Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Slaag Die Prinses-Eksamen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    "n Pragtige student en aspirant-rolprentaktrise, Dominika, droom daarvan om "n skermster te word. En toe die nimf by haar kom, het sy haar gewillig gevolg en in die koninkryk van die draak beland. Dominica het uitstaande vermoëns weggesteek, en 'n vreemde pes het na die ryk en naburige state gekom, as gevolg waarvan byna alle mans versteend geraak het. Een van die laaste verteenwoordigers van die sterker geslag, die elfprins Oenomaus, het daarin geslaag om sy dood te vertraag danksy die geskenk van Dominica. En nou moet hulle saamwerk om die misterie van "n onbegryplike pes te ontbloot en die donker magte te ontbloot.

  SLAAG DIE PRINSES-EKSAMEN
  
  ANNOTASIE
  "n Pragtige student en aspirant-rolprentaktrise, Dominika, droom daarvan om "n skermster te word. En toe die nimf by haar kom, het sy haar gewillig gevolg en in die koninkryk van die draak beland. Dominica het uitstaande vermoëns weggesteek, en 'n vreemde pes het na die ryk en naburige state gekom, as gevolg waarvan byna alle mans versteend geraak het. Een van die laaste verteenwoordigers van die sterker geslag, die elfprins Oenomaus, het daarin geslaag om sy dood te vertraag danksy die geskenk van Dominica. En nou moet hulle saamwerk om die misterie van "n onbegryplike pes te ontbloot en die donker magte te ontbloot.
  VOORWOORD
  Dominika Delfino, wat deur haar seldsame, unieke skoonheid onderskei word, het een van die hoofrolle in die blockbuster "Star Empress" ontvang. En dit is 'n film met 'n groot begroting en beloof groot winste. Voor dit het Dominica reeds in 'n aantal rolprente gespeel, maar net pennies ontvang. Haar skoonheid was verstommend, en haar hare was 'n baie helder lente paardebloemkleur, en min mense het geglo dat sy sonder kleurstowwe en vernis kan klaarkom. Maar dit is hoe dit was. Dominika was 'n natuurlike, heuningblondine met ideale proporsies, en ook met gebeeldhouwde spiere en uitstekende rek.
  Alhoewel die meisie nie by gevegskuns betrokke was nie, het sy in ballet gedans. En sy het spoed, grasie en uitstekende koördinasie van bewegings gehad.
  Sy kon haarself byvoorbeeld goed vertoon in aksiefilms. Soos 'n meisie wie se engele voorkoms 'n vegter-duiwel verberg.
  Nou trek sy haar skoene uit en hardloop vrolik deur die park en voel die aangename kielie van die gras en klippies van die paadjie met haar kaal sole. Haar bene was so perfek en verleidelik dat hulle dikwels kaalvoet en in naby-foto afgeneem is, wat veral mans verheug het. Dominica was trots op haar pragtige bene, en het 'n kort rompie gedra tot die ryp.
  Op daardie oomblik het 'n meisie skielik voor haar verskyn. Baie jonk, kan mens sê, amper 'n meisie. Dominica was lank, gespierd, grasieus, en haar gesig het, ten spyte van die onberispelike gladheid en fluweelagtige vel, nie soos die gesig van 'n jong, naïewe meisie gelyk nie. En dit is soos 'n skoolmeisie, alhoewel sy nogal ryk aangetrek is, en sy het hierdie klein stukkies glas wat aan haar hang en helder in die son skitter.
  Dominica het selfs gedink dat dit dalk regte juweliersware was.
  Die meisie stamp haar klein, kaalvoet. En bindweed lote met skarlakenrooi en pers knoppies het op die klipperige paadjie verskyn.
  Dominica het gefluit:
  - Wat 'n truuk! Is jy ook 'n filmaktrise of 'n sirkuskunstenaar?
  Die meisie antwoord fluisterend:
  - Ek is 'n nimf! Daar is nie meer tyd om te verduidelik nie, volg my!
  Die meisie sprei haar hande in ongeloof uit:
  - Wel, dis... Goeie grap! Wat is jou naam?
  Die nimf piep:
  - Markiesin de Cassandra. En genoeg praatjies, elke oomblik van in jou wêreld wees vereis kolossale, magiese energie!
  En sy gryp ferm, met geensins kinderlike krag nie, Dominica se hand vas, kragtig haar handpalm.
  Die sterk en behendige filmaktrise het dadelik besef dat dit nutteloos is om so 'n greep te weerstaan.
  Die meisie het die kaal tone van haar klein, grasieuse voetjie gebruik en die klip van die ring op die wysvinger van haar vry hand gedraai. En op dieselfde oomblik het Dominika gevoel asof sy in 'n put val. En dit was 'n baie aangename, unieke gevoel.
  Toe is alles gevul met 'n skitterende helder lig, wat blykbaar elke sel van die liggaam van 'n sterk, atletiese, uniek pragtige meisie deurdring.
  . HOOFSTUK No 1.
  Dominika se kaal voete voel die warm oppervlak onder haar, en dit was haar eerste indruk. Daar was 'n flikkering voor my oë, asof ek verblind is deur kragtige flitse, soos 'n blits in 'n kamera. En die meisie kon nie dadelik sien waar sy beland het nie.
  Die sagte stem van die nimf is gehoor:
  - Moenie bang wees nie! Nou sal dit verbygaan en jy sal alles kan sien.
  Dominica ruk en knip haar oë. Haar kaal voete het warmer begin voel. Onder die kaal, meisieagtige sole het iets gebrand, soos die sand van die Sahara op die middaguur. Dominika was mal daaroor om kaalvoet te hardloop. Veral toe ek daaraan gewoond geraak het tydens skermtoetse.
  Toe sy 'n meisie was, is sy aangebied om 'n partydige intelligensiebeampte te speel.
  Natuurlik het meisies tydens die oorlog kaalvoet in die somer geloop, aangesien skoene versorg moet word, en vreemd genoeg, as jy lank loop, is dit selfs makliker.
  En op die ou end het hulle haar gelei om haar op te hang, kaalvoet in die sneeu. Dit is in die styl van Zoya Kosmodemyanskaya, net Dominika is blond en baie mooier, en sy het natuurlike sjarme. En wanneer hy glimlag en sy wit tande ontbloot, asof dit van natuurlike pêrels gemaak is, haal hy die dak heeltemal van sy skarniere af.
  En hier brand die sole, en dis op een of ander manier warm. Dit was warm in Moskou in Mei, maar jy kon dit nie warm noem nie.
  En hier, dit is soos iewers in Arabië op die middag. Dis nog warmer daar. Sy het eenkeer 'n fliek in die Emirate verfilm, en sy moes kaalvoet op die sand loop. Natuurlik het hulle soggens, wanneer die sand in die nag effens afgekoel het, maar dit nog warm was, selfs haar voete met vaseline gesmeer om dit makliker te maak.
  Maar plaaslike kinders hardloop kaalvoet rond, ten minste tussen die armes, en lag, wys hul klein tande, sonder om ongemak te ervaar.
  Inderdaad, die flikkering in haar oë het opgehou, en Dominica het gesien dat sy op die stadsplein is. Die keistene onder die skoonheid se voete was oranje en pers. En die huise rondom is hoog, baie mooi, asof in die middel van St. Petersburg, waar die oudheid behoue gebly het. Net hier is die geboue hoër en selfs meer lewendig, kleurvol, ryk, luuks en uitgebrei.
  En daar is baie blaargoud, wat ongetwyfeld aangenaam is vir die oog. En daar is baie pragtige meisies op straat. Hulle, flitsende kaalvoet, grasieuse, sonbruin, gespierde bene, het Dominica en haar glansryke markies-nimf begin omring.
  Die meisies was almal, sonder uitsondering, pragtig, jonk, kaalvoet, maar met juwele. Sommige het meer juweliersware met edelgesteentes, ander het minder. Verskeie meisies het net wit, kort tunieks gedra.
  Dit is hoe slawe gewoonlik gelyk het toe hulle films oor antieke tye gemaak het, het Dominika opgemerk.
  Nie alle meisies was egter mense nie. Sommige het ore soos 'n lynx, ander het arendsneus. Verskeie meisies was kleiner, soos die Marquise de Cassandra, net meisies, maar hulle het opgestyg en beweeg sonder om die sypaadjie met hul klein voetjies te raak.
  "n Hele koninkryk van meisies wat, nie bang vir die warm sypaadjie nie, met hul kaal, pienk hakskoene pronk.
  En hulle het Dominica en die markies met 'n ring omsingel, en geglimlag en rustig gesels.
  Die meisies het 'n baie aangename reuk van jong, gespierde lywe uitgestraal
  van die skone geslag, gemeng met duur parfuums.
  Sommige het ook wapens in hul hande gehad. Veral boë, elegant gevormde kruisboë, swaarde, sabels, dolke en pylkokers.
  Dit het baie herinner aan ekstras vir die verfilming van 'n fantasiefilm; dit is selfs verbasend dat hulle daarin geslaag het om soveel foutlose, krom, atletiese skoonhede op een plek bymekaar te maak.
  Die meeste van die meisies was amper naak, net hul borste en heupe was bedek met juweliersware wat van edelgesteentes gemaak is.
  Ongeveer 'n dosyn meisies in beskeie tunieks het gekniel, met platinum-glinsterende kanne drank en goue skinkborde met verskeie kosse en vrugte.
  Dominika het verward gemompel:
  - Wat wil jy van my hê? - En sy het 'n bietjie meer selfversekerd bygevoeg. "As jy tyd het, sal ek bereid wees om in jou ekstras te verskyn, betaal my net goed."
  Die nimfmarkiesin antwoord met 'n glimlag:
  - Blykbaar dink jy dit is 'n fliek? Nee, dit is die Elf- Draak Ryk !
  Dominique giggel en spring. My hakke het genadeloos gebrand. Sy skud sweetkrale af. Wel, dit is warm. Net soos in die Arabiese woestyn. Dit is ongelooflik hoe die skoonhede kaalvoet hier loop, en hul velle nie van die son skil nie.
  Waar is sy? Duidelik nie in Rusland nie...
  Dominica kyk na die lug en fluit. Die lug was geel, skaars wolke was oranje, en daar was verskeie ligte op een slag ... Geen wonder dit was so warm nie. Boonop is die lampe so versier van vorm, met krulle of horings ...
  Dominika het gevoel sy word siek. Soos, dit is hoe mense mal word. Haar mooi gesig het gedraai en bleek geword.
  Sy steier, maar twee elfmeisies met ore het haar ondersteun. Die verteenwoordigers van die skone geslag het geskei, en die skoonhede in wit, deurskynende tunieks het haar vate met drank op die naakte, so mooi en gespierde liggame van die meisies gebring. En hulle het smaragwyn in goue komme gegooi.
  Dominika het gulsig gedrink. En sy het gevoel dat die wyn buitengewoon soet en smaaklik is; energie, krag en krag stroom dadelik deur haar are.
  En die meisie se reeds kaal voete het nie so baie gebrand nie, of eerder, hulle het 'n aangename warmte gevoel, en die temperatuur rondom het ideaal geword, soos in 'n droom.
  Dominique het opgestaan en haar goue blaarkleurige kop geskud en geskree:
  - Hallo slaapwandelaars!
  Toe korrigeer die meisie haarself vinnig:
  - Ek is bly om my broers, of liewer, susters in gedagte te ontmoet!
  Die meisies het hande geklap. En hulle het in koor gesing:
  - Ons wens jou geluk,
  Jy is ons hoop, glo my...
  Paaie na ander wêrelde -
  Die deur is oopgemaak!
  Marquise de Cassandra het geknik:
  - Ja, jy moet ons help. En daar sal 'n groot beloning hiervoor wees.
  Dominica trek haar gespierde skouers op en vra verbaas:
  - En hoe kan ek jou help?
  Die nimfmeisie wou iets sê, toe die geluid van 'n trompet en die geluid van vlerke gehoor word. Al die talle verteenwoordigers van die skone geslag het gelyk neergekniel en in respekvolle boog gebuig.
  Die markies het ook vir Dominika gestamp:
  - Buig ook.
  Die meisie-aktrise het verbaas gevra:
  - Vir wat?
  Die nimfmeisie piep:
  - Die Dragon Hertogin ontmoet jou. Drake regeer ons ryk. Komaan, op een knie!
  Dominica het besluit om nie haar trots te breek nie. Alhoewel sy bang was dat die warm plaveisel haar kaal knie, bruingebrand tot ligte brons, sou verbrand. Maar die vel het duidelik sterker en minder sensitief geword. Dit is duidelik dat mense hier kaalvoet loop nie as gevolg van armoede nie. Maar om ernstiger redes wat nog uitgeklaar moet word.
  Toe verskyn die draakhertogin self. 'n Dier met drie koppe, baie helderkleurig, soos 'n skoenlapper. Groot, soos 'n goeie vegter, maar glad nie scary nie, of nie scary as dit sy is nie.
  Die koppe het relatief klein gelyk, en klein maar helder krone het daarop geskitter.
  Toe die draakwyfie verbyvlieg, het die meisies onder haar vlerke hul velkleur verander na lila, en toe na smarag. Dit het pragtig geword.
  Dominica was asof betoverd. Dit was die eerste keer dat sy 'n regte draak in werklikheid gesien het. Ja, in die flieks maak hulle natuurlik goeie drake deur rekenaargrafika te gebruik. Maar hierdie draak is eg, baie mooi en grasieus.
  Die kop, die een in die middel, het gevra, haar stem was baie aangenaam:
  - Ek is baie bly om jou te sien, ons gas van planeet Aarde!
  Dominica het geglimlag en geantwoord:
  - En ek is baie bly om jou ook te sien!
  Die Draakhertogin het geknik en voortgegaan, die kop aan die regterkant het reeds gepraat:
  - Ons het jou genooi want in jou are vloei die bloed van die einste een, ek weet nie wie nie, wie bly daar, ek weet nie waar nie!
  Dominika Delfinova vryf een van haar kaal, gebeitelde bene teen die ander en sê verward:
  - Dit is asof ek nie verstaan het nie!
  Die hoof van die draakhertogin aan die linkerkant het in 'n selfversekerde toon geantwoord:
  - En ons verstaan dit nie self nie. Maar in elk geval, ons het so 'n verskriklike probleem dat ons soos verdrinkende mense is wat aan strooihalms vashou!
  Dominica stamp haar kaal, baie verleidelike voet en sing:
  - Hou my vas, strooi, hou my vas,
  Wanneer daar vyftien punte om die storm is...
  Verskeur die vyande wat die elwe het,
  Die noodlot het my so in die lewe gegooi!
  Meisies van alle strepe het hande saam geklap, en dit was so lekker en koel.
  Die sentrale hoof het weer gepraat:
  - So, ons het 'n vreemde pes. Verteenwoordigers van die sterker geslag, hetsy elwe, mense, trolle, hobbits, vampiere, kabouters en ander wat in ons heelal woon, het om onbekende redes in klip begin verander en dadelik verkrummel. In ons land was daar, afgesien van Orke en kabouters, twaalf keer minder mannetjies as wyfies, en nou het hulle amper heeltemal verdwyn! Natuurlik is dit 'n tragedie!
  Dominika het gegiggel en gesê:
  - Dit is so wonderlik! Anders is daar geen uitweg uit hierdie harige, nare manne nie! En die belangrikste, hoe leliker 'n man is, met 'n potpens en 'n kaalkop, plooie, hoe meer klou hy aan jou.
  Een van die elwe het beswaar gemaak:
  - Daar is geen potpens, gerimpelde en bles elwe nie! Hulle het nie eens baarde of snorre nie.
  Dominica het opgemerk:
  " Boonop is dit duurder om by hierdie jongmense betrokke te raak!" Hulle laat ook nie deurgang toe nie. Ek is so moeg vir hierdie aanhangers. En jy, dank God, het nie hierdie wellustige, sweterige, nare mannetjies nie, en jy kan rus en ontspan.
  Al drie draakkoppe het gelyk gedreun:
  - 'n Wêreld sonder mans is gedoem om te sterf! In vergelyking met die mense van die planeet Aarde, leef ons baie lank, veral drake. Ja, dit is vervelig sonder mans, en daar is geen harmonie in die heelal sonder die sterker geslag nie.
  Die meisies het geluide van goedkeuring gemaak. Een het gemompel:
  - Al ons manne is pragtig! Eens op 'n tyd , duisende jare gelede, het mans van die menslike ras hare, bles kolle, plooie, maag gehad, maar nou is hulle almal jonk, pragtig, krom en ruik aangenaam, soos elwe!
  Dominika het gelag en geknipoog ... Toe antwoord sy:
  - OK! Miskien sal ek oor 'n paar maande mans begin mis. Ek verstaan net nie hoe ek jou kan help nie?
  Die regterhoof van die draakhertogin het geantwoord:
  - Om eerlik te wees, ons weet dit nie self nie. Maar jy het die bloed van 'n skepsel uit 'n ander heelal, waar al die inwoners nie twee geslagte het soos ons op Aarde het nie, maar drie. En miskien sal dit ons help om ons mannetjies terug te kry!
  Dominica het haarself geskud en opgemerk:
  - Drieslagtige wesens? Ja, ek lees wetenskapfiksie, dit is teoreties moontlik!
  Die nimfmeisie knik:
  - Ja! Die pes het hulle nie aangeraak nie. Maar wie sal waarborg dat 'n infeksie nie sal verskyn wat die skone geslag sal afmaai nie? En dit kan nog erger wees! En selfs sonder die sterker geslag, as 'n aggressor ons heelal binnedring, sal ons nie 'n kans hê om terug te veg nie.
  Die meisie-aktrise het geknik:
  - OK! Ek het simpatie met jou. Terloops, kan dit aarde toe kom?
  Die linkerkop van die draakhertogin het bevestig:
  - Ja! Heel moontlik. Moet dus nie dink hulle vra jou vir 'n guns nie. Jy het 'n jonger broer, en hy speel ook in rolprente. Wil jy hê hierdie seun moet in klip verander en in stof verkrummel?
  Dominica stamp woedend met haar kaalvoet en sê met ergernis:
  - Jy weet baie van my!
  Die nimfmeisie het geantwoord:
  - Ons hou soms daarvan om flieks van jou planeet af te kyk. Dit kan direk vanaf die internet afgelaai word, wat nie groot uitgawes van magiese energie benodig nie. Dis hoekom ons jou ook gesien het. En die hoë feetjies het jou unieke aura gevoel, en hulle het jou broer gesien, hy het ook 'n stukkie daarvan, ek weet nie wie nie!
  Dominica het gefluit en gekoer:
  - Ek weet verseker dat alles wat onmoontlik is moontlik is! Dit sal egter vir my beter wees om in absentia te studeer !
  Marquise de Cassandra het opgemerk:
  - Presies, dit is wat jy moet doen. Studeer, studeer en weer studeer!
  Die studentemeisie het ontevrede gemompel:
  - Waarvoor is dit anders?
  Onmiddellik het die drie hoofde van die draakhertogin sinchronies en harmonieus in hul aangename stemme gepraat:
  - Jy weet niks van towery en towery nie! En jy moet uitgebreide en fundamentele kennis hê om ons te help. Sodra jy aan die Imperial Dragon Academy of Dularis gegradueer het , sal jy voorheen onbekende kragte hê wat jou sal toelaat om die kroon van die towenaarprinses te dra. En slegs in hierdie geval sal jy in staat wees, of liewer, sal jy ten minste 'n klein kans kry om die verteenwoordigers van die sterker geslag uit die onderwêreld terug te keer.
  Dominic fluit en merk op:
  - O, wat ek nie hou nie, is om te studeer!
  Inderdaad, sy was lief vir dans, spring en speel in films. Ek was selfs baie lief daarvoor. Maar haar studies was vir haar moeilik. Sy het selfs by "n betaalde afdeling ingeskryf sodat sy met minder moeite haar diploma kon kry. Inderdaad, dit is makliker op hierdie manier.
  Dominica sou glad nie die akademie betree het as dit nie mode was sonder 'n hoër opleiding nie. Boonop sal selfs miljardêrs nie met 'n meisie sonder 'n diploma trou nie.
  Maar om met 'n oligarg te trou, so ryk as moontlik en terselfdertyd verkieslik oud, siek en heeltemal seniel. Raak dan ontslae daarvan, word 'n miljardêr-weduwee en leef vir jou eie plesier.
  En skryf self filmdraaiboeke. Sy het selfs 'n idee gehad. En sy is in die hoofrol. Soos keiser Palpatine , of eerder, het sy donker gees in ' n kloonmeisie ingetrek en 'n nuwe ryk met verowerings begin skep.
  Ja, dis wonderlik ! Haar hoofrol was egter in elk geval nie sleg nie, en dit het na groot geld geruik. Maar ... Nou het sy 'n treffer geword . En sy sal moet doen waarvoor sy die minste hou - studeer!
  Dominica vra met 'n bewende stem:
  - Wat as ek weier?
  Die meisies rondom het geraas van misnoeë. Een het geskree:
  - Skiet haar op haar hakke!
  Die drie koppe van die draakhertogin het geantwoord:
  - Ons het geen morele reg om jou te dwing nie. Om jou egter van planeet Aarde te onttrek, was baie duur magiese energie nodig. En terug, as jy wil terugkom, betaal vir die reis hierheen, die duur wyn wat jy gedrink het, en die retoerkaartjie.
  Dominica het gepiep:
  - Dit is nie regverdig om my te hef vir iets wat ek nie wou doen nie! Ek is teen my wil beweeg!
  Die sentrale kop van die vroulike draak het geantwoord:
  - Jy is ons, miskien, een van ons laaste kanse! Weliswaar kan jy nog met jou broer probeer, maar hy is nog steeds 'n seun, en nietemin, 'n man, en hy kan ook in stof verkrummel.
  Dominique het verwoed geskree:
  - Moenie aan my broer raak nie! Dis nie sy besigheid nie!
  Die Dragon Hertogin het insinueerend gevra:
  -Is jy bereid om te studeer om 'n prinses te wees? Stel jou voor watter geleenthede jy sal hê. Jy sal nie oud word nie, jy sal etlike duisende jare lewe, en dalk selfs meer as jy selfs meer gevorderde magie verkry en 'n onsterflike god word. En jy sal onderdane en jou eie koninkryk hê!
  Dominica haal swaar asem en sê pleitend:
  - Laat my 'n bietjie dink.
  Die markiesmeisie het bevestig:
  - Ja, laat hom daaroor dink. Sy moet ons wêreld beter leer ken. Laat hom aanpas en tot sy sinne kom. En hy sal die regte besluit neem.
  Die Draakhertogin het bevestigend met al drie koppe geknik:
  - Laat hom in die stad rondloop. Dit is groot en pragtig. Wys haar uit, Cassandra, en julle meisies gee haar die pad. Moenie inmeng nie!
  Die skone geslag het geskei. Die nimfmarkiesie het iets wat soos pizza lyk uit die skinkbord geneem en dit aan Dominika gegee:
  - Hier, eet! Jy sal sterker word.
  'n Meisie in 'n tuniek het wyn, reeds pienk, in 'n goue beker uit 'n platinumkan gegooi . Dominika het versigtig 'n hap van die pizza gevat. Dit blyk uiters lekker te wees, en die meisie het begin eet, baie meer selfvertroue, en dit afgespoel met wyn, so soet en aromaties.
  Daarna het Dominica se gemoed skerp gestyg. En sy het gesing:
  Geskenk van onderwysers,
  Hulle het tyd saam met my spandeer...
  Hulle het my verniet geleer...
  En toe kry die studentemeisie nie 'n geskikte rympie nie, en wat in haar pragtige kop flits, lyk baie vulgêr en onvanpas.
  Hulle het saam weggegaan, en die nimf het haar aan die arm gelei. Alhoewel sy meer as 'n kop korter en maerder was as die sterk en lang en so gespierde Dominika.
  Albei meisies het kaalvoet gestamp en met die spoed van jong gaselle beweeg.
  Die huise rondom was baie luuks . Geen stad op aarde was nog ooit so manjifiek nie. Hier het ook blomme gegroei, so groot, helder en geurig. Alles omtrent hierdie stad was pragtig en glansryk.
  En baie meisies. Baie luuks geklee , of, inteendeel, meer beskeie, en sommige meisies het die strate gewas. Maar almal is jonk, vars, mooi en kaalvoet.
  Dominica vra verbaas:
  - Hoekom dra hulle nie skoene, of ten minste flip flops nie?
  Die markiesin de Cassandra het met 'n glimlag geantwoord:
  - Dit is die magie van hierdie planeet. Dit help ons om ewige jeug te handhaaf, magie te gooi, en ons kaal tone kan ook in die geveg gebruik word!
  Die meisiekunstenaar het gelag en opgemerk:
  - Dit is pragtig! Oor die algemeen, toe ek baie klein was, was ek skaam om kaalvoet te loop, want ek het geglo dit is 'n teken van uiterste armoede. Maar toe raak ek gewoond aan die flieks. Boonop was dit nodig dat die sole 'n bietjie growwer moes wees toe ek Spartacus se suster in die kinderjare gespeel het, of verskeie soorte partytjies. Ek het daarvan gehou. Maar as jy kaalvoet in Moskou rondloop, sal jy verwar word met 'n geestesongesteld persoon, en daar is te veel infeksie en vuilheid op die strate!
  Die nimfmeisie knik:
  - Ja - dit is verstaanbaar! Boonop is hardloop sonder skoene baie meer rats, aangesien die vel van 'n vegter baie sterker is as die sole van die duurste stewels, en dit is elasties, buigsaam en gelaai met magie!
  Hulle het aanbeweeg. Jy kan sien hoe hoog, soos die spits van die Ostankino TV-toring, die strale van die fontein storm. So neem hulle af, in stryd met die wette van fisika. En die jets self is veelkleurig. Hoe pragtig is dit nie.
  En watter paleise is daar rondom? Hoe luuks is alles hier. En die statuut skitter nie net met goud nie, maar ook met een of ander helder, oranje metaal wat op aarde onbekend is.
  Dominica het opgemerk:
  - Jou stad is soos 'n sprokie. En die meisies is manjifiek, soos 'n ware paradys, en nie 'n uitgevinde een soos ons s'n nie!
  Cassandra het gegiggel en gevra:
  - Hoekom dink jy is jou paradys opgemaak?
  Die meisiekunstenaar het redelik logies geantwoord:
  - Omdat hy teenstrydige beskrywings het. Een godsdiens sê een ding, 'n ander sê iets anders, en 'n derde sê presies die teenoorgestelde!
  Die nimfmarkiesie knik:
  - Ja ek weet! Ek het na jou internet gekyk. Dit is makliker as om aarde toe te reis. Dit is so eenvoudiger dat selfs eenvoudige elwe, trolle en mense daarin kan klim en 'n fliek kyk. Met al die prag van die magiese wêreld, het ons ongelukkig nie sulke gevorderde tegnologieë soos die mense van die Aarde nie. Julle is amateurs in magie, maar ons tegnologie-ontwikkeling is gevries!
  Dominica vra verbaas:
  - Hoekom het jy tegnologie gevries?
  Die nimf het haar stem laat sak en geantwoord:
  - Dit is nie ons nie. Dit is drake. Hulle wil glo nie hul mag ondermyn nie. Alhoewel hulle ons natuurlik toelaat om normaal te leef, en vir sommige selfs luuks, maar ... Laat ons nie daaroor praat nie!
  En weer was daar 'n pouse. Die luuksheid rondom is natuurlik super. Alles is so mooi, sulke versierings, standbeelde, huise en tempels.
  Ja, tempels is natuurlik baie uiteenlopend. Nie soos gewoonlik op aarde in sekere ooreenkomste nie. En hulle is heeltemal anders in styl, kleur en vorm . En natuurlik, pragtig. Hier is die figure, en koepels, en veelhoeke, prismas ensovoorts.
  En baie tempels het koepels in die vorm van knoppe van die mooiste blomme.
  Dominica het na haar maat gekyk en vir haar gevra:
  - Jy lyk soos 'n skoolmeisie ... Maar hoe oud is jy regtig?
  Cassandra antwoord met 'n glimlag:
  - Mense het hierdie gesegde: dit is nie gebruiklik om 'n dame te vra oor haar ouderdom nie!
  Die meisiekunstenaar het afgesluit:
  - Seker baie.
  Die nimfmeisie knik:
  - Kan wees! Maar ons leef langer as elwe, trolle, mense, en selfs as kabouters en vampiere. Omdat ons die bloed van die gode in ons het, is ons bloedverwante by hulle. Die res het 'n meer indirekte verbintenis met onsterflikes .
  Dominica het geprewel:
  - Ons is almal seuns en dogters van God. Ietwat.
  Cassandra klik haar kaal tone.
  En toe verskyn 'n towerstaffie in die nimf se hande. Sy fluister stil:
  - Dit het 'n draak-aar binne-in. Dit is 'n baie kragtige artefak, duur en skaars. Maar daar is ook groot krag daarin. Wys jou die impak?
  Dominica het uitgespreek:
  - Ek het 'n reeks gekyk oor 'n seun met 'n towerstaffie. Maar daar is 'n maer seuntjie daar , met donker hare en 'n bril. Nie soos my broer nie - aantreklik, gespierd met blonde hare. Terloops, ek het ook 'n vegter en 'n towenaar gespeel!
  Cassandra het bevestig:
  - Ek ken jou broer. Ja, hy is 'n baie aantreklike, ongewone seun. En anders as jy, die wêreldkampioen in karate onder kinders.
  Dominika snork minagtend:
  - Alhoewel hy 'n seun is, is hy 'n man! Maar vir mans is baklei en baklei 'n algemene ding.
  Die nimfmeisie het geantwoord:
  - Ons het twaalf keer minder mans as vroue van die hoofvolke van die ryk: mense, elwe, trolle, hobbits en vampiere. Die skone geslag moet dus ook veg. Inteendeel, onder orke en kabouters is daar twaalf keer meer mans as wyfies. So het dit selfs vir ons op een of ander manier makliker geword as voorheen. Ek en die orke het gedurig baklei, en hulle het soos 'n padda geklim om te kramp, nou is daar amper niemand om mee te baklei nie. Alhoewel wyfies en Orke, om eerlik te wees, nie baie nie. Maar die kabouters is beter , hulle lyk meer soos vroulike hobbits. Die kabouters self verouder, word grys, groei lang baarde, maar tot hul dood is hulle vinnig en rats, en ondanks die plooie behou hulle al hul tande. En as 'n tand uitgeslaan word, groei dit terug!
  Dominica het geknik:
  - Sjoe! Julle is soos haaie. Maar ek het eenkeer gevra, as die mens na die beeld en gelykenis van God geskape is, hoekom is sy tande dan so swak. En die priester het iets gemompel soos: die vlees is belas met sonde. Terloops, toe my broer se tand uitgeslaan is, het dit letterlik binne 'n dag teruggegroei. Ek wou hom selfs dokter toe neem. En toe verander ek van plan, hulle sal die kind bestudeer soos 'n rot in 'n laboratorium!
  Cassandra knik.
  - Dit is reg! Jy is slim. Maar jy hou nie daarvan om te studeer nie.
  Die meisie knik kragtig:
  - Ja! Dit is vervelig. En ons het ook ... Wel , ek weet nie, as jy by jou lessenaar sit is jou rug seer, en jy wil hardloop en spring!
  Die nimfmeisie het gesing:
  - Ja, meisies, weet dat almal nie daarvan hou om te prop nie ,
  Ek wens ek kon kaalvoet deur die dou hardloop!
  En die pragtige paartjie het gelag. Hier gaan hulle verder. Dominica het opgemerk dat daar geen motors soos dié op aarde is nie. Maar daar is baie mooi eenhorings. Soos die wat hulle in anime teken . En eenvoudige perde is net pragtig. En wanneer die koets jaag, lyk dit soos 'n sprokie.
  Sommige meisies vlieg asof hulle voëls is. Dit is waar , dit is skaars, hier kan jy sien dat nie alle towenaars gevorderd is nie. Daar is geen bedelaarshutte nie. Inteendeel, die hele stad is soos soliede paleise, of huise wat lyk soos landgoedere met fonteine en tuine. En hoe wonderlik lyk dit nie.
  Dominika het basies 'n speletjie gespeel - bouer. Daar is baie wat daar gebou kan word. En sowaar, om 'n stad so te bou dat die hele ding soos 'n sprokie oor die paradys is. Hier het dieselfde ding waar geword.
  Dominica het opgemerk:
  - En hulle sê dat die hemel op aarde nie moontlik is nie? Dit is wat al die godsdienste van die aarde sê!
  Cassandra het verduidelik:
  - Behalwe kommunisme. Die enigste godsdiens wat die hemel op aarde belowe. En dit is logies. Wie het nodig om in die hemel te glo, nie eers na die dood nie, maar in die algemeen, na die einde van die wêreld, wat in die algemeen waansin is!
  Die meisie-aktrise het saamgestem:
  - Ja, ek hou nie van die leerstelling van die einde van die wêreld nie! Dit is beter om self die hemel te bou, en nie op bene nie!
  Die nimfmarkiesie het getjirp:
  - Moenie streef na die paradys in die hemel nie, maar leef en skep eerder jou eie geluk. En wees slim.
  Dominica het filosofies opgemerk:
  - Jy weet, op een of ander manier, as daar net meisies in die buurt is, voel jy iets skort. Alhoewel mans selde mooi is, selfs in die flieks. Die meeste van die seuns is ook oulik, en probeer teen die ouderdom van veertig 'n man sonder 'n maag en 'n dubbelken vind.
  Cassandra het gelag en geantwoord:
  - Jy is slim. Ek het nie woorde nie. Meer presies, nie baie nie ... Maar nie net 'n pragtige gesig en 'n skraal figuur is belangrik by 'n man nie. Vroue selfs op aarde waardeer iets anders as eksterne data in 'n man!
  Dominica het geknik:
  - Wel, ja, presies! En ook geld. Wanneer jou beursie styf is, is plooie, kaalheid en maag nie so opvallend nie.
  Nimf het opgemerk:
  - Ons het geen probleme met die voorkoms van mans nie. Magie deurdring al die lug hier. En die mannetjies het jong manne geword met baie mooi gesigte; dis selfs onaangenaam dat selfs mense se baarde en snorre verdwyn het. As gevolg hiervan kan hul elwe slegs aan die vorm van hul ore onderskei word. En dit ... Wel , vroue is gewoond daaraan. Maar 'n baard het ook 'n sekere bekoring. Ek stem nie saam met daardie meisies wat 'n baard as 'n lelik beskou nie.
  Dominic het gegiggel en geantwoord:
  - Die baard het lof en eer, maar die kat het ook 'n snor!
  Cassandra het haar towerstaffie geswaai ... En in die hande van die pragtige vrou het 'n pragtige koek in die vorm van Napoleon se skuins hoed verskyn, met rose, papawers en skoenlappers gemaak van veelkleurige room.
  Die nimfmarkiesie het in haar teerste stem getjirp:
  - Probeer dit, dit is baie lekker, en dit is gratis sonder kool!
  vra Dominica en dink skielik:
  -Wat as jy my steeds 'n fooi hef?
  Die markies-nimf het gesing:
  - Jy moet vir alles betaal, glo my,
  So maak ons die deur oop na sukses!
  . HOOFSTUK No 2.
  En Cassandra het weer haar towerstaf geswaai, 'n stroom lig het uit sy punt gevlieg, en twee stoele het verskyn wat gelyk het of hulle van kristal gemaak is, en 'n klein, elegante tafeltjie.
  Die markies-nimf het voorgestel:
  - Kom ons eet sit, soos gekultiveerde mense! Wil jy dalk ook wyn hê?
  Dominica het logies opgemerk:
  - As jy baie wyn drink, kan jy stom word. En ek moet 'n skoon en vars kop hou!
  Cassandra skud haar kop negatief.
  - Moenie bang wees nie! Daar is nie 'n gram alkohol in ons wyn nie. Dit bring net voordele. En dit is een van die redes waarom mense in ons wêreld tot 'n duisend jaar leef sonder om te verouder. En met sterk en gevorderde magie kan jy baie langer hou.
  Die meisie-aktrise het geknik:
  - Gooi dit dan!
  Die nimf het 'n straal uit die punt van haar towerstaf losgelaat, iets fluisterend ... En bekers gemaak van helder oranje metaal het verskyn, waarin iets geel en met borrels gespat het.
  Dominica merk op en neem 'n effense sluk uit haar beker:
  - 'n Baie aangename en aromatiese wyn, dit laat jou mond so vars voel ...En waarvan word dit gemaak?
  Cassandra het hard geantwoord:
  "Wanneer jy by die Dragon Emperor Academy studeer, sal jy uitvind!"
  Die meisie het gevra:
  -Waar is die draakkeiser self?
  Die nimf antwoord met 'n sug:
  - Hy het ook verdwyn. Nou is keiserin Caroline op sy plek. Drake het ongeveer gelyke getalle vroue en mans, net soos mense. In hierdie verband het jy ooreenkomste.
  Dominica het uitgespreek:
  - Hoekom het die Keiserin my nie persoonlik ontvang nie?
  Cassandra het gepiep:
  - Wel, jy het 'n verwaandheid! "n Hertogin is genoeg. Dit sal nodig wees, en die groot Caroline sal dit self aanvaar.
  Die meisie het gesing:
  - Mense het die koningin bewonder,
  Al die seuns in die erf het verlief geraak!
  Maar ek was baie dapper
  Ek het 'n miljardêr gekies!
  Die nimfmarkiesin antwoord met 'n glimlag:
  - Dink jy miljarde is die moeite werd om saam met 'n ongeliefde persoon te leef? Wat van maagvet, bles kolle, plooie en slegte reuk?!
  Dominika het aggressief gegrom:
  my en ander meisies se lewens bederf nie ! Of ek wurg hom met my maanhare in die bed!
  Cassandra het gegiggel en opgemerk:
  - Ek sal maak asof dit 'n grap is. Jy moet die beliggaming van die goeie word.
  Die meisie-aktrise het logies opgemerk:
  - Ideale helde laat die publiek wil kots !
  Die nimf het nie geantwoord nie, maar met behulp van 'n platinumlepel het sy die koek geëet en aan die aromatiese wyn teug. Dominika het ook besluit om vir eers die kos te geniet. Boonop maak 'n wandeling in die vars lug jou eetlus.
  Sy het die skietery onthou. Veral wanneer hulle kinderpartytjies gespeel het. Daar was die seuns en meisies byvoorbeeld eers redelik goed gevoed voor die oorlog. En tydens die oorlog onder besetting moes hulle maer word. Om dit te doen, is aanbeveel om meer te hardloop en minder te eet. Die eerste een is in elk geval gerealiseer, aangesien baie opnames met hardloopkinders verfilm is, maar die tweede een is moeiliker. Jong rolprentakteurs het die stalletjies aangeval en vir hulself kos gekoop.
  Toe is hulle verbied om in die hotel te oornag, en is hulle toegesluit in 'n aparte kamer met tralies, wat soos 'n groot, gewone sel gelyk het.
  Dominika het nie uitgehonger nie, hulle wou nie hê haar skoonheid moet aan wanvoeding ly nie, en in elk geval is sy van nature redelik droog, glad nie mollig nie, en dans hou ook haar spiere en lyf in goeie vorm.
  Maar die ouens het natuurlik swaargekry omdat die stel in "n kindertronk omskep is. En daar was ook episodes met gevangenes. "n Paar van die seuns het selfs hul koppe geskeer, wat dalk onnodig was.
  Ja, die lewe van "n filmakteur is nie maklik nie.
  Byvoorbeeld, oor die opstand van Spartacus. 'n Hele groep seuns het kaalvoet in net lendedoeke in die steengroewe gewerk. Meer as een neem was ook nodig. Probeer om met kaal sole op die skerp klippe van die myne te loop. Hier het die seuns se kaal voete begin bloei en hul voete begin kraak. En hulle was inderdaad nat van sweet en het gebewe van moegheid.
  In hierdie film was die hoofkarakter gelyk Spartacus , 'n slaweseun, wat terloops die idee van opstand voorgestel het aan die taamlik suksesvolle en ryk gladiator wat sy vryheid ontvang het.
  Dominica het eers in die kinderjare die suster van Spartacus gespeel, en sy moes ook tyd saam met die seuns in die steengroewe deurbring as straf.
  So het sy ook geweet wat skerp klippies en 'n swaar mandjie rommel is.
  En jy sleep haar regtig op en op. Dit is baie uitputtend, maar dit verhoog jou stamina.
  Dominica het in verskeie rolprente gespeel. Een keer selfs in die rol van kajuit-seun Jim in een of ander weergawe van "Treasure Island" wat ver van die kanon is. Daar, selfs in die rol van kok, was dit nie die eenbeen Silwer nie , maar 'n rooiharige vrou, Morgan se niggie.
  Dit is natuurlik cool. Dominica was self in die rol van "n seun, waarvoor hulle selfs haar hare wou sny. Maar toe het hulle uiteindelik die probleem opgelos met behulp van 'n pruik.
  Ja, hierdie rol van haar, kan 'n mens sê, was suksesvol uit die oogpunt van die spel. Maar die film self het nie meer as die kanon gewild geword nie. Dit het geblyk 'n soort helse asblik te wees.
  Klassieke wat nie volgens die kanon is nie, word dikwels met vyandigheid begroet.
  Die markies-nimf het Dominica se herinneringe onderbreek:
  - Jy weet. Ons sit al 'n rukkie hier. Is dit nie tyd om die pad te vat nie?!
  Die meisie trek haar skouers op en merk op:
  - Jy kan gaan stap. Ek het nog baie energie.
  Cassandra het haar towerstaf geswaai, en die halfgeëet koek, en die skottelgoed met wyn, ens. het verdwyn.
  Dominica het geprewel:
  - Net soos in 'n sprokie!
  Die markiesie het gepiep:
  - Geen! Hierdie is nie 'n sprokie nie, maar 'n magiese werklikheid.
  En twee verteenwoordigers van die skone geslag het langs die pad gespat. Dominica se bui het heeltemal vrolik geword ! Sy glimlag breed. En sy het selfs gesing:
  Die pad, die pad, lyk soos 'n vriend,
  Kettingpos gemaak van fasetstaal...
  En die swaard is baie skerp - die geroemde damast staal,
  Ja, daar sal 'n ernstige situasie in die stryd wees!
  Toe merk Cassandra met 'n ernstige kyk op en stop:
  - Jy weet! Ernstige toelatingseksamens sal op jou wag by die akademie. Miskien vir oorerflike towenaars sal hulle maklik lyk, maar jy het nie eens 'n benul van toorkuns nie.
  Dominika het onvanpas gelag en beswaar gemaak:
  - Geen! In die flieks het ek al baie keer toorwerk gesien. En glo my, ek weet iets!
  Die nimfmarkiesie, wat haar stem laat sak, fluister:
  - Ek sal jou my towerstaffie gee! Sy is baie sterk, met 'n draak-aar. Probeer dit byvoorbeeld gebruik om te toor ... Wel, 'n vergeet-my-nie-blom!
  Die meisie-aktrise kyk terug. Rondom, naby die huise en op die straat self, is daar blombeddings met die helderste blomme, soos groot edelstene. Skitterende knoppies het ook aan die bome gegroei. Boonop het sommige blomme ook blare van verskillende kleure en skakerings gehad. En daar was selfs vreemde krulle.
  Dominica trek haar glad nie nou skouers op nie en antwoord redelik ernstig:
  - Hoekom het ons 'n soort vergeet-my-nie nodig? Hier is reeds baie verskillende blomme, baie groter en mooier.
  Cassandra glimlag ironies:
  - En wat wil jy hê?
  Die meisie-aktrise het beslis gesê:
  - Dit is beter om iets baie meer waardevol en nuttig op te tower! - Dominica het haar kaal hakskeen gestamp, wat die gekleurde teëls laat klink soos 'n breek ijspegel. Die aspirant-towenaar het bygevoeg: "Dit sal byvoorbeeld baie beter wees om 'n diamant so groot soos 'n klapper te skep!" Dit is baie meer bruikbaar en prakties.
  Die markiesie kyk agterdogtig na haar en vra:
  - Wil jy Aarde toe gaan? Waarvan hou ons nie?
  Dominica het ironies opgemerk:
  - Oor jou wêreld kan ons dieselfde sê wat Ostap Bender oor die aard van die Kaukasus gesê het - dit is te mooi - die verbeelding van 'n idioot!
  Cassandra glimlag en merk op:
  - En jy is slim, maar lui! Jy het nie genoeg fanatisme om soos 'n straalstootskraper na jou doel te gaan, sonder om te stop nie!
  Die meisie-aktrise het 'n gesig gemaak en opgemerk:
  - Daar is geen straalstootskrapers nie. Ten minste op aarde!
  Die nimfmarkiesie het instemmend geknik:
  - Jy het dalk nie. Maar daar is rasse wat tegnologies selfs meer gevorderd is as die mensdom. Dit is egter selfs moeiliker om by hulle uit te kom as om na die aarde te kom.
  Dominique het 'n grimas gemaak terwyl sy vra:
  - Ja? Kan hulle tussen die sterre vlieg?
  Cassandra het selfversekerd geantwoord:
  - Hulle kan! In beginsel kan ons dit doen met behulp van magie.
  Die meisie-aktrise het gesing:
  Natuurlik is dit moeilik om te voorspel
  Wat wag in hierdie wonderlike wêreld...
  Ons sal in die wolke vlieg -
  Klim op 'n stervliegtuig!
  En die meisie het beslis verklaar en 'n dreigende gesig gemaak:
  - Gee my die towerstaffie! En ek sal 'n diamant maak so groot soos 'n goeie waatlemoen!
  Cassandra wou iets sê. Maar die geritsel van vlerke is gehoor. Nog 'n draak het gevlieg. Heel waarskynlik ook 'n wyfie. Sy het amper die stroom van die fontein gevang, wat hoog in die lug geskiet het uit die mond van die griffioen, bedek met blaargoud en robyne.
  Die driekoppige monster was mooier as skrikwekkend.
  Die nimfmarkiesin buig. Dominique skud net haar kop effens.
  Die draakwyfie het voor hulle beland. 'n Baie aangename en helder stem is vir so 'n groot monster gehoor:
  - Is jy die skynheilige wat reeds die messias genoem word?
  Dominica antwoord met 'n onskuldige glimlag:
  - Ek sal nie regtig daarvan hou om 'n messias te wees nie!
  Die vroulike draak was verbaas:
  - En hoekom is dit?
  Die meisie-aktrise het eerlik geantwoord:
  - Omdat messias gewoonlik op die ou end gekruisig word!
  Die gevleuelde wese het sy vlerke geskud. Sy het grootes, soortgelyk aan dié van vlermuise, net in drie kleure: rooi, geel en groen. Nodeloos om te sê, dit is 'n pragtige kombinasie.
  Die vroulike draak het getjirp:
  - En jy kan uit daardie wêreld sien waar towenaars volslae swendelaars en skelms is?
  Dominika het gelag en geantwoord en haar baie wit, blink tande gewys:
  - Miskien is dit hoe dit is. Alhoewel, daar was 'n paar profete. Soos ouma Vanga. Slegs om een of ander rede het haar voorspellings waar geword, as 'n reël, terugwerkend.
  Die markies-nimf het opgemerk:
  - Selfs baie hoë-vlak towenaars en towenaars sien die toekoms uiters vaag. En selfs die hoogste gode sal geen waarborg gee van wat oor honderd jaar gaan gebeur nie. En nog meer, in 'n duisend en 'n miljoen!
  Die vroulike draak flits 'n ligte lig en tjirp:
  - Ja... sodat daar werklike voorspellers op hierdie planeet is. Selfs jou hipernoosfeerspanning is heeltemal anders as ons s'n. Alhoewel, miskien is dit hoekom jy jou oorspronklikheid behou het en nie ons slawe geword het nie!
  Dominica lag weer vrolik en merk op:
  - Om jou slaaf te wees? Dit is selfs snaaks. Vir altyd jonk, vir ewig kaalvoet.
  Cassandra het geknik en voorgestel:
  - Wys die draak gravin wat jy kan doen. Probeer, ten minste met die hulp van 'n towerstaffie, om ten minste een druppel water te laat val.
  Die meisie-aktrise het minagtend gesnuif:
  - Een druppel water? Ja, dit is glad nie ernstig nie. Miskien is dit beter om dadelik 'n vat goud te kry.
  Die Dragon Countess het voorgestel:
  - Laat hom toor soos hy wil. Gee vir haar 'n towerstaf en kyk dat sy ten minste een spel korrek onthou.
  Cassandra giggel en piep:
  - Ja, dit lyk wonderlik ! Kyk net. Die towerstaffie is te kragtig, en jy kan skade aan die stad, lewende wesens en jouself veroorsaak.
  Dominica het gegrom:
  - Ek is nie so dom as wat jy dink nie!
  Die Dragon Countess het voorgestel:
  - Kom ons gee haar dan iets meer skadeloos en minder kragtig. Anders maak sy ook 'n gat in my.
  Cassandra het gesing:
  Om in magie te manifesteer,
  Ons het talent nodig...
  Dit is beter vir jou om te skep
  Groot diamante!
  En die nimfmeisie klik haar kaal tone. 'n Klein platinumring het verskyn. Cassandra het dit met haar voet gegooi, en die magiese artefak het reg langs Dominica se gesig beland.
  Die markies het gekwetter:
  - Jy kan hierdie ring vat. Plaas dit op jou wysvinger. En probeer om iets hardop toe te wens. Die magie daarin is nie sterk nie, maar dit werk eenvoudig. Dit is nie genoeg vir 'n diamant so groot soos 'n klapper nie, maar byvoorbeeld die grootte van 'n ertjie is genoeg!
  Die meisie-aktrise het die ring in haar hand gevang. Maar in plaas van die wysvinger het sy dit op haar middelvinger gesit en sarkasties glimlaggend gevra:
  - Wat as jy so probeer? Wat sal dan gebeur?
  Cassandra het ook sarkasties geglimlag:
  - OK, probeer!
  Dominica het gepiep:
  - Braai die markies se hakke met vuur!
  Die vlam het onder Dominica se kaal voete gevlam . Die kaal sool is erg gebrand, sy het geskree en begin hardloop. Inderdaad, die vuur is nie swak nie. Maar ons kon nie ver kom nie. Die meisie was om die lang stert van die draakgravin gedraai.
  "n Aangename, vroulike stem is van die magtige reptiel gehoor:
  - Sjoe! Jy het pas in ons wêreld gekom, en jy wil 'n nimf, 'n familielid van die hoogste gode, verlam? Weet jy dat jy hiervoor as slaaf na 'n steengroef gestuur sal word? En jy sal daar heeltemal naak werk, in kettings en swepe en stokke ontvang, brood en water eet. En jy sal ook vasgeketting en op klippe moet slaap. En jy sal niks anders as harde werk en swepe weet nie. Veral nou , wanneer manlike slawe verstrooi het, sal 'n lang en gespierde meisie soos jy ons nie in die myne seermaak nie!
  Dominica huiwer vir hierdie woorde. Sy het eenkeer Cleopatra in 'n lae-begroting rolprent gespeel. Om geld te spaar, was die skildery getiteld "Cleopatra in Ballingskap van Augustus." Dit wil sê, dit is ook nie kanon nie. Cleopatra het nie selfmoord gepleeg nie en is gevange geneem.
  Wel, sy is myne toe gestuur. En daar het sy half kaal en kaalvoet rondgeloop . En om op skerp klippe in 'n myn met kaal sole te loop is nogal seer. Wel, dra ook 'n vrag. Dit was nodig vir die slaaf se sweet om eg te wees, en haar gesig om eg te wees, nie voorgegee om uitgeput te wees nie.
  Maar, natuurlik, dit is net 'n fliek, en 'n redelik goedkoop een daarby. En hulle het haar met 'n sweep geslaan, wat ook onwerklik was. Maar dit maak steeds seer . Alhoewel die bloed natuurlik vals was.
  Oor die algemeen was die film goedkoop, en behalwe steengroewe met halfnaakte meisies, is feitlik niks anders vertoon nie. Die berekening was glo om seksueel angstige mans te lok. Wel, en ook, almal ken die naam - Cleopatra! En dit kan gebruik word om te koop
  Dominika haal diep asem, en in watter soort ontlasting bad filmsterre soms?
  Die nimfmarkiesie het getjirp:
  - Moenie hartseer wees nie, skat, ons het jou nodig. Ons sal jou aan niemand oorgee nie.
  Die Dragon Countess het gebrul:
  - Laat hom weer probeer oefen voor die eksamen. Wel, kom ons probeer iets optower!
  Dominica vryf die ring en sê:
  - Ek wil sjokolade-roomys hê!
  Die meisie het dit gevat en verstar van spanning.
  En 'n mengsel van fyngedrukte ys en sjokolade plof daarop. Gevolglik was Dominica vuil van kop tot tone, en het selfs gekrap.
  Die draakgravin het so gelag dat die fontein se strale gebewe en die blomme geskud het.
  Die nimfmarkies het kalm opgemerk:
  - Dit is OK! Inteendeel, sy het groot vermoëns, sy het soveel roomys en sjokolade gereproduseer met so 'n artefak, wat oor die algemeen nie baie kragtig is nie!
  Dominika lek die sjokolade van haar wange af en spoeg frustrasie en tjank:
  - Hy is bitter!
  Cassandra het gelag en opgemerk:
  - En sjokolade is bitter. Het jy dit nie geweet nie?!
  Die meisie-aktrise het gebrul:
  - En hier, op aarde en in Rusland, is dit soet !
  Die markies knik:
  - Ek weet! Ons weet ook hoe om soet sjokolade te maak. Maar vir nou sal jy tevrede moet wees met wat jy het. Meer presies, jy het nie gespesifiseer watter soort sjokolade jy spesifiek wou hê nie. En oor die algemeen is dit goed dat jy net roomys bestel het. As dit by jou opkom om byvoorbeeld 'n bad met goud te neem, sou jy die bokant van jou kop baie harder slaan.
  Dominica het geestelik opgemerk:
  - Die lewe is in volle swang, en alles is oor die kop!
  Die Dragon Countess het voorgestel:
  "In plaas van nonsens, wat haar nie sal help wanneer sy die draakakademie betree nie, is dit beter om haar te laat probeer om 'n baie klein diamant te skep." Gewoonlik is dit moontlik vir diegene wat 'n hoë aangebore vlak van magiese vermoëns het.
  Cassandra het geantwoord:
  - Geen! Dit is 'n te voor die hand liggende pad. Jy moet baie meer subtiel optree.
  Dominika sis wispelturig:
  - Ek is nat en vuil, net geroosterde hoender. Kan jy dit regmaak?
  Die nimfmarkiesie knik:
  - Natuurlik, ons skoonheid!
  En sy het 'n agt met haar towerstaffie gemaak. Dit het met 'n blou lig geflits. En nou het die meisie van die Aarde weer skoon en netjies geword, en amper al die skrape het verdwyn. Behalwe een op die regterwang.
  Maar Domika het haarself nie gesien nie, en nie aandag gegee nie.
  Die draakgravin het gesis:
  - En so, my skat... Ek sien jy verstaan iets? So, 'n pragtige meisie van die planeet van groeiende tegnologie?
  In reaksie het Dominique gesing:
  Maar hoekom,
  Dit is onmoontlik om volgens jou verstand te lewe!
  Wel, die lewe leer ons niks!
  Maar hoekom! Maar hoekom!
  En sy het gelag, want hierdie liedjie, uitgevoer deur Boyarsky , was gepas en pragtig. Maar haar engelstem het net 'n lagbui veroorsaak.
  Cassandra sis, oë flitsend:
  - Jy kan nie 'n sin vir humor ontsê word nie. Maar is jy ooit ernstig?
  Dominica frons. Sy het onthou hoe sy 'n meisie gespeel het wat 'n slegte graad op skool gekry het. En daar was geen manier waarop sy haar gesig 'n ontstelde kyk kon gee nie. Inteendeel, ek wou selfs my tande ontbloot. Wel, dis te verstane ... Sy het te veel wind in haar kop. Sommige ouens sal byvoorbeeld net hul tande in die skare ontbloot, en dit is hul hele rol!
  En Dominica wou speel... Prinsesse, natuurlik.
  Die Dragon Countess het toe voorgestel:
  - Laat sy beter vir ons dans. Jy het gesien dat sy in die flieks baie goed dans .
  Die laaste een is waar. Dominica kon dans. Hulle wou haar selfs vir die rol van Esmeralda neem. Boonop blyk dit volgens die kanon of sy nie eers 'n sigeuner is nie. En hoekom speel 'n skitterende blondekop nie hierdie rol nie?
  Maar die filmverwerking van klassieke, en selfs buitelandse, gee ook aanleiding tot sekere probleme. Daarom is sy verfilm in 'n ander rol, maar ook dans.
  Ja, sy was natuurlik lief vir dans en het geweet hoe om te dans. Nietemin, sy het dit geneem en uitgespreek:
  - Vergul die handvatsel!
  Die markiesie nimf piep:
  - Wat meer?
  Dominica het logies geantwoord:
  - Selfs sigeuners by die mark dans nie gratis nie. So ek het 'n stewige sak goud nodig. Is dit nie duidelik nie?
  Die Dragon Countess het gebrul:
  - Wat 'n brutale kêrel ! Trouens, sy beste plek is in die steengroewe. Daar sal sy terselfdertyd uithouvermoë ontwikkel en gewoond raak aan gehoorsaamheid. Hiervoor moet sy op 'n harde manier grootgemaak word!
  Skielik het 'n meisie na hulle gehardloop. In voorkoms het dit gelyk of sy 'n mensekind van nie meer as tien jaar oud was nie. Maar terselfdertyd het sy kosbare juweliersware gedra, asof in 'n juwelierswinkel. Kaal, klein, kindervoete het onvanpas en belaglik gelyk in sulke luukse.
  Die meisie het nagegaan:
  - Ek kan hierdie slaaf by jou koop. Hoeveel wil jy daarvoor hê!?
  Cassandra het selfversekerd geantwoord:
  - Hierdie meisie is nie te koop nie! En terwyl sy nie 'n slaaf is nie. Miskien sal sy egter nie baie lank vry wees nie.
  Dominica het geprewel:
  - Hoe immoreel is dit tog as 'n klein kindjie vir homself slawe koop!
  Die markies-nimf het vol vertroue geantwoord:
  - Hierdie is nie 'n kind nie, maar 'n vroulike hobbit! En hobbits lyk soos mensekinders...
  Die meisie stamp woedend met haar voetjie en tjirp:
  - Ek is 'n barones! En dit beteken dat u slaaf verplig is om voor my te buig.
  Dominica piep aggressief:
  - Maak nie saak nie ! Ek sal, ek sal voor die kind buig!
  In reaksie hierop het die hobbit-barones haar regterhand geruk. Weerlig het uitgevlieg en die meisie-aktrise op haar kaal bene getref. In reaksie het die gesteekte Dominic iets geskree. En 'n groot koek dik bedek met room het op die waaghalsige towenaarmeisie geval. Sy is selfs van haar voete af geslaan, en die klein skoonheid het op die sypaadjie geval. Maar sy het dadelik opgespring, alles in beskuitjie, kondensmelk en sjokoladepasta gesmeer. Die hobbit-barones het haar linker, kaal, klein voetjie geskud, op twee van die tone waarvan ringe met edelgesteentes geskyn het.
  En 'n hele magiese tsoenami-golf het uitgevlieg. Dominic is twintig meter opgegooi. Daarna het die meisie geval. Gelukkig het sy al van kleintyd af gedans en in rolprente opgetree, maar het al baie keer van verskillende hoogtes geval en akrobatiese toertjies uitgevoer.
  Daarom het Dominika haarself in die herfs soos 'n kat gegroepeer en redelik suksesvol geland. Behalwe dat die meisie se bene, wat reeds deur gevegsmagie verskroei is, erge pyn ervaar het toe hulle in aanraking gekom het met die gekleurde teëls wat die area bedek het. Die meisie het geskree.
  En die draakgravin het haar lang, denneagtige stert om die towenaar barones gedraai en gesis:
  - Stop die geveg! Anders gaan julle albei onder arrestasie gaan! As jy wil veg, is daar spesiale oefengronde waar magiese en ander tweestryde gehou word!
  Dominica het getwiet:
  - Ja, presies 'n tweestryd! Slegs sonder wapens - hande en voete!
  Die Hobbit Barones snork minagtend:
  - Veg met die slaaf! Om eerlik te wees, dit is vir my skrikwekkend ! Dit sal beter wees om haar eintlik myne toe te stuur . Om so 'n dwaas magie te leer is baie gevaarlik.
  Die markies-nimf het met 'n ernstige stem saamgestem:
  - Ek begin ook so dink. Ja, hierdie meisie het 'n spesiale gawe om rampe te skep en aanleiding te gee tot konflikte.
  Die meisie-aktrise het beswaar gemaak:
  - Ek gaan nie eers na iemand toe nie! Wat die res betref ... Met elke mislukking, weet hoe om terug te veg, anders sal jy nie sukses sien nie.
  Die draakgravin het die stout meisie, wat soos 'n kind gelyk het, vrygelaat, maar werklik in staat was om 'n hele regiment tenks op die vlug te slaan.
  Die stert was effens gevlek met room, kondensmelk, sjokoladesmeer en beskuitjie. Die koek was groot en duidelik uit die hart gemaak. Dit is selfs jammer dat hulle dit gebreek het in plaas daarvan om dit te eet. Die draakgravin het haar vingers en pote geknip, en die kristalstroom van die fontein het oor haar gespoel en die vuilheid weggespoel.
  Cassandra knik.
  - Netheid is die sleutel tot gesondheid! Bestel eers!
  Die Hobbit Barones vryf een van haar klein, bruingebrande, grasieuse beentjies teen die ander. Vir 'n paar sekondes het sy soos 'n gloeilamp gebrand. En al die kulinêre uitspattighede wat die towenaarmeisie swaar gesmeer het, het verdwyn. En luukse juweliersware het met hernieude krag geskitter. Sy het in werklikheid so baie soos 'n prinses geword dat Dominika teerheid gevoel het.
  Sy het ook die kans gehad om 'n prinsesmeisie in een van die sprokies te speel. Daar moes sy van luukse klere en kosbare skoene afskei en 'n heks se bediende word. Dra lappe en loop in houtskoene. En in sulke pads is dit baie erger as net kaalvoet. Sy het selfs die regisseur begin oorreed dat dit dalk beter is om enigsins sonder skoene te verfilm. Die meisie se kaalvoete in lappe sou immers armoede en die verandering in die status van 'n prinses na 'n de facto slaaf veel sterker beklemtoon het.
  Maar die regisseur het duidelik sy eie idees gehad. Op die ou end, terwyl sy uit die toring van die dood ontsnap het, het sy uiteindelik ontslae geraak van die skoene en voorraad, en toe was sy kaalvoet en voel ware geluk. Nou was haar kaal voete egter geskroei, en selfs klein blase het verskyn, wat beide pynlik en walglik was!
  Die hobbit barones het haar klein handpalm, teer en terselfdertyd bruingebrand, na haar uitgestrek, en Dominica se hand geskud met kinderlike krag en getjirp:
  - Goed, vrede! My naam is Laska. En moenie dink nie, man, dat ek 'n onskadelike meisie is, orke, kabouters, Koshchei se spore, hulle het almal baie uit my gekry !
  Dominica vra verbaas:
  - Hoe oud is jy, kind?
  Weasel het geglimlag en geantwoord:
  - Onder verteenwoordigers van die regverdige geslag is dit nie gebruiklik om oor ouderdom te vra nie! Sover ek kyk, dis hoe oud jy my gee.
  Die meisie-aktrise het gelag en opgemerk:
  - Jy is tien jaar oud! Niks meer nie!
  Die Dragon Countess het gebrul:
  - Ja, sy is al meer as driehonderd. Wat egter nie saak maak nie. In ons wêreld is alle wyfies jonk en pragtig. Bly by ons meisie, jy sal ons koningin wees!
  Dominica het geantwoord met 'n bekende koeplet:
  As die heilige leër sê,
  Gooi Rus' weg, woon in die paradys...
  Ek sal sê: "Daar is nie nodig vir die hemel nie,"
  Gee my my vaderland!
  . HOOFSTUK No 3.
  Die markies en die barones het hande geklap en eenstemmig uitgeroep:
  - Bravo! Het jy dit self opgemaak?!
  Dominica het haar goue kop negatief geskud:
  - Geen. Nie ek nie. Iemand anders, ek onthou nie die skrywer nie!
  Cassandra het gegrimeer:
  - Vreemd, jy het 'n uitstekende geheue!
  Die meisie-aktrise het eerlik geantwoord:
  - Ek dink te veel aan myself as aan ander. Dit is beter om hulle meer van my te laat weet as wat ek van ander doen. Ek komponeer ook soms, en nie erger as Pushkin nie.
  Die draakgravin het haar blink, sprankelende tande soos diamante in haar wye mond ontbloot en ernstig gesê:
  - Kan jy dalk iets van jou eie komposisie sing?
  Dominica sê smekend en vryf oor haar verskroeide voete:
  - Geen twyfel nie! Gee my net ten minste een goue muntstuk. En ek sal 'n hele trefferliedjie vir jou opvoer. En verniet sing? Onrespekteerbaar! En onbenullig, nutteloos!
  Die markies-nimf frons, en haar towerstaf het dreigend in haar hand geflits, sy was vasbeslote om die astrante meisie te straf wat dit gewaag het om die draak te weerspreek.
  Die draakgravin sis versoenend:
  - Gee haar 'n silwer muntstuk. Laat hom uit die hart sing.
  Dominica het geglimlag, haar tande, so perfek, het gistermiddag soos ysige bergpieke in die helder son geskitter. En sy piep:
  - Geld voorop!
  Die wesel het vir haar 'n muntstuk gegooi en gekoer:
  - Hier, vang dit!
  Die meisie het haar been opgegooi en daarin geslaag om 'n silwer ronde stuk met haar kaal vingers te vang. Toe het sy dit na haar handpalm oorgeplaas. Ek het na die muntstuk gekyk. Dit was niks, die silwer was heeltemal nuut, aan die een kant was daar 'n draak met sewe koppe, en in sy pote het dit 'n septer en 'n foelie vasgehou. En aan die ander kant , 'n pragtige meisie met baie welige krulhare. En dis heerlik.
  Dominika kon nie die versoeking weerstaan om die muntstuk te probeer nie en antwoord met 'n glimlag:
  - Dit is pragtig. Lekker dinge.
  Die wesel het gesis:
  - Nou, sing! Kom ons kyk wat jy kan doen!
  Die Dragon Countess het bygevoeg:
  - En jy moet hard sing, en 'n min of meer lang ballade uitvoer, aangesien ons betaal het!
  Die meisie-aktrise het instemmend geknik:
  - Ja, ek verstaan dit! Jy kan nie sing soos...
  En toe kom die assosiasie nie by haar op nie. Wel, om te sê 'n nagtegaal is nie heeltemal korrek of gepas nie. Maar iets anders, nie regtig dit nie!
  Die nimfmeisie stamp haar kaalvoet:
  - Kom ons begin!
  Dominica het in haar helder en sagte stem begin sing;
  Ek was 'n bekende aktrise
  Verfilming, vloek, musiek, balle...
  Sy het woedend en wild begin dans,
  Soos die beliggaming van Satan!
  
  My bene is so sterk
  Hulle het die woedende hopak beveg...
  Ons is sulke cool meisies
  Kom ons skuif die skelm een dadelik!
  
  Maar ek het myself in 'n wêreld bevind, jy weet, spesiaal,
  Waar drake soos konings regeer...
  Die volgorde daar is baie nuut,
  Skeur darem jou hemp!
  Ek moes "n kaalvoetslaaf word
  Kry 'n sweep op die rug...
  Die wolke bo ons is blou,
  Die plek is onaangenaam op aarde!
  
  Hier kom 'n streng dwerg na my toe,
  En hy hou 'n sweep in sy hande...
  'n Witkop seun het verby gehardloop -
  Die slaaf is kaalvoet, die eienaar is blykbaar suinig!
  
  Die kabouter lag, raak aan sy tande met sy poot,
  Soos 'n meisie met 'n artikel, 'n hings...
  Sodat die beer dit met 'n klompvoet knaag -
  Dit sal die einde van die dwerg se kaalheid wees!
  
  Maar hulle het my aan die myne verkoop,
  Daar was geen sigbare plekke in die harem nie...
  En hulle het my 'n sterk sweep gegee in die agtervolging,
  Want die meisie eet baie!
  
  Hier lei die kabouter my op 'n tou,
  Die meisie se sjarme is absoluut ongelooflik ...
  Die slaaf se stem is baie duidelik,
  Maar op die ou end is daar net nulle!
  
  Ek is amper kaalvoet en kaalvoet
  Ek werk in die myne soos daai donkie...
  Mamma, sê ek, my skat,
  Hoe dom het dit uitgekom!
  
  Ek was 'n bekwame meisie
  Ek het breuke in my kop vermenigvuldig...
  En nou in een, oorweeg dit, 'n romp,
  Ek is in wilde slawerny!
  
  Vir 'n lang, lang tyd het ek die kabouter verduur,
  Ek het 'n sweep op die rug gekry...
  Hulle het my geslaan vir besigheid en nie vir besigheid nie,
  Hulle het belowe om my later kos te gee!
  
  Maar die kaalvoet slawe het in opstand gekom,
  Koevoete in aksie, hamers,
  En nou, beskou dit as jou element ,
  Aan 'n kabouter met bles Ek is dood !
  
  Wel, daardie bose mense is doodgemaak,
  Ons het vreeslike ongevalle gehad...
  Maar glo my, ons het onsself bevry -
  Die meisies het topklas gewys !
  
  En nou het ons 'n groot leër,
  Die ouens gaan ook saam met ons in die stryd...
  Ons breek skilde soos planke,
  Die bose heersers sal kaput wees!
  
  En dan sal die slawerny van die hel verdwyn,
  Die man maak sy skouers reguit...
  En ons sal 'n einde maak aan die heerskappy, sat vir vyande,
  Daar sal 'n eeu van geluk en vooruitgang wees!
  
  En dan sal daar vrede oor die hele wêreld wees,
  Man, groot ster...
  Ons sal in die sterrelug vlieg, jy weet,
  Laat mense se drome waar word!
  Die meisie het op 'n hoë noot geëindig, met haar stem wat soos silwer klokke glinster.
  Die nimfmeisie klap haar hande. Verskeie elwe en trolle en 'n paar mense het ook na Dominica se liedjie geluister. En hulle het haar muntstukke gegooi: silwer sowel as koper.
  Die meisie-aktrise buig. En sy het hulle van die teëls opgetel. Sy het van die munte met haar hande geneem, en sommige met haar kaal tone. En dit was 'n heerlike gesig.
  Ja, sy het sulke verleidelike en gebeitelde bene. En hoe mooi en indrukwekkend is sy in haarself. Wel, waar is ander primadonnas in vergelyking met haar? Sal hulle dit waag om kaalvoet op die verhoog op te tree? Of in 'n kort rompie?
  Die Dragon Countess het opgemerk:
  - Dit is die sanger! Nee, sy hoort in die akademie. En net by die akademie, in die fakulteit wat sy self kies.
  Dominic het gegiggel en gesing:
  Ons meisies sal ons eie beoordelaars wees,
  En as jy moet kies, en die keuse is moeilik...
  Ons kies houtpakke,
  Want ons mense het net eer!
  Die wesel het getwiet:
  - Jy het 'n stem... Net 'n hoë-vlak engel!
  Dominica het geglimlag en met haar kaalvoet een van die munte hoër gegooi, en dan gebuk en dit met haar tong gevang. En toe begin hy skree. Van kontak met speeksel het die oranje metaal onmiddellik verhit en die skoonheid se mond verbrand.
  Die meisie het begin spoeg en kreun. En haar begeerte om te sing het skielik verdamp.
  Die nimfmeisie het haar ring geskud, en die hitte in Dominica se mond het dadelik weggegaan. Die meisie het gekoer:
  - Sjoe! Nou verstaan ek hoe dit is om 'n vuurspuwende draak te wees!
  Weasel het met 'n glimlag opgemerk:
  - Beter laat as nooit,
  Die meisie het 'n paar wonderlike jare wat voorlê!
  Die Dragon Countess het opgemerk:
  "Ons het 'n ander struktuur van die mond en keel as mense, en die vlam brand glad nie. Moet dus nie oor ons bekommer nie.
  Die gehoor wat saamgedrom het, het steeds geraas en geëis en hande geklap:
  - Doen iets anders, jy is welkom!
  Dominica het getwiet:
  - As jy muntstukke krabbel, sal ek dit doen!
  In reaksie, geraas en versekerings:
  - Ja natuurlik! Welkom.
  En onder die meisie se kaal, gespierde, bruingebrande en grasieuse bene, wat sy met onnavolgbare grasie beduie het, het goud, silwer, oranje, brons en platinum munte gevlieg.
  Dominika het hieruit vrolik geword, entoesiasme gevoel en met ywer begin sing;
  Storms en orkane is geen hindernis vir ons egpaar nie,
  Dogters van die Vaderland, wat soos roosbosse blom.
  Hy wat geen oorlog geken het nie, het nie gierspap geëet nie,
  God die Verlosser Jesus lei ons in die stryd!
  
  Ons is gewoond daaraan om selfs in 'n stormagtige see te veg,
  Elke mens is soos 'n chip oorboord.
  Ek glo ons sal die monsters van die Horde in stukke skeur in die geveg,
  Ons eer kan nie met 'n voorhamer en 'n hamer uitgeslaan word nie!
  
  Die swaard is verhit in die smee, in die baie warm inferno,
  Geskerpte lemme is baie taai blaasbalk!
  Wees 'n vreeslose soldaat; met 'n sterk, geharde hart,
  As daar dood is, staan dan stil, moenie hardloop nie!
  
  Ja , oorlog is natuurlik nie 'n fees met soet heuning nie,
  Daar is immers trane op, en bloed vloei dik.
  Die wolf huil uitgerek en die beer met 'n woeste brul,
  En laat die slag in ruil daarvoor in die oog wees, nie die wenkbrou nie!
  
  Daar is 'n spies wat kettingpos kan deursteek,
  Daar is skilde wat nie deur 'n hoop deurgedring kan word nie!
  Maar moenie 'n lafaard wees nie, moenie dat die duiwels gesigte maak nie ,
  Om nie soos die speletjie in die nette te word nie!
  
  Glo my, 'n stralende oplossing sal kom,
  Vir almal is daar 'n beloning wat nie hoër gevind kan word nie!
  Vir 'n kriminele gedagte, glo ek, sal wraak kom,
  Daar is geen ander dapperheid as die moeilike pad nie!
  So sing Dominica, en die bonte skare het haar met groot entoesiasme toegejuig. Selfs al is hulle almal vroulik, is daar geen mans in hierdie wêreld nie. Of, amper sonder die sterker geslag.
  Daarna het die draakgravin haar stert geskud en opgemerk:
  - Wel, ek moet gaan! Ek kom uit die pad!
  Die nimf het die muntstuk met haar kaalvoet opgetel en voorgestel:
  - Kom ons kyk. Ek sal gooi, en jy sê - koppe of sterte ! Raai wat, die muntstuk is joune, nee, jy gee vir my 'n muntstuk terug!
  Die Draak-gravin brul van die lag en antwoord:
  - Ek ken jou truuks! Dit is dus beter om nie jou tyd of jou kop te mors nie!
  Dominika glimlag en merk op:
  - Die kop is nie ore nie, jy kan dit van die hoed afskeur, jy kan dit nie weer vaswerk nie!
  Die wesel het getjirp en gesing:
  -Die ore bo-op die kop is ore!
  Ore bo-op die kop - 'n pasiënt in 'n geesteshospitaal !
  Die Dragon Countess het die lug ingevlieg. En sy het nie kommentaar gelewer oor wat die nimfmeisie gesing het nie. En dit, moet opgemerk word, is uiters cool.
  Dominica het inderhaas munte met haar hande en kaal voete begin versamel. En sy het dit teen 'n vinnige pas gedoen.
  Weasel het opgemerk en haar hare met 'n towerstaffie gekrap:
  - Geld is natuurlik belangrik. Maar selfs belangriker is towerspreuke, artefakte, talismane, medaljes, amulette, ens. Andersins sal jy nie 'n luukse en luukse lewe kan lei nie !
  Dominica het saamgestem:
  - Geld kan nie gesondheid koop nie, glo my,
  Geld kan nie liefde en eer koop nie...
  Moet dus nie soos 'n dier kibbel nie
  Weet dat jy nie jou vaderland vir wins sal verkoop nie!
  En die meisie, met haar kaal sool, klap 'n pers muntstuk. En toe verander haar kaal been skielik, in 'n oogwink, in 'n eendpoot.
  Dominique het in vrees geskree:
  - Wat de hel is dit!
  Die nimfmarkiesin antwoord met 'n glimlag:
  - Dit is 'n spesiale magiese metaal, net dit werk wanneer dit in aanraking kom met die vel van iemand wat Olimpiese gode in hul familie het!
  En Laska het vreugdevol uitgeroep:
  - Sjoe! Jy het daardie soort bloed in jou. Ons het ons dus nie vergis nie.
  Dominica het geprewel:
  - Maar dit is lelik! As jy kan, verwyder jou poot. En gee my weer 'n normale been.
  Die nimf skud haar kop:
  - Geen! Jy moet dit reeds self doen.
  Die vasgekeerde meisie piep:
  - Hoe is dit moontlik?
  Weasel het voorgestel:
  - Stel jou voor hoe jy wil hê jou been moet lyk, klik op die duim en wysvinger van jou regterhand, en jy behoort suksesvol te wees!
  Dominic het dit geneem en dit bekendgestel. Toe kom die klik.
  En in plaas van 'n kraaipoot het 'n voet in 'n viltstewel en met 'n ski verskyn. En dit het nog meer ongemaklik geword toe die ski op die keistene kletter.
  Die nimf glimlag en sing:
  - Gratis onderwysers,
  Vermorsde tyd saam met jou...
  Ek het verniet gely met die meisie,
  Die mees vaardige towenaar!
  Dominica was beledig:
  - Ek is nie 'n towenaar nie. En ek leer nog net. Maar die pad na kennis is nooit te maklik nie ... Ja , na die flieks!
  Weasel knik instemmend:
  - Ja, in die bioskoop, miskien nog meer. En dit is natuurlik ons groot probleem.
  Die gehoor het weer begin saamdrom: dit was 'n snaakse gesig. Meer presies, hier is allerhande meisies. En dankie daarvoor. Die meisie-aktrise het probeer om weer te dink en haar voet te transformeer. Maar hierdie keer het iets op spore en met 'n radar verskyn, al is dit klein.
  Dominica het gesing sonder om haar optimisme te verloor:
  Ek vra jou om nie verbaas te wees nie
  As magie gebeur...
  As dit gebeur, as dit gebeur,
  As magie gebeur!
  Die nimf het teruggeglimlag en opgemerk:
  - Ja, om met jou stem te gaan, moet jy ook die vermoë hê om magie te gebruik!
  Toe hardloop 'n hobbitmeisie na hulle toe en stel voor, terwyl sy haar towerstaffie draai:
  - Kom ons doen dit beter! En weet, ek het 'n halfduisend jaar se oefening!
  Weasel het beswaar gemaak:
  - Geen! Laat sy dit self doen!
  Dominica het getwiet:
  Ek het my verstand verloor, ek het my verstand verloor,
  Ek sal dit self doen, ek sal dit self doen!
  En die meisie fluister weer iets goedkeurends. En toe het haar been, in die vorm van 'n tenk met 'n radar, uiteindelik sy grasieuse, voormalige vorm teruggekry. En dit blyk te wees asof dit op bestelling gemaak is.
  Dominica staan op en beweeg haar vingers. Haar bui het vrolik geword, en sy het gesing:
  Ons meisies is die sterkste in die wêreld,
  En, glo my, jy sal nie koeler skoonhede vind nie ...
  Ons sal regtig ons vyande in die toilet week ,
  En hy sal vir altyd twintig jaar oud lyk!
  Daarna, die skoonheid, sal sy lag en lag en haar groot en blink tande wys.
  Dominika begin dans, haar kaal bene hoog in die lug gelig. En sy het gesing:
  Ek is 'n baie cool towenaar
  As ek my voet stamp, sal daar 'n ineenstorting wees...
  Ek was mal daaroor om kaalvoet te spring
  Beskou dit as 'n ware ideaal!
  Dit is haar liedjie - net wonderlik en cool!
  Alhoewel dit aan die ander kant uiters eenvoudig en ongekompliseerd is. Ja, die meisie is so dat jy nie verveeld sal raak nie.
  Die hobbitmeisie het opgemerk:
  - Leer baie vinnig!
  En sy het haar bene geskud, wat by die enkels versier was met armbande wat met edelstene besaai was, en aan elke vinger met 'n ring.
  Sy lyk soos 'n kind, maar te oordeel aan die aantal klippe, veral aan haar onderste ledemate, is sy 'n hooggeplaaste towenaar.
  Weasel knik vir die meisie:
  - Ek het jou iewers gesien. Is jy toevallig prinses Alsou ?
  Die vroulike hobbit het geknik:
  - Ja , dit is hoe dit is! Maar jy weet, markies, met hierdie meisie van planeet Aarde, sal jy geen moeilikheid hê nie!
  Weasel het saamgestem:
  - Reg! Maar dit is onmoontlik anders. Ai, dit is so 'n wêreld dat dit nie sonder probleme en avonture kan klaarkom nie.
  Dominic het gehaas om by te voeg:
  - Die lewe sonder avonture en wedervaringe is te vervelig. Dis soos sop sonder peper!
  Prinses Alsou het saamgestem:
  - Ja, dis reg! Dis waarvoor skurke is. Een van hulle het 'n plaag ontketen wat die sterker geslag doodmaak.
  Dominica het met 'n sug gesing:
  Jy kan nie sonder vroue lewe nie, dit is waar,
  Maar sonder mans is daar ook geen vreugde nie...
  Dit het so uitgekom, dit was baie erg,
  As daar nie 'n sterk eienaar is nie!
  Weasel het saamgestem:
  - Kan wees! Maar hier, soos hulle sê, is dit 'n tweesnydende swaard. Aan die een kant is daar geen sterker seks nie, maar aan die ander kant...
  Die vroulike hobbit het vinnig beswaar gemaak:
  - Geen! Sleg van alle kante. Dit is dus nie nodig om nonsens te praat nie. Mannetjies word ook benodig.
  Dominica het geantwoord:
  - Mannetjies in diere. Vir intelligente individue is iets anders.
  Weasel het gelag en geantwoord:
  - Ja, natuurlik vir mans. En ek kon niks kry om te sê nie.
  Verskeie duiwe, met oranje vere en vergulde snawels, het verby hulle gevlieg. Die voëls was baie interessant. Eenvoudig pragtig aan die een kant. Maar aan die ander kant was daar ook 'n gebrek aan smaak in hulle.
  Dominica vervang:
  - Waarom die snawels van duiwe verguld?
  Weasel het verduidelik:
  - Niemand het vergul nie! Dit is omdat hulle aarbeie met topaas gepik het.
  Die meisie-aktrise het geprewel:
  - Wat? Met topaas?
  Die hobbit meisie knik:
  - Ja, daar is sulke aarbeie! Wat, jy het nie geweet nie?
  Wessel het opgemerk:
  - Hoe sou sy weet? Sy is redelik onlangs in ons wêreld.
  Die drie verteenwoordigers van die skone geslag het hul pas versnel. En hul kaal, pienk hakskoene het geflits.
  Huise het rondom verskyn , lank, soos pienk, pers, smaragbore wat opgaan. En dit het uiters futuristies gelyk. Daar was selfs 'n paar vliegtuie in die lug. Meer presies, 'n koets wat van goud gemaak is en met diamante besaai is, getrek deur ses gevleuelde, sneeuwit perde, het verby gejaag.
  Al drie meisies het 'n effense buiging gegee. Maar blykbaar het die edele persoon nie tyd gehad vir skoonhede nie, en die driemanskap het verder gevolg.
  Daar was 'n hippodroom voor, dit het soos 'n groot stadion gelyk. Dit was duidelik die terrein van perdewedrenne.
  Die markies-nimf het voorgestel:
  - Ons moet kyk of ons leerling die gawe van heldersiendheid het. Daarom sal ons die resies bywoon.
  Om die hippodroom was daar 'n hoë gaasheining gemaak van silwer en oranje metaal, besaai met pêrels en 'n paar blou en pers klippe, sowel as glas wat aan Tsjeggiese glas herinner . En dit het baie mooi gelyk.
  En by die ingang was daar twee fonteine aan die kante, wat veelkleurige strale van vergulde pragtige paartjies uitgegooi het: - 'n elf wat 'n elfseun omhels het.
  Ja, alles het baie mooi gelyk. En by die ingang is daar 'n wag van meisies. Ook baie mooi en in ligte, silwer pantser.
  Alles lyk so wonderlik. Daar is soveel verteenwoordigers van die regverdige seks rond.
  Dominika het die film oor die Goelag-argipel en die vrouekamp onthou. Al die vroue daar was, asof uit eie keuse, jonk, pragtig en het klere gedra wat hul manjifieke bene heeltemal ontbloot gelaat het. Wel, aangesien die somer in Siberië warm en selfs dalk warm is, was die meisies kaalvoet. Wat die film baie gewild onder mans gemaak het. En Dominica het 'n rebelse Komsomol-lid gespeel wat 'n hele opstand van meisies georganiseer het. En die skoonhede het selfs wapens gegryp en 'n hele NKVD-regiment in die geveg aangevat en kon dit wen.
  Die film het natuurlik cool uitgedraai. En die kaalvoet, glansryke, pragtige krygers het eenvoudig super gelyk.
  Dominika, terloops, was oorspronklik veronderstel om die rol van Fandera se niggie te vertolk, wat 'n gevangene-oproer georganiseer het, maar so 'n film kon verbied gewees het. En sy is eenvoudig 'n uitstekende student en 'n Komsomol-lid gemaak.
  Dominica het vir die meisie van die wag gebuig. Skielik, reg onder die Aarde, soos 'n domkrag uit 'n snuifdoos, het 'n draak uitgespring. Klein , effens groter as 'n albatros, met drie koppe.
  Hy of sy het na die meisies gevlieg, en 'n stem lui:
  - Gee my terug my broer!
  Die nimfmarkiesin antwoord met 'n sug:
  - Dit is onmoontlik, Belka.
  In reaksie hierop het die draakmeisie, wie se skubbe in die drie sonne geglinster het met al die kleure van die reënboog, en wie se vlerke so mooi was dat dit in die oë gegolf het, begin brul.
  - Ek wil 'n broer hê! Ek wil 'n broer hê! Waar is hy!
  Die hobbit meisie het gekoer:
  - Ja, ons is self besig om te dink hoe om ons manne aan ons terug te gee. En dit is nie nodig om wispelturig te wees nie.
  Die draakmeisie, wat kan jy van 'n welpie neem, het kalmeer en getjirp en opgespring na Dominica:
  - Ek weet jy kan! Jy is die uitverkore een!
  Die treffermeisie glimlag en sing in reaksie:
  - Alles onmoontlik, glo my, is moontlik,
  Maar om hierdie probleem te benader is baie moeilik ...
  As jy egter jou brein inspan terwyl jy speel,
  Ek kan 'n pragtige Jedi- meisie word !
  Die draakmeisie het opgebeur en getjirp in antwoord:
  Jou verstand is nie so groot soos 'n vinger nie,
  Genius, jy weet, op aarde...
  En 'n pragtige seun wag vir my,
  Op 'n kronkelperd!
  Dominika het snaaks gevoel en gegiggel:
  - 'n Draak op 'n perd? Dit is hoe dit lyk!
  Die markies het opgemerk:
  - Wat, jy ken nie die konsep van allegorie nie!?
  Die meisie-aktrise het gelag en opgemerk:
  Ons kan enige plek sterf
  Selfs in die sonsondergang van amber ...
  Oor die algemeen leef ons vry,
  Ja, gratis!
  Figuurlik gesproke!
  Die draakmeisie het ligte uit haar mond losgelaat, dit het soos 'n aansteker gelyk, en piep:
  - Dit is 'n pragtige liedjie. Ek wil egter hê die pragtige gas van 'n onbekende aarde moet iets anders interessants opvoer.
  Dominica trek sy skouers op en merk op:
  - Ek weet dat my stem munte neerslaan, nie erger as nunchucks wat gerwe graan uitslaan nie. Ek moet egter weer my stem beur! En vir wat? Waar om geld hier te spandeer?
  Die markiesie het beswaar gemaak:
  - Eerstens sal jy jou geld op een van die perde by die hippodroom wed en probeer om jou kapitaal te vergroot. En tweedens, hierdie meisie is nie net 'n klein vroulike draak nie, maar ook 'n prinses. Sy sal vir jou haar ring gee, wat kolossale magiese krag bevat. En hiervoor , glo my, is dit die moeite werd om te probeer en behoorlik te sing!
  Dominica het haar helder kop op haar sterk nek geknik en opgemerk:
  - In hierdie geval sien ek daar is iets om voor te probeer! Verder, hoe kan jy 'n kind weier!
  Die draakmeisie het getjirp:
  - Ek is glad nie 'n kind nie. Ek is 'n prinses en ek kan dit doen! Ek sal na jou planeet vlieg. En ek sal jou kapitaal verbrand.
  Dominica snork dreigend:
  - En ons het lugverdediging vir mense soos jy! Wat sê jy hiervan, woeste?
  Die draakmeisie het geprewel:
  - Jy sal na die steengroewe gestuur word. Jy sal naak en in kettings werk onder die slae van die swepe van die orke-opsieners.
  Die hobbit meisie knik:
  - Ja, sy kan dit doen! Boonop is jy menslik. En ons mense... Hulle word om baie redes as van 'n laer vlak beskou.
  Die wesel het gepiep:
  - So jy beter sing! Die publiek het reeds hier bymekaargekom, en ons sal ook geld verdien.
  Trouens, 'n geraas het in die skare van verskillende verteenwoordigers van die skone geslag ontstaan, en handeklap en uitroepe is gehoor:
  - Sing, blommetjie, moenie skaam wees nie!
  Wel, man, kom ons speel musiek!
  Ons wil luister na die tril van die paradysvoël!
  Dominica sug swaar en begin sing;
  Die oewer op Elfa is ruim , steil,
  Die golwe spat met 'n geglasuurde skyn...
  Elfia het my geboorteland geword,
  Die nagtegaal se tril sing vir ons 'n wonderlike lied!
  
  In 'n wye boot vaar ek en my skat,
  Zlata Val het haar vlegsels laat sak.
  Hoe goed is dit vir my en my geliefde om saam te wees,
  Dit is jammer om nie 'n krokodil met 'n visstok te vang nie.
  
  Nee, nie water nie, ritselend agteruit,
  Dit is die natuur wat vir ons sjampanje gee.
  Hierdie land is vir my soos 'n dierbare moeder,
  Die vrygewigheid van die aarde in koninklike drag!
  
  Druppels soos pêrels onder die maanstraal
  Spat soos 'n swerm bye met 'n silwer vlerk...
  Maagd, jy is vir my soos 'n engel met 'n droom,
  Met die gesig van onskuld - die mees suiwer Madonna!
  
  Die reuk is heuning, en die hare is sy,
  Die lippe het soos satyn geskei.
  Ek glo die langverwagte oomblik het aangebreek,
  Sprokies sal werklik word!
  
  Ons lippe raak in ekstase,
  Die soet is so dat daar nie meer woorde is nie .
  Glo my, jy is 'n onaardse skoonheid,
  Die lot sal besluit, gooi die munt hoër!
  
  Hier is die soene een na die ander,
  Sug en lag van ons stormagtige vreugde.
  Die heiligheid van die siel sal deur die gerub bewaar word,
  Die uitverkore een sal die lys van sondes in die urn gooi.
  
  Nee, weet, daar is mooier as jy op aarde,
  Passie brand soos 'n helder vuur in my hart!
  Ons sal in die beste land woon,
  Kom ons maak die vensters en deur oop in die ruimte!
  Só het die skoonheid 'n manjifieke lied gesing. En meisies van alle soorte het vir haar hande geklap. En terselfdertyd het hulle munte gegooi, insluitend goue. En dit is wonderlik .
  Die hobbitmeisie het haar towerstaf geskud, en die geld het op sy eie 'n aparte stapel begin vorm. En 'n hele kolom veelkleurige munte het gegroei.
  Die draakmeisie het ook haar hande geklap, en toe helder vlamme uit haar drie koppe losgelaat. Daarna het sy wispelturig gesê:
  - Dit is natuurlik goed, maar nie genoeg nie! Ek het nodig dat jy ook vir my sing!
  Dominica frons en vra:
  - Is dit nie te veel nie?
  Die markies het haar stilgemaak:
  - Wil jy so 'n waardevolle ring vir net een liedjie kry? Wel, jy is astrant ! Hou 'n gewete, want die artefak is waardevol.
  Die hobbitmeisie het getjirp:
  - Elke item het sy eie prys. En gewoonlik, vir 'n waardevolle artefak, moet jy drie wense vervul, of drie dienste verskaf. Dit is die reëls. En jy self verstaan hoekom!
  Die gehoor van verskillende meisies het hul hande geklap en hul kaal voete gestamp, en baie selde met skoene:
  Komaan, sing nog 'n bietjie!
  Ons wil liedjies hê!
  Dit sal baie cool wees !
  Voer die romanse uit!
  Ons sal jou goed betaal!
  Weasel knik vir Dominika:
  - Wel, moenie afbreek nie! Komaan, sing!
  En die pragtige skoonheid het haar helder, helder maanhare geskud. Sy stamp haar kaal, gespierde bene en sing, met groot gevoel en uitdrukking;
  Ons waarheid, ons waarheid
  Bestaan uit die dra van geloof!
  En nie môre nie, en nie môre nie,
  En red vandag die Vaderland!
  
  Ons respekteer ons Elf ,
  Sy is immers die hele wêreld, ken die wêreld!
  Ons bloedrooi vaandel van die Moederland,
  En daar is geen helderder rooi nie!
  
  Die pionier salueer nie die borsbeeld nie,
  Sy teken is die vlag van die Moederland!
  Ons het die teëstander bekwaam beveg,
  Verheerlikende prestasies in vers!
  
  Weet dat daar net een geloof op die planeet is,
  Geloof in liewe , heilige elfinisme!
  Sodat gelukkige kinders lag,
  Orcisme in die afgrond uitgebreek kan word !
  
  Elke ridder was net 'n kind,
  Op die gras en strome kaalvoet...
  Maar nou het hy 'n wenas in sy hande,
  Maak metaal skitterend plat met 'n hamer!
  
  Iemand slyp 'n masjiengeweer met masjiene,
  Wel, iemand skiet van die skouer af!
  Die bloedrooi vaandel wapper soos 'n rooi vlag,
  Ons slaan bose vyande sonder om te grap!
  
  Ons voorvaders het Orklin met vrymoedigheid geneem ,
  Wel, wat van ons? Ons is op pad Mars toe!
  Ons is mense, nie makake op 'n tak nie,
  Die teëstander se vuis tref hom reg in die oog!
  
  Maar ons weet ook hoe om pret te hê,
  Klop die trom, speel die trompette!
  Baie oulike kindergesiggies,
  En graderings van vier en vyf!
  
  Die moeilikste gevegseksamen -
  Om nie hierdeur te gaan nie, is soos om te sterf!
  Maar in die dood het ons 'n banier met 'n fakkel,
  Die elwe-kopersmede kan nie val nie!
  Die meisie het so mooi en vaardig gesing en terselfdertyd gedans, en haar bene was so verleidelik. Dit is net jammer dat daar geen mans was om haar skoonheid te waardeer nie. En die meisie het dit op 'n kolossale vlak, en die vegter wys haar kolossale druk en atmosfeer.
  En 'n paar honderd meisies het reeds bymekaargekom, en hulle maak geraas. Hulle gooi geld, en hulle het baie sterk reuke van jong, vars, vroulike lywe en duur parfuum en parfuum. Hier is baie om jou kop te laat draai.
  Sommige van die munte was keramiek, en daar was selfs 'n paar houtmunte , wat wonderlik was. Maar die gewone papiergeld vir planeet Aarde is op een of ander manier nie sigbaar nie. En dit is op een of ander manier ongewoon vir Dominica. Soms flits gedagtes deur jou gedagtes oor hoe wreed hulle hier is. Wat van elektroniese kaarte vir betalings? Wel, dit is absoluut fantasties vir hierdie vlak van ontwikkeling.
  So het iemand 'n halfgevrete koek met room onder die kaal voete van 'n meisiesanger gegooi.
  Die hobbitmeisie het die koek met weerlig uit haar towerstaf geslaan. En dit het dadelik uitmekaar geval.
  Die klein skoonheid het opgemerk:
  - Moenie dit weer doen nie! Net geld!
  Die wesel het gesing:
  - Maak geld! Maak geld!
  Vergeet van verveling, luiheid...
  Maak geld! Maak geld!
  Indien nodig, ten minste die hele dag!
  Die draakmeisie skud haar vlerke en tjirp:
  - Wel, dit is die tweede diens! Maar om 'n artefakring te kry , het jy ook 'n derde een nodig!
  Dominica het haar wange uitgeblaas en op 'n selfversekerde toon gesê:
  - As jy wil, sal ek graag weer vir jou sing! Om eerlik te wees, ek is mal oor sing.
  Die gehoor van ongeveer duisend vroue, verteenwoordigers van die skone geslag, het gebrul en byna heeltemal met hul kaal, grasieuse, meisieagtige voete gestamp:
  - Sing weer! Sing weer!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Die draakmeisie het beswaar gemaak en haar stem verhef:
  - Geen! Gee so 'n ring weg net vir liedjies! Hier moet sy iets meer waardevol en terselfdertyd moeilik doen.
  Daar was 'n gespanne pouse. Meer as duisend meisies van verskillende rasse het in afwagting gevries.
  Skielik het 'n seuntjie verskyn. Die enigste verteenwoordiger van die sterker geslag onder hulle. Hy was van die menslike geslag, het net 'n kortbroek gedra, gespierd en met 'n slawe-handelsmerk op sy skouer, hy het omtrent twaalf jaar oud gelyk en is duidelik meer as een keer geslaan. Aangehardloop, sy stowwerige, kinderagtige hakke flits na die drakemeisie, hy val op sy knieë en tjank:
  - Laat hulle my vrymaak! Gee my my posisie terug!
  Die draakmeisie het geknik en bevestig:
  - Dis dit! Die seun sal vry wees as jy hom in 'n elf kan verander!
  Dominica sprei haar hande uit:
  - Maar dit is onmoontlik!
  Die markies-nimf het voorgestel:
  - Hierdie slawekind was onlangs die kroonprins van 'n yslike ryk, genaamd Oenomaus. En nou het hy 'n seun van die menslike ras geword en 'n slaaf om die duiwel se pes te vermy. Maak hom weer 'n elfprins, en dan kan ons dalk die draad van die hele warboel gryp!
  . HOOFSTUK No 4.
  Die hobbit-prinses het bevestig:
  - Dit is jou kans, Dominic. En ons s'n ook. Die mannetjies het feitlik almal verdwyn. En hierdie een, hoewel nie versteen nie, het sy titel en posisie verloor , en selfs sy liggaam, deur 'n menslike slaaf te word.
  Die seun knik sy ligte, gekapte kop:
  - Hulle het my elke dag geslaan sodat ek nie in klip verander nie! Om een of ander rede is dit die slawe wat gegesel word wat die meeste weerstand bied teen die epidemie!
  Dominica het haar hande uitgesprei en geantwoord:
  - Ja, ek het geen idee hoe om hom te ontnugter nie! En dat die prins ook 'n kind was?
  Die slavin skud sy kop.
  - Nee, ek was nogal 'n grootmens! Maar toe dit in klip begin verander het, het die weselnimf spesiale magie gebruik. Ek het 'n jong slaaf geword en is geslaan. Dit het my 'n paar maande gegee, al was dit pynlik, maar die lewe. Maar vroeër of later sal dit eindig. Boonop moet hulle my hard slaan, en elke dag moet ek, of swaar klippe dra, of 'n wiel tol!
  Die nimfmeisie knik:
  - Ja! Dit is die enigste manier om op een of ander manier die effek van die klippes te vertraag. Daar is steeds slaweseuns van die menslike ras in die myne wat nog nie versteen het nie en werk. Maar dit is die enigste verteenwoordigers van die sterker geslag wat oorbly. En dan verander van hulle ook in klip en verkrummel dan in stof.
  Dominica het gefluit:
  - Dit is verskriklik! Universele katastrofe! En om te lewe en 'n slaaf te word!
  Die seun, met die swart kort broek wat al sy klere uitgemaak het, en stoer, met maer spiere onder die vel wat dun gelyk het weens die gebrek aan vet, het gesing:
  - Ja, ek is 'n prins, en net 'n slaaf, maar wat,
  Laat die adellikes my so noem...
  Hoe ver, ver is hulle van my af,
  'n Seun met 'n gebreekte beenketting!
  Die draakmeisie tjirp met 'n knipoog:
  - Maak hom dus weer 'n elfprins, en dan kan jy hierdie waardevolle ring van draakmagie kry!
  Dominica sprei haar hande uit:
  - Wel, verdomp, ek het nie 'n basiese begrip van magie nie, en jy eis dit! Wat jy dalk self nie sal doen nie!
  Die nimfmarkiesin het met 'n sug opgemerk:
  - Miskien kan ons dit ook nie doen nie ... Wat sê jy?
  Die draakmeisie het gesê:
  "Sy is al lankal op haar voete." En die draakakademie sluit binnekort. Laat hom dus eers die bedwelmende eksamens slaag, en probeer dan om die seuntjie prins te ontnugter.
  Dominica knik instemmend.
  - Wel, dit is hoe jy in beginsel kan ...
  Die nimfmarkiesie het haar talisman opgetel wat om haar nek hang. En sy vryf dit met haar handpalms en begin iets prewel, soos 'n towerspreuk. Die draakmeisie het getjirp en haar tande gewys:
  - Dit is 'n ernstige toets vir haar ... Kan sy beweeg sonder veel skade as sy 'n ultra-spel gebruik!
  Dominica wou duidelikheid kry oor wat die ultra-spel beteken, maar die nimf-markies het haar kaalvoet gestamp, versier met ringe, en die meisie is in 'n warrelwind vasgevang. Dit was asof een of ander reus haar in sy hand geneem en haar gedra het.
  Die meisie-aktrise het geprewel:
  - Wat 'n sprong!
  En so bevind hulle hulle saam met die nimf-markies by die ingang van die paleis. Dit het aan die Hermitage in St. Petersburg herinner, net dit was hoër, dertig verdiepings met 'n hoë plafon. En ook, weelderiger en mooier as die bekende Winter.
  Dominica het haar bene gesprei, haar sye met haar vuiste gestut en uitgeroep:
  - Sjoe !
  Die nimf het met 'n glimlag bevestig:
  - Ja, dit is 'n pragtige gebou van die Dragon Academy.
  Voor die ingang het 'n fontein in die vorm van 'n sewekoppige draak geskitter met goud en 'n paar helderoranje metaal wat op aarde onbekend is. En uit elke mond het "n stroom water die lug ingestorm wat soos diamante in die strale van verskeie versierde ligte skitter.
  Dominica het opgemerk:
  - Dit is wonderlik hoe hoog die jets vlieg!
  Die markies-nimf het lakonies geantwoord:
  - Tegnomatiese!
  Elke draakkop het oë gehad wat van edelgesteentes gemaak is, en van verskillende kleure. Dit het baie gesond , ryk en smaakvol gelyk.
  Daar is ook netjiese stegies met manjifieke blomme, wat deur 'n verskeidenheid vorms en soorte knoppe onderskei word. Die kaalvoete van die meisies het met onbeskryflike elegansie en grasie langs die gladde, helderpatroonteëls van die paadjies geloop. Hulle was van verskillende ouderdomme, maar almal was pragtig, baie het kosbare juweliersware gedra.
  Hier was meestal elwe, maar daar was ook menslike meisies, vroulike trolle en hobbits. Die laaste meisies kan nie van menslike kinders onderskei word nie. Soos, terloops, nimfe en dryades is. Is dit omdat hulle ringe op die kaal tone van hul klein en grasieuse voetjies dra?
  Maar menslike meisies kan dit ook doen.
  Dominika, 'n redelik lang student, het te groot en volwasse gelyk in vergelyking met die vroulike studente. En dit het haar baie in die verleentheid gestel.
  Die meisie het vir die nimf gevra:
  - Ek lyk soos 'n museumuitstalling hier!
  Die markiesin vra met 'n glimlag:
  -Het jy die film oor Harry Potter gesien?
  Dominic het gegiggel en geantwoord:
  - Ja, natuurlik, ek het dit gekyk. En hulle het selfs probeer om 'n remake van hierdie film te maak. Wel, so wat?
  Die nimf het opgemerk:
  - Daar was seuns en meisies daar. En hier, soos jy sien, is daar geen seuns nie, en dit versteur die harmonie!
  Dominica het opgemerk:
  - Harry Potter was ook 'n kind, en dit was makliker vir hom. Maar om 'n volwassene tussen kinders te wees. Dit is erger as om 'n tweede jaar te bly!
  Die markies wou iets sê toe 'n kaalvoetmeisie, maar met 'n diamantborsspeld in haar hare, na hulle toe aangehardloop het. Sy het baie lieflik geglimlag en gekoer:
  - Is jy die uitverkore een?
  Dominica het geglimlag en geantwoord:
  - Ja!
  Die meisie het gelag en opgemerk:
  - Maar jy weet waarskynlik nie hoe om veel te doen nie! Kan jy byvoorbeeld 'n onsigbaarheidsdrankie maak?
  Die meisie-aktrise antwoord met 'n sug:
  - Ongelukkig nee. Hoe werk dit?
  Die meisie met 'n diamantborsspeld en pers en oranje gevlekte hare het haar kop geknik. En sy haal 'n bottel uit haar roksak. Ek het die prop gedraai. Sy het 'n sluk geneem en ... verdwyn.
  Dominica knip haar saffieroë verward. En toe voel ek 'n ligte knyp op my neus. Toe trek hulle haar hare. Dominica se skerp visie het gesien hoe die kaalvoete van 'n onsigbare meisie op veelkleurige teëls trap en klein kolletjies stof en dons van bome en blomme laat lig. Die meisie het baie behendig geruk en met haar kaalvoet die jong stout meisie aan die oor gegryp.
  Sy het geskree. En Dominica kon haar sien. Die meisie het deursigtig geword, soos 'n spook of 'n hologram. En hy het met 'n beangste stem geskree:
  - Seergemaak! Laat my gaan, tannie!
  Die markies-nimf het uitgeroep:
  - Slim, ja! Ek het al gedink jy kan niks doen nie!
  Dominica het in reaksie gesing:
  As jy siek word, sal ek kom
  Ek sal die pyn met my hande versprei...
  Ek kan alles doen, ek kan alles doen,
  My hart is nie 'n klip nie!
  Die meisies wat hulle genader het, het gelag. Ten spyte van die versierings was dit duidelik dat hul rokke taamlik streng en van 'n eenvormige, alhoewel luukse, styl was. Alhoewel daar in ander opsigte 'n gevoel van diversiteit was. Sommige meisies het oorbelle in hul ore gehad, terwyl ander nie. En sommige, veral hobbitmeisies, het goue ringe met klippe in hul neuse geryg.
  Hulle het dit veral gedoen om hulself te onderskei van mensekinders wat te eenders was. Dryades was ook lief vir ringe in hul neuse en ore. 'n Pragtige koninkryk van meisies, van sewe tot tieners. Onder elwe verskil volwassenheid en adolessensie egter feitlik nie in voorkoms nie, net soos onder hobbits, trolle, nimfe en dryades. Maar Dominica lyk soos 'n volwassene en 'n baie mooi meisie, met die ekspressiewe gesig van 'n regte prinses. Dalk te bruingebrand.
  Ja, hulle het selfs haar vel verlig toe sy een van die edele dames van die Middeleeue gespeel het. Destyds is 'n bruingebrande gesig as 'n teken van lae geboorte beskou.
  Terloops, nie net is die vel op haar gesig verlig nie, maar ook op haar bene. Daar was 'n episode toe sy kaalvoet en in lappe na die steier gelei is.
  Daar was selfs 'n liedjie:
  Die tyd vir verlossing is amper hier
  Die koningin word kaalvoet na die steier gelei!
  In plaas van juweliersware, dra sy lappe,
  Die swaan se nek is 'n slagoffer van die laksmanne!
  Ja, dit het uiters snaaks gelyk en selfs, op sy eie manier, op een of ander manier grillerig . Nadat sy weerlig geword het, moes sy in die rol van koningin Semiramis optree. En in hierdie verfilmings is sy feitlik nie kaalvoet verfilm nie. Ja, dit was 'n interessante rol. Maar blykbaar het die regisseur nie van haar gehou nie. Te mooi en heuningblond. En vir die rol van Semiramis het hulle 'n ouer vrou met swart hare verkies. En Dominica moes 'n slaaf word. En sy is selfs met 'n warm strykyster gebrandmerk. En hulle het my, nogal rofweg, deur mans betas.
  Ja, en daar was 'n toneel op die rak. Natuurlik was die sweep van skuim gemaak, en as hulle jou daarmee sweep maak dit nie seer nie. Maar tog, wanneer jy hang en geslaan word , is dit onaangenaam.
  Die meisiestudente het saamgedrom. Toe verskyn die dryad-onderwyser. Sy het 'n bloedrooi rok en 'n ander styl aangehad.
  Sy het na Dominica gestap en gekoer:
  -Is jy nuut?
  Die kinderaktrise trek sy skouers op:
  - Ek sou dit nie sê nie!
  Die juffrou skud haar kop. In haar neus was 'n ring gemaak van oranje metaal en met 'n gestreepte klip. Sy lyk ook soos 'n tienermeisie en is kaalvoet. Boonop is daar 'n ring aan elke kaal toon. En dit is reeds 'n redelik hoë vlak van towery.
  Die nimfmarkiesie het opgemerk:
  - Sy is 'n bekwame student, en sy het talent!
  Die dryad-onderwyser het 'n klein klippie op die gekleurde teël gegooi en beveel:
  - Maak 'n nuwe een sodat dit in jou palm sal vlieg!
  Dominica het uitgespreek:
  - Telekinese, of wat?
  In reaksie hierop het die meisies gelag. Die onderwyser het geskree:
  - Verspreid! Hoekom is hulle saamgedrom!
  Daar was 'n ontevrede geknor en geraas. Maar die meisies het nie gestry nie, maar het stadig begin uiteengaan. Maar kyk terselfdertyd na die nuwe meisie.
  Die onderwyser het gemompel:
  - Wel, kom, beveel die klip om in jou palm te vlieg!
  Dominika, wat soos 'n totale dwaas gevoel het , het uitgeroep:
  - Vlieg in my palm!
  Die klip het nie beweeg nie. Toe skree die meisie van woede:
  - Vlieg na my toe, vinnig!
  En toe val 'n klippie en, soos 'n meteoriet, tref die meisie op die voorkop. Die slag was goed, 'n ordentlike knop het dadelik opgeswel, en Dominika het self bewusteloos geval.
  Verskeie meisies wat nie tyd gehad het om te vertrek nie, en die ander wat omgedraai het, het dadelik uitgebars van die lag. En hierdie gelag het herinner aan die lui van honderde silwer klokke.
  Die nimfmarkiesin het haar arms uitgesprei en opgemerk:
  - Daar is vermoëns, en watter ander! In eenvoudige woorde, lig 'n klip sonder towerspreuke. Nie eens elke beginner nimf of dryad kan dit doen nie.
  Die onderwyser het saamgestem:
  - Ja, sy is bekwaam! Maar ook gevaarlik. Hierdie een is redelik in staat om nie net die mans aan ons terug te gee nie, maar ook die wyfies dood te maak. Dit is wilde krag!
  Die markies het opgemerk:
  - Hierdie meisie is 'n diamant wat gepoleer moet word!
  Dominika staan op en spring orent. Haar kop het gekraak en daar was 'n swelling op haar voorkop.
  Die meisie het geskree:
  - En wie moet ek nou doodmaak?
  Die onderwyser antwoord woedend:
  - Ekself! Jy kan heel moontlik jou brein uitblaas. Dit is 'n goeie ding dat ek nie vir jou gesê het om die rots op te blaas nie!
  Dominica het gelag en geantwoord:
  - Ja, in hierdie geval sou daar 'n ware Hiroshima wees!
  Die dryad mentor het verbaas gevra:
  -Wat is Hiroshima?
  Die meisie-aktrise het haar skouers, wat nie swak was nie, opgetrek en met selfvertroue geantwoord:
  - Dit is die stad waarop 'n atoombom gegooi is, as gevolg waarvan vyftigduisend mense gesterf het en honderdduisend beseer is!
  Die onderwyser het gefluit:
  - Sjoe! Sjoe bom!
  Een van die meisiestudente het gepiep:
  - Hierdie tannie oorstroom!
  En 'n ander het bygevoeg:
  - Draai viooltjies in jou ore!
  Die nimfmarkiesie het beswaar gemaak:
  - Ek was al meer as een keer op die aarde en het baie keer op hul internet geklim, en ek ken Hiroshima - dit is waar. En dit is verskriklik, en nog meer mense het daar gesterf en aan bestraling gesterf.
  Een van die meisies het gepiep:
  - Wat is bestraling?
  Dominika het geprewel en haastig geantwoord:
  - Wanneer 'n elektronwolk van die kern van 'n atoom afbreek en dit word geïoniseer, vind bestraling plaas. Die kaal kern van 'n atoom vernietig intermolekulêre bindings, en hierdie breuke veroorsaak ernstige skade aan die liggaam, beide van 'n mens en, dink ek, van 'n elf.
  Die meisies het in reaksie gepiep in vrees. Een van die kleineres het getjirp:
  - Ma, ek is bang vir bestraling!
  Die nimf-markies, oftewel Laska, het gelag en geantwoord:
  - Moenie bang wees nie! Sy sal jou nie hier kry nie !
  Dominica het geestelik opgemerk:
  - Ons is deur bestraling aangeval,
  En waar om nou skuiling te vind...
  En hier het jy 'n organisasie -
  Kyk, hulle slaan my op die nek!
  Daarna het die meisie dit gevat en begin dans. En die ander meisies het begin dans.
  Die juffrou klap haar vingers . "n Fluit het in haar mond verskyn. En hoe die nagtegaaltril sal vloei. Die ander meisies het dit dadelik gevat en verstar . Nog 'n mentor het in 'n streng swart rok verskyn en die opdrag gegee:
  - Stap vir stap!
  Die meisies het dadelik in hoogte ingeryg. En hulle het begin marsjeer, terwyl hulle hul trappe afgemeet het en die sole van hul kaal voete gestrek het soos soldate. En hulle het dit gedoen asof marsjeer aan hulle bekend was, soos die presidensiële wag.
  Die onderwyser in 'n swart rok, versier met saffiere, smaragde en 'n paar koudkleurige klippe wat nog onbekend is op planeet Aarde, het beveel:
  - Nou, sing!
  Die meisies stamp op hul kaal, bruingebrande, klein en grasieuse beentjies en vra eenstemmig:
  - Waaroor om te sing?!
  Die mentor het in koue tone geantwoord:
  - Waaroor die seuns sou sing as hulle nie deur 'n helse pes getref is nie!
  En die meisies-studente het in koor en met groot uitdrukking gesing;
  Die sterre flikker in die donker van die nag,
  En die glans van die silwer maan!
  Die skoonheid frons haar oulike oë,
  Ons is vir altyd aan haar verloof!
  
  Die bloedrooi sonsondergang was somber,
  Maar 'n helder dagbreek sal aanbreek!
  En die wind het vrolik geword, luidrugtig,
  Die skip se seil het geswel!
  
  My siel is 'n swaar klip,
  Die vegter se toetse wag!
  En laat die banier bo die kop vlieg,
  Kom ons gaan tot by die einde!
  
  Die hart sal nie oorgroei word met mos nie ,
  Vinnige vlug van 'n arend!
  Al kook die bloed, met 'n vinnige vlug,
  Ek sal vlug soos 'n pyl!
  
  Die wilgers het vir my gebuig,
  Die Almagtige God het sy blik gedraai!
  Al is jy heeltemal pretensieloos,
  Ek sal jou krag gee in die stryd!
  
  U dien immers eerlik die Vaderland,
  Maar die vlees is swak, die gees is siek!
  Jy sal nie spyt wees nie, ek ken die lewe
  Moenie dat ek in 'n ramshoring verander nie!
  
  Ek sal die sondes van vervloë dae wegwas,
  Laat wat in die verlede gebeur het weggaan!
  Jy sien, pere word ryp in die tuin,
  Die skets sal die vliegtuig skets!
  
  Dien die Vaderland met alle mag,
  Vergeet dat daar vrede in die wêreld is!
  Om nie die bosse aan die brand te steek nie,
  Mag almal goed saam met jou lewe!
  
  Hierop het ek eenvoudig geantwoord:
  Here, ek sal die aarde grawe!
  Sodat kinders van geluk lag,
  Sodat jy nie jou eie mense hoef te versoen nie!
  
  Goed hang immers van ons af,
  Almal besluit - die keuse is hul eie!
  En van jou die almagtige drade,
  Jy hou die heelal in jou vuis!
  
  Ons sal jou ook vashou,
  Die Moederland kan immers nie heiliger gevind word nie!
  Terwyl ek geskiet het, het my vingers baie gevoelloos geword,
  En ons is nog nie eens twintig nie!
  
  Oorwinning is 'n onbereikbare vrug;
  Vir diegene wat swak, laf of dom is!
  Maar die soldate kan al die pieke hanteer,
  op die naeltjie neem !
  Daarna het hulle in die luukse paleis van die draakakademie verdwyn.
  En die mentor in swart het versigtig na Dominica gekyk en opgemerk:
  - Jy is baie mooi. Veral vir die onvolmaakte menseras. Dit is wonderlik!
  Dominica het entoesiasties gesing in reaksie:
  Ek is perfeksie self
  Ek is perfeksie self
  Van 'n glimlag tot 'n gebaar,
  Bo alles lof!
  O, watter geluk
  Weet dat ek perfek is
  Weet dat ek perfek is
  Weet dat ek ideaal is!
  Die onderwyser in 'n swart rok het streng na die meisie gekyk en opgemerk:
  - Sy het ongelooflike beskeidenheid! Wat 'n liefling!
  Die weselnimf het voorgestel:
  - Miskien moet ons haar hakke met stokke kielie?
  Die juffrou het haar skouers opgetrek en nie te selfversekerd geantwoord nie:
  - Nie 'n slegte idee nie! Maar dit is beter om haar na die draakmeester te neem. Kom ons kyk of sy die toelatingseksamen kan slaag!?
  Die markies het met 'n glimlag opgemerk:
  - Toelatingseksamens? Dit is nie die domste idee nie, maar dit kan in die heel eerste kursus aangeneem word, waar dit onbenullig eenvoudig sal wees!
  Die onderwyser het in streng tone beswaar gemaak:
  - En sit hierdie groot ou met sewe-jarige meisies? Ja, hulle sal haar terg en knyp. Ja, en sy kan self iemand vat en doodmaak. Nee, dit is glad nie 'n besigheidsbenadering nie! Ouer meisies het haar nodig, en hiervoor moet sy 'n hoë vlak van talent toon!
  Weasel knik:
  - Klink logies!
  Dominica skud haar kop, wat soos 'n Mei-perdebloem gelyk het:
  - Moenie my pla met dogtertjies nie.
  Die onderwyser het geknik:
  "Doen dan die eksamen saam met Lady Dragon Master." In hierdie geval sal jy tot 'n elite-kursus toegelaat word. Jy sal selfs in 'n aparte, mooi kamer woon, met 'n silwer piering en 'n skinkende appel.
  Die meisie-aktrise het verbaas gevra:
  - Hoe is dit, met 'n silwer piering?
  Die mentor het verduidelik:
  - Dit is asof jy televisie op aarde het. Net daar is dalk minder programme vir nou. So wat? Jy het tegnologie, ons het magie. Maar hier kan jy deur 'n piering sien, as jy ware magiese vaardigheid het, wat aangaan.
  Dominica het insinueerend gevra:
  -Kan jy die aarde sien?
  Die onderwyser knik instemmend:
  - En die Aarde kan wees ... Tensy jy natuurlik 'n baie gevorderde towenaar is. Ek het ook op die internet gesurf - 'n koel menslike uitvinding. En ek moet sê, jy weet regtig hoe om te skiet. En hulle het met 'n interessante netwerk vorendag gekom. Dit is selfs verbasend dat eenvoudige elektrisiteit sonder enige magie hiertoe in staat is!
  Dominica trek sy skouers op en antwoord:
  - Ja, dit verras my self! Hoekom doen jy dit nie vir jouself nie?
  Toe antwoord die nimfmarkies:
  - Wetenskaplike vooruitgang is 'n gevaarlike ding. As ons bomme weer begin ontplof, en nie eenvoudiges nie, maar kernbome ! Op hierdie manier sal niemand lewendig gelaat word nie, en magiese bestraling is erger as normale bestraling!
  Dominica het gefluit:
  - Hier is hulle ! Dit gebeur.
  Die meisiestudente het geskree:
  - Ons het nie so iemand nodig nie , sy is 'n bose tannie!
  Die mentor het in ysige toon beveel:
  - Volg my!
  En sy het beweeg. Sy het spesiale sandale aan haar voete gehad wat haar tone voor oopgelaat het en haar toegelaat het om met ringe te toor. Die mentor self lyk ook jonk - nie "n enkele rimpel nie, "n foutlose gesig. Maar haar struktuur is sigbaar, nie die sagte opkomende lyne van 'n tiener nie, maar 'n volwasse vrou met klassieke en, kan 'n mens selfs sê, aristokratiese kenmerke. En die voorkoms is so moeilik.
  Dominika het gedink sy het 'n soort titel. En dalk nie klein nie.
  Sy het haar gevolg, en die markies-nimf het langs haar opgespring en getjirp en haar tande ontbloot:
  - Jy is so 'n wonderlike koningin. Maar die bult op jou voorkop is klaar genees, jy herstel vinnig!
  Dominika merk met 'n laggie op:
  Krag-uitbreider en handgewigte,
  'n Gesonde gees in 'n gesonde liggaam!
  So het hulle verby 'n fontein gegaan en sewe strale wat 'n goeie honderd meter in die lug uitbars , en hulle verwonder oor die wonderlike skoonheid. Volgende is die hek, by die ingang van 'n vroulike boogskutter, en vergulde wapenrusting.
  Hulle het die nuwe meisie gegroet met knikke en die stamp van hul kaal, gebeitelde voete.
  Dominica het opgemerk:
  -Meisies het drie goeie eienskappe. Een, dat hulle pragtig is, en die tweede, dat hulle...
  En toe kom die antwoord nie by my op nie. En hier is hulle binne die draakakademiegebou. Hier is sulke luukse, jy kan dit nie eers met Peterhof vergelyk nie. Benewens goud en platinum, is daar nog baie verskillende metale wat geen analoë op planeet Aarde het nie. En ook, talle edelgesteentes van die mees komplekse en mooiste patrone, gevoer met ornamente, grasieuse, iriserende blomknoppies. Daar is ook baie verskillende portrette op die mure. Meestal elwe en elwe. Maar daar is ander wesens. Maar byna al die gesigte en figure is jonk en prominent. Jong mans poseer dikwels kaalbors. En hulle is baie soortgelyk aan die standbeelde van antieke Griekeland en Rome. Hier is baie dinge ... En daar kom ook fonteine om die draaie wat ook mooi en smaakvol lyk.
  Spieëls met oranje en goue rame, geraam met diamante en topaze, is ook sigbaar. Wat op sigself redelik skaflik lyk en ook 'n lus vir die oog is.
  Dominika was bly om te sien dat haar klipbult feitlik verdwyn het. En sy is weer pragtig en goue hare . En so 'n meisie...
  Haar hare is so helder dat min mense glo dat sy nie gekleur is nie. Maar dit is haar natuurlike kleur. En dit pas haar baie goed teen die bronsbruin van haar jong gesig.
  Sy is 'n meisie van edele bloed, en spring van tyd tot tyd op soos 'n aap.
  En die akademie self is koeler as die Paleis van Versailles. Probeer dus naby haar kom.
  Dominica het dit geneem en gesing:
  Die kluise van paleise is vir ons aanloklik,
  Vryheid sal nooit vervang word nie!
  Vryheid sal nooit vervang word nie!
  En haar kaal tone het 'n diamantklippie van die vloer af opgetel en dit hoër gegooi. Dit het verbygevlieg, maar die nimf klap haar vingers, en die diamant het in haar oop handpalm beland.
  Dominica het opgemerk:
  - Jy het dit slim gedoen!
  Die wesel het getjirp:
  Behendiger as 'n makaak
  Harder as 'n os...
  En die reuksintuig is soos dié van 'n hond,
  En die oog is soos 'n arend s'n!
  Die mentor het in streng toon opgemerk:
  - Nou gaan ons ondertoe .
  Dominica stamel:
  - Of dalk is dit beter, inteendeel, om op te staan?
  Sy skud haar kop:
  - Daar is 'n ondergrondse stadion onder. Daar sal jy jou vaardighede wys as jy in die elite wil klim!
  Die meisie-aktrise het bedees gevra:
  - Wat as ek nie die eksamens slaag nie?
  Die onderwyser het streng gesê:
  - En dan sal jy 'n slaaf word. Jy het al slawe in flieks gespeel en jy weet wat dit is?
  Dominica het gelag en geantwoord:
  - Vandag is die meisie 'n naakte slaaf,
  En môre is net 'n koel godin!
  En sy het eintlik begin om pret te hê en sonder enige probleme.
  En so het hulle met die marmertrappe begin afgaan. En dit was soos 'n afdaling na die hel.
  Dominica het onthou hoe sy 'n heks in die flieks gespeel het. Sy is aan 'n ketting opgelig, met haar hande agter haar vasgebind teen die plafon. En dit het regtig seergemaak. En dit maak die are styf. Die meisie se bruingebrande, gespierde lyf is bedek met sweet van pyn en spanning. En dan word die ketting losgelaat. En sy voel vir 'n oomblik verligting en jaag af. En daar is spanning net daar op die vloer.
  En Dominica gil van helse pyn in haar gewrigte en skouers. Ja, jy moet dit voel.
  Die nimf, wat sien dat die meisie se gesig grimasend was , het opgemerk:
  - Jy hoef nie 'n slaaf te wees nie. Jy kan heel moontlik 'n student in die junior groep word.
  Dominika het gegiggel en opgemerk, sing, spot met haarself, 'n volwasse meisie en 'n aktrise:
  Eerste graad, graad eerste,
  Vandag is jou vakansie...
  Dit is 'n wonderlike en prettige tyd,
  Eerste ontmoeting met skool!
  Laska het opgemerk:
  - Nie snaaks nie! Julle mense het nooit gedroom van ons vermoëns in magie nie!
  Dominica het aggressief gereageer:
  - Het jy al ooit gedroom van ons tegnologiese prestasies? Een waterstofbom sal al jou magie afskakel.
  Die mentor in swart het opgemerk:
  - Dit is nie nodig om te spog nie . Dit is nie gepas nie!
  Dominica het geantwoord:
  - Dit is nie spog nie, maar 'n feitestelling. "n Waterstofbom met "n krag van honderd megaton is in staat om alle lewe binne "n radius van honderd kilometer te vernietig. Kan jy jou indink wat dit is?
  Nimf bevestig:
  - Sy lieg nie! Mense het eintlik sulke fantasties vernietigende wapens. En die belangrikste is dat daar ook missiele is wat dit aan die teiken kan lewer.
  Die juffrou prewel deur haar tande:
  - Dit is jammer dat die pes op mans nie die aarde geraak het nie. Aggressiewe mans soos joune verdien nie om te lewe nie!
  Dominica het nie gestry nie en knik:
  - Soms dink ek ook dat dit so is.
  Nimf het opgemerk:
  - Mense verskil ook. Moenie dink dat hulle almal sleg is nie. Alhoewel, watter mense meer is, sleg of goed, kan jy nie met die eerste oogopslag reg sê nie!
  Dominica merk op met 'n glimlag wat baie hartseer gelyk het:
  - As jy sentrale televisie kyk, dan is daar miskien meer slegtes . Of selfs baie slegtes!
  Nimf bevestig:
  - Dit is xenofobie! Wanneer haat verskerp word teenoor alles wat nie soos jy is nie. Maar dit moet nie as 'n voorbeeld geneem word nie.
  Dominica het opgemerk:
  - Goed, laat ons nie oor politiek praat nie. My doel is om alle verteenwoordigers van die sterker geslag op die planeet te red ... Dit wil sê in jou heelal. En dit is meer as 'n planeet!
  Weasel het beleefd geantwoord:
  - Hierdie is nie 'n planeet nie, selfs 'n groot een, maar dit is ook nie heeltemal 'n heelal nie. Dit is iets tussen 'n baie groot planeet en die heelal. Maar ek wil liewer nie in die onkruid kom nie ...
  Die mentor het haar kenmerkende ore geskud wat onder haar hare uitgekom het en gesê:
  - In elk geval, nie net ons nie, maar daar is ander akademies van drake en nie-drake wat maniere soek om die mannetjies te red, en indien moontlik terug te gee.
  Dominica het gepiep:
  - 'n Drenkeling klou aan strooihalms! En dit is regtig 'n baksteen ...
  Die nimfmarkiesie het voorgestel:
  - Miskien moet jy beter sing, die afdraande is nogal lank!
  Die meisie-aktrise het geknik:
  - Ja, ek stem saam , dit is selfs koeler as in die metro!
  En Dominica knik haar kop, wat blink van blaargoud, en sing:
  Daar is geen ouderdom of hoogte in oorlog nie,
  Sy maak meisies en seuns gelyk!
  Die wat nie saligheid in stilte wil hê nie,
  Wie wil nog hoër vlieg!
  
  Ons kap, skiet en kap,
  Vir ons is daar geloof - diens aan die Moederland!
  Natuurlik is dit beter om as 'n swaard te dien,
  Om die stryd beslissend te wen!
  
  Wat is nog belangriker vir ons vrouens?
  Neem dit natuurlik nie net op die bed nie!
  Jy is 'n arendman, nie 'n jammerlike mossie nie,
  Streef daarna om te verhoed dat ons huise brand!
  
  Dit is 'n hewige stryd, ons sien dit kom,
  Die horde vaar, die massas kan nie getel word nie!
  Maar die smede het 'n sterk skild gesmee,
  Die brul en bose gedruis sal ons nie bang maak nie!
  
  En ons het saamgetrek, legio,
  Die spiese word styf vasgehou in die hande van die magtiges!
  Wees die vyand ten minste 'n kampioen in vernietiging,
  Grafte wag, nie medaljes by die naeltjie nie!
  
  Ons het gebots , maar die meisies stink,
  Swaarde in hande skitter soos weerlig!
  Sulke sterk meisies, taai voorkoms,
  Tot die afguns van selfs die sterre Jedi !
  
  , die konings gedink ?
  Maar nou hardloop die "bere"!
  Ons is die heilige krygers van Rus,
  Enige vegter, meisie of ou!
  
  Ons dryf hulle weg en neem geen gevangenes nie,
  Vrye mense moenie ongelukkige slawe voortbring nie!
  Ons het te doen gehad met die ruige kraai,
  Die belange van die vaderland is hoër as privates!
  Ja, die liedjie is nie swak nie en die vegter se stem is wonderlik.
  Die afdraande is voltooi, en nou het drie meisies van verskillende spesies: 'n elfmentor, 'n markies-nimf en 'n menslike inloop, hulself in die gebied van 'n groot ondergrondse stadion bevind, nie minderwaardig in grootte as Luzhniki nie, en miskien selfs meerderwaardig.
  Dit het baie allerhande toestelle gehad, 'n hoë plafon en staanplekke vir honderdduisende toeskouers, en stoele geborduur met fluweel, pêrels, goud, of selfs vir die duurste gaste met diamante en ander klippe.
  Terselfdertyd was dit amper leeg . In die middel was weliswaar die grootmeester self en die hoof van die akademie, die draakhertogin de Montserrat.
  'n Baie mooi wyfie met sewe koppe, geverf in al die kleure van die reënboog. En dit lyk so mooi, eenvoudig ongelooflik, veral as jy dit in die werklikheid sien en nie in 'n fliek nie.
  Dominica het uit sy plek gesing:
  Hoë lug, verre afstande,
  Luister na die liedjie oor die dapperes Akmale ...
  Hy is 'n bose draak, Hy het die aarde gered,
  En hierdie ridder het die lig van die lug verlaat!
  Liedjies word weer gesing...
  Hier onderbreek die Draakhertogin de Montserrat met 'n dreigende stem, soos die trompette van Jerigo:
  - Jy , ek sien, is 'n baie astrant meisie, met 'n tong wat maklik in 'n lang lus om jou menslike nek kan krul.
  Dominica antwoord met 'n onskuldige glimlag:
  - Ek het nie bedoel om jou aanstoot te gee nie. Dis net dat ek baie lief is om te sing. En Akmal is net "n sprokieseun, "n fliekkarakter uit "n kinderfilm. Moenie dit te ernstig opneem nie!
  Sewekop vroulike draak, omtrent die grootte van 'n goeie tweesitplek-aanvalsvliegtuig, het gelag en opgemerk, met al sewe haar koppe wat gelyktydig praat, asof hulle 'n enkele geheel vorm, ten spyte van hul verskillende breine:
  - En jy is geestig en dapper, en terselfdertyd vindingryk. Kan jy ten minste iets in toorkuns doen?
  Dominica het 'n komiese liedjie gesing in reaksie:
  Geskenk van onderwysers,
  Hulle het tyd saam met my spandeer...
  Hy het verniet saam met my gely -
  Die mees vaardige towenaar!
  
  Wyse onderwysers
  Ek het onoplettend geluister...
  Alles wat nie aan my gevra is nie
  Ek het dit op een of ander manier gedoen!
  . HOOFSTUK No 5.
  Die slaweseun en voormalige prins Oenomaus is weer aangewys om die swaar wiel te draai. "n Kind, so elf of twaalf jaar oud, wat moegheid oorweldig en sy kaal voete op skerp klippe laat rus het, was besig om graan te maal. Twee elfmeisies het met ongeveer gelyke tussenposes op die seun se kaal, gespierde rug geslaan. Op een of ander manier het hierdie slawebestaan 'n uitstel gegee om in klip te verander. Maar jong slaweseuns moet nie toegelaat word om te rus nie en moet hard en taamlik kragtig geslaan word.
  En so aan totdat die slavin, heeltemal uitgeput, aan die slaap raak. En daarna maak hulle hom weer groot, voed hom sodat hy nie van die honger sterf en die krag het om te werk nie. En hulle span weer in.
  Dit gee lewe, maar net 'n baie pynlike een. Soos, soos die hel tydens die lewe, behalwe dat die liggaam jonk en gesond is en die gedagtes in die kop is en die bewussyn helder is. Maar dit maak dit selfs meer vernederend en pynlik. Om sy gedagtes 'n bietjie van die pyn en moegheid af te haal, het die voormalige prins en nou slavin Oenomaus sy verbeelding gebruik;
  "n Span seerowers op gevegsdrake skuur die wolke deur op soek na prooi. 'n Aantreklike, gespierde elf Oenomaus in 'n deftige pak, stewels wat sprankel met skarlakenrooi vernis, en met diamantspore beheer sy driekoppige monster. En die res van die span bestaan uit wonderlike meisies. Hulle is gespierd, bruingebrand, kaalvoet, en al hul klere is halssnoere van edelgesteentes op hul bors en heupe. En almal is natuurlik net modemodelle met helder hare. Hulle het drake bestyg wat effens kleiner was en net een kop gehad het.
  Wel, natuurlik, hy is 'n man, die sterker geslag, en sy span bestaan uit verteenwoordigers van die regverdige geslag. En hy het nie ander mans nodig nie.
  Slegs die manlike kaptein het dus skoene, en sy verruklike ondergeskiktes kan dinge met hul kaal, grasieuse voete in die geveg doen wat nie in 'n sprokie gesê of met 'n pen beskryf kan word nie! Die skoonhede is in staat om plofstof met dodelike krag te gooi en 'n dolk, boemerang of giftige naald te gooi.
  Oenomaus, die jong prins, het met vreugde en vreugde gesing:
  Die ryk man sal natuurlik lag,
  Skud jou mammon, jou vol maag!
  En ons lot is om met pyn te sterf,
  Die dood waak oor almal, 'n ou vrou met 'n ses!
  
  En ons wil op die gras hardloop,
  Ons is immers steeds, in wese, net kinders!
  Maar die seun sal dubbel slawerny voel,
  Daar is geen vryheid in enige tronk op die planeet nie!
  
  Ons moet veg, dit is die lot,
  Dood 'n kameraad as jy 'n broer moet doodmaak!
  Daar is geen sin om tot die Almagtige te bid nie,
  Vir wie se sondes dra slawe vergelding?
  
  Daar is bloed in die arena en vuil in die kerker,
  Die rotte het my kaal voete gebyt!
  Die gulsige prins terg met sy bul se voet,
  Hy moet self weggestuur word!
  
  Om te oorleef, moet jy doodmaak,
  Jy ly beide in siel en in sterflike liggaam!
  Die edeles smul aan die lyke van armoede,
  Die stink het doodgegaan, al wat oorgebly het, was 'n krytslag!
  
  Maar tog kan die gees van wil nie gebreek word nie,
  Die Vaderland is lewendig in die seun se gedagtes!
  'n Leër sal vir ewig na die Elwe kom met mishandeling,
  Ons sal die rykes neergooi vir hulle dade !
  
  Dan sal die geldsak bewe ,
   Wie het die sappe uit die Vaderland gedruk!
  Om te wen, het ons 'n helder verstand nodig,
  En as jy 'n lafaard is, is selfs die gode magteloos!
  
  Hier is 'n swaai van die swaard, die kop het afgevlieg,
  Die laksman het skielik in 'n slagoffer verander!
  Hoe die duiwel skielik uit die ketel ontsnap het,
  So woede word uit 'n groot hart verdryf!
  
  Nie nodig om te dink nie, die elwe van die lig is swak,
  Ons mense het voor niemand neergebuig nie!
  die nuweling uit die hel ,
  En ons is gaaf genoeg om tee uit die piering te drink!
  'n Pragtige liedjie, en sy span drake is manjifiek. So sweef aan die regterhand, het 'n elfmeisie met koperrooi hare wat soos 'n proletariese banier in die wind gefladder het uitgeroep:
  - Dit is tyd om ernstig te raak, o prins van lug seerowers!
  Enomai het met 'n glimlag geknik:
  - Sekerlik! Dit is waarvoor ons gebore is!
  Die meisies sing in koor, eenstemmig, wip en speel met hul sterk lywe, gevorm uit ontwikkelde spiere:
  Ons is arm, ons is arm seerowers,
  Ons is baie, baie jammer...
  Ons sit flesse in die lug vir die karavelle,
  Maar omdat hulle nie moraliteit by ons ingeskerp het nie!
  En die krygers het met nog groter vrolikheid en opgewondenheid gesing, en hulle stemme was soos volronde nagtegaaltrille:
  Seerowers het nie wetenskap nodig nie
  En dis duidelik hoekom...
  Ons het bene en arms,
  Maar ons het nie ons koppe nodig nie!
  Op hierdie oomblik het 'n meisie met geel-violet hare skril gefluit:
  - Prooi vorentoe! Daar is 'n hele luggaljoen op die regterkant!
  Die meisies het in koor gesing:
  Eh ma , oor die see, eh ma , drake in toom,
  Eh ma , kyk oor die wonderlike rykdom ...
  Ons gee nie om oor die wette nie, ons bou 'n nuwe orde,
  Om swak en dom onder swaarde te sterf!
  Prins Oenomaus het beveel:
  - Wel, meisies, as ons bestem is om te roof, dan sal ons roof!
  En toe jaag 'n hele trop drake aan om aan te val. Hulle het na hul doel gehaas.
  Die galjoen was 'n groot en pragtige skip. Ten spyte van die swaar gewig en belaai met verskeie goedere, het dit danksy magie glad in die atmosfeer gedryf. En die wind het die seile van hierdie galjoen gewaai.
  Enomai het opgemerk dat die vaartuig se seile baie helder en pragtige patrone gehad het. En dit, kom ons sê, is baie cool . Veral toe die opkomende son verskyn het.
  Uit die galjoen het hulle 'n swerm seerowers opgemerk wat opgeleide drake beheer. En die span het daaroor begin raas. Ook daarin is die meerderheid pragtige meisies in tuniek en slaweseuns. Hulle was net in swembroeke, net 'n paar jong slawe het goue en silwer armbande op hul enkels en polse gehad.
  Die vegtermeisies was weelderiger versier. Maar ook kaalvoet, soos seuns van twaalf tot veertien jaar oud, gespierd, mooi, maar met slawebrandmerke op hul bors en skouers.
  Slegs een vegtermeisie het elegante stewels aan haar voete gehad. Sy is blykbaar die belangrikste een hier en die kaptein. So 'n pragtige blondekop met hare wat gelyk het of dit met goue poeier besprinkel is.
  En wat 'n oulike gesiggie het sy nie. En die liggaam is bedek met wapenrusting wat in platinum, saffiere, smaragde, topase, robyne, agate en diamante gegiet is. Boonop is die edelgesteentes gerangskik in 'n wonderlike ornament van die mooiste kleure. Daar is rose, tulpe, koringblomme, vergeet-my-nietjies, mimosas, pioene en vele ander.
  Op haar luukse wapenrusting is al die blomme anders, en nie een word herhaal nie.
  Die seerowerprins Oenomaus het 'n opwelling van helder gevoelens in homself gevoel en gekoer:
  - Wel, is dit regtig moontlik om sulke skoonheid te verlam en dood te maak! Ek kan nie so 'n sonde op my siel dra nie.
  Die vurige rooihaarmaat het opgemerk:
  - Maar dit is hoekom ons seerowers is! Dit is immers onmoontlik om sonder sonde te seerower.
  Nog een het met 'n glimlag opgemerk:
  Ja, dit is moeilik om geliefdes werklik dood te maak,
  'n Elf , glo my, is immers gebore vir geluk...
  Maar as jy 'n seerower is, is die lem die moeder,
  Sonder bloed, reën en ewige slegte weer!
  Die rooikop het ook opgemerk:
  - Dit is natuurlik pragtige meisies en seuns, maar hulle is nie ons ras elwe nie, maar uit die ras van mense! Kyk, groot een , na die vorm van hul ore.
  Oenomai was verbaas:
  - Is mense so mooi en jonk?
  Die vuurvegter het geknik:
  - Dis dit! Met die hulp van magie het hulle ewige jeug ontvang. En nou sit hierdie seuns vas in hul vroeë tienerjare.
  Hulle sal nou altyd jonk en onderdanig wees.
  Die jong prins het gesing:
  Al die elwe, mense op die planeet,
  Moet altyd vriende wees...
  Kinders moet altyd lag.
  En leef in 'n vreedsame wêreld!
  Kinders moet lag
  Kinders moet lag
  Kinders moet lag -
  En leef in 'n vreedsame wêreld!
  Die blonde elf het voorgestel:
  - Daar is 'n opsie! Die beste vegter van hul kant en die beste of beste van ons kant sal veg. In die geval van oorwinning, deel hulle die buit met ons, en in die geval van nederlaag, word die verlore vegter . óf 'n slaaf óf 'n lyk!
  Oenomaus het opgemerk:
  - Dit is logies! Ek is gereed om te veg!
  Meisies op drake het die galjoen omsingel. Hulle is vinniger; 'n massiewe skip kon eenvoudig nie die ratse kudde ontsnap nie.
  Maar die galjoen het gewere gehad. En hulle het hulle begin rig, en die pit het selfs begin rook.
  Oenomaus het in 'n donderende stem gesê:
  - Ek stel 'n tweegeveg voor! Volgens die gebruik van lug seerowers. Een vegter van jou kant, en een van ons s'n. Jy sal die helfte van jou vrag aan die wenner gee. En in die geval van nederlaag , doen wat jy wil met die verloorder. Ons sal jou nie pla nie.
  Die meisiekaptein in kosbare wapenrusting met blomme het geantwoord:
  - Groot! Ons aanvaar hierdie uitdaging! Ek sal veg! En jy nomineer wie jy wil!
  Elfprins Oenomaus het beslissend gesê:
  - Ek is die enigste verteenwoordiger van die sterker geslag onder julle. So ek moet veg!
  Die rooiharige assistent het aggressief gesê:
  - Ek is nie erger 'n vegter nie! Ek wil baklei!
  En sy skud haar kaalvoet, elegante, baie flink been, wat beweeglik is, soos die lyf van 'n kobra.
  Die jong vegter het beswaar gemaak:
  - Ons is kapteins, ons sal veg!
  Die meisie in kosbare pantser het geknik en met 'n glimlag gesê:
  - Markiesin de Diana, tot u diens!
  Die jong elf antwoord selfversekerd:
  - Prins Oenomaus! Gereed vir die stryd!
  En baie behendig het die jong vegter op die dek gespring en sy lang, dun swaard getrek.
  Lady de Diana het ook haar lem getrek en met 'n glimlag gevra:
  - Hoekom het die prins skielik 'n bloeddorstige seerower geword?
  Oenomaus het beslis hierop geantwoord:
  - Dit is n lang storie. Maar ek is nie 'n bloeddorstige seerower nie, maar 'n edele een! En dit maak 'n verskil.
  Die markiesie antwoord met 'n glimlag:
  - Ek sal jou nie doodmaak nie, jy sal my persoonlike slaaf en gevangene wees. Ek sal jou die kaal voetsole met jou tong laat lek en my daardeur plesier gee!
  Oenomaus lag en antwoord:
  jou ook nie doodmaak nie ! En dis selfs lekker om sulke voete met jou tong te kielie. Maar al is jy 'n ernstige vegter, sal jy nie wag vir my nederlaag nie!
  Diana glimlag wyer , met haar groot tande, en antwoord:
  - Kom ons kyk! Nie net ek nie, maar ook ander meisies sal jou gevange ry. En ons sal jou martel en doodslaan. Kom ons kyk hoe jy in hierdie geval glimlag!
  Die seerowerprins het in reaksie gesing:
  Moenie opgee nie, moenie moed opgee nie, moenie moed opgee nie
  In die stryd met die nagmerriemonster, moenie bang wees nie ...
  Glimlag, glimlag, glimlag -
  Weet dat alles goed en goed lyk !
  Die markies knik met 'n baie tevrede kyk:
  - Jy is 'n vrolike jong man! Jy sal 'n groot nar maak. Miskien gee ek jou selfs vir die koningin. En dit sal pret wees!
  Oenomaus het kwaad geantwoord:
  - Genoeg lui gesels. Kom ons baklei!
  Die meisie in pantser het van die batteryvloer afgespring en haar eweknie aangeval. Oenomaus het haar ontmoet, die houe afgeweer en selfs gereageer en amper die skoonheid se oor afgesny. Sy spring terug en merk met 'n panter-glimlag op:
  - En jy is nie sleg nie. Ek het gedink jy is 'n prins soos ek 'n non was!
  Die meisie is egter nie 'n elf nie, sy het 'n menslike oor. Maar Oenomaus is 'n elf. Mense en elwe het gewone kinders - halfrasse . Maar hulle word gewoonlik bastards genoem . En hulle hou nie regtig van albei nie.
  Die markiesmeisie het weer aangeval. Sy het komplekse kombinasies met swaarde uitgevoer. En haar lem het geflikker, gespring en weer getol, soos die vlerke van 'n meul in 'n orkaan. En sy het aangeval.
  Die prins, wat nie sonder rede die erfgenaam van 'n yslike ryk was nie, het 'n sterk slag op haar bors toegedien. En hy het die wapenrusting deurboor. Bloed het selfs gespat. En dit was duidelik dat die meisie gewond is.
  Sy stap terug en sis:
  - Gevaarlike monster seun!
  Edmond het met 'n neerbuigende glimlag geantwoord:
  "Ek is dalk "n monster, maar ek is ver van "n seun af!"
  Diana het gelag en weer aangeval. Alhoewel bloedrooi bloed uit haar gedrup het. En sy het oor die dek versprei.
  Die rooiharige koningin het opgemerk:
  - Ek sou dadelik haar kop afgekap het! Ek sal nie die doedelsak trek nie.
  Die markies-kaptein het gesis:
  - En ek kan jou so 'n geleentheid gee!
  Oenomaus het gereageer deur die vegter met sy swaard onder die hand te slaan en haar sening te sny. Sy het die wapen uit haar regterhand laat val, maar dit dadelik in haar linkerhand opgetel . En sy grinnik vleisetend, asof sy die meesteres van die situasie in hierdie kragmeting is.
  Die jong man het opgemerk:
  - Jy is 'n moedige meisie! Maar dan kry jy seer. Beter opgee!
  Diana het uitgeroep:
  - Ons sal sterf, maar ons sal nie opgee nie!
  Die rooiharige seerower vegter het getjirp:
  U moet ons respekteer, ons vrees,
  Die uitbuitings van vroulike seerowers is eindeloos ...
  Die elwe van die lig het altyd geweet hoe om te veg,
  En die planeet is mal oor ons!
  En gelag in reaksie, so iriserende en luidende. Alles het so koel en met gevoel gelyk.
  En Diana het weer aangeval. Sy het met haar linkerhand nie erger opgetree as met haar regterhand nie. En dit was nogal mooi, sulke grasieuse bewegings. Daarbenewens het die markies-kaptein haar stewels uitgetrek, en haar klein, grasieuse voetjies het kaal geword. En dit het bygedra tot haar behendigheid.
  Oenomaus het opgemerk:
  - En kaalvoet pas jou, liewe skoonheid!
  Diana het gesis:
  - Jy sal my kaal hakke soen!
  Die geveg was baie aggressief. Die markies het met woede aangeval en haar wapen geswaai asof dit 'n dame se waaier was. En dit blyk uiters mooi te wees. En toe krap die punt Oenomaus langs die elf se gladde, haarlose, rooskleurige wang.
  Die jong man het opgemerk:
  - Jy is goed!
  Diana knik:
  - Ja, ek is cool! En weer die swaai en draai.
  Die rooiharige seerower het geskree:
  - Slaan haar! Maak haar dood!
  Oenomaus antwoord met 'n glimlag:
  - Wat van die gebod van die Almagtige - moenie doodslaan nie?
  Die brandweermeisie het geantwoord:
  - Letterlik - moenie bose moord pleeg nie!
  Die seerowerprins het geprewel:
  - Is dit dus moontlik om 'n goeie moord te pleeg?
  Die rooiharige meisie het bevestig:
  - Dit is nie eers moontlik nie, maar dit is nodig!
  Intussen het die gewonde meisiekaptein weer probeer aanval, en baie goed opgetree. En sy krap Oenomaia aan die arm en skouer.
  Diana het gebrul:
  - Jy sal sleg voel! Ek sal jou doodmaak, hondjie!
  Oenomaus het in reaksie gesing en die aanvalle afgeweer;
  Ons ken onsterflike glorie in gevegte,
  Jy ken geen vrees nie, kap dapper!
  Mag die swaard ons help in groot prestasies,
  Verslaan die vyand - niks anders maak saak nie!
  
  Ons vaar op die see, sonder om enige twyfel te weet,
  'n Seerower en 'n storm, 'n orkaan is geen versperring nie!
  Die herinnering sal in die harte van geslagte bly,
  Die vyand is verslaan - dit is die hele beloning!
  
  Die skoonheid sal jou passievol liefde gee,
  En môre wag die laksman op die steier!
  Om jou lewe met 'n filibuster te verbind is gevaarlik,
  Fortuin gooi die dobbelsteen op 'n grillerige manier!
  En op die laaste woord het die seerowerprins met sy swaard aan die hand van die markiesmeisie geslaan, en die wapen het uit haar bleek hand geval.
  Diana glimlag en spring en rig haar kaal hak op Oenomai se ken. En die meisie het terloops rondgeloop. Die jong man het haar opgetel en toe neergegooi. Diana het op die dek neergestort en was verstom. Sy het regtig probeer om op te spring, maar die punt van die toon van die stewel het haar in die ken getref, en die meisie het heeltemal verbygegaan van die kragtige hou.
  Oenomaus het sy hande opgelig en uitgeroep:
  - Oorwinning!
  'n Gedreun het deur die bemanning van meisies en kaalvoet seuns gegaan. En die krygers met hul slawe seuns het uitdagend neergekniel.
  Die rooiharige vegter het opgemerk:
  - Op een of ander manier het dit baie maklik geword! Ek het gedink dit sou moeiliker wees.
  Oenomaus het gemompel:
  - Die kalkoen het gedink en in die sop beland!
  Die meisie het gelag en met 'n laggie opgemerk:
  Moenie op elwe neerdink nie
  Die tyd sal kom, jy sal self verstaan...
  Hulle fluit soos koeëls na jou tempel,
  En die meisie loop heeltemal kaalvoet in die stryd !
  Die rooikop het voorgestel:
  - Kom ons slaan slawe seuns op hul kaal hakke met stokke. Ek dink hulle sal daarvan hou!
  Oenomaus knipoog en merk op:
  - Dink jy hulle sal daarvan hou? Alhoewel die growwe sole van seuns waarskynlik nie so sensitief is vir die pyn van 'n stok nie.
  Die rooiharige seerower het opgemerk:
  - Die belangrikste ding is dat ons daarvan hou! Rowers soos ons vind dit baie aangenaam om pragtige seuns te martel!
  'n Pragtige meisie in 'n deftige tuniek en juweliersware op haar polse en enkels het gekoer:
  - Ek is gereed, as die markies se assistent, om die stryd voort te sit! En lewer die ander helfte van die buit af!
  Die vuurroer het gegrom:
  - Sy is myne! Ek sal met haar baklei! Dit is duidelik.
  Enomai het instemmend geknik:
  - Logies! Dis nie alles vir my om alleen weg te neem nie. Al is ek die belangrikste een vir jou.
  Die rooiharige vegter het beswaar gemaak:
  - Daar is geen hoofman onder gelykes nie. En ek stel voor om sonder wapens te veg.
  Die vegter in 'n tuniek het opgemerk:
  - Sonder wapens? Is jy nie bang nie, elf?
  Die vuurroer het beslis geantwoord:
  - Moenie die bos ingaan om bang te wees vir wolwe nie!
  Die meisie in die tuniek, hierdie verruklike heuningblonde, het op 'n sagte toon gevra:
  - Laat die sjarmante jong man vir ons sing. Ek dink iets liries, en ander meisies sal my ondersteun.
  Die skoonhede aan beide kante het in harmonie gekwetter:
  - Welkom! Ons wil jou liedjies bo-op ons longe hê!
  Oenomaus het met 'n glimlag gesing:
  Ek onthou hoe nou, die stralende helder gesig,
  Die kyk het my hart deurboor soos 'n dolk!
  Ek het gebrand in die strome van vurige wind,
  Jy het net stilgebly in reaksie!
  
  Jou stem, hoe mooi en suiwer is dit,
  Ek glo in die eindelose waterval van jou liefkosings!
  Ek het nie 'n haatlike lewe sonder jou nodig nie,
  En nou sal 'n ewige straal my verlig!
  
  Jy is die godin van onbeperkte liefde,
  'n Oseaan vol wonderlike lig!
  Breek die ysboeie, grappenderwys,
  Ek sal nie die dagbreek sonder jou sien nie!
  
  Jou gesig skyn soos die son daarbo,
  Daar is geen mooier figure in die heelal nie!
  Die gevoel van passie bedek soos 'n orkaan,
  Om vir altyd by jou te wees is geluk!
  
  Die pyn in my siel woed soos 'n storm,
  En die vuur in my bors brand genadeloos!
  Ek is lief vir jou, jy kyk trots terug,
  Ys in skerwe breek jou hart!
  
  Tussen die ligte in die grenslose sterre-oseaan,
  Ek en jy het soos arende in die lug gesweef!
  En jou lippe, sprankelende van robyne,
  iets teer en passievol gesê!
  En die applous is so dat die skoonhede eenvoudig verstik van genot. Maar op daardie oomblik het een van die meisies geskree:
  - Twee gevegsfregatte kom hierheen!
  Oenomaus het met 'n hartseer glimlag opgemerk:
  - Wel, is dit presies wat jy wou hê? Het jy 'n interessante geveg nodig gehad? So jy sal dit kry!
  Die rooikop merk woedend op:
  - Hulle het hulle geroep! Cruisers met soldate. En nou sal jy nie wegkom met net houe op jou kaal hakke nie!
  Die meisie wat deur 'n verkyker gekyk het, het opgemerk:
  - Daar is Orke op die skepe. En dit beteken 'n ernstige toets wag op ons.
  Oenomaus het logies opgemerk:
  - Maar ons kan ons vyande doodmaak sonder enige skade aan ons gewete. As jy aan pragtige krygers raak, bloei jou hart letterlik!
  Die meisie met groen hare het opgemerk:
  - Ons drake is vinniger as fregatte. Ons het dalk tyd om te vertrek!
  Die seerowerprins het beslis gesê:
  - In ons woordeboek is daar nie so 'n woord soos ontsnap nie!
  En die seerowermeisies het van woede gesing, gereed vir 'n lewe-of-dood-stryd;
  Ons leef in 'n wêreld vol skeiding, hartseer...
  Wat moet 'n soldaat doen as hy eensaam is ?
  Die gode het met reg, wreed vir ons besluit -
  Hierdie ou maak sy slape grys!
  
  Die heelal is so wreed om lief te hê,
  Trane van skeiding het in 'n waterval gevloei...
  Deernis het spoorloos verdwyn, soos 'n droom,
  En die lewe het geword soos 'n klip sonder sagtheid!
  
  Dit vries in die woestyn, en die ys brand van hitte,
  Hoe 'n geroeste ketting my hart omvou!
  En die reën van skeiding klop soos breuke op die dak -
  Sakke is leeg, net koper bly oor!
  
  Maar geloof in 'n vegter se prestasie inspireer,
  Die Almagtige God, jy weet, het 'n vaste gelofte gemaak!
  En dit sal vir ons soos blare in warm Mei wees,
  Wanneer ons spruit, ontmoet ons die dagbreek!
  
  Wil jy die planeet gelukkiger maak?
  Sodat elkeen van ons heerlik soos 'n nagtegaal sing?
  Toe het die soetste heuning 'n oes van die linde geword -
  In die siel van reuse, laat ons 'n einde maak aan leuens !
  
  Dit is nie nodig om God te mislei nie, glo my,
  Hy sien regdeur wie van ons 'n lafaard en 'n boer is !
  Gee die betekenis van die Here aan die offer,
  Geen wonder daar staan: Ek sal julle mense vergeld nie!
  
  ons aanlyn gevang ,
  Niemand weet waar die moorde eindig nie.
  Judas hang aan 'n vrot esp -
  En vir die wat geglo het - 'n lourierkroon!
  
  Enige mens kan beter word
  Ons keuse is bewustelik - strewe na Christus.
  Maar soms is daar plasse bloed,
  Daar is darem 'n belofte - ek kom binnekort!
  
  O wêreld, hoeveel geweld het jy,
  Asof ons nie rustig kan lewe nie !
  Die vrou huil oor die soldaat se kis,
  Hoe dun is die lewe se brose draad!
  
  Bloed vergiet is nie ons roeping nie -
  Ek wil liefhê, die Vaderland paradys gee!
  Hoekom is hierdie straf vir ons almal?
  Antwoord: gee al jou rykdom aan die armes!
  
  Dit is onmoontlik om redding vir geld te koop,
  Want daar is geen prys vir goud vir God nie!
  En in die kerk buig jy Sondag,
  Om soos arende gevleuel te word!
  
  En die tyd sal kom - God se Koninkryk sal kom,
  Die bose en roofsugtige duisternis sal eindig!
  Die geestelike sal vergaan, verdoemde slawerny,
  En die land sal in Grootheid van Geluk word!
  stinkende en harige bere, gevat en gaan bestorm .
  Daar was minder meisies as die nare wesens, maar hulle was baie meer rats en behendig.
  En toe het die meisies wat op die handelskip was, ook aan die kant van die seerowers die geveg toegetree. En ook die slaweseuns het gehaas om die wapens uitmekaar te haal. Dit is so 'n aangrypende eenheid van mense en elwe teen hul ewige historiese vyande - die Orke.
  Oenomaus het ook tot die stryd toegetree. Die jong man het gelyktydig twee swaarde geswaai, die meule bestuur en die koppe van die orke afgesny. Hy het geveg met die woede van 'n leeu.
  En langs hom is die rooikop . Die meisie se kaal hak het die ork in die ken getref en sy kakebeen gebreek. En toe val die ork neer, en sy horings tref hom in die maag. En dit was 'n harde stryd.
  Oenomaus veg moedig. Hier swaai hy 'n skoenlapper met sy swaarde, soos 'n waaier, en sny koppe af wat soos kool rol.
  Die jong prins het met entoesiasme gesing en die wonders van heldhaftigheid gewys:
  As jou vuis sterk is -
  Dit beteken dat jy die eerste in die lewe sal wees!
  En dan is die kameraad nie 'n arm man nie,
  Hy het 'n hart van goud en senuwees van staal!
  
  Maar nog belangriker, glo dit, dit is 'n sterk verstand,
  Want 'n elfvegter is koeler as ' n dier .
  As jy somber in die lewe is,
  Dan sal 'n vrolike lag jou geliefd maak!
  
  Outomatiese aanvulling, weet, sterkte tot vuis,
  Omdat dit vol kennis is, Know-How!
  Maar probeer om die mag in die hande van 'n dwaas te gee ,
  Dan kry jy net pyn as beloning!
  
  Daar was 'n tyd toe hulle met 'n klub gaan jag het,
  'n Boog, 'n pylkoker teen dik vel...
  Maar hulle het chervonette gemaak waar pennies gegaan het,
  En dit is baie maklik om in die sterrestelsel te spring!
  
  Alhoewel onderwys goed is -
  Maar dit is ook interessant om moed te skep ...
  En gelyk aan 'n bajonet, sal dit 'n beitel word,
  En ons dien die Moeder Vaderland baie eerlik.
  
  Maar bose geweld is 'n swaar kruis,
  Ons slagveld is gevul met bloed...
  Waarom het die Almagtige God weer opgestaan na lyding?
  Sodat die militêre samekoms van soldate versterk kan word!
  
  Die meisie se trane val - haar geliefde vriend het geval,
  Die ma bid met 'n kreun, skree uit haar longe...
  Dit vries buite die vensters, en die kaggel het uitgegaan,
  Hier is 'n aantreklike jong man wat ondergronds begrawe is!
  
  O, wrede lot, wat 'n bose lot,
  Maagd Maria , waar is jou goeie geaardheid?
  Die man wou gouer verloof word,
  En nou waai die wind stof onder die dennebome in!
  
  Die lewe sal gelukkig kom - dit sal goed wees,
  Appeltert sal heuningpapaversaad word...
  Die monster teenstander verander in stof en poeier,
  Laat ware geluk die drumpel oorsteek!
  
  Alles word op Elf gedoen, en die gooi is op Fars,
  Kom ons versamel 'n krans vol sterre in 'n vuis!
  En hallo ouens, net topklas,
  En 'n verskriklike geest is in die vuur gegooi !
  
  Die masjiengeweer het reeds bekend geraak - die koeëls stroom in 'n stroom,
  En die vyand was uitgeput, wat hy wou hê, was nul!
  As jy wen, sal jy ryk word,
  Wie ook al die vuur begin het, sal in armoede beland!
  Dit is 'n lied en 'n groot geveg, met swaaie van baie skerp en ratse swaarde. En die houe volg op die koppe, asof op asfalt. En baie orke is al doodgemaak. En slaweseuns in die geveg. Nie een van hulle lyk ouer as veertien nie, maar hulle is almal gespierd. Die maer lywe van die slaweseuns word deur harde werk verhard. En die growwe, eelte hakke tref voortdurend die ken van die Orke en breek hul kake.
  Die meisiekaptein het tot haar sinne gekom. En sy het gaan sit. Albei haar arms is ernstig beseer - die senings is gesny. Wel, dit is nie noodlottig nie; met behulp van tower- en towerdranke kan die skade herstel word. Maar dit sal ten minste 'n paar uur neem. Intussen kan sy nie baklei nie.
  En daar is niemand om te help nie - al die meisies en seuns is in die stryd, en hulle veg met wilde woede. Dit is so 'n wrede geveg.
  Diana het beweeg, gelukkig was haar voete kaal en relatief ongeskonde. En met flink vingers soos 'n aap s'n het die meisiekaptein die noodhulpkissie begin soek. Daar is 'n drankie wat wonde genees, en baie erge, en 'n universele balsem. Buitendien, hoekom neem jy nie die stryd aan nadat jy die ledemate toegedraai en met balsem en doepa gesmeer het nie?
  Met kaal voete kan jy baie kragtige en giftige voorwerpe gooi. En dit sou so cool en vernietigend wees.
  Diana het selfversekerd opgetree. En haar voete is so kaal en flink. Sy het teësinnig stewels gedra, net om haar status te beklemtoon. In 'n wêreld waar daar verskeie ligte en ewige somer is, is skoene nie nodig sodat jou voete nie koud voel nie, maar vir skoonheid, en om te beklemtoon dat jy nie 'n slaaf nóg 'n slaaf is nie. En dit is logies...
  Hier het een van die seuns, ook kaalvoet, 'n skerp naald in die ork se neus gegooi. En nadat hy 'n porsie gif ontvang het, het hy gevries en dadelik gesterf.
  Die slaweseun het entoesiasties gesing, en die ander slaweseuns het aangesluit, hulle was mense en het soos mense gesing:
  Nou, as daar probleme in die heelal is,
  Dit gebeur nie ten alle koste nie...
  Jy wil nie meer verandering hê nie
  Die man weet nie wat hy wil hê nie!
  
  En daar is Chernobog met magtige krag,
  Die Grote het universele krag ...
  Hy gee dit vir 'n man reg op die voorkop,
  Sodat die mensdom nie heeltemal wild word nie!
  
  Ja, die Almagtige Ras het Hom geskep,
  Sodat mense 'n rede het om te ontwikkel ...
  Sodat 'n mens alles op een slag wil hê,
  En mense het geleer om hard te veg!
  
  Soos 'n vegter die bose oorwin,
  Daardie Rod geskep tot voordeel van die mens...
  En hy het goedheid vir siele en liggame uitgestort,
  Dit is nooit te laat om te leer veg nie!
  
  Wat wil die Almagtige God hê?
  Sodat hulle dit nie waag om die Elf op haar knieë te bring nie...
  Sodat die bose lot nie heers nie,
  Sodat honderde generasies ontwikkel!
  
  Ja, Chernobog is 'n aansporing vir mense,
  Sodat daar geen luiheid, geen stagnasie is nie...
  Mag jy 'n orkshista wees breek in stukke,
  Loop rond Orklin in vriendelike formasie!
  
  Moet dus nie verdwaal as dit moeilik is nie,
  As probleme die Vaderland tref...
  Rod sal dit pragtig en maklik doen,
  Net om mense te laat beweeg!
  
  En Chernobog is net jou ouer broer,
  Alhoewel hy streng is , is hy oneindig lief vir jou...
  Jy sal die beste telling behaal
  Wanneer jy die Elf vir ewig sal dien!
  Die Orke het groot verliese gely, hulle is deur beide meisies en seuns afgemaai. En selfs Diana, met haar hande toegedraai, het die stryd betree. En hul kaal tone het skeermeslemme gegooi wat die orke se nekke getref het en hul are gesny het. En allerhande kele en goed. En dit het uiters indrukwekkend gelyk.
  En toe gooi Diana se kaalvoet 'n ertjie met gedrukte traangras. En dadelik is 'n dosyn orke, gelei deur die generaal, opgegooi en oor die kant van die fregat gevlieg. Dit is werklik kolossale vernietiging en dood van bruin en lelike bere.
  Oenomaus het met 'n glimlag gesê:
  - Ons is van dieselfde bloed: ek en jy! Reg?
  Diana antwoord met 'n vriendelike glimlag:
  - Wanneer ons verenig is, is ons onoorwinlik! Man en elf is krag, en dit klink baie trots!
  Die meisies het hul druk verhoog. Die oorlewende Orke het met ru-valskerms begin afspring en van gevleuelde fregatte af gesweef. Van die valskerms het weens hul swaar gewig geskeur en groot bere het soos klippe neergeval, maar anders as die keistene het hulle baie vuil geskree en gevloek!
  Diana het getwiet:
  Dit is nie maklik om 'n goeie vrou te wees nie,
  Vriendelikheid hang nie van hoogte af nie!
  Oenomaus het nog 'n meul met sy skerp en lang swaarde uitgedra en die kop van 'n groot beerkaptein afgesny. Sy rol soos 'n vat oor die dek en spat bloed. En die jong prins het gesing:
  Bloed het weer gevloei soos 'n rivier,
  Jou teenstander is nogal taai ...
  Maar moenie bang wees vir Satan nie,
  En bring die monster terug na die duisternis!
  . HOOFSTUK No 6.
  Die sewekoppige draak-hertogin en terselfdertyd die Grootmeester van die Akademie van Magie, het gesis en gevra:
  - Kan jy tot die hoogte van 'n volwasse man styg en vir ten minste 'n minuut in die lug hang?
  Dominica het gelag en geantwoord:
  Ek kan, maar ek kan dit anders doen
  Hardloop kaalvoet deur die dou...
  Die meisie spring soos 'n padda -
  Dit beteken iets anders as almal anders!
  Die draakhertogin se mond het oopgegaan, en vuur het daaruit gevuur. Die vlam het deurgegaan en die pragtige meisie baie pynlik op haar kaal, pienk, voetsole gebrand met 'n grasieuse ronding van die hakskeen.
  En Dominic het geskree, maar dadelik haar kakebeen styf geklem. En haar bors het swaar geswaai. Dit het goed getref, selfs die blase het dadelik opgeswel. Dit was asof die antieke inkwisiteurs haar gemartel het.
  Die meisie het gegrom:
  Lancelot en King Arthur vir jou !
  Die Dragon Hertogin het gebrul:
  Wie anders is dit waarmee jy my durf dreig?
  Die nimfmarkiesie het geantwoord:
  - Dit is helde uit menslike folklore. Hulle is absoluut veilig vir U, U Genade!
  Die vroulike draak het gebrul:
  - OK! Nou het jy 'n praktiese taak, genees jou verbrande voete. Dit is baie nuttig in die praktyk, en sal meer as een keer in die lewe handig te pas kom.
  Dominica het kragtig geglimlag en gesing:
  - En een, en twee, en drie, en vyf!
  Ek sal nie moeg word om te herhaal nie...
  Sê dieselfde ding
  Dit is genoeg om die water vir jou te modder!
  Grand Master Dragon het opgemerk:
  - En sy is 'n brutale meisie. Miskien nie net haar hakke braai nie, maar ook haar tone breek?
  Die nimfmarkies het opgemerk:
  - Ons moet geduldig wees, o hertogin. Miskien is hierdie meisie ons enigste kans om die sterker geslag te red. En bring die manne terug!
  Die vroulike draak het gebrul:
  - Dit is dom! 'n Drenkeling gryp 'n strooitjie, en jy gryp die kaal hakskeen van 'n mensemeisie . Sy het geen spesiale vermoëns getoon nie.
  Die nimfmarkiesie het beswaar gemaak:
  "Sy kon 'n klip lig met haar bestelling sonder enige towerkrag of towerspreuke, en dit is baie werd!"
  Die hertogin van Montserrat het gelag en geantwoord:
  - Ja, sy het haar voorkop seergemaak. True, nou is daar geen spoor nie. En dit is nie tipies vir mense nie.
  Weasel het bevestig:
  - Dit is dadelik duidelik dat sy spesiaal en uitverkore is! En dit verg 'n spesiale, opregte en subtiele benadering.
  Die Draakhertogin het met sewe koppe gelyktydig geknik:
  - Ja, 'n opregte en spesiale benadering... Miskien moet ek haar hakskene met my tong aflek, as 'n teken van groot respek!
  Dominica ruk en antwoord vol vertroue:
  - Nee, beter nie jou tong gebruik nie! - En sy het bygevoeg en haar gesig onverwags baie soeter gemaak. - Alhoewel die tong ongetwyfeld die sterkste deel van die liggaam is. Hy is in staat om miljoene leërs te beweeg!
  Die nimfmarkiesie het voorgestel:
  - Gee haar 'n eenvoudige taak. Laat haar byvoorbeeld die kat na haar toe laat kom en proes, en dan teruggaan!
  Hier het die voorheen stil vroulike trol in 'n pers rok, met 'n towerstaffie in haar hande, beswaar gemaak:
  - Geen! Ons sal nie toelaat dat sy die katjie martel nie. Dit is beter om my met towerstafies te beveg. Dit sal 'n baie ernstige eksamen en 'n effektiewe toets wees!
  En sy het die hakskeen van haar sandale gestamp, besaai met saffiere en pers en lila diamante.
  Die draakhertogin het geantwoord:
  "Dit is te moeilik vir 'n beginnermeisie om met die meester van die Dragon Academy te veg." Dit was moeilik om saam met jou te baklei, selfs hierdie hoogs ervare en gesoute Laska!
  Die vroulike trol het gelag en opgemerk:
  - Veral! Hierna sal selfs Koschey die Onsterflike nie vir haar bang wees nie!
  Toe blaas Dominika uit:
  - Wat, het jy Koschey die Onsterflike?
  Die Dragon Hertogin knik:
  - Natuurlik, daar is egter, hy is ver van verre lande in die verre koninkryk. Maar daar is hierdie vieslike vuil truuk !
  Die hit meisie het met 'n glimlag opgemerk:
  - Of het hy dalk 'n pes veroorsaak? Om al die mannetjies dood te maak en jou wyfies te vang!
  Die draakhertogin het geantwoord:
  - Skaars! Ons het tien keer meer wyfies as mans. En onder die Orke en kabouters wat die leër van Koshchei die Onsterflike uitmaak, is daar inteendeel tien keer meer mans as wyfies, en hulle is baie groter en sterker. Waarom sou hy sy eie onderdane en leër vernietig!
  Dominica het opgemerk:
  - Maar die pes raak nie Koshchei self nie?
  Die vroulike trol knik:
  - Ja, nie 'n enkele gevegsmagie werk op hom nie. Neem geen wapens nie. Selfs jou waterstofbom kan dit nie vernietig nie. Dit is die essensie!
  Die hit meisie het opgemerk:
  - Maar hy het seker die dood in sy eier, op die punt van 'n naald!
  Die Draakhertogin het in 'n donderende stem geantwoord:
  - Dit is nie so eenvoudig nie! As dit so maklik was om Koshchei se dood te vind, dan sou hy lankal nie gelewe het nie. En so, dit is soveel eeue oud dat...
  Die nimfmarkiesin het vir haar geantwoord:
  - Julle het nog in bome gespring, maar hy het reeds sy eie krag gehad en op die troon gesit. Dink watter soort entiteit dit is!
  Dominica het dit geneem en gesing:
  Ape maak gesigte
  En hulle sit op 'n tak...
  Steeds ligsinnig
  Daar was ons voorouers!
  Die vroulike trol het opgemerk:
  - Koshchei word natuurlik ook verdink. En toe die pes begin het, was hy natuurlik die eerste wat verdink is. Dit is op 'n manier die kop van die as van die bose. Soos die honderdkoppige draakman, die grootste van drake, die keiser van keisers en die bose. Maar hierdie monster het ook versteen en verkrummel. Maar Koschey sal darem 'n vloek gee! Boonop het hulle ook die koning van die Jinn, Iblis, vermoed... Jinn is geeste, en hulle kan nie versteen nie.
  Maar die geeste het op een of ander manier weggekruip. En dit was asof hulle verdwyn het!
  Dominica het in reaksie gesing:
  Die genie het uitgeblaker, nee, glo my, meisies het krag,
  En verdwyn...
  En toe maak die draak beswaar teen die skoonheid ,
  Hardloop, asseblief!
  Die Marquise de Lasca het opgemerk:
  - Daar is beide goeie en bose geeste. Hulle is sterk, maar hul vermoëns is beperk. Maar teoreties, as een van die mannetjies of vrouens die jinn-keiser Iblis vra om die manlike ras te vernietig, en in staat was om 'n ring van almag te vind wat mag sou gee oor hierdie grootste krag in ons heelal, dan kon hy dit veroorsaak!
  Dominica het geknik:
  - Dit is reeds iets! Ons moet die Ring van Almag vind. En dan sal ons alles regmaak.
  Die vroulike draak het gelag, en haar stem was soos donderweer. En toe antwoord sy:
  - Die Een Ring is baie moeilik om te vind. Aangesien dit mag gee oor 'n gebied wat vergelykbaar is met die hele sterrestelsel. Verder, as die sterrestelsel in jou heelal amper leeg is as gevolg van die seldsame rangskikking van sterre, dan is dit hier 'n gebied wat bewoon word deur triljoene intelligente wesens en baie koninkryke. En blykbaar het niemand hom nog gevind nie, aangesien daar geen keiser van ons sprokiesheelal was nie!
  Dominika het gegiggel en gevra:
  - Het jy 'n God?
  Die markies-nimf het geantwoord:
  - Of daar so 'n Oppergod, 'n Skepper in alle heelal is, en of Hy nie bestaan nie, weet niemand nog regtig nie. Selfs Koschey die Onsterflike. Maar daar is gode van laer rang. Maar hulle is so dat hulle van min nut is, en dit is beter om weg te bly. Oor die algemeen het die woord God baie betekenisse. Die hoogste geeste is dus redelik gelyk in sterkte aan die gode.
  Die vroulike trol het opgemerk:
  - Ons het ook godsdienste, maar hulle is van min nut. Soos joune, terloops. Nou, toe daar 'n koronavirus was , was die kerke regtig leeg, en gebede het iemand gehelp, of wierook het hulle teen virusse beskerm. Hoekom is julle mense so goedgelowig en dink julle deur te kniel en te buig kan julle vir iets terugbedel!
  Dominica het aggressief gereageer:
  - Maar ek glo glad nie in God of gode nie! En ek gee nie om daaroor nie. Maar ek het nie voorheen in elwe geglo nie, en het hulle as 'n sprokie en 'n menslike uitvinding beskou. - Die meisie het haar kaal sool op die klipplaat geslaan en voortgegaan. - En nou sien ek dat daar elwe, drake, trolle, nimfe is, so hoekom glo ek nie in God en engele nie? Boonop glo baie biljoene mense in die Almagtige, en byna uitsluitlik klein kinders, en nie almal nie, glo ernstig in drake en elwe.
  Marquise Laska het gelag:
  - Ek weet! Hierdie meisie het, toe sy klein was, na 'n spotprent oor Dunno gekyk en in werklikheid begin soek na 'n towerstaffie in die tuin. En sy het elke takkie nagegaan. En die ander kinders het vir haar gelag. Trouens, selfs op 'n vroeë ouderdom verstaan die meeste mense dat towerstafies sprokies is!
  Dominica het opgemerk:
  - Maar in jou wêreld is daar towerstafies!
  Die vroulike trol knik:
  - Natuurlik is daar! En om te oorleef, sal jy moet leer hoe om dit te gebruik !
  Die vroulike draak het gebrul:
  - Nou dadelik! Gee haar 'n towerstaffie, ons sal sien waartoe hierdie meisie, baie skerp en vettong, in staat is!
  Dominica het gesing:
  Ek vra jou om nie verbaas te wees nie
  As magie gebeur!
  As dit gebeur, as magie gebeur!
  Laska het opgemerk:
  - Wel, is sy nie lieflik nie? So 'n towenaar!
  Die vroulike trol het haar towerstaf stewiger in haar regterhand geneem en dit gewaai. En weerlig het Dominica getref. Maar die meisie-aktrise het op die laaste oomblik daarin geslaag om weg te spring, en die slag het gemis. Die marmerteël agter my het gesmelt en begin rook.
  Die Dragon Hertogin het uitgeroep:
  - Wees versigtig, Cobra! Jy sal die hele laag beskadig!
  Weasel het gelag en opgemerk:
  - Dit is die towerstafmetode!
  Die vroulike trol Cobra het in reaksie gesing:
  - Bose moeder, my metode is eenvoudig,
  Ek hou nie daarvan om die kat se stert te trek nie!
  Dominica het gegrom in reaksie:
  Daar is 'n nagmerrie in my leerlinge,
  Een sprong - een hou!
  Die Dragon Hertogin onderbreek:
  -Kyk, haar blase is reeds weg! By mense gaan skade nie so vinnig weg nie. Wat ' n meisie !
  Die nimfmarkiesie het bevestig:
  - Dis dit! Ek was nie verkeerd daaroor nie. Wedergeboorte is skaars in krag, selfs vir towenaars, en dit is nie met magie behandel nie.
  Dominika knipoog en staan demonstratief op haar hande. En haar kaal voete flits soos skroeflemme in die lug. En die meisie neem dit en sing entoesiasties met haar silwer stem:
  Ons het ons wil in gevegte getemper,
  Broer, hulle het vir die Vaderland geveg.
  Van ver af soos elfinisme gelyk,
  'n Elfsoldaat het Orklin binnegekom!
  
  Ons voorvaders het swaarde gesmee,
  En toe gaan die gewere in aksie ...
  Berkbome maak hul takke oop,
  Die meisies bak pasteie!
  
  is suksesvol in enige geveg ,
  Sy weet hoe om dinge met haar verstand te neem.
  Soms brand pure hel.
  Maar ons sal die teëstander verslaan !
  
  Elf beskerm die aarde,
  Gee skuiling aan diegene wat kaalvoet en naak is.
  Ons het die stryd in Mei voltooi,
  'n Woedende nederlaag het op Orkmacht gewag!
  
  En na konstruksie en saai,
  Die lande blom en die rog is in stapels.
  Julle is helde, meisies, oupas,
  Daar was vriespunt en sneeu in die loopgrawe!
  
  Uit ons dapper vaderland,
  Maak 'n diep buiging.
  Die baniere van elfinisme vlieg,
  En die Führer se baniere is om te skrap!
  
  Eeue sal onder ons verbygaan Sterre,
  Ryk is 'n sterrestelsel swerm.
  Dit is nooit te laat om gebore te word nie
  En begrawe die vyand in die ruimte!
  
  Maar ek glo die gedagtes sal vreedsaam wees,
  En 'n mens is vir almal soos 'n ma,
  Hier floreer die ou familie,
  Uitstraling van Glorie - Genade!
  En die meisie sing baie mooi, sy is so 'n wonderlike wêreldklas sangeres. Of kwasi-wêrelds - wat nog snaakser is.
  Die Dragon Hertogin het gebrul:
  - Fantasties! Of dalk vat dit net en doen dit...
  Die vroulike trol Cobra het gekraai:
  - Dit is tyd om te baklei met towerstafies! En sonder enige stomp naels! Ons sal die vyand tot die einde toe veg!
  Die nimfmarkiesie het gepiep:
  - Moenie dom wees nie! Wat 'n vyand is sy vir jou. Dit is dalk ons laaste kans om die sterker geslag te red en terug te gee!
  Dominica het woedend gemompel:
  - Gee my 'n towerstaf en ek sal die mengsel van my teenstander afslaan. Ek is Harry Potter in 'n romp, en nie 'n Dunno!
  Die Dragon Hertogin het gemompel:
  - Watter soort bende is dit?
  Weasel het verduidelik:
  - Karakters uit menslike sprokies en folklore Harry Potter is 'n seun wat by 'n tower-akademie gestudeer het, en Dunno is 'n komiese spotprent .
  Cobra glimlag en skud haar towerstaf. "n Pulsar het uitgevlieg en getref waar die meisiefliekaktrise gestaan het. En sy, Dominika, spring baie behendig terug en flits haar pienk hakskoene, wat feitlik stofvry was. En die vlamme het haar sool gevat en dit liggies gelek.
  Die meisie het geskree:
  - O , jou perverse !
  En sy het haar hand gewaai. En skielik het die towerstaffie wat die nimf in haar hande vasgehou het met verskriklike krag in haar handpalm gejaag.
  En Dominic gryp haar styf vas, soos 'n ratse aap. Daarna het sy 'n pulsar afgevuur in reaksie.
  Die meisie-aktrise het geen towerspreuke gefluister nie, nie gekoer nie, sy het eenvoudig 'n magiese artefak gewaai. En die vurige klont het na Cobra gevlieg. Sy het dit nie verwag nie en is platgeslaan. Haar sandale, 'n halfskoenstyl wat net die hak bedek het, het opwaarts geskud. En dit was duidelik dat die vroulike trol ernstig beseer is. En sy kreun uitgerek. En sy het van haar towerstaf begin terugvuur.
  En die pulsars het gestrooi asof haelkorrels uit die lug val. Daar was werklik 'n uitruil van houe.
  Meer presies, een harde hou en 'n reeks skuins houe het die teiken gemis.
  Die pulsar het ook die draakhertogin getref. Sy het gereageer deur dit te neem en met vuur uit haar mond te snerp. En haar lig was nie skadeloos nie, dit het selfs die markies-nimf gevang.
  Sy het ook haar towerstaf geskud en gebrul:
  - Genoeg kinders! Jy het waarlik reeds alle grense oorskry.
  Maar albei meisies het nie eers daaraan gedink om te kalmeer nie. Dominika, wat die demoniese krag in haarself voel, het met haar towerstaffie geslaan en die een pulsar na die ander gegooi. En haar balle het die voete van die vroulike trolmeester getref en haar sandale verbrand.
  Sy het van woede geskree:
  - Menslike hoender!
  Die nimfmarkiesie het beswaar gemaak:
  - Geen! Dit is heel waarskynlik 'n damesvalk, of ten minste 'n vlieër!
  Dominica het weer getref , en hierdie keer het die tsoenami-golf van haar woedende vuur regtig getref soos 'n knuppel wat van vlam gemaak is.
  En die vroulike trol Cobra sal brul en magie vrystel sonder beperkings. Maar sodra die vuurkolom haar opgooi, skroei dit letterlik haar rok en tref haar oor die bors.
  Die trolwyfie se asem het getrek. En Dominica het dit verder geneem en 'n moordende pulsar by die kop gevoeg. En dit was soos 'n voorhamer my brein getref het .
  Die kobra het gebrul en uiteindelik uitgepas. Haar kaal voete is gebrand en geblaas. Die meisie met die aquiline neus is gesing en geslaan.
  Die Dragon Hertogin het vreugdevol uitgeroep:
  - Sjoe! Jy het alle verwagtinge oortref! Eerlik gesê, ek het nie gedink dat jy so iets kan doen nie - die Cobra self uitslaan!
  Die nimfmarkiesie knik:
  - Sy is ons hoof en amper enigste hoop! En hy kan heel moontlik geregverdig wees. Kyk wat doen hierdie geverfde skoonheid!
  Inderdaad, Dominika het dit gevat en haar kaal, grasieuse voet geskud, en die Marokko-gestoffeerde "bok" het skielik geblaker en rondgegalop. Dit was asof hy werklik lewendig en beweeglik geword het. En kom ons spring regtig op en flirt.
  Die Draakhertogin het in die lag uitgebars, haar sewe koppe geskud en opgemerk:
  - Sjoe! Hoe doen sy dit?
  Dominica trek sy skouers op en tjirp:
  Om eerlik te wees, ek weet nie
  Alles deurmekaar in die middaghitte...
  Ek lees amper nooit towerspreuke nie.
  Ek speel glad nie met die windgees nie!
  In plaas daarvan mis ek jou altyd, Meneer,
  Neem die meisie saam!
  Die draakhertogin het gebrul:
  - Dominica aanvaar! En met die oog op sy besondere talent, skryf hy in by die elite-afdeling van die Dragon Academy. Waar sy nie net nie vir haar studies hoef te betaal nie, maar, inteendeel, 'n verhoogde beurs betaal sal word!
  Dominica het hoër gespring, rondgedraai en gesing:
  Daar is geen beter Dominica nie
  Sy is die kleur van die aarde...
  Die son kom op oor die planeet,
  En oral rondom is daar nulle!
  Die nimfmarkiesin vra met 'n lieflike glimlag:
  - Wat sal ek hiervoor kry?
  Daar was 'n pouse ... Dominica het uitgespreek :
  - Jy moet 'n aantreklike seun kry!
  Die Draakhertogin het gelag en geantwoord:
  - Die nuwe student was egter duidelik duiselig van sterk trots! Daarom lê ek 'n boetedoening op - om honderd gevleuelde aforismes uit te spreek. En doen dit dadelik!
  Dominica knik met 'n glimlag:
  - Asseblief! Dit is nie verniet dat ek in films opgetree het nie, en ek het 'n uitstekende geheue!
  Die Dragon Hertogin het gemompel:
  - Kom vinnig! Ek het ook 'n beperking op tyd!
  Dominika haal diep asem en krabbel met masjiengeweerspoed:
  Niemand het die ore van 'n dooie donkie nodig nie, maar die gehoor van 'n lewende jakkals is 'n geskenk vir diegene wat nie donkies nodig het om hul doelwitte te bereik nie!
  Sodra jy skoene op jou gedagtes sit, sal jy vir altyd kaalvoet bly!
  Oorlog is lug vir die longe, maar net gemeng met binêre gas!
  As die vyand nie wil opgee nie en nie weet hoe om te verloor nie, sal ons hom dwing om sy klere uit te trek en hom leer hoe om te wen!
  Slegte mense is lief vir swart magie, goeie nie-mense is lief vir wit magie!
  Moord in oorlog is moeilik in die proses, walglik in die persepsie, maar hoe wonderlik is dit op die ou end! Dit beteken dat oorlog gesondheid vir die siel bring, die liggaam verhard en die beursie skoonmaak!
  Soms vul oorlog grootliks beursies, en in direkte verhouding tot die volheid van die bloed wat vergiet is, en die leegheid van die korrupte hart!
  Skuld aan die Vaderland word beloon deur onbaatsugtige toewyding!
  Oorlog toets die slim, verhard die sterk, vermaak die dwase ! -
  Om 'n belaglikheid te wees is nie pret nie, om ander te laat huil is nie vervelig nie!
  'n Goeie liniaal , soos soet heuning, sal eers gelek word, dan uitgespoeg word !
  En die bose heerser, soos als, sal eers platgedruk word en dan vertrap word!
  Ja, goud is sag, maar dit kan maklik gebruik word om 'n ondeurdringbare skild te smee!
  Kwaliteit oortref altyd kwantiteit - selfs 'n oseaan van pêrelgarspap is geen struikelblok vir 'n byl nie!
  Kwaad is vol krag wanneer goed deur vrees verswak word!
  'n Grappie is goed, 'n lepel is goed vir aandete, en hulp in nood!
  Jy kan een of twee keer gelukkig wees - sonder vaardigheid verdwyn geluk!
  Enigeen wat nie Leo Tolstoy is nie, is 'n literêre boemelaar!
  Jy hoef nie as Tolstoi gebore te wees om 'n sucker vir letterkunde te wees nie!
  Kom ons drink daaraan om meer vrouens te hê as redes om te bloos by 'n egskeiding!
  Wellus het meer mans vernietig as die deernis van vroue!
  Akkurate oog, skuins hande, die vyand is nie 'n mis nie - bysiend!
  Filosofie verleng nie die lewe nie, maar dit maak dit versier en rek die fragmente uit!
  'n Bevelvoerder wen met vaardigheid, 'n slagter met getalle, 'n genie met kuns, 'n voorgee met bedrog!
  So kom ons drink sodat hoop nie sterf nie, en net die wat dit nie nakom nie, sterf!
  Hoop sterf laaste ... En die eerstes is diegene wat dit nie regverdig nie!
  In oorlog is logika 'n relatiewe begrip, soos sjokolade; voordat jy eers tyd het om die tralies te bewonder, is hulle reeds in jou mond; voordat jy tyd het om hulle te sluk, kom hulle sywaarts uit!
  Sukses stink soms, prestasie ruik na 'n lyk, maar geluk kan nie stink nie!
  God is op die oppervlak van elke ding, en die Duiwel is in sy besonderhede!
  Om geslaan te word is selfs vir 'n masochis onaangenaam!
  Wat God nie weet nie, is net 'n vraag wat Hy nie kon beantwoord nie!
  'n Aap is beter as 'n mens deurdat dit net letterlik 'n dier kan wees!
  'n Preek wat nie na die goeie lei nie, is soos 'n pad wat na 'n byl lei!
  Om enige leerstellings op die tekste van die Evangelie te bou is dieselfde as om kwantummeganika uit die sprokies van die broers Grimm te bestudeer!
  Dit is moeilik om God te wees, maar om 'n duiwel te bly is heeltemal ondraaglik!
  Die verstand vervierdubbel krag selfs al verdubbel die aantal vyande!
  Die lewe is 'n volledige kompromie, nie met mense nie, maar met die natuur!
  Die voorkop is klokvormig , wat beteken die lettergreep is koel!
  vir dwase geskryf nie, natuurwette word nie vir genieë voorgeskryf nie!
  Taal word aan die slimmes gegee om gedagtes oor dom en niksseggende dinge weg te steek!
  Hy wat die snaakse in die hartseer sien, sal tragies blind word van ernstige vreugde!
  - Haas sonder haas - haas sonder haas! Kry 'n A uit die les deur 'n komplekse aksie op te los!
  Die wenners word nie beoordeel nie ... Alhoewel, soms word hulle beoordeel!
  - Menslike domheid is 'n bondgenoot van gode wat vyandig teenoor mense is!
  'n Man in 'n skuur is 'n man, maar 'n vark sal selfs in 'n paleis nie hoër as 'n vark uitstyg nie!
  Daar is twee oneindige dinge: die heelal en menslike vernuf, maar die eerste is relatief, en die tweede is absoluut!
  Watter Rus hou nie van vinnig ry nie, en vrek vinnige vlug!
  - Almal wil nie hel toe gaan nie, maar net 'n paar kan die begeerte na die duiwel se geleentheid smaak!
  Maar sonder om met trane te water, kan jy nie die oes van vreugde pluk nie, en sonder besproeiing, dan sal die louere van sukses nie groei nie!
  God is in elke ding, of op sy oppervlak, en die Duiwel is in die afwesigheid van dinge, of in die dieptes van materiële tekort!
  Wie ook al die tyd neem om versigtig te wees, sal die ewigheid op sy begrafnis red!
  Stilte is goudkleurig, die woord is silwer, maar soveel word uit 'n vrou se mond gegiet dat selfs diamante dof word!
  Stilte is goudkleurig en die lang berging van welsprekende strome sal nie roes nie!
  En goud verloor sy waarde as dit stilweg in die grond begrawe word!
  Soms, deur stil te bly, sal jy jou beursie met meer goud vul as deur hard te smeek vir 'n uitdeelstuk!
  Oorlog is nooit vervelig nie, dit kan roetine wees, maar net tot die eerste skoot!
  Vredestyd is geneig om herhalend te wees, en slegs 'n stryd is altyd individueel!
  In oorlog, soos in skaak, kan jy nie blunder nie, maar die verskil is in die konstante tydsdruk!
  Oorlog is 'n ewige tydprobleem selfs voor die eerste skuif!
  In skaak word skuiwe om die beurt gemaak, maar in oorlog maak hulle beurte!
  Oorlog is soos skaak, net sonder reëls en in reële tyd!
  In oorlog is daar 'n ewige gebrek aan tyd, wanneer vrede heers, is daar 'n tekort aan pret!
  Die interessantste ding in oorlog is dat alles altyd ernstig is, en net oorgawe is vir die pret !
  Jy kan kamtige tou opgooi, maar helaas , jy kan net opreg opgee!
  Die harde werk van opleiding betaal vrugte af met die gemak van geveg! Wie nie lui is nie, sal 'n held word!
  Dit is nooit te laat om te leer nie, tensy jy dood is!
  Selfs 'n dooie het 'n kans op wraak, tensy hy 'n ateïs is!
  Om 'n ateïs te word beteken om op te hou om onsterflik te wees!
  Hulle dink met hul koppe, maar tree op met hul mae!
  Die bose leef nie in harte nie, maar in maag!
  Die hart is net van tyd tot tyd selfsugtig, maar die maag is altyd!
  Die maag is die aakligste deel van die liggaam, maar dit is wat ons motiveer om te werk!
  Sonder 'n hart is daar geen mens nie, sonder 'n maag is daar geen menslike hebsug nie!
  Hulle vertroos die hart en streel die maag!
  Ek gee nie om hoeveel 'n motor kos nie, die belangrikste ding is dat die aansien van die Moederland geen prys het nie!
  As Jesus in die hart woon, dan leef Satan in die maag!
  "n Leë maag moedig jou aan om jou beursie vol te maak!
  "n Leë kop maak jou beursie leeg!
  'n Groot maag is nie 'n teken van 'n groot mens nie, maar dit dui wel op min wilskrag!
  "n Leë maag vul die siel met bitterheid!
  Die swaarste maag is die een wie se leegheid uit 'n kop sonder 'n brein kom!
  'n Vrou word soos 'n wolf aan haar voete gevoed, net in hoëhakskoene!
  In die toekoms beloof baie berge van goud, maar geluk is nog net om die draai!
  Die lewe is nie soos kaarte nie, jy moet altyd alles gee vir sukses !
  'n Doelwit is soos 'n baken, jy streef daarna, maar as jy dit bereik, sien jy dat probleme net toegeneem het!
  Die sigaret is die doeltreffendste moordenaar , veral teen die kliënt! 'n Sigaret is soos 'n stil geweer, maar dit is dodelik selfs in die hande van 'n amateur!
  Die sigaret is die mees betroubare sluipskutter, dit maak altyd dood!
  Die sigaret smaak bitter, maar dit lok meer as lekkergoed!
  'n Sigaret is soos 'n slegte meisie , maar om daarvan af te skei is baie pynliker!
  'n Sigaret, anders as 'n granaat, verleng die lewe wanneer dit gegooi word!
  In oorlog is die kortste pad na die doel 'n rotonde-maneuver, en die suiwer waarheid is 'n gemene misleiding!
  "n Rondom-maneuver is die sekerste manier om die pad na jou doelwit te verkort!
  Die lewe is rooi, maar dit vertrek met skarlakenrooi bloed!
  In oorlog verloor die lewe sy waarde, maar kry betekenis!
  Oorlog , soos 'n bruidegom, is vatbaar vir verraad, maar laat dit nie talm nie!
  Oorlog is 'n wellustige vrou wat mans se liggame verslind!
  Alle ouderdomme is onderhewig aan oorlog, soos liefde, maar dit is nie 'n aangename tydverdryf nie !
  Oorlog, soos 'n hofdame, is duur en veranderlik, maar dit laat altyd 'n heldhaftige herinnering!
  Oorlog is nie soos 'n droom nie; jy kan nie sonder sterk emosies klaarkom nie!
  Die wêreld is vervelig en ontspannend, oorlog is interessant en opwindend!
  Oorlog, hierdie bloed en sweet, bevrug die saailinge wat moed gee!
  Maak nie saak hoe interessant die proses van oorlog is nie, almal wil die einde hê!
  Oorlog is nie 'n boek nie, jy kan dit nie toeklap nie, jy kan dit nie onder jou kussing wegsteek nie, jy kan dit ook net vuil maak!
  Oorlog is 'n godsdiens: dit vereis fanatisme, dissipline, onbetwisbare gehoorsaamheid, maar sy gode is altyd sterflik!
  In oorlog, soos in 'n casino, is die risiko hoog, maar die winste is van korte duur!
  Die soldaat is sterflik, glorie is vergete, trofeë verslyt, en net die redes om 'n nuwe bloedbad te begin is onaftrekbaar!
  Ons verag 'n moordenaar tensy hy 'n soldaat aan die front is; ons verag 'n dief as hy 'n plunderaar op die slagveld is, dubbel so!
  Soldaat, dit is 'n ridder wie se wapenrusting moed en eer het! Generaal Baron, wie se kroon omsigtigheid en intelligensie is!
  Die soldaat klink trots, die privaat klink neerhalend!
  Die eerste een in die aanval kan sterf, maar die laaste een sal nie in die geheue bly nie!
  Dit is beter om eerste te wees om die buit te deel as om aan te val!
  Oorlog, soos 'n vrou, lê net mans neer sonder om te breek!
  'n Vrou, anders as 'n oorlog, is nie haastig om 'n man dood te maak nie!
  Oorlog, anders as vroue, is nooit tevrede met die aantal mans wat toegewys is nie!
  Oorlog is die mees onversadigbare vrou, mans is nooit genoeg vir haar nie, en sy sal nie 'n vrou weier nie!
  Vroue hou nie daarvan om te baklei nie, maar die drang om 'n man dood te maak is nie veel erger as 'n koeël nie!
  Selfs 'n klein koeël kan 'n man doodmaak, 'n vrou met 'n groot hart kan hom gelukkig maak!
  "n Groot hart lei dikwels tot min eiebelang!
  Oorlog het nie 'n vrou se gesig nie, maar dit bloei mans beter as 'n vrou!
  Oorlog bring nie vreugde nie, maar dit bevredig aggressiewe instinkte!
  Vreugde in oorlog, die lyke van vyande is net in prys!
  Oorlog is die ploeg van 'n veld: dit word met lyke bevrug, met bloed natgemaak, maar dit kom in oorwinning uit!
  Oorwinning word op lyke en bloed gekoester , maar dit dra vrugte met heerlikheid!
  Oorlog is soos 'n mensvretende blom, helder, vleisetend en met 'n slegte reuk!
  Oorlog is die moeder van vooruitgang en die stiefmoeder van luiheid!
  En in oorlog is die lewe van 'n soldaat nie waardevol nie, en die generaals is selfs 'n verlies!
  As jy vrede wil hê, boesem vrees in; as jy oorlog wil hê, skep lag!
  Lag is nie 'n sonde as jy nie 'n belagging in militêre aangeleenthede is nie!
  Oorlog is soos 'n sirkus, net die wenner het die laaste lag!
  In oorlog, soos in die sirkus, net die skelm, ernstige moordenaar!
  Eenheid onder 'n harde regime is beter as chaos en slordigheid onder 'n sagte een!
  Die dood is 'n konvensie, smaad is absoluut !
  Maak nie saak hoe groot die koning is nie, hy sal na die graf gaan, net soos die jagter!
  "n Politikus lieg altyd, net hy sterf opreg!
  Onsterflikheid is werklik, maar die dood is illusie!
  Konings kan alles doen, maar nie een nie, nie een koning kan uit die graf in die aarde ontsnap nie!
  Almal wil mooi lewe, maar net 'n paar sterf met waardigheid!
  Die dood beloof moeilikheid, tensy dit skitter met die strale van prestasie!
  Lewe sonder vermaak is liefde sonder stokperdjies!
  Dis goed as daar liefde is, erger as daar bloedvergieting is!
  Seks is soos 'n fakkel, maar hervulling kos meer!
  Jy kan sonder seks lewe, maar jy kan nie voortplant nie!
  Hoe warmer die liefde, hoe sterker vloei die bloed!
  Mense wil liefde hê, diere wil seks hê, en genieë wil openbarings hê!
  Selfs varke paar, esteties hou daarvan!
  Seks verg ook matigheid, hoe meer hoe beter!
  Daar is geen perke in liefde nie, in seks is woorde genoeg!
  Dis makliker onder vuur as daar 'n vlam in jou hart is!
  Dit is beter om in vlamme te brand as om die siel van Kain te word!
  Oorlog is groepseks: baie gekerm en geskreeu, maar daar sal nie soveel bloed wees nie, selfs van 'n duisend maagde!
  Seks is soos oorlog, maar nie so lank en roetine nie!
  Baklei is soos liefde maak, maar kreun word nie aangemoedig nie!
  Seks is natuurlik goed, maar om bloed op te hoes is sleg!
  Oorlog is moeilik, maar vernedering weeg swaarder as enige militêre las!
  As jy wil lewe, leer om te veg, as jy wil oorleef, leer om te wen!
  In oorlog is alle middele goed, behalwe om uit te waai!
  Almal kan veg, maar net die waardiges kan wen!
  Oorlog is nie 'n plek om te dink nie, dit is vol groot waansin!
  Dit is beter om te veg as om handel te dryf met die Vaderland!
  Oorlog is nie lekkergoed nie, maar dit vul jou met vreugde wanneer jy dit sluk!
  Die stryd eindig nooit, net die gedruis van die kanonade bedaar!
  Die kanonade kan bedaar, die loop kan bars, maar die geveg sal nooit ophou nie!
  In oorlog is die interessantste ding die onvoorspelbaarheid, die stryd vir die regte!
  Hoekom het pryse onder Stalin gedaal omdat die vyande van die mense doodgemaak is!
  Dit is beter om vir geld uitgeklee te wees as om verniet geskoei te wees!
  Dit is letterlik lekkerder om kaalvoet te wees as figuurlik om skoene aan te hê!
  Oorlog is soos 'n sirkus, net in plaas van lag is daar trane, en die arena is die grootte van 'n planeet!
  Ek wil vrede hê, dit blyk oorlog te wees, ek wil oorlog hê, dit blyk kapitulasie te wees!
  Oorlog, tot 'n mate, is 'n moeder, gee geboorte aan ware broederskap!
  Oorlog is boos, maar dit gee geboorte aan goeie kamerade!
  Lang arms is goed as die gees nie kortgesluit is nie!
  Krag wen, en slegs die praktiese verstand gee die gawes van oorwinning toe!
  Krag en intelligensie gee net in pare geboorte aan oorwinning, soos man en vrou!
  'n Persoon, anders as 'n piramide, het 'n nie-plat ondersteuning in uithouvermoë!
  Die piramide het vier hoeke, maar die plat oppervlak gee dit stabiliteit!
  'n Goeie dood is beter as 'n vuil lewe!
  Dit is goed om God in die natuur te wees, maar dit is sleg om 'n duiwel in die sone te wees!
  Die son sak oor 'n halwe dag, maar die heerlikheid bly vir eeue!
  Roem is van korte duur, behalwe vir alles anders!
  Leef vir ewig, leer vir ewig, maar moenie weer leer nie!
  Glorie kan baie helder wees, helderder as goud, maar vervaag meer mettertyd!
  Glorie is soos die son, maar dit sak nie in die nag nie!
  Dit is nie maklik om beroemd te word nie, selfs met moeite, maar luiheid lei maklik tot skande!
  Roem is soos vuur, aangenaam vir die oog, maar om dit te kry, moet jy iemand verbrand!
  Dit is goed om in glorie te wees, dit is sleg om omring te wees deur vlieë wat aan roem vasklou!
  . HOOFSTUK No 7.
  Na ontwaking word die seuntjie prins Oenomaus weer aan die wiel vasgeketting. Voor dit is hy toegelaat om homself in 'n koel stroompie te was en sy tande te borsel. En eet dan 'n beskeie ontbyt.
  En gaan voort om in konstante beweging en 'n kind se liggaam te beweeg, sodat jy nie deur die klippes vasgebind word nie. Dit is die moeilike lot van die verhewe persoon en erfgenaam van die groot elwe-ryk.
  Die enigste manier om te oorleef is om 'n jong slaaf te wees en hard te werk. Dit bied tydelike beskerming teen verstening. Hier is 'n paar geleenthede om jou bestaan te verleng, maar dit is nogal ongemaklik en pynlik.
  Die seun, wat die wiel draai, gebruik egter sy ryk verbeelding om hom in 'n verbeeldingswêreld te verdiep en sy vreugdelose bestaan in vrywillig-verpligte gevangenskap op te helder.
  "n Kajuit-seun vlieg op "n klein, driekoppige draak. Hy wil in 'n onbekende land vind, nog nie weet wat nie, maar wat hy na die sterker geslag kan terugbring en die uitsterwing en versteening van mans stop.
  Die draak is ook nog 'n kind, en die seuntjie is nie baie jaar oud nie, en hy dra net 'n kortbroek en 'n rugsak met 'n gevegsarsenaal, en 'n boog, twee swaarde en 'n paar dolke in sy gordel.
  Oenomaus vlieg op sy perd. En langs haar sit die meisie Margarita op 'n klein draak. Sy het net 'n tuniek aan, bruingebrand, en op haar kaal tone is ringe met magie. Sy verteenwoordig die bakleiery 'n treffer uit die mensewêreld.
  Die meisie is nie eenvoudig nie. Op aarde was sy 'n partydige en intelligensiebeampte tydens die Groot Patriotiese Oorlog. En ná haar dood het sy in die wêreld van toorkuns en magie inbeweeg. En hy is al meer as drie-en-negentig jaar daarin. Sy het aan die Dragon Academy gegradueer en kragtige heksery bemeester. Maar sy lyk dieselfde as toe die Duitsers haar opgehang het. Om een of ander rede groei dit nie, en dit ontstel Margarita. Hoe lank kan jy 'n ewige kind wees?
  Oenomaus sê weliswaar dat hy self 'n volwasse elfprins was, maar 'n slaweseun geword het. En ook, daarom is hy ontsteld daaroor. Alhoewel nee, kind wees is nie so erg nie, maar wanneer jy ook 'n slaaf is...
  Maar nou is hy reeds in 'n ander wêreld, hy draai nie 'n slawewiel nie, maar vlieg op 'n draak. En saam met hom was die partydige meisie Margarita, wat kaalvoet deur die sneeu na haar teregstelling gelei is. En voor dit het hulle my ook gemartel. Hulle het haar rug met doringdraad afgekap en die jong heldin se sole oor 'n vuur gebraai.
  Hulle is bedek met blase, en wanneer jy op die koue sneeu trap, is dit amper lekker, want die pynlike jeuk in jou verskroeide voete bedaar. En op die pionier se nek was daar 'n gedenkplaat - "Ek is 'n partydige." As hulle hang, maak dit skaars seer, dis net walglik om na die gelukkige gesigte van die Krauts en polisiemanne te kyk. Wel, vrees, wat as die hel op haar wag, soos 'n pionier en 'n vurige ateïs? Waar hulle nie net jou hakskene sal braai nie, maar jou hele lyf, vir altyd.
  Alhoewel, hoekom glo sy in sulke snert? Alhoewel, dit is jammer om te sterf en in die vergetelheid te gaan, nadat jy so min gelewe het.
  Maar toe die strop om haar fyn nek styftrek, het die meisie op 'n draak wakker geword. En langs haar was 'n nimf so mooi soos 'n engel. En Margarita het gedink dat die hemel nog bestaan. So 'n spesiale paradys vir pionierhelde en ateïste.
  Maar in werklikheid, in die magiese wêreld is daar goed en kwaad, en sy probleme. Sy is vinnig genees van haar snye en brandwonde met behulp van magie. En die meisie het die Dragon Academy in die jongste klas betree. Maar sy was talentvol, bekwaam en 'n vinnige leerder.
  En sy het sterk magiese vaardighede bemeester. Daarom het sy, ten spyte van haar kinderagtige voorkoms, saam met Prins Oenomaus op "n spesiale missie gegaan - om iets te vind wat sou help om die sterker geslag te red. 'n Wêreld sonder mans is immers sonder harmonie en belangstelling. En die skone seks is verveeld en ongemaklik daarin.
  Margarita, terwyl sy vlieg, het opgemerk:
  - Soms dink ek, die manne sal terugkeer, en wat dan? Wie het 'n dogtertjie nodig? Hoe wens ek ek kon grootword en volwasse word!
  Oenomaus het in 'n selfversekerde toon geantwoord:
  - As magie lewe na mans kan terugbring, dan is dit moontlik dat dit jou 'n volwassene kan maak. Moet net nie vergeet dat elwe en nimfe en dryade nie verouder nie, en dit is hul natuurlike eienskap. Maar mensevroue, nee. Sterk toorkuns is nodig om te keer dat hulle in lelike, nare en boggelrugte ou vrouens verander. En om 'n lelike ou vrou te wees is baie erger as om 'n pragtige meisie te wees. Om nie eers te praat van die siektes van ouderdom wat mense aanval nie. Jy het geen ernstige magie op Aarde nie, en jy het waarskynlik self gesien hoe walglik en walglik oudag is, veral vir vroue.
  Margarita het haar kop negatief geskud:
  - Nee, ek wil nie 'n ou vrou wees nie! Dit is beter om 'n jong slaaf te wees as 'n ou koningin!
  Die seuntjie prins het gelag en opgemerk:
  - Jy sal vir ewig jonk wees, vir ewig kaalvoet!
  Die meisie het gelag en opgemerk:
  - Ek was 'n stadsmeisie voor die oorlog. In Leningrad was dit op een of ander manier onwelvoeglik om kaalvoet te loop, en die klimaat daar was nie baie warm nie. Daarom was ek in die dorp op een of ander manier skaam om te trap . Eers tydens die besetting, toe die kinders se sandale geskeur was en dit baie moeilik was om kleinmaat skoene te kry, het ek geleer om so iets te doen. En jy weet, in die eerste dae is dit pynlik en koud, veral as jy nie beweeg nie, maar dan raak jy gewoond daaraan en dis selfs lekker. Boonop is die somer in die Oekraïne baie warm en sag.
  Die seuntjie prins knik:
  - Ja! Ek verstaan. Maar kyk wie vlieg!
  Inderdaad , 'n dame in 'n vergulde stupa het voor hulle verskyn. Nee, nie Baba Yaga nie, maar 'n skouspelagtige blonde skoonheid, al is dit met te veel grimering. En skitter met pêreltande. En pleks van "n besem het sy "n heeltemal moderne elektriese stofsuier. Ja, dit is 'n vermaaklike storie.
  Sy blaas 'n soen vir die kinders en sing:
  Vol kantarelle, eekhorings,
  Ek sal bietjie konfyt spaar...
  Na alles, seuns en meisies
  Na alles, seuns en meisies...
  Ek is regtig baie lief daarvoor!
  Margarita het in reaksie geknik en opgemerk:
  - Ja, dit is moderniteit. 'n Ou stupa op 'n nuwe manier!
  Die blondine met die stofsuier het dit blykbaar gehoor en, omgedraai, gebrul in frustrasie:
  - Waar het jy die idee gekry dat die stupa oud is? Ja, jy self, as jy op jou Aarde gebly het, sou reeds 'n ou vrou gewees het! En baie lelik , indien nie in 'n kis nie!
  Margarita het met 'n sug saamgestem:
  - Ja, dis reg! Waarskynlik sou die bene in die graf gedryf het, of sy sou so lelik geword het dat dit walglik was om na te kyk.
  Oenomaus het opgemerk:
  - Mense is wesens wat van God beroof is. Hulle word ontneem van wat die elwe het - ewige jeug! En die sterker geslag moet ook hul baard skeer. Die seuns sê dat dit baie pynlik en onaangenaam is!
  Die blondine met die stofsuier het dit gevat en geskud. En veelkleurige borrels het na die kinders gevlieg wat op die jong drake gesit het.
  In reaksie het die ouens van hul drake geblaas, en die borrels het teruggevlieg, in reaksie het die blondine haar towerstaf geskud. En alles het begin draai.
  Die borrels het in 'n ronde dans begin tol, asof opgeklink. En dit was wonderlik .
  Die meisie het opgemerk:
  - Jy is nie Baba Yaga nie - 'n been been,
  En 'n koel blondekop is die helfte van geluk!
  Die vegter met die stofsuier het woedend opgemerk:
  Kinders is so dom soos verkeersknope
  Jy word in die net ingetrek...
  Ek sal jou in die ketel laai,
  Ek sal vir jou 'n vuur aansteek!
  En in reaksie is daar so 'n vrolike en vreugdevolle lag. Hierdie is werklik 'n vrou - met groot koel.
  Die kinders het op hul drake getol en na Baba Yaga opgespring. Die meisie het 'n slingervel uit haar rugsak gehaal en gekoer:
  - Wil jy dit ontvang?
  Die blondine het gelag en die pionier-towenaar met haar pulsar geslaan. Sy het haar draak ontwyk. En in reaksie sal hy ook die teken van die kruis met 'n slingervel maak, en hoe hy jou sal skop .
  En 'n vurige web het die jong Baba Yaga verstrengel. So het sy haarself daarin vasgebind.
  Die seun Oenomai het opgemerk:
  - Wel, erken dit, watter van die kinders het jy ontvoer?
  Die partydige meisie het geknik:
  - Reg! Ons weet jy het 'n kanonagtige snoet!
  Blonde Yaga het gegrom en tol:
  - Ja, ek sal jou daarvoor vat en...
  Sonder om te praat het die skoonheid geskud en probeer om die net te breek. Maar die pionierheldin het die slingervel oorgesteek en op Yagina geskiet met die energie van magie en voortekens. Hoe die blondine begin bewe en wriemel. En die meisie het gesing:
  Ons is geïnspireer in moeilike tye,
  Nadat jy die wil sterker as staal gemaak het...
  Die wêreld van die plaag verlos -
  Liewe kameraad Stalin!
  
  In baie beelde wat ek gemeet het,
  In 'n eindelose heelal ...
  U het die regte pad vir ons oopgemaak,
  Waarskynlik dui dit op!
  
  Ek het 'n skok gebruik
  Magie van Solcenisme...
  Hier is die skedule:
  Dat die juk van fascisme sal val!
  Die elfseun het opgemerk:
  - Hy was blykbaar 'n gawe ou, Stalin! Maar hy het waarskynlik, soos alle mense op aarde, ook verouder.
  Die meisie het ook in die jong modifikasie op Baba Yaga geskiet en getjirp:
  Lenin woon in my hart,
  Sodat ons nie hartseer ken nie...
  Die deur na die ruimte is oopgemaak -
  Die sterre het bo ons geskitter!
  Blonde Yaga het gesmeek:
  - Genoeg! Laat my gaan, eis dit, ek sal enigiets doen!
  Margarita het getwiet:
  - Laat die gevange kinders vry! Dan sal ons jou dalk vergewe. Hoeveel van hulle het jy al in jou stofsuier ingesuig?
  Die blondine het geprewel:
  - Ek sal jou uitlaat! Moet net nie die magie van die kruis op my werp nie!
  Die meisie het omgedraai. Die vurige web met die modieuse mevrou het geslaap. En sy het in die rondte getol . Margarita het gewaarsku:
  - Laat al die kinders gaan, sonder misleiding!
  Die blondine het plegtig verseker:
  - Ek gee my woord!
  En die stofsuier aangeskakel. Bleek skaduwees van kinders het daaruit begin spring. Deurskynend, soos spoke. Maar Margarita het haar towerstaffie geswaai, en hierdie skaduwees het in seuns en meisies verander. Daar was drie keer meer van laasgenoemde. Maar tog was Oenomai bly:
  - In hierdie wêreld is daar ten minste 'n sterker geslag. En amper al ons manne het uitgesterf!
  Margarita het met 'n stralende glimlag opgemerk:
  - Dit het nie opgedaag nie! En dank die gode!
  Een van die seuns, kaalvoet, maar in 'n luukse, alhoewel geskeurde, camisole, het na Oenomaia gevlieg en homself voorgestel:
  - Burggraaf de Lafer! Sjoe, hoe walglik is dit om binne 'n stofsuier te wees. En hierdie teef het ook my stewels van egte draakleer uitgetrek.
  Margarita het met 'n glimlag gemompel:
  - Kom, gee terug wat gesteel is aan die Burggraaf !
  Blonde Yaga neurie:
  - Ek kan nie!
  Oenomaus het ook sy towerstaffie uitgehaal en dit geskud en gebrul:
  - En hoekom is dit?
  Die mooi heks het gegorrel :
  - Ek het hulle verkoop! Hulle was baie gesog. Een prins het 'n halwe sak goud vir hulle betaal!
  Margarita het geprewel:
  - Wel, wit ... Hiervoor sal ons jou stewels van jou afneem. Hulle word ook gemaak van draakvel, en selfs tiervel.
  Blonde Yaga het opgemerk:
  - Hulle sal te groot wees vir die seun. En dit sal skandelik wees vir 'n heks van my rang om kaalvoet te verskyn.
  Margarita het gelag en geantwoord:
  "Ek is ook nie "n swak heks nie, maar ek is heeltyd kaalvoet, selfs in koue wêrelde." En jy is so 'n dame. En ek sal die seun se grootte aanpas!
  Prins Oenomaus het gebrul:
  - En sweer 'n eed dat jy nie kinders sal ontvoer nie. Anders sal ons jou na die hof van die gode neem.
  Jong Baba Yaga stamel:
  - Ek doen niks sleg aan hulle nie. Dit is net die energie van kinders wat my toelaat om vir altyd jonk en mooi te bly. En so, hulle lewe.
  Margarita het fel gegrom:
  - Jy sal 'n ander manier vind om te verjong. Eintlik is dit tyd om jou 'n les te leer.
  En die meisie het 'n towerpreuk geprewel. En hoe sy strome pulsarenergie uit haar kaal tone en uit die punt van haar towerstaf vrygestel het.
  En hulle het die blondine geslaan. Dit het skielik gekrimp en in grootte afgeneem. Nou voor hulle, in plaas van 'n lang meisie, was daar 'n bang meisie nie ouer as tien jaar oud nie, met varkies en kaal voete. Sy het gefluister:
  - Nie nodig nie! Ek sal goed wees! Moenie my slaan nie!
  Margarita het stewels in haar hande gehad. Sy swaai haar handpalm, en hulle sweef na die kaalvoetseun Viscount, wat saam met die ander vrygemaakte kinders asof gewigloos deur die lug gestap het.
  'n Seun van 'n adellike familie het sy stewels aangetrek en gesing:
  Daar is baie gevare rondom die seun,
  Soms glinster die wêreld soos 'n koue klip...
  seuntjie het egter van die bank af opgestaan,
  Want hy is 'n edele vegter, glo my!
  Die Yaga-meisie het kalmeer en geprewel:
  - Gaan jy my nie sweep nie?
  Margarita het streng gesê:
  - As jy nie verregaande optree nie, hoekom moet jy dan gegesel word?
  Die blonde meisie het getjirp, en 'n traan het oor haar pienk wang geloop:
  "Ek is nou 'n kind, en ander hekse sal my nie respekteer nie!"
  Een van die vrygelaat meisies het gesê:
  - Ons is ook kinders, en ons huil nie daaroor nie!
  Die seuns en meisies het gelag.
  Margarita het opgemerk:
  - Jy moet honger wees! Kan ons dalk ondertoe gaan en iets daar eet?
  Die kinders het geraas. Die burggraaf kyk af en merk op:
  - Onder ons is die reus se kasteel, en hy is niks beter as Baba Yaga nie. So...
  Oenomaus het uitgeroep:
  - En die reus het ook kinders in ballingskap. Ons moet hulle uithelp.
  Margarita het geglimlag en aan die meisie Yaga voorgestel:
  - Miskien kan ons die kinders saamvat en van die reus red? Doen "n goeie daad, en jy sal aanvaar word om by die feetjie-akademie te studeer. Daar sal jy leer om goeie dade te doen!
  Die hekse meisie het gesing:
  Wie help mense
  Hy mors sy tyd...
  Goeie dade -
  Jy kan nie beroemd word nie!
  Margarita het beswaar gemaak:
  Die blomblaar is broos,
  As dit lankal afgeskeur is...
  Alhoewel die wêreld rondom wreed is,
  Ek wil goed doen!
  
  Doen goed aan mense
  Doen goeie dade...
  En hulle sal blom soos blomme,
  Blou blomme in die lig!
  Die seuntjie prins het in 'n meer ernstige toon opgemerk:
  - En jy probeer goed doen en kwaad beveg, en ek glo jy sal daarvan hou!
  Die meisie Yaga het haar vuiste gebal en gesê:
  - Wel, ek sal probeer. Tog is daar geen pad terug na bose hekse nie - hulle sal jou lag en knyp ! Ek sal heroplei as 'n goeie feetjie!
  Margarita het geglimlag en gesing:
  Almal wat intelligensie in die wêreld het,
  Moet altyd vriende wees...
  Sodat dit nie gebeur soos in 'n skietgalery nie -
  Die intelligente spel het nie geword nie!
  Die seuntjie prins het getjirp:
  - Wel, kom ons gaan af na die reus!
  "n Horde kinders, amper heeltemal kaalvoet en verslete, maer en bleek, maar energiek en opgewonde, het uit die lug gejaag.
  Margarita en Oenomai het op drake neergedaal, en Yaga, wat 'n meisie geword het, op die mortier. En die stofsuier het by haar gebly, hoewel dit te groot gelyk het vir kinderhande.
  Dit is die span wat op die grond neergedaal het. Daar is niks aan die reus se groot kasteel met torings met groot skedels wat daaruit steek nie . Maar die ingang word beheer deur geraamtes, plus 'n hele groep Orke.
  Die kinders het geland. Hulle was gereed om te veg. Die Yaga-meisie het die knoppie van die stofsuier gedruk en sabels, swaarde, spiese, dolke en selfs 'n paar masjiengewere het daaruit geval. Toe sy die verwarde voorkoms van die kinders sien, het sy verduidelik:
  - Ek het dit met my stofsuier gegryp. Dit is baie beter as 'n besem. En 'n hele versameling wapens daarin.
  Margarita het haar towerstaffie en haar kaal voete geskud, maar versier met towerringe, en gekoer:
  - Nou sal ek 'n towerspreuk uitspreek wat jou wapen 'n spesiale, wonderbaarlike krag sal gee.
  En die towenaarmeisie het gesê:
  - Abra , kabra , codabra ! - En strome energie het uit haar towerstaffie en towerringe gevlieg. En die wapen wat Baba Yaga vir die kinders gegee het, het begin gloei.
  Oenomai het as 'n meer ervare vegter 'n kort, ligte masjiengeweer opgetel wat dun naalde afgevuur het. Die seun het sy sappige lippe afgelek en gesing:
  - Goed moet wees met 'n masjiengeweer,
  Slaan soos woedende staal...
  Daardie bloed het nie soos 'n waterval gevloei nie,
  En die paradys het in die heelal geheers!
  Die kinders het eenstemmig uitgeroep en hul gewere opgelig:
  Die laksman is slinks en wreed,
  Die mense is teen die muur gesit...
  Maar ek glo, ons stormagtige spruit,
  Maar ek glo, die sonstroom -
  Verdryf die duisternis van die tronkkerker!
  En so het 'n afdeling kinders, gewapen met 'n magiese arsenaal, gehaas om aan te val. Die klein, kaal hakskene van seuns en nog meer meisies het geflits. Hulle was nie bang vir monsters nie, alhoewel 'n hele regiment van harige, stinkende , walglike orke hulle nader .
  Oenomai, wat op 'n draak gevlieg het, het vanaf 'n masjiengeweer op die vyand losgebrand. Klein naalde het die harige lywe van die Orke deurboor, en toe gebeur 'n wonderwerk: hulle het in groot sjokoladestafies en heuningbolletjies verander.
  Margarita het ook die vyand geskop deur haar kaal tone en towerringe daarop te gebruik. En so het die orke met swaarde, wat onder aanval gekom het, dadelik ingedraai allerhande lekker dinge, insluitend lekkergoed oorgetrek met sjokolade en met voëlmelk binne. Dit is werklik heerlik. En kaaskoeke, en oliebolle met papawersaad en kaneel.
  En die partydige meisie se towerstaf waai en skep fantastiese dinge.
  En so het die kinders in die stryd met die Orke aangegaan. Eerstens, Viscount. Sy klere het, nadat die seun sy stewels aangetrek het, splinternuut geword, asof splinternuut. En hy het nie net met 'n swaard in sy regterhand geveg nie, maar ook 'n swaard in sy linkerhand.
  En met die aanraking van die lem het wonderlike transformasies plaasgevind. Nou, in plaas van 'n ork, het 'n indrukwekkende grootte pastei met rosyne verskyn. En uit die slag van die swaard het 'n sjokoladekaaskoek verskyn. En ander ouens in die geveg.
  Een meisie, glo van 'n meer ontwikkelde land, het haar kaal voete op die gras laat rus en uit 'n masjiengeweer gekrabbel. Wat aanleiding gee tot verskeie soorte sprokiestransformasies. En uit die ork kom 'n groot, gevulde wors, en toe 'n kalkoen met sous. En watter ander lekkernye het nie verskyn nie.
  En die geurige klapperkolwyntjies wat uit die aanraking van lemme ontstaan het. En lekker roomys ook.
  Die partydige meisie Margarita het in gevegsekstase begin sing;
  Ons is pioniers, kinders van kommunisme,
  Wie wil die land grootmaak...
  Hitler sal fel antwoord vir sy woede,
  Ons sal verpletter, glo my, Satan!
  
  Ons het 'n eed voor God afgelê,
  En Lenin het sy hart aan die jongmense gegee ...
  O, moenie die pioniers hard oordeel nie,
  Die Almagtige het hulle meer krag gegee!
  
  Ons het kaalvoet na die voorkant gegaan ouens,
  Hulle wou veg, hul vaderland bewaar ...
  Beide die seuns en die meisies met ses is vir ons,
  En ons lojaliteit is sterk wapenrusting!
  
  Gevegte het naby Moskou gewoed,
  Tenks het gebrand, asfalt het gesmelt...
  Ons sal kommunisme sien, glo ek, ons het gegee,
  En jy kan 'n fascis met 'n breë swaard uithaal!
  
  Moenie my glo nie, mense, Hitler is nie almagtig nie,
  Alhoewel die Führer se idee voortleef ...
  En ons tref die fasciste hard,
  Kom ons gaan op ons groot reis!
  
  Ons sal nie die vyande van Rus vrees nie,
  Ons is lief vir ons geboorteland USSR ...
  Jy is nie 'n ridder met die siel van 'n nar nie,
  Kom ons stel 'n voorbeeld vir die koninkryk van God!
  
  Hitler weet nie, hy sal erg geslaan word,
  Al woed die mag van die hel in hom...
  En die parasitiese Krauts kom,
  Wat die vrede met vuur sal vul!
  
  Die grootheid van Russe is om te wen deur te speel,
  Alhoewel daar 'n kolossale hoeveelheid werk agter hierdie...
  Oorwinning sal kom, glo ek, in welige Mei,
  En die Fuhrer sal heeltemal kaput wees!
  
  Dit is ons geloof, die krag van kommunisme,
  Laat die USSR vir ewig voorspoedig wees ...
  Ons sal, jy weet, die juk van fascisme verpletter,
  Dit is hoe Rusland 'n leër geword het!
  
  By Stalingrad is die Fritz geslaan,
  Hulle het ons sterk vuis herken...
  En ons het oulike geskenke uitgedeel,
  En hulle het die diktator 'n nikkel gegee!
  
  My land, pragtige Rusland,
  Daarin, in die Arktiese gebied, blom appelbome ...
  Svarog en Stalin is, jy weet, die Messias,
  Die Nazi's vlug van die Russiese vegters!
  
  Dis hoe mooi die heelal is,
  Wanneer kommunisme bo hom skyn...
  En die beproewinge sal vir opbouing wees,
  Vlug net op en nie 'n sekonde af nie!
  
  Ons het Winter met 'n wilde rooi kreet geneem,
  Hulle het die ruggraat van die Witwag gebreek...
  Die vyande van Rusland van kommunisme word geslaan,
  Ons het nog die trofeë vir middagete!
  
  Ons het Stalin baie styf vasgehou,
  Meisies kaalvoet in enige ryp...
  Jy het, glo my, 'n sterk mens geword,
  En die pionier het gegroei tot 'n ridder!
  
  Nee, Rusland sal nooit breek nie,
  Onsterflike Lenin wys die pad...
  Ons is nie bang vir blink vlamme nie,
  En die Russe kan nie wegdraai van kommunisme nie!
  
  
  In die naam van ons Moeder Rusland,
  Kom ons kombineer harte in een krans...
  Hoera, het die meisies hard geskree,
  'n Groot droom sal waar word!
  
  Ja, ons geloof is om altyd by ons vaders te wees,
  En as jy jou voorvaders kan oortref...
  Ons sal vir altyd dapper goed gedoen wees,
  Alhoewel hy nie meer as twintig lyk nie!
  
  Glo my, ons is lief vir ons Moederland,
  Ons wil vir ewig geluk hê...
  Lucifer, glo my, sal ons nie vernietig nie,
  Die somer sal kom - die koue sal verdwyn!
  
  Alles sal baie pragtig blom in Rusland,
  Dit is asof moeilikheid uit die wêreld verdwyn het...
  Die era, glo ek, van kommunisme sal kom,
  Rykdom en vreugde sal vir ewig wees!
  
  Wetenskap sal diegene wat in gevegte gedood is, opwek,
  Mense sal vir ewig jeug hê...
  En die mens is soos die Almagtige,
  Die skurk sal, ek weet, in die ewigheid verdwyn!
  
  Kortom, geluk skyn vir almal in die heelal,
  Al die mense van die wêreld is soos een familie...
  Kinders lag en speel in die hemel,
  Jy sal my liefhê met 'n liedjie!
  So het sy gesing, en die kinders het die orke in iets buitengewoon lekker en aptytlik verander met magiese wapens. Maar selfs toe die heksemeisie energie uit die stofsuier los, het glase met vis, bykosse en swane met 'n heerlike kors begin verskyn , waarin die genadelose orke omgedraai het. En dit was baie mooi.
  Hier het die kabouter-ork-bevelvoerder, wat onder die slag van goeie magie gekom het, verander in 'n welige geurige koek, bedek met rose, room koringblomme en versuikerde vrugte.
  En soveel verskillende smaaklike goed het geboorte gegee aan magiese wapens in die hande van onskuldige kinders.
  Maar die geraamtes het ook ná die Orke tot die geveg toegetree. Groot en skrikwekkend. Hulle het soos hout beweeg. Die kinders het hulle met swaarde en sabels aangeval en dolke gegooi. En Oenomai van die draak en die meisie het te voet masjiengeweerbarste op die geraamtes afgevuur.
  Margarita het ook toorkuns gebruik en haar pêreltande gewys. En sy het konkrete wonderwerke gedoen. En haar magie het geraamtes in goue wynglase vol kleurvolle roomys en ryk versierde koeke verander.
  En uit die houe van die swaarde van die seuns, insluitende die Burggraaf de Lafer, het allerhande smaaklike en aptytwekkende dinge ontstaan. En so 'n aroma het deur die kasteel versprei. Net 'n wonderwerk van wonderwerke.
  Uit een van die groot geraamtes het 'n hele berg koeke te voorskyn gekom. En hierdie koeke het geskitter met al die kleure van die reënboog van verskeie ys.
  Ja, hier was sulke lekker, baie aptytwekkende goed. Sommige dreigende swart geraamtes het kolossale-grootte suigstokkies geword.
  En die honger kinders kon nie weerstaan om die smaaklike lekkernye te probeer nie. Margarita het die gong geblaas en geskree:
  Mae is ons vernaamste vyande,
  Hulle gooi ons, glo my, in bose dade...
  Wanneer 'n seun pasteie sien,
  Hy word gedruk om vuil mae te steel!
  
  So baba moenie haastig wees nie
  Die tyd sal kom, en jy sal nog eet...
  En moenie sondig voor God nie, geliefde,
  Andersins sal jy in vuurhoutjies verander!
  Oenomaus het aan die kinders verduidelik:
  - Totdat die kannibaalreus verslaan is, is kos eet gevaarlik. Die hoofskurk moet neergesit word!
  'n Harde stamp is gehoor, en eers het 'n reusagtige skaduwee verskyn wat die helfte van die veld bedek, gevul met allerhande koeke en geregte. En toe die horingige reus self. Dit het die bek van 'n spermwalvis en gekloude voete gehad. En so hoog dat dit hoër is as die reeds yslike kasteel met torings en geraamtes.
  Die kinders het van vrees gegil, en die kannibaalboef het dadelik groter geword.
  Margarita het met 'n glimlag gesê:
  - Moenie bang wees nie! Hy is net groot as jy bang is vir hom!
  Oenomaus het woedend uitgeroep:
  Jy is dalk nie 'n lafaard nie, maar jy is 'n dwaas, en ons het die besienswaardighede gesien!
  Die heksemeisie Yaga het getjirp:
  - Liewe, liewe ogre,
  Wil jy heerlike lekkers hê...
  Of die magie van 'n slag,
  Jy sal dit weer gratis kry!
  Margarita het geskree:
  - Kinders, skree eenstemmig: ons is nie bang vir julle nie! Wel, kom ons kom saam.
  Maar dit was moeilik vir die ouens om hulself voor so ' n voëlverskrikker bymekaar te kry . Die meisie begin weghardloop, haar klein ronde hakke. Die meer moedige burggraaf de Lafer en 'n paar seuns het hulle begin terughou. Dit was duidelik dat die ouens bleek van vrees was. En toe sing Margarita, om moed te gee, 'n veglied uit die oorlog;
  Ons is meisies uit die land van die USSR,
  Wat 'n fakkel vir die hele wêreld is...
  Kom ons wys, jy weet, 'n voorbeeld van grootsheid,
  Hier word die heldedade besing!
  
  Meisies is onder die rooi vlag gebore ,
  En kaalvoet jaag hulle deur die ryp...
  Dogters en seuns veg vir Rus',
  Soms gee die bruid vir die ou 'n roos!
  
  Daar sal 'n rooi vlag oor die heelal wees,
  Skyn so helder, soos 'n fakkelvlam ...
  Na alles, weet jy, heldhaftig, ons het 'n swaai,
  En ons banier skitter soos rooi!
  
  Moenie dit glo nie, die verdomde fascis sal nie verbygaan nie,
  En die Russiese gees sal nooit verdwyn nie ...
  Oorwinnings sal 'n eindelose rekening oopmaak,
  Kom ons sê hallo en hallo vir enige iemand!
  
  Rusland is 'n wonderlike land,
  Jy het kommunisme aan die mense gegee...
  Vir ewig gegee deur God mildelik ,
  Vir die Moederland, vir geluk en vryheid!
  
  Die vyand sal nie in staat wees om die Vaderland te verslaan nie,
  En maak nie saak hoe wreed en verraderlik hy was nie...
  Ons onoorwinlike Russiese beer,
  Die Russiese soldaat is so glorieryk vir sy oorwinning!
  
  Pragtige Sowjet-land,
  Die meisies daarin is trots dat hulle pragtig is...
  Sy is vir ewig deur geboorte aan ons gegee,
  En laat ons Komsomol-lede regverdig wees!
  
  Ons veg aan die buitewyke van Moskou,
  Blizzard, sneeudrifte, en die meisies is kaalvoet ...
  Ons sal nie ons Vaderland aan Satan prysgee nie,
  selfs ons skele skiet akkuraat!
  
  So in woede is die meisies gretig om te veg,
  En met die naakte hak gooi hulle 'n ontploffingspakkie ...
  'n Fascis, hy lyk net cool,
  Eintlik net die bose Kain!
  
  Vyande kan nie meisies verslaan nie,
  Hulle is onder so 'n ster gebore...
  Ons onoorwinlike monster is die beer,
  Wie het die Moederland sy vrou gemaak!
  
  Ons Russiese meisies is goed,
  Ons is nie bang vir marteling en ryp nie...
  En ons sal, glo my, die aanslag van die bose horde afweer,
  Die vyand sal mal word van die dosis!
  
  Hulle kon die vyand van Moskou wegstoot,
  Alhoewel hy vol enorme krag is...
  Ons meisies is so trots op onsself,
  Teenstanders sal almal in hul grafte verdwyn!
  
  Moenie dit glo nie, vyande kan nie Rus verslaan nie,
  Aangesien elke ridder uit doeke kom...
  Die jagter het blykbaar in wild verander,
  En die teëstander is nog net 'n kind!
  
  Maar die Russiese gees, groot, glo die gees,
  Jy weet, daar is verborge kragte daarin ...
  Die vyand sal heeltemal verpletter word,
  Ridders is immers onoorwinlik in die geveg!
  
  Gooi julle twyfel opsy , meisies ,
  Ons is die dapperste, jy weet, in die wêreld...
  Kom ons gooi Satan se hordes in die inferno,
  Kom ons week al die teëstanders in die toilet!
  
  Die heilige oorlog sal eindig
  Vrede en môre sal oor die planeet kom...
  Sy is vir ewig by die son, jy weet, gegewe,
  Mag die somer vir altyd vlam!
  
  En kommunisme ewig in glorie,
  En Lenin en die groot Stalin is by ons...
  In bloedige rolprente is fascisme nou eers,
  En ons wil, glo my, is sterker as staal!
  
  My Rusland regeer vir eeue,
  En het geluk aan die hele heelal gegee ...
  Jy het die sterkte van 'n staalvuis nodig,
  En waaghalsig, maar op 'n redelike manier!
  Aanvanklik het Margarita alleen gesing, maar toe het Enomai, die meisie Yaga, burggraaf de Lafer en ander kinders die liedjie opgeneem. En dit was reeds 'n sterk, volstemmige koor, waaruit alles geskud het. En die groot, regte reus het in grootte begin afneem. Hy het nie meer so koel en dreigend gelyk nie. En die horings het kleiner geword, en die kloue het kleiner geword. Sjoe...
  Die meisie Yaga het laggend gesing:
  Welgedaan, welgedaan, jy kan trots wees op hom -
  Sewe is nie bang vir een nie!
  Die kinders het eenstemmig uitgeroep en kaalvoet gestamp:
  Ons is nie bang vir jou ogre nie,
  Jy sal onder 'n kind se voet vertrap word...
  Al is ons nie oud genoeg krygers nie,
  Ons was eens onder Baba Yaga !
  Dit is kinders, so pragtig in beide siel en gesig. En hulle baklei soos reuse. Alhoewel nou die kannibaalreus moreel afgehandel moet word. En die kinders het begin dans.
  En die meisie Yaga het die stofsuier geneem en dit na die boef gerig, en iets begin prewel.
  Een van die seuns het 'n groot suigstokkie in die vorm van 'n haan gelek , wat in 'n geraamte verander het, en die meisie het 'n happie roomys geneem.
  Die kinders het die reus gedreig:
  - Dit sal met jou ook gebeur!
  En hy het letterlik geskud. Hy het nog meer gekrimp. En die goue glase met roomys in al die kleure van die reënboog het nog helderder en mooier begin skitter.
  Die pionierheldin Margarita het weer met woede gesing, 'n patriotiese lied uit die oorlog, en die res van die kinders het gekoor:
  Ek het by die Komsomol aangesluit terwyl ek gespeel het,
  Meisie van 'n pragtige droom...
  Ek het gedink die wêreld sou ewige Mei wees,
  Elke dag is die geboorte van lente!
  
  Maar om een of ander rede het dit nie uitgewerk nie,
  Op een of ander manier kan ek nie verlief raak nie ...
  Wel, sê vir my, ouens, op my genade,
  Die lewe is 'n baie sterk roeispaan!
  
  Skielik het die oorlog skielik gedonder,
  En 'n orkaan van dood het gejaag ...
  En my meisies het 'n sterk lyf,
  Jy kan jouself dadelik onder aanval plaas!
  
  Glo my, ek wil nie opgee nie,
  Veg vir die Vaderland tot die einde...
  Ons dra granate in 'n sterk rugsak,
  Stalin het sy pa in die harte vervang!
  
  Groot krygers van Rusland.
  Ons kan vrede en orde beskerm...
  Die sterre van die hemel het die fluweel natgemaak,
  En die jagter het in wild verander!
  
  Ek, 'n kaalvoet meisie, baklei
  Vol versoeking en liefde...
  Daar sal, ek weet, 'n plek in hierdie paradys wees,
  Jy kan nie geluk op bloed bou nie!
  
  Groot krygers van die Vaderland,
  Ons sal stewig veg naby Moskou ...
  En dan die droom onder kommunisme,
  Teen die onderwêreld met Satan!
  
  Dapper Russiese ouens,
  Dat hulle eerlik veg tot die einde...
  skiet met 'n masjiengeweer,
  As jy 'n kroon van goud nodig het!
  
  Nie eers 'n koeël kan ons keer nie
  Jesus die groot God het opgestaan...
  Die dae van die roofdraak is verby,
  Dit het selfs helderder uit die lug geword!
  
  Ek is lief vir jou, liewe Lada,
  Die hoogste God Svarog sal in heerlikheid wees...
  Ons moet veg vir Rusland,
  Die beste Wit God is met ons!
  
  Moenie die Russe op hul knieë bring nie,
  Ons vlees, glo my, kan nie aan bande gelê word nie...
  Stalin en die groot Lenin is by ons,
  Jy moet ook hierdie eksamen slaag!
  
  Die pyn van die Vaderland is ook in ons harte,
  Ons glo in haar grootheid...
  Ons maak vinnig die deur na ruimte oop,
  Dit gaan 'n baie lieflike lewe wees!
  
  Ons is kaalvoet pragtige meisies ,
  Ons hardloop so flink deur die sneeudrywe...
  Ons het nie hierdie bitter vodka nodig nie,
  Die gerub sprei sy vlerke!
  
  Ons meisies sal opstaan vir die Vaderland,
  En ons sal die bose Krauts antwoord, nee,
  Helse Kain sal vernietig word,
  En hallo aan Christus die Verlosser!
  
  Daar sal 'n era wees - dit kan nie beter wees nie,
  Die dooies sal vir ewig opstaan...
  Die heelal sal 'n ware paradys word,
  Almal se droom sal waar word!
  Margarita het 'n bietjie hartseer gevoel - sy is al meer as 'n honderd jaar oud, en sy is nog 'n meisie. En miskien sal hy vir altyd 'n kind bly.
  Maar die res van die kinders was verheug en was verheug oor hierdie lied.
  En die formidabele kannibaalreus het nog kleiner van gestalte geword, en meer soos 'n beangste kabouter as 'n monster gelyk.
  Stukkies roomys en koek het op hom gevlieg. Die kinders het gelag en hul tonge uitgesteek. Dit het baie komies gelyk. En die vrolike ouens het aangehou om gesigte te maak.
  Die meisie Yaga het haar lippe geklap en getjirp:
  Kinders moet lag
  Kinders moet lag -
  En hoe leef helde!
  En hoe leef helde!
  En Baba Yaga het die stofsuier na ander orke en kabouters gerig wat uit die kasteel gespring het. En Enomai en die meisie het met masjiengewere op hulle begin skiet. En hulle het dit puik gedoen . En weer was daar glase met helder roomys, rosyntjierolletjies, roomkoeke, mielievlokkies, suikerspin en meer . Alles het so lekker geruik en het uiters aptytlik gelyk.
  En die krygskinders het gelag en hul skerp, wit tande gewys, soos dié van wolfwelpies.
  Hoe wonderlik en uniek het hierdie aksie gelyk.
  En Margarita het die orke en geraamtes met weerlig getref en hul wonderlike transformasie voortgesit.
  Daarna het die pioniermeisie weer 'n patriotiese en verhewe lied gesing, en die res van die kinders in koor het haar parmantige en vrolike lied opgetel:
  Satan sal ons nie verslaan nie
  My vaderland, die mooiste in die wêreld,
  Die pragtige land is bekend...
  Volwassenes en kinders sal gelukkig wees daarin!
  
  Laat die lelies van die vallei pragtig daarin blom,
  En die gerubs speel 'n ordentlike lofsang...
  Die Fuhrer sal kaput wees,
  Russe is onoorwinlik in gevegte!
  
  Komsomol-lede hardloop kaalvoet,
  Hulle trap op die sneeu met hul kaal hakke...
  Hitler jy lyk net cool
  Ek sal jou met 'n tenk omgery!
  
  Kan ons die Nazi's verslaan?
  Soos altyd is ons kaalvoet, meisies...
  Ons mees formidabele ridder is die beer,
  Hy sal almal met 'n masjiengeweer doodmaak!
  
  Nee, ons meisies is al baie cool,
  Ons skeur letterlik alle vyande uitmekaar...
  Ons kloue, tande, vuiste...
  Ons bou 'n plek in 'n wonderlike paradys!
  
  Ek glo daar sal koel kommunisme wees,
  Die land van raad, glo my, blom daarin...
  En klaaglike Nazisme sal verdwyn,
  Ek glo dat jou dade verheerlik sal word!
  
  Die streek sal wild blom, glo ek,
  Van oorwinning is ons terug na oorwinning...
  Nikolai het die Japannese verslaan,
  Die samoerai sal antwoord vir gemeenheid!
  
  Ons sal ons nie laat kantel nie,
  Kom ons verpletter ons vyande met een hou...
  Laat die jagter in wild verander,
  Dit was nie verniet dat ons die Wehrmacht verpletter het nie!
  
  
  Glo my, dit is nie maklik vir ons om op te gee nie,
  Russe het nog altyd geweet hoe om te veg...
  met staal geslyp ,
  Die Fuhrer sal die beeld van 'n nar word!
  
  Dit is hoe my vaderland is,
  Die Russiese trekklavier speel daarin...
  Alle nasies is 'n vriendelike familie,
  Abel triomfeer, nie Kain nie!
  
  Binnekort sal die USSR in glorie wees,
  Al is ons vyand wreed en verraderlik...
  Ons sal 'n voorbeeld stel vir dapperheid,
  Die Russiese gees sal in gevegte verheerlik word!
  By die laaste frase het die pioniermeisie weerlig van haar towerstaf geneem en vrygelaat, en pulsars van haar kaal tone met towerringe en klippe. Hulle het uiteindelik die reus bedek wat soos 'n slak gekrimp het. Daardie een was heeltemal bedek deur die vurige gloed. Toe flits dit weer. Orke en geraamtes het uiteindelik in allerhande wonderlike lekkernye verander. So lekker en gebraai, van verskillende soorte hamme, gevulde vis en ganse, tot koeke, gebak, karamel en roomysglase.
  Die kinders was bly en het op en af gespring. Hulle het baie bly en bly gelyk.
  Hier, in die plek van die formidabele en taai kannibaalreus, het die lig verdwyn. "n Maer, ligharige seuntjie in "n kortbroek, sowat sewe jaar oud, het verskyn. So 'n onskadelike en lieflike kind in plaas van 'n formidabele monster. Hy knip sy oë en tjank:
  - Moenie my slaan nie!
  Margarita het geskree:
  - Moenie bang wees nie! Ons sal nie aan jou raak nie. Nou kan jy jou lewe van voor af begin en skool toe gaan!
  Die seun en voormalige kannibaal het gekerm:
  Watter soort skoollewe is dit?
  die toets elke dag ...
  Optelling, verdeling,
  Vermenigvuldigingstabel!
  Die kasteel van die kannibaalreus is reg voor ons oë verander. In plaas van skedels het blomme van wonderlike skoonheid op die koepels geblom. En die koepels self het geskitter van goud. En alles het so manjifiek geword, skitterend, skitterend, die mure van die kasteel was bedek met blomme. En in plaas van bloed het die fonteine begin vloei met diamantstrome, en die wolke het verdwyn, en vier sonne het gelyk geskyn.
  En die bevryde kinders het met vreugde gelag by die kasteel begin uithardloop. Uitteer, verslete, kaalvoet, was hulle nietemin gelukkig.
  Seuns en meisies het op die heerlike lekkernye afgestorm, en vate skemerkelkies en sap het reg onder die gras verskyn .
  Die meisie Yaga het op 'n mortier na die voormalige kannibaalreus opgevlieg en die seun roomys gegee. Hy sluk dit af en breek in 'n glimlag:
  - Lekker!
  En hy het beangs bygevoeg:
  - Vergewe my, kinders! Ek skaam my dat ek jou geëet het. Hoe walglik is dit nie!
  Al hoe meer kinders het uitgehardloop. Insluitend dié wat vroeër deur die kannibaal geëet is . Die onskadelike seun het sy oë geslaan en selfs gesing;
  Wel, is dit nie 'n wonderwerk nie, is dit nie 'n sprokie nie,
  Alles het so, glo my, wonderlik geword!
  Nee, dit is beter om goed vir ons te doen -
  En die bose sal verdwyn in tydloosheid!
  Ja , dit was 'n oorwinning. Waarlik, een van die seuns, met 'n baie gespierde bolyf en in 'n kortbroek, het na die reflektiewe oppervlak gekyk en gekerm:
  - Waar het my heldhaftige hoogte gegaan?
  Oenomaus het gevra:
  - En wie is jy?
  Die seun met baie gedefinieerde spiere het geantwoord:
  - Nikitich.
  En sy kindergesig het donker geword, en hy het geprewel:
  - Ek was 'n groot held, en nou is ek net 'n kaalvoet seuntjie in 'n kortbroek, wie het my so nodig?
  Die voormalige kannibaal het uitgespreek:
  - Kom ons gaan saam skool toe!
  Dobrynya het woedend gebrul en sy kaal seunsvoet so hard geskop dat die klip skeur:
  - Wel, te hel met skool! Ek het gedink ek is uitgeput !
  Margarita antwoord met 'n sug:
  - Ek verstaan dit!
  Die seuntjie Dobrynya het gebrul:
  - Wat verstaan jy! Nou sal my vrou my verlaat! Wie het my nodig so 'n snuffelende kind !
  Oenomaus antwoord met 'n glimlag:
  - Die belangrikste ding in die lewe is die siel. Grootte maak nie saak nie!
  Dobrynya het beswaar gemaak:
  - Geen! Jy ken nie my vrou nie. Eenkeer het sy haar hakskeen so hard beweeg dat sy die nagtegaalrower se fluittand uitgeslaan het! Sy is streng, en hoekom het sy 'n snorlose seuntjie nodig ! - En die seun het weer met sy kaalvoet, kinderagtige, maar sterk voet, soos 'n voorhamer geslaan, sodat die keisteen in klein stukkies gebreek het. En die jong held het geskreeu. - Maak my gou 'n volwassene!
  Oenomaus antwoord met 'n sug:
  - Ongelukkig kan ons dit nie doen nie, reg?
  Margarita het geantwoord:
  - Op die oomblik kan ons regtig nie, maar as jy saam met ons gaan reis vir 'n wonderlike doel, dan kan ons dalk met iets vorendag kom!
  Die seuntjie Dobrynya het dreigend gevra:
  - Wat is jou doelwit?
  Oenomaus het vol vertroue geantwoord:
  - Om die sterker geslag op 'n heelal skaal van die dood te red. Daar is 'n pes in ons heelal, en dit kan jou ook bereik!
  Margarita het instemmend geknik:
  - Ja, Dobrynya, sluit by ons aan. Jy het steeds jou heldhaftige krag, en jy sal vir ons baie nuttig wees!
  Die titan-seun, hoewel hy in voorkoms nie ouer of langer was as Oenomai, 'n seun van ongeveer twaalf jaar oud nie, maar hy het kolossale fisiese krag gehad. Daarom het hy die klippie met sy kaal vingers vasgedruk en dit letterlik gevat en vergruis, waarna hy met 'n glimlag opgemerk het:
  - En ek is steeds oukei! Goed, ek gaan saam met jou. Dit sal skrikwekkend wees om na my vrou terug te keer totdat ek groot is !
  Margarita, met 'n glimlag wat soos 'n feetjie s'n was, het geantwoord:
  - 'n Baie wyse besluit!
  En sy klik haar kaal tone. 'n Derde, pragtige baba-draak het verskyn.
  Die meisie het verduidelik:
  - Jy moet nie soos 'n bedelaar met 'n sak loop nie!
  . HOOFSTUK No 8.
  Dominika was baie uitgeput tydens die oorgang en het die eksamen geslaag. Daarom is haar pragtige meisies in 'n goue bad en stort gewas. En toe sit hulle haar in 'n sagte, warm bed in 'n aparte, luukse kamer vir elite-studente en vroulike studente. Dominica het in 'n vreemde droom verval, haar laaste wens was om by Prins Oenomaus te wees , vir wie sy groot simpatie en simpatie gevoel het.
  En net sodra sy deur die god Morpheus omhels is, het sy
  Dominica voel skielik dat die wind in haar gesig waai, en sy sit op 'n gladde, skubberige rug. En wolke flits rond.
  En die meisie het omgedraai en 'n aantreklike, gespierde seun gesien, wat sy dadelik herken het. Ja, dit was prins Oenomaus, wat 'n jong slaaf geword het. En nou ry hy op 'n klein, driekoppige draak. "n Meisie vlieg regs van hom. Sy is ook baie mooi en soet, met goudrooi hare. Sy lyk nie ouer as Oenomaus nie. En aan die linkerkant is 'n seuntjie. Ook ligharig , aantreklik en baie gespierd, met 'n ekspressiewe gesig. So 'n groep kinders met rugsakke en wapens. En die meisie het ook ringe aan haar tone en hande.
  Die draak het die ekstra gewig gevoel en meer gereeld met sy vlerke begin klap om nie inmekaar te sak nie.
  Die meisie Margarita skud haar towerstaffie en brul:
  - Wie is jy? Waar het dit vandaan gekom?
  Oenomaus het Dominica egter herken en in 'n selfversekerde toon gesê:
  - Dit is 'n uitverkore een van planeet Aarde. Sy moet die sterker geslag in ons heelal red, volgens profesie.
  Die meisie Margarita glimlag:
  - Van planeet Aarde? Het jy die Groot Patriotiese Oorlog beleef?
  Dominica het met selfvertroue bevestig:
  - Ja, dit was!
  Die pionierheldin het insinueerend gevra:
  - En wanneer is dit verby?
  Die hit meisie, nie minder selfversekerd nie, het geantwoord:
  - Van die twee-en-twintigste Junie een-en-veertig tot die negende Mei vyf-en-veertig, wel, natuurlik, ons het gewen!
  Margarita antwoord met 'n glimlag:
  - Ek weet dat ons gewen het! Anders sou ons nie met jou gepraat het nie. Dit beteken dus dat ons volksgenote is, net oor tyd verstrooi. Hoe lekker is dit tog om iemand van jou tuisplaneet te ontmoet, en nog meer so van jou land!
  Dominica het met 'n sug geantwoord:
  - Toe die Groot Patriotiese Oorlog geëindig het, was my oupa nog nie gebore nie. Dit is vir ons 'n lang storie!
  Margarita het ook met 'n sug opgemerk:
  - En ek het nie geleef om die voltooiing daarvan te sien nie. Ek is in Januarie '44 gehang. Maar ek het in ons oorwinning geglo. Kiëf was reeds bevry, en Stalingrad en die Koerskbult het gedonner. Wat 'n jammerte om te sterf as jy net twaalf is , sonder om by die Komsomol aan te sluit.
  Dominica was verbaas:
  - As jy so lank gelede gesterf het, hoekom is dit dan nog 'n meisie?
  Margarita trek haar skouers op:
  - Ek weet dit nie. Byna honderd jaar het verloop sedert my dood, en ek bly 'n kind. Maar daar is ook 'n pluspunt: ek verouder glad nie, en ek het nie 'n enkele vulsel in my tande nie!
  Dominic het gegiggel en opgemerk:
  - Ja, oudag is baie erg, eenvoudig walglik!
  En die pragtige filmaktrise het begin sing;
  Die mensdom is in groot hartseer,
  Seker almal dink aan hom!
  Trane het oor hierdie see gestort,
  'n Mens se vrees brand met vuur!
  
  Jare kruip na jaar in 'n karavaan,
  Ouma vryf henna op haar wange!
  En iets het met die meisie se skraal figuur gebeur,
  Ek verstaan nie waar die plooie vandaan kom nie!
  
  Hoekom is die kroon van die natuur helder?
  Die skepper van masjiene moet skielik kwyn!
  Die een wat die krag van die wind op die wa ingespan het,
  Hy kan nie die euwel van veroudering hanteer nie!
  
  'n Skoonheid word ' n frats
  En die held kwyn voor ons oë weg!
  Enige nare weer nou,
  En snags word ek geteister deur wilde vrees!
  
  Maar ek glo nie dat daar geen redding is nie,
  'n Mens kan met God stry!
  Sodat 'n vriendelike gesin ewig word,
  Sodat die pad met gemak en steil opdraand gaan!
  
  Ou vroue sal nie meer plooie hê nie,
  Kom ons laat die ouderdom in skaamte terugtrek!
  En man, vooruitgang se magtige seun,
  Hy kyk met helder oë na die toppunt van die lewe!
  
  En daar sal eindelose skoonheid wees
  Die dae sal vloei soos 'n vol vloeiende rivier!
  Menslike goedhartigheid sal verskyn
  Die hart sal immers rein en edel word!
  
  Glo, nuwe plesier sal kom,
  Met die jare sal wysheid toeneem!
  Ys sit immers nie in 'n jong liggaam nie,
  Soos 'n skoolseun wat gretig is om vir vyf te studeer!
  
  Die punt is hoër, kom op, soek dit,
  Jy sal die eksamen minstens honderd keer hervat!
  En jy kan Paaskoeke met heuning eet,
  Wel, word nou 'n ou meisie!
  Hoe mooi het Dominika gesing, 'n regte primadonna. En haar liedjies was volrond en iriserende, soos die tril van 'n nagtegaal.
  Enomai het instemmend geknik:
  - Jy kan nie hierteen argumenteer nie !
  Boy Dobrynya het opgemerk:
  - Ouderdom is sleg. Maar ek het vir my en my vrou verjongende appels gekry . As jy 'n bietjie daarvan eet, sal jy nie oud word nie en sal jy nie 'n kind word nie. En toe vreet een dom heks haar aan sulke appels. Sy was 'n ou vrou, maar sy het op die potjie beland. So jy moet matigheid in alles ken, en onthou dat alle ouderdomme aan liefde onderdanig is.
  Enomai het skielik opgemerk:
  - My draak haal swaar asem! Dis vir hom moeilik om twee mense te dra, veral aangesien Dominica nie 'n kind is nie, maar 'n baie groot en gespierde meisie. Sy kort 'n nuwe strooibiljet!
  Margarita sê selfversekerd en klik op haar kaal tone:
  - Daar sal 'n strooibiljet wees!
  "n Klein driekoppige draak het eers in die lug verskyn. Maar die partydige meisie het 'n straal van energie in hom gestuur, en hierdie draak het begin groei.
  Dominica was verbaas:
  - Dit is magie in aksie. Dit is die eerste keer wat ek sien hoe drake grootgemaak word.
  Margarita antwoord met 'n glimlag:
  - Drake is nie mense nie, dit is makliker om hulle groot te maak!
  Die dier het gegroei tot 'n grootte effens groter as die ander drie drake. En nog 'n klap van die vingers, hierdie keer van die hande, en Dominika het haarself in 'n gemaklike saal bevind!
  Die pioniermeisie het geknik:
  - Jy sien hoe eenvoudig dit is! Nou het jy jou eie draak. Verbly jou hieroor!
  Die hit meisie het met 'n laggie opgemerk:
  - Dit is natuurlik wonderlik , maar wat is die punt daarvan om die muur met vreugde te klim?
  Margarita het gelag en geantwoord:
  - Het jy nie van jou eie draak gedroom nie?
  Dominica het eerlik geprewel:
  - Ek het gedroom van my eie helikopter. Maar sy het nie tyd gehad om vir hom geld te verdien nie. Daar is dus niks om oor bly te wees nie!
  Enomai het met 'n glimlag opgemerk:
  - Maar ek het gedroom van 'n persoonlike draak.
  Dobrynya het bevestig:
  - Persoonlike draak is gaaf! My heldhaftige perd kan egter ook opvlieg as ek toorkuns gebruik. Maar vir spesiale towerspreuke moet towenaars in goud betaal word. En die draak is vry.
  Margarita het bygevoeg:
  - Die draak is ook goed omdat hy alleen op water kan voed. Wel, voeg 'n bietjie onkruid daarby, en dit sal wonderlik wees. Hy sal vuur blaas.
  Dominica het nuuskierig gevra:
  - Het jy regtig teen die Duitsers geveg?
  Margarita het eerlik geantwoord:
  - Ek het nie regtig baklei nie. Ek het meer in intelligensie en kommunikasie gewerk. Ek het deur dorpe en tussen woude gestap. Wel, enigiemand met 'n bedelaarsak en kaalvoet van winter tot winter sal vermoed. Sy het weliswaar 'n paar keer plofstof op die Nazi's geplant. Wel, sy het eers geskiet toe hulle my gevat het. Sy het teruggeskiet tot die laaste koeël. Sy is gevang. Wel, hulle het my gemartel, al is dit haastig, en hulle was haastig om my op te hang, aangesien die Rooi Leër net toe in daardie rigting opgeruk het. Anders kon hulle hom langer gepynig het.
  Een keer het ek nog twee polisiemanne slaperig gemaak en hulle aan die partisane oorgegee. Wel, ek sal nie dinge opmaak nie, maar daar was natuurlik baie avonture.
  Dominica vra met 'n glimlag:
  - Het jy enige bestellings gehad?
  Margarita antwoord met 'n sug:
  - Geen! Slegs die medalje "Vir Moed", is ek as te klein beskou om iets ernstigs toegeken te word. Wel, ek weet nie of hulle postuum toegeken is en hoe ...
  Oenomaus het opgemerk:
  - Op twaalf jaar oud is dit reeds nie sleg vir 'n meisie om 'n militêre toekenning te hê nie! Vertel my, hoe gaan dit met jou?
  Die pioniermeisie het geknik:
  - Wel, ja, sê my, kommunisme is gebou en oorloë is verby?
  Dominica sug en antwoord vol vertroue:
  - Geen! Dit het selfs erger geword in terme van oorloë. Maar ek wil nie daaroor praat nie. Maar mense het nog erger geword.
  Die seun Dobrynya het voorgestel:
  - Kom ons praat beter oor magiese prestasies. Anders gaan jy nou van tenks begin praat...
  Margarita frons:
  - Wat weet jy van tenks?
  Dobrynya het geantwoord:
  - Ek was in 'n meer ontwikkelde wêreld, en daar was hierdie metaalmonsters. Hulle skiet hard en is baie gevaarlik. Dit is walglik om hulle te onthou.
  Die partydige meisie het geglimlag en opgemerk:
  - Ek het sand in die gastenk van die Tiger-tenk gegooi. En hy het vasgeval. Dit was so. En sy het 'n els gebruik om die wiele van die Nazi's se motors deur te steek. Ek is 'n klein dogtertjie, en dit was vir my makliker om dit te doen.
  Dominic het gegiggel en opgemerk:
  - Wel gedaan! Jy is 'n pionierheldin. Ons moet films oor jou maak en boeke oor jou skryf.
  Margarita het geknik:
  - Ek weet, daar is 'n paar - "Rooi Duiwels", byvoorbeeld. Oor die algemeen het ek nie net nie in God geglo nie, maar soms het ek dinge gedoen waaroor ek nou skaam is!
  Enomai het met 'n glimlag opgemerk:
  - Gebeur. Soms tree die gode nie baie goed op nie. Maar in elk geval, jy is nou 'n baie talentvolle towenaar, en jy moet...
  Hy het nie klaargemaak nie. "n Strop vlieënde ape het voor hulle verskyn. Hulle was ver, maar die skerp visie van die elfseun en die towenaarmeisie het gesien dat hierdie gevleuelde primate ten minste 'n dosyn kinders in die net sleep. Beide die ongelukkige seuns en meisies versmoor en ly baie in vlug, wanneer hulle opgegooi word, en die kinders se lywe deur die staalmaas van die net gesny word.
  Dominica het dit ook gesien en geskree:
  - Ons moet die ouens bevry!
  Dobrynya knik en trek sy swaard met 'n kreet:
  - Ons sal met vrymoedigheid in die geveg gaan,
  Vir Heilige Rus' -
  Ons veg met 'n swaard,
  Ek verkoop nie!
  Dominica het opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Dit is natuurlik baie interessant om kinders te help. Maar het ons genoeg krag? Ek lees 'n sprokie oor vlieënde ape, en dit lyk of hulle baie sterk is!
  Margarita het instemmend geknik en gesing:
  Die stryders van die duisternis is sekerlik sterk,
  Bose regeer die wêreld sonder om die nommer te ken...
  Maar vir julle, kinders van Satan -
  Moenie die krag van Christus verbreek nie!
  Dobrynya het opgemerk:
  - Ons het verskillende teenstanders gehad. En die feit dat hulle sterk is, het ons as 'n reël nie gekeer nie!
  En die kwartet met drake het agter die vlieënde apies aangejaag. Daar was net 'n verdomde dosyn van hulle - dertien van hulle. En omtrent dieselfde aantal gevange kinders. En dit is die harde waarheid van die stryd.
  Margarita het vorentoe gestorm en die vlieënde ape nader gekom en geskree:
  - Laat die kinders gaan, julle monsters!
  Die leier van die ape het gesis:
  - Gaan weg, meisie, anders wikkel ons jou ook in.
  Margarita het dapper geantwoord:
  - Geen! Jy laat hulle gaan, of jy sal met ons moet veg!
  Die apies het gehuil en hul tande ontbloot:
  - Nooit!
  Vier van hulle het oorgebly om die net by die kinders vas te hou, en die res het na die klein afdeling jong redders gehaas.
  Dominica het haar vuiste geskud en 'n sabel het in haar hand verskyn.
  Margarita het gevra:
  - Weet jy hoe om omhein te word?
  Dominica het vol vertroue geantwoord:
  - Daar is 'n konsep! Sy het in rolprente opgetree.
  Die partydige meisie het gekoer:
  - Dit sal vir jou nuttig wees.
  Die meisie-aktrise het gesing:
  Dit is tyd dat jy jou swaard swaai,
  Dis tyd om gou te maak...
  Dit is tyd dat jy jou swaard swaai -
  Wat as dit handig te pas kom!
  Skryf dit neer in jou notaboek -
  Op elke bladsy!
  Dit is tyd dat jy jou swaard swaai,
  Dit is tyd dat jy jou swaard swaai,
  Dit is tyd dat jy jou swaard swaai!
  Daarna het die vier gelag. En die vlieënde apies het probeer aanval. Hulle het soos vlieërs beweeg wat mossies aanval.
  Margarita het die leier van die vlieënde apies met 'n towerstaffie en towerringe op haar kaal voete geslaan . En dit het baie hard getref.
  Die leier het 'n skok gekry, en sy kop het dadelik in 'n baie lekker klapperkoek verander. En die vlieënde aap se pote ruk histeries. Die ander vlieënde apies fluit vreesbevange.
  Een van hulle het na die vier gehardloop, maar die seuntjie Dobrynya het haar voorkop met sy kaal hakskeen geslaan, sodat die aap, nadat hy 'n sterk hou gekry het, omgedraai het.
  Dominica het haar swaard geswaai en die vlieënde aap se horing afgekap, waarna sy gesing het:
  Ons is in die oerwoud in die land van wilde ape,
  Ons veg met die gevleueldes in die lug...
  Jag om op te sluk ryp piesang -
  Hang wie ook al kinders aan 'n boom steel!
  Oenomaus het ook die aap geslaan , hierdie keer op die vlerk, en gesis:
  Ek is 'n ridder van die lig, op jou knieë woeste,
  Ek sal die vyande van die Vaderland van die aarde af wegvee!
  En hy het 'n agttal met swaarde gemaak. Daarna het die seun die gewonde primaat behendig ontduik. En toe die draak in vlamme uitbars, het die verblinde aap geskree. Terselfdertyd was daar 'n reuk van brand.
  Die vier vegters het op die aanval gegaan. Die apies het probeer om teenaanval. Die drake het hulle met vuurstrale getref wat letterlik die vlerke van die primate aan die brand gesteek het. En dit het gebraai geruik.
  Die meisie Margarita het strome van magie geneem en vrygelaat. En die volgende aap het 'n sjokolade-doughnut in plaas van 'n kop gehad.
  Dobrynya het een aap met sy kaal tone aan die vlerk gegryp en dit na die ander voël gegooi. En toe was daar 'n botsing met vonke.
  Die Titan Boy het gesing:
  -Jy weet, ek het stralende krag,
  Om vriende met haar te wees is soos om met 'n krokodil te speel!
  En toe kap Dominic se meisie die aap se vlerk met haar swaard. Sy kantel en laat 'n fontein van pers bloed los. Daarna het sy in haar lewensmaat vasgery.
  Dominica het een van die gevleuelde wesens met haar kaal hak in die kakebeen geskop en getjirp:
  Wel, goed, die wese het in die saagsels aan die slaap geraak,
  Goed, hulle het my in die kakebeen geskop...
  Goed, hulle het my op 'n draagbaar gesleep -
  Sê dankie dat jy lewe !
  En die meisie het 'n ander aap met 'n swaard op die kop geslaan . Daarna het die wesens begin weghardloop. Terselfdertyd het vier gevleuelde primate probeer om die gevangenes weg te neem, kinders wat in 'n net verstrengel was.
  Margarita het 'n towerstraal op hulle afgevuur, die aap het heeltemal in 'n kaneelpastei met ryp verander.
  Die res het gillend weggehardloop en die net losgelaat. En die gevangenes het begin val.
  Margarita het geskree:
  - Hou die net vas, kom, sterker.
  En sy het op die draak neergestorm. Drie ander vegters het agter haar aangejaag.
  Die seuntjie Dobrynya het gesing:
  O, kinderjare, kinderjare, waarheen vlieg jy?
  O, kinderjare, kinderjare, waar is jy haastig...
  Vol bont ape, ek weet,
  Hulle vang jou uit verskillende lande!
  En die seun-held het die net met sy kaal tone opgetel. Tog het dit sy voordele om 'n ou in 'n kortbroek te wees. Dit is onbetaamlik vir 'n volwassene om sonder stewels te loop, maar vir 'n seun is dit natuurlik, en hy kan sy sterk bene in aksie gebruik.
  Al vier het die vallende net stadiger gemaak en glad begin daal.
  Dominica het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ek wens jou nie 'n weeskind se aandeel toe nie,
  Ek wens jou nie moeilike dae toe nie...
  Laat die planeet 'n helder paradys word,
  Mag die heilige Here die kinders beskerm!
  Die ouens was gekrap en flenter, amper almal kaalvoet, behalwe een meisie in 'n elegante en, miskien, luukse rok en skoene wat met smaragde en robyne geborduur is.
  Die meisie het getjirp:
  - Wees versigtig, die reddingspan is my pa, die hertog, en ek dra reeds die titel van barones!
  Dominica antwoord met 'n laggie:
  Konings kan enigiets doen
  Konings kan enigiets doen...
  Maar dikwels gebreek
  Soms sit hulle!
  Trou vir liefde
  Trou uit liefde...
  Swak vir jou, enige iemand
  U is nie God nie, koning!
  Enige een is swak vir jou -
  U is nie God nie, koning!
  Die span het die kinders versigtig geland. En sy het die web ontrafel. Kinders - seuns en meisies - het vryheid gevoel. En hul ronde hakke het geflits toe hulle probeer hardloop.
  Maar Margarita het hulle gekeer met 'n dreigende geskreeu:
  - Waarheen gaan julle? Wat van om dankie te sê?
  Die kinders het gestop. Die barones meisie knik:
  - Dis reg, jy het my uit gevangenskap gered. Gee my oor aan my vader, en 'n hoë beloning sal op jou wag. En laat die res self daar kom - hulle is bedelaars en kaalvoet.
  'n Seun onder die gevangenes het beswaar gemaak:
  - My pa is die graaf! En ek is kaalvoet omdat ek tydens 'n oefenlopie gevang is!
  Margarita het gevra: "Hoekom het hulle jou gevang?"
  Die Viscount-seun het sy skouers opgetrek; hy het 'n kaal, gespierde bolyf gehad, bruingebrand, stewig, en net sy ekspressiewe, hoewel kinderagtige, gesig het sy ras verraai.
  Die barones meisie het geantwoord:
  Skelenton neem . Dit is 'n kragtige towenaar wat ver verwant is aan Koshchei die Onsterflike!
  Margarita het haar lippe geklap en opgemerk:
  - Skelenton , 'n bose towenaar en meester van die elemente, het 'n swart tier-artefak. Miskien sal dit help om die sterker geslag te red.
  Die seuntjie prins Oenomaus het opgemerk:
  - Daarbenewens is dit nodig om ander gevange kinders wat deur die nagmerrie-towenaar gevange gehou word, te bevry. Anders sal daar 'n groot skade vir die heelal wees.
  Dominica het nie te selfversekerd gevra nie:
  - Sal dit ons nie van die hoofdoel aftrek nie?
  Margarita het beswaar gemaak:
  - Omgekeerd! As jy al twaalf artefakte versamel, kan jy die krag van die Almagtige God verkry. En dit sal dit moontlik maak om nie net die sterker geslag te red nie, maar om baie ander goeie dinge te skep.
  Die seuntjie Dobrynya het uitgeroep:
  - Dit is ongelooflik! Dan sal ons iets kan doen waarvan ander helde nog nooit gedroom het nie!
  Dominika het verruklik gesing:
  Ons wêreld is genadeloos, wreed, verraderlik,
  Die bloed van mense vloei soos 'n stormagtige stroom...
  Maar die man is slim, bekend vir sy vordering -
  Oorkom struikelblokke terwyl jy speel!
  
  Ontelbare nagmerrie dreigemente
  Die noodlot is wreed, hartseer en snaaks...
  Ons het vreemde trane gestort in twyfel -
  Kyk na die lug met onaardse melancholie !
  
  En laat dit nodig wees om te vergiet
  In 'n woedende stryd, menslike bloed...
  Breek die draad van die lewe met 'n swaard, 'n pyl,
  Ons sal nie vir altyd liefde verraai nie!
  Margarita het haar goue kop geknik:
  - Jy sing Dominic goed, en die sinvolle woorde raak die siel! Maar dit is nie genoeg nie...
  Die meisie-aktrise het gesing:
  Dit het baie lig geword
  Ek het die Vaderland gered...
  Ek was regtig gelukkig -
  Net dit is nie genoeg nie!
  Slegs, net, net -
  Dit is nie genoeg nie!
  Die Viscount-seun stamp sy kaalvoet so hard dat die doudruppels van die oranje gras afvlieg en grom:
  - Hou op sing! Kom ons gaan na Skelentom en ons sal hom in stukke skeur!
  Margarita het met 'n sug opgemerk:
  - Dit is te lank om te loop. Jy moet óf op drake vlieg, óf met 'n medalje vervoer word!
  Oenomaus het met 'n glimlag gevra:
  - Het jy 'n medalje? So dra ons oor!
  Die partydige meisie antwoord met 'n sug:
  - Dit moet herlaai word om die hele span te vervoer. Kom ons eet vir eers. Die kinders is seker honger.
  Die baronesmeisie het haar kop geknik, haar diamantoorbelle het geklingel:
  - Ja, dit is presies wat gedoen moet word. Daar is 'n vuur in my maag!
  Die seun se burggraaf het opgemerk:
  - 'n Vol maag is doof in die stryd!
  Die res van die kinders, meestal meisies, het eenstemmig gegil:
  Ons wil eet
  Maak die deure wyer oop
  Anders eet ons die kok...
  Die kokke sal 'n versnapering eet,
  En kom ons drink vir die diensbeamptes,
  Ons sal die hele eetkamer vernietig
  En ons sal die skottelgoed breek!
  Margarita skud haar towerstaf. En 'n tafel het verskyn met verskeie geregte en 'n koek daarop.
  Die meisie het met vreugde gesing:
  Die kinders het vir jou ingesamel,
  Ons is glad nie skraps nie -
  En koel lekkernye,
  Nie net pap met giers nie!
  Dominica het geknik en opgemerk:
  - Maar was eers jou hande!
  Die kinders het na die stroom gehaas. Net die baronesmeisie het bly staan. Die meisie-aktrise het gebrul:
  - Het jy 'n spesiale uitnodiging nodig?
  Die jong barones het geprewel:
  - En ek is moeg om my hande en voete nat te maak met die plebejers!
  Dominica antwoord streng:
  - Dan sal ek jou nie by die tafel toelaat nie!
  Die hooggeplaaste meisie het gesê:
  - Gaan jy my wys, kaalvoet meisie ? Ja, ek sal jou beveel om gegesel te word.
  Dominika staan op en bal haar vuiste:
  - En wie sal jy bestel?
  Die barones kyk terug. Dominica was lank en gespierd, en die materiaal het net haar borste en dye bedek. En dit was duidelik dat bolletjies spiere onder die bruingebrande vel rol, en daar was teëls van abs op die maag. So 'n heldhaftige meisie kan jou slaan.
  Margarita het egter in 'n versoenende toon gesê:
  - Kom ons was almal reeds ons hande. En as jy, Dominica, 'n volwassene is, dan moet jy vir ons 'n voorbeeld stel. So kom ons was almal saam.
  En sy is na die stroom toe. En by haar is die Barones-meisie en Dominica. Die water is deur die vier sonne verhit, sag en warm, so dit was 'n plesier om te was. Die kinders het selfs in die stroompie geswem. En hulle het water op mekaar begin spat.
  Dominika het ook soos 'n dogtertjie rondgeploeter en gesing:
  Water, water, koue water,
  Dit was nie sonder rede dat dit uit die emmer gemors het nie!
  En daar was sulke wonderlike natuur rondom. Luukse blomme van verskillende vorms het op welige bome gegroei. En die kroonblare van hierdie blomme het verskillende kleure en skakerings. Stel jou net voor dat knoppe skitter met al die kleure van die reënboog en glinster in die strale van vier sonne.
  Dit is werklik 'n wonderlike skoonheid. En skoenlappers die grootte van albatrosse vlieg, en hul vlerke het bewegende patrone, soos die spat van seegolwe. En 'n wonderlike beweging vind plaas.
  Dominica het gesing:
  Die vlerke van daardie skoenlapper
  Hulle was so goed...
  Die seun het sy vrede verloor,
  En hy het uit die hart gesê...
  Die jong burggraaf het spatlend opgemerk:
  - Ja, dit is pragtig rondom ...
  Trouens, baie van die bome het soos die juwele van poue gelyk. En bo hulle het, benewens skoenlappers, platinum naaldekokers ook hul vlerke beweeg. En in die bos is die trille van manjifieke voëls gehoor. Hulle is so ongelooflik en wonderlik met hul stemme dat jy eenvoudig verstom is.
  Dominica het getwiet:
  jy al die swartvoëls hoor sing?
  Nagtegale en orioles is bont...
  En soms raap donkies, donkies so,
  Die meisies hardloop kaalvoet!
  Ja, dit het inderdaad baie snaaks gelyk.
  Nadat hulle gebad het, is die kinders na die tafel. En hulle gemoed het groot geword, en hulle het in vreugde gesing;
  Die goeie fee het ons gegee
  Baie speelgoed, van verskillende soorte...
  Ons is gebore deur 'n groot krag,
  Soos voëls en diere!
  
  Kinders speel in die lig van 'n glimlag,
  Groot vreugde het na die wêreld gekom...
  Ons kan met die eerste probeerslag daar kom -
  Selfs in die juk wat mal geword het, die donkie!
  
  Ons jaag kaalvoet deur die doudruppels,
  Daar is soveel wonderlike idees in die wêreld...
  Kinders val pêreltrane,
  Glo my, jou siel sal vroliker word!
  
  Bose Koshchei val ons aan,
  Baba Yaga jaag in 'n mortier...
  Hulle sweep 'n kaalvoetmeisie wreed met 'n sweep,
  En die rivier oorstroom die walle!
  
  Maar ons sal nie terugdeins nie, seuns en meisies,
  Ons sal veg soos 'n titan...
  En ons stem sal so duidelik wees,
  Soos 'n baanbreker, drom!
  
  Wel, die Orke is nie 'n hindernis vir ons nie,
  'n Mal trol sal jou nie bang maak nie...
  Daar sal 'n groot beloning wees vir dapperheid,
  As die kind nie nul in mishandeling is nie!
  
  Wat is die slang Gorynych vir dapper seuns,
  Daar is geen struikelblok vir ons nie, ons is gretig om die bose te beveg ...
  Ons gee hom 'n klomp stampe,
  En ons sluit hom reguit in die skuur toe!
  
  As 'n bose kabouter uit 'n kanon skiet,
  Dan sal ons hom met 'n slag antwoord...
  Hou op om julle snot te smeer ouens ,
  Kom ons verslaan Satan een keer!
  
  Tot die bloedige stryd, heilig en reg,
  Dapper meisies, seuns hardloop...
  Ons sal die heilige mag regeer,
  Kom ons kaput die bose draak!
  
  Daar is geen gelukkiger oewers vir ons dierbares nie,
  Kom ons vang 'n hele dam vis...
  Ter wille van die groot, glansryke Elfia,
  Die seun sal bewys dat hy baie cool is!
  
  Kom ons maak die wêreld so mooi
  Sodat blomme uit die paradys daarin groei...
  Al baklei ons soms gevaarlik,
  Drome sal immers in die lig waar word!
  
  Nee, ons sal nooit onder vyande wees nie,
  Kom ons sê meisies, seuns gaan voort...
  Ons sal die ongelowige leër onder ons voete vertrap,
  Ons sal 'n faktuur vir die wenner uitreik!
  
  Glo my, daar sal 'n ewige somer in die wêreld wees,
  Ons kinderjare sal nooit verbygaan nie...
  Die uitbuitings van die ridders word waarlik besing,
  En gaan op 'n seëvierende veldtog!
  
  Wel, wanneer ons al die Orke verslaan,
  Die stryd sal eindig met 'n glorieryke oorwinning...
  Dit sal wonderlik wees in my reine siel,
  Ons lig die swaard, die sterk skild!
  Die kinders het 'n ondeunde liedjie gesing en by die tafel gaan sit. Hulle het begin geniet om gebraaide eende, gebraaide en vis saam met bykosse te eet.
  Dominica het by hulle aangesluit. Sy het 'n sny met 'n mes gesny en opgemerk:
  - Uitstekende vleis!
  Margarita het geknik:
  - Wel, hoe kan ek toor? Stem saam, dit is nie te onderskei van die regte ding nie!
  Die Barones-meisie het opgemerk:
  - Ja , uitstekende vleis, maar wat van die vis?
  En ek het 'n stuk probeer. Inderdaad, die kos was wonderlik. Die kinders het geëet en met genot opgemerk:
  - Watter soort geregte, watter soort geregte,
  Ek wens ek kon alles saamneem...
  Dit is jammer dat die tafel nie gereeld so is nie -
  Hulle word eenvoudig vir slag gevoer!
  Een van die kaalvoet bedelaarmeisies het gevra:
  - Kan ek 'n paar sjokolade-lekkers kry?
  Margarita lag en waai haar towerstaf. Hangend aan 'n boom so groot soos 'n pou se stert, het die keëls dadelik na die tafel gehaas en is omskep in pragtige, dierlike en visvormige stafies, bedek met sjokolade en met 'n wonderlike vulsel.
  Die kinders het tevrede getjirp:
  - Hoe wonderlik is dit nie , en ons wil ook roomys hê!
  Op daardie oomblik het verskeie groot rotte met skarlakenrooi pels onder die oranje gras uitgespring en die kinders probeer aanval. Hulle het bang gemaak, elke rot so groot soos 'n goeie wolf. Margarita het hulle met weerlig uit haar towerstaffie en die towerringe van haar kaalvoet geslaan. En Dominica het ook haar towerstaf gebruik om 'n pulsar vry te stel.
  Goue wynglase het verskyn met ryk, welige roomys wat in die vorm van wonderlike blomme geplaas is. Boonop met aarbeie, vye, wilde aarbeie en ander pragtige bessies.
  Dominika prewel en merk op en wys na die grootste wynglas, wat blykbaar nie net goud was nie, maar besaai met diamante. En die roomys daarin het soos 'n wonderlike ornament gelyk, uitgelê in al die kleure van die reënboog. En hoe pragtig het dit gelyk.
  Margarita het opgemerk:
  -Jy het 'n towerstaf wat gemaak is van die hartaar van 'n draak - dit is baie skaars. Waar het jy dit gekry?
  Dominica het eerlik geantwoord:
  - In die geveg! En dit is waar en dapper!
  Oenomaus het met vreugde gesing:
  Wee hom wat veg,
  Met 'n pragtige meisie in die stryd...
  As die vyand woedend is -
  Ek sal die baster doodmaak! Ek sal die baster doodmaak!
  Die seuntjie Dobrynya het gegrom:
  - Wat is jy, meisie , hoekom sing jy so? Ons moet sing: met 'n sterk seun in die stryd! Meer presies, selfs met 'n magtige man in die geveg. Ons is net seuns in voorkoms, maar vir jare is ons mans!
  Oenomaus het gelag en opgemerk:
  Ons bly vir altyd kinders,
  Net die jare verander!
  Dominika het gelag en opgemerk:
  - Hier sal ons 'n sprokieswêreld en transformasie hê.
  Daarna het sy haar getoorroomys begin eet. Dit het net heerlik gesmaak. Dit is hoe wonderlik dit geblyk het te wees. En die soet, sagte smaak van roomys het oor die meisie se tong versprei.
  Die seuntjie Dobrynya het na die vis en vleis ook graag hulde gebring aan die roomys. Dit is regtig 'n ding, lekker .
  Die kinders het probeer eet op 'n manier wat beskaafd lyk en nie om te slurp nie. Ja, vleisetende rotroomys is 'n wonderlike ding.
  Dominica het met 'n stralende glimlag opgemerk:
  Hoe goed is dit om te kan toor,
  En verander die bose rot in roomys...
  Ons kry 'n stewige vyf -
  Om iets te doen wat glad nie veronderstel is om gedoen te word nie!
  En weer kinders se giggel in reaksie. En 'n tevrede piep...
  Daar was 'n geraas in die lug. Iewers van die rand af het 'n groot draak gevlieg. Van 'n afstand af het hy klein en nie skrikwekkend gelyk nie, ten spyte van sy sewe koppe. En dit was soort van 'n monster op 'n onskadelike manier.
  Die kinders het gelag en vir mekaar begin knipoog. Dit is regtig pret. En hulle klap palm op palm.
  Dat daar 'n gelui is.
  Dominika vat dit en gooi die boemerang met haar kaal tone. Hy het omgevlieg en die bult afgesny, en gedurende die herfs het die skoonheid dit met energie van 'n towerstaf getref . 'n Groot koek het verskyn in die vorm van Napoleon se skuinshoed, besaai met papawers, rose en koringblomme.
  Die kinders was reeds goed gevoed en het die geskenk met matige entoesiasme begroet.
  Die burgemeester het gesê:
  -Koeke is baie goed, maar jy moet steeds matigheid in ag neem...
  Dominika het gegiggel en gesing:
  'n Kok vir my verjaarsdag,
  Ek het baie geluk geskryf met die koek...
  En die inskripsie gekleur van room -
  Dit is tyd om na die stad San Remo te gaan!
  Daarna het die meisie dit gevat en weer die boemerang gelanseer. En hy het oorgevlieg, gespring en getol. En die meisie het hom weer kaalvoet gevang en gesing:
  Moenie op die koek neerkyk nie
  Die tyd sal kom wanneer jy ook sal sterf ...
  Die gemmerkoek fluit soos 'n koeël by die tempel,
  Met die dieet sal jy jouself regtig moer maak!
  Die baronesmeisie sluk met moeite 'n stukkie koek met 'n skuins hoed, lek haar lippe af en merk op:
  - Heerlik! Maar dit pas nie meer nie.
  Die seun se burggraaf het opgemerk:
  - Dit sal nie lank neem om vet te word nie.
  Dominica het met 'n glimlag en grappenderwys gesing:
  Vir mamma se lepel, vir pappa se lepel,
  En vir ouma 'n lepel ...
  En aan die kant van die bed!
  Die kinders het inderdaad swaar geword nadat hulle geëet het en op die sagte, oranje gras geval, snuffelend met hul neuse. Gelukkig was hier geen roofmuskiete of insekte nie. Dié wat gevlieg het, was groot en het nie gebyt nie, en daar was feitlik geen probleme met hulle nie.
  Dominica het vir Margarita gevra, die pioniermeisie het ook gegaap en vinnig haar mond met haar palm toegemaak:
  -Gaan jy slaap of?
  Die partydige heldin het geantwoord:
  Wat, die meisie kan nie slaap in die mishandeling en angs nie?
  Iewers dwaal die verloofde langs 'n bospad...
  Hy dwaal deur die kruisementgras en weet niks,
  En verdomde lot grappe en toneelstukke!
  Die heldhaftige seun Dobrynya het reeds deur sy neus geruik.
  Ja, die kinders het baie avonture beleef.
  Dominika het grappenderwys gesing:
  Ons raak sonder moeite aan die slaap,
  Dit is waar, ja...
  Maar dan, met watter moeite,
  Ons word later wakker!
  . HOOFSTUK No 9.
  Dominica het wakker geword en uit 'n magiese droom gekom wat haar na 'n parallelle wêreld geneem het. Daarna het die meisie haarself gewas en met 'n goue toestel gestort. Ek het my tande geborsel en ontbyt toe gegaan.
  Daar is sy ontmoet deur ander meisies en meisies uit die elite-klas. Hulle het hand geskud en beleefd gelyk. Daar was ook elwe, vroulike trolle, vroulike hobbits wat soos meisies gelyk het, nimfe, dryades, menslike meisies, hoewel daar min van hulle was. 'n Pragtige geselskap bymekaar.
  Die meisies was in elegante rokke en juweliersware, maar kaalvoet, sodat dit geriefliker sou wees om hul voete tydens heksery te gebruik. En in die elite-klas was die opvoeding ietwat anders - hulle het geluister na lesings wat deur 'n uil op 'n vinnige-vuur-manier gelewer is, en verskeie soorte take verrig. Daar is geglo dat die meisie reeds die basiese beginsels geweet het.
  Dominica het verskeie take hier voltooi. Sy het uit 'n towerstaffie geskiet en transformasies gemaak. En toe fluister sy towerspreuke. Verskeie komplekse kombinasies van woorde is vir haar voorgelees, en Dominika het dit herhaal.
  Om 'n filmaktrise te wees, het die meisie 'n fenomenale geheue gehad, aangesien sy op stel baie dialoë moes uitspreek.
  En ek het alles perfek onthou. Maar dit is alles blomme; die belangrikste ding is natuurlik die soeke na artefakte om die sterker geslag te red.
  En so gaan sit Dominika in die lotusposisie, sluit haar sterk, gespierde bene aan en maak haar rug reguit. En weer het sy in 'n parallelle heelal gedompel, waar hul span 'n manier gesoek het om die sterker geslag te red.
  En net betyds. Want dit was daar waar die kabouter en die rowernagtegaal op die tone aangekruip het. Dié twee skurke het reeds "n towernet gesprei om die slapende kaalvoetspan te bedek.
  Margarita het ook geslaap, en sy het gedroom...
  Die meisie het die taak gekry om die brug op te blaas. Sy het dus kaalvoet, in 'n geskeurde katoenrok en met 'n bedelsak, op verkenning gegaan. Dis herfs en die weer is nie baie goed nie. Daar was ryp in die nag, en die gras was bedek met ryp, waarop die meisie se kaal voete klein, grasieuse voetspore gelaat het. Dit was baie klam en koud, met reën gemeng met sneeu.
  Die klein toontjies van die kaalvoet partytjie het blou geword van die koue en vogtigheid. Maar sy het moedig vorentoe gestap en selfs spoed opgetel.
  En terselfdertyd het sy gesing;
  Die reën het sterrefragmente oor die lug gestrooi,
  Hulle het 'n skerp paal vir fascisme voorberei!
  Die Tiger tenks is net gemors - 'n vuil vlooimark ,
  Die Wehrmacht wag op 'n woedende nederlaag!
  Die Wehrmacht wag op 'n woedende nederlaag!
  
  Ons kameraad Stalin, die leier, is die krag van miljoene,
  Hy het 'n granietvuis, 'n masjiengeweer in sy hand!
  Ons sal die leër van Sodom kan verslaan,
  Ons krag is 'n monoliet, gelukkig op aarde!
  Ons krag is 'n monoliet, gelukkig op aarde!
  
  Ons party het niks belangriker om te doen nie,
  Hoe om die mense te red, die goeie van die Moederland!
  Goebbels besete, hel toe met nonsens,
  En daar sal oorwinning wees, glo my, ten spyte van al die duiwels!
  En daar sal oorwinning wees, glo my, ten spyte van al die duiwels!
  
  Die Russiese skoonheid, jy weet, is bekend vir haar krag,
  Sy het 'n swaar bruin vlegsel!
  En in gevegte met die fasciste sal die jeug beroemd word,
  Die Ligte Land sal lewe kry, opstaan!
  Die Ligte Land sal lewe kry, opstaan!
  
  Moenie toelaat dat Hitler sy neus in die Russe steek nie,
  Die besnorde ou dink hy is 'n cool God!
  Ons sal langs 'n Berlynse straat marsjeer,
  Nee, die een wat rein van siel is, sal nie 'n slaaf word nie!
  Nee, die een wat rein van siel is, sal nie 'n slaaf word nie!
  
  Ons vaandel is rooi, die kleur van woedende bloed,
  Die son skyn reeds op die Reichstag!
  Daar is geen meer vrygewige geskenk vir ons liewe kinders nie,
  As die hart dapper is en vrees is verpletter!
  As die hart dapper is en vrees is verpletter!
  So het Margarita opgehardloop, terwyl die koue haar kaal hakskene byt, na die brug. Daar is doringdraad rondom en daar is masjiengeweertorings.
  Die Duitsers drink maanskyn en rook vure. Margarita hardloop na hulle toe. Die arme, blonde dogtertjie lyk nie vir die Krauts skrikwekkend nie. Bowendien, in sulke vogtigheid en koue sou amper niemand, behalwe die laaste bedelaars, dit waag om kaalvoet te gaan nie.
  En die meisie het vir hulle 'n onskadelike en vrolike lied begin sing:
  Ek is 'n arme klein weeskind
  Ek hardloop kaalvoet deur die sneeu in die koue...
  Maar die meisie se stem is baie duidelik,
  Sy sal die ryp asof met geweld uitdryf!
  
  Die oorlog het my ma met 'n bom geneem,
  Pa is natuurlik na die front geroep...
  Krullharige broer is gevries van die koue,
  Die ouer suster is op die steier!
  
  Honger knaag ek aan 'n kors brood,
  En my voetjies is rooi van die ryp...
  Ek is waar die boemelaar geëet het
  Alhoewel die meisie oulik en pragtig is!
  
  Ek kan vir almal met vrymoedigheid en moed sê,
  Dit, natuurlik, oorlog wees verdoem ...
  Dit maak nie saak waarvoor ons veg nie,
  Die monster Satan is hiervoor te blameer!
  
  O, die meisie se bene ly,
  En hulle pyn baie in hierdie koue...
  Ek wens daar sou gou aanbreek in warm Mei,
  Mag die stralende valk vlieg!
  
  Ons wil ons vaderland mooier maak,
  Maar honger, koue, sneeustorms en sneeustorms...
  Waarheen gaan jy, ongelukkige Rusland?
  So 'n moeilike lot!
  
  Ek is 'n meisie, net 'n kind,
  Ek het dit reggekry om baie te ervaar...
  Ek het amper van die wieg af gewerk,
  Ek het net vir vier of vyf gestudeer!
  
  Hoekom het hierdie hartseer na my toe gekom?
  Die wrede lot van gebroke harte...
  Glo my, sulke boosheid het geval,
  Wat lyk soos net 'n bietjie en dit is die einde!
  
  Maar die meisie onder die juk het nie gebreek nie,
  Sy het reggekry om reg te maak en loop...
  Sy is 'n kind, ver van oud,
  En sy geniet dit om kaalvoet te trap!
  
  Die dogtertjie se voetspore is grasieus,
  Raphael het tekeninge daarop gemaak ...
  En ek glo dat die kleintjie gelukkig sal wees,
  Die Here sal sy kinders sien, glo my!
  
  Dis hoekom ek die liedjie sing
  Tot eer van God die Here Christus...
  Ek glo dat die planeet 'n paradys sal word
  En ek sal my pa ontmoet, glo my!
  
  Dan sal die tyd kom en hulle sal weer opstaan,
  Wie het gesterf, wie het gesterf en wie was siek...
  En daar sal geluk wees in ouderdom en kinderjare,
  Omdat Jesus dit wou hê!
  
  Ja, ek sal voor God kniel,
  Ek sal hierdie psalm vervul in die geluk van die lig...
  In die naam van alle toekomstige geslagte,
  Die kriminele monsters sal verslaan word!
  
  Dan sal die meisie in ewige geluk wees,
  En al die volke van Moeder Aarde...
  Die uiterste slegte weer sal verdwyn,
  Ons mense sal nie stukkend wees nie!
  
  Sy het haarself gekruis, op haar knieë geval,
  Gesoen die silwer kruis...
  Sy het blykbaar min vir God gedoen
  Jesus het vir ons uit die hemel neergedaal!
  
  Ons sal binnekort almal by die Almagtige wees,
  In sy pragtige, liefdevolle hand...
  Laat ons gedagtes hoër vlieg
  En krag lê in 'n kinderagtige, sterk vuis!
  
  En nou lees ek die gebed,
  Sy het gesê: My God, vergewe my...
  Nou is ons saam met hom op die voetstuk,
  En ek en Christus, glo my, is op pad!
  
  En ons sal arm aan arm met Hom na die hemel gaan,
  En goue reën sal daar val...
  Die Here sal sy vrygewige karakter wys,
  En dit sal die teëstander reguit laat bewe!
  
  Uiteindelik is daar geluk in die wêreld,
  Ons het gewag op die verskyning van Christus...
  Ons vlieg soos engele na 'n fees in die lug,
  Die liefde van die Here is helder en rein!
  Na so 'n liedjie het die Nazi's emosioneel geraak en die ongelukkige meisie laat inkom om op te warm en vir haar warm tee gegee. Margarita het beplan om stilweg "n plofstof vermom as "n brood in haar sak onder die reling te plant, maar het nie tyd gehad nie - sy het wakker geword.
  Die nagtegaal die rower en die kabouter was baie na aan mekaar. Die kabouter het 'n stamp in plaas van 'n neus gehad, 'n taamlik vieslike gesig en lang slagtande. Hy is ook redelik lank, so drie meter. Geen wonder hy het die net gesleep nie. En Nightingale was 'n vet, rooierige man met hamsterwange, uitstaande voortande en in 'n luukse uniform met medaljes. Wel, plus 'n snor, tipies van Pruise.
  Aangesien die verrassingsaanval nie uitwerk nie, het die Nagtegaal die Rower twee vingers in sy mond gedruk en probeer fluit.
  Dominika het hom 'n roundhouse-skop met haar kaal hak gegee . En die rower brul van pyn. En hy het selfs bloed uitgespoeg.
  Die kabouter het sy knuppel geswaai. Die heldeseun Dobrynya het opgespring en die kabouter aan die hare gegryp, op sy rug geval en hom oor homself gegooi. Die kabouter het soos 'n kaktus met blomme op 'n plant vasgery en oorverdowend gehuil. En sy brul was soos dié van 'n wilde donkie.
  Margarita glimlag. Nightingale het weer probeer fluit toe Dominika hom met haar knie in die ken slaan. En hy het gesuig.
  Die heldhaftige seun Dobrynya het gesing:
  Die kabouter het ons gevra,
  Jy camo kom jy ?
  Op pad na die stad -
  Ons het dinge om te doen!
  Die kabouter het weer met die klub probeer aanval. Die heldeseun het die slag ontwyk en die groot man weer oor homself gegooi, want Dobrynya het nie die krag van 'n kind nie. En dit lyk of alles uitwerk.
  Die kabouter het weer uitgestrek. En hy het stadiger opgestaan. Die kinders het wakker geword en goue keëls na die moerasduiwel begin gooi. Hulle het hom geslaan en hom laat brul. En ruk.
  Margarita skud haar towerstaf. En die keëls het in koeke begin verander, en hulle het die kabouter letterlik met room gesmeer, wat hom laat ruk het soos 'n loach in 'n braaipan.
  En Dobrynya Nikitich het die Nagegaal die Rower in sy uitgestrekte arms opgelig en hom op 'n swaar denneboom met silwer keëls gegooi. Van die slag sal die Nagtegaal neerstort en skud, wat hom dwing om die spook op te gee, of liewer, bloed uit te spoeg.
  Die seuntjie Dobrynya het gesing:
  - Nightingale die rower, jy is 'n skurk,
  harder in die gesig geslaan ...
  Jy is nou dood, jou skelm ,
  Maak jou ook dood, die fluiter!
  En dan vat hy dit en slaan dit met sy vuis so hard as wat hy kan op die kop. Die nagtegaal die rower het 'n gesuis in sy ore. En Dominica het met haar wyserstaf na die kabouter gewys, en hoe sy 'n komplekse tower vir transformasie uitgespreek het. En dit sal dit 'n dodelike krag maak waarin daar kaskenades van energie is.
  En toe ... Daar was 'n lang drie meter harige ou, en nou in sy plek was daar 'n tafel gelaai met allerhande baie ryk kosse en wonderlike lekkers. En sulke geure het uit hierdie wonderlike kombuis gekom.
  Dominica het getwiet:
  - Dit is transformasies en wonderwerke van wonderwerke,
  Ons sien eenvoudig die paradys in alles wat hemels is...
  Sulke stralende skoonheid oral ,
  Mag die Here die Almagtige weer opstaan!
  Om die waarheid te sê, op die tafel lê goue en oranje, wonderlike, sprankelende metaalbakkies met koeke, met ys van dosyne verskillende kleure en skakerings, asook ander baie wonderlike kosse, en aromatiese oorlope, al die heerlikste.
  En hoe manjifiek die oliebolle was, besaai met wonderlike poeier. Hier is nie meer optel of aftrekking nie. En glase gespat met skemerkelkies van 'n verskeidenheid sappe, met wonderlike vulsels wat geskok het met aromas en soet ontwerpe met glans. En watter soort knoppe was daar.
  Margarita het verward geglimlag en verbaas uitgeroep:
  -Jy het die duiwel verander! Wel, maak nie saak nie ! Jy moet so iets kan doen!
  Dominica, verward, het gevra:
  - Is dit moeilik?
  Die partydige meisie het geantwoord:
  - Ja, amper onmoontlik! En jy kon so iets doen.
  Intussen het die rowernagtegaal weer probeer fluit. En hy pof sy breë, hamsteragtige wange uit. Maar die seun-held, sodra hy dit neem, sal dit met sy kinderlike, maar dodelike, soos 'n voorhamer, vuis aankla. En die fluiter, terloops, slaan meer as een keer uit, dit lyk soos 'n uitgeklopte, gegote goue tand.
  En hy het onderstebo gevlieg. Hy het neergeval en uitgestrek asof hy uitgeslaan is. Maar toe spring hy op, druk weer sy vingers in sy mond en blaas. Maar in plaas van 'n fluitjie, was al wat uitgekom het 'n patetiese gesis. En dit is baie snaaks. Die kinders het gelag. Die nagtegaal die rower het gekwaak:
  "Ek sal jou in 'n oomblik insluk, ek sal jou insluk, ek sal jou insluk, ek sal geen genade hê nie!"
  In reaksie hierop het Dobrynya, hierdie heldhaftige seun, die Nagtegaal se ken met sy kaal hak geskop. En die tande het weer gevlieg. Die hoofrower het sy arms uitgegooi en teruggeleun.
  Dobrynya het gebrul:
  En wie sal ons in die geveg vind, en wie sal ons in die geveg vind,
  Ons sal nie daarmee grap nie, ons sal 'n gadfly doodmaak!
  Ons sal jou doodmaak soos 'n gadfly!
  Dominica het haar towerstaf na die verslane Nagteegaal die Rower gewys. Margarita het opgemerk:
  - Wil jy hom ook transformeer?
  Die meisie-aktrise het geknik:
  - Laat daar ten minste iets nuttigs wees!
  Die partydige meisie het gesing:
  Die seun was geboei deur 'n ysterskedule,
  En ek het net een gesonde ding geëet...
  Weens die swaar vrag het 'n aanval skielik plaasgevind,
  En dit het geblyk 'n kubergenie van kolossale krag te wees!
  En toe draai Dominica en maak 'n ingewikkelde agttal met haar towerstaffie.
  En nou, in die plek van die Roofnagteegaal, het "n hele berg lekkers, dragees en porsies roomys verskyn.
  "n Vrolike lag is gehoor, en kinders het uit die gras begin spring. Hulle was oulik, maar dun, verslete en tradisioneel kaalvoet. En met groot hebsug het hulle toegeslaan op die lekkerny, waarin die Roofnagtegaal en die Moeraskabouter omgedraai het. Margarita het met haar vingers gefluit en geskree:
  - Hou op, ouens en meisies! Ek verstaan jou, jy is honger nadat jy deur hierdie skurke gevang is, maar was eers jou hande.
  En hoe hy weerlig uit 'n towerstaf sal losmaak. Die seuns moes na die stroom hardloop, hul blou hakke flitsend. Trouens, dit is onbeskof om kos met vuil hande te eet.
  Dominica het gevra:
  - Wat is dit, gevangenes en gevangenes van die Nagtegal en die Kabouter?
  Margarita knik haar helder kop:
  - Ja presies! Ons het hulle bevry. Meer presies, dit was jy wat my bevry het. En dit is baie cool .
  Daar was meer as honderd kinders, seuns en meisies. Soos gewoonlik is daar drie keer meer verteenwoordigers van die regverdige geslag as die sterker geslag.
  Dominica vra verbaas:
  - Hier lyk hulle almal nie meer as twaalf jaar oud nie. Wat, hierdie rowers het nie volwassenes vermoor nie?
  Margarita het verduidelik:
  - Nee, natuurlik, hulle maak volwassenes ook dood. Eers ná bevryding ontvang volwassenes kinders se liggame. Soos dit byvoorbeeld met Dobrynya Nikitich was. En met my ook het ek nog soos 'n meisie gelyk.
  Die meisie-aktrise het opgemerk:
  - Ewige kinderjare, soos in 'n sprokie, is wonderlik ! En jy kan selfs sê - cool!
  Margarita het gekwetter en haar tande ontbloot:
  - Ja, dit is wonderlike wêrelde waarin alles baie cool is . Maar hier is baie gevare. Daar is veral mense wat baie gevaarliker is as die kabouter en die Nagtegaal die rower.
  Dominica vra fluisterend:
  - Wie, byvoorbeeld?
  Die partydige meisie het stilweg gesê:
  - Ou vrou Shapoklyak!
  Die meisie-aktrise het getwiet:
  Welgedaan, welgedaan, ouma is die voorloper!
  Om vriende met haar te wees is soos om met 'n krokodil te speel!
  En die meisie het dit geneem en die keël met haar kaal tone gegooi. Dit het 'n naaldekoker getref. Die insek het ontplof en in konfetti versprei.
  Margarita merk op en skud haar kop met goue krulle:
  - Dit is nie goed om lewende wesens dood te maak nie!
  Dominica het opgemerk:
  - Maar dit is net 'n insek!
  Margarita het in reaksie gesing:
  - Jy spoeg jou speeksel in die wind,
  Moenie 'n gogga of 'n mier vermorsel nie...
  Moenie eers 'n tak in die bos breek nie -
  Alle lewe op aarde is een gesin!
  Die meisie-aktrise het getjirp en haar tande ontbloot:
  - Ek, jy, hy, sy - saam die hele land,
  Saam 'n vriendelike gesin!
  In die woord ons, honderdduisend I!
  Die kinders het hulself in die stroom gewas. En nou hardloop hulle na die kos, bly en blink.
  Dominica en Margarita fluister 'n betowering saam, en die tafel het langer geword. Nou was daar genoeg plek vir almal om te sit.
  Die kinders het kaalvoet geruk, gaan sit en in koor in hul helder stemme gesing:
  Die tafeldoek sprei soos sneeu
  En die lekkernye is geplaas...
  Die kinders sal almal suksesvol wees,
  En gebraai van Cheburashka!
  Daarna het hulle begin eet. Hier is soveel pragtige kinders, al is hulle uitgeput deur honger en ontbering.
  Dominica en Margarita, aangesien hulle goed gevoed was, sonder om twee keer te dink, het begin dans. En kom ons stamp jou kaal, gebeitelde, bruingebrande voete.
  Die meisies het met hul stralende stemme gesing;
  Ek is in 'n ruimteland gebore
  Waar al die meisies baie baklei...
  Satan kan nie die Vaderland verslaan nie,
  Tot eer van ons moeder Rusland!
  
  Ons sal heilige Rus kan verdedig',
  En maak nie saak hoe wreed en verraderlik die vyand is nie...
  Ons sal ons teenstanders hard klop,
  En die Russiese gees met die swaard sal verheerlik word!
  
  Rusland, dit is my Moederland,
  Heilig en kosmies aards...
  Alle nasies is een familie,
  En die meisie is vir ewig jonk!
  
  Ons sal ons Moederland verdedig in gevegte,
  Nie 'n enkele kans vir die bose teenstander nie ...
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke.
  Kom ons gee 'n geskenk aan 'n Russiese soldaat!
  
  In Rusland is alles goed, goed,
  En ons wil sal sterker wees as staal...
  Die seun het 'n sterk roeispaan in sy hande,
  En kameraad Stalin regeer daar!
  
  Mense is lief vir my Moederland,
  Ons sal dit vir altyd mooier maak...
  Die Vaderland sal nie vir 'n roebel gesteel word nie,
  En God Svarog is die groot messias!
  
  Mag my vaderland verheerlik word,
  die teëstander in die geveg vernietig ...
  Lada Moeder van God is vir my dierbaar,
  Laat die vyande van Rusland hul koms kry!
  
  As dit nodig is, kan ons die bloed van die vyand vergiet,
  Rusland kan nie op sy knieë gebring word nie...
  Die jagter sal binnekort in wild verander,
  En die groot leier, Lenin, sal by ons wees!
  
  Ons sal die uitgestrekte ruimte oorwin,
  Ons sal geluk, vreugde aan die hele heelal gee ...
  Moskou is selfs hoër as Rome self,
  Met sy onveranderlike krag in die stryd!
  
  Wanneer die oorlog na ons helder land kom,
  Ons sal die Fuhrer ons kragtige karakter wys ...
  Die Rus sal 'n ruim fooi ontvang,
  Ons is hoër as die son en mooier as die bome!
  
  Glo my, Rus sal nie in puin lê nie,
  Die Horde sal ons nie op ons knieë bring nie...
  Veg vir jou Moederland en moenie bang wees nie,
  Die Rus ken nie swakheid en luiheid nie!
  
  Ons liewe land sal weer opstaan,
  Sal die hele heelal sy krag wys...
  En Satan sal vernietig word
  Die vyand van die Vaderland sal in die graf ineenstort!
  Só het die meisies wat kaalvoet spring en soos duiwels tol, begin brul en in dubbele salto's spring.
  Dit is die pragtige en aggressiewe meisies hier . En hoe hulle skree, opspring.
  Nou ja, oukei, die kinders eet en sing ook iets van hul eie. En hulle doen dit op 'n baie positiewe manier. Dit is hulle liedjies. En hulle tol rond soos 'n tol.
  Top klas meisies.
  Maar toe verskyn 'n baie groot skoenlapper in die lug, soos 'n regte draak. En haar vlerke was so groot dat hulle geskitter het soos goud besaai met edelgesteentes. En dit het so wonderlik en pragtig gelyk. Dit was inderdaad, eerlik gesproke, skoenlappers wat so groot was, soos dinosourusse.
  Dominica het met 'n glimlag opgemerk:
  - Jy sal geen wonderwerke hier sien nie. Wonderlik!
  Margarita het gelag en geantwoord:
  - Ja, dit is inderdaad geleedpotiges wat verstom. Maar dit is nie die mees verrassende ding nie. Daar is baie ander baie cool dinge.
  Dominica het gesing:
  Maar nie 'n boek of 'n museum nie,
  Hulle sal nie ons vriende vervang nie!
  En die meisie van die towerstaf sal 'n balk los. En nuwe cocktailglase het verskyn. En die kinders het hulle aangeval.
  Dis hoe wonderlik alles uitgedraai het . En net 'n soort musiek speel in my kop.
  En hoe kan Dominic en Margarita nie sing nie;
  Skoonhede val kaalvoet aan,
  Hulle hardloop, sulke oulike meisies...
  As jy die Fritz met jou vuis moet slaan,
  Of hulle sal hom met 'n masjiengeweer kap!
  
  Meisies kan nie bekostig om te twyfel nie
  Hulle sal die Nazi's dood begrawe ...
  En hulle sal hom hard van sy voete afskop,
  En iewers huil wolwe vleisetend!
  
  Rusland, dit is 'n woord vir soldate,
  Wanneer, glo my, word dit nie koeler nie ...
  Alhoewel die situasie soms donker is,
  Waar die bose swart Kain seëvier!
  
  Moenie dit glo nie, Komsomol-lede hardloop nie weg nie,
  En as hulle hardloop, dan net om aan te val...
  En al die Nazi's sal op een slag doodgemaak word,
  En die Fuhrer sal tot die kapblok verhef word!
  
  Rusland, dit is my Moederland,
  Sy is stralend, eenvoudig pragtig...
  Wie 'n lafaard is, is nie eers 'n roebel werd nie,
  En jy weet, om met 'n vegter te stry is gevaarlik!
  
  Maar weet dat ons die fasciste sal verslaan,
  Bose sal nie op die troon heers nie...
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  En God Svarog met grootheid in die kroon!
  
  Wie 'n lafaard is, glo my, is 'n swak slaaf,
  Sy lot is een - om beledigings te verduur...
  Vandag is jy 'n werktuigkundige, môre is jy 'n voorman,
  En jy kan self ander mense se rug slaan!
  
  Meisies het krag, bloot 'n vulkaan,
  Soms sloop sy berge kragtig...
  Die oorlog woed met 'n bose orkaan,
  En die dood maai eerlikwaar die mensdom af!
  
  Ek sal julle eerlik sê, ridders,
  Ons is sterk wanneer ons Russe verenig is...
  Benodig 'n versnapering om saam met jou vurk en mes te gaan,
  Ons is onoorwinlike ridders in gevegte!
  
  Wat is ons geloof in die Here Christus,
  Alhoewel ons Lada ook respekteer...
  Kameraad Stalin is soos ons pa,
  En daar sal 'n plek van paradys kommunisme wees!
  
  Die een wat eens dood was, sal opgewek word
  En ons sal mooier en wyser word...
  En die man is natuurlik baie trots,
  Alhoewel hy soms nonsens praat!
  
  In liefde is ons Vaderland soos 'n ster,
  Glo my, dit sal nooit uitgaan nie...
  "n Groot droom sal waar word
  Daar sal vrede en geluk deur die heelal wees!
  
  Ek is lief vir Maria, ek eer Lada heilig,
  Svarog is pragtig en Perun is wonderlik...
  Ek is lief vir Jesus en Stalin,
  Heilige gesigte van ikone is vir my dierbaar!
  
  Wanneer sal daar ware paradys wees?
  Glo my, al jou hoop sal daarin waar word...
  Gee jou hart aan jou Moederland,
  Alles sal reg wees, sterker as voorheen!
  Daarna het die vrygemaakte kinders uiteindelik geëet. Hulle is toe in 'n losbandigheid gevorm. Meer as honderd seuns en meisies.
  En hulle het op 'n optog vertrek. Dobrynya het met 'n lieflike glimlag opgemerk:
  - Hulle sal veg, ek is seker!
  En die helde-seun het op die draak gespring.
  Oenomaus het opgemerk:
  - So 'n losbandigheid sal te stadig beweeg. Ons beweeg baie vinniger op drake. En hier moet jy ook weet wanneer om te stop.
  Die kinders is gebou. Slegs een barones was ordentlik en selfs luuks aangetrek. Die res het soos bedelaars gelyk, jong ragamuffins . Dit is egter baie meer behendig om kaalvoet te beweeg.
  Dominica het opgemerk:
  - As die barones meisie loop, dan sal haar kosbare skoene afgebreek word en uitmekaar val. Miskien moet jy kaalvoet wees soos almal anders?
  Die barones het geantwoord:
  - Jy kan nie wag nie! Stuur my beter na my pa, die hertog, hy sal jou 'n beloning gee en sal jou nie seermaak nie!
  Margarita het vir Dominica geknik:
  -Jy het so 'n magiese natuurlike krag. So kom, kom ons vat dit saam en stuur stralende aanklagte, en gooi die meisie in haar pa se kasteel!
  Die meisie-aktrise het opgemerk:
  - Wat van die beloning?
  Margarita het gelag en opgemerk:
  - Wel, hulle sal vir jou 'n beursie goud gee, so is dit regtig baie? Boonop kan ek goud uit gewone bome en keëls toor, en jy kan ook!
  Dominica het gefluit:
  - Sjoe! So kan ons vir onsself 'n hertogdom koop!
  Die partydige meisie het beswaar gemaak:
  - Dit is verbode! Dit is verbode om towergoud in omloop te bring, anders sou daar meer daarvan as yster wees. Jy verstaan, inflasie van die kosbare muntstuk!
  Dominica het opgemerk:
  - Is dit soos in ingenieur Garin se hiperboloïed?
  Margarita het geknik:
  - Iets soos dit. Ek het hierdie boek gelees toe ek klein was. Ja, toe stort die goudstandaard in duie, en dit was skrikwekkend .
  Enomai het met 'n glimlag opgemerk:
  - Maar tog, maak dalk 'n barones groot? Sodat sy nie so walglik sal wees nie!
  Dobrynya knik met 'n glimlag:
  - Ja, ons sal dit dadelik doen,
  Kom ons gee haar iets cool!
  Die barones stamp weer met haar hakskeen op die gras en brul:
  - Neem my na my pa toe! Of ek sal julle almal laat teregstel!
  Die kinders het eenstemmig gelag.
  Skielik het 'n kabouter in 'n hoed onder die gras verskyn. Hy was duidelik nog baie jonk, sonder 'n baard. Maar met 'n towerstaffie in die hand.
  "n Klein stemmetjie het gesê:
  - Dan hoor ek die stem van 'n wispelturige meisie. Miskien is dit tyd om haar op te voed?
  Die barones het gebrul:
  - Probeer dit net, suier !
  En sy het probeer om die kabouter met haar skoenvoet te beweeg. Hy skud sy towerstaf. Die wispelturige meisie en seun uit die ou mense het verdwyn.
  Dominica het uitgeroep:
  - Sjoe!
  Margarita het geknik:
  - Dit is 'n dwerg seuntjie. 'n Spesiale tipe kabouter begaafd met magie. Nou het hy die wispelturige meisie geneem om grootgemaak te word. En die barones sal glo kultuur, beleefdheid en pligsgetrou moet aanleer.
  Enomai het met 'n glimlag opgemerk:
  - En ek wou haar slaan! En so, die las is van jou skouers af.
  Dobrynya het voorgestel:
  -Gaan jy Skelet toe? So miskien is dit tyd om die pad te vat.
  Margarita het opgemerk:
  - 'n Bietjie nader daar is die kasteel van die bose towenaar Bastinda, wat nog 'n artefak uit twaalf besit - 'n geel rot. Dit is wat ons moes vasgelê het.
  Boonop het ons reeds 'n klein weermag, meer as honderd ouens. Onder hulle is die held Phoenix Falcon. Hy is ook 'n seun, maar met groot krag.
  Dobrynya het opgemerk:
  - Ek ken Phoenix. Hoe is hy net gevang?
  Die partydige meisie het geantwoord:
  - Deur listigheid, net soos jy. Maar nou het ons 'n leër, en ons sal Bastinda se paleis bestorm!
  Dominika het met haar abs op haar maag gespeel. Toe vat sy dit en druk 'n neut wat op die gras gelê het met haar kaal tone fyn. Sy het sy pit gegooi, dit in haar mond gevang, dit met haar sterk tande gekou en gekoer:
  - Gaan vir 'n aanranding? Wel, ek hou van hierdie idee. Alhoewel, die naam Bastinda laat my dink aan 'n kindersprokie. Is dit nie die een wat haarself nooit was nie?
  Margarita skud haar kop:
  - Ek ken hierdie sprokie ook. Nee, hierdie is 'n effens ander heks. Sy het 'n hele leër van rotte. Wel, en ook huursoldaat-Orke. Artefa CT met 'n rot gee enorme krag oor knaagdiere, so...
  Die partydige meisie het beveel:
  - Kinders! Breek die naalde uit die nabygeleë silwer sparre, jy sal hulle gou sien as ons die bos binnegaan. Dit kan 'n ordentlike wapen maak.
  Die ouens het geantwoord:
  - Ons sal alles doen, ons verlosser!
  En die span het opgeruk. Alhoewel daar drie keer meer meisies as seuns was, het hulle ook geweet hoe om te marsjeer. En hulle het die tone van hulle voete opgetrek. Terselfdertyd het musiek gespeel.
  Die afdeling het op die optog beweeg. Hier, nadat hulle geëet het, het van die ouens hewig gegaap, maar die meisies het tuisgemaakte tromme van poublare begin slaan , en die gemoed het vroliker geword.
  Die kinders het in formasie getrap. Dominica het gedink dit is soos in die film oor Malchish-Kibalchish . Daar was ook ouens wat kaalvoet gemarsjeer het. Maar om een of ander rede was daar geen meisies in die Sowjet-film nie. En dit is selfs vreemd, want onder die Rooi regime het hulle voortdurend op gelykheid van die geslagte aangedring.
  En hier is so baie meisies, en hulle is soos natuurlike gebore krygers op die opmars - deels mense, deels uit die elffamilie, soos aan hul lynx-ore gesien kan word. Wel, 'n soort matriargie.
  Die kinders het gemarsjeer, en terselfdertyd het hulle begin sing, asof daarsonder:
  Elfia is ons wyse land,
  Onder die heerskappy van die Messias Koning...
  Dit is vir ewig deur God aan ons gegee,
  Om ons lewens gelukkiger te maak!
  
  Mag goeie Oenomaus in heerlikheid wees,
  Wie het die vyande van die Vaderland verslaan...
  Jy veg vir haar en waag,
  Solcenisme begin lewe !
  
  Kaalvoet meisies hardloop
  Hulle wil teen die vyand veg...
  En hierdie Orkler is nie so cool nie,
  Hy is eerder net 'n beeld van 'n nar!
  
  Groot eindelose land
  Waarin die testament, jy weet, van geslagte...
  Al beplan die dienaars van Satan,
  Maar die vurige genie sal met ons wees!
  
  Ek glo dat ons druk nie bedwing kan word nie,
  Natuurlik sal ons ons vyande met die grond gelykmaak...
  Jy skryf dit in jou notaboek neer, seuntjie,
  Hoe wonderlik is dit vir mense om onder Oenomaus te lewe !
  
  Ons sal die Vaderland mooier maak as enigiemand anders,
  Die hemel sal in hierdie leeftyd kom...
  Kom ons vier ons wilde sukses
  En binnekort leef ons onder elfinisme!
  
  Nee, glo my, ons Orkiste kan nie gebreek word nie,
  Alhoewel die vyand sterk en baie slinks is...
  Maar ons sal die eksamens met 'n A slaag,
  Mag dit goed wees onder Oenomaus !
  
  Die tsaar se glorieryke grootheid, glo my,
  Met jou kroon vol diamante...
  En jy weet, die wrede dier sal verpletter word,
  Die plaag sal ook wyk, glo my, melaatsheid!
  
  Nee, vir Elfia het jy ook Elfrog nodig ,
  Vriende, moenie julle gode verraai nie...
  Groot en heerlik is die almagtige Familie,
  Moenie jou swakhede wys nie!
  
  Pragtige Lada is die smee van die gode,
  Glo my, sy het geboorte geskenk aan liefde...
  Moenie mense mors met net onnodige woorde nie,
  Het grenslose grootsheid oopgemaak!
  
  Elfrog se pyl terughou nie ,
  Sy sal enige teëstander deurboor ...
  Moet net nie vir dom dinge wens nie,
  Die skild van die elfsoldaat sal bedek!
  
  Elfia, dit is sonder twyfel krag,
  Sy kan berge versit...
  Alhoewel die vlees soms baie ly,
  Ons kan alle struikelblokke verwerp!
  
  van elwe sal binnekort ontstaan ,
  Wat die heelal vertrap...
  God se gerub sal sy vlerke sprei,
  En daar sal 'n ding wees, glo my, van die Skepping...
  
  Godin Lada is glorieryk, glo my,
  Sy het liefde gegee aan al haar seuns...
  En nou sal hy 'n sterk ridder wees,
  En kom ons slaan die teëstander hard in die snuit!
  
  Jy is Fiev , soos die hoofstad vir die elwe ,
  Die moeder van, glo my, glorieryke Drussiese stede...
  Kom ons slaan op die teëstander ,
  Ons is ridders, glo my, ons is nie lafaards nie!
  
  Vir my heilige vaderland,
  Ons gaan baie hard baklei...
  Elf sal nie van 'n roebel beroof word nie,
  Die ligte elwe het immers altyd geweet hoe om te veg!
  
  Daar is pragtige meisies, glo my,
  Dat hulle baie haastig in die koue jaag...
  Die Fuhrer, 'n wilde dier, sal uitmekaar geskeur word,
  Ons sal 'n pragtige, jy weet, roos laat groei!
  
  Nee, ons sal nooit woede verdra nie,
  die sonverligte Elf oprig ...
  "n Groot droom sal waar word
  Onder hierdie lug is stralend blou!
  
  Elpadda sal kom en die dooies opwek,
  Maar ons moet dit herleef vir die lewe cool...
  Ons sal die uitgestrektheid van die heelal oorwin,
  Christus is onsterflik, en Judas is in die hel!
  
  Dien Oenomai getrou,
  En moet asseblief nie teen konings in opstand kom nie...
  Mag die seuns van die elwe in heerlikheid wees ,
  Elfia, dit is nie 'n plek op die kaart nie!
  
  Ons sal binnekort die heelal oorwin,
  Laat daar mag wees oor lewe en dood...
  Elkeen wat lewe, sal 'n gerub word,
  Daardie man is soos God, glo dit!
  . HOOFSTUK No 10.
  Dominica het na haar akademieklaskamer teruggekeer en haar sessie in die lotusposisie beëindig. Nou het sy weer verskillende soorte towerspreuke, van verskillende vorme en tipes, begin bestudeer. En sy het dit met groot gewilligheid gedoen.
  Daarna het ek gaan eet. Langs haar was die meisie Fiesta. Hulle het saam inkvis in sous geëet en dit met 'n mengsel van melk en tamatiesap afgespoel. Daarna het alles major geword.
  Na aandete het Dominica met Fiesta omhein met behulp van towerstafies. En sy het 'n groot koek met room op haar gegooi en haar van kop tot tone gesmeer.
  Sy het haar nederlaag erken en haar 'n ring van elkeen van haar kaalvoet gegee. En nou is Dominica nog sterker en dodeliker gewapen .
  Daarna het albei meisies gaan stort en na hul kamers gegaan.
  In die kamer het Dominica op die bed gaan sit, haar bene in die vorm van 'n lotus gevou en weer haar fisiese en geestelike wese na 'n ander vlak van die geesteswêreld verskuif.
  Nou sweef hulle op drake, en 'n groep kinders marsjeer onder hulle.
  Onder leiding van twee seuns: die Viscount en die held Phoenix Falcon. Albei seuns is aantreklike seuns met baie prominente spiere, en in net kortbroeke. Sterk, kom ons sê, ouens. En hulle marsjeer en haal die kolom in.
  Kinders probeer so vinnig as moontlik beweeg, en elke nou en dan begin hulle hardloop. En dit lyk soos 'n leër van engele met helder, oulike koppe. En hulle is steeds ongewapen, behalwe vir tuisgemaakte knuppels.
  Maar toe gaan hulle die dennebos binne . Verskeie wolwe het gegrom, maar Phoenix het 'n swaar keël met sy kaalvoet na hulle gegooi, en dit het letterlik die roofdier se skedel gebreek.
  Hy het omgeval, en die ander wolwe het begin weghardloop. En die kinders het begin om die keëls en takkies uit te sorteer.
  Margarita het opgemerk:
  "Ek onthou een keer het 'n hele afdeling van partydige kinders 'n ernstige stryd gevoer. En die Duitse bataljon het gevlug. En die kinders het agter hulle aan gehardloop en hulle met slingervel geslaan .
  Dominica het saamgestem:
  - Slingervel, dit is dodelike krag!
  Kinderkrygers het trouens begin slingervelle bou. En maak iets soos strikke.
  Margarita het dit geneem en met 'n glimlag opgemerk:
  - Ons wapen sal die perfekste wees as dit met magie weggedryf word.
  Dominika tjirp en ontbloot haar tande:
  - Veral as ek dit byvoeg!
  Nadat die kinders hulself bewapen het, het albei sterk towenaars hul towerstafe opgetel.
  Margarita het gekoer:
  - Ons toor in harmonie!
  Dominica het bevestig:
  - Presies!
  Albei meisies het die energie van hul towerstafies versamel en dit met hul kolossale krag van stapel gestuur. En toe vat die skoonhede strome energie van hul kaal tone deur die groep kinders. En toe gebeur 'n wonderwerk, en duisende fotoblitse , of, soos 'n miniatuur supernova, het in vlamme uitgebars.
  Margarita en Dominica het begin towerspreuke lees en dreunsang:
  Ons is meisies wat die pantheon binnegaan,
  Hulle het 'n eed gesweer om getrou aan die Vaderland te wees...
  Sodat 'n woedende nederlaag op die Orkiste wag,
  Wel, hoe gaan dit met die Elwe lewe onder sonskyn !
  
  Nymphin is immers by ons , soos metaal,
  Gemaak van brons, wat sterker is as enige staal...
  Ek het gedroom om wêrelde onderstebo te draai,
  Soos die groot genie Gralin bemaak het!
  
  Ons sal die Vaderland koeler maak,
  En ons sal die Vaderland bo die sterre verhef...
  Mag daar sukses wees met die elfmeisies ,
  Al is ons voetjies heeltemal kaal !
  
  Orkshist het my vaderland aangeval,
  Samoerai-trolle kom uit die ooste...
  Ek is lief vir Solcesus en Gralin ,
  En ek glo, ons sal die teëstander in stukke skeur !
  
  Elfrog is immers by ons ,
  Watter Solcenisme , grappenderwys, sal bou...
  Die sterkste van alles in die heelal is die glorieryke Familie,
  Dit sal bewussyn en wil by ons voeg!
  
  Ek glo ons sal nooit moed opgee nie,
  Die Vaderland kan nie op sy knieë gebring word nie...
  Kameraad Gralin is 'n helder ster,
  En ons onderwyser is die wyse genie Drenin !
  
  Ons sal ons Vaderland maak,
  Mooier en stralender op die planeet ...
  En jy weet, daar sal 'n moordende geweer wees,
  Laat volwassenes en kinders pret hê!
  
  Brand Elpadda , moenie in jou hart brand nie,
  Jy is die beskermheer van alle Elf-swaarde...
  Ons sal binnekort, glo ek, 'n sterk paradys bou,
  Solcesus sal kom, heilige sending!
  
  Moenie die Orkler -bende vertrou nie , vriende,
  Dat sy maklik en dreigend sal wen...
  Ons is almal een familie -
  En glo my, dit is nie te laat om jou Moederland lief te hê nie!
  
  Die Here die Almagtige beskerm ons almal,
  Sal 'n sewekleur vlag oor die grond hys...
  En die bose roofdier sal in wild verander,
  Ons kan ook met Satan klaarkom!
  
  Ek is lief vir die Groot Vaderland,
  In die hele heelal is daar nie mooier jy nie,
  Ons sal Elfia nie vir 'n roebel verkoop nie,
  Kom ons bou vrede en geluk in die heelal!
  
  In die naam van ons Moederland, 'n droom,
  Die groot Elf sal opstaan...
  Al die ander is net ydelheid
  En 'n nuwe messias sal by ons wees!
  
  O Lada, my almagtige,
  Jy sal liefde en vrede gee aan die ligte elwe ...
  Ek draai na jou, smeek jou,
  En indien nodig, slaan met weerlig!
  
  Ælfria , Our Lady of Heaven,
  Solcesus aan die heelal gegee ...
  Om jou ontwil het die grote God opgestaan,
  Mense het nie regtig hul smaak verloor nie!
  
  Neem asseblief kennis, elwe is so,
  Die Elwe-gode word hoogs gerespekteer...
  Ons is groot seuns van die Moederland,
  En dogters wen altyd die wêreld!
  
  Vriende, ons moet bid tot die Moederland,
  Perun, Yarilo en Elfrog magtige ...
  Ons sal baie sterk mans wees,
  En ons sal selfs die wolke in die lug wegwaai!
  
  Elfskva teruggedryf ,
  Jy het die omgewingsbewustes baie seergemaak...
  Ons is getrou aan Solcesus en Gralin ,
  En daar sal baie tenks met gewere wees!
  
  Nee, die vyand sal nie die elwe kan stuit nie,
  Aangesien ons krygers almagtig is...
  Slaag eksamens, slegs 'n vyf,
  Sodat elke seun baie sterk sou wees!
  
  Soltsegrad sal heerlik wees ,
  En ons sal hom van die aanslag hou...
  Die oorwinnende belyning van die ridders sal kom,
  Al vloei bloed in 'n onbeheerbare stroom!
  
  Meisies kaalvoet in die koue,
  Hulle hardloop, hul hakke flits...
  En hulle sal die Orke met hul vuiste slaan,
  Die ongesellige Kain sal platgeslaan word!
  
  Alles sal reg wees, mense weet,
  Ons sal konstellasies in die ruimte ontdek...
  Dit is immers 'n sonde om te twyfel aan dapperheid,
  En daar sal 'n man op God se troon wees!
  
  Ons sal binnekort die dooies opwek met wetenskap,
  Ons kan jonger en mooier word...
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  Aan my pragtige Elf ma!
  So het die meisies gesing, en die hele leër van kinders het hulself in blink wapenrusting en met sterk, selfs koue, wapens bevind.
  Daarna is die herbewapening van die seuns en meisies afgehandel. En hulle was gereed vir 'n ernstige geveg.
  Dominica en Margarita het kragstrale uitgestraal wat tot grootskaalse transformasies gelei het. En nou was die kinderweermag gereed.
  En so het sy op 'n gevegsmars vertrek.
  Dobrynya het met 'n baie tevrede kyk opgemerk:
  - Ons gaan weer wen! En dit is ons essensie.
  "n Skilpad so groot soos "n goeie Duitse Tier-tenk het vooruit gekruip. Sy het 'n diamantdop gehad, of liewer, sprankel asof dit met edelgesteentes bedek is. 'n Baie oulike dier.
  Margarita het geestelik opgemerk:
  - Met so 'n dop loop die skilpad self die gevaar om 'n slagoffer van 'n ambisieuse jagter te word!
  Dominica het geknik en gesing:
  Skerwe is goed
  Teen 'n masjiengeweer, helaas , niks!
  Maar haar liedjie was nie baie redelik nie, en uit plek.
  Die vegterkinders het om die skilpad geloop. Een van die seuns wou op haar skiet, maar die meisiesoldaat het haar hand op die seun se skouer gesit en piep:
  - Nie nodig nie!
  'n Ander meisie het opgemerk:
  - Dit is waarvoor die span is!
  Dit is werklik vegtende kinders wat gretig is om te veg.
  Dominika merk met 'n laggie op:
  En aan die linkerkant is ons leër, en aan die regterkant is ons leër,
  Dit is goed om my in die gesig te slaan met te veel drink !
  Die krygers was in 'n baie goeie bui . En dit lyk of hulle gereed is om 'n baie lang reis aan te pak. En hul bui sal regtig nie vervaag nie.
  Margarita het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ja, ek moet sê dat ons nog gelukkig is.
  Dominica vra met 'n glimlag:
  - Hoe gelukkig?
  Die partydige meisie het vol vertroue geantwoord:
  - Die feit dat die Groot Patriotiese Oorlog minder as vier jaar geduur het. In werklikheid kon die Duitsers baie langer weerstand gebied het op hul kragtige verdedigingslinies!
  Die meisie-aktrise het geknik:
  - Ek stem hiermee saam. Daar is selfs 'n paar alternatiewe stories oor hierdie onderwerp. Maar in elk geval, ons is in staat om 'n wonderwerk te skep. Wat die Duitsers betref, nadat hulle besef het dat die oorlog reeds verlore was, wou hulle glad nie weerstand bied nie. En so het hulle op hul eie pragmatiese manier opgetree!
  Margarita het opgemerk:
  - Hier is een nie baie suksesvolle voertuig nie - dit is die Tiger, te swaar, en met 'n swak beskermde verbinding tussen die rewolwer en die romp. Hierdie tenk, moet jy erken, is nie besonder goed nie. Te swaar en verouderd, selfs die wapenrusting is nie teen rasionele hellings geleë nie. En om die transmissie apart van die enjin te plaas, is 'n groot fout.
  Dominica knik instemmend.
  - Jy kan nie hierteen argumenteer nie ! Natuurlik is dit 'n fout! Maar aan die ander kant, net die dooies maak nie foute nie, en slegs as hulle uit 'n ander lewe is. En ek dink dat sy is. Ten minste vir jou!
  Margarita het instemmend geknik:
  - Ja, daar is beslis 'n hiernamaals! En ek was persoonlik daarvan oortuig. En as ek in hierdie heelal bestem is om te vergaan, dan sal in 'n ander iets voortgaan!
  Die meisie-aktrise het geknik:
  - Soos 'n eindelose rekenaarspeletjie met 'n ontelbare aantal verskillende vlakke!
  Die partydige meisie het bevestig:
  - Wel ja! So iets, en dit, ek moet sê, is baie cool ! En hier kan jy meer as een of twee keer jubel.
  Die helde seun Dobrynya het gesing:
  - Dit is tyd, dit is tyd, laat ons juig,
  In my leeftyd...
  Aan die skoonheid en die beker, die gelukkige lem.
  Totsiens, totsiens, wiegende, vere op helms,
  Ons sal meer as een keer na die noodlot fluister!
  Ons sal meer as een keer na die noodlot fluister!
  Ek sal die vyand uitmekaar skeur! Ek sal die vyand uitmekaar skeur! Ek sal die vyand uitmekaar skeur!
  En die sonore gelag van die kinders is gehoor. 'n Groot dinosourus het voor die klein weermag verskyn . Hy het weliswaar nie te dreigend gelyk nie, maar hy was groot. En sy lyf is groot, maar sy kop, inteendeel, is klein, plus 'n lang stert. En bo-op is daar ook knokkelvinne.
  Dominica het uitgeroep:
  - Dit is 'n dier - wonderlik !
  Margarita het instemmend geknik:
  - Stewige dier! Maar moenie bekommerd wees nie. As ons nie daaraan raak nie, sal dit ons nie raak nie!
  En die partydige meisie het beveel:
  - Jong krygers - moenie skiet nie en moenie geraas maak nie!
  Die kinders het stil geraak. En hulle het kaalvoet probeer loop sonder om geraas te maak.
  Dominica het opgemerk:
  - Wat as die dinosourus doof is?
  Margarita het geglimlag en wou iets sê. Skielik was daar 'n gebrul en die gekraak van takke wat breek. 'n Dier so groot soos 'n gebou van sewe verdiepings het verskyn, met 'n yslike bek, soos 'n langwerpige spermwalvis. Dit is werklik 'n groot brute. En die slagtande is omtrent vyf meter lank.
  Die dinosourus, wat stilgestaan en nuuskierig na die groep kinders gekyk het, het "n verskriklike monster gesien en gehaas om weg te hardloop. En dit was asof hy eintlik aangespoor is. Dit is duurder om teen 'n reus soos hierdie sabeltand-tirannosourus te veg.
  Dominica en Margarita het hul towerstafies opgelig. Die partydige meisie het eerste geskiet. En van die punt van haar stok sal 'n moorddadige pulsar uitvlieg. En hy sal die monster se mond tref. En hy sal redelik verskroei wees. Maar in reaksie was daar 'n nog verskrikliker en oorverdowende gebrul.
  Dominica het dit gevat en in reaksie hierop het sy dit met al haar mag geslaan, met krag opgetree, asof sy 'n moorddadige stapel gestamp het en gekwetter :
  Dinosourusse, miskien is julle hier, en nie in Afrika nie,
  Miskien kou jy hooi vir ontbyt,
  Dinosourusse,...
  En die meisie het haar porsie towerkrag na die reus gestuur. En hulle het sy slagtande gevat, en toe hulle getref is, het hulle in pragtige, pienk knoppe verander.
  Dominica het gesing:
  Ek wou 'n strykyster maak
  Die olifant het skielik verskyn...
  Vlerke soos 'n by -
  Blomme in plaas van ore!
  Margarita het uitgebars van die lag en weer sou sy haar met 'n vernietigende en vernietigende pulsar slaan . Maar die kinders se weermag het die monster met pyle begin stort. En sy skaalwapens het begin borrel .
  Dominika het magie van beide haar kaal voete en haar towerstaf gevat en vrygelaat. En dit het goed gewerk hier.
  Dit was asof iets magies dit geneem het en homself met kolossale vernietigende krag gelaai het.
  Margarita vat dit en tjirp en knipoog met haar saffier oë:
  - Sjoe!
  Die Tyrannosaurus het ineengestort, en in sy plek het 'n groot en breë tafel verskyn, dik gelaai met kos. En hier was dit al so luuks en ongekend, uniek. En sulke skitterende lekkernye.
  Dominica het gesing:
  Dit het heerlik uitgekom
  En die aroma is baie soeter as heuning...
  Ons sal nie van voor af wen nie,
  En ons natuur sal floreer!
  Margarita het met 'n glimlag bevestig en haar tande ontbloot:
  - Ja, dit sal floreer! En dit is wonderlik!
  Daarna het die partydige meisie bygevoeg:
  - En jy weet hoe om magie te gooi. Dit , ek moet sê, is ongelooflik! Verander so 'n groot grootte in 'n lekker bederf . Dit is nie orke of kabouters nie - dit is makliker met hulle!
  Dominica het geknik en gesing:
  - Alles onmoontlik is moontlik, ek weet verseker,
  En leer om toor te gooi, nogal in absentia!
  En skop jou voet op baie sterk staal,
  En kap die monster met 'n skerpmaker!
  Margarita het gegiggel en met 'n glimlag opgemerk dat sy met pêrels sprankel:
  - Ja, jy sing so aangrypend dat jy nie fout sal vind nie! Super!
  Dominica het saamgestem:
  - Ek is 'n groot super - 'n vegter koeler as die wêreld!
  En hoe hy met sy oë sal vat en rol dat hulle so saffier en soos sterre is.
  Die tafel met kos het die kinderkrygers beduie, en van hulle het dit begin nader en oliebolle en koeke, gedoop in sjokolade en verskillende soorte room, neem. Beter nog, gryp 'n bietjie roomys. Dit is absoluut puik.
  Margarita blaas op haar toeter en brul:
  - Julle hoef nie te veel te eet nie ,
  Dit is nie nodig dat julle almal in die bourgeoisie instorm nie ...
  En skryf vir jouself 'n notaboek,
  Mobiliteit sal steeds handig te pas kom!
  Dominica het met 'n lieflike glimlag opgemerk:
  - Ja, dit het regtig wonderlik uitgedraai!
  En sy knipoog met haar mielieblomblou oë.
  Margarita het opgemerk:
  - Dinosourusse se vleis is nie baie lekker nie, en nog minder vir vleisetende wesens. Maar om die perd te eet...
  Dobrynya het gebrul:
  - Ek sal nie toelaat dat jy die perd eet nie!
  En die seun-held het gesing:
  Sivka-burka, profetiese kaurka,
  Staan voor my
  Soos 'n blaar voor die gras!
  Sivka-burka, profetiese kaurka,
  Baie, baie nodig
  Ontmoet jou!
  Oenomaus het dit geneem en van die draak afgespring. Hy wou regtig probeer watter soort kos die dinosourus verander het in. Heel waarskynlik is dit iets bekoorliks. En die seun-prins het die koek met sjokolade geneem en dit in sy mond gegooi.
  En hy het kragtig begin kou, dit was romerig en soet. Dis so lekker.
  Die kinders het eenstemmig gekerm:
  - Wel, laat ek probeer! Moenie bose tantes wees nie!
  Margarita glimlag onskuldig:
  - My naam is Antie? Dis snaaks!
  En die partydige meisie het geskree:
  - Ek sal jou tien minute gee om te eet! Jy kan eet, maar in matigheid!
  Dominica vra met 'n glimlag:
  -Moes jy honger ly tydens die oorlog?
  Margarita knik haar goue kop, die kleur van 'n lente paardebloem:
  - Ja, hoe! En dit was uiters uitputtend!
  Die meisie het in haar helder stem begin sing om die tragedie van die situasie te beklemtoon.
  Terwyl sy gesing het, het die meisie selfs van die draak afgespring. En sy begin kaalvoet op die oranje gras dans.
  En haar stem was so iriserende en stralend:
  Ons is Komsomol-lede, droommeisies,
  Oor die toekoms van die mense van hierdie pragtige land...
  Wanneer ons getrou is aan die Aarde en planeet,
  En ons wen hierdie gevaarlike stryd!
  
  Enige besigheid word dan aangevoer,
  'n Vuur brand geweldig in 'n jong hart...
  Meisies, dit is net pragtig
  Kom ons maak die deur oop na die uitgestrekte ruimte!
  
  Enigeen wat 'n man is, is 'n reus
  Wetenskap, ek weet, sal hom krag gee ...
  Glo my, ons oproep is altyd dieselfde,
  Sodat Abel regeer, en Kain is in ballingskap!
  
  Ek wil hê 'n oorvloedige oes moet ryp word,
  Vir die planeet om te floreer ...
  Sodat 'n pragtige, wonderlike paradys kan kom,
  En vriendskap was sterker as metaal!
  
  Ons sal die buitenste ruimte oorwin,
  Meisies hardloop kaalvoet deur plasse...
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  Blizzard en koue sal ons nie bang maak nie!
  
  Glo my, ons vyande kan ons nie verslaan nie,
  Senuwees van staal en 'n vlam in die hart...
  En die krag van gees, soos jy 'n beer is,
  Ons sal die banier lig, ek weet!
  
  Wie is lief vir die mees stralende meisies,
  Hy is pragtig in beide siel en beeld...
  Berei 'n magtige masjiengeweer voor,
  Alhoewel jou teenstander gevaarlik is!
  
  Ek weet ons sal beslis wen,
  Ons sal vir altyd verenig wees met ons Moederland...
  Daar is immers 'n hele sterrewêreld voor ons,
  Laat die mens 'n sterk skepsel word!
  
  Die lig van die Vaderland sonder sy majestueuse grense -
  Ruby sterre brand bo-oor.
  Rus het homself bedek met onsterflike glorie -
  Die magtige held, die drayman, klop!
  
  Rowan robyn in smarag blare -
  Saffier skitter in die veld , mielieblom...
  Ek stuur my gedagtes aan jou, Rusland -
  'n Dubbelkop arend vlug met liedjies!
  
  In doudruppels is pêrels sneeuvlokdiamante,
  Alles is goed in die groot Moederland!
  Die aarde is vet, dit het are soos vere,
  Die sneeudrywe is deur die vars wind meegesleur!
  
  In een streek van Rusland is daar ys, robbe,
  IN vriend , kamele is die goud van die woestyn.
  Dit is warm hier as die sneeustorms brul,
  Want ons hou God in ons harte!
  
  Waatlemoene, spanspekke en piesangs groei,
  En iewers in die somer jaag jy op skate...
  Wel, waar kan jy sulke lande in die wêreld kry?
  Waar mense so sterk in hul vuiste is!
  
  In Rusland word die wapenprestasie verhewe,
  Daarin is die mens die Skepper van sy eie lot!
  Ons kan net goed veg ,
  Sodat 'n vloed van moeilikheid nie by Rus kom nie!
  
  Ons vroue is pragtig, almal weet
  En daar is geen sterker manne met moed nie!
  Vaderland, jy is die verpersoonliking van die paradys -
  Een soewereine God is die Meester van die Familie!
  
  Ortodokse ikone sal goedgekeur word,
  Die veldtog wat 'n soldaat begin...
  Ons sal huis toe kom met ruim bederf,
  Sonder om 'n maat te mis, slaan die boogskutters hul vyande neer!
  
  Kom ons gee vrede en geluk aan die hele heelal,
  En saam met God sal ons die dooies opwek!
  Vir die eer van ons onverganklike Moederland -
  Ons sal beslis wen, ek weet!
  Dominika het ook haar liedjies opgetel. En hulle het dit alles saam gedans, en hulle naakte, bruingebrande, sterk bene was in beweging en dans.
  Toe blaas Margarita op die toeter:
  - Ligte uit! Dis dit, etenstyd is verby.
  Die vegterkinders het teësinnig die tafel verlaat. Om die waarheid te sê, hoe kan jy dit nie opslurp nie ? Wanneer daar letterlik dosyne verskillende soorte room is. En dis uiters lekker. En die reuke van hierdie roomyse, gebak, koeke, pretzels en ander heerlike en aptytwekkende dinge is so opwindend en aantreklik.
  Dominica het geblaf :
  Moenie ooreet nie ! Oefen moderering!
  Margarita het getwiet:
  - Weet almal dat 'n mens nie 'n vark is nie! En jy moet baie verstandig eet.
  Die heldhaftige seun Dobrynya, wat self pas 'n dosyn koeke geëet en homself met veelkleurige room gesmeer het, het geprewel:
  - Dit is alles wonderlik! Maar jy moet weet wanneer om te stop. Eet is goed, maar ooreet is sleg.
  Die seuntjie prins Oenomaus het ingestem:
  - Jou grootste vyand is jou maag. Maar wanneer hulle sê - gee jou aandete vir die vyand, beteken dit nie om dit letterlik op te neem nie!
  Dobrynya het met 'n glimlag opgemerk:
  - Maar na 'n harde dag, of gevegte, of opleiding, moet jy goed eet! Anders sal daar geen krag wees nie.
  Dominica het met 'n glimlag geknik en gesê:
  - Ek persoonlik verkies om die proteïen vir aandete in melk op te los en dit te drink. Dit is bevredigend, en snags groei die spiere en brand nie. Wel, maaskaas met vis vir aandete is baie gesond. Die liggaam van atlete benodig proteïene.
  Die kinderkrygers is op een of ander manier gebou. En hulle het weer begin marsjeer na die kasteel van die bose towenaar Bastinda. Die landskap rondom het bly welig wees. Hoe verder die klein, jong leër egter met sy kaal, stowwerige hakke gegaan het, hoe meer het die natuur voor ons oë verwelk .
  Hulle het die koninkryk van rotte genader, en dit is baie verwoestende eienaars.
  Om hulself op te beur, het die kinders-krygers begin sing en hul voete meer energiek begin stamp:
  Elfia blom soos 'n bos onder konings,
  Dit is eindeloos en mooier as die heelal...
  Victory het 'n onbeperkte rekening oopgemaak,
  Ons geloof sal in Rodnovery opgewek word!
  
  Die grootheid van die Vaderland, glo dit, is
  Mag haar dierbare hart hoër styg...
  Sodat die geluk van die heelal daarin lê
  Om Elfia met 'n sterk dak te hê!
  
  Let op dat ons Elf vorentoe vlieg,
  En sny die branders met sy bors...
  Maar ons moet, ons sal andersom kom,
  En daar sal ander wees, glo my, regters!
  
  Ons Moederland sal 'n wonderlike wêreld hê,
  Wat vlam met helder lig ...
  En bo alles is Elfrog die afgod van die siel,
  Wat winter in somer verander!
  
  Ja, ek weet, dit is moeilik vir ons ouens,
  Maar jy dien Oenomai getrou ...
  Die boot is getref, die roeispaan het gebreek,
  En iewers blaf 'n woeste hond dreigend!
  
  Nee, ons sal nie Elf vir die teëstander gee nie ,
  Ons swaarde is gelem, glo my, skerper...
  Ons sal staan en weer wen
  En moenie nonsens praat nie, demone!
  
  Hier kom ons bymekaar vir die parade,
  Daar is geen mooier heilige land in die heelal nie...
  Glo my, ons sal ons vyande saam hel toe stuur,
  En ons sal self 'n paradys bou, weet jy, selfs!
  
  Niemand kan ons keer nie
  Ons is die groot ridders van die Elwe...
  Sulke mag, 'n onoorwinlike leër,
  En kom ons maak die hele planeet gelukkiger!
  
  Kom ons wys onsself aan die wêreld in skoonheid,
  Kom ons hys die sewekleur vlag oor die planeet...
  En ons sal gelukkig wees, glo my, oral,
  Daar word immers heldedade besing!
  
  Neem asseblief kennis dat elfvrede oral 'n premie is,
  En dit sal voortdurend uitbrei ...
  En mense sal gelukkig wees op aarde,
  Want daar is geen skande vir die Vaderland nie!
  
  Wanneer die groot Solcesus kom ,
  Daar sal geen duisternis in ons heelal wees nie...
  En as mens en elf nie lafaards is nie,
  Sy lot is sonsopkoms en skepping!
  Dit is 'n lied wat die siel raak! 'n Heerlike en wonderlike lied.
  Hoewel die landskap rondom baie erger geword het - gevlekte bome, gekapte gras, is alles fyngedruk en bedek met spore van rotpote.
  Margarita het opgemerk:
  - Ja, moenie iets goeds van hierdie rotte verwag nie! En oral rondom is daar nulle.
  Met 'n glimlag so stralend en vars, het Dominica opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Dit was natuurlik te wagte! Alles het te onsinnig geword . Maar wat kan jy van 'n rot neem - behalwe kunsmis van ontlasting!
  En albei meisies bars uit van die lag. Daarna het die hele kinderspan hul kaalvoetstap vergroot. Twee vegterseuns het vorentoe gestorm en hul swaarde soos windpompe geswaai.
  deur die heldhaftige seuns aan beide kante opgekap . Dit was 'n ernstige stryd aan die broei.
  Die kinders het hul pas nog meer verhoog en letterlik begin hardloop. En toe verskyn 'n groot groep rotte voor. Die oudste van hulle was so groot soos 'n goeie bul. Die meisie-aktrise Dominika het op 'n draak in die geveg gery. En sy was gereed om te veg, maar haar eerste hou van die towerstaf het die ouer rot getref.
  En dit het verlig en in 'n groot sirkel uitgesoekte kaas met gate verander. En so 'n aptytwekkende reuk het by hom uitgegaan dat die rotte afgelei is van die aanval op die kinderbataljon en hul voormalige leier aangeval het, wat so aptytlik geword het met die geur van die mees keurige lekkerny vir muise.
  Dit blyk 'n verrassing te wees.
  Margarita het opgemerk:
  - Jou vermoëns groei elke uur! En dit, ek moet sê, is uiters cool !
  Dominica knik haar goue kop:
  - Ek kan baie doen! En dit is my groot credo! En as ek begin, dan sal niks my keer nie.
  En die meisie het dit gevat en 'n ander span met magiese weerlig getref . En bykomende transformasies het plaasgevind.
  Etlike dosyne rotte het groot, gestreepte waatlemoene geword wat baie aptytlik gelyk het.
  Die krygskinders het in koor gesing:
  spanspekke, waatlemoene, koringbroodjies,
  'n Ruim, voorspoedige land...
  En sit op die troon in Elfiburg -
  Vader Koning Oenomai!
  En so het die kinders-krygers uiteindelik met die rotte baklei, en kom ons kap hulle sonder onderbreking af. En die krygers swaai hulle swaarde energiek . En die meisies het van boë begin skiet . Sommige van hulle was elwe, en hulle was baie vaardig in skiet. Hierdie was regtig 'n ware geveg.
  En nog verskeie rotgroepe gaan in die geveg. Hulle vloei soos 'n diep rivier.
  Dominica het opgemerk:
  - Wanneer ons oor iets sleg en boos praat, is daar 'n gevoel dat daar geen beperking is nie!
  Margarita het met 'n glimlag gesing, wat egter hartseer was:
  Krygers van die duisternis is waarlik sterk,
  Bose regeer die wêreld sonder om die nommer te ken...
  Maar julle is kinders van Satan,
  Moenie die krag van Christus verbreek nie!
  Dobrynya het van die draak af gespring en begin om die rotte af te kap. Hy het dit met twee swaarde gelyk gedoen, en weens die seun se vinnige bewegings het dit gelyk of 'n koffiemeul werk. Dit is waar uitwissing begin het.
  Oenomaus het ook tot die stryd toegetree. Die seun het een rot met sy tone aan die stert gegryp en dit na die ander gegooi en bene gebreek. Toe sing hy:
  - My groot krag is groot,
  En ek sal my nooit aan my vyande oorgee nie...
  Van die hou van die seun se vuis,
  Die bose rot sal tot skaamte vlieg!
  Inderdaad, die seuntjie prins wys homself as 'n baie taai vegter in die geveg.
  Dobrynya is ook kragtig, gespierd, hoewel hy seunsagtige bene gebruik het en nie van swaarde vergeet nie . En hy het 'n uitstaande vlak van mishandeling begin toon. Hoe taai en bloederig was dit alles.
  Die seun het geblyk baie aggressief en veglustig te wees, net soos die ander vegters van die jong leër.
  En die seuntjie se kaal hak dring die rotte se skedels reg deur.
  Dit is moordenaar en terselfdertyd is daar 'n glimlag op die seun se lippe .
  Dominica gebruik haar magiese krag vir die volgende transformasies. En hy is uiters aktief.
  Die vegter spring op en draai in die rondte. En nou vlieg "n stroom energie weer uit haar towerstaf. En slaan die ork.
  "n Ruige, bruin beer verander dadelik in "n sjokolademalvalekker. Hoe wonderlik is dit ?
  Margarita het met 'n glimlag gevra:
  -Kan jy halva maak?
  Dominica knik haar goue kop:
  - Natuurlik kan ek! En dit sal wonderlik wees!
  En die meisie het magiese ladings uit haar hande en van haar kaal tone vrygelaat. Vlamme het die groep Orke getref. En 'n hele rivier heuning het gevloei... Die heuning was geel-oranje en het gespat soos 'n brander.
  Margarita antwoord met 'n laggie:
  - Jy weet, dit is nie heeltemal wat jy nodig het nie!
  Dominica knik instemmend.
  - True, nie heeltemal halva nie, maar ook nogal soet!
  Die partydige meisie het opgemerk:
  - Halva was 'n rariteit voor die oorlog. Maar hulle het selfs tydens die besetting heuning geëet.
  weer geskop , hierdie keer na die rotte, en gesing:
  Die beste geskenk is natuurlik heuning,
  Die seun sal dit natuurlik verstaan...
  Selfs 'n bietjie - 'n teelepel,
  Dit is reeds goed, wel, laat staan nog 'n hele pot!
  Margarita het ook geskop, eers met 'n towerstaffie, en toe met haar kaal tone, en gaan voort:
  Maar skat, dit is 'n baie vreemde ding,
  Elke ding bestaan of bestaan nie...
  Maar skat, ek verstaan net nie wat die geheim is nie,
  As dit bestaan, dan is dit dadelik weg!
  Maar as jy dit eet, sal daar nie meer probleme wees nie!
  Dominica het dit gevat en op die draak rondgedraai. Haar glimlag het so sinister geword, en terselfdertyd, vreugdevol. Die meisie het kolossale krag in haarself gevoel. En toe kom 'n golf uit haar towerstaffie. En dadelik het 'n paar duisend rotte in heerlike tjops in sous verander. En nog een golf van die towerstaf, en die rotte het in visgeregte verander.
  Boonop was hulle bykos luuks, met piesangs, pynappels en ander baie heerlike vrugte. En alles is so ongelooflik lekker en wonderlik.
  Dominica het gesing:
  Die bykosse is wonderlik
  Die meisies is sjarmant...
  En vier ligte skyn,
  Stamp die ork in die snoet!
  Margarita het geestelik opgemerk:
  - 'n Goeie kok maak tjops van orke en rotte, en eetbares daarby!
  Die seuntjie Dobrynya het 'n swaar keisteen op die kabouter se voorkop gevat en gegooi. Hy het sy skedel deurboor en gesing:
  - As jy so 'n freak is ,
  Ek sal jou skop...
  Wel, wat as jy 'n blokkop is,
  Dan is 'n aktiewe plan gereed!
  . HOOFSTUK No 11.
  Dominika Dolfinova se broer het sy naam verander. En nou het hy homself baie cool genoem - Caligula. Of ter ere van die berugte keiser, of naboots die naam van een van die donkies in die spotprent oor Dunno.
  En nou het die vegtende seun Caligula Dolphins besluit dat hy sy suster moet gaan soek. Maar waar om na haar vermiste persoon te soek?
  En die seun het na een bekende boek oor magie gedraai. Hy het natuurlik nie allerhande sielkundiges en towenaars vertrou nie.
  Maar hoekom probeer jy nie self in beswyming gaan nie. Boonop is sy pa nie 'n mens nie, en hy het dalk sy eie magiese vermoëns, en van 'n heeltemal buitengewone vlak.
  Die seuntjie Caligula het die Dolfyne geneem en in die lotusposisie op die bank gaan sit. En probeer konsentreer. Die jong rolprentakteur het sy bene gekruis en sy rug reguit gemaak. En so het die seun in iets heeltemal gek en kleurvol gedompel en Dominica probeer vind.
  Die grootsheid van die toneelopvoering is moeilik om te beskryf. Toe veral elwe, orke, kabouters baklei het... 'n Kostuumvertoning met baie meisies van alle nasionaliteite en verskillende grade van naaktheid. Die skouspel is pragtig en indrukwekkend in sy oorspronklikheid, veral wanneer die meisies hul kaalvoete óf op die warm sand óf op die sneeudrifte spat.
  Hulle val aan deur met swaarde en spiese op die wapenrusting van verskeie vorme van tenks te slaan. En die metaalmonsters reageer met strale warm vlammewerpers. Die temperatuur van die vlam is laag en die meisies skree net effens verbrand en skree hartverskeurend. En die Orke brul nog harder, en hul voorkoppe klap , knal, knal - veelkleurige konfetti verkrummel van die houe.
  En versierde tweedekkers jaag van bo af en laat kranse van spoggerige treine met verskeie watervalle van skoonheid agter.
  Die gekste ding, en dit kan selfs die dak van sy skarniere afwaai, is dat die fantasiewêreld vermeng is met werklike, historiese figure, al is dit uit die verre verlede.
  Stalin het by hierdie geleentheid onverwags, onnodige geheimhouding laat vaar, opgemerk:
  - Die Luftwaffe het die mees gevorderde hoogtes in lugvaart bereik. Selfs al is dit nie
  disco's tel , het die TA-700-bomwerper, wat tot vyftig ton bomme kan dra, 'n ernstige indruk gemaak.
  Hitler het gespot:
  - Maar die " Super Monster " met 'n 3200-mm kaliber geweer, tweehonderd ton vuurpyl ladings, is steeds 'n onoortreflike werk van militêre kuns.
  Stalin het toe 'n heildronk voorgestel:
  - So kom ons drink aan die feit dat die mond enige kuns vereis behalwe militêre kuns!
  Die groot leier van alle tye en volke het met plesier gesmul aan die wyn wat verseël is voor die geboorte van Jesus Christus, en die wêreld Fuhrer het sap van tien en negentig vrugte gedrink. Albei diktators het gekyk hoe die spoor van 'n vuurpyl wat opwaarts vlieg duidelik oor die lug op die monitor sny. Hoe om die vrolike stem van 'n Russiese meisie te hoor:
  - Die toetrede tot 'n wentelbaan was suksesvol.
  En dawerende applous van al die erwe - dit is klaar! Die mens is uiteindelik in die ruimte, en dit is gedoen deur verteenwoordigers van die grootste rasse op aarde - die Russe en die Duitsers.
  Die hele lug van horison tot horison is geverf met flitse van duisende vuurwerke van alle kleure van die reënboog en miljoene skakerings, toe, dit gelyk het, 'n wonderlike napalm versprei oor die ink van die nagruimte. Terselfdertyd het individuele brandende supernovas verander in duidelike inskripsies - slagspreuke. Soos: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Unie of the Peoples of the Earth"!
  Dit is werklik 'n soort waansin. Dit was asof "n super-kosmiese en fantastiese vertoning ontstaan het. Een of ander alternatiewe geskiedenis, waar daar geen oorlog tussen die Derde Ryk en die USSR was nie, en dit blyk baie cool te wees . Maar nou lyk dit nie baie goed nie, om dit sagkens te stel.
  Hy moet sy ouer suster vind. En dit is die hooftaak van die seun, wat reeds in 'n reeks rolprente gespeel het, en baie aantreklik en gespierd was, met teëlagtige spierverligting.
  En die nuwe naam Caligula moes baie aandag getrek het.
  Die seun het sy meditasie voortgesit. En skielik het ek 'n meisie gesien, pragtig soos 'n engel, en met krulhare die kleur van blaargoud. Sy steek haar hand na die seun uit en sê met 'n glimlag:
  - Ons het 'n aantal belangrike missies om saam met jou te voltooi!
  Die seuntjie Caligula het met 'n glimlag gevra:
  - En dan kan ek my suster vind, wat iewers onbekend verdwyn het?
  Die meisie skud haar goue hare en antwoord vol vertroue:
  - Ja, dit is moontlik. Maar jou suster vervul nou "n moeilike messias - om alle verteenwoordigers van die sterker geslag, oor wie die bedreiging van vernietiging hang, te red. En dis so moeilik.
  Caligula Dolphins het gevra:
  - Wat is jou naam, en wie is jy?
  Die meisie antwoord met 'n lieflike glimlag:
  - Ek is Margarita Korshunova, 'n partydige meisie wat deur die Nazi's opgehang is, en nou in 'n nuwe wêreld opgewek is. En dit is my lot, om goedheid te dien en mense te red.
  Die seuntjie akteur het geknik:
  - Ek verstaan jou baie. So, is ons in vir 'n paar prettige missies? Soort van soos in die flieks, maar in werklikheid?
  Margarita het geknik:
  - Ja, asof dit regtig is! Maar ons het sulke geleenthede dat ons nie bang moet wees nie.
  Caligula van die Dolfyne en die pionierpartydige Margarita het nie tyd gehad om die wonderlike skouspel te bespreek en te aanvaar nie, en het regtig die nuwe wêreld betree, en in 'n toestand van gevegsbeswyming!
  Margarita het opgemerk:
  - Ons het nou 'n hele leër. En jy verstaan watter verantwoordelikheid ek en jy het!
  Caligula het vol vertroue geantwoord:
  - Natuurlik verstaan ek! En ek hoop om 'n waardige bevelvoerder te wees.
  En die seun het sy skerp swaard gedraai.
  Ons het vinnig 'n peuselhappie geëet en gehaas om troepe te bou. Hulle moes so gou moontlik na Italië gegaan het en die pousdom se vere aan die brand gesteek het.
  Die weermag het op die maat van tromme en die speel van groot trompette uit Wene vertrek. Die infanterie het nog nie tyd gehad om nader te kom nie en die ruiters het rondgeskarrel. Baie ruiters van verskillende lande wat die Tsaristiese Russiese Ryk binnegegaan het. Dit het dit moontlik gemaak om die voorheuwels met tienduisende hoewe te vertrap. Skitterende Kosakke en ligte Tataarse ruiters jaag vorentoe. Volgende skuif ryklik versierde losies van die Poolse adel. Wel, die elegante here het gelyk of hulle bymekaar was vir 'n koninklike parade. Boonop wil almal die ander oortref in die prag van hul drag, van helm tot harnas. Daar is ook Teutoniese ridders in wapenrusting. Die wapenrusting is gepoleer tot 'n glans, vergul of silwer. Daar is ook Swede met 'n spesiale uniform, en Finne. Berede Janitsariërs en Spagi, Arabiese ruiters.
  En baie baniere en vlagpale van mense van die ewenaar tot by die Arktiese Oseaan. En hoeveel trofeë ... Dit is die verowerde magte.
  En hier kom die Oostenrykers , en saam met hulle die Duitsers. Ons het vrywillig vir die staptog aangebied. Ook die idee om Italië te plunder is 'n groot versoeking. Die natuur is vrygewig daar en daar is baie geld! Soos ander goeie goed wat met grawe versamel kan word.
  Caligula die Tomboy het gesing:
  Ons weermag is sterk
  Sy beskerm die wêreld...
  Wel, wat as daar 'n oorlog is,
  Dit is nie aan ons kant nie!
  En die seun stamp sy kaalvoet in die plas. Natuurlik het hy net kortbroeke gedra, aangesien hy so vinnig in 'n toestand van gevegsbeswyming beweeg het dat sy klere net in die pad sou staan en sou skeur.
  Margarita het haar vriend en mede-vernietiger gevra:
  - Of sal jy dalk eintlik sing? Boonop is dit presies joune!
  Die seuntjie akteur het geknik met 'n glimlag wat soos 'n wolf welpie was:
  - Wat dink jy, ek kan nie?
  En Caligula van die Dolfyne het begin sing;
  O, hierdie wêreld, jy is so hartseer,
  Net 'n see van trane - 'n see ...
  Waar is die middag astrale pad van die siel,
  Die dooies huil het gedroom om by Eden uit te kom!
  
  Dit bevat die ys van harte, bevrore korsies,
  En die brandende hitte van afgunstige passies.
  Hoe gevoelloos, wie is selfs jonk van vlees,
  Die hartseer nagtegaal speel in rou!
  
  Soos die slym van 'n bosluis, die gees van roetine,
  En die verval van die graf van bekommernisse.
  Maar ons kan as ons verenig is
  Haal die mense uit die moeras!
  
  Verdryf die gemeenheid van die heelal,
  Vee vloeke uit is 'n verskriklike teken ..
  Ons kan nie die leisels van lyding dra nie,
  Laat die Duiwel in stof verander!
  
  Die planeet sal vinnig sy kettings afgooi,
  Dit sal egter nie 'n wentelbaan verlaat nie.
  AAN Kom ons behandel mekaar eerlik
  Dan sal die mense opstaan!
  
  Jy kan opstaan sonder vrees,
  Moenie ander mense druk nie...
  Sodat die baster nie met vet swem nie,
  Sodat ons ma nie oud word nie!
  
  Ons sal 'n bietjie drink daarvoor,
  Wyn wat soeter is as bye se heuning!
  Laat daar probleme in werklikheid wees ,
  Maar die uur van afrekening het nie gekom nie!
  
  Dan bou ons 'n hemelse paradys,
  Alle kinders sal dit vir altyd geniet.
  Ons vlieg soos 'n pyl in die hemelse vlug,
  'n Blink droom wat waar geword het!
  Die liedjie het geëindig en daarmee het die vegtende egpaar van die landskap van die Italiaanse Alpe na ...
  Skulpe het ontplof, en baie meer moderne gewere het afgevuur. Hier is dit Port Arthur, die legendariese stad. Dit was sy val wat die agteruitgang van die Romanof-dinastie en die hele Outokrasie as geheel gekenmerk het. As hierdie vesting gestaan het, sou daar nie so 'n grootskaalse omwenteling gewees het nie. Hulle sou hoogstens 'n bietjie geraas en hul hamers en sekels neerlê. Maar dit was die nederlaag hier wat gelei het tot die ketting van gebeure wat die Groot Oktober-rewolusie veroorsaak het.
  Is dit goed of sleg? Die geleentheid is duur. Miljoene slagoffers en emigrante, maar later het die land sy ontwikkeling aansienlik versnel.
  Selfs al teen 'n baie hoë koste, het die bevolking van Rusland met honderd miljoen mense afgeneem.
  Soos hulle sê, bloedlating het die pasiënt genees.
  Maar nou is daar 'n kans om, nadat hy Port Arthur herower het, die geskiedenis terug te draai en 'n unieke lyn te volg. Wanneer, byvoorbeeld, die Romanovs mag behou, en selfs in die outokratiese weergawe. Dit is natuurlik wetenskapfiksie, maar interessant. So, regtig, wat wag op Rusland as die weergawe van tsarisme behoue bly?? Stagnasie, of andersom, oorwinning?? Gaan die stelsel van absolute monargie meer effektief word as Westerse demokrasieë?Laasgenoemde het reeds mode geword. Inderdaad, verhoudings tussen die een-en-twintigste eeuse Rusland en die Weste het aansienlik versleg. Daarna het dit mode geword om maniere te soek wat alternatief vir Westerse parlementarisme is. Die konsep het verskyn: bestuurde demokrasie. Dit is wanneer daar formeel vrye verkiesings is, maar in werklikheid is die uitslae daarvan vooraf bepaal. Maar hierdie regeringsvorm is onstabiel, en die party aan bewind, om sy posisie te behou, is reeds besig om die demokrasie deur wetgewing aan bande te lê. En dan gaan alles na diktatorskap, die opposisie verloor reeds verteenwoordiging in die parlement.
  En dan word die meganisme van onderdrukking en terreur van stapel gestuur, of, inteendeel, 'n rewolusie vind plaas, hetsy van bo, soos onder Gorbatsjof, of van onder, wat ook meer as een keer gebeur het.
  In Rusland tydens die outokrasie is alles eenvoudiger. Die koning het absolute mag: om tereg te stel, om te vergewe, om te beveel. Hy het die hoogste geregtelike, uitvoerende en wetgewende magte. Daar is 'n Staatsraad van persone wat deur die monarg aangestel is, wat hom net adviseer, en daar is amptenare wat die wil van die koning uitvoer.
  Die Doema het die monargie van absolutisme beperk, die keiser van die reg ontneem om wette te maak, en, gedeeltelik, beheer oor die begroting oor te neem. Maar die belangrikste is dat dit die Doema was wat 'n broeiplek en adder vir verskeie sameswerings geword het. Dit is sy negatief!
  In elk geval, selfs die partydige meisie was nie gekant om die koning te help nie. Margarita het vir Caligula die boelie gevra:
  - So die keuse is duidelik, kom ons val aan!
  Terminator seun het geantwoord:
  - Daar is geen ander keuse nie! Natuurlik val ons aan!
  En die sny-chaos het begin. Nadat hulle met behulp van magiese vermoëns teen seshonderd kilometer per uur versnel het, het die gerubseuns, amper nie aandag gegee aan die ontploffings van skulpe en masjiengeweerskote nie, in die geledere van die vyand gebars. Gelukkig was die weer ook ongelukkig, reën en donkerte. Kuropatkin het nog nie mense op die offensief gestuur nie. En hy het artillerievoorbereiding uitgevoer. In teenstelling met die algemene opvatting, was die generaal en voormalige minister van verdediging geen dwaas nie. Kuropatkin het probeer om vir die soldate te sorg en wetenskaplik te veg. Dit was wat hom in die steek gelaat het. Besluiteloosheid, traagheid, die begeerte om vir seker toe te slaan, optrede volgens 'n sjabloon - het die sukses van die stryd met die dapper Japannese ontneem. Daarom was dit nie nodig om te verwag dat Suvorov se gewaagde aanvalle Port Arthur aan die beweeg sou vang nie. Ai, Kuropatkin het net gewen omdat die Japannese ná die dood van Nogi se korps, ook sonder om formasie te verander, vooruit geklim het en reg van voor aangeval het. En gevolglik het hulle hul geledere uitgeslaan en teruggerol.
  Maar nou het Kuropatkin beide skulpe en sy eie gevang.
  Dit beteken dat jy selfs vir 'n paar dae artilleriebeskutting kan uitvoer, en bereken wat as die Japannese breek. En dit ten spyte van die feit dat keiser Nicholas 'n kategoriese opdrag gegee het om dadelik die vesting te bestorm en die oorlog te beëindig, wat verwoestend was vir die tesourie.
  Hier is Kuropatkin natuurlik tussen 'n klip en 'n harde plek. Maar Port Arthur is 'n kragtige vesting, en noudat die Japannese hulle daarin gevestig het - probeer dit, neem dit!
  Maar Margarita en Caligula van die Dolfyne, kap met swaarde en gooi hul kaal tone met hul kinders se bene, maar so flink soos skroeflemme, het langs die bastions beweeg en hulle van soldate skoongemaak. Eerstens moet jy die dominante hoogtes ken en dan sal dit moontlik wees om die weg oop te maak vir die aanvallende troepe.
  Terwyl sy samurai gekap het, het Margarita geestig opgemerk:
  - Gewoonlik veg hulle ter wille van vooruitgang, maar ons, blyk dit, lyk asof ons veg ter wille van regressie!
  Caligula die seun glimlag:
  - Bedoel jy dat die herowering van hierdie vesting die posisie van die Outokrasie sal versterk?
  En hy het 'n hele reeks tegnieke met swaarde uitgevoer. Dit is hoe sy swaarde gedra is.
  En die seun se kaal voete het houe toegedien wat koppe, nekke en bene gebreek het.
  Margarita lek met haar hande en voete die bloed van haar lippe af wat oorvloedig van haar vinnige houe gestrooi het, en bevestig:
  - Ten minste selfs so! Dit is immers duidelik dat 'n monarg wat oorloë wen gewild word. Ten minste vir 'n rukkie. Dan word die oorwinning vergeet, en die gemiddelde mens, of gewone mense, word in 'n banale werkroetine ingetrek. - Die partydige meisie met een skop , nadat sy ses Japannese gelyktydig platgeslaan het, en twee is deur hul eie bajonet deur 'n sterk stoot deurboor, het sy bygevoeg. - Miskien is dit net 'n tydelike uitstel!
  En weer het sy haar kaal hakskeen beweeg en vyf krygers van die land van die opkomende son verslaan, insluitend drie offisiere.
  "n Kaalvoetseun in "n kortbroek wat die Japannese soos kool kap, het Caligula logies opgemerk:
  - Ná die oorwinning sal vinnige ekonomiese groei in Rusland begin. Dit beteken dat mense beter sal lewe, en revolusionêre sentimente sal afneem.
  Die jong vegter het die kanon so geskop dat 'n dosyn samoerai-soldate onderstebo gevlieg het . Terminator-seun bygevoeg. - Mense maak gewoonlik oproer as gevolg van honger!
  Margarita het 'n been uit 'n afgesnyde skedel uit haar mond uitgespoeg, die spoeg wat drie Japannese soldate getref het, het net gedeeltelik ingestem:
  - Eintlik is dit nie waar nie! Ja, rewolusies en onluste word gewoonlik aangespoor deur 'n verslegtende ekonomiese situasie, maar ... Die Decembrists het immers nie tot aksie oorgegaan nie as gevolg van hul eie armoede.
  Die vegterseun Caligula, nadat hy 'n skoenlapperbeweging uitgevoer het en 'n dosyn Japannese koppe afgesny het, het toe ingestem:
  - Dis reg, nie as gevolg van armoede nie! - Die jong vegter het 'n hele handvol kanonniers afgemaai en bygevoeg. - Dit is nie altyd nuttig om met jou maag te dink nie!
  Margarita het gekorrigeer, en het voortgegaan om brutaal te kap, sodat die ledemate van die Japannese verstrooi het:
  - Meer presies, dink met jou maag is nooit nuttig nie!
  Caligula die tomboy hier het ingestem, die samoerai opgekap en hul helmkoppe in verskillende rigtings gegooi, en met groot gretigheid:
  - Jy is honderd persent reg! Daar is niks om beswaar te maak nie!
  'n Kryger en 'n regte pionierpartytjie, en bowendien, die mees rustige prinses, wat hierdie titel vir haar dienste in een van die magiese wêrelde ontvang het, het gegrom:
  - En ons sal die vet van onsself verwyder! So wees dit - banzai !
  Japannees met sy voete gebreek , selfs gesing:
  Dit was nie verniet dat ek na Rus gestuur is nie,
  Bring jou genade!
  Kortom! Kortom!
  Kortom - bly stil!
  En na sulke woorde het die bloed nog hewiger gevloei. Natuurlik is dit jammer vir die Japannese. Die nasie is hardwerkend en bewonderenswaardig, maar dit het onder die meulsteen geval en maal nou tot stilstand. Net wat sal gebeur - meel of meel, 'n kwessie van vrae!
  Die kaalvoet partytjiemeisie Margarita, wat tientalle houe in 'n sekonde gelewer het en verpletterend geklim en opgefrommelde lyke op die volgende bastion gestrooi het, het verklaar, haar voet na die volgende samoerai in die kakebeen beweeg, en met 'n verbasend treffende aforisme:
  -Oorlog is 'n basiese ding, gepleeg met verhewe gedagtes!
  Caligula, die seuntjie-akteur wat selfs 'n bietjie vinniger as sy meisie beweeg het en van wie se naakte bolyf met spierteëls die reën bloed en beenfragmente weggespoel het, het voortgegaan:
  - Oorlog put die liggaam uit, maar bemoedig die gees!
  Margarita het 'n waterval van salto's geskep, deur die Japannese gesny, en 'n frase uit 'n trefferliedjie van die sewentigerjare van die twintigste eeu gesing:
  - Vrolikheid, grasie en plastisiteit! Algemeen , versterkend, kragtig bemoedigend, staan uit die bed en doen gimnastiek!
  Caligula Dolphins het met 'n hou van sy gespierde been na die lies die Japannese kolonel gedwing om deur die lug te vlieg en dadelik twee masjiengewere wat op die toring staan neer te slaan. Meganiese monsters spoeg lood, deur traagheid, val, slaan hul eie , maai af in die geledere. Die Terminator-seun het gebuig:
  - Jammer, smaloog , maar ek wou eerste wees! En nie net wou ek nie, maar ek sal!
  Margarita, wat nog 'n toring met masjiengewere wat in die VSA gemaak is met haar kaalvoet afgestamp terwyl sy spring, het logies opgemerk:
  - Dit is nie sleg om eerste te wees nie, maar hulle moet nie die balle van agter af kook nie!
  Die seun-akteur Caligula, wat 'n projektiel met sy kaal vingers gooi, die hoë-plofbare shimosa het ontplof en die samurai verstrooi, het gesê:
  - Die een wat die balle dag en nag kook, sal hom nie lewend laat eet nie!
  Margarita het gegiggel en gespring en haar kaalvoet in die metaal van die masjiengeweertoring geslaan. Die vlekvrye staal spring terug, en die Japannese offisiere vlieg onderstebo, hul gesteelde ledemate wapper. Regtig, hulle het soos insekte gelyk.
  Margarita het ook hier gepraat:
  - 'n Boemelaar kan selfs 'n "stewel" met 'n hak aantrek!
  Caligula, die rampokker, het ook 'n geweer in 'n sprong uitgeslaan en almal laat wegvlieg, het opgemerk:
  - "Stewels" sit nie skoene aan iemand wat nie die brein het om skoene te poets nie!
  Margarita het gereageer deur weer om te draai en 'n hele peloton Japannese af te sny. Die Terminator-meisie het ook hier geskitter:
  - Vreemd genoeg is daar baie eerlike mense aan die bopunt, maar daar is min onder hulle wat sonder bedrieglike listigheid in hul loopbaangroei kan klaarkom!
  Caligula het soos 'n opgerolde top getol, die Japannese platgeslaan en afgemaai, en redelik verseker:
  - 'n Politikus speel regverdig so dikwels as 'n mynwerker in 'n myn in 'n wit jas afgaan, en die motief is dieselfde: om subsidies te onttrek om 'n aangetaste reputasie te was!
  Margarita het hierop gereageer en bloed uit haar hare geskud:
  -'n Politikus, hy is 'n leuenaar in die lewe en 'n huigelaar in dade, maar die dood is regverdig selfs met hierdie skelm!
  Die Terminator-seun het 'n Japannese geweer stukkend geslaan , die bene van twee dosyn soldate van die Ryk van die Opkomende Son gebreek en geantwoord:
  - Die dood is eerlik deurdat dit altyd kom, maar dit is arbitrêr in die keuse van die tyd van sy besoek!
  Port Arthur is 'n groot stad, en dit het baie verdedigingslyne. So, ongelukkig en gelukkig, het die vegters genoeg tyd om te veg.
  Die seuntjievegter Caligula, wat die vegters met swaarde gekap het, selfs 'n ertjie van vernietiging met sy kaalvoet gegooi het, die samurai uitmekaar geskeur het, het gesing:
  - Hoe het ek nie probeer nie, hoe het ek nie gestreef nie! Dit maak nie saak of iemand daar was om te baklei nie!
  Margarita, wat nog 'n groep soldate afgesny het wat besig was om te sterf onder die houe van 'n partydige meisie wat soos weerlig geflits het, het opgemerk:
  - En tot 'n mate vra ons self vir 'n bakleiery. Na alles, erken dit, Caligula, wou jy Port Arthur toe gaan?
  Die jong terminator het eerlik gesê:
  - Natuurlik! Dit was my mees passievolle begeerte.
  Margarita, die partydige meisie, wat weer die Japannese soos 'n skeermeslem afgesny het, het gegiggel:
  - Wel ja! Red Rusland van die mees aanstootlike nederlaag in die hele duisendjarige geskiedenis van ons land se oorloë!
  Boy Caligula het twee dosyn Japannese met 'n paar swaaie afgekap, sy maat reggemaak:
  - Die mees aanstootlike nederlaag, miskien, was tydens die eerste oorlog met Tsjetsjenië.
  Margarita het instemmend hieroor geknik en selfs die kapproses versnel:
  - Ongetwyfeld! Die teenstander teen ons verloor is te swak! Daar was so baie van daardie Tsjetsjenië, en selfs die helfte van hulle het vir ons geveg.
  Caligula, die tomboy, het gelag en probeer om sy maat in die proses van uitwissing voor te kom:
  - Hoe blaf Moska vir 'n olifant!
  Margarita het sinvol hieroor opgemerk, terwyl sy weer been en bloederige krummels uit haar hare die kleur van sneeu afgeskud het met 'n strooisel van goud, en voortgegaan om die dapper Japannese wat nie wou oorgee nie, met toenemende intensiteit, met hande en voete uit te roei:
  - Wanneer die weermag en die mense nie wil baklei nie, dan gebeur sulke wonderwerke. En in die eerste Tsjetsjeense oorlog, en in die Russies-Japannese oorlog.
  Caligula van die Dolfyne word gedwing, terwyl die samoerai uitgeroei word, om in te stem:
  - Jy's reg! Die mense van Rusland wil ongelukkig nie teen die Japannese veg nie. - En die jong vegter het 'n hele samoerai-geselskap met afgekapte koppe agtergelaat, en bygevoeg:
  - Maar in ons persoon het 'n wonderbaarlike faktor verskyn, wat ons in staat sal stel om die ongewilde oorlog te wen. Dit is selfs simbolies dat in 'n oorlog sonder 'n koning in die kop, gerubs help!
  Margarita het bloed van haar lippe gespoeg en giftige naalde met haar kaal sole gegooi en die Japannese doodgesteek, opgemerk:
  - En tog is 'n derde ingryping van ons kant nodig!
  Caligula die seun, nadat hy nog 'n ry lyke wat in fragmente gesny is agtergelaat het, sonder om dit veral te betwyfel, het nietemin gevra:
  -Is jy seker hieroor?
  Die jong vegter, wat die uitwissing van die Japannese in Port Arthur voltooi het, het met 'n sug bevestig:
  - Op see is Togo te sterk. En watter soort bevelvoerder, of meer presies vlootbevelvoerder Rozhdestvensky, is ongelukkig al te bekend. Kinders is waarskynlik selfs beter in nautiese strategieë!
  Caligula, wat die samoerai sonder genade kap, word gedwing om saam te stem met die ooglopende :
  - Natuurlik, met so 'n persoon soos Rozhdestvensky, selfs nadat hy sewe bykomende gevegskruisers ontvang het wat in Argentinië gebou is, en die skepe van die eerste Stille Oseaan-eskader wat van onder af opgelig is, herstel het, kan 'n mens nie op 'n oorwinning reken nie. Veral as jy onthou dat een-en-vyftig Russiese skepe in Tsushima geveg het, en net een Japannese vernietiger is gesink!
  Margarita het in opgewondenheid die loop van die geweer gebreek, en met nog 'n swaai van die swaard van vier Japannese, en met 'n skerp naald van nog drie, bygevoeg:
  - En dit is ook betekenisvol dat die dapper admiraal se eskader heel moontlik onderskep kan word voordat hulle by die basis aankom deur die ontwykende en vleisetende Togo . In hierdie verband is die posisie van die Rozhdestvensky-vloot uiters moeilik.
  Caligula, die tomboy, het met sy bene so flink soos 'n aap s'n nog 'n dop wat die Japannese soos 'n landmyn doodgemaak het, gemik:
  Soos 'n Sweed naby Poltava,
  Rozhdestvensky het in die moeilikheid beland ...
  Hy lyk dapper
  Trouens, dit is die teenoorgestelde!
  Die partydige meisie, wat voortgaan om die vyand met verdubbelde krag te versnipper en 'n massa lyke agter te laat, logies en met berekening, het opgemerk:
  - As jy Japan nie op see verslaan nie, sal die hardnekkige samoerai vir 'n lang tyd veg, en die skatkis van die Russiese kroon is reeds leeg, en die mense is op hol. Ons moet die stryd vinnig afsluit met 'n klinkende oorwinning. Anders sal daar 'n rewolusie wees en die ontstaan van 'n moontlik onnodige en selfs skadelike parlement vir Rusland!
  Caligula, die akteur-seun, het die Japannese generaal elmboog en hom na die hoogtes laat vlieg, en terselfdertyd drie gemaskerde ouens platgeslaan wat onsuksesvol probeer het om 'n primitiewe bomlanseerder te ontplooi. Terminator seun het gesê:
  - As daar genoeg tyd is, waarheen sal hulle gaan?
  Margarita, wat die Japannese in splinters en 'n bloedige gemors kap, het met merkbare alarm opgemerk:
  - Hier is 'n probleem. Nou beweeg ons so van fort tot fort. Wat van die see?
  Tomboy Caligula het gegiggel en 'n vonk uit sy oë vrygelaat wat die ammunisiedepot getref het. Daar was 'n ontploffing wat 'n hele bataljon Japannese soldate in die lug gegooi het.
  Die seuntjie akteur het oor die brul geskree:
  - Niks spesiaals! Met ons data swem ons goed, ons sal nie met swaarde verdrink nie. Hy sal van slagskip tot slagskip swem en die dekke skoonmaak!
  Margarita, wie se swaarde, soos 'n skerp skeermes, talle, dapper, maar sinneloos sterwende soldate afgesny het, het in reaksie met nog helderder skerp tande geglimlag:
  - Jy is beslis 'n reus van gedagte!
  Caligula van die dolfyne, wat op die Japannese geslaan het asof dit 'n rekenaarspeletjie was, het eerlik geantwoord:
  - As ons die spoed van dink neem, dan het ons in werklikheid geen gelyke nie !
  Die Terminator-meisie het hiermee saamgestem, en om oortuigend te wees, het sy deur 'n hele bataljon samoerai gestap.
  En sy het 'n bloederige spoor agtergelaat met spore van die meisie se kaal, gebeitelde voete.
  Terselfdertyd het sy gesê:
  - En die spoed van die liggame, wat baie meer betekenisvol is!
  Saam, en so vinnig jaag, moet jy balans kan handhaaf en nie omval nie. Caligula die rampokker slaag min of meer daarin. Oor die algemeen, teoreties gesproke, behoort 'n outokrasie sonder 'n grondwet nie vir ewig in Rusland te bestaan nie. Die voorbeeld van Westerse lande met hul parlemente is te aansteeklik. Om nie eers te praat van die feit dat die oligarge hul mag nie net in die ekonomiese, maar ook in die politieke aspek wil uitoefen nie. Vir nou is hulle min of meer vriendelik met die outokrasie, en 'n waarskynlike oorwinning in die Stille Oseaan en die daaropvolgende uitbreiding na China sal hierdie vriendskap vir 'n lang tyd versterk. Terloops, die Russies-Japannese oorlog is ook baie belangrik vanuit 'n langtermyn-perspektief. Die skepping van Geel Rusland en die insluiting van nie net Mantsjoerye nie, maar ook ander Chinese streke, kan lei tot die finale verdeling van die Hemelse Ryk. Dit beteken dat die magtige Chinese kolos in die een-en-twintigste eeu, wat beweer dat dit 'n Supermoondheid en globale hegemonie is, nie as 'n staat sal kan bestaan nie.
  En heel waarskynlik, sonder die Oktober-rewolusie, sal die ineenstorting van die globale koloniale stelsel nie plaasvind nie. Die wêreld sal meer rasioneel en veiliger wees as in die een-en-twintigste eeu, wanneer daar meer as tweehonderd state op 'n klein planeet is. In plaas daarvan sal verskeie ryke ontstaan, miskien sal selfs die Russiese een die magtigste word, of ten minste die mees uitgebreide.
  Dit is nie so moeilik om te voorsien wat gaan gebeur in die geval van 'n oorwinning oor Japan nie. Heel waarskynlik , Duitsland, waarvoor die Russiese leër 'n groot gesag sal word, sal nie die risiko loop om oorlog teen Rusland te verklaar nie. Maar miskien sal hy 'n oorlog op een front wil hê, wat België en Frankryk tref.
  Tsaar Nicholas is egter sodanig dat hy heel moontlik , soos in die werklike geskiedenis gebeur het, na agter kan aanval . Wel, ten minste sodat die aggressiewe Duitsers nie te sterk kon word nie.
  Dan weer die Eerste Wêreldoorlog. Rusland het dalk Chinese afdelings en 'n kragtige Stille Oseaan-vloot aan die voorkant, wat 'n pluspunt sal wees, maar ... In werklike geskiedenis het Japan aan die kant van die Entente geveg, in dieselfde alternatief, kan die Land van die Opkomende Son wys 'n begeerte na wraak. En dan sal ons 'n tweede front in die ooste kry. En dit is nie baie wonderlik nie .
  Daarbenewens kan 'n mens nie 'n beduidende versterking van die Russiese weermag verwag, in vergelyking met Real History nie. Alhoewel, natuurlik, 'n vinnige ekonomiese herstel vroeër kon begin, nie in 1909, maar in 1906, en selfs steiler wees. Rusland se oorwinning kan immers die geloof van sowel buitelandse as binnelandse beleggers in die regerende regime versterk, en die invloei van kapitaal sal groter wees as in werklikheid.
  Dit sal op sy beurt befondsing vir die weermag verhoog. Tensy die tsaristiese regering natuurlik te selfversekerd blyk te wees. Wanneer dit in die besonder blyk dat ons almal sal verslaan en in asfalt sal rol. In beginsel is die uitkoms van die Eerste Wêreldoorlog, in hierdie geval, glad nie voor die hand liggend nie. En miskien sal ons dan, sodat alles goed opgelos kan word, 'n vierde keer moet ingryp.
  Alhoewel die moontlikheid dat daar hoegenaamd geen Eerste Wêreldoorlog sal wees nie, in beginsel nie uitgesluit word nie. In hierdie geval ... Dit is reeds moeilik om te sê hoe verdere gebeure sal ontwikkel. Hoe lank sal tsaar Nicholas II regeer, en wie sal hom opvolg? Tsarevich Alexei is in twyfel; hy sal dalk nie tot volwassenheid lewe nie. Broer Mikhail en sy kinders? Beide hierdie en ander opsies is moontlik.
  Hoe lank kan Nicholas II leef? Daar was geen langlewers onder die Romanofs nie, maar oor die algemeen kon 'n tsaar wat min gedrink het en nie rook nie, nogal lank lewe. En alhoewel hy met sagtheid en vriendelikheid van hart gekrediteer is, was hy nie 'n liberalis nie. Dit is dus onwaarskynlik dat die keiser 'n grondwet sal toestaan sonder uiterste druk. Die weë van die Here is egter ondeurgrondelik. Alles kan gebeur soos die minste verwag word. En die wolf verander in 'n lam, en die lam in 'n wolf!
  En nou is hulle uiterlik sulke mooi en oulike kinders - 'n seun en 'n meisie, van 'n taamlike teer ouderdom, wat fort na fort en bastion na bastion skoonmaak. Hier is byvoorbeeld die hoofberg met die eenvoudige naam Vysoka. Van hier af kan jy die hele hawe sien met die Russiese skepe van die eerste Stille Oseaan-eskader wat herstel word, asook ander pleine en benaderings tot die stad.
  Margarita, wat met selfvertroue talle en bloeiende Japannese afkap, beveel:
  - Wel, sal ons dit ook skoonmaak?
  Die seuntjievegter Caligula, wat die laaste samoerai met sy swaarde afgemaak het, het sarkasties geantwoord:
  - Natuurlik sal ons skoonmaak en weer skoonmaak!
  En die egpaar het met die spoed van 'n vegvliegtuig na die hoogtes gejaag. Ons moet gou maak. In die maand Maart is die nagte nie so lank nie, en gedurende die dag, selfs met hul spoed, is dit onwaarskynlik dat dit moontlik sal wees om trefslae van talle muskette, dit wil sê gewere en, bowenal, masjiengewere, heeltemal te vermy .
  Dis goed dat daar nie outomatiese masjiene is nie. En op een of ander manier rustiger. Die opkomende son is nie haastig om die donkerte van die reën en die melkerige mis wat alles vul te verdryf nie.
  Dit is ryp in die oggend, en die yskors knars onder die eelte voete van die Terminator-ouens, wat, al wou hulle, nie hul skoene aantrek nie - hulle sou skeur. En hul bene is ook wapens nie erger as die mees ratse hande nie. Die yskors knars, maar belemmer glad nie om tot bo te vlieg en die vernietiging daar voort te sit, insluitend die diens van die elfduim-gewere nie.
  Wat is die nut van sulke koffers? Maar jy kan nie teikens soos hulle met groot gewere tref nie, maar dit is baie maklik om die wagte skoon te maak. Margarita, nadat hulle 'n dosyn Japannese met een draaitafel in die afgrond gegooi het, het hulle vreeslik gehuil toe hulle geval het, gesê:
  - So die kragmeting gaan op 'n koel manier aan ...
  Die terminator-seun Caligula het gelag, 'n dosyn dapper Japannese krygers in die afgrond gegooi en met genot opgemerk:
  - Dit raak selfs vervelig ...
  Margarita het dit afgewaai en haar afgekapte kop in 'n boog na haar maat gegooi:
  - Dis oukei. Dit is selfs meer effektief. Of wil jy 'n tweestryd met towenaars hê?
  superkragte het hy nou , ysterbone soos 'n slang gekou en geantwoord:
  - Ek sal nie weier nie , maar in die twintigste eeu is daar min kans om op hulle te struikel !
  Margarita, wat nog 'n dosyn Japannese afgekap het vir geskeurde vleis, giggel:
  - Maar kyk, ninja!
  Inderdaad, twee dosyn gemaskerde vegters in swart klere het hulle gehaas om die vegter aan te val. En hulle is gewapen met swaarde, twee in elke hand. Vir mense het ninjas goed beweeg. Mens kon die buitengewone voorbereiding en woeste opleiding van kleintyd af voel. Maar in werklikheid, wat kan teen gerubs wees? Die verskil in spoed tussen onsterflikes, kinders wat met behulp van magie opgepomp word, en mense is te groot. En ninjas, hoewel goed opgeleide vegters, is steeds mense.
  Margarita het twee van hulle tegelyk met 'n vinnige windpomp afgekap en die derde so met haar kaal, meisieagtige, elegante, maar dodelike voet in die lies gejaag dat hy meer as vyftig meter opvlieg en die vlagpaal van die toring af skeur. Margarita het teen die sterre geveg wat na haar gegooi is en, aanhou beweeg, nog drie afgekap, en die vierde doodgemaak deur drie dolke met haar tone te gooi. Die ninja het weggekom van twee, maar die derde, wat langs 'n gebroke trajek gevlieg het, het reg in die hart beland.
  Die tomboyish Caligula het ook tot die stryd toegetree. Hy het die persrande ninja in die helfte gesny en 'n selfs vinniger aanval ontketen wat die koppe van die gemaskerde mans wat sy pare probeer aanval, afgestamp het.
  Die swart onsigbare mans het nie moed opgegee nie, maar hulle was te stadig in spoed in vergelyking met die seun en gerubmeisie wat hulle aangeval het. Hulle het glad nie 'n kans gehad nie.
  Margarita, in die onweerstaanbare beweging van 'n vinnige spook, het selfs gesing:
  Sjeool gaan ! Ander engele dien ons, en jy sal saam met Dracula in die kis gaan!
  Die ninja het geval, in stukke gesny en bloed soos ryp waatlemoene onder die skeermes gespat. En hulle het nie opgehou om aan te val nie. Maar ... Al drie-en-twintig groot vegters het in die geveg geval. Daarna het die manjifieke egpaar oorgeskakel na die afwerking van die oorlewende bediendes by die gewere...
  Die mis het reeds begin verdwyn, en die Son het sterker begin skyn. En die dapper krygers het na 'n ander verdedigingslinie beweeg. Die aanranding het nog nie begin nie, en ons moes self veg. Die vegters het egter nog nie ernstig moeg gevoel nie, maar wou bloot eet. Wel, ons het weer rou perdevleis begin eet. Wel, daar is tog nie mense nie.
  Terminator-seun Caligula, wat 'n naald met sy kaalvoet gooi en verskeie Japannese daarmee deurboor het, het uitgespreek:
  - Die moeilikste slawerny is om 'n slaaf van die maag te wees - die meester is genadeloos, ongeag leegheid of volheid!
  Margarita het hiermee saamgestem en voortgegaan om die samoerai af te kap wat steeds kruip, soos ontelbare sprinkane, wat in golwe geperkoleer het . Onder die Japannese was daar baie jong ouens, so sestien of sewentien jaar oud, en dit was so onaangenaam om hulle dood te maak. Blykbaar het die owerhede van die Land van die Opkomende Son al hul reserwes vir oorlogvoering opgeskraap. Maar Kuropatkin, op wie almal gespoeg en op gespoeg het, het steeds vir die soldate gesorg, en baie minder verloor as die Japannese. En hiervoor moet hy krediet kry. En geleidelik het die Japannese eenhede beter geveg, en vars, goed opgeleide magte het uit die Europese deel van Rusland aangekom. Insluitend wagregimente.
  Die partydige meisie het gedink dat iets soortgelyks in die Tweede Wêreldoorlog gebeur het. Die formidabele Duitsers het gevorder en sukses behaal totdat hul elite-eenhede heeltemal, of byna heeltemal, uitgeslaan is. Daarna kon hulle nie die Rooi Leër in bedwang hou nie.
  Dit moet weliswaar gesê word dat die personeeleenhede van die Rooi Leër ook uitgeslaan is. En dit het inderdaad geblyk 'n probleem te wees.
  Margarita het in die geveg gehaas met die woorde:
  - God sal jou nie opgee nie, die vark sal jou nie eet nie, en die bose drake sal in hegtenis geneem word!
  . HOOFSTUK No 12.
  Dominica het net vir 'n rukkie na die Dragon Academy teruggekeer. Sy het weer vinnig 'n paar dosyn towerspreuke en 'n paar komplekse woorde geleer.
  Toe speel drie meisies: 'n elf, 'n hobbit en 'n vroulike trol met haar om towerklippe hoër te gooi.
  Dominica het hulle geklop. En die klippe self het baie helder gegloei en geglinster, soos druppels dou in die strale van die vier ligte.
  Daarna het die meisie-towenaars vir haar twee ringe met klippe van elke voet gegee, sodat die vegter haar towerspreuke kon versterk ter wille van 'n groot doel: die redding van die sterker geslag.
  Nou het amper al die tone van die aktrise meisie se kaal voete, behalwe die pinkie, towerringe gehad. En sy het selfs kragtiger geword in magie as wat sy voorheen was. Dit is in werklikheid 'n meisie wat in staat is om 'n stad te vernietig en 'n paleis te bou.
  En so het sy vinnig nog honderd towerspreuke geleer, en in plaas daarvan om te rus, gaan sit sy op die bontmat. Sy het in die lotusposisie gedompel, en byna onmiddellik het haar geestelike wese en siel, en haar liggaam dubbel, hulself in 'n parallelle heelal bevind, saam met 'n vegspan, alhoewel uiterlik jonk.
  "n Leër van kinders, gelei deur "n kwartet vegters, het voortgegaan om hordes rotte in die land van die bose towenaar Bastinda te veg.
  Die eerste groepe vleisetende knaagdiere is doodgemaak of het transformasies ervaar.
  Toe het die lande verskyn waar die ongelukkige kinderslawe gewerk het. Hulle is dopgehou deur groot rotopsieners so groot soos ordentlike varke. Hulle het swepe in hul pote gehou en halfnaakte seuns en meisies geslaan.
  Dominica was verontwaardig:
  - Hoe erg is dit as kinders ly!
  En in woede het sy verskeie weerligstrale tegelyk op die rotte afgevuur, en hulle het in groot, sjokolade-bedekte oumas verander.
  Die kinderslawe het verbaas gegil, en toe na so 'n aptytlike en geurige kos gehaas. En kom ons skeur stukke daarvan af.
  Dominica het weer met haar towerstaffie geswaai, en weer transformasies gemaak, en die vieslike rotte in heerlike disse verander, koerend:
  Kinders, dit is die sterre in die lug,
  Blomme groei in die weivelde...
  Daar sal vreugde op die planeet wees,
  Mooi drome sal blom!
  Margarita, wat ook by transformasies betrokke was, het logies opgemerk:
  - Jy het groot innerlike warmte en vriendelikheid!
  Skielik, soos 'n jack-in-the-box, het 'n groot dinosourusagtige rot verskyn. Sy het haar mond oopgemaak en iets oorverdowend geskree.
  Albei meisies is towenaars, hoe hulle weerlig en pulsars by haar sal loslaat, en van towerstafies, en van ringe aan hul kaal voete. En die gekoppelde stroom van energie het 'n groot monster, vyf-en-twintig meter hoog, getref. Hy het inmekaargesak, en dadelik omgedraai om die baie verskillende, ryk en gevarieerde disse op die lang tafel te sien. En hier was onder meer goue wynglase met "n groot verskeidenheid roomys.
  Slawekinders het begin om op te hou werk rondom die omtrek en die gehate rotte aan te val en hulle met sekels, skoffels en ander landbou- voorwerpe te kap.
  En daar was soveel woede in hulle. Die rebelle-seuns het selfs entoesiasties begin sing;
  Wie in die duisternis van slawerny is, neem die swaard in jou hande,
  En moenie vernederde skande duld nie...
  Jou vyand sal nie 'n fondament op bloed bou nie,
  Jy sal 'n ongelukkige vonnis oor hom uitspreek!
  
  Die seun word deur 'n bose sweep geslaan,
  'n Beul pynig hom met 'n bose rot...
  Maar die bose pyniger sal in 'n lyk verander,
  Moenie meer meisies hoor huil nie!
  
  Moenie 'n slaaf wees, verneder in die stof nie,
  Lig jou kop vinnig op...
  En daar sal elfinisme in die verte wees,
  Ek is mal oor Solntsus en Spartak!
  
  Mag daar 'n helder wêreld in die heelal wees,
  Waarin geluk vir ewig vir mense sal duur...
  En die kinders sal 'n vrolike fees daar hou,
  Daardie koninkryk is nie uit bloed, van vuiste nie!
  
  Daar sal, glo ons, die paradys in die hele heelal wees,
  Ons sal die ruimte baasraak...
  Hieroor, vegter seun, durf,
  Sodat hier geen nagmerrie en bose skande is nie!
  
  Ja, ons is slawe wat in kettings kreun onder verdrukking,
  En 'n brandende sweep sweep ons in die ribbes...
  Maar ek glo dat ons al die orkarotte sal doodmaak,
  Want die leier van die rebelle is baie cool!
  
  Op hierdie uur het die seuns almal in opstand gekom,
  Die meisies is ook by hulle vir dieselfde ding ...
  En ek glo dat hulle solsenisme sal gee,
  Ons sal die gehate juk afgooi!
  
  Dan, jy weet, sal die horing van oorwinning klink,
  En die kinders sal floreer in heerlikheid...
  Veranderinge wag vir ons in geluk,
  Eksamens, slaag alles met perfekte punte!
  
  Ons sal so 'n wonderwerk bereik, glo ek,
  Dat daar 'n ware paradys van lig sal wees...
  Ten minste iewers is 'n heks 'n gemene Judas,
  Wat dryf die seuns die skuur in!
  
  Daar is geen plek vir ons slawe in die onderwêreld nie,
  Ons kan die duiwels uit die krake dryf...
  In die naam van die paradys, wat heilig is aan die Here,
  Vir alle vrye vreugdevolle mense!
  
  Mag daar vrede wees in die ondermaanse wêreld,
  Mag daar geluk en heilige sonskyn wees ...
  Ons skiet op vyande soos in 'n skietgalery,
  So dit net op en nie 'n sekonde af nie!
  
  Ja, glo my, ons krag sal nie opdroog nie,
  Sy sal die pad van die hemel na die heelal wees...
  En die leër van die rebelle sal hard blaf ,
  Om die vyandige rotte te verdrink!
  
  Dit is hoe bly, gelukkig,
  Die gras groei soos rose rondom...
  Ons seuns span
  Die voorkoms is beslis dié van 'n bergarend!
  
  Oorwinning sal seker wees,
  Kom ons bou, glo ek, eerlikwaar is ons Eden...
  Al die geluk, vreugde op enige planeet,
  En jy is nie 'n rooinek nie , maar 'n eerbare meneer!
  Dit is inderdaad die volkslied van die wakker slawe wat rotte en orke vermorsel.
  Intussen vlieg Dominica en Margarita op drake, voor die weermag, op na die kasteel.
  Twee towenaars, vinnig en sprankelend met towerstaffies en ringe met talismane op hul kaal voete. Waarmee hulle fantastiese transformasies uitvoer. En daar is niks verkeerd daarmee dat ander, gevaarliker gevleuelde rotte hulle nou probeer aanval nie.
  Knaagdierlugvaart is geen grap nie. Maar die meisies het hulle geslaan met hul magiese kragte en towerspreuke. En in plaas van monsters, verskyn suikerspin. So soet en geurig.
  Boonop verander van die gevleuelde ape in aarbeie. Wat so ryp is en blink met robyne en topaas.
  En nog 'n paar ape met vlerke het ballonne geword.
  Oenomai en Dobrynya het ook op drake tot die stryd toegetree. Hulle het begin om hul eweknieë met swaarde af te kap, wat relatief eenvoudig en reguit is. Wel, en die drake self, wanneer hulle dit vat en met vuur vlam. En hulle sal die gevleueldes verskroei sonder enige spyt of twyfel.
  Oenomaus het opgemerk en die vyand afgemaai:
  - Dit, jy sien, sal baie snaaks en cool wees!
  Dobrynya het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ja, dit kan nie in woorde gestel word nie!
  En die helde-seun het 'n baie skerp en dodelike naald na die vyand geloods. Dit het die rot reg in die oog getref, en dit het met 'n ander knaagdier gebots. Dit is waar die chaos begin het.
  Oenomaus het gesing:
  Rotte is baie cool
  Hulle kan selfs 'n eikeboom knaag ...
  Jou brein is moeilik om te sien,
  En die kronings is soos 'n draad!
  Dobrynya het hiermee saamgestem:
  - Ja, rotte knaag allerhande nare goed!
  Margarita knipoog. Sy het onthou hoe die partydige seun Andreika gevange geneem is. En hy was toegesluit in 'n koue kelder vol rotte. En die knaagdiere het die seuntjie se kaal voete gebyt, gevoelloos van die koue. Andreika het die hele nag rotte beveg en nie geslaap nie. En die oggend is hy vir ondervraging geneem, en eers het hulle sout op die wonde aan seun A se bene gesprinkel. Dit was baie pynlik, en Andreika het begin skree . En hulle het hom ook met doringdraad geslaan.
  Maar die partydige seun het sy bewussyn verloor weens pynskok, maar niks gesê nie.
  Margarita kon Andreika se ontsnapping reël. En dit was haar prestasie. Die seun kon die pyn oorkom en op kreupel, gebyte bene vertrek. En daarvoor, hulde aan hom.
  Die partydige meisie het die rotte geslaan en met groot entoesiasme gesing:
  My geweer is soos 'n ouer broer
  Skiet baie akkuraat, akkuraat ...
  'n Meisie het immers 'n masjiengeweer in haar ingewande,
  Alhoewel die lewe soms soos 'n hok is!
  
  Ek is 'n meisie wat nie sterker is nie
  Wolf en tier in een toets...
  Maar die woord is nie 'n mossie nie,
  As ek by my geliefde is, glo ek, saam!
  
  Ek het reeds watter pas geneem,
  Iran het die berge bestorm...
  Sy het baie verskillende lande verower,
  Nee, ek kan nie rustig by die bank sit nie!
  
  Jy sal dit waarskynlik nie verstaan nie,
  Wat beteken dit om met fanatici te veg...
  Skryf dit neer in jou notaboek,
  En leer om ordentlik te veg, ou!
  
  Daar is geen moederland van my nie, glo my, dapperder,
  Sy skitter soos 'n helder robyn...
  Al is daar miljoene duiwels takkies,
  Ons sal steeds 'n plek in die hemel bereik!
  
  Mag die Here my beskerm
  groot ridder, die Almagtige...
  Die meisie het kragtige vlees,
  Sy slaan die kersie af met 'n presiese sarsie!
  
  Niemand kan my verslaan nie
  Ek is die meisie wie se naam legioene is!
  Die beer buig ook voor my voete,
  En die esdoorns sal gou vir jou goud gee!
  
  Ryp wat kaalvoet deur die sneeu hardloop ,
  Snowdrifts, jy weet, moenie 'n meisie bang maak nie ...
  sal my teëstander 'n skitterende haarsny gee ,
  Hulle herken my soos 'n windhond!
  
  Ek is vroeg in die lente gebore,
  So rooi, asof dit 'n banier is...
  Die karakter is baie windhond , groovy,
  En 'n warm vlam brand in my hart!
  
  Ja, jy kon nie 'n mooier meisie kry nie,
  Sy sal vir almal oorvloedig liefde gee...
  lyk nie eers twintig nie,
  Maar sy slaan selfs baie hard!
  
  
  Daarom, buig voor die meisie,
  En soen haar kaal voete...
  Die ridder sal soos 'n pyl opwaarts jaag,
  Dit sal nie vir ons moeilik wees om die probleem op te los nie!
  Die partydige meisie het baie sielvol gesing. Al die vlieënde rotte het verander. Sommige in suikerspin, sommige in springmielies, sommige in hawermout of seepborrels. En sommige van die helde-seuns is onbenullig doodgekap, of die drake het hulle met vuur verbrand. Dit was inderdaad muffins en braaivleis van lekker vleis tjops.
  Dobrynya het die naald met sy tone gevat en vrygelaat, en dit het die gevleuelde kakkerlak deurboor en dit teen die klipmuur vasgepen. En dit blyk so koel en koel te wees.
  Die kakkerlak het skielik verlig en 'n indrukwekkende diamanthalssnoer het in sy plek verskyn.
  Dobrynya het gesing:
  En toe ek die barbeel sien,
  Ai, ai , ai!
  Die seuns het 'n lopie vir hul geld gegee,
  Moenie sluimer nie!
  Die seun Enomai het geantwoord:
  - Sjoe! Hoe goed het dit uitgedraai. Dit is 'n juweel.
  Dobrynya het geknor en gebrul:
  - Ons kan dit alles doen, here, ons saai al lankal, waar?
  Dominica het in reaksie getjirp en ook 'n dosyn gevleuelde kakkerlakke wat uit die onheilspellende toring van die kasteel gefladder het in hele konstellasies van juwele verander. En hoe dit wonderlik skitter en skitter, soos ijskegels op die vier ligte wat sonstrale uitstuur.
  Margarita merk met 'n laggie op:
  - Ek glo dat die goeie oor die kwaad seëvier!
  Enomai het met 'n glimlag opgemerk:
  - Goed en kwaad is relatiewe begrippe. Hier is 'n rot, hy lewe ook, en ons kap dit op!
  Dobrynya het opgemerk:
  - En die plante? Dieselfde groente en vrugte is ook lewendig, en hulle word ook geëet, en dit is jammer!
  Dominica het getwiet:
  - Dit is hoe dit gebeur, dit is hoe dit gebeur,
  Elkeen verslind die ander op een slag!
  Die meisie-aktrise met 'n brul het dit gevat en magie uit haar kaal voete vrygestel. En die toring met die rotskedel is verander. Dit het vergul geword, en 'n roos het geskitter met robyne bo-op.
  Margarita het geestelik opgemerk, haar tande ontbloot en watervalle van moorddadige en vernietigende strale vanaf haar kaal tone gestuur. En die magie het gewerk. En geslaan moorddadig en vernietigend, wat dadelik in kreatief en florerend verander het.
  Orke en kabouters het weer uit die kasteel gestort . En hulle het in 'n regte horde geklim . Sommige van die ruige bere het staalwapens gedra. En dit is baie blink wapenrusting, met spiese en byle.
  Dominica het aggressief opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Nou is dit 'n grillerige horde wat reeds inklim . Wel, sal ons hulle met iets dodeliks ontmoet?
  Margarita het met 'n kwaadwillige glimlag opgemerk:
  - Ja, natuurlik kan ons dit doen!
  En die towenaarmeisies het hul magiese pulsars na die Orke en kabouters gevat en geloods.
  Boy Dobrynya het opgemerk:
  - Dit is nie sleg nie, maar ons moet kindervegters die geleentheid gee om te veg.
  En inderdaad, duisende rebellekinders het uit verskillende rigtings na die kasteel gehardloop. Baie van hulle, veral die seuns, het kettings gedra. Van die ouens het gewerk en monumente en beeldhouwerke vir die heks Bastinda opgerig . Sommige standbeelde het tot honderd meter hoog gegroei, en net die reuse-kasteel het bo hulle uitgetroon.
  Die twee sterkste, hoewel nie die grootste seuns nie, die Viscount en Phoenix, het voor die res geveg en die knaagdiere van kant gemaak.
  Die Orke het op hul beurt ook van boë af begin skiet. Maar die towenaars het hulle hard geslaan. As dit relatief maklik was om rotte dood te maak, al was hulle vet en groot, het dit hul beweeglikheid beïnvloed. Dan sal die Orke sterker vegters wees, en die kabouters is eenvoudig reuse.
  Phoenix het opgemerk:
  - Ek het met Kartaus baklei . Sy vegters was dus meer rats!
  Die viscount-vegter het gesing:
  Ek is vreeslik lief vir oorlog
  Veg soos 'n haan...
  En in hand-tot-hand-geveg,
  Ek veg vir twee monsters!
  Phoenix het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ja, om eerlik te wees, dit is wonderlik ! Maar ons is gewoond daaraan om monsters by die duisende dood te maak.
  En so het die helde seuns die kabouter doodgemaak. En die res van die monsters was reeds gedeeltelik omskep in verskillende soorte kos en lekkers. Maar een van die kabouters het sulke roomys gemaak in 'n wynglas wat uit smarag gesny is.
  En bo-op is daar hope veelkleurige roomys, stukkies sjokolade, versuikerde vrugte, aarbeie, pistache en so meer, baie aptytlik.
  Die vegterkinders sal van genot skree. Ja, dit het regtig uiters smaaklik geword en betower die oë.
  Die meisie-towenaar Margarita het, nadat sy nog 'n golf van vernietiging en uitwissing vrygestel het, 'n aggressiewe carte blanche gemaak in die kwessie om die lelike te omskep in ' n aptytwekkende een , en uitgereik:
  - In sommige opsigte is magie beter as die natuurlike proses, nie waar nie?
  Dominica het saamgestem:
  - Ja, sonder enige twyfel, ons skep iets mooi en smaaklik. Maar hoekom is hier duisende slawe, en hulle is almal kinders, en daar is geen volwassenes in sig nie?
  Margarita antwoord met 'n glimlag:
  - Die invloed van plaaslike magie. Dis nogal sterk. En sowaar, dit blyk dat daar net kleuters in hierdie wêreld is. Maar moenie bekommerd wees nie, die plaaslike lug alleen sal jou nie in 'n dogtertjie verander nie.
  Dominica vra verbaas:
  - En waarom?
  Die partydige meisie het geantwoord:
  - En oor die kop van kool!
  Die aanslag van bose Orke en kabouters het begin verswak. Sommige van hulle is deur kinderkrygers doodgemaak, en die meeste is getransformeer deur die sterk magie van 'n pragtige paartjie. Dit is werklik toorkuns, wat die towerstaf wat Dunno gehad het, verduister.
  Dominica merk op en glimlag soet:
  Die tyd van afrekening het aangebreek,
  Ons slaan die ork in die oog...
  In reaksie hierop het hy soos 'n pastei geword,
  En hy het 'n tand gevra!
  En inderdaad, in Allerhande lekkernye word in orke en kabouters omskep.
  En die kinderkrygers is verheug hieroor. En rotte word sonder enige probleme uitgeroei . Maar van hul houe het heerlike disse weer begin verskyn. En ander heerlike en ongelooflike goed.
  En die rotte word vinnig omskep in iets nuttigs en wat geëet kan word.
  Die partydige meisie Margarita het uitgeroep:
  - Miskien gaan ons nou die kasteel self in!?
  Die meisie-aktrise het opgemerk:
  "En daar kan 'n hinderlaag op ons wag." Ons is egter gereed hiervoor!
  Margarita glimlag en antwoord:
  - Ek is 'n pionier, wat beteken ek is altyd gereed!
  Nou het die kinderslawe by die kasteel ingebreek. Hulle kaal voete het op die swart marmer getrap. Binne het hulle met orke, kabouters en rotte geveg. En hulle het hulle afgekap asof hulle snyers in plaas van swaarde het. Dit is waar die sny begin het.
  Die seuns het veral fel met swaarde geveg. En die meisies het verkies om met boë te skiet. Gelukkig kon Margarita sekels en skoffels in regte boë omskep. En hulle skiet hele pakke pyle en steek die rotte deur.
  Dominica het geestelik opgemerk:
  - Skerp pyle van 'n moordenaarpad, wees koel, my kinders.
  Skielik vlieg die heks Bastinda self uit die toring. Sy het soos 'n vrou van so vyf-en-dertig gelyk, en het soos 'n toppie in die rondte getol. Haar hare is swart, krullerig, en self hou sy twee towerstafies in haar handskoene.
  Die heks het op 'n motorfiets gevlieg, en aan haar voete was stewels met spore.
  Bastinda vat dit en brul:
  - Ek respekteer die sterkes
  En ek beledig die swakkes...
  Ek is 'n groot euwel
  En wat van jou, kaalvoet?
  Dominica het in reaksie getwiet:
  My wet is eenvoudig
  Ek verslaan die wat boos is...
  Wie swak is, Ek sal help,
  Ek kan dit nie anders doen nie!
  Bastinda haal uit die towerstafies, asof sy Dominica met pulsars slaan . So het sy gefluit in reaksie. En die pulsars het dadelik in koeke verander en op die meisie-aktrise geval en haar deeglik gesmeer.
  In reaksie hierop het Dominica, woedend, 'n groot pulsar uit haar towerstaf en van haar kaal tone losgelaat.
  Dit het verbygevlieg, maar Bastinda kon ontsnap en is deur 'n ontlading in die kasteel getref. Dit het byna onmiddellik verlig en begin transformeer. En in die plek van die onheilspellende kasteel het 'n uiters luukse paleis verrys - heeltemal en onmiddellik.
  Bastinda het na hom gekyk, haar oë geknip en weggehardloop. Meer presies, vlieg weg. En 'n vurige stert het agter haar gebly.
  Dominica en Margarita het agter haar aan gejaag. Albei towenaars was duidelik agter in spoed.
  Tog is 'n vlieënde motorfiets baie vinniger as drake.
  Die towenaarsmeisies het op Bastinda begin skiet . Maar elke nou en dan het sy ontduik of verdediging gestel. Boonop het die motorfiets die afstand baie vinnig vergroot en hom met magie uit die vuurbaan geneem.
  Dominica het opgemerk:
  - Sy het haar land, onderdane en mag verloor. So, ons het dit nie nou regtig nodig nie!
  Margarita het opgemerk:
  "As sy die geel rot-artefak gesteel en weggeneem het, sal ons oorwinning waardeloos wees!"
  Die meisie-aktrise, wat die tone van haar kaal, bruingebrande bene knip, het selfversekerd verklaar:
  - Maar duisende kinders het vryheid gekry! Hierdie is ook iets werd!
  Die partydige meisie het saamgestem:
  - Reg! Geen wonder ons het gewerk nie.
  Inderdaad, die rotte is uiteindelik getransformeer en doodgemaak, asook die Orke en kabouters. So is 'n groot oorwinning behaal.
  Baie duisende kinders - seuns en meisies - het op die plein saamgedrom en kaalvoet gedreunsing:
  - Eer aan die helde! Eer aan die bevryders! Weg met slawerny!
  Dit was die grootste oorwinning in die land van rotte. En daar is soveel wonderlike en lugtige goed hier.
  Margarita het eerste gepraat. Sy het gedans en sou dit neem en sing, en haar lied was die lied van 'n partydige meisie:
  Ons, kinders van armoede en die streling van die somer,
  Gebore in 'n hut in die reën...
  Laat die meisie se droom besing word,
  Wanneer gaan ons weer in 'n warm stryd!
  
  per ongeluk in Elfxik beland ,
  En my Moederland, Heilige Rus se...
  Met my lot, heeltemal buitengewoon,
  Ek veg vir die geluk en liefde van die land!
  
  En daar is geen mooier Moederland van Rusland nie,
  Is jy vir veg dit , en moenie bang wees nie...
  En daar is geen gelukkiger land in die heelal nie,
  Jy is die fakkel van lig van die heelal, Rus s'n!
  
  Ek sal vir jou deur vuur en water gaan,
  Die pioniers is gewoond daaraan om te wen...
  Ons sal altyd aangenaam wees vir die mense,
  Omdat die krag van die weermag onbeperk is!
  
  Kom ons gaan aan die aanval vir die Moederland,
  Onder die kreet van 'n kragtige, woedende hoera...
  Hitler sal sy terugbetaling tot die einde kry,
  Ons sal die Nazi's uit die erf verdryf!
  
  My Vaderland is vol helde,
  En Stalin is 'n groot reus...
  Die pioniers marsjeer in formasie,
  Die Almagtige Familie, ons Here, o een!
  
  In die naam van lig en goeie lewe,
  Ons sal dapper veg, kinders...
  'n Generasie sal immers onder kommunisme leef,
  Glo my, hoop kan nie van ons weggeneem word nie!
  
  Ons is lief vir ons Moederland, ouens,
  Ons wil jou uitlig bo die wolke...
  Fascisme sal 'n sterk vergelding ontvang,
  Van die pioniers, die dapper arende!
  
  Ons sal dit bereik, glo ek, ons sal binnekort wen,
  Alhoewel fascisme verraderlik en wreed is ...
  Oupas sal trots wees op ons,
  En Svarog sal jou in die geveg lei!
  
  Tot eer van ons dapper vaderland,
  Die Here die Almagtige het self na die kruis opgevaar...
  Ons sal nie spyt wees oor ons lewens vir Rusland nie,
  Laat 'n harde stem uit die hemel gehoor word!
  
  Veg vir die glorie van ons Moederland,
  Lojale vegters is lief vir haar...
  Julle is wolfwelpies, nie lafhartige hase nie,
  Selfs die ridders is baie trots!
  
  is in staat om die maan uit die kluis te kry,
  Vang 'n snoek, 'n groot katvis...
  Die groot Lenin het opgestaan vir vryheid,
  Ons sal die gebou lewendig maak!
  
  In die Naam van die Familie, bou piramides,
  En die skepe wat die gewelf van die hemel sal opskeur...
  En Hitler maak grappenderwys die vegters dood ,
  Die Almagtige het vir ons gesterf en weer opgestaan!
  
  Jy is dierbare, ondeunde Lada,
  Die groot Wit God is deur jou gebore...
  En ons moet dapper vir jou veg,
  Mag die Almagtige jou help om vir ewig te lewe!
  
  Lief, eer God Jesus,
  Hy is 'n Russiese ou, by ons vir altyd...
  Dit is tyd om die ornament vaardig te borduur,
  Mag die jare vir altyd gevul wees met vreugde!
  
  Die grootheid van my heilige Rusland,
  In staat om teëstanders te verslaan ...
  Al het die vroue uitgeroep van vrees,
  Ons kan die draak breek!
  
  Vir die eer van die heilige Moederland, glo my,
  In die Naam van die Russiese God Christus...
  Ons sal binnekort groot kerke bou,
  Kom ons stap ons pad tot aan die einde!
  
  Liefde, glo my, ken nie onnodige woorde nie,
  Daar is nie meer onnodige verveling daarin te sien nie...
  Laat Kain vergaan in die onderwêreld,
  En Abel sal weer sy lied sing!
  
  Hier trap ons in Berlyn rond met 'n gordel,
  Die trompet klink soos 'n klok...
  Jy beter 'n vegter baie beskeie wees,
  Blaas die Nazi's se kop met 'n byl af!
  
  Die familie sal binnekort weer opstaan, glo my, die dooies,
  Wit God sal vir jou elke liefde gee
  En ons het baie duidelik besluit,
  Wat sal 'n ewigheid van helder veranderinge wees!
  entoesiasties gesing en gedans het, haar kaal voete gestamp het . En ander kinders, voormalige slawe, het gesing en gedans en probeer opstaan, of eerder, hoër spring.
  Dobrynya, wat 'n sterk seun was , het 'n klip geneem en dit hoër gegooi. Dit het opgevlieg en ontplof en soos vuurwerke in duisende veelkleurige fragmente versprei.
  Die seun burggraaf het gebel:
  - Dit is werklik fantasties!
  Dobrynya het hierteen beswaar gemaak deur die klip weer te gooi, en Margarita het dit met weerlig geslaan , wat veroorsaak het dat dit in 'n groot aantal veelkleurige en skitterend sprankelende fragmente verstrooi het:
  - Geen! Dit is so 'n werklikheid. En daar is niks hoër as hierdie werklikheid nie!
  Die heldeseun Phoenix het woedend met sy kaal voete gestamp sodat die gras begin rook het, en geskree:
  - Ons lokomotief vlieg vorentoe - dit stop in die kommune!
  Ons het geen ander manier nie - 'n magtige geweer!
  En die meisie langs hulle sal ook sommer op en af spring.
  Hulle bui was positief, en vreugde was in volle swang.
  Dominica het ook besluit om bietjie haar spitsvondigheid te wys.
  En kom ons krabbel hele strome van jou uitstekende, goed geoefende aforismes uit;
  'n Slaaf kan vry word, 'n dwaas kan slim word, 'n arm mens kan ryk word, maar as jy die hardkoppigheid van 'n donkie het, sal jy altyd 'n donkie wees!
  Arm is nie die een wat nie geld het nie, maar die een wie se kop vol saagsels is!
  Moenie daarna streef om koning te wees as jy geen brein het nie!
  Selfs die Sjah sal so mal soos 'n donkie wees!
  Die koning is natuurlik 'n leeu, maar nie sonder jakkalsagtige vindingrykheid nie, en leeus word gevel!
  Moenie grom nie, maar bly eerder stil as jy nog nie in die plek van die leeu is nie, en die jakkals het nie sy pak gegee nie!
  'n Politikus is soos die jakkals in Krylov se fabel, maar moenie 'n kraai wees as 'n kieser nie!
  As jy soos 'n stomp is, dan sal hulle die skaafsels van jou na die wortels verwyder!
  Om die land nie vir 'n juk ingespan te word nie, moet dit sterk wees, soos 'n bul!
  Lugvaart is nodig om die land te laat vlieg!
  Die politikus is gereed om die maan te belowe, net om nie in die drein te gaan nie!
  Hy wat nie sy gesondheid gedrink het nie, is vir ewig jonk!
  Eike-argumente werk op die stomp!
  "n Politikus sal gewillig die skaafsels van jou afhaal as jy "n stomp is!
  Maar die mens het een voordeel bo ape: soms is hy darem 'n bietjie van 'n regte jakkals!
  Die politikus het die ambisies van 'n leeu, die slinksheid van 'n jakkals, maar sy metodes is heeltemal swak!
  As 'n politikus te veel van 'n jakkals is, dan word hy 'n volledige vark!
  "n Politikus met "n jakkals se listigheid en "n wolf se greep sal kebab van kiesers maak!
  En geluk verg inspanning, net met die harde werk van 'n perd kan jy die kraag van onderdanigheid afgooi!
  Glo in sukses as jy almal uitoorlê!
  "n Politikus kan selfs "n jakkals uitoorlê, maar hy kan nie tyd vir altyd flous nie!
  "n Kieser vlieg dikwels soos "n by na "n politikus se heuningryke toespraak, maar dikwels word hy self gesteek!
  "n Politikus sluk kiesers in soos "n luislang hase insluk, lok vlieë soos vodka en soet Velcro!
  "n Wolf kan nie sonder vleis lewe nie, en "n politikus kan nie sonder misleiding lewe nie!
  Die vinnigste perd sal die een wat goed vaardig is, gehoorsaam!
  Dit is makliker vir 'n politikus om homself binnestebuite te draai as om iets te belowe wat gedoen kan word!
  Vir wie jy ook al stem, jy sal die uitslag met 'n minuut van stilte eer!
  Wees ten minste 'n bietjie vindingryke jakkals as jy nie 'n afgesaagde donkie wil word nie!
  Moenie politici vertrou nie, vir kiesers is dit net skuurpapier wat skyfies van eikebome stroop!
  Wie nie 'n volslae dwaas is nie , sal 'n sent in 'n gewigtige sent verander!
  Daar is geen familie in die politiek nie, maar daar sal diegene wees wat wil deel wat julle as broers het!
  Daar is baie nare dinge in die lewe, maar die ergste is wanneer die lewe tot 'n einde kom!
  As jy nader aan God wil kom, spyker die aap in jou siel aan die kruis!
  Die mens het ontstaan, indien nie van 'n aap nie, dan het hy in elk geval opgehou om 'n aap te wees!
  As jy die verstand van 'n aap het, dan sal die jakkals jou insluk soos 'n roofsugtige boa-konstrictor!
  Niks is oneindig nie, behalwe die tyd wat dit neem vir politici om te lewer wat hulle belowe!
  As jy baie blaf , sal jy tjank soos 'n geslaan hond!
  Moenie iemand vertrou wat hard praat nie, en rooi vuur kan jou brand!
  Selfs God kan nie 'n vrou uitpraat en 'n aap tot die vlak van menslike kultuur grootmaak nie!
  Sonder liefde is daar geen glimlag nie, tensy dit die roofsugtige glimlag van 'n politikus is!
  Nadat hy te lank in die wolke was, vlieg die vlerklose politikus by die drein af!
  'n Klein siel het altyd die ambisies van 'n reus!
  'n Klein siel het 'n reusagtige verwaandheid!
  'n Politikus is 'n dief wat wette vir homself skryf en die land as 'n sonegebied beskou!
  Die politikus het sewe Vrydae per week, maar wanneer dit nodig is om die belofte na te kom , kom die Joodse Saterdag!
  Eenheid is goed, solank dit nie met 'n politikus paring is nie!
  'n Politikus is so 'n wese wat met behulp van slinkse metodes 'n skaap van jou wil maak!
  Die slinkse metodes van politici verander kiesers in 'n tjoppie!
  Onder 'n varkheerser is die lewe nooit vet nie!
  Om "n varkpresident te maak is te vetterig!
  As jy president wil word, gryp jou kanse aan!
  "n Regeerder wat kiesers as skape beskou, is "n tipiese vark!
  God, dit is nie net almag nie, maar ook die bereidwilligheid om ter wille van jou naaste na die kruis te gaan!
  "n Regeerder wat lank op die troon sit, laat die staat sak!
  'n Jong leier is soos 'n vars perd, 'n ou een is soos 'n merrie met gebreekte hoewe!
  In die manier om Goddelike hoogtes te bereik, is Satan self 'n politikus!
  "n Politikus is God in net een ding, deur verskonings uit te dink hoekom sy verkiesingsbeloftes so duiwels misluk is!
  Politikus, soos bier, is net goed koud en op die tafel!
  Die politikus is soet met sy toesprake, maar die bitter nasmaak daarvan is glad nie soos bier nie!
  Die enigste keer wat die waarheid uit 'n politikus se mond kom, is wanneer hy homself verkeerd interpreteer!
  'n Politikus, om ten minste 'n bietjie Goddelik te word, kruisig die kieser ten volle !
  Selfs 'n beer se krag sal jou nie red as jou verstand 'n dek is nie!
  'n Jakkals is so 'n dier dat dit drie velle van 'n leeu sal afhaal!
  "n Politikus is die sterkste as sy kieser swak in gedagte is!
  Dis hoekom 'n politikus met heuning uitkom sodat die kieser glad nie spoeg nie!
  Die een met saagsels in sy kop sal hard met 'n knuppel geslaan word!
  Die eikeboom is die koning van bome, die eikehoutkop verander enige stomp in 'n onderwerp!
  Eikehout is bestand teen vrot, die eikehoutkop is vol stof!
  As jy 'n stomp is, dan het jy ten minste 'n aandeel op jou kop !
  Die onbekende is skrikwekkend, maar die bekende maak jou soms eenvoudig bang!
  Kennis skep selfvertroue selfs wanneer dit moeilik is, onkunde , verwarring selfs wanneer dit maklik is!
  "n Lafaard is nie een wat bang is nie, maar een wat lui is om die moed aan te kweek!
  Vrees is swakheid, moed is krag, maar pasop vir die moron in jouself !
  Elkeen wat hom aan die neus laat lei, loop die gevaar om tussen die drie denne te verdwaal!
  Eindelose onnoselheid laat jou in sirkels loop, met jou vernuf tot niet!
  Dit maak nie saak of die melk op jou lippe nie gedroog het nie, dit is erger as daar gevoelloosheid in jou harte is!
  Ou brood van aalmoese, bitter sout van bekering!
  Heuning van die lippe van 'n politikus lok diegene wie se lippe nie gedroogde melk het nie!
  'n Politikus is nie 'n dief in die wet nie, hy is 'n dief wat wette maak!
  Die politikus beloof 'n lieflike lewe, gooi heuning van sy lippe, maar sy pote is taai, soos 'n vlieg!
  "n Welsprekende politikus suig in die kieser se beursie!
  Hoekom is stilte goud, want daarvoor word betaal!
  Wat is die grootste ding in die wêreld? 'n Berg beloftes gemaak deur 'n politikus!
  Die politikus wil geld en mag hê, hy is gereed om enigiemand in stukke te skeur!
  'n Politikus is eerstens 'n jakkals, nie altyd helder van voorkoms nie, maar altyd stertswaaiend!
  Die politikus maak graag jou beursie vol met net leë beloftes!
  "n Politikus is net eerlik oor een ding as hy sê - ons, aangesien hy nie meer sy eie ek het nie!
  Wat is meer as atome in die heelal? Gesigte en maskers van politici!
  Wat 'n politikus die meeste gewillig doen, is om kiesers se sakke uit te haal!
  "n Politikus het sewe Vrydae per week, maar om na kiesers te luister is altyd sy afdag!
  Wie het eerste gekom? Politici, want hulle het chaos geskep!
  Moenie glo in die koelte van haanpolitici nie, hulle sing altyd uit iemand anders se stem, 'n jakkals!
  As "n politikus sy woorde soos "n nagtegaal uitstort, beteken dit "n jakkals het sy fonogram gemaak!
  Dit is meer waarskynlik dat 'n kanker op die berg sal fluit as wat 'n politikus sy belofte sal nakom sonder om te bloos!
  'n Politikus is soortgelyk aan 'n nagfeetjie, net hy ruk gewoonlik kliënte af gedurende die dag!
  Hoe is 'n politikus soortgelyk aan 'n hond? Wanneer hy baie breek, is hy beslis mak en het 'n eienaar!
  Diegene vir wie hulle met hul hart stem, beland dikwels in die lewers van kiesers!
  "n Politikus is soos vodka, die kieser sal met sy lewer voel dit is geskroei!
  "n Politikus draai jou brein uit, soos vodka, net anders as sy is dit vol slyk!
  Die politikus hou daarvan om mis te skep met die deursigtige doel om ryk te word!
  "n Politikus het baie beloftes, maar nog meer verskonings as dit nie nagekom word nie!
  'n Politikus is 'n jakkals, maar meer dikwels van 'n grys kleur!
  Die politikus haal skaafsels van die eikebome af en slaan akkers af soos 'n vark!
  As 'n politikus spraaksaam is soos 'n saag, dan maak hy beslis 'n stomp van 'n kieser!
  Die politikus praat graag oor God omdat hy self Satan is!
  'n Politikus is so slinks soos die duiwel, maar 'n engel in die verspreiding van beloftes !
  Die politikus hou daarvan om homself te kruis, maar sy hande reik altyd na sy beursie!
  Deur jou stem aan 'n welsprekende politikus te gee, loop jy die risiko om bloed op te hoes!
  Gewoonlik kies mense tussen katte in 'n pokkie, wolwe in skaapsklere, en 'n jakkals met vrot kaas!
  As 'n politikus sy belofte nagekom het, kyk na die berg om te sien of 'n kanker daarop fluit!
  Dit is makliker om 'n kolobok op te hang as om 'n politikus te dwing om sy belofte na te kom !
  Die politikus is net in een ding konsekwent - op soek na voordele vir sy eie sak!
  "n Politikus verander sy medewerkers soos handskoene, net dit maak sy hande nog vuiler!
  'n Politikus is 'n dier wat 'n hert van 'n kieser maak!
  Politikus, indien nie 'n wolf in skaapsklere nie, dan 'n tipiese ram!
  'n Politikus wat nie 'n jakkals is nie, is 'n ram of 'n takbok!
  "n Politikus kan berge belowe, maar daarna ruim jy net die puin op!
  Moenie haastig wees om vir die haan te stem nie, hy pik jou dood!
  Diktator, dit is 'n jakkals op 'n leeutroon omring deur ramme!
  As jy nie 'n takbok wil blyk te wees nie, wees ten minste self 'n klein jakkals!
  Die een wat nie verniet kraaie tel nie, wen die verkiesing!
  Jy kan met jou hart stem, maar die wenner sal met jou brein wen!
  
  "n Politikus is "n jakkals wat groen kaas, soos die kleur van die dollar, verkies van dié wat kraaie tel!
  "n Vrou is nie "n want nie, sodra jy handskoene omruil, verander jy beslis in "n snert van bedompige avonture!
  Geniale seuns maak baie meer ontdekkings as middelmatige ou manne van instruksies!
  In die jeug is daar vuur in die hart, ontdekking in die kop, en die resultaat is oorwinning!
  Die pad na sukses is nie altyd reguit nie, maar dit verdra nie 'n rug wat in onderdanigheid gebuig is nie!
  Die politikus buk om sy neus hoër op te trek!
  Die politikus buig om dan oor die kieser te buig!
  Die politikus is gereed om sy neus in die grond te grawe om sy verantwoordelikheid teenoor kiesers te begrawe!
  Alles onmoontlik is moontlik in ons wêreld, en glo my, lewe is baie moeilik, asof in 'n skietgalery!
  'n Donkie met 'n sak goud is beter in staat om deur 'n vestingmuur te breek as 'n mammoet met 'n staalram!
  "n Politikus met "n goue mond verander kiesers in donkies met goue sakke offers!
  Wie is die sterkste dier? Natuurlik 'n donkie gelaai met 'n sak goud! Die jakkals hou van die geel kleur van hoogverraad en goue munte van offerandes!
  Politici swaai dikwels rooi vlae ter wille van die geel kleur van die munte wat hulle sonder om te bloos uit kiesers se sakke haal!
  Die veelseggende toesprake van sagmoedige politici het bitter trane gestort van moeders wie se seuns in die bloedige slagting omgekom het!
  Wie berge van goud belowe, is nie 'n gebreekte koperpenning werd nie!
  . HOOFSTUK No 13.
  Caligula Delfinov het sy eie missie. Jy moet jou ouer suster ten alle koste vind. En jy self is intussen na 'n parallelle wêreld vervoer, waar jy jou eie unieke en terselfdertyd baie cool en unieke missies geskep het.
  Margarita en Caligula vat aan hul kaal, ronde hakke en brul:
  -Stert vir stert,
  Oog vir 'n oog!
  Nie Barbos nie -
  Fantomas !
  Nou het die ouens in verskillende rigtings versprei om vinnig die maal van die geledere te voltooi wat die benaderings tot Port Arthur, die leër van die Land van die Opkomende Son, dek. Die Terminator-kinders het soos elektriese skelms deur sagte gras beweeg en die Japannese genadeloos uitgeroei.
  Kuropatkin het steeds gehuiwer met die bevel om die aanranding te begin, hoewel die vegtende egpaar op Mount High die Tricolor tricolor geïnstalleer het , het die kinderkrygers eenvoudig groot karton geverf, en dit is nou duidelik sigbaar gedurende die dag. Maar die voormalige minister van verdediging was steeds huiwerig. Alhoewel Kuropatkin terselfdertyd nie 'n lafaard was nie. Tydens die oorlog van 1877-1878 het hy buitengewone moed aan die dag gelê.
  Ja, en om die lewe van gewone soldate te verbeter, as minister van verdediging het hy baie gedoen, en is nie in diefstal betrap nie. Alhoewel die gevegsdoeltreffendheid van die weermag nie veel onder hom toegeneem het nie. Maar hy het nie Suvorov se vasberadenheid of selfs avontuurlustigheid gehad nie. Alexander Suvorov het baie vrymoedig geveg en voortdurend op die randjie van 'n algehele nederlaag gebalanseer. Die intuïsie wat deur die natuur gegee word en fenomenale geluk het dit egter moontlik gemaak om die vyand se vergeldingsstappe, sy reaksie te voorspel en oorwinnings te wen. Dit is in die styl van Tal, wat verkeerde opofferings gemaak het, wat 'n nederlaag gevaar het, maar in die meeste gevalle gewen het ... Maar die beste skaakspelers in die wêreld het deur Tal gesien.
  Die eerste een wat hom 'n vleismeul en nederlaag gegee het, was Mikhail Botvinnik. Hierdie kampioen het geweet hoe om die vyand se swak punte te programmeer en te merk.
  En die ster van die genie Tal het verdof.
  Waarskynlik sou Suvorov, as hy langer gelewe het en as hy toevallig met Napoleon baklei het, geslaan gewees het. Maar die Turkse leër, waarmee Alexander Vasilyevich geveg het, was uit alle oogpunte te agterlik, en die bevelvoerders is nie volgens hul leierseienskappe aangestel nie.
  En tydens die oorlog met die Franse het die peuterpoele 'n te jong bevel gehad en 'n buitensporige onderskatting van die leër van die Russiese beer.
  Kuropatkin, aan die ander kant, was oor die algemeen bang om aan te val, en het verkies om op die verdediging te sit. Om dit te bereken, is duidelik dat die vyand homself teen die skans sal verpletter. Dit was met so 'n bevelvoerder dat die oorlog verlore was.
  En die meisie Margarita en Caligula Dolphins het onder skoot gekom... Hulle is egter gered deur spoed, toe die onsterflike krygers die bastions binnebars en reeds almal binne maal, amper ondeurdringbare vel en natuurlik die vermoë om amper te herstel oombliklik.
  Dolfinov Jr. , wat 'n ander Japannese generaal afgemaai het, het 'n frase uit "Highlander" gebrul terwyl hy met sy kaal voete giftige naalde gegooi en bloed uitgespoeg het:
  - Daar behoort net een oor te wees!
  En sy swaarde dra, soos weerlig, 'n moorddadige, unieke meul uit. Meer presies, honderd slyptegnieke met die afmaai van vyande in 'n minuut van 'n paar bataljonne.
  Die samoerai het van die houe geval, en die kaalvoete van die terminator-seun het 'n hele patroon van spring- en kronkelspore agtergelaat.
  Die pragtige partydige meisie Margarita het, terwyl sy nog 'n gewapende beton fort skoongemaak het, die ammunisie opgeblaas en duisende kragtige gewere die lug in laat vlieg. Na aanleiding van sy vriend het die seunskunstenaar Caligula 'n soortgelyke maneuver herhaal.
  Margarita, wat 'n granaat met haar kaal, meisieagtige voet 'n lang afstand gooi, het goedgekeur:
  - Dit gaan goed met jou, seun !
  Die onoorwinlike vegter, wat ook die moorddadige gawe van vernietiging met groot versnelling gegooi het, die samoerai afgemaai het, het geantwoord:
  - Dit is beter om te leer as om weer te leer!
  Kragtige ontploffings van die bastions het nie ongemerk in die geledere van die Russiese leër verbygegaan nie. Luitenant-generaal Zeleny het aan adjudant-generaal Kuropatkin berig:
  - U Eksellensie. Volgens ons data woed die geveg al lank in die vyandelike sitadel, en selfs, vir seker, het verskeie bastions ontplof!
  Kuropatkin het traag geantwoord:
  - Kalm, net kalm!
  Wel, net soos Carleson, wie se dak van sy skarniere afgewaai is. Alhoewel die situasie net drastiese maatreëls vereis. Generaal Zeleny en Kondratenko dring daarop aan:
  - Ons moet dadelik toeslaan!
  Kuropatkin kyk deur sy bril na albei generaals. Green is nog jonk, maar lyk selfs jonger as sy jare, vinnig, voortvarend. Kondratenko is die broer van die held van Port Arthur, ook van die jonger geslag bekwame leiers. Natuurlik is sulke valke gretig om te veg. Boonop is daar 'n kategoriese bevel van die Keiser en Soewerein van Alle Rus, Nikolaas II, om dadelik die sitadelstad te bestorm. En dit is onmiskenbaar dat die koninklike tesourie nie die las van so 'n moeilike oorlog vir lank sal kan weerstaan nie.
  As jy egter nie die drif ken nie, moenie in die water gaan nie! Ons moet uitvind wat is wat en waar wie aanval.
  Kuropatkin het vir Kondratenko gevra:
  - Watter Japannese eenhede het die skietery gedoen?
  Die generaal het duidelik gesê:
  - Die verkenners berig dat engele verskyn het - 'n pragtige jong man en 'n meisie met goue hare, wat met ongelooflike spoed beweeg, en as hulle afgekap word, kan hulle nie gesien word nie.
  Kuropatkin het homself drie keer teen 'n verwoede tempo gekruis en geprewel:
  - So dit blyk dat dit weer engele is?
  Generaal Zeleny stamp sy hakskeen op die vloer:
  - Ja presies! Hemelse honderd!
  Kuropatkin het selfs gefluit:
  - Sjoe! Die Here verlaat nie Rusland nie!
  Kondratenko het insiggewend gesê:
  - Ons moet dadelik die vyand aanval, veldmaarskalk! Of ons gaan self op die offensief!
  Kuropatkin het traag gesê:
  - Nee, menere. Ek gee die bevele. Aangesien God besluit het om ons te help, dan is dit sonde om soldate in 'n vleismeul te sit!
  Kondratenko het logies opgemerk:
  - Selfs in Israel het die Almagtige God geëis dat die Jode ook moet veg, en nie alles verniet en sonder 'n stryd moet ontvang nie.
  Die veldmaarskalk van die vlei, 'n strateeg van wag-en-kyk-taktiek, het hierop gereageer:
  - Maar die apostel Paulus het gesê om God te dien, vereis nie mensehande nie!
  Reeds generaal Zeleny het opgevlam:
  - Waarom kruis U dan, U Edele, u gedurig, veral as skulpe naby ontplof!
  Kuropatkin het al begin kwaad word:
  - Maar omdat alles gebeur volgens die wil van God. Laat ons dus eers 'n gebedsdiens doen. As julle brutaal is, sal julle albei gearresteer word!
  Oor die algemeen het die idee om 'n gebedsdiens te hou interessant gelyk. Laat die gerubs die rap vir almal vat.
  Caligula die tomboy en die partydige meisie Margarita is al 'n bietjie moeg, en die meeste van die werk is reeds afgehandel. So hoekom nie opfris in die see, en Togo se eskader deeglik skuur nie. Sy kan immers ook vuur oopmaak, ook vanaf twaalfduim-gewere. En dit is 'n kaliber van 306 millimeter, wat aansienlike verliese vir die aanvallende troepe kan veroorsaak.
  Die Japannese, in hierdie geval, sal weliswaar amper blindelings oor die rant moet skiet. En hulle sal slegs met direkte vuur kan slaan wanneer die geveg na die stadsgrense beweeg.
  Die hoofteiken is vier slagskepe met twaalfduim-gewere aan boord.
  Die partydige meisie, wat die Japannese met haar moorddadige swaarde afgekap en die vasgesteekte beenskyfies afgeskud het, het voorgestel:
  - Miskien kan ons ons kanse 'n bietjie uitreken? T. het meerderwaardigheid in geweergevegte bo Rozhdestvensky se eskader, ongeveer 1,8 tot 1. Op hierdie manier sal ons die balans van magte effens gelyk maak.
  Caligula van die Dolfyne, wat die laaste samoerai afgemaai het, het die vegter Margarita gevra:
  - Sal ons met die vlagskip begin?
  Die partydige meisie , wat 'n dop met haar kaal tone gegooi het en nog 'n dosyn Japannese uitmekaar geskeur het, wat net geskeurde flenters agtergelaat het, het beswaar gemaak:
  - Hulle begin nie met die lekkerste nie! Gelukkig is dit nie nodig om 'n eskader te soek nie. Kom ons klik deur die eerste twee armadillos.
  Caligula die tomboy het gegiggel, 'n granaat met sy kaal hak gegooi, sy bloederige swaard na die Nutili -skip gerig en vrolik uitgeroep:
  - En hierdie een is myne!
  Margarita, nadat sy weer die Japannese noodlottig afgekap het, het aan haar maat voorgestel:
  - Maar kom ons lê vir 'n halfuur in die water om te herstel.
  Inderdaad, rus sal nie seermaak nie. Maar Caligula Dolphins het geen tyd gemors tydens die kort pouse nie. Ons kon veral iets interessant oorweeg.
  Die samesweerders het in die kelder vergader. "n Elektriese lamp onder die plafon gooi onheilspellende skaduwees. Die bekende kaalkop van Lenin skyn dof, langs die ruige Koba , beter bekend aan die wêreld as Stalin, toe 'n vlootoffisier in 'n netjiese uniform, terwyl die onbekende luitenant Schmit, met 'n dandy baard, Bukharin.
  Trotsky is nie genoeg vir die volle vergadering nie, maar vir nou is hy en Lenin in stryd. En so het die mees invloedryke Bolsjewiste bymekaargekom, gereed om 'n rewolusie, of 'n staatsgreep, wat ook al, op die been te bring, net om mag te verkry.
  Lenin het eerste die woord geneem:
  - Dit is uiters belangrik , kamerade, om die oorwinning van die Outokrasie in sy onregverdige imperialistiese oorlog met Japan tot elke prys te voorkom. Die oorsaak van die rewolusie vereis dit!
  Skugter pakslae in reaksie.
  Bucharin het sy handpalms geklap en die swart baard wat sy nog jong gesig versier, geskud en bevestig:
  - Ja, ons moenie die outokrasie die minste kans gee nie. Dit ruik dalk na verraad, maar ek sal sê, Mikado is die beste en belangrikste bondgenoot van die Bolsjewiste en wêreldkommunisme!
  Koba Joseph prewel woedend:
  - Goed gesê! Alhoewel dit nie na verraad ruik nie, is dit reeds verraad self!
  Lenin, wat toe onder die skuilnaam Karpov gegaan het, het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ter wille van die globale rewolusie moet jy soms opofferings maak. Insluitend om 'n deel van jou gewete en jou eie siel op te offer. - Ulyanov het 'n bottel Duitse bier oopgedraai, die kop afgeskroef. Vir welsprekendheid moet jy jou keel verfris. Hy het 'n paar slukkies geneem en voortgegaan. - Dink jy dat ek self bly is om my eie land onheil en nederlaag toe te wens. Ek sal egter eerlik wees, revolusie is slegs moontlik as die regime van die outokrasie ernstig verswak word. En wat kan die outokrasie meer verswak as 'n nederlaag in oorlog?
  Koba het instemmend geknik:
  - Niks... Soms vereis die hoogste doel opofferings, en aansienlike opofferings!
  Lenin het sy filosofie voortgesit:
  - Dus, ons sal nie die moraliteit en filosofie van ateïsme bespreek nie. Dit is nie die belangrikste ding nie. Dit is duidelik dat die werk wat ons aanpak sal lei tot die bevryding van werkers en slawe van alle lande en die hele wêreld. En die feit dat al die verliese van ons staat en ander volke honderdvoudig vergoed sal word. - Ulyanov het stilgebly en in 'n ander toon bygevoeg. - En watter konkrete stappe kan ons neem om die Outokrasie te verslaan wat deur die mense en ons gehaat word?
  Hier het luitenant Schmid in 'n dun stem gepraat:
  - Ek dink, om mee te begin, om die Trans-Siberiese Spoorweg op verskeie plekke gelyktydig op te blaas. Dit sou 'n noodlottige impak op die voorsiening van die tsaristiese troepe in Mantsjoerye hê.
  Koba glimlag soos 'n jakkals:
  - Bravo , die seun maak vordering! En ek het daaraan gedink om verskeie banke te beroof om die goudstandaard van die tsaar se roebel te ondermyn.
  Ulyanov skud streng met sy wysvinger na die "wonderlike Georgiër":
  - Moenie stout wees nie! 'n Baie interessante voorstel. Jy kan Kuropatkina redelik bederf.
  Schmid het voortgegaan:
  - Oor die algemeen behels my plan om 'n opstand op alle skepe van die Swartsee-vloot te laat ontstaan. Dan sal die weermag oorgaan na die kant van die werkende mense, en die Outokrasie sal dadelik in duie stort!
  Koba lag ironies:
  - Ja, die kanker sal op die berg fluit!
  - Koba , stop! - Lenin het geblaf en bygevoeg. - Dit is inderdaad nodig om 'n opstand in die Swart See voor te berei en uit te voer. En wanneer die geslaan Kuropatkin uit Port Arthur vlug , sal die muitery regdeur die weermag werklik word!
  Schmid het sy humeur verloor:
  - Ja, ons sal dit in gees doen!
  Bucharin het die woord geneem:
  - Ons mees talryke bondgenoot op aarde is die kleinboere; wanneer hulle opstaan, sal hulle in staat wees om al die magte van die Outokrasie vas te bind. Ons moet ons roermakers na die dorpe stuur en eis dat die kleinboere nie net grond gegee word nie, maar ook landgoedere, alles wat aan die grondeienaars behoort!
  Koba onderbreek ironies:
  - Insluitend hul vrouens en dogters!
  Bucharin het gelag:
  - En dit ook! Dit is so eenvoudig soos Emelyan Pugachev gedoen het - die kop sal afgekap word, die kroeg sal opgehang word, en hul goedere sal vir jouself geneem en gelykop verdeel word! En die vrouens en dogters van die grondeienaars is julle slawe!
  Ulyanov het hierdie oproep goedgekeur:
  - Reg! Ons sal hulle almal ophang! Al die pad na die Noordpool!
  Koba het voorgestel:
  - Ons moet die rowerelement so veel as moontlik aktief gebruik. In die besonder kom die sterkste en suksesvolste revolusionêre uit misdadigers. Byvoorbeeld, Kotovsky is nie 'n held nie? Held! En Vader Makhno is nie erger nie!
  Boeharin knik kragtig:
  - Dis dit! Ons sal hulle almal verpletter met misdadigheid !
  Ulyanov het sy vuis op die tafel geslaan:
  - Terreur, terreur en nogmaals revolusionêre terreur!
  Dit was nie moontlik om die verdere gesprek van die "manjifieke vier" waar te neem nie. Nadat ons wakker geword het, was dit nodig om na die praktiese vlak van die implementering van 'n wenstrategie te beweeg. Verwyder veral die slagskepe van die spanne.
  Caligula het vinnig na sy doel geswem, en Margarita na hare. Die ouens het met hul vingers en tone dadelik op hul slagofferskepe geklim.
  Caligula die tomboy het nie meer die remme gevoel nie, want hy het almal in 'n ry begin kap. Dit is nie moeilik om aan boord van 'n skip te gaan nie, in wese 'n slagskipklas. Tensy jy natuurlik meer as mens is. So, hardloop en sny. En met so 'n bonatuurlike spoed het niemand 'n kans om jou te weerstaan nie.
  Wel, met jou kinders se kaal vingers, maar vinniger as die pote van 'n jagluiperd se bene, gooi giftige naalde. En dit sal die Japannese ook heeltemal skok.
  Die vegters van die Land van die Opkomende Son lê weer afgekap , en die plan van die terminators is eenvoudig. Kom by die ammunisiekompartement, ontplof dan die ammunisie op so 'n manier dat die ketels ook bedek is. Daarna sal die beskadigde skip geen ander keuse hê as om na die bodem te gaan nie.
  Caligula van die Dolfyne, wat met sy swaard gesny en spyker het, het na die ammunisievoorraad deurgebreek. Wel, wat is individuele koeëls vir hom, wat die seun met die hand afskiet, of selfs teruggooi na die vyand. Dit is veral goed as jy met jou kaalvoet dadelik 'n handvol patrone in die vyand inslaan met woes en dodelike, dodelike en onweerstaanbare krag.
  Sodat die samoerai se pad na die koninklike ryk van Nicholas II versper is.
  Dit is ook nie moeilik om die ammunisie in die ruim oor te plaas sodat die bodem van die slagskip opgeblaas word nie, ook met sy fisiese krag.
  Die staaldek, verhit in die Maart-son, kielie lekker die kaal elastiese sole van die terminator-seun. En stewige hoë-plofbare skulpe gevul met shimosa trek die skouers af. Jy spring af, ignoreer die wenteltrap, en nou is jy op die regte plek. Nou sal die afskortings stukkend geslaan word en die ketels sal ontplof en sulke gate maak dat selfs hierdie groot ding nie sal oorleef nie.
  Hierdie interessante ding is die Japannese gordeldier. Die skip is ruim en wyd, met 'n groot dikte pantser wat die dekke bedek. En die lang en dik kanonlope, wat in staat is om 'n paar tientalle kilometers te tref, of selfs meer ... Dit is waar, dit is nie deur die Japannese gebou nie, maar deur die Britte. Maar die koninklike vloot is feitlik geheel en al van sy eie produksie, wat sy voor- en nadele het. So het die Britte 'n slagskip gemaak - 'n edele masjien. Dis jammer, maar ons moet hom tot onder stuur...
  Daar was 'n ontploffing, en die metaal van die breekdek het die seun se kaal, gespierde bene getref en hom hoog bo die oppervlak gegooi. Daarna het die seun in die water geploeter en kragtig geswem en probeer wegkom van die maalkolk. So 'n kolos is besig om te sink.
  En Margarita se slagskip het verdeel: skoon gewerk en sinchronies. Nou is dit tyd om die oorlewende twee gepantserde gevegskruisers te sink.
  Laat Togo , wat soveel moeilikheid vir die Russiese vloot veroorsaak het, ook tot onder gaan. Dit sal 'n les word vir almal wat na die land van jou Moederland kom met wapens in hul hande.
  Caligula van die Dolfyne hark die seewater kragtig met sy hande en voete en fluit:
  - Jy sal deur die Japannese verslaan word! Dit is nie 'n malhuisspeletjie nie !
  Net soos die vorige keer vlieg jy amper sonder om aan die metaal en pantser te raak op die dek. Daar begin jy sulke stadige samurai in kool kap. Waarskynlik, selfs 'n spinnekop wat in hars vassit, is honderd keer ratser as hierdie insekte uit die Land van die Opkomende Son. So jaag jy deur en sny arms, bene, koppe af ... En hulle sit net. Op sy beste kry een van hulle dit reg om te sê:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula giggel en duim sy neus vir hulle:
  - Banzai, moenie waag nie!
  En met sy kaal tone gooi hy die patrone en steek die samoerai se voorkoppe, monde en kele deur.
  Herhaal dan die vorige kombinasie. Vir 'n verandering het die manjifieke Caligula egter vinnig die reeds gelaaide twaalfduim-geweer gerig en 'n aanval in die naaste gevegskruiser afgevuur. Die trefkrag het akkuraat geblyk te wees, en 'n hoë-plofbare Japannese lading het 'n groot brand op die dek veroorsaak.
  Die jong vegter het opgemerk dat inderdaad, wanneer 'n produk van die industrie in die Land van die Opkomende Son inkom, baie vuur en rook uitkom. Wat natuurlik skiet makliker maak . As in ag geneem word dat die samoerai al lank in oorlog met Rusland was, het hul gevegseskader inderdaad 'n kwalitatiewe meerderwaardigheid.
  Waarlik, hoeveel kan die Japannese bereik as hulle al hul groot skepe verloor?
  Togo se vlagskip dui laat vertrek aan. Maar dit is regtig nie 'n nuttige oplossing nie. Die groot slagskip ontplof, en twee sekondes later ontplof die skip wat Caligula van die Dolfyne dra ook. Hy het uiteindelik 'n offisier van die Japannese Ryk met sy hakskeen geskop. En weereens is albei dapper krygers deur die skokgolf uitgegooi...
  "n Vegtende meisie-partisaan, wat die kop van "n kaptein van die eerste rang afgeblaas het, skree uit volle bors:
  - Seehokkiewedstryd: Rusland teen Japan - telling vier tot nul!
  Inderdaad, nou het Japan nie 'n enkele slagskip in diens nie. Daar is weliswaar nog soveel as agt gevegsklas-kruisers. En daar is 'n keuse: om hulle te verdrink of nie te verdrink nie?
  Caligula het die haai wat met sy swaard na hom toe gestorm het, logies besluit:
  - Slaan terwyl die yster warm is! Dit wil sê, ons verdrink hulle!
  Margarita, nadat sy nog 'n seeroofdier gesny het, het met hierdie besluit saamgestem:
  - Hoekom tyd mors op kleinighede? Daar is dalk nie 'n volgende keer vir ons nie!
  Caligula die tomboy, wat die patroondoppie met sy voet reg in die haai se oog gooi, het logies beswaar gemaak:
  - Ek dink dit sal! God is lief vir drie-eenheid!
  Maar hy het in elk geval geswem. Hulle kan saans na die vestingvesting terugkeer. Dit sal hulle nêrens bring nie. En as Kuropatkin die vesting neem sonder hul deelname, dan soveel te beter. Inderdaad, hulle kan nie alles alleen doen nie. Dit is selfs interessant wat afstammelinge sal sê oor hierdie vreemde oorlog met Japan? Hulle sal dit as 'n glorieryke daad beskou, of, inteendeel, hulle sal dit uitroep soos slegs deur bonatuurlike magte gewen!
  Maar Caligula het sy volgende slagoffer - die gevegskruiser - maklik verbygesteek. Uiterlik verskil hulle ietwat van armadillos. Veral, daar is 'n bietjie minder pantser, en in plaas van twaalf-duim gewere is daar tien-duim, maar die werkverrigting is baie beter. Maar dit is ook vate van die lineêre klas. En dan is daar medium en ligte kruisers.
  Die jong vegter hier het sy taktiek 'n bietjie verander en die samoerai matrose afgemaai en 'n paar vasgespyker met patrone wat hy met sy kaal seunsvoete gegooi het . Toe het hy die ammunisie geneem en laat ontplof sodat die gevegskruiser sy neus in die water begrawe het en dus nie dadelik na onder gegaan het nie, maar geleidelik omgedraai het.
  Miskien wou die seuntjie-akteur Caligula op hierdie manier ten minste 'n deel van die bemanning van die dood red. Inderdaad, waar kon hy soveel plofstof neersit... Margarita, nadat sy 'n groot massa samoerai matrose doodgemaak het, het haar kruiser aan boord gekantel.
  Die meisie het met trots haar sukses gevier, en haar maat ook:
  - Telling: ses - nul!
  Caligula, die tomboy, het in woede en vreugde, uit groot sukses, gesing:
  - En die samoerai het grond toe gevlieg, onder die druk van staal en vuur!
  Nuwe seeslagoffers ... Ja , dit blyk dat die Japannese wat op hierdie veldtog begin het, onder 'n ongelukkige ster gebore is. En selfs die agt miljoen gode in hul Shinto-godsdiens help hulle nie.
  Vir die tomboyish Caligula lyk 'n gevegskruiser soos 'n stuk karton wat gesink moet word. Hy het selfs besluit om 'n effens ander taktiek te probeer, naamlik deur in die ruim binne te dring en die bodem daar met swaarde te sny. Hy het immers 'n magiese metaal wat van ninjas en towenaars gevang is. Dit beteken 'n operasie moet plaasvind.
  En so ... Dit blyk dat die lineêre yster bars ... Dit is nodig om drie kompartemente te oorstroom om dit te verseker. Die Terminator-seun sê met 'n glimlag:
  - Hier is ons op daardie skip...
  Om 'n gevegskruiser met houe van 'n swaard te laat sink, moet jy regtig bomenslike krag en buitengewone verbeelding hê.
  Margarita verkies 'n baie eenvoudiger benadering en voer aan dat herhaling die moeder van leer is. En indien wel, dan sal die vyand deur die ontploffing oorstroom word.
  Die vegtergodin en partydige meisie lig haar duim op en sê:
  - Dit is al agtuur!
  Boy Caligula, sonder seremonie, wat talle samurai afmaai en dodelike patrone met sy voete gooi, roep uit:
  - Maar dit is eenvoudig heerlik!
  Daar is nog vier slagoffers oor... Hulle moet op een of ander manier verdrink word sodat dit nie te gewoon word nie. Kom met iets spesiaals, uniek vorendag. En die ouens, sonder om 'n woord te sê, tree soos volg op. Hulle gryp naamlik die beheerroere ... Gelukkig is die skepe reeds op volle vaart, wat beteken dat dit nie so moeilik is om dit te hanteer nie. En so, gryp jy die beheerroere en gaan ram... Gevegskruisers, die skepe is nuut, maar daar is baie verouderde vaartuie in die Japannese vloot wat geen kans het om van 'n reguitlynram te ontsnap nie.
  Wat as skepe, en selfs dié van metaal, teen hoë spoed in die see bots?
  Dan gebeur die volgende: 'n verskriklike gebrul, die maal van wapenrusting, die staalplate van albei vaartuie bars. Tien en honderde matrose, met verwronge geel gesigte, jaag langs die gebreekte dekke, hul smal oë bult uit hul voorkoppe, en strome bloed vlieg uit hul monde met uitgeslaande tande.
  En die Japannese vegters val oorboord, val in skuimende strome wat hulle op een slag verslind. En die skepe begin vinnig sink, en sleep baie lewens die dieptes in.
  Margarita, wat voortgegaan het om die matrose uit te roei sonder jammerte of seremonie, het met 'n glimlag gesê:
  "Dit is ook goed dat die Japannese nie vroue en kinders aan boord neem nie."
  Caligula, wat die haai wat op hom geklim het ontleed, het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ja, die kultus van die Amasone het nie onder die samoerai wortel geskiet nie. Dit lyk of hulle vroulike ninjas het!
  Die jong vegter-godin en, terselfdertyd, partydige meisie het opgesom:
  - Twaalf nul in ons guns ... Maar daar is nog twee laaste daglelies oor. Wat om met hulle te doen?
  Caligula die tomboy het nog 'n haai in stukke gesny en eenvoudig voorgestel:
  - Kom ons neem hulle na die Dalniy-hawe. Dit is nou onder Russiese beheer, en twee manjifieke, moderne kruisers sal ons vloot aansienlik verbeter!
  Margarita, wat die roofdiere van die see met swaarde verpletter het, het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ja, en dit is die beste oplossing!
  Alhoewel die Japannese 'n reputasie het dat hulle onbuigsame vegters is, het die morele effek van die woedende houe van die twee super-engele ons stoutste verwagtinge oortref. Inderdaad, as jy nie met mense moet veg nie, maar met wesens soortgelyk aan die mees werklike gode, en miskien selfs demiurge, dan kan selfs die vegters van die Land van die Opkomende Son nie moed hê nie.
  superwesens te onderwerp . En albei gevegskruisers het na die hawe van Dalniy gegaan, wat die Japannese prysgegee het, na hul onlangse nederlaag, sonder 'n geveg teen die Russiese leër.
  Caligula Dolfinov het gedink dat die gesag van slaankrag immers gesag is. Byvoorbeeld, tydens die Slag van Khalkhin Gol, hoeveel Japannese is deur die formidabele Sowjet-leër gevange geneem? Volgens Sowjet-data is 476 mense, volgens ander latere berekeninge, ongeveer 200, en as gevolg van wedersydse uitruiling, slegs 88 aan die Japannese teruggekeer, dit wil sê, so min het na hul vaderland teruggekeer.
  Dit wil sê, die samoerai het fermheid getoon. Nadat, volgens Sowjet-data, sowat twintigduisend mense dood is.
  Ter vergelyking, die Sowjet-leër het byna net soveel gesneuweldes tydens die Tweede Wêreldoorlog as gevangenes verloor ( nie ingereken diegene wat in ballingskap gesterf het nie).
  En dit ten spyte van die feit dat die NKVD die families van diegene wat oorgegee het, brutaal hanteer het.
  Die veerkragtigheid van Japannese soldate is dus nie oordrewe nie. Tydens die Russies-Japannese Oorlog het die Japannese honderd keer minder soldate as krygsgevangenes verloor as die Russe!
  Maar dit is egter deels te wyte aan die feit dat die Russiese leër nie 'n enkele groot geveg gewen het nie. En sonder oorwinnings is daar geen gevangenes nie.
  Dit gebeur egter dat die oprukkende leër ook baie soldate laat gevange neem.
  Die vegterseun Caligula het vir Margarita deur 'n primitiewe walkie-talkie gesê:
  - Dalk hys ons tog die wit vlag, anders verdrink hulle ons?
  Margarita het beswaar gemaak:
  "Dit is "n skande om onder "n wit vlag te vaar." Gee beter die driekleur Russies oor jou kop!
  Die jong vegter het die naald in die seuntjie-terminator se kaalvoet, flinke voet geloods, en nadat hy die volgende samoerai in die voorkop deurboor het, het hy opgemerk:
  - En na my mening sal Andreevsky met 'n kruis meer suksesvol wees!
  Met die telling veertien tot nul is die vlootmaste met Japan voltooi en nou kan jy nie net die gevange skepe na jouself neem nie, maar ook sing. Caligula van die Dolfyne het sy oorwinningslied uit die bors gesing:
  Groot uitgestrekte see, oseane -
  Ons het hulle onder die driekleur vlag ingeploeg!
  Die soldate het hoë berge verower,
  Die arende het in oorwinning gebrul!
  
  Russiese krygers is deur die planeet herken,
  Ons tref die vyande met swaarde en bajonette!
  Ons was in staat om die juk van fascisme van die helfte van die wêreld af te gooi,
  Ons het ons optog afgesluit met 'n oorwinning in Berlyn!
  
  op boggelrugtenks aangekom ,
  Hulle dreig om alle Russiese velde te vernietig!
  Maar hulle slaan die verdomde freaks hard ,
  Sodat ons kinders gelukkig kan leef sonder 'n juk!
  
  Ons is die kinders van die Vaderland, wat hoër is as al die ander in die wêreld,
  Ons is gebore, besig om kaliko met ons kaal voete te knie!
  het vir ons ingetree en ons na die oorlog gestuur ,
  En God het Mei laat blom in vreugde!
  
  Daar is geen deel van 'n vegter en 'n verhewe hart nie,
  Wat gee 'n droom en wedergeboorte!
  Maak die heerlike deur oop na onsterflikheid,
  Maar as jy in 'n hinderlaag sit, wees stil !
  
  Daar is wolwe en skape, maar julle is die herders van die heelal,
  En dit is jou aandeel om die orde aan die nageslag oor te dra!
  Om die saak tot die einde van die skepping te dra,
  Sodat die ewige vuur in jou hart van liefde nie uitgaan nie!
  
  Wie weet waar 'n vyandelike koeël 'n soldaat sal stop,
  Maar steeds, in die stryd, is die dood beter as vrot siektes!
  En as jy sterf, dan sal jou vriend die teëstander verpletter ,
  Hy sal dit nie duld nie, want kaalvoetmeisies word in ballingskap gedryf!
  
  O, die Russiese lot, oorlog en vuur na oorlog,
  Vir diegene wat met vakansie wil gaan, is daar nie plek vir hulle nie, jy weet, in die paradys!
  Hier het die helse Sam 'n sameswering met Satan aangegaan,
  Dreig: - Ek sal die atoom afbring en die hael breek!
  
  Maar daar sal ook beskerming teen missiele wees,
  En 'n kernbom kan nie Moskou vernietig nie ...
  Ons kan tenks gebruik om die parasiet te kry,
  En vervelige liedjies oor die gevalle maak jou hartseer!
  
  Verkoop vir 'n sent, nie 'n Russiese aandeel nie,
  Elkeen van ons is immers 'n groot vegter!
  Moenie glo dat God ons reeds in die rol geplaas het nie,
  Om die waarheid te sê, jy besluit hoe cool die gehuil is!
  
  Daar was mislukkings, daar was nederlae,
  Dit het gebeur soos hase wat van verskriklike wolwe teruggetrek het!
  Maar as oorlog begin, sal ons weer daar wees,
  Verpletter die wrede leër van monsters in 'n helse ritme!
  
  Glo my, ons speel nie ter wille van oorlog nie,
  Ons het geen ander roeping as om lekker vriende te wees nie!
  Ons is broederlike mense, nie Abel en Kain nie,
  Vir ons is 'n voël 'n lied, en nie 'n vet speletjie nie!
  . EPILOOG
  Nadat Dominica haar geestigheid geflits het, het die kinders lank gegil en hande geklap. Ja, dit is wonderlik , jy kan sê sy het daarin geslaag - om aforismes te besprinkel en vir haarself te neurie.
  Daarna het Margarita en Dominica 'n fees vir die hele wêreld aangekondig, sodat daar pret en vreugde in die siel sou wees.
  Hulle het hul towerstafies geswaai, en luukse tafels het verskyn, dik belaai met kos . Alles hier was luuks en baie ryk.
  Sulke heerlike geregte en baie koeke, vlapasteie, donuts, pretzels, muffins en ryk versierde koeke. Dit is onmoontlik om in 'n sprokie te sê, en ook nie om dit met 'n pen te beskryf nie.
  En alles is so aptytlik en aromaties dat dit letterlik uniek is in sy sofistikasie en skoonheid.
  Margarita het getwiet:
  Alles van die beste, die beste vir kinders,
  Op ons vrolike planeet...
  Lank lewe die son en wind,
  Beskou die feetjies wat verantwoordelik is vir alles!
  En sy het begin dans. En Dominica het haar gevolg, en verskeie ander meisies saam met hulle. Dit het puik gegaan .
  Margarita het logies opgemerk:
  - Alles sal reg wees, alles sal reg wees as ons nie mors nie !
  En die partydige meisie het nog 'n vuurwerk uit haar towerstaf geneem en losgelaat. En dit was soos 'n fontein van diamante wat in 'n baie stormagtige stroom vloei.
  Dominica het opgemerk:
  - Skoonheid, skoonheid.
  Dit skiet uit soos 'n fontein uit 'n walvis!
  Daarna was dit tyd vir vermaak. Verskeie van die grootste seuns, so veertien jaar oud en baie gespierd, het sagte handskoene op hul hande gesit en met mekaar begin baklei.
  Hulle het met hul hande en kaal voete geslaan, terwyl hulle geglimlag en gelag het.
  Dobrynya het met 'n glimlag opgemerk:
  - Hulle het immers kollektiewe plaastoerusting!
  Prins Oenomaus knik:
  - Hulle is nie opgelei in gevegskuns nie !
  Die seuntjie Dobrynya sis en spring in die tydelike ring:
  - Laat my gaan!
  En twee vegtende gespierde tieners het met mekaar gebots. Die seuns het uitgebars van die lag en Dobrynya aangeval. Daar was demontage en waai van arms en bene.
  Dobrynya het hulle behendig gestrooi en opsy gestoot. Toe gryp hy een van die seuns met sy kaal tone aan die neus . Hy huil van wilde pyn. En die heldeseun het hom weer sonder enige seremonie gegooi en gedwing om om te draai.
  Die kinders rondom het gelag en hande geklap. En Dobrynya het vier seuns tegelyk saamgestoot en hulle behendig in 'n tafeldoek toegedraai.
  Daarna het die lag heeltemal oorverdowend geword. Net soos die kinders se applous. Inderdaad, dit het baie cool gelyk .
  Dobrynya het geestelik opgemerk:
  - Hy wat dit gewaag het, het dit geëet!
  Dominika het ook die ring betree. Sy het ook gevegskuns gedoen. Om in films op te tree is immers geen grap nie. Sy het haarself as 'n Supergirl gewys en met 'n superskurk baklei . Albei meisies het mekaar toe vir 'n dosyn take gestamp. En dit is wonderlik . Selfs hul kneusplekke was eg.
  Nou het 'n sterk, gespierde tiener van so veertien in swembroeke teen Dominica afgekom. En hy het probeer om die meisie aan te val. Dominica het met 'n presiese hou van haar kaal hak na die solar plexus gereageer, en die seun het geval en begin wriemel.
  Dominica het getwiet:
  -Jy is nie 'n seun nie, jy is nie 'n seun nie,
  Nie eg nie...
  Jy is nie 'n seun nie, jy is nie 'n seun nie -
  Vrot boks!
  met alle mag op die gespierde rug geslaan . Die meisie het geskree en hom teruggeskop. Hy het ontduik en op Dominika afgestorm en haar probeer veg. Die tiener was sterk en gehard deur harde werk op 'n konstruksieterrein. En Dominika moes al haar kragte inspan om nie te val nie. Maar sy het uitgeglip en toe die sterk seun oor haar gegooi. Hy het geval en met steurgarnale in 'n skottel vasgery. En die seun het baie vuil geword.
  En die res van die kinders het wild gelag en gesigte gemaak. Hierdie het regtig wonderlik gelyk .
  Die seun het opgespring, maar 'n harde skop gekry
  aktrise meisies in die ken, is hy met sy skeen geslaan in die aankomende beweging, en die gespierde seun het omgeval.
  Dominic het aggressief gesing:
  Hy wag verraderlik vir 'n slagoffer in die myn,
  Wys 'n radar die lug in...
  Een fout - 'n toevallige opstyg,
  En 'n slag is onvermydelik!
  Dit is inderdaad 'n karate meisie. Toe draai sy om en skop 'n ander seuntjie met haar kaal hak in die neus. Hy het geval en 'n fontein van bloed uit sy snuffel losgelaat . Maar hy het dadelik opgespring. En weer in die geveg. En Dominika struikel hom en dwing hom om te val. Hierdie is regtig 'n vrou.
  Dobrynya knik goedkeurend:
  - Hou so aan! Wel, jy is 'n cool meisie !
  Hier is nog 'n sterk seun wat weggevlieg het van Dominica se slag.
  Dit is waar die kragmeting begin het. Die meisie het 'n ander tiener oor haar gegooi en getjirp:
  Meisies uit die hoë samelewing,
  Ek wil regtig die ou slaan!
  Daarna het die meisie weer die seuns saamgestoot en hulle kneusplekke en stampe gegee. En dit het uiters snaaks en snaaks gelyk.
  die seuns platgeslaan :
  - Jy is ons meisie ! Baie warm en veglustig!
  Dominica knik en tjirp:
  Die meisie vegter het warm bloed,
  Die blinde horde val ons aan!
  Sy het towerspreuke gefluister, en 'n regte roomreën, kondensmelk en heuning het van bo af op die seuns uitgegiet.
  En weer die vrolike gelag van kinders. Alles draai en gebeur so cool en aggressief. En daar is snaakse oomblikke in hierdie aggressie.
  Die seuntjie prins Oenomaus is natuurlik ook in die spel. Hoe kan iemand daarsonder klaarkom? En die jong vegter gooi baie behendig 'n seun oor homself wat ouer en groter lyk. En weer entoesiastiese uitroepe. Ja, dit is regtig 'n geveg wat nodig is.
  Enomai het sy hand gewaai, en die seun het op 'n hoop roombedekte koeke geval. En hulle het so snaaks en met oorgawe gebars en verstrooi. En so was die geure van die magiese kombuis.
  Dobrynya het met 'n sug opgemerk:
  - Dit is jammer om sulke kos te mors!
  Dominic het gegiggel en geantwoord:
  - Dit is OK! Ek sal meer toorwerk doen!
  Die Phoenix-seun het gesing:
  Iewers in die woud is daar towenaars,
  Hulle werk 'n kaftan vir Satan...
  Rotse is rondgegooi,
  Ons wonderlike land!
  Daarna het hy bevriend geraak met Dobrynya. Die twee heldhaftige seuns het eers hul vuiste begin waai en mekaar in die gesig probeer slaan . Hulle het dit 'n paar keer terloops gelaai, en kneusplekke het verskyn. Toe vat die seuns-vegters dit en stamp hulle voorkoppe. So het vonke by my oë begin spat.
  Hulle het mekaar gestamp, koppe gestamp en toe begin baklei. En die geveg was baie hardkoppig. Die ridderseuns het gesukkel, mekaar vermorsel en vasgedruk.
  Toe begin hulle weer koppe stamp, wat meer dom as koel en dreigend gelyk het. En dit het so opgetree dat dit die kinders-toeskouers in oorverdowende lag gebring het.
  Dominica het die veer in haar hande geneem en die seuns se kaal hakke begin kielie. Dobrynya en Phoenix het begin lag, dit is regtig so kielierig en koel dat jy nie sal kan ophou lag nie.
  Margarita het met 'n primadonna-glimlag opgemerk:
  - Ja, jy is 'n gawe meisie. Net 'n meester-entertainer. Wat anders kan jy doen?
  Dominica het gegrom:
  - Ja, oor die algemeen kan ek absoluut alles doen. En jy sal dit meer as een keer sien!
  Dobrynya en Phoenix is geskei. Hulle het gesweet en hul gebeeldhouwde bolyf blink asof hulle met olyfolie bedruip is.
  Margarita het met 'n sug opgemerk:
  - Ons het 'n oorwinning, maar ons is nie nader aan die doelwit om die sterker geslag te red nie. Die geel rot behoort aan ons vyand Bastinda, wat verdwyn het na niemand weet waar nie. En ons het die boontjies gemors. Wel, nie tevergeefs nie, maar steeds sonder die resultaat waarop ons gereken het!
  Dominica het in reaksie gesing:
  Die lewe is nie maklik nie
  En die paaie loop nie reguit nie...
  Alles kom te laat
  Dit is alles te gou weg!
  Geleidelik het die gemoed van die vrygemaakte kinders rustiger geword. En die gevegte, selfs humoristiese gevegte, het bedaar, en die musiek het minder hard geword.
  En toe skielik is 'n geraas gehoor. Die alarmtoeter het gelui.
  Die seuns en meisies het dadelik uit hul stoele gespring en met swaarde en spiese gehaas. Hulle was gereed vir 'n geveg.
  Drake het in die lug verskyn. Hulle was driekoppig, sewekoppig en twaalfkoppig . En daar was nogal baie van hulle, en groot reptiele. Natuurlik, hoe meer koppe, hoe groter is die grootte. En onder hulle was die bekende heks Bastinda, wat klein gelyk het teen die agtergrond van die drake.
  Dominic fluit en merk op:
  - Sjoe! Dit lyk of dit nog nie verby is nie!
  Margarita het in reaksie gesing:
  Ek val met my bors, gryp leiding,
  Die aarde is vol gate, soos bast...
  Maar ek weet dat dit nog nie die einde is nie -
  Die einde is net die begin!
  Daar was ongeveer vyftigduisend kinders van krygers - dit is 'n hele leër, daar was nie meer as tweehonderd drake nie. Daarom het die jong krygers nie weggehardloop nie. Hulle was gereed om te veg en hul lewens duur te gee, en dalk selfs te wen!
  Albei kante is strydlustig en vasberade.
  Die grootste twaalfkoppige draak het gedonner:
  - Moenie bang wees nie! Ons sal nie met kinders baklei nie! Ons is vir vrede en geregtigheid!
  Dominica het geskree:
  - So hoekom het jy hierheen gekom?
  Hier brul Bastinda en grinnik aggressief:
  - Ek weet dat jou hoofdoel was om die Geel Rot-artefak te bekom, en nie om die kinderslawe te bevry nie!
  Margarita het beswaar gemaak:
  - Dit meng nie in nie! Ons wou in elk geval nie ons kinders los nie en ons sal nooit!
  Al twaalf koppe van die draak het dadelik gesê:
  "Ons waardeer jou adellikheid!" Maar Bastinda nooi jou om 'n speletjie te speel. As jy wen, sal hy vir jou die geel rot gee, as hy dit doen, dan sal jou vier sy slawe vir altyd word.
  Die towenaar Bastinda het geknik:
  - Ja! Dis dit! Wel kinders, daar is te veel bohaai met hulle. Jou vier sal baie nuttiger wees in slawerny!
  Dominica het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ons kan 'n speletjie speel. Laat net, in geval van verlies, die heks Bastinda nie net vir ons haar Yellow Rat artefak gee nie, maar ook ons slaaf word.
  Margarita het bevestig en haar kaalvoet gestamp:
  - Dis dit! Dit is presies wat ons nodig het! Dit sal regverdig wees as Bastinda ook haar vryheid waag!
  Die Twaalfkoppige het gesê:
  - Laat dit so wees! Die artefak en die vryheid van die heks, teen die vryheid van vier beduidende individue - regverdig!
  Die towenaar Bastinda het haar kop met swart hare geknik:
  - Goed, so wees dit! Ek wen in elk geval altyd hierdie wedstryd. En selfs kennis van magie sal hulle nie help nie!
  Die twaalfkoppige draak het gebrul:
  - Beloof jy dat jy jou beloftes sal nakom in geval van nederlaag?
  Al vyf het eenstemmig uitgeroep:
  - Ons gee!
  Die towenaar Bastinda het 'n bord met blokkies uit haar rugsak geneem en gesê:
  - Kom ons begin dan!
  En sy vou die bord oop; daar het dadelik figure daarop verskyn. Dit het ietwat herinner aan tradisionele skaak, net die blokkies was nie twee nie, maar drie kleure: wit, swart en grys. En ons het baie meer syfers gehad. Daar is 'n nar, boogskutters en 'n offisier, 'n generaal, 'n marshal, 'n ballista, 'n wa en nog iets.
  Dominica het geprewel:
  - Ja, ek weet nie eers hoe hulle loop nie! Dit is onregverdig!
  Die towenaar Bastinda antwoord met 'n glimlag:
  - Jy het reeds jou woord gegee en daar is nêrens om terug te trek nie. Weiering om te speel is gelykstaande aan nederlaag!
  Margarita het geknik:
  - Ek ken hierdie speletjie! En hoe loop die figure ook daarin! So kom ons speel!
  Die towenaar Bastinda het geknik:
  - Goed dan! Die hooffiguur hier is die koning en ons sal tot skaakmat speel!
  Die kinderkrygers het hande geklap. Margarita het haar towerstaffie geskud, en 'n beeld van 'n groot bord met drie soorte selle het voor hulle verskyn. En nou kon duisende voormalige slawe haar tegelyk sien.
  Margarita het opgemerk:
  - Voor die oorlog het ek 'n skaakspel teen Botvinnik self gewen, hoewel nie persoonlik nie, maar in 'n gelyktydige wedstryd. Maar op agt jaar oud is dit cool om die USSR-kampioen te klop!
  Die towenaar Bastinda het geprewel:
  - Dit is 'n heeltemal ander speletjie! Skaak was nie eens naby haar nie!
  Die partydige meisie het geknik:
  - Ek weet! Dit is meer ingewikkeld en daar is meer stukke, maar ek kan dit speel! Moet dus nie dink dit sal vir jou maklik wees nie!
  Die heks met swart hare knik:
  - My stukke is rooi - hulle begin eerste!
  En sy het die slinger vorentoe beweeg . Margarita het gereageer deur die boogskutter te beweeg. So 'n rustige wedstryd het begin. Daar was honderd figure aan elke kant, en al drie, behalwe die konings. Daar is een van hulle, en die speletjie eindig met maat. Wel, dit is pragtig en logies.
  Bastinda het gespeel en geglimlag. Die eerste woordewisselings het gevolg. Dan die maneuvers van vinnige nartjies. Dominica het opgemerk dat die nar beweeg soos 'n koningin in tradisionele skaak, maar slaan soos 'n ridder.
  Ja, dit is interessant. Die offisier lyk soos 'n biskop, maar slaan soos 'n koning. En die generaal beweeg soos 'n toring, maar slaan soos 'n ridder. Die maarskalk beweeg soos 'n koningin, maar slaan net soos 'n toring. Natuurlik is die magtigste figure die groot viziers, hulle beweeg soos 'n koningin en soos 'n ridder, en slaan ook. Daar is natuurlik koninginne, en hulle is net soos in gewone skaak. Boogskutters beweeg soos pionne, maar hulle skiet skuins drie blokkies vorentoe, en slinger net twee. Dit blyk dat gewone voetsoldate die swakste is, maar hulle kan, wanneer hulle die laaste linie bereik, in enige stuk verander behalwe die koning.
  Die wa loop soos 'n perd, maar slaan soos 'n olifant. Ja, dit is interessant hoe dit uitdraai. Daar is ook 'n ballista - dit beweeg soos 'n toring, maar slaan soos 'n koningin. Rooks, ridders en biskoppe, soos in gewone skaak. Maar daar is ook 'n eenhoorn. Hy loop soos 'n koning, maar slaan soos 'n koningin. En 'n koninklike eenhoorn. Hy loop soos 'n olifant, maar slaan soos 'n groot vizier, dit wil sê soos 'n koningin en 'n ridder. Ja, dit is nie 'n grapspeletjie nie. En daar is drie figure elk. En probeer iets sonder om te gaap. En nou, dit blyk dat Bastinda reeds meer grondgebied verower het en 'n wesenlike voordeel gekry het.
  Dit is duidelik, sy is baie meer ervare as Margarita.
  Dominica het vol selfvertroue, of eerder ironies genoeg, getwiet:
  - Loop met die perd! Perd!
  Margarita het haar afgewaai:
  - Moenie inmeng nie! Wat gedoen moet word, doen ek!
  En die partydige meisie het haar figuur beslissend beweeg. Bastinda het voortgegaan om aan te val. Die stryd was baie hardnekkig en genadeloos.
  Margarita, om 'n bietjie selfvertroue en kalmte te herwin en inspirasie in die spel te genereer, het begin sing;
  Dit skuim opwaarts, verhoog die steil hange,
  Die golf, die boeie van ys het die see vernietig!
  Die balk het gesny, die wolke was gevul met lood,
  En 'n vars wind het die mis verpletter!
  
  Ek is saam met jou op 'n kuskrans,
  Die deining van die see kielie jou oor!
  Die vegter het haar nek met 'n sagte hand omhels,
  Die heilige Here het in my siel opgestaan!
  
  Die toppe van die sneeuberge is vergul,
  En pêrel skoenlappers op die bors!
  In die verte het skepe onder seil rondgedwaal,
  Jy kan nie jou droom opgee en aan die slaap raak nie!
  
  Ek het na jou gewys, geliefdes,
  Jou stralende oë van trane!
  Sonder jou is selfs die wêreld nie genoeg vir my nie,
  Storms en donderstorms dreun in die hart!
  
  Saam met jou sal ons baie heerlikheid proe,
  En gif dring ambisie binne!
  Trek jou swaard in die naam van daardie mag,
  om te dien !
  Margarita het perfek gesing en, opgebeur, 'n beslissende aanval geloods. Die partydige meisie het nie geskroom om op te offer nie, en op 'n stadium het die materiële balans van magte vir haar katastrofies gelyk. Maar hier is nog 'n paar sterk taktiese stakings en ...
  Margarita het met 'n onskuldige glimlag gesê:
  - Skaakmat, mev. Bastinda!
  Sy knip woes en kyk rond en kyk sywaarts na die grootste, twaalfkoppige draak. Dit was die grootte van 'n grootklas -vliegtuig , die span van elke vlerk was 'n goeie tweehonderd meter - dit is 'n monster. Miskien kon selfs die fenomenale magie van die gekose meisie-aktrise Dominica nie so 'n reus oorkom nie.
  Die groot draakleier het met twaalf koppe gelyktydig gebrul:
  Jy het teen Bastind verloor. Gee dus jou winste aan die Geel Rat - 'n waardevolle artefak, en gaan in slawerny aan jou nuwe meesters!
  Bastinda sug en haal 'n artefak uit haar rugsak. Onverwags was dit net die grootte van 'n klapper, maar dit het gegloei met 'n helder, geel lig.
  Die heks het dit uitgehou en opgemerk:
  - Hy is joune. Soos alles wat myne is, is dit nou joune!
  Margarita het die artefak in haar hande geneem en dit toe in haar rugsak weggesteek. En sy het opgemerk:
  - Dit is goed! Wel, wat moet ek en jy doen, Bastinda?
  Uiterlik het 'n nog redelik jong en aantreklike swart vrou geantwoord:
  - Ek kan baie dinge doen. Ek is al meer as 'n duisend jaar oud. En wat as ek jou onbekende towertegnieke kan leer. Wel, en wees ook die bestuurder van die koninkryk. Ek het baie ondervinding hierin, en nie net om kinders te bestuur nie.
  Margarita trek haar skouers op en merk op:
  "Ek dink miskien sal ek jou laat gaan, nadat ek eers 'n eed afgelê het om net goeie dade te doen."
  Dominica het geprewel:
  - Wat as sy lieg? Ons het mense, jy weet. Selfs die Koran sê dat ede in sommige gevalle verbreek kan word.
  En die meisie-aktrise het gesing:
  Glo my, u dienaars sal hulle afdroog,
  Jy sal verraai word, jy sal verraai word...
  En die wat so in liefde sweer,
  Kyk net, hulle sal jou doodmaak!
  Margarita het beswaar gemaak:
  "Dit is gebruiklik vir ons towenaars om beide hul woorde en hul ede na te kom." Om 'n eedbreker te word beteken om ewige verdoemenis en veragting van almal op te doen. Bastinda sal dus óf haar eed nakom óf weier om dit af te lê. Sy het dus 'n keuse tussen slawerny en om vir ewig afstand te doen van bose dade!
  Heks met swart hare opgetrek:
  - Hier is iets om oor na te dink. Moet nooit kwaad doen nie, dit is ook baie moeilik, en nie altyd lekker nie!
  Dominica was verontwaardig:
  - Hoekom besluit jy vir ons, Margot? Ek dink, dis beter dat sy ons slaaf is. 'n Magiese en ouderdomlose bediende sal baie nuttig wees in die huishouding. Sy moet nie jou slaaf wees nie, maar ons gewone een!
  Die heldhaftige seun Dobrynya het bevestig:
  - Ja, dis reg! Ons het al vier ons vryheid in gevaar gestel. En jy wil haar alleen beveel.
  Die seuntjie prins Oenomaus het gemeen:
  "Ek dink ook dit is beter om haar te laat gaan en 'n eed af te lê om net goeie dade te doen." Waarom, terwyl jy nog elf artefakte versamel, 'n slaaf saam met jou sleep? Sy is net 'n las!
  Dobrynya en Dominica het in harmonie gesê:
  - Nee, sy is ons slaaf! En ons sal haar nie laat gaan nie!
  Die draakleier het opgemerk:
  - Jy het 'n skeiding: twee teen twee! Ek stel voor dat jy 'n muntstuk gooi. As dit koppe is, sal ons maak soos Margarita wil, as dit sterte is , sal ons maak soos Dominica wil!
  Die vegterkinders het eenstemmig geskree:
  - Reg! Reg! Reg! Die lot sal besluit!
  Dominica het kwaad gemompel:
  -Wie sal die muntstuk gooi?
  Die draak donder:
  - ek!
  En toe gooi sy stert 'n silwerige sirkel wat deur die lug gevlieg het en op die klipperige sypaadjie geval het. Die muntstuk het getref en ... Dit het op sy rand beland ...
  Die reuse draak het gelag en geantwoord:
  - Indien wel, dan neem ek Bastinda as my bediende. En jy bly agter met haar artefak, die geel rot, as trofee. Net soos jy wou hê, terloops!
  Dominica het geprewel:
  - En 'n motorfiets. Ek wil 'n strooibiljet soos hierdie hê.
  Die reuse draak sis:
  - Sing 'n lied! En ons drake sal dit waardeer. As jy daarvan hou, sal die magiese vlieënde motorfiets joune wees. En indien nie, dan ... sal jy ook ons slaaf word!
  Dominica was verontwaardig:
  - So jy kan sê dat jy nie van enige van my liedjies hou nie!
  Die kopdraak het aangekondig:
  - Nie net ons sal oordeel nie, maar ook die publiek, insluitend kinders en voormalige slawe!
  Dominica knik met 'n sug.
  - Dan stem ek saam!
  En die meisie het met gevoel en uitdrukking begin sing;
   Geklee om die afguns van alle konings te wees,
  Karmosyn, goud, blare in robyne!
  Soos aand skoenlappers sweef,
  En die stem van die winde is die organe van gerubs!
  
  Die mees luukse vrede is ruim in die herfs,
  Bome, koepels van heilige kerke!
  Enige takkie met gebeitelde uitsny,
  Doudruppel pêrels en onskatbare klippe!
  
  Die plas was bedek met dun silwer,
  Vonke skitter onder die perd se hoewe!
  Julle behandel mekaar vriendelik,
  Mag jy gelukkig leef onder 'n helder hemel!
  
  In die helder son, met my rok los,
  Berke en populiere dans die wals van liefde!
  Ons is hartseer oor die dae wat in die afgrond gesink het,
  Hou die herinneringe van vergaderings by my!
  
  Die winter sal kom, die jeug daarin is ewig,
  Nie grys hare nie, diamante in hare!
  Ons sal al ons vriende bymekaar maak vir die vakansie,
  En kom ons druk die droom uit in treffende verse!
  Stormagtige applous en uitroepe van "Bravo! Encore!", het tienduisende kele die hele plein oorstroom. Dit sou 'n heerlike uur wees, 'n uur van triomf vir Dominica, wat haar talent as 'n primadonna ontdek het!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"