Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kaloni Provimin E PrincËs

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Një studente e bukur dhe aktore aspiruese e filmit, Dominika, ëndërron të bëhet një yll i ekranit. Dhe kur nimfa erdhi tek ajo, ajo e ndoqi me dëshirë, duke përfunduar në mbretërinë e dragoit. Dominika ka fshehur aftësi të jashtëzakonshme dhe një murtajë e çuditshme ka ardhur në perandorinë dhe shtetet fqinje, si rezultat i së cilës pothuajse të gjithë meshkujt janë ngurtësuar. Një nga përfaqësuesit e fundit të seksit më të fortë, princi kukudh Oenomaus, arriti të vonojë vdekjen e tij falë dhuratës së Dominikës. Dhe tani ata duhet të punojnë së bashku për të zbuluar misterin e një murtajeje të pakuptueshme dhe për të ekspozuar forcat e errëta.

  KALONI PROVIMIN E PRINCËS
  
  SHËNIM
  Një studente e bukur dhe aktore aspiruese e filmit, Dominika, ëndërron të bëhet një yll i ekranit. Dhe kur nimfa erdhi tek ajo, ajo e ndoqi me dëshirë, duke përfunduar në mbretërinë e dragoit. Dominika ka fshehur aftësi të jashtëzakonshme dhe një murtajë e çuditshme ka ardhur në perandorinë dhe shtetet fqinje, si rezultat i së cilës pothuajse të gjithë meshkujt janë ngurtësuar. Një nga përfaqësuesit e fundit të seksit më të fortë, princi kukudh Oenomaus, arriti të vonojë vdekjen e tij falë dhuratës së Dominikës. Dhe tani ata duhet të punojnë së bashku për të zbuluar misterin e një murtajeje të pakuptueshme dhe për të ekspozuar forcat e errëta.
  PROLOG
  E dalluar për bukurinë e saj të rrallë, unike, Dominika Delfinova mori një nga rolet kryesore në filmin "Star Empress". Dhe ky është një film me një buxhet të madh dhe premton fitime të mëdha. Para kësaj, Dominica kishte luajtur tashmë në një numër filmash, por mori vetëm qindarka. Bukuria e saj ishte mahnitëse, dhe flokët e saj ishin një ngjyrë shumë e ndritshme e luleradhiqes pranverore, dhe pak njerëz besonin se ajo mund të bënte pa bojëra dhe llak. Por kështu ishte. Dominika ishte një bjonde natyrale, mjaltë, me përmasa ideale, dhe gjithashtu me muskuj të skalitur dhe shtrirje të shkëlqyer.
  Edhe pse vajza nuk merrej me arte marciale, ajo kërceu në balet. Dhe ajo kishte shpejtësi, hir dhe koordinim të shkëlqyer të lëvizjeve.
  Ajo, për shembull, mund ta shfaqte veten mirë në filma aksion. Si një vajzë, pamja engjëllore e së cilës fsheh një luftëtar-djall.
  Tani ajo hoqi këpucët dhe e lumtur vrapoi nëpër park, duke ndjerë gudulisjen e këndshme nga bari dhe guralecat e shtegut me thembra të zhveshura. Këmbët e saj ishin aq perfekte dhe joshëse, saqë shpesh fotografoheshin zbathur dhe nga afër, gjë që i gëzonte veçanërisht meshkujt. Dominika ishte krenare për këmbët e saj të bukura dhe mbante një fund të shkurtër deri në acar.
  Në atë moment, papritur para saj doli një vajzë. Shumë e re, mund të thuhet, pothuajse një vajzë. Dominika ishte e gjatë, muskulare, e hijshme dhe fytyra e saj, megjithë butësinë e patëmetë dhe lëkurën prej kadifeje, nuk dukej si fytyra e një vajze të re, naive. Dhe kjo është si një nxënëse, megjithëse është veshur mjaft pasur, dhe ka këto copa të vogla xhami të varura mbi të dhe shkëlqejnë me shkëlqim në diell.
  Dominika madje mendoi se ndoshta këto ishin bizhuteri të vërteta.
  Vajza vulosi këmbën e saj të vogël dhe të zhveshur. Dhe në shtegun shkëmbor u shfaqën fidane barishte me sytha të kuq dhe të purpurt.
  Dominica fishkëlliu:
  - Çfarë mashtrimi! Jeni edhe një aktore filmi apo një interpretuese cirku?
  Vajza u përgjigj me një pëshpëritje:
  - Unë jam një nimfë! Nuk ka më kohë për të shpjeguar, më ndiqni!
  Vajza shtriu duart me mosbesim:
  - Epo, kjo është... Shaka e mirë! Si e ke emrin?
  Nimfa kërciti:
  - Marquise de Cassandra. Dhe mjaft flasim, çdo moment i të qenit në botën tuaj kërkon energji kolosale, magjike!
  Dhe ajo me vendosmëri, pa asnjë forcë fëminore, e kapi Dominikën për dorën, duke ia shtrënguar fuqishëm pëllëmbën.
  Aktorja e fortë dhe e shkathët e filmit e kuptoi menjëherë se ishte e kotë t'i rezistonte një shtrëngimi të tillë.
  Vajza, duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbës së saj të vogël e të hijshme, ktheu gurin e unazës në gishtin tregues të dorës së saj të lirë. Dhe në të njëjtin moment Dominika ndjeu sikur po binte në një pus. Dhe ishte një ndjenjë shumë e këndshme, unike.
  Pastaj gjithçka ishte e mbushur me një dritë verbuese të ndritshme, e cila dukej se depërtoi çdo qelizë të trupit të një vajze të fortë, atletike dhe unike të bukur.
  . KAPITULLI Nr. 1.
  Këmbët e zbathura të Dominikës ndjenin sipërfaqen e nxehtë poshtë saj dhe kjo ishte përshtypja e saj e parë. Para syve m'u shfaq një vezullim, sikur të isha verbuar nga blicet e fuqishme, si një blic në një aparat fotografik. Dhe vajza nuk ishte në gjendje të shihte menjëherë se ku kishte përfunduar.
  Zëri i butë i nimfës u dëgjua:
  - Mos ki frikë! Tani do të kalojë dhe do të mund të shihni gjithçka.
  Dominika u përkul dhe i mbylli sytë. Këmbët e saj të zbathura filluan të ndiheshin më të nxehta. Nën thembra të zhveshura dhe vajzërore digjej diçka, si rëra e Saharasë në mesditë. Dominikës i pëlqente të vraponte zbathur. Sidomos kur u mësova me të gjatë testeve të ekranit.
  Kur ishte vajzë, iu ofrua të luante rolin e një oficere të inteligjencës partizane.
  Natyrisht, gjatë luftës, vajzat ecnin zbathur në verë, pasi këpucët duhen pasur kujdes, dhe çuditërisht, kur ecni për një kohë të gjatë, është edhe më e lehtë.
  Dhe në fund e çuan ta varnin, zbathur në dëborë. Kjo është në stilin e Zoya Kosmodemyanskaya, vetëm Dominika është bjonde dhe shumë më e bukur, dhe ajo ka hijeshi natyrale. Dhe kur ai buzëqesh dhe nxjerr dhëmbët e bardhë, si të bërë nga perla natyrale, ai heq plotësisht çatinë nga menteshat e saj.
  Dhe këtu thembra digjen, dhe është disi nxehtë. Ishte ngrohtë në Moskë në maj, por nuk mund ta quash nxehtë.
  Dhe këtu, është si diku në Arabi në mesditë. Aty është edhe më nxehtë. Ajo dikur filmoi një film në Emiratet dhe iu desh të ecte zbathur në rërë. Natyrisht, në mëngjes, kur rëra ishte ftohur pak gjatë natës, por ishte ende e nxehtë, madje i lyenin këmbët me vazelinë për ta bërë më të lehtë.
  Por fëmijët vendas vrapojnë këmbëzbathur, të paktën mes të varfërve, dhe qeshin, duke treguar dhëmbët e tyre të vegjël, pa përjetuar siklet.
  Në të vërtetë, vezullimi në sytë e saj pushoi dhe Dominika pa që ishte në sheshin e qytetit. Kalldrëmet nën këmbët e bukuroshes ishin portokalli dhe vjollcë. Dhe shtëpitë përreth janë të larta, shumë të bukura, si në qendër të Shën Petërburgut, ku është ruajtur lashtësia. Vetëm këtu ndërtesat janë më të larta dhe akoma më të gjalla, plot ngjyra, të pasura, luksoze dhe të përpunuara.
  Dhe ka shumë fletë ari, e cila padyshim është e këndshme për syrin. Dhe ka shumë vajza të bukura në rrugë. Ata, këmbëzbathur, të këndshëm, të nxirë, muskuloz, filluan të rrethojnë Dominikën dhe nimfën e saj magjepsëse markeze.
  Vajzat ishin të gjitha, pa përjashtim, të bukura, të reja, zbathur, por të veshura me bizhuteri. Disa kanë më shumë bizhuteri me gurë të çmuar, të tjerët kanë më pak. Disa vajza kishin veshur vetëm tunika të bardha e të shkurtra.
  Kështu dukeshin zakonisht skllevërit kur bënin filma për kohët e lashta, vuri në dukje Dominika.
  Megjithatë , jo të gjitha vajzat ishin njerëz. Disa kanë veshë si rrëqebulli, të tjerët kanë hundë shqiponje. Disa vajza ishin më të vogla, si Markeza de Cassandra, thjesht vajza, por ato u ngritën dhe lëviznin pa prekur trotuarin me këmbët e tyre të vogla.
  Një mbretëri e tërë vajzash që, pa frikë nga trotuari i nxehtë, nxjerrin në pah takat e tyre të zhveshura dhe rozë.
  Dhe ata rrethuan Dominikën dhe markezën me një unazë dhe buzëqeshën, duke biseduar në heshtje.
  Vajzat lëshonin një erë shumë të këndshme trupash të rinj dhe muskuloz
  të seksit të bukur, të përzier me parfume të shtrenjta.
  Disa kishin edhe armë në duar. Në veçanti, harqe, harqe në formë elegante, shpata, shpata, kamë dhe kukura me shigjeta.
  Të kujtonte shumë ekstra për xhirimet e një filmi fantazi; madje është e habitshme që ata arritën të mbledhin kaq shumë bukuroshe të përsosura, të lakuara, atletike në një vend.
  Shumica e vajzave ishin pothuajse të zhveshura, vetëm gjoksi dhe ijet e tyre ishin të mbuluara me bizhuteri prej gurësh të çmuar.
  Rreth një duzinë vajzash me tunika modeste u gjunjëzuan, duke mbajtur enë pijesh vezulluese prej platini dhe tabaka të arta me ushqime dhe fruta të ndryshme.
  Dominika mërmëriti e hutuar:
  - Çfarë do nga unë? - Dhe shtoi ajo pak më e sigurt. "Nëse keni kohë, unë do të jem i gatshëm të paraqitem në shtesat tuaja, thjesht më paguani mirë."
  Markeza nimfa u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Me sa duket mendon se ky është një film? Jo, kjo është Perandoria e Elf- Dragonit !
  Dominique qeshi dhe u hodh. Thembrat e mia digjen pa mëshirë. Ajo shkundi rruazat e djersës. Epo, është vapë. Ashtu si në shkretëtirën arabe. Është e mahnitshme se si bukuroshet ecin zbathur këtu, dhe lëkura e tyre nuk zhvishet nga dielli.
  Ku eshte ajo? Natyrisht jo në Rusi...
  Dominika hodhi një vështrim në qiell dhe fishkëlliu. Qielli ishte i verdhë, retë e rralla ishin portokalli dhe kishte disa drita në të njëjtën kohë ... Nuk është çudi që ishte kaq nxehtë. Për më tepër, llambat janë kaq të zbukuruara në formë, me kaçurrela apo brirë...
  Dominika e ndjeu se po sëmurej. Si, kështu njerëzit çmenden. Fytyra e saj e bukur u përdredh dhe u zbeh.
  Ajo u lëkund, por dy vajza kukudhë me veshë e mbështetën. Përfaqësuesit e seksit të bukur u ndanë, dhe bukuroshet me tunika të bardha e të tejdukshme i sollën enët e saj me pije në trupat e zhveshur, aq të bukur dhe muskuloz të vajzave. Dhe derdhën verë smeraldi në enë ari.
  Dominika piu me lakmi. Dhe ajo ndjeu se vera ishte jashtëzakonisht e ëmbël dhe e shijshme; energjia, forca dhe energjia rrodhën menjëherë nëpër venat e saj.
  Dhe këmbët tashmë të zbathura të vajzës nuk digjen aq shumë, ose më saktë, ata ndjenë një ngrohtësi të këndshme, dhe temperatura përreth u bë ideale, si në një ëndërr.
  Dominique u ngrit dhe tundi kokën e saj ngjyrë floriri, duke bërtitur:
  - Përshëndetje përgjumësit!
  Pastaj vajza e korrigjoi shpejt veten:
  - Më vjen mirë që takoj vëllezërit e mi, ose më mirë, motrat në mendje!
  Vajzat përplasën duart. Dhe ata kënduan në kor:
  - Ne ju dëshirojmë lumturi,
  Ti je shpresa jone, me beso...
  Rrugët drejt botëve të tjera -
  Dera u hap!
  Markeza de Cassandra pohoi me kokë:
  - Po, duhet të na ndihmosh. Dhe do të ketë një shpërblim të madh për këtë.
  Dominika ngriti supet muskuloze dhe pyeti me habi:
  - Dhe si mund të të ndihmoj?
  Vajza nimfë donte të thoshte diçka, kur u dëgjua zhurma e borisë dhe zhurma e krahëve. Të gjithë përfaqësuesit e shumtë të seksit të drejtë u gjunjëzuan menjëherë dhe u përkulën në një hark respekti.
  Markeza e shtyu gjithashtu Dominikën:
  - Përkuluni edhe ju.
  Aktorja pyeti me habi:
  - Per cfare?
  Vajza nimfë kërciti:
  - Dukesha e Dragoit ju takon. Dragonët sundojnë perandorinë tonë. Hajde, në një gju!
  Dominika vendosi të mos e thyente krenarinë e saj. Edhe pse kishte frikë se trotuari i nxehtë do t'i digjte gjurin e saj të zhveshur, të nxirë në bronz të lehtë. Por lëkura është bërë qartësisht më e fortë dhe më pak e ndjeshme. Është e qartë se njerëzit këtu shkojnë zbathur jo për shkak të varfërisë. Por për arsye më serioze që duhet ende të sqarohen.
  Pastaj u shfaq vetë dukesha e dragoit. Një bishë me tre koka, me ngjyra shumë të ndezura, si një flutur. E madhe, si një luftëtare e mirë, por aspak e frikshme, ose jo e frikshme nëse është ajo.
  Kokat dukeshin relativisht të vogla dhe mbi to shkëlqenin kurora të vogla por të ndritshme.
  Kur dragoi femër fluturoi pranë, vajzat nën krahët e saj ndryshuan ngjyrën e lëkurës në jargavan dhe më pas në smerald. Kjo është bërë e bukur.
  Dominika ishte si e magjepsur. Kjo ishte hera e parë që ajo kishte parë një dragua të vërtetë në realitet. Po, në filma, natyrisht, ata bëjnë dragonj të mirë duke përdorur grafikë kompjuterike. Por ky dragua është i vërtetë, shumë i bukur dhe i këndshëm.
  E pyeti koka, ajo në mes, zëri i saj ishte shumë i këndshëm:
  - Më vjen shumë mirë që ju shoh, mysafiri ynë nga planeti Tokë!
  Dominika buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Dhe unë jam shumë i lumtur që ju shoh gjithashtu!
  Dukesha e Dragoit pohoi me kokë dhe vazhdoi, koka në të djathtë tashmë po fliste:
  - Të ftuam se në venat e tua rrjedh gjaku i atij, nuk e di kush, kush jeton atje, nuk e di ku!
  Dominika Delfinova fërkoi njërën nga këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta me tjetrën dhe tha e hutuar:
  - Sikur, nuk e kuptova!
  Kreu i dukeshës së dragoit në të majtë u përgjigj me një ton të sigurt:
  - Dhe ne vetë nuk e kuptojmë këtë. Por sido që të jetë, ne kemi një problem kaq të tmerrshëm saqë jemi si njerëz të mbytur, të shtrënguar pas kashtës!
  Dominika vulosi këmbën e saj të zhveshur, shumë joshëse dhe këndoi:
  - Më mbaj, kashtë, më mbaj,
  Kur ka pesëmbëdhjetë pika rreth stuhisë ...
  Shkëputni armiqtë që kanë kukudhët,
  Fati më ka hedhur kështu në jetë!
  Vajzat e të gjitha vijave përplasën duart së bashku, dhe ishte kaq e bukur dhe e lezetshme.
  Kreu qendror foli përsëri:
  - Pra, kemi një murtajë të çuditshme. Përfaqësuesit e seksit më të fortë, qofshin kukudhët, njerëzit, trollët, hobitët, vampirët, gnomet dhe të tjerët që jetojnë në universin tonë, për arsye të panjohura filluan të kthehen në gur dhe të shkërmoqen menjëherë. Tek ne përveç orkeve dhe gnomeve kishte dymbëdhjetë herë më pak meshkuj se femra dhe tani janë zhdukur thuajse fare! Sigurisht, kjo është një tragjedi!
  Dominika qeshi dhe tha:
  - Kjo është kaq e mrekullueshme! Përndryshe nuk ka rrugëdalje nga këta burra leshtarë e të këqij! Dhe më e rëndësishmja, sa më i shëmtuar të jetë një mashkull, me bark dhe kokë tullac, me rrudha, aq më shumë kapet pas teje.
  Një nga kukudhët kundërshtoi:
  - Nuk ka kukudhë me bark, të rrudhur dhe tullac! Nuk kanë as mjekër e as mustaqe.
  Dominica tha:
  " Për më tepër, është më e shtrenjtë të përfshihesh me këta të rinj!" Ata nuk lejojnë as kalimin. Jam lodhur shumë nga këta fansa. Dhe ju, falë Zotit, nuk i keni këta meshkuj epshorë, të djersitur dhe të këqij, dhe mund të pushoni dhe të relaksoheni.
  Të tre kokat e dragoit gjëmuan menjëherë:
  - Një botë pa meshkuj është e dënuar të vdesë! Krahasuar me njerëzit e planetit Tokë, ne jetojmë një kohë shumë të gjatë, veçanërisht dragonjtë. Po, është e mërzitshme pa burra dhe nuk ka harmoni në univers pa seksin më të fortë.
  Vajzat bënë zhurmë miratimi. Njëri mërmëriti:
  - Të gjithë burrat tanë janë të bukur! Njëherë e një kohë , mijëra vjet më parë, burrat e racës njerëzore kishin flokë, njolla tullace, rrudha, bark, por tani ata janë të gjithë të rinj, të bukur, të lakuar dhe kanë erë të këndshme, si kukudhët!
  Dominika qeshi dhe i shkeli syrin ... Pastaj ajo u përgjigj:
  - NE RREGULL! Ndoshta pas nja dy muajsh do të më mungojnë burrat. Unë thjesht nuk e kuptoj se si mund t'ju ndihmoj?
  Koka e djathtë e dukeshës së dragoit u përgjigj:
  - Për të qenë i sinqertë, ne vetë nuk e dimë këtë. Por ju keni gjakun e një krijese nga një univers tjetër, ku të gjithë banorët nuk kanë dy gjini, siç kemi ne në tokë, por tre. Dhe ndoshta kjo do të na ndihmojë të kthejmë meshkujt tanë!
  Dominika tundi veten dhe vuri në dukje:
  - Krijesa triseksuale ? Po, kam lexuar fantashkencë, kjo është teorikisht e mundur!
  Vajza nimfa pohoi me kokë:
  - Po! Murtaja nuk i preku. Por kush do të garantojë që nuk do të shfaqet një infeksion që do të kosi seksin e bukur? Dhe mund të jetë edhe më keq! Dhe edhe pa seksin më të fortë, nëse një agresor pushton universin tonë, atëherë ne nuk do të kemi një shans për të luftuar kundër.
  Aktorja pohoi me kokë:
  - NE RREGULL! Unë simpatizoj me ju. Nga rruga, a mund të vijë kjo në Tokë?
  Koka e majtë e dukeshës së dragoit konfirmoi:
  - Po! Me shumë mundësi. Pra, mos mendoni se ata po ju kërkojnë një nder. Ju keni një vëlla më të vogël dhe ai gjithashtu luan në filma. A doni që ky djalë të bëhet gur dhe të shkërmoqet në pluhur?
  Dominika me inat goditi këmbën e saj të zbathur dhe tha me bezdi:
  - Ti di shumë për mua!
  Vajza nimfa u përgjigj:
  - Ndonjëherë na pëlqen të shikojmë filma nga planeti juaj. Mund të shkarkohet direkt nga Interneti, gjë që nuk kërkon shpenzime të mëdha të energjisë magjike. Prandaj edhe ju pamë. Dhe zanat e larta e ndjenë aurën tënde unike, dhe e panë vëllain tënd, edhe ai ka një copë të tillë, nuk e di kush!
  Dominika fishkëlleu dhe bërtiti:
  - E di me siguri se gjithçka që është e pamundur është e mundur! Megjithatë , do të ishte më mirë për mua të studioja në mungesë!
  Marquise de Cassandra vuri në dukje:
  - Pikërisht, kjo është ajo që duhet të bësh. Studioni, studioni dhe studioni përsëri!
  Vajza studente mërmëriti e pakënaqur:
  - Për çfarë tjetër është kjo?
  Menjëherë, tre kokat e dukeshës së dragoit folën në mënyrë sinkrone dhe harmonike me zërat e tyre të këndshëm:
  - Ju nuk dini asgjë për magjinë dhe magjinë! Dhe ju duhet të keni njohuri të gjera dhe themelore për të na ndihmuar. Pasi të diplomoheni nga Akademia Imperial Dragon i Dularis , do të keni fuqi të panjohura më parë që do t'ju lejojnë të mbani kurorën e princeshës magjistare. Dhe vetëm në këtë rast do të jeni në gjendje, ose më saktë, do të keni të paktën një shans të vogël për të kthyer përfaqësuesit e seksit më të fortë nga bota e krimit.
  Dominic fishkëlleu dhe tha:
  - Oh, ajo që nuk më pëlqen është të studioj!
  Në të vërtetë, asaj i pëlqente të kërcente, të kërcente dhe të aktronte në filma. Madje më pëlqeu shumë. Por studimet e saj ishin të vështira për të. Ajo madje u regjistrua në një departament me pagesë, në mënyrë që të merrte diplomën me më pak përpjekje. Në fakt, është më e lehtë në këtë mënyrë.
  Dominika nuk do të kishte hyrë fare në akademi nëse nuk do të ishte në modë pa një arsim të lartë. Për më tepër, edhe miliarderët nuk do të martohen me një vajzë pa diplomë.
  Por të martohesh me një oligark, sa më të pasur dhe, në të njëjtën kohë, mundësisht të moshuar, të sëmurë dhe krejtësisht senile. Pastaj hiqni qafe atë, bëhuni një vejushë miliardere dhe jetoni për kënaqësinë tuaj.
  Dhe shkruani vetë skenarë filmash. Ajo madje kishte një ide. Dhe ajo është në rolin kryesor. Ashtu si perandori Palpatine , ose më mirë, shpirti i tij i errët u zhvendos në një vajzë klon dhe filloi të krijonte një perandori të re me pushtime.
  Po, kjo është e mrekullueshme ! Megjithatë, roli i saj kryesor nuk ishte gjithsesi i keq dhe i vinte era e parave të mëdha. Por ... Tani, ajo është bërë hit . Dhe ajo do të duhet të bëjë atë që do më pak - të studiojë!
  Dominika pyeti me një zë që dridhej:
  - Po sikur të refuzoj?
  Vajzat përreth bënë zhurmë me pakënaqësi. Njëri bërtiti:
  - Gjuaj në thembra!
  Tre kokat e Dukeshës së Dragoit u përgjigjën:
  - Nuk kemi të drejtë morale t'ju detyrojmë. Megjithatë, për t'ju nxjerrë nga planeti Tokë, kërkohej shumë energji magjike e shtrenjtë. Dhe mbrapa, nëse doni të ktheheni, paguani udhëtimin këtu, verën e shtrenjtë që keni pirë dhe biletën e kthimit.
  Dominika bërtiti:
  - Nuk është e drejtë të më ngarkosh për diçka që nuk doja ta bëja! Unë u preka kundër vullnetit tim!
  Koka qendrore e dragoit femër u përgjigj:
  - Ju jeni, ndoshta, një nga shanset tona të fundit! Vërtetë, ju mund të provoni akoma me vëllain tuaj, por ai është ende një djalë, dhe megjithatë, një burrë, dhe ai gjithashtu mund të shkërmoqet në pluhur.
  Dominique bërtiti me tërbim:
  - Mos e prek vëllanë tim! Nuk është punë e tij!
  Dukesha e Dragoit pyeti në mënyrë insinuese:
  -A je i gatshëm të studiosh për t'u bërë princeshë? Imagjinoni çfarë mundësish do të keni. Ju nuk do të plakeni, do të jetoni disa mijëra vjet, dhe ndoshta edhe më shumë nëse merrni magji edhe më të avancuar dhe bëheni një zot i pavdekshëm. Dhe do të keni nënshtetas dhe mbretërinë tuaj!
  Dominika mori frymë rëndë dhe tha me lutje:
  - Më lër të mendoj pak.
  Vajza markeze konfirmoi:
  - Po, le të mendojë për këtë. Ajo duhet të njohë më mirë botën tonë. Lëreni të përshtatet dhe të vijë në vete. Dhe ai do të marrë vendimin e duhur.
  Dukesha e Dragoit pohoi pozitivisht me të tre kokat:
  - Lëreni të ecë nëpër qytet. Është e madhe dhe e mrekullueshme. Tregojeni atë, Kasandra, dhe ju vajza i jepni asaj rrugën. Mos ndërhy!
  Seksi i bukur u nda. Markeza nimfa mori nga tabaka diçka që dukej si pica dhe ia dha Dominikës:
  - Ja, ha! Do të bëheni më të fortë.
  Një vajzë me tunikë derdhi verën, tashmë rozë, në një gotë të artë nga një enë platini . Dominika e kafshoi me kujdes picën. Doli të ishte jashtëzakonisht e shijshme, dhe vajza filloi të hante, shumë më e sigurt, dhe e lau me verë, aq të ëmbël dhe aromatike.
  Pas kësaj, disponimi i Dominikës u rrit ndjeshëm. Dhe ajo këndoi:
  Dhurata e mësuesve,
  Ata kaluan kohë me mua ...
  Ata më mësuan për asgjë ...
  Dhe më pas vajza studente nuk gjeti një rimë të përshtatshme dhe ajo që vezullonte në kokën e saj të bukur dukej shumë vulgare dhe e papërshtatshme.
  Ata u nisën së bashku dhe nimfa e çoi për krahu. Edhe pse ishte më shumë se një kokë më e shkurtër dhe më e hollë se Dominika e fortë, e gjatë dhe aq muskulare.
  Të dyja vajzat shtypnin këmbët zbathur dhe lëviznin me shpejtësinë e gazelave të reja.
  Shtëpitë përreth ishin shumë luksoze . Asnjë qytet në Tokë nuk ka qenë ndonjëherë kaq madhështor. Këtu rriteshin edhe lule, kaq të mëdha, të ndritshme dhe aromatike. Gjithçka në këtë qytet ishte e bukur dhe magjepsëse.
  Dhe shumë vajza. Të veshura shumë luksoze , ose, përkundrazi, më modeste, dhe disa vajza lanë rrugët. Por të gjithë janë të rinj, të freskët, të bukur dhe zbathur.
  Dominika pyeti me habi:
  - Pse nuk veshin këpucë, ose të paktën rrokullisje?
  Markeza de Cassandra u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Kjo është magjia e këtij planeti. Na ndihmon të ruajmë rininë e përjetshme, të hedhim magjinë dhe gishtat tanë të zhveshur mund të përdoren gjithashtu në betejë!
  Vajza artiste qeshi dhe tha:
  - Kjo eshte e mrekullueshme! Në përgjithësi, kur isha shumë i vogël, kisha siklet të ecja zbathur, sepse besoja se kjo ishte një shenjë e varfërisë së skajshme. Por më pas u mësova me filmat. Për më tepër, ishte e nevojshme që tabani të ishte pak më i ashpër kur luaja motrën e Spartakut në fëmijëri, apo partizanët e llojeve të ndryshme. më pëlqeu. Por nëse ecni zbathur nëpër Moskë, do të gaboheni me një person të sëmurë mendor, dhe ka shumë infeksion dhe papastërti në rrugë!
  Vajza nimfa pohoi me kokë:
  - Po - kjo është e kuptueshme! Plus, vrapimi pa këpucë është shumë më i shkathët, pasi lëkura e një luftëtari është shumë më e fortë se tabani i çizmeve më të shtrenjta dhe është elastike, fleksibël dhe e ngarkuar me magji!
  Ata vazhduan. Ju mund të shihni se sa lart, si maja e kullës televizive Ostankino, avionët e shatërvanit nxitojnë. Pra, ata ngrihen, në kundërshtim me ligjet e fizikës. Dhe vetë avionët janë shumëngjyrësh. Sa e bukur është kjo.
  Dhe çfarë pallatesh ka përreth? Sa luksoze është gjithçka këtu. Dhe statuti shkëlqen jo vetëm me ar, por edhe me ndonjë metal të ndritshëm portokalli të panjohur në Tokë.
  Dominika vuri në dukje:
  - Qyteti juaj është si një përrallë. Dhe vajzat janë madhështore, si një parajsë e vërtetë, dhe jo e shpikur, si e jona!
  Kasandra qeshi dhe pyeti:
  - Pse mendon se parajsa jote është e sajuar?
  Vajza artiste u përgjigj mjaft logjikisht:
  - Sepse ai ka përshkrime kontradiktore. Një fe thotë një gjë, një tjetër thotë diçka tjetër dhe një e tretë thotë saktësisht të kundërtën!
  Markeza nimfa pohoi me kokë:
  - Po, e di! Shikova internetin tuaj. Është më e lehtë sesa të udhëtosh në Tokë. Është aq më e thjeshtë sa edhe kukudhët e thjeshtë, trollët dhe njerëzit mund të ngjiten në të dhe të shikojnë një film. Me gjithë shkëlqimin e botës magjike, ne, për fat të keq, nuk kemi teknologji kaq të avancuara si njerëzit e Tokës. Ju jeni amatorë në magji, por zhvillimi ynë i teknologjisë është i ngrirë!
  Dominika pyeti me habi:
  - Pse e ngritë teknologjinë?
  Nimfa, duke ulur zërin, u përgjigj:
  - Nuk jemi ne. Këta janë dragonj. Ata me sa duket nuk duan të minojnë fuqinë e tyre. Edhe pse, natyrisht, ata na lejojnë të jetojmë normalisht, dhe për disa edhe me luks, por ... Le të mos flasim për këtë!
  Dhe përsëri pati një pauzë. Luksi përreth është, natyrisht, super. Gjithçka është kaq e bukur, të tilla dekorime, statuja, shtëpi dhe tempuj.
  Po, tempujt, natyrisht, janë shumë të ndryshëm. Jo si zakonisht në Tokë në disa ngjashmëri. Dhe ato janë krejtësisht të ndryshme në stil, ngjyrosje dhe formë . Dhe sigurisht, e bukur. Këtu janë figurat, kupolat, dhe poligonet, prizmat e kështu me radhë.
  Dhe shumë tempuj kanë kupola në formën e sythave të luleve më të bukura.
  Dominika shikoi partnerin e saj dhe e pyeti:
  - Dukesh si nxënëse ... Por sa vjeç je vërtet?
  Kasandra u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Njerëzit kanë këtë thënie: nuk është zakon të pyesësh një zonjë për moshën e saj!
  Vajza artiste përfundoi:
  - Ndoshta shumë.
  Vajza nimfa pohoi me kokë:
  - Ndoshta! Por ne jetojmë më gjatë se kukudhët, trollët, njerëzit, madje edhe se gnomes dhe vampirët. Sepse ne kemi gjakun e perëndive në ne, jemi të afërm gjaku me ta. Pjesa tjetër kanë një lidhje më indirekte me të pavdekshmit .
  Dominika mërmëriti:
  - Të gjithë jemi bij dhe bija të Zotit. Disi.
  Kasandra klikoi gishtat e saj të zhveshur.
  Dhe pastaj një shkop magjik u shfaq në duart e nimfës. Ajo pëshpëriti në heshtje:
  - Ka një venë dragoi brenda. Ky është një objekt shumë i fuqishëm, i shtrenjtë dhe i rrallë. Por ka edhe forcë të madhe në të. Ju tregoni ndikimin?
  Dominika tha:
  - Pashë një serial për një djalë me shkop magjik. Por atje është një djalë i dobët , me flokë të errët dhe syze. Jo si vëllai im - i pashëm, muskuloz me flokë bjonde. Nga rruga, unë gjithashtu luaja një luftëtar dhe një magjistar!
  Cassandra konfirmoi:
  - Unë e njoh vëllanë tuaj. Po, ai është një djalë shumë i pashëm, i pazakontë. Dhe ndryshe nga ju, kampion bote në karate mes fëmijëve.
  Dominika gërhiti me përbuzje:
  - Edhe pse është djalë, është burrë! Por për burrat, lufta dhe lufta është një gjë e zakonshme.
  Vajza nimfa u përgjigj:
  - Kemi dymbëdhjetë herë më pak burra se gra nga popujt kryesorë të perandorisë: njerëzit, kukudhët, trollët, hobitët dhe vampirët. Kështu që edhe seksi i bukur duhet të luftojë. Përkundrazi, midis orkeve dhe gnomeve ka dymbëdhjetë herë më shumë meshkuj se femra. Kështu që u bë disi më e lehtë për ne se më parë. Orkët dhe unë vazhdimisht ziheshim, dhe ata ngjiteshin si zhaba në ngërç, tani pothuajse nuk ka me kë të luftojmë. Edhe pse femrat dhe orkët, për të qenë i sinqertë, jo shumë. Por gnomet janë më të mira , duken më shumë si hobitë femra. Vetë gnomet plaken, thinjat, u bëjnë mjekra të gjata, por deri në vdekje ata janë të shpejtë dhe të shkathët, dhe pavarësisht nga rrudhat, ata ruajnë të gjithë dhëmbët e tyre. Dhe nëse një dhëmb i bie, ai rritet përsëri!
  Dominika pohoi me kokë:
  - Uau! Ju jeni si peshkaqenët. Por një herë pyeta, nëse njeriu është krijuar sipas shëmbëlltyrës dhe ngjashmërisë së Zotit, atëherë pse janë dhëmbët e tij kaq të dobët. Dhe prifti mërmëriti diçka si, mishi është i ngarkuar me mëkat. Nga rruga, kur dhëmbi i vëllait tim u rrëzua, ai u rrit përsëri fjalë për fjalë brenda një dite. Madje doja ta çoja te mjeku. Dhe pastaj ndryshova mendje, do ta studiojnë fëmijën si miu në laborator!
  Kasandra pohoi me kokë.
  - Është e drejtë! Ti je i zgjuar. Por nuk ju pëlqen të studioni.
  Vajza tundi kokën fuqishëm:
  - Po! Është i mërzitshëm. Dhe ne gjithashtu kemi ... Epo , nuk e di, kur ulesh në tryezën tënde të dhemb shpina dhe dëshiron të vraposh e të kërcesh!
  Vajza nimfa këndoi:
  - Po, vajza, dijeni se të gjithëve nuk u pëlqen të grumbullohen ,
  Do të doja të mund të vrapoja zbathur nëpër vesë!
  Dhe çifti i mrekullueshëm qeshën. Këtu ata shkojnë më tej. Dominika vuri re se nuk ka makina si ato në Tokë. Por ka njëbrirësh shumë të bukur. Si ato që vizatojnë në anime . Dhe kuajt e thjeshtë janë thjesht të bukur. Dhe kur karroca nxiton, duket si një përrallë.
  Disa vajza fluturojnë si zogj. Vërtetë , është e rrallë, këtu mund të shihni që jo të gjithë magjistarët janë të avancuar. Nuk ka kasolle lypsash. Përkundrazi, i gjithë qyteti është si pallate të forta, ose shtëpi që duken si prona me shatërvanë dhe kopshte. Dhe sa e mrekullueshme duket.
  Në thelb, Dominika luajti një lojë - ndërtues. Ka shumë gjëra që mund të ndërtohen atje. Dhe me të vërtetë, të ndërtohet një qytet i tillë që e gjithë kjo të jetë si një përrallë për parajsën. Këtu e njëjta gjë u bë e vërtetë.
  Dominika vuri në dukje:
  - Dhe ata thonë se parajsa në tokë nuk është e mundur? Kështu thonë të gjitha fetë e Tokës!
  Cassandra shpjegoi:
  - Përveç komunizmit. E vetmja fe që premton parajsën në tokë. Dhe kjo është logjike. Kush ka nevojë të besojë në parajsë, jo edhe pas vdekjes, por në përgjithësi, pas fundit të botës, që në përgjithësi është çmenduri!
  Aktorja e vajzës ra dakord:
  - Po, nuk më pëlqen doktrina e fundit të botës! Është më mirë ta ndërtosh parajsën vetë, dhe jo mbi kocka!
  Markeza nimfa cicëronte:
  - Mos u përpiqni për parajsë në parajsë, por jetoni dhe krijoni lumturinë tuaj. Dhe jini të zgjuar.
  Dominika u shpreh filozofikisht:
  - E di, disi, kur ka vetëm vajza përreth, ndjen se diçka mungon. Edhe pse meshkujt rrallëherë janë të bukur edhe në filma. Gjithashtu, shumica e djemve janë të lezetshëm, dhe deri në moshën dyzet vjeç, përpiquni të gjeni një burrë pa bark dhe mjekër të dyfishtë.
  Kasandra qeshi dhe u përgjigj:
  - Ti je i zgjuar. Nuk kam fjale. Më saktësisht, jo shumë ... Por jo vetëm një fytyrë e bukur dhe një figurë e hollë janë të rëndësishme tek një mashkull. Gratë edhe në Tokë vlerësojnë diçka tjetër përveç të dhënave të jashtme tek një mashkull!
  Dominika pohoi me kokë:
  - Epo, po, saktësisht! Dhe gjithashtu para. Kur portofoli juaj është i ngushtë, rrudhat, tullaci dhe barku nuk bien edhe aq në sy.
  Nimfa vuri në dukje:
  - Nuk kemi probleme me pamjen e meshkujve. Magjia përshkon të gjithë ajrin këtu. Dhe meshkujt u bënë të rinj me fytyra shumë të bukura; madje është e pakëndshme që edhe mjekrat dhe mustaqet e njerëzve u zhdukën. Për shkak të kësaj, kukudhët e tyre mund të dallohen vetëm nga forma e veshëve të tyre. Dhe kjo ... Epo , gratë janë mësuar me të. Por mjekra ka edhe një hijeshi të caktuar. Unë nuk jam dakord me ato vajza që e konsiderojnë mjekrën një shëmti.
  Dominiku qeshi dhe u përgjigj:
  - Mjekra ka lavdërim dhe nder, por edhe macja ka mustaqe!
  Kasandra tundi shkopin e saj magjik ... Dhe në duart e gruas së bukur , u shfaq një tortë e bukur në formën e kapelës së dredhur të Napoleonit, me trëndafila, lulëkuqe dhe flutura të bëra me krem shumëngjyrësh.
  Markeza nimfa cicëronte me zërin e saj më të butë:
  - Provojeni, është shumë e shijshme, dhe është falas pa lakër!
  Dominika pyeti, befas duke menduar:
  -Po sikur të më ngarkosh akoma një tarifë?
  Markeza-nimfa këndoi:
  - Ju duhet të paguani për gjithçka, më besoni,
  Kështu që ne hapim derën e suksesit!
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Dhe Kasandra tundi përsëri shkopin e saj, një rrymë drite fluturoi nga maja e saj dhe u shfaqën dy karrige që dukeshin si të bëra prej kristali dhe një tavolinë e vogël elegante.
  Markeza-nimfa sugjeroi:
  - Të hamë ulur, si njerëz të kulturuar! Ndoshta do të dëshironit edhe pak verë?
  Dominika vuri në dukje logjikisht:
  - Nëse pi shumë verë, mund të bëhesh memec. Dhe unë duhet të mbaj një kokë të pastër dhe të freskët!
  Kasandra tundi kokën negativisht.
  - Mos ki frikë! Nuk ka asnjë gram alkool në verën tonë. Ajo sjell vetëm përfitime. Dhe kjo është një nga arsyet pse njerëzit në botën tonë jetojnë deri në një mijë vjet pa u plakur. Dhe me magji të fortë dhe të avancuar mund të qëndroni shumë më gjatë.
  Aktorja pohoi me kokë:
  - Pastaj derdhe!
  Nimfa lëshoi një rreze nga maja e shkopit të saj, duke pëshpëritur diçka ... Dhe u shfaqën gota prej metali të ndezur portokalli, në të cilat spërkati diçka e verdhë dhe me flluska.
  Dominika vuri në dukje, duke pirë një gllënjkë të lehtë nga gota e saj:
  - Vere shume e kendshme dhe aromatike, te ben gojen kaq te fresket ...Dhe nga cfare eshte bere?
  Kasandra u përgjigj ashpër:
  "Kur të studioni në Akademinë e Perandorit të Dragoit, do ta zbuloni!"
  Vajza pyeti:
  -Ku është vetë perandori i dragoit?
  Nimfa u përgjigj me një psherëtimë:
  - Edhe ai u zhduk. Tani Perandoresha Caroline është në vendin e tij. Dragonët kanë një numër afërsisht të barabartë grash dhe burrash, ashtu si njerëzit. Në këtë drejtim, ju keni ngjashmëri.
  Dominika tha:
  - Pse Perandoresha nuk më priti personalisht?
  Kasandra bërtiti:
  - Epo, ju keni një mendjemadhësi! Mjafton një dukeshë. Do të jetë e nevojshme dhe vetë Caroline e madhe do ta pranojë.
  Vajza këndoi:
  - Njerëzit e admiruan Mbretëreshën,
  Të gjithë djemtë në oborr ranë në dashuri!
  Por unë isha shumë i guximshëm
  Zgjodha një miliarder!
  Markeza nimfa u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Mendon se ia vlen të jetosh miliarda me një person të padashur? Po dhjami i barkut, njollat tullac, rrudhat dhe era e keqe?!
  Dominika bërtiti në mënyrë agresive:
  më prishë jetën mua dhe vajzave të tjera ! Ose do ta mbytem me mane ne shtrat!
  Kasandra qeshi dhe vuri në dukje:
  - Do të shtirem se është një shaka. Ju duhet të bëheni mishërim i së mirës.
  Aktorja logjikisht tha:
  - Heronjtë idealë bëjnë që publiku të dëshirojë të piqet !
  Nimfa nuk u përgjigj, por me ndihmën e një luge platini hëngri tortën dhe piu verën aromatike. Edhe Dominika vendosi ta shijonte ushqimin tani për tani. Për më tepër, një shëtitje në ajër të pastër ju hap oreksin.
  Ajo kujtoi të shtënat. Në veçanti, kur luanin fëmijë partizanë. Atje, për shembull, në fillim djemtë dhe vajzat ishin mjaft të ushqyer para luftës. Dhe gjatë luftës nën okupim ata duhej të dobësoheshin. Për ta bërë këtë, rekomandohej të vraponi më shumë dhe të hani më pak. E para u realizua gjithsesi, pasi shumë foto u filmuan me fëmijë që vraponin, por e dyta është më e vështirë. Aktorët e rinj të filmit sulmuan tezgat, duke blerë ushqime për vete.
  Më pas u ndaluan të kalonin natën në hotel dhe u mbyllën në një dhomë të veçantë me hekura, që dukej si një qeli e madhe e përbashkët.
  Dominika nuk vuante nga uria, nuk donin që bukuria e saj të vuante nga kequshqyerja, dhe gjithsesi ajo është natyralisht mjaft e thatë, aspak e shëndoshë, dhe kërcimi gjithashtu i mban muskujt dhe trupin në formë të mirë.
  Por djemtë, natyrisht, vuajtën sepse grupi u kthye në një burg për fëmijë. Ka pasur edhe episode me të burgosur. Një çift prej djemve kanë rruar edhe kokën, gjë që mund të ketë qenë e panevojshme.
  Po, jeta e një aktori filmi nuk është e lehtë.
  Për shembull, për kryengritjen e Spartakut. Një skuadër e tërë djemsh punonin zbathur vetëm me këllëf në gurore. Gjithashtu, kërkohej më shumë se një marrje. Provoni të ecni me taban të zhveshur mbi gurët e mprehtë të minierave. Këtu këmbët e zbathura djemve filluan t'u rrjedhin gjak dhe këmbët filluan të kërcasin. Dhe ata , me të vërtetë, ishin të lagur nga djersa dhe duke u dridhur nga lodhja.
  Në këtë film, personazhi kryesor ishte i barabartë Spartaku , një djalë skllav, i cili, meqë ra fjala, i sugjeroi idenë e kryengritjes gladiatorit mjaft të suksesshëm dhe të pasur që mori lirinë.
  Dominika së pari luajti motrën e Spartakus në fëmijëri, dhe asaj iu desh gjithashtu të kalonte kohë me djemtë në gurore si ndëshkim.
  Pra, ajo e dinte gjithashtu se çfarë ishin guralecat e mprehta dhe një shportë e rëndë me rrënoja.
  Dhe ju vërtet e tërhiqni atë lart e lart. Është shumë rraskapitës, por ju rrit qëndrueshmërinë.
  Dominica luajti në filma të ndryshëm. Një herë edhe në rolin e djalit të kabinës Xhimi në një version të "Ishullit të Thesarit" që është larg kanunit. Aty, edhe në rolin e kuzhinierit nuk ishte Silver me një këmbë , por një grua flokëkuqe, mbesa e Morganit.
  Kjo, natyrisht, është e lezetshme. Vetë Dominika ka qenë në rolin e një djali, për të cilin kanë dashur t'i presin edhe flokët. Por më në fund ata e zgjidhën problemin me ndihmën e një paruke.
  Po, ky rol i saj, mund të thuhet, ishte i suksesshëm nga pikëpamja e lojës. Por vetë filmi nuk fitoi popullaritet përtej kanunit. Doli të ishte një lloj plehrash djallëzor.
  Shpesh klasikët që nuk janë sipas kanunit përballen me armiqësi.
  Markeza-nimfa ndërpreu kujtimet e Dominikës:
  - Ti e di. Ne jemi ulur këtu për një kohë. A nuk është koha për të dalë në rrugë?!
  Vajza ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Mund të shkoni për një shëtitje. Unë kam ende shumë energji.
  Kasandra tundi shkopin e saj dhe u zhdukën torta gjysmë e ngrënë dhe pjatat me verë etj.
  Dominika mërmëriti:
  - Si në një përrallë!
  Markeza kërciti:
  - Jo! Kjo nuk është një përrallë, por një realitet magjik.
  Dhe dy përfaqësues të seksit të drejtë u spërkatën përgjatë rrugës. Humori i Dominikës u bë plotësisht i gëzuar ! Ajo buzëqeshi gjerësisht. Dhe ajo madje këndoi:
  Rruga, rruga, duket si një mik,
  Postë zinxhir prej çeliku me fasadat...
  Dhe shpata është shumë e mprehtë - çeliku i lavdëruar i damaskut,
  Po, do të ketë një situatë të rëndë në betejë!
  Pastaj Cassandra vuri re me një vështrim serioz, duke u ndalur:
  - Ti e di! Provimet serioze pranuese do t'ju presin në akademi. Ndoshta për magjistarët e trashëguar, ato do të duken të lehta, por ju nuk keni as një ide për magjinë.
  Dominika qeshi në mënyrë të papërshtatshme dhe kundërshtoi:
  - Jo! Në filma kam parë shumë herë punë magjike. Dhe më besoni, unë di diçka!
  Markeza nimfa, duke ulur zërin, pëshpëriti:
  - Unë do t'ju jap shkopin tim magjik! Ajo është shumë e fortë, me një venë dragoi. Provoni ta përdorni, për shembull, për të sjellë në mendje ... Epo, një lule që nuk më harron!
  Aktorja u kthye prapa. Rreth e rrotull, pranë shtëpive dhe vetë rrugës, ka shtretër lulesh me lulet më të ndezura, si gurë të mëdhenj të çmuar. Në pemë u rritën edhe sytha verbues. Për më tepër, disa lule kishin edhe gjethe me ngjyra dhe nuanca të ndryshme. Dhe kishte edhe kaçurrela të çuditshme.
  Dominika ngriti supet aspak të ngushta dhe u përgjigj mjaft seriozisht:
  - Pse na duhet një lloj harrese? Këtu tashmë ka shumë lule të ndryshme, shumë më të mëdha dhe më të bukura.
  Kasandra buzëqeshi me ironi:
  - Dhe çfarë do?
  Aktorja vajzë deklaroi me vendosmëri:
  - Është më mirë të imagjinosh diçka shumë më të vlefshme dhe të dobishme! - Dominika vulosi thembrën e saj të zhveshur, duke bërë që pllakat me ngjyrë të kërcejnë si një akull që thyhet. Magjistarja aspiruese shtoi: "Për shembull, do të ishte shumë më mirë të krijonim një diamant me madhësinë e një kokosi!" Kjo është shumë më e dobishme dhe praktike.
  Markeza e shikoi me dyshim dhe e pyeti:
  - Dëshiron të shkosh në tokë? Çfarë nuk na pëlqen?
  Dominika vuri në dukje me ironi:
  - Për botën tuaj mund të themi të njëjtën gjë që tha Ostap Bender për natyrën e Kaukazit - është shumë e bukur - imagjinata e një idioti!
  Kasandra buzëqeshi dhe tha:
  - Dhe ju jeni të zgjuar, por dembel! Nuk të mjafton fanatizmi për të shkuar drejt qëllimit si një buldozer reaktiv, pa u ndalur!
  Aktorja e vajzës bëri një fytyrë duke vënë në dukje:
  - Nuk ka buldozerë reaktivë. Të paktën në tokë!
  Markeza nimfa tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Mund të mos kesh. Por ka raca që janë teknologjikisht edhe më të avancuara se njerëzimi. Megjithatë, arritja tek ata është edhe më e vështirë sesa arritja në Tokë.
  Dominique u grimazua ndërsa pyeti:
  - Po? A mund të fluturojnë mes yjeve?
  Kasandra u përgjigj me besim:
  - Ata munden! Në parim, ne mund ta bëjmë këtë me ndihmën e magjisë.
  Aktorja vajza këndoi:
  Sigurisht që është e vështirë të parashikohet
  Çfarë pret në këtë botë të mrekullueshme...
  Ne do të fluturojmë në re -
  Hipja në një avion yll!
  Dhe vajza deklaroi me vendosmëri, duke bërë një fytyrë kërcënuese:
  - Më jep shkopin magjik! Dhe unë do të bëj një diamant sa një shalqi i mirë!
  Kasandra donte të thoshte diçka. Por u dëgjua shushurima e krahëve. Një dragua tjetër po fluturonte. Me shumë mundësi, gjithashtu një femër. Ajo pothuajse kapi përroin e shatërvanit, i cili qëlloi lart në qiell nga gryka e grifinit, të mbuluar me fletë ari dhe rubin.
  Përbindëshi me tre koka ishte më i bukur se sa i frikshëm.
  Markeza nimfa u përkul. Dominique vetëm tundi kokën lehtë.
  Dragoi femër zbarkoi para tyre. Një zë shumë i këndshëm dhe i qartë u dëgjua për një përbindësh kaq të madh:
  - A jeni ju hipokriti që tashmë po quhet mesia?
  Dominika u përgjigj me një buzëqeshje të pafajshme:
  - Nuk do të doja të isha mesia!
  Dragoi femër u befasua:
  - Dhe pse eshte kjo?
  Aktorja u përgjigj sinqerisht:
  - Sepse mesia zakonisht përfundojnë duke u kryqëzuar!
  Krijesa me krahë tundi krahët. Ajo ka të mëdha, të ngjashme me ato të lakuriqëve të natës, vetëm në tre ngjyra: të kuqe, të verdhë dhe jeshile. Eshtë e panevojshme të thuhet, është një kombinim i bukur.
  Dragoi femër cicëroi:
  - Dhe ju mund të shihni nga ajo botë ku magjistarët janë mashtrues dhe mashtrues të plotë?
  Dominika qeshi dhe u përgjigj duke treguar dhëmbët e saj shumë të bardhë dhe me shkëlqim:
  - Ndoshta kështu është. Edhe pse, kishte disa profetë. Si gjyshja Vanga. Vetëm për disa arsye parashikimet e saj u realizuan, si rregull, në mënyrë retroaktive.
  Markeza-nimfa vuri në dukje:
  - Edhe magjistarët dhe magjistarët e nivelit shumë të lartë e shohin të ardhmen jashtëzakonisht të paqartë. Dhe madje edhe perënditë më të larta nuk do të japin garanci se çfarë do të ndodhë në njëqind vjet. Dhe aq më tepër, në një mijë e një milion!
  Dragoi femër ndezi një dritë të lehtë dhe cicëroj:
  - Po... që të ketë parashikues të vërtetë në këtë planet. Edhe tensioni juaj i hipernoosferës është krejtësisht i ndryshëm nga i yni. Edhe pse, mbase kjo është arsyeja pse ju e ruajtët origjinalitetin tuaj dhe nuk u bëtë skllevërit tanë!
  Dominika edhe një herë qeshi e gëzuar dhe vuri në dukje:
  - Të jem robi yt? Madje është edhe qesharake. Përgjithmonë i ri, përgjithmonë zbathur.
  Kasandra tundi kokën dhe sugjeroi:
  - Tregojini konteshës së dragoit se çfarë mund të bëni. Përpiquni, të paktën me ndihmën e një shkop magjik, të bëni të bjerë të paktën një pikë ujë.
  Aktorja vajza gërhiti me përbuzje:
  - Një pikë ujë? Po, kjo nuk është aspak serioze. Ndoshta është më mirë të marrësh menjëherë një fuçi ari.
  Kontesha e Dragoit sugjeroi:
  - Lëreni të bëjë magji si të dojë. Jepini asaj një shkop dhe shikoni që ajo mban mend të paktën një magji saktë.
  Kasandra qeshi dhe kërciti:
  - Po, duket e mrekullueshme ! Vetëm shikoni. Shkopi magjik është shumë i fuqishëm dhe ju mund të dëmtoni qytetin, qeniet e gjalla dhe veten tuaj.
  Dominika bërtiti:
  - Nuk jam aq budalla sa mendon ti!
  Kontesha e Dragoit sugjeroi:
  - Le t'i japim asaj diçka më të padëmshme dhe më pak të fuqishme atëherë. Përndryshe edhe ajo do të më bëjë një vrimë.
  Kasandra këndoi:
  Për tu shfaqur në magji,
  Na duhet talent...
  Është më mirë për ju të krijoni
  Diamante të mëdha!
  Dhe vajza nimfë klikoi gishtat e saj të zhveshur. U shfaq një unazë platini me pamje të vogël. Cassandra e hodhi atë me këmbën e saj dhe artifakti magjik përfundoi pikërisht pranë fytyrës së Dominikës.
  Markeza cicëroj:
  - Mund ta marrësh këtë unazë. Vendoseni në gishtin tuaj tregues. Dhe përpiquni të uroni diçka me zë të lartë. Magjia në të nuk është e fortë, por funksionon thjesht. Nuk mjafton për një diamant me madhësinë e një kokosi, por, për shembull, madhësia e një bizele është e mjaftueshme!
  Aktorja kapi unazën në dorë. Por në vend të gishtit tregues, ajo e vuri në gishtin e mesit dhe duke buzëqeshur me sarkazëm e pyeti:
  - Po sikur të provoni kështu? Çfarë do të ndodhë atëherë?
  Kasandra gjithashtu buzëqeshi në mënyrë sarkastike:
  - Mirë, provo!
  Dominika bërtiti:
  - Piqi me zjarr takat e markezit!
  Flaka u ndez nën këmbët e zbathura të Dominikës . Tabani i zhveshur ishte djegur rëndë, ajo bërtiti dhe filloi të vraponte. Vërtet, zjarri nuk është i dobët. Por nuk arritëm të arrijmë larg. Vajza ishte e mbështjellë rreth bishtit të gjatë të konteshës së dragoit.
  Një zë i këndshëm, femëror u dëgjua nga zvarraniku i fuqishëm:
  - Uau! Ju sapo keni ardhur në botën tonë dhe doni të gjymtoni një nimfë, një të afërm të perëndive më të larta? A e dini se për këtë do të dërgoheni si skllav në një gurore? Dhe do të punoni atje krejtësisht lakuriq, të lidhur me zinxhirë dhe do të merrni kamxhik e shkopinj, duke ngrënë bukë dhe ujë. Dhe gjithashtu do t'ju duhet të flini të lidhur me zinxhirë dhe mbi gurë. Dhe nuk do të dini gjë tjetër veç punës së palodhur dhe kamxhikëve. Sidomos tani , kur skllevër meshkuj janë shpërndarë, një vajzë e gjatë dhe muskulare si ju nuk do të na dëmtojë në miniera!
  Dominika u tërhoq nga këto fjalë. Ajo dikur luajti Kleopatrën në një film me buxhet të ulët. Për të kursyer para, piktura u titullua "Kleopatra në robërinë e Augustit". Kjo do të thotë, nuk është gjithashtu kanun. Kleopatra nuk bëri vetëvrasje dhe u kap.
  Epo, ajo u dërgua në miniera. Dhe atje ajo ecte gjysmë e zhveshur dhe zbathur. Dhe të ecësh mbi gurë të mprehtë në një minierë me thembra të zhveshur është mjaft e dhimbshme. Epo, mbaj edhe një ngarkesë. Ishte e nevojshme që djersa e skllavës të ishte e vërtetë dhe fytyra e saj të ishte e vërtetë, jo të shtiret si e rraskapitur.
  Por, sigurisht, është thjesht një film, dhe me të vërtetë mjaft i lirë. Dhe e rrahën me kamxhik, që ishte gjithashtu joreale. Por ende dhemb . _ Edhe pse gjaku, natyrisht, ishte i rremë.
  Në përgjithësi, filmi ishte i lirë, dhe përveç guroreve me vajza gjysmë të zhveshura, praktikisht nuk u shfaq asgjë tjetër. Llogaritja ishte me sa duket për të tërhequr burra të shqetësuar seksualisht. Epo, dhe gjithashtu, të gjithë e dinë emrin - Kleopatra! Dhe kjo mund të përdoret për të blerë
  Dominika mori frymë thellë dhe me çfarë feçesh lahen ndonjëherë yjet e filmit?
  Markeza nimfa cicëronte:
  - Mos u trishto, zemër, ne kemi nevojë për ty. Ne nuk do t'ju dorëzojmë askujt.
  Kontesha e Dragoit bërtiti:
  - Lëreni të përpiqet të praktikojë përsëri para provimit. Epo, le të përpiqemi të krijojmë diçka!
  Dominika fërkoi unazën dhe tha:
  - Dua akullore me çokollatë!
  Vajza e mori dhe ngriu nga tensioni.
  Dhe një përzierje akulli të grimcuar dhe çokollatë hidhet mbi të. Si rezultat, Dominica ishte e ndotur nga koka te këmbët, madje edhe e gërvishtur.
  Kontesha e dragoit qeshi aq fort sa avionët e shatërvanit u drodhën dhe lulet u drodhën.
  Markeza nimfa tha me qetësi:
  - Është në rregull! Përkundrazi, ajo ka aftësi të mëdha, ajo riprodhoi aq shumë akullore dhe çokollatë me një artefakt të tillë, që përgjithësisht nuk është shumë i fuqishëm!
  Dominika lëpiu çokollatën nga faqet dhe pështyu e zhgënjyer, duke qarë:
  - Ai është i hidhur!
  Kasandra qeshi dhe tha:
  - Dhe çokollata është e hidhur. Nuk e dinit këtë?!
  Aktorja vajza bërtiti:
  - Dhe këtu, në Tokë dhe në Rusi, është e ëmbël !
  Markeza pohoi me kokë:
  - E di! Ne gjithashtu dimë të bëjmë çokollatë të ëmbël. Por tani për tani do të duhet të kënaqeni me atë që keni. Më saktësisht, ju nuk specifikuat se çfarë lloj çokollate dëshironit në mënyrë specifike. Dhe në përgjithësi, është mirë që keni porositur vetëm akullore. Nëse do t'ju shkonte për shembull, të bëni një banjë me flori, do të goditnit shumë më fort majën e kokës.
  Dominika vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Jeta është në lëvizje të plotë, dhe gjithçka është mbi kokë!
  Kontesha e Dragoit sugjeroi:
  "Në vend të marrëzive, të cilat nuk do ta ndihmojnë kur të hyjë në akademinë e dragoit, është më mirë ta lini të përpiqet të krijojë një diamant vërtet të vogël." Zakonisht, kjo është e mundur për ata që kanë një nivel të lartë të lindur të aftësive magjike.
  Cassandra u përgjigj:
  - Jo! Kjo është një rrugë shumë e qartë. Ju duhet të veproni shumë më delikate.
  Dominika fërshëllei me kapriçioz:
  - Unë jam i lagur dhe i pisët, vetëm pulë e pjekur në skarë. Mund ta rregulloni këtë?
  Markeza nimfa pohoi me kokë:
  - Sigurisht, bukuroshja jonë!
  Dhe ajo bëri një tetë me shkopin e saj magjik. U ndez me një dritë blu. Dhe tani vajza nga Toka u bë përsëri e pastër dhe e rregullt, dhe pothuajse të gjitha gërvishtjet u zhdukën. Përveç një në faqen e djathtë.
  Por Domika nuk e pa veten dhe nuk i kushtoi vëmendje.
  Kontesha e Dragoit fërshëlleu:
  - Dhe kështu, e dashur... E shoh se kupton diçka? Pra, një vajzë e bukur nga planeti i teknologjive në rritje?
  Si përgjigje, Dominique këndoi:
  Por pse,
  Është e pamundur të jetosh me mendjen tënde!
  Pse, jeta nuk na mëson asgjë!
  Por pse! Por pse!
  Dhe ajo qeshi, sepse kjo këngë, e realizuar nga Boyarsky , ishte e përshtatshme dhe e bukur. Por zëri i saj engjëllor shkaktoi vetëm të qeshura.
  Kasandra fërshëllei, sytë shkëlqejnë:
  - Nuk mund t'ju mohohet sensi i humorit. Por a jeni ndonjëherë serioz?
  Dominika u vrenjos. Ajo kujtoi se si luante një vajzë që mori një notë të keqe në shkollë. Dhe nuk kishte si t'i jepte fytyrës një pamje të mërzitur. Përkundrazi, madje doja të nxjerrja dhëmbët. Epo, kjo është e kuptueshme ... Ajo ka shumë erë në kokën e saj. Për shembull, disa djem thjesht nxjerrin dhëmbët në turmë, dhe ky është i gjithë roli i tyre!
  Dhe Dominika donte të luante... Princesha, sigurisht.
  Kontesha e Dragoit më pas sugjeroi:
  - Lëreni të kërcejë për ne më mirë. E keni parë që në filma ajo kërcen shumë mirë .
  Kjo e fundit është e vërtetë. Dominika mund të kërcente. Madje donin ta merrnin për rolin e Esmeraldës. Për më tepër, sipas kanunit, duket se ajo nuk është as cigane. Dhe pse të mos e luajë këtë rol një bjonde verbuese?
  Por disa probleme sjell edhe adaptimi filmik i klasikëve, madje edhe atyre të huaj. Ndaj ajo u filmua në një rol ndryshe, por edhe duke kërcyer.
  Po, ajo, natyrisht, i pëlqente të kërcente dhe dinte të kërcente. Sidoqoftë, ajo e mori atë dhe tha:
  - Praruar dorezën!
  Nimfa markeze kërciti:
  - Cfare tjeter?
  Dominika u përgjigj logjikisht:
  - Edhe ciganët në treg nuk kërcejnë falas. Kështu që më duhet një çantë e madhe ari. A nuk është e qartë?
  Kontesha e Dragoit bërtiti:
  - Çfarë shoku i pafytyrë ! Në fakt, vendi më i mirë i saj është në guroret. Atje ajo në të njëjtën kohë do të zhvillojë qëndrueshmëri dhe do të mësohet me bindjen. Për këtë, ajo duhet të edukohet në një mënyrë të ashpër!
  Papritur një vajzë vrapoi drejt tyre. Në pamje, ajo dukej se ishte një fëmijë njerëzor jo më shumë se dhjetë vjeç. Por në të njëjtën kohë, ajo kishte veshur bizhuteri të çmuara, si në një dyqan bizhuterish. Këmbët e zhveshura, të vogla, fëminore dukeshin të papërshtatshme dhe qesharake në një luks të tillë.
  Vajza kontrolloi:
  - Unë mund ta blej këtë rob nga ju. Sa do për të!?
  Kasandra u përgjigj me besim:
  - Kjo vajzë nuk shitet! Dhe ndërsa ajo nuk është skllave. Megjithatë, ndoshta ajo nuk do të jetë e lirë për shumë kohë.
  Dominika mërmëriti:
  - Sa e pamoralshme është kur një fëmijë i vogël blen skllevër për vete!
  Markeza-nimfa u përgjigj me besim:
  - Ky nuk është një fëmijë, por një hobbit femër! Dhe hobitët duken si fëmijë njerëzorë...
  Vajza goditi këmbën e saj të vogël me zemërim dhe cicëroj:
  - Unë jam një baroneshë! Dhe kjo do të thotë se robi yt është i detyruar të më përkulet.
  Dominika kërciti në mënyrë agresive:
  - Nuk ka rëndësi ! Unë do, do të përkulem para fëmijës!
  Si përgjigje, baronesha hobbit shtrëngoi dorën e djathtë. Rrufeja ka dalë jashtë dhe e ka goditur aktoren në këmbët e saj të zhveshura. Si përgjigje, Dominiku i pickuar bërtiti diçka. Dhe një tortë e madhe e mbuluar trashë me krem ra mbi vajzën e guximshme magjistare. Madje ajo u rrëzua nga këmbët dhe bukuroshja e vogël ra në trotuar. Por ajo u hodh menjëherë, e gjitha e lyer me biskota, qumësht të kondensuar dhe paste çokollate. Baronesha hobbit tundi këmbën e saj të majtë, të zhveshur, të vogël, në dy gishtat e së cilës shkëlqenin unazat me gurë të çmuar.
  Dhe një valë e tërë magjike cunami fluturoi jashtë. Dominiku u hodh njëzet metra lart. Pas kësaj, vajza u rrëzua. Për fat të mirë, duke kërcyer që nga fëmijëria e hershme dhe duke luajtur në filma, ajo tashmë kishte rënë nga lartësi të ndryshme shumë herë dhe kishte kryer marifete akrobatike.
  Prandaj, Dominika u grupua në vjeshtë si një mace dhe u ul me mjaft sukses. Përveç se këmbët e vajzës, tashmë të djegura nga magjia luftarake, përjetuan dhimbje të forta kur ranë në kontakt me pllakat me ngjyra që mbulonin zonën. Vajza bërtiti.
  Dhe kontesha e dragoit mbështolli bishtin e saj të gjatë, si pishë, rreth baroneshës magjistare dhe fërshëlleu:
  - Ndalo luftën! Përndryshe, të dy do të arrestoheni! Nëse dëshironi të luftoni, ka terrene speciale stërvitore ku zhvillohen magji dhe duele të tjera!
  Dominika shkroi në Twitter:
  - Po, pikërisht një duel! Vetëm pa armë - duar dhe këmbë!
  Baronesha e Hobit gërhiti me përbuzje:
  - Luftoni me robin! Për të qenë i sinqertë, kjo është e frikshme për mua ! Do të ishte më mirë ta dërgonim në miniera. T'i mësosh magjinë një budallai të tillë është shumë e rrezikshme.
  Markeza-nimfa u pajtua me një ton serioz:
  - Edhe unë kam filluar të mendoj kështu. Po, kjo vajzë ka një dhuratë të veçantë për të krijuar fatkeqësi dhe për të shkaktuar konflikte.
  Aktorja kundërshtoi:
  - Nuk shkoj te askush i pari! Sa për pjesën tjetër ... Me çdo dështim, di si të kundërshtosh, përndryshe nuk do të shohësh sukses.
  Kontesha e dragoit liroi vajzën e prapë, e cila dukej si një fëmijë, por ishte vërtet e aftë të vinte në fluturim një regjiment të tërë tankesh.
  Bishti u lyej pak me krem, qumësht të kondensuar, lyerje me çokollatë dhe biskotë. Torta ishte e madhe dhe e bërë qartë nga zemra. Madje është për të ardhur keq që e thyen në vend që ta hanë. Kontesha e dragoit këputi gishtat dhe putrat e saj dhe rrjedha e kristaltë e shatërvanit e lau atë, duke larë papastërtitë.
  Kasandra pohoi me kokë.
  - Pastërtia është çelësi i shëndetit! Porosit fillimisht!
  Baronesha e Hobitit fërkoi njërën nga këmbët e saj të vogla, të nxira dhe të hijshme kundër tjetrës. Për disa sekonda ajo u ndez si një llambë. Dhe të gjitha ekseset e kuzhinës që e kishin njollosur rëndë vajzën magjistare u zhdukën. Dhe bizhuteritë luksoze shkëlqenin me energji të përtërirë. Ajo, në fakt, u bë aq shumë si një princeshë sa Dominika ndjeu butësi.
  Ajo gjithashtu pati mundësinë të luante një vajzë princeshe në një nga përrallat. Atje asaj iu desh të ndahej me rroba luksoze dhe këpucë të çmuara dhe të bëhej shërbëtore e një shtrigeje. Vishni lecka dhe ecni me këpucë druri. Dhe në jastëkë të tillë është shumë më keq sesa thjesht zbathur. Ajo madje filloi të bindë regjisorin se mund të ishte më mirë të filmohej pa këpucë fare. Në fund të fundit, këmbët e zhveshura të vajzës do të kishin theksuar varfërinë dhe ndryshimin e statusit të një princeshe në një skllave de fakto shumë më fort.
  Por drejtori kishte qartë idetë e tij. Në fund, duke u arratisur nga kulla e vdekjes, ajo më në fund hoqi qafe këpucët dhe stoqet, dhe më pas ajo ishte zbathur, duke ndjerë lumturinë e vërtetë. Tani, megjithatë, këmbët e saj të zbathura ishin djegur, madje u shfaqën edhe flluska të vogla, që ishte sa e dhimbshme dhe e neveritshme!
  Baronesha hobbit zgjati pëllëmbën e saj të vogël, të butë dhe në të njëjtën kohë të nxirë, drejt saj, duke shtrënguar dorën e Dominikës me forcë fëminore dhe cicërima:
  - Mirë, paqe! Emri im është Laska. Dhe mos mendo, o burrë, se unë jam një vajzë e padëmshme, orkët, goblinat, sporet e Koshcheit, të gjithë morën shumë nga unë !
  Dominika pyeti me habi:
  - Sa vjeç je, fëmijë?
  Weasel buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Midis përfaqësuesve të seksit të drejtë nuk është e zakonshme të pyesësh për moshën! Me sa shikoj, kaq vjet ma jep.
  Aktorja qeshi dhe tha:
  - Ju jeni dhjetë vjeç! Jo më!
  Kontesha e Dragoit bërtiti:
  - Po, ajo tashmë është mbi treqind. E cila, megjithatë, nuk ka rëndësi. Në botën tonë, të gjitha femrat janë të reja dhe të bukura. Qëndro me ne vajzë, do të jesh mbretëresha jonë!
  Dominika u përgjigj me një çift të famshëm:
  Nëse ushtria e shenjtë thotë,
  Hidhe Rusinë, jeto në parajsë...
  Unë do të them: "Nuk ka nevojë për parajsë"
  Më jep atdheun tim!
  . KAPITULLI Nr. 3.
  Markeza dhe baronesha përplasën duart dhe bërtitën në unison:
  - Bravo! E ke sajuar vetë këtë?!
  Dominika tundi kokën e saj të artë negativisht:
  - Jo. jo mua. Dikush tjetër, autorin nuk e mbaj mend!
  Kasandra u grimas:
  - E çuditshme, ju keni një kujtesë të shkëlqyer!
  Aktorja u përgjigj sinqerisht:
  - Mendoj shumë për veten sesa për të tjerët. Është më mirë t'i bëj të dinë më shumë për mua sesa unë për të tjerët. Unë gjithashtu kompozoj ndonjëherë, dhe jo më keq se Pushkin.
  Kontesha e dragoit zhveshi dhëmbët e saj të shndritshëm e të shkëlqyeshëm si diamante në gojën e saj të gjerë dhe tha seriozisht:
  - Ndoshta mund të këndoni diçka nga kompozimi juaj?
  Dominika tha me lutje, duke fërkuar këmbët e saj të djegura:
  - Nuk ka pyetje! Më jep të paktën një monedhë ari. Dhe unë do të performoj një këngë të tërë hit për ju. Dhe të këndoni për asgjë? E pa respektuar! Dhe në mënyrë të parëndësishme, joprofitabile!
  Markeza-nimfa u vrenjos dhe shkopi i saj magjik shkëlqeu në mënyrë kërcënuese në dorën e saj, ajo ishte e vendosur të ndëshkonte vajzën e paturpshme që guxoi të kundërshtonte dragoin.
  Kontesha e dragoit fërshëllei në mënyrë pajtuese:
  - Jepi asaj një monedhë argjendi. Lëreni të këndojë nga zemra.
  Dominika buzëqeshi, dhëmbët e saj, aq të përsosur, shkëlqenin si majat e akullta malesh nën diellin e ndritshëm në mesditë. Dhe ajo bërtiti:
  - Paratë përpara!
  Nusela i hodhi asaj një monedhë dhe bërtiti:
  - Ja, kapeni!
  Vajza hodhi këmbën lart dhe arriti të kapte një copë të rrumbullakët argjendi me gishtat e saj të zhveshur. Pastaj ajo e transferoi atë në pëllëmbën e saj. Shikova monedhën. Nuk ishte asgjë, argjendi ishte krejtësisht i ri, në njërën anë kishte një dragua me shtatë koka, dhe në putrat e tij mbante një skeptër dhe një topuz. Dhe nga ana tjetër , një vajzë e bukur me flokë kaçurrela shumë të harlisur. Dhe është e bukur.
  Dominika nuk i rezistoi dot tundimit për të provuar monedhën dhe u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Kjo është e bukur. Gjëra të ftohta.
  Nusela fërshëlleu:
  - Tani, këndoni! Le të shohim se çfarë mund të bëni!
  Kontesha e Dragoit shtoi:
  - Dhe ju duhet të këndoni me zë të lartë dhe të performoni një baladë pak a shumë të gjatë, pasi ne kemi paguar!
  Aktorja pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, e kuptoj! Nuk mund të këndosh si...
  Dhe atëherë shoqata nuk i ra në mendje. Epo, të thuash një bilbil nuk është plotësisht e saktë apo e përshtatshme. Por diçka tjetër, jo në të vërtetë!
  Vajza nimfë vulosi këmbën e saj të zhveshur:
  - Le të fillojmë!
  Dominika filloi të këndonte me zërin e saj të qartë dhe të butë;
  Unë isha një aktore e njohur
  Xhirime, sharje, muzikë, topa...
  Ajo filloi të kërcejë me furi dhe të egër,
  Ashtu si mishërimi i shejtanit!
  
  Këmbët e mia janë kaq të forta
  Ata luftuan hopakun e tërbuar...
  Ne jemi vajza kaq të lezetshme
  Le të lëvizim të poshtër menjëherë!
  
  Por e gjeta veten në një botë, e dini, të veçantë,
  Aty ku dragonjtë sundojnë si mbretër...
  Porosia atje eshte shume e re,
  Të paktën grisni këmishën!
  Më duhej të bëhesha skllav këmbëzbathur
  Marrja e një kamxhiku në shpinë ...
  Retë mbi ne janë blu,
  Vendi është i pakëndshëm në Tokë!
  
  Këtu më vjen një xhuxh i ashpër,
  Dhe ai shtrëngon një kamxhik në duart e tij ...
  Një djalë kokëbardhë vrapoi pranë -
  Robi është këmbëzbathur, pronari është qartazi dorështrënguar!
  
  Gnomi qesh, prek dhëmbët me putrën e tij,
  Si një vajzë me një artikull, një hamshor...
  Kështu që ariu e kafshon atë me një këmbë të shtrembër -
  Ky do të jetë fundi i tullacisë së xhuxhit!
  
  Por ata më shitën në miniera,
  Nuk kishte vende të dukshme në harem ...
  Dhe ata më dhanë një kamxhik të fortë në ndjekje,
  Sepse vajza ha shumë!
  
  Këtu gnoma po më çon në një litar,
  Bukuritë e vajzës janë absolutisht të mahnitshme ...
  Zëri i skllavit është shumë i qartë,
  Por në fund ka vetëm zero!
  
  Unë jam pothuajse lakuriq dhe zbathur
  Unë punoj në miniera si ai gomari...
  Mami, them, e dashura ime,
  Sa budallaqe doli!
  
  Unë isha një vajzë e aftë
  Unë shumëzova thyesat në kokën time ...
  Dhe tani në një, konsiderojeni atë, një skaj,
  Unë jam në robëri të egër!
  
  Për një kohë të gjatë e durova gnomën,
  Mora një kamxhik pas shpine...
  Më rrahën për biznes dhe jo për biznes,
  Më premtuan se do të më ushqenin më vonë!
  
  Por skllevërit zbathur u rebeluan,
  Shufra në veprim, çekiç,
  Dhe tani, konsiderojeni atë elementin tuaj ,
  Tek një gnome me tullac Unë kam vdekur !
  
  Epo, ata të këqijtë u vranë,
  Kishim viktima të tmerrshme...
  Por, më besoni, ne e çliruam veten -
  Vajzat treguan klas të lartë!
  
  Dhe tani kemi një ushtri të madhe,
  Djemtë gjithashtu po shkojnë në betejë me ne ...
  Ne thyejmë mburojat si dërrasa,
  Sundimtarët e këqij do të kaputen!
  
  Dhe atëherë skllavëria e ferrit do të zhduket,
  Burri drejton shpatullat...
  Dhe ne do t'i japim fund zotërisë, të ngopur me armiq,
  Do të ketë një shekull lumturie dhe përparimi!
  
  Dhe atëherë do të ketë paqe në të gjithë botën,
  Njeri, yll i madh...
  Ne do të fluturojmë në ajrin me yje, ju e dini,
  Le të realizohen ëndrrat e njerëzve!
  Vajza përfundoi me një notë të lartë, me zërin e saj që vezullonte si kambana argjendi.
  Vajza nimfë përplasi duart. Disa kukudhë dhe trollë dhe disa njerëz dëgjuan gjithashtu këngën e Dominikës. Dhe i hodhën monedhat e saj: argjendi dhe bronzi.
  Aktorja vajza u përkul. Dhe ajo i mori nga pllakat. Ajo mori disa nga monedhat me duar dhe disa me gishtat e saj të zhveshur. Dhe ishte një pamje e bukur.
  Po, ajo ka këmbë kaq joshëse dhe të gdhendura. Dhe sa e bukur dhe mbresëlënëse është ajo në vetvete. Epo, ku janë prima donnat e tjera në krahasim me të? A do të guxojnë të performojnë në skenë zbathur? Apo me një fund të shkurtër?
  Kontesha e Dragoit vuri në dukje:
  - Kjo është këngëtarja! Jo, ajo bën pjesë në akademi. Dhe vetëm në akademi, në fakultetin që zgjedh vetë.
  Dominic qeshi dhe këndoi:
  Ne vajzat do të jemi gjyqtarët tanë,
  Dhe nëse duhet të zgjedhësh, dhe zgjedhja është e vështirë...
  Ne zgjedhim kostume prej druri,
  Sepse populli ynë ka vetëm nder!
  Nusela shkroi në Twitter:
  - Ti ke një zë... Thjesht një engjëll i nivelit të lartë!
  Dominika buzëqeshi dhe hodhi njërën nga monedhat më lart me këmbën e saj të zbathur, dhe më pas u përkul dhe e kapi me gjuhë. Dhe pastaj filloi të bërtiste. Nga kontakti me pështymën, metali portokalli u nxeh menjëherë dhe i dogji gojën bukuroshes.
  Vajza filloi të pështyjë dhe të rënkojë. Dhe dëshira e saj për të kënduar u zhduk papritur.
  Vajza nimfë tundi unazën e saj dhe nxehtësia në gojën e Dominikës u largua menjëherë. Vajza guxoi:
  - Uau! Tani e kuptoj se si është të jesh një dragua që merr frymë nga zjarri!
  Weasel tha me një buzëqeshje:
  - Me mire vone se kurre,
  Vajza ka disa vite të shkëlqyera përpara!
  Kontesha e Dragoit vuri në dukje:
  "Ne kemi një strukturë të ndryshme të gojës dhe fytit nga njerëzit, dhe flaka nuk digjet fare. Pra, mos u shqetësoni për ne.
  Publiku që ishte mbledhur përreth ishte ende duke bërë zhurmë dhe duke kërkuar, duke duartrokitur:
  -Bëj diçka tjetër, je i mirëpritur!
  Dominika shkroi në Twitter:
  - Nëse shkarravit monedha, do ta bëj!
  Si përgjigje, zhurma dhe garancitë:
  - Po sigurisht! Mirë se vini.
  Dhe nën këmbët e zhveshura, muskulare, të nxira dhe të hijshme të vajzës, të cilat ajo i kishte gisht me hijeshi të paimitueshme, fluturonin monedha ari, argjendi, portokalli, bronzi dhe platini.
  Dominika u bë e gëzuar nga kjo, ndjeu entuziazëm dhe filloi të këndojë me zjarr;
  Stuhitë dhe uraganet nuk janë pengesë për çiftin tonë,
  Bijat e Atdheut, që lulëzojnë si shkurre trëndafili.
  Ai që nuk e ka njohur luftën nuk ka ngrënë qull meli,
  Perëndia Shpëtimtar Jezus na çon në betejë!
  
  Jemi mësuar të luftojmë edhe në një oqean të stuhishëm,
  Çdo person është si një çip në bord.
  Unë besoj se ne do t'i copëtojmë përbindëshat e Hordhisë në betejë,
  Nderi ynë nuk mund të rrëzohet me çekiç e me çekiç!
  
  Shpata u nxeh në farkë, në ferrin shumë të nxehtë,
  Tehët e mprehur janë shakull shumë të fortë!
  Bëhu një ushtar i patrembur; me një zemër të fortë, të matur,
  Nëse ka vdekje, atëherë qëndroni në vend, mos ikni!
  
  Po , lufta, natyrisht, nuk është një festë me mjaltë të ëmbël,
  Në fund të fundit, ka lot mbi të dhe gjaku rrjedh dendur.
  Ujku bërtet pa pushim dhe ariu me një ulërimë të egër,
  Dhe goditja në këmbim le të jetë në sy, jo në vetull!
  
  Ka një shtizë që mund të shpojë postën zinxhir,
  Ka mburoja që nuk mund të depërtohen nga një grumbull!
  Por mos u bëj frikacak, mos i lejo djajtë të bëjnë fytyra ,
  Për të mos u bërë si loja në rrjeta!
  
  Më besoni, një zgjidhje rrezatuese do të vijë,
  Për të gjithë ka një shpërblim që nuk mund të gjendet më lart!
  Për një mendim kriminal, besoj se hakmarrja do të vijë,
  Nuk ka trimëri tjetër përveç rrugës së vështirë!
  Kështu Dominika këndoi dhe turma e larmishme e duartrokiti me shumë entuziazëm. Edhe nëse janë të gjitha femra, nuk ka meshkuj në këtë botë. Ose, pothuajse pa seksin më të fortë.
  Pas së cilës, kontesha e dragoit tundi bishtin e saj dhe vuri në dukje:
  - Epo, duhet të iki! Unë jam duke u larguar nga rruga!
  Nimfa e mori monedhën me këmbën e saj të zbathur dhe sugjeroi:
  - Le të kontrollojmë. Unë do të hedh, dhe ju thoni - koka ose bishta ! Merreni me mend, monedha është e juaja, jo, më ktheni një monedhë!
  Kontesha e Dragoit gjëmonte me të qeshur dhe u përgjigj:
  - Unë i di truket tuaja! Pra, është më mirë të mos humbisni kohën ose kokën tuaj!
  Dominika buzëqeshi dhe vuri në dukje:
  - Koka nuk është veshë, mund ta shkulësh kapelën, nuk mund ta qepësh përsëri!
  Nusela cicëroi dhe këndoi:
  -Veshët në majë të kokës janë veshë!
  Veshët në majë të kokës - një pacient në një spital mendor !
  Kontesha e Dragoit fluturoi në ajër. Dhe ajo nuk komentoi se çfarë këndoi nimfa. Dhe kjo, duhet theksuar, është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Dominika filloi të mbledhë me nxitim monedha me duar dhe këmbë të zbathura. Dhe ajo e bëri atë me një ritëm të shpejtë.
  Weasel vërejti, duke kruar flokët me një shkop magjik:
  - Paratë, sigurisht, janë të rëndësishme. Por edhe më të rëndësishme janë magjitë, artefaktet, hajmalitë, medaljonet, amuletat, etj. Përndryshe, nuk do të mund të bëni një jetë luksoze dhe luksoze !
  Dominica ra dakord:
  - Paraja nuk mund të blejë shëndetin, më besoni,
  Paraja nuk mund të blejë dashurinë dhe nderin...
  Pra, mos u grindni si një kafshë
  Dije se atdheun nuk do ta shesësh për fitim!
  Dhe vajza, me tabanin e saj të zhveshur, godet një monedhë të purpurt. Dhe pastaj këmba e saj e zhveshur u kthye papritur, sa hap e mbyll sytë, në një këmbë rosë.
  Dominique bërtiti nga frika:
  - Çfarë dreqin është kjo!
  Markeza nimfa u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Ky është një metal magjik i veçantë, funksionon vetëm kur bie në kontakt me lëkurën e dikujt që ka perëndi olimpike në familjen e tij!
  Dhe Laska bërtiti me gëzim:
  - Uau! Ju keni atë lloj gjaku në ju. Pra nuk gabuam.
  Dominika mërmëriti:
  - Por kjo është shëmti! Nëse mundeni, hiqni putrën tuaj. Dhe më jep përsëri një këmbë normale.
  Nimfa tundi kokën:
  - Jo! Ju tashmë duhet ta bëni këtë vetë.
  Vajza e bllokuar bërtiti:
  - Si është e mundur kjo?
  Weasel sugjeroi:
  - Imagjinoni në mendjen tuaj se si do të dëshironit të dukej këmba juaj, klikoni gishtin e madh dhe gishtin tregues të dorës tuaj të djathtë dhe duhet të keni sukses!
  Dominic e mori dhe e prezantoi. Pastaj erdhi klikimi.
  Dhe në vend të një sorrë, një këmbë u shfaq në një çizme të ndjerë dhe me një ski. Dhe u bë edhe më e pakëndshme kur ski u përplas në kalldrëm.
  Nimfa buzëqeshi dhe këndoi:
  - Mësues pa pagesë,
  Koha e humbur me ty...
  Unë vuajta për asgjë me vajzën,
  Magjistari më i zoti!
  Dominika u ofendua:
  - Unë nuk jam magjistare. Dhe unë jam ende duke mësuar. Por rruga drejt dijes nuk është kurrë shumë e lehtë ... Po, te filmat!
  Weasel tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, në kinema, ndoshta edhe më shumë. Dhe ky, sigurisht, është problemi ynë i madh.
  Publiku filloi të mblidhej përsëri: ishte një pamje qesharake. Më saktë, këtu ka të gjitha llojet e vajzave. Dhe faleminderit për këtë. Aktorja vajza u përpoq të mendonte përsëri dhe të transformonte këmbën e saj. Por këtë herë diçka u shfaq në shina dhe me një radar, ndonëse i vogël.
  Dominika këndoi pa humbur optimizmin e saj:
  Ju kërkoj të mos habiteni
  Nëse ndodh magjia...
  Nëse ndodh, nëse ndodh,
  Nëse ndodh magjia!
  Nimfa buzëqeshi përsëri dhe vuri në dukje:
  - Po, të shkosh me zërin tënd, duhet të kesh edhe aftësinë për të përdorur magjinë!
  Pastaj një vajzë hobbit vrapoi drejt tyre dhe sugjeroi, duke rrotulluar shkopin e saj magjik:
  - Le ta bëjmë më mirë! Dhe dije, unë kam gjysmë mijë vjet praktikë!
  Weasel kundërshtoi:
  - Jo! Lëreni ta bëjë vetë!
  Dominika shkroi në Twitter:
  E kam humbur mendjen, e kam humbur mendjen,
  Unë do ta bëj vetë, do ta bëj vetë!
  Dhe vajza përsëri pëshpëriti diçka miratuese. Dhe pastaj këmba e saj, në formën e një tanku me një radar, më në fund rifitoi formën e saj të hijshme, të mëparshme. Dhe doli të ishte sikur ishte bërë me porosi.
  Dominika u ngrit në këmbë dhe lëvizi gishtat. Humori i saj u bë i gëzuar dhe ajo këndoi:
  Ne vajzat jemi më të fortat në botë,
  Dhe, më besoni, nuk do të gjeni bukuri më të bukura...
  Ne me të vërtetë do t'i thithim armiqtë tanë në tualet ,
  Dhe ai do të duket përgjithmonë njëzet vjeç!
  Pas kësaj, bukuroshja, ajo do të qeshë dhe do të qeshë, duke treguar dhëmbët e saj të mëdhenj dhe me shkëlqim.
  Dominika filloi të kërcente, me këmbët e saj të zhveshura të ngritura lart në ajër. Dhe ajo këndoi:
  Unë jam një magjistare shumë e lezetshme
  Nëse godas këmbën time, do të ketë një kolaps...
  Më pëlqente të kërceja zbathur
  Konsideroni atë një ideal të vërtetë!
  Kjo është kënga e saj - thjesht e mrekullueshme dhe e lezetshme!
  Edhe pse, nga ana tjetër, është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe e pakomplikuar. Po, vajza është e tillë që nuk do të mërzitesh.
  Vajza hobbit vuri në dukje:
  - Mëson shumë shpejt!
  Dhe ajo tundi këmbët e saj, të cilat ishin zbukuruar në kyçin e këmbës me byzylykë të mbështjellë me gurë të çmuar dhe në çdo gisht me një unazë.
  Ajo duket si një fëmijë, por duke gjykuar nga numri i gurëve, veçanërisht në gjymtyrët e poshtme, ajo është një magjistare e rangut të lartë.
  Weasel i bëri me kokë vajzës:
  - Të pashë diku. A jeni ju, rastësisht, Princesha Alsou ?
  Hobiti femër pohoi me kokë:
  - Po , kështu është! Por ju e dini, Markez, me këtë vajzë nga planeti Tokë, nuk do të keni asnjë problem!
  Weasel ra dakord:
  - E drejte! Por ndryshe është e pamundur. Mjerisht, kjo është një botë e tillë që nuk mund të bëjë pa probleme dhe aventura.
  Dominic nxitoi të shtojë:
  -Jeta pa aventura dhe shfrytëzime është shumë e mërzitshme. Është si supë pa piper!
  Princesha Alsou ra dakord:
  - Po ashtu eshte! Për këtë janë zuzarët. Njëri prej tyre lëshoi një murtajë që vret seksin më të fortë.
  Dominika këndoi me një psherëtimë:
  Nuk mund të jetosh pa gra, kjo është e vërtetë,
  Por pa burra nuk ka as gëzim...
  Doli kështu, ishte shumë keq,
  Nëse nuk ka pronar të fortë!
  Weasel ra dakord:
  - Ndoshta! Por këtu, siç thonë ata, është një thikë me dy tehe. Nga njëra anë nuk ka seks më të fortë, por nga ana tjetër...
  Hobiti femër kundërshtoi shpejt:
  - Jo! E keqe nga të gjitha anët. Kështu që nuk ka nevojë të flasim pa kuptim. Nevojiten edhe meshkujt.
  Dominika u përgjigj:
  - Meshkujt në kafshë. Për individët inteligjentë, diçka është ndryshe.
  Weasel qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, për meshkujt, sigurisht. Dhe nuk gjeta asgjë për të thënë.
  Disa pëllumba, me pendë portokalli dhe sqepa të praruar, fluturuan pranë tyre. Zogjtë ishin shumë interesantë. Thjesht e bukur nga njëra anë. Por nga ana tjetër , kishte edhe një mungesë shije në to.
  Dominica zëvendësoi:
  - Pse praruar sqepat e pëllumbave?
  Weasel shpjegoi:
  - Askush nuk i praruar! Kjo për shkak se ata këputnin luleshtrydhet me topaz.
  Aktorja vajza mërmëriti:
  - Çfarë? Me topaz?
  Vajza hobbit pohoi me kokë:
  - Po, ka luleshtrydhe të tilla! Çfarë, nuk e dinit?
  Weasel vërejti:
  - Si do ta dinte ajo? Ajo është në botën tonë kohët e fundit.
  Tre përfaqësuesit e seksit të bukur shpejtuan ritmin e tyre. Dhe takat e tyre të zhveshura dhe rozë shkëlqenin.
  Shtëpitë u shfaqën përreth , të gjata, që ngjanin si rozë, vjollcë, smerald stërvitje që ngriheshin lart. Dhe dukej jashtëzakonisht futuriste. Madje kishte disa avionë në qiell. Më saktësisht, një karrocë e bërë prej ari dhe e mbushur me diamante, e tërhequr nga gjashtë kuaj me krahë, të bardhë si bora, nxituan.
  Të tre vajzat bënë një përkulje të lehtë. Por me sa duket, personi fisnik nuk kishte kohë për bukuritë, dhe triumvirati ndoqi më tej.
  Përpara ishte një hipodrom, dukej si një stadium i madh. Ishte e qartë se ishte vendi i garave me kuaj.
  Markeza-nimfa sugjeroi:
  - Duhet të kontrollojmë nëse nxënësi ynë ka dhuntinë e mprehtësisë. Prandaj, ne do të marrim pjesë në gara.
  Rreth hipodromit kishte një gardh rrjetë të gjatë prej argjendi dhe metali portokalli, i mbështjellë me perla dhe disa gurë blu dhe vjollcë, si dhe xhami që të kujtonte xhamin çek . Dhe dukej shumë bukur.
  Dhe në hyrje kishte dy shatërvanë në anët, të cilat hidhnin avionë shumëngjyrësh nga çifte të bukura të praruara: - një kukudh që përqafonte një djalë kukudh.
  Po, gjithçka dukej shumë bukur. Dhe në hyrje ka një roje vajzash. Gjithashtu shumë e bukur dhe me forca të blinduara të lehta, argjendi.
  Gjithçka duket kaq e mrekullueshme. Ka kaq shumë përfaqësues të seksit të drejtë përreth.
  Dominikës iu kujtua filmi për Arkipelagun Gulag dhe kampin e grave. Të gjitha gratë atje ishin, si me dëshirë, të reja, të bukura dhe të veshura me rroba që i linin këmbët e tyre madhështore plotësisht të zbuluara. Epo, meqenëse vera në Siberi është e ngrohtë dhe madje, ndoshta, e nxehtë, vajzat ishin zbathur. Gjë që e bëri filmin shumë të popullarizuar në mesin e meshkujve. Dhe Dominica luajti një anëtar rebel të Komsomol që organizoi një kryengritje të tërë vajzash. Dhe bukuroshet madje kapën armë dhe morën në betejë një regjiment të tërë NKVD dhe ishin në gjendje ta fitonin atë.
  Filmi, natyrisht, doli i lezetshëm. Dhe luftëtarët këmbëzbathur, magjepsës dhe të bukur dukeshin thjesht super.
  Dominika, meqë ra fjala, fillimisht duhej të luante rolin e kushëririt të Fanderës, i cili organizoi një trazirë të burgosurish, por një film i tillë mund të ishte ndaluar. Dhe ajo thjesht u bë një studente e shkëlqyer dhe një anëtare e Komsomol.
  Dominika u përkul para vajzës nga roja. Papritur, pikërisht nga poshtë Tokës, si një krik nga një kuti snuff, një dragua u hodh jashtë. I vogël , pak më i madh se një albatros, me tre koka.
  Ai ose ajo fluturoi te vajzat dhe një zë ra:
  - Më kthe vëllanë!
  Markeza nimfa u përgjigj me një psherëtimë:
  - Kjo është e pamundur, Belka.
  Si përgjigje, vajza e dragoit, luspat e së cilës shkëlqenin në tre diell me të gjitha ngjyrat e ylberit dhe krahët e së cilës ishin aq të bukur sa valëzoheshin në sy, filloi të gjëmonte.
  - Unë dua një vëlla! Unë dua një vëlla! Ku eshte ai!
  Vajza hobbit guxoi:
  - Po, ne vetë jemi të zënë duke menduar se si t'i kthejmë njerëzit tanë tek ne. Dhe nuk ka nevojë të jesh kapriçioz.
  Vajza e dragoit, çfarë mund t'i marrësh një këlyshi, u qetësua dhe cicëroj, duke u hedhur në Dominika:
  - E di që mundesh! Ju jeni i zgjedhuri!
  Vajza e goditur buzëqeshi dhe këndoi si përgjigje:
  - Gjithçka e pamundur, më besoni, është e mundur,
  Por qasja ndaj këtij problemi është shumë e vështirë...
  Megjithatë, nëse e tendosni trurin gjatë lojës,
  Mund të bëhem një vajzë e bukur Jedi !
  Vajza e dragoit u gëzua dhe cicëroj si përgjigje:
  Mendja juaj nuk është sa një gisht,
  Gjeni, ju e dini, në tokë ...
  Dhe një djalë i bukur më pret,
  Në një kalë dredha-dredha!
  Dominika u ndje qesharake dhe qeshi:
  - Një dragua mbi një kalë? Ja si duket!
  Markeza u shpreh:
  - Çfarë, ju nuk e dini konceptin e alegorisë!?
  Aktorja qeshi dhe vuri në dukje:
  Mund të vdesim kudo
  Edhe në perëndimin e diellit të qelibarit...
  Në përgjithësi, ne jetojmë lirshëm,
  Po, falas!
  E thënë figurativisht!
  Vajza e dragoit lëshoi drita nga goja e saj, ajo i ngjante çakmakit dhe bërtiti:
  - Kjo është një këngë e bukur. Megjithatë , dua që e ftuara e bukur nga një Tokë e panjohur të performojë diçka tjetër interesante.
  Dominika ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - E di që zëri im rrëzon monedhat jo më keq se nunçukët që rrëzojnë duaj gruri. Megjithatë, më duhet ta tendos sërish zërin! Dhe për çfarë? Ku të shpenzoni para këtu?
  Markeza kundërshtoi:
  - Së pari, do të vini bast me paratë tuaja në një nga kuajt në hipodrom dhe do të përpiqeni të rrisni kapitalin tuaj. Dhe së dyti, kjo vajzë nuk është vetëm një dragua e vogël femër, por edhe një princeshë. Ajo do t'ju japë unazën e saj, e cila përmban fuqi magjike kolosale. Dhe për këtë , më besoni, ia vlen të provoni dhe të këndoni siç duhet!
  Dominika tundi kokën e saj të ndritshme në qafën e saj të fortë dhe tha:
  - Në këtë rast, shoh se ka diçka për të provuar! Për më tepër, si mund të refuzosh një fëmijë!
  Vajza e dragoit cicëroi:
  - Unë nuk jam fare fëmijë. Unë jam një princeshë dhe mund ta bëj këtë! Unë do të fluturoj në planetin tuaj. Dhe unë do të djeg kapitalin tuaj.
  Dominika gërhiti në mënyrë kërcënuese:
  - Dhe ne kemi mbrojtje ajrore për njerëz si ju! Çfarë i thua kësaj, i egër?
  Vajza e dragoit mërmëriti:
  - Do të të dërgojnë në gurore. Do të punoni lakuriq dhe të lidhur me zinxhirë nën goditjet e kamzhikut të mbikëqyrësve të orkëve.
  Vajza hobbit pohoi me kokë:
  - Po, ajo mund ta bëjë! Për më tepër, ju jeni njerëzor. Dhe njerëzit tanë... Ata konsiderohen të një niveli më të ulët, për shumë arsye.
  Nusela kërciti:
  - Pra, më mirë këndoni! Publiku tashmë është mbledhur këtu, dhe ne gjithashtu do të fitojmë para.
  Në fakt, një zhurmë u ngrit në turmën e përfaqësuesve të ndryshëm të seksit të bukur dhe u dëgjuan duartrokitje dhe pasthirrma:
  - Këndo, lule e vogël, mos u turpëro!
  Epo, burrë, le të luajmë muzikë!
  Ne duam të dëgjojmë trillin e zogut të parajsës!
  Dominika psherëtiu rëndë dhe filloi të këndonte;
  Bregu në Elfa është i gjerë , i pjerrët,
  Valët spërkasin me një shkëlqim me xham...
  Elfia u bë atdheu im i lindjes,
  Trilli i bilbilit na këndon një këngë të mrekullueshme!
  
  Në një varkë të gjerë, i dashuri im dhe unë po lundrojmë,
  Zlata Val hodhi poshtë gërshetat e saj.
  Sa mirë është që unë dhe i dashuri im të jemi bashkë,
  Është për të ardhur keq të mos kapësh një krokodil me një kallam peshkimi.
  
  Jo, jo ujë, shushurimë mbrapa,
  Është natyra ajo që na jep shampanjë.
  Kjo tokë është si një nënë e dashur për mua,
  Bujaria e tokës me veshje mbretërore!
  
  Pika si perla nën rrezen e hënës
  Spërkat si një tufë bletësh me një krah të argjendtë...
  Virgjëresha, ti je si një engjëll me një ëndërr për mua,
  Me fytyrën e pafajësisë - Madona më e pastër!
  
  Era është mjaltë dhe flokët janë mëndafsh,
  Buzet u hapen si saten.
  Besoj se ka ardhur momenti i shumëpritur,
  Përrallat do të bëhen të vërteta!
  
  Buzët tona u prekën në ekstazë,
  Ëmbëlsia është e tillë sa nuk ka më fjalë .
  Më besoni, ju jeni një bukuri e çuditshme,
  Shorti do të vendosë, hidheni monedhën më lart!
  
  Këtu janë puthjet njëra pas tjetrës,
  Psherëtima dhe të qeshura të gëzimit tonë të stuhishëm.
  Shenjtëria e shpirtit do të ruhet nga kerubini,
  I zgjedhuri do ta hedhë listën e mëkateve në urnë.
  
  Jo, dije, ka më të bukur se ti në tokë,
  Pasioni digjet si një zjarr i ndritshëm në zemrën time!
  Ne do të jetojmë në vendin më të mirë,
  Le të hapim dritaret dhe derën në hapësirë!
  Kështu këndoi bukuroshja një këngë madhështore. Dhe vajzat e të gjitha vijave duartrokasin duart për të. Dhe në të njëjtën kohë ata hodhën monedha, përfshirë ato ari. Dhe kjo është e mrekullueshme .
  Vajza hobbit tundi shkopin e saj magjik dhe paratë filluan të formojnë vetë një grumbull të veçantë. Dhe një kolonë e tërë monedhash shumëngjyrësh u rrit.
  Vajza e dragoit gjithashtu duartrokiti duart dhe më pas lëshoi flakë të ndritshme nga tre kokat e saj. Pas së cilës ajo tha me kapriçioz:
  - Kjo, natyrisht, është e mirë, por jo e mjaftueshme! Kam nevojë që të këndosh edhe për mua!
  Dominika u vrenjos dhe pyeti:
  - A nuk është shumë?
  Markeza e mbylli atë:
  - Dëshiron të marrësh një unazë kaq të vlefshme vetëm për një këngë? Epo, ju jeni të paturpshëm ! Kini një ndërgjegje, sepse artifakti është i vlefshëm.
  Vajza hobbit cicëroi:
  - Çdo artikull ka çmimin e vet. Dhe zakonisht, për një objekt të vlefshëm, ju duhet të përmbushni tre dëshira, ose të ofroni tre shërbime. Këto janë rregullat. Dhe ju vetë e kuptoni pse!
  Publiku i vajzave të ndryshme përplasi duart dhe godiste këmbët zbathur, dhe shumë rrallë me këpucë:
  Ejani, këndoni edhe pak!
  Ne duam këngë!
  Do të jetë shumë e lezetshme !
  Kryeni romancën!
  Ne do t'ju paguajmë mirë!
  Weasel i bëri me kokë Dominikës:
  - Epo, mos u prish! Hajde, këndo!
  Dhe bukuroshja e bukur tronditi mane e saj të ndritshme dhe të ndritshme. Ajo vulosi këmbët e saj të zhveshura, muskulare dhe këndoi, me ndjenjë dhe shprehje të madhe;
  jonë , e vërteta jonë
  Përbëhet nga mbajtja e besimit!
  Dhe jo nesër, dhe jo nesër,
  Dhe sot shpëtoni Atdheun!
  
  Ne e respektojmë Elfin tonë ,
  Në fund të fundit, ajo është e gjithë bota, njihni botën!
  Flamuri ynë i kuq i ndezur i Atdheut,
  Dhe nuk ka të kuqe më të ndritshme!
  
  Pionieri nuk përshëndet bustin,
  Shenja e tij është flamuri i Atdheut!
  Ne e luftuam kundërshtarin me mjeshtëri,
  Arritjet lavdëruese në vargje!
  
  Dije se ka vetëm një besim në planet,
  Besimi në i dashur , elfinizëm i shenjtë!
  Kështu që fëmijët e lumtur qeshin,
  Orcizmi të shpërthejë në humnerë !
  
  Çdo kalorës ishte vetëm një fëmijë,
  Në bar dhe përrenj zbathur...
  Por tani ai ka një çikrik në duar,
  Rrafshon me shpejtësi metalin me një çekiç!
  
  Dikush mpreh një mitraloz me makineri,
  Epo, dikush qëllon nga supi!
  Flamuri i kuq i kuq fluturon si një flamur i kuq,
  mundëm armiqtë e këqij pa shaka!
  
  Paraardhësit tanë e morën me guxim Orklin ,
  Epo, po ne? Jemi në rrugën tonë për në Mars!
  Ne jemi njerëz, jo makakë në degë,
  i kundërshtarit e godet mu në sy!
  
  Por ne gjithashtu dimë të argëtohemi,
  I bie daulles, i bie borive!
  Fytyra shumë të lezetshme të fëmijëve,
  Dhe vlerësimet e katër dhe pesë!
  
  Provimi më i vështirë i betejës -
  Të mos kalosh këtë është si të vdesësh!
  Por në vdekje ne kemi një flamur me një pishtar,
  Falsifikuesi i bakrit të kukudhëve nuk mund të bjerë!
  Vajza këndoi aq bukur dhe me mjeshtëri dhe, në të njëjtën kohë, kërcente, dhe këmbët e saj ishin aq joshëse. Është vetëm për të ardhur keq që nuk kishte burra përreth që të vlerësonin bukurinë e saj. Dhe vajza e ka në një nivel kolosal, dhe luftëtarja tregon presionin dhe ambientin e saj kolosal.
  Dhe tashmë janë mbledhur disa qindra vajza dhe po bëjnë zhurmë. Ata hedhin para dhe kanë erë shumë të fortë të trupit të ri, të freskët, femëror dhe parfume dhe parfume të shtrenjta. Këtu ka shumë për të bërë kokën të rrotullohet.
  Disa nga monedhat ishin qeramike, madje kishte edhe disa monedha druri , që ishte e mrekullueshme. Por paratë e zakonshme të letrës për planetin Tokë nuk janë disi të dukshme. Dhe kjo është disi e pazakontë për Dominikën. Ndonjëherë mendimet ju kalojnë në mendje se sa të egër janë këtu. Po kartat elektronike për pagesat? Epo, kjo është absolutisht fantastike për këtë nivel zhvillimi.
  Kështu dikush hodhi një tortë gjysmë të ngrënë me krem nën këmbët e zbathura të një vajze këngëtareje.
  Vajza hobbit goditi tortën me rrufe nga shkopi i saj. Dhe u shkatërrua menjëherë.
  Bukuroshja e vogël vuri në dukje:
  - Mos e bëj më këtë! Vetëm para!
  Nusela këndoi:
  - Bej para! Bej para!
  Duke harruar mërzinë, dembelizmin...
  Bej para! Bej para!
  Nëse është e nevojshme, të paktën gjatë gjithë ditës!
  Vajza e dragoit tundi krahët dhe cicëroj:
  - Epo, ky është shërbimi i dytë! Por për të marrë një unazë artifakti , ju duhet edhe një e tretë!
  Dominika fryu faqet dhe tha me një ton të sigurt:
  - Nëse dëshironi, do të jem i lumtur të këndoj përsëri për ju! Të them të drejtën, më pëlqen të këndoj.
  Publiku prej rreth njëmijë grave, përfaqësuese të seksit të bukur, gjëmuan dhe vulosën pothuajse tërësisht këmbët e tyre të zhveshura, të hijshme dhe vajzërore:
  - Këndo përsëri! Këndoni përsëri!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Vajza e dragoit kundërshtoi duke ngritur zërin:
  - Jo! Jepni një unazë të tillë vetëm për këngë! Këtu ajo duhet të bëjë diçka më të vlefshme dhe, në të njëjtën kohë, të vështirë.
  Pati një pauzë të tensionuar. Më shumë se një mijë vajza të racave të ndryshme ngrinë në pritje.
  Papritur u shfaq një djalë. Përfaqësuesi i vetëm i seksit më të fortë mes tyre. Ai ishte i racës njerëzore, i veshur vetëm me pantallona të shkurtra, muskuloz dhe me një markë skllav në supe, dukej rreth dymbëdhjetë vjeç dhe ishte rrahur qartë më shumë se një herë. Duke vrapuar, me takat e tij të pluhurosura dhe fëmijërore që shkëlqenin drejt vajzës së dragoit, ai ra në gjunjë dhe ankoi:
  - Le të më lirojnë! Ma kthe pozicionin tim!
  Vajza e dragoit pohoi me kokë dhe konfirmoi:
  - Kjo eshte! Djali do të jetë i lirë nëse mund ta ktheni në një kukudh!
  Dominika shtriu duart:
  - Por kjo është e pamundur!
  Markeza-nimfa sugjeroi:
  - Ky fëmijë skllav kohët e fundit ishte princi i kurorës i një perandorie të madhe, të quajtur Oenomaus. Dhe tani, ai u bë një djalë i racës njerëzore dhe një skllav për të shmangur murtajën e djallit. Bëje atë një princ kukudh përsëri, dhe atëherë ndoshta mund të kapim fillin e gjithë lëmshit!
  . KAPITULLI Nr. 4.
  Princesha e hobbit konfirmoi:
  - Ky është shansi juaj, Dominic. Dhe e jona gjithashtu. Meshkujt pothuajse të gjithë u zhdukën. Dhe ky, ndonëse nuk u ngurtësua, humbi titullin dhe pozitën, madje edhe trupin, duke u bërë skllav njeriu.
  Djali tundi kokën e tij të lehtë dhe të prerë :
  - Më rrihnin çdo ditë që të mos bëhem gur! Për disa arsye, janë skllevërit që fshikullohen ata që janë më rezistent ndaj epidemisë!
  Dominika shtriu duart dhe u përgjigj:
  - Po, nuk kam asnjë ide se si ta zhgënjej atë! Dhe se edhe princi ishte fëmijë?
  Djaloshi skllav tundi kokën.
  - Jo, isha mjaft i rritur! Por kur filloi të shndërrohej në gur, nimfa e nuselalës përdori magji të veçantë. U bëra skllav i ri dhe më fshikulluan. Kjo më dha disa muaj, edhe pse të dhimbshëm, por jetë. Por herët a vonë, kjo do të marrë fund. Për më tepër, ata duhet të më rrahin fort, dhe çdo ditë duhet, ose të mbaj gurë të rëndë, ose të rrotulloj një rrotë!
  Vajza nimfa pohoi me kokë:
  - Po! Kjo është mënyra e vetme për të vonuar disi efektin e murtajës së gurit. Në miniera ka ende djem skllevër të racës njerëzore që ende nuk janë gurëzuar dhe po punojnë. Por këta janë përfaqësuesit e vetëm të seksit më të fortë që kanë mbetur. Dhe pastaj disa prej tyre gjithashtu shndërrohen në gur dhe më pas shkërmoqen në pluhur.
  Dominica fishkëlliu:
  - Kjo është e tmerrshme! Katastrofë universale! Dhe për të jetuar dhe bërë skllav!
  Djali, i veshur me pantallonat e shkurtra të zeza të shkurtra që përbënin të gjitha rrobat e tij dhe me tel, me muskuj të dobët nën lëkurë që dukeshin të hollë për shkak të mungesës së dhjamit, këndoi:
  - Po, unë jam një princ dhe vetëm një skllav, por çfarë,
  Le të më quajnë fisnikët kështu ...
  Sa larg, shumë larg janë ata nga unë,
  Një djalë me zinxhir të thyer në këmbë!
  Vajza e dragoit cicëroj me një sy:
  - Pra, bëje atë një princ kukudh përsëri, dhe pastaj mund të marrësh këtë unazë të vlefshme të magjisë së dragoit!
  Dominika shtriu duart:
  - Epo, dreqin, unë nuk kam një kuptim bazë të magjisë, dhe ju e kërkoni këtë! Të cilën, ndoshta, ju vetë nuk do ta bëni!
  Markeza nimfa tha me një psherëtimë:
  - Ndoshta nuk mund ta bëjmë as këtë ... Çfarë thua?
  Vajza e dragoit tha:
  "Ajo ka qëndruar në këmbë për një kohë të gjatë." Dhe akademia e dragoit do të mbyllet së shpejti. Pra, le të kalojë fillimisht provimet dehëse, dhe pastaj të përpiqet të zhgënjejë djalin princ.
  Dominika pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Epo, kështu, në parim, mund të ...
  Markeza nimfa mori hajmalinë e saj të varur në qafë. Dhe ajo e fërkoi me pëllëmbët e saj dhe filloi të mërmëriste diçka, si një magji. Vajza e dragoit cicëroj, duke treguar dhëmbët e saj:
  - Ky është një test serioz për të ... A mund të lëvizë pa shumë dëme nëse përdor një magji ultra!
  Dominika donte të merrte sqarime se çfarë do të thotë magjia ultra, por nimfa-markeza vulosi këmbën e saj të zhveshur, të zbukuruar me unaza, dhe vajza u kap në një shakullinë. Ishte sikur një gjigant e mori në dorë dhe e mbajti.
  Aktorja vajza mërmëriti:
  - Çfarë kërcimi!
  Dhe kështu ata, së bashku me nimfën-markezë, u gjendën në hyrje të pallatit. Të kujtonte Hermitazhin në Shën Petersburg, vetëm se ishte më i lartë, tridhjetë kate me tavan të lartë. Dhe gjithashtu, më i harlisur dhe i bukur se dimri i famshëm.
  Dominika shtriu këmbët, mbështeti anët me grushta dhe bërtiti:
  - Uau !
  Nimfa konfirmoi me një buzëqeshje:
  - Po, kjo është një ndërtesë e bukur e Akademisë së Dragoit.
  Përpara hyrjes, një shatërvan në formën e një dragoi me shtatë koka shkëlqente me ar dhe disa metale të ndezura portokalli të panjohura në tokë. Dhe nga çdo gojë një rrjedhë uji vërshonte në qiell, që shkëlqente si diamante në rrezet e disa ndriçuesve të zbukuruar.
  Dominika vuri në dukje:
  - Është e mrekullueshme sa lart fluturojnë avionët!
  Markeza-nimfa u përgjigj në mënyrë lakonike:
  - Teknomagjike!
  Çdo kokë dragoi kishte sy të bërë nga gurë të çmuar dhe me ngjyra të ndryshme. Ajo dukej jashtëzakonisht e shëndetshme , e pasur dhe me shije.
  Ka edhe rrugica të pastra me lule madhështore, të dalluara nga një larmi formash dhe llojesh sythash. Këmbët e zbathura të vajzave ecnin përgjatë pllakave të lëmuara, me modele të ndezura të shtigjeve me elegancë dhe hijeshi të papërshkrueshme. Ata ishin të moshave të ndryshme, por të gjithë ishin të bukur, shumë kishin veshur bizhuteri të çmuara.
  Këtu kishte kryesisht kukudhë, por kishte edhe vajza njerëzore, trollë femra dhe hobitë. Vajzat e fundit nuk mund të dallohen nga ato njerëzore. Siç, nga rruga, janë nimfat dhe dryada. A është për shkak se ata mbajnë unaza në gishtat e zhveshur të këmbëve të tyre të vogla dhe të hijshme?
  Por edhe vajzat njerëzore mund ta bëjnë këtë.
  Dominika, një studente mjaft e gjatë, dukej shumë e madhe dhe e pjekur në krahasim me studentet femra. Dhe kjo e turpëroi shumë.
  Vajza e pyeti nimfën:
  - Më duket si një ekspozitë muzeu këtu!
  Markeza pyeti duke buzëqeshur:
  -A e keni parë filmin për Harry Potter?
  Dominiku qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, sigurisht, e pashë. Dhe ata madje u përpoqën të bënin një xhirim të këtij filmi. Epo, çfarë?
  Nimfa tha:
  - Aty kishte djem e vajza. Dhe këtu, siç e shihni, nuk ka djem, dhe kjo prish harmoninë!
  Dominika vuri në dukje:
  - Harry Potter ishte gjithashtu një fëmijë dhe ishte më e lehtë për të. Por të jesh i rritur mes fëmijëve. Është më keq se të qëndrosh një vit të dytë!
  Markeza donte të thoshte diçka kur një vajzë këmbëzbathur, por me një karficë diamanti në flokë, vrapoi drejt tyre. Ajo buzëqeshi shumë ëmbël dhe guxoi:
  - Je i zgjedhuri?
  Dominika buzëqeshi dhe u përgjigj:
  -Po!
  Vajza qeshi dhe vuri në dukje:
  - Por ju ndoshta nuk dini të bëni shumë! Për shembull, a mund të bëni një ilaç padukshmërie?
  Aktorja u përgjigj me një psherëtimë:
  - Fatkeqësisht jo. Si punon?
  Vajza me një karficë diamanti dhe flokë me njolla të purpurta dhe portokalli tundi kokën. Dhe ajo nxori një shishe nga xhepi i fustanit. E ktheva spinën. Ajo piu një gllënjkë dhe... u zhduk.
  Dominika mbylli sytë e saj prej safiri e hutuar. Dhe pastaj ndjeva një majë të lehtë në hundë. Pastaj i shkulën flokët. Vizioni i mprehtë i Dominikës pa këmbët e zbathura të vajzës së padukshme të shkelnin mbi pllaka shumëngjyrëshe dhe të ngrinin njolla të vogla pluhuri dhe push nga pemët dhe lulet. Vajza u hodh me shumë shkathtësi dhe, me këmbën e saj të zbathur, e kapi nga veshi vajzën e re të prapë.
  Ajo bërtiti. Dhe Dominika mundi ta shihte. Vajza u bë transparente, si një fantazmë ose një hologram. Dhe ai bërtiti me një zë të frikësuar:
  - E lënduar! Më lër të shkoj, hallë!
  Markeza-nimfa bërtiti:
  - Me zgjuarsi, po! Tashmë mendova se nuk mund të bësh asgjë!
  Dominika këndoi si përgjigje:
  Nëse sëmuresh, do të vij
  Do ta përhap dhimbjen me duar...
  Unë mund të bëj gjithçka, mund të bëj gjithçka,
  Zemra ime nuk është gur!
  Vajzat që iu afruan qeshën. Pavarësisht dekorimeve, dukej qartë se fustanet e tyre ishin mjaft strikte dhe të një stili uniform, ndonëse luksoz. Edhe pse në aspekte të tjera kishte një ndjenjë diversiteti. Disa vajza kishin vathë në vesh, ndërsa të tjera jo. Dhe disa, veçanërisht vajzat hobbit, futën unaza ari me gurë në hundë.
  Ata e bënë këtë, veçanërisht, për të dalluar veten nga fëmijët njerëzorë, të cilët ishin shumë të ngjashëm. Dryadëve gjithashtu i pëlqenin unazat në hundë dhe veshët e tyre. Një mbretëri e bukur vajzash, nga shtatë deri në adoleshente. Sidoqoftë, në mesin e kukudhëve, mosha e rritur dhe adoleshenca praktikisht nuk janë të ndryshme në pamje, ashtu si midis hobitëve, trollëve, nimfave dhe driadave. Por Dominika duket si një vajzë e rritur dhe shumë e bukur, me fytyrën shprehëse të një princeshe të vërtetë. Ndoshta shumë i nxirë.
  Po, madje ia zbardhën lëkurën kur luante një nga zonjat fisnike të mesjetës. Në atë kohë, një fytyrë e nxirë konsiderohej si shenjë e lindjes së ulët.
  Meqë ra fjala, jo vetëm lëkura në fytyrën e saj u ndriçua, por edhe në këmbë. Kishte një episod kur atë e çuan zbathur dhe me lecka në skelë.
  Madje kishte një këngë:
  Koha për shëlbim është pothuajse këtu
  Mbretëreshën e çojnë këmbëzbathur në skelë!
  Në vend të bizhuterive, ajo ka veshur lecka,
  Qafa e mjellmës është viktimë e xhelatëve!
  Po, dukej jashtëzakonisht qesharake dhe madje, në mënyrën e vet, disi rrëqethëse . Pas rrufesë, asaj iu desh të luante në rolin e mbretëreshës Semiramis. Dhe në këto xhirime, ajo praktikisht nuk u filmua zbathur. Po, ishte një rol interesant. Por mesa duket drejtori nuk e ka pëlqyer. Shumë e bukur dhe bjonde e mjaltit. E për rolin e Semiramidës kanë preferuar një grua në moshë me flokë të zeza. Dhe Dominika duhej të bëhej skllav. Madje, ajo u markua me një hekur të nxehtë. Dhe ata më përqafuan, shumë ashpër, nga burra.
  Po, dhe kishte një skenë në raft. Sigurisht, kamxhiku ishte me shkumë dhe kur të fshikullojnë me të nuk të bën keq. Por gjithsesi, kur varesh dhe të fshikullojnë , është e pakëndshme.
  Studentet vajza u grumbulluan së bashku. Pastaj u shfaq mësuesi Driad. Ajo kishte veshur një fustan të kuq dhe me një stil tjetër.
  Ajo u ngjit në Dominika dhe bërtiti:
  -A je i ri?
  Aktorja fëmijë ngriti supet:
  - Nuk do ta thosha këtë!
  Mësuesja tundi kokën. Në hundë kishte një unazë prej metali portokalli dhe me një gur me vija. Ajo gjithashtu duket si një vajzë adoleshente dhe është zbathur. Për më tepër, ka një unazë në çdo gisht të zhveshur. Dhe ky është tashmë një nivel mjaft i lartë magjie.
  Markeza nimfa vuri në dukje:
  - Ajo është një studente e aftë, dhe ka talent!
  Mësuesi i Driad-it hodhi një guralec të vogël mbi pllakën me ngjyrë dhe urdhëroi:
  - Bëni një të re në mënyrë që të fluturojë në pëllëmbën tuaj!
  Dominika tha:
  - Telekinezë, apo çfarë?
  Si përgjigje, vajzat qeshën. Mësuesi bërtiti:
  - Shpërndahu! Pse janë të mbushur me njerëz!
  Pati një zhurmë dhe zhurmë të pakënaqur. Por vajzat nuk debatuan, por filluan të shpërndahen ngadalë. Por në të njëjtën kohë, duke parë drejt vajzës së re.
  Mësuesi mërmëriti:
  - Epo, hajde, urdhëro që guri të fluturojë në pëllëmbën tënde!
  Dominika, duke u ndjerë si një budallaqe , bërtiti:
  - Fluturo në pëllëmbën time!
  Guri nuk lëvizi. Pastaj vajza bërtiti me tërbim:
  - Fluturo tek unë, shpejt!
  Dhe pastaj një guralec ra dhe, si një meteorit, e goditi vajzën në ballë. Goditja ishte e mirë, një gungë e mirë u fry menjëherë dhe vetë Dominika ra pa ndjenja.
  Disa vajza që nuk patën kohë të largoheshin dhe ato të tjera që u kthyen, shpërthyen menjëherë në të qeshura. Dhe kjo e qeshur të kujtonte ziljen e qindra këmbanave të argjendta.
  Markeza nimfa shtriu krahët dhe vuri në dukje:
  - Ka aftësi, dhe çfarë të tjera! Me fjalë të thjeshta, ngrini një gur pa magji. Këtë nuk mund ta bëjë as çdo nimfë apo driadë fillestare.
  Mësuesi u pajtua:
  - Po, ajo është e aftë! Por edhe e rrezikshme. Ky është mjaft i aftë jo vetëm të na kthejë burrat, por edhe të vrasë femrat. Kjo është fuqi e egër!
  Markeza u shpreh:
  - Kjo vajzë është një diamant që ka nevojë për lustrim!
  Dominika u ngrit dhe u hodh në këmbë. Koka e saj po plasiste dhe kishte një ënjtje në ballë.
  Vajza bërtiti:
  - Dhe kë të vras tani?
  Mësuesi u përgjigj me tërbim:
  - Unë vetë! Shumë mirë mund t'i nxirrni trurin. Është mirë që nuk ju thashë të hidhni në erë shkëmbin!
  Dominika qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, në këtë rast do të ishte një Hiroshima e vërtetë!
  Mentori Driad pyeti i habitur:
  -Çfarë është Hiroshima?
  Aktorja e vajzës ngriti supet, të cilat nuk ishin të dobëta dhe u përgjigj me besim:
  - Ky është qyteti mbi të cilin u hodh një bombë atomike, si rezultat i së cilës vdiqën pesëdhjetë mijë njerëz dhe u plagosën njëqind mijë!
  Mësuesi fishkëlleu:
  - Uau! Wow bombë!
  Një nga vajzat studente bërtiti:
  - Kjo tezja po vërshon!
  Dhe një tjetër shtoi:
  - Të kthen manushaqet në veshë!
  Markeza nimfa kundërshtoi:
  - Unë kam qenë në Tokë më shumë se një herë, dhe jam ngjitur në internetin e tyre shumë herë, dhe e njoh Hiroshimën - është e vërtetë. Dhe kjo është e tmerrshme, dhe akoma më shumë njerëz vdiqën atje dhe vdiqën nga rrezatimi.
  Njëra nga vajzat bërtiti:
  - Çfarë është rrezatimi?
  Mërmëriti Dominika, duke u përgjigjur me nxitim:
  - Kur një re elektronike shkëputet nga bërthama e një atomi dhe ajo jonizohet, ndodh rrezatimi. Bërthama e zhveshur e një atomi shkatërron lidhjet ndërmolekulare dhe këto këputje shkaktojnë dëme të rënda në trupin e njeriut dhe, mendoj, të një kukudh.
  Si përgjigje vajzat kërcasin nga frika. Një nga më të vegjlit cicëroi:
  - Mami, kam frikë nga rrezatimi!
  Nimfa-markeza, e njohur ndryshe si Laska, qeshi dhe u përgjigj:
  - Mos ki frikë! Ajo nuk do të të çojë këtu !
  Dominika vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Ne u sulmuam nga rrezatimi,
  Dhe ku të gjeni strehim tani ...
  Dhe këtu keni një organizatë -
  Ja, po më godasin në qafë!
  Pas së cilës vajza e mori dhe filloi të kërcente. Dhe vajzat e tjera filluan të kërcejnë.
  Mësuesja këputi gishtat . Një bilbil u shfaq në gojën e saj. Dhe si do të rrjedhë trilli i bilbilit. Vajzat e tjera e morën menjëherë dhe ngrinë . Një tjetër mentor u shfaq me një fustan të zi të rreptë dhe dha urdhër:
  - Hap pas hapi!
  Vajzat u rreshtuan menjëherë në lartësi. Dhe ata filluan të marshojnë, duke matur hapat e tyre dhe duke shtrirë shputat e këmbëve të zbathura, si ushtarë. Dhe ata e bënë atë sikur marshimi ishte i njohur për ta, si garda presidenciale.
  Mësuesi me një fustan të zi, të zbukuruar me safirë, smerald dhe disa gurë me ngjyrë të ftohtë, ende të panjohur në planetin Tokë, urdhëroi:
  - Tani, këndoni!
  Vajzat, duke shtypur këmbët e tyre të zhveshura, të nxira, të vogla dhe të hijshme, pyetën njëzëri:
  - Për çfarë të këndosh?!
  Mentori u përgjigj me tone të ftohta:
  - Për atë që djemtë do të këndonin nëse nuk do t'i kishte goditur një murtajë skëterrë!
  Dhe vajzat-nxënëse kënduan në kor dhe me shprehje të madhe;
  Yjet vezullojnë në errësirën e natës,
  Dhe shkëlqimi i hënës së argjendtë!
  Bukuroshja vrenjt sytë e saj të lezetshëm,
  Ne jemi të fejuar me të përgjithmonë!
  
  Perëndimi i purpurt ishte i zymtë,
  Por një agim i ndritshëm do të shpërthejë!
  Dhe era u bë e gëzuar, e zhurmshme,
  Vela e anijes është fryrë!
  
  Shpirti im është një gur i rëndë,
  Provat e luftëtarit presin!
  Dhe le të fluturojë flamuri mbi kokë,
  Le të shkojmë deri në fund!
  
  Zemra nuk do të mbushet me myshk ,
  Fluturimi i shpejtë i një shqiponje!
  Edhe pse gjaku vlon, me një fluturim të vrullshëm,
  Unë do të fluturoj si një shigjetë!
  
  Shelgjet u përkulën para meje,
  Zoti i Madhëruar e ktheu shikimin!
  Edhe pse jeni krejtësisht modest,
  Unë do t'ju shtoj forcën në betejë!
  
  Në fund të fundit, ju i shërbeni Atdheut me ndershmëri,
  Por mishi është i dobët, shpirti është i sëmurë!
  Nuk do të pendohesh, e di jetën
  Mos më lër të kthehem në bri dash!
  
  Unë do të laj mëkatet e ditëve të shkuara,
  Le të largohet ajo që ka ndodhur në të kaluarën!
  E shihni, dardhat po piqen në kopsht,
  Skica do të përshkruajë aeroplanin!
  
  Shërbejini Atdheut me gjithë fuqinë tuaj,
  Harrojeni se ka paqe në botë!
  Për të mos u vënë zjarrin korijeve,
  Të gjithë të jetojnë mirë me ju!
  
  Për këtë unë thjesht iu përgjigja:
  Zot, unë do të gërmoj tokën!
  Kështu që fëmijët qeshin me lumturi,
  Që të mos keni nevojë të pajtoni njerëzit tuaj!
  
  Në fund të fundit, e mira varet nga ne,
  Të gjithë vendosin - zgjedhja është e tyre!
  Dhe prej jush fijet e Plotfuqishme,
  Ju e mbani universin në grusht!
  
  Ne gjithashtu do të mbajmë për ju,
  Në fund të fundit, Atdheu nuk mund të gjendet më i shenjtë!
  Gjatë gjuajtjes, gishtat e mi u mpirën shumë,
  Dhe ne nuk jemi ende njëzet!
  
  Fitorja është një fryt i paarritshëm;
  Për ata që janë të dobët, frikacakë ose budallenj!
  Por ushtarët mund të përballojnë të gjitha majat,
  Këtë peshë të tepërt do ta marrim në kërthizë!
  Më pas ata u zhdukën në pallatin luksoz të akademisë së dragoit.
  Dhe mentori me të zeza shikoi me kujdes Dominikën dhe vuri re:
  - Je shumë i bukur. Sidomos për racën e papërsosur njerëzore. Eshte e mrekullueshme!
  Dominika këndoi me entuziazëm si përgjigje:
  Unë jam vetë perfeksioni
  Unë jam vetë perfeksioni
  Nga një buzëqeshje në një gjest,
  Mbi të gjitha lavdërime!
  Oh, çfarë lumturie
  Dije që jam perfekt
  Dije që jam perfekt
  Dije që unë jam ideal!
  Mësuesja me një fustan të zi e shikoi me ashpërsi vajzën dhe vuri në dukje:
  - Ajo ka modesti të mahnitshme! Çfarë i dashur!
  Nimfa e nuselalës sugjeroi:
  - Mos ndoshta duhet t'i gudulisim takat me shkopinj?
  Mësuesja ngriti supet dhe u përgjigj jo shumë e sigurt:
  - Nuk është ide e keqe! Por është më mirë ta çoni te mjeshtri i dragoit. Të shohim nëse do ta kalojë provimin pranues!?
  Markeza vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Provimet e pranimit? Kjo nuk është ideja më budallaqe, por mund të adoptohet që në kursin e parë, ku do të jetë jashtëzakonisht e thjeshtë!
  Mësuesi kundërshtoi me tone të rrepta:
  - Dhe ta vendos këtë djalë të madh me vajza shtatëvjeçare? Po, do ta ngacmojnë dhe do ta mashtrojnë. Po, dhe ajo vetë mund të marrë dikë dhe ta vrasë. Jo, kjo nuk është aspak një qasje biznesi! Vajzat më të mëdha kanë nevojë për të, dhe për këtë ajo duhet të tregojë një nivel të lartë talenti!
  Weasel tundi me kokë:
  - Tingëllon logjike!
  Dominika tundi kokën, e cila dukej si një luleradhiqe e majit:
  - Mos më mërzit me vajzat e vogla.
  Mësuesi tundi me kokë:
  "Atëherë bëni provimet me Zonjën Dragon Master." Në këtë rast, ju do të pranoheni në një kurs elitar. Ju madje do të jetoni në një dhomë të veçantë, të këndshme, me një disk argjendi dhe një mollë të derdhur.
  Aktorja pyeti me habi:
  - Si është, me një disk argjendi?
  Mentori shpjegoi:
  - Është sikur ke televizor në Tokë. Vetëm se mund të ketë më pak programe për momentin. Edhe çfarë? Ju keni teknologji, ne kemi magji. Por këtu mund të shihni përmes një disk, nëse keni aftësi të vërteta magjike, çfarë po ndodh.
  Dominika pyeti në mënyrë insinuate:
  -A mund ta shihni Tokën?
  Mësuesi tundi kokën në shenjë dakordësie:
  - Dhe Toka mund të jetë ... Përveç nëse, sigurisht, ju jeni një magjistar shumë i avancuar. Unë, gjithashtu, shfletova në internet - një shpikje e lezetshme njerëzore. Dhe unë duhet të them, ju me të vërtetë dini se si të gjuani. Dhe ata dolën me një rrjet interesant. Madje është për t'u habitur që energjia elektrike e thjeshtë pa asnjë magji është e aftë për këtë!
  Dominika ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Po, kjo më befason vetë! Pse nuk e bëni këtë për veten tuaj?
  Atëherë markeza nimfa u përgjigj:
  - Përparimi shkencor është një gjë e rrezikshme. Nëse bombat tona fillojnë të shpërthejnë përsëri, dhe jo ato të thjeshta, por ato bërthamore ! Në këtë mënyrë, askush nuk do të mbetet i gjallë, dhe rrezatimi magjik është më i keq se rrezatimi normal!
  Dominica fishkëlliu:
  - Ja ku shkoni ! Ndodh.
  Studentet vajza bërtisnin:
  - Ne nuk kemi nevojë për një të tillë , ajo është një teze e keqe!
  Mentori me tone të akullta urdhëroi:
  - Me ndiq mua!
  Dhe ajo lëvizi. Ajo kishte sandale të veçanta në këmbë që i lanë gishtat e hapur përpara dhe e lejonin të bënte magji me unaza. Vetë mentori duket gjithashtu i ri - asnjë rrudhë e vetme, një fytyrë e përsosur. Por struktura e saj është e dukshme, jo linjat e buta në zhvillim të një adoleshenteje, por një gruaje e rritur me tipare klasike dhe, madje mund të thuhet, aristokratike. Dhe pamja është shumë e vështirë.
  Dominika mendoi se kishte një lloj titulli. Dhe ndoshta jo i vogël.
  Ajo e ndoqi atë, dhe nimfa-markezë u hodh pranë saj dhe cicëroj duke nxjerrë dhëmbët:
  - Ju jeni një mbretëreshë kaq e mrekullueshme. Por gunga në ballin tuaj tashmë është shëruar, po shëroheni shpejt!
  Dominika vuri në dukje duke qeshur:
  Zgjerues i forcës dhe shtangë dore,
  Një mendje e shëndetshme në një trup të shëndetshëm!
  Kështu ata kaluan pranë një shatërvani dhe shtatë avionëve që shpërthyen njëqind metra në ajër , duke u mrekulluar me bukurinë e mrekullueshme. Më pas është porta, në hyrje të një harkëtareje femër dhe forca të blinduara të praruara .
  Ata e përshëndetën vajzën e re me tundje koke dhe vulosje të këmbëve të tyre të zhveshura dhe të dalta.
  Dominika vuri në dukje:
  -Vajzat kanë tre cilësi të mira. Njëra se janë të bukura dhe e dyta se...
  Dhe pastaj përgjigja nuk më erdhi në mendje. Dhe këtu ata janë brenda ndërtesës së akademisë së dragoit. Këtu ka një luks të tillë, nuk mund ta krahasoni as me Peterhof. Përveç arit dhe platinit, ka ende shumë metale të ndryshme që nuk kanë analoge në planetin Tokë. Dhe gjithashtu, gurë të çmuar të shumtë të modeleve më komplekse dhe të bukura, të veshura me zbukurime, sytha lulesh të këndshëm e të ylbertë. Në mure ka edhe shumë portrete të ndryshme. Kryesisht kukudhët dhe kukudhët. Por ka edhe krijesa të tjera. Por pothuajse të gjitha fytyrat dhe figurat janë të reja dhe të spikatura. Të rinjtë shpesh pozojnë me gjoks të zhveshur. Dhe ato janë shumë të ngjashme me statujat e Greqisë dhe Romës antike. Këtu ka shumë gjëra ... Dhe ka edhe shatërvanë që dalin nga këndet, të cilat gjithashtu duken bukur dhe me shije.
  Shihen gjithashtu pasqyra me korniza portokalli dhe floriri, të përshtatura me diamante dhe topaz. E cila në vetvete duket mjaft e denjë dhe është gjithashtu e këndshme për syrin.
  Dominika me kënaqësi vërejti se gunga e saj prej guri ishte zhdukur praktikisht. Dhe ajo është përsëri e bukur dhe me flokë të artë . Dhe një vajzë e tillë ...
  Flokët e saj janë aq të ndezur sa pak njerëz besojnë se ajo nuk është e lyer. Por kjo është ngjyra e saj natyrale. Dhe i përshtatet shumë asaj kundër nxirjes së bronztë të fytyrës së saj të re.
  Ajo është një vajzë me gjak fisnik dhe kërcen herë pas here si majmun.
  Dhe vetë akademia është më e ftohtë se Pallati i Versajës. Prandaj përpiquni t'i afroheni asaj.
  Dominika e mori dhe këndoi:
  Qemeret e pallateve janë joshëse për ne,
  Liria nuk do të zëvendësohet kurrë!
  Liria nuk do të zëvendësohet kurrë!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur morën një guralec diamanti nga dyshemeja dhe e hodhën më lart. Fluturoi pranë, por nimfa këputi gishtat dhe diamanti përfundoi në pëllëmbën e saj të hapur.
  Dominika vuri në dukje:
  - E ke bërë me zgjuarsi!
  Nusela cicëronte:
  Më i shkathët se një makak
  Më e fortë se një ka...
  Dhe nuhatja është si ajo e një qeni,
  Dhe syri është si i shqiponjës!
  Mentori vuri në dukje me tone të rrepta:
  - Tani do të zbresim poshtë .
  Dominika belbëzoi:
  - Apo ndoshta është më mirë, përkundrazi, të ngrihesh?
  Ajo tundi kokën:
  - Më poshtë është një stadium nëntokësor. Aty do të tregoni aftësitë tuaja nëse doni të futeni në elitë!
  Aktorja me druajtje pyeti:
  - Po sikur të mos i kaloj provimet?
  Mësuesi tha ashpër:
  - Dhe pastaj do të bëhesh skllav. Ju keni luajtur skllevër në filma dhe e dini se çfarë është?
  Dominika qeshi dhe u përgjigj:
  - Sot vajza është një skllave lakuriq,
  Dhe nesër është vetëm një perëndeshë e lezetshme!
  Dhe ajo, në fakt, filloi të argëtohej dhe pa asnjë vështirësi.
  Dhe kështu ata filluan të zbrisnin shkallët e mermerta. Dhe ishte si një zbritje në ferr.
  Dominika kujtoi se si luante një shtrigë në filma. Ajo u ngrit në një zinxhir, me duart e lidhura pas saj në tavan. Dhe me të vërtetë dhemb. Dhe i shtrëngon venat. Trupi i nxirë dhe muskuloz i vajzës është i mbuluar me djersë nga dhimbja dhe tensioni. Dhe pastaj zinxhiri lirohet. Dhe ajo ndjen lehtësim për një moment dhe nxiton poshtë. Dhe ka tension pikërisht aty në dysheme.
  Dhe Dominika bërtet nga dhimbja djallëzore në kyçet dhe shpatullat e saj. Po, ju duhet ta ndjeni atë.
  Nimfa, duke parë që fytyra e vajzës ishte e grimosur , vuri në dukje:
  - Nuk duhet të jesh skllav. Ju mund të bëheni student në grupin e vogël.
  Dominika qeshi dhe vuri në dukje, duke kënduar, duke u tallur me veten, një vajzë e rritur dhe një aktore me këtë:
  Nxënës i klasës së parë, nxënës i klasës së parë,
  Sot është festa juaj...
  Është një kohë e mrekullueshme dhe argëtuese,
  Takimi i parë me shkollën!
  Laska vuri në dukje:
  - Nuk është për të qeshur! Ju njerëz nuk keni ëndërruar kurrë për aftësitë tona në magji!
  Dominica u përgjigj në mënyrë agresive:
  - A keni ëndërruar ndonjëherë për arritjet tona teknologjike? Një bombë me hidrogjen do të mbyllë të gjithë magjinë tuaj.
  Mentori me të zeza vuri në dukje:
  - Nuk ka nevojë të mburremi . Kjo nuk është e përshtatshme!
  Dominika u përgjigj:
  - Kjo nuk është mburrje, por një deklaratë faktesh. Një bombë hidrogjeni me një fuqi prej njëqind megatonësh është në gjendje të shkatërrojë të gjithë jetën brenda një rrezeje prej njëqind kilometrash. Mund ta imagjinoni se çfarë është kjo?
  Nimfa konfirmoi:
  - Ajo nuk gënjen! Njerëzit në fakt kanë armë kaq fantastike shkatërruese. Dhe më e rëndësishmja, ka edhe raketa të afta për ta dërguar atë në objektiv.
  Mësuesja mërmëriti nëpër dhëmbë:
  - Është për të ardhur keq që murtaja mbi njerëzit nuk preku Tokën. Meshkujt agresivë si juaji nuk e meritojnë të jetojnë!
  Dominika nuk debatoi, duke tundur kokën:
  - Ndonjëherë edhe unë mendoj se është kështu.
  Nimfa vuri në dukje:
  - Njerëzit janë gjithashtu të ndryshëm. Mos mendoni se janë të gjithë të këqij. Edhe pse, cilët njerëz janë më të shumtë, të këqij apo të mirë, nuk mund ta dalloni drejt në shikim të parë!
  Dominika vuri në dukje me një buzëqeshje që dukej shumë e trishtuar:
  - Nëse shikoni televizion qendror, atëherë, ndoshta, ka më shumë të këqij . Ose edhe shumë të këqija!
  Nimfa konfirmoi:
  - Kjo është ksenofobia! Kur urrejtja është intensifikuar ndaj çdo gjëje që nuk është si ju. Por kjo nuk duhet marrë si shembull.
  Dominika vuri në dukje:
  - Mirë, të mos flasim për politikë. Qëllimi im është të shpëtoj të gjithë përfaqësuesit e seksit më të fortë në planet ... Kjo është, në universin tuaj. Dhe ky është më shumë se një planet!
  Weasel u përgjigj me mirësjellje:
  - Ky nuk është një planet, madje edhe i madh, por nuk është as një univers. Është diçka midis një planeti shumë të madh dhe universit. Por unë më mirë nuk do të hyj në barërat e këqija ...
  Mentorja tundi veshët e saj karakteristikë, të cilët i dilnin poshtë flokëve dhe tha:
  - Sido që të jetë, jo vetëm ne, por ka edhe akademi të tjera dragonjsh dhe jodragonjve që kërkojnë mënyra për të shpëtuar meshkujt, dhe nëse është e mundur, t'i kthejnë.
  Dominika bërtiti:
  - Një njeri i mbytur shtrëngon kashtën! Dhe është me të vërtetë një tullë ...
  Markeza nimfa sugjeroi:
  - Ndoshta duhet të këndosh më mirë, zbritja është mjaft e gjatë!
  Aktorja pohoi me kokë:
  - Po, jam dakord , është edhe më ftohtë se në metro!
  Dhe Dominika tundi kokën e saj, e cila shkëlqente me fletë ari, dhe këndoi:
  Nuk ka moshë dhe lartësi në luftë,
  Ajo i bën të barabartë vajzat dhe djemtë!
  Ata që nuk duan lumturinë në heshtje,
  Kush dëshiron të fluturojë edhe më lart!
  
  Ne presim, qëllojmë dhe presim,
  Për ne ka besim - shërbim ndaj Atdheut!
  Sigurisht, është më mirë të shërbesh si shpatë,
  Për ta fituar betejën me vendosmëri!
  
  Çfarë tjetër është më e rëndësishme për gratë tona?
  Sigurisht, merrni jo vetëm në shtrat!
  Ju jeni një burrë shqiponjë, jo një harabel i dhimbshëm,
  Përpiquni që shtëpitë tona të mos digjen!
  
  Kjo është një betejë e ashpër, ne e shohim se po vjen,
  Hordhi po lundron, masat nuk mund të numërohen!
  Por farkëtarët farkëtuan një mburojë të fortë,
  Zhurma dhe ulërimat e liga nuk do të na trembin!
  
  Dhe ne u mblodhëm së bashku, legjion,
  Shtizat mbahen fort në duart e të fuqishmëve!
  Bëhu armik të paktën një kampion në shkatërrim,
  Varret presin, jo medaljet në kërthizë!
  
  Ne u përplasëm , por vajzat godasin,
  Shpatat në duar shkëlqejnë si rrufe!
  Vajza kaq të forta, pamje të ashpër,
  Për ta pasur zili edhe yjet Jedi !
  
  mendonin orkët, krijesat , mbretërit ?
  Por tani "arinjtë" po vrapojnë!
  Ne jemi luftëtarët e shenjtë të Rusisë,
  Çdo luftëtar, vajzë apo djalë!
  
  Ne i përzëmë ata dhe nuk marrim të burgosur,
  Njerëzit e lirë nuk duhet të prodhojnë skllevër të pakënaqur!
  Ne u morëm me sorrën e ashpër,
  Interesat e atdheut janë më të larta se ato private!
  Po, kënga nuk është e dobët dhe zëri i luftëtarit është i mrekullueshëm.
  Zbritja përfundoi dhe tani tre vajza të llojeve të ndryshme: një mentor kukudhësh, një nimfë markeze dhe një rrëshqitje njerëzore, u gjendën në territorin e një stadiumi të madh nëntokësor, jo inferior në madhësi ndaj Luzhniki, dhe ndoshta edhe superior.
  Kishte shumë lloj-lloj mjetesh, një tavan të lartë dhe stendat për qindra mijëra spektatorë, dhe karrige të qëndisura me kadife, perla, ar, apo edhe për mysafirët më të shtrenjtë me diamante dhe gurë të tjerë.
  Në të njëjtën kohë , ishte pothuajse bosh. Vërtetë, në qendër ishte vetë Mjeshtri i Madh dhe kreu i akademisë, Dukesha e Dragoit de Montserrat.
  Një femër shumë e bukur me shtatë koka, e lyer me të gjitha ngjyrat e ylberit. Dhe duket kaq bukur, thjesht mahnitëse, veçanërisht nëse e shihni në realitet dhe jo në një film.
  Dominika këndoi pa vend:
  Qielli i lartë, distanca të largëta,
  Dëgjoni këngën për trimat Akmale ...
  Ai është një dragua i keq, ai e çliroi tokën,
  Dhe ky kalorës la dritën e qiellit!
  Këngët këndohen sërish...
  Këtu dukesha e Dragoit de Montserrat e ndërpreu me një zë kërcënues, si boritë e Jerikos:
  - Ti , e shoh, je një vajzë shumë e paturpshme, me një gjuhë që mund të mbështillet lehtësisht në një lak të gjatë rreth qafës sate njerëzore.
  Dominika u përgjigj me një buzëqeshje të pafajshme:
  - Nuk doja të të ofendoja. Thjesht më pëlqen shumë të këndoj. Dhe Akmal është thjesht një djalë përrallash, një personazh filmi nga një film për fëmijë. Mos e merrni shumë seriozisht!
  Një dragua femër me shtatë koka, me madhësi sa një aeroplan i mirë sulmi me dy ulëse, qeshi dhe vuri në dukje, me të shtatë kokat e saj duke folur në të njëjtën kohë, sikur të formonin një tërësi të vetme, pavarësisht nga truri i tyre i ndryshëm:
  - Dhe ju jeni të zgjuar dhe të guximshëm, dhe në të njëjtën kohë, të shkathët. Mund të paktën të bëni diçka në magji?
  Dominica këndoi një këngë komike si përgjigje:
  Dhurata e mësuesve,
  Ata kaluan kohë me mua ...
  Ai vuajti me mua për asgjë -
  Magjistari më i zoti!
  
  Mësues të mençur
  Dëgjova pa vëmendje...
  Gjithçka që nuk më është kërkuar
  E bëra disi!
  . KAPITULLI Nr. 5.
  Djaloshi skllav dhe ish-princi Oenomaus u caktua përsëri të rrotullonte timonin e rëndë. Një fëmijë, me sa duket, njëmbëdhjetë a dymbëdhjetë vjeç, duke mposhtur lodhjen dhe duke mbështetur këmbët zbathur mbi gurë të mprehtë, bluante grurë. Dy vajza elf goditën, në intervale afërsisht të barabarta, në shpinën e zhveshur dhe muskulare të djalit. Në një farë mënyre, kjo ekzistencë skllavërie siguroi një pushim nga kthimi në gur. Por djemtë e rinj skllevër nuk duhet të lejohen të pushojnë dhe duhen goditur ashpër dhe me shumë forcë.
  Dhe kështu me radhë derisa djaloshi skllav, i rraskapitur plotësisht, e zë gjumi. Dhe pas kësaj e rritin përsëri, e ushqejnë që të mos vdesë nga uria dhe të ketë forcë për të punuar. Dhe ata mbreh përsëri.
  Kjo jep jetë, por vetëm shumë e dhimbshme. Si, si ferri gjatë jetës, vetëm se trupi është i ri dhe i shëndetshëm dhe mendimet janë në kokë dhe vetëdija është e qartë. Por kjo e bën atë edhe më poshtëruese dhe të dhimbshme. Për të hequr pak mendjen nga dhimbja dhe lodhja, ish-princi dhe tani skllav Oenomaus përdori imagjinatën e tij;
  Një ekuipazh piratësh me dragonj beteje pastron retë në kërkim të gjahut. Një kukudh i ri i pashëm dhe muskuloz Oenomaus me një kostum të zgjuar, çizme që shkëlqejnë me llak të kuq dhe me shkuma diamanti kontrollon përbindëshin e tij me tre koka. Dhe pjesa tjetër e ekipit përbëhet nga vajza të mahnitshme. Ata janë muskuloz, të nxirë, zbathur dhe të gjitha rrobat e tyre janë gjerdan me gurë të çmuar në gjoks dhe në ijet e tyre. Dhe të gjithë, natyrisht, janë vetëm modele të modës me flokë të ndritshëm. Ata montuan dragonj që ishin pak më të vegjël dhe kishin vetëm një kokë.
  Epo, sigurisht, ai është një burrë, seksi më i fortë, dhe ekipi i tij përbëhet nga përfaqësues të seksit të drejtë. Dhe ai nuk ka nevojë për burra të tjerë.
  Pra, vetëm kapiteni mashkull ka këpucë, dhe vartësit e tij të lezetshëm mund të bëjnë gjëra me këmbët e tyre të zhveshura dhe të hijshme në betejë, që nuk mund të thuhen në një përrallë apo të përshkruhen me stilolaps! Bukuroshet janë të afta të hedhin eksploziv me forcë vdekjeprurëse dhe të hedhin një kamë, bumerang ose gjilpërë helmuese.
  Oenomaus, princi i ri, këndoi me kënaqësi dhe gëzim:
  Njeriu i pasur, natyrisht, do të qeshë,
  Shkundni mamonin, barkun tuaj plot!
  Dhe fati ynë është të vdesim me dhimbje,
  Vdekja po i ruan të gjithë, një plakë me kosë!
  
  Dhe ne duam të vrapojmë në bar,
  Në fund të fundit, ne jemi ende, në thelb, vetëm fëmijë!
  Por djali do të ndjejë dyfish skllavëri,
  Nuk ka liri në asnjë burg në planet!
  
  Ne duhet të luftojmë, ky është fati,
  Vrite një shok nëse duhet të vrasësh një vëlla!
  Nuk ka kuptim t'i lutemi të Plotfuqishmit,
  Për mëkatet e kujt dënohen skllevërit?
  
  Ka gjak në arenë dhe papastërti në birucë,
  Minjtë më kafshuan këmbët zbathur!
  Princi lakmitar ngacmon me këmbën e demit të tij,
  Ai duhet të largohet vetë!
  
  Për të mbijetuar, ju duhet të vrisni,
  Ju vuani si në shpirt ashtu edhe në trup të vdekshëm!
  Fisnikët festojnë me kufomat e varfërisë,
  Erë e keqe vdiq, mbeti vetëm një goditje me shkumës!
  
  Por megjithatë, fryma e vullnetit nuk mund të thyhet,
  Atdheu është i gjallë në mendimet e djalit!
  Një ushtri do të vijë te kukudhët e përjetshme me abuzim,
  Ne do t'i hedhim poshtë të pasurit për veprat e tyre !
  
  Atëherë çanta e parave do të dridhet ,
   Kush i shtrydhi lëngjet Atdheut!
  Për të fituar, na duhet një mendje e ndritur,
  Dhe nëse je frikacak, edhe perënditë janë të pafuqishëm!
  
  Këtu është një lëkundje e shpatës, koka fluturoi,
  Xhelati u kthye papritur në viktimë!
  Si djalli shpëtoi papritur nga kazani,
  Pra, zemërimi dëbohet nga një zemër e madhe!
  
  Nuk ka nevojë të mendosh, kukudhët e dritës janë të dobët,
  Populli ynë nuk i është përkulur askujt!
  të sapoardhurin nga ferri ,
  Dhe ne jemi mjaft të sjellshëm për të pirë çaj nga tigani!
  Një këngë e bukur, dhe ekipi i tij i dragonjve është i mrekullueshëm. Kështu , duke qëndruar pezull në të djathtë, një vajzë kukudh me flokë të kuq bakri që valëviteshin në erë si një flamur proletar, bërtiti:
  - Është koha për t'u bërë serioz, oh princi i piratëve të ajrit!
  Enomai pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Sigurisht! Për këtë kemi lindur!
  Vajzat kënduan në kor, në unison, duke kërcyer dhe duke luajtur me trupat e tyre të fortë, të skalitur nga muskujt e zhvilluar:
  Ne jemi të varfër, jemi piratë të varfër,
  Na vjen shumë, shumë keq...
  Ne vendosëm kavanoza në qiell për karavelat,
  Por sepse nuk na kanë futur moralin!
  Dhe luftëtarët kënduan me gëzim dhe ngazëllim edhe më të madh, dhe zërat e tyre ishin si trillime bilbili plot trup:
  Piratët nuk kanë nevojë për shkencë
  Dhe është e qartë pse...
  Kemi këmbë dhe duar,
  Por ne nuk kemi nevojë për kokën tonë!
  Në këtë moment, një vajzë me flokë të verdhë-vjollcë fishkëlleu me ngërç:
  - Pre përpara! Ka një galion të tërë ajri në drejtimin e duhur!
  Vajzat kënduan në kor:
  Eh ma , mbi oqean, eh ma , dragonjtë në kontroll,
  Eh mama , shiko pasurinë përrallore...
  Ne nuk na interesojnë ligjet, ne po ndërtojmë një rend të ri,
  Të vdesësh i dobët dhe budalla nën shpata!
  Princi Oenomaus urdhëroi:
  - Epo, vajza, nëse jemi të destinuar të grabisim, atëherë do të grabisim!
  Dhe pastaj një tufë e tërë dragonjsh nxituan të sulmonin. Ata nxituan drejt qëllimit të tyre.
  Galeoni ishte një anije e madhe dhe e bukur. Me gjithë peshën e rëndë dhe të ngarkuar me mallra të ndryshme, falë magjisë, ajo notonte pa probleme në atmosferë. Dhe era fryu velat e këtij galoni.
  Enomai vuri në dukje se velat e anijes kishin modele shumë të ndritshme dhe të bukura. Dhe kjo, le të themi, është shumë e lezetshme . Sidomos kur u shfaq dielli në lindje.
  Nga galion ata vunë re një tufë piratësh që kontrollonin dragonjtë e stërvitur. Dhe ekipi filloi të bujë për këtë. Edhe në të, shumica janë vajza të bukura me tunika dhe djem skllevër. Ata ishin vetëm me mbathje noti, vetëm disa skllevër të rinj kishin byzylykë ari dhe argjendi që shkëlqenin në kyçet e këmbëve dhe kyçet e dorës.
  Vajzat luftëtare ishin zbukuruar më bujarisht. Por edhe këmbëzbathur, si djem nga dymbëdhjetë deri në katërmbëdhjetë vjeç, muskuloz, të bukur, por me marka skllavërie në gjoks e në shpatulla.
  Vetëm një vajzë luftëtare kishte çizme elegante në këmbë. Me sa duket ajo është më e rëndësishmja këtu dhe kapiteni. Një bjonde kaq e bukur me flokë që dukej sikur ishte e spërkatur me pluhur të artë.
  Dhe çfarë fytyre të lezetshme ka ajo. Dhe trupi është i mbuluar me forca të blinduara që janë derdhur në platin, safirë, smerald, topaz, rubin, agat dhe diamante. Për më tepër, gurët e çmuar janë të renditur në një stoli të mrekullueshme të ngjyrave më të bukura. Ka trëndafila, tulipanë, lule misri, harresa, mimoza, bozhure e shumë të tjera.
  Në armaturën e saj luksoze, të gjitha lulet janë të ndryshme dhe asnjë nuk përsëritet.
  Princi pirat Oenomaus ndjeu një valë ndjenjash të ndritshme brenda vetes dhe bërtiti:
  - Epo, a është vërtet e mundur të sakatosh dhe të vrasësh një bukuri të tillë! Unë nuk mund ta mbaj një mëkat të tillë në shpirtin tim.
  Partneri i zjarrtë me flokë të kuqe tha:
  - Por kjo është arsyeja pse ne jemi piratë! Në fund të fundit...është e pamundur të piratosh pa mëkat.
  Një tjetër tha duke buzëqeshur:
  Po, është e vështirë të vrasësh vërtet të dashurit,
  Në fund të fundit, një kukudhë , më besoni, ka lindur për lumturinë ...
  Por nëse je pirat, tehu është nëna,
  Pa gjak, shi dhe mot i keq i përjetshëm!
  Flokëkuqja gjithashtu vuri në dukje:
  - Këto janë vajza dhe djem të bukur, sigurisht, por ata nuk janë raca jonë e kukudhëve, por nga raca e njerëzve! Shiko, mirë , formën e veshëve të tyre.
  Oenomaus u befasua:
  - A janë njerëzit kaq të bukur dhe të rinj?
  Luftëtari i zjarrit tundi me kokë:
  - Kjo eshte! Me ndihmën e magjisë ata morën rininë e përjetshme. Dhe tani këta djem janë ngecur në vitet e hershme të adoleshencës.
  Ata tani do të jenë gjithmonë të rinj dhe të nënshtruar.
  Princi i ri këndoi:
  Të gjithë kukudhët, njerëzit në planet,
  Duhet të jemi gjithmonë miq...
  Fëmijët duhet të qeshin gjithmonë.
  Dhe jetoni në një botë paqësore!
  Fëmijët duhet të qeshin
  Fëmijët duhet të qeshin
  Fëmijët duhet të qeshin -
  Dhe jetoni në një botë paqësore!
  Elfi bjond sugjeroi:
  - Ka një opsion! Luftëtari më i mirë nga ana e tyre dhe më i miri ose më i miri nga ana jonë do të luftojë. Në rast të fitores, ata ndajnë plaçkën me ne, dhe në rast të humbjes, luftëtari humbës bëhet . ose skllav ose kufomë!
  Oenomaus vuri në dukje:
  - Kjo është logjike! Unë jam gati të luftoj!
  Vajzat me dragonj rrethuan galeonin. Ata janë më të shpejtë; një anije masive thjesht nuk mund t'i shpëtonte kopesë së shkathët.
  Por galoni kishte armë. Dhe ata filluan t'i drejtojnë, madje fitilat filluan të tymosin.
  Oenomaus tha me një zë të zhurmshëm:
  - Unë propozoj një duel! Sipas zakonit të piratëve të ajrit. Një luftëtar nga ana juaj dhe një nga e jona. Ju do t'i jepni fituesit gjysmën e ngarkesës tuaj. Dhe në rast humbjeje , bëni atë që dëshironi me humbësin. Ne nuk do t'ju shqetësojmë.
  Kapiteni i vajzës me armaturë të çmuar me lule u përgjigj:
  - E shkëlqyeshme! Ne e pranojmë këtë sfidë! Unë do të luftoj! Dhe ju propozoni kë të doni!
  Elf Princi Oenomaus deklaroi me vendosmëri:
  - Unë jam përfaqësuesi i vetëm i seksit më të fortë mes jush. Kështu që unë duhet të luftoj!
  Asistentja me flokë të kuqe tha në mënyrë agresive:
  - Unë nuk jam një luftëtar më i keq! Unë dua të luftoj!
  Dhe ajo tundi këmbën e saj zbathur, elegante, shumë të shkathët, e cila është e lëvizshme, si trupi i një kobre.
  Luftëtari i ri kundërshtoi:
  - Ne jemi kapitenë, do të luftojmë!
  Vajza me armaturë të çmuar pohoi me kokë dhe tha me një buzëqeshje:
  - Markeze de Diana, në shërbimin tuaj!
  Kukuku i ri u përgjigj me besim:
  - Princi Oenomaus! Gati për betejë!
  Dhe me shumë shkathtësi, luftëtari i ri u hodh në kuvertë dhe nxori shpatën e tij të gjatë e të hollë.
  Zonja de Diana gjithashtu tërhoqi tehun e saj dhe pyeti me një buzëqeshje:
  - Pse princi u bë befas një pirat gjakatar?
  Oenomaus iu përgjigj kësaj me vendosmëri:
  - Është histori e gjatë. Por unë nuk jam një pirat gjakatar, por një fisnik! Dhe kjo bën një ndryshim.
  Markeza u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Nuk do të të vras, do të jesh robi dhe i burgosuri im personal. Do të të bëj të lëpish shputat e zhveshura të këmbëve të mia me gjuhën tënde dhe në këtë mënyrë të më japësh kënaqësi!
  Oenomaus qeshi dhe u përgjigj:
  Nuk do të të vras as ty ! Dhe madje është bukur të gudulisësh këmbë të tilla me gjuhën tënde. Por edhe pse je një luftëtar serioz, nuk do të presësh humbjen time!
  Diana buzëqeshi më gjerë , me dhëmbët e saj të mëdhenj dhe u përgjigj:
  - Le të shohim! Jo vetëm unë, por edhe vajza të tjera do të të hipin në robëri. Dhe ne do t'ju torturojmë dhe do t'ju rrahim për vdekje. Le të shohim se si buzëqeshni në këtë rast!
  Princi pirat këndoi si përgjigje:
  Mos u dorëzo, mos u dorëzo, mos u dorëzo
  Në betejën me përbindëshin e makthit, mos u tremb...
  Buzëqeshni, buzëqeshni, buzëqeshni -
  Dije se gjithçka duket e mrekullueshme dhe në rregull !
  Markeza tundi kokën me një vështrim shumë të kënaqur:
  - Ju jeni një djalë i ri gazmor! Do të bëheshit një shakatar i madh. Ndoshta do t'ju jap edhe mbretëreshës. Dhe do të jetë argëtuese!
  Oenomaus u përgjigj me zemërim:
  - Mjaft muhabet boshe. Le te luftojme!
  Vajza me forca të blinduara u hodh nga dyshemeja e baterisë dhe sulmoi homologun e saj. Oenomaus e takoi atë, i përballoi goditjet dhe madje u përgjigj, duke i prerë pothuajse veshin bukuroshes. Ajo u hodh prapa dhe vuri në dukje me një buzëqeshje panterë:
  - Dhe nuk je keq. Mendova se ishe një princ si unë një murgeshë!
  Vajza, megjithatë, nuk është një kukudh, ajo ka një vesh njeriu. Por Oenomaus është një kukudh. Njerëzit dhe kukudhët kanë fëmijë të zakonshëm - gjysmë race . Por zakonisht quhen bastardë . Dhe ata nuk i pëlqejnë të dy.
  Vajza markeze sulmoi sërish. Ajo kreu kombinime komplekse me shpata. Dhe tehu i saj dridhej, u hodh dhe u rrotullua përsëri, si krahët e një mulli në një stuhi. Dhe ajo sulmoi.
  Princi, i cili jo pa arsye ishte trashëgimtari i një perandorie të madhe, i dha një goditje të fortë gjoksit. Dhe ai e shpoi armaturën. Edhe gjak u shpërnda. Dhe ishte e qartë se vajza ishte e plagosur.
  Ajo u tërhoq dhe pëshpëriti:
  - Djalë përbindësh i rrezikshëm!
  Edmondi u përgjigj me një buzëqeshje përçmuese:
  "Unë mund të jem një përbindësh, por jam larg nga një djalë!"
  Diana qeshi dhe sulmoi sërish. Edhe pse prej saj pikonte gjak i kuq i kuq. Dhe ajo u përhap nëpër kuvertë.
  Mbretëresha me flokë të kuqe vuri në dukje:
  - Do t'i kisha prerë kokën menjëherë! Nuk do të tërhiqja gajde.
  Marquise-Kapiteni fërshëlleu:
  - Dhe unë mund t'ju jap një mundësi të tillë!
  Oenomaus u përgjigj duke e goditur luftëtaren nën dorë me shpatën e tij dhe duke prerë tendinën e saj. Ajo e ka lëshuar armën nga dora e djathtë, por e kapi menjëherë në të majtën. Dhe ajo buzëqeshi mishngrënëse, sikur të ishte zonja e situatës në këtë përballje.
  I riu vuri në dukje:
  - Ju jeni një vajzë e guximshme! Por pastaj lëndohesh. Më mirë hiqni dorë!
  Diana bërtiti:
  - Do të vdesim, por nuk do të dorëzohemi!
  Luftëtari pirat me flokë të kuq cicëroi:
  Ju duhet të na respektoni, të keni frikë nga ne,
  Bërat e pirateve femra janë të pafundme...
  Kukudhët e dritës gjithmonë dinin të luftonin,
  Dhe planeti është i çmendur pas nesh!
  Dhe të qeshura në përgjigje, kaq të ylberta dhe kumbuese. Gjithçka dukej kaq e lezetshme dhe me ndjenjë.
  Dhe Diana sulmoi përsëri. Ajo veproi me dorën e majtë jo më keq sesa me të djathtën. Dhe ishin mjaft të bukura, lëvizje kaq të këndshme. Për më tepër, kapiteni markezë hoqi çizmet e saj dhe këmbët e saj të vogla e të hijshme u bënë të zhveshura. Dhe kjo ia shtoi shkathtësinë.
  Oenomaus vuri në dukje:
  - Dhe këmbëzbathur të shkon, bukuroshe e dashur!
  Diana fërshëlleu:
  - Do të më puthësh takat e zhveshura!
  Lufta ishte shumë agresive. Markeza sulmoi me tërbim të egër dhe tundi armën e saj si të ishte fanse e një zonje. Dhe kjo doli të ishte jashtëzakonisht e bukur. Dhe pastaj maja e gërvishti Oenomaus-in përgjatë faqes së lëmuar, pa qime dhe rozë të kukudhit.
  I riu vuri në dukje:
  - Ti je i mirë!
  Diana pohoi me kokë:
  - Po, jam mirë! Dhe përsëri lëkundje dhe kthesë.
  Pirati me flokë të kuqe bërtiti:
  - Goditi atë! Vrite ate!
  Oenomaus u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Po urdhri i të Plotfuqishmit - mos vrit?
  Vajza e zjarrit u përgjigj:
  - Fjalë për fjalë - mos kryeni vrasje të keqe!
  Princi pirat mërmëriti:
  - Pra, a është e mundur të bëhet një vrasje e mirë?
  Vajza me flokë të kuqe konfirmoi:
  - As që është e mundur, por është e nevojshme!
  Ndërkohë vajza e plagosur kapiten tentoi të sulmonte sërish dhe veproi shumë mirë. Dhe ajo gërvishti Oenomaia në krah dhe shpatull.
  Diana bërtiti:
  - Do të ndihesh keq! Do të të vras, këlysh!
  Oenomaus këndoi si kundërpërgjigje, duke i ndalur sulmet;
  Ne njohim lavdinë e pavdekshme në beteja,
  Duke mos ditur frikë, copëtoni me guxim!
  Na ndihmoftë shpata në arritje të mëdha,
  Mundni armikun - asgjë tjetër nuk ka rëndësi!
  
  Ne lundrojmë në det, pa ditur asnjë dyshim,
  Një pirat dhe një stuhi, një uragan nuk është pengesë!
  Kujtimi do të mbetet në zemrat e brezave,
  Armiku është mposhtur - ky është i gjithë shpërblimi!
  
  Bukuroshja do t'ju japë dashuri me pasion,
  Dhe nesër xhelati pret skelin!
  Lidhja e jetës tuaj me një filibuster është e rrezikshme,
  Pasuria hedh zarin në një mënyrë të çuditshme!
  Dhe në fjalën e fundit, princi pirat preu dorën e vajzës markeze me shpatën e tij dhe arma i ra nga dora e zbehtë.
  Diana buzëqeshi dhe kërceu, duke drejtuar thembra e saj të zhveshur në mjekrën e Oenomait. Dhe vajza ecte rastësisht. I riu e mori dhe më pas e hodhi poshtë. Diana u përplas në kuvertë dhe mbeti e shtangur. Ajo me të vërtetë u përpoq të hidhej lart, por maja e gishtit të çizmes e goditi në mjekër dhe vajza u shua plotësisht nga goditja e fuqishme.
  Oenomaus ngriti duart lart dhe bërtiti:
  - Fitore!
  Një gjëmim kaloi nëpër ekuipazhin e vajzave dhe djemve këmbëzbathur. Dhe luftëtarët me djemtë e tyre skllevër u gjunjëzuan me sfidë.
  Luftëtari me flokë të kuqe vuri në dukje:
  - Disi doli shumë e lehtë! Mendova se do të ishte më e vështirë.
  Oenomaus mërmëriti:
  - Mendoi gjeli dhe përfundoi në supë!
  Vajza qeshi dhe vuri në dukje duke qeshur:
  Mos mendo për kukudhët
  Do të vijë koha, do ta kuptoni vetë...
  Ata fishkëllojnë si plumba në tempullin tuaj,
  Dhe vajza vrapon në betejë plotësisht zbathur !
  Flokëkuqja sugjeroi:
  - Le t'i rrahim djemtë skllevër në thembër me shkopinj. Unë mendoj se ata do ta pëlqejnë atë!
  Oenomaus shkeli syrin dhe tha:
  - Mendon se do t'u pëlqejë? Edhe pse shputat e vrazhda të djemve ndoshta nuk janë aq të ndjeshme ndaj dhimbjes nga një shkop.
  Pirati me flokë të kuqe vuri në dukje:
  - Gjëja kryesore është që na pëlqen! Grabitësit si ne e kanë shumë të këndshme të torturojnë djem të bukur!
  Një vajzë e bukur me tunikë të zgjuar dhe bizhuteri në kyçet e duarve dhe kyçet e saj guxoi:
  - Unë jam gati, si ndihmës i markezes, të vazhdoj luftën! Dhe jepni gjysmën tjetër të plaçkës!
  Pirati i zjarrit bërtiti:
  - Ajo është e imja! Unë do të luftoj me të! Kjo është e qartë.
  Enomai tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - E logjikshme! Nuk më takon mua të heq vetëm. Edhe nëse unë jam më i rëndësishmi për ju.
  Luftëtari me flokë të kuqe kundërshtoi:
  - Nuk ka prijës mes të barabartëve. Dhe unë propozoj të luftojmë pa armë.
  Luftëtari me tunikë vuri në dukje:
  - Pa armë? Nuk ke frikë, kukudh?
  Pirati i zjarrit u përgjigj me vendosmëri:
  - Mos hyni në pyll për të pasur frikë nga ujqërit!
  Vajza me tunikë, kjo bjonde e mrekullueshme e mjaltit, pyeti me një ton të butë:
  - Lëreni të riun simpatik të këndojë për ne. Unë mendoj se diçka lirike, dhe vajzat e tjera do të më mbështesin.
  Bukuroshet nga të dyja anët cicëronin në unison:
  - Mirë se vini! Ne duam që këngët tuaja në krye të mushkërive tona!
  Oenomaus këndoi me një buzëqeshje:
  Më kujtohet se si tani, fytyra me shkëlqim,
  Vështrimi më shpoi zemrën si kamë!
  Unë digjem në rrjedhat e erës së zjarrtë,
  Thjesht heshti si përgjigje!
  
  Zëri yt sa i bukur dhe i pastër është,
  Besoj në ujëvarën e pafund të përkëdheljeve të tua!
  Nuk kam nevojë për një jetë të urryer pa ty,
  Dhe tani një rreze e përjetshme do të më ndriçojë!
  
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pakufishme,
  Një oqean plot dritë të mrekullueshme!
  Thyeni prangat e akullit, me shaka,
  Nuk do ta shoh agimin pa ty!
  
  Fytyra jote shkëlqen si dielli lart,
  Nuk ka figura më të bukura në univers!
  Ndjenja e pasionit mbulon si një uragan,
  Të jesh me ty përgjithmonë është lumturi!
  
  Dhimbja në shpirtin tim po tërbohet si një stuhi,
  Dhe zjarri në gjoksin tim digjet pa mëshirë!
  Unë të dua, ti dukesh me krenari në kthim,
  Akulli në copa të thyen zemrën!
  
  Mes dritave në oqeanin e pakufishëm me yje,
  Unë dhe ti fluturuam në qiell si shqiponja!
  Dhe buzët e tua, që shkëlqejnë me rubin,
  diçka me butësi dhe pasion!
  Dhe duartrokitjet janë të tilla që bukuroshet thjesht mbyten nga kënaqësia. Por në atë moment njëra nga vajzat bërtiti:
  - Dy fregata luftarake po vijnë këtu!
  Oenomaus vuri në dukje me një buzëqeshje të trishtuar:
  - Epo, kjo është pikërisht ajo që doje? Keni nevojë për një luftë interesante? Kështu që ju do ta merrni atë!
  Flokëkuqja tha me zemërim:
  - I thirrën ata! Kryqëzuesit me ushtarë. Dhe tani nuk do të shpëtoni vetëm me goditje në takat tuaja të zhveshura!
  Vajza që po shikonte me dylbi vuri në dukje:
  - Ka orke në anije. Dhe kjo do të thotë se na pret një provë serioze.
  Oenomaus vuri në dukje logjikisht:
  - Por ne mund t'i vrasim armiqtë tanë pa dëmtuar ndërgjegjen tonë. Kur prekni luftëtarët e bukur, zemra juaj rrjedh gjak!
  Vajza me flokë të gjelbër tha:
  - Dragonët tanë janë më të shpejtë se fregatat. Mund të kemi kohë për t'u larguar!
  Princi pirat tha me vendosmëri:
  - Në fjalorin tonë nuk ka fjalë të tillë si arratisje!
  Dhe vajzat pirate kënduan me tërbim, gati për një betejë për jetë a vdekje;
  Jetojmë në një botë plot ndarje, trishtim...
  Çfarë duhet të bëjë një ushtar kur është i vetmuar ?
  Zotat, me të drejtë, mizorisht vendosën për ne -
  Ky djalosh po i kthen të thinjurat!
  
  Universi është kaq mizor për dashurinë,
  Lotët e ndarjes rrodhën në një kaskadë...
  Dhembshuria u zhduk pa gjurmë, si një ëndërr,
  Dhe jeta u bë si një gur pa butësi!
  
  Është ngrirë në shkretëtirë dhe akulli po digjet nga nxehtësia,
  Si një zinxhir i ndryshkur më mbështjell zemrën!
  Dhe shiu i ndarjes rreh si fraksione në çati -
  Xhepat janë bosh, ka mbetur vetëm bakri!
  
  Por besimi në suksesin e një luftëtari frymëzon,
  Zoti i Madhëruar, ju e dini, ka bërë një betim të fortë!
  Dhe do të jetë si gjethe në maj të ngrohtë për ne,
  Kur mbijmë, takojmë agimin!
  
  Dëshironi ta bëni planetin më të lumtur?
  Kështu që secili prej nesh të këndojë me lavdi si një bilbil?
  Pastaj mjalti më i ëmbël u bë një korrje nga pema e blirit -
  Në shpirtin e gjigantëve, le t'i japim fund gënjeshtrës !
  
  Nuk ka nevojë të mashtroni Zotin, më besoni,
  Ai e sheh menjëherë se cili prej nesh është një frikacak dhe një budalla !
  Jepini flijimit kuptimin e Zotit,
  Nuk është çudi që thotë, unë do t'ju shpërblej njerëz!
  
  kapi në internet ,
  Askush nuk e di se ku përfundojnë vrasjet.
  Juda varet në një aspen të kalbur -
  Dhe për ata që besuan - një kurorë dafine!
  
  Çdo person mund të bëhet më i mirë
  Zgjedhja jonë është e vetëdijshme - përpjekja për Krishtin.
  Por ndonjëherë ka pellgje gjaku,
  Të paktën ka një premtim - do të vij së shpejti!
  
  O bote sa dhune ke
  Sikur nuk mund të jetojmë të qetë !
  Gruaja vajtoi mbi arkivolin e ushtarit,
  Sa e hollë është fija e brishtë e jetës!
  
  Derdhja e gjakut nuk është thirrja jonë -
  Dua të dua, t'i jap Atdheut parajsën!
  Pse është ky dënim për të gjithë ne?
  Përgjigje: jepi gjithë pasurinë tënde të varfërve!
  
  Është e pamundur të blesh shpëtimin për para,
  Sepse ari nuk ka çmim për Zotin!
  Dhe në kishë ju përkuleni të dielën,
  Të bëhesh me krahë si shqiponja!
  
  Dhe koha do të vijë - Mbretëria e Perëndisë do të vijë,
  Errësira e keqe dhe grabitqare do të marrë fund!
  Vullneti shpirtëror do të humbasë, skllavëria e mallkuar,
  Dhe vendi do të bëhet në Madhështinë e Lumturisë!
  Pas një kënge kaq frymëzuese, vajzat-piratët mbi dragonj morën dhe shkuan të sulmonin fregata të mëdha, të cilat ishin plot me orke - arinj me erë të keqe dhe me flokë.
  Kishte më pak vajza se krijesat e këqija, por ato ishin shumë më të shkathëta dhe më të shkathëta.
  Dhe pastaj vajzat që ishin në anijen tregtare gjithashtu hynë në betejë në anën e piratëve. Dhe gjithashtu djemtë skllevër nxituan për të çmontuar armët. Ky është një unitet kaq prekës i njerëzve dhe kukudhëve kundër armiqve të tyre të përjetshëm historikë - orkët.
  Oenomaus gjithashtu iu bashkua betejës. I riu tundi dy shpata njëherësh, duke drejtuar mullirin, duke prerë kokat e orkëve. Ai luftoi me tërbimin e një luani.
  Dhe pranë tij është flokëkuqja . Taka e zhveshur e vajzës goditi orkun në mjekër dhe i theu nofullën. Dhe pastaj orku ra poshtë, dhe brirët e tij e goditën në bark. Dhe ishte një betejë e vështirë.
  Oenomaus lufton me guxim. Këtu ai mban një flutur me shpatat e tij, si një tifoz, dhe pret kokat që rrotullohen si lakra.
  Princi i ri këndoi me entuziazëm, duke treguar mrekullitë e heroizmit:
  Nëse grushti juaj është i fortë -
  Kjo do të thotë që ju do të jeni i pari në jetë!
  Dhe atëherë shoku nuk është një njeri i varfër,
  Ai ka një zemër prej ari dhe nerva prej çeliku!
  
  Por më e rëndësishmja, besoni, është një mendje e fortë,
  Sepse një luftëtar kukudhësh është më i ftohtë se një kafshë .
  Nëse je i zymtë në jetë,
  Atëherë një e qeshur e gëzuar do t'ju bëjë të dashuruar!
  
  Suplement automatik, dije, forca në grusht,
  Sepse është plot njohuri, Know-How!
  Por provoni t'ia jepni pushtetin në duart e një budallai ,
  Atëherë do të merrni vetëm dhimbje si shpërblim!
  
  Ishte një kohë kur ata shkonin për gjueti me një shkopi,
  Një hark, një kukurë shigjetash kundër lëkurës së trashë...
  Por ata bënë çervonet ku shkonin qindarkat,
  Dhe është shumë e lehtë të hidhesh në galaktikë!
  
  Edhe pse arsimi është i mirë -
  Por është gjithashtu interesante të marrësh guxim...
  Dhe e barabartë me një bajonetë, ajo do të bëhet një daltë,
  Dhe ne i shërbejmë Atdheut me shumë ndershmëri.
  
  Por dhuna e keqe është një kryq i rëndë,
  Fusha jonë e betejës është e mbushur me gjak...
  Pse Zoti i Plotfuqishëm u ringjall pas vuajtjes?
  Që të forcohet grumbullimi ushtarak i ushtarëve!
  
  Vashës po i bien lotët - i ra shoku i saj i dashur,
  Nëna lutet me një rënkim, duke bërtitur në majë të mushkërive...
  Jashtë dritareve bën akull dhe oxhaku është fikur,
  Këtu është një djalë i ri i pashëm i varrosur nën tokë!
  
  Oh, fat mizor, çfarë fati i keq,
  Virgjëresha Mari , ku është natyra jote e mirë?
  Burri donte të fejohej më shpejt,
  Dhe tani era po fryn pluhur nën pisha!
  
  Jeta do të vijë e lumtur - do të jetë mirë,
  Byreku me mollë do të bëhet fara e lulekuqes...
  Kundërshtari përbindësh kthehet në pluhur dhe pluhur,
  Lëreni fatin e vërtetë të kalojë pragun!
  
  Gjithçka është bërë në Elf, dhe hedhja është në Fars,
  Le të mbledhim një kurorë plot yje në një grusht!
  Dhe përshëndetje djema, thjesht klasi i lartë,
  Dhe një vampir i tmerrshëm u hodh në zjarr !
  
  Mitralozi tashmë është bërë i njohur - plumbat po derdhen në një rrjedhë,
  Dhe armiku ishte i rraskapitur, ajo që donte ishte zero!
  Nëse fitoni, do të bëheni të pasur,
  Kushdo që ka ndezur zjarrin do të përfundojë në varfëri!
  Kjo është një këngë dhe një luftë e madhe, me lëkundje shpatash shumë të mprehta dhe të shkathëta. Dhe goditjet pasojnë në kokë, si në asfalt. Dhe shumë orke tashmë janë vrarë. Dhe djemtë skllevër në betejë. Asnjë prej tyre nuk duket më i vjetër se katërmbëdhjetë vjeç, por të gjithë janë muskuloz. Trupat e dobët të djemve skllevër janë ngurtësuar nga puna e palodhur. Dhe takat e përafërta dhe me kallo godasin vazhdimisht mjekrën e orkeve, duke thyer nofullat e tyre.
  Kapiteni i vajzës erdhi në vete. Dhe ajo u ul. Të dy krahët e saj ishin lënduar rëndë - tendinat ishin prerë. Epo, kjo nuk është fatale; me ndihmën e ilaçeve të magjisë dhe magjisë, dëmi mund të rikthehet. Por kjo do të marrë të paktën disa orë. Ndërkohë, ajo nuk mund të luftojë.
  Dhe nuk ka njeri që të ndihmojë - të gjitha vajzat dhe djemtë janë në betejë, dhe ata luftojnë me tërbim të egër. Kjo është një luftë kaq brutale.
  Diana lëvizi, për fat të mirë këmbët e saj ishin të zhveshura dhe relativisht të paprekura. Dhe me gishta të shkathët si majmuni, kapiteni i vajzës filloi të kërkonte çantën e ndihmës së parë. Ekziston një ilaç që shëron plagët, dhe ato shumë të rënda, dhe një balsam universal. Përveç kësaj, pse të mos bashkoheni në betejë pasi t'i mbështillni gjymtyrët dhe t'i lyeni me balsam dhe ilaç?
  Me këmbë zbathur mund të hidhni objekte shumë të fuqishme dhe helmuese. Dhe kjo do të ishte kaq e lezetshme dhe shkatërruese.
  Diana veproi me besim. Dhe këmbët e saj janë kaq të zhveshura dhe të shkathëta. Ajo veshi çizmet pa dëshirë, vetëm për të theksuar statusin e saj. Në një botë ku ka disa ndriçues dhe verë të përjetshme, këpucët nuk duhen që këmbët të mos të ftohen, por për bukurinë dhe për të theksuar se nuk je as skllav as skllav. Dhe kjo është logjike ...
  Këtu një nga djemtë, gjithashtu zbathur, hodhi një gjilpërë të mprehtë në hundën e orkës. Dhe ai, pasi mori një pjesë të helmit, ngriu dhe vdiq menjëherë.
  Robi këndoi me entuziazëm, dhe djemtë e tjerë skllevër u bashkuan, ata ishin njerëz dhe kënduan si njerëz:
  Tani, nëse ka probleme në univers,
  Nuk ndodh me asnjë çmim...
  Ju nuk dëshironi më ndryshim
  Burri nuk e di se çfarë dëshiron!
  
  Dhe atje është Çernobogu me fuqi të madhe,
  I Madhi ka fuqi universale ...
  Ai ia jep një burri pikërisht në ballë,
  Që raca njerëzore të mos bëhet plotësisht e egër!
  
  Po, Raca e Plotfuqishme e krijoi Atë,
  Kështu që njerëzit të kenë një arsye për të zhvilluar ...
  Kështu që një person dëshiron gjithçka menjëherë,
  Dhe njerëzit mësuan të luftojnë fort!
  
  Ashtu si një luftëtar pushton të keqen,
  Ai Rod krijoi për të mirën e njeriut...
  Dhe ai derdhi mirësi për shpirtrat dhe trupat,
  Nuk është kurrë vonë për të mësuar të luftosh!
  
  Çfarë dëshiron Zoti i Plotfuqishëm?
  Që të mos guxojnë ta gjunjëzojnë Elfin...
  Kështu që fati i keq të mos sundojë,
  Që të zhvillohen qindra breza!
  
  Po, Çernobogu është një nxitje për njerëzit,
  Që të mos ketë dembelizëm, stanjacion...
  Qofshi orkshista thyejnë në copa,
  Ecni nëpër Orklin në formacion miqësor!
  
  Pra, mos u humbni nëse është e vështirë,
  Nëse Atdheut i ndodhin telashe...
  Rod do ta bëjë atë bukur dhe lehtë,
  Vetëm për t'i bërë njerëzit të lëvizin!
  
  Dhe Chernobog është vetëm vëllai juaj më i madh,
  Edhe pse është i rreptë , ai ju do pafund...
  Do të arrini rezultatin më të madh
  Kur do t'i shërbeni Elfit përgjithmonë!
  Orkët pësuan humbje të mëdha, ato u prenë nga vajzat dhe djemtë. Dhe edhe Diana, me duar të mbështjella, hyri në betejë. Dhe gishtat e tyre të zhveshur hodhën brisqe që goditën qafën e orkëve dhe prenë arteriet e tyre. Dhe të gjitha llojet e fytit dhe gjëra të tjera. Dhe dukej jashtëzakonisht mbresëlënëse.
  Dhe pastaj këmba e zhveshur e Dianës hodhi një bizele me bar lotsjellës të shtypur. Dhe menjëherë një duzinë orke, të udhëhequr nga gjenerali, u hodhën lart dhe fluturuan mbi anën e fregatës. Ky është vërtet shkatërrim kolosal dhe vdekja e arinjve kafe dhe të shëmtuar.
  Oenomaus tha me një buzëqeshje:
  - Jemi të një gjaku: ti dhe unë! E drejtë?
  Diana u përgjigj me një buzëqeshje miqësore:
  - Kur jemi të bashkuar, jemi të pamposhtur! Njeriu dhe kukudhi janë fuqi, dhe kjo tingëllon shumë krenare!
  Vajzat shtuan presionin. Orkët e mbijetuar, duke përdorur parashuta të papërpunuara, filluan të hidheshin poshtë, duke u rrëshqitur nga fregatat me krahë. Disa nga parashutat, për shkak të peshës së tyre të madhe, u grisën dhe arinjtë e mëdhenj ranë si gurë, por ndryshe nga kalldrëmi, ata bërtisnin dhe mallkonin shumë pis!
  Diana shkroi në Twitter:
  Nuk është e lehtë të jesh një grua e mirë,
  Mirësia nuk varet nga lartësia!
  Oenomaus bëri një tjetër mulli me shpatat e tij të mprehta dhe të gjata dhe preu kokën e një kapiteni të madh ariu. Ajo u rrotullua nëpër kuvertë si një fuçi, duke spërkatur gjak. Dhe princi i ri këndoi:
  Gjaku rrodhi përsëri si një lumë,
  Kundërshtari juaj është shumë i ashpër...
  Por mos kini frikë nga Satani,
  Dhe kthejeni përbindëshin në errësirë!
  . KAPITULLI Nr. 6.
  Dukesha e dragoit me shtatë koka dhe, në të njëjtën kohë, Mjeshtri i Madh i Akademisë së Magjisë, fërshëlleu dhe pyeti:
  - A mund të ngrihesh në lartësinë e një burri të rritur dhe të varesh në ajër për të paktën një minutë?
  Dominika qeshi dhe u përgjigj:
  Mund, por mund ta bëj ndryshe
  Vraponi zbathur nëpër vesë...
  Vajza kërcen si një bretkocë -
  Kjo do të thotë diçka ndryshe nga të gjithë të tjerët!
  Goja e dukeshës së dragoit u hap dhe zjarri doli prej saj. Flaka kaloi dhe e dogji vajzën e bukur me shumë dhimbje në shputat e saj të zhveshura, rozë, me një kthesë të këndshme të thembra.
  Dhe Dominic bërtiti, por menjëherë shtrëngoi fort nofullën. Dhe gjoksi i saj u ngrit rëndë. Ajo goditi mirë, madje edhe flluska u fry menjëherë. Dukej sikur e kishin torturuar inkuizitorët e lashtë.
  Vajza bërtiti:
  Lancelot dhe Mbreti Artur për ju !
  Dukesha e Dragoit bërtiti:
  Kush tjetër është ky që guxon të më kërcënosh?
  Markeza nimfa u përgjigj:
  - Këta janë heronj nga folklori njerëzor. Ata janë absolutisht të sigurt për ju, Zot!
  Dragoi femër gjëmonte:
  - NE RREGULL! Tani keni një detyrë praktike, shëroni këmbët tuaja të djegura. Kjo është shumë e dobishme në praktikë dhe do të jetë e dobishme më shumë se një herë në jetë.
  Dominika, duke buzëqeshur me forcë, këndoi:
  - Dhe një, dhe dy, dhe tre, dhe pesë!
  Nuk do lodhem duke e perseritur...
  Duke thënë të njëjtën gjë
  Kaq mjafton për të turbulluar ujërat për ju!
  Mjeshtri i Madh Dragon vuri në dukje:
  - Dhe ajo është një vajzë e pafytyrë. Ndoshta jo vetëm i skuq takat, por edhe i thyen gishtat e këmbëve?
  Markeza nimfa tha:
  - Duhet të kemi durim, oh dukeshë. Ndoshta kjo vajzë është shansi ynë i vetëm për të shpëtuar seksin më të fortë. Dhe ktheni burrat!
  Dragoi femër gjëmonte:
  - Kjo është marrëzi! Një burrë i mbytur kap një kashtë, dhe ju kapni thembrën e një vajze njerëzore . Ajo nuk tregoi aftësi të veçanta.
  Markeza nimfa kundërshtoi:
  "Ajo ishte në gjendje të ngrinte një gur me porosinë e saj pa asnjë magji apo magji, dhe kjo vlen shumë!"
  Dukesha e Montserratit qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, ajo e lëndoi në mënyrë të famshme ballin e saj. Vërtetë, tani nuk ka asnjë gjurmë. Dhe kjo nuk është tipike për njerëzit.
  Weasel konfirmoi:
  - Është menjëherë e qartë se ajo është e veçantë dhe e zgjedhur! Dhe kjo kërkon një qasje të veçantë, të sinqertë dhe delikate.
  Dukesha e Dragoit tundi kokën me shtatë koka menjëherë:
  - Po, një qasje e sinqertë dhe e veçantë... Ndoshta duhet t'i lëpij takat me gjuhë, në shenjë respekti të madh!
  Dominika u përkul dhe u përgjigj me besim:
  - Jo, më mirë mos e përdor gjuhën! - Dhe shtoi ajo, pa pritur duke e bërë fytyrën e saj shumë më të ëmbël. - Edhe pse gjuha është padyshim pjesa më e fortë e trupit. Ai është i aftë të lëvizë miliona ushtri!
  Markeza nimfa sugjeroi:
  - Jepini asaj një detyrë të thjeshtë. Për shembull, le ta bëjë macen t'i afrohet dhe të gërvishtë, dhe pastaj të kthehet prapa!
  Këtu, trolli femër e heshtur më parë me një fustan vjollcë, me një shkop magjik në duar, kundërshtoi:
  - Jo! Nuk do ta lejojmë ta torturojë kotelen. Është më mirë të më luftosh me shkop magjik. Ky do të jetë një provim vërtet serioz dhe një test efektiv!
  Dhe ajo vulosi thembrën e sandaleve të saj, të mbështjella me safirë dhe diamante vjollce dhe jargavani.
  Dukesha e Dragoit u përgjigj:
  "Është shumë e vështirë për një vajzë fillestare të luftojë me mjeshtrin e Akademisë së Dragoit." Ishte e vështirë të luftoja me ty, edhe kjo Laska me shumë përvojë dhe me përvojë!
  Trolli femër qeshi dhe vuri në dukje:
  - Sidomos! Pas kësaj, as Koschey i Pavdekshëm nuk do të ketë frikë prej saj!
  Pastaj Dominika tha:
  - Çfarë, a keni Koschey të Pavdekshëm?
  Dukesha e Dragoit pohoi me kokë:
  - Sigurisht, ka, megjithatë, ai është larg vendeve të largëta në mbretërinë e largët. Por ekziston ky mashtrim i poshtër i poshtër !
  Vajza e goditur vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Apo ndoshta ai shkaktoi një murtajë? Për të vrarë të gjithë meshkujt dhe për të kapur femrat tuaja!
  Dukesha e Dragoit u përgjigj:
  - Vështirë! Kemi dhjetë herë më shumë femra se meshkuj. Dhe midis orkëve dhe goblinëve që përbëjnë ushtrinë e Koshchei të Pavdekshëm, përkundrazi, ka dhjetë herë më shumë meshkuj se femra, dhe ata janë shumë më të mëdhenj dhe më të fortë. Pse duhet të shkatërrojë nënshtetasit dhe ushtrinë e tij!
  Dominika vuri në dukje:
  - Por murtaja nuk prek vetë Koshchei?
  Trolli femër pohoi me kokë:
  - Po, asnjë magji e vetme luftarake nuk funksionon mbi të. Nuk merr asnjë armë. Edhe bomba juaj me hidrogjen nuk mund ta shkatërrojë atë. I tillë është thelbi!
  Vajza e goditur vuri në dukje:
  - Por ai me siguri ka vdekjen në vezën e tij, në majë të gjilpërës!
  Dukesha e Dragoit u përgjigj me një zë të zhurmshëm:
  - Nuk është kaq e thjeshtë! Nëse do të ishte kaq e lehtë për të gjetur vdekjen e Koshchei, atëherë ai nuk do të kishte qenë gjallë shumë kohë më parë. Dhe kështu, është kaq shumë shekullore që...
  Markeza nimfa u përgjigj për të:
  - Ju njerëz ende po kërceni nëpër pemë, por ai tashmë kishte fuqinë e tij dhe u ul në fron. Mendoni se çfarë lloj entiteti është ky!
  Dominika e mori dhe këndoi:
  Majmunët bëjnë fytyra
  Dhe ata ulen në një degë ...
  Ende joserioze
  Aty ishin paraardhësit tanë!
  Trolli femër tha:
  - Koshchei, natyrisht, është gjithashtu i dyshuar. Dhe kur filloi murtaja, ai ishte, natyrisht, i pari që dyshohej. Kjo është, në një farë mënyre, koka e boshtit të së keqes. Ashtu si dragoi mashkull me njëqind koka , më i madhi i dragonjve, perandori i perandorëve dhe i ligu. Por edhe ky përbindësh u ngurtësua dhe u shkatërrua. Por Koschey të paktën do të jepte një mallkim! Për më tepër, ata dyshuan edhe për mbretin e xhinëve, Iblisin... Xhinët janë shpirtra dhe nuk mund të ngurtësohen.
  Por xhinët disi u fshehën. Dhe sikur të ishin zhdukur!
  Dominika këndoi si përgjigje:
  Xhindi u hodh, jo, më beso, vajzat kanë forcë,
  Dhe u zhduk...
  Dhe pastaj dragoi kundërshtoi bukurinë ,
  Vraponi, ju lutem!
  Marquise de Lasca u shpreh:
  - Ka edhe xhinë të mirë edhe të këqij. Ata janë të fortë, por aftësitë e tyre janë të kufizuara. Por teorikisht, nëse një nga meshkujt ose femrat do t'i kërkonte perandorit të xhinëve Iblis që të shkatërronte racën mashkullore dhe do të ishte në gjendje të gjente një unazë të plotfuqishmërisë që do të jepte pushtet mbi këtë forcë më të madhe në universin tonë, atëherë ai mund ta shkaktonte këtë!
  Dominika pohoi me kokë:
  - Kjo tashmë është diçka! Ne duhet të gjejmë Unazën e Plotfuqishmërisë. Dhe pastaj ne do të rregullojmë gjithçka.
  Dragoi femër qeshi dhe zëri i saj ishte si bubullima. Dhe pastaj ajo u përgjigj:
  - Unaza Një është shumë e vështirë për t'u gjetur. Meqenëse jep fuqi mbi një territor të krahasueshëm me të gjithë galaktikën. Për më tepër, nëse në universin tuaj galaktika është pothuajse bosh për shkak të renditjes së rrallë të yjeve, atëherë këtu është një territor i banuar nga triliona qenie inteligjente dhe shumë mbretëri. Dhe me sa duket, askush nuk e ka gjetur ende, pasi nuk kishte asnjë perandor të universit tonë përrallor!
  Dominika qeshi dhe pyeti:
  - A keni një Zot?
  Markeza-nimfa u përgjigj:
  - Nëse ekziston një Zot i tillë Suprem, një Krijues në të gjitha Universet, apo nëse Ai nuk ekziston, askush nuk e di ende. Edhe Koschey i Pavdekshëm. Por ka perëndi të rangut më të ulët. Por ato janë të tilla që kanë pak përdorim dhe është më mirë të qëndroni larg. Në përgjithësi, fjala Zot ka shumë kuptime. Pra, xhindët më të lartë janë mjaft të barabartë në forcë me perënditë.
  Trolli femër tha:
  - Kemi edhe fetë, por ato janë pak të dobishme. Siç është e jotja, meqë ra fjala. Tani, kur kishte një koronavirus , kishat ishin vërtet bosh dhe lutjet e ndihmonin dikë, ose temjani i mbronte nga viruset. Pse jeni kaq sylesh, duke menduar se duke u gjunjëzuar e përkulur mund të lypni diçka në këmbim!
  Dominica u përgjigj në mënyrë agresive:
  - Por unë nuk besoj fare në Zot apo në zota! Dhe nuk më intereson kjo. Por unë nuk besoja në kukudhët më parë dhe i konsideroja ata një përrallë dhe një shpikje njerëzore. - Vajza goditi tabanin e saj të zhveshur në pllakën e gurit dhe vazhdoi. - Dhe tani shoh që ka kukudhë, dragonj, trollë, nimfa, kështu që pse të mos besoni në Zot dhe engjëj? Për më tepër, shumë miliarda njerëz besojnë në të Plotfuqishmin, dhe pothuajse ekskluzivisht fëmijët e vegjël, dhe jo të gjithë, besojnë seriozisht në dragonj dhe kukudhë.
  Markeza Laska qeshi:
  - E di! Kjo vajzë, kur ishte e vogël, shikonte një film vizatimor për Dunno-n dhe, në fakt, filloi të kërkonte një shkop magjik në oborr. Dhe ajo kontrolloi çdo degëz. Dhe fëmijët e tjerë qeshën me të. Në fakt, edhe në moshë të re, shumica e njerëzve e kuptojnë se shkopinjtë magjik janë përralla!
  Dominika vuri në dukje:
  - Por në botën tuaj ka shkopinj magjik!
  Trolli femër pohoi me kokë:
  - Sigurisht që ka! Dhe për të mbijetuar, do të duhet të mësoni se si t'i përdorni ato !
  Dragoi femër gjëmonte:
  - Tani për tani! Jepini asaj një shkop magjik, do të shohim se çfarë është në gjendje kjo vajzë, shumë e mprehtë dhe me gjuhë të guximshme!
  Dominika këndoi:
  Ju kërkoj të mos habiteni
  Nëse ndodh magjia!
  Nëse ndodh, nëse ndodh magjia!
  Laska vuri në dukje:
  - Epo, a nuk është ajo bukuroshe? Një magjistare e tillë!
  Trolli femër e mori shkopin e saj magjik më fort në dorën e djathtë dhe e tundi. Dhe rrufeja goditi Dominikën. Por vajza-aktorja arriti të kërcente në momentin e fundit dhe goditja humbi. Pllaka e mermerit pas meje u shkri dhe filloi të pijë duhan.
  Dukesha e Dragoit bërtiti:
  - Kujdes, Kobra! Do të dëmtoni të gjithë shtresën!
  Weasel qeshi dhe vuri në dukje:
  - Kjo është metoda e shkopit magjik!
  Trolli femër Cobra këndoi si përgjigje:
  - Nënë e keqe, metoda ime është e thjeshtë,
  Nuk më pëlqen të tërheq bishtin e maces!
  Dominika bërtiti në përgjigje:
  Ka një makth në nxënësit e mi,
  Një kërcim - një goditje!
  Dukesha e Dragoit e ndërpreu:
  -Shiko, flluskat e saj tashmë janë zhdukur! Tek njerëzit, dëmi nuk largohet aq shpejt. Çfarë vajze !
  Markeza nimfa konfirmoi:
  - Kjo eshte! Nuk gabova për këtë. Rigjenerimi është i rrallë në forcë, madje edhe për magjistarët, dhe nuk trajtohej me magji.
  Dominika i shkeli syrin dhe në mënyrë demonstrative i qëndroi në duar. Dhe këmbët e saj të zbathura shkëlqenin në ajër si tehe të helikës. Dhe vajza e mori dhe këndoi me entuziazëm, me zërin e saj të argjendtë:
  Ne e zbutëm vullnetin tonë në beteja,
  Vëlla, ata luftuan për Atdheun.
  Dukej si elfinizëm nga larg,
  Një ushtar Elf ka hyrë në Orklin!
  
  Paraardhësit tanë farkëtuan shpata,
  Dhe më pas armët hynë në veprim...
  Pemët e thuprës hapin degët e tyre,
  Vajzat po gatuajnë byrekë!
  
  është i suksesshëm në çdo betejë ,
  Ajo di t'i marrë gjërat me mendjen e saj.
  Ndonjëherë ferri i pastër digjet.
  Por ne do ta mposhtim kundërshtarin !
  
  Elf mbron Tokën,
  U jep strehë atyre që janë zbathur dhe lakuriq.
  Ne e përfunduam betejën në maj,
  Orkmacht-in e priste një disfatë e furishme!
  
  Dhe pas ndërtimit dhe mbjelljes,
  Fushat po lulëzojnë dhe thekra është në pirgje.
  Ju jeni heronj, vajza, gjyshër,
  Kishte ngrirje dhe borë në llogore!
  
  Nga Atdheu ynë trim,
  Merrni një hark të thellë.
  Fluturojnë flamujt e elfinizmit,
  Dhe pankartat e Fuhrer-it janë për skrap!
  
  Shekuj do të kalojnë nën ne Yjet,
  Perandoria është një tufë galaktike.
  Nuk është kurrë vonë për të lindur
  Dhe varrosni armikun në hapësirë!
  
  Por unë besoj se mendja do të jetë e qetë,
  Dhe një person është si një nënë për të gjithë,
  Këtu familja e lashtë po lulëzon,
  Rrezatimi i Lavdisë - Hiri!
  Dhe vajza këndon shumë bukur, ajo është një këngëtare kaq e mrekullueshme e klasit botëror. Ose kuazi-botërore - që është edhe më qesharake.
  Dukesha e Dragoit bërtiti:
  - E mrekullueshme! Ose thjesht merre dhe bëje...
  Trolli femër Kobra kërciti:
  - Është koha për të luftuar me shkop magjik! Dhe pa asnjë thonj të hapur! Do ta luftojmë armikun deri në fund!
  Markeza nimfa kërciti:
  - Mos u bëj budalla! Çfarë armike ajo është për ju. Ky mund të jetë shansi ynë i fundit për të shpëtuar dhe kthyer seksin më të fortë!
  Dominika mërmëriti me inat:
  - Më jep një shkop magjik dhe unë do ta rrëzoj përzierjen nga kundërshtari im. Unë jam Harry Potter me një fund, dhe jo ndonjë Dunno!
  Dukesha e Dragoit mërmëriti:
  - Çfarë bande është kjo?
  Weasel shpjegoi:
  - Personazhe nga përrallat njerëzore dhe folklori Harry Potter është një djalë që ka studiuar në një akademi magjike, dhe Dunno është një film vizatimor komik .
  Kobra buzëqeshi dhe tundi shkopin e saj. Një pulsar fluturoi jashtë dhe goditi aty ku qëndronte aktorja e filmit. Dhe ajo, Dominika, u hodh prapa me shumë shkathtësi, duke ndezur takat e saj rozë, të cilat praktikisht ishin pa pluhur. Dhe flakët e morën tabanin dhe e lëpinë lehtë.
  Vajza bërtiti:
  - O ti pervers !
  Dhe ajo tundi dorën. Dhe befas shkopi magjik që nimfa mbante në duar u vërsul në pëllëmbën e saj me forcë të tmerrshme.
  Dhe Dominiku e kapi fort, si një majmun i shkathët. Pas kësaj, ajo qëlloi një pulsar në përgjigje.
  Aktorja vajzë nuk pëshpëriti asnjë magji, nuk guxoi, ajo thjesht tundi një objekt magjik. Dhe mpiksja e zjarrtë fluturoi drejt Kobrës. Ajo nuk e priste këtë dhe u rrëzua. Sandalet e saj, një stil gjysmë këpucësh që mbulonte vetëm takën, tundeshin lart. Dhe ishte e qartë se troll-i femër ishte plagosur rëndë. Dhe ajo ankoi gjatë. Dhe ajo filloi të qëllonte nga shkopi i saj magjik.
  Dhe pulsarët u shpërndanë sikur të binin breshër nga qielli. Me të vërtetë pati një shkëmbim goditjesh.
  Më saktësisht, një goditje e fortë dhe një sërë goditjesh të pjerrëta humbën objektivin.
  Pulsari goditi gjithashtu dukeshën e dragoit. Ajo u përgjigj duke e marrë atë dhe duke gërhapur me zjarr nga goja e saj. Dhe drita e saj nuk ishte e padëmshme, madje kapi nimfën markeze.
  Ajo gjithashtu tundi shkopin e saj magjik dhe bërtiti:
  - Mjaft fëmijë! Ju me të vërtetë tashmë i keni kaluar të gjitha kufijtë.
  Por të dyja vajzat as që menduan të qetësoheshin. Dominika, duke ndjerë fuqinë djallëzore në vetvete, goditi me shkopin e saj magjik dhe hodhi një pulsar pas tjetrit. Dhe topat e saj goditën këmbët e mjeshtrit të trollit femër dhe i dogjën sandalet.
  Ajo bërtiti me inat:
  - Pulë njerëzore!
  Markeza nimfa kundërshtoi:
  - Jo! Ka shumë të ngjarë të jetë një skifter zonjë, ose të paktën një qift!
  Dominika goditi përsëri , dhe këtë herë vala e cunamit e zjarrit të saj të furishëm goditi me të vërtetë si një shkop i bërë nga flaka.
  Dhe trolli femër Kobra do të ulërijë dhe do të lëshojë magji pa kufizime. Por sapo kolona e zjarrit e hedh lart, fjalë për fjalë i djeg fustanin dhe e godet në gjoks.
  Femrës trollit iu kap fryma. Dhe Dominika e çoi më tej dhe shtoi një pulsar vrasës në kokë. Dhe ishte sikur një vare më goditi trurin.
  Kobra gjëmonte dhe më në fund u shua. Këmbët e saj të zbathura ishin djegur dhe fshikëza. Vajza me hundë aquiline u këndua dhe u rrah.
  Dukesha e Dragoit bërtiti me gëzim:
  - Uau! Ju tejkaloni të gjitha pritjet! Sinqerisht, nuk e mendoja se mund ta bënit një gjë të tillë - rrëzoni vetë Kobrën!
  Markeza nimfa pohoi me kokë:
  - Ajo është shpresa jonë kryesore dhe pothuajse e vetme! Dhe ai mund të justifikohet. Shikoni çfarë po bën kjo bukuroshe e pikturuar !
  Në të vërtetë, Dominika e mori atë dhe tundi këmbën e saj të zhveshur e të këndshme dhe "dhia" e veshur me tapiceri maroke papritmas bleu dhe galopoi përreth. Ishte sikur të ishte bërë vërtet i gjallë dhe i lëvizshëm. Dhe le të kërcejmë vërtet dhe të flirtojmë.
  Dukesha e Dragoit shpërtheu në të qeshura, duke tundur shtatë kokat e saj dhe tha:
  - Uau! Si e bën ajo?
  Dominika ngriti supet dhe cicëroj:
  Të them të drejtën, nuk e di
  Gjithçka ngatërrohet në vapën e mesditës...
  Unë pothuajse kurrë nuk kam lexuar magji.
  Unë nuk luaj fare me frymën e erës!
  Në vend të kësaj, më mungon gjithmonë, zotëri,
  Merre vajzën me vete!
  Dukesha e dragoit bërtiti:
  - Dominika pranoi! Dhe në funksion të talentit të tij të veçantë, ai regjistrohet në departamentin elitar të Akademisë së Dragoit. Ku ajo jo vetëm që nuk do të duhet të paguajë për studimet, por, përkundrazi, do të paguhet një bursë e shtuar!
  Dominika kërceu më lart, u rrotullua dhe këndoi:
  Nuk ka Dominika më të mirë
  Ajo është ngjyra e tokës...
  Dielli lind mbi planetin,
  Dhe përreth ka zero!
  Markeza nimfa pyeti me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Çfarë do të marr për këtë?
  Pati një pauzë... Dominika tha :
  - Duhet të gjesh një djalë të pashëm!
  Dukesha e Dragoit qeshi dhe u përgjigj:
  - Megjithatë , studenti i ri ishte dukshëm i trullosur nga krenaria e fortë! Prandaj, unë imponoj një pendim - të shqiptoj njëqind aforizma me krahë. Dhe bëjeni menjëherë!
  Dominika pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Të lutem! Nuk është më kot që kam luajtur në filma, dhe kam një kujtesë të shkëlqyer!
  Dukesha e Dragoit mërmëriti:
  - Eja shpejt! Unë gjithashtu kam një limit në kohë!
  Dominika mori frymë thellë dhe shkarraviti me shpejtësi automatiku:
  Askush nuk ka nevojë për veshët e një gomari të ngordhur, por dëgjimi i një dhelpre të gjallë është një dhuratë për ata që nuk kanë nevojë për gomarët për të arritur qëllimet e tyre!
  Sapo të vendosni këpucët në mendjen tuaj, do të mbeteni këmbëzbathur përgjithmonë!
  Lufta është ajër për mushkëritë, por i përzier vetëm me gaz binar!
  Nëse armiku nuk dëshiron të dorëzohet dhe nuk di të humbasë, ne do ta detyrojmë atë të heqë rrobat e tij dhe ta mësojmë se si të fitojë!
  Njerëzit e këqij e duan magjinë e zezë, jo-njerëzit e mirë e duan magjinë e bardhë!
  Vrasja në luftë është e vështirë në proces, e neveritshme në perceptim, por sa e mrekullueshme është në fund! Kjo do të thotë se lufta sjell shëndet në shpirt, ngurtësim në trup dhe pastrim të portofolit!
  Ndonjëherë lufta mbush shumë kuletat, dhe në përpjesëtim të drejtë me plotësinë e gjakut të derdhur dhe zbrazëtinë e zemrës së korruptuar!
  Borxhi ndaj Atdheut shpërblehet me përkushtim vetëmohues!
  Lufta teston të zgjuarit, forcon të fortët, argëton budallenjtë ! -
  Të qeshësh nuk është argëtuese, nuk është e mërzitshme të bësh të tjerët të qajnë!
  Një sundimtar i mirë , si mjalti i ëmbël, fillimisht do të lëpihet, pastaj do të pështyhet !
  Dhe sundimtari i keq, si pelin, fillimisht do të rrafshohet dhe pastaj do të shkelet!
  Po, ari është i butë, por mund të përdoret lehtësisht për të farkëtuar një mburojë të padepërtueshme!
  Cilësia e tejkalon gjithmonë sasinë - edhe një oqean me qull elbi perla nuk është pengesë për një sëpatë!
  E keqja është plot forcë kur e mira dobësohet nga frika!
  Një shaka është e mirë, një lugë është e mirë për darkë dhe ndihma në nevojë!
  Mund të keni fat një ose dy herë - pa aftësi, fati zhduket!
  Kushdo që nuk është Leo Tolstoi është një tranzit letrar!
  Nuk duhet të lindësh Tolstoi që të jesh pinjoll i letërsisë!
  Le të pimë për të pasur më shumë gra sesa arsye për t'u skuqur pas një divorci!
  Epshi ka shkatërruar më shumë burra se dhembshuria e grave!
  Sy i saktë, duar të pjerrëta, armiku nuk është miss - miop!
  Filozofia nuk e zgjat jetën, por e bën të zbukuruar, duke i shtrirë copëzat!
  Një komandant fiton me mjeshtëri, një kasap me numra, një gjeni me art, një pretendues me mashtrim!
  Pra, le të pimë që shpresa të mos vdesë dhe të vdesin vetëm ata që nuk e përballojnë atë!
  Shpresa vdes e fundit ... Dhe të parët janë ata që nuk e justifikojnë!
  Në luftë, logjika është një koncept relativ, si çokollata; para se të kesh kohë të admirosh shufrat, ato janë tashmë në gojën tënde; para se të kesh kohë për t'i gëlltitur, ato dalin anash!
  Suksesi ndonjehere qelbet, arritjet i vjen ere kufome, por lumturia nuk mund te qelb!
  Zoti është në sipërfaqen e çdo gjëje, dhe Djalli është në detajet e saj!
  Të rrihesh është e pakëndshme edhe për një mazokist!
  Ajo që Zoti nuk e di është vetëm një pyetje të cilës ai nuk mund t'i përgjigjet!
  Një majmun është më i mirë se një njeri në atë që mund të jetë vetëm një kafshë fjalë për fjalë!
  Predikimi që nuk të çon në të mirë është si shtegu që të çon në sëpatë!
  Të ndërtosh ndonjë doktrinë mbi tekstet e Ungjillit është njësoj si të studiosh mekanikën kuantike nga përrallat e vëllezërve Grimm!
  Është e vështirë të jesh Zot, por të jesh djall është krejtësisht e padurueshme!
  Mendja katërfishon forcën edhe nëse numri i armiqve dyfishohet!
  Jeta është një kompromis i plotë, jo me njerëzit, por me natyrën!
  Balli është në formë zile , që do të thotë se rrokja është e ftohtë!
  për budallenjtë , ligjet e natyrës nuk janë të përshkruara për gjenitë!
  Gjuha i jepet të zgjuarve për të fshehur mendimet për budallallëqe dhe të pakuptimta!
  Ai që sheh të qeshurën në të trishtuar do të verbohet tragjikisht nga gëzimi serioz!
  - Nxitoni pa nxitim - nxitoni pa nxitim! Merrni një A nga mësimi duke zgjidhur një veprim kompleks!
  Fituesit nuk gjykohen ... Edhe pse, ndonjëherë ata gjykohen!
  - Marrëzia njerëzore është një aleat i perëndive armiqësore ndaj njerëzve!
  Një burrë në një hambar është një burrë, por një derr edhe në një pallat nuk do të ngrihet më lart se një derr!
  Ka dy gjëra të pafundme: universi dhe zgjuarsia njerëzore, megjithatë, e para është relative dhe e dyta është absolute!
  Ajo që ruse nuk i pëlqen ngasja e shpejtë dhe fluturimi i shpejtë !
  - Të gjithë nuk duan të shkojnë në ferr, por vetëm pak mund të shijojnë dëshirën për mundësinë e djallit!
  Por pa ujitur me lot, nuk mund të korrësh të korrat e gëzimit, dhe pa ujitje, atëherë dafinat e suksesit nuk do të rriten!
  Zoti është në çdo gjë, ose në sipërfaqen e saj, dhe Djalli është në mungesë të gjërave, ose në thellësi të mungesës materiale!
  Kushdo që merr kohë të jetë i kujdesshëm do të kursejë përjetësinë në funeralin e tij!
  Heshtja është e artë, fjala është argjend, por aq shumë derdhet nga goja e një gruaje sa edhe diamantet bëhen të shurdhër!
  Heshtja është e artë dhe ruajtja e gjatë e rrjedhave elokuente nuk do të ndryshket!
  Dhe ari e humb vlerën nëse groposet në heshtje në tokë!
  Ndonjëherë, duke qëndruar në heshtje, do ta mbushni portofolin tuaj me më shumë ar sesa duke lypur me zë të lartë një fletë!
  Lufta nuk është kurrë e mërzitshme, mund të jetë rutinë, por vetëm deri në goditjen e parë!
  Koha e paqes tenton të përsëritet dhe vetëm një betejë është gjithmonë individuale!
  Në luftë, si në shah, nuk mund të gaboni, por ndryshimi është në presionin e vazhdueshëm të kohës!
  Lufta është një telash i përjetshëm edhe para lëvizjes së parë!
  Në shah lëvizjet bëhen me radhë, por në luftë me radhë!
  Lufta është si shahu, vetëm pa rregulla dhe në kohë reale!
  Në luftë ka mungesë kohe të përjetshme, kur mbretëron paqja, mungon argëtimi!
  Gjëja më interesante në luftë është se gjithçka është gjithmonë serioze, dhe kjo është vetëm për të treguar se është kapitullim!
  Mund të heqësh dorë në mënyrë të shtirur, por, mjerisht , mund të heqësh dorë vetëm realisht!
  Puna e vështirë e stërvitjes shpërblehet me lehtësinë e luftimit! Ai që nuk është dembel do të bëhet hero!
  Nuk është kurrë vonë për të mësuar, nëse nuk keni vdekur!
  Edhe një i vdekur ka shanse për hakmarrje, nëse nuk është ateist!
  Të bëhesh ateist do të thotë të pushosh së qeni i pavdekshëm!
  Mendojnë me kokë, por veprojnë me bark!
  E keqja nuk jeton në zemra, por në stomak!
  Zemra është egoiste vetëm herë pas here, por stomaku është gjithmonë!
  Stomaku është pjesa më e tmerrshme e trupit, por është ajo që na motivon të punojmë!
  Pa zemër nuk ka njeri, pa bark nuk ka lakmi njerëzore!
  Ata qetësojnë zemrën dhe qetësojnë stomakun!
  Nuk më intereson sa kushton një makinë, kryesorja është se prestigji i Atdheut nuk ka çmim!
  Nëse Jezusi jeton në zemër, atëherë Satani jeton në stomak!
  Një stomak bosh ju inkurajon të mbushni portofolin tuaj!
  Një kokë bosh të zbraz portofolin!
  Një bark i madh nuk është shenjë e një personi të madh, por tregon pak vullnet!
  Një stomak bosh mbush shpirtin me hidhërim!
  Barku më i rëndë është ai që boshllëku i vjen nga një kokë pa tru!
  Një grua ushqehet nga këmbët e saj si ujku, vetëm me taka të larta!
  Në të ardhmen, shumë premtojnë male prej ari, por lumturia është ende afër qoshes!
  Jeta nuk është si letrat, gjithmonë duhet të japësh gjithçka për sukses !
  Një qëllim është si një fener, ju përpiqeni për të, por kur e arrini, shihni se problemet vetëm sa janë shtuar!
  Cigarja është vrasësi më efektiv , veçanërisht kundër klientit! Cigarja është si një pushkë e heshtur, por është vdekjeprurëse edhe në duart e një amatori!
  Cigarja është snajperi më i besueshëm, gjithmonë vret!
  Cigarja ka shije të hidhur, por tërheq më shumë se karamele!
  Një cigare është si një vajzë e keqe , por ndarja me të është shumë më e dhimbshme!
  Një cigare, ndryshe nga granata, kur hidhet, zgjat jetën!
  Në luftë, rruga më e shkurtër drejt qëllimit është një manovër rrethrrotullimi, dhe e vërteta e pastër është një mashtrim i poshtër!
  Një manovër rrethrrotullimi është mënyra më e sigurt për të shkurtuar rrugën drejt qëllimit tuaj!
  Jeta është e kuqe, por ajo largohet me gjak të kuq!
  Në luftë jeta e humb vlerën, por merr kuptim!
  Lufta , si një dhëndër, është e ndjeshme ndaj tradhtisë, por nuk e lejon atë të zgjasë!
  Lufta është një grua epshore që gllabëron trupat e burrave!
  Të gjitha moshat i nënshtrohen luftës, si dashuria, por kjo nuk është një kalim kohe e këndshme !
  Lufta, si një kurtezane, është e shtrenjtë dhe e ndryshueshme, por gjithmonë lë një kujtim heroik!
  Lufta nuk është si një ëndërr; nuk mund të bësh pa emocione të forta!
  Bota është e mërzitshme dhe relaksuese, lufta është interesante dhe emocionuese!
  Lufta, ky gjak dhe djersë, plehëron fidanët që lindin guximin!
  Sado interesant të jetë procesi i luftës, të gjithë duan fundin!
  Lufta nuk është një libër, nuk mund ta mbyllësh, nuk mund ta fshihësh nën jastëk, thjesht mund ta bësh edhe atë pis!
  Lufta është një fe: ajo kërkon fanatizëm, disiplinë, bindje të padiskutueshme, por perënditë e saj janë gjithmonë të vdekshëm!
  Në luftë, si në një kazino, rreziku është i lartë, por fitimet janë jetëshkurtër!
  Ushtari është i vdekshëm, lavdia është harruar, trofetë konsumohen dhe vetëm arsyet për të filluar një masakër të re janë të pazgjidhshme!
  Ne e përçmojmë një vrasës nëse ai nuk është ushtar në front; ne e përçmojmë një hajdut nëse ai është një plaçkitës në fushën e betejës, dyfish!
  Ushtar, ky është një kalorës, armatura e të cilit ka guxim dhe nder! Gjeneral Baron, kurora e të cilit është maturia dhe inteligjenca!
  Ushtari tingëllon krenar, privati tingëllon poshtërues!
  I pari në sulm mund të vdesë, por i fundit nuk do të mbetet në kujtesë!
  Është më mirë të jesh i pari në ndarjen e plaçkës sesa në sulm!
  Lufta, si një grua, vetëm i shtrin burrat pa u prishur!
  Një grua, ndryshe nga një luftë, nuk nxiton të vrasë një burrë!
  Lufta, ndryshe nga gratë, nuk kënaqet kurrë me numrin e burrave të caktuar!
  Lufta është femra më e pangopur, ajo kurrë nuk mund të mjaftojë me burra dhe nuk do të refuzojë një grua!
  Grave nuk u pëlqen të luftojnë, por dëshira për të vrarë një burrë nuk është shumë më e keqe se një plumb!
  Edhe një plumb i vogël mund të vrasë një burrë, një grua me zemër të madhe mund ta bëjë atë të lumtur!
  Një zemër e madhe shpesh çon në interesa të vogla personale!
  Lufta nuk ka fytyrë gruaje, por gjakon burrat më mirë se gruan!
  Lufta nuk sjell gëzim, por kënaq instinktet agresive!
  Gëzimi në luftë, kufomat e armiqve janë vetëm në çmim!
  Lufta është lërimi i fushës: plehërohet me kufoma, ujitet me gjak, por del në fitore!
  Fitorja ushqehet mbi kufoma dhe gjak , por jep fryte me lavdi!
  Lufta është si një lule njeriungrënëse, e ndritshme, mishngrënëse dhe me erë të keqe!
  Lufta është nëna e përparimit dhe njerka e dembelizmit!
  Dhe në luftë, jeta e një ushtari nuk është e vlefshme, madje gjeneralët janë humbje!
  Nëse doni paqe, futni frikën; nëse doni luftë, futni të qeshurën!
  E qeshura nuk është mëkat nëse nuk je përqeshur në çështjet ushtarake!
  Lufta është si cirku, vetëm fituesi ka të qeshurën e fundit!
  Në luftë, si në cirk, vetëm vrasësi i poshtër, i rëndë!
  Uniteti nën një regjim të ashpër është më i mirë se kaosi dhe ngatërresa nën një regjim të butë!
  Vdekja është një konventë, poshtërimi është absolut !
  Sado i madh të jetë mbreti, ai do të shkojë në varr, ashtu si gjahtari!
  Një politikan gënjen gjithmonë, vetëm ai vdes me të vërtetë!
  Pavdekësia është e vërtetë, por vdekja është iluzore!
  Mbretërit mund të bëjnë gjithçka, por asnjë, asnjë mbret nuk mund të shpëtojë nga varri në tokë!
  Të gjithë duan të jetojnë bukur, por vetëm disa vdesin me dinjitet!
  Vdekja premton telashe, nëse nuk shkëlqen nga rrezet e arritjeve!
  Jeta pa argëtim është dashuri pa hobi!
  Është mirë kur ka dashuri, më keq kur derdhet gjak!
  Seksi është si një pishtar, por mbushjet kushtojnë më shumë!
  Ju mund të jetoni pa seks, por nuk mund të riprodhoheni!
  Sa më e nxehtë të jetë dashuria, aq më i fortë rrjedh gjaku!
  Njerëzit duan dashuri, kafshët duan seks, dhe gjenitë duan zbulime!
  Edhe derrat çiftëzohen, estetët e duan!
  Seksi kërkon edhe moderim, sa më shumë aq më mirë!
  Nuk ka kufij në dashuri, në seks mjaftojnë fjalët!
  Është më e lehtë nën zjarr nëse ka një flakë në zemrën tënde!
  Më mirë të digjesh në flakë se sa të bëhesh shpirti i Kainit!
  Lufta është seks në grup: shumë rënkime dhe ulërima, por nuk do të ketë aq gjak as nga një mijë virgjëresha!
  Seksi është si lufta, por jo aq i gjatë dhe rutinë!
  Të luftosh është si të bësh dashuri, por rënkimi nuk inkurajohet!
  Seksi është i mirë, sigurisht, por kollitja me gjak është e keqe!
  Lufta është e vështirë, por poshtërimi peshon më shumë se çdo barrë ushtarake!
  Nëse doni të jetoni, mësoni të luftoni, nëse doni të mbijetoni, mësoni të fitoni!
  Në luftë, të gjitha mjetet janë të mira, përveç pulës jashtë!
  Të gjithë mund të luftojnë, por vetëm të denjët mund të fitojnë!
  Lufta nuk është vend për të menduar, ajo është plot me çmenduri të mëdha!
  Më mirë të luftosh sesa të tregtosh Atdheun!
  Lufta nuk është karamele, por të mbush me gëzim kur e gëlltit!
  Beteja nuk mbaron kurrë, vetëm zhurma e topave ulet!
  Kanonada mund të ulet, tyta mund të shpërthejë, por lufta nuk do të ndalet kurrë!
  Në luftë, gjëja më interesante është paparashikueshmëria, lufta e vërtetë!
  Pse u ulën çmimet nën Stalinin sepse armiqtë e popullit u vranë!
  Është më mirë të jesh i zhveshur për para sesa të mbahesh për asgjë!
  Është fjalë për fjalë më bukur të jesh zbathur sesa figurativisht të kesh këpucë!
  Lufta është si një cirk, vetëm në vend të të qeshurit ka lot, dhe arena është sa një planet!
  Dua paqe, më del luftë, dua luftë, del kapitullim!
  Lufta, deri diku, është nënë, lind vëllazërinë e vërtetë!
  Lufta është e keqe, por lind shokë të mirë!
  Krahët e gjatë janë të mirë nëse mendja nuk është e qarkut të shkurtër!
  Forca fiton, dhe vetëm mendja praktike i jep dhuratat e fitores!
  Forca dhe inteligjenca, si burri dhe gruaja, lindin fitoren vetëm në çifte!
  Një person, ndryshe nga një piramidë, ka një mbështetje jo të sheshtë në qëndrueshmëri!
  Piramida ka katër cepa, por sipërfaqja e sheshtë i jep stabilitet!
  Një vdekje e mirë është më e mirë se një jetë e kotë!
  Është mirë të jesh Zot në natyrë, por është keq të jesh djall në zonë!
  Dielli perëndon në gjysmë dite, por lavdia mbetet me shekuj!
  Fama është jetëshkurtër, përveç çdo gjëje tjetër!
  Jetoni përgjithmonë, mësoni përgjithmonë, por mos mësoni përsëri!
  Lavdia mund të jetë shumë e ndritshme, më e ndritshme se ari, por zbehet më shumë me kalimin e kohës!
  Lavdia është si dielli, por nuk perëndon natën!
  Nuk është e lehtë të bëhesh i famshëm, qoftë edhe me mundim, por përtacia të çon lehtësisht në turp!
  Fama është si zjarri, e këndshme për syrin, por për ta marrë atë, duhet të djegësh dikë!
  Është mirë të jesh në lavdi, është keq të jesh i rrethuar nga miza që ngjiten pas famës!
  . KAPITULLI Nr. 7.
  Pas zgjimit, djali i princit Oenomaus është përsëri i lidhur me zinxhir në timon. Para kësaj, ai u lejua të lahej në një rrjedhë të ftohtë dhe të lante dhëmbët. Dhe pastaj ha një mëngjes modest.
  Dhe vazhdoni të lëvizni me lëvizje të vazhdueshme dhe trupin e një fëmije, në mënyrë që të mos jeni të prangosur nga murtaja e gurit. I tillë është fati i vështirë i personit august dhe trashëgimtarit të perandorisë së madhe të kukudhëve.
  Mënyra e vetme për të mbijetuar është të jesh një skllav i ri dhe të punosh shumë. Kjo siguron mbrojtje të përkohshme nga petrifikimi. Këtu ka disa mundësi për të zgjatur ekzistencën tuaj, por është mjaft e pakëndshme dhe e dhimbshme.
  Megjithatë, djali, duke rrotulluar timonin, përdor imagjinatën e tij të pasur për t'u zhytur në një botë imagjinare dhe për të ndriçuar ekzistencën e tij pa gëzim në robërinë vullnetare-të detyrueshme.
  Një djalë kabine fluturon mbi një dragua të vogël me tre koka. Ai dëshiron të gjejë në një vend të panjohur, duke mos ditur ende se çfarë, por çfarë mund të rikthejë në seksin më të fortë dhe të ndalojë zhdukjen dhe petrifikimin e burrave.
  Edhe dragoi është ende fëmijë dhe djali nuk është shumë vjeç dhe ka veshur vetëm pantallona të shkurtra dhe një çantë shpine me një arsenal luftarak dhe një hark, dy shpata dhe një palë kamë në brez.
  Oenomaus fluturon mbi kalin e tij. Dhe pranë saj ulet vajza Margarita mbi një dragua të vogël. Ajo ka veshur vetëm një tunikë, të nxirë dhe në gishtat e saj të zhveshur ka unaza me magji. Ajo përfaqëson luftën një hit nga bota njerëzore.
  Vajza nuk është e thjeshtë. Në tokë, ajo ishte një partizane dhe oficere e inteligjencës gjatë Luftës së Madhe Patriotike. Dhe pas vdekjes së saj, ajo u zhvendos në botën e magjisë dhe magjisë. Dhe ai ka qenë në të për më shumë se nëntëdhjetë e tre vjet. Ajo u diplomua në Akademinë e Dragoit dhe zotëroi magji të fuqishme. Por ajo duket njësoj si kur gjermanët e varën. Për disa arsye nuk po rritet, dhe kjo e mërzit Margaritën. Sa kohë mund të jesh një fëmijë i përjetshëm?
  Vërtetë, Oenomaus thotë se ai vetë ishte një princ kukudh i rritur, por u bë një djalë skllav. Dhe gjithashtu, kjo është arsyeja pse ai është i mërzitur për këtë. Edhe pse jo, të jesh fëmijë nuk është edhe aq keq, por kur je edhe skllav...
  Por tani ai është tashmë në një botë tjetër, ai nuk po rrotullon një rrotë skllav, por po fluturon mbi një dragua. Dhe me të ishte edhe vajza partizane Margarita, e cila u çua zbathur nëpër dëborë deri në ekzekutimin e saj. Dhe para kësaj më torturuan edhe mua. Ata ia prenë shpinën me tela me gjemba dhe i pjekën shputat e heroinës së re mbi një zjarr.
  Janë të mbuluara me flluska dhe kur shkel borën e ftohtë, është pothuajse e këndshme, pasi kruajtja e dhimbshme në këmbët e tua të djegura qetësohet. Dhe në qafën e pionierit kishte një pllakë - "Unë jam partizan". Kur varen, vështirë se dhemb, është thjesht e neveritshme të shikosh fytyrat e lumtura të Krauts dhe policëve. Epo, frikë, po sikur ta pret ferri, si një pioniere dhe një ateiste e flaktë? Aty ku do të skuqin përgjithmonë jo vetëm thembrat, por gjithë trupin.
  Edhe pse, pse beson ajo në marrëzi të tilla? Megjithëse, është për të ardhur keq të vdesësh dhe të shkosh në harresë, duke jetuar kaq pak.
  Por kur laku në qafën e saj delikate u shtrëngua, vajza u zgjua mbi një dragua. Dhe pranë saj ishte një nimfë e bukur si një engjëll. Dhe Margarita mendoi se parajsa ekziston ende. Një parajsë kaq e veçantë për heronjtë pionierë dhe ateistët.
  Por në fakt, në botën magjike ka të mirën dhe të keqen, dhe problemet e saj. Ajo u shërua shpejt nga prerjet dhe djegiet e saj duke përdorur magji. Dhe vajza hyri në Akademinë e Dragoit, në klasën më të re. Por ajo ishte e talentuar, e aftë dhe një nxënëse e shpejtë.
  Dhe ajo zotëroi aftësi të forta magjike. Prandaj, megjithë pamjen e saj fëminore, ajo shkoi me Princin Oenomaus në një mision të veçantë - për të gjetur diçka që do të ndihmonte në shpëtimin e seksit më të fortë. Në fund të fundit, një botë pa burra nuk ka harmoni dhe interes. Dhe seksi i drejtë është i mërzitur dhe i pakëndshëm në të.
  Margarita, duke fluturuar, tha:
  - Ndonjëherë mendoj, burrat do të kthehen, dhe pastaj çfarë? Kush ka nevojë për një vajzë të vogël? Sa do të doja të rritesha dhe të bëhesha i rritur!
  Oenomaus u përgjigj me një ton të sigurt:
  - Nëse magjia mund t'ua kthejë jetën burrave, atëherë është e mundur që ajo t'ju bëjë të rritur. Vetëm mos harroni se kukudhët, nimfat dhe dryada nuk plaken, dhe kjo është pronë e tyre natyrore. Por gratë njerëzore, jo. Nevojitet një magji e fortë për t'i parandaluar ato të kthehen në gra të shëmtuara, të neveritshme dhe me gunga. Dhe të jesh një plakë e shëmtuar është shumë më e keqe se të jesh një vajzë e bukur. Pa folur për sëmundjet e pleqërisë që sulmojnë njerëzit. Ju nuk keni ndonjë magji serioze në Tokë dhe me siguri e keni parë vetë se sa e neveritshme dhe e neveritshme është pleqëria, veçanërisht për gratë.
  Margarita tundi kokën negativisht:
  - Jo, nuk dua të jem plakë! Më mirë të jesh një skllav i ri sesa një mbretëreshë e vjetër!
  Djali princi qeshi dhe vuri në dukje:
  - Do të jesh përgjithmonë i ri, përgjithmonë zbathur!
  Vajza qeshi dhe tha:
  - Unë kam qenë një vajzë qyteti para luftës. Në Leningrad, ishte disi e pahijshme të ecje zbathur, dhe klima atje nuk ishte shumë e ngrohtë. Prandaj, në fshat më erdhi disi në siklet të trasha . Vetëm gjatë pushtimit, kur fëmijëve u griseshin sandalet dhe ishte shumë e vështirë të merrja këpucë të vogla, mësova të bëja diçka të tillë. Dhe e dini, në ditët e para është e dhimbshme dhe e ftohtë, veçanërisht nëse nuk lëvizni, por më pas mësoheni dhe madje është e këndshme. Për më tepër, në Ukrainë vera është shumë e ngrohtë dhe e butë.
  Djali princi tundi me kokë:
  - Po! e kuptoj. Por shikoni kush po fluturon!
  Në të vërtetë , një zonjë me një stupë të praruar u shfaq para tyre. Jo, jo Baba Yaga, por një bukuri bionde spektakolare, megjithëse me shumë grim. Dhe shkëlqen me dhëmbë perla. Dhe në vend të një fshesë, ajo ka një fshesë elektrike plotësisht moderne. Po, kjo është një histori argëtuese.
  Ajo u puthi fëmijëve dhe këndoi:
  Plot kanterela, ketra,
  Do të kursej pak reçel...
  Në fund të fundit, djem dhe vajza
  Në fund të fundit, djemtë dhe vajzat ...
  Unë me të vërtetë, me të vërtetë, me të vërtetë e dua atë!
  Margarita tundi kokën në përgjigje dhe vuri në dukje:
  - Po, ky është moderniteti. Një stupa e vjetër në një mënyrë të re!
  Biondja me fshesë me korrent me sa duket e dëgjoi këtë dhe, duke u kthyer, bërtiti e zhgënjyer:
  - Nga ju lindi ideja që stupa është e vjetër? Po, ju vetë, nëse do të qëndronit në Tokën tuaj, do të ishit tashmë një grua e moshuar! Dhe shumë e shëmtuar , nëse jo në një arkivol!
  Margarita u pajtua me një psherëtimë:
  - Po ashtu eshte! Ndoshta kockat do të kishin notuar në varr, ose ajo do të ishte bërë aq e shëmtuar sa të ishte e neveritshme ta shikoje.
  Oenomaus vërejti:
  - Njerëzit janë krijesa të privuara nga Zoti. Ata janë të privuar nga ajo që kanë kukudhët - rininë e përjetshme! Dhe seksi më i fortë gjithashtu duhet të rruajë mjekrën. Djemtë thonë se është shumë e dhimbshme dhe e pakëndshme!
  E mori biondja me fshesën me korrent dhe e tundi. Dhe flluska shumëngjyrëshe fluturuan drejt fëmijëve që ishin ulur mbi dragonjtë e rinj.
  Si përgjigje, djemtë frynë nga dragonjtë e tyre, dhe flluskat u kthyen, si përgjigje, bjondja tundi shkopin e saj. Dhe gjithçka filloi të rrotullohej.
  Flluskat filluan të rrotulloheshin në një vallëzim të rrumbullakët, sikur të përfunduan. Dhe ishte e mrekullueshme .
  Vajza vuri në dukje:
  - Ju nuk jeni Baba Yaga - një këmbë kockore,
  Dhe një bjonde e lezetshme është gjysma e lumturisë!
  Luftëtari me fshesë me korrent tha me inat:
  Fëmijët janë po aq budallenj sa bllokimet e trafikut
  Ju po tërhiqeni në rrjetë ...
  Do të të ngarkoj në kazan,
  Unë do të ndez një zjarr për ju!
  Dhe si përgjigje ka një të qeshur kaq të gëzuar dhe të gëzueshme. Kjo është me të vërtetë një grua - me gjakftohtësi të madhe.
  Fëmijët u rrotulluan mbi dragonjtë e tyre dhe u hodhën deri te Baba Yaga. Vajza mori një llastiqe nga çanta e shpinës dhe bërtiti:
  - Dëshiron ta marrësh?
  Biondja qeshi dhe goditi magjistaren pioniere me pulsarin e saj. Ajo iu shmang dragoit të saj. Dhe si përgjigje ai do të bëjë edhe shenjën e kryqit me një llastiqe, dhe si do t'ju shkelmojë .
  Dhe një rrjetë e zjarrtë ngatërroi të riun Baba Yaga. Kështu ajo e gjeti veten të lidhur në të.
  Djali Oenomai vuri në dukje:
  - Epo, pranoje, cilin nga fëmijët ke rrëmbyer?
  Vajza partizane pohoi me kokë:
  - E drejte! Ne e dimë që ju keni një feçkë si top!
  Yaga bjonde gërrmoi, duke rrotulluar:
  - Po, do të të marr për këtë dhe ...
  Pa folur, bukuroshja u drodh dhe tentoi të çante rrjetën. Por heroina pioniere kaloi llastikun dhe qëlloi drejt Yagina me energjinë e magjisë dhe shenjave. Si biondja filloi të dridhej dhe të përpëlitej. Dhe vajza këndoi:
  Ne u frymëzuam në kohë të vështira,
  Duke e bërë vullnetin më të fortë se çeliku...
  Shpëtoi botën nga murtaja -
  I dashur shoku Stalin!
  
  Në shumë imazhe që kam matur,
  Në një univers të pafund...
  Na hape rrugën e duhur,
  Ndoshta e tregon atë!
  
  Kam përdorur një goditje
  Magjia nga Solcenizmi...
  Ja orari:
  Se zgjedha e fashizmit do të bjerë!
  Djali kukudh vuri në dukje:
  - Me sa duket ai ishte një djalë i lezetshëm, Stalin! Por ai, me siguri, si të gjithë njerëzit në Tokë, po plaket gjithashtu.
  Vajza gjithashtu qëlloi në Baba Yaga në modifikimin e ri dhe cicëroj:
  Lenini jeton në zemrën time,
  Që të mos e njohim trishtimin...
  Dera e hapësirës u hap -
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
  Bjonde Yaga iu lut:
  - Mjaft! Më lër të shkoj, më kërko, do të bëj gjithçka!
  Margarita shkroi në Twitter:
  - Lironi fëmijët e kapur! Atëherë ndoshta do t'ju falim. Sa prej tyre keni thithur në fshesë me korrent?
  Biondja mërmëriti:
  - Do të të lë jashtë! Vetëm mos ma hidh magjinë e kryqit!
  Vajza u kthye. Rrjeti i zjarrtë me zonjën në modë flinte. Dhe ajo u rrotullua . Margarita paralajmëroi:
  - Lërini të gjithë fëmijët, pa mashtrim!
  Biondja siguroi solemnisht:
  - E jap fjalën!
  Dhe ndezi fshesën me korrent. Hijet e zbehta të fëmijëve filluan të hidheshin prej saj. E tejdukshme, si fantazma. Por Margarita tundi shkopin e saj magjik dhe këto hije u shndërruan në djem dhe vajza. Kishte tre herë më shumë nga këto të fundit. Por megjithatë , Oenomai ishte i lumtur:
  - Në këtë botë të paktën ka një seks më të fortë. Dhe pothuajse të gjithë njerëzit tanë kanë vdekur!
  Margarita tha me një buzëqeshje rrezatuese:
  - Nuk erdhi! Dhe faleminderit perëndive!
  Një nga djemtë, këmbëzbathur, por me një kamisole luksoze, megjithëse të grisur, fluturoi në Oenomaia dhe u prezantua:
  - Vikonti de Lafer! Wow, sa e neveritshme është të jesh brenda një fshesë me korrent. Dhe kjo kurvë më hoqi edhe çizmet e bëra prej lëkure të vërtetë dragoi.
  Margarita mërmëriti me një buzëqeshje:
  - Hajde, ktheji vikontit atë që është vjedhur !
  Bjonde Yaga gumëzhi:
  - Nuk mundem!
  Oenomaus gjithashtu nxori shkopin e tij magjik dhe, duke e tundur, bërtiti:
  - Dhe pse eshte kjo?
  Shtriga e bukur gurgulloi :
  - I kam shitur! Ata ishin shumë prestigjioz. Një princ pagoi gjysmë thes ari për ta!
  Margarita mërmëriti:
  - Epo, e bardhë ... Për këtë do t'ju marrim çizmet tuaja. Ato janë bërë gjithashtu nga lëkura e dragoit, madje edhe nga lëkura e tigrit.
  Bjonde Yaga u shpreh:
  - Do të jenë shumë të mëdha për djalin. Dhe do të ishte e turpshme që një shtrigë e rangut tim të shfaqej zbathur.
  Margarita qeshi dhe u përgjigj:
  "Unë gjithashtu nuk jam një shtrigë e dobët, por jam zbathur gjatë gjithë kohës, madje edhe në botë të ftohta." Dhe ju jeni një zonjë e tillë. Dhe unë do të rregulloj madhësinë e djalit!
  Princi Oenomaus bërtiti:
  - Dhe betohu se nuk do të rrëmbesh fëmijë. Përndryshe do t'ju çojmë në oborrin e perëndive.
  Baba Yaga i ri belbëzoi:
  - Unë nuk u bëj asgjë të keqe. Është vetëm energjia e fëmijëve që më lejon të mbetem e re dhe e bukur përgjithmonë. Dhe kështu, ata janë të gjallë.
  Margarita bërtiti ashpër:
  - Do të gjeni një mënyrë tjetër për t'u rinovuar. Në fakt, është koha për t'ju dhënë një mësim.
  Dhe vajza mërmëriti një magji. Dhe si ajo lëshoi rryma energjie pulsare nga gishtat e saj të zhveshur dhe nga maja e shkopit të saj magjik.
  Dhe ata goditën bjonden. Papritmas u tkurr dhe u zvogëlua në madhësi. Tani përballë tyre, në vend të një vajze të gjatë, ishte një vajzë e trembur jo më shumë se dhjetë vjeç, me bisht dhe këmbë të zbathura. Ajo pëshpëriti:
  - Nuk ka nevojë! Unë do të jem mirë! Mos më rrah!
  Margarita kishte çizme në duar. Ajo tundi pëllëmbën e saj dhe ata lundruan drejt djalit këmbëzbathur Viskonti, i cili, së bashku me fëmijët e tjerë të liruar, ecte si pa peshë nëpër ajër.
  Një djalë nga një familje fisnike veshi çizmet e tij dhe këndoi:
  Ka shumë rreziqe rreth djalit,
  Ndonjëherë bota shkëlqen si një gur i ftohtë...
  Sidoqoftë, djali ynë u ngrit nga divani,
  Sepse ai është një luftëtar fisnik, më besoni!
  Vajza Yaga u qetësua dhe mërmëriti:
  - Nuk do të më fshikullosh?
  Margarita tha ashpër:
  - Nëse nuk veproni në mënyrë të egër, atëherë pse duhet të fshikulloheni?
  Vajza bjonde cicëriu dhe një lot i rrodhi në faqen rozë:
  "Unë jam një fëmijë tani, dhe shtrigat e tjera nuk do të më respektojnë!"
  Një nga vajzat e liruara deklaroi:
  - Edhe ne jemi fëmijë dhe nuk qajmë për këtë!
  Djemtë dhe vajzat qeshën.
  Margarita vuri në dukje:
  - Duhet të jesh i uritur! Ndoshta mund të zbresim në katin e poshtëm dhe të hamë diçka atje?
  Fëmijët bënë zhurmë. Vikonti shikoi poshtë dhe tha:
  - Poshtë nesh është kështjella e gjigantit, dhe ai nuk është më i mirë se Baba Yaga. Kështu që...
  Oenomaus bërtiti:
  - Dhe gjigandi ka edhe fëmijë në robëri. Ne duhet t'i ndihmojmë ata.
  Margarita buzëqeshi dhe i sugjeroi vajzës Yaga:
  - Ndoshta mund t'i marrim fëmijët bashkë dhe t'i shpëtojmë nga gjigandi? Bëj një vepër të mirë dhe do të pranohesh të studiosh në akademinë e zanave. Aty do të mësoni të bëni vepra të mira!
  Magjistari këndoi:
  Kush i ndihmon njerëzit
  Ai po humb kohën e tij ...
  Veprat e mira -
  Nuk mund të bëhesh i famshëm!
  Margarita kundërshtoi:
  Petali i një lule është i brishtë,
  Nëse është shqyer shumë kohë më parë ...
  Edhe pse bota përreth është mizore,
  Unë dua të bëj mirë!
  
  Bëju mirë njerëzve
  Bëj vepra të mira...
  Dhe ata do të lulëzojnë si lule,
  Lule blu në dritë!
  Princi djali vuri në dukje me një ton më serioz:
  - Dhe ju përpiqeni të bëni të mirën dhe të luftoni të keqen, dhe besoj se do t'ju pëlqejë!
  Vajza Yaga shtrëngoi grushtat dhe tha:
  - Epo, do të përpiqem. Gjithsesi, nuk ka asnjë mënyrë për t'u kthyer te shtrigat e liga - ata do të qeshin dhe do t'ju mashtrojnë ! Do të rikualifikohem si një zanë e mirë!
  Margarita buzëqeshi dhe këndoi:
  Të gjithë ata që kanë inteligjencë në botë,
  Duhet të jemi gjithmonë miq...
  Që të mos ndodhë si në një galeri xhirimi -
  Lojë inteligjente nuk u bë!
  Djali princi cicëroj:
  - Epo, le të zbresim te gjigandi!
  Një turmë fëmijësh, thuajse tërësisht zbathur dhe të rreckosur, të hollë dhe të zbehtë, por energjikë dhe të emocionuar, dolën nga qielli.
  Margarita dhe Oenomai zbritën mbi dragonj, dhe Yaga, e cila u bë vajzë, në llaç. Dhe fshesa me korrent mbeti me të, megjithëse dukej shumë e madhe për duart e fëmijëve.
  Kjo është skuadra që zbriti në tokë. Nuk ka asgjë në kështjellën e madhe të gjigantit me kulla me kafka të mëdha që dalin prej tyre . Por hyrja kontrollohet nga skelete, plus një skuadër e tërë orkesh.
  Fëmijët kanë zbritur. Ata ishin gati për të luftuar. Vajza Yaga shtypi butonin e fshesës me korrent dhe prej saj ranë sabera, shpata, shtiza, kamë dhe madje disa mitralozë. Duke parë pamjen e hutuar të fëmijëve, ajo shpjegoi:
  - E kapa me fshesën me korrent. Është shumë më mirë se një fshesë. Dhe një koleksion i tërë armësh në të.
  Margarita tundi shkopin e saj magjik dhe këmbët e saj të zbathura, por të zbukuruara me unaza magjike, dhe bërtiti:
  - Tani do të bëj një magji që do t'i japë armës suaj një fuqi të veçantë, të mrekullueshme.
  Dhe vajza magjistare tha:
  - Abra , kabra , codabra ! - Dhe rrjedhat e energjisë fluturuan nga shkopi i saj magjik dhe unazat magjike. Dhe arma që Baba Yaga u dha fëmijëve filloi të shkëlqejë.
  Oenomai, si një luftëtar më me përvojë, mori një mitraloz të shkurtër e të lehtë që gjuante gjilpëra të holla. Djali lëpiu buzët e tij me lëng dhe këndoi:
  - Mirë duhet të jetë me një mitraloz,
  Goditi si çelik i tërbuar...
  Ai gjak nuk rridhte si ujëvarë,
  Dhe parajsa mbretëroi në univers!
  Fëmijët bërtitën në unison, duke ngritur armët:
  Xhelati është dinak dhe mizor,
  Njerëzit janë vënë pas murit...
  Por besoj, filizi ynë i stuhishëm,
  Por unë besoj, rryma diellore -
  Shpërndani errësirën e birucës së burgut!
  Dhe kështu një detashment fëmijësh, të armatosur me një arsenal magjik, nxituan të sulmonin. Takat e vogla e të zhveshura të djemve dhe vajzave edhe më të shumta ndiznin. Ata nuk kishin frikë nga përbindëshat, megjithëse një regjiment i tërë orkesh me gëzof, me erë të keqe, të neveritshme po u afrohej atyre .
  Oenomai, duke fluturuar mbi një dragua, hapi zjarr ndaj armikut nga një mitraloz. Gjilpërat e vogla shpuan trupat leshore të orkeve dhe më pas ndodhi një mrekulli: ato u shndërruan në copa të mëdha çokollate dhe simite mjalti.
  Margarita gjithashtu goditi armikun, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe unazat magjike mbi to. Dhe kështu orkët me shpata, të cilët u sulmuan, u kthyen menjëherë të gjitha llojet e gjërave të shijshme, duke përfshirë karamele të mbuluara me çokollatë dhe me qumësht zogu brenda. Kjo është vërtet e shijshme. Dhe cheesecakes, dhe donuts me fara lulekuqe dhe kanellë.
  Dhe shkopi magjik i vajzës partizane tund dhe krijon gjëra përrallore.
  Dhe kështu fëmijët hynë në betejë me orkët. Para së gjithash, Viscount. Rrobat e tij, pasi djali i veshi çizmet, u bënë krejt të reja, si të reja. Dhe ai luftoi jo vetëm me një shpatë në dorën e tij të djathtë, por gjithashtu mbajti një shpatë në të majtën e tij.
  Dhe nga prekja e tehut, ndodhën transformime përrallore. Tani, në vend të një orke, u shfaq një byrek me përmasa mbresëlënëse me rrush të thatë. Dhe nga goditja e shpatës u shfaq një cheesecake me çokollatë. Dhe djem të tjerë në betejë.
  Një vajzë, me sa duket nga një vend më i zhvilluar, mbështeti këmbët e saj zbathur në bar dhe shkarraviti nga një automatik. Çfarë lind për lloje të ndryshme transformimesh përrallore. Dhe nga orku doli një sallam i madh, i mbushur, dhe më pas një gjeldeti me lëng mishi. Dhe çfarë trajtimesh të tjera të shijshme nuk u shfaqën.
  Dhe ëmbëlsirat aromatike të kokosit që lindën nga prekja e teheve. Dhe gjithashtu akullore e mrekullueshme.
  Vajza partizane Margarita filloi të këndonte në ekstazë lufte;
  Ne jemi pionierë, fëmijë të komunizmit,
  Kush dëshiron të ngrejë vendin...
  Hitleri do të përgjigjet ashpër për zemërimin e tij,
  Ne do të shtypim, më besoni, Satana!
  
  Ne u betuam para Zotit,
  Dhe Lenini ia dha zemrën të rinjve ...
  Oh, mos i gjykoni ashpër pionierët,
  I Plotfuqishmi u dha më shumë forcë!
  
  Ne shkuam përpara djema këmbëzbathur,
  Ata donin të luftonin, duke ruajtur atdheun e tyre...
  Edhe djemtë edhe vajzat me kosë janë për ne,
  Dhe besnikëria jonë është forca të blinduara të forta!
  
  Betejat u ndezën afër Moskës,
  Tanket po digjeshin, asfalti po shkrihej...
  Ne do të shohim komunizmin, besoj se kemi dhënë,
  Dhe fashistin mund ta nxirrni me shpate!
  
  Mos më besoni njerëz, Hitleri nuk është i gjithëfuqishëm,
  Edhe pse ideja e Fuhrer-it vazhdon...
  Dhe ne i goditëm fort fashistët,
  Le të shkojmë në udhëtimin tonë të madh!
  
  Ne nuk do të kemi frikë nga armiqtë e Rusisë,
  Ne e duam BRSS tonë të lindjes ...
  Ju nuk jeni një kalorës me shpirtin e një kllouni,
  Le të japim një shembull për mbretërinë e Perëndisë!
  
  Hitleri nuk e di, ai do të rrihet keq,
  Edhe pse fuqia e ferrit po tërbohet brenda tij...
  Dhe parazitarët Kraut po vijnë,
  Që do ta mbushë paqen me zjarr!
  
  Madhështia e rusëve është të fitojnë duke luajtur,
  Edhe pse ka një punë kolosale pas kësaj...
  Fitorja do të vijë, besoj, në maj të harlisur,
  Dhe Fuhreri do të jetë plotësisht i kaputuar!
  
  Ky është besimi ynë, fuqia e komunizmit,
  Le të përparojë BRSS përgjithmonë ...
  Ne do të shtypim, ju e dini, zgjedhën e fashizmit,
  Kështu është bërë ushtria Rusia!
  
  Në Stalingrad Fritz u rrahën,
  Ata njohën grushtin tonë të fortë...
  Dhe ne dhamë dhurata të lezetshme,
  Dhe i dhanë diktatorit një nikel!
  
  Vendi im, Rusia e bukur,
  Në të, në Arktik, pemët e mollëve lulëzojnë ...
  Svarog dhe Stalini janë, ju e dini, Mesia,
  Nazistët po ikin nga luftëtarët rusë!
  
  Ja sa i bukur është universi,
  Kur mbi të shkëlqen komunizmi...
  Dhe sprovat do të jenë për ndërtim,
  Fluturoni vetëm lart dhe asnjë sekondë poshtë!
  
  Ne e morëm dimrin me një klithmë të kuqe të egër,
  Ata thyen shtyllën kurrizore të Gardës së Bardhë...
  Armiqtë e komunizmit të Rusisë janë rrahur,
  Kemi ende trofe për drekë!
  
  Ne e mbajtëm shumë fort Stalinin,
  Vajzat zbathur në çdo acar...
  Ju jeni bërë, më besoni, një person i fortë,
  Dhe pionieri është rritur për t'u bërë kalorës!
  
  Jo, Rusia nuk do të thyhet kurrë,
  Lenini i pavdekshëm tregon rrugën...
  Ne nuk kemi frikë nga flakët me shkëlqim,
  Dhe rusët nuk mund të largohen nga komunizmi!
  
  
  Në emër të Nënës sonë Rusi,
  Le të bashkojmë zemrat në një kurorë...
  Hurray, vajzat bërtitën me zë të lartë,
  Një ëndërr e madhe do të realizohet!
  
  Po, besimi ynë është të jemi gjithmonë me baballarët tanë,
  Dhe nëse mund të kaloni paraardhësit tuaj ...
  Ne do të jemi përgjithmonë të mbaruar me guxim,
  Edhe pse duket jo më shumë se njëzet!
  
  Më besoni, ne e duam Atdheun tonë,
  Ne duam lumturi përgjithmonë ...
  Luciferi, më besoni, nuk do të na shkatërrojë,
  Vera do të vijë - i ftohti do të zhduket!
  
  Gjithçka do të lulëzojë në mënyrë shumë të mrekullueshme në Rusi,
  Sikur telashet janë zhdukur nga bota...
  Epoka, besoj, e komunizmit do të vijë,
  Pasuria dhe gëzimi do të jenë përgjithmonë!
  
  Shkenca do të ringjallë të vrarët në beteja,
  Njerëzit do të kenë rininë përgjithmonë...
  Dhe njeriu është si i Plotfuqishmi,
  I keqi do të zhduket, e di, në përjetësi!
  
  Me pak fjalë, lumturia shkëlqen për të gjithë në univers,
  Të gjithë njerëzit e botës janë si një familje...
  Fëmijët qeshin dhe luajnë në parajsë,
  Do të më duash me një këngë!
  Kështu ajo këndoi dhe fëmijët i kthyen orkët në diçka jashtëzakonisht të shijshme dhe të shijshme me armë magjike. Por edhe kur magjistarja lëshoi energji nga fshesa me korrent, filluan të shfaqen gota me peshk, pjata anësore dhe mjellma me një kore të shijshme , në të cilat u kthyen orkët e pamëshirshëm. Dhe ishte shumë e bukur.
  Këtu komandanti i orkës së goblinit, pasi u vu nën goditjen e magjisë së mirë, u shndërrua në një tortë të harlisur aromatike, të mbuluar me trëndafila, lule misri krem dhe fruta të ëmbëlsuara.
  Dhe kaq shumë gjëra të ndryshme të shijshme lindën armë magjike në duart e fëmijëve të pafajshëm.
  Por në betejë pas orkeve hynë edhe skeletet. I madh dhe i frikshëm. Lëviznin si dru. Fëmijët i sulmuan me shpata dhe shpata dhe hodhën kamë. Dhe Oenomai nga dragoi dhe vajza në këmbë qëlluan me breshëri automatiku mbi skeletet.
  Edhe Margarita ka përdorur magji dhe ka treguar dhëmbët e saj me perlë. Dhe ajo bëri mrekulli konkrete. Dhe magjia e saj i ktheu skeletet në gota vere të arta plot me akullore shumëngjyrëshe dhe ëmbëlsira të dekoruara shumë.
  Dhe nga goditjet e shpatave të djemve, përfshirë Viscount de Lafer, lindën lloj-lloj gjërash të shijshme dhe të shijshme. Dhe një aromë e tillë u përhap në të gjithë kështjellën. Vetëm një mrekulli mrekullish.
  Nga një prej skeleteve të mëdha doli një mal i tërë me ëmbëlsira. Dhe këto ëmbëlsira shkëlqenin me të gjitha ngjyrat e ylberit nga kremrat e ndryshëm.
  Po, kishte gjëra kaq të shijshme, shumë të shijshme këtu. Disa skelete të zinj kërcënues u bënë karkaleca me përmasa kolosale.
  Dhe fëmijët e uritur nuk mund të rezistonin të provonin ëmbëlsirat e shijshme. Margarita i fryu gongut dhe bërtiti:
  Stomaku është armiku ynë kryesor,
  Na hedhin, më besoni, në veprime të liga...
  Kur një djalë sheh byrekë,
  Ai po shtyhet të vjedhë bark me poshtërsi!
  
  Kështu që fëmijë mos nxitoni
  Do të vijë koha dhe ju ende do të hani ...
  Dhe mos mëkato para Zotit, i dashur,
  Përndryshe do të ktheheni në flakë zjarri!
  Oenomaus u shpjegoi fëmijëve:
  - Derisa të mposhtet gjigandi kanibal, ngrënia e ushqimit është e rrezikshme. Hurri kryesor duhet të rrëzohet!
  U dëgjua një goditje e fortë dhe në fillim u shfaq një hije gjigante, e cila mbulonte gjysmën e fushës, e mbushur me lloj-lloj ëmbëlsirash dhe pjatash. Dhe pastaj vetë gjigandi me brirë. Kishte gojën e një balene me spermë dhe këmbët me kthetra. Dhe aq i gjatë sa është më i gjatë se kështjella tashmë e madhe me kulla dhe skelete.
  Fëmijët bërtisnin nga frika dhe banditi kanibal u rrit menjëherë në madhësi.
  Margarita tha duke buzëqeshur:
  - Mos ki frikë! Ai është i madh vetëm kur ti ke frikë prej tij!
  Oenomaus bërtiti me tërbim:
  Ti djalosh mund të mos jesh frikacak, por je budalla dhe ne i kemi parë pamjet!
  Magjistarja Yaga cicëroi:
  - I dashur, i dashur ogre,
  Dëshironi ëmbëlsira të shijshme...
  Ose magjia e një goditjeje,
  Do ta merrni sërish falas!
  Margarita bërtiti:
  - Fëmijë, bërtisni njëzëri: ne nuk kemi frikë nga ju! Epo, le të mblidhemi së bashku.
  Por ishte e vështirë për djemtë të mblidheshin para një dordoleci të tillë . Vajza filloi të ikte me taka të vogla të rrumbullakëta. Vikonti më i guximshëm de Lafer dhe disa djem filluan t'i mbanin prapa. Ishte e qartë se djemtë ishin të zbehtë nga frika. Dhe pastaj Margarita këndoi, për të dhënë kurajo, një këngë luftarake nga lufta;
  Ne jemi vajza nga vendi i BRSS,
  E cila është një pishtar për të gjithë botën...
  Le të tregojmë, ju e dini, një shembull madhështie,
  Ja ku këndohen veprat heroike!
  
  Vajzat kanë lindur nën flamurin e kuq ,
  Dhe zbathur ata vrapojnë nëpër acar...
  Vajzat dhe djemtë luftojnë për Rusinë,
  Ndonjëherë nusja i jep djalit një trëndafil!
  
  Do të ketë një flamur të kuq mbi univers,
  Shkëlqen kaq shumë, si një flakë pishtari...
  Në fund të fundit, ju e dini, heroike, ne kemi një lëkundje,
  Dhe flamuri ynë shkëlqen si i kuq!
  
  Mos e besoni, fashisti i mallkuar nuk do të kalojë,
  Dhe shpirti rus nuk do të shuhet kurrë ...
  Fitoret do të hapin një llogari të pafund,
  Le t'i themi përshëndetje dhe përshëndetje kujtdo!
  
  Rusia është një vend i mrekullueshëm,
  Ju dhatë komunizmin popujve...
  Përgjithmonë e dhënë nga Zoti bujarisht ,
  Për Atdheun, për lumturinë dhe lirinë!
  
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të mundë Atdheun,
  Dhe sado mizor dhe tinëzar të ishte ai ...
  Ariu ynë i pathyeshëm rus,
  Ushtari rus është kaq i lavdishëm për fitoren e tij!
  
  Vendi i bukur sovjetik,
  Vajzat në të janë krenare që janë të bukura...
  Ajo na është dhënë nga lindja përgjithmonë,
  Dhe le të jemi të drejtë ne anëtarët e Komsomol!
  
  Ne po luftojmë në periferi të Moskës,
  Stuhia, reshjet e borës dhe vajzat janë zbathur...
  Ne nuk do t'ia dorëzojmë Atdheun tonë Satanait,
  edhe kosat tona qëllojnë saktë!
  
  Kështu të zemëruar vajzat janë të etur për të luftuar,
  Dhe me takën e zhveshur ata hedhin një pako shpërthimi ...
  Një fashist, ai thjesht duket i lezetshëm,
  Në fakt, vetëm Kain i keq!
  
  Armiqtë nuk mund t'i mposhtin vajzat,
  Ata kanë lindur nën një yll të tillë...
  Përbindëshi ynë i pathyeshëm është ariu,
  Kush e bëri mëmëdheun grua!
  
  Ne vajzat ruse jemi të mira,
  Ne nuk kemi frikë nga torturat dhe ngricat...
  Dhe ne do të zmbrapsim, më besoni, sulmin e turmës së keqe,
  Armiku do të çmendet nga doza!
  
  Ata ishin në gjendje ta largonin armikun nga Moska,
  Edhe pse ai është plot fuqi të jashtëzakonshme...
  Ne vajzat jemi shumë krenarë për veten tonë,
  Të gjithë kundërshtarët do të zhduken në varret e tyre!
  
  Mos e besoni, armiqtë nuk mund ta mposhtin Rusinë,
  Meqenëse çdo kalorës vjen nga pelenat...
  Gjuetari mesa duket është kthyer në lojë,
  Dhe kundërshtari është ende vetëm një fëmijë!
  
  Por shpirti rus, i madh, beso shpirtin,
  E dini, ka fuqi të fshehura në të ...
  Armiku do të shtypet plotësisht,
  Në fund të fundit, kalorësit janë të pathyeshëm në betejë!
  
  Hidhni mënjanë dyshimet tuaja , vajza ,
  Ne jemi më të guximshmit, ju e dini, në botë ...
  Le të hedhim hordhitë e Satanait në ferr,
  Le të thithim të gjithë kundërshtarët në tualet!
  
  Lufta e shenjtë do të marrë fund
  Paqja dhe mëngjesi do të vijnë në planet...
  Ajo është përgjithmonë me diellin, ju e dini, dhënë,
  Vera le të flakë përgjithmonë!
  
  Dhe komunizmi i përjetshëm në lavdi,
  Dhe Lenini dhe Stalini i madh janë me ne...
  Në kinemanë e përgjakshme vetëm tani është fashizmi,
  Dhe vullneti ynë, më besoni, është më i fortë se çeliku!
  
  Rusia ime sundon me shekuj,
  Dhe i dha lumturi të gjithë universit ...
  Ju duhet forca e një grushti çeliku,
  Dhe e guximshme, por në një mënyrë të arsyeshme!
  Në fillim, vetëm Margarita këndoi, por më pas Enomai, vajza Yaga, Viscount de Lafer dhe fëmijë të tjerë morën këngën. Dhe ky ishte tashmë një kor i fortë, me zë të plotë, nga i cili tronditi gjithçka. Dhe gjigandi i madh, i vërtetë filloi të zvogëlohej në madhësi. Ai nuk dukej më aq i lezetshëm dhe kërcënues. Dhe brirët u bënë më të vegjël dhe kthetrat u bënë më të vogla. Uau...
  Vajza Yaga këndoi duke qeshur:
  Bravo, bravo, mund të jesh krenar për të -
  Shtatë nuk kanë frikë nga një!
  Fëmijët bërtitën njëzëri, duke goditur këmbët e tyre zbathur:
  Ne nuk kemi frikë nga ty o ogur,
  Do të shkelesh nën këmbën e një fëmije...
  Edhe pse nuk jemi luftëtarë mjaft të vjetër,
  Dikur ishim nën Baba Yaga !
  Këta janë fëmijë, kaq të bukur si në shpirt ashtu edhe në fytyrë. Dhe ata luftojnë si gjigantë. Edhe pse tani gjigandi kanibal duhet të përfundojë moralisht. Dhe fëmijët filluan të kërcejnë.
  Dhe vajza Yaga mori fshesën me korrent dhe ia drejtoi banditit dhe filloi të mërmëriste diçka.
  Njëri nga djemtë lëpiu një gjel sheqeri të madh në formën e një gjeli , i cili u kthye në një skelet dhe vajza mori një kafshatë akullore.
  Fëmijët kërcënuan gjigantin:
  - Do të ndodhë edhe me ty!
  Dhe ai fjalë për fjalë u trondit. Ai u tkurr edhe më shumë. Dhe gotat e arta me akullore në të gjitha ngjyrat e ylberit filluan të shkëlqejnë akoma më shumë dhe më bukur.
  Heroina pioniere Margarita këndoi përsëri me tërbim, një këngë patriotike nga lufta, dhe fëmijët e tjerë në kor:
  Unë u bashkua me Komsomol ndërsa luaja,
  Vajza e një ëndrre të bukur...
  Mendova se bota do të ishte maji i përjetshëm,
  Çdo ditë është lindja e pranverës!
  
  Por për disa arsye nuk funksionoi,
  Disi, nuk mund të dashurohem ...
  Epo, më thoni, djema, në mëshirën time,
  Jeta është një rremë shumë e fortë!
  
  Papritur lufta papritmas bubulloi,
  Dhe një stuhi vdekjeje nxitoi ...
  Dhe vajzat e mia kanë një trup të fortë,
  Ju mund ta vendosni veten nën sulm menjëherë!
  
  Më besoni, nuk dua të heq dorë,
  Luftoni për atdheun deri në fund...
  Ne mbajmë granata në një çantë shpine të fortë,
  Stalini zëvendësoi babanë e tij në zemra!
  
  Luftëtarët e mëdhenj të Rusisë.
  Ne mund të mbrojmë paqen dhe rendin...
  Yjet e qiellit ujitnin kadifenë,
  Dhe gjahtari u kthye në lojë!
  
  Unë, një vajzë zbathur, luftoj
  Plot tundime dhe dashuri...
  Do të ketë, e di, një vend në këtë parajsë,
  Nuk mund ta ndërtosh lumturinë mbi gjak!
  
  Luftëtarët e mëdhenj të Atdheut,
  Ne do të luftojmë fort pranë Moskës...
  Dhe pastaj ëndrra në komunizëm,
  Kundër botës së krimit me Satanin!
  
  Djem të guximshëm rusë,
  Që luftojnë me ndershmëri deri në fund...
  qëllojnë me automatik,
  Nëse keni nevojë për një kurorë ari!
  
  As një plumb nuk mund të na ndalojë
  Jezusi, Zoti i madh është ringjallur...
  Ditët e dragoit grabitqar kanë mbaruar,
  U bë edhe më e ndritshme nga qielli!
  
  Të dua, e dashur Lada,
  Zoti më i lartë Svarog do të jetë në lavdi...
  Ne duhet të luftojmë për Rusinë,
  Zoti më i mirë i Bardhë është me ne!
  
  Mos i gjunjëzo rusët,
  Mishi ynë, më besoni, nuk mund të frenohet...
  Stalini dhe Lenini i madh janë me ne,
  Duhet ta kaloni edhe këtë provim!
  
  Dhimbja e Atdheut është edhe në zemrat tona,
  Ne besojmë në madhështinë e saj...
  Ne hapim shpejt derën e hapësirës,
  Do të jetë një jetë shumë e ëmbël!
  
  vajza të bukura zbathur ,
  Ne vrapojmë me shpejtësi nëpër reshjet e dëborës...
  Ne nuk kemi nevojë për këtë vodka të hidhur,
  Kerubini hap krahët!
  
  Ne vajzat do të ngrihemi për Atdheun,
  Dhe ne do t'i përgjigjemi Krautëve të këqij, jo,
  Kaini ferr do të shkatërrohet,
  Dhe përshëndetje Krishtit Shpëtimtar!
  
  Do të ketë një epokë - nuk mund të jetë më mirë,
  Të vdekurit do të ringjallen përgjithmonë...
  Universi do të bëhet një parajsë e vërtetë,
  Ëndrra e të gjithëve do të realizohet!
  Margarita u ndje pak e trishtuar - ajo tashmë është më shumë se njëqind vjeç, dhe ajo është ende një vajzë. Dhe ndoshta ai do të mbetet përgjithmonë një fëmijë.
  Por pjesa tjetër e fëmijëve u gëzuan dhe u kënaqën me këtë këngë.
  Dhe gjigandi i frikshëm kanibal u bë edhe më i vogël në shtat dhe dukej më shumë si një goblin i frikësuar sesa një përbindësh.
  Copat e akullores dhe tortës fluturuan drejt tij. Fëmijët qeshën dhe nxorën gjuhën. Kjo dukej shumë komike. Dhe djemtë e gëzuar vazhduan të bënin fytyra.
  Vajza Yaga goditi buzët dhe cicëroj:
  Fëmijët duhet të qeshin
  Fëmijët duhet të qeshin -
  Dhe si jetojnë heronjtë!
  Dhe si jetojnë heronjtë!
  Dhe Baba Yaga e drejtoi fshesën me korrent drejt orkeve dhe goblinëve të tjerë që po hidheshin nga kështjella. Dhe Enomai dhe vajza filluan t'i qëllonin me automatikë. Dhe ata e bënë atë shkëlqyeshëm . Dhe përsëri kishte gota me akullore të ndritshme, rrotulla me rrush të thatë, ëmbëlsira me krem, thekon misri, karamele pambuku dhe më shumë . Gjithçka mbante erë kaq të mirë dhe dukej jashtëzakonisht e shijshme.
  Dhe fëmijët luftëtarë qeshën dhe treguan dhëmbët e tyre të mprehtë e të bardhë, si të këlyshëve të ujkut.
  Sa i mahnitshëm dhe unik dukej ky veprim.
  Dhe Margarita goditi orkët dhe skeletet me rrufe, duke vazhduar transformimin e tyre të mrekullueshëm.
  Pas së cilës, vajza pioniere përsëri këndoi një këngë patriotike dhe sublime, dhe pjesa tjetër e fëmijëve në kor morën këngën e saj të guximshme dhe gazmore:
  Satani nuk do të na mundë,
  Atdheu im, më i bukuri në botë,
  Vendi i bukur është i famshëm...
  Të rriturit dhe fëmijët do të jenë të lumtur në të!
  
  Lërini zambakët e luginës të lulëzojnë në mënyrë madhështore në të,
  Dhe kerubinët luajnë një himn të mirë...
  Fuhreri do të jetë kaput,
  Rusët janë të pamposhtur në beteja!
  
  Anëtarët e Komsomol vrapojnë zbathur,
  Ata shkelin borën me taka të zhveshura...
  Hitler dukesh thjesht cool
  Unë do t'ju vrapoj me një tank!
  
  A mund t'i mposhtim nazistët?
  Si gjithmonë, ne jemi zbathur, vajza...
  Kalorësi ynë më i frikshëm është ariu,
  Ai do t'i vrasë të gjithë me automatik!
  
  Jo, ne vajzat jemi tashmë shumë të lezetshme,
  Ne fjalë për fjalë i shqyejmë të gjithë armiqtë...
  Kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë...
  Ne do të ndërtojmë një vend në një parajsë të mrekullueshme!
  
  Unë besoj se do të ketë komunizëm të ftohtë,
  Vendi i këshillave, më besoni, po lulëzon në të...
  Dhe nazizmi i mjerë do të zhduket,
  Unë besoj se veprat tuaja do të lavdërohen!
  
  Rajoni do të lulëzojë egërsisht, besoj,
  Nga fitorja jemi kthyer te fitorja...
  Nikolai mundi japonezët,
  Samurai do të përgjigjet për poshtërsi!
  
  Ne nuk do ta lejojmë veten të anojmë,
  Le të shtypim armiqtë tanë me një goditje ...
  Lëreni gjahtarin të kthehet në lojë,
  Jo më kot e shtypëm Wehrmacht-in!
  
  
  Më besoni, nuk është e lehtë për ne të heqim dorë,
  Rusët gjithmonë kanë ditur të luftojnë...
  mprehim bajonetat me çelik,
  Fuhreri do të bëhet imazhi i një kllouni!
  
  Kështu është atdheu im,
  Në të luan fizarmonika ruse...
  Të gjitha kombet janë një familje miqësore,
  Triumfon Abeli, jo Kaini!
  
  Së shpejti BRSS do të jetë në lavdi,
  Edhe pse armiku ynë është mizor dhe i pabesë...
  Ne do të japim një shembull për trimërinë,
  Shpirti rus do të lavdërohet në beteja!
  Në frazën e fundit, vajza pioniere mori dhe lëshoi rrufe nga shkopi i saj magjik, dhe pulsare nga gishtat e saj të zhveshur me unaza dhe gurë magjik. Më në fund mbuluan gjigantin që ishte tkurrur si kërmilli. Ai u mbulua plotësisht nga shkëlqimi i zjarrtë. Pastaj u ndez përsëri. Orkët dhe skeletet më në fund janë shndërruar në lloj-lloj delikatesash të mrekullueshme. Kaq të shijshme dhe të skuqura, nga lloje të ndryshme proshutësh, peshq të mbushur dhe pata, te ëmbëlsira, pasta, karamel dhe gota akulloreje.
  Fëmijët u gëzuan dhe kërcyen lart e poshtë. Ata dukeshin shumë të kënaqur dhe të gëzuar.
  Këtu, në vendin e gjigantit të frikshëm dhe të ashpër kanibal, drita u shpërnda. U shfaq një djalë i hollë, flokëbardhë me pantallona të shkurtra, rreth shtatë vjeç. Një fëmijë kaq i padëmshëm dhe i ëmbël në vend të një përbindëshi të frikshëm. Ai mbylli sytë dhe rënkoi:
  - Mos më godit!
  Margarita bërtiti:
  - Mos ki frikë! Ne nuk do t'ju prekim. Tani mund ta filloni jetën tuaj nga e para dhe të shkoni në shkollë!
  Djali dhe ish-kanibali rënkuan:
  Çfarë lloj jete shkollore është kjo?
  testi çdo ditë ...
  Mbledhja, ndarja,
  Tabela e shumëzimit!
  Kalaja e gjigantit kanibal u transformua mu para syve tanë. Në vend të kafkave, lulet me bukuri përrallore lulëzuan në kupola. Dhe vetë kupolat shkëlqenin me ar. Dhe gjithçka u bë aq madhështore, vezulluese, verbuese, sa muret e kështjellës u mbuluan me lule. Dhe në vend të gjakut, burimet filluan të rrjedhin me rrjedha diamanti, dhe retë u shpërndanë dhe katër diej shkëlqenin menjëherë.
  Dhe fëmijët e liruar filluan të iknin nga kalaja me të qeshura të gëzueshme. Të dobësuar, të rreckosur, zbathur, megjithatë ishin të lumtur.
  Djemtë dhe vajzat u hodhën në ushqimet e shijshme dhe fuçi me kokteje dhe lëngje u shfaqën pikërisht nga poshtë barit.
  Vajza Yaga fluturoi deri te ish-gjigandi kanibal në një mortaja dhe i dha djalit akullore. Ai e gëlltiti atë dhe shpërtheu në një buzëqeshje:
  - E shijshme!
  Dhe ai shtoi me frikë:
  - Më falni fëmijë! Më vjen turp që të hëngra. Sa e neveritshme është kjo!
  Gjithnjë e më shumë fëmijë mbaruan jashtë. Përfshirë ato që janë ngrënë më parë nga kanibali. Djali i padëmshëm goditi sytë dhe madje këndoi;
  Epo, a nuk është një mrekulli, a nuk është një përrallë,
  Gjithçka është bërë kështu, më besoni, e mrekullueshme!
  Jo, është më mirë të bësh mirë për ne -
  Dhe e keqja do të zhduket në përjetësi!
  Po , ishte një fitore. Vërtetë, një nga djemtë, me një bust shumë muskuloz dhe me pantallona të shkurtra, shikoi sipërfaqen reflektuese dhe ankoi:
  - Ku shkoi lartësia ime heroike?
  Oenomaus pyeti:
  - Dhe kush je ti?
  Djali me muskuj shumë të përcaktuar u përgjigj:
  - Nikitiç.
  Dhe fytyra e tij fëminore u errësua dhe ai mërmëriti:
  - Unë kam qenë një hero i madh, dhe tani jam vetëm një djalë zbathur me pantallona të shkurtra, i cili ka nevojë për mua.
  Ish-kanibali tha:
  - Le të shkojmë në shkollë së bashku!
  Dobrynya bërtiti nga zemërimi, duke goditur këmbën e tij të zhveshur djaloshare aq fort sa guri u ça:
  - Epo, dreqin me shkollën! Mendova se isha i rraskapitur !
  Margarita u përgjigj me një psherëtimë:
  - E kuptoj!
  Djali Dobrynya bërtiti:
  - Çfarë kupton! Tani gruaja ime do të më lërë! Kush ka nevojë për mua një fëmijë kaq të gërvishtur !
  Oenomaus u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Gjëja më e rëndësishme në jetë është shpirti. Madhësia nuk ka rëndësi!
  Dobrynya kundërshtoi:
  - Jo! Ti nuk e njeh gruan time. Një herë ajo lëvizi thembrën e saj aq fort sa që i rrëzoi dhëmbin fishkëllimës të grabitësit të bilbilit! Ajo është e rreptë dhe pse i duhet një djalë pa mustaqe ! - Dhe djali goditi përsëri me këmbën e tij zbathur, fëminore, por të fortë, si një vare, aq sa kalldrëmi u copëtua në copa të vogla. Dhe heroi i ri bërtiti. - Më bëj të rritur së shpejti!
  Oenomaus u përgjigj me një psherëtimë:
  - Fatkeqësisht, ne nuk mund ta bëjmë këtë, apo jo?
  Margarita u përgjigj:
  - Tani për tani, është e vërtetë, nuk mundemi, por nëse shkoni të udhëtoni me ne për një qëllim të madh, atëherë ndoshta do të arrijmë diçka!
  Djali Dobrynya e pyeti kërcënueshëm:
  - Cili është qëllimi juaj?
  Oenomaus u përgjigj me besim:
  - Për të shpëtuar seksin më të fortë në një shkallë universi nga vdekja. Ekziston një murtajë në universin tonë dhe mund të arrijë edhe ju!
  Margarita pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, Dobrynya, bashkohu me ne. Ju keni ende forcën tuaj heroike dhe do të jeni shumë të dobishëm për ne!
  Djaloshi titan, megjithëse në dukje nuk ishte më i madh apo më i gjatë se Oenomai, një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç , por kishte forcë fizike kolosale. Kështu ai e shtrydhi guralecin me gishtat e tij të zhveshur dhe fjalë për fjalë e mori dhe e shtypi, pas së cilës ai tha me një buzëqeshje:
  - Dhe unë jam ende mirë! Mirë, unë do të shkoj me ju. Do të jetë e frikshme të kthehem te gruaja ime derisa të rritem !
  Margarita, me një buzëqeshje si zanash, u përgjigj:
  - Një vendim shumë i mençur!
  Dhe ajo klikoi gishtat e saj të zhveshur. U shfaq një foshnjë e tretë, dragua e adhurueshme.
  Vajza shpjegoi:
  - Nuk duhet të ecësh si lypës me çantë!
  . KAPITULLI Nr. 8.
  Dominika ishte shumë e lodhur gjatë tranzicionit dhe dhënies së provimeve. Prandaj, vajzat e saj të bukura u lanë në një banjë dhe dush të artë. Dhe më pas e vendosën në një shtrat të butë dhe të ngrohtë në një dhomë të veçantë, luksoze për studentet elitë dhe studentet femra. Dominika ra në një ëndërr të çuditshme, dëshira e saj e fundit ishte të ishte me Princin Oenomaus , për të cilin ndjeu simpati dhe simpati të madhe.
  Dhe sapo u përqafua nga perëndia Morpheus, ajo
  Dominika papritmas ndjeu se era po i frynte në fytyrë dhe ajo ishte ulur në një shpinë të rrëshqitshme dhe me luspa. Dhe retë vezullojnë përreth.
  Dhe vajza u kthye dhe pa një djalë të pashëm, muskuloz, të cilin e njohu menjëherë. Po, ishte Princi Oenomaus, i cili u bë një skllav i ri. Dhe tani ai është duke hipur mbi një dragua të vogël me tre koka. Një vajzë po fluturon në të djathtë të tij. Ajo është gjithashtu shumë e bukur dhe e ëmbël, me flokë të kuq të artë. Ajo nuk duket më e vjetër se Oenomaus. Dhe në anën e majtë është një djalë. Gjithashtu me flokë të hapur , të pashëm dhe shumë muskuloz, me një fytyrë ekspresive. Një grup i tillë fëmijësh me çanta shpine dhe armë. Dhe vajza gjithashtu ka unaza në gishtat e këmbëve dhe duart gjithashtu.
  Dragoi ndjeu peshën e tepërt dhe filloi të përplaste krahët më shpesh për të mos u rrëzuar.
  Vajza Margarita tundi shkopin e saj magjik dhe bërtiti:
  - Kush je ti? Nga erdhi?
  Oenomaus, megjithatë, njohu Dominikën dhe tha me një ton të sigurt:
  - Ky është një i zgjedhur nga planeti Tokë. Ajo duhet të shpëtojë seksin më të fortë në universin tonë, sipas profecisë.
  Vajza Margarita buzëqeshi:
  - Nga planeti Tokë? E keni përjetuar Luftën e Madhe Patriotike?
  Dominica konfirmoi me besim:
  - Po ishte!
  Heroina pioniere pyeti në mënyrë insinuate:
  - Dhe kur kaloi?
  Vajza e goditur, jo më pak e sigurt, u përgjigj:
  - Nga njëzet e dy qershori dyzet e një deri më nëntë maj dyzet e pesë, mirë, sigurisht, fituam!
  Margarita u përgjigj duke buzëqeshur:
  - E di që fituam! Përndryshe nuk do të flisnim me ju. Pra, kjo do të thotë se ne jemi bashkatdhetarë, thjesht të shpërndarë me kalimin e kohës. Sa bukur është të takosh dikë nga planeti yt, e aq më tepër nga vendi yt!
  Dominika u përgjigj me një psherëtimë:
  - Kur mbaroi Lufta e Madhe Patriotike, gjyshi im nuk kishte lindur ende. Kjo është një histori e gjatë për ne!
  Margarita gjithashtu tha me një psherëtimë:
  - Dhe nuk jetova për të parë përfundimin e saj. Më varën në janar të 44-ës. Por unë besoja në fitoren tonë. Kievi ishte çliruar tashmë, dhe Stalingradi dhe Bulge Kursku gjëmuan. Sa keq të vdesësh kur je vetëm dymbëdhjetë vjeç , pa u bashkuar me Komsomol.
  Dominika u befasua:
  - Nëse ke vdekur kaq shumë kohë më parë, atëherë pse është ende vajzë?
  Margarita ngriti supet:
  - Nuk e di atë. Kanë kaluar gati njëqind vjet nga vdekja ime, dhe unë mbetem fëmijë. Por ka edhe një plus: nuk po plakem fare dhe nuk kam asnjë mbushje të vetme në dhëmbët e mi!
  Dominic qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, pleqëria është shumë e keqe, thjesht e neveritshme!
  Dhe aktorja e bukur e filmit filloi të këndojë;
  Njerëzimi është në pikëllim të madh,
  Ndoshta të gjithë mendojnë për të!
  Lotët u derdhën mbi këtë det,
  Frika e njeriut digjet me zjarr!
  
  Vite pas viti zvarriten në një karvan,
  Gjyshja i fërkon faqet me këna!
  Dhe diçka ndodhi me figurën e hollë të vajzës,
  Nuk e kuptoj nga vijnë rrudhat!
  
  Pse është e ndritshme kurora e natyrës?
  Krijuesi i makinave duhet të thahet papritmas!
  Ai që përdori fuqinë e erës në karrocë,
  Ai nuk mund të përballojë të keqen e plakjes!
  
  Një bukuri bëhet një fanatik
  Dhe heroi po thahet para syve tanë!
  Çdo mot i keq tani,
  Dhe natën më mundon frika e egër!
  
  Por nuk besoj se nuk ka shpëtim,
  Një person mund të debatojë me Zotin!
  Kështu që një familje miqësore të bëhet e përjetshme,
  Që rruga të shkojë përpjetë me lehtësi dhe pjerrësi!
  
  Gratë e moshuara nuk do të kenë më rrudha,
  Le ta bëjmë pleqërinë të tërhiqet nga turpi!
  Dhe njeriu, biri i fuqishëm i përparimit,
  Ai shikon majën e jetës me sy të ndritshëm!
  
  Dhe do të ketë bukuri të pafund
  Ditët do të rrjedhin si një lumë i rrjedhshëm!
  Mirësia njerëzore do të shfaqet
  Në fund të fundit, zemra do të bëhet e pastër dhe fisnike!
  
  Besoni, kënaqësi e re do të vijë,
  Me kalimin e viteve, mençuria do të rritet!
  Në fund të fundit, akulli nuk vendoset në një trup të ri,
  Si një nxënës i etur për të studiuar për pesë!
  
  Shenja është më e lartë, ejani, kërkoni atë,
  Ju do të rimarrë provimin të paktën njëqind herë!
  Dhe mund të hani ëmbëlsira të Pashkëve me mjaltë,
  Epo, bëhu një vajzë e vjetër tani!
  Sa bukur këndoi Dominika, një prima donna e vërtetë. Dhe këngët e saj ishin plot trup dhe të ylbertë, si trilli i bilbilit.
  Enomai tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Ju nuk mund të debatoni kundër kësaj !
  Djaloshi Dobrynya tha:
  - Mosha e vjetër është e keqe. Por mora mollë rinovuese për veten dhe gruan time . Nëse hani pak prej tyre, nuk do të plakeni dhe nuk do të ktheheni në fëmijë. Dhe më pas një magjistare budallaqe u hodh mbi mollë të tilla. Ajo ishte një grua e moshuar, por përfundoi në tenxhere. Pra, duhet të dini moderimin në çdo gjë dhe mbani mend se të gjitha moshat i nënshtrohen dashurisë.
  Enomai papritmas vuri në dukje:
  - Dragoi im po merr frymë rëndë! Është e vështirë për të të mbajë dy njerëz, veçanërisht pasi Dominica nuk është një fëmijë, por një vajzë shumë e madhe dhe muskulare. Ajo ka nevojë për një fletushka të re!
  Margarita tha e sigurt, duke klikuar gishtat e saj të zhveshur:
  - Do të ketë një fletushka!
  Një dragua i vogël me tre koka u shfaq fillimisht në ajër. Por vajza partizane dërgoi një rreze energjie tek ai dhe ky dragua filloi të rritet.
  Dominika u befasua:
  - Kjo është magji në veprim. Kjo është hera ime e parë që shoh dragonj duke u rritur.
  Margarita u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dragonët nuk janë njerëz, është më e lehtë t'i rritësh!
  Bisha u rrit në një madhësi pak më të madhe se tre dragonjtë e tjerë. Dhe një tjetër kërcitje gishtash, këtë herë të duarve, dhe Dominika e gjeti veten në një shalë të rehatshme!
  Vajza pioniere tundi me kokë:
  - E shihni sa e thjeshtë është! Tani ju keni dragoin tuaj. Gëzohuni për këtë!
  Vajza e goditur tha duke qeshur:
  - Kjo, sigurisht, është e mrekullueshme , por çfarë kuptimi ka të ngjitesh në mur me gëzim?
  Margarita qeshi dhe u përgjigj:
  - Nuk keni ëndërruar për dragoin tuaj?
  Dominika mërmëriti sinqerisht:
  - Kam ëndërruar për helikopterin tim. Por ajo nuk kishte kohë për të fituar para për të. Pra, nuk ka asgjë për të qenë veçanërisht të lumtur!
  Enomai vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Por unë ëndërroja për një dragua personal.
  Dobrynya konfirmoi:
  - Dragoi personal është i lezetshëm! Megjithatë, kali im heroik gjithashtu mund të fluturonte lart nëse do të përdorja magji. Por për magji të veçanta, magjistarët duhet të paguhen me ar. Dhe dragoi është i lirë.
  Margarita shtoi:
  - Dragoi është gjithashtu i mirë sepse mund të ushqehet vetëm me ujë. Epo, shtoni pak bar dhe do të jetë e mrekullueshme. Ai do të marrë frymë zjarri.
  Dominika e pyeti kureshtar:
  - A keni luftuar vërtet me gjermanët?
  Margarita u përgjigj sinqerisht:
  - Nuk kam luftuar vërtet. Kam punuar më shumë në inteligjencë dhe komunikim. Kam ecur nëpër fshatra dhe mes pyjeve. E pra, kushdo që ka një çantë lypës dhe këmbëzbathur nga dimri në dimër do të dyshojë. Vërtetë, ajo mbolli eksploziv mbi nazistët disa herë. Epo, ajo qëlloi vetëm kur më morën mua. Ajo qëlloi deri në plumbin e fundit. Ajo u kap. Epo, ata më torturuan, megjithëse me nxitim, dhe nxituan të më varnin, pasi Ushtria e Kuqe po përparonte në atë drejtim. Përndryshe ata mund ta kishin torturuar më gjatë.
  Një herë i kam zënë gjumi edhe dy policë të tjerë dhe ua dorëzova partizanëve. Epo, nuk do t'i shpik gjërat, por sigurisht që ka pasur shumë aventura.
  Dominika pyeti me një buzëqeshje:
  - Kishit ndonjë porosi?
  Margarita u përgjigj me një psherëtimë:
  - Jo! Vetëm medaljen "Për guximin", më konsideruan shumë të vogël për t'u dhënë ndonjë gjë serioze. Epo, nuk e di nëse janë shpërblyer pas vdekjes dhe si...
  Oenomaus vërejti:
  - Në moshën dymbëdhjetë vjeç, tashmë nuk është keq që një vajzë të ketë një çmim ushtarak! Më thuaj, si është me ty?
  Vajza pioniere tundi me kokë:
  - Epo, po, më thuaj, komunizmi është ndërtuar dhe luftërat kanë mbaruar?
  Dominika psherëtiu dhe u përgjigj me besim:
  - Jo! U bë edhe më keq për sa i përket luftërave. Por nuk dua të flas për këtë. Por njerëzit janë bërë edhe më keq.
  Djali Dobrynya sugjeroi:
  - Le të flasim më mirë për bëmat magjike. Përndryshe tani do të filloni të flisni për tanke...
  Margarita u vrenjos:
  - Çfarë dini për tanket?
  Dobrynya u përgjigj:
  - Unë isha në një botë më të zhvilluar, dhe aty ishin përbindëshat metalikë. Ata qëllojnë me zë të lartë dhe janë shumë të rrezikshëm. Është e neveritshme t'i kujtosh ato.
  Vajza partizane buzëqeshi dhe tha:
  - Derdha rërë në rezervuarin e gazit të rezervuarit të Tiger. Dhe ai ngeci. Kështu ishte. Dhe ajo përdori një fëndyell për të shpuar rrotat e makinave të nazistëve. Unë jam një vajzë e vogël dhe ishte më e lehtë për mua ta bëja këtë.
  Dominic qeshi dhe vuri në dukje:
  - Te lumte! Ju jeni një heroinë pioniere. Duhet të bëjmë filma për ju dhe të shkruajmë libra për ju.
  Margarita pohoi me kokë:
  - E di, ka disa - "Djajtë e Kuq", për shembull. Në përgjithësi, jo vetëm që nuk besoja në Zot, por ndonjëherë bëja gjëra për të cilat tani më vjen turp!
  Enomai tha me një buzëqeshje:
  - Ndodh. Ndonjëherë perënditë nuk sillen shumë mirë. Por në çdo rast, ju tani jeni një magjistare shumë e talentuar dhe duhet të...
  Ai nuk mbaroi. Para tyre u shfaq një tufë majmunësh fluturues. Ata ishin larg, por vizioni i mprehtë i djalit kukudh dhe vajzës magjistare pa që këta primatë me krahë po tërhiqnin zvarrë të paktën një duzinë fëmijë në rrjetë. Djemtë dhe vajzat fatkeqe mbyten dhe vuajnë shumë në fluturim, kur hidhen lart dhe trupat e fëmijëve priten nga rrjetat e çelikut të rrjetës.
  Dominika e pa këtë gjithashtu dhe bërtiti:
  - Duhet t'i lirojmë djemtë!
  Dobrynya tundi me kokë dhe tërhoqi shpatën me një britmë:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë,
  Për Rusinë e Shenjtë -
  Ne luftojmë me shpatë,
  nuk po shes!
  Dominika vuri në dukje duke hapur dhëmbët:
  - Sigurisht, është shumë interesante të ndihmosh fëmijët. Por a kemi forcë të mjaftueshme? Kam lexuar një përrallë për majmunët fluturues, dhe ata duken të jenë shumë të fortë!
  Margarita tundi kokën në shenjë dakordësie dhe këndoi:
  Luftëtarët e errësirës janë me siguri të fortë,
  E keqja sundon botën pa e ditur numrin...
  Por për ju, bij të shejtanit -
  Mos e thyeni fuqinë e Krishtit!
  Dobrynya vuri në dukje:
  - Kemi pasur kundërshtarë të ndryshëm. Dhe fakti që ata janë të fortë, si rregull, nuk na ndaloi!
  Dhe kuarteti me dragonj u vërsul pas majmunëve fluturues. Kishte vetëm një duzinë prej tyre - trembëdhjetë prej tyre. Dhe rreth të njëjtin numër fëmijësh të robëruar. Dhe kjo është e vërteta e ashpër e betejës.
  Margarita nxitoi përpara dhe, duke iu afruar majmunëve fluturues, bërtiti:
  - Lërini fëmijët të ikin, përbindësha!
  Udhëheqësi i majmunëve fërshëlleu:
  - Largo vajzë, përndryshe do të të mbështjellim edhe ty.
  Margarita u përgjigj me guxim:
  - Jo! I lini të shkojnë, ose do të duhet të na luftoni!
  Majmunët ulërinin, duke zhveshur dhëmbët e tyre të fantazuar:
  - Kurrë!
  Katër prej tyre mbetën për të mbajtur rrjetën me fëmijët dhe pjesa tjetër u vërsul drejt njësisë së vogël të shpëtimtarëve të rinj.
  Dominika tundi grushtat dhe një saber iu shfaq në dorë.
  Margarita pyeti:
  - A di të rrethosh?
  Dominika u përgjigj me besim:
  - Ka një koncept! Ajo luajti në filma.
  Vajza partizane guxoi:
  - Kjo do të jetë e dobishme për ju.
  Aktorja vajza këndoi:
  Është koha që ju të tundni shpatën tuaj,
  Është koha për të nxituar...
  Është koha që ju të tundni shpatën tuaj -
  Po sikur t'ju vijë në ndihmë!
  Shkruajeni atë në fletoren tuaj -
  Në çdo faqe!
  Është koha që ju të tundni shpatën tuaj,
  Është koha që ju të tundni shpatën tuaj,
  Është koha që ju të tundni shpatën tuaj!
  Pas së cilës të katër qeshën. Dhe majmunët fluturues u përpoqën të sulmonin. Ata lëviznin si qift duke sulmuar harabela.
  Margarita goditi udhëheqësin e majmunëve fluturues me një shkop magjik dhe unaza magjike në këmbët e saj të zbathura. Dhe goditi shumë fort.
  Udhëheqësi mori një tronditje dhe koka e tij u shndërrua menjëherë në një tortë shumë të shijshme kokosi. Dhe putrat e majmunit fluturues u shtrënguan në mënyrë histerike. Majmunët e tjerë fluturues fishkëllenin nga frika.
  Njëri prej tyre nxitoi drejt të katërt, por djali Dobrynya e goditi ballin e saj me thembër të zhveshur, në mënyrë që majmuni, pasi mori një goditje të fortë, u kthye përmbys.
  Dominika tundi shpatën e saj dhe preu bririn e majmunit fluturues, pas së cilës ajo këndoi:
  Jemi në xhungël në vendin e majmunëve të egër,
  Ne luftojmë me krahët në qiell...
  Gjuetia për të gëlltitur banane e pjekur -
  Var kush vjedh fëmijë nga pema!
  Oenomaus gjithashtu goditi majmunin, këtë herë në krah, dhe fërshëlliti:
  Unë jam një kalorës i dritës, në gjunjët tuaj të egër,
  Unë do t'i fshij nga faqja e dheut armiqtë e Atdheut!
  Dhe ai bëri një figurë tetë me shpata. Pas së cilës, djali iu shmang me shkathtësi primatit të plagosur. Dhe kur dragoi shpërtheu në flakë, majmuni i verbuar bërtiti. Në të njëjtën kohë kishte një erë djegieje.
  Katër luftëtarët shkuan në ofensivë. Majmunët u përpoqën të kundërsulmojnë. Dragonët i goditën me avionë zjarri që fjalë për fjalë u vunë flakën krahëve të primatëve. Dhe kishte erë të skuqur.
  Vajza Margarita mori dhe lëshoi lumenj magjie. Dhe majmuni tjetër kishte një donut me çokollatë në vend të një koke.
  Dobrynya kapi një majmun nga krahu me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe e hodhi te zogu tjetër. Dhe më pas pati një përplasje me shkëndija.
  Djaloshi Titan këndoi:
  -E dini, unë kam forcë rrezatuese,
  Të jesh miq me të është si të luash me një krokodil!
  Dhe më pas vajza e Dominic preu krahun e majmunit me shpatën e saj. Ajo u anua dhe lëshoi një burim gjaku të purpurt. Pas kësaj, ajo u përplas me partnerin e saj.
  Dominika e goditi një nga krijesat me krahë në nofull me thembër të zhveshur dhe cicëroj:
  Epo, në rregull, krijesa ra në gjumë në tallash,
  Mirë, më goditën në nofull...
  Mirë, më tërhoqën zvarrë në barelë -
  Thuaj faleminderit që je gjallë !
  Dhe vajza goditi një majmun tjetër në kokë me shpatë. Pas së cilës, krijesat filluan të iknin. Në të njëjtën kohë, katër primatë me krahë u përpoqën të merrnin robërit, fëmijë të ngatërruar në një rrjetë.
  Margarita qëlloi me një rreze magjike mbi ta, majmuni u shndërrua tërësisht në një byrek me kanellë me brymë.
  Pjesa tjetër ikën duke bërtitur, duke lëshuar rrjetën. Dhe fëmijët robër filluan të binin.
  Margarita bërtiti:
  - Mbaje rrjetën, hajde, më e fortë.
  Dhe ajo u hodh mbi dragoin. Tre luftëtarë të tjerë nxituan pas saj.
  Djali Dobrynya këndoi:
  Oh, fëmijëri, fëmijëri, ku po fluturon?
  Oh, fëmijëri, fëmijëri, ku po nxiton ...
  E di, plot majmunë me gëzof,
  Po ju kapin nga vende të ndryshme!
  Dhe djaloshi-heroi e mori rrjetën me gishtat e zhveshur. Megjithatë, të qenit një djalë me pantallona të shkurtra ka avantazhet e veta. Është e pahijshme për një të rritur të ecë pa çizme, por për një djalë është e natyrshme dhe ai mund të përdorë këmbët e tij të forta në veprim.
  Të katër ngadalësuan rrjetën që binte dhe filluan të zbresin pa probleme.
  Dominika vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Nuk të uroj një pjesë jetimi,
  Nuk ju uroj dite te veshtira...
  Lëreni planetin të bëhet një parajsë e ndritshme,
  Zoti i shenjtë i ruajtë fëmijët!
  Djemtë ishin të gërvishtur dhe të copëtuar, pothuajse të gjithë zbathur, përveç një vajze me një fustan elegant dhe ndoshta luksoz dhe këpucë të qëndisura me smerald dhe rubin.
  Vajza cicëroi:
  - Kujdes, ekipi i shpëtimit është babai im, Duka, dhe unë tashmë mbaj titullin Baroneshë!
  Dominika u përgjigj duke qeshur:
  Mbretërit mund të bëjnë gjithçka
  Mbretërit mund të bëjnë gjithçka ...
  Por shpesh prishej
  Ndonjëherë ata ulen!
  Martohu për dashuri
  Martohu për dashuri...
  E dobët për ty, kushdo
  Ti nuk je Zot, mbret!
  Çdokush është i dobët për ju -
  Ti nuk je Zot, mbret!
  Ekipi zbarkoi me kujdes fëmijët. Dhe ajo zbuloi rrjetin. Fëmijët - djem dhe vajza - ndjenin lirinë. Dhe takat e tyre të rrumbullakëta shkëlqenin kur përpiqeshin të vraponin.
  Por Margarita i ndaloi me një britmë kërcënuese:
  - Ku po shkoni ju djema? Po të thuash faleminderit?
  Fëmijët ndaluan. Vajza baroneshë pohoi me kokë:
  - Ashtu është, më shpëtove nga robëria. Më dorëzo te babai im dhe do të të presë një shpërblim i lartë. Dhe pjesa tjetër le të arrijë vetë atje - ata janë lypës dhe zbathur.
  Një djalë nga mesi i të burgosurve kundërshtoi:
  - Babai im është kont! Dhe unë jam zbathur sepse më kapën gjatë një vrapimi stërvitor!
  Margarita e pyeti: "Pse të kapën?"
  Djaloshi vikont ngriti supet; ai kishte një bust të zhveshur, muskuloz, të nxirë, me fije dhe vetëm fytyra e tij shprehëse, megjithëse fëminore, e tradhtonte racën e tij.
  Vajza baroneshë u përgjigj:
  -Donin të na çonin në Skelenton . Ky është një magjistar i fuqishëm që ka lidhje të largët me Koshchei të Pavdekshëm!
  Margarita goditi buzët dhe tha:
  - Skelenton , një magjistar i keq dhe mjeshtër i elementeve, ka një objekt tigri të zi. Ndoshta kjo do të ndihmojë në shpëtimin e seksit më të fortë.
  Djali princ Oenomaus vuri në dukje:
  - Përveç kësaj, është e nevojshme të lirohen edhe fëmijët e tjerë të robëruar, të cilët janë mbajtur rob nga magjistari i makthit. Përndryshe do të ketë një dëm të madh për universin.
  Dominika pyeti, jo shumë e sigurt:
  - A nuk do të na largojë kjo nga qëllimi kryesor?
  Margarita kundërshtoi:
  - Anasjelltas! Nëse mbledh të dymbëdhjetë artefaktet, mund të marrësh fuqinë e Zotit të Plotfuqishëm. Dhe kjo do të bëjë të mundur që të shpëtojmë jo vetëm seksin më të fortë, por të krijojmë shumë gjëra të tjera të mira.
  Djali Dobrynya bërtiti:
  - Kjo është e mahnitshme! Atëherë do të jemi në gjendje të bëjmë diçka që heronjtë e tjerë nuk e kanë ëndërruar kurrë!
  Dominika këndoi me kënaqësi:
  Bota jonë është e pamëshirshme, mizore, e pabesë,
  Gjaku i njerëzve rrjedh si një rrëke e stuhishme...
  Por njeriu është i zgjuar, i famshëm për përparimin e tij -
  Kapërceni pengesat gjatë lojës!
  
  Kërcënime të panumërta makthi
  Fati është mizor, i trishtuar dhe qesharak...
  Ne derdhëm lot të çuditshëm në dyshim -
  Shikoni qiellin me melankoli të çuditshme !
  
  Dhe le të jetë e nevojshme për të derdhur
  Në një betejë të furishme, gjak njeriu...
  Thyeni fillin e jetës me një shpatë, një shigjetë,
  Nuk do ta tradhtojmë dashurinë përgjithmonë!
  Margarita tundi kokën e saj të artë:
  - Ti këndon mirë Dominic, dhe fjalët e ndjeshme prekin shpirtin! Por kjo nuk mjafton...
  Aktorja vajza këndoi:
  U bë shumë e lehtë
  E shpëtova Atdheun...
  Unë isha vërtet me fat -
  Vetëm kjo nuk mjafton!
  Vetëm, vetëm, vetëm -
  Kjo nuk mjafton!
  Djaloshi vikont goditi këmbën e tij të zbathur aq fort sa pikat e vesës fluturuan nga bari portokalli dhe ulërinin:
  - Ndaloni së kënduari! Shkojmë në Skelentom dhe do ta bëjmë copë-copë!
  Margarita tha me një psherëtimë:
  - Është shumë e gjatë për të ecur. Ju duhet ose të fluturoni mbi dragonj, ose të transportoheni duke përdorur një medalion!
  Oenomaus pyeti me një buzëqeshje:
  - A keni një medaljon? Pra na përcillni!
  Vajza partizane u përgjigj me një psherëtimë:
  - Duhet të rimbushet për të transportuar të gjithë ekipin. Le të hamë tani për tani. Fëmijët ndoshta janë të uritur.
  Vajza baroneshë tundi kokën, vathët e saj diamanti i tingëlluan:
  - Po, kjo është pikërisht ajo që duhet bërë. Ka një zjarr në barkun tim!
  Djaloshi vikonti vuri në dukje:
  - Barku i mbushur është i shurdhër në betejë!
  Pjesa tjetër e fëmijëve, kryesisht vajza, bërtisnin njëzëri:
  Ne duam të hamë
  Hapni dyert më gjerë
  Përndryshe do ta hamë kuzhinierin...
  Kuzhinierët do të kenë një meze të lehtë,
  Dhe le të pimë për oficerët e shërbimit,
  Ne do të shkatërrojmë të gjithë dhomën e ngrënies
  Dhe ne do të thyejmë enët!
  Margarita tundi shkopin e saj magjik. Dhe u shfaq një tryezë me disa pjata dhe një tortë mbi të.
  Vajza këndoi me kënaqësi:
  Fëmijët kanë mbledhur për ju,
  Ne nuk jemi fare mbetje -
  Dhe trajtime të lezetshme,
  Jo vetëm qull me mel!
  Dominika tundi me kokë dhe vuri në dukje:
  - Por më parë lani duart!
  Fëmijët nxituan drejt përroit. Vetëm vajza baroneshë mbeti në këmbë. Aktorja vajza bërtiti:
  - Keni nevojë për një ftesë të veçantë?
  Baronesha e re mërmëriti:
  - Dhe unë jam lodhur duke i lagur duart dhe këmbët me plebejtë!
  Dominika u përgjigj ashpër:
  - Atëherë nuk do të të lejoj në tryezë!
  Vajza dinjitoze tha:
  - Do të më tregosh, vajzë këmbëzbathur ? Po, do të urdhëroj që të fshikulloheni.
  Dominika u ngrit në këmbë dhe shtrëngoi grushtat:
  - Dhe kush do të porosisni?
  Baronesha shikoi prapa. Dominika ishte e gjatë dhe muskuloze, dhe pëlhura ia mbulonte vetëm gjoksin dhe kofshët. Dhe ishte e qartë se topa muskujsh po rrotulloheshin nën lëkurën e nxirë dhe kishte pllaka barku në stomak. Një vajzë e tillë heroike mund t'ju godasë.
  Megjithatë, Margarita tha me një ton pajtues:
  - Le të lajmë duart tashmë. Dhe nëse ti, Dominika, je e rritur, atëherë duhet të na bësh shembull. Pra, le të lahemi të gjithë së bashku.
  Dhe ajo u drejtua drejt përroit. Dhe me të është vajza baroneshë dhe Dominika. Uji ngrohej nga katër diell, i butë dhe i ngrohtë, kështu që larja ishte një kënaqësi. Fëmijët edhe notonin në përrua. Dhe ata filluan të spërkasin ujë mbi njëri-tjetrin.
  Edhe Dominika u spërkat si një vajzë e vogël dhe këndoi:
  Ujë, ujë, ujë të ftohtë,
  Jo pa arsye u derdh nga kova!
  Dhe kishte një natyrë kaq të mrekullueshme përreth. Në pemë të harlisura rriteshin lule luksoze të formave të ndryshme. Dhe petalet e këtyre luleve kanë ngjyra dhe nuanca të ndryshme. Vetëm imagjinoni sythat që shkëlqejnë me të gjitha ngjyrat e ylberit dhe shkëlqejnë në rrezet e katër diejve.
  Kjo është me të vërtetë një bukuri e mrekullueshme. Dhe fluturat me madhësinë e albatrosit fluturojnë dhe krahët e tyre kanë modele lëvizëse, si spërkatja e valëve të detit. Dhe ndodh një lëvizje e mrekullueshme.
  Dominika këndoi:
  Krahët e asaj fluture
  Ata ishin shumë të mirë ...
  Djali humbi qetësinë,
  Dhe ai tha nga zemra ...
  Vikonti i ri, duke spërkatur, tha:
  - Po, është e bukur përreth ...
  Në fakt, shumë nga pemët dukeshin si bishtat e xhevahirëve të palloit. Dhe sipër tyre, përveç fluturave, krahët lëviznin edhe pilivesa platini. Dhe në pyll u dëgjuan trillimet e zogjve të mrekullueshëm. Ata janë aq të mahnitshëm dhe të mrekullueshëm me zërat e tyre saqë thjesht mahniteni.
  Dominika shkroi në Twitter:
  i keni dëgjuar zogjtë e zi që këndojnë?
  Bilbujt dhe oriolat po rreken...
  Dhe nganjëherë gomarët, gomarët brejnë kështu,
  Vajzat vrapojnë zbathur!
  Po, me të vërtetë, kjo dukej shumë qesharake.
  Pas larjes, fëmijët u drejtuan drejt tryezës. Dhe humori i tyre u bë i madh dhe ata kënduan me gëzim;
  Zana e mirë na dha
  Shumë lodra, të llojeve të ndryshme...
  Ne kemi lindur nga një forcë e madhe,
  Si zogjtë dhe kafshët!
  
  Fëmijët luajnë në dritën e një buzëqeshje,
  Një gëzim i madh ka ardhur në botë ...
  Mund të arrijmë atje në provën e parë -
  Edhe në zgjedhën që u çmend, gomari!
  
  Ne vrapojmë zbathur nëpër pikat e vesës,
  Ka shumë ide të mrekullueshme në botë...
  Fëmijëve lëshojnë lotë margaritar,
  Më besoni, shpirti juaj do të bëhet më i gëzuar!
  
  Koshchei i keq po na sulmon,
  Baba Yaga po nxiton në një mortajë...
  Ata fshikullojnë me kamxhik një vajzë zbathur,
  Dhe lumi vërshon brigjet!
  
  Por ne nuk do të dridhemi, djem dhe vajza,
  Ne do të luftojmë si një titan ...
  Dhe zëri ynë do të jetë aq i qartë,
  Si një bugle pioniere, daulle!
  
  Epo, orkët nuk janë pengesë për ne,
  Një troll i çmendur nuk do t'ju trembë...
  Do të ketë një shpërblim të madh për trimërinë,
  Nëse fëmija nuk është zero në abuzim!
  
  Cili është gjarpri Gorynych për djem të guximshëm,
  Nuk ka asnjë pengesë për ne, ne jemi të etur për të luftuar të keqen...
  Ne i japim atij një tufë gunga,
  Dhe ne e mbyllim direkt në hambar!
  
  Nëse një goblin i keq qëllon nga një top,
  Atëherë ne do t'i përgjigjemi me buckshot ...
  Ndaloni së njollosuri djemtë tuaj ,
  Le ta mposhtim Satanin një herë!
  
  Për betejën e përgjakshme, të shenjtë dhe të drejtë,
  Me guxim vajza, djem vrapojnë...
  Ne do të sundojmë fuqinë e shenjtë,
  Le të kaputim dragoin e keq!
  
  Nuk ka brigje më të lumtura për të dashurit tanë,
  Le të kapim një pellg të tërë me peshq...
  Për hir të Elfias së madhe, magjepsëse,
  Djali do të vërtetojë se është shumë i lezetshëm!
  
  Le ta bëjmë botën kaq të bukur
  Kështu që lulet nga parajsa të rriten në të ...
  Edhe pse ndonjëherë luftojmë në mënyrë të rrezikshme,
  Në fund të fundit, ëndrrat do të realizohen në dritë!
  
  Jo, nuk do të jemi kurrë nën armiq,
  Le të themi vajzat, djemtë ecni përpara...
  Ne do ta shkelim ushtrinë e pafe nën këmbë,
  Ne do të lëshojmë një faturë për fituesin!
  
  Më besoni, do të ketë verë të përjetshme në botë,
  Fëmijëria jonë nuk do të kalojë kurrë...
  Bërat e kalorësve këndohen vërtet,
  Dhe shkoni në një fushatë fitimtare!
  
  Epo, kur i mposhtim të gjitha Orkët,
  Beteja do të përfundojë me një fitore të lavdishme...
  Do të jetë e mrekullueshme në shpirtin tim të pastër,
  E ngremë shpatën, mburojën e fortë!
  Fëmijët kënduan një këngë djallëzore dhe u ulën në tryezë. Ata filluan të kënaqeshin duke ngrënë rosa të skuqura, të pjekura dhe peshk me pjata anësore.
  Dominika iu bashkua atyre. Ajo preu një fetë me thikë dhe vuri në dukje:
  - Mish i shkëlqyer!
  Margarita pohoi me kokë:
  - Epo, si të bëj magji? Dakord, është e padallueshme nga e vërteta!
  Vajza baroneshë vuri në dukje:
  - Po , mish i shkëlqyer, po peshku?
  Dhe provova një copë. Me të vërtetë, ushqimi ishte i mrekullueshëm. Fëmijët hëngrën dhe shënuan me kënaqësi:
  - Çfarë lloj enësh, çfarë lloj enësh,
  Do të doja të merrja gjithçka me vete ...
  Është për të ardhur keq që tavolina nuk është kështu shpesh -
  Ata thjesht ushqehen për therje!
  Një nga vajzat këmbëzbathur dhe lypës pyeti:
  - Mund të marr disa karamele me çokollatë?
  Margarita qeshi dhe tundi shkopin e saj. Të varura në një pemë sa bishti i një palloi, konët u vërsulën menjëherë në tavolinë dhe u shndërruan në shufra të bukura, në formë kafshësh dhe peshku, të mbuluara me çokollatë dhe me një mbushje të mrekullueshme.
  Fëmijët cicërijnë të kënaqur:
  - Sa e mrekullueshme është kjo , dhe gjithashtu, ne duam akullore!
  Në atë moment, disa minj të mëdhenj me lesh të kuq të ndezur u hodhën nga poshtë barit portokalli dhe u përpoqën të sulmonin fëmijët. Ata ulërinin nga frika, secili mi në madhësinë e një ujku të mirë. Margarita i goditi me rrufe nga shkopi i saj magjik dhe unazat magjike të këmbëve të saj të zbathura. Dhe Dominica përdori gjithashtu shkopin e saj magjik për të lëshuar një pulsar.
  Gotat e arta të verës u shfaqën me akullore të pasur dhe të harlisur të vendosur në formën e luleve të mrekullueshme. Për më tepër, me luleshtrydhe, fiq, luleshtrydhe të egra dhe manaferra të tjera të mrekullueshme.
  Dominika mërmëriti dhe vuri në dukje, duke treguar gotën më të madhe të verës, e cila doli të ishte jo vetëm ari, por e mbushur me diamante. Dhe akullorja në të dukej si një stoli e mrekullueshme, e shtruar në të gjitha ngjyrat e ylberit. Dhe sa bukur dukej.
  Margarita vuri në dukje:
  -Ju keni një shkop magjik të bërë nga vena e zemrës së një dragoi - kjo është shumë e rrallë. Ku e keni marrë atë?
  Dominika u përgjigj sinqerisht:
  - Në betejë! Dhe kjo është e vërtetë dhe e guximshme!
  Oenomaus këndoi me kënaqësi:
  Mjerë ai që lufton,
  Me një vajzë të bukur në betejë...
  Nëse armiku është i zemëruar -
  Unë do të vras bastardin! Unë do të vras bastardin!
  Djali Dobrynya bërtiti:
  - Çfarë je ti vajzë , pse këndon kështu? Duhet të këndojmë: me një djalë të fortë në betejë! Më saktësisht, edhe me një njeri të fuqishëm në betejë. Ne jemi vetëm djem në pamje, por prej vitesh jemi burra!
  Oenomaus qeshi dhe vuri në dukje:
  Ne mbetemi fëmijë përgjithmonë,
  Vetëm vitet ndryshojnë!
  Dominika qeshi dhe tha:
  - Këtu do të kemi një botë dhe transformim përrallor.
  Pas së cilës, ajo filloi të hante akulloren e saj të sajuar. Kishte shije thjesht të mrekullueshme. Ja sa madhështore doli të ishte. Dhe shija e ëmbël dhe e butë e akullores u përhap në gjuhën e vajzës.
  Djali Dobrynya, pas peshkut dhe mishit, gjithashtu i bëri haraç akullores me kënaqësi. Kjo është me të vërtetë një gjë, e shijshme .
  Fëmijët u përpoqën të hanin në një mënyrë që dukej e qytetëruar dhe të mos pështjellin. Po, akullorja e minjve mishngrënës është një gjë e mrekullueshme.
  Dominika vuri në dukje me një buzëqeshje rrezatuese:
  Sa mirë është të jesh në gjendje të bësh magji,
  Dhe kthejeni miun e keq në akullore...
  Ne marrim një pesë të fortë -
  Të bësh diçka që nuk supozohet fare të bëhet!
  Dhe përsëri buzëqeshjet e fëmijëve si përgjigje. Dhe një kërcitje e kënaqur...
  Kishte një zhurmë në qiell. Diku nga buza po fluturonte një dragua i madh. Nga larg dukej i vogël dhe jo i frikshëm, pavarësisht shtatë kokave. Dhe ishte një lloj përbindëshi në një mënyrë të padëmshme.
  Fëmijët qeshën dhe filluan t'i bëjnë syrin njëri-tjetrit. Kjo është vërtet argëtuese. Dhe duartrokasin pëllëmbë mbi pëllëmbë.
  Se ka një zile.
  Dominika e mori dhe hodhi bumerangin me gishtat e saj. Ai fluturoi sipër dhe e preu gungën, dhe gjatë rënies bukuroshja e goditi atë me energji nga një shkop magjik. Një tortë e madhe u shfaq në formën e kapelës së Napoleonit, e mbushur me lulekuqe, trëndafila dhe lule misri.
  Fëmijët tashmë ishin të ushqyer mirë dhe e pritën dhuratën me entuziazëm të moderuar.
  Djaloshi vikonti tha:
  - Ëmbëlsira janë shumë të mira, por megjithatë duhet të respektoni moderimin...
  Dominika qeshi dhe vuri në dukje, duke kënduar:
  Një kuzhinier për ditëlindjen time,
  Unë shkrova urime për tortën ...
  Dhe mbishkrimi me ngjyrë nga kremi -
  Është koha për të shkuar në qytetin e San Remo!
  Pas kësaj, vajza e mori atë dhe lëshoi përsëri bumerang. Dhe ai fluturoi sipër, u hodh dhe u rrotullua. Dhe vajza e kapi përsëri me këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  Mos e shikoni tortën nga poshtë
  Do të vijë koha kur edhe ti do të vdesësh ...
  Buka e xhenxhefilit fishkëllen si një plumb në tempull,
  Me dietën do të vidhosni vërtet veten!
  Vajza baroneshë gëlltiti me vështirësi një copë tortë me një kapele të dredhur, lëpiu buzët dhe vuri në dukje:
  - E shijshme! Por nuk përshtatet më.
  Djaloshi vikonti vuri në dukje:
  - Nuk do të duhet shumë kohë për t'u shëndoshur.
  Dominika këndoi me buzëqeshje dhe me shaka:
  Për lugën e mamit , për lugën e babit,
  Dhe për gjyshen një lugë ...
  Dhe në anën e shtratit!
  Fëmijët, me të vërtetë, u rënduan pasi hëngrën dhe ranë mbi barin e butë, portokalli, duke nuhatur me hundë. Për fat të mirë këtu nuk kishte mushkonja grabitqare apo insekte. Ato që fluturuan ishin të mëdha dhe nuk kafshonin, dhe praktikisht nuk kishte probleme me to.
  Dominika e pyeti Margaritën, vajza pioniere gjithashtu zuri gojën dhe mbuloi shpejt gojën me pëllëmbën e saj:
  -Do te flesh apo?
  Heroina partizane u përgjigj:
  Çfarë, vajza nuk mund të flejë në abuzim dhe ankth?
  Diku e fejuara po endet përgjatë një rruge pylli...
  Ai endet nëpër barin e nenexhikut dhe nuk di asgjë,
  Dhe fati i mallkuar shaka dhe luan!
  Djaloshi heroik Dobrynya tashmë po nuhaste përmes hundës.
  Po, fëmijët kanë pasur shumë aventura.
  Dominika këndoi me shaka:
  Ne biem në gjumë pa vështirësi,
  Është e vërtetë, po...
  Por pastaj, me çfarë vështirësie,
  Ne zgjohemi më vonë!
  . KAPITULLI Nr. 9.
  Dominika u zgjua dhe doli nga një ëndërr magjike që e çoi në një botë paralele. Pas kësaj, vajza është larë dhe ka bërë dush duke përdorur një pajisje të artë. Lava dhëmbët dhe shkova në mëngjes.
  Atje ajo u takua nga vajza dhe vajza të tjera nga klasa elitare. Ata shtrënguan duart dhe dukeshin të sjellshëm. Kishte gjithashtu kukudhë, trole femra, hobitë femra që dukeshin si vajza, nimfa, driada, vajza njerëzore, megjithëse kishte pak prej tyre. U mblodh një shoqëri e bukur.
  Vajzat ishin me fustane elegante dhe bizhuteri, por zbathur, në mënyrë që të ishte më e përshtatshme për të përdorur këmbët e tyre gjatë magjisë. Dhe në klasën elitare, edukimi ishte disi i ndryshëm - ata dëgjuan leksione të mbajtura nga një buf me zjarr të shpejtë dhe kryenin lloje të ndryshme detyrash. Besohej se vajza tashmë i dinte bazat.
  Dominika përfundoi disa detyra këtu. Ajo qëlloi nga një shkop magjik dhe bëri transformime. Dhe pastaj ajo pëshpëriti magji. I lexuan disa kombinime të ndërlikuara fjalësh dhe Dominika i përsëriti ato.
  Duke qenë një aktore filmi, vajza kishte një kujtesë fenomenale, pasi në set i duhej të shqiptonte shumë dialogë.
  Dhe mbaja mend gjithçka në mënyrë perfekte. Por këto janë të gjitha lule; gjëja kryesore, natyrisht, është kërkimi i objekteve për të shpëtuar seksin më të fortë.
  Dhe kështu Dominika u ul në pozicionin e lotusit, duke bashkuar këmbët e saj të forta, muskuloze dhe duke drejtuar shpinën. Dhe përsëri ajo u zhyt në një univers paralel, ku ekipi i tyre po kërkonte një mënyrë për të shpëtuar seksin më të fortë.
  Dhe pikërisht në kohë. Sepse ishte aty ku goblini dhe bilbili grabitës po zvarriteshin në majë të gishtave. Këta dy zuzar tashmë kanë shtrirë një rrjetë magjike për të mbuluar ekipin e fjetur zbathur.
  Edhe Margarita ka fjetur dhe ka ëndërruar...
  Vajza mori detyrën për të hedhur në erë urën. Kështu ajo shkoi zbathur, me një fustan pambuku të grisur dhe me një çantë lypës, në zbulim. Është vjeshtë dhe moti nuk është shumë i mirë. Natën kishte acar dhe bari ishte i mbuluar me brymë, mbi të cilin këmbët e zbathura të vajzës lanë gjurmë të vogla e të këndshme. Ishte shumë i lagësht dhe i ftohtë, me shi të përzier me borë.
  Gishtët e vegjël të partizanit zbathur u bënë blu nga të ftohtit dhe lagështia. Por ajo eci me guxim përpara, madje duke rritur shpejtësinë.
  Dhe në të njëjtën kohë ajo këndoi;
  Shiu shpërndau copëza yjesh nëpër qiell,
  Kanë përgatitur një kunj të mprehur për fashizmin!
  Tanket e Tigrave janë thjesht mbeturina - një treg i ndyrë pleshtash ,
  Wehrmacht pret një humbje të furishme!
  Wehrmacht pret një humbje të furishme!
  
  Shoku ynë Stalin, udhëheqësi, është forca e miliona njerëzve,
  Ai ka një grusht graniti, një automatik në dorë!
  Ne do të jemi në gjendje të mposhtim ushtrinë nga Sodoma,
  Forca jonë është një monolit, për fat të mirë në Tokë!
  Forca jonë është një monolit, për fat të mirë në Tokë!
  
  Partia jonë nuk ka asgjë më të rëndësishme për të bërë,
  Si të shpëtojmë popullin, të mirën e Atdheut!
  Goebbels i pushtuar, në ferr me marrëzi,
  Dhe do të ketë fitore, më besoni, pavarësisht nga të gjithë djajtë!
  Dhe do të ketë fitore, më besoni, pavarësisht nga të gjithë djajtë!
  
  Bukuroshja ruse, ju e dini, është e famshme për fuqinë e saj,
  Ajo ka një bishtalec të rëndë ngjyrë kafe!
  Dhe në betejat me fashistët rinia do të bëhet e famshme,
  Vendi i Dritës do të marrë jetë, duke u ngritur lart!
  Vendi i Dritës do të marrë jetë, duke u ngritur lart!
  
  Mos e lini Hitlerin të fusë hundën te rusët,
  Djaloshi me mustaqe mendon se është një Zot i lezetshëm!
  Ne do të marshojmë përgjatë një rruge të Berlinit,
  Jo, ai që është i pastër në shpirt nuk do të bëhet skllav!
  Jo, ai që është i pastër në shpirt nuk do të bëhet skllav!
  
  Flamuri ynë është i kuq, ngjyra e gjakut të tërbuar,
  Dielli tashmë po shkëlqen në Reichstag!
  Nuk ka dhuratë më bujare për fëmijët tanë të dashur,
  Nëse zemra është e guximshme dhe frika është e shtypur!
  Nëse zemra është e guximshme dhe frika është e shtypur!
  Kështu Margarita vrapoi, ndërsa i ftohti i kafshonte takat e zhveshura, drejt urës. Rreth e rrotull ka tela me gjemba dhe ka kulla me mitraloz.
  Gjermanët pinë dritën e hënës dhe tymosin zjarre. Margarita vrapoi drejt tyre. Vajza e vogël e varfër, bionde nuk u duket e frikshme Krautëve. Për më tepër, në një lagështi të tillë dhe të ftohtë, vështirë se dikush, përveç lypsarëve të fundit, do të guxonte të shkonte zbathur.
  Dhe vajza filloi t'u këndonte atyre një këngë të padëmshme dhe gazmore:
  Unë jam një jetim i vogël i varfër
  Unë vrapoj zbathur nëpër dëborë në të ftohtë ...
  Por zëri i vajzës është shumë i qartë,
  Ajo do të dëbojë acar si me forcë!
  
  Lufta e mori nënën time me një bombë,
  Babai, natyrisht, u thirr në front ...
  Vëllai me flokë kaçurrelë është ngrirë nga i ftohti,
  Motra e madhe është në skelë!
  
  I uritur, gërmoj një kore bukë,
  Dhe këmbët e mia të vogla janë skuqur nga ngrica ...
  Unë jam aty ku ka darkuar qeni trap
  Edhe pse vajza është e lezetshme dhe e bukur!
  
  Unë mund t'u them të gjithëve me guxim dhe guxim,
  Kjo, sigurisht, luftë e mallkuar ...
  Nuk ka rëndësi se për çfarë po luftojmë,
  Për këtë fajtor është përbindëshi Satanai!
  
  Oh, këmbët e vajzës po vuajnë,
  Dhe ata dhembin shumë në këtë të ftohtë ...
  Uroj që së shpejti të agojë në maj të ngrohtë,
  Të fluturojë sokoli rrezatues!
  
  Ne duam ta bëjmë atdheun tonë më të bukur,
  Por uria, të ftohtit, stuhitë dhe stuhitë...
  Ku po shkon o Rusi fatkeqe?
  Një fat kaq i vështirë!
  
  Unë jam një vajzë, vetëm një fëmijë,
  Kam arritur të përjetoj shumë...
  Kam punuar pothuajse nga djepi,
  Kam studiuar vetëm për katër ose pesë!
  
  Pse më erdhi ky pikëllim?
  Fati mizor i zemrave të thyera...
  Më besoni, një e keqe e tillë ka rënë,
  Ajo që duket si pak dhe ky është fundi!
  
  Por vajza nën zgjedhë nuk u thye,
  Ajo arriti të përgatitet dhe është duke ecur...
  Ajo është një fëmijë, larg moshës,
  Dhe ajo kënaqet duke shkelur këmbëzbathur!
  
  Gjurmët e një vajze të vogël janë të këndshme,
  Raphaeli bëri vizatime mbi to ...
  Dhe besoj se i vogli do të jetë i lumtur,
  Zoti do t'i shohë fëmijët e tij, më besoni!
  
  Prandaj e këndoj këngën
  Për lavdi të Zotit, Zotit Krisht...
  Unë besoj se planeti do të bëhet një parajsë
  Dhe unë do të takoj babanë tim, më besoni!
  
  Pastaj do të vijë koha dhe ata do të ngrihen përsëri,
  Kush vdiq, kush vdiq dhe kush u sëmur...
  Dhe do të ketë lumturi në pleqëri dhe fëmijëri,
  Sepse Jezusi e donte atë!
  
  Po, unë do të gjunjëzohem para Zotit,
  Unë do ta përmbush këtë psalm në lumturinë e dritës...
  Në emër të të gjithë brezave të ardhshëm,
  Përbindëshat kriminelë do të mposhten!
  
  Atëherë vajza do të jetë në lumturi të përjetshme,
  Dhe të gjithë popujt e Tokës Nënë...
  Moti absolut i keq do të zhduket,
  Populli ynë nuk do të thyhet!
  
  Ajo u kryqëzua, u ul në gjunjë,
  E puthi kryqin e argjendtë...
  Ajo ka bërë pak për Zotin, me sa duket
  Jezusi zbriti nga qielli për ne!
  
  Së shpejti të gjithë do të jemi me të Plotfuqishmin,
  Në dorën e tij të bukur e të dashur...
  Lërini mendimet tona të fluturojnë më lart
  Dhe forca qëndron në një grusht fëminor, të fortë!
  
  Dhe tani lexova lutjen,
  Ajo tha: Zoti im, më fal...
  Tani jemi në piedestal me të,
  Dhe unë dhe Krishti, më besoni, jemi në rrugën tonë!
  
  Dhe ne do të shkojmë krah për krah me Të në parajsë,
  Dhe atje do të bjerë shi i artë ...
  Zoti do të tregojë karakterin e tij bujar,
  Dhe do ta dërgojë kundërshtarin drejt e të dridhet!
  
  Më në fund, ka lumturi në botë,
  Ne kemi pritur shfaqjen e Krishtit...
  Ne fluturojmë si engjëj në një festë në ajër,
  Dashuria e Zotit është e ndritshme dhe e pastër!
  Pas një kënge të tillë, nazistët u emocionuan dhe e lanë vajzën fatkeqe të ngrohej dhe i dhanë çaj të nxehtë. Margarita planifikoi të vendoste në heshtje një eksploziv të maskuar si një copë bukë në çantën e saj nën hekurudhë, por nuk pati kohë - ajo u zgjua.
  Bilbili grabitës dhe goblini ishin shumë afër. Goblini kishte një gungë në vend të hundës, një fytyrë mjaft të keqe dhe fantazma të gjata. Ai është gjithashtu mjaft i gjatë, rreth tre metra. Nuk është çudi që ai tërhoqi rrjetën. Dhe Nightingale ishte një burrë i shëndoshë, i kuqërremtë, me faqe lloj brejtësi, dhëmbë të dalë përpara dhe me një uniformë luksoze me medalje. Epo, plus një mustaqe, tipike për prusianët.
  Duke parë që sulmi i befasishëm nuk funksionoi, Bilbili grabitës vuri dy gishtat në gojë dhe u përpoq të fishkëllejë.
  Dominika i dha një goditje të rrumbullakët me thembër të zhveshur. Dhe grabitësi vrumbullon nga dhembja. Madje ai pështyu edhe gjak.
  Goblini tundi shkopin e tij. Djali hero Dobrynya u hodh lart dhe e kapi goblinin nga flokët, i ra në shpinë dhe e hodhi mbi vete. Goblini u përplas mbi një bimë si një kaktus me lule dhe ulëriti shurdhues. Dhe zhurma e tij ishte si ajo e një gomari të egër.
  Margarita buzëqeshi. Nightingale u përpoq të fishkëllejë përsëri kur Dominika e goditi në mjekër me gju. Dhe ai fishkëllinte.
  Djali heroik Dobrynya këndoi:
  Goblini na pyeti,
  Ti camo po vjen ?
  U nis për në qytet -
  Kemi gjëra për të bërë!
  Goblini u përpoq të sulmonte përsëri me klubin. Djali hero shmangu goditjen dhe përsëri hodhi mbi vete njeriun e madh, sepse Dobrynya nuk ka forcën e një fëmije. Dhe gjithçka duket se po funksionon.
  Goblini u shtri përsëri. Dhe ai u ngrit më ngadalë. Fëmijët u zgjuan dhe filluan të hedhin kone të arta drejt djallit të kënetës. E goditën dhe e bënë të gjëmonte. Dhe dridhje.
  Margarita tundi shkopin e saj magjik. Dhe konet filluan të shndërroheshin në ëmbëlsira, dhe ata fjalë për fjalë e lyen goblinin me krem, duke e bërë atë të dridhej si një loach në një tigan.
  Dhe Dobrynya Nikitich ngriti Nightingale Grabitin në krahët e tij të shtrirë dhe e hodhi në një pemë pishe të rëndë me kone argjendi. Nga goditja, Bilbili do të përplaset dhe do të dridhet, duke e detyruar atë të heqë dorë nga shpirti, ose më mirë, të pështyjë gjak.
  Djali Dobrynya këndoi:
  - Bilbili grabitës, ti je një horr,
  Dhe të godas më fort në fytyrë ...
  Ti je i vdekur tani, i poshtër ,
  Vrite edhe ty bilbil!
  Dhe pastaj e merr dhe e godet me grusht sa të mundet në kokë. Bilbili grabitës ka një zhurmë në veshët e tij. Dhe Dominika e drejtoi shkopin e saj tregues drejt goblinit dhe sesi ajo bëri një magji komplekse për transformim. Dhe do ta bëjë atë një forcë vdekjeprurëse në të cilën ka kaskada energjie.
  Dhe pastaj ... Ishte një djalë i gjatë me flokë tre metra, dhe tani në vendin e tij kishte një tryezë të ngarkuar me lloj-lloj ushqimesh shumë të pasura dhe ëmbëlsira të mrekullueshme. Dhe aroma të tilla shpërthyen nga kjo kuzhinë e mrekullueshme.
  Dominika shkroi në Twitter:
  - Këto janë shndërrime dhe mrekulli mrekullish,
  Ne shohim thjesht parajsën në çdo gjë qiellore...
  e tillë rrezatuese kudo ,
  U ringjalltë Zoti i Plotfuqishëm!
  Në fakt, mbi tavolinë shtriheshin tabaka metalike të artë dhe portokalli, të mrekullueshme, të shkëlqyeshme me ëmbëlsira, me kremra të dhjetëra ngjyrave dhe nuancave të ndryshme, si dhe ushqime të tjera shumë të mrekullueshme, dhe tejmbushje aromatike, të gjitha më të shijshmet.
  Dhe sa të mrekullueshëm ishin donutët, të shpërndarë me pluhur të mrekullueshëm. Këtu nuk ka më mbledhje apo zbritje. Dhe gota të spërkatura me kokteje nga një shumëllojshmëri lëngjesh, me mbushje të mrekullueshme që tronditën me aroma dhe dizajne të ëmbla me glazurë. Dhe çfarë lloj sythash kishte.
  Margarita buzëqeshi e hutuar dhe bërtiti me habi:
  -Ti e ktheve djallin! Epo, nuk ka rëndësi ! Ju duhet të jeni në gjendje të bëni diçka të tillë!
  Dominika, e hutuar, pyeti:
  - Është e vështirë?
  Vajza partizane u përgjigj:
  - Po, pothuajse e pamundur! Dhe ju mund të bëni diçka të tillë.
  Ndërkohë, bilbili grabitës ka tentuar të fishkëllojë sërish. Dhe ai fryu faqet e tij të gjera, si lloj brejtësi. Por djaloshi-heroi, sapo ta marrë, do ta ngarkojë me grushtin e tij fëminor, por vdekjeprurës, si vare. Dhe bilbili, meqë ra fjala, troket më shumë se një herë, duket si një dhëmb ari i rrëzuar, i derdhur.
  Dhe ai fluturoi me kokë poshtë. Ai u rrëzua dhe u shtri si të ishte rrëzuar. Por më pas ai u hodh, futi gishtat përsëri në gojë dhe fryu. Por në vend të një bilbil, gjithçka që doli ishte një fishkëllimë patetike. Dhe është shumë qesharake. Fëmijët qeshën. Bilbili grabitës bërtiti:
  "Do të të gëlltis në një çast, do të të përpij, do të të gëlltis, nuk do të kem mëshirë!"
  Si përgjigje, Dobrynya, ky djalë heroik, goditi mjekrën e Bilbit me thembër të zhveshur. Dhe dhëmbët fluturuan përsëri. Duke hedhur krahët jashtë, kryegrabitësi u përkul prapa.
  Dobrynya bërtiti:
  Dhe kë do të gjejmë në betejë dhe kë do të gjejmë në betejë,
  Ne nuk do të bëjmë shaka me këtë, do të vrasim një mizë!
  Do të të vrasim si mizë!
  Dominika e drejtoi shkopin e saj magjik te Nightingale Robber i mundur. Margarita vuri në dukje:
  - Dëshiron ta transformosh edhe atë?
  Aktorja pohoi me kokë:
  - Le të ketë të paktën diçka të dobishme!
  Vajza partizane këndoi:
  Djali u prangos nga një orar i hekurt,
  Dhe hëngra vetëm një gjë të shëndetshme...
  Për shkak të ngarkesës së madhe, papritur ka ndodhur një sulm,
  Dhe doli të ishte një gjeni kibernetik me fuqi kolosale!
  Dhe më pas Dominika u rrotullua, duke bërë një figurë të ndërlikuar tetë me shkopin e saj magjik.
  Dhe tani, në vend të Nightingale Robber, u shfaq një mal i tërë me ëmbëlsira, drazhe dhe porcione akullore.
  U dëgjua një e qeshur e gëzuar dhe fëmijët filluan të hidheshin nga bari. Ata ishin të lezetshëm, por të hollë, të rreckosur dhe tradicionalisht zbathur. Dhe me lakmi të madhe ata u hodhën në trajtimin, në të cilin u kthyen Bilbili grabitës dhe Goblin i kënetës. Margarita fishkëlleu me gishta dhe bërtiti:
  - Ndaloni, djema dhe vajza! Unë ju kuptoj, ju jeni të uritur pasi jeni kapur nga këta zuzar, por lani duart më parë.
  Dhe si do të lëshojë vetëtimën nga një shkop magjik. Djemve iu desh të vraponin drejt përroit, me takat blu të ndezura. Në fakt, është e vrazhdë të hash ushqim me duar të pista.
  Dominika pyeti:
  - Çfarë janë këta, të burgosur dhe robër të Bilbit dhe Goblinit?
  Margarita tundi kokën e saj të ndritshme:
  - Po tamam! Ne i liruam ata. Më saktë, ishe ti që më lirove. Dhe kjo është shumë e lezetshme .
  Ishin më shumë se njëqind fëmijë, djem dhe vajza. Si zakonisht, ka tre herë më shumë përfaqësues të seksit të drejtë sesa seksi më i fortë.
  Dominika pyeti me habi:
  - Këtu të gjithë duken jo më shumë se dymbëdhjetë vjeç. Çfarë, këta grabitës nuk vranë të rritur?
  Margarita shpjegoi:
  - Jo, sigurisht, vrasin edhe të rriturit. Vetëm pas çlirimit të rriturit marrin trupat e fëmijëve. Siç ishte, për shembull, me Dobrynya Nikitich. Dhe me mua gjithashtu dukesha si një vajzë.
  Aktorja e vajzës vuri në dukje:
  - Fëmijëria e përjetshme, si në një përrallë, është e mrekullueshme ! Dhe madje mund të thuash - mirë!
  Margarita cicëroj duke nxjerrë dhëmbët:
  - Po, këto janë botë të mrekullueshme në të cilat gjithçka është shumë e lezetshme . Por këtu ka shumë rreziqe. Në veçanti, ka njerëz që janë shumë më të rrezikshëm se goblini dhe bilbili grabitës.
  Dominika pyeti me një pëshpëritje:
  - Kush, për shembull?
  Vajza partizane tha qetësisht:
  - Gruaja e vjetër Shapoklyak!
  Aktorja ka shkruar në Twitter:
  Të lumtë, të lumtë, gjyshja është kryetarja!
  Të jesh miq me të është si të luash me një krokodil!
  Dhe vajza e mori dhe e hodhi konin me gishtat e saj të zhveshur. Ai goditi një pilives. Insekti shpërtheu, duke u shpërndarë në konfeti.
  Margarita vuri në dukje, duke tundur kokën me kaçurrela të arta:
  - Nuk është mirë të vrasësh qenie të gjalla!
  Dominika vuri në dukje:
  - Por është thjesht një insekt!
  Margarita këndoi si përgjigje:
  - Ju e pështyni pështymën në erë,
  Mos e shtyp një insekt apo një milingonë...
  As mos thyej një degë në pyll -
  E gjithë jeta në Tokë është një familje!
  Aktorja e vajzës cicëroi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë, ti, ai, ajo - së bashku gjithë vendin,
  Së bashku një familje miqësore!
  Në fjalën ne, njëqind mijë unë!
  Fëmijët laheshin në përrua. Dhe tani ata vrapuan drejt ushqimit, të gëzuar dhe me shkëlqim.
  Dominika dhe Margarita pëshpëritën një magji së bashku dhe tavolina u bë më e gjatë. Tani kishte hapësirë të mjaftueshme që të gjithë të uleshin.
  Fëmijët, duke tundur këmbët zbathur, u ulën dhe kënduan në kor me zërat e tyre të qartë:
  Mbulesa e tavolinës përhapet si borë
  Dhe të mirat u vendosën ...
  Të gjithë fëmijët do të jenë të suksesshëm,
  Dhe rosto nga Cheburashka!
  Pas kësaj, ata filluan të hanin. Ka kaq shumë fëmijë të bukur këtu, edhe nëse janë të rraskapitur nga uria dhe privimi.
  Dominika dhe Margarita, meqë ishin të ushqyer mirë, pa u menduar dy herë, filluan të kërcejnë. Dhe le të shkelim këmbët tuaja të zhveshura, të dalta, të nxira.
  Vajzat këndonin me zërat e tyre rrezatues;
  Unë kam lindur në një vend hapësinor
  Aty ku të gjitha vajzat luftojnë shumë...
  Satani nuk mund ta mposhtë Atdheun,
  Për lavdi të nënës sonë Rusi!
  
  Ne do të jemi në gjendje të mbrojmë Rusinë e shenjtë,
  Dhe sado mizor dhe tinëzar të jetë armiku...
  Ne do të mposhtim kundërshtarët tanë,
  Dhe shpirti rus me shpatë do të lavdërohet!
  
  Rusi, ky është atdheu im,
  Të shenjta dhe tokësore kozmike...
  Të gjitha kombet janë një familje,
  Dhe vajza është përgjithmonë e re!
  
  Ne do ta mbrojmë atdheun tonë në beteja,
  Asnjë shans i vetëm për kundërshtarin e keq ...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë.
  Le t'i bëjmë një dhuratë një ushtari rus!
  
  Në Rusi gjithçka është mirë, mirë,
  Dhe vullneti ynë do të jetë më i fortë se çeliku...
  Djali ka një rrem të fortë në duar,
  Dhe aty sundon shoku Stalin!
  
  Njerëzit e duan Atdheun tim,
  Do ta bejme me te bukur pergjithmone...
  Atdheu nuk do të vidhet për një rubla,
  Dhe Zoti Svarog është mesia i madh !
  
  U lavdëroftë Atdheu im,
  kundërshtarin në betejë ...
  Lada Nëna e Zotit është e dashur për mua,
  Lërini armiqtë e Rusisë të marrin fuqinë e tyre!
  
  Nëse është e nevojshme, ne mund të derdhim gjakun e armikut,
  Rusia nuk mund të gjunjëzohet...
  Gjuetari së shpejti do të kthehet në lojë,
  Dhe udhëheqësi i madh, Lenini, do të jetë me ne!
  
  Ne do të pushtojmë pafundësinë e hapësirës,
  Ne do t'i japim lumturi, gëzim të gjithë universit...
  Moska është edhe më e lartë se vetë Roma,
  Me fuqinë e saj të pandryshueshme në betejë!
  
  Kur lufta vjen në tokën tonë të ndritshme,
  Ne do t'i tregojmë Fuhrer-it karakterin tonë të fuqishëm...
  Rusi do të marrë një tarifë bujare,
  Ne jemi më lart se dielli dhe më të bukur se pemët!
  
  Më besoni, Rusia nuk do të jetë në rrënoja,
  Hordhia nuk do të na gjunjëzojë...
  Luftoni për Atdheun tuaj dhe mos kini frikë,
  Rusi nuk njeh dobësi dhe dembelizëm!
  
  Vendi ynë i dashur do të ngrihet përsëri,
  Do t'i tregojë gjithë universit forcën e tij ...
  Dhe Satani do të shkatërrohet
  Armiku i Atdheut do të shembet në varr!
  Kështu vajzat, duke kërcyer me këmbëzbathur dhe duke u rrotulluar si djaj, filluan të ulërijnë e të kërcejnë në salto të dyfishta.
  vajzat e bukura dhe agresive këtu . Dhe si klithin, duke u hedhur lart.
  Epo, mirë, fëmijët hanë dhe gjithashtu këndojnë diçka të tyren. Dhe ata e bëjnë atë në një mënyrë shumë pozitive. Këto janë këngët e tyre. Dhe ata rrotullohen si një majë rrotulluese.
  Vajzat e klasit të lartë.
  Por më pas në qiell u shfaq një flutur shumë e madhe, si një dragua i vërtetë. Dhe krahët e saj ishin aq të mëdhenj sa që shkëlqenin si ari i mbështjellë me gurë të çmuar. Dhe dukej kaq e mrekullueshme dhe e bukur. Këto ishin vërtet, të themi sinqerisht, flutura që ishin kaq të mëdha, si dinosaurët.
  Dominika vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Këtu nuk do të shihni asnjë mrekulli. E mahnitshme!
  Margarita qeshi dhe u përgjigj:
  - Po, këta janë me të vërtetë artropodë që mahnitin. Por kjo nuk është gjëja më befasuese. Ka shumë gjëra të tjera shumë të bukura.
  Dominika këndoi:
  Por as libër, as muze,
  Ata nuk do të zëvendësojnë miqtë tanë!
  Dhe vajza nga shkopi magjik do të lëshojë një rreze. Dhe u shfaqën gota të reja kokteji. Dhe fëmijët i sulmuan.
  Kështu doli gjithçka e mrekullueshme . Dhe vetëm një lloj muzike luan në kokën time.
  Dhe si mund të mos këndojnë Dominiku dhe Margarita;
  Bukuroshet sulmojnë zbathur,
  Ata vrapojnë, vajza kaq të bukura...
  Nëse ju duhet të godisni Fritz-in me grusht,
  Ose do ta presin me automatik!
  
  Vajzat nuk mund të lejojnë të dyshojnë
  Ata do të varrosin nazistët të vdekur...
  Dhe do ta shqelmojnë fort nga këmbët,
  Dhe diku ujqit ulërijnë mishngrënës!
  
  Rusi, kjo është një fjalë për ushtarët,
  Kur, më besoni, nuk bëhet më e ftohtë ...
  Edhe pse ndonjëherë situata është e zymtë,
  Aty ku triumfon Kaini i zi i keq!
  
  Mos e besoni, anëtarët e Komsomol nuk ikin,
  Dhe nëse vrapojnë, atëherë vetëm për të sulmuar ...
  Dhe të gjithë nazistët do të vriten menjëherë,
  Dhe Fyhreri do të ngrihet në bllokun e prerjes!
  
  Rusi, ky është atdheu im,
  Ajo është rrezatuese, thjesht e bukur...
  Kush është frikacak nuk vlen as një rubla,
  Dhe, e dini, debati me një luftëtar është i rrezikshëm!
  
  Por dijeni se ne do t'i mposhtim fashistët,
  E keqja nuk do të mbretërojë në fron...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Zoti Svarog me madhështi në kurorë!
  
  Kush është frikacak, më besoni, është një rob i dobët,
  Fati i tij është një - të durojë fyerjet...
  Sot je mekanik, nesër je kryepunëtor,
  Dhe ju vetë mund të rrahni kurrizin e të tjerëve!
  
  Vajzat kanë forcë, thjesht një vullkan,
  Ndonjëherë ajo shkatërron fuqishëm malet...
  Lufta është ndezur me një uragan të keq,
  Dhe sinqerisht vdekja kosit racën njerëzore!
  
  Unë do t'ju them sinqerisht, kalorës,
  Ne jemi të fortë kur ne rusët jemi të bashkuar...
  Keni nevojë për një meze të lehtë për të shkuar me pirunin dhe thikën tuaj,
  Ne jemi kalorës të pamposhtur në beteja!
  
  Cili është besimi ynë në Zotin Krisht,
  Edhe pse ne e respektojmë edhe Ladën...
  Shoku Stalin është si babai ynë,
  Dhe do të ketë një vend të komunizmit parajsë!
  
  Ai që dikur ka vdekur do të ringjallet
  Dhe ne do të bëhemi më të bukur dhe më të mençur ...
  Dhe njeriu, natyrisht, është shumë krenar,
  Edhe pse ndonjëherë ai flet marrëzi!
  
  Në dashuri, Atdheu ynë është si një yll,
  Më besoni, nuk do të shuhet kurrë ...
  Një ëndërr e madhe do të realizohet
  Do të ketë paqe dhe lumturi në të gjithë universin!
  
  Unë e dua Maria, e nderoj Ladën në mënyrë të shenjtë,
  Svarog është i bukur dhe Perun është i mrekullueshëm...
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin,
  Fytyrat e shenjta të ikonave janë të dashura për mua!
  
  Kur do të ketë parajsë të vërtetë?
  Më besoni, të gjitha shpresat tuaja do të realizohen në të ...
  Jepini zemrën Atdheut tuaj,
  Gjithçka do të jetë mirë, më e fortë se më parë!
  Pas së cilës, më në fund, fëmijët e liruar hëngrën. Më pas ata u formuan në një detashment. Më shumë se njëqind djem dhe vajza.
  Dhe ata u nisën në një marshim. Dobrynya vuri në dukje me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Ata do të luftojnë, jam i sigurt!
  Dhe djali hero u hodh mbi dragoin.
  Oenomaus vuri në dukje:
  - Një shkëputje e tillë do të lëvizë shumë ngadalë. Ne lëvizim shumë më shpejt në dragonj. Dhe këtu duhet të dini gjithashtu se kur të ndaloni.
  Fëmijët u ndërtuan. Vetëm një baroneshë ishte e veshur mirë dhe madje me luks. Pjesa tjetër dukej si lypës, ragamuffin të rinj . Megjithatë, është shumë më e shkathët të lëvizësh zbathur.
  Dominika vuri në dukje:
  - Nëse vajza baroneshë ecën, atëherë këpucët e saj të çmuara do t'i prishen dhe do të copëtohen. Ndoshta ju duhet të jeni zbathur si gjithë të tjerët?
  Baronesha u përgjigj:
  - Nuk mund të presësh! Më dërgo më mirë te babai im, Duka, ai do të të japë një shpërblim dhe nuk do të të bëjë keq!
  Margarita i bëri me kokë Dominikës:
  -Ti ke kaq fuqi natyrore magjike. Pra, hajde, ta marrim bashkë dhe të dërgojmë akuza rrezatuese, dhe ta hedhim vajzën në kështjellën e babait të saj!
  Aktorja vajza u shpreh:
  - Po shpërblimi?
  Margarita qeshi dhe tha:
  - Epo, ata do t'ju japin një çantë ari, pra a është vërtet shumë? Për më tepër, unë mund të sjell ari nga pemët dhe konet e zakonshme, dhe po ashtu edhe ju!
  Dominica fishkëlliu:
  - Uau! Kështu që ne mund t'i blejmë vetes një "dukedom"!
  Vajza partizane kundërshtoi:
  - Është e ndaluar! Ari magjik është i ndaluar të hidhet në qarkullim, përndryshe do të kishte më shumë se hekuri. E kuptoni, fryrje e monedhës së çmuar!
  Dominika vuri në dukje:
  - A është kjo si në hiperboloidin e inxhinierit Garin?
  Margarita pohoi me kokë:
  - Diçka e tillë. E kam lexuar këtë libër kur kam qenë i vogël. Po, atëherë standardi i arit u shemb dhe ishte e frikshme .
  Enomai vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Por prapëseprapë, mbase të ngrihet një baroneshë? Që ajo të mos ishte kaq e neveritshme!
  Dobrynya pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Po, ne do ta bëjmë këtë menjëherë,
  Le t'i japim asaj diçka interesante!
  Baronesha goditi përsëri thembrën e saj në bar dhe bërtiti:
  - Më çoni te babai! Ose do t'ju ekzekutoj të gjithëve!
  Fëmijët qeshën njëzëri.
  Papritur, një gnome me një kapelë u shfaq nga poshtë barit. Është e qartë se ai ishte ende shumë i ri, pa mjekër. Por me një shkop magjik në dorë.
  Një zë i vogël tha:
  - Atëherë dëgjoj zërin e një vajze kapriçioze. Ndoshta është koha për ta edukuar atë?
  Baronesha bërtiti:
  - Vetëm provoje, pinjoll !
  Dhe ajo u përpoq të lëvizte gnomën me këmbën e saj të këpucëve. Ai tundi shkopin e tij magjik. Vajza dhe djali kapriçioz nga njerëzit e lashtë u zhdukën.
  Dominika bërtiti:
  - Uau!
  Margarita pohoi me kokë:
  - Ky është një djalë xhuxh. Një lloj i veçantë gnome i talentuar me magji. Tani ai mori vajzën kapriçioze për t'u rritur. Dhe baronesha mesa duket do të duhet të mësojë kulturën, mirësjelljen dhe të punojë me ndërgjegje.
  Enomai tha me një buzëqeshje:
  - Dhe desha ta godas! Dhe kështu, barra është mbi supet tuaja.
  Dobrynya sugjeroi:
  -A do të shkosh në Skelet? Pra, ndoshta është koha për të dalë në rrugë.
  Margarita vuri në dukje:
  - Pak më afër është kështjella e magjistares së keqe Bastinda, e cila zotëron një objekt tjetër nga dymbëdhjetë - një mi të verdhë. Kjo është ajo që duhet të kishim kapur.
  Për më tepër, ne tashmë kemi një ushtri të vogël, më shumë se njëqind djem. Midis tyre është heroi Phoenix Falcon. Edhe ai është djalë, por me shumë forcë.
  Dobrynya vuri në dukje:
  - E njoh Feniksin. Po si u kap?
  Vajza partizane u përgjigj:
  - Me dinakëri, ashtu si ti. Por tani kemi një ushtri dhe do të sulmojmë pallatin e Bastindës!
  Dominika luajti me barkun në bark. Pastaj ajo e mori atë dhe shtypi një arrë të shtrirë në bar me gishtat e saj të zhveshur. Ajo hodhi bërthamën e saj, e kapi në gojë, e përtypi me dhëmbët e saj të fortë dhe bërtiti:
  - Shkoni për një sulm? Epo, më pëlqen kjo ide. Edhe pse emri Bastinda më kujton një përrallë për fëmijë. A nuk është ajo që nuk lahet kurrë?
  Margarita tundi kokën:
  - Edhe unë e di këtë përrallë. Jo, kjo është një magjistare paksa e ndryshme. Ajo ka një ushtri të tërë minjsh. Epo, dhe gjithashtu orkët mercenare. Artefa CT me një miu jep fuqi të jashtëzakonshme mbi brejtësit, kështu që...
  Vajza partizane urdhëroi:
  - Fëmijë! Thyeni gjilpërat nga bredha argjendi aty pranë, do t'i shihni së shpejti kur të hyjmë në korije. Kjo mund të bëjë një armë të mirë.
  Djemtë u përgjigjën:
  - Ne do të bëjmë gjithçka, shpëtimtari ynë!
  Dhe ekipi marshoi. Edhe pse kishte tre herë më shumë vajza se djem, ata dinin edhe të marshonin. Dhe ata tërhoqën gishtat e këmbëve të tyre. Në të njëjtën kohë, muzika po luante.
  Detashmenti lëvizi në marshim. Këtu, pasi hëngrën, disa nga djemtë u mërzitën shumë, por vajzat filluan të rrahin daullet e bëra vetë nga gjethet e palloit dhe humori u bë më i gëzuar.
  Fëmijët e shkelur në formacion. Dominika mendoi se ishte si në filmin për Malchish-Kibalchish . Kishte edhe djem që marshonin zbathur. Por për disa arsye nuk kishte vajza në filmin sovjetik. Dhe kjo është edhe e çuditshme, pasi nën regjimin e Kuq ata këmbëngulnin vazhdimisht për barazinë e gjinive.
  Dhe ka kaq shumë vajza këtu, dhe ato janë si luftëtarë të lindur nga natyra në marshim - pjesërisht njerëz, pjesërisht nga familja e kukudhëve, siç mund të shihet nga veshët e tyre të rrëqebullit. Epo, një lloj matriarkati.
  Fëmijët marshuan, dhe në të njëjtën kohë, ata filluan të këndojnë, sikur pa këtë:
  Elfia është vendi ynë i mençur,
  Nën sundimin e Mbretit Mesia...
  Na është dhënë përgjithmonë nga Zoti,
  Për ta bërë jetën tonë më të lumtur!
  
  Oenomaus i mirë qoftë në lavdi,
  Kush i mundi armiqtë e Atdheut...
  Ti lufton për të dhe guxon,
  Dhe së shpejti do të fillojmë të jetojmë nën Solcenizëm !
  
  Vajzat zbathur vrapojnë
  Ata duan të luftojnë armikun ...
  Dhe ky Orkler nuk është aq i lezetshëm,
  Përkundrazi, ai është thjesht një imazh i një kllouni!
  
  Vend i madh pa fund
  Në të cilin, ju e dini, vullneti i brezave ...
  Edhe pse shërbëtorët e shejtanit po komplotojnë,
  Por gjeniu i zjarrtë do të jetë me ne!
  
  Unë besoj se presioni ynë nuk mund të përmbahet,
  Sigurisht, ne do t'i rrafshojmë me tokë armiqtë tanë ...
  Ju e shkruani në fletore, djalë i vogël,
  Sa e mrekullueshme është që njerëzit të jetojnë nën Oenomaus !
  
  Do ta bëjmë Atdheun më të bukur se kushdo tjetër,
  Parajsa do të vijë në këtë jetë...
  Le të festojmë suksesin tonë të egër
  Dhe së shpejti do të jetojmë nën elfinizëm!
  
  Jo, më besoni, ne orkishistët nuk mund të thyhemi,
  Edhe pse armiku është i fortë dhe shumë dinak...
  Por ne do t'i kalojmë provimet me një A,
  Qoftë mirë nën Oenomaus !
  
  Madhështia e lavdishme e Carit, më besoni,
  Me kurorën tënde plot diamante...
  Dhe, ju e dini, bisha e egër do të shtypet,
  Do të tërhiqet edhe murtaja, më besoni, lebra!
  
  Jo, për Elfia ju duhet edhe Elfrog ,
  Miq, mos i tradhtoni perënditë tuaja...
  E madhe dhe e lavdishme është Familja e plotfuqishme,
  Mos i tregoni dobësitë tuaja!
  
  Lada e bukur është farkëtaria e perëndive,
  Më besoni, ajo lindi dashuri ...
  Mos i harxhoni njerëzit vetëm fjalë të panevojshme,
  Hapi madhështinë e pakufishme!
  
  Ju nuk mund ta mbani prapa shigjetën e Elfrog ,
  Ajo do të shpojë çdo kundërshtar ...
  Thjesht mos dëshir për budallallëqe,
  Mburoja e ushtarit kukudhë do të mbulojë!
  
  Elfia, kjo është pa dyshim fuqi,
  Ajo mund të lëvizë malet...
  Edhe pse ndonjëherë mishi vuan shumë,
  Ne mund të refuzojmë të gjitha pengesat!
  
  Së shpejti do të lindë një botë e lavdishme kukudhësh ,
  Që shkel universin...
  Kerubini i Perëndisë do të hapë krahët,
  Dhe do të ketë një gjë, më besoni, të krijimit...
  
  Perëndeshë Lada është e lavdishme, më besoni,
  Ajo u dha dashuri të gjithë djemve të saj...
  Dhe tani ai do të jetë një kalorës i fortë,
  Dhe ta godasim fort në feçkë kundërshtarin !
  
  Ju jeni Fiev , si kryeqyteti për kukudhët ,
  Nëna e, më besoni, qyteteve të lavdishme Drusiane...
  Le të godasim kundërshtarin ,
  Ne jemi kalorës, më besoni, ne nuk jemi frikacakë!
  
  Për atdheun tim të shenjtë,
  Do të luftojmë shumë...
  Elfit nuk do t'i grabitet një rubla,
  Në fund të fundit, kukudhët e lehta gjithmonë dinin të luftonin!
  
  Ka vajza të bukura, më besoni,
  Se ata nxitojnë shumë vrullshëm në të ftohtë...
  Fuhreri, një bishë e egër, do të copëtohet,
  Ne do të rritim një trëndafil të bukur, e dini!
  
  Jo, nuk do ta durojmë kurrë zemërimin ,
  Le të ngremë kukudhën e ndriçuar nga dielli ...
  Një ëndërr e madhe do të realizohet
  Nën këtë qiell është blu rrezatuese!
  
  Elbretku do të vijë dhe do të ringjallë të vdekurit,
  Por ne duhet ta ringjallim atë për një jetë të qetë...
  Ne do të pushtojmë pafundësinë e universit,
  Krishti është i pavdekshëm dhe Juda është në ferr!
  
  Shërbejini Oenomait me besnikëri,
  Dhe të lutem, mos u rebelo kundër mbretërve...
  Qofshin në lavdi bijtë e kukudhëve ,
  Elfia, kjo nuk është një vend në hartë!
  
  Së shpejti do ta pushtojmë universin,
  Le të ketë fuqi mbi jetën dhe vdekjen ...
  Kushdo që jeton do të bëhet kerubin,
  Ai njeri është si Zoti, besoni!
  . KAPITULLI Nr. 10.
  Dominica u kthye në klasën e saj të akademisë, duke e përfunduar seancën e saj në pozicionin e lotusit. Tani ajo përsëri filloi të studiojë lloje të ndryshme magjish, të formave dhe llojeve të ndryshme. Dhe ajo e bëri këtë me shumë dëshirë.
  Pas kësaj, shkova për darkë. Pranë saj ishte vajza Fiesta. Ata hëngrën kallamar në salcë së bashku dhe e lanë atë me një përzierje qumështi dhe lëng domate. Pas kësaj, gjithçka u bë madhore.
  Pas darkës, Dominika u rrethua me Fiesta duke përdorur shkop magjik. Dhe ajo hodhi një tortë të madhe me krem mbi të , duke e lyer nga koka te këmbët.
  Ajo pranoi humbjen dhe i dha asaj një unazë nga secila prej këmbëve të saj zbathur. Dhe tani Dominika është e armatosur edhe më e fortë dhe më vdekjeprurëse .
  Pas kësaj, të dyja vajzat bënë një dush dhe shkuan në dhomat e tyre.
  Në dhomë, Dominika u ul në shtrat, palosi këmbët në formën e një zambak uji dhe përsëri e zhvendosi thelbin e saj fizik dhe shpirtëror në një nivel tjetër të botës mendore.
  Tani ata po fluturojnë mbi dragonj dhe një skuadër fëmijësh po marshon poshtë tyre.
  Të udhëhequr nga dy djem: Vikonti dhe heroi Phoenix Falcon. Të dy djemtë janë djem të pashëm me muskuj shumë të spikatur, dhe vetëm me pantallona të shkurtra. Të fortë, le të themi, djema. Dhe ata marshojnë, duke kapërcyer kolonën.
  Fëmijët përpiqen të lëvizin sa më shpejt që të jetë e mundur dhe herë pas here fillojnë të vrapojnë. Dhe duket si një ushtri engjëjsh me koka të ndritshme dhe të lezetshme. Dhe ata janë ende të paarmatosur, përveç shkopinjve të bërë vetë.
  Por më pas ata hynë në korijen e pishave. Disa ujqër ulërinin, por Phoenix hodhi mbi ta një kon të rëndë me këmbën e tij të zhveshur, dhe ai theu fjalë për fjalë kafkën e grabitqarit.
  Ai u rrëzua dhe ujqërit e tjerë filluan të ikin. Dhe fëmijët filluan të zgjidhnin konet dhe degëzat.
  Margarita vuri në dukje:
  "Më kujtohet një herë një detashment i tërë me fëmijë partizanë bënë një betejë të rëndë. Dhe batalioni gjerman iku. Dhe fëmijët vrapuan pas tyre dhe i goditën me llastiqe .
  Dominica ra dakord:
  - Llastiqe, kjo është forcë vdekjeprurëse!
  Fëmijët luftëtarë, në fakt, filluan të ndërtonin llastiqe. Dhe bëni diçka si harqe.
  Margarita e mori dhe vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Arma jonë do të jetë më e përsosura nëse e përzënë me magji.
  Dominika cicëroi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Sidomos nëse e shtoj!
  Pasi fëmijët u armatosën, të dy magjistarët e fortë morën shkopinj.
  Margarita guxoi:
  - Ne marrim mendjen në unison!
  Dominica konfirmoi:
  - Pikërisht!
  Të dyja vajzat mblodhën energjinë e shkopinjve të tyre magjikë dhe e nisën atë me fuqinë e tyre kolosale. Dhe më pas bukuroshet morën dhe lëshuan rryma energjie nga gishtërinjtë e tyre të zhveshur përmes grupit të fëmijëve. Dhe pastaj ndodhi një mrekulli, dhe mijëra fotoblica , ose, si një supernova miniaturë, shpërthejnë në flakë.
  Margarita dhe Dominica filluan të lexojnë magji dhe të këndojnë:
  Ne jemi vajza, duke hyrë në panteon,
  Ata u betuan se do të jenë besnikë ndaj Atdheut...
  Kështu që një humbje e furishme i pret Orkishistët,
  Epo, si thua që kukudhët të jetojnë nën rrezet e diellit !
  
  Nymphin është me ne , si metal,
  Bërë prej bronzi, i cili është më i fortë se çdo çelik...
  Kam ëndërruar të kthej botët me kokë poshtë,
  Siç la trashëgim gjeniu i madh Gralin!
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun më të freskët,
  Dhe ne do ta ngremë Atdheun mbi yje...
  Mund të ketë sukses me vajzat kukudhë ,
  Edhe pse këmbët tona të vogla janë krejtësisht të zhveshura !
  
  Orkshist sulmoi atdheun tim,
  Trollët samurai po vijnë nga lindja...
  Unë i dua Solcesus dhe Gralin ,
  Dhe , besoj, do ta bëjmë copë-copë kundërshtarin !
  
  Elfrog është me ne ,
  Cilin solcenizëm , me shaka, do ta ndërtojë...
  Më e forta nga të gjitha në univers është Familja e lavdishme,
  Do të na shtojë ndërgjegjen dhe vullnetin!
  
  Unë besoj se nuk do të dorëzohemi kurrë,
  Atdheu nuk mund të gjunjëzohet...
  Shoku Gralin është një yll i ndritshëm,
  Dhe mësuesi ynë është gjeniu i urtë Drenin !
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun tonë,
  Më e bukur dhe rrezatuese në planet...
  Dhe ju e dini, do të ketë një armë vrasëse,
  Lërini të rriturit dhe fëmijët të argëtohen!
  
  Digj Elbruk , mos digje në zemrën tënde,
  Ju jeni mbrojtësi i të gjitha shpatave Elf ...
  Së shpejti do të ndërtojmë, besoj, një parajsë të fortë,
  Solcesus do të vijë, mision i shenjtë!
  
  Mos i beso bandës Orkler , miq,
  Se ajo do të fitojë lehtë dhe kërcënuese...
  Ne jemi të gjithë një familje -
  Dhe më besoni, nuk është vonë për të dashur Atdheun tuaj!
  
  Zoti i Plotfuqishëm na mbron të gjithëve,
  Do të ngrejë një flamur me shtatë ngjyra mbi tokë ...
  Dhe grabitqari i keq do të kthehet në lojë,
  Ne mund të përballemi edhe me Satanain!
  
  Unë e dua Atdheun e Madh,
  Në gjithë universin nuk ka më të bukur ti,
  Ne nuk do ta shesim Elfia për një rubla,
  Le të ndërtojmë paqen dhe lumturinë në univers!
  
  Në emër të Atdheut tonë, një ëndërr,
  Elfi i madh do të ngrihet ...
  Çdo gjë tjetër është thjesht kotësi
  Dhe një mesia i ri do të jetë me ne!
  
  O Lada, i Plotfuqishmi im,
  Ju do t'u jepni dashuri dhe paqe kukudhëve të lehta ...
  Unë ju drejtohem duke ju lutur,
  Dhe nëse është e nevojshme, goditni me rrufe!
  
  Ælfria , Zoja e Qiellit,
  I dha Solcesus Universit ...
  Për hirin tuaj, Zoti i madh u ngrit,
  Njerëzit nuk e kanë humbur shijen e tyre!
  
  Ju lutemi vini re, kukudhët janë të tillë,
  Zotat Elve janë shumë të respektuar...
  Ne jemi bij të mëdhenj të Atdheut,
  Dhe vajzat fitojnë gjithmonë botën!
  
  Miq, duhet t'i lutemi Atdheut,
  Perun, Yarilo dhe Elfrog i fuqishëm ...
  Ne do të jemi burra shumë të fortë,
  Dhe ne do të fryjmë edhe retë në qiell!
  
  Tani armiku tashmë është larguar nga Elfskva ,
  Ju lëndoni shumë ambientalistët ...
  Ne jemi besnikë ndaj Solcesus dhe Gralin ,
  Dhe do të ketë shumë tanke me armë!
  
  Jo, armiku nuk do të jetë në gjendje të frenojë kukudhët,
  Meqenëse luftëtarët tanë janë të gjithëfuqishëm...
  Kalimi i provimeve, vetëm pesë,
  Kështu që çdo djalë do të ishte shumë i fortë!
  
  Soltsegrad do të jetë i lavdishëm ,
  Dhe ne do ta mbajmë atë nga sulmi ...
  Rreshtimi fitimtar i kalorësve do të vijë,
  Edhe pse gjaku rrjedh në një rrjedhë të pakontrolluar!
  
  Vajzat zbathur në të ftohtë,
  Ata vrapojnë, me thembra të ndezura ...
  Dhe ata do të godasin Orks me grushta,
  Kaini i pashoqërueshëm do të rrafshohet!
  
  Gjithçka do të jetë në rregull, njerëzit e dinë,
  Ne do të zbulojmë yjësitë në hapësirë...
  Në fund të fundit, është mëkat të dyshosh për trimërinë,
  Dhe do të ketë një njeri në fronin e Zotit!
  
  Së shpejti do t'i ringjallim të vdekurit me shkencë,
  Mund të bëhemi më të rinj dhe më të bukur...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Për nënën time të bukur Elf!
  Kështu vajzat kënduan dhe e gjithë ushtria e fëmijëve u gjend në armaturë të shndritshme dhe me armë të forta, madje edhe të ftohta.
  Pas së cilës përfundoi riarmatimi i djemve dhe vajzave. Dhe ata ishin gati për një luftë serioze.
  Dominika dhe Margarita lëshuan rreze fuqie që çuan në transformime në shkallë të gjerë. Dhe tani ushtria e fëmijëve ishte gati.
  Dhe kështu ajo u nis në një marshim beteje.
  Dobrynya vuri në dukje me një pamje shumë të kënaqur:
  - Ne do të fitojmë përsëri! Dhe ky është thelbi ynë.
  Një breshkë me madhësinë e një tanku të mirë gjerman Tigri u zvarrit përpara. Ajo kishte një guaskë diamanti, ose më mirë, shkëlqente sikur të ishte e mbuluar me gurë të çmuar. Një kafshë shumë e lezetshme.
  Margarita vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Me një guaskë të tillë, vetë breshka rrezikon të bëhet viktimë e një gjahtari ambicioz!
  Dominika pohoi me kokë dhe këndoi:
  Tharkat janë të mira
  Kundër një mitralozi, mjerisht , asgjë!
  Por kënga e saj doli të ishte jo shumë e arsyeshme dhe e pavend.
  Fëmijët luftëtarë ecnin rreth breshkës. Njëri nga djemtë donte të qëllonte mbi të, por vajza ushtare vuri dorën mbi supin e djalit dhe kërciti:
  - Nuk ka nevojë!
  Një vajzë tjetër tha:
  - Për këtë është skuadra!
  Këta janë vërtet fëmijë luftarakë që janë të etur për të luftuar.
  Dominika vuri në dukje duke qeshur:
  Dhe në të majtë është ushtria jonë, dhe në të djathtë është ushtria jonë,
  Është mirë të më godasësh në fytyrë duke pirë shumë !
  Luftëtarët ishin në humor shumë të mirë . Dhe duket se ata janë gati për të nisur një udhëtim shumë të gjatë. Dhe disponimi i tyre me të vërtetë nuk do të zbehet.
  Margarita tha me një buzëqeshje:
  - Po, më duhet të them se jemi akoma me fat.
  Dominika pyeti me një buzëqeshje:
  - Sa me fat?
  Vajza partizane u përgjigj me besim:
  - Fakti që Lufta e Madhe Patriotike zgjati më pak se katër vjet. Në realitet, gjermanët mund të kishin rezistuar shumë më gjatë në linjat e tyre të fuqishme mbrojtëse!
  Aktorja pohoi me kokë:
  - Jam dakord me këtë. Ka edhe disa histori alternative për këtë temë. Por në çdo rast, ne jemi të aftë të krijojmë një mrekulli. Sa për gjermanët, pasi e kuptuan se lufta ishte tashmë e humbur, ata nuk donin të rezistonin fare. Dhe kështu ata vepruan në mënyrën e tyre pragmatike!
  Margarita vuri në dukje:
  - Këtu është një automjet jo shumë i suksesshëm - ky është Tigri, shumë i rëndë dhe me një nyje të mbrojtur dobët midis frëngjisë dhe bykut. Ky tank, duhet ta pranoni, nuk është veçanërisht i mirë. Shumë e rëndë dhe e vjetëruar, edhe armatura nuk është e vendosur në shpatet racionale. Dhe vendosja e transmetimit veçmas nga motori është një gabim i madh.
  Dominika pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Ju nuk mund të debatoni kundër kësaj ! Sigurisht që është një gabim! Por nga ana tjetër, vetëm të vdekurit nuk bëjnë gabime, dhe vetëm nëse janë nga një jetë tjetër. Dhe unë mendoj se ajo është. Të paktën për ju!
  Margarita pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, ka patjetër një jetë të përtejme! Dhe unë personalisht isha i bindur për këtë. Dhe nëse në këtë univers jam i destinuar të humbas, atëherë në një tjetër, diçka do të vazhdojë!
  Aktorja pohoi me kokë:
  - Si një lojë e pafund kompjuterike me një numër të panumërt nivelesh të ndryshme!
  Vajza partizane konfirmoi:
  - Epo, po! Diçka e tillë, dhe kjo, duhet të them, është shumë e lezetshme ! Dhe këtu mund të gëzoheni më shumë se një ose dy herë.
  Djali hero Dobrynya këndoi:
  - Është koha, është koha, le të gëzohemi,
  Në jetën time...
  Te bukuria dhe kupa, tehu me fat.
  Mirupafshim, lëkundje, pupla në helmeta,
  Ne do t'i pëshpëritim fatit më shumë se një herë!
  Ne do t'i pëshpëritim fatit më shumë se një herë!
  Unë do ta shqyej armikun! Unë do ta shqyej armikun! Unë do ta shqyej armikun!
  Dhe u dëgjua e qeshura tingëlluese e fëmijëve. Një dinosaur i madh u shfaq para ushtrisë së vogël . Vërtetë, ai nuk dukej shumë kërcënues, por ishte i madh. Dhe trupi i tij është i madh, por koka e tij, përkundrazi, është e vogël, plus një bisht të gjatë. Dhe sipër ka edhe pendë me gishta.
  Dominika bërtiti:
  - Kjo është një bishë - e mrekullueshme !
  Margarita pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Kafshë e trashë ! Por mos u shqetësoni. Nëse nuk e prekim, nuk do të na prekë!
  Dhe vajza partizane urdhëroi:
  - Luftëtarë të rinj - mos qëlloni dhe mos bëni zhurmë!
  Fëmijët u qetësuan. Dhe ata përpiqeshin të ecnin me këmbë të zbathura pa bërë zhurmë.
  Dominika vuri në dukje:
  - Po sikur dinosauri të jetë i shurdhër?
  Margarita buzëqeshi dhe donte të thoshte diçka. Papritur pati një zhurmë dhe kërcitje të degëve të thyera. U shfaq një kafshë me madhësinë e një ndërtese shtatëkatëshe, me një gojë të madhe, si një balenë e zgjatur sperme. Kjo është me të vërtetë një brutal i madh. Dhe fangët janë rreth pesë metra të gjatë.
  Dinozauri, i cili qëndroi në vend dhe shikoi me kureshtje grupin e fëmijëve, pa një përbindësh të tmerrshëm dhe nxitoi të ikte. Dhe ishte sikur, në fakt, ai ishte i nxitur. Është më e shtrenjtë të luftosh një gjigant si ky tiranozaur me dhëmbë saber.
  Dominika dhe Margarita ngritën shkopinjtë e tyre magjik. E para ka qëlluar vajza partizane. Dhe nga maja e shkopit të saj, një pulsar vrasës do të fluturojë jashtë. Dhe ai do të godasë gojën e përbindëshit. Dhe ai do të jetë goxha i djegur. Por si përgjigje pati një ulërimë edhe më të tmerrshme dhe shurdhuese.
  Dominika e mori dhe si përgjigje e goditi me gjithë fuqinë e saj , duke vepruar me fuqi, sikur të përplaste një grumbull vrastar dhe duke cicëruar:
  Dinozaurët, ndoshta ju jeni këtu, dhe jo në Afrikë,
  Ndoshta ju përtypni sanë për mëngjes,
  Dinozaurët,...
  Dhe vajza i dërgoi gjigantit pjesën e saj të magjisë. Dhe ia morën dhëmbët e këpurdhave dhe kur u goditën, u kthyen në sytha të bukur rozë.
  Dominika këndoi:
  Doja të bëja një hekur
  Elefanti u shfaq papritur...
  Krahë si një bletë -
  Lule në vend të veshëve!
  Margarita shpërtheu në të qeshur dhe, përsëri, do ta godiste me një pulsar shkatërrues dhe shkatërrues. Por ushtria e fëmijëve filloi ta derdhte përbindëshin me shigjeta. Dhe armatura e tij me peshore filloi të flluskonte .
  Dominika mori dhe lëshoi magji si nga këmbët e saj zbathur ashtu edhe nga shkopi i saj. Dhe këtu funksionoi mirë.
  Dukej sikur diçka magjike e kishte marrë dhe e kishte ngarkuar veten me fuqi shkatërruese kolosale.
  Margarita e mori dhe cicëroi, duke shkelur syrin me sytë e saj safir:
  - Uau!
  Tyrannosaurus u shemb dhe në vend të tij u shfaq një tryezë e madhe dhe e gjerë, e ngarkuar dendur me ushqim. Dhe këtu ishte tashmë kaq luksoze dhe e paparë, unike. Dhe delikatesa të tilla verbuese.
  Dominika këndoi:
  Kjo doli e shijshme
  Dhe aroma është shumë më e ëmbël se mjalti...
  Ne nuk do të fitojmë nga e para,
  Dhe natyra jonë do të lulëzojë!
  Margarita konfirmoi duke buzëqeshur duke nxjerrë dhëmbët:
  - Po, do të lulëzojë! Dhe kjo është e mrekullueshme!
  Pas kësaj, vajza partizane shtoi:
  - Dhe ju dini si të bëni magji. Kjo , duhet të them, është e mahnitshme! Kthejeni një madhësi kaq të madhe në një trajtim të shijshëm . Këta nuk janë ork ose goblinë - është më e lehtë me ta!
  Dominika pohoi me kokë dhe këndoi:
  - Çdo gjë e pamundur është e mundur, e di me siguri,
  Dhe mësoni të bëni magji, krejt në mungesë!
  Dhe shkelmoni këmbën tuaj në çelik shumë të fortë,
  Dhe prerë përbindëshin me një mprehës të mprehtë!
  Margarita qeshi dhe vuri në dukje me një buzëqeshje se ajo shkëlqente me perla:
  - Po, ju këndoni aq prekshëm sa nuk do të gjeni faj! Super!
  Dominica ra dakord:
  - Unë jam një super i madh - një luftëtar më cool se bota!
  Dhe si do të marrë dhe do të rrotullohet me sytë e tij që janë kaq safir dhe si yje.
  Tavolina me ushqime u bëri shenjë fëmijëve luftëtarë dhe disa prej tyre filluan t'i afroheshin dhe të merrnin donuts dhe ëmbëlsira, të zhytura në çokollatë dhe kremra të ndryshëm. Më mirë akoma, merrni pak akullore. Kjo është absolutisht e shkëlqyer.
  Margarita i ra borisë dhe bërtiti:
  - Ju djema nuk keni nevojë të hani shumë ,
  Nuk ka nevojë që të gjithë të nxitoni në borgjezi...
  Dhe shkruani vetes një fletore,
  Lëvizshmëria do të jetë ende e dobishme!
  Dominika vuri në dukje me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Po, vërtet doli shumë mirë!
  Dhe ajo shkeli syrin me sytë e saj blu lule misri.
  Margarita vuri në dukje:
  - Mishi i dinosaurëve nuk është shumë i shijshëm dhe aq më pak për krijesat mishngrënëse. Por për të ngrënë kalin ...
  Dobrynya bërtiti:
  - Nuk të lë ta hash kalin!
  Dhe djali-heroi këndoi:
  Sivka-burka, kaurka profetike,
  Qëndroni para meje
  Si një gjethe para barit!
  Sivka-burka, kaurka profetike,
  Shumë, shumë e nevojshme
  Të takoj ty!
  Oenomaus e mori dhe u hodh nga dragoi. Ai me të vërtetë donte të provonte se në çfarë lloj ushqimi ishte shndërruar dinosauri. Me shumë mundësi, është diçka simpatike. Dhe djali-princi mori tortën me çokollatë dhe e hodhi në gojë.
  Dhe ai filloi të përtypte fuqishëm, ishte kremoze dhe e ëmbël. Është kaq e shijshme.
  Fëmijët rënkuan njëzëri:
  - Epo, më lër të provoj! Mos u bëni halla të liga!
  Margarita buzëqeshi pa faj:
  - Emri im është tezja? Eshte qesharake!
  Dhe vajza partizane bërtiti:
  - Do të të jap dhjetë minuta për të ngrënë! Mund të hani, por me moderim!
  Dominika pyeti me një buzëqeshje:
  -A ju është dashur të qëndroni të uritur gjatë luftës?
  Margarita tundi kokën e saj të artë, ngjyrën e një luleradhiqeje pranverore:
  - Po, si! Dhe ishte jashtëzakonisht rraskapitëse!
  Vajza filloi të këndonte me zërin e saj të qartë për të theksuar tragjedinë e situatës.
  Ndërsa këndonte, vajza u hodh edhe nga dragoi. Dhe ajo filloi të kërcejë në barin portokalli me këmbët e saj të zbathura.
  Dhe zëri i saj ishte aq i ylbertë dhe rrezatues:
  Ne jemi anëtarë të Komsomol, vajza ëndrrash,
  Për të ardhmen e njerëzve të këtij vendi të bukur...
  Kur jemi besnikë ndaj Tokës dhe planetit,
  Dhe ne e fitojmë këtë betejë të rrezikshme!
  
  Çdo biznes diskutohet atëherë,
  Një zjarr digjet fort në një zemër të re...
  Vajza, kjo është thjesht e bukur
  Le të hapim derën e pafundësisë së hapësirës!
  
  Kushdo që është burrë është gjigant
  Shkenca, e di, do t'i japë atij fuqi ...
  Më besoni, thirrja jonë është gjithmonë e njëjtë,
  Kështu që Abeli sundon, dhe Kaini është në robëri!
  
  Unë dua të piqet një korrje e bollshme,
  Që planeti të lulëzojë...
  Kështu që të vijë një parajsë e bukur, e mrekullueshme,
  Dhe miqësia ishte më e fortë se metali!
  
  Ne do të pushtojmë hapësirën e jashtme,
  Vajzat vrapojnë zbathur nëpër pellgje...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Stuhia dhe të ftohtit nuk do të na trembin!
  
  Më besoni, armiqtë tanë nuk mund të na mposhtin,
  Nerva prej çeliku dhe një flakë në zemër...
  Dhe forca e shpirtit, sikur të jeni një ari,
  Ne do të ngremë flamurin, e di!
  
  Kush i do vajzat më rrezatuese ,
  Ai është i bukur si në shpirt ashtu edhe në imazh...
  Përgatitni një mitraloz të fuqishëm,
  Edhe pse kundërshtari juaj është i rrezikshëm!
  
  E di që do të fitojmë patjetër,
  Ne do të jemi përgjithmonë të bashkuar me Atdheun tonë...
  Në fund të fundit, ka një botë të tërë me yje para nesh,
  Le të bëhet njeriu një krijesë e fortë!
  
  Drita e Atdheut pa kufijtë e tij madhështor -
  Yjet e rubinit ndezen lart.
  Rusia u mbulua me lavdi të pavdekshme -
  Heroi i fuqishëm, dramani, rreh!
  
  Rubin Rowan në gjethe smeraldi -
  Safiri shkëlqen në fushë , lule misri...
  Unë ju dërgoj mendimet e mia për ju, Rusi -
  Një shqiponjë dykrenore fluturon me këngë!
  
  Në pikat e vesës, perlat janë diamante me flokë bore,
  Gjithçka është mirë në Atdheun e madh!
  Toka është e majme, ka vena si pupla,
  Skajet e borës janë marrë nga era e freskët!
  
  Në një rajon të Rusisë ka akull, vula,
  NË mik , devetë janë ari i shkretëtirës.
  Është ngrohtë këtu kur stuhitë e borës gjëmojnë,
  Sepse ne e mbajmë Zotin në zemrat tona!
  
  Shalqinjtë, pjeprat dhe bananet rriten,
  Dhe diku në verë ju jeni duke garuar me patina...
  Epo, ku mund të gjeni vende të tilla në botë?
  Aty ku popujt janë kaq të fortë në grusht!
  
  Në Rusi, bëma e armëve lartësohet,
  Në të, njeriu është Krijuesi i fatit të tij!
  Ne mund të luftojmë mirë ,
  Kështu që një përmbytje telashe të mos vijë në Rusi!
  
  Gratë tona janë të bukura, të gjithë e dinë
  Dhe nuk ka burra më të fortë me guxim!
  Atdheu, ju jeni mishërimi i parajsës -
  Një Zot sovran është Zotëruesi i Familjes!
  
  Ikonat ortodokse do të miratohen,
  Fushata që nis një ushtar...
  Ne do të kthehemi në shtëpi me plaçkë bujare,
  Pa humbur asnjë rrahje, harkëtarët godasin armiqtë e tyre!
  
  Le t'i japim paqe dhe lumturi të gjithë universit,
  Dhe së bashku me Zotin do t'i ringjallim të vdekurit!
  Për lavdinë e Atdheut tonë të pakorruptueshëm -
  Ne me siguri do të fitojmë, e di!
  Dominika gjithashtu mori këngët e saj. Dhe ata e kërcenin të gjithë së bashku, dhe këmbët e tyre të zhveshura, të nxira dhe të forta ishin në lëvizje dhe kërcyer.
  Pastaj Margarita i ra borisë:
  - Iken dritat! Kjo është ajo, koha e vaktit ka mbaruar.
  Fëmijët luftëtarë u larguan pa dëshirë nga tavolina. Në fakt, si mund të mos e gëlltisni atë ? Kur ka fjalë për fjalë dhjetëra lloje të ndryshme kremi. Dhe është jashtëzakonisht e shijshme. Dhe erërat e këtyre akulloreve, pastave, ëmbëlsirave, gjevrekut dhe gjërave të tjera të shijshme dhe të shijshme janë kaq emocionuese dhe tërheqëse.
  Dominika leh :
  - Mos e teproni ! Praktikoni moderimin!
  Margarita shkroi në Twitter:
  - Dijeni të gjithë se njeriu nuk është derr! Dhe ju duhet të hani me shumë mençuri.
  Djali heroik Dobrynya, i cili vetë sapo kishte ngrënë një duzinë ëmbëlsirash dhe ishte lyer me krem shumëngjyrësh, mërmëriti:
  - E gjithë kjo është e mahnitshme! Por ju duhet të dini se kur të ndaloni. Ushqimi është i mirë, por ngrënia e tepërt është e keqe.
  Djali princ Oenomaus ra dakord:
  - Armiku juaj kryesor është stomaku juaj. Por kur ata thonë - jepjani darkën tuaj armikut, kjo nuk do të thotë ta merrni fjalë për fjalë!
  Dobrynya tha me një buzëqeshje:
  - Por pas një dite të vështirë, ose betejash, ose stërvitjeje, duhet të hani mirë! Përndryshe nuk do të ketë forcë.
  Dominika tundi kokën me një buzëqeshje dhe tha:
  - Unë personalisht preferoj që për darkë proteinën ta tret në qumësht dhe ta pi. Është e kënaqshme, dhe gjatë natës muskujt rriten dhe nuk digjen. Epo, gjiza me peshk për darkë është shumë e shëndetshme. Trupi i atletëve ka nevojë për proteina.
  Fëmijët luftëtarë u ndërtuan disi. Dhe ata përsëri filluan të marshojnë në kështjellën e magjistares së keqe Bastinda. Peizazhi përreth vazhdonte të ishte i harlisur. Megjithatë , sa më tej shkonte ushtria e vogël, e re, e cila shfaqte takat e saj të zhveshura dhe të pluhurosura, aq më shumë natyra thahej para syve tanë.
  Ata po i afroheshin mbretërisë së minjve, dhe këta janë pronarë shumë shkatërrues.
  Për të gëzuar veten, fëmijët-luftëtarë filluan të këndojnë dhe filluan të godasin këmbët më energjikisht:
  Elfia lulëzon si një shkurre nën mbretërit,
  Është e pafund dhe më e bukur se universi...
  Fitorja hapi një llogari të pakufishme,
  Besimi ynë do të ringjallet në Rodnovery !
  
  Madhështia e Atdheut, besoni, është
  Zemra e saj e dashur qoftë më lart...
  Kështu që lumturia e universit qëndron në
  Të kesh Elfia me çati të fortë!
  
  Vini re se Elfi ynë fluturon përpara,
  Dhe i pret dallgët me gjoksin e tij...
  Por ne duhet, ne do të vijmë anasjelltas,
  Dhe do të ketë të tjerë, më besoni, gjyqtarë!
  
  Atdheu ynë do të ketë një botë të madhe,
  Që digjet nga drita e ndritshme...
  Dhe mbi të gjitha Elfrog është idhulli i shpirtit,
  Që e kthen dimrin në verë!
  
  Po, e di, është e vështirë për ne djemtë,
  Por ju i shërbeni Oenomait me besnikëri ...
  Varka u godit, rrema u thy,
  Dhe diku një qen i egër leh kërcënues!
  
  Jo, ne nuk do t'i japim kukudhën kundërshtarit ,
  Shpatat tona janë me tehe, më beso, më të mprehta...
  Do të qëndrojmë dhe do të fitojmë sërish
  Dhe mos flisni marrëzi, demonë!
  
  Këtu po mblidhemi për paradën,
  Nuk ka vend të shenjtë më të bukur në univers...
  Më besoni, ne do t'i dërgojmë armiqtë tanë së bashku në ferr,
  Dhe ne do të ndërtojmë një parajsë vetë, e dini, madje!
  
  Askush nuk mund të na ndalojë
  Ne jemi kalorësit e mëdhenj të Elfëve...
  Një fuqi e tillë, një ushtri e pamposhtur,
  Dhe le ta bëjmë të gjithë planetin më të lumtur!
  
  Le t'i tregohemi botës në bukuri,
  Le të ngremë flamurin shtatëngjyrësh mbi planetin...
  Dhe ne do të jemi të lumtur, më besoni, kudo,
  Në fund të fundit, veprat heroike këndohen!
  
  Ju lutemi vini re se paqja e kukudhve është në një çmim kudo,
  Dhe do të zgjerohet vazhdimisht...
  Dhe njerëzit do të jenë të lumtur në tokë,
  Sepse nuk ka turp për Atdheun!
  
  Kur vjen Solcesusi i madh ,
  Nuk do të ketë errësirë në universin tonë...
  Dhe nëse njeriu dhe kukuku nuk janë frikacakë,
  Fati i tij është lindja dhe krijimi!
  Kjo është një këngë që prek shpirtin! Një këngë e mrekullueshme dhe e mrekullueshme.
  Edhe pse peizazhi përreth është bërë shumë më i keq - pemë të prishura , bar të copëtuar, gjithçka është e grimcuar dhe e mbuluar me gjurmë të putrave të minjve.
  Margarita vuri në dukje:
  - Po, mos prit ndonjë të mirë nga këta minjtë! Dhe përreth ka zero.
  Me një buzëqeshje kaq rrezatuese dhe të freskët, Dominika vërejti duke hapur dhëmbët:
  - Kjo, natyrisht, ishte e pritshme! Gjithçka është bërë shumë e pakuptimtë . Por çfarë mund të marrësh nga një miu - përveç plehrave nga jashtëqitjet!
  Dhe të dyja vajzat shpërthyen së qeshuri. Pas së cilës e gjithë skuadra e fëmijëve rriti hapin e tyre zbathur. Dy djem luftëtarë nxituan përpara dhe tundnin shpatat si mullinj me erë.
  Dhe kështu miu i parë, me madhësinë e një bulldogu të mirë, u copëtua nga djemtë heroikë nga të dyja anët. Kjo ishte një betejë serioze.
  Fëmijët e rritën ritmin edhe më shumë dhe fjalë për fjalë filluan të vrapojnë. Dhe pastaj një trupë e madhe minjsh u shfaq përpara. Më i madhi prej tyre ishte sa një dem i mirë. Aktorja vajzë Dominika hipi në betejë mbi një dragua. Dhe ajo ishte gati të luftonte, por goditja e saj e parë nga shkopi magjik goditi miun më të madh.
  Dhe u ndez dhe u kthye në një rreth të madh djathi të zgjedhur me vrima. Dhe një erë e tillë e shijshme dilte prej tij, sa minjtë u shpërqëndruan nga sulmi ndaj batalionit të fëmijëve dhe sulmuan ish-udhëheqësin e tyre, i cili ishte bërë aq i shijshëm me aromën e delikatesës më të hollë për minjtë.
  Kjo doli të ishte një surprizë.
  Margarita vuri në dukje:
  - Aftësitë tuaja po rriten çdo orë! Dhe kjo, duhet të them, është jashtëzakonisht e lezetshme !
  Dominika tundi kokën e saj të artë:
  - Mund të bëj shumë! Dhe kjo është kredo ime e madhe! Dhe nëse filloj, atëherë asgjë nuk do të më ndalojë.
  Dhe vajza e mori dhe goditi një skuadër tjetër me rrufe magjike. Dhe u bënë transformime shtesë.
  Disa dhjetëra minj u bënë shalqinj të mëdhenj me vija që dukeshin shumë të shijshëm.
  Fëmijët luftëtarë kënduan në kor:
  Pjepër, shalqi, simite gruri,
  Një tokë bujare, e begatë...
  Dhe ulet në fron në Elfiburg -
  Ati Mbreti Oenomai!
  Dhe kështu fëmijët-luftëtarët më në fund luftuan me minjtë dhe le t'i presim pa ndërprerje. Dhe luftëtarët tundin shpatat energjikisht . Dhe vajzat filluan të qëllojnë nga harqet. Disa prej tyre ishin kukudhë, dhe ata ishin shumë të aftë në të shtënat. Kjo ishte vërtet një luftë e vërtetë.
  Dhe disa skuadra të tjera të minjve shkojnë në betejë. Ata rrjedhin si një lumë i thellë.
  Dominika vuri në dukje:
  - Kur flasim për diçka të keqe dhe të keqe, ka një ndjenjë se nuk ka kufi!
  Margarita këndoi me një buzëqeshje, e cila, megjithatë , ishte e trishtuar:
  Luftëtarët e errësirës janë vërtet të fortë,
  E keqja sundon botën pa e ditur numrin...
  Por ju jeni bijtë e shejtanit,
  Mos e thyeni fuqinë e Krishtit!
  Dobrynya, duke u hedhur nga dragoi, filloi të copëtonte minjtë. Këtë e bëri me dy shpata njëherësh dhe për shkak të lëvizjeve të shpejta të djalit, dukej sikur punonte një mulli kafeje. Këtu filloi shfarosja.
  Oenomaus gjithashtu iu bashkua betejës. Djali kapi një miu nga bishti me gishtërinjtë e tij dhe ia hodhi tjetrin duke thyer kockat. Pastaj ai këndoi:
  - Forca ime e madhe është e madhe,
  Dhe nuk do t'i dorëzohem kurrë armiqve të mi...
  Nga goditja e grushtit të djalit,
  Miu i keq do të fluturojë për turp!
  Në të vërtetë, djali i princit tregon se është një luftëtar shumë i ashpër në betejë.
  Dobrynya është gjithashtu i fuqishëm, muskuloz, megjithëse përdori këmbët djaloshare dhe, duke mos harruar shpatat . Dhe ai filloi të tregojë një nivel të jashtëzakonshëm abuzimi. Sa e vështirë dhe e përgjakshme ishte e gjitha.
  Djali doli të ishte shumë agresiv dhe luftarak, ashtu si edhe luftëtarët e tjerë të ushtrisë së re.
  Dhe thembra e zhveshur e djalit shpon kafkat e minjve menjëherë.
  Ky është vrasës dhe, në të njëjtën kohë, ka një buzëqeshje në buzët e djalit .
  Dominika përdor fuqinë e saj magjike për transformimet e radhës. Dhe ai është jashtëzakonisht aktiv.
  Luftëtari kërcen dhe rrotullohet përreth. Dhe tani një rrymë energjie fluturon përsëri nga shkopi i saj magjik. Dhe godet orkun.
  Një ari i ashpër, kafe kthehet menjëherë në një marshmallow me çokollatë. Sa e mrekullueshme është kjo ?
  Margarita e pyeti duke buzëqeshur:
  -A mund të bëni hallvë?
  Dominika tundi kokën e saj të artë:
  - Sigurisht që mundem! Dhe do të jetë e mrekullueshme!
  Dhe vajza lëshoi akuza magjike si nga duart ashtu edhe nga gishtat e saj të zhveshur. Flakët goditën skuadrën e orkëve. Dhe rrodhi një lumë i tërë mjalti... Mjalti ishte i verdhë-portokalli dhe spërkati si një lumë.
  Margarita u përgjigj duke qeshur:
  - E dini, kjo nuk është ajo që ju nevojitet!
  Dominika pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Vërtetë, jo mjaft hallvë, por edhe mjaft e ëmbël!
  Vajza partizane theksoi:
  - Halva ishte një gjë e rrallë para luftës. Por ata hanin mjaltë edhe gjatë pushtimit.
  shkelmoi përsëri , këtë herë te minjtë, dhe këndoi:
  Dhurata më e mirë, natyrisht, është mjalti,
  Djali, sigurisht, do ta kuptojë këtë ...
  Edhe pak - një lugë çaji,
  Kjo tashmë është e mirë, mirë, e lëre më një tenxhere të tërë!
  Edhe Margarita ka shkelmuar fillimisht me shkop magjik, e më pas me gishtat e këmbëve, duke vazhduar:
  Por zemër, kjo është një gjë shumë e çuditshme,
  Çdo gjë ose ekziston ose nuk ekziston...
  Por zemër, thjesht nuk e kuptoj se cili është sekreti,
  Nëse ekziston, atëherë është zhdukur menjëherë!
  Por nëse e hani, atëherë nuk do të ketë më telashe!
  Dominika e mori dhe u rrotullua rreth dragoit. Buzëqeshja e saj u bë aq e keqe, dhe në të njëjtën kohë, e gëzueshme. Vajza ndjeu forcë kolosale brenda vetes. Dhe pastaj një valë doli nga shkopi i saj magjik. Dhe menjëherë disa mijëra minj u shndërruan në bërxolla të shijshme në salcë. Dhe një valë tjetër e shkopit magjik, dhe minjtë u shndërruan në pjata peshku.
  Për më tepër, pjata e tyre e dytë ishte luksoze, me banane, ananas dhe fruta të tjera shumë të shijshme. Dhe gjithçka është jashtëzakonisht e shijshme dhe e mrekullueshme.
  Dominika këndoi:
  Enët anësore janë të mrekullueshme
  Vajzat janë simpatike...
  Dhe katër ndriçues shkëlqejnë,
  Grushto ork në feçkë!
  Margarita vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Një kuzhinier i mirë bën bërxolla nga orkët dhe minjtë, dhe me kaq të ngrënshme!
  Djali Dobrynya mori dhe hodhi një kalldrëm të rëndë në ballin e goblinit. Ai shpoi kafkën e tij dhe këndoi:
  -Nëse je kaq i çmendur ,
  Unë do t'ju godas me shkelm ...
  Epo, çfarë nëse je një bllokues,
  Atëherë një plan aktiv është gati!
  . KAPITULLI Nr. 11.
  Vëllai i Dominika Dolfinova ndryshoi emrin. Dhe tani ai e quajti veten shumë të lezetshëm - Kaligula. Ose për nder të perandorit famëkeq, ose duke imituar emrin e një prej gomarëve në karikaturën për Dunno.
  Dhe tani djali luftarak Caligula Dolphins vendosi që duhej të shkonte në kërkim të motrës së tij. Por ku ta kërkojmë personin e saj të zhdukur?
  Dhe djali iu drejtua një libri të famshëm mbi magjinë. Ai, natyrisht, nuk u besonte të gjitha llojeve të psikikës dhe magjistarëve.
  Por pse të mos përpiqeni të kaloni vetë në ekstazë. Për më tepër, babai i tij nuk është njeri, dhe ai mund të ketë aftësitë e tij magjike, dhe të një niveli krejtësisht të jashtëzakonshëm.
  Djali Kaligula mori delfinët dhe u ul në divan në pozicionin e lotusit. Dhe u përpoq të përqendrohej. Aktori i ri i filmit kryqëzoi këmbët dhe drejtoi shpinën. Dhe kështu djali u zhyt në diçka krejtësisht të çmendur dhe plot ngjyra, duke u përpjekur të gjente Dominikën.
  Madhështia e shfaqjes teatrale është e vështirë të përshkruhet. Kur, në veçanti, luftuan kukudhët, orkët, goblinët... Një shfaqje kostumesh me shumë vajza të të gjitha kombësive dhe me shkallë të ndryshme lakuriqësie. Spektakli është i bukur dhe mbresëlënës në origjinalitetin e tij, sidomos kur vajzat spërkasin këmbët e tyre zbathur ose mbi rërën e nxehtë ose mbi rrëshqitjet e dëborës.
  Ata sulmojnë duke goditur me shpata dhe shtiza armaturën e formave të ndryshme të tankeve. Dhe përbindëshat metalikë përgjigjen me avionë flakëhedhësish të nxehtë. Temperatura e flakës është e ulët dhe vajzat, duke bërtitur, janë djegur paksa dhe bërtasin me zemër. Dhe orkët vrumbullojnë edhe më fort, dhe ballët e tyre zhurmojnë , zhurmë, zhurmë - konfeti shumëngjyrësh shkërmoqet nga goditjet.
  Dhe biplanët e dekoruar nxitojnë nga lart, duke lënë pas kurora trenash të zbukuruar me kaskada të ndryshme bukurie.
  Gjëja më e çmendur, dhe kjo madje mund të rrëzojë çatinë nga menteshat e saj, është se bota e fantazisë është e përzier me figura reale historike, megjithëse nga e kaluara e largët.
  Stalini, me këtë rast, pa pritur, duke braktisur fshehtësinë e panevojshme, tha:
  - Luftwaffe ka arritur lartësitë më të avancuara në aviacion. Edhe nëse jo
  Nëse numëroni diskotekat , bombarduesi TA-700, i aftë të mbante deri në pesëdhjetë tonë bomba, bëri një përshtypje të rëndë.
  Hitleri u tall:
  - Por " Super Monster " me një armë të kalibrit 3200 mm, dyqind ton ngarkesa raketash, është ende një vepër e patejkalueshme e artit ushtarak.
  Stalini më pas propozoi një dolli:
  - Pra, le të pimë për faktin se goja kërkon çdo art, përveç artit ushtarak!
  Udhëheqësi i madh i të gjitha kohërave dhe popujve e shijoi me kënaqësi verën e vulosur para lindjes së Jezu Krishtit, dhe Fuhreri i botës piu lëng nga nëntëdhjetë e dhjetë fruta. Të dy diktatorët shikuan sesi gjurma e një rakete që fluturonte lart preu qartë qiellin në monitor. Si të dëgjoni zërin e gëzuar të një vajze ruse:
  - Hyrja në orbitë ishte e suksesshme.
  Dhe duartrokitje të forta nga të gjitha tribunat - u bë! Njeriu më në fund është në hapësirë, dhe kjo u bë nga përfaqësuesit e racave më të mëdha në Tokë - rusët dhe gjermanët.
  I gjithë qielli nga horizonti në horizont u pikturua me ndezje të mijëra fishekzjarreve të të gjitha ngjyrave të ylberit dhe miliona nuancave, kur, dukej, një napalm përrallor u përhap në bojën e hapësirës së natës. Në të njëjtën kohë , supernova flakëruese individuale u shndërruan në mbishkrime të qarta - slogane. Si: "Mëmëdheu dhe Hapësira", "Përpara yjeve", "Bashkimi i Popujve të Tokës"!
  Kjo është me të vërtetë një lloj çmendurie. Ishte sikur lindi një performancë super-kozmike dhe fantastike. Një lloj historie alternative, ku nuk kishte luftë midis Rajhut të Tretë dhe BRSS, dhe doli të ishte shumë e lezetshme . Por tani kjo nuk duket shumë mirë, për ta thënë butë.
  Ai duhet të gjejë motrën e tij më të madhe. Dhe kjo është detyra kryesore e djalit, i cili tashmë kishte luajtur në një seri filmash, dhe ishte shumë i pashëm dhe muskuloz, me lehtësim muskulor si pllakë.
  Dhe emri i ri Kaligula duhet të kishte tërhequr shumë vëmendje.
  Djali vazhdoi meditimin e tij. Dhe befas pashë një vajzë, të bukur si një engjëll, dhe me flokë kaçurrela ngjyrën e fletës së artë. Ajo i zgjati dorën djalit dhe i tha duke buzëqeshur:
  - Ne kemi një sërë misionesh të rëndësishme për të përfunduar me ju!
  Djali Kaligula pyeti me një buzëqeshje:
  - Dhe pastaj mund të gjej motrën time, e cila u zhduk diku i panjohur?
  Vajza tundi flokët e artë dhe u përgjigj me besim:
  - Po, është e mundur. Por motra juaj tani po përmbush një mesia të vështirë - të shpëtojë të gjithë përfaqësuesit e seksit më të fortë, mbi të cilët varet kërcënimi i shkatërrimit. Dhe është kaq e vështirë.
  Caligula Dolphins pyeti:
  - Si e ke emrin dhe kush je ti?
  Vajza u përgjigj me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Unë jam Margarita Korshunova, një vajzë partizane e varur nga nazistët dhe tani e ringjallur në një botë të re. Dhe ky është fati im, t'i shërbej mirësisë dhe të shpëtoj njerëzit.
  Djali aktori tundi me kokë:
  - Të kuptoj shumë. Pra, a jemi ne për disa misione argëtuese? Ashtu si në filma, por me të vërtetë?
  Margarita pohoi me kokë:
  - Po, si të vërtetë! Por ne kemi mundësi të tilla që nuk duhet të kemi frikë.
  Kaligula e delfinëve dhe partizanja pioniere Margarita nuk patën kohë për të diskutuar dhe pranuar spektaklin përrallor, dhe me të vërtetë hynë në botën e re, dhe në një gjendje transi luftarak!
  Margarita vuri në dukje:
  - Tani kemi një ushtri të tërë. Dhe ju e kuptoni se çfarë përgjegjësie kemi ju dhe unë!
  Kaligula u përgjigj me besim:
  - Sigurisht që e kuptoj! Dhe shpresoj të jem një komandant i denjë.
  Dhe djali rrotulloi shpatën e tij të mprehtë.
  Shpejt hëngrëm një meze të lehtë dhe nxituam të ndërtonim trupa. Duhet të kishin shkuar sa më parë në Itali dhe t'i vinin flakën pendëve të papatit.
  Ushtria u nis nga Vjena drejt rrahjes së daulleve dhe tingullit të borive të mëdha. Këmbësoria nuk kishte pasur ende kohë për t'u afruar dhe kalorësia po rrotullohej. Shumë kalorës nga vende të ndryshme që hynë në Perandorinë Cariste Ruse. Kjo bëri të mundur shkeljen e ultësirës me dhjetëra mijëra thundra. Kozakët e vrullshëm dhe kalorësia e lehtë tatare nxitojnë përpara. Lëvizja tjetër e dekoruar në mënyrë të pasur detashmentet e zotërisë polake. Epo, zotërinjtë elegantë dukeshin sikur ishin mbledhur për një paradë mbretërore. Për më tepër, të gjithë duan të kalojnë tjetrin në shkëlqimin e veshjes së tyre, nga helmeta te parzmore. Ka edhe kalorës teutonikë në forca të blinduara. Armatura është e lëmuar deri në një shkëlqim, e praruar ose e argjendtë. Ka edhe suedezë me uniformë të veçantë, dhe finlandezë. Jeniçerët dhe Spagitë e montuar, kalorësia arabe.
  Dhe shumë parulla dhe shtiza flamujsh të popujve nga ekuatori në Oqeanin Arktik. Dhe sa trofe ... Këto janë fuqitë e pushtuara.
  Dhe këtu vijnë austriakët , dhe bashkë me ta edhe gjermanët. Ne dolëm vullnetarë për ecje. Gjithashtu, ideja e plaçkitjes së Italisë është një tundim i madh. Natyra është bujare atje dhe ka shumë para! Si të mira të tjera që mund të mblidhen me lopata.
  Caligula the Tomboy këndoi:
  Ushtria jonë është e fortë
  Ajo mbron botën...
  Po sikur të ketë një luftë,
  Nuk është në anën tonë!
  Dhe djali nguli këmbën e tij të zbathur në pellg. Natyrisht, ai kishte veshur vetëm pantallona të shkurtra, pasi po lëvizte aq shpejt në një gjendje ekstaze luftarake sa rrobat e tij vetëm i pengonin dhe griseshin.
  Margarita e pyeti mikun dhe shokun e saj asgjësues:
  - Apo ndoshta do të këndosh vërtet? Për më tepër, është pikërisht e juaja!
  Djali aktori tundi kokën me një buzëqeshje si një këlysh ujku:
  - Si mendoni, nuk mundem?
  Dhe Kaligula e delfinëve filloi të këndojë;
  Oh, kjo botë, ju jeni shumë e trishtuar,
  Vetëm një det lotësh - një oqean...
  Ku është rruga astrale e mesditës së shpirtit,
  Ulërima e të vdekurve ëndërronte të arrinte në Eden!
  
  Ai përmban akullin e zemrave, kore të ngrira,
  Dhe nxehtësia djegëse e pasioneve ziliqare.
  Sa i pashpirt, që është edhe i ri në mish,
  Bilbili i trishtuar luan në zi!
  
  Si mukoza e një morri pylli, shpirti i rutinës,
  Dhe prishja e varrit nga brengat.
  Por ne mundemi nëse jemi të bashkuar
  Nxirrni njerëzit nga moçalja!
  
  Shpërndani poshtërsinë e universit,
  Fshirja e mallkimeve është një shenjë e tmerrshme ..
  Ne nuk mund të mbajmë frerët e vuajtjes,
  Lëreni Djallin të bëhet pluhur!
  
  Planeti do të hedhë shpejt zinxhirët e tij,
  Megjithatë, ajo nuk do të largohet nga orbita.
  TE Le ta trajtojmë njëri- tjetrin me ndershmëri
  Atëherë populli do të ngrihet!
  
  Mund të ngrihesh pa frikë,
  Mos i shtyni njerëzit e tjerë...
  Kështu që bastardi të mos notojë me yndyrë,
  Që nëna jonë të mos plaket!
  
  Ne do të pimë pak për këtë,
  Verë më e ëmbël se mjalti i bletëve!
  Le të ketë probleme në realitet ,
  Por ora e llogarisë nuk ka ardhur!
  
  Atëherë do të ndërtojmë një parajsë qiellore,
  Të gjithë fëmijët do të gëzojnë përgjithmonë.
  Ne fluturojmë si një shigjetë në fluturimin qiellor,
  Një ëndërr e ndritshme u bë realitet!
  Kënga përfundoi dhe bashkë me të, çifti luftues u zhvendos nga peizazhi i Alpeve italiane në ...
  Predhat po shpërthyen dhe armë shumë më moderne po gjuanin. Këtu është Port Arthur, qyteti legjendar. Ishte rënia e tij që shënoi rënien e dinastisë Romanov dhe të gjithë Autokracisë në tërësi. Nëse kjo kala do të kishte qëndruar, nuk do të kishte pasur një revolucion kaq të gjerë. Më së shumti bënin pak zhurmë dhe vendosnin çekiçët dhe drapërët e tyre. Por ishte disfata këtu që çoi në zinxhirin e ngjarjeve që shkaktuan Revolucionin e Madh të Tetorit.
  A është kjo e mirë apo e keqe? Ngjarja është e shtrenjtë. Miliona viktima dhe emigrantë, por më vonë, vendi e përshpejtoi ndjeshëm zhvillimin e tij.
  Edhe nëse me një kosto shumë të lartë, popullsia e Rusisë u ul me njëqind milionë njerëz.
  Siç thonë ata, gjakderdhja e shëroi pacientin.
  Por tani ka një shans, pasi ka rimarrë Port Arthur, për të kthyer historinë dhe për të ndjekur një linjë unike. Kur, për shembull, Romanovët ruajnë pushtetin, madje edhe në versionin autokratik. Kjo është, natyrisht, fantashkencë, por interesante. Pra, me të vërtetë, çfarë e pret Rusinë nëse versioni i carizmit ruhet?? Stagnacion, apo anasjelltas, fitore?? A do të bëhet më efektiv sistemi i monarkisë absolute se demokracitë perëndimore?Kjo e fundit tashmë është bërë modë. Në të vërtetë, marrëdhëniet midis Rusisë së shekullit të njëzet e një dhe Perëndimit janë përkeqësuar ndjeshëm. Pas kësaj, u bë modë kërkimi i mënyrave alternative ndaj parlamentarizmit perëndimor. U shfaq koncepti: demokraci e menaxhuar. Kjo ndodh kur formalisht ka zgjedhje të lira, por në realitet rezultatet e tyre janë të paracaktuara paraprakisht. Por kjo formë qeverisjeje është e paqëndrueshme dhe partia në pushtet, për të ruajtur pozicionin e saj, tashmë po e kufizon demokracinë përmes legjislacionit. Dhe më pas gjithçka shkon drejt diktaturës, opozita tashmë humbet përfaqësimin në parlament.
  Dhe pastaj fillon mekanizmi i represionit dhe terrorit, ose, përkundrazi, ndodh një revolucion, ose nga lart, si nën Gorbaçov, ose nga poshtë, që gjithashtu ndodhi më shumë se një herë.
  Në Rusi gjatë autokracisë, gjithçka është më e thjeshtë. Mbreti ka fuqi absolute: të ekzekutojë, të falë, të urdhërojë. Ai ka kompetencat më të larta gjyqësore, ekzekutive dhe legjislative. Ekziston një Këshill Shtetëror i personave të emëruar nga monarku, të cilët vetëm e këshillojnë atë, dhe ka zyrtarë që zbatojnë vullnetin e mbretit.
  Duma e Shtetit kufizoi monarkinë e absolutizmit, duke i hequr perandorit të drejtën për të bërë ligje dhe, pjesërisht, duke marrë kontrollin e buxhetit. Por më e rëndësishmja, ishte Duma që u bë një tokë pjellore dhe nepërkë për komplote të ndryshme. Ky është negativi i tij!
  Në çdo rast, as vajza partizane nuk ishte kundër ndihmës së mbretit. Margarita e pyeti Caligula ngacmuesin:
  - Pra, zgjedhja është e qartë, le të sulmojmë!
  Djali terminator u përgjigj:
  - Nuk ka zgjidhje tjetër! Sigurisht që ne sulmojmë!
  Dhe filloi kaosi i prerë. Pasi u përshpejtuan me ndihmën e aftësive magjike me gjashtëqind kilometra në orë, djemtë kerubinë, pothuajse duke mos i kushtuar vëmendje shpërthimeve të predhave dhe të shtënave me mitraloz, shpërthyen në radhët e armikut. Fatmirësisht edhe moti ishte i pafat, shi dhe errësirë. Kuropatkin nuk ka dërguar ende njerëz në ofensivë. Dhe ai kreu përgatitjen e artilerisë. Ndryshe nga besimi popullor , gjenerali dhe ish-ministri i mbrojtjes nuk ishte budalla. Kuropatkin u përpoq të kujdesej për ushtarët dhe të luftonte shkencërisht. Kjo ishte ajo që e zhgënjeu atë. Pavendosmëria, ngadalësia, dëshira për të goditur me siguri, veprimi sipas shabllonit - privuan suksesin e betejës me japonezët e guximshëm. Prandaj, nuk kishte nevojë të pritej që sulmet e guximshme të Suvorov të kapnin Port Arthurin në lëvizje. Mjerisht, Kuropatkin fitoi vetëm sepse pas vdekjes së trupave të Nogi, japonezët, gjithashtu pa ndryshuar formacionin, u ngjitën përpara, duke sulmuar kokë më kokë. Dhe si rezultat, ata rrëzuan radhët e tyre dhe u kthyen prapa.
  Por tani Kuropatkin ka kapur edhe predha edhe të tijat.
  Kjo do të thotë që ju mund të kryeni granatime artilerie edhe për disa ditë, duke llogaritur se çfarë nëse japonezët prishen. Dhe kjo përkundër faktit se Perandori Nikolla dha një urdhër kategorik për të sulmuar menjëherë kështjellën dhe për t'i dhënë fund luftës, e cila ishte shkatërruese për thesarin.
  Këtu, natyrisht, Kuropatkin është midis një shkëmbi dhe një vendi të vështirë. Por Port Arthur është një kështjellë e fuqishme, dhe tani që japonezët janë vendosur në të - provojeni, merreni!
  Por Margarita dhe Kaligula e Delfinëve, duke copëtuar me shpata dhe duke hedhur gishtat e tyre të zhveshur me këmbët e fëmijëve të tyre, por të shkathët si tehet e helikës, lëvizën përgjatë bastioneve, duke i pastruar nga ushtarët. Para së gjithash, ju duhet të njihni lartësitë mbizotëruese dhe më pas do të jetë e mundur të hapni rrugën për trupat sulmuese.
  Ndërsa prente samurain, Margarita tha me zgjuarsi:
  - Zakonisht ata luftojnë për hir të përparimit, por ne, me sa duket, po luftojmë për hir të regresit!
  Djali Kaligula buzëqeshi:
  - Do të thoni se rimarrja e kësaj fortese do të forcojë pozitën e Autokracisë?
  Dhe ai kreu një seri të tërë teknikash me shpata. Kështu i mbanin shpatat.
  Dhe këmbët e zbathura të djalit i dhanë goditje që thyen kokat, qafën dhe kockat.
  Margarita, duke lëpirë gjakun nga buzët e saj që shpërndahej me bollëk nga goditjet e saj të shpejta me duar dhe këmbë, pohoi:
  - Të paktën edhe kështu! Në fund të fundit, është e qartë se një monark që fiton luftërat bëhet popullor. Të paktën për një kohë. Atëherë fitorja harrohet dhe njeriu i zakonshëm, ose njerëzit e thjeshtë, tërhiqet në një rutinë banale të punës. - Vajza partizane me një goditje , pasi rrëzoi gjashtë japonezë njëherësh dhe dy u shpuan nga bajoneta e tyre nga një shtytje e fortë, shtoi ajo. - Ndoshta kjo është vetëm një pushim i përkohshëm!
  Dhe përsëri ajo lëvizi thembrën e saj të zhveshur, duke mundur pesë luftëtarë të tokës së diellit që po lind, duke përfshirë tre oficerë.
  Një djalë zbathur me pantallona të shkurtra, duke i copëtuar japonezët si lakra, Kaligula tha logjikisht:
  - Pas fitores, në Rusi do të fillojë rritja e shpejtë ekonomike. Kjo do të thotë se njerëzit do të jetojnë më mirë dhe ndjenjat revolucionare do të bien.
  Luftëtari i ri e goditi topin në atë mënyrë që një duzinë ushtarësh samurai fluturuan me kokë poshtë . shtoi djali terminator. - Njerëzit zakonisht trazohen për shkak të urisë!
  Margarita, duke pështyrë një kockë nga një kafkë e prerë nga goja e saj, pështyma goditi tre ushtarë japonezë, vetëm pjesërisht ra dakord:
  - Në fakt kjo nuk është e vërtetë! Po, revolucionet dhe trazirat zakonisht nxiten nga një situatë e përkeqësuar ekonomike, por ... Në fund të fundit, Decembrists nuk shkuan në veprim për shkak të varfërisë së tyre.
  Djali luftëtar Kaligula, pasi bëri një lëvizje fluture dhe preu një duzinë koka japoneze, më pas ra dakord:
  - Ashtu është, jo për shkak të varfërisë! - Luftëtari i ri preu një grusht të tërë pushkatarësh dhe shtoi. - Nuk është gjithmonë e dobishme të mendosh me stomakun!
  Margarita korrigjoi, duke vazhduar të presë brutalisht, në mënyrë që gjymtyrët e japonezëve të shpërndaheshin:
  - Më saktësisht, të menduarit me stomakun nuk është kurrë e dobishme!
  Tomboy Kaligula këtu pranoi, duke i prerë samurai-t dhe duke hedhur kokat e tyre me helmeta në drejtime të ndryshme dhe me shumë padurim:
  - Keni të drejtë qind për qind! Nuk ka asgjë për të kundërshtuar!
  Një luftëtare dhe një partizane e vërtetë pioniere, dhe për më tepër, princesha më e qetë, pasi kishte marrë këtë titull për shërbimet e saj në një nga botët magjike, ulërinte:
  - Dhe dhjamin do ta heqim nga vetja! Kështu qoftë - banzai !
  Pa mëshirë e pa u ndalur, Kaligula, duke copëtuar me shpata dhe duke thyer japonezët me këmbë , madje këndoi:
  Jo më kot më dërguan në Rusi,
  Të sjellë hir!
  Shkurtimisht! Shkurtimisht!
  Me pak fjalë - hesht!
  Dhe pas fjalëve të tilla gjaku rridhte edhe më vrullshëm. Sigurisht, është për të ardhur keq për japonezët. Kombi është punëtor dhe i admirueshëm, por ka rënë nën gurin e mullirit dhe tani është duke u ndalur. Vetëm çfarë do të ndodhë - miell apo miell, një pyetje pyetjesh!
  Vajza partizane zbathur Margarita, duke dhënë dhjetëra goditje në një sekondë dhe duke u ngjitur me vrull, duke shpërndarë kufoma të thërrmuara, në bastionin tjetër, deklaroi, duke lëvizur këmbën te samurai tjetër në nofull dhe me një aforizëm çuditërisht të përshtatshëm:
  -Lufta është një gjë e ulët, e kryer me mendime të larta!
  Kaligula, djaloshi aktor që lëvizte edhe pak më shpejt se e dashura dhe nga busti i zhveshur me pllaka muskujsh, shiu lau gjakun dhe copat e kockave, vazhdoi:
  - Lufta e lodh trupin, por e inkurajon shpirtin!
  Margarita krijoi një kaskadë saltosh, duke kaluar nëpër japonezët dhe këndoi një frazë nga një këngë hit i viteve shtatëdhjetë të shekullit të njëzetë:
  - Gëzimi, hiri dhe plasticiteti! Të përgjithshme , forcuese, inkurajuese fuqishëm, ngrihuni nga shtrati dhe bëni gjimnastikë!
  Caligula Dolphins, me një goditje nga këmba e tij muskulare në ijë, e detyruan kolonelin japonez të fluturonte në ajër dhe të rrëzonte menjëherë dy mitralozët që qëndronin në kullë. Përbindëshat mekanikë që pështyjnë plumbin, nga inercia, duke rënë, mundin të tyret , duke kositur poshtë radhëve. Djali i Terminatorit u përkul:
  - Më fal, syngushtë , por doja të isha i pari! Dhe jo vetëm që doja, por do ta bëj!
  Margarita, duke rrëzuar një kullë tjetër me mitraloz të prodhuar në SHBA me këmbën e saj të zbathur duke u hedhur, logjikisht tha:
  - Nuk është keq të jesh i pari, të jesh i sigurt, por nuk duhet t'i gatuajnë topat nga pas!
  Djali-aktori Kaligula, duke hedhur një predhë me gishta të zhveshur, shpërtheu shimosa me eksploziv të lartë, duke shpërndarë samurain, tha:
  - Ai që i zien topat natë e ditë nuk do të lejojë të hahet i gjallë!
  Margarita qeshi dhe kërceu dhe përplasi këmbën e saj të zbathur në metalin e kullës së automatikut. Çeliku i pandryshkshëm kthehet mbrapsht dhe oficerët japonezë fluturojnë me kokë poshtë, me gjymtyrët e tyre çizme u rrahin. Në të vërtetë, ata dukeshin si insekte.
  Margarita foli edhe këtu:
  - Një endacak mund të veshë edhe një "çizme" me një thembër!
  Huligani Kaligula, i cili gjithashtu rrëzoi një armë në një kërcim dhe i bëri të gjithë të fluturonin larg, tha:
  - "Çizmet" nuk i vendosin këpucët dikujt që nuk ka tru për të lustruar këpucët!
  Margarita u përgjigj duke u kthyer përsëri dhe duke prerë një togë të tërë japonezësh. Vajza e Terminatorit shkëlqeu edhe këtu:
  - Mjaft e çuditshme, ka shumë njerëz të ndershëm në krye, por ka pak prej tyre që mund të bëjnë pa dinakëri mashtruese në rritjen e karrierës së tyre!
  Kaligula u rrotullua si një plagë lart, duke rrëzuar dhe rrëzuar japonezët dhe siguroi në mënyrë të arsyeshme:
  - Një politikan luan drejtë aq shpesh sa një minator zbret në minierë me një pallto të bardhë, dhe motivi është i njëjti: të nxjerrë subvencione për të larë një reputacion të njollosur!
  Margarita iu përgjigj kësaj, duke shkundur gjakun nga flokët e saj:
  -Politikani, është gënjeshtar në jetë dhe hipokrit në vepra, por vdekja është e drejtë edhe me këtë mashtrues!
  Djali i Terminatorit theu një armë japoneze, duke thyer eshtrat e dy duzina ushtarëve të Perandorisë së Diellit në rritje dhe u përgjigj:
  - Vdekja është e ndershme në atë që vjen gjithmonë, por është arbitrare në zgjedhjen e kohës së vizitës së saj!
  Port Arthur është një qytet i madh dhe ka shumë linja mbrojtëse. Pra, për fat të keq dhe për fat të mirë, luftëtarët kanë kohë të mjaftueshme për të luftuar.
  Djaloshi luftëtar Kaligula, duke i copëtuar luftëtarët me shpata, madje duke hedhur një bizele të asgjësimit me këmbën e tij të zbathur, duke shqyer samurain, këndoi:
  - Sa nuk u përpoqa, sa nuk u përpoqa! Nuk ka rëndësi nëse dikush ishte aty për të luftuar!
  Margarita, duke prerë një pjellë tjetër ushtarësh që po vdisnin nga goditjet e një vajze partizane që shkëlqeu si rrufe, tha:
  - Dhe deri diku, ne vetë po kërkojmë një luftë. Në fund të fundit, pranoje, Kaligula, a doje të shkoje në Port Arthur?
  Terminatori i ri tha sinqerisht:
  - Natyrisht! Kjo ishte dëshira ime më e zjarrtë.
  Margarita, vajza partizane, duke i prerë sërish japonezët si brisk, qeshi:
  - Epo, po! Shpëtoni Rusinë nga disfata më fyese në të gjithë historinë mijëravjeçare të luftërave të vendit tonë!
  Djaloshi Caligula preu dy duzina japoneze me disa lëkundje, korrigjoi partnerin e tij:
  - Humbja më fyese, ndoshta, ishte gjatë luftës së parë me Çeçeninë.
  Margarita pohoi me kokë në shenjë dakordësie për këtë, madje duke shpejtuar procesin e prerjes:
  - Pa dyshim! Kundërshtari me të cilin humbëm është shumë i dobët! Kishte aq shumë nga ajo Çeçeni, madje gjysma e tyre luftuan për ne.
  Tomboy Caligula qeshi, duke u përpjekur të dilte përpara partnerit të tij në procesin e shfarosjes:
  - Si leh Moska tek një elefant!
  Margarita e vërejti me mençuri këtë, duke shkundur përsëri kockat dhe thërrimet e përgjakshme nga flokët e saj, ngjyrën e borës me një shpërndarje ari, duke vazhduar të shfaroste me duar dhe këmbë, japonezët trima që nuk donin të dorëzoheshin:
  - Kur ushtria dhe populli nuk duan të luftojnë, atëherë ndodhin mrekulli të tilla. Dhe në luftën e parë çeçene, dhe në luftën ruso-japoneze.
  Kaligula e delfinëve është e detyruar, duke shfarosur samurai, të pajtohet:
  - Ke te drejte! Populli i Rusisë, për fat të keq, nuk dëshiron të luftojë me japonezët. - Dhe luftëtari i ri, duke lënë një kompani të tërë samurai me kokë të prerë, shtoi:
  - Por në personin tonë është shfaqur një faktor i mrekullueshëm, i cili do të na lejojë të fitojmë luftën jopopullore. Madje është simbolike që në një luftë pa mbret në kokë, kerubinët ndihmojnë!
  Margarita, duke pështyrë gjakun nga buzët e saj dhe duke hedhur gjilpëra helmuese me shputat e saj të zhveshura, duke i shpuar japonezët deri në vdekje, tha:
  - E megjithatë një ndërhyrje e tretë nga ana jonë është e nevojshme!
  Djali Caligula, pasi kishte lënë një rresht tjetër kufomash të prera në copa, pa e dyshuar veçanërisht, megjithatë pyeti:
  -A je i sigurt për këtë?
  Luftëtari i ri, duke përfunduar shfarosjen e japonezëve në Port Arthur, konfirmoi me një psherëtimë:
  - Në det, Togo është shumë e fortë. Dhe çfarë lloj komandanti, ose më saktë komandanti detar Rozhdestvensky, fatkeqësisht dihet shumë mirë. Fëmijët janë ndoshta edhe më të mirë në strategjitë detare!
  Kaligula, i cili pret samurain pa mëshirë, detyrohet të pajtohet me të dukshmen :
  - Sigurisht, me një person të tillë si Rozhdestvensky, madje duke marrë shtatë kryqëzues beteje shtesë të ndërtuara në Argjentinë dhe duke riparuar anijet e skuadronit të parë të Paqësorit të ngritur nga fundi, nuk mund të llogarisim në fitore. Sidomos nëse mbani mend se pesëdhjetë e një anije ruse luftuan në Tsushima, dhe vetëm një shkatërrues japonez u fundos!
  Margarita, e emocionuar, theu tytën e armës dhe me një lëkundje tjetër të shpatës së katër japonezëve dhe me një gjilpërë të mprehtë prej tre të tjerëve, shtoi:
  - Dhe është gjithashtu domethënëse që skuadrilja e admiralit të guximshëm mund të përgjohet përpara se të mbërrijë në bazë nga Togoja e pakapshme dhe mishngrënëse . Në këtë drejtim, pozicioni i flotës Rozhdestvensky është jashtëzakonisht i vështirë.
  Tomboy Kaligula, duke lëshuar me këmbët e tij të shkathëta si majmuni, një predhë tjetër që vrau japonezët si një minë tokësore, tha:
  Si një suedez pranë Poltava,
  Rozhdestvensky u fut në telashe...
  Ai duket i guximshëm
  Në fakt, është e kundërta!
  Vajza partizane, duke vazhduar të copëtojë armikun me forcë të dyfishuar dhe duke lënë një masë kufomash, logjikisht dhe me përllogaritje, vuri në dukje:
  - Nëse nuk e mposhtni Japoninë në det, atëherë samurai kokëfortë do të luftojë për një kohë të gjatë, dhe thesari i kurorës ruse tashmë është bosh, dhe njerëzit janë në buzë. Ne duhet ta mbyllim shpejt betejën me një fitore tingëlluese. Përndryshe, do të ketë një revolucion dhe shfaqjen e një parlamenti ndoshta të panevojshëm dhe madje të dëmshëm për Rusinë!
  Caligula, aktori-djaloshi, e goditi me bërryl gjeneralin japonez dhe e bëri të fluturonte në lartësi, dhe në të njëjtën kohë rrëzoi tre djem të maskuar pa sukses duke u përpjekur të vendosnin një bombë primitive. Djali terminator tha:
  - Nëse ka kohë të mjaftueshme, ku do të shkojnë?
  Margarita, duke i copëtuar japonezët në copa dhe një rrëmujë të përgjakshme, vuri në dukje me alarm të dukshëm:
  - Këtu ka një problem. Tani po lëvizim kështu nga fortesë në fortesë. Po deti?
  Tomboy Caligula qeshi dhe lëshoi një shkëndijë nga sytë e tij që goditi depon e municioneve. Pati një shpërthim që hodhi në ajër një batalion të tërë ushtarësh japonezë.
  Djali aktori bërtiti gjatë zhurmës:
  - Asgje speciale! Me të dhënat tona notojmë mirë, nuk mbytemi me shpata. Ai do të notojë nga luftanija në luftanije, duke pastruar kuvertën!
  Margarita, shpatat e së cilës, si një brisk i mprehtë, prenë ushtarë të shumtë, të guximshëm, por pa kuptim që vdisnin, buzëqeshi si përgjigje me dhëmbë edhe më të mprehtë:
  - Ju jeni padyshim një gjigant i mendimit!
  Kaligula e delfinëve, duke goditur japonezët sikur të ishte një lojë kompjuterike, u përgjigj sinqerisht:
  - Nëse marrim shpejtësinë e të menduarit, atëherë ne, në fakt, nuk kemi të barabartë !
  Vajza Terminator u pajtua me këtë, dhe për të qenë bindëse, ajo kaloi nëpër një batalion të tërë samurajsh.
  Dhe ajo la pas një gjurmë të përgjakshme me gjurmët e këmbëve të zhveshura dhe të dalta të vajzës.
  Në të njëjtën kohë ajo deklaroi:
  - Dhe shpejtësia e trupave, e cila është shumë më domethënëse!
  Së bashku, dhe duke nxituar me një shpejtësi të tillë, duhet të jeni në gjendje të ruani ekuilibrin dhe të mos bini. Caligula huligani pak a shumë ia del mbanë. Në përgjithësi, duke folur teorikisht, një autokraci pa kushtetutë nuk duhet të ekzistojë përgjithmonë në Rusi. Shembulli i vendeve perëndimore me parlamentet e tyre është tepër ngjitës. Pa përmendur faktin që oligarkët duan të ushtrojnë pushtetin e tyre jo vetëm në aspektin ekonomik, por edhe në atë politik. Tani për tani ata janë pak a shumë miqësorë me autokracinë dhe një fitore e mundshme në Oqeanin Paqësor dhe zgjerimi i mëvonshëm në Kinë do ta forcojë këtë miqësi për një kohë të gjatë. Nga rruga, lufta ruso-japoneze është gjithashtu shumë e rëndësishme nga një këndvështrim afatgjatë. Krijimi i Rusisë së Verdhë dhe përfshirja jo vetëm e Mançurisë, por edhe e rajoneve të tjera kineze, mund të çojë në ndarjen përfundimtare të Perandorisë Qiellore. Kjo do të thotë se kolosi i fuqishëm kinez në shekullin e njëzet e një, i cili pretendon të jetë një Superfuqi dhe hegjemonia globale, nuk do të mund të ekzistojë si shtet.
  Dhe ka shumë të ngjarë, pa Revolucionin e Tetorit, kolapsi i sistemit kolonial global nuk do të ndodhë. Bota do të jetë më racionale dhe më e sigurt se në shekullin e njëzet e një, kur ka më shumë se dyqind shtete në një planet të vogël. Në vend të kësaj, do të lindin disa perandori, ndoshta edhe ajo ruse do të bëhet më e fuqishmja, ose të paktën më e gjera.
  Nuk është aq e vështirë të parashikohet se çfarë do të ndodhë në rast të një fitoreje ndaj Japonisë. Me shumë mundësi , Gjermania, për të cilën ushtria ruse do të bëhet një autoritet i madh, nuk do të rrezikojë t'i shpallë luftë Rusisë. Por ndoshta ai do të dëshirojë një luftë në një front, duke goditur Belgjikën dhe Francën.
  Megjithatë, Car Nikolla është i tillë që ai mund të sulmojë , siç ndodhi në historinë reale, në pjesën e pasme. Epo, të paktën në mënyrë që gjermanët agresivë të mos bëheshin shumë të fortë.
  Pastaj përsëri Lufta e Parë Botërore. Rusia mund të ketë divizione kineze dhe një flotë të fuqishme të Paqësorit në front, e cila do të jetë një plus, por ... Në historinë reale, Japonia luftoi në anën e Antantës, në të njëjtën alternativë, mund të tregojë Toka e Diellit në Rilindje. një dëshirë për hakmarrje. Dhe pastaj do të kemi një front të dytë në lindje. Dhe kjo nuk është shumë e mrekullueshme .
  Për më tepër, nuk mund të pritet një fuqizim i konsiderueshëm i ushtrisë ruse, në krahasim me Historinë Reale. Edhe pse, sigurisht, një rimëkëmbje e shpejtë ekonomike mund të fillonte më herët, jo në 1909, por në 1906, dhe të ishte edhe më e pjerrët. Në fund të fundit, fitorja e Rusisë mund të forcojë besimin e investitorëve të huaj dhe vendas në regjimin në pushtet, dhe fluksi i kapitalit do të ishte më i madh se në realitet.
  Kjo nga ana tjetër do të rrisë fondet për ushtrinë. Nëse, sigurisht, qeveria cariste nuk rezulton të jetë shumë e sigurt në vetvete. Kur, në veçanti, të duket se do t'i mposhtim të gjithë dhe do t'i rrokullisim në asfalt. Në parim, rezultati i Luftës së Parë Botërore, në këtë rast, nuk është aspak i dukshëm. Dhe ndoshta atëherë, që gjithçka të zgjidhet mirë, do të duhet të ndërhyjmë për herë të katërt.
  Edhe pse në parim nuk përjashtohet mundësia që të mos ketë fare Luftë të Parë Botërore. Në këtë rast ... Tashmë është e vështirë të thuhet se si do të zhvillohen ngjarjet e mëtejshme. Sa kohë do të sundojë Car Nikolla II dhe kush do ta pasojë atë? Tsarevich Alexei është në dyshim; ai mund të mos jetojë deri në moshën madhore. Vëllai Mihail dhe fëmijët e tij? Si kjo ashtu edhe opsionet e tjera janë të mundshme.
  Sa kohë mund të jetojë Nikolla II? Nuk kishte mëlçi të gjata midis Romanovëve, por, në përgjithësi, një car që pinte pak dhe nuk pinte duhan mund të jetonte mjaft gjatë. Dhe ndonëse atij i vlerësohej butësia dhe mirësia e zemrës, ai nuk ishte një liberal. Pra, nuk ka gjasa që perandori të japë një kushtetutë pa presion ekstrem. Megjithatë, rrugët e Zotit janë të padepërtueshme. Gjithçka mund të ndodhë ashtu siç pritet më së paku. Dhe ujku kthehet në qengj, dhe qengji në ujk!
  Dhe tani ata nga jashtë janë fëmijë kaq të bukur dhe të lezetshëm - një djalë dhe një vajzë, në një moshë mjaft të butë, duke pastruar fortesë pas fortesë dhe bastion pas bastioni. Këtu, për shembull, është mali kryesor me emrin e thjeshtë Vysoka. Nga këtu mund të shihni të gjithë portin me anijet ruse të skuadronit të parë të Paqësorit që po riparohen, si dhe sheshe dhe afrime të tjera drejt qytetit.
  Margarita, duke copëtuar me siguri japonezët e shumtë dhe të gjakosur, urdhëron:
  - Epo, ta pastrojmë edhe ne?
  Djaloshi luftëtar Kaligula, duke përfunduar samurain e fundit me shpatat e tij, u përgjigj me sarkazëm:
  - Sigurisht, ne do të pastrojmë dhe do të ripastrojmë!
  Dhe çifti nxitoi në lartësi me shpejtësinë e një avioni luftarak. Duhet të nxitojmë. Në muajin mars, netët nuk janë aq të gjata, dhe gjatë ditës, edhe me shpejtësinë e tyre, nuk ka gjasa që të shmangen plotësisht goditjet nga musketa të shumta, domethënë pushkë dhe, më e rëndësishmja, mitralozë. .
  Është mirë që nuk ka makina automatike. Dhe disi më e qetë. Dielli në lindje nuk po nxiton të largojë errësirën nga shiu dhe mjegulla qumështore që mbush gjithçka.
  Është acar në mëngjes, dhe korja e akullit kërcitet nën këmbët e kallozuara të djemve të Terminatorit, të cilët, edhe sikur të donin, nuk do të vishnin këpucët - do të griseshin. Dhe këmbët e tyre janë gjithashtu armë jo më keq se duart më të shkathëta. Korja e akullit kërcen, por nuk ndërhyn aspak në fluturimin deri në majë dhe vazhdimin e shkatërrimit atje, duke përfshirë shërbimin e armëve njëmbëdhjetë inç.
  Çfarë dobie kanë trungje të tilla? Por ju nuk mund të godisni objektiva si ata me armë të mëdha, por është shumë e lehtë të pastroni rojet. Margarita, pasi hodhi një duzinë japoneze në humnerë me një tavolinë rrotulluese, ata ulërinin tmerrësisht ndërsa ranë, tha:
  - Pra, përballja po vazhdon në një mënyrë të lezetshme ...
  Djali terminator Kaligula qeshi, hodhi një duzinë luftëtarësh të guximshëm japonezë në humnerë dhe tha me kënaqësi:
  - Madje po bëhet e mërzitshme...
  Margarita e tundi atë, duke hedhur kokën e saj të prerë në një hark ndaj partnerit të saj:
  - Është në rregull. Është edhe më efektiv. Apo do të dëshironit një duel me magjistarët?
  superfuqish kishte tani , përtypi fasule hekuri si gjarpër dhe u përgjigj:
  - Unë nuk do të refuzoja , por në shekullin e njëzetë ka pak shanse për t'u penguar me ta !
  Margarita, duke copëtuar një duzinë tjetër japoneze për mish të grisur, qeshi:
  - Por shiko, ninja!
  Në të vërtetë, dy duzina luftëtarë të maskuar me rroba të zeza nxituan të sulmonin luftëtarin. Dhe ata janë të armatosur me shpata, nga dy në secilën dorë. Për njerëzit, ninjat lëviznin mirë. Ndihej përgatitja e jashtëzakonshme dhe stërvitja e egër që në fëmijërinë e hershme. Por në realitet, çfarë mund t'u kundërvihet kerubinëve? Dallimi në shpejtësi midis të pavdekshmëve, fëmijëve të pompuar me ndihmën e magjisë dhe njerëzve është shumë i madh. Dhe ninjat, edhe pse luftëtarë të stërvitur mirë, janë ende njerëz.
  Margarita preu dy prej tyre menjëherë me një mulli me erë të shpejtë dhe e ngarkoi të tretën me këmbën e saj të zhveshur, vajzërore, elegante, por vdekjeprurëse në ijë, saqë ai fluturoi më shumë se pesëdhjetë metra lart dhe grisi shtizën e flamurit nga kulla. Margarita luftoi me yjet që i hodhën dhe, duke vazhduar të lëvizte, preu tre të tjerë dhe vrau të katërtin duke hedhur tre kamë me gishtat e këmbës. Ninja u largua nga dy, por i treti, duke fluturuar përgjatë një trajektoreje të thyer, u ul pikërisht në zemër.
  Në përleshje hyri edhe Kaligula e dredhur. Ai e preu përgjysmë ninjan me buzë vjollce dhe lëshoi një sulm edhe më të shpejtë që rrëzoi kokat e njerëzve të maskuar që përpiqeshin të sulmonin çiftet e tij.
  Burrat e zinj të padukshëm nuk u dorëzuan, por ishin shumë të ngadaltë në shpejtësi në krahasim me djalin dhe vajzën kerubinë që i sulmuan. Nuk patën fare mundësi.
  Margarita, në lëvizjen e parezistueshme të një fantazme të shpejtë, madje këndoi:
  - Do të më harrosh shpejt, do të shkosh në Sheol si shiu i lagësht! Engjëj të tjerë na shërbejnë, dhe ju do të shkoni në arkivol me Drakulën!
  Ninja ra, i prerë në copa, duke spërkatur gjak si shalqi të pjekur nën klerik. Dhe ata nuk pushuan së sulmuari. Por ... Të njëzet e tre luftëtarët e mëdhenj ranë në betejë. Pas së cilës, çifti i mrekullueshëm kaloi në përfundimin e shërbëtorëve të mbijetuar në armë ...
  Mjegulla tashmë kishte filluar të shpërndahej dhe Dielli filloi të shkëlqejë më fort. Dhe luftëtarët trima kaluan në një linjë tjetër mbrojtjeje. Sulmi nuk kishte filluar ende dhe ne duhej të luftonim vetë. Sidoqoftë, luftëtarët nuk ndiheshin ende të lodhur seriozisht, por thjesht donin të hanin. Epo, filluam të hamë përsëri mish kali të papërpunuar. Epo, në fund të fundit nuk ka njerëz.
  Djali terminator Kaligula, duke hedhur një gjilpërë me këmbën e tij të zbathur, duke shpuar disa japonezë me të, foli:
  - Skllavëria më e vështirë është të jesh skllav i stomakut - i zoti është i pamëshirshëm, pavarësisht nga zbrazëtia apo plotësia!
  Margarita u pajtua me këtë, duke vazhduar të copëtonte samurai-t që ende zvarriteshin, si karkaleca të panumërta, që depërtonin në dallgë. Midis japonezëve kishte djem shumë të rinj, rreth gjashtëmbëdhjetë ose shtatëmbëdhjetë vjeç, dhe ishte kaq e pakëndshme t'i vrisje. Me sa duket autoritetet e Tokës së Diellit në rritje kanë grumbulluar të gjitha rezervat e tyre për luftë. Por Kuropatkin, të cilin të gjithë e pështynin dhe pështynin, megjithatë u kujdes për ushtarët dhe humbi shumë më pak se japonezët. Dhe për këtë duhet t'i jepet merita. Dhe gradualisht njësitë japoneze luftuan më mirë, dhe forca të freskëta, të stërvitura mirë mbërritën nga pjesa evropiane e Rusisë. Përfshirë regjimentet e rojeve.
  Vajza partizane mendoi se diçka e ngjashme kishte ndodhur në Luftën e Dytë Botërore. Gjermanët e frikshëm përparuan dhe arritën sukses derisa njësitë e tyre elitare u rrëzuan plotësisht, ose pothuajse plotësisht. Pas së cilës, ata nuk ishin në gjendje të mbanin Ushtrinë e Kuqe.
  Vërtetë, duhet thënë se njësitë e personelit të Ushtrisë së Kuqe u rrëzuan gjithashtu. Dhe kjo, me të vërtetë, doli të ishte një problem.
  Margarita nxitoi në betejë me fjalët:
  - Zoti nuk do të të heqë dorë, derri nuk do të të hajë, dhe dragonjtë e këqij do të jenë të arrestuar!
  . KAPITULLI Nr. 12.
  Dominika u kthye në Akademia e Dragoit vetëm për pak kohë. Ajo përsëri mësoi shpejt disa duzina magji dhe disa fjalë komplekse.
  Pastaj tre vajza: një kukudh, një hobbit dhe një troll femër, luajtën me të duke hedhur gurë magjikë më lart.
  Dominika i mundi. Dhe vetë gurët shkëlqenin shumë shkëlqyeshëm dhe shkëlqenin, si pika vese në rrezet e katër ndriçuesve.
  Pas së cilës, vajzat magjistare i dhanë asaj dy unaza me gurë nga secila këmbë, në mënyrë që luftëtari të mund të forconte magjitë e saj për hir të një qëllimi të madh: shpëtimin e seksit më të fortë.
  Tani pothuajse të gjithë gishtat e këmbëve të zbathura të vajzës së aktores, përveç gishtit të vogël, kishin unaza magjike. Dhe ajo u bë edhe më e fuqishme në magji se sa ishte më parë. Kjo është, në fakt, një vajzë e aftë të shkatërrojë një qytet dhe të ndërtojë një pallat.
  Dhe kështu ajo shpejt mësoi njëqind magji të tjera dhe në vend që të pushonte, u ul në qilimin e leshit. Ajo u zhyt në pozicionin e zambakut, dhe pothuajse menjëherë thelbi dhe shpirti i saj mendor, dhe trupi i saj dyfish, u gjendën në një univers paralel, së bashku me një ekip luftarak, ndonëse së jashtmi i ri.
  Një ushtri fëmijësh, e udhëhequr nga një kuartet luftëtarësh, vazhdoi të luftonte një luzmë minjsh në vendin e magjistares së keqe Bastinda.
  Grupet e para të brejtësve mishngrënës u vranë ose përjetuan transformime.
  Pastaj u shfaqën arat ku punonin skllevër fëmijët fatkeq. Ata u vëzhguan nga mbikëqyrës të mëdhenj të minjve me madhësinë e derrave të mirë. Ata mbanin kamxhik në putrat e tyre dhe rrihnin djem dhe vajza gjysmë të zhveshura.
  Dominika ishte e indinjuar:
  - Sa keq është kur vuajnë fëmijët!
  Dhe e zemëruar ajo gjuajti disa rrufe në të njëjtën kohë mbi minjtë, dhe ata u shndërruan në gjyshe të mëdha, të mbuluara me çokollatë.
  Skllevërit fëmijë bërtisnin të habitur dhe më pas nxituan drejt një ushqimi kaq të shijshëm dhe me erë të mirë. Dhe le të heqim copa prej saj.
  Dominika tundi përsëri shkopin e saj magjik dhe përsëri bëri transformime, duke i kthyer minjtë e poshtër në pjata të shijshme, duke guxuar:
  Fëmijë, këta janë yjet në qiell,
  Lulet rriten në livadhe...
  Do të ketë gëzim në planet,
  Ëndrrat e bukura do të lulëzojnë!
  Margarita, e cila gjithashtu ishte përfshirë në transformime, logjikisht vuri në dukje:
  - Keni ngrohtësi dhe mirësi të madhe të brendshme!
  Papritur, si një jack-in-the-box, u shfaq një mi i madh si dinosauri. Ajo hapi gojën dhe bërtiti diçka shurdhuese.
  Të dyja vajzat janë magjistare, si do të lëshojnë rrufe dhe pulsarë në të, dhe nga shkopinjtë magjikë dhe nga unazat në këmbët e tyre të zbathura. Dhe rryma e lidhur e energjisë goditi një përbindësh të madh, njëzet e pesë metra të gjatë. Ai u rrëzua dhe menjëherë u kthye për të parë pjatat e shumta, të pasura dhe të larmishme në tryezën e gjatë. Dhe këtu, ndër të tjera, kishte gota vere të arta me një shumëllojshmëri të gjerë akulloresh.
  Fëmijët skllevër filluan të linin punën në të gjithë perimetrin dhe të sulmonin minjtë e urryer dhe t'i presin me drapëra, shata dhe sende të tjera bujqësore .
  Dhe kishte kaq shumë inat në to. Madje djemtë rebelë filluan të këndojnë me entuziazëm;
  Kush është në errësirën e skllavërisë, merr shpatën në dorë,
  Dhe mos toleroni turpin e poshtëruar ...
  Armiku juaj nuk do të ndërtojë një themel mbi gjak,
  Ju do të kaloni një dënim të pakënaqur për të!
  
  Djali është rrahur nga një kamxhik i keq,
  Një xhelat po e mundon me një mi të keq...
  Por torturuesi i keq do të kthehet në një kufomë,
  Mos dëgjoni më vajza që qajnë!
  
  Mos u bëj skllav, i poshtëruar në pluhur,
  Ngrini kokën shpejt...
  Dhe do të ketë elfinizëm në distancë,
  Unë e dua Solntsus dhe Spartak!
  
  Mund të ketë një botë të ndritshme në univers,
  Në të cilën lumturia do të zgjasë përgjithmonë për njerëzit...
  Dhe fëmijët do të kenë një festë të gëzuar atje,
  Ajo mbretëri nuk është gjaku, grushti!
  
  Do të ketë, ne besojmë, parajsë në të gjithë universin,
  Ne do të zotërojmë hapësirën ...
  Për këtë, djalë luftëtar, guxo,
  Që këtu të mos ketë makth dhe turp të keq!
  
  Po, ne jemi skllevër, duke rënkuar në zinxhirë nën shtypje,
  Dhe një kamxhik djegur na fshikullon në brinjë ...
  Por unë besoj se ne do të vrasim të gjithë minjtë ork,
  Sepse udhëheqësi i rebelëve është shumë i lezetshëm!
  
  Në këtë orë djemtë janë rebeluar të gjithë,
  për të njëjtën gjë janë edhe vajzat ...
  Dhe unë besoj se ata do të japin solcenizëm,
  Ne do të hedhim zgjedhën e urryer!
  
  Atëherë, ju e dini, do të bjerë briri i fitores,
  Dhe fëmijët do të lulëzojnë në lavdi...
  Ndryshimet na presin në lumturi,
  Provimet, duke kaluar gjithçka me nota perfekte!
  
  Ne do të arrijmë një mrekulli të tillë, besoj,
  Se do të ketë një parajsë të vërtetë drite...
  Të paktën diku një shtrigë është një Judë i poshtër,
  Çfarë i shtyn djemtë në hambar!
  
  Nuk ka vend për ne skllevërit në botën e krimit,
  Ne mund t'i dëbojmë djajtë nga të çarat...
  Në emër të parajsës, e cila është e shenjtë e Zotit,
  Për të gjithë njerëzit e lirë të gëzuar!
  
  Le të ketë paqe në të gjithë botën nënlunare,
  Qoftë lumturia dhe dielli i shenjtë ...
  Ne qëllojmë kundër armiqve si në një galeri qitjeje,
  Kështu që vetëm lart dhe asnjë sekondë poshtë!
  
  Po, më besoni, fuqia jonë nuk do të thahet,
  Ajo do të jetë rruga e parajsës drejt universit...
  Dhe ushtria e rebelëve do të leh me zë të lartë ,
  Për të mbytur minjtë armiqësor!
  
  Kjo është sa e gëzuar, e lumtur,
  Bari rritet si trëndafila përreth ...
  Ekipi ynë i djemve
  Pamja është padyshim ajo e një shqiponje mali!
  
  Fitorja do të jetë e sigurt,
  Të ndërtojmë besoj, sinqerisht jemi Edeni...
  E gjithë lumturia, gëzimi në çdo planet,
  Dhe ju nuk jeni një zverkues , por një zotëri i respektuar!
  Ky është, me të vërtetë, himni i skllevërve të zgjuar që shtypin minjtë dhe orkët.
  Ndërkohë, Dominika dhe Margarita mbi dragonj, përpara ushtrisë, fluturojnë deri në kështjellë.
  Dy magjistare, të shpejta dhe shkëlqyese me shkop magjik dhe unaza me hajmali në këmbët e tyre zbathur. Me të cilat kryejnë transformime përrallore. Dhe nuk ka asgjë të keqe me faktin se tani minjtë e tjerë me krahë më të rrezikshëm po përpiqen t'i sulmojnë ata.
  Aviacioni i brejtësve nuk është shaka. Por vajzat i goditën me fuqitë e tyre magjike dhe bënin magji. Dhe në vend të përbindëshave, shfaqet karamele pambuku. Kaq e ëmbël dhe aromatik.
  Përveç kësaj, disa nga majmunët me krahë kthehen në luleshtrydhe. E cila është aq e pjekur dhe shkëlqen me rubin dhe topaz.
  Dhe disa majmunë të tjerë me krahë u bënë balona.
  Oenomai dhe Dobrynya gjithashtu hynë në betejë me dragonj. Ata filluan t'i presin homologët e tyre me shpata, gjë që është relativisht e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Epo, dhe vetë dragonjtë, kur e marrin dhe digjen me zjarr. Dhe ata do t'i djegin krahët pa asnjë keqardhje dhe dyshim.
  Oenomaus vuri në dukje, duke prerë armikun:
  - Kjo, e shihni, do të jetë shumë qesharake dhe e lezetshme!
  Dobrynya vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Po, kjo nuk mund të thuhet me fjalë!
  Dhe djali hero lëshoi një gjilpërë shumë të mprehtë dhe vdekjeprurëse në drejtim të armikut. E goditi miun drejt e në sy dhe ai u përplas me një brejtës tjetër. Këtu filloi kaosi.
  Oenomaus këndoi:
  Minjtë janë shumë të lezetshëm
  Ata madje mund të kafshojnë një lis...
  Truri juaj është i vështirë për t'u parë,
  Dhe konvolucionet janë si një fije!
  Dobrynya u pajtua me këtë:
  - Po, minjtë gërryejnë të gjitha llojet e gjërave të këqija!
  Margarita i bëri syrin. Ajo kujtoi se si u kap djali partizan Andreika. Dhe ai ishte i mbyllur në një bodrum të ftohtë plot me minj. Dhe brejtësit kafshuan këmbët zbathur të djalit, të mpirë nga të ftohtit. Andreika luftoi me minjtë gjithë natën dhe nuk fjeti. Dhe në mëngjes e çuan për marrje në pyetje dhe fillimisht spërkatën kripë në plagët në këmbët e djalit A. Ishte shumë e dhimbshme dhe Andreika filloi të bërtiste . Dhe e goditën edhe me tela me gjemba.
  Por djali partizan humbi ndjenjat nga tronditja e dhimbjes, por nuk tha asgjë.
  Margarita ishte në gjendje të organizonte arratisjen e Andreika. Dhe kjo ishte suksesi i saj. Djali ishte në gjendje të kapërcejë dhimbjen dhe të linte këmbët e gjymtuara dhe të kafshuara. Dhe për këtë, lavdërime për të.
  Vajza partizane rrihte minjtë dhe këndoi me shumë entuziazëm:
  Arma ime është si një vëlla më i madh
  Gjuan shumë saktë, saktë...
  Në fund të fundit, një vajzë ka një automatik në zorrë,
  Edhe pse ndonjëherë jeta është si një kafaz!
  
  Unë jam një vajzë që nuk është më e fortë
  Ujku dhe tigresha në një provë...
  Por fjala nuk është një harabel,
  Kur jam me të dashurin tim, besoj, bashkë!
  
  Unë kam marrë tashmë se cilën leje,
  Irani sulmoi malet...
  Ajo pushtoi shumë vende të ndryshme,
  Jo, nuk mund të ulem i qetë pranë divanit!
  
  Ju ndoshta nuk do ta kuptoni këtë,
  Çfarë do të thotë të luftosh me fanatikë...
  Shkruajeni në fletore,
  Dhe mësoni të luftoni mirë, djalë!
  
  Nuk ka mëmëdheun tim, më beso, më trim,
  Ajo shkëlqen si një rubin i ndritshëm...
  Edhe pse ka miliona degë djajsh,
  Ne ende do të arrijmë një vend në parajsë!
  
  Zoti më ruajtë
  i madh , i Plotfuqishmi...
  Vajza ka mish të fuqishëm,
  Ajo rrëzon qershinë me një breshëri precize!
  
  Askush nuk mund të më mposht
  Unë jam vajza që quhem legjione!
  Edhe ariu përkulet para këmbëve të mia,
  Dhe panjet së shpejti do t'ju japin ar!
  
  Bryma, duke vrapuar zbathur nëpër dëborë,
  Skipat e borës, ju e dini, nuk e trembin një vajzë ...
  Unë do t'i bëj kundërshtarit tim një prerje flokësh të guximshme,
  Më njohin si zagar!
  
  Unë kam lindur në fillim të pranverës,
  Aq e kuqe, sikur të ishte një bander...
  Personazhi është shumë zagar , i zhveshur,
  Dhe një flakë e nxehtë digjet në zemrën time!
  
  Po, nuk mund të gjeje një vajzë më të bukur,
  Ajo do t'u japë të gjithëve dashuri me bollëk ...
  nuk duket as njëzet,
  Por ajo madje godet shumë fort!
  
  
  Prandaj, përkuluni vajzës,
  Dhe puth këmbët e saj zbathur ...
  Kalorësi do të nxitojë lart si një shigjetë,
  Nuk do të jetë e vështirë për ne ta zgjidhim problemin!
  Vajza partizane këndoi me shumë shpirt. Të gjithë minjtë fluturues kanë ndryshuar. Disa në karamele pambuku, disa në kokoshka, disa në tërshërë ose flluska sapuni. Dhe disa nga djemtë heronj u vranë në mënyrë të parëndësishme, ose dragonjtë i dogjën me zjarr. Këto ishin me të vërtetë kifle dhe rosto me bërxolla të këndshme, me mish.
  Dobrynya mori dhe lëshoi gjilpërën me gishtërinjtë e tij, dhe ajo shpoi kacabunë me krahë, duke e fiksuar në murin e gurtë. Dhe doli të ishte kaq e lezetshme dhe e lezetshme.
  Buburreci papritmas u ndez dhe në vend të tij u shfaq një gjerdan mbresëlënës diamanti.
  Dobrynya këndoi:
  Dhe kur pashë shtangën,
  Aj, aj , aj!
  Djemtë vrapuan për paratë e tyre,
  Mos dremit!
  Djali Enomai u përgjigj:
  - Uau! Sa mirë doli. Ky është një perlë.
  Dobrynya rënkoi dhe bërtiti:
  - Ne mund t'i bëjmë të gjitha, zotërinj, kemi mbjellë për një kohë të gjatë, ku?
  Dominika cicëriu si përgjigje dhe gjithashtu shndërroi një duzinë buburrecash me krahë që fluturonin nga kulla ogurzezë e kështjellës në plejada të tëra xhevahirësh. Dhe si shkëlqen dhe shkëlqen mrekullisht, si akullnajat mbi katër ndriçuesit që dërgojnë rreze dielli.
  Margarita vuri në dukje duke qeshur:
  - Besoj se e mira triumfon mbi të keqen!
  Enomai vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - E mira dhe e keqja janë koncepte relative. Këtu është një miu, ai është gjithashtu i gjallë, dhe ne e presim atë!
  Dobrynya vuri në dukje:
  - Dhe bimët? Të njëjtat perime dhe fruta janë gjithashtu të gjalla, dhe ato gjithashtu hahen, dhe është për të ardhur keq!
  Dominika shkroi në Twitter:
  - Kështu ndodh, kështu ndodh,
  Secili e përpin tjetrin menjëherë!
  Vajza-aktorja me ulërimë e mori dhe lëshoi magji nga këmbët e saj të zbathura. Dhe kulla me kafkën e miut u transformua. U bë i praruar dhe një trëndafil shkëlqente me rubin sipër.
  Margarita vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke dërguar kaskada rrezesh vrastare dhe shkatërruese nga gishtërinjtë e saj të zhveshur. Dhe magjia funksionoi. Dhe e rrahur vrastare dhe shkatërruese, e cila u kthye menjëherë në krijuese dhe lulëzimi.
  Orkët dhe goblinat u derdhën përsëri nga kështjella . Dhe ata u ngjitën në një turmë të vërtetë . Disa nga arinjtë e ashpër ishin të veshur me forca të blinduara prej çeliku. Dhe këto janë forca të blinduara shumë të shndritshme, me shtiza dhe sëpata.
  Dominika vuri në dukje në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Tani kjo është një turmë e frikshme që po ngjitet tashmë në . Epo, a do t'i takojmë me diçka vdekjeprurëse?
  Margarita vuri në dukje me një buzëqeshje keqdashëse:
  - Po, sigurisht që ne mund ta bëjmë këtë!
  Dhe vajzat magjistare morën dhe lëshuan pulsarët e tyre magjikë te orkët dhe goblinat.
  Djaloshi Dobrynya vuri në dukje:
  - Kjo nuk është keq, por duhet t'u japim fëmijëve luftëtarë mundësinë për të luftuar.
  Dhe, me të vërtetë, mijëra fëmijë rebelë vrapuan drejt kështjellës nga drejtime të ndryshme. Shumë prej tyre, sidomos djemtë, ishin të veshur me zinxhirë. Disa nga djemtë punuan, duke ngritur monumente dhe skulptura për shtrigën Bastinda . Disa statuja u rritën deri në njëqind metra lartësi, dhe vetëm kështjella gjigante ngrihej mbi to.
  Dy djemtë më të fortë, edhe pse jo më të mëdhenjtë, Viscount dhe Phoenix, luftuan përpara të tjerëve, duke rrëzuar brejtësit.
  Orkët, nga ana tjetër, gjithashtu filluan të qëllojnë nga harqet. Por magjistarët i goditën fort. Nëse ishte relativisht e lehtë për të vrarë minjtë, edhe pse ata ishin të trashë dhe të mëdhenj, kjo ndikoi në lëvizshmërinë e tyre. Atëherë orkët do të jenë luftëtarë më të fortë, dhe goblinët janë thjesht gjigantë.
  Phoenix vuri në dukje:
  - Kam luftuar me Kartausin . Pra, luftëtarët e tij ishin më të shkathët!
  Luftëtari i viskontit këndoi:
  Unë e dua luftën tmerrësisht
  Duke luftuar si gjel...
  Dhe në luftime trup më dorë,
  Unë po luftoj për dy monstra!
  Phoenix vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Po, për të qenë i sinqertë, kjo është e mrekullueshme ! Por ne jemi mësuar të vrasim monstra me mijëra.
  Dhe kështu djemtë heronj vranë goblinin. Dhe pjesa tjetër e përbindëshave tashmë ishin shndërruar pjesërisht në ushqime dhe ëmbëlsira të ndryshme . Por një nga goblinët prodhoi një akullore të tillë në një gotë vere të gdhendur nga smeraldi.
  Dhe sipër ka grumbuj akulloresh me shumë ngjyra, copa çokollatë, fruta të ëmbëlsuara, luleshtrydhe, fëstëkë e kështu me radhë, shumë të shijshme.
  Fëmijët luftëtarë do të bërtasin me kënaqësi. Po, me të vërtetë doli jashtëzakonisht e shijshme dhe magjeps sytë.
  Vajza-magjistare Margarita, pasi lëshoi një valë tjetër shkatërrimi dhe asgjësimi, bëri një carte blanche agresive në çështjen e shndërrimit të të shëmtuarës në një të shijshme dhe lëshoi:
  - Në disa mënyra, magjia është më e mirë se procesi natyror, apo jo?
  Dominica ra dakord:
  - Po, pa asnjë dyshim, ne po krijojmë diçka të bukur dhe të shijshme. Por pse ka mijëra skllevër këtu, dhe ata janë të gjithë fëmijë, dhe nuk ka të rritur në horizont?
  Margarita u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Ndikimi i magjisë lokale. Është goxha e fortë. Dhe me të vërtetë, rezulton se ka vetëm fëmijë të vegjël në këtë botë. Por mos u shqetësoni, vetëm ajri lokal nuk do t'ju kthejë në një vajzë të vogël.
  Dominika pyeti me habi:
  - Dhe pse?
  Vajza partizane u përgjigj:
  - Dhe për kokën e lakrës!
  Sulmi i orkeve dhe goblinëve të këqij filloi të dobësohej. Disa prej tyre u vranë nga fëmijë luftëtarë dhe shumica u transformuan nga magjia e fortë e një çifti të bukur. Kjo është me të vërtetë magji, duke eklipsuar shkopin që kishte Dunno.
  Dominika vuri në dukje, duke buzëqeshur ëmbël:
  Ka ardhur koha e llogarisë,
  E goditëm orkën në sy...
  Si përgjigje, ai u bë si një byrek,
  Dhe ai kërkoi një dhëmb!
  Dhe me të vërtetë, në Të gjitha llojet e ëmbëlsirave të shijshme shndërrohen në orke dhe goblinë.
  Dhe fëmijët luftëtarë janë të kënaqur me këtë. Dhe minjtë shfarosen pa asnjë problem. Por nga goditjet e tyre filluan të shfaqeshin sërish pjata të shijshme. Dhe gjëra të tjera të shijshme dhe të pabesueshme.
  Dhe minjtë shndërrohen shpejt në diçka të dobishme dhe të aftë për t'u ngrënë.
  Vajza partizane Margarita bërtiti:
  - Ndoshta tani do të shkojmë në vetë kështjellë!?
  Aktorja vajza u shpreh:
  "Dhe një pritë mund të na presë atje." Megjithatë, ne jemi gati për këtë!
  Margarita buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Unë jam një pionier, që do të thotë se jam gjithmonë gati!
  Tani skllevërit fëmijë kanë hyrë në kështjellë. Këmbët e tyre të zbathura shkelnin mermerin e zi. Brenda ata luftuan me orke, goblinë dhe minjtë. Dhe i prenë sikur të kishin prerës në vend të shpatave. Këtu filloi prerja.
  Djemtë luftuan me shpata veçanërisht ashpër. Dhe vajzat preferuan të gjuanin me harqe. Për fat të mirë, Margarita mundi t'i kthente drapërat dhe shatat në harqe të vërteta. Dhe ata gjuajnë tufa të tëra me shigjeta, duke shpuar minjtë.
  Dominika vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Shigjeta të mprehta të një shtegu vrasës, jini të qetë, fëmijët e mi.
  Papritur vetë shtriga Bastinda fluturoi nga kulla. Ajo dukej si një grua rreth tridhjetë e pesë vjeç dhe rrotullohej si një majë. Flokët e saj janë të zinj, kaçurrela dhe ajo vetë mban dy shkop magjik në duart e saj me doreza.
  Shtriga po fluturonte me një motoçikletë dhe në këmbët e saj kishte çizme me spursa.
  Bastinda e mori dhe bërtiti:
  - Unë i respektoj të fortët
  Dhe unë ofendoj të dobëtit ...
  Unë jam një e keqe e madhe
  Po ti, këmbëzbathur?
  Dominica shkroi në Twitter si përgjigje:
  Ligji im është i thjeshtë
  Unë i mposht ata që janë të këqij...
  Kush është i dobët, do ta ndihmoj,
  Nuk mund ta bëj ndryshe!
  Bastinda mori nga shkopinjtë magjik, sikur po godiste Dominikën me pulsare. Kështu ajo fishkëlleu si përgjigje. Dhe pulsarët u shndërruan menjëherë në ëmbëlsira dhe ranë mbi vajzën-aktore, duke e lyer plotësisht.
  Si përgjigje, Dominika, e tërbuar, lëshoi një pulsar të madh nga shkopi i saj dhe nga gishtërinjtë e saj të zhveshur.
  Ai fluturoi pranë, por Bastinda mundi të shpëtonte dhe u godit nga një shkarkesë në kështjellë. Pothuajse menjëherë u ndez dhe filloi të transformohej. Dhe në vend të kështjellës ogurzezë, u ngrit një pallat më luksoz - tërësisht dhe menjëherë.
  Bastinda i hodhi një vështrim, mbylli sytë dhe iku. Më saktësisht, fluturo larg. Dhe një bisht i zjarrtë mbeti pas saj.
  Dominika dhe Margarita nxituan pas saj. Të dy magjistarët ishin dukshëm prapa në shpejtësi.
  Megjithatë, një motoçikletë fluturuese është shumë më e shpejtë se dragonjtë.
  Vajzat magjistare filluan të qëllojnë mbi Bastindën . Por herë pas here ajo shmangej ose bëri një mbrojtje. Për më tepër, motoçikleta e rriti shumë shpejt distancën, duke e nxjerrë jashtë poligonit me magji.
  Dominika vuri në dukje:
  - Ajo humbi vendin, subjektet dhe pushtetin. Pra, ne nuk kemi vërtet nevojë për të tani!
  Margarita vuri në dukje:
  "Nëse ajo vodhi dhe mori objektin e miut të verdhë, atëherë fitorja jonë do të jetë e pavlerë!"
  Aktorja vajzë, duke këputur gishtat e këmbëve të saj të zhveshura dhe të nxira, deklaroi me besim:
  - Por mijëra fëmijë fituan lirinë! Edhe kjo vlen diçka!
  Vajza partizane ra dakord:
  - E drejte! Nuk është çudi që kemi punuar.
  Në të vërtetë, minjtë më në fund u transformuan dhe u vranë, ashtu si orkët dhe goblinët. Kështu u arrit një fitore e madhe.
  Mijëra fëmijë - djem dhe vajza - u mblodhën në shesh dhe brohorisnin, duke shtypur këmbët zbathur:
  -Lavdi heronjve! Lavdi çlirimtarëve! Poshtë skllavëria!
  Kjo ishte fitorja më e madhe në vendin e minjve. Dhe ka kaq shumë gjëra përrallore dhe të ajrosura këtu.
  Margarita foli e para. Ajo, duke kërcyer , e merrte dhe këndonte, dhe kënga e saj ishte kënga e një vajze partizane:
  Ne, fëmijët e varfërisë dhe të përkëdheljes së verës,
  Lindur në një barakë në shi...
  Le të këndohet ëndrra e vajzës,
  Kur do të shkojmë përsëri në një betejë të nxehtë!
  
  Përfundova në Elfxik rastësisht,
  Dhe Atdheu im, Rusia e Shenjtë...
  Me fatin tim, krejtësisht të jashtëzakonshëm,
  Luftoj për lumturinë dhe dashurinë e atdheut!
  
  Dhe nuk ka Atdhe më të bukur të Rusisë,
  A jeni për lufto dhe mos ki frike...
  Dhe nuk ka vend më të lumtur në univers,
  Ti je pishtari i dritës së universit, Rus'!
  
  Unë do të kaloj përmes zjarrit dhe ujit për ju,
  Pionierët janë mësuar të fitojnë...
  Ne do të jemi gjithmonë të kënaqur me njerëzit,
  Sepse forca e ushtrisë është e pakufishme!
  
  Le të shkojmë në sulm për Atdheun,
  Nën klithmën e një zhurme të fuqishme, të furishme...
  Hitleri do të marrë shpagimin e tij deri në fund,
  Ne do t'i dëbojmë nazistët nga oborri!
  
  Atdheu im është plot heronj,
  Dhe Stalini është një gjigant i madh ...
  Pionierët marshojnë në formacion,
  Familja e Plotfuqishme, Zoti ynë, o një!
  
  Në emër të dritës dhe jetës së mirë,
  Do të luftojmë me guxim, fëmijë...
  Në fund të fundit, një brez do të jetojë nën komunizëm,
  Më besoni, shpresa nuk mund të na hiqet!
  
  Ne e duam atdheun tonë, djema,
  Ne duam t'ju ngremë mbi retë ...
  Fashizmi do të marrë një ndëshkim të fortë,
  Nga pionierët, shqiponjat trima!
  
  Do ta arrijmë, besoj se shpejt do të fitojmë,
  Edhe pse fashizmi është tinëzar dhe mizor...
  Gjyshërit do të jenë krenarë për ne,
  Dhe Svarog do t'ju çojë në betejë!
  
  Për lavdinë e Atdheut tonë trim,
  Vetë Zoti i Plotfuqishëm u ngjit në kryq...
  Ne nuk do të pendohemi për jetën tonë për Rusinë,
  Le të dëgjohet një zë i lartë nga qielli!
  
  Luftoni për lavdinë e Atdheut tonë,
  Luftëtarët besnikë e duan atë ...
  Ju jeni këlyshë ujku, jo lepur frikacakë,
  Edhe kalorësit janë shumë krenarë!
  
  jemi në gjendje të marrim hënën nga kasaforta,
  Kap një pike, një mustak të madh...
  Lenini i madh u ngrit për liri,
  Ne do ta sjellim në jetë ndërtesën!
  
  Në emër të familjes, ndërtoni piramida,
  Dhe anijet që do të grisin kasafortën e parajsës...
  Dhe Hitleri , me shaka, vret luftëtarët ,
  I Plotfuqishmi vdiq dhe u ringjall për ne!
  
  Ju jeni e dashur, Lada e djallëzuar,
  Zoti i madh i Bardhë ka lindur nga ti...
  Dhe ne duhet të luftojmë me guxim për ju,
  I Plotfuqishmi ju ndihmoftë të jetoni përgjithmonë!
  
  Dashuri, ndero Zotin Jezus,
  Ai është një djalë rus, me ne përgjithmonë...
  Është koha për të qëndisur me mjeshtëri stolinë,
  Qofshin vitet të mbushura me gëzim përgjithmonë!
  
  Madhështia e Rusisë sime të shenjtë,
  Të aftë për të mposhtur kundërshtarët ...
  Edhe pse gratë bërtisnin nga frika,
  Ne mund ta thyejmë dragoin!
  
  Për lavdinë e Atdheut të shenjtë, më besoni,
  Në emër të Zotit rus Krisht...
  Së shpejti do të ndërtojmë kisha të mëdha,
  Le të ecim rrugën tonë deri në fund!
  
  Dashuria, më besoni, nuk njeh fjalë të panevojshme,
  Nuk ka më mërzitje të panevojshme për t'u parë në të...
  Le të humbasë Kaini në botën e nëndheshme,
  Dhe Abeli do të këndojë përsëri këngën e tij!
  
  Këtu ne po shkelim nëpër Berlin me një gërshërë,
  Boria tingëllon si një zile...
  Më mirë të jesh një luftëtar shumë modest,
  Fryni kokën nazistëve me sëpatë!
  
  Familja do të ringjallet, më besoni, të vdekurit së shpejti,
  Zoti i bardhë do t'ju japë çdo dashuri
  Dhe ne vendosëm shumë qartë,
  Çfarë do të jetë një përjetësi ndryshimesh të ndritshme!
  kërcente vajza pioniere, duke rrahur këmbët zbathur, plot gëzim dhe entuziazëm . Dhe fëmijë të tjerë, ish-skllevër, këndonin dhe kërcenin, duke u përpjekur të ngriheshin, ose më mirë, të hidheshin më lart.
  Dobrynya, duke qenë një djalë i fortë , mori një gur dhe e hodhi më lart. Ai fluturoi lart dhe shpërtheu, duke u shpërndarë si fishekzjarre në mijëra fragmente shumëngjyrësh.
  Djaloshi vikonti bërtiti:
  - Kjo është vërtet fantastike!
  Dobrynya e kundërshtoi këtë duke e hedhur përsëri gurin, dhe Margarita e goditi atë me rrufe, duke e bërë atë të shpërndahej në një numër të madh fragmentesh shumëngjyrësh dhe verbuese të ndezura:
  - Jo! Ky është një realitet i tillë. Dhe nuk ka asgjë më të lartë se ky realitet!
  Djali hero Phoenix i tërbuar, duke goditur këmbët e tij të zbathura në mënyrë që bari filloi të pijë duhan, bërtiti:
  - Lokomotiva jonë fluturon përpara - ndalon në komunë!
  Nuk kemi rrugë tjetër - një pushkë e fuqishme!
  Dhe vajza pranë tyre, gjithashtu, thjesht do të kërcejë lart e poshtë.
  Gjendja e tyre ishte pozitive dhe gëzimi ishte në lëvizje të plotë.
  Edhe Dominika vendosi të tregojë pak zgjuarsinë e saj.
  Dhe le të shkarravitim rrjedha të tëra të aforizmave tuaja të shkëlqyera e të praktikuara mirë;
  Robi mund të bëhet i lirë, budallai mund të bëhet i zgjuar, i varfëri mund të bëhet i pasur, por nëse ke kokëfortësinë e gomarit, do të jesh gjithmonë gomar!
  I varfër nuk është ai që nuk ka para, por ai që ka kokën plot me tallash!
  Mos aspironi të bëheni mbret nëse nuk keni tru!
  Edhe Shahu do të jetë i çmendur si gomari!
  Mbreti është, natyrisht, një luan, por jo pa shkathtësi si dhelpra, dhe luanët janë hequr nga lëkura!
  Mos u ulërini, por heshtni nëse nuk jeni ende në vendin e luanit dhe dhelpra nuk e ka dhënë kostumin e tij!
  Një politikan është si dhelpra në fabulën e Krylovit, por mos u bëj sorrë si votues!
  Nëse jeni si një trung, atëherë ata do t'i heqin ashkël nga ju deri në rrënjë!
  Që vendi të mos mbërthehet në zgjedhë, duhet të jetë i fortë, si dem!
  Aviacioni është i nevojshëm për ta bërë vendin të fluturojë!
  Politikani është gati të premtojë hënën, vetëm të mos shkojë në kullim!
  Ai që nuk e ka pirë shëndetin e tij është përgjithmonë i ri!
  Argumentet e lisit po veprojnë në cung!
  Një politikan do t'ju heqë me dëshirë rropat nëse jeni trung!
  Por njeriu ka një avantazh ndaj majmunëve: ndonjëherë ai është të paktën paksa një dhelpër e vërtetë!
  Politikani ka ambiciet e luanit, dinakërinë e dhelprës, por metodat e tij janë krejtësisht mashtruese!
  Nëse një politikan është shumë dhelpër, atëherë ai bëhet një derr i plotë!
  Një politikan me dinakërinë e dhelprës dhe me dorën e ujkut do të bëjë qebap nga votuesit!
  Dhe fati kërkon përpjekje, vetëm me mundin e një kali mund të hedhësh qaforen e nënshtrimit!
  Besoni në sukses nëse i tejkaloni të gjithë!
  Një politikan mund të mashtrojë edhe një dhelpër, por nuk mund të mashtrojë kohën përgjithmonë!
  Një votues shpesh fluturon si një bletë në fjalimin e mjaltit të një politikani, por shpesh ai vetë pickohet!
  Një politikan gëlltit votuesit ashtu siç gëlltit pitoni lepujt, tërheq mizat si vodka dhe Velcro e ëmbël!
  Një ujk nuk mund të jetojë pa mish, dhe një politikan nuk mund të jetojë pa mashtrim!
  Kali më i shpejtë do t'i bindet atij që është i zgjuar!
  Është më e lehtë për një politikan të kthehet brenda, sesa të premtojë diçka që mund të bëhet!
  Për këdo që votoni, rezultatin do ta nderoni me një minutë heshtje!
  Bëhu të paktën një dhelpër e vogël e shkathët nëse nuk dëshiron të bëhesh një gomar i hacked!
  Mos u besoni politikanëve, për votuesit ata janë thjesht letër zmerile që heq patate të skuqura nga lisi!
  Kush nuk është një budalla i plotë , do ta kthejë një qindarkë në një qindarkë të rëndë!
  Nuk ka të afërm në politikë, por do të ketë nga ata që duan të ndajnë atë që keni si vëllezër!
  Ka shumë gjëra të këqija në jetë, por gjëja më e keqe është kur jeta merr fund!
  Nëse doni të afroheni me Zotin, gozhdoni majmunin në shpirt në kryq!
  Njeriu e ka origjinën, nëse jo nga një majmun, atëherë, në çdo rast, pushoi së qeni majmun!
  Nëse e keni mendjen e majmunit, atëherë dhelpra do t'ju gëlltisë si një boa shtrëngues grabitqar!
  Asgjë nuk është e pafundme përveç kohës që u duhet politikanëve për të realizuar atë që premtojnë!
  Nëse leh shumë , do të ankohesh si qen i rrahur!
  Mos i beso dikujt që flet me zë të lartë dhe zjarri i kuq mund të të djegë!
  Edhe Zoti nuk mund të kundërshtojë një grua dhe të ngrejë një majmun në nivelin e kulturës njerëzore!
  Pa dashuri nuk ka buzeqeshje, pervec nese eshte buzeqeshja grabitqare e nje politikani!
  Duke qenë në re për një kohë të gjatë, politikani pa krahë fluturon poshtë kanalit!
  Një shpirt i vogël ka gjithmonë ambiciet e një gjiganti!
  Një shpirt i vogël ka një mendjemadhësi gjigante!
  Një politikan është një hajdut që shkruan ligje për veten e tij dhe e konsideron vendin një territor zonë!
  Politikani ka shtatë të premte në javë, por kur është e nevojshme të përmbushet premtimi , vjen e shtuna hebreje!
  Uniteti është i mirë, përderisa nuk çiftëzohet me një politikan!
  Një politikan është një krijesë e tillë që dëshiron të bëjë një dele prej jush duke përdorur metoda mashtruese!
  Metodat mashtruese të politikanëve i kthejnë votuesit në batak!
  Nën një sundimtar derri, jeta nuk është kurrë e majme!
  Të bësh president derri është shumë e trashë!
  Nëse doni të bëheni president, shfrytëzoni shanset tuaja!
  Një sundimtar që i konsideron votuesit si dele është një derr tipik!
  Zot, kjo nuk është vetëm plotfuqi, por edhe gatishmëri për të shkuar në kryq për hir të fqinjit!
  Një sundimtar që ulet në fron për një kohë të gjatë bën që shteti të ulet!
  Një udhëheqës i ri është si një kalë i freskët, një i moshuar është si një pelë me thundra të thyera!
  Në mjetet e arritjes së lartësive hyjnore, vetë Satani është një politikan!
  Një politikan është Zoti vetëm në një gjë, në nxjerrjen e justifikimeve pse premtimet e tij zgjedhore dështuan kaq djallëzisht!
  Politikani, si birra, është vetëm i ftohtë i mirë dhe në tryezë!
  Politikani është i ëmbël me fjalimet e tij, por shija e hidhur prej tyre nuk i ngjan aspak birrës!
  E vetmja herë që e vërteta del nga goja e një politikani është kur ai keqinterpreton veten!
  Një politikan, për t'u bërë sado pak hyjnor, kryqëzon votuesin në maksimum !
  Edhe forca e një ariu nuk do t'ju shpëtojë nëse mendja juaj është një kuvertë!
  Dhelpra është një kafshë e tillë që do të heqë tre lëkurë nga një luan!
  Një politikan është më i fortë kur votuesi i tij është i dobët në mendje!
  Prandaj del me mjaltë politikani që të mos pështyjë fare votuesi!
  Ai me tallash në kokë do të goditet fort me shkop!
  Lisi është mbreti i pemëve, koka e lisit çdo trung e kthen në subjekt!
  Lisi është rezistent ndaj kalbjes, koka e lisit është plot pluhur!
  Nëse je trung, atëherë të paktën ke një kunj në kokë !
  E panjohura është e frikshme, por e njohura ndonjëherë të bën thjesht të frikësohesh!
  Njohuria krijon besim edhe kur është e vështirë, injorancën , konfuzionin edhe kur është e lehtë!
  Frikacak nuk është ai që ka frikë, por ai që përton të kultivojë guximin!
  Frika është dobësi, guximi është forcë, por kujdes nga budallai në vetvete !
  Kushdo që e lejon veten të udhëhiqet nga hunda, rrezikon të humbasë mes tre pishave!
  Marrëzia e pafund të bën të ecësh në rrathë, me zgjuarsinë tënde të anuluar!
  Nuk ka rëndësi nëse qumështi në buzët tuaja nuk është tharë, është më keq nëse ka pashpirtësi në zemrat tuaja!
  Bukë bajate e lëmoshës, kripë e hidhur e pendimit!
  Mjalti nga buzët e politikanit tërheq ata që nuk u kanë tharë buzët qumësht!
  Politikani nuk është hajdut me ligj, ai është hajdut që bën ligje!
  Politikani premton një jetë të ëmbël, derdh mjaltë nga buzët, por putrat i ngjiten, si miza!
  Një politikan elokuent po fut në portofolin e votuesit!
  Pse heshtja është e artë sepse paguhet!
  Cila është gjëja më e madhe në botë? Një mal me premtime të bëra nga një politikan!
  Politikani do para dhe pushtet, është gati të bëjë copë-copë këdo!
  Një politikan është, para së gjithash, një dhelpër, jo gjithmonë e ndritshme në pamje, por gjithmonë tund bishtin!
  Politikani është i lumtur të mbush portofolin me premtime boshe!
  Një politikan është i sinqertë vetëm për një gjë kur thotë - ne, pasi ai nuk e ka më veten e tij!
  Çfarë janë më shumë se atomet në univers? Fytyrat dhe maskat e politikanëve!
  Ajo që një politikan bën më me dëshirë është të zgjedhë xhepat e votuesve!
  Një politikan ka shtatë të premte në javë, por të dëgjosh votuesit është gjithmonë dita e tij e pushimit!
  Kush erdhi i pari? Politikanët, sepse krijuan kaos!
  Mos besoni në gjakftohtësinë e politikanëve gjel, ata gjithmonë këndojnë nga zëri i dikujt tjetër, një dhelpër!
  Nëse një politikan i derdh fjalët si bilbil, do të thotë se fonogrami i tij ka bërë një dhelpër!
  Ka më shumë gjasa që një kancer të fërshëllejë në mal sesa një politikan ta përmbushë premtimin e tij pa u skuqur!
  Një politikan është i ngjashëm me një zanë nate, vetëm se ai zakonisht shqyen klientët gjatë ditës!
  Si është një politikan i ngjashëm me një qen? Kur thyhet shumë, është padyshim i zbutur dhe ka një pronar!
  Ata për të cilët votojnë me zemër përfundojnë shpesh në mëlçitë e votuesve!
  Politikani është si vodka, votuesi do ta ndjejë me mëlçi se është djegur!
  Një politikane të nxjerr trurin, si vodka, por ndryshe nga ajo është plot me llum!
  Politikanit i pëlqen të krijojë mjegull me synimin transparent për t'u pasuruar!
  Një politikan ka shumë premtime, por edhe më shumë justifikime nëse nuk mbahen!
  Një politikan është një dhelpër, por më shpesh me një ngjyrë gri!
  Politikani heq ashkël nga dushqet dhe rrëzon lisat si derr!
  Nëse një politikan është llafazan si sharrë, atëherë patjetër që do t'i bëjë trung votuesit!
  Politikanit i pëlqen të flasë për Zotin, sepse ai vetë është Satan!
  Një politikan është dinak sa djalli, por një engjëll në shpërndarjen e premtimeve !
  Politikanit i pëlqen të kryqezohet, por duart i kapin gjithmonë për portofolin!
  Duke i dhënë votën tënde një politikani elokuent, rrezikon të kollitesh gjak!
  Zakonisht njerëzit zgjedhin mes maceve në thes, ujqërve me petka deleje dhe dhelprës me djathë të kalbur!
  Nëse një politikan e ka përmbushur premtimin e tij, shiko malin për të parë nëse mbi të fishkëllen një kancer!
  Është më e lehtë të varësh një kolobok sesa të detyrosh një politikan të përmbushë premtimin e tij !
  Politikani është i qëndrueshëm vetëm në një gjë - në kërkim të përfitimeve për xhepin e tij!
  Një politikan i ndërron bashkëpunëtorët si doreza, vetëm kjo i bën duart edhe më të pista!
  Politikani është një kafshë që bën dre nga një votues!
  Politikan, nëse jo ujk me petka dele, atëherë një dash tipik!
  Një politikan që nuk është dhelpër është dash apo dre!
  Një politikan mund të premtojë male, por pas kësaj ju pastroni vetëm rrënojat!
  Mos nxitoni të votoni për gjelin, ai do t'ju godasë të vdekur!
  Diktator, kjo është një dhelpër në një fron luani e rrethuar nga desh!
  Nëse nuk doni të dilni si dre, bëhuni të paktën një dhelpër e vogël vetë!
  Ai që nuk i numëron sorrat kot i fiton zgjedhjet!
  Ju mund të votoni me zemër, por fituesi do të fitojë me trurin tuaj!
  
  Politikani është një dhelpër që preferon djathin jeshil, si ngjyrën e dollarit, nga ata që numërojnë sorrat!
  Gruaja nuk është dorashka, sapo të ndërroni doreza, patjetër do të shndërroheni në një pleh nga aventurat e zjarrta!
  Djemtë gjenialë bëjnë shumë më tepër zbulime sesa pleqtë mediokër të udhëzimeve!
  Në rini ka zjarr në zemër, zbulim në kokë, dhe rezultati është fitorja!
  Rruga drejt suksesit nuk është gjithmonë e drejtë, por nuk toleron një shpinë të përkulur në nënshtrim!
  Politikani përkulet për të ngritur hundën më lart!
  Politikani përkulet që pastaj të përkulet mbi votuesin!
  Politikani është gati të gërmojë hundën në tokë për të varrosur përgjegjësinë e tij ndaj votuesve!
  Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë, dhe më besoni, të jetosh është shumë e vështirë, sikur në një galeri xhirimi!
  Një gomar me një thes ari është më i aftë të thyejë një mur fortese sesa një vigan me një dash çeliku!
  Një politikan me gojën e artë i kthen votuesit në gomarë me thasë floriri!
  Kush është bisha më e fortë? Sigurisht, një gomar i ngarkuar me një thes ari! Dhelpra e do ngjyrën e verdhë të tradhtisë dhe monedhat e arit të ofertave!
  Shpeshherë politikanët valëvitin flamuj të kuq për hir të ngjyrës së verdhë të monedhave që i heqin nga xhepat e votuesve pa u skuqur!
  Fjalimet elokuente të politikanëve të përgjakshëm derdhën lot të hidhur nënave, bijtë e të cilëve humbën jetën në masakër të përgjakshme!
  Kush premton male floriri nuk vlen asnjë qindarkë bakri të thyer!
  . KAPITULLI Nr. 13.
  Caligula Delfinov ka misionin e tij. Ju duhet të gjeni motrën tuaj më të madhe me çdo kusht. Dhe ju vetë, ndërkohë, jeni transportuar në një botë paralele, ku keni krijuar misionet tuaja unike dhe, në të njëjtën kohë, shumë të lezetshme dhe unike.
  Margarita dhe Kaligula prekën takat e tyre të zhveshura dhe të rrumbullakëta dhe gjëmuan:
  -Bisht pas bisht,
  Sy për sy!
  Jo Barbos -
  Fantoma !
  Tani djemtë u shpërndanë në drejtime të ndryshme për të përfunduar shpejt bluarjen e radhëve që mbulojnë afrimet në Port Arthur, ushtria e Tokës së Diellit në rritje. Fëmijët e Terminatorit lëviznin si kosë elektrike nëpër bar të butë, duke shfarosur pa mëshirë japonezët.
  Kuropatkin ende hezitoi me urdhrin për të filluar sulmin, megjithëse në malin e Lartë çifti luftues instaloi trengjyrëshin , luftëtarët fëmijë thjesht pikturuan karton të madh dhe tani është qartë i dukshëm gjatë ditës. Por ish-ministri i Mbrojtjes ishte ende në mëdyshje. Edhe pse , në të njëjtën kohë, Kuropatkin nuk ishte një frikacak. Gjatë luftës së viteve 1877-1878 ai tregoi guxim të jashtëzakonshëm.
  Po, dhe për të përmirësuar jetën e ushtarëve të thjeshtë, si ministër i Mbrojtjes bëri shumë, dhe nuk u kap në vjedhje. Edhe pse efektiviteti luftarak i ushtrisë nuk u rrit shumë nën të. Por ai nuk kishte vendosmërinë e Suvorovit, madje as aventurizmin. Alexander Suvorov luftoi me shumë guxim, duke balancuar vazhdimisht në prag të humbjes së plotë. Sidoqoftë, intuita e dhënë nga natyra dhe fati fenomenal bëri të mundur parashikimin e hapave hakmarrës të armikut, reagimin e tij dhe fitimin e fitoreve. Kjo është në stilin e Talit, i cili bëri sakrifica të pasakta, duke rrezikuar humbjen, por në shumicën e rasteve fitoi ... Por shahistët më të mirë në botë e panë Talin.
  I pari që i dha një mulli mishi dhe humbje ishte Mikhail Botvinnik. Ky kampion dinte të programonte dhe të shënonte pikat e dobëta të armikut.
  Dhe ylli i gjeniut Tal u zbeh.
  Ndoshta, Suvorov, nëse do të kishte jetuar më gjatë dhe po të kishte ndodhur të luftonte me Napoleonin, do të ishte rrahur. Por ushtria turke, me të cilën luftoi Alexander Vasilyevich, ishte shumë e prapambetur nga të gjitha këndvështrimet, dhe komandantët nuk u emëruan sipas cilësive të tyre drejtuese.
  Dhe gjatë luftës me francezët, pishinat e vozitjes kishin një komandë shumë të re dhe një nënvlerësim të tepruar të ushtrisë së ariut rus.
  Kuropatkin, nga ana tjetër, përgjithësisht kishte frikë të sulmonte, duke preferuar të ulej në mbrojtje. Duke llogaritur është e qartë se armiku do të shtypë veten kundër redoubimeve. Pikërisht me një komandant të tillë lufta humbi.
  Dhe vajza Margarita dhe Caligula Dolphins ranë nën zjarr... Ata u shpëtuan , megjithatë, nga shpejtësia, kur luftëtarët e pavdekshëm shpërthyen në bastionet dhe tashmë po bluanin të gjithë brenda, lëkurë pothuajse të padepërtueshme dhe , natyrisht, aftësinë për të rikuperuar pothuajse Menjëherë.
  Dolfinov Jr. , duke prerë një gjeneral tjetër japonez, gjëmonte një frazë nga "Malësori", ndërsa hidhte gjilpëra helmuese me këmbët e tij zbathur dhe pështynte gjak:
  - Duhet të mbetet vetëm një!
  Dhe shpatat e tij, si rrufeja, kryejnë një mulli vrasës, unik. Më saktësisht, njëqind teknika bluarjeje me prerjen e armiqve në një minutë e disa batalioneve.
  Samurai ra nga goditjet dhe këmbët e zbathura të djalit terminator lanë pas një model të tërë kërcimi dhe dredha-dredha.
  Vajza e bukur partizane Margarita, teksa pastronte një fortesë tjetër prej betoni, hodhi në erë municionet, duke bërë që mijëra armë të fuqishme të fluturonin në ajër. Pas mikut të tij, djali artist Caligula përsëriti një manovër të ngjashme.
  Margarita, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zhveshur dhe vajzërore në një distancë të gjatë, miratoi:
  - Po ia del shumë, djalë !
  Luftëtari i pamposhtur, duke hedhur gjithashtu me shpejtësi të madhe dhuratën vrastare të asgjësimit, duke prerë samurain, u përgjigj:
  - Është më mirë të mësosh sesa të rimësosh!
  Shpërthimet e fuqishme të bastioneve nuk kaluan pa u vënë re në radhët e ushtrisë ruse. Gjenerallejtënant Zeleny i raportoi gjeneral adjutantit Kuropatkin:
  - Shkëlqësia Juaj. Sipas të dhënave tona, në kështjellën e armikut ka kohë që është ndezur beteja, madje, me siguri, kanë shpërthyer disa bastione!
  Kuropatkin u përgjigj me plogështi:
  - Qetë, qetësohu!
  Epo, ashtu si Carleson, çatia e të cilit u hodh nga menteshat. Edhe pse situata kërkon vetëm masa drastike. Gjenerali Zeleny dhe Kondratenko këmbëngulin:
  - Duhet të godasim menjëherë!
  Kuropatkin i shikoi të dy gjeneralët përmes syzeve. Green është ende i ri, por duket edhe më i ri se vitet e tij, i shpejtë, i vrullshëm. Kondratenko është vëllai i heroit të Port Arthur, gjithashtu nga brezi i ri i drejtuesve të aftë. Natyrisht, skifterë të tillë janë të etur për të luftuar. Për më tepër, ka një urdhër kategorik nga Perandori dhe Sovrani i Gjithë Rusisë, Nikolla II, për të sulmuar menjëherë qytetin e kështjellës. Dhe është e pamend që thesari mbretëror nuk do të jetë në gjendje të përballojë për një kohë të gjatë barrën e një lufte kaq të vështirë.
  Megjithatë, nëse nuk e njeh Ford-in, mos u fut në ujë! Ne duhet të kuptojmë se çfarë është dhe ku kush po sulmon.
  Kuropatkin e pyeti Kondratenkon:
  - Cilat njësi japoneze bënë të shtënat?
  Gjenerali tha qartë:
  - Skautët raportojnë se janë shfaqur engjëjt - një djalë i ri i bukur dhe një vajzë me flokë të artë, të cilët lëvizin me shpejtësi të pabesueshme dhe kur priten nuk shihen.
  Kuropatkin u kryqëzua tre herë me një ritëm të furishëm dhe mërmëriti:
  - Pra, rezulton se këta janë përsëri engjëj?
  Gjenerali Zeleny goditi thembrën e tij në dysheme:
  - Po tamam! Njëqind qiellore!
  Kuropatkin madje fishkëlliu:
  - Uau! Zoti nuk e braktis Rusinë!
  Kondratenko tha në mënyrë udhëzuese:
  - Ne duhet të sulmojmë armikun menjëherë, Field Marshall! Ose ne vetë do të shkojmë në ofensivë!
  Kuropatkin tha me padurim:
  - Jo, zotërinj. Unë jap urdhrat. Meqenëse Zoti vendosi të na ndihmojë, atëherë është mëkat të futësh ushtarë në një mulli mishi!
  Kondratenko vuri në dukje logjikisht:
  - Edhe në Izrael, Zoti i Madhërishëm kërkoi që edhe hebrenjtë të luftojnë dhe të mos marrin gjithçka për asgjë dhe pa luftë.
  Marshalli i fushës nga këneta, një strateg i taktikave të pritjes dhe shikimit, iu përgjigj kësaj:
  - Por apostulli Pal tha se t'i shërbesh Perëndisë nuk kërkon dorë njeriu!
  Tashmë gjenerali Zeleny u ndez:
  - Pse atëherë ju, Shkëlqesi, kryqëzoheni vazhdimisht, sidomos kur predhat shpërthejnë aty pranë!
  Kuropatkin tashmë kishte filluar të zemërohej:
  - Por sepse gjithçka ndodh sipas vullnetit të Zotit. Pra, le të bëjmë një shërbim lutjeje së pari. Nëse jeni të pafytyrë, do të arrestoheni të dy!
  Në përgjithësi, ideja për të mbajtur një shërbim lutjeje dukej interesante. Lerini kerubinët të marrin repin për të gjithë.
  Tomboy Kaligula dhe vajza partizane Margarita tashmë janë pak të lodhur dhe pjesa më e madhe e punës tashmë ka përfunduar. Pra, pse të mos freskohesh në det dhe të bësh rërë tërësisht skuadron e Togos . Në fund të fundit, ajo gjithashtu mund të hapë zjarr, duke përfshirë edhe armët dymbëdhjetë inç. Dhe ky është një kalibër prej 306 milimetrash, i cili mund të shkaktojë humbje të konsiderueshme për trupat sulmuese.
  Vërtetë, japonezët, në këtë rast, do të duhet të qëllojnë pothuajse verbërisht, nëpër kreshtë. Dhe ata do të jenë në gjendje të godasin me zjarr të drejtpërdrejtë vetëm kur beteja të zhvendoset në kufijtë e qytetit.
  Objektivi kryesor janë katër luftanije me armë dymbëdhjetë inç në bord.
  Vajza partizane, duke prerë japonezët me shpatat e saj vrastare dhe duke shkundur copat e kockave të ngulura, sugjeroi:
  - Ndoshta mund t'i shtojmë pak shanset tona? T. ka epërsi në luftimet me armë ndaj skuadronit të Rozhdestvensky, afërsisht 1.8 me 1. Në këtë mënyrë do të barazojmë paksa balancën e forcave.
  Kaligula e delfinëve, duke prerë samurain e fundit, e pyeti luftëtaren Margarita:
  - Le të fillojmë me flamurin?
  Vajza partizane , duke hedhur një predhë me gishtat e saj të zhveshur dhe duke grisur një duzinë japoneze të tjerë, duke lënë vetëm copa të grisura, kundërshtoi:
  - Nuk fillojnë me më të shijshmet! Për fat të mirë, nuk ka nevojë të kërkoni një skuadrilje. Le të klikojmë nëpër dy armadillot e para.
  Tomboy Kaligula qeshi, hodhi një granatë me thembër të zhveshur, drejtoi shpatën e tij të përgjakur në anijen Nutili , duke bërtitur me gëzim:
  - Dhe kjo është e imja!
  Margarita, pasi kishte prerë përsëri për vdekje japonezët, i sugjeroi partnerit të saj:
  - Por le të shtrihemi në ujë për gjysmë ore që të shërohemi.
  Në të vërtetë, pushimi nuk do të dëmtojë. Por Caligula Dolphins nuk humbi kohë gjatë pauzës së shkurtër. Në veçanti, ne ishim në gjendje të konsideronim diçka interesante.
  Komplotistët u mblodhën në bodrum. Një llambë elektrike nën tavan hedh hije ogurzezë. Koka e famshme tullace e Leninit shkëlqen zbehtë, pranë Koba-s së ashpër , i njohur në botë më shumë si Stalini, më pas një oficer i marinës me uniformë të rregullt, ndërsa togeri pak i njohur Schmit, me një mjekër të dendur, Bukharin.
  Trocki nuk mjafton për takimin e plotë, por tani për tani ai dhe Lenini janë në mosmarrëveshje. Dhe kështu, bolshevikët më me ndikim u mblodhën, gati për të bërë një revolucion, ose një grusht shteti, çfarëdo qoftë, vetëm për të fituar pushtetin.
  Lenini e mori fjalën i pari:
  - Është jashtëzakonisht e rëndësishme , shokë, të parandalojmë me çdo kusht fitoren e autokracisë në luftën e saj të padrejtë imperialiste me Japoninë. Kauza e revolucionit e kërkon këtë!
  Shpërthimet e ndrojtura në përgjigje.
  Buharini, duke duartrokitur pëllëmbët e tij dhe duke tundur mjekrën e zezë që zbukuronte fytyrën e tij ende të re, konfirmoi:
  - Po, autokracisë nuk duhet t'i japim as shansin më të vogël. Kjo mund të nuhasë tradhti, por unë do të them, Mikado është aleati më i mirë dhe kryesor i bolshevikëve dhe komunizmit botëror!
  Koba Joseph mërmëriti me zemërim:
  - Mirë thua! Edhe pse kjo nuk mban erë tradhtie, tashmë është vetë tradhti!
  Lenini, i cili më pas përdorej me pseudonimin Karpov, tha me një buzëqeshje:
  - Për hir të revolucionit global, ndonjëherë duhet të bëni sakrifica. Përfshirë sakrifikimin e një pjese të ndërgjegjes dhe shpirtit tuaj. - Uljanov hapi tapa, duke zhveshur kokën, një shishe birrë gjermane. Për elokuencë, duhet të freskoni fytin tuaj. Ai piu disa gllënjka dhe vazhdoi. - A mendoni se unë vetë jam i kënaqur t'i uroj të keqen dhe humbjen vendit tim. Megjithatë, do të jem i sinqertë, revolucioni është i mundur vetëm nëse regjimi i autokracisë dobësohet seriozisht. Dhe çfarë mund ta dobësojë autokracinë më shumë sesa humbja në luftë?
  Koba tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Asgjë... Ndonjëherë qëllimi më i lartë kërkon sakrifica, dhe sakrifica të konsiderueshme!
  Lenini vazhdoi filozofinë e tij:
  - Pra, nuk do të diskutojmë për moralin dhe filozofinë e ateizmit. Kjo nuk është gjëja kryesore. Është e qartë se puna që po ndërmarrim do të çojë në çlirimin e punëtorëve dhe skllevërve të të gjitha vendeve dhe të gjithë botës. Dhe fakti që të gjitha humbjet e shtetit tonë dhe të popujve të tjerë do të kompensohen njëqindfish. - Uljanov ndaloi dhe shtoi me një ton tjetër. - Dhe çfarë hapash konkret mund të hedhim për të mposhtur Autokracinë e urryer nga populli dhe ne?
  Këtu toger Schmid foli me një zë të hollë:
  - Mendoj, si fillim, të hedhim në erë Hekurudhën Trans-Siberiane në disa vende menjëherë. Kjo do të kishte një ndikim fatal në furnizimin e trupave cariste në Mançuria.
  Koba buzëqeshi si dhelpër:
  - Bravo , djali po përparon! Dhe mendova të grabisja disa banka për të minuar standardin e arit të rublës së Carit.
  Ulyanov tundi ashpër gishtin tregues ndaj "gjeorgjianit të mrekullueshëm":
  - Mos u bëj keq! Një propozim shumë interesant . Ju mund të prishni goxha Kuropatkina.
  Schmid vazhdoi:
  - Në përgjithësi, plani im përfshin ngritjen e një kryengritjeje në të gjitha anijet e Flotës së Detit të Zi. Atëherë ushtria do të kalojë në anën e punëtorëve dhe Autokracia do të shembet menjëherë!
  Koba qeshi me ironi:
  - Po kanceri do të fishkëllojë në mal!
  - Koba , ndalo! - leh Lenini dhe shtoi. - Është vërtet e nevojshme të përgatitet dhe të kryhet një kryengritje në Detin e Zi. Dhe kur Kuropatkin i rrahur ikën nga Port Arthur , rebelimi në të gjithë ushtrinë do të bëhet i vërtetë!
  Schmid humbi durimin:
  - Po, do ta bëjmë me shpirt!
  Buharini mori fjalën:
  - Aleati ynë më i shumtë në Tokë janë fshatarët; kur të ngrihen, ata do të jenë në gjendje të shtrëngojnë të gjitha forcat e autokracisë. Ne duhet të dërgojmë agjitatorët tanë nëpër fshatra, duke kërkuar që fshatarëve t'u jepet jo vetëm toka, por edhe pronat, gjithçka që u përket pronarëve!
  Koba e ndërpreu me ironi:
  - Përfshirë gratë dhe vajzat e tyre!
  Buharini qeshi:
  - Dhe kjo gjithashtu! Është aq e thjeshtë sa bëri Emelyan Pugachev - koka do të pritet, shiriti do të varet dhe mallrat e tyre do të merren për vete dhe do të ndahen në mënyrë të barabartë! Dhe gratë dhe vajzat e pronarëve janë robërit e tu!
  Ulyanov miratoi këtë thirrje:
  - E drejte! Do t'i varim të gjithë! Deri në Polin e Veriut!
  Koba sugjeroi:
  - Duhet të përdorim sa më shumë elementin grabitës. Në veçanti , revolucionarët më të fortë dhe më të suksesshëm dalin nga kriminelët. Për shembull, Kotovsky nuk është një hero? Hero! Dhe At Makhno nuk është më keq!
  Buharini tundi kokën fuqishëm:
  - Kjo eshte! Ne do t'i shtypim të gjithë me kriminalitet !
  Ulyanov përplasi grushtin në tryezë:
  - Terror, terror dhe sërish terror revolucionar!
  Nuk ishte e mundur të vëzhgohej biseda e mëtejshme e "katërve madhështore". Pasi u zgjua, ishte e nevojshme të kalonim në nivelin praktik të zbatimit të një strategjie fituese. Në veçanti, pastroni luftanijet nga ekipet.
  Kaligula shpejt notoi drejt qëllimit të tij dhe Margarita drejt qëllimit të saj. Djemtë, duke përdorur gishtat e dorës dhe këmbëve, u ngjitën menjëherë në anijet e viktimave të tyre.
  Tomboy Caligula nuk i ndjeu më frenat, pasi filloi t'i copëtonte të gjithë me radhë. Nuk është e vështirë të hipësh në një anije, në thelb një klasë luftarake. Nëse, sigurisht, nuk jeni më shumë se njeri. Pra, vraponi dhe prisni. Dhe me një shpejtësi kaq të mbinatyrshme, askush nuk ka mundësi t'ju rezistojë.
  Epo, me gishtat e zhveshur të fëmijëve tuaj, por më shpejt se putrat e këmbëve të gatopardit, hidhni hala helmuese. Dhe kjo gjithashtu do të tronditë plotësisht japonezët.
  Luftëtarët e Tokës së Diellit në rritje janë përsëri të shtrirë të prerë , dhe plani i çiftit të terminatorëve është i thjeshtë. Shkoni në ndarjen e municioneve, më pas shpërthejeni municionin në mënyrë të tillë që edhe kaldaja të mbulohen. Pas së cilës, anija e dëmtuar nuk do të ketë zgjidhje tjetër veçse të shkojë në fund.
  Kaligula e delfinëve, duke prerë dhe gozhduar me shpatën e tij, depërtoi në furnizimin me municion. Epo, çfarë janë për të plumbat individualë, të cilët djali i gjuan në mizë, apo edhe ia kthen armikut. Është veçanërisht mirë nëse, me këmbën tuaj të zbathur, menjëherë goditni armikun një grusht fishekësh me forcë të furishme dhe vdekjeprurëse, vdekjeprurëse dhe të parezistueshme.
  Kështu që rruga e samurait për në perandorinë mbretërore të Nikollës II u bllokua.
  Gjithashtu nuk është e vështirë të transferosh municionet në strehë në mënyrë që fundi i betejës të hidhet në erë, edhe me forcën e tij fizike.
  Kuverta e çelikut, e nxehtë në diellin e marsit, gudulis këndshëm thembra elastike të zhveshura të djalit terminator. Dhe predha të fuqishme me eksploziv të lartë të mbushura me shimoza tërhiqen nga supet. Ju hidheni poshtë, duke injoruar shkallët spirale dhe tani jeni në vendin e duhur. Tani ndarjet do të thyhen dhe kaldaja do të shpërthejë, duke bërë vrima të tilla që edhe kjo gjë e madhe nuk do të mbijetojë.
  Kjo gjë interesante është armadillo japoneze. Anija është e gjerë dhe e gjerë, me një trashësi të madhe armaturë që mbulon kuvertën. Dhe tytat e gjata dhe të trasha të topave, të afta për të goditur nja dy dhjetëra kilometra, apo edhe më shumë ... Vërtetë, nuk u ndërtua nga japonezët, por nga britanikët. Por flota mbretërore është pothuajse tërësisht e prodhimit të saj, e cila ka të mirat dhe të këqijat e saj. Kështu që britanikët bënë një luftanije - një makinë fisnike. Është për të ardhur keq, por ne duhet ta dërgojmë atë në fund ...
  Pati një shpërthim dhe metali i kuvertës së thyer e goditi djalin në këmbët e zhveshura dhe muskulare, duke e hedhur atë lart mbi sipërfaqe. Pas kësaj, djali u hodh në ujë dhe notoi fuqishëm, duke u përpjekur të largohej nga vorbulla. Një kolos i tillë po fundoset.
  Dhe luftanija e Margaritës u nda: e punuar pastër dhe në mënyrë sinkrone. Tani është koha për të fundosur dy kryqëzorët beteje të blinduara të mbijetuara.
  Le të shkojë në fund edhe Togo , që shkaktoi kaq shumë telashe për flotën ruse. Ky do të bëhet mësim për të gjithë ata që vijnë në tokën e mëmëdheut tuaj me armë në dorë.
  Kaligula e delfinëve rrëmben fuqishëm ujin e oqeanit me duar dhe këmbë dhe bilbil:
  - Ju do të mposhteni nga japonezët! Kjo nuk është një lojë çmendurie !
  Ashtu si herën e kaluar, pothuajse pa prekur metalin dhe armaturën ju fluturoni lart në kuvertë. Aty filloni të copëtoni samurai të tillë të ngadaltë në lakër. Ndoshta, edhe një merimangë e ngulur në rrëshirë është njëqind herë më e shkathët se këto insekte nga Toka e Diellit që po lind. Kështu që ju nxitoni dhe prisni krahët, këmbët, kokat ... Dhe ato thjesht vendosen. Në rastin më të mirë, njëri prej tyre arrin të thotë:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula qesh dhe ua vë gishtin e madh hundës:
  - Banzai, mos guxo!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh fishekët, duke shpuar ballin, gojën dhe fytin e samurait.
  Më pas, përsërisni kombinimin e mëparshëm. Sidoqoftë, për një ndryshim, Kaligula madhështore drejtoi shpejt armën tashmë të mbushur dymbëdhjetë inç dhe gjuajti një sulm në kryqëzorin më të afërt të betejës. Goditja doli të ishte e saktë dhe një ngarkesë japoneze me eksploziv të lartë shkaktoi një zjarr të madh në kuvertë.
  Luftëtari i ri vuri re se me të vërtetë, kur hyn një produkt i industrisë në Tokën e Diellit që po lind, del shumë zjarr dhe tym. E cila, natyrisht, e bën më të lehtë të shtënat . Duke marrë parasysh që samurai ka qenë në luftë me Rusinë për një kohë të gjatë, skuadrilja e tyre luftarake ka vërtet një epërsi cilësore.
  E vërtetë, sa mund të arrijnë japonezët nëse humbasin të gjitha anijet e tyre të mëdha?
  Anija e Togos sinjalizon me vonesë largimin. Por kjo nuk është me të vërtetë një zgjidhje e dobishme. Luftanija e madhe shpërthen, dhe dy sekonda më vonë shpërthen edhe anija që mbante Kaligula të Delfinëve. Ai më në fund goditi me këmbë një oficer të Perandorisë Japoneze. Dhe përsëri të dy luftëtarët trima u hodhën jashtë nga vala goditëse...
  Një vajzë partizane luftarake, pasi i ka hequr kokën një kapiteni të rangut të parë, bërtet në majë të mushkërive:
  - Ndeshja e hokejit në det: Rusia kundër Japonisë - rezultati katër me zero!
  Në të vërtetë, tani Japonia nuk ka një luftanije të vetme në shërbim. Vërtetë, ka ende deri në tetë kryqëzorë të klasit të betejës. Dhe ka një zgjedhje: t'i mbysim apo jo?
  Kaligula, pasi preu peshkaqenin që nxitonte drejt tij me shpatën e tij, vendosi logjikisht:
  - Goditi sa hekuri është i nxehtë! Dmth i mbysim!
  Margarita, pasi preu një tjetër grabitqar deti, u pajtua me këtë vendim:
  - Pse të humbasësh kohë me gjëra të vogla? Mund të mos ketë një herë tjetër për ne!
  Tomboy Caligula, duke hedhur kutinë e fishekut me këmbën e tij, pikërisht në syrin e peshkaqenit, logjikisht kundërshtoi:
  - Unë mendoj se do! Zoti e do trinitetin!
  Por gjithsesi ai notoi. Ata mund të kthehen në kalanë e kalasë gjatë natës. Kjo nuk do t'i çojë askund. Dhe nëse Kuropatkin merr fortesën pa pjesëmarrjen e tyre, atëherë aq më mirë. Në të vërtetë, ata nuk mund të bëjnë gjithçka vetëm. Madje është interesante se çfarë do të thonë pasardhësit për këtë luftë të çuditshme me Japoninë? Ata do ta konsiderojnë atë një vepër të lavdishme, ose, përkundrazi, do ta shajnë atë si të fituar vetëm nga forcat e mbinatyrshme!
  Por Kaligula e kapërceu lehtësisht viktimën e tij të radhës - kryqëzorin e betejës. Nga jashtë, ato janë disi të ndryshme nga armadillos. Në veçanti, ka pak më pak forca të blinduara, dhe në vend të armëve dymbëdhjetë inç ka dhjetë inç, por performanca është shumë më e mirë. Por këto janë gjithashtu enë të klasës lineare. Dhe pastaj ka kryqëzues të mesëm dhe të lehtë.
  Luftëtari i ri këtu ndryshoi pak taktikën dhe preu marinarët samurai dhe gozhdoi disa me fishekë që i hodhi me këmbët e tij djaloshare . Më pas, ai mori dhe shpërtheu municionin në mënyrë që kryqëzori i betejës groposi hundën në ujë dhe kështu shkoi në fund jo menjëherë, por gradualisht duke u kthyer.
  Ndoshta djali aktori Caligula donte të shpëtonte të paktën një pjesë të ekuipazhit nga vdekja në këtë mënyrë. Në të vërtetë, ku mund të vendoste kaq shumë eksplozivë... Margarita, pasi kishte vrarë një masë të madhe marinarësh samurai, anoi kryqëzorin e saj në bord.
  Vajza festoi me krenari suksesin e saj, por edhe partneri i saj:
  - Rezultati: gjashtë - zero!
  Tomboy Caligula, në zemërim dhe gëzim, nga suksesi i madh, këndoi:
  - Dhe samurai fluturoi në tokë, nën presionin e çelikut dhe zjarrit!
  Viktima të reja në det ... Po , duket se japonezët që u nisën në këtë fushatë kanë lindur nën një yll të pafat. Dhe as tetë milionë perënditë në fenë e tyre Shinto nuk i ndihmojnë ata.
  Për Caligula-n e vockël, një kryqëzor beteje duket si një copë kartoni që duhet fundosur. Ai madje vendosi të provonte një taktikë paksa të ndryshme, domethënë, duke depërtuar në mbajtës dhe duke prerë pjesën e poshtme atje me shpata. Në fund të fundit, ai ka një metal magjik të kapur nga ninjat dhe magjistarët. Kjo do të thotë se duhet të kryhet një operacion.
  Dhe kështu ... Rezulton se hekuri linear po shpërthen... Është e nevojshme të përmbyten tre ndarje për të siguruar këtë. Djali i Terminatorit thotë me një buzëqeshje:
  - Këtu jemi në atë anije ...
  Për të fundosur një kryqëzor beteje me goditje shpate, vërtet duhet të kesh forcë mbinjerëzore dhe imagjinatë të jashtëzakonshme.
  Margarita preferon një qasje shumë më të thjeshtë, duke argumentuar se përsëritja është nëna e të mësuarit. Dhe nëse po, atëherë armiku do të përmbytet nga shpërthimi.
  Perëndesha luftëtare dhe vajza partizane ngre gishtin e madh lart dhe thotë:
  - Tashmë është ora tetë!
  Djaloshi Kaligula, pa ceremoni, duke prerë shumë samurai dhe duke hedhur gëzhoja vdekjeprurëse me këmbët e tij, bërtet:
  - Por kjo është thjesht e lezetshme!
  Kanë mbetur edhe katër viktima... Duhet të mbyten disi që kjo të mos bëhet shumë e zakonshme. Ejani me diçka të veçantë, unike. Dhe djemtë, pa thënë asnjë fjalë, veprojnë si më poshtë. Domethënë, ata kapin timonët e kontrollit ... Për fat të mirë, anijet janë tashmë me shpejtësi të plotë, që do të thotë se nuk është aq e vështirë t'i përballosh ato. Dhe kështu, ju kap timonat e kontrollit dhe shkoni te dash... Battlecruisers, anijet janë të reja, por ka shumë anije të vjetruara në flotën japoneze që nuk kanë asnjë shans të shpëtojnë nga një dash me vijë të drejtë.
  Po sikur anijet, madje edhe ato prej metali, të përplasen me shpejtësi të madhe në det?
  Më pas ndodh kjo: një ulërimë e tmerrshme, bluarje e armaturës, çarçafët e çelikut të të dy anijeve shpërthejnë. Dhjetëra e qindra marinarë, me fytyra të verdha të shtrembëruara, nxitojnë përgjatë kuvertës së thyer, sytë e tyre të ngushtë u fryjnë nga balli dhe rrjedhat e gjakut fluturojnë nga goja e tyre me dhëmbë të këputur.
  Dhe luftëtarët japonezë bien në det, bien në rrjedhat e shkumëzuara që i gllabërojnë menjëherë. Dhe anijet fillojnë të fundosen shpejt, duke tërhequr shumë jetë në thellësi.
  Margarita, duke vazhduar të shfaroste marinarët pa mëshirë dhe ceremoni, deklaroi me buzëqeshje:
  "Është gjithashtu mirë që japonezët nuk marrin gra dhe fëmijë në bord."
  Caligula, duke prerë peshkaqenin që u ngjit mbi të, u pajtua me lehtësi me këtë:
  - Po, kulti i Amazonave nuk zuri rrënjë në mesin e samurajve. E vërtetë, ata duket se kanë ninja femra!
  E reja luftëtare-perëndeshë dhe, në të njëjtën kohë, vajza partizane përmblodhi:
  - Dymbëdhjetë zero në favorin tonë ... Por kanë mbetur edhe dy ditë të fundit. Çfarë duhet bërë me ta?
  Tomboy Caligula preu një peshkaqen tjetër në copa dhe thjesht sugjeroi:
  - Le t'i çojmë në portin Dalniy. Tani është nën kontrollin rus dhe dy kryqëzorë të mrekullueshëm, të teknologjisë së fundit do të përmirësojnë shumë flotën tonë!
  Margarita, duke shtypur grabitqarët e deteve me shpata, u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Po, dhe kjo është zgjidhja më e mirë!
  Edhe pse japonezët kanë një reputacion si luftëtarë të palëkundur, efekti moral i goditjeve të furishme të dy super engjëjve i tejkaloi pritshmëritë tona më të egra. Në të vërtetë, nëse nuk duhet të luftoni me njerëz, por me krijesa të ngjashme me perënditë më të vërteta, dhe ndoshta edhe me demiurgë, atëherë edhe luftëtarëve të Tokës së Diellit në rritje mund t'u mungojë guximi.
  Prandaj, pasi Margarita në një kryqëzor dhe Kaligula në tjetrën, prenë oficerët më të zellshëm dhe shkelmuan disa prej tyre, marinarët dhe mekanikët e tjerë e konsideruan më të mirën t'u nënshtroheshin këtyre superqenieve . Dhe të dy anijet luftarake u drejtuan në portin e Dalniy, nga i cili japonezët hoqën dorë, pas humbjes së tyre të fundit, pa një luftë me ushtrinë ruse.
  Kaligula Dolfinov mendonte se, në fund të fundit, autoriteti i forcës goditëse është autoriteti. Për shembull, gjatë Betejës së Khalkhin Gol, sa japonezë u kapën nga ushtria e frikshme sovjetike? Sipas të dhënave sovjetike, 476 njerëz, sipas llogaritjeve të tjera të mëvonshme, rreth 200, dhe si rezultat i shkëmbimit të ndërsjellë, vetëm 88 u kthyen te japonezët, domethënë kaq pak u kthyen në atdheun e tyre.
  Kjo do të thotë, samurai tregoi qëndrueshmëri. Duke humbur, sipas të dhënave sovjetike, rreth njëzet mijë njerëz u vranë.
  Për krahasim, ushtria sovjetike humbi pothuajse po aq të vrarë ( pa llogaritur ata që vdiqën në robëri) gjatë Luftës së Dytë Botërore sa të burgosur.
  Dhe kjo përkundër faktit se NKVD u trajtua brutalisht me familjet e atyre që u dorëzuan.
  Pra, qëndrueshmëria e ushtarëve japonezë nuk është e ekzagjeruar. Gjatë Luftës Ruso-Japoneze, japonezët humbën njëqind herë më pak ushtarë si robër lufte sesa rusët!
  Por, megjithatë, kjo është pjesërisht për shkak të faktit se ushtria ruse nuk fitoi një betejë të vetme të madhe. Dhe pa fitore nuk ka të burgosur.
  Megjithatë, ndodh që ushtria që përparon të ketë edhe shumë ushtarë të kapur.
  Djaloshi luftëtar Kaligula i tha Margaritës përmes një radioje primitive:
  - Ndoshta do të ngremë flamurin e bardhë në fund të fundit, përndryshe do të na mbytin?
  Margarita kundërshtoi:
  "Është një turp të lundrosh nën një flamur të bardhë." Më mirë jepni rusishten trengjyrësh mbi kokën tuaj!
  Luftëtari i ri hodhi gjilpërën në këmbën e zbathur dhe të shkathët të djalit-terminator dhe pasi e shpoi samurain tjetër në ballë, ai tha:
  - Dhe për mendimin tim, Andreevsky me një kryq do të jetë më i suksesshëm!
  Me rezultatin katërmbëdhjetë me zero, direkët detarë me Japoninë janë përfunduar dhe tani ju jo vetëm që mund t'i merrni anijet e kapura pranë vetes, por edhe të këndoni. Kaligula e delfinëve këndoi këngën e tij të fitores në majë të mushkërive të tij:
  Hapësirat e mëdha të deteve, oqeaneve -
  I kemi lëruar nën flamurin trengjyrësh!
  Ushtarët pushtuan malet e larta,
  Shqiponjat vrumbulluan në fitore!
  
  Luftëtarët rusë u njohën nga planeti,
  I goditëm armiqtë me shpata dhe bajoneta!
  Ne ishim në gjendje të hiqnim zgjedhën e fashizmit nga gjysma e botës,
  Ne e përfunduam marshimin tonë me fitore në Berlin!
  
  mbërritën me tanke me gunga,
  Ata kërcënojnë të shkatërrojnë të gjitha fushat ruse!
  Por ata i godasin fort fantazmat e mallkuar ,
  Që fëmijët tanë të jetojnë të lumtur pa zgjedhë!
  
  Ne jemi fëmijët e Atdheut, i cili është më i lartë se të gjithë të tjerët në botë,
  Ne kemi lindur, duke gatuar basme me këmbëzbathur!
  ndërmjetësoi për ne, duke na dërguar në betejë ,
  Dhe Zoti solli majin të lulëzojë në gëzim!
  
  Nuk ka hise për luftëtar dhe zemër më të lartë ,
  Çfarë jep një ëndërr dhe rilindje!
  Hapni derën e lavdishme të pavdekësisë,
  Por nëse jeni ulur në pritë, heshtni !
  
  Ka ujqër dhe dele, por ju jeni barinjtë e gjithësisë,
  Dhe është pjesa juaj për të përcjellë urdhrin tek pasardhësit!
  Për ta çuar çështjen deri në fund të krijimit,
  Që zjarri i përjetshëm në zemrën tuaj të dashurisë të mos shuhet!
  
  Kush e di se ku do të ndalojë një ushtar një plumb armik,
  Por megjithatë, në betejë, vdekja është më e mirë se sëmundjet e kalbura!
  Dhe nëse vdes, atëherë miku yt do të shtypë kundërshtarin ,
  Ai nuk do ta tolerojë, sepse vajzat zbathur po çohen në robëri!
  
  Oh, fati rus, luftë dhe zjarr pas lufte,
  Për ata që duan të shkojnë me pushime, nuk ka vend për ta, e dini, në parajsë!
  Këtu Sam djallëzor hyri në një komplot me Satanin,
  Kërcënon: - Do të rrëzoj atomin dhe do ta thyej breshrin!
  
  Por do të ketë edhe mbrojtje kundër raketave,
  Dhe një bombë bërthamore nuk mund ta shkatërrojë Moskën...
  Ne mund të përdorim tanke për të marrë parazitin,
  Dhe këngët e mërzitshme për të rënët të trishtojnë!
  
  Shitet për një qindarkë, jo një pjesë ruse,
  Në fund të fundit, secili prej nesh është një luftëtar i madh!
  Mos besoni se Zoti na ka vendosur tashmë në rol,
  Në fakt, ju vendosni se sa e lezetshme është ulërima!
  
  Kishte dështime, kishte humbje,
  Ndodhi si lepujt që tërhiqen nga ujqërit e tmerrshëm!
  Por nëse fillon lufta, ne do të jemi përsëri atje,
  Thyeni ushtrinë brutale të përbindëshave në një ritëm djallëzor!
  
  Më besoni, ne nuk po luajmë për hir të luftës,
  Ne nuk kemi thirrje tjetër përveçse të jemi miq të mirë!
  Ne jemi njerëz vëllezër, jo Abeli dhe Kaini,
  Për ne, një zog është një këngë, dhe jo një lojë e majme!
  . EPILOG
  Pasi Dominika e ndezi zgjuarsinë e saj, fëmijët bërtitën dhe duartrokitën për një kohë të gjatë. Po, është e mrekullueshme , mund të thuash që ia doli - duke spërkatur aforizma dhe duke gumëzhuar me vete.
  Pas kësaj, Margarita dhe Dominica shpallën një festë për të gjithë botën, në mënyrë që të kishte argëtim dhe gëzim në shpirt.
  Ata tundnin shkopin e tyre magjik dhe u shfaqën tavolina luksoze, të ngarkuara dendur me ushqim . Gjithçka këtu ishte luksoze dhe shumë e pasur.
  Pjata kaq të mrekullueshme dhe shumë ëmbëlsira, byrekë me krem, donuts, gjevrek, kifle dhe ëmbëlsira të dekoruara shumë. Është e pamundur të thuhet në një përrallë, as të përshkruhet me stilolaps.
  Dhe gjithçka është aq e shijshme dhe aromatike sa është fjalë për fjalë unike në sofistikimin dhe bukurinë e saj.
  Margarita shkroi në Twitter:
  Gjithë të mirat, më të mirat për fëmijët,
  Në planetin tonë të gëzuar...
  Rroftë dielli dhe era,
  Konsideroni zanat përgjegjëse për gjithçka!
  Dhe ajo filloi të kërcente. Dhe Dominika e ndoqi atë dhe disa vajza të tjera me ta. Shkoi shkëlqyeshëm .
  Margarita vuri në dukje logjikisht:
  - Gjithçka do të jetë mirë, gjithçka do të jetë mirë nëse nuk ngatërrohemi !
  Dhe vajza partizane mori dhe lëshoi një tjetër fishekzjarre nga shkopi i saj magjik. Dhe ishte si një burim diamanti që rrjedh në një përrua shumë të stuhishme.
  Dominika vuri në dukje:
  - Bukuri, bukuri.
  Ajo qëllon si një burim nga një balenë!
  Më pas erdhi koha për argëtim. Disa nga djemtë më të mëdhenj, rreth katërmbëdhjetë vjeç dhe shumë muskuloz, vendosën doreza të buta në duar dhe filluan të ziheshin me njëri-tjetrin.
  Ata goditën me duar dhe këmbë zbathur, duke buzëqeshur dhe duke qeshur.
  Dobrynya vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Në fund të fundit, ata kanë pajisje të fermave kolektive!
  Princi Oenomaus tundi me kokë:
  - Ata nuk janë të stërvitur në artet marciale !
  Djali Dobrynya fërshëlleu, duke u hedhur në unazën e improvizuar:
  - Me ler te shkoj!
  Dhe dy adoleshentë muskuloz që luftonin u përplasën me njëri-tjetrin. Djemtë shpërthyen duke qeshur dhe sulmuan Dobrynya. Kishte çmontim dhe tundje të krahëve dhe këmbëve.
  Dobrynya i shpërndau me shkathtësi dhe i shtyu mënjanë. Më pas ai e kapi për hundë njërin nga djemtë me gishtërinjtë e tij të zhveshur . Ulëriti me dhimbje të egër. Dhe djali hero përsëri, pa asnjë ceremoni, e hodhi dhe e detyroi të kthehej.
  Fëmijët përreth qeshën dhe duartrokasin. Dhe Dobrynya shtyu katër djem së bashku menjëherë dhe i mbështolli me shkathtësi në një mbulesë tavoline.
  Pas kësaj, e qeshura u bë plotësisht shurdhuese. Ashtu si duartrokitjet e fëmijëve. Në të vërtetë, dukej shumë e lezetshme .
  Dobrynya vërejti me zgjuarsi:
  - E hëngri ai që guxoi!
  Në ring hyri edhe Dominika. Ajo gjithashtu bëri arte marciale. Në fund të fundit, aktrimi në filma nuk është shaka. Ajo u tregua si një Supervajzë dhe u ndesh me një super të keqe . Të dyja vajzat më pas goditën njëra-tjetrën për një duzinë goditjesh. Dhe kjo është e mrekullueshme . Edhe mavijosjet e tyre ishin reale.
  Tani një adoleshent i fortë, muskuloz rreth katërmbëdhjetë vjeç me mbathje noti doli kundër Dominikës. Dhe ai u përpoq të sulmonte vajzën. Dominika u përgjigj me një goditje të saktë nga thembra e saj e zhveshur në plexusin diellor, dhe djali ra dhe filloi të përpëlitej.
  Dominika shkroi në Twitter:
  -Ti nuk je djalë , nuk je djalë,
  Jo reale...
  Ju nuk jeni djalë , nuk jeni djalë -
  Kuti e kalbur!
  e goditi Dominikën në shpinë muskuloze me gjithë forcën e tij . Vajza bërtiti dhe e ktheu me shkelm. Ai iu shmang dhe nxitoi drejt Dominikës dhe u përpoq ta luftonte atë. Adoleshenti ishte i fortë dhe i ngurtësuar nga puna e palodhur në një kantier. Dhe Dominikës iu desh të sforconte të gjitha forcat për të mos rënë. Por ajo rrëshqiti jashtë dhe më pas hodhi mbi të djalin e fortë . Ai ra, duke u përplasur në një pjatë me bli. Dhe djali u bë shumë pis.
  Dhe pjesa tjetër e fëmijëve qeshën egërsisht dhe bënë fytyra. Kjo me të vërtetë dukej e mrekullueshme .
  Djali u hodh lart, por mori një goditje të fortë
  vajzat aktore në mjekër, ai u godit me këmbë në lëvizjen e afërt dhe djali muskuloz u rrëzua.
  Dominic këndoi në mënyrë agresive:
  Ai po pret në mënyrë tinëzare një viktimë në minierë,
  Duke drejtuar një radar në qiell ...
  Një gabim - një ngritje aksidentale,
  Dhe një goditje është e pashmangshme!
  Kjo është, me të vërtetë, një vajzë karateiste. Kështu ajo u kthye dhe goditi një djalë tjetër në hundë me thembër të zhveshur. Ai ra dhe lëshoi një burim gjaku nga nuhatësi i tij . Por ai u hodh menjëherë. Dhe përsëri në betejë. Dhe Dominika e pengon, duke e detyruar të bjerë. Kjo është me të vërtetë një grua.
  Dobrynya tundi me kokë në shenjë miratimi:
  - Vazhdo kështu! Epo, ju jeni një vajzë e lezetshme !
  Këtu është një tjetër djalë i fortë që u largua nga goditja e Dominikës.
  Këtu filloi përballja. Vajza hodhi mbi të një adoleshent tjetër dhe cicëroj:
  Vajzat nga shoqëria e lartë,
  Unë me të vërtetë dua ta rrah djalin!
  Pas kësaj, vajza përsëri i shtyu djemtë së bashku, duke u dhënë atyre mavijosje dhe gunga. Dhe dukej jashtëzakonisht qesharake dhe qesharake.
  rrëzuar gjithashtu djemtë :
  - Ti je vajza jonë ! Shumë e nxehtë dhe luftarake!
  Dominika pohoi me kokë dhe cicëroj:
  Vajza luftarake ka gjak të nxehtë,
  Hordhia e verbër po na sulmon!
  Ajo pëshpëriti magji dhe një shi i vërtetë kremi, qumështi i kondensuar dhe mjalti u derdh mbi djemtë nga lart.
  Dhe përsëri e qeshura e gëzueshme e fëmijëve. Gjithçka po rrotullohet dhe po ndodh kaq e lezetshme dhe agresive. Dhe ka momente qesharake në këtë agresion.
  Djali princ Oenomaus, natyrisht, është gjithashtu në lojë. Si mund të menaxhojë dikush pa të? Dhe luftëtari i ri me shumë shkathtësi hedh mbi vete një djalë që duket më i madh dhe më i madh. Dhe përsëri pasthirrma entuziaste. Po, kjo është me të vërtetë një luftë që nevojitet.
  Enomai tundi dorën dhe djali ra mbi një grumbull ëmbëlsirash të mbuluara me krem. Dhe ata shpërthyen dhe u shpërndanë aq qesharak dhe me ëndje. Dhe të tilla ishin aromat e kuzhinës magjike.
  Dobrynya vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Është turp të harxhosh një ushqim të tillë!
  Dominiku qeshi dhe u përgjigj:
  - Kjo është në rregull! Unë do të bëj më shumë magji!
  Djali Phoenix këndoi:
  Diku në pyll ka magjistarë,
  Ata qepin një kaftan për shejtanin...
  U hodhën gurë përreth,
  Vendi ynë i mrekullueshëm!
  Pas së cilës, ai u bë mik me Dobrynya. Dy djemtë heroikë fillimisht filluan të tundin grushtat, duke u përpjekur të godasin njëri-tjetrin në fytyrë . E ngarkuan nja dy herë rastësisht dhe u shfaqën mavijosje. Pastaj e morën djemtë-luftëtarë dhe u përplasën me ballë. Kështu që nga sytë e mi filluan të fluturojnë shkëndija.
  Ata janë shtyrë me njëri-tjetrin, kanë goditur kokat dhe më pas kanë filluar të zihen. Dhe lufta ishte shumë kokëfortë. Djemtë kalorës u përleshën, duke u dërrmuar dhe duke u shtrënguar me njëri-tjetrin.
  Pastaj ata filluan të godasin përsëri kokat, të cilat dukeshin më shumë budalla se sa të lezetshme dhe kërcënuese. Dhe kjo veproi në atë mënyrë që i solli fëmijët-spektatorë në të qeshura shurdhuese.
  Dominika mori pendën në duar dhe filloi të guduliste takat e zhveshura të djemve. Dobrynya dhe Phoenix filluan të qeshin, me të vërtetë është aq gudulisëse dhe e lezetshme sa nuk do të mund të ndalosh së qeshuri.
  Margarita vuri në dukje me një buzëqeshje prima donna:
  - Po, ju jeni një vajzë e lezetshme. Thjesht një argëtues mjeshtër. Çfarë tjetër mund të bëni?
  Dominika bërtiti:
  - Po, në përgjithësi, mund të bëj absolutisht gjithçka. Dhe këtë do ta shihni më shumë se një herë!
  Dobrynya dhe Phoenix u ndanë. Ata ishin djersitur dhe busti i tyre i skalitur shkëlqente si të ishin spërkatur me vaj ulliri.
  Margarita tha me një psherëtimë:
  - Kemi fitore, por nuk jemi më afër synimit për të shpëtuar seksin më të fortë. Miu i verdhë i përket armikut tonë Bastindës, i cili u zhduk askush nuk e di se ku. Dhe i derdhëm fasulet. Epo, jo më kot, por gjithsesi pa rezultatin që po llogarisnim!
  Dominika këndoi si përgjigje:
  Jeta nuk është e lehtë
  Dhe shtigjet nuk të çojnë drejt...
  Gjithçka vjen shumë vonë
  Gjithçka ka ikur shumë shpejt!
  Gradualisht, disponimi i fëmijëve të liruar u bë më i qetë. Dhe zënkat, madje edhe ato humoristike, u shuan dhe muzika u bë më pak e zhurmshme.
  Dhe papritmas u dëgjua një zhurmë. U dëgjua boria e alarmit.
  Djemtë dhe vajzat u hodhën menjëherë nga vendet e tyre dhe u rrahën me shpata dhe shtiza. Ata ishin gati për një luftë.
  Dragonët u shfaqën në qiell. Ata ishin me tre koka, shtatëkrerë dhe dymbëdhjetëkrerë . Dhe kishte mjaft prej tyre, dhe zvarranikë me përmasa të mëdha. Natyrisht, sa më shumë koka, aq më e madhe është madhësia. Dhe mes tyre ishte shtriga e njohur Bastinda, e cila dukej e vogël në sfondin e dragonjve.
  Dominic fishkëlliu dhe vuri në dukje:
  - Uau! Duket se nuk ka mbaruar ende!
  Margarita këndoi si përgjigje:
  Bie me gjoks duke rrëmbyer plumbin,
  Toka është plot me vrima, si një bast...
  Por e di që ky nuk është ende fundi -
  Fundi është vetëm fillimi!
  Kishte rreth pesëdhjetë mijë fëmijë luftëtarësh - kjo është një ushtri e tërë, nuk kishte më shumë se dyqind dragonj. Prandaj, luftëtarët e rinj nuk ikën. Ata ishin të gatshëm të luftonin dhe të jepnin jetët e tyre, e ndoshta edhe të fitonin!
  Të dyja palët janë luftarake dhe të vendosura.
  më i madh me dymbëdhjetë koka gjëmonte:
  - Mos ki frikë! Ne nuk do të luftojmë me fëmijët! Ne jemi për paqen dhe drejtësinë!
  Dominika bërtiti:
  - Pra, pse keni ardhur këtu?
  Këtu Bastinda bërtiti, duke buzëqeshur në mënyrë agresive:
  - E di që qëllimi juaj kryesor ishte të merrnit objektin e Miut të Verdhë dhe jo të lironit skllevërit fëmijë!
  Margarita kundërshtoi:
  - Nuk ndërhyn! Në çdo rast, ne nuk kemi dashur t'i lëmë fëmijët tanë dhe nuk do t'i lëmë kurrë!
  Të dymbëdhjetë kokat e dragoit thanë menjëherë:
  "Ne e vlerësojmë fisnikërinë tuaj!" Por Bastinda ju fton të luani një lojë. Nëse fitoni, ai do t'ju japë miun e verdhë, nëse e bën, atëherë të katërt tuaj do të bëhen skllevër të tij përgjithmonë.
  Magjistarja Bastinda pohoi me kokë:
  - Po! Kjo eshte! Epo, fëmijë, ka shumë bujë me ta. Katër tuajat do të jenë shumë më të dobishme në skllavëri!
  Dominika vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Mund të luajmë një lojë. Thjesht lëreni, në rast humbjeje, shtrigën Bastinda jo vetëm të na japë objektin e saj të Miut të Verdhë, por edhe të bëhet skllavi ynë.
  Margarita konfirmoi duke shtypur këmbën e saj të zbathur:
  - Kjo eshte! Kjo është pikërisht ajo që na duhet! Do të ishte e drejtë që edhe Bastinda të rrezikonte lirinë e saj!
  Dymbëdhjetëkrerëshi tha:
  - Le të jetë kështu! Artifakti dhe liria e shtrigës, kundër lirisë së katër individëve domethënës - e drejtë!
  Magjistarja Bastinda tundi kokën me flokë të zeza:
  - Mirë, kështu qoftë! Gjithmonë e fitoj këtë lojë gjithsesi. Dhe as njohja e magjisë nuk do t'i ndihmojë ata!
  me dymbëdhjetë koka bërtiti:
  - A premtoni se do t'i përmbushni premtimet në rast disfate?
  Të pesë bërtitën njëzëri:
  - Ne japim!
  Magjistarja Bastinda mori një tabelë me katrorë nga çanta e shpinës dhe tha:
  - Atëherë le të fillojmë!
  Dhe ajo shpalosi dërrasën; figurat u shfaqën menjëherë në të. Ai të kujtonte disi shahun tradicional, vetëm kuadratet nuk ishin dy, por tre ngjyra: e bardhë, e zezë dhe gri. Dhe kishim shumë më tepër shifra. Ka një shaka, një harkëtar dhe një oficer, një gjeneral, një marshall, një ballist, një karrocë dhe diçka tjetër.
  Dominika mërmëriti:
  - Po, as nuk e di si ecin! Kjo është e padrejtë!
  Magjistarja Bastinda u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Tashmë e ke dhënë fjalën dhe nuk ka ku të tërhiqesh. Refuzimi për të luajtur është i barabartë me humbjen!
  Margarita pohoi me kokë:
  - Unë e di këtë lojë! Dhe si ecin edhe figurat në të! Pra, le të luajmë!
  Magjistarja Bastinda pohoi me kokë:
  - Epo atëherë! Figura kryesore këtu është mbreti dhe ne do të luajmë deri në mat!
  Fëmijët luftëtarë përplasën duart. Margarita tundi shkopin e saj magjik dhe para tyre u shfaq një imazh i një dërrase të madhe me tre lloje qelizash. Dhe tani mijëra ish-skllevër mund ta shihnin atë menjëherë.
  Margarita vuri në dukje:
  - Para luftës, unë fitova një lojë shahu kundër vetë Botvinnikut, megjithëse jo personalisht, por në një lojë të njëkohshme. Por në moshën tetë vjeç, të mundësh kampionin e BRSS është e lezetshme!
  Magjistari Bastinda mërmëriti:
  - Kjo është një lojë krejtësisht tjetër! Shahu nuk ishte as afër saj!
  Vajza partizane pohoi me kokë:
  - E di! Është më e komplikuar dhe ka më shumë pjesë, por unë mund ta luaj! Pra, mos mendoni se do të jetë e lehtë për ju!
  Shtriga me flokë të zeza pohoi me kokë:
  - Copat e mia janë të kuqe - ato fillojnë të parat!
  Dhe ajo e çoi hobesin përpara . Margarita u përgjigj duke lëvizur shigjetarin. Një lojë kaq e qetë filloi. Kishte njëqind figura në secilën anë dhe të tre, përveç mbretërve. Ka një prej tyre, dhe loja përfundon me mate. Epo, kjo është e bukur dhe logjike.
  Bastinda luajti dhe buzëqeshi. Pasuan shkëmbimet e para. Pastaj manovrat e shakave të shpejtë. Dominica vuri në dukje se shakaja lëviz si një mbretëreshë në shahun tradicional, por godet si një kalorës.
  Po, është interesante. Oficeri duket si peshkop, por godet si mbret. Dhe gjenerali lëviz si një gur, por godet si një kalorës. Marshalli lëviz si një mbretëreshë, por godet vetëm si një gur. Natyrisht, figurat më të fuqishme janë vezirët e mëdhenj, ata lëvizin si mbretëreshë dhe si kalorës, dhe gjithashtu godasin. Ka, sigurisht, mbretëresha, dhe ato janë njësoj si në shahun e zakonshëm. Shigjetarët lëvizin si pione, por gjuajnë diagonalisht tre katrorë përpara, dhe hobetarët vetëm dy. Duket se këmbësorët e zakonshëm janë më të dobëtit, por ata, me të arritur në vijën e fundit, mund të shndërrohen në çdo pjesë, përveç mbretit.
  Karroca ecën si një kalë, por godet si një elefant. Po, është interesante se si rezulton. Ekziston edhe një ballist - lëviz si një gur, por godet si një mbretëreshë. Rooks, kalorës dhe peshkopë, si në shahun e zakonshëm. Por ka edhe një njëbrirësh. Ai ecën si një mbret, por godet si një mbretëreshë. Dhe një njëbrirësh mbretëror. Ai ecën si një elefant, por godet si një vezir i madh, domethënë si një mbretëreshë dhe një kalorës. Po, kjo nuk është lojë me shaka. Dhe ka tre figura secila. Dhe provoni diçka pa u mërzitur. Dhe tani, duket se Bastinda tashmë ka kapur më shumë territor dhe ka fituar një avantazh material.
  Është e qartë, ajo është shumë më me përvojë se Margarita.
  Dominica me besim, ose më saktë me ironi, shkroi në Twitter:
  - Ec kalin! Kali!
  Margarita e përshëndeti me dorë:
  - Mos ndërhy! Çfarë duhet bërë, unë e bëj!
  Dhe vajza partizane e lëvizi me vendosmëri figurën e saj. Bastinda vazhdoi të sulmonte. Beteja ishte shumë kokëfortë dhe e pamëshirshme.
  Margarita, për të rifituar pak besim dhe qetësi dhe për të gjeneruar frymëzim në lojë, filloi të këndojë;
  Ajo shkumon lart, duke ngritur shpatet e pjerrëta,
  Vala, prangat e akullit shkatërruan oqeanin!
  Rrezi u pre, retë u mbushën me plumb,
  Dhe një erë e freskët e shtypi mjegullën!
  
  Unë jam me ju në një shkëmb bregdetar,
  Gudulisja e detit të gudulis veshin!
  Luftëtari e përqafoi qafën me një dorë të butë,
  Zoti i shenjtë është ngritur në shpirtin tim!
  
  Majat e maleve të dëborës janë të praruara,
  Dhe fluturat me perla në gjoks!
  Në distancë, anijet endeshin nën vela,
  Ju nuk mund të hiqni dorë nga ëndrra juaj dhe të bini në gjumë!
  
  Po të drejtoja me gisht, i dashur,
  Sytë e tu të shndritshëm nga lotët!
  Në fund të fundit, pa ty, as bota nuk më mjafton,
  Stuhi e bubullima gjëmojnë në zemër!
  
  Së bashku me ju do të shijojmë shumë lavdi,
  Dhe helmi depërton në ambicie!
  Tërhiqni shpatën tuaj në emër të asaj fuqie,
  të shërbejë !
  Margarita këndoi në mënyrë të përsosur dhe, e brohoritur, nisi një sulm vendimtar. Vajza partizane nuk hezitoi të sakrifikonte dhe në një moment ekuilibri material i forcave iu duk katastrofik për të. Por këtu janë disa goditje të forta taktike dhe...
  Margarita tha me një buzëqeshje të pafajshme:
  - Matë mat, zonja Bastinda!
  Ajo mbylli sytë e egër dhe shikoi përreth, duke i hedhur një vështrim anash dragoit më të madh me dymbëdhjetë koka . Ishte madhësia e një avioni të klasit të madh , hapësira e secilit krah ishte dyqind metra e mirë - ky është një përbindësh. Ndoshta edhe magjia fenomenale e vajzës-aktores së zgjedhur Dominica nuk mund ta kapërcejë një gjigant të tillë.
  Udhëheqësi i madh i dragoit gjëmonte me dymbëdhjetë koka njëkohësisht:
  -Ti humbe me Bastind. Pra, jepjani fitimet tuaja Miut të Verdhë - një objekt i vlefshëm, dhe shkoni në skllavëri ndaj zotërinjve tuaj të rinj!
  Bastinda psherëtiu dhe nxori një objekt nga çanta e shpinës. Pa pritur, ishte vetëm sa një kokosi, por shkëlqeu me një dritë të verdhë të ndritshme.
  Shtriga e zgjati dhe vuri në dukje:
  - Ai është i yti. Si çdo gjë që është e imja, tani është e jotja!
  Margarita e mori objektin në duar dhe më pas e fshehu në çantën e shpinës. Dhe ajo vuri në dukje:
  - Kjo eshte mire! Epo, çfarë duhet të bëjmë unë dhe ti, Bastinda?
  Nga pamja e jashtme, një zezake ende mjaft e re dhe tërheqëse u përgjigj:
  - Mund të bëj shumë gjëra. Unë jam tashmë më shumë se një mijë vjeç. Dhe çfarë nëse mund t'ju mësoj teknika të panjohura magjike. Epo, dhe gjithashtu bëhu menaxheri i mbretërisë. Unë kam shumë përvojë në këtë, dhe jo vetëm në menaxhimin e fëmijëve.
  Margarita ngriti supet dhe vuri në dukje:
  "Mendoj se mbase do të të lë të shkosh, pasi fillimisht jam betuar se do të bëj vetëm vepra të mira."
  Dominika mërmëriti:
  - Po nëse ajo gënjen? Ne kemi njerëz, ju e dini. Edhe Kurani thotë se betimet mund të thyhen në disa raste.
  Dhe vajza aktorja këndoi:
  Më beso, shërbëtorët e tu do të thahen,
  Do të tradhtohesh, do të tradhtohesh...
  Dhe ata që betohen në dashuri kështu,
  Vetëm shikoni, ata do t'ju vrasin!
  Margarita kundërshtoi:
  "Është zakon që magjistarët tanë t'i mbajnë fjalët dhe betimet e tyre." Të bëhesh një shkelës i betimit do të thotë të pësosh mallkim dhe përbuzje të përjetshme nga të gjithë. Kështu që Bastinda ose do ta mbajë betimin ose do të refuzojë ta mbajë atë. Pra, ajo ka një zgjedhje midis skllavërisë dhe heqjes dorë nga veprat e liga përgjithmonë!
  Shtriga me flokët e zinj ngritën supet:
  - Ka diçka për të menduar këtu. Asnjëherë mos bëni keq, kjo është gjithashtu shumë e vështirë, dhe jo gjithmonë e këndshme!
  Dominika ishte e indinjuar:
  - Pse po vendos për ne, Margot? Po mendoj, është më mirë që ajo të jetë skllave jonë. Një shërbëtor magjik dhe pa moshë do të jetë mjaft i dobishëm në familje. Ajo nuk duhet të jetë skllave juaj, por e përbashkëta jonë!
  Djali heroik Dobrynya konfirmoi:
  - Po ashtu eshte! Të katër ne rrezikuam lirinë. Dhe ju dëshironi ta komandoni atë vetëm.
  Djali princi Oenomaus tha:
  "Unë gjithashtu mendoj se është më mirë ta lësh të shkojë, duke u betuar se do të bëjë vetëm vepra të mira." Pse, ndërsa mbledh njëmbëdhjetë objekte të tjera, tërhiqni një skllav bashkë me ju? Ajo është vetëm një barrë!
  Dobrynya dhe Dominica thanë në unison:
  - Jo, ajo është robja jonë! Dhe ne nuk do ta lëmë të shkojë!
  Udhëheqësi i dragoit tha:
  - Ju keni një ndarje: dy kundër dy! Unë sugjeroj të hedhësh një monedhë. Nëse janë koka, do të bëjmë si të dojë Margarita, nëse është bisht , do të bëjmë si të dojë Dominika!
  Fëmijët luftëtarë bërtitën njëzëri:
  - E drejte! E drejtë! E drejtë! Shuma do të vendosë!
  Dominika mërmëriti me inat:
  -Kush do ta hedhë monedhën?
  Dragoi gjëmoi:
  - Unë!
  Dhe pastaj bishti i tij hodhi një rreth të argjendtë që fluturoi nëpër ajër dhe ra në trotuarin shkëmbor. Monedha goditi dhe ... U ul në buzë ...
  Dragoi gjigant qeshi dhe u përgjigj:
  - Nëse po, atëherë unë e marr Bastindën si shërbëtore. Dhe ju mbetët me artefaktin e saj, miun e verdhë, si trofe. Ashtu siç deshe, meqë ra fjala!
  Dominika mërmëriti:
  - Dhe një motoçikletë. Unë dua një fletushka si kjo.
  Dragoi gjigant fërshëlleu:
  - Kendo nje kenge! Dhe ne dragonjtë do ta vlerësojmë atë. Nëse ju pëlqen, motoçikleta magjike fluturuese do të jetë e juaja. Dhe nëse jo, atëherë ... Edhe ti do të bëhesh rob ynë!
  Dominika ishte e indinjuar:
  - Pra, mund të thuash që nuk të pëlqen asnjë nga këngët e mia!
  Kreu dragoi njoftoi:
  - Jo vetëm ne do të gjykojmë, por edhe publiku, përfshirë fëmijët dhe ish-skllevërit!
  Dominika pohoi kokën me një psherëtimë.
  - Atëherë jam dakord!
  Dhe vajza filloi të këndojë me ndjenjë dhe shprehje;
   Të veshur për t'u pasur zili të gjithë mbretërve,
  Crimson, ar, gjethe në rubin!
  Ashtu si fluturat e mbrëmjes fluturojnë,
  Dhe zëri i erërave është organet e kerubinëve!
  
  Paqja më luksoze është e bollshme në vjeshtë,
  Pemë, kube kishash të shenjta!
  Çdo degëz me gdhendje të gdhendura,
  Perla pika vese dhe gurë të çmuar!
  
  Pellgu ishte i mbuluar me argjend të hollë,
  Shkëndijat shkëlqejnë nën thundrën e kalit!
  Ju trajtoni njëri-tjetrin me mirësi,
  Jetoni të lumtur nën një qiell të pastër!
  
  Në diellin e ndritshëm, me fustanin tim të lirshëm,
  Mështekna dhe plepat kërcejnë valsin e dashurisë!
  Jemi të trishtuar për ditët që janë zhytur në humnerë,
  Mbani kujtimet e takimeve me mua!
  
  Do të vijë dimri, rinia në të është e përjetshme,
  Jo flokë gri, diamante në flokë!
  Ne do të mbledhim të gjithë miqtë tanë për festën,
  Dhe le ta shprehim ëndrrën me vargje të mprehta!
  Duartrokitje të furishme dhe thirrje "Bravo! Enkor!", dhjetëra mijëra gryka vërshuan gjithë sheshin. Kjo do të ishte një orë e lavdishme, një orë triumfi për Dominikën, e cila zbuloi talentin e saj si prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"