Sheeran. Lokasi - Phuket. Tipe - hmm... eksotis..."
  
  Ben kupinge keprungu. Drake maca nganggo basa awak kanthi cetha kaya dheweke bisa maca goroh politisi. Cangkeme sing mbukak minangka pitunjuk ...
  
  Drake meh krungu ngguyu saka swara Wells. "Eksotik? Apa iki sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni?"
  
  "Saiki, ya."
  
  "Apa ana wong ing kana?"
  
  "Seneng tenan".
  
  "Nggih. Oke, kanca, apa sing dikarepake?"
  
  "Aku butuh sing bener, Wells. Aku butuh informasi mentah sing ora diidini disiarkan ing warta utawa ing Internet. Tamenge Odin kuwi dicolong. Babagan Jerman sing nyolong. Utamane wong Jerman. Informasi SAS nyata. Aku kudu ngerti apa sing kedadeyan, kanca, dudu bocor umum."
  
  "Kowe ana masalah?"
  
  "Gedhe." Sampeyan ora ngapusi komandan sampeyan, mantan utawa ora.
  
  "Bantuan dibutuhake?"
  
  "Durung".
  
  "Sampeyan entuk tanganmu, Drake. Cukup ucapake tembung lan SAS sampeyan duweke.
  
  "Aku bakal nindakake".
  
  "Nggih. Menehi kula sawetara. Lan omong-omong, apa sampeyan isih ngandhani yen sampeyan mung SAS lawas?"
  
  Drake ragu-ragu. Istilah "SAS lawas sing apik" mesthine ora ana. "Iku istilah sing bisa ditampa kanggo panjelasan, iku kabeh."
  
  Drake pingsan. Njaluk tulung marang mantan komandhane ora gampang, nanging keslametane Ben ngluwihi rasa bangga. Dheweke mriksa bolongan maneh, weruh lorong kosong, banjur mlaku lan lungguh ing jejere Ben.
  
  "Sampeyan ngomong sangang bagean Odin? Apa tegese?
  
  Ben cepet-cepet metu saka kaca Facebook grupe, muttering sing padha duwe loro panjalukan kanca anyar, nggawe gunggungipun pitulas.
  
  Dheweke sinau Drake sedhela. "Dadi sampeyan mantan kapten SAS lan fanatik kaset. Aneh cah, yen ora ketompo aku ngomong."
  
  "Fokus, Ben. Kowe duwe apa?"
  
  "Wah... Aku ngetutake jejak sanga bagean Odin iki, misale jek sanga minangka nomer khusus ing mitologi Nordik. Siji iki self-crucified ing soko disebut World Tree, sangang dina lan sangang bengi, pasa, karo tumbak ing sisih, kaya Gusti Yesus Kristus, lan akeh taun sadurunge Gusti Yesus. Iki pancen nyata, Matt. Ilmuwan nyata wis katalog. Malah bisa uga crita sing inspirasi crita Yesus Kristus. Ana sangang bagean Odin. Tumbak kasebut minangka potongan kaping telu lan disambungake menyang Wit Donya, sanajan aku ora bisa nemokake lokasi kasebut. Lokasi legendaris wit kasebut ana ing Swedia. Panggonan sing diarani Apsalla.
  
  "Alon-alon, alon-alon. Apa sing dicritakake babagan tameng Odin utawa jarane?"
  
  Ben ngangkat bahu. "Mung Shield minangka salah sawijining panemuan arkeologi paling gedhe ing kabeh wektu. Lan ing pinggire ana tembung: Swarga lan Neraka iku mung ora nggatekake sauntara. Iku Jiwa Abadi sing condong menyang tengen utawa salah. Cetha yen iki minangka kutukan Odin, nanging ora ana wong ing memori urip sing bisa ngerti tujuane.
  
  "Mungkin iki salah sawijining kutukan sing sampeyan kudu ana ing kana," Drake mesem.
  
  Ben ora digatekake. "Ing kene kandha yen Jaran iku reca. Patung liyane, "The Wolves of Odin", saiki dipamerake ing New York.
  
  "Asu ajag? Saiki?" Otak Drake wiwit goring.
  
  "Dheweke nunggang serigala loro menyang perang. Temenan."
  
  Drake ngangguk. "Apa kabeh sangang bagean diitung?"
  
  Ben geleng-geleng kepala. "Ana sawetara sing ilang, nanging ..."
  
  Drake mandheg. "Apa?" - Aku takon.
  
  "Wah, kayane bodho, nanging ana legenda ing kene sing bentuke. Soko babagan kabeh potongan Odin teka bebarengan lan miwiti reaksi berantai sing bakal mimpin menyang mburi donya.
  
  "Barang standar," ujare Drake. "Kabeh dewa kuno iki duwe sawetara dongeng 'akhir donya' sing ana gandhengane karo dheweke."
  
  Ben manthuk lan ndeleng jam tangane. "Bener. Delengen. Kita penyihir Internet butuh panganan, "dheweke mikir sedhela. "Lan aku mikir, aku rumangsa lirik anyar saka band bakal teka. Croissant lan Brie kanggo brunch?"
  
  "Nalika ing Paris..."
  
  Drake mbukak lawang, ndeleng mubeng, banjur menehi isyarat supaya Ben metu. Dheweke weruh eseman ing pasuryan kanca, nanging uga maca tension elek ing mripate. Ben ndhelikake kanthi apik, nanging dheweke nggegirisi.
  
  Drake bali menyang kamar lan nyelehake kabeh barang ing tas ransel. Nalika dheweke ngamanake sabuk sing abot, dheweke krungu Ben ngucapake salam lan krasa atine mandheg amarga wedi mung kaping pindho ing uripe.
  
  Sing pertama yaiku nalika Alison ninggalake dheweke, nyatakake prabédan sing ora bisa dicocogake - sampeyan luwih saka prajurit tinimbang kamp boot.
  
  Bengi iku. Minangka udan sing ora ana pungkasane ngebaki mripate karo nangis kaya sadurunge.
  
  Dheweke mlayu nyedhaki lawang, saben otot ing awak tegang lan siyap, banjur weruh pasangan tuwa sing berjuang mudhun ing lorong.
  
  Lan Ben ngeweruhi teror Absolute sing kapenuhan mata Drake sadurunge ex-prajurit duwe kesempatan kanggo nyamarake iku. Kesalahan bodho.
  
  "Aja kuwatir". Ben ngomong karo mesem pucet. "Aku ora apa-apa".
  
  Drake ambegan goyah lan nuntun dheweke mudhun ing undhak-undhakan, tansah waspada. Dheweke mriksa lobi, ora weruh ancaman, banjur metu.
  
  Ing endi restoran sing paling cedhak? Dheweke nggawe guess lan tumuju menyang Louvre.
  
  
  ***
  
  
  Wong lemu saka Munich kanthi katrampilan ahli bedah saraf weruh dheweke langsung. Dheweke mriksa kemiripan fotografi lan sajrone rong deg-degan, dheweke ngerteni Yorkshireman sing apik lan apik lan kanca sing bodho rambut dawa lan dikunci ing crosshair.
  
  Dheweke ngganti posisine, ora seneng karo papan sing dhuwur utawa serpihan putih sing nyusup menyang awak sing daginge.
  
  Dheweke bisik ing mikropon pundhak: "Aku nyekeli benang."
  
  Tanggepan kasebut langsung kaget. "Pateni wong-wong mau saiki."
  
  
  PAPAT
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Telung peluru ditembakake kanthi cepet.
  
  Peluru pisanan nyimpang saka pigura lawang logam ing jejere sirah Drake, banjur ricocheted mudhun dalan, striking wong wadon tuwa ing lengen. Dheweke bengkong lan tiba, nyemprotake getih ing udhara kanthi tandha pitakon.
  
  Pukulan kaping pindho ndadekake wulu ing sirahe Ben ngadeg.
  
  Katelu kenek beton ing ngendi dheweke ngadeg nanodetik sawise Drake kira-kira nyekel dheweke ing bangkekan. Peluru mumbul saka trotoar lan ngrusak jendela hotel ing mburine.
  
  Drake muter lan mlaku Ben ing mburi deretan mobil sing diparkir. "Aku nyekel sampeyan". Dheweke bisik-bisik ngamuk. "Terus wae." Kanthi crouching, dheweke njupuk risiko ndeleng metu saka jendela mobil lan weruh gerakan ing gendheng kaya jendhela pecah.
  
  "Tembak sialan!" Aksen Yorkshire lan slang tentara nggawe swarane luwih serak amarga adrenalin dibangun. Dheweke mindai wilayah kasebut. Warga sipil padha mlayu, njerit-njerit, nyebabake macem-macem gangguan, nanging masalahe yaiku penembake ngerti persis ing ngendi dheweke.
  
  Lan dheweke ora bakal dhewekan.
  
  Malah saiki, Drake dikenali wong telu kang wis katon sadurungé nalika lockpicking, sing metu saka Mondeo peteng lan purposefully mlaku menyang wong-wong mau.
  
  "Wektu kanggo pindhah."
  
  Drake nuntun wong-wong mau ing rong mobil menyang ngendi dheweke wis weruh wong wadon enom nangis histeris ing mobil. Kanggo dheweke kaget, dheweke mbukak lawang dheweke retak lan felt rush cepet saka sirno ing ngarsane ekspresi wedi dheweke.
  
  Dheweke tetep ekspresi impassive ing pasuryan. "Metu."
  
  Isih ora ana tembakan. Wong wadon crawled metu, wedi pembekuan Otot, ngowahi mau menyang slabs mati. Ben sliding ing, njaga bobot awak sakbisane. Drake cepet-cepet nututi dheweke lan banjur nguripake tombol.
  
  Kanthi ambegan, dheweke nyelehake mobil ing mburi lan banjur maju metu saka papan parkir. Karet wis smoldering tengen dalan sawise wong-wong mau.
  
  Ben bengok-bengok: "Rue Richelieu!"
  
  Drake mbelok, ngenteni peluru, krungu swara metalik nalika mumbul saka mesin, banjur mencet akselerator. Dheweke ngliwati maling sing kaget ing trotoar lan weruh dheweke cepet-cepet bali menyang mobil.
  
  Drake muter setir nengen, banjur ngiwa, lan banjur ngiwa maneh.
  
  "Rue Saint-Honoré." Ben bengok-bengok, nggeget gulu kanggo ndeleng jeneng dalan.
  
  Dheweke gabung karo arus lalu lintas. Drake cepet-cepet nyepetake, nyulam mobil-sing, sing seneng banget, dadi Mini Cooper-mlebu lan metu saka gang-gang lan tetep mripat ing mburi.
  
  Penembake ing rooftop wis suwe ilang, nanging Mondeo wis bali, ora adoh.
  
  Dheweke belok nengen lan nengen maneh, untung ana ing lampu lalu lintas. Museum Louvre, dijupuk saka sisih kiwa. Ora ana gunane: dalane rame banget, lampu lalu lintas kerep banget. Dheweke kudu lunga saka tengah Paris.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake natap Ben. "Kok kowe terus mbengok-mbengok jeneng dalan?"
  
  Ben nyawang dheweke. "Aku ora ngerti! Padha ... padha nuduhake ing TV! Iku mbantu?"
  
  
  ***
  
  
  "Ora!" - dheweke bengok maneh, liwat nggero mesin nalika dheweke mlayu ing dalan lunyu adoh saka Rue de Rivoli.
  
  Peluru ricocheted saka boot. Drake weruh wong liwat ambruk ing sangsara. Iku ala; iku serius. Wong-wong iki angkuh lan cukup kuat kanggo ora peduli sapa sing lara, lan mesthi bisa urip kanthi akibat.
  
  Apa sebabe sangang bagean Odin penting banget kanggo dheweke?
  
  Peluru nembus beton lan logam lan ninggalake pola ing sekitar Mini.
  
  Wektu kuwi, HPne Ben muni. Dheweke nindakake maneuver twisting bahu sing kompleks kanggo metu saka kanthong. "Ibu?"
  
  "Oh my God!" Drake ngumpat lirih.
  
  "Aku ora apa-apa, ta. Sampeyan? Kaya bapake?"
  
  Mondeo wis nggawe dalan menyang boot Mini. Lampu sorot sing mencorong ngebaki tampilan saka mburi, bebarengan karo telung wong Jerman sing ngece. Bajingan seneng.
  
  Ben manthuk. "Lan mbak?"
  
  Drake mirsani nalika Jerman ketukan dashboard karo bedhil ing kasenengan frenzied.
  
  "Ora. Biasa wae. Lha.. rame-rame apa?" Dheweke nggawe ngaso. "Oh... Xbox."
  
  Drake mencet akselerator menyang lantai. Mesin nanggapi kanthi cepet. Ban squealed malah ing sewidak mil saben jam.
  
  Tembakan sabanjure mecah kaca mburi. Ben mudhun menyang area pendakian ngarep tanpa ngenteni undhangan. Drake ngidini awake dhewe menehi penilaian, banjur nyopir Mini menyang trotoar kosong ing ngarep mobil sing diparkir.
  
  Penumpang ing Mondeo murub kanthi sembrono, kanthi peluru nempuh kaca mobil sing diparkir, nabrak Mini lan mumbul. Ing sawetara detik, dheweke mbanting rem, muter-muter karo njerit, mbuwang mobil cilik 180 derajat, banjur nyepetake dalan sing teka.
  
  Butuh sawetara detik sing larang regane kanggo para penumpang Mondeo ngerti apa sing kedadeyan. Puteran 180 derajat ora ceroboh lan mbebayani, lan njupuk rong mobil sing diparkir kanthi crunch sing nggegirisi. Ing ngendi ing jeneng kabeh sing suci padha polisi?
  
  Saiki ora ana pilihan. Drake ndamel watara minangka akeh sudhut minangka bisa. "Siap, Ben. Kita arep mlayu."
  
  Yen Ben ora ana, dheweke mesthi ngadeg lan gelut, nanging keslametan kancane sing diutamakake. Lan kesasar saiki dadi langkah sing cerdas.
  
  "Oke Mbak, sampai jumpa lagi." Ben nutup HP-ne lan ngguyu. "Wong tuwa".
  
  Drake narik Mini bali menyang curb lan rem dumadakan separo tengen pekarangan manicured. Sadurunge mobil mandheg, padha mbukak lawang amba lan mlumpat metu, tumuju ing dalan cedhak. Dheweke campur karo wong Paris sing asale sadurunge Mondeo katon.
  
  Ben bisa croak soko lan blinked ing Drake. "Pahlawanku".
  
  
  ***
  
  
  Dheweke ndhelik ing warung internet cilik ing jejere papan sing diarani Harry's New York Bar. Iki minangka langkah paling wicaksana kanggo Drake. Inconspicuous lan mirah, iku panggonan ngendi padha bisa nerusake riset lan mutusaké apa bab invasi cedhak Louvre tanpa kuwatir utawa gangguan.
  
  Drake nyiapake muffin lan kopi nalika Ben mlebu. Drake durung nandhang tatu, nanging dheweke ngira Ben kudu rada kuwatir. Prajurit ing dheweke ora ngerti carane nangani dheweke. Kancane ngerti yen dheweke kudu ngomong. Dadi dheweke nyorong panganan lan ombenan menyang wong enom, lungguh ing stan sing nyaman lan terus ndeleng.
  
  "Piye kabarmu karo kabeh omong kosong iki?"
  
  "Aku ora ngerti". Ben ngomong sing bener. "Aku durung duwe wektu kanggo ngerteni."
  
  Drake manthuk. "Iki apik. Lha nek ngono..." karo nuding komputer. "Apa sampeyan duwe?"
  
  "Aku bali menyang situs web sing padha kaya sadurunge. Temuan arkeologi sing nggumunake ... sangang pecahan ... yada, yada, yada ... oh yeah - Aku maca babagan teori konspirasi 'akhir dunia' Odin sing spektakuler."
  
  "Lan aku ngomong ..."
  
  "Iku omong kosong. Nanging ora mesthi, Matt. Rungokno iki. Kaya sing dakkandhakake, ana legenda lan wis diterjemahake ing pirang-pirang basa. Ora mung Skandinavia. Iku misale jek cukup universal, sing ora biasa kanggo petani sing sinau babagan iki. Punika ngandika ing kene yen sangang potongan Odin tau diklumpukake sak Ragnarok, bakal mbukak dalan menyang Makam Dewata. Lan yen kuburan iki najis ... wah, belerang lan kabeh Neraka sing diluncurake mung minangka wiwitan masalah kita. Ngerti aku ngomong Dewa?"
  
  Drake ngangguk. "Ora. Kepiye carane bisa ana kuburan para Dewa ing kene? Dheweke ora tau ana, Ragnarok ora tau ana. Iku mung panggonan Norwegia kanggo Armageddon.
  
  "Pancen. Lan yen pancen ana?"
  
  "Dadi mbayangno regane golek kaya iki."
  
  "Kuburan Dewata? Iku bakal ngluwihi kabeh. Atlantis. Camelot. Eden. Padha bakal apa-apa dibandhingake iki. Dadi sampeyan ngomong yen Perisai Odin mung wiwitan?"
  
  Ben njiwit ndhuwur muffin. "Aku kira kita bakal weruh. Isih ana wolung lembar, dadi yen wiwit ilang, "dheweke mandheg. "Sampeyan ngerti, Karin minangka otak kulawarga, lan mbakyu pengin ngerti kabeh omong kosong Internet iki. Iku kabeh dadi potongan-potongan."
  
  "Ben, aku rumangsa salah karo kowe. Lan aku janji ora bakal kelakon kanggo sampeyan, nanging aku ora bisa melu wong liya ing bab iki. Drake ngangguk. "Aku kepengin weruh kenapa wong Jerman sing sialan wiwit nindakake iki saiki. Ora mangu wolung bagean liyane wis ana sawetara wektu.
  
  "Analogi kurang karo bal-balan. Lan padha duwe. Mungkin ana sing khusus babagan Shield? Soko babagan sing nggawe kabeh liyane migunani.
  
  Drake eling njupuk gambar close-up saka Shield, nanging padha bisa sijine diselidiki sing ditahan kanggo mengko. Dheweke nutul layar. "Iki ujar manawa patung Kuda Odin ditemokake ing kapal panjang Viking, sing sejatine minangka pameran utama Louvre. Umume wong ora bakal weruh patung Kuda dhewe nalika mlaku liwat Louvre.
  
  "Longboat," Ben maca banter. "Iki minangka misteri dhewe - digawe saka kayu sing wis ana sadurunge sejarah Viking."
  
  "Kaya Shield," ujare Drake.
  
  "Found in Denmark,"Ben maca luwih. "Lan deleng kene," dheweke nuding layar, "iki fokus ing bagean Odin liyane sing dakkandhakake sadurunge? Wolves ana ing New York, lan sing paling apik yaiku Spear ana ing Uppsala, Swedia, amarga tiba saka awak Odin nalika dheweke mudhun saka Wit Donya.
  
  "Dadi lima." Drake nyender ing kursi sing nyaman lan nyruput kopi. Ing saubengé, kafe internet humming karo aktivitas sing ora penting. Trotoar ing njaba kebak wong sing zigzag urip.
  
  Ben lair kanthi cangkeme baja lan ngombe setengah saka kopi panas ing siji gulp. "Ana liyane ing kene," dheweke rapped. "Gusti, aku ora ngerti. Iku katon rumit. About soko disebut Volva. Apa tegese Seer "
  
  "Mungkin dheweke menehi jeneng mobil kasebut kanthi jeneng dheweke."
  
  "Lucu. Ora, kayane Odin duwe Velva khusus. Enteni - iki bisa uga butuh sawetara wektu.
  
  Drake sibuk banget ngalihake manungsa waé ing antarane Ben, komputer, aliran informasi, lan trotoar sing rame ing njaba, mula dheweke ora weruh wong wadon sing nyedhaki dheweke nganti dheweke ngadeg ing jejere meja.
  
  Sadurunge bisa obah, dheweke ngangkat tangane.
  
  "Aja tangi, cah lanang," dheweke kandha nganggo logat Amerika. "Kita kudu ngomong".
  
  
  LIMA
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Kennedy Moore ngenteni sawetara wektu kanggo ngevaluasi pasangan kasebut.
  
  Wiwitane dheweke ngira yen ora mbebayani. Sawise sawetara wektu, sawise nganalisa basa awak wong enom sing wedi nanging ditemtokake lan sikap waspada wong lanang sing luwih tuwa, dheweke nyimpulake yen masalah, kahanan, lan Iblis ndadekake wong loro kasebut dadi trinitas bebaya sing ora suci.
  
  Dheweke dudu polisi ing kene. Nanging dheweke dadi polisi ing New York, lan ora gampang tuwuh ing pulo cilik iki kanthi menara konkrit sing gedhe. Sampeyan duwe mripat polisi sadurunge ngerti yen wis dadi takdir sampeyan gabung karo NYPD. Mengko sampeyan ngasah lan ngitung maneh, nanging sampeyan mesthi duwe mripat kasebut. Sing angel, ngitung dipikir.
  
  Malah ing preian, dheweke mikir pait.
  
  Sawise sejam nyruput kopi lan surfing tanpa tujuan, dheweke ora bisa nahan awake dhewe. Dheweke bisa uga wis ing vacation-sing muni luwih apik kanggo dheweke saka vacation dipeksa-nanging ora ateges polisi ing dheweke wis mung nyerah sembarang luwih cepet saka Brit wis nyerah kabecikan ing wengi pisanan ing Vegas.
  
  Dheweke sidled munggah menyang meja. Kepeksa preian, batine maneh. Iki nggawe karir NYPD sing misuwur dadi perspektif.
  
  Wong sing luwih tuwa kanthi cepet ngevaluasi dheweke, ngunggahake antena. Dheweke ngira dheweke luwih cepet tinimbang Marinir AS sing bakal ngevaluasi brothel Bangkok.
  
  "Aja tangi, cah lanang," dheweke ngandika disarmingly. "Kita kudu ngomong".
  
  "Amerika?" kandhane wong tuwa karo rada kaget. "Karepmu opo?"
  
  Dheweke ora nggatekake dheweke. "Apa kowe ora apa-apa, bayi?" Dheweke flashed dheweke tameng. "Aku iki polisi. Saiki kowe bakal jujur karo aku."
  
  Wong sing luwih tuwa langsung ngeklik lan mesem kanthi lega, sing aneh. Sing liyane kethip-kethip bingung.
  
  "A?" - Aku takon.
  
  Petugas polisi ing Kennedy ngetokake masalah kasebut. "Apa sampeyan ing kene saka karsane dhewe?" Iku kabeh sing bisa dipikirake kanggo nyedhaki dheweke.
  
  Wong enom katon sedhih. "Inggih, nyawang iku apik, nanging seks kasar iku ora nyenengake."
  
  Wong sing luwih tuwa katon kaget banget. "Percaya marang aku. Ora ana masalah ing kene. Iku apik kanggo ndeleng sing sawetara ing masyarakat penegak hukum isih ngormati karya iki. Aku Matt Drake."
  
  Dheweke nggedhekake tangane.
  
  Kennedy ora nggatekake iki, isih ora yakin. Pikirane tetep ing tembung kasebut, isih ngajeni karya kasebut, lan nggulung wulan kepungkur. Padha mandheg ing ngendi dheweke tansah mandheg. Ing Kaleb. Swara korban kejem kang. Kanggo release tanpa syarat.
  
  Yen mung.
  
  "Inggih...matur nuwun, mbok menawi."
  
  "Dadi, sampeyan polisi saka New York? " Nom-noman kasebut nglengkapi nuansa kanthi alis sing diangkat, sing diarahake marang wong sing luwih tuwa.
  
  "Sialan sialan." Matt Drake ngguyu entheng. Dheweke ketoke manteb ing ati, lan senajan lungguh ing ease, Kennedy bisa ngomong dheweke wis kompetensi kanggo nanggepi ing detik. Lan cara dheweke terus-terusan ngawasi lingkungane nggawe dheweke mikir babagan polisi. Utawa tentara.
  
  Dheweke manthuk, mikir apa dheweke kudu ngajak lungguh.
  
  Drake nuding kursi kosong nalika ninggalake dheweke metu sing cetha. "Lan uga sopan. Aku krungu wong New York minangka wong sing paling percaya diri ing jagad iki.
  
  "Matt!" Wong lanang iku njerit.
  
  "Yen kanthi percaya diri sing tegese sampeyan egois lan sombong, aku uga wis krungu." Kennedy sliding menyang booth, kroso rada kikuk. "Banjur aku teka ing Paris lan ketemu wong Prancis."
  
  "Ing preian?"
  
  "Iki sing diomongake marang aku."
  
  Wong lanang iku ora meksa, mung ngulukake tangane maneh. "Aku isih Matt Drake. Lan iki omahku, Ben."
  
  "Hai, aku Kennedy. Aku krungu apa sing sampeyan omongake, paling ora judhul, aku wedi. Iki sing aku gumun. Lan apa karo Wolves ing New York? Dheweke ngangkat alis, niru Ben.
  
  "siji". Drake sinau dheweke kanthi teliti, ngenteni reaksi. "Apa sampeyan ngerti apa-apa babagan dheweke?"
  
  "Dheweke bapake Thor, ta? Sampeyan ngerti, ing komik Marvel.
  
  "Dheweke kabeh babagan warta." Ben manthuk-manthuk menyang komputer.
  
  "Aku wis nyoba supaya ora dadi berita utama akhir-akhir iki." Tembung Kennedy teka cepet, tegang karo pain lan kuciwo. Sedhela liwati sadurunge dheweke bisa nerusake. "Dadi, ora akeh. Cukup wae."
  
  "Katon kaya sampeyan nggawe sawetara."
  
  "Luwih apik kanggo karirku." Dheweke bali lan banjur katon metu liwat jendhela reged saka warung menyang dalan.
  
  
  ***
  
  
  Drake ngetutake pandelengan dheweke, kepingin weruh yen dheweke kudu nyurung dheweke, lan mripate ketemu karo salah sawijining maling sadurunge sing ndeleng kaca.
  
  "Sialan. Wong-wong iki luwih ulet tinimbang call center India.
  
  Pasuryane wong lanang padhang munggah karo pangenalan nalika Drake dipindhah, nanging saiki Drake mutusaké kang ora perlu jancok maneh. Sarung tangan kasebut pancen mati lan kapten SAS bali. Dheweke pindhah kanthi cepet, nyekel salah sawijining kursi lan mbuwang metu saka jendhela kanthi kacilakan sing elek. Jerman mabur bali, ambruk ing trotoar kaya daging mati.
  
  Drake melambaikan tangan Ben. "Ayo karo kita utawa ora," mbengok marang Kennedy nalika dheweke mlayu. "Nanging tetep adoh saka dalanku."
  
  Dheweke cepet mlaku menyang lawang, mbukak lan mandheg yen ana bedhil. Wong Paris sing kaget padha ngadeg. Turis mlayu ing kabeh arah. Drake nyawang dalan sing nggoleki.
  
  "Nglalu". Dheweke mundur.
  
  "Lawang mburi". Dheweke nepuk pundhake Ben lan tumuju menyang meja. Kennedy durung pindhah, nanging ora njupuk pikiran analitis saka perwira polisi kanggo éling sing wong-wong iki ana ing alangan nyata.
  
  "Aku bakal nutupi sampeyan."
  
  Drake mlaku ngliwati bakul sing wedi menyang lorong peteng sing diantrekake karo kothak kopi, gula, lan teken. Ing pungkasan ana geni uwal. Drake kenek bar, banjur ngati-ati nyawang njaba. Srengenge sore ngobong mripatku, nanging pesisir padhang. Sing kanggo dheweke tegese mung ana siji mungsuh ing endi wae.
  
  Drake menehi isyarat marang wong liya supaya ngenteni, banjur mlaku kanthi sengaja nyedhaki wong Jerman sing nunggu. Dheweke ora ngendhaleni jotosan wong kasebut, nanging njupuk hard menyang solar plexus tanpa flinching. Kaget ing pasuryane mungsuh nggawa dheweke rasa seneng.
  
  "Pussies ngarahake plexus." Dheweke bisik-bisik. Pengalaman wis mulang dheweke yen wong sing dilatih bakal nyerang salah sawijining titik tekanan sing jelas ing awak lan ngaso kanggo efek, mula Drake nuduhake rasa lara - amarga dheweke wis diajari tanpa wates - lan didorong. Dheweke nyuwil irunge wong lanang, mecah rahang lan meh njepret gulu karo rong jotosan, lan banjur ninggalake dheweke sprawled ing trotoar tanpa break stride. Dheweke ngobahake wong liya maju.
  
  Wong-wong mau metu saka warung lan nyawang.
  
  Kennedy kandha, "Hotelku telung blok saka kene."
  
  Drake manthuk. "Keren tenan. Tindak."
  
  
  ENEM
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Sawise sawetara menit, Ben kandha, "Ngenteni."
  
  "Aja ngomong sampeyan kudu menyang jedhing, kanca, utawa kita kudu tuku popok."
  
  Kennedy ndhelikake grin nalika Ben blushed.
  
  "Aku ngerti iki wektu kanggo sampeyan turu, wong tuwa, nanging wis meh wayahe ... um ... kanggo ngunjungi Louvre."
  
  Sial, Drake kelangan wektu. "Omong kosong".
  
  "Ing Louvre?"
  
  "Babagan giliran." Drake melambaikan tangan menyang taksi sing liwat. "Kennedy, aku bakal nerangake."
  
  "Kowe krasa luwih apik. Aku wis menyang Louvre dina iki.
  
  "Ora kanggo iki..." Ben gumujeng nalika padha munggah ing taksi. Drake ngucapake tembung ajaib lan mobil kasebut mlayu. Perjalanan kasebut ditindakake kanthi meneng lan suwene sepuluh menit liwat dalan sing macet. Ing trotoar ora luwih apik nalika wong telu nyoba kanggo pindhah menyang museum ing panas nguber.
  
  Nalika mlaku-mlaku, Ben nggawa Kennedy nganti saiki. "Ana sing nemokake tameng Odin ing Islandia. Ana sing nyolong saka pameran York, ngrusak pertunjukan kucing sing apik tenan Frey.
  
  "Frey?"
  
  "perancang busana kab. Apa sampeyan ora saka New York?"
  
  "Aku saka New York, nanging aku dudu wong fashion gedhe. Lan aku ora penggemar gedhe sing wuta digambar menyang sawetara jenis konflik. Aku pancene ora butuh masalah maneh saiki."
  
  Drake meh ngomong "ana lawang" nanging mandheg ing detik pungkasan. Polisi bisa migunani ing bengi iki amarga akeh alasan, utamane saka Amerika Serikat. Nalika nyedhaki piramida kaca sing menehi tandha lawang menyang Louvre, dheweke kandha, "Kennedy, wong-wong iki nyoba mateni kita paling ora kaping telu. Aku tanggung jawab kanggo nggawe manawa iki ora kelakon. Saiki kita butuh informasi luwih lengkap babagan apa sing kedadeyan ing kene, lan sakperangan alesan padha kasengsem ing apa sing ditemokake Ben diarani 'Nine Pieces of Odin'. Kita pancene ora ngerti sebabe, nanging ing kene, "dheweke nuding ing mburi piramida kaca," yaiku bagean kapindho.
  
  "Dheweke bakal nyolong bengi iki," ujare Ben, banjur nambah, "Mungkin."
  
  "Lan apa sudut New York iki?"
  
  "Ana potongan Odin liyane sing dipajang ing kana. asu ajag. Ing Museum Sejarah Alam."
  
  Drake sinau peta. "Koyone Louvre ora biasane nampilake koleksi Viking. Iki uga disewakake, kaya sing ana ing York. Disebutake ing kene manawa sing paling menarik yaiku kapal panjang Viking, salah sawijining kapal paling apik sing ditemokake, lan kondhang banget.
  
  "Iki artine apa?" Kennedy ngadeg ing ndhuwur undhak-undhakan kaya reed marang badai minangka akeh pasang kaki stomped watara dheweke.
  
  "Anomali sing diwakili dening umure. Iki sadurunge sejarah Viking.
  
  "Inggih, punika menarik."
  
  "Aku ngerti. Padha dipamerake ing lantai ngisor sayap Denon, ing jejere sawetara wong Mesir ... Optik ... Ptolemaic ... omong kosong. .omong kosong...mboh. Mangkene perkarane."
  
  Koridor sing wiyar lan polesan padhang ing saubengé nalika dicampur karo wong akeh. Warga lokal lan turis saka kabeh umur ngisi papan lawas sing gedhe lan urip sedina muput. Siji mung bisa guess ing kuburan-kaya alam eerie ing wayah wengi.
  
  Ing wektu iku, ana swara gumuruh, kaya tembok beton ambruk. Kabeh padha mandheg. Drake noleh menyang Ben.
  
  "Tunggu kene, Ben. Menehi kita setengah jam. Kita bakal nemokake sampeyan. Dheweke ngaso, banjur nambahake, "Yen dheweke ngungsi, banjur ngenteni ing cedhak piramida kaca."
  
  Dheweke ora ngenteni wangsulan. Ben ngerti bebaya. Drake mirsani nalika dheweke ngetokake ponsel lan nelpon nomer kanthi cepet. Iku bakal ibu, utawa bapak, utawa adhine. Panjenenganipun motioned kanggo Kennedy lan padha kasebut kanthi teliti, mudhun ing tangga spiral menyang lantai ngisor. Nalika nuju menyang aula sing ana pameran Viking, wong-wong padha mlayu metu. A mega kandel swirled konco wong.
  
  "Mlayu!" Wong lanang sing katon kaya model Hollister njerit. "Ana wong lanang karo bedhil ing njero!"
  
  Drake mandegake ing lawang lan risked dipikir nang. Dheweke ketemu karo lam lengkap. A pemandangan saka film aksi Michael Bay, mung aneh. Dheweke ngetung wolung wong lanang nganggo seragam kamuflase, nganggo topeng rai lan bedhil mesin, munggah menyang kapal dawa Viking paling gedhe sing wis tau dideleng. Ing mburi, ing tumindak sembrono luar biasa, bolongan udud wis jeblugan menyang tembok museum.
  
  Wong-wong iki padha edan. Apa menehi wong pinggiran sing padha duwe directness gawe kaget saka fanatisme. Mbusak lawang mlebu bangunan lan nembak roket menyang wong akeh kaya biasane. Ora kaget yen dheweke ngoyak Ben lan dheweke ing saindenging Paris sadurunge. Ngoyak mobil mbokmenawa mung hiburan sadurunge turu.
  
  Kennedy nyelehake tangane ing pundhake lan nyawang. "Pengeran".
  
  "Mbuktekake manawa kita ana ing dalan sing bener. Saiki kita kudu nyedhaki komandhane.
  
  "Aku ora arep nyedhaki wong bodho iki. " Dheweke sumpah nganggo logat Inggris sing apik banget.
  
  "Imut. Nanging aku kudu golek cara kanggo ngilangi kita saka dhaptar telek.
  
  Drake weruh luwih akeh warga sipil sing mlaku menyang metu. Wong Jerman ora nonton, mung kanthi yakin nindakake rencana kasebut.
  
  "Ayo". Drake mleset liwat kusen lawang menyang kamar. Dheweke nggunakake pameran perimeter kanggo nutupi lan nggawe dalan sing cedhak karo pangrungon minangka aman.
  
  "Ngalahake Dikh!" ana sing nguwuh-uwuh.
  
  "Soko babagan 'rush'. Drake ngandika. "Bajingan getih kudu cepet tumindak. Louvre kudu paling dhuwur ing dhaptar tanggapan Prancis."
  
  Salah siji saka Jerman bengok-bengok liyane lan njupuk slab watu ukuran tray nedha bengi. Padha katon abot. Prajurit kasebut nyeluk wong loro kanggo mbantu mbongkar saka prau.
  
  "Cetha ora SAS," Drake komentar.
  
  "Utawa Amerika," Kennedy nyathet. "Aku biyen duwe wong Marine sing bisa nempelake perhiasan iki ing kulup."
  
  Drake rada keselak. "Gambar apik. Matur nuwun kanggo input sampeyan. Delengen." Dheweke manthuk-manthuk menyang bukaan ing tembok sing lagi wae katon wong lanang sing nganggo topeng putih.
  
  "Wong sing padha ngrampok Shield ing York. Mbokmenawa."
  
  Wong lanang mau sedhela nliti reca mau, banjur manthuk-manthuk setuju lan noleh marang Komandhane. "Wes wayahe..."
  
  Shooting muni metu. Wong Jerman dhedhek sedhela, ketoke padha bingung. Banjur kamar iki riddled karo pluru lan kabeh dara kanggo nutupi.
  
  Luwih akeh wong sing nganggo topeng katon ing lawang mlebu sing bubar diunekake. Pasukan anyar, nganggo busana sing beda karo wong Jerman.
  
  Drake panginten: polisi Prancis?
  
  "Kanada!" Salah sijine wong Jerman bengok-bengok ngremehake. "Buteni! Mateni!"
  
  Drake nutup kupinge nalika senapan mesin mbukak bebarengan. Peluru ricocheted saka awak manungsa, saka pameran kayu, saka tembok plester. Kaca-kaca kasebut pecah, lan pameran sing ora ana regane suwek lan tiba ing lantai kanthi kacilakan. Kennedy sumpah banter, kang Drake wiwit éling ora persis "lemah seger" kanggo dheweke. "Endi wong Prancis, sialan!"
  
  Drake krasa mumet. Wong Kanada? Apa jenis neraka bengkong padha ing kene?
  
  Pameran ing sandhinge pecah dadi sewu. Kaca lan potongan kayu udan ing mburine. Drake wiwit nyusup maneh, nyeret Kennedy karo dheweke. Perahu dawane kebak timbal. Ing wektu iki Kanada wis maju menyang kamar lan sawetara Jerman lay mati utawa twitching. Nalika Drake mirsani, salah sawijining wong Kanada nembak wong Jerman kanthi jarak kosong ing endhas, ngrusak otak ing vas terakota Mesir sing umure 3.000 taun.
  
  "Ora ana katresnan sing ilang ing antarane para pemburu peninggalan edan." Drake ngangguk. "Lan kabeh wektu aku main Tomb Raider, ora nate kedadeyan."
  
  "Ya," Kennedy nyopot pecahan kaca saka rambute. "Nanging yen sampeyan main game kasebut, tinimbang ndeleng bokonge nganti pitulas jam, sampeyan bisa uga ngerti apa sing kedadeyan."
  
  "Ben kasekten. Ora mine. Main game, ya." Panjenenganipun risked Mirit munggah.
  
  Salah siji saka Jerman nyoba kanggo oncat. Dheweke langsung mlayu nyedhaki Drake tanpa nggatekake dheweke, banjur mlumpat kaget nalika dalane macet. "Bewegen!" Dheweke ngangkat pistol.
  
  "Ya, sampeyan uga." Drake ngangkat tangane.
  
  Drijine wong lanang tegang ing pemicu.
  
  Kennedy nggawe gerakan dadakan menyang sisih, nyebabake manungsa waé Jerman goyah. Drake nyedhaki lan elbowed dheweke ing pasuryan. Tinjune ngayunake sirahe Drake, nanging dheweke nyingkir, bebarengan karo nendhang dhengkul prajurit kasebut. Jerit-jerit kasebut meh ora nutupi swarane patah balung. Drake ana ing dheweke ing detik, dhengkul mencet hard ing heaving dodo. Kanthi gerakan cepet, dheweke nyuwek topeng prajurit kasebut.
  
  Lan grunted. "Uh. Aku ora ngerti apa sing dikarepake tenan."
  
  Rambut pirang. Mripat biru. Fitur rai sing padhet. Ekspresi rai bingung.
  
  "Mengko". Drake ngalahake dheweke semaput karo chokehold, pitados Kennedy kanggo njaga mripat ing comrades. Nalika Drake katon munggah, perang terus. Ing wayahe, Jerman liyane mlaku ngubengi pameran sing tiba. Drake pundhak dheweke lan Kennedy dhengkul ing plexus solar. Wong iki nyerah luwih cepet tinimbang boyband anyar ing X Factor.
  
  Saiki salah siji saka Kanada nyeret reca Odin adoh saka mati lan getih driji mungsuh. Jerman liyane flanked wong lan nyerang saka sisih, nanging Canadian iku apik, twisting lan kebangkrutan telung jotosan matèni, banjur mbuwang awak limp liwat Pundhak lan nuthuk menyang lemah. Canadian murub kaping telu ing jarak cedhak kanggo bebendhu luwih, lan banjur terus nyeret reca menyang metu. Malah Drake kesengsem. Nalika wong Kanada tekan kanca-kancane, dheweke njerit lan ngobong wong-wong mau sadurunge mundur liwat reruntuhan sing isih ngrokok.
  
  "Upsalla!" Kanada kelas siji wiwit nangis lan ngangkat ajiné marang wong Jerman sing isih urip. Drake nangkep arrogance, defiance lan kasenengan ing tembung siji. Aneh, swarane wadon.
  
  Wong wadon mau banjur ngaso lan nyopot topeng kanthi sikap ngremehake mutlak. "Upsalla!" Dheweke sesambat maneh marang wong Jerman. "Ndek kono o!"
  
  Drake mesthi staggered yen dheweke durung dhengkul. Dheweke ngira yen dheweke kena peluru, kaya kagete. Dheweke ngakoni iki sing diarani Kanada. Dheweke ngerti dheweke. Alicia Miles, wong London sing padha karo SRT.
  
  Perusahaan rahasia ing SAS.
  
  Komentar sadurunge Wells nggawa kenangan lawas sing kudu tetep dikubur luwih jero tinimbang sejarah mbuwang politisi. Sampeyan luwih saka SAS. Kok pengen nglalekake?
  
  Amarga apa sing ditindakake.
  
  Alicia Miles minangka salah sawijining prajurit paling apik sing wis tau dideleng. Wanita ing pasukan khusus kudu luwih apik tinimbang wong lanang kanggo entuk setengah saka sing ditindakake. Lan Alicia langsung munggah menyang ndhuwur.
  
  Apa dheweke nindakake kanggo melu ing kabeh iki, lan muni kaya bigot, kang ngerti dheweke mesthi ora? Ana mung siji bab sing motivasi Alicia: dhuwit.
  
  Mungkin dadi sebabe dheweke kerja kanggo wong Kanada?
  
  Drake wiwit nyusup menyang metu saka kamar. "Dadi, tinimbang mbusak kita saka dhaptar sing mateni lan mbukak mungsuh kita," ujare, "saiki kita duwe mungsuh luwih akeh, lan ora entuk apa-apa kajaba nggawe awake dhewe luwih bingung."
  
  Kennedy, nyusup ing mburine, nambahake: "Uripku ... kanthi rong tembung."
  
  
  PITU
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Kamar hotel Kennedy rada luwih apik tinimbang sing Drake lan Ben ngenteni sawetara jam.
  
  "Panginten polisi sampeyan kabeh wis rusak," Drake nggresula, mriksa titik mlebu lan metu.
  
  "We are. Nanging yen wektu preinan sampeyan meh ora ana sajrone sepuluh taun, mula aku ngira akun mriksa sampeyan wiwit diisi.
  
  "Iki laptop?" Ben tekan dheweke sadurunge pitakonan retorika dijawab. Dheweke nemokake dheweke ndhelik ing cedhak piramida kaca sawise ninggalake museum, tumindak kaya turis loro sing luwih wedi, wedi banget kanggo ngelingi rincian apa wae.
  
  "Yagene kita ora ngandhani wong Prancis apa sing kita ngerti?" Kennedy takon nalika Ben mbukak laptop.
  
  "Amarga wong Prancis," ujare Drake karo ngguyu, banjur dadi serius nalika ora ana sing melu. Dheweke lungguh ing pinggir ambene Kennedy, nonton kancane kerja. "Nuwun sewu. Wong Prancis ora bakal ngerti apa-apa. Nglakoni iki karo dheweke saiki bakal alon-alon. Lan aku mikir wektu minangka masalah. Kita kudu ngubungi Swedia.
  
  "Apa sampeyan ngerti sapa ing dinas rahasia Swedia?" Kennedy ngangkat alis marang dheweke.
  
  "Ora. Nanging, aku kudu nelpon komandan lawasku.
  
  "Kapan sampeyan ninggalake SAS?"
  
  "Sampeyan ora tau ninggalake SAS." Nalika Ben nyawang munggah, dheweke nambah, "Metaforis."
  
  "Kepala telu kudu luwih apik tinimbang loro." Ben nyawang Kennedy sedhela. "Apa yen sampeyan isih bisnis?"
  
  A manthuk sethitik. Rambute Kennedy ambruk ing mripate lan dheweke njupuk sawetara menit kanggo push maneh. "Aku ngerti yen Odin ana sangang bagean, mula pitakonku sing pertama kenapa? Pitakonan sing nomer loro yaiku apa?"
  
  "Kita mung ngerteni ing kafe." Ben nutul keyboard ngamuk. "Ana legenda, sing dibantah dening Pak Krusty ing kene, sing ngaku yen ana Makam Dewa-dewa sing nyata - kanthi harfiah, papan sing disarekake kabeh Dewa kuno. Lan iki ora mung legenda lawas; sawetara ilmuwan wis rembugan iku, lan akeh makalah wis diterbitake liwat taun. Masalahe," kandhane Ben karo ngucek-ngucek mripate, "sing angel diwaca. Ilmuwan ora misuwur amarga basa sing prosaic.
  
  "Prosaik? " Ulang Kennedy karo mesem. "Kowe arep kuliah?"
  
  "Dheweke iku vokalis utama ing band," Drake deadpanned.
  
  Kennedy ngangkat alis. "Dadi sampeyan duwe Makam Dewa sing ora tau ana. OK. Dadi opo?"
  
  "Yen wis najis, jagad bakal kecemplung ing geni ... lsp. lan sapanunggalane."
  
  "Aku ngerti. Apa bab sangang bagean?
  
  "Inggih, diklumpukake nalika Ragnarok, dheweke nuduhake dalan menyang kuburan."
  
  "Endi Ragnarok?"
  
  Drake nendhang karpet. "Hering abang liyane. Iki dudu panggonane. Ing kasunyatan iku seri saka acara, perang gedhe, donya diresiki dening stream geni. Bencana alam. Cukup akeh Armageddon."
  
  Kennedy mrengut. "Dadi malah Viking sing mati-matian wedi karo kiamat."
  
  Deleng mudhun, Drake weruh salinan USA Today sing seger nanging kerut ing lantai. Iki kebungkus ing judhul - 'RELEASED SERIAL KILLER DEMANDS TWO MORE'.
  
  Ora nyenengake, nanging ora aneh kanggo kaca ngarep koran. Sing nggawe dheweke ndeleng maneh, kaya mripate diobong, yaiku foto Kennedy nganggo seragam polisi ing teks kasebut. Lan judhul cilik ing jejere foto dheweke - Cop rusak - dadi AWOL.
  
  Dheweke nyambungake berita utama menyang botol vodka sing meh kosong ing meja rias, obat penghilang rasa sakit ing meja bedside, kekurangan bagasi, peta wisata, cinderamata lan itinerary.
  
  Ngakak.
  
  Kennedy ujar: "Dadi wong Jerman lan Kanada iki pengin nemokake kuburan sing ora ana iki, bisa uga kanggo kamulyan? Kanggo kasugihan bisa nggawa? Lan kanggo nindakake iki kudu nglumpukake sangang potongan Odin ing papan sing dudu papan. Bener kan?"
  
  Ben nyengir. "Inggih, lagu dudu lagu nganti ditekan ing vinyl," kaya sing diomongake bapakku. Ing basa Inggris, kita isih akeh tugas sing kudu ditindakake."
  
  "Iku regangan. "
  
  "Iku luwih kaya ngono." Ben nguripake layar laptop. "Sembilan tokoh Odin yaiku Mripat, Serigala, Valkyrie, Jaran, Tameng lan Tumbak."
  
  Drake ngitung. "Ana mung enem, bayi."
  
  "Mripat loro. Asu ajag loro. Loro Valkyries. Ya."
  
  "Sing ana ing Apsalla?" Drake nglirik Kennedy.
  
  Ben nggulung sedhela, banjur ngandika, "Ing kene ngendikane Tombak kasebut nusuk sisih Odin nalika dheweke pasa nalika nggantung ing Wit Donya, mbukak kabeh rahasia marang Volva - Seer. Rungokna kutipan liyane: "Ing jejere Padaleman Suci ing Upsalla ana wit sing gedhe banget kanthi cabang sing nyebar, sing tansah ijo ing mangsa lan ing mangsa panas. Iki jenis wit apa, ora ana sing ngerti, amarga ora ana liyane sing kaya ngono. wis tau ditemokake. Umure atusan taun. . Wit Donya - utawa ana - ing Uppsala lan dadi pusat mitologi Norse. Ngandika yen ana sangang jagad ing saubengé Wit Donya. Yada... yada. Oh, referensi liyane - ing 'wit suci ing Uppsala. Salah siji ngunjungi ana asring, jejere awu ageng disebut Ygdrassil, sing warga nganggep suci. Nanging saiki wis ilang.'
  
  Dheweke maca luwih lanjut: 'Para penulis sejarah Skandinavia wis suwe nganggep Gamla Upsalla minangka salah sawijining situs paling tuwa lan paling penting ing sejarah Eropa Lor.'
  
  "Lan kabeh ana," ujare Kennedy. "Ing endi sing bisa ditemokake."
  
  "Inggih," ujare Ben, "kabeh kudu diikat. Ojo nyepelekake kabisanku mbak, aku pancen pinter nglakoni."
  
  Drake manthuk-manthuk ngakoni. "Pancen bener, percaya marang aku. Dheweke wis nulungi aku ngliwati karir fotografi sajrone nem wulan kepungkur.
  
  "Sampeyan kudu nggabungake pirang-pirang puisi lan kisah sejarah. Saga minangka puisi Viking ngulandara dhuwur. Ana uga sing diarani Poetic Edda, sing ditulis dening turunane wong sing ngerti wong sing ngerti sejarah jaman kasebut. Ana akeh informasi ing kana."
  
  "Lan kita ora ngerti apa-apa babagan Jerman. Ora kanggo sebutno Canadian. Utawa kenapa Alicia Miles-" Hp Drake muni. "Ngapunten... huh?"
  
  "Aku".
  
  "Halo, Wells."
  
  "Ayo, Drake." Wells ambegan. "SGG minangka Pasukan Khusus Swedia lan unsur-unsur Tentara Swedia wis ditarik saka kabeh ndonya."
  
  Drake terdiam sejenak. "Apa sampeyan guyon?"
  
  "Aku ora guyon bab kerja, Drake. Mung wong wadon."
  
  "Apa iki wis tau kedadeyan sadurunge?"
  
  "Sakelingku, ora."
  
  "Apa dheweke nuduhake alasane?"
  
  "Omong kosong biasa wae, aku wedi. Ora konkrit."
  
  "Opo maneh?"
  
  Ana unen-unen. "Drake, kowe utang tenan karo aku crita Mei, cah. Ben isih ana?"
  
  "Ya, lan apa sampeyan kelingan Alicia Miles?"
  
  "Gusti Yésus. Sapa sing ora? Apa dheweke karo sampeyan?
  
  "Ora temenan. Aku nemoni dheweke ing Louvre udakara sejam kepungkur.
  
  Sepuluh detik kasepen, banjur: "Apa dheweke dadi bagian saka iki? Mokal." Dheweke ora bakal ngiyanati bangsane dhewe."
  
  "Kita ora tau 'dheweke', utawa kayane."
  
  "Deleng, Drake, apa sampeyan ngomong dheweke mbantu ngrampok museum?"
  
  "Kula menika, Pak. Iki aku. Drake mlaku menyang jendela lan mandeng lampu mobil sing sumunar ing ngisor. "Pancen angel dicerna, ta? Dheweke bisa uga entuk dhuwit kanthi telpon anyar.
  
  Ing mburine, dheweke bisa krungu Ben lan Kennedy njupuk cathetan ing lokasi sing kondhang lan ora dingerteni saka Sembilan Potongan Odin.
  
  Wells ambegan abot. "Alicia sialan Miles! Nunggang karo mungsuh? ora tau. Ora, Drake."
  
  "Aku weruh raine, Pak. Iku dheweke."
  
  "Yesus ing stroller. Apa rencanamu?"
  
  Drake nutup mripate lan nggelengake sirahe. "Aku ora dadi bagian saka tim maneh, Wells, aku ora duwe rencana, sial. Mesthine aku ora butuh rencana."
  
  "Aku ngerti. Aku bakal ngumpulake tim, konco, lan miwiti njelajah saka mburi iki. Ing cara iku arep, kita bisa uga pengin berkembang sawetara Sastranegara amba. Tetep nyambung".
  
  Garis kasebut mati. Drake noleh. Ben lan Kennedy padha mandeng marang dheweke. "Aja kuwatir," ujare. "Aku ora bakal edan. Kowe duwe apa?"
  
  Kennedy nggunakake sendok kanggo mecah pirang-pirang lembar kertas, sing wis ditutupi ing shorthand polisi. "Tombak - Upsalla. Wolves - New York. Sawise iku, ora ana sing ngerti apa-apa."
  
  "Kita ora kabeh ngomong kaya kita lair karo sendok perak munggah bokong kita," Drake snapped sadurunge bisa mandheg piyambak. "NGGIH NGGIH. Kita mung bisa ngatasi apa sing kita ngerti."
  
  Kennedy menehi dheweke eseman aneh. "Aku seneng gayamu".
  
  "Sing kita ngerti," Ben mbaleni, "yaiku Apsalla bakal sabanjure."
  
  "Pitakonan iku," Drake muni, "Apa kertu Emasku bisa ngatasi iki?"
  
  
  WALU
  
  
  
  UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Sajrone penerbangan menyang Stockholm, Drake mutusake kanggo njupuk kauntungan saka Kennedy.
  
  Sawise sawetara salaman ngamuk antarane Drake lan Ben, polisi New York rampung lungguh ing jendhela karo Drake ing jejere dheweke. Kanthi cara iki ana kurang kasempatan kanggo uwal.
  
  "Dadi," ujare nalika pesawat pungkasane mudhun lan Ben mbukak laptop Kennedy. "Aku ngrasakake atmosfer tartamtu. Aku ora mikir urusanku dhewe, Kennedy, aku mung duwe aturan. Aku kudu ngerti babagan wong sing aku kerja bareng.
  
  "Aku kudune ngerti... kowe kudu mbayar kursi jendela, ta? Dakkandhani dhisik kepiye getaran iki bisa digunakake karo Alicia Miles?
  
  "Cukup apik," Drake ngakoni.
  
  "Bisa. Apa sampeyan pengin ngerti?"
  
  "Yen masalah pribadi, ora masalah. Yen iki proyek, ringkesan cepet.
  
  "Apa yen loro-lorone?"
  
  "Cepet. Aku ora pengin nguber urusane wong liya, pancen ora, nanging Ben kudu diutamakake. Aku janji marang sing kita bakal njaluk liwat iki, lan aku bakal ngomong padha kanggo sampeyan. Kita nampa pesenan kanggo mateni kita. Siji-sijine perkara sing sampeyan ora bodho yaiku Kennedy, dadi sampeyan ngerti yen aku kudu percaya yen sampeyan bisa kerja bareng karo aku.
  
  Pramugari nyender, menehi cangkir kertas sing tulisane 'We Proudly Brew Starbucks Coffee.'
  
  "Kafein". Kennedy nampa iki kanthi bungah banget. Dheweke ngrambah metu, ndemek pipi Drake ing proses. Dheweke ngeweruhi yen dheweke wis ngagem pantsuit nondescript katelu dheweke wiwit ketemu dheweke. Iki ngandhani yen dheweke minangka wanita sing diwenehi perhatian amarga alasan sing salah; wong wadon sing disandangi modestly pas ing ngendi dheweke akeh wanted kanggo dadi kagungane.
  
  Drake njupuk siji kanggo awake dhewe. Kennedy ngombe sedhela, banjur nyelipake sehelai rambut ing mburi kuping kanthi gerakan lembut sing narik perhatian Drake. Banjur dheweke noleh marang dheweke.
  
  "Ora ana urusan sampeyan, nanging aku ... aku ngrampungake polisi sing reged. Pakar forensik. Padha kejiret wong pocketing sakepel dolar ing pemandangan angkara lan marang I.A.... Akibaté, dheweke entuk stretch mark. Sawetara taun."
  
  "Ora ana sing salah. Apa kanca-kancane wis ngece kowe?"
  
  "Mbok, sial, aku bisa ngatasi iki. Aku wis njupuk iki wiwit aku umur limang taun. Ana apa, sing nggegirisi utekku kaya ngebor kurang ajar, yaiku kasunyatan sing ora sampeyan pikirake - saben tumindake bajingan maling iki banjur ditakoni. Saben. Kesepian. siji."
  
  "Resmi? dening sapa?"
  
  "Pengacara sing mangan telek. Politisi sing mangan telek. Walikota mangsa ngarep. Pengiklan sing kepengin banget misuwur amarga ora ngerti apa sing bener lan salah. Birokrat."
  
  "Iku ora salah sampeyan".
  
  "Ya wis! Marang kulawargané pembunuh serial paling awon New York State wis tau dikenal. Kandhakna marang ibu-ibu telulas lan bapak-bapak telulas, kabeh ngerti saben rinci babagan carane Thomas Kaleb mateni anak-anake wadon, amarga kabeh padha ana ing pengadilan ing pengadilan.
  
  Drake ngacungin jempolnya karena marah. "Apa dheweke bakal ngeculake wong iki?"
  
  Mripat Kennedy padha pit kosong. "Dheweke ngeculake dheweke rong wulan kepungkur. Wiwit kuwi wis matèni manèh lan saiki wis ilang."
  
  "Ora".
  
  "Kabeh ana ing aku."
  
  "Ora, kuwi ora bener. Iku ing sistem. "
  
  "Aku sistem. Aku kerja kanggo sistem. Iki gesang kawula".
  
  "Dadi padha ngirim sampeyan preian?"
  
  Kennedy ngusap mripate. "Peksa ninggalake. Pikiranku ora ana maneh ... apa iku. Pakaryan mbutuhake kajelasan saben menit saben dina. Kejelasan sing ora bisa dakgayuh maneh.
  
  Dheweke sijine sikap ora sopan dheweke ing tampilan lengkap. "Lan opo? Apa sampeyan seneng saiki? Apa sampeyan bisa nggarap aku saiki?"
  
  Nanging Drake ora mangsuli. Dheweke ngerti dheweke lara.
  
  Krungu swarane kapten sing nerangake yen lagi telung puluh menit saka panggonan sing dituju.
  
  Ben ngomong: "Edan. Aku mung maca manawa Odin's Valkyries minangka bagean saka koleksi pribadi, lokasi ora dingerteni. Dheweke njupuk notepad. "Aku bakal miwiti nulis omong kosong iki."
  
  Drake meh ora krungu apa-apa. Crita Kennedy pancen tragis, lan dudu crita sing kudu dirungokake. Dheweke ngubur keraguan lan, tanpa ragu-ragu, nutupi tangane sing gemeter.
  
  "Kita butuh bantuan sampeyan babagan iki," dheweke bisik-bisik, supaya Ben ora krungu lan takon dheweke mengko. "Aku percaya. Dhukungan sing apik penting ing operasi apa wae.
  
  Kennedy ora bisa ngomong, nanging eseman singkat dheweke ngandika volume.
  
  
  ***
  
  
  A pesawat lan Sepur cepet mengko lan padha nyedhaki Apsalla. Drake nyoba ngilangake kekeselen perjalanan sing mendhung otak.
  
  Ing njaba, hawa adhem ing wayah sore ndadekake dheweke sadar. Dheweke mandhegake taksi lan mlebu ing njero. Ben ngresiki pedhut saka kesel karo ngomong:
  
  Gamla Upsalla. Iki Upsalla lawas. Panggonan iki, "dheweke nuding Uppsalla minangka sakabehe," dibangun sawise katedral ing Gamla Uppsalla diobong suwene suwe. Iki sejatine Uppsalla anyar, sanajan umure atusan taun.
  
  "Wow," kata Kennedy. "Umur apa sing nggawe Upsalla lawas?"
  
  "Pancen."
  
  Taksi ora obah. Sopir saiki setengah noleh. "Gundukan?"
  
  "Apa sampeyan bakal ngapura aku?" Swara Kennedy keprungu gelo.
  
  "Apa sampeyan ndeleng gundukan? Kuburan kerajaan?" Basa Inggris sing gagap ora mbantu.
  
  "Inggih". Ben manthuk. "Kuburan kraton kab. Iku ing panggonan sing bener.
  
  Padha rampung munggah menyang mini demo saka Uppsalla. Playing turis, Drake ora bisa nampa rute circuitous. Ing tangan liyane, Saab nyaman lan kutha iki nyengsemaken. Nalika semana Apsalla minangka kutha universitas lan dalan-dalan macet karo sepedha. Ing sawijining wektu, sopir sing omong-omongan nanging angel dideskripsikake nerangake yen pit ora bakal mandheg kanggo sampeyan ing dalan. Iku bakal nggawa sampeyan mudhun tanpa mikir liyane.
  
  "Kacilakan". Tangane nunjukake kembang-kembang sing nghias trotoar. "Akeh kacilakan."
  
  Bangunan lawas ngambang ing sisih loro. Pungkasane kutha kasebut mundur lan deso wiwit nyusup menyang malang.
  
  "Oke, dadi Gamla Apsalla saiki dadi desa cilik, nanging ing iklan awal iku desa gedhe," ujare Ben saka memori. "Raja-raja penting dikubur ing kono. Lan Odin manggon ing kono sawetara wektu.
  
  "Iki ngendi dheweke gantung diri," Drake ngelingi legenda kasebut.
  
  "Ya wis. Dheweke ngorbanake awake dhewe ing Wit Donya nalika Seer mirsani lan ngrungokake saben rahasia sing wis disimpen. Mesthine dheweke pancen penting banget kanggo dheweke. Dheweke mrengut, mikir: Dheweke mesthi wis cedhak banget.
  
  "Iki kabeh kaya pengakuan Kristen," ujare Drake.
  
  "Nanging Odin ora mati ing kene?" Kennedy takon.
  
  "Ora. Dheweke tilar donya ing Ragnarok bebarengan karo putrane Thor lan Frey.
  
  Taksi ngubengi area parkir sing amba sadurunge mandheg. Ing sisih tengen, dalan reget sing wis rusak ngliwati wit-witan sing jarang. "Menyang gundukan," ujare sopir.
  
  Padha matur nuwun lan jumangkah metu saka Saab menyang Sunshine padhang lan angin seger. Ide Drake yaiku kanggo nggoleki wilayah sekitar lan desa dhewe kanggo ndeleng apa ana sing mlumpat saka kayu. Sawise kabeh, nalika akeh wong bajingan internasional sing nganggep ego sing apik-apik ing mburi apa sing mung bisa diarani minangka kebebasan global kanggo kabeh, ana sing kudu katon.
  
  Ngluwihi wit-witan, malang dadi lapangan mbukak, mung rusak dening puluhan gundukan cilik lan telung gundukan gedhe sing ana ing ngarep. Ngluwihi iki, ing kadohan, padha weruh gendheng cahya lan bangunan liyane ing sisih tengen, kang tandha awal saka desa.
  
  Kennedy ngaso. "Ora ana wit ing ngendi wae, wong lanang."
  
  Ben ngguya-ngguyu karo buku cathetane. "Dheweke ora bakal nggawe tandha saiki, ta?"
  
  "Apa sampeyan duwe ide?" Drake mirsani lapangan mbukak amba kanggo tandha kegiatan.
  
  "Aku kelingan nalika maca yen ing kene ana gundukan nganti telung ewu. Dina iki ana sawetara atus. Kowe ngerti artine?"
  
  "Dheweke ora mbangun kanthi apik?" Kennedy mesem. Drake ngeculke dheweke ketoke rampung fokus ing proyek ing tangan.
  
  "Ing jaman rumiyin kathah kegiyatan bawah tanah. Banjur telung gundukan 'kraton' iki. Ing abad XIX padha dijenengi sawise telung raja legendaris saka House of Yngling - Aun, Adil lan Egil - salah siji saka kulawarga kraton paling misuwur ing Skandinavia. Nanging ..." dheweke ngaso, seneng-seneng, "uga nyatakake yen ing mitologi lan cerita rakyat sing paling wiwitan, gundukan kuburan wis ana - lan minangka penghormatan kuno kanggo sing paling awal - asli - telung Raja - utawa Dewa sing kita kenal. dheweke Saiki. Iki Freyr, Thor lan Odin."
  
  "Ana input acak ing kene," ujare Kennedy. "Nanging apa sampeyan ngelingi pira referensi kanggo crita-crita Alkitab sing terus kita entuk saka kabeh crita kuno iki?"
  
  "Iki Sagi. " Ben mbenerake dheweke. "Puisi. Corat-coret akademik. Soko sing penting - ana Welasan referensi ditempelake ing mounds kanggo falla tembung Swedia, lan manga fallor - ora yakin apa tegese. Lan, Kennedy, apa aku ora maca ing ngendi wae manawa crita Kristus meh padha karo crita sing ana gandhengane karo Zeus?"
  
  Drake manthuk. "Lan dewa Mesir Horus minangka cikal bakal liyane. Loro-lorone iku Dewa sing mesthine ora ana. Drake manthuk marang telung gundukan kraton sing ngadeg ing malang sing rata. "Frey, Thor lan Odin, ta? Dadi sapa, Blakey? A?"
  
  "Aku ora ngerti, konco."
  
  "Aja kuwatir, munchkin. Kita bisa nyiksa informasi saka warga desa kasebut yen perlu.
  
  Padha mlaku liwat gundukan, muter peran saka telung turis kesel minangka pangalihan. Srengenge wis ngantem mudhun ing sirahe, lan Drake weruh Kennedy break sunglasses dheweke.
  
  Dheweke geleng-geleng sirahe. Amerika.
  
  Banjur telpon Ben muni. Kennedy guncang sirahe, wis kepunjulen dening frekuensi kontak kulawarga. Drake mung nyengir.
  
  "Karin," ujare Ben seneng. "Piye kabare mbakyuku?"
  
  Kennedy menepuk pundak Drake. "Penyanyi utama ing grup?" - dheweke takon.
  
  Drake ngangkat bahu. "Atine mas, kuwi wae. Dheweke bakal nindakake apa wae kanggo sampeyan tanpa keluhan. Pira kanca utawa kolega sing kaya mangkene iki?"
  
  Desa Gamla Uppsalla apik banget lan resik, kanthi sawetara dalan sing dijejeri karo bangunan sing ditutupi daratan, atap dhuwur sing umure atusan taun, dijaga kanthi apik, lan jarang penduduke. Sawijining warga desa sing ora sengaja nyawang dheweke kanthi penasaran.
  
  Drake tumuju menyang gereja. "Para vikaris lokal tansah mbiyantu."
  
  Nalika padha nyedhaki emper, ana wong tuwa nganggo jubah pasamuwan sing meh nyopot sikile. Dheweke mandheg kaget.
  
  "Halo. Kan jag hjalpa dig?"
  
  "Ora yakin babagan iki, mbak." Drake masang eseman sing paling apik. "Nanging gundukan-gundukan sing ana ing kana iki duweke Odin?"
  
  "Ing basa Inggris?" Imam ngandika apik bab donya, nanging berjuang kanggo ngerti. "Wadon? opo? siji?"
  
  Ben jumangkah maju lan nyeluk vikaris menyang gundukan kraton. "siji?"
  
  "Sampeyan weruh." Wong tuwa manthuk-manthuk. "Ya wis. Hm. Storsta..." Dheweke berjuang golek tembung. "Gedhe-gedhe."
  
  "Paling gedhe?" Ben ngangkat tangane.
  
  Drake mesem marang dheweke, kesengsem.
  
  "Angka." Kennedy wiwit nolak, nanging Ben duwe pitakonan pungkasan.
  
  "Falla?" Kandhane mung karo lambe kaget, ndeleng vikaris, lan shrugged pundhak exaggeratedly. "Utawa manga fallor?"
  
  Butuh sawetara wektu, nanging jawaban, nalika teka, chilled Drake kanggo balung.
  
  "Jebakan ... akeh jebakan."
  
  
  SANGANG
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Drake ngetutake Ben lan Kennedy menyang gundukan kraton sing paling gedhe, muter-muter tali ing tas ransel supaya bisa njelajah wilayah kasebut kanthi tentrem. Siji-sijine tutup ana sekitar mil ing mburi gundukan sing paling cilik, lan sedhela dheweke mikir yen dheweke weruh gerakan ing kana. Gerakan cepet. Nanging panaliten luwih lanjut ora nuduhake apa-apa.
  
  Padha mandheg ing sikil Odin. Ben ambegan. "Wong pungkasan sing tekan ndhuwur bakal entuk telek ing kaca Facebookku!" - mbengok, budhal ing cepet-cepet. Drake ngetutake luwih tenang lan mesem marang Kennedy, sing mlaku luwih cepet tinimbang dheweke.
  
  Ing jero, dheweke wiwit dadi saya jengkel. Dheweke ora seneng. Padha tanpa pengarep-arep wuda. Senapan apa wae sing kuat bisa ngetutake dheweke, tetep nganggo bedhil, mung ngenteni pesenan. Angin sumilir banter lan nggebug kuping, nambah rasa ora aman.
  
  Butuh wektu kurang luwih rong puluh menit kanggo menek menyang ndhuwur bukit suket. Nalika Drake teka, Ben wis lungguh ing suket.
  
  "Keranjang piknik ana ngendi, Krusty?"
  
  "Tinggal iki ing stroller sampeyan." Dheweke nyawang mubeng. Saka ndhuwur, pemandangan sing apik banget: sawah ijo sing ora ana watese, bukit lan kali ing endi wae, lan gunung ungu ing kadohan. Dheweke bisa ndeleng desa Gamla Uppsalla, sing ngluwihi wates kutha New Uppsalla.
  
  Kennedy nyatakake sing jelas. "Mulane aku mung arep ngomong apa-apa sing wis suwe saya ganggu. Yen iki Odin's Mound, lan Wit Donya didhelikake ing kono - sing bakal dadi panemuan sing nggegirisi - kenapa ora ana sing nemokake sadurunge? Yagene saiki kudu digoleki?"
  
  "Iku prasaja". Ben resik-resik krikil sing ora diatur. "Ora ana sing mikir ndeleng sadurunge. Nganti Shield ditemokaké sasi kepungkur, iku kabeh legenda mbledug. mitos. Lan ora gampang kanggo nyambungake Tombak karo Wit Donya, sing saiki meh umum diarani Yggdrasil, banjur kanthi sangang dina Odin manggon ing kana.
  
  Lan-" Drake muni, "wit kuwi ora bakal gampang ditemokake yen ana. Dheweke ora pengin ana bajingan tuwa kesandhung iki."
  
  Saiki hpne Drake muni. Dheweke nyawang Ben karo serius moyoki nalika ditarik metu saka tas ransel. "Gusti Yésus. Aku mulai ngrasa kaya kowe."
  
  "Sumur?"
  
  "Tim sepuluh wong sing sampeyan lakoni. Cukup ngomong wae."
  
  Drake menelan kagete. "Sepuluh wong. Iki tim gedhe." Tim SAS sepuluh wong bisa ngirim Presiden ing Kantor Oval lan isih golek wektu kanggo tampil ing video anyar Lady Gaga sadurunge mulih kanggo ngombe teh.
  
  "Taruhan gedhe, aku krungu. Kahanane saya tambah parah saben jam."
  
  "Iki bener?"
  
  "Pemerintah ora bakal owah, Drake. Dheweke wiwit alon-alon lan banjur nyoba ngubengi dalan, nanging wedi rampung. Yen ana panglipur, iki dudu perkara paling gedhe sing kedadeyan ing jagad iki."
  
  Pernyataan Wells dirancang kanggo dianggep kaya singa ngrawat zebra, lan Drake ora nguciwani. "Kaya apa?"
  
  "Ilmuwan NASA nembé ngonfirmasi anané supervolcano anyar. Lan ..." Wells katon kuwatir: "Aktif."
  
  "Apa?"
  
  "Rada aktif. Rada. Nanging pikirake, bab pisanan sing sampeyan bayangake nalika sampeyan nyebutake supervolcano yaiku ...
  
  "... mburi planet," Drake rampung, tenggorokan dumadakan garing. Kebetulan Drake saiki wis krungu tembung iki kaping pindho ing pirang-pirang dina. Dheweke mirsani Ben lan Kennedy ngubengi tanggul, nendhang suket, lan ngrasakake rasa wedi sing ora tau dirasakake.
  
  "Ana endi?" pitakone.
  
  Wells ngguyu. "Ora adoh, Drake. Ora adoh saka ngendi padha ketemu Shield Panjenengan. Iki ing Islandia."
  
  Drake arep cokotan kaping pindho nalika Ben bengok-bengok, "Nemokake soko!" ing swara dhuwur sing nuduhake naif kang nyebar ing saindhenging.
  
  "Aku kudu lunga". Drake mlayu nyedhaki Ben, ngucapake mantra sabisane. Kennedy uga nyawang mubeng, nanging mung ana ing desa.
  
  "Tetep, konco. Kowe duwe apa?"
  
  "Iki". Ben ndhingkluk lan nyapu suket sing kusut nganti mbukak watu sing ukurane kertas A4. "Dheweke baris kabeh keliling gundukan, saben sawetara kaki, ing baris saka ndhuwur nganti kira-kira separo dhasar. Mesthine ana atusan."
  
  Drake nyawang luwih cedhak. Lumahing watu rusak banget amarga cuaca, nanging sebagian dilindhungi dening suket sing dituwuh. Ana sawetara tandha ing permukaane.
  
  "Prasasti Runic, aku iki diarani," Ben ngandika. "simbol viking"
  
  "Kok kowe ngerti?"
  
  Dheweke nyengir. "Ing pesawat, aku mriksa tandha tameng. Padha padha. Takon Google wae."
  
  "Bocah kasebut ujar manawa ana atusan," ujare Kennedy, ndeleng munggah lan mudhun ing lereng sing curam. "Lha piye? Ora nulungi."
  
  "Bocah kasebut ujar manawa bisa," ujare Ben. "Kita kudu golek rune sing ana gandhengane karo apa sing kita goleki. Rune makili tumbak. Rune makili wit. Lan rune kanggo-"
  
  "Siji," Kennedy rampung.
  
  Drake duwe ide. "Aku yakin kita bisa nggunakake line of sight. Kita kabeh kudu ndeleng saben liyane supaya ngerti kerjane, ta?"
  
  "Logika prajurit," Kennedy ngguyu. "Nanging aku mikir iku worth cobi."
  
  Drake kepengin banget takon babagan logika polisi kasebut, nanging wektu saya suwe. Fraksi liyane maju lan kaget ora ana, sanajan saiki. Kabeh padha wiwit ngresiki suket saka saben watu, ngubengi bukit ijo. Kaping pisanan, iki minangka tugas sing ora ana gunane. Drake digawe metu simbol sing katon kaya tameng, crossbows, kuldi, longboat, banjur tumbak!
  
  "Ana siji". Swarane jero digawa menyang loro liyane, nanging ora luwih. Dheweke lungguh mudhun karo tas ransel lan glethakaken metu Penyetor sing padha tuku sak kulo mendhoan liwat Apsalla. Obor, senter gedhe, korek api, banyu, saperangan lading sing dikandhakake Ben kanggo ngresiki lebu. Dheweke entuk dipikir maneh, Aku ora dadi peduli gullible, nanging kabutuhan sing luwih menet saka badhan Ben saiki.
  
  "Wit". Kennedy ambruk ing dhengkul, scratching ing watu.
  
  Ben butuh sepuluh menit liyane kanggo nemokake apa-apa. Dhèwèké mandheg, banjur mbaleni langkahé. "Elinga apa sing dakkandhakake babagan Tolkien adhedhasar Gandalf ing Odin?" Dheweke nutul watu nganggo sikile. "Inggih, iki Gandalf. Dheweke malah duwe staf. Hey!"
  
  
  ***
  
  
  Drake ngawasi dheweke kanthi teliti. Krungu swara nggiling, kaya-kaya rana sing amba mbukak kanthi swara nggiling.
  
  "Apa sampeyan nyebabake kanthi nginjak watu?" - Dheweke takon kanthi ati-ati.
  
  "Aku mikir ya".
  
  Kabeh padha pandeng-pandengan, ekspresine owah saka bungah dadi kuwatir dadi wedi, banjur dadi siji, padha maju.
  
  watu Drake menehi cara rada. Dheweke krungu swara mecah sing padha. Lemah ing ngarep watu ambruk, banjur depresi mlayu ngubengi tanggul kaya ula turbo.
  
  Ben bengok-bengok, "Ana apa-apa ing kene."
  
  Drake lan Kennedy mlaku nyabrang tanah cekung menyang ngendi dheweke ngadeg. Dhèwèké jongkok, nyawang celah ing lemah. "Sawetara jinis trowongan."
  
  Drake ngacungake obor. "Iki wektu kanggo tuwuh pasangan, wong," ujare. "Ikut aku".
  
  
  ***
  
  
  Nalika padha ora katon, rong pasukan sing beda-beda wiwit mobilisasi. Jêrman, sadèrèngipun sagêd malêbêt ing griyanipun Gamla Apsalla ingkang ngantuk, sampun nyiapakên piyambak-piyambak saha wiwit ngetutakên lampahipun Drake.
  
  Skuad liyane, kontingen pasukan elit Angkatan Darat Swedia - Sarskilda Skyddsgrupen, utawa SSG - terus ngawasi Jerman lan ngrembug komplikasi aneh sing diusulake dening telung warga sipil sing lagi wae mudhun menyang jugangan.
  
  Dheweke kudu ditakoni kanthi lengkap. Kanthi cara apa wae sing perlu.
  
  Sing, yen padha slamet apa sing bakal kelakon.
  
  
  TEN
  
  
  
  WORLD TREE PIT, SWEDEN
  
  
  Drake miring. Dalan sing peteng diwiwiti minangka papan nyusup lan saiki dhuwure kurang saka enem kaki. Ing langit-langit digawe saka watu lan rereget lan riddled karo gedhe, hanging loops saka suket overgrown sing padha kudu Cut metu saka dalan.
  
  Kaya mlaku menyang alas, pikir Drake. Mung ing lemah.
  
  Dheweke weruh yen sawetara wit anggur sing kuwat wis ditebang. Gelombang kuatir ngliwati dheweke.
  
  Tekan ing papan sing oyod-oyode padha padhet nganti kudu nyusup maneh. Perang kasebut angel lan reged, nanging Drake nyelehake sikut sadurunge sikut, dhengkul sadurunge dhengkul, lan ngajak wong liya supaya ngetutake dheweke. Nalika ing sawetara titik malah persuasi ora mbantu Ben, Drake nguripake kanggo bullying.
  
  "Paling ora suhu mudhun," Kennedy muttered. "Kita kudu mudhun."
  
  Drake ngempet saka respon prajurit standar, pandelenge dumadakan kejiret dening soko dicethakaké ana ing cahya saka obor kang.
  
  "Deleng wae".
  
  Runes diukir ing tembok. Simbol aneh sing ngelingake Drake babagan sing nghias tameng Odin. Swarane dicekik Ben gumunggung ing lorong.
  
  "rune Skandinavia. Pertanda apik."
  
  Drake nguripake cahya saka wong-wong mau kanthi getun. Yen mung bisa maca. SAS, dheweke mikir sedhela, bakal duwe sumber daya liyane. Mungkin iki wektu kanggo nggawa wong-wong mau menyang kene.
  
  Liyane sèket kaki lan dheweke netes kringet. Dheweke krungu Kennedy ambegan abot lan ngipat-ipati yen dheweke nganggo celana sing paling apik. Dheweke ora krungu apa-apa saka Ben.
  
  "Sampeyan ora apa-apa, Ben? Apa rambutmu kusut ing oyod?"
  
  "Ha, sialan, ha. Terus, bajingan."
  
  Drake terus nyusup liwat lendhut. "Sawijining bab sing ngganggu aku," dheweke njerit ing antarane ambegan, "yaiku "akeh jebakan." Wong Mesir nggawe jebakan sing rumit kanggo nglindhungi bandha. Apa ora wong Norwegia?"
  
  "Aku ora bisa mbayangno Viking mikir banget babagan jebakan," Kennedy huffed nanggepi.
  
  "Aku ora ngerti," Ben bengok mudhun baris. "Nanging Viking uga duwe pemikir sing apik, sampeyan ngerti. Kaya wong Yunani lan Romawi. Ora kabeh wong barbar."
  
  A sawetara giliran lan wacana wiwit widen. Liyane sepuluh kaki lan gendheng ndhuwur mau ilang. Ing wayahe padha mulet lan ngaso. Obor Drake madhangi dalan ing ngarep. Nalika nuding ing Kennedy lan Ben, dheweke ngguyu.
  
  "Astagfirullah, kowe katon kaya lagi wae bali saka kuburan!"
  
  "Lan aku kira sampeyan wis biasa karo omong kosong iki?" Kennedy ngacungake tangan. "Dadi SAS lan kabeh?"
  
  Ora SAS, Drake ora bisa goyangake tembung poisoned. "Dheweke biyen." Dheweke ngandika lan mlaku maju luwih cepet saiki.
  
  Siji liyane landhep, lan Drake felt angin ing pasuryan. Rasa mumet ndadak kaya gludhug, lan sedetik liwat sadurunge dheweke ngerti yen dheweke ngadeg ing pinggir karo jurang sing ana ing ngisor dheweke.
  
  Pandangan sing luar biasa ketemu mripate.
  
  Dheweke mandheg dumadakan nganti Kennedy lan Ben nabrak dheweke. Banjur padha uga weruh pemandangan iki.
  
  "OMFG." Ben ndhikte judhul lagu teken Wall of Sleep.
  
  Wit Donya jumeneng ing ngarsané kanthi kamulyan. Ora tau ana ing ndhuwur lemah. Wit iku kuwalik, oyod-oyod sing kuwat nganti tekan gunung bumi ing sadhuwure, dicekel kanthi umur lan watu-watu ing saubengé, cabang-cabangé coklat emas, godhongé ijo perennial, batangé nganti satus kaki mudhun menyang jero. saka pit raksasa.
  
  Dalane dadi tangga sempit sing diukir ing tembok watu.
  
  "Trap," Ben ambegan. "Aja lali babagan jebakan."
  
  "Neraka karo jebakan," ujare Kennedy ing pikirane Drake. "Sari endi cahyane?"
  
  Ben nyawang sekitar. "Iku oranye."
  
  "Glow sticks," ujare Drake. "Kristus. Panggonan iki wis disiapake.
  
  Sajrone dina SAS dheweke ngirim wong kanggo nyiapake wilayah kaya iki; tim kanggo netepke ancaman lan netralake utawa katalog sadurunge bali menyang pangkalan.
  
  "Kita ora duwe wektu akeh," ujare. Iman marang Kennedy mung tambah. "Ayo".
  
  Padha lumaku mudhun worn lan crumbling undhak-undhakan, tiba-tiba tiba ing sisih tengen. Sepuluh kaki mudhun lan undhak-undhakan wiwit miring banget. Drake mandheg nalika longkangan telung kaki mbukak. Ora ana sing nggumunake, nanging cukup kanggo ngaso - amarga bolongan gaping ing ngisor iki dadi luwih jelas.
  
  "Cepet".
  
  Dheweke mlumpat. Tangga watu ambane kira-kira telung meter, gampang dilayari, medeni yen langkah sing salah mesthi bakal mati.
  
  Dheweke ndharat bener lan langsung mbalik, rumangsa Ben bakal nangis. "Aja kuwatir," dheweke ora nggatekake Kennedy lan fokus marang kancane. "Percaya karo aku, Ben. Ben tak cekel."
  
  Dheweke weruh iman ing mripate Ben. Absolute, kapercayan kaya bocah. Iku wektu kanggo entuk maneh, lan nalika Ben mlumpat banjur staggered, Drake ndhukung wong karo tangan ing sikut.
  
  Drake ngangguk. "Gampang, ya?"
  
  Kennedy mlumpat. Drake mirsani kanthi teliti, pura-pura ora weruh. Dheweke ndharat tanpa masalah, ndeleng keprihatinan lan jenggot.
  
  "Sing telung kaki, Drake. Bukan Grand Canyon."
  
  Drake nglirik Ben. "Siap, konco?"
  
  Liyane rong puluh kaki, lan bukaan sabanjure ing undhak-undhakan luwih amba, telung puluh kaki wektu iki, lan diblokir dening plank kayu kandel sing swayed minangka Drake mlaku bebarengan. Kennedy ngetutake, lan banjur miskin Ben, dipeksa dening Drake kanggo katon munggah, kanggo katon ahead tinimbang mudhun, kanggo sinau panggonan tinimbang kaki. Wong enom goyang nalika tekan lemah sing padhet, lan Drake njaluk istirahat sedhela.
  
  Nalika padha mandheg, Drake weruh yen Wit Donya nyebar ing kene kanthi wiyar nganti cabang-cabange sing kandel meh nyentuh tangga. Ben tresno karo ngelus-elus anggota awak, sing ndredheg-gedheg.
  
  "Iki ... iki akeh banget," dheweke ambegan.
  
  Kennedy nggunakake wektu iki kanggo gaya rambute lan mriksa lawang ing ndhuwur. "Nganti saiki kabeh wis jelas," ujare. "Aku kudu ujar manawa saiki, mesthine dudu wong Jerman sing nyiapake papan iki. Bakal padha dijarah-rayah lan diobong nganggo geni."
  
  Sawetara istirahat maneh lan mudhun seket kaki, meh setengah. Drake pungkasane ngidini dheweke mikir yen Viking kuno ora padha karo wong Mesir, lan kesenjangan minangka sing paling apik sing bisa ditindakake nalika dheweke mlaku ing tangga watu, sing sejatine minangka bagean saka hemp, twine lan pigmen. Dheweke tiba, weruh tiba sing ora ana telas lan kejiret ing pucuk driji.
  
  Kennedy narik dheweke munggah. "Bokong goyang ing angin, wong SAS?"
  
  Dheweke crawled bali menyang lemah ngalangi lan mulet driji bruised. "Matur nuwun".
  
  Dheweke luwih ngati-ati, saiki luwih saka setengah dalan. Ing sanjabane papan kosong ing sisih tengene, ana wit gedhe sing ngadeg ing salawas-lawase, ora kena angin lan sinar srengenge, sing ora bisa dilalekake.
  
  Padha liwati liyane lan liyane Viking simbol. Ben ketok aneh. "Iku kaya tembok graffiti asli," ujare. "Wong-wong mung bakal ngilangi jeneng lan ninggalake pesen - versi awal 'John ana ing kene!'
  
  "Mungkin sing nggawe guwa," ujare Kennedy.
  
  Drake nyoba kanggo njupuk langkah liyane, clinging kanggo tembok watu kadhemen, lan jero, grinding nggero liwat guwa. A kali lebu tiba saka ndhuwur.
  
  "Mlayu!" - Drake mbengok. "Saiki!"
  
  Padha kesusu mudhun ing undhak-undhakan, ora nggatekake jebakan liyane. Watu gedhe tiba saka ndhuwur kanthi kacilakan gedhe, mecah watu lawas nalika ambruk. Drake nutupi awak Ben karo awak dhewe minangka watu gedhe tabrakan liwat undhak-undhakan sing padha ngadeg ing, njupuk watara rong puluh kaki langkah larang regane karo.
  
  Kennedy disapu resik Kripik watu saka dheweke Pundhak lan nyawang Drake karo eseman garing. "Matur nuwun".
  
  "Eh, aku ngerti wong wadon sing nylametake bokonge wong SAS bisa ngalahake watu sing prasaja. "
  
  "Iku lucu, wong. Kocak banget."
  
  Nanging durung rampung. Ana swara muni sing cetha, lan senar tipis nanging kuwat pecah ing langkah misahake Ben lan Kennedy.
  
  "Fuuuck!" Kennedy njerit. Tali kasebut metu kanthi kekuwatan sing bisa gampang misahake tungkak saka awak liyane.
  
  Klik liyane rong langkah mudhun. Drake nari ing papan. "Sialan!"
  
  Gemuruh liyane saka ndhuwur tegese tiba sabanjure watu kasebut.
  
  "Iku trap sing bola-bali," ujare Ben. "Perkara sing padha terus bola-bali. Kita kudu pindhah menyang bagean iki.
  
  Drake ora bisa ngomong endi langkah sing mbingungake lan sing ora, mula dheweke percaya karo keberuntungan lan kacepetan. Padha mlayu headlong mudhun watara telung puluh langkah, nyoba kanggo tetep ing udhara anggere bisa. Tembok undhak-undhakan ambruk nalika nyabrang dalan kuna, mlebu ing telenging guwa watu.
  
  Swara lebu sing tiba ing ngisor wiwit saya banter.
  
  Mlayu banjur diterusake karo retakan tali sing kaku.
  
  Drake mandegake menyang tangga palsu liyane, nanging momentum dheweke nyabrang kekosongan sing cendhak. Kennedy leapt liwat wong, anggun minangka gazelle ing pesawat lengkap, nanging Ben tiba konco dheweke, saiki ngusapake menyang telenging.
  
  "Sikil!" Drake njerit, banjur ambruk ing kekosongan, dadi lemah. Relief ngilangi ketegangan saka otak nalika Kennedy narik sikile maneh. Dheweke krasa Ben nabrak awak banjur tiba ing dhadhane. Drake ngarahake momentum wong lanang karo tangane, banjur uga nyurung dheweke menyang lemah sing padhet.
  
  Dheweke lungguh cepet, karo crunch.
  
  "Terus!"
  
  Hawane kebak watu. Salah sijine mumbul sirah Kennedy, ninggalke tatu lan banyu mancur getih. Liyane hit Drake ing tungkak. Kasangsaran kasebut ndadekake dheweke gremet untune lan nyurung dheweke mlayu luwih cepet.
  
  Peluru nembus tembok ing sadhuwure sirahe. Drake cengkok lan nglirik sedhela ing lawang mlebu.
  
  Aku weruh pasukan akrab padha ngumpul ing kono. wong Jerman.
  
  Saiki dheweke mlaku kanthi cepet, ngluwihi sembrono. Drake butuh sawetara detik kanggo mlumpat menyang mburi. Nalika peluru liyane nembus watu ing sandhinge sirahe, dheweke mlayu maju, mumbul saka undhak-undhakan, nggawe bunder lengkap, nyekel tangane, lan ngadeg nganti dhuwur tanpa kelangan momentum.
  
  Ah, jaman biyen wis bali.
  
  peluru liyane. Banjur liyane ambruk ing ngarepe. Teror nyuwek atine nganti dheweke ngerti yen dheweke mung tekan dhasar guwa nalika mlaku lan, ora siyap, tiba langsung menyang lemah.
  
  Drake alon-alon. Ing ngisor guwa ana kekacoan kandel watu, bledug lan lebu kayu. Nalika padha tangi, Kennedy lan Ben katon katon. Ora mung ditutupi rereget, nanging saiki ditutupi bledug lan jamur godhong.
  
  "Ah, kanggo kamera sing dipercaya," ujare. "Taun-taun pemerasan ngadhepi aku."
  
  Drake njupuk tongkat cemlorot lan ngrangkul kurva guwa sing mlayu saka wong-wong bersenjata. Butuh limang menit kanggo tekan wates njaba wit. Padha terus-terusan ing bayangan saka quietness imposing kang.
  
  Drake menepuk pundak Ben. "Luwih apik tinimbang malem Jum'at, kan?"
  
  Kennedy nyawang wong enom karo mripat anyar. "Apa sampeyan duwe penggemar? Apa grup sampeyan duwe penggemar? Kita bakal ngobrol babagan iki, mas. Percaya wae".
  
  "Mung loro-" Ben wiwit gagap nalika padha ngubengi bagéan saka tikungan pungkasan, banjur meneng amarga kaget.
  
  Kabeh padha mandheg.
  
  Impen kuna gumun katon ing ngarepe, ninggalake wong-wong mau ora bisa ngomong, meh setengah menit mateni otak.
  
  "Saiki iki ... iki ... "
  
  "Stunning," Drake ambegan.
  
  Deretan kapal panjang Viking paling gedhe sing wis dibayangake adoh saka wong-wong mau ing file siji, ngadeg nganti pungkasan kaya macet ing tengah-tengah macet. Sisihipun dipunhiasi salaka lan mas, layaripun dipunhiasi sutra lan watu aji.
  
  "Longboats," Kennedy ngandika stupidly.
  
  "Kapal-kapal sing adoh." Ben isih duwe akal kanggo mbenerake dheweke. "Duh, barang-barang iki dianggep minangka bandha paling gedhe ing jamane. Mesti... opo? Apa ana rong puluh ing kene?"
  
  "Keren banget," ujar Drake. "Nanging iki Tombak sing kita teka. Apa ana ide?"
  
  Ben saiki nyawang Wit Donya. "Duh Gusti, wong lanang. Sampeyan bisa mbayangno? Salah sijine digantung ing wit iku. Sialan."
  
  "Dadi saiki kowe percaya karo Dewa, hmm? Penggemar?" Kennedy dipindhah sisih menyang Ben sethitik cheekily, nyebabake wong isin.
  
  Drake menek menyang lis sempit sing mlaku kabeh dawa buntut kapal dawa. Watu kasebut katon kuwat. Dheweke nyekel pinggir kayu lan nyender. "Barang-barang iki kebak rampasan. Aman yen ora ana sing nate teka ing kene sadurunge dina iki.
  
  Dheweke sinau maneh babagan garis kapal. Pameran kasugihan sing ora bisa dibayangake, nanging ing ngendi bandha kasebut? Akhire? Pungkasane pelangi? Tembok guwa dihias nganggo gambar kuna. Dheweke weruh gambar Odin sing digantung ing Wit Donya lan wong wadon tumungkul ing ngarepe.
  
  "Iki ngomong opo?" Dheweke ngajak Ben nyedhaki dheweke. "Ayo, cepetan. Bajingan sing licik iku ora nyorong sosis ing tenggorokan. Ayo ngalih."
  
  Dheweke nuding swirl kasar teks ing sangisore sosok wanita panjaluk. Ben geleng-geleng kepala. "Nanging teknologi bakal nemokake cara. " Dheweke ngeklik I-telpon sing dipercaya, sing untunge ora ana sinyal ing kene.
  
  Drake njupuk wayahe kanggo nguripake Kennedy. "Ideku mung kanggo ngetutake perahu panjang iki," ujare. "Apa cocok karo sampeyan?"
  
  "Minangka penggemar tim bal-balan ngandika, Aku ing game, wong lanang. Tuduhna dalane."
  
  Dheweke maju, ngerti yen trowongan super iki mati, dheweke bakal kepepet. Wong Jerman mesthi nyekel buntut sing kenceng, tinimbang ngaso. Drake mbagi pikirane dadi sawetara, fokus ing lis sing diukir ing watu. Saka wektu kanggo wektu padha ketemu liyane glow stick. Drake nyamar utawa mindhah dheweke kanggo nggawe lingkungan sing luwih peteng kanggo nyiapake perang ing ngarep. Dheweke terus-terusan nggoleki ing antarane kapal sing dawa lan pungkasane weruh dalan sing sempit ing antarane.
  
  Rencana b.
  
  Loro, papat, lan sepuluh kapal dawa liwat. Sikile Drake wiwit lara amarga usaha sing ditindakake kanggo negosiasi dalan sing sempit.
  
  Swara lirih watu ambruk banjur njerit sing luwih banter nyumandhang ing guwa raseksa, sing tegesé ketok. Tanpa muni, dheweke malah luwih kuwat marang tugase.
  
  Drake pungkasane teka ing pungkasan baris. Dheweke ngetang kapal telu likur, saben kapal ora kena lan kebak rampasan. Nalika padha nyedhaki mburi trowongan, pepeteng wiwit jero.
  
  "Aku ora mikir yen dheweke wis adoh banget," ujare Kennedy.
  
  Drake rummaged watara kanggo lampion gedhe. "Risiko," ujare. "Nanging kita kudu ngerti."
  
  Dheweke nguripake lan mindhah balok saka sisih menyang sisih. Dalan kasebut nyempit banget nganti dadi gapura sing prasaja ing ngarep.
  
  Lan ing mburi lengkungan ana tangga siji.
  
  Ben dumadakan njerit, banjur kandha kanthi bisik teater, "Dheweke ana ing pinggir!"
  
  Iki, Drake tumindak. "Kita dibagi," ujare. "Aku arep menyang tangga. Kowe loro mudhun menyang kapal lan bali menyang dalan sing kita teka."
  
  Kennedy wiwit protes, nanging Drake geleng-geleng kepala. "Ora. Nglakoni. Ben butuh perlindungan, aku ora. Lan kita butuh Tumbak."
  
  "Lan kapan kita bakal tekan mburi kapal?"
  
  "Aku bakal bali maneh."
  
  Drake mlumpat maneh tanpa ngomong maneh, mlumpat saka pinggir lan tumuju menyang tangga buta. Dheweke noleh maneh lan weruh wewayangan nyedhaki pinggir. Ben ngetutake Kennedy mudhun ing lereng puing-puing menyang dhasar kapal Viking pungkasan. Drake ngucapake pandonga kanthi pangarep-arep lan mlayu munggah ing undhak-undhakan kanthi cepet, mlumpat rong langkah bebarengan.
  
  Ayo, dheweke munggah nganti pedhete lara lan paru-parune kobong. Nanging banjur amba. Ing mburi wong-wong mau mili mili amba karo arus ngamuk, lan luwih isih munggah misbyah saka watu kasar, meh kaya barbecue kuna.
  
  Nanging sing narik perhatian Drake yaiku simbol gedhe sing diukir ing tembok mburi misbyah. Telung segi telu sing tumpang tindih. Sawetara mineral ing jero ukiran kasebut entuk cahya buatan lan sumunar kaya manik-manik ing gaun ireng.
  
  Ora ana wektu kanggo mbuwang. Dhèwèké nyabrang iliné, ngetok-ngetok hawané banyu es nganti tekan pupu. Nalika nyedhaki misbyah, dheweke weruh ana barang sing ana ing permukaane. Artefak sing cendhak lan runcing, ora nggumunake utawa nyengsemake. Nyatane, donya ...
  
  ... tumbak Odin.
  
  Obyek sing pierced sisih Gusti Allah.
  
  Gelombang kasenengan lan foreboding liwat dheweke. Iki acara sing nggawe kabeh nyata. Nganti saiki akeh tebakan, mung pinter ngira-ira. Nanging ngluwihi wayahe, iku frighteningly nyata.
  
  Ngeri tenan. Padha ngadeg sadurunge countdown kanggo mburi donya.
  
  
  sewelas
  
  
  
  WORLD TREE PIT, SWEDEN
  
  
  Drake ora ngadeg ing upacara. Dheweke nyekel Tombak lan bali menyang dalane. Liwat aliran es, mudhun ing undhak-undhakan sing ambruk. Dheweke mateni senter separo lan mudhun alon-alon amarga peteng ndhedhet dheweke.
  
  Cahya samar madhangi lawang ngisor.
  
  Dheweke terus mlaku. Durung rampung. Dheweke wis suwe ngerti yen luwih kerep tinimbang ora, wong sing mikir dawa banget ing perang ora tau mulih.
  
  Dheweke mandheg mati ing langkah pungkasan, banjur nyusup menyang pepeteng sing luwih jero. Jerman wis cedhak, meh ing mburi lisèt, nanging lampu senter ing jarak sing kaya mengkono iku mung bakal dadi bayangan liyane. Dheweke mlumpat liwat dalan kasebut, nyepetake tembok lan tumuju ing lereng sing tumuju ing dhasar kapal Viking.
  
  Ana swara lanang sing nguwuh, "Deleng iki! Tansah mripatmu, Stevie Wonder!" Swara kasebut kaget dheweke; logat jero saka Amérika Kidul.
  
  Bajingan sing mripate elang weruh dheweke - utawa paling ora bayangan sing obah - sing ora dikira bisa ditindakake ing pepeteng iki. Dheweke mlayu luwih cepet. Tembakan muni, ngenani watu ing sandhinge sing lagi wae.
  
  Tokoh peteng leaned liwat lis - mbokmenawa Amérika. "Ana dalan mudhun ing antarane kapal. Pindhahake kontolmu sakdurunge aku nyurung tenggorokanmu."
  
  Ngakak. Yankees weruh dalan sing didhelikake.
  
  Sten, arrogant, arrogant. Salah siji saka Jerman ngandika, "Jancok sampeyan, Milo," lan banjur njerit nalika dheweke diseret kanthi kasar mudhun ing lereng.
  
  Drake matur nuwun marang lintang-lintang begja. Ing detik iku ing wong, shattering pita swara lan snapping gulu karo crunch krungu sadurunge wong liya bisa tindakake.
  
  Drake ngangkat pistol Jerman - Heckler lan Koch MG4 - lan nembak sawetara. Sirahe wong siji njeblug.
  
  Oh iya, pikire. Isih njupuk luwih apik nganggo pistol tinimbang nganggo kamera.
  
  "Kanada!" ngiring dening seri simultaneous saka hisses.
  
  Drake mesem marang bisik-bisik sing ngamuk. Ayo padha mikir.
  
  Ora seneng maneh, dheweke mlayu mudhun ing dalan kanthi cepet. Ben lan Kennedy ana ing ngarep lan butuh perlindungan. Dheweke sumpah bakal nggawa wong-wong mau metu saka kene kanthi urip, lan dheweke ora bakal nguciwani.
  
  Ing mburi dheweke, wong Jerman kanthi ati-ati mudhun ing slope. Dheweke nembak sawetara supaya tetep dikuwasani lan wiwit ngetung kapal.
  
  Papat, enem, sewelas.
  
  Dalan dadi precarious, nanging pungkasanipun tingkat metu. Ing salah siji titik thinned dadi luwih sing sapa liwat limalas watu mbokmenawa wis bejat rib squeezing antarane log, nanging widened maneh nalika ngetung kapal nembelas.
  
  Wadhah-wadhah kasebut dhuwur ing ndhuwur dheweke, kuna, medeni, mambu kulit lan jamur lawas. A gerakan fleeting kejiret manungsa waé lan dheweke katon ing sisih kiwa kanggo ndeleng tokoh sing mung bisa sing Newbie Milo mlaku bali bebarengan lis sempit sing paling wong lagi wae bisa lumaku ing. Drake malah ora duwe wektu kanggo njupuk - Amerika obah dadi cepet.
  
  sial! Yagene dheweke kudu apik banget? Siji-sijine wong Drake sing ngerti - saliyane awake dhewe - sing bisa ngrampungake prestasi kasebut yaiku Alicia Miles.
  
  Aku nemokake dhewe ing tengah-tengah kontes gladiator sing bakal teka ing kene ...
  
  Dheweke mlumpat maju, saiki ngliwati kapal, nggunakake momentum kanggo mlumpat saka langkah menyang langkah, mlaku kanthi bebas saka gundukan acak menyang crevasses jero lan mlumpat saka tembok pasir. Malah nggunakake kayu fleksibel kapal kanggo entuk momentum ing antarane lompatan.
  
  "Ngenteni!"
  
  Swara tanpa awak teka saka ngendi wae ing ngarep. Dheweke mandheg nalika ndeleng sosok Kennedy sing surem, lega krungu swara Amerika kasebut. "Tututi aku," mbengok, ngerti dheweke ora bisa nglilani Milo ngalahake dheweke nganti pungkasan. Dheweke bisa ditekan nganti pirang-pirang jam.
  
  Panjenenganipun daya liwat kapal pungkasan ing kacepetan breakneck, Ben lan Kennedy tiba konco wong, kaya Milo mlumpat saka lis lan Cut mati ngarep kapal padha. Drake nyekel dheweke ing bangkekan, nggawe manawa dheweke ndharat kanthi keras ing sternum.
  
  Dheweke ngginakaken liya mbuwang bedhil ing Kennedy.
  
  Nalika bedhil isih mabur, Milo nggebug gunting lan mbebasake awake dhewe, nyabrang ing tangane lan tiba-tiba madhep.
  
  Dheweke nggereng, "Matt Drake, sing siji. Aku ngarep-arep iki, mas."
  
  Dheweke mbuwang pukulan lan sikut. Drake njupuk sawetara jotosan menyang lengen, wincing nalika dheweke mundur. Wong iki ngerti dheweke, nanging sapa dheweke? Mungsuh lawas tanpa pasuryan? A bayangan-memedi saka SAS kang peteng kepungkur? Milo cedhak lan seneng nginep ing kono. Saka sesanti peripheral kang, Drake ngeweruhi piso ing sabuk wong Amerika, mung nunggu kanggo disambi.
  
  Dheweke nampa tendhangan brutal menyang sikile dhewe.
  
  Ing mburi dheweke, dheweke bisa krungu gerakan kikuk pisanan saka pasukan Jerman sing maju. Padha mung sawetara kapal adoh.
  
  Ben lan Kennedy nonton kanthi gumun. Kennedy ngangkat pistol.
  
  Drake feinted siji cara, banjur nguripake liyane, ngindhari tendhangan brutal Milo kanggo wentis. Kennedy murub, nendhang munggah rereget inci saka sikil Milo.
  
  Drake mringis lan mlaku adoh, pura-pura ngetung asu kasebut. "Tetep," dheweke ngandika mockingly. "Iki bocah sing apik."
  
  Kennedy nembak tembakan peringatan liyane. Drake noleh lan mlayu liwat wong-wong mau, nyekel lengen Ben lan narik nalika wong enom kanthi otomatis nguripake menyang tangga sing ambruk.
  
  "Ora!" - Drake mbengok. "Dheweke bakal nggawa kita metu siji-siji."
  
  Ben ketok kaget. "Endi liyane?"
  
  Drake ngangkat bahu disarmingly. "Apa sing sampeyan pikirake?"
  
  Dheweke langsung menyang Wit Donya.
  
  
  rolas
  
  
  
  WIT DUNIA, SWEDEN
  
  
  Lan padha wungu. Drake nangani manawa Wit Donya wis tuwa lan kuwat, mula cabang-cabange kudu akeh lan kuwat. Sawise sampeyan nampa yen sampeyan menek wit sing secara harfiah terbalik, fisika meh ora penting.
  
  "Kaya dadi lanang maneh," Drake nyengkuyung Ben, ndesek dheweke luwih cepet tanpa nyebabake dheweke gupuh. "Sampeyan ora dadi masalah, Blakey. Apa sampeyan ora apa-apa, Kennedy?
  
  New Yorker minangka sing pungkasan menek, nyekel bedhil sing ditunjuk ing ngisor dheweke. Untunge, simetri gedhe saka cabang lan godhong Wit Donya ndhelikake kemajuane.
  
  "Aku wis menek sawetara stalks ing wektu," dheweke ngandika lightheartedly.
  
  Ben ngguyu. tandha apik. Drake meneng matur nuwun marang Kennedy, wiwit rumangsa luwih apik yen dheweke ana ing kana.
  
  Sialan, pikire. Dheweke meh nambahake: ing misi iki. Kita bakal bali menyang dialek lawas kurang saka seminggu.
  
  Drake minggah saka cabang menyang cabang, luwih dhuwur lan luwih dhuwur, lungguh utawa ngadeg astride cabang siji lan ing wektu sing padha tekan cabang sabanjure. Kemajuan cepet, tegese kekuwatan awak ndhuwur luwih suwe tinimbang sing dikarepake. Nanging, kira-kira separo, Drake weruh yen Ben saya saya ringkih.
  
  "Apa Tweenie kesel?" - takon lan weruh redoubling langsung efforts . Saka wektu kanggo wektu Kennedy murub peluru liwat cabang. Kaping pindho dheweke bisa ndeleng tangga watu sing munggah ing jejere, nanging ora ana tandha-tandha sing ngoyak.
  
  Swara-swara kasebut padha. "Wong Inggris yaiku Matt Drake. Wong sing wis katon kaping pindho sadurunge nampa artefak sing dicolong.
  
  Wektu liya dheweke krungu, "SRT lagi diilangi." Swara sing narik kawigaten yaiku Milo, ngungkapake masa lalu, mbukak unit sing didhelikake sanajan ing SAS. Sapa ing jeneng kabeh sing suci wong iki?
  
  Tembakan pamisah cabang sing abot. Drake ngaso kanggo nyetel tas ransel karo bandha obah ing njero, banjur ngeweruhi cabang amba sing dituju. Siji sing meh tekan panggonan ing undhak-undhakan sing padha ngaso sadurungé.
  
  "Sana," dheweke nunjuk Ben. "Numpak cabang lan pindhah ... cepet!"
  
  Dheweke bakal wuda watara rong menit. Minus surprise lan reaksi wektu, kang isih ngiwa liwat menit saka bebaya nemen.
  
  Ben sing pisanan ninggalake papan perlindungan kasebut, Drake lan Kennedy sedhela maneh, kabeh padha mlumpat ing tangane lan jongkok ing sadawane cabang menyang tangga. Nalika padha kesawang, Kennedy tuku wong larang regane detik dening murub bledosan timbal, punching bolongan ing paling siji raider kuburan hapless.
  
  Lan saiki padha weruh yen Milo pancen wis ngutus dhawuh supaya mlayu munggah tangga. wong lima. Lan tim kasebut cepet. Dheweke bakal tekan mburi cabang sadurunge Ben!
  
  Sialan! Dheweke ora duwe kesempatan.
  
  Ben uga weruh iki lan gumeter. Drake mbengok ing kuping: "Aja nyerah! Ora tau!"
  
  Kennedy narik pemicu maneh. Wong loro tiba: siji mabur menyang bolongan, liyane nyekel sisih lan njerit. Dheweke squeezed maneh, lan banjur Drake krungu majalah entek.
  
  Wong Jerman loro isih tetep, nanging saiki ngadeg ngadhep, nyepengi senjatane. Drake nggawe rai tegas. Dheweke kalah ing balapan.
  
  "Tembak!" Swarane Milo gumunggung. "Kita bakal nggoleki potongan-potongan ing ngisor iki."
  
  "Nein!" Aksen Jerman sing kuwat diwiwiti maneh. "Der Tumbak! "Der Tumbak!"
  
  Laras pistul ora goyah. Salah siji saka Jerman ngejek: "Crawl, dara cilik. Ayo mrene."
  
  Ben mlaku alon-alon. Drake bisa ndeleng pundhake gemeter. "Percaya karo aku," dheweke bisik-bisik ing kupinge kanca lan tegang saben otot. Dheweke bakal mlumpat sanalika Ben tekan mburi cabang, mung game kanggo nyerang lan nggunakake pesawat skill.
  
  "Aku isih duwe piso," Kennedy muttered.
  
  Drake manthuk.
  
  Ben tekan mburi cabang. Jerman ngenteni kanthi tenang.
  
  Drake wiwit munggah.
  
  Banjur, kaya ing pedhut, Jerman mabur menyang sisih, kaya-kaya kena torpedo. Awake, ambruk lan getih, diusir saka tembok lan, teles, digulung mudhun menyang jugangan kaya kreta.
  
  Sawetara meter ing sadhuwure cabang, ing endi undhak-undhakan mlengkung, ana wong akeh sing nganggo senjata abot. Salah sijine nyekel senapan serbu AK-5 sing isih ngrokok.
  
  "Swedia," Drake ngakoni senjata kasebut minangka senjata sing umum digunakake dening militer Swedia.
  
  Luwih banter, dheweke kandha, "Waktu sialan."
  
  
  telulas
  
  
  
  BASE MILITER, SWEDEN
  
  
  Ing kamar padha ketemu piyambak ing-spartan rolas-by-rolas kamar karo meja lan jendhela es-rimmed njupuk Drake bali sawetara taun.
  
  "Tenang," dheweke nutul ros-rosan putih Ben. "Panggonan iki minangka bunker militer standar. Aku wis weruh kamar hotel sing luwih elek, konco, percaya karo aku.
  
  "Aku wis ana ing apartemen sing luwih elek." Kennedy ketoke ing ease, latihan perwira polisi ing proyek.
  
  "Balung wong liya?" Drake ngangkat alis.
  
  "Pancen. Kenapa?"
  
  "Oh, boten." Drake ngetung nganti sepuluh ing driji, banjur katon mudhun kaya arep miwiti nggarap driji sikil.
  
  Ben kepekso mesem.
  
  "Lah, Ben, aku ngakoni wiwitane ora gampang, nanging sampeyan ngerti carane wong Swedia nelpon. Kita ora apa-apa. Oalah, kita kudu ngobrol sethithik. Kita wis kesel."
  
  Lawang dibukak lan pemilike, wong Swedia sing apik dibangun kanthi rambut pirang lan pandelengan sing angel banget, sing bakal nggawe Shrek dadi putih, hobbled ing lantai beton. Sawise padha dicekel lan Drake kasebut kanthi teliti, nerangake sapa lan apa padha nindakake, wong ngenalaken piyambak minangka Thorsten Dahl lan banjur mlaku menyang sisih adoh saka helikopter kanggo nggawe sawetara telpon.
  
  "Matt Drake," ujare. "Kennedy Moore. Lan Ben Blake. Pamrentah Swedia ora duwe klaim marang sampeyan ... "
  
  Drake kaget karo logat, sing dudu Swedia. "Sampeyan mlebu salah siji sekolah bokong sing mengkilat kuwi, Dal? Eton utawa kaya ngono?"
  
  "Bokong mengkilat?"
  
  "Sekolah sing ningkatake perwira liwat silsilah, dhuwit lan pendidikan. Ing wektu sing padha, sampeyan entuk katrampilan, ketangkasan lan semangat.
  
  "Aku kira ngono." Nadané Dahl rata.
  
  "Apik. Lha... yen ngono wae..."
  
  Dahl ngangkat tangane nalika Ben menehi Drake katon gelo. "Aja dadi kambing hitam, Mat. Mung amarga sampeyan petani Yorkshire sing kasar, ora ateges kabeh wong dadi keturunan kerajaan, ta?"
  
  Drake natap penyewanya kaget. Kennedy nggawe gerakan 'drop it'. Banjur ana sing Ben wis ketemu soko ing misi iki sing tenan kecanthol wong, lan wanted liyane.
  
  Dahl kandha, "Aku bakal ngormati nuduhake kawruh, kanca-kanca. Aku pancene pengin.
  
  Drake kabeh kanggo nuduhake, nanging lagi ngomong, kawruh iku daya, lan dheweke nyoba kanggo tokoh metu cara kanggo njaluk dhukungan saka pamaréntah Swedia kene.
  
  Ben wis nyiapake critane babagan Sembilan Potongan Odin lan Makam Dewa nalika Drake nyegat dheweke.
  
  "Deleng," ujare. "Aku lan wong iki, lan saiki mungkin Gronk, dadi judhul wolung inci ing sawetara dhaptar mateni ..."
  
  "Aku dudu gronk, bajingan Inggris." Kennedy setengah wungu dheweke.
  
  "Aku kesengsem sampeyan ngerti tembung iki." Drake nundukake mripate. "Nuwun sewu. Iku jargon. Ora tau ninggal kowe." Dheweke ngelingi tembung perpisahan Alison: sampeyan bakal tansah dadi SAS.
  
  Dheweke sinau tangane, isih ditutupi bekas perang karo Milo lan munggah ing Wit Donya, lan mikir babagan reaksi sing cepet lan bener sajrone sawetara dina kepungkur.
  
  Carane bener dheweke.
  
  "Apa itu gronk?" - Ben kaget.
  
  Dahl lungguh ing kursi logam atos lan ngidak-idak sepatu bot sing abot ing meja. "Wong wadon sing ... eh ... 'seneng karo personil militer." - wangsulane diplomatis.
  
  "Deskripsiku dhewe bakal rada kasar," Drake nglirik Ben, banjur ngandika, "Daftar mateni. Jerman pengin kita mati amarga kejahatan sing ora ditindakake. Kok bisa mbantu, Dahl?"
  
  Suwe-suwe wong Swedia ora mangsuli, dheweke mung katon metu saka jendhela es ing malang sing ditutupi salju lan ngluwihi, ing watu-watu sing njedhul dhewekan ing latar mburi segara.
  
  Kennedy kandha, "Dal, aku polisi. Aku ora ngerti wong loro iki nganti sawetara dina kepungkur, nanging padha duwe ati sing apik. Dipercaya wong-wong mau."
  
  Dahl manthuk. "Reputasimu ndhisiki kowe, Drake. Sing apik lan ala babagan. Awake dhewe bakal nulungi, nanging luwih dhisik-" dheweke manthuk marang Ben. "Terus".
  
  Ben terus kaya ora tau diselani. Drake nyolong Mirit ing Kennedy lan weruh dheweke eseman. Dheweke nyawang adoh, kaget amarga rong alasan. Kaping pisanan, referensi Dahl babagan reputasi, lan nomer loro, dukungan tulus Kennedy.
  
  Ben rampung. Dahl ujar: "Jerman minangka organisasi anyar ing kabeh iki, sing ora dingerteni nganti kedadeyan kasebut ing York."
  
  "Anyar?" Drake ngandika. "Dheweke apik. Lan diatur banget; dikontrol dening rasa wedi lan disiplin wesi. Lan padha duwe kertu trump utama ing wong jenenge Milo - American Special Forces, ketoke. Cek judule."
  
  "Kita bakal nindakake. Kabar apik yaiku kita duwe informasi babagan wong Kanada.
  
  "Apa sampeyan ngawasi?"
  
  "Ya, nanging bias, ora duwe pengalaman lan sepi," Dahl mandeng Kennedy. "Hubungan pamrentah Swedia karo rezim Obama sing anyar sampeyan ora kaya sing daksebut minangka kelas pertama. "
  
  "Nuwun sewu," Kennedy mesam-mesem, banjur nuding nyawang. "Ngrungokake, Pak, yen kita bakal ana ing kene sawetara wektu, apa sampeyan bisa entuk panganan?"
  
  "Wis disiapake dening chef sous kita," Dahl masang eseman palsu kanggo nanggepi. "Nanging serius, bakal ana burger lan kripik enggal."
  
  Drake tutuk. Dheweke ora kelingan kapan pungkasan mangan.
  
  "Aku bakal ngomong apa sing bisa. Wong Kanada miwiti urip minangka kultus rahasia sing darmabakti kanggo Viking - Eric the Red. Aja ngguyu, iki pancen ana. Wong-wong iki nggunakake cosplay kanggo reenact acara, perang lan malah lelungan segara kanthi rutin.
  
  "Ora ana gawe piala tenan," Ben muni rada defensif. Drake nyimpen nugget apik iki kanggo mengko.
  
  "Ora babar pisan, Pak Blake. Cosplay iku umum, disenengi dening akeh wong ing konvènsi ing saindhenging donya, lan wis dadi umum liwat taun. Nanging karusakan nyata diwiwiti nalika pengusaha miliarder dadi pimpinan modern kultus iki lan banjur mbuwang jutaan dolar menyang cincin kasebut.
  
  "Iku dadi seneng-seneng tanpa beban-"
  
  "Obsesi". Dahl rampung nalika lawang mbukak. Drake groaned minangka standar sajian burger lan Kripik diselehake ing ngarepe. Ambune bawang iku gaib kanggo weteng luwe.
  
  Dahl terus mangan: "Sawijining pengusaha Kanada sing jenenge Colby Taylor darmabakti kanggo Viking sing misuwur, Erik the Red, sing, aku yakin sampeyan ngerti, ndharat ing Kanada sakcepete sawise panemuan Greenland. Saka riset iki lair daya tarik manik karo mitologi Norse. Riset, penggalian, panemuan. Panelusuran tanpa wates. Wong iki entuk perpustakaan dhewe lan nyoba tuku kabeh teks Skandinavia sing ana.
  
  "Iku proyek edan," ujare Kennedy.
  
  "Setuju. Nanging "kacang" sing mbiayai "pasukan keamanan" dhewe - maca kasebut minangka tentara. Lan dheweke tetep cukup pribadi kanggo tetep ana ing radar umume wong. Jenenge wis muncul maneh lan maneh sajrone pirang-pirang taun gegayutan karo Nine Fragments of Odin, mulane intelijen Swedia mesthi menehi tandha minangka 'wong sing disenengi'.
  
  "Dheweke nyolong Jaran," ujare Drake. "Sampeyan ngerti iki, ta?"
  
  Mripate gedhe Dahl nuduhake yen dheweke ora nindakake iki. "Saiki kita ngerti."
  
  "Sampeyan ora bisa nyekel dheweke?" Kennedy takon. "Ing dicurigai maling utawa kaya ngono?"
  
  "Bayangake dheweke minangka salah sawijining ... gangster sampeyan. Pimpinan Mafia utawa Triad sampeyan. Dheweke ora bisa disentuh - wong sing paling dhuwur - saiki.
  
  Drake seneng karo sentimen sing diwenehake. Dheweke ngandhani Dahl babagan keterlibatan Alicia Miles lan ngandhani Dahl babagan latar mburi sing diidini kanggo mbukak.
  
  "Dadi," ujare nalika rampung. "Apa kita migunani utawa apa?"
  
  "Ora ala," Dahl ngakoni nalika lawang dibukak maneh lan ana wong tuwa sing rambute dawa banget lan jenggot lebat mlebu. Kanggo Drake, dheweke katon kaya Viking modern lan tuwa.
  
  Dahl manthuk. "Oh, aku ngenteni sampeyan, profesor. Ayo kula ngenalake Profesor Roland Parnevik," dheweke mesem. "Pakar kita babagan mitologi Norse."
  
  Drake manthuk, banjur weruh Ben ukuran munggah wong anyar kaya saingan katresnan. Saiki dheweke ngerti kenapa Ben kanthi diam-diam tresna marang misi iki. Dheweke nepuk pundhake kancane sing isih enom.
  
  "Inggih, kulawarga kita ing kene bisa uga dudu profesor, nanging dheweke mesthi ngerti dalane ing Internet - jinis obat modern tinimbang barang lawas, ya?"
  
  "Utawa sing paling apik saka loro donya," Kennedy nuding karo garpu ing loro-lorone ing pitakonan.
  
  Sisih sinis Drake ngitung yen Kennedy Moore bisa ngarahake misi iki kanthi cara sing bakal nylametake karire. Kaget, sisih sing luwih alus seneng ndeleng pojok-pojok tutuk nalika dheweke mesem.
  
  Bocah kasebut kesandhung menyang kamar, nyekel gulungan gulungan lan ngimbangi sawetara notebook ing ndhuwur tumpukan. Dhèwèké nyawang sakiwa-tengené, mandeng Dahl kaya-kaya ora kelingan asmané prajurit mau, banjur nguncalaké bebané ing meja.
  
  "Iki ana," ujare karo nuduhake salah sawijining gulungan. "Sing padha. Legenda kasebut nyata ... kaya sing dakkandhakake sawetara wulan kepungkur.
  
  Dahl narik gulungan sing dituduhake kanthi mekar. "Sampeyan karo kita suwene seminggu, profesor. Mung seminggu."
  
  "Sampeyan ... yakin?"
  
  "Oh, kula yakin." Nada Dahl ngandhakake kesabaran sing luar biasa.
  
  Prajurit liyane mlebu lawang. "Pak. "Iki," dheweke manthuk menyang Ben, "terus-terusan muni. Hela tiden...mmm...non-stop." Srengenge nyusul. "Iki ibune."
  
  Ben mlumpat sedhela banjur menet tombol cepet. Drake mesem seneng, nalika Kennedy katon nakal. "Duh Gusti, aku bisa mikir akeh cara kanggo ngrusak bocah iki."
  
  Dahl wiwit maca saka gulungan kasebut:
  
  "Aku krungu yen dheweke tilar donya ing Ragnarok, rampung dipangan dening nasibe. Dening Fenrir asu ajag - sapisan diuripake dening rembulan.
  
  Lan mengko Thor lan Loki lay kadhemen jejere wong. Dewa-dewa agung ing antarane dewa-dewa sing ora kaetung, watu-watu kita nglawan ombak.
  
  Sembilan pecahan kasebar ing angin ing sadawane dalan One True Volva. Aja nggawa bagean iki kanggo Ragnarok utawa resiko mburi donya.
  
  Ing salawas-lawase kowe bakal wedi marang iki, rungokna aku, he anak-anak manungsa, amarga najisake kuburane para Dewa iku wiwitane dina pitungan."
  
  Dahl ngangkat bahu. "Lan sateruse. Lan sateruse. Lan sateruse. Aku wis entuk inti saka anak ibuku ing kana, profesor. Katon yen Web pancen luwih kuat tinimbang Gulung. Lan luwih cepet."
  
  "Apa sampeyan duwe? Inggih, kaya sing dakkandhakake ... Wulan, Torsten, wulan. Lan aku ora digatekake nganti pirang-pirang taun. Malah institusional. Kuburan kuwi wis mesthi ana, lho, ora mung sasi kepungkur. Agnetha maringi kula gulungan iki telung puluh taun kepungkur, lan ing ngendi kita saiki? Hm? Apa kita nang endi wae?
  
  Dahl nyoba sing paling apik kanggo tetep tenang. Drake melu. "Sampeyan ngomong babagan Ragnarok, Profesor Parnevik. Panggonan sing ora ana."
  
  "Ora maneh, Pak. Nanging ing sawijining dina - ya. Iki mesthi ana ing siji wektu. Yen ora, ing ngendi Odin, Thor lan kabeh Dewa liyane mati?
  
  "Apa sampeyan yakin yen dheweke ana?"
  
  "Mesthi!" Wong lanang praktis mbengok.
  
  Swarane Dahl dadi lirih. "Saiki," ujare, "kita nundha rasa ora percaya."
  
  Ben bali menyang meja, nglebokake ponsel ing kanthong. "Dadi sampeyan ngerti babagan Valkyries?" dheweke takon misterius, looking slyly ing Drake lan Kennedy. "Apa sampeyan ngerti kenapa dheweke dadi permata ing mahkota Odin?"
  
  Dahl mung katon jengkel. Wong lanang kethip-kethip lan ragu-ragu. "Iki ... iki ... permata ing ... iki ... apa?"
  
  
  PATLAS
  
  
  
  BASE MILITER, SWEDEN
  
  
  Ben mesem nalika kamar dadi sepi. "Iki tiket mlebu kita," ujare. "Lan jaminan kula hormati. Ing mitologi Norse dikandhakake kaping pirang-pirang yen Valkyries "lunga menyang alam para Dewa." Deleng - ana ing kana.
  
  Kennedy nutul garpu ing piring dheweke. "Iki artine apa?"
  
  "Dheweke nuduhake dalan," ujare Ben. "Sampeyan bisa ngumpulake sangang potongan Odin sajrone Ragnarok sajrone sewulan, nanging Valkyries sing nuduhake dalan menyang makam para dewa."
  
  Drake ngangguk. "Lan sampeyan nyimpen dhewe, ta?"
  
  "Ora ana sing ngerti ngendi Valkyries, Matt. Ana ing koleksi pribadi, mung Gusti Allah sing ngerti. Serigala ing New York minangka potongan pungkasan sing kita duwe lokasi.
  
  Dahl mesem nalika Parnevik prakteke nyerang gulungan. Tabung putih mabur ing endi-endi ing tengah badai muttering. "Valkyries. Valkyries. Ora ana. Ana - mbok menawa. Ah, ayo. Hm."
  
  Drake narik perhatian Dahl. "Lan teori Apocalypse? Geni neraka ing Bumi lan kabeh makhluk urip dirusak, lsp. lan sapanunggalane."
  
  "Aku bisa ngandhani legenda sing padha kanggo meh kabeh dewa ing pantheon. Siwa. Zeus. Set. Nanging, Drake, yen wong Kanada nemokake kuburan iki, dheweke bakal najisake, ora ana akibat liyane.
  
  Drake bali menyang Jerman edan. "Kaya kanca anyar kita," dheweke manthuk lan rada mesem marang Dahl. "Aku ora duwe pilihan..."
  
  "Bola menyang tembok." Dahl rampung mantra militèr cilik lan padha pandeng-pandengan.
  
  Ben nyedaki meja kanggo narik perhatiane Dahl. "Nyuwun pangapunten, buk, nanging kita mbuwang wektu kita ing kene. Menehi laptop. Ayo kula surfing. Utawa luwih apik, kirim kita menyang Big Apple lan kita bakal surfing ing udhara.
  
  Kennedy manthuk. "Dheweke bener. Aku bisa mbantu. Target logis sabanjure yaiku Museum Sejarah Nasional, lan ayo ngadhepi, AS durung siyap.
  
  "Iku crita sing akrab," ujare Dahl. "Mobilitas wis diwiwiti." Dheweke nyawang Ben kanthi temenan. "Apa sampeyan nawakake bantuan, wong enom?"
  
  Ben mbukak cangkeme, nanging banjur mandheg, kaya ngrasakake pentinge jawabane. "Inggih, kita isih ing dhaptar mateni, ta? Lan Tembok Turu lagi hiatus ing wulan iki.
  
  "Ibu duwe jam malam kanggo siswa enom kita?" Drake nyurung.
  
  "Tembok-?" Dahl ngangguk. "Apa iki kelas latihan kurang turu?"
  
  "Ora apa-apa. Delengen apa sing daktemokake nganti saiki. Lan SAS Matt. Kennedy minangka polisi New York. Kita pancen tim sing sampurna!"
  
  Mripate Dahl sipit, kaya nimbang keputusane. Dheweke meneng ngusapake ponsel Drake ing meja lan nuding layar. "Endi sampeyan motret rune ing gambar iki?"
  
  "Ing Pit. Ing jejere kapal sing dawa ana tembok kanthi ukiran atusan. Wong wadon iki, "dheweke nutul layar," tumungkul ing jejere Odin nalika nandhang sangsara ing Wit Donya. Apa sampeyan bisa nerjemahake prasasti kasebut?"
  
  "Babagan Ya. Ana ing kene - Odin lan Velva - Heidi dipasrahake karo rahasia Gusti. Profesor saiki nyelidiki babagan iki...." Dahl nyawang Parnevik nalika nyoba nglumpukake kabeh gulungan sekaligus.
  
  "Rahasia Gusti Allah" Wong lanang mau noleh kaya ana asu neraka sing ndharat ing mburine. "Utawa rahasia para dewa. Apa sampeyan krungu nuansa? Ngerti? Ayo kula liwat." Dheweke noleh menyang lawang kosong lan ilang.
  
  "Kita bakal nggawa sampeyan," ujare Dahl. "Nanging ngerti iki. Rembugan karo pemerintah sampeyan durung diwiwiti. Muga-muga iki bakal ditindakake sajrone penerbangan kita. Nanging saiki kita arep menyang New York karo puluhan prajurit Pasukan Khusus lan ora ana izin keamanan. Kita njupuk senjata menyang Museum Sejarah Nasional. Dheweke nggawe ngaso. "Isih arep teka?"
  
  "SAS bakal mbantu," ujare Drake. "Dheweke duwe tim sing ngadeg."
  
  "Aku bakal nyoba ngubungi kapten situs, ndeleng apa kita bisa njaluk sawetara gembong greased." Owah-owahan surem ing sikap Kennedy nalika pikirane bali menyang omah katon. Drake langsung janji yen dheweke bakal nulungi dheweke yen bisa.
  
  Dipercaya kula, dheweke kepengin ngomong. Aku bakal nulungi sampeyan liwat iki. Nanging tembung mati ing tenggorokan.
  
  Ben mbengkongaken driji. "Wenehi aku I-pad utawa apa wae. Luwih cepet."
  
  
  LIMAlas
  
  
  
  RUANG UDARA
  
  
  Pesawat kasebut dilengkapi piranti sing diarani picocell, menara ponsel sing ngidini kabeh ponsel bisa digunakake ing pesawat. Perlu kanggo militer pemerintah, nanging tikel kaping pindho kanggo Ben Blake.
  
  "He mbak, aku duwe gawean kanggo kowe. Aja takon. Ngrungokake, Karin, ngrungokake! Aku butuh informasi babagan Museum Sejarah Nasional. Pameran, barang Viking. cithak biru. Staff. Utamane para panggedhe. Lan..." swarane mudhun sawetara oktaf, "... nomer telpon."
  
  Drake krungu sawetara wektu meneng, banjur: "Ya, sing ana ing New York! Ana pira?... Oh... tenan? Inggih, nggih mbakyu. Aku bakal nransfer dhuwit kanggo nutupi iki. tresna sampeyan".
  
  Nalika kancane nutup telpon, Drake takon, "Apa dheweke isih ora kerja?"
  
  "Lungguh ing omah sedina muput. Dianggo minangka 'wong pungkasan' ing bar dubious. Ajaib politik Buruh lawas.
  
  Karin berjuang pitung taun kanggo entuk gelar ing program komputer. Nalika pamaréntahan Buruh ambruk ing pungkasan pamaréntahan Blair, dheweke ninggalake Universitas Nottingham - buruh sing manteb ing ati lan trampil - mung nemokake manawa ora ana sing pengin dheweke. Resesi wis ana.
  
  Exit University Row - belok ngiwa menyang TPA, belok nengen dadi meteng lan bantuan pemerintah. Terus lurus ing dalan impen sing rusak.
  
  Karin manggon ing flat cedhak tengah Nottingham. Pecandu narkoba lan pecandu alkohol nyewa properti ing saubengé. Dheweke arang metu saka omah ing wayah awan lan numpak taksi sing bisa dipercaya menyang bar ing ngendi dheweke kerja shift wolung nganti tengah wengi. Wektu sing paling nggegirisi ing uripe yaiku nalika dheweke bali menyang apartemen, peteng, kringet lawas lan ambu ora enak liyane sing ngubengi dheweke, kejahatan mlaku-mlaku mung nunggu kedadeyan.
  
  Ing negara sing dikutuk lan ora digatekake, wong sing manggon ing ayang-ayang iku raja.
  
  "Apa sampeyan butuh dheweke kanggo iki?" Takon Dahl, sing lungguh ing sisih liya pesawat. "Utawa..."
  
  "Lah, iki dudu amal, mas. Aku kudu fokus ing bab Odin. Karin bisa nindakake karya museum. Iku ndadekake pangertèn lengkap.
  
  Drake nggawe telpon cepet dhewe. "Ayo nyambut gawe, Dal. Percaya aku. Kita kene kanggo mbantu."
  
  Wells langsung nanggapi. "Ngomong-ngomong, Drake? Ana apa?"
  
  Drake nggawa dheweke nganti saiki.
  
  "Inggih, punika nugget emas murni. Kita mriksa karo Alicia Miles. Sampeyan ngerti apa iku, Matt. Sampeyan ora bakal ninggalake SAS, "dheweke ngaso. "Alamat pungkasan dikenal: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Jerman? Nanging dheweke karo wong Kanada.
  
  "Ya wis. Ora mung kuwi. Dheweke manggon ing München karo pacar - Milo Noxon tartamtu - warga sing rada ora nyenengake ing Las Vegas, AS. Lan dheweke mantan perwira intelijen Marinir. Sing paling apik sing ditawakake Yankees.
  
  Drake berpikir sejenak. "Mulane dheweke ngerti aku, liwat Miles. Pitakonan, apa dheweke ngganti sisih kanggo ngganggu dheweke utawa mbantu dheweke?
  
  "Jawabane ora dingerteni. Mungkin sampeyan bisa takon dheweke.
  
  "Aku arep nyoba. Deleng, kita lagi nyekel bal ing kene, Wells. Apa sampeyan bisa ngubungi kanca lawas ing Amerika Serikat? Dahl wis hubungi FBI, nanging lagi muter kanggo wektu. Kita wis pitung jam menyang pesawat ... lan nyedhaki wuta.
  
  "Apa sampeyan percaya karo dheweke? turnips iki? Apa sampeyan pengin wong-wong kita ngresiki kluster sing ora bisa dihindari?"
  
  "Dheweke wong Swedia. Lan ya, aku percaya marang dheweke. Lan ya, aku pengin wong-wong kita melu.
  
  "Wis cetha". Wells ngganggu sambungan.
  
  Drake menatap sekeliling. Pesawat kasebut cilik nanging jembar. Eleven Special Forces Marines lungguh ing mburi, lounging, dozing lan umume heckling saben liyane ing Swedia. Dahl terus-terusan ngomong ing telpon ing sadhuwure lorong nalika profesor mbukak gulung sawise nggulung ing ngarepe, nempatake saben wong kanthi ati-ati ing mburi kursine, ngliwati prabédan kuna antarane kasunyatan lan fiksi.
  
  Ing sisih kiwa, Kennedy, maneh nganggo pantsuit nomer siji sing ora ana wujude, nelpon pisanan. "Apa Kapten Lipkind ana? ... ah, kandhani yen Kennedy Moore."
  
  Sepuluh detik liwati, banjur: "Ora. Marang dheweke ora bisa nelpon kula maneh. Iki penting, ngomong babagan keamanan negara, yen sampeyan pengin, telpon wae."
  
  Liyane sepuluh detik, banjur: "Moore!" Drake krungu barking malah saka ngendi dheweke lungguh. "Apa ora bisa ngenteni iki?"
  
  "Ngrungokake aku, kapten, ana kahanan. Pisanan, konsultasi karo Petugas Swain saka FBI. Aku ing kene karo Torsten Dahl saka SGG Swedia lan pejabat SAS. Museum Sejarah Nasional ana ing ancaman langsung. Priksa rincian lan nelpon kula maneh langsung. Aku butuh bantuanmu."
  
  Kennedy nutup telpon lan njupuk ambegan jero. "Bang - lan pensiunku ilang."
  
  Drake ndeleng jam tangane. Enem jam nganti kebangkrutan.
  
  Hpne Ben muni terus dicekel. "Dhik?"
  
  Profesor Parnevik nyandhak ing lorong, nyekel gulungan sing tiba karo tangane. "Bocah iku ngerti Valkyries." Dheweke ujar, ora ana sing ngomong khusus. "Nanging ana ngendi? Lan Mripat - ya, aku bakal nemokake Mripat.
  
  Ben ngomong. "Punten, Karin. Kirimi aku gambar museum lan aturake kamar iki kanggo aku. Banjur ngirim informasi kurator ing layang kapisah. Hai mbak, salam kenal karo bapak lan ibu. tresna sampeyan".
  
  Ben nerusake ngeklik, banjur njupuk sawetara cathetan maneh. "Entuk nomer kurator museum," mbengok. "Dal? Apa sampeyan pengin aku wedi karo dheweke?"
  
  Drake mesem ora percaya nalika petugas intelijen Swedia kanthi panik ngacungake tangane Ora! Iku apik kanggo ndeleng Ben nuduhake kapercayan kuwi. Geek kasebut mundur sethithik kanggo menehi wong ing sawetara ruangan kesempatan kanggo ambegan.
  
  Telpon Kennedy bledosan menyang song. Dheweke cepet mbukak, nanging ora sadurunge nambani kabeh bidang menyang Piece saka game rodo sembrono saka Goin 'Down.
  
  Ben manthuk pas wektune. "Imut. Versi sampul sabanjure mesthine."
  
  "Moore." Kennedy sijine telpon ing speaker.
  
  "Ana apa? Setengah rolas bajingan ngalangi dalanku, banjur ngomong, ora sopan banget, supaya irungku metu saka selokan sing ana. Ana sing nggawe kabeh asu gedhe nguwuh, Moore, lan aku yakin sampeyan. Panjenenganipun ngaso, banjur ngandika mikir, "Ora pisanan, aku guess."
  
  Kennedy menehi versi shortened, kang rampung karo bidang kebak Swedish Marines lan kru SAS dingerteni ing rute, saiki pesawat limang jam saka lemah AS.
  
  Drake ngrasa kagum. Limang jam.
  
  Ing wayahe Dahl mbengok: "Informasi anyar! Aku mung krungu yen wong Kanada ora ana ing Swedia. Kayane dheweke ngorbanake Wit lan Tombak Donya kanggo fokus ing Valkyries. Dheweke manthuk matur nuwun ing arah Ben, pointedly ora kalebu profesor grimacing. "Nanging... bali tangan kosong. Kolektor pribadi iki mesthi dadi pertapa tenan... Utawa..." Drake ngangkat bahu, "bisa dadi penjahat.
  
  "Tawaran apik. Wong lanang endi wae dadi elek. Wong Kanada wis siyap-siyap nyerang museum ing wayah esuk iki wektu New York.
  
  Pasuryan Kennedy njupuk ing expression matèni nalika dheweke ngrungokake boss lan Dahl ing wektu sing padha. "Padha nggunakake tanggal," dheweke dumadakan hissed kanggo loro pihak nalika iku dawned ing dheweke. "Bajingan mutlak iki - lan wong Jerman, mesthine - ndhelikake tujuane sing nyata ing mburi tanggal sing kurang ajar."
  
  Ben nyawang munggah. "Aku ilang trek."
  
  Drake nyeluk dheweke. "Tanggal pinten?"
  
  "Nalika kita ndharat ing New York," Dahl nerangake, "bakal jam wolung esuk tanggal 11 September."
  
  
  GENEM
  
  
  
  RUANG UDARA
  
  
  Sisa patang jam. Pesawat terus hum ing langit mendhung.
  
  Dahl kandha, "Aku bakal nyoba FBI maneh. Nanging aneh. Aku ora bisa ngliwati tingkat verifikasi iki. Iku tembok watu sial. Ben - nelpon pengawas. Drake minangka bos lawas sampeyan. Jam wis ticking, wong, lan kita ora ono. Jam iki nuntut kemajuan. Tindak."
  
  Kennedy nyuwun marang bos dheweke: "Shit ing Thomas Kaleb, Lipkind," dheweke ngandika. "Iki ora ana hubungane karo dheweke utawa karirku. Aku pitutur marang kowe apa FBI, CIA, lan kabeh wong bodho telung huruf liyane ora ngerti. Aku takon..." dheweke mandhek, "Aku njaluk sampeyan percaya karo aku."
  
  "Assholes telung huruf," Ben grundel. "Sarwa".
  
  Drake pengin nyedhaki Kennedy Moore lan menehi sawetara tembung sing menehi semangat. Wong sipil ing dheweke kepengin ngrangkul dheweke, nanging prajurit kasebut meksa dheweke adoh.
  
  Nanging populasi sipil wiwit menang perang iki. Sadurunge, dheweke wis nggunakake tembung "gronk" kanggo "jinak" dheweke, kanggo nglawan cemlorot sing tuwuh saka perasaan sing diakoni, nanging ora bisa.
  
  Wells njawab telpon. "Ngomong saiki".
  
  "Ngrungokake Taylor maneh? Delengen ngendi kita, konco? Apa sampeyan wis yakin manawa kita mlebu wilayah udara AS durung?"
  
  "Lho... ya... lan ora. Aku urusan karo reams birokrasi red tape, Drake, lan iku ora pas ing puteranku-" Dheweke ngenteni sedhela, banjur chuckled ing kuciwa. "Iki referensi Mei, mas. Coba terusake."
  
  Drake mesem ora sengaja. "Sialan, Wells. Rungokake, kumpulake tumindak sampeyan kanggo misi iki - tulung kita - lan aku bakal nyritakake babagan klub paling kotor ing Hong Kong sing wis tau kerjo bareng Mai, sing diarani Spinning Top.
  
  "Jancok aku, sing muni menarik. Sampeyan lagi ing, konco. Delengen, kita lagi ing dalan, kabeh wis siyap miturut kabeh aturan, lan wong-wongku ing sebrang blumbang ora duwe masalah karo iki.
  
  Drake ngrasa 'nanging'. "Ya?"
  
  "Ana wong sing kuwasa nolak hak istimewa lan ora ana sing nate krungu babagan pesawat sampeyan, lan kancaku, korupsi internal."
  
  Drake krungu dheweke. "Oke, terus aku dikirim." Pencet alon-alon mungkasi telpon.
  
  Dheweke krungu Kennedy ngandika, "Low iku becik, Kapten. Aku krungu obrolan ing kene sing ngomong babagan konspirasi. Ati-ati, Lipkind."
  
  Dheweke nutup telpon. "Wah, dheweke prickly, nanging njupuk kula ing tembung sandi. Dheweke ngirim akeh karakter ireng lan putih menyang panggung, kanthi ngendhaleni. Lan dheweke ngerti sapa wae ing kantor Keamanan Dalam Negeri, "ujare, nyelarasake blus sing alus. "Kacang tumpah."
  
  Ya Allah, pikir Drake. Ana akeh senjata api sing mlebu museum iki. Cukup kanggo miwiti perang. Dheweke ora ngomong banter, nanging ndeleng jam tangane.
  
  Sisa telung jam.
  
  Ben isih melu-melu karo kuratore: "Lah, ora ana renovasi gedhe ing kene, mung mindhah pameran. Ora prelu dakcritakake, museum iki gedhene, Pak. Cukup pindhah lan kabeh bakal apik. Ya... SGG... Pasukan Khusus Swedia. FBI lagi dilaporake amarga kita ngomong ... ora! Aja ngenteni dheweke nelpon. Sampeyan ora bisa ragu-ragu."
  
  Limalas detik meneng, banjur: "Apa kowe ora tau krungu bab SGG? Lha, googling!" Ben nduduhké HP-ne kanthi kesel. "Dheweke mandheg," ujare Ben. "Aku mung ngerti. Dheweke ngomong kanthi evasively, kaya-kaya ora bisa menehi alesan sing cukup.
  
  "Kaset abang liyane." Drake nuding Dahl. "Iki cepet dadi wabah."
  
  Kahanan sepi, banjur HP-ne Dahl muni. "Duh Gusti," wangsulane. "Den Statsminister."
  
  Drake nggawe pasuryan ing Kennedy lan Ben. "Perdana Menteri".
  
  Sawetara tembung hormat, nanging terus terang, diucapake sing nambah rasa hormat Drake marang Thorsten Dahl. Perwira pasukan khusus nyritakake marang bose apa sing kedadeyan. Drake yakin banget yen dheweke bakal seneng karo wong iki.
  
  Dahl mungkasi telpon banjur njupuk wektu kanggo ngumpulake pikirane. Akhire dheweke ndonga lan noleh menyang pesawat.
  
  "Langsung saka anggota kabinet presiden, penasihat sing paling cedhak," ujare Dahl. "Penerbangan iki ora bakal diidini mendarat."
  
  
  ***
  
  
  Sisa telung jam.
  
  "Dheweke ora bakal ngandhani presiden," ujare Dahl. "Washington, D.C. lan Capitol Hill jero babagan iki, kanca-kanca. Menteri Negara ujar manawa saiki wis dadi global, konspirasi ing skala internasional, lan ora ana sing ngerti sapa sing ndhukung. Iki mung, "ujare karo frown, "ngandika babagan seriuse misi kita."
  
  "Screw cluster," ujare Drake. "Iki sing biasa kita sebut kegagalan gedhe."
  
  Sauntara kuwi, Ben nyoba ngubungi kurator Museum Sejarah Nasional. Sing entuk mung surat swara. "Salah," ujare. "Dheweke kudu mriksa apa wae saiki." Driji lincah Ben langsung mabur liwat keyboard virtual.
  
  "Aku duwe ide," ujare banter. "Aku ndedonga marang Gusti supaya aku salah."
  
  Wells banjur nelpon maneh, nerangake yen tim SAS dheweke wis nggawe pendaratan rahasia ing lapangan terbang sing ditinggal ing New Jersey. Tim kasebut menyang pusat kutha New York, lelungan kanthi cara apa wae sing dibutuhake.
  
  Drake mriksa wektu. Rong jam sadurunge kebangkrutan.
  
  Banjur Ben bengok-bengok: "Tanda!" Kabeh padha mlumpat. Malah marinir Swedia menehi perhatian sing lengkap.
  
  "Iki kene!" - dheweke bengok. "Kasebar ing saindenging internet yen sampeyan duwe wektu kanggo ndeleng." Dheweke nuding layar kanthi nesu.
  
  "Colby Taylor," ujare. "Millionaire Kanada minangka kontributor paling gedhe ing Museum Sejarah Nasional lan salah sawijining financier paling gedhe ing New York. Aku yakin dheweke nelpon sawetara?"
  
  Dahl ngangguk. "Iki minangka penghalang kita," dheweke nggereng. "Wong sing diomongake duwe luwih akeh tinimbang mafia." Kanggo pisanan, pejabat Swedia katon slough ing kursi.
  
  Kennedy ora bisa ndhelikake rasa gething. "Setelan dhuwit dhuwit menang maneh," dheweke hissed. "Aku yakin bajingan kasebut uga dadi bankir."
  
  "Mungkin, bisa uga ora," ujare Drake. "Aku mesthi duwe rencana B."
  
  Sisa jam siji.
  
  
  pitulas
  
  
  
  New York, AS
  
  
  Otoritas Pelabuhan Departemen Kepolisian New York bisa uga misuwur amarga keberanian lan korban jiwa sing ngremehake nalika kedadeyan 9/11. Sing kurang dikenal yaiku nangani rahasia umume penerbangan SAS sing mangkat saka Eropa. Sanajan ora ana tim sing darmabakti kanggo ngawasi unsur karyane iki, staf antar benua sing melu minangka minoritas cilik sing sajrone pirang-pirang taun wis dadi kanca cedhak.
  
  Drake nelpon liyane. "Iku arep dadi panas bengi iki," ngandika marang inspektur CAPD Jack Schwartz. "Apa kowe kangen karo aku, konco?"
  
  "Dhuh, Drake iki... apa? Rong taun?"
  
  "Telu. Taun Anyar, '07."
  
  "Bojomu ora apa-apa?"
  
  "Aku lan Alison putus, mas. Apa iki cukup kanggo nemtokake identitasku?"
  
  "Aku panginten sampeyan ninggalake layanan."
  
  "Aku. Wells nelpon kula bali kanggo proyek pungkasan. Apa dheweke nelpon sampeyan?"
  
  "Deweke ngelakoni. Jarene kowe janji arep ngenteni sedhela."
  
  "Apa dheweke nindakake saiki? Schwartz, rungokna aku. Iki telpon sampeyan. Sampeyan kudu ngerti manawa telek iki bakal mabur menyang para penggemar lan manawa entri kita bakal mimpin sampeyan. Aku yakin manawa kita kabeh bakal dadi pahlawan lan iki bakal dianggep minangka tumindak sing apik, nanging..."
  
  "Wells nggawa kula nganti cepet,"Schwartz ngandika, nanging Drake krungu Petunjuk saka badhan. "Aja kuwatir, konco. Aku isih duwe kekuwatan sing cukup kanggo njaluk ijin menyang tanah.
  
  Pesawat kasebut nyerang wilayah udara AS.
  
  
  ***
  
  
  Pesawat ndharat ing wayah awan kurang lan taksi langsung menyang bangunan terminal cilik. Nalika lawang dibukak rada, rolas anggota SGG Swedia sing kebak dimuat mudhun ing undhak-undhakan logam lan mlebu ing telung mobil sing nunggu. Drake, Ben, Kennedy lan Professor ngetutake dheweke, Ben meh pipis piyambak nalika weruh transportasi sing.
  
  "Dheweke katon kaya humvees!"
  
  Sawijining menit, mobil-mobil kasebut mlayu mudhun ing landasan pacu sing kosong, nyepetake menyang dalan sing didhelikake ing mburi lapangan udara sing ora jelas, sing sawise sawetara giliran, muncul ing dalan negara sing ora katon sing nyambung menyang salah sawijining anak sungai utama Manhattan.
  
  New York nyebar ing ngarepe wong-wong mau kanthi kaendahane. Pencakar langit modern, kreteg lawas, arsitektur klasik. Konvoi kasebut njupuk trabasan langsung menyang pusat kutha, njupuk risiko nggunakake saben trabasan angel sing dingerteni para sopir lokal. Sungu mbledhos, kutukan ngebaki hawa, trotoar lan tong sampah dipotong. Ing sawijining wektu, ana dalan siji-siji, ngethok perjalanan nganti pitung menit lan nyebabake telung fender gagal.
  
  Ing njero mobil aksine meh padha rame. Dahl pungkasane nampa telpon saka Perdhana Mentri Swedia, sing pungkasane menangake kekarepan FBI lan idin kanggo mlebu museum yen dheweke teka dhisik.
  
  Dahl noleh menyang sopir. "Luwih cepet!"
  
  Ben ngulungake Dahl peta museum sing nuduhake lokasi Wolves.
  
  Informasi liyane wis bocor. Wong ireng lan putih wis teka. Tim respon cepet wis dilaporake.
  
  Drake tekan Wells. "Sithik?"
  
  "Kita ing njaba. Pasukan kavaleri polisi teka rong menit kepungkur. Kowe?"
  
  "Kalih puluh langkah. bengok-bengok yen ana apa-apa." Ana sing narik kawigatosane lan dheweke fokus sedhela ing njaba jendela. Perasaan déj à vu sing kuat nyebabake iga nalika dheweke ndeleng papan reklame gedhe sing ngumumake tekane perancang busana Abel Frey ing New York kanthi pertunjukan kucing mlaku-mlaku sing apik tenan.
  
  Iki edan, pikir Drake. Edan tenan.
  
  Ben wungu adhine ing Inggris lan, isih ambegan saka ngarsane saka transportasi, ngatur kanggo ndhaftar dheweke ing Project Valkyrie - minangka kang disebut. "Ngirit wektu," ujare Dahl. "Dheweke bisa nerusake riset nalika kita lagi metu ana nyimpen serigala iki. Aja kuwatir, dheweke mikir amarga aku pengin motret kanggo gelar."
  
  "Apa sampeyan ngapusi adhine?" Drake ngangguk.
  
  "Dheweke tuwuh." Kennedy nepuk tangan Blake. "Wenehi papan kanggo bocah."
  
  Ponsel Drake berbunyi. Dheweke ora perlu mriksa ID panelpon kanggo ngerti yen iku Wells. "Aja ngomong, konco. wong Kanada?
  
  Wells ngguyu lirih. "Kowe ngarepake."
  
  "A?" - Aku takon.
  
  "Loro Kanada lan Jerman nggunakake rute sing beda. Perang iki bakal diwiwiti tanpa sampeyan."
  
  Dahl ujar: "Tim SWAT mung telung menit. Frekuensi kasebut yaiku 68.
  
  Drake nyawang metu jendela amba. "We are kene".
  
  
  ***
  
  
  "Central Park West Entrance," Ben ngandika nalika padha metu saka mobil. "Ndadekake mung rong tangga sing munggah saka tingkat ngisor nganti lantai papat."
  
  Kennedy jumangkah metu menyang panas esuk. "Asu ajag manggon ing lantai endi?"
  
  "Papat".
  
  "Angka." Kennedy shrugged lan patted dheweke weteng. "Aku ngerti yen aku bakal nyesel kue liburan iki."
  
  Drake tetep ana ing mburi nalika prajurit Swedia mlayu kanthi cepet mudhun ing undhak-undhakan museum. Sawise ing kana, dheweke wiwit nyopot senjatane. Dahl mandheg dheweke ing bayangan lawang sing dhuwur, tim kasebut diapit dening kolom bunder.
  
  "Twitter aktif. "
  
  A rolas "Cek!" muni. "Kita ndhisiki," Drake menatap Drake. "Sampeyan ikut. Cepetan."
  
  Dheweke nyerahake Drake rong obyek bentuke silinder ukuran korek lan rong headphone. Drake nguripake trunks silinder 68 lan ngenteni nganti loro wiwit emit cahya ijo saka dhasar. Dheweke menehi siji marang Kennedy lan sijine liyane kanggo awake dhewe.
  
  "Twitters," ujare karo mandeng kosong. "Iki bantuan geni ramah anyar. Kabeh pertandhingan loropaken disetel kanggo frekuensi padha. Delengen kancamu ana swara krik-krik sing ngganggu ing kuping, deleng wong ala ora krungu apa-apa..." Dipasangake kupinge. "Aku ngerti ora bisa dipercaya, nanging mbantu ing kahanan sing kudu ditindakake. Kaya iki."
  
  Ben kandha, "Apa yen frekuensi tabrakan karo frekuensi liyane?"
  
  "Ora bakal kelakon. Iki minangka teknologi Bluetooth paling anyar - spektrum panyebaran adaptif frekuensi. Piranti kasebut 'mlumpat' liwat pitung puluh sanga frekuensi sing dipilih kanthi acak ing pita sing wis ditemtokake - bebarengan. Nduwe jarak kira-kira rong atus kaki.
  
  "Keren," ujare Ben. "Endi mine?"
  
  "Sampeyan lan profesor bakal nglampahi sawetara wektu ing Central Park," Drake marang dheweke. "Barang wisata. Tenang, iki bakal dadi ora nyenengake.
  
  Tanpa tembung liyane, Drake nguripake kanggo ngetutake prajurit Swedia pungkasan liwat archway dhuwur lan menyang interior peteng museum. Kennedy mirsani kanthi teliti.
  
  "A gun bakal becik," dheweke muttered.
  
  "Americans," Drake intoned, nanging banjur cepet mesem. "Tenang. Wong Swedia kudu numpes wong Kanada, lan tikel kaping pindho.
  
  Dheweke tekan tangga berbentuk Y sing gedhe banget, didominasi dening jendhela arched lan langit-langit vaulted, lan cepet-cepet munggah tanpa mandheg. Biasane tangga iki diisi turis sing mripate amba, nanging dina iki kabeh sepi.
  
  Drake mlaku-mlaku lan tetep waspada. Welasan wong sing mbebayani lagi mlaku-mlaku ing papan lawas sing gedhe banget iki. Mung sawetara wektu sadurunge padha kumpul.
  
  Padha mlayu munggah, boots echos banter saka tembok dhuwur, statis teka saka mikrofon tenggorokan, resonating karo akustik alam bangunan. Drake klempakan hard, ngelingi latihan kang, nanging nyoba kanggo njaga mripat cedhak ing Kennedy tanpa ngeculke iku nuduhake. Wong sipil lan prajurit kasebut terus konflik ing dheweke.
  
  Nyedhaki lantai telu, Dahl nggawe gerakan 'maju-alon'. Kennedy pindhah nyedhaki Drake. "Endi kanca-kanca SAS sampeyan?"
  
  "Tetep adoh," ujar Drake. "Sawise kabeh, kita ora pengin nindakake pembunuhan sing ora perlu saiki, ta?"
  
  Kennedy nahan tawa. "Sampeyan komedian, Drake. Wong lanang sing lucu tenan."
  
  "Sampeyan kudu ndeleng kula ing tanggal."
  
  Kennedy ora kejawab tembakan kasebut, banjur ujar, "Aja mikir aku bakal setuju." Tangan tengene biyasane ngelus-elus ngarep bluse.
  
  "Aja mikir aku takon."
  
  Dheweke wiwit munggah ing undhak-undhakan pungkasan. Nalika prajurit utama nyedhaki tikungan pungkasan, tembakan muni lan potongan plester njeblug inci saka sirahe.
  
  "Mudhun!"
  
  Tembakan es nembus tembok. Dahl crawled maju ing weteng, nggawe seri gerakan karo lengen.
  
  Drake ngandika, "Cara scarecrow."
  
  Siji prajurit nembakake voli kanthi cepet supaya mungsuhe sibuk. Wong liya nyopot helm, nyepetake bedhil menyang sabuk lan alon-alon maju menyang garis geni. Padha krungu swara rustle gerakan. Prajurit katelu mlumpat metu saka tutup ing ngisor undhak-undhakan lan kenek penjaga antarane mripat. Wong mau tiba mati sadurunge bisa ditembak.
  
  "Cute," Drake seneng karo gerakan sing direncanakake.
  
  Padha mlaku munggah ing undhak-undhakan, senjata digambar, lan fanned metu ngubengi lawang arched menyang lantai papat, banjur cautiously peered menyang kamar ngluwihi.
  
  Drake maca pratandha. Iki minangka bale dinosaurus kadal. Gusti, pikire. Apa ora ing ngendi Tyrannosaurus sialan disimpen?
  
  Panjenenganipun glancely furtively menyang kamar. Sawetara wong lanang sing katon profesional nganggo sandhangan sipil katon sibuk, kabeh padha bersenjata karo senapan mesin abot, sing paling mungkin Mac-10 'semprotan lan ndedonga'. Nanging, Tyrannosaurus ngadeg ing ngarepe, inggil ing kamulyan nightmarish, pawujudan langgeng saka ngimpi elek malah yuta taun sawise ilang.
  
  Lan langsung liwat dheweke - deftly slipping liwat jaws - mlaku Alicia Miles, predator agawe liyane. Dheweke bengok-bengok kanthi cara teken: "Deleng wektu, cah lanang! Siji slip kene lan aku bakal njupuk sampeyan kabeh buggers metu saka game! Cepetan!"
  
  "Saiki ana wanita ing kana," bisik Kennedy kanthi moyoki saka jarak milimeter. Drake felt dheweke wicaksana gondho wangi lan ambegan entheng. "Kanca lawas, Drake?"
  
  "Ngajari dheweke kabeh sing dheweke ngerti," ujare. "Secara harfiah, pisanan. Banjur dheweke mlaku ngliwati aku. Ninja-Shaolin sing aneh. Lan dheweke ora tau dadi wanita, mesthine."
  
  "Ana papat ing sisih kiwa," ujare prajurit kasebut. "Lima ing sisih tengen. Ditambah wong wadon. Pamerane Odin mesthi ana ing mburi kamar, mbok menawa ana loteng sing kapisah, aku ora ngerti.
  
  Dahl ambegan. "Wektu kanggo pindhah."
  
  
  wolulas
  
  
  
  MUSEUM SEJARAH NASIONAL NEW YORK
  
  
  Wong Swedia mlumpat saka tutup, nembak kanthi akurat. Papat wong Kanada ambruk, banjur liyane, telu sing nabrak pameran kaca, sing banjur ambruk lan tiba ing lantai kanthi swara kaya bledosan.
  
  Wong Kanada sing isih ana nguripake lan mbukak geni ing papan kasebut. Wong Swedia loro njerit. Siji tiba lan getih mili saka tatu ing sirahe. Sing liyane ambruk ing tumpukan writhing, clutching pupu.
  
  Drake slid menyang kamar tengen lantai polesan lan crawled konco tampilan kaca massive nampilake armadillo buta. Sawise dheweke yakin Kennedy wis aman, dheweke ngangkat sirahe kanggo ndeleng kaca.
  
  Aku weruh Alicia mateni loro wong Swedia sing mlayu kanthi rong tembakan sing sampurna.
  
  Papat wong Kanada liyane muncul saka mburi Tyrannosaurus. Dheweke mesthi ana ing alcove ing ngendi Wolves dipamerake. Dheweke duwe sabuk kulit aneh sing dipasang ing awak lan tas ransel abot ing punggung.
  
  Lan uga Mac-10. Padha ngebaki kamar karo pluru.
  
  Wong Swedia nyilem kanggo nutupi. Drake ambruk ing lantai, nggawe manawa kanggo mbungkus lengen ing sirah Kennedy supaya tetep sithik. Kaca ing dhuwure pecah, pecahan kaca nyebar lan udan. Fosil lan replika Armadillo pecah lan ambruk ing saubengé.
  
  "Cepetan bersihin, ya?" Kennedy ngomel. "Pancen bener."
  
  Drake gonjang-ganjing, mbuwang pecahan kaca ing endi-endi, lan mriksa tembok sisih njaba museum. Wong Kanada tiba ing kana lan Drake langsung menehi tag.
  
  "Wis nindakake iki."
  
  Nggunakake tampilan rusak minangka tutup, dheweke nyedhaki wong sing ngapusi. Dheweke tekan senapan mesin, nanging mripate wong lanang iku dumadakan mbukak amba!
  
  "Yesus!" Atine Drake deg-degan luwih cepet tinimbang tangane Nuh nalika dheweke mbangun Ark.
  
  Wong lanang iku nggereng-gereng, mripate merem-merem larane. Drake cepet-cepet sadar, njupuk gegaman kasebut lan ngetutake dheweke nganti lali. "Zombie Darah."
  
  Panjenenganipun spun watara ing siji dhengkul, siap kanggo serangan, nanging Canadian mundur konco T. rex kang ribbed padharan. sial! Upamane wong-wong mau ora mentas ngowahi dedeg piadeg, njalari lakune kurang jejeg tinimbang sadurunge. Sing bisa dideleng mung sawetara sikil sing pedhot.
  
  Kennedy pindhah menyang dheweke, ngusapake ngadeg ing jejere dheweke.
  
  "Nice geser," ngandika, swaying ngiwa lan nengen, nyoba kanggo ndeleng apa Canadian padha.
  
  Pungkasane, dheweke weruh gerakan ing antarane telung iga sing rusak lan ora percaya. "Dheweke duwe Wolves," dheweke exhaled. "Lan padha ngrusak wong-wong mau!"
  
  Kennedy geleng-geleng kepala. "Ora. Padha pecah dadi potongan-potongan, "ujare dheweke. "Lah. Delengen tas ransel. Ora ana sing ngomong kabeh bagean Odin kudu wutuh, ta?"
  
  "Lan iku luwih gampang kanggo njupuk metu ing bagean,"Drake manthuk.
  
  Dheweke arep pindhah menyang tutup pameran sabanjure nalika kabeh neraka bubar. Saka pojok kamar, liwat lawang sing ditandhani 'Vertebrate Origins', rolas banshees sing njerit mlebu. Padha hooted, padha nembak wildly, padha ngguyu kaya pembuangan overdosis ing multi-dobel Yeager ing spring break.
  
  "Wong Jerman ana ing kene." Drake ngandika garing sadurunge tiba ing lantai.
  
  Tyrannosaurus gonjang-ganjing nalika proyektil timbal nembus. Sirahe digantung, untune atos, kaya-kaya kekerasan ing sakubenge wis nesu banget nganti bisa urip maneh. Kanada mabur bali ing mega saka gore. Getih tumetes ing kabeh rahang dinosaurus. Prajurit Swedia kelangan lengen nganti sikut lan mlayu njerit.
  
  Jerman bledosan, dadi edan.
  
  Saka mburi jendhela sing paling cedhak karo Drake teka boom-boom-boom helikopter rotor blades.
  
  Ora maneh!
  
  Saka sesanti peripheral kang, Drake weruh klompok tokoh pasukan khusus nganggo klambi peteng sneaking menyang dheweke. Nalika Drake ndeleng arah kasebut, tweeter ing kupinge dadi gila.
  
  Wong lanang apik.
  
  Wong Kanada banjur nglakoni, nyebabake kekacauan. Padha bledosan metu saka ing weteng buta T. rex kang, diperlokaké furiously. Drake nyekel pundhak Kennedy.
  
  "Ngalih!" Dheweke ana ing jalur penerbangan. Dheweke nyurung Kennedy adoh nalika Alicia Miles katon. Drake ngangkat senjata, banjur weruh Milo Jerman massive nyedhaki saka kiwa.
  
  Ing sekedik jeda, telu-telune padha ngedhunake senjatane.
  
  Alicia katon kaget. "Aku ngerti sampeyan bakal melu iki, Drake, bajingan tuwa!"
  
  Milo mandheg mati ing dalane. Drake nyawang saka siji menyang liyane. "Aku kudu tetep ing Swedia, ambegan asu." Drake nyoba kanggo endhog wong gedhe ing. "Rindu asu, ya?"
  
  Peluru kasebut nembus hawa ing sakubenge tanpa nembus kepompong sing tegang.
  
  "Wektumu bakal teka," bisik Milo serak. "Kaya bocah cilik sampeyan ana, lan adhine. Lan balung Parnevik.
  
  Banjur jagad iki bali, lan Drake kanthi naluri nyulik milidetik sawise ndeleng Alicia tiba-tiba tiba ing lemah.
  
  Roket RPG nusuk weteng T-Rex, ngirim piso balung mabur ing kabeh arah. Dheweke cepet-cepet nyabrang bale, liwat salah sawijining jendela sisih. Sawise ngaso abot, ana bledosan gigantic sing guncang kamar, ngiring dening agonizing swara saka logam ambruk lan squealing joints.
  
  Pati logam nabrak tembok Museum Sejarah Nasional.
  
  Drake iki sprawled ing ndhuwur Kennedy minangka momentum helikopter kang nyebabake kanggo tabrakan menyang tembok museum, nyebabake ambruk saka lebu abot. Irunge ambruk, mbuwang lebu ing ngarep kanthi tumpukan undulating. Kokpit banjur tabrakan meh vertikal menyang tembok ambruk, lan pilot katon jerking tongkat gear ing gupuh frantic sadurunge smeared kaya fly tengen kaca ngarep dhewe.
  
  Banjur lading baling-baling kenek ... lan metu!
  
  Tumbak logam mabur nggawe zona mateni ing njero ruangan. Spike enem kaki nggawe swara dengung nalika mabur menyang Drake lan Kennedy. Tilas prajurit SAS kasebut kanthi rata lan banjur ngrasa pucuk kupinge dipotong sadurunge sabit kasebut ngiris kulit sirah Kennedy lan nyemplungake telung kaki menyang tembok paling adoh.
  
  Dhèwèké lungkrah sedhela, banjur ujug-ujug noleh. Helikopter mandheg lan ilang kacepetan. Salajengipun, piyambakipun mlebet ing sisih museum, kados Wile E. Coyote nggeser ing sisih gunung ingkang nembe tabrakan.
  
  Drake ngetung mudhun patang detik sadurunge ana crunch deafening saka heavy metal. Dheweke njupuk wayahe kanggo ndeleng sak kamar. Kanada ora break stride, sanadyan siji saka dhewe wis Cut menyang bêsik dening agul-agul rotor. Tekan ing sisih kamar, wong lanang papat karo tas ransel abot, uga Alicia lan siji pejuang tutup. Padha nguripake watara apa katon kaya mudhun Unit.
  
  Medeni ditulis ing pasuryan saka Jerman, ora ditutupi topeng. Drake ora sok dong mirsani wong ing putih lan kepingin weruh yen misi iki banget beboyo kanggo wong. Dheweke weruh pasukan khusus kanthi cepet nyedhaki dheweke; wong Swedia nyerahake kekuwatan nalika Amerika teka.
  
  Kanada nylametake awake dhewe karo Wolves! Drake nyoba kanggo munggah, nanging angel kanggo mundhakaken awak, banget goyang dening near miss lan pemandangan ngageti.
  
  Kennedy mbantu kanthi elbowing wong hard sadurunge wriggling metu saka ngisor wong, lungguh munggah lan wiping getih saka sirahe.
  
  "Pervert". - dheweke muttered ing nesu mock.
  
  Drake nempelake tangane ing kuping kanggo mungkasi getihen. Nalika dheweke mirsani, telu saka limang pasukan khusus Swedia sing isih ana nyoba nglawan Kanada minangka sing pisanan nggunakake peluncur kanggo mlumpat saka jendela sing rusak.
  
  Nanging Alicia noleh, eseman playful ing pasuryan, lan Drake ing batin cringed. Dheweke mlumpat maju lan nyapu wong-wong mau, randha ireng sing eksekusi brutal, mlengkungake prajurit sing trampil kanthi cara sing bisa nyuwil balunge kanthi gampang, lan butuh kurang saka rolas detik kanggo numpes tim kasebut.
  
  Ing wektu iku, telung Kanada wis meneng lan trampil mlumpat metu saka bangunan.
  
  Prajurit Kanada sing isih ana mbukak geni saka tutup.
  
  Tim SWAT New York ngisi wong Jerman, nyurung wong-wong mau menyang mburi kamar, ninggalake kabeh kajaba telu ing ngendi dheweke ngadeg. Telu sing isih ana, kalebu Milo, ngeculake senjata lan mlayu.
  
  Drake meringis nalika Tyrannosaurus pungkasane nyerah lan ambruk ing tumpukan balung lan bledug.
  
  Kennedy ngipat-ipati minangka Kanada papat mlumpat, cepet ngiring dening Alicia. Prajurit pungkasan ditembak ing tengkorak nalika dheweke siap mlumpat. Dheweke ambruk bali menyang kamar lan lay sprawled antarane reruntuhan kobong, mung korban liyane saka perang edan lan lomba kanggo apocalypse.
  
  
  sangalas
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Meh langsung, pikirane Drake wiwit ngevaluasi lan nganalisa. Milo nggawe sawetara kesimpulan babagan Ben lan Profesor Parnevik.
  
  Dheweke ngetokake ponsel lan mriksa kerusakan sadurunge mencet cepet.
  
  Telpon muni lan muni. Ben ora suwe, Ben...
  
  Atine krasa sumelang. Dheweke nyoba kanggo nglindhungi Ben, janji wong sing bakal oke. Yen ana apa-apa ...
  
  Swara kasebut mangsuli: "Ya?" bisik-bisik.
  
  "Ben? Opo sampean ora opo-opo? Kowe kok bisik-bisik?"
  
  "Mat, matur nuwun Gusti. Bapakku nimbali aku, aku lunga ngomong, banjur aku noleh mburi lan weruh preman loro iki ngantemi profesor. Aku mlayu nyedhaki wong-wong mau lan padha mlayu numpak sepedha motor karo sawetara liyane.
  
  "Apa dheweke njupuk profesor?"
  
  "Ngapunten, konco. Aku bakal nulungi dheweke yen aku bisa. Sialan bapakku!"
  
  "Ora! Atine Drake isih mari. "Ora salahmu, Blakey. Ora babar pisan. Apa bikers iki duwe tas ransel gedhe sing diikat ing mburi?
  
  "Sawetara iya."
  
  "Oke. Tetep nang kono."
  
  Drake njupuk ambegan jero lan nyoba kanggo nenangaké syaraf. Kanada bakal cepet-cepet munggah. Ben dodged jotosan njijiki, thanks kanggo kang rama, nanging Professor ing telek jero. "Rencanane yaiku uwal saka kene nganggo sepedha sing nunggu," ujare Kennedy, banjur katon ing kamar sampah. "Kita kudu nggoleki Dahl. Kita duwe masalah."
  
  "Mung siji?"
  
  Drake nliti karusakan sing disebabake ing museum kasebut. "Bab iki mung njeblug wektu gedhe."
  
  
  ***
  
  
  Drake ninggalake museum diubengi dening personel pemerintah. Lagi nyiyapake pos pementasan ing lawang kulon Central Park, kang sengaja ora digatèkaké nalika weruh Ben lungguh ing bench tengen saka wong. Bocahe nangis ora bisa dikendhaleni. Saiki apa? Kennedy mlayu ing sadawane suket ing jejere.
  
  "Iki Karin," mripate Ben rame kaya Air Terjun Niagara. "Aku ngirim email marang dheweke kanggo takon kepiye carane dheweke melu Valkyries lan entuk ... entuk MPEG iki ... kanggo nanggepi."
  
  Dheweke nguripake laptop supaya bisa ndeleng. File video cilik katon ing layar, muter maneh. Klip kasebut kira-kira telung puluh detik.
  
  Bingkai beku ireng-putih nuduhake gambar burem adhine Ben, Karin, nggandhol limply ing tangan wong loro gemuk, topeng. Noda peteng sing mung bisa dadi getih diolesake ing bathuk lan cangkeme. Wong katelu ngangkat raine menyang kamera, bengok-bengok nganggo logat Jerman sing kandel.
  
  "Dheweke nolak, bocah cilik, nanging yakin manawa kita bakal mulang dheweke kepiye bodho sajrone sawetara minggu sabanjure!" Wong lanang goyangake driji, idu nyemprotake saka tutuk. "Aja nulungi, bocah cilik. Stop nyerang wong-wong mau.... issss.... Yen mengkono, sampeyan bakal bali dheweke aman lan swara "- ngguyu ora nyenengake. "Luwih utawa kurang".
  
  Fragmen wiwit mbaleni dhewe.
  
  "Dheweke dadi Dan," ujare Ben. "Kepengin mbukak sekolah pencak silat dhewe. Aku ora ngira yen ana wong sing bisa ngalahake dheweke, mbah-mbahku.
  
  Drake ngrangkul Ben nalika kanca enome pecah. Pandangane, digatekake dening Kennedy nanging ora ditujokake kanggo dheweke, kebak gething ing medan perang.
  
  
  PULUH
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Abel Frey, perancang busana sing misuwur ing donya, multimillionaire lan pemilik saka pesta 24 jam Chateau-La Verein sing kondhang, lungguh ing mburi panggung ing Madison Square Garden lan mirsani antek-anteke sing mlaku-mlaku kaya parasit sing ngemot gratis.
  
  Sajrone solstice utawa wektu mudhun, dheweke nyedhiyakake dheweke ing omah Alpine sing akeh - kabeh saka model sing misuwur ing donya, nganti kru lampu lan personel keamanan - pesta kasebut ora mandheg nganti pirang-pirang minggu. Nanging nalika tur diterusake lan jenenge Frey dadi sorotan, wong-wong mau padha repot-repot lan repot lan nglayani saben kepinginan.
  
  Adegan iki njupuk wangun. Kucing mlayu setengah rampung. Desainer cahya dheweke kerja bareng karo tim The Garden kanggo nggawe rencana sihir sing saling hormat: jadwal lampu lan swara sing disinkronake kanggo pertunjukan rong jam.
  
  Frey dimaksudaké kanggo sengit iku lan nggawe bajingan kringet lan miwiti maneh.
  
  Supermodel mlaku bolak-balik ing macem-macem tahap undress. Backstage ing fashion show ana ngelawan saka pertunjukan panggung-sampeyan mbutuhake materi kurang, ora luwih-lan model-model iki-paling ora wong-wong sing manggon karo dheweke ing La Vereina-ngerti dheweke wis weruh kabeh sadurunge tho.
  
  Dheweke nyengkuyung exhibitionism. Ing kasunyatan, dheweke nuntut. Wedi curbed wong-wong mau, brutes iki. Wedi, srakah lan rakus, lan kabeh dosa umum liyane sing nggandhengake wong lanang lan wadon biasa menyang wong sing duwe kekuwatan lan kasugihan - saka pedagang permen Victoria's Secret nganti patung es Eropa Timur lan para abdine liyane sing begja - saben wong ngeluh. wong nyedhot getih.
  
  Frey weruh Milo nembus badan nikah. Aku weruh carane model shied adoh saka wong ora sopan kejem. Aku mesem ing jero critane sing jelas.
  
  Milo katon ora seneng. "Mbalik kana!" Dheweke manthuk menyang kantor seluler sementara Frey.
  
  Raine Frey atos nalika lagi piyambakan. "Ana apa?"
  
  "Apa sing ora kedadeyan? Kita kelangan helikopter. Aku creaked metu saka ana karo wong lanang loro. Dheweke duwe SWAT, SGG, bajingan Drake lan sawetara asu liyane. Neraka ana ing kono, wong." Intonasi Amerika Milo secara harfiah ngrusak kuping Frey sing luwih budaya. Kéwan iki mung nyebat "wong".
  
  "Splinting?"
  
  "Kalah karo sundel bareback, Miles." Milo nyengir.
  
  "Apa wong Kanada entuk?" Frey nggegem lengen kursine kanthi nesu, njalari dheweke kleru.
  
  Milo ethok-ethok ora nggatekake, ngiyanati rasa kuwatir batine. Egois Frey mbengkongake dhadhane. "Dasar bajingan sing ora ana gunane!" mbengok banter nganti Milo pingsan. "Kowe bajingan sing ora ana gunane kalah karo pasukan jaranan!"
  
  Saliva mabur saka lambene Frey, splattering meja misahake. "Apa kowe ngerti suwene aku ngenteni wektu iki? Wektu iki? Lan sampeyan?"
  
  Ora bisa ngendhaleni awake dhewe, dheweke nabrak komando Amerika ing raine. Milo noleh sirahe lan pipine dadi abang, nanging dheweke ora nanggapi kanthi cara liya.
  
  Frey meksa kepompong kalem sing paling dhuwur kanggo nutupi dheweke. "Uripku," ujare kanthi upaya paling gedhe sing dheweke ngerti mung bisa ditindakake dening wong sing lair, "wis darmabakti - ora, darmabakti - kanggo nggoleki Makam iki ... Makam Dewata iki. Aku bakal ngeterake wong-wong mau - sepotong demi sepotong - menyang kastilku. "Aku sing dadi panguwasa," ujare karo ngacungake tangan menyang lawang, "lan aku ora ateges panguwasa wong bodho iki. Aku bisa njaluk limang supermodel kanggo jancok njaga keamanan paling cendhak mung amarga aku duwe idea. Aku bisa nggawe wong apik perang nganti mati ing arena perangku, nanging ora ndadekake aku dadi panguwasa. Ngerti?"
  
  Swara Frey ngetokaké kaunggulan intelektual. Milo manthuk, nanging mripate kosong. Frey njupuk iki minangka bodho. Dheweke ngempet.
  
  "Lha, apa maneh sing sampeyan duwe kanggo kula?"
  
  "Iki". Milo ngadeg lan nutul keyboard laptop Frey sawetara detik. Siaran langsung wis muncul, fokus ing wilayah cedhak Museum Sejarah Nasional.
  
  "Kita duwe wong sing dadi kru televisi. Dheweke ndeleng Drake, wanita lan bocah lanang - Ben Blake. Iki uga ninggalake SPECIAL lan kabeh SGG liyane, lan deleng, aku percaya iki, "dheweke nutul layar kanthi entheng, ninggalake noda kringet sing ora dikarepake lan Gusti Allah ngerti apa maneh, "iki tim SAS."
  
  "Sampeyan percaya..." ujare Frey. "Apa sampeyan nyoba ngandhani yen kita saiki duwe balapan multiras ing tangan kita? Lan kita ora duwe sumber daya paling gedhe maneh. Dheweke ngempet. "Ora mung mbantu kita nganti saiki."
  
  Milo mesam-mesem rahasia karo bose. "Sampeyan ngerti iku."
  
  "Ya wis. pacarmu. Dheweke minangka aset paling apik lan wektune wis cedhak. Muga-muga dheweke kelingan karo sapa sing dilapurake."
  
  "Iku luwih akeh babagan dhuwit sing bakal dieling-eling," ujare Milo kanthi wawasan sing apik.
  
  Mripat Frey sumunar lan kelip-kelip asu katon ing mripate. "Hm. Aku ora bakal lali iki."
  
  "Kita uga duwe adhine Ben Blake. Ketoke kucing liar."
  
  "Nggih. Kirimi dheweke menyang Kastil. Enggal kita bali mrana." Dheweke nggawe ngaso. "Enteni... Ngenteni... Wong wadon iku karo Drake. Sapa dheweke?"
  
  Milo nyinaoni raine lan ngangkat bahu. "Aku ora ngerti".
  
  "Inggih, golekana!"
  
  Milo nyeluk kru TV. "Gunakake piranti lunak pangenalan rai ing wanita Drake," dheweke nggereng.
  
  Sawise patang menit meneng, dheweke entuk wangsulan. "Kennedy Moore," dheweke marang Frey. "Pulisi New York"
  
  "Ya wis. YA. Aku ora tau lali bab debauchery. Minggir, Milo. Ayo kula kerja."
  
  Frey nggoleki judhul ing Google lan ngetutake sawetara tautan. Kurang saka sepuluh menit dheweke ngerti kabeh, lan esemane dadi lebar lan luwih keblinger. Kuman saka gagasan gedhe tuwuh ing pikirane sawise pubertas.
  
  "Kennedy Moore," dheweke ora bisa nolak nerangake marang infantri, "iku salah siji sing paling apik ing New York. Dheweke saiki cuti paksa. Dheweke nangkep polisi reged lan dikirim menyang kunjara. Keyakinan kasebut nyebabake sawetara wong sing dibantu dheweke dibebasake, ana hubungane karo bukti sing rusak. Frey ngaso. "Negara terbelakang apa sing bakal ngetrapake sistem kaya iki, Milo?"
  
  "USA," Preman dheweke ngerti apa sing dikarepake saka dheweke.
  
  "Inggih, pengacara sing apik banget njamin mbebasake wong sing jenenge Thomas Kaleb, "pembunuh berantai paling awon ing sajarah Amerika Serikat Lor," kaya sing kasebut ing kene. Kula, kula. Enak njijiki. Rungokna!
  
  'Kaleb mbukak mata korban, nggunakake stapler kanggo njupuk klip liwat tlapukan lan bathuk, banjur meksa serangga urip mudhun tenggorokan, meksa wong-wong mau kanggo ngunyah lan ngulu nganti padha keselak mati.' Frey mandeng Milo karo mripate amba. "Aku bakal ngomong kaya mangan ing McDonald's."
  
  Milo ora mesem. "Dheweke minangka pembunuh wong sing ora salah," ujare. "Komedi ora cocog karo pembunuhan."
  
  Frey mesem marang dheweke. "Sampeyan mateni wong sing ora salah, ta?"
  
  "Mung nalika nindakake tugasku. Aku prajurit."
  
  "Hmm, nggih, garis sing apik, ta? Ora masalah. Ayo bali menyang karya saiki. Kaleb iki wis matèni loro liyane lugu wiwit dibebasake. Aku bakal ngomong asil sing jelas saka doktrin etika lan set nilai moral, eh, Milo? Apa wae, Kaleb iki saiki wis ilang."
  
  Sirahe Milo nyentak menyang layar laptop, nyedhaki Kennedy Moore. "Loro maneh?"
  
  Saiki Frey ngguyu. "Ha, ha. Sampeyan ora bodho banget ora ngerti iki, ta? Bayangna kasusahane. Bayangna dheweke sengsara!"
  
  Milo kejiret lan, sanajan awake dhewe, ndhelikake untune kaya bruwang kutub sing nyuwek-nyuwek tangkapan pisanan ing dina iku.
  
  "Aku duwe rencana". Frey cekikikan seneng. "Wah... aku duwe rencana."
  
  
  Rolipuluh siji
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Markas seluler dadi huru-hara. Drake, Kennedy, lan Ben ngetutake Thorsten Dahl lan komandan Pasukan Khusus sing nesu munggah ing undhak-undhakan lan ngliwati keributan kasebut. Dheweke mlaku liwat rong kompartemen sadurunge mandheg ing kasepen relatif sing diwenehake dening alcove ing mburi gudang logam.
  
  "Kita entuk telpon," komandan pasukan khusus mbuwang senjata kanthi nesu. "Kita entuk telpon lan limalas menit mengko telu wong lanangku mati! Apa...?"
  
  "Mung telu?" pitakone Dahl. "Kita kalah enem. Respect mbutuhake wektu sing dibutuhake. "...
  
  "Fock respect," wong SWAT ngamuk. "Sampeyan trespassing ing wilayahku, bajingan Inggris. Kowe pancen ala kaya teroris!"
  
  Drake ngangkat tangane. "Sejatine aku iki wong Inggris bajingan. Wong bodho iki wong Swedia."
  
  Wong Amerika katon bingung. Drake ngencengi pundhake Ben. Dheweke ngrasakake wong lanang iku gemeter. "Kita nulungi," ujare marang wong pasukan khusus. "Dheweke nulungi. Bisa uga luwih elek."
  
  Banjur, nalika takdir nurunake palu ironis, ana swara peluru sing nggegirisi ing markas. Kabeh padha tiba ing lantai. Swara metalik mumbul ing tembok wetan. Sadurunge tembak rampung, komandan pasukan khusus ngadeg. "Iku anti peluru," ngandika karo sethitik isin.
  
  "Kita kudu lunga," Drake nggoleki Kennedy, nanging ora bisa nemokake dheweke.
  
  "Ing baris geni?" wong pasukan khusus ngandika. "Sampeyan kuwi sapa?"
  
  "Ora perusahaan utawa peluru sing kuwatir," ujare Drake. "Iki minangka granat sing didorong roket sing bakal diterusake."
  
  Prudence dictated evakuasi. Drake metu pas wektune weruh wong-wong ireng lan putih mlaku-mlaku njerit-njerit menyang arah peluru.
  
  Dheweke nggoleki Kennedy maneh, nanging dheweke katon ilang.
  
  Banjur dumadakan katon pasuryan anyar ing antarane wong-wong mau. Kepala Biro, miturut insignia lintang telu lan, kaya-kaya ora cukup, nyurung dheweke, yaiku wong sing nganggo bintang lima sing langka saka komisioner polisi. Drake langsung ngerti yen iki wong sing kudu diajak ngobrol. Komisioner polisi melu perang nglawan terorisme.
  
  Radio komandan pasukan khusus bengok-bengok: "Cetha kabeh. Ana gegaman remot kontrol kene ing gendheng. Iki herring abang."
  
  "Bajingan!" Drake ngira yen wong Kanada lan Jerman terus maju karo para tahanan.
  
  Thorsten Dahl marang wong anyar. "Sampeyan kudu ngomong karo Menteri Negaraku."
  
  "Pekerjaan wis rampung," ujare komisioner. "Sampeyan bakal metu saka kene."
  
  "Ora, ngenteni," Drake wiwit, kanthi fisik nyegah Ben supaya ora cepet-cepet maju. "Kowe ora paham...."
  
  "Ora, ora," ujare komisioner kanthi untu sing klenting. "Aku ora ngerti. Lan maksudku sampeyan lunga saka kene, menyang Washington, DC. Capitol Hill pengin Piece saka sampeyan, lan Mugi padha njupuk ing chunks amba. "
  
  
  ***
  
  
  Penerbangan kasebut suwene sangang puluh menit. Drake kuwatir babagan ilang misterius Kennedy nganti dheweke muncul maneh nalika pesawat arep mabur.
  
  Dheweke mlayu mudhun ing lorong, ambegan.
  
  "Aku panginten kita ilang sampeyan," Drake ngandika. Dheweke ngrasa lega banget, nanging nyoba tetep entheng.
  
  Kennedy ora mangsuli. Nanging, dheweke lungguh ing kursi jendhela, adoh saka obrolan. Drake ngadeg kanggo neliti, nanging mandheg nalika dheweke narik adoh saka dheweke, pasuryane putih kaya alabaster.
  
  Ing ngendi dheweke lan apa sing kedadeyan ing kana?
  
  Ora ana telpon utawa email sing diidini sajrone penerbangan kasebut. Ora ana televisi. Padha mabur ing kasepen; sawetara pengawal nonton tanpa ngganggu.
  
  Drake bisa ngeculake dheweke. Latihan SAS mbutuhake jam, dina lan wulan ngenteni. Kanggo preparation saka. Kanggo pengamatan. Kanggo dheweke, jam bisa mabur kanthi milidetik. Ing sawijining wektu, dheweke ditawani alkohol ing botol plastik cilik iki lan Drake ragu-ragu luwih saka sedhela.
  
  Wiski cemlorot, amulet amber saka bilai, gegaman pilihan pungkasan wektu dadi angel-nalika Alison lunga. Dheweke ngelingi rasa lara, putus asa, nanging pandhangane tetep ana ing dheweke.
  
  "Ora ana kene, matur nuwun." Ben waspada arep ngusir bojone. "We are Mountain Dew. Gawanen."
  
  Ben malah nyoba kanggo njaluk Drake metu saka negara iki kanthi nyamar dadi Geek. Dhèwèké mèlu metu ing lorong, nonton presenter, swaying, bali menyang panggonan dheweke. "Ing jargon para sedulur Amerika, aku mesthi bakal melu!"
  
  Raine dadi abang nalika nyonya rumah mbalikke karo kaget. Sawise sawetara detik dheweke kandha, "Iki dudu udara Hooters, bayi."
  
  Ben klelep maneh ing kursine. "Cepet".
  
  Drake geleng-geleng kepala. "Kesehatanmu, buk. Sirahmu sing terus-terusan dadi pangeling-eling yen aku ora seumuran karo kowe."
  
  "Omong kosong".
  
  "Serius - matur nuwun."
  
  "Aja kuwatir".
  
  "Lan Karin - dheweke bakal apik. Aku janji."
  
  "Kepiye sampeyan bisa janji, Matt?"
  
  Drake mandheg. Sing diungkapake yaiku komitmen bawaan kanggo mbantu wong sing butuh, dudu keputusan sing jelas saka prajurit.
  
  "Dheweke ora bakal nglarani dheweke," ujare. "Lan ora suwe, kita bakal duwe pitulung luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake."
  
  "Kepiye sampeyan ngerti yen dheweke ora bakal natoni dheweke?"
  
  Drake mendesah. "Oke, oke, iki minangka tebakan sing dididik. Yen dheweke pengin dheweke mati, dheweke bakal langsung mateni dheweke, ta? Ora ana pampering. Nanging padha ora. Dadi..."
  
  "Ya?"
  
  "Wong-wong Jerman butuh dheweke. Dheweke bakal tetep urip." Drake ngerti dheweke bisa nggawa dheweke menyang interogasi sing kapisah utawa sing luwih konvensional - menyang bos kaya diktator sing seneng dominasi saben acara. Swara taun, Drake jatuh cinta karo jinis tiran iki. Otoritarianisme dheweke mesthi menehi kesempatan kaping pindho kanggo wong sing apik.
  
  Ben kepeksa mesem. Drake felt pesawat wiwit mudhun lan wiwit maneh kasunyatan ing sirahe. Kanthi tim cilik sing ambruk, dheweke kudu luwih maju lan nglindhungi dheweke.
  
  
  ***
  
  
  Ing rong menit saka pesawat, Drake, Ben, Kennedy lan Dahl digawa liwat sawetara lawang, munggah eskalator sepi, mudhun lorong plush diantrekake karo panel biru kandel, lan pungkasanipun liwat lawang abot sing Drake weruh wis thoughtfully dikunci konco. wong-wong mau.
  
  Padha ketemu piyambak ing kelas siji, Lounge kelas kapisan, kosong kajaba kanggo awake dhewe lan wolung liyane: limang pengawal bersenjata lan telung cocog-loro wadon lan wong lawas.
  
  Wong lanang kuwi maju. "Jonathan Gates," ujare lirih. "Menteri Pertahanan."
  
  Drake ngerasa panik mendadak. Gusti, wong iki mega-kuat, bisa uga kaping lima utawa enem ing baris kanggo presiden. Dhèwèké ambruk lan maju, nggatèkaké obahé para pengawal sing maju, banjur njembarake tangané.
  
  "Kabeh kanca ing kene," ujare. "Paling ora... Aku mikir."
  
  "Aku yakin sampeyan bener." Menteri Pertahanan maju lan ngacungake tangane. "Kanggo ngirit wektu, aku wis nganyari. Amerika Serikat gelem lan bisa mbantu. Aku mrene kanggo... nggampangake... pitulungan iki."
  
  Salah siji wong wadon menehi wong ngombe. Dheweke duwe rambut ireng, mripat sing piercing, lan umure umur seket taun, kanthi garis kuwatir cukup kandel kanggo ndhelikake rahasia negara lan cara ora nggatekake para pengawal sing ngomong babagan rasa ora nyaman karo dheweke.
  
  Omben-ombene rada nglebur es. Drake lan Ben tetep cedhak Gates, ngombe ombenan diet. Kennedy mlaku menyang jendhela, swirling anggur lan looking metu ing pesawat taxiing, ketoke ilang ing pikirane. Thorsten Dahl klelep ing kursi sing nyaman karo Evian, basa awak sing dipilih ora ngancam.
  
  "Dhik," Ben ngomong. "Apa sampeyan bisa mbantu dheweke?"
  
  "CIA wis ngubungi Interpol, nanging kita durung duwe petunjuk babagan Jerman." Sawise sawetara wektu, nyathet kasusahan Ben lan upaya sing ditindakake kanggo nyedhaki anggota Kongres, sekretaris kasebut nambahake: "Kita nyoba, Nak. Kita bakal nemokake dheweke."
  
  "Wong tuwaku durung ngerti." Ben ora sengaja nyawang HP-ne. "Nanging ora bakal suwe-"
  
  Saiki wong wadon liyane jumangkah maju - individu ceria, manteb ing ati, luwih enom, ing saben cara ngelingi mantan Mrs Sekretaris Negara mangsa, predator nyata utawa, minangka Drake marang piyambak, versi politik saka Alicia Miles.
  
  "Negaraku pancen ora realistis, Pak Dahl, Pak Drake. Kita ngerti yen kita wis ketinggalan, lan kita ngerti apa taruhane. Tim SAS sampeyan wis diresiki kanggo operasi. SGG ugi. Kita duwe tim Delta siap mbantu. Tambah nomer wae..." Dheweke ngoyang-oyang drijine. "Koordinat".
  
  "Lan Profesor Parnevik?" Dahl ngomong sepisanan. "Apa kabar babagan wong Kanada?"
  
  "Warrants lagi ditanggepi," sekretaris ngandika sethitik kaku. "Iki kahanan diplomatik-"
  
  "Ora!" Drake mbengok, banjur ambegan kanggo nenangake awake dhewe. "Mboten, Pak. Iki pendekatan sing salah. Iki diluncurake ... apa? ... telung dina kepungkur? Wektu iku kabeh ing kene, utamane saiki. Sawetara dina sabanjure, "ujare," ujare, "ing ngendi kita menang utawa kalah."
  
  Sekretaris Gates menehi tampilan kaget. "Aku krungu sampeyan isih duwe sawetara prajurit ing sampeyan, Drake. Nanging ora amarga reaksi iki.
  
  "Aku ngalih antarane prajurit lan sipil yen cocog," Drake shrugged. "Manfaat dadi mantan prajurit."
  
  "Ya wis. Ya, yen sampeyan rumangsa luwih apik, jaminan ora bakal mbantu. Colby Taylor ilang saka omah gedhong Kanada bebarengan karo karyawane. Pendhaftaran guess iku wis ngrancang iki kanggo dangu lan ngalih menyang sawetara contingencies wis diatur. Intine - dheweke ora ana ing kothak."
  
  Drake nutup mripate. "Ana kabar apik?"
  
  Wong wadon enom ngomong. "Inggih, kita nawakake kabeh sumber daya Perpustakaan Kongres kanggo mbantu riset sampeyan." Mripate mencorong. "Perpustakaan paling gedhe ing donya. Telung puluh loro yuta buku. Cetakan langka. Lan Pustaka Digital Dunia.
  
  Ben nyawang dheweke kaya-kaya wis setuju melu kontes cosplay Putri Leia. "Kabeh sumber daya? Dadi - kanthi teoritis - sampeyan bisa nemtokake Jerman sing kepengin banget karo mitologi Norse? Sampeyan bisa uga nemokake teks babagan Odin lan makam para Dewa iki. Apa sing ora ana ing internet?"
  
  "Sampeyan bisa, mung tutul tombol," wong wadon ngandika. "Lan, yen gagal, kita duwe pustakawan sing lawas banget."
  
  Mripate Ben padhang karo pangarep-arep nalika nyawang Matt. "Nggawa kita mrana."
  
  
  ***
  
  
  Perpustakaan Kongres mbukak kanggo wong-wong mau ing wayah esuk banget. Lampu urip, staf sing enten, perpustakaan paling gedhe ing donya mesthi kesengsem. Kaping pisanan, arsitektur lan rasa papan kasebut ngelingake Drake menyang museum, nanging nalika dheweke ndeleng barisan lemari buku lan loteng maca bunder, dheweke banjur ngrasakake swasana ngurmati kawruh kuno, lan swasana owah-owahan sing cocog karo lingkungane.
  
  Nalika Drake nglampahi sawetara wektu ngumbara ing koridor, Ben ora mbuwang wektu kanggo nyilem riset. Dheweke nyelinep menyang balkon, ngisi laptop lan ngirim komandan pasukan khusus Swedia kanggo nggoleki kopi lan cookie.
  
  "Panggonan sing apik," ujare Drake karo muter-muter. "Aku rumangsa Nicolas Cage bisa metu kapan wae."
  
  Ben njepit irunge. "Aku ora ngerti arep miwiti saka ngendi," dheweke ngakoni. "Sirahku iki lumbung, konco."
  
  Thorsten Dahl nutul pager sing ngubengi loteng. "Miwiti karo apa sing sampeyan ngerti," ujare ing nada Oxford sing sinau. "Miwiti karo legenda."
  
  "Bener. Nah, kita ngerti puisi iki. Cukup akeh ujar manawa sapa sing ngrusak kuburan para Dewa bakal nggawa geni neraka ing Bumi. Lan iku geni, secara harfiah. Planet kita bakal kobong. Kita uga ngerti manawa legenda iki duwe paralel sejarah sing unik karo legenda liyane sing ana gandhengane sing ditulis babagan Dewa liyane.
  
  "Apa kita ora ngerti," ujare Dahl, "kenapa? Utawa carane?"
  
  "Api," Drake ngandika tajam. "Wong lanang mung ngomong ngono."
  
  Ben nutup mripate. Dahl noleh marang Drake karo mesem kenceng. "Iki diarani brainstorming," ujare. "Nganalisis fakta asring mbantu mbukak bebener. Maksudku kepiye kedadeyan bencana. Mangga nulungi utawa lunga."
  
  Drake nyruput kopi lan tetep meneng. Wong loro iki ilang wong lan pantes papan. Dheweke mlaku munggah ing pager lan nyawang maneh, mripate ngubengi ruangan bunder, nyathet posisi staf lan agen Amerika. Kennedy lungguh rong lantai ing ngisor iki, nesu-nesu nutul laptop, diisolasi dening dheweke dhewe... apa? Drake mikir. kaluputan? Wedi? Depresi? Dheweke ngerti kabeh babagan iki, lan dheweke ora bakal miwiti nginjil.
  
  "Legenda kasebut," ujare Ben, "nuduhake yen salah sijine najisake kuburan Odin bakal miwiti aliran kali geni. Aku bakal ujar manawa iki penting kanggo ngerti apa wae ing kene.
  
  Drake mrengut nalika kenangan anyar dheweke muncul. Kali geni? Dheweke weruh.
  
  Nanging ing ngendi?
  
  "Kok kowe ngomong ngono?" pitakone. "Kali Geni?"
  
  "Ora ngerti. Mungkin amarga aku wis kesel ngomong 'neraka njeblug' lan 'akhire wis cedhak'. Aku rumangsa kaya trailer film Hollywood."
  
  "Dadi sampeyan ngoyak kali geni?" Dahl ngangkat alis. "Kaya lava?"
  
  "Ora, tunggu," Drake nyentak driji. "Ya wis! Supervolcano! Ing... ing Islandia, ta?" Dheweke ndeleng wong Swedia kanggo konfirmasi.
  
  "Deleng, mung amarga aku wong Skandinavia ora ateges aku"
  
  "Inggih". Ing wayahe, Asisten Muda Sekretaris Pertahanan wujud saka mburi lemari buku sing cedhak. "Ing sisih kidul-wétan Islandia. Kabeh jagad ngerti babagan iki. Sawise maca studi pamrentah sing anyar, aku mikir iki minangka supervolcano kaping pitu sing ana.
  
  "Sing paling misuwur ing Yellowstone Park," Ben ngandika.
  
  "Nanging apa Supervolcano nyebabake ancaman kaya ngono?" Drake takon. "Utawa iki mitos Hollywood liyane?"
  
  Ben lan asisten sekretaris manthuk-manthuk. "Istilah 'kepunahan spesies' ora kakehan ing konteks iki," ujare asisten kasebut. "Riset ngandhani yen rong erupsi supervolkanik sadurunge bertepatan karo rong kepunahan massal sing wis kedadeyan ing planet kita. Kapindho, mesthi, dinosaurus.
  
  "Kebetulan pira?" Drake takon.
  
  "Dadi cedhak yen yen kedadeyan sepisan, sampeyan bakal kaget. Nanging kaping pindho? Ayo..."
  
  "Cepet".
  
  Ben ngangkat tangane ing udhara. "Lah, kita lagi nyimpang ing kene. Sing dibutuhake yaiku ngemot Odin kanthi omong kosong. Dheweke nyorot sawetara judhul ing layar. "Iki, iki lan wow ¸ mesthi iki. Voluspa - ngendi Odin ngomong babagan rapat karo Seer.
  
  "Kunjungan?" Drake nggawe grimis. "Viking porno, ya?"
  
  Asisten leaned liwat Ben lan menet sawetara tombol, ngetik sandhi lan ngetik baris. Pantsuit dheweke minangka kebalikan saka setelan Kennedy, dirancang kanthi apik kanggo nyorot tokoh tinimbang ndhelikake. Ben mripate merem, masalahe dilalekake sedhela.
  
  Drake muni, "Buang bakat."
  
  Ben menehi driji tengah nalika asisten ngadeg. Untunge, dheweke ora weruh dheweke. "Dheweke bakal digawa menyang sampeyan sajrone limang menit," ujare.
  
  "Matur nuwun, Bu." Drake ragu-ragu. "Ngapunten, kula mboten ngertos jeneng panjenengan."
  
  "Panggil aku Hayden," dheweke ngandika.
  
  Buku-buku kasebut diselehake ing jejere Ben sawetara menit, lan dheweke langsung milih sing jenenge Voluspa, dheweke mbukak kaca-kaca kaya wong kesurupan; kaya kewan mambu getih. Dahl milih volume liyane, Drake - katelu. Hayden lungguh ing jejere Ben, sinau teks karo dheweke.
  
  Banjur Ben bengok-bengok, "Eureka! Aku duwe!" Link ilang. Iku Heidi! Sialan Heidi! Buku iki nderek, lan aku ngutip, "perjalanan peramal favorit Odin, Heidi."
  
  "Kaya ing buku bocah-bocah?" Dahl temenan kelingan jaman sekolah.
  
  Drake mung katon bingung. "A? Aku luwih saka jinis Heidi Klum.
  
  "Ya, buku bocah! Aku percaya yen legenda Heidi lan crita lelungan dheweke mesthi wis berkembang ing pirang-pirang taun saka saga Norse dadi mitos Norse, lan banjur penulis saka Swiss mutusake nggunakake dongeng kasebut minangka basis kanggo buku bocah-bocah.
  
  "Lha, apa sing diomongake?" Drake ngrasa jantunge deg-degan.
  
  Ben diwaca sedhela. "Oh, sing ngomong akeh," sambunge cepet-cepet. "Sing apik banget ngomong kabeh."
  
  
  PALIWUS
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Kennedy Moore lungguh mandeng ing layar komputer, ora weruh apa-apa, lan mikir bab carane nggiling urip ing jempol, iku ateges mung bal tenis kang diapusi dening master. A muter cilik ngowahi nasibe, sawetara giliran sing ora dikarepke ngirim sampeyan menyang spiral saka timer karusakan, banjur sawetara dina tumindak cepet-dileksanakke nggawa sampeyan bali menyang game.
  
  Dheweke rumangsa semangat ing dalan menyang New York, luwih apik sawise kegilaan museum. Dheweke seneng karo awake dhewe lan bisa uga rada seneng karo Matt Drake.
  
  Carane perverse, dheweke ngandika dhéwé. Nanging banjur, apa ora ana wong sing ujar manawa saka kesulitan gedhe, kemajuan gedhe? Mergo ngono.
  
  Profesor banjur diculik. Adhine Ben Blake wis diculik. Lan Kennedy mlaku kanthi mantep menyang markas seluler iki, tumuju terus lan sepisan maneh nyemplungake game kasebut, pikirane fokus kanggo nggawe kebingungan.
  
  Banjur, nalika dheweke wiwit munggah ing undhak-undhakan, Lipkind dadi wujud saka wong akeh lan mandheg kanthi cepet.
  
  "Kapten?"
  
  "Hai Moore. Kita kudu ngomong ".
  
  "Ayo mlebu," Kennedy nglambai menyang markas, "kita bisa nggunakake bantuan sampeyan."
  
  "Uh, uh. Ora. Iku ora amarga saka museum, Moore. Kapal penjelajah ana ing arah kasebut.
  
  Dheweke pindhah liwat wong akeh, bali tegang saiki ndeleng dheweke kaya tuduhan bisu. Kennedy kudu cepet-cepet nyekel.
  
  "Apa ... apa sing kedadeyan, kapten?"
  
  "Mlebu."
  
  Kapal penjelajah kosong kajaba wong loro. Swara ing dalan wis surem, acara-acara sing nggegirisi ing njaba saiki wis dikunci luwih adoh tinimbang kabecikan sosialita sing arep pesta.
  
  Kennedy setengah noleh ing kursi kanggo ngadhepi Lipkind. "Aja kandha...aja kandha..." A bongkahan ing tenggorokan ndadekake Lipkind ilang ekspresine, ngandhani kabeh sadurunge tembung ninggalake lambé.
  
  Nanging padha tiba, lan saben tembung minangka tetes racun ing jiwane sing wis ireng.
  
  "Kaleb nyerang maneh. Kita duwe wektu tundha sewulan - banjur wingi sore entuk telpon. Wong wedok... ahh... cah Nevada," swarane serak. "Anyar ing kutha. Mahasiswa."
  
  "Ora. Mangga..."
  
  "Aku pengin sampeyan ngerti saiki, sadurunge sampeyan krungu telek tikus."
  
  "Ora".
  
  "Ngapunten, Moore."
  
  "Aku arep bali. Ayo kula bali, Lipkind. Ayo kula mlebu. "
  
  "Nyuwun pangapunten".
  
  "Aku bisa nulungi kowe. Iki tugasku. uripku."
  
  Lipkind nggigit lambe ngisor, tandane stres. "Durung. Malah yen aku pengin, panguwasa ora bakal nyetujoni. Ngerti."
  
  "Apa aku kudu? Wiwit kapan aku bisa ngerti pikirane politisi? Saben uwong ing politik iku bajingan, Lipkind, lan wiwit kapan dheweke miwiti nindakake perkara sing bener? "
  
  "Sampeyan nyekel aku," grumbulan Lipkind ngiyanati atine. "Nanging pesenan, kaya sing dikandhakake, minangka pesenan. Lan aku ora diganti."
  
  "Lipkind, iki ... ngrusak aku."
  
  Dheweke ngulu garing. "Wenehi wektu. Kowe arep bali".
  
  "Ora aku sing peduli, sial! Iki korbane kurang ajar! kulawargane!"
  
  "Aku uga mikir, Moore. Percaya aku."
  
  Sawise sawetara wektu dheweke takon, "Endi?" Iku kabeh sing bisa ditindakake, kabeh sing bisa dijaluk, kabeh sing bisa dipikirake.
  
  "Moore. Ing kene sampeyan ora kudu mbayar paukuman. Sampeyan ora salah yen wong iki psikopat sing kurang ajar."
  
  "Endi?" - Aku takon.
  
  Lipkind ngerti apa sing dibutuhake lan ngandhani papan kasebut.
  
  
  ***
  
  
  Bukak situs konstruksi. Telung blok ing sisih kidul Ground Zero. Pangembang kasebut diarani Silke Holdings.
  
  Kennedy ketemu TKP ing rong puluh menit, ngeweruhi tape fluttering ing lantai papat saka bangunan mbukak lan ngirim mendhoan. Dheweke ngadeg ing ngarep gedhong, nyawang munggah karo mripat tanpa jiwa. Panggonan iki sepi-isih dadi TKP aktif-nanging wis pungkasan ana lan kedadean kedaden luwih saka 24 jam kepungkur.
  
  Kennedy nendhang lebu, banjur metu menyang situs konstruksi. Dheweke mlaku munggah ing undhak-undhakan beton mbukak ing sisih bangunan menyang lantai papat lan menyang slab beton.
  
  Angin banter nyeret bluse sing longgar. Yen rambute ora disisir nganggo pita sing kuwat, mesthine bakal mabur kaya barang sing kesurupan. Telung tampilan New York mbukak sadurunge dheweke, nyebabake dheweke ngelu - kondisi sing wis nate ngalami kabeh urip, nanging anehe, mung saiki dieling-eling.
  
  Nanging dheweke munggah Yggdrasil, Wit Donya.
  
  Banjur ora mumet.
  
  Iki ngelingake dheweke babagan kasus Odin lan khususe Matt Drake. Dheweke kepengin bali menyang dheweke, nanging dheweke ora yakin yen dheweke duwe keberanian.
  
  Dheweke ventured liwat slab mbledug, Nyingkiri tumpukan reruntuhan lan piranti kontraktor. Angin nyeret lengen lan kathoke, njalari abuh amarga keluwihan bahan. Dheweke mandheg ora adoh saka papan sing wis diterangake dening Lipkind babagan lokasi awak. Beda karo televisi populer, awak ora ditandhani karo kapur - lagi difoto, banjur lokasi sing tepat diukur saka macem-macem titik tetep.
  
  Apa wae, dheweke mung kudu ana ing kana. Mlengkung, sumungkem, nutup mripat lan ndedonga.
  
  Lan kabeh kesusu bali. Kaya setan sing tiba saka swarga. Kaya penciptaan malaikat agung, kabeh katon ing pikirane. Wayahe dheweke weruh Chuck Walker pocketing ton dhuwit reged. Swarane paluning hakim mratelakake lupute. Wong mati katon saka kanca-kancane, gambar-gambar saru sing wiwit katon ing loker, dipasang ing kap mobil, dipasang ing lawang apartemen.
  
  Surat sing ditampa saka pembunuh berantai, ing ngendi dheweke matur nuwun kanggo kabeh bantuan.
  
  Dheweke kudu mratobat kanggo pembunuhan liyane sing dheweke mbantu Thomas Caleb nindakake.
  
  Dheweke kudu njaluk ngapura saka wong mati lan tangisan.
  
  
  PALIWUS TELU
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Bab iki luwih mbukak tinimbang Britney," Ben cepet-cepet ngandika, nahan kasenengan. "Iki ujar - 'Nalika dheweke ana ing Wit Donya, Volva ngandhani Odin yen dheweke ngerti akeh rahasia. Dheweke ngorbanake awake dhewe ing Yggdrasil kanggo nggayuh kawruh. Yaiku pasa sangang dina sangang bengi kanggo tujuan sing padha. Dheweke ngandhani yen dheweke ngerti endi mripate didhelikake lan kepiye dheweke menehi dheweke minangka ijol-ijolan kanggo kawruh sing luwih akeh.
  
  "One Wise One," Dahl nyela. "Parnevik ujar manawa dheweke dianggep paling wicaksana ing kabeh Dewa."
  
  Drake muni, "Ora wicaksana kanggo ngandhani rahasia sampeyan marang wong wadon."
  
  Ben nglirik mripate. "Odin pasa ing Wit Donya sangang dina lan sangang bengi kanthi tumbak nusuk lambung, kaya Kristus ing kayu salib. Heidi kandha yen ing delirium, Odin ngandhani dheweke ing ngendi kanca-kancane didhelikake. Lan ing ngendi tamenge didhelikake? Lan tumbake kudu tetep ana ing kono. Lan dheweke kepengin supaya dheweke nyebarake kanca-kancane - Bagian-bagiane - lan dilebokake ing kuburan.
  
  Ben nyengir marang Drake, mripate amba. "Aku bisa uga durung rampung nggoleki klitoris legendaris, kancaku, nanging karyaku ing kene wis rampung."
  
  Ben banjur kelingan ing ngendi dheweke lan wong wadon sing ngadeg ing jejere dheweke. Dheweke nyekel kreteg irunge. "Sialan lan omong kosong."
  
  Dahl ora kedhep. "Minangka aku ngerti - lan iki mung ditrapake kanggo apa sing aku keganggu ngrungokake nalika ceramah Parnevik - Volvas, kaya para firaun Mesir, tansah dikubur ing kuburan sing paling sugih, ing jejere ana akeh barang berharga. Jaran, kreta, oleh-oleh saka negara adoh."
  
  Hayden ketoke ndhelikake mesam-mesem. "Yen kita tindakake kabeh crita sampeyan kanthi logis, Pak Blake, mula aku percaya yen perjalanan Heidi sing diarani minangka panjelasan ing ngendi kabeh potongan Odin kasebar ... utawa didhelikake."
  
  "Telpon aku... Ben. Ya, Ben. Lan ya, sampeyan bener. Mesthi wae."
  
  Drake nulungi kancane metu. "Ora ana sing penting saiki. Kabeh potongan ditemokake, kajaba Valkyries lan..." dheweke ngaso.
  
  "Mripat." Ben ngomong karo mesem tegang. "Yen kita bisa nemokake Eyes, kita bisa mungkasi iki lan njaluk sawetara chip tawar-menawar kanggo Karin."
  
  Drake, Dahl lan Hayden tetep meneng. Drake pungkasane ngandika, "Valkyries mesthi ana ing ngendi wae, Blakey. Apa sampeyan bisa ngerteni ing ngendi dheweke ditemokake? Mesthi ana laporan koran lawas utawa apa wae.
  
  "Heidi teka karo legenda Ragnarok," Ben isih mikir, nyemplungake riset. "Odin mesthi wis nglatih dheweke sadurunge tilar donya ing Ragnarok."
  
  Drake manthuk-manthuk lan ngutus Dahl lan Hayden nyingkir. "Valkyries," ujare dheweke. "Apa sampeyan ngelingi kekurangan informasi lengkap lan mulane bisa uga ana aspek pidana? Apa ana kemungkinan Interpol bisa gabung karo CIA lan menehi kesempatan?"
  
  "Aku bakal menehi wewenang saiki," ujare Hayden. "Lan aku bakal nerusake investigasi sing ditindakake para spesialis IT marang Jerman. Kaya sing meh diomongake kanca cilik sampeyan - jejak elektronik kudu nggawa kita menyang dheweke.
  
  "Imut?" Drake mesem marang dheweke. "Dheweke luwih saka iku. Nyemplungake dhewe ing fotografi. Vokalis ing grup. Wong kulawarga, lan ..." dheweke ngangkat bahu, "ya ... kancaku."
  
  Dheweke nyedhak, ujar, "Dheweke bisa njupuk fotoku kapan wae," banjur ngguyu alon-alon lan lunga. Drake ngetutake dheweke, loro-lorone bingung lan kaget. Dheweke salah babagan dheweke. Ya Allah, dheweke luwih angel maca tinimbang Kennedy.
  
  Drake bangga karo kemampuane maca wong. Apa dheweke slip? Apa taun-taun dheweke dadi pegawai negeri dadi lemes?
  
  Swara sing ngomong ing kupinge, nggawe atine mlumpat. "Apa iki?" - Aku takon.
  
  Kennedy!
  
  "Sialan!" Dheweke mlumpat lan nyoba nyamarake lompatan cilik ing udhara kaya sing biasa ditindakake.
  
  Polisi New York maca kaya buku. "Aku krungu yen SAS ora nate disergap ing wilayah mungsuh. Aku kira sampeyan ora tau dadi anggota tim iki, ya?"
  
  "Ana apa?" Ben takon karo ora sadar, mangsuli pitakone.
  
  "Iki?" Kennedy tumuju lan nutul ing sisih pinggir monitor, nuding lambang cilik sing didhelikake ing antarane simbol-simbol ing naskah kasebut.
  
  Ben mrengut. "Ora ngerti. Katon kaya lambang ing gambar."
  
  Nalika Kennedy straightened munggah, rambute metu saka dasi lan tiba ing pundak. Drake mirsani nalika padha cascaded mudhun menyang cilik saka mburi.
  
  "Wah. Rambute akeh banget."
  
  "Sampeyan bisa, freak."
  
  Ben klik kaping pindho lambang gambar. Layar dadi teks, judhul kandel sing narik kawigaten sampeyan. Odin lan Seer, baris ing Ragnarok. Lan ing ngisor iki ana sawetara baris teks panjelasan lawas.
  
  Lukisan iki, dicet dening Lorenzo Bacche ing taun 1795 lan dirampas saka koleksi pribadi John Dillinger ing taun 1934, dipercaya adhedhasar gambar sing luwih lawas lan nuduhake kanca-kancane dewa Norse Odin sing disusun kanthi urutan khusus ing situs ngendi Odin tilar donya. - medan perang mitos Ragnarok. Seer sing ditresnani ndeleng iki lan nangis.
  
  Tanpa kandha, Ben menet maneh lan gambar kasebut dadi wujud ing ngarepe.
  
  "Gusti!" Ben ngguyu. "Karya sing apik."
  
  Kennedy ngandika, "Iki rencana ... carane ngatur bêsik."
  
  
  patlikur
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Ayo nggawe sawetara salinan." Drake sing tansah ngati-ati njupuk sawetara gambar kanthi cepet nganggo telpon. Ben ngajari dheweke supaya tansah nyimpen kamera sing apik lan bisa digunakake, lan iki minangka mundhut dhuwit sing ora dikarepke. "Saiki sing kita butuhake yaiku Valkyries, Eyes lan peta Ragnarok." Dhèwèké mandheg kanthi tiba-tiba, ditusuk karo serpihan memori.
  
  Ben takon, "Apa?"
  
  "Ora yakin. Ngakak. Memori. Mungkin ana sing wis kita deleng ing sawetara dina kepungkur, nanging kita wis weruh akeh banget, mula aku ora bisa mbatesi.
  
  Dahl ngandika, "Inggih, Drake. Mbok menawa sampeyan bener. Mungkin Dillinger modern duwe koleksi pribadi sing menarik.
  
  "Deleng kene," Ben nerusake maca. "Ngandika ing kene yen lukisan iki unik, kasunyatan sing ora diwujudake nganti awal taun 1960-an, sawise iku dilebokake ing pameran mitologi Norse lan dikirim menyang tur donya sing cendhak. Sawise iki, lan amarga minat sing ilang, lukisan kasebut dikunci ing kubah museum lan ... uga, dilalekake. Nganti dina iki".
  
  "Tugas sing apik, kita nggawa polisi." Drake nyoba kanggo ngedongkrak ajining dhiri Kennedy kang, isih ora yakin ngendi sirahe sawise New York.
  
  Kennedy wiwit naleni rambute, banjur ragu-ragu. Sedhela, tangane dilebokake ing kanthong, kaya-kaya arep njebak. Drake menepuk pundaknya. "Lho, piye yen kowe njaluk lukisan iki lan gawanen mrene. Bisa uga ana sing ora katon ing foto kasebut. Aku lan konco lawas Dahl arep mriksa sisih teduh saka koleksi seni. Goyangake wit-witan." Dheweke ngaso, mringis. "Wiwit liyane."
  
  Kennedy groaned sadurunge mlaku adoh.
  
  Dahl menatapnya dengan mata sipit. "Dadi. Ngendi kita kudu miwiti?
  
  "Kita bakal miwiti karo Valkyries," ujare Drake. "Sawise munchkin sing ramah ngandhani ngendi lan kapan ditemokake, kita bisa nyoba nglacak."
  
  "Karya detektif?" pitakone Dahl. "Nanging sampeyan mung ngirim detektif paling apik."
  
  "Saiki dheweke butuh gangguan fisik, dudu mental. Dheweke cukup lusuh."
  
  Ben ngomong. "Bagus, Matt. Valkyries ditemokake ing antarane bandha gedhe liyane ing kuburan Viking Viking, Volva, ing taun 1945 ing Swedia.
  
  "Kuburane Heidi?" Drake njupuk kesempatan.
  
  "Mesti wae. Cara sing apik kanggo ndhelikake salah sawijining potongan. Takon antek-antekmu supaya dikubur bareng kowe sawise kowe mati."
  
  "Transfer artikel iki menyang komputer liyane." Drake lan Dahl lungguh jejer, katon kikuk.
  
  Drake sumurup yen jam isih kliwat. Kanggo Karin. Kanggo Parnevik. Kanggo mungsuh lan kanggo kabeh donya. Panjenenganipun kabungkus mesin ngamuk, liwat arsip museum lan nyoba kanggo tokoh metu nalika Valkyries ilang saka persediaan.
  
  "Apa sampeyan curiga yen ana wong sing kerja saka njero?" Dahl langsung ngerti arep menyang ngendi.
  
  "Sing paling apik yaiku penjaga keamanan museum sing dibayar kurang utawa kurator sing kepepet ... kaya ngono. Dheweke bakal ngenteni nganti Valkyries bisa diturunake menyang kubah lan banjur dikirim kanthi tenang. Ora ana sing ngerti iki nganti pirang-pirang taun, yen kabeh.
  
  "Utawa rampokan," Dahl ngangkat bahu. "Yesus, wong, kita duwe luwih saka sewidak taun kanggo ngerteni iki." Dheweke ndemek cincin kawin sing dienggo maneh wiwit mlebu Perpustakaan. Drake mandheg sedhela. "Bojone?"
  
  "Lan bocah-bocah".
  
  "Apa sampeyan kangen dheweke?"
  
  "Saben detik".
  
  "Nggih. Mungkin sampeyan ora kaya sing dakkira."
  
  "Sialan, Drake."
  
  "Luwih seneng. Aku ora weruh rampokan. Nanging katon ing kene - Valkyries tindak tur ing taun 1991 minangka bagéan saka kampanye hubungan masyarakat kanggo Swedish Heritage Foundation. Ing taun 1992, dheweke ilang saka katalog Museum. Apa sing dicritakake marang sampeyan?"
  
  Dahl ketap bibir. "Sing ana wong sing ana gandhengane karo tur mutusake nyolong?"
  
  "Utawa ... wong sing nonton dheweke ing tur mutusake!"
  
  "Oke, luwih mungkin." Sirahe Dahl geleng-geleng. "Dadi menyang ngendi tur?" Drijine nutul layar kaping papat. "Inggris. NEW YORK. Hawaii. Australia."
  
  "Iku pancen nyempitake," ujare Drake sarkastik. "Cepet".
  
  "Ora, ngenteni," ujare Dahl. "Iki bener. Penculikan Valkyrie kudune lancar, ta? Direncanakake kanthi apik, ditindakake kanthi apik. Becik. Iku isih keterlibatan ing kejahatan."
  
  "Yen sampeyan luwih pinter, sampeyan bakal ..."
  
  "Ngrungokake! Ing awal taun 90-an, mafia Serbia wiwit ngeduk cakar menyang weteng Swedia. Kadurjanan-related extortion wis tikel kaping pindho ing kurang saka dasawarsa, lan saiki ana Welasan geng diatur operasi ing saindhenging negara. Sawetara nyebut awake dhewe Bandidos. Liyane, kaya Hells Angels, mung geng bikers.
  
  "Apa sampeyan ngomong yen mafia Serbia duwe Valkyries?"
  
  "Ora. Aku ngomong padha ngrancang kanggo nyolong lan banjur ngedol kanggo dhuwit. Dheweke mung siji-sijine sing duwe sambungan kanggo nindakake iki. Wong-wong iki nindakake kabeh, ora mung extortion. Penyelundupan internasional ora bakal ngluwihi dheweke.
  
  "Oke. Dadi, kepiye carane ngerteni sapa sing didol?"
  
  Dahl ngangkat telpon. "Kita ora nglakoni. Nanging paling ora telung pimpinan senior saiki ana ing mburi bar cedhak Oslo. Dheweke mlaku adoh kanggo nelpon.
  
  Drake ngusap mripate lan nyender. Dheweke ndeleng jam lan kaget amarga wis meh jam 6. Kapan pungkasane turu? Dheweke nyawang mubeng nalika Hayden bali.
  
  Asisten sekretaris pertahanan sing ayu katon depresi. "Ngapunten cah. Ora luck karo Jerman.
  
  Ben sirahe mubeng-mubeng, tegang katon. "Ora ana wong?"
  
  "Durung. Aku tenan njaluk sepuro."
  
  "Nanging kepiye? Wong iki mesthi ana ing endi wae." Eluhe netesake mripate lan dheweke nempelake Drake. "Dudu kuwi?"
  
  "Iya mbak, bener. Percayaa, kita bakal nemokake dheweke." Dheweke nyekel kancane kanthi ngrangkul bear, mripate njaluk Hayden supaya bisa nggawe terobosan. "Kita kudu ngaso lan sarapan sing apik," ujare, aksen Yorkshire sing sumunar.
  
  Hayden geleng-geleng kepala, nyawang dheweke kaya-kaya lagi ngomong basa Jepang.
  
  
  SELAWE
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles mirsani multi-milyar Colby Taylor nalika lungguh ing lantai wiyar salah siji saka akeh Apartemen kang diduweni, iki dumunung rong puluh loro jubin ndhuwur Las Vegas Boulevard. Salah tembok kabeh kaca, nawakake tampilan Fantastic saka sumber banyu Bellagio lan lampu emas saka Menara Eiffel.
  
  Colby Taylor ora mikir maneh. Dheweke kacemplungake ing akuisisi paling anyar, The Wolves of Odin, sing wis rong jam kanthi ati-ati. Alicia mlaku nyedhaki dheweke, ngupas sandhangane siji-siji nganti dheweke wuda, banjur mudhun ing kabeh papat nganti mripate padha karo dheweke, sikil saka lemah.
  
  Daya lan bebaya ana rong perkara sing nguripake dheweke. Kekuwatan Colby Taylor - megalomaniac extraordinaire - lan bebaya sing ditimbulake amarga kasunyatan sing enak yen pacare Milo, sing gedhe lan kuat bruiser saka Vegas, pancen tresna marang dheweke.
  
  "Kowe arep ngaso ta bos?" dheweke takon breathlessly. "Aku bareback. Ora ana biaya tambahan."
  
  Taylor nyawang dheweke munggah mudhun. "Alicia," ujare, njupuk sepuluh dolar saka dompete. "Kita loro-lorone ngerti yen sampeyan bakal luwih aktif yen aku mbayar." Dheweke dipencet tagihan antarane dheweke untu sadurunge njupuk posisi konco dheweke.
  
  Alicia wungu sirahe dhuwur, meh drooling, admiring ing sparkling lampu Strip digawe dowo metu sadurunge dheweke. "Aja kesusu. Yen sampeyan bisa."
  
  "Kepiye kahanane Parnevik?" Taylor phrases pitakonan kang minangka grunt.
  
  "Yen sampeyan wis rampung," wangsulane Alicia nganggo basa Inggris sing rusak. "Aku arep mecah dadi loro."
  
  "Informasi minangka kekuwatan, Miles. We ... kudu ngerti apa padha ngerti. ... Tumbak. Kabeh liyane. Ing wayahe kita ahead. Nanging Valkyries lan Mripat iku ... hadiah nyata.
  
  Alicia nyumerepi. nggegirisi. Grunt. obsesi. Dheweke urip kanggo rong perkara - bebaya lan dhuwit. Dheweke duwe katrampilan lan pesona kanggo njupuk apa wae sing dikarepake, sing ditindakake saben dina tanpa mikir utawa getun. Dina-dina ing SAS mung latihan. Misi dheweke ing Afghanistan lan Libanon minangka peer sing gampang.
  
  Iki game dheweke, sarana kanggo swasembada. Wektu iki seneng-seneng karo Colby Taylor lan tentarane, nanging Jerman bakal menehi gaji sing luwih gedhe - Abel Frey makili kekuwatan nyata, dudu Colby Taylor. Nyampur karo bebaya heady gadhah Milo tau-tresna cedhak, lan dheweke weruh apa-apa nanging apik mercon ing cakrawala dheweke.
  
  Dheweke glanced watara Strip, ngenali daya Absolute ing lampu sumunar lan casino grand, lan njupuk kauntungan saka hiburan sethitik sing Colby Taylor kurban, kabeh nalika mikir bab Matt Drake lan wong wadon dheweke wis katon karo.
  
  
  ***
  
  
  Dheweke mlaku menyang kamar turu tamu apartemen lan nemokake Profesor Roland Parnevik diikat, sprawled, menyang amben persis kaya dheweke wis ninggalake dheweke. Kanthi panas Taylor isih kobong antarane pupu lan isin ing pipi, dheweke njerit metu kanggo Geronimo! lan mlumpat menyang kasur, ndharat ing jejere wong tuwa.
  
  Dheweke mlumpat munggah ing dheweke dhengkul lan nyuwek tape perak saka lambé. "Sampeyan krungu, ta, Profesor? Mesthi wae." Pandangane mapan ing groin. "Apa isih ana urip ing ngisor iki, wong tuwa? Perlu bantuan?"
  
  Dheweke ngguyu maniacally lan mlumpat saka amben. Mripat profesor sing wedi ngetutake saben gerakan sing ngelak kekuwatane, ngobong egoe, nyebabake manifestasi sing luwih liar. Dheweke nari, dheweke twirled, dheweke dadi isin.
  
  Nanging ing pungkasan, dheweke lungguh ing dhadhane wong tuwa, nggawe ambegan abot, lan ngayunake gunting kembang mawar.
  
  "Wektu kanggo Cut mati driji," dheweke ngandika cheerfully. "Aku seneng nyiksaku kaya aku seneng jinisku, inci demi inci. Lan saya suwe saya suwe, luwih apik. Temenan kanca, aku kene mung kanggo getih lan kekacauan."
  
  "Apa ... apa sing sampeyan pengin ... ngerti?" Aksen Swedia Parnevik kenthel amarga wedi.
  
  "Marang kula babagan Matt Drake lan sundel sing mbantu dheweke."
  
  "Drake? Kula... mboten ngertos... mboten purun - Odin?"
  
  "Aku ora nganggep kabeh omong kosong Norwegia iki. Aku melu amarga kasenengan sing murni saka kabeh." Dheweke cepet njepret gunting mawar ing cedhak pucuk irung.
  
  "Umm... Drake iku - SAS, aku krungu. Dheweke melu iki...ora sengaja."
  
  Alicia ngrasakake gelombang es nyebul dheweke. Dheweke kanthi ati-ati munggah awak Parnevik, sijine loro glathi ing irung lan squeezed nganti trickle getih katon.
  
  "Aku rumangsa kaya sampeyan mandheg, wong tuwa."
  
  "Ora! Ora! Mangga!" Saiki logat dheweke dadi kandel lan kleru amarga tekanan ing irung dheweke meh ora bisa ngerteni tembung kasebut. Dheweke cekikikan. "Sampeyan kaya koki saka The Muppets." Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla."
  
  "Bojone - dheweke ninggalake dheweke. Salahkan SAS!" - Parnevik blurted metu lan mbalek mripate ing medeni. "Kancane duwe adhine sing nulungi awake dhewe! Wong wadon iku Kennedy Moore, perwira polisi saka New York. Dheweke ngeculake pembunuh berantai!"
  
  Alicia ngobahake lading kanthi nesu. "Luwih apik. Luwih apik, profesor. opo maneh?"
  
  "Dheweke... dheweke lagi... um... Liburan. Ora preian dipeksa. Sampeyan ndeleng, pembunuh berantai-dheweke mateni maneh.
  
  "Dhuh, Prof, panjenengan sampun wiwit nggegirisi kula."
  
  "Mangga. Aku bisa ngomong Drake iku wong apik!"
  
  Alicia narik pemotong mawar. "Wah, dheweke mesthi bakal liwat. Nanging aku mlayu menyang dheweke ing SRT, ora sampeyan. Aku ngerti apa sing ngganggu bajingan kasebut."
  
  Ana sing njerit lan kacilakan, banjur Colby Taylor poked sirahe liwat lawang. "Miles! Aku mung entuk telpon saka sekutu kita ing pamaréntahan Swedia. Dheweke nemokake ngendi Valkyries. We kudu cepet munggah. Saiki!"
  
  Alicia njupuk pemotong mawar lan ngethok pucuk driji wong tuwa.
  
  Mung amarga dheweke bisa.
  
  Lan nalika dheweke njerit lan writhed, dheweke straddled kang bali lan macet wong karo jet injector, syringe tanpa jarum, masang sensor cilik mung ing kulit.
  
  Plan B, Alicia mikir, latihan prajurite isih nganti rata.
  
  
  PALIWUS
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Nalika HP Thorsten Dahl muni, tutuk Drake kebak blueberry muffin. Dheweke wisuh karo kopi seger, ngrungokake pangarep-arep.
  
  "Ya, Menteri Negara." Sawise kaget iki, obrolan liyane saka Dahl dadi alon, seri 'Aku weruh', statement lan kasepen hormat. Dipungkasi karo 'Aku ora bakal nglilani sampeyan mudhun, Pak', kang muni sethitik ominous kanggo Drake.
  
  "Inggih?" - Aku takon.
  
  "Pamrentahanku kudu janji marang salah sawijining wong jahat Serbia iki supaya hukuman penjara dikurangi minangka ijol-ijolan pitulung, nanging kita duwe konfirmasi." Drake bisa ngomong yen ing ngisor njaba konservatif Dahl ana wong sing pengin seneng.
  
  "Lan apa?"
  
  "Durung. Ayo padha kumpul kabeh." Moments mengko, Ben ditarik adoh saka layar laptop, Hayden perched inchi saka sikut, lan Kennedy ngadeg expectantly jejere Drake, rambute dawa isih mudhun.
  
  Dahl ambegan. "Versi cendhak yaiku pimpinan mafia Serbia Swedia ing taun nineties - wong sing saiki ditahan - menehi Valkyries marang mitra Amerika minangka patrap muhibah. Dadi, Davor Babic nampa Valkyries ing taun 1994. Ing taun 1999, Davor mundur minangka pimpinan Mafia lan nyerahake kontrol marang putrane Blanca, pensiun menyang papan sing paling ditresnani ing jagad iki - malah tanah kelairane.
  
  Dahl ngaso sejenak. "Hawaii".
  
  
  PITULULUS
  
  
  
  New York, AS
  
  
  Abel Frey mandeng saka jendhela apartemen ing lantai paling dhuwur ing mayuta-yuta semut cilik sing mlaku-mlaku ing trotoar ing ngisor iki. Nanging, ora kaya semut, wong-wong iki ora duwe pikiran, tanpa tujuan, lan ora duwe imajinasi kanggo ndeleng ngluwihi urip sing sengsara. Dheweke nyaranake manawa istilah 'pitik tanpa kepala' diciptakake dening wong sing ngadeg ing dhuwur iki nalika dheweke nliti cesspool sing disillusioned yaiku manungsa.
  
  Frey wis suwe menehi kebebasan kanggo fantasi. Versi sing luwih enom saka dheweke nyadari yen bisa nindakake apa wae nggawe kabeh mboseni. Sampeyan kudu nggawe aktivitas anyar, luwih mawarni-warni lan nglipur.
  
  Mula arena perang. Mulane bisnis fashion - wiwitane cara kanggo duwe wanita ayu, banjur ngarep kanggo ring smuggling internasional, lan saiki cara kanggo ndhelikake kapentingan ing Makam Dewata.
  
  Karya uripe.
  
  Tameng kasebut tanpa cacat, karya seni sing sejati, lan, saliyane peta sing dienkripsi sing diukir ing permukaan cembung, dheweke bubar nemokake ukara samar sing ditulis ing pinggir ndhuwur. Arkeolog favorit dheweke kerja keras. Lan ilmuwan favorit nyoba kanggo unravel surprise anyar liyane - tameng iki digawe saka materi curious, ora logam biasa, nanging soko liyane substansial, nanging ing wektu sing padha apik tenan cahya. Frey seneng lan kuciwa amarga nemokake rahasia Odin luwih akeh tinimbang sing dibayangke.
  
  Kuciwane amarga ora duwe wektu kanggo sinau. Utamane saiki dheweke melu lomba internasional iki. Kepiye carane dheweke bisa ngirim kabeh wong bali menyang La Veraine, lan nalika para sosialita sing ora cocog seneng-seneng, dheweke lan sawetara wong liya bakal nganalisa rahasia para Dewa.
  
  Dheweke banjur nyengir ing kamar kosong. Analisis mesthi kudu diiringi sawetara wektu sing larang regane. Mungkin pit saperangan saka model lanang marang saben liyane ing arena, menehi wong cara metu. Luwih apik, pit sawetara tawanan marang siji liyane. Bodho lan putus asa tansah menehi tontonan sing paling apik.
  
  Email dheweke ping. Video muncul ing layar, nuduhake bocah wadon anyar, Karin Blake, lungguh ing amben kanthi ranté.
  
  "Pungkasane". Frey ndeleng dheweke kanggo pisanan. Wong wadon Blake wis nandhani saben telung mercenary sing dikirim kanggo nyulik dheweke, siji rada kejam. Dheweke banget pinter, aset nyata, lan dheweke mung dikunci ing pakunjaran cilik ing La Vereina, ngenteni tekane Frey.
  
  Daging seger kanggo rasa seneng. Saka getihe wong sing ora luput iku kabegjan kang langgeng. Saiki dheweke dadi kagungane. Dheweke duwe rambut pirang sing dipotong, poni sing apik, lan sepasang mripat sing amba-sanajan Frey ora bisa yakin babagan warna amarga kualitas gambar kasebut. Awak sing ayu - ora kuru kaya model; liyane seductive, kang, ora mangu, bakal mréntahaké kanggo fairer jinis .
  
  Dheweke ndemek pasuryan digital dheweke. "Sampeyan bakal cepet mulih, cah cilik..."
  
  Ing wektu iku, lawang dibukak lan Milo sing ora sopan mlebu, ngobahake ponsel ing tangan siji. "Iku dheweke," dheweke bengok. "Alicia!" Dheweke duwe grin bodho ing pasuryan bodho.
  
  Frey ndhelikake emosine. "Ja? Halo? Ya, ngomong. Potongan pungkasan ing New York, mesthine dadi duweke. Dhèwèké ora percoyo karo bangsat Inggris.
  
  Dheweke ngrungokake dheweke, mesem nalika nerangake menyang endi sing kudu dituju, lan frown nalika krungu yen wong Swedia lan kanca-kancane lagi mlaku, banjur dheweke ora bisa nahan sinar nalika dheweke janji yen dheweke bakal nyekel wong Kanada loro-lorone. tokoh.
  
  Banjur bisa decipher prasasti aneh iki ing sudhut Shield lan ndeleng apa bagean liyane digawe saka bahan langka padha. Banjur dheweke bakal duwe telung potongan lan kauntungan.
  
  "Paling ora sampeyan akal," ujare ing telpon karo nyawang Milo. "Aku ngarep-arep nggunakake kepinteran iki nalika ketemu maneh." Wis rada suwe dheweke ora nusuk mawar Inggris.
  
  Frey mesam-mesem ing batin nalika mripate Milo sumunar amarga mikir arep ketemu karo pacare. Wangsulane Alicia isih gumebyar ing pikirane.
  
  Kaya sing dikarepake, Pak.
  
  
  WALI LULUS
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  th Ing September 12, srengenge awan liwat Hawaii iki peteng dening udan peteng parachutes Jellyfish, parasut teken saka militer AS. Ing operasi unik, Delta Commandos ndharat diubengi dening SGG Swedia lan SAS Inggris - lan siji polisi New York - ing pantai remot ing sisih lor pulo.
  
  Drake njupuk wiwitan mlaku menyang pantai, wedhi softening kebangkrutan, dirilis parachute lan cepet nguripake kanggo mriksa ing kemajuan Kennedy. Dheweke ndharat ing antarane saperangan lanang Delta, ambruk kanggo siji dhengkul, nanging rauh munggah kanggo dheweke kaki.
  
  Ben tetep ing pesawat nalika nerusake riset kanthi bantuan Hayden, sing dikirim minangka "penasihat" ing AS ing misi kasebut.
  
  Ing pengalaman Drake, penasehat biasane versi sing luwih dilatih saka bos-mata-mata ing sandhangan wedhus, supaya bisa ngomong.
  
  Padha mlayu ing sadawane pantai ing srengenge Hawaii panas, telung puluh Highly dilatih prajurit Pasukan Khusus, sadurunge tekan slope lanang sheltered dening canopy saka wit.
  
  Ing kene Thorsten Dahl mandheg. "Sampeyan ngerti aturan. Sepi lan padhet. Tujuane yaiku kamar panyimpenan. Maju!"
  
  Kaputusan kasebut ditindakake kanggo nyerang omah gedhong mantan pimpinan mafia Serbia kanthi kekuwatan maksimal. Wektu banget nglawan dheweke - saingane bisa uga ngerti lokasi Valkyries saiki, lan entuk tangan ndhuwur ing balapan iki penting banget.
  
  Lan ing mangsa pamaréntahané, Davor Babic dudu wong sing welas asih.
  
  Dheweke munggah ing lereng lan mlayu nyabrang dalan, langsung menyang gerbang pribadi Babich. Malah sumilire angin ora kena. Serangan kasebut ditindakake, lan kurang saka semenit gerbang wesi tempa sing dhuwur wis suda dadi potongan logam. Padha bledosan liwat gapura lan buyar ing saindhenging wilayah. Drake nutupi wit kurma sing kandel, nyinaoni pekarangan sing mbukak menyang tangga marmer sing gedhe banget. Ing sisih ndhuwur ana lawang mlebu menyang omah gedhong Babich. Ing sisih loro ana patung aneh lan harta karun budaya Hawaii, malah patung Moai saka Pulo Paskah.
  
  Durung ana kegiatan.
  
  Pensiunan mafia Serbia iku manteb ing ati.
  
  Wong SAS, pasuryane setengah ndhelik, sliding jejere Drake.
  
  "Salam, kanca lawas. Dina sing apik, bener? Aku seneng yen sinar srengenge langsung nyedhaki lensa. Wells ngirim pesen sing paling apik.
  
  "Endi wong bodho tuwa iku?" Drake ora ngalihake mripate saka taman.
  
  "Dheweke ngomong mengko bakal ngubungi sampeyan. Ana bab sampeyan duwe utang sawetara wektu.
  
  "Bajingan tua najis."
  
  "Sapa May?" - takon Kennedy. Dheweke nyisir rambute maneh lan nganggo seragam tentara sing ora ana wujude. Dheweke duwe saperangan Glock.
  
  Drake, kaya biasane, ora nggawa gaman, kajaba piso khusus.
  
  Wong SAS anyar kandha, "Drake Flame lawas ana ing kene. Sing luwih penting, kowe sapa?"
  
  "Ayo cah. Fokus ing iki. Kita bakal ngluncurake salah sawijining serangan paling gedhe marang warga sipil ing sejarah.
  
  "Sipil?" Kennedy mrengut. "Yen wong iki sipil, mula aku dadi bokong Claudia Schiffer."
  
  Tim Delta wis ana ing undhak-undhakan. Drake metu saka ndhelikake nalika padha miwiti, lan mlayu ing lemah mbukak. Nalika wis setengah dalan, njerit wiwit.
  
  Tokoh-tokoh katon ing ndhuwur undhak-undhakan, nganggo macem-macem setelan, celana boxer, lan kaos oblong.
  
  Enem tembakan singkat muni. Enem awak tiba tanpa nyawa mudhun ing undhak-undhakan. Tim Delta wis setengah munggah. Screams urgent saiki teka saka nang endi wae ahead minangka Drake tekan ngisor undhak-undhakan lan crawled ing sisih tengen, ngendi mangetan watu mlengkung nyedhiyakake tutup liyane sethitik.
  
  Tembakan muni, banter, tegese asale saka Serbia. Drake nguripake maneh kanggo mriksa Kennedy, banjur munggah kaping pindho ing ndhuwur.
  
  Ngluwihi wong-wong mau, Strip cilik saka kerikil mimpin kanggo ngleboke menyang omah gedhong, kang dumunung ing antarane loro halves saka bangunan H-shaped. Wong-wong bersenjata metu saka lawang mbukak lan saka mbanting lawang Prancis ing sisih loro lawang.
  
  Ana puluhan.
  
  Dheweke kaget - nanging cepet kumpul maneh. Mungkin ora dadi sombong sawise kabeh. Drake weruh apa sing bakal teka lan ngungsi ing antarane koleksi patung aneh. Dheweke pungkasane nyeret Kennedy kanthi potongan saka Pulo Paskah.
  
  A detik mengko murub bedhil mesin. Pengawal sing kaget nyetel tirai timbal ing kabeh arah. Drake ambruk ing weteng nalika sawetara peluru nyerang patung kasebut kanthi swara.
  
  Para pengawal mlayu maju. Padha disewa otot, dipilih luwih kanggo brawny stupidity saka kaprigelan intelektual sing. Padha mlayu langsung menyang garis ati-ati saka geni saka Delta lanang lan tiba, writhing antarane lepen getih.
  
  Kaca pecah ing mburine.
  
  Luwih akeh tembakan keprungu saka jendhela omah gedhong. Prajurit Delta apes nampa peluru ing gulu lan langsung ambruk mati.
  
  Kalih pengawal kesandhung ing reca, salah siji sing tatu rada. Drake meneng narik lading lan ngenteni salah sijine mlaku ngubengi patung kasebut.
  
  Babagan pungkasan sing katon dening wong Serbia sing tatu yaiku getihe dhewe sing muncrat nalika Drake ngethok tenggorokan. Kennedy murub ing Serbia kaloro, ora kejawab, banjur dara kanggo nutupi nalika ngangkat senjata.
  
  Pethel diklik kosong.
  
  Kennedy ngadeg. Apa senjata kasebut dibongkar utawa ora, dheweke isih ngadhepi mungsuh sing nesu. Penjaga kasebut ngayunake mesin pemotong, mlenturake otot.
  
  Kennedy metu saka jarak, banjur mlumpat maju amarga momentum dheweke katon. Tendhangan cepet menyang groin lan sikut ing mburi gulu nuthuk dheweke menyang lemah. Dheweke nggulung, lading dumadakan ing tangane, lan ngethok ing busur sing amba. Kennedy jerked bali mung cukup kanggo tip agawe pass dheweke pipi sadurunge nyopir dheweke mati rasa driji menyang windpipe kang.
  
  Dheweke krungu pecah balung rawan alus, krungu dheweke wiwit keselak.
  
  Dheweke noleh. Dheweke wis rampung. Dheweke ora kepingin weruh dheweke mati.
  
  Drake ngadeg lan nonton. "Ora ala".
  
  "Mungkin sampeyan bakal mandheg nglairake aku saiki."
  
  "Aku ora bakal..." Dheweke mandheg kanthi cepet. Apa dheweke? Dheweke nutupi kawirangane kanthi gumunggung. "Ora ana sing luwih apik tinimbang nonton wong wadon nganggo bedhil."
  
  "Ora ketompo". Kennedy nyusup ing mburi kutub totem, fitur liyane sing ora ana papan ing omah gedhong, lan nliti pemandangan kasebut.
  
  "Kita bakal kapisah," dheweke kandha. "Sampeyan bakal nemokake kamar panyimpenan. Aku arep bali."
  
  Dheweke nindakake pakaryan sing cukup kanggo ndhelikake rasa ragu-ragu. "Sampeyan yakin?"
  
  "He, aku iki polisi, eling? Sampeyan sipil. Tumindak apa kang didhawuhake."
  
  
  ***
  
  
  Drake mirsani nalika Kennedy nyusup ing sisih tengen, tumuju menyang mburi omah gedhong, ngendi ndjogo satelit nuduhake helipad lan sawetara bangunan kurang. Tim SAS wis ditugasake ing kana lan amarga nyusup ing wektu kasebut.
  
  Dheweke nemoni pandelengan ing sosok dheweke, utek ujug-ujug kepengin yen sandhangan sing digegem bakal nuduhake bokonge.
  
  Kejut dheweke. Asor lan kahanan sing durung mesthi nggabungake kekuwatan ing sirahe, nyebabake rasa ragu-ragu. Rong taun wiwit Alison lunga, luwih saka pitung atus dina ora stabil. Jero mboten umum saka mabuk pancet, ngiring dening bangkrut, lan banjur munggah alon, alon banget kanggo urip normal.
  
  Dheweke durung ana. Ora ana sing cedhak.
  
  Apa kerentanan dheweke ngomong?
  
  Rencana b.
  
  Kerja ing tangan. Coba goleki fokus militer maneh lan tinggalake barang-barang sipil sing rusak. Dheweke nyekel bedhil saka loro pengawal lan nyusup ing antarane reca nganti ngadeg ing pinggir dalan kerikil. Dheweke nemokake telung target ing telung jendela sing beda-beda lan nembakake telung bledosan kanthi cepet.
  
  Loro njerit lan njerit. Ora ala. Nalika sirah sing isih ana metu, nggoleki panggonane, Drake ngowahi dadi kabut abang.
  
  Dhèwèké banjur mlayu, mung mèlu dhengkul mandeg ing njaba ngarep omah gedhong, sirahé nabrak watu sing kasar. Dheweke katon maneh ing tim Delta, sing kesusu kanggo nyekel dheweke. Dheweke manthuk marang pimpinane.
  
  "Liwat". Drake manthuk menyang lawang, banjur menyang sisih tengen. "Ruang panyimpenan."
  
  Padha mlebu, Drake pungkasan, mencet ing kurva tembok. Tangga wesi tempa sing amba munggah ing ngarepe menyang tingkat kapindho omah gedhong.
  
  Nalika padha nyusup ing sadawane tembok, luwih akeh wong Serbia katon ing loteng lantai ndhuwur langsung ing ndhuwur. Ing wayahe, tim Delta dadi mangsa gampang.
  
  Kanthi ora ana ngendi-endi, Drake tiba ing dhengkul lan mbukak geni.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy mlayu menyang garis wit sing wewatesan tembok njaba omah gedhong lan wiwit pindhah luwih cepet. Sakedheping mripat, dheweke tekan mburi omah sadurunge prajurit SAS sing ora duwe pasuryan tiba ing weteng ing ngarepe.
  
  Kaya kelinci, dheweke ngadeg ora obah, dihipnotis dening laras bedhil. Kanggo pisanan ing sasi, kabeh pikirane Thomas Kaleb ninggalake dheweke.
  
  "Sialan!"
  
  "Ora apa-apa," ujare swara ing kuping tengen. Dheweke ngrasa lading kadhemen mung milimeter saka dheweke. "Iki manuk Drake."
  
  Komentar kasebut ngilangi rasa wedi. "Manuk Drake? Aku lunga!"
  
  Wong lanang iku mlaku ing ngarepe karo mesem. "Yen ngono, miturut presiden sampeyan, Miss Moore ora penting, aku luwih seneng ngenalake awakku kanthi bener, nanging saiki dudu wektu utawa papan. Panggil aku Wells."
  
  Kennedy dikenali jeneng, nanging ngandika apa-apa liyane minangka tim gedhe saka prajurit Inggris materialized watara dheweke lan wiwit ninggalake tandha. Ing mburi properti Babich kapérang saka Patio ageng diantrekake karo watu India, kolam renang ukuran Olympic diubengi dening kursi lounge lan cabanas putih, lan sawetara squat, bangunan elek sing ora cocog liyane saka riasan. Ing jejere bangunan paling gedhe ana helipad bunder sing dilengkapi helikopter sipil.
  
  Sawise pirang-pirang taun mlaku-mlaku ing dalan-dalan ing New York, Kennedy kudu mikir apa kejahatan pancen mbayar. Wong-wong iki lan Kaleb mbayar. Chuck Walker bakal mbayar yen Kennedy ora weruh dheweke kanthong tumpukan.
  
  Kursi srengenge wis kebak. Sawetara lanang lan wadon setengah wuda saiki ngadeg watara ing kaget, clutching ing sandhangan lan nyoba kanggo nutupi munggah keluwihan daging. Kennedy nyathet yen sawetara wong tuwa ora bakal bisa nangani kulit kuda nil, dene umume wanita enom bisa nindakake kanthi tangan loro lan ngiwa.
  
  "Wong-wong iki ... ayo padha nelpon tamu ... padha mbokmenawa ora bagean saka klompok Serbia," Wells ngandika quietly menyang mikropon tenggorokan. "Bawa wong-wong mau," dheweke manthuk marang wong telu sing unggul. "Sampeyan liyane padha menyang sisih segara bangunan iki."
  
  Nalika grup wiwit pamisah, sawetara kedadeyan bebarengan. Lading helikopter wiwit muter; swarane mesine langsung klelep bengok-bengok wong-wong sing cedhak. Banjur gemuruh jero, kaya swara lawang roller shutter mbukak, ndhisiki swarane mobil sing kuat. Saka mburi seaward bangunan ala katon Strip putih saka logam - Audi R8 accelerating ing kacepetan dhuwur.
  
  Nalika dheweke tekan teras, ana peluru sing mateni. Iku tabrakan menyang prajurit SAS stunned, ngirim wong sprawling lan tumbling liwat udhara. Mobil liyane mandheg ing mburine, wektu iki ireng lan luwih gedhe.
  
  Bilah helikopter wiwit muter luwih cepet lan mesine wiwit lolong. Kabeh mesin guncang, nyiapake kanggo lepas landas.
  
  Kennedy, kaget, mung bisa ngrungokake nalika Welles mbengok pesen. Dheweke flinched minangka prajurit SAS isih mbukak geni.
  
  Kabeh neraka nyuwil ngeculke ing taman.
  
  Prajurit mbukak geni Audi R8 nyepetke, peluru tindikan awak logam, tindikan ing kulit fender lan lawang. Mobil meluncur menyang pojok omah, ing menit pungkasan kanggo nggawe belokan sing cetha.
  
  Kerikil ditembak metu saka ngisor ban kaya roket cilik.
  
  Peluru ngrusak kaca ngarep, ngrusak. Mobil kasebut mati ing tengah penerbangan, mesine mandheg nalika sopir mudhun banget ing mburi setir.
  
  Kennedy mlayu maju, ngangkat pistol. "Aja obah!"
  
  Sakdurunge tekan mobil, wis ketok yen sopir kuwi mung penumpange.
  
  umpan.
  
  Helikopter kasebut ana rong kaki ing ndhuwur lemah, muter alon-alon. Prajurit SAS bengok-bengok, nanging tanpa nesu nyata ing swarane. Mobil nomer loro, Cadillac papat lawang ireng, saiki nyepetake blumbang sing gedhe banget, ban-bane mbalang ombak banyu ing kabeh arah. Jendhela padha peteng. Ora bisa ditemtokake sapa sing ana ing njero.
  
  Mesin katelu diwiwiti, saiki ora katon.
  
  Prajurit nembak Cadillac, ngrusak ban lan sopir kanthi telung tembakan. Mobile selip lan mburine nabrak kolam. Wells lan telung prajurit liyane mlayu nyedhaki dheweke, njerit. Kennedy tetep mripat ing helikopter, nanging kaya Caddy, windows sawijining padha opaque.
  
  Kennedy nganggep manawa iki kabeh minangka bagean saka sawetara rencana uwal sing rumit. Nanging ing endi Davor Babic sing asli?
  
  Helikopter wiwit munggah luwih dhuwur. SAS pungkasanipun kesel bebaya lan murub ing rotor mburi. Mesin monstrous wiwit muter, banjur ana wong tumungkul ing ngisor karo peluncur granat ing siap.
  
  Wells tekan Caddy. Rong tembakan ditembak. Kennedy krungu liwat mikropon sing Babich isih ing gedhe. Saiki mobil katelu teka ing sudhut, mesin nggero kaya pembalap Formula 1, nanging iku Bentley, gedhe lan kandel, ngarsane njerit njaluk neraka metu saka dalan!
  
  Kennedy mlumpat menyang wit-witan. Sawetara prajurit ngetutake dheweke. Wells nguripake lan murub telung tembakan cepet sing mumbul langsung saka jendhela sisih.
  
  Kaca anti peluru!
  
  "Iki bajingan!"
  
  Tembung-tembung kasebut diucapake sekedhik kasep kanggo nylametake helikopter - granat dibebasake - muatan mbledhos njeblug ing ngisor helikopter. Helikopter kasebut pecah dadi pecahan, nyebarake pecahan logam ing endi-endi. A Piece bengkong saka rusak baja tabrakan langsung menyang blumbang, displacing ewu galon banyu karo pasukan sanget.
  
  Kennedy ngenteni nganti Bentley sing nggegirisi ngliwati dheweke, banjur ngoyak. Potongan cepet ngandhani yen mung ana siji kasempatan kanggo nyekel Serbia sing mlayu.
  
  Wells weruh iki ing wektu sing padha lan langsung tumindak. R8 iki rampung worn metu, nanging Caddy isih utuh, gembong mung inch ing jero banyu ing langkah marmer blumbang.
  
  Wells lan loro prajurite mlayu nyedhaki Caddy. Kennedy budhal ing nguber panas, ditemtokake kanggo njupuk alih. Ing wektu iku, keprungu swara sing aneh, kaya ana angin puyuh sing liwat, lan dumadakan pojok omah Babich njeblug.
  
  "Duh Gusti!" Sumur ambruk ing lendhut malah katentremane pecah. Lebu mabur ing kabeh arah, udan mudhun menyang blumbang lan teras. Kennedy gumun. Dheweke nguripake sirahe menyang tebing.
  
  Helikopter ireng mabur ana ing kono, ana sosok sing nglayang saka lawang sing mbukak.
  
  "Apa sampeyan seneng?"
  
  Wells ngangkat sirahe. "Alicia Miles? Punapa ingkang panjenengan tindakaken kanthi asma sadaya ingkang suci?"
  
  "Bisa uga nyuwek bal cilik karo tembakan kasebut, bajingan tuwa. Kowe ngutang marang aku. Alicia ngguyu nalika helikopter munggah sedhela sadurunge nguripake kanggo ngoyak Bentley.
  
  Wong Kanada ana ing kene.
  
  
  ***
  
  
  Drake muter maju sadurunge tembok mburi dheweke dadi keju Swiss. Paling ora siji peluru mabur cedhak banget nganti krungu swarane sonic. Dheweke nindakake loncat karo muter awak ngarep kanggo njaluk menyang platform ngisor loteng ing wektu sing padha karo paling saka tim Delta. Sawise ana, dheweke ngarahake munggah lan mbukak geni.
  
  Kaya sing dikarepake, lantai loteng relatif lemah. Tembakan ing ndhuwur mandheg lan njerit wiwit.
  
  Komandan Delta ngacungake tangan ing sisih kiwa menyang arah fasilitas panyimpenan. Dheweke cepet-cepet mlayu liwat rong kamar sing dilengkapi apik nanging kosong. Komandan kasebut menehi tandha supaya mandheg cedhak karo sing wis dielingake dening pengawasan satelit yen ana sing khusus - kamar lemah sing didhelikake.
  
  Granat stun dibuwang ing njero, disusul prajurit Amerika sing njerit kanthi panik kanggo nambah efek disorientasi. Nanging, padha langsung melu perang tangan-kanggo-tangan dening setengah rolas pengawal Serbia. Drake mendesah lan mlebu. Kekacauan lan kebingungan ngebaki ruangan saka mburi nganti pungkasan. Panjenenganipun blinked lan ketemu awake nyudhuk dening pengawal gedhe, sing grinned lan burped sadurunge lunging maju kanggo ngrangkul bear.
  
  Drake cepet-cepet ngindari, nyerang ginjel lan nggebug solar plexus kanthi tangan sing keras nganggo keris. Manungsa-kewan iku ora malah nggegirisi.
  
  Banjur dheweke kelingan pepatah lawas babagan gelut bar - yen mungsuhmu nandhang plexus tanpa jengkel, mula sampeyan kudu mlayu, wong, amarga sampeyan nganti gulu ...
  
  Drake mundur, kanthi ati-ati ngubengi mungsuh sing ora obah. Wong Serbia iku ageng, lemak kesed liwat otot ngalangi, lan bathuk cukup amba kanggo Smash pamblokiran konkrit enem-inch. Wong lanang iku maju kanthi kikuk, tangane amba. Siji slip lan Drake mesthi wis remuk mati, squeezed lan remuk kaya anggur. Dheweke cepet sidestepped, feinted menyang tengen, lan maju karo telung jabs cepet.
  
  Mripat. kuping. tenggorokan.
  
  Kabeh telu disambungake. Nalika wong Serbia nutup mripate amarga lara, Drake nglakokake goblok sing mbebayani menyang tendangan terbang sing nggawe momentum sing cukup kanggo ngalahake brontosaurus iki saka sikile sing amba.
  
  Wong lanang mau ambruk ing lantai kanthi swara kaya gunung ambruk. Lukisan-lukisan kasebut tiba saka tembok. Kekuwatan sing diasilake saka kabisat mundur dhewe nggawe dheweke semaput nalika sirahe kenek dek.
  
  Drake terus mlebu kamar. Loro wong Delta tiwas, nanging kabeh wong Serbia dinetralake. Bagean tembok sisih wétan mbukak, lan umume wong Amerika ngadeg ing saubengé bukaan, nanging saiki mundur alon-alon, ngipat-ipati wedi.
  
  Drake cepet-cepet melu, ora bisa mbayangno apa sing bisa nyebabake prajurit Delta gupuh. Kaping pisanan sing dideleng yaiku undhak-undhakan watu sing tumuju ing kamar lemah sing surem.
  
  Kapindho Panther ireng, alon-alon munggah ing undhak-undhakan, tutuk amba mbukak baris saka taring silet-landhep.
  
  "Fuuuuck..." salah sijine wong Amerika nggambar. Drake ora bisa setuju maneh.
  
  Panther hissed, ducking kanggo mogok. Drake mundur nalika kewan kasebut mlumpat menyang udhara, 100 kilogram otot sing agawe nesu. Dheweke ndharat ing undhak-undhakan ndhuwur lan nyoba kanggo nyumerepi, kabeh nalika tetep mripat ijo hipnotis ing prajurit mundur.
  
  "Aku ora seneng nindakake iki," ujare komandan Delta, ngarahake bedhil.
  
  "Ngenteni!" Drake weruh soko sumunar ing cahya saka lampu. "Ngenteni wae. Aja obah."
  
  Panther stalked maju. Delta Team dicekel wong ing gunpoint nalika liwat antarane wong-wong mau, lan snorted disdainfully ing pengawal Serbia incapacitated nalika padha ninggalake kamar.
  
  "Apa ta-?" salah siji saka Amerika jenggot marang Drake.
  
  "Apa kowe ora weruh? Dheweke nganggo kalung sing dilapisi berlian. Aku kira kucing sing manggon ing omah kaya iki, mung dilatih nyerang nalika krungu swarane sing duwe."
  
  "Telpon apik. Aku ora pengin mateni kewan kaya ngono." Komandhan Delta nglambai marang wong Serbia. "Aku bakal nglampahi kabeh dina seneng-seneng karo bajingan iki."
  
  Dheweke wiwit mudhun ing undhak-undhakan, ninggalake wong loro sing njaga. Drake minangka nomer telu sing tekan lantai kubah, lan apa sing dideleng nggawe dheweke nggumunake.
  
  "Sepira keblinger bajingan edan iki?"
  
  Kamar kasebut kebak apa sing mung bisa diterangake minangka 'piala'. Obyek sing Davor Babic dianggep larang amarga - ing perversions - iku aji kanggo wong liya. Ana lemari ing ngendi wae, gedhe lan cilik, disusun sembarangan.
  
  Tyrannosaurus rex tulang rahang. Prasasti ing jejere tulisan kasebut maca 'From the Edgar Fillion Collection - Lifetime Award'. Kajaba iku, foto aktris sing misuwur kanthi prasasti 'She wanted to live'. Kajaba iku, ana mumi sing lungguh ing alas tembaga. tangan dikenali minangka 'Jaksa Distrik No. 3'. .
  
  Lan akeh liyane. Nalika Drake mlaku-mlaku ngubengi kasus tampilan, nyoba ngatasi daya tarik lan konsentrasi, dheweke pungkasane ngerteni obyek sing digoleki.
  
  Valkyries: Sepasang patung salju putih sing dipasang ing blok bunder sing kandel. Patung loro kasebut dhuwure kira-kira limang kaki, nanging rincian sing apik tenan sing nggawe ambegan Drake. Loro wadon semok, wuda lan katon kaya Amazons kuwoso saka kuna, loro karo sikil nyebar, kaya lungguh astride soko. Mbokmenawa jaran swiwi, Drake mikir. Ben pengin ngerti luwih akeh, nanging dheweke eling yen Valkyries digunakake kanggo mabur saka perang menyang perang. Dheweke ngeweruhi perangan awak sing otot, fitur rai klasik lan helm horned disconcerting.
  
  "Wah!" - seru wong saka Delta. "Aku pengin duwe enem bungkus iki."
  
  Sing luwih jelas, loro Valkyries nuding munggah menyang barang sing ora dingerteni kanthi tangan kiwa. Nuding, kaya sing dipikirake Drake, langsung menyang Makam Dewa.
  
  Yen mung bisa nemokake Ragnarok.
  
  Ing wektu iku, salah siji saka prajurit nyoba kanggo njaluk item saka etalase. Lonceng banter muni lan gapura baja ambruk ing dhasar undhak-undhakan, ngalangi metune.
  
  Amerika langsung njaluk topeng gas. Drake geleng-geleng kepala. "Aja kuwatir. Ana sing ngandhani yen Babich minangka bajingan sing luwih seneng maling kasebut kejiret lan ditendhang.
  
  Komandan Delta nyawang bar sing isih kedher. "Tiup tongkat iki dadi potongan."
  
  
  ***
  
  
  Kennedy katon gumun sawise helikopter lan Bentley sing mundur. Wells uga katon bingung karo nyawang langit.
  
  "Asu," Kennedy krungu dheweke ambegan. "Aku nglatih dheweke kanthi apik. Kok iso dadi pengkhianat?"
  
  "Good bab dheweke wis musna," Kennedy nggawe manawa rambute isih disambungake bali saka kabeh sing jumping lan katon adoh nalika dheweke ngeweruhi saperangan saka SAS wong sizing dheweke munggah. "Dheweke duwe papan sing dhuwur. Saiki, yen Drake lan Tim Delta wis nyekel Valkyries, kita bisa nyolong nalika Alicia sibuk karo Babich.
  
  Wells katon kaya dheweke ambruk ing antarane rong pilihan sing penting, nanging ora ngomong apa-apa nalika mlayu ngubengi omah menyang lawang utama. Padha weruh helikopter nguripake kanggo tabrakan sirah-on karo Bentley. Tembakan muni lan mumbul saka mobil sing mlayu. Banjur mobil dumadakan rem banget lan mandheg ing mendhung kerikil.
  
  Ana obyek macet metu saka jendhela.
  
  Helikopter kasebut ambruk saka langit, operatore nduweni pangertèn sing meh supranatural, kaya RPG sing ana ing ndhuwur sirah. Sanalika sled ndemek lemah, tentara bayaran Kanada metu saka lawang. A tembak-menembak pecah.
  
  Kennedy panginten dheweke weruh Alicia Miles, tokoh lithe klambi ing waja awak nyenyet, mlumpat menyang fray kaya pepatah singa. Kéwan sing dibangun kanggo perang, ilang ing panganiaya lan nesu kabeh. Senadyan awake dhewe, Kennedy rumangsa getihe adhem.
  
  Apa iki rasa wedi sing dirasakake?
  
  Sadurunge dheweke bisa mikir bab iku, tokoh lancip tiba saka sisih ngelawan saka helikopter. A tokoh dheweke dikenali ing cepet.
  
  Profesor Parnevik!
  
  Dheweke limped maju, ragu-ragu ing wiwitan, nanging banjur kanthi tekad anyar, lan pungkasane crawled minangka peluru streaked udhara ndhuwur sirahe, siji liwat ing ambane tangan kang tengkorak.
  
  Parnevik pungkasane nyedhaki cukup kanggo SAS lan Kennedy kanggo narik dheweke menyang safety, wong Kanada ora ngerti, kanthi lengkap melu perang.
  
  "Bener," ujare Wells karo nunjuk menyang omah. "Ayo rampung iki."
  
  
  ***
  
  
  Drake mbantu narik Valkyries maju nalika saperangan wong ditempelake jumlah cilik saka bledosan ing grate. Dheweke mlaku ing dalan sing sempit ing antarane pameran sing medeni, nyoba ora katon banget. Salah siji wong lanang Delta bali saka mriksa spooky sawetara menit kepungkur lan kacarita coffin ireng lungguh ing mburi kamar.
  
  Suasana nunggu suwene sepuluh detik. Butuh logika prajurit kanggo mungkasi iki. Kurang ngerti...
  
  Iki dudu logika Drake maneh. Nanging dheweke serius ora pengin ngerti. Dheweke malah mlumpat, kaya wong sipil biasa, nalika bar diunekake.
  
  Keprungu tembakan saka kamar ing dhuwur. Pengawal Delta nabrak tangga, mati ing bolongan getih. Detik sabanjure, rolas wong sing nganggo bedhil mesin muncul ing ndhuwur tangga.
  
  Outflanked lan outgunned, ditutupi saka titik sing luwih dhuwur, Delta Team wis gagal lan saiki rawan. Drake alon-alon mlaku menyang lemari lan safety relatif, nyoba ora mikir bab kabodhoan sing kejiret kaya, lan carane iki ora bakal kedaden kanggo SAS, lan dipercaya luck sing mungsuh anyar iki ora bakal. cukup bodho kanggo njupuk Valkyries.
  
  Ana sawetara wektu ketegangan sing ora bisa diendheg, ngalami kasepen, nganti ana wong sing mudhun ing undhak-undhakan. Tokoh sing nganggo klambi putih lan nganggo topeng putih.
  
  Drake langsung ngerti dheweke. Wong sing padha menang Shield ing York cat walk. Wong kang weruh ing Apsall.
  
  "Aku ngerti sampeyan," dheweke ambegan dhewe, banjur banter. "Wong-wong Jerman sing ana ing kene."
  
  Wong lanang iku ngangkat pistol kaliber .45 lan ngobahake. "Selehake senjatamu. Awakmu kabeh. Saiki!"
  
  Suarane sombong. Swara sing nduweni tangan alus, sing nduweni nduweni kekuwatan nyata, jenis sing ditulis ing kertas lan diwenehake ing klub mung anggota. Jinis wong sing ora ngerti apa sejatine karya kadonyan lan bosen. Bisa uga bankir, lair ing industri perbankan, utawa politisi, putrane politisi.
  
  Wong Delta nyekel gegaman kanthi kenceng. Ora ana sing ngomong apa-apa. Konfrontasi kasebut ngancam.
  
  wong njerit maneh, upbringing ora ngidini wong ngerti bab bebaya.
  
  "Kowe budheg? Aku ngomong saiki!"
  
  Swara Texas ngandika kanthi swara tarik: "Ora bakal kelakon, bajingan."
  
  "Nanging... nanging..." wong lanang mau mandheg kaget, banjur ujug-ujug nyopot topenge." "Sampeyan bakal nindakake!"
  
  Drake meh ambruk. Aku ngerti sampeyan! Abel Frey, perancang busana Jerman. Kejut dikumbah Drake kaya ombak beracun. Iku mokal. Iku kaya ndeleng Taylor lan Miley munggah ana, giggling babagan njupuk donya.
  
  Frey ketemu karo Drake. "Lan sampeyan, Matt Drake!" tangane karo pistul gemeter. "Sampeyan meh kabeh biaya aku! Aku bakal njupuk dheweke saka sampeyan. Aku bakal nindakake iku! Lan dheweke bakal mbayar. Oh, carane dheweke bakal mbayar!"
  
  
  Sadurunge bisa nyadari, Frey ngarahake bedhil ing antarane mripate Drake lan murub.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy mlayu menyang kamar lan weruh wong SAS tiba ing dhengkul, nelpon kanggo nggawe bisu. Dheweke weruh sadurunge dheweke klompok wong masking, nganggo waja awak, pointing gaman ing apa mung bisa dheweke mikir iku kubah rahasia Davor Babic.
  
  Untunge, wong-wong mau ora weruh.
  
  Wells bali menyang dheweke lan mouthed, "Sapa?"
  
  Kennedy nggawe pasuryan bingung. Dheweke bisa krungu wong ranting, dheweke bisa ndeleng profil sisih, .45 dheweke terus alon-alon tangane clumsily. Nalika dheweke krungu wong bengok jeneng Matt Drake kang, dheweke ngerti, lan Wells ngerti, lan detik mengko padha mbukak geni.
  
  Sajrone sewidak detik saka tembak-menembak sabanjure, Kennedy weruh kabeh ing gerakan alon. Wong ing putih fires kang .45, dheweke dijupuk tekan pamisah detik mengko lan tugging ing hem saka jas kang liwat liwat materi hanging. Raine kaget nalika noleh. Padha plump, limp softness.
  
  Wong manja.
  
  Banjur masked wong Spinning lan shooting. prajurit SAS bali jotosan uga diselehake karo tliti lan kalem. More geni teka saka vault. swara Amerika. swara Jerman. Swara ing Inggris.
  
  Kekacauan sing alon, padha karo intonasi puitis Taylor Swift, dicampur karo rock kuno Metallica. Dheweke kenek paling ora loro Jerman - liyane ambruk. Wong sing nganggo klambi putih bengok-bengok lan ngacungake tangane, lan meksa timnya cepet-cepet mundur. Kennedy weruh dheweke nutupi dheweke lan mati ing proses kasebut, kaya bosok saka tatu, nanging tatu kasebut tetep urip. Dheweke pungkasane mlayu menyang kamar mburi lan mung papat wong sing isih urip.
  
  Kennedy kesusu mudhun bale ing desperation karo bongkahan aneh ing tenggorokan lan Pick es ing atine, malah ora sadhar carane kuwatir dheweke nganti dheweke weruh Drake urip lan felt saiki kelangan saka bungahaken wisuh liwat dheweke.
  
  
  ***
  
  
  Drake wungu saka lantai, ngucapke matur nuwun amarga tujuane Abel Frey dadi burem kaya kasunyatane. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kang weruh Kennedy mlaku mudhun undhak-undhakan, kaloro pasuryan dheweke nalika dheweke mlayu munggah marang.
  
  "Alhamdulillah sampeyan ora apa-apa!" - dheweke nguwuh lan ngrangkul dheweke sadurunge ngelingi dheweke.
  
  Drake natap mripate Wells sing ngerti sadurunge nutup mripate. Dheweke ngrangkul dheweke sedhela, ngrasakake awak sing langsing, awak sing kuat, jantung sing rapuh deg-degan ing jejere dhewe. Dheweke sirah iki dipencet marang kang gulu , sensation apik banget kanggo tingle kang synapses .
  
  "He, aku ora apa-apa. Kowe?"
  
  Dheweke narik adoh, mesem.
  
  Wells nyedhaki wong-wong mau lan ndhelikake eseman licik kanggo menit. "Drake. Panggonan aneh kanggo ketemu maneh, chap lawas, ora pub sudhut ing Pengadilan Earl aku wis ing atine. Aku kudu pitutur marang kowe, Matt. Mergo Mai."
  
  Drake langsung mundur. Wells ngandika bab pungkasan banget samesthine. Sedetik mengko dheweke ngeweruhi eseman Kennedy lan narik awake dhewe. "Valkyries," dheweke nuduhake. "Ayo selagi kita duwe kesempatan."
  
  Nanging komandan Delta wis ngatur lan nimbali dheweke. "Iki dudu Inggris, wong lanang. Ayo pindhah. Aku mangan meh kabeh Hawaii sing bisa dakpangan ing liburan iki.
  
  
  RONG PULUH SONGO
  
  
  
  RUANG UDARA
  
  
  Drake, Kennedy lan tim serbu liyane ketemu karo Ben lan Hayden sawetara jam mengko ing pangkalan militer cedhak Honolulu.
  
  Minangka wektu lumaku. Pita abang birokrasi dipotong. Dalan sing bergelombang wis mulus. Pamrentah padu, banjur sulked, lan banjur wiwit ngomong. Para birokrat pambrontakan ditata kanthi padha karo politik susu lan madu.
  
  Lan pungkasane jagad iki saya cedhak.
  
  Pemain nyata ngomong, kuwatir lan spekulasi, lan turu ing bangunan sing ora ana AC cedhak Pearl Harbor. Drake langsung nganggep yen salam sing dipikirake Ben tegese dheweke ora duwe kemajuan sing kudu dilapurake ing panelusuran kanggo potongan Odin sabanjure - mripate. Drake ndhelikake surprise; dheweke pancen percaya yen pengalaman lan motivasi Ben bakal ngrampungake kabeh pitunjuk saiki.
  
  Hayden, Asisten Sekretaris Pertahanan sing pinter, nulungi dheweke, nanging ora ana kemajuan.
  
  Siji-sijine pangarep-arep yaiku peserta apokaliptik liyane - wong Kanada lan Jerman - saya tambah apik.
  
  Kawigatosan Ben wiwitane dialihake dening wahyu Drake.
  
  "Abel Frey? dalang Jerman? Kesasar, bajingan."
  
  "Serius, konco. Apa aku ngapusi kowe?"
  
  "Aja ngutip Whitesnake ing ngarepku, Matt. Sampeyan ngerti, band kita duwe masalah nindakake musik, lan ora lucu. Aku mung ora percaya... Abel Frey?"
  
  Drake mendesah. "Inggih, kula miwiti maneh. YA. Abel Frey."
  
  Kennedy ndhukung dheweke. "Aku weruh lan aku isih pengin ngandhani Drake supaya ora ngomong omong kosong. Wong iki pertapa. Setel ing Alpen Jerman - "Party Castle". Supermodels. Dhuwit. Life of a Superstar.
  
  "Anggur, wanita lan lagu," ujare Drake.
  
  "Stop!" Kata Ben. "Ing cara," dheweke mikir, "iku tutup sing sampurna."
  
  "Iku gampang kanggo ngapusi wong bodho yen sampeyan wis misuwur," Drake sarujuk. "Sampeyan bisa milih tujuan sampeyan - menyang ngendi wae. Penyelundupan kudu gampang kanggo wong-wong iki. Cukup golek artefak kuno sampeyan, pilih tas diplomatik sampeyan lan..."
  
  "... Lebokake iki." Kennedy rampung lancar lan nguripake mripat ngguyu kanggo Ben.
  
  "Kowe kudu ..." gugup. "... Sampeyan kudu njaluk kamar kurang ajar."
  
  Ing wayahe Wells nyedhaki. "Iki karo Abel Frey ... wis diputusake kanggo njaga rahasia kanggo saiki. Nonton lan ngenteni. Kita masang tentara ing saubengé kastil, nanging wènèhana kabebasan, yèn dhèwèké sinau bab sing ora kita lakoni.
  
  "Sepisanan, iki muni cukup," Drake miwiti, "nanging ..."
  
  "Nanging dheweke duwe adhine," Ben ngece. Hayden ngangkat tangane kanggo nenangake dheweke. "Pancen bener, Ben. Karin aman ... kanggo saiki. Donya ora ana."
  
  Drake menyipit mripate nanging terus ilat. Sampeyan ora bakal entuk apa-apa kanthi protes. Iku mung bakal ngganggu kancane malah luwih. Sepisan maneh dheweke ngalami alangan ngerteni Hayden. Apa cynicism kang anyar ditemokaké mangan adoh ing wong? Apa dheweke mikir kanthi cepet kanggo Ben, utawa dheweke mikir kanthi wicaksana kanggo pamrentahane?
  
  Ing kasus apa wae, jawabane padha. Ngenteni.
  
  Drake ngganti topik. Dheweke nusuk siji liyane cedhak atine Ben. "Piye kabare ibu lan bapakmu?" - takon kasebut kanthi teliti. "Wis padha mapan durung?"
  
  Ben nglarani ati. "Ora, konco. Ing telpon pungkasan padha nyebut dheweke, nanging aku marang dheweke wis ketemu proyek kapindho. Bakal mbantu, Matt, nanging ora suwe.
  
  "Aku ngerti". Drake nyawang Wells lan Hayden. "Minangka pimpinan ing kene, sampeyan kudu mbantu." Banjur, tanpa ngenteni wangsulan, dheweke kandha, "Apa kabar babagan Heidi lan Mripat Odin?"
  
  Ben geleng-geleng sirahe. "Akeh," dheweke ngeluh. "Ana pecahan ing endi wae. Ing kene - ngrungokake iki: kanggo ngombe saka Sumur Mimir - Sumber Kawicaksanan ing Valhalla - saben wong kudu nggawe kurban penting. Siji ngorbanake mripate, nglambangake kekarepane kanggo entuk kawruh babagan kedadeyan saiki lan mbesuk. Sawise mabuk, dheweke ndeleng kabeh pacoban sing bakal ana gegayutane karo manungsa lan Dewa ing salawas-lawase. Mimir nampi Mripat Odin, lan wiwit saiki dheweke ana ing kono, minangka simbol manawa Gusti Allah kudu mbayar kanggo ndeleng kawicaksanan sing luwih dhuwur.
  
  "Oke," Drake ngangkat bahu. "Barang sejarah sing standar, ya?"
  
  "Bener. Nanging pancen kaya ngono. Puisi Edda, Saga Flenrich, minangka salah sawijining sing dakterjemahake minangka "Many Paths of Heidi".
  
  "Ing Valhalla," Kennedy grimis.
  
  "Iku tembung Norwegia kanggo Swarga."
  
  "Banjur aku ora bakal duwe kesempatan kanggo nemokake dheweke."
  
  Drake mikir. "Lan ora ana liyane? Gusti Yesus, kanca, iki potongan pungkasan!"
  
  "Aku ngetutake lelungan Heidi - lelungane. Dheweke ngunjungi papan sing kita kenal lan banjur bali menyang omahe. Iki dudu Playstation, kanca. Ora ana efek samping, ora ana prestasi sing didhelikake, ora ana dalan alternatif, zilch.
  
  Kennedy njagong ing jejere Ben lan mbuwang rambute. "Apa dheweke bisa nyelehake rong potong ing sak panggonan?"
  
  "Sampeyan bisa uga, nanging ora cocog karo apa sing kita kenal saiki. Petunjuk liyane sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun kabeh nuduhake siji fragmen ing saben lokasi.
  
  "Dadi sampeyan ngomong iki pitunjuk kita?"
  
  "Kuncine mesthi Valhalla," ujare Drake cepet. "Iki mung ukara sing nuduhake panggonan. Lan aku elinga sampeyan ngomong babagan sadurunge Heidi ngandhani Odin yen dheweke ngerti ing ngendi mripate didhelikake amarga dheweke mbebasake kabeh rahasia nalika dheweke digantung ing kayu salib.
  
  "Wit," - ing wayahe Thorsten Dahl mlebu kamar. Wong Swedia katon kesel, luwih kesel saka sisih administratif saka pakaryane tinimbang saka fisik. "Siji digantung ing Wit Donya."
  
  "Aduh," Drake ngangguk. "Crita sing padha. Iki kopi?"
  
  "Macadamia," Dahl katon sombong. "Hawaii paling apik sing ditawakake."
  
  "Aku panginten iku spam," Kennedy ngandika, nuduhake condescension dheweke menyang New Yorker.
  
  "Spam akeh disenengi ing Hawaii," sarujuk Dahl. "Nanging kopi ngatur kabeh. Lan kacang macadamia Kona iku raja.
  
  "Dadi sampeyan ngomong yen Heidi ngerti ngendi Valhalla?" Hayden nyoba dheweke paling apik kanggo katon luwih bingung saka mamang nalika Drake motioned kanggo wong kanggo nggawa liyane kopi.
  
  "Ya, nanging Heidi kuwi manungsa. Dudu Gusti. Dadi apa sing bakal dialami dheweke bakal dadi swarga donya?"
  
  "Ngapunten, man," Kennedy guyon. "Vegas ora didegake nganti 1905."
  
  "Kanggo Norwegia." Drake nambah, nyoba ora mesem.
  
  meneng mèlu. Drake mirsani nalika Ben mriksa mental kabeh sing wis sinau nganti saiki. Kennedy ketap bibir. Hayden nampa nampan cangkir kopi. Sumur wis suwe leren menyang pojokan, pura-pura turu. Drake ngelingi tembung-tembung sing nyenengake - aku kudu ngandhani sampeyan. Soko babagan Mei.
  
  Bakal ana wektu kanggo iki mengko, yen kabeh.
  
  Ben ngguyu lan geleng-geleng. "Iku prasaja. Gusti, prasaja banget. Swarga kanggo manungsa iku... omahe."
  
  "Pancen. Panggonan ngendi dheweke manggon. Desane. Kabin dheweke," Drake dikonfirmasi. "Pikiranku uga."
  
  "Sumur Mimir dumunung ing desa Heidi!" Kennedy katon watara, kasenengan mencorong ing mripate, banjur playfully poked Drake karo dheweke ajiné. "Ora ala kanggo infantri."
  
  "Aku wis tuwuh otak nyata wiwit aku mandheg." Drake weruh Wells flinch rada. "Langkah paling apik ing uripku."
  
  Thorsten Dahl wungu. "Banjur menyang Swedia kanggo bagean pungkasan." Dheweke katon seneng bali menyang tanah air. "Umm... ngendi omahe Heidi?"
  
  "Ostergotland," ujare Ben tanpa mriksa. "Uga omahé Beowulf lan Grendel minangka papan sing isih diomongake babagan monsters sing mlaku-mlaku ing daratan ing wayah wengi."
  
  
  telung puluh
  
  
  
  LA VEREIN, JERMAN
  
  
  La Veraine, Kastil Partai, dumunung ing sisih kidul Munich, cedhak tapel wates Bavaria.
  
  Kaya bètèng, ngadeg ing satengahé gunung sing lembut, temboké jagged lan malah ana puteran panah ing macem-macem panggonan. Menara-menara sing paling dhuwur ing sisih ndhuwur gerbang lan dalan sing amba ngidini mobil-mobil sing larang munggah kanthi gaya lan mamerake prestasi paling anyar nalika paparazzi sing dipilih tangan tumungkul kanggo motret.
  
  Abel Frey mimpin pesta siji-siji, ngucapake salam marang sawetara tamu sing paling penting lan mesthekake yen modele tumindak kaya sing dikarepake. Ciwit mrene, mrinding mrene, malah sok-sok guyon gawe kabeh padha nyukupi pangarep-arepe.
  
  Ing alcoves pribadi, dheweke pura-pura ora nggatekake para pelari putih sing ana ing meja kaca dhuwur dhengkul, para eksekutif mbungkuk nganggo sedotan ing bolongan irunge. Model lan aktris enom sing misuwur nganggo boneka bayi sing digawe saka satin, sutra lan renda. Jambon daging, moans lan ambu heady nepsu. Panel plasma sèket inci nuduhake MTV lan porno hardcore.
  
  Chateau kapenuhan musik live, karo Slash lan Fergie nampilake 'Beautiful Dangerous' ing panggung sing adoh saka papan dekaden - musik rock sing optimis bisa nggawe pesta Frey sing wis dinamis.
  
  Perancang busana ninggalake, ora diweruhi dening sapa wae, lan munggah ing tangga utama menyang sayap kastil sing sepi. Siji pesawat liyane lan pengawale wis nutup lawang sing aman ing mburine, mung bisa diakses liwat kombinasi tombol lan pangenalan swara. Dheweke mlebu kamar sing kebak peralatan komunikasi lan deretan layar televisi definisi tinggi.
  
  Salah sawijining penggemar sing paling dipercaya ujar: "Tepat ing wektu, Pak. Alicia Miles lagi ngomong ing telpon satelit.
  
  "Apik banget, Hudson. Apa dienkripsi?"
  
  "Mesthine, Pak."
  
  Frey nampa piranti sing diusulake, ngempet lambene amarga kepeksa nggawa cangkeme supaya cedhak karo papan sing wis nyemprotake idu.
  
  "Miles, iki luwih enak. Aku duwe omah sing kebak tamu sing kudu diurus. Ngapusi babagan penak ora katon kaya penemuan kanggo dheweke. Iku mung sing ora ana sing perlu dirungokake.
  
  "Bonus sing pantes, aku bakal ngomong," nada Inggris sing diselehake kanthi apik. "Aku duwe alamat web lan sandhi kanggo nggoleki Parnevik."
  
  "Kabeh iku bagian saka kesepakatan, Miles. Lan sampeyan wis ngerti mung siji cara kanggo entuk bonus.
  
  "Milo opo?" Saiki nada wis diganti. Pemotong tenggorokan. Luwih nakal...
  
  "Mung aku lan penggemar sing paling apik."
  
  "Mmm... Undangen uga yen kowe gelem," swarane ganti. "Nanging sayangé aku kudu cepet. Mlebet ing www.locatethepro.co.uk lan ketik sandhi ing huruf cilik: bonusmyles007, "lol. "Aku panginten sampeyan bisa ngapresiasi, Frey. Format tracker standar kudu katon. Parnevik diprogram minangka nomer papat. Sampeyan kudu bisa nglacak dheweke ing ngendi wae.
  
  Abel Frey meneng salut. Alicia Miles minangka operasi paling apik sing nate digunakake. "Cukup, Miles. Yen mripatmu bisa dikendhaleni, sampeyan bakal mati. Banjur bali menyang kita lan nggawa pecahan saka Kanada. Banjur kita bakal ... ngomong."
  
  Garis kasebut mati. Frey nyelehake ponsel, seneng saiki. "Oke, Hudson," ujare. "Mulai mobil. Kirimi kabeh wong menyang Ostergotland langsung. Potongan pungkasan bisa digayuh, uga kabeh potongan liyane yen main game pungkasan kanthi bener. "Milo ngerti apa sing kudu ditindakake."
  
  Dheweke sinau babagan monitor televisi.
  
  "Sapa sing dadi Captive 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson ngeruk jenggot sing ora rapi sadurunge ngobahake. Frey ndedonga kanggo nyinaoni bocah wadon pirang sing lungguh ing tengah amben, sikile ditarik nganti dagu,
  
  Utawa, luwih tepate, lungguh ing amben duweke Frey. Lan mangan panganan Frey ing gubug sing dikunci lan dijaga sing dipesen Frey. Nggunakake listrik sing Frey mbayar.
  
  Ing tungkak ana rantai sing dirancang.
  
  Saiki dheweke dadi kagungane.
  
  "Langsung kirim video menyang kamarku ing layar amba. Banjur marang koki kanggo ngawula nedha bengi ana. Sepuluh menit sawise iki, aku butuh ahli silatku. Dheweke mandheg, mikir.
  
  "Ken?"
  
  "Ya, sing padha. Aku pengin dheweke lunga lan njupuk sepatune. Ora liya kanggo saiki. Aku pengin penyiksaan psikologis dadi enak banget nganti sing iki remuk. Aku bakal ngenteni sedina lan aku bakal nggawa dheweke sing luwih penting.
  
  "Lan tahanan 7?"
  
  "Dhuh Gusti, Hudson, rawat dheweke kanthi becik, kaya sampeyan bakal nambani awak dhewe. Sing paling apik kabeh. Wektu kanggo ngematake kita wis cedhak. "...
  
  
  telung puluh siji
  
  
  
  AIRSPACE liwat SWEDEN
  
  
  Pesawat miring. Kennedy Moore tangi kanthi wiwitan, lega amarga wis tangi saka kerusuhan, dina anyar wis ngusir Dark Chaser dhewe.
  
  Kaleb ana ing impen dheweke kaya ing donya nyata, nanging ing wayah wengi dheweke bola-bali mateni dheweke kanthi nyurung kecoak urip ing tenggorokan nganti dheweke keselak lan kepeksa ngunyah lan ngulu, mung pengkhianatan sing disiksa dening medeni ing mripate. , pancet nganti spark pungkasan metu.
  
  Dumadakan awakened lan ambruk saka underbelly neraka, dheweke nyawang sak kabin karo mata alam bébas. Iku sepi; sipil lan prajurit padha ngantuk utawa ngomong kanthi tenang. Malah Ben Blake ambruk asleep clutching laptop, garis kuwatir ora smoothed metu dening turu lan tragis metu saka panggonan ing pasuryan boyish.
  
  Banjur dheweke weruh Drake lan dheweke lagi mandeng dheweke. Saiki garis kuwatir dheweke mung nambah pasuryane sing wis katon. Kejujuran lan rasa ora duwe pamrih wis ketok, ora bisa didhelikake, nanging rasa lara sing didhelikake ing mburi ketenangane nggawe dheweke pengin nglipur dheweke ... kabeh wengi.
  
  Dheweke mesem dhewe. Referensi rock dinosaurus liyane. Wektu Drake seneng banget. Sedhela kepungkur dheweke ngerti yen eseman batine bisa nganti tekan mripate, amarga dheweke mesem maneh.
  
  Banjur, kanggo pisanan ing kabeh taun wiwit dheweke mlebu Akademi, dheweke getun yen dheweke nelpon mbutuhake dheweke kanggo desexualize pribadine. Dheweke kepengin ngerti carane gaya rambute kaya ngono. Dheweke pengin dheweke luwih Selma Blair lan Sandra Bullock luwih sithik.
  
  Sawise ngandika kabeh, iku cukup ketok sing Drake disenengi dheweke.
  
  Dheweke mesem maneh, nanging ing wektu iku pesawat miring maneh lan kabeh wong tangi. Pilot kasebut ngumumake yen dheweke penerbangan sejam saka tujuane. Ben tangi lan mlaku kaya zombie golek turahan kopi Kona. Thorsten Dahl jumeneng lan nyawang.
  
  "Wektu kanggo nguripake radar penetrating lemah," ngandika karo setengah eseman.
  
  Dheweke dikirim kanggo mabur liwat Östergotland, ngarahake wilayah ing ngendi Profesor Parnevik lan Ben percaya yen desa Heidi bakal ana. Profesor miskin iki cetha lara saka tip terpenggal driji lan rumiyin cingak dening carane heartless tormentor kang wis, nanging seneng kaya kirik minangka marang wong-wong mau bab peta engraved ing Shield of Odin.
  
  Path menyang Ragnarok.
  
  mbok menawa.
  
  Nganti saiki ora ana sing bisa nerjemahake. Apa iki salah arah liyane saka Alicia Miles lan tim sing bingung?
  
  Sawise montor mabur nembus keliling kasar Dahl, dheweke nuding gambar sing katon ing televisi pesawat kasebut. Radar penetrating lemah ngirim pulsa cendhak gelombang radio menyang lemah. Nalika kena obyek sing dikubur, wates, utawa kekosongan, gambar kasebut nuduhake sinyal bali. Ing wiwitan, dheweke angel diidentifikasi, nanging kanthi pengalaman dadi luwih gampang.
  
  Kennedy nggelengake sirahe marang Dahl. "Apa tentara Swedia duwe kabeh?"
  
  "Perkara iki perlu," ujare Dahl kanthi serius. "Kita duwe versi hibrida saka mesin iki sing ndeteksi tambang lan pipa sing didhelikake. High tech banget."
  
  Dawn nyuwil liwat cakrawala, lan banjur diusir dening mega abu-abu ragged nalika Parnevik nangis. "Niki! Gambar iki katon kaya pemukiman Viking lawas. Apa sampeyan ndeleng pinggir njaba bunder - iki minangka tembok pelindung - lan obyek persegi panjang ing njero? Iki omah-omah cilik."
  
  "Dadi, ayo nemtokake omah sing paling gedhe..." Ben cepet-cepet miwiti.
  
  "Ora," ujare Parnevik. "Iki kudu dadi omah dawa komunitas - papan pertemuan utawa pesta. Heidi, yen dheweke pancen ana ing kene, mesthi duwe omah paling gedhe nomer loro.
  
  Nalika pesawat mudhun alon-alon, gambar sing luwih cetha katon. Pemukiman kasebut kanthi jelas ditandhani sawetara meter ing jero lemah, lan omah paling gedhe nomer loro katon.
  
  "Sampeyan weruh iki," Dahl nuding menyang werna sing luwih jero, dadi surem sing bisa uga ora katon kajaba ana sing nggoleki. "Iki tegese ana kekosongan, lan dumunung langsung ing ngisor omahe Heidi. "Sialan," ujare, noleh. "Dheweke mbangun omahe ing ndhuwur sumur Mimir!"
  
  
  TELUNG PULUH LORO
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Sawise padha ing lemah lan wis mlaku sawetara mil liwat Meadows teles, Dahl dhawuh mandeg. Drake katon watara ing apa kang mung bisa njlèntrèhaké minangka, ing roh Dino-Rock anyar dheweke lan Kennedy nuduhake, kru motley. Wong Swedia lan SGG diwakili dening Thorsten Dahl lan telung prajurite, SAS dening Wells lan sepuluh prajurit. Siji ditinggal ing Hawaii, tatu. Tim Delta dikurangi dadi enem wong; banjur ana Ben, Parnevik, Kennedy lan awake dhewe. Hayden tetep karo pesawat.
  
  Ora ana wong siji-sijia ing antarane wong-wong mau sing ora kuwatir karo tugase. Kasunyatan bilih pesawat wis nunggu, kanthi bahan bakar lan bersenjata, kanthi tokoh-tokoh ing papan, siap kanggo njupuk menyang ngendi wae ing donya, mung luwih nandheske seriuse kahanan kasebut.
  
  "Yen mbantu," ujare Dahl nalika kabeh wong nyawang dheweke kanthi ngarep-arep, "Aku ora ngerti kepiye carane bisa nemokake kita wektu iki," ujare. "Miwiti kanthi nggunakake bahan peledak entheng kanggo mbusak sawetara kaki mudhun, banjur wektune kanggo rake."
  
  "Ati-ati," Parnevik wringed tangane. "Kita ora pengin ambruk."
  
  "Aja kuwatir," ujare Dahl riang. "Antarane macem-macem pasukan ing kene, aku duwe tim sing berpengalaman, Profesor."
  
  Ana ngguyu grusa-grusu. Drake nliti lingkungane. Padha nyiyapake keliling sing amba, ninggalake wong ing ndhuwur sawetara bukit sing ngubengi situs ngendi radar penetrating lemah nuduhake sawijining guardhouse lawas wis tau ngadeg. Yen mung cukup apik kanggo Viking lan kabeh ...
  
  Datarane padha suket lan ayem, sumilire angin meh ora nggegirisi wit-witan kang thukul ing wetan panggonane. Iku wiwit drizzle entheng lan banjur mandheg sadurunge nyoba maneh.
  
  Ben hpne muni. Mripate natap angker. "Bapak? Mung sibuk. Aku bakal nelpon maneh ing buritan. " Dheweke nutup piranti karo nyawang Drake. "Aku ora duwe wektu," dheweke muni. "Dheweke wis ngerti ana kedadeyan, dheweke ora ngerti apa iku."
  
  Drake manthuk lan nonton bledosan pisanan tanpa flinching. Suket, gambut lan rereget mabur ing awang-awang. Iki langsung diterusake dening serangan liyane, rada jero, lan awan kapindho wungu saka lemah.
  
  Akeh wong lanang teka gludhug maju, nyekel sekop nalika nyekel senjata. Pemandangan surealis.
  
  "Ati-ati," Parnevik mumet. "Kita ora pengin ana wong sing teles." Dheweke ngguyu kaya lelucon paling gedhe ing sejarah.
  
  Gambar ringkesan sing luwih cetha nuduhake bolongan ing ngisor omah panjang Heidi sing tumuju menyang guwa sing amba. Cetha ana luwih saka mung sumur sing ana ing kono, lan tim kasebut salah ing sisih ati-ati. Butuh jam liyane penggalian ati-ati lan sawetara ngaso nalika Parnevik kluruk lan sinau artefak unearthed sadurunge padha ilang menyang udhara tipis.
  
  Drake nggunakake wektu iki kanggo ngatur pikirane. Nganti saiki, dheweke rumangsa kaya numpak roller coaster tanpa rem. Sanajan wis pirang-pirang taun, dheweke isih luwih biasa ngetutake pesenan tinimbang nglakokake rencana tumindak, mula dheweke butuh wektu luwih akeh kanggo mikir tinimbang, ujare, Ben Blake. Dheweke ngerti rong prekara - dheweke mesthi ana ing mburi, lan mungsuh-mungsuhe meksa dheweke nanggepi kahanan tinimbang nggawe; ora mangu iki minangka asil saka kasunyatan sing padha mlebu lomba iki konco mungsuh.
  
  Saiki wektu kanggo miwiti menang lomba iki. Kajaba iku, dheweke mung siji-sijine faksi sing darmabakti kanggo nylametake jagad iki tinimbang menehi risiko.
  
  Dadi kowe percaya karo crita hantu?Swara kuna bisik-bisik ing pikirane.
  
  Ora, dheweke mangsuli kanthi cara sing padha. Nanging aku percaya karo crita horor ...
  
  Sajrone misi pungkasan minangka anggota SRT rahasia, unit khusus SAS, dheweke lan telu anggota tim liyane, kalebu Alicia Miles, kesandhung ing desa terpencil ing Irak Lor, pendhudhuke disiksa lan dipateni. Yen wis jelas, sing dipriksani... yaiku nemokake prajurit Inggris lan Prancis sing isih ana ing papriksan.
  
  Apa sing diterusake dadi peteng ing dina-dina Matt Drake ing Bumi. Dibutakan amarga nesu, dheweke lan rong anggota tim liyane mandhegake panyiksa.
  
  Kedadeyan liyane 'geni mesra' ing antarane akeh.
  
  Alicia Miles jumeneng lan mirsani, ora kena pengaruh saka sembarang quirks salah siji cara utawa liyane. Dheweke ora bisa mungkasi torture, lan dheweke ora bisa mungkasi pati saka torturers. Nanging dheweke nuruti dhawuhe komandhane.
  
  Matt Drake.
  
  Sawise iki, urip prajurit rampung kanggo dheweke, kabeh hubungan romantis sing didhukung dheweke pecah dadi potongan. Nanging ninggalake layanan kasebut ora ateges kenangan kasebut sirna. Bojone nggugah bengi-bengi banjur metu saka ambene sing kringet-kringet, nangis mudhun nalika ora gelem ngaku.
  
  Saiki dheweke weruh Kennedy ngadeg ngelawan dheweke, mesem kaya dheweke ana ing pesawat. Rambute digantung lan raine dadi lincah lan nakal karo mesem. Mripate tengah lan awak Victoria's Secret digabungake karo kesopanan guru sekolah lan larangan bisnis. Cukup dicampur.
  
  Dheweke nyengir maneh. Thorsten Dahl bengok-bengok: "Mlebu maca! Kita butuh tuntunan kanggo Katurunan."
  
  Nalika Ben takon marang apa iku Descender, dheweke mung mringis. "Langsung metu saka legenda Hollywood, kancaku. Elinga carane maling mlumpat saka bangunan lan mlumpat disetel kanggo milimeter sadurunge tiba mandheg? Ya, Blue Diamond Lander minangka piranti sing digunakake.
  
  "Keren".
  
  Drake weruh Komandan lawas alon-alon mlaku-mlaku lan njupuk botol kopi sing ditawakake. Obrolan iki wis suwe digawe. Drake pengin mungkasi.
  
  "Mbak?" Pitakone karo mantep lambene dicemplungake ing lemah supaya ora ana sing ngerti pitakone.
  
  "Hm?" - Aku takon.
  
  "Ngomong wae".
  
  "Ya ampun, buk, sawise kurang informasi sing sampeyan nyedhiyakake babagan hobi lawas, aku meh ora bisa ngandelake hadiah gratis, ta?"
  
  Drake ora bisa nahan mesem. "Sampeyan iku wong tuwa sing reged, sampeyan ngerti?"
  
  "Iki sing njaga aku ing ndhuwur game. Saiki critakna marang aku saka salah sawijining misi rahasia dheweke - salah siji saka dheweke.
  
  "Inggih ... Aku bisa jotosan kasempatan kene lan menehi soko jinak," Drake ngandika. "Utawa sampeyan bisa ngenteni nganti iki rampung lan aku bakal menehi sampeyan emas ... sampeyan ngerti siji-sijine."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Nalika Mai nyamar ing konvensi cosplay paling gedhe ing Jepang kanggo nyusup lan nangkep Fuchu Triads sing nglakokake industri porno nalika iku.
  
  Wells katon kaya arep kejang. "Ya ampun, Drake. Sampeyan wong bodho. Oke, nanging percaya karo aku, saiki sampeyan duwe utang karo aku, "dheweke ambegan. "Wong Jepang mung nyeret dheweke metu saka Hong Kong, kanthi identitas palsu, tanpa peringatan, ngrusak tutup sing wis digawe rong taun."
  
  Drake menehi dheweke mbukak-mouthed, incredulous dipikir. "Ora tau".
  
  "Omonganku uga."
  
  "Kenapa?"
  
  "Uga pitakonku sabanjure. Nanging, Drake, apa ora jelas?"
  
  Drake mikir babagan iki. "Mung dheweke sing paling apik sing diduweni. Sing paling apik sing wis tau. Lan dheweke mesthi nekat banget."
  
  "Kita wis nelpon saka Departemen Kehakiman lan Perdana Menteri udakara limalas jam saiki, kaya Yankees. Dheweke bakal ngakoni kabeh kanggo kita - dheweke ngirim dheweke kanggo pramuka La Veraine amarga mung ana hubungane karo kekacoan iki sing wis dadi acara paling gedhe sing kedadeyan ing planet saiki. Mung sawetara jam sadurunge kita kepeksa ngaku marang dheweke.
  
  Drake ngangguk. "Apa ana alesan kanggo ora ngaku saiki? Bisa dadi akuisisi sing apik banget.
  
  "Aku setuju, kanca, nanging pamrentah minangka pamrentah, lan manawa jagad iki ana bebaya utawa ora, dheweke seneng main game cilik, ta?"
  
  Drake nuding menyang bolongan ing lemah. "Katon padha siyap."
  
  
  ***
  
  
  Tingkat keturunan Drake disetel ing 126 kaki. Piranti sing diarani moncong cepet dilebokake ing tangane lan diwenehi tas ransel. Dheweke narik helm petugas pemadam kebakaran kanthi senter sing dipasang ing sirahe lan nyolong tas ransel. Senter gedhe, tank oksigen, senjata, panganan, banyu, radio, pasokan pertolongan pertama - kabeh sing dibutuhake kanggo gua. Dheweke narik sarung tangan sing abot lan mlaku menyang pinggir jurang.
  
  "Geronimo?" dheweke takon Kennedy, sing tetep ndhuwur karo Ben lan Profesor, kanggo bantuan ngawasi perimeter sing.
  
  "Utawa nyekel tungkakmu, copot bokongmu lan ngarep-arep," ujare.
  
  Drake grinned evilly ing dheweke, "Kita bakal bali menyang iki mengko," ngandika lan mlumpat menyang pepeteng.
  
  Dheweke langsung ngrasakake pemicu release diamond abang. Kacepetan tiba mudhun nalika tiba, lan rodha cilik sing dicenthang kaping satus detik. Tembok sumur - untung saiki wis garing - kelip-kelip ing kaleidoskopik, kaya ing film ireng lan putih lawas. Akhire mudhun alon kanggo nyusup, lan Drake felt boots mumbul alon-alon saka watu hard. Dheweke squeezed moncong lan felt pemicu release saka sabuk pengaman. Drake mriksa proses ngowahi dheweke dadi Ascendant sadurunge pindhah menyang ngendi Dal lan setengah rolas wong ngadeg nunggu.
  
  Lantai crunched nguwatirake, nanging dheweke nganggep lebu mumi.
  
  "Gua iki aneh banget dibandhingake karo apa sing kita deleng ing radar penetrating lemah," ujare Dahl. "Dheweke bisa salah ngitung. Nyebar lan goleki ... trowongan ... utawa sing kaya ngono."
  
  Wong Swedia shrugged, amused dening nggatekke dhewe. Drake seneng. Dheweke alon-alon mlaku ngubengi guwa, nyinaoni tembok sing ora rata lan gumeter, sanajan jubah kandel sing diwenehake marang dheweke. Ewonan ton watu lan bumi padha ndemek dheweke, lan ing kene dheweke nyoba nembus luwih jero. Kanggo wong iku muni kaya urip prajurit.
  
  Dahl komunikasi karo Parnevik liwat videophone rong arah. Profesor mbengok akeh 'saran' sing Dahl mateni swara sawise rong menit. Prajurit-prajurit padha mlaku-mlaku ngubengi guwa nganti salah sawijining wong Delta bengok-bengok: "Aku duwe ukiran ing kene. Senajan mung sepele."
  
  Dahl mateni videophone. Swara Parnevik muni banter lan cetha, banjur mandheg nalika Dahl nggawa ponsel menyang tembok.
  
  "Apa sampeyan ndeleng iki?"
  
  "Ja! Iki bra! Bra!" Parnevik ilang Inggris amarga kasenengan. "Walknott... mmm... simpul prajurit sing tiwas. Iki minangka simbol Odin, segitiga telu, utawa segitiga Borromean, sing digandhengake karo gagasan pati mulya ing perang.
  
  Drake geleng-geleng kepala. "Viking getih."
  
  "Simbol iki asring ditemokake ing 'watu gambar' sing nggambarake pati prajurit heroik sing lelungan nganggo prau utawa nunggang jaran menyang Valhalla - kraton Odin. Iki luwih nguatake gagasan yen kita wis nemokake Valhalla sing biasa."
  
  "Nyuwun pangapunten ngrusak pawai sampeyan, kanca," ujare wong SAS sing lugas, "nanging tembok iki kandel kaya ibu maratuwaku."
  
  Kabeh padha mundur selangkah, nyorot lampu helm ing permukaan sing ora kena.
  
  "Iku mesthi tembok palsu." Wong lanang mau meh njerit kesenengan. "Mesthi!"
  
  "Tunggu," Drake krungu swarane Ben. "Iki uga ujar manawa Valknoth uga diarani Death Knot, simbol para pengikut Odin sing seneng mati kanthi kekerasan. Aku yakin iki bisa dadi peringatan.
  
  "Omong kosong". Drake ambegan tulus.
  
  "Iki pikirane, wong lanang," swarane Kennedy. "Kepiye yen mriksa kabeh tembok sing luwih tliti. Yen sampeyan entuk luwih akeh Walknotts, nanging banjur nemokake tembok kosong, aku bakal milih sing iki.
  
  "Gampang sampeyan ngomong," Drake muni. "Ana ing kono lan kabeh."
  
  Padha pamisah munggah, combing tembok rocky inci dening inci. Padha scraped adoh abad bledug, disapu resik aside cobwebs lan ndamel adoh jamur. Pungkasane, dheweke nemokake telu liyane Valknots.
  
  "Apik," ujare Drake. "Iku papat tembok, papat knotty. Apa sing kudu ditindakake saiki?"
  
  "Apa kabeh padha identik?" - profesor takon ing surprise.
  
  Salah sawijining prajurit nampilake gambar Parnevik ing layar videophone. "Wah, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku yakin aku kesel ngrungokake dheweke. Wong Swedia sing sialan iki wis suwe banget."
  
  "Tunggu," swarane Ben. "Mripat ana ing sumur Mimir, ora..." swarane ilang ing mburine dhesek statis, banjur layar dadi peteng. Dahl diguncang, diuripake lan dipateni, nanging ora ana gunane.
  
  "Cepet. Apa dheweke nyoba ngomong?
  
  Drake arep nggawe guess nalika videophone urip maneh lan pasuryan Ben kapenuhan layar. "Aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Nanging rungokna - Mripat ana ing sumur Mimir, dudu guwa ing ngisore. Ngerti?"
  
  "Ya wis. Dadi kita ngliwati dheweke nalika mudhun?"
  
  "Aku mikir ya".
  
  "Nanging kenapa?" pitakone Dahl ora percaya. "Lha kok guwa iki digawe babar pisan? Lan radar penetrating lemah cetha nuduhake yen ana papan ageng ing ngisor. Mesthi, Piece kudu ana ing kono.
  
  "Kecuali-" Drake ngrasakake hawa adhem banget. "Kajaba panggonan iki minangka jebakan."
  
  Dahl dumadakan katon ora yakin. "Kok ngono?"
  
  "Apa papan iki ing ngisor kita? Apa maneh yen ana jurang sing ora ana dhasare?"
  
  "Iki tegese sampeyan ngadeg ing bantal lempung!" Wong lanang njerit medeni. "Trap! Bisa ambruk sawayah-wayah. Langsung metu saka kono!"
  
  Padha mentheleng ing saben liyane kanggo siji wayahe telas kematian nekat. Kabeh padha kepingin urip banget. Banjur kabeh diganti. Sing biyen retak ing lantai beton saiki dadi panel atos retak. Swara nyuwek aneh iki ora saka pamindahan watu, nanging saka kasunyatan sing jubin alon-alon pamisah saka mburi kanggo mburi.
  
  Kanthi pit tanpa wates ing ngisore....
  
  Nem wong kasebut nyerang kanthi nesu marang Ascendants loro. Nalika padha teka ing kono, isih urip, Dahl bengok-bengok kanggo mulihake ketertiban.
  
  "Kowe ndhisiki. Demi Allah, dadi kasar."
  
  "Lan ing dalan munggah," Parnevik komentar, "utamane sing ngerti lingkungan sampeyan. Kita ora pengin kantun artefak kasebut."
  
  "Aja dadi wong bodho, Parnevik." Dahl ana ing jejere awake dhewe kanthi prasangka. Drake durung tau weruh dheweke kaya iki sadurunge. "Wong pungkasan kita bakal mriksa nalika kita lunga," ujare karo mandeng Drake. "Iku sampeyan lan aku".
  
  Videophone muni maneh lan dipateni. Dahl ngguyu-ngguyu kaya-kaya arep nyekek dheweke. "Dikutuk dening Yankees, mesthi."
  
  Butuh saperangan pisanan telung menit kanggo tekan tingkat lemah. Banjur telu maneh kanggo pasangan kapindho. Drake mikirake kabeh sing bisa kedadeyan sajrone enem menit - pengalaman seumur hidup, utawa ora ana apa-apa. Kanggo dheweke iku pungkasan. Ora liya mung kringet lempung, grumbulan watu sing owah, kringet kasempatan, mutusake apa bakal menehi ganjaran urip utawa pati.
  
  Lantai ing sangisore simbol pisanan sing ditemokake wis ambruk. Ora ana bebaya; kaya-kaya lantai mung nyerahake memedi lan tiba ing lalen. Drake munggah ing sumur sabisane. Iku imbang ing sisih tinimbang ing lantai pecah guwa. Dahl ngrangkul sisih liya sumur, nyekeli selembar benang ijo nganggo tangan loro, dering ing driji manten sing nggambarake lentera ing helm Drake.
  
  Drake mendongak, nggoleki potongan-potongan senar sing kuwat sing bisa dipasang ing sabuk. Banjur krungu Dahl bengok-bengok: "Shit!" lan katon mudhun pas wektune kanggo ndeleng videophone muter saka mburi kanggo mburi ing gerakan alon duraka sadurunge tiba karo crunch kanggo lantai guwa.
  
  Weakened, hard drive ilang, tiba ing bolongan ireng kaya ngimpi Drake lawas kanggo miwiti kulawarga. Badai teka nyedhaki wong-wong mau, ngeculake hawa keruh sing kebak pepeteng sing ora bisa diucapake saka panggonane makhluk wuta ndhelik lan slithered.
  
  Lan, ndeleng mudhun menyang telenging bayangan tanpa jeneng, Drake nemokake maneh kapercayan kanak-kanak ing monsters.
  
  Ana swara ngusapake samar, lan tali mudhun saka ndhuwur, flapping. Drake matur nuwun nyekel lan dipasang ing sabuk. Dahl uga padha, katon putih padha, lan loro-lorone mencet tombol dhewe-dhewe.
  
  Drake mirsani altimeter. Dheweke sinau setengah sumur nalika Dahl nyalin ing sisih liyane. Kaping pirang-pirang dheweke mandheg lan maju kanggo ndeleng kanthi cetha, nanging saben-saben ora nemu apa-apa. Satus kaki mlaku, banjur sangang puluh. Drake peeled tangane getih, nanging ora nemu apa-apa. Dheweke mlaku, saiki sèket kaki, banjur Drake weruh ora ana cahya, surem sing mung nyerep cahya sing dibuwang ing dheweke.
  
  Papan kayu sing amba, jagged ing pinggir, ora kena kelembapan utawa jamur. Drake bisa ndeleng ukiran ing permukaane lan butuh sawetara wektu kanggo posisi helm kanthi bener.
  
  Nanging nalika dheweke nindakake ...
  
  Mripat. Gambar simbolis mata Odin, diukir saka kayu lan ditinggal ing kene ... dening sapa?
  
  Dening Odin dhewe? Ewonan taun kepungkur? Penulis: Heidi? Apa luwih utawa kurang masuk akal?
  
  Dahl natap muka cemas. "Kanggo kita kabeh, Drake, aja nyelehake iki."
  
  
  Telung puluh telu
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Drake metu saka sumur Mimir, nyekeli tablet kayu sing dhuwur kaya piala. Sadurunge bisa ngucap, dheweke dicopot saka sabuk lan dibuwang ing lemah.
  
  "Hei, tenang wae..." Dheweke nyawang bagasi mesin impen saka Hong Kong, salah sawijining sing anyar. Panjenenganipun mbalek rada lan weruh prajurit mati lan dying lying ing suket - Delta, SGG, SAS - lan konco wong Kennedy, kneeling karo bedhil nuding ing sirahe.
  
  Weruh Ben dipeksa ngadeg jejeg ing chokehold, tangane Alicia Miles tanpa ampun nyekel gulu kenceng. Atine Drake meh deg-degan nalika weruh Ben isih nggegem HP ing tangane. Ngempet nganti ambegan pungkasan...
  
  "Ayo wong Inggris ngadeg," Colby Taylor Kanada teka ing pandelengan Drake. "Ayo dheweke nonton kanca-kancane mati - bukti yen aku bisa njupuk kabeh bagean saka dheweke sadurunge aku njupuk nyawane."
  
  Drake ngidini geni perang kanggo seep menyang perangan awak. "Kabeh sing sampeyan buktekake yaiku manawa papan iki cocog karo apa sing dicritakake ing buku pedoman - iku tanah monster."
  
  "Carane puisi," billionaire chuckled. "Lan pancen bener. Menehi kula Mripat." Tangane ngacungake tangan kaya bocah njaluk liyane. Mercenary ngirim gambar mripat Odin. "Nggih. Kuwi cukup. Dadi endi pesawatmu, Drake? Aku pengin potongan sampeyan banjur metu saka bolongan telek iki.
  
  "Sampeyan ora bakal entuk apa-apa tanpa Shield," ujare Drake ... bab pisanan sing ana ing pikirane. "Banjur pikirake kepiye carane dadi peta kanggo Ragnarok."
  
  "Bodoh," Taylor tawa jijik. "Sawijining alesan kita kene saiki lan ora rong puluh taun kepungkur amarga Shield mung ditemokake. Aku yakin sampeyan wis ngerti iki, sanadyan. Sampeyan nyoba kanggo alon kula mudhun? Apa sampeyan mikir aku bakal kesel lan menehi sampeyan kesempatan liyane? Inggih, Pak Drake, mugi kula matur. Dheweke ..." dheweke nuding Alicia, "ora klelep. dheweke. . bokong emas atos, iku apa dheweke!"
  
  Drake mirsani nalika mantan kolega strangled Ben nganti mati. "Dheweke bakal ngedol sampeyan menyang penawar paling dhuwur."
  
  "Aku sing penawar paling dhuwur, sampeyan kabeh omong kosong."
  
  Lan kanthi karsa Providence, ana wong sing njupuk kesempatan iki kanggo ngobong peluru. Tembakan kasebut ngumandhang banter ing alas. Salah sawijining tentara bayaran Taylor ambruk kanthi mripat katelu sing anyar, langsung mati.
  
  Colby Taylor katon ora percaya sedhela. Dheweke katon kaya Bryan Adams mung mlumpat metu saka alas lan wiwit muter "Summer of '69." Mripate dadi piring. Banjur salah siji saka tentara bayarane nubruk dheweke, nuthuk menyang lemah, tentara bayaran getihen, njerit lan berjuang, mati. Drake langsung ana ing sisihe nalika timbal nyuwek hawa ing ndhuwur dheweke.
  
  Kabeh kedadeyan bebarengan. Kennedy mbuwang awak munggah. Ndhuwur tengkorak dheweke banget kontak karo dagu penjaga sing nutupi dheweke nganti dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan. Langsung tutup.
  
  A barrage saka pluru mabur bali-bali; mercenary, kejiret ing mbukak, padha numpes.
  
  Thorsten Dahl dibebasake nalika tentara bayaran sing nyekel dheweke ilang telung perempat saka sirahe menyang tembakan kaping telu sing nggumunake saka bedhil. Komandan SGG nyedhaki Profesor Parnevik kaya kepiting lan wiwit nyeret wong tuwa menyang tumpukan grumbulan.
  
  Pikiran pisanan Drake babagan Ben. Nalika dheweke nyiapake kanggo nggawe taruhan nekat, ora percaya guncang dheweke kaya pulsa elektromagnetik sewu watt. Alicia mbuwang bocah lanang kasebut lan maju menyang Drake dhewe. Dumadakan ana bedhil ing tangane; iku ora Matter kang siji. Dheweke padha agawe karo loro.
  
  Dheweke njupuk munggah, fokus ing.
  
  Drake nyebarake tangane menyang pinggir kanthi sikap isin. Kenging punapa?
  
  Esemipun sumringah, kados dene setan ingkang nemokaken daging ingkang boten kacepeng wonten ing sarang ingkang dipun anggep sampun dangu.
  
  Dheweke narik pemicu. Drake winced, ngarep-arep panas lan banjur mati rasa lan banjur pain, nanging mripat pikirane kejiret munggah karo otak lan weruh dheweke wis diganti Yahoo ing wayahe pungkasan ... lan sijine telung peluru menyang mercenary panutup tokoh nesu saka Colby. Taylor. Ayo ora njupuk risiko.
  
  Loro prajurit SAS lan loro Delta Marines slamet. SAS nyekel Ben lan nyeret dheweke. Apa sing ditinggalake saka Tim Delta disiapake kanggo bali geni ing grove saka wit-witan.
  
  Tembakan liyane muni. Wong Delta noleh lan tiba. Sing liyane nyusup ing wetenge menyang papan sing tiba ing Sumur, ing sisih liyane Sumur Mimir. Awak rawan Wells jerked nalika Amerika ditarik adoh, bukti yen dheweke isih urip.
  
  Sawetara menit sabanjure liwati kanthi ora jelas. Alicia njerit ing nesu lan mlumpat sawise prajurit Amérika. Nalika dheweke nguripake lan ngadhepi dheweke karo ajiné, dheweke mandheg sedhela.
  
  "Mbalik," Drake krungu dheweke ngomong. "Wis lunga wae."
  
  "Aku ora bakal ninggalake wong iki."
  
  "Sampeyan Amerika, ayo ngaso," ujare sadurunge ngeculake kabeh neraka. Pamuter paling apik ing Amerika mundur, kesandhung liwat suket sing kandel, pisanan nyekel tangan siji lan banjur kaget amarga rusak sadurunge ilang mripat ing mripat siji lan pungkasane ambruk tanpa flinthing.
  
  Drake njerit, mlayu nyedhaki Alicia nalika dheweke ngangkat Wells munggah dening iker-iker rasukan.
  
  "Apa sampeyan edan?" - dheweke bengok. "Apa sampeyan wis gila?"
  
  "Dheweke arep menyang sumur," mripate Alicia mateni. "Sampeyan bisa melu dheweke utawa ora, Drake. Keputusanmu."
  
  "Kenapa atas asmane Gusti? Kenapa?"
  
  "Sawijining dina, Drake. Sawijining dina, yen sampeyan slamet iki, sampeyan bakal ngerti.
  
  Drake ngaso kanggo ambegan. Apa tegese dheweke? Nanging kanggo ilang konsentrasi saiki bakal ngundang pati minangka mesthine yen dheweke wis nglalu. Dheweke nyebutake kenangan latihan, pikirane, kabeh katrampilan SAS. Dheweke ngalahake dheweke kanthi pukulan tinju langsung, jab, salib. Dheweke countered, nggawe manawa kanggo mencet bangkekan karo pasukan crushing saben wektu, nanging saiki dheweke banget cedhak.
  
  Ing ngendi dheweke kepengin dadi.
  
  Dheweke nuding driji ing gulu. Dheweke njupuk langkah sisih, langsung menyang dhengkul Rising, ngarahke ing bejat sawetara Iga lan kalem dheweke tiba.
  
  Nanging dheweke mbalek antarane dhengkul nganti padha shockingly cedhak, inci loro, mripat kanggo mripat.
  
  Mripat ageng. Mripat sing apik tenan.
  
  Dheweke kalebu salah sawijining predator paling gedhe ing donya.
  
  "Sampeyan lemes kaya bayi anyaman, Matt."
  
  Bisik dheweke chilled balung nalika dheweke jumangkah maju, ngluwihi lengen, lan tossed wong menyang udhara. Dheweke ndharat ing mburi, ambegan. Ora sedetik mengko dheweke ana ing ndhuwur dheweke, dhengkul mbanting menyang plexus solar, bathuk smacking marang dhewe, nggawe dheweke weruh lintang.
  
  Karo nyawang mripate siji-sijine maneh, dheweke bisik-bisik, "Lungguh."
  
  Nanging dudu dheweke sing kudu milih. Iku kabeh sing bisa dilakoni kanggo ngangkat tangane, muter menyang sisih kanggo nonton nalika dheweke setengah nyeret Sumur setengah sadar menyang pinggir jurang sing diarani Sumur Mimir.
  
  Drake njerit, berjuang kanggo dhengkul. Isin amarga kalah, kaget amarga akeh kaluwihan sing ilang wiwit gabung karo manungsa, dheweke mung bisa nonton.
  
  Alicia nggulung Wells ing pinggir sumur. Komandan SAS ora malah bengok-bengok.
  
  Drake swayed nalika munggah, sirah lan awak njerit. Alicia nyedhaki Colby Taylor, isih seger lan lincah kaya wedhus musim semi. Drake, karo bali menyang Jerman, felt bab minangka defenseless minangka pelaut ing rakit madhep Kraken prasejarah, nanging ora flinch.
  
  Alicia narik awak mercenary mati adoh saka Taylor. Milyuner ngadeg, mripate amba, ndeleng saka Miles menyang Drake menyang wit-witan.
  
  Saka mburi batang sing diselimuti pedhut, tokoh-tokoh wiwit katon, padha karo memedi, krasa ing omah ing negara legendaris iki. Ilusi ambruk nalika padha nyedhaki cukup kanggo ndeleng senjata.
  
  Drake wis mlaku-mlaku. Dheweke bisa ndeleng wong-wong sing nyedhaki, ngerti yen wong-wong Jerman kaya manuk hering sing teka kanggo njupuk kabeh rampasan.
  
  Drake katon bingung ing gegaman saka kamenangan sing. Alicia mung nyekel billionaire Kanada dening crotch lan squeezed nganti mata bugged metu saka sirahe. Dheweke mesem ing kebingungan dheweke sadurunge nuntun dheweke menyang sumur Mimir lan nyenderake sirahe ing pinggir.
  
  Drake nyadari yen dheweke duwe prioritas liyane. Panjenenganipun sidestepped tumindak, nggunakake Alicia lan Taylor minangka tameng. Dheweke tekan grumbulan lan terus mlaku, alon-alon munggah ing bukit cilik sing suket.
  
  Alicia nuding menyang bolongan lan goyangake Taylor nganti dheweke nyuwun pangaksama. Bengok-bengok sedhela, banjur mandheg. Drake kepingin weruh yen ana wong sing tiba ing jurang sing ora ana dhasar sing njerit ing salawas-lawase, lan yen ora ana sing krungu, apa pancene dianggep?
  
  Wektu iki Milo wis tekan pacare. Drake krungu dheweke kandha, "Yagene kowe nindakake iku? Bos bakal tresna bajingan iki urip.
  
  Lan wangsulane Alicia: "Tenang, Milo. Aku looking nerusake kanggo ketemu Abel Frey. Apa kowe wis siyap lunga?"
  
  Milo mesam-mesem elek tumuju puncak gunung. "Kita ora bakal ngrampungake dheweke?"
  
  "Aja dadi bokong. Dheweke isih bersenjata lan nyekel papan sing dhuwur. Apa sampeyan duwe apa sing kita teka?"
  
  "Kabeh sangang bagean Odin saiki lan fungsional. Pesawatmu digoreng!" - dheweke bengok. "Seneng ing wayah wengi ing tanah mati iki!"
  
  Drake mirsani nalika Jerman mundur kanthi ati-ati. Donya mung teetered ing brink. Padha teka kabeh iki lan nggawe akeh kurban. Padha ndamel piyambak menyang lemah.
  
  Mung kanggo ilang kabeh kanggo Jerman ing baris pungkasan.
  
  "Ya," Ben nyekel mripate karo nyengir mirthless, kaya maca pikirane. "Kaya urip niru bal-balan, ya?"
  
  
  Telung puluh papat
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Srengenge wis surup ing ngisor cakrawala sing cetha nalika wong Eropa lan siji-sijine sekutu Amerika sing isih ana ing papan sing luwih dhuwur. Angin sing adem lan lemes sumilir. A Assessment cepet dicethakaké ana siji saka prajurit SAS tatu lan Professor Parnevik nandhang sangsara marga saka kejut. Iki ora nggumunake ngelingi apa sing wis ditindakake.
  
  Dahl hubungi lokasi kasebut liwat telpon satelit. Bantuan ana watara rong jam.
  
  Drake plopped mudhun ing jejere Ben nalika padha mandheg ing grove cilik wit gundhul karo dhataran mbukak watara wong.
  
  Kandhané Ben sing sepisanan: "Aku ngerti wong liya mati, Matt, nanging muga-muga Karin lan Hayden ora apa-apa. Aku tenan njaluk sepuro."
  
  Drake isin ngakoni yen dheweke lali yen Hayden isih ana ing pesawat. "Aja kuwatir. Iku alamiah. Rintangan apik banget kanggo Karin, uga adil kanggo Hayden, "dheweke ngakoni, sawise ilang kemampuan kanggo nghias ing endi wae ing misi kasebut. "Piye kabare, konco?"
  
  Ben ngangkat HP. "Isih urip".
  
  "Kita wis adoh banget wiwit peragaan busana."
  
  "Aku meh ora ngelingi," Ben ngandika serius. "Matt, aku meh ora kelingan kaya apa uripku sadurunge diwiwiti. Lan wis ... dina?"
  
  "Aku bisa ngelingake sampeyan yen sampeyan pengin. Frontman saka Tembok Turu. Swooning liwat Taylor Momson. Ponsel kakehan beban. Nyewa tunggakan. Aku swooning liwat Taylor.
  
  "Kita wis ilang kabeh."
  
  "Ora ngapusi kene, Ben - kita ora bisa nganti adoh tanpa sampeyan."
  
  "Sampeyan ngerti aku, konco. Aku bakal nulungi sapa wae." Iki minangka respon standar, nanging Drake bisa ngomong yen dheweke seneng karo pujian kasebut. Dheweke ora lali iki nalika Ben outwitted jas lan malah profesor Skandinavia.
  
  Ora mangu iku apa Hayden weruh ing wong. Dheweke weruh wong ing njero wiwit sumunar liwat. Drake ndedonga kanggo safety dheweke, nanging ora ana sing bisa ditindakake kanggo dheweke saiki.
  
  Kennedy ambruk ing jejere wong-wong mau. "Muga-muga aku ora ngganggu kowe. Sampeyan katon cukup fit."
  
  "Ora sampeyan," Drake ngandika lan Ben manthuk. "Saiki sampeyan salah siji saka kita."
  
  "Hmm, matur nuwun, nggih. Iku pujian?"
  
  Drake ngangkat swasana. "Sapa wae sing bisa main sawetara game Dino Rock karo aku dadi sedulurku seumur hidup."
  
  "Saben wengi, man, kabeh wengi."
  
  Ben nggrundel. "Dadi," dheweke nyawang sekitar. "Wis dadi peteng."
  
  Drake nyawang padang rumput tanpa wates. Werna pungkasan abang peteng mung netes saka cakrawala paling adoh. "Astagfirullah, aku yakin iki bakal dadi adhem ing wayah wengi."
  
  Dahl nyedhaki dheweke. "Dadi iki pungkasane, wong? Apa kita wis rampung? Donya butuh kita."
  
  Angin sing nggegirisi nyuwek-nyuwek tembung-tembunge, nyebar ing dhataran.
  
  Parnevik ngandika saka ngendi dheweke ngaso, nyenderake punggung ing wit. "Ngrungokake, umm, sampeyan ngandhani yen sampeyan ndeleng siji-sijine gambar sing dikenal saka bagean-bagean ing susunan sing bener. Lukisan sing tau dadi kagungane John Dillinger.
  
  "Ya, nanging perkara kasebut diluncurake ing taun 60-an," jelas Dahl. "Kita ora yakin manawa ora disalin, utamane dening salah sawijining Viking sing kepengin banget karo sejarah."
  
  Profesor kasebut kanthi becik ngucap, "Oh. Matur nuwun."
  
  pepeteng lengkap, lan yuta lintang kelip-kelip ing ndhuwur. Cabang-cabang padha goyang-goyang lan godhong-godhongan geger. Ben kanthi naluri nyedhaki sisih Drake. Kennedy nindakake sing padha karo sing liyane.
  
  Where Kennedy thigh ndemek dhewe, Drake felt geni. Iku kabeh sing bisa ditindakake kanggo fokus marang apa sing diomongake Dahl.
  
  "Tameng," ujare wong Swedia, "minangka pangarep-arep pungkasan."
  
  Apa dheweke sengaja lungguh cedhak? Drake mikir babagan iki. Tutul....
  
  Dhuh Gusti, sampun dangu mboten ngraosaken kados mekaten. Dheweke bali menyang dina nalika bocah-bocah wadon padha wedok lan lanang padha gugup, nganggo T-shirt ing salju lan njupuk gendakan ing kutha ing dina Setu sore sadurunge tuku CD favorit lan nambani piyambak kanggo brondong lan kang dipercoyo ing bioskop. .
  
  Dina sing lugu, wis suwe. Long eling lan, sayangé, ilang.
  
  "Tameng?" Dheweke melu ing obrolan. "Apa?"
  
  Dahl ngangguk ngangguk. "Terus, sampeyan bajingan Yorkshire sing lemu. Kita ujar manawa Shield minangka rincian utama ing kene. Tanpa iku, ora ana sing bisa ditindakake amarga nemtokake lokasi Ragnarok. Iki uga digawe saka bahan sing beda tinimbang bagean liyane - kaya-kaya nduweni peran sing beda. Target. "
  
  "Kaya apa?"
  
  "Fuuuuck," ujare Dahl nganggo aksen Oxford sing paling apik. "Takon kula babagan olahraga."
  
  "Oke. Napa Leeds United mlebu Thomas Brolin?
  
  Pasuryane Dahl tambah dawa banjur atos. Dheweke arep protes nalika swara aneh mecah kasepen.
  
  bengok-bengok. A groan saka pepeteng.
  
  Swara sing nyebabake rasa wedi primitif. "Kristus urip," bisik Drake. "Apa-?"
  
  Kedadeyan maneh. A lolongan, padha karo kewan, nanging guttural, kaya saka soko gedhe. Iku nggawe wengi nyusup.
  
  "Punopo panjenengan eling?" Kanthi bisik-bisik sing ora wajar karo medeni, Ben kandha: "Iki negarane Grendel. Monster saka Beowulf. Isih ana legenda yen monster manggon ing wilayah kasebut.
  
  "Ing bab mung aku elinga saka Beowulf ana Angelina Jolie kang bokong," Drake ngandika fondly. "Nanging banjur, aku kira padha bisa dikandhakake babagan umume film dheweke."
  
  "SHH!" - Kennedy hissed. "Swara apa kuwi?"
  
  Lolong teka maneh, luwih cedhak. Drake banget nyoba kanggo nggawe metu apa wae ing pepeteng, mbayangno taring bared cepet-cepet nyedhaki dheweke, idu netes, ngudani saka daging bosok macet ing antarane untu jagged.
  
  Dheweke ngangkat bedhil, ora pengin medeni wong liya, nanging uga ora yakin kanggo menehi resiko.
  
  Torsten Dahl ngarahake bedhil dhewe. Prajurit SAS sing pas narik piso. Kasepen mbengkongaken wengi luwih saka Gordon Brown shackled ekonomi Inggris, squeezing garing.
  
  Swara samar. Klenting.Sesuatu sing muni kaya unen-unen....
  
  Nanging apa jenis sikil iki? Drake mikir babagan iki. Wong utawa ...?
  
  Yen dheweke krungu klik cakar, dheweke bisa uga ngeculake kabeh majalah kanthi wedi.
  
  Sialan dongeng lawas iki.
  
  Ventrikel ing atine meh njeblug nalika Hp Ben dumadakan urip. Ben diuncalake menyang udhara kaget, nanging banjur dipuji ing dalan mudhun.
  
  "Omong kosong!" bisik-bisik sadurunge ngerti apa sing dijawab. "Oh, hi, ibu."
  
  Drake nyoba ngendhegake getih ing otak. "Putus. Putus!"
  
  Ben kandha: "Ing wc. Aku bakal nelpon sampeyan mengko!"
  
  "Imut". Swara Kennedy kaget banget.
  
  Drake ngrungokake. Grudug teka maneh, lancip lan nglarani. Iki diterusake karo ketukan sing adoh, kaya-kaya wong sing gawe rame wis mbalang watu. Lagi nangis, banjur lolong....
  
  Mesthi manungsa wektu iki! Lan Drake kesusu menyang perang. "Iku Wells!" Dheweke kesusu menyang pepeteng, naluri nuntun dheweke langsung menyang sumur Mimir lan mandheg ing pinggir.
  
  "Tulungi aku," Wells nggresah, tekan pinggir jurang kanthi driji sing retak lan getih. "Aku kejiret ing salah sawijining tali ... nalika mudhun. Meh patah tanganku. Asu iki duwe ... liyane sing kudu ditindakake kanggo mateni ... aku.
  
  Drake njupuk bobot, nyimpen wong saka free Mudhun bali menyang wengi telas.
  
  
  ***
  
  
  Nalika Wells mbungkus anget lan ngaso, Drake mung geleng-geleng kepala marang dheweke.
  
  Wells croaked: "Aku ora pengin miwiti perang ... ing SAS."
  
  "Banjur ora apa-apa, amarga Alicia lan aku ora dadi bagian saka SAS maneh."
  
  Ing jejere dheweke, Ben interogasi Parnevik kaya ora ana apa-apa. "Apa sampeyan mikir Shield minangka kunci?"
  
  "Tameng iku kabeh. Iki bisa dadi kunci, nanging kabeh sing isih ana."
  
  "Wis?" Drake mbaleni, ngangkat alis. Dheweke fokus ing I-telpon Ben. "Temtu kita ngerti!"
  
  Ben maju selangkah, googling 'Shield of Odin' kanthi cepet. Gambar sing katon cilik, nanging Ben nggedhekake luwih cepet tinimbang sing bisa dipikirake Drake. Dheweke nyoba ngeling-eling kaya apa Tameng kasebut. Bunder, kanthi pusat bunder sing diunggahake, pinggiran njaba dibagi dadi papat bagean sing padha.
  
  Ben nyekeli I-telpon ing lengen, ngidini kabeh wong ngumpul.
  
  "Iku prasaja," Kennedy ngandika. "Ragnarok ing Vegas. Kabeh wong ing Vegas."
  
  Wong lanang iku ngelus-elus dagu. "Panggonan Shield nuduhake papat bagean sing beda-beda ing saubengé jawaban ing tengah. Sampeyan weruh? Ayo menehi label Lor, Wetan, Kidul lan Kulon supaya kita ngerti apa sing diomongake.
  
  "Apik," ujare Ben. "Wah, Barat jelas. Aku weruh Tumbak lan Mripat loro."
  
  "Kidul iku Jaran lan loro, um, Wolves, aku mikir." Drake menyipitkan mata sebisa mungkin.
  
  "Mesthi!" Wong lanang mau nangis. "Kowe bener. Amarga kudu ana loro Valkyrie ing Timur. iya ta? Sampeyan weruh?"
  
  Drake blinked hard kanggo fokus, lan dheweke weruh apa bisa dijupuk dadi warriors wadon dipasang ing pasangan jaran winged. "Starbucks sialan!" Dheweke sumpah. "Kafe kanthi Wi-Fi gratis ing endi wae ing saindenging jagad kajaba sing iki!"
  
  "Dadi..." Kennedy gagap, "eh, Shield ora duwe Shield?"
  
  "Hmmm...!" Profesor sinau hard, teka menyang baris Ben saka ngarsane lan nampa spank grapyak. "Apa sampeyan bisa nggedhekake sethithik?"
  
  "Ora. Iki watesane.
  
  "Aku ora weruh tandha-tandha liyane ing sisih wétan," ujare Dahl saka kursi. "Nanging Lor cukup menarik."
  
  Drake ngalihake perhatian lan rumangsa kaget. "Gusti, menika lambangipun Odin. Telung segitiga disambungake. Sing padha weruh ing sumur."
  
  "Nanging apa iki? Dahl nuding simbol cilik sing ana ing pojok kiwa ngisor salah sawijining segitiga. Nalika Ben nyedhaki, kabeh padha nguwuh, "Iki Tameng!"
  
  Kasepen isin mrentah. Drake ngrusak otak. Apa simbol Shield diselehake ing segitiga? Temenan iki minangka pitunjuk, mung samar.
  
  "Iku bakal dadi luwih gampang ing layar amba!" Profesor nyengir.
  
  "Stop ngguyu," ujare Ben. "Aja nganti ngalahake sampeyan."
  
  "Iki pikirane," ujare Kennedy. "Apa segitiga bisa makili soko liyane saka 'simpul Odin' iki utawa liyane?"
  
  "Tujuan rahasia saka simbol mistis sing ana gandhengane karo Gusti Allah, sing sadurunge dianggep mung legenda?" Wong lanang iku nyengir. "Mesthi ora".
  
  Drake ma ribs ngendi Alicia Miles wis mulang wong sing pitung taun tanpa latihan njupuk Toll ing gelut tingkat Panjenengan. Dheweke wis ngremehake dheweke, nanging dheweke nemokake panglipur amarga dheweke isih urip lan dheweke isih - mung - ing game kasebut.
  
  "Helikopter kasebut bakal duwe Internet sing dibangun," Dahl nyoba ngyakinake kabeh wong. "Kira-kira ... oh, telung puluh menit."
  
  "Oke, oke, apa sing dadi bagian tengah?" Drake nindakake bageane. "Loro garis sing katon kaya gambar bocah kanthi telung udders lan jellyfish."
  
  "Lan Shield maneh," Ben nggedhekake mripat 'ubur-ubur'. "Gambar sing padha karo ing sisih Lor. Dadi kita duwe rong gambar Shield ing Shield dhewe. Bagian tengah, dumadi saka rong bentuk bebas, lan telung segi telu tunggal, "ujare karo manthuk Kennedy. "Mungkin iki dudu segitiga."
  
  "Inggih, paling ora iki negesake teoriku yen Shield minangka bagean utama," ujare Parnevik.
  
  "Garis-garis iki ngelingake aku babagan," Dahl nggambarake. "Aku mung ora bisa ngomong apa."
  
  Drake bisa uga nggawe serangan pribadi sing ora becik, nanging dheweke tetep dipriksa. Maju, pikire. Wong Swedia sing sombong wis adoh karo dheweke lan saiki wis entuk pakurmatan.
  
  "Deleng!" Ben bengok-bengok, njalari kabeh padha mlumpat. "Ana garis tipis sing meh ora ana hubungane karo gambar Shield!"
  
  "Sing ora ngandhani apa-apa," Parnevik grumbled.
  
  "Utawa ..." Drake mused, ngelingi dina nalika maca peta tentara, "utawa ... yen sampeyan teka ing cara liyane, kita ngerti sing Shield iku kertu Ragnarok. Loro gambar iki bisa dadi titik fokus sing padha ing rong gambar sing beda... Mung siji tampilan dhuwur, lan liyane..."
  
  "Iki rencanane!" ujare Ben.
  
  Ing wektu iku, keprungu swara helikopter sing nyedhaki. Dahl ngomong babagan iki kanthi nuduhake kecanduan sekolah lawas kanthi mateni GPRS. Dheweke squinted ing pepeteng bebarengan karo wong liya minangka tokoh ireng gedhe nyedhaki.
  
  "Inggih, kita ora duwe akeh pilihan," ujare karo setengah eseman. "Kita kudu, eh, njupuk kasus iki."
  
  
  ***
  
  
  Sawise mlebu lan mapan, Dahl mbukak laptop Sony Vaio 20 inci, sing nggunakake modem portabel dhewe, padha karo I-telpon. Gumantung ing jangkoan jaringan seluler, padha duwe akses menyang Internet.
  
  "Iki peta," Drake terus mikir. "Dadi ayo diomong kaya ngono. Temenan, tengah, rincian tengah, yaiku tampilan rencana. Dadi, salin diagram, gunakake sawetara piranti lunak pangenalan geografis, lan deleng apa sing kedadeyan.
  
  "Hmm," Parnevik mamang mriksa tampilan sing luwih gedhe. "Kok ditambahi gambar liyane sing kaya udder nalika simbol tameng urip, eh, Medusa. "
  
  "Titik wiwitan?" Kennedy njupuk kesempatan.
  
  Helikopter mau goyang-goyang, didorong angin kenceng. Pilot kasebut didhawuhi mabur menyang Oslo nganti dheweke nampa instruksi luwih lanjut. Tim SGG nomer loro wis ngenteni dheweke ing kana.
  
  "Coba program, Thorsten."
  
  "Aku wis duwe, nanging aku ora butuh," wangsulane Dahl kanthi kaget. "Aku ngerti bentuk-bentuk iki katon akrab. Iki Skandinavia ing peta! Udder yaiku Norwegia, Swedia lan Finlandia. Medusa iku Islandia. Luar biasa."
  
  Sawijining detik sabanjure, laptop kasebut ping kanthi telung pertandhingan sing bisa ditindakake. Algoritma piranti lunak pangenalan bobote paling cedhak karo sangang puluh wolu persen-yaiku Skandinavia.
  
  Drake manthuk hormat marang Dahl.
  
  "Ragnarok ing Islandia?" Wong lanang kuwi mikir. "Nanging kenapa?"
  
  "Menehi koordinat iki kanggo pilot," Drake nuding driji ing garis pantai Iceland lan posisi simbol Shield. "Dadi. Kita wis telat sawetara jam.
  
  "Nanging kita ora duwe bagéyan peduli," Ben ngandika plaintively. "Wong Jerman duwe. Lan mung dheweke sing bisa nemokake Makam Dewa nggunakake pecahan.
  
  Lan saiki Thorsten Dahl ngguyu, nggawe Drake mikir. "Oh, ora," ujare wong Swedia, lan ngguyu meh ora sopan. "Aku duwe ide sing luwih apik tinimbang main-main karo potongan-potongan iki. tansah padha. Ayo padha tetep ing sauerkraut!"
  
  "Sampeyan nindakake? Coba aku mikir - apa Shield ora ditemokake ing Islandia?" Ben takon, maneh nggumunake Drake kanthi pikirane sing jelas ing tekanan.
  
  "Ya, lan yen iki minangka situs kuna Ragnarok," Parnevik ngandika, "iku raos. Perisai Odin mesthi tiba ing ngendi dheweke mati."
  
  "Oh, sing nggawe akal saiki, Profesor," Kennedy nggodha. "Saiki wong-wong iki wis mutusake kabeh kanggo sampeyan."
  
  "Inggih, yen mbantu, kita isih duwe misteri paling gedhe kanggo dipecahake," ujare Ben karo mesem. "Tegese simbol kuno Odin - telung segi telu."
  
  
  TELUNG PULUH LIMA
  
  
  
  Islandia
  
  
  Pesisir Islandia awujud es, kasar lan mawarni-warni, diukir ing sawetara panggonan kanthi gletser ageng, lan ana ing papan liya kanthi ombak lan angin sing kenceng. Ana garis pantai lahar lan tebing ireng, gunung es sing megah lan sakabèhé jenis ketenangan zen. Bebaya lan kaendahan dadi bebarengan, siap kanggo nggegirisi wong lelungan sing ora waspada lan nggawa dheweke nganti pungkasan.
  
  Reykjavik ngliwati wong-wong mau ing sawetara menit, payon abang sing padhang, bangunan putih lan gunung-gunung sing ditutupi salju ing saubengé dijamin nyenengake sanajan ati sing paling jaded.
  
  Dheweke mandheg sedhela ing pangkalan militer sing jarang pedunung kanggo ngisi bahan bakar lan ngisi setelan musim dingin, amunisi lan jatah, lan apa wae sing bisa dipikirake Dahl sajrone sepuluh menit dheweke terdampar.
  
  Nanging wong-wong sing numpak helikopter militer ireng ora weruh iki. Padha diklompokaké bebarengan - ngrembug tujuan sing padha - nanging pikirane batine yaiku babagan kematiane dhewe lan patine donya - carane wedi lan wedi, lan wedi marang wong liya.
  
  Drake kaget. Dheweke ora bisa ngerti carane supaya kabeh wong aman. Yen Ragnarok ketemu, banjur fabled Tomb of the Gods sabanjuré, lan urip mung dadi game roulette-jinis sing diputer ing allegory favorit Kennedy kang, Vegas-ngendi meja rigged.
  
  Dibangun ing pitunjuk khusus iki kanthi rencana rahasia saben pemain rahasia lan rencana sing ora dingerteni saka akeh mungsuh.
  
  Lan saiki, saliyane Ben lan Kennedy - wong loro kang bakal nglindhungi urip - Drake kudu mikir bab Hayden lan Karin.
  
  Apa kabeh rasa wedi iki bakal dadi dalan kanggo nylametake jagad iki? Mung wektu bakal ngomong.
  
  Endgame dimainake ing saben pojok. Abel Frey wis diwiwiti. Alicia lan Milo bisa uga duwe dhewe, nanging Drake curiga mantan kolega SRT duwe kejutan pembunuh sing ora dikarepake pacare.
  
  Torsten Dahl lan Wells wis jarang ngomong ing telpon wiwit nyabrang pesisir Islandia, nampa pesenan, pitunjuk lan bisik-bisik saka pamrentahane. Pungkasane, Kennedy mangsuli telpon, sing nggawe dheweke njagong terus nganti sawetara menit lan goyangake sirahe amarga kaget.
  
  Dheweke mung ngucapake Drake. "Inget Hayden? Sekretaris? Ya, dheweke mung nindakake tugas kanthi apik.
  
  "Iki artine apa?"
  
  "Dheweke saka CIA, sial. Lan persis ing ngendi dheweke kepengin. Ing tengah-tengah kabeh omong kosong iki."
  
  "Omong kosong". Drake menehi Ben dipikir kuwatir, nanging isih pracaya dheweke wis titik alus kanggo kanca kang. Apa mung atine Drake sing menehi gagasan romantis marang dheweke yen perasaan Hayden bener, utawa dheweke nyata?
  
  "Iku Sekretaris Pertahanan," Kennedy terus kaya-kaya ora ana kedadeyan. "Arep dadi, um, 'ing ngerti.'"
  
  "Pancen". Drake manthuk marang Dahl lan Wells. "Lan ing kana, mung sejarah sing bola-bali." Dheweke katon kesel metu saka jendhela sing paling cedhak. "Apa sampeyan bisa pracaya, Kennedy, sawise minggu kepungkur utawa supaya kita isih ing game?"
  
  "Apa sampeyan bisa percaya," ujare Kennedy, "sing kabeh wong percaya yen 'geni bakal ngrusak kita' teori kiamat?"
  
  Drake arep mangsuli karo aplomb kesel nalika ngisor tiba metu saka donya. Getih beku ing vena nalika ana sing gedhe banget ana ing njaba jendhela.
  
  Soko gedhe banget ...
  
  "Saiki aku ngerti," dheweke hissed ing swara kapenuhan teror saka wong sing dumadakan nyadari yen kabeh sing ditresnani bisa mati dina iki. "Sialan... Kennedy... Saiki aku ngerti."
  
  
  ***
  
  
  Nalika dheweke nuding marang wahyu lan Kennedy leaned liwat kanggo njupuk dipikir, felt dheweke kabeh awak tegang.
  
  "Duh, Gusti!" - dheweke ngandika. "Iki...'
  
  "Aku ngerti," Drake memotong. "Dal! Delengen iki. Delengen!"
  
  Wong Swedia nyekel tampilan rasa wedi sing ora khas lan kanthi cepet mungkasi obrolan kasebut. Pandangan sekilas metu saka jendela nggawe dheweke mrengut bingung. "Iku mung Eyjafjallajokull. Lan ya, ya, Drake, aku ngerti, iku gampang kanggo kula kanggo ngomong, lan ya, ya, iki sing digawe kabeh warta ing 2010 ... "Dheweke ngaso, transfixed, expectant.
  
  Mripat Parnevik mbuka. Kutukan Swedia metu saka dheweke kaya panah beracun.
  
  Saiki Ben nyedhaki jendela. "Wah. Iki minangka gunung geni sing paling misuwur ing Islandia lan katon isih njeblug, sanajan alon-alon.
  
  "Ya!" Drake nangis. "Geni bakal ngrusak kita. Supervolcano sialan. "
  
  "Nanging sing luwih penting," Kennedy saiki bisa nerusake, "ndeleng mripat manuk saka Shield, Matt. Delengen!"
  
  Saiki Parnevik bisa nemokake sudut pandang: "Telung gunung dudu telung segi telu, kaya sing diyakini. Ilmuwan kuna padha salah. Simbol sing paling misuwur ing Odin wis salah ditafsirake. Duh, Gusti!"
  
  Drake nyawang ngluwihi gunung geni sing njeblug lan weruh loro gunung sing luwih dhuwur ing sisih loro, sing, yen dideleng saka ndhuwur, meh padha karo simbol Odin.
  
  "Duh Gusti," ujare Parnevik. "Iki ngendi mripat kita pancen main trik, amarga sanajan gunung-gunung iki katon cedhak karo Eyjafjallajokull, nanging sejatine jarake atusan mil. Nanging iki minangka bagéan saka rantai gunung geni Islandia. Kabeh iku gegandhengan".
  
  "Dadi yen siji munggah karo pasukan cukup lan langsung disambungake menyang loro liyane ..." Kennedy terus.
  
  "Sampeyan duwe wiwitan saka Supervolcano," Drake rampung.
  
  "The Tomb of the Gods," Dahl exhaled, "dumunung ing njero gunung geni sing njeblug."
  
  "Lan ngilangi balunge Odin nggawe boom!" Kennedy geleng-geleng kepala, rambute ambruk. "Apa sampeyan ngarepake apa wae sing kurang?"
  
  "Ngenteni!" Dahl saiki ndeleng gambar satelit, sing ngandhani kapan dheweke bakal tekan mripat Medusa. "Kita isih butuh bantuan sethithik babagan pituduh, lan iki mesthi dadi rencana B. Ana siji gunung gedhe ing kana, lan Abel Frey bakal nuduhake kita liwat lawang ngarep."
  
  "Piye?" Paling ora rong swara takon.
  
  Dahl nglirik lan ngomong karo pilot. "Angkat kita luwih dhuwur."
  
  
  ***
  
  
  Saiki padha dadi dhuwur sing Drake malah ora bisa ndeleng gunung liwat mega. Pangurmatan sing anyar kanggo komandan SGG butuh dhukungan.
  
  "Oke, Torvill, supaya petani metu saka kasangsarane, apa sampeyan?"
  
  "Thorsten," mbenerake Dahl, sadurunge ngerti yen dheweke lagi egged. "Oh kula ngertos. Oke, banjur nyoba kanggo tetep munggah yen sampeyan bisa. Iki minangka spesialisasi tentara, utawa paling ora sadurunge aku gabung karo SGG. Foto udara, utamane ortofoto. "
  
  "Iki apik banget," ujare Drake. "Aku ngadeg kanthi lurus nalika kita ngomong. Apa iki?"
  
  "Iki foto sing dijupuk saka jarak 'tanpa wates', katon terus mudhun, sing banjur diowahi kanthi geometris supaya cocog karo standar peta sing ditampa. Sawise fotone diunggah, sing kudu ditindakake yaiku nyelarasake menyang koordinat 'dunia nyata', banjur..." dheweke nyeluk.
  
  "Boom!" Kennedy ngguyu. "Maksud sampeyan kaya Google Earth, ta? Mung tanpa 3D?"
  
  "Pancen". Drake nggawe grimis. "Muga-muga iki bisa, Dal. Iki minangka siji-sijine kesempatan kita kanggo maju ing pungkasan game.
  
  "Mangkono uga. Ora mung iku, nanging nalika komputer ngetung koordinat, kita bakal ngerti persis ing ngendi lawang mlebu menyang Makam Dewa. Malah wong Jerman, sing duwe kabeh sangang fragmen, kudu ngormati.
  
  "Yen Jerman nyelehake kabeh potongan kanthi bener," ujare Ben kanthi eseman sedhih.
  
  "Inggih, leres. Kita mung bisa ngarep-arep Abel Frey ngerti apa sing ditindakake. Dheweke mesthi duwe akeh wektu kanggo latihan.
  
  Drake geser saka kursi lan nggoleki Wells. Aku weruh dheweke nggegirisi ponsel ing jendela amarga ora kentekan niat.
  
  "Apa kabar babagan kastil Frey, kanca?"
  
  Komandan SAS nyengir. "Diubengi. Nanging meneng-menengan - Bèntèng ora ngerti manungsa waé anyar. Ana polisi Jerman ing kana. Interpol. Perwakilan saka paling pemerintah ing donya. Nanging ora Mai, kanggo sawetara alesan. Aku ora bakal ngapusi sampeyan Matt, iki bakal dadi watu hard kanggo break tanpa ton mundhut.
  
  Drake manthuk, mikir babagan Karin. Dheweke ngerti kemungkinan, wis main kaping pirang-pirang. "Dadi, kita bakal nindakake kuburan dhisik ... Banjur kita bakal weruh ngendi kita bakal rampung."
  
  Mung ing wayahe ana sawetara kasenengan ing sisih ngarep saka helikopter cramped. Dahl noleh karo mesem sumringah. "Frey saiki mudhun! We sijine menyang bêsik. Yen kita nguripake bayi iki ing jeblugan lengkap lan njupuk siji pigura per detik, kita bakal nang kuburan iki sak jam! "
  
  "Kudu ngajeni," Parnevik ambegan kanthi hormat. "Iku Ragnarok ing kana. Salah sawijining medan perang paling gedhe ing sejarah sing dikenal lan situs paling ora siji Armageddon. Para dewa mati njerit ing es iki. para dewa. "
  
  "Lan Abel Frey uga," ujare Ben Blake kanthi tenang. "Yen dheweke nglarani adhiku."
  
  
  
  BAGIAN 2
  pasang armormu...
  
  
  TELUDAS NEM
  
  
  
  Makam Para Dewa
  
  
  Game wis rampung.
  
  Nalika Drake lan kanca-kancane mabur liwat punggawa Ragnarok lan Abel Frey, tumuju menyang gunung udud, dheweke ngerti yen Jerman bakal nguber. Helikopter kasebut mudhun kanthi cepet menyang cekungan salju sing alus, diguncang kanthi ganas dening angin kenceng lan angin sing tambah akeh. Pilot nguwasani grup kasebut nganti helikopter kasebut nglayang kanthi cedhak, enem kaki saka lemah, banjur mbengok kabeh wong supaya bisa metu.
  
  "Jam wis kliwat!" - Dahl bengok-bengok sanalika sepatune kena salju. "Ayo ngalih!"
  
  
  ***
  
  
  Drake ngacungake tangane kanggo ndhukung Ben sadurunge ndeleng lingkungane. Depresi cilik katon minangka titik kebangkrutan sing paling apik, mung siji mil saka lawang cilik sing dijelajahi, lan siji-sijine tanah ing jarak sing cukup sing ora kebacut watu utawa pipa magma potensial. Bonus tambahan yaiku bisa mbantu Frey mbingungake babagan lokasi Makam sing tepat.
  
  Iki minangka malang sing surem, ora beda karo pungkasane jagad iki, pikir Drake. Lapisan awu abu-abu, lereng gunung sing kusam lan celengan lahar sing ireng ora menehi kapercayan nalika ngenteni Dal kanggo nuduhake mlebu ing piranti GPRS. Dheweke setengah ngarepake hobbit lusuh metu saka pedhut sing surem, ngaku wis tekan Mordor. Anginé ora kenceng, nanging anginé sporadis nyakot raine kaya pit bull.
  
  "Niki". Dahl mlayu liwat awu. Ing sadhuwure wong-wong mau, awan jamur munggah ing langit kanthi tenang. Dahl ngarahake menyang celah ireng sing kandel ing gunung ngarep.
  
  "Yagene ana wong sing manggonake papan sing penting lan suci ing njero gunung?" Kennedy takon nalika dheweke trudged jejere Drake.
  
  "Mbok menawa ora dikarepke kanggo langgeng," dheweke shrugged. "Islandia wis njeblug nganti pirang-pirang abad. Sapa sing ngira yen gunung geni iki kerep njeblug tanpa tekan kapasitase?"
  
  "Kajaba... kajaba njeblug kanthi bener saka balunge Odin. Apa dheweke bisa ngontrol?"
  
  "Muga-muga ora."
  
  Langit ing nduwur sirah ditutupi salju lan awu sing mabur, nambahake surup sing durung wayahe. Srengenge ora sumunar ing kene; kaya-kaya Neraka sepisanan nyekel Alam Kadonyan lan terus nyekel.
  
  Dal mlaku ing sadawane lemah sing ora rata, kadhang-kadhang kesandung bubuk abu-abu sing ora dinyana-nyana. Nalika Dahl tekan watu gundhul, kabeh obrolan ing grup motley iki mandheg - padha rame ing ara-ara samun.
  
  "Ndhuwur kene," wong Swedia nuding karo pistol. "Kira-kira rong puluh kaki." Dheweke nyipit mripate. "Aku ora weruh sing jelas."
  
  "Saiki, yen Cook wis ngomong sing ing pesisir Hawaii, kita ora bakal duwe bubur nanas," Drake chided alon-alon, ngarep-arep kanggo njaluk ngguyu.
  
  "Utawa kopi Kona," Kennedy didilat lambé nalika dheweke katon ing wong, banjur blushed tajem nalika piyambakipun winked bali.
  
  "Sawise sampeyan," ujare, nuduhake karo ngrembaka ing slope telung puluh derajat.
  
  "Ora bisa, pervert." Mung saiki dheweke bisa mesem.
  
  "Lha, yen kowe janji ora bakal natap bokongku." Drake ngisi slope watu kanthi semangat, nguji saben genggeman sadurunge nyebarake bobote, ngawasi Dahl lan prajurit SAS sing ana ing ndhuwur dheweke. Sabanjure yaiku Kennedy, banjur Ben lan pungkasane Profesor lan Wells.
  
  Ora ana sing pengin ditinggalake saka misi tartamtu iki.
  
  Kanggo sawetara wektu Dahl maju maju karo nggero. Drake nglirik konco, nanging ora weruh tandha nguber ngluwihi cakrawala, luwih innocuous saka wicara Perdana Mentri. Sedhela, swarane Dahl mlebu ing kesunyian.
  
  "Wah, ana apa-apa cah. Ana watu sing njeblug, banjur belok ngiwa ing mburine..." swarane keprungu. "A batang vertikal karo ... ya, karo undhak-undhakan diukir ing watu. Nyenyet banget. Helvite! Dewa-dewa tuwa kuwi mesthi kuru!"
  
  Drake tekan outcrop lan slid konco. "Apa sampeyan mung ngipat-ipati, Dahl, lan nggawe guyon? Utawa nyoba, tho. Dadi mungkin sampeyan manungsa sawise kabeh. Sial, bolongan sing nyenyet. Muga-muga kita ora kesusu budhal."
  
  Kanthi pikiran sing ora tenang iki, dheweke mbantu Dahl ngamanake garis safety sadurunge nyurung wong Swedia menyang bolongan ireng. Sawetara serangan mbales teka ing pikiran, nanging saiki dudu wektu utawa papan. Ora bisa ngarahake obor mudhun, Torsten Dahl sing miskin mudhun kanthi wuta, langkah demi langkah.
  
  "Yen sampeyan mambu belerang," Drake ora bisa nyegah awake dhewe. "Mandheg."
  
  Dahl njupuk wektu, kanthi ati-ati nyelehake saben sikil. Sawise sawetara menit dheweke ilang lan kabeh sing bisa dideleng Drake yaiku sorotan saka helm petugas pemadam kebakaran sing saya suwe saya surem.
  
  "Opo sampean ora opo-opo?"
  
  "Aku wis tekan dhasar!" Swarane Dahl kumelun.
  
  Kennedy nyawang sekeliling. "Apa iki lelucon liyane?"
  
  "Inggih, ayo metu saka kadhemen iki," Drake nyekel pinggiran watu ireng lan kanthi ati-ati mudhun ing pinggir. Nganggo sikile kanggo nggoleki sikile dhisik, dheweke kanthi ati-ati ngedhunake awake, inci demi inci mbebayani. Bukaan kasebut sempit banget nganti saben gerakan dheweke ngeruk irung lan pipine. "Sialan! Mung njupuk wektu sampeyan, "ujare marang wong liya. "Coba obahake awak ndhuwur sakbisane."
  
  Sawetara menit sabanjure dheweke krungu Dahl ngomong, "Nem kaki," lan krasa watu ing mburi dheweke dadi ruang kosong.
  
  "Ati-ati," Dahl ngelingake. "Saiki awake dhewe ana ing pinggir jurang. Kira-kira rong kaki ambane. Tembok watu ing sisih tengen kita, jurang tanpa dasar biasa ing sisih kiwa. Mung siji cara sing isih ana."
  
  Drake nggunakake cahya dhewe kanggo nguji temuan wong Swedia nalika liyane nggawe turunan sing dawa. Sawise kabeh wis waspada lan disiapake, Dahl wiwit alon-alon maju ing pinggir. Wong-wong mau diliput ing peteng ndhedhet, mung dipadhangi obor ing helm, sing njoged kaya kunang-kunang ing kali. Kekosongan babar pisan nggegirisi wong-wong mau kaya swara sirine ing sisih kiwa, nggawe watu sing abot ing sisih tengen luwih nyenengake.
  
  "Iki ngelingake salah sawijining film dinosaurus lawas," ujare Profesor Parnevik. "Punopo panjenengan eling? Tanah sing Wektu lali, kira-kira? Padha pindhah liwat guwa-guwa, diubengi dening jalmo agawe. Film apik ".
  
  "Sing karo Raquel Welch?" - takon Wells. "Ora? Inggih, wong jamanku, padha mikir dinosaurus - padha mikir Raquel Welch. Ora masalah."
  
  Drake dipencet bali marang watu lan jumangkah maju karo tangan outstretched, nggawe manawa Ben lan Kennedy tindakake miturut sadurunge mlaku obah adoh. Kekosongan surem katon ing ngarepe wong-wong mau, lan saiki swara swara, jero lan adoh, tekan kupinge.
  
  "Iki mesthi Eyjafjallajökull, gunung sing njeblug lirih," bisik Profesor Parnevik ing baris. "Piraku sing paling apik yaiku kita ana ing kamar sisih, uga diisolasi saka kamar magma lan saka saluran sing nyedhiyakake erupsi. Bisa uga ana puluhan lapisan awu lan lahar ing antarane kita lan magma sing munggah, nglindhungi kita lan Makam. Kita bisa uga ana ing anomali watu sing munggah ing sudut sing luwih curam tinimbang sisih pinggir gunung.
  
  Dahl bengok-bengok ing pepeteng. "Gelvit! Neraka lan laknat! Tembok sing kurang nyedhaki kita, nyabrang dalan kita kanthi sudut sangang puluh derajat. Ora dhuwur, aja kuwatir, sing ati-ati."
  
  "Sawetara jinis jebakan?" Wong lanang njupuk risiko.
  
  Drake weruh alangan lan mikir bab sing padha. Kanthi ati-ati banget, dheweke ngetutake komandan SGG liwat alangi sing dhuwure dhengkul. Kekarone weruh kuburan sing sepisanan.
  
  "Oooh," Dahl ora duwe cukup tembung kanggo ngerti.
  
  Drake mung sisot, gumun karo tontonane.
  
  Relung ageng wis diukir ing lereng gunung, bisa uga nganti satus kaki ing inti gunung geni - menyang kamar magma. Iki kawangun ing wangun lengkungan, mbok menawa dhuwuré satus kaki. Nalika kabeh padha nglumpuk lan nyopot senter sing abot, kuburan sing sepisanan katon nggumunake.
  
  "Wah!" - ngandika Kennedy. Cahyane madhangi siji-sijine rak, diukir ing pigura watu, saben rak dihiasi lan diisi karo bandha: kalung lan tumbak, tutup dada lan helm. Pedhang....
  
  "Sapa wong iki?"
  
  Parnevik, minangka salah siji bakal nyana, sinau tembok adoh, siji sing ngadhepi wong-wong mau, nyatane nisan arched Gusti Allah. Ana ukiran Fantastic ing relief cetha, witjaksono ing skill kanggo samubarang wong Renaissance modern, malah Michelangelo.
  
  "Iki Mars," ujare Profesor. "Dewa Perang Romawi"
  
  Drake weruh tokoh otot ing breastplate lan rok, nyekeli tumbak ageng ing siji Pundhak massive, looking liwat liyane. Ing latar mburi ana jaran sing megah lan bangunan bunder sing kaya Colosseum ing Roma.
  
  "Aku nggumunake kepiye mutusake sapa sing bakal dikubur ing kene," ujare Kennedy. "Dewa Romawi. Dewa Skandinavia..."
  
  "Aku uga," ujare Parnevik. "Mungkin iki mung kepinginan Zeus."
  
  Ujug-ujug kabeh mata ditarik menyang sarcophagus gedhe sing ngadeg ing ngisor fresco sing diukir. Imajinasi Drake njupuk alih. Yen padha ndeleng ing njero, apa dheweke bakal nemokake balunge Gusti Allah?
  
  "Sialan, nanging kita ora duwe wektu!" Dahl muni frustasi, kesel lan kesel. "Ayo menyang. Kita ora ngerti carane akeh Dewa sing bisa dikubur ing kene.
  
  Kennedy mrengut ing Drake lan katon ing sadawane lis nalika dheweke ilang ing pepeteng. "Iku tilas watu rapuh sing kita tindakake, Matt. Lan aku gelem taruhan 401 ewu yen jumlah Dewa ora mung siji utawa loro.
  
  "Saiki kita ora bisa dipercaya apa-apa," ujare. "Saling-seling wae. Ayo. Jerman bakal teka kanthi cepet.
  
  Dheweke metu saka kamar panguburan Mars, saben wong nyolong maneh babagan keamanan sing relatif lan makna sing ora bisa diitung. Kekosongan kasebut mandheg maneh, lan saiki Drake wiwit krasa lara ing tungkak lan dhengkul, minangka asil saka gerakan alon ing pinggir. Profesor Parnevik sing miskin lan Ben enom mesthi nandhang lara.
  
  Gemuruh liyane goyangake guwa sing amba lan gumunggung ing kabeh. Drake mendongak lan mikir dheweke weruh lis sing padha ing ndhuwur dheweke. Omong kosong. Bab sialan iki bisa muter kabeh wengi!
  
  Kajaba iku, dheweke durung krungu tandha-tandha saka panganiaya. Drake nganggep yen dheweke wis jam sing apik tinimbang Jerman, nanging ngerti yen konfrontasi meh ora bisa dihindari. Dheweke mung ngarep-arep supaya bisa netralake ancaman global sadurunge kedadeyan kasebut.
  
  A lis kapindho katon ing ngarep, lan ing mburi iku niche apik banget kapindho, dumunung ing telenging gunung. Iki dihiasi karo pirang-pirang barang emas, tembok sisih kanthi harfiah sumunar kanthi cahya emas.
  
  "Ya Allah!" Kennedy mendesah. "Aku durung nate weruh sing kaya ngono. Sapa iki? Tresna Gusti?
  
  Parnevik squinted ing ukiran watu sing ndominasi sarcophagus massive. Dheweke nggeleng-geleng sirahe sedhela, mrengut. "Enteni, iki wulu?" Apa Gusti Allah nganggo wulu?"
  
  "Mungkin, Profesor," Ben wis katon liwat ceruk menyang hamparan wengi ireng sing nunggu dheweke. "Ora masalah kan? Iki dudu Siji."
  
  Wong lanang iku ora digatekake. "Iku Quetzalcoatl! Dewa Aztec! Apa kabeh iki ... " dheweke nunjuk menyang tembok sing sumunar.
  
  "Emas Aztec." Wells ngempet, kaget sanajan awake dhewe. "Wah".
  
  "Panggonan iki ..." Kennedy meh rampung ventilated kamar, "iku paling arkeologi nemokake kabeh wektu. Apa sampeyan ngerti? Ing kene dewa ora mung siji peradaban, nanging uga akeh. Lan kabeh tradhisi lan bandha sing teka karo wong-wong mau. Iku ... luar biasa. "
  
  Drake katon adoh saka gambar Quetzalcoatl, dihiasi karo wulu lan brandishing kapak. Parnevik ujar manawa dewa Aztec dikenal - miturut sumber gereja umum - minangka Dewa Penguasa, ekspresi sing nuduhake manawa dheweke pancen nyata.
  
  "Quetzalcoatl" tegese 'reptil mabur' utawa 'ula wulu'. Kang..." Parnevik ngaso dramatically, banjur ketoke éling sing everyone liya wis retreated menyang lis, "naga," ngandika kanggo awake, pleased.
  
  "Apa ana sing padha karo Mars?" takon prajurit SAS tunggal jenenge Jim Marsters.
  
  Drake mirsani Parnevik jumangkah menyang lis karo lambe muni. "Hmm," asumsi ambegan kasebut tekan kabeh wong sing ana ing pinggir. "Mung sing bisa ateges pati lan sapisan."
  
  
  ***
  
  
  Niche katelu, lan iki mung narik ati kaya sadurunge. Drake ketemu awake dibintangi ing lady wuda nggumunke diukir saka kayu.
  
  Tembok ditutupi patung-patung sing regane regane. Dolphins, pangilon, angsa. Kalung patung dara sing cukup gedhe kanggo ngubengi gulu Patung Liberty.
  
  "Inggih," ujare Drake. "Malah aku ngerti sapa iku."
  
  Kennedy nggawe grimace. "Ya, sampeyan bakal."
  
  "A sundel nyata," Parnevik ngandika cetha. "Aphrodite".
  
  "Hai," sapa Wells. "Apa sampeyan nelpon Gusti Allah Aphrodite sundel? Ngisor kene? Cedhak banget karo kuburane?"
  
  Parnevik nerusake karo hooliganisme sekolah dhasar sing khas: "Dheweke wis dikenal turu karo Dewa lan manungsa, kalebu Adonis. Dheweke nawakake Helen saka Troy menyang Paris, banjur nutup kesepakatan kasebut kanthi ngobong semangat Paris nalika dheweke ndeleng dheweke. Lair cedhak Paphos saka testikel Uranus sing bubar dikebiri. Aku kudu ngomong yen dheweke..."
  
  "Kita entuk pesen," ujare Drake garing, isih ndeleng ukiran kasebut. Dheweke mesem nalika weruh Kennedy goyangake sirahe.
  
  "Sampeyan cemburu, Sayang?"
  
  "Kuciwa banget babagan seksual?" Dheweke nyurung dheweke dadi nomer loro sawise Dahl.
  
  Panjenenganipun gazed sawise dheweke. "Lha, saiki sampeyan sebutno..."
  
  "Ayo, Matt," Ben nyapu dheweke uga. "Wah!"
  
  Panguwuhe njalari kabeh padha mlumpat. Wong-wong mau noleh lan weruh dheweke crawling bali ing kabeh fours, medeni ditulis ing kabeh pasuryan. Drake kepingin weruh yen dheweke mung ndeleng Iblis dhewe, munggah ing swiwine setan langsung saka pawon neraka.
  
  "Niche iki-" dheweke ambegan. "Iku ing platform ... ngambang ing udhara ... Ora ana apa-apa ing sisih liyane! "
  
  Drake ngrasa jantunge deg-degan. Dheweke kelingan sumur Mimir lan lantai palsu.
  
  Dahl mlumpat kaping pirang-pirang. "Watu laknat katon kuwat. Iki ora bisa dadi pungkasan saka baris.
  
  "Aja nindakake iki!" Ben squeaked. "Yen pecah piye?"
  
  Kasepen mrentah. Kabeh padha pandeng-pandengan karo mripate amba. Ana sing wani ndeleng maneh dalan sing dituju, dalan sing aman sing kalebu sumur lan Marsters.
  
  Ing wayahe, ing kadohan paling adoh pangrungon, samar rumbling swara keprungu. Swara watu tiba ing sumur.
  
  "Iki wong Jerman," ujare Dahl kanthi yakin. "Mriksa ambane poros. Saiki kita bakal nemokake cara kanggo ninggalake platform iki utawa kita bakal mati.
  
  Drake nyeluk Kennedy. "Deleng ing kana," dheweke nunjuk ing ndhuwur. "Aku terus mbukak kuping. Aku kudu ana set liyane saka relung utawa guwa ndhuwur kita. Nanging delengen... Delengen carane pinggir tebing katon mlengkung.
  
  "Bener". Kennedy cepet-cepet menyang pinggir ceruk Aphrodite. Banjur, ndemek awake ing watu jagged, dheweke ngintip ing pojok. "Ana sawetara jinis struktur ing kene ... Gusti! Duh, Gusti."
  
  Drake nyekel pundhake lan ngintip menyang peteng. "Aku kira maksudmu jancok aku!"
  
  Ing kana, ngluwihi jangkoan lampune, ana pinggiran tipis sing dadi tangga spiral sing luwih tipis. Undhak-undhakan kasebut munggah ing ndhuwur, tumuju menyang tingkat sabanjure.
  
  "Ngomong babagan pusing," ujare Drake. "Iku mung njupuk cookie lan jar."
  
  
  telung puluh pitu
  
  
  
  Makam Para Dewa
  
  
  Tangga spiral ketoke cukup ngalangi, nanging kasunyatan prasaja sing tatu liwat kekosongan ing ndhuwur jugangan telas, ora kanggo sebutno kasunyatan sing arsitek wis gagal kanggo nginstal sembarang railings, malah syaraf Drake uga-dilatih gumeter luwih cepet saka kutu ing. alat vibrator.
  
  Siji bunder lengkap nggawa wong-wong mau kira-kira seprapat dalan menyang alcove Aphrodite, mula Drake ngira kudu nggawe papat utawa lima bunderan. Dheweke maju kanthi langkah-langkah, ngetutake Ben, nyoba nyuda rasa wedi, ambegan jero lan tansah ngarep-arep menyang tujuane.
  
  Sewidak kaki munggah. seket. patang puluh.
  
  Nalika nyedhaki telung puluh kaki, dheweke weruh Ben mandheg lan lungguh sedhela. Mripate cah lanang iku medeni wedi. Drake kanthi ati-ati lungguh mudhun ing undhak-undhakan ing ngisor dheweke lan patted dhengkul.
  
  "Bu, ora ana wektu kanggo miwiti nulis lagu anyar, Wall of Sleep. Utawa ngimpi Taylor Momson.
  
  Banjur swarane prajurit SAS nyumanggakake. "Ana apa ing ndhuwur? Kita lagi guyon ing kene. Ngalih."
  
  Prajurit SAS, pikir Drake. Aku nggawe wong beda saka sadurunge.
  
  "Ngaso," mbengok maneh. "Mboh wae."
  
  "Putus! Ugh..." Drake krungu swarane Wells sing jero, banjur meneng. Dheweke felt Kennedy njagong ing sikilé, weruh dheweke eseman nyenyet lan felt dheweke trembling awak karo driji sikil.
  
  "Piye kabare bocahe?"
  
  "Skipping kuliah," Drake meksa ngguyu. "Badmate. Pub saka York. Free film wengi. KFC. Telpon saka tugas. Ngerti, soal mahasiswa."
  
  Kennedy njupuk dipikir nyedhaki. "Ing pengalamanku, iki dudu sing ditindakake bocah-bocah kuliah."
  
  Saiki Ben mbukak mripate lan nyoba mesem kenceng. Dheweke mlaku alon-alon nganggo tangan lan dhengkul. Madhep munggah maneh, isih ing tangan lan dhengkul, dheweke menek langkah grueling sawise liyane.
  
  Inci dening inci, langkah dening langkah mbebayani, padha munggah. Drake krasa lara sirah lan atine amarga ketegangan. Yen Ben wis tiba, dheweke mesthi bakal mblokir tibane bocah kasebut kanthi awak dhewe, yen mung kanggo nylametake dheweke.
  
  Ora ana pitakonan utawa ragu-ragu.
  
  Liyane bunder lengkap lan padha watara rong puluh kaki saka target, lis sing mirrored sing lagi wae nyabrang. Drake nyinaoni dheweke ing obor sing kerlip. Iku mimpin bali menyang batang ngleboke, nanging temenan siji tingkat luwih.
  
  Naik level? Pikirane. Ya Allah, dheweke 'modernisasi' iki banget karo Sonic the Hedgehog.
  
  Ndhuwur dheweke, dheweke weruh Dahl ragu-ragu. Wong Swedia ngadeg kanthi cepet, ilang imbangan lan saiki bobote akeh banget ing sikil mburi. Ora ana swara, mung ana perjuangan sing sepi. Dheweke mung bisa mbayangake panyiksa sing ngganggu pikirane Dahl. Spasi ing mburi, safety ahead, pikirane dawa, tiba nglarani.
  
  Wong Swedia banjur cepet-cepet maju, kenek langkah lan terus urip. Drake bisa krungu ambegan abot saka sepuluh kaki munggah.
  
  Sawetara menit liwati lan pendakian sing angel diterusake. Pungkasane, Dahl mandhap saka andha menyang pinggir, banjur crawled maju ing tangan lan dhengkul kanggo nggawe kamar. Drake rauh ngetutake, nyeret Kennedy bebarengan karo wong, kroso relief akeh banget sing padha bali ing lis sempit sing isih mung siji langkah adoh saka njerit pati.
  
  Bareng wis dikira-kira kabeh, Dahl ngguyu. "Ayo pindhah menyang ceruk sabanjure lan istirahat," ujare. "Aku, kanggo siji, wis rusak banget."
  
  Sawise limang menit maneh shuffling awak kesel lan berjuang karo nambah spasms otot, padha kesandhung kanggo niche papat, kang dumunung langsung ing ndhuwur kuburan Aphrodite.
  
  Wiwitane ora ana sing weruh Gusti Allah sing langgeng. Kabeh padha dhengkul, ngaso lan ambegan abot. Drake panginten karo grin sing iki persis apa urip sipil wis mimpin wong kanggo, lan katon munggah mung nalika Parnevik ngucapake expletive sing bakal ketoke aneh teka saka wong liya kajaba wong.
  
  "Wah!"
  
  "Apa?" - Aku takon.
  
  "Wah! Sirah asu. Iki Anubis."
  
  "Jakal sing padha?" Wells nyender ing kursi lan narik dhengkul menyang dhadha. "Nggih. kula badhe....."
  
  "Dewa Mesir," ujare Parnevik. "Lan mesthi ana hubungane karo pati."
  
  Drake nyawang deretan mumi lan patung areng. Coffins encrusted emas lan ankhs zamrud-studded. Ora kesengsem, dheweke mbalikke ing kamar panguburan Gusti Allah lan bledosan menyang KitKat. Sedhela mengko Kennedy lungguh ing sandhinge.
  
  "Dadi," dheweke ngandika, mbukak bungkus panganan lan ngombe.
  
  "Sialan, sampeyan pinter ngomong," Drake ngguyu. "Aku wis rumangsa bungah."
  
  "Ngrungokake, konco, yen aku pengin nguripake sampeyan, sampeyan bakal dadi dempul ing tanganku." Kennedy marang wong grin sing loro cocky lan pegel. "Astagfirullah, sampeyan ora bisa mandheg sedhela, ta?"
  
  "Oke, oke, aku njaluk ngapura. Mung dolanan. Ana apa?"
  
  Dheweke mirsani Kennedy mentheleng menyang angkasa. Aku weruh dheweke mripate amba nalika dheweke kejiret swara samar saka Frey prajurit nyekel munggah karo wong-wong mau. "Iki... bab iki... wis suwe kita ngubengi grumbul. Apa sampeyan mikir, uh, kita pancen duwe apa-apa, Drake?"
  
  "Aku mesthi mikir Odin ana ing kene."
  
  Kennedy ngadeg kanggo ninggalake, nanging Drake sijine tangan ing dhengkul kanggo mungkasi dheweke. Sentuhan meh nyebabake percikan.
  
  "Kene," ujare. "Menurutmu piye?"
  
  "Aku ora mikir aku bakal duwe akeh karya nalika kita bali," dheweke whispered. "Babagan pembunuh berantai Thomas Caleb lan liya-liyane. Bajingan kasebut mateni maneh, sampeyan ngerti, sedina sadurunge tekan Manhattan.
  
  "Apa? Ora."
  
  "Ya wis. Ing kono aku mlaku-mlaku ngubengi adegan pembunuhan. Lan ngaturake pakurmatan."
  
  "Kula nyuwun ngapura sanget". Drake ora ngrangkul, ngerti yen iki minangka perkara pungkasan sing dibutuhake saiki.
  
  "Matur nuwun, aku ngerti. Sampeyan salah siji sing paling jujur aku wis tau kenal, Drake. Lan sing paling tanpa pamrih. Mungkin kuwi sebabe aku seneng banget karo kowe."
  
  "Senajan komentarku ngganggu?"
  
  "Kuwat banget, sanajan iki."
  
  Drake rampung coklat lan mutusaké kanggo ora uncalan pambungkus KitKat menyang roso sepi. Ngerti nasibe, dheweke bisa uga nggawe jebakan sampah kuno utawa sing kaya ngono.
  
  "Nanging ora ana karya tegese ora ana sambungan," Kennedy terus. "Aku ora duwe kanca sejati ing New York. Ora ana kulawarga. Mesthi wae aku kudu ilang saka mripat umum."
  
  "Inggih," Drake ngandika mikir, "Aku weruh sampeyan prospek nggodho." Dheweke menehi dheweke mripat bodho. "Mungkin sampeyan bisa ngomong bollox menyang Paris lawas sing jolly lan teka menyang York lawas jolly."
  
  "Nanging aku bakal tetep ing ngendi?"
  
  Drake krungu Dal nglumpukake pasukane. "Inggih, kita mung kudu ngerti carane sampeyan bisa entuk dhuwit." Dheweke ngenteni nganti dheweke wungu, banjur nyekel pundhake lan nyawang mripate sing berkilau.
  
  "Serius, Kennedy, jawaban kanggo kabeh pitakonan sampeyan ya. Nanging aku ora bisa ngerteni kabeh iki saiki. Aku duwe bagasi dhewe sing kudu dirembug lan aku kudu tetep fokus. Dheweke manthuk menyang kekosongan. "Ana Alicia Miles ing kana. Sampeyan bisa uga mikir yen lelampahan kita adoh banget mbebayani, yen Makam iki mbebayani, nanging percayaa, dheweke ora ana apa-apa dibandhingake karo asu kasebut.
  
  "Dheweke bener," Wells mlaku lan nyekel komentar pungkasan. "Lan aku ora weruh cara liya metu saka kene, Drake. Ora ana cara kanggo nyegah."
  
  "Lan kita ora bisa ngalangi rute amarga kita butuh dalan metu," Drake manthuk. "Ya, aku uga ndeleng kabeh skrip."
  
  "Ngerti sampeyan bakal nindakake iki." Wells mesem kaya-kaya wis ngerti yen Drake isih dadi salah sijine wong lanang. "Ayo, turnips nggero."
  
  Drake ngetutake bos lawas menyang lis, banjur njupuk Panggonan konco Ben lan Dahl. Siji-sijine ngira-ngira weruh yen kabeh wong wis ngaso, nanging gugup babagan apa sing ana ing ngarep.
  
  "Papat matèni," ngandika Dahl lan shuffled adoh sadawane lis, gunung konco wong.
  
  Niche sabanjure kaget lan menehi kabeh dorongan. Iki minangka makam Thor, putrane Odin.
  
  Wong lanang bleated kaya wis nemokake yeti camping ing Death Valley. Lan, kanggo dheweke, dheweke duwe. Profesor mitologi Nordik wis nemokake makam Thor, mbok menawa tokoh Norse sing paling misuwur ing kabeh wektu, thanks kanggo komik Marvel.
  
  Kesenengan murni.
  
  Lan kanggo Drake, ngarsane Thor dumadakan dadi luwih nyata.
  
  Ana sepi ngurmati. Kabeh wong ngerti babagan Thor, utawa paling ora sawetara inkarnasi Dewa Viking Guntur lan Kilat. Parnevik menehi ceramah babagan Thorsday, utawa, sing saiki kita kenal, Kamis. Iki digandhengake karo Rebo - utawa Dina Banyu, utawa Dina Odin. Thor minangka dewa prajurit paling gedhe sing dikenal manungsa, nganggo palu, ngremukake mungsuhe kanthi tur de force. Perwujudan murni saka maskulinitas Viking.
  
  Iku kabeh sing bisa ditindakake kanggo narik Parnevik lan nyegah dheweke nyoba mriksa balunge Thor. Niche sabanjure, kaping enem, ngemot Loki, adhine Thor lan putrane Odin liyane.
  
  "Jalur wis dadi anget," ujare Dahl, meh ora ngintip ing njero alcove sadurunge nglanjutake pinggiran sing ana ing sisih gunung, massa ireng sing padhet.
  
  Drake gabung karo Swedia, Ben lan Kennedy nalika ngliwati obor ing sadawane watu.
  
  "Tokoh," ujare Ben. "Lan ngaso tangan. Kayane kita arep munggah."
  
  Drake craned gulu kanggo katon munggah. Tangga watu munggah menyang pepeteng tanpa wates, lan ing mburine ora ana apa-apa kajaba hawa.
  
  Pisanan tes saraf, apa saiki? Meksa? Viabilitas?
  
  Lan maneh Dahl lunga dhisik. Cepet munggah rong puluh kaki utawa luwih sadurunge katon alon-alon amarga peteng ndhedhet dheweke. Ben mutusake kanggo pindhah sabanjure, banjur Kennedy.
  
  "Aku mikir sampeyan bisa ngawasi bokongku saiki," ujare karo setengah eseman, "Pesthekake yen ora bakal ngliwati sampeyan."
  
  Dheweke nglirik. "Aku ora bisa ngilangi mripatku iki."
  
  Drake tindak sabanjuré, nampa telung ngemu sampurna sadurunge obah appendage kang papat. Munggah kanthi cara iki, alon-alon munggah ing jurang vulkanik menyang hawa vulkanik.
  
  Ing sakubengé wong-wong mau terus gumuruh: tangisan gunung sing adoh. Drake mbayangake kamar magma sing cedhak, nyemburake geni neraka ing tembok, njeblug menyang langit Islandia biru sing adoh.
  
  Kaki rustled ndhuwur dheweke, ngusapake saka lis cilik sawijining. Dheweke tetep, ngerti ora ana sing bisa ditindakake yen ana wong sing mlayu, nanging dheweke wis siyap.
  
  Sikil Kennedy ngayun-ayun ing angkasa udakara semeter ing ndhuwur sirahe.
  
  Dheweke tekan metu, swaying sethitik unsteadily, nanging ngatur kanggo nyekel tlapak sepatu lan narik dheweke bali menyang lis. Sedhela bisik-bisik matur nuwun tekan kita.
  
  Dheweke mlaku terus, biceps kobong, drijine lara ing saben sendi. Pucuk driji sikil njupuk bobot awak saben munggah cilik. Kringet slid ing saben pori.
  
  Dheweke kira-kira rong atus kaki saka pegangan lan pijakan sing aman nanging medeni sadurunge tekan keamanan komparatif ing pinggir liyane.
  
  Penggawean sing kesel. Akhir Donya, Apocalypse minangka karya sabanjure. Nylametake manungsa kanthi saben langkah punitive maju.
  
  "Saiki piye?" Sumur lungguh ing geger, ngerang-erang. "Laku liyane getih ing pinggir?"
  
  "Ora," Dahl malah ora duwe kekuwatan kanggo guyon. "Trowongan".
  
  "Endhog".
  
  Ing dhengkul padha crawled maju. Trowongan ndadékaké menyang pepeteng inky sing njalari Drake wiwit pracaya dheweke ngimpi sadurunge dumadakan tabrakan karo Kennedy ora obah saka mburi.
  
  Nguripake pasuryan sampeyan maju.
  
  "Oh! Sampeyan bisa ngelingake aku."
  
  "Anggel nalika nasib sing padha ditindakake," wangsulane swara garing. "Aku mung Dahl sing metu saka tumpukan iki tanpa irung sing rusak."
  
  "Aku kuwatir babagan atiku," wangsulane Dahl kesel. "Trowongan ends langsung ngelawan langkah pisanan saka tangga liyane ing, um, Aku guess amba patang puluh lima derajat. Ora ana kiwa utawa tengen, paling ora ana sing bisa dakdeleng. Siyap-siyap."
  
  "Iki kudu dipasang nang endi wae," Drake ngomel, crawling ing dhengkul bruised. "Kanggo Gusti Allah, dheweke ora mung bisa digantung ing udhara."
  
  "Mungkin dheweke bisa," ujare Parnevik. "Kanggo swarga. Ha ha. Aku guyon, nanging kanthi serius, tebakanku sing paling apik yaiku seri buttress mabur.
  
  "Didhelikake ing ngisor kita," ujare Drake. "Pancen. Mesthi njupuk akeh tenaga kerja. Utawa saperangan dewa sing kuat banget."
  
  "Mungkin dheweke njaluk bantuan saka Hercules lan Atlas."
  
  Drake mlaku kanthi ati-ati ing langkah pisanan, rasa kaget sing nggegirisi nyerang otak, lan munggah ing watu sing kasar. Padha munggah kanggo sawetara wektu, pungkasanipun metu menyang alcove liyane dumunung watara platform dilereni soko tugas.
  
  Dahl nyapa karo geleng-geleng sirahe. "Poseidon".
  
  "Nyengsemaken."
  
  Drake tumungkul maneh. Gusti, pikire. Muga-muga wong Jerman uga angel. Ing pungkasan, bisa uga tinimbang gelut, dheweke bisa ngurutake nganggo watu, kertas, gunting.
  
  Dewa Yunani segara nggawa trisula biasa lan kamar sing kebak kasugihan sing apik banget. Iki Gusti Allah kapitu sing padha liwati. Nomer sanga wiwit nggegirisi ing pikirane.
  
  Apa nomer sanga sing paling suci ing mitologi Viking?
  
  Dheweke nyebutake iki marang Parnevik nalika lagi ngaso.
  
  "Ya, nanging panggonan iki cetha ora mung Nordic," profesor nuding driji menyang wong karo trisula konco wong. "Bisa uga ana satus."
  
  "Inggih, kita jelas ora bakal urip satus," ujare Kennedy karo dheweke. "Kajaba ana wong sing nggawe Ho-Jo ing ngarep."
  
  "Utawa, luwih apik, toko roti isi daging babi," Drake smacked lambé. "Aku mesthi bisa mateni salah sawijining wong jahat iki saiki."
  
  "Crunchy," Ben ngguyu lan napuk sikile. "Sampeyan lagi ngomong babagan sing wis sepuluh taun lawas. Nanging aja kuwatir - sampeyan isih duwe nilai hiburan."
  
  Limang menit liyane liwat sadurunge padha aran cukup ngaso kanggo nerusake. Dahl, Wells lan Marsters ngenteni sawetara menit kanggo ngrungokake para sing ngoyak, nanging ora ana swara sing ngganggu wengi sing langgeng.
  
  "Mungkin kabeh padha tiba," Kennedy shrugged. "Bisa kelakon. Yen iki film Michael Bay, mesthi ana sing tiba."
  
  "Pancen". Dahl nuntun kita munggah tangga liyane sing digantung. Kaya sing wis takdir, ing kene Wells kelangan genggeman lan geser mudhun rong undhak-undhakan sing lunyu, saben-saben kenek watu nganggo dagu.
  
  Getih metu saka lambene saka ilat sing digigit.
  
  Drake nyekel pundhake jas gedhene. Wong sing ana ing sangisore dheweke - Marsters - nyekel pupu kanthi kekuwatan super.
  
  "Ora ana sing bisa lolos, wong tuwa. Durung."
  
  Wong lanang umur sèket lima taun iki kira-kira nyeret munggah ing undhak-undhakan, Kennedy nyekeli Drake kang bali lan Marsters nggawe manawa dheweke ora slip ing langkah liyane. Nalika padha tekan alcove kawolu, Wells wis semangat maneh.
  
  "Ya, wong-wong kuwi sengaja. Aku mung pengin liyane."
  
  Nanging dheweke squeezed tangan Marsters lan whispered thanks heartfelt kanggo Drake nalika ora ana sing looking.
  
  "Aja kuwatir, wong tuwa. Tetep wae. Sampeyan durung duwe wektu Mei."
  
  Niche kaping wolu minangka jinis demonstrasi.
  
  "Duh, Gusti". Ajaib Parnevik nginfeksi kabeh. "Iki Zeus. Bapake manungsa. Malah para dewa nyebut dheweke minangka dewa - tokoh bapak. Iku ... ngluwihi Odin ... luwih akeh, lan asale saka Norse."
  
  "Apa Odin ora diidentifikasi minangka Zeus ing antarane suku Jermanik awal?" Ben takon, kelingan risete.
  
  "Dheweke, wong, nanging maksudku, ayo. Iki Zeus. "
  
  Wong iki bener. Raja Para Dewa jumeneng dhuwur lan ora bisa dipisah-pisah, nyekel petir ing tangane sing gedhe banget. Ing ceruk dheweke ana akeh bandha kumrincing, kebak upeti ngluwihi apa wae sing bisa dikumpulake wong saiki.
  
  Banjur Drake krungu kutukan, banter, ing basa Jerman. Iku muni saka ngisor.
  
  "Dheweke mung nyuwil trowongan," Dahl nutup mripate amarga iritasi. "Kuwi mung limalas menit. Sialan, kita kebangkrutan! Ikut aku!"
  
  Tangga liyane beckoned, wektu iki nuntun metu lan liwat kuburan Zeus sadurunge dadi vertikal ing sepuluh langkah pungkasan. Wong-wong mau padha nglawan sabisa-bisane, kendele dadi awu dening pepeteng kang njalari. Kaya-kaya ora ana cahyane ngumpet semangat sing gagap. Wedi teka menyang telpon lan mutusaké kanggo lungguh.
  
  Ngomong babagan pusing, pikir Drake. Dhiskusi babagan carane bal sampeyan nyusut nganti ukuran kacang. Sing sepuluh langkah pungkasan, dilereni soko tugas ndhuwur peteng, climbing liwat creeping wengi, meh kepunjulen dheweke. Dheweke ora ngerti kepiye carane wong liya bisa ngatur - kabeh sing bisa ditindakake yaiku ngelingi kesalahane sing kepungkur lan cling tightly kanggo wong-wong mau - Alison, bocah sing ora tau duwe lan ora bakal duwe; kampanye SRT ing Irak sing ngaco kabeh munggah - kang sijine saben kesalahan ing ngarep atine kanggo ngilangke wedi kuat tiba.
  
  Lan sijine tangan siji ing ndhuwur liyane. Sikil siji luwih dhuwur tinimbang sikil liyane. Dheweke wungu vertikal, tanpa wates ing mburi, gusts saka sawetara angin jeneng ruffled sandhangané. Gemuruh gludhug sing adoh bisa dadi lagu gunung geni, nanging bisa uga ana liyane. Medeni sing ora bisa dicritakake, sing nggegirisi nganti ora bakal weruh cahyane awan. Makhluk-makhluk sing nggegirisi slithering liwat watu, lendhut lan tai, emitting melodi eerie sing evoke sesanti abang getih saka Madness.
  
  Drake, meh nangis, crawled liwat langkah rocky pungkasan menyang lumahing tingkat. Watu atos ngeruk tangane sing kerok. Kanthi gaweyan pungkasan sing nglarani, dheweke ngangkat sirahe lan weruh wong liya padha sujud ing saubengé, nanging ing mburi dheweke weruh Torsten Dahl - wong Swedia sing edan - sing bener-bener crawling maju ing weteng menyang ceruk sing luwih gedhe tinimbang apa wae sing dideleng. adoh.
  
  Swedia edan. Nanging Gusti, wong iku apik.
  
  Niche kasebut digantung ing sisih siji, nanging dipasang ing jantung gunung ing sisih liyane.
  
  "Alhamdulillah," ujare Dahl lemes. "Iku siji. Kita wis nemokake makam Odin."
  
  Banjur ambruk kesel.
  
  
  Telung puluh Wolu
  
  
  
  Makam Para Dewa
  
  
  A njerit metu saka linglung.
  
  Ora, njerit. A njerit getih-curdling sing ngandika saka teror murni. Drake mbukak mripate, nanging lumahing watu cedhak banget kanggo fokus. Dheweke ngidoni ing lemah lan nggresah.
  
  Lan aku rumangsa mikir: kepiye carane wong bisa tiba ing tanpa wates sadurunge mati?
  
  Wong Jerman ana ing kene. Salah sijine sedulure sing lagi wae tiba ing undhak-undhakan.
  
  Drake berjuang kanggo ngadeg jejeg, saben otot ached, nanging adrenaline wiwit ignite getih lan mbusak pikirane. Dheweke mlaku alon-alon nyedhaki Ben. Kancane klelep ing salah siji pojok pojok panggung. Drake nyeret dheweke menyang ceruk Odin. Sakcepete ing mburi dheweke ngandhani yen Jerman durung teka, nanging kupinge ngandhani yen dheweke wis sawetara menit.
  
  Dheweke krungu swara Abel Frey ngipat-ipati. Kringet alat pelindung. Milo njerit rajapati getih marang salah sijine prajurit.
  
  Kesempatan kanggo nuduhake kekuwatane, dheweke mikir, ngelingi salah sawijining ujare Wells sing dipilih nalika latihan SAS.
  
  Dheweke nyeret Ben mubeng, nyenderake punggung ing sarcophagus gedhe Odin. Tlapukane bocah mau kleru-kleru. Kennedy kesandhung: "Sampeyan siyap kanggo wong-wong mau. Aku bakal menehi hasil karo dheweke. Dheweke entheng napuk pipine.
  
  Drake ngaso, ketemu karo dheweke kanggo detik. "Mengko".
  
  Pisanan saka Jerman kanggo ngatasi puncak. Prajurit sing cepet-cepet ambruk amarga kesel, banjur diterusake maneh. Drake ragu-ragu nindakake apa sing kudu ditindakake, nanging Torsten Dahl ngliwati dheweke, ora nuduhake rasa gela. Wells lan Marsters uga maju.
  
  Pejuang mungsuh katelu nyusup ing ndhuwur, wektu iki bangkai lanang sing gedhe banget. imut. Getih, kringet lan luh nyata dadi topeng aneh ing pasuryane sing wis ngganggu. Nanging dheweke angel lan cukup cepet kanggo mlumpat ing ndhuwur, muter lan njupuk pistol cilik.
  
  Siji tembakan mabur metu saka tong minyak. Drake lan kanca-kancane kanthi naluri mundur, nanging tembakan kasebut ora kejawab target.
  
  Swarane Abel Frey nyaring memecah keheningan sing diterusake. "Ora ana senjata, dumeh. Nar! Nar! Rungokno aku!"
  
  Milo nggawe pasuryan lan menehi Drake eseman ala. "Kraut bajingan. Hey konco?
  
  Senapan kasebut diuntal kanthi tinju sing kandel lan diganti nganggo lading sing bergerigi. Drake ngakoni minangka piso pasukan khusus. Dheweke nyingkir menyang raksasa kasebut, menehi kesempatan marang Dahl kanggo nyepak salah sawijining prajurit sing tiba ing angkasa.
  
  Prajurit nomer loro berjuang nganti dhengkul. Marsters mesem maneh, banjur nguncalake awak sing lemes. Ing wektu iki, prajurit telu liyane wis tekan lemah tingkat, banjur Alicia mlumpat metu saka ngisor lan ndharat kaya kucing, nyekeli piso ing saben tangan. Drake durung nate weruh dheweke kesel banget lan dheweke isih katon kaya bisa nglawan elit ninja.
  
  "Ora... gaman?" Dahl kasil ngomong antarane ambegan tegang. "Apa sampeyan pungkasane ... percaya karo teori Armageddon, Frey?"
  
  Desainer utama Jerman saiki wis ngluwihi. "Aja dadi wong bodho, cah prajurit," kandhane ambegan. "Aku mung ora pengin menehi tandha peti mati iki. Mung ana ruang kanggo kesempurnaan ing koleksiku."
  
  "Sing sampeyan ndeleng minangka bayangan sampeyan dhewe," ujare Dahl, ngaso nalika timnya ambegan.
  
  Ana ngaso, wayahe tension elek nalika saben mungsuh kabiji target langsung. Drake mundur saka Milo, tanpa disadari tumuju pasareyane Odin, ing kono Ben lan Profesor isih lungguh jejer, mung dijaga Kennedy. Dheweke ngenteni siji maneh ...
  
  ...ngarep-arep...
  
  Banjur ana undhak-undhakan saka undhak-undhakan, panyuwunan sing ringkih. Frey nyawang mudhun. "Sampeyan ora kuwat!" dheweke ngidoni wong. "Yen ora kanggo Shield, aku bakal ..."
  
  Frey nuding Alicia. "Tulung dheweke". Prajurit wadon ngguyu gumunggung, banjur njunjungake tangane ing pinggir. Kanthi siji bodho dheweke ditarik Hayden munggah. Agen CIA Amerika wis kesel amarga mendaki sing dawa, nanging luwih-luwih amarga nggawa beban abot sing diikat dening Jerman ing punggung dheweke.
  
  Tameng Odin dibungkus kanvas.
  
  Swara Parnevik keprungu. "Dheweke nggawa Shield! Bagian utama! Nanging kenapa?"
  
  "Amarga iku bagean utama, sampeyan bodho." Frey ditembak. "Obyek utama iki ora bakal ana yen ora duwe tujuan liyane." Perancang busana menggeleng-gelengkan kepala dengan menghina dan berbalik pada Alicia. "Rampungake cretin sing padhet iki. Aku kudu nyenengake Odin lan bali menyang pesta.
  
  Alicia ketawa ngakak. "Giliranku!" Dheweke njerit, luwih agawe tinimbang Kali Tam, lan mbuwang piranti protèktif menyang tengah platform rocky. Ing kebingungan, dheweke kesusu menyang Wells, ora kaget karo dheweke. Drake fokus ing gelut dhewe, lunging menyang Milo kanggo surprise wong, sidestepping karo ayunan cekatan saka lading, banjur ngirim sikut hard kanggo rahang Milo.
  
  Balunge pecah. Drake nari, swaying lan isih cahya ing sikil. Banjur iki bakal dadi strategi - kanggo mencet lan mbukak, striking ing TCTerms paling angel ing awak, ngarahke kanggo break balung lan balung nom. Dheweke luwih cepet tinimbang Milo, nanging ora kuwat, mula yen raksasa kasebut nyetop dheweke ...
  
  Guntur gumuruh ing gunung, grumbulan lan retakan magma sing mundhak lan watu sing owah.
  
  Milo gemeter. Drake njupuk timbal karo tendhangan sisih pindho, loro tunyuk - soko sampeyan bisa ndeleng Van Damme deftly nindakake ing TV rampung ora ana guna kanggo gelut werna ing urip nyata. Milo ngerti iki lan ngendheg serangan kasebut kanthi nggereng. Nanging Drake uga ngerti, lan nalika Milo nguncalake kabeh awak maju, Drake ngirim serangan sikut liyane sing kuat menyang pasuryane mungsuh, ngremukake irung lan mripate, nuthuk dheweke menyang lantai.
  
  Milo ambruk ing lemah kaya badhak sing dipotong. Sawise kalah karo mungsuh kaliber Drake, ora ana maneh. Drake stomped ing bangkekan lan dhengkul, bejat loro balung utama, banjur bal kanggo langkah apik, lan banjur ngangkat munggah piso tentara dibuwak.
  
  Dipriksa papan kedadean.
  
  Marsters, prajurit SAS, wis nggawe karya singkat saka loro Jerman lan saiki perang katelu. Mateni wong telu ing sawetara menit dudu tugas sing gampang kanggo sapa wae, sanajan prajurit SAS, lan Marsters mung tatu. Wells nari karo Alicia ing pinggir platform, luwih mlaku tinimbang nari, nanging ngganggu dheweke. Strategie pinter. Ing jarak cedhak, dheweke bakal gutted wong ing detik.
  
  Kennedy nyeret awak Hayden sing kesel adoh saka tengah perang. Ben mlayu nulungi dheweke. Parnevik ora turu, sinau ing makam Odin - wong bodho.
  
  Abel Frey ngadhepi Thorsten Dahl. Wong Swedia luwih unggul tinimbang Jerman ing kabeh cara, obahe dadi luwih apik ing detik nalika kekuatan bali menyang perangan awak sing lara.
  
  Gusti! Drake mikir. We lagi nendhang bokong kene! Utawa ing semangat lawas apik Dino Rock ... Ayo kula panghibur sampeyan!
  
  Ora seneng konfrontasi karo Alicia, dheweke tetep menyang Wells, percaya yen wanita umur seket taun mbutuhake pitulungan sing paling akeh. Nalika mantan kancane ndeleng dheweke, dheweke mundur saka perang.
  
  "Aku wis nendhang bal sampeyan seminggu iki, Drake. Apa sampeyan sadis banget nganti sampeyan pengin iki maneh?"
  
  "Sampeyan beruntung, Alicia. Ngomong-ngomong, kowe nglatih pacarmu?" dheweke manthuk nanggepi Amerika lagi wae obah.
  
  "Mung ing mituhu," dheweke mbuwang loro lading munggah lan kejiret ing siji gerakan. "Ayo! Aku mung seneng wong telu!"
  
  Sifate bisa uga liar, nanging tumindake dikendhaleni lan diitung. Dheweke poked ing Drake, nalika slyly nyoba kanggo sudhut Wells karo bali menyang roso sepi telas. Panglima kasebut nyadari maksude ing detik pungkasan lan mlayu liwat dheweke.
  
  Drake deflected loro lading dheweke, obah saben agul-agul menyang sisih nalika ngati-ati ora kanggo break bangkekan. Ora mung dheweke apik ... nanging dheweke tetep apik.
  
  Abel Frey dumadakan mlayu ngliwati dheweke. Kayane, amarga ora bisa ngluwihi Dahl, dheweke banjur mlayu ngliwati wong Swedia ing panelusuran kuburan Odin kanthi cepet.
  
  Lan ing pamisah detik kasebut, Drake weruh Marsters lan prajurit Jerman pungkasan sing dikunci ing pertempuran maut ing pojok platform sing mbledug. Banjur, kanthi ujug-ujug nggumunake, wong loro kasebut tiba lan tiba.
  
  Tangisan pati gumunggung ing kekosongan.
  
  Drake pisah, ndedonga kanggo Wells, banjur nguripake awak lan kesusu sawise Frey. Dheweke ora bisa ninggalake Ben ing kono tanpa pertahanan. Kennedy ngalangi dalan desainer, nglumpukake keberanian, nanging nalika dheweke maju, Drake weruh obyek ireng cilik sing ana ing tangan Frey.
  
  Radio utawa seluler. Sawetara jinis pemancar.
  
  Apa sih?
  
  Apa sing kedadeyan sabanjure ora bisa dingerteni. Ing tumindak sembrono nggumunke, gunung dumadakan mbledhos! Ana gegeran sing abot, banjur watu-watu gedhe lan serpihan gunung sumebar ing endi-endi. Watu-watu saka kabeh wangun lan ukuran darted lan whistled liwat roso sepi kaya peluru.
  
  Ana bolongan gedhe ing sisih pinggir gunung geni, kaya-kaya ana palu sing nembus tembok garing sing tipis. Awan surem disaring liwat retakan. Pukulan liyane, lan bolongan luwih gedhe. Sawijining gunung reruntuhan mlumpat menyang jurang sing ora ana dhasar ing kasepen sing nggegirisi.
  
  Drake ambruk ing lantai karo sirah ing tangan. Sawetara watu sing njeblug iki mesthi ngrusak kuburan liyane sing larang regane. Ana apa?
  
  
  telung puluh sanga
  
  
  
  Makam Para Dewa
  
  
  Helikopter katon ing bolongan sing mentas digawe, nglayang sedhela sadurunge mabur liwat!
  
  Ana papat kabel kandel lan sawetara tali nggandhol saka dhasar mesin.
  
  Iku mokal kanggo pracaya. Abel Frey nembe dhawuh supaya lereng gunung dibelah. Pinggir gunung sing minangka bagéan saka gunung geni aktif lan bisa nyebabake kepunahan massal sing dikenal minangka supervolcano.
  
  Kanggo ngrampungake koleksine.
  
  Wong iki saben dicokot minangka edan minangka Drake lan liyane saka lomba manungsa menehi kredit kanggo. Dheweke malah ngguyu gila, lan nalika Drake mendongak, dheweke weruh yen Frey ora ngobahake siji inci, nanging ngadeg kanthi lurus nalika gunung sing njeblug ngubengi dheweke.
  
  Alicia ninggalake Wells lan kesandhung menyang Frey, malah dheweke edan kontrol dhiri rada goyah. Ing mburine, Profesor Parnevik, Ben lan Kennedy dilindhungi dening tembok alcove Odin. Hayden luwes, ora obah. Apa dheweke pancen teka nganti mati ing kegilaan sing murub? Wells tumungkul ing sisih, clutching weteng.
  
  Helikopter mabur nyedhaki, mesine melolong. Frey ngangkat bedhil submachine lan menehi isyarat supaya kabeh wong pindhah saka sarcophagus Odin sing gedhe banget. Semburan geni sing cendhak nguatake panjaluke, peluru clanging nalika nyerang peninggalan Viking emas sing larang regane arupa tameng, pedhang, tutup dada lan helm sungu. Dhuwit recehan emas, dipindhah dening rantai acara, wiwit tiba saka rak kaya confetti ing Times Square.
  
  Frey ngacungake helikopter.
  
  Drake tumungkul. "Sampeyan mindhah peti mati iki, sampeyan mbebayani kabeh jagad!" - bengok-bengok, swarane meh ora keprungu liwat swara abot saka lading baling-baling.
  
  "Aja dadi wimp!" Frey mbengok maneh, raine mlengkung kaya badut jahat sing ketagihan heroin. "Ngaku, Drake. Aku ngalahaké kowé!"
  
  "Iku ora babagan menang!" Drake mbengok maneh, nanging saiki helikopter kasebut langsung ing ndhuwur lan dheweke ora bisa krungu swarane dhewe. Dheweke mirsani nalika Frey ngarahake dheweke, nyemprotake peluru marang dheweke nalika dheweke ngacungake tangane. Drake ndedonga supaya kanca-kancane ora kejiret proyektil sing nyasar.
  
  Jerman kalah. Dadi cedhak karo obsesi seumur hidup, dheweke mung bubar.
  
  Saiki Dahl ana ing sandhinge. Dheweke ndeleng Frey lan Alicia ngudhunake rantai sing abot nganti mudhun nganti pungkasane digulung ing ujung sarcophagus. Frey nggawe manawa dheweke aman.
  
  Helikopter njupuk bobot. Ora ana kedadeyan.
  
  Frey njerit menyang panrima telpon. Helikopter nyoba maneh, wektu iki mesine nggero kaya dinosaurus ambek. Rante-rante kasebut bobote, lan ana retakan sing jelas, swarane watu pecah.
  
  Peti Odin ngalih.
  
  "Iki kesempatan terakhir kita!" - Dahl bengok ing kuping Drake. "Kita arep menyang gilingan! Saka bedhil Milo!"
  
  Drake mbukak skrip. Dheweke bisa ngrusak helikopter lan nylametake Makam. Nanging Ben lan Kennedy, bebarengan karo Hayden lan Parnevik, mbokmenawa bakal mati.
  
  "Ora ana wektu!" Dahl mbengok. "Apa iki utawa Apocalypse!"
  
  Wong Swedia mlumpat golek senjata Milo. Drake nutup mripate nalika rasa lara nembus atine. Pandangane tiba ing Ben lan Kennedy, lan kasangsaran saka keputusane mbengkongake dheweke kaya simpul. Yen sampeyan kalah karo tangan siji, sampeyan bakal kalah karo tangan liyane. Banjur dheweke mutusake yen dheweke ora bisa ngidini Dahl nindakake iki. Apa dheweke bisa ngorbanake loro kanca kanggo nylametake jagad iki?
  
  Ora.
  
  Dheweke mlumpat maju kaya kodhok nalika Dahl wiwit ngoyak-oyak klambine Milo. Wong Swedia mundur amarga kaget nalika Milo mbenerake awak, wong Amerika mbungkuk ing sangsara, nanging mobile lan limped menyang pinggir platform. Kanggo salah sawijining garis keturunan.
  
  Drake mandheg kaget. Mesin helikopter rengek maneh lan kacilakan sing ora suci ngebaki guwa kasebut. Ing wayahe sabanjure, sarcophagus gedhe banget Odin pindah lan nyuwil free saka moorings, swingly menacingly menyang Drake lan pojok platform, ton saka swinging pati.
  
  "Nooo!" Tangise Dahl mbaleni tangisane Parnevik.
  
  Ana njerit-njerit, jerit-njerit njerit-njerit kaya ana ventilasi sing panas banget, swara kaya kabeh setan sing ana ing Neraka diobong urip. Aliran hawa belerang metu saka bolongan sing mentas dibukak ing ngisor kuburan Odin.
  
  Frey lan Alicia mlayu, meh diobong urip nalika padha munggah ing peti mati sing ngayun. Frey mbengok: "Aja ngetutake kita, Drake!" Aku duwe asuransi!" banjur ana gagasan teka kanggo kula, njamin safety. Dheweke bengok-bengok marang kanca-kancane Drake: "Saiki! Tututi peti mati, utawa sampeyan bakal mati!" Frey nyengkuyung wong-wong mau, ngobahake bedhil submachine, lan dheweke ora duwe pilihan kajaba ngubengi kolom uap.
  
  Dahl ngalihake pandangane marang Drake. "We kudu mungkasi iki," ngandika pleadingly. "Kanggo ... kanggo anak-anakku."
  
  Drake ora duwe wangsulan liyane mung manthuk. Mesthi wae. Dheweke ngetutake komandan SGG, kanthi ati-ati nyingkirake Sarcophagus sing ngayun nalika mabur ing ndhuwur, mungsuh sing nyengir kanthi aman ing ndhuwur nalika kanca-kancane ngetutake lintasan ing sisih liyane.
  
  Katutup ing gaman lan whim saka maniac.
  
  Drake tekan bolongan ing lantai watu. Uap iku menara scalding, writhing. Inviolable. Drake mindhah sakcedhake sadurunge nguripake kanggo nonton mungsuh kang maju.
  
  Hayden tetep ing lemah, pura-pura ora sadar. Dheweke saiki lungguh munggah lan nyopot tali sing aman tameng Odin kanggo dheweke bali. "Apa sing bisa daklakoni?"
  
  Drake menatapnya sekilas. "Apa CIA duwe rencana kontingensi kanggo mateni Supervolcano?"
  
  'Sekretaris' ayu katon bingung sedhela sadurunge goyang-goyang. "Mung sing jelas. Sijine Jerman ing pipa ventilasi. Dheweke mbuwang Shield karo nangis lega. Wong telu padha ndeleng dheweke muter-muter kaya koin.
  
  Apa dheweke pancen gagal?
  
  Tekanan sing metu saka pipa mundhak amarga gunung geni saya kuwat. "Sawise reaksi berantai diwiwiti," ujare Dahl. "Kita ora bakal bisa nutup iki. Kita kudu nindakake iki saiki!"
  
  Pandangan Drake sedhela ditarik menyang Shield nalika muter-muter ing pinggire. rim.. Tembung-tembung mau metu saka dheweke kaya-kaya ditulis ing geni.
  
  
  Swarga lan Neraka iku mung kebodohan sementara,
  
  Iku Jiwa Abadi sing condong menyang tengen utawa salah.
  
  
  "Plan B," ujare. "Kelingan kutukane Odin? Kayane ora cocog, ta? Ora ana papan kanggo nyelehake iki, ta? Wah, mbok ya ngono wae."
  
  "Apa Kutukan Odin minangka cara kanggo nylametake jagad iki?" Dahl ragu-ragu.
  
  "Utawa neraka," Drake ngandika. "Tergantung sapa sing nggawe keputusan. Iki jawabane. Wong sing masang Tameng kudu nduweni jiwa sing resik. Iku sworo cangkem. Kita ora ngerti apa-apa maneh amarga kuburan wis dibusak. Yen kita gagal, jagad bakal sirna."
  
  "Kepiyé kutukané?" Hayden, katon ora luwih elek tinimbang dheweke sawise cobaan ing tangan mungsuh, mandeng ing ventilasi kaya-kaya bisa dipangan urip.
  
  Drake ngipat-ipati nalika ngangkat Shield lan nyekeli ing ngarepe. Dahl ngadeg lan ngawasi dheweke nalika mlaku nyedhaki ventilasi sing mendesis. "Nalika sampeyan ndemek uap kasebut nganggo Shield iki, mula bakal dicopot saka tangan sampeyan."
  
  Banjur, kanthi swara kaya gumuruh kewan kewan sing kepepet ing alas sing kobong, luwih akeh kukus njeblug saka ngisor, jeritan njeblug sing dhuwur banget meh mbudheg. Bau belerang saiki wiwit ngetokake hawa, ngowahi dadi racun beracun. Gemuruh samar-samar gunung sing wis suwe dadi kancane saiki dadi kaya gludhug. Drake krasa kaya-kaya temboke dhewe gonjang-ganjing.
  
  "Kabar anyar, Dal. Plan B ing tumindak. Kanggo referensi sabanjure, iki tegese aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake.
  
  "Sampeyan ora duwe masa depan," Dahl ngadeg ing sisih liya Shield. "Utawa aku."
  
  Bareng-bareng mlaku tumuju vent. Shale wiwit geser mudhun rock jejere wong. A njerit lan nggero, kaya kang Drake wis tau krungu, teka saka telenging telenging.
  
  "Supervolcano wis nyedhak!" Hayden njerit. "Pateni!"
  
  
  ***
  
  
  Ora katon dening Drake, Dahl utawa malah Abel Frey, gunung Iceland sing misuwur sing diarani Eyjafjallajokull, sing nganti saiki bisa ngetokake lepen abu-abu sing lembut lan medeni lalu lintas udhara, dumadakan njeblug ing pinggire. Iku bakal rauh katon ing Sky News lan BBC lan mengko ing You Tube dening yuta stunned - ilat geni saka ewu naga ignited firestorm ing langit. Ing wektu sing padha, loro gunung geni Iceland liyane njeblug, pucuke mabur kaya gabus sampanye ing tekanan. Kacarita, rada ilat, manawa Armageddon wis teka.
  
  Mung sawetara pilih ngerti carane cedhak iku tenan.
  
  
  ***
  
  
  Pahlawan sing ora katon lan ora dingerteni perang ing telenging gunung sing peteng. Drake lan Dahl nyerang stopkontak uap karo Shield, nggunakake obyek bunder kanggo deflect uap menyang roso sepi cedhak nalika padha dipanggonke langsung ndhuwur bolongan kiwa dening demolition saka makam Odin.
  
  "Cepetan!" Dahl berjuang kanggo njaga Shield ing panggonan. Drake krasa tangane gemeter amarga usahane ngalahake kekuwatan primordial gunung kasebut. "Aku mung pengin ngerti barang iki digawe saka apa!"
  
  "Sapa sing peduli!" Hayden nyoba nahan wong-wong mau, nyekeli sikile lan nyurung sekuat sing bisa. "Lebokna bajingan ing njero!"
  
  Dahl lunged, mlumpat menyang bolongan. Yen Shield wis ora kejawab utawa malah dipindhah rada, iku bakal enggal nguap, nanging tujuwane bener, lan bagean utama kasebut kanthi teliti, mlebu ing celah gawean ing Makam Odin.
  
  Jebakan sing rumit, diciptakake atusan lan ewu abad kepungkur. Aku sumpah marang dewa.
  
  Trap saka trap!
  
  "Jebakan kuna paling gedhe ing donya modern sing durung tau." Dahl ambruk. "Sapa sing bisa mungkasi iki."
  
  Drake mirsani minangka Shield katon lancip, nresep meksa gedhe tenan munggah saka ngisor. Iku flattened lan kawangun ing sadawane sudhut retak, njupuk ing hue obsidian. Langgeng. Ora bakal dibusak.
  
  "Gusti mberkahi".
  
  Proyek rampung, dheweke ngaso sedhela sadurunge bali menyang Frey. Teror ngebaki atine luwih saka sing bisa dibayangke, sanajan saiki.
  
  Helikopter munggah, straining kanggo ndhukung bobot saka peti mati Odin, kang goyang alon-alon ing ngisor. Frey lan Alicia loro-lorone lungguh ing tutup peti mati, tangane mbungkus tali sing dipasang ing helikopter.
  
  Nanging Ben, Kennedy lan Profesor Parnevik padha hanging saka telung tali liyane dangling ngisor helikopter, ora mangu ditahan ana ing gunpoint nalika Drake perang kanggo nyimpen planet.
  
  Padha Hung ndhuwur roso sepi, swaying minangka helikopter menek, diculik tengen saka ngisor irung Drake kang.
  
  "Nggih!"
  
  Lan, luar biasa, dheweke mlayu - wong sing sepi, mlaku kanthi energi sing dilahirake saka nesu, mundhut lan katresnan - wong sing nyemplungake awake menyang jurang sing ora ana dasar menyang papan ireng, nuntut apa sing dijupuk saka dheweke, kanthi nekat nyekel salah sawijining kabel sing ngayun. , nalika dheweke tiba.
  
  
  patang puluh
  
  
  
  Makam Para Dewa
  
  
  Donya Drake mandheg kanthi kabisat menyang pepeteng - kekosongan tanpa wates ing ndhuwur, jurang sing ora ana dhasar ing ngisor - tali ayun telung inci, mung kawilujengan. Pikirane ayem; dheweke nindakake kanggo kanca-kancane. Ora ana alesan liyane kajaba kanggo nyimpen.
  
  Tanpa pamrih.
  
  Drijine ndemek tali lan ora bisa nutup!
  
  Awake, pungkasane kena pengaruh gravitasi, wiwit tiba kanthi cepet. Ing detik pungkasan, tangan kiwa sing ngayun ditutup ing tali sing luwih dawa tinimbang liyane lan clenched karo angkara refleksif.
  
  Tibane mandheg nalika dicekel nganggo tangan loro lan nutup mripate kanggo nenangake jantunge sing deg-degan. Keplok serak teka saka ngendi wae ing ndhuwur. Alicia nyemburake sarkasme.
  
  "Apa iki sing dimaksud Wells kanthi 'nuduhake keberanianmu'? Tansah kepingin weruh apa tegese fosil edan iku!"#
  
  Drake tumenga, ngerti banget babagan jurang ing ngisor iki, krasa mumet kaya sadurunge. Nanging otot-otot dheweke murub karo kekuwatan lan adrenalin sing anyar, lan akeh geni sing lawas saiki wis bali maneh, saiki bakal mati.
  
  Dheweke menek tali, tangan liwat tangan, grip dhengkul, obah cepet. Frey ngacungake bedhil submachine lan ngguyu, kanthi ati-ati, nanging banjur Hayden bengok saka kuburan Odin. Drake weruh dheweke ngadeg ing kono, ngarahake pistol Wells menyang Frey - komandan lawas wis tiba ing jejere dheweke, nanging alhamdulillah isih ambegan.
  
  Hayden nudingake bedhil ing tengah-tengah Frey. "Ayo dheweke munggah!"
  
  Helikopter isih ana ing udhara, pilote ora yakin karo pesenane. Frey ragu-ragu, grundelan kaya bocah sing dipisahake saka dolanan favorit. "Oke. Hundin! Asu! Aku kudune nurunake kowe saka pesawat sialan kuwi!"
  
  Drake mesam-mesem krungu wangsulane Hayden. "Ya, aku kerep ngerti iki."
  
  Kennedy, Ben lan Parnevik mirsani kanthi mripat amba, meh ora wani ambegan.
  
  "Bukak lan jupukna!" - Frey banjur mbengok Alicia. "Saka tangan menyang tangan. Njupuk dheweke lan ayo padha lunga. Asu iki ora bakal nembak sampeyan. Dheweke masalah pemerintah. "
  
  Drake gulped minangka Alicia mlumpat saka sarcophagus lan nyekel tali podo Drake, nanging malah supaya njupuk wektu kanggo ndeleng Ben, gauging carane cah lanang ditanggepi kanggo wahyu saka status Hayden.
  
  Ben, yen ana apa-apa, nyawang dheweke kanthi luwih lembut.
  
  Alicia slid mudhun tali kaya kethek lan rauh tingkat karo Drake. Dheweke nyawang dheweke, pasuryan sampurna kebak nesu.
  
  "Aku bisa ngayun loro-lorone." Dheweke leapt menyang udhara, kaki pisanan, ing busur anggun liwat pepeteng, hanging rampung ing udhara kanggo wayahe. Banjur dheweke sikil disambungake kuwat kanggo Drake kang sternum lan dheweke jerked dheweke awak maju, sedhela nyekel dhateng dhewe tali sadurunge swinging liwat menyang sabanjuré.
  
  "Babun sialan," Drake ngomel, dhadhane kobong, genggamane longgar.
  
  Alicia nggunakake momentum dheweke kanggo ngayun ing tali, sikil nyebar ing tingkat dada, lan mbanting menyang weteng. Drake kasil ngayun nengen kanggo nyuda pukulan kasebut, nanging isih ngrasa igane bruised.
  
  Panjenenganipun growled ing dheweke, nuduhake pain lan wungu luwih dhuwur. A cemlorot katon ing mripate, bebarengan karo pakurmatan anyar.
  
  "Akhire," dheweke ambegan. "Kowe bali. Saiki kita bakal weruh sapa sing paling apik."
  
  Dheweke shuffled munggah tali, kapercayan radiating karo saben gerakan. Ing siji kabisat dheweke bypassed tali Drake dhewe lan maneh nggunakake momentum dheweke kanggo serangan bali, ngarahake dheweke sikil wektu iki kanggo sirah.
  
  Nanging Drake bali lan wis siyap. Kanthi katrampilan sing paling gedhe, dheweke ngeculake tali, nyuda pusing sing kuat, lan nyekel ing jerone rong kaki. Alicia floated harmlessly ndhuwur wong, stunned dening gerakan, dheweke tangan isih flailing.
  
  Drake mumbul munggah tali ing siji sikil. Nalika lawan ngerti apa sing wis ditindakake, dheweke wis liwati. Dheweke stomped hard ing sirahe.
  
  Aku weruh drijine ngeculake tali. Dheweke tiba, nanging mung sawetara inci. Kacang atos ing jero dheweke makarya lan dheweke entuk genggeman.
  
  Frey nggero saka ndhuwur. "Ora ana sing apik! Mati, wong Inggris sing ora percaya!"
  
  Banjur, kurang saka kedhip mripat, Jerman narik metu piso lan Cut tali Drake!
  
  
  ***
  
  
  Drake weruh kabeh ing gerakan alon. Cemlorot saka lading, sumunar ala saka lumahing nglereni. Tiba-tiba unraveling saka lifeline - cara wiwit bulge lan squirt ndhuwur dheweke.
  
  Seketika bobote awak. A wayahe beku medeni lan ora percaya. Ngerti yen kabeh sing wis tau dirasakake lan kabeh sing bisa ditindakake ing mangsa ngarep mung dirusak.
  
  Banjur tiba ... ndeleng musuhe, Alicia, menek ing ajiné kanggo bali menyang ndhuwur sarcophagus ... ndeleng cangkeme Ben twist ing njerit ... pasuryan Kennedy dadi topeng pati ... lan liwat sesanti peripheral kang ... Jarak ... . apa. ?
  
  Torsten Dahl, wong Swedia edan, mlaku, ora, mlaku, nyabrang platform kanthi sabuk pengaman sing dipasang ing awak, secara harfiah mbuwang awake menyang jugangan ireng, kaya sing ditindakake Drake sadurunge.
  
  A sabuk safety unraveling konco wong, aman sak tugu ing alcove Odin, dicekel kenceng dening Hayden lan Wells, sing braced kanggo maksimum efforts .
  
  Kabisat mad Dahl ... nggawa dheweke cukup cedhak kanggo nyekel tangane Drake lan nyekel dheweke kenceng.
  
  Pangarep-arep Drake ilang nalika dheweke lan Dahl ambruk bebarengan, garis safety tegang ... banjur tiba-tiba, tug nglarani nalika Hayden lan Wells nampa ketegangan kasebut.
  
  Banjur ngarep-arep. Alon-alon, nyoba nylametake. Drake nyawang mripate Dahl, ora ngomong apa-apa, ora ngetokake emosi amarga diseret saben inci menyang safety.
  
  Pilot helikopter kudu nampa pesenan, amarga dheweke wiwit menek nganti siap kanggo murub rudal katelu, wektu iki saka gunung, dirancang kanggo widen longkangan cukup kanggo sarcophagus pas liwat tanpa resiko karusakan.
  
  Ing telung menit, peti mati Odin ilang. Gemuruh lading helikopter minangka memori sing adoh. Ben, Kennedy lan Parnevik padha karo saiki.
  
  Pungkasane, Dahl lan Drake diseret ing pinggir jurang sing watu. Drake pengin ngoyak, nanging awak ora nanggepi. Iku kabeh sing bisa dilakoni kanggo nyelehake ing kono, ngeculke trauma kasebut, ngarahake rasa nyeri menyang bagian otak sing terpencil.
  
  Lan nalika dheweke lungguh ana, swara helikopter bali. Mung wektu iki dadi chopper Dahl. Lan iki ing wektu sing padha sarana kanggo kawilujengan lan buron.
  
  Drake mung bisa ndeleng menyang mripat Torsten Dahl tormented. "Sampeyan Gusti, konco," lan pinunjul saka panggonan padha ing ora ilang ing wong. "Gusti Sejati"
  
  
  PAtang puluh siji
  
  
  
  JERMAN
  
  
  Saben wektu Kennedy Moore dadi luwih minangka nguripake bokong ing jog hard, Alicia Miles 'mata ngengkel njupuk kabar. Asu Inggris minangka prajurit Uber, dianugerahi indra enem polisi - antisipasi sing tetep.
  
  Sajrone penerbangan telung jam saka Islandia menyang Jerman, dheweke mung mandheg sepisan. Kaping pisanan, mung sepuluh menit sawise metu saka gunung geni, dheweke narik peti mati lan ngamanake lan nggawa kabeh wong ing kapal.
  
  Abel Frey langsung menyang kompartemen mburi. Dheweke ora weruh dheweke wiwit iku. Mbokmenawa greases gembong nyolong lan industri. Alicia prakteke mbuwang Kennedy, Ben lan Parnevik menyang kursi, banjur lungguh ing jejere pacare, Milo tatu. Wong Amerika sing gagah prakosa kaya-kaya nyekeli saben bagean awak, nanging biasane bal-balane, kasunyatan sing Alicia katon lucu lan nguwatirake.
  
  Telung pengawal liyane padha ing helikopter, nguripake glances waspada saka tawanan kanggo komunikasi aneh sing ana antarane Alicia lan Milo - gantian sedih, banjur migunani, lan banjur kapenuhan nesu.
  
  Kennedy ora ngerti ngendi dheweke nalika helikopter wiwit mudhun. Pikirane wis ngumbara sajrone jam pungkasan, saka Drake lan petualangan ing Paris, Swedia lan gunung geni, menyang urip lawas karo NYPD, lan saka ing kono, mesthi, menyang Thomas Kaleb.
  
  Kaleb minangka pembunuh berantai sing dibebasake kanggo mateni maneh. Kenangan para korban nyerang dheweke. Adegan kadurjanan sing wis ditindakake sawetara dina kepungkur - TKP - tetep seger ing pikirane, kaya getih sing anyar. Dheweke ngerti yen dheweke ora weruh laporan warta siji-sijine wiwit iku.
  
  Mungkin dheweke kejiret.
  
  Ing impenmu....
  
  Ora. Ing impenku ora nate nyekel dheweke, ora nate nyedhaki dheweke. Dheweke mateni lan nyiksa aku, lan kaluputanku ngganggu aku kaya dhemit nganti aku nyerahake kabeh.
  
  Helikopter mudhun kanthi cepet, nyentak dheweke metu saka sesanti sing ora bisa diadhepi. Kompartemen pribadi ing mburi helikopter mbukak lan Abel Frey metu, barking pesenan.
  
  "Alicia, Milo, kowe bakal karo aku. Nggawa tawanan. Wali, sampeyan bakal ngiringan peti mati menyang kamar ndeleng. Kustodian ana duwe instruksi kanggo hubungi kula sanalika kabeh wis siyap kanggo ndeleng. Lan aku pengin iki kedadeyan kanthi cepet, para pengawal, mula aja ragu-ragu. Odin bisa wae ngenteni Frey nganti ewonan taun, nanging Frey ora ngenteni Odin."
  
  "Donya kabeh ngerti apa sing sampeyan lakoni, Frey, sampeyan edan," ujare Kennedy. "Perancang busana, sial. Kira-kira nganti pira suwene kowe bakal metu saka kunjara?"
  
  "Rasan penting Amerika," ujare Frey. "Lan idiocy nggawe sampeyan percaya yen sampeyan bisa ngomong kanthi banter, hmm? Pikiran sing luwih dhuwur tansah menang. Apa sampeyan mikir yen kanca-kanca wis metu? We pasang jebakan ana, asu bodho. Dheweke ora bakal ngliwati Poseidon."
  
  Kennedy mbukak tutuk kanggo protes, nanging weruh Ben sedhela goyangake sirahe lan cepet nutup tutuk. Tinggalno iku. Urip dhisik, perang mengko. Dheweke kanthi mental ngutip Vanna Bonta. "Aku luwih seneng duwe kompleks inferioritas lan kaget banget tinimbang duwe kompleks superioritas lan digugah kanthi kasar."
  
  Frey ora ngerti manawa helikopter kasebut tetep didhelikake ing papan sing luwih dhuwur. Lan gumunggung ndadekake dheweke yakin yen kapinterane luwih unggul tinimbang dheweke.
  
  Ayo dheweke mikir kaya ngono. Kejutan mesthi luwih manis.
  
  
  ***
  
  
  Helikopter ndharat kanthi guncang. Frey maju lan mlumpat dhisik, nguwuh-uwuh marang wong-wong sing ana ing lemah. Alicia wungu lan nggawe gerakan nganggo driji indeks. "Panjenengan telu. Kepala mudhun. Terus obah nganti aku ngomong liya."
  
  Kennedy mlumpat saka helikopter ing mburi Ben, ngrasakake rasa kesel ing saben otot. Bareng nyawang sakiwa tengene, pandelenge sing nggumunake iku ndadekake dheweke lali babagan kekeselen sedhela, nyatane ambegan.
  
  Siji dipikir lan dheweke temen maujud iku kastil Frey ing Jerman; desainer den saka piala ngendi fun tau mandheg. Wilayah kebangkrutan kasebut madhep lawang utama, lawang kayu oak dobel sing dilapisi kancing emas lan dibingkai kolom marmer Italia sing tumuju menyang bale mlebu gedhe. Nalika Kennedy mirsani, loro mobil larang, Lamborghini lan Maserati, ditarik munggah, saka kang papat antusias rong puluh-soko wong mbalek metu lan staggered munggah langkah menyang Bèntèng. Irama musik tari sing abot teka saka mburi lawang.
  
  Ndhuwur lawang ana façade watu-klambi ndhuwur dening baris saka menara segitiga lan loro menara dhuwur ing salah siji mburi, menehi struktur gedhe tenan katon Gothic Revival. Nyengsemaken, Kennedy panginten, lan sethitik akeh banget. Dheweke mbayangake yen diundang menyang pesta ing papan iki bakal dadi impen model sing bakal teka.
  
  Dadi Abel Frey entuk bathi saka impene.
  
  Dheweke di-push menyang lawang, Alicia nonton wong-wong mau kanthi ati-ati nalika padha liwat supercars rumbling lan munggah undhak-undhakan marmer. Liwat lawang lan menyang lobi echoing. Ing sisih kiwa, gapura sing mbukak lan ditutupi kulit mlebu menyang klub wengi sing diisi musik sing apik, lampu warna-warni, lan papan sing ngayun ing ndhuwur wong akeh, ing ngendi saben wong bisa mbuktekake manawa dheweke bisa nari. Kennedy langsung mandheg lan njerit.
  
  "Tulung!" Dheweke nangis, ndeleng langsung menyang pengunjung. "Tulung kita!"
  
  Sawetara wong njupuk wayahe kanggo ngedhunake kaca tingal setengah lengkap lan mandeng ing kula. Sedetik banjur padha ngguyu. Pirang Swedia klasik mundhakaken botol ing Salam, lan wong Italia peteng-skinned wiwit katon ing dheweke. Sing liyane bali menyang neraka diskotik.
  
  Kennedy moaned minangka Alicia nyekel dheweke dening rambute lan nyeret dheweke tengen lantai marmer. Ben njerit-njerit protes, nanging tamparan kasebut meh nggegirisi. Ana maneh ngguyu ing antarane para tamu pesta, banjur ana komentar sing ora sopan. Alicia mbuwang Kennedy menyang tangga gedhe, mencet dheweke hard ing iga.
  
  "Wanita bodho," dheweke hissed. "Apa sampeyan ora weruh yen dheweke tresna marang bendarane? Dheweke ora bakal mikir ala babagan dheweke. Saiki... lungaa."
  
  Dheweke nuding munggah karo pistol cilik sing katon ing tangane. Kennedy kepéngin nolak, nanging miturut apa sing lagi wae kedadeyan, dheweke mutusake kanggo nuli. Dheweke dituntun munggah ing undhak-undhakan lan ngiwa, menyang swiwi liyane saka Bèntèng. Sanalika dheweke ninggalake tangga lan mlebu ing koridor sing dawa lan durung rampung - jembatan ing antarane sayap - musik tari mandheg, lan bisa uga mung wong-wong sing isih urip ing wektu kasebut.
  
  Mlaku-mlaku ing koridor, dheweke ketemu ing kamar sing bisa uga dadi ruang dansa sing wiyar. Nanging saiki wilayah iki dipérang dadi setengah rolas kamar kapisah - kamar karo bar ing njaba tinimbang tembok.
  
  sel.
  
  Kennedy, bebarengan karo Ben lan Parnevik, di-push menyang sel paling cedhak. Klenting banter tegese lawang ditutup. Alicia ngangguk. "Sampeyan lagi diawasi. Sekeca."
  
  Ing kasepen deafening sing ngiring, Kennedy mlayu dheweke driji liwat rambute ireng dawa, smoothed dheweke pantsuit minangka paling apik dheweke bisa, lan njupuk ambegan jero.
  
  "Inggih ..." dheweke wiwit ngomong.
  
  "Hei, bangsat!" Abel Frey muncul ing ngarep kamera, nyengir kaya Dewa Neraka. "Sugeng rawuh ing kastil pesta kula. Aku yakin sampeyan bakal seneng kaya tamuku sing luwih sugih."
  
  Dheweke nolak tawaran kasebut sadurunge nanggapi. "Ora apa-apa. Ora usah ngomong. Omonganmu kuwi kurang menarik. Dadi, "dheweke ethok-ethok mikir, "sing duwe sapa... ya, mesthi, Ben Blake. Aku yakin bakal menehi rasa seneng banget."
  
  Ben mlayu menyang bar lan narik wong-wong mau minangka hard minangka dheweke bisa. "Adhiku ana ngendi, bajingan?"
  
  "Hm? Maksudmu pirang saucy karo..." dheweke mbuwang sikile metu wildly. "Kenalake gaya tarung naga? Apa sampeyan pengin rincian? Inggih, oke, awit iku sampeyan, Ben. Ing wengi pisanan aku ngirim wong paling apik ing kana kanggo njupuk sepatu dheweke, sampeyan ngerti, kanggo nglembutake dheweke. Dheweke menehi tag, lara sawetara iga, nanging dheweke entuk apa sing dakkarepake.
  
  Frey njupuk wayahe kanggo mancing remot kontrol metu saka kanthong jubah sutra aneh kang ngagem. Dheweke ngalih menyang televisi portabel, sing Kennedy ora weruh. A foto muncul ing udhara - SKY News - chatting bab utang nasional UK kang akeh.
  
  "Wengi kapindho?" Frey ngaso. "Apa adhine pancen pengin ngerti?"
  
  Ben njerit, swara guttural metu saka weteng. "Dheweke ora apa-apa? Dheweke ora apa-apa?"
  
  Frey ngeklik remot kontrol maneh. Layar diowahi menyang liyane, gambar grainier. Kennedy nyadari dheweke ndeleng kamar cilik karo bocah wadon sing diikat menyang amben.
  
  "Menurutmu piye?" Frey ngajak. "Paling ora dheweke urip. Kanggo saiki."
  
  "Karin!" Ben mlayu nyedhaki TV nanging banjur mandheg, dumadakan ngalahake. Sambat-sambat ngoyak-oyak kabeh awak.
  
  Frey ngguyu. "Karepmu opo maneh?" Dheweke pura-pura mikir maneh lan banjur ngganti saluran maneh, wektu iki menyang CNN. Sanalika ing warta ana pesen babagan pembunuh berantai saka New York - Thomas Kaleb.
  
  "Tulis iki kanggo sampeyan sadurunge," ujare Kennedy kanthi bungah. "Mikir sampeyan bisa uga pengin ndeleng."
  
  Dheweke ora sengaja ngrungokake. Krungu kabar elek sing Kaleb terus roaming ing lurung-lurung New York, dibebaske, memedi.
  
  "Aku percaya yen sampeyan mbebasake dheweke," ujare Frey kanthi teges menyang mburi Kennedy. "Apik tenan. Predator kasebut bali menyang papan asale, dudu kewan sing dikurung ing kebon binatang kutha.
  
  Laporan kasebut dimainake liwat rekaman arsip kasus kasebut - barang standar - pasuryane, raine pulisi sing reged, raine para korban. Tansah pasuryan saka korban.
  
  Wong-wong sing padha ngipi elek saben dinane.
  
  "Aku yakin sampeyan ngerti kabeh jenenge, ta?" Frey ngangguk. "Alamat kulawargane. Wayahe... padha mati."
  
  "Tenang!" Kennedy nyelehake sirahe ing tangane. Mungkasi! Mangga!
  
  "Lan sampeyan," dheweke krungu Frey bisik. "Profesor Parnevik," dheweke ngudhunake tembung kasebut kaya-kaya daging bosok sing tiba ing cangkeme. "Sampeyan kudu tetep lan makarya kanggo kula."
  
  Tembakan muni. Kennedy njerit kaget. Detik sabanjure, dheweke krungu awak ambruk, lan nalika noleh, weruh yen wong tuwa wis tiba ing lemah, ana bolongan ing dhadhane, getih mili metu lan cipratan ing tembok sel.
  
  Rahangé mudhun, ora percaya nutup otaké. Dheweke mung bisa ndeleng Frey bali maneh.
  
  "Lan sampeyan, Kennedy Moore. Wektu sampeyan bakal teka. Kita bakal enggal njelajah jero sing bisa sampeyan mudhunake.
  
  Nguripake tumit lan mringis, dheweke lunga.
  
  
  PAtang puluh loro
  
  
  
  LA VEREIN, JERMAN
  
  
  Abel Frey ngguyu dhewe nalika dheweke menyang departemen keamanan. Sawetara wektu inventif lan dheweke stomped wong bodho iki menyang lemah. Loro-lorone rusak. Lan pungkasane, dheweke mateni Parnevik Stone sing bodho lawas nganti mati.
  
  nggumunake. Saiki menyang kegiatan sing luwih nyenengake.
  
  Dheweke mbukak lawang menyang kamar pribadi kanggo nemokake Milo lan Alicia sprawled metu ing kursi, kaya kang wis ninggalake wong-wong mau. Amerika gedhe iki isih nandhang sangsara marga saka bundhas, wincing karo saben obah, thanks kanggo Swedia sing, Torsten Dahl.
  
  "Ana kabar saka tetanggan?" - Frey langsung takon. "Apa Hudson nelpon?"
  
  Sabanjure ana pusat kontrol CCTV, saiki ana ing pengawasan salah sawijining panyengkuyung Frey sing paling radikal, Tim Hudson. Dikenal sak kastil minangka "wong karo memori" kanggo kawruh komputer ekstensif, Hudson salah siji murid pisanan Frey, wong gelem pindhah menyang sembarang nemen kanggo boss fanatik kang. Biasane padha ngawasi kemajuan instalasi kuburan Odin, lan Hudson ana ing setir - ngipat-ipati, sweating lan nervously gulping mudhun Yeagers kaya susu. Frey kepengin weruh Makam dipasang ing papan sing sah, lan dheweke nggawe persiapan lengkap kanggo kunjungan pertama sing penting. Para tahanan, kamar Karin, lan sel tahanan anyar uga dipriksa.
  
  Lan pesta, mesthi. Hudson nyiyapake sistem sing subjected saben inch saka klub kanggo sawetara kontrol, dadi infrared utawa standar Jarak, lan saben pamindhahan tamu elit Frey direkam lan dicenthang bobot ing pengaruh.
  
  Dheweke ngerti yen kekuwatan dudu kawruh. Kekuwatan minangka bukti sing kuat. Fotografi sing wicaksana. Video definisi dhuwur. Penangkapan bisa uga ilegal, nanging ora lara yen korban cukup wedi.
  
  Abel Frey bisa ngatur "wengi tanggal" karo starlet utawa cah ayu rock ing sembarang wektu trep kanggo dheweke. Dheweke bisa tuku lukisan utawa reca, njaluk kursi baris ngarep ing acara paling monjo ing kutha paling kumrincing, entuk unattainable kapan dheweke kepengin.
  
  "Durung apa-apa. Hudson mesthi tiwas ing kursi maneh, "ujare Alicia nalika dheweke lungguh karo sirahe ing tangane lan sikile digantung ing pinggir kursine. Nalika Frey mandeng dheweke, dheweke rada nyebar dhengkul.
  
  Mesthi wae. Lumrahe, Frey ngguyu dhewe. Dheweke nyawang Milo ngerang-erang lan nyekeli iga. Dheweke rumangsa ana listrik sing nyepetake deg-degan amarga mikir babagan jinis campur bahaya. Dheweke ngangkat alis menyang arah Alicia, menehi tandha 'dhuwit' universal.
  
  Alicia mudhunake sikile mudhun. "Ora dipikir maneh, Milo, kok ora dipriksa maneh. Lan entuk laporan lengkap saka Hudson sing bodho, hmm? Bos," dheweke manthuk menyang piring salaka sing isine jajanan. "Ana sing ora biasa?"
  
  Frey nyinaoni piring nalika Milo, sing ora ngerti apa sing kedadeyan, kaya politisi sing bodho, ngirim pandangan palsu menyang arah pacare, banjur grundelan lan limped metu saka kamar.
  
  Frey kandha, "Biscotti katon enak."
  
  Sanalika lawang diklik, Alicia ngulungake piring biskuit marang Frey lan munggah ing mejane. Ngadeg ing kabeh fours, dheweke nguripake dheweke sirah menyang wong.
  
  "Apa sampeyan pengin bokong Inggris sing enak karo biskuit iki?"
  
  Frey menet tombol rahasia ing ngisor mejane. Sanalika, lukisan palsu pindhah menyang sisih, mbukak baris layar video. Dheweke kandha, "Enem," lan salah sawijining layar urip.
  
  Dheweke ngrasakake cookie nalika nonton, tanpa sadar ngelus-elus bokonge Alicia sing bunder.
  
  "Arena perangku," dheweke ambegan. "Wis masak. iya?"
  
  Alicia ngangguk-ngangguk menggoda. "Inggih".
  
  Frey wiwit stroke depresi antarane dheweke sikil. "Banjur aku duwe sepuluh menit. Sampeyan kudu nindakake kanthi cepet kanggo saiki."
  
  "Crita uripku".
  
  Frey ngalihake manungsa waé menyang dheweke, tansah eling Milo mung rong puluh meter saka mburi lawang mbukak kunci, nanging malah karo sing, lan ngarsane sensual Alicia Miles, dheweke isih ora bisa njupuk mripate saka sel kemewahan salah siji kang mentas. angsal tawanan.
  
  Pembunuh Serial - Thomas Kaleb.
  
  Konfrontasi pungkasan ora bisa dihindari.
  
  
  
  Bagean 3
  Medan perang...
  
  
  PATANG PULUH TELU
  
  
  
  LA VEREIN, JERMAN
  
  
  Kennedy mlayu menyang bar nalika Abel Frey lan pengawale katon ing njaba sel. Dheweke njerit ing wong-wong mau kanggo mbusak awak profesor utawa supaya wong-wong mau pindhah free, banjur felt mundhak saka trepidation nalika padha nindakake mung sing.
  
  Dheweke mandheg ing lawang mlebu sel, ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Salah sijine pengawal nuding nganggo pistol. Dheweke mlaku luwih jero menyang kompleks pakunjaran, ngliwati sawetara sel liyane, kabeh ora ana. Nanging ukuran kabeh iku chilled dheweke kanggo balung. Dheweke kepingin weruh apa jenis inquities depraved wong iki saged.
  
  Nalika iku dheweke ngerti yen dheweke bisa luwih elek tinimbang Kaleb. Luwih elek tinimbang kabeh mau. Dheweke ngarep-arep yen Drake, Dahl lan tentara sing ndhukung wis nyedhaki, nanging dheweke kudu ngadhepi dilema iki lan ngatasi, percaya yen dheweke dhewe. Kepiye dheweke bisa ngarep-arep nglindhungi Ben kaya sing ditindakake Drake? Ana wong enom mlaku ing jejere dheweke. Dheweke wis ora ngandika akeh wiwit Parnevik tilar donya. Nyatane, Kennedy mikir, bocah kasebut mung ngomong sawetara tembung wiwit dicekel ing Makam.
  
  Apa dheweke weruh kasempatan kanggo nylametake Karin? Dheweke ngerti yen ponsel dheweke isih aman ing kanthonge, disetel kanggo kedher, lan dheweke wis nampa setengah lusin telpon saka wong tuwane sing durung dijawab.
  
  "We are ing Panggonan tengen," Kennedy whispered metu saka sudhut dheweke tutuk. "Tetep pikirane dhewe."
  
  "Tenang, Amerika!" Frey nyuntak tembung pungkasan kaya-kaya kutukan. Kanggo dheweke, dheweke mikir, sing paling mungkin. "Sampeyan kudu kuwatir babagan nasibe dhewe."
  
  Kennedy noleh mburi. "Apa tegese iki? Apa sampeyan arep nggawe aku nganggo salah sawijining gaun cilik sing digawe?" Dheweke niru nglereni lan jahitan.
  
  Wong Jerman ngangkat alis. "Imut. Ayo ndeleng suwene sampeyan tetep semangat."
  
  Ngluwihi komplèks sel padha mlebu liyane, luwih peteng bagéan saka omah. Saiki dheweke mlaku kanthi sudut mudhun sing cetha, kamar lan koridor ing saubengé wis rusak. Senajan, ngerti Frey, iku kabeh herring abang kanggo galau bloodhounds.
  
  Padha mlaku mudhun ing lorong pungkasan, kang mimpin kanggo lawang kayu arched karo piring logam gedhe ing hinges sawijining. Salah siji saka pengawal njotosi nomer wolung digit ing keypad numerik nirkabel, lan lawang abot wiwit creak mbukak.
  
  Sanalika dheweke weruh pager logam dhuwur dodo sing ngubengi kamar anyar. Kira-kira telung puluh nganti patang puluh wong ngadeg ing saubengé karo omben-omben ing tangane, ngguyu. Playboys lan raja tamba, prostitusi lanang lan wadon kelas dhuwur, royalti lan ketua Fortune 500. Randha karo pusaka ageng, sheikhs sugih lenga lan putri saka millionaires.
  
  Saben uwong ngadeg ing saubengé alangan, nyedhot Bollinger lan Romani Conti, nyicipi panganan sing enak lan ngetokake budaya lan kelase.
  
  Nalika Kennedy mlebu, kabeh padha mandheg lan mandeng dheweke sedhela. Pikirane sing nggegirisi yaiku ngevaluasi dheweke.
  
  Iku dheweke? Polisi?
  
  Dheweke bakal numpes dheweke ing, oh, patang menit ndhuwur.
  
  Aku bakal njupuk. Aku bakal menehi sepuluh liyane, Pierre. Apa sampeyan arep ngomong?
  
  pitu. Aku yakin dheweke luwih kuwat tinimbang dheweke katon. Lan, uga, dheweke bakal rada nesu, apa ora?
  
  Apa neraka padha ngomong bab?
  
  Kennedy felt tendhangan atos kanggo dheweke bokong lan kesandhung menyang kamar. Para jamaah padha ngguyu. Frey cepet-cepet mlayu ngetutake dheweke.
  
  "Wong!" Dheweke ngguyu. "Kanca-kanca! Iki minangka kurban sing apik banget, apa sampeyan ora mikir? Lan dheweke bakal menehi kita wengi sing apik banget!
  
  Kennedy nyawang mubeng, wedi banget. Apa neraka padha ngomong bab? Tetep prickly, dheweke kelingan omongane Kapten Lipkind. Terusake game sampeyan. Dheweke nyoba kanggo musataken, nanging kejut lan lingkungan surreal ngancam kanggo drive dheweke edan.
  
  "Aku ora bakal tampil ing ngarep sampeyan," dheweke mumet menyang mburi Frey. "Kanthi cara apa wae sing dikarepake."
  
  Frey noleh menyang dheweke, lan eseman ngerti iku apik tenan. "Dudu kuwi? Kanggo prekara sing berharga?Aku mikir sampeyan overestimate dhewe lan kanca-kanca. Nanging normal. Sampeyan bisa uga mikir liyane, nanging aku sampeyan bakal nindakake, Dear Kennedy. Aku pancene sampeyan bisa. Ayo." Dheweke menehi isyarat supaya dheweke marani dheweke.
  
  Kennedy mlaku menyang rel ring. Kira-kira rolas kaki ing ngisor dheweke ana bolongan bunder sing digali ora rata ing lemah, lantaie kasebar watu lan temboke ditutupi rereget lan watu.
  
  Arena gladiator lawas. Pit gelut.
  
  Tangga logam ditarik munggah ing jejere dheweke lan diangkat liwat pager menyang jugangan. Frey nuduhake yen dheweke kudu mudhun.
  
  "Ora bisa," bisik Kennedy. Telung bedhil ditujokake marang dheweke lan Ben.
  
  Frey ngangkat bahu. "Aku butuh sampeyan, nanging aku ora butuh bocah lanang. Kita bisa miwiti kanthi peluru menyang dhengkul, banjur menyang sikut. Kerja lan delengen sepira suwene panjalukku." Esem neraka dheweke yakin dheweke bakal seneng ngonfirmasi omongane.
  
  Dheweke gritted untu lan ngginakaken liyane smoothing metu pantsuit dheweke. Wong-wong sing sugih padha nyawang dheweke kanthi minat, kaya kewan ing kandhang. Gelas padha kosong lan appetizers dipangan. Waiters lan waitresses fluttered antarane wong-wong mau, ora katon dening wong-wong mau, isi lan sumilir.
  
  "Jantung apa?" dheweke iki nyang-nyangan kanggo wektu, weruh ora ana cara metu saka iku, nyoba kanggo menehi Drake saben ekstra larang regane.
  
  "Iki arena perangku," ujare Frey kanthi ramah. "Sampeyan manggon ing memori sing mulya utawa mati kanthi nistha. Pilihan, Kennedy sayangku, ana ing tangan sampeyan. "
  
  Tetep prigel.
  
  Salah sawijining pengawal nyurung dheweke nganggo moncong pistole. Piye wae, dheweke bisa menehi tampilan positif marang Ben lan tekan tangga.
  
  "Tunggu," mripat Frey murup nesu. "Copot sepatune. Iki bakal nambah semangate getihe.
  
  Kennedy ngadeg ing kono, diremehake lan nesu, lan rada bingung nalika salah sijine pengawal tumungkul ing ngarepe lan njupuk sepatune. Dheweke menek ing undhak-undhakan, kroso unreal lan adoh, minangka yen rapat aneh iki njupuk Panggonan karo Kennedy liyane ing sudhut remot ing donya. Dheweke kepengin weruh sapa sejatine dheweke sing terus dirujuk saben wong.
  
  Swara ora apik banget. Kayane dheweke kudu berjuang kanggo uripe.
  
  Nalika dheweke mlaku mudhun ing undhak-undhakan, singsot teka saka wong akeh, lan ombak kuat saka bloodlust ngebaki udhara.
  
  Padha nguwuh-uwuh kabeh jinis saru. Bets diselehake, sawetara dheweke bakal mati ing kurang saka menit, liyane sing dheweke bakal ilang thong ing kurang saka telung puluh detik. Siji utawa loro malah menehi dhukungan. Nanging risiko sing luwih gedhe yaiku dheweke bakal najisake mayit dheweke sawise ngowahi dheweke dadi bubuk.
  
  Sing paling sugih saka wong sugih, scum paling kuat ing bumi. Nèk kuwi sing diwènèhké kasugihan lan kekuwatan marang kowé, jagat iki bakal rusak tenan.
  
  Kabeh banget cepet dheweke gundhul kaki ndemek lemah hard. Dheweke dismounted, kroso kadhemen lan kapapar, lan katon watara. Ing ngarepe dheweke, ana bolongan ing tembok. Saiki ditutupi dening set bar kandel.
  
  Tokoh sing kepepet ing sisih liyane bar iki dumadakan cepet-cepet maju, mbanting menyang wong-wong mau karo njerit getih-curdling saka nesu. Dheweke goyangake wong-wong mau supaya bisa mumbul, raine luwih sithik tinimbang grumbulan sing kleru.
  
  Nanging senadyan iki, lan senadyan sakcedhake aneh dheweke, Kennedy dikenali wong luwih cepet saka iku njupuk dheweke kanggo ngelingi asmane.
  
  Thomas Caleb, pembunuh serial. Kene ing Jerman, karo dheweke. Loro mungsuh sing mati mlebu ing arena perang.
  
  Rencana Abel Frey, sing diwiwiti ing New York, ditindakake.
  
  Jantung Kennedy mlumpat, lan rush murni saka gething dijupuk saka driji sikil menyang otak lan bali kaya panah.
  
  "Bajingan!" Dheweke nangis, seething karo nesu. "Sampeyan pancen bajingan!"
  
  Bar kuwi munggah lan Kaleb mlumpat nyedhaki dheweke.
  
  
  ***
  
  
  Drake metu saka helikopter sadurunge ndemek lemah, isih ana ing mburi Torsten Dahl, lan mlayu menyang hotel sing sibuk, sing wis direbut dening koalisi gabungan pasukan internasional. Tentara mesthi campuran, nanging nemtokake lan siap tempur.
  
  Padha dumunung 1,2 mil lor La Vereina.
  
  Kendaraan tentara lan sipil padha baris, mesin gemuruh, ngadeg siap.
  
  Foyer dadi rame kegiatan: komando lan pasukan khusus, agen intelijen lan prajurit kabeh padha kumpul, rapi lan siap-siap.
  
  Dahl ngumumake kehadirane kanthi mlumpat menyang resepsi hotel lan bengok-bengok kanthi banter nganti kabeh padha noleh. Ana sepi hormat.
  
  Dheweke wis ngerti dheweke, lan Drake, lan liya-liyane, lan ngerti apa sing wis ditindakake ing Islandia. Saben wong ing kene dilaporake liwat siaran link video antarane hotel lan helikopter.
  
  "Kita wis siyap?" Dahl njerit. "Kanggo numpes bajingan iki?"
  
  "Peralatan wis siyap," komandan bengok. Kabeh padha nyekel Dahl tanggung jawab kanggo operasi iki. "Sniper wis ana. Wes panas banget, kita bisa miwiti maneh gunung geni iki, Pak!"
  
  Dahl manthuk. "Banjur kita ngenteni apa?"
  
  Tingkat swara munggah satus tingkat. Pasukan padha metu saka lawang, tamparan ing mburi lan ngatur kanggo ketemu kanggo bir sawise perang kanggo njaga bravado. Mesin-mesin wiwit rame-rame nalika kendaraan-kendaraan sing wis dipasang mundur.
  
  Drake gabung karo Dahl ing kendaraan obah katelu, Humvee militer. Ing sawetara jam pungkasan, dheweke ngerti yen dheweke duwe sekitar 500 wong, cukup kanggo nglelebke tentara cilik Frey sing cacahe 200 wong, nanging Jerman ana ing posisi sing luwih dhuwur lan dikira duwe akeh trik.
  
  Nanging siji-sijine sing ora diduweni yaiku unsur kaget.
  
  Drake mumbul ing kursi ngarep, nyekel bedhil, pikirane fokus ing Ben lan Kennedy. Hayden ana ing kursi mburi, dilengkapi kanggo perang. Sumur ditinggal ing hotel kanthi tatu weteng sing serius.
  
  Konvoi ngubengi tikungan sing landhep, banjur La Veraine katon, padhang kaya wit Natal nglawan pepeteng sing ngubengi, lan sadurunge tebing ireng gunung sing dhuwur banget. Gapurane padha mbukak amba, nuduhake kagagahane wong kang arep ditumpes.
  
  Dahl nguripake mikropon. "Panggilan pungkasan. Kita wiwit panas. Kacepetan bakal nylametake nyawa ing kene, wong. Sampeyan ngerti tujuane, lan sampeyan ngerti ramalan paling apik babagan endi peti mati Odin. Ayo urus BABI iki, prajurit."
  
  Link kasebut minangka Polite Intelligent Gentleman. Kakehan ironi. Drake ana putih-knuckled minangka Hummer barreled liwat guardhouse Frey karo lagi wae inch kanggo nyisakke ing salah siji sisih. Para pengawal Jerman wiwit ngunggahake weker saka menara dhuwure.
  
  Tembakan pisanan diluncurake, mumbul saka kendaraan timbal. Nalika konvoi mandheg, Drake mbukak lawang lan mlayu. Dheweke ora nggunakake dhukungan udara amarga Frey bisa uga duwe RGPS. Padha kudu cepet pindhah saka mobil kanggo alesan sing padha.
  
  Mlaku lan ngowahi tanah BABI dadi pabrik daging babi.
  
  Drake mlayu menyang grumbulan kandel sing tuwuh ing ngisor jendela lantai siji. Tim SAS sing dikirim telung puluh menit kepungkur mesthine wis nutup area klub wengi lan para tamu 'sipil'. Peluru mabur saka cendhela kastil, numpes tembok gapura nalika mobil mlebu. Pasukan koalisi mbalekake tembakan kanthi mbales dendam, kaca pecah, nyerang daging lan balung, lan ngowahi fasad watu dadi bubur. Ana bengok-bengok, bengok-bengok lan njaluk bala.
  
  Ana kekacauan ing jero kastil. Jeblugan RPG teka saka jendhela lantai ndhuwur, nabrak guardhouse Frey lan ngrusak bagean tembok. Puing-puing kaskade menyang prajurit sing nyerang. Senapan mesin bali lan siji tentara bayaran Jerman tiba saka lantai ndhuwur, njerit lan tumbling nganti tiba ing lemah kanthi kacilakan sing medeni.
  
  Dahl lan prajurit liyane mbukak lawang ngarep. Peluru utawa ricochet kasebut mateni wong loro. Dahl mlayu maju. Hayden nang endi wae ing fray konco wong.
  
  "Kita kudu mlebu ing bolongan neraka iki! Saiki!"
  
  Jeblugan anyar nggegirisi ing wayah wengi. RPG kapindho nusuk kawah gedhe sawetara kaki ing sisih wétan Drake's Hummer. Padusan rereget lan watu tiba ing langit
  
  Drake mlayu, crouched, tetep ing pola criss-crossing peluru sing pierced udhara ndhuwur sirahe.
  
  Perang wis diwiwiti tenan.
  
  
  ***
  
  
  Wong akeh nuduhake getihen malah sadurunge Kennedy lan Kaleb ndemek. Kennedy ngubengi kanthi ati-ati, drijine nyepeng rereget, sikile nguji watu lan bumi, obah kanthi ora teratur supaya ora bisa ditebak. Pikirane berjuang kanggo ngerteni kabeh, nanging dheweke wis ngelingi kelemahane lawan-carane mripate njupuk sosok sing ditutupi pantsuit tanpa wujud kanthi konservatif.
  
  Dadi iki minangka salah sawijining cara kanggo mateni pembunuh kasebut. Dheweke fokus golek wong liya.
  
  Kaleb nggawe langkah pisanan. Saliva mabur saka lambene nalika dheweke lunged ing dheweke, lengen flailing. Kennedy nglawan dheweke lan nyingkir. Wong akeh padha metu getih. Ana wong tumpah anggur abang ing lemah, minangka simbolis getih sing arep diwutahake. Dheweke krungu Frey, bajingan lara, goading Kaleb, psychopath tanpa ati, kanggo nindakake iki.
  
  Saiki Caleb lunged maneh. Kennedy ketemu dheweke condong ing tembok. Dheweke ilang konsentrasi, diganggu dening wong akeh.
  
  Banjur Kaleb ana ing ndhuwur dheweke, lengen gundhul mbungkus gulu - kringet, njijiki ... tangan kosong. Tangan pembunuh ...
  
  ... kejem lan pati ...
  
  ... ngolesi rereged busuk ing kulite. Lonceng peringatan muni ing sirahe. Sampeyan kudu mandheg mikir kaya ngono! Sampeyan kudu fokus lan berjuang! Perang karo pejuang sejati, dudu legenda sing digawe.
  
  Wong-wong sing ora sabar padha bengok-bengok maneh. Wong-wong mau padha nyemplungake botol lan gelas ing pager, nggero kaya kewan sing kepengin mateni.
  
  Lan Kaleb, dadi cedhak sawise kabeh kedaden. Pusat konsentrasi dheweke ditembak, diunekake menyang neraka. Raksasa kasebut nuthuki dheweke ing sisih, nalika bebarengan mencet sirahe menyang dhadhane. Dhadhane sing reged lan kringet. Banjur digebugi maneh. Nyeri njeblug ing dhadhane. Dheweke staggered. Anggur abang diwutahake ing dheweke, tumpah saka ndhuwur.
  
  "Iki," Caleb ngejek dheweke. "Mudhun menyang panggonan sampeyan."
  
  Wong akeh padha gegeran. Kaleb ngusapi tangane sing njijiki ing rambute sing dawa lan ngguyu kanthi niat jahat sing mateni.
  
  "Bakal pipis ing mayat sampeyan, asu."
  
  Kennedy ambruk menyang dheweke dhengkul, sedhela oncat genggeman Caleb. Dheweke nyoba kanggo Dodge wong, nanging dicekel dheweke tightly dening dheweke celonone. Dheweke ditarik bali menyang dheweke, grinning kaya galak karo sirah pati kang. Dheweke ora duwe pilihan. Dheweke mbukak kancing celonone, celonone sing ora ana wujud, ndhelikake tokoh, lan supaya sikile mudhun. Dheweke njupuk kauntungan saka surprise sadhela kanggo nyusup adoh ing dheweke bokong. Watu-watu kasebut ngeruk kulite. Wong akeh padha bengok-bengok. Kaleb lunged maju, tekan menyang waistband saka dheweke jeroan, nanging dheweke kicked wong viciously ing pasuryan, jeroan clanking bali kaya kang irung, getih lan rusak, dangled kanggo sisih. Dheweke lungguh ana ing kono kanggo wayahe, looking ing dheweke nemesis lan nemokake dhéwé ora bisa katon adoh saka bloodshot kang, mata karnivora.
  
  
  ***
  
  
  Drake muter liwat lawang apik menyang lobi massive. SAS bener-bener nutup area klub wengi lan nutupi tangga utama. Liyane saka kastil ora bakal dadi grapyak.
  
  Dahl ngelus-elus saku dadane. "Gambar kasebut nuduhake ruangan panyimpenan ing sisih tengen lan ing sisih wétan. Aja ragu apa-apa saiki, Drake. Hayden. Kita sarujuk yen iki minangka papan sing paling logis kanggo Frey, kanca lan Kuburan.
  
  "Aku malah ora ngimpi babagan iki," ujare Hayden kanthi tegas.
  
  Karo klompok wong scrambling konco dheweke, Drake ngetutake Dahl liwat lawang menyang swiwi wétan. Sanalika lawang mbukak, luwih akeh peluru nembus udara. Drake nggulung lan ngadeg, nembak.
  
  Lan dumadakan wong Frey ana ing antarane!
  
  Pisau sumunar. Pistol tangan ditembakake. Prajurit padha mudhun saka kiwa tengen. Drake menet moncong pistol menyang candhi salah siji saka pengawal Frey, banjur ngayunake gegaman menyang posisi tembak pas wektune kanggo nyelehake peluru ing pasuryan assailant kang. Pengawal nyerang dheweke saka kiwa. Drake ngindari lunge lan elbowed wong ing pasuryan. Panjenenganipun mbengkongaken liwat wong semaput, ngangkat munggah piso lan plunged tip menyang sirah liyane sing arep Cut tenggorokan saka Delta Commandos.
  
  Tembakan pistol muni ing jejere kuping; senjata favorit SGG kang. Hayden nggunakake Glock lan piso tentara. Pasukan multinasional kanggo kedadeyan multinasional, pikir Drake. Tembakan liyane muni ing pojok ruangan. Njaluk wong Italia melu.
  
  Drake mbalek warata ing sangisore jotosan sisih mungsuh. Dheweke nguripake kabeh awak, sikil dhisik, nuthuk wong lanang saka sikile. Nalika wong ndharat hard ing utomo, Drake nglalu.
  
  Tilas perwira SAS ngadeg lan ndeleng Dahl sepuluh langkah ing ngarep. Mungsuh-mungsuhe saya suwe saya sithik - bisa uga mung sawetara rolas martir sing isih ana, dikirim kanggo ngrusak para penjajah. Tentara sejatine bakal ana ing papan liya.
  
  "Ora ala kanggo anget-up," wong Swedia grinned, getih sak tutuk. "Saiki ayo maju!"
  
  Dheweke ngliwati lawang liyane, ngresiki kamar saka jebakan booby, banjur kamar liyane ing ngendi penembak jitu njupuk enem wong sing apik sadurunge diilangi. Pungkasane dheweke ketemu ing ngarep tembok watu dhuwur kanthi celah-celah sing bisa ditembakake bedhil mesin. Ing tengah tembok watu ana lawang baja sing luwih nyengsemaken, kaya kubah bank.
  
  "Iki," ujare Dahl, mbungkuk maneh. "Ruang observasi Frey."
  
  "Katon kaya bajingan sing angel," ujare Drake, nutupi jejere, ngangkat tangane nalika puluhan prajurit mlayu nyedhaki dheweke. Dheweke katon watara kanggo Hayden, nanging ora bisa nggawe metu tokoh langsing dheweke antarane wong. Ngendi dheweke lunga? Oh mangga, aja nganti dheweke ngapusi ana maneh ... getihen ...
  
  "Fort Knox iku kacang angel kanggo kokain," komando Delta ngandika nalika njupuk cokotan.
  
  Drake lan Dal saling pandang. "Pegulat!" - wong loro ngomong bebarengan, tetep ing kawicaksanan 'cepet lan ora bodho watara'.
  
  Senjata gedhe loro kasebut kanthi ati-ati ngliwati garis, para prajurit mringis nalika ndeleng. Pancing grappling baja sing kuat dipasang ing tong minyak meriam sing kuat, padha karo peluncur roket.
  
  Prajurit loro mau mlayu bali saka dalan, nyekel kabel baja tambahan ing tangane. Kabel baja sing dipasang ing kamar kothong ing mburi peluncur.
  
  Dahl ngeklik kaping pindho sambungan Bluetooth. "Marang kula nalika kita bisa miwiti."
  
  Sawetara detik liwati, banjur wangsulan teka. "Maju!"
  
  Barrage digawe. Drake lan Dahl metu karo peluncur granat sing disampirake ing pundhak, ngarahake, lan narik pemicu.
  
  Loro pancingan grappling baja miber metu ing kacepetan roket, ngeduk jero menyang tembok watu kubah Frey sadurunge break metu sisih liyane. Sanalika padha ketemu spasi, sensor ngaktifake piranti sing spun pancingan piyambak, meksa wong kuwat marang tembok ing sisih liyane.
  
  Dahl nepuk-nepuk kupinge. "Nglakoni".
  
  Lan malah saka ngisor, Drake bisa krungu swara saka loro Hummer pindah menyang mbalikke, kabel ditempelake ing bumper dikiataken.
  
  Tembok Frey sing ora bisa ditembus njeblug.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy kicked metu ing warning minangka Kaleb hobbled menyang dheweke, nyekel dhengkul lan ngirim wong staggering. Dheweke njupuk kauntungan saka respite wayahe kanggo mlumpat menyang dheweke kaki. Kaleb teka maneh lan dheweke napuk kupinge karo mburi tangane.
  
  Wong akeh ing ndhuwur dheweke bleated karo kesenengan. Ewonan dolar regane anggur langka lan wiski apik tumpah ing rereget ajang. Sepasang kathok renda wanita ngambang mudhun. Dasi Pria. Sepasang cufflinks Gucci, salah siji sing mumbul ing mburi wulu Kaleb.
  
  "Patèni!" Frey njerit.
  
  Kaleb mlaku-mlaku menyang dheweke kaya sepur barang, tangan dibukak, swara guttural saka jero weteng. Kennedy nyoba mlumpat, nanging dheweke nyekel dheweke lan ngangkat dheweke saka lemah, ngangkat dheweke saka lantai.
  
  Nalika ing awang-awang, Kennedy mung bisa gugup nalika ngenteni landing. Lan iku hard, rock lan bumi nabrak menyang dheweke utomo, nuthuk udhara metu saka paru-paru. Sikilé ditendhang munggah, nanging Kaleb jumangkah lan lungguh ing ndhuwur dheweke, ngaso elbows maju.
  
  "Luwih kaya ngono," gumam pembunuh. "Saiki kowe arep njerit. Eeeeee!" Swarane maning, kaya njerit-njerit babi sing ana ing rumah jagal ing kupinge. "Eeeeee!"
  
  Kasangsaran kobong nyebabake awak Kennedy kejang. Bajingan saiki adoh saka dheweke, awak lying ing ndhuwur dheweke, drool netes saka lambé menyang pipi, mripate kobong geni neraka, dheweke dipencet crotch marang dheweke dhewe.
  
  Dheweke sedhela ora kuwat, isih nyoba ambegan. Tinjune nyenggol wetenge. Tangan kiwane arep nglakoni sing padha nalika mandheg. Pikiran sing nggegirisi, banjur dipindhah menyang tenggorokan lan wiwit ngempet.
  
  Kennedy keselak, ambegan. Caleb cekikikan kaya wong edan. Dheweke squeezed hard. Dheweke sinau mripate. Dheweke leaned ing dheweke awak, crushed dheweke karo bobot kang.
  
  Dheweke kicked minangka hard minangka dheweke bisa, knocking wong aside. Dheweke ngerti banget yen dheweke nembe entuk pass. Kabutuhan bajingan sing bengkong nylametake nyawane.
  
  Dheweke mlayu maneh. Wong akeh padha nyenyamah dheweke - ing pagelarane, ing sandhangane sing reged, ing bokonge sing digores, ing sikile sing getihen. Kaleb wungu, Rocky-kaya, saka brink saka asor lan nyebar tangan, ngguyu.
  
  Banjur dheweke keprungu swara sing ringkih, nanging ngethok swarane serak.
  
  Swara Ben: "Drake wis nyedhaki, Kennedy. Dheweke nyedhak. Aku pesen!"
  
  Sialan... dheweke ora bakal nemokake dheweke ing kene. Dheweke ora bisa mbayangake manawa, saka kabeh papan ing kastil, dheweke bakal nggoleki sing iki. Target sing paling mungkin yaiku panyimpenan utawa sel. Iki bisa njupuk jam ....
  
  Ben isih butuh dheweke. Korban Kaleb isih butuh dheweke.
  
  Ngadeg lan njerit nalika ora bisa.
  
  Kaleb kesusu marang dheweke, sembrono ing pamrih. Kennedy pura-pura medeni, banjur ngangkat sikile lan mbanting siku langsung menyang pasuryane.
  
  Getih mumbul kabeh ing tangane. Kaleb mandheg kaya-kaya nabrak tembok bata. Kennedy dipencet kauntungan dheweke, punching ing dodo, punching irung sing wis rusak, nendhang ing dhengkul. Dheweke nggunakake kabeh cara sing bisa kanggo ngrusak algojo.
  
  Gemuruh wong akeh tambah akeh, nanging dheweke ora krungu. Siji jotosan cepet menyang bal ngirim bajingan menyang dhengkul, liyane menyang dagu nguripake dheweke menyang mburi. Kennedy ambruk ing rereget ing jejere, panting saka kekeselen, lan stared menyang mripat incredulous.
  
  Ana thud cedhak dheweke dhengkul tengen. Kennedy nyawang maneh lan weruh botol anggur sing rusak macet ing lemah. A merlot sing isih oozes Cairan abang janji.
  
  Caleb ngayunake dheweke. Dheweke njupuk jotosan menyang pasuryan tanpa flinching. "Sampeyan kudu mati," dheweke hissed. "Kanggo Olivia Dunn," dheweke narik botol sing pecah saka lemah. "Kanggo Selena Tyler," dheweke munggah ing ndhuwur sirahe. "Miranda Drury," dheweke nambah, "jeblugan pisanane ngrusak untu, balung rawan lan balung. "Lan kanggo Emma Silke," jotosan kaping pindho dheweke ngilangi mripate. "Kanggo Emily Jane Winters," jotosan pungkasan dheweke nguripake gulu menyang mincemeat.
  
  Lan dheweke knelt ana ing lemah getih, menang, adrenaline pumping liwat vena lan pulsating liwat otak, nyoba kanggo recapture djalmo manungso sing momentarily ninggalake dheweke.
  
  
  PATANG PULUH PAPAT
  
  
  
  LA VEREIN, JERMAN
  
  
  Kennedy didhawuhi munggah ing undhak-undhakan kanthi gunpoint. Awak Thomas Caleb ditinggal kedutan ing endi sing kudune mati.
  
  Frey katon ora seneng, ngomong ing ponsel. "Vault," dheweke kluruk. "Simpen vault ing kabeh biaya, Hudson. Aku ora peduli apa-apa, wong bodho. Mudhun saka kursi sialan iki lan lakonana apa sing dakkarepake marang kowe!"
  
  Dheweke mateni sambungan lan menatap Kennedy. "Katon kanca-kancamu mlebu omahku."
  
  Kennedy menehi dheweke tampilan licik sadurunge nguripake menyang elit nglumpuk. "Katoné wong bodho bakal entuk apa sing pantes."
  
  Ana ngguyu sepi lan clinking saka kaca tingal. Frey melu sedhela sadurunge ngomong, "Ngombe, kanca-kanca. Banjur budhal kaya biasane."
  
  Kennedy pura-pura bravado, cukup kanggo nglirik Ben. Sial yen awak ora lara kaya asu. Bokonge kobong lan sikile throbbed; sirahe krasa lara lan tangane kebak getih ketan.
  
  Dheweke nyerahake dheweke menyang Frey. "Apa aku bisa ngresiki iki?"
  
  "Gunakake kaosmu," dheweke ngguyu. "Ing kasus apa wae, iki ora liya mung gombal. Tanpa mangu-mangu, iki nggambarake lemari klambi liyane."
  
  Dheweke ngacungake tangan kanthi cara kraton. "Nggawa dheweke. Lan lanang."
  
  Padha ninggalake arena, Kennedy kroso kesel lan nyoba kanggo kalem sirah Spinning. Konsekuensi saka apa sing wis ditindakake bakal urip karo dheweke nganti pirang-pirang dekade, nanging saiki dudu wektu kanggo manggon. Ben ana jejere dheweke lan, kang menehi kritik dening expression ing pasuryan, iki cetha nyoba kanggo telepathically reassure dheweke.
  
  "Matur nuwun, cah," ujare, ora nggatekake para pengawal. "Iku cakewalk."
  
  Sawise garpu kiwa, dheweke mudhun ing koridor liyane sing metu saka blok sel. Kennedy ngumpulake pikirane.
  
  Urip mung, dheweke mikir. Mung tetep urip.
  
  Frey nampa telpon liyane. "Apa? Apa padha ing panyimpenan? bodho! Kowe... kowe..." omonge nesu. "Hudson, sampeyan ... ngirim kabeh tentara kene!"
  
  Pekik elektronik tiba-tiba mateni sambungan kasebut, kaya guillotine ngethok sirahe ratu Prancis.
  
  "Jawakna!" Frey noleh marang pengawale. "Nggawa menyang omah. Iku misale jek ana luwih saka kanca saka kita pisanan panginten, Dear Kennedy. Aku bakal bali kanggo nambani tatumu."
  
  Kanthi tembung kasebut, wong Jerman sing gila iku cepet-cepet lunga. Kennedy ngerti banget yen dheweke lan Ben saiki mung karo papat pengawal. "Terus," salah sijine nyurung dheweke menyang lawang ing mburi koridor.
  
  Nalika padha liwat iki, Kennedy blinked ing surprise.
  
  Bagean saka kastil iki rampung dibongkar, atap arched anyar didegake ing ndhuwur lan 'omah' bata cilik sing diantrekake ing sisih pinggir papan kasebut. Ora luwih gedhe tinimbang lumbung gedhe, ana sekitar wolung. Kennedy langsung temen maujud sing luwih saka sawetara tawanan wis liwati liwat panggonan iki ing siji wektu.
  
  Wong sing luwih elek tinimbang Thomas Caleb?
  
  Ketemu Abel Frey.
  
  Kahanane saben detik saya tambah parah. Penjaga kasebut nyurung dheweke lan Ben menyang salah sawijining omah. Sawise mlebu, game rampung. Kowe kalah.
  
  Dheweke bisa njupuk siji, bisa uga loro. Nanging papat? Dheweke ora duwe kesempatan.
  
  Yen mung....
  
  Dheweke katon maneh ing pengawal sing paling cedhak lan ngeweruhi yen dheweke lagi ngira-ngira. "Heh, iki ta? Apa sampeyan arep nyelehake kita ing kana?"
  
  "Iki pesenanku."
  
  "Lah. Wong iki ana kene - teka kabeh iki kanggo nylametake adhine. Sampeyan mikir, um, mungkin dheweke bisa ndeleng dheweke. Sepisan wae."
  
  "Pesenan saka Frey. Kita ora diidini.
  
  Kennedy nyawang saka siji pengawal menyang liyane. "Lan opo? Sapa sing kudu ngerti? Sembrono iku bumbuning urip, ta?"
  
  Penjaga kasebut ngoyak dheweke. "Apa kowe wuta? Apa sampeyan ora weruh kamera ing papan iki?"
  
  "Frey sibuk nglawan tentara," Kennedy mesem. "Kok dheweke cepet-cepet mlayu?" Wong-wong, ayo Ben ndeleng adhine, banjur aku bakal nyuda sampeyan nalika bos anyar teka.
  
  Para pengawal saling pandang sembunyi-sembunyi. Kennedy sijine liyane bebendhu menyang dheweke swara lan sethitik liyane flirtation menyang basa awak, lan ora suwe wong loro padha mbukak kunci lawang Karin.
  
  Rong menit mengko dheweke digawa metu. Dheweke staggered antarane wong-wong mau, katon kesel, rambute pirang disheveled lan pasuryan digambar.
  
  Nanging banjur dheweke weruh Ben lan mripate sumunar kaya kilat ing badai. Kaya-kaya wis bali menyang awak.
  
  Kennedy kejiret mripat nalika loro kelompok ketemu, nyoba kanggo cepet ngirim urgency, bebaya, skenario kasempatan pungkasan idea edan dheweke, kabeh karo siji nekat dipikir.
  
  Karin ngelus-elus para pengawal lan nggero. "Ayo golekana, bajingan. "
  
  
  ***
  
  
  Thorsten Dahl mimpin serangan, nyekel pistole kaya pedhang sing diangkat, bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru. Drake ana ing jejere dheweke, mlaku kanthi cepet sanajan kabeh tembok kubah ambruk. Kumelun lan lebu kasebar ing wilayah cilik. Nalika Drake mlayu, dheweke ngrasakake pasukan koalisi liyane metu ing loro arah. Padha phalanx pati cepet-cepet, maju marang mungsuh karo niat matèni.
  
  Naluri Drake njedhul nalika asap swirled lan thinned. Ing sisih kiwa ana klompok pengawal, beku amarga wedi, alon-alon nanggepi. Panjenenganipun murub bledosan menyang tengah, numpes paling telung awak. Keprungu geni bali ing ngarep. Prajurit ambruk ing sisih kiwa lan tengen, nggebug tembok sing ambruk kanthi cepet.
  
  Getih nyemprotake ing ngarepe mripate nalika sirahe Italia dadi uap, wong kasebut ora cukup cepet kanggo ngindari peluru kasebut.
  
  Drake dove kanggo tutup. Watu lan beton sing cetha nyuwek daging ing tangane nalika tiba ing lantai. Muter liwat, dheweke nembak sawetara bledosan ing sudhut. Wong-wong padha bengok-bengok. Pameran kasebut njeblug ing geni sing kuat. Balung lawas muter-muter ing udhara kanthi gerakan alon kaya bledug.
  
  Tembakan muni maneh ing ngarep, lan Drake weruh akeh wong sing obah. Gusti Yesus! Wadyabala Frey ana ing kono, disusun ing formasi agawe, maju luwih cepet lan luwih cepet amarga rumangsa duwe kauntungan.
  
  
  ***
  
  
  Karin nggunakake latihan seni bela dhiri kanggo ngrusak pengawale sajrone sawetara detik. Kennedy ngirimake backhand sing cetha menyang dagu pengawal, banjur maju lan nggegirisi sirahe nganti lintang-lintang katon ing ngarepe mripate. Sedhela mengko, dheweke weruh mungsuh nomer loro, penjaga papat, mlumpat menyang sisih kanggo nggawe sawetara papan ing antarane.
  
  Atine krasa sumelang. Dadi penjaga papat iku jembatan sing adoh banget. Malah kanggo wong loro.
  
  Penjaga kasebut katon petrified nalika ngangkat bedhil. Kanthi driji gemeter, dheweke mriksa wilayah kasebut kanggo njaluk bantuan. Kennedy nggedhekake tangane, tangan metu.
  
  "Tenang, buk. Tenang wae."
  
  Drijine trigger kriting wedi. Tembakan muni lan mumbul saka langit-langit.
  
  Kennedy manggut-manggut. Tension thickened udhara, ngowahi dadi duduh kaldu gemeter.
  
  Ben meh njerit nalika HP-ne wiwit muter nada dering serak amarga rasa kuwatir. Gambar Sizer diuripake kanthi maksimal.
  
  Penjaga kasebut uga mlumpat, nyingkirake tembakan sing ora disengaja. Kennedy ngrasa angin saka peluru ngliwati tengkorak dheweke. Wedi murni froze dheweke menyang titik.
  
  Mangga, dheweke mikir. Ojo dadi wong bodho. Elinga latihan sampeyan.
  
  Ben banjur nguncalake telpon menyang penjaga. Kennedy weruh dheweke flinch lan cepet tiba ing lantai kanggo luwih nggawe gangguan. Ing wektu sing njaga nyelehake telpon lan nguripake manungsa waé, Kennedy wis Pundhak gaman pengawal katelu.
  
  Nanging, Karin manggon ing kene sawetara wektu. Dheweke wis weruh lan ngalami kasusahan. Dheweke langsung murub. Penjaga kasebut mundur nalika mega abang njeblug saka jakete. Banjur ana titik peteng nyebar ing pundhake lan dheweke katon bingung, banjur nesu.
  
  Dheweke njupuk titik-kosong ing Ben.
  
  Nanging tembakan kasebut ora kasil, ora ana sing dibantu amarga sirahe njeblug milidetik sadurunge narik pemicu.
  
  Ing mburi dheweke, dibingkai dening cipratan getihe, ngadeg Hayden karo Glock ing tangane.
  
  Kennedy nyawang Ben lan Karin. Aku weruh carane padha nyawang saben liyane kanthi bungah, katresnan lan sumelang. Iku ketoke cukup kanggo menehi wong siji menit. Banjur Hayden ing jejere dheweke, manthuk Ben ing relief.
  
  "Piye kabare?"
  
  Kennedy ngangguk. "Dheweke bakal luwih seneng yen sampeyan wis teka."
  
  Banjur dheweke sobered munggah. "Kita kudu ngluwari tahanan liyane ing kene, Hayden. Ayo padha njupuk lan ninggalake neraka iki."
  
  
  ***
  
  
  Kalih wadya tandhing, wadya koalisi nembak lawanipun ing papan, Jêrman ngacung-acung lading lan ngupaya nyêdhak.
  
  Kanggo wayahe Drake panginten game piso iki muspra, rampung edan, nanging banjur eling sing boss iku. Abel Frey. Wong edan ora pengin partai dhewe nggunakake peluru yen ngrusak artefak sing ora larang regane.
  
  Antarane wong-wong mau, Drake ngethok mungsuh sawise mungsuh. Prajurit-prajurit padha gremeng-gremengan lan nggebug ing sakubenge, nggunakake kekuwatan sing mecah balunge. Wong-wong padha bengok-bengok. Paprangan mau adu adu tangan kabeh. Survival gumantung ing luck murni lan naluri tinimbang skill sembarang.
  
  Nalika lagi nembak, njotos lan mlaku, dheweke weruh ana tokoh ing ngarep. Darwis whirling pati.
  
  Alicia Miles nglawan rangking pasukan super internasional.
  
  Drake noleh marang dheweke. Swara perang mati. Dheweke ana ing mburi kubah, sarcophagus Odin ing jejere, saiki mbukak, kanthi rak lampu sorot dipasang ing ndhuwur.
  
  "Inggih, nggih," dheweke ngguyu. "Drakester. Piye kabare, konco?"
  
  "Padha kaya biasane."
  
  "Mmm, aku inget. Senajan aku ora bisa ngomong sing Hung kanggo dawa banget, huh? Miturut cara, kucing gedhe gelut ing tali. Ora ala kanggo mantan prajurit sing dadi sipil.
  
  "Sampeyan uga. Endi BBFmu?"
  
  "WWF?"
  
  Prajurit loro sing gelut nabrak Drake. Dheweke nyurung wong-wong mau kanthi bantuan Alicia, loro-lorone seneng apa sing bakal kelakon.
  
  "Pacar paling apik sak lawase? Apa sampeyan kelingan dheweke? Manis?"
  
  "Oh ya wis. Aku kudu mateni dheweke. Bajingan kecekel aku lan Frey sing mlaku-mlaku ing latar mburi. Dheweke cekikikan. "Aku nesu. Padha mati." Dheweke nggawe pasuryan. "Mung wong bodho mati liyane."
  
  "Sapa sing ngira yen dheweke bisa ngajeni sampeyan," Drake manthuk. "Aku inget".
  
  "Yagene kowe saiki kudu ana ing kene, Drake? Aku pancen ora pengin mateni kowe."
  
  Drake geleng-geleng kepala, kaget. "Ana istilah sing diarani tukang ngapusi sing ayu. Tembung loro kasebut nyimpulake kabeh babagan sampeyan, Miles, luwih apik tinimbang sing bisa ditindakake dening Shakespeare."
  
  "Lan apa?" Alicia nggulung lengen klambi karo nyengir lan nendhang sepatune. "Apa sampeyan wis siyap menehi bal sampeyan?"
  
  Saka sudhut mripate, Drake weruh Abel Frey crawling adoh saka wong-wong mau lan bengok-bengok ing wong jenenge Hudson. Temenan, Miles wis nglindhungi dheweke nalika dheweke nyalurake kekuwatane, nanging saiki dheweke duwe prioritas liyane. Torsten Dahl, tansah dipercaya, ngadeg ing ngarepe Jerman edan lan wiwit nyerang.
  
  Drake ngangkat tinju. "Iki ora bakal kelakon, Miles."
  
  
  PATANG PULUH LIMA
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia ngagetake dheweke kanthi nyuwek T-shirt dheweke, mbungkus awake nganti kenceng kaya tali, banjur nganggo tangan loro kanggo mbungkus gulu. Dheweke berjuang, nanging sabuk darurat dheweke ditarik mlebu.
  
  Tengen menyang dhengkul munggah - gaya Muay Thai. siji. Kalih. telu.
  
  Dheweke noleh sing pertama. We mbalik maneh. Kapindho crunched ing ngisor iga. Pukulan kaping telu nyerang dheweke ing bal. Nyeri nembus weteng, nggawe dheweke krasa mual lan tiba ing punggung.
  
  Alicia ngadeg ing sandhinge, nyengir. "Aku ngomong opo? Dakkandhani, Drakey, persis apa sing dakkandhakake. Dheweke nggawe gerakan kanggo menehi sesuatu.
  
  "Bola sampeyan."
  
  Dheweke sudo hip lan bengkong kanggo ngirim sisih kick ngarahke ing irung. Drake ngangkat tangan loro lan diblokir jotosan. Aku felt siji driji dislocated. Dheweke nguripake supaya dheweke adhep-adhepan karo dheweke, ngangkat siji sikil dhuwur ing busur, banjur nggawa tumit dheweke mudhun menyang bathuk.
  
  Pukulan kapak.
  
  Drake mbalek maneh, nanging jotosan isih kena ing dhadhane. Lan kanthi kekuwatan sing bisa ditindakake dening Miles, nyebabake rasa lara sing ora bisa ditahan.
  
  Dheweke mlaku ing tungkak.
  
  Drake njerit. Awake kanthi sistematis rusak, bruised lan mutilasi. Dheweke nyuwil, sepotong demi sepotong. Taun sipil bakal dikutuk. Nanging banjur, apa dheweke bisa nyalahake pemecatan kasebut? Dheweke tansah apik. Apa dheweke tansah apik iki?
  
  Broken sipil utawa ora, kang isih SAS, lan dheweke stained lantai karo getih.
  
  Dheweke mundur. Telu pejuang tiba ing dheweke, smashing kabeh watara wong. Drake lagi seneng-seneng saka sikut Jerman ing tenggorokan. Dheweke krungu balung rawan crunch lan krasa luwih apik.
  
  Dheweke ngadeg, ngerti yen dheweke wis ngidini dheweke. Dheweke nari, pindah saka sikil menyang sikil, mripate mencorong saka njero karo devilishness lan abu-abu. Ing mburi dheweke, Dahl, Frey lan Hudson padha dikunci bebarengan, berjuang liwat pinggir peti mati Odin, pasuryan contorted pain.
  
  Alicia nguncalake T-shirt menyang dheweke. Ketukan kaya pecut, nyebabake sisih kiwa pasuryane kobong. Dheweke disabetake maneh lan dheweke kejiret. Dheweke narik kanthi kekuwatan sing luar biasa. Dheweke kesandhung lan mbuwang awake menyang tangane.
  
  "Halo".
  
  Dheweke nyelehake jempol loro ing sangisore kupinge, ndemek kanthi keras. Sanalika dheweke wiwit writhe, kabeh semblance saka defiance ilang. Iku dipencet cukup hard ing simpul syaraf kanggo nimbulaké sembarang wong normal kanggo pass out.
  
  Miles bucked kaya banteng rodeo.
  
  Dheweke menet luwih keras. Akhire, dheweke leaned bali ing ngrangkul kenceng, ngeculke wong njupuk dheweke bobot, arep limp, nyoba kanggo nuduhake pain. Banjur dheweke ngadeg munggah terus lan macet loro jempol ing armpits kang.
  
  Langsung menyang bundel saraf dhewe. Agony mlayu liwat awak.
  
  Lan mulane padha dikunci. Loro mungsuh sing nggegirisi, nglawan ombak lara, meh ora obah, ndeleng mripate kaya kekasih sing wis suwe ilang nganti mati.
  
  Drake grunted, ora bisa ndhelikake kasangsarane. "Edan... asu. Lho...kok nyambut gawe iki...wong iki?"
  
  "Tegese ... kanggo ... tekan ... pungkasan."
  
  Ora Drake utawa Miles bakal mundur. Ing saubengé, perang wiwit rampung. Luwih akeh pasukan koalisi sing tetep ngadeg tinimbang Jerman. Nanging padha terus perang. Lan Drake samar-samar bisa ndeleng Dal lan Frey dikunci ing rangkulan agawe sing padha, gelut nganti pungkasan.
  
  Ora ana prajurit siji-sijia sing ngganggu. Pakurmatan banget. Ing privasi lan impartially, perang iki bakal mutusaké.
  
  Drake ambruk menyang dhengkul, narik Alicia karo wong. Titik ireng nari ing ngarepe mripate. Dheweke ngerti yen dheweke nemokake cara kanggo ngilangi genggeman, dheweke bakal rampung. Energi iki ninggalake dheweke saben detik.
  
  Panjenenganipun drooped. Dheweke dipencet harder, sing mutlak pembunuh naluri stabbing menyang dheweke. Jempole klelep. Alicia ambruk maju, kenek ing Uwang karo dheweke sikut. Drake weruh teka, nanging ora duwe kekuatan kanggo mungkasi.
  
  Sparks mbledhos sadurunge mripate. Dhèwèké ambruk ing geger, menatap langit-langit Gotik Frey. Alicia crawled munggah lan mblokir tampilan karo dheweke pasuryan, kleru dening pain.
  
  Ora ana prajurit ing saubengé sing nyoba nyegah dheweke. Ora bakal rampung nganti salah sawijining pejuang ngumumake gencatan senjata utawa mati.
  
  "Ora ala," dheweke watuk. "Sampeyan isih ngerti, Drake. Nanging aku isih luwih apik tinimbang kowe."
  
  Dheweke kedhep. "Aku ngerti".
  
  "Apa?" - Aku takon.
  
  "Sampeyan duwe... pinggiran kuwi. Insting pembunuh kuwi. Ngamuk perang. Ora masalah. Iku penting. Iki... iki sebabe aku mandheg."
  
  "Kenapa sampeyan kudu mandheg?"
  
  "Aku kuwatir babagan apa wae ing njaba kerja," ujare. "Iku ngganti kabeh".
  
  Ajiné diangkat, siap kanggo ngremuk tenggorokan. Sedhela liwati. Banjur dheweke kandha, "Urip kanggo urip?"
  
  Drake wiwit ngrasakake energi alon-alon bali menyang perangan awak. "Sawise kabeh sing dak lakoni dina iki, aku rumangsa utangku akeh."
  
  Alicia mundur lan ngulurake tangane kanggo nulungi dheweke ngadeg. "Aku mbuwang Sumur menyang tali ing sumur Mimir. Aku ora mateni dheweke ing kuburan Odin. Aku narik perhatian Frey saka Ben Blake. Aku ora kene kanggo ngrusak donya, Drake, aku mung kene kanggo seneng-seneng.
  
  "Aku konfirmasi." Drake entuk imbangan maneh nalika Thorsten Dahl ngangkat awak Abel Frey sing lemas saka pinggir peti mati Odin sing amba. Dheweke tiba ing lantai kanthi crunch teles, plopping tanpa nyawa ing watu paving marmer Italia.
  
  Surak-surak lan kumlungkung ing saindhenging pasukan koalisi.
  
  Dahl nggegem ajiné, nyawang jero peti.
  
  "Bajingan iku ora tau weruh hadiah kasebut," dheweke ngguyu. "Karya uripe. Gusti Yesus Kristus, sampeyan kudu ndeleng iki."
  
  
  PATANG PULUH ENAM
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Sedina sabanjure, Drake bisa lolos saka interogasi tanpa telas kanggo turu sawetara jam ing hotel sing cedhak, salah sawijining sing paling tuwa lan paling apik ing Stockholm.
  
  Ing lobi, dheweke ngenteni lift lan kepingin weruh kenapa kabeh proses pikirane direkam. Dheweke dadi edan amarga kurang turu, ngalahake terus-terusan lan tekanan sing kuat. Butuh sawetara dina kanggo pulih.
  
  Lift muni. Ana tokoh katon ing jejere dheweke.
  
  Kennedy, disandangi ing kasual ana pantsuit, rambute combed tightly bali, sinau wong karo mripat kesel.
  
  "Halo".
  
  Tembung ora cukup. Takon dheweke apa dheweke ora apa-apa ora mung pincang, nanging pancen bodho.
  
  "Salam uga kanggo sampeyan."
  
  "Ing lantai sing padha?"
  
  "Pancen. Dheweke nggawe kita kabeh terisolasi, nanging bebarengan.
  
  Dheweke mlebu. Ndelok bayangan sing rusak ing pangilon. Nyingkiri kontak karo kamera video sing dibutuhake. Drake menet tombol sangalas.
  
  "Apa sampeyan apik ing iki kaya aku, Kennedy?"
  
  Dheweke ngguyu kesel. "Minggu edan, utawa minggu. Ora yakin. Aku dadi edan amarga pungkasane nglawan musuhku lan ngresiki jenengku ing pungkasane.
  
  Drake ngangkat bahu. "Minangka aku. Ironis, ta?"
  
  "Dheweke lunga menyang ngendi? Alicia."
  
  "Ing wengi ngendi kabeh Rahasia paling apik, dheweke lan Hudson geek," Drake shrugged. "Wis sadurunge wong sing penting banget ngerteni dheweke. Mbokmenawa utek-utek siji-sijine nalika lagi ngomong."
  
  "Sampeyan nindakake perkara sing bener. Dheweke ora dadi inspirasi utama ing kene. Alicia mbebayani, nanging ora edan. Oh, lan sampeyan ora ateges "ing wayah wengi".
  
  Dheweke njupuk wektu kanggo ngolah referensi Dinosaur Rock dheweke. Dheweke ngguyu. Swasana mundhak luwih cepet tinimbang merkuri ing dina sing cerah.
  
  "Lah piye Hayden?" Kennedy ngandika nalika lawang elevator ditutup lan mobil lawas wiwit alon munggah. "Apa sampeyan mikir dheweke bakal tetep karo Ben?"
  
  "Aku ngarep-arep tenan. Yen ora, paling ora aku mikir dheweke lagi hubungan seks saiki.
  
  Kennedy punched ing Pundhak. "Aja ngetung-etung pitik kuwi, cah. Mungkin dheweke bakal nulis lagu kanggo dheweke."
  
  "Sampeyan jenenge - telung setengah menit karo sampeyan!"
  
  Dheweke mabur alon-alon ngliwati lantai pitu. "Ngingeti aku. Ing kana, ing kuburane Odin, sampeyan ngomong apa? Ana bab aku tetep ing York lan, eh, golek nafkah dhewe.
  
  Drake menatapnya. Dheweke menehi dheweke eseman seductive.
  
  "Inggih... kula... kula..." Dheweke ngempet lan lemes. "Aku pancene ora bisa latihan babagan iki."
  
  "Apa?" Mripate Kennedy sumilak amarga nakal.
  
  "Band dino-rock lawas Heart diarani seduction pokok. Ing Yorkshire kita mung ngomong 'ngobrol karo manuk'. Kita wong prasaja."
  
  Nalika lift klik liwat lantai patbelas, Kennedy mbukak kancing klambi lan supaya tiba ing lantai. Ing ngisor dheweke nganggo bra transparan abang.
  
  "Apa sing sampeyan tindakake?" Drake krasa jantunge mlumpat kaya disetrum.
  
  "Aku golek rezeki."
  
  Kennedy unzipped celonone lan supaya padha tiba ing lantai. Dheweke nganggo celana abang sing cocog. Lift muni nalika wis tekan ing lantai. Drake ngrasakake semangat lan liya-liyane. Lawang sliding menyang sisih, mbukak.
  
  Pasangan enom wis nunggu. Wong wadon mau cekikikan. Wong lanang iku nyengir marang Drake. Kennedy ditarik Drake metu saka elevator lan menyang lorong, ninggalake dheweke pantsuit konco.
  
  Drake noleh mburi. "Apa sampeyan ora pengin iki?"
  
  "Aku ora butuh iki maneh."
  
  Drake ngangkat dheweke. "Apik tenan, mlaku cepet menyang kamarku."
  
  Kennedy ngeculake rambute.
  
  
  END
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"