Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Şahzada İmtahanini KeÇİn

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gözəl tələbə və həvəsli kino aktrisası Dominika ekran ulduzu olmaq arzusundadır. Pəri onun yanına gələndə o, həvəslə onun ardınca getdi və əjdaha səltənətinə çatdı. Dominika görkəmli qabiliyyətləri gizlədir və imperiyaya və qonşu dövlətlərə qəribə bir vəba gəldi, bunun nəticəsində demək olar ki, bütün kişilər daşlaşdı. Güclü cinsin son nümayəndələrindən biri, elf şahzadəsi Oenomaus, Dominika hədiyyəsi sayəsində ölümünü gecikdirə bildi. İndi onlar anlaşılmaz vəbanın sirrini açmaq və qaranlıq qüvvələri ifşa etmək üçün birlikdə çalışmalıdırlar.

  ŞAHZADA İMTAHANINI KEÇİN
  
  ANNOTASİYA
  Gözəl tələbə və həvəsli kino aktrisası Dominika ekran ulduzu olmaq arzusundadır. Pəri onun yanına gələndə o, həvəslə onun ardınca getdi və əjdaha səltənətinə çatdı. Dominika görkəmli qabiliyyətləri gizlədir və imperiyaya və qonşu dövlətlərə qəribə bir vəba gəldi, bunun nəticəsində demək olar ki, bütün kişilər daşlaşdı. Güclü cinsin son nümayəndələrindən biri, elf şahzadəsi Oenomaus, Dominika hədiyyəsi sayəsində ölümünü gecikdirə bildi. İndi onlar anlaşılmaz vəbanın sirrini açmaq və qaranlıq qüvvələri ifşa etmək üçün birlikdə çalışmalıdırlar.
  PROLOQ
  Nadir, bənzərsiz gözəlliyi ilə seçilən Dominika Delfinova "Ulduz İmperator" blokbasterində əsas rollardan birini aldı. Və bu, böyük büdcəli və böyük gəlir vəd edən filmdir. Bundan əvvəl Dominika artıq bir sıra filmlərdə rol almışdı, lakin yalnız qəpiklər almışdı. Onun gözəlliyi heyrətamiz idi və saçları çox parlaq bir yaz dandelion rəngi idi və az adam onun boya və lak olmadan edə biləcəyinə inanırdı. Amma belə idi. Dominika ideal nisbətlərə malik, həmçinin heykəllənmiş əzələləri və əla uzanması olan təbii, bal sarışın idi.
  Qız döyüş sənəti ilə məşğul olmasa da, baletdə rəqs edib. Və onun sürəti, lütfü və hərəkətlərin əla koordinasiyası var idi.
  O, məsələn, döyüş filmlərində özünü yaxşı göstərə bilərdi. Mələk görünüşündə döyüşçü-şeytanı gizlədən qız kimi.
  İndi o, ayaqqabılarını çıxardı və çılpaq ayaqları ilə yolun ot və çınqıllarının xoş qıdıqlarını hiss edərək sevinclə parkda qaçdı. Onun ayaqları o qədər mükəmməl və cazibədar idi ki, onları tez-tez ayaqyalın və yaxın planda çəkirdilər ki, bu da kişiləri xüsusilə sevindirirdi. Dominika gözəl ayaqları ilə fəxr edirdi və şaxtaya qədər qısa ətək geyinirdi.
  Bu zaman qəfildən qarşısına bir qız çıxdı. Çox gənc, demək olar ki, qızdır. Dominika hündür, əzələli, zərif idi və onun üzü qüsursuz hamarlığına və məxmər dərisinə baxmayaraq, gənc, sadəlövh bir qızın üzünə oxşamırdı. Bu məktəbli qıza bənzəyir, baxmayaraq ki, o, olduqca zəngin geyinib və onun üzərində asılmış və günəşdə parıldayan bu kiçik şüşə parçaları var.
  Dominika hətta düşünürdü ki, bəlkə bunlar əsl zərgərlikdir.
  Qız balaca, yalın ayağını möhürlədi. Qayalı yolda qırmızı və bənövşəyi qönçələri olan bindweed tumurcuqları göründü.
  Dominika fit çaldı:
  - Nə hiylədir! Siz də kino aktrisasısınız, yoxsa sirk ifaçısı?
  Qız pıçıltı ilə cavab verdi:
  - Mən pəriyəm! Artıq izah etməyə vaxt yoxdur, məni izləyin!
  Qız inamsızcasına əllərini açıb:
  - Yaxşı, bu... Yaxşı zarafat! Sənin adın nədir?
  Pəri qışqırdı:
  - Markiz de Kassandra. Və kifayət qədər söhbət, dünyanızda olmağın hər anı böyük, sehrli enerji tələb edir!
  Və o, qətiyyətlə, heç bir uşaq gücü olmadan Dominikanın əlindən tutdu, ovucunu güclü bir şəkildə sıxdı.
  Güclü və çevik kino aktrisası dərhal başa düşdü ki, belə bir tutuşa müqavimət göstərmək faydasızdır.
  Qız balaca, zərif ayağının çılpaq barmaqlarından istifadə edərək üzüyün daşını sərbəst əlinin şəhadət barmağına çevirdi. Və eyni anda Dominika özünü quyuya düşürmüş kimi hiss etdi. Və bu, çox xoş, təkrarolunmaz bir hiss idi.
  Sonra hər şey güclü, atletik, bənzərsiz gözəl bir qızın bədəninin hər hüceyrəsini deşmiş kimi göz qamaşdıran parlaq bir işıqla doldu.
  . FƏSİL Љ 1.
  Dominikanın yalın ayaqları onun altındakı isti səthi hiss etdi və bu, onun ilk təəssüratı idi. Gözlərimin önündə bir titrəmə var idi, sanki kameradakı blits kimi güclü flaşlardan kor olmuşdum. Və qız dərhal hara getdiyini görə bilmədi.
  Pərinin incə səsi eşidildi:
  - Qorxma! İndi keçəcək və siz hər şeyi görə biləcəksiniz.
  Dominika buruşdu və gözlərini qırpdı. Onun yalın ayaqları daha da qızmağa başladı. Çılpaq, qıza bənzər altlıqların altında günorta saatlarında Sahara qumu kimi yanan bir şey vardı. Dominika ayaqyalın qaçmağı çox sevirdi. Xüsusən də ekran testləri zamanı öyrəşdiyim zaman.
  Qız olanda ona partizan kəşfiyyatçısı rolunu oynamağı təklif etdilər.
  Əlbəttə ki, müharibə zamanı qızlar yayda ayaqyalın gəzirdilər, çünki ayaqqabılara qulluq etmək lazımdır və qəribə də olsa, uzun müddət gəzəndə daha da asanlaşır.
  Və sonda onu ayaqyalın qarda asmağa apardılar. Bu Zoya Kosmodemyanskayanın üslubundadır, yalnız Dominika sarışın və daha gözəldir və təbii cazibəsi var. Və o, gülümsəyib ağ dişlərini çılpaq edəndə, sanki təbii mirvarilərdən düzəldilib, damı menteşələrindən tamamilə çıxarır.
  Və burada dabanlar yanır və bir növ isti olur. May ayında Moskvada hava isti idi, amma siz onu isti adlandıra bilməzsiniz.
  Və burada, günorta saatlarında Ərəbistanda olduğu kimidir. Orada daha da istidir. O, bir dəfə Əmirlikdə bir film çəkdi və o, qumda ayaqyalın gəzməli oldu. Təbii ki, səhər saatlarında gecə qum bir az soyuyan, amma hələ də isti olanda, hətta ayağını vazelinlə yağlayıblar ki, işi asanlaşdırsınlar.
  Ancaq yerli uşaqlar heç olmasa kasıblar arasında ayaqyalın qaçır və heç bir narahatlıq yaşamadan kiçik dişlərini göstərərək gülürlər.
  Doğrudan da, onun gözlərindəki titrəmə dayandı və Dominika onun şəhər meydanında olduğunu gördü. Gözəlin ayaqlarının altındakı daşlar narıncı və bənövşəyi rəngdə idi. Ətrafdakı evlər isə hündür, çox gözəl, sanki qədimliyin qorunub saxlandığı Sankt-Peterburqun mərkəzindədir. Yalnız burada binalar daha hündür və daha canlı, rəngarəng, zəngin, dəbdəbəli və nəfisdir.
  Və çoxlu qızıl yarpaq var ki, bu, şübhəsiz ki, gözə xoş gəlir. Küçələrdə çoxlu gözəl qızlar var. Onlar ayaqyalın, zərif, qaralı, əzələli ayaqları ilə Dominikanı və onun məftunedici markiz pərisini əhatə etməyə başladılar.
  Qızların hamısı istisnasız olaraq gözəl, gənc, ayaqyalın, lakin zinət əşyaları taxırdılar. Bəzilərində qiymətli daşlarla bəzək əşyaları daha çoxdur, digərlərində isə daha azdır. Bir neçə qız yalnız ağ, qısa tunika geyinmişdi.
  Dominika qeyd edib ki, qullar qədim dövrlər haqqında filmlər çəkəndə adətən belə görünürdülər.
  Ancaq bütün qızlar insan deyildi . Bəzilərinin vaşaq kimi qulaqları, bəzilərinin qartal burunları var. Bir neçə qız Markiz de Kassandra kimi kiçik idi, sadəcə qızlar idi, lakin onlar balaca ayaqları ilə səkiyə toxunmadan havaya qalxıb hərəkət edirdilər.
  İsti səkidən qorxmayan, çılpaq, çəhrayı dabanlarını nümayiş etdirən bütün qızlar krallığı.
  Onlar Dominikanı və markizanı üzüklə əhatə etdilər və sakitcə söhbət edərək gülümsədilər.
  Qızlardan gənc, əzələli bədənlərin çox xoş qoxusu gəlirdi
  zərif cinsin nümayəndəsi, bahalı ətirlərlə qarışdırılır.
  Bəzilərinin əlində silah da var idi. Xüsusilə, yaylar, zərif formalı çarxlar, qılınclar, qılınclar, xəncərlər və oxlar.
  Fantastik filmin çəkilişi üçün əlavələri çox xatırladırdı, hətta təəccüblüdür ki, onlar bu qədər qüsursuz, əyri, atletik gözəlləri bir yerə yığa bildilər.
  Qızların əksəriyyəti demək olar ki, çılpaq idi, yalnız döşləri və ombaları qiymətli daşlardan hazırlanmış zinət əşyaları ilə örtülmüşdü.
  Təvazökar tunika geyinmiş onlarla qız əllərində platin kimi parıldayan içki küpləri və müxtəlif yemək və meyvələrdən ibarət qızıl nimçələr tutaraq diz çökdülər.
  Dominika çaşqınlıqla mızıldandı:
  - Məndən nə istəyirsən? - Və bir az da inamla əlavə etdi. "Əgər vaxtınız varsa, əlavələrinizdə görünməyə hazır olacağam, sadəcə mənə yaxşı ödəyin."
  Pəri markiz gülümsəyərək cavab verdi:
  - Deyəsən, bunun kino olduğunu düşünürsən? Xeyr, bu Elf- Əjdaha İmperiyasıdır !
  Dominik gülümsədi və atladı. Dabanlarım amansızcasına yanırdı. O, tər muncuqlarını silkələdi. Yaxşı, istidir. Eynilə Ərəbistan səhrasında olduğu kimi. Gözəllərin burada ayaqyalın gəzməsi və dərilərinin günəşdən soyulmaması təəccüblüdür.
  O hardadır? Aydındır ki, Rusiyada deyil ...
  Dominika səmaya baxıb fit çaldı. Səma sarı idi, nadir buludlar narıncı idi və bir anda bir neçə işıq yanırdı ... Təəccüblü deyil ki, bu qədər isti idi. Üstəlik, işıqforlar o qədər bəzəkli formada, qıvrım və ya buynuzlarla...
  Dominika hiss etdi ki, xəstələnir. Necə ki, insanlar belə dəli olurlar. Onun yaraşıqlı sifəti burulub solğunlaşdı.
  O, səndələdi, lakin qulaqları olan iki elf qızı onu dəstəklədi. Zərif cinsin nümayəndələri ayrıldılar və ağ, şəffaf tunikalardakı gözəllər qızların çılpaq, o qədər gözəl və əzələli bədənlərinə içki ilə gəmilərini gətirdilər. Və qızıl qablara zümrüd şərabı tökdülər.
  Dominika acgözlüklə içdi. Və şərabın qeyri-adi şirin və dadlı olduğunu hiss etdi; enerji, güc və canlılıq dərhal damarlarından axdı.
  Qızın onsuz da yalın ayaqları o qədər də yanmırdı, daha doğrusu, xoş bir istilik hiss etdilər və ətrafdakı temperatur yuxuda olduğu kimi ideal oldu.
  Dominik ayağa qalxdı və qızılı yarpaq rəngli başını yelləyərək qışqırdı:
  - Salam yuxuda gəzənlər!
  Sonra qız tez özünü düzəltdi:
  - Qardaşlarımla, daha doğrusu, bacılarımla görüşməyimə şadam!
  Qızlar əl çaldılar. Və xorla oxudular:
  - Sizə xoşbəxtlik arzulayırıq,
  Sən bizim ümidimizsən, inanın...
  Başqa dünyalara yollar -
  Qapı açıldı!
  Markiz de Kassandra başını tərpətdi:
  - Bəli, bizə kömək etməlisən. Və bunun üçün böyük bir mükafat olacaq.
  Dominika əzələli çiyinlərini çəkdi və təəccüblə soruşdu:
  - Bəs mən sizə necə kömək edə bilərəm?
  Pəri qız nəsə demək istədi, zurna səsi, qanad səsi eşidiləndə. Zərif cinsin bütün çoxsaylı nümayəndələri bir anda diz çökdü və hörmətlə əyildi.
  Markiz də Dominikə dürtdü:
  - Siz də əyilin.
  Aktrisa qız təəccüblə soruşdu:
  - Nə üçün?
  Pəri qız qışqırdı:
  - Əjdaha hersoginyası sizinlə görüşür. İmperiyamızı əjdahalar idarə edir. Gəl, bir diz çök!
  Dominika qürurunu qırmamaq qərarına gəldi. Baxmayaraq ki, qızmar səki onun açıq bürünc rəngə boyanmış çılpaq dizini yandıracaq. Ancaq dəri aydın şəkildə gücləndi və daha az həssas oldu. Aydındır ki, burada insanlar yoxsulluqdan yox, ayaqyalın gəzirlər. Ancaq hələ də aydınlaşdırılmalı olan daha ciddi səbəblərə görə.
  Sonra əjdaha hersoginyasının özü peyda oldu. Üç başlı, çox parlaq rəngli, kəpənək kimi bir heyvan. Böyük, yaxşı döyüşçü kimi, amma heç qorxulu deyil, ya da qorxulu deyil.
  Başlar nisbətən kiçik görünürdü və onların üzərində kiçik, lakin parlaq taclar parıldayırdı.
  Dişi əjdaha uçarkən qanadlarının altındakı qızlar dəri rəngini yasəmən, sonra isə zümrüd rənginə dəyişdilər . Bu gözəlləşdi.
  Dominika sanki sehrlənmişdi. O, ilk dəfə idi ki, gerçəkdə əsl əjdahan görürdü. Bəli, filmlərdə, əlbəttə ki, kompüter qrafikasından istifadə edərək yaxşı əjdahalar düzəldirlər. Amma bu əjdaha əsl, çox gözəl və zərifdir.
  Baş, ortada olan, soruşdu, səsi çox xoş idi:
  - Yer planetindən olan qonağımız, sizi görməyə çox şadam!
  Dominika gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən də sizi görməyə çox şadam!
  sağdakı baş artıq danışırdı:
  - Sizi ona görə dəvət etdik ki, damarlarınızda elə birinin qanı axır, bilmirəm orada kim, kim yaşayır, bilmirəm!
  kəsikli ayaqlarının birini digərinə sürtdü və çaşqınlıqla dedi:
  - Deyəsən, başa düşmədim!
  Sol tərəfdəki əjdaha hersoginyasının başı arxayın bir tonda cavab verdi:
  - Biz də bunu özümüz başa düşmürük. Amma hər halda bizim elə dəhşətli problemimiz var ki, insanları suda boğmaq, saman çöpündən yapışmaq kimiyik!
  Dominika onun çılpaq, çox cazibədar ayağını möhürlədi və oxudu:
  - Tut məni, saman, tut məni,
  Fırtına ətrafında on beş nöqtə olduqda...
  Elflərin sahib olduğu düşmənləri parçalayın,
  Tale məni həyatda belə atdı!
  Hər növdən olan qızlar əllərini bir-birinə vurdular və bu, çox gözəl və sərin idi.
  Mərkəz rəhbəri yenidən dilləndi:
  - Deməli, bizdə qəribə vəba var. Kainatımızda yaşayan elflər, insanlar, trollar, hobbitlər, vampirlər, gnomlar və başqaları olsun, güclü cinsin nümayəndələri naməlum səbəblərdən bir anda daşa çevrilməyə və dağılmağa başladılar. Ölkəmizdə ork və gnomlardan başqa, kişilər qadınlardan on iki dəfə az idi və indi onlar demək olar ki, tamamilə yox olublar! Təbii ki, bu faciədir!
  Dominika kıkırdadı və susdu:
  - Bu çox gözəldir! Yoxsa bu tüklü, murdar kişilərdən çıxış yolu yoxdur! Və ən əsası, qarınlı və keçəl başı olan bir kişi nə qədər çirkin olsa , qırışları daha çox sizə yapışır.
  Elflərdən biri etiraz etdi:
  - Qazan qarınlı, qırışlı və keçəl elflər yoxdur! Onların hətta saqqalı və bığı da yoxdur.
  Dominika qeyd etdi:
  " Üstəlik, bu gənclərlə məşğul olmaq daha bahalıdır!" Keçməyə də icazə vermirlər. Bu fanatlardan çox yoruldum. Allaha şükürlər olsun ki, sizdə bu şəhvətli, tərli, iyrənc kişilər yoxdur və siz dincəlib dincələ bilərsiniz.
  Hər üç əjdaha başı bir anda gurladı:
  - Kişisiz dünya ölməyə məhkumdur! Yer planetinin insanları ilə müqayisədə biz çox uzun müddət yaşayırıq, xüsusən də əjdahalar. Bəli, kişilərsiz darıxdırıcıdır və güclü cins olmadan kainatda harmoniya yoxdur.
  Qızlar təsdiq səsləri çıxardılar. Biri mızıldandı:
  - Bizim kişilərin hamısı gözəldir! Bir zamanlar , minlərlə il əvvəl bəşər övladının kişilərinin saçları, keçəl ləkələri, qırışları, qarınları var idi, amma indi hamısı cavan, gözəl, əyri və iyli, elflər kimi!
  Dominika güldü və göz qırpdı ... Sonra cavab verdi:
  - TAMAM! Bəlkə bir neçə aydan sonra kişilər üçün darıxmağa başlayacam. Mən sizə necə kömək edə biləcəyimi başa düşmürəm?
  Əjdaha hersoginyasının sağ başı cavab verdi:
  - Düzünü desəm, bunu özümüz bilmirik. Ancaq sizdə başqa bir kainatdan olan bir məxluqun qanı var, burada bütün sakinlərin Yerdəki kimi iki cinsi yox, üç cinsi var. Və bəlkə də bu, kişilərimizi geri qaytarmağa kömək edəcək!
  Dominika özünü silkələyib qeyd etdi:
  - Üçcinsli canlılar? Bəli, mən elmi fantastika oxuyuram, bu nəzəri cəhətdən mümkündür!
  Pəri qız başını tərpətdi:
  - Bəli! Vəba onlara toxunmadı. Bəs ədalətli cinsi biçəcək bir infeksiyanın görünməyəcəyinə kim zəmanət verəcək? Və daha da pis ola bilər! Hətta güclü cins olmasa belə, bir təcavüzkar kainatımızı işğal edərsə, o zaman cavab vermək şansımız olmayacaq.
  Aktrisa qız başını tərpətdi:
  - TAMAM! Mən sizə rəğbət bəsləyirəm. Yeri gəlmişkən, bu Yerə gələ bilərmi?
  Əjdaha hersoginyasının sol başı təsdiqlədi:
  - Bəli! Tamamilə mümkündür. Ona görə də səndən yaxşılıq istədiklərini düşünmə. Kiçik qardaşınız var, o da filmlərdə çəkilir. Bu oğlanın daşa dönüb toz-toz olmasını istəyirsən?
  Dominika hirslə onun yalın ayağını möhürlədi və əsəbi halda dedi:
  - Mənim haqqımda çox şey bilirsən!
  Pəri qız cavab verdi:
  - Biz bəzən sizin planetinizdən filmlərə baxmağı sevirik. Sehrli enerjinin böyük xərclərini tələb etməyən İnternetdən birbaşa yüklənə bilər. Ona görə də səni gördük. Yüksək pərilər sizin bənzərsiz auranızı hiss etdilər və qardaşınızı gördülər, onun da bir parçası var, bilmirəm kim!
  Dominika fit çalıb qışqırdı:
  - Mən dəqiq bilirəm ki, mümkün olmayan hər şey mümkündür! Ancaq qiyabi oxumağım daha yaxşı olardı !
  Markiz de Kassandra qeyd etdi:
  - Dəqiq, bunu etməlisən. Öyrən, oxu və yenidən oxu!
  Tələbə qız narazı halda mızıldandı:
  - Bu başqa nə üçündür?
  Dərhal əjdaha hersoginyasının üç başı məlahətli səsləri ilə sinxron və ahəngdar danışdılar:
  - Sehr və sehr haqqında heç nə bilmirsən! Və bizə kömək etmək üçün geniş və fundamental biliyə sahib olmalısınız. Dularis İmperator Əjdaha Akademiyasını bitirdikdən sonra , sehrbaz şahzadənin tacını geyməyə imkan verən əvvəllər naməlum səlahiyyətlərə sahib olacaqsınız. Və yalnız bu halda siz güclü cinsin nümayəndələrini yeraltı dünyadan geri qaytarmaq üçün ən azı kiçik bir şans əldə edəcəksiniz, daha doğrusu.
  Dominik fit çaldı və dedi:
  - Oh, mənim sevmədiyim şey oxumaqdır!
  Həqiqətən də rəqs etməyi, tullanmağı və filmlərdə rol almağı çox sevirdi. Hətta çox sevdim. Amma onun təhsili onun üçün çətin idi. Hətta az zəhmətlə diplomunu ala bilmək üçün pullu şöbəyə də yazılmışdı. Həqiqətən, bu şəkildə daha asandır.
  Dominika ali təhsil olmadan dəbdə olmasaydı, ümumiyyətlə akademiyaya daxil olmazdı. Üstəlik, hətta milyarderlər də diplomu olmayan qızla evlənməyəcəklər.
  Ancaq oliqarxla mümkün qədər zəngin və eyni zamanda, tercihen qoca, xəstə və tamamilə qoca ilə evlənmək. Onda ondan qurtul, milyarder dul qadın ol və öz kefin üçün yaşa.
  Və film ssenarilərini özünüz yazın. Onun hətta bir fikri var idi. Və o, baş roldadır. İmperator Palpatine kimi , daha doğrusu, onun qaranlıq ruhu bir klon qıza keçdi və fəthlərlə yeni bir imperiya yaratmağa başladı.
  Bəli, əladır ! Lakin onun baş rolu onsuz da pis deyildi və ondan böyük pul iyi gəlirdi. Amma ... İndi o, hitə çevrilib . Və o, ən az sevdiyi işlə məşğul olacaq - oxumaq!
  Dominika titrək səslə soruşdu:
  - Bəs imtina etsəm?
  Ətrafdakı qızlar narazılıqla hay-küy saldılar. Biri qışqırdı:
  - Onu dabanından vur!
  Əjdaha Düşesinin Üç Başı cavab verdi:
  - Sizi məcbur etməyə mənəvi haqqımız yoxdur. Ancaq sizi Yer planetindən çıxarmaq üçün çoxlu bahalı sehrli enerji tələb olunurdu. Geriyə, qayıtmaq istəyirsənsə, bura yol pulunu, içdiyin bahalı şərabı və dönüş biletini ödə.
  Dominika qışqırdı:
  Etmək istəmədiyim bir işə görə məni ittiham etmək düzgün deyil ! Mən öz iradəmin əksinə hərəkət etdim!
  Dişi əjdahanın mərkəzi başı cavab verdi:
  - Sən bizim, bəlkə də, son şanslarımızdan birisən! Düzdür, hələ də qardaşınla cəhd edə bilərsən, amma o, hələ də oğlandır və buna baxmayaraq, kişidir və o da toz halına gələ bilər.
  Dominik qəzəblə qışqırdı:
  - Qardaşıma toxunma! Bu onun işi deyil!
  Əjdaha Düşesi eyhamla soruşdu:
  - Şahzadə olmaq üçün oxumağa hazırsınızmı? Təsəvvür edin ki, hansı imkanlarınız olacaq. Sən qocalmayacaqsan, bir neçə min il yaşayacaqsan və bəlkə daha da inkişaf etmiş sehr əldə etsən və ölməz bir tanrı olsan. Və sənin təbəələrin və öz səltənətin olacaq!
  Dominika ağır nəfəs aldı və yalvararaq dedi:
  - Qoy bir az fikirləşim.
  Markiz qız təsdiqlədi:
  - Hə, qoy bu haqda düşünsün. O, dünyamızı daha yaxşı tanımalıdır. Uyğunlaşsın, özünə gəlsin. Və o, düzgün qərar verəcək.
  Əjdaha Düşesi hər üç başı ilə təsdiqlə başını tərpətdi:
  - Qoy şəhəri gəzsin. Böyük və qəşəngdir. Onu göstər, Kassandra və siz qızlar ona yol verin. Qarışmayın!
  Ədalətli cins ayrıldı. Pəri markiz nimçədən pizzaya bənzər bir şey götürüb Dominikaya uzatdı:
  - Budur, yeyin! Siz daha güclü olacaqsınız.
  Tunikli bir qız platin küpdən qızıl qədəhə artıq çəhrayı şərab tökdü . Dominika ehtiyatla pizzadan dişlədi. Çox dadlı olduğu ortaya çıxdı və qız daha inamla yeməyə başladı və onu çox şirin və ətirli şərabla yudu.
  Bundan sonra Dominikanın əhvalı kəskin şəkildə yüksəldi. Və mahnı oxudu:
  Müəllimlərin hədiyyəsi,
  Mənimlə vaxt keçirdilər...
  Mənə boş yerə öyrətdilər...
  Və sonra tələbə qız münasib qafiyə tapmadı və onun gözəl başında yanıb-sönən çox bayağı və yersiz görünürdü.
  Onlar birlikdə yola düşdülər və pəri onun qolundan tutdu. Baxmayaraq ki, o, güclü, hündür və çox əzələli Dominikadan bir baş qısa və arıq idi.
  Hər iki qız yalın ayaqlarını möhürləyib cavan ceyranların sürəti ilə hərəkət edirdi.
  Ətrafdakı evlər çox dəbdəbəli idi . Yer üzündə heç bir şəhər bu qədər möhtəşəm olmamışdır. Burada çox böyük, parlaq və ətirli çiçəklər də böyüyürdü. Bu şəhərdə hər şey gözəl və məftunedici idi.
  Və çoxlu qızlar. Çox dəbdəbəli geyinir , ya da əksinə, daha təvazökar və bəzi qızlar küçələri yuyurlar. Amma hamı gənc, təravətli, gözəl və ayaqyalındır.
  Dominika təəccüblə soruşdu:
  - Niyə ayaqqabı geyinmirlər, heç olmasa flip flop geyinmirlər?
  Markiz de Kassandra təbəssümlə cavab verdi:
  - Bu, bu planetin sehridir. Bu, bizə əbədi gəncliyi qorumağa kömək edir, sehr tətbiq edir və çılpaq ayaq barmaqlarımız döyüşdə də istifadə edilə bilər!
  Rəssam qız gülərək dedi:
  - Bu gözəldir! Ümumiyyətlə, mən çox kiçik olanda ayaqyalın gəzməyə utanırdım, çünki bunun hədsiz yoxsulluğun əlaməti olduğuna inanırdım. Amma sonradan filmlərə öyrəşdim. Üstəlik, uşaqlıqda Spartakın bacısını və ya müxtəlif növ partizanları oynayanda altlığın bir az kobud olması lazım idi. xoşuma gəldi. Ancaq Moskvada ayaqyalın gəzsəniz, sizi ruhi xəstə ilə səhv salacaqsınız və küçələrdə çox infeksiya və kir var!
  Pəri qız başını tərpətdi:
  - Bəli - bu başa düşüləndir! Üstəlik, ayaqqabısız qaçmaq daha çevikdir, çünki döyüşçünün dərisi ən bahalı çəkmələrin altlığından qat-qat güclüdür və elastik, çevik və sehrlidir!
  Onlar irəlilədilər. Ostankino televiziya qülləsinin şilləsi kimi fəvvarənin reaktivlərinin nə qədər yüksək olduğunu görə bilərsiniz. Beləliklə, fizika qanunlarına zidd olaraq havaya qalxırlar . Və reaktivlərin özləri çox rənglidir. Bu necə gözəldir.
  Və ətrafda hansı saraylar var? Burada hər şey necə də dəbdəbəlidir. Və nizamnamə təkcə qızılla deyil, həm də Yer üzündə naməlum olan bəzi parlaq, narıncı metalla parıldayır.
  Dominika qeyd etdi:
  - Şəhəriniz nağıl kimidir. Qızlar isə bizimki kimi icad edilmiş deyil, əsl cənnət kimi möhtəşəmdirlər!
  Kassandra güldü və soruşdu:
  - Niyə cənnətinizin uydurduğunu düşünürsünüz?
  Rəssam qız kifayət qədər məntiqli cavab verdi:
  - Çünki onun ziddiyyətli təsvirləri var. Bir din bir şey deyir, başqa bir şey deyir, üçüncüsü isə tam əksini deyir!
  Pəri markiz başını tərpətdi:
  - Hə bilirəm! İnternetinizə baxdım. Bu, Yerə səyahət etməkdən daha asandır. O qədər sadədir ki, hətta sadə elflər, trollar və insanlar da oraya qalxıb filmə baxa bilərlər. Sehrli dünyanın bütün əzəməti ilə biz, təəssüf ki, Yer kürəsinin insanları kimi qabaqcıl texnologiyalara malik deyilik. Siz sehrdə həvəskarsınız, amma texnologiya inkişafımız donub qaldı!
  Dominika təəccüblə soruşdu:
  - Texnologiyanı niyə dondurdunuz?
  Pəri səsini aşağı salaraq cavab verdi:
  - Biz deyilik. Bunlar əjdahalardır. Görünür, onlar öz güclərini sarsıtmaq istəmirlər. Baxmayaraq ki, təbii ki, onlar bizə normal, bəziləri üçün isə hətta dəbdəbəli yaşamağa imkan verirlər, amma ... Bu barədə danışmayaq!
  Və yenə fasilə yarandı. Ətrafdakı lüks, əlbəttə ki, superdir. Hər şey çox gözəldir, belə bəzəklər, heykəllər, evlər və məbədlər.
  Bəli, məbədlər, əlbəttə ki, çox müxtəlifdir. Müəyyən oxşarlıqlarda Yer üzündə həmişəki kimi deyil. Və onlar üslub, rəng və forma baxımından tamamilə fərqlidirlər . Və təbii ki, gözəl. Burada fiqurlar, günbəzlər, çoxbucaqlılar, prizmalar və s.
  Və bir çox məbədlərdə ən gözəl çiçəklərin qönçələri şəklində qübbələr var.
  Dominika yoldaşına baxıb ondan soruşdu:
  - Məktəbli qıza oxşayırsınız ... Bəs həqiqətən neçə yaşınız var?
  Kassandra təbəssümlə cavab verdi:
  - İnsanlarda belə bir söz var: bir xanımdan yaşını soruşmaq adət deyil!
  Rəssam qız sözlərini belə yekunlaşdırıb:
  - Yəqin ki, çoxdu.
  Pəri qız başını tərpətdi:
  - Ola bilər! Ancaq biz elflərdən, trollardan, insanlardan və hətta gnomlardan və vampirlərdən daha uzun yaşayırıq. İçimizdə tanrıların qanı olduğu üçün onlarla qan qohumuyuq. Qalanların ölməzlərlə daha dolayı əlaqəsi var .
  Dominika mızıldandı:
  - Biz hamımız Allahın oğulları və qızlarıyıq. Bir qədər.
  Kassandra çılpaq ayaq barmaqlarını tıkladı.
  Və sonra pərinin əlində sehrli bir çubuq göründü. O, sakitcə pıçıldadı:
  - İçində əjdaha damarı var. Bu çox güclü bir artefaktdır, bahalı və nadirdir. Amma bunda da böyük güc var. Sizə təsir göstərin?
  Dominika susdu:
  - Sehrli çubuqlu bir oğlan haqqında seriala baxdım. Amma orada arıq , qara saçlı, eynəkli bir oğlan var . Qardaşım kimi deyil - yaraşıqlı, əzələli, sarı saçlı. Yeri gəlmişkən, mən də həm döyüşçü, həm də sehrbaz rolunu oynadım!
  Cassandra təsdiqlədi:
  - Qardaşınızı tanıyıram. Bəli, çox yaraşıqlı, qeyri-adi oğlandır. Və sizdən fərqli olaraq, uşaqlar arasında karate üzrə dünya çempionu .
  Dominika nifrətlə xoruldadı:
  - Oğlan olsa da, kişidir! Ancaq kişilər üçün döyüşmək və döyüşmək adi bir şeydir.
  Pəri qız cavab verdi:
  - Bizdə imperiyanın əsas xalqlarından olan kişilər qadınlardan on iki dəfə azdır: insanlar, elflər, trollar, hobbitlər və vampirlər. Beləliklə, zərif cinsin nümayəndələri də mübarizə aparmalıdır. Əksinə, orklar və gnomlar arasında qadınlardan on iki dəfə çox kişi var. Beləliklə, bizim üçün əvvəlkindən daha asan oldu. Orklar və mən daim döyüşürdük və onlar kramp üçün bir qurbağa kimi dırmaşırdılar , indi döyüşmək üçün demək olar ki, heç kim yoxdur. Baxmayaraq ki, qadınlar və orklar, düzünü desəm, çox deyil. Ancaq gnomlar daha yaxşıdır , daha çox qadın hobbitlərə bənzəyirlər. Gnomların özləri qocalır, ağarır, uzun saqqalları böyüyür, lakin ölənə qədər sürətli və çevikdirlər və qırışlara baxmayaraq, bütün dişlərini saxlayırlar. Bir diş sökülürsə, yenidən böyüyür!
  Dominika başını tərpətdi:
  - Heyrət! Vay! Siz köpəkbalığı kimisiniz. Amma bir dəfə soruşdum ki, insan Allahın surətində və surətində yaradılmışdırsa, niyə dişləri belə zəifdir? Və kahin bir şey mırıldandı, ət günahla yüklənir. Yeri gəlmişkən, qardaşımın dişi söküləndə bir gün ərzində sözün həqiqi mənasında böyüdü. Hətta onu həkimə aparmaq istədim . Sonra fikrimi dəyişdim, uşağı laboratoriyada siçovul kimi öyrənəcəklər!
  Kassandra başını tərpətdi.
  - Düzdü! Sən ağıllısan. Amma oxumağı sevmirsən.
  Qız şiddətlə başını tərpətdi:
  - Bəli! Darıxdırıcıdır. Bizdə də var ... Bilmirəm, masanda oturanda belin ağrıyır, qaçıb tullanmaq istəyirsən!
  Pəri qız oxudu:
  - Bəli, qızlar, bilin ki, hamı sıxışmağı sevmir ,
  Kaş ki, şehdə ayaqyalın qaça biləydim!
  Və gözəl cütlük güldü. Burada daha da irəli gedirlər. Dominika qeyd etdi ki, Yer kürəsindəki kimi avtomobil yoxdur. Amma çox gözəl unicorns var. Animedə çəkdikləri kimi . Və sadə atlar sadəcə sevimlidir. Vaqon qaçanda isə nağıl kimi görünür.
  Bəzi qızlar quşlar kimi uçurlar. Düzdür , nadirdir, burada bütün sehrbazların qabaqcıl olmadığını görə bilərsiniz. Dilənçilərin daxması yoxdur. Əksinə, bütün şəhər möhkəm saraylara, ya da fəvvarələri və bağları olan mülklərə bənzəyən evlərə bənzəyir . Və necə də gözəl görünür.
  Əsasən, Dominika bir oyun oynadı - inşaatçı. Orada tikilə biləcək çox şey var. Və doğrudan da, elə bir şəhər tikmək ki, hər şey cənnət haqqında nağıl kimi olsun. Burada da eyni şey baş verdi.
  Dominika qeyd etdi:
  - Bəs deyirlər ki, yer üzündə cənnət mümkün deyil? Dünyanın bütün dinləri belə deyirlər!
  Cassandra izah etdi:
  - Kommunizmdən başqa. Yer üzündə cənnət vəd edən yeganə din. Və bu məntiqlidir. Cənnətə inanmaq kimə lazımdır, hətta ölümdən sonra da yox, ümumiyyətlə, dünyanın axırından sonra ki, ümumiyyətlə dəlilikdir!
  Aktrisa qız razılaşdı:
  - Bəli, dünyanın sonu doktrinasını sevmirəm! Cənnəti sümüklər üzərində deyil, özünüz qurmaq daha yaxşıdır!
  Pəri markiz cingildədi:
  - Cənnətdə cənnətə can atma, əksinə yaşa və öz xoşbəxtliyini yarat. Və ağıllı olun.
  Dominika fəlsəfi olaraq qeyd etdi:
  - Bilirsən, nə isə, ətrafda yalnız qızlar olanda hiss edirsən ki, nəsə çatışmır. Baxmayaraq ki, kişilər filmlərdə belə nadir hallarda gözəl olurlar. Həm də oğlanların əksəriyyəti yaraşıqlıdır və qırx yaşına qədər qarnı və qoşa çənəsi olmayan bir kişi tapmağa çalışın.
  Kassandra güldü və cavab verdi:
  - Ağıllısan. sözüm yoxdur. Daha doğrusu, çox da deyil ... Amma kişidə təkcə gözəl üz və incə fiqur vacib deyil. Hətta yer üzündəki qadınlar kişidə xarici məlumatlardan başqa bir şeyə dəyər verirlər!
  Dominika başını tərpətdi:
  - Yaxşı, bəli, dəqiq! Həm də pul. Pul kisəsi sıx olanda qırışlar, keçəllik və qarın o qədər də nəzərə çarpmır.
  Nymph qeyd etdi:
  - Kişilərin xarici görünüşü ilə bağlı heç bir problemimiz yoxdur. Sehr burada bütün havanı əhatə edir. Kişilər isə çox yaraşıqlı sifətli cavan oğlanlara çevrildilər, hətta insanların saqqal və bığlarının belə itməsi xoşagəlməz haldır. Bu səbəbdən onların elfləri yalnız qulaqlarının forması ilə fərqlənə bilər. Və bu ... Yaxşı , qadınlar buna öyrəşiblər. Amma saqqalın da müəyyən cazibəsi var. Saqqalı çirkin sayan qızlarla razı deyiləm.
  Dominik gülümsədi və cavab verdi:
  - Saqqalın tərifi, şərəfi var, amma pişiyin də bığı var!
  Kassandra sehrli çubuqunu yellədi ... Və gözəl qadının əlində Napoleonun əyilmiş papağı şəklində, qızılgüllər, xaşxaşlar və rəngarəng kremdən hazırlanmış kəpənəklərlə gözəl bir tort göründü.
  Pəri markiz ən zərif səsi ilə cıvıldadı:
  - Sınayın, çox dadlıdır və kələmsiz pulsuzdur!
  Dominika birdən fikirləşərək soruşdu:
  -Bəs siz hələ də məndən qonorar alsanız?
  Markiz pəri oxuyurdu:
  - Hər şeyi ödəməlisən, inan mənə,
  Beləliklə, uğurun qapısını açırıq!
  . FƏSİL Љ 2.
  Kassandra yenidən çubuqunu yellədi, ucundan işıq axını çıxdı və büllurdan hazırlanmış iki stul və kiçik, nəfis bir stol göründü.
  Markiz pəri təklif etdi:
  - Oturub yeyək, mədəni adamlar kimi! Bəlkə siz də şərab istərdiniz?
  Dominika məntiqi olaraq qeyd etdi:
  - Çox şərab içsən, lal ola bilərsən. Mən aydın və təzə baş tutmalıyam!
  Kassandra mənfi şəkildə başını tərpətdi.
  - Qorxma! Şərabımızda bir qram da spirt yoxdur. Yalnız fayda gətirir. Və bu, dünyamızda insanların min il qocalmadan yaşamasının səbəblərindən biridir. Güclü və inkişaf etmiş sehr ilə siz daha uzun müddət davam edə bilərsiniz.
  Aktrisa qız başını tərpətdi:
  - Onda tök!
  Pəri çubuqunun ucundan bir şüa buraxdı, nəsə pıçıldadı ... Və parlaq narıncı metaldan hazırlanmış qədəhlər göründü, içərisində sarı və qabarcıqlı bir şey sıçradı.
  Dominika qədəhindən bir qurtum alaraq qeyd etdi:
  - Çox ləzzətli və ətirli şərab, ağzınızı o qədər təravətləndirir ...Bəs o nədən hazırlanır?
  Kassandra sərt cavab verdi:
  "Əjdaha İmperatoru Akademiyasında oxuyanda bunu öyrənəcəksən!"
  Qız soruşdu:
  -Əjdaha imperatorunun özü haradadır?
  Pəri ah çəkərək cavab verdi:
  - O da yoxa çıxdı. İndi Empress Caroline onun yerindədir. Əjdahalarda da insanlar kimi təxminən bərabər sayda qadın və kişi var. Bu baxımdan sizin oxşarlıqlarınız var.
  Dominika susdu:
  - Niyə İmperator məni şəxsən qəbul etmədi?
  Kassandra qışqırdı:
  - Yaxşı, səndə lovğalıq var! Düşes kifayətdir. Lazım olacaq və böyük Karolin özü də bunu qəbul edəcək.
  Qız oxudu:
  - İnsanlar Kraliçaya heyran qaldılar,
  Həyətdəki bütün oğlanlar aşiq oldular!
  Amma mən çox cəsarətli idim
  Mən milyarder seçdim!
  Pəri markiz gülümsəyərək cavab verdi:
  - Sizcə, sevilməyən bir insanla milyardlar yaşamağa dəyərmi? Bəs qarın piyləri, keçəl ləkələr, qırışlar və pis qoxu?!
  Dominika aqressiv şəkildə hönkürdü:
  mənim və başqa qızların həyatını korlamasın ! Yoxsa yataqda yalımla onu boğacağam!
  Kassandra güldü və qeyd etdi:
  - Özümü zarafat kimi edəcəyəm. Sən yaxşılığın təcəssümü olmalısan.
  Aktrisa qız məntiqlə qeyd etdi:
  - İdeal qəhrəmanlar ictimaiyyəti qusmaq istəyi yaradır !
  Pəri cavab vermədi, amma platin qaşığının köməyi ilə tortu yedi və ətirli şərabdan qurtumladı. Dominika da hələlik yeməkdən həzz almağa qərar verdi. Üstəlik, təmiz havada gəzinti iştahınızı açır.
  O, atışmanı xatırladı. Xüsusilə, uşaq partizanları oynadıqları zaman. Orada, məsələn, əvvəlcə oğlanlar və qızlar müharibədən əvvəl kifayət qədər yaxşı qidalanırdılar. İşğal altında olan müharibə zamanı isə arıqlaşmalı oldular. Bunun üçün daha çox qaçmaq və az yemək tövsiyə olunub. Birincisi hər halda həyata keçirildi, çünki bir çox çəkilişlər qaçan uşaqlarla lentə alınıb, amma ikincisi daha çətindir. Gənc kino aktyorları özlərinə yemək alaraq piştaxtalara hücum ediblər.
  Sonra onlara mehmanxanada gecələmək qadağan edildi və böyük, ümumi kameraya bənzəyən barmaqlıqlı ayrıca otağa bağlandılar.
  Dominika ac qalmırdı, onun gözəlliyinin pis qidalanmadan əziyyət çəkməsini istəmirdilər və hər halda o, təbii olaraq olduqca qurudur, heç dolğun deyil və rəqs də onun əzələlərini və bədənini yaxşı vəziyyətdə saxlayır.
  Ancaq uşaqlar, əlbəttə ki, dəst uşaq həbsxanasına çevrildiyi üçün əziyyət çəkdilər. Həm də məhbuslarla epizodlar var idi. Oğlanların bir neçəsi hətta başlarını qırxdırdılar, bəlkə də bu, lazımsız idi.
  Bəli, kino aktyorunun həyatı asan deyil.
  Məsələn, Spartakın üsyanı haqqında. Oğlanlardan ibarət bütöv bir dəstə daş karxanalarında ayaqyalın ancaq bel paltarında işləyirdi. Həmçinin, birdən çox çəkiliş tələb olunurdu. Minanın iti daşları üzərində çılpaq dabanlarla gəzməyə çalışın. Burada oğlanların yalın ayaqlarından qan axmağa, ayaqları çatlamağa başladı. Həqiqətən də onlar tərdən islanmış və yorğunluqdan titrəmişdilər.
  Bu filmdə baş qəhrəman bərabər idi Yeri gəlmişkən, azadlığını alan kifayət qədər uğurlu və zəngin qladiatora üsyan ideyasını irəli sürən qul oğlan Spartak .
  Dominika ilk dəfə uşaqlıqda Spartakın bacısını oynadı və o, cəza olaraq daş karxanalarında oğlanlarla vaxt keçirməli oldu.
  Beləliklə, o, iti çınqılların və ağır bir səbətin nə olduğunu da bilirdi.
  Və həqiqətən onu yuxarı və yuxarı sürükləyirsən. Bu, çox yorucudur, amma dözümünüzü artırır.
  Dominika müxtəlif filmlərdə rol alıb. Bir dəfə hətta "Treasure Island" ın kanondan uzaq bir versiyasında kabin oğlanı Jim rolunda. Orada, hətta aşpaz rolunda birayaqlı Gümüş deyil , Morqanın qardaşı qızı olan qırmızı saçlı bir qadın idi.
  Bu, əlbəttə ki, sərindir. Dominika özü oğlan rolunda idi, bunun üçün hətta saçını kəsdirmək istəyirdilər. Amma sonra nəhayət parik köməyi ilə problemi həll etdilər.
  Bəli, onun bu rolu, demək olar ki, oyun baxımından uğurlu idi. Lakin filmin özü kanondan kənarda populyarlıq qazana bilmədi. Bir növ cəhənnəm çöpü olduğu ortaya çıxdı.
  Çox vaxt qanuna uyğun olmayan klassiklər düşmənçiliklə qarşılanır.
  Markiz pəri Dominikanın xatirələrini kəsdi:
  - Sən bilirsən. Bir müddətdir ki, burada oturmuşuq. Yola düşməyin vaxtı deyilmi?!
  Qız çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Gəzintiyə çıxa bilərsiniz. Hələ çox enerjim var.
  Kassandra çubuğunu yellədi və yarımçıq tort, şərablı qablar və s. gözdən itdi.
  Dominika mızıldandı:
  -Elə bir nağıldakı kimi!
  Markiz qışqırdı:
  - Yox! Bu nağıl deyil, sehrli reallıqdır.
  Zərif cinsin iki nümayəndəsi yol boyu sıçradı. Dominikanın əhvalı tamamilə şən oldu ! O, geniş gülümsədi. Və hətta mahnı oxudu:
  Yol, yol, dost kimi görünür,
  Üzlü poladdan hazırlanmış zəncir poçtu...
  Və qılınc çox iti - təriflənmiş damask poladı,
  Bəli, döyüşdə ciddi vəziyyət olacaq!
  Sonra Kassandra ciddi bir baxışla gördü və dayandı:
  - Sən bilirsən! Akademiyada sizi ciddi qəbul imtahanları gözləyir. Ola bilsin ki, irsi sehrbazlar üçün onlar asan görünəcək, amma sehr haqqında heç bir ipucunuz yoxdur.
  Dominika yersiz güldü və etiraz etdi:
  - Yox! Filmlərdə dəfələrlə sehrli iş görmüşəm. Və inanın, mən bir şey bilirəm!
  Pəri markiz səsini aşağı salaraq pıçıldadı:
  - Mən sənə sehrli çubuğumu verəcəyəm! O, çox güclüdür, əjdaha damarıdır. Onu istifadə etməyə çalışın, məsələn, sehrbazlıq etmək üçün ... Yaxşı, bir unut-me-çiçəyi!
  Aktrisa qız arxasına baxdı. Ətrafda, evlərin yaxınlığında və küçənin özündə böyük qiymətli daşlar kimi ən parlaq çiçəklərlə çiçək yataqları var. Ağaclarda göz qamaşdıran qönçələr də böyüdü. Üstəlik, bəzi çiçəklərin müxtəlif rəngli və çalarlı yarpaqları da var idi. Və hətta qəribə qıvrımlar da var idi.
  Dominika onun heç də dar çiyinlərini çəkmədi və kifayət qədər ciddi cavab verdi:
  - Niyə bizə bir növ unutmaq lazımdır? Artıq burada çoxlu müxtəlif çiçəklər var, daha böyük və daha gözəl.
  Kassandra istehza ilə gülümsədi:
  - Bəs nə istəyirsən?
  Aktrisa qız qətiyyətlə dedi:
  - Daha dəyərli və faydalı bir şey zənn etmək daha yaxşıdır! - Dominika onun çılpaq dabanını möhürlədi və rəngli plitələrin qırılan buzlaq kimi cingildəməsinə səbəb oldu. İstedadlı sehrbaz əlavə etdi: "Məsələn, kokos ölçüsündə bir almaz yaratmaq daha yaxşı olardı!" Bu, daha faydalı və praktikdir.
  Markiz ona şübhə ilə baxıb soruşdu:
  - Yerə getmək istəyirsən? Nəyi bəyənmirik?
  Dominika istehza ilə qeyd etdi:
  Ostap Benderin Qafqazın təbiəti haqqında söylədiyi eyni şeyi deyə bilərik - çox gözəldir - bir axmaq təxəyyülü!
  Kassandra gülümsədi və dedi:
  - Və sən ağıllısan, amma tənbəlsən! Hədəfinizə reaktiv buldozer kimi, dayanmadan getmək üçün kifayət qədər fanatizminiz yoxdur!
  Aktrisa qız üzünü çəkərək qeyd etdi:
  - Reaktiv buldozerlər yoxdur. Heç olmasa Yer üzündə!
  Pəri markiz razılıqla başını tərpətdi:
  - Sizdə olmaya bilər. Ancaq texnoloji cəhətdən insanlıqdan daha inkişaf etmiş irqlər var. Ancaq onlara çatmaq Yerə çatmaqdan daha çətindir.
  Dominik üzünü buruşduraraq soruşdu:
  - Bəli? Ulduzlar arasında uça bilirlərmi?
  Kassandra əminliklə cavab verdi:
  - Onlar bacarar! Prinsipcə, sehrin köməyi ilə bunu edə bilərik.
  Aktrisa qız oxudu:
  Təbii ki, bunu proqnozlaşdırmaq çətindir
  Bu gözəl dünyada nələr gözləyir...
  Buludlarda uçacağıq -
  Ulduz təyyarəsinə minmək!
  Və qız qətiyyətlə hədələyici bir üz tutaraq dedi:
  - Mənə sehrli çubuq ver! Mən isə yaxşı qarpız boyda almaz düzəldəcəm!
  Kassandra nəsə demək istədi. Ancaq qanadların xışıltısı eşidildi. Başqa bir əjdaha uçurdu. Çox güman ki, həm də qadın. O, az qala qızıl yarpaq və yaqutlarla örtülmüş qrifinin ağzından səmaya axan fəvvarənin axınını tutdu.
  Üçbaşlı canavar qorxudan daha gözəl idi.
  Pəri markiz baş əydi. Dominik başını yüngülcə tərpətdi.
  Dişi əjdaha onların qabağına endi. Belə böyük bir canavar üçün çox xoş və aydın bir səs eşidildi:
  - Artıq məsih adlandırılan ikiüzlüsən?
  Dominika məsum təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən həqiqətən də məsih olmaq istəməzdim!
  Dişi əjdaha təəccübləndi:
  - Bəs niyə belədir?
  Aktrisa qız səmimi cavab verdi:
  - Çünki məsihlər adətən çarmıxa çəkilir!
  Qanadlı məxluq qanadlarını silkələdi. Onun yarasalara bənzər böyükləri var, yalnız üç rəngdə: qırmızı, sarı və yaşıl. Çox gözəl birləşmə olduğunu söyləməyə ehtiyac yoxdur.
  Dişi əjdaha cingildədi:
  - Bəs sehrbazların tam dələduz və fırıldaqçı olduğu o dünyadan görə bilərsiniz?
  Dominika güldü və çox ağ, parlaq dişlərini göstərərək cavab verdi:
  - Bəlkə də belədir. Baxmayaraq ki, bəzi peyğəmbərlər olmuşdur. Vanqa nənə kimi. Yalnız nədənsə onun proqnozları, bir qayda olaraq, geriyə doğru çıxdı.
  Markiz pəri qeyd etdi:
  - Hətta çox yüksək səviyyəli sehrbazlar və sehrbazlar da gələcəyi son dərəcə qeyri-müəyyən görürlər. Və hətta ən yüksək Tanrılar da yüz ildən sonra nə olacağına zəmanət verməyəcək. Və daha çox, min bir milyonda!
  Dişi əjdaha yüngül bir işıq yandırdı və cıvıldadı:
  - Bəli... belə ki, bu planetdə real proqnoz verənlər var. Hətta sizin hipernoosfer gərginliyiniz bizimkindən tamamilə fərqlidir. Baxmayaraq ki, bəlkə də buna görə orijinallığınızı qoruyub saxladınız və bizim qulumuz olmadıq!
  Dominika bir daha şən güldü və qeyd etdi:
  - Qulunuz olmaq? Hətta gülməlidir. Həmişə gənc, həmişəlik ayaqyalın.
  Kassandra başını tərpətdi və təklif etdi:
  - Əjdaha qrafinyasına nə edə biləcəyinizi göstərin. Heç olmasa sehrli çubuqla ən azı bir damcı suyun düşməsinə çalışın.
  Aktrisa qız nifrətlə xoruldadı:
  - Bir damcı su? Bəli, bu heç də ciddi deyil. Bəlkə dərhal bir barel qızıl almaq daha yaxşıdır.
  Əjdaha qrafinyası təklif etdi:
  - Qoy istədiyi kimi sehr etsin. Ona bir çubuq verin və ən azı bir sehri düzgün xatırladığına baxın.
  Kassandra qəhqəhə çəkdi və sızladı:
  əla görünür ! Sadəcə bax. Sehrli çubuq çox güclüdür və siz şəhərə, canlılara və özünüzə zərər verə bilərsiniz.
  Dominika hönkürdü:
  sizin düşündüyünüz qədər axmaq deyiləm !
  Əjdaha qrafinyası təklif etdi:
  - Onda gəlin ona daha zərərsiz və daha az güclü bir şey verək. Yoxsa o da mənim içimdə deşik açacaq.
  Cassandra oxudu:
  Sehrlə təzahür etmək,
  Bizə istedad lazımdır...
  Yaratmaq sizin üçün daha yaxşıdır
  Böyük brilyantlar!
  Və pəri qız çılpaq ayaq barmaqlarını tıkladı. Kiçik görünən platin üzük göründü. Kassandra onu ayağı ilə atdı və sehrli artefakt Dominikanın üzünün yanında qaldı.
  Markiz qışqırdı:
  - Bu üzüyü götürə bilərsiniz. Şəhadət barmağınıza qoyun. Və yüksək səslə bir şey arzulamağa çalışın. İçindəki sehr güclü deyil, sadəcə işləyir. Bir kokos ölçüsündə bir almaz üçün bu kifayət deyil, lakin məsələn, noxud ölçüsü kifayətdir!
  Aktrisa qız əlindəki üzüyü tutub. Ancaq şəhadət barmağının əvəzinə orta barmağına qoydu və istehza ilə gülümsəyərək soruşdu:
  - Belə cəhd etsən necə olacaq? Sonra nə olacaq?
  Kassandra da istehza ilə gülümsədi:
  - Yaxşı, cəhd edin!
  Dominika qışqırdı:
  - Markizanın dabanlarını odla qovur!
  Alov Dominikanın yalın ayaqları altında alovlandı . Çılpaq altlığı ciddi şəkildə yanmışdı, qışqıraraq qaçmağa başladı. Həqiqətən, od zəif deyil. Amma uzağa gedə bilmədik . Qız əjdaha qrafinyasının uzun quyruğuna sarılmışdı.
  Qüdrətli sürünəndən xoş, qadın səsi eşidildi:
  - Heyrət! Vay! Sən bizim dünyamıza yenicə gəlmisən və ən yüksək Tanrıların qohumu olan pəri şikəst etmək istəyirsən? Bunun üçün daş karxanasına qul olaraq göndəriləcəyini bilirsənmi? Siz isə orada tamamilə çılpaq, zəncirlənmiş halda işləyəcək, çörək və su yeyərək qamçı və çubuqlar alacaqsınız. Həm də zəncirlənmiş və daşların üstündə yatmalı olacaqsınız. Və zəhmətdən və qamçıdan başqa heç nə bilməyəcəksiniz. Xüsusilə indi , kişi qullar dağılanda, sənin kimi uzun boylu və əzələli bir qız mədənlərdə bizə zərər verməz!
  Dominika bu sözlərə qaşqabaqlandı. O, bir dəfə aşağı büdcəli filmdə Kleopatra rolunu oynayıb. Pula qənaət etmək üçün tablonun adı "Kleopatra Avqustun əsirliyində" idi. Yəni o da kanon deyil. Kleopatra intihar etmədi və tutuldu.
  Yaxşı, onu mədənlərə göndərdilər. Və orada yarıçılpaq və ayaqyalın gəzirdi . Dabanları çılpaq mədəndə iti daşların üzərində gəzmək isə olduqca ağrılıdır. Yaxşı, yükü də daşı. Qulun tərinin həqiqi olması, simasının isə tükənmiş kimi görünməməsi lazım idi .
  Amma təbii ki, bu, sadəcə olaraq bir filmdir və bununla da kifayət qədər ucuzdur. Və onu qamçı ilə döydülər, bu da qeyri-real idi. Amma yenə də ağrıyır . Baxmayaraq ki, qan, təbii ki, saxta idi.
  Ümumiyyətlə, film ucuz idi və yarıçılpaq qızların olduğu karxanalardan başqa, praktiki olaraq başqa heç nə göstərilmirdi. Hesablama, görünür, cinsi cəhətdən narahat olan kişiləri cəlb etmək üçün idi. Həm də hər kəs adını bilir - Kleopatra! Və bu satın almaq üçün istifadə edilə bilər
  Dominika dərindən nəfəs aldı və kino ulduzları bəzən hansı nəcislə çimirlər?
  Pəri markiz cingildədi:
  - Kədərlənmə, balam, sənə ehtiyacımız var. Səni heç kimə təhvil verməyəcəyik.
  Əjdaha qrafinyası qışqırdı:
  - İmtahandan əvvəl yenidən məşq etməyə çalışsın. Yaxşı, gəlin bir şey yaratmağa çalışaq!
  Dominika üzüyü ovuşdurdu və dedi:
  - Mən şokoladlı dondurma istəyirəm!
  Qız onu götürdü və gərginlikdən donub qaldı.
  Üzərinə əzilmiş buz və şokolad qarışığı tökülür. Nəticədə Dominika təpədən dırnağa qədər çirklənmiş, hətta cızılmışdı.
  Əjdaha qrafinyası o qədər güldü ki, fəvvarənin jetləri silkələndi, çiçəklər titrədi.
  Pəri markiz sakitcə qeyd etdi:
  - OK! Əksinə, o, böyük qabiliyyətlərə malikdir, o, ümumiyyətlə çox güclü olmayan bir artefaktla o qədər çox dondurma və şokolad çıxardı!
  Dominika yanaqlarındakı şokoladı yaladı və məyus halda tüpürüb sızladı:
  - O, acıdır!
  Kassandra güldü və dedi:
  - Şokolad isə acıdır. Bunu bilmirdin?!
  Aktrisa qız qışqırdı:
  - Və burada, Yerdə və Rusiyada, şirindir !
  Markiz başını tərpətdi:
  - Bilirəm! Şirin şokolad hazırlamağı da bilirik. Amma hələlik siz sahib olduqlarınızla kifayətlənməli olacaqsınız. Daha doğrusu, konkret olaraq hansı şokoladı istədiyinizi qeyd etməmisiniz. Və ümumiyyətlə, yalnız dondurma sifariş etdiyiniz yaxşıdır. Məsələn, qızıl vanna qəbul etmək ağlınıza gəlsəydi, başınızın üstünə daha çox zərbə vurardınız.
  Dominika ağıllıca qeyd etdi:
  - Həyat tam sürətlə gedir və hər şey başın üstündədir!
  Əjdaha qrafinyası təklif etdi:
  "Əjdaha akademiyasına daxil olanda ona kömək etməyəcək cəfəngiyyat əvəzinə, həqiqətən kiçik bir almaz yaratmağa çalışmasına icazə vermək daha yaxşıdır." Adətən, bu, yüksək fitri səviyyəli sehrli qabiliyyətlərə malik olanlar üçün mümkündür.
  Cassandra cavab verdi:
  - Yox! Bu çox açıq yoldur. Siz daha incə davranmalısınız.
  Dominika şıltaqlıqla hıçqırdı:
  - Mən yaş və çirkliyəm, sadəcə qril toyuq. Bunu düzəldə bilərsinizmi?
  Pəri markiz başını tərpətdi:
  - Əlbəttə, bizim gözəllik!
  Və o, sehrli çubuğu ilə səkkizlik düzəltdi. Mavi işıqla parladı. İndi Yerdən gələn qız yenidən təmiz və səliqəli oldu və demək olar ki, bütün cızıqlar yox oldu. Sağ yanağından başqa.
  Ancaq Domika özünü görmədi və diqqət etmədi.
  Əjdaha qrafinyası fısıldadı:
  - Elə isə, əzizim... Görürəm, nəsə başa düşürsən? Beləliklə, artan texnologiyalar planetindən gözəl bir qız?
  Buna cavab olaraq Dominik oxudu:
  Bəs niyə,
  Ağlınızla yaşamaq mümkün deyil!
  Axı həyat bizə heç nə öyrətmir!
  Bəs niyə! Bəs niyə!
  Və güldü, çünki Boyarskinin ifa etdiyi bu mahnı uyğun və gözəl idi. Lakin onun mələk səsi yalnız gülüşə səbəb oldu.
  Kassandra fısıldadı, gözləri parıldayaraq:
  - Yumor hissini inkar etmək olmaz. Amma nə vaxtsa ciddi olursunuz?
  Dominika qaşlarını çatdı. Məktəbdə pis qiymət alan bir qızı necə oynadığını xatırladı. Və üzünə kədərli bir görünüş verə bilmədi. Əksinə, hətta dişlərimi də açmaq istəyirdim. Bu başa düşüləndir ... Onun başında çox külək var. Məsələn, bəzi uşaqlar kütlənin içində dişlərini çılpaq edəcəklər və bu, onların bütün roludur!
  Və Dominika oynamaq istəyirdi... Şahzadələr, əlbəttə.
  Əjdaha qrafinyası daha sonra təklif etdi:
  - Qoy bizim üçün daha yaxşı rəqs etsin. Filmlərdə onun çox gözəl rəqs etdiyini gördünüz .
  Bu sonuncu həqiqətdir. Dominika rəqs edə bilərdi. Hətta onu Esmeralda roluna da götürmək istəyirdilər. Üstəlik, kanona görə, o, hətta qaraçı olmadığı görünür. Bəs niyə gözqamaşdırıcı sarışın bu rolu oynamır?
  Amma klassiklərin, hətta xaricilərin kinoya uyğunlaşdırılması da müəyyən problemlər yaradır. Buna görə də o, fərqli bir rolda çəkildi, həm də rəqs etdi.
  Bəli, o, əlbəttə ki, rəqs etməyi sevirdi və rəqs etməyi də bilirdi. Buna baxmayaraq, o, götürdü və susdu:
  - Dəstəyi qızılla!
  Markiz pəri çığırdı:
  - Daha nə?
  Dominika məntiqli cavab verdi:
  - Hətta bazarda qaraçılar da pulsuz rəqs etmirlər. Odur ki, mənə böyük bir kisə qızıl lazımdır. Aydın deyilmi?
  Əjdaha qrafinyası qışqırdı:
  -Nə arsız adam ! Əslində onun ən yaxşı yeri karxanalardır. Orada o, eyni zamanda dözümlülük inkişaf etdirəcək və itaətə alışacaq. Bunun üçün onu sərt şəkildə tərbiyə etmək lazımdır!
  Birdən bir qız onlara tərəf qaçdı. Görünüşünə görə , o, on yaşından çox olmayan bir insan uşağı kimi görünürdü. Amma eyni zamanda o, sanki zərgərlik mağazasında olan kimi qiymətli zinət əşyaları taxırdı. Çılpaq, kiçik, uşaq ayaqları belə dəbdəbədə yersiz və gülünc görünürdü.
  Qız yoxladı:
  - Mən bu qulu səndən ala bilərəm. Bunun üçün nə qədər istəyirsən!?
  Kassandra əminliklə cavab verdi:
  - Bu qız satılmır! Və o, qul olmadığı halda. Ancaq bəlkə də o, çox uzun müddət azad olmayacaq.
  Dominika mızıldandı:
  - Balaca uşağın özünə qul alması necə əxlaqsızlıqdır!
  Markiz pəri əminliklə cavab verdi:
  - Bu uşaq deyil, qadın hobbitdir! Hobbitlər isə insan uşaqlarına bənzəyir ...
  Qız hirslə balaca ayağını möhürlədi və cik-cik dedi:
  - Mən baronessayam! Bu isə o deməkdir ki, sənin qulun mənə səcdə etməyə məcburdur.
  Dominika aqressiv şəkildə qışqırdı:
  - Boş ver ! Mən uşağa baş əyəcəyəm!
  Buna cavab olaraq hobbit baronessa sağ əlini sıxdı. İldırım uçaraq aktrisa qızın çılpaq ayaqlarına dəyib. Cavabında sancılmış Dominik nəsə qışqırdı. Və qalın bir qaymaqla örtülmüş böyük bir tort cəsarətli sehrbaz qızın üzərinə düşdü. O, hətta ayağından yıxıldı və kiçik gözəllik səkiyə düşdü. Amma o, dərhal ayağa qalxdı, hamısı biskvit, qatılaşdırılmış süd və şokolad pastası ilə bulaşmışdı. Hobbit baronessa sol, çılpaq, balaca ayağını silkələdi, iki barmağında qiymətli daşlarla parıldayan üzüklər vardı.
  Və bütöv bir sehrli sunami dalğası uçdu. Dominik iyirmi metr yuxarı atıldı. Bundan sonra qız yıxılıb. Xoşbəxtlikdən, uşaqlıqdan rəqslə məşğul olan və filmlərdə rol aldığı üçün o, artıq dəfələrlə müxtəlif hündürlüklərdən yıxılıb və akrobatik stendlər göstərib.
  Buna görə də, Dominika bir pişik kimi payızda özünü qruplaşdırdı və kifayət qədər uğurla yerə endi. Bundan başqa, qızın döyüş sehrindən artıq yanmış ayaqları ərazini örtən rəngli plitələrlə təmasda olduqda şiddətli ağrı hiss edirdi. Qız qışqırdı.
  Və əjdaha qrafinyası şam kimi uzun quyruğunu sehrbaz baronessaya doladı və fısıldadı:
  - Mübarizəni dayandırın! Əks halda ikiniz də həbs olunacaqsınız! Əgər döyüşmək istəyirsinizsə, sehrli və digər duellərin keçirildiyi xüsusi məşq meydançaları var!
  Dominika tweet etdi:
  - Bəli, məhz duel! Yalnız silahsız - əllər və ayaqlar!
  Hobbit baronessa nifrətlə xoruldadı:
  - Qulla döyüş! Düzünü desəm, bu mənim üçün qorxuludur ! Onu həqiqətən mədənlərə göndərmək daha yaxşı olardı . Belə axmağa sehr öyrətmək çox təhlükəlidir.
  Markiz pəri ciddi bir tonla razılaşdı:
  - Mən də belə düşünməyə başlayıram. Bəli, bu qızın fəlakətlər yaratmaq və münaqişələrə səbəb olmaq üçün xüsusi bir hədiyyəsi var.
  Aktrisa qız etiraz edib:
  - Mən heç kimin yanına getmirəm! Qalanlarına gəlincə ... Hər uğursuzluqla necə mübarizə aparacağınızı bilin, əks halda uğur görməyəcəksiniz.
  Əjdaha qrafinyası uşaq kimi görünən, lakin həqiqətən də bütöv bir tank alayını uçuşa çıxarmağa qadir olan nadinc qızı azad etdi.
  Quyruq azca krem, qatılaşdırılmış süd, şokolad və biskvitlə ləkələnmişdi. Tort böyük idi və ürəkdən hazırlanmışdı. Hətta çox təəssüf ki, onu yemək əvəzinə sındırdılar. Əjdaha qrafinyası barmaqlarını və pəncələrini sındırdı və bulağın büllur axını onu yuyub kirləri yudu.
  Kassandra başını tərpətdi.
  - Təmizlik sağlamlığın açarıdır! Əvvəlcə sifariş edin!
  Hobbit baronessa kiçik, qaralmış, zərif ayaqlarından birini digərinə sürtdü. Bir neçə saniyə o, lampa kimi yandı. Və sehrbaz qızı ağır şəkildə ləkələyən bütün kulinariya həddi aşdı. Və dəbdəbəli zərgərlik yenilənmiş güclə parladı. O, əslində bir şahzadəyə o qədər bənzəyirdi ki, Dominika zəriflik hiss edirdi.
  O, nağılların birində şahzadə qızı oynamaq şansı da qazanıb. Orada o, dəbdəbəli paltar və qiymətli ayaqqabılarla ayrılmalı və cadugərin xidmətçisi olmalı idi. Cır-cındır geyin və taxta ayaqqabılarla gəzin. Və belə yastıqlarda bu, yalnız ayaqyalın olmaqdan daha pisdir. O, hətta rejissoru inandırmağa başladı ki, ümumiyyətlə ayaqqabısız çəkiliş aparmaq daha yaxşıdır. Axı, qızın cır-cındırda yalın ayaqları yoxsulluğu və şahzadə statusunun faktiki qul kimi dəyişməsini daha güclü vurğulayardı.
  Amma rejissorun öz fikirləri açıq-aydın var idi. Nəhayət, ölüm qülləsindən qaçarkən, nəhayət, o, ayaqqabı və ehtiyatlardan qurtulmuş, sonra isə əsl xoşbəxtliyi hiss edərək ayaqyalın idi. İndi isə onun yalın ayaqları yanmışdı, hətta kiçik qabarcıqlar da əmələ gəlmişdi ki, bu da həm ağrılı, həm də iyrənc idi!
  Hobbit baronessa zərif və eyni zamanda qaralmış kiçik ovucunu ona uzatdı, Dominikanın əlini uşaq gücü ilə sıxdı və cik-ciklə dedi:
  - Yaxşı, sülh! Mənim adım Laska. Və düşünmə, kişi, mən zərərsiz bir qızam, orklar, qoblinlər, Koshchei sporları, hamısı məndən çox şey aldı !
  Dominika təəccüblə soruşdu:
  - Neçə yaşın var, bala?
  Weasel gülümsədi və cavab verdi:
  - Zərif cinsin nümayəndələri arasında yaş haqqında soruşmaq adət deyil! Baxdığım qədəriylə mənə neçə yaş verirsən.
  Aktrisa qız gülərək qeyd etdi:
  - On yaşın var! Daha yox!
  Əjdaha qrafinyası qışqırdı:
  - Bəli, o, artıq üç yüzdən çoxdur. Hansı ki, fərqi yoxdur. Bizim dünyamızda bütün qadınlar gənc və gözəldir. Bizimlə qal qız, sən bizim kraliçamız olacaqsan!
  Dominika məşhur bir beytlə cavab verdi:
  Əgər müqəddəs ordu desə,
  Rusu atın, cənnətdə yaşayın...
  Deyəcəyəm: "Cənnətə ehtiyac yoxdur"
  Vətənimi mənə ver!
  . FƏSİL Љ 3.
  Markiz və baronessa əl çalıb bir ağızdan qışqırdılar:
  - Bravo! Bunu özün uydurmusan?!
  Dominika qızıl başını mənfi tərzdə silkələdi:
  - Yox. Mən yox. Başqası, müəllifi xatırlamıram!
  Kassandra üzünü örtdü:
  - Qəribədir, əla yaddaşınız var!
  Aktrisa qız dürüst cavab verdi:
  - Özüm haqqında başqalarından çox düşünürəm. Başqaları haqqında bildiyimdənsə, mənim haqqımda onlara daha çox məlumat vermək daha yaxşıdır . Mən də bəzən bəstələyirəm və Puşkindən pis deyiləm.
  Əjdaha qrafinyası geniş ağzında brilyant kimi parlaq, parıldayan dişlərini göstərdi və ciddi şəkildə dedi:
  - Bəlkə öz bəstənizdən nəsə oxuyasınız?
  Dominika yalvararaq, yanmış ayaqlarını ovuşduraraq dedi:
  - Sual yoxdur! Mənə heç olmasa bir qızıl sikkə verin. Və mən sizin üçün bütöv bir hit mahnı ifa edəcəyəm. Və boş yerə oxumaq? Hörmətsiz! Və mənasız, faydasız!
  Markiz pəri qaşlarını çatdı və sehrli çubuq əlində qorxunc bir şəkildə parıldadı, əjdaha ilə ziddiyyət təşkil etməyə cəsarət edən həyasız qızı cəzalandırmaq qərarına gəldi.
  Əjdaha qrafinyası razılaşaraq pıçıldadı:
  - Ona bir gümüş sikkə ver. Qoy ürəkdən oxusun.
  Dominika gülümsədi, dişləri o qədər mükəmməl idi ki, günorta saatlarında parlaq günəşdə buzlu dağ zirvələri kimi parıldayırdı. Və o qışqırdı:
  - Öncədən pul!
  Gəlincik ona bir sikkə atdı və qışqırdı:
  - Budur, tut!
  Qız ayağını yuxarı atdı və çılpaq barmaqları ilə gümüşü yuvarlaq bir parça tutmağı bacardı. Sonra onu ovucuna köçürdü. sikkəyə baxdım. Heç nə idi, gümüş tamam təzə idi, bir tərəfdə yeddi başlı bir əjdaha vardı, pəncələrində əsa və gürz vardı. Və digər tərəfdən , çox sulu buruq saçlı gözəl bir qız. Və gözəldir.
  Dominika sikkəni sınamaq istəyinə dözə bilmədi və gülümsəyərək cavab verdi:
  - Bu gözəldir. Havalı şey.
  Gəlincik hıçqırdı:
  - İndi oxu! Gəlin görək nə edə bilərsiniz!
  Əjdaha qrafinyası əlavə etdi:
  - Və siz yüksək səslə oxumalı və az-çox uzun ballada ifa etməlisiniz, çünki pul ödədik!
  Aktrisa qız razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, başa düşürəm! kimi oxuya bilməzsən...
  Və sonra birləşmə onun ağlına gəlmədi. Yaxşı, bülbül demək tamamilə düzgün və ya uyğun deyil. Ancaq başqa bir şey, əslində o deyil!
  Pəri qız yalın ayağını möhürlədi:
  - Gəlin başlayaq!
  Dominika onun aydın və incə səsi ilə oxumağa başladı;
  Mən məşhur aktrisa idim
  Çəkilişlər, söyüşlər, musiqilər, toplar...
  O, hirsli və vəhşicəsinə rəqs etməyə başladı,
  Şeytanın təcəssümü kimi!
  
  Ayaqlarım çox güclüdür
  Onlar qəzəbli hopaqla mübarizə apardılar...
  Biz belə gözəl qızlarıq
  Gəlin gizli olanı dərhal köçürək!
  
  Amma mən özümü bir dünyada tapdım, bilirsən, xüsusi,
  Əjdahaların krallar kimi hökm sürdüyü yerdə...
  Sifariş cox yenidir
  Heç olmasa köynəyini cır!
  Ayaqyalın qul olmaq məcburiyyətində qaldım
  Arxasına bir qamçı almaq...
  Üstümüzdəki buludlar mavidir,
  Yer yer üzündə xoşagəlməzdir!
  
  Budur, mənə sərt bir cırtdan gəlir,
  Və əlində bir qamçı tutur...
  Ağbaşlı bir oğlan qaçdı -
  Qulu ayaqyalın, sahibi xəsis görünür!
  
  Gnome gülür, pəncəsi ilə dişlərinə toxunur,
  Məqaləli qız kimi , ayğır...
  Belə ki, ayı onu dəyənək ayağı ilə dişləyir -
  Bu, cırtdanın keçəlliyinin sonu olacaq!
  
  Amma məni mədənlərə satdılar,
  Hərəmdə görünən yer yox idi...
  Mənə güclü bir qamçı verdilər,
  Çünki qız çox yeyir!
  
  Budur gnome məni iplə aparır,
  Qızın cazibəsi tamamilə heyrətamizdir ...
  Qulunun səsi çox aydındır,
  Ancaq sonda yalnız sıfırlar var!
  
  Mən demək olar ki, çılpaq və ayaqyalınam
  Mən o eşşək kimi mədənlərdə işləyirəm...
  Ana, deyirəm, əzizim,
  Nə qədər axmaq çıxdı!
  
  Bacarıqlı qız idim
  Başımda kəsrləri çoxaldım...
  İndi birində, bir yubka düşünün,
  Mən vəhşi əsarətdəyəm!
  
  Uzun, uzun müddət gnome dözdüm,
  Arxasına bir qamçı aldım...
  Məni iş üçün deyil, iş üçün döydülər,
  Söz verdilər ki, məni sonra yedizdirəcəklər!
  
  Amma ayaqyalın qullar üsyan etdilər,
  Hərəkətdə olan tirlər, çəkiclər,
  İndi bunu elementiniz hesab edin ,
  Keçəlliyi olan bir gnome mən öldüm !
  
  Yaxşı, o pislər öldürüldü,
  Dəhşətli itkilərimiz oldu...
  Ancaq inanın, biz özümüzü azad etdik -
  Qızlar ən yüksək səviyyəni göstərdilər !
  
  İndi böyük bir ordumuz var,
  Uşaqlar da bizimlə döyüşə gedirlər...
  Lövhələr kimi qalxanları qırırıq,
  Pis hökmdarlar əzab çəkəcəklər!
  
  Və sonra cəhənnəm köləliyi yox olacaq,
  Kişi çiyinlərini düzəldir...
  Düşmənlərdən bezmiş ağalığa son qoyacağıq,
  Xoşbəxtlik və tərəqqi əsri olacaq!
  
  Və sonra bütün dünyada sülh olacaq,
  Adam, böyük ulduz...
  Ulduzlu havada uçacağıq, bilirsən,
  Qoy insanların arzuları gerçəkləşsin!
  Qız gümüş zənglər kimi parıldayan səsi ilə yüksək notda bitirdi.
  Pəri qız əllərini çırpdı. Bir neçə elf və trol və bir neçə nəfər də Dominikanın mahnısını dinlədi. Və onun sikkələrini atdılar: həm gümüş, həm də bürünc.
  Aktrisa qız baş əydi. Və onları plitələrdən götürdü. O, sikkələrin bir hissəsini əlləri ilə, bəzilərini isə çılpaq ayaq barmaqları ilə götürdü. Və bu gözəl mənzərə idi.
  Bəli, onun belə cazibədar və kəsikli ayaqları var. Və o, özündə nə qədər gözəl və təsir edicidir. Yaxşı, başqa primadonnalar onunla müqayisədə haradadır? Onlar səhnədə ayaqyalın çıxış etməyə cəsarət edəcəklərmi? Yoxsa qısa yubkada?
  Əjdaha qrafinyası qeyd etdi:
  - Bu müğənnidir! Xeyr, o, akademiyaya aiddir. Və yalnız akademiyada, özünün seçdiyi fakültədə.
  Dominik güldü və oxudu:
  Biz qızlar öz hakimimiz olacağıq,
  Əgər seçim etməlisənsə və seçim çətin olsa...
  Taxta kostyumlar seçirik,
  Çünki bizim xalqın ancaq namusu var!
  Oğlan tvitterdə yazıb:
  - Səsiniz var... Sadəcə yüksək səviyyəli mələk!
  Dominika gülümsədi və yalın ayağı ilə sikkələrdən birini yuxarı atdı, sonra əyilib dili ilə tutdu. Və sonra qışqırmağa başladı. Tüpürcəklə təmasda olan narıncı metal dərhal qızdırılıb və gözəlin ağzını yandırıb.
  Qız tüpürməyə və inləməyə başladı. Və onun oxumaq istəyi birdən-birə yox oldu.
  Pəri qız üzüyü silkələdi və Dominikanın ağzındakı hərarət dərhal getdi. Qız qışqırdı:
  - Heyrət! Vay! İndi anladım ki, od püskürən əjdaha olmaq necədir!
  Weasel gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Gec olsun, güc olsun,
  Qızı qarşıda gözəl illər gözləyir!
  Əjdaha qrafinyası qeyd etdi:
  "Bizim ağız və boğaz quruluşumuz insanlardan fərqlidir və alov heç yanmır. Odur ki, bizim üçün narahat olmayın.
  Ətrafa toplaşan tamaşaçılar hələ də hay-küy salır, tələbkarlıqla əl çalırdılar:
  - Başqa bir şey et, xoş gəldin!
  Dominika tweet etdi:
  - Əgər sikkələr cızırsansa, mən edəcəm!
  Cavab olaraq, səs-küy və zəmanətlər:
  - Əlbəttə! Xoş gəldiniz.
  Qızın təkrarolunmaz lütflə barmaqladığı çılpaq, əzələli, aşılanmış və zərif ayaqlarının altında qızıl, gümüş, narıncı, bürünc və platin pullar uçurdu.
  Dominika bundan şən oldu, həvəs hiss etdi və şövqlə oxumağa başladı;
  Fırtınalar və qasırğalar cütlərimizə maneə deyil,
  Qızılgül kolları kimi açan Vətən qızları.
  Müharibəni bilməyən darı sıyığı yemədi,
  Allah Xilaskar İsa bizi döyüşə aparır!
  
  Fırtınalı okeanda belə döyüşməyə öyrəşmişik,
  Hər bir insan bir çip kimidir.
  İnanıram ki, döyüşdə Orda canavarlarını parçalayacağıq,
  Namusumuzu balyoz və çəkiclə yıxmaq olmaz!
  
  Qılınc dəmirxanada, çox isti cəhənnəmdə qızdırıldı,
  İtilənmiş bıçaqlar çox sərt körüklərdir!
  Qorxmaz əsgər olun; güclü, səbirli bir ürəklə,
  Ölüm varsa, dur, qaçma!
  
  Bəli , müharibə, əlbəttə ki, şirin ballı bir bayram deyil,
  Axı üstündə göz yaşı var, qan qalın axır.
  Canavar uzun müddət ulayır və ayı şiddətli nərilti ilə ,
  Və bunun müqabilində zərbə qaşda deyil, gözdə olsun!
  
  Zəncir poçtunu deşə bilən bir nizə var,
  Elə qalxanlar var ki, onlara qalaq keçə bilməz!
  Ancaq qorxaq olmayın, şeytanların üz tutmasına icazə verməyin ,
  Torlardakı oyun kimi olmamaq üçün!
  
  İnanın, parlaq bir həll gələcək,
  Hər kəs üçün daha yüksək tapılmayan bir mükafat var!
  Cinayət düşüncəsi üçün intiqam gələcək,
  Çətin yoldan başqa şücaət yoxdur!
  Beləliklə, Dominika mahnı oxudu və rəngarəng izdiham onu böyük həvəslə alqışladı. Hamısı qadın olsa belə, bu dünyada kişi yoxdur. Və ya, demək olar ki, güclü cins olmadan.
  Bundan sonra əjdaha qrafinya quyruğunu silkələdi və qeyd etdi:
  - Yaxşı, mən getməliyəm! Mən yoldan çıxıram!
  Pəri yalın ayağı ilə sikkəni götürdü və təklif etdi:
  - Gəlin yoxlayaq. Mən atacağam, siz deyin - başlar və ya quyruqlar ! Təxmin et, sikkə sənindir, yox, mənə bir sikkə qaytarırsan!
  Əjdaha qrafinyası gülərək gurladı və cavab verdi:
  - Mən sizin hiylələrinizi bilirəm! Buna görə vaxtınızı və ya başınızı itirməmək daha yaxşıdır!
  Dominika gülümsədi və qeyd etdi:
  - Baş qulaq deyil, şlyapadan qoparmaq olar, geri tikmək olmaz!
  Dülgər cik-çikdi və oxudu:
  -Başın üstündəki qulaqlar qulaqdır!
  Başın üstündə qulaqlar - ruhi xəstəxanada bir xəstə !
  Əjdaha qrafinyası havaya uçdu. Və o, pəri qızın nə oxuduğunu şərh etməyib. Və bu, qeyd etmək lazımdır ki, son dərəcə sərindir.
  Dominika əlləri və yalın ayaqları ilə tələsik pul toplamağa başladı. Və o bunu yüksək sürətlə etdi.
  Weasel sehrli çubuqla saçlarını qaşıyaraq qeyd etdi:
  - Təbii ki, pul önəmlidir. Ancaq daha vacib olan sehrlər, artefaktlar, talismanlar, medalyonlar, amuletlər və s. Əks halda dəbdəbəli və dəbdəbəli həyat sürə bilməyəcəksiniz !
  Dominika razılaşdı:
  - Sağlamlığı pulla almaq olmaz, inanın mənə,
  Sevgini və şərəfi pulla almaq olmaz...
  Odur ki, heyvan kimi dalaşmayın
  Bil ki, qazanc üçün vətənini satmayacaqsan!
  Qız isə çılpaq altlığı ilə bənövşəyi sikkə vurur. Və sonra onun çılpaq ayağı birdən bir göz qırpımında ördək ayağına çevrildi.
  Dominik qorxudan qışqırdı:
  - Bu nə lənətdir!
  Pəri markiz gülümsəyərək cavab verdi:
  - Bu, xüsusi sehrli metaldır, yalnız ailəsində Olimpiya tanrıları olan birinin dərisi ilə təmasda olduqda işləyir!
  Və Laska sevinclə qışqırdı:
  - Heyrət! Vay! Sizdə belə qan var. Deməli, yanılmamışıq.
  Dominika mızıldandı:
  - Amma bu çirkinlikdir! Mümkünsə, pəncənizi çıxarın. Və mənə yenidən normal bir ayaq ver.
  Pəri başını tərpətdi:
  - Yox! Bunu artıq özünüz etməlisiniz.
  Tələyə düşən qız qışqırdı:
  - Bu necə mümkündür?
  Weasel təklif etdi:
  - Ağlınızda ayağınızın necə görünməsini istədiyinizi təsəvvür edin, sağ əlinizin baş və şəhadət barmağını vurun və uğur qazanmalısınız!
  Dominik onu götürdü və təqdim etdi. Sonra klik gəldi.
  Qarğa ayağının yerinə keçə çəkmədə və xizəklə bir ayaq peyda oldu. Xizək daş daşlara çırpıldığında daha da narahat oldu.
  Pəri gülümsəyərək oxudu:
  - Pulsuz müəllimlər,
  Səninlə vaxt itirdim...
  Qızla boşuna əziyyət çəkdim,
  Ən bacarıqlı sehrbaz!
  Dominika incidi:
  - Mən sehrbaz deyiləm. Və mən hələ yenicə öyrənirəm. Amma biliyə gedən yol heç vaxt asan deyil ... Bəli , kinoya!
  Weasel razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, kinoda, bəlkə də daha çox. Bu, əlbəttə ki, bizim böyük problemimizdir.
  Tamaşaçılar yenidən ətrafa toplaşmağa başladılar: gülməli mənzərə idi. Daha doğrusu, burada hər cür qızlar var. Və bunun üçün təşəkkür edirəm. Aktrisa qız yenidən düşünməyə və ayağını dəyişdirməyə çalışıb. Amma bu dəfə xırda da olsa relslərdə və radarla nəsə peyda oldu.
  Dominika nikbinliyini itirmədən oxudu:
  Təəccüblənməməyinizi xahiş edirəm
  Əgər sehr baş verərsə...
  Əgər baş versə, baş versə,
  Əgər sehr baş verərsə!
  Pəri gülümsədi və qeyd etdi:
  - Bəli, səsinlə getmək üçün sehrdən istifadə etmək bacarığın da olmalıdır!
  Sonra bir hobbit qız onların yanına qaçdı və sehrli çubuğunu fırladıb təklif etdi:
  - Gəlin daha yaxşı edək! Və bil ki, mənim yarım min illik təcrübəm var!
  Weasel etiraz etdi:
  - Yox! Qoy bunu özü etsin!
  Dominika tweet etdi:
  Mən ağlımı itirdim, ağlımı itirdim,
  Özüm edəcəm, özüm edəcəm!
  Və qız yenə təsdiqləyən bir şey pıçıldadı. Və sonra onun ayağı, radarı olan bir tank şəklində, nəhayət, zərif, əvvəlki formasını bərpa etdi. Və elə bil sifarişlə hazırlanıb.
  Dominika ayağa qalxıb barmaqlarını tərpətdi. Onun əhval-ruhiyyəsi şən oldu və o, mahnı oxudu:
  Biz qızlar dünyanın ən güclüləriyik
  Və inanın ki, daha sərin gözəlliklər tapa bilməyəcəksiniz...
  tualetdə islatacağıq ,
  Və o, əbədi olaraq iyirmi yaşında görünəcək!
  Bundan sonra, gözəllik, o, böyük və parlaq dişlərini göstərərək güləcək və güləcək.
  Dominika rəqs etməyə başladı, çılpaq ayaqları havada qaldırıldı. Və mahnı oxudu:
  Mən çox gözəl sehrbazam
  Ayağıma möhür vursam, çökəcək...
  Ayaqyalın tullanmağı çox sevirdim
  Bunu əsl ideal hesab edin!
  Bu onun mahnısıdır - sadəcə əla və sərin!
  Baxmayaraq ki, digər tərəfdən, son dərəcə sadə və mürəkkəb deyil. Bəli, qız elədir ki, darıxmazsan.
  Hobbit qız qeyd etdi:
  - Çox tez öyrənir!
  O, topuqlarında qiymətli daşlarla işlənmiş bilərziklərlə, hər barmağında üzüklə bəzədilmiş ayaqlarını silkələdi.
  O, uşağa bənzəyir, lakin daşların sayına görə, xüsusən də aşağı ətraflarında, yüksək səviyyəli bir sehrbazdır.
  Weasel qıza başını tərpətdi:
  - Mən səni bir yerdə görmüşəm. Siz, təsadüfən, Şahzadə Alsousunuz ?
  Dişi hobbit başını tərpətdi:
  - Bəli , belədir! Amma bilirsən ki, Markiz, Yer planetindən olan bu qızla sənin heç bir problemin olmayacaq!
  Weasel razılaşdı:
  - Düzdür! Amma başqa cür mümkün deyil. Təəssüf ki, bu elə bir dünyadır ki, problemsiz və macərasız keçə bilməz.
  Dominik əlavə etməyə tələsdi:
  -Sərgüzəştsiz həyat çox darıxdırıcıdır. Bibərsiz şorba kimidir!
  Şahzadə Alsou razılaşdı:
  - Bəli doğrudur! Bədxahlar bunun üçündür. Onlardan biri güclü cinsi öldürən bir vəba saldı.
  Dominika ah çəkərək oxudu:
  Qadınlarsız yaşaya bilməzsən, bu doğrudur,
  Amma kişilərsiz sevinc də yoxdur...
  Belə çıxdı, çox pis oldu,
  Güclü sahibi yoxdursa!
  Weasel razılaşdı:
  - Ola bilər! Ancaq burada, necə deyərlər, iki tərəfli qılıncdır. Bir tərəfdən güclü seks yoxdur, digər tərəfdən...
  Dişi hobbit tez etiraz etdi:
  - Yox! Hər tərəfdən pis. Ona görə də boş-boş danışmağa ehtiyac yoxdur. Kişilər də lazımdır.
  Dominika cavab verdi:
  - Heyvanlarda kişilər. Ağıllı insanlar üçün bir şey fərqlidir.
  Weasel güldü və cavab verdi:
  - Bəli, kişilər üçün, əlbəttə. Və deməyə söz tapa bilmədim.
  Narıncı lələkləri və qızılı dimdiyi bir neçə göyərçin onların yanından uçdu. Quşlar çox maraqlı idi. Bir tərəfdən sadəcə sevimli. Ancaq digər tərəfdən , onlarda dad çatışmazlığı da var idi.
  Dominika əvəz etdi:
  - Göyərçinlərin dimdiyi niyə qızılla örtülür?
  Weasel izah etdi:
  - Heç kim qızılla örtülməyib! Bunun səbəbi çiyələkləri topazla dəmləmələridir.
  Aktrisa qız mızıldandı:
  - Nə? Topaz ilə?
  Hobbit qız başını tərpətdi:
  - Bəli, belə çiyələklər var! Nə, bilmirdin?
  Weasel qeyd etdi:
  - O hardan bilsin? O, bu yaxınlarda bizim dünyamızdadır.
  Zərif cinsin üç nümayəndəsi templərini sürətləndirdi. Və onların çılpaq, çəhrayı dabanları parıldadı.
  çəhrayı, bənövşəyi, zümrüd qazmalarına bənzəyən hündür evlər peyda oldu . Və son dərəcə futuristik görünürdü. Hətta səmada bəzi təyyarələr var idi. Daha doğrusu, altı qanadlı, qar kimi ağ atın çəkdiyi, qızıldan hazırlanmış və brilyantlarla bəzədilmiş vaqon qaçırdı.
  Hər üç qız yüngülcə təzim etdi. Ancaq görünür, nəcib insanın gözəlliklərə vaxtı yox idi və triumvirat daha da ardınca getdi.
  Qarşıda hippodrom var idi, nəhəng stadiona oxşayırdı. Bura at yarışlarının keçirildiyi yer idi.
  Markiz pəri təklif etdi:
  - Şagirdimizin görmə qabiliyyətinin olub olmadığını yoxlamaq lazımdır. Ona görə də yarışlarda iştirak edəcəyik.
  İppodromun ətrafında gümüş və narıncı metaldan hörülmüş, mirvari və bəzi mavi və bənövşəyi daşlarla bəzədilmiş hündür hörgü hasar, eləcə də çex şüşəsini xatırladan şüşə var idi . Və çox gözəl görünürdü.
  Girişdə isə yan tərəflərdə zərli gözəl cütlüklərdən rəngarəng təyyarələr atan iki fəvvarə var idi: - bir elf oğlanı qucaqlayan bir elf.
  Bəli, hər şey çox gözəl görünürdü. Girişdə isə qızların gözətçisi var. Həm də çox gözəl və yüngül, gümüşü zirehdə.
  Hər şey çox gözəl görünür. Ətrafda o qədər zərif cinsin nümayəndələri var.
  Dominika Qulaq arxipelaqı və qadın düşərgəsi haqqında filmi xatırladı. Oradakı bütün qadınlar, sanki öz seçimi ilə gənc, gözəl və möhtəşəm ayaqlarını tamamilə açıq qoyan xalat geyinmişlər. Yaxşı, Sibirdə yay isti və hətta, bəlkə də isti olduğundan, qızlar ayaqyalın idi. Bu da filmi kişilər arasında çox məşhur etdi. Və Dominika qızların bütün üsyanını təşkil edən bir üsyançı komsomol üzvü oynadı. Və gözəllər hətta silah da ələ keçirdilər və döyüşdə bütöv bir NKVD alayını götürdülər və qalib gələ bildilər.
  Film, əlbəttə ki, gözəl çıxdı. Ayaqyalın, cazibədar, gözəl döyüşçülər sadəcə super görünürdülər.
  Yeri gəlmişkən, Dominika əvvəlcə məhbus iğtişaşını təşkil edən Fanderanın əmisi oğlu rolunu oynamalı idi, lakin belə bir film qadağan edilə bilərdi. Və o, sadəcə əla tələbə və komsomol üzvü oldu.
  Dominika mühafizəçidən qıza baş əydi. Birdən yerin dibindən enfiye qutusundan çıxan domkrat kimi bir əjdaha çıxdı. Kiçik , bir albatrosdan bir qədər böyük, üç başlı.
  O, qızların yanına uçdu və bir səs gəldi:
  - Qardaşımı mənə qaytar!
  Pəri markiz ah çəkərək cavab verdi:
  - Bu mümkün deyil, Belka.
  Buna cavab olaraq pulları göy qurşağının bütün rəngləri ilə üç günəşdə parıldayan, qanadları gözlərdə dalğalanacaq qədər gözəl olan əjdaha qız ucalmağa başladı.
  - Qardaş istəyirəm! Mən qardaş istəyirəm! O haradadır!
  Hobbit qız qışqırdı:
  - Bəli, biz özümüz kişilərimizi özümüzə necə qaytaracağımızı düşünməklə məşğuluq. Və şıltaq olmağa ehtiyac yoxdur.
  Əjdaha qızı, baladan nə götürə bilərsən, sakitləşdi və Dominikaya sıçradı:
  - Bilirəm ki, bacarırsan! Sən seçilmişsən!
  Hit qız gülümsədi və cavab olaraq oxudu:
  - Qeyri-mümkün hər şey, inanın mənə, mümkündür,
  Amma bu problemə yanaşmaq çox çətindir...
  Ancaq oynayarkən beyninizi yorsanız,
  Jedi qızı ola bilərəm !
  Əjdaha qız şənləndi və cavab olaraq qışqırdı:
  Ağlın barmaq ölçüsündə deyil,
  Dahi, bilirsən, yer üzündə...
  Və məni gözəl bir oğlan gözləyir,
  Dolama atın üstündə!
  Dominika özünü gülməli hiss etdi və güldü:
  - Atlı əjdaha? Göründüyü budur!
  Markiz qeyd etdi:
  alleqoriya anlayışını bilmirsən !?
  Aktrisa qız gülərək qeyd etdi:
  Biz hər yerdə ölə bilərik
  Ənbərin qürubunda belə...
  Ümumiyyətlə, biz azad yaşayırıq,
  Bəli, pulsuz!
  Obrazlı desək!
  Əjdaha qızı ağzından işıqlar buraxdı, çaxmağa bənzəyirdi və çığırdı:
  - Bu gözəl mahnıdır. Bununla belə , mən naməlum yer üzündən gələn gözəl qonağın başqa maraqlı bir şey göstərməsini istəyirəm.
  Dominika çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Bilirəm ki, mənim səsim sikkələri yıxır, nunçakların taxıl dənələrini yıxmasından pis deyil. Bununla belə, səsimi yenidən gərginləşdirməliyəm! Və nə üçün? Burada pulu hara xərcləmək olar?
  Markiz etiraz etdi:
  - Birincisi, pulunuzu ippodromdakı atlardan birinə qoyub kapitalınızı artırmağa çalışacaqsınız. İkincisi, bu qız sadəcə balaca dişi əjdaha deyil, həm də şahzadədir. O, sizə böyük sehrli güc ehtiva edən üzüyü verəcəkdir. Bunun üçün inanın mənə, sınamağa və düzgün oxumağa dəyər!
  Dominika parlaq başını güclü boynuna saldı və qeyd etdi:
  - Bu halda, görürəm ki, cəhd etmək üçün bir şey var! Üstəlik, bir uşaqdan necə imtina edə bilərsiniz!
  Əjdaha qız qışqırdı:
  - Mən ümumiyyətlə uşaq deyiləm. Mən şahzadəyəm və bunu edə bilərəm! Mən sənin planetinə uçacağam. Mən də sənin kapitalını yandıracağam.
  Dominika hədələyərək xoruldadı:
  - Və sizin kimi insanlar üçün hava hücumundan müdafiəmiz var! Buna nə deyirsən, vəhşi?
  Əjdaha qız mızıldandı:
  - Sizi karxanalara göndərəcəklər. Orc nəzarətçilərinin qamçılarının zərbələri altında çılpaq və zəncirlə işləyəcəksən.
  Hobbit qız başını tərpətdi:
  - Bəli, o bacarır! Üstəlik, siz insansınız. Bizimkilər isə... Onlar bir çox səbəblərdən aşağı səviyyəli sayılırlar.
  Çılgın qışqırdı:
  - Odur ki, oxusan yaxşı olar! Artıq camaat bura toplaşıb, biz də pul qazanacağıq.
  Əslində, zərif cinsin müxtəlif nümayəndələrinin izdihamında bir səs-küy yarandı və alqışlar və nidalar eşidildi:
  - Oxu, balaca çiçək, utanma!
  Yaxşı, kişi, gəlin musiqi çalaq!
  Cənnət quşunun trilinə qulaq asmaq istəyirik!
  Dominika ağır ah çəkdi və oxumağa başladı;
  Elfanın sahili geniş , sıldırım,
  Dalğalar şirəli parıltı ilə sıçrayır...
  Elfiya mənim vətənim oldu,
  Bülbülün səsi bizə gözəl nəğmə oxuyur!
  
  Geniş bir qayıqda, əzizim və mən üzürük,
  Zlata Val hörüklərini buraxdı.
  Sevgilimlə bir yerdə olmaq mənim üçün nə qədər yaxşıdır,
  Timsahı çubuqla tutmamaq heyf.
  
  Xeyr, su deyil, arxa tərəfdə xışıltı
  Bizə şampan verən təbiətdir.
  Bu torpaq mənim üçün əziz anamdır,
  Kral geyimində yer üzünün səxavəti!
  
  Ay şüasının altına mirvari kimi düşür
  Gümüş qanadlı arı sürüsü kimi sıçrayır...
  Qız bürcü, sən mənim üçün xəyal quran mələk kimisən,
  Günahsızlıq üzü ilə - ən saf Madonna!
  
  Qoxusu bal, saçı ipək,
  Dodaqlar saten kimi ayrıldı.
  İnanıram ki, çoxdan gözlənilən an gəldi,
  Nağıllar gerçəkləşəcək!
  
  Dodaqlarımız vəcdlə toxundu,
  Şirinlik elədir ki, artıq söz yoxdur .
  İnan mənə, sən fövqəl gözəlliksən,
  Püşk qərar verəcək, sikkəni daha yüksək atın!
  
  Budur bir-birinin ardınca öpüşlər,
  Fırtınalı sevincimizin ah və gülüşləri.
  Ruhun müqəddəsliyini keruv qoruyacaq,
  Seçilmiş günahların siyahısını qaba atacaq.
  
  Yox, bil, yer üzündə səndən gözəl var,
  Ehtiras ürəyimdə parlaq bir atəş kimi yanır!
  Ən yaxşı ölkədə yaşayacağıq,
  Pəncərələri və qapıları kosmosa açaq!
  Gözəl nəğməni belə oxuyub. Və hər növdən olan qızlar onun üçün əl çaldılar. Eyni zamanda sikkələr, o cümlədən qızıllar atdılar. Və bu əladır .
  Hobbit qız sehrli çubuğunu silkələdi və pul öz-özünə ayrıca qalaq yaratmağa başladı. Və çox rəngli sikkələrin bütöv bir sütunu böyüdü.
  Əjdaha qızı da əl çaldı, sonra üç başından parlaq alovlar buraxdı. Bundan sonra o, şıltaqlıqla dedi:
  - Bu, əlbəttə ki, yaxşıdır, amma kifayət deyil! Mənim üçün mahnı oxumağınıza ehtiyacım var!
  Dominika qaşlarını çatdı və soruşdu:
  - Bu çox deyil?
  Markiz onu susdurdu:
  - Cəmi bir mahnıya görə belə qiymətli üzük əldə etmək istəyirsiniz? Yaxşı, sən həyasızsan ! Vicdan sahibi olun, çünki əsər dəyərlidir.
  Hobbit qız qışqırdı:
  - Hər bir əşyanın öz qiyməti var. Və adətən, qiymətli bir artefakt üçün üç istəyi yerinə yetirməli və ya üç xidmət göstərməlisiniz. Qaydalar bunlardır. Və niyə özünüz başa düşürsünüz!
  Müxtəlif qızların tamaşaçıları əllərini çırpıb çılpaq ayaqlarını möhürləyirdilər və çox nadir hallarda ayaqqabılarla:
  Gəl, daha çox oxu!
  Mahnılar istəyirik!
  gözəl olacaq !
  Romantika həyata keçirin!
  Biz sizə yaxşı ödəyəcəyik!
  Weasel Dominikaya başını tərpətdi:
  - Yaxşı, sınma! Buyurun, oxuyun!
  Və gözəl gözəllik onun parlaq, parlaq yalını silkələdi. O, çılpaq, əzələli ayaqlarını möhürlədi və böyük hiss və ifadə ilə oxudu;
  Bizim həqiqətimiz, bizim həqiqətimiz
  İman daşımaqdan ibarətdir!
  Və sabah deyil, sabah da deyil,
  Və bu gün Vətəni xilas et!
  
  Elfimizə hörmət edirik ,
  Axı o, bütün dünyadır, dünyanı tanı!
  Vətənin qırmızı bayrağımız,
  Və daha parlaq qırmızı yoxdur!
  
  Pioner büstü salamlayır,
  Onun nişanəsi Vətən bayrağıdır!
  Düşmənlə məharətlə vuruşduq ,
  Nailiyyətləri ayədə tərifləyən!
  
  Bil ki, planetdə tək bir iman var,
  İnam _ əziz , müqəddəs elfinizm!
  Beləliklə, xoşbəxt uşaqlar gülür,
  Orcism uçuruma püskürsün deyə !
  
  Hər cəngavər sadəcə uşaq idi,
  Ayaqyalın otların və çayların üstündə...
  Amma indi əlində bucurqad var,
  Metalı çəkiclə cəsarətlə düzəldir!
  
  Biri pulemyotu maşınlarla itiləyir,
  Yaxşı, kimsə çiynindən atəş açır!
  Qırmızı bayraq qırmızı bayraq kimi dalğalanır,
  Biz şər düşmənləri zarafat etmədən məğlub etdik!
  
  Atalarımız Orklini cəsarətlə götürdü ,
  Yaxşı, bəs bizdə? Marsa gedirik!
  Biz insanlarıq, budaqdakı makakalar deyilik,
  Rəqibin yumruğu onun gözünə dəyir!
  
  Ancaq əylənməyi də bilirik,
  Nağara çalın, truba çalın!
  Çox şirin uşaq üzləri,
  Və dörd və beş reytinq!
  
  Ən çətin döyüş imtahanı -
  Bunu yaşamamaq ölmək kimidir!
  Ancaq ölümdə məşəllə bir pankartımız var,
  Elf mis dəmirçi düşə bilməz!
  Qız o qədər gözəl və məharətlə oxuyur, eyni zamanda rəqs edirdi, ayaqları isə o qədər cazibədar idi. Təəssüf ki, ətrafda onun gözəlliyini qiymətləndirəcək kişilər yox idi. Qızda bu, böyük bir səviyyədədir və döyüşçü onun böyük təzyiqini və mühitini göstərir.
  Artıq bir neçə yüz qız toplaşıb, hay-küy salırlar. Pul atırlar, gənc, təzə, qadın bədənlərinin və bahalı ətirlərin, ətirlərin çox kəskin qoxuları var. Burada başınızı fırlatmaq üçün çox şey var.
  Sikkələrin bəziləri keramika idi və hətta bir neçə taxta sikkə də var idi , bu əla idi. Ancaq Yer planeti üçün adi kağız pullar nədənsə görünmür. Və bu Dominika üçün bir növ qeyri-adi haldır. Bəzən beyninizdə onların burada necə vəhşi olduqları barədə fikirlər keçir. Ödənişlər üçün elektron kartlar haqqında nə demək olar? Bəli, bu, bu inkişaf səviyyəsi üçün tamamilə fantastikdir.
  Belə ki, kimsə müğənni qızın ayaqyalın ayağının altına qaymaqlı yarımçıq tort atıb.
  Hobbit qız çubuğundan şimşək çaxaraq tortu vurdu. Və dərhal dağıldı.
  Kiçik gözəl qeyd etdi:
  - Bir daha belə etmə! Yalnız pul!
  Dülgər oxudu:
  - Pul qazanmaq! Pul qazanmaq!
  Darıxmağı, tənbəlliyi unutmaq...
  Pul qazanmaq! Pul qazanmaq!
  Lazım gələrsə, heç olmasa bütün günü!
  Əjdaha qız qanadlarını silkələdi və cik-cik dedi:
  - Yaxşı, bu ikinci xidmətdir! Ancaq artefakt üzüyü əldə etmək üçün üçüncü üzük də lazımdır!
  Dominika yanaqlarını şişirdi və arxayın bir tonda dedi:
  - İstəsən, sənin üçün yenidən mahnı oxumaqdan məmnun olaram! Düzünü desəm, mahnı oxumağı çox sevirəm.
  Zərif cinsin nümayəndəsi olan minə yaxın qadının tamaşaçıları, demək olar ki, tamamilə çılpaq, zərif, qıza bənzər ayaqlarını gurladılar və möhürlədilər:
  - Yenidən oxu! Yenidən oxu!
  Bravo, keç! Bravo, keç!
  Əjdaha qız səsini ucaldaraq etiraz etdi:
  - Yox! Yalnız mahnılar üçün belə bir üzük verin! Burada o, daha dəyərli və eyni zamanda çətin bir şey etməlidir.
  Gərgin bir fasilə yarandı. Müxtəlif irqlərdən olan mindən çox qız intizar içində donub qaldı.
  Birdən bir oğlan göründü. Onların arasında güclü cinsin yeganə nümayəndəsi. O, yalnız şortik geyinən, əzələli və çiynində qul markası olan insan irqindən idi, təxminən on iki yaşında görünürdü və bir neçə dəfə döyüldüyü açıq-aydın görünürdü. Qaçaraq, tozlu, uşaq dabanları əjdaha qıza tərəf parıldadı və diz çökdü və sızladı:
  - Qoy məni azad etsinlər! Mənə mövqeyimi qaytarın!
  Əjdaha qız başını tərpətdi və təsdiqlədi:
  - Bu belədir! Əgər onu elfə çevirə bilsən, oğlan azad olacaq!
  Dominika əllərini açıb:
  - Amma bu mümkün deyil!
  Markiz pəri təklif etdi:
  - Bu kölə uşaq yaxınlarda Oenomaus adlı nəhəng bir imperiyanın vəliəhdi idi. İndi isə o, bəşər övladı və şeytan vəbasından qorunmaq üçün qul oldu. Onu yenidən elf şahzadəsi et, sonra bəlkə bütün dolaşıqlığın ipindən tuta bilərik!
  . 4-cü FƏSİL.
  Hobbit şahzadə təsdiqlədi:
  - Bu sənin şansındır, Dominik. Həm də bizimkilər. Kişilərin demək olar ki, hamısı yoxa çıxdı. Bu isə daşlaşmasa da, titul və vəzifəsini, hətta bədənini də itirərək insan quluna çevrildi.
  Oğlan yüngül, əyilmiş başını tərpətdi:
  - Daşa dönməmək üçün məni hər gün döyürlər! Nədənsə epidemiyaya ən çox dirənən şallaqlanan qullardır!
  Dominika əllərini açıb cavab verdi:
  - Bəli, onu necə ruhdan salmaq barədə heç bir fikrim yoxdur! Bəs şahzadə də uşaq idi?
  Qul oğlan başını tərpətdi.
  - Yox, mən kifayət qədər yetkin idim! Lakin o, daşa dönməyə başlayanda zəli pəri xüsusi sehrdən istifadə etdi. Mən gənc qul oldum və qamçılandım. Bu mənə bir neçə ay, ağrılı olsa da, həyat verdi. Amma gec-tez bu da bitəcək. Üstəlik, məni bərk döyməli, hər gün ya ağır daş daşımalı, ya da təkər fırlatmalıyam!
  Pəri qız başını tərpətdi:
  - Bəli! Bu, daş vəbasının təsirini birtəhər gecikdirməyin yeganə yoludur. Mədənlərdə hələ də bəşər övladının qul oğlanları var ki, hələ daşlaşmamış və işləyirlər. Ancaq bunlar qalan güclü cinsin yeganə nümayəndələridir. Sonra bəziləri daşa çevrilir, sonra da toz halına gəlir.
  Dominika fit çaldı:
  - Bu dəhşətdir! Universal fəlakət! Və yaşamaq və qul olmaq üçün!
  Bütün paltarını təşkil edən qara qısa şort geyinmiş, dərialtı arıq əzələləri yağ olmadığından arıq görünən ipli oğlan oxuyurdu:
  - Bəli, mən şahzadəyəm və yalnız qulam, amma nə
  Qoy zadəganlar məni belə çağırsınlar...
  Məndən nə qədər uzaqdırlar,
  Ayaq zənciri qırılan oğlan!
  Əjdaha qız gözünü qırparaq dedi:
  - Odur ki, onu yenidən elf şahzadəsi et və o zaman bu qiymətli əjdaha sehrli üzüyünü əldə edə bilərsən!
  Dominika əllərini açıb:
  - Yaxşı, lənətə gəldin, mənim sehrdən əsas anlayışım yoxdur və sən bunu tələb edirsən! Hansı ki, siz özünüz etməyəcəksiniz!
  Pəri markiz ah çəkərək dedi:
  - Bəlkə də bunu edə bilmərik ... Nə deyirsən?
  Əjdaha qız dedi:
  "O, uzun müddətdir ki, ayaq üstədir." Və əjdaha akademiyası tezliklə bağlanacaq. Odur ki, əvvəlcə məstedici imtahanlardan keçsin , sonra oğlan şahzadəni ruhdan salmağa çalışsın.
  Dominika razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli , prinsipcə, belə olar...
  Pəri markiz boynunda asılmış talismanını götürdü. Və onu ovucları ilə ovuşdurdu və sehr kimi nəsə mızıldanmağa başladı. Əjdaha qızı dişlərini göstərərək cik-ciklədi:
  - Bu, onun üçün ciddi sınaqdır ... Ultra sehrdən istifadə etsə, çox zərər görmədən hərəkət edə bilərmi!
  Dominika ultra sehrin nə demək olduğuna aydınlıq gətirmək istədi , lakin pəri-markiz üzüklərlə bəzədilmiş yalın ayağını möhürlədi və qız qasırğaya tutuldu. Sanki hansısa nəhəng onu əlinə alıb aparırdı.
  Aktrisa qız mızıldandı:
  - Nə sıçrayış!
  Beləliklə, onlar pəri-markizlə birlikdə sarayın girişində tapdılar. Sankt-Peterburqdakı Ermitajı xatırladırdı, yalnız o, hündür tavanlı, otuz mərtəbədən hündür idi. Həm də məşhur Qışdan daha sulu və gözəldir.
  Dominika ayaqlarını açıb, yanlarını yumruqları ilə yuxarı qaldırıb qışqırdı:
  - Vay !
  Pəri gülümsəyərək təsdiqlədi:
  - Bəli, bu, Əjdaha Akademiyasının gözəl binasıdır.
  Girişin qarşısında yeddi başlı əjdaha şəklində olan bulaq qızıl və yer üzündə məlum olmayan bəzi parlaq narıncı metalla parıldadı. Və hər ağızdan bir neçə bəzəkli işığın şüalarında almaz kimi parıldayan bir su axını göyə axır.
  Dominika qeyd etdi:
  - Təyyarələrin nə qədər yüksək uçması gözəldir!
  Markiz pəri lakonik şəkildə cavab verdi:
  - Technomagic!
  Hər əjdaha başının qiymətli daşlardan hazırlanmış gözləri və müxtəlif rəngli gözləri var idi. Çox sağlam , zəngin və dadlı görünürdü .
  Burada həm də müxtəlif formalı və qönçə növləri ilə seçilən möhtəşəm çiçəklərlə səliqəli xiyabanlar var. Qızların yalın ayaqları cığırların hamar, parlaq naxışlı kirəmitləri ilə təsvirolunmaz zəriflik və zərifliklə gedirdi. Onlar müxtəlif yaşlarda idilər, lakin hamısı gözəl idi, çoxları qiymətli zinət əşyaları taxırdılar.
  Burada əsasən elflər var idi, lakin insan qızlar, qadın trollar və hobbitlər də var idi. Sonuncu qızları insandan ayırmaq olmur . Yeri gəlmişkən, nymphs və dryads var. Kiçik və zərif ayaqlarının çılpaq barmaqlarına üzük taxdıqları üçünmü?
  Ancaq insan qızları da bunu edə bilər.
  Kifayət qədər uzunboylu bir tələbə olan Dominika qız tələbələrlə müqayisədə çox böyük və yetkin görünürdü. Və bu onu çox utandırdı.
  Qız pəridən soruşdu:
  - Mən burada muzey eksponatına oxşayıram!
  Markiz təbəssümlə soruşdu:
  -Harri Potter haqqında filmə baxmısınız?
  Dominik gülümsədi və cavab verdi:
  - Bəli, təbii ki, baxmışam. Və hətta bu filmin remeykini etməyə çalışdılar. Yaxşı, bəs nə?
  Pəri qeyd etdi:
  - Orada oğlanlar və qızlar var idi. Və burada, gördüyünüz kimi, oğlanlar yoxdur və bu, harmoniyanı pozur!
  Dominika qeyd etdi:
  - Harri Potter də uşaq idi və onun üçün daha asan idi. Ancaq uşaqlar arasında böyük olmaq. İkinci il qalmaqdan daha pisdir!
  Ayaqyalın, lakin saçında brilyant broş olan bir qız onlara tərəf qaçanda markiz nəsə demək istədi. O, çox şirin gülümsədi və dedi:
  - Seçilmişsən?
  Dominika gülümsədi və cavab verdi:
  -Bəli!
  Qız güldü və qeyd etdi:
  - Ancaq çox güman ki, necə edəcəyinizi bilmirsiniz! Məsələn, görünməzlik iksiri edə bilərsinizmi?
  Aktrisa qız ah çəkərək cavab verdi:
  - Təəssüf ki, heç bir. Bu necə işləyir?
  Brilyant broşlu, bənövşəyi və narıncı xallı saçlı qız başını tərpətdi. Və paltarının cibindən bir şüşə çıxardı. fişini çevirdim. Bir qurtum içdi və... gözdən itdi.
  Dominika çaşqınlıqla sapfir gözlərini qırpdı. Və sonra burnumda yüngül bir çimdik hiss etdim. Sonra saçını dartdılar. Dominikanın kəskin baxışı gözəgörünməz bir qızın çılpaq ayaqlarının rəngarəng plitələrə basdığını və ağaclardan və çiçəklərdən kiçik toz və tük ləpələrini qaldırdığını gördü. Qız çox məharətlə sıxıldı və yalın ayağı ilə gənc nadinc qızın qulağından tutdu.
  O qışqırdı. Və Dominika onu görə bildi. Qız bir xəyal və ya holoqram kimi şəffaf oldu. Və qorxmuş bir səslə qışqırdı:
  - Acı! Məni burax, xala!
  Markiz pəri qışqırdı:
  - Ağıllı, bəli! Artıq heç nə edə bilməyəcəyinizi düşünürdüm!
  Dominika cavab olaraq mahnı oxudu:
  Xəstələnsən, gələcəm
  Ağrıları əllərimlə yayacağam...
  Mən hər şeyi edə bilərəm, hər şeyi edə bilərəm,
  Mənim ürəyim daş deyil!
  Onlara yaxınlaşan qızlar güldülər. Dekorasiyalara baxmayaraq, geyimlərinin kifayət qədər sərt və dəbdəbəli olsa da, vahid üslubda olduğu aydın idi. Baxmayaraq ki, başqa məsələlərdə müxtəliflik hissi var idi. Bəzi qızların qulaqlarında sırğa var idi, bəziləri isə yox idi. Bəziləri, xüsusən də hobbit qızlar burunlarına daşlı qızıl üzüklər taxırdılar.
  Onlar bunu, xüsusən də özlərini çox oxşar olan insan uşaqlarından fərqləndirmək üçün edirdilər. Dryadlar da burunlarında və qulaqlarında üzükləri çox sevirdilər. Yeddidən yeniyetmələrə qədər gözəl qızlar krallığı. Bununla belə, elflər arasında yetkinlik və yeniyetməlik, hobbitlər, trollar, pərilər və driadlar arasında olduğu kimi, praktik olaraq görünüş baxımından fərqlənmir. Ancaq Dominika əsl şahzadənin ifadəli üzü ilə böyüklər və çox gözəl bir qız kimi görünür. Bəlkə də çox qaralmış.
  Bəli, hətta orta əsrlərin nəcib xanımlarından birini oynayanda onun dərisini ağardırdılar. O vaxtlar qaralmış üz aşağı doğuşun əlaməti hesab olunurdu.
  Yeri gəlmişkən, nəinki üzünün dərisi, hətta ayaqları da ağarmışdı. Elə bir epizod var idi ki, onu ayaqyalın və cır-cındırda iskeleyə aparırdılar.
  Hətta bir mahnı da var idi:
  Qurtuluş vaxtı demək olar ki, gəldi
  Kraliçanı ayaqyalın olaraq iskala aparırlar!
  Zərgərlik əvəzinə cır-cındır geyinir,
  Qu quşu boynu cəlladların qurbanı oldu!
  Bəli, son dərəcə gülməli və hətta özünəməxsus şəkildə ürpertici görünürdü . İşıqlandırdıqdan sonra Kraliça Semiramis rolunda çıxış etməli oldu. Və bu çəkilişlərdə o, demək olar ki, ayaqyalın çəkilməyib. Bəli, maraqlı rol idi. Amma görünür, rejissor onu sevmirdi. Çox gözəl və bal sarışın. Semiramis rolu üçün isə qara saçlı yaşlı qadına üstünlük verdilər. Və Dominika qul olmaq məcburiyyətində qaldı. Və hətta isti bir dəmir ilə damğalandı. Onlar məni çox kobud şəkildə kişilər tərəfindən ovladılar.
  Bəli və stenddə bir səhnə var idi. Şübhəsiz ki, qamçı köpükdən hazırlanmışdı və səni onunla qamçılayanda zərər vermir. Amma yenə də asılanda və döyüləndə xoşagəlməz olur.
  Tələbə qızlar bir-birinə sıxışdılar. Sonra driad müəllim peyda oldu. O, qırmızı don geyinmişdi və fərqli tərzdə idi.
  Dominikaya tərəf getdi və dedi:
  -Təzəsən?
  Uşaq aktrisa çiyinlərini çəkdi:
  - Mən belə deməzdim!
  Müəllim başını tərpətdi. Onun burnunda narıncı metaldan və zolaqlı daşdan hazırlanmış üzük var idi. O, həm də yeniyetmə qıza bənzəyir və ayaqyalındır. Üstəlik, hər çılpaq barmaqda bir üzük var. Və bu, artıq kifayət qədər yüksək səviyyəli sehrdir.
  Pəri markiz qeyd etdi:
  - Bacarıqlı tələbədir, istedadı da var!
  Dryad müəllim rəngli kafel üzərinə kiçik bir çınqıl atdı və əmr etdi:
  - Yenisini düzəldin ki, ovucunuza uçsun!
  Dominika susdu:
  - Telekinezi, yoxsa nə?
  Cavabında qızlar güldülər. Müəllim qışqırdı:
  - Dağılın! Niyə bir yerdə toplaşıblar!
  Narazı bir gurultu və səs-küy var idi. Amma qızlar mübahisə etməyib, yavaş-yavaş dağılışmağa başlayıblar. Ancaq eyni zamanda, yeni qıza baxır.
  Müəllim mızıldandı:
  - Yaxşı, gəl, daşın ovucuna uçmasını əmr et!
  Dominika özünü tam axmaq kimi hiss edərək dedi:
  - Mənim ovucuma uçun!
  Daş yerindən tərpənmədi. Sonra qız qəzəblə qışqırdı:
  - Tez mənə uç!
  Sonra bir çınqıl düşdü və meteorit kimi qızın alnına dəydi. Zərbə yaxşı idi, layiqli bir parça dərhal şişdi və Dominika özü huşunu itirdi.
  Ayrılmağa vaxtı olmayan bir neçə qız və arxaya çevrilən digərləri bir anda gülməyə başladılar. Və bu gülüş yüzlərlə gümüş zənginin cingiltisini xatırladırdı.
  Pəri markiz qollarını açıb qeyd etdi:
  - Qabiliyyətlər var, başqaları da! Sadə sözlə, sehrsiz bir daşı qaldırın. Bunu hətta hər yeni başlayan pəri və ya driad edə bilməz.
  Müəllim razılaşdı:
  - Bəli, o, bacarıqlıdır! Amma həm də təhlükəli. Bu, təkcə kişiləri bizə qaytarmaq deyil, həm də dişiləri öldürmək qabiliyyətinə malikdir. Bu vəhşi gücdür!
  Markiz qeyd etdi:
  - Bu qız cilalanmaya ehtiyacı olan almazdır!
  Dominika ayağa qalxıb ayağa qalxdı. Başı çatlayırdı və alnında şişlik var idi.
  Qız qışqırdı:
  - Bəs indi kimi öldürməliyəm?
  Müəllim qəzəblə cavab verdi:
  - Özüm! Beyninizi çox yaxşı partlatmaq olar. Sənə qayanı partlatmağı demədiyim yaxşı şeydir!
  Dominika güldü və cavab verdi:
  - Bəli, bu halda əsl Xirosima olardı!
  Dryad müəllimi təəccüblə soruşdu:
  - Xirosima nədir?
  Aktrisa qız zəif olmayan çiyinlərini çəkərək əminliklə cavab verdi:
  - Bu, atom bombasının atıldığı, nəticədə əlli min insanın öldüyü, yüz min insanın yaralandığı şəhərdir!
  Müəllim fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Vay bomba!
  Tələbə qızlardan biri qışqırdı:
  - Bu xala su basır!
  Və başqa biri əlavə etdi:
  - Bənövşələri qulaqlarınıza çevirir!
  Pəri markiz etiraz etdi:
  - Mən Yer kürəsində bir dəfədən çox olmuşam və onların internetinə dəfələrlə qalxmışam və Xirosimanı tanıyıram - bu doğrudur. Və bu, dəhşətlidir və daha çox insan orada öldü və radiasiyadan öldü.
  Qızlardan biri qışqırdı:
  - Radiasiya nədir?
  Dominika mızıldandı və tələsik cavab verdi:
  - Atomun nüvəsindən elektron buludu qopub ionlaşdıqda şüalanma baş verir. Atomun çılpaq nüvəsi molekullararası bağları məhv edir və bu qırılmalar həm insanın, həm də məncə, elfin orqanizminə ciddi ziyan vurur.
  Qızlar cavab olaraq qorxudan cızıltı ilə qışqırdılar. Kiçiklərdən biri cik-cik:
  - Ana, mən radiasiyadan qorxuram!
  Laska ləqəbli pəri-markiz gülərək cavab verdi:
  - Qorxma! O səni bura aparmayacaq !
  Dominika ağıllıca qeyd etdi:
  - Radiasiya hücumuna məruz qaldıq,
  İndi sığınacaq tapmaq üçün harada...
  Və burada bir təşkilatınız var -
  Bax, boynuma vururlar!
  Bundan sonra qız onu götürdü və rəqs etməyə başladı. Və digər qızlar rəqs etməyə başladılar.
  Müəllim barmaqlarını sındırdı . Ağzında bir fit göründü. Və bülbül trili necə axacaq. O biri qızlar bir anda götürüb donub qaldılar . Başqa bir mentor ciddi qara paltarda göründü və əmr verdi:
  - Addım addım!
  Qızlar dərhal hündürlükdə sıraya düzüldülər. Və əsgərlər kimi addımlarını ölçüb, yalın ayaqlarının altını uzadaraq yürüş etməyə başladılar. Və bunu elə edirdilər ki, sanki prezident mühafizəsi kimi yürüş onlara tanışdır.
  Safir, zümrüd və Yer planetində hələ də məlum olmayan bəzi soyuq rəngli daşlarla bəzədilmiş qara paltarlı müəllim əmr etdi:
  - İndi oxu!
  Çılpaq, qaralmış, balaca və zərif ayaqlarını möhürləyən qızlar bir ağızdan soruşdular:
  - Nə oxumaq?!
  Mentor soyuq tonda cavab verdi:
  - Oğlanların cəhənnəm vəbası olmasaydı, nə oxuyacaqları haqqında!
  Tələbə qızlar isə xorda və böyük ifadə ilə oxudular;
  Ulduzlar parıldayır gecənin qaranlığında ,
  Və gümüş ayın parıltısı!
  Gözəllik şirin gözlərini qaşqabaqlayır,
  Biz onunla əbədi nişanlıyıq!
  
  Qırmızı gün batımı tutqun idi,
  Ancaq parlaq bir şəfəq qopacaq!
  Külək şən, səs-küylü oldu,
  Gəminin yelkəni şişdi!
  
  Ruhum ağır bir daşdır,
  Döyüşçünün sınaqları gözləyir!
  Qoy bayraq başın üstündə uçsun,
  Gəlin sona qədər gedək!
  
  mamır basmaz ,
  Qartalın sürətli uçuşu!
  Qan qaynasa da, cəsarətli bir uçuşla,
  Mən ox kimi uçacağam!
  
  Söyüdlər mənə baş əydi,
  Uca Allah onun baxışını çevirdi!
  Tamamilə iddiasız olsanız da,
  Döyüşdə sənə güc qatacağam!
  
  Axı sən Vətənə vicdanla xidmət edirsən,
  Ancaq bədən zəifdir, ruh xəstədir!
  Peşman olmayacaqsan, mən həyatı bilirəm
  Qoç buynuzuna çevrilməyimə imkan verməyin!
  
  Keçmiş günlərin günahlarını yuyacağam,
  Keçmişdə baş verənlər getsin!
  Görürsən, bağda armud yetişir,
  Eskiz təyyarəni təsvir edəcək!
  
  Bütün gücünüzlə Vətənə xidmət edin,
  Unutma ki, dünyada sülh var!
  Meşələrə od vurmamaq üçün,
  Qoy hər kəs sizinlə yaxşı yaşasın!
  
  Buna sadəcə olaraq cavab verdim:
  Ya Rəbb, mən yeri qazacağam!
  Uşaqlar xoşbəxtliklə gülsünlər,
  Öz xalqınızla barışmaq məcburiyyətində qalmayasınız!
  
  Axı yaxşılıq bizdən asılıdır,
  Hər kəs qərar verir - seçim öz ixtiyarındadır!
  Uca iplər də səndən,
  Kainatı yumruğunuzda tutursunuz!
  
  Biz də sənə sarılacağıq,
  Axı Vətən bundan müqəddəs ola bilməz!
  Çəkiliş zamanı barmaqlarım çox uyuşdu,
  Və hələ iyirmi də deyilik!
  
  Qələbə əlçatmaz meyvədir;
  Zəif, qorxaq və ya axmaq olanlar üçün!
  Ancaq əsgərlər bütün zirvələrin öhdəsindən gələ bilər,
  göbəkdə götürəcəyik !
  Daha sonra onlar Əjdaha Akademiyasının dəbdəbəli sarayında gözdən itdilər.
  Qara paltarlı mentor diqqətlə Dominikaya baxdı və gördü:
  - Sən çox gözəlsən. Xüsusilə qeyri-kamil insan övladı üçün. Bu heyranediricidi!
  Dominika cavab olaraq həvəslə mahnı oxudu:
  Mən mükəmməlliyin özüyəm
  Mən mükəmməlliyin özüyəm
  Bir təbəssümdən bir jeste,
  Hər şeydən əvvəl həmd olsun!
  Oh, nə xoşbəxtlik
  Bil ki, mən mükəmmələm
  Bil ki, mən mükəmmələm
  Bil ki, mən idealam!
  Qara paltarlı müəllim sərt şəkildə qıza baxıb qeyd etdi:
  - Onun heyrətamiz təvazökarlığı var! Nə sevgilim!
  Gəlincik pərisi təklif etdi:
  - Bəlkə onun dabanlarını çubuqlarla qıdıqlayaq?
  Müəllim çiyinlərini çəkdi və çox da əminliklə cavab verdi:
  - Pis fikir deyil! Ancaq onu əjdaha ustasına aparmaq daha yaxşıdır. Görək qəbul imtahanından keçə biləcəkmi!?
  Markiz təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qəbul imtahanları? Bu, ən axmaq fikir deyil, amma çox sadə olacağı ilk kursda qəbul edilə bilər!
  Müəllim sərt tonda etiraz etdi:
  - Bəs bu iri oğlanı yeddi yaşlı qızların yanına qoyun? Bəli, onu ələ salıb çimdikləyəcəklər. Bəli, özü də kimisə götürüb öldürə bilər. Xeyr, bu heç də biznes yanaşması deyil! Yaşlı qızların ona ehtiyacı var və bunun üçün o, yüksək istedad nümayiş etdirməlidir!
  Weasel başını tərpətdi:
  - Məntiqli səslənir!
  Dominika may dandelionuna bənzəyən başını tərpətdi:
  - Balaca qızlarla məni narahat etmə.
  Müəllim başını tərpətdi:
  "Onda Lady Dragon Master ilə imtahan ver." Bu halda siz elit kursa qəbul olunacaqsınız. Siz hətta gümüş nəlbəki və tökmə alma olan ayrı, gözəl otaqda yaşayacaqsınız.
  Aktrisa qız təəccüblə soruşdu:
  - Necədi, gümüş nəlbəki ilə?
  Mentor izah etdi:
  - Sanki yer üzündə televizorunuz var. Yalnız indi daha az proqram ola bilər. Nə olsun? Sizdə texnologiya var, bizdə isə sehr var. Ancaq burada bir nəlbəki vasitəsilə görə bilərsiniz, əgər əsl sehrli bacarığınız varsa, nə baş verir.
  Dominika eyhamla soruşdu:
  - Yeri görürsən?
  Müəllim razılıqla başını tərpətdi:
  - Və Yer ola bilər ... Əgər, əlbəttə ki, siz çox inkişaf etmiş bir sehrbaz deyilsinizsə. Mən də internetdə dolaşdım - gözəl insan ixtirası. Və deməliyəm ki, siz həqiqətən vurmağı bilirsiniz. Və maraqlı bir şəbəkə ilə gəldilər. Heç bir sehrsiz sadə elektrikin buna qadir olması hətta təəccüblüdür!
  Dominika çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bəli, bu məni təəccübləndirir! Niyə bunu özün üçün etmirsən?
  Sonra pəri markiz cavab verdi:
  - Elmi tərəqqi təhlükəli bir şeydir. Bombalarımız sadə deyil, nüvə bombaları yenidən partlamağa başlasa ! Beləliklə, heç kim sağ qalmayacaq və sehrli şüalanma normal şüalanmadan daha pisdir!
  Dominika fit çaldı:
  - Budurlar ! Baş verir.
  Tələbə qız qışqırdı:
  belə adam lazım deyil , o pis xaladır!
  Buzlu tonlarda mentor buyurdu:
  - Məni izləyin!
  Və o köçdü. Ayağında barmaqlarını qabaqda açıq saxlayan və üzüklərlə sehrlər etməyə imkan verən xüsusi sandallar vardı. Mentorun özü də gənc görünür - bir qırışıq, qüsursuz üz yox. Ancaq onun quruluşu görünür, yeniyetmənin yumşaq ortaya çıxan cizgiləri deyil, klassik və hətta demək olar ki, aristokratik xüsusiyyətləri olan yetkin bir qadındır. Və görünüşü çox çətindir.
  Dominika onun bir növ titulu olduğunu düşünürdü. Və bəlkə də kiçik deyil.
  O, onun ardınca getdi və markiz pəri onun yanında sıçrayıb dişlərini göstərərək cik-ciyillə dedi:
  - Siz çox möhtəşəm bir kraliçasınız. Amma alnındakı qabar artıq sağalıb, tez sağalırsan!
  Dominika gülərək qeyd etdi:
  Güc genişləndirici və dumbbelllər,
  Sağlam bədəndə sağlam ruh olar!
  fövqəladə gözəlliyə heyran qalaraq yüz metr yüksəklikdə havaya püskürən yeddi reaktiv bir fəvvarənin yanından keçdilər . Sonrakı qapı, qadın oxatan girişində və zərli zirehdir.
  Onlar yeni qızı başlarını tərpətməklə və çılpaq, kəsikli ayaqlarını möhürləməklə qarşıladılar.
  Dominika qeyd etdi:
  -Qızların üç yaxşı xüsusiyyəti var. Biri gözəl olduqlarını, ikincisi isə...
  Və sonra cavab ağlına gəlmədi. Və burada onlar əjdaha akademiyası binasının içərisindədirlər. Burada elə dəbdəbə var ki, onu Peterhofla müqayisə belə edə bilməzsən. Qızıl və platinlə yanaşı, hələ də Yer planetində analoqu olmayan bir çox müxtəlif metallar var. Həm də ən mürəkkəb və gözəl naxışlı çoxsaylı qiymətli daşlar, ornamentlərlə örtülmüş, zərif, parlaq gül qönçələri. Divarlarda çoxlu müxtəlif portretlər də var. Əsasən elflər və elflər. Ancaq başqa canlılar da var. Amma demək olar ki, bütün simalar və fiqurlar gənc və görkəmlidir. Gənc kişilər tez-tez sinə çılpaq pozalar verirlər. Və onlar qədim Yunanıstan və Roma heykəllərinə çox bənzəyirlər. Burada çox şey var ... Bir də künc-bucaqdan çıxan fəvvarələr də var ki, onlar da gözəl və zövqlü görünür.
  Narıncı və qızılı çərçivəli, brilyant və topazlarla haşiyələnmiş güzgülər də görünür. Özlüyündə olduqca layiqli görünür və həm də gözə xoş gəlir.
  Dominika daş qabarının praktiki olaraq yoxa çıxdığını qeyd etməkdən məmnun idi. Və o, yenə gözəl və qızılı saçlıdır . Və belə bir qız ...
  Saçları o qədər parlaqdır ki, onun boyanmadığına az adam inanır. Ancaq bu onun təbii rəngidir. Və gənc üzünün bürünc rənginə qarşı ona çox yaraşır.
  O, nəcib qanlı bir qızdır, meymun kimi arabir sıçrayır.
  Akademiyanın özü isə Versal sarayından daha sərindir. Ona görə də ona yaxınlaşmağa çalışın.
  Dominika onu götürdü və oxudu:
  Sarayların anbarları bizim üçün cazibədardır,
  Azadlıq heç vaxt əvəz olunmayacaq!
  Azadlıq heç vaxt əvəz olunmayacaq!
  Və çılpaq ayaq barmaqları yerdən almaz çınqıl götürdü və onu daha yüksəklərə atdı. Yanından uçdu, amma pəri onun barmaqlarını sındırdı və almaz onun açıq ovucunda qaldı.
  Dominika qeyd etdi:
  - Bunu ağıllı etdin!
  Dülgər cingildədi:
  Makakadan daha çevik
  Öküzdən daha sərt...
  Və qoxu hissi itinki kimidir,
  Göz isə qartal kimidir!
  Mentor sərt tonlarla qeyd etdi:
  - İndi aşağı enəcəyik .
  Dominika kəkələdi:
  - Və ya bəlkə əksinə, yüksəlmək daha yaxşıdır?
  O, başını tərpətdi:
  - Aşağıda yeraltı stadion var. Elitaya daxil olmaq istəyirsinizsə, orada bacarıqlarınızı göstərəcəksiniz!
  Aktrisa qız cəsarətlə soruşdu:
  - Bəs imtahanlardan keçməsəm?
  Müəllim sərt şəkildə dedi:
  - Onda da qul olacaqsan. Siz filmlərdə qul rolunu oynamısınız və bunun nə olduğunu bilirsinizmi?
  Dominika güldü və cavab verdi:
  - Bu gün qız çılpaq quldur,
  Sabah isə sadəcə sərin ilahədir!
  Və o, əslində heç bir çətinlik çəkmədən əylənməyə başladı.
  Beləliklə, onlar mərmər pilləkənlərlə enməyə başladılar. Və bu, cəhənnəmə eniş kimi idi.
  Dominika filmlərdə necə cadugər rolunu oynadığını xatırladı. O, zəncirlə qaldırıldı, əlləri arxadan tavana bağlandı. Və həqiqətən ağrıdı. Və damarları sıxır. Qızın qaralmış, əzələli bədəni ağrı və gərginlikdən tərlə örtülür. Və sonra zəncir sərbəst buraxılır. Və o, bir anlıq rahatlıq hiss edir və aşağı enir. Və döşəmədə gərginlik var.
  Və Dominika oynaqlarında və çiyinlərində cəhənnəm ağrısından qışqırır. Bəli, bunu hiss etmək lazımdır.
  Qızın üzünün qaşqabaqlı olduğunu görən pəri qeyd etdi:
  - Sənə qul olmaq lazım deyil. Siz kiçik qrupda tələbə ola bilərsiniz.
  Dominika gülümsədi və qeyd etdi, mahnı oxudu, özünü, yetkin bir qızı və aktrisanı ələ saldı:
  Birinci sinif şagirdi, birinci sinif şagirdi,
  Bu gün sizin bayramınızdır...
  Bu gözəl və əyləncəli vaxtdır,
  Məktəblə ilk görüş!
  Laska qeyd etdi:
  - Gülməli deyil! Siz heç vaxt sehrli imkanlarımızı xəyal etmədiniz!
  Dominika aqressiv cavab verdi:
  - Heç texnoloji nailiyyətlərimizi xəyal etmisinizmi? Bir hidrogen bombası bütün sehrlərinizi bağlayacaq.
  Qara paltarlı mentor qeyd etdi:
  - Öyünməyə ehtiyac yoxdur . Bu uyğun deyil!
  Dominika cavab verdi:
  - Bu, lovğalıq deyil, faktların ifadəsidir. Yüz meqaton gücünə malik hidrogen bombası yüz kilometr radiusda bütün canlıları məhv etməyə qadirdir. Bunun nə olduğunu təsəvvür edə bilərsinizmi?
  Nymph təsdiqlədi:
  - Yalan demir! İnsanların əslində belə fantastik dağıdıcı silahları var. Ən əsası isə onu hədəfə çatdıra bilən raketlər də var.
  Müəllim dişlərinin arasından mızıldandı:
  - Təəssüf ki, kişilər üzərində olan vəba Yerə təsir etmədi. Sizin kimi aqressiv kişilər yaşamağa layiq deyillər!
  Dominika mübahisə etmədi, başını tərpətdi:
  - Hərdən mən də fikirləşirəm ki, belədir.
  Nymph qeyd etdi:
  - İnsanlar da fərqlidir. Onların hamısının pis olduğunu düşünməyin. Baxmayaraq ki, hansı insanlar daha çoxdur, pis və ya yaxşı, ilk baxışdan dəqiq deyə bilməzsiniz!
  Dominika çox kədərli görünən bir təbəssümlə qeyd etdi:
  - Əgər mərkəzi televiziyaya baxırsansa, bəlkə də pisləri daha çoxdur . Və ya hətta çox pis olanlar!
  Nymph təsdiqlədi:
  - Bu ksenofobiyadır! Sizin kimi olmayan hər şeyə qarşı nifrət gücləndikdə. Amma bunu nümunə kimi götürmək olmaz.
  Dominika qeyd etdi:
  - Yaxşı, siyasətdən danışmayaq. Mənim məqsədim planetdəki daha güclü cinsin bütün nümayəndələrini xilas etməkdir ... Yəni sizin kainatınızda. Və bu bir planetdən daha çox şeydir !
  Weasel nəzakətlə cavab verdi:
  - Bu bir planet deyil, hətta böyükdür, amma tam bir kainat da deyil. Bu, çox böyük bir planet və kainat arasında bir şeydir. Ancaq alaq otlarına girməməyi üstün tuturam...
  Mentor saçının altından çıxan xarakterik qulaqlarını silkələdi və dedi:
  - Hər halda, təkcə biz yox, başqa əjdahalar və əjdahalar akademiyaları da var ki, erkəkləri xilas etməyin yollarını axtarırlar, mümkünsə geri qaytarın.
  Dominika qışqırdı:
  - Boğulan adam samandan yapışır! Və bu, həqiqətən bir kərpicdir ...
  Pəri markiz təklif etdi:
  - Bəlkə daha yaxşı oxumalısan, eniş kifayət qədər uzundur!
  Aktrisa qız başını tərpətdi:
  - Bəli, razıyam , metrodan da sərindir!
  Dominika qızıl yarpaqla parıldayan başını tərpətdi və oxudu:
  Müharibədə yaş və boy yoxdur,
  O, qızları və oğlanları bərabərləşdirir!
  Səssizcə xoşbəxtlik istəməyənlər,
  Kim daha yüksəklərə uçmaq istəyər!
  
  Doğrayırıq, vururuq və kəsirik,
  Bizim üçün inam var - Vətənə xidmət!
  Əlbəttə ki, qılınc kimi xidmət etmək daha yaxşıdır,
  Döyüşdə qətiyyətlə qalib gəlmək üçün!
  
  Arvadlarımız üçün daha vacib olan nədir?
  Əlbəttə ki, yalnız çarpayıda deyil!
  Sən qartal ərsən, yazıq sərçə deyil,
  Çalışın ki, evlərimiz yanmasın!
  
  Bu şiddətli döyüşdür, onun gəldiyini görürük,
  Orda üzür, kütlələri saymaq olmaz!
  Amma dəmirçilər möhkəm qalxan düzəltdilər,
  Nərilti və pis peals bizi qorxutmayacaq!
  
  Biz birlikdə toplandıq, legion,
  Nizələr güclülərin əlində möhkəm tutulur!
  Düşmən ol, heç olmasa məhvdə çempion ol,
  Göbəkdə medallar yox, qəbirlər gözləyir!
  
  Toqquşduq , amma qızlar iylənir ,
  Əllərində qılınclar ildırım kimi parıldayır!
  Belə güclü qızlar, sərt görünüş,
  Ulduzların belə paxıllığına Jedi !
  
  , padşahlar nə düşünürdülər ?
  Ancaq indi "ayılar" qaçır!
  Biz Rusiyanın müqəddəs döyüşçüləriyik,
  İstənilən döyüşçü, qız və ya oğlan!
  
  Biz onları qovub, əsir götürmürük,
  Azad insanlar bədbəxt qullar yetişdirməməlidirlər!
  Tüylü qarğa ilə məşğul olduq,
  Vətən maraqları şəxsi maraqlardan üstündür!
  Bəli, mahnı zəif deyil və döyüşçünün səsi gözəldir.
  Eniş tamamlandı və indi müxtəlif növlərdən olan üç qız: bir elf mentoru, bir markiz pərisi və bir insan düşkünü, Lujnikidən heç də aşağı olmayan və bəlkə də üstün olan böyük bir yeraltı stadionun ərazisində tapıldı.
  Burada hər cür cihazlar, hündür tavan və yüz minlərlə tamaşaçı üçün tribunalar, məxmər, mirvari, qızıl və hətta ən bahalı qonaqlar üçün brilyant və digər daşlarla işlənmiş stullar var idi.
  Eyni zamanda , demək olar ki, boş idi. Düzdür, mərkəzdə Böyük Ustadın özü və akademiyanın rəhbəri Əjdaha hersoginyası de Montserrat var idi.
  Göy qurşağının bütün rənglərinə boyanmış yeddi başlı çox gözəl qadın. Və çox gözəl, sadəcə heyrətamiz görünür, xüsusən də filmdə deyil, reallıqda görürsənsə.
  Dominika yersiz oxudu:
  Uca səma, uzaq məsafələr,
  Cəsur haqqında mahnı dinləmək Akmale ...
  O, pis əjdahadır, yeri xilas etdi,
  Və bu cəngavər səmanın işığını tərk etdi!
  Yenə mahnılar oxunur...
  Burada Əjdaha Düşesi de Montserrat Yerixonun trubaları kimi qorxulu səslə sözünü kəsdi:
  - Görürəm, sən çox həyasız bir qızsan, dilin insan boynuna asanlıqla bükülə bilər.
  Dominika məsum təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən səni incitmək fikrində deyildim. Sadəcə, mən oxumağı çox sevirəm. Akmal isə sadəcə nağıl oğlanıdır, uşaq filminin kino qəhrəmanıdır. Bunu çox ciddi qəbul etməyin!
  böyüklüyündə yeddi başlı dişi əjdaha iki nəfərlik yaxşı hücum təyyarəsi, güldü və qeyd etdi, yeddi başının hamısı eyni anda danışdı, sanki fərqli beyinlərinə baxmayaraq, tək bir bütöv təşkil etdilər:
  - Və siz hazırcavab və cəsur, eyni zamanda, bacarıqlısınız. Heç olmasa sehrli bir şey edə bilərsinizmi?
  Dominika cavab olaraq komik mahnı oxudu:
  Müəllimlərin hədiyyəsi,
  Mənimlə vaxt keçirdilər...
  Mənimlə boş yerə əziyyət çəkdi -
  Ən bacarıqlı sehrbaz!
  
  Ağıllı müəllimlər
  Diqqətsiz qulaq asırdım...
  Məndən soruşulmayan hər şey
  Mən bunu birtəhər etdim!
  . FƏSİL Љ 5.
  Qul oğlan və keçmiş şahzadə Oenomaus yenidən ağır təkəri çevirmək tapşırıldı. Təxminən on bir-on iki yaşlarında, yorğunluğu aradan qaldıran və yalın ayaqlarını iti daşların üzərinə qoyan uşaq taxıl üyüdürdü. İki elf qız, təxminən bərabər fasilələrlə oğlanın çılpaq, əzələli kürəyinə zərbələr endirdi. Nə isə, bu qul varlığı daşa dönməkdən möhlət verdi. Lakin gənc nökərlərin dincəlməsinə icazə verilməməli, onlara sərt və kifayət qədər güclü zərbələr vurulmalıdır.
  Və s. tamam tükənmiş nökər yuxuya gedənə qədər. Bundan sonra onu yenidən böyüdürlər, yedizdirirlər ki, acından ölməsin, işləməyə gücü çatsın. Və onlar yenidən qoşarlar.
  Bu həyat verir, ancaq çox ağrılıdır. Həyat boyu cəhənnəm kimi, bədən gənc və sağlamdır və düşüncələr başdadır və şüur aydındır. Ancaq bu, onu daha da alçaldıcı və ağrılı edir. Ağrı və yorğunluğu bir az da aradan qaldırmaq üçün keçmiş şahzadə, indi isə qul oğlan Oenomaus öz təxəyyülündən istifadə etdi;
  Döyüş əjdahaları üzərində quldurlardan ibarət ekipaj yırtıcı axtarmaq üçün buludları süzür. Ağıllı kostyumda, qırmızı lakla parıldayan çəkmələrdə və almaz ştanqlı yaraşıqlı, əzələli gənc elf Oenomaus üçbaşlı canavarını idarə edir. Komandanın qalan hissəsi isə gözəl qızlardan ibarətdir. Əzələli, qaralmış, ayaqyalındırlar, bütün geyimləri sinələrində və ombalarında qiymətli daşlardan boyunbağılardır. Və hər kəs, əlbəttə ki, yalnız parlaq saçlı moda modelləridir. Onlar bir az daha kiçik olan və yalnız bir başı olan əjdahaları mindirdilər .
  Yaxşı, əlbəttə ki, o, kişidir, daha güclü cinsin nümayəndəsidir və onun komandası zərif cinsin nümayəndələrindən ibarətdir. Və onun başqa kişilərə ehtiyacı yoxdur.
  Beləliklə, yalnız kişi kapitanın ayaqqabıları var və onun ləzzətli tabeliyində olanlar döyüşdə çılpaq, zərif ayaqları ilə nağılda deyilə bilməyən və qələmlə təsvir edilə bilməyən şeylər edə bilərlər! Gözəllər öldürücü qüvvə ilə partlayıcı atmağa, xəncər, bumeranq və ya zəhərli iynə atmağa qadirdir.
  Gənc şahzadə Oenomaus ləzzət və sevinclə oxudu:
  Zəngin adam, əlbəttə ki, güləcək,
  Mamonunuzu, dolu qarnını silkələyin!
  Və taleyimiz ağrı ilə ölməkdir,
  Ölüm hamıya göz dikir, dərzanlı qarı!
  
  Və otların üzərində qaçmaq istəyirik,
  Axı biz hələ də, əslində, sadəcə uşaqlarıq!
  Ancaq oğlan ikiqat köləlik hiss edəcək,
  Planetin heç bir həbsxanasında azadlıq yoxdur!
  
  Mübarizə etməliyik, bu taledir,
  Qardaş öldürməlisənsə, yoldaşını öldür!
  Uca Allaha dua etməyin mənası yoxdur,
  Qullar kimin günahlarına görə cəza çəkirlər?
  
  Arenada qan, zindanda kir var,
  Siçovullar yalın ayaqlarımı dişlədi!
  Acgöz şahzadə öküz ayağı ilə sataşır,
  Özünü yola salmaq lazımdır!
  
  Sağ qalmaq üçün öldürmək lazımdır,
  Sən həm canda, həm də fani bədəndə əzab çəkirsən!
  Əsilzadələr yoxsulluğun cəsədlərinə ziyafət verir,
  Qoxu öldü, qalanı təbaşir vurması idi!
  
  Ancaq yenə də iradə ruhunu qırmaq olmaz,
  Vətən oğlanın düşüncələrində canlıdır!
  Bir ordu sui-istifadə ilə əbədi Elflərə gələcək,
  əməllərinə görə yerə yıxacağıq !
  
  Sonra pul kisəsi titrəyəcək ,
   Vətənin şirəsini kim sıxdı!
  Qalib gəlmək üçün bizə parlaq ağıl lazımdır,
  Əgər qorxaqsansa, Tanrılar belə gücsüzdür!
  
  Budur bir qılınc yelləncək, baş uçdu,
  Cəllad birdən qurbana çevrildi!
  Şeytan birdən qazandan necə qaçdı,
  Beləliklə, qəzəb böyük bir ürəkdən çıxarılır!
  
  Düşünməyə ehtiyac yoxdur, işığın elfləri zəifdir,
  Xalqımız heç kimin qarşısında əyilməyib!
  cəhənnəmdən gələni tabutlar gözləyəcək ,
  isə nəlbəkidən çay içməyə mehribanıq !
  Gözəl mahnı və onun əjdahalar komandası möhtəşəmdir. Beləcə sağ tərəfdə uçan mis-qırmızı saçlı, proletar bayrağı kimi küləkdə dalğalanan bir elf qızı qışqırdı:
  - Ciddiləşməyin vaxtıdır, oh hava quldurları şahzadəsi !
  Enomai gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Əlbəttə! Bunun üçün doğulmuşuq!
  Qızlar inkişaf etmiş əzələlərdən düzəldilmiş güclü bədənləri ilə sıçrayaraq və oynayaraq xorda, bir ağızdan oxudular:
  Biz kasıbıq, biz kasıb piratıq,
  Çox təəssüf edirik...
  Karvanlar üçün göyə qablar qoyduq,
  Amma bizə əxlaq aşılamadıqlarına görə!
  Döyüşçülər isə daha böyük şadlıq və həyəcanla oxudular və səsləri tam bədənli bülbül səsləri kimi idi:
  Piratların elmə ehtiyacı yoxdur
  Və niyə aydındır ...
  Ayaqlarımız, qollarımız var,
  Amma bizim başımıza ehtiyacımız yoxdur!
  Bu zaman sarı-bənövşəyi saçlı bir qız fit çaldı:
  - Öndə ol! Sağ tərəfdə bütöv bir hava qalyonu var!
  Qızlar xorla oxudular:
  Eh ma , okeanın üstündə, eh ma , əjdahalar nəzarətdə,
  Eh ana , inanılmaz sərvətə baxın...
  Biz qanunlara əhəmiyyət vermirik, yeni bir nizam qururuq,
  Qılınclar altında zəif və axmaq ölmək!
  Şahzadə Oenomaus əmr etdi:
  - Yaxşı, qızlar, taleyimizə soymaq yazılıbsa, soyacağıq!
  Və sonra bütün əjdaha sürüsü hücuma qaçdı. Məqsədlərinə doğru qaçdılar.
  Qaleon böyük və gözəl bir gəmi idi. Ağır çəkisinə və müxtəlif mallarla yüklü olmasına baxmayaraq, sehr sayəsində atmosferdə rəvan üzürdü. Və külək bu qalyonun yelkənlərini uçurdu.
  Enomai qeyd edib ki, gəminin yelkənlərində çox parlaq və gözəl naxışlar var. Və bu, deyək ki, çox gözəldir . Xüsusən də doğan günəş görünəndə.
  Qaleondan onlar təlim keçmiş əjdahaları idarə edən bir quldur sürüsü gördülər. Və komanda bununla bağlı hay-küy salmağa başladı. Orada da əksəriyyət tunikli gözəl qızlar və qul oğlanlardır. Onlar yalnız üzgüçülük sandıqlarında idilər, yalnız bir neçə gənc qulun topuqlarında və biləklərində parıldayan qızıl və gümüş bilərziklər var idi.
  Döyüşçü qızlar daha təmtəraqla bəzədilmişdi. Amma həm də ayaqyalın, on iki-on dörd yaşlı oğlanlar kimi əzələli, gözəl, lakin sinələrində və çiyinlərində qul damğası var.
  Yalnız bir döyüşçü qızın ayağında zərif çəkmələr var idi. Görünür, o, burada ən vacib və kapitandır. Qızıl toz ilə səpilmiş kimi görünən saçlı belə gözəl bir sarışın.
  Və onun necə şirin siması var. Bədən platin, sapfir, zümrüd, topaz, yaqut, əqiq və almazdan hazırlanmış zirehlərlə örtülmüşdür. Üstəlik, qiymətli daşlar ən gözəl rənglərin ecazkar ornamentində düzülüb. Qızılgüllər, lalələr, qarğıdalılar, unutqanlar, mimozalar, pionlar və başqaları var.
  Onun dəbdəbəli zirehində bütün çiçəklər fərqlidir və heç biri təkrarlanmır.
  Pirat şahzadə Oenomaus özündə parlaq hisslərin dalğalandığını hiss etdi və qışqırdı:
  - Yaxşı, doğrudanmı belə gözəlliyi şikəst edib öldürmək olar! Ruhuma belə bir günah tab gətirə bilmirəm.
  Alovlu qırmızı saçlı tərəfdaş qeyd etdi:
  - Amma buna görə də biz piratıq! Axı... günahsız piratlıq mümkün deyil.
  Digəri təbəssümlə qeyd etdi:
  Bəli, həqiqətən sevdiklərinizi öldürmək çətindir,
  Axı bir elf , inanın mənə, xoşbəxtlik üçün doğulub...
  Ancaq piratsansa, bıçaq anadır,
  Qan, yağış və əbədi pis hava olmadan!
  Qızılbaş həmçinin qeyd etdi:
  - Bunlar, əlbəttə ki, gözəl qızlar və oğlanlardır, lakin onlar bizim elf cinsimiz deyil, insanların irqindəndirlər! Qulaqlarının formasına bax , əladır .
  Oenomai təəccübləndi:
  - İnsanlar bu qədər gözəl və gəncdirlər?
  Yanğın döyüşçüsü başını tərpətdi:
  - Bu belədir! Sehrli köməyi ilə onlar əbədi gənclik aldılar. İndi isə bu oğlanlar yeniyetməlik illərində ilişib qalıblar.
  Onlar indi həmişə gənc və itaətkar olacaqlar.
  Gənc şahzadə oxudu:
  Bütün elflər, planetdəki insanlar,
  Həmişə dost olmaq lazımdır...
  Uşaqlar həmişə gülməlidir.
  Və dinc bir dünyada yaşayın!
  Uşaqlar gülməlidir
  Uşaqlar gülməlidir
  Uşaqlar gülməlidir -
  Və dinc bir dünyada yaşayın!
  Sarışın elf təklif etdi:
  - Bir variant var! Onların tərəfdən ən yaxşı döyüşçü və bizim tərəfdən ən yaxşı və ya ən yaxşı döyüşəcək. Qələbə olanda qəniməti bizimlə bölüşürlər, məğlub olanda isə məğlub olan döyüşçü olur . ya qul, ya da meyit!
  Oenomaus qeyd etdi:
  - Bu məntiqlidir! Mən döyüşməyə hazıram!
  Əjdahalı qızlar qalyonu mühasirəyə aldılar. Onlar daha sürətlidir; nəhəng bir gəmi çevik sürüdən sadəcə xilas ola bilmədi.
  Ancaq qalleonun silahları var idi. Və onları istiqamətləndirməyə başladılar və fitillər hətta siqaret çəkməyə başladılar.
  Oenomaus gurultulu səslə dedi:
  - Mən duel təklif edirəm! Hava quldurlarının adətinə görə. Bir döyüşçü sizdən, biri də bizdən. Yükünüzün yarısını qalibə verəcəksiniz. Məğlubiyyət vəziyyətində isə uduzanla istədiyinizi edin . Biz sizi narahat etməyəcəyik.
  Güllərlə qiymətli zirehli kapitan qız cavab verdi:
  - Əla! Biz bu çağırışı qəbul edirik! döyüşəcəm! Və kimi istəyirsən, namizədliyini verirsən!
  Elf Prince Oenomaus qətiyyətlə dedi:
  - Aranızda güclü cinsin yeganə nümayəndəsi mənəm. Buna görə də döyüşməliyəm!
  Qırmızı saçlı köməkçi aqressiv şəkildə dedi:
  - Mən heç də pis döyüşçü deyiləm! Mən döyüşmək istəyirəm!
  Və o, kobranın bədəni kimi hərəkət edən, yalın, zərif, çox çevik ayağını silkələdi.
  Gənc döyüşçü etiraz etdi:
  - Biz kapitanıq, döyüşəcəyik!
  Qiymətli zirehli qız başını tərpətdi və gülümsəyərək dedi:
  - Markiz de Diana, xidmətinizdədir!
  Gənc elf əminliklə cavab verdi:
  - Şahzadə Oenomaus! Döyüş üçün hazırdır!
  Və çox məharətlə gənc döyüşçü göyərtəyə atıldı və uzun, nazik qılıncını çəkdi.
  Ledi de Diana da bıçağını çəkib təbəssümlə soruşdu:
  - Şahzadə niyə birdən-birə qaniçən pirat oldu?
  Oenomaus buna qətiyyətlə cavab verdi:
  - Uzun hekayədir. Amma mən qaniçən pirat deyiləm, nəcibəm! Və bu, fərq yaradır.
  Markiz təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən səni öldürməyəcəyəm, sən mənim şəxsi qulam və əsiri olacaqsan. Sənin dilinlə ayaqlarımın çılpaq altını yalamanı və bununla da mənə ləzzət verməsini təmin edəcəyəm!
  Oenomaus güldü və cavab verdi:
  də səni öldürməyəcəyəm ! Və belə ayaqları dilinizlə qıdıqlamaq çox xoşdur. Amma sən ciddi döyüşçü olsan da, mənim məğlubiyyətimi gözləməyəcəksən!
  Diana iri dişləri ilə daha geniş gülümsədi və cavab verdi:
  - Görək! Tək mən yox, başqa qızlar da səni əsir mindirəcək. Biz isə sizə işgəncə verib öldürəcəyik. Bu vəziyyətdə necə gülümsədiyinizi görək!
  Pirat şahzadə cavab olaraq oxudu:
  Təslim olma, təslim olma, təslim olma
  Kabus canavarı ilə döyüşdə qorxma...
  Gülümsəyin, gülümsəyin, gülümsəyin -
  Bilin ki, hər şey əla və qaydasındadır !
  Markiz çox məmnun bir baxışla başını tərpətdi:
  - Sən şən gəncsən! Səndən əla zarafatcıl olardın. Bəlkə səni hətta kraliçaya da verərəm. Və gülməli olacaq!
  Oenomaus qəzəblə cavab verdi:
  - Kifayət qədər boş söhbətlər. Gəlin mübarizə aparaq!
  Zirehli qız batareyanın döşəməsindən atılaraq həmkarına hücum edib. Oenomaus onunla görüşdü, zərbələri dəf etdi və hətta cavab verdi, az qala gözəlin qulağını kəsdi. O, geri atıldı və panter təbəssümü ilə qeyd etdi:
  - Və sən pis deyilsən. Mən rahibə kimi səni şahzadə hesab etdim!
  Qız isə elf deyil, onun insan qulağı var. Ancaq Oenomaus bir elfdir. İnsanlar və elflərin ortaq uşaqları var - yarımcinslər . Amma onları adətən əclaf adlandırırlar . Və hər ikisini həqiqətən sevmirlər.
  Markiz qız yenidən hücuma keçdi. Qılınclarla mürəkkəb birləşmələr etdi. Və onun bıçağı qasırğada dəyirmanın qanadları kimi titrədi, atlandı və yenidən fırlandı. Və hücum etdi.
  Səbəbsiz olaraq nəhəng bir imperiyanın varisi olmayan şahzadə onun sinəsinə güclü zərbə vurdu. Və zirehi deşdi. Hətta qan sıçradı. Və qızın yaralı olduğu aydın idi.
  O, geri çəkildi və fısıldadı:
  - Təhlükəli canavar oğlan!
  Edmond təbəssümlə cavab verdi:
  "Mən bir canavar ola bilərəm, amma oğlandan uzağam!"
  Diana gülərək yenidən hücuma keçdi. Baxmayaraq ki, ondan qırmızı qan damırdı. Və göyərtə boyunca yayıldı.
  Qırmızı saçlı kraliça qeyd etdi:
  - Dərhal onun başını kəsərdim! Mən çantaları çəkməzdim.
  Markiz-kapitan hıçqırdı:
  - Mən də sizə belə bir fürsət verə bilərəm!
  Oenomaus cavab olaraq döyüşçünü qılıncla əlinin altından vuraraq vətərini kəsdi. O, silahı sağ əlindən atdı, lakin dərhal sol əlindən aldı . Və o, ətyeyən şəkildə gülümsədi, sanki bu döyüşdəki vəziyyətin məşuqəsi idi.
  Gənc qeyd etdi:
  - Sən cəsarətli qızsan! Amma sonra inciyirsən. Daha yaxşı imtina edin!
  Diana qışqırdı:
  - Öləcəyik, amma təslim olmayacağıq!
  Qırmızı saçlı pirat döyüşçü cıvıldadı:
  Bizə hörmət etməlisən, bizdən qorxmalısan,
  Qadın quldurların istismarları sonsuzdur...
  İşıq elfləri həmişə döyüşməyi bilirdi,
  Və planet bizim üçün dəlidir!
  Və cavab olaraq gülüş, o qədər parlaq və zəngli. Hər şey çox gözəl və hisslərlə görünürdü.
  Və Diana yenidən hücum etdi. O, sol əli ilə sağ əlindən daha pis hərəkət etmirdi. Və olduqca gözəl, belə zərif hərəkətlər idi. Bundan əlavə, markiz-kapitan çəkmələrini çıxardı və onun kiçik, zərif ayaqları çılpaq oldu. Və bu, onun çevikliyini artırdı.
  Oenomaus qeyd etdi:
  - Ayaqyalın isə sənə yaraşır, əziz gözəllik!
  Diana hıçqırdı:
  - Çılpaq dabanlarımdan öpəcəksən!
  Döyüş çox aqressiv keçdi. Markiz vəhşi qəzəblə hücuma keçdi və silahını sanki bir qadın fanatı kimi yellədi. Və bu son dərəcə gözəl oldu. Sonra ucu Oenomausu elfin hamar, tüksüz, çəhrayı yanağı boyunca cızdı.
  Gənc qeyd etdi:
  - Sən yaxşısan!
  Diana başını tərpətdi:
  - Bəli, yaxşıyam! Və yenidən yelləncək və bükülmə.
  Qırmızı saçlı pirat qışqırdı:
  - Onu vur! Onu öldürün!
  Oenomaus təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəs Uca Allahın əmri - öldürməyin?
  Yanğın qız cavab verdi:
  - Sözün əsl mənasında - pis adam öldürmə!
  Pirat şahzadə mızıldandı:
  - Deməli, yaxşı bir qətl törətmək olar?
  Qırmızı saçlı qız təsdiqlədi:
  - Heç mümkün deyil, amma lazımdır!
  Bu sırada yaralı kapitan qız yenidən hücuma keçməyə çalışdı və çox yaxşı hərəkət etdi. O, Oenomaia-nı qoluna və çiyninə qaşıdı.
  Diana qışqırdı:
  - Özünüzü pis hiss edəcəksiniz! Mən səni öldürəcəm, bala!
  Oenomaus cavab olaraq mahnı oxudu, hücumları dəf etdi;
  Döyüşlərdə ölməz şöhrət bilirik,
  Qorxunu bilmədən, cəsarətlə doğrayın!
  Qılınc bizə böyük nailiyyətlərdə kömək etsin,
  Düşməni məğlub et - başqa heç nə vacib deyil!
  
  Heç bir şübhə bilmədən dənizdə üzürük,
  Pirat və fırtına, qasırğa heç bir maneə deyil!
  Xatirə nəsillərin qəlbində qalacaq,
  Düşmən məğlub oldu - bütün mükafat budur!
  
  Gözəllik sənə ehtirasla sevgi verəcək,
  Sabah isə cəllad iskele gözləyir!
  Həyatınızı bir filibuster ilə bağlamaq təhlükəlidir,
  Fortune zarları şıltaq bir şəkildə atır!
  Və son sözdə pirat şahzadə qılıncı ilə markiz qızın əlini kəsdi və silah onun solğun əlindən düşdü.
  Diana gülümsədi və çılpaq dabanını Oenomainin çənəsinə tuşlayaraq atıldı. Qız isə ehtiyatsızca gəzirdi. Gənc oğlan onu qaldırıb, sonra aşağı atıb. Diana göyərtəyə çırpıldı və heyrətə gəldi. O, doğrudan da ayağa qalxmağa çalışdı, ancaq çəkmənin barmağının ucu onun çənəsinə dəydi və qız güclü zərbədən tamamilə huşunu itirdi.
  Oenomaus əllərini yuxarı qaldırıb qışqırdı:
  - Qələbə!
  Bir gurultu qızların və ayaqyalın oğlanların heyətinin içindən keçdi. Döyüşçülər isə qul oğlanları ilə diz çökdülər.
  Qırmızı saçlı döyüşçü qeyd etdi:
  - Nədənsə çox asan oldu! Daha çətin olacağını düşündüm.
  Oenomaus mızıldandı:
  - hinduşka fikirləşdi və şorbaya düşdü!
  Qız güldü və gülərək qeyd etdi:
  Elflər haqqında aşağı düşünməyin
  Vaxt gələcək, özünüz başa düşəcəksiniz...
  Sənin məbədində güllə kimi fit çalarlar,
  Və qız döyüşə tamamilə ayaqyalın qaçır !
  Qızılbaş təklif etdi:
  - Qul oğlanları çılpaq dabanlarında çubuqla döyək. Düşünürəm ki, onlar bunu sevəcəklər!
  Oenomaus gözünü qırparaq dedi:
  - Sizcə, bəyənəcəklər? Baxmayaraq ki, oğlanların kobud tabanları, yəqin ki, çubuqdan gələn ağrıya o qədər də həssas deyil.
  Qırmızı saçlı pirat qeyd etdi:
  - Əsas odur ki, xoşumuza gəldi! Bizim kimi quldurlara gözəl oğlanlara işgəncə vermək çox xoşdur!
  Ağıllı tunika geyinmiş, biləklərində və topuqlarında zinət əşyaları geyinmiş gözəl qız ucadan dedi:
  - Mən markizin köməkçisi kimi döyüşü davam etdirməyə hazıram! Qənimətin digər yarısını da çatdırın!
  Yanğın qulduru hönkürdü:
  - O mənimdir! Mən onunla döyüşəcəyəm! Bu aydındır.
  Enomai razılıqla başını tərpətdi:
  - Məntiqi! Bütün bunları tək götürmək mənim üçün deyil. Sənin üçün ən vacib olan mən olsam belə.
  Qırmızı saçlı döyüşçü etiraz etdi:
  - Bərabərlər arasında rəis yoxdur. Və silahsız döyüşməyi təklif edirəm.
  Tunikli döyüşçü qeyd etdi:
  - Silahsız? Qorxmursan, elf?
  Yanğın qulduru qətiyyətlə cavab verdi:
  - Canavarlardan qorxmaq üçün meşəyə getmə!
  Tunikli qız, bu ləzzətli bal sarışın, yumşaq bir tonda soruşdu:
  - Cazibədar gənc bizim üçün mahnı oxusun. Düşünürəm ki, nəsə lirik, başqa qızlar da mənə dəstək olacaq.
  Hər iki tərəfdəki gözəllər bir ağızdan cıvıldadılar:
  - Xoş gəldiniz! Mahnılarınızı ciyərlərimizin zirvəsində istəyirik!
  Oenomaus təbəssümlə oxudu:
  Yadımdadır, indi necə parıldayan parlaq üzü,
  Baxış ürəyimi xəncər kimi sancdı!
  Alovlu küləyin axınlarında yandım,
  Cavabında sadəcə susdun!
  
  Sənin necə gözəl və safdır
  Nəvazişlərinizin sonsuz şəlaləsinə inanıram!
  sənsiz nifrət dolu bir həyat lazım deyil ,
  İndi əbədi bir şüa məni işıqlandıracaq!
  
  Sən sonsuz sevgi ilahəsisən,
  Möcüzəli işıqla dolu bir okean!
  Buz qandallarını sındır, zarafatla,
  Sənsiz səhəri görməyəcəyəm!
  
  Üzün günəş kimi parlayır,
  Kainatda daha gözəl fiqurlar yoxdur!
  Ehtiras hissi qasırğa kimi əhatə edir,
  Səninlə əbədi olmaq xoşbəxtlikdir!
  
  Qəlbimdəki ağrı fırtına kimi şiddətlənir,
  Və sinəmdəki od amansızcasına yanır!
  Səni sevirəm, qarşılığında qürurla baxırsan,
  Parçalara çevrilmiş buz ürəyinizi parçalayır!
  
  Sərhədsiz ulduzlu okeanda işıqlar arasında,
  Sən və mən qartal kimi səmalarda uçduq!
  Və yaqutlarla parıldayan dodaqların,
  və ehtirasla nəsə dedilər !
  Alqışlar isə elədir ki, gözəllər sadəcə ləzzətdən boğulurlar. Amma bu an qızlardan biri qışqırdı:
  - Bura iki döyüş freqatı gəlir!
  Oenomaus kədərli təbəssümlə qeyd etdi:
  -Yaxşı, sən elə istəyirdin? Maraqlı döyüşə ehtiyacınız var idi? Beləliklə, alacaqsınız!
  Qızılbaş qəzəblə dedi:
  - Onları çağırdılar! Əsgərlərlə kreyserlər. İndi çılpaq dabanlarınıza zərbələr vurmaqla xilas olmayacaqsınız!
  Durbinlə baxan qız qeyd etdi:
  - Gəmilərdə orklar var. Bu isə o deməkdir ki, bizi ciddi sınaq gözləyir.
  Oenomaus məntiqlə qeyd etdi:
  - Amma biz düşmənlərimizi vicdanımıza zərər vermədən öldürə bilərik. Gözəl döyüşçülərə toxunduqda ürəyiniz sözün əsl mənasında qanar!
  Yaşıl saçlı qız dedi:
  - Bizim əjdahalarımız freqatlardan daha sürətlidir. Ola bilsin ki, ayrılmağa vaxtımız olsun!
  Pirat şahzadə qətiyyətlə dedi:
  - Bizim lüğətdə qaçmaq sözü yoxdur!
  ölüm-dirim döyüşünə hazır olaraq qəzəblə oxuyurdular ;
  Ayrılıqlarla, kədərlərlə dolu bir dünyada yaşayırıq...
  tənha qalanda nə etməlidir ?
  Tanrılar, haqlı olaraq, bizim üçün qəddarcasına qərar verdilər -
  Bu adam məbədlərini boz rəngə çevirir!
  
  Kainat sevgiyə o qədər qəddardır ki,
  Ayrılıq göz yaşları şəlalə kimi axırdı...
  Şəfqət izsiz yox oldu, yuxu kimi,
  Və həyat yumşaqlığı olmayan bir daş kimi oldu!
  
  Səhrada dondurur, buz isə hərarətlə yanır,
  Paslanmış zəncir necə də bürüyür ürəyimi!
  Ayrılıq yağışı damdakı fraksiyalar kimi döyünür -
  Ciblər boşdur, yalnız mis qalır!
  
  Ancaq döyüşçünün şücaətinə inam ruhlandırır,
  Uca Allah, bilirsiniz, möhkəm nəzir etdi!
  Və bizim üçün isti may ayında yarpaq kimi olacaq,
  Cücərdiyimiz zaman şəfəqlə qarşılaşırıq!
  
  Planeti daha xoşbəxt etmək istəyirsiniz?
  Belə ki, hər birimiz bülbül kimi əzəmətlə oxuyaq?
  Sonra ən şirin bal cökə ağacından məhsul oldu -
  Nəhənglərin ruhunda, yalana son qoyaq !
  
  Allahı aldatmağa ehtiyac yoxdur, inan mənə
  O, bizim hansımızın qorxaq və qabağsız olduğunu görür !
  Qurbana Rəbbin mənasını ver,
  Təəccüblü deyil ki, mən sizə əvəzini verəcəyəm!
  
  bizi onlayn tutdu ,
  Qətllərin harada bitdiyini heç kim bilmir.
  Yəhuda çürük bir aspendən asılıb -
  İman gətirənlər üçün dəfnə tacı!
  
  İstənilən insan daha yaxşı ola bilər
  Bizim seçimimiz şüurludur - Məsihə can atmaqdır.
  Amma bəzən qan gölməçələri olur,
  Heç olmasa bir söz var - tezliklə gələcəm!
  
  Ey dünya, nə qədər zorakılığın var,
  Sanki biz dinc yaşaya bilmirik !
  Arvad əsgərin tabutunun üstündə ağladı,
  Həyatın kövrək sapı necə də incədir!
  
  Qan tökmək bizim çağırışımız deyil -
  Sevmək, Vətənə cənnət vermək istəyirəm!
  Niyə bu cəza hamımız üçündür?
  Cavab: bütün var-dövlətini kasıblara ver!
  
  Qurtuluşu pula almaq mümkün deyil,
  Çünki Allah üçün qızılın qiyməti yoxdur!
  Bazar günü kilsədə baş əyirsən,
  Qartallar kimi qanadlı olmaq!
  
  Və vaxt gələcək - Allahın Padşahlığı gələcək,
  Pis və yırtıcı qaranlıq sona çatacaq!
  Mənəvi məhv olacaq, lənətlənmiş köləlik,
  Və ölkə Səadət Böyüklüyündə olacaq!
  Belə bir ruhlandırıcı mahnıdan sonra əjdahalar üzərində quldur qızlar orklarla dolu olan böyük freqatları - iyli və tüklü ayıları götürüb fırtına etməyə getdilər.
  Pis məxluqlardan daha az qız var idi, lakin onlar daha çevik və çevik idilər.
  Və sonra ticarət gəmisində olan qızlar da quldurların tərəfində döyüşə girdilər. Həm də qul oğlanlar silahları sökməyə tələsdilər. Bu, insanların və elflərin əbədi tarixi düşmənlərinə - orklara qarşı belə təsir edici birlikdir.
  Oenomaus da döyüşə qoşuldu. Gənc oğlan bir anda iki qılınc yelləyərək dəyirmanı idarə edərək orkların başlarını kəsdi. Aslan qəzəbi ilə döyüşdü.
  Və onun yanında qırmızı saçlıdır . Qızın çılpaq dabanı orkun çənəsinə dəyib, çənəsini sındırıb. Sonra ork yıxıldı və buynuzları onun qarnına dəydi . Və bu çətin döyüş idi.
  Oenomaus cəsarətlə döyüşür. Burada o, qılıncları ilə kəpənəyi yelpik kimi gəzdirir və kələm kimi yuvarlanan başları kəsir.
  Gənc şahzadə qəhrəmanlığın möcüzələrini nümayiş etdirərək şövqlə oxuyurdu:
  Yumruğun güclüdürsə -
  Bu o deməkdir ki, siz həyatda birinci olacaqsınız!
  Və sonra yoldaş kasıb adam deyil,
  Onun qızıl ürəyi və polad əsəbləri var!
  
  Amma daha önəmlisi, inanın ki, bu güclü ağıldır,
  heyvandan daha soyuqdur .
  Əgər həyatda tutqunsansa,
  O zaman şən gülüş sizi sevdirəcək!
  
  Avtomatik əlavə, bilmək, yumruq gücü,
  Çünki biliklə doludur, Know-How!
  Amma gücü axmağın əlinə verməyə çalış ,
  Onda ancaq mükafat olaraq ağrı alacaqsınız!
  
  Vaxt var idi ki, ova gedirdilər çubuqla,
  Qalın dəriyə qarşı bir yay, oxlardan ibarət bir titrəmə...
  Ancaq qəpiklərin getdiyi yerdə chervonets düzəltdilər,
  Və qalaktikaya tullanmaq çox asandır!
  
  Təhsil yaxşı olsa da -
  Amma cəsarətli olmaq da maraqlıdır...
  Bir süngü ilə bərabər, bir kəsik olacaq,
  Biz isə Vətənə çox vicdanla xidmət edirik.
  
  Ancaq pis zorakılıq ağır bir xaçdır,
  Döyüş meydanımız qanla doludur...
  Nə üçün Uca Allah əzab çəkdikdən sonra yenidən dirildi?
  Əsgərlərin hərbi toplanışı gücləndirilsin!
  
  Qızın göz yaşları axır - sevimli dostu düşdü,
  Ana ah-nalə ilə dua edir, qışqırır...
  Pəncərələrdən kənarda donur və kamin söndü,
  Budur, yerin altında basdırılmış yaraşıqlı bir gənc!
  
  Oh, amansız tale, nə pis tale,
  Məryəm , yaxşı təbiətin haradadır?
  Adam daha tez nişanlı olmaq istəyirdi,
  İndi də külək şamların altına toz sovurur!
  
  Həyat xoşbəxt olacaq - yaxşı olacaq,
  Alma pastası bal xaşxaş toxumuna çevriləcək...
  Canavar düşmən toz və toza çevrilir,
  Qoy əsl şans eşikdən keçsin!
  
  Hər şey Elfdə edilir və atış Farsdadır,
  Gəlin bir yumruğa ulduzlarla dolu bir çələng toplayaq!
  Salam uşaqlar, sadəcə yüksək səviyyəli,
  Və dəhşətli bir qül atəşə atıldı !
  
  Pulemyot artıq tanış oldu - güllələr axına tökülür,
  Düşmən isə tükənmişdi, istədiyi sıfır idi!
  Qazansan, varlanacaqsan,
  Odu kim yandırdısa, axırı yoxsulluğa düçar olacaq!
  Bu, çox iti və çevik qılıncların yelləncəkləri ilə mahnı və böyük döyüşdür. Zərbələr isə sanki asfaltda başlarına gəlir. Və çoxlu ork artıq öldürülüb. Və döyüşdə qul oğlanlar. Onların heç biri on dörddən yuxarı görünmür, amma hamısı əzələlidir. Nökər oğlanların arıq bədənləri zəhmətlə sərtləşir. Kobud, cızıqlı dabanlar davamlı olaraq orkların çənələrinə dəyir, çənələrini sındırırdı.
  Qız kapitan özünə gəldi. Və oturdu. Onun hər iki qolu ağır yaralanıb - vətərləri kəsilib. Yaxşı, bu ölümcül deyil, sehrli və cadu iksirlərinin köməyi ilə zərəri bərpa etmək olar. Ancaq bu, ən azı bir neçə saat çəkəcək. Bu arada o, döyüşə bilmir.
  Və kömək edəcək heç kim yoxdur - bütün qızlar və oğlanlar döyüşdədirlər və vəhşi qəzəblə vuruşurlar. Bu, belə amansız mübarizədir.
  Diana tərpəndi, xoşbəxtlikdən ayaqları çılpaq və nisbətən bütöv idi. Və meymun kimi çevik barmaqları ilə kapitan qız ilk yardım dəstini axtarmağa başladı. Yaraları sağaldan və çox ağır olanları sağaldan bir iksir və universal bir balzam var. Bundan başqa, əzaları büküb balzam və iksirlə yağladıqdan sonra niyə döyüşə qoşulmayaq?
  güclü və zəhərli əşyalar ata bilərsiniz . Və bu çox sərin və dağıdıcı olardı.
  Diana inamla hərəkət etdi. Və onun ayaqları çox çılpaq və çevikdir. O, yalnız statusunu vurğulamaq üçün könülsüz çəkmə geyinirdi. Neçə-neçə nurçuların, əbədi yayının olduğu bir dünyada ayaqlarınız üşüməsin, gözəllik üçün, nə qul, nə də qul olduğunuzu vurğulamaq üçün ayaqqabı lazım deyil. Və bu məntiqlidir...
  Burada ayaqyalın olan oğlanlardan biri orkun burnuna iti iynə atdı. Və o, zəhərin bir hissəsini aldıqdan sonra dondu və dərhal öldü.
  Qul oğlan şövqlə oxudu, o biri nökərlər də qoşuldular, insan idilər və insan kimi oxudular:
  İndi kainatda problemlər varsa,
  Heç bir bahasına olmur...
  Artıq dəyişiklik istəmirsiniz
  Kişi nə istədiyini bilmir!
  
  Və güclü gücə malik Çernoboq var,
  Böyük Olan universal gücə malikdir ...
  Adama düz alnına verir,
  Bəşər övladı tam vəhşiləşməsin deyə!
  
  Bəli, Uca irq Onu yaratdı,
  İnsanların inkişaf üçün səbəbi olsun deyə...
  Belə ki, insan hər şeyi bir anda istəyir,
  Və insanlar çox mübarizə aparmağı öyrəndilər!
  
  Bir döyüşçü pisliyə qalib gəldiyi kimi,
  O Çubuq insanın rifahı üçün yaradılmışdır...
  Və canlar və bədənlər üçün yaxşılıq tökdü,
  Döyüşməyi öyrənmək heç vaxt gec deyil!
  
  Uca Allah nə istəyir?
  Elfi diz çökdürməyə cəsarət etməmək üçün...
  Pis tale hökm sürməsin,
  Beləliklə, yüzlərlə nəsil inkişaf etsin!
  
  Bəli, Chernobog insanlar üçün bir stimuldur,
  Tənbəllik, durğunluq olmasın deyə...
  Orkşista olasan sındırmaq ,
  Dost formada Orklin ətrafında gəzin!
  
  Odur ki, çətin olsa itirmə,
  Vətənin başına bəla gəlsə...
  Rod bunu gözəl və asanlıqla edəcək,
  Sadəcə insanları hərəkətə gətirmək üçün!
  
  Çernoboq isə sənin böyük qardaşındır,
  sərt olsa da , səni sonsuz sevir...
  Ən böyük xalı vuracaqsınız
  Nə vaxt Elfə əbədi xidmət edəcəksən!
  Orklar böyük itki verdilər, həm qızlar, həm də oğlanlar tərəfindən kəsildi. Və hətta Diana əlləri sarılı halda döyüşə girdi. Və onların çılpaq barmaqları orkların boyunlarına dəyən və damarlarını kəsən ülgücləri atdı. Və hər cür boğaz və əşyalar. Və son dərəcə təsir edici görünürdü.
  Sonra Diananın yalın ayağı sıxılmış gözyaşardıcı otu ilə noxudu atdı. Və dərhal generalın başçılıq etdiyi onlarla ork atıldı və freqatın yan tərəfinə uçdu. Bu, həqiqətən də qəhvəyi və çirkin ayıların böyük məhvi və ölümüdür.
  Oenomaus təbəssümlə dedi:
  - Biz eyni qandanıq: sən və mən! Düzdür?
  Diana mehriban təbəssümlə cavab verdi:
  - Biz bir olanda yenilməz oluruq! İnsan və elf gücdür və bu, çox qürurlu səslənir!
  Qızlar təzyiqlərini artırdılar. Sağ qalan orklar kobud paraşütlərdən istifadə edərək qanadlı freqatlardan sürüşərək aşağı tullanmağa başladılar. Paraşütlərin bəziləri ağır çəkilərinə görə cırılıb, iri ayılar daş kimi yerə yıxılıb, lakin daş daşlardan fərqli olaraq, çox çirkli qışqırıb söyüblər !
  Diana tweet etdi:
  Yaxşı qadın olmaq asan deyil
  Xeyirxahlıq boydan asılı deyil!
  Oenomaus iti və uzun qılıncları ilə başqa bir dəyirman apardı və nəhəng bir ayı kapitanının başını kəsdi. O, çəllək kimi göyərtə boyunca yuvarlandı, qan səpdi. Və gənc şahzadə oxudu:
  Qan yenə çay kimi axdı,
  Rəqibiniz olduqca sərtdir...
  Amma şeytandan qorxma,
  Və canavarı qaranlığa qaytarın!
  . FƏSİL Љ 6.
  Yeddi başlı əjdaha hersoginyası və eyni zamanda Sehrli Akademiyanın Böyük Ustadı pıçıldayıb soruşdu:
  Yetkin kişinin boyuna qalxıb ən azı bir dəqiqə havada asmaq olarmı ?
  Dominika güldü və cavab verdi:
  Mən edə bilərəm, amma başqa cür edə bilərəm
  Ayaqyalın şehdə qaçın...
  Qız qurbağa kimi tullanır -
  Bu, hamıdan fərqli bir şey deməkdir!
  Əjdaha hersoginyasının ağzı açıldı və içindən od çıxdı. Alov oradan keçdi və gözəl qızı çox ağrılı şəkildə çılpaq, çəhrayı, dabanının zərif əyri ayaqlarının altını yandırdı.
  Və Dominik qışqırdı, amma dərhal çənəsini bərk-bərk sıxdı. Və onun sinəsi ağır-ağır tərpəndi. Yaxşı vurdu, hətta blisterlər dərhal şişdi. Sanki qədim inkvizitorlar ona işgəncə vermişdilər.
  Qız hönkürdü:
  Sizin üçün hələ də Lancelot və King Artur var!
  Əjdaha hersoginyası qışqırdı:
  Bu daha kimdi ki, məni hədələməyə cəsarət edirsən?
  Pəri markiz cavab verdi:
  - Bunlar insan folklorundan olan qəhrəmanlardır. Onlar sizin üçün tamamilə təhlükəsizdir, Zati-aliləri!
  Dişi əjdaha nərə çəkdi:
  - TAMAM! İndi praktik bir vəzifəniz var, yanmış ayaqlarınızı sağaltın. Bu praktikada çox faydalıdır və həyatda bir dəfədən çox faydalı olacaq.
  Dominika güclə gülümsəyərək oxudu:
  - Və bir, iki və üç və beş!
  Təkrar etməkdən yorulmayacağam...
  Eyni şeyi söyləyərək
  Bu, sizin üçün suları bulandırmaq üçün kifayətdir!
  Böyük Ustad Dragon qeyd etdi:
  - O, cılız qızdır. Bəlkə nəinki dabanlarını qızardın, hətta barmaqlarını da qırsın?
  Pəri markiz qeyd etdi:
  - Səbirli olmalıyıq, ey hersoginya. Bəlkə də bu qız güclü cinsi xilas etmək üçün yeganə şansımızdır. Və kişiləri geri qaytarın!
  Dişi əjdaha nərə çəkdi:
  - Bu axmaqdır! Suda boğulan adam saman tutur, sən isə insan qızın çılpaq dabanından tutursan . Heç bir xüsusi qabiliyyət göstərmədi.
  Pəri markiz etiraz etdi:
  "O, heç bir sehr və sehr olmadan öz əmri ilə bir daşı qaldıra bildi və bu, çox dəyərlidir!"
  Montserrat hersoginyası gülərək cavab verdi:
  - Bəli, o, məşhur alnını incitdi. Düzdür, indi heç bir iz yoxdur. Və bu insanlar üçün xarakterik deyil.
  Weasel təsdiqlədi:
  - Onun xüsusi və seçilmiş olduğu dərhal aydın olur! Və bu, xüsusi, səmimi və incə yanaşma tələb edir.
  Əjdaha Düşesi eyni anda yeddi başı ilə başını tərpətdi:
  - Hə, səmimi və xüsusi yanaşma... Bəlkə də böyük hörmət əlaməti olaraq dabanlarını dilimlə yalamalıyam!
  Dominika qaşqabağını çəkdi və əminliklə cavab verdi:
  - Yox, yaxşı olar ki, dilini işlətməyəsən! - Və o, gözlənilmədən üzünü xeyli şirinləşdirərək əlavə etdi. - Baxmayaraq ki, dil, şübhəsiz ki, bədənin ən güclü hissəsidir. O, milyonlarla ordunu hərəkətə keçirməyə qadirdir!
  Pəri markiz təklif etdi:
  - Ona sadə bir tapşırıq verin. Məsələn, qoy o, pişiyi ona yaxınlaşdırsın və mırıldasın, sonra geri qayıtsın!
  Budur, bənövşəyi paltarda, əlində sehrli çubuq olan əvvəllər səssiz qalan qadın trol etiraz etdi:
  - Yox! Biz onun pişik balasına işgəncə verməsinə icazə verməyəcəyik. Mənimlə sehrli çubuqlarla döyüşmək daha yaxşıdır. Bu, həqiqətən ciddi bir imtahan və təsirli bir imtahan olacaq!
  O, sapfir, bənövşəyi və yasəmən brilyantlarla işlənmiş sandalının dabanını möhürlədi.
  Əjdaha Düşesi cavab verdi:
  "Təcrübəsiz bir qız üçün Əjdaha Akademiyasının ustası ilə döyüşmək çox çətindir." Sizinlə döyüşmək çətin idi, hətta bu çox təcrübəli və təcrübəli Laska!
  Qadın trol güldü və qeyd etdi:
  - Xüsusilə! Bundan sonra hətta Ölümsüz Koschey də ondan qorxmayacaq!
  Sonra Dominika susdu:
  - Nə, sizdə Ölümsüz Koschey var?
  Əjdaha Düşesi başını tərpətdi:
  - Əlbəttə, var, lakin o, uzaq səltənətdə uzaq ölkələrdən uzaqdır. Ancaq bu çirkin çirkin hiylə var !
  Hit qız gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Yoxsa vəba xəstəliyinə səbəb olub? Bütün kişiləri öldürmək və dişilərinizi ələ keçirmək üçün!
  Əjdaha Düşesi cavab verdi:
  - Çətinliklə! Bizdə qadınlar kişilərdən on dəfə çoxdur. Ölümsüz Koshchei ordusunu təşkil edən orklar və qoblinlər arasında, əksinə, qadınlardan on dəfə çox kişi var və onlar daha böyük və güclüdürlər. Nə üçün öz rəiyyətini və ordusunu məhv etsin!
  Dominika qeyd etdi:
  - Bəs vəba Koşeyin özünə təsir etmir?
  Qadın trol başını tərpətdi:
  - Bəli, heç bir döyüş sehri onun üzərində işləmir. Heç bir silah götürmür. Hətta sizin hidrogen bombanız onu məhv edə bilməz. Mahiyyət belədir!
  Vurulan qız qeyd etdi:
  - Amma yəqin ki, yumurtasında, iynə ucunda ölüm var!
  Əjdaha hersoginyası gurultulu səslə cavab verdi:
  - Bu o qədər də sadə deyil! Koshcheinin ölümünü tapmaq bu qədər asan olsaydı, o, çoxdan sağ olmazdı. Beləliklə, o qədər əsrlərdir ki...
  Pəri markiz onun yerinə cavab verdi:
  - Siz insanlar hələ də ağaclarda tullanırdınız, amma onun artıq öz gücü var idi və taxtda oturmuşdu. Bunun necə bir varlıq olduğunu düşünün!
  Dominika onu götürdü və oxudu:
  Meymunlar üz düzəldirlər
  Və bir budaqda otururlar ...
  Hələ qeyri-ciddi
  Bizim əcdadlarımız var idi!
  Qadın trol qeyd etdi:
  - Koşçey, təbii ki, ondan da şübhələnir. Və vəba başlayanda, şübhəsiz ki, ilk şübhələnilən o oldu. Bu, müəyyən mənada şər oxunun başıdır. Yüz başlı erkək əjdaha kimi , əjdahaların ən böyüyü, imperatorların imperatoru və şər. Amma bu canavar da daşlaşdı və dağıldı. Ancaq Koschey ən azı lənət olardı! Üstəlik, cinlərin padşahı İblisdən də şübhələnirdilər... Cinlər ruhlardır və daşlaşa bilməzlər.
  Ancaq cinlər birtəhər gizləndilər. Və sanki yoxa çıxdılar!
  Dominika cavab olaraq mahnı oxudu:
  Cin susdu, yox, inanın, qızların gücü var,
  Və yoxa çıxdı...
  Və sonra əjdaha gözəlliyə etiraz etdi ,
  Qaç, zəhmət olmasa!
  Markiz de Laska qeyd etdi:
  - Həm yaxşı, həm də şər cinləri var. Onlar güclüdürlər, lakin imkanları məhduddur. Ancaq nəzəri olaraq, əgər kişi və ya dişilərdən biri cin imperatoru İblisə kişi irqini məhv etməsini istəsə və kainatımızdakı bu ən böyük qüvvəyə güc verəcək hər şeyə qadir bir halqa tapa bilsəydi, o zaman buna səbəb ola bilər!
  Dominika başını tərpətdi:
  - Bu artıq bir şeydir! Biz Qüdrət Üzüyünü tapmalıyıq. Və sonra hər şeyi düzəldəcəyik.
  Dişi əjdaha güldü və səsi ildırım kimi idi. Və sonra cavab verdi:
  - Bir Üzüyü tapmaq çox çətindir. Bütün qalaktika ilə müqayisə edilə bilən bir ərazi üzərində güc verdiyi üçün. Üstəlik, əgər sizin kainatınızda ulduzların nadir düzülüşünə görə qalaktika demək olar ki, boşdursa, burada trilyonlarla ağıllı varlıqların və bir çox krallığın məskunlaşdığı bir ərazidir. Və görünür, onu hələ heç kim tapmayıb, çünki bizim nağıl kainatımızın imperatoru olmayıb!
  Dominika gülümsədi və soruşdu:
  - Allahınız varmı?
  Markiz pəri cavab verdi:
  Kainatlarda belə bir Uca Tanrı, Yaradan varmı , yoxsa yoxdur, hələ heç kim bilmir. Hətta Ölümsüz Koschey. Ancaq daha aşağı səviyyəli tanrılar var . Amma elədirlər ki, az faydası var və uzaq durmaq daha yaxşıdır. Ümumiyyətlə, Allah sözünün çoxlu mənaları var. Beləliklə, ən yüksək cinlər güc baxımından tanrılara tamamilə bərabərdirlər.
  Qadın trol qeyd etdi:
  - Bizdə də dinlər var, amma faydası azdır. Yeri gəlmişkən, sənin kimi. İndi, bir koronavirus olanda , kilsələr həqiqətən boş idi və dualar kiməsə kömək etdi və ya buxur onları viruslardan qorudu. Niyə siz insanlar, diz çöküb baş əyməklə əvəzində nəsə yalvara biləcəyinizi düşünərək bu qədər inandırıcısınız!
  Dominika aqressiv cavab verdi:
  - Amma mən heç Allaha və ya tanrılara inanmıram! Mən isə buna əhəmiyyət vermirəm. Amma mən əvvəl elflərə inanmırdım və onları nağıl və insan ixtirası hesab edirdim. - Qız çılpaq dabanını daş plitəyə çırpıb davam etdi. - İndi də görürəm ki, elflər, əjdahalar, trollar, pərilər var, bəs niyə Allaha və mələklərə inanmayaq? Üstəlik, bir çox milyardlarla insan Uca Tanrıya inanır və demək olar ki, yalnız kiçik uşaqlar, hamısı deyil, əjdahalara və elflərə ciddi şəkildə inanırlar.
  Markiz Laska güldü:
  - Bilirəm! Bu qız balaca olarkən Dunno haqqında cizgi filminə baxır və əslində həyətdə sehrli çubuq axtarmağa başlayır. Və hər bir budağı yoxladı. Digər uşaqlar isə ona güldülər. Əslində, hətta erkən yaşda da əksər insanlar sehrli çubuqların nağıl olduğunu başa düşürlər!
  Dominika qeyd etdi:
  - Amma sizin dünyanızda sehrli çubuqlar var!
  Qadın trol başını tərpətdi:
  - Əlbəttə var! Və sağ qalmaq üçün onlardan necə istifadə edəcəyinizi öyrənməli olacaqsınız !
  Dişi əjdaha nərə çəkdi:
  - Elə indi! Ona sehrli çubuq verin, görək çox iti və cəsur dilli bu qız nəyə qadirdir!
  Dominika oxudu:
  Təəccüblənməməyinizi xahiş edirəm
  Əgər sehr baş verərsə!
  Əgər baş verərsə, sehr olarsa!
  Laska qeyd etdi:
  - Yaxşı, o sevimli deyilmi? Belə bir sehrbaz!
  Dişi trol sehrli çubuğunu sağ əlinə daha möhkəm tutub yellədi. Və Dominikanı ildırım vurdu. Amma aktrisa qız son anda tullanmağı bacarıb və zərbə alınmayıb. Arxamdakı mərmər kafel əriyib tüstülənməyə başladı.
  Əjdaha Düşesi qışqırdı:
  - Ehtiyatlı ol, Kobra! Bütün örtüyü zədələyəcəksiniz!
  Weasel güldü və qeyd etdi:
  - Bu sehrli çubuq üsuludur!
  Qadın trol Kobra cavab olaraq oxudu:
  - Pis ana, mənim üsulum sadədir,
  Pişiyin quyruğunu çəkməyi sevmirəm!
  Dominika cavab olaraq hönkürdü:
  Şagirdlərimdə kabus var,
  Bir atlama - bir vuruş!
  Əjdaha Düşesi sözünü kəsdi:
  -Bax, onun qabarcıqları artıq çıxıb! İnsanlarda zərər o qədər də tez keçmir. Nə qızdır !
  Pəri markiz təsdiqlədi:
  - Bu belədir! Bunda yanılmadım. Regenerasiya, hətta sehrbazlar üçün güc baxımından nadirdir və sehrlə müalicə edilməmişdir.
  Dominika göz qırpdı və nümayişkaranə şəkildə əllərinin üstündə dayandı. Və onun çılpaq ayaqları pərvanə pərdələri kimi havada parıldayırdı. Qız onu götürdü və gümüşü səsi ilə həvəslə oxudu:
  Döyüşlərdə iradəmizi sərtləşdirdik,
  Qardaş, onlar Vətən uğrunda döyüşüblər.
  Uzaqdan elfinizm kimi görünürdü,
  Bir Elf əsgəri Orklinə girdi!
  
  Atalarımız qılınc düzəltdi,
  Və sonra silahlar hərəkətə keçdi ...
  Ağcaqayınlar budaqlarını açır,
  Qızlar piroq bişirirlər!
  
  istənilən döyüşdə uğur qazanır ,
  O, hər şeyi ağlı ilə götürməyi bilir.
  Bəzən saf cəhənnəm yanır.
  Amma biz düşməni məğlub edəcəyik !
  
  Elf Yer kürəsini qoruyur,
  Ayaqyalın və çılpaq olanlara sığınacaq verir.
  May ayında döyüşü bitirdik,
  Orkmacht-ı qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyirdi!
  
  Tikinti və əkindən sonra,
  Tarlalar çiçək açır, çovdar yığınlara yığılır.
  Siz qəhrəmansınız, qızlar, babalar,
  Səngərlərdə don və qar var idi!
  
  İgid Vətənimizdən,
  Dərin bir təzim edin.
  Elfinizmin bayraqları uçur,
  Fürerin pankartları isə sökülmək üçündür!
  
  Əsrlər keçəcək altımızdan Ulduzlar,
  İmperiya qalaktikalar dəstəsidir.
  Doğulmaq üçün heç vaxt gec deyil
  Və düşməni kosmosda basdırın!
  
  Amma inanıram ki, ruh dinc olacaq,
  Bir insan hamıya ana kimidir,
  Burada qədim ailə çiçəklənir,
  Şöhrət Parlaqlığı - Lütf!
  Qız isə çox gözəl oxuyur, çox gözəl dünya səviyyəli müğənnidir. Və ya kvazi dünya - bu daha gülməli.
  Əjdaha hersoginyası qışqırdı:
  -Möhtəşəm! Və ya bəlkə sadəcə götür və bunu et...
  Dişi trol Kobra hıçqırdı:
  - Sehrli çubuqlarla döyüşmək vaxtıdır! Həm də küt dırnaqlar olmadan! Düşmənlə sona qədər mübarizə aparacağıq!
  Pəri markiz qışqırdı:
  - Axmaq olma! O sənin üçün nə düşməndir. Bu, güclü cinsi xilas etmək və geri qaytarmaq üçün son şansımız ola bilər!
  Dominika qəzəblə mızıldandı:
  - Mənə sehrli çubuq ver və mən qarışığı rəqibimdən vuracağam. Mən yubkalı Harri Potterəm, nə bilim!
  Əjdaha Düşesi mızıldandı:
  - Bu hansı dəstədir?
  Weasel izah etdi:
  - İnsan nağıllarından personajlar və folklor Harri Potter sehrli akademiyada oxuyan bir oğlan, Dunno isə komik cizgi filmidir .
  Kobra gülümsədi və çubuğunu silkələdi. Pulsar uçdu və qız kino aktrisasının dayandığı yerə dəydi . Və o, Dominika, demək olar ki, tozdan təmizlənmiş çəhrayı dabanlarını parıldadaraq çox məharətlə geri tullandı. Və alov onun altını götürüb yüngülcə yaladı.
  Qız qışqırdı:
  - Ey pozğun ! _
  Və əlini yellədi. Və birdən pərinin əlində tutduğu sehrli çubuq dəhşətli bir qüvvə ilə onun ovucuna girdi.
  Və Dominik onu çevik meymun kimi bərk-bərk tutdu. Bundan sonra o, cavab olaraq pulsar atdı.
  Aktrisa qız heç bir sehr pıçıldamadı, küsmədi, sadəcə sehrli bir artefakt yellədi. Və odlu laxta Kobraya doğru uçdu. O, bunu gözləmirdi və yıxıldı. Onun yalnız dabanını örtən yarımayaqqabı stili olan sandalları yuxarıya doğru silkələnib. Və qadın trolunun ağır yaralandığı aydın idi. Və o, uzun müddət inlədi. Və o, sehrli çubuğundan atəş açmağa başladı.
  Pulsarlar isə sanki göydən dolu yağırdı. Həqiqətən də zərbələr mübadiləsi oldu.
  Daha doğrusu, bir sərt zərbə və bir sıra maili zərbələr hədəfə çata bilmədi.
  Pulsar da əjdaha hersoginyasına dəyib. O, onu götürüb ağzından od püskürərək cavab verdi. Və onun işığı zərərsiz deyildi, hətta markiz pərisini də tutdu.
  O da sehrli çubuqunu silkələyib qışqırdı:
  - Yetər uşaqlar! Siz həqiqətən bütün sərhədləri keçmisiniz.
  Amma hər iki qız sakitləşmək haqqında düşünmürdülər. Dominika özündə şeytani gücü hiss edərək sehrli çubuqunu vurdu və pulsarı bir-birinin ardınca atdı. Və onun topları qadın trol ustasının ayaqlarına dəyib, sandalını yandırıb.
  O, qəzəblə qışqırdı:
  - İnsan toyuq!
  Pəri markiz etiraz etdi:
  - Yox! Bu, çox güman ki, qadın şahindir, ya da ən azı uçurtma!
  Dominika yenidən vurdu və bu dəfə onun çılğın atəşinin sunami dalğası həqiqətən alovdan hazırlanmış bir dəyənək kimi vurdu.
  Və qadın trol Kobra nərə çəkəcək və məhdudiyyətsiz sehr buraxacaq. Lakin od sütunu onu yuxarı atan kimi, sözün əsl mənasında, paltarını yandırır və sinəsinə dəyir.
  Qadın trolunun nəfəsi kəsildi. Və Dominika onu daha da irəli apardı və başına bir qatil pulsar əlavə etdi. Və sanki beynimə balyoz dəydi .
  Kobra nərə çəkdi və nəhayət huşunu itirdi. Onun çılpaq ayaqları yanmış və qabarmışdı. Aquilin burunlu qızı oxudular və döydülər.
  Əjdaha hersoginyası sevinclə qışqırdı:
  - Heyrət! Vay! Bütün gözləntiləri aşdınız! Açığı, belə bir şey edə biləcəyinizi düşünmürdüm - Kobranın özünü döyün!
  Pəri markiz başını tərpətdi:
  - O, bizim əsas və demək olar ki, yeganə ümidimizdir! Və o, haqlı ola bilər. Görün bu boyalı gözəllik nə edir!
  Doğrudan da, Dominika onu götürdü və çılpaq, zərif ayağını silkələdi və mərakeş örtüklü "keçi" birdən qanadı və ətrafa qaçdı. Sanki həqiqətən canlı və mobil olmuşdu. Və gəlin, həqiqətən, qalxıb flört edək.
  Əjdaha hersoginyası gülməyə başladı, yeddi başını yellədi və dedi:
  - Heyrət! Vay! O bunu necə edir?
  Dominika çiyinlərini çəkdi və cik-cik dedi:
  Düzünü desəm, bilmirəm
  Günorta istisində hər şey qarışdı...
  Mən demək olar ki, heç vaxt sehr oxumuram.
  Mən ümumiyyətlə külək ruhu ilə oynamıram!
  Əksinə, mən həmişə sənin üçün darıxıram, cənab,
  Qızı özünüzlə aparın!
  Əjdaha hersoginyası gurladı:
  - Dominika qəbul edildi! Və xüsusi istedadını nəzərə alaraq, Dragon Akademiyasının elit şöbəsinə daxil olur. O, nəinki təhsil haqqını ödəməli olmayacaq, əksinə, artan təqaüd alacaq!
  Dominika daha hündür tullandı, ətrafında fırlandı və oxudu:
  yaxşı Dominika yoxdur
  O, Yerin rəngidir...
  Günəş planetin üzərində doğdu,
  Və hər yerdə sıfırlar var!
  Pəri markiz şirin təbəssümlə soruşdu:
  - Bunun üçün nə alacağam?
  Fasilə oldu... Dominika susdu :
  -Yaraşıqlı oğlan tapmaq lazımdır!
  Əjdaha Düşesi güldü və cavab verdi:
  - Ancaq yeni tələbənin güclü qürurdan başı gicəlləndi! Buna görə də bir tövbə edirəm - yüz qanadlı aforizmi tələffüz etmək. Və dərhal edin!
  Dominika gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Zəhmət olmasa! Əbəs yerə filmlərdə çəkilməmişəm və əla yaddaşım var!
  Əjdaha Düşesi mızıldandı:
  - Tez gəl! Mənim də vaxt məhdudiyyətim var!
  Dominika dərindən nəfəs alıb pulemyot sürəti ilə cızırdı:
  Ölmüş eşşəyin qulağı heç kimə lazım deyil, amma diri tülkünün eşitməsi öz məqsədinə çatmaq üçün eşşəyə ehtiyacı olmayanlara hədiyyədir!
  Bir dəfə ağlınıza ayaqqabı qoysanız, əbədi olaraq ayaqyalın qalacaqsınız!
  Müharibə ağciyərlər üçün havadır, ancaq ikili qazla qarışır!
  Əgər düşmən təslim olmaq istəmirsə və uduzmağı bilmirsə, biz onu paltarını soyunmağa məcbur edəcəyik və qalib gəlməyi öyrədəcəyik!
  Pis insanlar qara sehri, yaxşı qeyri-insanlar isə ağ sehri sevirlər!
  Müharibədə öldürmək prosesdə çətindir, qavrayışda iyrəncdir, amma sonda necə də böyükdür ! Bu o deməkdir ki, müharibə ruha sağlamlıq, bədənə sərtlik, pul kisəsi təmizlik gətirir!
  Bəzən müharibə cüzdanları böyük ölçüdə doldurur və tökülən qanın dolğunluğu və pozulmuş ürəyin boşluğu ilə düz mütənasib olaraq!
  Vətənə borc fədakar sədaqətlə mükafatlandırılır!
  Müharibə ağıllıları sınayır, güclüləri sərtləşdirir, axmaqları əyləndirir ! -
  Gülüş obyekti olmaq əyləncə deyil, başqalarını ağlatmaq darıxdırıcı deyil!
  Yaxşı hökmdar , şirin bal kimi, əvvəl yalar, sonra tüpürər !
  Pis hökmdar isə yovşan kimi əvvəlcə yastılaşdırılacaq , sonra isə tapdalanacaq!
  Bəli, qızıl yumşaqdır, ancaq keçilməz bir qalxan hazırlamaq üçün asanlıqla istifadə edilə bilər!
  Keyfiyyət həmişə kəmiyyəti üstələyir - hətta bir okean inci arpa sıyığı balta üçün heç bir maneə deyil!
  Yaxşılıq qorxudan zəiflədikdə, pislik güclə doludur!
  Bir zarafat yaxşıdır, bir qaşıq şam yeməyi üçün yaxşıdır və ehtiyacı olanlara kömək edir!
  Bir və ya iki dəfə bəxtiniz gətirə bilər - bacarıqsız, şans yox olur!
  Lev Tolstoy olmayan hər kəs ədəbi avaradır!
  Ədəbiyyat əmicisi olmaq üçün mütləq Tolstoy doğulmaq lazım deyil!
  Boşanmada qızarmaq üçün səbəblərdən daha çox arvad sahibi olmaq üçün içək!
  Şəhvət qadınların şəfqətindən daha çox kişiləri məhv etdi!
  Dəqiq göz, əyilmiş əllər, düşmən darıxdırıcı deyil - miyopik!
  Fəlsəfə ömrü uzatmır, əksinə onu zinətləndirir, fraqmentləri uzadır!
  Komandir ustalıqla, qəssab rəqəmlə, dahi sənətlə, iddiaçı hiylə ilə qalib gəlir!
  Elə isə içək ki, ümid sönməsin, ancaq onu yaşatmayanlar ölsün!
  Ümid axırda ölür ... Birincilər isə onu haqq qazandırmayanlardır!
  Müharibədə məntiq şokolad kimi nisbi bir anlayışdır; çubuqlara heyran olmağa vaxt tapmamış, onlar artıq ağzındadır; onları udmağa vaxt tapmamış, yan tərəfə çıxırlar!
  Uğur bəzən iy verir, nailiyyət meyit iyi gəlir, amma xoşbəxtlik qoxuya bilməz!
  Allah hər şeyin üzərindədir, şeytan isə təfərrüatındadır!
  Döyülmək hətta mazoxist üçün də xoşagəlməzdir!
  Allahın bilmədiyi sadəcə cavab verə bilmədiyi sualdır!
  Meymun insandan daha yaxşıdır, çünki o, ancaq sözün əsl mənasında heyvan ola bilər!
  Xeyirə aparmayan xütbə baltaya aparan yola bənzəyir!
  İncil mətnləri üzərində hər hansı doktrina qurmaq, Qrimm qardaşlarının nağıllarından kvant mexanikasını öyrənməklə eynidir!
  Allah olmaq çətindir, amma şeytan olaraq qalmaq tamamilə dözülməzdir!
  Düşmənlərin sayı iki qat artsa belə, ağıl gücü dörd qat artırır!
  Həyat insanlarla deyil, təbiətlə tam kompromisdir!
  Alın zəng şəklindədir , yəni heca sərindir!
  axmaqlar üçün yazılmayıb , təbiət qanunları dahilər üçün yazılmayıb!
  ağıllılara verilir !
  Kədərdə gülməli olanı görən ciddi sevincdən faciəvi şəkildə kor olacaq!
  - Tələsmədən tələsin - tələsmədən tələsin! Mürəkkəb hərəkəti həll etməklə dərsdən A alın!
  Qaliblər mühakimə olunmur ... Baxmayaraq ki, bəzən onları mühakimə edirlər!
  - İnsanın axmaqlığı insanlara düşmən olan tanrıların müttəfiqidir!
  Tövlədəki adam adamdır, amma sarayda olan donuz da qabandan yuxarı qalxmaz!
  İki sonsuz şey var: kainat və insanın ixtiraçılığı, lakin birincisi nisbi, ikincisi isə mütləqdir!
  sürətli uçuşu sevmir !
  - Hər kəs cəhənnəmə getmək istəməz, ancaq bir neçəsi şeytanın fürsəti arzusunu dada bilər!
  Ancaq göz yaşları ilə suvarmadan sevinc məhsulunu biçmək mümkün deyil və suvarma olmadan uğur ləzzətləri böyüməz!
  Allah hər bir şeydə və ya onun səthində, İblis isə şeylərin yoxluğunda və ya maddi qıtlığın dərinliyindədir!
  Ehtiyatlı olmaq üçün vaxt ayıran kəs, dəfnində əbədiyyəti qoruyar!
  Sükut qızıldır, söz gümüşdür, amma qadının ağzından o qədər tökülür ki, brilyantlar belə mat olur!
  Sükut qızıldır və bəlağətli axınların uzun müddət saxlanması paslanmayacaq!
  Qızıl isə səssizcə torpağa basdırıldıqda dəyərini itirir!
  yüksək səslə yalvarmaqdan daha çox qızılla dolduracaqsan !
  Müharibə heç vaxt darıxdırıcı deyil, adi ola bilər, ancaq ilk atışa qədər!
  Sülh vaxtı təkrarlanan olur və yalnız döyüş həmişə fərdi olur!
  Müharibədə, şahmatda olduğu kimi, səhv edə bilməzsən, amma fərq daimi zaman təzyiqindədir!
  Müharibə hətta ilk hərəkətdən əvvəl əbədi bir problemdir!
  Şahmatda hərəkətlər növbə ilə edilir, amma müharibədə növbə ilə olur!
  Müharibə şahmat kimidir, yalnız qaydasız və real vaxtda!
  Müharibədə əbədi vaxt çatışmazlığı var, sülh hökm sürəndə əyləncə çatışmazlığı var!
  Müharibədə ən maraqlısı odur ki, hər şey həmişə ciddidir və yalnız onun təslim olduğunu göstərmək üçündür !
  Siz saxtakarlıqla imtina edə bilərsiniz, amma təəssüf ki , yalnız gerçək üçün imtina edə bilərsiniz!
  Təlimin ağır zəhməti döyüşün asanlığı ilə bəhrəsini verir! Tənbəl olmayan qəhrəman olacaq!
  Ölmədikcə öyrənmək üçün heç vaxt gec deyil!
  Ateist olmasa belə ölü adamın da qisas almaq şansı var!
  Ateist olmaq, ölməzliyə son qoymaq deməkdir!
  Başları ilə düşünürlər, amma mədələri ilə hərəkət edirlər!
  Pislik ürəklərdə deyil, mədələrdə yaşayır!
  Ürək yalnız zaman-zaman eqoistdir, amma mədə həmişədir!
  Mədə bədənin ən qorxunc hissəsidir, amma bizi işləməyə həvəsləndirən budur!
  Ürəksiz insan olmaz, mədəsiz insan hərisliyi olmaz!
  Ürəyi rahatlaşdırır və mədəyi sakitləşdirirlər!
  Maşının nə qədər olması məni maraqlandırmır, əsas odur ki, Vətənin nüfuzunun qiyməti yoxdur!
  İsa ürəkdə yaşayırsa, deməli Şeytan mədədə yaşayır!
  Boş bir mədə cüzdanınızı doldurmağa təşviq edir!
  Boş baş cüzdanınızı boşaldar!
  Böyük qarın böyük bir insanın əlaməti deyil, amma az iradə göstərir!
  Boş bir mədə ruhu acı ilə doldurur!
  beyinsiz başdan gələn qarındır !
  Qadın canavar kimi ayaqlarından qidalanır, ancaq dikdaban ayaqqabıda!
  Gələcəkdə çoxları qızıl dağlar vəd edir, lakin xoşbəxtlik hələ də küncdədir!
  uğur üçün hər zaman hər şeyi verməlisən !
  Məqsəd mayak kimidir, onun üçün çalışırsan, amma ona çatanda görürsən ki, problemlər daha da artıb!
  Siqaret xüsusilə müştəriyə qarşı ən təsirli qatildir ! Siqaret səssiz tüfəng kimidir, amma həvəskarın əlində belə ölümcüldür!
  Siqaret ən etibarlı snayperdir, həmişə öldürür!
  Siqaretin dadı acıdır, amma konfetdən daha çox cəlb edir!
  qız kimidir , amma onunla ayrılmaq daha ağrılıdır!
  Siqaret qumbaradan fərqli olaraq atılanda ömrü uzadır!
  Müharibədə məqsədə aparan ən qısa yol dairəvi manevrdir, təmiz həqiqət isə alçaq bir hiylədir!
  Dairəvi manevr hədəfinizə gedən yolu qısaltmağın ən etibarlı yoludur!
  Həyat qırmızıdır, amma qırmızı qanla tərk edir!
  Müharibədə həyat dəyərini itirir, amma məna qazanır !
  Müharibə , kürəkən kimi, xəyanətə həssasdır, lakin onun uzanmasına imkan vermir!
  Müharibə kişilərin bədənini yeyən şəhvətli qadındır!
  Bütün yaşlar sevgi kimi müharibəyə məruz qalır, amma bu xoş əyləncə deyil !
  Müharibə, nəzakətli kimi, bahalı və dəyişkəndir, lakin həmişə qəhrəmanlıq xatirəsi buraxır!
  Müharibə yuxu kimi deyil, güclü duyğular olmadan edə bilməzsən!
  Dünya darıxdırıcı və rahatdır, müharibə maraqlı və həyəcanlıdır!
  Müharibə, bu qan və tər, cəsarət doğuran fidanları mayalandırır!
  Müharibə prosesi nə qədər maraqlı olsa da, hamı son istəyir!
  Müharibə kitab deyil, onu sıxıb bağlaya bilməzsən, yastığın altında gizlədə bilməzsən, sadəcə onu çirkləndirə bilərsən!
  Müharibə bir dindir: fanatizm, nizam-intizam, şübhəsiz itaət tələb edir, lakin onun tanrıları həmişə fanidir!
  Müharibədə, kazinoda olduğu kimi, risk yüksəkdir, lakin uduşlar qısamüddətlidir!
  Əsgər ölümlüdür, şöhrət unudulur, kuboklar köhnəlir və yalnız yeni bir qırğına başlamaq üçün səbəblər aradan qaldırılmazdır !
  Qatilə xor baxırıq, əgər o, cəbhədə əsgər deyilsə, oğruya, döyüş meydanında talançıdırsa, ikiqat xor baxırıq!
  Əsgər, bu zirehində cəsarət və şərəf olan bir cəngavərdir! Tacı ehtiyatlılıq və zəka olan general Baron!
  Əsgər qürurlu, şəxsi isə alçaldıcı səslənir!
  Hücumda birinci ölə bilər, amma sonuncusu yaddaşlarda qalmayacaq!
  Hücum etməkdənsə, qənimətləri bölüşməkdə birinci olmaq daha yaxşıdır!
  Müharibə, qadın kimi, yalnız kişiləri qırmadan yatır!
  Qadın, müharibədən fərqli olaraq, kişini öldürməyə tələsmir!
  Müharibə, qadınlardan fərqli olaraq, təyin olunan kişilərin sayı ilə heç vaxt kifayətlənmir!
  Müharibə ən doyumsuz qadındır, o, heç vaxt kifayət qədər kişi əldə edə bilməz və qadından imtina etməz!
  Qadınlar döyüşməyi sevmirlər, amma kişini öldürmək istəyi güllədən çox da pis deyil!
  Kiçik bir güllə belə kişini öldürə bilər, böyük ürəkli qadın onu xoşbəxt edə bilər!
  Böyük bir ürək çox vaxt kiçik şəxsi maraqlara səbəb olur!
  Müharibənin qadın üzü yoxdur, amma kişiləri arvaddan yaxşı qanadır!
  Müharibə sevinc gətirmir, lakin aqressiv instinktləri qane edir!
  Müharibədə sevinc, düşmənlərin cəsədləri yalnız qiymətdədir!
  Müharibə tarlanın şumlanmasıdır: meyitlərlə mayalanır, qanla suvarılır, ancaq qələbə ilə çıxır!
  Qələbə cəsədlər və qan üzərində qidalanır , lakin izzətlə bəhrə verir!
  Müharibə insan yeyən çiçək kimidir, parlaq, ətyeyən və pis qoxulu!
  Müharibə tərəqqinin anası və tənbəlliyin ögey anasıdır!
  Müharibədə isə əsgərin həyatı dəyərli deyil, generallar isə hətta itkidir!
  Sülh istəyirsənsə qorxu aşıla, müharibə istəyirsənsə gülüş aşıla!
  Hərbi işlərdə gülüş deyilsənsə, gülmək günah deyil!
  Müharibə sirk kimidir, son gülüş yalnız qalibin olur!
  Müharibədə, sirkdə olduğu kimi, yalnız gizli, ciddi qatil!
  , yumşaq rejim altında xaos və səliqəsizlikdən yaxşıdır !
  Ölüm bir konvensiyadır, alçaqlıq mütləqdir !
  Padşah nə qədər böyük olsa da, ovçu kimi qəbrə gedəcək!
  Siyasətçi həmişə yalan danışır, yalnız o, gerçək üçün ölür!
  Ölümsüzlük gerçəkdir, amma ölüm illüziyadır!
  Krallar hər şeyə qadirdir, amma bir yox, bir şah məzardan yerə qaça bilməz!
  Hər kəs gözəl yaşamaq istəyir, ancaq bir neçəsi ləyaqətlə ölür!
  Nailiyyət şüaları ilə parıldamasa, ölüm bəla vəd edir!
  Əyləncəsiz həyat hobbisiz sevgidir!
  Sevgi olanda yaxşıdır, qan töküləndə daha pisdir!
  Seks məşəl kimidir, amma doldurma daha baha başa gəlir!
  Cinsi əlaqə olmadan yaşaya bilərsiniz, amma çoxalda bilməzsiniz!
  Sevgi nə qədər isti olsa, qan bir o qədər güclü axar!
  İnsanlar sevgi, heyvanlar seks, dahilər isə vəhylər istəyir!
  Hətta donuzlar cütləşir, estetiklər bunu sevirlər!
  Seks də insaf tələb edir, nə qədər çox olsa, bir o qədər yaxşıdır!
  Sevgidə məhdudiyyət yoxdur, seksdə sözlər kifayətdir!
  Qəlbində bir alov varsa, atəş altında daha asandır!
  Qabilin canı olmaqdansa, alovda yanmaq yaxşıdır!
  Müharibə qrup seksidir: çoxlu iniltilər və qışqırıqlar, lakin min bakirədən belə qan olmayacaq!
  Seks müharibə kimidir, amma uzun və rutin deyil!
  Döyüşmək sevişmək kimidir, amma inildəmək həvəsləndirilmir!
  Seks əlbəttə yaxşıdır, amma qan öskürmək pisdir!
  Müharibə ağırdır, lakin alçaldılma hər hansı bir hərbi yükdən daha ağırdır!
  Yaşamaq istəyirsənsə döyüşməyi, yaşamaq istəyirsənsə qalib gəlməyi öyrən!
  Müharibədə bütün vasitələr yaxşıdır, toyuq atmaqdan başqa !
  Hər kəs döyüşə bilər, ancaq layiqlilər qalib gələ bilər!
  Müharibə düşünmək yeri deyil, böyük dəliliklə doludur!
  Vətəni alver etməkdənsə döyüşmək yaxşıdır!
  Müharibə konfet deyil, onu udduqca sizi sevinclə doldurur!
  Döyüş heç vaxt bitmir, yalnız topların gurultusu səngiyir!
  Top sönə bilər, lülə partlaya bilər, amma döyüş heç vaxt dayanmayacaq!
  Müharibədə ən maraqlısı gözlənilməzlikdir, reallıq uğrunda mübarizədir!
  Stalinin dövründə niyə qiymətlər aşağı düşdü ki, xalq düşmənləri edam edildi!
  Boş yerə geyinməkdənsə, pul üçün soyunmaq daha yaxşıdır!
  Ayaqyalın olmaq məcazi mənada ayaqqabı geyinməkdən daha gözəldir!
  Müharibə sirkə bənzəyir, yalnız gülüş əvəzinə göz yaşları olur, arena isə planet ölçüsündədir!
  Sülh istəyirəm, müharibə çıxır, müharibə istəyirəm, kapitulyasiya olur!
  Müharibə müəyyən qədər anadır, əsl qardaşlıq doğurur!
  Müharibə pisdir, amma yaxşı yoldaşlar doğurur!
  Ağıl qısa qapanmazsa, uzun qollar yaxşıdır!
  Güc qalib gəlir və yalnız praktik ağıl qələbə hədiyyələri verir!
  Güc və zəka, ər və arvad kimi, yalnız cütlərdə qələbə doğurur!
  İnsan, piramidadan fərqli olaraq, dözümlülükdə qeyri-düz dayağa malikdir!
  Piramidanın dörd küncü var, lakin düz səth ona sabitlik verir!
  pis həyatdan yaxşıdır !
  Təbiətdə Tanrı olmaq yaxşıdır, amma zonada şeytan olmaq pisdir!
  Günəş yarım günə batar, amma şöhrət əsrlər boyu qalır!
  Şöhrət qısa ömürlüdür, hər şey istisna olmaqla!
  Əbədi yaşa, əbədi öyrən, amma yenidən öyrənmə!
  Şöhrət çox parlaq ola bilər, qızıldan daha parlaqdır, lakin zamanla daha da sönür!
  Şöhrət günəş kimidir, amma gecə batmaz!
  Zəhmətlə belə məşhur olmaq asan deyil, amma tənbəllik asanlıqla rüsvayçılığa aparır!
  Şöhrət od kimidir, gözə xoş gəlir, amma onu əldə etmək üçün kimisə yandırmaq lazımdır!
  içində olmaq yaxşıdır , şöhrətdən yapışan milçəklərin əhatəsində olmaq pisdir!
  . FƏSİL Љ 7.
  Oyandıqdan sonra oğlan şahzadə Oenomaus yenidən sükan arxasına zəncirlənir. Bundan əvvəl ona sərin suda yuyunmağa və dişlərini fırçalamağa icazə verildi. Və sonra təvazökar bir səhər yeməyi yeyin.
  Daş vəbasına qapılmamaq üçün daimi hərəkətdə və uşağın bədənində hərəkət etməyə davam edin. Avqust adamının və böyük elf imperiyasının varisinin çətin taleyi belədir.
  Sağ qalmağın yeganə yolu gənc qul olmaq və çox çalışmaqdır. Bu, daşlaşmadan müvəqqəti qorunma təmin edir. Burada varlığınızı uzatmaq üçün bəzi imkanlar var , lakin bu, olduqca narahat və ağrılıdır.
  Bununla belə, təkəri fırladan oğlan zəngin təxəyyülündən istifadə edərək, xəyal dünyasına qərq olur və könüllü-məcburi əsirlikdəki sevincsiz varlığını işıqlandırır.
  Kabin oğlan kiçik, üç başlı əjdahanın üstündə uçur. O, naməlum bir ölkədə tapmaq istəyir, hələ nəyi bilmir, amma güclü cinsə nə qaytara bilər və kişilərin nəsli kəsilməsini və daşlaşmasını dayandırır.
  Əjdaha da hələ uşaqdır, oğlanın isə çox yaşı yoxdur, əynində ancaq şort və döyüş arsenalı olan bel çantası, kəmərində isə kaman, iki qılınc və bir cüt xəncər var.
  Oenomaus atında uçur. Və onun yanında kiçik bir əjdahanın üstündə qız Marqarita oturur. O, yalnız tunika geyinib, aşılanmış və çılpaq ayaq barmaqlarında sehrli üzüklər var. O, döyüşü təmsil edir insan dünyasından bir hit .
  Qız sadə deyil. Yer üzündə o, Böyük Vətən Müharibəsi illərində partizan və kəşfiyyatçı idi. Və ölümündən sonra o, sehr və sehr dünyasına köçdü. Və o, doxsan üç ildən çoxdur ki, oradadır. O, Əjdaha Akademiyasını bitirib və güclü cadulara yiyələnib. Amma o, almanlar onu asdığı zamanki kimi görünür. Nədənsə böyümür və bu Marqaritanı əsəbləşdirir. Nə qədər əbədi uşaq ola bilərsiniz?
  Düzdür, Oenomaus deyir ki, o, özü yetkin bir elf şahzadəsi idi, lakin qul oğlanı oldu. Həm də ona görə də o, bundan əsəbiləşir. Baxmayaraq ki, uşaq olmaq o qədər də pis deyil, amma həm də qul olanda...
  Amma indi o, artıq başqa bir dünyadadır, qul çarxını fırlatmır, əjdaha üzərində uçur. Onunla birlikdə qarda ayaqyalın edam edilən partizan qız Marqarita da var idi. Bundan əvvəl də mənə işgəncə verdilər. Onun kürəyini tikanlı məftillə kəsdilər və gənc qəhrəmanın dabanlarını odda qovurdular.
  Onlar qabarcıqlarla örtülmüşdür və soyuq qarın üstünə basdığınız zaman yanmış ayaqlarınızdakı ağrılı qaşınma azaldığından demək olar ki, xoşdur. Pionerin boynunda bir lövhə var idi - "Mən partizanam". Onlar asılanda, çətin ki, ağrıyır, Krautların və polislərin xoşbəxt üzlərinə baxmaq sadəcə iyrəncdir . Yaxşı, qorxu, əgər onu bir pioner və qızğın bir ateist kimi cəhənnəm gözləyirsə? Tək dabanlarını deyil, bütün bədənini əbədi olaraq qızardacaqları yerdə.
  Baxmayaraq ki, o, niyə belə cəfəngiyyatlara inanır? Baxmayaraq ki, çox az yaşayıb ölmək və unudulmaq heyf.
  Amma zərif boynundakı ilgək dartılanda qız əjdahanın üstündə oyandı. Və onun yanında mələk kimi gözəl bir pəri var idi. Marqarita isə cənnət hələ də mövcud olduğunu düşünürdü. Pioner qəhrəmanlar və ateistlər üçün belə bir xüsusi cənnət.
  Amma əslində sehirli aləmdə xeyir və şər, onun problemləri var. Sehrdən istifadə edərək kəsikləri və yanıqları tez sağaldı. Və qız ən gənc sinifdə Əjdaha Akademiyasına daxil oldu. Amma o, istedadlı, bacarıqlı və tez öyrənən idi.
  Və o, güclü sehrli bacarıqlara yiyələnib. Buna görə də, uşaq görünüşünə baxmayaraq, o, Şahzadə Oenomaus ilə xüsusi bir missiyaya getdi - güclü cinsi xilas etməyə kömək edəcək bir şey tapmaq üçün. Axı kişisiz dünya harmoniyadan və maraqdan məhrumdur. Və ədalətli cins bunda cansıxıcı və narahatdır.
  Marqarita uçarkən dedi:
  - Hərdən fikirləşirəm ki, kişilər qayıdacaq, bəs onda necə? Kiçik bir qız kimə lazımdır? Kaş ki, böyüyüb yetkin ola bildim!
  Oenomaus əmin tonda cavab verdi:
  - Əgər sehr kişilərə həyat qaytara bilirsə, o zaman sizi yetkin edə bilər. Unutma ki, elflər, pərilər və driadlar qocalmır və bu onların təbii mülkiyyətidir. Ancaq insan qadınlar, yox. Onların çirkin, murdar və donqar yaşlı qadınlara çevrilməməsi üçün güclü sehr lazımdır. Və çirkin yaşlı qadın olmaq gözəl qız olmaqdan qat-qat pisdir. İnsanlara hücum edən qocalıq xəstəliklərini demirəm. Yer üzündə heç bir ciddi sehriniz yoxdur və yəqin ki, qocalığın, xüsusən də qadınlar üçün nə qədər iyrənc və iyrənc olduğunu özünüz görmüsünüz.
  Marqarita başını mənfi tərzdə buladı:
  - Yox, mən yaşlı qadın olmaq istəmirəm! Qoca kraliça olmaqdansa gənc qul olmaq daha yaxşıdır!
  Oğlan şahzadə güldü və qeyd etdi:
  - Həmişə gənc, həmişəlik ayaqyalın qalacaqsan!
  Qız güldü və dedi:
  - Mən müharibədən əvvəl şəhər qızı idim. Leninqradda ayaqyalın gəzmək bir növ nalayiq idi və oradakı iqlim çox isti deyildi. Ona görə də kənddə tapdalamaqdan bir növ utanırdım . Yalnız işğal zamanı uşaqların sandalları cırılanda və kiçik ölçülü ayaqqabı almaq çox çətin olanda mən belə bir şey etməyi öyrəndim. Bilirsiniz, ilk günlərdə ağrılı və soyuq olur, xüsusən də tərpənməsəniz, amma sonra öyrəşirsiniz və hətta xoşdur. Üstəlik, Ukraynada yay çox isti və mülayimdir.
  Oğlan şahzadə başını tərpətdi:
  - Bəli! Mən başa düşürəm. Amma görün kim uçur!
  Doğrudan da , onların qarşısına zərli stupalı bir xanım çıxdı. Xeyr, Baba Yaga deyil, çox makiyajlı olsa da, möhtəşəm sarışın gözəllik. Və mirvari dişləri ilə parıldayır. Və süpürgə əvəzinə tamamilə müasir elektrikli tozsoran var. Bəli, bu əyləncəli hekayədir.
  O, uşaqları öpdü və oxudu:
  chanterelles, dələ ilə dolu,
  Bir az mürəbbə saxlayacağam...
  Axı, oğlanlar və qızlar
  Axı oğlanlar və qızlar...
  Mən, həqiqətən, həqiqətən, həqiqətən sevirəm!
  Marqarita cavab olaraq başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Bəli, müasirlik budur. Köhnə stupa yeni şəkildə!
  Tozsoranlı sarışın deyəsən bunu eşitdi və arxasına dönüb məyus halda qışqırdı:
  - Stupanın köhnə olması fikrini haradan almısınız? Bəli, sən özün, Yer üzündə qalsaydın, artıq yaşlı qadın olardın! Və çox çirkin , əgər tabutda deyilsə!
  Marqarita ah çəkərək razılaşdı:
  - Bəli doğrudur! Yəqin ki, qəbirdə sümüklər üzürdü, yoxsa o qədər eybəcərləşirdi ki, baxmaq iyrənc görünürdü.
  Oenomaus qeyd etdi:
  - İnsanlar Allahdan məhrum məxluqlardır. Onlar elflərin sahib olduqlarından - əbədi gənclikdən məhrumdurlar! Və güclü cinsin nümayəndələri də saqqallarını qırxmalıdırlar. Oğlanlar deyirlər ki, bu, çox ağrılı və xoşagəlməzdir!
  Tozsoran olan sarışın onu götürüb silkələdi. Və çox rəngli baloncuklar gənc əjdahaların üstündə oturan uşaqlara doğru uçdu.
  Cavab olaraq, uşaqlar əjdahalarından üfürdülər və baloncuklar geri uçdu, cavab olaraq sarışın çubuqunu silkələdi. Və hər şey fırlanmaya başladı.
  Baloncuklar sanki sarılmış kimi yuvarlaq bir rəqsdə fırlanmağa başladı. Və əla idi .
  Qız qeyd etdi:
  - Sən Baba Yaga deyilsən - sümük ayağı,
  Sərin sarışın xoşbəxtliyin yarısıdır!
  Tozsoranlı döyüşçü qəzəblə dedi:
  Uşaqlar tıxaclar kimi axmaqdırlar
  Sizi şəbəkəyə çəkirlər...
  səni qazana yükləyəcəm,
  Sənin üçün od yandıracağam!
  Və cavabında belə şən və şən gülüş var. Bu, həqiqətən qadındır - böyük sərinliklə.
  Uşaqlar əjdahalarının üstündə fırlandılar və Baba Yaqaya sıçradılar. Qız bel çantasından bir azmış çıxarıb qışqırdı:
  - Onu almaq istəyirsən?
  Sarışın güldü və pulsarı ilə pioner sehrbazı vurdu. O, əjdahasından yayındı. Və cavab olaraq o da azmışla xaç işarəsini edəcək və səni necə təpikləyəcək .
  Və alovlu bir tor gənc Baba Yaga'ya qarışdı. Beləliklə, o, özünü ona bağlı tapdı.
  Oenomai oğlan qeyd etdi:
  - Yaxşı, etiraf et, uşaqlardan hansını qaçırmısan?
  Partizan qız başını tərpətdi:
  - Düzdür! Bilirik ki, top kimi burnunuz var!
  Sarışın Yaga fırlanaraq hönkürdü:
  - Bəli, səni buna görə götürəcəyəm və ...
  Gözəl danışmadan tərpəndi və toru qırmağa çalışdı. Lakin pioner qəhrəman azmışı keçərək Yaginaya sehr və eyham enerjisi ilə atəş açdı. Sarışın necə titrəməyə və qıvrılmağa başladı. Və qız oxudu:
  Çətin vaxtlarda ilham aldıq,
  İradəni poladdan da güclü edib...
  Dünyanı vəbadan xilas etdi -
  Hörmətli yoldaş Stalin!
  
  Ölçdüyüm bir çox görüntüdə ,
  Sonsuz bir kainatda...
  Sən bizə doğru yolu açdın,
  Yəqin ki, bunu göstərir!
  
  Mən şok istifadə etdim
  Solsenizmdən sehr...
  Təqvimi təqdim edirik:
  Faşizmin boyunduruğu yıxılsın!
  Elf oğlan qeyd etdi:
  - Görünür, sərin oğlan idi, Stalin! Ancaq yəqin ki, yer üzündəki bütün insanlar kimi o da qocalırdı.
  Qız da gənc modifikasiyada Baba Yaqaya atəş etdi və cik-cik etdi:
  Lenin ürəyimdə yaşayır,
  Kədəri bilməməyimiz üçün...
  Kosmosa qapı açıldı -
  Ulduzlar üstümüzdə parıldadı!
  Sarışın Yaga yalvardı:
  - Yetər! Məni buraxın, tələb edin, hər şeyi edəcəm!
  Marqarita tweet etdi:
  - Tutulan uşaqları buraxın! O zaman bəlkə səni bağışlayaq. Onlardan neçəsini tozsoranınıza çəkmisiniz?
  Sarışın mızıldandı:
  - Mən səni buraxacağam! Sadəcə xaçın sehrini mənim üstümə vurma!
  Qız arxaya çevrildi. Dəbli xanımla odlu şəbəkə yatdı. Və o ətrafında fırlandı . Marqarita xəbərdarlıq etdi:
  - Bütün uşaqlar getsin, aldatmadan!
  Sarışın təntənəli şəkildə əmin etdi:
  - Sözümü verirəm!
  Və tozsoranı işə saldı. Oradan uşaqların solğun kölgələri atılmağa başladı. Şəffaf, xəyallar kimi. Lakin Marqarita sehrli çubuğunu yellədi və bu kölgələr oğlan və qızlara çevrildi. Sonunculardan üç dəfə çox idi. Ancaq yenə də Oenomai xoşbəxt idi:
  - Bu dünyada ən azı daha güclü seks var. Və demək olar ki, bütün kişilərimiz öldü!
  Marqarita parlaq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Gəlmədi! Və tanrılara şükürlər olsun!
  Oğlanlardan biri ayaqyalın, lakin dəbdəbəli, cırıq olsa da, kamzula geyinərək Oenomayaya uçdu və özünü təqdim etdi:
  - Vikont de Lafer! Vay, tozsoranın içində olmaq necə də iyrəncdir. Bu qancıq da mənim əsl əjdaha dərisindən çəkmələrimi çıxartdı.
  Marqarita təbəssümlə mızıldandı:
  - Buyurun, oğurlananı Vikont-a qaytarın !
  Sarışın Yaga zümzümə etdi:
  - Mən bacarmıram!
  Oenomaus da sehrli çubuqunu çıxardı və silkələyərək uğuldadı:
  - Bəs niyə belədir?
  Yaraşıqlı ifritə gurladı :
  - Onları satdım! Çox prestijli idilər. Bir şahzadə onlara yarım kisə qızıl verdi!
  Marqarita mızıldandı:
  - Yaxşı, ağ ... Bunun üçün çəkmələrini səndən alacağıq. Onlar həmçinin əjdaha dərisindən və hətta pələng dərisindən hazırlanır.
  Sarışın Yaga qeyd etdi:
  - Oğlan üçün çox böyük olacaqlar. Və mənim rütbəmdən olan bir ifritənin ayaqyalın görünməsi ayıb olardı.
  Marqarita güldü və cavab verdi:
  "Mən də zəif cadugər deyiləm, amma soyuq dünyalarda belə həmişə ayaqyalınam." Və sən belə bir xanımsan. Və oğlanın ölçüsünü düzəldəcəm!
  Şahzadə Oenomaus qışqırdı:
  - Və and iç ki, uşaqları qaçırmayacaqsan. Əks halda sizi Tanrıların məhkəməsinə verəcəyik.
  Gənc Baba Yaga kəkələdi:
  - Mən onlara pislik etmirəm. Mənə həmişə gənc və gözəl qalmağa imkan verən sadəcə uşaqların enerjisidir. Və beləliklə, onlar sağdırlar.
  Marqarita şiddətlə hönkürdü:
  - Cavanlaşmağın başqa yolunu tapacaqsınız. Əslində, sizə dərs vermək vaxtıdır.
  Və qız bir tilsim mızıldadı. Və o, çılpaq ayaq barmaqlarından və sehrli çubuğunun ucundan pulsar enerji axınlarını necə buraxdı.
  Və sarışına vurdular. Birdən büzüldü və ölçüsü azaldı. İndi onların qabağında hündürboylu qızın əvəzinə yaşı on yaşından çox olmayan, donuzlu, ayaqyalın, qorxmuş bir qız var idi. O pıçıldadı:
  - Ehtiyac yoxdur! yaxşı olacam! Məni döymə!
  Marqaritanın əlində çəkmələr var idi. O, ovucunu yellədi və onlar digər azad edilmiş uşaqlarla birlikdə çəkisiz kimi havada gəzən ayaqyalın oğlan Vikontun yanına getdilər.
  Əsilzadə nəslindən olan bir oğlan çəkmələrini geyinib oxudu:
  Oğlanın ətrafında çoxlu təhlükələr var,
  Bəzən dünya soyuq bir daş kimi parıldayır...
  Ancaq oğlanımız divandan qalxdı,
  Çünki o, nəcib döyüşçüdür, inanın!
  Yaga qızı sakitləşdi və mızıldandı:
  - Mənə qamçı vurmayacaqsan?
  Marqarita sərt şəkildə dedi:
  - Əgər hədsiz hərəkət etmirsənsə, niyə şallaqlanmalısan?
  Sarışın qız cingildədi və çəhrayı yanağından bir yaş axdı:
  "Mən indi uşaqam və başqa cadugərlər mənə hörmət etməyəcəklər!"
  Azadlığa çıxan qızlardan biri dedi:
  - Biz də uşaqıq və buna görə ağlamırıq!
  Oğlanlar və qızlar güldülər.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Gərək acsan! Bəlkə aşağı düşüb orada nəsə yeyək?
  Uşaqlar səs-küy saldılar. Vikont aşağı baxıb dedi:
  - Bizdən aşağıda nəhəngin qalası var və o, Baba Yaqadan yaxşı deyil. Belə ki...
  Oenomaus qışqırdı:
  - Və nəhəngin də əsirlikdə olan uşaqları var. Biz onlara kömək etməliyik.
  Marqarita gülümsədi və qıza Yaqa təklif etdi:
  - Bəlkə uşaqları birlikdə götürüb nəhəngdən xilas edək? Yaxşı bir iş gör, pəri akademiyasına oxumağa qəbul olunarsan. Orada yaxşı əməllər etməyi öyrənəcəksən!
  Cadugər qız oxudu:
  İnsanlara kim kömək edir
  Boşuna vaxt itirir...
  yaxşı əməllər -
  Məşhur ola bilməzsən!
  Marqarita etiraz etdi:
  Çiçəyin ləçəkləri kövrəkdir,
  Əgər çoxdan sökülübsə...
  Ətrafdakı dünya qəddar olsa da,
  Mən yaxşılıq etmək istəyirəm!
  
  İnsanlara yaxşılıq et
  Yaxşı işlər gör...
  Və çiçəklər kimi çiçək açacaqlar,
  İşıqda mavi çiçəklər!
  Oğlan şahzadə daha ciddi tonda qeyd etdi:
  yaxşılıq etməyə, pisliklə mübarizə aparmağa çalışırsan və inanıram ki, xoşuna gələcək!
  Qız Yaga yumruqlarını sıxaraq dedi:
  - Yaxşı, çalışacağam. Bununla belə, pis cadugərlərə geriyə yol yoxdur - onlar gülüb səni çimdikləyəcəklər ! Mən yaxşı pəri kimi yenidən hazırlanacağam!
  Marqarita gülümsədi və oxudu:
  Dünyada ağlı olan hər kəs,
  Həmişə dost olmaq lazımdır...
  Çəkiliş qalereyasındakı kimi baş verməməsi üçün -
  Ağıllı oyun olmadı!
  Oğlan şahzadə qışqırdı:
  - Yaxşı, nəhəngin yanına gedək!
  bir uşaq dəstəsi göydən qaçdı.
  Marqarita və Oenomai əjdahalara, qıza çevrilən Yaqa isə minaatanlara endi. Uşaqların əlləri üçün çox böyük görünsə də, tozsoran onun yanında qaldı.
  Bu yerə enən komandadır. Nəhəngin nəhəng qalasında böyük kəllə qüllələri çıxan heç nə yoxdur . Lakin giriş skeletlər, üstəlik bütün orklar tərəfindən idarə olunur.
  Uşaqlar yerə endi. Onlar döyüşməyə hazır idilər. Yaga qızı tozsoranın düyməsini basdı və ondan qılınclar, qılınclar, nizələr, xəncərlər və hətta bir neçə pulemyot düşdü. Uşaqların çaşqın baxışlarını görüb izah etdi:
  - Tozsoranla tutdum. Süpürgədən daha yaxşıdır. Və içərisində bütün silah kolleksiyası.
  Marqarita sehrli çubuqunu və yalın ayaqlarını silkələdi, lakin sehrli üzüklərlə bəzədilib və qışqırdı:
  - İndi mən sizin silahınıza xüsusi, möcüzəvi güc verəcək bir tilsim edəcəm.
  Və sehrbaz qız dedi:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Və onun sehrli çubuğundan və sehrli üzüklərindən enerji axınları uçdu. Və Baba Yaqanın uşaqlara verdiyi silah parıldamağa başladı.
  Oenomai daha təcrübəli döyüşçü kimi nazik iynələrlə atəş açan qısa, yüngül pulemyot götürdü. Oğlan şirəli dodaqlarını yaladı və oxudu:
  - Pulemyotla yaxşı olmalıdır,
  Qəzəbli polad kimi vur...
  O qan şəlalə kimi axmadı,
  Və kainatda cənnət hökm sürdü!
  Uşaqlar silahlarını qaldıraraq bir ağızdan qışqırdılar:
  Cəllad hiyləgər və qəddardır,
  Xalqı divara dirəyiblər...
  Ancaq inanıram ki, bizim fırtınalı cücərtilərimiz,
  Ancaq inanıram ki, günəş axını -
  Həbsxana zindanının qaranlığını dağıdın!
  Beləliklə, sehrli bir arsenalla silahlanmış bir uşaq dəstəsi hücuma keçdi. Oğlanların və hətta daha çox qızların kiçik, çılpaq dabanları parıldadı. Onlar canavarlardan qorxmurdular, baxmayaraq ki, tüklü, iyli , iyrənc orkların bütün alayı onlara yaxınlaşırdı .
  Əjdaha üzərində uçan Oenomai avtomatdan düşmənə atəş açdı. Kiçik iynələr orkların tüklü bədənlərini deşdi və sonra möcüzə baş verdi: onlar böyük şokolad və bal çörəklərinə çevrildi.
  Marqarita da çılpaq ayaq barmaqları və sehrli üzükləri ilə düşməni təpikləyirdi . Beləliklə, hücuma məruz qalan qılınclı orklar dərhal çevrildi hər cür dadlı şeylər, o cümlədən şokoladla örtülmüş və içərisində quş südü olan konfetlər. Bu, həqiqətən dadlıdır. Və cheesecakes və xaşxaş toxumu və darçın ilə donuts.
  Partizan qızın sehrli çubuğu dalğalanır və inanılmaz şeylər yaradır.
  Beləliklə, uşaqlar orklarla döyüşə girdilər. İlk növbədə, Vikont. Oğlan çəkmələrini geyinəndən sonra paltarı təzə, təzə kimi oldu. O, nəinki sağ əlində qılıncla vuruşurdu, həm də sol əlində qılınc tuturdu.
  Bıçağın toxunuşu ilə inanılmaz dəyişikliklər baş verdi. İndi bir ork əvəzinə, kişmiş ilə təsir edici ölçülü bir pasta göründü. Və qılıncın zərbəsindən şokoladlı cheesecake çıxdı. Və döyüşdə digər uşaqlar.
  Görünür, daha inkişaf etmiş bir ölkədən olan bir qız çılpaq ayaqlarını otların üstünə qoyub pulemyotdan cızma-qara yazırdı. Müxtəlif növ nağıl çevrilmələrinə səbəb olan şey. Və orkdan iri, doldurulmuş kolbasa, sonra da souslu hinduşka çıxdı. Və başqa hansı dadlı yeməklər görünmədi.
  Bıçaqların toxunmasından yaranan ətirli kokos keksləri. Həm də əla dondurma.
  Partizan qız Marqarita döyüş vəcdində oxumağa başladı;
  Biz pionerik, kommunizmin uşaqlarıyıq,
  Ölkəni yüksəltmək istəyənlər ...
  Hitler qəzəbinə görə şiddətlə cavab verəcək,
  Biz əzəcəyik, inan mənə Şeytan!
  
  Allah qarşısında and içdik,
  Və Lenin ürəyini gənclərə verdi ...
  Oh, pionerləri sərt mühakimə etmə,
  Uca Allah onlara daha çox güc verdi!
  
  Ön tərəfə ayaqyalın getdik,
  Vətənlərini qoruyub döyüşmək istəyirdilər...
  Oğlanlar da, dərraklı qızlar da bizim üçündür,
  Və bizim sədaqətimiz güclü zirehdir!
  
  Moskva yaxınlığında döyüşlər getdi,
  Tanklar yanırdı, asfalt əriyirdi...
  Kommunizm görəcəyik, inanıram, verdik,
  Və bir faşisti qılıncla çıxara bilərsiniz!
  
  Mənə inanmayın, insanlar, Hitler hər şeyə qadir deyil,
  Fürerin ideyası yaşasa da...
  Biz faşistləri ağır vurduq,
  Gəlin möhtəşəm səyahətimizə davam edək !
  
  Biz Rusiyanın düşmənlərindən qorxmayacağıq,
  Biz doğma SSRİ-mizi sevirik...
  Sən təlxək ruhu olan cəngavər deyilsən,
  Gəlin Allahın Padşahlığı üçün nümunə olaq!
  
  Hitler bilmir, onu çox döyəcəklər,
  Cəhənnəmin gücü onun içindədirsə də...
  Və parazit Krautlar gəlir,
  Hansı ki, sülhü odla dolduracaq!
  
  Rusların böyüklüyü oynayaraq qalib gəlməkdir,
  Baxmayaraq ki, bunun arxasında nəhəng iş var...
  Qələbə gələcək, inanıram, may ayında,
  Və Fuhrer tamamilə kaput olacaq!
  
  Bu, bizim imanımızdır, kommunizmin gücüdür,
  Qoy SSRİ əbədi olaraq çiçəklənsin ...
  Bilirsən faşizm boyunduruğunu əzəcəyik,
  Rusiya beləcə orduya çevrildi!
  
  Stalinqradda Fritzləri döydülər,
  Onlar bizim güclü yumruğumuzu tanıdılar...
  Və gözəl hədiyyələr verdik,
  Və diktatora bir nikel verdilər!
  
  Mənim ölkəm, gözəl Rusiya,
  Orada, Arktikada alma ağacları çiçək açır...
  Svaroq və Stalin, bilirsiniz, Məsihdir,
  Nasistlər rus döyüşçülərindən qaçırlar!
  
  Kainat necə gözəldir,
  Kommunizm onun üstündə parlayanda...
  Və sınaqlar tərbiyə üçün olacaq,
  Uçuş yalnız yuxarı və bir saniyə aşağı deyil!
  
  Qışı vəhşi qırmızı fəryadla aldıq ,
  Ağqvardiyanın onurğasını sındırdılar...
  Rusiyanın kommunizm düşmənləri döyülür,
  Hələ nahar üçün kuboklarımız var!
  
  Stalini çox möhkəm tutduq,
  Qızlar hər şaxtada ayaqyalın...
  Sən, inan mənə, güclü bir insan oldun,
  Və pioner cəngavər olmaq üçün böyüdü!
  
  Xeyr, Rusiya heç vaxt qırılmayacaq,
  Ölməz Lenin yol göstərir ...
  Parlaq alovdan qorxmuruq,
  Ruslar isə kommunizmdən dönə bilməzlər!
  
  
  Anamız Rusiya adına,
  Gəlin ürəkləri bir çələngdə birləşdirək...
  Hurray, qızlar ucadan qışqırdılar,
  Böyük bir xəyal gerçəkləşəcək!
  
  Bəli, imanımız həmişə atalarımızın yanında olmaqdır,
  Əgər əcdadlarınızı üstələyə bilsəniz...
  Biz həmişə cəsarətlə yaxşı işlər görəcəyik,
  Baxmayaraq ki, o, iyirmidən çox deyil!
  
  İnanın, biz Vətənimizi sevirik,
  Biz əbədi xoşbəxtlik istəyirik...
  Lucifer, inan mənə, bizi məhv etməyəcək,
  Yaz gələcək - soyuq yox olacaq!
  
  Rusiyada hər şey çox möhtəşəm çiçəklənəcək,
  Sanki bəla dünyadan yoxa çıxıb...
  İnanıram ki, kommunizm dövrü gələcək,
  Zənginlik və sevinc əbədi olacaq!
  
  Elm döyüşlərdə həlak olanları dirildəcək,
  İnsanlar əbədi olaraq gəncliyə sahib olacaqlar...
  İnsan isə Uca Allah kimidir,
  Yaramaz yox olacaq, bilirəm, əbədiyyətə!
  
  Bir sözlə, kainatdakı hər kəs üçün xoşbəxtlik parlayır ,
  Dünyanın bütün insanları bir ailə kimidir...
  Uşaqlar cənnətdə gülüb oynayırlar,
  Məni bir mahnı ilə sevəcəksən!
  Beləliklə, o, mahnı oxudu və uşaqlar orkları sehrli silahlarla qeyri-adi dadlı və iştahaaçan bir şeyə çevirdilər. Ancaq cadugər qız tozsorandan enerji buraxdıqda belə, amansız orkların çevrildiyi balıq, yan yeməklər və ləzzətli qabığı olan qu quşları görünməyə başladı . Və çox gözəl idi.
  Burada goblin ork komandiri yaxşı sehrin zərbəsinə məruz qalaraq, qızılgül, qaymaqlı qarğıdalı çiçəkləri və şəkərli meyvələrlə örtülmüş sulu ətirli torta çevrildi.
  Və o qədər müxtəlif dadlı şeylər günahsız uşaqların əlində sehrli silahlar doğurdu.
  Amma skeletlər də orklardan sonra döyüşə girdi. Böyük və qorxulu. Ağac kimi hərəkət etdilər. Uşaqlar qılınc və qılıncla onlara hücum edir, xəncər atırdılar. Əjdahadan olan Oenomai və piyada qız pulemyotdan skeletlərə atəş açdı.
  Marqarita da sehrdən istifadə edir və mirvari dişlərini göstərirdi. Və konkret möcüzələr etdi. Və onun sehri skeletləri rəngli dondurma və zəngin bəzədilmiş tortlarla dolu qızılı şərab şüşələrinə çevirdi.
  Oğlanların, o cümlədən Vikont de Laferin qılınc zərbələrindən hər cür dadlı və iştahaaçan şeylər yarandı. Və belə bir ətir bütün qalaya yayıldı. Sadəcə bir möcüzə möcüzəsi.
  Nəhəng skeletlərdən birindən bütöv bir dağ tortu çıxdı. Və bu tortlar müxtəlif kremlərdən göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldadı.
  Bəli, burada elə dadlı, çox iştahaaçan şeylər var idi. Bəzi təhlükəli qara skeletlər nəhəng ölçülü lolipoplara çevrildi.
  Ac qalan uşaqlar isə ləzzətli nemətləri dadmağa müqavimət göstərə bilmədilər. Marqarita qanq çalıb qışqırdı:
  Mədələr bizim əsas düşmənimizdir,
  işlərə atırlar, inanın ...
  Bir oğlan piroq görəndə,
  Onu mədə oğurlamağa məcbur edirlər!
  
  Buna görə körpə tələsməyin
  Vaxt gələcək və yenə də yeyəcəksən...
  Allah qarşısında günah etmə, əzizim,
  Əks halda siz odlu silahlara çevriləcəksiniz!
  Oenomaus uşaqlara izah etdi:
  - Adamyeyən nəhəng məğlub olana qədər yemək yemək təhlükəlidir. Əsas cani yerə yıxılmalıdır!
  Güclü bir ayaq səsi eşidildi və əvvəlcə tarlanın yarısını əhatə edən, hər cür tort və yeməklərlə dolu nəhəng bir kölgə göründü. Və sonra buynuzlu nəhəngin özü. Sperma balinasının ağzı və pəncəli ayaqları var idi. Və o qədər hündürdür ki, qüllələri və skeletləri olan onsuz da nəhəng qaladan daha hündürdür.
  Uşaqlar qorxudan qışqırdılar və adamyeyən quldur dərhal böyüdü.
  Marqarita gülümsəyərək dedi:
  - Qorxma! O, yalnız ondan qorxduqda böyükdür!
  Oenomaus qəzəblə qışqırdı:
  Sən qorxaq olmaya bilərsən, amma axmaqsan və biz görməli yerləri görmüşük!
  Cadugər qız Yaga qışqırdı:
  - Hörmətli, əziz ogre,
  Dadlı şirniyyat istəyirsiniz...
  Ya da bir zərbənin sehri,
  Yenidən pulsuz əldə edəcəksiniz!
  Marqarita qışqırdı:
  - Uşaqlar, bir ağızdan qışqırın: biz sizdən qorxmuruq! Yaxşı, gəlin birlikdə olaq.
  bir müqəvvanın qabağına yığılması çətin idi . Qız kiçik yumru dabanları ilə qaçmağa başladı. Daha cəsarətli Vikont de Lafer və bir neçə oğlan onları saxlamağa başladılar. Uşaqların qorxudan ağardıqları aydın idi. Sonra Marqarita cəsarət vermək üçün müharibədən bir döyüş mahnısı oxudu;
  Biz SSRİ ölkəsinin qızlarıyıq,
  Hansı ki, bütün dünya üçün məşəldir...
  Bilirsiniz, böyüklük nümunəsi göstərək,
  Budur tərənnüm edilmiş qəhrəmanlıqlar!
  
  Qırmızı bayraq altında doğulan qızlar ,
  Ayaqyalın şaxtada qaçırlar...
  Qızlar və oğullar Rusiya üçün döyüşür,
  Bəzən gəlin oğlana gül verir!
  
  Kainatın üzərində qırmızı bayraq olacaq,
  Məşəl alovu kimi parıldayın...
  Axı, bilirsən, qəhrəmanlıq, yelləncək var,
  Və bannerimiz qırmızı kimi parıldayır!
  
  İnanma, lənətə gəlmiş faşist keçməyəcək,
  Və rus ruhu heç vaxt sönməyəcək...
  Qələbələr sonsuz hesab açacaq,
  Gəlin hər kəsə salam və salam deyək!
  
  Rusiya gözəl ölkədir,
  Xalqlara kommunizm verdin...
  Allah tərəfindən sonsuza qədər səxavətlə verilmiş ,
  Vətən üçün, xoşbəxtlik və azadlıq üçün!
  
  Düşmən Vətəni məğlub edə bilməyəcək,
  Və nə qədər qəddar və məkrli olsa da...
  Yenilməz rus ayımız,
  Rus əsgəri qələbəsinə görə çox şərəflidir!
  
  Gözəl sovet ölkəsi,
  İçindəki qızlar gözəl olduqları ilə fəxr edirlər...
  O, bizə doğuşdan əbədi olaraq verildi,
  Biz komsomolçular isə ədalətli olaq!
  
  Biz Moskvanın kənarında döyüşürük,
  Çovğun, qar yağışı, qızlar isə ayaqyalın...
  Biz Vətənimizi şeytana təslim etməyəcəyik,
  dərnəklərimiz belə dəqiq atır!
  
  Qızlar qəzəb içində döyüşməyə can atırlar,
  Və çılpaq dabanla bir partlayış paketi atırlar ...
  Faşist, sadəcə gözəl görünür,
  Əslində, yalnız pis Qabil!
  
  Düşmənlər qızları məğlub edə bilməz,
  Onlar elə bir ulduzun altında doğulublar...
  Yenilməz canavarımız ayıdır,
  Kim Vətəni həyat yoldaşı etdi!
  
  Biz rus qızları yaxşıyıq
  İşgəncədən, şaxtadan qorxmuruq...
  Və biz dəf edəcəyik, inanın mənə, pis qoşunun hücumunu,
  Düşmən dozadan dəli olacaq !
  
  Düşməni Moskvadan uzaqlaşdıra bildilər,
  Baxmayaraq ki, o, böyük güclə doludur...
  Biz qızlar özümüzlə fəxr edirik
  Rəqiblərin hamısı məzarlarında yox olacaq!
  
  İnanmayın, düşmənlər Rusiyanı məğlub edə bilməz,
  Çünki hər cəngavər uşaq bezindən gəlir...
  Ovçu yəqin ki, oyuna çevrilib,
  Və düşmən hələ uşaqdır!
  
  Ancaq rus ruhu, böyük, ruha inanır,
  Bilirsiniz, bunun içində gizli güclər var ...
  Düşmən tamamilə darmadağın olacaq,
  Axı cəngavərlər döyüşdə yenilməzdir!
  
  Şübhələrinizi kənara qoyun , qızlar ,
  Biz dünyanın ən cəsurlarıyıq...
  Gəlin şeytanın qoşunlarını cəhənnəmə ataq,
  Gəlin bütün düşmənləri tualetdə islataq!
  
  Müqəddəs müharibə bitəcək
  Sülh və səhər planetə gələcək...
  O, əbədi olaraq günəşlədir, bilirsən, verilir,
  Yay əbədi olaraq alovlansın!
  
  Və kommunizm izzətdə əbədi ,
  Lenin və böyük Stalin bizimlədir...
  Qanlı kinoda ancaq indi faşizm var,
  Və bizim iradəmiz, inanın, poladdan güclüdür!
  
  Mənim Rusiyam əsrlər boyu hökm sürür,
  Və bütün kainata xoşbəxtlik bəxş etdi...
  Sənə polad yumruq gücü lazımdır,
  Və cəsarətli, lakin ağlabatan bir şəkildə!
  Əvvəlcə Marqarita tək oxudu, lakin sonra Enomai, qız Yaga, Viscount de Lafer və digər uşaqlar mahnıya başladılar. Və bu, artıq hər şeyin titrədiyi güclü, dolğun bir xor idi. Və nəhəng, əsl nəhəng ölçüdə azalmağa başladı. O, artıq o qədər də soyuqqanlı və qorxulu görünmürdü. Və buynuzlar kiçildi, caynaqlar isə kiçildi. Heyrət! Vay...
  Qız Yaga gülərək oxudu:
  Yaxşı, yaxşı, onunla fəxr edə bilərsiniz -
  Yeddi birindən qorxmur!
  Uşaqlar bir ağızdan yalın ayaqlarını möhürləyərək qışqırdılar:
  Biz səndən qorxmuruq,
  Uşağın ayağı altında tapdalanacaqsan...
  Yetərincə döyüşçü olmasaq da,
  Yaqanın altında idik !
  Bunlar uşaqlardır, həm ruhu, həm də siması çox gözəldir. Və nəhənglər kimi döyüşürlər. Baxmayaraq ki, indi adamyeyən nəhəngi mənəvi cəhətdən bitirmək lazımdır. Və uşaqlar rəqs etməyə başladılar.
  Və qız Yaga tozsoranı götürdü və quldura göstərdi və nəsə mızıldanmağa başladı.
  Oğlanlardan biri skeletə çevrilən xoruz formalı böyük lolipopu yaladı və qız dondurmadan bir dişlədi.
  Uşaqlar nəhəngi hədələdilər:
  -Sənin də başına gələcək!
  Və sözün əsl mənasında titrədi. Daha da kiçildi. Göy qurşağının bütün rənglərində dondurma ilə qızılı qədəhlər daha da parlaq və gözəl parıldamağa başladı.
  Pioner qəhrəman Marqarita yenidən qəzəblə, müharibədən vətənpərvərlik mahnısını oxudu və qalan uşaqlar xorla dedilər:
  Oynayarkən komsomola girdim,
  Gözəl yuxunun qızı...
  Düşündüm ki, dünya əbədi olacaq May,
  Hər gün baharın doğuşudur!
  
  Amma nədənsə alınmadı,
  Nə isə, aşiq ola bilmirəm ...
  Yaxşı, mənə deyin, uşaqlar, mərhəmətimlə,
  Həyat çox güclü avardır!
  
  Birdən müharibə birdən gurladı,
  Və ölüm qasırğası qopdu...
  Qızlarımın güclü bədəni var,
  Özünüzü bir anda hücuma məruz qoya bilərsiniz!
  
  İnanın, imtina etmək istəmirəm,
  Vətən uğrunda sona qədər vuruşun...
  Qumbaraları güclü bir çantada daşıyırıq,
  Stalin ürəklərdə atasını əvəz etdi!
  
  Rusiyanın böyük döyüşçüləri.
  Biz sülhü və asayişi qoruya bilərik...
  Göyün ulduzları məxməri suladı,
  Və ovçu oyuna çevrildi!
  
  Mən, ayaqyalın qız, döyüşürəm
  ilə dolu ...
  Bilirəm, bu cənnətdə bir yer olacaq,
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qura bilməzsən!
  
  Böyük Vətən döyüşçüləri,
  Biz Moskva yaxınlığında möhkəm vuruşacağıq...
  Və sonra kommunizm dövründə xəyal,
  Şeytanla yeraltı dünyasına qarşı!
  
  Cəsur rus oğlanları,
  Onlar sona qədər vicdanla mübarizə aparsınlar...
  Pulemyotla vururlar ,
  Əgər sizə qızıl tac lazımdırsa!
  
  Bir güllə belə bizi dayandıra bilməz
  Böyük Allah İsa dirildi...
  Yırtıcı əjdahanın günləri bitdi,
  Göydən daha da parlaq oldu!
  
  Mən səni sevirəm, əziz Lada,
  Ən yüksək Tanrı Svarog şöhrət içində olacaq ...
  Rusiya üçün döyüşmək lazımdır,
  Ən yaxşı Ağ Tanrı bizimlədir!
  
  Rusları diz çökdürməyin,
  Bizim ətimiz, inanın mənə, cilovlana bilməz...
  Stalin və böyük Lenin bizimlədir,
  Siz də bu imtahandan keçməlisiniz!
  
  Vətən dərdi bizim də ürəyimizdədir,
  Biz onun böyüklüyünə inanırıq...
  Kosmosun qapısını tez açırıq,
  Çox şirin bir həyat olacaq!
  
  Ayaqyalın gözəl qızlarıq ,
  Qar yığınlarının arasından elə sürətlə qaçırıq...
  Bizə bu acı araq lazım deyil,
  Keruv qanadlarını açır!
  
  Biz qızlar Vətən üçün ayağa qalxacağıq,
  Və biz pis Krautlara cavab verəcəyik, yox,
  Cəhənnəm Qabil məhv olacaq,
  Xilaskar Məsihə salam!
  
  Bir dövr olacaq - daha yaxşı ola bilməz,
  Ölülər əbədi olaraq diriləcək...
  Kainat əsl cənnət olacaq,
  Hər kəsin arzusu gerçəkləşəcək!
  Marqarita bir az kədərləndi - onun artıq yüz yaşı var və hələ də qızdır. Və bəlkə də əbədi olaraq uşaq olaraq qalacaq.
  Amma qalan uşaqlar bu mahnıya sevindilər və sevindilər.
  Və nəhəng adamyeyən nəhəngin boyu daha da balacalaşdı və canavardan daha çox qorxmuş goblinə bənzəyirdi.
  Dondurma və tort parçaları ona tərəf uçdu. Uşaqlar gülüb dillərini çıxardılar. Bu çox komik görünürdü. Və şən uşaqlar üz tutmağa davam etdilər.
  Qız Yaga dodaqlarını döydü və cik-cik dedi:
  Uşaqlar gülməlidir
  Uşaqlar gülməlidir -
  Və qəhrəmanlar necə yaşayır!
  Və qəhrəmanlar necə yaşayır!
  Və Baba Yaga tozsoranı qaladan atılan digər orklara və qoblinlərə yönəltdi. Və Enomai və qız pulemyotlarla onlara atəş açmağa başladılar. Və bunu əla bacardılar . Yenə də parlaq dondurma, kişmiş rulonları, qaymaqlı tortlar, qarğıdalı lopaları, pambıq konfet və s. olan şüşələr var idi . Hər şey çox gözəl iy verirdi və son dərəcə iştahaaçan görünürdü.
  Döyüşçü uşaqlar isə gülərək canavar balaları kimi iti, ağ dişlərini göstərdilər.
  Bu hərəkət necə də heyrətamiz və bənzərsiz görünürdü.
  Marqarita isə orkları və skeletləri ildırım vuraraq , onların gözəl çevrilməsini davam etdirdi.
  Bundan sonra pioner qız yenidən vətənpərvər və ülvi bir mahnı oxudu və xorda qalan uşaqlar onun şən və şən mahnısını götürdülər:
  Şeytan bizi məğlub etməyəcək,
  Mənim vətənim, dünyanın ən gözəli,
  Gözəl ölkə məşhurdur...
  Böyüklər və uşaqlar bundan xoşbəxt olacaqlar!
  
  Vadinin zanbaqları orada möhtəşəm çiçək açsın,
  Və keruvlar layiqli himn çalırlar...
  Fuhrer kaput olacaq,
  Ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzdir!
  
  Komsomolçular ayaqyalın qaçırlar,
  Çılpaq dabanları ilə qarda ayaqlayırlar...
  Hitler sən gözəl görünürsən
  Mən səni tankla aşacağam!
  
  Nasistləri məğlub edə bilərikmi?
  Həmişəki kimi ayaqyalın, qızlar...
  Ən nəhəng cəngavərimiz ayıdır,
  Pulemyotla hamını öldürəcək!
  
  Xeyr, biz qızlar onsuz da çox gözəlik
  Sözün əsl mənasında bütün düşmənləri parçalayırıq...
  Pəncələrimiz, dişlərimiz, yumruqlarımız...
  Gözəl cənnətdə bir yer tikəcəyik!
  
  İnanıram ki, sərin kommunizm olacaq,
  Məsləhət ölkəsi, inanın, orada çiçək açır...
  Və bədbəxt nasizm yox olacaq,
  İnanıram ki, əməlləriniz şan-şöhrət tapacaq!
  
  Bölgə vəhşicəsinə çiçəklənəcək, inanıram,
  Qələbədən qələbəyə qayıdırıq...
  Nikolay yaponları məğlub etdi,
  Samuray alçaqlığa cavab verəcək!
  
  Özümüzü əyilməyə icazə verməyəcəyik,
  Gəlin düşmənlərimizi bir zərbə ilə darmadağın edək...
  Qoy ovçu oyuna çevrilsin,
  Biz Wehrmacht-ı əbəs yerə məğlub etməmişik!
  
  
  İnanın, bizim üçün təslim olmaq asan deyil,
  Ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər...
  poladla itilədik ,
  Fuhrer təlxək obrazına çevriləcək!
  
  Mənim vətənim belədir,
  Orada rus qarmonu çalır...
  Bütün millətlər mehriban bir ailədir,
  Habil qalib gəlir, Qabil yox!
  
  Tezliklə SSRİ şöhrət qazanacaq ,
  Düşmənimiz qəddar və xain olsa da...
  Şücaət üçün nümunə göstərəcəyik,
  Rus ruhu döyüşlərdə izzətlənəcək!
  Son sözdə pioner qız sehrli çubuqundan ildırım, çılpaq ayaq barmaqlarından isə sehrli üzüklər və daşlarla pulsarları götürüb buraxdı. İlbiz kimi kiçilmiş nəhəngi nəhayət örtdülər. O biri tamamilə odlu parıltı ilə örtülmüşdü. Sonra yenidən parladı. Orklar və skeletlər nəhayət hər cür gözəl delikateslərə çevrildi. Çox ləzzətli və qızardılmış, müxtəlif növ vetçinalardan, doldurulmuş balıq və qazlardan tutmuş tortlara, pastalara, karamellərə və dondurma stəkanlarına qədər.
  Uşaqlar sevinir, atılıb-düşürdülər. Çox məmnun və şən görünürdülər.
  Burada, nəhəng və sərt adamyeyən nəhəngin yerində işıq söndü. Arıq saçlı, şortikli, təxminən yeddi yaşında bir oğlan göründü. Nəhəng bir canavar əvəzinə belə zərərsiz və şirin bir uşaq. Gözlərini qırpıb sızladı:
  - Məni vurma!
  Marqarita qışqırdı:
  - Qorxma! Biz sənə toxunmayacağıq. İndi həyatına sıfırdan başlaya və məktəbə gedə bilərsən!
  Oğlan və keçmiş adamyeyən ağladı:
  Bu necə bir məktəb həyatıdır?
  Hər gün imtahan haradadır ...
  Əlavə, bölmə,
  Vurma cədvəli!
  Adamyeyən nəhəngin qalası gözümüzün qabağında çevrildi. Kəllə əvəzinə günbəzlərdə möcüzəvi gözəllik çiçəkləri açırdı. Və günbəzlərin özləri qızılla parıldadı. Və hər şey o qədər möhtəşəm, parıldayan, gözqamaşdırıcı oldu, qalanın divarları çiçəklərlə örtüldü. Və qan əvəzinə çeşmələr almaz axarları ilə axmağa başladı və buludlar dağıldı və dörd günəş bir anda parladı.
  Və azad edilmiş uşaqlar sevincli gülüşlərlə qaladan qaçmağa başladılar. Arıqlanmış, cırıq-cırıq, ayaqyalın, buna baxmayaraq xoşbəxt idilər.
  Oğlanlar və qızlar ləzzətli yeməklərin üstünə atıldılar və otların altından kokteyl və şirə dolu çəlləklər göründü .
  Qız Yaga bir minaatanla keçmiş adamyeyən nəhəngin yanına uçdu və oğlana dondurma verdi. Onu uddu və gülümsədi:
  - Dadlı!
  Və qorxa-qorxa əlavə etdi:
  - Bağışlayın, uşaqlar! Səni yediyimə görə utanıram. Bu necə də iyrəncdir!
  Getdikcə daha çox uşaq qaçırdı. O cümlədən əvvəllər adamyeyən tərəfindən yeyilənlər . Zərərsiz oğlan gözlərini döyəclədi, hətta mahnı oxudu;
  Yaxşı, bu möcüzə deyilmi, nağıl deyilmi?
  Hər şey belə oldu, inanın, gözəl!
  Xeyr, bizim üçün yaxşılıq etmək daha yaxşıdır -
  Və şər zamansızlıq içində yox olacaq!
  Bəli , bu, qələbə idi. Düzdür, oğlanlardan biri çox əzələli gövdəli və şortikli, əks olunan səthə baxdı və sızladı:
  - Mənim qəhrəmanlıq boyum hara getdi?
  Oenomaus soruşdu:
  - Bəs sən kimsən?
  Çox güclü əzələləri olan oğlan cavab verdi:
  - Nikitiç.
  Və onun uşaq üzü qaraldı və mızıldandı:
  - Mən böyük qəhrəman idim, indi isə şort geyinmiş ayaqyalın bir oğlanam , kimə belə lazımdır.
  Keçmiş adamyeyən susdu:
  - Gəl birlikdə məktəbə gedək!
  Dobrınya hirslə qışqırdı, çılpaq uşaq ayağını elə bərk təpiklədi ki, daş parçalandı:
  - Yaxşı, məktəblə cəhənnəmə! Düşündüm ki, yoruldum !
  Marqarita ah çəkərək cavab verdi:
  - Anladım!
  Oğlan Dobrynya qışqırdı:
  - Nə başa düşürsən! İndi arvadım məni tərk edəcək! Kimə lazımdır ki, mənə belə gurultulu uşaq !
  Oenomaus təbəssümlə cavab verdi:
  - Həyatda ən vacib şey ruhdur. Ölçü önəmli deyil!
  Dobrynya etiraz etdi:
  - Yox! Sən mənim arvadımı tanımırsan. Bir dəfə o, dabanını elə bərk tərpətdi ki, bülbül quldurunun fit dişini çıxartdı! O, sərtdir və ona bığsız oğlan niyə lazımdır ! - Və oğlan yenə ayaqyalın, uşaq, lakin güclü ayağı ilə balyoz kimi vurdu ki, daş kiçik parçalara bölündü. Və gənc qəhrəman qışqırdı. - Tezliklə məni böyük et!
  Oenomaus ah çəkərək cavab verdi:
  - Təəssüf ki, biz bunu edə bilmirik, elə deyilmi?
  Marqarita cavab verdi:
  - Hələlik, doğrudur, bacarmırıq, amma bizimlə böyük bir məqsədlə səyahət etsəniz, bəlkə bir şey taparıq!
  Oğlan Dobrynya hədə-qorxu ilə soruşdu:
  - Məqsədiniz nədir?
  Oenomaus əminliklə cavab verdi:
  - Kainat miqyasında güclü cinsi ölümdən xilas etmək. Kainatımızda vəba var və o, sizə də çata bilər!
  Marqarita razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, Dobrınya, bizə qoşul. Qəhrəmanlıq gücünüz hələ də var və bizim üçün çox faydalı olacaqsınız!
  yaşlı Oenomaidən böyük və hündür olmasa da, böyük fiziki gücə sahib idi. O, çılpaq barmaqları ilə çınqıl daşı sıxdı və sözün əsl mənasında götürüb əzdi, sonra təbəssümlə dedi:
  - Və mən hələ də yaxşıyam! Yaxşı, səninlə gedəcəm. Mən böyüyənə qədər arvadımın yanına qayıtmaq qorxulu olacaq !
  Marqarita pəri kimi təbəssümlə cavab verdi:
  - Çox ağıllı qərar!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqlarını tıkladı. Üçüncü, sevimli körpə əjdaha peyda oldu.
  Qız izah etdi:
  - Çantalı dilənçi kimi gəzməməlisən!
  . FƏSİL Љ 8.
  Dominika keçid zamanı və imtahanları verərkən çox yorğun idi. Buna görə də onun gözəl qızları qızıl hamamda və duşda yuyulurdu. Sonra onu elit tələbələr və qız tələbələr üçün ayrıca, dəbdəbəli otaqda yumşaq, isti çarpayıya qoydular. Dominika qəribə bir yuxuya getdi, onun son arzusu Şahzadə Oenomaus ilə birlikdə olmaq idi , ona böyük rəğbət və rəğbət bəslədi.
  Və o, tanrı Morfey tərəfindən qucaqlanan kimi
  Dominika birdən üzünə küləyin əsdiyini hiss etdi və sürüşkən, pullu belində oturdu. Və buludlar ətrafa çırpılır.
  Qız çevrildi və dərhal tanıdığı yaraşıqlı, əzələli bir oğlan gördü. Bəli, gənc qul olan Şahzadə Oenomaus idi. İndi də kiçik, üç başlı əjdahaya minir. Bir qız onun sağında uçur. O, həm də çox gözəl və şirindir, qızılı- qırmızı saçlıdır. O, Oenomausdan heç də yaşlı görünür. Sol tərəfdə isə oğlan var. Həm də açıq saçlı , yaraşıqlı və çox əzələli, ifadəli sifətə sahibdir. Sırt çantaları və silahları olan belə bir qrup uşaq. Qızın da ayaq barmaqlarında və əllərində üzüklər var.
  Əjdaha artıq çəki hiss etdi və yıxılmamaq üçün qanadlarını daha tez-tez çırpmağa başladı.
  Qız Marqarita sehrli çubuqunu silkələyib qışqırdı:
  - Sən kimsən? Haradan gəldi?
  Lakin Oenomaus Dominikanı tanıdı və əmin bir tonda dedi:
  - Bu, Yer planetindən seçilmişdir. O, peyğəmbərliyə görə, kainatımızdakı daha güclü cinsi xilas etməlidir.
  Qız Marqarita gülümsədi:
  - Yer planetindən? Böyük Vətən Müharibəsini yaşadınızmı?
  Dominika əminliklə təsdiqlədi:
  - Bəli, oldu!
  Pioner qəhrəman eyhamla soruşdu:
  - Bəs nə vaxt keçdi?
  Hücum edən qız da özünə inamla cavab verdi:
  - Qırx bir iyunun iyirmi ikincisindən qırx beşinci mayın doqquzuna qədər, əlbəttə, qalib gəldik!
  Marqarita təbəssümlə cavab verdi:
  - Bilirəm ki, biz qalib gəldik! Yoxsa səninlə danışmazdıq. Bu o deməkdir ki, biz həmvətənlərik, sadəcə olaraq zamanla səpələnmişik. Doğma planetinizdən, hətta öz ölkənizdən olan biri ilə tanış olmaq necə də xoşdur!
  Dominika ah çəkərək cavab verdi:
  - Böyük Vətən Müharibəsi bitəndə babam hələ dünyaya gəlməmişdi. Bu bizim üçün uzun hekayədir!
  Marqarita da ah çəkərək dedi:
  - Və onun tamamlanmasını görmədim. 44-cü ilin yanvarında məni asdılar. Amma mən qələbəmizə inanırdım. Kiyev artıq azad edilmişdi, Stalinqrad və Kursk bulgesi gurultu ilə gurlandı. On iki yaşında ölmək nə yazıq , komsomola girmədən.
  Dominika təəccübləndi:
  - Əgər çoxdan öldünsə, niyə hələ də qızdır?
  Marqarita çiyinlərini çəkdi:
  - Mən onu bilmirəm. Ölümümdən demək olar ki, yüz il keçdi, mən uşaq olaraq qalıram. Ancaq bir artı da var: ümumiyyətlə qocalmıram və dişlərimdə bircə plomb yoxdur!
  Dominik güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, qocalıq çox pisdir, sadəcə olaraq iyrəncdir!
  Və gözəl kino aktrisası oxumağa başladı;
  İnsanlıq böyük dərd içində,
  Yəqin ki, hamı onun haqqında düşünür!
  Bu dənizin üstündə göz yaşı töküldü,
  İnsanın qorxusu odla yanır!
  
  İllər bir karvanda sürünür,
  Nənə yanaqlarına xına sürtür!
  Qızın zərif fiquruna bir şey oldu ,
  Qırışların haradan gəldiyini başa düşmürəm!
  
  Təbiətin tacı niyə parlaqdır?
  Maşınların yaradıcısı birdən quruyub getməlidir!
  Küləyin gücünü arabaya bağlayan,
  , qocalmanın şərinə dözə bilməz !
  
  Gözəllik qəribə olur
  Qəhrəman isə gözümüzün qabağında quruyur!
  İndi hər hansı pis hava,
  Gecələr isə vəhşi qorxudan əzab çəkirəm!
  
  Amma inanmıram ki, xilas yoxdur,
  İnsan Allahla mübahisə edə bilər!
  Dost bir ailənin əbədi olması üçün,
  Beləliklə, yol asanlıqla və sıldırımla yoxuşa qalxsın!
  
  Yaşlı qadınların qırışları olmayacaq,
  Qocalığı utanc içində geri çəkək!
  Və insan, tərəqqinin qüdrətli oğlu,
  Həyatın zirvəsinə parlaq gözlərlə baxır!
  
  Və sonsuz gözəllik olacaq
  Günlər axan çay kimi axacaq!
  İnsan mehribanlığı ortaya çıxacaq
  Axı, ürək təmiz və nəcib olacaq!
  
  İnanın, yeni zövq gələcək,
  İllər keçdikcə hikmət artacaq!
  Axı, buz gənc bir bədəndə yerləşmir,
  Beş oxumağa can atan məktəbli kimi!
  
  Nişan daha yüksəkdir, gəl, axtar,
  Ən azı yüz dəfə imtahan verəcəksiniz!
  Pasxa tortlarını bal ilə yeyə bilərsiniz ,
  Yaxşı, indi qoca qız ol!
  Dominika necə gözəl oxudu, əsl primadonna. Onun nəğmələri isə bülbül səsi kimi dolğun və parlaq idi.
  Enomai razılıqla başını tərpətdi:
  çıxa bilməzsiniz !
  Oğlan Dobrynya qeyd etdi:
  - Qocalıq pisdir. Amma özüm və həyat yoldaşım üçün cavanlaşdırıcı almalar aldım. Onlardan bir az yesən, qocalmazsan və uşağa çevrilməzsən. Və sonra bir axmaq ifritə özünü belə almaların üstünə atdı . O, qoca qadın idi, amma o, qazanın üstündə qaldı. Odur ki, siz hər şeydə mülayimliyi bilməlisiniz və unutmayın ki, bütün yaşlar sevgiyə tabedir.
  Enomai birdən qeyd etdi:
  - Əjdahanım ağır nəfəs alır! İki nəfəri daşımaq onun üçün çətindir, xüsusən Dominika uşaq deyil, çox iri və əzələli bir qız olduğu üçün. Ona yeni flayer lazımdır!
  Marqarita çılpaq ayaq barmaqlarını döyəcləyərək əminliklə dedi:
  - Flyer olacaq!
  İlk dəfə havada kiçik üç başlı əjdaha peyda oldu. Lakin partizan qız ona bir enerji şüası göndərdi və bu əjdaha böyüməyə başladı.
  Dominika təəccübləndi:
  - Bu hərəkətdə sehrdir. Mən ilk dəfədir ki, əjdahaların yetişdirilməsini görürəm.
  Marqarita təbəssümlə cavab verdi:
  - Əjdahalar insanlar deyil, onları böyütmək daha asandır!
  Heyvan digər üç əjdahadan bir qədər böyük ölçüdə böyüdü. Və barmaqların daha bir çırpıntısı, bu dəfə əllər və Dominika özünü rahat bir yəhərdə tapdı!
  Pioner qız başını tərpətdi:
  - Görürsən nə qədər sadədir! İndi öz əjdahanınız var. Buna sevinin!
  Vurulan qız gülərək dedi:
  - Bu, əlbəttə ki, əladır , amma sevinclə divara dırmaşmağın nə mənası var?
  Marqarita güldü və cavab verdi:
  - Öz əjdahanınızı xəyal etməmisiniz?
  Dominika səmimi şəkildə mızıldadı:
  - Öz helikopterimi xəyal edirdim. Amma onun üçün pul qazanmağa vaxtı yox idi. Beləliklə, xüsusilə sevinəcək bir şey yoxdur!
  Enomai təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma mən şəxsi əjdaha arzulayırdım.
  Dobrynya təsdiqlədi:
  - Şəxsi əjdaha əladır! Halbuki, sehr işlətsəm qəhrəman atım da uça bilərdi. Ancaq xüsusi sehrlər üçün sehrbazlara qızıl ödənilməlidir. Və əjdaha pulsuzdur.
  Marqarita əlavə etdi:
  - Əjdaha da yaxşıdır, çünki o, tək su ilə qidalana bilir. Yaxşı, ona bir az alaq otu əlavə edin və əla olacaq. O, odla nəfəs alacaq.
  Dominika maraqla soruşdu:
  - Doğrudan da almanlarla vuruşmusunuz?
  Marqarita səmimi cavab verdi:
  - Əslində döyüşməmişəm. Mən daha çox kəşfiyyat və rabitə sahəsində çalışmışam. Kəndləri və meşələri gəzdim. Yaxşı, qışdan qışa qədər dilənçi çantası, ayaqyalın olan hər kəs şübhələnəcək. Düzdür, o, bir neçə dəfə nasistlərin üzərinə partlayıcı yerləşdirib. O, ancaq məni aparanda vurdu. O, son gülləsinə qədər cavab verdi. O, tutuldu. Yaxşı, tələsik də olsa, mənə işgəncə verdilər və Qızıl Ordu elə bu vaxt o tərəfə irəlilədiyi üçün məni asmağa tələsirdilər. Əks halda ona daha çox əzab verə bilərdilər.
  Bir dəfə daha iki polisin yuxusunu verdim və partizanlara verdim. Yaxşı, mən hər şeyi uydurmayacağam, amma təbii ki, çoxlu macəralar var idi.
  Dominika gülümsəyərək soruşdu:
  - Sifarişləriniz olubmu?
  Marqarita ah çəkərək cavab verdi:
  - Yox! Yalnız "İgidliyə görə" medalı məni ciddi bir şeylə təltif etmək üçün çox kiçik hesab etdi. Bilmirəm, ölümündən sonra mükafatlandırılıblarmı və necə...
  Oenomaus qeyd etdi:
  - On iki yaşında bir qızın hərbi mükafata sahib olması onsuz da pis deyil! Mənə deyin, sizinlə necədir?
  Pioner qız başını tərpətdi:
  - Yaxşı, hə, de görüm, kommunizm qurulub, müharibələr bitib?
  Dominika ah çəkdi və əminliklə cavab verdi:
  - Yox! Müharibələr baxımından daha da pisləşdi. Amma bu haqda danışmaq istəmirəm. Amma insanlar daha da pisləşiblər.
  Oğlan Dobrynya təklif etdi:
  - Yaxşı olar, sehrli qəhrəmanlıqlardan danışaq. Əks halda indi tanklardan danışmağa başlayacaqsınız...
  Marqarita qaşlarını çatdı:
  - Tanklar haqqında nə bilirsiniz?
  Dobrynya cavab verdi:
  - Mən daha inkişaf etmiş bir dünyada idim və bu metal canavarlar var idi. Yüksək səslə atırlar və çox təhlükəlidirlər. Onları xatırlamaq iyrəncdir.
  Partizan qız gülümsədi və dedi:
  - Pələng çəninin qaz çəninə qum tökdüm. Və dayandı. Belə idi. Və o, nasistlərin maşınlarının təkərlərini deşmək üçün bir qıçdan istifadə etdi. Mən balaca qızam və bunu etmək mənim üçün daha asan oldu.
  Dominik güldü və qeyd etdi:
  - Yaxşı! Siz pioner qəhrəmansınız. Sizin haqqınızda filmlər çəkməli, kitablar yazmalıyıq.
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Bilirəm, bəziləri var - məsələn, "Qırmızı şeytanlar". Ümumiyyətlə, mən nəinki Allaha inanmırdım, hətta bəzən elə şeylər edirdim ki, indi utanıram!
  Enomai təbəssümlə qeyd etdi:
  - Baş verir. Bəzən tanrılar özlərini çox yaxşı aparmırlar. Amma hər halda, sən indi çox istedadlı sehrbazsan və gərək...
  Bitirmədi. Onların qarşısına uçan meymun sürüsü çıxdı. Onlar çox uzaqda idilər, lakin elf oğlan və sehrbaz qızın kəskin baxışı bu qanadlı primatların ən azı onlarla uşağı torda sürüklədiyini gördü. Bədbəxt oğlanlar da, qızlar da uçarkən boğulur və çox əziyyət çəkirlər, atılanda, uşaqların bədənləri torun polad torları ilə kəsilir.
  Dominika da bunu görüb qışqırdı:
  - Uşaqları azad etməliyik!
  Dobrynya başını tərpətdi və qışqıraraq qılıncını çəkdi:
  - Cəsarətlə döyüşə girəcəyik,
  Müqəddəs Rus üçün -
  Qılıncla döyüşürük,
  satmıram!
  Dominika dişlərini açaraq qeyd etdi:
  - Uşaqlara kömək etmək, əlbəttə ki, çox maraqlıdır. Bəs gücümüz çatırmı? Uçan meymunlar haqqında bir nağıl oxudum və onlar çox güclü görünürlər!
  Marqarita razılıqla başını tərpətdi və oxudu:
  Qaranlığın döyüşçüləri güclüdür,
  Sayını bilmədən dünyanı şər idarə edir...
  Amma sizə, ey şeytanın oğulları,
  Məsihin gücünü qırmayın!
  Dobrynya qeyd etdi:
  - Fərqli rəqiblərimiz var idi. Güclü olmaları isə, bir qayda olaraq, bizə mane olmadı!
  Və əjdahalı kvartet uçan meymunların arxasınca qaçdı. Onlardan cəmi bir neçəsi var idi - on üçü. Və təxminən eyni sayda əsir uşaq. Və bu, döyüşün acı həqiqətidir.
  Marqarita irəli atıldı və uçan meymunlara yaxınlaşaraq qışqırdı:
  - Uşaqları buraxın, ey canavarlar!
  Meymunların lideri fısıldadı:
  - Ay qız get get, yoxsa səni də qundalayarıq.
  Marqarita cəsarətlə cavab verdi:
  - Yox! Onları burax, yoxsa bizimlə döyüşməli olacaqsan!
  Meymunlar dişlərini açaraq ulayırdılar:
  - Heç vaxt!
  Onlardan dördü uşaqlarla tor saxlamaq üçün qaldı, qalanları isə gənc xilasedicilərin kiçik dəstəsinə tərəf qaçdılar.
  Dominika yumruqlarını silkələdi və əlində qılınc göründü.
  Marqarita soruşdu:
  - Hasar çəkməyi bilirsən?
  Dominika əminliklə cavab verdi:
  - Bir konsepsiya var! Filmlərdə rol aldı.
  Partizan qız qışqırdı:
  - Bu sizə faydalı olacaq.
  Aktrisa qız oxudu:
  Qılıncınızı yelləməyin vaxtı gəldi,
  Tələsməyin vaxtıdır...
  Qılıncınızı yelləməyin vaxtı gəldi -
  Nə lazımlı gəlsə!
  Bunu dəftərinizə yazın -
  Hər səhifədə!
  Qılıncınızı yelləməyin vaxtı gəldi,
  Qılıncınızı yelləməyin vaxtı gəldi,
  Qılıncınızı yelləməyin vaxtıdır!
  Bundan sonra dördü güldü. Və uçan meymunlar hücum etməyə çalışdılar. Sərçələrə hücum edən uçurtmalar kimi hərəkət edirdilər.
  Marqarita yalın ayaqlarına sehrli çubuq və sehrli üzüklərlə uçan meymunların liderini vurdu . Və çox ağır vurdu.
  Lider şoka düşdü və başı dərhal çox dadlı kokos tortuna çevrildi. Və uçan meymunun pəncələri isterik bir şəkildə büküldü. Digər uçan meymunlar qorxudan fit çaldılar.
  Onlardan biri dörd nəfərə tərəf qaçdı, lakin oğlan Dobrynya çılpaq dabanı ilə onun alnına dəydi ki, güclü bir zərbə alan meymun çevrildi.
  Dominika qılıncını yelləyərək uçan meymunun buynuzunu kəsdi, sonra oxudu:
  Biz vəhşi meymunlar ölkəsində cəngəllikdəyik,
  Göydəki qanadlılarla döyüşürük ...
  Yemək üçün ovlamaq yetişmiş banan -
  Uşaqları ağacdan oğurlayanı asın!
  Oenomaus da meymunu bu dəfə qanadına vurdu və fısıldadı:
  Mən işığın cəngavəriyəm, dizləri üstə vəhşilər,
  Mən Vətən düşmənlərini yer üzündən süpürəcəyəm!
  O, qılınclarla səkkiz rəqəmi düzəltdi. Bundan sonra oğlan məharətlə yaralı primatdan yayındı. Və əjdaha alovlananda, kor meymun qışqırdı. Eyni zamanda yanıq iyi gəlirdi.
  Dörd döyüşçü hücuma keçdi. Meymunlar əks hücuma keçməyə çalışdılar. Əjdahalar onları atəşlə vurdular ki, bu da primatların qanadlarını yandırdı. Və qızardılmış qoxu gəlirdi.
  Qız Marqarita sehrli axınları götürdü və buraxdı. Növbəti meymunun baş yerinə şokoladlı pişi var idi.
  Dobrınya bir meymunu yalın ayaq barmaqları ilə qanadından tutub digər quşa atdı. Və sonra qığılcımlarla toqquşma oldu.
  Titan Boy oxudu:
  -Bilirsən, mənim parlaq gücüm var,
  Onunla dost olmaq timsahla oynamaq kimidir!
  Sonra Dominikin qızı qılıncı ilə meymunun qanadını kəsdi. O, əyilib bənövşəyi qan bulaqını buraxdı. Bundan sonra o, yoldaşına çırpılıb.
  Dominika çılpaq dabanı ilə qanadlı məxluqlardan birinin çənəsinə təpik vurdu və cik-ciklə dedi:
  Yaxşı, yaxşı, məxluq mişarda yuxuya getdi,
  Yaxşı, çənəmə təpik vurdular...
  Yaxşı, məni xərəyə sürüklədilər -
  Yaşadığınız üçün sağ olun deyin !
  Qız isə başqa bir meymunun başına qılınc vurdu . Bundan sonra canlılar qaçmağa başladılar. Eyni zamanda dörd qanadlı primat əsirləri, uşaqları tora ilişib aparmağa çalışıb.
  Marqarita onlara sehrli bir şüa atdı, meymun tamamilə donlu darçınlı torta çevrildi.
  Qalanları qışqıraraq toru buraxaraq qaçdılar. Və əsir uşaqlar yıxılmağa başladılar.
  Marqarita qışqırdı:
  - Toru tut, gəl, daha güclü.
  Və o, əjdahanın üstünə düşdü. Daha üç döyüşçü onun arxasınca qaçdı.
  Oğlan Dobrynya oxudu:
  Ay uşaqlıq, uşaqlıq, hara uçursan?
  Ay uşaqlıq, uşaqlıq, hara tələsirsən...
  Tüklü meymunlarla dolu, bilirəm,
  Sizi müxtəlif ölkələrdən tuturlar!
  Oğlan-qəhrəman isə çılpaq ayaq barmaqları ilə toru götürdü. Yenə də şortikli oğlan olmağın öz üstünlükləri var. Yetkinlərin çəkməsiz gəzməsi ədəbsizdir, oğlan üçün isə təbiidir və o, hərəkətdə güclü ayaqlarından istifadə edə bilir.
  Dördü də düşən toru yavaşlatdı və rəvan enməyə başladı.
  Dominika təbəssümlə qeyd etdi:
  - Sənə yetim payı arzulamıram,
  Sizə çətin günlər arzulamıram...
  Qoy planet parlaq cənnət olsun,
  Müqəddəs Rəbb uşaqları qorusun!
  Zərif və bəlkə də dəbdəbəli paltar və zümrüd və yaqutlarla işlənmiş ayaqqabı geyinmiş bir qızdan başqa, demək olar ki, hamısı ayaqyalın, uşaqlar cızıqlanmış və cırıq idi.
  Qız qışqırdı:
  - Ehtiyatlı olun, xilasedici dəstə mənim atam Hersoqdur və mən artıq baronessa titulunu daşıyıram!
  Dominika gülərək cavab verdi:
  Krallar hər şeyi edə bilər
  Krallar hər şeyi edə bilər...
  Ancaq tez-tez qırılır
  Bəzən otururlar!
  Sevgi üçün evlən
  Sevgi üçün evlənmək...
  Kimsə üçün zəifdir
  Sən Allah deyilsən, padşah!
  Hər hansı biri sizin üçün zəifdir -
  Sən Allah deyilsən, padşah!
  Komanda uşaqları diqqətlə yerə endirdi. Və o interneti açdı. Uşaqlar - oğlanlar və qızlar azadlıq hiss edirdilər. Qaçmaq istəyəndə isə yumru dabanları parıldayırdı.
  Lakin Marqarita qorxulu qışqıraraq onları dayandırdı:
  -Hara gedirsiniz? Təşəkkür deməyə nə deyirsiniz?
  Uşaqlar dayandılar. Baronessa qız başını tərpətdi:
  - Düzdü, məni əsirlikdən xilas etdin. Məni atama təslim et və səni yüksək mükafat gözləyir. Qalanları isə özləri ora getsinlər - onlar dilənçi və ayaqyalındırlar.
  Məhkumlar arasından bir oğlan etiraz etdi:
  - Mənim atam qrafdır! Mən isə məşq zamanı əsir düşdüyüm üçün ayaqyalınam!
  Marqarita soruşdu: "Niyə səni tutdular?"
  Vikont oğlan çiyinlərini çəkdi; onun çılpaq, əzələli gövdəsi, qaralmış, ip kimi idi və yalnız ifadəli, uşaqcasına olsa da, sifəti onun cinsinə xəyanət edirdi.
  Baronessa qız cavab verdi:
  -Bizi Skelentona aparmaq istəyirdilər . Bu, Ölümsüz Koshchei ilə uzaqdan qohum olan güclü bir sehrbazdır!
  Marqarita dodaqlarını ovladı və dedi:
  - Pis sehrbaz və elementlərin ustası olan Skelentonda qara pələng artefaktı var. Bəlkə də bu, daha güclü cinsi xilas etməyə kömək edəcək.
  Oğlan şahzadə Oenomaus qeyd etdi:
  - Bundan əlavə, kabus sehrbazının əsirliyində olan digər əsir uşaqları azad etmək lazımdır. Əks halda kainata böyük zərər olacaq .
  Dominika çox da arxayın olmayaraq soruşdu:
  - Bu, bizi əsas məqsəddən yayındırmayacaq ki?
  Marqarita etiraz etdi:
  - Əksinə! On iki əsərin hamısını toplasanız, Uca Allahın gücünü əldə edə bilərsiniz. Və bu, yalnız güclü cinsi xilas etməyə deyil, bir çox başqa yaxşı şeylər yaratmağa imkan verəcəkdir.
  Oğlan Dobrynya qışqırdı:
  - Bu heyrətamizdir! O zaman biz başqa qəhrəmanların heç vaxt xəyal etmədiyi bir şeyi edə biləcəyik!
  Dominika sevinclə oxudu:
  Dünyamız amansız, qəddar, xain,
  İnsanların qanı fırtınalı çay kimi axır...
  Ancaq adam ağıllıdır, tərəqqisi ilə məşhurdur -
  Oynayarkən maneələri dəf edin!
  
  Saysız-hesabsız qorxulu təhdidlər
  Tale qəddar, kədərli və gülməli...
  Şübhə içində qəribə göz yaşları tökdük -
  həzinliklə göyə baxın !
  
  Və tökmək lazım olsun
  Şiddətli döyüşdə insan qanı...
  Qılıncla, oxla həyatın ipini qır,
  Biz sonsuza qədər sevgiyə xəyanət etməyəcəyik!
  Marqarita qızıl başını tərpətdi:
  - Dominiki yaxşı oxuyursan və məntiqli sözlər ruha toxunur! Amma bu kifayət deyil...
  Aktrisa qız oxudu:
  Çox yüngül oldu
  Vətəni xilas etdim...
  Mən həqiqətən şanslı idim -
  Yalnız bu kifayət deyil!
  Yalnız, yalnız, yalnız -
  Bu kifayət deyil!
  Vikont oğlan çılpaq ayağını elə sıxdı ki, şeh damcıları narıncı otların arasından uçdu və hönkürdü:
  - Mahnı oxumağı dayandır! Skelentom- a gedək və biz onu parçalayacağıq!
  Marqarita ah çəkərək dedi:
  - Gəzmək çox uzundur. Siz ya əjdahalarda uçmalı, ya da medalyonla daşınmalısınız!
  Oenomaus təbəssümlə soruşdu:
  - Medalyonunuz var? Beləliklə, bizi aparın!
  Partizan qız ah çəkərək cavab verdi:
  - Bütün komandanı daşımaq üçün onu doldurmaq lazımdır. Hələlik yeyək. Uşaqlar yəqin ki, acdırlar.
  Baronessa qız başını tərpətdi, almaz sırğaları cingildədi:
  - Bəli, məhz belə etmək lazımdır. Qarnımda yanğın var!
  Oğlan vikont qeyd etdi:
  - Dolu qarın döyüşdə kardır!
  Qalan uşaqlar, əsasən də qızlar bir ağızdan qışqırdılar:
  Biz yemək istəyirik
  Qapıları daha geniş açın
  Yoxsa aşpazı yeyəcəyik...
  Aşpazlar qəlyanaltı yeyəcək,
  Gəlin növbətçilərə içək,
  Bütün yeməkxananı məhv edəcəyik
  Və qabları qıracağıq!
  Marqarita sehrli çubuğunu silkələdi. Və üstündə bir neçə yemək və tort olan bir masa peyda oldu.
  Qız ləzzətlə oxudu:
  Uşaqlar sizin üçün topladılar,
  Biz heç də qırıntılar deyilik -
  Və sərin təamlar,
  Yalnız darı ilə sıyıq deyil!
  Dominika başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Amma əvvəlcə əllərinizi yuyun!
  Uşaqlar çaya tərəf qaçdılar. Yalnız baronessa qız ayaqda qaldı. Aktrisa qız qışqırdı:
  - Xüsusi dəvətə ehtiyacınız var?
  Gənc baronessa mızıldandı:
  - Mən plebeylərlə əl-ayağımı islatmaqdan yoruldum!
  Dominika sərt cavab verdi:
  - Onda səni masaya buraxmayacağam!
  Hörmətli qız dedi:
  - Ayaqyalın qız , mənə işarə edəcəksən? Bəli, sizə qamçılanmağı əmr edəcəm.
  Dominika ayağa qalxıb yumruqlarını sıxdı:
  - Bəs kimə sifariş verəcəksən?
  Baronessa arxaya baxdı. Dominika hündür və əzələli idi və parça yalnız döşlərini və budlarını örtürdü. Və aydın idi ki, əzələ topları aşılanmış dərinin altında yuvarlanır və mədədə abs plitələri var. Belə qəhrəman qız səni vura bilər.
  Ancaq Marqarita barışdırıcı bir tonda dedi:
  - Gəlin artıq hamımız əlimizi yuyaq. Əgər siz, Dominika, yetkinsinizsə, o zaman bizə nümunə göstərməlisiniz. Beləliklə, hamımız birlikdə yuyaq.
  Və çaya tərəf getdi. Onunla birlikdə Baronessa qızı və Dominika da var. Su dörd günəş tərəfindən qızdırıldı, yumşaq və isti idi, buna görə də yuyulmaq xoş idi. Uşaqlar hətta çayda üzüblər. Və bir-birlərinin üstünə su sıçratmağa başladılar.
  Dominika da kiçik bir qız kimi ətrafa sıçrayaraq oxudu:
  Su, su, soyuq su,
  Onun vedrədən tökülməsi səbəbsiz deyildi!
  Və ətrafda belə gözəl təbiət var idi. Yamyaşıl ağaclarda müxtəlif formalı dəbdəbəli güllər bitib. Və bu çiçəklərin ləçəkləri müxtəlif rəng və çalarlara malikdir. Göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayan və dörd günəşin şüalarında parıldayan qönçələri təsəvvür edin.
  Bu, həqiqətən də gözəl bir gözəllikdir. Albatroslar boyda kəpənəklər uçur və qanadlarında dəniz dalğalarının sıçraması kimi hərəkətli naxışlar var. Və gözəl bir hərəkət baş verir.
  Dominika oxudu:
  O kəpənəyin qanadları
  O qədər yaxşı idilər ki...
  Oğlan dincliyini itirdi,
  Və ürəkdən dedi...
  Gənc vikont sıçrayaraq qeyd etdi:
  - Bəli, hər yer gözəldir...
  Əslində, ağacların çoxu tovuz quşlarının daş-qaşlı quyruğuna bənzəyirdi. Və onların üstündə, kəpənəklərdən əlavə, platin cırcıramaları da qanadlarını hərəkət etdirdi. Və meşədə möhtəşəm quşların səsləri eşidildi. Səsləri ilə o qədər heyrətamiz və ecazkardırlar ki, sadəcə heyran qalırsan.
  Dominika tweet etdi:
  Qara quşların oxuduğunu eşitmisiniz ?
  Bülbüllər və orioles cəsarətlidir ...
  Bəzən eşşəklər, eşşəklər belə hönkürür,
  Qızlar ayaqyalın qaçırlar!
  Bəli, həqiqətən də, bu çox gülməli görünürdü.
  Uşaqlar çimdikdən sonra süfrə arxasına keçdilər. Və onların əhval-ruhiyyəsi böyük oldu və sevinclə oxudular;
  Yaxşı pəri bizə verdi
  Çoxlu oyuncaqlar, müxtəlif növlər...
  Biz böyük bir qüvvə tərəfindən doğulmuşuq,
  Quşlar və heyvanlar kimi!
  
  Uşaqlar təbəssüm işığında oynayır,
  Dünyaya böyük sevinc gəldi...
  İlk cəhddə ora çata bilərik -
  Dəli olan boyunduruqda belə, eşşək!
  
  Ayaqyalın şeh damcılarının arasından qaçırıq,
  Dünyada o qədər gözəl ideyalar var ki...
  Uşaqlar mirvari göz yaşları tökür,
  İnanın, ruhunuz daha şən olacaq!
  
  Pis Koshchei bizə hücum edir,
  Baba Yaga minaatanla tələsir...
  Ayaqyalın qızı qamçı ilə vəhşicəsinə qamçılayırlar,
  Və çay sahilləri basır!
  
  Ancaq qorxmayacağıq, oğlanlar və qızlar,
  Titan kimi döyüşəcəyik...
  Və səsimiz o qədər aydın olacaq ki,
  Pioner burulğanı kimi, nağara!
  
  Yaxşı, orklar bizə maneə deyil,
  Dəli trol sizi qorxutmaz...
  Cəsarətin böyük mükafatı olacaq,
  Əgər uşaq istismarda sıfır deyilsə!
  
  Cəsur oğlanlar üçün ilan Gorynych nədir?
  Bizim üçün heç bir maneə yoxdur, biz şərlə mübarizəyə can atırıq...
  Ona bir dəstə zərbə veririk,
  Biz onu düz anbara bağlayırıq!
  
  Pis goblin topdan atəş açsa,
  Onda biz ona güllə ilə cavab verəcəyik...
  Sümüklərinizi ləkələməyi dayandırın ,
  Gəlin Şeytanı bir dəfə məğlub edək!
  
  Qanlı döyüşə, müqəddəs və doğru,
  Cəsur qızlar, oğlanlar qaçır...
  Biz müqəddəs gücü idarə edəcəyik,
  Gəlin pis əjdahanı məhv edək!
  
  Bizim əzizlərimiz üçün bundan xoşbəxt sahillər yoxdur,
  Bütün bir gölməçə balıq tutaq...
  Böyük, məftunedici Elfiya xatirinə,
  Oğlan çox sərin olduğunu sübut edəcək!
  
  Gəlin dünyanı belə gözəl edək
  Cənnətdən çiçəklər böyüsün deyə...
  Bəzən təhlükəli mübarizə aparsaq da,
  Axı xəyallar işıqda gerçəkləşəcək!
  
  Xeyr, biz heç vaxt düşmən altında olmayacağıq,
  Tutaq ki, qızlar, oğlanlar irəli getsin...
  Kafir ordusunu ayaqlarımızın altında tapdalayacağıq,
  Qalibə faktura təqdim edəcəyik!
  
  İnanın dünyada əbədi yay olacaq,
  Uşaqlığımız heç vaxt keçməyəcək...
  Cəngavərlərin şücaətləri həqiqətən oxunur,
  Və qalib bir kampaniyaya davam edin!
  
  Bütün Orkları məğlub edəndə,
  Döyüş şanlı qələbə ilə başa çatacaq...
  Təmiz ruhumda gözəl olacaq,
  Qılınc qaldırırıq, güclü qalxan!
  Uşaqlar nadinc mahnı oxuyub süfrəyə oturdular. Onlar qızardılmış ördək, qovurma, yan yeməklərlə balıq yeməkdən həzz almağa başladılar.
  Dominika da onlara qoşuldu. O, bıçaqla bir dilim kəsdi və qeyd etdi:
  - Əla ət!
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Yaxşı, necə sehr edə bilərəm? Razılaşın, bu, realdan fərqlənmir!
  Baronessa qız qeyd etdi:
  - Bəli , əla ət, bəs balıq?
  Və bir parça sınadım. Həqiqətən, yeməklər gözəl idi. Uşaqlar yemək yedilər və məmnuniyyətlə qeyd etdilər:
  - Nə cür yeməklər, hansı yeməklər,
  Kaş hər şeyi özümlə apara biləydim...
  Çox təəssüf ki, masa tez-tez belə deyil -
  Onlar sadəcə kəsilmək üçün qidalanırlar!
  Ayaqyalın , dilənçi qızlardan biri soruşdu:
  - Şokoladlı konfet ala bilərəm?
  Marqarita güldü və çubuğunu yellədi. Tovuz quşunun quyruğu boyda bir ağacdan asılan konuslar dərhal masaya tərəf qaçdı və şokoladla örtülmüş və gözəl içlik ilə gözəl, heyvan və balıq formalı çubuqlara çevrildi.
  Uşaqlar məmnuniyyətlə qışqırdılar:
  - Bu necə də gözəldir , həm də dondurma istəyirik!
  Bu zaman narıncı otların altından qırmızı kürklü bir neçə iri siçovul atılaraq uşaqlara hücum etməyə çalışıb. Qorxudan qışqırdılar, hər biri yaxşı canavar boyda siçovul. Marqarita onları sehrli çubuğundan və yalın ayaqlarının sehrli üzüklərindən ildırım vurdu. Dominika da pulsar buraxmaq üçün sehrli çubuğundan istifadə etdi.
  Qızıl şərab şüşələri ecazkar çiçəklər şəklində qoyulmuş zəngin, sulu dondurma ilə ortaya çıxdı. Üstəlik, çiyələk, əncir, yabanı çiyələk və digər möhtəşəm giləmeyvə ilə.
  Dominika mızıldandı və qeyd etdi və ən böyük şərab şüşəsinə işarə etdi, onun təkcə qızıl deyil, brilyantlarla işlənmiş olduğu ortaya çıxdı. Və içindəki dondurma göy qurşağının bütün rənglərində düzülmüş ecazkar bir bəzək kimi görünürdü. Və necə də gözəl görünürdü.
  Marqarita qeyd etdi:
  -Əjdahanın ürək damarından hazırlanmış sehrli çubuqunuz var - bu çox nadirdir. Bunu haradan əldə etdin?
  Dominika səmimi cavab verdi:
  - Döyüşdə! Və bu doğru və cəsarətlidir!
  Oenomaus sevinclə oxudu:
  Vay halına döyüşənin,
  Döyüşdə gözəl bir qızla...
  Düşmən qəzəblidirsə -
  Mən əclafı öldürəcəyəm ! Mən əclafı öldürəcəyəm !
  Oğlan Dobrynya hönkürdü:
  - Nə qızsan , niyə belə oxuyursan? Biz oxumalıyıq: döyüşdə güclü oğlanla! Daha doğrusu, döyüşdə güclü bir adamla belə. Görünüşümüzdə ancaq oğlanlarıq, amma illərdir kişiyik!
  Oenomaus güldü və qeyd etdi:
  Biz əbədi olaraq uşaq olaraq qalırıq,
  Yalnız illər dəyişir!
  Dominika güldü və qeyd etdi:
  - Burada bizi nağıl dünyası və transformasiya gözləyir.
  Bundan sonra o , hazırladığı dondurmanı yeməyə başladı. Sadəcə əla daddı. Bu necə də möhtəşəm çıxdı. Dondurmanın şirin, incə dadı qızın dilinə yayıldı.
  Balıq və ətdən sonra oğlan Dobrynya da məmnuniyyətlə dondurmaya xərac verdi. Bu, həqiqətən bir şeydir, dadlıdır .
  Uşaqlar mədəni görünən tərzdə yemək yeməyə çalışırdılar və sərxoş olmamağa çalışırdılar. Bəli, ətyeyən siçovul dondurması gözəl bir şeydir.
  Dominika parlaq təbəssümlə qeyd etdi:
  Sehr edə bilmək nə gözəldir,
  Və pis siçovulu dondurmaya çevirin...
  Möhkəm beşlik alırıq -
  Tamamilə edilməli olmayan bir şey etmək!
  Və yenə cavab olaraq uşaqların gülüşləri. Və məmnun bir cığıltı...
  Göydə səs-küy var idi. Haradasa kənardan nəhəng bir əjdaha uçurdu. Uzaqdan o, yeddi başı olmasına baxmayaraq, kiçik və qorxulu görünmürdü. Və zərərsiz bir şəkildə bir növ canavar idi.
  Uşaqlar gülərək bir-birlərinə göz vurmağa başladılar. Bu, həqiqətən əyləncəlidir. Və xurma üzərində əl çalırlar.
  Ki, bir zəng var.
  Dominika onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə bumeranqı atdı. O, uçdu və qabarı kəsdi və yıxılma zamanı gözəllik sehrli çubuqdan enerji ilə vurdu . Napoleonun papaq şəklində xaşxaş, qızılgül və qarğıdalı çiçəkləri ilə bəzədilmiş böyük bir tort göründü.
  Uşaqlar artıq yaxşı qidalanmışdılar və hədiyyəni orta həvəslə qarşıladılar.
  Oğlan vikont dedi:
  - Tortlar çox gözəldir, amma yenə də insafına riayət etmək lazımdır...
  Dominika gülümsədi və qeyd etdi, oxudu:
  günümdə aşpaz ,
  Torta təbriklər yazdım...
  Və kremdən rəngli yazı -
  San Remo şəhərinə getməyin vaxtı gəldi!
  Bundan sonra qız onu götürdü və yenidən bumeranqı işə saldı. Və o, uçdu, ciyər çəkdi və fırlandı. Qız onu yenə yalın ayağı ilə tutub oxudu:
  Torta yuxarıdan aşağı baxmayın
  Vaxt gələcək sən də öləcəksən ...
  Zəncəfil çörək məbəddə güllə kimi fit çalır,
  Pəhrizlə həqiqətən özünüzü yıxacaqsınız!
  Baronessa qız əyilmiş papaqlı tort parçasını çətinliklə uddu, dodaqlarını yaladı və qeyd etdi:
  - Dadlı! Amma daha uyğun gəlmir.
  Oğlan vikont qeyd etdi:
  - Köklənmək çox çəkməyəcək.
  Dominika təbəssümlə və zarafatla oxudu:
  Ananın qaşığı üçün , atanın qaşığı üçün,
  Və nənə üçün bir kepçe ...
  Və çarpayının tərəfində!
  Uşaqlar, doğrudan da, yemək yeyəndən sonra ağırlaşdılar və burunları ilə iyləməklə yumşaq, narıncı otların üstünə yıxıldılar. Xoşbəxtlikdən burada yırtıcı ağcaqanadlar və həşəratlar yox idi. Uçanlar böyük idi və dişləmirdilər və onlarla praktiki olaraq heç bir problem yox idi.
  Dominika Marqaritadan soruşdu, pioner qız da əsnədi və tez ağzını ovucu ilə bağladı:
  -Yatacaqsan yoxsa?
  Partizan qəhrəmanı cavab verdi:
  Nə, qız sui-istifadə və narahatlıq içində yata bilmir?
  Nişanlı bir yerdə meşə yolu ilə gəzir ...
  Nanə otu ilə dolaşır və heç nə bilmir,
  Və lənətə gəlmiş taleyin zarafatları və oyunları!
  Qəhrəman oğlan Dobrınya artıq burnunu iyləyirdi.
  Bəli, uşaqların çoxlu macəraları olub.
  Dominika zarafatla oxudu:
  Biz çətinlik çəkmədən yuxuya gedirik,
  Doğrudur, bəli...
  Amma sonra nə çətinliklə,
  Daha sonra oyanacağıq!
  . FƏSİL Љ 9.
  Dominika oyandı və onu paralel bir dünyaya aparan sehrli bir yuxudan çıxdı. Bundan sonra qız özünü yuyub və qızılı alətlə duş qəbul edib. Dişlərimi fırçalayıb səhər yeməyinə getdim.
  Orada onu elit sinifdən olan digər qızlar və qızlar qarşıladılar. Onlar əl sıxıb nəzakətli görünürdülər. Elflər, dişi trollar, qızlara oxşayan dişi hobbitlər, pərilər, driadlar, insan qızları da var idi, baxmayaraq ki, onların sayı az idi. Gözəl bir şirkət toplandı.
  Qızlar zərif paltarlarda və zinət əşyalarında idilər, lakin ayaqyalın idilər ki, cadu zamanı ayaqlarını istifadə etmək daha rahat olsun. Elit sinifdə isə təhsil bir qədər fərqli idi - onlar bayquşun sürətli atəş üsulu ilə söylədiyi mühazirələri dinləyir və müxtəlif növ tapşırıqları yerinə yetirirdilər. Qızın artıq əsasları bildiyinə inanılırdı.
  Dominika burada bir neçə vəzifəni yerinə yetirdi. O, sehrli çubuqdan vurdu və dəyişikliklər etdi. Və sonra sehrləri pıçıldadı. Ona bir neçə mürəkkəb söz birləşmələri oxundu və Dominika onları təkrarladı.
  Kino aktrisası olan qızın fenomenal yaddaşı var idi, çünki setdə çoxlu dialoqlar söyləməli idi.
  Və hər şeyi mükəmməl xatırladım. Ancaq bunların hamısı çiçəklərdir, ən başlıcası, əlbəttə ki, güclü cinsi xilas etmək üçün artefaktların axtarışıdır.
  Beləliklə, Dominika nilufər mövqeyində oturdu, güclü, əzələli ayaqlarını birləşdirdi və kürəyini düzəltdi. Və yenə o, komandasının daha güclü cinsi xilas etmək üçün bir yol axtardığı paralel bir kainata qərq oldu.
  Və tam vaxtında. Çünki orada quldur bülbül və quldur bülbül ayaqlarının ucunda sürünürdülər. Bu iki yaramaz yatmış ayaqyalın komandanı örtmək üçün artıq sehrli tor yayıb.
  Marqarita da yatdı və yuxu gördü...
  Qız körpünü partlatmaq tapşırığını aldı. Beləliklə, o, cırıq pambıq paltarda və dilənçi çantası ilə ayaqyalın kəşfiyyata getdi. Payızdır, hava çox da yaxşı deyil. Gecələr şaxta var idi və otlar şaxta ilə örtülmüşdü, qızın yalın ayaqları kiçik, zərif ayaq izlərini buraxdı. Çox rütubətli və soyuq idi, yağış qarla qarışmışdı.
  Ayaqyalın partizanın kiçik barmaqları soyuqdan və rütubətdən maviləşdi. Ancaq o, cəsarətlə irəli getdi, hətta sürətini artırdı.
  Və eyni zamanda mahnı oxudu;
  Yağış ulduz parçalarını səmaya səpələdi,
  Faşizm üçün iti dirək hazırlayıblar!
  Tiger tankları sadəcə zibildir - çirkli bir bit bazarı ,
  Wehrmacht qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  Wehrmacht qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  
  Yoldaşımız Stalin, lider, milyonların gücüdür,
  Qranit yumruğu var, əlində avtomat!
  Ordunu Sodomdan məğlub edə biləcəyik,
  Bizim gücümüz bir monolitdir, xoşbəxtlikdən Yer üzündə!
  Bizim gücümüz bir monolitdir, xoşbəxtlikdən Yer üzündə!
  
  Partiyamızın bundan vacib işi yoxdur,
  Xalqı, Vətənin xeyirini necə xilas etmək olar!
  Goebbels, cəfəngiyatla cəhənnəmə,
  Və bütün şeytanlara rəğmən qələbə olacaq, inanın!
  Və bütün şeytanlara rəğmən qələbə olacaq, inanın!
  
  Rus gözəli, bilirsiniz, gücü ilə məşhurdur,
  Onun ağır qəhvəyi hörükləri var!
  Faşistlərlə döyüşlərdə gənclər məşhurlaşacaqlar,
  İşıqlı Ölkə ayağa qalxaraq canlanacaq!
  İşıqlı Ölkə ayağa qalxaraq canlanacaq!
  
  ruslara burnunu soxmasına imkan verməyin
  Bığlı oğlan özünü gözəl Tanrı hesab edir!
  Berlin küçəsi ilə gedəcəyik,
  Yox, ruhu pak olan qul olmaz!
  Yox, ruhu pak olan qul olmaz!
  
  Bayraqımız qırmızıdır, qəzəbli qan rəngidir,
  Günəş artıq Reyxstaqda parlayır!
  Əziz uşaqlarımız üçün bundan səxavətli hədiyyə yoxdur,
  Ürək mərd, qorxu əzilmişsə!
  Ürək mərd, qorxu əzilmişsə!
  Beləliklə, Marqarita qaçdı, soyuq onun çılpaq dabanlarını dişləyərək körpüyə tərəf qaçdı. Ətrafda tikanlı məftillər var, pulemyot qüllələri var.
  Almanlar ay işığı içir, od tüstüləyirlər. Marqarita onların yanına qaçdı. Kasıb, sarışın kiçik qız Krautlara qorxulu görünmür. Üstəlik, belə rütubətdə və soyuqda son dilənçilərdən başqa çətin ki, kimsə ayaqyalın getməyə cürət etsin.
  Və qız onlara zərərsiz və şən bir mahnı oxumağa başladı:
  Mən bədbəxt bir yetiməm,
  Soyuqda qarda ayaqyalın qaçıram...
  Amma qızın səsi çox aydındır
  O, şaxtanı zorla qovacaq!
  
  Müharibə anamı bomba ilə apardı,
  Ata, təbii ki, cəbhəyə çağırıldı...
  Buruq saçlı qardaş soyuqdan donub,
  Böyük bacı iskeledədir!
  
  Ac, çörək qabığını dişləyirəm,
  Kiçik ayaqlarım isə şaxtadan qızarıb...
  Mən avara itin nahar etdiyi yerdəyəm
  Qız şirin və gözəl olsa da!
  
  Hər kəsə cəsarətlə və cəsarətlə deyə bilərəm,
  Bu, əlbəttə ki, müharibəyə lənət olsun...
  Nə üçün mübarizə apardığımızın əhəmiyyəti yoxdur,
  Bunun günahkarı canavar şeytandır!
  
  Oh, qızın ayaqları əziyyət çəkir,
  Və bu soyuqda çox ağrıyırlar...
  İstərdim ki, tezliklə isti may ayında şəfəq olsun,
  Parlaq şahin uçsun!
  
  Vətənimizi daha da gözəlləşdirmək istəyirik,
  Amma aclıq, soyuq, çovğun və çovğun...
  Hara gedirsən, bədbəxt Rusiya?
  Belə çətin tale!
  
  Mən qızam, sadəcə uşaqam,
  Çox şey yaşaya bildim...
  Demək olar ki, beşikdən işləmişəm,
  Mən cəmi dörd-beş oxumuşam!
  
  Bu qəm mənə niyə gəldi?
  Qırılmış ürəklərin amansız taleyi...
  İnanın, belə bir pislik düşdü,
  Bir az görünən və bu, sondur!
  
  Ancaq boyunduruq altında olan qız sınmadı,
  Hazırlanmağı bacardı və yeriyir...
  Uşaqdır, qocalıqdan uzaqdır,
  Və o, ayaqyalın ayaq üstə durmaqdan həzz alır!
  
  Kiçik bir qızın ayaq izləri zərifdir,
  Rafael onların üzərində rəsmlər çəkdi ...
  Və inanıram ki, kiçik xoşbəxt olacaq,
  Rəbb öz övladlarını görəcək, inan mənə!
  
  Ona görə də mahnını oxuyuram
  Rəbb Məsihin izzətinə...
  Planetin cənnətə çevriləcəyinə inanıram
  Mən də atamla görüşəcəyəm, inanın!
  
  Sonra vaxt gələcək və onlar yenidən diriləcəklər,
  Kim öldü, kim öldü, kim xəstələndi...
  Qocalıqda və uşaqlıqda xoşbəxtlik olacaq,
  Çünki İsa bunu istəyirdi!
  
  Bəli, Allahın qarşısında diz çökəcəyəm,
  Bu məzmuru nur xoşbəxtliyində yerinə yetirəcəyəm...
  Bütün gələcək nəsillər adına,
  Cinayətkar canavarlar məğlub olacaqlar!
  
  Sonra qız əbədi xoşbəxtlik içində olacaq,
  Və Yer Ananın bütün xalqları...
  Tamamilə pis hava dağılacaq,
  Xalqımız sınmayacaq!
  
  Özünü keçdi, diz çökdü,
  Gümüş xaçı öpdü...
  Görünür, o, Allah üçün az iş görüb
  İsa bizim üçün göydən endi!
  
  Tezliklə hamımız Uca Allahla olacağıq,
  Onun gözəl, sevgi dolu əlində...
  Qoy düşüncələrimiz daha yüksəklərə uçsun
  Və güc uşaq, güclü yumruqdadır!
  
  İndi dua oxuyuram,
  Dedi ki, Allahım, məni bağışla...
  İndi onunla bir kürsüdəyik,
  Məsihlə mən, inanın ki, yolumuz gedir!
  
  Onunla qol-qola cənnətə gedəcəyik,
  Və orada qızıl yağış yağacaq...
  Rəbb öz səxavətini göstərəcək,
  Və o , düşməni birbaşa titrəyəcək!
  
  Nəhayət, dünyada xoşbəxtlik var,
  Biz Məsihin zühurunu gözlədik...
  Mələklər kimi havada ziyafətə uçuruq,
  Rəbbin məhəbbəti parlaq və safdır!
  Belə bir mahnıdan sonra nasistlər emosiyaya qapılıb bədbəxt qızı içəri buraxıb isinmək üçün isti çay verdilər. Marqarita sakitcə relsin altında çantasına çörək qiyafəsində gizlənmiş partlayıcı yerləşdirməyi planlaşdırırdı, amma vaxtı yox idi - oyandı.
  Bülbül quldurla goblin çox yaxın idi. Goblinin burnu yerinə qabar, olduqca iyrənc bir üzü və uzun dişləri var idi. O da olduqca hündürdür, təxminən üç metrdir. Təəccüblü deyil ki, o, toru sürüklədi. Bülbül isə hamster yanaqları, ön dişləri çıxmış və medallarla dəbdəbəli formada olan kök, qırmızı bir adam idi. Yaxşı, üstəlik prussiyalılara xas bığ.
  Qəfil hücumun nəticə vermədiyini görən Soyğunçu Bülbül iki barmağını ağzına salıb fit çalmağa çalışıb.
  Dominika ona çılpaq dabanı ilə yumruq zərbəsi endirdi . Və quldur ağrıdan uğultu. Və hətta qan tüpürdü.
  Goblin dəyənəyini yellədi. Qəhrəman oğlan Dobrınya yerindən sıçrayıb goblinin saçından tutdu, kürəyi üstə yıxıldı və onu özünün üstünə atdı. Goblin çiçəkli kaktus kimi bir bitkiyə çırpıldı və qulaq asaraq uladı. Və onun nəriltisi vəhşi eşşəyin səsinə bənzəyirdi.
  Marqarita gülümsədi. Dominika dizi ilə onun çənəsinə vuranda Bülbül yenidən fit çalmağa çalışıb. Və hırıldadı.
  Qəhrəman oğlan Dobrynya oxudu:
  Goblin bizdən soruşdu:
  Sən camo gəlirsən ?
  Şəhərə getdi -
  Görməli işlərimiz var!
  Goblin yenidən klubla hücuma keçməyə çalışdı. Qəhrəman oğlan zərbədən yayınıb yekə kişini yenə öz üzərinə atdı, çünki Dobrınyanın uşaq gücü yoxdur. Və deyəsən hər şey düzəlir.
  Goblin yenidən uzandı. Və daha yavaş qalxdı. Uşaqlar oyandılar və bataqlıq şeytanına qızıl konuslar atmağa başladılar. Onu vurdular və nərilti çəkdilər. Və seğirmək.
  Marqarita sehrli çubuğunu silkələdi. Və konuslar tortlara çevrilməyə başladı və onlar goblini sözün əsl mənasında qaymaqla sürtdülər, bu da onun tavada tıxac kimi bükülməsinə səbəb oldu.
  Dobrynya Nikitich isə Bülbül qulduru uzadılmış qollarına qaldırdı və gümüş konusları olan ağır şam ağacının üstünə atdı. Zərbədən Bülbül yıxılacaq və silkələnəcək, onu ruhdan əl çəkməyə məcbur edəcək, daha doğrusu, qan tüpürəcək.
  Oğlan Dobrynya oxudu:
  - Bülbül quldur, sən yaramazsan,
  üzünə daha sərt vurdu ...
  Sən indi öldün, ey əclaf ,
  Səni də öldür, fit çalan!
  Sonra da götürüb yumruğunu bacardıqca başına vurur. Bülbül Quldurun qulaqlarında cingilti var. Və Dominika çubuqunu goblinə yönəltdi və o, çevrilmə üçün necə mürəkkəb sehr atdı. Və bu, onu enerji kaskadlarının olduğu öldürücü qüvvəyə çevirəcək.
  Sonra da ... Üç metr hündür, tüklü bir oğlan var idi, indi onun yerində hər cür çox zəngin yeməklər və gözəl şirniyyatlarla dolu süfrə var idi. Və bu ecazkar mətbəxdən belə ətirlər gəlirdi.
  Dominika tweet etdi:
  - Bunlar möcüzələrin çevrilmələri və möcüzələridir,
  Biz səmavi hər şeydə sadəcə cənnəti görürük...
  Hər yerdə belə parlaq gözəllik ,
  Uca Rəbb yenidən dirildi!
  Əslində, stolun üstündə qızılı və narıncı, ecazkar, parıldayan metal qablar, tortlar, onlarla müxtəlif rəng və çalarlarda kremlər, eləcə də digər çox gözəl yeməklər və aromatik daşqınlar, hamısı ən dadlı idi .
  Və gözəl tozla səpilmiş donuts necə də möhtəşəm idi. Burada artıq əlavə və ya çıxma yoxdur. Və stəkanlar müxtəlif şirələrdən kokteyllərlə, ətirlərlə şoka salan gözəl içliklərlə və şirli şirin dizaynlarla səpilir. Və orada hansı qönçələr var idi?
  Marqarita çaşqınlıqla gülümsədi və təəccüblə dedi:
  -Sən şeytanı çevirdin! Yaxşı, boşuna ! Sən belə bir şeyi bacarmalısan!
  Dominika çaşqın halda soruşdu:
  - Çətindir?
  Partizan qız cavab verdi:
  - Bəli, demək olar ki, mümkün deyil! Və belə bir şey edə bildiniz.
  Bu vaxt quldur bülbül yenidən fit çalmağa çalışıb. Və geniş, hamsterə bənzər yanaqlarını şişirdi. Amma oğlan-qəhrəman onu götürən kimi onu uşaqcasına, lakin öldürücü, balyoz kimi yumruqla vuracaq. Və fit çalan, yeri gəlmişkən, bir dəfədən çox döyür, döyülmüş, tökülmüş qızıl dişə bənzəyir.
  Və başıaşağı uçdu. O, yerə yıxıldı və sanki nokauta düşmüş kimi uzandı. Amma sonra ayağa qalxdı, barmaqlarını yenidən ağzına soxdu və üfürdü. Amma fit əvəzinə yalnız pafoslu bir fısıltı çıxdı . Və çox gülməli. Uşaqlar güldülər. Bülbül quldur qışqırdı:
  "Mən səni bir anda udacağam, səni udacağam, səni udacağam, rəhm etməyəcəyəm!"
  Cavabında bu qəhrəman oğlan Dobrınya çılpaq dabanı ilə Bülbülün çənəsinə təpik vurdu. Və dişlər yenidən uçdu. Baş quldur qollarını çölə ataraq arxaya söykəndi.
  Dobrynya qışqırdı:
  Döyüşdə kimi tapacağıq və döyüşdə kimi tapacağıq.
  Bununla zarafat etməyəcəyik, at milçəyini öldürəcəyik!
  Biz səni at milçəyi kimi öldürəcəyik!
  Dominika sehrli çubuğunu məğlub olmuş Quldur Bülbülə doğrultdu. Marqarita qeyd etdi:
  - Siz də onu dəyişdirmək istəyirsiniz?
  Aktrisa qız başını tərpətdi:
  - Heç olmasa faydalı bir şey olsun!
  Partizan qız oxudu:
  Oğlan dəmir cədvəllə bağlanmışdı,
  Və mən yalnız bir sağlam şey yedim...
  Ağır yükə görə qəfil hücum baş verdi,
  Və nəhəng gücün kiber dahi olduğu ortaya çıxdı!
  Sonra Dominika sehrli çubuqla səkkiz fiquru düzəldərək fırlandı.
  İndi Oğur Bülbülün yerində bütöv bir dağ şirniyyat, draje və dondurma porsiyaları peyda oldu.
  Şən gülüş eşidildi və uşaqlar otdan atılmağa başladılar. Şirin, lakin arıq, cırıq və ənənəvi olaraq ayaqyalın idilər. Və böyük acgözlüklə Quldur Bülbülün və Bataqlıq Goblininin çevrildiyi şirniyyatın üstünə atıldılar. Marqarita barmaqları ilə fit çalıb qışqırdı:
  - Dayan, oğlanlar və qızlar! Mən səni başa düşürəm, bu bədxahlara əsir düşəndən sonra acsan, amma əvvəlcə əlini yu.
  Və sehrli çubuqdan ildırımı necə buraxacaq. Oğlanlar mavi dabanları parıldayaraq çaya qaçmalı oldular. Əslində yeməkləri çirkli əllərlə yemək tərbiyəsizlikdir.
  Dominika soruşdu:
  - Bunlar nədir, Bülbül və Cəblin əsirləri və əsirləri?
  Marqarita parlaq başını tərpətdi:
  - Bəli, dəqiq! Biz onları azad etdik. Daha doğrusu, məni azad edən sən oldun. Və bu çox gözəldir .
  Yüzdən çox uşaq, oğlan və qız var idi. Həmişə olduğu kimi, zərif cinsin nümayəndələri güclü cinsdən üç dəfə çoxdur.
  Dominika təəccüblə soruşdu:
  - Burada onların hamısının on iki yaşından çox olmadığı görünür. Nə, bu quldurlar böyükləri öldürməyiblər?
  Marqarita izah etdi:
  - Yox, təbii ki, böyükləri də öldürürlər. Yalnız azadlıqdan sonra böyüklər uşaqların cəsədlərini qəbul edirlər. Necə ki, məsələn, Dobrynya Nikitich ilə. Həm də mənimlə yenə də qız kimi görünürdüm.
  Aktrisa qız qeyd edib:
  - Əbədi uşaqlıq, nağıldakı kimi, möhtəşəmdir ! Və hətta deyə bilərsiniz - sərin!
  Marqarita dişlərini çıxardaraq ciyildədi:
  gözəl olduğu gözəl dünyalardır . Ancaq burada çoxlu təhlükələr var. Xüsusilə, goblin və Soyğunçu Bülbüldən qat-qat təhlükəli insanlar var.
  Dominika pıçıltı ilə soruşdu:
  - Məsələn, kim?
  Partizan qız sakitcə dedi:
  - Yaşlı qadın Şapoklyak!
  Aktrisa qız Tvitter hesabında bunları yazıb:
  Maşallah, nənə başçıdır!
  Onunla dost olmaq timsahla oynamaq kimidir!
  Qız isə onu götürüb çılpaq barmaqları ilə qoza atdı. Bir cırcırama vurdu. Böcək partladı, konfetiyə səpələndi.
  Marqarita qızıl qıvrımlarla başını yelləyərək qeyd etdi:
  - Canlıları öldürmək yaxşı deyil!
  Dominika qeyd etdi:
  - Ancaq bu, sadəcə bir böcəkdir!
  Marqarita cavab olaraq mahnı oxudu:
  - Tüpürcəyini küləyə tüpürürsün,
  Böcəyi və ya qarışqanı əzməyin...
  Meşədə bir budağı belə qırmayın -
  Yer üzündəki bütün həyat bir ailədir!
  Aktrisa qız dişlərini çıxardaraq cıvıldadı:
  - Mən, sən, o, o, birlikdə bütün ölkə,
  Birlikdə mehriban bir ailə!
  Sözlə biz, yüz min mən!
  Uşaqlar çayda yuyundular. İndi onlar şən və parlaq yeməyə qaçdılar .
  Dominika və Marqarita birlikdə sehrlə pıçıldadılar və masa uzandı. İndi hamının oturması üçün kifayət qədər yer var idi.
  Uşaqlar yalın ayaqlarını tərpətərək əyləşdilər və aydın səsləri ilə xorla oxudular:
  Süfrə qar kimi yayılır
  Və hədiyyələr qoyuldu ...
  Uşaqlar hamısı uğurlu olacaq,
  Və Cheburashka-dan qovurma!
  Bundan sonra yeməyə başladılar. Aclıqdan, məhrumiyyətdən tükənsələr də, burada o qədər gözəl uşaqlar var.
  Dominika və Marqarita yaxşı qidalandıqları üçün iki dəfə düşünmədən rəqs etməyə başladılar. Gəlin çılpaq, kəsilmiş, aşılanmış ayaqlarınızı tapdalayaq.
  Qızlar parlaq səsləri ilə oxuyurdular;
  Mən kosmos ölkəsində doğulmuşam
  Bütün qızların çox döyüşdüyü yerdə...
  Şeytan Vətəni məğlub edə bilməz,
  Anamız Rusiyanın şöhrətinə!
  
  Biz müqəddəs Rusiyanı müdafiə edə biləcəyik,
  Düşmən nə qədər qəddar və məkrli olsa da...
  Rəqibimizə güclü qalib gələcəyik
  Və qılıncla rus ruhu izzətlənəcək!
  
  Rusiya, bu mənim vətənimdir,
  Müqəddəs və kosmosda dünyəvi...
  Bütün millətlər bir ailədir,
  Və qız əbədi cavandır!
  
  Döyüşlərdə Vətənimizi qoruyacağıq,
  düşmən üçün bir şans yoxdur ...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı bir keruv var.
  Rus əsgərinə hədiyyə verək!
  
  Rusiyada hər şey yaxşıdır, yaxşıdır,
  Və bizim iradəmiz poladdan güclü olacaq...
  Oğlanın əlində güclü avar var,
  Və orada yoldaş Stalin hökm sürür!
  
  İnsanlar Vətənimi sevir,
  Onu sonsuza qədər daha gözəl edəcəyik...
  Vətən bir rubl üçün oğurlanmayacaq,
  Və Allah Svarog böyük Məsihdir!
  
  Vətənim şöhrətlənsin,
  Döyüşdə düşməni məhv edəcəyik ...
  Lada Allahın Anası mənim üçün əzizdir,
  Qoy Rusiyanın düşmənləri qələbə qazansınlar!
  
  Lazım olsa, düşmənin qanını tökə bilərik,
  Rusiyanı diz çökdürmək olmaz...
  Ovçu tezliklə oyuna çevriləcək,
  Ulu öndər Lenin də bizimlə olacaq!
  
  Biz kosmosun genişliyini fəth edəcəyik,
  Bütün kainata xoşbəxtlik, sevinc bəxş edəcəyik...
  Moskva hətta Romanın özündən də yüksəkdir,
  Döyüşdə dəyişməz gücü ilə!
  
  İşıqlı yurdumuza müharibə gələndə,
  Fürerə güclü xarakterimizi göstərəcəyik...
  Rus səxavətli bir haqq alacaq,
  Biz günəşdən yüksəkdə və ağaclardan daha gözəlik!
  
  İnanın, Rusiya xaraba olmayacaq,
  Orda bizi diz çökdürməz...
  Vətən üçün döyüş və qorxma,
  Rus zəifliyi və tənbəlliyi bilmir!
  
  Yenidən yüksələcək əziz ölkəmiz,
  Bütün kainata gücünü göstərəcək...
  Şeytan isə məhv olacaq
  Vətən düşməni məzara yıxılacaq!
  Beləcə yalın ayaqları ilə tullanan, şeytanlar kimi fırlanan qızlar qoşa salto ilə guruldamağa, tullanmağa başladılar.
  Bunlar buradakı gözəl və aqressiv qızlardır . Və necə qışqırırlar, sıçrayırlar.
  Yaxşı, yaxşı, uşaqlar yemək yeyirlər və özlərinə məxsus bir şey oxuyurlar. Və bunu çox müsbət şəkildə edirlər. Bunlar onların mahnılarıdır. Və onlar fırlanan top kimi fırlanırlar.
  Yüksək səviyyəli qızlar.
  Lakin sonra səmada əsl əjdaha kimi çox böyük bir kəpənək peyda oldu. Və onun qanadları o qədər böyük idi ki, qiymətli daşlarla işlənmiş qızıl kimi parıldayırdı. Və çox heyrətamiz və gözəl görünürdü. Düzünü desəm, bunlar dinozavrlar kimi nəhəng kəpənəklər idi.
  Dominika təbəssümlə qeyd etdi:
  - Burada heç bir möcüzə görməyəcəksiniz. Heyrətamiz!
  Marqarita güldü və cavab verdi:
  - Bəli, bunlar həqiqətən də heyrətləndirən artropodlardır. Ancaq bu, ən təəccüblü şey deyil. Bir çox başqa çox gözəl şeylər var.
  Dominika oxudu:
  Amma nə kitab, nə də muzey,
  Onlar bizim dostlarımızı əvəz etməyəcəklər!
  Və sehrli çubuqdan olan qız bir şüa buraxacaq. Və yeni kokteyl şüşələri ortaya çıxdı. Və uşaqlar onlara hücum etdilər.
  Beləcə hər şey əla alındı . Və beynimdə sadəcə bir növ musiqi çalır.
  Bəs Dominik və Marqarita necə oxumasınlar;
  Gözəllər ayaqyalın hücum edir,
  Qaçırlar, belə gözəl qızlar...
  Fritz-i yumruqla vurmaq lazımdırsa,
  Yoxsa onu avtomatla vuracaqlar !
  
  Qızlar şübhə edə bilməzlər
  Nasistləri ölü basdıracaqlar...
  Onu ayaqlarından bərk təpiklə vuracaqlar ,
  Və haradasa canavarlar ətyeyən şəkildə ulayırlar!
  
  Rusiya, bu əsgərlər üçün bir sözdür,
  Nə vaxt, inanın ki, daha da sərinləşməyəcək...
  Vəziyyət bəzən acınacaqlı olsa da,
  Pis qara Qabilin qalib gəldiyi yerdə!
  
  İnanmayın, komsomolçular qaçmır,
  Əgər qaçarlarsa, yalnız hücum etmək üçün...
  Və bütün nasistlər bir anda öldürüləcək,
  Və Fuhrer doğrama blokuna qaldırılacaq!
  
  Rusiya, bu mənim vətənimdir,
  O, parlaqdır, sadəcə gözəldir ...
  Kim qorxaq olsa, bir rubl belə dəyməz,
  Və bilirsiniz, döyüşçü ilə mübahisə etmək təhlükəlidir!
  
  Ancaq bilin ki, faşistləri məğlub edəcəyik,
  Şər taxtda hökm sürməyəcək...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Və tacda böyüklüklə Allah Svarog!
  
  Kim qorxaqdır, inan mənə, zəif quldur,
  Onun taleyi birdir - təhqirlərə dözmək...
  Bu gün mexanik, sabah usta,
  Və siz özünüz də başqalarının kürəyini döyə bilərsiniz!
  
  Qızların gücü var, sadəcə bir vulkan,
  Bəzən dağları güclü şəkildə yıxır...
  Müharibə pis qasırğa ilə gedir,
  Və ölüm açıq şəkildə insan övladını biçir!
  
  Sizə səmimi deyirəm, cəngavərlər,
  Biz ruslar bir olanda güclüyük...
  Çəngəl və bıçağınızla getmək üçün qəlyanaltı lazımdır,
  Biz döyüşlərdə yenilməz cəngavərlərik!
  
  Rəbb Məsihə imanımız nədir?
  Baxmayaraq ki, biz də Ladaya hörmət edirik...
  Yoldaş Stalin atamız kimidir,
  Və cənnət kommunizm yeri olacaq!
  
  Bir zamanlar ölən diriləcək
  Və biz daha gözəl və müdrik olacağıq...
  Və kişi, əlbəttə ki, çox qürurludur,
  Baxmayaraq ki, bəzən boş-boş danışır!
  
  Sevgidə Vətənimiz ulduz kimidir,
  İnanın heç vaxt sönməyəcək...
  Böyük bir arzu gerçəkləşəcək
  Bütün kainatda sülh və xoşbəxtlik olacaq!
  
  Mən Mariyanı sevirəm, Ladaya müqəddəs şəkildə hörmət edirəm,
  Svaroq gözəldir, Perun isə gözəldir...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm,
  İkonların müqəddəs üzləri mənim üçün əzizdir!
  
  Əsl cənnət nə vaxt olacaq?
  İnanın, bütün ümidləriniz bununla gerçəkləşəcək...
  Qəlbini Vətənə ver,
  Hər şey yaxşı olacaq, əvvəlkindən daha güclü olacaq!
  Bundan sonra, nəhayət, azad edilmiş uşaqlar yemək yedilər. Daha sonra onlar bir dəstəyə çevrildi. Yüzdən çox oğlan və qız.
  Və onlar yürüşə çıxdılar. Dobrynya şirin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Döyüşəcəklər, əminəm!
  Və qəhrəman oğlan əjdahanın üstünə atladı.
  Oenomaus qeyd etdi:
  - Belə bir dəstə çox yavaş hərəkət edəcək. Biz əjdahalarda daha sürətli hərəkət edirik. Və burada nə vaxt dayanacağınızı da bilməlisiniz.
  Uşaqlar tikildi. Yalnız bir baronessa ləyaqətli və hətta dəbdəbəli geyinmişdi. Qalanları dilənçilərə, gənc ragamuffinlərə bənzəyirdi . Ancaq ayaqyalın hərəkət etmək daha çevikdir.
  Dominika qeyd etdi:
  - Əgər baronessa qız gəzirsə, o zaman onun qiymətli ayaqqabıları sökülüb dağılacaq. Bəlkə sən də hamı kimi ayaqyalın olmalısan?
  Baronessa cavab verdi:
  - Gözləyə bilməzsən! Məni atamın yanına göndərsən, o, sənə mükafat verəcək və səni incitməyəcək!
  Marqarita Dominikaya başını tərpətdi:
  -Sənin belə sehrli təbii gücün var. Elə isə gəlin, gəlin birlikdə götürək və parlaq ittihamlar göndərək və qızı atasının qalasına ataq!
  Aktrisa qız qeyd edib:
  - Bəs mükafat?
  Marqarita güldü və dedi:
  - Yaxşı, sənə bir pul kisəsi qızıl verəcəklər, bu həqiqətən çoxdur? Üstəlik, mən adi ağaclardan və konuslardan qızıl təsəvvür edə bilərəm, siz də!
  Dominika fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Beləliklə, özümüzə bir hersoqluq ala bilərik!
  Partizan qız etiraz etdi:
  - Bu qadağandır! Sehrli qızılın dövriyyəyə buraxılması qadağandır, əks halda onun miqdarı dəmirdən çox olardı. Başa düşürsən, qiymətli sikkənin inflyasiyası!
  Dominika qeyd etdi:
  - Bu mühəndis Qarinin hiperboloidindəki kimidir?
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Belə bir şey. Mən bu kitabı kiçik olanda oxumuşdum. Bəli, sonra qızıl standart çökdü və bu, qorxulu idi .
  Enomai təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma yenə də, bəlkə baronessa yetişdirmək olar? Bu qədər iyrənc olmasın deyə!
  Dobrynya gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bəli, bunu birdən edəcəyik,
  Gəlin ona sərin bir şey verək!
  Baronessa yenə dabanını çəmənliyə möhürləyib qışqırdı:
  - Məni atamın yanına apar! Yoxsa hamınızı edam etdirərəm!
  Uşaqlar bir ağızdan güldülər.
  Birdən otların altından papaqlı bir gnome peyda oldu. O, hələ çox gənc idi, saqqalsız idi. Amma əlində sehrli çubuqla.
  Kiçik bir səs dedi:
  - Onda kaprizli qızın səsini eşidirəm. Bəlkə onu maarifləndirməyin vaxtı çatıb?
  Baronessa qışqırdı:
  - Sadəcə cəhd edin, silik !
  Və o, ayaqqabılı ayağı ilə gnomu hərəkət etdirməyə çalışdı. O, sehrli çubuğunu silkələdi. Qədim insanlardan olan şıltaq qız və oğlan yoxa çıxdı.
  Dominika qışqırdı:
  - Heyrət! Vay!
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Bu cırtdan oğlandır. Sehrli xüsusi bir gnome növü. İndi o, kaprizli qızı böyütmək üçün götürdü. Və baronessa yəqin ki, mədəniyyəti, nəzakəti öyrənməli və vicdanla işləməli olacaq.
  Enomai təbəssümlə qeyd etdi:
  - Və mən onu döymək istədim! Beləliklə, yük sizin çiyinlərinizdən düşür.
  Dobrynya təklif etdi:
  -Skeletona gedirsən? Beləliklə, bəlkə də yola düşməyin vaxtıdır.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Bir az daha yaxında on ikidən başqa bir artefaktın sahibi olan pis sehrbaz Bastindanın qalası var - sarı siçovul. Tutmalı olduğumuz şey budur.
  Üstəlik, bizim artıq kiçik bir ordumuz var, yüzdən çox oğlan var. Onların arasında qəhrəman Phoenix Falcon da var. O da oğlandır, amma böyük gücü var.
  Dobrynya qeyd etdi:
  - Mən Feniksi tanıyıram. Bəs o, necə tutuldu?
  Partizan qız cavab verdi:
  - Sənin kimi hiyləgərliklə. Ancaq indi bir ordumuz var və biz Bastindanın sarayına hücum edəcəyik!
  Dominika qarın kası ilə qarnında oynayırdı. Sonra onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə otların üzərində uzanmış qozu əzdi. O, onun ləpəsini atdı, ağzına aldı, güclü dişləri ilə çeynədi və qışqırdı:
  - Hücum üçün getmək? Yaxşı, bu fikri bəyənirəm. Baxmayaraq ki, Bastinda adı mənə uşaq nağılını xatırladır. Bu, heç vaxt yuyunmayan deyilmi?
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Mən də bu nağılı bilirəm. Xeyr, bu bir az fərqli cadugərdir. Onun bütün siçovul ordusu var. Yaxşı, həm də muzdlu orklar. Siçovul ilə Artefa CT gəmiricilər üzərində böyük güc verir, belə ki...
  Partizan qız əmr etdi:
  - Uşaqlar! Yaxınlıqdakı gümüşü ladinlərdən iynələri sındırın, tezliklə biz bağa girəndə onları görəcəksiniz. Bu layiqli silah edə bilər.
  Uşaqlar cavab verdi:
  - Biz hər şeyi edəcəyik, xilaskarımız!
  Və komanda yürüş etdi. Qızların sayı oğlanlardan üç dəfə çox olsa da, onlar da yürüş etməyi bilirdilər. Və ayaqlarının barmaqlarını yuxarı çəkdilər. Eyni zamanda musiqi səslənirdi.
  Dəstə yürüşdə hərəkət etdi. Burada yemək yeyəndən sonra bəzi oğlanlar ağır-ağır əsnədilər, amma qızlar tovuz quşu yarpaqlarından evdə hazırlanmış nağara çalmağa başladılar və əhval-ruhiyyə daha şən oldu.
  Uşaqlar formada tapdaladılar. Dominika bunun Malçiş-Kibalçiş haqqında filmdəki kimi olduğunu düşünürdü . Ayaqyalın gedən uşaqlar da var idi. Amma nədənsə sovet filmində qız yox idi. Və bu, hətta qəribədir, çünki Qırmızı rejimdə onlar daim cinslərin bərabərliyinə təkid edirdilər.
  Və burada o qədər çox qız var ki, onlar yürüşdə doğulmuş döyüşçülər kimidirlər - qismən insanlar, qismən də elf ailəsindən, vaşaq qulaqlarından göründüyü kimi. Yaxşı, bir növ matriarxat.
  Uşaqlar yürüş etdilər və eyni zamanda, sanki bu olmadan oxumağa başladılar:
  Elfia bizim müdrik ölkəmizdir,
  Məsih Padşahın hakimiyyəti altında...
  Allah tərəfindən bizə əbədi olaraq verildi,
  Həyatımızı daha xoşbəxt etmək üçün!
  
  Yaxşı Oenomaus şanlı olsun
  Vətən düşmənlərinə qalib gələn ...
  Onun üçün döyüşürsən və cəsarət edirsən,
  Solsenizm altında yaşamağa başlayacağıq !
  
  Ayaqyalın qızlar qaçır
  Düşmənlə vuruşmaq istəyirlər...
  Və bu Orkler o qədər də gözəl deyil,
  Əksinə, o, sadəcə bir təlxək obrazıdır!
  
  Böyük sonsuz ölkə
  Bilirsiniz , nəsillərin iradəsi...
  Şeytanın bəndələri hiylə qursalar da,
  Ancaq alovlu dahi bizimlə olacaq!
  
  İnanıram ki, bizim təzyiqimiz cilovlana bilməz,
  Təbii ki, düşmənlərimizi yerlə yeksan edəcəyik...
  Bunu dəftərinə yaz, balaca oğlan,
  Oenomaus altında yaşaması necə də gözəldir !
  
  Vətəni hamıdan gözəl edəcəyik,
  Cənnət bu həyatda gələcək...
  Gəlin vəhşi uğurumuzu qeyd edək
  Və tezliklə biz elfinizm altında yaşayacağıq!
  
  Xeyr, inanın ki, biz orkistləri qırmaq olmaz,
  Düşmən güclü və çox hiyləgər olsa da...
  Ancaq imtahanları A ilə verəcəyik,
  Oenomaus altında xeyirli olsun !
  
  Çarın əzəmətli əzəməti, inan mənə,
  Brilyantlarla dolu tacınızla...
  Və bilirsən ki, şiddətli heyvan əziləcək,
  Vəba da çəkiləcək, inanın, cüzam!
  
  Elfrog da lazımdır ,
  Dostlar, Allahlarınıza xəyanət etməyin...
  Böyük və əzəmətli ailədir,
  Zəif cəhətlərinizi göstərməyin!
  
  Gözəl Lada tanrıların emalatxanasıdır,
  İnanın ki, o, sevgi doğurdu...
  İnsanlara sadəcə lazımsız sözlər sərf etməyin,
  Sərhədsiz böyüklük açdı!
  
  Elqurbağanın oxunu saxlaya bilməzsən ,
  düşməni deşəcək ...
  Sadəcə axmaq şeylər arzulama,
  Elf əsgərinin qalxanı örtüləcək!
  
  Elfia, bu, şübhəsiz gücdür,
  Dağları yerindən oynada bilir...
  Bəzən ət çox əziyyət çəksə də,
  Biz bütün maneələri rədd edə bilərik!
  
  Tezliklə elflərin əzəmətli dünyası yaranacaq ,
  Kainatı tapdalayan ...
  Allahın keruvu qanadlarını açacaq,
  Və inanın ki, yaradılışdan bir şey olacaq...
  
  Tanrıça Lada şanlıdır, inanın mənə,
  O, bütün oğullarına sevgi bəxş etdi...
  İndi o, güclü cəngavər olacaq,
  Gəlin düşməni burnundan bərk vuraq!
  
  Sən Fievsən , elflərin paytaxtı kimi ,
  İnanın mənə, şanlı Drussiya şəhərlərinin anası...
  Rəqibi vuraq ,
  Biz cəngavərlərik, inanın, qorxaq deyilik!
  
  Müqəddəs vətənim üçün,
  Çox mübarizə aparacağıq...
  Elf bir rubl qarət olunmayacaq,
  Axı, yüngül elflər həmişə döyüşməyi bilirdilər!
  
  Gözəl qızlar var inanın
  Soyuqda çox cəsarətlə tələsdiklərini...
  Vəhşi bir heyvan olan Fuhrer parçalanacaq,
  Gözəl bir gül yetişdirəcəyik, bilirsən!
  
  qəzəblə barışmayacağıq ,
  günəşli Elfi ayağa qaldıraq ...
  Böyük bir arzu gerçəkləşəcək
  Bu səmanın altında parlaq mavidir!
  
  El qurbağası gəlib ölüləri dirildəcək,
  Amma onu ömür boyu canlandırmaq lazımdır...
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Məsih ölməzdir, Yəhuda isə cəhənnəmdədir!
  
  Oenomaya sədaqətlə xidmət edin,
  Xahiş edirəm padşahlara qarşı üsyan etmə...
  Elflərin oğulları izzət içində olsun ,
  Elfia, bura xəritədə yer deyil!
  
  Tezliklə kainatı fəth edəcəyik,
  Qoy həyat və ölüm üzərində güc olsun...
  Yaşayan hər kəs keruv olacaq,
  O adam Allah kimidir, inanın!
  . FƏSİL Љ 10.
  Dominika akademiyanın sinif otağına qayıtdı və sessiyasını lotus mövqeyində bitirdi. İndi o, yenidən müxtəlif növ sehrləri, müxtəlif forma və növləri öyrənməyə başladı. Və bunu böyük həvəslə etdi.
  Bundan sonra nahara getdim. Onun yanında Fiesta adlı qız var idi. Onlar birlikdə sousda kalamar yedilər və süd və pomidor suyu qarışığı ilə yudular. Bundan sonra hər şey əsas oldu.
  Nahardan sonra Dominika sehrli çubuqlardan istifadə edərək Fiesta ilə hasarlandı. Və üzərinə qaymaqlı böyük bir tort atdı , onu təpədən dırnağa sürtdü.
  O, məğlubiyyətini etiraf etdi və ona çılpaq ayaqlarının hər birindən bir üzük verdi. İndi Dominika daha güclü və daha öldürücü silahlanmışdır .
  Bundan sonra hər iki qız duş qəbul edərək otaqlarına getdilər.
  Otaqda Dominika çarpayıya oturdu, ayaqlarını lotus şəklində qatladı və yenidən fiziki və mənəvi mahiyyətini psixi dünyanın başqa bir səviyyəsinə köçürdü.
  İndi onlar əjdahaların üstündə uçurlar və onların altında uşaq dəstəsi gedir.
  İki oğlan tərəfindən idarə olunur: Vikont və qəhrəman Phoenix Falcon. Oğlanların hər ikisi çox görkəmli əzələləri olan yaraşıqlı oğlanlardır və yalnız şort geyinirlər. Güclü, deyək ki, uşaqlar. Və onlar sütunu keçərək yürüş edirlər.
  Uşaqlar mümkün qədər tez hərəkət etməyə çalışırlar və hərdən qaçmağa başlayırlar. Və parlaq, sevimli başları olan mələklər ordusuna bənzəyir. Onlar isə evdə hazırlanmış dəyənəklərdən başqa hələ də silahsızdırlar.
  Amma sonra şamlığa girdilər . Bir neçə canavar hönkürdü, lakin Feniks yalın ayağı ilə onlara ağır bir konus atdı və bu, yırtıcının kəlləsini sındırdı.
  O, yıxıldı və digər canavarlar qaçmağa başladılar. Və uşaqlar konusları və budaqları çeşidləməyə başladılar.
  Marqarita qeyd etdi:
  "Bir dəfə partizan uşaqlarından ibarət bütöv bir dəstənin ciddi döyüş keçirdiyini xatırlayıram. Və alman batalyonu qaçdı. Uşaqlar isə onların arxasınca qaçaraq azmışla vurdular .
  Dominika razılaşdı:
  - Bu azmış, öldürücü qüvvədir!
  Döyüşçü uşaqları, əslində, azmışlar qurmağa başladılar. Və yay kimi bir şey düzəldin.
  Marqarita onu götürdü və təbəssümlə qeyd etdi:
  - Silahımız sehrlə qovulduqda ən mükəmməli olacaq.
  Dominika dişlərini çıxardaraq cıvıldadı:
  - Xüsusilə də əlavə etsəm!
  Uşaqlar silahlandıqdan sonra hər iki güclü sehrbaz çubuqlarını götürdü.
  Marqarita qışqırdı:
  - Biz bir ağızdan çağırırıq!
  Dominika təsdiqlədi:
  - Tam olaraq!
  Hər iki qız sehrli çubuqlarının enerjisini topladı və nəhəng gücləri ilə onu işə saldı. Və sonra gözəllər bir qrup uşaq vasitəsilə çılpaq ayaq barmaqlarından enerji axınlarını götürüb işə saldılar. Və sonra bir möcüzə baş verdi və minlərlə fotoblitz və ya miniatür fövqəlnova kimi alovlandı.
  Marqarita və Dominika sehrləri oxumağa və oxumağa başladılar:
  Biz panteona girən qızlarıq,
  Onlar Vətənə sadiq qalacaqlarına and içiblər...
  Orkişistləri qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir,
  günəş işığı altında yaşaması necədir ?
  
  Nymphin metal kimi bizimlədir ,
  İstənilən poladdan daha möhkəm olan bürüncdən...
  Dünyaları alt-üst etməyi xəyal etdim,
  Böyük dahi Qrelinin vəsiyyət etdiyi kimi!
  
  Vətəni sərinləşdirəcəyik,
  Və biz Vətəni ulduzlar üzərində ucaldacağıq...
  Elf-qızlarla uğur olsun
  Balaca ayaqlarımız tamamilə çılpaq olsa da !
  
  Orkşist vətənimə hücum etdi,
  Şərqdən samuray trolları gəlir...
  Solcesus və Gralini sevirəm ,
  Və inanıram ki, biz düşməni parça-parça edəcəyik !
  
  Elqurbağası bizimlədir ,
  Hansı Solsenizm , zarafatla, quracaq...
  Kainatın ən güclüsü şanlı Ailədir,
  Bu, bizə şüur və iradə qatacaq!
  
  İnanıram ki, biz heç vaxt təslim olmayacağıq,
  Vətəni diz çökdürmək olmaz...
  Yoldaş Qrelin parlaq ulduzdur,
  Və bizim müəllimimiz müdrik dahi Drenindir !
  
  Biz Vətənimizi edəcəyik,
  Planetdə daha gözəl və parlaq...
  Və bilirsən, bir qatil silahı olacaq,
  Qoy böyüklər və uşaqlar əylənsin!
  
  Əl qurbağasını yandır , ürəyində yanma,
  Sən bütün Elf qılınclarının himayədarısan...
  İnanıram ki, tezliklə güclü bir cənnət quracağıq,
  Solcesus gələcək, müqəddəs missiya!
  
  Orkler dəstəsinə etibar etməyin dostlar,
  Onun asanlıqla və hədə-qorxu ilə qalib gələcəyini...
  Hamımız bir ailəyik -
  İnanın, Vətəni sevmək hələ də gec deyil!
  
  Uca Rəbb hamımızı qorusun,
  Yer üzərində yeddi rəngli bayraq qaldıracaq...
  Və pis yırtıcı oyuna çevriləcək,
  Şeytanla da öhdəsindən gələ bilərik!
  
  Böyük Vətəni sevirəm,
  Bütün kainatda səndən gözəl yoxdur,
  Elfianı rubla satmayacağıq,
  Gəlin kainatda sülh və xoşbəxtlik quraq!
  
  Vətənimizin adına bir arzu,
  Böyük Elf qalxacaq...
  Qalan hər şey sadəcə boş şeydir
  Və yeni bir Məsih bizimlə olacaq!
  
  Ey Lada, qüdrətli,
  İşıq elflərinə sevgi və sülh bəxş edəcəksiniz ...
  Sənə dönüb yalvarıram,
  Lazım gələrsə, şimşəklə vurun!
  
  Ælfria , Cənnət Xanımımız,
  Solcesus kainata bəxş etdi ...
  Uca Tanrı sənin naminə dirildi,
  İnsanlar həqiqətən dadlarını itirməyiblər!
  
  Diqqət edin, elflər belədir,
  Elf tanrıları çox hörmətlidir...
  Biz böyük Vətən oğullarıyıq,
  Və qızlar həmişə dünyanı qazanırlar!
  
  Dostlar, Vətənə dua etmək lazımdır,
  Perun, Yarilo və Elfrog qüdrətli ...
  Biz çox güclü ər olacağıq,
  Və göydəki buludları belə uçuracağıq!
  
  Elfskvadan geri çəkilib ,
  Siz ekoloqları çox incitdiniz...
  Solkesə və Qralinə sadiqik ,
  Və silahları olan çoxlu tanklar olacaq!
  
  Xeyr, düşmən elfləri cilovlaya bilməyəcək,
  Döyüşçülərimiz hər şeyə qadir olduğundan...
  İmtahanlardan keçmək, cəmi beş,
  Beləliklə, hər oğlan çox güclü olsun!
  
  Soltseqrad şanlı olacaq ,
  Və biz onu hücumdan qoruyacağıq...
  Cəngavərlərin qalib düzülüşü gələcək,
  Qan idarəolunmaz bir axınla axsa da!
  
  Qızlar soyuqda ayaqyalın,
  Qaçırlar, dabanları parıldayır...
  Və yumruqları ilə Orkları vuracaqlar,
  Ünsiyyətsiz Qabil düzlənəcək!
  
  Hər şey yaxşı olacaq, insanlar bilir,
  Kosmosda bürclər kəşf edəcəyik...
  Axı şücaətdən şübhələnmək günahdır,
  Və Allahın taxtında bir adam olacaq!
  
  Tezliklə ölüləri elmlə dirildəcəyik,
  Biz daha gənc və gözəl ola bilərik...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Mənim gözəl Elf anama!
  Beləliklə, qızlar mahnı oxudular və bütün uşaq ordusu parlaq zirehlərə və güclü, hətta soyuq silahlara sahib idi.
  Bundan sonra oğlan və qızların yenidən silahlanması başa çatdırıldı. Və onlar ciddi döyüşə hazır idilər.
  Dominika və Marqarita genişmiqyaslı dəyişikliklərə səbəb olan güc şüaları yaydılar. İndi isə uşaq ordusu hazır idi.
  Və beləliklə o, döyüş marşına çıxdı.
  Dobrınya çox məmnun bir baxışla qeyd etdi:
  - Yenə qalib gələcəyik! Və bu bizim mahiyyətimizdir.
  Yaxşı bir Alman Tiger tankı boyda tısbağa irəlidə süründü. Onun almaz qabığı var idi, daha doğrusu, qiymətli daşlarla örtülmüş kimi parıldadı. Çox şirin heyvan.
  Marqarita hazırcavab qeyd etdi:
  - Belə bir qabıqla tısbağanın özü iddialı ovçunun qurbanı olmaq riski daşıyır!
  Dominika başını tərpətdi və oxudu:
  Parçalar yaxşıdır
  Pulemyota qarşı, təəssüf ki , heç nə!
  Amma onun mahnısı çox ağlabatan və yersiz olduğu ortaya çıxdı.
  Döyüşçü uşaqlar tısbağanın ətrafında gəzirdilər. Oğlanlardan biri ona atəş açmaq istəsə də, əsgər qız əlini oğlanın çiyninə qoyub cırıldadı:
  - Ehtiyac yoxdur!
  Başqa bir qız qeyd etdi:
  - Komanda bunun üçündür!
  Bunlar həqiqətən mübarizə aparmağa can atan uşaqlardır.
  Dominika gülərək qeyd etdi:
  Solda bizim ordumuz, sağda isə ordumuz var.
  üzümə yumruq vurmaq yaxşıdır !
  Döyüşçülər çox yaxşı əhval-ruhiyyədə idilər . Və görünür, onlar çox uzun bir səyahətə çıxmağa hazırdırlar. Və onların əhval-ruhiyyəsi həqiqətən solmayacaq.
  Marqarita gülümsəyərək dedi:
  - Bəli, deməliyəm ki, hələ şanslıyıq.
  Dominika gülümsəyərək soruşdu:
  - Nə qədər şanslısınız?
  Partizan qız inamla cavab verdi:
  - Böyük Vətən müharibəsinin dörd ildən az davam etməsi faktı. Əslində, almanlar güclü müdafiə xəttlərində daha çox müqavimət göstərə bilərdilər!
  Aktrisa qız başını tərpətdi:
  - Mən bununla razıyam. Bu mövzuda hətta bəzi alternativ hekayələr də var. Amma hər halda biz möcüzə yaratmağa qadirik. Almanlara gəlincə, müharibənin artıq uduzduğunu anlayıb, heç müqavimət göstərmək istəmirdilər. Və beləliklə, onlar öz praqmatik şəkildə hərəkət etdilər!
  Marqarita qeyd etdi:
  - Budur, çox uğurlu olmayan bir vasitə - bu, çox ağır və qüllə ilə gövdə arasında zəif qorunan birləşmə ilə Pələngdir. Bu tank, etiraf etməlisiniz, xüsusilə yaxşı deyil. Çox ağır və köhnəlmiş, hətta zireh rasional yamaclarda yerləşmir. Transmissiyanın mühərrikdən ayrı yerləşdirilməsi isə böyük səhvdir.
  Dominika razılaşaraq başını tərpətdi.
  çıxa bilməzsiniz ! Əlbəttə ki, səhvdir! Ancaq digər tərəfdən, yalnız ölülər səhv etmir və yalnız başqa bir həyatdan olduqda. Və məncə odur. Heç olmasa sizin üçün!
  Marqarita razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, mütləq axirət həyatı var ! Və şəxsən mən buna əmin idim. Və əgər bu kainatda məhv olmaq mənim qismətimsə, başqa bir yerdə nəsə davam edəcək!
  Aktrisa qız başını tərpətdi:
  - Saysız-hesabsız müxtəlif səviyyələri olan sonsuz kompüter oyunu kimi!
  Partizan qız təsdiqlədi:
  - Yaxşı, bəli! Buna bənzər bir şey və bu, deməliyəm ki, çox gözəldir ! Və burada bir və ya iki dəfədən çox sevinə bilərsiniz.
  Qəhrəman oğlan Dobrynya oxudu:
  - Vaxt gəldi, vaxt gəldi, sevinək,
  Həyatımda...
  Gözəlliyə və kuboka, şanslı bıçağa.
  Əlvida, əlvida, yellənir, dəbilqələrdə lələklər,
  Biz taleyə bir dəfədən çox pıçıldayacağıq!
  Biz taleyə bir dəfədən çox pıçıldayacağıq!
  Düşməni parçalayacağam! Düşməni parçalayacağam! Düşməni parçalayacağam!
  Və uşaqların gurultulu gülüşləri eşidildi. Kiçik ordunun qarşısına böyük bir dinozavr çıxdı . Düzdür, çox da qorxulu görünmürdü, amma iri idi. Bədəni böyükdür, lakin başı, əksinə, kiçikdir, üstəlik uzun bir quyruğu var. Üstündə də düyün üzgəcləri var.
  Dominika qışqırdı:
  - Bu heyvandır - əla !
  Marqarita razılaşaraq başını tərpətdi:
  - İri heyvan! Amma narahat olma. Biz ona toxunmasaq, o da bizə dəyməz!
  Və partizan qız əmr etdi:
  - Gənc döyüşçülər - atəş etməyin və səs-küy salmayın!
  Uşaqlar sakitləşdi. Və səs-küy salmadan ayaqyalın gəzməyə çalışdılar.
  Dominika qeyd etdi:
  - Bəs dinozavr kardırsa?
  Marqarita gülümsədi və nəsə demək istədi. Birdən gurultu və qırılan budaqların çatlaması eşidildi. Yeddi mərtəbəli bir binanın ölçüsündə, uzanmış bir sperma balinasına bənzəyən nəhəng ağzı olan bir heyvan göründü. Bu, həqiqətən böyük bir vəhşidir. Və dişlərin uzunluğu təxminən beş metrdir.
  Bir yerdə dayanıb maraqla uşaqlara baxan dinozavr dəhşətli bir canavar görüb qaçmağa tələsdi. Və elə bil ki, əslində onu həvəsləndirdilər. Bu qılınc dişli tiranozavr kimi nəhənglə döyüşmək daha bahalıdır.
  Dominika və Marqarita sehrli çubuqlarını qaldırdılar. Partizan qızı əvvəlcə atəş açdı. Və onun çubuğunun ucundan öldürücü pulsar uçacaq. Və canavarın ağzını vuracaq . Və o, olduqca yanacaq. Lakin cavab olaraq daha dəhşətli və qulaqbatırıcı bir uğultu eşidildi.
  Dominika onu götürdü və cavab olaraq o , var gücü ilə vurdu , güclə hərəkət etdi, sanki öldürücü bir yığını döyürdü və cik-ciklə:
  Dinozavrlar, bəlkə siz Afrikada yox, buradasınız,
  Bəlkə səhər yeməyində ot çeynəyirsən,
  Dinozavrlar,...
  Qız isə sehrdən öz payını nəhəngə göndərdi. Və onun diş dişlərini götürdülər və vurulduqda gözəl, çəhrayı qönçələrə çevrildilər.
  Dominika oxudu:
  Mən dəmir düzəltmək istəyirdim
  Birdən fil göründü...
  Arı kimi qanadlar -
  Qulaqlar yerinə çiçəklər!
  Marqarita güldü və yenə dağıdıcı və dağıdıcı pulsarı vurdu . Lakin uşaq ordusu canavarı oxlarla yağdırmağa başladı. Və onun miqyaslı zirehləri qabarmağa başladı .
  Dominika həm yalın ayaqlarından, həm də çubuğundan sehr götürüb buraxdı. Və burada yaxşı işləyirdi.
  Sanki sehrli bir şey onu götürdü və özünü nəhəng dağıdıcı güclə doldurdu.
  Marqarita onu götürdü və yaqut gözləri ilə göz qırparaq cik-ciklədi:
  - Heyrət! Vay!
  Tyrannosaurus yıxıldı və onun yerində qida ilə dolu nəhəng və geniş bir masa peyda oldu. Və burada artıq o qədər dəbdəbəli və görünməmiş, bənzərsiz idi. Və belə göz qamaşdıran delikateslər.
  Dominika oxudu:
  Bu dadlı çıxdı
  Və aroması baldan çox şirindir...
  Sıfırdan qalib gəlməyəcəyik,
  Və təbiətimiz çiçəklənəcək!
  Marqarita dişlərini göstərərək gülümsəyərək təsdiqlədi:
  - Bəli, çiçəklənəcək! Və bu əladır!
  Bundan sonra partizan qız əlavə etdi:
  - Və sən sehri necə vurmağı bilirsən. Bu , deməliyəm, heyrətamizdir! Belə bir böyük ölçüsü ləzzətli bir yeməkə çevirin . Bunlar orklar və ya qoblinlər deyil - onlarla daha asandır!
  Dominika başını tərpətdi və oxudu:
  - Mümkün olmayan hər şey mümkündür, dəqiq bilirəm,
  Və qiyabi sehr vurmağı öyrənin!
  Və ayağını çox möhkəm poladdan vur ,
  Və canavarı iti itiləyici ilə kəsin !
  Marqarita kıkırdadı və təbəssümlə mirvarilərlə parıldadığını qeyd etdi:
  - Bəli, o qədər təsirli oxuyursan ki, heç bir günah tapmayacaqsan! Super!
  Dominika razılaşdı:
  - Mən böyük superəm - dünyadan daha soyuq bir döyüşçüyəm!
  Və o, gözləri ilə necə götürüb yuvarlanacaq ki, onlar o qədər sapfir və ulduzlar kimidirlər.
  Yeməklər olan masa uşaq döyüşçülərini çağırdı və bəziləri ona yaxınlaşaraq şokolad və müxtəlif növ kremlərə batırılmış donuts və tortlar götürməyə başladılar. Daha yaxşısı, dondurma götürün. Bu, tamamilə əladır.
  Marqarita buynuzunu çalıb uğuldadı:
  yeməyə ehtiyac yoxdur ,
  Hamınızın burjuaziyaya tələsməyinə ehtiyac yoxdur...
  Və özünüzə bir dəftər yazın,
  Mobillik hələ də lazımlı olacaq!
  Dominika şirin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, həqiqətən əla çıxdı!
  Və qarğıdalı mavi gözləri ilə göz qırpdı.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Dinozavrların əti çox dadlı deyil, ətyeyən canlılar üçün isə daha az dadlıdır. Amma atı yemək...
  Dobrynya qışqırdı:
  - Mən sənə atı yeməyə icazə vermərəm!
  Və qəhrəman oğlan oxudu:
  Sivka-burka, peyğəmbərlik kaurka,
  Qarşımda dur
  Otun qarşısında yarpaq kimi!
  Sivka-burka, peyğəmbərlik kaurka,
  Çox, çox lazımdır
  görüşək!
  Oenomaus onu götürdü və əjdahadan atladı. O, həqiqətən dinozavrın hansı yeməyə çevrildiyini sınamaq istəyirdi. Çox güman ki, cazibədar bir şeydir. Və oğlan şahzadə şokoladlı tortu götürüb ağzına atdı.
  Və şiddətlə çeynəməyə başladı, qaymaqlı və şirin idi. Çox dadlıdır.
  Uşaqlar bir ağızdan qışqırdılar:
  - Yaxşı, icazə verin cəhd edim! Pis olmayın xalalar!
  Marqarita məsumcasına gülümsədi:
  - Mənim adım xaladır? Bu gülməlidir!
  Və partizan qız qışqırdı:
  - Yemək üçün sənə on dəqiqə vaxt verirəm! Yeyə bilərsiniz, amma mülayim şəkildə!
  Dominika gülümsəyərək soruşdu:
  -Müharibə zamanı ac qalmalı idiniz?
  Marqarita qızılı başını yellədi, yaz dandelion rəngində:
  - Bəli, necə! Və son dərəcə yorucu idi!
  Qız vəziyyətin faciəsini vurğulamaq üçün aydın səsi ilə oxumağa başladı.
  Mahnı oxuyarkən qız hətta əjdahadan tullanıb. Və o, yalın ayaqları ilə narıncı otların üzərində rəqs etməyə başladı.
  Və onun səsi o qədər parlaq və parlaq idi:
  Biz komsomolçuyuq, xəyal qızları,
  Bu gözəl ölkənin insanlarının gələcəyi haqqında...
  Yerə və planetə sadiq qalanda,
  Və bu təhlükəli döyüşdə qalib gəlirik!
  
  Hər hansı bir iş mübahisə edilir,
  Bir gəncin ürəyində şiddətli bir atəş yanır...
  Qızlar, bu sadəcə gözəldir
  Gəlin kosmosun genişliyinə qapı açaq!
  
  Kişi olan hər kəs nəhəngdir
  Elm, bilirəm, ona güc verəcək...
  İnanın zəngimiz həmişə eynidir
  Beləliklə, Habil hökm sürür, Qabil isə əsirlikdədir!
  
  İstəyirəm ki, bol məhsul yetişsin,
  Planetin çiçəklənməsi üçün...
  Gözəl, gözəl cənnət gəlsin deyə,
  Və dostluq metaldan daha güclü idi!
  
  Biz kosmosu fəth edəcəyik,
  Qızlar gölməçələrdə ayaqyalın qaçırlar...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Çovğun və soyuq bizi qorxutmayacaq!
  
  İnanın, düşmənlərimiz bizi məğlub edə bilməz,
  Polad əsəblər və ürəkdə alov...
  Və ruhun gücü, bir ayı kimi,
  Bayraq qaldıracağıq, bilirəm!
  
  Ən parlaq qızları kim sevir ,
  O, həm ruhu, həm də obrazı ilə gözəldir...
  Güclü pulemyot hazırlayın,
  Rəqibiniz təhlükəli olsa da!
  
  Bilirəm, mütləq qalib gələcəyik,
  Biz Vətənimizlə əbədi birləşəcəyik...
  Axı qarşımızda bütöv bir ulduzlu dünya var,
  Qoy insan güclü məxluqa çevrilsin!
  
  Möhtəşəm sərhədləri olmayan Vətən işığı -
  Yaqut ulduzları başda alovlanır.
  Rus özünü ölməz şöhrətlə örtdü -
  Qüdrətli qəhrəman, drayman, döyür!
  
  Zümrüd yarpaqlarında rowan yaqut -
  Tarlada sapfir parıldayır , qarğıdalı çiçəyi...
  Fikirlərimi sənə, Rusiyaya göndərirəm -
  İkibaşlı qartal mahnılarla uçur!
  
  Şeh damcılarında incilər qar dənəciyi brilyantdır,
  Böyük Vətəndə hər şey yaxşıdır!
  Torpaq yağlıdır, tük kimi damarları var,
  Qar yığınlarını təzə külək aparıb apardı!
  
  Rusiyanın bir bölgəsində buz, suitilər,
  IN dost , dəvələr səhranın qızılıdır.
  Qar fırtınaları gurlayanda burada isti olur,
  Çünki biz Allahı qəlbimizdə saxlayırıq!
  
  Qarpız, qovun və banan böyüyür,
  Yayda hardasa konki üzərində yarışırsan...
  Yaxşı, belə ölkələri dünyanın hardan tapmaq olar?
  Xalqların yumruqlarında bu qədər güclü olduğu yerdə!
  
  Rusiyada silah şücaəti ucaldılır,
  Bunda insan öz taleyinin yaradıcısıdır!
  Yaxşı mübarizə apara bilərik ,
  Rusiyaya bəla seli gəlməsin!
  
  Qadınlarımız gözəldir, hamı bilir
  Və cəsarətli daha güclü kişilər yoxdur!
  Vətən, sən cənnətin təcəssümüsən -
  Tək hökmdar Allah Ailənin Ağasıdır!
  
  Pravoslav nişanları təsdiqlənəcək,
  Bir əsgərin başladığı kampaniya...
  Evə səxavətli qənimətlərlə gələcəyik,
  Oxatanlar heç bir zərbəni qaçırmadan düşmənlərini vururlar!
  
  Bütün kainata sülh və xoşbəxtlik bəxş edək,
  Allahla birlikdə ölüləri dirildəcəyik!
  Sarsılmaz Vətənimizin şöhrəti naminə -
  Biz mütləq qalib gələcəyik, bilirəm!
  Dominika da mahnılarını yığdı. Və onlar birlikdə rəqs etdilər və çılpaq, qaralmış, güclü ayaqları hərəkətdə və rəqs edirdi.
  Sonra Marqarita buynuz çaldı:
  - İşıqlar sönür! Budur, yemək vaxtı bitdi.
  Döyüşçü uşaqlar könülsüz stoldan ayrıldılar. Əslində, onu necə udmaq olmaz ? Sözün əsl mənasında onlarla müxtəlif növ kremlər olduqda. Və son dərəcə dadlıdır. Və bu dondurmaların, xəmirlərin, tortların, simitlərin və digər ləzzətli və iştahaaçan şeylərin qoxuları çox həyəcanlı və cəlbedicidir.
  Dominika hürürdü :
  - Çox yeməyin ! Moderatorluğu məşq edin!
  Marqarita tweet etdi:
  - Hamı bil ki, insan donuz deyil! Və çox ağıllı yemək lazımdır.
  Özü də təzəcə onlarla tort yemiş və özünə rəngarəng qaymaq bulaşmış qəhrəman oğlan Dobrınya mızıldandı:
  - Bütün bunlar heyrətamizdir! Ancaq nə vaxt dayanacağını bilmək lazımdır. Yemək yaxşıdır, amma çox yemək pisdir.
  Oğlan şahzadə Oenomaus razılaşdı:
  - Əsas düşməniniz mədənizdir. Ancaq deyəndə - şam yeməyini düşmənə ver, bu onu hərfi mənada qəbul etmək demək deyil!
  Dobrynya təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma ağır gündən, döyüşlərdən, məşqdən sonra yaxşı yeməlisən! Əks halda güc olmayacaq.
  Dominika gülümsəyərək başını tərpətdi və dedi:
  - Mən şəxsən axşam yeməyində zülalı süddə həll edib içməyə üstünlük verirəm. Bu qaneedicidir və gecələr əzələlər böyüyür və yanmır. Yaxşı, şam yeməyi üçün balıq ilə kəsmik çox sağlamdır. İdmançıların orqanizmi zülallara ehtiyac duyur.
  Döyüşçü uşaqları birtəhər qurulmuşdu. Və yenə pis sehrbaz Bastindanın qalasına getməyə başladılar. Ətrafdakı mənzərə sulu olmağa davam edirdi. Ancaq çılpaq, tozlu dabanlarını nümayiş etdirən kiçik, gənc ordu nə qədər irəli getsə, təbiət gözümüzün qabağında bir o qədər quruyurdu.
  Onlar siçovullar səltənətinə yaxınlaşırdılar və bunlar çox bərbad sahiblərdir.
  Döyüşçü uşaqlar şadlanmaq üçün mahnı oxumağa başladılar və ayaqlarını daha enerjili şəkildə döyməyə başladılar:
  Elfiya padşahların altında bir kol kimi çiçək açır,
  O, sonsuz və kainatdan daha gözəldir...
  Qələbə sonsuz hesab açdı,
  İmanımız Rodnoveridə diriləcək !
  
  Vətənin böyüklüyü, inanın, budur
  Onun əziz ürəyi daha yüksəklərə qalxsın...
  Beləliklə, kainatın xoşbəxtliyi oradadır
  Güclü bir dam ilə Elfiaya sahib olmaq üçün!
  
  Diqqət yetirin ki, Elfimiz irəli uçur,
  Və sinəsi ilə dalğaları kəsir...
  Amma biz mütləq tərsinə gələcəyik,
  Başqaları da olacaq, inanın, hakimlər!
  
  Vətənimizin böyük dünyası olacaq,
  Parlaq işıq saçan...
  Və hər şeydən əvvəl El qurbağası ruhun bütüdür,
  Qışı yaya çevirən !
  
  Bəli, bilirəm, bizim üçün çətindir, uşaqlar
  Oenomaya sədaqətlə xidmət edirsiniz ...
  Qayıq vuruldu, avar qırıldı,
  Və haradasa vəhşi bir it hədələyərək hürür!
  
  Xeyr, biz Elf-i düşmənə verməyəcəyik ,
  Qılınclarımız bıçaqlıdır, inanın daha iti...
  Ayağa qalxıb yenə qalib gələcəyik
  Boş-boş danışma, cinlər!
  
  Budur, parad üçün bir araya gəlirik,
  Kainatda bundan gözəl müqəddəs ölkə yoxdur...
  İnan ki, düşmənlərimizi birlikdə cəhənnəmə göndərəcəyik,
  Özümüz də cənnət tikəcəyik, hətta bilirsən!
  
  Bizi heç kim dayandıra bilməz
  Biz Elflərin böyük cəngavərləriyik...
  Belə bir güc, yenilməz bir ordu,
  Və gəlin bütün planeti daha xoşbəxt edək!
  
  Gəlin özümüzü dünyaya gözəllikdə göstərək,
  Gəlin planetin üzərində yeddi rəngli bayrağı qaldıraq...
  Və biz xoşbəxt olacağıq, inanın mənə, hər yerdə,
  Axı qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  
  Nəzərə alın ki, elf sülhü hər yerdə yüksək səviyyədədir,
  Və davamlı olaraq genişlənəcək ...
  Və insanlar yer üzündə xoşbəxt olacaqlar,
  Çünki Vətən üçün utanc yoxdur!
  
  Böyük Solcesus gələndə ,
  Kainatımızda qaranlıq olmayacaq...
  İnsan və elf qorxaq deyilsə,
  Onun taleyi günəşin doğuşu və yaradılışıdır!
  Bu ruha toxunan mahnıdır! Möhtəşəm və gözəl mahnı.
  Ətrafdakı mənzərə daha da pisləşsə də - çürük ağaclar, doğranmış otlar, hər şey əzilmiş və siçovul pəncələrinin izləri ilə örtülmüşdür.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Bəli, bu siçovullardan yaxşılıq gözləməyin! Və hər yerdə sıfırlar var.
  Dominika çox parlaq və təravətli bir təbəssümlə dişlərini qaldıraraq qeyd etdi:
  - Bu, əlbəttə ki, gözlənilən idi! Hər şey çox cəfəngiyyata çevrilib . Ancaq siçovuldan nə götürə bilərsiniz - nəcisdən gübrə istisna olmaqla!
  Və hər iki qız gülməyə başladı. Bundan sonra bütün uşaq dəstəsi ayaqyalın addımlarını artırdı. İki döyüşçü oğlan irəli atılıb qılınclarını yel dəyirmanı kimi yelləyirdilər.
  Beləliklə, yaxşı buldoq boyda olan birinci siçovulu hər iki tərəfdən qəhrəman oğlanlar doğrayıblar. Bu, ciddi bir döyüş idi.
  Uşaqlar templərini daha da artırdılar və sözün əsl mənasında qaçmağa başladılar. Sonra qarşıda böyük bir siçovul dəstəsi göründü. Onların böyüyü yaxşı öküz boyda idi. Qız aktrisa Dominika bir əjdaha ilə döyüşə çıxdı. Və o, döyüşməyə hazır idi, amma sehrli çubuqdan ilk zərbəsi yaşlı siçovula dəydi.
  Və o, yandı və çuxurlu seçilmiş pendirin böyük bir dairəsinə çevrildi. Və ondan elə bir iştahaaçan qoxu gəlirdi ki, siçovullar uşaq batalyonuna hücumdan yayındılar və siçanlar üçün ən nəfis zərifliyin ətri ilə iştahaaçan keçmiş rəhbərlərinə hücum etdilər.
  Bu sürpriz oldu.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Qabiliyyətləriniz hər saat artır! Və bu, deməliyəm ki, çox gözəldir !
  Dominika qızıl başını tərpətdi:
  - Mən çox şey edə bilərəm! Və bu mənim böyük inancımdır! Və başlasam, heç nə məni dayandıra bilməz.
  Və qız onu götürdü və sehrli ildırımla başqa bir dəstəni vurdu . Və əlavə dəyişikliklər baş verdi.
  Bir neçə onlarla siçovul çox iştahaaçan görünən böyük, zolaqlı qarpızlara çevrildi.
  Döyüşçü uşaqlar xorla oxudular:
  Qovun, qarpız, buğda çörəyi,
  Səxavətli, firavan torpaq...
  Elfiburqda taxtda oturur -
  Ata Kral Oenomai!
  Beləliklə, uşaqlar-döyüşçülər nəhayət siçovullarla vuruşdular və gəlin onları fasiləsiz doğrayaq. Döyüşçülər isə qılınclarını enerji ilə yelləyirlər . Qızlar isə yaydan atəş açmağa başladılar. Onlardan bəziləri elf idi və onlar atəşdə çox bacarıqlı idilər. Bu, həqiqətən də əsl döyüş idi.
  Və daha bir neçə siçovul dəstəsi döyüşə girir. Dərin bir çay kimi axırlar.
  Dominika qeyd etdi:
  - Pis və şərdən danışanda elə bir hiss yaranır ki, sərhəd yoxdur!
  Marqarita təbəssümlə oxudu, lakin kədərli idi:
  Qaranlığın döyüşçüləri həqiqətən güclüdür,
  Sayını bilmədən dünyanı şər idarə edir...
  Amma siz şeytanın oğullarısınız,
  Məsihin gücünü qırmayın!
  Əjdahadan tullanan Dobrynya siçovulları doğramağa başladı. Bunu eyni anda iki qılıncla etdi və oğlanın sürətli hərəkətlərinə görə, sanki bir qəhvə dəyirmanı işləyirdi. Məhz buradan başladı.
  Oenomaus da döyüşə qoşuldu. Oğlan ayaq barmaqları ilə bir siçovulun quyruğundan tutub digərinə atıb, sümükləri sındırıb. Sonra oxudu:
  - Mənim böyük gücüm böyükdür,
  Və heç vaxt düşmənlərimə təslim olmayacağam...
  Oğlanın yumruğunun zərbəsindən,
  Pis siçovul utanmaq üçün uçacaq!
  Həqiqətən də oğlan şahzadə döyüşdə özünü çox sərt döyüşçü kimi göstərir.
  Dobrynya həm də güclü, əzələlidir, baxmayaraq ki, oğlan ayaqlarından istifadə etdi və qılıncları unutmadı . Və o, üstün səviyyədə sui-istifadə göstərməyə başladı. Hər şey necə ağır və qanlı idi.
  Oğlan gənc ordunun digər döyüşçüləri kimi çox aqressiv və döyüşkən olduğu ortaya çıxdı.
  Uşağın çılpaq dabanı isə siçovulların kəllə sümüyünü deşib keçir.
  Bu, öldürücüdür və eyni zamanda, oğlanın dodaqlarında bir təbəssüm var .
  Dominika növbəti dəyişikliklər üçün sehrli gücündən istifadə edir. Və son dərəcə aktivdir.
  Döyüşçü ayağa qalxır və ətrafında fırlanır. İndi onun sehrli çubuğundan yenidən enerji axını uçur. Və ork vurur.
  Tüylü, qəhvəyi ayı dərhal şokoladlı zefirə çevrilir. Bu nə qədər böyükdür ?
  Marqarita gülümsəyərək soruşdu:
  -Halva edə bilərsən?
  Dominika qızıl başını tərpətdi:
  - Əlbəttə edə bilərəm! Və gözəl olacaq!
  Və qız həm əllərindən, həm də çılpaq ayaq barmaqlarından sehrli ittihamlar buraxdı. Alovlar orkların dəstəsini vurdu. Və bütöv bir bal çayı axdı... Bal sarı-narıncı idi və sörf kimi sıçrayırdı.
  Marqarita gülərək cavab verdi:
  - Bilirsən, bu sənə elə də lazım deyil!
  Dominika razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzdür, kifayət qədər halva deyil, həm də olduqca şirin!
  Partizan qız qeyd etdi:
  - Halva müharibədən əvvəl nadir hal idi. Amma işğal zamanı da bal yeyiblər.
  yenidən təpiklədi , bu dəfə siçovullara tərəf vurdu və oxudu:
  Ən yaxşı hədiyyə, əlbəttə ki, baldır,
  Oğlan, təbii ki, bunu başa düşəcək...
  Bir az da - bir çay qaşığı,
  Bu, artıq yaxşıdır, bütöv bir qazanı bir yana qoyaq!
  Marqarita da əvvəlcə sehrli çubuqla , sonra isə çılpaq ayaq barmaqları ilə təpiklə davam etdi:
  Amma balam, bu çox qəribə bir şeydir,
  Hər şey ya var, ya da yoxdur...
  Amma balam, mən sadəcə sirrin nə olduğunu başa düşə bilmirəm,
  Mövcuddursa, dərhal yox olur!
  Ancaq yeyirsinizsə, daha çox problem olmayacaq!
  Dominika onu götürdü və əjdahanın üstündə fırlandı. Onun təbəssümü çox pis və eyni zamanda sevincli oldu. Qız özündə böyük bir güc hiss etdi. Və sonra onun sehrli çubuğundan bir dalğa çıxdı. Və bir anda bir neçə min siçovul sousda dadlı pirzola çevrildi. Və daha bir sehrli çubuq dalğası və siçovullar balıq yeməklərinə çevrildi.
  Üstəlik, onların garnitürləri banan, ananas və digər çox dadlı meyvələrdən ibarət dəbdəbəli idi. Və hər şey inanılmaz dərəcədə dadlı və gözəldir.
  Dominika oxudu:
  Yan yeməklər gözəldir
  Qızlar cazibədardır...
  Və dörd işıq saçır,
  Orkun burnuna yumruq vurun!
  Marqarita hazırcavab qeyd etdi:
  - Yaxşı aşpaz orklardan və siçovullardan pirzola hazırlayır, yeməli olanları da!
  Oğlan Dobrynya götürüb goblinin alnına ağır bir daş daşı atdı. O, düz kəlləsini deşdi və oxudu:
  -Əgər sən belə qəzəblisənsə ,
  səni təpikləyəcəm...
  Bəs, sən blokbaşsansa,
  Onda aktiv plan hazırdır!
  . FƏSİL Љ 11.
  Dominika Dolfinovanın qardaşı adını dəyişib. İndi o, özünü çox gözəl adlandırdı - Kaliqula. Ya bədnam imperatorun şərəfinə, ya da Dunno haqqında cizgi filmindəki eşşəklərdən birinin adını təqlid etməklə.
  İndi döyüşən oğlan Caligula Delfinlər bacısını axtarmağa getməli olduğuna qərar verdi. Bəs itkin düşən şəxsi harada axtarmaq lazımdır?
  Və oğlan sehrli bir məşhur kitaba müraciət etdi. O, təbii ki, hər cür ekstrasenslərə və sehrbazlara etibar etmirdi.
  Amma niyə özünüz transa girməyə çalışmayın. Üstəlik, atası insan deyil və onun öz sehrli qabiliyyətləri və tamamilə qeyri-adi səviyyədə ola bilər.
  Kaliqula oğlan Delfinləri götürdü və lotus mövqeyində divanda əyləşdi. Və konsentrə olmağa çalışdı. Gənc kino aktyoru ayaqlarını çarpazlaşdıraraq belini düzəldib. Beləliklə, oğlan Dominikanı tapmağa çalışaraq tamamilə dəli və rəngarəng bir şeyə qərq oldu.
  Teatr tamaşasının möhtəşəmliyini təsvir etmək çətindir. Xüsusilə, elflər, orklar, qoblinlər döyüşəndə... Bütün millətlərdən və müxtəlif dərəcədə çılpaqlıqdan çoxlu qızların iştirak etdiyi kostyum şousu. Tamaşa orijinallığı ilə gözəl və təsir edicidir, xüsusən də qızlar yalın ayaqlarını ya isti qumun üstünə, ya da qar yağışına sıçrayanda.
  Onlar müxtəlif formalı tankların zirehinə qılınc və nizə ilə zərbə endirərək hücuma keçirlər. Və metal canavarlar isti alov maşınları ilə cavab verir. Alovun temperaturu aşağıdır və qışqıran qızlar yalnız bir az yanır və ürəkləri parçalayırlar. Və orklar daha da yüksək səslə guruldayır və alınları çırpılır , çırpılır, çırpılır - çox rəngli konfeti zərbələrdən parçalanır.
  Və bəzədilmiş biplanlar müxtəlif gözəllik kaskadları olan dəbdəbəli qatarların çələnglərini qoyub yuxarıdan tələsir.
  Ən dəlisi və bu, hətta damı menteşələrindən uçura bilər, fantaziya dünyasının uzaq keçmişdən də olsa, real, tarixi şəxsiyyətlərlə qarışmasıdır.
  Stalin, bu münasibətlə, gözlənilmədən, lazımsız məxfilikdən imtina edərək qeyd etdi:
  - Luftwaffe aviasiyada ən qabaqcıl zirvələrə çatdı. Olmasa belə
  Diskotekaları hesablasanız , əlli tona qədər bomba daşıya bilən TA-700 bombardmançısı ciddi təəssürat yaratdı.
  Hitler zarafat etdi:
  - Ancaq 3200 mm çaplı silah, iki yüz ton raket yükü olan " Super Canavar " hələ də misilsiz hərbi sənət əsəridir.
  Stalin daha sonra tost təklif etdi:
  - Elə isə içək ki, ağız hərbi sənətdən başqa hər cür sənət tələb edir!
  Bütün zamanların və xalqların ulu öndəri İsa Məsihin doğulmasından əvvəl möhürlənmiş şərabdan məmnuniyyətlə dad edirdi, dünya Fürer isə doxsan on meyvədən şirə içirdi. Hər iki diktator monitorda yuxarıya doğru uçan raketin izinin səmanı necə kəsdiyinə baxdı. Rus qızının şən səsini necə eşitmək olar:
  - Orbitə giriş uğurlu oldu.
  Və bütün tribunalardan gurultulu alqışlar - bitdi! İnsan nəhayət kosmosdadır və bunu Yer üzündəki ən böyük irqlərin nümayəndələri - ruslar və almanlar etdilər.
  Üfüqdən üfüqə qədər bütün səma göy qurşağının bütün rənglərindəki minlərlə atəşfəşanlığın və milyonlarla çaların parıldaması ilə boyandı, görünür, gecə məkanının mürəkkəbinə inanılmaz bir napalma yayıldı. Eyni zamanda , ayrı-ayrı alovlu fövqəlnovalar aydın yazılara - şüarlara çevrildi. Necə ki: "Vətən və Kosmos", "Ulduzlara İrəli", "Yer xalqlarının birliyi"!
  Bu, həqiqətən də bir növ dəlilikdir. Sanki super-kosmik və fantastik bir performans yarandı. Üçüncü Reyx ilə SSRİ arasında heç bir müharibənin olmadığı bir növ alternativ tarix və çox gözəl olduğu ortaya çıxdı . Amma indi bu, yumşaq desək, o qədər də yaxşı görünmür.
  O, böyük bacısını tapmalıdır. Bu, artıq bir sıra filmlərdə çəkilmiş, çox yaraşıqlı və əzələli, kafel kimi əzələ relyefinə malik olan oğlanın əsas vəzifəsidir.
  Yeni Kaliqula adı isə çoxlu diqqəti cəlb etməli idi.
  Oğlan meditasiyasını davam etdirdi. Və birdən bir mələk kimi gözəl, qızılı yarpaq rəngində qıvrım saçlı bir qız gördüm. Əlini oğlana uzadıb gülümsəyərək dedi:
  - Sizinlə yerinə yetirməli olduğumuz bir sıra mühüm missiyalarımız var!
  Oğlan Kaliqula təbəssümlə soruşdu:
  - Bəs onda naməlum yerdə yoxa çıxan bacımı tapa bilərəm?
  Qız qızılı saçlarını tərpətdi və arxayınlıqla cavab verdi:
  - Bəli, mümkündür. Ancaq bacınız indi çətin bir məsihi yerinə yetirir - məhv olmaq təhlükəsi olan daha güclü cinsin bütün nümayəndələrini xilas etmək. Və çox çətindir.
  Caligula Delfinləri soruşdu:
  - Adınız nədir və siz kimsiniz?
  Qız şirin təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən faşistlər tərəfindən asılmış, indi yeni dünyada dirilmiş partizan qızı Marqarita Korşunovayam. Bu da mənim taleyimdir, yaxşılığa xidmət etmək və insanları xilas etməkdir.
  Oğlan aktyor başını tərpətdi:
  - Mən sizi çox başa düşürəm. Beləliklə, bəzi əyləncəli missiyalara hazırıq? Filmlərdəki kimi, amma həqiqətən?
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Bəli, sanki gerçəkdir! Amma bizim elə imkanlarımız var ki, qorxmamalıyıq.
  Delfinlərin Kaliqula və qabaqcıl partizan Marqarita inanılmaz tamaşanı müzakirə etməyə və qəbul etməyə vaxt tapmadı və həqiqətən də yeni dünyaya və döyüş trans vəziyyətinə girdi!
  Marqarita qeyd etdi:
  - İndi bizim bütöv bir ordumuz var. Və başa düşürsən ki, sənin və mənim nə məsuliyyətimiz var!
  Kaliqula əminliklə cavab verdi:
  - Əlbəttə başa düşürəm! Və ümid edirəm ki, layiqli komandir olacağam.
  Və oğlan iti qılıncını fırladı.
  Tez bir qəlyanaltı yedik və qoşun qurmağa tələsdik. Onlar mümkün qədər tez İtaliyaya gedib papalığın tüklərini yandırmalı idilər.
  Ordu nağaraların döyüntüsü və böyük zurnaların ifası altında Vyanadan yola düşdü. Piyadanın hələ yaxınlaşmağa vaxtı yox idi və süvarilər ora-bura fırlanırdı. Müxtəlif ölkələrdən Çar Rusiyası İmperiyasına daxil olan çoxlu atlılar. Bu, dağətəyi əraziləri on minlərlə dırnaqla tapdalamağa imkan verirdi . Cəsarətli kazaklar və yüngül tatar süvariləri irəliləyirlər. Sonrakı hərəkət zəngin şəkildə bəzədilmiş Polşa zadəganlarının dəstələridir. Yaxşı, zərif cənablar kral paradına toplanmış kimi görünürdülər. Üstəlik, dəbilqədən tutmuş qoşquya qədər hər kəs öz geyiminin əzəmətində digərindən üstün olmaq istəyir. Zirehli tevton cəngavərləri də var. Zireh parlaq, zərli və ya gümüşü cilalanmışdır. Xüsusi formada olan isveçlilər də var, finlər də. Atlı Yeniçərilər və Şpaqlar, Ərəb süvariləri.
  Və ekvatordan Şimal Buzlu Okeanına qədər xalqların çoxlu pankartları və bayraq dirəkləri. Və nə qədər kuboklar ... Bunlar fəth edilmiş güclərdir.
  Budur , avstriyalılar və onlarla birlikdə almanlar. Yürüş üçün könüllü olduq. Həm də İtaliyanı talamaq fikri böyük bir sınaqdır. Orada təbiət səxavətli və çoxlu pul var! Kürəklə toplana bilən başqa yaxşı şeylər kimi.
  Tomboy Kaliqula oxudu:
  Ordumuz güclüdür
  O, dünyanı qoruyur...
  Yaxşı, nə müharibə olsa,
  Bizim tərəfimizdə deyil!
  Oğlan isə yalın ayağını gölməçəyə vurdu. Təbii ki, o, yalnız şortik geyinmişdi, çünki o, döyüş transı vəziyyətində o qədər sürətlə hərəkət edirdi ki, paltarı ancaq yoluna mane olurdu və cırılırdı.
  Marqarita rəfiqəsindən və məhv edən yoldaşından soruşdu:
  - Yoxsa həqiqətən oxuyacaqsan? Üstəlik, o, tam sizindir!
  Oğlan aktyor canavar balası kimi təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Nə düşünürsən, bacarmıram?
  Delfinlərdən olan Kaliqula oxumağa başladı;
  Ey bu dünya, sən çox kədərlisən,
  Sadəcə göz yaşları dənizi - bir okean...
  Ruhun günorta astral yolu haradadır,
  Ölülər Edenə çatmağı xəyal edirdilər!
  
  Tərkibində ürəklərin buzları, donmuş qabıqlar,
  Və paxıl ehtirasların yanan hərarəti.
  Necə də cavandır,
  Kədərli bülbül yasda oynayır!
  
  Odun bitinin seliyi kimi, rutin ruhu,
  Və qəbrin dərdlərdən çürüməsi.
  Ancaq bir olsaq, edə bilərik
  Xalqı bataqlıqdan çıxarın!
  
  Kainatın alçaqlığını dağıt,
  Lənətləri silmək qorxunc bir əlamətdir ..
  Biz əzab cilovunu çəkə bilmərik,
  İblis torpağa çevrilsin!
  
  Planet zəncirlərini tez atacaq,
  Bununla belə, o, orbitdən çıxmayacaq.
  TO Gəlin bir- birimizə dürüst davranaq
  Onda xalq ayağa qalxacaq!
  
  Qorxmadan ayağa qalxa bilərsən,
  Başqalarını zorlamayın...
  Piç piylə üzməsin deyə,
  Anamız qocalmasın deyə!
  
  Bunun üçün bir az içəcəyik,
  Arıların balından da şirin olan şərab!
  Reallıqda çətinliklər olsun ,
  Amma haqq-hesab saatı gəlmədi!
  
  Sonra cənnət tikəcəyik,
  Bütün uşaqlar əbədi zövq alacaqlar.
  Bir ox kimi səma uçuşuna uçuruq,
  Parlaq bir xəyal gerçəkləşdi!
  da döyüşən cütlük İtaliya Alp dağlarının mənzərəsindən ...
  Mərmilər partlayır, daha müasir silahlar atılırdı. Budur Port Artur, əfsanəvi şəhər. Məhz onun süqutu Romanovlar sülaləsinin və bütövlükdə bütün avtokratiyanın tənəzzülünə səbəb oldu. Bu qala dayansaydı, belə genişmiqyaslı inqilab olmazdı. Ən çox bir az hay-küy salıb oraq-çəkiclərini yerə qoyardılar. Lakin buradakı məğlubiyyət Böyük Oktyabr inqilabına səbəb olan hadisələr zəncirinə səbəb oldu.
  Bu yaxşıdır, yoxsa pis? Tədbir bahalıdır. Milyonlarla qurbanlar və mühacirlər, lakin sonradan ölkə öz inkişafını əhəmiyyətli dərəcədə sürətləndirdi.
  Çox baha başa gəlsə belə, Rusiyanın əhalisi yüz milyon nəfər azaldı.
  Necə deyərlər, qanaxmaq xəstəni sağaldır.
  Ancaq indi Port Arturu geri götürərək tarixi geri qaytarmaq və unikal bir xətt izləmək şansı var. Məsələn, Romanovlar hakimiyyəti saxladıqda və hətta avtokratik versiyada. Bu, əlbəttə ki, elmi fantastikadır, lakin maraqlıdır. Bəs, doğrudan da, çarizm versiyası qorunub saxlanılarsa, Rusiyanı nə gözləyir? Durğunluq, yoxsa əksinə, qələbə?? Mütləq monarxiya sistemi Qərb demokratiyalarından daha təsirli olacaqmı? Həqiqətən də, 21-ci əsrdə Rusiya ilə Qərb arasında münasibətlər xeyli pisləşib. Bundan sonra Qərb parlamentarizminə alternativ yollar axtarmaq dəb halına gəldi. Konsepsiya ortaya çıxdı: idarə olunan demokratiya. Bu o zamandır ki, formal olaraq azad seçkilər olur, əslində isə onların nəticələri əvvəlcədən müəyyən edilir. Amma bu idarəetmə forması qeyri-sabitdir və hakimiyyətdə olan partiya öz mövqeyini qorumaq üçün artıq qanunvericiliklə demokratiyanı məhdudlaşdırır. Sonra isə hər şey diktaturaya doğru gedir, müxalifət artıq parlamentdə təmsilçiliyini itirir.
  Sonra repressiya və terror mexanizmi işə düşür, ya da əksinə, inqilab baş verir, ya Qorbaçovun dövründə olduğu kimi yuxarıdan, ya da aşağıdan, bu da dəfələrlə baş verib.
  Rusiyada avtokratiya dövründə hər şey daha sadədir. Padşahın mütləq səlahiyyəti var: edam etmək, əfv etmək, əmr etmək. O, ən yüksək məhkəmə, icra və qanunverici səlahiyyətlərə malikdir. Monarxın təyin etdiyi, yalnız ona məsləhət verən şəxslərdən ibarət Dövlət Şurası, kralın vəsiyyətini yerinə yetirən məmurlar var.
  Dövlət Duması mütləqiyyət monarxiyasını məhdudlaşdırdı, imperatoru qanun qəbul etmək hüququndan məhrum etdi və qismən də büdcəyə nəzarəti öz üzərinə götürdü. Ancaq ən əsası, müxtəlif sui-qəsdlər üçün yetişdirici yerə və gürzəyə çevrilən Duma idi . Bu onun mənfi cəhətidir!
  padşaha kömək etməyin əleyhinə deyildi . Marqarita zorakı Kaliquladan soruşdu:
  - Deməli seçim aydındır, hücum edək!
  Terminator oğlan cavab verdi:
  - Başqa seçim yoxdur! Əlbəttə hücum edirik!
  Və kəsici xaos başladı. Sehrli qabiliyyətlərin köməyi ilə saatda altı yüz kilometr sürətlə sürətlənərək, mərmi partlayışlarına və pulemyot atışlarına demək olar ki, əhəmiyyət verməyən kerub oğlanları düşmən sıralarına girdilər. Nə yaxşı ki, hava da bəxti gətirmədi, yağış və qaranlıq oldu. Kuropatkin hələ də insanları hücuma göndərməyib. Və artilleriya hazırlığını həyata keçirdi. Ümumi inancın əksinə olaraq , general və keçmiş müdafiə naziri axmaq deyildi. Kuropatkin əsgərlərin qayğısına qalmağa, elmi mübarizə aparmağa çalışırdı. Onu ruhdan salan da bu oldu. Qərarsızlıq, lənglik, əminliklə vurmaq istəyi, şablona uyğun hərəkət - cəsur yaponlarla döyüşün uğurundan məhrum oldu . Buna görə də Port Arturu ələ keçirmək üçün Suvorovun cəsarətli hücumlarını gözləməyə ehtiyac yox idi. Təəssüf ki, Kuropatkin yalnız Nogi korpusunun ölümündən sonra, yaponlar da tərkibini dəyişmədən , baş-başa hücum edərək qabağa getdiyi üçün qalib gəldi. Və nəticədə sıralarını sıradan çıxarıb geriyə yuvarlandılar.
  Amma indi Kuropatkinin həm öz mərmiləri, həm də öz mərmiləri var.
  Bu o deməkdir ki, yaponların dağılacağı təqdirdə nə edəcəyini hesablayaraq, hətta bir neçə gün artilleriya atəşi apara bilərsiniz. Və bu, İmperator Nikolayın dərhal qalaya hücum etmək və xəzinə üçün dağıdıcı olan müharibəni bitirmək üçün qəti əmr verdiyinə baxmayaraq .
  Burada, əlbəttə ki, Kuropatkin qaya ilə sərt yer arasındadır. Ancaq Port Artur güclü bir qaladır və indi yaponlar orada məskunlaşıblar - cəhd edin, götürün!
  Lakin delfinlərdən Marqarita və Kaliqula qılıncla doğrayıb, çılpaq barmaqlarını uşaqlarının ayaqları ilə ataraq, ancaq pərvanə qanadları kimi çevik, qalalar boyunca hərəkət edərək onları əsgərlərdən təmizlədilər. İlk növbədə, dominant yüksəklikləri bilmək lazımdır və sonra hücum edən qoşunların yolunu açmaq mümkün olacaq.
  Samurayları doğrayarkən Marqarita hazırcavab dedi:
  - Adətən tərəqqi naminə mübarizə aparırlar, amma biz, belə çıxır ki, geriləmə naminə mübarizə aparırıq!
  Kaliqula oğlan gülümsədi:
  - Demək istəyirsiniz ki, bu qalanın geri alınması Avtokratiyanın mövqelərini gücləndirəcək?
  Və qılıncla bir sıra texnikalar həyata keçirdi. Onun qılıncları belə daşınırdı.
  Və oğlanın yalın ayaqları başlarını, boyunlarını və sümüklərini qıran zərbələr vurdu.
  Marqarita əlləri və ayaqları ilə cəld zərbələrindən bol-bol səpələnmiş dodaqlarından qanı yalayaraq təsdiqlədi:
  - Heç olmasa belə! Axı aydındır ki, müharibələrdə qalib gələn monarx populyarlaşır. Heç olmasa bir müddət. Sonra qələbə unudulur və adi insan və ya adi insanlar bayağı iş rejiminə cəlb olunur. - Partizan qızı bir təpiklə altı yaponu birdən yerə yıxdı, ikisi isə güclü təkandan öz süngüsü ilə deşildi, o əlavə etdi. - Bəlkə bu, müvəqqəti möhlətdir!
  Və yenə çılpaq dabanını hərəkət etdirərək, üç zabit də daxil olmaqla, çıxan günəş ölkəsinin beş döyüşçüsünə qalib gəldi.
  Yaponları kələm kimi doğrayan şortlu ayaqyalın oğlan Kaliqula məntiqlə dedi:
  - Qələbədən sonra Rusiyada sürətli iqtisadi artım başlayacaq. Bu o deməkdir ki, insanlar daha yaxşı yaşayacaq, inqilabi hisslər azalacaq.
  Gənc döyüşçü topu elə təpiklədi ki , onlarla samuray əsgəri başıaşağı uçdu . Terminator oğlan əlavə etdi. - İnsanlar adətən aclıqdan iğtişaşlar törədirlər!
  Marqarita ağzından kəsilmiş kəllə sümüyünü tüpürərək, tüpürcək üç yapon əsgərinə dəydi, ancaq qismən razılaşdı:
  - Əslində bu doğru deyil! Bəli, inqilablar və iğtişaşlar adətən iqtisadi vəziyyətin pisləşməsi ilə şərtlənir, amma ... Axı dekabristlər öz yoxsulluqlarına görə hərəkətə keçməyiblər.
  Döyüşçü oğlan Kaliqula, kəpənək hərəkəti edərək onlarla yapon başını kəsərək razılaşdı:
  - Düzdü, yoxsulluqdan yox! - Gənc döyüşçü bütöv bir ovuc topçunu kəsib əlavə etdi. - Mədə ilə düşünmək həmişə faydalı deyil!
  Marqarita düzəldib vəhşicəsinə doğramağa davam etdi ki, yaponların əzaları dağıldı:
  - Daha doğrusu, mədə ilə düşünmək heç vaxt faydalı deyil!
  Buradakı oğlan Kaliqula razılaşdı, samurayları doğrayaraq dəbilqəli başlarını müxtəlif istiqamətlərə atdı və böyük həvəslə:
  - Yüz faiz haqlısan! Etiraz ediləcək bir şey yoxdur!
  Döyüşçü və əsl pioner partizan və üstəlik, sehrli aləmlərin birində xidmətlərinə görə bu adı alan ən sakit şahzadə hırıldadı:
  - Və piyi özümüzdən çıxaracağıq! Belə olsun - banzai !
  Rəhm etmədən və dayanmadan, Kaliqula qılıncla doğrayaraq və ayaqları ilə yapon dilini sındıraraq hətta oxudu:
  Məni Rusiyaya göndərməyim əbəs deyildi,
  Sənə lütf gətir!
  Qısa! Qısa!
  Bir sözlə - sus!
  Və belə sözlərdən sonra qan daha da şiddətlə axdı. Təbii ki, yaponlara yazıqdır. Millət zəhmətkeş və təqdirəlayiqdir, amma dəyirman daşının altına düşüb, indi dayanıb. Sadəcə nə olacaq - un və ya un, sual sualı!
  Ayaqyalın partizan qızı Marqarita bir saniyədə onlarla zərbə endirərək, cəsarətlə dırmaşaraq, əzilmiş cəsədləri növbəti qalaya səpərək, ayağını çənədəki növbəti samuraya doğru hərəkət etdirərək və təəccüblü dərəcədə uyğun aforizmlə bəyan etdi:
  -Müharibə alçaq bir şeydir, yüksək fikirlərlə törədilib!
  Sevgilisindən bir az da sürətlə hərəkət edən, çılpaq gövdəsindən əzələ plitələri olan, yağışın qan və sümük parçalarını yuyub aparan aktyor oğlan Kaliqula belə davam etdi:
  - Müharibə bədəni yorur, amma ruhu ruhlandırır!
  Marqarita yaponları kəsərək saltolar şəlaləsi yaratdı və iyirminci əsrin yetmişinci illərinin hit mahnısından bir cümlə oxudu:
  - Şənlik, lütf və plastiklik! Ümumi , gücləndirici, güclü həvəsləndirici, yataqdan qalxın və gimnastika ilə məşğul olun!
  Caliqula Delfinlər əzələli ayağından qasıq nahiyəsinə endirdiyi zərbə ilə yapon polkovniki havada uçmağa məcbur etdi və qüllədə dayanan iki pulemyotu dərhal yerə yıxdı. Qurğuşun tüpürən mexaniki canavarlar ətalətlə yıxılır, özlərinə qalib gəlir , sıraları biçirlər. Terminator oğlan baş əydi:
  - Bağışlayın, qısıq gözlü , amma birinci olmaq istədim! Və nəinki istəməmişəm, həm də edəcəyəm!
  Marqarita tullanarkən yalın ayağı ilə ABŞ istehsalı olan pulemyotlarla başqa bir qülləni yıxaraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Birinci olmaq pis deyil, əmin olun, amma topları arxadan bişirməməlidirlər!
  Oğlan-aktyor Kaliqula, çılpaq barmaqları ilə mərmi ataraq, yüksək partlayıcı shimosa partladı, samurayları səpələdi:
  - Gecə-gündüz top qaynadan özünü diri-diri yeməyə qoymaz!
  Marqarita güldü və tullandı və yalın ayağını pulemyot qülləsinin metalına çırpdı. Paslanmayan polad bulaqlar geri qayıdır və yapon zabitləri çəkməli əzalarını çırparaq tərs uçurlar. Həqiqətən, onlar həşərat kimi görünürdülər.
  Marqarita da burada danışdı:
  - Serseri hətta dabanı ilə "çəkmə" geyə bilər!
  Xuliqan Kaliqula da sıçrayışda tapançanı döyərək hamının uçmasına səbəb oldu:
  - "Çəkmə" ayaqqabıları cilalamaq üçün ağlı olmayan adama ayaqqabı taxmaz!
  Marqarita cavab olaraq geri dönüb bütün yapon taqımını kəsdi. Terminator qızı burada da parladı:
  - Qəribədir ki, zirvələrdə çoxlu vicdanlı insanlar var, amma onların arasında karyera yüksəlişində hiyləgərlik olmadan edə bilənlər azdır!
  Kaliqula yara kimi fırlandı, yaponları yıxdı və kəsdi və əsaslı şəkildə əmin etdi:
  - Bir mədənçi ağ xalatda şaxtaya düşən kimi siyasətçi də ədalətli davranır və motiv eynidir: ləkələnmiş reputasiyanı yumaq üçün subsidiyalar çıxarmaq!
  Marqarita saçından qan silkələyərək buna cavab verdi:
  -Siyasətçi, həyatda yalançı, əməldə ikiüzlüdür, amma bu yaramazla belə ölüm ədalətlidir!
  Terminator oğlan Yapon silahını sındıraraq , Doğan Günəş İmperiyasının iki onlarla əsgərinin sümüklərini sındırdı və cavab verdi:
  - Ölüm həmişə gəlişində namusludur, amma ziyarət vaxtını seçməkdə özbaşınadır!
  Port Artur böyük bir şəhərdir və çoxlu müdafiə xətti var. Deməli, təəssüf ki və xoşbəxtlikdən döyüşçülərin döyüşmək üçün kifayət qədər vaxtı var.
  Oğlan döyüşçü Kaliqula, döyüşçüləri qılıncla doğrayaraq, hətta yalın ayağı ilə məhv noxudunu ataraq, samurayları parçalayaraq oxudu:
  - Necə cəhd etmədim, necə cəhd etmədim! Kiminsə döyüşmək üçün orada olub-olmamasının əhəmiyyəti yoxdur!
  Marqarita ildırım kimi çaxan partizan qızının zərbələri altında ölən başqa bir əsgər nəslini kəsərək dedi:
  - Və müəyyən dərəcədə biz özümüz dava istəyirik. Axı etiraf et, Kaliqula, sən Port Artura getmək istəyirdin?
  Gənc terminator səmimi şəkildə dedi:
  - Təbii ki! Bu mənim ən ehtiraslı arzum idi.
  Partizan qızı Marqarita yenə yaponları ülgüc kimi kəsərək güldü:
  - Yaxşı, bəli! Rusiyanı ölkəmizin müharibələrinin bütün min illik tarixində ən hücumçu məğlubiyyətdən xilas et!
  Oğlan Kaliqula bir-iki yelləncəklə iki onlarla yaponu kəsdi, yoldaşına düzəliş etdi:
  - Ən təhqiramiz məğlubiyyət, bəlkə də, Çeçenistanla birinci müharibə zamanı oldu.
  Marqarita bununla razılaşaraq başını tərpətdi, hətta doğrama prosesini sürətləndirdi:
  - Şübhəsiz ki! Uduzduğumuz rəqib çox zəifdir! O qədər Çeçenistan var idi, hətta yarısı bizim üçün döyüşürdü.
  Qəhrəman Kaliqula, məhv edilmə prosesində tərəfdaşını qabaqlamağa çalışaraq güldü:
  - Moska filə necə hürür!
  Marqarita bunu ağılla qeyd etdi, yenidən qızıl səpələnərək saçından qar rəngində olan sümükləri və qanlı qırıntıları silkələdi, təslim olmaq istəməyən cəsur yaponları artan şiddətlə əlləri və ayaqları ilə məhv etməyə davam etdi:
  - Ordu və xalq döyüşmək istəməyəndə belə möcüzələr baş verir. Həm birinci çeçen müharibəsində, həm də rus-yapon müharibəsində .
  Delfinlərin Kaliqulası samurayları məhv edərkən razılaşmağa məcbur olur:
  - Sən haqlısan! Rusiya xalqı, təəssüf ki, yaponlar ilə vuruşmaq istəmir. - Və gənc döyüşçü bütöv bir samuray şirkətini başlarını kəsərək tərk edərək əlavə etdi:
  - Amma bizim şəxsiyyətimizdə möcüzəvi amil meydana çıxıb ki, bu da bizə xoş olmayan müharibədə qalib gəlməyə imkan verəcək. Başında padşah olmayan müharibədə keruvların kömək etməsi hətta simvolikdir!
  Dodaqlarından qan tüpürən və çılpaq ayaqları ilə zəhərli iynələr atan Marqarita yaponları öldürərək dedi:
  - Və yenə də bizim tərəfimizdən üçüncü müdaxilə lazımdır!
  Oğlan Kaliqula, qırıq-qırıq kəsilmiş daha bir sıra cəsədləri tərk edərək, heç bir şübhə etmədən, yenə də soruşdu:
  -Bundan əminsən?
  Port Arturda yaponların məhv edilməsini başa çatdıran gənc döyüşçü ah çəkərək təsdiqlədi:
  - Dənizdə Toqo çox güclüdür. Hansı komandir, daha doğrusu dəniz komandiri Rojdestvenski, təəssüf ki, hamıya məlumdur. Uşaqlar dəniz strategiyalarında yəqin ki, daha yaxşıdır!
  Samurayları amansızcasına kəsən Kaliqula açıq-aydın olanlarla razılaşmaq məcburiyyətində qalır :
  - Əlbəttə ki, Rojdestvenski kimi bir adamla, hətta Argentinada tikilmiş yeddi əlavə döyüş kreyserini aldıqdan və ilk Sakit okean eskadrilyasının dibdən qaldırılan gəmilərini təmir etdikdən sonra, qələbəyə ümid etmək olmaz. Xüsusilə Tsuşimada əlli bir rus gəmisinin döyüşdüyünü və yalnız bir Yapon esminesinin batdığını xatırlayırsınızsa!
  Marqarita həyəcanla silahın lüləsini sındırdı və dörd yapon qılıncını bir daha yelləyərək və daha üç iti iynə ilə əlavə etdi:
  - Həm də əhəmiyyətlidir ki, cəsur admiral eskadronu bazaya çatmazdan əvvəl çətin və ətyeyən Toqo tərəfindən ələ keçirilə bilər . Bu baxımdan Rojdestvenski donanmasının mövqeyi son dərəcə çətindir.
  Yaponları mina kimi öldürən başqa bir mərmi olan meymun kimi çevik ayaqları ilə atılan oğlan Kaliqula istehza ilə dedi:
  Poltava yaxınlığında bir isveçli kimi,
  Rojdestvenski çətinliyə düşdü...
  Cəsarətli görünür
  Əslində, əksinə!
  Düşməni ikiqat güclə parçalamağa davam edən partizan qızı, məntiqi və hesablama ilə çoxlu cəsədlər buraxaraq qeyd etdi:
  - Dənizdə Yaponiyanı məğlub etməsəniz, inadkar samuray uzun müddət mübarizə aparacaq və rus tacının xəzinəsi artıq boşdur və insanlar kənardadır. Biz tez bir zamanda döyüşü parlaq qələbə ilə başa vurmalıyıq. Əks halda, inqilab olacaq və Rusiya üçün bəlkə də lazımsız, hətta zərərli parlament yaranacaq!
  Aktyor-oğlan Kaliqula yapon generalına dirsək vuraraq onu hündürlüyə uçmağa məcbur etdi və eyni zamanda primitiv bombaatan qurğunu yerləşdirməyə çalışan üç maskalı oğlanı uğursuz yerə yıxdı. Terminator oğlan dedi:
  - Əgər kifayət qədər vaxt olsa, hara gedəcəklər?
  Yaponları parça-parça və qanlı bir qarışıqlıq içində doğrayan Marqarita nəzərə çarpan həyəcanla qeyd etdi:
  - Burada problem var. İndi biz qaladan qalaya belə hərəkət edirik. Bəs dəniz?
  Tomboy Kaliqula güldü və gözlərindən sursat anbarına dəyən qığılcım buraxdı. Yapon əsgərlərindən ibarət bütöv bir batalyonu havaya atan partlayış olub.
  Oğlan aktyor uğultu üzərində qışqırdı:
  - Xüsusi heçnə! Məlumatlarımızla yaxşı üzərik, qılıncla boğulmayacağıq. Döyüş gəmisindən döyüş gəmisinə üzəcək, göyərtələri təmizləyəcək!
  Qılıncları iti ülgüc kimi çoxsaylı, cəsur, lakin mənasızcasına ölən əsgərləri kəsən Marqarita daha parlaq iti dişləri ilə cavab olaraq gülümsədi:
  - Siz mütləq düşüncə nəhəngisiniz!
  Delfinlərdən olan Kaliqula yaponları kompüter oyunu kimi döyərək vicdanla cavab verdi:
  - Əgər təfəkkür sürətini götürsək, əslində bizim tayı -bərabərimiz yoxdur !
  Terminator qız bununla razılaşdı və inandırıcı olmaq üçün bütün samuray batalyonunu gəzdi.
  Və o, qızın çılpaq, kəsilmiş ayaqlarının izləri ilə qanlı bir iz buraxdı.
  Eyni zamanda o, bildirdi:
  - Və daha əhəmiyyətli olan cisimlərin sürəti!
  Birlikdə və belə sürətlə tələsərkən, tarazlığı qoruyub yıxılmamağı bacarmalısınız. Xuliqan Kaliqula az-çox uğur qazanır. Ümumiyyətlə, nəzəri cəhətdən desək, Rusiyada konstitusiyasız avtokratiya əbədi olmamalıdır. Qərb ölkələrinin parlamentləri ilə nümunəsi çox yoluxucudur. Oliqarxların öz hakimiyyətlərini təkcə iqtisadi deyil, həm də siyasi aspektdə həyata keçirmək istədiyini demirəm. Hələlik onlar avtokratiya ilə az-çox dostdurlar və Sakit okeanda ehtimal olunan qələbə və sonradan Çinə genişlənmə bu dostluğu uzun müddət gücləndirəcək. Yeri gəlmişkən, Rusiya-Yapon müharibəsi də uzunmüddətli perspektivdən çox önəmlidir. Sarı Rusiyanın yaradılması və təkcə Mancuriyanın deyil, digər Çin bölgələrinin də daxil olması Səma İmperiyasının son bölünməsinə səbəb ola bilər. Bu o deməkdir ki, iyirmi birinci əsrdə supergüc və qlobal hegemonluq iddiasında olan qüdrətli Çin nəhəngi dövlət olaraq mövcud ola bilməyəcək.
  Və çox güman ki, Oktyabr inqilabı olmadan qlobal müstəmləkə sisteminin dağılması baş verməyəcək. Dünya kiçik bir planetdə iki yüzdən çox dövlətin olduğu iyirmi birinci əsrdə olduğundan daha rasional və təhlükəsiz olacaq. Əvəzində bir neçə imperiya yaranacaq, bəlkə də Rusiya ən güclü və ya heç olmasa ən geniş imperiya olacaq.
  Yaponiya üzərində qələbə halında nələrin baş verəcəyini təxmin etmək o qədər də çətin deyil. Çox güman ki , Rusiya ordusunun böyük nüfuz sahibi olacağı Almaniya Rusiyaya müharibə elan etmək riskinə girməyəcək. Amma ola bilsin ki, o, Belçika və Fransanı vuraraq bir cəbhədə müharibə istəyəcək.
  Bununla belə, Çar Nikolay elədir ki, o , real tarixdə olduğu kimi arxadan hücuma keçə bilər. Yaxşı, heç olmasa təcavüzkar almanlar çox güclənməsin.
  Sonra yenə Birinci Dünya Müharibəsi. Rusiyanın cəbhədə Çin diviziyaları və güclü Sakit Okean Donanması ola bilər ki, bu da bir artı olacaq, amma ... Real tarixdə Yaponiya Antanta tərəfində döyüşürdü, eyni alternativdə Günəşin Çıxışı Ölkəsi də göstərə bilər. qisas almaq arzusu. Və sonra şərqdə ikinci cəbhə alacağıq. Və bu çox böyük deyil .
  Bundan əlavə, Real Tarixlə müqayisədə Rusiya ordusunun əhəmiyyətli dərəcədə güclənməsini gözləmək olmaz. Baxmayaraq ki, təbii ki, sürətli iqtisadi dirçəliş 1909-cu ildə deyil, 1906-cı ildə daha erkən başlaya bilər və daha da dik ola bilərdi. Axı Rusiyanın qələbəsi həm xarici, həm də yerli investorların hakim rejimə inamını gücləndirə bilər və kapital axını reallıqdan daha çox olardı.
  Bu da öz növbəsində orduya ayrılan vəsaiti artıracaq. Təbii ki, çar hökumətinin özünə həddən artıq güvəndiyi ortaya çıxmasa. Xüsusilə, deyəsən, hamını məğlub edib asfalta yuvarlayacağıq. Prinsipcə, Birinci Dünya Müharibəsinin nəticəsi, bu halda, heç də aydın deyil. Və bəlkə o zaman hər şeyin yaxşı həll olunması üçün dördüncü dəfə müdaxilə etməli olacağıq.
  Baxmayaraq ki, ümumiyyətlə Birinci Dünya Müharibəsinin olmayacağı ehtimalı prinsipcə istisna edilmir. Belə olan halda ... Hadisələrin bundan sonra necə inkişaf edəcəyini indidən söyləmək çətindir. Çar II Nikolay nə vaxta qədər hakimiyyətdə olacaq və onun yerinə kim keçəcək? Tsareviç Aleksey şübhə altındadır, o, yetkinliyə qədər yaşaya bilməz. Mixail qardaş və uşaqları? Həm bu, həm də digər variantlar mümkündür.
  II Nikolay nə qədər yaşaya bilər? Romanovlar arasında uzunömürlülər yox idi, amma ümumiyyətlə, az içən və siqaret çəkməyən bir çar kifayət qədər uzun yaşaya bilərdi. O, mülayimlik və ürək mehribanlığı ilə seçilsə də, liberal deyildi. Beləliklə, imperatorun həddindən artıq təzyiq olmadan konstitusiya verəcəyi ehtimalı azdır. Bununla belə, Rəbbin yolları ağlasığmazdır. Hər şey ən gözlənilmədən baş verə bilər. Və canavar quzuya, quzu isə canavara çevrilir!
  İndi isə onlar zahirən belə gözəl və yaraşıqlı uşaqlardır - bir oğlan və bir qız, olduqca incə yaşda, qaladan sonra qala, qaladan sonra qala təmizləyirlər. Burada, məsələn, sadə adı Vysoka olan əsas dağdır. Buradan birinci Sakit okean eskadrilyasının rus gəmilərinin təmir olunduğu bütün limanı, eləcə də digər meydanları və şəhərə yaxınlaşmaları görə bilərsiniz .
  Çoxsaylı və qanayan yaponları inamla doğrayan Marqarita əmr edir:
  - Yaxşı, onu da təmizləyək?
  Qılıncları ilə sonuncu samurayı bitirən döyüşçü Kaliqula istehza ilə cavab verdi:
  - Əlbəttə, təmizləyib yenidən təmizləyəcəyik!
  Və cütlük qırıcı təyyarənin sürəti ilə yüksəkliyə qaçdı. Biz tələsməliyik. Mart ayında gecələr o qədər də uzun deyil və gündüzlər, hətta sürətləri ilə belə, çoxsaylı tüfənglərdən, yəni tüfənglərdən və ən əsası, pulemyotlardan gələn zərbələrdən tamamilə qaçmaq mümkün olmayacaq. .
  Avtomatik maşınların olmaması yaxşıdır. Və nədənsə daha sakit. Doğan günəş qaranlığı yağışdan və hər şeyi dolduran südlü dumanı qovmağa tələsmir.
  Səhər şaxtalı olur və buz qabığı Terminator oğlanlarının cılız ayaqları altında xırıldayır, onlar istəsələr belə ayaqqabılarını geyinmirlər - cırılırlar. Onların ayaqları da ən çevik əllərdən heç də pis olmayan silahlardır. Buz qabığı çırpılır, lakin on bir düymlük silahların xidməti də daxil olmaqla, zirvəyə uçmağa və orada məhvi davam etdirməyə heç bir maneə törətmir.
  Belə sancaqların nə faydası var? Ancaq onlar kimi hədəfləri böyük silahlarla vura bilməzsiniz, lakin mühafizəçiləri təmizləmək çox asandır. Marqarita, bir dönər masası ilə onlarla yaponu uçuruma ataraq, yıxılan kimi dəhşətli şəkildə ulayırdılar :
  sərin şəkildə gedir ...
  Terminator oğlan Kaliqula güldü, onlarla cəsur yapon döyüşçüsünü uçuruma atdı və ləzzətlə dedi:
  - Hətta cansıxıcı olur...
  Marqarita kəsilmiş başını qövs şəklində partnyoruna ataraq onu yellədi:
  - Hər şey qaydasındadır. Daha da təsirlidir. Yoxsa sehrbazlarla duel etmək istərdiniz?
  indi nə fövqəl güclərə sahib idi, dəmir lobyaları ilan kimi çeynədi və cavab verdi:
  - Mən imtina etməzdim , amma iyirminci əsrdə onlara büdrəmək şansı azdır !
  Cırıq ət üçün daha onlarla yapon doğrayan Marqarita güldü:
  - Amma bax, ninja!
  Həqiqətən də, qara paltarlı iki onlarla maskalı döyüşçü döyüşçüyə hücuma keçdi. Onların hər iki əlində iki qılınc var. İnsanlar üçün ninjalar yaxşı hərəkət edirdilər. Uşaqlıqdan fövqəladə hazırlıq və vəhşi məşq hiss olunurdu. Bəs əslində kerublara qarşı nə ola bilər? Ölümsüzlər, sehrin köməyi ilə vurulan uşaqlar və insanlar arasında sürət fərqi çox böyükdür. Və ninjalar yaxşı təlim keçmiş döyüşçülər olsalar da, yenə də insanlardır.
  Marqarita sürətli yel dəyirmanı ilə onlardan ikisini birdən kəsdi və üçüncüsünü çılpaq, qıza bənzər, zərif, lakin ölümcül ayağı ilə qasıq nahiyəsinə elə vurdu ki, o, əlli metrdən çox uçdu və qüllədən bayraq dirəyini qopardı. Marqarita ona atılan ulduzlarla mübarizə apardı və hərəkət etməyə davam edərək daha üçünü kəsdi və dördüncüsünü ayaq barmaqları ilə üç xəncər ataraq öldürdü. Ninja iki nəfərdən uzaqlaşdı, lakin üçüncüsü, qırıq bir trayektoriya ilə uçaraq, sağ ürəyinə endi.
  Döyüşə oğlan kimi Kaliqula da girdi. O, bənövşəyi haşiyəli ninzyanı yarıya böldü və daha sürətli hücuma keçdi və onun cütlərinə hücum etməyə çalışan maskalıların başlarını yerə yıxdı.
  Qara gözəgörünməz adamlar təslim olmadılar, lakin onlara hücum edən oğlan və keruv qızla müqayisədə sürət baxımından çox yavaş idilər. Onların ümumiyyətlə şansları yox idi.
  Marqarita, çevik bir ruhun qarşısıalınmaz hərəkəti ilə hətta oxudu:
  yaş yağış kimi şeola gedəcəksən ! Digər mələklər bizə xidmət edir və siz Drakula ilə tabuta girəcəksiniz!
  Ninja yıxıldı, tikə-tikə doğrandı, qanı yetişmiş qarpız kimi səpələdi. Və hücumlarını dayandırmadılar. Amma ... İyirmi üç böyük döyüşçünün hamısı döyüşdə həlak oldu. Bundan sonra möhtəşəm cütlük sağ qalan qulluqçuları silahla bitirməyə keçdi...
  Duman artıq dağılmağa başlamışdı və Günəş daha güclü parlamağa başlamışdı. İgid döyüşçülər isə başqa müdafiə xəttinə keçdilər. Hücum hələ başlamamışdı və biz özümüz mübarizə aparmalı olduq. Ancaq döyüşçülər hələ ciddi yorğunluq hiss etmirdilər, sadəcə yemək istəyirdilər. Yaxşı, yenə çiy at ətini yeməyə başladıq. Axı, insanlar yoxdur.
  Terminator oğlan Kaliqula, yalın ayağı ilə iynə ataraq, bir neçə yaponu deşərək danışdı:
  - Ən ağır köləlik qarın köləsi olmaqdır - ağa boşluqdan, dolğunluqdan asılı olmayaraq amansızdır!
  dalğalarda süzülən saysız-hesabsız çəyirtkələr kimi hələ də sürünən samurayları doğramağa davam etdi . Yaponlar arasında on altı-on yeddi yaşlı çox gənc oğlanlar var idi və onları öldürmək çox xoşagəlməz idi. Görünür, Çıxan Günəş Ölkəsinin səlahiyyətliləri müharibə üçün bütün ehtiyatlarını qırıblar. Amma hamının üzünə tüpürüb tüpürdüyü Kuropatkin yenə də əsgərlərin qayğısına qalır, yaponlardan qat-qat az itki verirdi. Və bunun üçün ona kredit verilməlidir. Və tədricən Yapon bölmələri daha yaxşı döyüşdü və Rusiyanın Avropa hissəsindən təzə, yaxşı təlim keçmiş qüvvələr gəldi. Mühafizə alayları da daxil olmaqla.
  Partizan qız elə bilirdi ki, İkinci Dünya Müharibəsində də buna bənzər hadisə baş verib. Nəhəng almanlar, elit bölmələri tamamilə və ya demək olar ki, tamamilə sıradan çıxana qədər irəlilədilər və uğur qazandılar. Bundan sonra Qırmızı Ordunu saxlaya bilmədilər.
  Düzdür, Qırmızı Ordunun şəxsi heyətlərinin də sıradan çıxarıldığını söyləmək lazımdır. Və bu, həqiqətən, problemə çevrildi.
  Marqarita bu sözlərlə döyüşə qaçdı:
  - Allah səndən əl çəkməyəcək, donuz səni yeməyəcək, şər əjdahalar isə həbs olunacaq!
  . FƏSİL Љ 12.
  Dominika yalnız bir müddət Əjdaha Akademiyasına qayıtdı. O, yenidən bir neçə onlarla sehr və bəzi mürəkkəb sözləri tez öyrəndi.
  Sonra üç qız: bir elf, bir hobbit və bir dişi trol, sehrli daşları daha yüksəklərə atmaqda onunla oynadılar.
  Dominika onları məğlub etdi. Daşların özləri də dörd işığın şüalarında şeh damcıları kimi çox parlaq və parıldayırdılar.
  Bundan sonra sehrbaz qızlar ona hər ayağından daş olan iki üzük verdilər ki, döyüşçü böyük bir məqsəd naminə sehrlərini gücləndirə bilsin: daha güclü cinsi xilas etmək.
  İndi aktrisa qızın yalın ayaqlarının demək olar ki, bütün barmaqlarında, kiçik barmağından başqa, sehrli üzüklər var idi. Və sehrdə əvvəlkindən daha güclü oldu. Bu, əslində, şəhəri dağıtmağa, saray tikməyə qadir olan qızdır.
  Beləliklə, o, tez daha yüz sehr öyrəndi və dincəlmək əvəzinə xəz xalçaya oturdu. O, lotus mövqeyinə qərq oldu və demək olar ki, dərhal zehni mahiyyəti və ruhu və ikiqat bədəni zahirən gənc olsa da, döyüş komandası ilə birlikdə paralel bir kainatda tapıldı.
  Döyüşçülər kvartetinin rəhbərlik etdiyi uşaq ordusu, pis sehrbaz Bastindanın ölkəsində siçovulların qoşunları ilə mübarizəni davam etdirdi.
  Ətyeyən gəmiricilərin ilk qrupları öldürüldü və ya çevrilmələr yaşadı.
  Sonra bədbəxt uşaq qulların işlədiyi tarlalar peyda oldu. Onları ləyaqətli qaban ölçüsündə iri siçovul nəzarətçiləri izləyirdilər. Onlar pəncələrində qamçı tutub , yarıçılpaq oğlan və qızları qamçılayırdılar.
  Dominika qəzəbləndi:
  - Uşaqlar əziyyət çəkəndə necə də pis olur!
  Və qəzəblə siçovullara bir neçə ildırım vurdu və onlar şokoladlı iri nənələrə çevrildi.
  Uşaq qullar təəccüblə qışqırdılar, sonra belə iştahaaçan və ətirli yeməyə tələsdilər. Və gəlin ondan parçaları qoparaq.
  Dominika sehrli çubuqunu yenidən yellədi və yenidən dəyişikliklər etdi, iyrənc siçovulları dadlı yeməklərə çevirərək qışqırdı:
  Uşaqlar, bunlar göydəki ulduzlardır,
  Çəmənliklərdə çiçəklər böyüyür...
  Planetdə sevinc olacaq,
  Gözəl xəyallar çiçəklənəcək!
  Transformasiyalarda da iştirak edən Marqarita məntiqlə qeyd etdi:
  - Sizdə böyük daxili istilik və mehribanlıq var!
  Birdən qutudakı domkrat kimi nəhəng dinozavr kimi siçovul peyda oldu. O, ağzını açıb qulaqbatırıcı bir şey qışqırdı.
  Hər iki qız sehrbazdır, ona ildırım və pulsarları necə buraxacaqlar, sehrli çubuqlardan və yalın ayaqlarındakı üzüklərdən. Və bağlı enerji axını iyirmi beş metr hündürlüyündə nəhəng bir canavar vurdu. O, yıxıldı və dərhal arxaya çevrildi ki, uzun stolun üstündə çoxlu müxtəlif, zəngin və çeşidli yeməklər var. Və burada, digər şeylər arasında, müxtəlif dondurma ilə qızıl şərab şüşələri var idi.
  Qul uşaqlar bütün perimetrdə işdən çıxıb nifrət edilən siçovullara hücum çəkməyə, onları oraq, çapaq və digər kənd təsərrüfatı əşyaları ilə doğramağa başladılar.
  Və onların içində o qədər qəzəb var idi. Üsyançı oğlanlar hətta həvəslə oxumağa başladılar;
  Kim əsarət zülmətindədir , qılıncını əlinə al,
  Və alçaldılmış rüsvayçılığa dözmə...
  Düşməniniz qan üzərində təməl qurmaz,
  Onun haqqında bədbəxt bir hökm çıxaracaqsınız!
  
  Oğlan şər qamçı ilə döyülür,
  Bir cəllad ona pis siçovulla əzab verir...
  Amma pis əzab verən cəsəd olacaq,
  Daha qızların ağladığını eşitmə!
  
  Torpağın içində zəlil qul olma,
  Tez başını qaldır...
  Uzaqlarda elfinizm olacaq,
  Mən Solntsus və Spartakı sevirəm!
  
  Kainatda işıqlı bir dünya olsun,
  Hansı xoşbəxtlik insanlar üçün əbədi olacaq...
  Uşaqlar orada şən ziyafət keçirəcəklər,
  O səltənət qandan, yumruqdan deyil!
  
  İnanırıq ki, bütün kainatda cənnət olacaq,
  Məkanı mənimsəyəcəyik...
  Bu barədə, döyüşçü oğlan, cəsarət
  Beləliklə, burada kabus və pis ayıb olmasın!
  
  Bəli, biz qullarıq, zülm altında zəncirlənmiş iniltili,
  Və yanan bir qamçı qabırğalarımıza çırpır...
  Amma inanıram ki, biz bütün orc-siçovulları öldürəcəyik,
  Çünki üsyançıların lideri çox sərindir!
  
  Bu saat oğlanların hamısı üsyan etdi,
  eyni şey üçün onlarladır ...
  Və inanıram ki, solsenizm verəcəklər,
  Mənfur boyunduruğu atacağıq!
  
  Onda, bilirsən, zəfər buynuzu çalacaq,
  Və uşaqlar şöhrət içində çiçəklənəcəklər ...
  Xoşbəxtlikdə bizi dəyişikliklər gözləyir,
  İmtahanlar, hər şeyi mükəmməl qiymətlərlə keçir!
  
  Belə bir möcüzəyə nail olacağıq, inanıram
  Əsl işıq cənnəti olacaq...
  Heç olmasa bir yerdə cadugər iyrənc Yəhudadır,
  Oğlanları anbara aparan nədir!
  
  Bizə yer yoxdur qullar aləmində,
  Biz şeytanları çatlardan qovub çıxara bilərik...
  Rəbbin müqəddəs olan cənnət adı ilə,
  Bütün pulsuz şən insanlar üçün!
  
  Ayaltı dünyada sülh olsun,
  günəş işığı olsun ...
  Atışma qalereyasındakı kimi düşmənlərə atəş açırıq,
  Beləliklə, yalnız yuxarı və bir saniyə aşağı deyil!
  
  Bəli, inan mənə, gücümüz qurumayacaq,
  O, kainata cənnətə gedən yol olacaq...
  Üsyançıların ordusu ucadan hürəcək ,
  Düşmən siçovullarını boğmaq üçün!
  
  Bu necə şən, xoşbəxt,
  Ətrafda otlar gül kimi böyüyür...
  Oğlanlar komandamız
  Görünüş mütləq dağ qartalına bənzəyir!
  
  Qələbə mütləq olacaq,
  Gəlin inşa edək, inanıram, düzü biz Edenik...
  İstənilən planetdə bütün xoşbəxtlik, sevinc,
  qızılbaş deyilsiniz , amma hörmətli bir cənabsınız!
  Bu, doğrudan da, siçovulları və orkları əzən oyanmış qulların himnidir.
  Bu vaxt, Dominika və Marqarita əjdahalar üzərində ordunun qabağında qalaya doğru uçurlar.
  yalın ayaqlarında talismanslı üzüklərlə çevik və parıldayan iki sehrbaz . Bununla inanılmaz dəyişikliklər edirlər. İndi başqa, daha təhlükəli qanadlı siçovulların onlara hücum etməyə çalışmasında səhv bir şey yoxdur.
  Gəmirici aviasiya zarafat deyil. Ancaq qızlar sehrli gücləri ilə onları vurur və sehrlər edirlər. Və canavarların yerinə pambıq konfet görünür. Belə şirin və ətirli.
  Bundan əlavə, qanadlı meymunların bəziləri çiyələklərə çevrilir. Hansı ki , çox yetişmiş və yaqut və topaz ilə parıldayır.
  Və daha bir neçə qanadlı meymun şar oldu.
  Oenomai və Dobrynya da əjdahalar üzərində döyüşə girdilər. Onlar həmkarlarını qılıncla kəsməyə başladılar ki, bu da nisbətən sadə və sadədir. Yaxşı, əjdahaların özləri də onu götürüb odla alovlananda. Onlar qanadlıları heç bir peşmançılıq və şübhə etmədən yandıracaqlar.
  Oenomaus düşməni məhv edərək qeyd etdi:
  - Bu, görürsən, çox gülməli və sərin olacaq!
  Dobrynya təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, bunu sözlə ifadə etmək olmaz!
  Və qəhrəman oğlan düşmənə çox iti və öldürücü bir iynə atdı. O, siçovulun gözünə dəydi və o, başqa gəmirici ilə toqquşub. Burada xaos başladı.
  Oenomaus oxudu:
  Siçovullar çox sərindirlər
  Hətta palıd ağacını da yeyə bilərlər...
  Beyninizi görmək çətindir,
  Və qıvrımlar ip kimidir!
  Dobrynya bununla razılaşdı:
  - Bəli, siçovullar hər cür pis şeyləri gəmirirlər!
  Marqarita göz qırpdı. Partizan oğlanı Andreikanın necə tutulduğunu xatırladı. Və onu siçovullarla dolu soyuq zirzəmiyə bağlamışdılar. Gəmiricilər isə soyuqdan uyuşmuş uşağın yalın ayaqlarını dişlədilər. Andreika bütün gecəni siçovullarla döyüşdü və yatmadı. Səhər isə onu dindirməyə aparıblar və əvvəlcə A oğlanın ayaqlarındakı yaralara duz səpiblər . Çox ağrılı idi və Andreika qışqırmağa başladı . Onu da tikanlı məftillə qamçıladılar.
  Lakin partizan oğlan ağrı şokundan huşunu itirdi, amma heç nə demədi.
  Marqarita Andreikanın qaçmasını təşkil edə bildi. Və bu onun şücaəti idi. Oğlan ağrıya qalib gələ bildi və şikəst, dişlənmiş ayaqları ilə ayrıldı. Və buna görə ona alqışlar.
  Partizan qızı siçovulları döyüb böyük həvəslə oxuyurdu:
  Silahım böyük qardaş kimidir
  Çox dəqiq, dəqiq vurur...
  Axı qızın bağırsağında avtomat var,
  Baxmayaraq ki, bəzən həyat qəfəs kimidir!
  
  Mən ondan güclü olmayan bir qızam
  Bir sınaqda canavar və pələng...
  Amma söz sərçə deyil,
  Sevgilimlə birlikdə olanda inanıram, birlikdə!
  
  Artıq hansı keçidi aldım,
  İran dağlara hücum etdi...
  Bir çox müxtəlif ölkələri fəth etdi,
  Xeyr, mən divanda rahat otura bilmirəm!
  
  Bunu yəqin ki, başa düşməyəcəksiniz,
  Fanatiklərlə döyüşmək nə deməkdir...
  Bunu dəftərinizə yazın,
  Və layiqli döyüşməyi öyrən, oğlan!
  
  Mənim Vətənim yoxdur, inanın daha igid,
  Parlaq yaqut kimi parıldayır...
  Milyonlarla şeytan budaqları olsa da,
  Biz yenə də cənnətdə bir yerə nail olacağıq!
  
  Rəbbim məni qorusun
  Böyük cəngavərimiz, Uca...
  Qızın güclü əti var,
  O, dəqiq yaylım atəşi ilə albalı yıxır!
  
  Məni heç kim məğlub edə bilməz
  Mən adı legion olan qızam!
  Ayı da ayaqlarımda baş əyir,
  Və ağcaqayınlar tezliklə sizə qızıl verəcəklər!
  
  Şaxta, qarda ayaqyalın qaçır ,
  Qar yağışı, bilirsən, qızı qorxutma...
  Rəqibimə cəsarətli saç düzümü verəcəyəm ,
  Məni tazı kimi tanıyırlar!
  
  Mən erkən yazda doğulmuşam,
  O qədər qırmızı, sanki pankart idi...
  Xarakter çox tazıdır , yaraşıqlıdır,
  Və ürəyimdə isti bir alov yanır!
  
  Bəli, daha gözəl qız tapa bilməzdin,
  Hər kəsə bol sevgi bəxş edəcək...
  belə görünmür ,
  Ancaq o, hətta çox sərt vurur !
  
  
  Buna görə də qıza baş əyin,
  Və onun yalın ayaqlarını öp...
  Cəngavər ox kimi yuxarı qalxacaq,
  Problemi həll etmək bizim üçün çətin olmayacaq!
  Partizan qızı çox ruhlu oxudu. Bütün uçan siçovullar dəyişib. Bəziləri pambıq konfetdə, bəziləri popkornda, bəziləri yulaf ezməsində və ya sabun köpüyündə. Qəhrəman oğlanlardan bəziləri cüzi şəkildə öldürüldü və ya əjdahalar onları odla yandırdılar. Bunlar həqiqətən də gözəl, ətli pirzolalardan hazırlanmış kekslər və qızartmalar idi.
  Dobrynya ayaq barmaqları ilə iynəni götürüb işə saldı və o, qanadlı tarakanı deşərək daş divara sancdı. Və çox sərin və sərin olduğu ortaya çıxdı .
  Tarakan birdən alovlandı və yerində təsirli brilyant boyunbağı peyda oldu.
  Dobrynya oxudu:
  Və barbel görəndə,
  Ay, ay , ay!
  Oğlanlar pulları üçün qaçdılar,
  Mürgüləmə!
  Oğlan Enomai cavab verdi:
  - Heyrət! Vay! Nə yaxşı çıxdı. Bu bir daşdır.
  Dobrynya hönkürdü və qışqırdı:
  - Hamısını edə bilərik, cənablar, biz çoxdan səpmişik, harda?
  Dominika cavab olaraq cingildədi və eyni zamanda qalanın məşum qülləsindən uçan onlarla qanadlı hamamböceği bütün ləl-cəvahirat bürclərinə çevirdi. Və o, günəş şüaları göndərən dörd lampanın üzərindəki buz sarğıları kimi necə də gözəl parıldayır və parıldayır.
  Marqarita gülərək qeyd etdi:
  - İnanıram ki, yaxşılıq şərə qalib gəlir!
  Enomai təbəssümlə qeyd etdi:
  - Xeyir və şər nisbi anlayışlardır. Budur siçovul, o da diridir və biz onu doğrayırıq!
  Dobrynya qeyd etdi:
  - Bəs bitkilər? Eyni tərəvəz və meyvələr də canlıdır və onlar da yeyilir və təəssüf ki!
  Dominika tweet etdi:
  - Belə olur, belə olur,
  Hər biri digərini bir anda yeyir!
  Nərilti ilə aktrisa qız onu götürdü və yalın ayaqlarından sehr buraxdı. Və siçovul kəlləsi olan qüllə dəyişdirildi. O, qızıla büründü, üstə yaqutlarla parıldayan bir gül.
  Marqarita dişlərini açıb çılpaq ayaq barmaqlarından şəlaləli öldürücü və dağıdıcı şüalar göndərərək hazırcavabcasına qeyd etdi. Və sehr işlədi. Və döyüldü öldürücü və dağıdıcı, dərhal yaradıcılığa və çiçəklənməyə çevrildi.
  Orklar və goblinlər yenidən qaladan töküldülər . Və əsl qoşuna dırmaşdılar . Tüylü ayılardan bəziləri polad zireh geyinmişdilər. Bunlar nizə və baltalarla çox parlaq zirehlərdir.
  Dominika dişlərini açaraq aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - İndi bu, artıq dırmaşmaqda olan ürpertici bir ordudur . Yaxşı, onları öldürücü bir şeylə qarşılayaq?
  Marqarita pis təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, əlbəttə ki, bunu edə bilərik!
  Və cadugər qızlar sehrli pulsarlarını götürüb orklara və qoblinlərə atdılar.
  Boy Dobrynya qeyd etdi:
  döyüşmək imkanı verməliyik .
  Və həqiqətən də minlərlə üsyançı uşaq müxtəlif istiqamətlərdən qalaya doğru qaçdılar. Onların çoxu, xüsusən də oğlanlar zəncir taxmışdılar. Uşaqlardan bəziləri cadugər Bastindaya abidələr və heykəllər ucaldaraq işləyirdilər . Bəzi heykəllərin hündürlüyü yüz metrə qədər böyüyürdü və onların üstündə yalnız nəhəng qala ucalırdı.
  Ən böyük iki oğlan olmasa da, Vikont və Feniks gəmiriciləri yerə yıxaraq, digərlərindən qabaq vuruşdular.
  Orklar da öz növbəsində yaylardan atəş açmağa başladılar. Lakin sehrbazlar onlara ağır zərbə vurdular. Əgər siçovulların kök və iri olmasına baxmayaraq, onları öldürmək nisbətən asan idisə, bu, onların hərəkətliliyinə təsir edirdi. Onda orklar daha güclü döyüşçülər, qoblinlər isə sadəcə nəhənglər olacaq.
  Feniks qeyd etdi:
  Kartausla döyüşmüşəm . Beləliklə, onun döyüşçüləri daha çevik idi!
  Vikont döyüşçüsü oxudu:
  Mən müharibəni çox sevirəm
  Xoruz kimi döyüşür...
  Və əlbəyaxa döyüşdə,
  Mən iki canavar üçün döyüşürəm!
  Feniks təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, düzünü desəm, bu əladır ! Amma biz minlərlə canavar öldürməyə öyrəşmişik.
  Beləliklə, qəhrəman oğlanlar qoblini öldürdülər. Qalan canavarlar isə artıq qismən çevrilmişdilər müxtəlif növ yeməklər və şirniyyatlar. Ancaq goblinlərdən biri zümrüddən oyulmuş şərab şüşəsində belə dondurma istehsal etdi.
  Üstündə çox iştahaaçan çox rəngli dondurma, şokolad parçaları, şəkərli meyvələr, çiyələk, püstə və sair yığınlar var.
  Döyüşçü uşaqlar sevinclə qışqıracaqlar. Bəli, həqiqətən çox dadlı çıxdı və gözləri valeh edir.
  iştahaaçan birinə çevirmək məsələsində aqressiv kart-blanş etdi və verdi:
  - Bəzi mənalarda sehr təbii prosesdən daha yaxşıdır, elə deyilmi?
  Dominika razılaşdı:
  - Bəli, şübhəsiz ki, biz gözəl və dadlı bir şey yaradırıq. Bəs niyə burada minlərlə qul var və onların hamısı uşaqdır, böyüklər isə gözə dəymir?
  Marqarita təbəssümlə cavab verdi:
  - Yerli sehrin təsiri. Olduqca güclüdür. Və həqiqətən də belə çıxır ki, bu dünyada yalnız körpələr var. Ancaq narahat olmayın, təkcə yerli hava sizi balaca qıza çevirməyəcək.
  Dominika təəccüblə soruşdu:
  - Bəs niyə?
  Partizan qız cavab verdi:
  - Və kələm başı haqqında!
  Pis orkların və qoblinlərin hücumu zəifləməyə başladı. Onların bəziləri uşaq döyüşçülər tərəfindən öldürüldü, əksəriyyəti isə gözəl cütlüyün güclü sehri ilə çevrildi. Bu, həqiqətən sehrdir, Dunno-nun əlində olan çubuqdan qaçır.
  Dominika şirin gülümsəyərək qeyd etdi:
  Gəldi haqq-hesab vaxtı,
  gözünə vurduq ...
  Cavabında o, tort kimi oldu,
  Və diş istədi!
  Və həqiqətən də Hər cür dadlı yeməklər orklara və goblinlərə çevrilir.
  Uşaq döyüşçülər isə bundan məmnundurlar. Və siçovullar heç bir problem olmadan məhv edilir . Amma onların zərbələrindən yenə dadlı yeməklər peyda olmağa başladı. Və digər dadlı və inanılmaz şeylər.
  Və siçovullar tez bir zamanda faydalı və yeyilə bilən bir şeyə çevrilirlər.
  Partizan qız Marqarita qışqırdı:
  - Bəlkə indi qalaya gedək!?
  Aktrisa qız qeyd edib:
  "Və bizi orada pusqu gözləyə bilər." Bununla belə, biz buna hazırıq!
  Marqarita gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən pionerəm, bu o deməkdir ki, mən həmişə hazıram!
  İndi uşaq qullar qalaya soxulublar. Onların çılpaq ayaqları qara mərməri tapdaladı. İçəridə orklar, qoblinlər və siçovullarla döyüşürdülər. Və onları qılınc yerinə kəsicilər kimi doğradılar. Kəsmə burada başladı.
  Oğlanlar xüsusilə qılıncla döyüşürdülər. Qızlar isə yay ilə atəş açmağa üstünlük verirdilər. Xoşbəxtlikdən, Marqarita oraqları və çapaqları əsl yayına çevirə bildi. Və siçovulları deşərək bütöv oxlar atırlar.
  Dominika ağıllıca qeyd etdi:
  - Qatil yolunun iti oxları, soyuqqanlı olun, uşaqlarım.
  Birdən cadugər Bastinda özü qüllədən uçdu. O, otuz beş yaşlarında bir qadına bənzəyirdi və zirvə kimi fırlanırdı. Saçları qara, qıvrımdır və özü də əlcəkli əllərində iki sehrli çubuq tutur.
  Cadugər motosikletdə uçurdu və ayaqlarında şnurlu çəkmələr var idi.
  Bastinda onu götürüb qışqırdı:
  - Mən güclülərə hörmət edirəm
  Mən isə zəifləri incidirəm...
  Mən böyük bir pisəm
  Bəs sən, ayaqyalın?
  Dominika cavab olaraq tweet etdi:
  Mənim qanunum sadədir
  Mən pis olanları məğlub edirəm...
  Kim zəifdirsə, kömək edərəm,
  Mən bunu başqa cür edə bilmərəm!
  Bastinda sehrli çubuqlardan götürdü, sanki Dominikanı pulsarlarla vurur . Buna görə də cavab olaraq fit çaldı. Pulsarlar dərhal tortlara çevrildi və qız-aktrisa üzərinə düşdü, onu hərtərəfli ləkələdi.
  Buna cavab olaraq, Dominika qəzəblə çubuğundan və çılpaq ayaq barmaqlarından nəhəng pulsar buraxdı.
  Yanından uçdu, lakin Bastinda qaça bildi və qalada boşalma ilə vuruldu. Demək olar ki, dərhal yandı və çevrilməyə başladı. Və məşum qalanın yerində ən dəbdəbəli saray yarandı - tamamilə və dərhal.
  Bastinda ona baxdı, gözlərini qırpıb qaçdı. Daha doğrusu, uçun. Və onun arxasında odlu bir quyruq qaldı.
  Dominika və Marqarita onun arxasınca qaçdılar. Hər iki sehrbaz sürətdə açıq-aşkar geri qalırdı.
  Yenə də uçan motosiklet əjdahalardan qat-qat sürətlidir.
  Sehrbaz qızlar Bastindaya atəş açmağa başladılar . Ancaq hərdən qaçırdı və ya müdafiə etdi. Üstəlik, motosiklet çox sürətlə məsafəni artırdı, onu sehrlə atəş zonasından çıxardı.
  Dominika qeyd etdi:
  - O, ölkəsini, təbəələrini və gücünü itirdi. Beləliklə, indi buna ehtiyacımız yoxdur!
  Marqarita qeyd etdi:
  "Əgər o, sarı siçovul artefaktını oğurlayıb götürsəydi, onda bizim qələbəmiz heç bir dəyərsiz olacaq!"
  Çılpaq, qaralmış ayaqlarının barmaqlarını çırpan aktrisa qız inamla bəyan etdi:
  - Amma minlərlə uşaq azadlıq qazandı! Bu da bir şeyə dəyər!
  Partizan qız razılaşdı:
  - Düzdür! Təəccüblü deyil ki, biz işləyirik.
  Həqiqətən, siçovullar, orklar və qoblinlər kimi, nəhayət, dəyişdirildi və öldürüldü. Beləliklə, böyük qələbə qazanıldı.
  Minlərlə uşaq - oğlanlar və qızlar meydana toplaşaraq yalın ayaqlarını möhürləyərək qışqırdılar:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun! Azad edənlərə həmd olsun! Kahretsin köləlik!
  Bu, siçovullar ölkəsində ən böyük qələbə idi. Və burada çox gözəl və havadar şeylər var.
  Əvvəlcə Marqarita danışdı. O, rəqs edir , götürüb oxuyurdu və onun mahnısı partizan qızının mahnısı idi:
  Biz, yoxsulluğun uşaqları və yayın nəvazişi,
  Yağışda daxmada doğulub ...
  Qızın arzusu oxunsun,
  Yenidən nə vaxt qızğın döyüşə girəcəyik!
  
  təsadüfən Elfxikdə oldum ,
  Və mənim vətənim, Müqəddəs Rus ...
  Mənim taleyimlə, tamamilə qeyri-adi,
  Vətənin xoşbəxtliyi və sevgisi üçün mübarizə aparıram!
  
  Rusiyanın daha gözəl vətəni yoxdur,
  üçünsən _ onunla mübarizə aparın və qorxmayın...
  Və kainatda daha xoşbəxt ölkə yoxdur,
  Sən kainatın işığının məşəlisən, Rus!
  
  Sənin üçün oddan-sudan keçəcəyəm,
  Pionerlər qalib gəlməyə öyrəşiblər...
  Biz həmişə xalqın xoşuna gələcəyik,
  Çünki ordunun gücü hədsizdir!
  
  Vətən üçün hücuma keçək,
  Güclü, qəzəbli bir qasırğanın fəryadı altında...
  Hitler öz əvəzini sonuna qədər alacaq
  Faşistləri həyətdən qovacağıq!
  
  Mənim Vətənim qəhrəmanlarla doludur,
  Stalin isə böyük nəhəngdir...
  Pionerlər dəstə-dəstə gedir,
  Uca Əhli-beyt, ey Rəbbimiz !
  
  İşıq və yaxşı həyat adına,
  Cəsarətlə döyüşəcəyik, uşaqlar...
  Axı bir nəsil kommunizm altında yaşayacaq,
  İnanın, ümidi bizdən almaq olmaz!
  
  Biz Vətənimizi sevirik, uşaqlar,
  Səni buludların üstünə qaldırmaq istəyirik...
  Faşizm güclü bir qisas alacaq,
  Pionerlərdən, igid qartallardan!
  
  Biz buna nail olacağıq, inanıram, tezliklə qalib gələcəyik,
  Faşizm məkrli və qəddar olsa da...
  Babalar bizimlə fəxr edəcək,
  Və Svarog sizi döyüşə aparacaq!
  
  Cəsur Vətənimizin şöhrəti naminə,
  Külli-İxtiyar Rəbb özü çarmıxa qalxdı...
  Rusiya üçün həyatımıza peşman olmayacağıq,
  Qoy göydən yüksək səs eşidilsin!
  
  Vətənimizin şöhrəti üçün vuruşun,
  Sadiq döyüşçülər onu sevirlər...
  Siz qorxaq dovşanlar deyil, canavar balalarısınız,
  Hətta cəngavərlər də çox fəxr edirlər!
  
  Tonozdan ayı ala bilirik ,
  Pike, böyük bir yayın balığı tut...
  Böyük Lenin azadlıq üçün yüksəldi,
  Biz binanı canlandıracağıq!
  
  Ailə adına piramidalar tikmək,
  Və cənnət anbarını yıxacaq gəmilər...
  Hitler isə zarafatla döyüşçüləri öldürür ,
  Uca Allah bizim üçün öldü və dirildi!
  
  Sən əziz, nadinc Ladasan,
  Böyük Ağ Tanrı səndən doğuldu...
  Və sənin üçün cəsarətlə döyüşməliyik,
  Uca Allah sənə əbədi yaşamaqda kömək olsun!
  
  Sevgi, Allah İsaya hörmət edin,
  O, rus oğlanıdır, əbədi olaraq bizimlədir...
  Ornamenti məharətlə tikmək vaxtıdır,
  Qoy illər həmişə sevinclə dolsun!
  
  Müqəddəs Rusiyamın böyüklüyü,
  Düşmənləri məğlub etməyə qadirdir ...
  Qadınlar qorxudan qışqırsalar da,
  Əjdahanı qıra bilərik!
  
  Müqəddəs Vətənin izzəti üçün, inan mənə,
  Rus Tanrısı Məsihin adı ilə...
  Tezliklə böyük kilsələr tikəcəyik,
  Gəlin yolumuzu sona qədər gedək!
  
  Sev, inan mənə, lazımsız sözlər bilmir,
  Onda görünəcək daha lazımsız cansıxıcılıq yoxdur...
  Qabil cəhənnəmdə həlak olsun,
  Və Habil yenə mahnısını oxuyacaq!
  
  Budur, biz Berlin ətrafında bir boğazla gəzirik,
  Zınqırov kimi səslənir...
  Çox təvazökar bir döyüşçü olsan yaxşıdır,
  başını balta ilə partlat !
  
  Ailə diriləcək, inan mənə, ölülər tezliklə,
  Ağ Allah hər birinizə sevgi bəxş edəcək
  Və çox dəqiq qərar verdik,
  Parlaq dəyişikliklərin əbədiliyi nə olacaq!
  şən və həvəslə yalın ayaqlarını möhürləyərək oxudu və rəqs etdi . Digər uşaqlar, keçmiş qullar, mahnı oxudular və rəqs etdilər, yüksəlməyə, daha doğrusu, daha yüksəklərə tullanmağa çalışdılar.
  Dobrynya, güclü bir oğlan olduğu üçün bir daş götürdü və daha yüksəklərə atdı. O, uçdu və partladı, atəşfəşanlıq kimi minlərlə rəngarəng fraqmentlərə səpildi.
  Oğlan vikont qışqırdı:
  - Bu, həqiqətən də fantastikdir!
  Dobrynya buna etiraz edərək daşı yenidən atdı və Marqarita onu ildırım vurdu və çox rəngli və gözqamaşdırıcı parıldayan parçalara səpələndi:
  - Yox! Bu belə bir reallıqdır. Və bu reallıqdan yüksək heç nə yoxdur!
  Qəhrəman oğlan Feniks qəzəblə, çılpaq ayaqlarını möhürlədi ki, otlar tüstüləməyə başladı, qışqırdı:
  - Bizim lokomotiv irəli uçur - kommunada dayanır!
  Başqa yolumuz yoxdur - güclü tüfəng!
  Onların yanındakı qız da sadəcə hoppanacaq.
  Onların əhval-ruhiyyəsi pozitiv idi, sevinci isə lap hövsələdə idi.
  Dominika da öz ağlını bir az nümayiş etdirmək qərarına gəldi.
  Gəlin mükəmməl, yaxşı tətbiq olunmuş aforizmlərinizin bütün axınlarını cızaqlayaq;
  Qul azad ola bilər, axmaq ağıllı, kasıb zəngin ola bilər, amma eşşək inadına sahibsənsə, həmişə eşşək qalacaqsan!
  Kasıb pulu olmayan yox, başı mişarla dolu olandır!
  Beyniniz yoxdursa, kral olmağa can atmayın!
  Şah da eşşək kimi dəli olacaq!
  Şah, əlbəttə, aslandır, amma tülkü kimi bacarıqsız deyil, şirlərin dərisi soyulmuşdur!
  Əgər aslanın yerində deyilsənsə və tülkü kostyumunu verməyibsə, hönkürmə, əksinə sus!
  Siyasətçi Krılovun nağılındakı tülkü kimidir, amma seçici kimi qarğa olma!
  Əgər kötük kimisənsə, o zaman səndən qırıntıları kökünə qədər çıxaracaqlar!
  Ölkənin boyunduruğa bağlanmaması üçün öküz kimi güclü olmalıdır!
  Ölkəni uçurmaq üçün aviasiya lazımdır!
  Siyasətçi aya söz verməyə hazırdır, sadəcə olaraq boş yerə getməmək üçün!
  Sağlamlığını içməyən həmişə gəncdir!
  Palıd arqumentləri kötük üzərində hərəkət edir!
  Siyasətçi sən kötüksənsə, səndən qırxı könüllü götürəcək!
  Ancaq insanın meymunlardan bir üstünlüyü var: bəzən o, bir az da olsa, əsl tülkü kimi olur!
  Siyasətçinin şir ambisiyaları, tülkü hiyləsi var, amma metodları tamamilə iyrəncdir!
  Siyasətçi həddən artıq tülkü olarsa, o, tam donuza çevrilir!
  Tülkü hiyləsi, qurd tutumu olan siyasətçi seçicidən kabab düzəldər!
  Uğur isə zəhmət tələb edir, ancaq atın zəhməti ilə boyun əymək yaxasını atmaq olar!
  Hər kəsdən üstün olsanız uğura inanın!
  Siyasətçi hətta tülküdən də üstün ola bilər, amma vaxtı əbədi aldada bilməz!
  Seçici çox vaxt siyasətçinin ballı nitqinə arı kimi uçur, amma çox vaxt özünü sancır!
  Siyasətçi seçiciləri piton dovşan udduğu kimi udar, araq kimi milçəkləri özünə çəkir, şirin Velcro!
  Canavar ətsiz, siyasətçi isə hiyləsiz yaşaya bilməz!
  Ən sürətli at, fərasətli olana itaət edər!
  Siyasətçinin özünü içəri çevirməsi, edilə biləcək bir şey vəd etməkdən daha asandır!
  Kimə səs verirsinizsə, nəticəni bir dəqiqəlik sükutla qeyd edəcəksiniz!
  Kəsilmiş eşşək olmaq istəmirsinizsə, heç olmasa bir az bacarıqlı tülkü olun!
  Siyasətçilərə etibar etməyin, seçicilər üçün onlar palıd ağaclarının çiplərini soyan zımparadır!
  axmaq olmayan bir qəpiyi ağır qəpiyə çevirəcək!
  qardaş olaraq sizinlə bölüşmək istəyənlər olacaq !
  Həyatda çox pis şeylər var, amma ən pisi həyatın sona çatmasıdır!
  Əgər Allaha yaxınlaşmaq istəyirsənsə, ruhundakı meymunu çarmıxa mıxla!
  İnsan meymundan yaranmayıbsa, hər halda, meymun olmaqdan çıxıb!
  Əgər meymun ağlın varsa, o zaman tülkü səni yırtıcı boa konstriktoru kimi udacaq!
  Siyasətçilərin vəd etdiklərini yerinə yetirmələri üçün lazım olan vaxtdan başqa heç nə sonsuz deyil!
  hürsən , döyülmüş it kimi sızlayacaqsan !
  Ucadan danışan birinə inanma, qırmızı atəş səni yandıra bilər!
  Allah belə qadını mübahisə edib, meymunu insan mədəniyyəti səviyyəsinə qaldıra bilməz!
  Sevgisiz gülümsəmək olmaz, siyasətçinin yırtıcı təbəssümü olmasa!
  Çox uzun müddət buludların içində qalaraq, qanadsız siyasətçi boş yerə uçur!
  Kiçik bir ruhun həmişə nəhəng ambisiyaları var!
  Kiçik bir ruhun nəhəng bir təkəbbürü var!
  Siyasətçi özü üçün qanunlar yazan, ölkəni zona ərazisi hesab edən oğrudur!
  vədi yerinə yetirmək lazım olanda yəhudi şənbəsi gəlir!
  Siyasətçi ilə cütləşmədikcə birlik yaxşıdır!
  Siyasətçi elə bir məxluqdur ki, eybəcər üsullarla səndən qoyun düzəltmək istəyir!
  Siyasətçilərin iyrənc üsulları seçiciləri pirzola çevirir!
  Donuz hökmdarının altında həyat heç vaxt yağlı deyil!
  Donuz prezident etmək çox yağlıdır!
  Prezident olmaq istəyirsənsə, şansından istifadə et!
  Seçiciləri qoyun hesab edən hökmdar tipik donuzdur!
  İlahi, bu, təkcə hər şeyə qadirlik deyil, həm də qonşunun xatirinə çarmıxa getməyə hazır olmaqdır!
  Uzun müddət taxtda oturan hökmdar dövlətin əyilməsinə səbəb olur!
  Gənc lider təzə at kimidir, qoca dırnaqları sınmış madyan kimidir!
  İlahi zirvələrə çatmaq yolunda Şeytan özü siyasətçidir!
  Siyasətçi yalnız bir şeydə Allahdır, seçki vədlərinin niyə belə şeytancasına iflasa uğradığını bəhanələr gətirməklə!
  Siyasətçi, pivə kimi, yalnız soyuq və masanın üstündədir!
  Siyasətçi çıxışları ilə şirindir, amma onların acı dadı heç də pivə kimi deyil!
  Siyasətçinin ağzından həqiqət ancaq özünü yanlış şərh etdiyi zaman çıxır!
  Siyasətçi bir az da İlahi olmaq üçün seçicini tam olaraq çarmıxa çəkir !
  Əgər ağlın göyərtədirsə, hətta ayının gücü də səni xilas etməyəcək!
  Tülkü elə heyvandır ki, şirdən üç dəri çıxarar!
  Siyasətçi o zaman güclü olur ki, seçicisi ağlı zəifdir!
  Ona görə də siyasətçi ballı çıxır ki, seçici heç tüpürməsin!
  Başında yonqar olana dəyənəklə ağır zərbə vurulacaq!
  Palıd ağacların şahıdır, palıd başı istənilən kötüyü mövzuya çevirir!
  Palıd çürüməyə davamlıdır, palıd başı tozla doludur!
  Əgər kötüksənsə, heç olmasa başın üstündə pay var !
  Bilinməyənlər qorxudur, lakin məlum olanlar bəzən sizi sadəcə qorxudur!
  Bilik çətin olsa belə inam, cəhalət asan olsa belə çaşqınlıq yaradır!
  Qorxaq qorxan deyil, cəsarət yetişdirməkdə tənbəl olandır!
  Qorxu zəiflikdir, cəsarət gücdür, amma öz içindəki axmaqdan ehtiyatlı ol !
  Özünü burnunun idarə etməsinə icazə verən hər kəs üç şam ağacının arasında itmək riski daşıyır!
  Sonsuz axmaqlıq sizi çevrələrdə gəzməyə vadar edir, ixtiraçılığınız puç olur!
  Dodaqlarınızdakı süd qurumayıbsa, fərqi yoxdur, daha pisdir, ürəyinizdə qəmginlik varsa!
  Sədəqənin bayat çörəyi, tövbənin acı duzu!
  Siyasətçinin dodağından çıxan bal dodaqları südü qurumayanları özünə çəkir!
  Siyasətçi qanuni oğru deyil, qanun çıxaran oğrudur!
  Siyasətçi şirin ömür vəd edir, dodağından bal tökür, amma pəncələri yapışqandır, milçək kimi!
  Natiq siyasətçi seçicinin pulqabısına zülüm salır!
  Niyə susmaq qızıldır, çünki pul ödənilir!
  Dünyada ən böyük şey nədir? Siyasətçinin verdiyi vədlər dağı!
  Siyasətçi pul və hakimiyyət istəyir, hər kəsi parçalamağa hazırdır!
  Siyasətçi hər şeydən əvvəl tülküdür, zahiri görkəmi heç də həmişə parlaq deyil, həmişə quyruğunu yelləyəndir!
  Siyasətçi cüzdanınızı boş vədlərlə doldurmaqdan xoşbəxtdir!
  Siyasətçi yalnız bir şeyi deyəndə dürüst olur - biz, çünki onun artıq öz mənliyi yoxdur!
  Kainatdakı atomlardan daha çox nə var? Siyasətçilərin üzləri və maskaları!
  Siyasətçinin ən həvəslə etdiyi şey seçicilərin cibini çıxarmaqdır!
  Siyasətçinin həftədə yeddi cümə günü olur, amma seçiciləri dinləmək həmişə onun istirahət günüdür!
  İlk kim gəldi? Siyasətçilər, çünki xaos yaratdılar!
  Xoruz siyasətçilərin soyuqqanlılığına inanmayın, onlar həmişə başqasının səsindən oxuyurlar, tülkü!
  Siyasətçi sözünü bülbül kimi tökürsə, deməli fonoqramını tülkü düzəldib!
  Xərçəngin dağda fit çalması ehtimalı siyasətçinin qızarmadan verdiyi vədi yerinə yetirməsindən daha çoxdur!
  Siyasətçi gecə pərisinə bənzəyir, yalnız o, adətən gündüzlər müştərilərini qoparır!
  Siyasətçi itə necə bənzəyir? Çox sındıranda mütləq əhli olur və sahibi olur!
  Ürəyi ilə səs verənlər çox vaxt seçicilərin ciyərlərinə düşür!
  Siyasətçi araq kimidir, seçici onun yandığını ciyəri ilə hiss edəcək!
  Siyasətçi beynini araq kimi işlədir, ancaq ondan fərqli olaraq o zibillə doludur!
  Siyasətçi varlanmaq kimi şəffaf məqsədi ilə duman yaratmağı sevir!
  Siyasətçinin çoxlu vədləri var, amma yerinə yetirilmədikdə daha çox bəhanə var!
  Siyasətçi tülküdür, lakin daha çox boz rəngdədir!
  Siyasətçi palıd ağaclarının qırıntılarını götürür, donuz kimi palıdları yıxır!
  Siyasətçi mişar kimi danışıqlıdırsa, o, seçicidən mütləq kötük çıxaracaq!
  Siyasətçi Allah haqqında danışmağı sevir, çünki özü də şeytandır!
  Siyasətçi şeytan kimi hiyləgərdir, amma vəd paylayan mələkdir !
  Siyasətçi özünü xaç etməyi sevir, lakin əlləri həmişə pul kisəsinə uzanır!
  Səsinizi fəsahətli siyasətçiyə verməklə qan öskürə bilərsiniz!
  Adətən insanlar kürəkən pişik, qoyun paltarında canavar və çürük pendirli tülkü arasında seçim edirlər!
  Siyasətçi vədini yerinə yetiribsə, dağa bax ki, xərçəng fit çalır, yoxsa!
  vədini yerinə yetirməyə məcbur etməkdənsə, koloboku asmaq daha asandır !
  Siyasətçi yalnız bir şeydə ardıcıldır - öz cibinə fayda axtarmaqda!
  Siyasətçi tərəfdaşlarını əlcək kimi dəyişir, ancaq bu onun əllərini daha da çirkləndirir!
  Siyasətçi seçicidən maral çıxaran heyvandır!
  Siyasətçi, qoyun dərisindəki canavar deyilsə, tipik qoç!
  Tülkü olmayan siyasətçi qoçdur, maraldır!
  Siyasətçi dağlar vəd edə bilər, amma bundan sonra siz ancaq dağıntıları təmizləyə bilərsiniz!
  Xoruza səs verməyə tələsməyin, o sizi öldürəcək!
  Diktator, bu, qoçların əhatəsində aslan taxtında olan tülküdür!
  Əgər maral olmaq istəmirsənsə, heç olmasa bir az tülkü ol!
  Qarğaları boş yerə saymayan seçkidə qalib gəlir!
  Ürəyinizlə səs verə bilərsiniz, amma qalib sizin beyninizlə qalib gələcək!
  
  Siyasətçi qarğa sayanlardan dolların rəngi kimi yaşıl pendirə üstünlük verən tülküdür!
  Arvad əlcək deyil, əlcəkləri dəyişdirən kimi, mütləq qızğın sərgüzəştlərdən bir pisliyə çevriləcəksən!
  orta yaşlı təlimatçılardan daha çox kəşflər edirlər !
  Gənclikdə qəlbdə od, başda kəşf, nəticə isə qələbədir!
  Uğura gedən yol heç də həmişə düz deyil, amma arxası əyilmiş boyun əyməyə də dözmür!
  Siyasətçi burnunu yuxarı qaldırmaq üçün əyilir!
  Siyasətçi daha sonra seçicinin üzərinə əyiləcək!
  Siyasətçi seçicilər qarşısında məsuliyyətini basdırmaq üçün burnunu qazmağa hazırdır!
  Bizim dünyamızda qeyri-mümkün hər şey mümkündür və inanın mənə, yaşamaq çox çətindir, sanki atışma qalereyasında!
  Bir kisə qızıl olan eşşək qala divarını yarmaq qabiliyyətinə polad qoçlu mamontdan yaxşıdır !
  Ağzı qızıl olan siyasətçi, seçiciləri qızıl qurban torbaları ilə eşşəyə çevirir!
  Ən güclü heyvan kimdir? Təbii ki, bir kisə qızıl yüklü eşşək! Tülkü xəyanətin sarı rəngini və qurbanların qızıl sikkələrini sevir!
  Siyasətçilər tez-tez seçicilərin cibindən aldıqları sikkələrin sarı rəngi xatirinə qırmızı bayraqlar dalğalandırırlar!
  Qanlı siyasətçilərin bəlağətli çıxışları oğulları qanlı qırğında həlak olan anaların acı göz yaşlarını tökdü!
  Kim dağlar qızıl vəd edirsə, sınmış mis qəpiyə dəyməz!
  . FƏSİL Љ 13.
  Kaliqula Delfinovun öz missiyası var. Nəyin bahasına olursa olsun, böyük bacını tapmalısan. Və siz özünüz də bu vaxt paralel bir dünyaya daşındınız, burada öz unikal və eyni zamanda çox gözəl və unikal missiyalarınızı yaratdınız.
  Marqarita və Kaliqula çılpaq, yuvarlaq dabanlarına toxundular və nərə çəkdilər:
  - Quyruq quyruq,
  Gözə göz!
  Barbos deyil -
  Fantomalar !
  İndi uşaqlar Çıxan Günəş Ölkəsinin ordusu olan Port Artura yaxınlaşmaları əhatə edən sıraların üyüdülməsini tez başa çatdırmaq üçün müxtəlif istiqamətlərə dağıldılar. Terminator uşaqları elektrik dəyirmanı kimi yumşaq otların arasından keçərək yaponları amansızcasına məhv etdilər.
  Kuropatkin hələ də hücuma başlamaq əmri ilə tərəddüd edirdi, baxmayaraq ki, Döyüşən cütlük Yüksək dağda üçrəngli üçrəngli rəng quraşdırdılar , uşaq döyüşçüləri sadəcə böyük karton boyadılar və indi gün ərzində aydın görünür. Amma keçmiş müdafiə naziri hələ də tərəddüd edirdi. Baxmayaraq ki , eyni zamanda, Kuropatkin qorxaq deyildi. 1877-1878-ci illər müharibəsi zamanı o, qeyri-adi şücaət göstərmişdir.
  Bəli, o, müdafiə naziri kimi sıravi əsgərlərin həyatını yaxşılaşdırmaq üçün çox iş görüb və oğurluğa tutulmayıb. Baxmayaraq ki, ordunun döyüş effektivliyi onun altında o qədər də artmadı. Ancaq onun Suvorovun qətiyyəti, hətta avantürizmi yox idi. Alexander Suvorov çox cəsarətlə vuruşdu, daim tam məğlubiyyət astanasında tarazlıq tutdu. Ancaq təbiətin verdiyi intuisiya və fövqəladə şans düşmənin cavab addımlarını, reaksiyasını proqnozlaşdırmağa və qələbələr qazanmağa imkan verdi. Bu, səhv qurbanlar verən, məğlubiyyət riskini gözləyən, lakin əksər hallarda qalib gələn Talın üslubundadır ... Amma dünyanın ən yaxşı şahmatçıları Talın üstündən keçdi.
  ətçəkən və məğlubiyyət verən ilk şəxs Mixail Botvinnik oldu. Bu çempion düşmənin zəif nöqtələrini proqramlaşdırmağı və qeyd etməyi bilirdi.
  Və dahi Talın ulduzu söndü.
  Yəqin ki, Suvorov daha çox yaşasaydı və təsadüfən Napoleonla döyüşsəydi, döyüləcəkdi. Amma Aleksandr Vasilyeviçin döyüşdüyü türk ordusu bütün nöqteyi-nəzərdən çox geridə qalmışdı və komandirlər liderlik keyfiyyətlərinə görə təyin olunmurdular.
  Fransızlarla müharibə zamanı avarçəkmə hovuzlarında çox gənc komanda və rus ayı ordusunun həddindən artıq qiymətləndirilməməsi var idi.
  Kuropatkin isə ümumiyyətlə hücuma keçməkdən qorxurdu, müdafiədə oturmağa üstünlük verirdi. Hesablasaq, düşmənin redoblara qarşı özünü əzəcəyi aydındır. Məhz belə bir komandirlə müharibə uduzdu.
  Qız Marqarita və Kaliqula Delfinləri atəşə məruz qaldılar... Ancaq ölümsüz döyüşçülər bastionlara girərək artıq içəridəki hər kəsi, demək olar ki, keçilməz dəri və təbii ki, demək olar ki, bərpa etmək qabiliyyətini üyüdərkən sürətlə xilas oldular. dərhal.
  Kiçik Dolfinov , başqa bir yapon generalını kəsərək, yalın ayaqları ilə zəhərli iynələr ataraq və qan tüpürərkən "Dağlıq"dan bir cümlə gurladı:
  - Bircə qalmalıdır!
  Və onun qılıncları, ildırım kimi, öldürücü, bənzərsiz bir dəyirman aparır. Daha doğrusu, bir neçə batalyonun bir dəqiqəsində düşmənləri kəsməklə yüz daşlama texnikası .
  Samuray zərbələrdən yıxıldı və terminator oğlanın çılpaq ayaqları geridə atlama və dolama izlərinin bütün nümunəsini buraxdı.
  Gözəl partizan qızı Marqarita başqa bir dəmir-beton qalanı təmizləyərkən sursatları partladıb, minlərlə güclü silahın havaya uçmasına səbəb oldu. Dostunun ardınca oğlan rəssam Kaliqula oxşar manevri təkrarladı.
  Marqarita çılpaq, qızcığaz ayağı ilə uzun məsafəyə qumbara ataraq təsdiqlədi:
  - Əla edirsən, oğlan !
  Məğlubedilməz döyüşçü, həm də böyük bir sürətlə məhv olmaq kimi qatil hədiyyəni ataraq, samurayları kəsərək cavab verdi:
  - Yenidən öyrənməkdənsə öyrənmək daha yaxşıdır!
  Bastionların güclü partlayışları rus ordusunun sıralarına təsirsiz ötüşmədi. General-leytenant Zeleni general-adyutant Kuropatkinə bildirdi:
  - Zati-aliləri. Əldə etdiyimiz məlumatlara görə, düşmən qalasında uzun müddətdir ki, döyüş gedir və hətta, şübhəsiz ki, bir neçə qala partlayıb!
  Kuropatkin ləng cavab verdi:
  - Sakit ol, sakit ol!
  Yaxşı, damı menteşələrindən uçmuş Karleson kimi. Baxmayaraq ki, vəziyyət sadəcə olaraq kəskin tədbirlər tələb edir. General Zeleni və Kondratenko təkid edirlər:
  - Dərhal zərbə endirməliyik!
  Kuropatkin eynəyindən hər iki generala baxdı. Yaşıl hələ gəncdir, lakin yaşından daha gənc görünür, sürətli, cəld. Kondratenko Port Arturun qəhrəmanının qardaşıdır, həm də gənc nəsil bacarıqlı liderlərdəndir. Təbii ki, belə şahinlər döyüşməyə həvəslidirlər. Üstəlik, bütün Rusiyanın İmperatoru və Hökmdarı II Nikolayın qala şəhərini dərhal işğal etmək üçün qəti əmri var. Kral xəzinəsinin belə çətin bir müharibənin yükünə uzun müddət tab gətirə bilməyəcəyi ağılsızlıq deyil.
  Ancaq keçidi bilmirsinizsə, suya girməyin! Nəyin nə olduğunu və kimin hara hücum etdiyini anlamalıyıq.
  Kuropatkin Kondratenkodan soruşdu:
  - Çəkilişləri hansı Yapon bölmələri həyata keçirib?
  General açıq şəkildə dedi:
  - Kəşfiyyatçılar bildirirlər ki, mələklər peyda olublar - gözəl bir gənc və qızılı saçlı, inanılmaz sürətlə hərəkət edən, kəsildikdə isə görünməyən bir qız.
  Kuropatkin çılğın sürətlə üç dəfə özünü keçdi və mızıldandı:
  - Onda belə çıxır ki, bunlar yenə mələkdir?
  General Zeleni dabanını yerə möhürlədi:
  - Bəli, dəqiq! Səmavi yüz!
  Kuropatkin hətta fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Rəbb Rusiyanı tərk etmir!
  Kondratenko ibrətamiz şəkildə dedi:
  - Dərhal düşmənə hücum etməliyik, feldmarşal! Yoxsa özümüz hücuma keçəcəyik!
  Kuropatkin təlaşla dedi:
  - Xeyr, cənablar. əmrləri verirəm. Allah bizə kömək etmək qərarına gəldiyi üçün əsgərləri ətçəkən maşına qoymaq günahdır!
  Kondratenko məntiqlə qeyd etdi:
  - Hətta İsraildə də Uca Allah yəhudilərdən də döyüşməyi, hər şeyi boş yerə və döyüşsüz almamağı tələb edirdi.
  Bataqlıqdan olan feldmarşalı , gözləmə və görmək taktikasının strateqi buna cavab verdi:
  - Amma həvari Pavel dedi ki, Allaha xidmət etmək üçün insan əli lazım deyil!
  Onsuz da general Zeleni alovlandı:
  - Bəs onda, Zati-aliləri, nəyə görə daim özünüzü aşırsınız, xüsusən də yaxınlıqda mərmilər partlayanda!
  Kuropatkin artıq qəzəblənməyə başlamışdı:
  - Amma ona görə ki, hər şey Allahın iradəsi ilə olur. Odur ki, əvvəlcə bir dua ibadəti edək. Təkəbbürlü olsanız, ikinizi də həbs edəcəksiniz!
  Ümumiyyətlə, dua mərasiminin keçirilməsi ideyası maraqlı görünürdü. Qoy kerublar hamı üçün rep götürsünlər.
  Qızcığaz Kaliqula və partizan qız Marqarita artıq bir az yorulub və işin çox hissəsi artıq başa çatıb. Bəs niyə dənizdə təravətlənməyəsən və Toqonun eskadrilyasını hərtərəfli qumlamağa. Axı o, on iki düymlük silahlardan da atəş aça bilər. Bu isə 306 millimetr kalibrdir ki, bu da hücum edən qoşunlara əhəmiyyətli itkilər verə bilər.
  Düzdür, yaponlar, bu halda, demək olar ki, kor-koranə, silsilənin üstündən atəş açmalı olacaqlar. Və onlar yalnız döyüş şəhər hüdudlarına keçəndə birbaşa atəşlə vura biləcəklər.
  Əsas hədəf göyərtəsində on iki düymlük silahları olan dörd döyüş gəmisidir.
  Qatil qılıncları ilə yaponları kəsən partizan qız, yapışmış sümük qırıntılarını silkələyərək təklif etdi:
  - Bəlkə bir az şanslarımızı bərabərləşdirək? T. silahlı döyüşdə Rojdestvenskinin eskadronundan təqribən 1,8-dən 1 üstündür . Bu yolla biz qüvvələr balansını bir qədər bərabərləşdirəcəyik.
  Delfinlərin Kaliqula son samurayını kəsərək döyüşçü Marqaritadan soruşdu:
  - Flaqmandan başlayaq?
  Partizan qızı , çılpaq ayaq barmaqları ilə bir mərmi ataraq və daha onlarla yapon parçalayaraq, yalnız cırıq tikələri buraxaraq etiraz etdi:
  - Ən dadlı ilə başlamırlar! Xoşbəxtlikdən, eskadron axtarmağa ehtiyac yoxdur. Gəlin ilk iki armadillosdan keçək.
  Kaliqula qəhqəhə çəkdi, çılpaq dabanı ilə qumbara atdı, qanlı qılıncını Nutili gəmisinə tərəf tutdu və şadlıqla dedi:
  - Bu da mənimdir!
  Yaponları yenidən öldürən Marqarita tərəfdaşına təklif etdi:
  - Amma gəlin sağalmaq üçün yarım saat suda uzanaq.
  Həqiqətən, istirahət zərər verməyəcək. Lakin Kaliqula Delfinləri qısa fasilə zamanı heç vaxt itirmədilər. Xüsusilə, maraqlı bir şeyi nəzərdən keçirə bildik.
  Sui-qəsdçilər zirzəmiyə toplaşıblar. Tavanın altındakı elektrik lampası məşum kölgələr salır. Leninin məşhur keçəl başı, dünyaya daha çox Stalin kimi tanınan, o vaxt səliqəli geyimdə dəniz zabiti olan tüklü Kobanın yanında, az tanınan leytenant Şmit isə zərif saqqallı Buxarinin yanında zəif parıldayır.
  Trotski tam görüş üçün yetərli deyil, lakin hələlik o və Lenin arasında fikir ayrılığı var. Beləliklə, ən nüfuzlu bolşeviklər toplandılar, sadəcə hakimiyyətə gəlmək üçün inqilab və ya çevriliş etməyə hazırdılar.
  Lenin əvvəlcə söz aldı:
  - Yoldaşlar, avtokratiyanın Yaponiya ilə ədalətsiz imperialist müharibəsində qələbəsinin nəyin bahasına olursa olsun qarşısını almaq son dərəcə vacibdir . İnqilabın səbəbi bunu tələb edir!
  Utancaq cavab olaraq şillə vurur.
  Buxarin ovuclarını çırpıb hələ gənc üzünü bəzəyən qara saqqalı silkələyib təsdiqlədi:
  - Bəli, avtokratiyaya zərrə qədər şans da verməməliyik. Bu, vətənə xəyanət iyi gələ bilər, amma deyim ki, Mikado bolşeviklərin və dünya kommunizminin ən yaxşı və əsas müttəfiqidir!
  Koba Cozef qəzəblə mızıldandı:
  -Yaxşı dedin! Bu xəyanət qoxusu olmasa da, artıq xəyanətin özüdür!
  Daha sonra Karpov təxəllüsü ilə çıxış edən Lenin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qlobal inqilab naminə bəzən qurbanlar verməli olursan. O cümlədən vicdanınızın bir hissəsini və öz ruhunuzu qurban vermək. - Ulyanov tıxacını açdı, başını açdı, bir şüşə alman pivəsi. Natiqlik üçün gərək boğazını təzələsən. Bir-iki qurtum aldı və davam etdi. - Sizcə, mən öz ölkəmə şər və məğlubiyyət arzulamaqdan məmnunammı? Ancaq açıq desəm, inqilab o zaman mümkündür ki, avtokratiya rejimi ciddi şəkildə zəifləsin. Avtokratiyanı müharibədə məğlubiyyətdən daha çox nə zəiflədə bilər?
  Koba razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Heç nə... Bəzən ən yüksək məqsəd qurbanlar tələb edir, xeyli fədakarlıqlar!
  Lenin fəlsəfəsini belə davam etdirdi:
  - Deməli, ateizmin əxlaqından, fəlsəfəsindən bəhs etməyəcəyik. Əsas olan bu deyil. Aydındır ki, gördüyümüz iş bütün ölkələrin və bütün dünyanın fəhlə və qullarının azadlığına gətirib çıxaracaq. Və dövlətimizin və digər xalqların bütün itkiləri yüz qat ödəniləcək. - Ulyanov susdu və başqa tonda əlavə etdi. - Bəs xalqın və bizim nifrət etdiyimiz Avtokratiyanı məğlub etmək üçün hansı konkret addımları ata bilərik?
  Burada leytenant Şmid incə səslə danışdı:
  - Məncə, başlanğıc üçün Trans-Sibir dəmir yolunu bir anda bir neçə yerdə partlatmaq lazımdır. Bu, Mançuriyadakı çar qoşunlarının təchizatına ölümcül təsir göstərəcəkdi.
  Koba tülkü kimi gülümsədi:
  - Bravo , oğlan irəliləyir! Çar rublunun qızıl standartını sarsıtmaq üçün bir neçə bankı qarət etməyi düşündüm.
  Ulyanov şəhadət barmağını sərt şəkildə "gözəl gürcüyə" tərəf silkələdi:
  - Yaramaz olma! Çox maraqlı təklifdir. Kuropatkinanı çox korlaya bilərsiniz.
  Şmid davam etdi:
  - Ümumiyyətlə, mənim planım Qara dəniz donanmasının bütün gəmilərində qiyam qaldırmaqdan ibarətdir. Onda ordu zəhmətkeş xalqın tərəfinə keçəcək və Avtokratiya bir anda dağılacaq!
  Koba istehza ilə güldü:
  - Bəli, xərçəng dağda fit çalacaq!
  - Koba , dayan! - Lenin hürüyərək əlavə etdi. - Doğrudan da, Qara dənizdə üsyan hazırlayıb həyata keçirmək lazımdır. Döyülmüş Kuropatkin Port Arturdan qaçanda bütün orduda üsyan gerçəkləşəcək!
  Şmid özünü itirdi:
  - Bəli, biz bunu ruhən edəcəyik!
  Buxarin söz aldı:
  - Yer üzündəki ən çoxlu müttəfiqimiz kəndlilərdir, onlar ayağa qalxdıqda, avtokratiyanın bütün qüvvələrini buxovlaya biləcəklər. Kəndlilərə təkcə torpaq deyil, mülklər, mülkədarlara məxsus olan hər şeyin verilməsini tələb edərək, kəndlərə təbliğatçılarımızı göndərməliyik!
  Koba istehza ilə sözünü kəsdi:
  - Arvadları və qızları da daxil olmaqla!
  Buxarin güldü:
  - Bu da! Emelyan Puqaçovun etdiyi kimi sadədir - başı kəsiləcək, çubuq asılacaq və malları özünüz üçün alınacaq və bərabər bölünəcək! Torpaq sahiblərinin arvadları və qızları isə sənin qulundur!
  Ulyanov bu çağırışı təsdiqlədi:
  - Düzdür! Hamısını asacağıq! Şimal qütbünə qədər!
  Koba təklif etdi:
  - Mümkün qədər quldur elementindən aktiv istifadə etməliyik. Xüsusilə , ən güclü və ən uğurlu inqilabçılar cinayətkarlardan çıxır. Məsələn, Kotovski qəhrəman deyil? Qəhrəman! Ata Maxno isə daha pis deyil!
  Buxarin şiddətlə başını tərpətdi:
  - Bu belədir! Onların hamısını cinayətkarlıqla əzəcəyik !
  Ulyanov yumruğunu masaya çırpdı:
  - Terror, terror və bir daha inqilabi terror!
  "Möhtəşəm dördlüyün" sonrakı söhbətini müşahidə etmək mümkün olmadı. Oyandıqdan sonra qalib strategiyanın həyata keçirilməsinin praktiki səviyyəsinə keçmək lazım idi. Xüsusilə, döyüş gəmilərini komandalardan təmizləyin.
  Kaliqula sürətlə öz məqsədinə, Marqarita isə onun hədəfinə doğru üzdü. Uşaqlar barmaq və ayaq barmaqlarından istifadə edərək dərhal qurban gəmilərinə qalxdılar.
  Hamını ard-arda doğramağa başladığından, oğlan Kaliqula artıq əyləci hiss etmirdi. Gəmiyə minmək çətin deyil, əslində döyüş gəmisi sinfi. Təbii ki, siz insandan daha çox deyilsinizsə . Beləliklə, qaçın və kəsin. Və belə fövqəltəbii sürətlə heç kimin sizə müqavimət göstərmək şansı yoxdur.
  Yaxşı, uşaqlarınızın çılpaq barmaqları ilə, lakin çita ayaqlarının pəncələrindən daha sürətli, zəhərli iynələr atın. Bu da yaponları tamamilə şoka salacaq.
  Çıxan Günəş Ölkəsinin döyüşçüləri yenidən yatmış vəziyyətdədirlər və cüt terminatorun planı sadədir. Sursat bölməsinə gedin, sonra sursatları elə partlatın ki, qazanlar da örtülü olsun. Bundan sonra zədələnmiş gəminin dibinə getməkdən başqa çarəsi qalmayacaq.
  Delfinlərin Kaliqula, qılıncını kəsib mismarlayaraq, sursat ehtiyatına çatdı. Yaxşı, onun üçün fərdi güllələr nədir ki, oğlan milçək vurur, hətta düşmənə geri atır. Çılpaq ayağınızla dərhal bir ovuc patronu qəzəbli və öldürücü, öldürücü və qarşısıalınmaz qüvvə ilə düşmənə vursanız , xüsusilə yaxşıdır.
  Beləliklə, samurayların II Nikolayın kral imperiyasına gedən yolu bağlandı.
  Sursatları anbara köçürmək də çətin deyil ki, döyüş gəmisinin dibi, həm də fiziki gücü ilə partlasın.
  Mart günəşində qızdırılan polad göyərtə, terminator oğlanın çılpaq elastik altlıqlarını xoş bir şəkildə qıdıqlayır. Şimoza ilə dolu güclü partlayıcı mərmilər çiyinləri aşağı çəkir. Spiral pilləkənlərə məhəl qoymadan aşağı tullanırsan və indi doğru yerdəsən. İndi arakəsmələr sındırılacaq və qazanlar partlayaraq elə deşiklər açacaq ki, hətta bu nəhəng şey də sağ qalmayacaq.
  Bu maraqlı şey Yapon armadillodur. Gəmi geniş və genişdir, göyərtələri örtən zireh qalınlığı böyükdür. Bir neçə on kilometr, hətta daha çox məsafəni vura bilən uzun və qalın top lülələri ... Düzdür, bunu yaponlar yox, ingilislər tikiblər. Lakin kral donanması demək olar ki, tamamilə öz istehsalıdır, bunun da müsbət və mənfi cəhətləri var. Beləliklə, İngilislər bir döyüş gəmisi - nəcib bir maşın hazırladılar. Təəssüf ki, onu dibə göndərməliyik...
  Partlayış oldu və qırılan göyərtənin metalı oğlanın çılpaq, əzələli ayaqlarına dəyib, onu səthdən yüksəklərə atdı. Bundan sonra oğlan suya daldı və burulğandan uzaqlaşmağa çalışaraq güclü şəkildə üzdü. Belə bir nəhəng batır.
  Və Marqaritanın döyüş gəmisi parçalandı: təmiz və sinxron şəkildə işlədi. İndi sağ qalan iki zirehli döyüş kreyserini batırmaq vaxtıdır.
  Rus donanmasına bu qədər bəla gətirən Toqo da dibə getsin . Bu, Vətəninizin torpağına əllərində silahla gələnlərin hamısına dərs olacaq.
  Delfinlərin Kaliqula əlləri, ayaqları və fitləri ilə okean suyunu şiddətlə dəmləyir:
  - Yaponlara məğlub olacaqsınız! Bu dəlixana oyunu deyil !
  olduğu kimi , demək olar ki, metal və zirehlərə toxunmadan göyərtəyə qalxırsınız. Orada belə yavaş samurayları kələm halına salmağa başlayırsan. Yəqin ki, qatranda ilişib qalmış hörümçək belə, Günəş Ölkəsindən gələn bu həşəratlardan yüz dəfə çevikdir. Beləliklə, siz tələsik keçirsiniz və qollarınızı, ayaqlarınızı, başlarınızı kəsirsiniz ... Və onlar sadəcə həll edirlər. Ən yaxşı halda onlardan biri deməyi bacarır:
  - Banzai!
  Tomboy Kaliqula gülümsəyir və onlara burnunu yelləyir:
  - Banzai, cəsarət etmə!
  Və çılpaq barmaqları ilə patronları atır, samurayların alınlarını, ağızlarını və boğazlarını deşir.
  Sonra, əvvəlki birləşməni təkrarlayın. Ancaq dəyişiklik üçün möhtəşəm Kaliqula tez bir zamanda artıq doldurulmuş on iki düymlük silahı nişan aldı və ən yaxın döyüş kreyserinə atəş etdi. Zərbənin dəqiq olduğu ortaya çıxdı və yüksək partlayıcı yapon yükü göyərtədə böyük yanğına səbəb oldu.
  Gənc döyüşçü gördü ki, doğrudan da, Günəş ölkəsində sənaye məhsulu içəri girəndə çoxlu od və tüstü çıxır. Bu, əlbəttə ki, çəkilişləri asanlaşdırır . Nəzərə alsaq ki, samuraylar uzun müddət Rusiya ilə müharibə aparır, onların döyüş eskadrilyası həqiqətən də keyfiyyətcə üstünlüyə malikdir.
  Düzdür, yaponlar bütün böyük gəmilərini itirsələr, nə qədər nail ola bilərlər?
  Toqonun flaqmanı gec-tez gediş siqnalını verir. Ancaq bu, həqiqətən faydalı bir həll deyil. Nəhəng döyüş gəmisi partlayır və iki saniyə sonra Delfinlərin Kaliqulasını daşıyan gəmi də partlayır. O, nəhayət, Yapon İmperiyasının zabitini dabanı ilə təpikləyib. Və yenə hər iki cəsur döyüşçü şok dalğası ilə qovuldu...
  Birinci dərəcəli kapitanın başını uçuran döyüşçü partizan qız ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Dəniz xokkey matçı: Rusiyaya qarşı Yaponiya - 4-0 xal!
  Həqiqətən də, indi Yaponiyanın xidmətdə bir döyüş gəmisi yoxdur. Düzdür, hələ də səkkiz döyüş sinfi kreyser var. Və bir seçim var: onları boğmaq, yoxsa boğmamaq?
  Kaliqula qılıncı ilə ona tərəf qaçan köpək balığını kəsərək məntiqlə qərar verdi:
  - Dəmir isti olanda vur! Yəni biz onları batırırıq!
  Marqarita başqa bir dəniz yırtıcısını kəsərək bu qərarla razılaşdı:
  - Xırda-xırda işlərə niyə vaxt sərf edirsiniz? Bizim üçün növbəti dəfə olmaya bilər!
  Kaliqula patronu ayağı ilə köpəkbalığının gözünə ataraq məntiqlə etiraz etdi:
  - Məncə, olacaq! Allah üçlüyü sevir!
  Amma hər halda üzdü. Onlar gecə qala qalasına qayıda bilərlər. Bu, onları heç bir yerə aparmayacaq. Əgər Kuropatkin onların iştirakı olmadan qala götürsə, bir o qədər yaxşıdır. Düzdür, onlar hər şeyi təkbaşına edə bilməzlər. Hətta maraqlıdır ki, nəsillər Yaponiya ilə bu qəribə müharibə haqqında nə deyəcəklər? Onlar bunu şərəfli bir iş hesab edəcəklər, ya da əksinə, yalnız fövqəltəbii qüvvələr tərəfindən qazanılmış kimi uduzacaqlar !
  Lakin Kaliqula asanlıqla növbəti qurbanını - döyüş kreyserini üstələyib. Xarici olaraq, onlar armadillolardan bir qədər fərqlidirlər. Xüsusilə, bir az daha az zireh var və on iki düymlük silahların əvəzinə on düymlük silahlar var, lakin performans daha yaxşıdır. Ancaq bunlar da xətti sinifin gəmiləridir. Və sonra orta və yüngül kreyserlər var.
  oğlan ayaqları ilə atdığı patronlarla bəzilərini mismarladı . Sonra döyüş sursatını götürüb partladıb ki, döyüş kreyseri burnunu suya basdırsın və beləliklə, dərhal yox, yavaş-yavaş çevrilib dibinə getsin.
  Ola bilsin ki, oğlan aktyor Kaliqula bu yolla heyətin heç olmasa bir hissəsini ölümdən xilas etmək istəyib. Doğrudan da, o, bu qədər partlayıcını hara qoya bilərdi ki... Böyük bir samuray dənizçisini öldürən Marqarita kreyserini göyərtəyə əydi.
  Qız uğurunu və tərəfdaşını qürurla qeyd etdi:
  - Hesab: altı - sıfır!
  Kaliqula böyük uğurdan qəzəb və sevinc içində oxudu:
  - Və samuray polad və atəşin təzyiqi altında yerə uçdu!
  Yeni dəniz qurbanları ... Bəli , deyəsən bu kampaniyaya yola düşən yaponlar bəxtsiz bir ulduzun altında doğulublar. Hətta onların Şinto dinindəki səkkiz milyon tanrı belə onlara kömək etmir.
  Döyüş kreyseri oğlan kimi Kaliqula üçün batırılmalı olan karton parçası kimi görünür. O, hətta bir az fərqli bir taktika sınamaq qərarına gəldi, yəni anbara girib oradakı dibini qılıncla kəsərək. Axı onun ninjalardan və sehrbazlardan tutduğu sehrli metal var. Bu o deməkdir ki, əməliyyat aparılmalıdır.
  Belə də ... Belə çıxır ki, xətti dəmir partlayır... Bunu təmin etmək üçün üç kupeni su basdırmaq lazımdır. Terminator oğlan təbəssümlə deyir:
  - Budur, o gəmidəyik...
  Döyüş kreyserini qılınc zərbələri ilə batırmaq üçün həqiqətən fövqəlbəşəri gücə və qeyri-adi təxəyyülə sahib olmaq lazımdır.
  Marqarita daha sadə yanaşmaya üstünlük verir, təkrarlamanın öyrənmə anasıdır. Əgər belədirsə, o zaman düşməni partlayış suları basacaq.
  Döyüşçü ilahə və partizan qız baş barmağını yuxarı qaldırıb deyir:
  - Artıq saat səkkizdir!
  Oğlan Kaliqula, mərasimsiz, çoxsaylı samurayları kəsərək, ayaqları ilə öldürücü patronlar atır, qışqırır:
  - Amma bu sadəcə ləzzətlidir!
  Daha dörd qurban qalıb... Onları birtəhər boğmaq lazımdır ki, bu, çox sıradan olmasın. Xüsusi, unikal bir şey tapın. Uşaqlar isə bir söz demədən aşağıdakı kimi hərəkət edirlər. Daha doğrusu, idarəetmə sükanlarını ələ keçirirlər ... Xoşbəxtlikdən gəmilər artıq tam sürətdədir, bu isə o deməkdir ki, onların öhdəsindən gəlmək o qədər də çətin deyil. Beləliklə, siz idarəetmə sükanlarını tutub ramlara gedirsiniz... Döyüş kreyserləri, gəmilər təzədir, lakin Yapon donanmasında köhnəlmiş çoxlu gəmilər var ki, onların düz xəttli qoçdan xilas olmaq şansı yoxdur.
  Bəs gəmilər, hətta metaldan olanlar dənizdə yüksək sürətlə toqquşsalar?
  Sonra aşağıdakılar baş verir: dəhşətli uğultu, zirehlərin üyüdülməsi, hər iki gəminin polad təbəqələri partladı. Onlarla, yüzlərlə matros, eybəcər sarı üzlü, qırıq göyərtələrlə qaçır, ensiz gözləri alınlarından çıxır, dişləri kəsilmiş ağızlarından qan axır.
  Yapon döyüşçüləri isə gəminin üstündən yıxılır, onları bir anda yeyən köpüklü axınlara düşür. Və gəmilər sürətlə batmağa başlayır, çoxlu həyatını dərinliklərə sürükləyir.
  Marqarita dənizçiləri mərhəmətsiz və mərasimsiz məhv etməyə davam edərək təbəssümlə dedi:
  "Yaponların qadın və uşaqları gəmiyə mindirməməsi də yaxşıdır."
  Kaliqula, üstünə çıxan köpəkbalığını parçalayaraq, bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Bəli, samuraylar arasında Amazonların kultu kök salmayıb. Düzdür, onların qadın ninjaları var!
  Gənc döyüşçü ilahə və eyni zamanda partizan qızı belə yekunlaşdırdı:
  - On iki sıfır bizim xeyrimizə ... Amma hələ iki son daylilies qalıb. Onlarla nə etmək lazımdır?
  Kaliqula adlı oğlan başqa bir köpək balığını parçalara ayırdı və sadəcə olaraq təklif etdi:
  - Gəlin onları Dalnıy limanına aparaq. O, indi Rusiyanın nəzarəti altındadır və iki möhtəşəm, ən müasir kreyser bizim donanmamızı xeyli gücləndirəcək!
  Dənizlərin yırtıcılarını qılıncla əzən Marqarita bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Bəli və bu ən yaxşı həlldir!
  Yaponlar əyilməz döyüşçülər kimi şöhrət qazansalar da, iki super mələyin qəzəbli zərbələrinin mənəvi təsiri ən vəhşi gözləntilərimizi aşdı. Həqiqətən, insanlarla deyil, ən həqiqi tanrılara bənzər məxluqlarla və bəlkə də demiurqlarla vuruşmalısansa, o zaman hətta Doğan Günəş Ölkəsinin döyüşçülərində də cəsarət çatmaz.
  Buna görə də, bir kreyserdə Marqarita, digərində isə Kaliqula ən qeyrətli zabitlərin qabağını kəsib, bəzilərini təpiklədikdən sonra, digər dənizçilər və mexaniklər bu super varlıqlara boyun əyməyi ən yaxşı hesab etdilər . Və hər iki döyüş kreyseri, rus ordusu ilə döyüşmədən yaponların son məğlubiyyətindən sonra imtina etdiyi Dalnıy limanına yollandı.
  Kaliqula Dolfinov hesab edirdi ki, hər şeydən sonra zərbə qüvvəsinin səlahiyyəti avtoritetdir. Məsələn, Xalxın Göl döyüşü zamanı nə qədər yapon nəhəng sovet ordusu tərəfindən əsir götürüldü? Sovet məlumatlarına görə, 476 nəfər, sonrakı digər hesablamalara görə, 200-ə yaxın və qarşılıqlı mübadilə nəticəsində yalnız 88 nəfər yaponlara qaytarıldı, yəni çox az adam vətənlərinə qayıtdı.
  Yəni samuray möhkəmlik nümayiş etdirdi. Sovet məlumatlarına görə, iyirmi minə yaxın insan həlak oldu.
  Müqayisə üçün qeyd edək ki, Sovet ordusu İkinci Dünya Müharibəsi zamanı əsirlərin sayı qədər həlak olub ( əsirlikdə ölənləri nəzərə almasaq).
  Və bu, NKVD-nin təslim olanların ailələri ilə vəhşicəsinə davranmasına baxmayaraq.
  Beləliklə, Yapon əsgərlərinin dözümlülüyü şişirdilmir. Rus-Yapon müharibəsi zamanı yaponlar hərbi əsir kimi ruslardan yüz dəfə az əsgər itirdi!
  Ancaq bu, qismən rus ordusunun bir böyük döyüşdə qalib gəlməməsi ilə bağlıdır. Qələbələr olmadan məhbuslar yoxdur.
  Ancaq belə olur ki, irəliləyən ordunun da çoxlu əsgəri əsir götürülür.
  Döyüşçü oğlan Kaliqula ibtidai tel vasitəsilə Marqaritaya dedi:
  - Bəlkə biz axırda ağ bayraq qaldırarıq, əks halda bizi boğarlar?
  Marqarita etiraz etdi:
  "Ağ bayraq altında üzmək biabırçılıqdır". Üçrəngli rus dilini başınızın üstünə vermək daha yaxşıdır !
  Gənc döyüşçü iynəni terminator oğlanın ayaqyalın, çevik ayağına sapladı və növbəti samurayın alnından deşərək dedi:
  - Və məncə, xaç ilə Andreevski daha uğurlu olacaq!
  ələ keçirilən gəmiləri nəinki özünüzə apara , həm də mahnı oxuya bilərsiniz . Delfinlərin Kaliqula ciyərlərinin üstündə qələbə mahnısını oxudu:
  Dənizlərin, okeanların böyük genişlikləri -
  Biz onları üçrəngli bayraq altında şumladıq!
  Əsgərlər uca dağları fəth etdilər,
  Qartallar qələbə çaldı!
  
  Rus döyüşçüləri planet tərəfindən tanındı,
  Düşmənləri qılınc və süngü ilə vurduq!
  Biz dünyanın yarısından faşizm boyunduruğunu atmağı bacardıq,
  Berlində yürüşümüzü qələbə ilə başa vurduq!
  
  donqarlı tanklarla gəldilər ,
  Onlar Rusiyanın bütün yataqlarını məhv etməklə hədələyirlər!
  freakları möhkəm döyürlər ,
  Uşaqlarımız boyunduruqsuz xoşbəxt yaşaya bilsinlər!
  
  Biz dünyada hamıdan uca olan Vətən övladlarıyıq,
  Biz çılpaq ayaqlarımızla calico yoğuraraq doğulmuşuq!
  döyüşə göndərdi ,
  Və Allah Mayı sevinclə çiçək açdı!
  
  uca qəlbdən pay yoxdur ,
  Bir yuxu və yenidən doğulan nə verir!
  Əbədiliyə şanlı qapını aç,
  Amma pusquda oturursansa, sakit ol !
  
  Canavar və qoyun var, amma siz kainatın çobanlarısınız,
  Sifarişi nəsillərə çatdırmaq isə sizin payınızdır!
  Məsələni yaradılışın sonuna çatdırmaq üçün,
  Sevginin ürəyindəki əbədi od sönməsin deyə!
  
  Kim bilir, düşmən gülləsi əsgəri harada dayandırar,
  Ancaq yenə də döyüşdə ölüm çürük xəstəliklərdən yaxşıdır !
  Əgər ölsən, dostun düşməni əzəcək ,
  O, buna dözməyəcək, çünki ayaqyalın qızlar əsirlikdədir!
  
  Oh, rus taleyi, müharibə və müharibədən sonrakı atəş,
  Tətilə getmək istəyənlər üçün, onlara yer yoxdur, bilirsiniz, cənnətdə!
  Burada cəhənnəm Sam Şeytanla bir sui-qəsd etdi,
  Hədələyir: - Atomu yerə endirəcəyəm, dolu dağıdacağam!
  
  Ancaq raketlərdən qorunma da olacaq,
  Nüvə bombası isə Moskvanı məhv edə bilməz...
  Parazit almaq üçün tanklardan istifadə edə bilərik,
  Düşmüşlər haqqında darıxdırıcı mahnılar sizi kədərləndirir!
  
  Rus payı deyil, bir qəpiyə sat,
  Axı, hər birimiz böyük döyüşçüyük!
  İnanmayın ki, Allah bizi artıq rola qoyub.
  Əslində, ulamanın nə qədər sərin olduğuna siz qərar verin!
  
  Uğursuzluqlar da oldu, məğlubiyyətlər də,
  Dovşanların dəhşətli canavarlardan geri çəkildiyi kimi oldu!
  Ancaq müharibə başlasa, biz yenə orada olacağıq,
  Canavarların qəddar ordusunu cəhənnəm ritmində darmadağın edin!
  
  İnanın, biz müharibə naminə oynamırıq,
  Gözəl dost olmaqdan başqa çağırışımız yoxdur!
  Biz qardaş xalqıq, Habillə Qabil yox,
  Bizim üçün quş nəğmədir, yağlı oyun deyil!
  . EPİLOQ
  Dominika ağlını çaşdırdıqdan sonra uşaqlar qışqıraraq uzun müddət əllərini çırpdılar. Bəli, əladır , deyə bilərsiniz ki, o, müvəffəq oldu - aforizmlər səpərək öz-özünə zümzümə etdi.
  Bundan sonra Marqarita və Dominika bütün dünyaya bir ziyafət elan etdilər ki, ruhda əyləncə və sevinc olsun.
  Onlar sehrli çubuqlarını yellədilər və yeməklərlə dolu dəbdəbəli masalar göründü . Burada hər şey dəbdəbəli və çox zəngin idi.
  Belə gözəl yeməklər və çoxlu tortlar, kremli piroqlar, donutlar, simitlər, muffinlər və zəngin bəzədilmiş tortlar. Bunu nağılda demək, qələmlə təsvir etmək mümkün deyil.
  Və hər şey o qədər iştahaaçan və ətirlidir ki, incəliyi və gözəlliyi ilə sözün əsl mənasında unikaldır.
  Marqarita tweet etdi:
  Ən yaxşısı, uşaqlar üçün ən yaxşısı,
  Şən planetimizdə...
  Yaşasın günəş və külək,
  Hər şeyə cavabdeh olan pəriləri düşünün!
  Və rəqs etməyə başladı. Və Dominika onun və onlarla birlikdə bir neçə başqa qızın arxasınca getdi. Əla keçdi .
  Marqarita məntiqlə qeyd etdi:
  qarışmasaq , hər şey yaxşı olacaq !
  Partizan qızı sehrli çubuğundan başqa bir atəşfəşanlığı götürüb buraxdı. Və çox fırtınalı bir axarda axan brilyant bulağına bənzəyirdi.
  Dominika qeyd etdi:
  - Gözəllik, gözəllik.
  Balinadan fəvvarə kimi çıxır!
  Daha sonra əyləncə vaxtı gəldi. Təxminən on dörd yaşında və çox əzələli olan ən böyük oğlanlardan bir neçəsi əllərinə yumşaq əlcəklər taxaraq bir-biri ilə vuruşmağa başladılar.
  Gülə-gülə gülə-gülə əlləri və yalın ayaqları ilə vururdular.
  Dobrynya təbəssümlə qeyd etdi:
  - Axı onların kolxoz texnikası var!
  Şahzadə Oenomaus başını tərpətdi:
  məşq etmirlər !
  Oğlan Dobrynya müvəqqəti halqaya atılaraq fısıldadı:
  - Qoy gedim!
  Və iki döyüşən əzələli yeniyetmə bir-biri ilə toqquşub. Oğlanlar gülərək Dobrynyaya hücum etdilər. Qolların və ayaqların sökülməsi və yellənməsi var idi.
  Dobrynya məharətlə onları səpələdi və kənara itələdi. Sonra yalın ayaq barmaqları ilə oğlanlardan birinin burnundan tutdu . O, vəhşi ağrıdan fəryad etdi. Qəhrəman oğlan yenə də heç bir mərasim olmadan onu atıb, çevrilməyə məcbur etdi.
  Ətrafdakı uşaqlar gülərək əl çaldılar. Və Dobrynya dörd oğlanı bir anda itələdi və məharətlə süfrəyə bükdü.
  Bundan sonra gülüş tamamilə qulaq asmağa başladı. Eynilə uşaqların alqışları kimi. Doğrudan da, çox gözəl görünürdü .
  Dobrynya hazırcavab dedi:
  - Cəsarət edən yemişdi!
  Dominika da rinqə çıxıb. Döyüş sənəti ilə də məşğul olurdu. Axı filmlərdə oynamaq zarafat deyil. O, özünü Supergirl kimi göstərdi və super cani ilə döyüşdü . Daha sonra hər iki qız bir-birini on dəqiqə döydü. Və bu əladır . Hətta onların göyərmələri də real idi.
  İndi üzgüçülük mayolarında on dörd yaşlı güclü, əzələli bir yeniyetmə Dominika ilə qarşılaşdı. Və qıza hücum etməyə çalışıb. Dominika çılpaq dabanından günəş pleksusuna dəqiq bir zərbə ilə cavab verdi və oğlan yıxılaraq qıvrılmağa başladı.
  Dominika tweet etdi:
  oğlan deyilsən , sən oğlan deyilsən,
  Real deyil...
  oğlan deyilsən , oğlan deyilsən -
  Çürük qutu!
  var gücü ilə Dominikanı əzələli kürəyinə vurdu . Qız qışqıraraq onu geri təpiklədi. O, qaçaraq Dominikaya tərəf qaçdı və onunla vuruşmağa çalışdı. Yeniyetmə tikinti meydançasında zəhmət çəkərək güclü və möhkəm olub. Dominika isə yıxılmamaq üçün bütün gücünü işə salmalı oldu. Lakin o, sürüşərək çölə çıxdı və güclü oğlanı onun üstünə atdı. O, nərə balığı olan qaba çırpılaraq yıxıldı. Və oğlan çox çirkləndi.
  Qalan uşaqlar isə çılğıncasına gülərək üz-üzə gəldilər. Bu həqiqətən əla görünürdü .
  Oğlan ayağa qalxdı, amma sərt təpik aldı
  hərəkətdə baldırı ilə vuruldu və əzələli oğlan yıxıldı.
  Dominik aqressiv oxudu:
  Mədəndə məkrlə qurban gözləyir,
  Göyə radarı yönəldir...
  Bir səhv - təsadüfən uçuş,
  Və bir zərbə qaçılmazdır!
  Bu, doğrudan da, karateçi qızdır. Belə ki, o, arxaya dönüb çılpaq dabanı ilə başqa bir oğlanın burnuna təpik vurdu . Düşdü və qoxusundan bir qan çeşməsi buraxdı . Amma o, dərhal ayağa qalxdı. Və yenidən döyüşə. Və Dominika onu yıxmağa məcbur edir. Bu həqiqətən qadındır.
  Dobrynya razılıqla başını tərpətdi:
  - Davam et! Yaxşı, sən gözəl qızsan !
  Budur, Dominikanın zərbəsindən qaçan başqa bir güclü oğlan.
  Razılaşmanın başladığı yer budur. Qız başqa bir yeniyetməni onun üstünə atdı və cik-cik dedi:
  Yüksək cəmiyyətdən olan qızlar,
  Mən həqiqətən oğlanı döymək istəyirəm!
  Bundan sonra qız yenidən oğlanları itələyərək onlara qançır və qabar verdi. Və çox gülməli və gülməli görünürdü.
  oğlanları da yıxaraq qeyd etdi :
  - Sən bizim qızımızsan ! Çox isti və döyüşkən!
  Dominika başını tərpətdi və qışqırdı:
  Döyüşçü qızın isti qanı var,
  Kor dəstəsi bizə hücum edir!
  O, sehrləri pıçıldadı və yuxarıdan oğlanların üstünə əsl qaymaq, qatılaşdırılmış süd və bal yağışı yağdı.
  Və yenə uşaqların şən gülüşləri. Hər şey fırlanır və çox sərin və aqressiv şəkildə baş verir. Və bu aqressiyada gülməli məqamlar var.
  Oğlan şahzadə Oenomaus, əlbəttə ki, oyundadır. Onsuz hər kəs necə idarə edə bilər? Və gənc döyüşçü çox məharətlə öz üzərinə daha yaşlı və daha böyük görünən bir oğlan atır. Və yenə həvəsli nidalar. Bəli, bu, həqiqətən də lazım olan mübarizədir.
  Enomai əlini yellədi və oğlan qaymaqlı tortların üstünə düşdü. Və çox gülməli və zövqlə partladılar və səpələndilər. Sehrli mətbəxin ətirləri belə idi.
  Dobrynya ah çəkərək qeyd etdi:
  - Belə yeməyi israf etmək ayıbdır!
  Dominik gülümsədi və cavab verdi:
  - Yaxşıdır! Mən daha çox sehr edəcəm!
  Feniksli oğlan oxudu:
  Meşədə bir yerdə sehrbazlar var,
  Şeytan üçün kaftan tikirlər...
  Ətrafa daşlar atıldı,
  Möhtəşəm ölkəmiz!
  Bundan sonra Dobrynya ilə dost oldu. İki qəhrəman oğlan əvvəlcə bir-birinin üzünə vurmağa çalışaraq yumruqlarını yelləməyə başladılar . Bir-iki dəfə təsadüfən yüklədilər, qançırlar göründü. Sonra döyüşçü oğlanlar onu götürüb alınlarını döydülər. Beləcə gözlərimdən qığılcımlar uçmağa başladı.
  Onlar bir-birini itələdi, başlarını aşağı saldılar və sonra dalaşmağa başladılar. Və döyüş çox inadkar idi. Cəngavər oğlanlar bir-birini əzərək sıxışdıraraq əlbəyaxa oldular.
  Sonra yenidən başlarını döyməyə başladılar ki, bu da soyuqqanlı və hədələyicidən daha axmaq görünürdü. Bu isə elə hərəkət etdi ki, tamaşaçı uşaqları qulaqbatıran gülüşə qərq etdi.
  Dominika lələyi əlinə aldı və oğlanların yalın dabanlarını qıdıqlamağa başladı. Dobrynya və Phoenix gülməyə başladılar, həqiqətən o qədər qıdıq və sərindir ki, gülməyinizi dayandıra bilməyəcəksiniz.
  Marqarita prima donna təbəssümü ilə qeyd etdi:
  - Bəli, sən gözəl qızsan. Sadəcə usta əyləncəli. Başqa nə edə bilərsən?
  Dominika hönkürdü:
  - Bəli, ümumiyyətlə, mən tamamilə hər şeyi edə bilərəm. Və bunu bir dəfədən çox görəcəksiniz!
  Dobrynya və Feniks ayrıldı. Onlar tərləyirdilər və heykəlcikləri zeytun yağı ilə yağlanmış kimi parıldayırdı.
  Marqarita ah çəkərək dedi:
  - Qələbəmiz var, amma güclü cinsi xilas etmək məqsədinə daha yaxın deyilik. Sarı siçovul düşmənimiz Bastindaya məxsusdur, o, heç kim hara getdiyini bilmir. Və lobya tökdük. Yaxşı, boş yerə deyil, amma yenə də ümid etdiyimiz nəticə olmadan!
  Dominika cavab olaraq mahnı oxudu:
  Həyat asan deyil
  Və yollar düz getmir...
  Hər şey çox gec gəlir
  Hamısı çox tez getdi!
  Azadlığa çıxan uşaqların əhval-ruhiyyəsi yavaş-yavaş sakitləşdi. Döyüşlər, hətta yumoristik olanlar da kəsildi və musiqinin səsi azaldı.
  Və birdən bir səs-küy eşidildi. Həyəcan siqnalı çalındı.
  Oğlanlar və qızlar dərhal oturacaqlarından sıçrayaraq qılınc və nizə tükləri ilə sıçradılar. Onlar döyüşə hazır idilər.
  Göydə əjdahalar peyda oldu. Onlar üçbaşlı, yeddibaşlı və on iki başlı idilər . Onların çoxu və böyük ölçülü sürünənlər var idi. Təbii ki, başlar nə qədər çox olsa, ölçüsü də o qədər böyükdür. Onların arasında əjdahaların fonunda kiçik görünən tanış ifritə Bastinda da var idi.
  Dominik fit çaldı və qeyd etdi:
  - Heyrət! Vay! Deyəsən hələ bitməyib!
  Marqarita cavab olaraq mahnı oxudu:
  Sinəmlə yıxılıram, qurğuşun tuturam,
  Yer kürəcik kimi çuxurlarla doludur...
  Ancaq bilirəm ki, bu hələ son deyil -
  Son yalnız başlanğıcdır!
  Əlli minə yaxın döyüşçü övladı var idi - bu, bütöv bir ordudur, iki yüzdən çox əjdaha yox idi. Buna görə də gənc döyüşçülər qaçmadılar. Onlar döyüşməyə və canlarını verməyə hazır idilər, hətta bəlkə də qalib gəlirdilər!
  Hər iki tərəf mübariz və qətiyyətlidir.
  Ən böyük on iki başlı əjdaha gurladı:
  - Qorxma! Uşaqlarla döyüşməyəcəyik! Biz sülh və ədalət tərəfdarıyıq!
  Dominika qışqırdı:
  - Bəs niyə bura gəlmisən?
  Bastinda aqressiv şəkildə gülümsəyərək qışqırdı:
  - Bilirəm ki, əsas məqsədiniz Sarı Siçovul artefaktını əldə etmək idi, nəinki uşaq qulları azad etmək!
  Marqarita etiraz etdi:
  - Qarışmaz! Hər halda, biz uşaqlarımızı tərk etmək istəmədik və heç vaxt etməyəcəyik!
  Əjdahanın bütün on iki başı bir anda dedi:
  "Biz sizin zadəganlığınızı yüksək qiymətləndiririk!" Amma Bastinda sizi oyun oynamağa dəvət edir. Əgər qalib gəlsən, o, sənə sarı siçovul verəcək, əgər verərsə, dördün əbədi olaraq onun qulu olacaq.
  Sehrbaz Bastinda başını tərpətdi:
  - Bəli! Bu belədir! Yaxşı, uşaqlar, onlarla çox təlaş var. Dördünüz köləlikdə daha faydalı olacaq!
  Dominika təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bir oyun oynaya bilərik. Qoy, itkisi halında cadugər Bastinda bizə yalnız Sarı Siçovul artefaktını verməsin, həm də qulumuz olsun.
  Marqarita yalın ayağını möhürləyərək təsdiqlədi:
  - Bu belədir! Bizə məhz bu lazımdır! Bastinda da öz azadlığını riskə atsaydı, ədalətli olardı!
  On iki başlı dedi:
  - Qoy belə olsun! Artefakt və cadugərin azadlığı, dörd əhəmiyyətli şəxsin azadlığına qarşı - ədalətli!
  Sehrbaz Bastinda qara saçları ilə başını tərpətdi:
  - Yaxşı, belə olsun! Hər halda bu oyunda həmişə qalib gəlirəm. Və hətta sehr bilikləri də onlara kömək etməyəcək!
  On iki başlı əjdaha nərə çəkdi:
  - Məğlub olacağı təqdirdə vədlərinizi yerinə yetirəcəyinizə söz verirsiniz?
  Beş nəfər bir ağızdan qışqırdı:
  - Veririk!
  Sehrbaz Bastinda bel çantasından kvadratlar olan bir taxta çıxarıb dedi:
  - Onda başlayaq!
  Və o, lövhəni açdı; dərhal üzərində fiqurlar göründü. Bu, bir qədər ənənəvi şahmatı xatırladırdı, yalnız kvadratlar iki deyil, üç rəng idi: ağ, qara və boz. Və daha çox rəqəmlərimiz var idi . Bir zarafatcıl, oxatan və zabit, bir general, bir marşal, bir ballista, bir araba və başqa bir şey var.
  Dominika mızıldandı:
  - Bəli, necə yeridiklərini heç bilmirəm! Bu ədalətsizlikdir!
  Sehrbaz Bastinda təbəssümlə cavab verdi:
  - Artıq sözünüzü verdiniz və geri çəkilməyə yer yoxdur. Oynamaqdan imtina məğlubiyyətə bərabərdir!
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Mən bu oyunu bilirəm! Və rəqəmlər də orada necə gəzir! Beləliklə, oynayaq!
  Sehrbaz Bastinda başını tərpətdi:
  - Yaxşı onda! Burada əsas fiqur kraldır və biz mat olana qədər oynayacağıq!
  Uşaq döyüşçülər əl çaldılar. Marqarita sehrli çubuqunu silkələdi və onların qarşısında üç növ hüceyrədən ibarət nəhəng lövhənin təsviri göründü. İndi minlərlə keçmiş qul onu bir anda görə bilirdi.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Müharibədən əvvəl Botvinnikin özünə qarşı şahmat oyununda şəxsən olmasa da, eyni vaxtda keçirilən oyunda qalib gəlmişdim. Ancaq səkkiz yaşında SSRİ çempionunu məğlub etmək əladır!
  Sehrbaz Bastinda mızıldandı:
  - Bu tamamilə fərqli bir oyundur! Şahmat ona yaxın deyildi!
  Partizan qız başını tərpətdi:
  - Bilirəm! Bu daha mürəkkəbdir və daha çox parçalar var, amma mən onu oynaya bilərəm! Odur ki, bunun sizin üçün asan olacağını düşünməyin!
  Qara saçlı cadugər başını tərpətdi:
  - Mənim parçalarım qırmızıdır - ilk onlar başlayır!
  slingeri irəli apardı . Marqarita oxatanı hərəkət etdirərək cavab verdi. Belə bir rahat oyun başladı. Hər tərəfdə yüz fiqur var idi və üçü də padşahlardan başqa. Onlardan biri var və oyun mate ilə bitir. Yaxşı, bu gözəl və məntiqlidir.
  Bastinda oynadı və gülümsədi. İlk mübadilələr izlədi. Sonra sürətli zarafatların manevrləri. Dominika qeyd edib ki, zarafatçı ənənəvi şahmatda kraliça kimi hərəkət edir, lakin cəngavər kimi vurur.
  Bəli, maraqlıdır. Zabit yepiskop kimi görünür, amma kral kimi vurur. General isə çəngəl kimi hərəkət edir, amma cəngavər kimi vurur. Marşal kraliça kimi hərəkət edir, ancaq çəngəl kimi vurur. Təbii ki, ən güclü fiqurlar baş vəzirlərdir, onlar kraliça və cəngavər kimi hərəkət edir, həm də vururlar. Əlbəttə ki, kraliçalar var və onlar adi şahmatdakı kimidirlər. Oxatanlar piyada kimi hərəkət edirlər, lakin onlar diaqonal olaraq üç kvadrat irəli atırlar və yalnız iki atıcı . Görünür, adi piyadalar ən zəifdirlər, lakin son sıraya çatdıqda padşahdan başqa istənilən parçaya çevrilə bilərlər.
  Araba at kimi yeriyir, amma fil kimi vurur. Bəli, bunun necə olduğu maraqlıdır. Bir ballista da var - o, çəngəl kimi hərəkət edir, ancaq kraliça kimi vurur. Adi şahmatda olduğu kimi qalalar, cəngavərlər və yepiskoplar. Ancaq bir təkbuynuzlu da var. Kral kimi yeriyir, amma kraliça kimi vurur. Və kral unicorn. O, fil kimi yeriyir, amma baş vəzir kimi, yəni kraliça və cəngavər kimi vurur. Bəli, bu zarafat oyunu deyil. Və hər birində üç rəqəm var. Və əsnəmədən bir şey sınayın. İndi isə deyəsən , Bastinda artıq daha çox ərazi ələ keçirib və maddi üstünlük əldə edib.
  Aydındır ki, o, Marqaritadan qat-qat təcrübəlidir.
  Dominika inamla, daha doğrusu istehza ilə tweet etdi:
  - Atı gəz! At!
  Marqarita onu yellədi:
  - Qarışma! Nə etmək lazımdır, mən edirəm!
  Və partizan qızı qətiyyətlə fiqurunu tərpətdi. Bastinda hücuma davam etdi. Döyüş çox inadkar və amansız keçdi.
  Marqarita, bir az özünə inam və soyuqqanlılıq qazanmaq və oyunda ilham yaratmaq üçün oxumağa başladı;
  Yuxarıya doğru köpüklənir, dik yamacları qaldırır,
  Dalğa, buz qandalları okeanı məhv etdi!
  Şüa kəsildi, buludlar qurğuşunla doldu,
  Və təzə külək dumanı əzdi!
  
  Mən səninləyəm sahil uçurumunda,
  Dənizin şişməsi qulağınızı qıdıqlayır!
  Döyüşçü incə əli ilə onun boynunu qucaqladı,
  Ruhumda müqəddəs Rəbb yüksəldi!
  
  Qarlı dağların zirvələri zərli,
  Və sinə üzərində mirvari kəpənəklər!
  Uzaqda gəmilər yelkən altında gəzirdi,
  Xəyalınızdan vaz keçib yuxuya gedə bilməzsiniz!
  
  Mən sənə işarə edirdim, sevgilim,
  Göz yaşlarından parlayan gözləriniz!
  Axı sənsiz dünya belə mənə çatmaz,
  Ürəkdə tufanlar, tufanlar guruldayır!
  
  Sizinlə birlikdə çoxlu şöhrət dadacağıq,
  Və zəhər şöhrətpərəstliyə nüfuz edir!
  Çək qılıncını o gücün adına,
  xidmət etməkdən məmnundur !
  Marqarita mükəmməl oxudu və şadlanaraq həlledici hücuma keçdi. Partizan qızı qurban verməkdən çəkinmədi və nə vaxtsa qüvvələrin maddi tarazlığı onun üçün fəlakətli görünürdü. Ancaq burada bir neçə daha güclü taktiki zərbələr var və...
  Marqarita məsum təbəssümlə dedi:
  - Şah mat, xanım Bastinda!
  O, vəhşicəsinə gözlərini qırpıb ətrafa baxaraq ən böyük, on iki başlı əjdahaya baxdı. Bu, böyük səviyyəli bir təyyarənin ölçüsü idi , hər qanadının aralığı yaxşı iki yüz metr idi - bu bir canavardır. Bəlkə də seçilmiş qız-aktrisa Dominikanın fenomenal sehri belə bir nəhəngin öhdəsindən gələ bilmədi.
  Nəhəng əjdaha lideri eyni vaxtda on iki başı ilə gurladı:
  -Bastində məğlub oldunuz. Beləliklə, uduşlarınızı Sarı Siçovula verin - qiymətli artefakt və yeni ustalarınızın köləliyinə keçin!
  Bastinda ah çəkdi və bel çantasından bir artefakt çıxardı. Gözlənilməz olaraq, o, yalnız kokos ölçüsündə idi, lakin parlaq, sarı bir işıqla parladı.
  Cadu onu uzadıb qeyd etdi:
  - O sənindir. Mənim olan hər şey kimi, indi də sənindir!
  Marqarita artefaktı əlinə aldı və sonra çantasında gizlətdi. Və qeyd etdi:
  - Bu yaxşıdır! Yaxşı, sən və mən nə etməliyik, Bastinda?
  Zahirən, hələ olduqca gənc və cazibədar bir qara qadın cavab verdi:
  - Mən çox şey edə bilərəm. Mənim artıq min ildən çox yaşım var. Bəs sizə naməlum sehrli üsulları öyrədə bilsəm nə olar? Yaxşı, həm də səltənətin meneceri olun. Mənim bu işdə böyük təcrübəm var, nəinki uşaqları idarə etmək.
  Marqarita çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  "Düşünürəm ki, bəlkə səni buraxım, əvvəlcə yalnız yaxşı işlər görməyə and içdim."
  Dominika mızıldandı:
  - Yalan deyirsə? Bizim adamlarımız var, bilirsiniz. Hətta Quranda deyilir ki, bəzi hallarda andlar pozula bilər.
  Və qız aktrisa oxudu:
  İnan ki, bəndələrin özləri quruyacaq,
  Xəyanət edəcəksən, xəyanət edəcəksən...
  Və belə sevgi and içənlər,
  Sadəcə bax, səni öldürəcəklər!
  Marqarita etiraz etdi:
  "Sehrbazlarımızın həm sözlərinə, həm də andlarına əməl etmələri adətdir". Andı pozan olmaq hər kəsin əbədi lənətinə və nifrətinə düçar olmaq deməkdir. Beləliklə, Bastinda ya andına əməl edəcək, ya da onu götürməkdən imtina edəcək. Beləliklə, onun köləlik və pis əməllərdən əbədi olaraq imtina etməsi arasında seçim var!
  Cadu ilə qara saç çiyinlərini çəkdi:
  - Burada düşünməli bir şey var. Heç vaxt pislik etmə, bu da çox çətindir və həmişə xoş deyil!
  Dominika qəzəbləndi:
  - Niyə bizim yerimizə qərar verirsən, Marqot? Düşünürəm ki, o, bizim qulumuz olsun. Sehrli və qocalmayan bir qulluqçu evdə olduqca faydalı olacaq. O, sənin qulun deyil, bizim qulumuz olmalıdır!
  Qəhrəman oğlan Dobrynya təsdiqlədi:
  - Bəli doğrudur! Dördümüz də azadlığımızı riskə atdıq. Və ona tək əmr vermək istəyirsən.
  Oğlan şahzadə Oenomaus dedi:
  "Mən də düşünürəm ki, yalnız yaxşı işlər görəcəyinə and içərək onu buraxmaq daha yaxşıdır." Niyə daha on bir artefakt toplayarkən bir qulu da özünlə sürükləyirsən? O, sadəcə bir yükdür!
  Dobrynya və Dominika bir ağızdan dedilər:
  - Yox, o bizim qulumuzdur! Və biz onu buraxmayacağıq!
  Əjdaha lideri qeyd etdi:
  - İkiniz ikiyə qarşı! Mən sikkə atmağı təklif edirəm. Başlarsa, Marqaritanın istədiyi kimi edəcəyik, quyruqdursa , Dominikanın istədiyi kimi edəcəyik!
  Döyüşçü uşaqlar bir ağızdan qışqırdılar:
  - Düzdür! Doğru! Doğru! Çox qərar verəcək!
  Dominika hirslə mızıldadı:
  -Sikkəni kim atacaq?
  Əjdaha gurladı:
  - mən!
  Və sonra quyruğu havada uçan və qayalı səkiyə düşən gümüşü bir dairə atdı. Sikkə dəydi və ... Kənarına endi...
  Nəhəng əjdaha gülərək cavab verdi:
  - Əgər belədirsə, onda mən Bastindanı qulluqçu kimi qəbul edirəm. Siz isə onun artefaktı olan sarı siçovulla birlikdə kubok olaraq qalırsınız. Yeri gəlmişkən, istədiyiniz kimi!
  Dominika mızıldandı:
  - Və motosiklet. Mən belə bir flayer istəyirəm.
  Nəhəng əjdaha pıçıldadı:
  - Mahnı oxu! Və biz əjdahalar bunu qiymətləndirəcəyik. Əgər xoşunuza gəlsə, sehrli uçan motosiklet sizin olacaq. Yoxsa, onda ... Sən də bizim qulumuz olacaqsan!
  Dominika qəzəbləndi:
  - Deməli, mahnılarımın heç birini bəyənmədiyinizi deyə bilərsiniz!
  Baş əjdaha elan etdi:
  - Təkcə biz yox, həm də ictimaiyyəti, o cümlədən uşaqlar və keçmiş qullar!
  Dominika ah çəkərək başını tərpətdi.
  - Onda razıyam!
  Və qız hiss və ifadə ilə oxumağa başladı;
   Bütün padşahların paxıllığı üçün geyinib ,
  Qırmızı, qızıl, yaqutda yarpaqlar!
  Axşam kəpənəkləri uçur kimi,
  Küləklərin səsi isə keruvların orqanlarıdır!
  
  Ən dəbdəbəli dinclik payızda genişdir,
  Ağaclar, müqəddəs kilsələrin günbəzləri!
  Oyma oymaları olan istənilən budaq,
  Şeh damcısı mirvarilər və qiymətsiz daşlar!
  
  Gölməçə nazik gümüşlə örtülmüşdü,
  Atın dırnaqlarının altından qığılcımlar parıldayır!
  Bir-birinizə mehriban davranırsınız,
  Aydın səma altında xoşbəxt yaşayın!
  
  Parlaq günəşdə, paltarım boş,
  Ağcaqayınlar və qovaqlar sevgi valsını rəqs edir!
  Uçurumlara qərq olmuş günlərə kədərlənirik,
  Mənimlə görüşlərin xatirələrini saxla!
  
  Qış gələcək, gənclik əbədidir,
  Boz saç deyil, saçda brilyant!
  Bayram üçün bütün dostlarımızı toplayacağıq,
  Gəlin xəyalı cəsarətli misralarla ifadə edək!
  Fırtınalı alqışlar və "Bravo! Encore!", on minlərlə boğaz bütün meydanı su basdı. Bu, primadonna kimi istedadını kəşf edən Dominika üçün şərəfli bir saat, bir saatlıq zəfər olardı!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"