Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Изпълнете Изпит За Принцеса

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Красива студентка и амбициозна филмова актриса Доминика мечтае да стане екранна звезда. И когато нимфата дойде при нея, тя доброволно я последва, завършвайки в царството на дракона. Доминика има скрити изключителни способности и в империята и съседните държави дойде странен мор, в резултат на което почти всички мъже се вкамениха. Един от последните представители на силния пол, принцът на елфите Еномаус, успя да забави смъртта си благодарение на дарбата на Доминика. И сега те трябва да работят заедно, за да разкрият мистерията на неразбираема чума и да изобличат тъмните сили.

  ИЗПЪЛНЕТЕ ИЗПИТ ЗА ПРИНЦЕСА
  
  АНОТАЦИЯ
  Красива студентка и амбициозна филмова актриса Доминика мечтае да стане екранна звезда. И когато нимфата дойде при нея, тя доброволно я последва, завършвайки в царството на дракона. Доминика има скрити изключителни способности и в империята и съседните държави дойде странен мор, в резултат на което почти всички мъже се вкамениха. Един от последните представители на силния пол, принцът на елфите Еномаус, успя да забави смъртта си благодарение на дарбата на Доминика. И сега те трябва да работят заедно, за да разкрият мистерията на неразбираема чума и да изобличат тъмните сили.
  ПРОЛОГ
  Отличаваща се с рядка, уникална красота, Доминика Делфинова получи една от главните роли в блокбъстъра "Звездна императрица". А това е филм с огромен бюджет и обещава големи печалби. Преди това Доминика вече се е снимала в редица филми, но е получавала само стотинки. Красотата й беше зашеметяваща, а косата й беше в много ярък пролетен цвят на глухарче и малко хора вярваха, че може без бои и лакове. Но така си беше. Доминика беше естествена, медена блондинка с идеални пропорции, а също и с изваяни мускули и отлична еластичност.
  Въпреки че момичето не се занимаваше с бойни изкуства, тя танцува в балет. И тя имаше скорост, грация и отлична координация на движенията.
  Тя може например да се покаже добре в екшън филми. Като момиче, в чиято ангелска външност се крие воин-дявол.
  Сега тя събу обувките си и щастливо тичаше през парка, усещайки приятното гъделичкане от тревата и камъчетата на пътеката с босите си подметки. Краката й бяха толкова перфектни и съблазнителни, че често се снимаха боси и в близък план, което особено радваше мъжете. Доминика се гордееше с красивите си крака и носеше къса пола до слана.
  В този момент пред нея внезапно се появи момиче. Много млада, може да се каже, почти момиче. Доминика беше висока, мускулеста, грациозна и лицето й, въпреки безупречната гладкост и кадифена кожа, не изглеждаше като лицето на младо, наивно момиче. И това е като ученичка, въпреки че е облечена доста богато и има тези малки парченца стъкло, които висят на нея и блестят ярко на слънцето.
  Доминика дори си помисли, че може би това са истински бижута.
  Момичето тропна с малкото си босо краче. И по каменистата пътека се появиха издънки на вьюнка с алени и лилави пъпки.
  Доминика подсвирна:
  - Какъв номер! Вие също сте филмова актриса или цирков артист?
  Момичето отговори шепнешком:
  - Аз съм нимфа! Няма време да обяснявам повече, последвайте ме!
  Момичето разпери ръце невярващо:
  - Ами това е... Добра шега! Как се казваш?
  Нимфата изкрещя:
  - Маркиза де Касандра. И стига приказки, всеки момент да бъдеш във твоя свят изисква колосална, магическа енергия!
  И тя здраво, с никаква детска сила, сграбчи ръката на Доминика, силно стисна дланта й.
  Силната и сръчна филмова актриса веднага разбра, че е безполезно да се съпротивлява на такава хватка.
  Момичето, използвайки босите пръсти на малкия си изящен крак, завъртя камъка на пръстена върху показалеца на свободната си ръка. И в същия момент Доминика се почувства сякаш пада в кладенец. И беше много приятно, уникално чувство.
  Тогава всичко се изпълни с ослепително ярка светлина, която сякаш прониза всяка клетка от тялото на силно, атлетично, уникално красиво момиче.
  . ГЛАВА Љ1.
  Босите крака на Доминика усетиха горещата повърхност под себе си и това беше първото й впечатление. Пред очите ми трептеше, сякаш бях заслепен от мощни светкавици, като блиц във фотоапарат. И момичето не успя веднага да види къде се е озовало.
  Чу се нежният глас на нимфата:
  - Не бой се! Сега ще мине и ще можете да видите всичко.
  Доминика трепна и примигна. Босите й крака започнаха да се чувстват по-горещи. Под босите момичешки подметки нещо гореше като пясъка на Сахара по пладне. Доминика обичаше да тича боса. Особено когато свикнах с него по време на екранните тестове.
  Когато е момиче, й предлагат да изиграе партизански разузнавач.
  Разбира се, по време на войната момичетата ходеха боси през лятото, тъй като обувките трябва да се грижат и колкото и да е странно, когато ходите дълго време, е още по-лесно.
  И накрая я заведоха да я обесят, боса в снега. Това е в стила на Зоя Космодемянская, само че Доминика е руса и много по-красива и има естествен чар. А когато се усмихне и оголи белите си зъби, сякаш направени от естествени перли, напълно сваля покрива от пантите.
  И тук подметките горят и е някак горещо. През май в Москва беше топло, но не можеше да се нарече горещо.
  А тук е като някъде в Арабия по обяд. Там е още по-горещо. Веднъж снимала филм в Емирствата и трябвало да ходи боса по пясъка. Естествено, на сутринта, когато пясъкът се охлади малко през нощта, но беше още горещо, дори й намазаха краката с вазелин, за да е по-лесно.
  Но местните деца тичат боси, поне сред бедните, и се смеят, показвайки малките си зъби, без да изпитват дискомфорт.
  И наистина, трептенето в очите й спря и Доминика видя, че е на градския площад. Паветата под краката на красавицата бяха оранжеви и лилави. А къщите наоколо са високи, много красиви, сякаш в центъра на Санкт Петербург, където е съхранена античността. Само тук сградите са по-високи и още по-жизнени, цветни, богати, луксозни и сложни.
  И има много златни листа, които несъмнено радват окото. И по улиците има много красиви момичета. Те, мигащи с боси, грациозни, загорели, мускулести крака, започнаха да заобикалят Доминика и нейната бляскава маркиза-нимфа.
  Момичетата бяха всички без изключение красиви, млади, боси, но с бижута. Някои имат повече бижута със скъпоценни камъни, други имат по-малко. Няколко момичета бяха облечени само с бели къси туники.
  Ето как обикновено изглеждаха робите, когато правеха филми за древни времена, отбеляза Доминика.
  Въпреки това , не всички момичета бяха хора. Някои имат уши като на рис, други имат орлови носове. Няколко момичета бяха по-дребни, като маркиза дьо Касандра, просто момичета, но излитаха и се движеха, без да докосват тротоара с малките си крачета.
  Цяло царство от момичета, които, без да се страхуват от горещия тротоар, парадират с босите си розови токчета.
  И те заобиколиха Доминика и маркизата с пръстен и се усмихваха, бърборейки тихо.
  Момичетата излъчваха много приятна миризма на млади, мускулести тела
  на нежния пол, примесен със скъпи парфюми.
  Някои държаха и оръжие в ръцете си. По-специално лъкове, елегантно оформени арбалети, мечове, саби, кинжали и колчани със стрели.
  Много напомняше на екстри за снимките на фентъзи филм, дори е учудващо, че успяха да съберат толкова много безупречни, закръглени, атлетични красавици на едно място.
  Повечето от момичетата бяха почти голи, само гърдите и бедрата им бяха покрити с бижута от скъпоценни камъни.
  Около дузина момичета в скромни туники коленичиха, държейки блестящи от платина кани с напитки и златни подноси с различни храни и плодове.
  Доминика измърмори объркано:
  - Какво искаш от мен? - И тя добави малко по-уверено. "Ако имате време, ще бъда готов да се появя във вашите екстри, само ми платете добре."
  Нимфата маркиза отговори с усмивка:
  - Явно смятате, че това е филм? Не, това е Империята на елфите и драконите !
  Доминик се изкикоти и скочи. Петите ми горяха безмилостно. Тя се отърси от капките пот. Е, горещо е. Точно като в арабската пустиня. Удивително е как красавиците ходят боси тук, а кожата им не се лющи от слънцето.
  Къде е тя? Явно не в Русия...
  Доминика погледна към небето и подсвирна. Небето беше жълто, редките облаци бяха оранжеви и имаше няколко светлини наведнъж ... Нищо чудно, че беше толкова горещо. Освен това осветителните тела са толкова богато украсени по форма, с къдрици или рога...
  Доминика почувства, че се разболява. Ето как хората полудяват. Хубавото й лице се изкриви и пребледня.
  Тя се олюля, но две момичета елфи с уши я подпряха. Представителките на нежния пол се разделиха, а красавиците в бели полупрозрачни туники донесоха съдовете си с напитка върху голите, толкова красиви и мускулести тела на момичетата. И наляха изумрудено вино в златни купи.
  Доминика отпи лакомо. И тя почувства, че виното е необичайно сладко и вкусно; енергия, сила и жизненост веднага потекоха във вените й.
  И вече босите крака на момичето не горяха толкова много, или по-скоро усетиха приятна топлина, а температурата наоколо стана идеална, като в сън.
  Доминик се оживи и поклати главата си с цвят на златни листа, изкрещявайки:
  - Здравейте сомнамбули!
  Тогава момичето бързо се поправи:
  - Радвам се да се запозная с моите братя или по-скоро сестри!
  Момичетата пляскаха с ръце. И запяха в хор:
  - Пожелаваме ви щастие,
  Ти си нашата надежда, повярвай ми...
  Пътища към други светове -
  Вратата беше отворена!
  Маркиза дьо Касандра кимна:
  - Да, трябва да ни помогнете. И ще има огромна награда за това.
  Доминика сви мускулестите си рамене и изненадано попита:
  - И как мога да ти помогна?
  Момичето нимфа искаше да каже нещо, когато се чу звук на тръба и шум на криле. Всички многобройни представителки на нежния пол веднага коленичиха и се наведоха в почтителен поклон.
  Маркизата също побутна Доминика:
  - Поклони се и ти.
  Момичето актриса попита изненадано:
  - За какво?
  Момичето нимфа изписка:
  - Херцогинята на дракона ви среща. Драконите управляват нашата империя. Хайде, на едно коляно!
  Доминика реши да не накърнява гордостта си. Въпреки че се страхуваше, че горещият тротоар ще изгори голото й коляно, загоряло до светъл бронз. Но кожата очевидно е станала по-здрава и по-малко чувствителна. Ясно е, че тук хората ходят боси не от бедност. Но по по-сериозни причини, които тепърва ще се изясняват.
  Тогава се появи самата драконова херцогиня. Звяр с три глави, много ярко оцветен, като пеперуда. Голяма, като добър боец, но изобщо не е страшна или не е страшна, ако е тя.
  Главите изглеждаха сравнително малки и върху тях блестяха малки, но ярки корони.
  Когато женският дракон прелетял, момичетата под крилете й променили цвета на кожата си на люляк, а след това на изумруд. Това стана красиво.
  Доминика беше като омагьосана. Това беше първият път, когато тя видя истински дракон в реалността. Да, във филмите, разбира се, правят добри дракони, използвайки компютърна графика. Но този дракон е истински, много красив и грациозен.
  Главата, тази в средата, попита с много приятен глас:
  - Много се радвам да те видя, нашият гост от планетата Земя!
  Доминика се усмихна и отговори:
  - И аз много се радвам да те видя!
  Херцогинята на дракона кимна и продължи, а главата отдясно вече говореше:
  - Поканихме те, защото във вените ти тече кръвта на този, не знам кой, който живее там, не знам къде!
  Доминика Делфинова потърка единия си бос изсечен крак в другия и каза объркано:
  - Все едно не разбрах!
  Главата на драконовата херцогиня отляво отговори с уверен тон:
  - И ние самите не разбираме това. Но така или иначе имаме толкова страшен проблем, че сме като удавници, хващаме се за сламка!
  Доминика тропна с бос, много съблазнителен крак и запя:
  - Дръж ме, сламка, дръж ме,
  Когато има петнадесет точки около бурята...
  Разкъсайте враговете, които имат елфите,
  Съдбата така ме подхвърли в живота!
  Момичета от всички ивици пляскаха с ръце и беше толкова прекрасно и готино.
  Централният глава отново заговори:
  - И така, имаме странен мор. Представителите на по-силния пол, било то елфи, хора, тролове, хобити, вампири, гноми и други, живеещи в нашата вселена, по неизвестни причини започнаха да се превръщат в камък и да се рушат веднага. У нас, освен орките и гномите, имаше дванадесет пъти по-малко мъжки отколкото женски, а сега почти напълно изчезнаха! Разбира се, това е трагедия!
  Доминика се изкиска и избухна:
  - Това е толкова прекрасно! Иначе няма измъкване от тези космати, гадни мъже! И най-важното, колкото по-грозен е един мъж, с корем и плешива глава, бръчки, толкова повече се прилепва към вас.
  Един от елфите възрази:
  - Няма шкембести, сбръчкани и плешиви елфи! Те дори нямат бради и мустаци.
  Доминика отбеляза:
  " Освен това е по-скъпо да се занимаваш с тези младежи!" И те не позволяват преминаване. Толкова съм уморен от тези фенове. А вие, слава Богу, нямате тези похотливи, потни, гадни мъже и можете да си починете и да се отпуснете.
  И трите драконови глави изгърмяха едновременно:
  - Свят без мъже е обречен да умре! В сравнение с хората на планетата Земя, ние живеем много дълго, особено драконите. Да, без мъже е скучно, а без силния пол няма хармония във Вселената.
  Момичетата издадоха одобрителни звуци. Един измърмори:
  - Всичките ни мъже са красиви! Някога , преди хиляди години, хората от човешката раса са имали коси, плешиви петна, бръчки, кореми, но сега всички те са млади, красиви, извити и миришат приятно, като елфи!
  Доминика се засмя и намигна ... После отговори:
  - ДОБРЕ! Може би след няколко месеца мъжете ще започнат да ми липсват. Просто не разбирам как мога да ти помогна?
  Дясната глава на драконовата херцогиня отговори:
  - Честно казано, ние самите не знаем това. Но вие имате кръвта на същество от друга вселена, където всички обитатели нямат два пола, както имаме на Земята, а три. И може би това ще ни помогне да си върнем мъжете!
  Доминика се разтърси и отбеляза:
  - Триполови създания? Да, чета научна фантастика, това е теоретично възможно!
  Момичето нимфа кимна:
  - Да! Морът не ги докосна. Но кой ще гарантира, че няма да се появи инфекция, която да покоси нежния пол? А може да е още по-лошо! И дори без силния пол, ако агресор нахлуе във вселената ни, тогава няма да имаме шанс да отвърнем на удара.
  Момичето актриса кимна:
  - ДОБРЕ! Съчувствам ти. Между другото, може ли това да дойде на Земята?
  Лявата глава на драконовата херцогиня потвърди:
  - Да! Напълно възможно. Така че не си мислете, че ви молят за услуга. Имате по-малък брат и той също се снима във филми. Искате ли това момче да се превърне в камък и да се разпадне на прах?
  Доминика гневно тропна с бос крак и каза с досада:
  - Знаеш много за мен!
  Момичето нимфа отвърна:
  - Понякога обичаме да гледаме филми от вашата планета. Може да се изтегли директно от интернет, което не изисква големи разходи на магическа енергия. Затова и те видяхме. И висшите феи усетиха уникалната ти аура и видяха брат ти, той също има частица от това, не знам кой!
  Доминика подсвирна и изгука:
  - Знам със сигурност, че всичко невъзможно е възможно! За мен обаче ще е по-добре да уча задочно!
  Маркиза де Касандра отбеляза:
  - Точно така, това е, което трябва да направите. Учи, учи и пак учи!
  Студентката измърмори недоволно:
  - За какво друго е това?
  Веднага трите глави на драконовата херцогиня заговориха синхронно и хармонично с приятните си гласове:
  - Ти не разбираш нищо от магия и магьосничество! И трябва да имате обширни и фундаментални познания, за да ни помогнете. След като завършите Imperial Dragon Academy of Dularis , ще имате неизвестни досега сили, които ще ви позволят да носите короната на принцесата магьосница. И само в този случай ще можете или по-скоро ще получите поне малък шанс да върнете представителите на по-силния пол от подземния свят.
  Доминик подсвирна и отбеляза:
  - О, това, което не харесвам, е да уча!
  Всъщност тя обичаше да танцува, да скача и да играе във филми. Даже много ми хареса. Но обучението й беше трудно. Дори се записала в платен отдел, за да може да вземе дипломата си с по-малко усилия. Наистина, така е по-лесно.
  Доминика изобщо нямаше да влезе в академията, ако не беше модерно без висше образование. Освен това дори милиардерите няма да се оженят за момиче без диплома.
  Но да се омъжи за олигарх, възможно най-богат и в същото време за предпочитане стар, болен и напълно сенилен. След това се отървете от него, станете вдовица милиардер и живейте за собственото си удоволствие.
  И сами пишете филмови сценарии. Тя дори имаше идея. И тя е в главната роля. Подобно на император Палпатин , или по-скоро неговият тъмен дух се премести в момиче-клонинг и започна да създава нова империя със завоевания.
  страхотно е ! Въпреки това главната й роля не беше лоша и миришеше на големи пари. Но ... Сега тя се превърна в хит . И ще трябва да прави това, което най-малко обича - да учи!
  Доминика попита с треперещ глас:
  - Ами ако откажа?
  Момичетата наоколо вдигнаха недоволство. Единият извика:
  - Застреляй я по петите!
  Трите глави на драконовата херцогиня отговориха:
  - Нямаме морално право да ви насилваме. Въпреки това, за да ви извлекат от планетата Земя, беше необходима много скъпа магическа енергия. И обратно, ако искаш да се върнеш, плати си пътуването до тук, скъпото вино, което си пил, и билета за връщане.
  Доминика изписка:
  - Не е честно да ме таксувате за нещо, което не съм искал да направя! Преместиха ме против волята ми!
  Централната глава на женския дракон отговори:
  - Вие сте нашият, може би, един от последните ни шансове! Вярно, все още можете да опитате с брат си, но той е още момче, но все пак мъж и той също може да се разпадне в прах.
  Доминик изкрещя яростно:
  - Не пипай брат ми! Не е негова работа!
  Драконовата херцогиня попита натрапчиво:
  - Искаш ли да учиш за принцеса? Представете си какви възможности ще имате. Няма да остареете, ще живеете няколко хиляди години, а може би дори повече, ако получите още по-напреднала магия и станете безсмъртен бог. И ще имате поданици и собствено кралство!
  Доминика въздъхна тежко и каза умолително:
  - Нека помисля малко.
  Момичето маркиза потвърди:
  - Да, нека си помисли. Тя трябва да опознае нашия свят по-добре. Нека се адаптира и да му дойде акъла. И той ще вземе правилното решение.
  Херцогинята на дракона кимна утвърдително с трите глави:
  - Нека се разхожда из града. Голямо е и прекрасно. Изведи я, Касандра, а вие, момичета, й дайте път. Не се меси!
  Нежният пол се раздели. Маркизата-нимфа взе от подноса нещо, което приличаше на пица, и го подаде на Доминика:
  - Ето яж! Ще станеш по-силен.
  Момиче в туника наля вино, вече розово, в златна чаша от платинена кана . Доминика предпазливо отхапа от пицата. Оказа се изключително вкусно и момичето започна да яде, много по-уверено, и го изми с вино, толкова сладко и ароматно.
  След което настроението на Доминика рязко се повиши. И тя запя:
  Подарък от учители,
  Прекараха време с мен...
  За нищо ме научиха...
  И тогава студентското момиче не намери подходяща рима и това, което мигаше в красивата й глава, изглеждаше много вулгарно и неподходящо.
  Те тръгнаха заедно, а нимфата я водеше под ръка. Въпреки че беше повече от една глава по-ниска и слаба от силната, висока и толкова мускулеста Доминика.
  И двете момичета тропаха с боси крака и се движеха с бързината на млади газели.
  Къщите наоколо бяха много луксозни . Нито един град на Земята не е бил толкова величествен. Тук растяха и цветя, толкова огромни, ярки и уханни. Всичко в този град беше красиво и бляскаво.
  И много момичета. Много луксозно облечени или, напротив, по-скромно, а някои момичета миеха улиците. Но всички са млади, свежи, красиви и боси.
  Доминика попита изненадано:
  - Защо не носят обувки или поне джапанки?
  Маркиза дьо Касандра отговори с усмивка:
  - Това е магията на тази планета. Помага ни да поддържаме вечна младост, прави магия, а босите ни пръсти могат да се използват и в битка!
  Художничката се засмя и отбеляза:
  - Това е чудесно! Като цяло, когато бях много малък, се срамувах да ходя бос, защото смятах, че това е признак на крайна бедност. Но след това свикнах с филмите. Освен това беше необходимо подметките да бъдат малко по-груби, когато играех сестрата на Спартак в детството или различни видове партизани. Това ми хареса. Но ако се разхождате из Москва боси, ще ви сбъркат с психично болен човек, а по улиците има твърде много зараза и мръсотия!
  Момичето нимфа кимна:
  - Да - това е разбираемо! Освен това бягането без обувки е много по-пъргаво, тъй като кожата на воина е много по-здрава от подметките на най-скъпите ботуши и е еластична, гъвкава и заредена с магия!
  Те продължиха. Виждате колко високо, подобно на шпила на Останкинската телевизионна кула, се втурват струите на фонтана. Така те излитат, противно на законите на физиката. А самите струи са многоцветни. Колко красиво е това.
  И какви дворци има наоколо? Колко луксозно е всичко тук. И статутът блести не само със злато, но и с някакъв ярък, оранжев метал, непознат на Земята.
  Доминика отбеляза:
  - Вашият град е като от приказките. А момичетата са страхотни, като истински рай, а не измислен, като нашите!
  Касандра се изкиска и попита:
  - Защо мислиш, че твоят рай е измислен?
  Художничката отговори съвсем логично:
  - Защото има противоречиви описания. Една религия казва едно, друга - друго, а трета - точно обратното!
  Нимфата маркиза кимна:
  - Да, знам! Гледах вашия интернет. По-лесно е от пътуване до Земята. Толкова е по-просто, че дори обикновени елфи, тролове и хора могат да се качат в него и да гледат филм. С цялото великолепие на магическия свят, ние, за съжаление, не разполагаме с толкова напреднали технологии като хората на Земята. Вие сте аматьори в магията, но нашето технологично развитие е замразено!
  Доминика попита изненадано:
  - Защо замразихте технологията?
  Нимфата, като понижи гласа си, отговори:
  - Не сме ние. Това са дракони. Явно не искат да подкопават властта си. Въпреки че, разбира се, те ни позволяват да живеем нормално, а за някои дори луксозно, но ... Нека не говорим за това!
  И отново настъпи пауза. Луксът наоколо е, разбира се, супер. Всичко е толкова красиво, такива декорации, статуи, къщи и храмове.
  Да, храмовете, разбира се, са много разнообразни. Не както обикновено на Земята в определени прилики. И те са напълно различни по стил, цвят и форма . И разбира се, красива. Тук са и фигурите, и куполите, и многоъгълниците, призмите и така нататък.
  И много храмове имат куполи под формата на пъпки от най-красивите цветя.
  Доминика погледна партньорката си и я попита:
  - Изглеждаш като ученичка ... Но на колко години си всъщност?
  Касандра отговори с усмивка:
  - Хората имат такава поговорка: не е обичайно да питате жена за нейната възраст!
  Художничката завърши:
  - Вероятно много.
  Момичето нимфа кимна:
  - Може би! Но ние живеем по-дълго от елфи, тролове, хора и дори от гноми и вампири. Тъй като имаме кръвта на боговете в себе си, ние сме кръвни роднини с тях. Останалите имат по-непряка връзка с безсмъртните .
  Доминика промърмори:
  - Всички сме синове и дъщери на Бога. До известна степен.
  Касандра щракна с боси пръсти.
  И тогава в ръцете на нимфата се появи магическа пръчка. Тя прошепна тихо:
  - Вътре има драконова вена. Това е много мощен артефакт, скъп и рядък. Но в него има и голяма сила. Да ви покажа въздействието?
  Доминика избухна:
  - Гледах сериал за момче с вълшебна пръчка. Но там има едно кльощаво момче с тъмна коса и очила. Не като брат ми - красив, мускулест с руса коса. Между другото, аз също играх и войн, и магьосник!
  Касандра потвърди:
  - Познавам брат ти. Да, той е много красиво, необичайно момче. И за разлика от теб световен шампион по карате сред децата.
  Доминика изсумтя презрително:
  - Въпреки че е момче, той е мъж! Но за мъжете битката и битката са обичайно нещо.
  Момичето нимфа отвърна:
  - Имаме дванадесет пъти по-малко мъже, отколкото жени от основните народи на империята: хора, елфи, тролове, хобити и вампири. Така че нежният пол също трябва да се бори. Напротив, сред орките и гномите има дванадесет пъти повече мъже, отколкото жени. Така дори ни стана някак по-лесно от преди. С орките постоянно се карахме и те се катереха като крастава жаба на крамп, сега почти няма с кого да се бием. Въпреки че жените и орките, честно казано, не много. Но гномите са по-добри , приличат повече на женски хобити. Самите гноми стареят, побеляват, пускат дълги бради, но до смъртта си са бързи и ловки и въпреки бръчките запазват всичките си зъби. И избият ли зъб, израства отново!
  Доминика кимна:
  - Еха! Вие сте като акули. Но веднъж попитах, ако човекът е създаден по образ и подобие на Бог, тогава защо зъбите му са толкова слаби. И свещеникът измърмори нещо от рода на: Плътта е обременена с грях. Между другото, когато избиха зъба на брат ми, той израсна отново буквално за един ден. Дори исках да го заведа на лекар. И тогава размислих, ще изследват детето като плъх в лаборатория!
  Касандра кимна.
  - Правилно е! Ти си умен. Но вие не обичате да учите.
  Момичето кимна енергично:
  - Да! Това е скучно. И ние също имаме ... Е , не знам, когато седите на бюрото си, гърбът ви боли и искате да бягате и да скачате!
  Момичето нимфа пееше:
  - Да, момичета, знайте, че не всеки обича да се тъпче ,
  Иска ми се да можех да тичам бос през росата!
  И красивата двойка се засмя. Тук отиват по-далеч. Доминика забеляза, че няма коли като тези на Земята. Но има много красиви еднорози. Като тези, които рисуват в анимето . А простите коне са просто прекрасни. И когато файтонът се втурне, изглежда като приказка.
  Някои момичета летят като птици. Вярно , рядко е, тук можете да видите, че не всички магьосници са напреднали. Няма колиби за просяци. Напротив, целият град е като солидни дворци или къщи, които приличат на имоти с фонтани и градини. И колко страхотно изглежда.
  По принцип Доминика играеше игра - строител. Там може да се построи много. И наистина, да построиш такъв град, че всичко да е като приказка за рая. Тук се сбъдна същото.
  Доминика отбеляза:
  - И казват, че рай на Земята не е възможен? Това казват всички религии на Земята!
  Касандра обясни:
  - Освен комунизма. Единствената религия, която обещава рай на Земята. И това е логично. Кому е нужно да вярва в рая, дори не след смъртта, а изобщо след края на света, което като цяло е лудост!
  Момичето актриса се съгласи:
  - Да, не харесвам доктрината за края на света! По-добре е сами да построите рая, а не върху кости!
  Нимфата маркиза изчурулика:
  - Не се стремете към рая на небето, а по-скоро живейте и създайте своето щастие. И бъди умен.
  Доминика отбеляза философски:
  - Знаеш ли, някак си, когато има само момичета наоколо, усещаш, че нещо липсва. Въпреки че мъжете рядко са красиви дори по филмите. Освен това повечето момчета са сладки и до четиридесет години се опитайте да намерите мъж без корем и двойна брадичка.
  Касандра се засмя и отговори:
  - Ти си умен. Нямам думи. По-точно, не много ... Но не само красивото лице и стройната фигура са важни за мъжа. Жените дори на Земята ценят нещо различно от външни данни в мъжа!
  Доминика кимна:
  - Ами да, точно така! А също и пари. Когато портфейлът ви е стегнат, бръчките, плешивостта и коремът не са толкова забележими.
  Нимфа отбеляза:
  - Нямаме проблеми с външния вид на мъжете. Магията прониква във въздуха тук. И мъжете станаха млади мъже с много красиви лица, дори е неприятно, че дори брадите и мустаците на хората изчезнаха. Поради това техните елфи могат да бъдат разграничени само по формата на ушите им. И това ... Е , жените са свикнали с това. Но брадата има и известен чар. Не съм съгласен с онези момичета, които смятат брадата за грозота.
  Доминик се изкикоти и отговори:
  - Брадата има хвала и чест, но и котката има мустаци!
  Касандра размаха вълшебната си пръчка ... И в ръцете на красивата жена се появи красива торта във формата на трикотажната шапка на Наполеон, с рози, макове и пеперуди, направени от многоцветен крем.
  Нимфата маркиза изчурулика с най-нежния си глас:
  - Опитайте, много е вкусно и е безплатно без зеле!
  попита Доминика, внезапно си помисли:
  -Ами ако все пак ми начислите такса?
  Маркизата-нимфа пееше:
  - Трябва да платиш за всичко, повярвай ми,
  Така отваряме вратата към успеха!
  . ГЛАВА Љ 2.
  И Касандра отново размаха магическата си пръчка, струя светлина изхвръкна от върха й и се появиха два стола, които изглеждаха като кристални, и малка, елегантна масичка.
  Маркизата-нимфа предложи:
  - Да ядем седнали, като културни хора! Може би бихте искали и вино?
  Доминика логично отбеляза:
  - Ако пиеш много вино, можеш да онемееш. И трябва да запазя чиста и свежа глава!
  Касандра поклати отрицателно глава.
  - Не бой се! В нашето вино няма и грам алкохол. Носи само ползи. И това е една от причините хората в нашия свят да живеят до хиляда години, без да остаряват. А със силна и напреднала магия можете да издържите много по-дълго.
  Момичето актриса кимна:
  - Тогава го налей!
  Нимфата пусна лъч от върха на пръчката си, прошепвайки нещо ... И се появиха чаши от ярко оранжев метал, в които пръскаше нещо жълто и с мехурчета.
  Доминика отбеляза, отпивайки лека глътка от чашата си:
  - Много приятно и ароматно вино, свежо усеща в устата ... А от какво се прави?
  Касандра отговори рязко:
  "Когато учите в Академията на драконовия император, ще разберете!"
  Момичето попитало:
  -Къде е самият драконов император?
  Нимфата отговори с въздишка:
  - Той също изчезна. Сега императрица Каролина е на негово място. Драконите имат приблизително равен брой жени и мъже, точно както хората. В това отношение имате прилики.
  Доминика избухна:
  - Защо императрицата не ме прие лично?
  Касандра изписка:
  - Е, имаш самонадеяност! Херцогиня е достатъчна. Ще бъде необходимо и самата велика Каролайн ще го приеме.
  Момичето пееше:
  - Хората се възхищаваха на кралицата,
  Всички момчета в двора се влюбиха!
  Но бях много смел
  Избрах милиардер!
  Нимфата маркиза отговори с усмивка:
  - Смятате ли, че милиарди струват да живеете с нелюбим човек? Ами мазнините по корема, плешивите петна, бръчките и лошата миризма?!
  Доминика изръмжа агресивно:
  разваля живота на мен и на други момичета ! Или ще го удуша с гривата си в леглото!
  Касандра се изкиска и отбеляза:
  - Ще се престоря, че е шега. Трябва да станете въплъщение на доброто.
  Момичето актриса логично отбеляза:
  - Идеалните герои карат обществото да иска да повърне !
  Нимфата не отговори, но с помощта на платинена лъжица изяде тортата и отпи от ароматното вино. Доминика също реши да се наслади на храната засега. Освен това разходката на чист въздух възбужда апетита.
  Спомни си стрелбата. По-специално, когато играеха деца партизани. Там, например, отначало момчетата и момичетата бяха доста добре нахранени преди войната. И през войната под окупация трябваше да отслабнат. За да направите това, се препоръчва да бягате повече и да ядете по-малко. Първото все пак се реализира, тъй като много кадри са заснети с тичащи деца, но второто е по-трудно. Млади филмови актьори атакуваха сергиите, купувайки храна за себе си.
  Тогава им забраниха да нощуват в хотела и ги затвориха в отделна стая с решетки, която приличаше на голяма обща килия.
  Доминика не е гладувала, не са искали красотата й да страда от недохранване, и така или иначе тя е естествено доста суха, изобщо не е пълничка, а танците също поддържат мускулите и тялото й в добра форма.
  Но момчетата, разбира се, пострадаха, защото снимачната площадка беше превърната в детски затвор. Имаше и епизоди със затворници. Няколко от момчетата дори си обръснаха главите, което може би не беше необходимо.
  Да, животът на филмовия актьор не е лесен.
  Например за въстанието на Спартак. Цял отряд момчета работеха боси само по набедрени превръзки в кариерите. Освен това беше необходимо повече от едно дублиране. Опитайте да ходите с боси подметки по острите камъни на мините. Тук босите крака на момчетата започнаха да кървят и краката им започнаха да се напукват. И наистина бяха мокри от пот и трепереха от умора.
  В този филм главният герой беше равен Спартак , робско момче, което между другото предложи идеята за въстание на доста успешен и богат гладиатор, който получи свободата си.
  Доминика за първи път играеше сестрата на Спартак в детството и също трябваше да прекарва време с момчетата в кариерите като наказание.
  Така че тя също знаеше какво са остри камъчета и тежка кошница с чакъл.
  И наистина я влачите нагоре и нагоре. Много е изтощително, но увеличава издръжливостта ви.
  Доминика участва в различни филми. Веднъж дори в ролята на момчето Джим в някаква версия на "Островът на съкровищата", която е далеч от канона. Там дори в ролята на готвач не беше еднокраката Силвър , а червенокоса жена, племенница на Морган.
  Това, разбира се, е страхотно. Самата Доминика беше в ролята на момче, заради което дори искаха да я подстрижат. Но тогава най-накрая решиха проблема с помощта на перука.
  Да, тази нейна роля, може да се каже, беше успешна от гледна точка на играта. Но самият филм не спечели популярност извън канона. Оказа се някакъв адски боклук.
  Често класиците, които не са според канона, се посрещат враждебно.
  Маркизата-нимфа прекъсна спомените на Доминика:
  - Ти знаеш. Седяхме тук известно време. Не е ли време да тръгнем на път?!
  Момичето вдигна рамене и отбеляза:
  - Можеш да отидеш на разходка. Все още имам много енергия.
  Касандра махна с магическата си пръчка и полуизядената торта, и ястията с вино и т.н. изчезнаха.
  Доминика промърмори:
  - Точно като в приказка!
  Маркизата изписка:
  - Не! Това не е приказка, а вълшебна реалност.
  И две представителки на нежния пол се пръснаха по пътя. Настроението на Доминика стана съвсем весело ! Тя се усмихна широко. И дори изпя:
  Пътят, пътят, прилича на приятел,
  Верижна поща от фасетирана стомана...
  И мечът е много остър - прехвалената дамаска стомана,
  Да, ще има сериозна ситуация в битката!
  Тогава Касандра забеляза със сериозен поглед, спирайки:
  - Ти знаеш! В академията ви очакват сериозни приемни изпити. Може би за потомствените магьосници те ще изглеждат лесни, но вие дори нямате представа за магия.
  Доминика се засмя неуместно и възрази:
  - Не! Във филмите съм виждал как магията работи много пъти. И повярвайте ми, знам нещо!
  Нимфата маркиза, понижила глас, прошепна:
  - Ще ти дам вълшебната си пръчка! Тя е много силна, с драконова жилка. Опитайте да го използвате, например, за да измислите ... Е, цвете незабравка!
  Момичето актриса погледна назад. Наоколо, близо до къщите и на самата улица, има цветни лехи с най-ярки цветя, като големи скъпоценни камъни. По дърветата също израснаха ослепителни пъпки. Освен това някои цветя също имаха листа с различни цветове и нюанси. И дори имаше странни къдрици.
  Доминика вдигна съвсем не тесните си рамене и отговори съвсем сериозно:
  - Защо имаме нужда от някаква незабравка? Тук вече има много различни цветя, много по-големи и по-красиви.
  Касандра се усмихна иронично:
  - А ти какво искаш?
  Момичето актриса решително заяви:
  - По-добре е да измислите нещо много по-ценно и полезно! - Доминика тропна с голата си пета, карайки цветните плочки да издрънчат като счупена ледена висулка. Амбициозната магьосница добави: "Например, би било много по-добре да създадете диамант с размерите на кокосов орех!" Това е много по-полезно и практично.
  Маркизата я погледна подозрително и попита:
  - Искаш ли да отидеш на Земята? Какво не ни харесва?
  Доминика отбеляза иронично:
  - За вашия свят можем да кажем същото , което Остап Бендер каза за природата на Кавказ - той е твърде красив - въображението на идиот!
  Касандра се ухили и отбеляза:
  - И ти си умен, но мързелив! Нямате достатъчно фанатизъм, за да вървите към целта си като реактивен булдозер, без да спирате!
  Момичето актриса направи физиономия, отбелязвайки:
  - Реактивни булдозери няма. Поне на Земята!
  Нимфата маркиза кимна в знак на съгласие:
  - Може и да нямаш. Но има раси, които са технологично дори по-напреднали от човечеството. Да стигнеш до тях обаче е още по-трудно, отколкото да стигнеш до Земята.
  Доминик направи гримаса, докато попита:
  - Да? Могат ли да летят между звездите?
  Касандра отговори уверено:
  - Те могат! По принцип можем да направим това с помощта на магия.
  Момичето актриса изпя:
  Разбира се, трудно е да се предвиди
  Какво чака в този прекрасен свят...
  Ще летим в облаците -
  Качване на звезден самолет!
  И момичето решително заяви, правейки заплашителна физиономия:
  - Дай ми вълшебната пръчка! И ще направя диамант с големината на хубава диня!
  Касандра искаше да каже нещо. Но се чуваше шумолене на крила. Друг дракон летеше. Най-вероятно също жена. Тя почти улови струята на фонтана, която се изстреля високо в небето от устата на грифона, покрита със златни листа и рубини.
  Триглавото чудовище беше повече красиво, отколкото страшно.
  Нимфата маркиза се поклони. Доминик само леко поклати глава.
  Женският дракон кацна пред тях. Чу се много приятен и ясен глас за толкова голямо чудовище:
  - Вие ли сте лицемерът, който вече се нарича месия?
  Доминика отговори с невинна усмивка:
  - Не бих искал да бъда месия!
  Женският дракон беше изненадан:
  - И защо е това?
  Момичето актриса отговори честно:
  - Защото месиите обикновено стигат до разпъване!
  Крилатото същество разтърси крилата си. Тя има големи, подобни на тези на прилепите, само в три цвята: червено, жълто и зелено. Излишно е да казвам, че това е красива комбинация.
  Женският дракон изчурулика:
  - И можете ли да видите от онзи свят, където магьосниците са пълни измамници и мошеници?
  Доминика се засмя и отговори, показвайки много белите си блестящи зъби:
  - Може би е така. Въпреки това, имаше някои пророци. Като баба Ванга. Само по някаква причина нейните прогнози се сбъднаха, като правило, със задна дата.
  Маркизата-нимфа отбеляза:
  - Дори магьосниците и магьосниците от много високо ниво виждат бъдещето изключително неясно. И дори най-висшите богове няма да дадат гаранция какво ще се случи след сто години. И още повече, в хиляда и милион!
  Женският дракон блесна с лека светлина и изчурулика:
  - Да... за да има истински предсказатели на тази планета. Дори вашето хиперноосферно напрежение е напълно различно от нашето. Въпреки че може би затова запазихте оригиналността си и не станахте наши роби!
  Доминика отново се засмя весело и отбеляза:
  - Да ти бъда роб? Дори е смешно. Вечно млад, вечно бос.
  Касандра кимна и предложи:
  - Покажете на драконовата графиня какво можете да направите. Опитайте се поне с магическа пръчка да накарате поне една капка вода да падне.
  Момичето актриса изсумтя презрително:
  - Една капка вода? Да, това изобщо не е сериозно. Може би е по-добре веднага да вземете варел злато.
  Драконовата графиня предложи:
  - Нека прави магии както си иска. Дайте й пръчка и вижте, че тя помни поне едно заклинание правилно.
  Касандра се изкиска и изписка:
  - Да, изглежда страхотно ! Просто погледни. Магическата пръчица е твърде мощна и можете да причините щети на града, живите същества и себе си.
  Доминика изръмжа:
  - Не съм толкова глупава , колкото си мислиш!
  Драконовата графиня предложи:
  - Тогава да й дадем нещо по-безобидно и по-малко мощно. Иначе и тя ще направи дупка в мен.
  Касандра изпя:
  За да се прояви в магия,
  Имаме нужда от талант...
  За вас е по-добре да създавате
  Големи диаманти!
  И нимфата щракна с боси пръсти. Появи се малък на вид платинен пръстен. Касандра го хвърли с крак и магическият артефакт се озова точно до лицето на Доминика.
  Маркизата изчурулика:
  - Можеш да вземеш този пръстен. Поставете го на показалеца си. И се опитайте да си пожелаете нещо на глас. Магията в него не е силна, но действа просто. Не е достатъчно за диамант с размер на кокосов орех, но например размерът на грахово зърно е достатъчен!
  Момичето актриса хвана пръстена в ръката си. Но вместо показалеца, тя го постави на средния си пръст и усмихвайки се саркастично, попита:
  - Ами ако опитате така? Какво ще стане тогава?
  Касандра също се ухили саркастично:
  - Добре, опитайте!
  Доминика изписка:
  - Изпечете петите на маркизата с огън!
  Пламъкът пламна под босите крака на Доминика . Голата подметка беше силно изгорена, тя изкрещя и започна да бяга. Наистина огънят не е слаб. Но не успяхме да стигнем далеч. Момичето беше увито около дългата опашка на драконовата графиня.
  От могъщото влечуго се чу приятен, женски глас:
  - Еха! Ти току-що дойде в нашия свят и искаш да осакатиш нимфа, роднина на най-висшите богове? Знаете ли, че за това ще бъдете изпратен като роб в каменоломна? И вие ще работите там съвсем голи, във вериги и ще получавате камшици и тояги, ще ядете хляб и вода. И вие също ще трябва да спите окован и върху камъни. И няма да знаете нищо друго, освен труд и камшици. Особено сега , когато мъжете роби са се разпръснали, високо и мускулесто момиче като теб няма да ни нарани в мините!
  Доминика трепна при тези думи. Веднъж тя изигра Клеопатра в нискобюджетен филм. За да се спестят пари, картината е озаглавена "Клеопатра в плен на Август". Тоест, също не е канон. Клеопатра не се самоубива и е заловена.
  Е, тя беше изпратена в мините. И там се разхождаше полугола и боса. А ходенето по остри камъни в мина с боси подметки е доста болезнено. Е, носете и товар. Беше необходимо потта на робинята да е истинска и лицето й да е истинско, а не да се преструва на изтощено.
  Но, разбира се, това е просто филм, при това доста евтин. И я били с камшик, което също било нереално. Но пак боли . _ Въпреки че кръвта, разбира се, беше фалшива.
  Като цяло филмът беше евтин и освен кариери с полуголи момичета, практически нищо друго не беше показано. Изчислението очевидно е било да се привлекат сексуално разтревожени мъже. Е, и също така всички знаят името - Клеопатра! И това може да се използва за закупуване
  Доминика си пое дълбоко въздух, а в какви изпражнения се къпят понякога филмовите звезди?
  Нимфата маркиза изчурулика:
  - Не тъгувай, скъпа, имаме нужда от теб. Няма да те предадем на никого.
  Драконовата графиня изрева:
  - Нека опита да се упражнява отново преди изпита. Е, нека се опитаме да измислим нещо!
  Доминика потърка пръстена и каза:
  - Искам шоколадов сладолед!
  Момичето го взе и замръзна от напрежение.
  И смес от натрошен лед и шоколад се нанася върху него. В резултат на това Доминика беше мръсна от главата до петите и дори одраскана.
  Драконовата графиня се засмя толкова силно, че струите на фонтана се разтресоха и цветята се разтресоха.
  Нимфата маркиза спокойно отбеляза:
  - Всичко е наред! Напротив, тя има страхотни способности, толкова много сладолед и шоколад възпроизведе с такъв артефакт, който по принцип не е много мощен!
  Доминика облиза шоколада от бузите си и изплю разочаровано, хленчейки:
  - Той е горчив!
  Касандра се засмя и отбеляза:
  - И шоколадът е горчив. Не знаехте ли това?!
  Момичето актриса изрева:
  - И тук, на Земята и в Русия, е сладко !
  Маркизата кимна:
  - Знам! Ние също знаем как да направим сладък шоколад. Но засега ще трябва да се задоволите с това, което имате. По-точно, не сте уточнили какъв вид шоколад конкретно искате. И като цяло е добре, че сте поръчали само сладолед. Ако ви хрумне например да се изкъпете в златна вана, ще ударите много по-силно темето си.
  Доминика остроумно отбеляза:
  - Животът е в разгара си и всичко е през главата!
  Драконовата графиня предложи:
  "Вместо глупости, които няма да й помогнат, когато влезе в драконовата академия, е по-добре да я оставим да се опита да създаде наистина малък диамант." Обикновено това е възможно за тези, които имат високо вродено ниво на магически способности.
  Касандра отговори:
  - Не! Това е твърде очевиден път. Трябва да действате много по-фино.
  Доминика изсъска капризно:
  - Аз съм мокър и мръсен, само пиле на скара. можеш ли да поправиш това
  Нимфата маркиза кимна:
  - Разбира се, нашата красота!
  И тя направи осмица с магическата си пръчка. Светна със синя светлина. И сега момичето от Земята отново стана чисто и подредено и почти всички драскотини изчезнаха. Освен един на дясната буза.
  Но Домика не се виждаше и не обръщаше внимание.
  Драконовата графиня изсъска:
  - И така, скъпи... Виждам, че разбирате нещо? И така, красиво момиче от планетата на развиващите се технологии?
  В отговор Доминик изпя:
  Но защо,
  Невъзможно е да живееш с ума си!
  Защо, животът не ни учи на нищо!
  Но защо! Но защо!
  И тя се засмя, защото тази песен, изпълнена от Боярски , беше подходяща и красива. Но ангелският й глас предизвика само пристъп на смях.
  Касандра изсъска с блеснали очи:
  - Не може да ти се отрече чувството за хумор. Но сериозно ли си?
  Доминика се намръщи. Тя си спомни как играе момиче, което има лоша оценка в училище. И нямаше начин да придаде на лицето си разстроен вид. Напротив, исках дори да си оголя зъбите. Е, това е разбираемо ... Тя има твърде много вятър в главата си. Например, някои момчета просто ще оголят зъбите си в тълпата и това е цялата им роля!
  А Доминика искаше да играе... Принцеси, разбира се.
  Драконовата графиня тогава предложи:
  - Нека тя танцува за нас по-добре. Видяхте, че по филмите тя танцува много добре .
  Това последното е вярно. Доминика можеше да танцува. Дори искаха да я вземат за ролята на Есмералда. Освен това, според канона, тя изглежда дори не е циганка. А защо не ослепителна блондинка да изиграе тази роля?
  Но филмовата адаптация на класика, а дори и на чуждестранна, също поражда определени проблеми. Затова тя се снима в различна роля, но и танцуваща.
  Да, тя, разбира се, обичаше да танцува и знаеше как да танцува. Въпреки това тя го взе и избухна:
  - Позлатете дръжката!
  Маркизата нимфа изписка:
  - Какво повече?
  Доминика отговори логично:
  - Дори циганите на пазара не танцуват безплатно. Така че имам нужда от голяма торба със злато. Не е ли ясно?
  Драконовата графиня изрева:
  - Какъв нахален човек ! Всъщност най-доброто му място е в кариерите. Там тя едновременно ще развие издръжливост и ще свикне с послушанието. За това трябва да се възпитава по суров начин!
  Изведнъж едно момиче дотича до тях. На външен вид тя изглеждаше като човешко дете на не повече от десет години. Но в същото време тя носеше скъпоценни бижута, като в бижутериен магазин. Боси, малки, детски крака изглеждаха неподходящи и смешни в такъв лукс.
  Момичето провери:
  - Мога да купя този роб от теб. Колко искаш за него!?
  Касандра отговори уверено:
  - Това момиче не се продава! И докато тя не е роб. Може би обаче тя няма да е на свобода много дълго.
  Доминика промърмори:
  - Колко неморално е, когато малко дете си купува роби!
  Маркизата-нимфа уверено отговори:
  - Това не е дете, а женски хобит! А хобитите приличат на човешки деца...
  Момиченцето тропна ядосано с малкото си краче и изчурулика:
  - Аз съм баронеса! А това означава, че вашият роб е длъжен да ми се поклони.
  Доминика изписка агресивно:
  - Няма значение ! Ще, ще се поклоня на детето!
  В отговор баронесата-хобит рязко дръпна дясната си ръка. Мълния излетя и удари момичето актриса по голите й крака. В отговор ужиленият Доминик извика нещо. И голяма торта, гъсто покрита с крем, падна върху дръзкото момиче магьосница. Тя дори беше съборена от краката си, а малката красавица падна на тротоара. Но тя веднага скочи, цялата омазана в бисквити, кондензирано мляко и шоколадова паста. Хобитската баронеса поклати левия си, бос, малък крак, на чиито два пръста блестяха пръстени със скъпоценни камъни.
  И цяла магическа вълна цунами излетя. Доминик беше изхвърлен на двадесет метра нагоре. След което момичето паднало. За щастие, танцувайки от ранна детска възраст и снимайки се във филми, тя вече е падала от различни височини много пъти и е изпълнявала акробатични номера.
  Затова Доминика се групира при падането като котка и се приземи доста успешно. Освен че краката на момичето, вече обгорени от бойна магия, изпитаха силна болка, когато влязоха в контакт с цветните плочки, покриващи района. Момичето изкрещя.
  А драконовата графиня уви дългата си като бор опашка около магьосницата баронеса и изсъска:
  - Спрете битката! Иначе и двамата ще бъдете арестувани! Ако искате да се биете, има специални тренировъчни площадки, където се провеждат магически и други дуели!
  Доминика туитна:
  - Да, точно дуел! Само без оръжие - ръце и крака!
  Хобитската баронеса изсумтя презрително:
  - Бийте се с роба! Честно казано, това ме плаши ! Би било по-добре наистина да я изпратим в мините. Да преподаваш магия на такъв глупак е много опасно.
  Маркизата-нимфа се съгласи със сериозен тон:
  - И аз започвам да мисля така. Да, това момиче има специална дарба да създава бедствия и да поражда конфликти.
  Момичето актриса възрази:
  - Не отивам при никого първи! Що се отнася до останалото ... При всеки провал знайте как да отвърнете на удара, иначе няма да видите успех.
  Драконовата графиня освободила палавницата, която приличала на дете, но всъщност можела да пусне в бяг цял полк танкове.
  Опашката беше леко нацапана със сметана, кондензирано мляко, шоколадова мазнина и бисквита. Тортата беше огромна и явно направена от сърце. Дори е жалко, че го счупиха, вместо да го изядат. Драконовата графиня щракна с пръсти и лапи и кристалната струя на фонтана я заля, отмивайки мръсотията.
  Касандра кимна.
  - Чистотата е ключът към здравето! Поръчайте първо!
  Хобитската баронеса потърка единия си малък, загорял, изящен крак в другия. За няколко секунди тя светна като електрическа крушка. И всички кулинарни ексцесии, които бяха намазали силно момичето магьосница, изчезнаха. И луксозните бижута блестяха с нова сила. Тя всъщност толкова много заприлича на принцеса, че Доминика изпита нежност.
  Тя също имаше шанса да играе принцеса в една от приказките. Там тя трябваше да се раздели с луксозните дрехи и скъпоценните обувки и да стане слуга на вещица. Носете парцали и ходете с дървени обувки. И в такива подложки е много по-лошо, отколкото просто бос. Тя дори започна да убеждава режисьора, че може би е по-добре изобщо да снима без обувки. В крайна сметка босите крака на момичето в дрипи биха подчертали много по-силно бедността и промяната в статута на принцеса към фактически роб.
  Но режисьорът явно имаше свои собствени идеи. В крайна сметка, докато бягаше от кулата на смъртта, тя най-накрая се отърва от обувките и запасите, а след това беше боса, чувствайки истинско блаженство. Сега обаче босите й крака бяха обгорени, дори се появиха малки мехури, което беше едновременно болезнено и отвратително!
  Хобитската баронеса протегна малката си длан, нежна и в същото време загоряла, към нея, стисна ръката на Доминика с детска сила и изчурулика:
  - Добре, мир! Казвам се Ласка. И не си мисли, човече, че съм безобидно момиче, орки, гоблини, спорите на Кошчей, всички те взеха много от мен !
  Доминика попита изненадано:
  - На колко години си, дете?
  Невестулката се усмихна и отговори:
  - Сред представителките на нежния пол не е прието да се пита за възраст! Доколкото гледам, толкова години ми давате.
  Момичето актриса се засмя и отбеляза:
  - Ти си на десет години! Няма повече!
  Драконовата графиня изрева:
  - Да, тя вече е над триста. Което обаче няма значение. В нашия свят всички жени са млади и красиви. Остани с нас момиче, ти ще бъдеш нашата кралица!
  Доминика отговори с известен куплет:
  Ако святата армия казва,
  Изхвърлете Русия, живейте в рая...
  Ще кажа: "Няма нужда от рай",
  Дай ми родината!
  . ГЛАВА Љ 3.
  Маркизата и баронесата плеснаха с ръце и възкликнаха в един глас:
  - Браво! Сам ли си го измислихте?!
  Доминика поклати отрицателно златната си глава:
  - Не. Не съм аз. Някой друг, не помня автора!
  Касандра направи гримаса:
  - Странно, имате отлична памет!
  Момичето актриса отговори честно:
  - Мисля твърде много за себе си, отколкото за другите. По-добре е те да знаят повече за мен, отколкото аз за другите. Аз също понякога композирам и не по-зле от Пушкин.
  Драконовата графиня оголи ярките си, искрящи като диаманти зъби в широката си уста и каза сериозно:
  - Може би можете да изпеете нещо по ваша композиция?
  Доминика каза умолително, разтривайки обгорените си крака:
  - Няма въпрос! Просто ми дай поне една златна монета. И ще изпълня цял хит за вас. И да пея за нищо? Неуважаван! И тривиално, нерентабилно!
  Маркизата-нимфа се намръщи, а магическата й пръчица блесна заплашително в ръката й, тя беше решена да накаже нахалната девойка, дръзнала да противоречи на дракона.
  Драконовата графиня изсъска примирително:
  - Дай й сребърна монета. Нека пее от сърце.
  Доминика се усмихна, зъбите й, толкова съвършени, искряха като ледени планински върхове под яркото слънце по пладне. И тя изкрещя:
  - Пари отпред!
  Невестулката й хвърли монета и изгука:
  - Ето, хвани го!
  Момичето вдигна крака си и успя да хване с голи пръсти сребърно кръгло парче. После го прехвърли на дланта си. Погледнах монетата. Не беше нищо, среброто беше съвсем ново, от едната страна имаше дракон със седем глави, а в лапите си държеше скиптър и боздуган. И от друга страна , красиво момиче с много буйна къдрава коса. И е прекрасно.
  Доминика не устоя на изкушението да опита монетата и отговори с усмивка:
  - Това е прекрасно. Готини неща.
  Невестулката изсъска:
  - Сега пейте! Да видим какво можете да направите!
  Драконовата графиня добави:
  - И трябва да пеете силно и да изпълните повече или по-малко дълга балада, тъй като ние платихме!
  Момичето актриса кимна в знак на съгласие:
  - Да, разбирам го! Не можеш да пееш като...
  И тогава асоциацията не й хрумна. Е, да се каже славей не е съвсем правилно или уместно. Но нещо друго, не точно това!
  Момичето нимфа тропна с бос крак:
  - Да започваме!
  Доминика започна да пее с чистия си и нежен глас;
  Бях известна актриса
  Снимки, псувни, музика, топки...
  Тя започна да танцува бясно и диво,
  Като въплъщение на Сатаната!
  
  Краката ми са толкова силни
  Пребориха се с бесния хопак...
  Ние сме толкова готини момичета
  Да преместим подлия веднага!
  
  Но аз се озовах в свят, знаете ли, специален,
  Където драконите управляват като крале...
  Редът там е много нов,
  Поне си скъсай ризата!
  Трябваше да стана бос роб
  Получаване на камшик по гърба...
  Облаците над нас са сини,
  Мястото е неприятно на Земята!
  
  Ето едно сурово джудже идва при мен,
  И стиска камшик в ръцете си...
  Белоглаво момче тичаше покрай -
  Робът е бос, собственикът явно е скъперник!
  
  Гномът се смее, докосва зъбите си с лапа,
  Като момиче със статия, жребец...
  Така че мечката я гризе с плоска крака -
  Това ще е краят на плешивостта на джуджето!
  
  Но ме продадоха на мините,
  В харема нямаше видими места...
  И ми дадоха силен камшик в преследване,
  Защото момичето яде много!
  
  Тук гномът ме води на въже,
  Чарът на момичето е невероятен ...
  Гласът на роба е много ясен,
  Но накрая остават само нули!
  
  Почти гол и бос съм
  Работя в мините като онова магаре...
  Мамо, казвам, скъпа моя,
  Колко глупаво се оказа!
  
  Бях способно момиче
  Умножавах дроби в главата си...
  А сега в една, помислете, пола,
  Аз съм в диво робство!
  
  Дълго, дълго време търпях гнома,
  Получих камшик по гърба...
  Бият ме за бизнес, а не за бизнес,
  Обещаха да ме нахранят по-късно!
  
  Но босите роби се разбунтуваха,
  Ломове в действие, чукове,
  И сега го считайте за свой елемент ,
  На гном с плешивост аз съм мъртъв !
  
  Е, тези зли бяха убити,
  Имахме ужасни жертви...
  Но, повярвайте ми, ние се освободихме -
  Момичетата показаха класа!
  
  И сега имаме голяма армия,
  Момчетата също влизат в битка с нас...
  Чупим щитове като дъски,
  Злите владетели ще бъдат капут!
  
  И тогава робството на ада ще изчезне,
  Мъжът изправя рамене...
  И ще сложим край на господството, писнало от врагове,
  Ще има век на щастие и прогрес!
  
  И тогава ще има мир в целия свят,
  Човече, велика звезда...
  Ще летим в звездния въздух, нали знаеш,
  Нека мечтите на хората се сбъдват!
  Момичето завърши на висока нота, а гласът й трептеше като сребърни камбанки.
  Момичето нимфа плесна с ръце. Няколко елфи и тролове и няколко души също слушаха песента на Доминика. И те й хвърлиха монети: и сребърни, и бронзови.
  Момичето актриса се поклони. И тя ги събра от плочките. Тя взе част от монетите с ръце, а други с боси пръсти. И беше прекрасна гледка.
  Да, тя има толкова съблазнителни и изсечени крака. И колко е красива и впечатляваща сама по себе си. Е, къде са другите примадони в сравнение с нея? Ще се осмелят ли да излязат на сцената боси? Или с къса пола?
  Драконовата графиня отбеляза:
  - Това е певицата! Не, мястото й е в академията. И то само в академията, във факултета, който самата тя избере.
  Доминик се изкиска и запя:
  Ние , момичетата, сами ще си съдим,
  И ако трябва да избирате, а изборът е труден...
  Избираме дървени костюми,
  Защото нашият народ има само чест!
  Невестулката изчурулика:
  - Имаш глас... Просто ангел от високо ниво!
  Доминика се усмихна и хвърли една от монетите по-високо с бос крак, а след това се наведе и я улови с език. И тогава започна да крещи. От контакт със слюнката оранжевият метал мигновено се нагорещи и изгори устата на красавицата.
  Момичето започна да плюе и да стене. И желанието й да пее изведнъж се изпари.
  Момичето нимфа разтърси пръстена си и топлината в устата на Доминика веднага изчезна. Момичето изгука:
  - Еха! Сега разбирам какво е да си огнедишащ дракон!
  Невестулката отбеляза с усмивка:
  - По-добре късно от колкото никога,
  На момичето му предстоят страхотни години!
  Драконовата графиня отбеляза:
  "Имаме различна структура на устата и гърлото от хората и пламъкът изобщо не гори. Така че не се тревожете за нас.
  Публиката, която се беше събрала наоколо, продължаваше да шуми и настояваше, пляскайки с ръце:
  - Правете нещо друго, заповядайте!
  Доминика туитна:
  - Ако драскаш монети, аз ще го направя!
  В отговор, шум и уверения:
  - Да разбира се! Добре дошли.
  А под босите, мускулести, загорели и изящни крака на момичето, които тя опипваше с неподражаема грация, летяха златни, сребърни, оранжеви, бронзови и платинени монети.
  Доминика се развесели от това, изпита ентусиазъм и започна да пее с плам;
  Бурите и ураганите не са пречка за нашата двойка,
  Дъщери на отечеството, които цъфтят като розови храсти.
  Който не е познавал войната, не е ял просо,
  Бог Спасител Исус ни води в битка!
  
  Свикнали сме да се бием дори в бурен океан,
  Всеки човек е като чип зад борда.
  Вярвам, че ще разкъсаме чудовищата на Ордата на парчета в битка,
  Честта ни не се избива с чук и чук!
  
  Мечът беше нагрят в ковачницата, в много горещ ад,
  Наточените остриета са много здрави маншони!
  Бъдете безстрашен войник; със силно, закалено сърце,
  Ако има смърт, тогава стойте мирно, не бягайте!
  
  Да , войната, разбира се, не е празник със сладък мед,
  В края на краищата има сълзи по него и кръвта тече плътно.
  Вълкът вие протяжно, а мечката - свиреп рев,
  И нека отговорният удар е в окото, а не във веждата!
  
  Има копие, което може да пробие верижна поща,
  Има щитове, които не могат да бъдат пробити от куп!
  Но не бъди страхливец, не позволявай на дяволите да правят физиономии ,
  За да не стане като играта в мрежите!
  
  Повярвайте ми, лъчисто решение ще дойде,
  За всеки има награда, която не може да се намери по-висока!
  За една престъпна мисъл, вярвам, ще дойде отмъщение,
  Няма друга доблест освен трудния път!
  Така Доминика запя, а пъстрата публика я аплодира с голям ентусиазъм. Дори и да са всички жени, няма мъже на този свят. Или почти без представителите на силния пол.
  След което драконовата графиня поклати опашка и отбеляза:
  - Е, трябва да тръгвам! Махам се от пътя!
  Нимфата взе монетата с бос крак и предложи:
  - Да проверим. Аз ще хвърля, а вие кажете - глави или опашки ! Познайте какво, монетата е ваша, не, вие ми върнете монета!
  Драконовата графиня се засмя и отговори:
  - Знам ти триковете! Така че е по-добре да не си губите нито времето, нито главата си!
  Доминика се ухили и отбеляза:
  - Главата не е уши, можете да я откъснете от шапката, не можете да я зашиете обратно!
  Невестулката изчурулика и запя:
  -Ушите на върха на главата са си уши!
  Уши на върха на главата - пациент в психиатрична болница !
  Драконовата графиня полетя във въздуха. И не коментира какво е изпяла нимфата. И това, трябва да се отбележи, е изключително готино.
  Доминика започна набързо да събира монети с ръце и боси крака. И тя го направи с бързи темпове.
  Невестулката отбеляза, почесвайки косата си с магическа пръчка:
  - Парите, разбира се, са важни. Но още по-важни са заклинанията, артефактите, талисманите, медальоните, амулетите и т.н. В противен случай няма да можете да живеете луксозен и луксозен живот !
  Доминика се съгласи:
  - Парите не могат да купят здраве, повярвайте ми,
  Парите не могат да купят любов и чест...
  Така че не се карайте като животно
  Знайте, че няма да продадете родината си за печалба!
  И момичето с боса си подметка плесва лилава монета. И тогава голият й крак внезапно се превърна, в миг на око, в пачи крак.
  Доминик изкрещя от страх:
  - Какво по дяволите е това!
  Нимфата маркиза отговори с усмивка:
  - Това е специален магически метал, само че действа, когато влезе в контакт с кожата на някой, който има олимпийски богове в семейството си!
  И Ласка възкликна радостно:
  - Еха! Имаш такава кръв в себе си. Така че не сме сбъркали.
  Доминика промърмори:
  - Но това е грозота! Ако можете, махнете лапата си. И отново ми дайте нормален крак.
  Нимфата поклати глава:
  - Не! Вече трябва да направите това сами.
  Хванатото момиче изкрещя:
  - Как е възможно?
  Weasel предложи:
  - Представете си наум как бихте искали да изглежда кракът ви, щракнете с палеца и показалеца на дясната си ръка и трябва да успеете!
  Доминик го взе и го представи. След това дойде щракването.
  И вместо пачи крак се появи крак в ботуш от филц и със ски. И стана още по-неудобно, когато ските изтракаха по паветата.
  Нимфата се ухили и запя:
  - безплатни учители,
  Загубено време с теб...
  Страдах за нищо с момичето,
  Най-сръчният магьосник!
  Доминика се обиди:
  - Аз не съм магьосница. И все още тепърва се уча. Но пътят към знанието никога не е твърде лесен ... Да , към киното!
  Невестулката кимна в знак на съгласие:
  - Да, в киното може би дори повече. И това, разбира се, е нашият голям проблем.
  Публиката отново започна да се събира: гледката беше забавна. По-точно тук има всякакви момичета. И благодаря за това. Момичето актриса се опита да помисли отново и да преобрази крака си. Но този път се появи нещо на релси и с радар, макар и малък.
  Доминика запя без да губи оптимизма си:
  Моля ви да не се изненадвате
  Ако се случи магия...
  Ако се случи, ако се случи,
  Ако се случи магия!
  Нимфата се усмихна в отговор и отбеляза:
  - Да, за да вървите с гласа си, трябва да имате и способността да използвате магия!
  Тогава едно хобитско момиче се затича към тях и предложи, като завъртя магическата си пръчка:
  - Нека го направим по-добре! И знайте, имам половин хиляда години практика!
  Невестулката възрази:
  - Не! Нека се справи сама!
  Доминика туитна:
  Изгубих си ума, изгубих си ума,
  Ще се справя сам, сам ще се справя!
  И момичето отново прошепна нещо одобрително. И тогава кракът й, под формата на резервоар с радар, най-накрая възвърна своята грациозна, предишна форма. И се оказа, че е правено по поръчка.
  Доминика се изправи и размърда пръсти. Настроението й стана весело и тя запя:
  Ние, момичетата, сме най-силните в света,
  И, повярвайте ми, няма да намерите по-готини красавици...
  Наистина ще накиснем враговете си в тоалетната ,
  И завинаги ще изглежда на двадесет години!
  След което, красавицата, тя ще се смее и ще се смее, показвайки големите си и лъскави зъби.
  Доминика започна да танцува, вдигнала босите си крака високо във въздуха. И тя запя:
  Аз съм много готина магьосница
  Ако тропна с крак, ще има колапс...
  Обичах да скачам бос
  Считайте го за истински идеал!
  Това е нейната песен - просто страхотна и яка!
  Въпреки че, от друга страна, е изключително просто и неусложнено. Да, момичето е такова, че няма да скучаете.
  Момичето хобит отбеляза:
  - Учи се много бързо!
  И тя разтърси краката си, които бяха украсени до глезените с гривни, обсипани със скъпоценни камъни, а на всеки пръст с пръстен.
  Прилича на дете, но съдейки по броя на камъните, особено по долните й крайници, е магьосница от висок ранг.
  Невестулката кимна на момичето:
  - Видях те някъде. Случайно ти ли си принцеса Алсу ?
  Женският хобит кимна:
  - Да , така е! Но знаете ли, Маркиз, с това момиче от планетата Земя няма да имате проблеми!
  Невестулката се съгласи:
  - Правилно! Но иначе е невъзможно. Уви, това е такъв свят, че не може без проблеми и приключения.
  Доминик побърза да добави:
  -Живот без приключения и подвизи е твърде скучен. Това е като супа без черен пипер!
  Принцеса Алсу се съгласи:
  - Да, така е! За това са злодеите. Една от тях отприщи чума, която мори силния пол.
  Доминика запя с въздишка:
  Не можеш да живееш без жени, това е вярно,
  Но без мъже няма и радост...
  Оказа се така, беше много лошо,
  Ако няма силен собственик!
  Невестулката се съгласи:
  - Може би! Но тук, както се казва, това е нож с две остриета. От една страна няма силен пол, но от друга...
  Женският хобит бързо възрази:
  - Не! Лошо от всички страни. Така че няма нужда да говорим глупости. Нужни са и мъжки.
  Доминика отговори:
  - Мъжките при животните. За интелигентните хора нещо е различно.
  Невестулката се засмя и отговори:
  - Да, за мъжете, разбира се. И не можах да намеря какво да кажа.
  Покрай тях прелетяха няколко гълъба с оранжеви пера и позлатени човки. Птиците бяха много интересни. Просто прекрасно от една страна. Но от друга страна , имаше и известна липса на вкус в тях.
  Доминика смени:
  - Защо позлатяват човките на гълъбите?
  Невестулката обясни:
  - Никой не е позлатил! Това е така, защото са кълвали ягоди с топаз.
  Момичето актриса промърмори:
  - Какво? С топаз?
  Момичето хобит кимна:
  - Да, има такива ягоди! Какво, не знаехте?
  Невестулката отбеляза:
  - Откъде би знаела? Тя е в нашия свят съвсем отскоро.
  Трите представителки на нежния пол ускориха крачка. И блеснаха босите им розови токчета.
  Наоколо се появиха къщи , високи, приличащи на розови, лилави, изумрудени свредла. И изглеждаше изключително футуристично. Имаше дори няколко самолета в небето. По-точно, карета, изработена от злато и обсипана с диаманти, теглена от шест крилати, снежнобели коня, профуча покрай него.
  И трите момичета се поклониха леко. Но очевидно благородният човек нямаше време за красавици и триумвиратът последва по-нататък.
  Отпред имаше хиподрум, приличаше на огромен стадион. Очевидно това беше мястото на конните надбягвания.
  Маркизата-нимфа предложи:
  - Трябва да проверим дали нашият ученик има дарба на ясновидство. Затова ще присъстваме на състезанията.
  Около хиподрума имаше висока мрежеста ограда от сребрист и оранжев метал, обсипана с перли и малко сини и лилави камъни, както и стъкло, напомнящо чешко стъкло . И изглеждаше много красиво.
  А на входа имаше два фонтана отстрани, които изхвърляха многоцветни струи от позлатени красиви двойки: - елф, който прегръщаше елфско момче.
  Да, всичко изглеждаше много красиво. А на входа има гвардия от момичета. Също много красив и в лека, сребърна броня.
  Всичко изглежда толкова прекрасно. Наоколо има толкова много представителки на нежния пол.
  Доминика си спомни филма за архипелага ГУЛАГ и женския лагер. Всички жени там бяха, сякаш по избор, млади, красиви и носеха роби, които оставяха великолепните им крака напълно открити. Е, тъй като лятото в Сибир е топло и дори, може би, горещо, момичетата бяха боси. Което направи филма много популярен сред мъжете. И Доминика изигра бунтовнически комсомолски член, който организира цяло въстание на момичета. И красавиците дори грабнаха оръжие и се изправиха срещу цял полк на НКВД в битка и успяха да я спечелят.
  Филмът, разбира се, се оказа готин. А босите, бляскави, красиви воини изглеждаха просто супер.
  Между другото, Доминика първоначално трябваше да играе ролята на братовчед на Фандера, който организира бунт между затворници, но такъв филм можеше да бъде забранен. И просто я направиха отлична ученичка и комсомолка.
  Доминика се поклони на момичето от стражата. Изведнъж право изпод земята, като жак от кутия за емфие, изскочи дракон. Малък , малко по-голям от албатрос, с три глави.
  Той или тя долетя до момичетата и се чу глас:
  - Върни ми брат ми!
  Нимфата маркиза отговори с въздишка:
  - Това е невъзможно, Белка.
  В отговор момичето-змей, чиито люспи блестяха в трите слънца с всички цветове на дъгата, а крилете му бяха толкова красиви, че се вълнуваха в очите, започна да реве.
  - Искам брат! Искам брат! Къде е той!
  Момичето хобит изгука:
  - Да, ние самите сме заети да мислим как да си върнем мъжете. И няма нужда да капризничите.
  Момичето дракон, какво можеш да вземеш от малкото, се успокои и изчурулика, като скочи до Доминика:
  - Знам, че можеш! Ти си избраният!
  Хитницата се ухили и запя в отговор:
  - Всичко невъзможно, повярвайте ми, е възможно,
  Но подходът към този проблем е много труден...
  Ако обаче напрегнете мозъка си, докато играете,
  Мога да стана красиво джедайско момиче !
  Момичето дракон се развесели и изчурулика в отговор:
  Умът ти не е колкото пръст,
  Гений, нали знаеш, на Земята...
  И едно красиво момче ме чака,
  На виещ се кон!
  Доминика се почувства смешна и се изкиска:
  - Дракон на кон? Ето как изглежда!
  Маркизата отбеляза:
  - Какво, не знаеш понятието алегория !?
  Момичето актриса се засмя и отбеляза:
  Можем да умрем навсякъде
  Дори в залеза на кехлибар...
  Като цяло живеем свободно,
  Да, безплатно!
  Образно казано!
  Момичето-дракон пусна светлини от устата си, приличаше на запалка, и изписка:
  - Това е прекрасна песен. Искам обаче красивата гостенка от непозната Земя да изпълни нещо друго интересно.
  Доминика сви рамене и отбеляза:
  - Знам, че гласът ми събаря монети не по-зле от нунчаците , които чукат снопове зърно. Обаче пак трябва да си напрягам гласа! И за какво? Къде да харчите пари тук?
  Маркизата възрази:
  - Първо, ще заложите парите си на един от конете на хиподрума и ще се опитате да увеличите капитала си. И второ, това момиче не е просто малък женски дракон, но и принцеса. Тя ще ви даде своя пръстен, който съдържа колосална магическа сила. И за това , повярвайте ми, струва си да опитате и да пеете правилно!
  Доминика кимна със светлата си глава върху силния си врат и отбеляза:
  - В случая виждам, че има какво да пробваме! Освен това, как можете да откажете дете!
  Момичето дракон изчурулика:
  - Изобщо не съм дете. Аз съм принцеса и мога да го направя! Ще отлетя до твоята планета. И ще изгоря капитала ти.
  Доминика изсумтя заплашително:
  - И ние имаме ПВО за такива като теб! Какво ще кажеш за това, дивако?
  Момичето дракон измърмори:
  - Ще бъдеш изпратен в кариерите. Ще работите голи и във вериги под ударите на камшиците на оркските надзиратели.
  Момичето хобит кимна:
  - Да, тя го може! Освен това вие сте човек. А нашите... Те се смятат за по-ниско ниво, по много причини.
  Невестулката изписка:
  - Така че по-добре пейте! Публиката вече се е събрала тук и ние също ще спечелим пари.
  Всъщност в тълпата от различни представителки на нежния пол се вдигна шум, чуха се пляскане и възгласи:
  - Пей, цветенце, не се срамувай!
  Е, човече, да пуснем музика!
  Искаме да слушаме трелбата на райската птица!
  Доминика въздъхна тежко и започна да пее;
  Брегът на Елфа е просторен , стръмен,
  Вълните се плискат с остъклен блясък...
  Елфия стана моята родна родина,
  Чудна песен ни пее трел на славея!
  
  В широка лодка, скъпата ми и аз плаваме,
  Злата Вал пусна плитки.
  Колко е хубаво за мен и моя любим да сме заедно,
  Жалко е да не хванеш крокодил с въдица.
  
  Не, не вода, шумолене на кърмата,
  Природата е тази, която ни дава шампанско.
  Тази земя ми е като мила майка,
  Щедростта на земята в кралско облекло!
  
  Капки като перли под лунния лъч
  Пръски като рояк пчели със сребърно крило...
  Дева, ти си като ангел с мечта за мен,
  С лице на невинност - Пречистата Мадона!
  
  Миризмата е на мед, а косата е коприна,
  Устните се разтвориха като сатен.
  Вярвам, че дългоочакваният момент дойде,
  Приказките ще станат истински!
  
  Устните ни се докоснаха в екстаз,
  Сладостта е такава , че няма думи .
  Повярвай ми, ти си неземна красота,
  Жребият ще реши, хвърлете монетата по-високо!
  
  Ето целувките една след друга,
  Въздишки и смях на нашата бурна радост.
  Светостта на душата ще бъде запазена от херувима,
  Избраният ще хвърли списъка с греховете в урната.
  
  Не, знай, има по-красива от теб на Земята,
  Страстта гори като ярък огън в сърцето ми!
  Ще живеем в най-добрата страна,
  Нека отворим прозорците и вратите в космоса!
  Така красавицата изпя кръшна песен. И момичета от всички ивици пляскаха с ръце за нея. И в същото време те хвърляха монети, включително златни. И това е страхотно .
  Момиченцето хобит разклати вълшебната си пръчица и парите сами започнаха да образуват отделна купчина. И израсна цяла колона от разноцветни монети.
  Момичето-дракон също плесна с ръце и изпусна ярки пламъци от трите си глави. След което тя каза капризно:
  - Това, разбира се, е добре, но не е достатъчно! Трябва да пееш и за мен!
  Доминика се намръщи и попита:
  - Това не е ли прекалено?
  Маркизата я смълча:
  - Само за една песен ли искаш да получиш толкова ценен пръстен? Ами ти си нагъл ! Имайте съвест, защото артефактът е ценен.
  Момичето хобит изчурулика:
  - Всеки артикул има своя цена. И обикновено за ценен артефакт трябва да изпълните три желания или да предоставите три услуги. Това са правилата. И сами разбирате защо!
  Публиката от най-различни момичета пляскаше с ръце и тропаше с боси крака и много рядко с обувки:
  Хайде, пейте още!
  Искаме песни!
  Ще бъде много яко !
  Изпълнете романтиката!
  Ще ви платим добре!
  Невестулката кимна на Доминика:
  - Е, не се разпадай! Хайде, пейте!
  И красивата красавица разклати светлата си, светла грива. Тя тропаше с босите си, мускулести крака и пееше, с много чувство и израз;
  Нашата истина, нашата истина
  Състои се от носене на вяра!
  И не утре, и не утре,
  И днес спасете Отечеството!
  
  Ние уважаваме нашия елф ,
  Все пак тя е целият свят, опознай света!
  Нашето алено знаме на Родината,
  И няма по-ярко червено!
  
  Пионерът поздравява не бюста,
  Неговият знак е знамето на Родината!
  Борихме се с противника умело,
  Прославящи постижения в стихове!
  
  Знай, че има само една вяра на планетата,
  Вяра в скъпи , свещен елфинизъм!
  Така че щастливите деца се смеят,
  оркизмът да бъде изригнат в бездната !
  
  Всеки рицар беше просто дете,
  По тревата и потоците боси...
  Но сега той има лебедка в ръцете си,
  Елегантно сплесква метал с чук!
  
  Някой точи картечница с машини,
  Е, някой стреля от рамо!
  Аленото знаме се вее като червен флаг,
  Побеждаваме злите врагове без шега!
  
  Нашите предци смело превзеха Орклин ,
  Ами ние? Ние сме на път към Марс!
  Ние сме хора, а не макаци на клон,
  на противника го удря право в окото!
  
  Но ние също знаем как да се забавляваме,
  Бийте барабана, свирете на тромпетите!
  Много сладки детски лица,
  И оценки четири и пет!
  
  Най-трудният боен изпит -
  Да не преминеш през това е като да умреш!
  Но в смъртта имаме знаме с факла,
  Елфическата медна ковачница не може да падне!
  Момичето пееше толкова красиво и умело и в същото време танцуваше, а краката й бяха толкова съблазнителни. Жалко, че наоколо нямаше мъже, които да оценят красотата й. И момичето го има на колосално ниво, а воинът показва нейното колосално напрежение и атмосфера.
  И вече са се събрали няколкостотин момичета, и вдигат шум. Хвърлят пари, а имат много силни миризми на млади, свежи, женски тела и скъпи парфюми и парфюми. Тук има какво да ви замае главата.
  Някои от монетите бяха керамични и дори имаше няколко дървени монети , което беше страхотно. Но обичайните книжни пари за планетата Земя някак не се виждат. И това е някак необичайно за Доминика. Понякога в ума ти минават мисли колко диваци са тук. Ами електронните карти за разплащания? Е, това е абсолютно фантастично за това ниво на развитие.
  Така някой хвърли полуизядена торта с крем под босите крака на момиче певица.
  Момичето хобит удари тортата със светкавица от пръчката си. И моментално се разпадна.
  Малката красавица отбеляза:
  - Не прави това отново! Само пари!
  Невестулката пееше:
  - Правя пари! Правя пари!
  Забравяме за скуката, мързела...
  Правя пари! Правя пари!
  Ако трябва поне цял ден!
  Момичето дракон разтърси криле и изчурулика:
  - Ами това е втората служба! Но за да получите пръстен с артефакт , имате нужда и от трети!
  Доминика изду бузи и каза с уверен тон:
  - Ако искаш, ще се радвам да пея за теб отново! Честно казано, обичам да пея.
  Публиката от около хиляда жени, представителки на нежния пол, ревеше и тропаше почти изцяло с босите си, изящни, момичешки крака:
  - Пей пак! Пей пак!
  Браво, бис! Браво, бис!
  Момичето-дракон възрази и повиши глас:
  - Не! Подарете такъв пръстен само за песни! Тук тя трябва да направи нещо по-ценно и в същото време трудно.
  Последва напрегната пауза. Повече от хиляда момичета от различни раси замръзнаха в очакване.
  Изведнъж се появи едно момче. Единственият представител на силния пол сред тях. Той беше от човешката раса, носеше само къси панталони, мускулест и с робска марка на рамото, изглеждаше на около дванадесет години и очевидно е бил бит повече от веднъж. Затичвайки се, прашните му детски токчета блеснаха към момичето дракон, той падна на колене и изскимтя:
  - Нека ме освободят! Върнете ми позицията!
  Момичето дракон кимна и потвърди:
  - Това е! Момчето ще бъде свободно, ако можете да го превърнете в елф!
  Доминика разпери ръце:
  - Но това е невъзможно!
  Маркизата-нимфа предложи:
  - Това робско дете наскоро беше престолонаследник на огромна империя, наречена Еномай. И сега той стана момче от човешката раса и роб, за да избегне дяволската чума. Направете го отново принц на елфи и тогава може би ще успеем да хванем нишката на цялата плетеница!
  . ГЛАВА Љ 4.
  Хобитската принцеса потвърди:
  - Това е твоят шанс, Доминик. И нашата също. Мъжките почти всички изчезнаха. И този, макар и не вкаменен, загуби титлата и длъжността си, та дори и тялото си, превръщайки се в човешки роб.
  Момчето кимна със светлата си подстригана глава:
  - Всеки ден ме бият, за да не се вкаменя! По някаква причина бичуваните роби са най-устойчиви на епидемията!
  Доминика разпери ръце и отговори:
  - Да, нямам идея как да го разочаровам! И че принцът също е бил дете?
  Робът поклати глава.
  - Не, бях доста възрастен! Но когато започнала да се превръща в камък, нимфата на невестулката използвала специална магия. Станах млад роб и бях бит с камшик. Това ми даде няколко месеца, макар и болезнен, но живот. Но рано или късно това ще свърши. Освен това трябва да ме бият здраво и всеки ден трябва или да нося тежки камъни, или да въртя колело!
  Момичето нимфа кимна:
  - Да! Това е единственият начин по някакъв начин да забавите ефекта от каменния мор. Все още има момчета роби от човешката раса в мините, които още не са се вкаменили и работят. Но това са единствените представители на силния пол, които остават. И тогава някои от тях също се превръщат в камък и след това се разпадат на прах.
  Доминика подсвирна:
  - Това е ужасно! Вселенска катастрофа! И за да живееш и да станеш роб!
  Момчето, облечено в черните къси шорти, които съставляваха всичките му дрехи, и жилаво, с слаби мускули под кожата, които изглеждаха тънки поради липсата на мазнини, пееше:
  - Да, аз съм принц и само роб, но какво,
  Нека благородниците ме наричат така...
  Колко далеч, далеч са от мен,
  Момче със счупена верига на крака!
  Момичето дракон изчурулика с намигване:
  - Затова го направете отново елфски принц и тогава можете да получите този ценен пръстен с драконова магия!
  Доминика разпери ръце:
  - Е, по дяволите, аз нямам елементарни познания от магия, а ти изискваш това! Което може би вие сами няма да направите!
  Нимфата маркиза отбеляза с въздишка:
  - Може би и ние не можем да направим това ... Какво ще кажете?
  Момичето дракон каза:
  "Тя е на крака от дълго време." И драконовата академия скоро ще затвори. Така че, нека първо да премине опияняващите изпити, а след това да се опита да разочарова момчето принц.
  Доминика кимна в знак на съгласие.
  - Ами така по принцип може...
  Маркизата-нимфа вдигна талисмана си, висящ на врата й. И тя го разтърка с длани и започна да мърмори нещо като заклинание. Момичето дракон изчурулика, показвайки зъбите си:
  - Това е сериозен тест за нея ... Може ли да се движи без много щети, ако използва ултра заклинание!
  Доминика искаше да получи разяснение какво означава ултра заклинанието, но нимфата-маркиза тропна с бос крак, украсен с пръстени, и момичето беше уловено във вихъра. Сякаш някакъв великан я хвана в ръката си и я понесе.
  Момичето актриса промърмори:
  - Какъв скок!
  И така те, заедно с нимфата-маркиза, се озоваха на входа на двореца. Напомняше на Ермитажа в Петербург, само че беше по-висок, трийсет етажа с висок таван. И също така, по- пищна и красива от известната зима.
  Доминика разтвори крака, подпря страните си с юмруци и възкликна:
  - Уау !
  Нимфата потвърди с усмивка:
  - Да, това е красива сграда на Dragon Academy.
  Пред входа фонтан във формата на седемглав дракон блестеше със злато и някакъв ярко оранжев метал, непознат на земята. И от всяко устие поток вода се втурна към небето, искрящ като диаманти в лъчите на няколко богато украсени светила.
  Доминика отбеляза:
  - Чудесно е колко високо летят самолетите!
  Маркизата-нимфа отговори лаконично:
  - Техномагия!
  Всяка глава на дракон имаше очи, направени от скъпоценни камъни и в различни цветове. Изглеждаше изключително здравословно , богато и вкусно.
  Има и спретнати алеи с пищни цветя, отличаващи се с разнообразие от форми и видове пъпки. Босите крака на момичетата вървяха по гладките, ярко шарени плочки на пътеките с неописуема елегантност и грация. Бяха на различна възраст, но всички бяха красиви, много носеха скъпи бижута.
  Тук имаше предимно елфи, но имаше и човешки момичета, женски тролове и хобити. Последните момичета не могат да бъдат разграничени от човешките. Както, между другото, нимфите и дриадите. Дали защото носят пръстени на босите пръсти на малките си и изящни крака?
  Но човешките момичета също могат да направят това.
  Доминика, доста висока студентка, изглеждаше твърде едра и зряла в сравнение със студентките. И това много я смути.
  Момичето попитало нимфата:
  - Тук изглеждам като музеен експонат!
  Маркизата попита с усмивка:
  - Гледали ли сте филма за Хари Потър?
  Доминик се изкикоти и отговори:
  - Да, разбира се, гледах го. И дори се опитаха да направят римейк на този филм. Е, какво от това?
  Нимфата отбеляза:
  - Там имаше момчета и момичета. А тук, както виждате, няма момчета и това нарушава хармонията!
  Доминика отбеляза:
  - Хари Потър също беше дете и му беше по-лесно. Но да си възрастен сред деца. По-лошо е от това да останеш втора година!
  Маркизата искаше да каже нещо, когато към тях се затича босо момиче, но с диамантена брошка в косата. Тя се усмихна много мило и изгука:
  - Вие ли сте избраният?
  Доминика се усмихна и отговори:
  -Да!
  Момичето се засмя и отбеляза:
  - Но вие вероятно не знаете как да правите много! Например, можете ли да направите отвара за невидимост?
  Момичето актриса отговори с въздишка:
  - За съжаление не. Как работи?
  Момичето с диамантена брошка и коса с лилави и оранжеви петна кимна с глава. И тя извади бутилка от джоба на роклята си. Завъртях щепсела. Отпи глътка и... изчезна.
  Доминика примигна объркано със сапфирените си очи. И тогава усетих леко щипане по носа си. После я скубаха за косата. Проницателното зрение на Доминика видя как босите крака на невидимото момиче стъпват върху разноцветни плочки и вдигат малки прашинки и пухчета от дървета и цветя. Момичето се дръпна много ловко и с бос крак хвана младата палавница за ухото.
  Тя изпищя. И Доминика успя да я види. Момичето стана прозрачно, като призрак или холограма. И изкрещя с уплашен глас:
  - Наранен! Пусни ме, лельо!
  Маркизата-нимфа възкликна:
  - Умно, да! Вече мислех, че не можеш да направиш нищо!
  Доминика запя в отговор:
  Ако се разболееш, ще дойда
  Ще разпръсна болката с ръцете си...
  Мога всичко, мога всичко,
  Сърцето ми не е камък!
  Момичетата , които се приближиха до тях, се засмяха. Въпреки декорациите си личеше, че роклите им са доста строги и в единен, макар и луксозен стил. Въпреки че в други отношения имаше усещане за разнообразие. Някои момичета имаха обеци в ушите си, а други не. А някои, особено хобитските момичета, навиха златни пръстени с камъни в носовете си.
  Те направиха това, по-специално, за да се разграничат от човешките деца, които бяха твърде сходни. Дриадите също обичаха пръстени в носовете и ушите си. Красиво царство на момичета, от седем до тийнейджъри. Въпреки това сред елфите зрелостта и юношеството практически не се различават по външен вид, точно както сред хобити, тролове, нимфи и дриади. Но Доминика изглежда като възрастно и много красиво момиче, с изразителното лице на истинска принцеса. Може би прекалено загорял.
  Да, те дори изсветляваха кожата й, когато играеше една от знатните дами от Средновековието. Тогава загорялото лице се е смятало за признак на нисък произход.
  Между другото, не само кожата на лицето й беше изсветлена, но и на краката. Имаше епизод, когато я водеха боса и в дрипи до ешафода.
  Дори имаше песен:
  Времето за изкупление е почти тук
  Царицата водят боса на ешафода!
  Вместо бижута, тя носи парцали,
  Лебедовата шия е жертва на палачите!
  Да, изглеждаше изключително смешно и дори по свой начин някак зловещо . След изсветляване тя трябваше да играе ролята на кралица Семирамида. И в тези снимки тя практически не беше заснета боса. Да, беше интересна роля. Но очевидно режисьорът не я хареса. Прекалено красива и медено руса. А за ролята на Семирамида предпочетоха възрастна жена с черна коса. И Доминика трябваше да стане робиня. И дори я жигосаха с нагорещена ютия. И ме опипаха, доста грубо, от мъже.
  Да, и имаше сцена на стелажа. Разбира се, камшикът беше от дунапрен и когато те бият с него, не боли. Но все пак, когато те бесят и те бият с камшик , е неприятно.
  Студентките се скупчиха. Тогава се появи учителят на дриадата. Тя беше облечена в алена рокля и различен стил.
  Тя се приближи до Доминика и изгука:
  -Нов ли си?
  Детската актриса вдигна рамене:
  - Не бих казал това!
  Учителката поклати глава. В носа й имаше пръстен от оранжев метал и раиран камък. Тя също прилича на тийнейджърка и е боса. Освен това има пръстен на всеки гол пръст. И това вече е доста високо ниво на магьосничество.
  Нимфата маркиза отбеляза:
  - Тя е способна ученичка, има и талант!
  Учителят на дриадата хвърли малко камъче върху цветната плочка и нареди:
  - Направи нов, за да лети в дланта ти!
  Доминика избухна:
  - Телекинеза, какво ли?
  В отговор момичетата се засмяха. Учителят извика:
  - Разпръснете се! Защо са натъпкани!
  Чу се недоволно сумтене и шум. Но момичетата не се караха, а започнаха бавно да се разотиват. Но в същото време, гледайки към новото момиче.
  Учителят измърмори:
  - Е, хайде, заповядайте на камъка да лети в дланта ви!
  Доминика, чувствайки се като пълна глупачка , възкликна:
  - Лети в дланта ми!
  Камъкът не помръдна. Тогава момичето изкрещя от ярост:
  - Лети при мен, бързо!
  И тогава едно камъче падна и като метеорит удари момичето в челото. Ударът беше добър, прилична бучка веднага се поду, а самата Доминика изпадна в безсъзнание.
  Няколко момичета, които нямаха време да си тръгнат, и тези, които се обърнаха, веднага избухнаха в смях. И този смях напомняше звъна на стотици сребърни камбани.
  Нимфата маркиза разпери ръце и отбеляза:
  - Има способности, и то какви други! С прости думи, вдигнете камък без заклинания. Дори не всяка новачка нимфа или дриада може да направи това.
  Учителят се съгласи:
  - Да, способна е! Но и опасно. Този е напълно способен не само да ни върне мъжете, но и да убие женските. Това е дива сила!
  Маркизата отбеляза:
  - Това момиче е диамант, който се нуждае от полиране!
  Доминика се изправи и скочи на крака. Главата й се пукаше, а на челото й имаше подутина.
  Момичето извика:
  - И кого да убия сега?
  Учителят яростно отговори:
  - Себе си! Можеш да си пръснеш мозъка. Добре, че не ти казах да взривиш скалата!
  Доминика се засмя и отговори:
  - Да, в този случай щеше да има истинска Хирошима!
  Наставникът на дриадата попита изненадано:
  -Какво е Хирошима?
  Момичето актриса сви рамене, които не бяха слаби, и отговори уверено:
  - Това е градът, върху който беше хвърлена атомна бомба, в резултат на което загинаха петдесет хиляди души, а сто хиляди бяха ранени!
  Учителят подсвирна:
  - Еха! Леле бомба!
  Една от студентките изкрещя:
  - Тази леля наводнява!
  И друг добави:
  - Превръща теменужки в ушите ти!
  Нимфата маркиза възрази:
  - Бил съм на Земята повече от веднъж и съм се качвал на техния интернет много пъти и познавам Хирошима - вярно е. И това е ужасно и още повече хора загинаха там и умряха от радиация.
  Едно от момичетата изкрещя:
  - Какво е радиация?
  Доминика измърмори, припряно отговаряйки:
  - Когато електронен облак се откъсне от ядрото на атома и то се йонизира, възниква радиация. Голото ядро на атома разрушава междумолекулните връзки и тези разкъсвания причиняват сериозни щети на тялото както на човек, така и, мисля, на елф.
  Момичетата изпискаха от страх в отговор. Един от по-малките изчурулика:
  - Мамо, страх ме е от радиация!
  Нимфата-маркиза, известна още като Ласка, се засмя и отговори:
  - Не бой се! Тя няма да те доведе тук !
  Доминика остроумно отбеляза:
  - Бяхме атакувани от радиация,
  И къде да намеря подслон сега...
  И тук имате организация -
  Виж, удрят ме по врата!
  След което момичето го взе и започна да танцува. И другите момичета започнаха да танцуват.
  Учителката щракна с пръсти . В устата й се появи свирка. И как ще се лее трел на славея. Другите момичета го взеха веднага и замръзнаха . Друг ментор се появи в строга черна рокля и даде команда:
  - Стъпка по стъпка!
  Момичетата моментално се наредиха по височина. И те започнаха да маршируват, премервайки стъпките си и опъвайки стъпалата на босите си крака, като войници. И го направиха така, сякаш маршируването им беше познато, като президентската гвардия.
  Учителят в черна рокля, украсена със сапфири, изумруди и някакви студено оцветени камъни, все още непознати на планетата Земя, заповяда:
  - Сега пейте!
  Момичетата, тропайки с босите си, загорели, малки и изящни крака, попитаха в един глас:
  - За какво да пея?!
  Менторът отговори със студени тонове:
  - За какво щяха да пеят момчетата, ако не ги беше поразил адски мор!
  А момичетата-студентки пееха в хор и много изразително;
  Звездите блестят в мрака на нощта,
  И блясъка на сребърната луна!
  Красавицата смръщи милите си очи,
  Ние сме сгодени за нея завинаги!
  
  Пурпурният залез беше мрачен,
  Но светла зора ще избухне!
  И вятърът стана весел, шумен,
  Платното на кораба се е издуло!
  
  Душата ми е тежък камък,
  Тестовете на боеца чакат!
  И нека знамето лети над главата,
  Да вървим докрай!
  
  Сърцето няма да бъде обрасло с мъх ,
  Бърз полет на орле!
  Въпреки че кръвта кипи, със стремителен полет,
  Ще полетя като стрела!
  
  Върбите ми се поклониха,
  Всемогъщият Бог обърна погледа си!
  Въпреки че сте напълно непретенциозен,
  Ще ти добавя сила в битката!
  
  В крайна сметка вие честно служите на Отечеството,
  Но плътта е слаба, духът е болен!
  Няма да съжаляваш, познавам живота
  Не ме оставяй да се превърна в овнешки рог!
  
  Ще измия греховете на отминалите дни,
  Нека си отиде това, което се е случило в миналото!
  Виждате ли, крушите узряват в градината,
  Скицата ще очертае самолета!
  
  Служете на отечеството с всички сили,
  Забравете, че има мир в света!
  За да не подпалите горичките,
  Да живеят добре всички с теб!
  
  На това аз просто отговорих:
  Господи, земята ще копая!
  За да се смеят децата от щастие,
  За да не се налага да помирявате собствените си хора!
  
  В крайна сметка доброто зависи от нас,
  Всеки решава - изборът е негов!
  И от вас Всемогъщите нишки,
  Ти държиш вселената в юмрук!
  
  Ние също ще държим на вас,
  Та нали Родината не може да се намери по-свята!
  Докато снимах, пръстите ми много изтръпнаха,
  А още нямаме двайсет!
  
  Победата е недостижим плод;
  За тези, които са слаби, страхливи или глупави!
  Но войниците могат да се справят с всички върхове,
  Ние ще вземем тази прекомерна тежест на пъпа!
  След това изчезнаха в луксозния дворец на академията на драконите.
  И наставникът в черно погледна внимателно Доминика и забеляза:
  - Много си красива. Особено за несъвършената човешка раса. Това е удивително!
  Доминика запя ентусиазирано в отговор:
  Аз съм самото съвършенство
  Аз съм самото съвършенство
  От усмивка до жест,
  Преди всичко!
  О, какво блаженство
  Знай, че съм перфектен
  Знай, че съм перфектен
  Знай, че съм идеален!
  Учителят в черна рокля погледна строго момичето и отбеляза:
  - Тя има невероятна скромност! Каква миличка!
  Нимфата на невестулката предложи:
  - Може би трябва да я гъделичкаме по петите с пръчки?
  Учителката сви рамене и отговори не твърде уверено:
  - Не е лоша идея! Но е по-добре да я заведеш при господаря на дракона. Да видим дали ще издържи приемния изпит!?
  Маркизата отбеляза с усмивка:
  - Входни изпити? Това не е най-тъпата идея, но може да се възприеме още в първия курс, където ще бъде тривиално просто!
  Учителят възрази строго:
  - И постави този голям човек със седемгодишни момичета? Да, ще я дразнят и ще я щипят. Да, и тя самата може да вземе някого и да го убие. Не, това изобщо не е бизнес подход! По-големите момичета имат нужда от нея, а за това тя трябва да покаже високо ниво на талант!
  Невестулката кимна:
  - Звучи логично!
  Доминика поклати глава, която приличаше на майско глухарче:
  - Не ме занимавай с малки момичета.
  Учителят кимна:
  "Тогава вземете изпитите с Lady Dragon Master." В този случай ще бъдете допуснати до елитен курс. Дори ще живеете в отделна хубава стая, със сребърна чинийка и наливна ябълка.
  Момичето актриса попита изненадано:
  - Как е, със сребърна чинийка?
  Менторът обясни:
  - Все едно имате телевизия на Земята. Само програмите засега може да са по-малко. Какво от това? Вие имате технология, ние имаме магия. Но тук можете да видите през чинийка, ако имате истински магически умения, какво се случва.
  Доминика попита натрапчиво:
  - Виждаш ли Земята?
  Учителят кимна в знак на съгласие:
  - И Земята може да бъде ... Освен ако, разбира се, не сте много напреднал магьосник. И аз сърфирах в интернет - готино човешко изобретение. И трябва да кажа, че наистина знаете как да стреляте. И измислиха интересна мрежа. Дори е изненадващо, че простото електричество без никаква магия е способно на това!
  Доминика сви рамене и отговори:
  - Да, това ме изненадва самият мен! Защо не направиш това за себе си?
  Тогава нимфата маркиза отговори:
  - Научният прогрес е опасно нещо. Ако пак започнат да гръмнат нашите бомби и то не прости, а ядрени ! По този начин никой няма да остане жив, а магическата радиация е по-лоша от нормалната!
  Доминика подсвирна:
  - Ето ги ! Случва се.
  Студентките извикаха:
  - Не ни трябва такава , тя е зла леля!
  Наставникът с ледени тонове нареди:
  - Следвай ме!
  И тя се премести. Тя имаше специални сандали на краката си, които оставяха пръстите й отворени отпред и й позволяваха да прави магии с пръстени. Самата менторка също изглежда млада - нито една бръчка, безупречно лице. Но нейната структура е видима, не меките очертаващи се линии на тийнейджърка, а възрастна жена с класически и, дори може да се каже, аристократични черти. И погледът е толкова труден.
  Доминика мислеше, че има някаква титла. И може би не малко.
  Тя я последва, а маркизата-нимфа скочи до нея и изчурулика, оголийки зъби:
  - Ти си толкова великолепна кралица. Но подутината на челото ви вече е зараснала, бързо се възстановявате!
  Доминика отбеляза със смях:
  Разширител за сила и дъмбели,
  Здрав дух в здраво тяло!
  И така, те минаха покрай фонтан и седем струи, изригващи на стотина метра във въздуха , удивлявайки се на удивителната красота. Следва портата, на входа жена стрелец и позлатена броня.
  Те поздравиха новото момиче с кимане и тропане на босите си, изсечени крака.
  Доминика отбеляза:
  -Момичетата имат три добри качества. Едната, че са красиви, а втората, че са...
  И тогава отговорът не дойде на ум. И ето ги вътре в сградата на драконовата академия. Тук има такъв лукс, че дори не можете да го сравните с Петерхоф. В допълнение към златото и платината, все още има много различни метали, които нямат аналози на планетата Земя. А също и множество скъпоценни камъни с най-сложни и красиви шарки, облицовани с орнаменти, грациозни, преливащи се цветни пъпки. Има и много различни портрети по стените. Предимно елфи и елфи. Но има и други същества. Но почти всички лица и фигури са млади и видни. Младите мъже често позират с голи гърди. И те много приличат на статуите на древна Гърция и Рим. Тук има много неща ... И има фонтани, които излизат от ъглите, което също изглежда красиво и вкусно.
  Виждат се и огледала с оранжеви и златни рамки, обрамчени с диаманти и топази. Което само по себе си изглежда доста прилично и освен това е приятно за окото.
  Доминика със задоволство отбеляза, че нейната каменна подутина на практика е изчезнала. И отново е красива и златокоса . И такова момиче...
  Косата й е толкова ярка, че малко хора вярват, че не е боядисана. Но това е нейният естествен цвят. И много й стои на фона на бронзовия загар на младото й лице.
  Тя е момиче с благородна кръв и подскача от време на време като маймуна.
  А самата академия е по-готина от Версайския дворец. Затова се опитайте да се доближите до нея.
  Доминика го взе и запя:
  Сводовете на дворците са примамливи за нас,
  Свободата никога няма да бъде заменена!
  Свободата никога няма да бъде заменена!
  И босите й пръсти вдигнаха диамантено камъче от пода и го хвърлиха по-високо. Той прелетя, но нимфата щракна с пръсти и диамантът се озова в отворената й длан.
  Доминика отбеляза:
  - Хитро си го направил!
  Невестулката изчурулика:
  По-пъргав от макак
  По-здрав от вол...
  И обонянието е като на куче,
  И окото е като на орел!
  Наставникът отбеляза със сурови тонове:
  - Сега ще слезем долу .
  Доминика заекна:
  - Или може би е по-добре, напротив, да се издигнете?
  Тя поклати глава:
  - Отдолу има подземен стадион. Там ще покажете уменията си, ако искате да влезете в елита!
  Момичето актриса плахо попита:
  - Ами ако не издържа изпитите?
  Учителят каза строго:
  - И тогава ще станеш роб. Играл си роби във филми и знаеш ли какво е?
  Доминика се засмя и отговори:
  - Днес момичето е гола робиня,
  А утре е просто готина богиня!
  И тя всъщност започна да се забавлява и без никакви затруднения.
  И така започнаха да слизат по мраморните стъпала. И беше като слизане в ада.
  Доминика си спомни как играеше вещица във филмите. Тя беше вдигната на верига, с ръце, вързани зад нея за тавана. И наистина болеше. И стяга вените. Загорялото, мускулесто тяло на момичето е покрито с пот от болка и напрежение. И тогава веригата се освобождава. И тя усеща облекчение за момент и се втурва надолу. И има напрежение точно там на пода.
  А Доминика крещи от адски болки в ставите и раменете. Да, трябва да го почувствате.
  Нимфата, като видя, че лицето на момичето е гримасно , отбеляза:
  - Не е нужно да си роб. Може да станете ученик в младшата група.
  Доминика се изкиска и отбеляза, пеейки, подигравайки се на себе си, пораснало момиче и при това актриса:
  Първокласник, първокласник,
  Днес е вашият празник...
  Това е прекрасно и забавно време,
  Първа среща с училище!
  Ласка отбеляза:
  - Не е смешно! Вие никога не сте мечтали за нашите способности в магията!
  Доминика отговори агресивно:
  - Мечтали ли сте някога за нашите технологични постижения? Една водородна бомба ще спре цялата ви магия.
  Наставникът в черно отбеляза:
  - Няма нужда да се хвалим . Това не е подходящо!
  Доминика отговори:
  - Това не е самохвалство, а констатация на факти. Водородна бомба с мощност от сто мегатона е в състояние да унищожи целия живот в радиус от сто километра. Представяте ли си какво е това?
  Нимфа потвърди:
  - Тя не лъже! Хората всъщност имат такива фантастично разрушителни оръжия. И най-важното, има и ракети, способни да го доставят до целта.
  Учителката промърмори през зъби:
  - Жалко, че морът по хората не засегна Земята. Агресивни мъжкари като твоя не заслужават да живеят!
  Доминика не спори, кимна:
  - Понякога и аз си мисля, че е така.
  Нимфа отбеляза:
  - Хората също са различни. Не си мислете, че всички са лоши. Въпреки че кои хора са повече, лошите или добрите, не можете да разберете на пръв поглед!
  Доминика отбеляза с усмивка, която изглеждаше много тъжна:
  - Ако гледате централната телевизия, тогава може би има повече лоши . Или дори много лоши!
  Нимфа потвърди:
  - Това е ксенофобия! Когато омразата се засилва към всичко, което не е като теб. Но това не трябва да се взема за пример.
  Доминика отбеляза:
  - Добре, да не говорим за политика. Моята цел е да спася всички представители на силния пол на планетата ... Тоест във вашата вселена. А това е повече от планета!
  Невестулката учтиво отговори:
  - Това не е планета, дори голяма, но не е и съвсем вселена. Това е нещо средно между много голяма планета и Вселената. Но предпочитам да не влизам в плевелите...
  Наставникът поклати характерните си уши, които излизаха изпод косата й, и каза:
  - Във всеки случай не само ние, но има и други академии на дракони и недракони, които търсят начини да спасят мъжките и ако е възможно да ги върнат.
  Доминика изписка:
  - Удавник се хваща за сламка! И наистина е тухла...
  Нимфата маркиза предложи:
  - Може би трябва да пеете по-добре, спускането е доста дълго!
  Момичето актриса кимна:
  - Да, съгласен съм , дори е по-готино, отколкото в метрото!
  И Доминика кимна с глава, която блестеше от златни листа, и запя:
  Във войната няма възраст и височина,
  Тя прави момичетата и момчетата равни!
  Тези, които не искат блаженство в тишината,
  Кой иска да лети още по-високо!
  
  Ние кълцаме, стреляме и нарязваме,
  За нас има вяра - служба на Родината!
  Разбира се, по-добре е да служиш като меч,
  За да спечели битката решително!
  
  Какво друго е по-важно за жените ни?
  Разбира се, вземете го не само на леглото!
  Ти си съпруг орел, а не жалко врабче,
  Стремете се къщите ни да не опожаряват!
  
  Това е ожесточена битка, виждаме, че предстои,
  Ордата плава, масите не могат да бъдат преброени!
  Но ковачите изковаха силен щит,
  Ревът и злите звуци няма да ни уплашат!
  
  И ние се събрахме заедно, легион,
  Копията се държат здраво в ръцете на силните!
  Бъдете враг поне шампион в разрушението,
  Гробове чакат, а не медали на пъпа!
  
  Сблъскахме се , но момичетата вонят,
  Мечовете в ръцете искрят като мълния!
  Такива силни момичета, твърд поглед,
  За завист дори на звездите джедаи !
  
  си помислили орките, съществата , кралете ?
  Но сега "мечките" бягат!
  Ние сме свещените воини на Русия,
  Всеки боец, момиче или момче!
  
  Ние ги прогонваме и не вземаме пленници,
  Свободните хора не трябва да произвеждат нещастни роби!
  Справихме се с рошавата врана,
  Интересите на отечеството са по-високи от частните!
  Да, песента не е слаба и гласът на воина е прекрасен.
  Спускането беше завършено и сега три момичета от различни видове: ментор на елф, нимфа на маркиза и човек, който се спускаше, се озоваха на територията на голям подземен стадион, не по-малък по размер от Лужники, а може би дори по-добър.
  Имаше много всякакви устройства, висок таван и трибуни за стотици хиляди зрители и столове, бродирани с кадифе, перли, злато или дори за най-скъпите гости с диаманти и други камъни.
  В същото време беше почти празен. Вярно, в центъра беше самият велик магистър и ръководителят на академията, херцогинята на дракона де Монсерат.
  Много красива женска със седем глави, обагрени във всички цветове на дъгата. И изглежда толкова красиво, просто невероятно, особено ако го видите в реалността, а не на филм.
  Доминика изпя не на място:
  Високо небе, далечни далечини,
  Чуйте песента за смелите Акмале ...
  Той е зъл дракон, той избави земята,
  И този рицар напусна светлината на небето!
  Пак се пеят песни...
  Тук драконовата херцогиня дьо Монсерат я прекъсна със заплашителен глас, като тръбите на Йерихон:
  - Ти , виждам, си много нахално момиче, с език, който лесно може да се свие в дълга примка около човешкия ти врат.
  Доминика отговори с невинна усмивка:
  - Не исках да те обидя. Просто много обичам да пея. А Акмал е просто едно приказно момче, филмов герой от детски филм. Не го приемайте прекалено на сериозно!
  Седемглав женски змей, с размерите около добър двуместен щурмов самолет, засмя се и отбеляза, като и седемте й глави говореха едновременно, сякаш образуваха едно цяло, въпреки различните им мозъци:
  - А ти си остроумен и смел, и в същото време изобретателен. Можеш ли поне да направиш нещо в магията?
  Доминика изпя комична песен в отговор:
  Подарък от учители,
  Прекараха време с мен...
  Той страда с мен за нищо -
  Най-сръчният магьосник!
  
  Мъдри учители
  Слушах невнимателно...
  Всичко, което не ми е поискано
  Направих го някак!
  . ГЛАВА Љ 5.
  Момчето-роб и бивш принц Еномай отново беше възложено да върти тежкото колело. Дете на около единадесет-дванадесет години, преодолявайки умората и подпирайки босите си крака на остри камъни, мелеше зърно. Две момичета елфи удариха на приблизително равни интервали по голия, мускулест гръб на момчето. По някакъв начин това робско съществуване осигуряваше отсрочка от превръщането в камък. Но на младите момчета-роби не бива да се позволява да почиват и трябва да бъдат удряни жестоко и доста силно.
  И така, докато робът, напълно изтощен, заспива. И след това пак го отглеждат, хранят го, за да не умре от глад и да има сили да работи. И пак се впрягат.
  Това дава живот, но само много болезнен. Подобно на ада през живота, само дето тялото е младо и здраво, мислите са в главата и съзнанието е ясно. Но това го прави още по-унизително и болезнено. За да откъсне малко ума си от болката и умората, бившият принц, а сега роб Еномай използва въображението си;
  Екипаж от пирати на бойни дракони претърсват облаците в търсене на плячка. Красив, мускулест млад елф Еномаус в елегантен костюм, ботуши, които блестят с червен лак, и с диамантени шпори контролира своето триглаво чудовище. А останалата част от екипа се състои от страхотни момичета. Те са мускулести, загорели, боси, а всичките им дрехи са огърлици от скъпоценни камъни на гърдите и бедрата. И всички, разбира се, са просто модни модели с ярки коси. Те монтирали дракони, които били малко по-малки и имали само една глава.
  Е, разбира се, той е мъж, силният пол, а отборът му е съставен от представителки на нежния пол. И няма нужда от други мъже.
  Така че само мъжкият капитан има обувки, а неговите възхитителни подчинени могат да правят неща с босите си грациозни крака в битка, които не могат да се кажат в приказка или да се опишат с писалка! Красавиците са способни да хвърлят експлозиви със смъртоносна сила, да хвърлят кама, бумеранг или отровна игла.
  Еномай, младият принц, пееше с наслада и радост:
  Богатият, разбира се, ще се смее,
  Разклатете мамона, пълния си корем!
  И съдбата ни е да умрем с болка,
  Смъртта бди над всички, старица с ятаган!
  
  И искаме да тичаме по тревата,
  В края на краищата ние все още сме само деца!
  Но момчето ще се почувства двойно робство,
  В нито един затвор на планетата няма свобода!
  
  Трябва да се борим, това е съдбата,
  Убий другар, ако трябва да убиеш брат!
  Няма смисъл да се молиш на Всевишния,
  За чии грехове робите носят възмездие?
  
  Има кръв на арената и мръсотия в подземието,
  Плъховете ухапаха босите ми крака!
  Алчният принц дразни с бичия си крак,
  Самият той трябва да бъде изпратен!
  
  За да оцелееш, трябва да убиваш,
  Вие страдате и в душата, и в тленното тяло!
  Благородниците пируват с труповете на бедността,
  Вонята умря, остана само тебеширен удар!
  
  Но все пак духът на волята не може да бъде пречупен,
  Отечеството е живо в мислите на момчето!
  Една армия ще дойде при елфите вечно с злоупотреба,
  Ще повалим богатите заради делата им !
  
  Тогава торбата с пари ще се разклати ,
   Кой изцеди соковете на Отечеството!
  За да спечелим, трябва светъл ум,
  А ако си страхливец, дори боговете са безсилни!
  
  Ето замах на меча, главата отлетя,
  Палачът изведнъж се превърна в жертва!
  Как дяволът внезапно избяга от казана,
  Така гневът се изгонва от голямото сърце!
  
  Няма нужда да мислите, елфите на светлината са слаби,
  Нашият народ не се е преклонил пред никого!
  новодошлия от ада ,
  И ние сме любезни да пием чай от чинийката!
  Красива песен, а отборът му от дракони е страхотен. И така , надвиснало от дясната страна, момиче-елф с медночервена коса, която се вееше на вятъра като пролетарско знаме, възкликна:
  - Време е да станем сериозни, о принц на въздушните пирати!
  Еномай кимна с усмивка:
  - Със сигурност! За това сме родени!
  Момичетата пееха в хор, в един глас, подскачайки и играейки със силните си тела, изваяни от развити мускули:
  Ние сме бедни, ние сме бедни пирати,
  Много, много съжаляваме...
  Поставяме буркани в небето за каравелите,
  Но защото не ни възпитаха морал!
  И воините пееха с още по-голямо веселие и вълнение, а гласовете им бяха като пълни трели на славей:
  Пиратите нямат нужда от наука
  И е ясно защо...
  Имаме крака и ръце,
  Но главите ни не ни трябват!
  В този момент момиче с жълтовиолетова коса подсвирна пронизително:
  - Плячка напред! Има цял въздушен галеон вдясно!
  Момичетата запяха в хор:
  Ех ма , над океана, ама , дракони в шах,
  Ех мамо , погледни приказното богатство...
  Не ни интересуват законите, ние градим нов ред,
  Да умрат слаби и глупави под мечове!
  Принц Еномай заповяда:
  - Е, момичета, ако ни е писано да грабим, значи ще грабим!
  И тогава цяло стадо дракони се втурна да атакува. Те се втурнаха към целта си.
  Галеонът беше голям и красив кораб. Въпреки голямото тегло и натоварен с различни стоки, благодарение на магия, той се носеше безпроблемно в атмосферата. И вятърът изду платната на този галеон.
  Еномай отбеляза, че платната на кораба имат много ярки и красиви шарки. И това, да кажем, е много готино . Особено когато се появи изгряващото слънце.
  От галеона забелязаха стадо пирати, контролиращи обучени дракони. И екипът започна да се суети около това. И в него мнозинството са красиви момичета в туники и момчета-роби. Бяха само по бански гащета, само няколко млади роби имаха златни и сребърни гривни, искрящи на глезените и китките им.
  Момичетата войни бяха украсени по-пищно. Но и боси, като момчета от дванадесет до четиринадесет години, мускулести, красиви, но с робски клеймове на гърдите и раменете.
  Само едно момиче войн имаше елегантни ботуши на краката си. Явно тя е най-важната тук и капитанът. Толкова красива блондинка с коса, която изглеждаше като поръсена със златист прах.
  И какво сладко лице има. А тялото е покрито с броня, излята от платина, сапфири, изумруди, топази, рубини, ахати и диаманти. Освен това скъпоценните камъни са подредени в прекрасен орнамент от най-красивите цветове. Има рози, лалета, метличина, незабравки, мимози, божури и много други.
  На нейната луксозна броня всички цветя са различни и нито едно не се повтаря.
  Пиратският принц Еномай усети прилив на светли чувства в себе си и изгука:
  - Е, възможно ли е наистина да осакатиш и убиеш такава красота! Не мога да понеса такъв грях на душата си.
  Огненият червенокос партньор отбеляза:
  - Но затова сме пирати! В крайна сметка...невъзможно е да пиратстваш без грях.
  Друг отбеляза с усмивка:
  Да, трудно е истински да убиеш близки,
  Все пак един елф , повярвайте ми, е роден за щастие...
  Но ако си пират, острието е майката,
  Без кръв, дъжд и вечно лошо време!
  Червенокосата също отбеляза:
  - Това са красиви момичета и момчета, разбира се, но те не са нашата порода елфи, а от расата на хората! Виж, страхотно , формата на ушите им.
  Еномай беше изненадан:
  - Толкова ли са красиви и млади хората?
  Огненият воин кимна:
  - Това е! С помощта на магия те получиха вечна младост. И сега тези момчета са заседнали в ранните си тийнейджърски години.
  Сега винаги ще бъдат млади и покорни.
  Младият принц запя:
  Всички елфи, хора на планетата,
  Винаги трябва да сме приятели...
  Децата винаги трябва да се смеят.
  И живейте в мирен свят!
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят -
  И живейте в мирен свят!
  Русият елф предложи:
  - Има вариант! Най-добрият боец от тяхна страна и най-добрият или най-добрият от наша страна ще се бият. В случай на победа те споделят плячката с нас, а в случай на поражение, губещият воин става . или роб или труп!
  Еномай отбеляза:
  - Това е логично! Готов съм да се бия!
  Момичета на дракони заобиколиха галеона. Те са по-бързи; масивен кораб просто не би могъл да избяга от пъргавото стадо.
  Но галеонът имаше пушки. И започнаха да ги насочват и фитилите дори започнаха да пушат.
  Еномай каза с гръмовен глас:
  - Предлагам дуел! Според обичая на въздушните пирати. Един боец от ваша страна и един от наша страна. Ще дадете половината от вашия товар на победителя. И в случай на поражение , правете каквото искате с губещия. Няма да ви безпокоим.
  Момичето капитан в скъпоценна броня с цветя отговори:
  - Страхотен! Приемаме това предизвикателство! ще се бия! А вие номинирайте когото искате!
  Принцът на елфите Еномаус заяви решително:
  - Аз съм единственият представител на силния пол сред вас. Така че трябва да се бия!
  Червенокосият асистент каза агресивно:
  - Не съм по-лош боец! Искам да се бием!
  И тя поклати бос, елегантен, много пъргав крак, който е подвижен, като тялото на кобра.
  Младият воин възрази:
  - Ние сме капитани, ще се бием!
  Момичето в скъпоценни доспехи кимна и каза с усмивка:
  - Маркизо дьо Даяна, на вашите услуги!
  Младият елф отговори уверено:
  - Принц Еномай! Готови за битка!
  И много ловко младият воин скочи на палубата и извади дългия си тънък меч.
  Лейди де Даяна също извади острието си и попита с усмивка:
  - Защо принцът изведнъж стана кръвожаден пират?
  Еномай отговори решително на това:
  - Това е дълга история. Но аз не съм кръвожаден пират, а благороден! И това има значение.
  Маркизата отговори с усмивка:
  - Няма да те убия, ще бъдеш мой личен роб и затворник. Ще те накарам да оближеш босите ми крака с език и с това да ми доставиш удоволствие!
  Еномай се засмя и отговори:
  И теб няма да убия ! И дори е приятно да гъделичкате такива крака с език. Но въпреки че си сериозен воин, няма да чакаш моето поражение!
  Диана се усмихна по-широко с големите си зъби и отговори:
  - Да видим! Не само аз, но и други момичета ще те возят в плен. И ние ще те измъчваме и бием до смърт. Да видим как се усмихваш в този случай!
  Пиратският принц запя в отговор:
  Не се предавай, не се предавай, не се предавай
  В битката с кошмарното чудовище не се страхувайте...
  Усмихни се, усмихни се -
  Знайте, че всичко изглежда страхотно и е наред !
  Маркизата кимна с много доволен вид:
  - Ти си весел младеж! От теб ще стане страхотен шут. Може би дори ще те дам на кралицата. И ще бъде забавно!
  Еномай отговори ядосано:
  - Стига празно бърборене. Да се борим!
  Момичето в броня скочи от пода на батерията и нападна двойника си. Еномай я пресрещна, парира ударите и дори отвърна, като едва не отряза ухото на красавицата. Тя отскочи назад и отбеляза с пантерска усмивка:
  - И не си лош. Мислех, че си принц, както аз бях монахиня!
  Момичето обаче не е елф, а има човешко ухо. Но Еномай е елф. Хората и елфите имат общи деца - мелези . Но обикновено ги наричат копелета . И те наистина не харесват и двамата.
  Момичето маркиза нападна отново. Тя изпълняваше сложни комбинации с мечове. И острието й трептеше, подскачаше и отново се въртеше като крилете на мелница в ураган. И тя нападна.
  Принцът, който не без причина беше наследник на огромна империя, й нанесе силен удар в гърдите. И той проби бронята. Кръв дори пръсна. И беше ясно, че момичето е ранено.
  Тя отстъпи назад и изсъска:
  - Опасно момче чудовище!
  Едмонд отвърна със снизходителна усмивка:
  "Може да съм чудовище, но далеч не съм момче!"
  Даяна се засмя и нападна отново. Въпреки че от нея капеше алена кръв. И тя се разпръсна по палубата.
  Червенокосата кралица отбеляза:
  - Веднага щях да й отрежа главата! Не бих дръпнал гайдата.
  Маркизата-капитан изсъска:
  - И аз мога да ти дам такава възможност!
  Еномай отговори, като удари воина под ръката с меча си и преряза сухожилието ѝ. Тя изпусна оръжието от дясната си ръка, но веднага го вдигна в лявата. И тя се ухили месоядно, сякаш тя беше господарката на положението в тази разправа.
  Младият мъж отбеляза:
  - Ти си смело момиче! Но тогава се нараняваш. По-добре се откажи!
  Даяна възкликна:
  - Ще умрем, но няма да се предадем!
  Червенокосият воин пират изчурулика:
  Трябва да ни уважавате, да се страхувате от нас,
  Подвизите на жените пирати са безкрайни...
  Елфите на светлината винаги са знаели как да се бият,
  И планетата е луда по нас!
  И смях в отговор, толкова преливащ и звънлив. Всичко изглеждаше толкова готино и с чувство.
  И Диана отново нападна. Тя действаше с лявата си ръка не по-зле, отколкото с дясната. И беше доста красиво, толкова грациозни движения. Освен това маркизата-капитан събу ботушите си и малките й грациозни крака се разголиха. И това добави към нейната сръчност.
  Еномай отбеляза:
  - И боса ти отива, мила красавице!
  Даяна изсъска:
  - Ще ми целуваш босите пети!
  Боят беше много агресивен. Маркизата нападна с дива ярост и размаха оръжието си, сякаш беше дамско ветрило. И това се оказа изключително красиво. И тогава върхът одраска Еномай по гладката, без коса, розова буза на елфа.
  Младият мъж отбеляза:
  - Добър си!
  Диана кимна:
  - Да, готин съм! И отново суинг и усукване.
  Червенокосият пират извика:
  - Удари я! Убий я!
  Еномай отговори с усмивка:
  - Ами заповедта на Всевишния - не убивай?
  Огън момичето отговори:
  - Буквално - не извършвайте зло убийство!
  Принцът пират измърмори:
  - Значи е възможно да се извърши добро убийство?
  Червенокосото момиче потвърди:
  - Дори не е възможно, но е необходимо!
  Междувременно раненото момиче капитан се опита да атакува отново и действа много добре. И тя одраска Еномая по ръката и рамото.
  Диана изрева:
  - Ще се почувстваш зле! Ще те убия, кученце!
  Еномай запя в отговор, парирайки атаките;
  Ние познаваме безсмъртната слава в битките,
  Не познавайки страх, режете смело!
  Нека мечът ни помогне в големи постижения,
  Победете врага - нищо друго няма значение!
  
  Ние плаваме по морето, без да знаем никакви съмнения,
  Пират и буря, ураганът не е пречка!
  Споменът ще остане в сърцата на поколенията,
  Врагът е победен - това е цялата награда!
  
  Красотата ще те дари с любов страстна,
  А утре палача чака ешафода!
  Свързването на живота ви с флибустър е опасно,
  Съдбата хвърля заровете по причудлив начин!
  И при последната дума пиратският принц посече с меча си ръката на момичето маркиза и оръжието падна от бледата й ръка.
  Даяна се усмихна и скочи, насочвайки голата си пета към брадичката на Еномай. А момичето се разхождаше небрежно. Младият мъж я вдигна и след това я хвърли долу. Даяна се блъсна на палубата и беше зашеметена. Тя наистина се опита да скочи, но върхът на носа на ботуша я удари в брадичката и момичето напълно припадна от силния удар.
  Еномай вдигна ръце и възкликна:
  - Победа!
  Тътен премина през екипажа от момичета и боси момчета. И воините с техните роби момчета предизвикателно коленичиха.
  Червенокосият воин отбеляза:
  - Някак много лесно се получи! Мислех, че ще е по-трудно.
  Еномай измърмори:
  - помислила си пуйката и се озовала в супата!
  Момичето се засмя и отбеляза с усмивка:
  Не мислете за елфите
  Ще дойде време, ще разберете сами...
  Свирят като куршуми в слепоочието ти,
  И момичето се впуска в битка съвсем босо !
  Червенокосата предложи:
  - Да бием робските момчета по босите им пети с тояги. Мисля, че ще им хареса!
  Еномай намигна и отбеляза:
  - Мислиш ли, че ще им хареса? Въпреки че грубите подметки на момчетата вероятно не са толкова чувствителни към болката от пръчка.
  Червенокосият пират отбеляза:
  - Основното е, че ни харесва! На разбойници като нас им е много приятно да измъчват красиви момчета!
  Красиво момиче с елегантна туника и бижута на китките и глезените си изгука:
  - Готов съм, като помощник на маркизата, да продължа битката! И доставете другата половина от плячката!
  Огненият пират изръмжа:
  - Тя е моя! Ще се бия с нея! Това е ясно.
  Еномай кимна в знак на съгласие:
  - Логично! Не всичко мога да взема сам. Дори аз да съм най-важният за теб.
  Червенокосият воин възрази:
  - Няма главни сред равни. И аз предлагам да се бием без оръжия.
  Воинът в туника отбеляза:
  - Без оръжие? Не те ли е страх, елфе?
  Огненият пират отговори решително:
  - Не ходете в гората, за да се страхувате от вълци!
  Момичето с туниката, тази възхитителна медена блондинка, попита с нежен тон:
  - Нека чаровният младеж ни пее. Мисля, че нещо лирично и други момичета ще ме подкрепят.
  Красавиците от двете страни изчуруликаха в унисон:
  - Добре дошли! Искаме вашите песни да са на върха на дробовете ни!
  Еномай запя с усмивка:
  Спомням си как сега, сияещото светло лице,
  Погледът прониза сърцето ми като кама!
  Изгорях в потоците на огнен вятър,
  Ти просто замълча в отговор!
  
  Твоят глас, колко е красив и чист,
  Вярвам в безкрайния водопад на твоите ласки!
  Нямам нужда от омразен живот без теб,
  И сега вечен лъч ще ме грее!
  
  Ти си богинята на безграничната любов,
  Океан, пълен с чудна светлина!
  Разбийте ледените окови, на шега,
  Няма да видя зората без теб!
  
  Лицето ти грее като слънце отгоре,
  Няма по-красиви фигури във Вселената!
  Чувството на страст обхваща като ураган,
  Да бъда с теб завинаги е щастие!
  
  Болката в душата ми бушува като буря,
  И огънят в гърдите ми гори безмилостно!
  Обичам те, ти гледаш гордо в отговор,
  Ледът на парчета разбива сърцето ти!
  
  Между светлините в безбрежния звезден океан,
  Ти и аз се реехме в небесата като орли!
  И устните ти, искрящи с рубини,
  нещо нежно и страстно!
  А аплодисментите са такива, че красавиците просто се задавят от възторг. Но в този момент едно от момичетата извика:
  - Две бойни фрегати идват тук!
  Еномай отбеляза с тъжна усмивка:
  - Е, точно това ли искаше? Имахте ли нужда от интересна битка? Така че ще го получите!
  Червенокосата отбеляза ядосано:
  - Повикаха ги! Крайцери с войници. И сега няма да се разминете само с удари по босите пети!
  Момичето, което гледаше през бинокъла, отбеляза:
  - На корабите има орки. А това означава, че ни очаква сериозно изпитание.
  Еномай логично отбелязва:
  - Но ние можем да убиваме враговете си без никаква вреда за съвестта ни. Когато докоснеш красиви воини, сърцето ти буквално кърви!
  Момичето със зелена коса отбеляза:
  - Нашите дракони са по-бързи от фрегатите. Може да имаме време да си тръгнем!
  Принцът пират каза решително:
  - В нашия речник няма такава дума като бягство!
  И момичетата пирати пееха с ярост, готови за битка на живот или смърт;
  Живеем в свят, пълен с раздяла, тъга...
  Какво трябва да прави един войник, когато е самотен ?
  Боговете правилно, жестоко решиха за нас -
  Този човек побелява слепоочията си!
  
  Вселената е толкова жестока към любовта,
  Сълзи от раздяла течаха като водопад...
  Състраданието изчезна без следа, като сън,
  И животът стана като камък без мекота!
  
  В пустинята е студено и ледът гори от топлина,
  Как ръждясала верига обгръща сърцето ми!
  И дъждът на раздялата бие като дроби по покрива -
  Джобовете са празни, остава само мед!
  
  Но вярата в подвига на бореца вдъхновява,
  Всемогъщият Бог, знаете, е дал твърд обет!
  И ще бъде като листа в топъл май за нас,
  Когато поникнем, срещаме зората!
  
  Искате ли да направите планетата по-щастлива?
  За да пее всеки от нас славно като славей?
  Тогава най-сладкият мед стана реколтата от липата -
  В душата на великаните, нека сложим край на лъжите !
  
  Няма нужда да мамите Бог, повярвайте ми,
  Той добре вижда кой от нас е страхливец и негодник !
  Дайте значението на Господа на жертвата,
  Нищо чудно, че пише, ще ви се отплатя хора!
  
  хвана онлайн ,
  Никой не знае къде свършват убийствата.
  Юда виси на гнила трепетлика -
  А за повярвалите - лавров венец!
  
  Всеки човек може да стане по-добър
  Нашият избор е съзнателен - стремеж към Христос.
  Но понякога има локви кръв,
  Поне има обещание - скоро ще дойда!
  
  О, свят, колко насилие имаш,
  Сякаш не можем да живеем спокойно !
  Съпругата изплака над ковчега на войника,
  Колко тънка е крехката нишка на живота!
  
  Проливането на кръв не е нашето призвание -
  Искам да обичам, да дам на Отечеството рай!
  Защо е това наказание за всички ни?
  Отговор: раздайте цялото си богатство на бедните!
  
  Невъзможно е да се купи спасение за пари,
  Защото златото няма цена за Бога!
  И в църквата се покланяте в неделя,
  Да станат крилати като орлите!
  
  И ще дойде време - ще дойде Божието царство,
  Злият и хищен мрак ще свърши!
  Духовното ще загине, проклето робство,
  И страната ще стане във Величието на Щастието!
  След такава вдъхновяваща песен, момичетата-пирати на дракони взеха и отидоха да щурмуват големи фрегати, които бяха пълни с орки - миризливи и космати мечки.
  Имаше по-малко момичета от гадните същества, но бяха много по-пъргави и сръчни.
  И тогава момичетата, които бяха на търговския кораб, също влязоха в битката на страната на пиратите. И също момчетата-роби се втурнаха да разглобяват оръжията. Това е толкова трогателно единство на хора и елфи срещу техните вечни исторически врагове - орките.
  Еномай също се включи в битката. Младият мъж размаха два меча наведнъж, задвижвайки мелницата, отрязвайки главите на орките. Той се биеше с яростта на лъв.
  А до него е червенокосата . Голата пета на момичето удари орка в брадичката и счупи челюстта му. И тогава оркът падна и рогата му го удариха в стомаха. И това беше тежка битка.
  Еномай се бие смело. Тук той размахва пеперуда с мечовете си, като ветрило, и реже глави, които се търкалят като зеле.
  Младият принц пееше с ентусиазъм, показвайки чудесата на героизма:
  Ако юмрукът ти е силен -
  Това означава, че ще бъдете първи в живота!
  И тогава другарят не е беден човек,
  Той има златно сърце и стоманени нерви!
  
  Но по-важното е, че повярвайте, това е силен ум,
  Защото елф боецът е по-готин от животно .
  Ако си мрачен в живота,
  Тогава един весел смях ще те направи обичан!
  
  Автоматична добавка, знам, сила на юмрук,
  Защото е пълен със знания, ноу-хау!
  Но опитай да дадеш властта в ръцете на глупак ,
  Тогава ще получите само болка като награда!
  
  Имаше време, когато ходеха на лов с тояга,
  Лък, колчан от стрели срещу дебела кожа...
  Но те направиха червонци, където отидоха стотинки,
  И е много лесно да скочите в галактиката!
  
  Въпреки че образованието е добро -
  Но също така е интересно да вземеш смелост ...
  И равен на щик, ще стане длето,
  И ние много честно служим на Родината.
  
  Но злото насилие е тежък кръст,
  Нашето бойно поле е пълно с кръв...
  Защо Всемогъщият Бог възкръсна след страдание?
  За да може да се засили военното събиране на войниците!
  
  Сълзите на момата ронят - любимата й приятелка падна,
  Майката се моли със стон, крещи с пълно гърло...
  Замръзва пред прозорците и камината е изгаснала,
  Ето един красив млад мъж, заровен под земята!
  
  О, жестока съдба, каква зла съдба,
  Дева Мария , къде е твоята добра природа?
  Мъжът искаше по-скоро да се сгоди,
  И сега вятърът носи прах под боровете!
  
  Животът ще дойде щастлив - ще бъде добър,
  Ябълковият пай ще се превърне в меден мак...
  Противникът чудовище се превръща в прах и прах,
  Нека истинският късмет прекрачи прага!
  
  Всичко се прави на Elf, а хвърлянето е на Fars,
  Нека съберем гирлянд, пълен със звезди в юмрук!
  И здравейте момчета, просто най-висок клас,
  И страшен таласъм беше хвърлен в огъня !
  
  Автоматът вече е познат - куршумите се изсипват в поток,
  И врагът беше изтощен, това, което искаше, беше нула!
  Ако спечелиш, ще станеш богат,
  Който е запалил огъня, ще стигне до бедност!
  Това е песен и голяма битка, със замахи на много остри и пъргави мечове. И следват ударите по главите, като по асфалт. И много орки вече са убити. И роби момчета в битка. Никой от тях не изглежда по-възрастен от четиринадесет, но всички са мускулести. Слабите тела на робските момчета са калени от тежък труд. А грубите, мазолести пети непрекъснато удряха брадите на орките, чупейки челюстите им.
  Момичето капитан дойде на себе си. И тя седна. Сериозно пострадали са и двете й ръце - разкъсани са сухожилията. Е, това не е фатално; с помощта на магически и магьоснически отвари щетите могат да бъдат възстановени. Но това ще отнеме поне няколко часа. Междувременно тя не може да се бие.
  И няма кой да помогне - всички момичета и момчета са в битка и се бият с дива ярост. Това е толкова брутална битка.
  Диана се раздвижи, за щастие краката й бяха боси и сравнително непокътнати. И с пъргави пръсти като на маймуна момичето капитан започна да търси комплекта за първа помощ. Има отвара, която лекува рани, и то много тежки, и универсален балсам. Освен това, защо не се включите в битката, след като увиете крайниците и ги намажете с балсам и отвара?
  С боси крака можете да хвърляте много мощни и отровни предмети. И това би било толкова готино и разрушително.
  Даяна действаше уверено. А краката й са толкова боси и пъргави. Носеше ботуши неохотно, само за да подчертае статуса си. В свят, в който има няколко светила и вечно лято, обувките не са необходими, за да не ви е студено на краката, а за красота и за да подчертаете, че не сте нито роб, нито роб. И това е логично...
  Тук едно от момчетата, също босо, хвърли остра игла в носа на орка. И той, след като получи порция отрова, замръзна и веднага умря.
  Робът пееше въодушевено, а другите роби се присъединиха, те бяха хора и пееха като хора:
  Сега, ако има проблеми във Вселената,
  Не става на всяка цена...
  Вече не искаш промяна
  Човекът не знае какво иска!
  
  И има Чернобог с могъща сила,
  Великият притежава универсална сила ...
  Той го дава на човек право по челото,
  За да не озверее напълно човешкият род!
  
  Да, Всемогъщата раса Го създаде,
  За да имат хората защо да се развиват...
  Така че човек иска всичко наведнъж,
  И хората се научиха да се борят!
  
  Както войнът побеждава злото,
  Този Род, създаден в полза на човека...
  И той изля доброта за души и тела,
  Никога не е късно да се научиш да се биеш!
  
  Какво иска Всемогъщият Бог?
  За да не посмеят да поставят Елфа на колене...
  За да не властва злата съдба,
  За да се развиват стотици поколения!
  
  Да, Чернобог е стимул за хората,
  За да няма мързел, да няма застой...
  Да си оркшиста разбивам на парчета,
  Разходете се из Орклин в приятелска формация!
  
  Така че не се губете, ако е трудно,
  Ако беда сполети Отечеството...
  Род ще го направи красиво и лесно,
  Само за да накара хората да се движат!
  
  И Чернобог е просто вашият по-голям брат,
  Въпреки че е строг , той те обича безкрайно...
  Ще постигнете най-добрия резултат
  Когато ще служиш на елфа завинаги!
  Орките претърпяха огромни загуби, бяха посечени както от момичета, така и от момчета. И дори Диана с опаковани ръце влезе в битката. И босите им пръсти хвърляха бръсначи, които удряха вратовете на орките и прерязваха артериите им. И всякакви гърла и прочие. И изглеждаше изключително впечатляващо.
  И тогава босият крак на Даяна хвърли грахово зърно с пресована сълза. И веднага дузина орки, водени от генерала, бяха изхвърлени нагоре и прелетяха над борда на фрегатата. Това е наистина колосално унищожение и смърт на кафяви и грозни мечки.
  Еномай каза с усмивка:
  - Ние сме от една кръв: ти и аз! нали
  Диана отговори с приятелска усмивка:
  - Когато сме обединени сме непобедими! Човекът и елфът са сила и звучи много гордо!
  Момичетата увеличиха напрежението си. Оцелелите орки, използвайки груби парашути, започнаха да скачат надолу, плъзгайки се от крилати фрегати. Някои от парашутите поради голямото си тегло се скъсаха и големи мечки паднаха като камъни, но за разлика от калдъръма те крещяха и псуваха много мръсно!
  Даяна туитна:
  Не е лесно да си добра жена,
  Добротата не зависи от височината!
  Еномай извърши още една мелница с острите си и дълги мечове и отряза главата на огромен мечи капитан. Тя се претърколи по палубата като буре, пръскайки кръв. И младият принц запя:
  Кръвта отново потече като река,
  Вашият опонент е доста труден...
  Но не се страхувайте от Сатаната,
  И върнете чудовището в мрака!
  . ГЛАВА Љ 6.
  Седемглавата драконова херцогиня и същевременно Великият магистър на Академията за магия изсъска и попита:
  - Можете ли да се издигнете на височината на възрастен мъж и да висите във въздуха поне минута?
  Доминика се засмя и отговори:
  Мога, но мога да го направя по различен начин
  Тичайте боси през росата...
  Момичето скача като жаба -
  Това означава нещо различно от всички останали!
  Устата на драконовата херцогиня се отвори и от нея лумна огън. Пламъкът премина и изгори много болезнено красивото момиче по босите й розови стъпала с изящна извивка на петата.
  И Доминик изпищя, но веднага стисна здраво челюстите си. И гърдите й се повдигнаха тежко. Удари добре, дори мехурите веднага се подуха. Сякаш древните инквизитори са я измъчвали.
  Момичето изръмжа:
  Ланселот и крал Артур за вас !
  Херцогинята на дракона изрева:
  Кой друг е този , с който смееш да ме заплашваш?
  Нимфата маркиза отговорила:
  - Това са герои от човешкия фолклор. Те са абсолютно безопасни за вас, ваша милост!
  Женският дракон изрева:
  - ДОБРЕ! Сега имате практическа задача, излекувайте изгорените си крака. Това е много полезно на практика и ще ви бъде полезно повече от веднъж в живота.
  Доминика, усмихната силно, запя:
  - И едно, и две, и три, и пет!
  Няма да се уморя да повтарям...
  Казвайки същото
  Това е достатъчно, за да размъти водата за вас!
  Grand Master Dragon отбеляза:
  - И тя е нахално момиче. Може би не само да изпържи петите й, но и да й счупи пръстите?
  Нимфата маркиза отбеляза:
  - Трябва да сме търпеливи, о, херцогиньо. Може би това момиче е единственият ни шанс да спасим по-силния пол. И върнете мъжете!
  Женският дракон изрева:
  - Това е глупаво! Удавник се хваща за сламка, а ти за боса пета на човешко момиче . Тя не показа специални способности.
  Нимфата маркиза възрази:
  "Тя успя да вдигне камък с поръчката си без никаква магия или заклинания, а това си струва много!"
  Херцогинята на Монсерат се засмя и отговори:
  - Да, тя прочуто си нарани челото. Вярно, сега няма и следа. А това не е характерно за хората.
  Невестулката потвърди:
  - Веднага си личи, че е специална и избрана! И изисква специален, искрен и фин подход.
  Херцогинята на дракона кимна със седем глави едновременно:
  - Да, искрен и специален подход... Може би трябва да й оближа петите с език, в знак на голямо уважение!
  Доминика трепна и отговори уверено:
  - Не, по-добре не използвай езика си! - И добави тя, като неочаквано направи лицето си много по-сладко. - Въпреки че езикът несъмнено е най-силната част от тялото. Той е способен да премести милиони армии!
  Нимфата маркиза предложи:
  - Дайте й проста задача. Например, оставете я да накара котката да се приближи до нея и да мърка, след което се върнете!
  Тук мълчаливата преди това жена трол в лилава рокля, с магическа пръчка в ръце, възрази:
  - Не! Няма да й позволим да измъчва котето. По-добре е да се бориш с мен с магически пръчки. Това ще бъде наистина сериозен изпит и ефективен тест!
  И тя тропна тока на сандалите си, обсипан със сапфири и лилави и лилави диаманти.
  Херцогинята на дракона отвърна:
  "Твърде трудно е за начинаещо момиче да се бие с господаря на Драконовата академия." Беше трудно да се боря с теб, дори и тази много опитна и опитна Ласка!
  Жената трол се засмя и отбеляза:
  - Особено! След това дори Koschey Immortal няма да се страхува от нея!
  Тогава Доминика избухна:
  - Какво, имате ли Koschey Безсмъртния?
  Херцогинята на дракона кимна:
  - Разбира се, че има, но той е далеч от далечни земи в далечното царство. Но има този подъл мръсен трик !
  Ударницата отбеляза с усмивка:
  - Или може би е причинил мор? Да убиеш всички мъжки и да заловиш женските!
  Херцогинята на дракона отвърна:
  - Едва ли! Имаме десет пъти повече жени, отколкото мъже. А сред орките и гоблините, които съставляват армията на Кошчей Безсмъртния, напротив, има десет пъти повече мъже, отколкото жени, и те са много по-големи и по-силни. Защо трябва да унищожава собствените си поданици и армия!
  Доминика отбеляза:
  - Но чумата не засяга самия Кошчей?
  Женският трол кимна:
  - Да, нито една бойна магия не му действа. Не взема никакви оръжия. Дори вашата водородна бомба не може да го унищожи. Такава е същността!
  Хитката отбеляза:
  - Но сигурно има смърт в яйцето, на върха на игла!
  Херцогинята на дракона отговори с гръмотевичен глас:
  - Не е толкова просто! Ако беше толкова лесно да се намери смъртта на Кошчей, тогава той отдавна нямаше да е жив. И така, тя е на толкова много векове, че...
  Нимфата маркиза отговори вместо нея:
  - Вие все още скачахте по дърветата, но той вече имаше собствена сила и седна на трона. Помислете що за образувание е това!
  Доминика го взе и запя:
  Маймуните правят физиономии
  И седят на клон...
  Все несериозно
  Там са били нашите предци!
  Жената трол отбеляза:
  - Кошчей, разбира се, също е заподозрян. И когато епидемията започна, той, разбира се, беше първият заподозрян. Това в известен смисъл е главата на оста на злото. Като стоглавия мъжки змей, най-великият от змейовете, императорът на императорите и злият. Но и това чудовище се вкамени и разпадна. Но на Кошчей поне му пукаше! Нещо повече, подозираха и царя на джиновете Иблис... Джиновете са духове и не могат да се вкаменят.
  Но джиновете някак си се скриха. И сякаш бяха изчезнали!
  Доминика запя в отговор:
  Джинът избухна, не, повярвай ми, момичетата имат сила,
  И изчезна...
  И тогава драконът възрази на красотата ,
  Бягайте, моля!
  Маркиза де Ласка отбеляза:
  - Има както добри, така и зли джинове. Те са силни, но възможностите им са ограничени. Но теоретично, ако някой от мъжете или жените помоли императора на джиновете Иблис да унищожи мъжката раса и успее да намери пръстен на всемогъщество, който да даде власт над тази най-велика сила в нашата вселена, тогава той може да причини това!
  Доминика кимна:
  - Това вече е нещо! Трябва да намерим Пръстена на всемогъществото. И тогава ще оправим всичко.
  Женският дракон се засмя и гласът й беше като гръм. И тогава тя отговори:
  - Единственият пръстен е много труден за намиране. Тъй като дава власт над територия, сравнима с цялата галактика. Освен това, ако във вашата вселена галактиката е почти празна поради рядкото разположение на звездите, то тук това е територия, обитавана от трилиони интелигентни същества и много кралства. И явно все още никой не го е намерил, тъй като нямаше император на нашата приказна вселена!
  Доминика се изкиска и попита:
  - Имате ли Бог?
  Маркизата-нимфа отговори:
  - Дали има такъв Върховен Бог, Творец във всички Вселени, или Той не съществува, все още никой не знае. Дори Кошчей Безсмъртния. Но има богове от по-нисък ранг. Но те са такива, че нямат голяма полза и е по-добре да стоите настрана. Като цяло думата Бог има много значения. Така че най-висшите джинове са равни по сила на боговете.
  Жената трол отбеляза:
  - Имаме и религии, но от тях няма голяма полза. Както и твоята, между другото. Сега, когато имаше коронавирус , църквите наистина бяха празни и молитвите помагаха на някого или тамянът го предпазваше от вируси. Защо сте толкова лековерни хора, че с колене и поклони можете да измолите нещо в замяна!
  Доминика отговори агресивно:
  - Но аз изобщо не вярвам в Бог или богове! И това не ми пука. Но преди не вярвах в елфи и ги смятах за приказка и човешка измислица. - Девойката тупна с боса си подметка по каменната плоча и продължи. - И сега виждам, че има елфи, дракони, тролове, нимфи, така че защо да не вярваме в Бог и ангелите? Освен това много милиарди хора вярват във Всевишния и почти изключително малки деца, и то не всички, сериозно вярват в дракони и елфи.
  Маркиза Ласка се засмя:
  - Знам! Това момиче, когато беше малко, гледаше анимационен филм за Dunno и всъщност започна да търси вълшебна пръчка в двора. И тя провери всяко клонче. И другите деца й се смееха. Всъщност дори в ранна възраст повечето хора разбират, че вълшебните пръчици са приказки!
  Доминика отбеляза:
  - Но във вашия свят има вълшебни пръчки!
  Женският трол кимна:
  - Разбира се, че има! И за да оцелеете, ще трябва да се научите как да ги използвате !
  Женският дракон изрева:
  - Точно сега! Дайте й вълшебна пръчка, ще видим на какво е способно това момиче, много остро и смело на езика!
  Доминика изпя:
  Моля ви да не се изненадвате
  Ако се случи магия!
  Ако се случи, ако се случи магия!
  Ласка отбеляза:
  - Е, не е ли прекрасна? Такава магьосница!
  Жената трол взе магическата си пръчица по-здраво в дясната си ръка и я размаха. И светкавица удари Доминика. Но момичето-актриса успя да скочи в последния момент и ударът пропусна. Мраморната плочка зад мен се разтопи и започна да пуши.
  Херцогинята на дракона възкликна:
  - Внимавай, Кобра! Ще повредите цялото покритие!
  Невестулката се засмя и отбеляза:
  - Това е методът с магическата пръчка!
  Жената трол Кобра запя в отговор:
  - Зла майка, моят метод е прост,
  Не обичам да дърпам котката за опашката!
  Доминика изръмжа в отговор:
  Има кошмар в зениците ми,
  Един скок - един удар!
  Херцогинята на дракона го прекъсна:
  -Виж, мехурите й вече са изчезнали! При хората увреждането не изчезва толкова бързо. Какво момиче !
  Нимфата маркиза потвърди:
  - Това е! Не сгреших за това. Регенерацията е рядка като сила, дори за магьосниците, и не се лекува с магия.
  Доминика намигна и демонстративно се изправи на ръце. А босите й крака проблеснаха във въздуха като перки на витло. И момичето го взе и запя ентусиазирано със сребристия си глас:
  Калихме волята си в битки,
  Братко, те се биеха за Отечеството.
  Приличаше на елфинизъм отдалеч,
  Елфски войник влезе в Орклин!
  
  Нашите предци са ковали мечове,
  И тогава оръжията задействаха...
  Брезите отварят клоните си,
  Момичетата пекат пайове!
  
  е успешен във всяка битка ,
  Тя знае как да приема нещата с ума си.
  Понякога чист ад гори.
  Но ние ще победим противника !
  
  Елфът защитава Земята,
  Дава подслон на тези, които са боси и голи.
  Завършихме битката през май,
  Яростно поражение очакваше Orkmacht!
  
  И след изграждането и сеитбата,
  Нивите цъфтят и ръжта е в купчини.
  Вие сте герои, момичета, дядовци,
  Имаше замръзване и сняг в окопите!
  
  От нашето доблестно отечество,
  Поклонете се дълбоко.
  Знамената на елфинизма се веят,
  И знамената на фюрера са за скрап!
  
  Векове ще минат под нас Звезди,
  Империята е галактически рояк.
  Никога не е късно да се родиш
  И погребете врага в космоса!
  
  Но вярвам, че умът ще бъде спокоен,
  И човек е като майка за всички,
  Тук древното семейство процъфтява,
  Сияние на Славата - Благодат!
  И момичето пее много красиво, тя е толкова прекрасна певица на световно ниво. Или квазисветски - което е още по-смешно.
  Херцогинята на дракона изрева:
  - Страхотно! Или може би просто го вземете и го направете...
  Женският трол Кобра изграка:
  - Време е да се биете с магически пръчици! И без никакви тъпи нокти! Ще се борим с врага докрай!
  Нимфата маркиза изписка:
  - Не бъди глупав! Какъв враг ти е тя. Това може да е последният ни шанс да спасим и върнем силния пол!
  Доминика измърмори гневно:
  - Дайте ми вълшебна пръчка и аз ще съборя сместа от опонента си. Аз съм Хари Потър с пола, а не някакъв Незнайко!
  Драконовата херцогиня промърмори:
  - Що за банда е това?
  Невестулката обясни:
  - Герои от човешки приказки и фолклор Хари Потър е момче, което е учило в магическа академия, а Dunno е комична карикатура .
  Кобрата се ухили и разклати пръчката си. Пулсар излетя и удари мястото, където стоеше момичето актриса. А тя, Доминика, отскочи много ловко назад, като блесна с розовите си токчета, които на практика бяха почистени от прах. А пламъците поеха подметката й и леко я близнаха.
  Момичето извика:
  - О , перверзник такъв !
  И тя махна с ръка. И изведнъж вълшебната пръчка, която нимфата държеше в ръцете си, се втурна в дланта й със страшна сила.
  И Доминик я сграбчи здраво, като пъргава маймуна. След което тя изстреля пулсар в отговор.
  Момичето актриса не прошепна никакви заклинания, не гукаше, тя просто размаха магически артефакт. И огненият съсирек полетя към Кобрата. Тя не очакваше това и беше съборена. Сандалите й, тип полуобувка, които покриваха само петата, се разтърсиха нагоре. И беше ясно, че женският трол е сериозно ранен. И тя изстена продължително. И тя започна да стреля от магическата си пръчка.
  И пулсарите се пръснаха, сякаш градушка падаше от небето. Наистина имаше размяна на удари.
  По-точно един силен удар и серия от коси удари не минаха целта.
  Пулсарът удари и драконовата херцогиня. Тя отговори, като го взе и изръмжа с огън от устата си. И нейната светлина не беше безобидна, тя дори улови нимфата на маркизата.
  Тя също разклати вълшебната си пръчка и изрева:
  - Стига деца! Наистина вече сте преминали всички граници.
  Но и двете момичета дори не помислиха да се успокоят. Доминика, усетила демоничната сила в себе си, удари с вълшебната си пръчка и хвърли един пулсар след друг. А топките й се удариха в краката на женския господар на трола и изгориха сандалите й.
  Тя изкрещя от ярост:
  - Човешко пиле!
  Нимфата маркиза възрази:
  - Не! Най-вероятно е женски ястреб или поне хвърчило!
  Доминика удари отново и този път вълната цунами от нейния неистов огън наистина удари като тояга, направена от пламък.
  А женският трол Кобра ще реве и ще пуска магия без ограничения. Но щом огненият стълб я изхвърля нагоре, той буквално изгаря роклята й и я удря през гърдите.
  Дъхът на жената трол секна. И Доминика отиде по-далеч и добави убийствен пулсар към главата. И сякаш чук удари мозъка ми.
  Кобрата изрева и накрая припадна. Босите й крака бяха обгорени и в мехури. Момичето с орловия нос е опято и бито.
  Херцогинята на дракона възкликна радостно:
  - Еха! Надминахте всички очаквания! Честно казано, не мислех, че можеш да направиш такова нещо - нокаутирай самата Кобра!
  Нимфата маркиза кимна:
  - Тя е нашата основна и почти единствена надежда! И той може да бъде оправдан. Вижте какво прави тази нарисувана красавица!
  Наистина, Доминика го взе и разклати босо-грациозното си стъпало, а тапицираната с мароко "коза" внезапно изблея и препусна наоколо. Сякаш стана истински жив и подвижен. И нека наистина да скочим и да пофлиртуваме.
  Херцогинята на дракона избухна в смях, поклати седемте си глави и отбеляза:
  - Еха! Как го прави?
  Доминика сви рамене и изчурулика:
  Честно казано, не знам
  Всичко се смеси в обедната жега...
  Почти никога не чета заклинания.
  Изобщо не си играя с духа на вятъра!
  Вместо това винаги ми липсваш, сър,
  Вземете момичето с вас!
  Херцогинята на дракона изрева:
  - Доминика прие! И с оглед на специалния си талант, той се записва в елитния отдел на Dragon Academy. Където тя не само няма да плаща за обучението си, но, напротив, ще получава повишена стипендия!
  Доминика скочи по-високо, завъртя се и запя:
  Няма по-добра Доминика
  Тя е цветът на Земята...
  Слънцето изгрява над планетата,
  А наоколо нули!
  Нимфата маркиза попита със сладка усмивка:
  - Какво ще получа за това?
  Последва пауза... Доминика избухна :
  - Трябва да си намериш красиво момче!
  Херцогинята на дракона се засмя и отговори:
  - Новият студент обаче явно беше замаян от силна гордост ! Затова налагам покаяние - да произнеса сто крилати афоризма. И то веднага!
  Доминика кимна с усмивка:
  - Моля те! Не напразно се снимах във филми и имам отлична памет!
  Драконовата херцогиня промърмори:
  - Ела бързо! Имам и ограничение във времето!
  Доминика си пое дълбоко въздух и надраска със скоростта на картечница:
  Никой не се нуждае от уши на мъртво магаре, но слухът на жива лисица е дар за тези, които не се нуждаят от магарета, за да постигнат целите си!
  Обуеш ли се веднъж на ума си, завинаги ще си останеш бос!
  Войната е въздух за белите дробове, но само смесен с бинарен газ!
  Ако врагът не иска да се предаде и не знае как да губи, ние ще го принудим да свали дрехите си и ще го научим как да побеждава!
  Лошите хора обичат черната магия, добрите нечовеци обичат бялата!
  Убиването на война е трудно в процеса, отвратително като възприятие, но колко е страхотно накрая! Това означава, че войната носи здраве на душата, втвърдяване на тялото и прочистване на портфейла!
  Понякога войната силно пълни портфейлите и в пряка зависимост от пълнотата на пролятата кръв и празнотата на поквареното сърце!
  Дългът към Отечеството се възнаграждава с безкористна преданост!
  Войната тества умните, закоравява силните, забавлява глупаците ! -
  Да бъдеш за смях не е забавно, да разплакваш другите не е скучно!
  Добрият владетел , като сладкия мед, първо ще бъде оближен, а след това изплют !
  И злият владетел, като пелин, първо ще бъде сплескан , а след това стъпкан!
  Да, златото е меко, но лесно може да се използва за изковаване на непробиваем щит!
  Качеството винаги превъзхожда количеството - дори океан от ечемична каша не е пречка за брадвата!
  Злото е пълно със сила, когато доброто е отслабено от страх!
  Шегата е добра, лъжицата е добра за вечеря и помощ в нужда!
  Можете да извадите късмет веднъж или два пъти - без умение късметът изчезва!
  Който не е Лев Толстой е литературен скитник!
  Не е нужно да си роден като Толстой, за да се занимаваш с литература!
  Да пием за това да имаме повече съпруги, отколкото причини да се изчервяваме при развод!
  Похотта е унищожила повече мъже, отколкото състраданието на жените!
  Точно око, наклонени ръце, врагът не е пропуск - късоглед!
  Философията не удължава живота, но го украсява, разпъвайки отломките!
  Командирът побеждава с умение, касапин с числа, гений с изкуство, самозванец с измама!
  Така че нека пием, за да не умре надеждата и да умрат само тези, които не живеят според нея!
  Надеждата умира последна ... А първи са тези, които не я оправдават!
  Във войната логиката е относително понятие, като шоколада; преди дори да имаш време да се полюбуваш на блокчетата, те вече са в устата ти; преди да имаш време да ги глътнеш, те излизат настрани!
  Успехът понякога мирише, постиженията миришат на труп, но щастието не може да мирише!
  Бог е на повърхността на всяко нещо, а Дяволът е в детайлите!
  Да бъдеш бит е неприятно дори за мазохист!
  Това, което Бог не знае, е просто въпрос, на който не може да отговори!
  Маймуната е по-добра от човека с това, че може да бъде само животно буквално!
  Проповед, която не води към добро, е като път, който води до брадва!
  Да градиш някакви доктрини върху текстовете на Евангелието е все едно да изучаваш квантовата механика от приказките на Братя Грим!
  Трудно е да си Бог, но да си останеш дявол е напълно непоносимо!
  Умът учетворява силата, дори ако броят на враговете се удвои!
  Животът е пълен компромис не с хората, а с природата!
  Челото е с форма на камбана , което означава, че сричката е готина!
  за глупаците , законите на природата не са предписани за гениите!
  Езикът е даден на умните , за да крият мисли за глупави и безсмислени неща!
  Който вижда смешното в тъжното, трагично ще ослепее от сериозна радост!
  - Бързай без да бързаш - бързай без да бързаш! Вземете A от урока, като решите сложно действие!
  Победителите не се съдят ... Въпреки че понякога се съдят!
  - Човешката глупост е съюзник на враждебни към хората богове!
  Човек в плевня е човек, но прасе дори в дворец няма да се издигне по-високо от глиган!
  Има две безкрайни неща: Вселената и човешката изобретателност, но първото е относително, а второто е абсолютно!
  Кой руснак не обича бързо шофиране и дяволски бърз полет!
  - Всеки не иска да отиде в ада, но само малцина могат да вкусят желанието за възможността на дявола!
  Но без поливане със сълзи не можете да пожънете реколтата от радост и без напояване тогава лаврите на успеха няма да растат!
  Бог е във всяко нещо или на повърхността му, а Дяволът е в липсата на вещи или в дълбините на материалния недоимък!
  Който отдели време да бъде внимателен, ще спести вечността на погребението си!
  Мълчанието е злато, думата е сребро, но толкова много се излива от женската уста, че и диамантите стават тъпи!
  Мълчанието е злато и дългото съхранение на красноречиви потоци няма да ръждясва!
  А златото губи стойността си, ако се зарови тихо в земята!
  Понякога, като мълчите, ще напълните портфейла си с повече злато, отколкото като шумно молите за подаяние!
  Войната никога не е скучна, тя може да бъде рутинна, но само до първия изстрел!
  Мирното време има тенденция да се повтаря и само битката винаги е индивидуална!
  Във войната, както и в шаха, не можеш да сбъркаш, но разликата е в постоянното времево напрежение!
  Войната е вечен проблем с времето още преди първия ход!
  В шаха ходовете се редуват, но във войната се редуват!
  Войната е като шах, само че без правила и в реално време!
  Във войната има вечна липса на време, когато цари мир, има недостиг на забавление!
  Най-интересното във войната е, че винаги всичко е сериозно и само за показ е капитулация!
  Можете да се откажете престорено, но, уви , можете да се откажете само истински!
  Трудната работа по обучението се отплаща с лекотата на битката! Който не го мързи, ще стане герой!
  Никога не е късно да се научиш, освен ако не си мъртъв!
  Дори мъртвецът има шанс за отмъщение, освен ако не е атеист!
  Да станеш атеист означава да престанеш да бъдеш безсмъртен!
  Те мислят с главите си, но действат със стомасите си!
  Злото не живее в сърцата, а в стомасите!
  Сърцето е егоистично само от време на време, но стомахът е винаги!
  Стомахът е най-ужасната част от тялото, но именно той ни мотивира да работим!
  Без сърце няма човек, без стомах няма човешка алчност!
  Те успокояват сърцето и успокояват стомаха!
  Не ме интересува колко струва една кола, важното е, че престижът на Родината няма цена!
  Ако Исус живее в сърцето, то Сатана живее в стомаха!
  Празният стомах ви насърчава да напълните портфейла си!
  Празната глава изпразва портфейла ти!
  Големият корем не е знак за страхотен човек, но показва малко воля!
  Празният стомах изпълва душата с горчивина!
  Най-тежкият корем е този, чиято празнота идва от глава без мозък!
  Жената се храни от краката си като вълк, само на високи токчета!
  В бъдеще мнозина обещават планини от злато, но щастието все още е точно зад ъгъла!
  Животът не е като картите, винаги трябва да даваш всичко от себе си за успех !
  Целта е като фар, стремиш се към нея, но когато я постигнеш, виждаш, че проблемите само са се увеличили!
  Цигарата е най-ефективният убиец , особено срещу клиента! Цигарата е като безшумна пушка, но е смъртоносна дори в ръцете на любител!
  Цигарата е най-надеждният снайперист, тя винаги убива!
  Цигарата има горчив вкус, но привлича повече от бонбон!
  Цигарата е като лошо момиче , но раздялата с нея е много по-болезнена!
  Една цигара, за разлика от граната, когато е хвърлена, удължава живота!
  На война най-краткият път до целта е заобиколна маневра, а чистата истина е подла измама!
  Заобикалящата маневра е най-сигурният начин да съкратите пътя до целта си!
  Животът е червен, но си тръгва с алена кръв!
  На война животът губи стойността си, но придобива смисъл!
  Войната , подобно на младоженеца, е податлива на предателство, но не му позволява да се забави!
  Войната е похотлива жена, която поглъща мъжки тела!
  Всички възрасти са обект на война, като любовта, но това не е приятно забавление !
  Войната, като куртизанката, е скъпа и изменчива, но винаги оставя героичен спомен!
  Войната не е като сън, не може без силни емоции!
  Светът е скучен и релаксиращ, войната е интересна и вълнуваща!
  Войната, тази кръв и пот, опложда кълновете, които раждат смелостта!
  Колкото и интересен да е процесът на войната, всеки иска края!
  Войната не е книга, не можеш да я затвориш, не можеш да я скриеш под възглавницата си, можеш и да я изцапаш!
  Войната е религия: изисква фанатизъм, дисциплина, безпрекословно подчинение, но нейните богове винаги са смъртни!
  На война, както и в казино, рискът е голям, но печалбите са краткотрайни!
  Войникът е смъртен, славата е забравена, трофеите се износват и само причините да започне ново клане са неотстраними!
  Презираме убиеца, освен ако не е войник на фронта; презираме крадеца, ако е мародер на бойното поле, двойно!
  Войник, това е рицар, чиято броня има смелост и чест! Генерал барон, чиято корона е благоразумието и интелигентността!
  Войникът звучи гордо, редникът звучи пренебрежително!
  Първият в атака може да умре, но последният няма да остане в паметта!
  По-добре е да си първи в споделянето на плячката, отколкото в атаката!
  Войната, като жената, само полага мъже, без да ги сломи!
  Жената, за разлика от войната, не бърза да убие мъж!
  Войната, за разлика от жените, никога не се задоволява с броя на назначените мъже!
  Войната е най-ненаситната жена, тя никога не може да получи достатъчно мъже и тя няма да откаже на жена!
  Жените не обичат да се бият, но желанието да убиеш мъж не е много по-лошо от куршум!
  Дори един малък куршум може да убие човек, жена с голямо сърце може да го направи щастлив!
  Голямото сърце често води до малък личен интерес!
  Войната няма женско лице, но обезкървява мъжете по-добре от жените!
  Войната не носи радост, но задоволява агресивните инстинкти!
  Радостта от войната, труповете на враговете са само на цена!
  Войната е оран на нива: тя се наторява с трупове, напоява се с кръв, но излиза победоносна!
  Победата се подхранва с трупове и кръв , но дава плод със слава!
  Войната е като цвете човекоядно, ярко, месоядно и с лоша миризма!
  Войната е майка на прогреса и мащеха на мързела!
  А на война животът на войника не е ценен, а генералите дори са загуба!
  Ако искате мир, всявайте страх, ако искате война, всявайте смях!
  Смехът не е грях, ако не си за смях във военното дело!
  Войната е като цирк, само победителят се смее последен!
  На война, както и в цирка, само подлият, сериозен убиец!
  Единството при твърд режим е по-добро от хаоса и помията при мекия!
  Смъртта е условност, позорът е абсолютен !
  Колкото и велик да е царят, той ще отиде в гроба, както ловеца!
  Политикът винаги лъже, само той умира истински!
  Безсмъртието е реално, но смъртта е илюзорна!
  Кралете могат всичко, но нито един, нито един цар не може да избяга от гроба в земята!
  Всеки иска да живее красиво, но малцина умират с достойнство!
  Смъртта обещава проблеми, освен ако не блести с лъчите на постиженията!
  Живот без забавления е любов без хобита!
  Хубаво е, когато има любов, по-лошо, когато има кръв!
  Сексът е като факла, но пълнителите струват повече!
  Можеш да живееш без секс, но не можеш да се възпроизвеждаш!
  Колкото по-гореща е любовта, толкова по-силна е кръвта!
  Хората искат любов, животните искат секс, а гениите искат откровения!
  Дори прасетата се дружат, естетите го обожават!
  Сексът също изисква умереност, колкото повече, толкова по-добре!
  В любовта граници няма, в секса думите са достатъчни!
  По-лесно е под огън, ако има пламък в сърцето ти!
  По-добре да гориш в пламъци, отколкото да станеш душата на Каин!
  Войната е групов секс: много стенания и писъци, но няма да има толкова кръв дори от хиляда девици!
  Сексът е като войната, но не толкова дълъг и рутинен!
  Карането е като правенето на любов, но стененето не се насърчава!
  Сексът е добър, разбира се, но кашлянето на кръв е лошо!
  Войната е тежка, но унижението тежи по-тежко от всяко военно бреме!
  Ако искаш да живееш, научи се да се бориш, ако искаш да оцелееш, научи се да побеждаваш!
  По време на война всички средства са добри, с изключение на престъплението!
  Всеки може да се бори, но само достойният може да победи!
  Войната не е място за мислене, тя е пълна с голяма лудост!
  По-добре да воюваш, отколкото да търгуваш с Отечеството!
  Войната не е бонбон, но те изпълва с радост, когато я преглътнеш!
  Битката никога не свършва, само грохотът на канонадата стихва!
  Канонадата може да стихне, цевта може да се пръсне, но битката никога няма да спре!
  Във войната най- интересното е непредсказуемостта, битката е истинска!
  Защо паднаха цените при Сталин, защото враговете на народа бяха убити!
  По-добре да си съблечен за пари, отколкото да те обуят за нищо!
  По-приятно е буквално да си бос, отколкото в преносен смисъл да си с обувки!
  Войната е като цирк, само че вместо смях има сълзи, а арената е с размерите на планета!
  Искам мир, излиза война, искам война, оказва се капитулация!
  Войната до известна степен е майка, ражда истинско братство!
  Войната е зло, но ражда добри другари!
  Дългите ръце са добри, ако умът не е късо съединение!
  Силата побеждава и само практичният ум присъжда даровете на победата!
  Силата и интелигентността, като съпруг и съпруга, раждат победа само по двойки!
  Човек, за разлика от пирамидата, има неплоска опора в издръжливостта!
  Пирамидата има четири ъгъла, но плоската повърхност й придава стабилност!
  Хубавата смърт е по-добра от скапания живот!
  Хубаво е да си Бог в дивата природа, но е лошо да си дявол в зоната!
  Слънцето залязва за половин ден, но славата остава за векове!
  Славата е кратка, с изключение на всичко останало!
  Живейте вечно, учете вечно, но не се учете отново!
  Славата може да бъде много ярка, по-ярка от злато, но избледнява повече с времето!
  Славата е като слънцето, но не залязва през нощта!
  Не е лесно да станеш известен, дори и с усилия, но мързелът лесно води до позор!
  Славата е като огън, радва окото, но за да я получиш, трябва да изгориш някого!
  Хубаво е да си в слава, лошо е да си заобиколен от мухи, които се вкопчват в славата!
  . ГЛАВА Љ 7.
  След като се събуди, момчето принц Еномай отново е оковано за колелото. Преди това му беше позволено да се измие в хладен поток и да си измие зъбите. И след това вземете скромна закуска.
  И продължавай да се движиш в постоянно движение и детско тяло, за да не те оковава каменната мор. Такава е тежката съдба на величествения човек и наследник на великата елфическа империя.
  Единственият начин да оцелееш е да си млад роб и да работиш здраво. Това осигурява временна защита от вкаменяване. Тук има някои възможности да удължиш съществуването си, но е доста неудобно и болезнено.
  Въпреки това, момчето, въртящо колелото, използва богатото си въображение, за да се потопи в един въображаем свят и да разведри безрадостното си съществуване в доброволно-принудителен плен.
  Кабинно момче лети на малък триглав дракон. Той иска да намери в непозната страна, още не знае какво, но какво може да върне на силния пол и да спре изчезването и вкаменяването на мъжете.
  Драконът също е още дете, а момчето не е на много години и носи само шорти и раница с боен арсенал и лък, два меча и чифт кинжали в колана си.
  Еномай лети на коня си. А до нея седи момичето Маргарита върху малък дракон. Облечена е само с туника, загоряла, а на босите й пръсти пръстени с магия. Тя представлява борбата хит от човешкия свят.
  Момичето не е просто. На Земята тя е била партизанка и разузнавач по време на Великата отечествена война. И след смъртта си тя се премести в света на магията и магията. И той е в него повече от деветдесет и три години. Завършила е Академията за дракони и е усвоила мощно магьосничество. Но изглежда по същия начин, както когато германците я обесиха. По някаква причина не расте и това разстройва Маргарита. Докога можеш да бъдеш вечно дете?
  Вярно, Еномай казва, че самият той е бил възрастен елфски принц, но е станал роб. И също така, затова той е разстроен от това. Въпреки че не, да си дете не е толкова лошо, но когато си и роб...
  Но сега той вече е в друг свят, той не върти робско колело, а лети на дракон. А с него беше партизанското момиче Маргарита, което водеха боса през снега на екзекуцията. И преди това също ме измъчваха. Нарязаха гърба й с бодлива тел и изпекоха подметките на младата героиня на огън.
  Покрити са с мехури, а когато стъпиш върху студения сняг е почти приятно, тъй като болезненият сърбеж в обгорените крака отшумява. А на врата на пионера имаше табелка - "Аз съм партизанин". Когато висят, почти не боли, просто е отвратително да гледаш щастливите лица на краутите и полицаите. Е, страх, ами ако я чака ад, като пионер и пламенен атеист? Където ще изпържат не само петите ви, но и цялото ви тяло, завинаги.
  Но защо вярва в такива глупости? Въпреки че е жалко да умреш и да отидеш в забрава, след като си живял толкова малко.
  Но когато примката на нежната й шия се затегна, момичето се събуди на змей. А до нея имаше нимфа, красива като ангел. И Маргарита си помисли , че раят все още съществува. Такъв специален рай за пионери герои и атеисти.
  Но всъщност в магическия свят има добро и зло и неговите проблеми. Тя бързо беше излекувана от порязванията и изгарянията си с помощта на магия. И момичето влезе в Dragon Academy, в най-младия клас. Но тя беше талантлива, способна и бързо се учише.
  И тя владееше силни магически умения. Затова, въпреки детския си вид, тя отиде с принц Еномаус на специална мисия - да намери нещо, което да помогне за спасяването на силния пол. В крайна сметка свят без мъже е лишен от хармония и интерес. И на нежния пол е скучно и неудобно в него.
  Маргарита, докато летеше, отбеляза:
  - Понякога си мисля, че мъжете ще се върнат и тогава какво? Кой има нужда от малко момиче? Как ми се иска да порасна и да стана възрастен!
  Еномай отговори с уверен тон:
  - Ако магията може да върне живота на хората, тогава е възможно да те направи възрастен. Само не забравяйте, че елфите, нимфите и дриадите не остаряват и това е тяхно естествено свойство. Но човешки жени, не. Необходима е силна магия, за да не се превърнат в грозни, гадни и гърбави старици. А да си грозна стара жена е много по-лошо от това да си красиво момиче. Да не говорим за болестите на старостта, които атакуват хората. Нямате никаква сериозна магия на Земята и сигурно сте се убедили сами колко отвратителна и отвратителна е старостта, особено за жените.
  Маргарита поклати отрицателно глава:
  - Не, не искам да бъда стара жена! По-добре да си млада робиня, отколкото стара кралица!
  Момчето принц се засмя и отбеляза:
  - Ще бъдеш вечно млад, вечно бос!
  Момичето се засмя и каза:
  - Бях градско момиче преди войната. В Ленинград беше някак неприлично да ходиш бос, а и климатът там не беше много топъл. Затова на село ми беше някак неудобно да се разхождам . Едва по време на окупацията, когато сандалите на децата бяха скъсани и беше много трудно да се вземат малки обувки, се научих да правя нещо подобно. И знаете ли, в първите дни е болезнено и студено, особено ако не се движите, но след това свиквате и дори е приятно. Освен това в Украйна лятото е много топло и меко.
  Момчето принц кимна:
  - Да! Разбирам. Но вижте кой лети!
  И наистина , пред тях се появи дама в позлатена ступа. Не, не Баба Яга, а ефектна руса красавица, макар и с твърде много грим. И блести с бисерни зъби. И вместо метла, тя има напълно модерна електрическа прахосмукачка. Да, това е забавна история.
  Тя изпрати целувка на децата и запя:
  Пълен с лисички, катерици,
  Ще спестя малко сладко...
  В крайна сметка момчета и момичета
  В крайна сметка, момчета и момичета...
  Наистина, наистина, наистина го обичам!
  Маргарита кимна в отговор и отбеляза:
  - Да, това е модерността. Стара ступа по нов начин!
  Блондинката с прахосмукачката явно чу това и като се обърна, изрева разочаровано:
  - Откъде взе идеята, че ступата е стара? Да, ти самата, ако останеш на твоята Земя, вече щеше да си старица! И много грозен , ако не е в ковчег!
  Маргарита се съгласи с въздишка:
  - Да, така е! Вероятно костите щяха да изплуват в гроба или тя щеше да стане толкова грозна, че да е отвратителна за гледане.
  Еномай отбеляза:
  - Хората са същества, лишени от Бога. Те са лишени от това, което имат елфите - вечна младост! А представителите на силния пол също трябва да си обръснат брадата. Момчетата казват, че е много болезнено и неприятно!
  Блондинката с прахосмукачката го взе и го разтърси. И многоцветни мехурчета полетяха към децата, които седяха на младите дракони.
  В отговор момчетата духнаха от своите дракони и мехурчетата полетяха обратно, в отговор блондинката разтърси пръчката си. И всичко започна да се върти.
  Мехурчетата започнаха да се въртят в хоровод, като навити. И беше страхотно .
  Момичето отбеляза:
  - Ти не си Баба Яга - костен крак,
  А готината блондинка е половината от щастието!
  Воинът с прахосмукачката отбеляза с гняв:
  Децата са глупави като задръстванията
  Влачат ви в мрежата...
  Ще те натоваря в казана,
  Ще ти запаля огън!
  И в отговор има такъв весел и радостен смях. Това е наистина жена - с голямо хладнокръвие.
  Децата се завъртяха на своите дракони и скочиха до Баба Яга. Момичето извади прашка от раницата си и изгука:
  - Искаш ли да го получиш?
  Блондинката се засмя и удари магьосницата-пионерка с пулсара си. Тя се измъкна от своя дракон. И в отговор също ще се прекръсти с прашка и как ще те рита .
  И огнена мрежа оплете младата Баба Яга. Така тя се оказа вързана в него.
  Момчето Oenomai отбеляза:
  - Добре, признай си, кое от децата отвлече?
  Партизанката кимна:
  - Правилно! Знаем, че имаш муцуна като топ!
  Русата Яга изръмжа, въртейки се:
  - Да, ще те приема и...
  Без да продума, красавицата се разтресе и опита да скъса мрежата. Но героинята-пионер пресече прашката и стреля по Ягина с енергията на магията и поличбите. Как блондинката започна да се тресе и гърчи. И момичето запя:
  Бяхме вдъхновени в трудни времена,
  Направи волята по-здрава от стомана...
  Избави света от чумата -
  Уважаеми другарю Сталин!
  
  В много изображения, които измервах,
  В една безкрайна вселена...
  Ти отвори верния път за нас,
  Вероятно го показва!
  
  Използвах шок
  Магия от солценизма...
  Ето графика:
  Че ще падне игото на фашизма!
  Момчето елф отбеляза:
  - Явно е бил готин човек, Сталин! Но той вероятно, както всички хора на Земята, също остаряваше.
  Момичето също стреля по Баба Яга в младата модификация и изчурулика:
  Ленин живее в сърцето ми,
  За да не познаваме тъгата...
  Вратата към космоса беше отворена -
  Звездите блестяха над нас!
  Русата Яга помоли:
  - Достатъчно! Пусни ме, поискай го, ще направя всичко!
  Маргарита туитна:
  - Освободете заловените деца! Тогава може би ще ти простим. Колко от тях сте засмукали във вашата прахосмукачка?
  Блондинката измърмори:
  - Ще те пусна! Само не хвърляй върху мен магията на кръста!
  Момичето се обърна. Огнената мрежа с модната мадам заспа. И тя се завъртя . Маргарита предупреди:
  - Пуснете всички деца, без измама!
  Блондинката тържествено увери:
  - Давам дума!
  И включи прахосмукачката. От него започнаха да изскачат бледи сенки на деца. Прозрачни, като призраци. Но Маргарита махна с магическата си пръчка и тези сенки се превърнаха в момчета и момичета. Последните бяха три пъти повече. Но все пак Еномай беше щастлив:
  - На този свят поне има силен пол. И почти всички наши мъже измряха!
  Маргарита отбеляза с лъчезарна усмивка:
  - Не пристигна! И благодаря на боговете!
  Едно от момчетата, босо, но в луксозна, макар и скъсана камизола, долетя до Еномая и се представи:
  - Виконт дьо Лафер! Леле, колко е отвратително да си вътре в прахосмукачка. И тази кучка ми събу ботушите от естествена драконова кожа.
  Маргарита измърмори с усмивка:
  - Хайде, върнете откраднатото на виконта !
  Русата Яга си тананика:
  - Не мога!
  Еномай също извади вълшебната си пръчка и като я разклати, изрева:
  - И защо е това?
  Хубавата вещица избълбука :
  - Продадох ги! Те бяха много престижни. Един принц плати половин чувал злато за тях!
  Маргарита измърмори:
  - Е, бяло ... За това ще ви вземем ботушите. Те също са направени от драконова кожа и дори от тигрова кожа.
  Русата Яга отбеляза:
  - Ще са големи за момчето. И би било срамно вещица от моя ранг да се появи боса.
  Маргарита се засмя и отговори:
  "Аз също не съм слаба вещица, но съм боса през цялото време, дори в студените светове." И ти си такава дама. И ще коригирам размера на момчето!
  Принц Еномай изрева:
  - И се закълни, че няма да отвличаш деца. В противен случай ще ви отведем в съда на боговете.
  Младата Баба Яга заекна:
  - Нищо лошо не им правя. Просто енергията на децата ми позволява да остана млада и красива завинаги. И така, те са живи.
  Маргарита изръмжа яростно:
  - Ще намерите друг начин за подмладяване. Всъщност е време да ви дам урок.
  И момичето измърмори заклинание. И как изпускаше потоци пулсарна енергия от босите си пръсти на краката и от върха на вълшебната си пръчка.
  И удариха блондинката. Изведнъж се сбръчка и намаля по размер. Сега пред тях, вместо високо момиче, имаше уплашено момиче на не повече от десет години, със свински опашки и боси крака. Тя прошепна:
  - Няма нужда! Ще бъда добре! Не ме наплясквай!
  Маргарита държеше ботуши в ръцете си. Тя махна с длан и те се понесоха към босоногото момче виконт, което заедно с другите освободени деца крачеше като в безтегловност във въздуха.
  Едно момче от знатно семейство обу ботушите си и запя:
  Има много опасности около момчето,
  Понякога светът блести като студен камък...
  момче обаче стана от дивана,
  Защото той е благороден боец, повярвайте ми!
  Момичето Яга се успокои и промърмори:
  - Няма ли да ме биеш с камшик?
  Маргарита каза строго:
  - Ако не се държите безобразно, тогава защо трябва да бъдете бичуван?
  Русото момиче изчурулика и една сълза се стече по розовата й буза:
  "Сега съм дете и другите вещици няма да ме уважават!"
  Едно от освободените момичета каза:
  - И ние сме деца и не плачем за това!
  Момчетата и момичетата се засмяха.
  Маргарита отбеляза:
  - Сигурно си гладен! Може би можем да слезем долу и да хапнем нещо там?
  Децата вдигнаха шум. Виконтът погледна надолу и отбеляза:
  - Под нас е замъкът на великана и той не е по-добър от Баба Яга. Така...
  Еномай възкликна:
  - И великанът също има деца в плен. Трябва да им помогнем.
  Маргарита се усмихна и предложи на момичето Яга:
  - Може би можем да вземем децата заедно и да ги спасим от великана? Направи добро дело и ще бъдеш приет да учиш в академията на феите. Там ще се научиш да правиш добри дела!
  Вещицата пееше:
  Който помага на хората
  Той си губи времето...
  Добри дела -
  Не можеш да станеш известен!
  Маргарита възрази:
  Венчелистчето на цветето е крехко,
  Ако е откъснато отдавна...
  Въпреки че светът наоколо е жесток,
  Искам да правя добро!
  
  Правете добро на хората
  Правете добри дела...
  И те ще цъфтят като цветя,
  Сини цветя в светлината!
  Момчето принц отбеляза с по-сериозен тон:
  - А ти се опитай да правиш добро и да се бориш със злото и вярвам, че ще ти хареса!
  Момичето Яга стисна юмруци и каза:
  - Е, ще опитам. Все едно, няма връщане към злите вещици - те ще се смеят и ще ви ощипят ! Ще се преквалифицирам като добра фея!
  Маргарита се усмихна и запя:
  Всеки, който има интелигентност в света,
  Винаги трябва да сме приятели...
  За да не стане като в стрелбище -
  Интелигентната игра не стана!
  Момчето принц изчурулика:
  - Е, да слезем при великана!
  Орда от деца, почти изцяло боси и дрипави, слаби и бледи, но енергични и развълнувани, се втурнаха от небето.
  Маргарита и Еномай се спуснаха на дракони, а Яга, която стана момиче, на хоросана. И прахосмукачката остана при нея, въпреки че изглеждаше твърде голяма за детските ръце.
  Това е отборът, който слезе на земята. Няма нищо общо с огромния замък на великана с кули, от които стърчат големи черепи . Но входът се контролира от скелети, плюс цял отряд орки.
  Децата са кацнали. Те бяха готови да се бият. Момичето Яга натисна бутона на прахосмукачката и от нея изпаднаха саби, мечове, копия, ками и дори няколко картечници. Виждайки объркания поглед на децата, тя обясни:
  - Грабнах го с прахосмукачката си. Много по-добре е от метла. И цяла колекция от оръжия в него.
  Маргарита разтърси магическата си пръчица и босите си крака, но украсени с магически пръстени, и изгука:
  - Сега ще направя заклинание, което ще даде на оръжието ти специална, чудодейна сила.
  И момичето магьосница каза:
  - Абра , кабра , кодабра ! - И от вълшебната й пръчка и вълшебните пръстени излетяха потоци енергия. И оръжието, което Баба Яга даде на децата, започна да свети.
  Oenomai, като по-опитен боец, взе къса, лека картечница, която стреляше с тънки игли. Момчето облиза сочните си устни и запя:
  - Добре трябва да е с картечница,
  Удряй като бясна стомана...
  Тази кръв не течеше като водопад,
  И във Вселената се възцари раят!
  Децата извикаха в един глас, вдигайки пистолети:
  Палачът е коварен и жесток,
  Хората са изправени до стената...
  Но аз вярвам, нашият бурен кълн,
  Но аз вярвам, слънчевият поток -
  Разсейте тъмнината на затворническата тъмница!
  И така, отряд деца, въоръжени с магически арсенал, се втурнаха да атакуват. Блеснаха малките, боси пети на момчета и още по-многобройни момичета. Те не се страхуваха от чудовища, въпреки че цял полк от космати, миризливи , отвратителни орки се приближаваше към тях .
  Oenomai, летящ на дракон, откри огън по врага от картечница. Малки игли пробиха косматите тела на орките и тогава се случи чудо: те се превърнаха в големи шоколадови блокчета и медени кифли.
  Маргарита също ритна врага, използвайки босите си пръсти и магически пръстени върху тях. И така орките с мечове, които бяха атакувани, веднага се превърнаха в всякакви вкусни неща, включително бонбони, покрити с шоколад и с птиче мляко вътре. Това е наистина вкусно. И чийзкейкове, и понички с мак и канела.
  А вълшебната пръчка на партизанката се развява и създава приказни неща.
  И така децата влязоха в битка с орките. Първо, виконт. Дрехите му, след като момчето обу ботушите му, станаха чисто нови, като чисто нови. И той се биеше не само с меч в дясната си ръка, но и държеше меч в лявата си.
  И от докосването на острието се случиха приказни трансформации. Сега вместо орк се появи внушителен пай със стафиди. И от удара на меча се появи шоколадов чийзкейк. И други момчета в битка.
  Едно момиче, явно от по-развита страна, подпря босите си крака на тревата и драскаше от автомат. Какво поражда различни видове приказни трансформации. И от орка излезе голяма, пълнена наденица, а след това пуйка със сос. И какви други вкусни лакомства не се появиха.
  И ароматните кокосови кексчета, които се надигнаха от допира на остриета. И страхотен сладолед също.
  В боен екстаз започва да пее партизанката Маргарита;
  Ние сме пионери, деца на комунизма,
  Които искат да вдигнат държавата...
  Хитлер ще отговори яростно за гнева си,
  Ще смажем, повярвай ми, Сатана!
  
  Положихме клетва пред Бог,
  И Ленин даде сърцето си на младите ...
  О, не съдете пионерите строго,
  Всевишният им даде повече сила!
  
  Отидохме отпред боси момчета,
  Те искаха да се бият, за да запазят родината си...
  И момчетата, и момичетата с коси са за нас,
  И нашата лоялност е здрава броня!
  
  Битките бушуваха близо до Москва,
  Танкове горяха, асфалт се топеше...
  Ще видим комунизъм, вярвам, ние сме дали,
  И фашист можеш да унищожиш с меч!
  
  Не ми вярвайте, хора, Хитлер не е всемогъщ,
  Въпреки че идеята на фюрера продължава да съществува...
  И ударихме силно фашистите,
  Да тръгнем на нашето голямо пътешествие!
  
  Няма да се страхуваме от враговете на Русия,
  Обичаме нашия роден СССР...
  Ти не си рицар с душа на клоун,
  Нека дадем пример за Божието царство!
  
  Хитлер не знае, той ще бъде жестоко бит,
  Въпреки че силата на ада бушува в него...
  И паразитните Краути идват,
  Което ще изпълни мира с огън!
  
  Величието на руснаците е да печелят с игра,
  Въпреки че зад това стои колосален труд...
  Победата ще дойде, вярвам, в тучен май,
  И Фюрерът ще бъде напълно капут!
  
  Това е нашата вяра, силата на комунизма,
  Нека СССР просперира завинаги ...
  Ще смажем, знаете ли, игото на фашизма,
  Ето как Русия стана армия!
  
  В Сталинград Фриц бяха победени,
  Разпознаха силния ни юмрук...
  И раздадохме страхотни подаръци,
  И те дадоха на диктатора един цент!
  
  Моята страна, красива Русия,
  В него, в Арктика, цъфтят ябълкови дървета...
  Сварог и Сталин са, знаете ли, Месията,
  Нацистите бягат от руските бойци!
  
  Ето колко красива е вселената,
  Когато над него грее комунизмът...
  И изпитанията ще бъдат за назидание,
  Полет само нагоре и нито секунда надолу!
  
  Взехме зимата с див червен вик,
  Счупиха гръбнака на бялата гвардия...
  Враговете на Русия на комунизма са бити,
  Все още имаме трофеите за обяд!
  
  Държахме Сталин много здраво,
  Момичета боси във всяка слана...
  Вие станахте, повярвайте ми, силен човек,
  И пионерът стана рицар!
  
  Не, Русия никога няма да се разпадне,
  Безсмъртният Ленин показва пътя...
  Ние не се страхуваме от лъскави пламъци,
  И руснаците не могат да се откажат от комунизма!
  
  
  В името на нашата майка Русия,
  Нека съчетаем сърца в един венец...
  Ура, момичетата извикаха силно,
  Голяма мечта ще се сбъдне!
  
  Да, нашата вяра е винаги да бъдем с нашите бащи,
  И ако можете да надминете предците си...
  Завинаги ще бъдем храбро добре свършени,
  Въпреки че изглежда на не повече от двайсет!
  
  Повярвайте ми, ние обичаме нашата родина,
  Искаме щастие завинаги...
  Луцифер, повярвай ми, няма да ни унищожи,
  Лятото ще дойде - студът ще изчезне!
  
  Всичко ще цъфти много великолепно в Русия,
  Сякаш бедата е изчезнала от света...
  Ерата, вярвам, на комунизма ще дойде,
  Богатството и радостта ще бъдат вечни!
  
  Науката ще възкреси убитите в битки,
  Хората ще имат вечна младост...
  И човекът е като Всевишния,
  Злодеят ще изчезне, знам, във вечността!
  
  Накратко, щастието грее за всички във Вселената,
  Всички хора по света са като едно семейство...
  Децата се смеят и играят в рая,
  Ще ме обичаш с песен!
  Така тя запя, а децата с магически оръжия превърнаха орките в нещо необикновено вкусно и апетитно. Но дори когато момичето-вещицата освободи енергия от прахосмукачката, започнаха да се появяват чаши с риба, гарнитури и лебеди с вкусна коричка , в които се превърнаха безмилостните орки. И беше много красиво.
  Тук командирът на гоблинските орки, попаднал под удара на добра магия, се превърна в пищна ароматна торта, покрита с рози, сметана метличина и захаросани плодове.
  И толкова различни вкусни неща родиха магически оръжия в ръцете на невинни деца.
  Но скелетите също влязоха в битката след орките. Огромен и страшен. Движеха се като дърво. Децата ги нападнали с мечове и саби и хвърляли ками. А Еномай от дракона и пешеходното момиче стреляха с картечни залпове по скелетите.
  Маргарита също използва магия и показа перлените си зъби. И тя направи конкретни чудеса. А нейната магия превърна скелетите в златни чаши за вино, пълни с пъстър сладолед и богато украсени торти.
  А от ударите на мечовете на момчетата, сред които и виконт дьо Лафер, ставаха какви ли не вкусни и апетитни неща. И такъв аромат се разнесе из целия замък. Просто чудо на чудесата.
  От един от огромните скелети се появи цяла планина от торти. И тези торти блестяха с всички цветове на дъгата от различни кремове.
  Да, тук имаше толкова вкусни, много апетитни неща. Някои заплашителни черни скелети се превърнаха в близалки с колосални размери.
  А гладните деца не устояха да опитат вкусните лакомства. Маргарита надува гонга и извика:
  Стомасите са нашите основни врагове,
  Хвърлят ни, повярвайте ми, в зли дела...
  Когато едно момче види пайове,
  Натискат го подло да краде стомаси!
  
  Така че, бебе, не бързай
  Ще дойде време и пак ще ядеш...
  И не съгрешавай пред Бога, скъпи,
  Иначе ще се превърнете в подпалки!
  Еномай обясни на децата:
  - Докато гигантът-канибал не бъде победен, яденето на храна е опасно. Главният злодей трябва да бъде унищожен!
  Чу се силен тропот и отначало се появи гигантска сянка, покриваща половината поле, пълно с всякакви сладкиши и ястия. И тогава самият рогат гигант. Имаше уста на кашалот и крака с нокти. И толкова висок , че е по-висок от вече огромния замък с кули и скелети.
  Децата изпищяха от страх и главорезът-канибал веднага нарасна.
  Маргарита каза с усмивка:
  - Не се страхувай! Той е голям само когато се страхуваш от него!
  Еномай извика с ярост:
  Може да не си страхливец, но си глупак, а ние сме виждали гледките!
  Вещицата Яга изчурулика:
  - Скъпи, скъпи чудовище,
  Искате ли вкусни сладки...
  Или магията на удара,
  Ще го получите отново безплатно!
  Маргарита извика:
  - Деца, викайте в един глас: ние не се страхуваме от вас! Е, нека се съберем.
  Но на момчетата им беше трудно да се съберат пред такова плашило . Момичето започна да бяга с малките си кръгли пети. По-смелият виконт дьо Лафер и няколко момчета започнаха да ги задържат. Личеше си, че момчетата са пребледнели от страх. И тогава Маргарита изпя, за да даде смелост, бойна песен от войната;
  Ние сме момичета от страната на СССР,
  Което е факла за целия свят...
  Нека да покажем, знаете, пример за величие,
  Ето възпятите юнашки дела!
  
  Момичетата са родени под червен флаг ,
  И боси се втурват през мраз...
  Дъщери и синове се бият за Рус,
  Понякога булката дава роза на момчето!
  
  Ще има червен флаг над вселената,
  Свети толкова ярко, като пламък на факла...
  В края на краищата, знаете ли, героично, имаме люлка,
  И нашият банер блести като червено!
  
  Не вярвайте, проклетият фашист няма да мине,
  И руският дух никога няма да изчезне...
  Победите ще отворят безкрайна сметка,
  Да кажем здраве и здраве на всеки!
  
  Русия е прекрасна страна,
  Ти даде комунизма на народите...
  Завинаги дадено от Бог щедро ,
  За Родината, за щастието и свободата!
  
  Врагът няма да може да победи Отечеството,
  И колкото и жесток и коварен да беше...
  Нашата непобедима руска мечка,
  Руският войник е толкова славен с победата си!
  
  Красива съветска страна,
  Момичетата в него се гордеят, че са красиви...
  Тя ни е дадена по рождение завинаги,
  И ние комсомолците да бъдем справедливи!
  
  Ние се бием в покрайнините на Москва,
  Виелица, преспи, а момичетата са боси...
  Няма да предадем Отечеството си на сатаната,
  дори ятаганите ни стрелят точно!
  
  Така че в ярост момичетата са нетърпеливи да се бият,
  И с голата пета хвърлят взривен пакет ...
  Фашист, просто изглежда готин,
  Всъщност просто злият Каин!
  
  Враговете не могат да победят момичета,
  Те са родени под такава звезда...
  Нашето непобедимо чудовище е мечката,
  Кой направи Родината своя жена!
  
  Ние руските момичета сме добри,
  Ние не се страхуваме от мъчения и студ...
  И ние ще отблъснем, повярвайте ми, настъплението на злата орда,
  Врагът ще полудее от дозата!
  
  Те успяха да изтласкат врага от Москва,
  Въпреки че е пълен с огромна сила...
  Ние, момичетата, сме толкова горди със себе си,
  Всички противници ще изчезнат в гробовете си!
  
  Не вярвайте, враговете не могат да победят Русия,
  Тъй като всеки рицар идва от пелени...
  Ловецът явно се е превърнал в дивеч,
  А противникът е още дете!
  
  Но руският дух, страхотен, вярвай на духа,
  Знаеш ли, в него има скрити сили ...
  Врагът ще бъде напълно смазан,
  Все пак рицарите са непобедими в битка!
  
  Захвърлете съмненията си , момичета ,
  Ние сме най-смелите, знаете ли, в света...
  Нека хвърлим ордите на Сатана в ада,
  Нека накиснем всички противници в тоалетната!
  
  Свещената война ще свърши
  Мир и утро ще настъпят над планетата...
  Тя е завинаги със слънцето, нали знаеш, дадено,
  Нека лятото пламти вечно!
  
  И комунизмът вечен в славата,
  И Ленин и великият Сталин са с нас...
  В кървавото кино само сега е фашизмът,
  А нашата воля, повярвайте ми, е по-здрава от стомана!
  
  Моята Русия управлява от векове,
  И даде щастие на цялата вселена...
  Трябва ти силата на стоманен юмрук,
  И дръзко, но по разумен начин!
  Отначало Маргарита пееше сама, но след това Еномай, момичето Яга, виконт де Лафер и други деца подхванаха песента. И това вече беше силен, пълногласен хор, от който всичко се тресеше. И огромният, истински гигант започна да намалява по размер. Вече не изглеждаше толкова хладен и заплашителен. И рогата станаха по-малки, и ноктите станаха по-малки. Еха...
  Момичето Яга пееше със смях:
  Браво, браво, можете да се гордеете с него -
  Седем не се страхуват от един!
  Децата извикаха в един глас, тропайки с боси крака:
  Ние не се страхуваме от теб,
  Ще те стъпчат с детски крак...
  Въпреки че не сме достатъчно възрастни воини,
  Били сме някога под Баба Яга !
  Това са деца, толкова красиви и душа, и лице. И се бият като великани. Въпреки че сега канибалният гигант трябва да бъде морално довършен. И децата започнаха да танцуват.
  И момичето Яга взе прахосмукачката и я насочи към бандита и започна да мърмори нещо.
  Едно от момчетата облиза голяма близалка във формата на петел , който се превърна в скелет, а момичето отхапа сладолед.
  Децата заплашиха великана:
  - И на теб ще ти се случи!
  И той буквално се разтресе. Той се сви още повече. И златните чаши със сладолед във всички цветове на дъгата започнаха да блестят още по-ярко и по-красиво.
  Пионерката Маргарита отново запя с ярост патриотична песен от войната, а останалите деца припеваха:
  Присъединих се към Комсомола, докато играех,
  Момиче на една красива мечта...
  Мислех, че светът ще бъде вечен май,
  Всеки ден е раждането на пролетта!
  
  Но по някаква причина не се получи,
  Някак си не мога да се влюбя ...
  Е, кажете ми, момчета, на моя милост,
  Животът е много силно гребло!
  
  Изведнъж войната внезапно гръмна,
  И връхлетя ураган от смърт...
  И моите момичета имат силно тяло,
  Можете веднага да се поставите под атака!
  
  Повярвай ми, не искам да се откажа,
  Борба за Отечеството докрай...
  Носим гранати в здрава раница,
  Сталин замени баща си в сърцата!
  
  Велики воини на Русия.
  Ние можем да защитим мира и реда...
  Звездите на небето напоиха кадифето,
  И ловецът се превърна в дивеч!
  
  Аз, босо момиче, се бия
  Пълен с изкушение и любов...
  Ще има, знам, място в този рай,
  Не можеш да изградиш щастие с кръв!
  
  Велики воини на Отечеството,
  Ще се бием здраво край Москва...
  И тогава мечтата при комунизма,
  Срещу подземния свят със Сатаната!
  
  Храбри руски момчета,
  Че се борят честно докрай...
  стрелят с картечница,
  Ако имате нужда от златна корона!
  
  Дори куршум не може да ни спре
  Исус великият Бог възкръсна...
  Дните на хищния дракон свършиха,
  От небесата стана още по-ярко!
  
  Обичам те, скъпа Лада,
  Най-висшият Бог Сварог ще бъде в слава...
  Трябва да се бием за Русия,
  Най-добрият Белобог е с нас!
  
  Не поставяйте руснаците на колене,
  Нашата плът, повярвайте ми, не може да бъде обуздана...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Трябва да издържите и този изпит!
  
  Болката по Отечеството е и в нашите сърца,
  Вярваме в нейното величие...
  Ние бързо отваряме вратата към космоса,
  Ще бъде много сладък живот!
  
  Ние сме боси красиви момичета ,
  Тичаме толкова бързо през снежните преспи...
  Нямаме нужда от тази горчива водка,
  Херувимът разперва крилата си!
  
  Ние, момичетата, ще се изправим за отечеството,
  И ние ще отговорим на злите краути, не,
  Адският Каин ще бъде унищожен,
  И здравейте на Христос Спасителя!
  
  Ще има епоха - не може да бъде по-добра,
  Мъртвите ще възкръснат завинаги...
  Вселената ще се превърне в истински рай,
  Мечтата на всеки ще се сбъдне!
  Маргарита се почувства малко тъжна - тя вече е на повече от сто години, а тя е още момиче. И може би завинаги ще остане дете.
  Но останалите деца се зарадваха и се зарадваха на тази песен.
  И страховитият гигант-канибал стана още по-малък на ръст и приличаше повече на уплашен гоблин, отколкото на чудовище.
  Към него полетяха парчета сладолед и торта. Децата се смееха и изплезиха езици. Това изглеждаше много комично. А веселите момчета продължиха да правят физиономии.
  Момичето Яга плесна с устни и изчурулика:
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят -
  И как живеят героите!
  И как живеят героите!
  И Баба Яга насочи прахосмукачката към други орки и гоблини, които изскачаха от замъка. И Еномай и момичето започнаха да стрелят по тях с картечници. И го направиха страхотно . И отново имаше чаши с ярък сладолед, рулца със стафиди, сметанови торти, корн флейкс, захарен памук и много други . Всичко миришеше толкова добре и изглеждаше изключително апетитно.
  А децата войни се засмяха и показаха острите си бели зъби като на вълчета.
  Колко невероятно и уникално изглеждаше това действие.
  И Маргарита удари орките и скелетите със светкавица, продължавайки чудесната им трансформация.
  След което пионерката отново изпя патриотична и възвишена песен, а останалите деца в хор подхванаха веселата й весела песен:
  Сатана няма да ни победи
  Моята родина, най-красивата в света,
  Красивата страна е известна...
  Възрастни и деца ще бъдат щастливи в него!
  
  Нека момините сълзи цъфтят великолепно в него,
  И херувимите свирят приличен химн...
  Фюрерът ще бъде капут,
  Руснаците са непобедими в битки!
  
  Комсомолците тичат боси,
  С боси пети газят снега...
  Хитлер изглеждаш страхотно
  Ще те прегазя с танк!
  
  Можем ли да победим нацистите?
  Както винаги сме боси, момичета...
  Нашият най-страшен рицар е мечката,
  Ще избие всички с автомат!
  
  Не, момичетата вече сме много готини,
  Ние буквално разкъсваме всички врагове...
  Нашите нокти, зъби, юмруци...
  Ще построим място в прекрасен рай!
  
  Вярвам, че ще има готин комунизъм,
  Страната на съветите, повярвайте ми, цъфти в нея...
  И горкият нацизъм ще изчезне,
  Вярвам, че вашите дела ще бъдат прославени!
  
  Регионът ще цъфти диво, вярвам,
  От победата се връщаме към победата...
  Николай победи японците,
  Самураят ще отговаря за подлост!
  
  Няма да позволим да бъдем наклонени,
  Нека смажем враговете си с един удар...
  Нека ловецът се превърне в игра,
  Не напразно смазахме Вермахта!
  
  
  Повярвайте ми, не ни е лесно да се откажем,
  Руснаците винаги са знаели как да се бият...
  Наточихме щиковете си със стомана,
  Фюрерът ще стане образ на клоун!
  
  Ето каква е моята родина,
  В него свири руски акордеон...
  Всички нации са приятелско семейство,
  Авел триумфира, не Каин!
  
  Скоро СССР ще бъде в слава,
  Въпреки че врагът ни е жесток и коварен...
  Ще дадем пример за храброст,
  Руският дух ще се прослави в битки!
  При последната фраза пионерката взе и пусна мълния от магическата си пръчка и пулсари от босите си пръсти с магически пръстени и камъни. Най-после покриха смалилия се като охлюв великан. Този беше изцяло покрит от огненото сияние. После отново проблесна. Орките и скелетите най-накрая се превърнаха във всякакви прекрасни деликатеси. Толкова вкусни и пържени, от различни видове шунки, пълнени риби и гъски, до торти, сладкиши, карамели и чаши за сладолед.
  Децата се зарадваха и подскачаха. Изглеждаха много доволни и радостни.
  Тук, на мястото на страховития и жилав гигант-канибал, светлината се разсея. Появи се слабо, светлокосо момче по къси панталони, на около седем години. Толкова безобидно и мило дете, вместо страхотно чудовище. Той примигна с очи и изкрещя:
  - Не ме удряй!
  Маргарита извика:
  - Не бой се! Няма да те докосваме. Сега можете да започнете живота си от нулата и да отидете на училище!
  Момчето и бивш канибал изхленчи:
  Какъв училищен живот е това?
  тестът всеки ден ...
  Събиране, деление,
  Таблица за умножение!
  Замъкът на гиганта-канибал беше преобразен точно пред очите ни. Вместо черепи върху куполите цъфтяха цветя с приказна красота. А самите куполи блестяха със злато. И всичко стана толкова великолепно, искрящо, ослепително, стените на замъка се покриха с цветя. И вместо кръв, фонтаните започнаха да текат с диамантени потоци, а облаците се разпръснаха и четири слънца заблестяха едновременно.
  И освободените деца започнаха да бягат от замъка с радостен смях. Мършави, дрипави, боси, те все пак бяха щастливи.
  Момчета и момичета се нахвърлиха върху вкусните лакомства, а изпод тревата изникнаха буренца с коктейли и сок .
  Момичето Яга долетя до бившия канибалски гигант на хоросан и подаде на момчето сладолед. Той го преглътна и се усмихна:
  - Вкусно!
  И добави уплашено:
  - Простете ми, деца! Срамувам се, че те изядох. Колко отвратително е това!
  Все повече деца изтичаха. Включително тези , изядени по-рано от човекоядците. Безобидното момче заби очи и дори запя;
  Е, не е ли чудо, не е ли приказка,
  Всичко стана толкова, повярвайте ми, прекрасно!
  Не, по-добре е да направите добро за нас -
  И злото ще изчезне в безвремието!
  Да , това беше победа. Вярно, едно от момчетата, с много мускулест торс и по шорти, погледна към отразяващата повърхност и изскимтя:
  - Къде отиде моята юнашка височина?
  Еномай попита:
  - А ти кой си?
  Момчето с много изразени мускули отговори:
  - Никитич.
  И детското му лице помръкна и той измърмори:
  - Бях голям герой, а сега съм просто босо момче по къси панталони, което има нужда от мен такъв.
  Бившият човекоядец избухна:
  - Хайде да ходим заедно на училище!
  Добриня изрева от гняв, ритайки босия си момчешки крак толкова силно, че камъкът се разцепи:
  - Е, по дяволите училището! Мислех, че съм изтощен !
  Маргарита отговори с въздишка:
  - Разбирам!
  Момчето Добриня изрева:
  - Какво разбираш! Сега жена ми ще ме напусне! Кому съм нужен такова сопливо дете !
  Еномай отговори с усмивка:
  - Най-важното нещо в живота е душата. Размерът няма значение!
  Добриня възрази:
  - Не! Не познаваш жена ми. Веднъж тя така раздвижи петата си, че изби зъба на славея разбойник! Тя е строга и защо й трябва момче без мустаци ! - И момчето отново удари с босото си, детско, но силно краче като чук, така че калдъръмът се пръсна на малки парчета. И младият юнак се развика. - Направи ме скоро възрастен!
  Еномай отговори с въздишка:
  - За съжаление не можем да направим това, нали?
  Маргарита отговори:
  - Засега, вярно, не можем, но ако тръгнете да пътувате с нас с голяма цел, тогава може би ще измислим нещо!
  Момчето Добриня попита заплашително:
  - Каква е твоята цел?
  Еномай отговори уверено:
  - Да спаси силния пол във вселенски мащаб от смърт. В нашата вселена има чума и тя може да достигне и до вас!
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Да, Добриня, присъединете се към нас. Имаш още своята юнашка сила и ще ни бъдеш много полезен!
  Момчето титан, въпреки че на външен вид не беше по-голямо или по-високо от Еномай, момче на около дванадесет години , но имаше колосална физическа сила. Така той стисна камъчето с голи пръсти и буквално го взе и го смачка, след което отбеляза с усмивка:
  - И все още съм добре! Добре, ще дойда с теб. Ще бъде страшно да се върна при жена си, докато не порасна !
  Маргарита с усмивка като на фея отговори:
  - Много мъдро решение!
  И тя щракна с боси пръсти. Появи се трето, очарователно бебе дракон.
  Момичето обясни:
  - Не бива да ходиш като просяк с торба!
  . ГЛАВА Љ 8.
  Доминика беше много изтощена по време на прехода и полагането на изпитите. Затова нейните красиви девойки бяха измити в златна баня и душ. И тогава я настаниха в меко топло легло в отделна луксозна стая за елитни студенти и студентки. Доминика изпадна в странен сън, последното й желание беше да бъде с принц Еномай , към когото изпитваше голяма симпатия и симпатия.
  И точно щом я прегърна бог Морфей, тя
  Доминика изведнъж усети, че вятърът духа в лицето й и тя седи на хлъзгав, люспест гръб. И облаци проблясват наоколо.
  И момичето се обърна и видя красиво, мускулесто момче, което веднага разпозна. Да, това беше принц Еномаус, който стана млад роб. И сега той язди малък, триглав змей. Вдясно от него лети момиче. Тя също е много красива и сладка, със златисточервена коса. Тя не изглежда по-стара от Еномай. А от лявата страна е момче. Също светлокос , красив и много мускулест, с изразително лице. Една такава група деца с раници и оръжия. И момичето също има пръстени на пръстите на краката и ръцете си.
  Драконът усети допълнителната тежест и започна да пляска по-често с криле, за да не рухне.
  Момичето Маргарита разтърси вълшебната си пръчка и изрева:
  - Кой си ти? Откъде дойде?
  Еномай обаче разпозна Доминика и каза с уверен тон:
  - Това е избран от планетата Земя. Тя трябва да спаси силния пол в нашата вселена, според пророчеството.
  Момичето Маргарита се ухили:
  - От планетата Земя? Преживели ли сте Великата отечествена война?
  Доминика уверено потвърди:
  - Да, това е!
  Героинята пионер попита натрапчиво:
  - И кога мина?
  Удареното момиче не по-малко уверено отговори:
  - От двадесет и втори юни четиридесет и първа до девети май четиридесет и пета, добре, разбира се, спечелихме!
  Маргарита отговори с усмивка:
  - Знам, че спечелихме! Иначе нямаше да разговаряме с вас. Това означава, че сме сънародници, просто разпръснати във времето. Колко хубаво е да срещнеш някого от родната си планета и още повече от твоята страна!
  Доминика отвърна с въздишка:
  - Когато Великата отечествена война свърши, дядо ми още не беше роден. Това е дълга история за нас!
  Маргарита също отбеляза с въздишка:
  - И аз не доживях да видя завършването му. Обесиха ме януари 44-та. Но аз вярвах в нашата победа. Киев вече беше освободен, а Сталинград и Курската дупка гръмнаха. Колко жалко да умреш, когато си само на дванадесет , без да се присъединиш към Комсомола.
  Доминика беше изненадана:
  - Щом си починал толкова отдавна, тогава защо си още момиче?
  Маргарита сви рамене:
  - Не знам това. Изминаха почти сто години от смъртта ми, а аз оставам дете. Но има и плюс: изобщо не остарявам и нямам нито една пломба в зъбите си!
  Доминик се изкиска и отбеляза:
  - Да, старостта е много лоша, просто отвратителна!
  И красивата филмова актриса започна да пее;
  Човечеството е в голяма скръб,
  Вероятно всеки мисли за него!
  Сълзи се проляха над това море,
  Страхът на човек гори с огън!
  
  Години пълзят след година в каравана,
  Баба маже бузите си с къна!
  И нещо се случи със стройната фигура на девойката,
  Не разбирам откъде идват бръчките!
  
  Защо короната на природата е ярка?
  Създателят на машини трябва внезапно да изсъхне!
  Този, който впрегна силата на вятъра в каруцата,
  Той не може да се справи със злото на стареенето!
  
  Красавицата се превръща в изрод
  И героят изчезва пред очите ни!
  Всяко лошо време сега,
  И нощем ме мъчи див страх!
  
  Но аз не вярвам, че няма спасение,
  Човек може да спори с Бога!
  Така че едно приятелско семейство да стане вечно,
  Така че пътят върви нагоре с лекота и стръмно!
  
  Старите жени вече няма да имат бръчки,
  Нека накараме старостта да отстъпи от срам!
  И човече, могъщият син на прогреса,
  Гледа върха на живота със светли очи!
  
  И ще има безкрайна красота
  Дните ще текат като пълноводна река!
  Ще се появи човешката доброта
  В крайна сметка сърцето ще стане чисто и благородно!
  
  Повярвайте, ще дойде ново удоволствие,
  С годините мъдростта ще нараства!
  В крайна сметка ледът не се утаява в младо тяло,
  Като ученик, нетърпелив да учи за пет!
  
  Оценката е по-висока, хайде, потърсете я
  Ще преправяте изпита поне сто пъти!
  И можете да ядете козунаци с мед,
  Е, сега стани старо момиче!
  Колко красиво пееше Доминика, истинска примадона. А песните й бяха плътни и преливащи, като трел на славей.
  Еномай кимна в знак на съгласие:
  - Не можете да спорите срещу това !
  Момчето Добриня отбеляза:
  - Старостта е лоша. Но взех подмладяващи ябълки за себе си и жена ми . Ако ядете малко от тях, няма да остареете и няма да станете дете. И тогава една глупава вещица се наяде с такива ябълки. Тя беше възрастна жена, но се озова на гърнето. Така че трябва да знаете умереност във всичко и да помните, че всички възрасти са покорни на любовта.
  Еномай изведнъж отбеляза:
  - Драконът ми диша тежко! Трудно му е да носи двама души, особено след като Доминика не е дете, а много едро и мускулесто момиче. Има нужда от нова листовка!
  Маргарита каза уверено, щракайки с боси пръсти:
  - Ще има флаер!
  Първо във въздуха се появи малък триглав дракон. Но партизанското момиче изпрати лъч енергия в него и този дракон започна да расте.
  Доминика беше изненадана:
  - Това е магия в действие. За първи път виждам да отглеждат дракони.
  Маргарита отговори с усмивка:
  - Драконите не са хора, по-лесно е да ги отгледаш!
  Звярът нарасна до размер, малко по-голям от останалите три дракона. И още едно щракване с пръсти, този път с ръце, и Доминика се озова на удобно седло!
  Пионерката кимна:
  - Виждате ли колко е просто! Сега имате свой собствен дракон. Радвайте се на това!
  Убитото момиче отбеляза със смях:
  - Това, разбира се, е страхотно , но какъв е смисълът да се катериш по стената с радост?
  Маргарита се засмя и отговори:
  - Не сте ли мечтали за собствен дракон?
  Доминика промърмори честно:
  - Мечтаех за собствен хеликоптер. Но тя нямаше време да спечели пари за него. Така че няма на какво да се радваме особено!
  Еномай отбеляза с усмивка:
  - Но аз мечтаех за личен дракон.
  Добриня потвърди:
  - Личният дракон е готин! Въпреки това, моят героичен кон също можеше да излети, ако използвах магия. Но за специални заклинания магьосниците трябва да получават злато. И драконът е свободен.
  Маргарита добави:
  - Драконът също е добър, защото може да се храни само с вода. Е, добавете малко трева към него и ще бъде страхотно. Той ще диша огън.
  Доминика попита любопитна:
  - Наистина ли воювахте с германците?
  Маргарита отговори честно:
  - Наистина не се карах. Работих повече в разузнаването и комуникациите. Вървях през села и между гори. Е, всеки с просешка чанта и бос от зима до зима ще се усъмни. Вярно е, че тя постави експлозиви на нацистите няколко пъти. Е, тя стреля само когато ме взеха. Тя стреля до последния куршум. Тя беше заловена. Е, те ме изтезаваха, макар и набързо, и бързаха да ме обесят, тъй като Червената армия точно тогава настъпваше в тази посока. Иначе щяха да го измъчват по-дълго.
  Веднъж приспах още двама полицаи и ги предадох на партизаните. Е, няма да си измислям нещата, но разбира се имаше много приключения.
  Доминика попита с усмивка:
  - Имахте ли поръчки?
  Маргарита отговори с въздишка:
  - Не! Само медалът "За храброст" ме смятаха за твърде малък, за да бъда награден с нещо сериозно. Е, не знам посмъртно ли са наградени и как...
  Еномай отбеляза:
  - На дванадесет години вече не е лошо момиче да има военна награда! Кажи ми как е при теб?
  Пионерката кимна:
  - Ами да, кажете ми, комунизмът е построен и войните са свършили?
  Доминика въздъхна и отговори уверено:
  - Не! Стана още по-лошо от гледна точка на войните. Но не искам да говоря за това. Но хората станаха още по-лоши.
  Момчето Добриня предложи:
  - Нека по-добре да говорим за магически подвизи. Иначе сега ще почнете да говорите за танкове...
  Маргарита се намръщи:
  - Какво знаете за танковете?
  Добриня отговори:
  - Бях в един по-развит свят и имаше тези метални чудовища. Те стрелят силно и са много опасни. Гнусно е да си ги спомням.
  Партизанката се ухили и отбеляза:
  - Насипах пясък в резервоара за газ на танка Тигър. И той закъса. Беше толкова. И тя използва шило, за да пробие колелата на колите на нацистите. Аз съм малко момиченце и ми беше по-лесно да правя това.
  Доминик се изкиска и отбеляза:
  - Много добре! Ти си пионерска героиня. Трябва да правим филми за вас и да пишем книги за вас.
  Маргарита кимна:
  - Знам, има такива - "Червените дяволи" например. Като цяло не само не вярвах в Бог, но понякога правех неща, от които сега се срамувам!
  Еномай отбеляза с усмивка:
  - Случва се. Понякога боговете не се държат много добре. Но във всеки случай сега си много талантлива магьосница и трябва...
  Той не довърши. Пред тях се появи ято летящи маймуни. Бяха далеч, но острото зрение на момчето елф и момичето магьосница видяха, че тези крилати примати влачат поне дузина деца в мрежата. И нещастните момчета и момичета се задушават и страдат много в бягство, когато са изхвърлени нагоре, а телата на децата са разрязани от стоманените мрежи на мрежата.
  Доминика също видя това и извика:
  - Трябва да освободим момчетата!
  Добриня кимна и извади меча си с вик:
  - Ще влезем смело в битка,
  За Света Рус -
  Ние се бием с меч,
  Не продавам!
  Доминика отбеляза, оголвайки зъби:
  - Разбира се, че е много интересно да помагаш на деца. Но имаме ли достатъчно сили? Четох една приказка за летящи маймуни и май са много силни!
  Маргарита кимна в знак на съгласие и запя:
  Войните на мрака със сигурност са силни,
  Злото управлява света, без да знае броя...
  Но за вас, синове на Сатаната -
  Не пречупвайте силата на Христос!
  Добриня отбеляза:
  - Имахме различни противници. И фактът, че те са силни, като правило, не ни спря!
  И квартетът с дракони се втурна след летящите маймуни. Бяха само една проклета дузина от тях - тринадесет от тях. И приблизително същия брой пленени деца. И това е суровата истина на битката.
  Маргарита се втурна напред и, приближавайки се до летящите маймуни, извика:
  - Пуснете децата, чудовища!
  Водачът на маймуните изсъска:
  - Махай се, момиче, иначе и теб ще повием.
  Маргарита отговори смело:
  - Не! Пуснете ги или ще трябва да се биете с нас!
  Маймуните виеха, оголвайки зъбите си:
  - Никога!
  Четирима от тях останаха да държат мрежата с децата, а останалите се втурнаха към малкия отряд млади спасители.
  Доминика разклати юмруци и в ръката й се появи сабя.
  Маргарита попита:
  - Знаете ли как да фехтувате?
  Доминика отговори уверено:
  - Има концепция! Снима се във филми.
  Партизанката изгука:
  - Това ще ви бъде полезно.
  Момичето актриса изпя:
  Време е да размахаш меча си,
  Време е да побързате...
  Време е да размахаш меча си -
  Ами ако ви е полезно!
  Запишете го в бележника си -
  На всяка страница!
  Време е да размахаш меча си,
  Време е да размахаш меча си,
  Време е да размахате меча си!
  След което четиримата се засмяха. И летящите маймуни се опитаха да атакуват. Движеха се като хвърчила, атакуващи врабчета.
  Маргарита удари водача на летящите маймуни с магическа пръчица и магически пръстени по босите си крака. И удари много силно.
  Лидерът получи шок, а главата му веднага се превърна в много вкусна кокосова торта. И лапите на летящата маймуна потрепваха истерично. Другите летящи маймуни подсвиркваха от страх.
  Една от тях се втурна към четиримата, но момчето Добриня я удари по челото с голата си пета, така че маймуната, след като получи силен удар, се обърна.
  Доминика замахна с меча си и отряза рога на летящата маймуна, след което запя:
  Ние сме в джунглата в страната на дивите маймуни,
  Борим се с крилатите в небето...
  Лов за изяждане зрял банан -
  Обесете този, който краде деца от дърво!
  Еномай също удари маймуната, този път по крилото, и изсъска:
  Аз съм рицар на светлината, на колене диваци,
  Ще изтрия враговете на Отечеството от лицето на земята!
  И направи осмица с мечове. След което момчето ловко избягва ранения примат. И когато драконът избухна в пламъци, ослепената маймуна изкрещя. В същото време се усещаше миризма на изгоряло.
  Четиримата бойци преминаха в настъпление. Маймуните се опитаха да контраатакуват. Драконите ги удрят с огнени струи, които буквално подпалват крилете на приматите. И миришеше на пържено.
  Момичето Маргарита взе и пусна потоци магия. А следващата маймуна имаше шоколадова поничка вместо глава.
  Добриня сграбчи с боси пръсти едната маймуна за крилото и я хвърли към другата птица. И тогава имаше сблъсък с искри.
  Момчето Титан изпя:
  - Знаеш ли, имам лъчезарна сила,
  Да си приятел с нея е като да си играеш с крокодил!
  И тогава момичето на Доминик разряза крилото на маймуната с меча си. Тя се наклони и пусна фонтан от лилава кръв. След което се блъснала в партньора си.
  Доминика ритна едно от крилатите създания в челюстта с голата си пета и изчурулика:
  Е, добре, съществото заспа в дървените стърготини,
  Добре, ритнаха ме в челюстта...
  Добре, влачиха ме на носилка -
  Кажете благодаря, че сте живи !
  И момичето удари друга маймуна с меч по главата. След което съществата започнаха да бягат. В същото време четири крилати примати се опитаха да отведат пленниците, деца, оплетени в мрежа.
  Маргарита изстреля магически лъч към тях, маймуната се превърна изцяло в канелен пай с глазура.
  Останалите избягаха с писъци, пуснаха мрежата. И пленените деца започнаха да падат.
  Маргарита извика:
  - Дръж мрежата, хайде по-силно.
  И тя се хвърли върху дракона. Други трима бойци се втурнаха след нея.
  Момчето Добриня пееше:
  О, детство, детство, накъде летиш?
  О, детство, детство, къде бързаш...
  Пълен с космати маймуни, знам,
  Хващат те от различни страни!
  И момчето-юнак вдигна мрежата с боси пръсти. Все пак да си мъж по къси панталони има своите предимства. За възрастен е неприлично да ходи без ботуши, но за момче е естествено и то може да използва силните си крака в действие.
  И четиримата забавиха падащата мрежа и започнаха плавно да се спускат.
  Доминика отбеляза с усмивка:
  - Не ти желая сиротски дял,
  Не ти пожелавам тежки дни...
  Нека планетата стане светъл рай,
  Нека светият Господ закриля децата!
  Момчетата бяха издраскани и парцаливи, почти всички бяха боси, с изключение на едно момиче в елегантна и може би луксозна рокля и обувки, бродирани с изумруди и рубини.
  Момичето изчурулика:
  - Внимавайте, спасителният екип е баща ми, херцогът, а аз вече нося титлата баронеса!
  Доминика отвърна със смях:
  Кралете могат всичко
  Кралете могат всичко...
  Но често се счупи
  Понякога седят!
  Ожени се по любов
  Ожени се по любов...
  Слаб за теб, всеки
  Ти не си Бог, царю!
  Всеки е слаб за вас -
  Ти не си Бог, царю!
  Екипът внимателно приземи децата. И тя разплита мрежата. Децата - момчета и момичета - усетиха свободата. И кръглите им пети проблясваха, когато се опитваха да избягат.
  Но Маргарита ги спря със заплашителен вик:
  -Къде отивате момчета? Какво ще кажете да кажете благодаря?
  Децата спряха. Баронесата кимна:
  - Така е, ти ме спаси от плен. Предайте ме на баща ми и ще ви очаква висока награда. А останалите нека сами да стигнат - те са просяци и боси.
  Едно момче от затворниците възрази:
  - Баща ми е графът! И съм бос, защото ме хванаха по време на тренировка!
  Маргарита попита: "Защо ви хванаха?"
  Момчето виконт сви рамене - имаше голо, мускулесто тяло, загоряло, жилаво и само изразителното му, макар и детско лице издаваше породата му.
  Момичето баронеса отговори:
  - Искаха да ни заведат в Скелентън . Това е мощен магьосник, който е в далечно родство с Кошчей Безсмъртния!
  Маргарита плесна с устни и отбеляза:
  - Скелентън , зъл магьосник и господар на елементите, има артефакт от черен тигър. Може би това ще помогне за спасяването на по-силния пол.
  Момчето принц Еномай отбеляза:
  - Освен това е необходимо да се освободят други пленени деца, които са държани в плен от кошмарния магьосник. В противен случай ще има голяма вреда за Вселената.
  Доминика попита не твърде уверено:
  - Това няма ли да ни отклони от основната цел?
  Маргарита възрази:
  - Обратно! Ако съберете всичките дванадесет артефакта, можете да получите силата на Всемогъщия Бог. И това ще даде възможност да спасим не само силния пол, но и да създадем много други добри неща.
  Момчето Добриня възкликна:
  - Това е невероятно! Тогава ще можем да направим нещо, за което други герои никога не са мечтали!
  Доминика запя във възторг:
  Нашият свят е безмилостен, жесток, коварен,
  Кръвта на хората тече като бурен поток...
  Но човекът е умен, известен с напредъка си -
  Преодолявайте препятствията, докато играете!
  
  Безброй кошмарни заплахи
  Съдбата е жестока, тъжна и смешна...
  Проливаме странни сълзи в съмнение -
  Погледнете небето с неземна меланхолия !
  
  И нека е необходимо да се пролее
  В яростна битка човешка кръв...
  Прекъснете нишката на живота с меч, стрела,
  Няма да предадем любовта завинаги!
  Маргарита кимна със златната си глава:
  - Добре пееш Доминик, а разумните думи докосват душата! Но това не е достатъчно...
  Момичето актриса изпя:
  Стана много леко
  Спасих Отечеството...
  Бях истински късметлия -
  Само това не е достатъчно!
  Само, само, само -
  Това не е достатъчно!
  Момчето виконт тропна с бос крак толкова силно, че капките роса излетяха от оранжевата трева и изръмжа:
  - Спрете да пеете! Да отидем при Скелентом и ще го разкъсаме на парчета!
  Маргарита отбеляза с въздишка:
  - Твърде дълго е за ходене. Трябва или да летите на дракони, или да бъдете транспортирани с помощта на медальон!
  Еномай попита с усмивка:
  - Имате ли медальон? Така че пренесете ни!
  Партизанката отговори с въздишка:
  - Трябва да се презареди, за да транспортира целия отбор. Да хапнем засега. Децата сигурно са гладни.
  Момичето баронеса кимна с глава, диамантените й обеци задрънчаха:
  - Да, точно това трябва да се направи. Има огън в стомаха ми!
  Момчето виконт отбеляза:
  - Пълният корем е глух в битка!
  Останалите деца, предимно момичета, изпищяха в един глас:
  Искаме да ядем
  Отворете вратите по-широко
  Иначе ще изядем готвача...
  Готвачите ще имат лека закуска,
  И да пием за дежурните,
  Ще унищожим цялата трапезария
  И чиниите ще счупим!
  Маргарита размаха вълшебната си пръчка. И се появи маса с няколко ястия и торта върху нея.
  Момичето запя с възторг:
  Децата са събрали за вас,
  Ние изобщо не сме изрезки -
  И готини лакомства,
  Не само качамак с просо!
  Доминика кимна и отбеляза:
  - Но първо си измийте ръцете!
  Децата се втурнаха към потока. Само девойката баронеса остана права. Момичето актриса изрева:
  - Имате ли нужда от специална покана?
  Младата баронеса измърмори:
  - И на мен ми писна да си мокря ръцете и краката с плебеите!
  Доминика отговори строго:
  - Тогава няма да те допусна до масата!
  Високопоставеното момиче каза:
  - Ще ми покажеш ли, босо момиче ? Да, ще наредя да те бичуват.
  Доминика се изправи и стисна юмруци:
  - А кого ще поръчате?
  Баронесата погледна назад. Доминика беше висока и мускулеста, а платът покриваше само гърдите и бедрата й. И си личеше, че под загорялата кожа се търкаляха кълба от мускули, а по корема имаше плочки от корема. Такова юнашко момиче може да те удари.
  Маргарита обаче каза с примирителен тон:
  - Хайде всички вече да си измием ръцете. И ако ти, Доминика, си възрастен, тогава трябва да ни дадеш пример. Така че нека всички се измием заедно.
  И тя се отправи към потока. А с нея е баронесата и Доминика. Водата се нагряваше от четирите слънца, нежна и топла, така че миенето беше удоволствие. Децата дори плуваха в потока. И започнаха да се пръскат с вода.
  Доминика също се пръскаше като малко момиче и пееше:
  Вода, вода, студена вода,
  Не без причина се изля от кофата!
  А наоколо имаше такава прекрасна природа. Луксозни цветя с различни форми растяха на буйни дървета. И венчелистчетата на тези цветя имат различни цветове и нюанси. Само си представете пъпки, искрящи с всички цветове на дъгата и блещукащи в лъчите на четири слънца.
  Това е наистина прекрасна красота. И летят пеперуди с размерите на албатроси, а крилете им имат движещи се шарки, като плисък на морски вълни. И се получава прекрасно движение.
  Доминика изпя:
  Крилата на тази пеперуда
  Те бяха толкова добри...
  Момчето загуби спокойствието си,
  И каза от сърце...
  Младият виконт, плискайки се, отбеляза:
  - Да, наоколо е красиво...
  Всъщност много от дърветата приличаха на украсените със скъпоценни камъни опашки на пауни. А над тях, освен пеперуди, раздвижиха криле и платинени водни кончета. А в гората се чуха трелите на великолепни птици. Те са толкова невероятни и прекрасни с гласовете си, че просто оставате изумени.
  Доминика туитна:
  Чували ли сте косовете да пеят?
  Славеи и авлиги бързат...
  И понякога магарета, магарета реват така,
  Момичетата тичат боси!
  Да, наистина, това изглеждаше много смешно.
  След като се изкъпаха, децата се отправиха към масата. И настроението им стана голямо и те пееха от радост;
  Добрата фея ни даде
  Много играчки, най-различни...
  Родени сме от огромна сила,
  Като птици и животни!
  
  Децата играят в светлината на усмивката,
  Голяма радост дойде на света...
  Можем да стигнем от първия опит -
  Дори и в ярема, който полудя, магарето!
  
  Втурваме се боси през капките роса,
  Има толкова много прекрасни идеи в света...
  Децата ронят бисерни сълзи,
  Повярвайте ми, душата ви ще стане по-весела!
  
  Злите Кошчеи ни атакуват,
  Баба Яга бърза в хаванче...
  Те злобно бият босо момиче с камшик,
  И реката наводнява бреговете!
  
  Но ние няма да трепнем, момчета и момичета,
  Ще се борим като титан...
  И гласът ни ще бъде толкова ясен,
  Като пионерска бухалка, барабан!
  
  Е, орките не са ни пречка,
  Луд трол няма да те уплаши...
  Ще има голяма награда за смелостта,
  Ако детето не е нула в насилието!
  
  Какво е змията Gorynych за смели момчета,
  За нас няма пречка, ние сме нетърпеливи да се борим със злото...
  Даваме му куп удари,
  И го затваряме направо в обора!
  
  Ако зъл гоблин стреля от оръдие,
  Тогава ще му отговорим с картечница...
  Спрете да си мажете сополите момчета ,
  Да победим Сатаната веднъж!
  
  За кървавата битка, свята и права,
  Бягайте смело момичета, момчета...
  Ще управляваме свещената сила,
  Нека унищожим злия дракон!
  
  Няма по-щастливи брегове за нашите скъпи,
  Да хванем цяло езерце риба...
  В името на великата, бляскава Елфия,
  Момчето ще докаже, че е много готино!
  
  Нека направим света толкова красив
  За да растат в него цветя от рая...
  Въпреки че понякога се караме опасно,
  В крайна сметка мечтите ще се сбъднат в светлината!
  
  Не, никога няма да бъдем под врагове,
  Да кажем момичета, момчета давай напред...
  Ще стъпчем неверническата армия под краката си,
  Ще издадем фактура за победителя!
  
  Повярвай ми, ще има вечно лято в света,
  Детството ни никога няма да отмине...
  Подвизите на рицарите наистина се възпяват,
  И тръгнете на победоносна кампания!
  
  Е, когато победим всички орки,
  Битката ще завърши със славна победа...
  Ще бъде прекрасно в чистата ми душа,
  Вдигаме меча, здравия щит!
  Децата запяха закачлива песничка и насядаха на масата. Те започнаха да ядат пържени патици, печено и риба с гарнитури.
  Доминика се присъедини към тях. Тя отряза парче с нож и отбеляза:
  - Отлично месо!
  Маргарита кимна:
  - Е, как да направя магия? Съгласете се, това е неразличимо от истинското!
  Момичето баронеса отбеляза:
  - Да , отлично месо, но какво да кажем за рибата?
  И аз опитах едно парче. Наистина храната беше чудесна. Децата хапнаха и отбелязаха с наслада:
  - Какви ястия, какви ястия,
  Иска ми се да мога да взема всичко със себе си...
  Жалко, че масата не е такава често -
  Те просто се хранят за клане!
  Едно от босите момичета просякини попита:
  - Може ли малко шоколадови бонбони?
  Маргарита се засмя и размаха пръчката си. Окачени на дърво, голямо колкото паунова опашка, фунийките веднага се втурнаха към масата и се превърнаха в красиви блокчета във формата на животни и рибки, залети с шоколад и с чудесен пълнеж.
  Децата изчуруликаха доволно:
  - Колко е страхотно , а освен това искаме сладолед!
  В този момент няколко големи плъха с алена козина изскочиха изпод оранжевата трева и се опитаха да нападнат децата. Те пищяха от страх, всеки плъх с размерите на добър вълк. Маргарита ги порази със светкавица от магическата си пръчица и магическите пръстени на босите си крака. И Доминика също използва магическата си пръчка, за да освободи пулсар.
  Появиха се златни чаши за вино с богат, пищен сладолед, поставен във формата на чудни цветя. Освен това с ягоди, смокини, диви ягоди и други великолепни горски плодове.
  - измърмори Доминика и отбеляза, като посочи най-голямата чаша за вино, която се оказа не само златна, но и обсипана с диаманти. А сладоледът в него изглеждаше като прекрасен орнамент, изпъстрен във всички цветове на дъгата. И колко красиво изглеждаше.
  Маргарита отбеляза:
  -Имате магическа пръчка, направена от сърдечна вена на дракон - това е много рядко. От къде го взе?
  Доминика отговори честно:
  - В битка! И това е вярно и смело!
  Еномай запя с наслада:
  Горко на онзи, който се бие,
  С красива девойка в битка...
  Ако врагът е бесен -
  Ще убия копелето! Ще убия копелето!
  Момчето Добриня изръмжа:
  - Какво си, момиче , защо пееш така? Трябва да пеем: със силно момче в битка! По-точно дори със силен човек в битка. На външен вид сме момчета, но от години сме мъже!
  Еномай се засмя и отбеляза:
  Оставаме деца завинаги,
  Само годините се менят!
  Доминика се засмя и отбеляза:
  - Тук ще имаме приказен свят и трансформация.
  След което тя започна да яде своя сладолед. Вкусът беше просто страхотен. Ето колко великолепно се оказа. И сладкият, нежен вкус на сладолед се разля по езика на момичето.
  Момчето Добриня, след рибата и месото, с радост отдаде почит и на сладоледа. Това наистина е нещо, вкусно .
  Децата се стараеха да се хранят цивилизовано и да не се хранят. Да, сладоледът от месоядни плъхове е прекрасно нещо.
  Доминика отбеляза с лъчезарна усмивка:
  Колко хубаво е да можеш да правиш магия,
  И превърнете злия плъх в сладолед...
  Получаваме твърда петица -
  Да правиш нещо, което изобщо не трябва да се прави!
  И отново детски кикот в отговор. И едно доволно писукане...
  В небето се чу шум. Някъде от ръба летеше огромен дракон. Отдалеч изглеждаше малък и не беше страшен, въпреки седемте си глави. И беше нещо като чудовище по безвреден начин.
  Децата се засмяха и започнаха да си намигат. Това наистина е забавно. И пляскат длан в длан.
  Че има звънене.
  Доминика го взе и хвърли бумеранга с боси пръсти. Той прелетя и отряза подутината, а при падането красавицата го удари с енергия от магическа пръчка. Появи се голяма торта във формата на трикотажната шапка на Наполеон, обсипана с макове, рози и метличина.
  Децата вече бяха почерпени и посрещнаха подаръка с умерен ентусиазъм.
  Момчето виконт каза:
  - Тортите са много хубави, но все пак трябва да се спазва умереността...
  Доминика се изкиска и отбеляза, пеейки:
  Готвач за рождения ми ден,
  Написах честитки на тортата...
  И надписът, оцветен от крем -
  Време е да отидете в град Сан Ремо!
  След което момичето го взело и отново изстреляло бумеранга. И той прелетя, хвърли се и се завъртя. И момичето пак го хвана с бос крак и запя:
  Не гледайте отгоре на тортата
  Ще дойде време и ти да умреш ...
  Меденката свири като куршум в слепоочието,
  С диетата наистина ще се прецакате!
  Момичето баронеса преглътна с мъка парче торта с наклонена шапка, облиза устни и отбеляза:
  - Много вкусен! Но вече не пасва.
  Момчето виконт отбеляза:
  - Няма да отнеме много време, за да напълнеете.
  Доминика запя с усмивка и шега:
  За лъжицата на мама , за лъжицата на татко,
  И за баба черпак ...
  И отстрани на леглото!
  Децата наистина натежаха след хранене и паднаха на меката оранжева трева, подсмърчайки с носове. За щастие тук нямаше хищни комари и насекоми. Тези, които летяха, бяха големи и не хапеха и практически нямаше проблеми с тях.
  Доминика попита Маргарита, пионерката също се прозя и бързо покри устата си с длан:
  -Ще спиш ли или
  Партизанската героиня отговорила:
  Какво, момичето не може да спи от злоупотреба и тревога?
  Някъде годеникът се скита по горски път...
  Той се скита през ментовата трева и не знае нищо,
  И проклетата съдба се шегува и играе!
  Юнакът Добриня вече подсмърчаше през носа си.
  Да, децата са имали много приключения.
  Доминика запя шеговито:
  Заспиваме без затруднения,
  вярно е, да...
  Но тогава, с каква трудност,
  Събуждаме се по-късно!
  . ГЛАВА Љ 9.
  Доминика се събуди и излезе от магически сън, който я отведе в паралелен свят. След което момичето се изми и взе душ със златно устройство. Измих си зъбите и отидох на закуска.
  Там я чакаха други момичета и девойки от елитния клас. Ръкуваха се и изглеждаха любезни. Имаше също елфи, жени тролове, жени хобити, които приличаха на момичета, нимфи, дриади, човешки момичета, макар че бяха малко от тях. Красива компания се събра.
  Момичетата бяха в елегантни рокли и бижута, но боси, за да е по-удобно да използват краката си по време на магьосничество. А в елитния клас обучението беше малко по-различно - те слушаха лекции, изнасяни от бухал на скоростна стрелба, и изпълняваха различни видове задачи. Смятало се, че момичето вече знае основите.
  Доминика изпълни няколко задачи тук. Тя стреляше с магическа пръчица и правеше трансформации. И тогава тя прошепна заклинания. Бяха й прочетени няколко сложни комбинации от думи и Доминика ги повтори.
  Като филмова актриса, момичето имаше феноменална памет, тъй като на снимачната площадка трябваше да произнесе много диалози.
  И помнех всичко перфектно. Но всичко това са цветя, основното, разбира се, е търсенето на артефакти, за да се спаси по-силният пол.
  И така Доминика седна в поза лотос, съедини силните си, мускулести крака и изправи гърба си. И отново се потопи в паралелна вселена, където екипът им търсеше начин да спаси силния пол.
  И точно навреме. Защото именно там таласъмчето и славеят разбойник пълзеха на пръсти. Тези двама злодеи вече са разпънали магическа мрежа, за да покрият спящия бос отбор.
  Маргарита също спеше и сънува...
  Момичето получи задачата да взриви моста. Така че тя отиде боса, в скъсана памучна рокля и с просешка чанта, на разузнаване. Есен е и времето не е много хубаво. През нощта имаше слана и тревата беше покрита със слана, върху която босите крака на момичето оставиха малки, изящни отпечатъци. Беше много влажно и студено, дъждът беше примесен със сняг.
  Малките пръсти на босоногия партизанин посиняха от студ и влага. Но тя смело вървеше напред, дори набираше скорост.
  И в същото време тя пееше;
  Дъждът разпръсна звездни частици по небето,
  Приготвили са наточен кол за фашизма!
  Танковете Тигър са просто боклук - мръсен битпазар ,
  Вермахтът очаква яростно поражение!
  Вермахтът очаква яростно поражение!
  
  Нашият другар Сталин, вождът, е силата на милиони,
  Той има гранитен юмрук, картечница в ръка!
  Ще можем да победим армията от Содом,
  Нашата сила е монолитна, за щастие на Земята!
  Нашата сила е монолитна, за щастие на Земята!
  
  Нашата партия няма какво по-важно да прави,
  Как да спасим народа, доброто на Родината!
  Гьобелс обладан, по дяволите с глупостите,
  И ще има победа, повярвай ми, напук на всички дяволи!
  И ще има победа, повярвай ми, напук на всички дяволи!
  
  Руската красавица, знаете, е известна със своята сила,
  Тя има тежка кафява плитка!
  И в битките с фашистите младежта ще стане известна,
  Светлата страна ще оживее, издигайки се!
  Светлата страна ще оживее, издигайки се!
  
  Не позволявайте на Хитлер да си пъха носа в руснаците,
  Мустакатият човек се мисли за готин Бог!
  Ще маршируваме по берлинска улица,
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  
  Нашето знаме е червено, цветът на бясна кръв,
  Слънцето вече огрява Райхстага!
  Няма по-щедър подарък за нашите мили деца,
  Ако сърцето е смело и страхът е смазан!
  Ако сърцето е смело и страхът е смазан!
  И така, Маргарита изтича до моста, студът хапеше босите й пети. Наоколо има бодлива тел и има картечни кули.
  Германците пият лунна светлина и пушат огньове. Маргарита се затича към тях. Бедното, русо момиченце не изглежда страшно за Краутс. Освен това в такава влага и студ едва ли някой, освен последните просяци, би се осмелил да ходи бос.
  И момичето започна да им пее безобидна и весела песен:
  Аз съм нещастно сираче,
  Тичам бос през снега в студа...
  Но гласът на момичето е много ясен,
  Тя ще изгони сланата сякаш насила!
  
  Войната взе майка ми с бомба,
  Баща, разбира се, беше призован на фронта...
  Къдравият брат е замръзнал от студа,
  По-голямата сестра е на ешафода!
  
  Гладна хапвам коричка хляб,
  И моите крачета са червени от слана...
  Аз съм там, където кучето скитник вечеря
  Въпреки че момичето е сладко и красиво!
  
  На всички мога да кажа смело и смело,
  Това, разбира се, войната да бъде проклета...
  Няма значение за какво се борим,
  За това е виновен чудовището Сатана!
  
  О, краката на момичето страдат,
  И много ги болят в тоя студ...
  Иска ми се скоро да изгрее топъл май,
  Да лети лъчезарният сокол!
  
  Искаме да направим родината си по-красива,
  Но глад, студ, виелици и виелици...
  Къде отиваш, нещастна Русия?
  Толкова тежка съдба!
  
  Аз съм момиче, просто дете,
  Успях да изпитам много...
  Работих почти от люлката,
  Учих само за четири-пет!
  
  Защо ме споходи тази мъка?
  Жестоката съдба на разбитите сърца...
  Повярвайте ми, такова зло е паднало,
  Това, което изглежда като малко и това е краят!
  
  Но момичето под игото не се счупи,
  Успя да се приготви и върви...
  Тя е дете, далеч от старостта,
  И тя се забавлява да тропа боса!
  
  Грациозни са стъпките на малко момиченце,
  Рафаело рисува върху тях ...
  И вярвам, че малкият ще бъде щастлив,
  Господ ще види децата си, повярвайте ми!
  
  Затова пея песента
  За слава на Бог Господ Христос...
  Вярвам, че планетата ще се превърне в рай
  И ще срещна баща си, повярвай ми!
  
  Тогава ще дойде време и те ще възкръснат,
  Кой умря, кой умря и кой болен...
  И ще има щастие в старостта и детството,
  Защото Исус го искаше!
  
  Да, ще коленича пред Бог,
  Ще изпълня този псалом в щастието на светлината...
  В името на всички бъдещи поколения,
  Престъпните чудовища ще бъдат победени!
  
  Тогава момичето ще бъде във вечно щастие,
  И всички народи на Майката Земя...
  Крайното лошо време ще се разсее,
  Народът ни няма да се разори!
  
  Тя се прекръсти, падна на колене,
  Целуна сребърния кръст...
  Явно е направила малко за Бог
  Исус слезе от небето за нас!
  
  Скоро всички ще бъдем с Всевишния,
  В неговата красива, любяща ръка...
  Нека мислите ни летят по-високо
  А силата се крие в детския, силен юмрук!
  
  И сега прочетох молитвата,
  Тя каза, Боже мой, прости ми...
  Сега сме на пиедестала с него,
  А ние с Христос, повярвайте ми, сме на път!
  
  И ние ще отидем ръка за ръка с Него на небето,
  И там ще вали златен дъжд...
  Господ ще покаже своя щедър характер,
  И ще изпрати противника направо в трепет!
  
  Най-после в света има щастие,
  Ние чакахме появата на Христос...
  Летим като ангели на празник във въздуха,
  Любовта Господня е светла и чиста!
  След такава песен нацистите се развълнуваха и пуснаха нещастното момиче да се стопли и й дадоха горещ чай. Маргарита планираше тихо да постави експлозив, маскиран като хляб в чантата си под парапета, но нямаше време - тя се събуди.
  Славеят разбойник и гоблинът бяха много близо. Гоблинът имаше издатина вместо нос, доста гадно лице и дълги зъби. Той също е доста висок, около три метра. Нищо чудно, че е влачил мрежата. А Славея беше дебел, румен мъж с бузи като хамяк, изпъкнали предни зъби и в луксозна униформа с медали. Е, плюс мустаци, типични за прусаците.
  Виждайки, че изненадващата атака не се получава, Славеят Разбойник пъхна два пръста в устата си и се опита да подсвирне.
  Доминика го ритна с боса си пета. И разбойникът реве от болка. И дори изплю кръв.
  Гоблинът замахна с тоягата си. Юнакът Добриня скочи и хвана гоблина за косата, падна по гръб и го хвърли върху себе си. Гоблинът се блъсна върху растение като кактус с цветя и извика оглушително. И ревът му беше като на диво магаре.
  Маргарита се ухили. Славея отново се опита да подсвирне, когато Доминика го удари в брадичката с коляно. И той изхриптя.
  Героичното момче Добриня пееше:
  Гоблинът ни попита:
  Ти камуфлажен идваш ли
  Насочи се към града -
  Имаме неща за вършене!
  Гоблинът се опита да атакува отново с тоягата. Момчето-герой избегна удара и отново прехвърли едрия човек върху себе си, защото Добриня няма силата на дете. И изглежда всичко се получава.
  Гоблинът отново се протегна. И той се надигна по-бавно. Децата се събудиха и започнаха да хвърлят златни шишарки по блатния дявол. Удариха го и го накараха да реве. И потрепване.
  Маргарита размаха вълшебната си пръчка. И шишарките започнаха да се превръщат в торти и буквално намазаха гоблина с крем, карайки го да се гърчи като лоуч в тиган.
  И Добриня Никитич вдигна Славея Разбойника в протегнатите си ръце и го хвърли върху тежък бор със сребърни шишарки. От удара Славеят ще се разбие и ще се разклати, принуждавайки го да се откаже от духа или по-скоро да изплюе кръв.
  Момчето Добриня пееше:
  - Славея разбойника, ти си злодей,
  И да те удари по лицето по-силно...
  Вече си мъртъв, негодник такъв ,
  Убийте и вас, подсвирквачът!
  И тогава го взема и го удря с юмрук колкото може по главата. Славеят разбойник звъни в ушите. И Доминика насочи магическата си пръчка към гоблина и как тя направи сложно заклинание за трансформация. И ще го направи смъртоносна сила, в която има каскади от енергия.
  И тогава ... Имаше един висок триметров космат тип, а сега на негово място имаше маса, отрупана с всякакви много богати храни и прекрасни сладкиши. И такива аромати се носеха от тази прекрасна кухня.
  Доминика туитна:
  - Това са трансформации и чудеса на чудесата,
  Виждаме просто рай във всичко небесно...
  Такава сияйна красота навсякъде ,
  Да възкръсне Господ Всемогъщият!
  Всъщност на масата лежаха златни и оранжеви, прекрасни, искрящи метални подноси с торти, с кремове в десетки различни цветове и нюанси, както и други много прекрасни храни и ароматни преливници, всичко най- вкусно .
  И колко великолепни бяха поничките, поръсени с чудесна пудра. Тук вече няма добавяне или изваждане. И чаши, изпръскани с коктейли от различни сокове, с прекрасни пълнежи, които шокират с аромати и сладки дизайни с глазура. И какви пъпки имаше?
  Маргарита се усмихна объркано и възкликна изненадано:
  -Ти обърна дявола! Е, няма значение ! Трябва да можете да направите нещо подобно!
  Доминика, объркана, попита:
  - Трудно е?
  Партизанката отговорила:
  - Да, почти невъзможно! И вие успяхте да направите нещо подобно.
  През това време разбойническият славей отново се опита да подсвирне. И той изду широките си бузи като на хамстер. Но момчето-юнак, щом го вземе, ще го нахвърли с детския си, но смъртоносен като чук юмрук. И свирката, между другото, избива повече от веднъж, изглежда като изваден, лят златен зъб.
  И той полетя с главата надолу. Той се отпусна и се протегна, сякаш беше нокаутиран. Но тогава той скочи, пъхна отново пръсти в устата си и духна. Но вместо подсвирване, всичко, което излезе, беше жалко съскане. И е много смешно. Децата се засмяха. Славеят разбойник изграчи:
  "Ще те глътна в миг, ще те глътна, ще те глътна, няма да имам милост!"
  В отговор Добриня, това героично момче, ритна брадичката на Славея с голата си пета. И зъбите отново полетяха. Като разпери ръце, главният разбойник се облегна назад.
  Добриня изрева:
  И кого ще намерим в битка, и кого ще намерим в битка,
  Няма да се шегуваме с това, ще убием муха!
  Ще те убием като муха!
  Доминика насочи вълшебната си пръчка към победения Славей Разбойника. Маргарита отбеляза:
  - Искаш ли и него да преобразиш?
  Момичето актриса кимна:
  - Нека има поне нещо полезно!
  Партизанката пееше:
  Момчето беше оковано от железен график,
  И ядох само едно здравословно нещо...
  Поради голямото натоварване внезапно настъпи атака,
  И се оказа кибер гений с колосална мощ!
  И тогава Доминика се завъртя, правейки сложна осмица с вълшебната си пръчка.
  И сега на мястото на Славея разбойник се появи цяла планина от сладкиши, дражета и порции сладолед.
  Чу се весел смях и от тревата започнаха да изскачат деца. Те бяха сладки, но слаби, дрипави и традиционно боси. И с голяма алчност те се нахвърлиха върху лакомството, в което се превърнаха Славеят разбойник и Блатният гоблин. Маргарита подсвирна с пръсти и извика:
  - Спрете, момчета и момичета! Разбирам те, гладен си, след като си заловен от тези злодеи, но първо си измий ръцете.
  И как ще пусне мълния от магическа пръчка. Момчетата трябваше да тичат към потока, а сините им пети проблясваха. Всъщност е грубо да се яде храна с мръсни ръце.
  Доминика попита:
  - Какви са тези затворници и пленници на Славея и Таласъмчето?
  Маргарита кимна със светлата си глава:
  - Да точно! Ние ги освободихме. По-точно ти ме освободи. И това е много яко .
  Имаше повече от сто деца, момчета и момичета. Както обикновено, представителките на нежния пол са три пъти повече от силния.
  Доминика попита изненадано:
  - Тук всички изглеждат на не повече от дванайсет години. Какво, тези разбойници не са убили възрастни?
  Маргарита обясни:
  - Не, разбира се, убиват и възрастни. Едва след освобождението възрастните получават телата на децата. Както беше например с Добриня Никитич. И с мен също все още изглеждах като момиче.
  Момичето актриса отбеляза:
  - Вечното детство, като в приказка, е страхотно ! И дори можете да кажете - страхотно!
  Маргарита изчурулика, оголвайки зъби:
  - Да, това са прекрасни светове, в които всичко е много готино . Но тук има много опасности. По-специално, има хора, които са много по-опасни от гоблина и славея разбойника.
  Доминика попита шепнешком:
  - Кой например?
  Партизанката каза тихо:
  - Стара жена Шапокляк!
  Момичето актриса написа в Туитър:
  Браво, браво, баба е тарторката!
  Да си приятел с нея е като да си играеш с крокодил!
  И момичето го взе и хвърли шишарката с боси пръсти. Удари водно конче. Насекомото избухна и се разпръсна на конфети.
  Маргарита отбеляза, поклащайки глава със златни къдрици:
  - Не е хубаво да се убиват живи същества!
  Доминика отбеляза:
  - Но това е просто насекомо!
  Маргарита запя в отговор:
  - Плюеш слюнката си във вятъра,
  Не мачкай буболечка или мравка...
  Дори не чупете клон в гората -
  Целият живот на Земята е едно семейство!
  Момичето актриса изчурулика, оголвайки зъби:
  - Аз, ти, той, тя - заедно цялата страна,
  Заедно приятелско семейство!
  В думата ние, сто хиляди I!
  Децата се измиха в потока. И сега те се затичаха към храната, радостни и блестящи.
  Доминика и Маргарита си прошепнаха заклинание и масата стана по-дълга. Сега имаше достатъчно място за всички да седнат.
  Децата, потрепвайки с боси крака, седнаха и запяха в хор с чистите си гласове:
  Покривката се разстила като сняг
  И лакомствата бяха поставени...
  Всички деца ще бъдат успешни,
  И печено от Чебурашка!
  След което започнаха да ядат. Тук има толкова много красиви деца, макар и изтощени от глад и лишения.
  Доминика и Маргарита, тъй като бяха добре нахранени, без да мислят два пъти, започнаха да танцуват. И нека тропаме с вашите боси, изсечени, загорели крака.
  Момичетата пееха с лъчезарните си гласове;
  Роден съм в космическа страна
  Където всички момичета са много борбени...
  Сатаната не може да победи Отечеството,
  За слава на майка ни Русия!
  
  Ще можем да защитим святата Рус,
  И колкото и жесток и коварен да е врагът...
  Ще победим нашите противници трудно,
  И руският дух с меч ще бъде прославен!
  
  Русия, това е моята родина,
  Свят и космически земен...
  Всички народи са едно семейство,
  И момичето е вечно младо!
  
  Ние ще защитим нашата родина в битки,
  Нито един шанс за злия противник ...
  Над нас има златокрил херувим.
  Да подарим на руски войник!
  
  В Русия всичко е наред, добре,
  И нашата воля ще бъде по-здрава от стомана...
  Момчето има силно гребло в ръцете си,
  И там управлява другаря Сталин!
  
  Хората обичат моята родина,
  Ще го направим по-красив завинаги...
  Отечеството няма да бъде откраднато за рубла,
  А бог Сварог е великият месия!
  
  Нека бъде прославена моята родина,
  противника в битка ...
  Лада Богородица ми е скъпа,
  Нека враговете на Русия получат своето!
  
  Ако е необходимо, можем да пролеем кръвта на врага,
  Русия не може да бъде поставена на колене...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  И великият вожд Ленин ще бъде с нас!
  
  Ще завладеем необятността на космоса,
  Ще дадем щастие, радост на цялата вселена...
  Москва е дори по-висока от самия Рим,
  Със своята неизменна сила в битка!
  
  Когато войната дойде в нашата светла земя,
  Ще покажем на фюрера нашия мощен характер...
  Руснакът ще получи щедър хонорар,
  Ние сме по-високи от слънцето и по-красиви от дърветата!
  
  Повярвайте ми, Русия няма да бъде в руини,
  Ордата няма да ни постави на колене...
  Борете се за родината си и не се страхувайте,
  Руснакът не познава слабост и мързел!
  
  Нашата скъпа страна ще възкръсне,
  Ще покаже на цялата вселена силата си...
  И Сатана ще бъде унищожен
  Врагът на Отечеството ще рухне в гроба!
  Така момичетата, подскачайки с боси крака и въртящи се като дяволи, започнаха да реват и да скачат на двойно салто.
  Това са красивите и агресивни момичета тук . И как пищят, скачайки.
  Е, добре, децата ядат и също пеят нещо свое. И го правят по много позитивен начин. Това са техните песни. И се въртят като въртящ се връх.
  Момичета от най-висок клас.
  Но тогава в небето се появи много голяма пеперуда, като истински дракон. А крилете й бяха толкова големи, че блестяха като злато, обсипано със скъпоценни камъни. И изглеждаше толкова невероятно и красиво. Това наистина бяха, честно казано, пеперуди, които бяха толкова огромни, като динозаври.
  Доминика отбеляза с усмивка:
  - Тук няма да видите никакви чудеса. невероятно!
  Маргарита се засмя и отговори:
  - Да, това наистина са членестоноги, които удивляват. Но това не е най-изненадващото. Има много други много готини неща.
  Доминика изпя:
  Но нито книга, нито музей,
  Те няма да заменят нашите приятели!
  И момичето от вълшебната пръчка ще пусне лъч. И се появиха нови чаши за коктейли. И децата ги нападнаха.
  Ето колко страхотно се оказа всичко . И просто някаква музика свири в главата ми.
  И как няма да пеят Доминик и Маргарита;
  Красавиците нападат боси,
  Те бягат, толкова хубави момичета...
  Ако трябва да ударите Фриц с юмрук,
  Или ще го съсекат с автомат!
  
  Момичетата не могат да си позволят да се съмняват
  Ще погребат мъртвите нацисти...
  И ще го изритат силно от краката му,
  А някъде вълци вият месоядни!
  
  Русия, това е дума за войници,
  Когато, повярвайте ми, не става по-хладно...
  Въпреки че понякога ситуацията е мрачна,
  Където злият черен Каин триумфира!
  
  Не вярвайте, комсомолците не бягат,
  И ако бягат, тогава само за да атакуват...
  И всички нацисти ще бъдат избити наведнъж,
  И Фюрерът ще бъде издигнат на сакъла!
  
  Русия, това е моята родина,
  Тя е лъчезарна, просто красива...
  Който е страхливец, не струва дори рубла,
  И знаете ли, спорът с воин е опасен!
  
  Но знайте, че ще победим фашистите,
  Злото няма да царува на трона...
  Над нас е златокрил херувим,
  И Бог Сварог с величие в короната!
  
  Който е страхливец, повярвайте ми, той е слаб роб,
  Съдбата му е една - да търпи обиди...
  Днес си механик, утре си бригадир,
  И вие сами можете да биете гърбовете на други хора!
  
  Момичетата имат сила, просто вулкан,
  Понякога тя мощно събаря планини...
  Войната бушува със зъл ураган,
  А смъртта откровено покосява човешкия род!
  
  Ще ви кажа честно, рицари,
  Ние сме силни, когато ние руснаците сме единни...
  Имате нужда от лека закуска към вилицата и ножа,
  Ние сме рицари непобедими в битки!
  
  Каква е нашата вяра в Господ Христос,
  Въпреки че уважаваме и Lada...
  Другарят Сталин е като баща ни,
  И ще има място на райския комунизъм!
  
  Този, който някога е бил мъртъв, ще бъде възкресен
  И ще станем по-красиви и по-мъдри...
  И човекът, разбира се, е много горд,
  Въпреки че понякога говори глупости!
  
  В любовта Отечеството ни е като звезда,
  Повярвай ми, никога няма да угасне...
  Голяма мечта ще се сбъдне
  Ще има мир и щастие в цялата вселена!
  
  Обичам Мария, почитам Лада свято,
  Сварог е красив, а Перун е велик...
  Обичам Исус и Сталин,
  Светите ликове на иконите са ми скъпи!
  
  Кога ще има истински рай?
  Повярвайте ми, всичките ви надежди ще се сбъднат в него...
  Отдайте сърцето си на родината си,
  Всичко ще бъде наред, по-силно от преди!
  След което накрая освободените деца се нахраниха. След това бяха формирани в чета. Повече от сто момчета и момичета.
  И тръгнаха на поход. Добриня отбеляза със сладка усмивка:
  - Ще се бият, сигурен съм!
  И момчето юнак скочи на змея.
  Еномай отбеляза:
  - Такова откъсване ще се движи твърде бавно. Движим се много по-бързо с дракони. И тук също трябва да знаете кога да спрете.
  Децата бяха построени. Само една баронеса беше прилично и дори луксозно облечена. Останалите приличаха на просяци, млади оръфали . Много по-сръчно е обаче да се движите боси.
  Доминика отбеляза:
  - Ако момичето на баронесата ходи, тогава скъпоценните й обувки ще бъдат съборени и ще се разпаднат. Може би трябва да сте боси като всички останали?
  Баронесата отговори:
  - Нямате търпение! По-добре ме пратете при баща ми, херцога, той ще ви даде награда и няма да ви нарани!
  Маргарита кимна на Доминика:
  - Имаш такава магическа природна сила. Така че хайде, нека го вземем заедно и изпратим лъчисти заряди и хвърлим момичето в замъка на баща й!
  Момичето актриса отбеляза:
  - Ами наградата?
  Маргарита се засмя и отбеляза:
  - Е, ще ви дадат кесия със злато, така че това наистина ли е много? Освен това мога да измисля злато от обикновени дървета и шишарки, както и вие!
  Доминика подсвирна:
  - Еха! Така че можем да си купим херцогство!
  Партизанката възрази:
  - Забранено е! Вълшебното злато е забранено да се пуска в обращение, в противен случай щеше да има повече от желязото. Разбирате ли, инфлация на скъпоценната монета!
  Доминика отбеляза:
  - Това като в хиперболоида на инженер Гарин ли е?
  Маргарита кимна:
  - Нещо такова. Прочетох тази книга, когато бях малък. Да, тогава златният стандарт се срина и беше страшно .
  Еномай отбеляза с усмивка:
  - Но все пак, може би да отгледате баронеса? За да не е толкова гнусна!
  Добриня кимна с усмивка:
  - Да, ще направим това веднага,
  Нека й дадем нещо готино!
  Баронесата отново тропна с пета по тревата и изрева:
  - Заведи ме при баща ми! Или ще ви екзекутирам всички!
  Децата се засмяха в един глас.
  Изведнъж изпод тревата се появи гном с шапка. Очевидно беше още много млад, без брада. Но с магическа пръчка в ръка.
  Тих глас каза:
  - чувам тогава гласа на капризно момиче. Може би е време да я образовате?
  Баронесата изрева:
  - Просто опитай, нещастник !
  И тя се опита да премести гнома с обутия си крак. Той разклати вълшебната си пръчка. Изчезнаха капризните момиче и момче от древните хора.
  Доминика възкликна:
  - Еха!
  Маргарита кимна:
  - Това е момче джудже. Специален вид гном, надарен с магия. Сега взе капризната девойка за отглеждане. А баронесата явно ще трябва да се научи на култура, учтивост и съвестен труд.
  Еномай отбеляза с усмивка:
  - И аз исках да я напляскам! И така, товарът пада от плещите ви.
  Добриня предложи:
  - Ще отидеш ли в Skeleton? Така че може би е време да тръгнем на път.
  Маргарита отбеляза:
  - Малко по-близо е замъкът на злата магьосница Бастинда, която притежава друг артефакт от дванадесет - жълт плъх. Това е, което трябваше да заловим.
  Освен това вече имаме малка армия, повече от сто момчета. Сред тях е героят Phoenix Falcon. Той също е момче, но с голяма сила.
  Добриня отбеляза:
  - Познавам Финикс. Как точно беше заловен?
  Партизанката отговорила:
  - С хитрост, също като теб. Но сега имаме армия и ще щурмуваме двореца на Бастинда!
  Доминика си поигра с корема на корема. После го взе и с боси пръсти на крака смачка един орех, който лежеше на тревата. Тя хвърли ядрото му, хвана го в устата си, сдъвка го със здравите си зъби и изгука:
  - Да отидеш на нападение? Е, тази идея ми харесва. Въпреки че името Бастинда ми напомня за детска приказка. Това не е ли тази, която никога не се мие?
  Маргарита поклати глава:
  - И аз знам тази приказка. Не, това е малко по-различна вещица. Тя има цяла армия от плъхове. Е, и също наемни орки. Artefa CT с плъх дава огромна сила над гризачи, така че...
  Партизанката нареди:
  - Деца! Изчупете иглите от близките сребристи смърчове, скоро ще ги видите, когато влезем в горичката. Това може да направи прилично оръжие.
  Момчетата отговориха:
  - Всичко ще направим, спасителю наш!
  И отборът марширува. Въпреки че момичетата бяха три пъти повече от момчетата, те също знаеха как да маршируват. И издърпаха пръстите на краката си. В същото време звучеше музика.
  Четата се движеше на поход. Тук, след като се нахраниха, някои от момчетата се прозяха силно, но момичетата започнаха да бият домашни тъпани, направени от паунови листа, и настроението стана по-весело.
  Децата тъпчеха в строй. Доминика си помисли, че е като във филма за Малчиш-Кибалчиш . Имаше и момчета, които маршируваха боси. Но по някаква причина в съветския филм нямаше момичета. И това е дори странно, тъй като при червения режим те постоянно настояваха за равенство на половете.
  И тук има толкова много момичета и те са като родени воини на поход - отчасти хора, отчасти от семейството на елфите, както може да се види от ушите им на рис. Е, един вид матриархат.
  Децата маршируваха и в същото време започнаха да пеят, сякаш без това:
  Елфия е нашата мъдра страна,
  Под управлението на краля Месия...
  Дадено ни е завинаги от Бог,
  За да направи живота ни по-щастлив!
  
  Нека добрият Еномай бъде в слава,
  Който победи враговете на Отечеството...
  Бориш се за нея и се осмеляваш,
  И ние скоро ще започнем да живеем под солценизма !
  
  Тичат боси момичета
  Те искат да се бият с врага...
  И този Orkler не е толкова готин,
  По-скоро той е просто образ на клоун!
  
  Велика безкрайна страна
  В която волята, знаете, на поколения...
  Въпреки че слугите на Сатана кроят заговор,
  Но огненият гений ще бъде с нас!
  
  Вярвам, че нашият натиск не може да бъде задържан,
  Разбира се, ние ще изравним враговете си със земята...
  Записваш го в тефтера си, малко момче,
  Колко прекрасно е хората да живеят под управлението на Еномай !
  
  Ще направим Отечеството по-красиво от всеки друг,
  Раят ще дойде в този живот...
  Нека отпразнуваме нашия див успех
  И скоро ще живеем под елфинизма!
  
  Не, повярвайте ми, ние оркишистите не можем да бъдем счупени,
  Въпреки че врагът е силен и много хитър...
  Но ние ще вземем изпитите с А,
  Нека бъде добре при Еномай !
  
  Славното величие на царя, повярвайте ми,
  С твоята корона пълна с диаманти...
  И знаете ли, свирепият звяр ще бъде смазан,
  Чумата също ще отстъпи, повярвайте ми, проказата!
  
  Не, за Elfia ви трябва също Elfrog ,
  Приятели, не предавайте вашите богове...
  Велико и славно е всемогъщото семейство,
  Не показвайте слабостите си!
  
  Красивата Лада е ковачницата на боговете,
  Повярвайте ми, тя роди любов...
  Не хаби хората само с ненужни думи,
  Отвори безгранично величие!
  
  Не можеш да удържиш стрелата на Elfrog ,
  Тя ще пробие всеки противник ...
  Просто не си пожелавай глупави неща,
  Щитът на елфическия войник ще покрие!
  
  Елфия, това без съмнение е сила,
  Тя може да мести планини...
  Въпреки че понякога плътта страда много,
  Ние можем да отхвърлим всички пречки!
  
  Скоро ще възникне славен свят на елфи ,
  Която тъпче вселената...
  Божият херувим ще разпери крилата си,
  И ще има нещо, повярвайте ми, от Сътворението...
  
  Богиня Лада е славна, повярвайте ми,
  Даваше любов на всичките си синове...
  И сега той ще бъде силен рицар,
  И да ударим силно противника в муцуната!
  
  Ти си Фиев , като столицата на елфите ,
  Майката на, повярвайте ми, славни друски градове...
  Да ударим противника ,
  Ние сме рицари, повярвайте ми, не сме страхливци!
  
  За моята свята родина,
  Ще се борим много здраво...
  Елфът няма да бъде ограбен от рубла,
  В крайна сметка светлите елфи винаги са знаели как да се бият!
  
  Има красиви момичета, повярвай ми,
  Че бързат много стремглаво в студа...
  Фюрерът, див звяр, ще бъде разкъсан,
  Ще отгледаме красива роза!
  
  Не, никога няма да търпим гнева ,
  Нека издигнем слънчевия елф...
  Голяма мечта ще се сбъдне
  Под това небе е синьо синьо!
  
  Elfrog ще дойде и ще възкреси мъртвите,
  Но ние трябва да го съживим за цял живот готин...
  Ще завладеем необятността на вселената,
  Христос е безсмъртен, а Юда е в ада!
  
  Служете вярно на Oenomai,
  И моля, не се бунтувайте срещу кралете...
  Нека синовете на елфите са в слава,
  Елфия, това не е място на картата!
  
  Скоро ще завладеем вселената,
  Нека има власт над живота и смъртта...
  Всеки жив ще стане херувим,
  Този човек е като Бог, повярвайте!
  . ГЛАВА Љ 10.
  Доминика се върна в класната стая на своята академия, завършвайки сесията си в поза лотос. Сега тя отново започна да изучава различни видове магии, различни форми и видове. И тя направи това с голямо желание.
  След което отидох на вечеря. До нея беше момичето Фиеста. Те ядоха заедно калмари в сос и ги измиха със смес от мляко и доматен сок. След това всичко стана основно.
  След вечеря Доминика фехтува с Фиеста с помощта на магически пръчици. И тя хвърли голяма торта с крем върху нея , като я намаза от главата до петите.
  Тя призна поражението и й даде пръстен от всеки от босите си крака. И сега Доминика е въоръжена още по-силно и по-смъртоносно .
  След което и двете момичета си взеха душ и се прибраха в стаите си.
  В стаята Доминика седна на леглото, сгъна краката си във формата на лотос и отново премести физическата и духовната си същност на друго ниво на умствения свят.
  Сега те се реят на дракони, а под тях марширува отряд деца.
  Водени от две момчета: виконтът и героят Феникс Сокол. И двете момчета са красиви момчета с много изпъкнали мускули и само по шорти. Силни, да кажем, момчета. И тръгват, изпреварвайки колоната.
  Децата се опитват да се движат възможно най-бързо и от време на време започват да бягат. И изглежда като армия от ангели с ярки, сладки глави. И все още са невъоръжени, с изключение на самоделни палки.
  Но тогава влязоха в боровата горичка. Няколко вълка изръмжаха, но Феникс хвърли върху тях тежък конус с бос крак и той буквално счупи черепа на хищника.
  Той падна и другите вълци започнаха да бягат. И децата започнаха да подреждат шишарките и клонките.
  Маргарита отбеляза:
  "Спомням си, че веднъж цял отряд партизански деца организира сериозна битка. И немският батальон избяга. А децата тичаха след тях и ги удряха с прашки .
  Доминика се съгласи:
  - Прашка, това е смъртоносна сила!
  Децата воини всъщност започнаха да правят прашки. И направете нещо като лъкове.
  Маргарита го взе и отбеляза с усмивка:
  - Нашето оръжие ще бъде най-съвършено, ако бъде прогонено с магия.
  Доминика изчурулика, оголвайки зъби:
  - Особено ако го добавя!
  След като децата се въоръжиха, двете силни магьосници взеха пръчките си.
  Маргарита изгука:
  - Ние призоваваме в унисон!
  Доминика потвърди:
  - Точно!
  И двете момичета събраха енергията на вълшебните си пръчки и я пуснаха с колосалната си сила. И тогава красавиците поеха и пуснаха потоци енергия от босите си пръсти през групата деца. И тогава се случи чудо и хиляди фотоблясъци или, като миниатюрна свръхнова, избухнаха в пламъци.
  Маргарита и Доминика започнаха да четат заклинания и да пеят:
  Ние сме момичета, влизаме в пантеона,
  Те се заклеха във вярност на Отечеството...
  Така че яростно поражение очаква оркишистите,
  Е, какво ще кажете за елфите да живеят под слънцето !
  
  Nymphin е с нас , като метал,
  Изработен от бронз, който е по-здрав от всяка стомана...
  Мечтаех да обърна светове с главата надолу,
  Както завеща великият гений Гралин!
  
  Ще направим Отечеството по-хладно,
  И ще издигнем Отечеството над звездите...
  Нека има успех с момичетата-елфи ,
  Въпреки че малките ни крачета са съвсем боси !
  
  Оркшисти нападнаха родината ми,
  Самурайските тролове идват от изток...
  Обичам Солцез и Гралин ,
  И вярвам, че ще разкъсаме противника на парчета !
  
  Елфрог е с нас ,
  Който солценизмът , на шега, ще изгради...
  Най-силното от всички във вселената е славното семейство,
  Ще ни добави съзнание и воля!
  
  Вярвам, че никога няма да се откажем,
  Отечеството не може да бъде поставено на колене...
  Другарят Гралин е ярка звезда,
  А нашият учител е мъдрият гений Дренин !
  
  Ние ще направим нашето Отечество,
  По-красива и лъчезарна на планетата...
  И знаете ли, ще има убийствен пистолет,
  Нека възрастни и деца се забавляват!
  
  Burn Elfrog , не гори в сърцето си,
  Ти си покровител на всички елфически мечове...
  Ще построим скоро, вярвам, силен рай,
  Солцес ще дойде, свята мисия!
  
  Не вярвайте на бандата Orkler , приятели,
  Че тя ще спечели лесно и заплашително...
  Ние всички сме едно семейство -
  И повярвайте ми, не е късно да обикнете родината си!
  
  Господ Всемогъщият пази всички нас,
  Ще издигне седемцветно знаме над земята...
  И злият хищник ще се превърне в игра,
  Можем да се справим и със Сатана!
  
  Обичам великото отечество,
  В цялата вселена няма по-красива от теб,
  Няма да продадем Elfia за рубла,
  Нека изградим мир и щастие във Вселената!
  
  В името на нашата Родина, мечта,
  Великият елф ще възкръсне...
  Всичко останало е само суета
  И нов месия ще бъде с нас!
  
  О, Лада, моя всемогъща,
  Ще дадеш любов и мир на светлите елфи ...
  Обръщам се към теб, моля те,
  И ако трябва, удряйте със светкавица!
  
  Елфрия , Небесната Дева,
  Даде Солцез на Вселената ...
  Заради вас великият Бог възкръсна,
  Хората наистина не са загубили вкуса си!
  
  Моля, имайте предвид, че елфите са такива,
  Елфическите богове са много уважавани...
  Ние сме велики синове на Родината,
  И дъщерите винаги печелят света!
  
  Приятели, трябва да се помолим на Родината,
  Перун, Ярило и Елфрог могъщ ...
  Ще бъдем много силни съпрузи,
  И ще издухаме дори облаците в небето!
  
  Сега врагът вече е изгонен от Elfskva ,
  Много наранихте природозащитниците ...
  Ние сме верни на Солцез и Гралин ,
  И ще има много танкове с оръдия!
  
  Не, врагът няма да може да обуздае елфите,
  Тъй като нашите воини са всемогъщи...
  Взел изпити, само пет,
  За да бъде всяко момче много силно!
  
  Солцеград ще бъде славен ,
  И ние ще го пазим от нападението...
  Победоносното подреждане на рицарите ще дойде,
  Въпреки че кръвта тече в неудържим поток!
  
  Момичета боси в студа,
  Бягат, петите им светят...
  И те ще ударят орките с юмруци,
  Необщителният Каин ще бъде сплескан!
  
  Всичко ще бъде наред, хората знаят,
  Ще открием съзвездия в космоса...
  В края на краищата е грях да се съмнявате в храбростта,
  И на Божия трон ще има човек!
  
  Скоро ще възкресим мъртвите с наука,
  Можем да станем по-млади и по-красиви...
  Над нас е златокрил херувим,
  За моята красива майка елф!
  Така момичетата запяха и цялата армия от деца се озова в блестящи доспехи и със силни, дори студени оръжия.
  След което приключи превъоръжаването на момчетата и момичетата. И бяха готови за сериозна битка.
  Доминика и Маргарита излъчваха лъчи на сила, които доведоха до мащабни трансформации. И сега детската армия беше готова.
  И така тя тръгна на боен поход.
  Добриня отбеляза с много доволен вид:
  - Пак ще спечелим! И това е нашата същност.
  Костенурка с размерите на добър немски тигър пълзеше напред. Тя имаше диамантена черупка или по-скоро искряща, сякаш покрита със скъпоценни камъни. Много сладко животно.
  Маргарита остроумно отбеляза:
  - С такава черупка самата костенурка рискува да стане жертва на амбициозен ловец!
  Доминика кимна и запя:
  Shards са добри
  Срещу картечница, уви , нищо!
  Но песента й се оказа не много разумна и не на място.
  Децата войни обикаляха около костенурката. Едно от момчетата искаше да стреля по нея, но момичето войник сложи ръка на рамото на момчето и изписка:
  - Няма нужда!
  Друго момиче отбеляза:
  - За това е отборът!
  Това са наистина борбени деца, които имат желание да се бият.
  Доминика отбеляза със смях:
  И отляво е нашата армия, а отдясно е нашата армия,
  Хубаво е да ме удариш в лицето с прекалено много пиене !
  Воините бяха в много добро настроение . И изглежда, че са готови да се впуснат в много дълго пътуване. И настроението им наистина няма да повехне.
  Маргарита отбеляза с усмивка:
  - Да, трябва да кажа, че все пак имаме късмет.
  Доминика попита с усмивка:
  - Какъв късмет?
  Партизанката отговори уверено:
  - Фактът, че Великата отечествена война продължи по-малко от четири години. В действителност германците можеха да устоят много по-дълго на своите мощни отбранителни линии!
  Момичето актриса кимна:
  - Съгласен съм с това. Има дори някои алтернативни истории по тази тема. Но във всеки случай ние сме способни да създадем чудо. Що се отнася до германците, след като разбраха, че войната вече е загубена, те изобщо не искаха да се съпротивляват. И по този начин те действаха по свой прагматичен начин!
  Маргарита отбеляза:
  - Ето една не особено сполучлива машина - това е "Тигър", твърде тежка и със зле защитена връзка между купола и корпуса. Този танк, трябва да признаете, не е особено добър. Твърде тежки и остарели, дори бронята не е разположена на рационални склонове. А поставянето на трансмисията отделно от двигателя е голяма грешка.
  Доминика кимна в знак на съгласие.
  - Не можете да спорите срещу това ! Разбира се, че е грешка! Но от друга страна само мъртвите не грешат и то само ако са от друг живот. И мисля, че е тя. Поне за вас!
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Да, определено има задгробен живот! И аз лично се убедих в това. И ако в тази вселена ми е писано да загина, то в друга нещо ще продължи!
  Момичето актриса кимна:
  - Като безкрайна компютърна игра с безброй различни нива!
  Партизанката потвърди:
  - Е да! Нещо подобно и това, трябва да кажа, е много готино ! И тук можете да се зарадвате не един или два пъти.
  Момчето герой Добриня пееше:
  - Време е, време е, да се радваме,
  През моя живот...
  На красотата и чашата, острието на късмета.
  Чао, чао, люлеене, пера на шлемове,
  Ще шепнем на съдбата повече от веднъж!
  Ще шепнем на съдбата повече от веднъж!
  Ще разкъсам врага! Ще разкъсам врага! Ще разкъсам врага!
  И се чу звучният смях на децата. Голям динозавър се появи пред малката армия . Вярно, не изглеждаше много заплашителен, но беше голям. И тялото му е голямо, но главата му, напротив, е малка, плюс дълга опашка. А отгоре има и перки с кокалчета.
  Доминика възкликна:
  - Това е звяр - страхотен !
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Яко животно! Но не се безпокойте. Ако ние не го пипнем, то няма да ни пипне!
  И партизанката нареди:
  - Млади воини - не стреляйте и не вдигайте шум!
  Децата утихнаха. И те се опитваха да ходят с боси крака, без да вдигат шум.
  Доминика отбеляза:
  - Ами ако динозавърът е глух?
  Маргарита се усмихна и искаше да каже нещо. Изведнъж се чу рев и пукане на счупени клони. Появи се животно с размерите на седеметажна сграда, с огромна уста, като на удължен кашалот. Това наистина е голямо зверство. А зъбите са дълги около пет метра.
  Динозавърът, който стоеше неподвижно и гледаше с любопитство групата деца, видя ужасно чудовище и се втурна да бяга. И като че ли всъщност той беше пришпорен. По-скъпо е да се бориш с гигант като този саблезъб тиранозавър.
  Доминика и Маргарита вдигнаха вълшебните си пръчки. Партизанката стреля първа. И от върха на пръчката й ще изхвърчи убийствен пулсар. И той ще удари устата на чудовището. И той ще бъде доста опърлен. Но в отговор се разнесе още по-страшен и оглушителен рев.
  Доминика го взе и в отговор го удари с всичка сила, действайки мощно, сякаш блъскаше убийствена купчина и изчуруликайки :
  Динозаври, може би сте тук, а не в Африка,
  Може би дъвчете сено за закуска,
  Динозаври,...
  И момичето изпрати своята порция магия на великана. И те взеха зъбите му и когато бяха ударени, те се превърнаха в красиви, розови пъпки.
  Доминика изпя:
  Исках да направя ютия
  Слонът изведнъж се появи...
  Крила като пчела -
  Цветя вместо уши!
  Маргарита избухна в смях и отново щеше да я удари с разрушителен и разрушителен пулсар. Но армията на децата започна да обсипва чудовището със стрели. И неговата люспеста броня започна да бълбука .
  Доминика взе и пусна магия както от босите си крака, така и от пръчката си. И тук се получи добре.
  Сякаш нещо магическо го беше взело и се зареди с колосална разрушителна сила.
  Маргарита го взе и изчурулика, намигайки със сапфирените си очи:
  - Еха!
  Тиранозавърът рухна и на негово място се появи огромна и широка маса, отрупана с храна. И тук вече беше толкова луксозно и безпрецедентно, уникално. И такива ослепителни деликатеси.
  Доминика изпя:
  Това се оказа вкусно
  И ароматът е много по-сладък от мед...
  Няма да спечелим от нулата,
  И нашата природа ще процъфти!
  Маргарита потвърди с усмивка и оголи зъби:
  - Да, ще цъфти! И това е страхотно!
  След което партизанката добави:
  - И знаеш как да правиш магия. Това , трябва да кажа, е невероятно! Превърнете такъв голям размер във вкусно лакомство . Това не са орки или гоблини - с тях е по-лесно!
  Доминика кимна и запя:
  - Всичко невъзможно е възможно, знам със сигурност,
  И се научете да правите магии, съвсем задочно!
  И ритай крака си върху много здрава стомана,
  И нарежете чудовището с остра острилка!
  Маргарита се изкиска и с усмивка отбеляза, че блести с перли:
  - Да, пеете толкова трогателно, че няма да намерите грешка! Супер!
  Доминика се съгласи:
  - Аз съм страхотен супер - боец, по-готин от света!
  И как ще вземе и ще завърти с очите си, че са толкова сапфирени и като звезди.
  Масата с храна подкани децата-воини и някои от тях започнаха да се приближават и да вземат понички и торти, потопени в шоколад и различни видове кремове. Още по-добре вземете малко сладолед. Това е абсолютно страхотно.
  Маргарита надува клаксона и изрева:
  - Момчета, не е нужно да ядете твърде много ,
  Няма нужда всички да се втурвате в буржоазията...
  И си напиши бележник,
  Мобилността все още ще бъде полезна!
  Доминика отбеляза със сладка усмивка:
  - Да, наистина се получи страхотно!
  И тя намигна със сините си като метличина очи.
  Маргарита отбеляза:
  - Месото на динозаврите не е много вкусно, а още по-малко за месоядните създания. Но да изядеш коня...
  Добриня изрева:
  - Няма да ти позволя да изядеш коня!
  И момчето-юнак запя:
  Сивка-бурка, пророческа каурка,
  Застани пред мен
  Като лист пред тревата!
  Сивка-бурка, пророческа каурка,
  Много, много необходимо
  Запознайте се!
  Еномай го взе и скочи от дракона. Много искаше да опита в каква храна се е превърнал динозавърът. Най-вероятно това е нещо очарователно. И момчето-принц взе тортата с шоколад и я хвърли в устата си.
  И той започна да дъвче енергично, беше кремообразно и сладко. Толкова е вкусно.
  Децата изкрещяха в един глас:
  - Е, нека опитам! Не бъдете зли лели!
  Маргарита се усмихна невинно:
  - Казвам се леля? Забавно е!
  А партизанката вика:
  - Ще ти дам десет минути да ядеш! Можете да ядете, но умерено!
  Доминика попита с усмивка:
  -Налагало ли ви се е да гладувате по време на войната?
  Маргарита кимна със златната си глава с цвят на пролетно глухарче:
  - Да, как! И беше изключително изтощително!
  Момичето започна да пее с чистия си глас, за да подчертае трагизма на ситуацията.
  Докато пееше, момичето дори скочи от змея. И тя започна да танцува върху оранжевата трева с боси крака.
  И гласът й беше толкова преливащ и лъчезарен:
  Ние сме комсомолки, мечтани момичета,
  За бъдещето на хората от тази красива страна...
  Когато сме верни на Земята и планетата,
  И ние печелим тази опасна битка!
  
  Всеки бизнес се спори тогава,
  Огън гори бурно в младо сърце...
  Момичета, това е просто красиво
  Нека отворим вратата към необятния космос!
  
  Всеки, който е мъж, е великан
  Науката, знам, ще му даде власт...
  Повярвайте ми, нашето обаждане винаги е едно и също,
  Така че Авел управлява, а Каин е в плен!
  
  Искам изобилна реколта да узрее,
  За да процъфтява планетата...
  За да може да дойде красив, прекрасен рай,
  И приятелството беше по-силно от метал!
  
  Ще завладеем космоса,
  Момичета тичат боси през локви...
  Над нас е златокрил херувим,
  Виелица и студ няма да ни уплашат!
  
  Повярвайте ми, нашите врагове не могат да ни победят,
  Стоманени нерви и пламък в сърцето...
  И силата на духа, сякаш си мечка,
  Ще вдигнем знамето, знам!
  
  Който обича най-лъчезарните момичета,
  Той е красив и душевно, и образно...
  Подгответе мощна картечница,
  Въпреки че опонентът ви е опасен!
  
  Знам, че със сигурност ще победим,
  Завинаги ще бъдем обединени с нашата Родина...
  В крайна сметка пред нас има цял звезден свят,
  Нека човек стане силно създание!
  
  Светлината на Отечеството без неговите величествени граници -
  Рубинени звезди стрелят отгоре.
  Рус се покри с безсмъртна слава -
  Силният юнак, катаджия, бие!
  
  Офика рубин в изумрудени листа -
  Сапфир блести в полето , метличина...
  Изпращам мислите си към теб, Русия -
  Двуглав орел лети с песни!
  
  В капките роса перлите са диаманти снежинки,
  Всичко е добро във великата Родина!
  Земята е дебела, има вени като пера,
  Снежните преспи са пометени от свежия вятър!
  
  В един регион на Русия има лед, тюлени,
  IN приятелю , камилите са златото на пустинята.
  Тук е топло, когато снежните бури бучат,
  Защото пазим Бог в сърцата си!
  
  Растат дини, пъпеши и банани,
  И някъде през лятото се състезавате на кънки...
  Е, къде по света можете да намерите такива държави?
  Където народите са толкова силни в юмруците си!
  
  В Русия подвигът на оръжията е възвишен,
  В него човекът е Творец на собствената си съдба!
  Можем да се бием добре ,
  За да не дойде потоп от беди в Русия!
  
  Нашите жени са красиви, всеки знае
  И няма по-силни мъже със смелост!
  Отечество, ти си въплъщение на рая -
  Един суверенен Бог е Господарят на семейството!
  
  Православните икони ще бъдат одобрени,
  Кампанията, която започва един войник...
  Ще се приберем с щедра плячка,
  Без да пропуснат ритъм, стрелците поразяват враговете си!
  
  Нека да дадем мир и щастие на цялата вселена,
  И заедно с Бог ще възкресим мъртвите!
  За славата на нашата нетленна Родина -
  Със сигурност ще спечелим, знам!
  Доминика също подхвана нейните песни. И те танцуваха всички заедно, а голите им, загорели, силни крака се движеха и танцуваха.
  Тогава Маргарита наду клаксона:
  - Изгасени светлини! Това е всичко, времето за хранене свърши.
  Децата войни неохотно напуснаха масата. Всъщност, как да не го изядеш ? Когато има буквално десетки различни видове крем. И е изключително вкусно. А миризмите на тези сладоледи, сладкиши, торти, гевречета и други вкусни и апетитни неща са толкова вълнуващи и привличащи.
  Доминика излая :
  - Не преяждайте ! Практикувайте умереност!
  Маргарита туитна:
  - Знайте всички, че човек не е свиня! И трябва да се храните много разумно.
  Героичното момче Добриня, което само беше изяло дузина торти и се беше намазало с разноцветен крем, измърмори:
  - Всичко това е невероятно! Но трябва да знаете кога да спрете. Яденето е добро, но преяждането е лошо.
  Момчето принц Еномай се съгласи:
  - Основният ти враг е стомахът ти. Но когато казват - дайте вечерята си на врага, това не означава да го приемете буквално!
  Добриня отбеляза с усмивка:
  - Но след тежък ден, или битки, или тренировки, трябва да се храните добре! Иначе няма да има сила.
  Доминика кимна с усмивка и каза:
  - Аз лично предпочитам за вечеря да разтворя протеина в мляко и да го изпия. Това е удовлетворяващо, а през нощта мускулите растат и не изгарят. Е, извара с риба за вечеря е много здравословна. Тялото на спортистите се нуждае от протеини.
  Децата воини са построени по някакъв начин. И те отново тръгнаха към замъка на злата магьосница Бастинда. Пейзажът наоколо продължаваше да бъде тучен. Въпреки това , колкото по-нататък отиваше малката, млада армия, парадираща с босите си прашни пети, толкова повече природата изсъхваше пред очите ни.
  Те се приближаваха към царството на плъховете, а това са много разорени собственици.
  За да се развеселят, децата-воини запяха и започнаха да тропат с крака по-енергично:
  Елфия цъфти като храст под крале,
  Тя е безкрайна и по-красива от Вселената...
  Victory отвори неограничен акаунт,
  Нашата вяра ще възкръсне в Родновери !
  
  Величието на Отечеството, вярвайте, е
  Нека скъпото й сърце се издигне по-високо...
  Така че щастието на Вселената се крие в
  Да има Елфия със здрав покрив!
  
  Забележете, че нашият елф лети напред,
  И разсича вълните с гърдите си...
  Но ние трябва, ние ще дойдем обратното,
  И други ще има, повярвайте ми, съдници!
  
  Нашата родина ще има велик свят,
  Която пламти с ярка светлина...
  И преди всичко Elfrog е идолът на душата,
  Което превръща зимата в лято!
  
  Да, знам, че ни е трудно,
  Но вие служите вярно на Oenomai ...
  Лодката беше ударена, греблото се счупи,
  А някъде свирепо куче лае заплашително!
  
  Не, няма да дадем Елф на противника ,
  Нашите мечове са с остриета, повярвайте ми, по-остри...
  Ще устоим и ще победим отново
  И не говорете глупости, демони!
  
  Тук се събираме за парада,
  Няма по-красива свята страна във Вселената...
  Повярвайте ми, ние ще изпратим враговете си заедно в ада,
  И ние сами ще построим рай, нали знаете дори!
  
  Никой не може да ни спре
  Ние сме великите рицари на елфите...
  Такава сила, непобедима армия,
  И нека направим цялата планета по-щастлива!
  
  Нека се покажем на света в красота,
  Да вдигнем седемцветното знаме над планетата...
  И ще бъдем щастливи, повярвайте ми, навсякъде,
  Все пак героичните дела се възпяват!
  
  Моля, обърнете внимание, че мирът на елфите е на първо място навсякъде,
  И ще се разширява непрекъснато...
  И хората ще бъдат щастливи на Земята,
  Защото за Отечеството срам няма!
  
  Когато дойде великият Солцес ,
  В нашата вселена няма да има тъмнина...
  И ако човекът и елфът не са страхливци,
  Неговата съдба е изгрев и съзидание!
  Това е песен, която докосва душата! Приятна и великолепна песен.
  Въпреки че пейзажът наоколо е станал много по-лош - изровени дървета, окосена трева, всичко е смачкано и покрито със следи от лапи на плъх.
  Маргарита отбеляза:
  - Да, не очаквайте добро от тези плъхове! А наоколо има нули.
  С толкова лъчезарна и свежа усмивка Доминика отбеляза, оголвайки зъби:
  - Това, разбира се, можеше да се очаква! Всичко стана твърде безсмислено . Но какво можете да вземете от плъх - освен тор от изпражнения!
  И двете момичета избухнаха в смях. След което целият детски състав усили боса крачка. Две момчета войни се втурнаха напред и размахаха мечовете си като вятърни мелници.
  И така, първият плъх, с размерите на добър булдог, беше накълцан от героичните момчета от двете страни. Това беше сериозна битка.
  Децата ускориха още повече темпото и буквално започнаха да тичат. И тогава отпред се появи голяма група плъхове. Най-големият от тях беше с размерите на добър бик. Момичето актриса Доминика се качи на битка на дракон. И тя беше готова да се бие, но първият й удар от магическата пръчка удари по-възрастния плъх.
  И тя светна и се превърна в голям кръг от избрано сирене на дупки. И от него се носеше такава апетитна миризма, че плъховете се разсеяха от атаката на детския батальон и нападнаха бившия си лидер, станал толкова апетитен с аромата на най-изтънчения деликатес за мишки.
  Това се оказа изненада.
  Маргарита отбеляза:
  - Вашите способности растат с всеки час! И това, трябва да кажа, е изключително готино !
  Доминика кимна със златната си глава:
  - Мога много! И това е голямото ми кредо! И ако започна, нищо няма да ме спре.
  И момичето го взе и удари друг отряд с вълшебна светкавица. И се случиха допълнителни трансформации.
  Няколко дузини плъхове се превърнаха в големи раирани дини, които изглеждаха много апетитни.
  Децата войни пееха в хор:
  Пъпеши, дини, пшенични хлебчета,
  Щедра, просперираща земя...
  И седи на трона в Елфибург -
  Татко крал Ономай!
  И така децата-войни най-после се пребориха с плъховете и нека да ги нарежем без прекъсване. И воините размахват енергично мечовете си . И момичетата започнаха да стрелят от лъкове. Някои от тях бяха елфи и бяха много опитни в стрелбата. Това наистина беше истинска битка.
  И още няколко отряда плъхове влизат в битка. Те текат като дълбока река.
  Доминика отбеляза:
  - Когато говорим за нещо лошо и зло, има усещането, че няма граници!
  Маргарита пееше с усмивка, която обаче беше тъжна:
  Войните на мрака са наистина силни,
  Злото управлява света, без да знае броя...
  Но вие сте синове на Сатана,
  Не пречупвайте силата на Христос!
  Добриня, скачайки от дракона, започна да сече плъховете. Той направи това с два меча наведнъж и поради бързите движения на момчето изглеждаше, че работи кафемелачка. Тук започна изтреблението.
  Еномай също се включи в битката. Момчето хвана единия плъх за опашката с пръсти на краката си и го хвърли върху другия, счупвайки кости. Тогава той запя:
  - Голямата ми сила е голяма,
  И никога няма да се предам на враговете си...
  От удара на юмрука на момчето,
  Злият плъх ще отлети за срам!
  Наистина, момчето принц показва, че е много здрав боец в битка.
  Добриня също е мощен, мускулест, въпреки че използва момчешки крака и, без да забравя за мечове . И той започна да показва изключително ниво на злоупотреба. Колко тежко и кърваво беше всичко.
  Момчето се оказа много агресивно и борбено, както и останалите бойци от младата армия.
  А голата пета на момчето пронизва черепите на плъховете направо.
  Това е убийствено и в същото време има усмивка на устните на момчето .
  Доминика използва магическата си сила за следващите трансформации. И е изключително активен.
  Воинът скача и се завърта. И сега от вълшебната й пръчка отново лети поток от енергия. И удря орка.
  Рошава кафява мечка веднага се превръща в шоколадов блат. Колко страхотно е това ?
  Маргарита попита с усмивка:
  -Можеш ли да правиш халва?
  Доминика кимна със златната си глава:
  - Разбира се че мога! И ще бъде прекрасно!
  И момичето пусна магически заряди и от ръцете, и от босите си пръсти на краката. Пламъци удариха отряда орки. И потече цяла река от мед... Медът беше жълто-оранжев и плискаше като прибой.
  Маргарита отговори с усмивка:
  - Знаеш ли, това не е точно това, което ти трябва!
  Доминика кимна в знак на съгласие.
  - Вярно, не съвсем халва, но и доста сладко!
  Партизанското момиче отбеляза:
  - Халвата беше рядкост преди войната. Но мед са яли и по време на окупацията.
  ритна отново , този път към плъховете, и запя:
  Най-добрият подарък, разбира се, е медът,
  Момчето, разбира се, ще разбере това...
  Дори малко - чаена лъжичка,
  Това вече е добре, добре, да не говорим за цяла тенджера!
  Маргарита също ритна, първо с магическа пръчица, а после с боси пръсти, като продължи:
  Но скъпа, това е много странно нещо,
  Всяко нещо или го има, или го няма...
  Но скъпа, просто не разбирам каква е тайната,
  Ако съществува, значи веднага го няма!
  Но ако го изядете, тогава няма да има повече проблеми!
  Доминика го взе и се завъртя върху дракона. Усмивката й стана толкова зловеща и в същото време радостна. Момичето усети огромна сила в себе си. И тогава от нейната вълшебна пръчица излезе вълна. И веднага няколко хиляди плъха се превърнаха във вкусни котлети в сос. И още едно махване с магическата пръчка и плъховете се превърнаха в рибни ястия.
  Освен това гарнитурата им беше луксозна, с банани, ананаси и други много вкусни плодове. И всичко е толкова невероятно вкусно и прекрасно.
  Доминика изпя:
  Страхотни са гарнитурите
  Момичетата са очарователни...
  И четири светила блестят,
  Удари орка по муцуната!
  Маргарита остроумно отбеляза:
  - Добрият готвач прави котлети от орки и плъхове, при това ядливи!
  Момчето Добриня взе и хвърли тежък калдъръмен камък в челото на гоблина. Той проби черепа си докрай и запя:
  - Ако си такъв изрод ,
  ще те изритам...
  Ами ако си тъпак,
  Тогава активен план е готов!
  . ГЛАВА Љ 11.
  Братът на Доминика Долфинова смени името си. И сега се нарече много готин - Калигула. Или в чест на скандалния император, или имитирайки името на едно от магаретата в анимационния филм за Dunno.
  И сега бойното момче Калигула Делфините реши, че трябва да отиде да търси сестра си. Но къде да търси изчезналия си човек?
  И момчето се обърна към една известна книга за магия. Той, разбира се, не се доверяваше на всякакви екстрасенси и магьосници.
  Но защо не опитате сами да влезете в транс. Освен това баща му не е човек и той може да има свои собствени магически способности, и то на напълно необикновено ниво.
  Момчето Калигула взе делфините и седна на дивана в поза лотос. И се опита да се концентрира. Младият филмов актьор кръстоса крака и изправи гръб. И така момчето се потопи в нещо напълно лудо и цветно, опитвайки се да намери Доминика.
  Великолепието на театралното представление е трудно да се опише. Кога по-конкретно са се биели елфи, орки, гоблини... Шоу с костюми с много момичета от всякакви националности и различна степен на голота. Спектакълът е красив и впечатляващ със своята оригиналност, особено когато момичетата пльосват боси крака или върху горещия пясък, или върху снежните преспи.
  Те атакуват, като удрят с мечове и копия по бронята на различни форми на танкове. А металните чудовища отговарят със струи нагорещени огнехвъргачки. Температурата на пламъка е ниска и крещящите момичета са леко обгорени и крещят сърцераздирателно. А орките реват още по-силно, а челата им блъскат , дрън, дрън - разноцветни конфети се ронят от ударите.
  И украсени биплани се втурват отгоре, оставяйки след себе си гирлянди от фантастични влакове с различни каскади от красота.
  Най-шантавото, а това дори може да взриви покрива от пантите, е, че фантастичният свят е смесен с реални, исторически личности, макар и от далечното минало.
  По този повод Сталин неочаквано, изоставяйки ненужната секретност, отбеляза:
  - Луфтвафе достигна най-високите висоти в авиацията. Дори и да не
  Ако броим дискотеките , сериозно впечатление направи бомбардировачът TA-700, способен да носи до петдесет тона бомби.
  Хитлер иронизира:
  - Но " Супер чудовището " с оръдие с калибър 3200 мм, двеста тона ракетни заряди, все още е ненадминато произведение на военното изкуство.
  След това Сталин предложи тост:
  - Така че нека пием за това, че устата изисква всяко изкуство, освен военно!
  Великият лидер на всички времена и народи вкуси с удоволствие виното, запечатано преди раждането на Исус Христос, а световният фюрер пиеше сок от деветдесет и десет плода. И двамата диктатори гледаха как следата от летяща нагоре ракета ясно пресича небето на монитора. Как да чуете веселия глас на руско момиче:
  - Влизането в орбита беше успешно.
  И бурни аплодисменти от всички трибуни - готово! Човекът най-накрая е в космоса и това е направено от представители на най-големите раси на Земята - руснаците и германците.
  Цялото небе от хоризонт до хоризонт беше боядисано с проблясъци на хиляди фойерверки от всички цветове на дъгата и милиони нюанси, когато изглеждаше, че приказен напалм се разстила върху мастилото на нощното пространство. В същото време отделни пламтящи свръхнови се превърнаха в ясни надписи - лозунги . Като: "Родина и космос", "Напред към звездите", "Съюз на народите на Земята"!
  Това наистина е някаква лудост. Сякаш възникна свръхкосмическо и фантастично представление. Някаква алтернативна история, в която нямаше война между Третия райх и СССР и се оказа много готино . Но сега това не изглежда много добре, меко казано.
  Той трябва да намери по-голямата си сестра. И това е основната задача на момчето, което вече се е снимало в поредица от филми и е много красиво и мускулесто, с керемиден мускулен релеф.
  А новото име Калигула трябваше да привлече много внимание.
  Момчето продължи медитацията си. И изведнъж видях момиче, красиво като ангел и с къдрава коса с цвят на златен лист. Тя подаде ръка на момчето и каза с усмивка:
  - Имаме няколко важни мисии за изпълнение с вас!
  Момчето Калигула попита с усмивка:
  - И тогава мога да намеря сестра ми, която е изчезнала неизвестно?
  Момичето разтърси златните си коси и отговори уверено:
  - Да, възможно е. Но сестра ви сега изпълнява труден месия - да спаси всички представители на по-силния пол, над които виси заплахата от унищожение. И е толкова трудно.
  Делфините Калигула попитаха:
  - Как се казваш и кой си?
  Момичето отговори с мила усмивка:
  - Аз съм Маргарита Коршунова, партизанско момиче, обесено от нацистите, а сега възкръснало в нов свят. И това е моята съдба, да служа на доброто и да спасявам хората.
  Момчето актьор кимна:
  - Много те разбирам. И така, чакат ли ни забавни мисии? Нещо като по филмите, но наистина?
  Маргарита кимна:
  - Да, като истински! Но имаме такива възможности, че не трябва да се плашим.
  Калигула от Делфините и пионерката партизанка Маргарита нямаха време да обсъдят и приемат приказния спектакъл и наистина влязоха в новия свят, при това в състояние на боен транс!
  Маргарита отбеляза:
  - Сега имаме цяла армия. И разбирате каква отговорност носим ние с вас!
  Калигула отговори уверено:
  - Разбира се, че разбирам! И се надявам да се окажа достоен командир.
  И момчето завъртя острия си меч.
  Бързо хапнахме и се втурнахме да строим войски. Трябваше да отидат в Италия възможно най-скоро и да подпалят перата на папството.
  Армията тръгва от Виена под ритъма на барабани и свиренето на големи тръби. Пехотата все още не беше имала време да се приближи и кавалерията припкаше наоколо. Много конници от различни страни, влезли в царската руска империя. Това направи възможно утъпкването на подножието с десетки хиляди копита. Стремителни казаци и лека татарска конница се втурват напред. Следват богато украсените отряди на полската шляхта. Е, елегантните господа изглеждаха като събрани за кралски парад. Освен това всеки иска да надмине другия с великолепието на облеклото си, от шлема до сбруята. Има и тевтонски рицари в доспехи. Бронята е полирана до блясък, позлатена или сребърна. Има и шведи със специална униформа, и финландци. Конни еничари и спаги, арабска кавалерия.
  И много знамена и колове за знамена на народи от екватора до Северния ледовит океан. И колко трофеи ... Това са завоюваните сили.
  И тук идват австрийците , а с тях и германците. Ние бяхме доброволци за похода. Освен това идеята за плячкосване на Италия е голямо изкушение. Там природата е щедра и парите са много! Като други хубави неща, които се събират с лопати.
  Калигула Томбоя пееше:
  Нашата армия е силна
  Тя защитава света...
  Ами ако има война,
  Не е на наша страна!
  И момчето тропна с бос крак в локвата. Разбира се, той беше само по шорти, тъй като се движеше толкова бързо в състояние на боен транс, че дрехите му само пречеха и се разкъсваха.
  Маргарита попита своя приятел и колега унищожител:
  - Или може би наистина ще пеете? Още повече, че е точно твоя!
  Момчето актьор кимна с усмивка като на вълче:
  - Как мислиш, не мога?
  И Калигула от делфините започна да пее;
  О, този свят, ти си толкова тъжен,
  Просто море от сълзи - океан...
  Къде е обедният астрален път на душата,
  Мъртвият вой мечтаеше да стигне до Едем!
  
  Съдържа лед от сърца, замръзнали корички,
  И изгарящата топлина на завистливите страсти.
  Колко безчувствен, който дори е млад по плът,
  Тъжният славей свири в траур!
  
  Като слузта на мокрици, духът на рутината,
  И тлението на гроба от грижи.
  Но можем, ако сме единни
  Извадете хората от блатото!
  
  Разсейте подлостта на вселената,
  Изтриването на проклятия е ужасен знак ..
  Не можем да носим юздите на страданието,
  Нека дяволът се превърне в прах!
  
  Планетата бързо ще хвърли оковите си,
  Той обаче няма да напусне орбита.
  ДА СЕ Нека се отнасяме един към друг честно
  Тогава народът ще въстане!
  
  Можете да се издигнете без страх,
  Не притискайте другите хора...
  За да не плува копелето с мазнини,
  За да не остарее майка ни!
  
  Ще пием малко за това,
  Вино по-сладко от пчелен мед!
  Нека има проблеми в реалността ,
  Но часът на разплатата не е дошъл!
  
  Тогава ще построим небесен рай,
  Всички деца ще се радват завинаги.
  Летим като стрела в небесния полет,
  Светла сбъдната мечта!
  Песента свърши и с нея бойната двойка се пренесе от пейзажа на италианските Алпи в ...
  Гръмяха снаряди и стреляха много по-модерни оръдия. Ето го Порт Артур, легендарният град. Именно неговото падане бележи упадъка на династията Романови и на цялата автокрация като цяло. Ако тази крепост беше устояла, нямаше да има такава мащабна революция. Най-много да вдигнат малко шум и да оставят сърповете и чуковете. Но поражението тук доведе до веригата от събития, които предизвикаха Великата октомврийска революция.
  Това добре ли е или лошо? Събитието е скъпо. Милиони жертви и емигранти, но по-късно страната значително ускорява развитието си.
  Макар и на много висока цена, населението на Русия намаля със сто милиона души.
  Както се казва, кръвопускането излекува пациента.
  Но сега има шанс, след като превземете Порт Артур, да върнете историята назад и да следвате уникална линия. Когато, например, Романовите запазват властта и дори в автократичната версия. Това, разбира се, е научна фантастика, но интересна. И така, наистина, какво очаква Русия, ако се запази версията за царизма?? Застой, или обратното, победа?? Ще стане ли системата на абсолютната монархия по-ефективна от западните демокрации, това вече стана модерно. Наистина отношенията между Русия и Запада през двадесет и първи век се влошиха значително. След което стана модерно да се търсят пътища, алтернативни на западния парламентаризъм. Появи се понятието: управлявана демокрация. Това е, когато формално има свободни избори, но реално резултатите от тях са предопределени. Но тази форма на управление е нестабилна и управляващата партия, за да запази позицията си, вече ограничава демокрацията чрез законодателство. И тогава всичко отива към диктатура, опозицията вече губи представителство в парламента.
  И тогава се задейства механизмът на репресиите и терора или, напротив, става революция или отгоре, както при Горбачов, или отдолу, което също се е случвало неведнъж.
  В Русия по време на автокрацията всичко е по-просто. Кралят има абсолютна власт: да екзекутира, да помилва, да командва. Той има най-високата съдебна, изпълнителна и законодателна власт. Има Държавен съвет от лица, назначени от монарха, които само го съветват, и има служители, които изпълняват волята на краля.
  Държавната дума ограничава монархията на абсолютизма, лишавайки императора от правото да създава закони и отчасти поема контрола върху бюджета. Но най-важното е, че Думата се превърна в развъдник и усойница за различни конспирации. Това е неговият негатив!
  Във всеки случай дори партизанката не беше против да помогне на царя. Маргарита попитала побойника Калигула:
  - Значи изборът е ясен, да атакуваме!
  Момчето Терминатор отговори:
  - Няма друг избор! Разбира се, че атакуваме!
  И започна хаосът с резенето. След като се ускориха с помощта на магически способности с шестстотин километра в час, момчетата-херувими, почти без да обръщат внимание на експлозиите на снаряди и картечни изстрели, избухнаха в редиците на врага. За щастие времето също беше лошо, дъжд и тъмнина. Куропаткин все още не е изпратил хора в настъпление. И провеждаше артилерийска подготовка. Противно на общоприетото схващане, генералът и бивш министър на отбраната не беше глупак. Куропаткин се опита да се грижи за войниците и да се бие научно. Това го разочарова. Нерешителност, бавност, желание за сигурен удар, действие по шаблон - лишиха успеха на битката със смелите японци. Следователно не е необходимо да се очаква дръзките атаки на Суворов да превземат Порт Артур в движение. Уви, Куропаткин спечели само защото след смъртта на корпуса на Ноги японците, също без да променят формацията, се изкачиха напред, атакувайки челно. И в резултат на това те нокаутираха редиците си и се върнаха назад.
  Но сега Куропаткин има както заловени снаряди, така и свои собствени.
  Това означава, че можете да провеждате артилерийски обстрел дори за няколко дни, изчислявайки какво ще стане, ако японците се развалят. И това въпреки факта, че император Николай даде категорична заповед за незабавно щурмуване на крепостта и прекратяване на войната, която беше разрушителна за хазната.
  Тук, разбира се, Куропаткин е между чука и наковалнята. Но Порт Артур е мощна крепост и сега, когато японците се заселиха в нея - опитайте, вземете я!
  Но Маргарита и Калигула от Делфините, сечейки с мечове и хвърляйки босите си пръсти с краката на децата си, но пъргави като лопатки на витла, се движеха покрай бастионите, прочиствайки ги от войници. На първо място, трябва да знаете доминиращите височини и тогава ще бъде възможно да отворите пътя за нападащите войски.
  Докато кълцаше самураи, Маргарита остроумно отбеляза:
  - Обикновено те се борят за прогреса, а ние, оказва се, се борим за регреса!
  Момчето Калигула се ухили:
  - Искате да кажете, че превземането на тази крепост ще укрепи позициите на Автокрацията?
  И той извърши цяла поредица от техники с мечове. Ето как са носени мечовете му.
  А босите крака на момчето нанасяха удари , които трошеха глави, вратове и кости.
  Маргарита, облизвайки кръвта от устните си, която се пръсна обилно от бързите й удари с ръце и крака, потвърди:
  - Поне дори така! В крайна сметка е ясно, че монарх, който печели войни, става популярен. Поне за известно време. Тогава победата е забравена и обикновеният човек или обикновените хора са въвлечени в банална работна рутина. - Партизанката с един ритник , като събори шестима японци наведнъж, а двама бяха пронизани от собствения си щик от силен тласък, добави тя. - Може би това е само временна отсрочка!
  И отново тя раздвижи голата си пета, побеждавайки петима воини от страната на изгряващото слънце, включително трима офицери.
  Босо момче по къси панталони, кълцащо японците като зеле, Калигула логично отбеляза:
  - След победата в Русия ще започне бърз икономически растеж. Това означава, че хората ще живеят по-добре, а революционните настроения ще намалеят.
  Младият воин ритна оръдието по такъв начин, че дузина самурайски войници полетяха с главата надолу . Терминатор момче добави. - Хората обикновено се бунтуват от глад!
  Маргарита, изплювайки кост от отрязан череп от устата си, плюнката удря трима японски войници, само отчасти се съгласи:
  - Всъщност това не е вярно! Да, революциите и бунтовете обикновено се стимулират от влошаващата се икономическа ситуация, но ... В края на краищата декабристите не са влезли в действие поради собствената си бедност.
  Момчето воин Калигула, след като направи движение с пеперуда и отряза дузина японски глави, се съгласи:
  - Точно така, не от бедност! - младият воин посече цяла шепа стрелци и добави. - Не винаги е полезно да мислиш със стомаха си!
  Маргарита коригира, продължавайки брутално да нарязва, така че крайниците на японците да се разпръснат:
  - По-точно мисленето със стомаха никога не е полезно!
  Момчето Калигула тук се съгласи, нарязваше самураите и хвърляше главите им с шлемове в различни посоки, и с голямо нетърпение:
  - Сто процента си прав! Няма какво да възразим!
  Воин и истински партизанин-пионер, и освен това най-спокойната принцеса, получила тази титла за услугите си в един от магическите светове, изръмжа:
  - И ще махнем мазнината от себе си! Така да бъде - банзай !
  Без жал и спиране Калигула, сечейки с мечове и разбивайки японски с крака , дори пееше:
  Не напразно бях изпратен в Русия,
  Носи ти благодат!
  Накратко! Накратко!
  Накратко - мълчи!
  И след такива думи кръвта потече още по-буйно. Разбира се, жалко за японците. Нацията е трудолюбива и достойна за възхищение, но падна под воденичния камък и сега мели. Само какво ще стане - брашно или брашно, въпрос на въпроси!
  Босоногата партизанка Маргарита, нанасяйки десетки удари за секунда и стремглаво катерейки се, разпръсквайки смачкани трупове, върху следващия бастион, заявява, премествайки крака си в челюстта на следващия самурай, и с изненадващо сполучлив афоризъм:
  -Войната е долно нещо, което се води с възвишени мисли!
  Калигула, момчето актьор, което се движеше дори малко по-бързо от приятелката си и от чийто гол торс с плочки от мускули дъждът отми кръв и костни фрагменти, продължи:
  - Войната изтощава тялото, но насърчава духа!
  Маргарита създаде каскада от салта, пресичайки японците, и изпя фраза от хитова песен от седемдесетте години на двадесети век:
  - Жизнерадост, грация и пластичност! Общо , укрепващо, енергично насърчаващо, ставайте от леглото и правете гимнастика!
  Делфините Калигула, с удар от мускулестия си крак в слабините, принудиха японския полковник да лети във въздуха и веднага да събори две картечници, стоящи на кулата. Механични чудовища, плюещи олово, по инерция, падайки, бият своите , косейки редиците. Момчето Терминатор се поклони:
  - Извинявай, присвити очи , но исках да съм първи! И не само исках, но и ще го направя!
  Маргарита, събаряйки поредната кула с автомати, произведени в САЩ, с бос крак, докато скачаше, логично отбеляза:
  - Не е зле да си първи, разбира се, но да не готвят топките отзад!
  Момчето-актьор Калигула, хвърляйки снаряд с голи пръсти, експлозивната шимоза избухна, разпръсквайки самурая, каза:
  - Който вари топчетата нощ и ден, няма да позволи да бъде изяден жив!
  Маргарита се изкикоти, скочи и блъсна бос крак в метала на картечната кула. Неръждаемата стомана отскача назад и японските офицери летят с главата надолу, размахвайки крайниците си в ботуши. Наистина изглеждаха като насекоми.
  Маргарита се изказа и тук:
  - Клошар може дори да обуе "ботуш" с ток!
  Хулиганът Калигула, който също извади пистолет в скок и накара всички да отлетят, отбеляза:
  - "Ботуши" не обувайте някой, който няма мозъка да лъска обувки!
  Маргарита отговори, като се обърна отново и изби цял взвод японци. Момичето Терминатор блесна и тук:
  - Колкото и да е странно, на върха има много честни хора, но малко са сред тях, които могат да минат без измамни хитрости в кариерното си израстване!
  Калигула се завъртя като навит, събаряйки и посягайки японците, и разумно уверен:
  - Политикът играе честно толкова често, колкото миньорът слиза в мина с бяла престилка, а мотивът е един и същ: да се измъкнат субсидии, за да се измие опетнена репутация!
  Маргарита отговори на това, отърсвайки кръв от косата си:
  -Политик, той е лъжец в живота и лицемер в делата, но смъртта е справедлива и при този негодник!
  Момчето Терминатор разби японски пистолет, счупвайки костите на две дузини войници от Империята на изгряващото слънце и отговори:
  - Смъртта е честна в това, че винаги идва, но е своеволна в избора на времето на посещението си!
  Порт Артур е голям град и има много отбранителни линии. Така че, за съжаление и за щастие, бойците имат достатъчно време да се бият.
  Момчето боец Калигула, нарязвайки бойците с мечове, дори хвърляйки грахово зърно на унищожение с бос крак, разкъсвайки самурая, пееше:
  - Как не опитах, как не се стремях! Няма значение дали някой е бил там, за да се бие!
  Маргарита, отрязвайки поредната група войници, които умираха под ударите на партизанско момиче, пробляснало като светкавица, отбеляза:
  - И донякъде ние самите си искаме битка. В крайна сметка, признай си, Калигула, искаше ли да отидеш в Порт Артур?
  Младият терминатор каза честно:
  - Естествено! Това беше най-страстното ми желание.
  Маргарита, партизанката, отново отряза японците като бръснарско ножче, се изкиска:
  - Е да! Спасете Русия от най-офанзивното поражение в цялата хилядолетна история на войните на нашата страна!
  Момчето Калигула съсече две дузини японци с няколко замаха, поправи партньора си:
  - Най-обидното поражение може би беше по време на първата война с Чечня.
  Маргарита кимна в знак на съгласие с това, като дори ускори процеса на нарязване:
  - Несъмнено! Съперникът, от който загубихме, е твърде слаб! Имаше толкова много от тази Чечня и дори половината от тях се биеха за нас.
  Мъжът Калигула се засмя, опитвайки се да изпревари партньора си в процеса на унищожение:
  - Как Моска лае слон!
  Маргарита разумно отбеляза това, като отново отърси кости и кървави трохи от косата си с цвета на сняг със златни пръски, продължавайки да унищожава смелите японци, които не искаха да се предадат, с нарастваща интензивност, с ръце и крака:
  - Когато армията и народът не искат да воюват, тогава стават такива чудеса. И в първата чеченска война, и в руско-японската война.
  Калигула от делфините е принуден, докато унищожава самураите, да се съгласи:
  - Прав си! Народът на Русия, за съжаление, не иска да се бие с японците. - И младият боец, оставяйки цяла самурайска рота с отрязани глави, добави:
  - Но в наше лице се появи чудодеен фактор, който ще ни позволи да спечелим непопулярната война. Дори е символично, че във война без цар в главата херувимите помагат!
  Маргарита, плюейки кръв от устните си и хвърляйки отровни игли с босите си подметки, пронизвайки японците до смърт, отбеляза:
  - И все пак се налага трета намеса от наша страна!
  Момчето Калигула, след като остави още един ред трупове, нарязани на парчета, без особено да се съмнява, все пак попита:
  -Сигурен ли си за това?
  Младият воин, завършил унищожаването на японците в Порт Артур, потвърди с въздишка:
  - В морето Того е твърде силен. А какъв командир, или по-точно флотоводец Рождественски, за съжаление е твърде добре известно. Децата вероятно са дори по-добри в морските стратегии!
  Калигула, който порязва безмилостно самурая, е принуден да се съгласи с очевидното :
  - Разбира се, с такъв човек като Рождественски, дори да получи седем допълнителни бойни крайцера, построени в Аржентина, и да ремонтира корабите на първата тихоокеанска ескадра, вдигната от дъното, не може да се разчита на победа. Особено ако си спомняте, че петдесет и един руски кораба се биеха в Цушима и само един японски разрушител беше потопен!
  Маргарита, въодушевена, счупи дулото на пистолета и с нов замах на меча на четирима японци и с остра игла на още трима добави:
  - И също така е важно, че ескадрилата на смелия адмирал може да бъде прихваната преди да пристигне в базата от неуловимия и месояден Того . В това отношение положението на Рождественския флот е изключително трудно.
  Мъжът Калигула, който изстреля с крака, пъргави като на маймуна, още един снаряд, който уби японците като противопехотна мина, иронизира:
  Като швед край Полтава,
  Рождественски изпадна в беда...
  Изглежда смел
  Всъщност е точно обратното!
  Партизанското момиче, продължавайки да раздробява врага с удвоена сила и оставяйки маса от трупове, логично и с изчисление, отбеляза:
  - Ако не победите Япония в морето, тогава упоритите самураи ще се бият дълго време, а хазната на руската корона вече е празна и хората са на ръба. Трябва бързо да приключим битката с категорична победа. В противен случай ще има революция и появата на евентуално ненужен и дори вреден за Русия парламент!
  Калигула, момчето-актьор, блъсна с лакът японския генерал и го накара да полети във висините, като в същото време повали трима маскирани момчета , които неуспешно се опитваха да задействат примитивна бомбометка. Момчето Терминатор каза:
  - Ако има достатъчно време, къде ще отидат?
  Маргарита, нарязвайки японците на трески и кървава каша, отбеляза със забележима тревога:
  - Тук има проблем. Сега се движим така от крепост на крепост. Ами морето?
  Томбой Калигула се засмя и изпусна искра от очите си, която удари склада за боеприпаси. Имаше експлозия, която хвърли във въздуха цял батальон японски войници.
  Момчето актьор извика над рева:
  - Нищо специално! С нашите данни плуваме добре, няма да се удавим с мечове. Той ще плува от боен кораб на боен кораб, разчиствайки палубите!
  Маргарита, чиито мечове, като остър бръснач, отрязаха многобройни, смели, но безсмислено умиращи войници, се усмихна в отговор с още по-ярко остри зъби:
  - Вие определено сте гигант на мисълта!
  Калигула от делфините, който сечеше японците като компютърна игра, отговори честно:
  - Ако вземем скоростта на мислене, тогава ние, всъщност, нямаме равни !
  Момичето Терминатор се съгласи с това и за да бъде убедително, мина през цял батальон самураи.
  И тя остави след себе си кървава следа със следи от босите, изсечени крака на момичето.
  В същото време тя заяви:
  - И скоростта на телата, която е много по-значима!
  Заедно и бързайки с такава скорост, трябва да можете да поддържате баланс и да не паднете. Хулиганът Калигула повече или по-малко успява. Като цяло, теоретично, автокрация без конституция не трябва да съществува в Русия вечно. Примерът на западните държави с техните парламенти е твърде заразителен. Да не говорим за факта, че олигарсите искат да упражняват властта си не само в икономически, но и в политически аспект. Засега те са повече или по-малко приятелски настроени с автокрацията и вероятна победа в Тихия океан и последващата експанзия в Китай ще укрепи това приятелство за дълго време. Между другото, руско-японската война също е много важна от дългосрочна перспектива. Създаването на Жълта Русия и включването не само на Манджурия, но и на други китайски региони може да доведе до окончателното разделяне на Поднебесната империя. Това означава , че могъщият китайски колос от двадесет и първи век, претендиращ за суперсила и глобална хегемония, няма да може да съществува като държава.
  И най-вероятно без Октомврийската революция колапсът на глобалната колониална система няма да настъпи. Светът ще бъде по-рационален и по-безопасен, отколкото през двадесет и първи век, когато на една малка планета има повече от двеста държави. Вместо това ще възникнат няколко империи, може би дори Руската ще стане най-мощната или поне най-обширната.
  Не е толкова трудно да се предвиди какво ще се случи при победа над Япония. Най-вероятно Германия, за която руската армия ще стане голям авторитет, няма да рискува да обяви война на Русия. Но може би той ще иска война на един фронт, като удари Белгия и Франция.
  Но цар Николай е такъв, че може да атакува , както се е случило в реалната история, в гръб. Е, поне така че агресивните германци да не станат твърде силни.
  После пак Първата световна война. Русия може да има китайски дивизии и мощен тихоокеански флот на фронта, което ще бъде плюс, но ... В реалната история Япония се бие на страната на Антантата, в същата алтернатива може да покаже Страната на изгряващото слънце желание за отмъщение. И тогава ще получим втори фронт на изток. И това не е много страхотно .
  Освен това не може да се очаква значително укрепване на руската армия в сравнение с Real History. Въпреки че, разбира се, бързото икономическо възстановяване може да започне по-рано, не през 1909 г., а през 1906 г., и да бъде още по-стръмно. В края на краищата победата на Русия може да укрепи вярата както на чуждестранните, така и на местните инвеститори в управляващия режим и притокът на капитали ще бъде по-голям, отколкото в действителност.
  Това от своя страна ще увеличи средствата за армията. Освен ако, разбира се, царското правителство не се окаже прекалено самоуверено. Когато по-специално изглежда, че ще победим всички и ще ги оваляме в асфалт. По принцип изходът от Първата световна война в случая изобщо не е очевиден. И може би тогава, за да се реши всичко добре, ще трябва да се намесим и четвърти път.
  Въпреки че принципно не се изключва възможността изобщо да няма Първа световна война. В този случай ... Вече е трудно да се каже как ще се развият по-нататъшните събития. Колко дълго ще управлява цар Николай II и кой ще го наследи? Царевич Алексей е под въпрос, той може да не доживее до зряла възраст. Брат Михаил и децата му? И този, и други варианти са възможни.
  Колко дълго може да живее Николай II? Сред Романови нямаше дълголетници, но като цяло цар, който пиеше малко и не пушеше, можеше да живее доста дълго време. И въпреки че му приписваха нежност и добро сърце, той не беше либерал. Така че е малко вероятно императорът да издаде конституция без изключителен натиск. Но пътищата Господни са неразгадаеми. Всичко може да се случи по най-малко очаквания начин. И вълкът се превръща в агне, а агнето във вълк!
  И сега те са външно толкова красиви и сладки деца - момче и момиче, на доста крехка възраст, разчистват крепост след крепост и бастион след бастион. Ето например главната планина с простото име Висока. Оттук можете да видите цялото пристанище с ремонтираните руски кораби от първата тихоокеанска ескадра, както и други площади и подходи към града.
  Маргарита, уверено нарязвайки многобройни и кървящи японци, командва:
  - Е, и него ли ще изчистим?
  Момчето боец Калигула, довършил последния самурай с мечовете си, отговори саркастично:
  - Разбира се, че ще чистим и пречистваме!
  И двойката се втурна към височините със скоростта на изтребител. Трябва да побързаме. През месец март нощите не са толкова дълги, а през деня, дори и с тяхната скорост, е малко вероятно да е възможно напълно да се избегнат попаденията от множество мускети, тоест пушки и най-важното картечници .
  Добре че няма автомати. И някак по-спокойно. Изгряващото слънце не бърза да разсее мрака от дъжда и млечната мъгла, която изпълва всичко.
  Сутринта е мразовита и ледената кора хруска под мазолестите крака на момчетата от Терминатора, които и да искат не биха си обули обувките - щяха да се разкъсат. И краката им също са оръжия не по-лоши от най-пъргавите ръце. Ледената кора хруска, но изобщо не пречи да излети до върха и да продължи унищожаването там, включително обслужването на единадесетинчовите оръдия.
  Каква е ползата от такива стволове? Но не можете да удряте мишени като тях с големи оръжия, но е много лесно да изчистите пазачите. Маргарита, след като хвърли дузина японци в бездната с един грамофон, те викаха ужасно, докато падаха, каза:
  - Значи шоудаунът протича по готин начин ...
  Момчето-терминатор Калигула се засмя, хвърли дузина смели японски воини в бездната и отбеляза с наслада:
  - Даже става скучно...
  Маргарита махна с ръка, хвърляйки отсечената си глава в дъга към партньора си:
  - Всичко е наред. Още по-ефективно е. Или бихте искали дуел с магьосници?
  суперсили имаше сега , дъвчеше железни зърна като змия и отговори:
  - Не бих отказал , но в ХХ век няма шанс да попаднеш на тях !
  Маргарита, нарязвайки още дузина японци за накъсано месо, се изкикоти:
  - Но виж, нинджа!
  Наистина две дузини маскирани бойци в черни одежди се втурнаха да атакуват воина. И са въоръжени с мечове, по два във всяка ръка. За хората нинджите се движеха добре. Човек можеше да усети изключителната подготовка и дивашко обучение от ранна детска възраст. Но в действителност какво може да се противопостави на херувимите? Разликата в скоростта между безсмъртните, децата, напомпани с помощта на магия, и хората е твърде голяма. А нинджите, макар и добре обучени бойци, все пак са хора.
  Маргарита посякла двама от тях наведнъж с бърза вятърна мелница, а третия така се нахвърлил с голия си, момичешки, елегантен, но смъртоносен крак в слабините, че той излетял повече от петдесет метра нагоре и откъснал пилона на знамето от кулата. Маргарита се пребори с хвърлените по нея звезди и, като продължи да се движи, посяче още три и уби четвъртата, като хвърли три ками с пръстите на краката си. Нинджата се измъкна от двама, но третият, летейки по счупена траектория, се приземи право в сърцето.
  Мъжкият Калигула също влезе в битката. Той разряза нинджата с лилави рамки наполовина и отприщи още по-бърза атака, която събори главите на маскираните мъже, опитващи се да атакуват неговите двойки.
  Черните невидими мъже не се предадоха, но бяха твърде бавни в сравнение с момчето и херувимчето, които ги нападнаха. Изобщо нямаха шанс.
  Маргарита, в неустоимото движение на бърз призрак, дори запя:
  - Скоро ще ме забравиш, ще отидеш в Шеол като мокър дъжд! Други ангели ни служат, а ти ще влезеш в ковчега с Дракула!
  Нинджата падна, нарязан на парчета, пръскайки кръв като зрели дини под сатъра. И не спряха да атакуват. Но ... Всичките двадесет и трима велики бойци паднаха в битка. След което великолепната двойка се прехвърли към довършването на оцелелите слуги при оръжията...
  Мъглата вече беше започнала да се разсейва и Слънцето започна да грее по-силно. И смелите воини се преместиха на друга отбранителна линия. Нападението още не беше започнало и трябваше да се бием сами. Бойците обаче все още не се чувстваха сериозно уморени, а просто искаха да ядат. Е, започнахме отново да ядем сурово конско месо. Е, все пак няма хора.
  Момчето Терминатор Калигула, хвърляйки игла с бос крак, пронизвайки с нея няколко японци, проговори:
  - Най-тежкото робство е да си роб на стомаха - господарят е безпощаден, независимо от празнотата или пълнотата!
  Маргарита се съгласи с това, като продължи да сече самураите, които все още пълзяха, като безброй скакалци, които се процеждаха на вълни. Сред японците имаше много млади момчета, на около шестнадесет или седемнадесет години, и беше толкова неприятно да ги убиеш. Очевидно властите на Страната на изгряващото слънце са изчерпали всичките си резерви за война. Но Куропаткин, когото всички оплюха и оплюха, все пак се погрижи за войниците и загуби много по-малко от японците. И за това трябва да му се отдаде заслуженото. И постепенно японските части се бият по-добре и от европейската част на Русия пристигат свежи, добре обучени сили. Включително гвардейски полкове.
  Партизанката смятала, че нещо подобно се е случило и през Втората световна война. Страхотните германци напредват и постигат успех, докато елитните им части не бъдат напълно или почти напълно нокаутирани. След което те не успяха да сдържат Червената армия.
  Вярно е, че трябва да се каже, че кадровите части на Червената армия също бяха нокаутирани. И това наистина се оказа проблем.
  Маргарита се втурна в битката с думите:
  - Бог няма да те предаде, прасето няма да те изяде и злите дракони ще бъдат арестувани!
  . ГЛАВА Љ 12.
  Доминика се върна в Dragon Academy само за известно време. Тя отново бързо научи няколко десетки заклинания и някои сложни думи.
  Тогава три момичета: елф, хобит и жена трол, играеха с нея в хвърляне на магически камъни по-високо.
  Доминика ги победи. А самите камъни светеха много ярко и блестяха като капки роса в лъчите на четирите светила.
  След това момичето-магьосници й дадоха два пръстена с камъни от всеки крак, за да може воинът да засили магиите си в името на една велика цел: спасяването на по-силния пол.
  Сега почти всички пръсти на босите крака на момичето актриса, с изключение на малкия пръст, имаха магически пръстени. И тя стана още по-могъща в магията, отколкото беше преди. Това всъщност е момиче, способно да унищожи град и да построи дворец.
  И така тя бързо научи още сто заклинания и вместо да си почине, седна на коженото килимче. Тя се потопи в позата на лотос и почти веднага нейната ментална същност и душа, и тялото й се озоваха в паралелна вселена, заедно с боен екип, макар и външно млад.
  Армия от деца, водена от квартет бойци, продължи да се бие с орди плъхове в страната на злата магьосница Бастинда.
  Първите групи месоядни гризачи са били убити или претърпели трансформации.
  Тогава се появиха полетата, където работеха нещастните деца-роби. Бяха наблюдавани от едри надзиратели на плъхове с размерите на прилични глигани. Те държаха камшици в лапите си и биеха полуголи момчета и момичета.
  Доминика се възмути:
  - Колко е лошо, когато децата страдат!
  И в гняв тя изстреля няколко мълнии наведнъж срещу плъховете и те се превърнаха в големи, покрити с шоколад баби.
  Децата-роби изпискаха от изненада и се втурнаха към толкова апетитна и миришеща храна. И нека откъснем парчета от него.
  Доминика отново размаха вълшебната си пръчка и отново направи трансформации, превръщайки гнусните плъхове във вкусни ястия, гукайки:
  Деца, това са звездите в небето,
  По поляните растат цветя...
  Ще има радост на планетата,
  Красивите мечти ще цъфтят!
  Маргарита, която също се занимаваше с трансформации, логично отбеляза:
  - Имате голяма вътрешна топлина и доброта!
  Изведнъж, като джак в кутията, се появи огромен плъх, подобен на динозавър. Тя отвори уста и изкрещя нещо оглушително.
  И двете момичета са магьосници, как ще пуснат светкавици и пулсари към нея, и от магически пръчки, и от пръстени на босите си крака. И свързаният поток от енергия удари огромно чудовище, високо двадесет и пет метра. Той рухна и веднага се обърна, за да види многото различни, богати и разнообразни ястия на дългата маса. И тук, между другото, имаше златни чаши за вино с голямо разнообразие от сладолед.
  Робските деца започнаха да напускат работа по целия периметър и да нападат омразните плъхове и да ги нарязват със сърпове, мотики и други селскостопански предмети.
  И в тях имаше толкова много ярост. Момчетата бунтовници дори започнаха да пеят въодушевено;
  Който е в мрака на робството, вземете меча в ръцете си,
  И не толерирайте унижения срам...
  Вашият враг няма да изгради основа върху кръв,
  Ще му произнесете нещастна присъда!
  
  Момчето е бито от зъл камшик,
  Палач го измъчва със зъл плъх...
  Но злият мъчител ще се превърне в труп,
  Не чувайте повече момичета да плачат!
  
  Не бъди роб, унижен в пръстта,
  Вдигни бързо глава...
  И ще има елфинизъм в далечината,
  Обичам Солнцус и Спартак!
  
  Нека има светъл свят във Вселената,
  В който щастието ще трае вечно за хората...
  И децата ще имат весел празник там,
  Това кралство не е от кръв, от юмруци!
  
  Вярваме, че ще има рай в цялата вселена,
  Ще овладеем пространството...
  За това, момче войн, осмели се,
  За да няма кошмар и зъл срам тук!
  
  Да, ние сме роби, стенещи в окови под потисничество,
  И горящ камшик ни бие в ребрата...
  Но вярвам, че ще убием всички орки-плъхове,
  Защото лидерът на бунтовниците е много готин!
  
  В този час всички момчета се разбунтуваха,
  Момичетата също са с тях за същото нещо ...
  И вярвам, че ще дадат солценизъм,
  Ще хвърлим омразното иго!
  
  Тогава, знаете ли, ще прозвучи рогът на победата,
  И децата ще цъфтят в слава...
  Очакват ни промени в щастието,
  Изпити, преминаване на всичко с перфектни оценки!
  
  Ще постигнем такова чудо, вярвам,
  Че ще има истински рай от светлина...
  Поне някъде вещица е подъл Юда,
  Какво кара момчетата в обора!
  
  За нас, робите, няма място в подземния свят,
  Можем да изгоним дяволите от пукнатините...
  В името на рая, който е свят от Господа,
  За всички свободни радостни хора!
  
  Нека има мир в целия подлунен свят,
  Нека има щастие и свещено слънце ...
  Ние стреляме по врагове като в стрелбище,
  Така че само нагоре и нито секунда надолу!
  
  Да, повярвайте ми, нашата сила няма да изсъхне,
  Тя ще бъде пътят на небето към вселената...
  И армията на бунтовниците ще лае силно ,
  Да удавя враждебните плъхове!
  
  Ето колко радостно, щастливо,
  Тревата расте като рози навсякъде...
  Отборът на нашите момчета
  Погледът определено е като на планински орел!
  
  Победата ще е сигурна,
  Да строим, вярвам, честно казано, ние сме Едем...
  Цялото щастие, радост на всяка планета,
  И вие не сте седло , а уважаван господин!
  Това наистина е химнът на събудените роби, които мачкат плъхове и орки.
  Междувременно Доминика и Маргарита на дракони, пред армията, летят до замъка.
  Две магьосници, бързи и искрящи с магически пръчки и пръстени с талисмани на босите им крака. С които извършват приказни трансформации. И няма нищо лошо във факта, че сега други, по-опасни крилати плъхове се опитват да ги атакуват.
  Авиацията на гризачите не е шега. Но момичетата ги удряха с магическите си сили и правеха заклинания. И вместо чудовища се появява захарен памук. Толкова сладко и ароматно.
  Освен това някои от крилатите маймуни се превръщат в ягоди. Което е толкова узряло и блести от рубини и топаз.
  И още няколко маймуни с крила станаха балони.
  Oenomai и Dobrynya също влязоха в битката на дракони. Те започнаха да секат своите двойници с мечове, което е сравнително просто и ясно. Е, и самите дракони, когато го вземат и пламват с огън. И ще попарят крилатите без никакво съжаление и съмнение.
  Еномай отбеляза, посичайки врага:
  - Това, видите ли, ще бъде много смешно и готино!
  Добриня отбеляза с усмивка:
  - Да, това не може да се опише с думи!
  И момчето герой хвърли много остра и смъртоносна игла срещу врага. Удари плъха право в окото и той се сблъска с друг гризач. Тук започна хаосът.
  Еномай изпя:
  Плъховете са много готини
  Могат да изгризат дори дъб...
  Вашият мозък е трудно да се види,
  А навивките са като конец!
  Добриня се съгласи с това:
  - Да, плъховете гризат всякакви гадости!
  Маргарита намигна. Спомни си как е заловен партизанинът Андрейка. И беше затворен в студено мазе, пълно с плъхове. И гризачите хапеха босите крака на момчето, изтръпнали от студ. Андрейка се бореше с плъхове цяла нощ и не спа. И на сутринта го заведоха на разпит, като първо поръсиха със сол раните по краката на момчето А. Беше много болезнено и Андрейка започна да крещи . И те също го удряха с бодлива тел.
  Но момчето партизанин изгуби съзнание от болков шок, но не каза нищо.
  Маргарита успя да уреди бягството на Андрейка. И това беше нейният подвиг. Момчето успя да преодолее болката и да си тръгне с осакатени, нахапани крака. И за това, браво за него.
  Партизанката биеше плъховете и пееше с голям ентусиазъм:
  Пистолетът ми е като по-голям брат
  Стреля много точно, точно...
  В края на краищата едно момиче има картечница в стомаха си,
  Въпреки че понякога животът е като клетка!
  
  Аз съм момиче, което не е по-силно
  Вълк и тигрица в един тест...
  Но думата не е врабче,
  Когато съм с любимия, вярвам, заедно!
  
  Вече взех кой пропуск,
  Иран щурмува планините...
  Тя завладя много различни страни,
  Не, не мога да седя спокойно на дивана!
  
  Вероятно няма да разберете това,
  Какво значи да се биеш с фанатици...
  Запишете го в бележника си,
  И се научи да се биеш прилично, момче!
  
  Няма моя Родина, повярвай ми, по-смели,
  Тя блести като ярък рубин...
  Въпреки че има милиони дяволски клонки,
  Все ще постигнем място в рая!
  
  Господ да ме пази
  велик рицар, Всемогъщият...
  Момичето има мощна плът,
  Тя събаря черешката с прецизен воле!
  
  Никой не може да ме победи
  Аз съм момичето, чието име е легиони!
  И мечката ми се кланя в краката,
  И клените скоро ще ви дадат злато!
  
  Слана, бягаща боса през снега,
  Снежните преспи, нали знаете, не плашат момиче...
  Ще направя на моя противник елегантна прическа,
  Разпознават ме като хрътка!
  
  Роден съм в началото на пролетта,
  Толкова червено, сякаш беше знаме...
  Характерът е много хрътка , весел,
  И в сърцето ми гори горещ пламък!
  
  Да, не можете да намерите по-красиво момиче,
  Тя ще дарява всички с любов в изобилие...
  дори не изглежда на двайсет,
  Но тя дори удря много силно!
  
  
  Затова се поклонете на момичето,
  И целува босите й крака...
  Рицарят ще се втурне нагоре като стрела,
  Няма да ни е трудно да решим проблема!
  Партизанката пя много задушевно. Всички летящи плъхове са се променили. Някои в захарен памук, други в пуканки, трети в овесени ядки или сапунени мехурчета. И някои от момчетата-герои бяха тривиално насечени до смърт или драконите ги изгориха с огън. Това наистина бяха мъфини и печени хубави, месести котлети.
  Добриня взе и хвърли иглата с пръстите на краката си и тя прониза крилатата хлебарка, приковавайки я към каменната стена. И се оказа толкова готино и готино.
  Таратайката внезапно светна и на нейно място се появи ефектна диамантена огърлица.
  Добриня пееше:
  И когато видях мряната,
  Ай, дай , дай!
  Момчетата се захванаха за парите си,
  Не отлагайте!
  Момчето Еномай отговорило:
  - Еха! Колко добре се получи. Това е скъпоценен камък.
  Добриня изсумтя и изрева:
  - Всичко можем, господа, отдавна сеем, къде?
  Доминика изчурулика в отговор и също превърна дузина крилати хлебарки, които изхвръкнаха от зловещата кула на замъка, в цели съзвездия от скъпоценни камъни. И как блести и блести прекрасно, като ледени висулки върху четирите осветителни тела, изпращащи слънчеви лъчи.
  Маргарита отбеляза със смях:
  - Вярвам, че доброто побеждава злото!
  Еномай отбеляза с усмивка:
  - Доброто и злото са относителни понятия. Ето един плъх, той също е жив и го нарязваме!
  Добриня отбеляза:
  - А растенията? Същите зеленчуци и плодове също са живи и също се ядат и е жалко!
  Доминика туитна:
  - Така става, така става,
  Всеки поглъща другия наведнъж!
  Момичето-актриса с рев го пое и пусна магия от босите си крака. И кулата с черепа на плъх беше преобразена. Стана позлатен, а отгоре блесна роза с рубини.
  - отбеляза остроумно Маргарита, оголвайки зъби и изпращайки каскади от убийствени и разрушителни лъчи от босите си пръсти. И магията проработи. И бита убийствено и разрушително, което веднага се превърна в съзидателно и процъфтяващо.
  Орки и гоблини отново се изсипаха от замъка . И се качиха в истинска орда . Някои от рошавите мечки носеха стоманени брони. И това са много лъскави доспехи, с копия и брадви.
  Доминика отбеляза агресивно, оголвайки зъби:
  - Сега това е страховита орда, която вече се катери . Е, ще ги посрещнем ли с нещо смъртоносно?
  Маргарита отбеляза със злобна усмивка:
  - Да, разбира се, че можем!
  И момичетата магьосници взеха и пуснаха магическите си пулсари към орките и гоблините.
  Момчето Добриня отбеляза:
  - Това не е лошо, но трябва да дадем възможност на децата воини да се бият.
  И наистина, хиляди бунтовнически деца се затичаха към замъка от различни посоки. Много от тях, особено момчетата, бяха с вериги. Някои от момчетата работиха, издигайки паметници и скулптури на вещицата Бастинда . Някои статуи достигаха стотина метра височина и само гигантският замък се извисяваше над тях.
  Двете най-силни, макар и не най-едри момчета, Виконтът и Феникс, се биеха пред останалите, поваляйки гризачите.
  Орките от своя страна също започнаха да стрелят от лъкове. Но магьосниците ги удариха здраво. Ако беше сравнително лесно да се убият плъхове, въпреки че бяха дебели и големи, това се отрази на тяхната мобилност. Тогава орките ще бъдат по-силни бойци, а гоблините са просто гиганти.
  Финикс отбеляза:
  - Борих се с Картаус . Значи неговите бойци са били по-пъргави!
  Боецът виконт пееше:
  Ужасно обичам войната
  Борейки се като петел...
  И в ръкопашен бой,
  Боря се за две чудовища!
  Финикс отбеляза с усмивка:
  - Да, честно казано, това е страхотно ! Но ние сме свикнали да убиваме чудовища с хиляди.
  И така момчетата герои убиха гоблина. А останалите чудовища вече бяха частично трансформирани в различни видове храни и сладкиши. Но един от гоблините направи такъв сладолед в чаша за вино, издълбана от изумруд.
  И отгоре има купища разноцветен сладолед, парченца шоколад, захаросани плодове, ягоди, шамфъстък и така нататък, много апетитно.
  Децата войни ще крещят от възторг. Да, наистина се получи изключително вкусно и хипнотизира очите.
  Момичето-магьосница Маргарита, пуснала поредната вълна на разрушение и унищожение, направи агресивен картбланш по въпроса за превръщането на грозното в апетитно и издаде:
  - В някои отношения магията е по-добра от естествения процес, нали?
  Доминика се съгласи:
  - Да, без съмнение създаваме нещо красиво и вкусно. Но защо тук има хиляди роби и всичките са деца, а възрастни не се виждат?
  Маргарита отговори с усмивка:
  - Влиянието на местната магия. Доста е силен. И наистина, оказва се, че на този свят има само прохождащи деца. Но не се притеснявайте, местният въздух сам по себе си няма да ви превърне в малко момиченце.
  Доминика попита изненадано:
  - И защо?
  Партизанката отговорила:
  - И за главата на зелето!
  Настъплението на злите орки и гоблини започна да отслабва. Някои от тях са убити от деца-войни, а повечето са трансформирани от силната магия на красива двойка. Това е истинска магия, засенчваща пръчката, която Незнайко имаше.
  Доминика отбеляза, усмихвайки се сладко:
  Времето за разплата дойде,
  Ударихме орка в окото...
  В отговор той стана като пай,
  И поиска зъб!
  И наистина, в Всички видове вкусни лакомства се трансформират в орки и гоблини.
  И децата воини са възхитени от това. И плъховете се унищожават безпроблемно . Но от техните удари отново започнаха да се появяват вкусни ястия. И други вкусни и невероятни неща.
  И плъховете бързо се превръщат в нещо полезно и годно за ядене.
  Партизанката Маргарита възкликна:
  - Може би сега ще отидем в самия замък!?
  Момичето актриса отбеляза:
  - И там може да ни очаква засада. Ние обаче сме готови за това!
  Маргарита се ухили и отговори:
  - Аз съм пионер, което означава, че винаги съм готов!
  Сега децата роби са нахлули в замъка. Босите им крака стъпваха по черния мрамор. Вътре те се биеха с орки, гоблини и плъхове. И те ги насякоха, сякаш имаха ножове вместо мечове. Оттук започна сеченето.
  Момчетата се биеха с мечове особено яростно. А момичетата предпочитаха да стрелят с лъкове. За щастие Маргарита можеше да превърне сърпове и мотики в истински лъкове. И те изстрелват цели пакети стрели, пронизващи плъховете.
  Доминика остроумно отбеляза:
  - Остри стрели на убийствен път, бъдете готини, деца мои.
  Изведнъж вещицата Бастинда излетя от кулата. Изглеждаше като жена на около тридесет и пет и се въртеше като топ. Косата й е черна, къдрава, а самата тя държи две вълшебни пръчици в ръцете си с ръкавици.
  Вещицата летеше на мотоциклет, а на краката й имаше ботуши с шпори.
  Бастинда го взе и изрева:
  - Уважавам силните
  И аз обиждам слабите...
  Аз съм голямо зло
  А ти, бос?
  Доминика туитна в отговор:
  Моят закон е прост
  Побеждавам онези, които са зли...
  Който е слаб, ще помогна,
  Не мога по друг начин!
  Бастинда взе от магическите пръчици, сякаш удряше Доминика с пулсари. Затова тя подсвирна в отговор. И пулсарите веднага се превърнаха в торти и паднаха върху момичето-актриса, като я размазаха старателно.
  В отговор Доминика, в ярост, пусна огромен пулсар от магическата си пръчка и от босите си пръсти.
  Той прелетя, но Бастинда успя да избяга и беше ударена от разряд в замъка. Почти моментално светна и започна да се трансформира. И на мястото на зловещия замък изникна най-луксозен дворец - изцяло и веднага.
  Бастинда го погледна, примигна с очи и избяга. По-точно да отлети. И огнена опашка остана зад нея.
  Доминика и Маргарита се втурнаха след нея. И двете магьосници явно изоставаха в скоростта.
  Все пак летящият мотоциклет е много по-бърз от драконите.
  Момичетата магьосници започнаха да стрелят по Бастинда . Но от време на време тя избягваше или се защитаваше. Освен това мотоциклетът много бързо увеличи дистанцията, извеждайки го от обхвата на стрелба с магия.
  Доминика отбеляза:
  - Тя загуби държавата, поданиците и властта си. Така че сега наистина не ни трябва!
  Маргарита отбеляза:
  "Ако тя е откраднала и е отнела артефакта на жълтия плъх, тогава нашата победа ще бъде безполезна!"
  Момичето актриса, щракайки с пръстите на голите си, загорели крака, уверено заяви:
  - Но хиляди деца получиха свобода! Това също струва нещо!
  Партизанката се съгласи:
  - Правилно! Нищо чудно, че работихме.
  Наистина, плъховете най-накрая бяха трансформирани и убити, както и орките и гоблините. Така беше спечелена голяма победа.
  Хиляди деца - момчета и момичета - се събраха на площада и скандираха, тропайки с боси крака:
  -Слава на героите! Слава на освободителите! Долу робството!
  Това беше най-голямата победа в страната на плъховете. И тук има толкова много приказни и ефирни неща.
  Маргарита заговори първа. Тя, танцувайки , го вземаше и пееше, а песента й беше песен на партизанско момиче:
  Ние, деца на бедността и ласките на лятото,
  Роден в барака под дъжда...
  Нека мечтата на момичето бъде изпята,
  Кога пак ще влизаме в лют бой!
  
  Случайно се озовах в Elfxik ,
  И моята родина Света Рус...
  С моята съдба, напълно необикновена,
  Боря се за щастието и любовта на родината!
  
  И няма по-красива родина Русия,
  За _ бори се и не се страхувай...
  И няма по-щастлива страна във Вселената,
  Ти си факелът на светлината на вселената, Русе!
  
  Ще мина през огън и вода за теб,
  Пионерите са свикнали да побеждават...
  Ние винаги ще бъдем доволни от хората,
  Защото силата на армията е безгранична!
  
  Да тръгнем в атака за Родината,
  Под вика на мощно, яростно ура...
  Хитлер ще си получи отплатата докрай,
  Ще изгоним нацистите от двора!
  
  Отечеството ми е пълно с герои,
  А Сталин е велик великан...
  Пионерите маршируват във формация,
  Всемогъщото семейство, нашия Господ, о един!
  
  В името на светлината и добрия живот,
  Ще се борим смело, деца...
  Все пак едно поколение ще живее при комунизма,
  Повярвайте ми, надеждата не може да бъде отнета от нас!
  
  Ние обичаме нашата родина, момчета,
  Искаме да те издигнем над облаците...
  Фашизмът ще получи силно възмездие,
  От пионерите, доблестните орли!
  
  Ще го постигнем, вярвам, че скоро ще победим,
  Въпреки че фашизмът е коварен и жесток...
  Дядовците ще се гордеят с нас,
  И Сварог ще те поведе в битка!
  
  За слава на доблестното ни отечество,
  Сам Господ Вседържител се възнесе на кръста...
  Няма да съжаляваме за живота си за Русия,
  Нека се чуе силен глас от небето!
  
  Борба за славата на нашата родина,
  Лоялните бойци я обичат...
  Вие сте вълчета, а не страхливи зайци,
  Дори рицарите са много горди!
  
  Можем да вземем луната от трезора,
  Хванете щука, голям сом...
  Великият Ленин стана за свобода,
  Ние ще съживим сградата!
  
  В името на семейството, изграждайте пирамиди,
  И корабите, които ще разкъсат небесния свод...
  И Хитлер , на шега, убива бойците ,
  Всемогъщият умря и възкръсна за нас!
  
  Ти си скъпа, палава Лада,
  Великият Бял Бог е роден от теб...
  И смело трябва да се борим за теб,
  Нека Всемогъщият ви помогне да живеете вечно!
  
  Обичайте, почитайте Бог Исус,
  Той е руснак, с нас завинаги...
  Време е умело да бродирате орнамента,
  Нека годините са изпълнени с радост завинаги!
  
  Величието на моята свята Русия,
  Способни да побеждават противници ...
  Въпреки че жените викаха от страх,
  Можем да разбием дракона!
  
  За слава на святата Родина, повярвайте ми,
  В името на руския Бог Христос...
  Скоро ще строим големи църкви,
  Нека извървим нашия път до самия край!
  
  Любовта, повярвай ми, не знае излишни думи,
  В него вече не се вижда излишна скука...
  Нека Каин загине в подземния свят,
  И Абел отново ще изпее своята песен!
  
  Тук тропаме из Берлин със стебла,
  Тръбата звучи като камбана...
  По-добре да си войн много скромен,
  Разбийте главата на нацистите с брадва!
  
  Семейството ще възкръсне, повярвайте ми, мъртвите скоро,
  Бял Бог ще ви даде всяка любов
  И решихме много ясно,
  Каква ще бъде цяла вечност от ярки промени!
  танцуваше, тропайки с боси крака, весело и ентусиазирано . И други деца, бивши роби, пееха и танцуваха, опитвайки се да се издигнат или по-скоро да скочат по-високо.
  Добриня, като силно момче , взе камък и го хвърли по-високо. Излетя нагоре и избухна, разпръсквайки се като фойерверк на хиляди разноцветни фрагменти.
  Момчето виконт изрева:
  - Това е наистина фантастично!
  Добриня се противопостави на това, като отново хвърли камъка и Маргарита го удари със светкавица, карайки го да се разпръсне на много много цветни и ослепително искрящи фрагменти:
  - Не! Това е такава реалност. И няма нищо по-високо от тази реалност!
  Момчето-герой Феникс яростно, тропайки с боси крака, така че тревата започна да пуши, извика:
  - Нашият локомотив напред лети - спира в комуната!
  Нямаме друг начин - мощна пушка!
  И момичето до тях също ще подскача нагоре-надолу.
  Настроението им беше положително, а радостта беше в разгара си.
  Доминика също реши да се похвали малко с остроумието си.
  И нека да надраскаме цели потоци от вашите отлични, добре практикувани афоризми;
  Робът може да стане свободен, глупакът може да стане умен, бедният може да стане богат, но ако имаш ината на магаре, винаги ще си останеш магаре!
  Беден не е този, който няма пари, а този, чиято глава е пълна със стърготини!
  Не се стремете да бъдете крал, ако нямате мозък!
  Дори шахът ще е луд като магаре!
  Царят, разбира се, е лъв, но не без лисича изобретателност, а лъвовете са одрани!
  Не ръмжи, а по-добре мълчи, ако все още не си на мястото на лъва и лисицата не си е дала костюма!
  Политикът е като лисицата в баснята на Крилов, но не бъди врана като избирател!
  Ако си като пън, тогава ще премахнат талашите от теб до корен!
  За да не се впрегне държавата в ярем, трябва да е здрава, като бик!
  Авиацията е нужна, за да лети страната!
  Политикът е готов да обещае луната, само и само да не тръгне в канализацията!
  Който не си е пил здравето е вечно млад!
  Дъбовите аргументи действат на пън!
  Политик ще ти свали стружки с охота, ако си пън!
  Но човекът има едно предимство пред маймуните: понякога той е поне малко истинска лисица!
  Политикът има амбиции на лъв, хитрост на лисица, но методите му са напълно свински!
  Ако един политик е много лисица, значи става пълна свиня!
  Политик с лисича хитрост и вълча хватка ще прави шашлик от избиратели!
  И късметът изисква усилия, само с упоритата работа на коня можете да свалите яката на подчинение!
  Вярвай в успеха, ако надхитриш всички!
  Политикът може да надхитри и лисица, но не може вечно да мами времето!
  Избирателят често хвърчи като пчела към медената реч на политика, но често и самият той бива ужилен!
  Политик гълта избиратели, както питон гълта зайци, привлича мухи като водка и сладко велкро!
  Вълкът без месо не може, а политикът без измамата!
  Най-бързият кон ще се подчини на този, който е добре разбираем!
  За един политик е по-лесно да се преобърне, отколкото да обещае нещо, което може да се направи!
  За когото и да гласувате, ще почетете резултата с минута мълчание!
  Бъди поне малко изобретателна лисица, ако не искаш да станеш изтъркано магаре!
  Не вярвайте на политиците, за гласоподавателите те са само шкурка, която обира стърготини от дъбови дървета!
  Който не е пълен глупак, ще превърне стотинката в тежка стотинка!
  В политиката роднини няма, но ще има такива, които искат да споделят това, което имате като братя!
  Има много гадни неща в живота, но най-лошото е когато животът свърши!
  Ако искаш да се доближиш до Бога, приковай на кръста маймуната в душата си!
  Човекът произлиза, ако не от маймуна, то във всеки случай престава да бъде маймуна!
  Ако имате ум на маймуна, тогава лисицата ще ви погълне като хищна боа!
  Нищо не е безкрайно, освен времето, необходимо на политиците да изпълнят това, което обещават!
  Ако лаеш много , ще хленчиш като бито куче!
  Не вярвай на някой, който говори високо, и червеният огън може да те изгори!
  Дори Бог не може да надвие една жена и да издигне маймуна до нивото на човешката култура!
  Без любов няма усмивка, освен ако не е хищната усмивка на политик!
  Престоял твърде дълго в облаците, безкрилият политик полита в канализацията!
  Дребната душа винаги има амбициите на великан!
  Дребната душа има гигантска самонадеяност!
  Политикът е крадец, който си пише закони и смята държавата за зона територия!
  Политикът има седем петъка в седмицата, но когато трябва да изпълни обещанието , идва еврейската събота!
  Обединението е хубаво, стига да не се чифтосва с политик!
  Политикът е такова същество, което иска да те направи на овца със свински методи!
  Свинските методи на политиците превръщат избирателите в котлет!
  Под свински владетел животът никога не е дебел!
  Да правиш прасе президент е твърде мазно!
  Ако искате да станете президент, грабнете шанса си!
  Управник, който смята избирателите за овце е типична свиня!
  Господи, това е не само всемогъщество, но и готовност да отидеш на кръста заради ближния!
  Владетел, който седи дълго време на трона, кара държавата да пропада!
  Младият водач е като свеж кон, старият е като кобила със счупени копита!
  В средствата за постигане на Божествените висоти самият Сатана е политик!
  Политикът е Бог само в едно нещо, в това да си измисля оправдания защо предизборните му обещания са дяволски провалени!
  Политикът като бирата е добър само студен и на маса!
  Политикът е сладък с речите си, но горчивият послевкус от тях никак не е като от бира!
  Единственият път, когато истината излиза от устата на един политик, е когато той се тълкува погрешно!
  Един политик, за да стане поне малко Божествен, разпъва избирателя до дупка !
  Дори мечешка сила няма да те спаси, ако умът ти е колода!
  Лисицата е такова животно, че ще смъкне три кожи от лъва!
  Един политик е най-силен, когато избирателят му е слаб!
  Политикът за това излиза с мед, за да не плюе гласоподавателят!
  Тоя със стърготини в главата ще го удари с палка!
  Дъбът е царят на дърветата, дъбовата глава превръща всеки пън в предмет!
  Дъбът е устойчив на гниене, дъбовата глава е пълна с прах!
  Ако си пън, то поне имаш кол на главата !
  Неизвестното е страшно, но известното понякога те кара да се страхуваш!
  Знанието създава увереност, дори когато е трудно, невежеството , объркването, дори когато е лесно!
  Страхливец не е този, който се страхува, а този, който го мързи да култивира смелост!
  Страхът е слабост, смелостта е сила, но се пазете от глупака в себе си !
  Всеки, който се остави да бъде воден за носа, рискува да се изгуби сред трите бора!
  Безкрайната глупост те кара да се въртиш в кръг, а твоята изобретателност е обезсилена!
  Няма значение, ако млякото на устните ви не е засъхнало, по-лошо е, ако в сърцата ви има бездушие!
  Стар хляб на милостиня, горчива сол на покаяние!
  Медът от устните на политик привлича онези, чиито устни не са пресъхнали!
  Политикът не е крадец в закона, той е крадец, който създава закони!
  Политикът обещава сладък живот, лее мед от устните си, но лапите му са лепкави, като муха!
  Красноречив политик пиявица в портфейла на избирателя!
  Защо мълчанието е злато, защото се плаща!
  Кое е най-голямото нещо на света? Планина от обещания на един политик!
  Политикът иска пари и власт, готов е да разкъса всеки!
  Политикът е преди всичко лисица, не винаги ярка на вид, но винаги махаща с опашка!
  Политикът с радост пълни портфейла ви само с празни обещания!
  Политикът е честен само за едно нещо, когато казва - ние, след като вече няма себе си!
  Какво има повече от атоми във Вселената? Лицата и маските на политиците!
  Това, което един политик прави най-охотно, е да бърка в джобовете на избирателите!
  Политикът има седем петъка в седмицата, но слушането на гласоподавателите винаги му е почивен ден!
  Кой дойде първи? Политици, защото създадоха хаос!
  Не вярвайте на хладнокръвието на петлите политици, те винаги пеят от чужд глас, лисица!
  Ако един политик сипе думите като славей, значи лисица му е направила фонограмата!
  По-вероятно е рак да изсвирне в планината, отколкото политик да изпълни обещанието си, без да се изчерви!
  Политикът прилича на нощна фея, само дето обикновено обира клиентите през деня!
  По какво един политик прилича на куче? Когато троши много определено е кротък и си има стопанин!
  Тези, за които гласуват със сърцето си, често се озовават в черния дроб на избирателите!
  Политикът е като водката, избирателят ще усети с черния си дроб, че е опърлен!
  Един политик ти изкарва мозъка, като водката, само че за разлика от нея е пълна с утайка!
  Политикът обича да създава мъгла с прозрачната цел забогатяване!
  Един политик има много обещания, но още повече оправдания, ако не ги спазва!
  Политикът е лисица, но по-често със сив цвят!
  Политикът вади стружки от дъбовете и събаря жълъди като прасе!
  Ако един политик е словоохотлив като трион, то със сигурност ще направи пън от избирателя!
  Политикът обича да говори за Бог, защото самият той е Сатана!
  Политикът е хитър като дявола, но ангел в раздаването на обещания !
  Политикът обича да се прекръства, но ръцете му все се протягат към портфейла!
  Давайки гласа си на красноречив политик, рискувате да изкашляте кръв!
  Обикновено хората избират между котки в кълчища, вълци в овчи кожи и лисица с развалено сирене!
  Ако някой политик си е изпълнил обещанието, вижте планината дали рак не свири по нея!
  По-лесно е да окачите колобок, отколкото да принудите политик да изпълни обещанието си !
  Политикът е последователен само в едно - в търсене на облаги за собствения си джоб!
  Политикът си сменя съдружниците като ръкавици, само от това още повече цапа ръцете му!
  Политикът е животно, което прави елен от избирателя!
  Политик, ако не вълк в овча кожа, то типичен овен!
  Политик който не е лисица е овен или елен!
  Политикът може да обещае планини, но след това само разчиствате развалините!
  Не бързайте да гласувате за петела, ще ви кълве умрял!
  Диктаторе, това е лисица на лъвски трон, заобиколен от овни!
  Ако не искаш да се окажеш елен, бъди ти поне малка лисица!
  Който не брои гарваните напразно печели изборите!
  Можете да гласувате със сърцето си, но победителят ще спечели с мозъка ви!
  
  Политикът е лисица, която предпочита зелено сирене, като цвета на долара, от тези, които броят гарвани!
  Съпругата не е ръкавица, веднага щом смените ръкавиците, определено ще се превърнете в мръсник от знойни приключения!
  Гениалните момчета правят много повече открития от посредствените старци с инструкции!
  В младостта има огън в сърцето, откритие в главата, а резултатът е победа!
  Пътят към успеха не винаги е прав, но той не търпи превит в подчинение гръб!
  Политикът се навежда да си вдигне носа по-високо!
  Политикът се кланя, за да се наведе после над избирателя!
  Политикът е готов да си бръкне носа в земята, за да зарови отговорността си пред избирателите!
  Всичко невъзможно е възможно в нашия свят и повярвайте ми, живеенето е много трудно, като в стрелбище!
  Магаре с торба злато може по-добре да пробие крепостна стена, отколкото мамут със стоманен овен!
  Политик със златна уста превръща избирателите в магарета със златни торби с дарове!
  Кой е най-силният звяр? Разбира се, магаре, натоварено с торба злато! Лисицата обича жълтия цвят на предателството и златните монети на даренията!
  Политиците често развяват червени знамена заради жълтия цвят на монетите, които взимат от джобовете на избирателите без да се изчервяват!
  Красноречивите речи на благозвучни политици леят горчиви сълзи на майки, чиито синове загинаха в кървавото клане!
  Който обещава планини от злато, не струва и счупена медна стотинка!
  . ГЛАВА Љ 13.
  Калигула Делфинов има своя мисия. Трябва да намериш по-голямата си сестра на всяка цена. А вие самият междувременно бяхте пренесени в паралелен свят, където създадохте свои собствени уникални и в същото време много готини и уникални мисии.
  Маргарита и Калигула докоснаха босите си кръгли пети и изреваха:
  - Опашка по опашка,
  Око за око!
  Не Барбос -
  Фантомас !
  Сега момчетата се разпръснаха в различни посоки, за да завършат бързо смилането на редиците, покриващи подходите към Порт Артур, армията на Земята на изгряващото слънце. Децата Терминатор се движеха като електрически коси през мека трева, безмилостно унищожавайки японците.
  Куропаткин все още се колебаеше със заповедта да започне атаката, въпреки че на планината Висок бойната двойка инсталира трикольорния трикольор , децата-воини просто боядисаха голям картон и сега се вижда ясно през деня. Но бившият министър на отбраната все още се колебаеше. Въпреки че в същото време Куропаткин не беше страхливец. По време на войната от 1877-1878 г. проявява изключителна храброст.
  Да, и за да подобри живота на обикновените войници, като министър на отбраната той направи много и не беше хванат в кражба. Въпреки че бойната ефективност на армията не се увеличи много при него. Но той нямаше решителността на Суворов или дори авантюризма. Александър Суворов се бори много смело, постоянно балансирайки на ръба на пълното поражение. Въпреки това, интуицията, дадена от природата и феноменалният късмет, позволиха да се предвидят ответните стъпки на врага, неговата реакция и да се спечелят победи. Това е в стила на Тал, който направи неправилни жертви, рискувайки да бъде победен, но в повечето случаи печелеше ... Но най-добрите шахматисти в света прозряха Тал.
  Първият, който му даде месомелачка и победи, беше Михаил Ботвиник. Този шампион знаеше как да програмира и маркира слабите места на врага.
  И звездата на гения Тал помръкна.
  Вероятно Суворов, ако беше живял по-дълго и ако се беше случило да се бие с Наполеон, щеше да бъде бит. Но турската армия, с която се биеше Александър Василиевич, беше твърде изостанала от всички гледни точки и командирите не бяха назначени според техните лидерски качества.
  И по време на войната с французите детските басейни имаха твърде млада команда и прекомерно подценяване на армията на руската мечка.
  Куропаткин, от друга страна, като цяло се страхуваше да атакува, предпочитайки да седи в защита. Изчислението е ясно, че врагът ще се саморазбие срещу редутите. Именно с такъв командир войната беше загубена.
  И момичето Маргарита и делфините Калигула попаднаха под обстрел... Те обаче бяха спасени от скоростта, когато безсмъртните воини нахлуха в бастионите и вече смилаха всички вътре, почти непроницаема кожа и , разбира се, способността да се възстанови почти моментално.
  Долфинов-младши , посягайки друг японски генерал, изрева фраза от "Highlander", докато хвърляше отровни игли с боси крака и плюеше кръв:
  - Трябва да остане само един!
  И неговите мечове, като мълния, изпълняват убийствена, уникална мелница. По-точно, сто техники за смилане с изсичане на врагове за минута от няколко батальона.
  Самураят падна от ударите, а босите крака на момчето-терминатор оставиха след себе си цяла схема от скачащи и криволичещи следи.
  Красивата партизанка Маргарита, докато разчистваше поредната стоманобетонна крепост, взриви боеприпасите и хиляди мощни оръдия полетяха във въздуха. Следвайки своя приятел, момчето художник Калигула повтори подобна маневра.
  Маргарита, хвърляйки граната с голия си момичешки крак на голямо разстояние, одобри:
  - Справяш се, момче !
  Непобедимият воин, който също хвърли убийствения дар на унищожението с голямо ускорение, посягайки самурая, отговори:
  - По-добре е да учиш, отколкото да учиш отново!
  Мощните експлозии на бастионите не останаха незабелязани в редиците на руската армия. Генерал-лейтенант Зелени докладва на генерал-адютант Куропаткин:
  - Ваше Превъзходителство. Според нашите данни битката бушува във вражеската цитадела от дълго време и дори, със сигурност, няколко бастиона са избухнали!
  Куропаткин отговори вяло:
  - Спокойно, само спокойно!
  Е, точно като Карлсън, чийто покрив беше отнесен от пантите. Въпреки че ситуацията просто изисква драстични мерки. Генерал Зелени и Кондратенко настояват:
  - Трябва незабавно да ударим!
  Куропаткин погледна през очилата си и двамата генерали. Грийн е все още млад, но изглежда още по-млад от годините си, бърз, стремителен. Кондратенко е брат на героя от Порт Артур, също от по-младото поколение способни лидери. Разбира се, такива соколи са нетърпеливи да се бият. Освен това има категорична заповед от императора и суверена на цяла Русия Николай II незабавно да щурмува града на цитаделата. И не е чудно, че кралската хазна няма да може да издържи дълго бремето на такава тежка война.
  Но ако не познавате брода, не влизайте във водата! Трябва да разберем кое какво и къде кой атакува.
  Куропаткин попита Кондратенко:
  - Кои японски части са стреляли?
  Генералът ясно каза:
  - Скаутите съобщават, че са се появили ангели - красив младеж и момиче със златни коси, които се движат с невероятна скорост и когато ги покосят, не се виждат.
  Куропаткин се прекръсти три пъти с бясна скорост и измърмори:
  - Значи излиза, че това пак са ангели?
  Генерал Зелени тропна с пета по пода:
  - Да точно! Небесна стотина!
  Куропаткин дори подсвирна:
  - Еха! Господ не изоставя Русия!
  Кондратенко каза поучително:
  - Трябва незабавно да атакуваме врага, фелдмаршал! Или ние самите ще преминем в настъпление!
  Куропаткин каза вяло:
  - Не, господа. Аз давам заповедите. След като Бог реши да ни помогне, тогава е грях да поставяме войници в месомелачка!
  Кондратенко логично отбеляза:
  - Дори в Израел Всемогъщият Бог изискваше евреите също да се бият, а не да получават всичко за нищо и без бой.
  Фелдмаршалът от блатото, стратег на тактиката на изчакване и виж, отговори на това:
  - Но апостол Павел е казал, че за служенето на Бога не са нужни човешки ръце!
  Генерал Зелени вече пламна:
  - Защо тогава, Ваше превъзходителство, постоянно се прекръствате, особено когато наблизо гърмят снаряди!
  Куропаткин вече започваше да се ядосва:
  - Но защото всичко става по волята Божия. Така че нека първо направим молитвена служба. Ако сте нагли и двамата ще ви арестуват!
  Като цяло идеята за провеждане на молебен изглеждаше интересна. Нека херувимите поемат победата за всички.
  Момчето Калигула и партизанката Маргарита вече са малко уморени и по-голямата част от работата вече е свършена. Така че защо не се освежите в морето и старателно не шлайфате ескадрилата на Того . В края на краищата тя също може да открие огън, включително от дванадесетинчови оръдия. И това е калибър от 306 милиметра, който може да причини значителни загуби на атакуващите войски.
  Вярно е, че в този случай японците ще трябва да стрелят почти на сляпо, през билото. И те ще могат да удрят с директен огън само когато битката се премести в границите на града.
  Основната цел са четири бойни кораба с дванадесетинчови оръдия на борда.
  Партизанката, посичайки японците с убийствените си мечове и отърсвайки заседналите костни стърготини, подхвърли:
  - Може би можем да изравним малко шансовете си? Т. има превъзходство в оръжейния бой над ескадрилата на Рождественски, приблизително 1,8 към 1. Така леко ще изравним баланса на силите.
  Калигула от делфините, посягайки последния самурай, попита воина Маргарита:
  - Да започнем ли с флагмана?
  Партизанката , която хвърли снаряд с боси пръсти и разкъса още дузина японци, оставяйки само разкъсани парчета, възрази:
  - Не започват с най-вкусното! За щастие няма нужда да търсите ескадрила. Нека щракнем през първите два броненосца.
  Момчето Калигула се засмя, хвърли граната с голата си пета, насочи окървавения си меч към кораба Нутили , весело възкликвайки:
  - И този е мой!
  Маргарита, след като отново удари смъртоносно японеца, предложи на партньора си:
  - Но нека легнем във водата половин час, за да се съвземем.
  Наистина, почивката няма да навреди. Но Делфините Калигула не губеха време по време на кратката пауза. По-специално, успяхме да разгледаме нещо интересно.
  Заговорниците се събраха в мазето. Електрическа лампа под тавана хвърля зловещи сенки. Известната плешива глава на Ленин блести мътно до рошавия Коба , по-известен на света като Сталин, след това морски офицер в спретната униформа, докато малко известният лейтенант Шмит с буйна брада Бухарин.
  Троцки не е достатъчен за пълната среща, но засега той и Ленин са в конфликт. И така, най-влиятелните болшевики се събраха, готови да направят революция или преврат, каквото и да е, само и само да вземат властта.
  Пръв взе думата Ленин:
  - Изключително важно е , другари, на всяка цена да се предотврати победата на автокрацията в нейната несправедлива империалистическа война с Япония. Каузата на революцията изисква това!
  Плахи удари в отговор.
  Бухарин, пляскайки с длани и разтърсвайки черната брада, украсяваща още младото му лице, потвърди:
  - Да, не трябва да даваме ни най-малък шанс на автокрацията. Това може да мирише на предателство, но ще кажа, Микадо е най-добрият и основен съюзник на болшевиките и световния комунизъм!
  Коба Джоузеф измърмори ядосано:
  - Добре казано! Въпреки че това не мирише на предателство, то вече е предателство!
  Ленин, който тогава се наричаше с псевдонима Карпов, отбеляза с усмивка:
  - В името на глобалната революция понякога трябва да правите жертви. Включително да пожертвате част от съвестта и собствената си душа. - Улянов отпуши, отвивайки главата, бутилка немска бира. За красноречие трябва да си освежите гърлото. Той отпи няколко глътки и продължи. - Смятате ли, че на мен самия ми е приятно да желая зло и поражение на собствената си страна? Но ще бъда откровен, революция е възможна само ако режимът на Автокрацията бъде сериозно отслабен. И какво би могло да отслаби автокрацията повече от поражението във война?
  Коба кимна в знак на съгласие:
  - Нищо... Понякога най-висшата цел изисква жертви, и то немалко!
  Ленин продължава своята философия:
  - И така, няма да обсъждаме морала и философията на атеизма. Това не е основното. Ясно е, че работата, която предприемаме, ще доведе до освобождението на работниците и робите от всички страни и целия свят. И това, че всички загуби на нашата държава и на другите народи ще бъдат компенсирани стократно. - замълча Улянов и добави с различен тон. - А какви конкретни стъпки можем да предприемем, за да победим омразната от народа и от нас Автокрация?
  Тук лейтенант Шмид заговори с тънък глас:
  - Мисля, като за начало, да взривя Транссибирската железница на няколко места едновременно. Това би се отразило фатално на снабдяването на царските войски в Манджурия.
  Коба се ухили като лисица:
  - Браво , момчето напредва! И си помислих да ограбя няколко банки, за да подкопая златния стандарт на царската рубла.
  Улянов строго размаха показалеца си към "прекрасния грузинец":
  - Не бъди палав! Много интересно предложение. Можете доста да развалите Куропаткина.
  Шмид продължи:
  - Като цяло моят план включва вдигане на въстание на всички кораби на Черноморския флот. Тогава армията ще мине на страната на трудещите се и автокрацията веднага ще рухне!
  Коба се засмя иронично:
  - Да, ракът ще свирне на планината!
  - Коба , спри! - излая Ленин и добави. - Наистина е необходимо да се подготви и проведе въстание в Черно море. И когато пребитият Куропаткин избяга от Порт Артур , бунтът в цялата армия ще стане истински!
  Шмид изгуби нервите си:
  - Да, ще го направим с дух!
  Бухарин взе думата:
  - Нашият най-многоброен съюзник на Земята са селяните; когато те се надигнат, те ще могат да оковат всички сили на Автокрацията. Ние трябва да изпратим нашите агитатори в селата, като поискаме на селяните да се даде не само земя, но и имения, всичко, което принадлежи на земевладелците!
  Коба го прекъсна иронично:
  - Включително жените и дъщерите им!
  Бухарин се засмя:
  - И това също! Това е толкова просто, колкото направи Емелян Пугачов - главата ще бъде отсечена, щангата ще бъде окачена, а стоките им ще бъдат взети за вас и разделени по равно! А жените и дъщерите на земевладелците са ваши роби!
  Улянов одобри това обаждане:
  - Правилно! Ще ги обесим всички! Чак до Северния полюс!
  Коба предложи:
  - Трябва активно да използваме елемента на разбойника колкото е възможно повече. По-специално , най-силните и успешни революционери излизат от престъпниците. Например, Котовски не е герой? герой! И отец Махно не е по-лош!
  Бухарин кимна енергично:
  - Това е! Всички ще ги смачкаме с престъпност !
  Улянов удари с юмрук по масата:
  - Терор, терор и още веднъж революционен терор!
  Не беше възможно да се наблюдава по-нататъшният разговор на "великолепната четворка". След като се събуди, беше необходимо да се премине към практическото ниво на прилагане на печеливша стратегия. По-специално, изчистете бойните кораби от екипите.
  Калигула бързо заплува към целта си, а Маргарита към своята. Момчетата, използвайки пръстите на ръцете и краката си, незабавно се качиха на корабите си жертви.
  Момчето Калигула вече не усети спирачките, тъй като започна да нарязва всички подред. Не е трудно да се качите на кораб, по същество клас боен кораб. Освен ако, разбира се, не сте повече от човек. Така че, бягайте и режете. И с такава свръхестествена скорост никой няма шанс да ви устои.
  Е, с голи пръсти на децата си, но по-бързо от лапите на краката на гепард, хвърляйте отровни игли. И това също напълно ще шокира японците.
  Бойците от Земята на изгряващото слънце отново лежат посечени , а планът на двойката терминатори е прост. Отидете до отделението за боеприпаси, след това детонирайте боеприпасите по такъв начин, че котлите също да бъдат покрити. След което повреденият кораб няма да има друг избор, освен да отиде на дъното.
  Калигула от Делфините, разсичайки и заковавайки с меча си, проби до доставките на боеприпаси. Е, какво са за него отделни куршуми, които момчето изстрелва в движение или дори хвърля обратно към врага. Особено добре е, ако с бос крак веднага разбиете шепа патрони във врага с неистова и смъртоносна, смъртоносна и неустоима сила.
  Така че пътят на самурая към кралската империя на Николай II беше блокиран.
  Също така не е трудно да прехвърлите боеприпасите в трюма, така че дъното на бойния кораб да бъде взривено, също и с неговата физическа сила.
  Стоманената палуба, нагрята от мартенското слънце, приятно гъделичка босите еластични подметки на момчето терминатор. И тежки високоексплозивни снаряди, пълни с шимоза, спускат раменете. Скачате надолу, игнорирайки витата стълба, и сега сте на правилното място. Сега преградите ще бъдат разбити и котлите ще се взривят и ще направят такива дупки, че дори това огромно нещо няма да оцелее.
  Това интересно нещо е японският броненосец. Корабът е просторен и широк, с голяма дебелина на бронята, която покрива палубите. И дългите и дебели оръдия, способни да ударят няколко десетки километра или дори повече ... Вярно е, че не е построен от японците, а от британците. Но кралският флот е почти изцяло собствено производство, което има своите плюсове и минуси. Така британците направиха боен кораб - благородна машина. Жалко, но трябва да го пратим на дъното...
  Последва експлозия и металът на счупващата се палуба удари босите, мускулести крака на момчето, изхвърляйки го високо над повърхността. След което момчето се хвърли във водата и енергично заплува, опитвайки се да се измъкне от водовъртежа. Такъв колос потъва.
  И бойният кораб на Маргарита се раздели: чисто и синхронно. Сега е време да потопите оцелелите два бронирани бойни крайцера.
  Нека Того , който причини толкова много проблеми на руския флот, също отиде на дъното. Това ще бъде урок за всички, които идват в земята на вашата родина с оръжие в ръце.
  Калигула от делфините енергично гребе океанската вода с ръце и крака и подсвирква:
  - Ще бъдеш победен от японците! Това не е лудница !
  Точно както миналия път, почти без да докосвате метала и бронята, излитате на палубата. Там започвате да нарязвате такива бавни самураи на зеле. Вероятно дори паяк, забит в смола, е сто пъти по-пъргав от тези насекоми от Страната на изгряващото слънце. Така че вие се втурвате и режете ръце, крака, глави ... И те просто се установяват. В най-добрия случай един от тях успява да каже:
  - Банзай!
  Tomboy Калигула се кикоти и ги стиска с палец в носа:
  - Банзай, не смей!
  И с босите си пръсти той хвърля патроните, пронизвайки челата, устата и гърлата на самурая.
  След това повторете предишната комбинация. Въпреки това, за разнообразие, великолепният Калигула бързо насочи вече зареденото дванадесетинчово оръдие и изстреля заряд в най-близкия боен крайцер. Попадението се оказва точно, а фугасен японски заряд предизвиква голям пожар на палубата.
  Младият воин забеляза, че наистина, когато влезе продукт на индустрията в Страната на изгряващото слънце, излиза много огън и дим. Което, разбира се, улеснява снимането . Като се има предвид, че самураите са във война с Русия от дълго време, тяхната бойна ескадрила наистина има качествено превъзходство.
  Вярно, колко могат да постигнат японците, ако загубят всичките си големи кораби?
  Флагманът на Того със закъснение сигнализира за заминаване. Но това наистина не е полезно решение . Огромният боен кораб експлодира, а две секунди по-късно експлодира и корабът, превозващ Калигула от Делфините. Накрая ритна офицер от Японската империя с пета. И отново двамата смели воини бяха изхвърлени от ударната вълна...
  Борбено момиче-партизанка, гръмнало главата на капитан от първи ранг, крещи с пълно гърло:
  - Мач по морски хокей: Русия срещу Япония - резултат четири на нула!
  Всъщност сега Япония няма нито един боен кораб в експлоатация. Вярно е, че все още има цели осем бойни крайцера. И има избор: да ги удавите или да не ги удавите?
  Калигула, след като разсече с меча си акулата, която се втурна към него, реши логично:
  - Удряй, докато желязото е горещо! Тоест ние ги давим!
  Маргарита, след като отряза друг морски хищник, се съгласи с това решение:
  - Защо да губите време за дреболии? Може да няма следващ път за нас!
  Момчето Калигула, хвърляйки гилзата с крак право в окото на акулата, логично възрази:
  - Мисля, че ще стане! Бог обича троицата!
  Но все пак плуваше. Те могат да се върнат в крепостта на цитаделата през нощта. Това няма да ги доведе до никъде. И ако Куропаткин превземе крепостта без тяхно участие, толкова по-добре. Всъщност те не могат да направят всичко сами. Дори е интересно какво ще кажат потомците за тази странна война с Япония? Те ще го смятат за славно дело или, напротив, ще го освиркват като спечелено единствено от свръхестествени сили!
  Но Калигула лесно изпревари следващата си жертва - бойния крайцер. Външно те са малко по-различни от броненосците. По-специално, има малко по-малко броня и вместо дванадесет-инчови оръдия има десет-инчови, но производителността е много по-добра. Но това също са съдове от линейния клас. И тогава има средни и леки крайцери.
  Младият войн тук промени малко тактиката си и посече самураите моряци и прикова някои с патрони, които хвърли с босите си момчешки крака. След това той взе и взриви боеприпасите, така че бойният крайцер зарови носа си във водата и по този начин отиде на дъното не веднага, а постепенно се обърна.
  Може би момчето актьор Калигула е искало да спаси поне част от екипа от смърт по този начин. Наистина, къде можеше да постави толкова много експлозиви... Маргарита, след като уби голяма маса моряци самураи, наклони крайцера си на борда.
  Момичето с гордост отпразнува успеха си, а и половинката й:
  - Резултат: шест - нула!
  Момчето Калигула, в ярост и радост, от големия успех, пееше:
  - И самураят полетя към земята, под натиска на стомана и огън!
  Нови морски жертви ... Да , май японците, тръгнали на този поход, са родени под нещастна звезда. И дори осемте милиона богове в тяхната шинто религия не им помагат.
  За мъжкаря Калигула един боен крайцер изглежда като парче картон, което трябва да бъде потопено. Той дори реши да опита малко по-различна тактика, а именно, като проникне в трюма и разреже дъното там с мечове. В крайна сметка той има магически метал, заловен от нинджи и магьосници. Това означава, че трябва да се извърши операция.
  И така ... Оказва се, че линейното желязо се спуква ... Необходимо е да се наводнят три отделения, за да се гарантира това. Момчето Терминатор казва с усмивка:
  - Ето ни на този кораб...
  За да потопите боен крайцер с удари на меч, наистина трябва да имате свръхчовешка сила и необикновено въображение.
  Маргарита предпочита много по-прост подход, като твърди, че повторението е майката на ученето. И ако е така, тогава врагът ще бъде наводнен от експлозията.
  Богинята войн и партизанката вдигат палец нагоре и казват:
  - Вече е осем часа!
  Момчето Калигула, без церемонии, изсичайки множество самураи и хвърляйки смъртоносни патрони с краката си, възкликва:
  - Но това е просто възхитително!
  Остават още четири жертви... Трябва някак да се удавят, за да не стане това твърде обикновено. Измислете нещо специално, уникално. И момчетата, без да кажат дума, действат по следния начин. А именно те завладяват контролните кормила ... За щастие корабите вече са на пълна скорост, което означава, че не е толкова трудно да се справите с тях. И така, хващате кормилата за управление и тръгвате на таран... Бойни крайцери, корабите са нови, но в японския флот има много остарели съдове, които нямат шанс да избягат от праволинеен таран.
  Какво ще стане, ако кораби, дори и такива от метал, се сблъскат с висока скорост в морето?
  Тогава се случва следното: страшен рев, скърцане на броня, стоманените листове на двата съда се спукват. Десетки и стотици моряци с разкривени жълти лица се втурват по разбитите палуби, тесните им очи изпъкват от челата им, а от устата им с избити зъби изтичат потоци кръв.
  И японските изтребители падат зад борда, падат в разпенени потоци, които ги поглъщат веднага. И корабите започват бързо да потъват, повличайки много животи в дълбините.
  Маргарита, продължавайки да унищожава моряците без жал и церемония, каза с усмивка:
  "Също така е добре, че японците не вземат жени и деца на борда."
  Калигула, дисектирайки акулата, която се качи върху него, лесно се съгласи с това:
  - Да, култът към амазонките не е пуснал корени сред самураите. Вярно, май имат женски нинджи!
  Младата богиня-войн и същевременно партизанка обобщи:
  - Дванадесет нула в наша полза ... Но остават още две последни лилейници. Какво да правим с тях?
  Мъжът Калигула наряза друга акула на парчета и просто предложи:
  - Да ги закараме до пристанището Dalniy. Сега е под руски контрол и два великолепни, най-модерни крайцера значително ще подобрят нашия флот!
  Маргарита, смазвайки хищниците на моретата с мечове, лесно се съгласи с това:
  - Да, и това е най-доброто решение!
  Въпреки че японците имат репутацията на непреклонни бойци, моралният ефект от яростните удари на двата супер ангела надмина и най-смелите ни очаквания. Всъщност, ако трябва да се биете не с хора, а със същества, подобни на най-истинските богове и може би дори на демиурзи, тогава дори на бойците от Страната на изгряващото слънце може да липсва смелост.
  Ето защо, след като Маргарита на единия крайцер и Калигула на другия отрязаха най-ревностните офицери и изритаха някои от тях, други моряци и механици сметнаха за най-добре да се подчинят на тези суперсъщества . И двата линейни крайцера се насочиха към пристанището Дален, което японците отстъпиха след неотдавнашното си поражение без бой на руската армия.
  Калигула Долфинов смяташе, че все пак авторитетът на ударната сила е авторитет. Например, по време на битката при Халхин Гол, колко японци бяха пленени от страхотната съветска армия? Според съветските данни 476 души, според други по-късни изчисления, около 200, а в резултат на взаимен обмен само 88 са върнати на японците, тоест толкова малко са се върнали в родината си.
  Тоест самураите проявиха твърдост. Загубвайки, според съветски данни, около двадесет хиляди души убити.
  За сравнение съветската армия губи почти толкова убити ( без да се броят умрелите в плен) по време на Втората световна война, колкото пленници.
  И това въпреки факта, че НКВД брутално се разправи със семействата на тези, които се предадоха.
  Така че устойчивостта на японските войници не е преувеличена. По време на руско-японската война японците са загубили сто пъти по-малко войници като военнопленници от руснаците!
  Но това отчасти се дължи на факта, че руската армия не спечели нито една голяма битка. А без победи няма затворници.
  Случва се обаче настъпващата армия също да има много пленени войници.
  Момчето воин Калигула каза на Маргарита чрез примитивно уоки-токи:
  - Може би все пак ще вдигнем бялото знаме, иначе ще ни удавят?
  Маргарита възрази:
  "Позор е да плаваш под бял флаг." По-добре дайте руския трикольор над главата си!
  Младият воин заби иглата в босокракото пъргаво стъпало на момчето-терминатор и след като прониза следващия самурай в челото, отбеляза:
  - И според мен Андреевски с кръст ще бъде по-успешен!
  С резултат четиринадесет на нула, военноморските мачти с Япония са завършени и сега можете не само да вземете заловените кораби за себе си, но и да пеете. Калигула от делфините изпя победната си песен с пълно гърло:
  Големи простори на морета, океани -
  Изорахме ги под трицветното знаме!
  Войниците покориха извисяващи се планини,
  Орлите изреваха победоносно!
  
  Руските воини бяха признати от планетата,
  Ние удряме враговете с мечове и щикове!
  Успяхме да свалим игото на фашизма от половината свят,
  Завършихме похода си с победа в Берлин!
  
  пристигнаха на гърбави танкове,
  Заплашват да унищожат всички руски находища!
  Но те бият проклетите изроди здраво ,
  За да могат децата ни да живеят щастливо без хомот!
  
  Ние сме деца на Отечеството, което е по-високо от всички останали в света,
  Ние сме родени, месим калико с босите си крака!
  се застъпи за нас, изпращайки ни на битка ,
  И Господ даде май да цъфти в радост!
  
  Няма дял от борец и по-високо сърце,
  Какво дава мечта и прераждане!
  Отворете славната врата към безсмъртието,
  Но ако сте в засада, мълчете !
  
  Има вълци и овце, но вие сте пастирите на вселената,
  И ваш дял е да предадете заповедта на потомството!
  За да пренесем въпроса до края на творението,
  За да не угасне вечният огън в сърцето ти от любов!
  
  Кой знае къде вражески куршум ще спре войник,
  Но все пак в битка смъртта е по-добра от гнилите болести!
  И ако умрете, вашият приятел ще смаже противника ,
  Той няма да го търпи, защото босите момичета се карат в плен!
  
  О, руската съдба, война и огън след война,
  За тези, които искат да отидат на почивка, няма място за тях, знаете, в рая!
  Тук адският Сам влезе в заговор със Сатана,
  Заплашва: - Ще сваля атома и ще разбия градушката!
  
  Но ще има и защита срещу ракети,
  А ядрена бомба не може да унищожи Москва...
  Можем да използваме танкове, за да вземем паразита,
  И скучните песни за падналите те натъжават!
  
  Продайте за стотинка, а не руска акция,
  Все пак всеки от нас е велик воин!
  Не вярвайте, че Бог вече ни е поставил в ролята,
  Всъщност вие решавате колко готин е воят!
  
  Имаше провали, имаше поражения,
  Случи се като зайци, които се оттеглят от ужасни вълци!
  Но ако започне война, пак ще сме там,
  Разбийте бруталната армия от чудовища в адски ритъм!
  
  Повярвайте ми, ние не играем в името на войната,
  Нямаме друго призвание освен да бъдем добри приятели!
  Ние сме братски хора, а не Авел и Каин,
  За нас птицата е песен, а не тлъст дивеч!
  . ЕПИЛОГ
  След като Доминика блесна с остроумието си, децата крещяха и пляскаха с ръце дълго време. Да, страхотно е , може да се каже, че успя - ръси афоризми и си тананика.
  След което Маргарита и Доминика обявиха празник за целия свят, за да има забавление и радост в душата.
  Те размахаха вълшебните си пръчки и се появиха луксозни маси, отрупани с храна . Всичко тук беше луксозно и много богато.
  Такива чудесни ястия и много торти, кремове, понички, гевреци, мъфини и богато декорирани торти. Невъзможно е да се каже в приказка, нито да се опише с химикалка.
  И всичко е толкова апетитно и ароматно, че е буквално уникално по своята изисканост и красота.
  Маргарита туитна:
  Всичко най-добро, най-доброто за децата,
  На нашата весела планета...
  Да живеят слънцето и вятърът,
  Считайте феите отговорни за всичко!
  И тя започна да танцува. И Доминика я последва, и още няколко момичета с тях. Стана чудесно .
  Маргарита логично отбеляза:
  - Всичко ще бъде наред, всичко ще бъде наред, ако не бъркаме !
  И партизанката взе и пусна още един фойерверк от вълшебната си пръчка. И беше като фонтан от диаманти, течащ в много бурен поток.
  Доминика отбеляза:
  - Красота, красота.
  Избива като фонтан от кит!
  След това дойде време за забавление. Няколко от най-големите момчета, около четиринадесет годишни и много мускулести, сложиха меки ръкавици на ръцете си и започнаха да се бият помежду си.
  Те удряха с ръце и боси крака, докато се усмихваха и смееха.
  Добриня отбеляза с усмивка:
  - Все пак те имат колективна техника!
  Принц Еномай кимна:
  - Те не са обучени на бойни изкуства !
  Момчето Добриня изсъска, скачайки в импровизирания ринг:
  - Пусни ме!
  И двама бойни мускулести тийнейджъри се сблъскаха един с друг. Момчетата избухнаха в смях и нападнаха Добриня. Имаше разглобяване и размахване на ръце и крака.
  Добриня ловко ги разпръсна и избута настрани. После хвана едно от момчетата за носа с боси пръсти . Той извика от дива болка. И момчето-юнак отново без никакви церемонии го хвърли и го принуди да се обърне.
  Децата наоколо се смееха и пляскаха с ръце. И Добриня сбута едновременно четири момчета и сръчно ги зави в покривка.
  След което смехът стана напълно оглушителен. Също като аплодисментите на децата. Наистина изглеждаше много готино .
  Добриня остроумно отбеляза:
  - Който се осмели да го изяде!
  Доминика също се качи на ринга. Занимавала се е и с бойни изкуства. В крайна сметка да играеш във филми не е шега. Тя се показа като Супер момиче и се би със супер злодей . След това двете момичета се удряха една друга в продължение на дузина дубли. И това е страхотно . Дори синините им бяха истински.
  Сега срещу Доминика се изправи силен, мускулест тийнейджър на около четиринадесет години по бански гащи. И се опита да нападне момичето. Доминика отвърна с точен удар от боса си пета в слънчевия сплит и момчето падна и започна да се гърчи.
  Доминика туитна:
  - Ти не си момче , ти не си момче,
  Не е истинско...
  Ти не си момче , ти не си момче -
  Скапана кутия!
  удари с всичка сила Доминика по мускулестия гръб . Момичето изкрещя и го ритна назад. Той се измъкна и се втурна към Доминика и се опита да се бие с нея. Тийнейджърът бил силен и кален от тежката работа на строителна площадка. И Доминика трябваше да напрегне всичките си сили, за да не падне. Но тя се измъкна и след това хвърли силното момче върху себе си. Той падна и се блъсна в ястие с есетра. И момчето много се изцапа.
  А останалите деца се смееха лудо и правеха физиономии. Това наистина изглеждаше страхотно .
  Момчето скочи, но получи силен ритник
  актрисата момичета в брадичката, той беше ударен с пищяла си при насрещното движение и мускулестото момче падна.
  Доминик запя агресивно:
  Той коварно чака жертва в мината,
  Насочване на радар към небето...
  Една грешка - случайно излитане,
  А ударът е неизбежен!
  Това наистина е каратистка. Затова тя се обърна и ритна друго момче в носа с боса си пета. Той падна и изпусна фонтан от кръв от душата си . Но веднага скочи. И отново в битка. И Доминика го спъва, принуждавайки го да падне. Това наистина е жена.
  Добриня кимна одобрително:
  - Продължавай така! Е, ти си готино момиче !
  Ето още едно силно момче, което излетя от удара на Доминика.
  Тук започна разправата. Момичето хвърли друг тийнейджър върху себе си и изчурулика:
  Момичета от висшето общество,
  Много искам да го набия!
  След което момичето отново блъснало момчетата, нанасяйки им синини и подутини. И изглеждаше изключително смешно и смешно.
  събори и момчетата :
  - Ти си нашето момиче ! Много гореща и борбена!
  Доминика кимна и изчурулика:
  Момичето боец има гореща кръв,
  Сляпата орда ни напада!
  Тя шепнеше заклинания, а отгоре върху момчетата се изля истински дъжд от сметана, кондензирано мляко и мед.
  И отново веселият детски смях. Всичко се върти и се случва толкова готино и агресивно. И в тази агресия има смешни моменти.
  Момчето принц Еномай, разбира се, също е в играта. Как може някой да се справи без него? И младият войн много ловко прехвърля върху себе си момче, което изглежда по-голямо и по-голямо. И отново ентусиазирани възгласи. Да, това наистина е необходима борба.
  Еномай махна с ръка и момчето падна върху купчина покрити с крем торти. И така смешно и с кеф пукаха и се разпиляваха. И такива бяха ароматите на вълшебната кухня.
  Добриня отбеляза с въздишка:
  - Жалко е да се хаби такава храна!
  Доминик се изкикоти и отговори:
  - Това е добре! Ще правя още магии!
  Момчето Феникс пееше:
  Някъде в гората има магьосници,
  Шият кафтан за Сатаната...
  Бяха хвърлени камъни,
  Нашата приказна страна!
  След което той стана приятел с Добриня. Двете юнашки момчета първо започнаха да размахват юмруци, опитвайки се да се ударят в лицето . Заредиха го небрежно няколко пъти и се появиха синини. Тогава момчетата-бойци го взеха и си блъснаха челата. Така от очите ми започнаха да хвърчат искри.
  Блъскали се, блъскали глави и след това започнали да се бият. И борбата беше много упорита. Момчетата рицари се хванаха, мачкаха се и се притискаха.
  След това отново започнаха да си блъскат глави, което изглеждаше по-скоро глупаво, отколкото хладно и заплашително. И това подейства така, че предизвика оглушителен смях у децата зрители.
  Доминика взе перото в ръцете си и започна да гъделичка босите пети на момчетата. Добриня и Феникс започнаха да се смеят, наистина е толкова гъделичкащо и готино , че няма да можете да спрете да се смеете.
  Маргарита отбеляза с усмивка на примадона:
  - Да, готино момиче си. Просто майстор артист. Какво друго можете да направите?
  Доминика изръмжа:
  - Да, общо взето мога абсолютно всичко. И ще видите това повече от веднъж!
  Добриня и Феникс се разделиха. Те се потяха и изваяните им торсове блестяха, сякаш бяха поляти със зехтин.
  Маргарита отбеляза с въздишка:
  - Имаме победа, но не сме по-близо до целта да спасим силния пол. Жълтият плъх принадлежи на нашия враг Бастинда, който изчезна незнайно къде. И ние преляхме чашата. Е, не напразно, но все пак без резултата, на който разчитахме!
  Доминика запя в отговор:
  Животът не е лесен
  И пътищата не водят направо...
  Всичко идва твърде късно
  Всичко си отиде твърде рано!
  Постепенно настроението на освободените деца се успокои. И битките, дори хумористичните, замряха и музиката стана по-слаба.
  И тогава изведнъж се чу шум. Аларменият клаксон прозвуча.
  Момчетата и момичетата веднага скочиха от местата си и настръхнаха с мечове и копия. Бяха готови за бой.
  В небето се появиха дракони. Те били триглави, седемглави и дванадесетглави . И имаше доста от тях, и големи влечуги. Естествено, колкото повече глави, толкова по-голям е размерът. И сред тях беше познатата вещица Бастинда, която изглеждаше малка на фона на драконите.
  Доминик подсвирна и отбеляза:
  - Еха! Изглежда все още не е свършило!
  Маргарита запя в отговор:
  Падам с гърдите си, грабвайки олово,
  Земята е пълна с дупки, като лика...
  Но знам, че това още не е краят -
  Краят е само началото!
  Имаше около петдесет хиляди деца на воини - това е цяла армия, имаше не повече от двеста дракона. Затова младите воини не избягаха. Те бяха готови да се бият и да дадат живота си скъпо, а може би дори да победят!
  И двете страни са борбени и решителни.
  Най-големият дванадесетглав змей изгърмя:
  - Не се страхувай! Няма да се караме с деца! Ние сме за мир и справедливост!
  Доминика извика:
  - Тогава защо дойде тук?
  Тук Бастинда изрева, ухилен агресивно:
  - Знам, че основната ви цел беше да получите артефакта на Жълтия плъх, а не да освободите децата роби!
  Маргарита възрази:
  - Не пречи! Във всеки случай не искахме да изоставим децата си и никога няма да го направим!
  Всичките дванадесет глави на дракона казаха едновременно:
  "Оценяваме вашето благородство!" Но Бастинда ви кани да играете игра. Ако спечелите, той ще ви даде жълтия плъх, ако го направи, вашите четирима ще станат негови роби завинаги.
  Магьосницата Бастинда кимна:
  - Да! Това е! Е, деца, много се врява с тях. Вашите четири ще бъдат много по-полезни в робството!
  Доминика отбеляза с усмивка:
  - Можем да играем една игра. Просто оставете, в случай на загуба, вещицата Бастинда не само да ни даде своя артефакт Жълт плъх, но и да стане наш роб.
  Маргарита потвърди, тропайки с бос крак:
  - Това е! Точно това ни трябва! Би било честно Бастинда също да рискува свободата си!
  Дванадесетглавият каза:
  - Нека да е така! Артефактът и свободата на вещицата, срещу свободата на четири значими личности - справедливо!
  Магьосницата Бастинда кимна с черна коса:
  - Добре, така да бъде! Така или иначе винаги печеля тази игра. И дори познаването на магията няма да им помогне!
  Дванадесетглавият змей изрева:
  - Обещавате ли, че при поражение ще изпълните обещанията си?
  И петимата извикаха в един глас:
  - Ние даваме!
  Магьосницата Бастинда извади от раницата си дъска с квадрати и каза:
  - Тогава да започваме!
  И тя разгъна дъската, на нея веднага се появиха фигури. Донякъде напомняше традиционния шах, само че квадратите не бяха два, а три цвята: бяло, черно и сиво. И имахме много повече фигури. Има шут, стрелци и офицер, генерал, маршал, балист, колесница и още нещо.
  Доминика промърмори:
  - Да, дори не знам как ходят! Това е несправедливо!
  Магьосницата Бастинда отговори с усмивка:
  - Вие вече сте дали думата си и няма накъде да отстъпите. Отказът от игра е равносилен на поражение!
  Маргарита кимна:
  - Знам тази игра! И как се разхождат фигурите в него! Така че нека играем!
  Магьосницата Бастинда кимна:
  - Добре тогава! Основната фигура тук е царят и ще играем до мат!
  Децата воини плеснаха с ръце. Маргарита разклати вълшебната си пръчка и пред тях се появи изображение на огромна дъска с три вида клетки. И сега хиляди бивши роби можеха да я видят наведнъж.
  Маргарита отбеляза:
  - Преди войната спечелих партия шах срещу самия Ботвиник, но не лично, а в едновременна игра. Но на осем години да победиш шампиона на СССР е готино!
  Магьосницата Бастинда промърмори:
  - Това е съвсем различна игра! Шахът дори не й беше близо!
  Партизанката кимна:
  - Знам! По-сложно е и има повече парчета, но мога да го играя! Така че не мислете, че ще ви бъде лесно!
  Вещицата с черна коса кимна:
  - Моите фигури са червени - те започват първи!
  И тя премести прашката напред . Маргарита отговори, като премести стрелеца. Такава лежерна игра започна. Имаше сто фигури от всяка страна и трите, с изключение на царете. Има един от тях и играта завършва с mate. Е, това е красиво и логично.
  Бастинда играеше и се ухили. Последваха първите размени. След това маневрите на бързите шутове. Доминика отбеляза, че шутът се движи като царица в традиционния шах, но удря като кон.
  Да, интересно е. Офицерът изглежда като епископ, но удря като крал. И генералът се движи като топ, но удря като кон. Маршалът се движи като царица, но удря само като топ. Разбира се, най-силните фигури са великите везири, те се движат като царица и като рицар, а също и удрят. Има, разбира се, дами и те са като в обикновения шах. Стрелците се движат като пешки, но стрелят по диагонал три полета напред, а прашниците само две. Изглежда, че обикновените пехотинци са най-слабите, но те могат, когато стигнат до последната линия, да се превърнат във всяка фигура, с изключение на краля.
  Колесницата върви като кон, но удря като слон. Да, интересно е как се получава. Има и балиста - движи се като топ, но удря като царица. Топове, коне и епископи, както в обикновения шах. Но има и еднорог. Ходи като цар, но удря като кралица. И кралски еднорог. Ходи като слон, но удря като велик везир, тоест като царица и рицар. Да, това не е шега игра. И има по три фигури. И опитайте нещо без да се прозявате. И сега изглежда, че Бастинда вече е завзел повече територия и е спечелил материално предимство.
  Ясно е, че тя е много по-опитна от Маргарита.
  Доминика уверено, или по-скоро иронично, туитна:
  - Разходете коня! Кон!
  Маргарита й махна с ръка:
  - Не се меси! Това, което трябва да се направи, го правя!
  И партизанката решително раздвижи фигурата си. Бастинда продължи да атакува. Битката беше много упорита и безмилостна.
  Маргарита, за да си възвърне малко увереността и самообладанието и да генерира вдъхновение в играта, започна да пее;
  Пени се нагоре, повдигайки стръмните склонове,
  Вълната, ледените окови разрушиха океана!
  Гредата преряза, облаците се напълниха с олово,
  И свеж вятър разпръсна мъглата!
  
  С теб съм на крайбрежна скала,
  Вълната на морето гъделичка ушите ви!
  Боецът прегърна врата й с нежна ръка,
  Възкръсна светият Господ в душата ми!
  
  Върховете на снежните планини са позлатени,
  И перлени пеперуди на гърдите!
  В далечината кораби бродеха под платна,
  Не можете да се откажете от мечтата си и да заспите!
  
  сочех те, любими,
  Сияещите ти от сълзи очи!
  В крайна сметка без теб дори светът не ми стига,
  В сърцето бучат бури и гръмотевици!
  
  Заедно с вас ще вкусим много слава,
  И отровата прониква в амбицията!
  Извади меча си в името на тази сила,
  да служи !
  Маргарита пееше перфектно и, ободрена, започна решителна атака. Партизанското момиче не се поколеба да се жертва и в един момент материалният баланс на силите изглеждаше катастрофален за нея. Но ето още няколко силни тактически удара и...
  Маргарита каза с невинна усмивка:
  - Мат, г-жо Бастинда!
  Тя примигна диво и се огледа, хвърлийки кос поглед към най-големия, дванадесетглав дракон. Беше с размерите на самолет от голяма класа , размахът на всяко крило беше добри двеста метра - това е чудовище. Може би дори феноменалната магия на избраното момиче-актриса Доминика не успя да преодолее такъв гигант.
  Огромният драконов водач изрева с дванадесет глави едновременно:
  - Загубихте от Бастинд. Така че дайте печалбите си на Жълтия плъх - ценен артефакт, и отидете в робство на новите си господари!
  Бастинда въздъхна и извади артефакт от раницата си. Неочаквано беше само с размерите на кокосов орех, но светеше с ярка жълта светлина.
  Вещицата го протегна и отбеляза:
  - Той е твой. Като всичко, което е мое, сега е твое!
  Маргарита взе артефакта в ръцете си и след това го скри в раницата си. И тя отбеляза:
  - Това е добре! Е, какво да правим ти и аз, Бастинда?
  Външно все още доста млада и привлекателна чернокожа жена отговори:
  - Мога много неща. Вече съм на повече от хиляда години. И какво, ако мога да те науча на непознати магически техники. Е, и също така бъдете мениджър на кралството. Имам много опит в това и не само в управлението на деца.
  Маргарита сви рамене и отбеляза:
  "Мисля, че може би ще те пусна, като първо съм се заклел да върша само добри дела."
  Доминика промърмори:
  - Ами ако тя лъже? Имаме хора, нали знаеш. Дори в Корана се казва, че в някои случаи клетвата може да бъде нарушена.
  И момичето актриса пееше:
  Повярвай ми, слугите ти ще се изсушат,
  Ще бъдеш предаден, ще бъдеш предаден...
  И тези, които се кълнат в любов така,
  Виж само, ще те убият!
  Маргарита възрази:
  "Нашите магьосници имат обичай да спазват както думите, така и клетвите си." Да станеш клетвопрестъпник означава да си навлечеш вечно проклятие и презрение от всички. Така че Бастинда или ще спази клетвата си, или ще откаже да я приеме. Така че тя има избор между робство и отказ от зли дела завинаги!
  Вещица с черна коса сви рамене:
  - Тук има над какво да се замислим. Никога не правете зло, това също е много трудно и не винаги приятно!
  Доминика се възмути:
  - Защо решаваш вместо нас, Марго? Мисля си, че е по-добре тя да ни бъде робиня. Един магически и вечен слуга ще бъде доста полезен в домакинството. Тя не трябва да бъде ваша робиня, а наша обща!
  Героичното момче Добриня потвърди:
  - Да, така е! И четиримата рискувахме свободата си. И искаш да я командваш сам.
  Момчето принц Еномай изрази мнение:
  "Също така мисля, че е по-добре да я пуснем, като се закълнем да вършим само добри дела." Защо, докато събирате още единадесет артефакта, да влачите роб със себе си? Тя е просто бреме!
  Добриня и Доминика казаха в унисон:
  - Не, тя е наша робиня! И ние няма да я пуснем!
  Водачът на дракона отбеляза:
  - Имате раздвоение: двама срещу двама! Предлагам да хвърлите монета. Ако са глави, ще направим както иска Маргарита, ако са опашки , ще направим както иска Доминика!
  Децата войни извикаха в един глас:
  - Правилно! вярно! вярно! Жребият ще реши!
  Доминика измърмори ядосано:
  -Кой ще хвърли монетата?
  Драконът изгърмя:
  - Аз!
  И тогава опашката му хвърли сребрист кръг, който полетя във въздуха и падна върху каменистата настилка. Монетата се удари и ... падна на ръба си...
  Гигантският дракон се засмя и отговори:
  - Ако е така, тогава вземам Бастинда за моя прислужница. И ти оставаш с нейния артефакт, жълтия плъх, като трофей. Точно както искахте, между другото!
  Доминика промърмори:
  - И мотоциклет. Искам флаер като този.
  Гигантският дракон изсъска:
  - Изпей песен! И ние драконите ще го оценим. Ако ви харесва, магическият летящ мотоциклет ще бъде ваш. И ако не, тогава ... И вие ще станете наш роб!
  Доминика се възмути:
  - Значи можете да кажете, че не харесвате нито една моя песен!
  Главният дракон обяви:
  - Не само ние ще съдим, но и обществото, включително деца и бивши роби!
  Доминика кимна с въздишка.
  - Тогава съм съгласен!
  И момичето започна да пее с чувство и израз;
   Облечен така, че да завижда на всички крале,
  Червени, златни, листа в рубини!
  Като вечерни пеперуди реят,
  А гласът на ветровете е орган на херувими!
  
  Най-луксозният мир е просторен през есента,
  Дървета, куполи на свещени църкви!
  Всяка клонка с издълбани резби,
  Росни перли и безценни камъни!
  
  Локвата беше покрита с тънко сребро,
  Искри искрят изпод копитата на коня!
  Отнасяте се любезно един към друг,
  Да живееш щастливо под ясно небе!
  
  На яркото слънце, с разхлабена рокля,
  Брезите и тополите танцуват валса на любовта!
  Тъжни сме за дните, потънали в бездната,
  Пазете спомените от срещите с мен!
  
  Зимата ще дойде, младостта в нея е вечна,
  Не сива коса, диаманти в косата!
  Ще съберем всички наши приятели за празника,
  И нека изразим мечтата в ехидни стихове!
  Бурни аплодисменти и викове "Браво! Бис!", десетки хиляди гърла заляха целия площад. Това щеше да бъде славен час, час на триумф за Доминика, която откри таланта си на примадона!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"