Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Hala I Ka Hoike Kaikamahine

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    He haumāna nani a makemake hoʻi i ke kiʻiʻoniʻoni, ʻo Dominika, nā moeʻuhane e lilo i hōkū pale. A i ka hele ʻana mai o ka nife i ona lā, hahai ʻoluʻolu ʻo ia iā ia, a hiki i ke aupuni o ka deragona. Ua hūnā ʻo Dominica i nā mana koʻikoʻi, a ua hiki mai kahi maʻi ahulau ʻē aʻe i ke aupuni a me nā mokuʻāina e pili ana, a ʻo ia ka hopena o nā kāne āpau i lilo i petrified. ʻO kekahi o nā ʻelele hope loa o ka wahine ikaika, ʻo ke aliʻi elf ʻo Oenomaus, ua hoʻokō i ka hoʻopaneʻe ʻana i kona make ʻana i ka makana a Dominica. A i kēia manawa pono lākou e hana pū e wehe i ka mea pohihihi o kahi maʻi maʻi hiki ʻole ke hoʻomaopopo a hōʻike i nā mana pouli.

  HALA I KA HOIKE KAIKAMAHINE
  
  HOOLAHA
  He haumāna nani a makemake hoʻi i ke kiʻiʻoniʻoni, ʻo Dominika, nā moeʻuhane e lilo i hōkū pale. A i ka hele ʻana mai o ka nife i ona lā, hahai ʻoluʻolu ʻo ia iā ia, a hiki i ke aupuni o ka deragona. Ua hūnā ʻo Dominica i nā mana koʻikoʻi, a ua hiki mai kahi maʻi ahulau ʻē aʻe i ke aupuni a me nā mokuʻāina e pili ana, a ʻo ia ka hopena o nā kāne āpau i lilo i petrified. ʻO kekahi o nā ʻelele hope loa o ka wahine ikaika, ʻo ke aliʻi elf ʻo Oenomaus, ua hoʻokō i ka hoʻopaneʻe ʻana i kona make ʻana i ka makana a Dominica. A i kēia manawa pono lākou e hana pū e wehe i ka mea pohihihi o kahi maʻi maʻi hiki ʻole ke hoʻomaopopo a hōʻike i nā mana pouli.
  HOOLAHA
  Hoʻohanohano ʻia e kona nani ʻokoʻa, ʻokoʻa, ua loaʻa iā Dominika Delfinova kekahi o nā kuleana nui ma ka blockbuster "Star Empress". A he kiʻiʻoniʻoni kēia me kahi kālā nui a hoʻohiki i nā waiwai nui. Ma mua o kēia, ua hoʻokani ʻo Dominica i nā kiʻiʻoniʻoni he nui, akā loaʻa nā peni wale nō. ʻO kona uʻi he mea kupanaha loa, a ʻo kona lauoho he waihoʻoluʻu pūnāwai ʻālohilohi loa, a he kakaikahi ka poʻe i manaʻo he hiki iā ia ke hana me ka ʻole o nā kala a me ka varnish. Akā, pēlā nō. He blonde maoli ʻo Dominika me nā ʻāpana kūpono, a me nā ʻiʻo i kālai ʻia a me ke kikoo maikaʻi loa.
  ʻOiai ʻaʻole i komo ke kaikamahine i ka ʻoihana kaua, ua hula ʻo ia i ka ballet. A loaʻa iā ia ka wikiwiki, ka lokomaikaʻi, a me ka hoʻonohonoho maikaʻi ʻana o nā neʻe.
  Hiki iā ia, no ka laʻana, hōʻike maikaʻi iā ia iho i nā kiʻiʻoniʻoni hana. E like me ke kaikamahine nona kona helehelena anela e huna ana i ke koa-diabolo.
  I kēia manawa ua wehe ʻo ia i kona mau kāmaʻa a holo hauʻoli i loko o ka paka, me ka ʻike ʻana i ka ʻoluʻolu o ka naʻau mai ka mauʻu a me nā ʻiliʻili o ke ala me kona mau kapuaʻi. ʻO kona mau wāwae he maikaʻi loa a hoʻowalewale ʻia lākou i kiʻi pinepine ʻia me ke kāmaʻa ʻole a kokoke, kahi i hauʻoli nui ai nā kāne. Ua haʻaheo ʻo Dominica i kona mau wāwae nani, a ua ʻaʻahu ʻo ia i kahi kapa pōkole a hiki i ka hau.
  I kēlā manawa, kū koke maila kekahi kaikamahine i mua ona. ʻOpio loa, ʻōlelo paha kekahi, kokoke he kaikamahine. He kiʻekiʻe ʻo Dominica, muscular, ʻoluʻolu, a ʻo kona mau helehelena, ʻoiai ʻo ka ʻili maikaʻi ʻole a me ka ʻili velvety, ʻaʻole i like me ka helehelena o kahi kaikamahine ʻōpio, naive. A ua like kēia me kahi kaikamahine kula, ʻoiai ua ʻaʻahu nani ʻo ia, a aia kēia mau ʻāpana aniani liʻiliʻi e kau ana ma luna ona a ʻālohilohi i ka lā.
  Ua manaʻo ʻo Dominica he mau mea nani maoli paha kēia.
  Hehi wāwae ʻole ke kaikamahine . A ʻike ʻia nā ʻōpuʻu bindweed me nā ʻulaʻula a me ka poni ma ke ala pōhaku.
  Puhi ʻo Dominica:
  - He hoʻopunipuni! He mea hana kiʻiʻoniʻoni paha ʻoe a he mea hoʻokani circus paha?
  Ua hāwanawana ke kaikamahine.
  - He nymph wau! ʻAʻohe manawa e wehewehe hou ai, e hahai mai iaʻu!
  Hohola ae la ke kaikamahine i kona mau lima me ka hoomaloka.
  - ʻAe, ʻo ia ... He ʻakaʻaka maikaʻi! ʻo wai kou inoa?
  Ua uē ka nymph:
  - Marquise de Cassandra. A lawa ka kamaʻilio ʻana, ʻo kēlā me kēia manawa o ka noho ʻana i kou honua e koi i ka ikaika nui a me ka mana kilokilo!
  A paa loa oia, me ka ikaika ole o ke keiki, lalau aku la ia i ka lima o Dominica, me ka oomi ikaika ana i kona lima.
  Ua ʻike koke ka mea hana kiʻiʻoniʻoni ikaika a me ka dexterous he mea pono ʻole ke kūʻē i kēlā ʻano paʻa.
  ʻO ke kaikamahine, me ka hoʻohana ʻana i nā manamana wāwae ʻole o kona wāwae liʻiliʻi, hoʻohuli i ka pōhaku o ke apo ma ka manamana lima o kona lima manuahi. A i ka manawa like, ua manaʻo ʻo Dominika me he mea lā e hāʻule ana ʻo ia i loko o ka luawai. A he manaʻo ʻoluʻolu loa ia.
  A laila, hoʻopihaʻia nā mea a pau me kahi kukui'ālohilohi, me he mea lā e hou ana i kēlā me kēia pūnaewele o ke kino o kahi kaikamahine ikaika, haʻuki, nani kū hoʻokahi.
  . MOKUNA Helu 1.
  Ua ʻike ko Dominika mau wāwae wāwae ʻole i ka ʻili wela ma lalo ona, a ʻo ia kona manaʻo mua. Aia ka ʻōlinolino i mua o koʻu mau maka, me he mea lā ua makapō au i nā ʻōlinolino ikaika, e like me ka blitz i loko o kahi pahu pahu. A ʻaʻole hiki i ke kaikamahine ke ʻike koke i kona wahi i pau ai.
  Ua lohe ʻia ka leo mālie o ka nymph.
  - Mai makaʻu! I kēia manawa e hala a hiki iā ʻoe ke ʻike i nā mea āpau.
  Nani ʻo Dominica a ʻakaʻaka. Ua hoʻomaka ka wela o kona mau wāwae wāwae ʻole. Aia ma lalo o nā kapuaʻi wahine e ʻā ana, e like me ke one o ka Sahara i ke awakea. Makemake ʻo Dominika e holo wāwae ʻole. ʻOi loa i ka wā i maʻa ai au i ka wā hoʻāʻo pale.
  I kona wā kamaliʻi, ua hāʻawi ʻia ʻo ia e pāʻani i kahi luna naʻauao partisan.
  ʻOiaʻiʻo, i ka wā o ke kaua, hele wāwae ʻole nā kaikamahine i ke kauwela, no ka mea e mālama pono ʻia nā kāmaʻa, a he mea kupanaha, ke hele lōʻihi ʻoe, ʻoi aku ka maʻalahi.
  A i ka hopena, alakaʻi lākou iā ia e kau iā ia me ke kamaʻa ʻole i ka hau. Aia kēia ma ke ʻano o Zoya Kosmodemyanskaya, ʻo Dominika wale nō ka blonde a ʻoi aku ka nani, a he nani maoli kona. A ke ʻakaʻaka ʻo ia a hōʻike i kona mau niho keʻokeʻo, me he mea lā i hana ʻia me nā momi maoli, hoʻopau loa ʻo ia i ke kaupaku mai kona mau ʻume.
  A ma ʻaneʻi e ʻā ai nā kapuwai, a ʻano wela. Ua mahana ia ma Moscow i Mei, akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kapa iā ia he wela.
  A maanei, ua like ia me kekahi wahi ma Arabia i ke awakea. Ua ʻoi aku ka wela ma laila. Ua paʻi ʻo ia i kahi kiʻiʻoniʻoni ma Emirates, a pono ʻo ia e hele wāwae ʻole ma ke one. ʻO ka mea maʻamau, i ke kakahiaka, i ka wā i maʻalili iki ai ke one i ka pō, akā ua wela nō naʻe, ua hamo lākou i kona mau wāwae me Vaseline i mea e maʻalahi ai.
  Akā, holo wāwae ʻole nā keiki kūloko, ma ka liʻiliʻi ma waena o ka poʻe ʻilihune, a ʻakaʻaka, e hōʻike ana i ko lākou mau niho liʻiliʻi, me ka ʻole o ka ʻeha.
  ʻOiaʻiʻo, ua kū ka'ōlinolino o kona mau maka, aʻikeʻo Dominica aiaʻo ia ma ke kūlanakauhale. He ʻalani a me ka poni nā pōhaku ma lalo o nā wāwae o ka nani. A ʻo nā hale a puni, he kiʻekiʻe, he nani loa, me he mea lā aia i waenakonu o St. Petersburg, kahi i mālama ʻia ai ka wā kahiko. Ma ʻaneʻi wale nō nā hale i ʻoi aku ka kiʻekiʻe a ʻoi aku ka ʻoi aku ka nani, ka waihoʻoluʻu, ka waiwai, ka nani a me ke ʻano.
  A he nui ka lau gula, he mea ʻoluʻolu i ka maka. A he nui na kaikamahine maikai ma na alanui. Ua hoʻomaka lākou e hoʻopuni iā Dominica a me kāna marquise-nymph nani.
  ʻO nā kaikamāhine a pau, he nani, he'ōpiopio, he kāmaʻaʻole, akā he mau mea nani. ʻOi aku ka waiwai o kekahi me nā pōhaku makamae, ʻoi aku ka liʻiliʻi o kekahi. Ua ʻaʻahu kekahi mau kaikamāhine i nā lole keʻokeʻo pōkole wale nō.
  ʻO kēia ke ʻano o nā kauā i ka wā i hana ai lākou i nā kiʻiʻoniʻoni e pili ana i ka wā kahiko, wahi a Dominika.
  Akā naʻe , ʻaʻole nā kaikamāhine a pau he kanaka. He pepeiao ko kekahi me he lynx, a he ihu aeto kekahi. He mau kaikamahine li'ili'i, e like me ka Marquise de Cassandra, he mau kaikamahine wale no, aka, ua hele lakou a nee me ka hoopa ole i ke kahua alanui me ko lakou mau wawae liilii.
  ʻO ke aupuni holoʻokoʻa o nā kaikamahine, ʻaʻole makaʻu i ke kahua wela, e hoʻonani i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula.
  A hoʻopuni lākou iā Dominica a me ka marquise me ke apo, a minoʻaka, kamaʻilio mālie.
  Ua ho'āla mai nā kaikamāhine i ke ʻala ʻoluʻolu o nā kino ʻōpio
  o ka wahine maikai, i hui pu ia me na mea ala makamae.
  He mau mea kaua kekahi ma ko lakou lima. ʻO nā kakaka, nā kakaka nani, nā pahi kaua, nā pahi kaua, nā pahi a me nā ʻaʻa pua.
  Hoʻomanaʻo loa ia i nā mea ʻē aʻe no ke kiʻi ʻana i kahi kiʻiʻoniʻoni noʻonoʻo; ʻo ia hoʻi he mea kupanaha i hiki iā lākou ke hōʻiliʻili i nā mea nani ʻole, curvy, a me nā mea pāʻani ma kahi hoʻokahi.
  Ua aneane olohelohe ka hapa nui o na kaikamahine, ua uhi wale ia ko lakou umauma a me ko lakou puhaka i na mea nani i hanaia i na pohaku makamae.
  Ma kahi o ka ʻumi mau kaikamahine i loko o nā ʻaʻahu haʻahaʻa i kukuli, e paʻa ana i nā hue inu ʻālohilohi platinum a me nā pā gula o nā meaʻai like ʻole a me nā huaʻai.
  Ua ʻōhumu ʻo Dominika me ka huikau:
  - He aha kāu makemake iaʻu? - A ua hoʻohui ʻo ia me ka hilinaʻi iki. "Inā loaʻa iā ʻoe ka manawa, makemake wau e ʻike i kāu mau mea keu, e uku maikaʻi iaʻu."
  Pane maila ka nymph marquise me ka minoʻaka:
  - Manaʻo paha ʻoe he kiʻiʻoniʻoni kēia? ʻAʻole, ʻo kēia ka Elf- Dragona Empire !
  Ua ʻakaʻaka a lele ʻo Dominique. Ua wela koʻu mau kuʻekuʻe wāwae. Ua lulu ʻo ia i nā ʻeke o ka hou. ʻAe, ua wela. E like me ma ka waonahele Arabia. He mea kupanaha ka hele wāwae ʻole ʻana o ka poʻe uʻi ma ʻaneʻi, ʻaʻole ʻili ko lākou ʻili mai ka lā.
  Aia i hea ʻo ia? ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole i Rusia ...
  Nānā aʻela ʻo Dominica i ka lani a puana aʻela. He melemele ka lani, he ʻalani nā ao kakaʻikahi, a ua nui nā kukui i ka manawa hoʻokahi ... ʻAʻohe mea kupanaha no ka wela loa. Eia kekahi, nani nā kukui i ke ʻano, me nā curls a i ʻole nā pepeiaohao ...
  Ua manaʻo ʻo Dominika e maʻi ana ʻo ia. E like me kēia, hele pupule nā kānaka. Ua wili kona helehelena u'i a haikea.
  Ua haʻalulu ʻo ia, akā kākoʻo ʻelua kaikamahine elf me nā pepeiao iā ia. Ua hoʻokaʻawale ʻia nā ʻelele o ka wahine maikaʻi, a ʻo nā nani i ke keʻokeʻo a me nā ʻaʻahu translucent i lawe mai i kāna mau kīʻaha me ka inu ʻana ma luna o nā kino ʻōlohelohe, nani a puʻupuʻu o nā kaikamahine. A ninini iho la lakou i ka waina emerald iloko o na kiaha gula.
  Ua inu ʻo Dominika me ke kuko. A ua manaʻo ʻo ia he ʻono ʻē aʻe ka ʻono o ka waina, kahe koke ka ikaika, ka ikaika, a me ka ikaika i loko o kona mau aʻa.
  Aʻaʻole i wela nui nā wāwae wāwae o ke kaikamahine, a iʻole, uaʻike lākou i kahi mahana wela, a ua lilo ka mahana a puni, e like me ka moeʻuhane.
  Ua hauʻoli ʻo Dominique a lulu i kona poʻo kala lau gula, me ka hoʻōho ʻana:
  - Aloha e ka poʻe hiamoe!
  A laila hoʻoponopono koke ke kaikamahine iā ia iho:
  - Ua hauʻoli wau e hālāwai me koʻu mau kaikunāne, a i ʻole, nā kaikuahine i ka noʻonoʻo!
  Paʻi lima nā kaikamāhine. A hīmeni lākou i ka hīmeni.
  - Makemake mākou iā ʻoe i ka hauʻoli,
  ʻO ʻoe ko mākou manaʻolana, manaʻoʻiʻo mai iaʻu ...
  Nā ala i nā honua ʻē aʻe -
  Ua wehe ʻia ka puka!
  ʻĀnō ʻo Marquise de Cassandra:
  - ʻAe, pono ʻoe e kōkua iā mākou. A he uku nui no keia.
  Ua ʻohi ʻo Dominica i kona mau poʻohiwi muscular a nīnau me ka pīhoihoi:
  - A pehea wau e kōkua ai iā ʻoe?
  Ua makemake ke kaikamahine nymph e ʻōlelo i kekahi mea, ke lohe ʻia ke kani ʻana o ka pū a me ke kani ʻana o nā ʻēheu. ʻO nā ʻelele lehulehu a pau o ka wahine maikaʻi i kukuli i ka manawa hoʻokahi a kūlou i ke kakaka mahalo.
  ʻO ka Marquise kekahi i hoʻohuli iā Dominika:
  - E kūlou hoʻi.
  Nīnau maila ke kaikamahine wahine me ke kāhāhā.
  - He aha ke kumu?
  Ua uē ke kaikamahine nymph:
  - Ua hui ka Dragon Duchess me ʻoe. Noho ʻo Dragons i ko mākou aupuni. E hele mai, ma ke kuli hoʻokahi!
  Ua hoʻoholo ʻo Dominica ʻaʻole e uhaʻi i kona haʻaheo. ʻOiai ua makaʻu ʻo ia o puhi ka papahele wela i kona kuli ʻaʻa, ʻeleʻele a hiki i ke keleawe māmā. Akā, ua ʻoi aku ka ikaika o ka ʻili a me ka liʻiliʻi. Ua maopopo ka hele wawae ole o na kanaka maanei aole no ka ilihune. Akā, no nā kumu koʻikoʻi e pono e wehewehe ʻia.
  A laila, ua ʻike ʻia ka duchess deragona. He holoholona ʻekolu poʻo, ʻeleʻele loa kona waihoʻoluʻu, e like me ka pepeke. Nui, e like me ka mea hakakā maikaʻi, akā ʻaʻole makaʻu iki, a ʻaʻole weliweli paha inā ʻo ia.
  He ʻuʻuku nā poʻo, a ʻālohilohi nā lei aliʻi liʻiliʻi ma luna o lākou.
  I ka lele ʻana o ka deragona wahine, ua hoʻololi nā kaikamahine ma lalo o kona mau ʻēheu i ko lākou ʻili i ka lilac, a laila i ka emerald. Ua lilo kēia i nani.
  Ua like ʻo Dominica me he mea lā. ʻO kēia ka manawa mua āna i ʻike ai i kahi deragona maoli. ʻAe, i nā kiʻiʻoniʻoni, ʻoiaʻiʻo, hana lākou i nā ʻīlio maikaʻi me ka hoʻohana ʻana i nā kiʻi kamepiula. Akā, he ʻoiaʻiʻo kēia deragona, nani loa a nani.
  Ninau mai la ke poo o ka waena, he oluolu loa kona leo.
  - Hauʻoli nui wau i ka ʻike ʻana iā ʻoe, ko mākou malihini mai ka honua honua!
  Ua minoʻaka ʻo Dominica a pane akula:
  - A hauʻoli nui wau i ka ʻike ʻana iā ʻoe!
  Kuno ae la ka Dragon Duchess a hoomau aku la, ke olelo nei ke poo ma ka akau:
  - Ua kono mākou iā ʻoe no ka mea i loko o kou mau aʻa e kahe ana ke koko o ka mea hoʻokahi, ʻaʻole wau ʻike ʻo wai ka mea e noho ana ma laila, ʻaʻole wau ʻike i hea!
  Ua hamo aku ʻo Dominika Delfinova i kekahi o kona mau wāwae ʻaʻole i ʻoki ʻia i kekahi a ʻōlelo ʻo ia me ka huikau.
  - Ua like ia, ʻaʻole wau i maopopo!
  Ua pane mai ke poo o ka deragona wahine ma ka hema me ka leo hilinai.
  - A ʻaʻole maopopo iā mākou iho kēia. Akā, i kēlā me kēia hihia, loaʻa iā mākou kahi pilikia weliweli e like me ka poʻe lumo, e hopu ana i nā ʻōpala!
  Ua hehi iho la o Dominica i kona wawae hoowalewale loa a himeni mai la:
  - Paʻa iaʻu, mauʻu, paʻa iaʻu,
  I ka wā he ʻumikūmālima mau wahi a puni ka ʻino...
  E hoʻokaʻawale i nā ʻenemi i loaʻa i nā elves,
  Ua hoʻolei mai ʻo Fate iaʻu e like me kēia i ke ola!
  Paʻipaʻi lima nā kaikamāhine o nā ʻōniʻoniʻo a pau, a nani loa a ʻoluʻolu.
  Olelo hou ke poo waena.
  - No laila, loaʻa iā mākou kahi maʻi ahulau. ʻO nā ʻelele o ka wahine ikaika, ʻo ia nā elves, nā kānaka, nā trolls, nā hobbits, nā vampires, gnomes a me nā mea ʻē aʻe e noho nei i loko o kā mākou ao, no nā kumu ʻike ʻole i hoʻomaka e lilo i pōhaku a hāʻule koke. I ko mākou ʻāina, ʻokoʻa nā orcs a me nā gnomes, he ʻumikūmālua manawa ka liʻiliʻi o nā kāne ma mua o nā wahine, a i kēia manawa ua aneane nalo loa lākou! ʻOiaʻiʻo, he pōʻino kēia!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a hoʻopuka mai:
  - He nani loa kēia! A i ʻole, ʻaʻohe ala e puka ai i waho o kēia mau kāne huluhulu, ʻino! A ʻo ka mea nui, ʻoi aku ka ʻino o ke kanaka, me ka ʻōpū o ka ʻōpū a me ke poʻo ʻōhule, nā wrinkles, ʻoi aku ka nui o kona pili ʻana iā ʻoe.
  Ua kūʻē kekahi o nā elves.
  - ʻAʻohe ʻōpū ʻōpū, ʻūlū a ʻōhule! ʻAʻole lākou ʻumiʻumi a ʻumi paha.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  " Eia kekahi, ʻoi aku ka pipiʻi o ke komo ʻana me kēia mau ʻōpio!" ʻAʻole lākou e ʻae i ka hele ʻana. Luhi loa au i kēia mau pā. A ʻo ʻoe, mahalo i ke Akua, ʻaʻole loaʻa kēia mau kāne kuko, ʻāhu, ʻino, a hiki iā ʻoe ke hoʻomaha a hoʻomaha.
  ʻO nā poʻo deragona ʻekolu i hoʻokahi manawa.
  - Ua make ka honua me nā kāne ʻole! Ke hoʻohālikelike ʻia me ka poʻe o ka Honua Honua, lōʻihi loa ko mākou ola ʻana, ʻoi aku ka nui o nā ʻīlio. ʻAe, he mea hōʻoluʻolu me ke kāne ʻole, a ʻaʻohe lokahi i ke ao holoʻokoʻa me ka ʻole o ka wahine ikaika.
  Ua leo nā kaikamāhine i ka ʻae ʻana. Ua ʻōhumu kekahi:
  - He nani kā mākou kāne a pau! I kekahi manawa , he mau tausani makahiki i hala aku nei, he lauoho ko na kanaka o ke kanaka, he ohule, he wrinkles, he opu, aka, i keia manawa, he opiopio lakou, he nani, he kupoo a he honi, e like me na elves!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a minoʻaka ... A laila pane maila ʻo ia:
  - OK! Malia paha i loko o nā mahina ʻelua e hoʻomaka wau e nalo i nā kāne. ʻAʻole maopopo iaʻu pehea e hiki ai iaʻu ke kōkua iā ʻoe?
  Pane mai la ke poo akau o ka wahine wahine deragona.
  - No kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole mākou i ʻike i kēia iā mākou iho. Akā, iā ʻoe ke koko o kahi mea i hana ʻia mai ke ao holoʻokoʻa, kahi i loaʻa ʻole ai i ʻelua kāne nā kānaka a pau, e like me mākou ma ka Honua, akā ʻekolu. A e kōkua paha kēia iā mākou e hoʻihoʻi i kā mākou kāne!
  Ua lulu ʻo Dominica iā ia iho a ʻike:
  - Nā mea hana trisexual ? ʻAe, heluhelu au i ka ʻepekema moʻokalaleo, hiki i kēia ke manaʻo!
  Kuno mai la ke kaikamahine nymph:
  - ʻAe! ʻAʻole i pili ka maʻi ahulau iā lākou. Akā ʻo wai ka mea e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole e ʻike ʻia kahi maʻi e hoʻopau i ka wahine maikaʻi? A ʻoi aku paha ka ʻino! A ʻoiai me ka ʻole o ka wahine ikaika, inā e hoʻouka ka mea hoʻoweliweli i ko mākou ao, a laila ʻaʻole e loaʻa iā mākou kahi manawa e hakakā ai.
  Ua kunou mai ke kaikamahine hana keaka:
  - OK! Aloha au iā ʻoe. Ma ke ala, hiki anei kēia i ka Honua?
  Ua hōʻoia ka poʻo hema o ka duchess deragona:
  - ʻAe! Malia paha. No laila, mai noʻonoʻo ʻoe e noi ana lākou iā ʻoe i kahi kōkua. He kaikaina kou, a hana ʻo ia i nā kiʻiʻoniʻoni. Makemake ʻoe i kēia keiki e lilo i pōhaku a nahā i lepo?
  Hehi huhū ʻo Dominica i kona wāwae ʻole a ʻōlelo me ka huhū:
  - Ua ʻike nui ʻoe iaʻu!
  Pane mai ke kaikamahine nymph:
  - Makemake mākou i kekahi manawa e nānā i nā kiʻiʻoniʻoni mai kāu honua. Hiki ke hoʻoiho pololei ʻia mai ka Pūnaewele, ʻaʻole koi i nā hoʻolimalima nui o ka ikehu kilokilo. No laila mākou i ʻike ai iā ʻoe. A ua ʻike nā fairies kiʻekiʻe i kou ʻano ʻokoʻa, a ʻike lākou i kou kaikunāne, aia kekahi ʻāpana o ia mea, ʻaʻole wau ʻike ʻo wai!
  Puhi ʻo Dominica a hoʻōho:
  - Ua maopopo iaʻu ua hiki nā mea hiki ʻole ke hiki! Eia nō naʻe , ʻoi aku ka maikaʻi o ke aʻo ʻana ma kahi ʻole!
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise de Cassandra:
  - Pono, eia kāu e hana ai. E aʻo, aʻo a aʻo hou!
  Ua ʻōhumu ke kaikamahine haumāna me ka ʻoluʻolu:
  - No ke aha kēia?
  I ka manawa koke, ua ʻōlelo like nā poʻo ʻekolu o ka duchess deragona i ko lākou leo ʻoluʻolu.
  - ʻAʻole ʻoe i ʻike i kekahi mea e pili ana i ka kilokilo a me ke kilokilo! A pono ʻoe e loaʻa i ka ʻike nui a kumu e kōkua iā mākou. Ke puka ʻoe mai ka Imperial Dragon Academy o Dularis , e loaʻa iā ʻoe nā mana i ʻike ʻole ʻia e hiki ai iā ʻoe ke komo i ka lei aliʻi wahine kilokilo. A i kēia hihia wale nō e hiki iā ʻoe, a i ʻole, e loaʻa iā ʻoe kahi manawa liʻiliʻi e hoʻihoʻi i nā ʻelele o ka wahine ikaika mai ka lua.
  Puhi ʻo Dominic a ʻōlelo:
  - ʻAe, ʻo kaʻu mea makemake ʻole ʻo ke aʻo ʻana!
  ʻOiaʻiʻo, makemake ʻo ia i ka hula, lele, a hana i nā kiʻiʻoniʻoni. Ua makemake nui au. Akā ua paʻakikī kāna aʻo ʻana iā ia. Ua kākau inoa ʻo ia i kahi ʻoihana uku i hiki iā ia ke loaʻa kāna diploma me ka hoʻoikaika liʻiliʻi. ʻOiaʻiʻo, maʻalahi kēia ala.
  ʻAʻole i komo ʻo Dominica i ke kula haʻahaʻa inā ʻaʻole ia he ʻano me ka ʻole o ka hoʻonaʻauao kiʻekiʻe. Eia kekahi, ʻaʻole e mare nā billionaires i kahi kaikamahine me ka ʻole diploma.
  Akā e mare i kahi oligarch, e like me ka waiwai a, i ka manawa like, ʻoi aku ka ʻelemakule, maʻi a me ka senile loa. A laila e hoʻopau iā ia, e lilo i wahine kāne make billionaire a ola no kou leʻaleʻa ponoʻī.
  A kākau iā ʻoe iho i nā palapala kiʻiʻoniʻoni. Ua loaʻa iā ia kahi manaʻo. A aia ʻo ia i ke alakaʻi. E like me Emperor Palpatine , a i ʻole, ua neʻe kona ʻuhane ʻeleʻele i kahi kaikamahine clone a hoʻomaka e hana i kahi aupuni hou me nā lanakila.
  maikaʻi kēlā ! Akā naʻe, ʻaʻole ʻino kāna kūlana alakaʻi, a ʻala ke kālā nui. Akā ... i kēia manawa, ua lilo ʻo ia i mea kaulana . A pono ʻo ia e hana i kāna mea makemake loa - e aʻo!
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka leo haʻalulu:
  - Pehea inā hōʻole au?
  Ua walaʻau nā kaikamahine a puni me ka huhū ʻole. Ua hoʻōho kekahi:
  - E pana iā ia ma kona kuʻekuʻe wāwae!
  Pane aku la na Poo Ekolu o ka Dragona Duchess.
  - ʻAʻohe o mākou kuleana pono e koi aku iā ʻoe. Eia nō naʻe, i mea e wehe ai iā ʻoe mai ka honua honua, ua koi ʻia ka nui o ka ikehu kilokilo. A hoʻi, inā makemake ʻoe e hoʻi, e uku no ka huakaʻi ma ʻaneʻi, ka waina pipiʻi āu i inu ai, a me ka tiketi hoʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - ʻAʻole kūpono ke hoʻopiʻi iaʻu no kahi mea aʻu i makemake ʻole ai e hana! Ua hoʻoneʻe au i koʻu makemake!
  Pane mai la ke poo waena o ka deragona wahine.
  - ʻO ʻoe kā mākou, ʻo ia paha kekahi o kā mākou manawa hope loa! ʻOiaʻiʻo, hiki nō iā ʻoe ke hoʻāʻo me kou kaikunāne, akā he keikikāne nō naʻe ʻo ia, akā naʻe, he kāne, a hiki nō hoʻi iā ia ke hina i ka lepo.
  Ua hoʻōho nui ʻo Dominique:
  - Mai hoʻopā i koʻu kaikunāne! ʻAʻole kāna hana!
  Ua nīnau ʻo Dragon Duchess me ke ʻano hoʻopunipuni:
  -Makemake anei ʻoe e aʻo e lilo i kamāliʻiwahine? E noʻonoʻo i nā manawa kūpono e loaʻa iā ʻoe. ʻAʻole ʻoe e ʻelemakule, e ola ana ʻoe i kekahi mau kaukani makahiki, a ʻoi aku paha inā loaʻa ʻoe i ke kilokilo ʻoi aku ka holomua a lilo i akua make ʻole. A e loaʻa iā ʻoe nā kupa a me kou aupuni ponoʻī!
  Ua hanu nui ʻo Dominica a ʻōlelo ʻo ia me ke noi ʻana:
  - E noʻonoʻo iki wau.
  Ua hōʻoia ke kaikamahine marquise:
  - ʻAe, e noʻonoʻo ʻo ia. Pono ʻo ia e ʻike maikaʻi i ko kākou honua. E hoʻololi ʻo ia a hoʻi i kona noʻonoʻo. A e hana ʻo ia i ka hoʻoholo kūpono.
  Kuno ʻoiaʻiʻo ka Dragon Duchess me nā poʻo ʻekolu:
  - E hele ʻo ia a puni ke kūlanakauhale. Nui a nani. E hōʻike aku iā ia, e Cassandra, a na ʻoukou e nā kaikamāhine e hāʻawi iā ia i ke ala. Mai keakea!
  Ua kaawale ka wahine maikai. Lawe ka nymph marquise i kekahi mea like me ka pizza mai ka pā a hāʻawi aku iā Dominika:
  - Eia, ʻai! E lilo ana ʻoe i ikaika.
  Ua ninini kekahi kaikamahine i loko o ka ʻaʻahu i ka waina, i ʻulaʻula, i loko o kahi kīʻaha gula mai kahi ipu platinum . ʻAi akahele ʻo Dominika i ka pizza. Ua lilo ia i mea ʻono loa, a hoʻomaka ke kaikamahine e ʻai, ʻoi aku ka hilinaʻi, a holoi ʻia me ka waina, ʻono a ʻono.
  Ma hope o ia mea, ua piʻi nui ka manaʻo o Dominica. A hīmeni ʻo ia:
  Makana a na kumu,
  Ua hoʻohana lākou i ka manawa me aʻu ...
  Ua aʻo ʻole lākou iaʻu ...
  A laila, ʻaʻole i loaʻa i ke kaikamahine haumāna kahi mele kūpono, a ʻo ka mea e ʻālohilohi ana i kona poʻo nani i nānā ʻole ʻia a kūpono ʻole.
  Hele pū lāua, a alakaʻi ka nymph iā ia ma ka lima. ʻOiai ua ʻoi aku ʻo ia ma mua o ke poʻo ʻoi aku ka pōkole a ʻoi aku ka lahilahi ma mua o ka Dominika ikaika a kiʻekiʻe a puʻupuʻu.
  Hehi wāwae ʻole nā kaikamāhine ʻelua a neʻe me ka wikiwiki o nā gazelle ʻōpio.
  He nani loa na hale a puni . ʻAʻohe kūlanakauhale ma ka Honua i nani loa. Ua ulu pū kekahi mau pua ma ʻaneʻi, nui, ʻālohilohi a ʻala. Ua nani a nani nā mea a pau e pili ana i kēia kūlanakauhale.
  A nui nā kaikamāhine. ʻAʻahu nani loa , a i ʻole, ʻoi aku ka haʻahaʻa, a holoi kekahi mau kaikamahine i nā alanui. Akā, he'ōpiopio nā mea a pau, he hou, he nani a he kāmaʻaʻole.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka pīhoihoi:
  - No ke aha lākou e ʻaʻahu ʻole ai i nā kāmaʻa, a i ʻole ka liʻiliʻi liʻiliʻi?
  Pane maila ka Marquise de Cassandra me ka minoʻaka:
  - ʻO kēia ke kilokilo o kēia honua. Kōkua ia iā mākou e mālama i ka ʻōpio mau loa, hoʻokalakupua, a hiki ke hoʻohana ʻia ko mākou manamana wāwae ʻole i ke kaua!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine kiʻi a ʻōlelo:
  - He mea kupanaha kēia! Ma keʻano laulā, i koʻu wā liʻiliʻi, ua hilahila wau i ka hele wāwae ʻole, no ka mea, manaʻo wau he hōʻailona kēia o ka ʻilihune loa. Akā, maʻa wau i nā kiʻiʻoniʻoni. Eia kekahi, he mea pono e lilo nā wāwae i ʻoi aku ka paʻakikī i koʻu pāʻani ʻana i ke kaikuahine o Spartacus i ka wā kamaliʻi, a i ʻole nā ʻano partisans like ʻole. Ua makemake au. Akā, inā hele wāwae ʻoe a puni Moscow, e kuhihewa ʻoe he kanaka maʻi noʻonoʻo, a nui loa ka maʻi a me ka lepo ma nā alanui!
  Kuno mai la ke kaikamahine nymph:
  - ʻAe - hiki ke hoʻomaopopo! Eia kekahi, ʻoi aku ka maʻalahi o ka holo ʻana me nā kāmaʻa ʻole, ʻoiai ʻoi aku ka ikaika o ka ʻili o ke koa ma mua o nā kapuaʻi o nā kāmaʻa pipiʻi loa, a he elastic, maʻalahi a hoʻopiʻi ʻia me ke kilokilo!
  Ua neʻe lākou. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ke kiʻekiʻe, e like me ka spire o ka hale kiaʻi ʻo Ostankino TV, nā jet o ka pūnāwai holo. No laila, haʻalele lākou, kū'ē i nā kānāwai o ka physics. A ʻo nā jet ponoʻī he mau kala. Nani kēia.
  A he aha nā hale aliʻi a puni? Nani ka nani o na mea a pau maanei. A ʻaʻole i ke gula wale nō ke kānāwai, akā me kekahi metala ʻalani ʻalani i ʻike ʻole ʻia ma ka Honua.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Ua like kou kūlanakauhale me ka moʻolelo moʻolelo. A nani nā kaikamahine, e like me ka paradaiso maoli, ʻaʻole he mea i hana ʻia, e like me kā mākou!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra a nīnau:
  - No ke aha ʻoe i manaʻo ai ua haku ʻia kou paradaiso?
  Ua pane pololei mai ke kaikamahine mea pena:
  - No ka mea he mau wehewehe kue kona. 'Ōlelo kekahi hoʻomana i kekahi mea,'ōlelo kekahi i kekahi mea'ē aʻe, a'ōlelo ke kolu i ke kū'ē pololei!
  Kuno mai la ka nymph marquise:
  - Ae ua maopopo iaʻu! Ua nānā au i kāu pūnaewele. ʻOi aku ka maʻalahi ma mua o ka hele ʻana i ka Honua. ʻOi aku ka maʻalahi a hiki i nā elves maʻalahi, nā trolls a me nā kānaka ke piʻi i loko a nānā i kahi kiʻiʻoniʻoni. Me ka nani a pau o ka honua kilokilo, ʻaʻole mākou i loaʻa nā ʻenehana holomua e like me ka poʻe o ka Honua. He poʻe amateurs ʻoe i ke kilokilo, akā ua maloʻo kā mākou hoʻomohala ʻenehana!
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka pīhoihoi:
  - No ke aha ʻoe i hoʻopaʻa ai i ka ʻenehana?
  Ua hoʻohaʻahaʻa ka nymph i kona leo:
  - ʻAʻole mākou. He mau deragona kēia. ʻAʻole lākou makemake e hoʻohaʻahaʻa i ko lākou mana. ʻOiai, ʻoiaʻiʻo, ʻae lākou iā mākou e noho maʻamau, a no kekahi me ka luxuriously, akā ... Mai kamaʻilio e pili ana i kēlā!
  A hoʻomaha hou. ʻO ka nani a puni, ʻoiaʻiʻo, super. He nani loa nā mea a pau, nā mea hoʻonani, nā kiʻi, nā hale a me nā luakini.
  ʻAe, he ʻano like ʻole nā luakini. ʻAʻole like me ka mea maʻamau ma ka Honua i kekahi mau mea like. A he ʻokoʻa loa ko lākou ʻano, kala, a me ke ʻano . A ʻoiaʻiʻo, nani. Eia nā kiʻi, a me nā domes, a me nā polygons, prisms a pēlā aku.
  A he nui nā heiau i nā ʻōpuʻu o nā pua nani loa.
  Nānā ʻo Dominica i kāna hoa a nīnau iā ia:
  - Ua like ʻoe me ke kaikamahine kula ... Akā ʻehia kou mau makahiki?
  Pane akula ʻo Cassandra me ka ʻakaʻaka:
  - Loaʻa i ka poʻe kēia ʻōlelo: ʻaʻole maʻamau ka nīnau ʻana i kahi wahine e pili ana i kona mau makahiki!
  Ua hoʻopau ke kaikamahine kiʻi:
  - Nui paha.
  Kuno mai la ke kaikamahine nymph:
  - Malia paha! Akā ʻoi aku ka lōʻihi o ko mākou ola ma mua o nā elves, trolls, nā kānaka, a ma mua o nā gnomes a me nā vampires. No ke koko o ke akua i loko o mākou, he pili koko mākou me lākou. ʻO ke koena ka pilina pili ʻole me nā mea make ʻole .
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - He mau keiki kāne a he mau kaikamahine mākou a pau na ke Akua. Kekahi.
  Ua kaomi ʻo Cassandra i kona manamana wāwae ʻole.
  A laila ua ʻike ʻia kahi koʻokoʻo kilokilo ma nā lima o ka nymph. Ua hāwanawana mālie ʻo ia:
  - He deragona vein kona i loko. He mea hana ikaika loa kēia, pipiʻi a loaʻa ʻole. Akā, he ikaika nui nō hoʻi i loko. Hōʻike iā ʻoe i ka hopena?
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Ua nānā au i kahi moʻolelo e pili ana i kahi keikikāne me ka lāʻau kilokilo. Akā aia kahi keikikāne ʻili ma laila , me ka lauoho ʻeleʻele a me nā aniani. ʻAʻole like me koʻu kaikunāne - uʻi, muscular me ka lauoho lauoho. Ma ke ala, ua pāʻani pū wau i ke koa a me ke kupua!
  Ua hōʻoia ʻo Cassandra:
  - Ua ike au i kou kaikunane. ʻAe, he keikikāne maikaʻi loa ʻo ia, ʻaʻole maʻamau. A ʻaʻole like me ʻoe, ka poʻokela honua i ka karate ma waena o nā keiki.
  Huhu hoʻowahāwahā ʻo Dominika:
  - ʻOiai he keikikāne ʻo ia, he kāne! Akā no nā kāne, he mea maʻamau ka hakakā a me ka hakakā.
  Pane mai ke kaikamahine nymph:
  - He ʻumikūmālua manawa ʻoi aku ka liʻiliʻi o nā kāne ma mua o nā wahine mai nā lāhui nui o ke aupuni: nā kānaka, elves, trolls, hobbits a me nā vampires. No laila, pono e hakakā ka wahine maikaʻi. Eia naʻe, ma waena o nā orcs a me nā gnomes he ʻumikūmālua manawa ʻoi aku ka nui o nā kāne ma mua o nā wahine. No laila ua lilo ia i mea maʻalahi no mākou ma mua o ka wā ma mua. ʻO wau a me nā orcs e hakakā mau, a piʻi lākou e like me ka toad i ka cramp, i kēia manawa ʻaʻohe mea e hakakā me. ʻOiai nā wahine a me nā orcs, e ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole nui loa. Akā ʻoi aku ka maikaʻi o nā gnomes , ʻoi aku ka like me nā hobbits wahine. ʻO nā gnomes ponoʻī ke ʻelemakule, hina, ulu ka ʻumiʻumi lōʻihi, akā a hiki i ko lākou make ʻana, wikiwiki lākou a agile, a ʻoiai nā wrinkles, mālama lākou i ko lākou mau niho a pau. A inā hū ʻia ka niho, ulu hou ia!
  Kuno ʻo Dominica:
  - Auwe! Ua like ʻoe me ka manō. Akā, ua nīnau au i kekahi manawa, inā i hana ʻia ke kanaka ma ke ʻano a me ke ʻano o ke Akua, no ke aha lā i nāwaliwali ai kona mau niho. Ohumu iho la ke kahuna me he mea la, Ua kaumaha ke kino i ka hewa. Ma ke ala, i ka wā i kī ʻia ai ka niho o koʻu kaikunāne, ua ulu maoli ia i loko o hoʻokahi lā. Ua makemake au e lawe iā ia i ke kauka. A laila hoʻololi wau i koʻu manaʻo, e aʻo lākou i ke keiki me he ʻiole i loko o ka hale hana!
  Kuno ʻo Cassandra.
  - Ua pololei! He akamai ʻoe. Akā ʻaʻole ʻoe makemake e aʻo.
  kunou ikaika mai la ke kaikamahine.
  - ʻAe! He luuluu. A loaʻa iā mākou ... ʻAe, ʻaʻole wau i ʻike, ke noho ʻoe ma kāu pākaukau e ʻeha kou kua, a makemake ʻoe e holo a lele!
  Ua hīmeni ke kaikamahine nymph:
  - ʻAe, e nā kaikamāhine, ʻike ʻoe ʻaʻole makemake ka poʻe a pau i ka hoʻopaʻa ʻana ,
  Makemake au e holo wāwae ʻole i ka hau!
  A ʻakaʻaka ka kāne nani. Eia ke hele hou aku nei. Ua ʻike ʻo Dominica ʻaʻohe kaʻa e like me nā kaʻa ma ka Honua. Akā, aia nā unicorn nani loa. E like me nā kiʻi a lākou i ka anime . A nani wale nā lio maʻalahi. A i ka holo ʻana o ke kaʻa, me he moʻolelo moʻolelo lā.
  Lele kekahi mau kaikamahine me he manu la. ʻOiaʻiʻo , kakaʻikahi, hiki iā ʻoe ke ʻike ʻaʻole nā mea kilokilo a pau. ʻAʻohe hale o ka poʻe noi. Akā, ua like ke kūlanakauhale holoʻokoʻa me nā hale aliʻi paʻa, a i ʻole nā hale e like me nā ʻāina me nā pūnāwai a me nā kīhāpai. A nani ka nana aku.
  ʻO ke kumu, ua pāʻani ʻo Dominika i kahi pāʻani - mea hana. Nui nā mea hiki ke kūkulu ʻia ma laila. A ʻoiaʻiʻo, e kūkulu i ke kūlanakauhale e like me ka moʻolelo moʻolelo e pili ana i ka paradaiso. Eia ka mea like.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - A ʻōlelo lākou ʻaʻole hiki i ka lani ma ka Honua? ʻO kēia ka ʻōlelo a nā hoʻomana a pau o ka Honua!
  Ua wehewehe ʻo Cassandra:
  - Koe wale ka komunism. ʻO ka hoʻomana wale nō i hoʻohiki i ka lani ma ka Honua. A pololei kēia. ʻO wai ka mea pono e manaʻoʻiʻo i ka lani, ʻaʻole ma hope o ka make, akā ma ke ʻano nui, ma hope o ka hopena o ke ao, ʻo ia ka pupule!
  Ua ʻae ke kaikamahine wahine wahine:
  - ʻAe, ʻaʻole wau makemake i ke aʻo ʻana o ka hopena o ka honua! ʻOi aku ka maikaʻi o ke kūkulu ʻana i ka lani iā ʻoe iho, ʻaʻole ma nā iwi!
  Ua kani ka nymph marquise:
  - Mai hoʻoikaika i ka paradaiso i ka lani, akā e ola a hana i kou hauʻoli ponoʻī. A akamai.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka filosofia:
  - Ua ʻike ʻoe, inā he mau kaikamahine wale nō a puni, manaʻo ʻoe ua nele kekahi mea. ʻOiai kakaikahi ka nani o nā kāne ma nā kiʻiʻoniʻoni. Eia kekahi, ʻoluʻolu ka hapa nui o nā keikikāne, a i ka piha ʻana o nā makahiki he kanahā, e hoʻāʻo e ʻimi i ke kāne ʻaʻole ʻōpū a me ka ʻauwae pālua.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra a pane maila:
  - He akamai ʻoe. ʻAʻohe aʻu ʻōlelo. ʻOi aku ka pololei, ʻaʻole nui loa ... Akā ʻaʻole wale ka helehelena nani a me kahi kiʻi slender i mea nui i ke kāne. Manaʻo nā wahine ma ka Honua i kahi mea ʻē aʻe ma mua o ka ʻikepili o waho i ke kāne!
  Kuno ʻo Dominica:
  - ʻAe, ʻae, pololei! A me ke kālā pū kekahi. Ke paʻa kāu ʻeke, ʻaʻole ʻike ʻia ka wrinkles, ka ʻōhule a me ka ʻōpū.
  Ua ʻōlelo ʻo Nymph:
  - ʻAʻohe o mākou pilikia i ke ʻano o nā kāne. Hoʻopili ke kilokilo i nā ea a pau ma ʻaneʻi. A lilo na kane i mau kanaka opiopio me na helehelena u'i loa, a he mea maikai ole no ka nalowale ana o na umiumi a me na umiumi o kanaka. Ma muli o kēia, hiki ke ʻike ʻia kā lākou elves ma ke ʻano o ko lākou mau pepeiao. A ʻo kēia ... ʻAe , maʻa nā wahine. Akā, loaʻa i ka ʻumiʻumi kekahi hiʻohiʻona. ʻAʻole wau ʻae me kēlā mau kaikamahine e manaʻo nei he ʻumiʻumi he ʻino.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominic a pane akula:
  - He hoʻomaikaʻi a hanohano ka ʻumiʻumi, akā he ʻumi kā ka pōpoki!
  Ua hoʻoluliluli ʻo Cassandra i kāna wand kupua ... A ma nā lima o ka wahine maikaʻi , ua ʻike ʻia kahi keke nani i ke ʻano o ka pāpale cocked o Napoleon, me nā roses, poppies a me nā butterflies i hana ʻia i ka cream multi-colored.
  Ua kani mai ka nymph marquise i kona leo haʻahaʻa loa:
  - E hoʻāʻo, ʻono loa, a manuahi ʻole me ke kāpeti!
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka noʻonoʻo koke ʻana:
  -Pehea inā ʻoe e uku mai iaʻu i ka uku?
  Ua hīmeni ka marquise-nymph:
  - Pono ʻoe e uku no nā mea āpau, manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  No laila, wehe mākou i ka puka i ka holomua!
  . MOKUNA Helu 2.
  A hoolei hou aku la o Cassandra i kana waapa, lele mai la kekahe o ka malamalama mai kona piko mai, a puka mai la he elua noho me he aniani la, a he papaaina liilii nani.
  Manaʻo ka marquise-nymph:
  - E ʻai kākou i ka noho ʻana, e like me ka poʻe moʻomeheu! Makemake paha ʻoe i kahi waina?
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Dominica:
  - Inā inu nui ʻoe i ka waina, hiki iā ʻoe ke lilo i leo. A pono wau e mālama i kahi poʻo maʻemaʻe a hou!
  Luliluli ʻole ʻo Cassandra i kona poʻo.
  - Mai makaʻu! ʻAʻohe gram o ka waiʻona i loko o kā mākou waina. Hāʻawi wale ia i nā pōmaikaʻi. A ʻo ia kekahi o nā kumu e ola ai ka poʻe o ko kākou honua a hiki i hoʻokahi tausani makahiki me ka ʻole o ka ʻelemakule. A me ke kilokilo ikaika a holomua hiki iā ʻoe ke lōʻihi aku.
  Ua kunou mai ke kaikamahine hana keaka:
  - A laila ninini!
  Ua hoʻokuʻu ka nymph i kahi lāʻau mai ka piko o kāna wand, e hawanawana ana i kekahi mea ... A ua ʻike ʻia nā kīʻaha i hana ʻia me ka metala ʻalani ʻalani, kahi mea melemele a me nā ʻōhū.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica, e inu iki ana i kāna kīʻaha:
  - He waina ʻoluʻolu a ʻala, ʻoluʻolu loa ia i kou waha ...A no ke aha ia i hana ʻia ai?
  Pane koʻikoʻi ʻo Cassandra:
  "Ke aʻo ʻoe i ka Dragon Emperor Academy, e ʻike ʻoe!"
  Ninau ke kaikamahine.
  -ʻAuhea ka emepera deragona iā ia iho?
  Pane maila ka nimfe me ke kaniuhu.
  - Ua nalowale hoʻi ʻo ia. I kēia manawa aia ʻo Empress Caroline ma kona wahi. Ua like ka nui o na wahine a me na kane i na Dragons, e like me na kanaka. Ma kēia ʻano, loaʻa iā ʻoe nā mea like.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - No ke aha i hoʻokipa ʻole mai ai ka Empress iaʻu?
  Ua ʻōlelo ʻo Cassandra:
  - ʻAe, he haʻaheo kou! Ua lawa ka duchess. Pono ia, a ʻo Caroline nui ponoʻī e ʻae iā ia.
  Ua hīmeni ke kaikamahine:
  - Ua mahalo na kanaka i ka Moiwahine,
  Aloha nā keikikāne a pau o ka pā!
  Aka, ua koa loa au
  Ua koho au i ka piliona!
  Pane maila ka nymph marquise me ka minoʻaka:
  - Manaʻo paha ʻoe he mau piliona ke ola me kahi kanaka aloha ʻole? Pehea e pili ana i ka momona o ka ʻōpū, nā ʻōhule, nā wrinkles a me nā ʻala ʻino?!
  Ua ʻōhumu ʻino ʻo Dominika:
  hoʻopōʻino i ke ola o aʻu a me nā kaikamahine ʻē aʻe ! A i ʻole au e ʻumi iā ia me koʻu mane ma kahi moe!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra a ʻike:
  - E hoʻohālike au he mea hoʻohenehene. Pono ʻoe e lilo i mea hoʻohālike o ka maikaʻi.
  Ua ʻōlelo pololei ke kaikamahine wahine:
  - ʻO ka poʻe koa maikaʻi e makemake ai ka lehulehu e puke !
  ʻAʻole i pane mai ka nymph, akā me ke kōkua o kahi puna platinum ua ʻai ʻo ia i ka keke a inu i ka waina ʻala. Ua hoʻoholo pū ʻo Dominika e ʻoliʻoli i ka meaʻai i kēia manawa. Eia kekahi, ʻo ka hele wāwae i ka ea hou e hoʻoulu ai i kou makemake.
  Hoʻomanaʻo ʻo ia i ka pana ʻana. ʻO ka mea nui, ke pāʻani lākou i nā keiki partisans. Ma laila, no ka laʻana, i ka wā mua, ua hānai maikaʻi ʻia nā keikikāne a me nā kaikamahine ma mua o ke kaua. A i ke kaua ma lalo o ka noho ʻana, pono lākou e wiwi. No ka hana ʻana i kēia, ua ʻōlelo ʻia e holo nui a ʻai i ka liʻiliʻi. Ua ʻike ʻia ka mea mua, ʻoiai he nui nā kiʻi i kiʻi ʻia me nā keiki holo, akā ʻoi aku ka paʻakikī o ka lua. Ua hoʻouka nā mea hana kiʻiʻoniʻoni ʻōpio i nā hale kūʻai, kūʻai i meaʻai na lākou.
  A laila, pāpā ʻia lākou ʻaʻole e moe i ka pō ma ka hōkele, a hoʻopaʻa ʻia i loko o kahi keʻena kaʻawale me nā kaola, e like me ke keʻena nui a maʻamau.
  ʻAʻole pōloli ʻo Dominika, ʻaʻole lākou i makemake i kona uʻi i ka ʻai ʻole, a ʻo ia hoʻi, he maloʻo maoli nō ʻo ia, ʻaʻole puʻupuʻu iki, a ʻo ka hula hoʻi e mālama i kona mau ʻiʻo a me kona kino i ke ʻano maikaʻi.
  Akā ʻo nā kāne, ʻoiaʻiʻo, ua ʻeha ʻia no ka mea ua hoʻololi ʻia ka set i hale paʻahao no nā keiki. A he mau ʻāpana pū kekahi me nā pio. Ua kahi ʻelua mau keikikāne i ko lākou poʻo, ʻaʻole pono paha.
  ʻAe, ʻaʻole maʻalahi ke ola o ke kanaka keaka.
  No ka laʻana, e pili ana i ke kipi ʻana o Spartacus. He pūʻulu keiki kāne holoʻokoʻa i hana ʻole me nā malo wale nō i loko o nā lua. Eia kekahi, ʻoi aku ka nui o ka lawe ʻana. E ho'āʻo e hele wāwae ʻole ma nā pōhaku ʻoi o nā mina. Ma ʻaneʻi i hoʻomaka ai ke kahe ʻana o ke koko o nā wāwae wāwae ʻole o nā keikikāne a pohā ka wāwae. A ua pulu lakou i ka hou a me ka haalulu i ka luhi.
  I loko o kēia kiʻiʻoniʻoni, ua like ka mea nui ʻO Spartacus , he keiki kauā, nāna i hōʻike i ka manaʻo o ke kipi ʻana i ka gladiator kūleʻa a waiwai i loaʻa i kona kūʻokoʻa.
  Ua hoʻokani mua ʻo Dominica i ke kaikuahine o Spartacus i ka wā kamaliʻi, a ua pono ʻo ia e hoʻolimalima manawa me nā keikikāne i loko o nā lua e like me ka hoʻopaʻi.
  No laila, ʻike pū ʻo ia i ke ʻano o ka ʻiliʻili ʻoi a me ka hinai ʻōpala.
  A kauo maoli ʻoe iā ia i luna a i luna. He luhi loa ia, akā hoʻonui i kou ikaika.
  Ua hōkū ʻo Dominica i nā kiʻiʻoniʻoni like ʻole. I kekahi manawa ma ke ʻano o ke keiki kāne ʻo Jim ma kekahi ʻano o "Treasure Island" kahi mamao loa mai ka canon. Ma laila, ʻoiai ma ke ʻano o ke kuke ʻaʻole ʻo ia ke kālā wāwae hoʻokahi , akā he wahine ʻulaʻula, ke kaikamahine a Morgan.
  ʻO kēia, ʻoiaʻiʻo, ʻoluʻolu. ʻO Dominica ponoʻī ma ke ʻano he keikikāne, no laila makemake lākou e ʻoki i kona lauoho. Akā, ua hoʻopau hope lākou i ka pilikia me ke kōkua o kahi wig.
  ʻAe, ʻo kēia kuleana o kāna, e ʻōlelo paha kekahi, ua kūleʻa mai ka manaʻo o ka pāʻani. Akā ʻaʻole i loaʻa i ka kiʻiʻoniʻoni ke kaulana ma mua o ka canon. Ua lilo ia i ʻano ʻōpala hellish.
  ʻO ka manawa pinepine i nā classics ʻaʻole e like me ka canon e hālāwai me ka huhū.
  Ua hoʻopau ka marquise-nymph i nā hoʻomanaʻo o Dominica:
  - Maopopo iā ʻoe. Noho mākou ma ʻaneʻi no kekahi manawa. ʻAʻole anei ka manawa e pā ai i ke alanui?!
  Ua ʻae ke kaikamahine a ʻōlelo:
  - Hiki iā ʻoe ke hele wāwae. Nui koʻu ikaika.
  Ua hoʻoluliluli ʻo Cassandra i kāna koʻokoʻo, a ua nalowale ka keke i ʻai hapa ʻia, a me nā kīʻaha me ka waina, etc.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - E like me ka moʻolelo moʻolelo!
  Ua uē ka marquise:
  - ʻAʻole! ʻAʻole kēia he moʻolelo moʻolelo, akā he ʻoiaʻiʻo kupua.
  A ʻelua mau ʻelele o ka wahine maikaʻi i paʻi ma ke alanui. Ua hauʻoli loa ke ʻano o Dominica ! Ua minoʻaka nui ʻo ia. A hīmeni ʻo ia:
  ʻO ke ala, ke ala, me he hoaaloha lā,
  ʻO ka leka uila i hana ʻia me ke kila alo...
  A ʻoi loa ka pahi kaua - ke kila damask hanohano,
  ʻAe, e loaʻa ana kahi kūlana koʻikoʻi i ke kaua!
  A laila ʻike ʻo Cassandra me ka nānā koʻikoʻi, kū:
  - Maopopo iā ʻoe! E kali ana nā hoʻokolohua komo koʻikoʻi iā ʻoe ma ke kula. Malia paha no nā wizards hoʻoilina, e maʻalahi lākou, akā ʻaʻole ʻoe i ʻike e pili ana i ke kilokilo.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika me ke kūʻē ʻole:
  - ʻAʻole! Ma nā kiʻiʻoniʻoni, ua ʻike pinepine au i ka hana kilokilo. A manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻike wau i kekahi mea!
  ʻO ka nymph marquise, hoʻohaʻahaʻa i kona leo, hāwanawana:
  - E hāʻawi aku wau iā ʻoe i kaʻu lāʻau kilokilo! He ikaika loa ʻo ia, me kahi vein deragona. E ho'āʻo e hoʻohana iā ia, no ka laʻana, e hoʻokalakupua ... ʻAe, he pua poina-ʻaʻole!
  Ua nānā hope ke kaikamahine hana keaka. A puni, ma kahi kokoke i nā hale a ma ke alanui ponoʻī, aia nā moena pua me nā pua ʻoi loa, e like me nā pōhaku makamae nui. Ua ulu pū nā ʻōpuʻu nani ma luna o nā kumulāʻau. Eia kekahi, ua loaʻa i kekahi mau pua nā lau o nā kala like ʻole a me nā aka. A he mau curls ʻē.
  ʻAʻole ʻae ʻo Dominica i kona mau poʻohiwi haiki a pane ʻo ia me ke koʻikoʻi:
  - No ke aha mākou e pono ai i kekahi ʻano poina-ʻaʻole? Nui nā pua like ʻole ma ʻaneʻi, ʻoi aku ka nui a me ka nani.
  Ua minoʻaka ʻo Cassandra:
  - A he aha kāu makemake?
  Ua haʻi pololei ke kaikamahine wahine:
  - ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻopili ʻana i kahi mea ʻoi aku ka waiwai a me ka pono! - Ua hehi ʻo Dominica i kona kuʻekuʻe wāwae, me ka hoʻopā ʻana o nā tile kala e like me ka hau hau. Ua hoʻohui hou ka wahine kilokilo: "ʻO kahi laʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana i daimana e like me ka nui o ka niu!" ʻOi aku ka maikaʻi o kēia.
  Nana aku la ka Marquise iaia me ke kanalua a ninau aku la:
  - Makemake ʻoe e hele i ka Honua? He aha kā mākou makemake ʻole?
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka hoʻohenehene:
  - E pili ana i kou honua hiki iā mākou ke ʻōlelo i ka mea like a Ostap Bender i ʻōlelo ai e pili ana i ke ʻano o ka Caucasus - nani loa ia - ka noʻonoʻo o ka naʻaupō!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra a ʻōlelo:
  - A akamai ʻoe, akā palaualelo! ʻAʻole lawa kou manaʻo hoʻomākeʻaka e hele i kāu pahuhopu e like me ka jet bulldozer, me ka hoʻomaha ʻole!
  Ua hana ke kaikamahine wahine i ka helehelena, me ka ʻike ʻana:
  - ʻAʻohe jet bulldozers. Ma ka liʻiliʻi ma ka Honua!
  Kuno aku la ka nymph marquise me ka ae like.
  - ʻAʻole paha ʻoe. Akā aia kekahi mau lāhui i ʻoi aku ka ʻenehana ma mua o ke kanaka. Eia naʻe, ʻoi aku ka paʻakikī o ka hele ʻana iā lākou ma mua o ka hele ʻana i ka Honua.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominique i kāna nīnau ʻana:
  - ʻAe? Hiki iā lākou ke lele ma waena o nā hōkū?
  Pane ʻo Cassandra me ka wiwo ʻole:
  - Hiki iā lākou! Ma ke kumu, hiki iā mākou ke hana i kēia me ke kōkua o ke kilokilo.
  Ua hīmeni ke kaikamahine hana keaka:
  ʻOiaʻiʻo paʻakikī ke wānana
  He aha ka mea e kali nei i kēia ao kupanaha...
  E lele mākou i ke ao -
  E kau ana i ka mokulele hōkū!
  A ua haʻi aku ke kaikamahine me ka hoʻoweliweli:
  - E hāʻawi mai iaʻu i ka lāʻau kilokilo! A e hana wau i daimana e like me ka nui o ka melika maikaʻi!
  Ua makemake ʻo Cassandra e ʻōlelo i kekahi mea. Akā, ua lohe ʻia ka halulu ʻēheu. E lele ana kekahi deragona. ʻO ka mea nui, he wahine hoʻi. Aneane loaa ia ia ke kahawai o ka punawai, e pana ana i ka lani mai ka waha mai o ka griffin, i uhiia me ka lau gula a me ka rubi.
  ʻOi aku ka uʻi o ka monster poʻo ʻekolu ma mua o ka weliweli.
  Kūlou ka nymph marquise. Luliluli iki ʻo Dominique i kona poʻo.
  Ua pae ka deragona wahine i mua o lākou. Ua lohe ʻia kekahi leo ʻoluʻolu a maopopo loa no kēlā ʻano nui.
  - ʻO ʻoe anei ka hoʻokamani i kapa ʻia ʻo ka Mesia?
  Pane akula ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka hala ʻole:
  - ʻAʻole wau makemake e lilo i mesia!
  Kahaha ka deragona wahine.
  - A no ke aha ia?
  Ua pane pololei mai ke kaikamahine hana keaka:
  - No ka mea maʻamau ka pau ʻana o nā mesia ma ke keʻa!
  Ua lulu ka ʻēheu i kona mau ʻēheu. Nui kona mau ʻōpeʻapeʻa, ʻekolu wale nō kala: ʻulaʻula, melemele a me ka ʻōmaʻomaʻo. Ponoʻole e'ōlelo, he hui nani.
  Ua kani ka deragona wahine:
  - A hiki iā ʻoe ke ʻike mai kēlā ao kahi o nā mea kilokilo i piha i nā scammers a me nā crooks?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a pane maila me ka hōʻike ʻana i kona mau niho keʻokeʻo a ʻālohilohi.
  - Pela paha. ʻOiai, aia kekahi mau kāula. E like me Grandma Vanga. No kekahi kumu wale nō i hoʻokō ʻia ai kāna mau wānana, ma ke ʻano he kānāwai, retroactively.
  Ua ʻōlelo ʻo marquise-nymph:
  - ʻO ka poʻe kilokilo kiʻekiʻe loa a me nā kilokilo ke ʻike maopopo loa i ka wā e hiki mai ana. ʻAʻole naʻe nā Akua kiʻekiʻe e hōʻoiaʻiʻo i nā mea e hiki mai ana i loko o hoʻokahi haneli mau makahiki. A ʻoi aku ka nui, i loko o hoʻokahi tausani a me ka miliona!
  Hopu aku la ka deragona wahine i ke kukui a puana ae la:
  - ʻAe ... no laila aia nā wānana maoli ma kēia honua. ʻOkoʻa loa kou ʻano hypernoosphere mai kā mākou. ʻOiai, ʻo ia paha ke kumu i mālama ai ʻoe i kou ʻano kumu a ʻaʻole i lilo i kauā na mākou!
  Ua ʻakaʻaka hou ʻo Dominica me ka ʻoliʻoli a ʻike:
  - E lilo i kauā nau? He ʻakaʻaka nō. Opio mau, kamaa mau.
  Kuno ʻo Cassandra a manaʻo:
  - Hōʻike i ka deragona countess i kāu mea hiki ke hana. E ho'āʻo, ma ka liʻiliʻi loa me ke kōkua o ka wand kupua, e hāʻule i hoʻokahi kulu wai.
  Ua hoowahawaha ke kaikamahine hana keaka:
  - Hoʻokahi kulu wai? ʻAe, ʻaʻole koʻikoʻi kēia. ʻOi aku ka maikaʻi o ka loaʻa koke ʻana o kahi barela gula.
  Ua manaʻo ka Dragon Countess:
  - E hana ʻo ia i ke kilokilo e like me kona makemake. E hāʻawi iā ia i koʻokoʻo a ʻike e hoʻomanaʻo pono ʻo ia i hoʻokahi wale nō.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra a uē:
  - ʻAe, maikaʻi loa ! Nānā wale. He ikaika loa ka wand magic, a hiki iā ʻoe ke hōʻeha i ke kūlanakauhale, nā mea ola, a me ʻoe iho.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - ʻAʻole wau he naʻaupō e like me kou manaʻo!
  Ua manaʻo ka Dragon Countess:
  - E hāʻawi aku iā ia i kahi mea ʻoi aku ka pōʻino a ʻoi aku ka ikaika. A i ʻole, e hana pū ʻo ia i lua i loko oʻu.
  Ua hīmeni ʻo Cassandra:
  E hōʻike i ke kilokilo,
  Pono mākou i kālena...
  ʻOi aku ka maikaʻi iā ʻoe e hana
  Nā daimana nui!
  A kaomi iho la ke kaikamahine nymph i kona mau manamana wawae. Ua ʻike ʻia kahi apo platinum liʻiliʻi. Ua kiola ʻo Cassandra me kona wāwae, a ua hoʻopau ʻia ka mea hana kilokilo ma ka ʻaoʻao o ka maka o Dominica.
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise:
  - Hiki iā ʻoe ke lawe i kēia apo. E kau ma kou manamana lima. A e ho'āʻo e makemake i kekahi mea me ka leo nui. ʻAʻole ikaika ka mea kilokilo i loko, akā hana maʻalahi. ʻAʻole lawa ka daimana i ka nui o ka niu, akā, no ka laʻana, ua lawa ka nui o ka pī!
  Ua hopu ke kaikamahine hana keaka i ke apo ma kona lima. Akā, ma kahi o ka manamana lima, kau ʻo ia ma kona manamana lima waena a me ka ʻakaʻaka hoʻomāʻewaʻewa, nīnau maila:
  - Pehea inā ʻoe e hoʻāʻo e like me kēia? He aha ka hopena?
  ʻo Cassandra me ka ʻakaʻaka:
  - OK, ho'āʻo!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - E kālua i nā kuʻekuʻe wāwae o ka marquise me ke ahi!
  Ua ʻā ka lapalapa ma lalo o nā wāwae wāwae ʻole o Dominica . Ua wela loa ka kuʻe wāwae, uē ʻo ia a hoʻomaka i ka holo. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole nāwaliwali ke ahi. Akā ʻaʻole hiki iā mākou ke hele mamao. Ua kāʻei ʻia ke kaikamahine i ka huelo lōʻihi o ka countess deragona.
  Ua lohe ʻia ka leo wahine maikaʻi mai ka mea kolo ikaika.
  - Auwe! Ua hele mai nei ʻoe i ko mākou ao, a makemake ʻoe e ʻōʻopa i kahi nimfe, he hoahānau o nā akua kiʻekiʻe? Ua ʻike anei ʻoe, no kēia mea, e hoʻouna ʻia ʻoe i kauā i kahi ʻeli? A ma laila ʻoe e hana olohelohe ai, ma nā kaulahao a loaʻa iā ʻoe nā huipaʻa a me nā lāʻau, e ʻai ana i ka berena a me ka wai. A e moe pū ʻoe i ke kaulahao a ma luna o nā pōhaku. A ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka hana nui a me ka hahau. I kēia manawa , i ka wā i hoʻopuehu ʻia ai nā kauā kāne, ʻaʻole e hōʻeha ke kaikamahine lōʻihi a me ka muscular e like me ʻoe i loko o nā mines!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominica i kēia mau ʻōlelo. Ua hoʻokani ʻo ia iā Cleopatra i kahi kiʻiʻoniʻoni haʻahaʻa haʻahaʻa. No ka mālama kālā, ua kapa ʻia ke kiʻi pena ʻo "Cleopatra in Captivity of Augustus." ʻO ia hoʻi, ʻaʻole ia he canon. ʻAʻole pepehi ʻo Cleopatra iā ia iho a hopu ʻia.
  ʻAe, ua hoʻouna ʻia ʻo ia i nā mines. A ma laila ʻo ia i hele wāwae ai me ka hapa kapa ʻole a me ke kamaʻa ʻole. A ʻo ka hele ʻana ma luna o nā pōhaku ʻoi i loko o kahi lua me nā wāwae ʻole he ʻeha loa. ʻAe, e amo pū kekahi. He mea pono i ka hou o ke kauā he mea maoli, a he ʻoiaʻiʻo kona mau maka, ʻaʻole i hoʻohālike i ka luhi.
  Akā, ʻoiaʻiʻo, he kiʻiʻoniʻoni wale nō, a he kiʻi ʻoniʻoni maikaʻi loa i kēlā. A hahau aku la lakou ia ia me ka hahau, he mea oiaio ole. Akā, ʻeha nō naʻe . ʻOiai he hoʻopunipuni ke koko.
  Ma keʻano laulā, ua maʻalahi ke kiʻiʻoniʻoni, a ma waho o nā quarries me nā kaikamahine hapa ʻole, ʻaʻohe mea i hōʻike ʻia. ʻO ka helu ʻana i ʻike ʻia e huki i nā kāne hopohopo. ʻAe, a ʻike pū kekahi i ka inoa - Cleopatra! A hiki ke hoʻohana ʻia kēia e kūʻai
  Ua hanu nui ʻo Dominika, a he aha nā ʻano feces e ʻauʻau ai nā hōkū kiʻiʻoniʻoni i kekahi manawa?
  Ua kani mai ka nymph marquise:
  - Mai kaumaha, e ka meli, pono mākou iā ʻoe. ʻAʻole mākou e hāʻawi iā ʻoe i kekahi.
  Ua uwo ka Dragon Countess:
  - E ho'āʻo hou iā ia ma mua o ka hoʻokolokolo. ʻAe, e hoʻāʻo kāua e hoʻohālikelike i kekahi mea!
  Ua ʻānai ʻo Dominica i ke apo a ʻōlelo akula:
  - Makemake au i ka hau kokoleka!
  ke kaikamahine ia mea a hoʻokuʻu i ka manaʻo.
  A ʻo ka hui ʻana o ka hau a me ke kokoleka e kau ana ma luna. ʻO ka hopena, ua haumia ʻo Dominica mai ke poʻo a hiki i ka wāwae, a ʻokiʻoki.
  Ua ʻakaʻaka nui ka deragona countess a haʻalulu nā jet o ka pūnāwai a haʻalulu nā pua.
  Ua ʻōlelo mālie ʻo nymph marquise:
  - ʻaʻole pilikia! ʻO ka mea ʻē aʻe, loaʻa iā ia nā mana nui, ua hana hou ʻo ia i ka nui o ka ice cream a me ke kokoleka me kēlā ʻano mea hana, ʻaʻole ikaika loa!
  Ua palu ʻo Dominika i ke kokoleka mai kona mau papalina a kuha akula me ka huhū, me ka ʻūhū ʻana:
  - He ʻawaʻawa ʻo ia!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra a ʻōlelo ʻo ia:
  - A ʻawaʻawa ke kokoleka. ʻAʻole anei ʻoe i ʻike i kēia?!
  Ua hoʻōho ke kaikamahine wahine:
  - A ma ʻaneʻi, ma ka Honua a ma Rūsia, he ʻono !
  Kuno aku la ka Marquise:
  - Maopopo iaʻu! ʻIke pū mākou i ka hana ʻana i ke kokoleka ʻono. Akā i kēia manawa pono ʻoe e ʻoluʻolu i kāu mea i loaʻa. ʻOi aku ka pololei, ʻaʻole ʻoe i kuhikuhi i ke ʻano o ke kokoleka āu i makemake nui ai. A ma keʻano laulā, maikaʻi e kauoha wale ʻoe i ka hau ʻaila. Inā manaʻo ʻoe e ʻauʻau i ke gula, ʻoi aku ka paʻakikī o kou poʻo.
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Dominica:
  - Ke holo nei ke ola, a ma luna o ke poʻo nā mea a pau!
  Ua manaʻo ka Dragon Countess:
  "Ma kahi o ka lapuwale, ʻaʻole ia e kōkua iā ia ke komo ʻo ia i ke kula ʻo dragon, ʻoi aku ka maikaʻi e ʻae iā ia e hoʻāʻo e hana i kahi daimana liʻiliʻi." ʻO ka maʻamau, hiki kēia i ka poʻe i loaʻa ka pae kiʻekiʻe o ka mana kilokilo.
  Pane akula ʻo Cassandra:
  - ʻAʻole! He ala maopopo loa kēia. Pono ʻoe e hana maʻalahi.
  Ua hoʻopuka ʻo Dominika me ke ʻano hoʻohiwahiwa:
  - Pulu a lepo wau, ʻo ka moa ʻala wale nō. Hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i kēia?
  Kuno mai la ka nymph marquise:
  - ʻOiaʻiʻo, ko mākou nani!
  A hana ʻo ia i ʻewalu me kāna koʻokoʻo kilokilo. Ua ʻānaʻi me ke kukui uliuli. A i kēia manawa ua maʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe hou ke kaikamahine o ka Honua, a aneane pau nā ʻōpala a pau. Koe kekahi ma ka papalina akau.
  Akā ʻaʻole ʻike ʻo Domika iā ia iho, ʻaʻole hoʻi i hoʻolohe.
  Ua hoʻōho ka Dragon Countess:
  - A no laila, e kaʻu mea aloha ... ʻike wau ua hoʻomaopopo ʻoe i kekahi mea? No laila, he kaikamahine nani mai ka honua o nā ʻenehana ulu?
  I ka pane ʻana, hīmeni ʻo Dominique:
  Akā no ke aha,
  ʻAʻole hiki ke ola me kou manaʻo!
  No ke aha, ʻaʻole aʻo mai ke ola iā mākou i kekahi mea!
  Akā no ke aha! Akā no ke aha!
  A ʻakaʻaka ʻo ia, no ka mea, kūpono a nani kēia mele i hoʻokani ʻia e Boyarsky . Akā ʻo kona leo ʻānela i ʻakaʻaka wale ai.
  Ua hoʻōho ʻo Cassandra me ka ʻālohilohi ʻana o nā maka:
  - ʻAʻole hiki ke hōʻole ʻia ke ʻano hoʻomākeʻaka. Akā, ua koʻikoʻi paha ʻoe?
  Huhū ka maka o Dominica. Hoʻomanaʻo ʻo ia i kāna pāʻani ʻana i kahi kaikamahine i loaʻa ka helu maikaʻi ʻole ma ke kula. A ʻaʻohe ala e hiki ai iā ia ke hāʻawi aku i kona mau maka i ka ʻano huhū. ʻO ka mea ʻē aʻe, ua makemake au e hū i koʻu mau niho. ʻAe, hiki ke hoʻomaopopo ... Nui loa kona makani ma kona poʻo. No ka laʻana, ʻaʻa wale kekahi mau kāne i ko lākou niho i ka lehulehu, a ʻo kā lākou kuleana holoʻokoʻa!
  A makemake ʻo Dominica e pāʻani ... ʻO nā kamāliʻiwahine, ʻoiaʻiʻo.
  A laila, manaʻo ka Dragon Countess:
  - E ʻoi aku kāna hula no kākou. Ua ʻike ʻoe ma nā kiʻiʻoniʻoni ua maikaʻi loa ʻo ia e hula .
  He oiaio kela hope. Hiki iā Dominica ke hula. Ua makemake hoʻi lākou e lawe iā ia no ka hana ʻo Esmeralda. Eia kekahi, e like me ka canon, me he mea lā ʻaʻole ia he gypsy. A no ke aha e hoʻokani ʻole ai kahi blonde nani i kēia hana?
  Akā ʻo ka hoʻololi ʻana i ke kiʻiʻoniʻoni o nā mea kahiko, a me nā mea ʻē aʻe, ke hoʻopuka nei i kekahi mau pilikia. No laila, ua kiʻi ʻia ʻo ia ma kahi ʻano ʻokoʻa, akā he hula pū kekahi.
  ʻAe, makemake ʻo ia i ka hula a ʻike i ka hula. Akā naʻe, ua lawe ʻo ia a ʻōlelo mai:
  - Hoʻopili i ka lima!
  Ua uē ka marquise nymph:
  - He aha hou aku?
  Ua pane pololei ʻo Dominica:
  - ʻO nā gypsies ma ka mākeke ʻaʻole hula manuahi. No laila makemake au i ʻeke gula hefty. ʻAʻole maopopo?
  Ua uwo ka Dragon Countess:
  - He kanaka nawaliwali ! ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo kona wahi maikaʻi loa aia ma nā lua. Ma laila ʻo ia e hoʻomohala ai i ka hoʻomanawanui a maʻa i ka hoʻolohe. No kēia, pono e hānai ʻia ʻo ia ma ke ʻano koʻikoʻi!
  Ua holo koke mai kekahi kaikamahine i o lakou la. I ka nana aku, me he mea la he keiki kanaka aole i oi aku mamua o ka umi makahiki. Akā i ka manawa like, ua ʻaʻahu ʻo ia i nā mea nani, me he mea lā i loko o kahi hale kūʻai. ʻO nā wāwae ʻaʻohe, liʻiliʻi, kamaliʻi ke nānā aku i nā mea kūpono ʻole a me ka ʻakaʻaka i loko o ia ʻano nani.
  Ua nānā ke kaikamahine:
  - Hiki iaʻu ke kūʻai i kēia kauā mai iā ʻoe. Pehea ka nui o kou makemake no ia!?
  Pane ʻo Cassandra me ka wiwo ʻole:
  - ʻAʻole kūʻai ʻia kēia kaikamahine! A ʻoiai ʻaʻole ia he kauā. Akā naʻe, ʻaʻole paha ʻo ia e kaʻawale no ka lōʻihi loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Nani ka moekolohe ke kūʻai ke keiki liʻiliʻi i mau kauā nona iho!
  Ua pane wiwo ʻole ka marquise-nymph:
  - ʻAʻole kēia he keiki, akā he wahine hobbit! A ua like nā hobbits me nā keiki kanaka ...
  Hehi iho la ua kaikamahine nei i kona wawae uuku me ka huhu me ke kani ana.
  - He baroness wau! A ʻo ia hoʻi, pono kāu kauā e kūlou i mua oʻu.
  Ua uē ikaika ʻo Dominica:
  - Mai noʻonoʻo ! E kulou au i ke keiki!
  I ka pane ʻana, ua huki ka baroness hobbit i kona lima ʻākau. Ua lele ʻo ka uila a paʻi i ke kaikamahine keaka ma kona mau wāwae ʻole. I ka pane ʻana, ua hoʻōho ʻo Dominic i kahi mea. A hāʻule kekahi keke nui i uhi ʻia me ka ʻaila ma luna o ke kaikamahine kilokilo wiwo ʻole. Ua hoʻokuʻu ʻia ʻo ia mai kona mau wāwae, a hāʻule ka nani liʻiliʻi ma luna o ke alanui. Ua lele koke ʻo ia i luna, ua hamo ʻia nā mea a pau i ka biscuit, ka waiu condensed a me ka paʻi kokoleka. Ua hoʻoluliluli ka hobbit baroness i kona wāwae hema, ʻaʻohe, a liʻiliʻi, ma nā manamana wāwae ʻelua e kani ana me nā pōhaku makamae.
  A lele ka nalu kai eʻe. Ua kiola ʻia ʻo Dominic he iwakālua mika i luna. Ma hope iho, hina ihola ke kaikamahine. ʻO ka mea pōmaikaʻi, ua hula ʻo ia mai ka wā kamaliʻi a me ka hana ʻana i nā kiʻiʻoniʻoni, ua hāʻule ʻo ia mai nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe i nā manawa he nui a hana i nā stunts acrobatic.
  No laila, hui pū ʻo Dominika iā ia iho i ka hāʻule me he pōpoki lā a pae maikaʻi loa. ʻO nā wāwae o ke kaikamahine, i wela mua ʻia e ke kilokilo hakakā, ua loaʻa i ka ʻeha nui i ka wā i hoʻopili ʻia ai me nā kile kala e uhi ana ma ia wahi. Ua uwa ke kaikamahine.
  A ʻo ka wahine deragona i kāʻei i kona huelo lōʻihi e like me ka pine a puni ka wahine kilokilo baroness a hoʻōho maila:
  - E hooki i ka hakaka! A i ʻole, e hopu ʻia ʻolua! Inā makemake ʻoe e hakakā, aia nā kahua hoʻomaʻamaʻa kūikawā kahi e mālama ʻia ai ka magic a me nā duels ʻē aʻe!
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  - ʻAe, he duel pololei! ʻAʻohe mea kaua wale nō - nā lima a me nā wāwae!
  Huhu hoʻowahāwahā ka Hobbit Baroness:
  - E hakakā me ke kauā! ʻO kaʻoiaʻiʻo, he mea weliweli kēia iaʻu ! ʻOi aku ka maikaʻi e hoʻouna maoli iā ia i nā mines. ʻO ke aʻo ʻana i ke kilokilo i kēlā ʻano naʻaupō he mea weliweli loa ia.
  Ua ʻae ka marquise-nymph me kahi leo koʻikoʻi:
  - Ke hoʻomaka nei au e noʻonoʻo pēlā. ʻAe, ua loaʻa i kēia kaikamahine kekahi makana kūikawā no ka hana ʻana i nā pōʻino a me ka hoʻoulu ʻana i nā hakakā.
  Ua kū'ē ke kaikamahine wahine wahine.
  - ʻAʻole au e hele mua i kekahi! ʻO nā mea ʻē aʻe ... Me kēlā me kēia hāʻule, ʻike pehea e hakakā ai, inā ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka kūleʻa.
  Ua hoʻokuʻu ka deragona countess i ke kaikamahine ʻino, me he kamaliʻi lā, akā hiki iā ia ke hoʻokuʻu i kahi regiment holoʻokoʻa o nā kaʻa i ka lele.
  Ua ʻili iki ʻia ka huelo me ka ʻaila, ka waiu paʻakai, ka laha kokoleka, a me ka keke. Nui ka keke, a maopopo ka hana ʻana mai ka puʻuwai. Minamina nō hoʻi lākou i uhaʻi ma mua o ka ʻai ʻana. Paʻi aʻela ka deragona countess i kona mau manamana lima a me kona mau wāwae, a holoi ihola ke kahawai aniani o ka punawai ma luna ona, e holoi ana i ka lepo.
  Kuno ʻo Cassandra.
  - ʻO ka maʻemaʻe ke kī o ke olakino! E kauoha mua!
  Ua hamo ka Hobbit Baroness i kona mau wāwae liʻiliʻi, ʻeleʻele, a nani i kekahi. No nā kekona ʻelua, ua ʻā ʻo ia e like me ke kukui. A nalo aku la na mea ai a pau i hamo nui i ke kaikamahine kilokilo. A ʻālohilohi nā mea nani me ka ikaika hou. ʻOiaʻiʻo, ua lilo ʻo ia i mea like me ke aliʻi wahine i manaʻo ai ʻo Dominika i ka palupalu.
  Ua loaʻa iā ia ka manawa e pāʻani ai i ke kaikamahine aliʻi ma kekahi o nā moʻolelo. Ma laila ʻo ia e hoʻokaʻawale ai me nā lole nani a me nā kāmaʻa makamae a lilo i kauwā na ke kilokilo. E ʻaʻahu i nā lole lole a hele i nā kāmaʻa lāʻau. A i loko o ia mau pad ua ʻoi aku ka ʻino ma mua o ke kamaʻa ʻole. Ua hoʻomaka ʻo ia e hoʻohuli i ke alakaʻi e ʻoi aku ka maikaʻi o ke kiʻi ʻoniʻoni me ka ʻole o nā kāmaʻa. Ma hope o nā mea a pau,ʻo nā wāwae wāwaeʻole o ke kaikamahine i loko o nā'ōpala e hoʻokūpaʻa i kaʻilihune a me ka hoʻololiʻana i ke kūlana o ke aliʻi wahine i ke kauā de facto.
  Akā, ua maopopo ka manaʻo o ka luna hoʻokele. I ka hopena, ʻoiai ʻo ia i pakele ai mai ka hale kiaʻi o ka make, ua hemo ʻo ia i nā kāmaʻa a me nā lāʻau, a laila ʻaʻohe kamaʻa ʻole ʻo ia me ka hauʻoli maoli. I kēia manawa naʻe, ua wela kona mau wāwae wāwae, a ua ʻike ʻia nā maʻi maʻi liʻiliʻi, he ʻeha a hoʻopailua!
  Ua hāʻawi aku ka hobbit baroness i kona lima liʻiliʻi, ʻoluʻolu a i ka manawa like ʻole , iā ia, lulu lima ʻo Dominica me ka ikaika kamaliʻi a me ke kani ʻana:
  - ʻAe, maluhia! ʻO Laska koʻu inoa. Mai noʻonoʻo ʻoe, e ke kāne, he kaikamahine pōʻino wau, nā orcs, goblins, nā spores Koshchei, ua loaʻa iā lākou nā mea he nui mai iaʻu !
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka pīhoihoi:
  - Ehia makahiki ou, e ke keiki?
  Ua minoʻaka ʻo Weasel a pane maila:
  - Ma waena o nā ʻelele o ka wahine maikaʻi ʻaʻole maʻamau ka nīnau e pili ana i ka makahiki! I koʻu nānā ʻana, ʻo ia ka makahiki āu e hāʻawi mai ai iaʻu.
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine wahine a ʻōlelo:
  - He ʻumi kou mau makahiki! ʻaʻole kahi mea hou aku!
  Ua uwo ka Dragon Countess:
  - ʻAe, ua ʻoi aku ʻo ia ma mua o ʻekolu haneli. ʻAʻole naʻe he mea nui. I ko mākou ao, he ʻōpio a he nani nā wahine a pau. E noho me mākou e ke kaikamahine, e lilo ʻoe i mōʻīwahine na mākou!
  Ua pane ʻo Dominica me kahi huaʻōlelo kaulana:
  Inā ʻōlelo ka pūʻali hemolele,
  E kiola iā Rus', e noho i ka paradaiso...
  E ʻōlelo au: "ʻAʻohe pono o ka lani,"
  E hāʻawi mai i kuʻu ʻāina hānau!
  . MOKUNA Helu 3.
  Paipai ka Marquise a me ka Baroness i ko lāua mau lima a hoʻōho like:
  - Aloha! Ua hana ʻoe iā ʻoe iho?!
  Ua lulu ʻo Dominica i kona poʻo gula maikaʻi ʻole:
  - ʻAʻole. ʻAʻole wau. ʻO kekahi, ʻaʻole wau e hoʻomanaʻo i ka mea kākau!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cassandra:
  - Strange, he hoʻomanaʻo maikaʻi kāu!
  Ua pane pololei mai ke kaikamahine hana keaka:
  - Nui koʻu manaʻo noʻu iho ma mua o nā mea ʻē aʻe. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hōʻike ʻana iā lākou e pili ana iaʻu ma mua o kaʻu e pili ana i nā poʻe ʻē aʻe. ʻO wau kekahi i haku i kekahi manawa, a ʻaʻole ʻoi aku ka hewa ma mua o Pushkin.
  Ua hōʻike mai ka deragona countess i kona mau niho ʻālohilohi e like me nā daimana i loko o kona waha ākea a ʻōlelo koʻikoʻi:
  - Hiki paha iā ʻoe ke hīmeni i kāu mele ponoʻī?
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka noi ʻana, me ka hamo ʻana i kona mau wāwae ʻā:
  - ʻAʻohe nīnau! E hāʻawi wale mai iaʻu i hoʻokahi kālā gula. A e hoʻokani wau i kahi mele mele holoʻokoʻa no ʻoe. A mele ʻole? Mahalo ʻole! A me ka mea liʻiliʻi, pono ʻole!
  Huhū ka maka o ka marquise-nymph, a ʻānaʻi aʻela kāna ʻauamo kupua ma kona lima, ua paʻa ʻo ia e hoʻopaʻi i ke kaikamahine hoʻomāinoino i ʻaʻa e kūʻē i ka deragona.
  Ua hoʻopio ʻo ka deragona me ka ʻoluʻolu:
  - Hāʻawi iā ia i ke kālā kālā. E mele mai ka puʻuwai.
  Ua minoʻaka ʻo Dominica, ʻo kona mau niho, maikaʻi loa, ʻālohilohi e like me nā piko mauna hau i ka lā ʻālohilohi i ke awakea. A uē ihola ʻo ia.
  - Ke kālā i mua!
  Kiola akula ka weasel iā ia i ke kālā a hoʻōho:
  - Eia, hopu ia!
  Kiola ke kaikamahine i kona wāwae i luna a hoʻopaʻa i kahi ʻāpana kālā me kona mau manamana lima ʻole. A laila hoʻoili ʻo ia i kona lima. Nānā wau i ke kālā. He mea ole, he mea hou loa ke kala, aia ma kekahi aoao he deragona nona na poo ehiku, a ma kona mau wawae he kookoo alii a me ka mace. A ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe , he kaikamahine uʻi me ka lauoho lauoho ʻili. A nani nō.
  ʻAʻole hiki iā Dominika ke pale aku i ka hoʻowalewale e hoʻāʻo i ke kālā a pane maila me ka ʻakaʻaka:
  - He nani kēia. Mea ʻoluʻolu.
  Ua kani ka weasel:
  - Ano, e hīmeni! E ʻike kāua i kāu mea e hana ai!
  Ua hoʻohui ka Dragon Countess:
  - A pono ʻoe e hīmeni me ka leo nui, a hoʻokani i kahi pila lōʻihi a lōʻihi paha, ʻoiai ua uku mākou!
  Kuno aku la ke kaikamahine hana keaka i ka ae like.
  - ʻAe, maopopo iaʻu kēlā! ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hīmeni e like me ...
  A laila ʻaʻole i loaʻa ka hui iā ia. ʻAe, ʻaʻole pololei a kūpono ʻole ka ʻōlelo ʻana i ka nightingale. Akā he mea ʻē aʻe, ʻaʻole kēlā!
  Hehi wāwae ʻole ke kaikamahine nymph:
  - E hoʻomaka kākou!
  Hoʻomaka ʻo Dominica e hīmeni me kona leo mālie a mālie;
  He kanaka keaka kaulana au
  Paʻi kiʻiʻoniʻoni, ʻōlelo hoʻohiki, mele, pōlele...
  Ua hoʻomaka ʻo ia i ka hula me ka huhū a me ka hihiu.
  E like me ke ano o Satana!
  
  Ua ikaika loa ko'u mau wawae
  Ua hakakā lākou i ka hopak huhū...
  He mau kaikamahine ʻoluʻolu mākou
  E hoʻoneʻe koke i ka sneaky!
  
  Akā, ʻike wau iaʻu iho i kahi honua, ʻike ʻoe, kūikawā,
  Ma kahi e noho aliʻi ai nā ʻīlio hae e like me nā mōʻī...
  He mea hou loa ke kauoha malaila,
  E haehae i kou pālule!
  Ua pono au e lilo i kauwa kamaa ole
  Ke kiʻi ʻana i ka hahau ma ke kua...
  Polū nā ao ma luna o kākou,
  ʻAʻole ʻoluʻolu ka wahi ma ka Honua!
  
  Eia kekahi dwarf oʻo i hele mai iaʻu,
  A paʻa ʻo ia i ka hahau ma kona mau lima ...
  Ua holo ke keiki poo keokeo ma -
  Kamaʻa ʻole ke kauā, ʻo ka mea nona ke ʻano ʻino!
  
  ʻakaʻaka ka gnome, hoʻopā i kona mau niho me kona wāwae,
  E like me ke kaikamahine me kahi ʻatikala, he lio ...
  No laila e ʻai ai ka bea iā ia me ka wāwae lāʻau -
  ʻO kēia ka hopena o ka ʻōhule o ka dwarf!
  
  Akā, kūʻai aku lākou iaʻu i nā mina,
  ʻAʻohe wahi i ʻike ʻia ma ka harem...
  A hāʻawi mai lākou iaʻu i ka hahau ikaika i ka hahai ʻana,
  No ka mea, ʻai nui ke kaikamahine !
  
  Eia ke alakaʻi nei ka gnome iaʻu ma ke kaula,
  He mea kupaianaha loa ka nani o ke kaikamahine ...
  Akaka loa ka leo o ke kauwa.
  Akā i ka hopena, aia wale nā zeros!
  
  Aneane olohelohe au a kamaa ole
  Hana wau i loko o nā mines e like me kēlā hoki...
  Māmā, ʻōlelo wau, e kuʻu mea aloha,
  Nani ka lapuwale!
  
  He kaikamahine akamai wau
  Ua hoʻonui au i nā hakina ma koʻu poʻo...
  A i kēia manawa i hoʻokahi, e noʻonoʻo ʻoe, he kapa,
  Aia au i loko o ka luhi hihiu!
  
  No ka manawa lōʻihi, hoʻomanawanui au i ka gnome,
  Ua loaʻa iaʻu kahi hahau ma ke kua...
  Ua hahau lākou iaʻu no ka ʻoihana, ʻaʻole no ka ʻoihana.
  Ua hoʻohiki lākou e hānai iaʻu ma hope!
  
  Aka, kipi na kauwa kamaa ole.
  Hana ʻia nā ʻauʻa, nā hāmare,
  A i kēia manawa, e noʻonoʻo i kāu mea ,
  I kahi gnome me ka ʻōhule Ua make au !
  
  ʻAe, ua pepehi ʻia kēlā mau mea ʻino.
  Ua loaʻa iā mākou nā pōʻino weliweli ...
  Akā, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ua hoʻokuʻu mākou iā mākou iho -
  Ua hōʻike nā kaikamahine i ka papa kiʻekiʻe!
  
  A i kēia manawa he pūʻali koa nui kā mākou,
  Ke hele pū nei nā kāne i ke kaua me mākou ...
  Wehe mākou i nā pale e like me nā papa,
  ʻO nā aliʻi ʻino e kapu!
  
  A laila e nalowale ke kauā o Gehena,
  Hoʻopololei ke kanaka i kona poʻohiwi...
  A e hoʻopau mākou i ka noho aliʻi ʻana i nā ʻenemi,
  E loaʻa i kahi haneli o ka hauʻoli a me ka holomua!
  
  A laila e malu ai ka honua,
  Kanaka, hoku nui...
  E lele mākou i ka lewa hōkū, ʻike ʻoe,
  E hoʻokō ka moeʻuhane o nā kānaka!
  Ua hoʻopau ke kaikamahine me ka leo kiʻekiʻe, me kona leo ʻālohilohi e like me nā bele kālā.
  Paʻi lima ke kaikamahine nymph. Ua hoʻolohe pū kekahi mau elves a me nā trolls a me kekahi mau kānaka i ke mele a Dominica. A hoolei aku la lakou i kana mau kala: ke kala a me ke keleawe.
  Kūlou ke kaikamahine hana keaka. A ʻohi ʻo ia iā lākou mai nā tile. Lawe ʻo ia i kekahi o nā keneta me kona mau lima, a ʻo kekahi me kona manamana wāwae wāwae ʻole. A he ʻike maikaʻi ia.
  ʻAe, he mau wāwae hoʻowalewale kona. A nani a nani hoʻi ʻo ia i loko ona. ʻAe, ma hea nā primadona ʻē aʻe i hoʻohālikelike ʻia me ia? E ʻaʻa anei lākou e hoʻokani ma ke kahua wāwae ʻole? A i ʻole ma kahi kapa pōkole?
  Ua ʻōlelo ʻo Dragon Countess:
  - ʻO kēia ka mea mele! ʻAʻole, aia ʻo ia i ke kula. A ma ke kula wale nō, ma ke kula āna i koho ai.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominic a hīmeni:
  ʻO mākou nā kaikamāhine e lilo i luna kānāwai no mākou,
  A inā pono ʻoe e koho, a paʻakikī ke koho...
  Koho mākou i nā lole lāʻau,
  No ka mea, he hanohano wale nō ko kākou poʻe!
  Ua hoʻopuka ka weasel:
  - He leo kou... He ʻānela kiʻekiʻe wale nō!
  Ua minoʻaka ʻo Dominica a hoʻolei i kekahi o nā keneta ma luna aʻe me kona wāwae wāwae ʻole, a laila kūlou i lalo a hopu ʻia me kona alelo. A laila hoʻomaka ʻo ia e uē. Mai ka hoʻopili ʻana me ka kohu, ua wela koke ka metala ʻalani a puhi i ka waha o ka nani.
  Hoʻomaka ke kaikamahine e kuha a kanikau. A ʻo kona makemake e hīmeni, ua hoʻopau koke ʻia.
  Ua lulu ke kaikamahine nymph i kona apo, a ua pau koke ka wela o ka waha o Dominica. Ua ʻōlelo ke kaikamahine:
  - Auwe! I kēia manawa ua maopopo iaʻu ke ʻano o ka deragona hanu ahi!
  Ua ʻōlelo ʻo Weasel me ka ʻakaʻaka:
  - ʻOi aku ka lohi ma mua o ka ʻole,
  He mau makahiki nui ko ke kaikamahine ma mua!
  Ua ʻōlelo ʻo Dragon Countess:
  "He ʻokoʻa ko mākou ʻano o ka waha a me ka ʻāʻī ma mua o ke kanaka, ʻaʻole ʻā iki ka lapalapa. No laila, mai hopohopo iā mākou.
  ʻO ka poʻe i ʻākoakoa aʻe nei, ʻo ka walaʻau ʻana a me ke koi ʻana, me ka paʻipaʻi lima.
  - E hana i kekahi mea ʻē aʻe, aloha ʻoe!
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  - Inā kākau ʻoe i nā kālā, e hana wau!
  I ka pane ʻana, walaʻau a me nā hōʻoia:
  - ʻae ʻoia! Welina.
  A ma lalo o nā wāwae ʻeleʻele o ke kaikamahine, muscular, ʻeleʻele a nani hoʻi, āna i manamana ai me ka maikaʻi ʻole, lele ke gula, kālā, ʻalani, keleawe, a me nā kālā platinum.
  Ua hauʻoli ʻo Dominika mai kēia mea, ua manaʻo ʻo ia i ka hoihoi, a hoʻomaka ʻo ia e hīmeni me ka ikaika;
  ʻO nā ʻino a me nā ʻino, ʻaʻole ia he mea pale i ko kāua kāne,
  ʻO nā kaikamāhine o ka ʻāina makua, e mohala ana e like me nā pua rose.
  ʻO ka mea ʻike ʻole i ke kaua, ʻaʻole ia i ʻai i ka ʻuala.
  Na ke Akua ka Hoola Iesu e alakai ia kakou i ke kaua!
  
  Ua maʻa mākou i ka hakakā ʻana i loko o ke kai ʻino,
  Ua like kēlā me kēia kanaka me kahi puʻupuʻu.
  Manaʻo wau e haehae mākou i nā monsters o ka Horde i ʻāpana i ke kaua,
  ʻAʻole hiki ke kīkē ʻia ko mākou hanohano me ka hāmare a me ka hāmare!
  
  Ua wela ka pahikaua i ka pa, i ka wela wela loa.
  ʻO nā ʻāʻī ʻoi ʻia he bellow paʻakikī!
  E lilo i koa wiwo ole; me ka puʻuwai ikaika, huhū.
  Ina he make, e ku malie, mai holo!
  
  ʻAe , ʻo ke kaua, ʻaʻole ia he ʻahaʻaina me ka meli ʻono.
  Ma hope o nā mea a pau, he waimaka ma luna, a kahe ke koko.
  Uwe lōʻihi ka ʻīlio hae a me ka bea me ka uwē nui.
  A ʻo ka hahau ma ka maka, ʻaʻole ka kuʻemaka!
  
  He ihe hiki ke hou i ka leta kaulahao,
  Aia nā pale i hiki ʻole ke komo i ka puʻu!
  Akā, mai makaʻu ʻoe, mai ʻae i nā daimonio e hana maka ,
  I ʻole e lilo e like me ka pāʻani ma ka ʻupena!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hiki mai ana kahi hoʻonā mālamalama,
  No kēlā me kēia mea he uku ʻaʻole hiki ke loaʻa i kahi kiʻekiʻe!
  No ka manaʻo hewa, ke manaʻoʻiʻo nei au, e hiki mai ana ka hoʻopaʻi.
  ʻAʻohe ikaika ʻē aʻe ma mua o ke ala paʻakikī!
  No laila, hīmeni ʻo Dominica, a hoʻomaikaʻi ka lehulehu iā ia me ka ʻoliʻoli nui. ʻOiai he wahine lākou a pau, ʻaʻohe kāne ma kēia ao. A i ʻole, kokoke me ka ʻole o ka wahine ikaika.
  Ma hope o ia mea, lulu ka wahine deragona i kona huelo a ʻike:
  - ʻAe, pono wau e hele! Ke hele nei au i waho o ke ala!
  Lalau ae la ka nim i ke dala me kona wawae ole a olelo mai la:
  - E nānā kāua. E kiola au, a ʻōlelo ʻoe - poʻo a i ʻole huelo ! E noʻonoʻo ʻoe, nau ke kālā, ʻaʻole, e hoʻihoʻi mai ʻoe iaʻu i ke kālā!
  Ua uwo ʻo Dragon Countess me ka ʻakaʻaka a pane maila:
  - Ua ʻike au i kāu mau hana hoʻopunipuni! No laila ʻoi aku ka maikaʻi ʻaʻole e hoʻopau i kou manawa a i ʻole kou poʻo!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a ʻike:
  - ʻAʻole pepeiao ke poʻo, hiki iā ʻoe ke haehae i ka pāpale, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke humuhumu hou!
  Ua kani ka weasel a hīmeni:
  -ʻO nā pepeiao ma luna o ke poʻo he pepeiao!
  Pepeiao ma luna o ke poʻo - he mea maʻi i loko o ka halemai noʻonoʻo !
  Ua lele ka Dragon Countess i ka lewa. A ʻaʻole ʻo ia i ʻōlelo i ka mea a ke kaikamahine nymph i mele ai. A ʻo kēia, pono e hoʻomaopopo ʻia, he ʻoluʻolu loa.
  Hoʻomaka ʻo Dominica e hōʻiliʻili wikiwiki i nā keneta me kona mau lima a me nā wāwae ʻole. A hana ʻo ia me ka wikiwiki.
  Ua ʻōlelo ʻo Weasel, e ʻoki ana i kona lauoho me ka ʻauamo kupua:
  - He mea nui ke kālā. Akā ʻoi aku ka nui o nā kiʻi, artifacts, talismans, medallions, amulets, etc. A i ʻole, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ola i kahi ola nani a nani hoʻi !
  Ua ʻae ʻo Dominica:
  - ʻAʻole hiki i ke kālā ke kūʻai i ke olakino, manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  ʻAʻole hiki i ke kālā ke kūʻai i ke aloha a me ka hanohano...
  No laila, mai hakakā me he holoholona lā
  E ʻike ʻoe ʻaʻole ʻoe e kūʻai aku i kou ʻāina no ka loaʻa kālā!
  A ʻo ke kaikamahine, me kona wāwae wāwae ʻole, paʻi i kahi ʻāpana poni. A laila, hoʻololi koke ʻia kona wāwae ʻaʻole i ka wāwae o ka ʻiole.
  Ua hoʻōho ʻo Dominique me ka makaʻu:
  - He aha kēia!
  Pane maila ka nymph marquise me ka minoʻaka:
  - He metala kupua kūikawā kēia, hana wale ia i ka wā e pili ana i ka ʻili o kekahi mea nona nā akua ʻOlumepika i loko o ko lākou ʻohana!
  A hoʻōho ʻo Laska me ka ʻoliʻoli:
  - Auwe! Aia ia ʻano koko i loko ou. No laila ʻaʻole mākou i kuhihewa.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Akā, he ʻino kēia! Inā hiki iā ʻoe, e wehe i kou wāwae. A hāʻawi hou mai iaʻu i ka wāwae maʻamau.
  Luliluli ke poo o ka nymph:
  - ʻAʻole! Pono ʻoe e hana iā ʻoe iho.
  Ua uē ke kaikamahine i hopu ʻia:
  - Pehea e hiki ai?
  Ua ʻōlelo ʻo Weasel:
  - E noʻonoʻo i kou manaʻo i ke ʻano o kou wāwae, kaomi i ka manamana nui a me ka manamana lima o kou lima ʻākau, a lanakila ʻoe!
  Ua lawe ʻo Dominic a hoʻolauna. A laila hele mai ke kaomi.
  A ma kahi o ka wāwae koʻo, ua ʻike ʻia kahi wāwae i loko o kahi kāmaʻa wāwae a me kahi ski. A ua ʻoi aku ka ʻoluʻolu ʻole i ka wā e paʻi ana ka ski ma luna o nā pōhaku.
  Ua minoʻaka ka nymph a hīmeni:
  - Kumu manuahi,
  Ua pau ka manawa me ʻoe...
  Ua eha wale au me ke kaikamahine,
  ʻO ka mea kilokilo akamai loa!
  Ua hewa ʻo Dominica:
  - ʻAʻole wau he kilokilo. A ke aʻo wale nei au. Akā ʻaʻole maʻalahi ke ala i ka ʻike ... ʻAe , i nā kiʻiʻoniʻoni!
  Kuno ʻo Weasel i ka ʻae ʻana:
  - ʻAe, ma ka hale kiʻiʻoniʻoni, ʻoi aku paha. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ʻo kā mākou pilikia nui.
  Hoʻomaka ka ʻaha kanaka e ʻākoakoa hou: he mea ʻakaʻaka. ʻOi aku ka pololei, aia nā ʻano kaikamahine āpau ma ʻaneʻi. A mahalo no kēlā. Ua ho'āʻo ke kaikamahine wahine e noʻonoʻo hou a hoʻololi i kona wāwae. Akā i kēia manawa ua ʻike ʻia kekahi mea ma nā ala a me kahi radar, ʻoiai liʻiliʻi.
  Ua hīmeni ʻo Dominica me ka nalowale ʻole o kona manaʻolana:
  Ke noi aku nei au iā ʻoe mai kāhāhā
  Inā hiki mai ke kilokilo...
  Inā hiki mai, inā hiki mai,
  Inā hiki mai ke kilokilo!
  Ua minoʻaka ka nymph a ʻōlelo maila:
  - ʻAe, e hele me kou leo, pono ʻoe e hoʻohana i ka mana kilokilo!
  A laila, holo maila kekahi kaikamahine hobbit i o lākou lā a ʻōlelo maila, me ka wiliwili ʻana i kāna ʻauamo kupua:
  - E hana maikaʻi kāua! A e ʻike, he hapalua kaukani makahiki koʻu o ka hoʻomaʻamaʻa!
  Ua kūʻē ʻo Weasel:
  - ʻAʻole! E hana ʻo ia iā ia iho!
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  Ua nalowale koʻu manaʻo, ua nalowale koʻu manaʻo,
  E hana wau iaʻu iho, e hana wau iaʻu iho!
  A hāwanawana hou ke kaikamahine i kekahi mea e ʻae ana. A laila ua loaʻa hou kona wāwae, i ke ʻano o ka pahu me ka radar, i kona ʻano maikaʻi o mua. A ua lilo ia me he mea lā i hana ʻia ma ke kauoha.
  Kū aʻela ʻo Dominica a hoʻoneʻe i kona mau manamana lima. Ua ʻoliʻoli kona ʻano, a hīmeni ʻo ia:
  ʻO mākou nā kaikamāhine ka ikaika loa o ka honua,
  A, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ʻoe e ʻike i nā nani ʻoi aku ka maikaʻi ...
  E hoʻoinu maoli mākou i ko mākou ʻenemi i loko o ka lua ,
  A e nānā mau ʻo ia i nā makahiki he iwakālua!
  Ma hope o kēlā, ʻo ka nani, e ʻakaʻaka ʻo ia a ʻakaʻaka, e hōʻike ana i kona mau niho nunui a ʻālohilohi.
  Ua hoʻomaka ʻo Dominika e hula, ua hoʻokiʻekiʻe ʻia kona mau wāwae ʻole i ka lewa. A hīmeni ʻo ia:
  He wahine kilokilo maikaʻi loa au
  Inā hehi au i koʻu wāwae, e hāʻule ana...
  Ua makemake au i ka lele wāwae ʻole
  E noʻonoʻo i kahi kūpono maoli!
  ʻO kāna mele kēia - maikaʻi a ʻoluʻolu!
  ʻOiai, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, he maʻalahi loa a paʻakikī. ʻAe, ʻo ke kaikamahine ʻaʻole ʻoe e luhi.
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine hobbit:
  - Aʻo wikiwiki loa!
  A lulu iho la ia i kona mau wawae, i hoonaniia ma na kupee wawae me na kupee lima i hoopalauia me na pohaku makamae, a ma kela manamana lima me ke apo.
  Ua like ia me ke kamaliʻi, akā i ka nānā ʻana i ka nui o nā pōhaku, ʻoi aku ka nui o kona mau lālā haʻahaʻa, he wahine kilokilo kiʻekiʻe.
  Kuno ʻo Weasel i ke kaikamahine:
  - Ua ʻike au iā ʻoe ma kahi. ʻO ʻoe paha, e ke Kamāliʻiwahine Alsou ?
  Kuno mai la ka wahine hobbit:
  - ʻAe , pēlā nō! Akā, ʻike ʻoe, e Marquis, me kēia kaikamahine mai ka honua honua, ʻaʻole ʻoe e pilikia!
  Ua ʻae ʻo Weasel:
  - Akau! Akā he mea hiki ʻole ke ʻole. Auē, he honua kēia ʻaʻole hiki ke hana me ka ʻole o nā pilikia a me nā hoʻokūkū.
  Ua wikiwiki ʻo Dominic e hoʻohui:
  - ʻO ke ola me ka ʻole o nā mea hoʻohiwahiwa a me nā mea hoʻohana he ʻoluʻolu loa. Ua like ia me ka sopa me ka pepa ʻole!
  Princess Alsou :
  - ʻAe, pololei kēlā! ʻO ia ke kumu o nā mea ʻino. Ua hoʻokuʻu kekahi o lākou i kahi maʻi ahulau e pepehi i ka wahine ikaika.
  Ua hīmeni ʻo Dominica me ke kaniʻuhū:
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke noho me ka wahine ʻole, ʻoiaʻiʻo,
  Akā me ke kāne ʻole, ʻaʻohe hauʻoli ...
  Ua ʻike ʻia pēlā, ʻino loa.
  Inā ʻaʻohe mea nona ka ikaika!
  Ua ʻae ʻo Weasel:
  - Malia paha! Eia naʻe, e like me kā lākou e ʻōlelo nei, he pahi kaua ʻelua. Ma kekahi ʻaoʻao ʻaʻohe wahine ikaika, akā ma kekahi ʻē aʻe ...
  Ua kūʻē koke ka wahine hobbit:
  - ʻAʻole! ʻino mai nā ʻaoʻao a pau. No laila ʻaʻohe pono e kamaʻilio lapuwale. Pono pū nā kāne.
  Ua pane aku ʻo Dominica:
  - Nā kāne i loko o nā holoholona. No ka poʻe naʻauao, ʻokoʻa kekahi mea.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Weasel a pane maila:
  - ʻAe, no nā kāne, ʻoiaʻiʻo. A ʻaʻole i loaʻa iaʻu kahi mea e ʻōlelo ai.
  He mau manu nūnū, me nā hulu ʻalani a me nā nuku gula, lele lākou ma mua o lākou. Ua hoihoi loa ia na manu. He nani wale ma kekahi lima. Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe , aia kekahi hemahema o ka ʻono iā lākou.
  Ua pani ʻia ʻo Dominica:
  - No ke aha e hoʻohenehene ai i nā nuku o nā nūnū?
  Ua wehewehe ʻo Weasel:
  - ʻAʻohe kanaka i wili ʻia! ʻO kēia no ka mea ua ʻoki lākou i nā strawberry me ka topaz.
  Ua ʻōhumu ke kaikamahine wahine wahine:
  - He aha? Me ka topaz?
  Kuno mai la ke kaikamahine hobbit:
  - ʻAe, aia kekahi mau strawberries! He aha, ʻaʻole ʻoe i ʻike?
  Ua ʻōlelo ʻo Weasel:
  - Pehea ʻo ia e ʻike ai? Aia ʻo ia i ko mākou honua i kēia manawa.
  ʻO nā ʻelele ʻekolu o ka wahine maikaʻi i hoʻolalelale i ko lākou wikiwiki. A ʻālohilohi ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula.
  ʻIke ʻia nā hale a puni , kiʻekiʻe, like me ka ʻulaʻula, poni, emerald drills e piʻi ana. A ʻike ʻia ka futuristic loa. Aia kekahi mau mokulele i ka lewa. ʻO ka ʻoi aku ka pololei, he kaʻa i hana ʻia me ke gula a i hoʻopaʻa ʻia me nā daimana, i huki ʻia e nā ʻēheu ʻeono, nā lio keʻokeʻo keʻokeʻo, holo wikiwiki.
  Hāʻawi nā kaikamahine ʻekolu i ke kakaka iki. Akā, ʻike ʻia, ʻaʻohe manawa o ke kanaka hanohano no ka nani, a ʻo ka lanakila lanakila ma hope.
  Aia kekahi hippodrome ma mua, ua like ia me ke kahua pāʻani nui. ʻO ia ke kahua o ka heihei lio.
  Manaʻo ka marquise-nymph:
  - Pono mākou e nānā inā loaʻa i kā mākou haumāna ka makana o ka clairvoyance. No laila, hele mākou i nā heihei.
  Aia a puni ka hippodrome he pā mesh kiʻekiʻe i hana ʻia i ke kālā a me ka metala ʻalani, i hoʻopaʻa ʻia me nā momi a me nā pōhaku uliuli a me ka poni, a me ke aniani e hoʻomanaʻo ana i ke aniani Czech . A nani loa ke nānā aku.
  A ma ka puka komo he ʻelua pūnāwai ma nā ʻaoʻao, nāna i hoʻolei aku i nā mokulele ʻano like ʻole mai nā kāne nani i hoʻonani ʻia: - he elf e pūliki ana i kahi keikikāne elf.
  ʻAe, nani loa nā mea a pau. A ma ka puka komo he kiaʻi kaikamahine. He nani loa a me ka māmā, ke kapa kila.
  He nani loa nā mea a pau. Nui nā ʻelele o ka wahine maikaʻi a puni.
  Ua hoʻomanaʻo ʻo Dominika i ke kiʻiʻoniʻoni e pili ana i ka pae ʻāina ʻo Gulag a me kahi hoʻomoana o nā wahine. ʻO nā wāhine a pau i laila, me he mea lā ma muli o ke koho, he ʻōpio, he nani, a ua ʻaʻahu i nā ʻaʻahu i waiho ʻia i ko lākou mau wāwae nani. ʻAe, mai ka mahana o ke kauwela ma Siberia a ʻoiai paha, wela, ʻaʻohe kāmaʻa nā kaikamahine. ʻO ka mea i kaulana loa ke kiʻiʻoniʻoni i waena o nā kāne. A hoʻokani ʻo Dominica i kahi lālā Komsomol kipi nāna i hoʻonohonoho i kahi kipi holoʻokoʻa o nā kaikamahine. A ua hopu nā mea nani i nā mea kaua, a lawe i kahi regiment NKVD holoʻokoʻa i ke kaua, a hiki iā lākou ke lanakila.
  ʻO ke kiʻiʻoniʻoni, ʻoiaʻiʻo, ua ʻoluʻolu. A ʻo nā koa kamaʻa ʻole, nani a nani hoʻi ke nānā aku.
  ʻO Dominika, ma ke ala, ua manaʻo mua ʻia e pāʻani i ke ʻano o ke kaikunāne o Fandera, nāna i hoʻonohonoho i kahi haunaele pio, akā hiki ke pāpā ʻia ke kiʻiʻoniʻoni. A ua lilo ʻo ia i haumāna maikaʻi loa a he lālā Komsomol.
  Kūlou ʻo Dominica i ke kaikamahine mai ke kiaʻi. ʻAʻole koke, mai lalo o ka Honua, e like me ka ʻoki i waho o ka pahu snuff, lele ka deragona i waho. Liʻiliʻi , ʻoi aku ka nui ma mua o ka albatross, me ʻekolu mau poʻo.
  Lele aku la ia i na kaikamahine, a kani mai la ka leo.
  - E hoʻihoʻi mai i kuʻu kaikunāne!
  Pane mai la ka nimph marquise me ke kaniuhu.
  - He mea hiki ole keia, e Belka.
  I ka pane ʻana, ua hoʻomaka ke kaikamahine deragona, nona nā unahi i ʻālohilohi i nā lā ʻekolu me nā waihoʻoluʻu āpau o ke ānuenue, a ʻo kona mau ʻēheu he nani loa a nane i nā maka.
  - Makemake au i kaikunāne! Makemake au i kaikunāne! ʻAuhea ʻo ia!
  Ua hoʻopuka ke kaikamahine hobbit:
  - ʻAe, ke hoʻoikaika nei mākou i ka noʻonoʻo ʻana i ka hoʻihoʻi ʻana i kā mākou mau kāne iā mākou. A ʻaʻohe mea e pono ai ka capricious.
  ʻO ke kaikamahine deragona, he aha kāu e lawe ai mai kahi keiki, hoʻomaha a kani, lele i Dominica:
  - ʻIke wau hiki iā ʻoe! ʻO ʻoe ka mea i koho ʻia!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine paʻa a hīmeni i ka pane:
  - ʻO nā mea āpau hiki ʻole, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, hiki,
  Akā paʻakikī loa ka hoʻokokoke ʻana i kēia pilikia ...
  Eia naʻe, inā hoʻopaʻa ʻoe i kou lolo i ka pāʻani ʻana,
  Hiki iaʻu ke lilo i kaikamahine Jedi nani !
  Ua ʻoliʻoli ke kaikamahine deragona a kani aʻe i ka pane:
  ʻAʻole like kou manaʻo me ka manamana lima,
  Genius, ʻike ʻoe, ma ka Honua...
  A ke kali mai nei kekahi keiki maikai ia'u,
  Ma ka lio wili!
  Ua ʻakaʻaka a ʻakaʻaka ʻo Dominika:
  - He deragona ma luna o ka lio? ʻO kēia kona ʻano!
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise:
  - He aha, ʻaʻole ʻoe i ʻike i ka manaʻo o ka ʻōlelo hoʻohālike!?
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine wahine a ʻike:
  Hiki iā mākou ke make ma nā wahi a pau
  ʻOiai i ka napoʻo ʻana o ka amber ...
  Ma ka laulā, ke noho kūʻokoʻa nei mākou,
  ʻAe, manuahi!
  Ma ke ʻano kiʻi!
  Ua hoʻokuʻu ke kaikamahine deragona i nā kukui mai kona waha, ua like ia me ka māmā, a uē aʻe:
  - He mele nani kēia. Akā naʻe , makemake au i ka malihini maikaʻi mai ka Honua ʻike ʻole e hana i kahi mea hoihoi.
  Ua ʻāʻī ʻo Dominica a ʻike:
  - Ua ʻike au he ʻoi aku ka maikaʻi o koʻu leo i nā ʻāpana kālā ma mua o nā nunchucks e kīkēkē ana i nā pūʻai palaoa. Akā naʻe, pono wau e hoʻopaʻa hou i koʻu leo! A no ke aha? Ma hea kahi e hoʻolilo ai i ke kālā ma ʻaneʻi?
  Ua kūʻē ka marquise:
  - ʻO ka mea mua, e koho ʻoe i kāu kālā ma kekahi o nā lio ma ka hippodrome a hoʻāʻo e hoʻonui i kāu kapikala. A ʻo ka lua, ʻaʻole kēia kaikamahine he deragona wahine liʻiliʻi wale nō, akā he aliʻi wahine kekahi. Hāʻawi ʻo ia iā ʻoe i kāna apo, nona ka mana kupua nui. A no kēia , manaʻoʻiʻo mai iaʻu, pono e hoʻāʻo a hīmeni pono!
  Kuno ʻo Dominica i kona poʻo ʻālohilohi ma kona ʻāʻī ikaika a ʻōlelo ʻo ia:
  - I kēia hihia, ʻike wau aia kekahi mea e hoʻāʻo ai! Eia kekahi, pehea ʻoe e hōʻole ai i kahi keiki!
  Ua kani ka wahine deragona:
  - ʻAʻole wau he keiki. He aliʻi wahine wau a hiki iaʻu ke hana i kēia! E lele au i kou honua. A e puhi au i kou kapikala.
  Ua uwē ʻo Dominica me ka hoʻoweliweli:
  - A loaʻa iā mākou ka pale ea no nā poʻe e like me ʻoe! He aha kāu e ʻōlelo ai i kēia, e ka mea ʻino?
  Ua ʻōhumu ke kaikamahine deragona:
  - E hoʻouna ʻia ʻoe i nā quarry. E hana olohelohe ana oe a me na kaulahao ma lalo o ka hahau ana a na luna orc.
  Kuno mai la ke kaikamahine hobbit:
  - ʻAe, hiki iā ia ke hana! Eia kekahi, he kanaka ʻoe. A ʻo ko mākou poʻe ... Ua manaʻo ʻia lākou he pae haʻahaʻa, no nā kumu he nui.
  Ua uē ka weasel:
  - No laila ʻoi aku ʻoe e hīmeni! Ua ʻākoakoa ka lehulehu ma ʻaneʻi, a e loaʻa pū kekahi kālā.
  ʻO ka mea ʻoiaʻiʻo, ua ala mai ka leo i ka lehulehu o nā ʻelele like ʻole o ka wahine maikaʻi, a ua lohe ʻia nā paʻipaʻi a me nā leo hoʻōho.
  - E mele, e ka pua liʻiliʻi, mai hilahila!
  ʻAe, e ke kāne, e pāʻani kāua!
  Makemake mākou e hoʻolohe i ka trill o ka manu o ka paradaiso!
  Ua kaniuhu nui ʻo Dominica a hoʻomaka e hīmeni;
  kahakai o Elfa , he pali,
  Pāpā ka nalu me ka ʻālohilohi...
  Ua lilo ʻo Elfia i koʻu ʻāina hānau,
  Hīmeni mai ka puʻu o ka pō iā mākou i kahi mele maikaʻi loa!
  
  Ma ka waapa akea, e holo ana maua me kuu aloha.
  Ua hoʻokuʻu ʻo Zlata Val i kāna mau pale.
  Nani ka maikaʻi noʻu a me kaʻu mea i aloha ai ke noho pū.
  Minamina ka hopu ʻole ʻana i ke koʻa me ke koʻokoʻo.
  
  ʻAʻole, ʻaʻole ka wai, ka ʻūhū ma hope,
  ʻO ia ke ʻano e hāʻawi iā mākou i ka champagne.
  He makuahine aloha keia aina ia'u.
  ʻO ka lokomaikaʻi o ka honua i ka ʻaʻahu aliʻi!
  
  Hāʻule e like me nā momi ma lalo o ke kukui mahina
  Paʻipaʻi e like me ka pūʻulu pi me ka ʻēheu kālā...
  Virgo, ua like ʻoe me ka ʻānela me ka moeʻuhane iaʻu,
  Me ka maka o ka hala ole - ka Madonna maemae loa!
  
  He meli ka ʻala, a he silika ka lauoho.
  Ua māhele ʻia nā lehelehe e like me ka satin.
  Manaʻo wau ua hiki mai ka manawa i kali ʻia,
  E lilo ana nā moʻolelo moʻolelo maoli!
  
  Hoʻopili ko mākou mau lehelehe i ka hauʻoli,
  ʻO ka ʻono ʻaʻohe huaʻōlelo hou .
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he nani ʻole ʻoe,
  E hoʻoholo ka hailona, e hoʻolei i ke kālā kiʻekiʻe!
  
  Eia na honi a kekahi,
  ʻO ke kaniʻuhū a me ka ʻakaʻaka o kā mākou hauʻoli ʻino.
  E malamaia ka hemolele o ka uhane e ke keruba,
  Na ka mea i koho ʻia e hoʻolei i ka papa inoa o nā hewa i loko o ka urn.
  
  ʻAʻole, ʻike, ʻoi aku ka nani ma mua o ʻoe ma ka Honua,
  Ua ʻā ke aloha me he ahi lā i loko o koʻu puʻuwai!
  E noho mākou i ka ʻāina maikaʻi loa,
  E wehe kākou i nā puka makani a me ka puka i ka lewa!
  ʻO kēia ke mele ʻana o ka nani i kahi mele nani. A paʻi lima nā kaikamāhine o nā ʻōuli a pau iā ia. A i ka manawa like ua hoʻolei lākou i nā kālā, me nā gula gula. A maikaʻi kēlā .
  Ua lulu ke kaikamahine hobbit i kāna koʻokoʻo kupua, a hoʻomaka ke kālā e hana i puʻu ʻokoʻa nona iho. A ua ulu aʻe kekahi kolamu o nā ʻāpana kala.
  Paʻipaʻi aʻela hoʻi ke kaikamahine deragona i kona mau lima, a laila hoʻokuʻu akula i nā lapalapa ahi mai kona mau poʻo ʻekolu. Ma hope iho ua ʻōlelo ʻo ia me ke ʻano haʻahaʻa:
  - ʻO kēia, ʻoiaʻiʻo, maikaʻi, akā ʻaʻole lawa! Makemake au iā ʻoe e hīmeni mai noʻu!
  Huhu ka maka o Dominica a nīnau akula:
  - ʻAʻole nui loa?
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise iā ia:
  - Makemake ʻoe e kiʻi i ke apo waiwai no hoʻokahi mele? ʻAe, he naʻaupō ʻoe ! E loaʻa i ka lunamanaʻo, no ka mea, he waiwai ka mea hana.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine hobbit:
  - Loaʻa i kēlā me kēia mea ke kumu kūʻai ponoʻī. A ʻo ka mea maʻamau, no kahi waiwai waiwai, pono ʻoe e hoʻokō i ʻekolu mau makemake, a i ʻole e hāʻawi i ʻekolu mau lawelawe. ʻO kēia nā lula. A maopopo iā ʻoe ke kumu!
  Paʻi lima ka poʻe o nā kaikamahine like ʻole a hehi i ko lākou mau wāwae ʻole, a ʻaʻole loa me nā kāmaʻa:
  E hīmeni hou mai!
  Makemake mākou i nā mele!
  E hauʻoli loa ia !
  Hana i ke aloha!
  E uku maikaʻi mākou iā ʻoe!
  Noʻonoʻo ʻo Weasel iā Dominika:
  - ʻAe, mai wāwahi! E hīmeni mai!
  A ua hoʻoluliluli ka uʻi nani i kona mane ʻōlinolino. Hehi ihola ʻo ia i kona mau wāwae ʻaʻohe, muscular, a hīmeni, me ka manaʻo nui a me ke ʻano;
  ʻO kā mākou ʻoiaʻiʻo, ko mākou ʻoiaʻiʻo
  ʻO ka lawe ʻana i ka manaʻoʻiʻo!
  ʻAʻole i ka lā ʻapōpō, ʻaʻole i ka lā ʻapōpō.
  A i kēia lā e hoʻopakele i ka ʻāina makua!
  
  mākou i kā mākou Elf ,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ia ke ao holoʻokoʻa, ʻike i ka honua!
  ʻO ko mākou hae ʻulaʻula o ka ʻĀina,
  A ʻaʻohe ʻulaʻula ʻoi aʻe!
  
  ʻAʻole aloha ka paionia i ka ʻūhā,
  ʻO kāna hōʻailona ka hae o ka Makuahine!
  Ua hakaka makou i ka enemi ,
  Hoʻohanohano i nā hana ma ka paukū!
  
  E ʻike hoʻokahi wale nō manaʻoʻiʻo ma ka honua,
  Manaʻoʻiʻo i loko aloha , elfinism hemolele!
  No laila, ʻakaʻaka nā keiki hauʻoli.
  poha ai ka Orcism i ka hohonu !
  
  He keiki wale nō kēlā me kēia naita,
  Ma ka mauʻu a me nā kahawai me ke kamaʻa ʻole...
  Akā, i kēia manawa, aia kahi winch ma kona lima,
  Hoʻopālahalaha me ka hāmare me ka hammer!
  
  Hoʻokala kekahi i ka pū mīkini me nā mīkini,
  ʻAe, ke pana nei kekahi mai ka poʻohiwi!
  E lele ana ka hae ulaula me he hae ulaula la.
  Paʻi mākou i nā ʻenemi hewa me ka ʻakaʻaka ʻole!
  
  Ua lawe wiwo ʻole ko mākou mau kūpuna iā Orklin ,
  ʻAe, pehea mākou? Ke hele nei mākou i Mars!
  He poʻe mākou, ʻaʻole he macaque ma ka lālā,
  ka lima o ka ʻenemi iā ia ma ka maka!
  
  Aka, ua ike kakou i ka lealea,
  E hookani i ka pahu, e hookani i ka pu!
  Nani ka helehelena o na keiki,
  A me nā helu ʻehā a me ʻelima!
  
  ʻO ka hoʻokolokolo kaua paʻakikī loa -
  ʻO ka hele ʻole ʻana i kēia ua like ia me ka make!
  Akā, i ka make, he hae kā mākou me ka lama.
  ʻAʻole hiki ke hāʻule ka pā keleawe keleawe!
  Ua hīmeni ke kaikamahine me ka nani a me ke akamai, a i ka manawa hoʻokahi, ua hula, a me kona mau wāwae he mea hoʻowalewale. He mea minamina wale nō ʻaʻohe kāne a puni e mahalo i kona nani. A loaʻa i ke kaikamahine ma kahi pae nui, a hōʻike ke koa i kona koʻikoʻi nui a me kona ʻano.
  A he mau haneli mau kaikamahine i ʻākoakoa aʻe, a ke walaʻau nei lākou. Hoʻolei lākou i ke kālā, a he ʻala ikaika loa lākou o nā kino ʻōpio, hou, wahine a me nā mea ʻala a me nā mea ʻala. Nui nā mea e wili ai kou poʻo ma ʻaneʻi.
  ʻO kekahi o nā ʻāpana he seramika, a aia kekahi mau ʻāpana lāʻau , ʻo ia ka mea nui. Akā ʻaʻole ʻike ʻia ke kālā pepa maʻamau no ka Honua Honua. A he mea maʻamau kēia no Dominica. I kekahi manawa, e ʻā ana nā manaʻo i kou noʻonoʻo e pili ana i ke ʻano o nā mea ʻino ma ʻaneʻi. Pehea e pili ana i nā kāleka uila no nā uku? ʻAe, maikaʻi loa kēia no kēia pae hoʻomohala.
  No laila, hoʻolei kekahi i kahi keke i ʻai hapa ʻia me ka ʻaila ma lalo o nā wāwae ʻole o kahi kaikamahine mele.
  Ua hahau ke kaikamahine hobbit i ke keke me ka uwila mai kona wad. A haule koke iho la.
  Ua ʻike ka nani liʻiliʻi:
  - Mai hana hou pela! ʻO ke kālā wale nō!
  Ua hīmeni ka weasel:
  - Loaʻa kālā! Loaʻa kālā!
  Poina i ka luhi, palaualelo...
  Loaʻa kālā! Loaʻa kālā!
  Inā pono, ma ka liʻiliʻi loa i ka lā a pau!
  Luliluli iho la ke kaikamahine deragona i kona mau eheu a puana ae la:
  - ʻAe, ʻo kēia ka lawelawe ʻelua! Akā no ka loaʻa ʻana o ke apo artifact , pono ʻoe i ke kolu!
  Ua hoʻokiʻekiʻe ʻo Dominica i kona mau papalina a ʻōlelo me ka leo hilinaʻi:
  - Inā makemake ʻoe, hauʻoli wau e hīmeni hou iā ʻoe! ʻO kaʻoiaʻiʻo, makemake wau i ke mele.
  ʻO ka poʻe hoʻolohe o kahi tausani wahine, nā ʻelele o ka wahine maikaʻi, uwē a hoʻopaʻa ʻia i ko lākou mau wāwae wāwae ʻole, nani a me ke kaikamahine:
  - Himeni hou! Himeni hou!
  Bravo, hoʻonui! Bravo, hoʻonui!
  Ua kūʻē ke kaikamahine deragona me ka hoʻokiʻekiʻe ʻana i kona leo.
  - ʻAʻole! Hāʻawi i kēlā apo no nā mele wale nō! Maanei pono ʻo ia e hana i kahi mea waiwai a, i ka manawa like, paʻakikī.
  Aia kahi hoʻomaha hoʻomaha. ʻOi aku ma mua o hoʻokahi kaukani kaikamahine o nā lāhui like ʻole i hauʻoli i ka kali.
  Hiki koke mai kekahi keikikāne. ʻO ka ʻelele wale nō o ka wahine ikaika i waena o lākou. He ʻano kanaka ʻo ia, ʻaʻahu wale ʻo ia i nā ʻaʻahu pōkole, muscular a me kahi hōʻailona kauā ma kona poʻohiwi, ua nānā ʻia ʻo ia ma kahi o ʻumikumamālua mau makahiki a maopopo ua hahau ʻia ʻo ia ma mua o hoʻokahi manawa. I kona holo ʻana i luna, ʻo kona mau kuʻekuʻe lepo lepo a me nā kuʻekuʻe wāwae kamaliʻi e ʻā ana i ke kaikamahine deragona, hāʻule ʻo ia i kona mau kuli a ʻōhumu:
  - E hoʻokuʻu mai lākou iaʻu! E hoʻihoʻi mai i koʻu kūlana!
  Kuno ke kaikamahine deragona a hooiaio mai:
  - ʻo ia wale nō! E hoʻokuʻu ʻia ke keiki inā hiki iā ʻoe ke hoʻohuli iā ia i elf!
  Ua hohola ʻo Dominica i kona mau lima:
  - Akā hiki ʻole kēia!
  Manaʻo ka marquise-nymph:
  - ʻO kēia keiki kauā i kēia manawa ke aliʻi aliʻi o kekahi aupuni nui, ʻo Oenomaus kona inoa. A i kēia manawa, ua lilo ʻo ia i keiki no ka lāhui kanaka a i kauā e pale aku i ka maʻi ahulau o ka diabolo. E hoʻolilo hou iā ia i aliʻi elf, a laila hiki iā mākou ke hopu i ke kaula o ke kuʻekuʻe holoʻokoʻa!
  . MOKUNA Helu 4.
  Ua hōʻoia ʻo ke aliʻi wahine hobbit:
  - ʻO kēia kou manawa, Dominic. A ʻo kā mākou pū kekahi. ʻaneʻane nalowale nā kāne. A ʻo kēia, ʻaʻole naʻe i petrified, ua nalowale kona inoa a me kona kūlana, a ʻo kona kino hoʻi, lilo i kauā kanaka.
  Kuno aku la ke keiki i kona poo malamalama.
  - Ua hahau lākou iaʻu i kēlā me kēia lā i ʻole au e lilo i pōhaku! No kekahi kumu, ʻo nā kauā i hahau ʻia ka mea kūʻē loa i ke ahulau!
  Hohola ae la o Dominica i kona mau lima a pane aku la:
  - ʻAe, ʻaʻohe oʻu manaʻo pehea e hoʻohaʻahaʻa ai iā ia! A he kamaliʻi hoʻi ke aliʻi?
  Luliluli ke poo o ke keiki kauwa.
  - ʻAʻole, he kanaka makua loa wau! Akā i ka wā i hoʻomaka ai e lilo i pōhaku, ua hoʻohana ka weasel nymph i ke kilokilo kūikawā. Ua lilo au i kauwa opio a ua hahauia. Ua hāʻawi kēia iaʻu i mau mahina, ʻoiai ʻeha, akā ke ola. Akā ma hope a ma hope paha, e pau kēia. Eia kekahi, pono lākou e kuʻi ikaika iaʻu, a i kēlā me kēia lā, pono wau e lawe i nā pōhaku kaumaha, a i ʻole wili huila!
  Kuno mai la ke kaikamahine nymph:
  - ʻAe! ʻO kēia wale nō ke ala e hoʻopaneʻe ai i ka hopena o ka maʻi ahulau. Aia nō he mau keiki kauā o ka lāhui kanaka i loko o nā mina ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia a ke hana nei. Akā ʻo kēia wale nō nā ʻelele o ka wahine ikaika i koe. A laila, lilo kekahi o lākou i pōhaku, a pau i ka lepo.
  Puhi ʻo Dominica:
  - He weliweli kēia! Ka pōʻino honua! A i mea e ola ai a lilo i kauwa!
  ʻO ke keikikāne me ka ʻeleʻele pōkole pōkole i hoʻopaʻa ʻia i kona mau lole a pau, a me nā ʻiʻo wīwī ma lalo o ka ʻili i ʻike ʻia ma muli o ka momona ʻole.
  - ʻAe, he aliʻi wau, a he kauā wale nō, akā he aha,
  E kapa mai nā aliʻi iaʻu ...
  Pehea ka lōʻihi o ko lākou mamao mai oʻu aku nei,
  He keikikāne me ke kaulahao uha uha!
  ʻO ke kaikamahine deragona i honi me ka minoʻaka:
  - No laila e hoʻolilo iā ia i aliʻi elf, a laila hiki iā ʻoe ke loaʻa i kēia apo waiwai o ka dragon magic!
  Ua hohola ʻo Dominica i kona mau lima:
  - ʻAe, hōʻino ʻoe, ʻaʻohe oʻu ʻike maʻamau o ka kilokilo, a koi ʻoe i kēia! ʻO ka mea paha, ʻaʻole ʻoe e hana!
  Ua ʻōlelo ʻo nymph marquise me ke kaniʻuhū:
  - ʻAʻole hiki iā mākou ke hana i kēia ... He aha kāu e ʻōlelo ai?
  ʻŌlelo ke kaikamahine deragona:
  "Ua lōʻihi ʻo ia ma kona wāwae." A e pani koke ka hale kula deragona. No laila, e hele mua ʻo ia i nā hoʻokolohua ʻona, a laila e hoʻāʻo e hoʻokuʻu i ke keiki aliʻi.
  Kuno ʻo Dominica me ka ʻae.
  - ʻAe, pehea kēia, ma ke kumu, hiki iā ʻoe ...
  Ua ʻohi ka nymph marquise i kāna talisman e kau ana ma kona ʻāʻī. A hamo aku la ia me kona mau lima a hoomaka iho la e hamumu i kekahi mea, e like me ke kupua. Ua kani mai ke kaikamahine deragona, e hōʻike ana i kona mau niho.
  - He ho'āʻo koʻikoʻi kēia nona ... Hiki iā ia ke neʻe me ka ʻole o ka pōʻino inā hoʻohana ʻo ia i ka ultra spell!
  Makemake ʻo Dominica e wehewehe i ke ʻano o ka ultra spell, akā ua hoʻopaʻa ka nymph-marquise i kona wāwae ʻole, i hoʻonani ʻia me nā apo, a ua hopu ʻia ke kaikamahine i ka puahiohio. Me he mea lā ua lawe kekahi pilikua iā ia ma kona lima a hāpai iā ia.
  Ua ʻōhumu ke kaikamahine wahine wahine:
  - Ka lele ʻana!
  A no laila, ʻike lākou me ka nymph-marquise ma ka puka o ka hale aliʻi. Hoʻomanaʻo ia i ka Hermitage ma St. Petersburg, ʻoi aku ka kiʻekiʻe, kanakolu papahele me ke kaupaku kiʻekiʻe. A ʻoi aku ka lush a me ka nani ma mua o ka Winter kaulana.
  Hohola aʻela ʻo Dominica i kona mau wāwae, hoʻopaʻa i kona ʻaoʻao me kona mau lima a hoʻōho:
  - Auwe !
  Ua hōʻoia ka nymph me ka minoʻaka:
  - ʻAe, he hale nani kēia o ka Dragon Academy.
  Ma ke alo o ka puka komo, ua ʻālohilohi ka pūnāwai i ke ʻano o ka deragona poʻo ʻehiku me ke gula a me kekahi metala ʻalani ʻalani i ʻike ʻole ʻia ma ka honua. A mai kēlā me kēia waha, kahe ka wai i ka lewa, e ʻālohilohi ana e like me nā daimana i nā kukuna o nā kukui nani.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - He nani ka lele ʻana o nā mokulele!
  Pane laconically ka marquise-nymph:
  - ʻenehana!
  ʻO kēlā me kēia poʻo deragona he mau maka i hana ʻia i nā pōhaku makamae, a me nā waihoʻoluʻu like ʻole. Ua nānā maikaʻi loa ia , waiwai a ʻono.
  Aia kekahi mau ala maʻemaʻe me nā pua nani, ʻike ʻia e nā ʻano ʻano like ʻole a me nā ʻano pua. ʻO nā wāwae wāwae ʻole o nā kaikamāhine e hele ana ma nā ʻili laulima o nā ala me ka nani a me ka maikaʻi ʻole. He ʻokoʻa ko lākou mau makahiki, akā he nani nā mea a pau, he nui nā mea i komo i nā mea nani.
  Aia ka hapa nui o nā elves ma aneʻi, akā aia kekahi mau kaikamahine kanaka, nā trolls wahine a me nā hobbits. ʻAʻole hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā kaikamahine hope mai nā kāne. E like me, ma ke ala, he nymphs a me dryads. No ko lākou komo ʻana i nā apo ma nā manamana wāwae ʻole o ko lākou mau wāwae liʻiliʻi a nani?
  Akā hiki i nā kaikamahine kanaka ke hana i kēia.
  ʻO Dominika, he haumāna kiʻekiʻe loa, ʻoi aku ka nui a me ke ʻano oʻo ke nānā aku i nā haumāna wahine. A ua hoohilahila loa ia iaia.
  Nīnau ke kaikamahine i ka nimfe:
  - Ua like au me ka hale hōʻikeʻike ma ʻaneʻi!
  Ninau mai la ka marquise me ka minoaka.
  -Ua ʻike anei ʻoe i ke kiʻiʻoniʻoni e pili ana iā Harry Potter?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominic a pane akula:
  - ʻAe, ʻoiaʻiʻo, ua nānā au. A ua hoʻāʻo lākou e hana hou i kēia kiʻiʻoniʻoni. ʻAe, pehea?
  Ua ʻōlelo ka nymph:
  - Aia nā keikikāne a me nā kaikamāhine ma laila. A ma ʻaneʻi, e like me kāu e ʻike ai, ʻaʻohe keikikāne, a ua hoʻopau kēia i ka lokahi!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - He kamaliʻi hoʻi ʻo Harry Potter, a ua maʻalahi iā ia. Akā, e lilo i kanaka makua i waena o nā keiki. ʻOi aku ka ʻino ma mua o ka noho ʻana i ka makahiki ʻelua!
  Ua makemake ka marquise e ʻōlelo i kekahi mea i ka wā i holo mai ai kekahi kaikamahine kamaʻa ʻole, akā me kahi brooch daimana ma kona lauoho, holo i luna o lākou. Ua ʻakaʻaka ʻo ia me ka ʻoluʻolu a hoʻōho:
  - ʻO ʻoe ka mea i koho ʻia?
  Ua minoʻaka ʻo Dominica a pane akula:
  -ʻAe!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine a ʻōlelo maila:
  - Akā ʻaʻole paha ʻoe i ʻike pehea e hana nui ai! No ka laʻana, hiki iā ʻoe ke hana i kahi lāʻau invisibility?
  Pane mai la ke kaikamahine hana keaka me ke kaniuhu.
  - ʻAʻole naʻe. Pehea e hana ai?
  ʻO ke kaikamahine me kahi puʻupuʻu daimana a me ka lauoho poni a me ka ʻalani-ʻalani i kunou kona poʻo. A lawe ʻo ia i kahi ʻōmole mai loko mai o kona ʻeke lole. Ua hoohuli au i ke plug. Ua inu ʻo ia a... nalowale.
  Ua hoʻopio ʻo Dominica i kona mau maka sapphi me ka huikau. A laila, ua ʻike au i kahi ʻīni māmā ma koʻu ihu. A laila huki lākou i kona lauoho. Ua ʻike ʻo Dominica i ka ʻike maka i nā wāwae ʻaʻohe o kahi kaikamahine i ʻike ʻole ʻia e hehi i luna o nā tile ʻokoʻa like ʻole a hoʻāla aʻe i nā wahi liʻiliʻi o ka lepo a me ka hulu mai nā kumulāʻau a me nā pua. ʻO ke kaikamahine ʻinoʻino loa, ua ʻōpuʻu aʻela i ka pepeiao o ke kaikamahine ʻino.
  Ua uē ʻo ia. A ua hiki iā Dominica ke ʻike iā ia. Ua akaka ke kaikamahine, e like me ka ʻuhane a i ʻole hologram. A hooho ae la ia me ka leo makau.
  - Eha! E hoʻokuʻu mai iaʻu e ʻanakē!
  Ua hoʻōho ka marquise-nymph:
  - Me ke akamai, ʻae! Ua manaʻo mua wau ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana i kekahi mea!
  Ua hīmeni ʻo Dominica i ka pane:
  Inā maʻi ʻoe, hele wau
  E hohola au i ka ʻeha me koʻu mau lima...
  Hiki iaʻu ke hana i nā mea a pau, hiki iaʻu ke hana i nā mea a pau,
  ʻAʻole koʻu puʻuwai he pōhaku!
  nā kaikamahine i hele mai iā lākou. ʻOiai ʻo nā mea hoʻonaninani, ua ʻike ʻia he koʻikoʻi ko lākou mau ʻaʻahu a me ke ʻano ʻaʻahu, ʻoiai he nani, ke ʻano. ʻOiai ma nā ʻano ʻē aʻe he manaʻo o ka ʻokoʻa. ʻO kekahi mau kaikamahine he apo pepeiao ma ko lākou mau pepeiao, ʻaʻole kekahi. A ʻo kekahi, ʻo nā kaikamahine hobbit, ua hoʻopaʻa i nā apo gula me nā pōhaku i loko o ko lākou ihu.
  Ua hana lākou i kēia, no ka hoʻokaʻawale ʻana iā lākou iho mai nā keiki kanaka, i like loa. Ua makemake ʻo Dryads i nā apo ma ko lākou ihu a me nā pepeiao. He aupuni nani o nā kaikamahine, mai ʻehiku a ʻōpio. Eia nō naʻe, ma waena o nā elves, ʻaʻole ʻokoʻa ke ʻano o ke kanaka makua a me ka ʻōpio, e like me nā hobbits, trolls, nymphs, a me nā dryads. Akā ʻo Dominica ke ʻano he kanaka makua a he kaikamahine nani loa, me ka helehelena o ke kamāliʻiwahine maoli. ʻAiʻeleʻele paha.
  ʻAe, ua hoʻomāmā lākou i kona ʻili i ka wā i pāʻani ai ʻo ia i kekahi o nā wahine hanohano o ka Middle Ages. I kēlā manawa, ua manaʻo ʻia ka helehelena ʻeleʻele he hōʻailona o ka hānau haʻahaʻa.
  Ma ke ala, ʻaʻole i mama wale ka ʻili o kona mau maka, akā ma kona mau wāwae pū kekahi. Aia kekahi ʻāpana i alakaʻi ʻia ʻo ia me ke kamaʻa ʻole a me nā ʻōpala i ka scaffold.
  Aia kekahi mele:
  Ua kokoke mai ka manawa e hoʻōla ai
  Ua alakaʻi ʻia ke aliʻi wahine me ke kamaʻa ʻole i ka pā!
  Ma kahi o nā mea hoʻonani, ʻaʻahu ʻo ia i nā lole lole.
  ʻO ka ʻāʻī o ka swan ka mea i hōʻeha ʻia e ka poʻe hoʻomake!
  ʻAe, he mea ʻakaʻaka loa kona nānā ʻana a ʻoiai, ma kona ʻano ponoʻī, he mea weliweli . Ma hope o ka uila, pono ʻo ia e hana ma ke ʻano o Queen Semiramis. A i loko o kēia mau kiʻi ʻoniʻoni, ʻaʻole i paʻi ʻia ʻo ia me ke kāmaʻa ʻole. ʻAe, he hana hoihoi. Akā ʻaʻole makemake ke alakaʻi iā ia. Nani loa a me ka blonde meli. A no ka hana a Semiramis ua makemake lākou i kahi wahine kahiko me ka lauoho ʻeleʻele. A ua lilo ʻo Dominica i kauā. A ua kapa ʻia ʻo ia me ka hao wela. A hahau mai lakou ia'u, me ka oolea loa, e na kanaka.
  ʻAe, a aia kahi hiʻohiʻona ma ka pā. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ua hanaʻia ka'ōhū, a i ka wā e hahau ai lākou iāʻoe,ʻaʻole ia eʻeha. Akā ʻo nā mea a pau, ke kau ʻia ʻoe a hahau ʻia , ʻaʻole ʻoluʻolu.
  Hui pu na haumana kaikamahine. A laila, puka mai ke kumu dryad. Ua ʻaʻahu ʻo ia i ka lole ʻulaʻula a me ke ʻano ʻokoʻa.
  Hele ʻo ia a hiki i Dominica a ʻōlelo ʻo ia:
  -He mea hou ʻoe?
  Ua ʻānai ʻia ke keiki hana keaka:
  - ʻAʻole wau e ʻōlelo pēlā!
  Luliluli ke poo o ke kumu. Aia i loko o kona ihu kekahi apo i hana ʻia me ka metala ʻalani a me ka pōhaku kaha. He kaikamahine ʻōpio nō hoʻi ʻo ia a he kāmaʻa ʻole. Eia kekahi, aia kekahi apo ma kēlā me kēia manamana wāwae. A he pae kiʻekiʻe kēia o ka kilokilo.
  Ua ʻōlelo ʻo nymph marquise:
  - He haumana mākaukau ʻo ia, a he kālena kāna!
  Kiola ke kumu maloʻo i kahi ʻiliʻili liʻiliʻi ma luna o ka tile kala a kauoha ʻia:
  - E hana hou i mea e lele ai i kou lima!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Telekinesis, a i ʻole?
  I ka pane ʻana, ʻakaʻaka nā kaikamahine. Ua hoʻōho ke kumu:
  - Hoʻopuehu! No ke aha lā lākou i hui pū ai!
  He ʻuhū ʻoluʻolu a me ka walaʻau. ʻAʻole naʻe i hoʻopaʻapaʻa nā kaikamahine, akā hoʻomaka lākou e hoʻopuehu mālie. Akā i ka manawa like, e nānā ana i ke kaikamahine hou.
  Ua ʻōhumu ke kumu.
  - ʻAe, e hele mai, e kauoha i ka pōhaku e lele i loko o kou lima!
  ʻO Dominika, me ka manaʻo e like me ka naʻaupō loa , ʻōlelo ʻo ia:
  - Lele i koʻu lima!
  ʻAʻole i neʻe ka pōhaku. A laila hoʻōho ke kaikamahine me ka huhū:
  - E lele koke mai iaʻu!
  A laila hāʻule kekahi ʻiliʻili a, e like me ka meteorite, paʻi i ke kaikamahine ma ka lae. Maikaʻi ka hahau ʻana, pehu koke aʻela kahi puʻupuʻu kūpono, a hāʻule ʻo Dominika me ka ʻike ʻole.
  ʻO kekahi mau kaikamahine i loaʻa ʻole ka manawa e haʻalele ai, a ʻo nā mea ʻē aʻe i huli aʻe, ʻakaʻaka koke lākou. A ua hoʻomanaʻo kēia ʻakaʻaka i ke kani ʻana o nā bele kālā he haneli.
  Ua hohola ka nymph marquise i kona mau lima a ʻōlelo ʻo ia:
  - Aia nā mana, a he aha nā mea ʻē aʻe! Ma nā huaʻōlelo maʻalahi, e hāpai i ka pōhaku me ka ʻole o nā ʻano. ʻAʻole hiki i kēlā me kēia novice nymph a i ʻole dryad ke hana i kēia.
  Ua ʻae ke kumu.
  - ʻAe, hiki iā ia! Akā, pōʻino nō hoʻi. ʻAʻole hiki i kēia mea ke hoʻihoʻi wale i nā kāne iā mākou, akā e pepehi pū i nā wahine. He mana ahiu keia!
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise:
  - He daimana kēia kaikamahine i pono i ka poli!
  Kū aʻela ʻo Dominika a lele i kona mau wāwae. Ua pohā kona poʻo a ua pehu ma kona lae.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - A ʻo wai kaʻu e pepehi ai i kēia manawa?
  I mai la ke kumu me ka huhu.
  - ʻO wau iho! Hiki iā ʻoe ke puhi i kou lolo. He mea maikaʻi ʻaʻole wau i ʻōlelo iā ʻoe e puhi i ka pōhaku!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominica a pane akula:
  - ʻAe, ma kēia hihia aia kahi Hiroshima maoli!
  Nīnau maila ka mea aʻoaʻo dryad me ka pīhoihoi:
  -He aha ʻo Hiroshima?
  ʻAʻole i nāwaliwali ke kaikamahine wahine, a pane maila me ka wiwo ʻole:
  - ʻO kēia ke kūlanakauhale kahi i hoʻolei ʻia ai ka pōkā atomika, a he kanalima tausani kānaka i make a hoʻokahi haneri tausani i ʻeha!
  Puhi maila ke kumu:
  - Auwe! Auwe poma!
  Ua uē kekahi o nā haumāna:
  - Ke waikahe nei kēia ʻanakē!
  A ua hoʻohui hou kekahi:
  - Hoʻohuli i nā violets i kou mau pepeiao!
  Ua kūʻē ka nymph marquise:
  - Ua hele au i ka Honua ma mua o hoʻokahi manawa, a piʻi i kā lākou Pūnaewele i nā manawa he nui, a ʻike wau iā Hiroshima - he ʻoiaʻiʻo. A he mea weliweli kēia, a ʻoi aku ka nui o ka poʻe i make ma laila a make i ka radiation.
  Ua uē kekahi o nā kaikamāhine:
  - He aha ka radiation?
  Ua ʻōhumu ʻo Dominika me ka pane wikiwiki ʻana:
  - Ke haʻihaʻi ke ao electron mai ka nucleus o kahi ʻātoma a lilo ia i ionized, hiki mai ka radiation. Hoʻopau ka nucleus o kahi atom i nā paʻa intermolecular, a ʻo kēia mau haʻihaʻi e hoʻopōʻino nui i ke kino, ʻo ke kanaka a me koʻu manaʻo, he elf.
  Ua uē nā kaikamāhine i ka makaʻu i ka pane. Ua kani mai kekahi o na mea liilii.
  - Māmā, makaʻu wau i ka radiation!
  Ua ʻakaʻaka ka nymph-marquise, aka Laska, a pane maila:
  - Mai makaʻu! ʻAʻole ʻo ia e kiʻi iā ʻoe ma ʻaneʻi !
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Dominica:
  - Ua hoʻouka ʻia mākou e ka radiation,
  A ma hea e loaʻa ai kahi malu i kēia manawa...
  A eia kāu hui -
  E nānā, paʻi lākou iaʻu ma ka ʻāʻī!
  Ma hope iho, lawe ke kaikamahine a hoʻomaka i ka hula. A hoʻomaka nā kaikamahine ʻē aʻe e hula.
  Paʻi ke kumu i kona manamana lima . Ua ʻike ʻia kahi puʻupuʻu ma kona waha. A pehea e kahe ai ka trill nightingale. Lawe koke nā kaikamahine ʻē aʻe a hauʻoli . Ua ʻike ʻia kekahi kumu aʻoaʻo me ka lole ʻeleʻele koʻikoʻi a hāʻawi i ke kauoha:
  - Kaʻanuʻu ma ka ʻanuʻu!
  Ua laina koke nā kaikamāhine i ke kiʻekiʻe. A hoomaka lakou e hele, e ana i ko lakou mau kapuai, a e hohola i ko lakou mau kapuwai, e like me na koa. A hana lākou me he mea lā ua kamaʻāina lākou i ka hele ʻana, e like me ke kiaʻi pelekikena.
  ʻO ke kumu i loko o ka ʻaʻahu ʻeleʻele, i hoʻonani ʻia me nā sapphires, emeralds a me kekahi mau pōhaku ʻulaʻula i ʻike ʻole ʻia ma ka honua honua, kauoha:
  - Ano, e hīmeni!
  ʻO nā kaikamāhine, e hehi ana i ko lākou mau wāwae ʻeleʻele, ʻeleʻele, liʻiliʻi a nani hoʻi, nīnau pū lākou:
  - He aha e hīmeni ai?!
  Pane maila ke kumu aʻo me nā leo anu.
  - E pili ana i ka mea a nā keikikāne e mele ai inā ʻaʻole i paʻi ʻia e ka maʻi ahulau!
  A himeni mai na kaikamahine-haumana i ka himeni a me ka manao nui;
  Olinolino na hoku i ka pouli o ka po,
  A me ka malamalama o ka mahina kala!
  ka nani i kona mau maka nani,
  Ua hoopalau kaua ia ia no ka wa mau loa!
  
  Ua pōuliuli ka lā ʻulaʻula,
  Akā, e puka mai ana ka wanaʻao!
  A hauʻoli ka makani, walaʻau,
  Ua pehu ka pea o ka moku!
  
  He pōhaku kaumaha koʻu ʻuhane,
  Ke kali nei nā hoʻāʻo o ka mea hakakā!
  A e lele ka hae maluna o ke poo,
  E hele kākou a hiki i ka hopena!
  
  ʻAʻole e ulu ka puʻuwai i ka naʻau ,
  Lele awiwi o ka aeto!
  ʻOiai ʻo ka huʻi koko, me ka lele lele ʻana,
  E lele au e like me ka pua!
  
  Kulou mai na wilou ia'u,
  Ua huli ke Akua Mana Loa i kona mau maka!
  ʻOiai he haʻahaʻa loa ʻoe,
  E hoʻonui au i ka ikaika iā ʻoe i ke kaua!
  
  Ma hope o nā mea a pau, lawelawe pono ʻoe i ka ʻāina makua,
  Akā, ua nāwaliwali ke kino, ua maʻi ka ʻuhane!
  ʻAʻole ʻoe e mihi, ʻike wau i ke ola
  Mai ʻae iaʻu e lilo i pū hipa hipa!
  
  E holoi aku au i na hewa o na la i hala,
  E haʻalele ka mea i hala!
  ʻIke ʻoe, ke oo nei nā pears i ka māla.
  E hōʻike ana ke kiʻi kiʻi i ka mokulele!
  
  E lawelawe i ka ʻāina me kou ikaika a pau,
  Poina ka maluhia ma ka honua!
  I ole e puhi i ke ahi i na ululaau.
  E ola maikaʻi nā kānaka a pau me ʻoe!
  
  Ua pane wale aku au i keia:
  E ka Haku, e ʻeli au i ka honua!
  I ʻakaʻaka nā keiki i ka hauʻoli.
  No laila ʻaʻole pono ʻoe e hoʻolauleʻa i kou poʻe ponoʻī!
  
  Ma hope o nā mea a pau, pili ka maikaʻi iā mākou,
  Hoʻoholo nā kānaka a pau - no lākou iho ka koho!
  A mai iā ʻoe nā kaula mana loa,
  Paʻa ʻoe i ke ao holoʻokoʻa i kou lima!
  
  E paʻa nō hoʻi mākou iā ʻoe,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia ka ʻāina ʻāina ʻoi aku ka hemolele!
  I ka pana ʻana, ʻeha loa koʻu mau manamana lima.
  A ʻaʻole mākou i iwakālua!
  
  He hua hiki ole ke loaa ka lanakila;
  No ka poe nawaliwali, maka'u, a hupo paha!
  Akā, hiki i nā koa ke mālama i nā piko a pau,
  E lawe mākou i kēia kaumaha nui ma ka piko!
  Ma hope iho ua nalowale lākou i loko o ka hale aliʻi nani o ke kula ʻo dragon.
  A nānā pono ke kumu aʻo ʻeleʻele iā Dominica a ʻike:
  - Uʻi loa nō ʻoe. ʻOi aku no ka lāhui kanaka kīnā ʻole. He mea kupanaha!
  Ua hīmeni ʻo Dominica me ka ʻoliʻoli i ka pane ʻana:
  ʻO wau nō ka hemolele
  ʻO wau nō ka hemolele
  Mai ka minoʻaka a i ke ʻano ʻano,
  Ma luna o nā mea hoʻomaikaʻi a pau!
  Auwe, ka pomaikai
  E ʻike ua hemolele wau
  E ʻike ua hemolele wau
  E ʻike ʻoe he kūpono wau!
  Ua nānā koʻikoʻi ke kumu i ka lole ʻeleʻele i ke kaikamahine a ʻike ʻo ia:
  - He haʻahaʻa kupaianaha kona! He mea aloha!
  Manaʻo ka weasel nymph:
  - Pono paha mākou e ʻoki i kona mau kuʻekuʻe wāwae me nā lāʻau?
  Ua ʻoni aʻe ke kumu i kona poʻohiwi a pane ʻole me ka hilinaʻi nui:
  - ʻAʻole manaʻo maikaʻi ʻole! Akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana iā ia i ka haku deragona. E ʻike kākou inā hiki iā ia ke puka i ka hōʻike komo!?
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise me ka ʻakaʻaka:
  - Nā hoʻokolohua komo? ʻAʻole kēia ka manaʻo pupule, akā hiki ke hoʻohana ʻia i ka papa mua loa, kahi e maʻalahi ai ka maʻalahi!
  Ua kūʻē ke kumu me nā leo ʻinoʻino.
  - A hoʻokomo i kēia kanaka nui me nā kaikamahine ʻehiku makahiki? ʻAe, e hoʻohenehene lākou iā ia a e kuʻi iā ia. ʻAe, a hiki iā ia ke lawe i kekahi a pepehi iā lākou. ʻAʻole, ʻaʻole kēia he ala ʻoihana! Pono nā kaikamahine kahiko iā ia, a no kēia pono e hōʻike i kahi kiʻekiʻe o ke kālena!
  Kuno ʻo Weasel:
  - Lei kūpono!
  Ua lulu ʻo Dominica i kona poʻo, ua like ia me ka dandelion Mei:
  - Mai hoʻopilikia iaʻu me nā kaikamahine liʻiliʻi.
  Kuno ke kumu.
  "A laila e lawe i nā hoʻokolohua me Lady Dragon Master." I kēia hihia, e ʻae ʻia ʻoe i kahi papa elite. E noho nō ʻoe i loko o kahi lumi kaʻawale a nani, me kahi kīʻaha kālā a me ka ʻāpala ninini.
  Nīnau maila ke kaikamahine wahine me ke kāhāhā.
  - Pehea, me ka ipu kala?
  Ua wehewehe ke kumu aʻo:
  - Me he kīwī kāu ma ka Honua. He liʻiliʻi paha nā polokalamu i kēia manawa. Pela i ka mea? He ʻenehana kāu, he kilokilo kā mākou. Eia naʻe hiki iā ʻoe ke ʻike ma o ka saucer, inā loaʻa iā ʻoe ke akamai kilokilo maoli, he aha ka mea e hana nei.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka ʻōlelo hoʻopunipuni:
  - Hiki iā ʻoe ke ʻike i ka Honua?
  Kuno aku la ke kumu me ka ae mai.
  - A hiki i ka Honua ke ... Inā ʻaʻole, ʻoiaʻiʻo, he kilokilo ʻoi loa ʻoe. ʻO wau hoʻi, heʻenalu i ka Pūnaewele - he mea hana kanaka maikaʻi. A pono wau e ʻōlelo, ʻike maoli ʻoe i ka pana. A ua hele mai lākou me kahi pūnaewele hoihoi. He mea kupanaha ka hiki i ka uila maʻalahi me ka ʻole o ka hana kilokilo!
  Ua ʻohi ʻo Dominica a pane akula:
  - ʻAe, kāhāhā kēia iaʻu iho! No ke aha ʻoe e hana ʻole ai i kēia no ʻoe iho?
  A laila, pane maila ka nymph marquise:
  - He mea weliweli ka holomua ʻepekema. Inā hoʻomaka hou kā mākou mau pōkā, ʻaʻole nā mea maʻalahi, akā nā nuklea ! ʻO kēia ala, ʻaʻohe mea e waiho ola ʻia, a ʻoi aku ka ʻino o ka radiation kilokilo ma mua o ka radiation maʻamau!
  Puhi ʻo Dominica:
  - Eia lakou ! Ia hana.
  Ua hoʻōho nā haumāna kaikamahine:
  - ʻAʻole pono mākou i kekahi e like me ia , he ʻanakē ʻino ʻo ia!
  Ua kauoha ke kumu aʻo me nā leo hau:
  - Hāhai iaʻu!
  A neʻe ʻo ia. He mau kamaa koʻikoʻi kona ma kona mau wāwae e hāmama ana kona manamana wāwae i mua a hiki iā ia ke hoʻokalakupua me nā apo. ʻO ke kumu aʻo iā ia iho he ʻōpio - ʻaʻole hoʻokahi wrinkle, he helehelena kīnā ʻole. Akā ʻike ʻia kona ʻano, ʻaʻole nā laina palupalu o kahi ʻōpio, akā he wahine makua me nā hiʻohiʻona maʻamau a, ʻōlelo paha kekahi, nā hiʻohiʻona aristocratic. A paʻakikī loa ka nānā.
  Ua manaʻo ʻo Dominika he ʻano inoa kona. A ʻaʻole liʻiliʻi paha.
  Hahai akula ʻo ia iā ia, a lele maila ka marquise-nymph ma kona ʻaoʻao a hoʻōho aʻela me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - He mōʻīwahine maikaʻi ʻoe. Akā, ua hoʻōla mua ka puʻu o kou lae, ke hoʻōla koke nei ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  Hoʻonui ikaika a me nā dumbbells,
  He noʻonoʻo maikaʻi i ke kino olakino!
  No laila, ua hala lākou i kahi pūnāwai a me nā mokulele ʻehiku e hū ana i kahi haneli mau mika maikaʻi i ka lewa , e kahaha ana i ka nani kupaianaha. ʻO ka ʻīpuka ma hope, ma ke komo ʻana o kahi wahine pana pua, a me ke kapa kila .
  Hoʻokipa aku lākou i ke kaikamahine hou me ke kunou ʻana a me ke hehi ʻana o ko lākou wāwae ʻaʻahu ʻole.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  -ʻEkolu mau ʻano maikaʻi o nā kaikamāhine. ʻO kekahi, he nani lākou, a ʻo ka lua, he ...
  A laila ʻaʻole i hiki mai ka pane. A eia lākou i loko o ka hale kula ʻo dragon. Loaʻa ka nani ma ʻaneʻi, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohālikelike me Peterhof. Ma waho aʻe o ke gula a me ka platinum, aia nō ka nui o nā metala like ʻole ʻaʻohe analogues ma ka honua honua. A no hoi, nui pohaku makamae o ka loa paʻakikī a me ka nani kumu hoohalike, laina me ka nani, nani, iridescent pua pua. Nui nō hoʻi nā kiʻi like ʻole ma nā paia. ʻO ka hapa nui o nā elves a me nā elves. Akā aia kekahi mau mea ola ʻē aʻe. Akā, kokoke i nā helehelena a me nā kiʻi he ʻōpio a kaulana. Kū pinepine nā kāne ʻōpio me ka puʻuwai. A ua like loa lakou me na kii o Helene a me Roma. Nui nā mea ma ʻaneʻi ... A he pūnāwai hoʻi e puka mai ana mai nā kihi a puni, he nani a ʻono hoʻi ke nānā aku.
  ʻIke ʻia nā aniani me nā papa ʻalani a me ke gula, i kālai ʻia me nā daimana a me nā topaz. ʻO ia iho ke ʻano maikaʻi a ʻoluʻolu hoʻi i ka maka.
  Ua hauʻoli ʻo Dominika i ka ʻike ʻana i ka nalowale ʻana o kāna puʻu pōhaku. A he nani hou ʻo ia a he lauoho gula . A ʻo kēlā kaikamahine ...
  He nani loa kona lauoho a he kakaikahi ka poʻe e manaʻoʻiʻo ʻaʻole ia i pena ʻia. Akā ʻo kona kala maoli kēia. A kūpono loa ia iā ia i ka ʻeleʻele keleawe o kona mau helehelena ʻōpio.
  He kaikamahine koko hanohano ʻo ia, a lele i luna i kēlā me kēia manawa e like me ka monkey.
  A ʻoi aku ka maikaʻi o ke kula ma mua o ka Hale Aliʻi o Versailles. No laila e hoʻāʻo e hoʻokokoke iā ia.
  Lawe ʻo Dominica a hīmeni:
  Ke hoʻowalewale nei nā hale aliʻi iā mākou,
  ʻAʻole e pani ʻia ke kūʻokoʻa!
  ʻAʻole e pani ʻia ke kūʻokoʻa!
  A ʻo kona manamana wāwae ʻaʻole i ʻohi i kahi ʻiliʻili daimana mai ka papahele a hoʻolei i luna. Ua lele ʻo ia, akā ua ʻoki ka nimfa i kona mau manamana lima, a ua pau ka daimana i loko o kona lima hāmama.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Ua hana akamai ʻoe!
  Ua kani ka weasel:
  ʻOi aku ka agile ma mua o ka macaque
  ʻOi aku ka paʻakikī ma mua o ka bipi...
  A ua like ka honi me ko ka ilio.
  A ua like ka maka me ko ka aeto!
  Ua ʻōlelo ʻo ka mea aʻoaʻo me nā leo ʻino:
  - I kēia manawa e iho mākou i lalo .
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - A i ʻole ʻoi aku ka maikaʻi, ma kahi ʻē aʻe, e ala aʻe?
  Luliluli ʻo ia i kona poʻo:
  - Aia kahi kahua pāʻani ma lalo o ka honua. Ma laila ʻoe e hōʻike ai i kou mākaukau inā makemake ʻoe e komo i ka elite!
  Nīnau wiwo ʻole ke kaikamahine wahine wahine:
  - He aha inā ʻaʻole au e hele i nā hōʻike?
  ʻŌlelo ʻoʻoleʻa ke kumu.
  - A laila e lilo ʻoe i kauā. Ua pāʻani ʻoe i nā kauā ma nā kiʻiʻoniʻoni a ʻike ʻoe he aha ia?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominica a pane akula:
  - I keia la, he kauwa olohelohe ke kaikamahine ,
  A ʻo ka lā ʻapōpō he akua ʻoluʻolu wale nō!
  A ʻo ia, ua hoʻomaka ʻo ia e leʻaleʻa a me ka pilikia ʻole.
  A no laila, hoʻomaka lākou e iho i lalo i nā ʻanuʻu marble. A ua like ia me ka iho ʻana i Gehena.
  Ua hoʻomanaʻo ʻo Dominica i kāna pāʻani ʻana i kahi kilokilo ma nā kiʻiʻoniʻoni. Hāpai ʻia ʻo ia ma ke kaulahao, me nā lima i nakinaki ʻia ma hope ona i ke kaupaku. A ʻeha loa. A hoʻopaʻa i nā veins. Ua uhi ʻia ke kino ʻeleʻele o ke kaikamahine i ka hou o ka ʻeha a me ka ʻeha. A laila hoʻokuʻu ʻia ke kaulahao. A ʻoluʻolu ʻo ia no kekahi manawa a holo wikiwiki i lalo. A aia ma laila ka haʻalulu ma ka papahele.
  A hoʻōho ʻo Dominica i ka ʻeha hellish ma kona mau ʻāʻī a me nā poʻohiwi. ʻAe, pono ʻoe e manaʻo.
  ka helehelena o ke kaikamahine , ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻAʻole pono ʻoe e lilo i kauā. E lilo paha ʻoe i haumāna ma ka hui ʻōpio.
  Ua ʻakaʻaka a ʻike ʻo Dominika, e hīmeni ana, e hoʻomāʻewaʻewa ana iā ia iho, he kaikamahine makua, a he mea hana keaka i kēlā:
  Papa mua, papa mua,
  ʻO kēia lā kou lā hoʻomaha...
  He manawa maikaʻi a leʻaleʻa,
  ʻO ka hui mua me ke kula!
  Ua ʻōlelo ʻo Laska:
  - ʻAʻole ʻakaʻaka! ʻAʻole ʻoukou i moeʻuhane i ko mākou hiki i ke kilokilo!
  Ua pane ikaika ʻo Dominica:
  - Ua moeʻuhane paha ʻoe i kā mākou hana ʻenehana? Hoʻokahi pahu hydrogen e pani i kāu hana kilokilo a pau.
  ke kumu aʻo ʻeleʻele :
  - ʻAʻohe pono e kaena . ʻAʻole kūpono kēia!
  Ua pane aku ʻo Dominica:
  - ʻAʻole kēia ka haʻaheo, akā he ʻōlelo o ka ʻoiaʻiʻo. Hiki i ka hydrogen bomb me ka mana o hoʻokahi haneli megatons ke hoʻopau i nā ola āpau i loko o kahi radius o hoʻokahi haneli mau kilomita. Hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo he aha kēia?
  Ua hōʻoia ʻo Nymph:
  - ʻAʻole ʻo ia e wahaheʻe! Loaʻa i nā kānaka nā mea kaua weliweli loa. A ʻo ka mea nui loa, aia kekahi mau missiles hiki ke hāʻawi iā ia i ka pahuhopu.
  Ua ʻōhumu ke kumu ma kona mau niho.
  - He mea minamina ʻaʻole i pili ka maʻi ahulau i nā kāne i ka Honua. ʻAʻole pono e ola nā kāne ʻino e like me kāu!
  ʻAʻole i hoʻopaʻapaʻa ʻo Dominica, me ke kunou ʻana:
  - I kekahi manawa manaʻo nō hoʻi au pēlā.
  Ua ʻōlelo ʻo Nymph:
  - He ʻokoʻa nā kānaka. Mai noʻonoʻo he hewa lākou a pau. ʻOiai, ʻoi aku ka nui o nā kānaka, ʻino a maikaʻi paha, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke haʻi pololei i ka nānā mua ʻana!
  Ua ʻike ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka me ke kaumaha loa:
  - Inā nānā ʻoe i ke kīwī kikowaena, a laila, ʻoi aku paha nā mea ʻino . A i ʻole nā mea ʻino loa!
  Ua hōʻoia ʻo Nymph:
  - He xenophobia kēia! Ke hoʻoikaika ʻia ka inaina i nā mea like ʻole me ʻoe. Akā ʻaʻole pono e lawe ʻia kēia i kumu hoʻohālike.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - ʻAe, mai kamaʻilio kākou no ka politika. ʻO kaʻu pahuhopu ka hoʻopakele ʻana i nā ʻelele a pau o ka wahine ikaika ma ka honua ... ʻo ia hoʻi, i kou ao. A ʻoi aku kēia ma mua o ka honua!
  Ua pane akahele aku la o Weasel:
  - ʻAʻole kēia he honua, he honua nui, akā ʻaʻole ia he honua. He mea ia ma waena o ka honua nui loa a me ke ao holoʻokoʻa. Akā ʻaʻole makemake wau e komo i ka nahele ...
  Luliluli ihola ke kumu aʻo i kona mau pepeiao ʻano, i puka mai ma lalo o kona lauoho, a ʻōlelo maila.
  - Ma kekahi hihia, ʻaʻole mākou wale nō, akā aia kekahi mau kula ʻē aʻe o nā ʻīlio a me nā dragons ʻole e ʻimi nei i nā ala e hoʻopakele ai i nā kāne, a inā hiki, e hoʻihoʻi iā lākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Hoʻopili ke kanaka lumo i ka mauʻu! A he pōhaku maoli nō ...
  Manaʻo ka nymph marquise:
  - Pono paha ʻoe e hīmeni ʻoi aku ka lōʻihi o ka iho ʻana!
  Ua kunou mai ke kaikamahine hana keaka:
  - ʻAe, ʻae wau , ʻoi aku ka maʻalili ma mua o ke kaʻaahi!
  A kunou aku la o Dominica i kona poo, i olinolino me ka lau gula, a mele aku la:
  ʻAʻohe makahiki a kiʻekiʻe i ke kaua.
  ʻo ia i nā kaikamahine a me nā keikikāne!
  ʻO ka poʻe makemake ʻole i ka pōmaikaʻi ma ka noho mālie,
  ʻO wai ka makemake e lele kiʻekiʻe aʻe!
  
  ʻOki mākou, pana a ʻokiʻoki,
  No mākou he manaʻoʻiʻo - lawelawe i ka ʻĀina makuahine!
  ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawelawe ʻana me he pahi kaua.
  E lanakila i ke kaua me ka manaʻo!
  
  He aha hou aʻe ka mea nui i kā mākou wahine?
  ʻOiaʻiʻo, e lawe ʻaʻole ma luna o kahi moe wale nō!
  He kane ʻaeto ʻoe, ʻaʻole he manu minamina.
  E hooikaika e malama i ko kakou mau hale i ke ahi!
  
  He kaua ikaika kēia, ʻike mākou e hiki mai ana,
  Ke holo nei ka lehulehu, ʻaʻole hiki ke helu ʻia ka lehulehu!
  Akā, hana ka poʻe ʻeleʻele i ka pale kaua ikaika.
  ʻAʻole e hoʻoweliweli ka leo a me nā peʻa ʻino iā mākou!
  
  A hui pū mākou, e ka legiona,
  Paʻa nā ihe i ka lima o ka poʻe ikaika!
  E lilo i ʻenemi ma ka liʻiliʻi he poʻokela i ka luku,
  Ke kali nei nā lua kupapaʻu, ʻaʻole nā mekala ma ka piko!
  
  Kuʻi mākou , akā, pila nā kaikamāhine,
  ʻO nā pahi kaua ma nā lima e ʻālohilohi e like me ka uila!
  ʻO kēlā mau kaikamahine ikaika, nānā paʻakikī,
  I ka lili o na hoku Jedi !
  
  manaʻo o nā orcs, nā mea ola , nā mōʻī ?
  Akā i kēia manawa ke holo nei nā "bea"!
  ʻO mākou nā koa kapu o Rus',
  ʻO kēlā me kēia hakakā, kaikamahine, a kāne paha!
  
  Kipaku aku makou ia lakou, aole lawe pio,
  ʻAʻole pono ka poʻe kūʻokoʻa e hana i nā kauā hauʻoli!
  Ua hana mākou me ke koʻo ʻāhuehue,
  ʻOi aku ka kiʻekiʻe o nā pono o ka ʻāina makua ma mua o nā pono pilikino!
  ʻAe, ʻaʻole nāwaliwali ke mele a nani ka leo o ke koa.
  Ua hoʻopau ʻia ka iho ʻana, a i kēia manawa ʻekolu mau kaikamahine o nā ʻano ʻano like ʻole: he elf mentor, kahi marquise nymph a me kahi kanaka hāʻule i loko, ua loaʻa iā lākou iho ma ka ʻāina o kahi kahua pāʻani nui lalo, ʻaʻole haʻahaʻa i ka nui iā Luzhniki, a ʻoi aku paha.
  He nui na mea hana like ole, he kaupaku kiekie, a he mau haneri tausani o ka poe nana aku, a me na noho i humuhumu ia me ka velvet, momi, gula, a no na malihini makamae loa me na daimana a me na pohaku e ae.
  I ka manawa like , ua aneane kaawale. ʻOiaʻiʻo, aia ma ke kikowaena ka Luna Nui ponoʻī a me ke poʻo o ke kula, ʻo ka Dragon Duchess de Montserrat.
  He wahine maikai loa nona na poo ehiku, pena ia me na waihooluu a pau o ke anuenue. A nani loa ke nānā aku, kupaianaha wale nō, ʻoiai inā ʻike ʻoe iā ia ma ka ʻoiaʻiʻo a ʻaʻole ma ke kiʻiʻoniʻoni.
  Ua hīmeni ʻo Dominica ma waho o kahi:
  Lani kiʻekiʻe, mamao loa,
  E hoʻolohe i ke mele e pili ana i ke koa Akmale ...
  He deragona ino ia, ua hoopakele oia i ka honua,
  A ua haʻalele kēia naita i ka mālamalama o ka lani!
  Mele hou ʻia nā mele...
  Ma ʻaneʻi ua hoʻopau ka Dragon Duchess de Montserrat me ka leo hoʻoweliweli, e like me nā pū o Ieriko:
  - ʻO ʻoe , ke ʻike nei au, he kaikamahine ʻino loa, me ke alelo e hiki ke wili i loko o kahi loop lōʻihi ma kou ʻāʻī kanaka.
  Pane akula ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka hala ʻole:
  - ʻAʻole wau i manaʻo e hōʻeha iā ʻoe. ʻO ia wale nō koʻu makemake nui i ka hīmeni ʻana. A he keiki moʻolelo wale nō ʻo Akmal, he kanaka kiʻiʻoniʻoni mai kahi kiʻiʻoniʻoni keiki. Mai hana koʻikoʻi!
  ʻEhiku poʻo wahine deragona, e like me ka nui o he mokulele hoʻouka ʻelua noho maikaʻi , ʻakaʻaka a ʻike ʻia, me ka ʻōlelo ʻana o kona mau poʻo ʻehiku i ka manawa like, me he mea lā ua hoʻokumu lākou i hoʻokahi holoʻokoʻa, ʻoiai ko lākou lolo ʻokoʻa.
  - A he akamai ʻoe a he koa, a i ka manawa like, waiwai. Hiki iā ʻoe ke hana i kekahi mea ma ke kilokilo?
  Ua hīmeni ʻo Dominica i kahi mele mele ma ka pane:
  Makana a na kumu,
  Ua hoʻohana lākou i ka manawa me aʻu ...
  Ua ʻeha ʻo ia me aʻu no ka mea ʻole -
  ʻO ka mea kilokilo akamai loa!
  
  Na kumu naauao
  Ua hoʻolohe pono ʻole au...
  ʻO nā mea a pau i nīnauʻoleʻia iaʻu
  Ua hana wau i kekahi mea!
  . MOKUNA Helu 5.
  Ua hoʻonoho hou ʻia ke keiki kauā a me ke aliʻi mua ʻo Oenomaus e hoʻohuli i ka huila kaumaha. ʻO kekahi keiki, he ʻumikūmākahi a ʻumikumamālua paha kona mau makahiki, e wili ana i ka palaoa. Ua hahau ʻelua kaikamahine elf, ma kahi like like, ma ke kua o ke keikikāne. Eia kekahi, ua hoʻomaha kēia noho kauā mai ka lilo ʻana i pōhaku. Akā, ʻaʻole pono e ʻae ʻia nā keikikāne kauā ʻōpio e hoʻomaha a pono e hahau ʻia me ka ikaika a me ka ikaika.
  A pela aku a hiki i ke keiki kauwa luhi loa, hiamoe. A ma hope o ia mea, hoʻāla hou lākou iā ia, hānai iā ia i make ʻole ʻo ia i ka pōloli a loaʻa ka ikaika e hana. A hoʻopaʻa hou lākou.
  Hāʻawi kēia i ke ola, akā he mea ʻeha loa. Like, e like me Gehena i ka wā o ke ola, koe wale nō ka ʻōpiopio a olakino ke kino a aia nā manaʻo i ke poʻo a maopopo ka ʻike. Akā ʻoi aku ka hoʻohaʻahaʻa a me ka ʻeha. No ka lawe iki ʻana i kona manaʻo i ka ʻeha a me ka luhi, ua hoʻohana ke keiki aliʻi kahiko a me ke keiki kauā ʻo Oenomaus i kona manaʻo;
  ʻO ka poʻe pōā ma nā ʻīlio kaua e ʻimi i nā ao e ʻimi i ka mea pio. ʻO Oenomaus ʻōpio ʻōpio maikaʻi i loko o ka lole akamai, nā kāmaʻa e ʻālohilohi me ka ʻulaʻula, a me nā koʻi daimana e hoʻomalu ai i kāna monster poʻo ʻekolu. A ʻo ke koena o ka hui he mau kaikamahine kupanaha. He ʻiʻo, ʻeleʻele, kāmaʻa ʻole, a ʻo ko lākou ʻaʻahu a pau he mau lei pōhaku makamae ma ka umauma a me ka pūhaka. Aʻo nā mea a pau,ʻoiaʻiʻo, he mau hiʻohiʻona wale nō me ka lauoho'ālohilohi. Kau lākou i nā ʻīlio hae liʻiliʻi iki a hoʻokahi wale nō poʻo.
  ʻAe, ʻoiaʻiʻo, he kāne ʻo ia, ʻoi aku ka ikaika o ka wahine, a ʻo kāna hui he mau ʻelele o ka wahine maikaʻi. ʻAʻole pono ʻo ia i nā kāne ʻē aʻe.
  No laila, ʻo ke kāpena kāne wale nō nā kāmaʻa, a hiki i kāna mau mea ʻoluʻolu ke hana i nā mea me ko lākou wāwae ʻole a nani i ke kaua ʻaʻole hiki ke ʻōlelo ʻia ma ka moʻolelo moʻolelo a i wehewehe ʻia me kahi peni! Hiki i nā mea nani ke hoʻolei i nā mea pahū me ka ikaika make, a me ka hoʻolei ʻana i ka pahi, boomerang, a i ʻole ka nila ʻona.
  Ua hīmeni ʻo Oenomaus, ke aliʻi ʻōpio me ka ʻoliʻoli a me ka hauʻoli.
  ʻO ka mea waiwai, e ʻakaʻaka.
  E lulu i kou momona, kou ʻōpū piha!
  A ʻo ko mākou hopena ka make me ka ʻeha.
  Ke kiaʻi nei ka make ma luna o nā mea a pau, he luahine me ka pahi pahi!
  
  A makemake mākou e holo i ka mauʻu,
  Ma hope o nā mea a pau, he mau keiki wale nō mākou!
  Akā, e manaʻo pālua ke keiki i ke kauā,
  ʻAʻohe kūʻokoʻa i loko o kekahi hale paʻahao ma ka honua!
  
  Pono kākou e hakakā, ʻo ka hopena kēia,
  E pepehi i kahi hoa inā pono ʻoe e pepehi i kahi kaikunāne!
  ʻAʻohe pono o ka pule ʻana i ka Mea mana loa,
  No wai ka hewa i hoʻopaʻi ʻia ai nā kauā?
  
  He koko i loko o ke kahua a me ka lepo i loko o ka hale paʻahao,
  Na nā ʻiole i koʻu mau wāwae wāwae ʻole!
  Hoʻohenehene ke aliʻi kuko me kona wāwae bipi.
  E hoʻokuʻu ʻia ʻo ia iho!
  
  No ke ola, pono ʻoe e pepehi,
  Ua pilikia ʻoe ma ka ʻuhane a me ke kino make!
  ʻAi ʻai nā aliʻi i nā kupapaʻu o ka ʻilihune,
  Ua make ka pilau, ʻo ke koena o ka ʻala!
  
  Akā naʻe, ʻaʻole hiki ke uhaʻi ʻia ka ʻuhane o ka makemake.
  Ke ola nei ka ʻāina i ka manaʻo o ke keiki!
  E hele mai kahi pūʻali koa i ka Elves mau loa me ka hana ʻino,
  E kiola kakou i ka poe waiwai no ka lakou mau hana !
  
  A laila haʻalulu ka ʻeke kālā ,
   ʻO wai ka mea i ʻū i ka wai o ka ʻāina makua!
  No ka lanakila, pono mākou i ka noʻonoʻo mālamalama,
  A inā he makaʻu ʻoe, ʻaʻohe mana o nā Akua!
  
  Eia ke kowali o ka pahikaua, lele ke poo.
  Ua lilo koke ka mea hoʻopaʻi i ka pōʻino!
  Ua pakele koke ka diabolo mai ka ipu hao.
  No laila ua kipaku ʻia ka huhū mai ka puʻuwai nui!
  
  ʻAʻole pono e noʻonoʻo, nāwaliwali nā elves o ka mālamalama ,
  ʻAʻole kūlou ko mākou poʻe i kekahi!
  i ka mea hou mai Gehena ,
  A ʻoluʻolu mākou e inu kī mai ka saucer!
  He mele nani, a nani kāna hui o nā ʻīlio hae. No laila e lele ana ma ka lima ʻākau, ua hoʻōho kekahi kaikamahine elf me ka lauoho keleawe-ʻulaʻula e lele ana i ka makani e like me ka hae proletarian:
  - Ua hiki i ka manawa e koʻikoʻi ai, e ke alii o na powa lewa!
  Kuno aku la o Enomai me ka minoaka.
  - ʻOiaʻiʻo! ʻO kēia kā mākou i hānau ʻia ai!
  Hīmeni pū nā kaikamāhine me ka hui pū ʻana, ke kuʻi a me ka pāʻani me ko lākou mau kino ikaika, i kālai ʻia mai nā ʻiʻo ulu.
  He ʻilihune mākou, he poʻe pōā ʻilihune mākou,
  Aloha nui mākou...
  Hoʻokomo mākou i nā ipu i ka lani no nā huakaʻi,
  Akā, no ka mea ʻaʻole lākou i hoʻokomo i ka pono i loko o mākou!
  A hīmeni nā koa me ka ʻoliʻoli a me ka hauʻoli nui, a ua like ko lākou leo me nā puʻu pō pō.
  ʻAʻole pono nā pōā i ka ʻepekema
  A maopopo ke kumu ...
  He mau lima ko makou,
  Akā ʻaʻole pono mākou i ko mākou poʻo!
  I keia manawa, ua puana ae la kekahi kaikamahine me ka lauoho melemele-violet:
  - E ʻimi i mua! Aia kahi galleon ea holoʻokoʻa ma ke poʻo ʻākau!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine i ka hīmeni:
  ʻĒ ma , ma luna o ka moana, ʻe ma , nā ʻīlio hae i ka nānā ʻana,
  ʻĒ ma , e nānā i ka waiwai kupanaha...
  ʻAʻole mākou mālama i nā kānāwai, ke kūkulu nei mākou i kahi kauoha hou,
  E make nawaliwali a hupo malalo o na pahikaua!
  Ua kauoha ʻo Prince Oenomaus:
  - ʻAe, e nā kaikamāhine, inā mākou e powa, a laila e hao mākou!
  A laila holo maila kekahi ʻohana ʻīlio hae e hoʻouka. Holo wikiwiki lākou i ko lākou pahuhopu.
  He moku nui a nani ka galleon. ʻOiai ke kaumaha kaumaha a me nā ukana like ʻole, mahalo i ke kilokilo, ua lana mālie i ka lewa. A puhi ka makani i na pea o keia galleon.
  Ua ʻike ʻo Enomai he ʻōlinolino loa a nani nā peʻa o ka moku. A ʻo kēia, e ʻōlelo kākou, he ʻoluʻolu loa . ʻOi loa i ka wā i puka mai ai ka lā hikina.
  Mai ka galleon ua ʻike lākou i ka ʻohana pōā e hoʻomalu ana i nā ʻīlio hihiu. A hoʻomaka ka hui e hoʻohauʻoli no ia mea. I loko nō hoʻi, ʻo ka hapa nui he mau kaikamāhine maikaʻi i nā ʻaʻahu a me nā keikikāne kauā. Aia wale lākou i loko o nā ʻauʻau ʻauʻau, ʻelua wale nō mau kauā ʻōpio i loaʻa i nā kūpeʻe lima gula a me ke kālā e ʻālohilohi ana ma nā kuʻekuʻe wāwae a me nā pulima lima.
  Ua hoʻonani nani ʻia nā kaikamahine koa. He kāmaʻa ʻole nō hoʻi, e like me nā keikikāne o ka ʻumikūmālua a hiki i ka ʻumikumamāhā makahiki, muscular, nani, akā me nā lama kauā ma ko lākou umauma a me nā poʻohiwi.
  Hoʻokahi wale nō kaikamahine koa i loaʻa nā kāmaʻa nani ma kona mau wāwae. ʻO ia ka mea nui ma ʻaneʻi a ʻo ke kāpena. ʻO kahi ʻōniʻoniʻo nani me ka lauoho me he mea lā i kāpīpī ʻia me ka pauda gula.
  A nani kona helehelena. A ua uhi ʻia ke kino i nā mea kaua i hoʻolei ʻia i loko o ka platinum, sapeira, emeralds, topazes, rubi, agate a me nā daimana. Eia kekahi, ua hoʻonohonohoʻia nā pōhaku makamae i kahi kāhiko nani o nā kala nani loa. Aia nā roses, tulip, cornflowers, poina-me-nots, mimosas, peonies a me nā mea he nui.
  Ma kona kapa kila nani, ʻokoʻa nā pua a pau, ʻaʻole hoʻokahi i hana hou ʻia.
  Ua ʻike ʻo ke aliʻi pōā ʻo Oenomaus i ka piʻi ʻana o nā manaʻo maikaʻi i loko ona a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻAe, hiki anei ke ʻōʻopa a pepehi i kēlā nani! ʻAʻole hiki iaʻu ke amo i kēlā hewa ma luna o koʻu ʻuhane.
  Ua ʻōlelo ka hoa ʻulaʻula ahi:
  - Akā ʻo ia ke kumu he poʻe pōā! Ma hope o nā mea a pau ... ʻaʻole hiki ke pōā me ka hewa ʻole.
  kekahi me ka ʻakaʻaka:
  ʻAe, paʻakikī ke pepehi maoli i nā mea aloha,
  ua hānau ʻia kahi elf , manaʻoʻiʻo mai iaʻu, no ka hauʻoli ...
  Akā inā he pōā ʻoe, ʻo ka maka ka makuahine,
  Me ke koko ʻole, ka ua a me ka ʻino mau loa!
  Ua ʻōlelo pū ka ʻulaʻula:
  - He mau kaikamahine maikaʻi kēia a me nā keikikāne, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole lākou he ʻano elves, akā mai ka lāhui kanaka! E nānā, e ka mea nui , i ke ʻano o ko lākou mau pepeiao.
  Ua haohao o Oenomai.
  - He nani a ʻōpio paha nā kānaka?
  Kuno mai la ke koa ahi.
  - ʻo ia wale nō! Me ke kōkua o ke kilokilo ua loaʻa iā lākou ka ʻōpio mau loa. A i kēia manawa ua paʻa kēia mau keikikāne i ko lākou mau makahiki ʻōpio.
  E opiopio mau lakou i keia manawa a me ka hoolohe.
  Ua hīmeni ke aliʻi ʻōpio.
  ʻO nā elves a pau, nā kānaka ma ka honua,
  Pono mau hoa mau...
  Pono nā keiki e ʻakaʻaka mau.
  A noho i kahi honua maluhia!
  Pono nā keiki e ʻakaʻaka
  Pono nā keiki e ʻakaʻaka
  Pono nā keiki e ʻakaʻaka -
  A noho i kahi honua maluhia!
  Ua manaʻo ka elf blonde:
  - Aia kahi koho! ʻO ka mea hakakā maikaʻi loa mai ko lākou ʻaoʻao a ʻo ka mea maikaʻi a maikaʻi paha o kā mākou ʻaoʻao e hakakā. Ina lanakila, puunaue lakou i ka waiwai pio ia kakou, a ina e eo, lilo ke koa eo . he kauā a he kupapaʻu paha!
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus:
  - He kūpono kēia! Mākaukau wau e hakakā!
  Ua hoʻopuni nā kaikamāhine ma luna o nā ʻīlio hae i ke galleon. ʻOi aku ka wikiwiki; ʻaʻole hiki i kahi moku nui ke pakele i ka ʻohana agile.
  Akā, he pū ko ke galleon. A hoomaka ae la lakou e kuhikuhi ia lakou, a hoomaka ae la na wicks e puhi.
  I mai la o Oenomaus me ka leo hekili:
  - Manaʻo wau i kahi duel! E like me ke ʻano o ka poʻe pōā lewa. Hoʻokahi mea hakakā mai kou ʻaoʻao, a hoʻokahi mai kā mākou. Hāʻawi ʻoe i ka hapalua o kāu ukana i ka mea lanakila. A inā e pio , e hana i kāu mea e makemake ai me ka mea nalo. ʻAʻole mākou e hoʻopilikia iā ʻoe.
  Pane mai la ke kapena kaikamahine me ke kapa kila me na pua.
  - Nui! ʻAe mākou i kēia luʻi! E kaua wau! A koho ʻoe i ka mea āu e makemake ai!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Elf Prince Oenomaus:
  - ʻO wau wale nō ka ʻelele o ka wahine ikaika i waena o ʻoukou. No laila pono wau e hakakā!
  Ua ʻōlelo ʻino ke kōkua lauoho ʻulaʻula.
  - ʻAʻole wau he mea hakakā! Makemake au e hakakā!
  A lulu ihola ʻo ia i kona wāwae ʻaʻohe kamaʻa, nani, ʻeleʻele loa, ʻo ia hoʻi ke ʻano o ke kino o ka cobra.
  Ua kūʻē ke koa ʻōpio.
  - He mau kāpena mākou, e hakakā mākou!
  Kuno mai la ke kaikamahine me ke kapa kila makamae me ka minoaka.
  - Marquise de Diana, ma kāu lawelawe!
  Pane wiwo ole mai ka elf opio:
  - Prince Oenomaus! Mākaukau no ke kaua!
  A me ka maalea loa, lele aku la ke koa opio maluna o ka papa a unuhi ae la i kana pahikaua loloa lahilahi.
  Ua unuhi pū ʻo Lady de Diana i kāna pahi a nīnau me ka ʻakaʻaka:
  - No ke aha i lilo koke ai ke aliʻi i mea pōā koko?
  Ua pane pololei ʻo Oenomaus i kēia:
  - He moʻolelo lōʻihi. Akā, ʻaʻole wau he kanaka pōā koko, akā he kanaka hanohano! A he ʻokoʻa kēlā.
  Pane mai la ka marquise me ka minoaka.
  - ʻAʻole wau e pepehi iā ʻoe, e lilo ʻoe i kauā ponoʻī a pio hoʻi. E palu aku au ia oe me kou alelo i ko'u mau kapuai wawae, a ma ia mea e olioli ai au!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Oenomaus a pane maila.
  ʻAʻole wau e pepehi iā ʻoe ! A he mea maikaʻi nō hoʻi ke kuʻi i kēlā mau wāwae me kou alelo. Akā ʻoiai he koa koʻikoʻi ʻoe, ʻaʻole ʻoe e kali i koʻu lanakila ʻana!
  ʻakaʻaka ʻo Diana me kona mau niho nunui, a pane maila:
  - E nānā kāua! ʻAʻole wau wale nō, akā, ʻo nā kaikamahine ʻē aʻe kekahi e holo pio iā ʻoe. A e hoʻomāinoino mākou iā ʻoe a e pepehi iā ʻoe a make. E ʻike kākou i kou ʻakaʻaka ma kēia hihia!
  Ua hīmeni ke aliʻi pōā i ka pane:
  Mai hāʻawi, mai hāʻawi, mai hāʻawi
  I ke kaua me ka pōʻino pōʻino, mai makaʻu ...
  minoaka, minoaka, minoaka -
  E ʻike i ka maikaʻi a maikaʻi nā mea a pau !
  Kuno aku la ka Marquise me ka nanaina oluolu loa.
  - He kanaka ʻōpio ʻoliʻoli ʻoe! E hana ʻoe i mea ʻakaʻaka nui. E hāʻawi paha wau iā ʻoe i ke aliʻi wahine. A e leʻaleʻa!
  Pane aku la o Oenomaus me ka huhu.
  - Ua lawa ke kamaʻilio palaualelo. E kaua kākou!
  Lele aku la ke kaikamahine me ke kapa kila mai ka papahele o ka puu dala a hoouka aku i kona hoa. Ua hui ʻo Oenomaus me ia, pale aku i nā hahau, a pane aku hoʻi, kokoke e ʻoki i ka pepeiao o ka nani. Lele ʻo ia i hope a ʻike me ka ʻakaʻaka panther:
  - A ʻaʻole ʻoe ʻino. Ua manaʻo wau he aliʻi ʻoe e like me kaʻu he nun!
  ʻAʻole naʻe he elf ke kaikamahine, he pepeiao kanaka kona. Akā ʻo Oenomaus he elf. He mau keiki maʻamau ka poʻe a me nā elves - half-breeds . Akā, ua kapa ʻia lākou he mau keiki ʻōpio . A ʻaʻole makemake nui iā lāua ʻelua.
  Hoouka hou ke kaikamahine marquise. Ua hana ʻo ia i nā hui paʻakikī me nā pahi kaua. A lele kona maka, lele, a wili hou, e like me na eheu o ka wili i ka makani ino. A hoʻouka ʻo ia.
  ʻO ke aliʻi, ʻaʻole ia he kumu ʻole ka hoʻoilina o kahi aupuni nui, ua hahau ikaika i kona umauma. A hou iho la ia i ke kapa kila. Kaʻi ʻana mai ke koko. A ua maopopo ua eha ke kaikamahine.
  Ua hoʻi ʻo ia i hope a ʻōlelo ʻo ia:
  - Ke keiki monster pōʻino!
  Pane akula ʻo Edmond me ka ʻakaʻaka hoʻohaʻahaʻa:
  " He monster paha wau, akā mamao wau mai kahi keikikāne!"
  Ua ʻakaʻaka ʻo Diana a hoʻouka hou. ʻOiai e kahe ana ke koko ʻulaʻula mai ona aku. A hohola ʻo ia ma luna o ka papa.
  Ua ʻōlelo ke aliʻi wahine ʻulaʻula:
  - Ua ʻoki koke wau i kona poʻo! ʻAʻole au e huki i nā ʻeke.
  Ua hoʻōho ʻo Marquise-Kapena:
  - A hiki iaʻu ke hāʻawi iā ʻoe i kahi manawa kūpono!
  Ua pane aku ʻo Oenomaus ma ka hahau ʻana i ke koa ma lalo o ka lima me kāna pahi kaua a ʻoki i kona ʻāʻī. Ua hoʻokuʻu ʻo ia i ka mea kaua mai kona lima ʻākau, akā lawe koke ʻo ia ma kona lima hema. A ʻakaʻaka ʻiʻo ʻo ia me he mea lā ʻo ia ka haku wahine o ke kūlana o kēia hoʻokūkū.
  Ua ʻōlelo ke kanaka ʻōpio:
  - He kaikamahine wiwo ʻole ʻoe! Akā, ʻeha ʻoe. ʻOi aku ka maikaʻi e hāʻawi!
  Ua ʻōlelo ʻo Diana:
  - E make mākou, akā ʻaʻole mākou e haʻalele!
  Ua hoʻōho ke koa pōā ʻulaʻula:
  Pono ʻoe e mahalo iā mākou, e makaʻu iā mākou,
  ʻAʻole pau ka hana a nā wahine pōā ...
  nā elves o ka mālamalama i ke kaua,
  A pupule ka honua iā mākou!
  A ʻakaʻaka i ka pane, no laila iridescent a kani. Ua nani nā mea a pau me ka manaʻo.
  A hoouka hou aku la o Diana. Ua hana ʻo ia me kona lima hema ma mua o kona lima ʻākau. A he nani loa, he mau neʻe nani. Eia kekahi, ua wehe ke kapena marquise i kona mau kāmaʻa, a ua olohelohe kona mau wāwae liʻiliʻi. A ua hoʻonui kēia i kona akamai.
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus:
  - A kūpono kou kāmaʻa ʻole, e ka nani!
  Ua ʻōlelo ʻo Diana:
  - E honi ʻoe i koʻu mau kuʻekuʻe wāwae!
  ʻO ka hakakā nui loa. Ua hoouka mai ka Marquise me ka inaina ahiu, a hookiekie ae i kana mea kaua me he lede la. A ua lilo kēia i mea nani loa. A laila, ʻānai ka piko iā Oenomaus ma ka papalina ʻoluʻolu, lauoho ʻole, ʻulaʻula o ka elf.
  Ua ʻōlelo ke kanaka ʻōpio:
  - Maikaʻi ʻoe!
  Kuno ʻo Diana:
  - ʻAe, maikaʻi wau! A hou ka kowali a wili.
  Ua hoʻōho ka pōā lauoho ʻulaʻula:
  - Paʻi iā ia! E pepehi iā ia!
  Pane aku la o Oenomaus me ka minoaka.
  - Pehea ke kauoha a ka Mea Mana Loa - mai pepehi kanaka?
  kaikamahine ahi .
  - Ma ke ano maoli - mai pepehi kanaka ino!
  Ua ʻōhumu ke aliʻi pōā.
  - No laila, hiki ke hana i ka pepehi kanaka maikaʻi?
  Ua hōʻoia ke kaikamahine lauoho ʻulaʻula:
  - ʻAʻole hiki, akā pono!
  I kēia manawa, hoʻāʻo hou ke kāpena kaikamahine ʻeha e hoʻouka, a ua hana maikaʻi loa. A ʻo ʻoenomaia ma ka lima a me ka poʻohiwi.
  Ua ʻōlelo ʻo Diana:
  - E ʻeha ʻoe! E pepehi wau iā ʻoe, e ka ʻīlio!
  Ua mele ʻo Oenomaus i ka pane ʻana, e pale ana i nā hoʻouka kaua;
  ʻIke mākou i ka nani make ʻole i nā kaua,
  Me ka ʻike ʻole i ka makaʻu, e ʻoki me ka wiwo ʻole!
  E kōkua mai ka pahi kaua iā mākou i nā hana nui,
  E lanakila i ka ʻenemi - ʻaʻohe mea ʻē aʻe!
  
  Holo makou i ke kai, me ke kanalua ole.
  ʻO ka pōā a me ka ʻino, ʻaʻohe mea pale ka makani ʻino!
  E mau ana ka hoomanao ana iloko o na naau o na hanauna.
  Ua pio ka ʻenemi - ʻo ia ka uku holoʻokoʻa!
  
  Hāʻawi ka nani iā ʻoe i ke aloha me ka makemake nui,
  A i ka lā ʻapōpō e kali ana ka mea hoʻokō i ka scaffold!
  He mea weliweli ka hoʻohui ʻana i kou ola me kahi filibuster,
  Hoʻolei ʻo Fortune i nā dice ma ke ʻano hiʻona!
  A i ka ʻōlelo hope loa, ʻoki akula ke aliʻi pōā i ka lima o ke kaikamahine marquise me kāna pahi kaua, a hāʻule ihola ka mea kaua mai kona lima haikea.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Diana a lele akula, e kuhikuhi ana i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka ʻauwae o Oenomai. A hele wale ke kaikamahine. Hāpai ke kanaka ʻōpio iā ia a hoʻolei i lalo. Ua hāʻule ʻo Diana ma luna o ka ʻauʻau a puʻuwai. Ua ho'āʻo maoli ʻo ia e lele i luna, akā, ua paʻi ka piko o ka wāwae o ka kāmaʻa iā ia ma ka ʻauwae, a pau loa ke kaikamahine i ka hahau ikaika.
  Hoʻokiʻekiʻe aʻela ʻo Oenomaus i kona mau lima a hoʻōho:
  - Lanakila!
  Ua hele ka leo ma waena o nā poʻe kaikamahine a me nā keikikāne kamaʻa ʻole. A ʻo nā koa me kā lākou poʻe keiki kauā , kukuli hoʻohaʻahaʻa i lalo.
  Ua ʻōlelo ke koa lauoho ʻulaʻula:
  - Ua maʻalahi loa ia! Ua manaʻo wau e ʻoi aku ka paʻakikī.
  Ua ʻōhumu ʻo Oenomaus:
  - Noʻonoʻo ka pipi a pau i ka sopa!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine a ʻike me ka ʻakaʻaka:
  Mai noʻonoʻo haʻahaʻa i nā elves
  E hiki mai ana ka manawa, e hoomaopopo oe nou iho...
  Puhi lākou me he mau poka lā ma kou luakini,
  A holo ke kaikamahine i ke kaua me ke kamaa ole !
  Manaʻo ka ʻulaʻula:
  - E kuʻi kākou i nā keikikāne kauā ma nā kuʻekuʻe wāwae me nā lāʻau. Manaʻo wau e makemake lākou!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Oenomaus me ka ʻōlelo ʻana:
  - Manaʻo paha ʻoe e makemake lākou? ʻOiai ʻaʻole paʻa loa nā kapuwaʻa o nā keikikāne i ka ʻeha o ka lāʻau.
  Ua ʻōlelo ʻo ka pōā lauoho ʻulaʻula:
  - ʻO ka mea nui, makemake mākou! He mea ʻoluʻolu loa ka poʻe pōā e like me mākou e hoʻomāinoino i nā keikikāne nani!
  ʻO kahi kaikamahine maikaʻi i loko o ka lole akamai a me nā mea nani ma kona mau lima lima a me nā kuʻekuʻe wāwae i hoʻopiʻi:
  - Ua mākaukau wau, ma ke ʻano he kōkua o ka marquise, e hoʻomau i ka hakakā! A e haawi aku i ka hapalua o ka waiwai pio!
  Uwē maila ka pōā ahi:
  - Na'u ia! E hakakā au me ia! Akaka keia.
  Kuno ʻo ʻEnomai i ka ʻae ʻana.
  - Pono! ʻAʻole naʻu a pau e lawe wale aku. ʻOiai ʻo wau ka mea nui iā ʻoe.
  Ua kūʻē ke koa lauoho ʻulaʻula.
  - ʻAʻohe aliʻi ma waena o nā mea like. A ke manao nei au e hakaka me ka mea kaua ole.
  Ua ʻōlelo ke koa i loko o ka ʻaʻahu:
  - Me ka ʻole o nā mea kaua? ʻAʻole ʻoe makaʻu, elf?
  Ua pane pololei mai ka pōā ahi:
  - Mai hele i ka nahele e makaʻu i nā ʻīlio hae!
  ʻO ke kaikamahine i loko o ka ʻaʻahu, kēia ʻoluʻolu honey blonde, nīnau me ka leo mālie:
  - E hīmeni ke kanaka ʻōpio maikaʻi iā mākou. Manaʻo wau he mea mele, a e kākoʻo mai nā kaikamahine ʻē aʻe iaʻu.
  Ua leo like na ui ma na aoao elua.
  - Welina! Makemake mākou i kāu mau mele ma luna o ko mākou māmā!
  Ua hīmeni ʻo Oenomaus me ka ʻakaʻaka:
  Ke hoʻomanaʻo nei au i kēia manawa, ka helehelena olinolino,
  Ua hou ka nana i koʻu puʻuwai me he pahi lā!
  Ua puhi au i na kahawai o ka makani ahi,
  Ua hāmau wale ʻoe i ka pane ʻana mai!
  
  He nani a maemae kou leo,
  Ke manaʻoʻiʻo nei au i ka wailele pau ʻole o kāu mau aloha!
  ʻAʻole pono wau i ke ola inaina me ʻoe,
  A i kēia manawa e hoʻomālamalama mai kahi kukuna mau iaʻu!
  
  ʻO ʻoe ke akua o ke aloha palena ʻole,
  He moana piha i ka malamalama kupanaha!
  E uhai i na kaula hau, me ka hoohenehene,
  ʻAʻole au e ʻike i ke kakahiaka me ʻoe!
  
  Ua like kou maka me ka lā i luna,
  ʻAʻohe kiʻi nani i ke ao holoʻokoʻa!
  Ua uhi ʻia ka manaʻo o ke kuko me he makani ʻino,
  ʻO ka noho pū ʻana me ʻoe a mau loa ka hauʻoli!
  
  Ke ʻeha nei ka ʻeha o kuʻu ʻuhane me he ʻino lā,
  A ʻo ke ahi i loko o kuʻu umauma e ʻaʻā ʻole!
  Aloha au iā ʻoe, ke nānā haʻaheo nei ʻoe,
  Haʻihaʻi kou puʻuwai i ka hau i loko o nā ʻāpana!
  
  Ma waena o nā kukui i ka moana hoku palena ʻole,
  ʻO ʻoe a me au i lele i ka lewa e like me nā ʻaeto!
  A ʻo kou mau lehelehe e ʻālohilohi me nā rubi,
  i kekahi mea me ke aloha a me ke aloha!
  A ʻo ka paʻipaʻi ʻana, ʻo ia ka mea e ʻuʻuku wale ai nā nani me ka hauʻoli. I kēlā manawa, hoʻōho kekahi o nā kaikamahine:
  - ʻElua mau moku kaua e hele mai nei!
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus me ka ʻakaʻaka kaumaha:
  - ʻAe, ʻo ia ka mea āu i makemake ai? Pono ʻoe i kahi hakakā hoihoi? No laila e loaʻa iā ʻoe!
  huhū ka ʻulaʻula :
  - Ua kāhea lākou iā lākou! Nā moku holo moku me nā koa. A i kēia manawa ʻaʻole ʻoe e pakele me ka pā wale ʻana i kou mau kuʻekuʻe wāwae!
  ʻO ke kaikamahine e nānā ana i ka binoculars i ʻike:
  - Aia nā orcs ma nā moku. A ʻo ia hoʻi he hoʻāʻo koʻikoʻi ke kali nei iā mākou.
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Oenomaus:
  - Akā hiki iā mākou ke pepehi i ko mākou mau ʻenemi me ka ʻole o ka pōʻino i ko mākou lunamanaʻo. Ke hoʻopā ʻoe i nā koa nani, kahe maoli ke koko o kou puʻuwai!
  ʻŌlelo ke kaikamahine me ka lauoho ʻōmaʻomaʻo:
  - ʻOi aku ka wikiwiki o kā mākou mau ʻīlio ma mua o nā frigates. Loaʻa paha iā mākou ka manawa e haʻalele ai!
  Ua ʻōlelo koʻikoʻi ke aliʻi pōā:
  - Ma kā mākou puke wehewehe ʻōlelo ʻaʻohe huaʻōlelo e like me ka pakele!
  A hīmeni nā kaikamahine pōā me ka huhū, me ka mākaukau no ke kaua ola a make;
  Noho mākou i kahi honua piha i ke kaʻawale, ke kaumaha ...
  He aha ka hana a ke koa ke noho mehameha ?
  ʻO nā akua, pololei, hoʻoholo ʻino no mākou -
  Ke hoʻololi nei kēia kanaka i kona mau luakini i hina!
  
  ʻO ke ao holoʻokoʻa i loko o ke aloha.
  Ua kahe ka waimaka o ke kaʻawale ʻana i kahi cascade...
  Nalo aku la ke aloha me ke ala ole, me he moeuhane la.
  A lilo ke ola me he pohaku palupalu ole!
  
  He hau ma ka waonahele, a wela ka hau.
  Nani ke kaulahao ʻeleʻele i hoʻopuni i koʻu puʻuwai!
  A ʻo ka ua o ka hoʻokaʻawale ʻana e like me nā hakina ma luna o ka hale -
  Ua nele nā ʻeke, koe wale ke keleawe!
  
  Akā ʻo ka manaʻoʻiʻo i ka hana a ka mea hakakā e hoʻoulu ai,
  Ua hoohiki paa ke Akua Mana Loa!
  A e like ia me nā lau i ka mahina o Mei no mākou,
  Ke opuu kakou, halawai kakou me ka wanaao!
  
  Makemake ʻoe e hauʻoli ka honua?
  I mele nani ai kēlā me kēia o kākou e like me ka pō?
  A laila lilo ka meli momona i ʻohi mai ka lāʻau linden -
  I ka ʻuhane o nā pilikua, e hoʻopau kākou i ka wahaheʻe !
  
  ʻAʻohe pono e hoʻopunipuni i ke Akua, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  ʻIke pono ʻo ia iā mākou i ka makaʻu a me ka puʻuwai !
  E haawi i ke ano o ka Haku i ka mohai,
  ʻAʻohe mea kupanaha i ʻōlelo ʻia, e uku aku au iā ʻoe!
  
  ua loaʻa iā mākou ka hana ʻino ma ka pūnaewele ,
  ʻAʻohe mea i ʻike i kahi e pau ai ka pepehi kanaka.
  Ke kau nei ʻo Iuda ma luna o kahi lāʻau popopo -
  A no ka poʻe i manaʻoʻiʻo - he lei laurel!
  
  Hiki i kēlā me kēia kanaka ke lilo i mea maikaʻi
  ʻO kā mākou koho e noʻonoʻo - hoʻoikaika no Kristo.
  Akā, i kekahi manawa, aia nā puddles o ke koko,
  Ma ka liʻiliʻi loa he ʻōlelo hoʻohiki - e hele koke mai wau!
  
  E ke ao, pehea ka nui o ka hana ʻino iā ʻoe,
  Me he mea lā ʻaʻole hiki iā mākou ke noho maluhia !
  Uwe ka wahine i ka pahu kupapau o ke koa.
  Nani ka lahilahi o ke kaula palupalu o ke ola!
  
  ʻO ka hoʻokahe koko ʻaʻole ko mākou kāhea -
  Makemake wau e aloha, e hāʻawi i ka Paredaiso Fatherland!
  No ke aha kēia hoʻopaʻi no kākou a pau?
  Pane: E haawi aku i kou waiwai a pau i ka poe ilihune!
  
  ʻAʻole hiki ke kūʻai i ke ola no ke kālā,
  No ka mea, aohe kumu kuai gula no ke Akua!
  A ma ka hale pule e kulou ai oe i ka la Sabati,
  E lilo i ʻēheu e like me nā ʻaeto!
  
  A e hiki mai ana ka manawa - E hiki mai ana ke aupuni o ke Akua,
  E pau ka pōʻeleʻele hewa a me ka pōʻino!
  E pau ana ka uhane, hookauwa hewa,
  A e lilo ka ʻāina i ka Nui o ka Hauʻoli!
  Ma hope o kēlā mele hoʻonāukiuki, ua lawe nā kaikamahine-pirates ma nā ʻīlio a hele i ka ʻino i nā frigates nui, i piha i nā orcs - nā bea pilau a huluhulu.
  ʻOi aku ka liʻiliʻi o nā kaikamahine ma mua o nā mea ʻino, akā ʻoi aku ka maʻalahi a me ka maʻalahi.
  A laila, komo pū nā kaikamāhine o ka moku kalepa i ke kaua ma ka ʻaoʻao o ka poʻe pōā. A ʻo nā keiki kauā hoʻi i holo wikiwiki e wehe i nā mea kaua. ʻO kēia ka hui pū ʻana o nā kānaka a me nā elves e kūʻē i ko lākou mau ʻenemi mōʻaukala mau loa - nā orcs.
  Ua komo pū ʻo Oenomaus i ke kaua. Huli koke ke kanaka ʻōpio i ʻelua pahi kaua, e holo ana i ka wili, e ʻoki ana i nā poʻo o nā orcs. Ua hakakā ʻo ia me ka huhū o ka liona.
  A ma hope ona ka ʻulaʻula . Ua paʻi ka kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine i ka orc ma ka ʻauwae a haki kona ʻāwae. A laila hāʻule ka orc i lalo, a pā kona mau pū i ka ʻōpū. A he kaua paakiki ia.
  Ua hakakā ʻo Oenomaus me ka wiwo ʻole. Ma ʻaneʻi ʻo ia e hoʻohana ana i ka lele me kāna mau pahi kaua, e like me ka peʻahi, a ʻoki ʻia nā poʻo e ʻōwili ʻia e like me ke kāpena.
  Ua hīmeni ke aliʻi ʻōpio me ka ʻoliʻoli, e hōʻike ana i nā mea kupanaha o ka manaʻo koa.
  Inā ikaika kou lima -
  ʻO ke ʻano kēia e lilo ʻoe i mea mua i ke ola!
  A laila ʻaʻole he kanaka ʻilihune ka hoa,
  He puʻuwai gula a me nā aʻalolo kila!
  
  Akā ʻo ka mea nui, manaʻoʻiʻo, he manaʻo ikaika ia,
  No ka mea, ʻoi aku ka maʻalili o ka elf fighter ma mua o ka holoholona .
  Inā he pōʻino ʻoe i ke ola,
  A laila ʻakaʻaka hauʻoli e aloha ʻia ʻoe!
  
  Pākuʻi ʻakomi, ʻike, ikaika i ka lima,
  No ka mea, ua piha i ka ike, Know-How!
  Akā, e hoʻāʻo e hāʻawi i ka mana i ka lima o ka naʻaupō .
  A laila e loaʻa iā ʻoe ka ʻeha ma ke ʻano he uku!
  
  Aia kekahi manawa i hele ai lākou i ka hahai holoholona me ka lāʻau.
  He kakaka, he pua pua i ka ili manoanoa...
  Akā, hana lākou i nā chervonets kahi i hele ai nā peni,
  A he mea maʻalahi loa ka lele ʻana i ka galaxy!
  
  ʻOiai maikaʻi ka hoʻonaʻauao -
  Akā, he mea hoihoi nō hoʻi ke lawe i ka wiwo ʻole...
  A e like me ka bayonet, e lilo ia i ʻoki,
  A lawelawe mākou i ka ʻĀina Makuahine me ka ʻoiaʻiʻo loa.
  
  Aka, he kea kaumaha ka hana ino,
  Ua piha ko kakou kahua kaua i ke koko...
  No ke aha i ala hou mai ai ke Akua Mana Loa ma hope o ka ʻeha?
  I mea e ikaika ai ka hui kaua o na koa!
  
  Ua hāʻule nā waimaka o ke kaikamahine - ua hāʻule kāna hoaaloha aloha.
  Pule ka makuahine me ke kaniuhu, e uwa ana ma ka piko o kona māmā...
  Ua hauʻoli ma waho o nā puka makani, a ua pio ke kapuahi,
  Eia kekahi kanaka ʻōpio maikaʻi i kanu ʻia ma lalo o ka lepo!
  
  ʻO ka hopena ʻino, he hopena ʻino.
  E Maria Puahine , auhea kou ano maikai?
  Ua makemake ke kanaka e hoopalau koke ia.
  A ke puhi nei ka makani i ka lepo ma lalo o nā paina!
  
  E hele mai ke ola me ka hauʻoli - e maikaʻi,
  E lilo ka pai Apple i hua poppy meli...
  Ua lilo ka ʻenemi i lepo a me ka pauka,
  E ʻae ka laki ʻoiaʻiʻo ma ka paepae!
  
  Hana ʻia nā mea a pau ma Elf, a ʻo ka hoʻolei ʻana ma Fars,
  E ʻohi kākou i ka lei piha i nā hōkū i ka lima!
  A aloha e ka poʻe, papa kiʻekiʻe wale nō,
  A ua kiola ʻia kekahi ʻuhane weliweli i ke ahi !
  
  Ua maʻa mua ka pū mīkini - e kahe ana nā pōkā i kahi kahawai,
  A ua luhi ka ʻenemi, ʻo ka mea āna i makemake ai ʻo ka zero!
  Inā lanakila ʻoe, e waiwai ʻoe,
  ʻO ka mea nāna i hoʻomaka ke ahi e pau i ka ʻilihune!
  He mele kēia a me ka hakakā nui, me nā kowali o nā pahi kaua ʻoi loa a ʻeleu. A ʻo ka hahau ʻana ma luna o nā poʻo, me he mea lā ma ka asphalt. A ua nui nā orcs i pepehi ʻia. A me nā keikikāne i ke kaua. ʻAʻohe o lākou i ʻoi aku ma mua o ka ʻumikūmāhā, akā he ʻiʻo lākou a pau. ʻO nā kino wiwi o nā keikikāne kauā, ua paʻakikī i ka hana nui. A ʻo nā kuʻekuʻe kuʻekuʻe kuʻekuʻe wāwae e paʻa mau ana i ka ʻauwae o nā orcs, a haki i ko lākou ʻāwae.
  Ua noʻonoʻo ke kāpena kaikamahine. Noho iho la ia ilalo. Ua ʻeha nui kona mau lima ʻelua - ua ʻoki ʻia nā ʻiʻo. ʻAe, ʻaʻole ia he mea make; me ke kōkua o nā mea kilokilo a me nā mea kilokilo, hiki ke hoʻihoʻi ʻia ka pōʻino. Akā, e lawe kēia i ʻelua mau hola. I kēia manawa, ʻaʻole hiki iā ia ke hakakā.
  A ʻaʻohe mea kōkua - aia nā kaikamahine a me nā keikikāne a pau i ke kaua, a hakakā lākou me ka huhū ʻāhiu. He hakakā ʻino kēia.
  Ua neʻe ʻo Diana, ʻoi aku ka maikaʻi o kona mau wāwae a ʻaʻole i paʻa. A me nā manamana lima māmā e like me ko ka monkey, ua hoʻomaka ke kāpena kaikamahine e ʻimi i ka pahu kōkua mua. Aia kekahi lāʻau lapaʻau e ho'ōla i nā ʻeha, a me nā mea ʻeha loa, a me ka balsama honua. Ma waho aʻe, no ke aha e komo ʻole ai i ke kaua ma hope o ka ʻōwili ʻana i nā lālā a lubricating iā lākou me ka balm a me ka lāʻau?
  Me nā wāwae wāwae ʻole hiki iā ʻoe ke hoʻolei i nā mea ikaika loa a ʻona. A he mea ʻoluʻolu loa kēlā a me ka luku.
  ʻo Diana me ka hilinaʻi. A he olohelohe kona mau wawae. Ua ʻaʻahu ʻo ia i nā kāmaʻa me ka makemake ʻole, e hoʻokūpaʻa wale i kona kūlana. I loko o ke ao nei he nui nā kukui a me ke kauwela mau loa, ʻaʻole pono nā kāmaʻa i ʻole ke anuanu o kou mau wāwae, akā no ka nani, a no ka hoʻoikaika ʻana ʻaʻole ʻoe he kauā a he kauā. A he logical kēia...
  Ma ʻaneʻi kekahi o nā keikikāne, ʻaʻohe kāmaʻa, hoʻolei i ka nila ʻoi i ka ihu o ka orc. A loaʻa iā ia kahi hapa o ka lāʻau make, hauʻoli a make koke.
  Hīmeni ʻoluʻolu ke keiki kauā, a hui pū nā keiki kauā ʻē aʻe, he kanaka lākou a mele like me ke kanaka.
  I kēia manawa, inā he mau pilikia ma ke ao holoʻokoʻa,
  ʻAʻole loaʻa ia ma kekahi kumu kūʻai ...
  ʻAʻole ʻoe makemake hou i ka loli
  ʻAʻole ʻike ke kanaka i kāna makemake!
  
  A aia ʻo Chernobog me ka mana nui,
  He mana ko ka Mea Nui ...
  Hāʻawi ia i ke kanaka ma ka lae pono,
  ʻAʻole e lilo ka lāhui kanaka i mea hihiu loa!
  
  ʻAe, ua hana ka lāhui mana loa iā ia,
  No laila ke kumu e hoʻomohala ai nā kānaka ...
  No laila makemake ke kanaka i nā mea a pau i ka manawa hoʻokahi,
  A ua aʻo nā kānaka i ka hakakā ikaika!
  
  E like me ka lanakila ana o ka hewa i ke koa,
  ʻO kēlā Rod i hana no ka pono o ke kanaka...
  A ninini iho la ia i ka maikai no na uhane a me na kino,
  ʻAʻole i lohi ka aʻo ʻana i ka hakakā!
  
  He aha ka makemake o ke Akua Mana Loa?
  No laila ʻaʻole lākou e ʻaʻa e lawe i ka Elf i kona mau kuli ...
  I noho aliʻi ʻole ka hopena ʻino,
  No laila e ulu ana nā haneli o nā hanauna!
  
  ʻAe, ʻo Chernobog kahi mea hoʻoikaika no nā kānaka,
  I ʻole ka palaualelo, ʻaʻohe stagnation...
  He orkshista paha ʻoe nahaha ,
  E hele a puni ʻo Orklin me ka hoʻonaʻauao aloha!
  
  No laila, mai nalowale inā paʻakikī,
  Inā pilikia ka ʻāina makua...
  E hana ʻo Rod me ka nani a me ka maʻalahi,
  E hoʻoneʻe wale i nā kānaka!
  
  A ʻo Chernobog wale nō kou kaikuaʻana,
  ʻOiai he koʻikoʻi ʻo ia , aloha ʻo ia iā ʻoe me ka pau ʻole...
  E paʻi ʻoe i ka helu nui loa
  I ka wā e lawelawe ai ʻoe i ka Elf mau loa!
  Ua loaʻa i nā orcs nā poho nui, ua ʻoki ʻia lākou e nā kaikamahine a me nā keikikāne. A ʻo Diana nō hoʻi, me nā lima i ʻōwili ʻia, komo i ke kaua. A ʻo ko lākou manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i nā pahi ʻumiʻumi e pā ana i ka ʻāʻī o nā orcs a ʻoki i ko lākou mau aʻa. A me nā ʻano puʻu a me nā mea a pau. A he mea kupanaha loa ke nana aku.
  A laila hoʻolei ka wāwae wāwae ʻole o Diana i ka pī me ka mauʻu waimaka. A i ka manawa koke, ua kiola ʻia he ʻumi kakini orc, i alakaʻi ʻia e ka pūkaua, a lele ma ka ʻaoʻao o ka frigate. ʻO kēia ka luku nui a me ka make ʻana o nā bea ʻeleʻele a ʻino.
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus me ka ʻakaʻaka.
  - He koko like kāua: ʻo ʻoe a me aʻu! Akau?
  Pane aku la o Diana me ka minoaka aloha:
  - Ke hui mākou, hiki ʻole ke lanakila! He mana ke kanaka a me ka elf, a haʻaheo loa!
  Ua hoʻonui nā kaikamāhine i ko lākou kaomi. ʻO nā orcs e ola nei, me ka hoʻohana ʻana i nā parachute crude, hoʻomaka e lele i lalo, e lele ana mai nā frigate ʻēheu. ʻO kekahi o nā parachute, ma muli o ko lākou kaumaha kaumaha, haehae, a hāʻule nā bea nui i lalo e like me nā pōhaku, akā, ʻaʻole like me nā pōhaku koʻikoʻi, uē lākou a ʻōlelo hōʻino loa!
  Ua hoʻopuka ʻo Diana:
  ʻAʻole maʻalahi ka lilo ʻana i wahine maikaʻi,
  ʻAʻole pili ka lokomaikaʻi i ke kiʻekiʻe!
  Lawe ʻo Oenomaus i kahi wili ʻē aʻe me kāna mau pahi kaua ʻoi a lōʻihi, a ʻoki i ke poʻo o ke kapena bea nui. Ua ʻolokaʻa ʻo ia ma luna o ka papa e like me ka barela, e kahe ana i ke koko. A hīmeni ke aliʻi ʻōpio.
  Ua kahe hou ke koko me he muliwai la.
  Paʻakikī loa kou hoa paio...
  Aka, mai makau oukou ia Satana,
  A hoʻihoʻi i ka pōʻino i ka pōʻeleʻele!
  . MOKUNA Helu 6.
  ʻO ka duchess deragona poʻo ʻehiku, a i ka manawa like, ʻo ka Luna Nui o ka Academy of Magic, hoʻōho a nīnau:
  - Hiki iā ʻoe ke piʻi i ke kiʻekiʻe o ke kanaka makua a kau i ka lewa no hoʻokahi minuke?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominica a pane akula:
  Hiki iaʻu, akā hiki iaʻu ke hana ʻokoʻa
  Holo wāwae ʻole i ka hau...
  Lele ke kaikamahine e like me ka rana -
  He mea ʻokoʻa kēia ma mua o nā mea ʻē aʻe!
  Ua hāmama ka waha o ka wahine wahine deragona, a ʻā maila ke ahi mai loko mai. Kaa ae la ka lapalapa ahi a wela loa i ke kaikamahine u'i ma luna o kona olohelohe, ahinahina, kapuwai o kona mau wawae me ka lihi nani o ka ku'eku'e wāwae.
  A ʻuā aʻela ʻo Dominic, akā naʻe koke ʻo ia i kona ʻāʻī. A haʻalulu nui kona umauma. Ua pā maikaʻi, ʻoiai ua pehu koke nā ʻōpū. Me he mea lā ua hoʻomāinoino ʻia ʻo ia e nā mea noiʻi kahiko.
  Ua ʻōhumu ke kaikamahine:
  Lancelot a me King Arthur no ʻoe !
  Ua uwo mai ka Dragon Duchess:
  ʻO wai kēia āu e ʻaʻa nei e hoʻoweliweli mai iaʻu?
  Pane maila ka nymph marquise:
  - He poʻe koa kēia mai ka moʻolelo kanaka. Ua palekana loa lākou iā ʻoe, e kou lokomaikaʻi!
  Ua uwo ka deragona wahine:
  - OK! I kēia manawa he hana koʻikoʻi kāu, hoʻōla i kou mau wāwae i puhi ʻia. He mea maikaʻi loa kēia i ka hana, a hiki mai i ka lima ma mua o hoʻokahi manawa i ke ola.
  ʻO Dominica, me ka ʻakaʻaka ikaika, hīmeni:
  - A hoʻokahi, ʻelua, ʻekolu, ʻelima!
  ʻAʻole wau e luhi i ka hana hou ʻana ...
  E ʻōlelo ana i ka mea like
  Ua lawa ka lepo i ka wai iā ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo Grand Master Dragon:
  - A he kaikamahine nawaliwali. ʻAʻole paha e hoʻomala wale i kona mau kuʻekuʻe wāwae, akā e uhaʻi hoʻi i kona manamana wāwae?
  Ua ʻōlelo ka nymph marquise:
  - Pono kākou e hoʻomanawanui, e ka wahine. ʻO kēia kaikamahine wale nō kā mākou manawa e hoʻopakele ai i ka wahine ikaika. A hoʻihoʻi mai i nā kāne!
  Ua uwo ka deragona wahine:
  - He lapuwale kēia! Hoʻopaʻa ke kanaka luʻu i ka mauʻu, a hopu ʻoe i ka kuʻekuʻe wāwae o kahi kaikamahine kanaka . ʻAʻohe ona mana kūikawā.
  Ua kūʻē ka nymph marquise:
  "Ua hiki iā ia ke hāpai i ka pōhaku me kāna kauoha me ka ʻole o ka hoʻokalakupua a me ke kilo, a he waiwai nui kēlā!"
  Ua ʻakaʻaka ka Duchess o Montserrat a pane maila:
  - ʻAe, ua ʻeha kaulana ʻo ia i kona lae. ʻOiaʻiʻo, i kēia manawa ʻaʻohe ʻike. A ʻaʻole maʻamau kēia no nā kānaka.
  Ua hōʻoia ʻo Weasel:
  - Ua ʻike koke ʻia ʻo ia he mea kūikawā a koho ʻia! A pono ia i kahi ala kūikawā, ʻoiaʻiʻo a maʻalahi.
  Kuno aku la ka Dragon Duchess me ehiku poo i ka manawa hookahi:
  -ʻAe, heʻoiaʻiʻo a me keʻano kūikawā ... Malia paha e palu wau i kona mau kuʻekuʻe wāwae me koʻu alelo, i hōʻailona o ka mahalo nui!
  Nani ʻo Dominica a pane me ka wiwo ʻole:
  - ʻAʻole, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i kou alelo! - A ua hoʻohui ʻo ia, me ka manaʻo ʻole e hoʻomaikaʻi i kona helehelena. - ʻOiai ʻo ke alelo ka mea ikaika loa o ke kino. Hiki iā ia ke hoʻoneʻe i nā miliona o nā pūʻali koa!
  Manaʻo ka nymph marquise:
  - Hāʻawi iā ia i kahi hana maʻalahi. Eia kekahi laʻana, e hoʻokuʻu iā ia i ka pōpoki e piʻi mai i ona lā a ʻūlū, a laila hoʻi!
  Ma ʻaneʻi, ua kūʻē ka troll wahine i noho leo ʻole i ka lole poni, me kahi koʻokoʻo ma kona mau lima:
  - ʻAʻole! ʻAʻole mākou e ʻae iā ia e hoʻomāinoino i ka pipi. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hakakā ʻana me aʻu me nā koʻokoʻo kilokilo. He hoʻokolohua koʻikoʻi kēia a he hoʻāʻo maikaʻi!
  A hehi iho la ia i ke ku'eku'e wāwae o kona mau kamaa, i ho'opa'a 'ia me nā sapeira a me nā daimana poni a me ka lilac.
  Ua pane aku ka Dragon Duchess:
  "He mea paʻakikī loa no ke kaikamahine novice e hakakā me ka haku o ka Dragon Academy." He mea paʻakikī ke hakakā me ʻoe, ʻo kēia Laska hoʻomaʻamaʻa loa!
  Ua ʻakaʻaka ka wahine troll a ʻike:
  - ʻOi loa! Ma hope o kēia, ʻaʻole makaʻu ʻo Koschey the Immortal iā ia!
  A laila ʻōlelo ʻo Dominika:
  - He aha, iā ʻoe ʻo Koschey the Immortal?
  Ua kunou mai ka Dragon Duchess:
  - ʻOiaʻiʻo, aia nō naʻe, ua mamao ʻo ia mai nā ʻāina mamao ma ke aupuni mamao. Akā, aia kēia hana hoʻopunipuni haumia !
  Ua ʻōlelo ʻo ke kaikamahine pā me ka ʻakaʻaka:
  - A i ʻole ua hana ʻo ia i kahi maʻi ahulau? E pepehi i nā kāne a pau a hopu i kāu mau wāhine!
  Ua pane aku ka Dragon Duchess:
  - Paʻakikī! He ʻumi ka nui o nā wāhine ma mua o nā kāne. A ma waena o nā orcs a me nā goblins i hoʻokumu i ka pūʻali koa o Koshchei the Immortal, akā, he ʻumi ka nui o nā kāne ma mua o nā wahine, a ʻoi aku ka nui a me ka ikaika. No ke aha lā ʻo ia e luku ai i kona mau makaʻāinana a me kona pūʻali koa!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Akā ʻaʻole pili ka maʻi ahulau iā Koshchei iā ia iho?
  Ua kunou mai ka wahine troll:
  - ʻAe, ʻaʻole hoʻokahi hana kilokilo kaua e hana iā ia. ʻAʻole lawe i nā mea kaua. ʻAʻole hiki i kāu pahu hydrogen ke hoʻopau iā ia. ʻO ia ke kumu!
  Ua hōʻike ke kaikamahine paʻa:
  - Akā, he make paha kona i loko o kāna hua, ma ka piko o ka nila!
  Ua pane aku ka Dragon Duchess me ka leo hekili:
  - ʻAʻole ia maʻalahi! Inā he maʻalahi loa ka loaʻa ʻana o ka make ʻana o Koshchei, a laila ʻaʻole ʻo ia i ola i kahi manawa lōʻihi. A no laila, he mau keneturi nui loa ia i...
  Pane maila ka nymph marquise nona:
  - Ke lele mau nei ʻoukou i nā lāʻau, akā ua loaʻa iā ia kona mana ponoʻī a noho ma ka noho aliʻi. E noʻonoʻo i ke ʻano o kēia ʻano!
  Lawe ʻo Dominica a hīmeni:
  Hana nā monkey i nā maka
  A noho lākou ma kahi lālā...
  Maliʻa wale nō
  Aia ko mākou mau kūpuna!
  Ua ʻōlelo ka wahine troll:
  - ʻO Koshchei, ʻoiaʻiʻo, ua kānalua ʻia. A i ka wā i hoʻomaka ai ka maʻi ahulau, ʻoiaʻiʻo, ʻo ia ka mea mua i hoʻopiʻi ʻia. ʻO kēia, ma ke ʻano, ke poʻo o ke koʻi o ka hewa. E like me ka deragona kāne poʻo haneli , ka mea nui o nā ʻīlio, ka mōʻī o nā mō'ī a me ka mea ʻino. Akā, ua hū aʻe kēia monster. Akā, hāʻawi ʻo Koschey i kahi pōʻino! Eia kekahi, ua kānalua lākou i ke aliʻi o ka Jinn, ʻo Iblis ... He ʻuhane ʻo Jinn, ʻaʻole hiki iā lākou ke petrify.
  Akā, ua hūnā nā genies. A me he mea lā ua nalowale lākou!
  Ua hīmeni ʻo Dominica i ka pane:
  Ua hoʻopuka ka genie, ʻaʻole, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he ikaika nā kaikamahine ,
  A nalowale...
  A laila kūʻē ka deragona i ka nani ,
  Holo, ʻoluʻolu!
  Ua ʻōlelo ʻo Marquise de Lasca:
  - Aia nā genies maikaʻi a me ka hewa. He ikaika lākou, akā ua palena ko lākou hiki. Akā, ma ka manaʻo, inā noi kekahi o nā kāne a wahine paha i ka Emepera jinn ʻo Iblis e luku i ka lāhui kāne, a hiki iā ia ke loaʻa i ke apo o ka mana mana e hāʻawi i ka mana ma luna o kēia ikaika nui o ko kākou ao, a laila hiki iā ia ke hana i kēia!
  Kuno ʻo Dominica:
  - He mea kēia! Pono mākou e ʻimi i ka Ring of Omnipotence. A laila e hoʻoponopono mākou i nā mea a pau.
  Ua ʻakaʻaka ka deragona wahine, a ua like kona leo me he hekili lā. A laila pane maila ʻo ia.
  - He paʻakikī loa ka loaʻa ʻana o ke apo hoʻokahi. No ka mea, hāʻawi ia i ka mana ma luna o kahi ʻāina e like me ka galaxy holoʻokoʻa. Eia kekahi, inā i loko o kou ao holoʻokoʻa ua aneane nele ka galaxy ma muli o ka hoʻonohonoho ʻana o nā hōkū, a laila eia kahi ʻāina i noho ʻia e nā trillions o nā mea naʻauao a me nā aupuni he nui. A me he mea lā, ʻaʻohe mea i loaʻa iā ia i kēia manawa, ʻoiai ʻaʻohe mōʻī o ko kākou ao kaʻao!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a nīnau:
  - He Akua kou?
  Pane maila ka Marquise-nymph:
  - Inā he Akua Kiʻekiʻe e like me ia, ka mea nāna i hana ma nā ao holoʻokoʻa, a inā ʻaʻole ʻo ia, ʻaʻohe mea i ʻike maoli. ʻO Koschey ka make ʻole. Akā, aia nā akua kūlana haʻahaʻa. Aka, he mea waiwai ole ia mau mea, a e aho ke noho kaawale. Ma ka laulā, nui nā manaʻo o ka huaʻōlelo Akua. No laila ua like ka ikaika o nā genies kiʻekiʻe me nā akua.
  Ua ʻōlelo ka wahine troll:
  - He mau hoʻomana ko mākou, akā he mea ʻuʻuku lākou. E like me kāu, ma ke ala. I kēia manawa, i ka wā i loaʻa ai ka coronavirus , ʻaʻohe mea maoli nā hale pule, a ua kōkua nā pule i kekahi, a i ʻole ka mea ʻala i pale iā lākou mai nā maʻi. No ke aha lā ʻoukou e hoʻopunipuni ai, me ka manaʻo ma ke kukuli ʻana a me ke kūlou ʻana e hiki ai iā ʻoukou ke noi i mea e hoʻihoʻi mai!
  Ua pane ikaika ʻo Dominica:
  - Akā ʻaʻole wau i manaʻoʻiʻo i ke Akua a i nā akua paha! A ʻaʻohe oʻu manaʻo i kēlā. Akā ʻaʻole wau i manaʻoʻiʻo i nā elves ma mua, a manaʻo wau iā lākou he moʻolelo moʻolelo a he mea hana kanaka. - Ua paʻi ke kaikamahine i kona kapuwaʻi ma luna o ka pā pōhaku a hoʻomau. - A ke ʻike nei au aia nā elves, nā ʻīlio, nā trolls, nā nymphs, no laila no ke aha e manaʻoʻiʻo ʻole ai i ke Akua a me nā ʻānela? Eia kekahi, nui nā piliona o ka poʻe i manaʻoʻiʻo i ka Mea Mana Loa, a kokoke i nā keiki liʻiliʻi wale nō, ʻaʻole lākou a pau, manaʻoʻiʻo nui i nā ʻīlio a me nā elves.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Marquise Laska:
  - Maopopo iaʻu! ʻO kēia kaikamahine, i kona wā liʻiliʻi, nānā ʻo ia i kahi kiʻi paʻi e pili ana iā Dunno a, ʻoiaʻiʻo, hoʻomaka ʻo ia e ʻimi i kahi mea kilokilo ma ka pā. A nānā ʻo ia i kēlā me kēia lālā. A ʻakaʻaka nā keiki ʻē aʻe iā ia. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻoiai i ka wā kamaliʻi e hoʻomaopopo ka hapa nui o ka poʻe he moʻolelo moʻokalaleo!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Akā, i loko o kou honua aia nā mea kilokilo!
  Ua kunou mai ka wahine troll:
  - ʻOiaʻiʻo aia! A i mea e ola ai, pono ʻoe e aʻo pehea e hoʻohana ai iā lākou !
  Ua uwo ka deragona wahine:
  - I kēia manawa! E hāʻawi aku iā ia i ka lāʻau kupua, e ʻike kākou i ka mea hiki i kēia kaikamahine, ʻoi loa a ʻōlelo wiwo ʻole!
  Ua hīmeni ʻo Dominica:
  Ke noi aku nei au iā ʻoe mai kāhāhā
  Inā hiki mai ke kilokilo!
  Inā hiki mai, inā hiki ke kilokilo!
  Ua ʻōlelo ʻo Laska:
  - ʻAe, ʻaʻole nani ʻo ia? He wahine kilokilo!
  Lalau aku la ka wahine troll i kana kookoo kupua ma kona lima akau a hooluli ae la. A paʻi ka uila iā Dominica. Akā, ua hoʻokō ke kaikamahine-mea hana keaka i ka lele ʻana i ka manawa hope, a ua hala ka hahau. Ua heheʻe ka tile ma hope oʻu a hoʻomaka e puhi.
  Ua ʻōlelo ʻo Dragon Duchess:
  - E akahele, e Cobra! E hōʻino ʻoe i ka uhi holoʻokoʻa!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Weasel a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO kēia ke ʻano o ka wand magic!
  Ua hīmeni ka wahine troll Cobra i ka pane:
  - E ka makuahine hewa, maʻalahi kaʻu ala,
  ʻAʻole au makemake e huki i ka huelo o ka pōpoki!
  Ua ʻōhumu ʻo Dominica i ka pane:
  Aia ka moeʻuhane i kaʻu mau haumāna,
  Hoʻokahi lele - hoʻokahi pā!
  Ua hoʻopau ka Dragon Duchess:
  -E nana, ua hala kona mau ohu! I ka poʻe, ʻaʻole hikiwawe ka pōʻino. He kaikamahine !
  Ua hōʻoia ka nymph marquise:
  - ʻo ia wale nō! ʻAʻole au i hewa. He kakaikahi ka hooulu hou ana i ka ikaika, no na wahine kilokilo, aole i malamaia me ka hana kilokilo.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a kū i kona mau lima. A ʻo kona mau wāwae ʻaʻole e ʻā ana i ka lewa e like me nā pahi hoʻolele. A lalau iho la ke kaikamahine a himeni me ka ohohia, me kona leo kala.
  Ua hoʻohaʻahaʻa mākou i ko mākou makemake i nā kaua,
  E ke kaikaina, ua hakakā lākou no ka ʻāina makua.
  Ua like me ka elfinism mai kahi mamao aku,
  Ua komo kekahi koa Elf i Orklin!
  
  Ua hana ko mākou mau kūpuna i nā pahi kaua,
  A laila hoʻomaka nā pū ...
  Wehe nā lāʻau birch i ko lākou mau lālā,
  Ke kālua nei nā kaikamāhine i nā pai!
  
  Ua lanakila ka Elf i kēlā me kēia kaua ,
  ʻIke ʻo ia i ka lawe ʻana i nā mea me kona manaʻo.
  I kekahi manawa, he ahi maʻemaʻe.
  Aka, e lanakila kakou i ka enemi !
  
  Mālama ʻo Elf i ka Honua,
  Hāʻawi i ka malu no ka poʻe kamaʻa ʻole a ʻōlohelohe.
  Ua hoʻopau mākou i ke kaua i Mei,
  Ua kali ʻia kahi pio huhū iā Orkmacht!
  
  A ma hope o ke kūkulu ʻana a me ka lūlū ʻana,
  Ke mohala nei nā mahina ʻai a aia ka rai i nā ahu.
  He poʻe koa ʻoukou, kaikamahine, kupuna kāne,
  He hau a me ka hau i loko o nā ʻauwaha!
  
  Mai ko mākou ʻāina makua wiwo ʻole,
  E lawe i ke kakaka hohonu.
  Lele na hae o ka elfinism,
  A ʻo nā hae a ka Fuhrer no ka ʻoki ʻana!
  
  E hala na keneturia malalo o kakou na Hoku,
  ʻO Empire kahi pūʻulu galaxy.
  ʻAʻole i lohi ka hānau ʻana
  A kanu i ka ʻenemi ma kahi ākea!
  
  Akā, manaʻo wau e maluhia ka manaʻo,
  A ua like ke kanaka me ka makuahine i nā mea a pau,
  Eia ke ulu nei ka ohana kahiko,
  ʻO ka nani o ka nani - Aloha!
  A nani loa ke mele ʻana o ke kaikamahine, ʻo ia ka mea hoʻokani pila honua. A i ʻole quasi-worldly - ʻoi aku ka leʻaleʻa.
  Ua uwo mai ka Dragon Duchess:
  -Maikaʻi! A i ʻole e lawe wale a hana ...
  Ua kani ka wahine troll Cobra:
  - ʻO ka manawa kēia e hakakā ai me nā mea kilokilo! A me ka ʻole o nā kui pōpō! E kaua mākou i ka ʻenemi a hiki i ka hopena!
  Ua uē ka nymph marquise:
  - Mai pupule! He ʻenemi ʻo ia iā ʻoe. ʻO kēia paha kā mākou manawa hope e hoʻopakele a hoʻihoʻi i ka wahine ikaika!
  Ua ʻōhumu ʻo Dominica me ka huhū:
  - E hāʻawi mai iaʻu i koʻokoʻo kilokilo a naʻu e kīkē i ka hui ʻana mai koʻu hoa paio. ʻO wau ʻo Harry Potter i loko o kahi pālule, ʻaʻole kekahi Dunno!
  Ua ʻōlelo ʻo Dragon Duchess:
  - He aha kēia ʻano hui?
  Ua wehewehe ʻo Weasel:
  - Nā kiʻi mai nā moʻolelo moʻolelo kanaka a moʻolelo kuʻuna He keikikāne ʻo Harry Potter i aʻo ʻia ma ke kula kilokilo, a ʻo Dunno he kiʻi paʻi kiʻi .
  Ua ʻakaʻaka ʻo Cobra a hoʻoluliluli i kāna wad. Lele mai la kekahi pulsar a pa i kahi e ku ana ke kaikamahine keaka kii. A ʻo ia, ʻo Dominika, ua lele ʻo ia i hope me ka maʻalahi loa, me ka hoʻolohilohi ʻana i kona mau kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula, a ʻaʻohe lepo. A lawe ka lapalapa i kona kapuwaʻi a palu māmā.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - Auē , ke kolohe ʻoe !
  A lulu aku la ia i kona lima. A ʻaʻole naʻe, ʻo ka lāʻau kupua a ka nymph e paʻa ana ma kona mau lima, ua holo koke aʻe i loko o kona lima me ka ikaika weliweli.
  A hoʻopaʻa paʻa ʻo Dominic iā ia, e like me ka monkey agile. Ma hope o ia mea, kī ʻo ia i kahi pulsar i pane.
  ʻAʻole hāwanawana ʻo ke kaikamahine wahine wahine i nā ʻano kupua, ʻaʻole ʻo ia, ua hoʻoluliluli wale ʻo ia i kahi mea kilokilo. A lele akula ka ʻāhu ahi i ka Cobra. ʻAʻole ʻo ia i manaʻo i kēia a ua kuʻi ʻia i lalo. ʻO kona mau kāmaʻa, he ʻano hapalua kāmaʻa i uhi wale i ka kuʻekuʻe wāwae, haʻalulu i luna. A ua maopopo ua ʻeha nui ka troll wahine. A uē lōʻihi ʻo ia. A hoʻomaka ʻo ia e hoʻihoʻi i ke ahi mai kāna lāʻau kilokilo.
  A ʻo nā puʻupuʻu i hoʻopuehu ʻia me he mea lā e hāʻule ana mai ka lani mai. He pāʻani maoli nō.
  ʻOi aku ka pololei, hoʻokahi paʻa paʻa a me ke ʻano o nā puʻu hili i hala i ka pahuhopu.
  Ua paʻi ka pulsar i ka duchess deragona. Ua pane ʻo ia me ka lawe ʻana a me ka ʻuhū ʻana me ke ahi mai kona waha. A ʻaʻole maikaʻi kona kukui, ua hopu ʻo ia i ka marquise nymph.
  Ua lulu pū ʻo ia i kāna koʻokoʻo kupua a uwō:
  - Ua lawa nā keiki! Ua hala ʻoe i nā palena a pau.
  Akā ʻaʻole i noʻonoʻo nā kaikamahine ʻelua e hoʻomaha. ʻO Dominika, me ka manaʻo i ka mana daimonio i loko ona, hahau ʻo ia me kāna koʻokoʻo kupua a hoʻolei i kēlā me kēia pulsar. A ku kona mau pōpō i nā wāwae o ka haku troll wahine a puhi i kona mau kāmaʻa.
  Ua hoʻōho ʻo ia me ka huhū:
  - Moa kanaka!
  Ua kūʻē ka nymph marquise:
  - ʻAʻole! He lede hawk paha, a he lupe paha!
  Ua paʻi hou ʻo Dominica , a i kēia manawa ua paʻi maoli ka nalu kai eʻe o kāna ahi paʻakikī e like me ka lāʻau i hana ʻia i ka lapalapa.
  A ʻo ka wahine troll Cobra e uwē a hoʻokuʻu i ke kilokilo me ka ʻole o ka palena. Akā, i ka wā e hoʻolei aku ai ke kolamu ahi iā ia i luna, hoʻopau maoli ia i kona ʻaʻahu a paʻi iā ia ma ka umauma.
  Paʻa ka hanu o ka troll wahine. A lawe hou ʻo Dominica a hoʻohui i kahi pulsar pepehi kanaka i ke poʻo. A ua like ia me ka hahau ʻana i koʻu lolo.
  Ua uwo ka cobra a make loa. Ua puhi ʻia kona mau wāwae wāwae ʻole a pohu. Ua hīmeni ʻia ke kaikamahine me ka ihu aquiline.
  Ua hoʻōho ʻoliʻoli ka Dragon Duchess:
  - Auwe! Ua ʻoi aku ʻoe ma mua o nā manaʻolana a pau! ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole wau i manaʻo e hiki iā ʻoe ke hana i kēlā mea - kikeke i ka Cobra ponoʻī!
  Kuno mai la ka nymph marquise:
  - ʻO ia ko mākou manaʻolana nui a kokoke wale nō! A ua pono paha ia. E nānā i ka hana a kēia nani pena !
  ʻOiaʻiʻo, ua lawe ʻo Dominika iā ia a lulu i kona wāwae ʻeleʻele a nani hoʻi, a ʻo ka "kao" i kāhiko ʻia i loko o ka morocco i hū koke a holo a puni. Me he mea lā ua lilo ʻo ia i mea ola maoli a neʻe. A e lele maoli kakou a lele.
  Ua ʻakaʻaka ka Dragon Duchess i ka ʻakaʻaka me ka lulu ʻana i kona mau poʻo ʻehiku a ʻōlelo maila:
  - Auwe! Pehea ʻo ia e hana ai?
  Ua ʻoni aʻe ʻo Dominica me ke kani ʻana:
  ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wau ʻike
  Huipuia na mea a pau i ka wela o ke awakea...
  ʻAʻole loa au i heluhelu i nā kilo.
  ʻAʻole wau pāʻani me ka ʻuhane makani!
  Akā, ke minamina mau nei au iā ʻoe, e Sir,
  E lawe pū me ʻoe i ke kaikamahine!
  Ua uwo ʻo ka wahine deragona:
  - Ua ʻae ʻo Dominica! A ma muli o kāna kālena kūikawā, ua kākau inoa ʻo ia i ke keʻena elite o ka Dragon Academy. ʻAʻole wale ʻo ia e uku no kāna aʻo ʻana, akā, ma ke ʻano ʻē, e uku ʻia i kahi haʻawina hoʻonui!
  Ua lele ʻo Dominica i luna, wili a hīmeni:
  ʻAʻohe Dominica maikaʻi aʻe
  ʻO ia ke kala o ka Honua...
  Piʻi ka lā ma luna o ka honua,
  A puni nā zeros!
  Nīnau maila ka nymph marquise me ka ʻakaʻaka maikaʻi:
  - He aha kaʻu e loaʻa ai no kēia?
  Aia kahi hoʻomaha... Ua ʻōlelo ʻo Dominica :
  - Pono ʻoe e ʻimi i kahi keikikāne maikaʻi!
  Ua ʻakaʻaka ka Dragon Duchess a pane maila:
  - Eia naʻe , ua ʻike maopopo ʻia ka haʻaheo o ka haumāna hou! No laila, ke kau nei au i kahi penikala - e haʻi i hoʻokahi haneli mau ʻēheu aphorisms. A hana koke!
  Kuno ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - E ʻoluʻolu! ʻAʻole no ka mea ʻole kaʻu hana ʻana i nā kiʻiʻoniʻoni, a he hoʻomanaʻo maikaʻi koʻu!
  Ua ʻōlelo ʻo Dragon Duchess:
  - E hele koke mai! He palena koʻu i ka manawa!
  Ua hanu nui ʻo Dominika a kākau ʻo ia me ka wikiwiki o ka pū mīkini:
  ʻAʻohe mea e pono ai nā pepeiao o ka hoki make, akā ʻo ka lohe ʻana i kahi alopeke ola he makana ia no ka poʻe ʻaʻole pono nā hoki e hoʻokō i kā lākou mau pahuhopu!
  Ke kau nei ʻoe i nā kāmaʻa ma kou noʻonoʻo, e noho mau ʻoe i ka wāwae ʻole!
  ʻO ke kaua ka ea no ka māmā, akā i hui pū ʻia me ke kinoea binary!
  Inā ʻaʻole makemake ka ʻenemi e haʻalele a ʻike ʻole pehea e nalowale ai, e koi mākou iā ia e wehe i kona ʻaʻahu a aʻo iā ia pehea e lanakila ai!
  Makemake ka poʻe ʻino i ke kilokilo ʻeleʻele, makemake ka poʻe maikaʻi ʻole i ke kilokilo keʻokeʻo!
  He mea paʻakikī ka pepehi ʻana i ke kaua ma ke kaʻina hana, hoʻopailua i ka manaʻo, akā pehea ka nui o ka hopena! ʻO ia ke ʻano o ke kaua e lawe mai i ke olakino i ka ʻuhane, ka paʻakikī i ke kino, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻeke!
  nui ke kaua i nā ʻeke kālā, a ma ke ʻano kūpono i ka piha o ke koko i hoʻokahe ʻia, a me ka nele o ka puʻuwai ʻino!
  Ua uku ʻia ka ʻaiʻē i ka ʻāina makua e ka mālama pono ʻole!
  Hoʻāʻo ke kaua i ka poʻe akamai, hoʻoikaika i ka ikaika, hoʻokipa i ka poʻe naʻaupō ! -
  ʻAʻole leʻaleʻa ka lilo ʻana i mea ʻakaʻaka, ʻaʻole ʻoluʻolu ka uē ʻana i nā poʻe ʻē aʻe!
  ʻO ke aliʻi maikaʻi , e like me ka meli ʻono, e palu mua ʻia, a laila kuha ʻia !
  A ʻo ke aliʻi ʻino, e like me ka lāʻau ʻawaʻawa, e palahalaha mua ʻia a hehi ʻia!
  ʻAe, palupalu ke gula, akā hiki ke hoʻohana maʻalahi no ka hana ʻana i kahi pale ipenetrable!
  ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ka nui - ʻaʻole keʻakeʻa ka moana o ka bale bale momi i ke koi!
  Ua piha ka hewa i ka ikaika ke nawaliwali ka maikai i ka makau!
  Maikaʻi ka ʻakaʻaka, maikaʻi ke puna no ka ʻaina ahiahi, a kōkua i ka poʻe nele!
  Hiki iā ʻoe ke laki i hoʻokahi a ʻelua paha - me ke akamai ʻole, nalowale ka laki!
  ʻO kēlā me kēia mea ʻaʻole ʻo Leo Tolstoy he tramp moʻokalaleo!
  ʻAʻole pono ʻoe e hānau ʻia ʻo Tolstoy e lilo i mea hānai no ka palapala!
  E inu kākou i ka loaʻa ʻana o nā wahine ʻoi aku ka nui ma mua o nā kumu e hilahila ai i ka hemo ʻana!
  Ua luku aku ke kuko i na kane ma mua o ke aloha o na wahine!
  ʻO ka maka pololei, nā lima liʻiliʻi, ʻaʻole hewa ka ʻenemi - myopic!
  ʻAʻole hoʻolōʻihi ʻo Philosophy i ke ola, akā hana ia i mea nani, e hohola ana i nā ʻāpana!
  Lanakila ka luna me ke akamai, ka mea pepehi kanaka me ka helu, ke akamai me ke akamai, ka mea hoopunipuni me ka hoopunipuni!
  No laila, e inu kākou i make ʻole ka manaʻolana, a ʻo ka poʻe i ola ʻole e make!
  Ua make hope ka Hope ... A ʻo ka mea mua ka poʻe i hoʻāpono ʻole!
  I ke kaua, ʻo ka lokahi ka manaʻo pili, e like me ke kokoleka; ma mua o kou loaʻa ʻana o ka manawa e mahalo ai i nā kaola, aia lākou i loko o kou waha; ma mua o kou manawa e ale ai iā lākou, puka mai lākou ma ka ʻaoʻao!
  Ua pilau ka lanakila i kekahi manawa, pilau ka lanakila me he kupapau la, aka aole hiki ke pilau ka hauoli!
  Aia ke Akua ma ka ʻili o nā mea a pau, a ʻo ka Diabolo i kāna mau kikoʻī!
  He mea leʻaleʻa ka hahau ʻana no ka masochist!
  ʻO ka mea a ke Akua i ʻike ʻole ai he nīnau wale nō ʻaʻole hiki iā ia ke pane!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka monkey ma mua o ke kanaka no ka mea hiki ke lilo i holoholona maoli!
  ʻO ka haʻiʻōlelo ʻaʻole i alakaʻi i ka maikaʻi, ua like ia me ke ala e hiki ai i ke koi!
  ʻO ke kūkulu ʻana i nā ʻōlelo aʻoaʻo ma nā kikokikona o ka ʻEuanelio, ua like ia me ke aʻo ʻana i ka quantum mechanics mai nā moʻolelo moʻolelo a nā Brothers Grimm!
  He mea paʻakikī ke lilo i Akua, akā ʻaʻole hiki ke hoʻomanawanui ʻia ka noho diabolo!
  Hoʻonui ka manaʻo i ka ikaika ʻoiai inā pālua ka helu o nā ʻenemi!
  He kuʻikahi piha ke ola, ʻaʻole me nā kānaka, akā me ke ʻano maoli!
  He ʻano bele ka lae , ʻo ia hoʻi, ʻoluʻolu ka syllable!
  no ka poʻe naʻaupō , ʻaʻole kuhikuhi ʻia nā kānāwai o ke ʻano no ka poʻe akamai!
  Hāʻawi ʻia ka ʻōlelo i ka poʻe akamai e hūnā i nā manaʻo no nā mea lapuwale a me nā mea ʻole!
  ʻO ka mea ʻike i ka ʻakaʻaka i loko o ke kaumaha, e hele makapō ʻo ia mai ka hauʻoli nui!
  - E wikiwiki me ka wikiwiki - e wikiwiki me ka wikiwiki! E kiʻi i kahi A mai ka haʻawina ma ka hoʻoholo ʻana i kahi hana paʻakikī!
  ʻAʻole i hoʻokolokolo ʻia nā mea lanakila ... ʻOiai, i kekahi manawa e hoʻokolokolo ʻia lākou!
  - ʻO ka naʻaupō kanaka he hoa aloha o nā akua i nā kānaka!
  ʻO ke kanaka i loko o ka hale paʻa he kanaka ia, akā ʻo ka puaʻa i loko o ka hale aliʻi ʻaʻole e piʻi aʻe ma mua o ka puaʻa!
  ʻElua mau mea pau ʻole: ʻo ke ao holoʻokoʻa a me ke akamai o ke kanaka, akā naʻe, pili ka mua, a ʻo ka lua ka mea paʻa!
  He aha ka Lūkini makemake ʻole i ka hoʻokele wikiwiki, a me ka lele wikiwiki loa !
  - ʻAʻole makemake ka poʻe a pau e hele i Gehena, akā he liʻiliʻi wale nō e ʻono i ka makemake no ka manawa kūpono o ka diabolo!
  Akā me ka wai ʻole me ka waimaka, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻohi i ka ʻohi o ka hauʻoli, a me ka ʻole o ka irrigation, a laila ʻaʻole e ulu nā laurels o ka kūleʻa!
  Aia ke Akua i loko o nā mea a pau, a i ʻole ma luna o kona ʻili, a ʻo ka Diabolo i ka nele o nā mea, a i ka hohonu o ka hemahema o ka waiwai!
  ʻO ka mea e mālama i ka manawa e makaʻala e hoʻopakele i ke ola mau loa i kona hoʻolewa!
  He gula ka noho malie, he kala ka olelo, aka, ua ninini nui ia mai loko mai o ka waha o ka wahine, a lilo na daimana i mea palupalu!
  He gula ka noho malie a ʻaʻole e pala ka mālama lōʻihi o nā kahawai ʻōlelo!
  A lilo ke gula i kona waiwai ke kanu malie ia i ka lepo!
  I kekahi manawa, ma ka noho leo ʻole, e hoʻopiha ʻoe i kāu ʻeke me ke gula ʻoi aku ma mua o ka noi nui ʻana i kahi hāʻawi!
  ʻAʻole luhi ke kaua, hiki ke hana maʻamau, akā a hiki i ka pana mua!
  ʻO ka manawa maluhia ke ʻano hou, a ʻo ke kaua wale nō ka mea hoʻokahi!
  I ke kaua, e like me ka chess, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke blunder, akā ʻo ka ʻokoʻa i ke kaomi manawa mau!
  He pilikia mau loa ke kaua ma mua o ka neʻe mua ʻana!
  I ka chess, hoʻololi ʻia nā neʻe, akā i ke kaua, huli lākou!
  Ua like ke kaua me ka chess, me ka ʻole o nā lula a i ka manawa maoli!
  I ke kaua, aia ka nele mau loa o ka manawa, i ka wā e noho aliʻi ai ka maluhia, ua nele ka leʻaleʻa!
  ʻO ka mea hoihoi loa i ke kaua, ʻo ia nā mea a pau e koʻikoʻi mau, a no ka hōʻike wale ʻana he capitulation!
  Hiki iā ʻoe ke hāʻawi hoʻopunipuni, akā, auwe , hiki iā ʻoe ke hāʻawi wale no ka mea maoli!
  ʻO ka hana paʻakikī o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana me ka maʻalahi o ka hakakā! ʻO ka mea palaualelo ʻole e lilo ia i mea koa!
  ʻAʻole i lohi ke aʻo ʻana, ke ʻole ʻoe i make!
  Hiki i ke kanaka make ke hoʻopaʻi, ke ʻole ʻo ia he atheist!
  ʻO ka lilo ʻana i mea hoʻomaloka ʻo ke ʻano o ka pau ʻana o ka make ʻole!
  Noʻonoʻo lākou me ko lākou poʻo, akā hana me ko lākou ʻōpū!
  ʻAʻole noho ka ʻino i loko o ka puʻuwai, akā i loko o ka ʻōpū!
  ʻO ka puʻuwai he manaʻoʻiʻo wale nō i kēlā me kēia manawa, akā ʻo ka ʻōpū mau!
  ʻO ka ʻōpū ka ʻāpana weliweli loa o ke kino, akā ʻo ia ka mea e hoʻoikaika ai iā mākou e hana!
  ʻAʻohe puʻuwai ʻaʻohe kanaka, ʻaʻohe ʻōpū ʻaʻohe kuko kanaka!
  Hōʻoluʻolu lākou i ka puʻuwai a hoʻomaha i ka ʻōpū!
  ʻAʻole oʻu manaʻo i ka nui o ke kumukūʻai o ke kaʻa, ʻo ka mea nui ʻo ka hanohano o ka Motherland ʻaʻohe kumu kūʻai!
  Ina o Iesu e noho ana ma ka naau, alaila, noho o Satana ma ka opu!
  Paipai ka ʻōpū ʻole iā ʻoe e hoʻopiha i kāu ʻeke!
  Hoʻokahe ke poʻo ʻole i kāu ʻeke!
  ʻO ka ʻōpū nui ʻaʻole ia he hōʻailona o ke kanaka nui, akā hōʻike ia i ka manaʻo liʻiliʻi!
  Hoʻopiha ka ʻōpū i ka ʻuhane me ka ʻawaʻawa!
  ʻO ka ʻōpū kaumaha loa, ʻo ia ka mea i puka mai ke poʻo ʻole o ka lolo!
  Ua hānaiʻia ka wahine e kona mau wāwae e like me ka'īlio hae, aia wale nō i nā kāmaʻa kiʻekiʻe!
  I ka wā e hiki mai ana, nui ka poʻe e hoʻohiki i nā mauna gula, akā aia ka hauʻoli ma kahi o ke kihi!
  ʻAʻole like ke ola i nā kāleka, pono ʻoe e hāʻawi mau i kāu mau mea āpau no ka kūleʻa !
  ʻO ka pahuhopu e like me ke kukui, hoʻoikaika ʻoe iā ia, akā ke hiki ʻoe, ʻike ʻoe i ka piʻi ʻana o nā pilikia!
  ʻO ka paka ka mea pepehi maikaʻi loa , ʻoi aku ka kūʻē i ka mea kūʻai aku! Ua like ka paka me ka pu panapana, akā, he mea make ia i loko o ka lima o ka mea hoʻomaka!
  ʻO ka cigakeke ka sniper hilinaʻi loa, pepehi mau ia!
  ʻOi aku ka ʻawaʻawa o ka paka, akā ʻoi aku ka hoihoi ma mua o ka candy!
  Ua like ka paka me ke kaikamahine ʻino , akā ʻoi aku ka ʻeha o ka wehe ʻana me ia!
  ʻO kahi paka, ʻaʻole like me ka grenade, ke kiola ʻia, hoʻolōʻihi i ke ola!
  I ke kaua, ʻo ke ala pōkole loa i ka pahu hopu he maneuver puni, a ʻo ka ʻoiaʻiʻo maʻemaʻe he hoʻopunipuni ʻino!
  ʻO kahi maneuver pōʻai ke ala ʻoi loa e hōʻemi i ke ala i kāu pahuhopu!
  He ʻulaʻula ke ola, akā ua waiho ʻia me ke koko ʻulaʻula!
  I ke kaua, nalowale ke ola, akā loaʻa ka manaʻo!
  ʻO ke kaua , e like me ke kāne mare, hiki ke kumakaia, akā ʻaʻole ia e ʻae iā ia e hoʻomau!
  He wahine kuko ke kaua e ʻai ana i nā kino kāne!
  Aia nā makahiki āpau i ke kaua, e like me ke aloha, akā ʻaʻole ia he leʻaleʻa leʻaleʻa !
  ʻO ke kaua, e like me ka courtesan, he pipiʻi a loli, akā waiho mau i kahi hoʻomanaʻo heroic!
  ʻAʻole like ke kaua me ka moeʻuhane; ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana me ka ʻole o nā manaʻo ikaika!
  Hoʻoluʻu a hoʻomaha ka honua, hoihoi a hoihoi hoʻi ke kaua!
  ʻO ke kaua, ʻo kēia koko a me ka hou, hoʻomomona i nā mea kanu e hānau ai i ka wiwo ʻole!
  ʻAʻohe mea hoihoi i ke kaʻina hana o ke kaua, makemake nā mea a pau i ka hopena!
  ʻAʻole he puke ke kaua, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke pani, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hūnā ma lalo o kou uluna, hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe!
  He hoʻomana hoʻomana ke kaua: pono ia i ka fanaticism, ka hoʻopaʻi ʻana, ka hoʻolohe ʻole, akā ʻo kona mau akua e make mau ana!
  I ke kaua, e like me ka casino, kiʻekiʻe ka pilikia, akā pōkole ka lanakila!
  He make ke koa, poina ka nani, pau nā ʻōpala, a ʻo nā kumu wale nō e hoʻomaka ai i kahi pepehi kanaka hou ʻaʻole hiki ke hoʻoneʻe ʻia!
  Ke hoowahawaha nei makou i ka mea pepehi kanaka ke ole ia he koa mamua, hoowahawaha makou i ka aihue ina he powa ma ke kahua kaua, palua ia!
  E ke koa, he naita kēia nona ke kapa kila i ka wiwo ʻole a me ka hanohano! ʻO Generala Baron, nona ka lei aliʻi i ke akahele a me ka naʻauao!
  Haʻaheo ke koa, kani hoʻohaʻahaʻa ka poʻe pilikino!
  E make paha ka mea mua i ka hoʻouka ʻana, akā ʻaʻole e hoʻomanaʻo ka mea hope!
  ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ke kaʻana like ʻana i ka waiwai pio ma mua o ka hoʻouka kaua!
  ʻO ke kaua, e like me ka wahine, waiho wale i nā kāne me ka haki ʻole!
  ʻO ka wahine, ʻaʻole like me ke kaua, ʻaʻole wikiwiki e pepehi i ke kāne!
  ʻO ke kaua, ʻaʻole like me nā wahine, ʻaʻole ʻoluʻolu i ka helu o nā kāne i hāʻawi ʻia!
  ʻO ke kaua ka wahine maʻaʻole loa, ʻaʻole hiki iā ia ke lawa i nā kāne, ʻaʻole ʻo ia e hōʻole i ka wahine!
  ʻAʻole makemake nā wahine i ka hakakā, akā ʻo ka makemake e pepehi i ke kāne ʻaʻole ʻoi aku ka ʻino ma mua o ka pōkā!
  Hiki i ka pōkā liʻiliʻi ke pepehi i ke kāne, ʻo ka wahine puʻuwai nui ke hauʻoli iā ia!
  ʻO ka puʻuwai nui e alakaʻi pinepine ai i ka makemake liʻiliʻi!
  ʻAʻole he maka wahine i ke kaua, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ke koko i nā kāne ma mua o ka wahine!
  ʻAʻole lawe mai ke kaua i ka hauʻoli, akā e hoʻopiha i nā instincts koʻikoʻi!
  ʻO ka hauʻoli i ke kaua, ʻo nā kupapaʻu o nā ʻenemi ke kumu kūʻai wale nō!
  ʻO ke kaua ka ʻōʻō ʻana o ka mahina ʻai: hoʻomomona ʻia me nā kupapaʻu, hoʻokahe ʻia i ke koko, akā lanakila!
  Hāpai ʻia ka lanakila ma luna o nā kupapaʻu a me ke koko , akā hoʻohua mai ia me ka nani!
  Ua like ke kaua me ka pua ʻai kanaka, ʻōlinolino, ʻai a me ke ʻala ʻino!
  ʻO ke kaua ka makuahine o ka holomua a me ka makuahine o ka palaualelo!
  A i ke kaua, ʻaʻole waiwai ke ola o ke koa, a ʻo nā pūkaua he poho!
  Inā makemake ʻoe i ka maluhia, e hoʻoulu i ka makaʻu; inā makemake ʻoe i ke kaua, e hoʻoulu i ka ʻakaʻaka!
  ʻAʻole hewa ka ʻakaʻaka inā ʻaʻole ʻoe he mea ʻakaʻaka ma nā ʻoihana koa!
  Ua like ke kaua me ka circus, ʻo ka mea lanakila wale nō ka ʻakaʻaka hope loa!
  I ke kaua, e like me ka circus, ʻo ka mea pepehi kanaka koʻikoʻi wale nō!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka hui ʻana ma lalo o ke aupuni paʻakikī ma mua o ka haunaele a me ka palaualelo ma lalo o ke aupuni palupalu!
  He kuikahi ka make, he pau ka hoino !
  No ka nui o ke aliʻi, hele ʻo ia i ka lua kupapaʻu, e like me ka mea hahai holoholona!
  He wahahee mau ke kanaka kalaiaina, make maoli no!
  He ʻoiaʻiʻo ka make ʻole, akā he hoʻopunipuni ka make!
  Hiki i nā mō'ī ke hana i nā mea āpau, akā ʻaʻole hoʻokahi, ʻaʻole hiki i hoʻokahi mōʻī ke pakele mai ka lua kupapaʻu i ka honua!
  Makemake nā kānaka a pau e ola nani, akā he kakaikahi wale nō i make me ka hanohano!
  Hoʻohiki ka make i ka pilikia, ke ʻā aʻe me nā kukuna o ka hoʻokō!
  ʻO ke ola me ka leʻaleʻa ʻole he aloha me ka leʻaleʻa ʻole!
  Maikaʻi ke aloha, ʻoi aku ka ʻino ke hoʻokahe koko!
  Ua like ke kāne me ka lama, akā ʻoi aku ka uku o ka hoʻopiha hou ʻana!
  Hiki iā ʻoe ke ola me ka wahine ʻole, akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana hou!
  ʻO ka wela o ke aloha, ʻoi aku ka ikaika o ke kahe koko!
  Makemake nā kānaka i ke aloha, makemake nā holoholona i ka moekolohe, a makemake nā mea akamai i nā hōʻike!
  ʻO nā hoa puaʻa, aloha nā aesthetes!
  Pono pū ka wahine i ka hoʻohaʻahaʻa, ʻoi aku ka maikaʻi!
  ʻAʻohe palena o ke aloha, ua lawa nā huaʻōlelo sex!
  ʻOi aku ka maʻalahi ma lalo o ke ahi inā he lapalapa i loko o kou puʻuwai!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka puhi ʻana i ke ahi ma mua o ka lilo ʻana i ʻuhane o Kaina!
  ʻO ke kaua ke kāne pūʻulu: nui ka uwē a me ka uē ʻana, akā ʻaʻole e nui ke koko mai hoʻokahi tausani wahine puʻupaʻa!
  Ua like ka wahine me ke kaua, akā ʻaʻole lōʻihi a maʻamau!
  ʻO ka hakakā ʻana ua like ia me ke aloha, akā ʻaʻole paipai ʻia ke kanikau!
  Maikaʻi ka moekolohe, ʻoiaʻiʻo, akā, ʻo ka ʻāʻī ʻana i ke koko he mea ʻino!
  He paʻakikī ke kaua, akā ʻoi aku ke kaumaha o ka hoʻohaʻahaʻa ma mua o nā ukana kaua!
  Inā makemake ʻoe e ola, e aʻo i ka hakakā, inā makemake ʻoe e ola, e aʻo e lanakila!
  Ma ke kaua, maikaʻi nā mea a pau, koe wale ka moa!
  Hiki i nā kānaka a pau ke hakakā, akā ʻo ka poʻe kūpono ke lanakila!
  ʻAʻole kahi kaua no ka noʻonoʻo ʻana, piha i ka pupule nui!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka hakakā ma mua o ke kālepa ʻana i ka ʻāina makua!
  ʻAʻole he candy ke kaua, akā hoʻopiha ia iā ʻoe me ka hauʻoli ke ale ʻoe iā ia!
  ʻAʻole i pau ke kaua, ʻo ka leo wale nō o nā pūkuniahi i emi iho!
  Hiki ke emi ka pu kuniahi, poha ka pahu, aka, aole pau ka hakaka!
  I ke kaua, ʻo ka mea hoihoi loa ʻo ka unpredictability, ka hakakā maoli!
  No ke aha i emi ai ke kumukūʻai ma lalo o Stalin no ka mea ua pepehi ʻia nā ʻenemi o nā kānaka!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka wehe ʻana i ke kālā ma mua o ke kāmaʻa ʻole!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke kamaʻa ʻole ʻana ma mua o ke kamaʻa ʻana!
  Ua like ke kaua me ka circus, aia wale ma kahi o ka ʻakaʻaka he waimaka, a ʻo ke kahua ka nui o ka honua!
  Makemake au i ka maluhia, ua lilo ia i kaua, makemake au i ke kaua, ua lilo ia i capitulation!
  ʻO ke kaua, i kekahi ʻano, he makuahine, hānau i ke kaikunāne maoli!
  He ʻino ke kaua, akā hānau mai nā hoa aloha!
  Maikaʻi nā lima lōʻihi inā ʻaʻole pōkole ka noʻonoʻo!
  Lanakila ka ikaika, a ʻo ka noʻonoʻo pono wale nō e hāʻawi i nā makana o ka lanakila!
  ʻO ka ikaika a me ka naʻauao, e like me ke kāne a me ka wahine, hānau i ka lanakila ma nā pālua wale nō!
  ʻO ke kanaka, ʻaʻole like me ka pyramid, he kākoʻo palahalaha ʻole i ka hoʻomanawanui!
  ʻEhā mau kihi o ka pyramid, akā hāʻawi ka ʻili palahalaha i ka paʻa!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka make ma mua o ke ola pōʻino !
  Maikaʻi ka lilo ʻana i Akua ma ka nahelehele, akā maikaʻi ʻole ka diabolo ma ka ʻāina!
  Napoo ka lā i ka hapalua lā, akā mau ka nani no nā kenekulia!
  He pōkole ke kaulana, koe wale nō nā mea ʻē aʻe!
  E ola mau loa, e aʻo mau, akā, mai aʻo hou!
  Hiki ke ʻālohilohi loa ka nani, ʻoi aku ka mālamalama ma mua o ke gula, akā e mae aʻe i ka wā!
  Ua like ka nani me ka lā, akā ʻaʻole napoʻo i ka pō!
  ʻAʻole maʻalahi ka lilo ʻana i mea kaulana, ʻoiai me ka hoʻoikaika ʻana, akā hiki i ka palaualelo ke alakaʻi maʻalahi i ka hilahila!
  Ua like ka kaulana me ke ahi, ʻoluʻolu i ka maka, akā no ka loaʻa ʻana, pono ʻoe e puhi i kekahi!
  Maikaʻi ka nani , ʻino ke hoʻopuni ʻia e nā nalo pili i ke kaulana!
  . MOKUNA Helu 7.
  Ma hope o ke ala ʻana, ua hoʻopaʻa hou ʻia ke keiki aliʻi ʻo Oenomaus i ka huila. Ma mua o kēia, ua ʻae ʻia ʻo ia e holoi iā ia iho i kahi kahawai anuanu a palaki i kona mau niho. A laila e ʻai i ka ʻaina kakahiaka.
  A e hoʻomau i ka neʻe ʻana i ka neʻe mau a me ke kino o ke keiki, i ʻole ʻoe e paʻa i ka maʻi ahulau. ʻO ia ka hopena paʻakikī o ke kanaka august a me ka hoʻoilina o ke aupuni ʻeleven nui.
  ʻO ke ala wale nō e ola ai, ʻo ia ke kauā ʻōpio a hana ikaika. Hāʻawi kēia i ka pale no ka manawa mai ka petrification. Aia kekahi mau manawa ma aneʻi e hoʻolōʻihi i kou ola ʻana, akā he mea hōʻoluʻolu a ʻeha.
  Eia naʻe, ʻo ke keiki, e wili ana i ka huila, hoʻohana i kāna noʻonoʻo waiwai e hoʻoheheʻe iā ia iho i loko o kahi honua noʻonoʻo a hoʻomālamalama i kona noho hauʻoli ʻole i ke pio ʻana.
  Lele ke keiki kaʻa ma luna o ka deragona ʻekolu poʻo. Makemake ʻo ia e ʻimi i kahi ʻāina ʻike ʻole, ʻaʻole ʻike i ka mea, akā ʻo ka mea hiki iā ia ke hoʻihoʻi i ka wahine ikaika a hoʻōki i ka hoʻopau ʻana a me ka petrification o nā kāne.
  He kamaliʻi nō hoʻi ka deragona, a ʻaʻole i nui nā makahiki o ke keiki , a he ʻaʻahu pōkole wale nō a me ka ʻeke ʻeke me nā mea kaua kaua, a me ke kakaka, ʻelua pahi a me nā pahi i loko o kona kāʻei.
  Lele ʻo Oenomaus ma luna o kona lio. A ma hope ona e noho ana ke kaikamahine Margarita ma luna o kahi deragona liʻiliʻi. He kapa ʻaʻahu wale nō kona ʻaʻahu, ʻeleʻele, a ma kona manamana wāwae ʻaʻole he mau apo kilokilo. Hōʻike ʻo ia i ka hakakā he paʻi mai ke ao kanaka.
  ʻAʻole maʻalahi ke kaikamahine. Ma ka Honua, he luna ʻāpana a naʻauao ʻo ia i ka wā o ke Kaua Patriotic Nui. A ma hope o kona make ʻana, ua neʻe ʻo ia i loko o ke ao kilokilo a me ke kilokilo. A ʻoi aku kona noho ʻana ma laila no kanaiwakūmākolu makahiki. Ua puka 'o ia mai ka Dragon Academy a ua akamai i ka hana kilokilo ikaika. Akā ua like ʻo ia me kona ʻano i ka wā i kau ai nā Kelemania iā ia. No kekahi kumu ʻaʻole ia e ulu, a hoʻonāukiuki kēia iā Margarita. Pehea ka lōʻihi e hiki ai iā ʻoe ke lilo i keiki mau loa?
  ʻOiaʻiʻo, ʻōlelo ʻo Oenomaus he aliʻi elf makua ʻo ia, akā ua lilo i keiki kauā. A ʻo ia hoʻi, ʻo ia ke kumu i huhū ai ʻo ia. ʻOiai ʻaʻole, ʻaʻole ʻino loa ke kamaliʻi, akā inā he kauā ʻoe.
  Akā i kēia manawa aia ʻo ia i kahi honua ʻē aʻe, ʻaʻole ʻo ia e wili i ka huila kauā, akā e lele ana ma luna o ka deragona. A me ia ke kaikamahine partisan Margarita, ka mea i alakaʻi ʻole ʻia i ka hau a hiki i kona pepehi ʻia. A ma mua o kēlā, ua hoʻomāinoino lākou iaʻu. Ua ʻoki lākou i kona kua me ka uwea ʻauʻau a kālua i nā kapuaʻi o ka heroine ʻōpio i ke ahi.
  Ua uhi ʻia lākou i nā ʻōhū, a ke hehi ʻoe i ka hau anu, ʻaneʻane ʻoluʻolu, ʻoiai e emi ana ka ʻeha ʻeha o kou mau wāwae wela. A aia ma ka ʻāʻī o ka paionia he papa - "He partisan wau." Ke kau lākou, ʻaʻohe ʻeha, he mea hoʻopailua wale ke nānā aku i nā helehelena hauʻoli o nā Krauts a me nā mākaʻi. ʻAe, makaʻu, pehea inā e kali mai ʻo Gehena iā ia, e like me ka paionia a me ka manaʻo hoʻomaloka? Kahi e palai ai ʻaʻole i kou kuʻekuʻe wāwae wale nō, akā i kou kino holoʻokoʻa, a mau loa.
  ʻOiai, no ke aha ʻo ia i manaʻoʻiʻo ai i kēlā ʻano lapuwale? ʻOiai, he mea minamina ka make a lilo i poina, me ka liʻiliʻi o ka noho ʻana.
  Akā, i ka paʻa ʻana o ka nahele ma kona ʻāʻī palupalu, ala aʻela ke kaikamahine i kahi deragona. A ma kona ʻaoʻao he nimfa nani e like me ka ʻānela. A manaʻo ʻo Margarita e mau ana ka lani. He paradaiso kūikawā kēlā no nā poʻe koa paionia a me nā mea hoʻomaloka.
  Akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo, i loko o ka honua kilokilo aia ka maikaʻi a me ka hewa, a me kona mau pilikia. Ua ho'ōla koke ʻia ʻo ia i kona ʻoki a me ke kuni me ka hoʻohana kilokilo. A komo ke kaikamahine i ka Dragon Academy, ma ka papa ʻōpio. Aka, he akamai, he akamai, a he a'o wikiwiki.
  A ua ʻike ʻo ia i nā akamai kilokilo ikaika. No laila, ʻoiai kona helehelena kamaliʻi, ua hele pū ʻo ia me Prince Oenomaus i kahi misionari kūikawā - e ʻimi i kahi mea e kōkua ai i ka hoʻopakele ʻana i ka wahine ikaika. Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe honua me nā kāne ʻole o ka lokahi a me ka hoihoi. A ʻo ka wahine maikaʻi he luuluu a ʻoluʻolu ʻole i loko.
  ʻO Margarita, i kona lele ʻana, ʻōlelo ʻo ia:
  - I kekahi manawa manaʻo wau, e hoʻi mai nā kāne, a laila pehea? ʻO wai ka mea makemake i kahi kaikamahine liʻiliʻi? Makemake au e ulu a lilo i kanaka makua!
  Pane akula ʻo Oenomaus me ka leo hilinaʻi:
  - Inā hiki i ka kilokilo ke hoʻihoʻi i ke ola i nā kāne, a laila hiki iā ia ke lilo i kanaka makua. Mai poina wale i ka makahiki ʻaʻole o nā elves a me nā nymphs a me nā dryads, a ʻo kā lākou waiwai maoli kēia. Akā ʻo nā wahine kāne, ʻaʻole. Pono ke kilokilo ikaika e pale aku iā lākou mai ka lilo ʻana i mau luahine ʻino, ʻino a hunchbacked. A ʻoi aku ka ʻino o ka luahine ʻino ma mua o ke kaikamahine nani. ʻAʻole e haʻi i nā maʻi o ka ʻelemakule e hoʻouka nei i nā kānaka. ʻAʻohe āu kilokilo koʻikoʻi ma ka Honua, a ua ʻike paha ʻoe iā ʻoe iho i ka hoʻopailua a me ka hoʻopailua o ka ʻelemakule, ʻoi aku ka nui o nā wahine.
  Luliluli hewa ʻole ʻo Margarita i kona poʻo:
  - ʻAʻole, ʻaʻole wau makemake e lilo i luahine! ʻOi aku ka maikaʻi o ke kauā ʻōpio ma mua o ke aliʻi wahine kahiko!
  Ua ʻakaʻaka ke keiki aliʻi a ʻōlelo maila:
  - He ʻōpiopio mau ʻoe, he kāmaʻa mau loa!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine me ka ʻōlelo ʻana:
  - He kaikamahine kūlanakauhale au ma mua o ke kaua. Ma Leningrad, he mea ʻino ke hele wāwae ʻole, a ʻaʻole mehana loa ke aniau. No laila, ma ke kauhale, ua hilahila wau i ka hehi ʻana . I ka wā o ka hana, i ka wā i haehaeʻia ai nā kāmaʻa o nā keiki a ua paʻakikī loa ka loaʻaʻana o nā kāmaʻa liʻiliʻi, ua aʻo wau e hana i kekahi mea e like me kēia. A ʻike ʻoe, i nā lā mua he ʻeha a me ke anu, ʻoiai inā ʻaʻole ʻoe e neʻe, akā laila maʻa ʻoe a ʻoluʻolu hoʻi. Eia kekahi, ma Ukraine he mahana a mālie ke kauwela.
  Kuno mai la ke keiki alii.
  - ʻAe! Maopopo iaʻu. Akā e nānā i ka mea lele!
  ʻOiaʻiʻo , ua kū mai kekahi lede i loko o kahi stupa gula i mua o lākou. ʻAʻole, ʻaʻole ʻo Baba Yaga, akā he nani blonde kupaianaha, ʻoiai me ka nui o ka make-up. A ʻālohilohi me nā niho momi. A ma kahi o kahi broom, loaʻa iā ia kahi mea hoʻomaʻemaʻe uila uila hou loa. ʻAe, he moʻolelo hoʻonanea kēia.
  Honi ʻo ia i nā keiki a hīmeni:
  Piha i ka chanterelles, squirrels,
  E mālama au i kahi jam...
  Ma hope o nā mea a pau, nā keikikāne a me nā kaikamāhine
  Ma hope o nā mea a pau, nā keikikāne a me nā kaikamāhine ...
  Aloha nui au!
  Kuno ʻo Margarita i ka pane a ʻike:
  - ʻAe, ʻo kēia ka mea hou. He stupa kahiko ma ke ala hou!
  Ua lohe ʻia ka ʻōniʻoniʻo me ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i kēia a, huli aʻe ʻo ia, uwē me ka huhū:
  - Ma hea ʻoe i loaʻa ai ka manaʻo he kahiko ka stupa? ʻAe, ʻo ʻoe iho, inā ʻoe e noho ma kou Honua, he luahine! A ʻino loa , inā ʻaʻole i loko o ka pahu!
  Ua ʻae ʻo Margarita me ke kaniʻuhū:
  - ʻAe, pololei kēlā! Ua lana paha nā iwi i loko o ka lua kupapaʻu, a i ʻole, ua ʻino loa ʻo ia a hoʻopailua ke nānā aku.
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus:
  - He mau kanaka i nele i ke Akua. Ua hoʻonele ʻia lākou i ka mea i loaʻa i nā elves - ʻōpio mau loa! A ʻo ka wahine ikaika e kahi i ko lākou ʻumiʻumi. ʻŌlelo nā keikikāne he ʻeha loa a ʻoluʻolu ʻole!
  Lawe aʻela ka blonde me ka mea hoʻomaʻemaʻe maloʻo. A lele maila nā ʻōhū ʻulaʻula i nā keiki e noho ana ma luna o nā ʻīlio hae.
  I ka pane ʻana, ua puhi nā kāne mai kā lākou mau ʻīlio, a lele hou nā ʻōhū, i ka pane ʻana ua lulu ka lauoho i kāna ʻauʻau. A hoʻomaka nā mea a pau e wili.
  Ua hoʻomaka nā ʻōhū e wili i ka hula poepoe, me he mea lā ua ʻeha. A nui loa ia .
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine:
  - ʻAʻole ʻoe ʻo Baba Yaga - he wāwae iwi,
  A ʻo ka blonde ʻoluʻolu ka hapalua o ka hauʻoli!
  Ua ʻōlelo ke koa me ka mea hoʻomaʻemaʻe me ka huhū.
  He hūpō nā kamaliʻi e like me ke kaʻa
  Ke huki ʻia nei ʻoe i ka ʻupena ...
  E hookomo au ia oe iloko o ka ipu hao,
  E hoʻā wau i ke ahi no ʻoe!
  A ma ka pane ʻana he ʻakaʻaka hauʻoli a hauʻoli. He wahine maoli kēia - me ka hauʻoli nui.
  Ua wili nā keiki i kā lākou mau ʻīlio a lele i luna i Baba Yaga. Lawe ke kaikamahine i ka maʻa mai kāna ʻeke ʻeke a hoʻōho:
  - Makemake ʻoe e loaʻa?
  Ua akaaka ka blonde a hahau i ka wahine kilokilo paionia me kona pulsar. Ua ʻalo ʻo ia i kāna deragona. A ma ka pane ʻana e hana pū ʻo ia i ka hōʻailona o ke keʻa me ka maʻa, a pehea ʻo ia e kī ai iā ʻoe .
  A ua hoʻopili ʻia kahi pūnaewele ahi i ka ʻōpio ʻo Baba Yaga. No laila, ua nakinaki ʻia ʻo ia i loko.
  Ua ʻōlelo ke keiki ʻo Oenomai:
  - ʻAe, e ʻae, ʻo wai o nā keiki āu i ʻaihue ai?
  Kuno mai la ke kaikamahine partisan:
  - Akau! Ua ʻike mākou he ihu like kou i ka pūkuniahi!
  Uwo ʻo Blonde Yaga, wili:
  - ʻAe, e lawe wau iā ʻoe no ia a ...
  Me ka ʻōlelo ʻole, haʻalulu ka uʻi a hoʻāʻo e wāwahi i ka ʻupena. Akā, ua hele ka heroine paionia i ka maʻa a pana iā Yagina me ka ikaika o ka kilokilo a me nā hōʻailona. Pehea ka hoʻomaka ʻana o ka blonde e haʻalulu a wili. A hīmeni ke kaikamahine.
  Ua hoʻoikaika mākou i nā manawa paʻakikī,
  Ma muli o ka ikaika o ka makemake ma mua o ke kila...
  Hoʻopakele i ka honua mai ke ahulau -
  Aloha hoa Stalin!
  
  I nā kiʻi he nui aʻu i ana,
  I ke ao pau ole...
  Ua wehe ʻoe i ke ala kūpono no mākou,
  E hōʻike ana paha!
  
  Ua hoʻohana au i kahi haʻalulu
  Magic mai ka Solcenism...
  Eia ka papahana:
  E hāʻule ka ʻauamo o ka fascism!
  Ua ʻōlelo ke keiki elf:
  - He kanaka ʻoluʻolu ʻo ia, ʻo Stalin! Akā ʻo ia, e like me nā kānaka āpau ma ka Honua, ua ʻelemakule hoʻi.
  Ua pana pū ke kaikamahine iā Baba Yaga i ka hoʻololi ʻōpio a ʻōlelo ʻo ia:
  Noho ʻo Lenin i koʻu puʻuwai,
  I ʻike ʻole mākou i ke kaumaha ...
  Ua wehe ʻia ka puka o ke ākea -
  Ua ʻālohilohi nā hōkū ma luna o mākou!
  Ua noi ʻo Blonde Yaga:
  - Ua lawa! E hoʻokuʻu iaʻu, e koi aku, e hana wau i kekahi mea!
  Ua hoʻopuka ʻo Margarita:
  - Hoʻokuʻu i nā keiki i hopu ʻia! A laila, kala mākou iā ʻoe. ʻEhia o lākou āu i omo ai i loko o kāu mea hoʻomaʻemaʻe maloʻo?
  Ua ʻōlelo ʻo blonde:
  - E hoʻokuʻu wau iā ʻoe i waho! Mai hoʻolei wale mai ʻoe i ke kilokilo o ke keʻa ma luna oʻu!
  Huli ke kaikamahine. Ua moe ka punawelewele ahi me ka wahine wahine. A wili ʻo ia a puni . Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - E hoʻokuʻu i nā keiki a pau, me ka hoʻopunipuniʻole!
  Ua hōʻoiaʻiʻo ka blonde:
  - Hāʻawi wau i kaʻu ʻōlelo!
  A hoʻā i ka mea holoi holoi. Ua hoʻomaka nā aka haikea o nā keiki e lele i waho. Translucent, e like me nā ʻuhane. Akā, ua hoʻoluliluli ʻo Margarita i kāna wad kupua, a ua lilo kēia mau aka i mau keikikāne a me nā kaikamāhine. ʻEkolu manawa hou aku o ka hope. Akā , ua hauʻoli ʻo Oenomai:
  - Ma kēia ao ma ka liʻiliʻi loa he wahine ikaika. A aneane pau loa na kanaka o kakou i ka make!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka nani:
  - ʻAʻole i hiki mai! A mahalo i nā akua!
  Lele aku la kekahi o na keiki i Oenomaia, me ke kamaa ole, aka, me ka nani, me ka nahaehae.
  - Viscount de Lafer! Auē, he mea hoʻopailua ke komo ʻana i loko o kahi mea hoʻomaʻemaʻe. A ua huki pū kēia pipi i koʻu mau kāmaʻa i hana ʻia me ka ʻili deragona maoli.
  Ua ʻōhumu ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  - E hoʻihoʻi i ka mea i ʻaihue ʻia i ka Viscount !
  Ua kani ʻo Blonde Yaga:
  - ʻAʻole hiki iaʻu!
  Wehe aʻela hoʻi ʻo Oenomaus i kāna koʻokoʻo kupua a haʻalulu, a uwo maila:
  - A no ke aha ia?
  Ua uwē ke kupua maikaʻi :
  - Ua kūʻai aku au iā lākou! He hanohano loa lākou. Ua uku aku kekahi alii i ka hapalua eke gula no lakou!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - ʻAe, keʻokeʻo ... No kēia e lawe mākou i kou mau kāmaʻa mai ou aku. Hana ʻia lākou mai ka ʻili deragona, a me ka ʻili tiger.
  Ua ʻōlelo ʻo Blonde Yaga:
  - E nui loa lākou no ke keikikāne. A he mea hilahila ke ʻike ʻole ʻia ka wahine kupua o koʻu kūlana.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a pane maila:
  "ʻAʻole wau he kilokilo nāwaliwali, akā ʻaʻohe wāwae i nā manawa a pau, ʻoiai i nā honua anuanu." A he wahine ʻoe. A e hoʻoponopono wau i ka nui o ke keikikāne!
  Ua ʻōlelo ʻo Prince Oenomaus:
  - A hoʻohiki ʻoe ʻaʻole ʻoe e ʻaihue i nā keiki. A i ʻole, e lawe mākou iā ʻoe i ke alo o ke Akua.
  Ua ʻōlelo ʻo Baba Yaga ʻōpio:
  - ʻAʻole au e hana ʻino iā lākou. ʻO ka ikaika wale nō o nā keiki e hiki ai iaʻu ke noho ʻōpio a nani a mau loa. A no laila, ola lākou.
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Margarita:
  - E loaʻa iā ʻoe kahi ala ʻē aʻe e hoʻōla hou ai. ʻOiaʻiʻo, ʻo ka manawa kēia e aʻo iā ʻoe i kahi haʻawina.
  A haʻalulu ke kaikamahine. A pehea ʻo ia i hoʻokuʻu ai i nā kahe o ka ikaika pulsar mai kona manamana wāwae ʻole a mai ka wēlau o kāna wad kupua.
  A pā lākou i ka blonde. Ua mae koke a emi iho ka nui. I kēia manawa i mua o lākou, ma kahi o kahi kaikamahine lōʻihi, aia kekahi kaikamahine makaʻu ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ʻumi makahiki, me nā huelo puaʻa a me nā wāwae wāwae ʻole. Ua hāwanawana ʻo ia:
  - ʻAʻole pono! E maikaʻi wau! Mai hahau mai iaʻu!
  He mau kamaa ko Margarita ma kona mau lima. Kawili akula ʻo ia i kona lima, a lana akula lākou i ke keiki kamaʻa ʻole ʻo Viscount, a me nā keiki ʻē aʻe i hoʻokuʻu ʻia, hele lākou me ke kaumaha ʻole ma ka lewa.
  Ua komo kekahi keikikāne mai kahi ʻohana hanohano i kona mau kāmaʻa a hīmeni:
  Nui nā pilikia a puni ke keikikāne,
  I kekahi manawa ʻālohilohi ka honua e like me ka pōhaku anu...
  Akā naʻe, ala aʻe kā mākou keikikāne mai ka sofa,
  No ka mea he koa hanohano ʻo ia, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  Ua mālie ke kaikamahine Yaga a ʻōhumu:
  - ʻAʻole ʻoe e hahau iaʻu?
  Ua ʻōlelo koʻikoʻi ʻo Margarita:
  - Inā ʻaʻole ʻoe e hana me ka huhū, no ke aha lā ʻoe e hahau ʻia ai?
  Ua kani mai ke kaikamahine blonde, a kahe ka waimaka ma kona papalina poni.
  "He keiki wau i kēia manawa, a ʻaʻole e mahalo mai nā kilokilo ʻē aʻe iaʻu!"
  Ua ʻōlelo kekahi o nā kaikamahine i hoʻokuʻu ʻia:
  - He mau keiki nō hoʻi mākou, ʻaʻole mākou e uē no ia mea!
  Ua ʻakaʻaka nā keikikāne a me nā kaikamāhine.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Pololi paha ʻoe! Hiki paha iā mākou ke iho i lalo a ʻai i kahi mea ma laila?
  Ua walaʻau nā keiki. Ua nānā ka Viscount i lalo a ʻōlelo:
  - Aia ma lalo o mākou ka hale kākela o ka pilikua, ʻaʻole ʻoi aku ʻo ia ma mua o Baba Yaga. No laila...
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus:
  - A he mau keiki pio ka pilikua. Pono kākou e kōkua iā lākou.
  Ua minoʻakaʻo Margarita a'ōlelo aku i ke kaikamahineʻo Yaga:
  - Hiki paha iā mākou ke lawe pū i nā keiki a hoʻopakele iā lākou mai ka pilikua? E hana maikaʻi, a e ʻae ʻia ʻoe e aʻo ma ke kula fairy. Ma laila ʻoe e aʻo ai i ka hana maikaʻi!
  Ua hīmeni ke kaikamahine kupua:
  ʻO wai ke kōkua i nā kānaka
  Hoʻopau ʻo ia i kona manawa...
  Nā hana maikaʻi -
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke lilo i mea kaulana!
  Ua kūʻē ʻo Margarita:
  He palupalu ka petal o ka pua,
  Inā ua haehae ʻia i ka wā lōʻihi ma mua ...
  ʻOiai he mea ʻino ka honua a puni,
  Makemake au e hana maikaʻi!
  
  E hana maikaʻi i nā kānaka
  Hana i nā hana maikaʻi...
  A e mohala lakou e like me na pua,
  ʻO nā pua uliuli i ka mālamalama!
  Ua ʻōlelo ʻo ke keiki aliʻi ma kahi leo koʻikoʻi:
  - A ke ho'āʻo nei ʻoe e hana i ka maikaʻi a me ka hakakā ʻana i ka hewa, a ke manaʻoʻiʻo nei au e makemake ana ʻoe!
  Hoʻopaʻa aʻela ke kaikamahine ʻo Yaga i kona mau lima a ʻōlelo maila:
  - ʻAe, e hoʻāʻo wau. ʻO ka mea like, ʻaʻohe ala e hoʻi ai i nā kupua ʻino - e ʻakaʻaka lākou a e kuʻi iā ʻoe ! E aʻo hou wau ma ke ʻano he fairy maikaʻi!
  Ua minoʻaka ʻo Margarita a hīmeni:
  ʻO nā mea a pau i loaʻa ka naʻauao ma ka honua,
  Pono mau hoa...
  No laila ʻaʻole ia e like me ka hale kiʻi pana -
  ʻAʻole i lilo ka pāʻani naʻauao!
  Ua puana ae ke keiki alii.
  - ʻAe, e iho kāua i ka pilikua!
  He pūʻulu kamaliʻi, ʻaneʻane ʻaʻohe kamaʻa ʻole a ʻāwīwī, wiwi a haikea, akā ikaika a hauʻoli hoʻi, lele maila i waho o ka lewa.
  Ua iho ʻo Margarita lāua ʻo Oenomai ma luna o nā ʻīlio, a ʻo Yaga, ka mea i lilo i kaikamahine, ma luna o ka pā. A noho pū ka mea hoʻomaʻemaʻe me ia, ʻoiai he mea nui loa ia no nā lima o nā keiki.
  ʻO kēia ka hui i iho i ka honua. ʻAʻohe mea i ka hale kākela nui o ka pilikua me nā hale kiaʻi me nā iwi poʻo nui e kū mai ana . Akā e hoʻomalu ʻia ke komo ʻana e nā iwi iwi, me kahi pūʻulu orcs holoʻokoʻa.
  Ua pae na keiki. Ua mākaukau lākou e hakakā. Ua paʻi ke kaikamahine Yaga i ke pihi o ka mea hoʻomaʻemaʻe a me nā sabers, nā pahi kaua, nā ihe, nā pahi a me nā pū mīkini ʻelua i hāʻule i waho. I kona ʻike ʻana i ke ʻano huikau o nā keiki, wehewehe ʻo ia.
  - Ua hopu au iā ia me kaʻu mea hoʻomaʻemaʻe. ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ka pulumu. A ʻo ka hōʻiliʻili holoʻokoʻa o nā mea kaua i loko.
  Ua lulu ʻo Margarita i kāna koʻokoʻo kupua a me kona mau wāwae ʻaʻohe, akā ua hoʻonani ʻia me nā apo kilokilo, a ʻōlelo ʻo ia:
  - I kēia manawa, e hoʻolei wau i kahi kilokilo e hāʻawi i kāu mea kaua i kahi mana kūikawā, mana mana.
  I mai la ke kaikamahine kilokilo.
  - Abra , kabra , codabra ! - A lele maila nā kahawai o ka ikehu mai loko mai o kāna koʻokoʻo kilokilo a me nā apo kilokilo. A ʻo ka mea kaua a Baba Yaga i hāʻawi ai i nā keiki i hoʻomaka e ʻā.
  ʻO Oenomai, ma ke ʻano he mea hoʻomaʻamaʻa ʻoi aku ka ʻike, ua ʻohi ʻo ia i kahi pū mīkini pōkole māmā e kī ana i nā nila lahilahi. Ua palu aku ke keiki i kona mau lehelehe huʻihuʻi a hīmeni:
  - Pono me ka pū mīkini,
  Paʻi e like me ke kila huhū...
  ʻAʻole i kahe ke koko me he wailele lā.
  A noho aliʻi ka paradaiso ma ke ao holoʻokoʻa!
  Hooho like mai la na keiki me ka hapai ana i na pu.
  He maalea a lokoino ka mea pepehi kanaka.
  Ua hoʻokū ʻia ka poʻe i ka pā ...
  Ke manaʻoʻiʻo nei au, ʻo kā mākou ʻōpuʻu ʻino,
  Akā ke manaʻoʻiʻo nei au, ʻo ke kahawai lā -
  E hoopau i ka pouli o ka halepaahao!
  A no laila, holo wikiwiki mai kahi pūʻulu o nā keiki, i kāhiko ʻia me nā mea kaua kilokilo. ʻO nā kuʻekuʻe wāwae liʻiliʻi o nā keikikāne a ʻoi aku ka nui o nā kaikamahine. ʻAʻole lākou i makaʻu i nā pōloli, ʻoiai ke hele mai nei kahi pūʻali holoʻokoʻa o nā orcs huluhulu, pilau , hoʻopailua iā lākou .
  ʻO Oenomai, e lele ana ma luna o ka deragona, ua wehe i ke ahi i ka ʻenemi mai kahi pū mīkini. Ua hou nā kui liʻiliʻi i nā kino huluhulu o nā orcs, a laila ua hana ʻia kahi hana mana: ua lilo lākou i mau pahu kokoleka nui a me nā pā meli.
  Ua kīkī pū ʻo Margarita i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i kona manamana wāwae ʻole a me nā apo kilokilo ma luna o lākou. A no laila ua huli koke nā orcs me nā pahi kaua, i hoʻouka ʻia nā ʻano mea ʻono a pau , me nā lole i uhi ʻia i ke kokoleka a me ka waiu manu i loko. He ono maoli keia. A me nā cheesecakes, a me nā donuts me nā hua poppy a me ke kinamona.
  A ʻo ka nalu kilokilo a ke kaikamahine partisan a hana i nā mea kupanaha.
  A no laila, komo nā keiki i ke kaua me nā orcs. ʻO ka mea mua, ʻo Viscount. ʻO kona ʻaʻahu, ma hope o ke kau ʻana o ke keiki i kona mau kāmaʻa, ua lilo ia i mea hou, me he mea lā he mea hou. A ʻaʻole ʻo ia i hakakā me ka pahi kaua ma kona lima ʻākau, akā, paʻa pū kekahi i ka pahi kaua ma kona lima hema.
  A mai ka hoʻopā ʻana i ka maka, ua hana ʻia nā hoʻololi kupanaha. I kēia manawa, ma kahi o ka orc, ua ʻike ʻia kahi pai nui me nā huawaina. A mai ka hahau ana mai o ka pahikaua, ua puka mai kekahi keke kokoleka. A me nā kāne ʻē aʻe i ke kaua.
  Hoʻokahi kaikamahine, me he mea lā mai kahi ʻāina ulu aʻe, hoʻomaha ʻole i kona mau wāwae ma luna o ka mauʻu a kākau ʻia mai kahi pū mīkini. He aha ka mea e hoʻoulu ai i nā ʻano hoʻololi moʻolelo. A mai loko mai o ka orc i puka mai ai kahi sausage nui a hoʻopiha ʻia, a laila he pipi me ka gravy. A he aha nā mea ʻono ʻē aʻe i ʻike ʻole ʻia.
  A ʻo nā kīʻaha niu ʻala i ala mai i ka pā ʻana o nā lau. A ice cream maikaʻi hoʻi.
  Ua hoʻomaka ke kaikamahine partisan Margarita e hīmeni i ke kaua ecstasy;
  ʻO mākou nā paionia, nā keiki o ka komunisme,
  ʻO wai ka mea makemake e hoʻonui i ka ʻāina ...
  E pane ikaika ʻo Hitler no kona huhū,
  E uhaʻi mākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e Sātana!
  
  Ua hoohiki makou imua o ke Akua,
  A hāʻawi ʻo Lenin i kona puʻuwai i ka ʻōpio ...
  Auwe, mai hoohewa ino i ka poe paionia,
  Ua hāʻawi ka Mea Mana Loa iā lākou i ka ikaika!
  
  Hele mākou i mua o ka poʻe kamaʻa ʻole,
  Makemake lākou e hakakā, e mālama i ko lākou ʻāina hānau...
  ʻO nā keikikāne a me nā kaikamāhine me ka pahi pahi no mākou.
  A ʻo kā mākou kūpaʻa he mea kaua ikaika!
  
  Ua hoʻouka kaua ma kahi kokoke i Moscow,
  Ua ʻā nā pahu, heheʻe ka asphalt...
  E ʻike mākou i ka komunisme, ke manaʻoʻiʻo nei au, ua hāʻawi mākou,
  A hiki iā ʻoe ke lawe i kahi fascist me kahi pahi kaua ākea!
  
  Mai manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e ka poʻe, ʻaʻole mana loa ʻo Hitler.
  ʻOiai ke ola nei ka manaʻo o ka Fuhrer ...
  A hahau ikaika makou i ka poe fascist,
  E hele kāua i kā mākou huakaʻi nui!
  
  Aole makou e makau i na enemi o Rus',
  Aloha mākou i ko mākou USSR maoli ...
  ʻAʻole ʻoe he naita me ka ʻuhane o ka clown,
  E hoʻonoho kākou i kumu hoʻohālike no ke aupuni o ke Akua!
  
  ʻAʻole ʻike ʻo Hitler, e hahau ʻino ʻia ʻo ia,
  ʻOiai ke huhū nei ka mana o Gehena i loko ona ...
  A ke hele mai nei nā Krauts parasitic,
  ʻO ka mea e hoʻopiha ai i ka maluhia me ke ahi!
  
  ʻO ka nui o nā Lūkini ke lanakila ma ka pāʻani.
  ʻOiai aia ka nui o ka hana ma hope o kēia ...
  Ke manaʻoʻiʻo nei au e hiki mai ana ka lanakila i ka lush Mei,
  A e kapu loa ka Fuhrer!
  
  ʻO kēia ko mākou manaʻoʻiʻo, ka mana o ka komunisme,
  mau ka USSR ...
  E wāwahi mākou, ʻike ʻoe, i ka ʻauamo o ka fascism,
  ʻO kēia ka mea i lilo ai ʻo Russia i pūʻali koa!
  
  Ma Stalingrad ua hahau ʻia ka Fritz,
  Ua ʻike lākou i kā mākou lima ikaika...
  A hāʻawi mākou i nā makana maikaʻi,
  A hāʻawi lākou i ka dictator i ka nickel!
  
  Ko'u aina, nani o Rusia,
  I loko o ia mea, i ka Arctic, pua nā lāʻau apple ...
  ʻO Svarog lāua ʻo Stalin, ʻike ʻoe, ka Mesia,
  Ke auhee nei na Nazis mai na koa Lūkini mai!
  
  ʻO ia ka nani o ke ao holoʻokoʻa,
  I ka wā e ʻā mai ai ka komunism ma luna ona...
  A ʻo ka hoʻāʻo ʻana e hoʻoikaika ʻia,
  ʻAʻole hoʻokahi kekona i lalo!
  
  Lawe mākou iā Winter me ka uē ʻulaʻula,
  Ua haki lākou i ka iwi kuamoʻo o ka White Guard...
  Ua hahauia na enemi o Rusia o ka komunisme,
  Loaʻa iā mākou nā kīʻaha no ka ʻaina awakea!
  
  Ua paʻa loa mākou iā Stalin,
  Kamaʻaʻole nā kaikamāhine i loko o ka hau...
  Ua lilo ʻoe, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he kanaka ikaika,
  A ua ulu ka paionia i naita!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole e haki ʻo Rūsia,
  Hōʻike ʻo Lenin i ke ala ...
  ʻAʻole mākou makaʻu i ke ahi ʻālohilohi,
  ʻAʻole hiki i nā Lūkini ke haʻalele i ka komunisme!
  
  
  Ma ka inoa o ko makou makuahine Rusia,
  E hoʻohui kākou i nā puʻuwai i hoʻokahi lei...
  Hurray, hoʻōho nui nā kaikamāhine,
  E hoʻokō ʻia kahi moeʻuhane nui!
  
  ʻAe, ʻo ko mākou manaʻoʻiʻo e noho mau me ko mākou mau kūpuna.
  A inā hiki iā ʻoe ke ʻoi aku ma mua o kou mau kūpuna...
  E hana maikaʻi ʻia mākou,
  ʻOiai ʻaʻole i ʻoi aku kona ʻano ma mua o iwakālua!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, aloha mākou i ko mākou ʻāina makuahine,
  Makemake mākou i ka hauʻoli mau loa...
  ʻO Lucifer, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ia e luku iā mākou,
  E hiki mai ke kauwela - e nalowale ke anu!
  
  E pua nani loa nā mea a pau ma Rusia,
  Me he mea lā ua nalowale ka pilikia mai ka honua aku...
  Ke manaʻoʻiʻo nei au, e hiki mai ana ke au o ka komunisme,
  E mau loa ana ka waiwai a me ka olioli!
  
  Na ka ʻepekema e hoʻāla i ka poʻe i make i ke kaua,
  E loaʻa i nā kānaka ka wā ʻōpio mau loa...
  A ua like ke kanaka me ka Mea mana loa,
  E nalo ana ka mea ino, ua ike au, a mau loa aku!
  
  I ka pōkole, ʻālohilohi ka hauʻoli no nā mea a pau o ke ao holoʻokoʻa,
  Ua like nā kānaka a pau o ka honua i hoʻokahi ʻohana...
  ʻakaʻaka a pāʻani nā keiki i ka lani,
  Aloha ʻoe iaʻu me kahi mele!
  No laila ua hīmeni ʻo ia, a ua hoʻohuli nā keiki i nā orcs i mea ʻono ʻole a ʻono hoʻi me nā mea kilokilo. Akā, i ka wā i hoʻokuʻu ai ke kaikamahine kilokilo i ka ikehu mai ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe, ua hoʻomaka nā aniani me nā iʻa, nā kīʻaha ʻaoʻao a me nā swans me kahi ʻōpala ʻono , kahi i huli ai nā orcs aloha ʻole. A he nani loa.
  Ma ʻaneʻi ka luna orc goblin, i hele mai ma lalo o ka pā o ka hana kilokilo maikaʻi, ua lilo ia i keke ʻala ʻala, i uhi ʻia me nā rosa, nā pua kulina a me nā hua ʻala.
  A he nui nā mea ʻono like ʻole i hānau i nā mea kaua kupua ma ka lima o nā keiki hala ʻole.
  Akā, ua komo nā iwi i ke kaua ma hope o nā orcs. Nui a weliweli. Ua neʻe lākou me he lāʻau lā. Hoʻouka nā keiki iā lākou me nā pahi kaua a me nā pahi kaua a hoʻolei i nā pahi. A ʻo Oenomai mai ka deragona a me ke kaikamahine e hele wāwae ana i ka pū mikini pohā i nā iwi.
  Ua hoʻohana ʻo Margarita i ke kilokilo a hōʻike i kona mau niho momi. A hana ʻo ia i nā hana mana. A ua hoʻololi kāna kilokilo i nā iwi i loko o nā kīʻaha waina gula piha i ka ice cream a me nā keke i kāhiko ʻia.
  A ma muli o ka hahau ʻana i ka pahi kaua a nā keikikāne, ʻo ia hoʻi ka Viscount de Lafer, ua ala mai nā ʻano mea ʻono a ʻono a pau. A laha aʻela kēlā ʻala a puni ka hale kākela. He hana mana wale no.
  Mai kekahi o na iwi nunui i puka mai ai kekahi mauna keke. A ʻālohilohi kēia mau keke me nā waihoʻoluʻu a pau o ke ānuenue mai nā ʻaila like ʻole.
  ʻAe, aia nā mea ʻono a ʻono loa ma ʻaneʻi. Ua lilo kekahi mau iwi ʻeleʻele weliweli i lollipop ka nui.
  A ʻaʻole hiki i nā keiki pololi ke pale aku i ka hoʻāʻo ʻana i nā mea ʻono. Puhi ʻo Margarita i ke kani a hoʻōho:
  ʻO ka ʻōpū ko mākou ʻenemi nui,
  Kiola lākou iā mākou, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, i loko o nā hana ʻino ...
  Ke ʻike ke keiki i nā pai,
  Ke koi ʻia nei ʻo ia e ʻaihue i nā ʻōpū!
  
  No laila, mai wikiwiki ka pēpē
  E hiki mai ana ka manawa, e ʻai mau nō ʻoe...
  Mai hana hewa i mua o ke Akua, e ka mea aloha,
  A i ʻole, e lilo ʻoe i mau ahi ahi!
  Ua wehewehe ʻo Oenomaus i nā keiki:
  - A hiki i ka lanakila ʻana o ka pilikua ʻai ʻai, pōʻino ka ʻai ʻana. Pono e waiho ʻia ka mea ʻino nui!
  Ua lohe ʻia kekahi hehi nui, a i ka manawa mua, ʻike ʻia kahi aka nunui e uhi ana i ka hapalua o ke kula, piha i nā ʻano keke a me nā kīʻaha like ʻole. A laila ʻo ka pilikua pepeiaohao iā ia iho. He waha o ke kohola sperm a me kona mau wawae. A ʻoi aku kona kiʻekiʻe ma mua o ka hale kākela nui me nā hale kiaʻi a me nā iwi.
  Uwē aʻela nā keiki i ka makaʻu, a mahuahua koke ka nui o ka pōā kanaka ʻai.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  - Mai makaʻu! Nui wale ʻo ia ke makaʻu ʻoe iā ia!
  Ua hoʻōho ʻo Oenomaus me ka huhū:
  ʻAʻole paha ʻoe he makaʻu, akā he naʻaupō ʻoe, a ua ʻike mākou i nā mea ʻike!
  ʻO ke kaikamahine kilokilo ʻo Yaga i hoʻōho:
  - E ke aloha, e ka ogre,
  Makemake ʻoe i nā mea ʻono ʻono...
  A i ʻole ke kilokilo o ka hahau ʻana,
  E loaʻa hou iā ʻoe me ka manuahi!
  Ua kāhea ʻo Margarita:
  - E nā keiki, e hoʻōho like: ʻaʻole mākou makaʻu iā ʻoe! ʻAe, e hui pū kākou.
  He mea paʻakikī naʻe i nā kāne ke hōʻuluʻulu iā lākou iho i mua o kēlā ʻano makaʻu . Hoʻomaka ke kaikamahine e holo, ʻo kona mau kuʻekuʻe wāwae liʻiliʻi. Ua hoʻomaka ʻo Viscount de Lafer a me nā keikikāne ʻelua e kāohi iā lākou. Ua maopopo ua haikea na kanaka i ka makau. A laila hīmeni ʻo Margarita, e hāʻawi i ka wiwo ʻole, he mele hakakā mai ke kaua;
  He mau kaikamahine mākou mai ka ʻāina o USSR,
  ʻO ia ka lama no ka honua holoʻokoʻa ...
  E hōʻike mai ʻoe, he kumu hoʻohālike o ka nui,
  Eia na hana koa i meleia!
  
  nā kaikamāhine ma lalo o ka hae ʻula .
  A holo wāwae ʻole lākou i ka hau...
  Kaua na kaikamahine a me na keikikane no Rus',
  I kekahi manawa hāʻawi ka wahine mare i ke kāne i kahi rose!
  
  He hae ʻulaʻula ma luna o ke ao holoʻokoʻa,
  E alohilohi loa, e like me ka lapalapa ahi...
  Ma hope o nā mea a pau, ʻike ʻoe, heroic, he kowali kā mākou,
  A ʻulaʻula kā mākou hae!
  
  Mai manaʻoʻiʻo, ʻaʻole e hala ka fascist pōʻino,
  ʻaʻole e nalowale ka ʻuhane Lūkini ...
  E wehe ka lanakila i ka mooolelo pau ole,
  E ʻōlelo aku kākou i ke aloha a me ke aloha i kekahi!
  
  He ʻāina maikaʻi ʻo Rūsia,
  Ua hāʻawi ʻoe i ka komunisme i nā lāhui ...
  lokomaikaʻi ʻia mai e ke Akua ,
  No ka ʻĀina makuahine, no ka hauʻoli a me ke kūʻokoʻa!
  
  ʻAʻole hiki i ka ʻenemi ke lanakila i ka ʻāina makua,
  A no kona lokoino a hoʻopunipuni ʻole.
  ʻO kā mākou bea Lūkini hikiʻole ke lanakila,
  He hanohano loa ke koa Rusia no kona lanakila!
  
  ʻO ka ʻāina Soviet nani,
  Haʻaheo nā kaikamāhine o loko i ko lākou nani...
  Hāʻawi ʻia ʻo ia iā mākou ma ka hānau ʻana a mau loa,
  A e pono kākou nā lālā Komsomol!
  
  Ke kaua nei mākou ma waho o Moscow,
  ʻO ka Blizzard, nā hau hau, a me nā kaikamāhine he kāmaʻa ʻole ...
  ʻAʻole mākou e hāʻawi i ko mākou ʻāina iā Sātana,
  ʻo kā mākou pahi kaua e pana pololei!
  
  No laila, i ka huhū, makemake nui nā kaikamāhine e hakakā,
  A me ka kuʻekuʻe wāwae ʻole lākou e hoʻolei i kahi pūʻulu pahū ...
  He fascist, nani wale ke nānā aku,
  ʻOiaʻiʻo, ʻo Kaina hewa wale nō!
  
  ʻAʻole hiki i nā ʻenemi ke lanakila i nā kaikamāhine,
  Ua hānau ʻia lākou ma lalo o kēlā hōkū ...
  ʻO kā mākou monster hikiʻole ke lanakila,ʻo ia ka bea,
  Na wai i hoʻolilo i ka ʻĀina makuahine nāna!
  
  Maikaʻi mākou nā kaikamāhine Lūkini,
  ʻAʻole mākou makaʻu i ka hoʻomāinoino a me ka hau...
  A e pale aku mākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, i ka hoʻouka kaua ʻana o ka lehulehu ʻino,
  E hele pupule ka ʻenemi mai ka maʻi!
  
  Ua hiki iā lākou ke kipaku aku i ka ʻenemi mai Moscow aku,
  ʻOiai ua piha ʻo ia i ka mana nui ...
  Haʻaheo mākou nā kaikamāhine iā mākou iho,
  E nalo nā hoa paio i loko o ko lākou mau lua kupapaʻu!
  
  Mai manaʻoʻiʻo, ʻaʻole hiki i nā ʻenemi ke lanakila iā Rus',
  No ka mea, hele mai kēlā me kēia naita mai nā diapers...
  Ua lilo ka mea hahai holoholona i mea paani,
  A he kamaliʻi wale nō ka ʻenemi!
  
  Akā,ʻo kaʻuhane Lūkini, nui, manaʻoʻiʻo i kaʻuhane,
  ʻIke ʻoe, aia nā mana huna i loko ...
  E luku loa ia ka enemi,
  Ma hope o nā mea a pau, hiki ʻole i nā naita ke lanakila i ke kaua!
  
  E hoolei i na kanalua , e na kaikamahine .
  ʻO mākou ka poʻe koa, ʻike ʻoe, ma ka honua ...
  E hoolei kakou i ka poe koa o Satana iloko o ka lua ahi,
  E hoʻoinu kākou i nā ʻenemi a pau i ka lua!
  
  E pau ke kaua hemolele
  E hiki mai ka maluhia a me ke kakahiaka ma luna o ka honua ...
  Noho mau ʻo ia me ka lā, ʻike ʻoe, hāʻawi ʻia,
  E wela mau ke kauwela!
  
  A me ka komunisme mau i ka nani,
  A ʻo Lenin a me Stalin nui me mākou ...
  I loko o ka hale kiʻiʻoniʻoni koko i kēia manawa wale nō ka fascism,
  A ʻo kā mākou makemake, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻoi aku ka ikaika ma mua o ke kila!
  
  Noho koʻu Rusia no nā kenekulia,
  A hāʻawi i ka hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa ...
  Pono ʻoe i ka ikaika o ka lima kila,
  A wiwo ʻole, akā ma ke ʻano kūpono!
  I ka wā mua, hīmeni ʻo Margarita wale nō, a laila ua hīmeni ʻo Enomai, ke kaikamahine ʻo Yaga, Viscount de Lafer a me nā keiki ʻē aʻe i ke mele. A he papa himeni ikaika loa keia, kahi i lulu ai na mea a pau. A ua hoʻomaka ka pilikua nui maoli e emi i ka nui. ʻAʻole ʻo ia i ʻike hou aku i ka ʻoluʻolu a me ka weliweli. A liʻiliʻi nā pū, a liʻiliʻi nā maiuu. Auwe...
  Ua hīmeni ke kaikamahine ʻo Yaga me ka ʻakaʻaka:
  Hana maikaʻi, hana maikaʻi, hiki iā ʻoe ke haʻaheo iā ia -
  ʻAʻole makaʻu ʻehiku i hoʻokahi!
  Hoʻōho like maila nā keiki me ka hehi ʻole ʻana i ko lākou mau wāwae.
  ʻAʻole mākou makaʻu iā ʻoe,
  E hehi ʻia ʻoe ma lalo o ka wāwae o ke keiki...
  ʻOiai ʻaʻole mākou he poʻe ʻelemakule.
  Aia mākou ma lalo o Baba Yaga !
  He mau kamaliʻi kēia, nani loa ma ka ʻuhane a me ke alo. A hakaka lakou me he pilikua la. ʻOiai i kēia manawa pono e hoʻopau ʻia ka pilikua ʻai kanaka. A hoʻomaka nā keiki i ka hula.
  A lawe ke kaikamahine Yaga i ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe a kuhikuhi iā ia i ka pōā, a hoʻomaka ʻo ia e ʻōhumu i kekahi mea.
  Ua palu kekahi o nā keikikāne i kahi lollipop nui i ke ʻano o ka moa , a ua lilo ia i iwi iwi, a ua ʻai ke kaikamahine i ka ice cream.
  Ua hooweliweli aku na keiki i ka pilikua.
  - E loaʻa iā ʻoe kekahi!
  A lulu maoli ʻo ia. ʻOi aku kona emi ʻana. A ʻo nā aniani gula me ka hau kalima i loko o nā waihoʻoluʻu āpau o ke ānuenue i hoʻomaka e ʻālohilohi a nani hoʻi.
  Ua hīmeni hou ka heroine paionia ʻo Margarita me ka huhū, he mele aloha ʻāina mai ke kaua, a hoʻokani nā keiki i koe:
  Ua komo au i ka Komsomol i ka wā e pāʻani ana,
  Kaikamahine o ka moeuhane nani...
  Ua manaʻo wau ʻo Mei mau ka honua,
  ʻO kēlā me kēia lā ka hānau ʻana o ka puna!
  
  Akā, no kekahi kumu ʻaʻole i hoʻokō ʻia,
  I kekahi mea, ʻaʻole hiki iaʻu ke hāʻule i ke aloha ...
  ʻAe, e haʻi mai iaʻu, e nā kāne, i koʻu aloha,
  He hoe ikaika loa ke ola!
  
  Hekili koke ke kaua,
  A lele maila ka makani ino o ka make...
  A he kino ikaika ko'u mau kaikamahine,
  Hiki iā ʻoe ke hoʻouka iā ʻoe iho i ka manawa hoʻokahi!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole au makemake e haʻalele,
  E hakakā no ka ʻāina makua a hiki i ka hopena...
  Lawe mākou i nā grenades i loko o kahi ʻeke ʻeke ikaika,
  Ua pani ʻo Stalin i kona makuakāne ma nā puʻuwai!
  
  Na koa nui o Rusia.
  Hiki iā mākou ke mālama i ka maluhia a me ka maluhia ...
  Ua hoʻokahe nā hōkū o ka lani i ka ʻeleʻele,
  A lilo ka mea hahai holoholona i mea pāʻani!
  
  ʻO wau, he kaikamahine kamaʻa ʻole, hakakā
  Piha i ka hoowalewale a me ke aloha...
  Ua ike au, he wahi ma keia paradaiso,
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kūkulu i ka hauʻoli ma ke koko!
  
  E na koa nui o ka aina,
  E hakakā mākou ma kahi kokoke i Moscow ...
  A laila ka moeʻuhane ma lalo o ka komunisme,
  E kūʻē i ka lua me Sātana!
  
  E na kanaka Lūkini koa,
  E hakakā pono lākou a hiki i ka hopena...
  Ke pana nei lākou me ka pū mīkini,
  Inā makemake ʻoe i lei gula!
  
  ʻAʻole hiki i kahi pōkā ke hoʻōki iā mākou
  Ua ala mai ʻo Iesū ke Akua nui ...
  Ua pau na la o ka deragona pupule,
  Ua ʻoi aku ka mālamalama mai ka lani mai!
  
  Aloha au iā ʻoe, e Lada,
  ʻO ke Akua kiʻekiʻe loa ʻo Svarog i ka nani ...
  Pono mākou e hakakā no Rusia,
  ʻO ke Akua Keʻokeʻo maikaʻi loa me mākou!
  
  Mai kukuli iho i na Rusia.
  ʻO ko mākou ʻiʻo, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole hiki ke pale ʻia ...
  ʻO Stalin a me Lenin nui me mākou,
  Pono ʻoe e hele i kēia hoʻokolohua!
  
  Aia no hoi ka eha o ka aina makua,
  Manaʻo mākou i kona nui ...
  Wehe koke mākou i ka puka i ka lewa,
  He ola momona loa ia!
  
  mau kaikamahine maikai kamaa ole makou ,
  Holo wikiwiki mākou ma waena o nā hau hau...
  ʻAʻole pono mākou i kēia vodka ʻawaʻawa,
  Hohola ke keruba i kona mau eheu!
  
  E kū mākou nā kaikamāhine no ka ʻāina makua,
  A e pane mākou i nā Krauts ʻino, ʻaʻole,
  E luku ʻia ʻo Kaina Gehena,
  A aloha iā Kristo ka Ho'ōla!
  
  Aia kekahi au - ʻaʻole hiki ke ʻoi aku ka maikaʻi,
  E ala mau ka poe make...
  E lilo ka honua i paradaiso maoli,
  E hoʻokō ʻia ka moeʻuhane o kēlā me kēia kanaka!
  Ua kaumaha iki ʻo Margarita - ua ʻoi aku ʻo ia ma mua o hoʻokahi haneli mau makahiki, a he kaikamahine ʻo ia. A e noho mau ana paha oia i keiki.
  naʻe ke koena o nā keiki a hauʻoli i kēia mele.
  A ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka pilikua ʻai kanaka weliweli, a ʻoi aku kona ʻano me he goblin makaʻu ma mua o ka monster.
  Lele maila nā ʻāpana hau a me ka keke iā ia. Ua ʻakaʻaka nā keiki a hoʻopuka i ko lākou alelo. He mea ʻakaʻaka loa kēia. A ua hoʻomau ka poʻe ʻoliʻoli i ka hana ʻana i nā maka.
  Paʻi maila ke kaikamahine ʻo Yaga i kona mau lehelehe a hoʻōho:
  Pono nā keiki e ʻakaʻaka
  Pono nā keiki e ʻakaʻaka -
  A pehea ke ola o nā meʻe!
  A pehea ke ola o nā meʻe!
  A kuhikuhi ʻo Baba Yaga i ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i nā orcs a me nā goblins e lele mai ana i waho o ka hale kākela. A hoʻomaka ʻo ʻEnomai a me ke kaikamahine e pana iā lāua me nā pū mīkini. A hana nui lakou . A he mau makaaniani hou me ka hau kalima, ka owili huawaina, ka keke kilika, ka palaoa, ka pulupulu a me na mea hou aku . Ua ʻala maikaʻi nā mea a pau a nānā ʻia ka ʻai nui.
  Ua ʻakaʻaka nā keiki koa a hōʻike i ko lākou mau niho keʻokeʻo keʻokeʻo, e like me ko nā keiki ʻīlio hae.
  He mea kupaianaha a kū hoʻokahi kēia hana.
  A ua pā ʻo Margarita i nā orcs a me nā iwi me ka uila, e hoʻomau ana i kā lākou hoʻololi kupanaha.
  Ma hope iho, hīmeni hou ke kaikamahine paionia i ke mele aloha ʻāina a hanohano, a ʻo ke koena o nā keiki o ka papa himeni, ua hīmeni ʻo ia i kāna mele ʻoliʻoli.
  ʻAʻole e lanakila ʻo Sātana iā mākou,
  ʻO koʻu ʻāina hānau, ka nani loa o ka honua,
  Kaulana ka ʻāina nani...
  E hauʻoli nā mākua a me nā keiki i laila!
  
  E mohala maikai na lilia o ke awawa maloko ona,
  A hoʻokani nā keruba i kahi mele maikaʻi...
  E kapu ka Fuhrer,
  ʻAʻole hiki ke lanakila nā Lūkini i nā kaua!
  
  Holo wāwae ʻole nā lālā Komsomol,
  Hehi lākou i ka hau me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae...
  ʻO Hitler ke nānā aku nei ʻoe
  E holo au iā ʻoe me ka pahu!
  
  Hiki iā mākou ke lanakila i ka Nazi?
  E like me nā manawa a pau, he kamaʻa mākou, nā kaikamāhine ...
  ʻO kā mākou naita weliweli loa ʻo ka bea,
  E pepehi ʻo ia i kēlā me kēia me ka pū mīkini!
  
  ʻAʻole, ʻoluʻolu loa mākou nā kaikamahine ,
  Hoʻokaʻawale maoli mākou i nā ʻenemi a pau ...
  ʻO kā mākou maiuu, niho, lima ...
  E kūkulu mākou i wahi i loko o ka paradaiso nani!
  
  Ke manaʻoʻiʻo nei au e loaʻa ana ka komunisme maikaʻi,
  ʻO ka ʻāina o ka ʻōlelo aʻoaʻo, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ke mohala nei i loko ona...
  A e nalowale ka Nazism kaumaha,
  Manaʻo wau e hoʻonani ʻia kāu mau hana!
  
  E mohala loa ka ʻāina, ke manaʻoʻiʻo nei au,
  Mai ka lanakila ua hoʻi mākou i ka lanakila...
  Ua lanakila o Nikolai i na Kepani,
  E pane ka samurai no ka ʻino!
  
  ʻAʻole mākou e ʻae iā mākou iho e hili ʻia,
  E luku kakou i ko kakou mau enemi me ka hahau hookahi...
  E lilo ka mea hahai holoholona i mea paani,
  ʻAʻole no ka mea ʻole mākou i haki ai i ka Wehrmacht!
  
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole maʻalahi iā mākou ke haʻalele,
  Ua ʻike mau ka poʻe Lūkini pehea e hakakā ai ...
  Hoʻokala mākou i kā mākou bayonet me ke kila,
  E lilo ka Fuhrer i kiʻi o ka clown!
  
  ʻO kēia koʻu ʻāina hānau,
  Ke pāʻani nei ka accordion Lūkini i loko ...
  He ʻohana aloha nā lāhui a pau,
  Ua lanakila o Abela, aole o Kaina!
  
  ʻAʻole koke ka USSR i ka nani,
  ʻOiai ʻo ko mākou ʻenemi he ʻino a hoʻopunipuni ...
  E hoʻohālike mākou no ka wiwo ʻole,
  E hoʻonani ʻia ka ʻuhane Lūkini i nā kaua!
  Ma ka hua'ōlelo hope loa, ua lawe ke kaikamahine paionia a hoʻokuʻu i ka uila mai kāna mau mea kilokilo, a me nā pulsar mai kona manamana wāwae ʻole me nā apo kilokilo a me nā pōhaku. Ua uhi hope lākou i ke kanaka pilikua i ʻemi me he snail. Ua uhi paʻa ʻia kēlā mea e ka ʻālamalama ahi. A laila ua ʻā hou aʻe. Ua hoʻololi hope ʻia nā orcs a me nā iwi i nā ʻano mea ʻono maikaʻi loa. No laila ʻono a paʻi ʻia, mai nā ʻano hams like ʻole, nā iʻa a me nā geese, i nā keke, nā pāpaʻi, nā caramels a me nā aniani ice cream.
  Ua hauʻoli nā keiki a lele i luna a i lalo. Ua ʻoluʻolu a hauʻoli hoʻi lākou.
  Eia, ma kahi o ka pilikua ʻai kanaka weliweli a paʻakikī, ua pau ka mālamalama. Ua ʻike ʻia kekahi keikikāne ʻili, ʻulaʻula i loko o ka pōkole, ʻehiku paha makahiki. He keiki pōʻino a ʻoluʻolu hoʻi ia ma kahi o kahi monster weliweli. Ua ʻōpō ʻo ia i kona mau maka a ʻōhumu:
  - Mai paʻi iaʻu!
  Ua hoʻōho ʻo Margarita:
  - Mai makaʻu! ʻAʻole mākou e hoʻopā iā ʻoe. I kēia manawa hiki iā ʻoe ke hoʻomaka i kou ola mai ka wā kahiko a hele i ke kula!
  Ua ʻōhumu ke keiki kāne a me ka mea ʻai kanaka mua:
  He aha kēia ʻano ola kula?
  ka ho'āʻo i kēlā me kēia lā ...
  Hoʻohui, māhele,
  Papa hoonui!
  Ua hoʻololi ʻia ka hale kākela o ka pilikua ʻai kanaka i mua pono o ko mākou mau maka. Ma kahi o nā poʻo, ua pua nā pua nani ma luna o nā domes. A ʻālohilohi nā domes me ke gula. A lilo nā mea a pau i mea nani, ʻālohilohi, ʻālohilohi, ua uhi ʻia nā paia o ka hale kākela i nā pua. A ma kahi o ke koko, ua hoʻomaka nā pūnāwai e kahe me nā kahawai daimana, a nalo akula nā ao, a ʻehā mau lā i ʻālohilohi koke.
  A hoʻomaka nā keiki i hoʻokuʻu ʻia e holo i waho o ka hale kākela me ka ʻakaʻaka hauʻoli. Ua ʻoluʻolu, ʻeleʻele, kāmaʻa ʻole, hauʻoli nō naʻe.
  Ua lele nā keikikāne a me nā kaikamāhine i nā mea ʻono, a ua ʻike ʻia nā barela cocktails a me ka wai mai lalo o ka mauʻu.
  Ua lele ʻo ke kaikamahine ʻo Yaga i ka pilikua cannibal mua ma luna o ka pahū a hāʻawi i ke keiki ice cream. ʻAle ʻo ia a ʻakaʻaka ihola.
  - ʻOno!
  A hoʻohui ʻo ia me ka makaʻu.
  - E kala mai iaʻu, e nā keiki! Hilahila au i ko'u ai ana ia oe. He mea hoʻopailua kēia!
  Ua pau nā keiki i waho. Me nā mea i ʻai mua ʻia e ke kanaka ʻai. Ua paʻi ke keiki ʻino i kona mau maka a hīmeni nō hoʻi;
  ʻAe, ʻaʻole anei he hana mana, ʻaʻole anei he moʻolelo moʻolelo.
  Ua lilo nā mea a pau, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, kupanaha!
  ʻAʻole, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana maikaʻi iā mākou -
  A nalo ka hewa i ka manawa ʻole!
  ʻAe , he lanakila. ʻOiaʻiʻo, nānā kekahi o nā keikikāne, me ka puʻupuʻu puʻupuʻu nui a me nā pōkole pōkole, nānā i ka ʻaoʻao o ka noʻonoʻo a ʻōlelo ʻo ia:
  - Ma hea i hele ai koʻu kiʻekiʻe heroic?
  Ninau aku la o Oenomaus.
  - A ʻo wai ʻoe?
  Ua pane mai ke keiki me ka maopopo loa.
  - Nikitich.
  Pouli iho la kona helehelena kamalii, a ohumu iho la ia.
  keiki kamaʻa wale wau i ka pōkole, ʻo wai ka mea makemake iaʻu e like me ia?
  Ua ʻōlelo mai ka mea ʻai kanaka mua:
  - E hele pū kāua i ke kula!
  Ua uwē ʻo Dobrynya me ka huhū, me ke kīkī ʻana i kona wāwae ʻaʻohe keiki me ka ikaika a nahā ka pōhaku:
  - ʻAe, i ka pō me ke kula! Ua manaʻo wau ua luhi wau !
  Pane aku la o Margarita me ke kaniuhu.
  - Maopopo iaʻu!
  Ua uwē ke keiki Dobrynya:
  - He aha kāu i hoʻomaopopo ai! I kēia manawa e haʻalele kaʻu wahine iaʻu! ʻO wai ka mea e pono ai iaʻu i kahi keiki sniveling !
  Pane aku la o Oenomaus me ka minoaka.
  - ʻO ka mea nui i ke ola ʻo ka ʻuhane. ʻAʻole pili ka nui!
  Ua kūʻē ʻo Dobrynya:
  - ʻAʻole! ʻAʻole ʻoe ʻike i kaʻu wahine. I ka manawa i hoʻoneʻe ikaika ai ʻo ia i kona kuʻekuʻe wāwae a ua kikeke ʻo ia i ka niho hāwīwī o ka pōwa pōwa! He koʻikoʻi ʻo ia, a no ke aha ʻo ia e makemake ai i kahi keikikāne ʻumiʻumi ! - A hahau hou aku la ke keiki me kona wawae kamaa ole, kamalii, aka, me he hamare la, a nahaha iho la ka pohaku. A walaʻau ke koa ʻōpio. - E hoʻolilo koke iaʻu i makua!
  Pane aku la o Oenomaus me ke kaniuhu.
  - ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole hiki iā mākou ke hana i kēia, ʻeā?
  Pane aku la o Margarita:
  - I kēia manawa, ʻaʻole hiki iā mākou, akā inā ʻoe e hele pū me mākou no kahi kumu nui, a laila hiki iā mākou ke hana i kekahi mea!
  Ua ninau aku ke keiki Dobrynya me ka hooweliweli:
  - He aha kāu pahuhopu?
  Pane ʻo Oenomaus me ka wiwo ʻole:
  - E hoʻopakele i ka wahine ikaika ma ke ao holoʻokoʻa mai ka make. Aia kekahi maʻi ahulau ma ko mākou ao, a hiki ke loaʻa iā ʻoe kekahi!
  Kuno ʻo Margarita me ka ʻae.
  - ʻAe, Dobrynya, hui pū me mākou. Loaʻa iā ʻoe kou ikaika koa, a e lilo ʻoe i mea pono iā mākou!
  ʻO ke keiki titan, ʻoiai ʻaʻole i ʻoi aku kona ʻoi aʻe ma mua o Oenomai, he keikikāne ma kahi o ʻumikūmālua mau makahiki , akā he nui kona ikaika kino. No laila, ʻōʻī ihola ʻo ia i ka ʻiliʻili me kona mau manamana lima ʻole a lawe ʻiʻo a paʻi, a laila ʻōlelo ʻo ia me ka ʻakaʻaka.
  - A maikaʻi nō wau! ʻAe, e hele pū wau me ʻoe. He mea weliweli ke hoʻi i kaʻu wahine a nui au !
  ʻO Margarita, me ka ʻakaʻaka e like me ka fairy, pane maila:
  - He hoʻoholo naʻauao loa!
  A kaomi ihola ʻo ia i kona manamana wāwae. Ua puka mai ke kolu o ka pēpē deragona nani.
  Ua wehewehe ke kaikamahine.
  - ʻAʻole pono ʻoe e hele e like me ka mea noi me kahi ʻeke!
  . MOKUNA Helu 8.
  Ua luhi loa ʻo Dominika i ka wā o ka hoʻololi ʻana a me ka hele ʻana i nā hoʻokolohua. No laila, holoi ʻia kāna mau kaikamahine nani i loko o ka ʻauʻau gula a me ka ʻauʻau. A laila hoʻokomo lākou iā ia i loko o kahi moena palupalu a mehana i loko o kahi lumi kaʻawale a nani no nā haumāna elite a me nā haumāna wahine. Ua hāʻule ʻo Dominica i loko o kahi moeʻuhane ʻē, ʻo kāna makemake hope e noho pū me ke Aliʻi Oenomaus , nona kona aloha nui a aloha.
  A i ka wa i apo ia mai ai oia e ke akua Morpheus, ua
  Ua manaʻo koke ʻo Dominica e pā ana ka makani ma kona mau maka, a e noho ana ʻo ia ma luna o ke kua paheʻe. A ʻōpuʻu nā ao a puni.
  Huli aʻela ke kaikamahine a ʻike akula i kekahi keiki kāne uʻi, ʻōʻō, a ʻike koke ʻo ia. ʻAe, ʻo ke Aliʻi Oenomaus, i lilo i kauā ʻōpio. A i kēia manawa ke holo nei ʻo ia ma luna o kahi deragona liʻiliʻi, ʻekolu poʻo. E lele ana kekahi kaikamahine ma kona akau. He nani loa a ʻoluʻolu hoʻi ʻo ia me ka lauoho gula-ʻulaʻula. ʻAʻole ʻoi aku kona ʻano ma mua o Oenomaus. A ma ka ʻaoʻao hema he keikikāne. ʻO ka lauoho maikaʻi hoʻi , uʻi a me ka ʻiʻo nui, me ka helehelena hōʻike. ʻO ia pūʻulu o nā keiki me nā ʻeke a me nā mea kaua. A he mau apo nō ke kaikamahine ma kona manamana wāwae a me nā lima pū kekahi.
  Ua ʻike ka deragona i ke kaumaha hou aʻe a hoʻomaka ʻo ia e paʻi pinepine i kona mau ʻēheu i ʻole e hāʻule.
  Luliluli iho la ke kaikamahine Margarita i kana kookoo kupua a uwo ae la:
  - ʻo wai ʻoe? No hea mai ia?
  Ua ʻike naʻe ʻo Oenomaus iā Dominica a ʻōlelo ʻo ia me ka leo hilinaʻi:
  - He mea koho kēia mai ka honua honua. Pono ʻo ia e hoʻopakele i ka wahine ikaika i ko mākou ao, e like me ka wānana.
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine ʻo Margarita:
  - Mai ka honua honua? Ua ʻike ʻoe i ke Kaua Patriotic Nui?
  Ua hōʻoia ʻo Dominica me ka wiwo ʻole:
  - ʻAe, ʻo ia!
  Nīnau ʻo ka heroine paionia me ka hoʻopunipuni:
  - A i ka manawa hea i hala ai?
  Ua pane mai ke kaikamahine hahau me ka wiwo ole.
  - Mai ka iwakāluakūmālua o Iune kanahākūmākahi a hiki i ka ʻeiwa o Mei kanahākūmālima, ʻoiaʻiʻo, ua lanakila mākou!
  Pane aku la o Margarita me ka minoaka.
  - Ua maopopo iaʻu ua lanakila mākou! A i ʻole, ʻaʻole mākou e kamaʻilio pū me ʻoe. ʻO ia hoʻi, he mau hoa makaʻāinana mākou, heʻe wale nō i ka wā. Nani ka maikaʻi o ka hālāwai ʻana me kekahi mai kou honua honua, a ʻoi aku hoʻi mai kou ʻāina!
  Ua pane aku ʻo Dominica me ke kaniʻuhū:
  - I ka pau ʻana o ke Kaua Patriotic Nui, ʻaʻole i hānau ʻia koʻu kupuna kāne. He moʻolelo lōʻihi kēia no mākou!
  Ua ʻōlelo pū ʻo Margarita me ke kaniʻuhū:
  - A ʻaʻole wau i ola e ʻike i kona hoʻopau ʻana. Ua kaawe au i Ianuali '44. Akā, ua manaʻoʻiʻo wau i ko mākou lanakila. Ua hoʻokuʻu ʻia ʻo Kiev, a ʻo Stalingrad a me ka Kursk Bulge hekili. Aloha wale ʻoe i ka make ʻana he ʻumikūmālua wale nō ʻoe , me ke komo ʻole ʻana i ka Komsomol.
  Ua kāhāhā ʻo Dominica:
  - Inā lōʻihi kou make ʻana, no ke aha lā he kaikamahine?
  Ua ʻohi ʻo Margarita:
  - ʻAʻole wau i ʻike i kēlā. Aneane he haneri makahiki i hala mai ko'u make ana, a ke noho nei au he kamalii. Akā aia kekahi mea hoʻohui: ʻaʻole wau i ʻelemakule, a ʻaʻohe oʻu hoʻopiha hoʻokahi i koʻu mau niho!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominic a ʻike:
  - ʻAe, ʻino loa ka ʻelemakule, hoʻopailua wale!
  A hoʻomaka ke kiʻiʻoniʻoni nani e hīmeni;
  Ua kaumaha loa ke kanaka,
  Manaʻo paha nā kānaka a pau iā ia!
  Ua kulu na waimaka ma keia kai,
  Ua wela ka makau o ke kanaka i ke ahi!
  
  Holo nā makahiki i kēlā me kēia makahiki ma kahi kaʻaahi,
  ʻOli ʻo Grandma i ka henna ma kona mau papalina!
  A ua hiki mai kekahi mea i ke kiʻi wiwi o ke kaikamahine,
  ʻAʻole maopopo iaʻu kahi i hele mai ai nā wrinkles!
  
  No ke aha i ʻōlinolino ai ka lei o ke ʻano?
  Pono e mae koke ka mea hana i nā mīkini!
  ʻO ka mea nāna i hoʻohana i ka mana o ka makani i ke kaʻa,
  ʻAʻole hiki iā ia ke pale aku i ka hewa o ka ʻelemakule!
  
  Lilo ka nani i ka freak
  A ke maloʻo nei ka meʻe i mua o ko mākou mau maka!
  ʻO ka wā ʻino i kēia manawa,
  A i ka pō, ua ʻeha au i ka makaʻu ʻāhiu!
  
  Akā, ʻaʻole oʻu manaʻo ʻaʻole he ola,
  Hiki i ke kanaka ke paio me ke Akua!
  I lilo ka ʻohana aloha i mau loa,
  No laila ke ala e piʻi ai i uka me ka maʻalahi a me ka pali!
  
  ʻAʻole e ʻānai hou nā luahine,
  E hoʻihoʻi ka ʻelemakule me ka hilahila!
  A ke kanaka, ke keiki ikaika o ka holomua,
  Nānā ʻo ia i ka piko o ke ola me nā maka ʻālohilohi!
  
  A he nani pau ole
  E kahe ana na la me he muliwai la!
  E ʻike ʻia ka lokomaikaʻi kanaka
  Ma hope o nā mea a pau, e maʻemaʻe a hanohano ka naʻau!
  
  E manaʻoʻiʻo, e hiki mai ana ka leʻaleʻa hou,
  I nā makahiki, e māhuahua ka naʻauao!
  ʻAʻole noho ka hau i loko o ke kino ʻōpio.
  Me he keiki kula ʻiʻini e aʻo no ʻelima!
  
  ʻOi aku ke kiʻekiʻe o ka māka, hele mai, e ʻimi,
  E hoʻopaʻa hou ʻoe i ka hoʻokolokolo ma kahi o hoʻokahi haneli manawa!
  A hiki iā ʻoe ke ʻai i nā keke Easter me ka meli,
  ʻAe, e lilo i kaikamahine ʻelemakule i kēia manawa!
  Nani ke mele ʻo Dominika, he primadona maoli. A ʻo kāna mau mele he kino piha a he ʻano ʻoniʻoni, e like me ka trill o ka pō.
  Kuno ʻo ʻEnomai i ka ʻae ʻana.
  - ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻapaʻa i kēia !
  Ua ʻōlelo ʻo Boy Dobrynya:
  - He ʻino ka ʻelemakule. Akā ua loaʻa iaʻu nā ʻōlaʻi hou noʻu a me kaʻu wahine . Inā ʻai ʻoe i kahi liʻiliʻi o lākou, ʻaʻole ʻoe e ʻelemakule a ʻaʻole ʻoe e lilo i keiki. A laila ua ʻai kekahi kupua naʻaupō iā ia iho i nā ʻāpala. He luahine ʻo ia, akā ua pau ʻo ia i ka ipuhao. No laila, pono ʻoe e ʻike i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i nā mea āpau, a e hoʻomanaʻo i nā makahiki āpau i ke aloha.
  Ua ʻōlelo koke ʻo Enomai:
  - Ke hanu nui nei kaʻu deragona! He mea paʻakikī iā ia ke halihali i ʻelua mau kānaka, ʻoiai ʻaʻole he keiki ʻo Dominica, akā he kaikamahine nui a me ka muscular. Pono ʻo ia i kahi lele hou!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka wiwo ʻole, me ke kaomi ʻana i kona manamana wāwae ʻole:
  - E loaʻa kahi lele!
  Ua ʻike mua ʻia kahi deragona liʻiliʻi ʻekolu poʻo i ka lewa. Akā, ua hoʻouna ke kaikamahine partisan i kahi kukuna o ka ikaika iā ia, a hoʻomaka kēia deragona e ulu.
  Ua kāhāhā ʻo Dominica:
  - He hana kilokilo kēia. ʻO kēia kaʻu manawa mua e ʻike ai i nā ʻīlio e hānai ʻia.
  Pane aku la o Margarita me ka minoaka.
  - ʻAʻole poʻe nā ʻīlio, ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻāla ʻana iā lākou!
  Ua ʻoi aku ka nui o ka holoholona ma mua o nā ʻīlio ʻekolu ʻē aʻe. A ʻo kekahi o nā manamana lima, i kēia manawa o nā lima, a loaʻa ʻo Dominika iā ia iho i kahi noho ʻoluʻolu!
  Kuno mai la ke kaikamahine paionia:
  - ʻIke ʻoe i ka maʻalahi! I kēia manawa aia kāu deragona ponoʻī. E hauʻoli i kēia!
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine pā me ka ʻakaʻaka:
  He mea nui kēia, akā he aha ke kumu o ka piʻi ʻana i ka pā me ka hauʻoli?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a pane maila:
  - ʻAʻole anei ʻoe i moeʻuhane i kāu deragona ponoʻī?
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻoiaʻiʻo:
  - Ua moeʻuhane au i kaʻu helikopa ponoʻī. Akā, ʻaʻohe ona manawa e loaʻa kālā iā ia. No laila ʻaʻohe mea e hauʻoli nui ai!
  Ua ʻōlelo ʻo ʻEnomai me ka ʻakaʻaka:
  - Akā, ua moe au i kahi deragona pilikino.
  Ua hōʻoia ʻo Dobrynya:
  - Maikaʻi ka deragona pilikino! Eia nō naʻe, hiki nō i kaʻu lio koa ke lele i luna ke hoʻohana au i ke kilokilo. Akā no nā kiʻi kūikawā, pono e uku ʻia nā kilokilo i ke gula. A noa ka deragona.
  Ua ʻōlelo hou ʻo Margarita:
  - Maikaʻi nō ka deragona no ka mea hiki iā ia ke hānai i ka wai wale nō. ʻAe, e hoʻohui i kahi mauu liʻiliʻi i laila, a maikaʻi ia. E hanu ʻo ia i ke ahi.
  Ua nīnau ʻo Dominica, me ka pīhoihoi:
  - Ua hakakā maoli ʻoe i nā Kelemania?
  Ua pane pololei ʻo Margarita:
  - ʻAʻole wau i hakakā. Ua hana nui au ma ka naʻauao a me ka kamaʻilio. Ua hele au ma waena o nā kauhale a ma waena o nā ululāʻau. ʻAe, ʻo ka mea nona ka ʻeke ʻeke a me ke kamaʻa ʻole mai ka hoʻoilo a hiki i ka hoʻoilo, e kānalua ia. ʻOiaʻiʻo, kanu ʻo ia i nā mea pahū i nā Nazis i ʻelua mau manawa. ʻAe, pana wale ʻo ia i ko lākou lawe ʻana iaʻu. Ua pana ʻo ia a hiki i ka pōkā hope loa. Ua hopu ʻia ʻo ia. ʻAe, ua hoʻomāinoino mai lākou iaʻu, ʻoiai ua wikiwiki lākou, a ua wikiwiki lākou e kau iaʻu, ʻoiai ke neʻe nei ka Pūʻali ʻulaʻula ma ia ala. A i ʻole, ua hiki iā lākou ke hoʻomāinoino lōʻihi iā ia.
  I kekahi manawa, ua hiamoe au i ʻelua makai a hāʻawi iā lākou i ka poʻe partisans. ʻAe, ʻaʻole wau e hana i nā mea, akā ʻoiaʻiʻo ua nui nā mea hoʻokūkū.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - He mau kauoha kāu?
  Pane aku la o Margarita me ke kaniuhu.
  - ʻAʻole! ʻO ka mekala wale nō "No ka Courage", ua manaʻo ʻia he liʻiliʻi loa wau e hāʻawi ʻia i kekahi mea koʻikoʻi. ʻAe, ʻaʻole maopopo iaʻu inā ua hāʻawi ʻia lākou i ka posthumously a pehea ...
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus:
  - I ka ʻumikūmālua mau makahiki, ʻaʻole hewa i ke kaikamahine ke loaʻa ka makana koa! E haʻi mai iaʻu, pehea ʻoe?
  Kuno mai la ke kaikamahine paionia:
  - ʻAe, ʻae, e haʻi mai iaʻu, ua kūkulu ʻia ka komunisme a ua pau nā kaua?
  Ua kaniʻuhū ʻo Dominica a pane me ka wiwo ʻole:
  - ʻAʻole! Ua ʻoi aku ka ʻino ma ke ʻano o nā kaua. Akā ʻaʻole wau makemake e kamaʻilio e pili ana. Akā ua ʻoi aku ka ʻino o nā kānaka.
  Ua manaʻo ke keiki Dobrynya:
  - E kamaʻilio maikaʻi kākou e pili ana i nā hana kilokilo. Inā ʻaʻole, e hoʻomaka ʻoe e kamaʻilio e pili ana i nā tanks...
  Ua ʻāʻī ʻo Margarita:
  - He aha kāu ʻike e pili ana i nā pahu pahu?
  Pane aku la o Dobrynya:
  - Aia wau i loko o kahi honua i hoʻomohala ʻia, a aia kēia mau monsters metala. Ua pana lākou me ka leo nui a weliweli loa. He mea hoʻopailua ke hoʻomanaʻo iā lākou.
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine ʻāpana a ʻōlelo:
  - Ua ninini au i ke one i loko o ka pahu kinoea o ka pahu Tiger. A kū ʻo ia. Pela no. A ua hoʻohana ʻo ia i kahi awl e hou i nā huila o nā kaʻa Nazi. He kaikamahine liʻiliʻi wau, a ua maʻalahi iaʻu ke hana i kēia.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominic a ʻike:
  - Hana maikaʻi! He heroine paionia ʻoe. Pono mākou e hana i nā kiʻiʻoniʻoni e pili ana iā ʻoe a kākau i nā puke e pili ana iā ʻoe.
  Kuno ʻo Margarita:
  - ʻIke wau, aia kekahi - "Red Devils", no ka laʻana. Ma keʻano laulā, ʻaʻole wau i manaʻoʻiʻo wale i ke Akua, akā i kekahi manawa ua hana wau i nā mea aʻu e hilahila ai i kēia manawa!
  Ua ʻōlelo ʻo ʻEnomai me ka ʻakaʻaka:
  - Hiki mai. I kekahi manawa ʻaʻole maikaʻi ka hana a ke akua. Akā i kekahi hihia, he wahine kilokilo akamai ʻoe i kēia manawa, a pono ʻoe ...
  ʻAʻole ia i pau. Ua ʻike ʻia he ʻohana manu lele i mua o lākou. Ma kahi mamao aku, akā, ʻo ka ʻike makaʻala o ke keiki elf a me ke kaikamahine kilokilo i ʻike ai i kēia mau ʻēheu ʻēheu e kauo ana ma kahi o ʻumi mau keiki i ka ʻupena. O na keiki kane a me na kaikamahine poino, ua ohu lakou a eha loa i ka lele, ke kiola ia, a okiia ke kino o na keiki i na wili kila o ka upena.
  Ua ʻike pū ʻo Dominica i kēia a hoʻōho:
  - Pono mākou e hoʻokuʻu i nā kāne!
  Kūlou ʻo Dobrynya a unuhi aʻela i kāna pahi kaua me ka uē ʻana:
  - E hele wiwo ʻole mākou i ke kaua,
  No Rus Hemolele -
  Kaua mākou me ka pahi kaua,
  ʻAʻole au kūʻai aku!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - He mea hoihoi loa ke kōkua i nā keiki. Akā, lawa anei ko kākou ikaika? Heluhelu au i ka moʻolelo moʻolelo e pili ana i nā monkey lele, a me he mea lā ua ikaika loa lākou!
  Kuno ʻo Margarita me ka ʻae ʻana a hīmeni:
  He ikaika no na koa o ka pouli,
  Noho ka hewa i ka honua me ka ʻike ʻole i ka helu...
  Aka, ia oukou, e na keiki a Satana,
  Mai uhai i ka mana o Kristo!
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya:
  - He mau hoa paio like ole ko makou. A ʻo ka ikaika o lākou, ma ke ʻano he kānāwai, ʻaʻole ia i kāpae iā mākou!
  A ʻo ka quartet me nā ʻīlio hae ma hope o nā monkey lele. He ʻumikūmākolu wale nō o lākou - ʻumikumamākolu o lākou. A e like me ka nui o na keiki pio. A ʻo kēia ka ʻoiaʻiʻo paʻakikī o ke kaua.
  Holo akula ʻo Margarita i mua a hoʻokokoke aku i nā moʻo lele, ʻī maila:
  - E hoʻokuʻu i nā keiki, e nā monsters!
  Ua hoohenehene ke alakai o na monkey.
  - E hele, e ke kaikamahine, i ʻole e kāʻei mākou iā ʻoe.
  Pane akula ʻo Margarita me ka wiwo ʻole:
  - ʻAʻole! E hoʻokuʻu ʻoe iā lākou, a i ʻole e hakakā ʻoe iā mākou!
  Uwē maila nā ʻīlio, e hōʻike ana i ko lākou mau niho niho.
  - ʻAʻole loa!
  ʻEhā o lākou i koe no ka paʻa ʻana i ka ʻupena me nā keiki, a ʻo ke koena i holo wikiwiki aku i kahi ʻāpana liʻiliʻi o nā hoʻopakele ʻōpio.
  Ua lulu ʻo Dominica i kona mau lima a ʻike ʻia kahi pahi kaua ma kona lima.
  Ua nīnau ʻo Margarita:
  - Maopopo iā ʻoe i ka pā?
  Ua pane wiwo ʻole ʻo Dominica:
  - Aia kahi manaʻo! Ua hana ʻo ia i nā kiʻiʻoniʻoni.
  Ua hoʻopiʻi ke kaikamahine partisan:
  - He mea pono kēia iā ʻoe.
  Ua hīmeni ke kaikamahine hana keaka:
  ʻO ka manawa kēia e koli ai i kāu pahi kaua,
  ʻO ka manawa kēia e wikiwiki ai ...
  ʻO ka manawa kēia e nalu ai kāu pahi kaua -
  Pehea inā hiki mai ia i ka lima!
  Kākau ia i loko o kāu puke puke -
  Ma kēlā me kēia ʻaoʻao!
  ʻO ka manawa kēia e koli ai i kāu pahi kaua,
  ʻO ka manawa kēia e koli ai i kāu pahi kaua,
  ʻO ka manawa kēia e koli ai i kāu pahi kaua!
  Ma hope iho, ʻakaʻaka nā ʻehā. A hoʻāʻo nā moʻo lele e hoʻouka. Ua neʻe lākou me he lupe lā e hoʻouka ana i nā manu liʻiliʻi.
  Ua paʻi ʻo Margarita i ke alakaʻi o nā monkey lele me kahi koʻokoʻo kilokilo a me nā apo kilokilo ma kona mau wāwae ʻole. A paʻakikī loa. Ua loaʻa
  i ke alakaʻi ka haʻalulu, a ua lilo koke kona poʻo i kahi popo niu ʻono loa. A ʻo nā wāwae o ka monkey lele i ʻōpuʻu. ʻO nā monkey lele ʻē aʻe i puʻupuʻu me ka makaʻu.
  Holo akula kekahi o lākou i nā ʻehā, akā ua paʻi ke keiki Dobrynya i kona lae me kona kuʻekuʻe wāwae, no laila, ua loaʻa i ka monkey ka hahau ikaika, huli aʻe.
  Huli aʻela ʻo Dominica i kāna pahi kaua a ʻoki i ka pū o ka monkey lele, a ma hope iho ua hīmeni ʻo ia:
  Aia mākou i loko o ka ululāʻau i ka ʻāina o nā moʻo hihiu.
  Kaua mākou me nā ʻēheu i ka lewa...
  ʻAi ʻai e ʻai maiʻa pala -
  E kau i ka mea ʻaihue keiki mai ka lāʻau!
  Ua hahau o Oenomaus i ka monkey, i keia manawa ma ka eheu, a hoohenehene:
  He naita au o ka malamalama, ma kou mau kuli, he poe ino,
  E hoopau au i na enemi o ka aina makua mai ka honua aku!
  A hana ʻo ia i helu ʻewalu me nā pahi kaua. Ma hope o ia mea, ʻalo akula ke keiki i ka primate i ʻeha. A i ka wa i poha ai ka deragona i ke ahi, ua uwa ka monkey makapo. I ka manawa like, he ʻala o ke ahi.
  Ua hele aku na mea hakaka eha i ka ino. Ua hoʻāʻo nā monkey e hoʻouka kaua. Ua paʻi nā ʻīlio iā lākou me nā pahu ahi e puhi maoli i nā ʻēheu o nā primate i ke ahi. A honi ka palai.
  Ua lawe ke kaikamahine Margarita a hoʻokuʻu i nā kahawai kilokilo. A he donut koleka ko ka monkey ma mua o ke poʻo.
  Ua hopu ʻo Dobrynya i kekahi monkey ma ka ʻēheu me kona manamana wāwae ʻole a hoʻolei aku i kekahi manu. A laila ua hui ʻia me nā ʻulaʻula.
  Ua hīmeni ke keiki Titan:
  - Ua ʻike ʻoe, he ikaika koʻu,
  ʻO ka lilo ʻana i hoaaloha me ia, ua like ia me ka pāʻani ʻana me ka crocodile!
  A laila ʻoki ke kaikamahine a Dominic i ka ʻēheu o ka monkey me kāna pahi kaua. Huli ʻo ia a hoʻokuʻu i kahi pūnāwai o ke koko poni. Ma hope o kēlā, ua hāʻule ʻo ia i kāna hoa.
  Ua kīkē ʻo Dominica i kekahi o nā mea ʻēheu i ka ʻauwae me kona kuʻekuʻe wāwae a hoʻōho:
  ʻAe, ʻae, ua hiamoe ka mea i loko o ka ʻōpala.
  ʻAe, ua kīkī lākou iaʻu i ka ʻāwae...
  ʻAe, ua kauo lākou iaʻu ma luna o kahi moena -
  Mahalo iā ʻoe no kou ola ʻana !
  hahau ke kaikamahine i kekahi monkey ma ke poʻo me ka pahi kaua. Ma hope iho, hoʻomaka nā mea ola e holo. I ka manawa like, ʻehā mau ʻēheu ʻēheu i hoʻāʻo e lawe pio i nā keiki i hoʻopaʻa ʻia i ka ʻupena.
  Ua ki aku ʻo Margarita i kahi kukuna kupua iā lākou, ua lilo ka monkey i ʻāpana kinamona me ka hau.
  Holo aku ke koena me ka uwao me ka hookuu ana i ka upena. A hoomaka na keiki pio e haule.
  Ua hoʻōho ʻo Margarita:
  - Paʻa i ka ʻupena, hele mai, ikaika.
  A lele akula ʻo ia ma luna o ka deragona. ʻEkolu mau mea hakakā ʻē aʻe i holo ma hope ona.
  Ua hīmeni ke keikikāne Dobrynya:
  ʻŌ, kamaliʻi, kamaliʻi, i hea ʻoe e lele nei?
  ʻŌ, kamaliʻi, kamaliʻi, auhea ʻoe e wikiwiki nei...
  Piha i nā monkey huluhulu, ʻike wau,
  Ke hopu nei lākou iā ʻoe mai nā ʻāina like ʻole!
  A ʻo ke keiki meʻe i hāpai i ka ʻupena me kona manamana wāwae ʻole. Eia nō naʻe, ʻo ke kāne i loko o ka pōkole he mau mea maikaʻi. He mea ʻino i ke kanaka makua ke hele wāwae ʻole, akā no ke keikikāne he mea kūlohelohe ia, a hiki iā ia ke hoʻohana i kona mau wāwae ikaika i ka hana.
  Ua lohi nā ʻehā i ka ʻupena hāʻule a hoʻomaka lākou e iho mālie.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole oʻu makemake iā ʻoe i ʻāpana keiki makua ʻole,
  ʻAʻole wau makemake iā ʻoe i nā lā paʻakikī ...
  E lilo ka honua i paradaiso mālamalama,
  Na ka Haku hemolele e hoomalu i na keiki!
  ʻO nā kāne i ʻokiʻoki ʻia a ʻokiʻoki ʻia, aneane ʻaʻohe kāmaʻa, koe wale nō kahi kaikamahine i kahi lole nani a me nā kāmaʻa nani i kālai ʻia me nā emeralds a me nā rubi.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - E akahele, ʻo ka hui hoʻopakele koʻu makuakāne, ʻo ke Duke, a ua lawe mua wau i ka inoa ʻo Baroness!
  Pane akula ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  Hiki i nā mō'ī ke hana i kekahi mea
  Hiki i nā ali'i ke hana i kekahi mea...
  Ua haki pinepine
  I kekahi manawa noho lākou!
  E mare no ke aloha
  Mare no ke aloha...
  Nawaliwali nou, e kekahi
  ʻAʻole ʻoe he Akua, e ke aliʻi!
  Ua nāwaliwali kekahi iā ʻoe -
  ʻAʻole ʻoe he Akua, e ke aliʻi!
  Ua pae akahele ka hui i na keiki. A wehe ʻo ia i ka pūnaewele. Ua ʻike nā keiki - nā keikikāne a me nā kaikamahine - i ke kūʻokoʻa. A ʻānaʻi ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae i ka wā i hoʻāʻo ai e holo.
  Akā, ua kāohi ʻo Margarita iā lākou me ka leo hoʻoweliweli:
  - Ma hea ʻolua e hele ai? Pehea e ʻōlelo aku ai i ka mahalo?
  Ua kū nā keiki. Kuno mai la ke kaikamahine baroness:
  - Pololei, ua hoʻopakele ʻoe iaʻu mai ka noho pio ʻana. E hāʻawi mai ʻoe iaʻu i koʻu makua kāne, a e kali mai ka uku nui iā ʻoe. A e hele nā mea ʻē aʻe iā lākou iho - he poʻe noi a kamaʻa ʻole.
  Ua ku e kekahi keiki o na pio.
  - ʻO koʻu makuakāne ka helu! A ʻaʻohe kāmaʻa koʻu no ka mea ua hopu ʻia au i ka wā hoʻomaʻamaʻa!
  Nīnau ʻo Margarita: "No ke aha lākou i hopu ai iā ʻoe?"
  ʻO ke keiki ʻo Viscount i ʻoni aʻe i kona mau poʻohiwi, he ʻeleʻele kona ʻōpū, ʻeleʻele, ʻeleʻele, a ʻo kona helehelena wale nō, ʻoiai he kamaliʻi, ua kumakaia i kāna ʻano.
  Pane mai la ke kaikamahine baroness.
  -Ua makemake lākou e lawe iā mākou i Skelenton . He kupua mana kēia e pili ana iā Koshchei the Immortal!
  Ua paʻi ʻo Margarita i kona mau lehelehe a ʻōlelo:
  - ʻO Skelenton , he kupua ʻino a me ka haku o nā mea, he kiʻi kiʻi tiger ʻeleʻele. E kōkua paha kēia i ka hoʻopakele ʻana i ka wahine ikaika.
  Ua ʻōlelo ke keikikāne ʻo Oenomaus:
  - Eia kekahi, pono e hoʻokuʻu i nā keiki pio ʻē aʻe i paʻa pio ʻia e ka mea kilokilo moeʻuhane. A i ʻole, nui ka pōʻino i ke ao holoʻokoʻa.
  Ua nīnau ʻo Dominica, ʻaʻole hilinaʻi nui:
  - ʻAʻole anei kēia e hoʻohuli iā mākou mai ka pahuhopu nui?
  Ua kūʻē ʻo Margarita:
  - Kaʻina ʻēkoʻa! Inā ʻohi ʻoe i nā mea waiwai he ʻumikumamālua, hiki iā ʻoe ke loaʻa ka mana o ke Akua Mana Loa. A ʻo kēia ka mea e hiki ai ke hoʻopakele ʻaʻole wale i ka wahine ikaika, akā e hana i nā mea maikaʻi ʻē aʻe.
  Ua hoʻōho ke keiki Dobrynya:
  - He mea kupanaha kēia! A laila hiki iā mākou ke hana i kahi mea a nā koa ʻē aʻe i moeʻuhane ʻole ai!
  Ua hīmeni ʻo Dominika me ka leʻaleʻa:
  He aloha ole ko kakou ao, lokoino, hoopunipuni,
  Kahe ke koko o kanaka me he kahawai ino la...
  Aka, akamai ke kanaka, kaulana no kona holomua -
  E lanakila i nā pilikia i ka wā e pāʻani ana!
  
  He nui nā hoʻoweliweli pōʻino
  He lokoʻino, kaumaha a ʻakaʻaka ka hope...
  Ua hoʻokahe mākou i nā waimaka ʻē aʻe me ke kānalua -
  E nana i ka lani me ka unearthly melancholy !
  
  A e pono e hookahe
  I ke kaua huhū, ke koko kanaka...
  E uhai i ke kaula o ke ola me ka pahikaua, ka pua,
  ʻAʻole mākou e kumakaia i ke aloha mau loa!
  Kuno ʻo Margarita i kona poʻo gula:
  - Mele maikaʻi ʻoe iā Dominic, a hoʻopā ka ʻuhane i ka ʻuhane! Akā ʻaʻole lawa kēia...
  Ua hīmeni ke kaikamahine hana keaka:
  Ua lilo i māmā loa
  Ua ho'ōla au i ka ʻāina makua...
  Laki maoli au -
  ʻAʻole lawa kēia!
  wale nō, wale nō -
  ʻAʻole lawa kēia!
  Ua hehi iho la ke keiki Viscount i kona wawae olohelohe me ka oolea a lele aku ka hau mai ka mauu alani a uwo ae la:
  - E hooki i ke mele! E hele kāua i Skelentom a e haehae mākou iā ia!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ke kaniʻuhū:
  - He lōʻihi loa ka hele ʻana. Pono ʻoe e lele ma luna o nā ʻīlio, a i ʻole e lawe ʻia me ka medallion!
  Ninau aku la o Oenomaus me ka minoaka.
  - He mekala kāu? No laila e lawe iā mākou ma luna!
  Pane mai la ua kaikamahine lala me ka uhu.
  - Pono e hoʻouka hou i mea e lawe ai i ka hui holoʻokoʻa. E ʻai kāua i kēia manawa. Pololi paha na keiki.
  Kūnou ke poʻo o ke kaikamahine baroness, kani nā apo pepeiao daimana:
  - ʻAe, ʻo kēia ka mea pono e hana ʻia. Aia ke ahi i loko o koʻu ʻōpū!
  Ua ʻōlelo ke keikikāne ʻo Viscount:
  - He kuli ka ʻōpū piha i ke kaua!
  ʻO ke koena o nā keiki, ʻo ka hapa nui o nā kaikamahine, ua hoʻōho like ʻia:
  Makemake mākou e ʻai
  E wehe i nā puka ākea
  A i ʻole, ʻai mākou i ke kuke...
  He ʻai ʻai ka poʻe kuke,
  A e inu kakou i na luna hana.
  E luku mākou i ka lumi ʻaina holoʻokoʻa
  A e wāwahi mākou i nā kīʻaha!
  Ua lulu ʻo Margarita i kāna lāʻau kilokilo. A ua ʻike ʻia kahi pākaukau me nā kīʻaha a me kahi keke ma luna.
  Ua hīmeni ke kaikamahine me ka hauʻoli.
  Ua ohi na keiki nau,
  ʻAʻole mākou he ʻōpala -
  A me na mea maikai,
  ʻAʻole wale ka porridge me ka millet!
  Kuno ʻo Dominica a ʻike:
  - Akā e holoi mua i kou mau lima!
  Holo akula nā keiki i ke kahawai. ʻO ke kaikamahine baroness wale nō ke kū nei. Ua hoʻōho ke kaikamahine wahine:
  - Pono ʻoe i kahi kono kūikawā?
  Ua ʻōhumu ka ʻōpio baroness:
  - A ua luhi wau i ka pulu ʻana i koʻu mau lima a me koʻu mau wāwae me ka poʻe plebeians!
  Ua pane koʻikoʻi ʻo Dominica:
  - A laila ʻaʻole wau e ʻae iā ʻoe i ka papaʻaina!
  I mai la ke kaikamahine hanohano.
  - ʻO ʻoe, e ke kaikamahine kamaʻa ʻole , e kuhikuhi mai iaʻu? Ae, e kauoha aku au e hahau ia oe.
  Kū aʻela ʻo Dominika a puʻu i kona mau lima:
  - A ʻo wai kāu e kauoha ai?
  Nānā hope ka Baroness. He kiʻekiʻe a me ka ʻiʻo ʻo Dominica, a uhi wale ka lole i kona umauma a me kona ʻūhā. A maopopo loa ke kaa ana o na pōpō io ma lalo o ka ʻili ʻeleʻele, a aia nā tile o ka abs ma ka ʻōpū. Hiki i ke kaikamahine heroic ke hahau iā ʻoe.
  Eia naʻe, ua ʻōlelo ʻo Margarita me kahi leo hoʻokuʻi:
  - E holoi lima kākou a pau. A inā he kanaka makua ʻoe, Dominica, pono ʻoe e hoʻohālike iā mākou. No laila e holoi like kākou.
  A hele ʻo ia i ke kahawai. A me ia ke kaikamahine Baroness a me Dominica. Ua wela ka wai e nā lā ʻehā, mālie a mehana, no laila ʻoluʻolu ka holoi ʻana. Ua ʻau akula nō nā keiki i ke kahawai. A hoʻomaka lākou e pīpī i ka wai ma luna o kekahi.
  Ua paʻipaʻi ʻo Dominika e like me ke kaikamahine liʻiliʻi a hīmeni:
  Wai, wai, wai anuanu,
  ʻAʻole me ke kumu ʻole i kahe mai ka bākeke!
  A he ʻano ʻano kupaianaha a puni. Ua ulu nā pua nani o nā ʻano like ʻole ma luna o nā kumu lāʻau ulu. A he ʻokoʻa nā waihoʻoluʻu a me nā aka o nā petals o kēia mau pua. E noʻonoʻo wale i nā ʻōpuʻu e ʻālohilohi ana me nā waihoʻoluʻu āpau o ke ānuenue a ʻālohilohi i nā kukuna o nā lā ʻehā.
  He nani maoli keia. A lele nā lelele e like me ka nui o nā albatrosses, a he ʻano neʻe ko lākou mau ʻēheu, e like me ka paʻi ʻana o nā nalu kai. A hiki mai kahi neʻe kupanaha.
  Ua hīmeni ʻo Dominica:
  ʻO nā ʻēheu o kēlā lele
  Ua maikaʻi loa lākou...
  Ua pau ka maluhia o ke keiki,
  A ʻōlelo ʻo ia mai ka puʻuwai ...
  ʻO ka ʻōpio viscount, splashing, ʻōlelo:
  - ʻAe, nani a puni ...
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ua like ka nui o nā kumulāʻau me nā huelo nani o nā peʻa. A ma luna aʻe o lākou, ma waho aʻe o nā lele, ua hoʻoneʻe nā dragonflies platinum i ko lākou mau ʻēheu. A i loko o ka nahele, ua lohe ʻia ka leo o nā manu nani. He mea kupanaha loa lakou me ko lakou mau leo e kahaha wale ai.
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  lohe anei ʻoe i ka hīmeni ʻana o nā manu ʻeleʻele?
  ʻO nā nightingales a me nā orioles e haʻalulu nei ...
  A i kekahi manawa, uwē nā hoki, nā hoki pēlā,
  Holo wāwae ʻole nā kaikamāhine !
  ʻAe, ʻoiaʻiʻo, he ʻakaʻaka loa kēia.
  Ma hope o ka ʻauʻau ʻana, hele akula nā keiki i ka papaʻaina. A lilo ko lakou manao i mea nui, a mele lakou me ka olioli;
  Hāʻawi ka fairy maikaʻi iā mākou
  Nui nā mea pāʻani, o nā ʻano like ʻole...
  Ua hānau ʻia mākou e ka mana nui,
  E like me nā manu a me nā holoholona!
  
  Pāʻani nā keiki i ka mālamalama o ka minoʻaka,
  Ua hiki mai ka hauʻoli nui i ka honua ...
  Hiki iā mākou ke hele i laila i ka hoʻāʻo mua -
  Iloko o ka auamo i hehena, ka hoki!
  
  Holo wāwae ʻole mākou i nā kulu hau,
  Nui nā manaʻo maikaʻi ma ka honua ...
  Hāʻule nā keiki i nā waimaka momi,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e ʻoi aku ka hauʻoli o kou ʻuhane!
  
  Ke hoouka mai nei na Koshchei ino ia makou,
  Ke holo wikiwiki nei ʻo Baba Yaga i kahi mortar...
  Ua hahau ino lakou i ke kaikamahine kamaa ole me ka hahau.
  A kahe ka muliwai i na kapa!
  
  ʻAʻole naʻe mākou e haʻalulu, e nā keikikāne a me nā kaikamāhine,
  E hakakā mākou e like me ka titan...
  A maopopo loa ko kakou leo,
  E like me ka pahu paionia, pahu!
  
  ʻAe, ʻaʻole keakea nā orcs iā mākou,
  ʻAʻole hoʻoweliweli ka troll huhū iā ʻoe...
  He uku nui no ke koa,
  Inā ʻaʻole zero ke keiki i ka hana ʻino!
  
  He aha ka nahesa Gorynych no nā keikikāne wiwo ʻole,
  ʻAʻohe mea keʻakeʻa iā mākou, makemake mākou e hakakā i ka hewa ...
  Hāʻawi mākou iā ia i kahi puʻupuʻu,
  A hoʻopaʻa pololei mākou iā ia i loko o ka hale pā!
  
  Ina e ki mai ke akua ino mai ka pu,
  A laila e pane mākou iā ia me ka buckshot...
  E oki i ka hamo ana i kou snot guys ,
  E lanakila kākou iā Sātana i hoʻokahi manawa!
  
  I ke kaua koko, hemolele a pololei,
  ʻO nā kaikamahine wiwo ʻole, holo nā keikikāne...
  E hoomalu kakou i ka mana kapu,
  E kāput i ka deragona ʻino!
  
  ʻAʻohe kahakai hauʻoli no kā mākou poʻe aloha,
  E hopu kākou i ka loko iʻa holoʻokoʻa...
  No ka pono o ka Elfia nui, hanohano,
  E hōʻoiaʻiʻo ke keiki he ʻoluʻolu loa!
  
  E hoʻonani kākou i ka honua
  No laila e ulu ai nā pua o ka paradaiso i loko ona...
  ʻOiai mākou e hakakā me ka weliweli i kekahi manawa,
  Ma hope o nā mea a pau, e hoʻokō ʻia nā moeʻuhane i ka mālamalama!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole mākou e noho ma lalo o nā ʻenemi,
  E ʻōlelo kākou e nā kaikamāhine, nā keikikāne e hele i mua...
  E hehi no kakou i ka poe hoopunipuni malalo o ko kakou mau wawae,
  E hoʻopuka mākou i palapala no ka mea lanakila!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, aia ke kauwela mau loa ma ka honua.
  ʻAʻole e hala ko mākou wā kamaliʻi ...
  Mele maoli ka hana a na naita.
  A e hele i kahi hoʻoikaika lanakila!
  
  ʻAe, ke lanakila mākou i nā Orks a pau,
  E pau ana ke kaua me ka lanakila hanohano...
  He mea kupanaha ia iloko o kuu uhane maemae,
  Hāpai mākou i ka pahi kaua, ka pale ikaika!
  Ua hīmeni nā keiki i ke mele kolohe a noho ihola ma ka papaʻaina. Hoʻomaka lākou e leʻaleʻa i ka ʻai ʻana i nā pāpaʻi palai, nā ʻōpala, a me nā iʻa me nā kīʻaha ʻaoʻao.
  Ua hui pū ʻo Dominica iā lākou. Ua ʻoki ʻo ia i kahi ʻāpana me ka pahi a ʻike ʻo ia:
  - Kaʻiʻo maikaʻi loa!
  Kuno ʻo Margarita:
  - ʻAe, pehea wau e hana ai i ke kilokilo? ʻAe, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia mai ka mea maoli!
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine Baroness:
  - ʻAe , ka ʻiʻo maikaʻi loa, akā pehea ka iʻa?
  A ho'āʻo wau i kahi ʻāpana. ʻOiaʻiʻo, nani ka meaʻai. Ua ʻai nā keiki me ka ʻoliʻoli.
  - He aha ke ʻano kīʻaha, he aha ke ʻano kīʻaha,
  Makemake wau e lawe i nā mea a pau me aʻu ...
  Minamina ʻaʻole like ka papaʻaina me kēia pinepine -
  Ua hānai wale ʻia lākou no ka pepehi ʻana!
  kekahi o nā kaikamahine ʻilihune kamaʻa ʻole :
  - Hiki iaʻu ke loaʻa i nā lole kokoleka?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a hoʻolele i kāna ʻauʻau. E kau ana ma luna o kekahi kumulāʻau nui e like me ka huelo peacock, ua holo koke nā cones i ka papaʻaina a ua hoʻololi ʻia i mau kaola nani, holoholona a me nā iʻa, i uhi ʻia me ke kokoleka a me ka hoʻopiha nani.
  Ua ʻoluʻolu nā keiki:
  - Nani ka maikaʻi o kēia , a makemake mākou i ka hau ʻaila!
  I kēlā manawa, lele maila kekahi mau ʻiole nui me ka hulu ʻulaʻula mai lalo mai o ka mauʻu ʻalani a hoʻāʻo e hoʻouka i nā keiki. Ua uē lākou me ka makaʻu, ua like ka nui o kēlā me kēia ʻiole me ka ʻīlio hae. Ua hahau ʻo Margarita iā lākou me ka uila mai kāna ʻauamo kupua a me nā apo kilokilo o kona mau wāwae wāwae ʻole. A ua hoʻohana pū ʻo Dominica i kāna wand kilokilo e hoʻokuʻu i kahi pulsar.
  Ua ʻike ʻia nā aniani waina gula me ka hau hau momona i hoʻokomo ʻia i ke ʻano o nā pua nani. Eia kekahi, me nā strawberries, nā fiku, nā strawberries hihiu a me nā hua nani ʻē aʻe.
  Ua ʻōhumu ʻo Dominika me ka ʻike ʻana me ke kuhikuhi ʻana i ke kīʻaha waina nui loa, ʻaʻole ia he gula wale nō, akā i hoʻopaʻa ʻia me nā daimana. A ʻo ka hau kalima i loko o ia mea me he mea hoʻonani kupanaha, i waiho ʻia ma nā waihoʻoluʻu āpau o ke ānuenue. A nani hoʻi ke nānā aku.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Loaʻa iā ʻoe kahi koʻokoʻo kilokilo i hana ʻia mai ka puʻuwai puʻuwai o kahi deragona - ʻaʻole loa kēia. Ma hea ʻoe i loaʻa ai?
  Ua pane pololei ʻo Dominica:
  - I ke kaua! A he oiaio a koa keia!
  Ua hīmeni ʻo Oenomaus me ka hauʻoli.
  Auwe ka mea hakaka,
  Me ke kaikamahine nani i ke kaua...
  Inā huhū ka ʻenemi -
  E pepehi au i ka ʻāpala! E pepehi au i ka ʻāpala!
  Ua ʻōhumu ke keiki Dobrynya:
  - He aha ʻoe, e ke kaikamahine , no ke aha ʻoe e hīmeni ai pēlā? Pono kākou e hīmeni: me ke keiki ikaika i ke kaua! ʻOi aku ka pololei, ʻoiai me ke kanaka ikaika i ke kaua. He mau keikikāne wale nō mākou i ka helehelena, akā no nā makahiki he mau kāne mākou!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Oenomaus a ʻike:
  Noho mau mākou i mau keiki,
  Hoʻololi wale nā makahiki!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika a ʻōlelo ʻo ia:
  - Maʻaneʻi e loaʻa iā mākou kahi honua moʻolelo a me ka hoʻololi.
  Ma hope o ia mea, hoʻomaka ʻo ia e ʻai i kāna ice cream conjured. Nui wale ka ono. ʻO kēia ka nani o ia mea. A ʻo ka ʻono a mālie o ka ice cream i laha ma ka alelo o ke kaikamahine.
  ʻO ke keikikāne ʻo Dobrynya, ma hope o ka iʻa a me ka ʻiʻo, ua hauʻoli hoʻi i ka hauʻoli. He mea maoli kēia, ʻono .
  Ua ho'āʻo nā kamaliʻi e ʻai ma ke ʻano o ka makaʻala a ʻaʻole hoʻi i ka slurp. ʻAe, he mea kupanaha ka ʻiole ʻiole kino.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka nani:
  Nani ka maikaʻi o ka hoʻokalakupua,
  A e hoʻohuli i ka ʻiole ʻino i hau kalima...
  Loaʻa iā mākou he ʻelima paʻa -
  Ke hana nei i kahi mea i manaʻo ʻole ʻia e hana ʻia!
  A pane hou ka ʻakaʻaka o nā keiki. A ʻoluʻolu ʻo squeak...
  He walaʻau ma ka lani. Ma kahi o ka lihi e lele ana kekahi deragona nui. Mai kahi lōʻihi aku, ua ʻano liʻiliʻi ʻo ia a ʻaʻole weliweli, ʻoiai ʻo kona mau poʻo ʻehiku. A he ʻano moʻokalaleo ma ke ʻano ʻino ʻole.
  Ua ʻakaʻaka nā kamaliʻi a hoʻomaka lākou e winika kekahi i kekahi. Leʻaleʻa maoli kēia. A paʻi lākou i ka pāma ma ka pāma.
  Aia ke kani.
  Lawe ʻo Dominika a hoʻolei i ka boomerang me kona manamana wāwae ʻole. Lele ʻo ia a ʻoki i ka puʻupuʻu, a i ka wā o ka hāʻule ʻana ua paʻi ka nani iā ia me ka ikaika mai kahi ʻano kupua. Ua ʻike ʻia kekahi keke nui ma ke ʻano o ka pāpale moa o Napoleon, i hoʻopaʻa ʻia me nā poppies, nā rosa a me nā pua kulina.
  Ua hānai maikaʻi ʻia nā keiki a ua hoʻokipa maikaʻi i ka makana me ke ʻano hoihoi.
  Ua ʻōlelo ke keikikāne ʻo Viscount:
  - He maikaʻi loa nā keke, akā pono ʻoe e nānā i ka hoʻohaʻahaʻa ...
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominika me ka hīmeni ʻana:
  He kuke no koʻu lā hānau,
  Ua kākau wau i ka mahalo no ka keke...
  A ʻo ka palapala i kala ʻia mai ka cream -
  ʻO ka manawa kēia e hele ai i ke kūlanakauhale ʻo San Remo!
  Ma hope o ia mea, lawe ke kaikamahine a hoʻokuʻu hou i ka boomerang. A lele ʻo ia ma luna, lele, a wili. Hopu hou mai la ke kaikamahine ia ia me kona wawae ole a mele aku la.
  Mai nānā haʻahaʻa i ka keke
  e make ai ʻoe ...
  ʻO ka puʻupuʻu e like me ka pōkā ma ka luakini.
  Me ka meaʻai e hoʻololi maoli ʻoe iā ʻoe iho!
  Ale iho la ke kaikamahine baroness me ka paakiki i kekahi apana keke me ka papale moa, palu aku la i kona mau lehelehe a olelo iho la:
  - Maikaʻi! Akā ʻaʻole kūpono hou.
  Ua ʻōlelo ke keikikāne ʻo Viscount:
  - ʻAʻole lōʻihi ka momona.
  Ua hīmeni ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka a me ka ʻakaʻaka:
  No ka puna a mama , no ka puna a ka papa,
  A no ke kupunawahine he ladle ...
  A ma ka ʻaoʻao o ka moena!
  Ua kaumaha nā keiki ma hope o ka ʻai ʻana a hāʻule i luna o ka mauʻu palupalu a ʻalani, e honi ana me ko lākou ihu. Laki, ʻaʻohe makika a me nā pepeke ma ʻaneʻi. He nui ka poʻe lele a ʻaʻole nahu, a ʻaʻohe pilikia me lākou.
  Ua nīnau ʻo Dominica iā Margarita, ua ʻae pū ke kaikamahine paionia a uhi koke i kona waha me kona lima:
  -E hiamoe ana ʻoe a i ʻole?
  Ua pane aku ka heroine partisan:
  He aha, ʻaʻole hiki i ke kaikamahine ke hiamoe i ka hoʻomāinoino a me ka hopohopo?
  Ke auwana nei ka mea hoopalau ma ke alanui nahele...
  Hele ʻo ia i loko o ka mauʻu mint ʻaʻole ʻike i kekahi mea.
  A ʻo ka hoʻopaʻapaʻa a me nā pāʻani!
  ʻO ke keiki koa ʻo Dobrynya ke honi nei ma kona ihu.
  ʻAe, ua loaʻa i nā kamaliʻi he nui nā hanana.
  Ua hīmeni ʻo Dominika me ka ʻakaʻaka:
  Moe makou me ka pilikia ole,
  He ʻoiaʻiʻo, ʻae...
  Akā, me ka pilikia,
  Ala mākou ma hope!
  . MOKUNA Helu 9.
  Ua ala aʻela ʻo Dominica a puka i waho o kahi moeʻuhane kupua i lawe iā ia i kahi honua like. Ma hope o ia mea, holoi ke kaikamahine iā ia iho a ʻauʻau me ka mea gula. Palaki au i koʻu mau niho a hele i ka ʻaina kakahiaka.
  Ma laila ʻo ia i hālāwai ai me nā kaikamahine ʻē aʻe a me nā kaikamahine mai ka papa elite. Ua lulu lima a nānā ʻia. Aia kekahi elves, trolls wahine, wahine hobbits i like me nā kaikamahine, nymphs, dryads, nā kaikamahine kanaka, ʻoiai he kakaikahi o lākou. Ua hui mai kahi hui nani.
  ʻO nā kaikamāhine i nāʻaʻahu nani a me nā mea nani, akā he kāmaʻaʻole, i mea e maʻalahi ai ka hoʻohanaʻana i ko lākou mau wāwae i ka wā kilokilo. A ma ka papa elite, he ʻano ʻokoʻa ka hoʻonaʻauao - hoʻolohe lākou i nā haʻiʻōlelo i hāʻawi ʻia e ka pueo ma ke ʻano ahi wikiwiki, a hana i nā ʻano hana like ʻole. Ua manaʻo ʻia ua ʻike mua ke kaikamahine i nā kumu.
  Ua hoʻopau ʻo Dominica i kekahi mau hana ma aneʻi. Ua pana ʻo ia mai kahi wand kupua a hana i nā loli. A laila hāwanawana ʻo ia i nā kilo. He mau huaʻōlelo paʻakikī i heluhelu ʻia iā ia, a ua haʻi hou ʻo Dominika iā ia.
  ʻOiai he mea hana kiʻiʻoniʻoni, he hoʻomanaʻo koʻikoʻi ke kaikamahine, no ka mea ma ka hoʻonohonoho pono ʻana e haʻi i nā kamaʻilio he nui.
  A hoʻomanaʻo maikaʻi wau i nā mea āpau. Akā ʻo kēia nā pua āpau, ʻo ka mea nui, ʻoiaʻiʻo, ʻo ka ʻimi ʻana i nā mea kiʻi i mea e hoʻopakele ai i ka wahine ikaika.
  A no laila, noho ihola ʻo Dominika ma ke kūlana lotus, e hui pū ana me kona mau wāwae ikaika a me ka hoʻopololei ʻana i kona kua. A komo hou ʻo ia i loko o ke ao holoʻokoʻa, kahi e ʻimi ai kā lākou hui i kahi ala e hoʻopakele ai i ka wahine ikaika.
  A i ka manawa pono. No ka mea, ma laila e kolo ana ke akua a me ka pō pōā ma ka piko. Ua hohola mua kēia mau mea ʻino ʻelua i ka ʻupena kupua e uhi i ka hui kamaʻa ʻole e hiamoe ana.
  Ua hiamoe ʻo Margarita, a moeʻuhane ʻo ia ...
  Ua loaʻa i ke kaikamahine ka hana o ka puhi ʻana i ke alahaka. No laila, hele wāwae ʻole ʻo ia, me ka ʻaʻahu pulupulu haehae ʻia a me kahi ʻeke ʻilihune, i ka ʻike maka. ʻO ka hāʻule a ʻaʻole maikaʻi loa ke aniau. He hau i ka pō, a uhi ʻia ka mauʻu i ka hau, kahi i waiho ai nā wāwae wāwae ʻole o ke kaikamahine i nā kapuaʻi liʻiliʻi a nani. Ua pulu a anu, me ka ua hui pu me ka hau.
  ʻO nā manamana wāwae liʻiliʻi o ke kapa ʻaʻahu ʻaʻahu ʻaʻahu i uliuli mai ke anu a me ka pulu. Akā, hele wiwo ʻole ʻo ia i mua, a ʻoi aku ka wikiwiki.
  A ia manawa hookahi no i mele ai;
  Hoʻopuehu ka ua i nā ʻāpana hōkū ma ka lani,
  Ua hoʻomākaukau lākou i kahi koʻikoʻi no ka fascism!
  ʻO ka ʻōpala wale nā pahu Tiger - he mākeke ʻōpala lepo ,
  Ke kali nei ka Wehrmacht i kahi pio huhū!
  Ke kali nei ka Wehrmacht i kahi pio huhū!
  
  ʻO ko mākou hoa ʻo Stalin, ke alakaʻi, ʻo ia ka ikaika o nā miliona,
  He lima pōhaku kāna, he pū mīkini ma kona lima!
  E lanakila auanei kakou i ka poe kaua mai Sodoma mai,
  He monolith ko mākou ikaika, pōmaikaʻi ma ka Honua!
  He monolith ko mākou ikaika, pōmaikaʻi ma ka Honua!
  
  nui a mākou e hana ai,
  Pehea e hoʻopakele ai i ka poʻe, ka maikaʻi o ka ʻĀina makuahine!
  Ua loaʻa iā Goebbels, i Gehena me ka lapuwale,
  A e lanakila ana, e manaoio mai ia'u, me na daimonio a pau!
  A e lanakila ana, e manaoio mai ia'u, me na daimonio a pau!
  
  ʻO ka uʻi Lūkini, ʻike ʻoe, kaulana i kona mana,
  He wili ʻeleʻele koʻikoʻi kona!
  A i nā kaua me ka poʻe fascist e kaulana ka ʻōpio,
  E ola mai ana ka Aina Malamalama, e ala mai ana!
  E ola mai ana ka Aina Malamalama, e ala mai ana!
  
  Mai hoʻokuʻu aku iā Hitler i kona ihu i ka poʻe Lūkini,
  Manaʻo ke kanaka ʻumikū he Akua maikaʻi ʻo ia!
  E hele mākou ma ke alanui Berlin,
  ʻAʻole, ʻo ka mea maʻemaʻe ma ka ʻuhane, ʻaʻole ia e lilo i kauā!
  ʻAʻole, ʻo ka mea maʻemaʻe ma ka ʻuhane, ʻaʻole ia e lilo i kauā!
  
  He ʻulaʻula ko mākou hae, ke kala o ke koko huhū.
  Ke ʻā nei ka lā ma ka Reichstag!
  ʻAʻohe makana manawaleʻa i nā keiki aloha.
  Inā koa ka puʻuwai a ʻeha ka makaʻu!
  Inā koa ka puʻuwai a ʻeha ka makaʻu!
  No laila, holo akula ʻo Margarita i luna, me ka nahu ʻana o ke anu i kona mau kuʻekuʻe wāwae, i ke alahaka. Aia ka uwea ʻau a puni a he mau hale kiaʻi pū mīkini.
  Ua inu ka poʻe Kelemania i ka mahina a me ka puhi ahi. Holo akula ʻo Margarita iā lākou. ʻAʻole makaʻu ke kaikamahine ʻilihune, ʻulaʻula i ka Krauts. Eia kekahi, i loko o ia ʻano wai a me ke anu, ʻaʻole hiki i kekahi ke ʻaʻa e hele wāwae ʻole, koe wale nō ka poʻe noi hope.
  A hoʻomaka ke kaikamahine e hīmeni iā lākou i kahi mele maikaʻi ʻole a leʻaleʻa:
  He keiki makua ʻilihune ʻilihune au
  Holo wāwae ʻole au i ka hau i ke anuanu...
  Akaka loa ka leo o ke kaikamahine.
  E kipaku ʻo ia i ka hau me he mea lā me ka ikaika!
  
  Ua lawe ke kaua i ko'u makuahine me ka poma,
  ʻO ka makua, ʻoiaʻiʻo, ua kāhea ʻia i mua ...
  ʻO ke kaikunāne lauoho ʻōniʻoniʻo ua paʻa i ke anu,
  Aia ke kaikuaʻana ma luna o ka scaffold!
  
  Pololi, ʻai au i ka ʻōpala berena,
  A ʻulaʻula koʻu mau wāwae liʻiliʻi i ka hau...
  ʻO wau kahi i ʻai ai ka ʻīlio tramp
  ʻOiai he nani a nani ke kaikamahine!
  
  Hiki iaʻu ke haʻi aku i nā mea a pau me ka wiwo ʻole,
  ʻOiaʻiʻo, e pōʻino ke kaua ...
  ʻAʻole pili ka mea a mākou e hakakā nei,
  ʻO ka monster Satana ka hewa no kēia!
  
  Eha ka wāwae o ke kaikamahine,
  A eha nui lakou i keia anu...
  Manaʻo wau e hiki koke mai ka wanaʻao i ka mahana o Mei,
  E lele ka falcon nani!
  
  Makemake mākou e hoʻonani i ko mākou ʻāina hānau,
  Akā, ʻo ka pōloli, ke anu, ka hau, a me ka hau...
  Ma hea ʻoe e hele ai, e Russia pōʻino?
  He hopena paʻakikī kēlā!
  
  He kaikamahine au, he keiki wale no,
  Ua hiki iaʻu ke ʻike i nā mea he nui ...
  Kokoke au i hana mai ka moena mai,
  ʻEhā a ʻelima wale nō aʻu i aʻo ai!
  
  No ke aha i hiki mai ai iaʻu kēia kaumaha?
  ʻO ka hopena ʻino o nā puʻuwai ʻeha...
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ua hāʻule kēlā ʻino,
  He mea liʻiliʻi wale nō a ʻo ia ka hopena!
  
  Aole nae i uhai ke kaikamahine malalo o ka auamo.
  Ua hoʻomākaukau ʻo ia a ke hele nei...
  He keiki ia, mamao loa mai ka elemakule,
  A hauʻoli ʻo ia i ka hehi wāwae ʻole!
  
  ʻO nā kapuaʻi o ke kaikamahine liʻiliʻi he nani.
  Ua kiʻi ʻo Raphael iā lākou ...
  A ke manaʻoʻiʻo nei au e hauʻoli ka mea liʻiliʻi.
  E ike mai ka Haku i kana mau keiki, e manaoio mai ia'u!
  
  ʻO ia ke kumu e hīmeni ai au i ke mele
  I ka nani o ke Akua ka Haku Kristo...
  Manaʻo wau e lilo ka honua i paradaiso
  A e halawai au me ko'u makuakane, e manaoio mai ia'u!
  
  A laila e hiki mai ka manawa a e ala hou mai lākou,
  ʻO wai i make, ʻo wai i make a ʻo wai ka maʻi...
  A e hauʻoli i ka wā ʻelemakule a me ka wā kamaliʻi,
  No ka makemake o Iesu!
  
  ʻAe, e kukuli au i mua o ke Akua,
  E hoʻokō wau i kēia mele i ka hauʻoli o ka mālamalama ...
  Ma ka inoa o na hanauna e hiki mai ana.
  E pio ana na monster kalaima!
  
  A laila e loaʻa i ke kaikamahine i ka hauʻoli mau.
  A me nā kānaka a pau o ka Honua Honua...
  E pau ana ka ino,
  ʻAʻole e haki ko mākou poʻe!
  
  Ua hele ʻo ia ma luna o kona mau kuli,
  Honi i ke kea kala...
  Ua liʻiliʻi kāna hana no ke Akua
  Ua iho mai Iesu mai ka lani mai no kakou!
  
  ʻAʻole koke kākou a pau me ka Mea mana loa,
  I kona lima nani a aloha...
  E lele lele ko kakou manao
  A aia ka ikaika i ka lima kamaliʻi, ikaika!
  
  Ano, heluhelu au i ka pule,
  Ua ʻōlelo ʻo ia, E kuʻu Akua, e kala mai iaʻu ...
  I kēia manawa aia mākou ma luna o ke kahua me ia,
  A ʻo wau a me Kristo, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ke hele nei mākou!
  
  A e hele pu kakou me ia i ka lani,
  A e hāʻule ka ua gula ma laila...
  E hoike mai ka Haku i kona lokomaikai,
  A e hoʻouna pololei ia i ka ʻenemi i ka haʻalulu!
  
  ʻO ka hope, aia ka hauʻoli i ka honua,
  Ua kali mākou i ka hōʻike ʻana mai o Kristo ...
  Lele makou e like me na anela i ka ahaaina ma ka lewa,
  He nani a maemae ke aloha o ka Haku!
  Ma hope o kēlā mele, ua lilo ka poʻe Nazi i ka manaʻo a hoʻokuʻu i ke kaikamahine pōʻino e hoʻomaha a hāʻawi iā ia i ke kī wela. Ua hoʻolālā ʻo Margarita e kanu mālie i kahi mea pahū i hoʻokaʻawale ʻia e like me ka popo palaoa i loko o kāna ʻeke ma lalo o ke kaʻaahi, akā ʻaʻohe manawa - ala ʻo ia.
  Ua kokoke loa ka powa a me ke akua. He ʻōpuʻu ko ke akua ma kahi o ka ihu, he helehelena ʻino a he mau niho lōʻihi. He kiʻekiʻe nō hoʻi ʻo ia, ma kahi o ʻekolu mika. ʻAʻohe mea kupanaha ua huki ʻo ia i ka ʻupena. A he kanaka momona a ʻulaʻula ʻo Nightingale me nā papalina hamster, e puka ana nā niho i mua a me ka ʻaʻahu nani me nā mekala. ʻAe, me ka ʻumiʻumi, maʻamau o Prussians.
  I kona ʻike ʻana ʻaʻole i holo pono ka hoʻouka kaua ʻana, ua hoʻokomo ʻo Nightingale the Powa i ʻelua manamana lima ma kona waha a hoʻāʻo e puhi.
  Ua hāʻawi aku ʻo Dominika iā ia i ke kīkī hale puni me kona kuʻekuʻe wāwae. A uwo ka powa i ka eha. A kuha aku la oia i ke koko.
  Huli ke akua i kāna lāʻau. Lele aʻela ke keiki koa ʻo Dobrynya a lālau i ka lauoho i ke goblin, hāʻule ma kona kua a hoʻolei iā ia ma luna ona. Ua hāʻule ke akua ma luna o kahi mea kanu e like me ka cactus me nā pua a uwē me ke kuli. A ua like kona leo me ko ka hoki hihiu.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita. Ua hoʻāʻo hou ʻo Nightingale e kīkī hou i ka wā i hahau ai ʻo Dominika i ka ʻauwae me kona kuli. A haʻi ihola ʻo ia.
  Ua hīmeni ke keiki heroic Dobrynya:
  Nīnau maila ke akua iā mākou,
  Kamo _ ke hele mai nei ʻoe ?
  Hele i ke kūlanakauhale -
  He mau mea kā mākou e hana ai!
  Ua hoʻāʻo hou ke akua e hoʻouka me ka lāʻau. Ua pale ke keiki koa i ka hahau a kiola hou i ke kanaka nui ma luna ona, no ka mea, ʻaʻohe ikaika o Dobrynya o kahi keiki. A me he mea lā e holo pono ana nā mea a pau.
  Ua kikoo hou ke akua. A ala mālie aʻela ʻo ia. Ala aʻela nā keiki a hoʻomaka i ka hoʻolei ʻana i nā ʻeke gula i ka diabolo wai. Ua hahau lakou ia ia a uwo. A haʻalulu.
  Ua lulu ʻo Margarita i kāna lāʻau kilokilo. A hoʻomaka nā cones e lilo i pōpō, a hamo maoli lākou i ke goblin me ka ʻaila, a hoʻomaka ʻo ia e wili e like me ka loach i loko o ka pā palai.
  A hāpai ʻo Dobrynya Nikitich i ka Nightingale the Robber i loko o kona mau lima kīkoʻo a hoʻolei iā ia ma luna o kahi lāʻau paina kaumaha me nā cones kālā. Mai ka hahau ʻana, e hāʻule a haʻalulu ka Nightingale, e koi ana iā ia e haʻalele i ka ʻuhane, a i ʻole, e kuha i ke koko.
  Ua hīmeni ke keikikāne Dobrynya:
  - Nightingale the Robber, he kanaka ʻino ʻoe,
  A hahau ikaika aku i kou maka ...
  Ua make ʻoe i kēia manawa, e ke kanaka ʻino .
  Pepehi hoʻi iā ʻoe, e ka mea hāwīwī!
  A laila lawe ʻo ia a paʻi me kona lima e like me ka ikaika ma ke poʻo. ʻO ka Nightingale the Robber he kani i kona mau pepeiao. A kuhikuhi ʻo Dominica i kāna koʻokoʻo kuhikuhi i ke goblin, a pehea ʻo ia e hoʻolei ai i kahi ʻano paʻakikī no ka hoʻololi ʻana. A e lilo ia i mea make make i loko o nā cascades o ka ikehu.
  A laila ... Aia kekahi kanaka huluhulu lōʻihi ʻekolu mika, a i kēia manawa ma kona wahi he papaʻaina i piha i nā ʻano meaʻai momona loa a me nā mea ʻono maikaʻi loa. A ʻo ia ʻala ʻala mai kēia lumi kuke kupanaha.
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  - ʻO kēia nā hoʻololi a me nā hana mana o nā hana mana,
  ʻIke mākou i ka paradaiso ma nā mea āpau o ka lani ...
  ʻO ka nani o ka nani ma nā wahi a pau ,
  E ala hou mai ka Haku mana!
  ʻO kaʻoiaʻiʻo, ma ka papaʻaina e waiho ana i ke gula a me ka ʻalani, kupanaha, ʻālohilohi nā pā metala me nā keke, me ka holika o nā kakini o nā waihoʻoluʻu like ʻole a me nā aka, a me nā meaʻai maikaʻi loa, a me nā mea ʻala, nā mea ʻono loa .
  A nani hoʻi nā donuts, i lūlū ʻia me ka pauda kupanaha. ʻAʻohe mea hou a hoʻohui ʻia ma aneʻi. A kīpī ʻia nā aniani me ka cocktails mai nā ʻano wai like ʻole, me nā hoʻopiha nani i hoʻopūʻiwa ʻia me nā ʻala a me nā hoʻolālā ʻono me ka glaze. A he aha ke ʻano o nā ʻōpuʻu i laila?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita me ka piʻoloke a hoʻōho me ka pīhoihoi:
  -Ua hoohuli oe i ka diabolo! ʻAe, mai hopohopo ! Pono ʻoe e hana i kekahi mea e like me kēia!
  Ua nīnau ʻo Dominica, me ka pīhoihoi:
  - Paʻakikī paha?
  Pane mai la ke kaikamahine lalau.
  - ʻAe, aneane hiki ʻole! A ua hiki iā ʻoe ke hana i kekahi mea e like me kēia.
  I kēia manawa, hoʻāʻo hou ka pō pōā e puhi. A hoʻohūhū aʻela ʻo ia i kona mau papalina ākea me he hamster. Akā ʻo ke keiki-hero, i ka wā e lawe ai ʻo ia, e hoʻopiʻi ʻo ia me kāna keiki, akā make, e like me ka sledgehammer, lima. A ʻo ka whistler, ma ke ala, kīkēkē ʻoi aku ma mua o hoʻokahi manawa, me he mea lā he niho gula i hoʻolei ʻia.
  A lele ʻo ia i luna. Kuʻu ihola ʻo ia i lalo a kīkoʻo aku me he mea lā ua kipaku ʻia ʻo ia. Akā, lele ʻo ia i luna, hoʻokomo hou i kona mau manamana lima i loko o kona waha a puhi. Akā, ma kahi o ka puʻupuʻu, ʻo nā mea a pau i puka mai he ʻūhā ʻino. A he ʻakaʻaka loa. Ua ʻakaʻaka nā keiki. Ua kani ka Nightingale the Robber:
  "E ale au iā ʻoe i ka manawa koke, e ale au iā ʻoe, e ale au iā ʻoe, ʻaʻole au e aloha!"
  I ka pane ʻana, ua kīkī ʻo Dobrynya, kēia keikikāne koa, i ka ʻauwae o ka Nightingale me kona kuʻekuʻe wāwae. A lele hou ka niho. Kiola akula i kona mau lima i waho, ua hilinaʻi ke aliʻi powa i hope.
  Ua uwo ʻo Dobrynya:
  A ʻo wai ka mea e loaʻa iā mākou i ke kaua, a ʻo wai hoʻi e loaʻa iā mākou i ke kaua,
  ʻAʻole mākou e ʻakaʻaka me kēlā, e pepehi mākou i kahi gadfly!
  E pepehi mākou iā ʻoe e like me ka gadfly!
  Ua kuhikuhi ʻo Dominica i kāna koʻokoʻo kilokilo i ka Nightingale the Robber i pio. Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Makemake ʻoe e hoʻololi iā ia?
  Ua kunou mai ke kaikamahine hana keaka:
  - E loaʻa i kahi mea pono!
  Ua mele mai ke kaikamahine partisan:
  Ua hoʻopaʻa ʻia ke keikikāne e ka papa hana hao,
  A hoʻokahi wale nō mea olakino aʻu i ʻai ai...
  Ma muli o ke kaumaha o ka ukana, ua hiki koke mai kahi hoʻouka kaua,
  A ua lilo ia he cyber genius o ka mana nui!
  A laila wili ʻo Dominica, e hana ana i kahi kiʻi koʻikoʻi ʻewalu me kāna wad kupua.
  A i kēia manawa, ma kahi o ka Robber Nightingale, ua ʻike ʻia kahi mauna o nā mea ʻono, nā dragees a me nā ʻāpana o ka ice cream.
  Ua lohe ʻia ka ʻakaʻaka hauʻoli, a ua hoʻomaka nā keiki e lele mai ka mauʻu. He u'i lākou, akā wiwi, ʻāwīwī, a he kāmaʻa maʻamau. A me ke kuko nui, ua lele aku la lakou i ka mea ai, kahi i huli ai ka Powa Nightingale a me ka Swamp Goblin. Puhi ʻo Margarita me kona mau manamana lima a hoʻōho:
  - E kū, e nā kāne a me nā kaikamāhine! Maopopo iaʻu iā ʻoe, pōloli ʻoe ma hope o ka hopu ʻia ʻana e kēia mau ʻino, akā e holoi mua i kou mau lima.
  A pehea ʻo ia e hoʻokuʻu ai i ka uila mai kahi koʻokoʻo kilokilo. Pono nā keikikāne e holo i ke kahawai, e ʻā ana nā kuʻekuʻe wāwae uliuli. ʻOiaʻiʻo, he mea ʻino ke ʻai ʻana i ka meaʻai me nā lima lepo.
  Ua nīnau ʻo Dominica:
  - He aha kēia, nā pio a me nā pio o ka Nightingale a me ke Goblin?
  Margarita i kona poʻo ʻālohilohi:
  - ʻAe pololei! Ua hoʻokuʻu mākou iā lākou. ʻOi aku ka pololei, ʻo ʻoe ka mea i hoʻokuʻu mai iaʻu. A ʻoluʻolu loa kēia .
  ʻOi aku ma mua o hoʻokahi haneli keiki, keikikāne a me nā kaikamāhine. E like me ka mea maʻamau, ʻekolu manawa ʻoi aku ka nui o nā ʻelele o ka wahine maikaʻi ma mua o ka wahine ikaika.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka pīhoihoi:
  - Maʻaneʻi ke nānā aku nei lākou a pau ma mua o ʻumikumamālua makahiki. He aha, ʻaʻole i pepehi kēia poʻe powa i nā mākua?
  Ua wehewehe ʻo Margarita:
  - ʻAʻole, ʻoiaʻiʻo, pepehi lākou i nā mākua. Ma hope o ka hoʻokuʻu ʻia ʻana e loaʻa i nā mākua ke kino o nā keiki. E like me ia, no ka laʻana, me Dobrynya Nikitich. A me aʻu pū kekahi, ua like au me he kaikamahine lā.
  Ua hōʻike ke kaikamahine wahine:
  - ʻO ka wā kamaliʻi mau loa, e like me ka moʻolelo moʻolelo, maikaʻi loa ! A hiki iā ʻoe ke ʻōlelo - ʻoluʻolu!
  Ua kaniʻuhū ʻo Margarita, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻAe, he mau honua maikaʻi kēia i mea maikaʻi loa nā mea a pau . Akā, nui nā pōʻino ma ʻaneʻi. ʻO ka mea nui, aia kekahi poʻe i ʻoi aku ka pōʻino ma mua o ka goblin a me ka Nightingale the Robber.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka hāwanawana:
  - ʻO wai, no ka laʻana?
  Ua ʻōlelo mālie ke kaikamahine ʻāpana.
  - Ka luahine Shapoklyak!
  Ua hoʻopiʻi ke kaikamahine wahine:
  Hana maikaʻi, hana maikaʻi, ʻo kupuna wahine ke alakaʻi!
  ʻO ka lilo ʻana i hoaaloha me ia, ua like ia me ka pāʻani ʻana me ka crocodile!
  Lawe aʻela ke kaikamahine a hoʻolei i ka ʻeke me kona manamana wāwae wāwae. Kuʻi ia i ka lele. Pahū ka ʻiʻo, helelei i loko o ka confetti.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka lulu ʻana i kona poʻo me nā curl gula:
  - ʻAʻole maikaʻi ke pepehi i nā mea ola!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Akā, he insect wale nō!
  Ua hīmeni ʻo Margarita i ka pane:
  - kuha oe i kou kohu i ka makani,
  Mai hōʻoki i ka ʻōpala a i ʻole ka ant...
  Mai uhai i ka lala o ka nahele -
  Hoʻokahi ʻohana ke ola a pau ma ka Honua!
  Ua hoʻōho ke kaikamahine wahine, e hōʻike ana i kona mau niho:
  -ʻO wau,ʻoʻoe,ʻo ia,ʻo ia - hui pū me ka'āina a pau,
  E hui pū me kahi ʻohana aloha!
  Ma ka ʻōlelo mākou, hoʻokahi haneli tausani I!
  Holoi nā keiki iā lākou iho i ke kahawai. A i kēia manawa, holo lākou i ka ʻai, hauʻoli a ʻālohilohi.
  Ua hāwanawana ʻo Dominica lāua ʻo Margarita i ke ʻano, a ua lōʻihi ka papaʻaina. I kēia manawa ua lawa kahi e noho ai nā kānaka a pau.
  Noho iho la na kamalii, me ka oni ana i ko lakou mau wawae, a himeni me ka leo malie.
  Laha ka pākaukau me he hau lā
  A waiho ʻia nā mea maikaʻi ...
  E holomua na keiki,
  A kālua ʻia mai Cheburashka!
  Mahope iho, hoomaka lakou e ai. Nui nā keiki uʻi ma ʻaneʻi, ʻoiai ua pau lākou i ka pōloli a me ka nele.
  ʻO Dominica lāua ʻo Margarita, ʻoiai ua hānai maikaʻi ʻia lāua, me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, hoʻomaka lākou e hula. A e hehi kāua i kou wāwae ʻaʻole, ʻokiʻoki ʻia.
  Mele mai na kaikamahine me na leo olinolino;
  Ua hānau ʻia au ma ka ʻāina ākea
  Kahi e hakakā nui ai nā kaikamahine a pau...
  ʻAʻole hiki iā Sātana ke lanakila i ka ʻāina makua,
  I ka nani o ko kakou makuahine Rusia!
  
  E hiki no ia makou ke pale aku ia Rus hemolele,
  A ʻo ka ʻino a me ke kolohe o ka ʻenemi...
  E hahau ikaika kakou i ko kakou mau hoa paio,
  A e hoʻonani ʻia ka ʻuhane Lūkini me ka pahi kaua!
  
  ʻO Rusia, ʻo koʻu ʻāina hānau kēia,
  Hemolele a me ka honua ...
  Hoʻokahi ʻohana nā lāhui a pau,
  A opio mau loa ke kaikamahine!
  
  E pale mākou i ko mākou ʻāina i nā kaua,
  ʻAʻole hoʻokahi manawa no ka ʻenemi hewa ...
  Ma luna o mākou he keruba ʻēheu gula.
  E hāʻawi makana i kekahi koa Lūkini!
  
  Ma Rusia ua maikaʻi nā mea a pau, maikaʻi,
  A ʻoi aku ka ikaika o ko mākou makemake ma mua o ke kila ...
  He hoe ikaika ko ke keiki ma kona lima.
  A noho aliʻi ʻo Coomrade Stalin ma laila!
  
  Aloha nā kānaka i koʻu ʻāina makuahine,
  E hoʻonui mākou i ka nani a mau loa...
  ʻAʻole e ʻaihue ʻia ka ʻāina makua no kahi ruble,
  A ʻo ke Akua Svarog ka Mesia nui !
  
  E hoonaniia ko'u aina makuahine,
  i ka ʻenemi i ke kaua ...
  Aloha ʻo Lada makuahine o ke Akua iaʻu,
  E kiʻi mai nā ʻenemi o Rūsia i ko lākou hele mai!
  
  Inā pono, hiki iā mākou ke hoʻokahe i ke koko o ka ʻenemi,
  ʻAʻole hiki ke hoʻokuʻu ʻia ʻo Rūsia ...
  E lilo koke ka mea hahai holoholona i mea paani,
  A ʻo ke alakaʻi nui ʻo Lenin me mākou!
  
  E lanakila mākou i ka nui o ke ākea,
  E hāʻawi mākou i ka hauʻoli, hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa ...
  ʻOi aku ka kiʻekiʻe o Moscow ma mua o Roma ponoʻī,
  Me kona mana hoʻololi ʻole i ke kaua!
  
  Ke hiki mai ke kaua i ko kakou aina malamalama.
  E hōʻike mākou i ka Fuhrer i ko mākou ʻano ikaika ...
  E loaʻa i ka Lūkini ka uku lokomaikaʻi,
  Ua kiʻekiʻe mākou ma mua o ka lā a ʻoi aku ka nani ma mua o nā kumulāʻau!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole e pau ʻo Rus,
  ʻAʻole e kukuli ka Horde iā mākou ...
  E hakakā no kou ʻāina makuahine a mai makaʻu,
  ʻAʻole ʻike ka Lūkini i ka nāwaliwali a me ka palaualelo!
  
  E ala hou mai ko kakou aina aloha,
  E hōʻike i ke ao holoʻokoʻa i kona ikaika ...
  A e luku ʻia ʻo Sātana
  E hāʻule ka ʻenemi o ka ʻĀina i ka lua kupapaʻu!
  ʻO ia ke ʻano o ka lele ʻana o nā kaikamahine me ko lākou mau wāwae ʻaʻohe wāwae a me ka wili e like me nā daimonio, hoʻomaka lākou e uwē a lele i loko o nā kuʻekuʻe pālua.
  ʻO kēia nā kaikamāhine maikaʻi a me ka huhū maʻaneʻi . A pehea ko lakou uwau ana, lele iluna.
  ʻAe, ʻae, ʻai nā keiki a hīmeni pū kekahi i kā lākou iho. A hana lākou ma kahi ala maikaʻi loa. ʻO kēia kā lākou mau mele. A wili lākou e like me ka wili wili.
  ʻO nā kaikamāhine papa kiʻekiʻe.
  Akā, ua ʻike ʻia kahi lele nui loa i ka lewa, e like me ka deragona maoli. A ʻo kona mau ʻēheu he nui loa a ʻālohilohi e like me ke gula i hoʻopaʻa ʻia me nā pōhaku makamae. A he mea kupanaha loa ke nana aku. He ʻoiaʻiʻo kēia, ʻo ka ʻōlelo ʻoiaʻiʻo, he mau lepelele nui loa, e like me nā dinosaur.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole ʻoe e ʻike i nā hana mana ma aneʻi. Kupaianaha!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a pane maila:
  - ʻAe, he mau ʻākoʻo maoli nō kēia. Akā ʻaʻole kēia ka mea kahaha loa. Nui nā mea ʻoluʻolu ʻē aʻe.
  Ua hīmeni ʻo Dominica:
  ʻAʻole naʻe he puke a ʻaʻole hale hōʻikeʻike.
  ʻAʻole lākou e pani i kā mākou mau hoaaloha!
  e hoʻokuʻu ke kaikamahine mai ka wand magic i kahi kukui. A ua puka mai nā aniani cocktail hou. A hoʻouka nā keiki iā lākou.
  ʻO ia ka maikaʻi o nā mea a pau . A hoʻokani wale kekahi ʻano mele i koʻu poʻo.
  A pehea lā e hīmeni ʻole ai ʻo Dominic lāua ʻo Margarita;
  Hoʻouka ka nani me ke kamaʻa ʻole,
  Ke holo nei lākou, nā kaikamahine maikaʻi ...
  Inā pono ʻoe e pā i ka Fritz me kou lima,
  A i ʻole e ʻoki lākou iā ia me ka pū mīkini!
  
  ʻAʻole hiki i nā kaikamāhine ke kānalua
  E kanu lākou i ka poʻe Nazi make ...
  A e kipaku ikaika lakou ia ia mai kona mau wawae aku,
  A ʻo nā ʻīlio hae ma kahi ʻē!
  
  ʻO Rusia, he ʻōlelo kēia no nā koa,
  I ka wā, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ia e ʻoi aku ka maikaʻi ...
  ʻOiai he pōʻeleʻele ke kūlana i kekahi manawa,
  Ma kahi i lanakila ai o Kaina eleele ino!
  
  Mai manaʻoʻiʻo, ʻaʻole holo nā lālā Komsomol,
  A inā holo lākou, a laila e hoʻouka wale ...
  A e pepehi ʻia nā Nazi a pau i ka manawa hoʻokahi,
  A e hoʻokiʻekiʻe ʻia ka Fuhrer i ka ʻoki ʻoki!
  
  ʻO Rusia, ʻo koʻu ʻāina hānau kēia,
  He nani ʻo ia, nani wale ...
  ʻO ka mea makaʻu, ʻaʻole pono ia i ka ruble.
  A, ʻike ʻoe, he mea weliweli ka hoʻopaʻapaʻa ʻana me ke koa!
  
  Akā e ʻike ʻoe e lanakila mākou i ka poʻe fascist,
  ʻAʻole e noho aliʻi ka hewa ma ka noho aliʻi...
  Ma luna o mākou he keruba ʻēheu gula,
  A ke Akua Svarog me ka nui i ka lei!
  
  ʻO ka mea makaʻu, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he kauā nāwaliwali ia,
  Hoʻokahi kona hopena - e hoʻomanawanui i ka hōʻino ...
  I kēia lā he mechanic ʻoe, ʻapōpō he foreman ʻoe,
  A hiki iā ʻoe ke hahau i ke kua o nā poʻe ʻē aʻe!
  
  He ikaika ko na kaikamahine, he lua pele wale no.
  I kekahi manawa, hoʻohiolo ikaika ʻo ia i nā mauna...
  Ke kaua nei me ka makani ino,
  A ʻo ka make ʻoiaʻiʻo e ʻoki i ka lāhui kanaka!
  
  E haʻi aku wau iā ʻoe me ka ʻoiaʻiʻo, e nā naita,
  Ua ikaika mākou i ka wā e hui pū ai ko Rūsia...
  Pono ʻoe i kahi meaʻai e hele pū me kāu ʻōpala a me kāu pahi,
  He naita lanakila ole kakou ma na kaua!
  
  He aha ko mākou manaʻoʻiʻo i ka Haku Kristo,
  ʻOiai mahalo mākou iā Lada...
  Ua like ʻo hoa Stalin me ko mākou makuakāne,
  A aia kahi wahi o ka paradaiso komunisme!
  
  E ala hou mai ka mea i make ma mua
  A e lilo mākou i mea nani a naʻauao ...
  A haaheo loa ke kanaka.
  ʻOiai i kekahi manawa ʻōlelo lapuwale ʻo ia!
  
  I ke aloha, ua like ko kākou ʻāina me ka hōkū.
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole loa e hele i waho ...
  E hoʻokō ʻia kahi moeʻuhane nui
  Aia ka maluhia a me ka hauʻoli ma ke ao holoʻokoʻa!
  
  Aloha au iā Maria, mahalo au iā Lada me ka laʻa,
  Nani ʻo Svarog a maikaʻi ʻo Perun...
  Aloha au iā Iesu a me Stalin,
  He mea aloha iaʻu nā helehelena hemolele o nā kiʻi!
  
  Ahea e loaa ai ka paradaiso maoli?
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hoʻokō ʻia kou mau manaʻolana a pau ma ia mea...
  Hāʻawi i kou puʻuwai i kou ʻāina makuahine,
  E maikaʻi nā mea a pau, ʻoi aku ka ikaika ma mua o ka wā ma mua!
  Ma hope iho, ʻai nā keiki i hoʻokuʻu ʻia. A laila ua hoʻokumu ʻia lākou i ʻāpana. ʻOi aku ma mua o hoʻokahi haneli mau keikikāne a me nā kaikamahine.
  A hele lākou i kahi huakaʻi. Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya me ka ʻakaʻaka maikaʻi:
  - E hakakā lākou, maopopo iaʻu!
  A lele akula ke keiki meʻe ma luna o ka deragona.
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus:
  - E neʻe mālie loa kēlā ʻano hoʻokaʻawale. ʻOi aku ka wikiwiki o mākou e neʻe ma luna o nā ʻīlio. A ma ʻaneʻi ʻoe e ʻike i ka wā e kū ai.
  Ua kūkulu ʻia nā keiki. Hoʻokahi wale nō baroness i ʻaʻahu nani a nani hoʻi. ʻO nā mea i koe e like me ka poʻe noi, nā ragamuffin ʻōpio . Eia naʻe, ʻoi aku ka maʻalahi o ka neʻe ʻana me ke kamaʻa ʻole.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Inā hele ke kaikamahine baroness, a laila e wāwahi ʻia kona mau kāmaʻa makamae a hāʻule. Pono paha ʻoe e kamaʻa ʻole e like me nā mea ʻē aʻe?
  Pane mai la ka Baroness.
  - ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kali! ʻOi aku ka maikaʻi e hoʻouna iaʻu i koʻu makuakāne, ke Duke, e hāʻawi ʻo ia i ka uku iā ʻoe a ʻaʻole e hōʻeha iā ʻoe!
  Kuno ʻo Margarita iā Dominica:
  - He mana maoli kou. No laila, e hui pū kāua a hoʻouna aku i nā uku hoʻomālamalama, a hoʻolei i ke kaikamahine i loko o ka hale kākela o kona makuakāne!
  'Ōlelo ke kaikamahine wahine:
  - Pehea ka uku?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻAe, hāʻawi lākou iā ʻoe i kahi ʻeke gula, no laila he nui maoli kēlā? Eia kekahi, hiki iaʻu ke hoʻokaʻawale i ke gula mai nā lāʻau maʻamau a me nā cones, a hiki iā ʻoe!
  Puhi ʻo Dominica:
  - Auwe! No laila hiki iā mākou ke kūʻai iā mākou iho i dukedom!
  Ua kūʻē ke kaikamahine partisan:
  - Ua kapu! ʻAʻole ʻae ʻia ke gula kilokilo mai ka hoʻolaha ʻana, inā ʻaʻole e ʻoi aku ka nui o ia mea ma mua o ka hao. Maopopo iā ʻoe, ka piʻi ʻana o ke kālā makamae!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Ua like anei kēia me ka hyperboloid a ka engineer Garin?
  Kuno ʻo Margarita:
  - Kekahi mea like. Heluhelu au i kēia puke i koʻu wā liʻiliʻi. ʻAe, a laila hāʻule ke kūlana gula, a he mea weliweli .
  Ua ʻōlelo ʻo ʻEnomai me ka ʻakaʻaka:
  - Akā naʻe, e hoʻāla paha i kahi baroness? I mea e hoʻopailua ʻole ai ʻo ia!
  Kuno ʻo Dobrynya me ka minoʻaka:
  - ʻAe, e hana mākou i kēia manawa,
  Hāʻawi kāua iā ia i mea ʻoluʻolu!
  Hehi hou ka Baroness i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka mauʻu a uwo maila:
  - E lawe iaʻu i koʻu makuakāne! A i ʻole, e hoʻopau wau iā ʻoukou a pau!
  Ua ʻakaʻaka like nā keiki.
  ʻEā, ua ʻike ʻia kahi gnome i loko o ka pāpale mai lalo mai o ka mauʻu. He ʻōpiopio loa ʻo ia, ʻaʻohe ʻumiʻumi. Akā, me ka lima kilokilo.
  ʻŌlelo maila kekahi leo liʻiliʻi.
  - A laila lohe au i ka leo o kahi kaikamahine capricious. ʻO ka manawa paha kēia e hoʻonaʻauao iā ia?
  Ua ʻōlelo ʻo Baroness:
  - E ho'āʻo wale, e ka mea ʻai !
  A hoʻāʻo ʻo ia e hoʻoneʻe i ka gnome me kona wāwae kāmaʻa. Ua lulu ʻo ia i kāna koʻokoʻo kilokilo. Ua nalowale ke kaikamahine a me ke keikikāne o ka poʻe kahiko.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Auwe!
  Kuno ʻo Margarita:
  - He keikikāne dwarf kēia. ʻO kahi ʻano gnome kūikawā i hāʻawi ʻia me ke kilokilo. I kēia manawa ua lawe ʻo ia i ke kaikamahine capricious e hānai ʻia. A ʻo ka baroness e pono e aʻo i ka moʻomeheu, ka hanohano a me ka hana pono.
  Ua ʻōlelo ʻo ʻEnomai me ka ʻakaʻaka:
  - A makemake au e hahau iā ia! A no laila, ua haʻalele ke kaumaha i kou poʻohiwi.
  Manaʻo ʻo Dobrynya:
  -E hele ana ʻoe i Skeleton? No laila, ʻo ka manawa kēia e hele ai i ke alanui.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Ma kahi kokoke loa i laila ka hale kākela o ka wahine kilokilo ʻo Bastinda, nona ka mea ʻē aʻe o ka ʻumikūmālua - he ʻiole melemele. ʻO kēia ka mea a mākou i hopu ai.
  Eia kekahi, ua loaʻa iā mākou he pūʻali koa liʻiliʻi, ʻoi aku ma mua o hoʻokahi haneli mau kāne. Aia ma waena o lākou ka hero Phoenix Falcon. He keikikāne nō hoʻi, akā me ka ikaika nui.
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya:
  - ʻIke wau iā Phoenix. Pehea ʻo ia i hopu ʻia ai?
  Pane mai la ke kaikamahine lalau.
  - Ma ka maalea, e like me oe. Akā i kēia manawa he pūʻali koa mākou, a e hoʻouka kaua mākou i ka hale aliʻi o Bastinda!
  Ua pāʻani ʻo Dominika me kona ʻōpū ma kona ʻōpū. A laila, lawe aʻela ʻo ia a ʻōhi i ka hua e waiho ana ma luna o ka mauʻu me kona manamana wāwae ʻole. Kiola aku la ia i kana hua, paa i kona waha, nau iho me kona mau niho ikaika, a puana ae la:
  - E hele i ka hoʻouka kaua? ʻAe, makemake au i kēia manaʻo. ʻOiai, hoʻomanaʻo mai ka inoa Bastinda iaʻu i ka moʻolelo moʻolelo a nā keiki. ʻAʻole anei ʻo ia ka mea holoi ʻole iā ia iho?
  Ua lulu ʻo Margarita i kona poʻo:
  - Ua ʻike nō hoʻi au i kēia moʻolelo moʻolelo. ʻAʻole, he kupua ʻokoʻa kēia. He pūʻali ʻiole kona. ʻAe, a me nā orc mercenary pū kekahi. Hāʻawi ʻo Artefa CT me ka ʻiole i ka mana nui ma luna o nā rodents, no laila ...
  Ua kauoha ke kaikamahine partisan:
  - Nā keiki! Wehe i nā nila mai nā spruces kālā kokoke, e ʻike koke ʻoe iā lākou ke komo mākou i ka ulu lāʻau. Hiki i kēia ke hana i kahi mea kaua kūpono.
  Pane mai na kanaka.
  - E hana mākou i nā mea a pau, ko mākou mea ho'ōla!
  A hele ka hui. ʻOiai ua ʻoi aku ka nui o nā kaikamāhine ma mua o nā keikikāne, ua ʻike pū lākou i ka hele wāwae. Huki aʻela lākou i nā manamana wāwae o ko lākou mau wāwae. I ka manawa like, e pāʻani ana ke mele.
  Ua neʻe ka hui i ka huakaʻi. Ma ʻaneʻi, ma hope o ka ʻai ʻana, ʻuwē nui kekahi o nā kāne, akā ua hoʻomaka nā kaikamahine e kuʻi i nā pahu i hana ʻia me ka lau peacock , a ua ʻoi aku ka hauʻoli o ke ʻano.
  Ua hehi ʻia nā keiki ma ke ʻano. Ua manaʻo ʻo Dominica e like me ke kiʻiʻoniʻoni e pili ana iā Malchish-Kibalchish . He mau kanaka hele wāwae ʻole. Akā no kekahi kumu ʻaʻohe kaikamahine i ke kiʻi Soviet. A he mea ʻē kēia, ʻoiai ma lalo o ke aupuni ʻulaʻula ua koi mau lākou i ka kaulike o nā kāne.
  A he nui nā kaikamāhine ma ʻaneʻi, a ua like lākou me nā koa hānau maoli ma ka huakaʻi - ʻo kekahi poʻe, ʻo ka ʻohana elf kekahi hapa, e like me ka ʻike ʻia mai ko lākou mau pepeiao lynx. ʻAe, he ʻano matriarchy.
  Hele na keiki, a ia manawa hookahi, hoomaka lakou e himeni, me he mea la aole keia.
  ʻO Elfia ko mākou ʻāina naʻauao,
  Ma lalo o ke aupuni o ka Mesia ...
  Ua haawi mau loa ia mai e ke Akua ia kakou,
  I mea e hauʻoli ai ko mākou ola!
  
  I ka nani o Oenomaus maikai ,
  ʻO wai ka mea i lanakila i nā ʻenemi o ka ʻāina...
  E hakakā ʻoe nona a ʻaʻa,
  A e hoomaka koke kakou e noho malalo o Solcenism !
  
  Holo na kaikamahine kamaa ole
  Makemake lākou e hakakā i ka ʻenemi ...
  A ʻaʻole maikaʻi loa kēia Orkler,
  Akā, he kiʻi wale nō ia o ka clown!
  
  ʻāina pau ʻole nui
  Ma kahi o ka makemake, ʻike ʻoe, o nā hanauna ...
  Oiai na kauwa a Satana e kukakuka ana.
  Akā ʻo ke akamai ahi e hele pū me mākou!
  
  Manaʻo wau ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa ʻia kā mākou kaomi.
  ʻOiaʻiʻo, e luku mākou i ko mākou mau ʻenemi i ka honua ...
  Kākau ʻoe i loko o kāu puke puke, e ke keiki.
  Nani ka noho ana o na kanaka malalo o Oenomaus !
  
  E ʻoi aku ka nani o ka ʻāina makua ma mua o nā mea ʻē aʻe,
  E hiki mai ana ka lani i keia ola ana...
  E hoʻolauleʻa kākou i ko kākou holomua ʻāhiu
  A e noho koke mākou ma lalo o ka elfinism!
  
  ʻAʻole, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole hiki iā mākou nā Orkishists ke haki,
  ʻOiai ikaika a maalea loa ka ʻenemi...
  Akā e hele mākou i nā hoʻokolohua me kahi A,
  E maikai ia malalo o Oenomaus !
  
  ʻO ka hanohano hanohano o ke Tsar, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  Me kou lei i piha i na daimana...
  A ua ʻike ʻoe, e ʻeha ka holoholona ʻino.
  E emi ana ka mai lepera, e manaoio mai ia'u.
  
  ʻAʻole, no Elfia pono ʻoe iā Elfrog ,
  E na makamaka, mai kumakaia i ko oukou mau Akua...
  Nui a hanohano ka Ohana mana loa,
  Mai hōʻike i kou nāwaliwali!
  
  ʻO Lada nani ka pā o nā akua,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ua hānau ʻo ia i ke aloha...
  Mai hoomaunauna wale i na kanaka i na olelo pono ole,
  Ua wehe ʻia ka nui palena ʻole!
  
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kāohi i ka pua a Elfrog ,
  E hou ʻo ia i kekahi ʻenemi ...
  Mai makemake wale i na mea lapuwale,
  E uhi ka pale o ke koa eleven!
  
  Elfia, he mana kanalua keia,
  Hiki iā ia ke neʻe i mauna...
  ʻOiai i kekahi manawa, pilikia nui ka ʻiʻo.
  Hiki iā mākou ke hōʻole i nā pilikia a pau!
  
  E kū koke mai kahi honua nani o nā elves ,
  Ka mea e hehi ana i ke ao holoʻokoʻa...
  E hohola ke keruba o ke Akua i kona mau eheu,
  A aia kekahi mea, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻo ka hana ʻana ...
  
  He nani ʻo Lada, manaʻoʻiʻo mai iaʻu.
  Hāʻawi ʻo ia i ke aloha i kāna mau keiki kāne a pau ...
  A e lilo ana ia i naita ikaika,
  A e paʻi ikaika kākou i ka ʻenemi i ka ihu!
  
  ʻO ʻoe ʻo Fiev , e like me ke kapikala no nā elves ,
  ʻO ka makuahine o, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, nā kūlanakauhale Drussian nani ...
  E hahau kakou i ka enemi ,
  He mau naita mākou, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole mākou he makaʻu!
  
  No kuu aina laa,
  E kaua ikaika loa kakou...
  ʻAʻole e ʻaihue ʻia ʻo Elf i kahi ruble,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻike mau nā elves māmā i ke kaua!
  
  Aia nā kaikamāhine maikaʻi, manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  E holo wikiwiki ana lākou i ke anu...
  ʻO ka Fuhrer, he holoholona hihiu, e haehae ʻia,
  E ulu mākou i kahi nani, ʻike ʻoe, rose!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole mākou e hoʻomanawanui i ka huhū.
  E hoʻāla kākou i ka Elf i hoʻomālamalama ʻia e ka lā...
  E hoʻokō ʻia kahi moeʻuhane nui
  Ma lalo o kēia lani he uliuli keu!
  
  E hele mai ʻo Elfrog e hoʻāla i ka poʻe make,
  Akā pono mākou e hoʻolaʻa iā ia no ke ola ʻoluʻolu ...
  E lanakila mākou i ka nui o ke ao,
  He make ʻole ʻo Kristo, a ʻo Iuda i loko o Gehena!
  
  E lawelawe pono ia Oenomai,
  A e ʻoluʻolu, mai kipi ʻoe i nā mōʻī ...
  I ka nani o na keiki a na elves ,
  Elfia, ʻaʻole kēia he wahi ma ka palapala ʻāina!
  
  E lanakila koke mākou i ke ao holoʻokoʻa,
  Aia ka mana ma luna o ke ola a me ka make...
  E lilo ana ka mea ola i keruba,
  Ua like kēlā kanaka me ke Akua, e manaʻoʻiʻo!
  . MOKUNA Helu 10.
  Ua hoʻi ʻo Dominica i kāna lumi papa kula, hoʻopau i kāna kau ma ke kūlana lotus. I kēia manawa ua hoʻomaka hou ʻo ia e aʻo i nā ʻano kupua, nā ʻano a me nā ʻano like ʻole. A ua hana ʻo ia i kēia me ka makemake nui.
  Ma hope o ia mea, hele au i ka ʻaina ahiahi. Ma hope ona ke kaikamahine Fiesta. Ua ʻai pū lākou i ka hee me ka ʻuala a holoi ʻia me ka hui ʻana o ka waiū a me ka wai tōmato. Ma hope o kēlā, lilo nā mea a pau i mea nui.
  Ma hope o ka ʻaina awakea, ua paʻa ʻo Dominica i ka pā me Fiesta me ka hoʻohana ʻana i nā koʻokoʻo kilokilo. A hoʻolei ʻo ia i kahi keke nui me ka ʻaila ma luna ona , e hamo ana iā ia mai ke poʻo a ka wāwae.
  Ua ʻae ʻo ia i ka lanakila a hāʻawi iā ia i ke apo mai kēlā me kēia o kona mau wāwae ʻole. A ʻoi aku ka ikaika a ʻoi aku ka make o Dominica i kēia manawa .
  Ma hope, ua ʻauʻau nā kaikamahine ʻelua a hele i ko lāua mau lumi.
  I loko o ka lumi, noho iho ʻo Dominica ma luna o kahi moena, pelu ʻo ia i kona mau wāwae i ke ʻano he lotus, a hoʻoneʻe hou i kona ʻano kino a me ka ʻuhane i kahi pae ʻē aʻe o ka honua noʻonoʻo.
  I kēia manawa ke lele nei lākou ma luna o nā ʻīlio, a ke hele nei kekahi pūʻulu keiki ma lalo o lākou.
  Alakaʻi ʻia e nā keikikāne ʻelua: ʻo ka Viscount a me ka hero Phoenix Falcon. He mau keikikāne maikaʻi nā keiki kāne ʻelua me nā ʻiʻo koʻikoʻi, a me nā pōkole wale nō. ʻO ka ikaika, e ʻōlelo kākou, e nā kāne. Hele aku la lakou, a loaa ke kolamu.
  Ke ho'āʻo nei nā keiki e neʻe me ka wikiwiki, a i kēlā me kēia manawa e hoʻomaka lākou e holo. A ua like ia me ka pūʻali ʻānela me nā poʻo nani a nani. A ʻaʻole mau lākou i mau mea kaua, koe wale nō nā ʻōpala homemade.
  Akā, komo lākou i loko o ka ulu paina. Uwo ae la kekahi mau iliohae, aka, hoolei aku la o Phoenix i ke koo kaumaha ia lakou me kona wawae ole, a nahaha maoli ia i ka iwi poo.
  Ua hāʻule ʻo ia, a ua hoʻomaka nā ʻīlio hae e holo. A hoʻomaka nā keiki e hoʻokaʻawale i nā cones a me nā lālā.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  "Ke hoʻomanaʻo nei au i kekahi manawa i hoʻokumu ʻia kahi pūʻulu o nā keiki partisan i kahi kaua koʻikoʻi. A heʻe ka pūʻali koa Kelemania. Holo aku la na keiki mahope o lakou a hahau aku ia lakou me ka maa .
  Ua ʻae ʻo Dominica:
  - Slingshot, he ikaika make kēia!
  ʻO nā keiki koa, ʻoiaʻiʻo, ua hoʻomaka lākou e kūkulu i nā maʻa. A hana i kekahi mea e like me nā kakaka.
  Ua lawe ʻo Margarita a ʻike me ka ʻakaʻaka:
  - E ʻoi aku ka maikaʻi o kā mākou mea kaua inā e kipaku ʻia me ke kilokilo.
  Ua hoʻōho ʻo Dominika me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - ʻOi loa inā hoʻohui au iā ia!
  Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana o nā keiki iā lākou iho, ua ʻohi nā kilokilo ikaika ʻelua i kā lākou mau ʻauamo.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Hoʻohui like mākou!
  Ua hōʻoia ʻo Dominica:
  - Pololei!
  Ua hōʻiliʻili nā kaikamahine ʻelua i ka ikehu o kā lākou mau ʻauamo kilokilo a hoʻolele ʻia me ko lākou mana nui. A laila, lawe nā u'i a hoʻolele i nā kahawai o ka ikehu mai ko lākou manamana wāwae wāwae ma o ka pūʻulu o nā keiki. A laila ua hana ʻia kahi hana mana, a ʻo nā tausani o nā photoblitzes , a i ʻole, e like me kahi supernova liʻiliʻi, i ʻā i ke ahi.
  Hoʻomaka ʻo Margarita lāua ʻo Dominica e heluhelu i nā kiʻi a me ke oli:
  He mau kaikamahine mākou, e komo ana i ka pantheon,
  Ua hoʻohiki lākou e kūpaʻa i ka ʻāina makua...
  No laila, e kali ana ka lanakila huhū i nā Orkishists,
  ʻAe, pehea ka noho ʻana o nā Elves ma lalo o ka lā !
  
  Nymphin me mākou , e like me ke metala,
  Hana ʻia me ke keleawe, ʻoi aku ka ikaika ma mua o nā kila ...
  Ua moeʻuhane au e hoʻohuli i nā honua i lalo,
  E like me ke akamai nui a Gralin i hoʻoilina!
  
  E hana mākou i ka ʻāina makua,
  A e hoʻokiʻekiʻe mākou i ka ʻāina ma luna o nā hōkū ...
  E holomua me na kaikamahine elf ,
  ʻOiai ʻo ko mākou mau wāwae liʻiliʻi, ʻaʻole loa !
  
  Ua hoʻouka ʻo Orkshist i koʻu ʻāina hānau,
  Ke hele mai nei nā samurai trolls mai ka hikina mai...
  au iā Solcesus lāua ʻo Gralin ,
  A ke manaʻoʻiʻo nei au, e haehae mākou i ka ʻenemi i ʻāpana !
  
  Elfrog me mākou ,
  ʻO ka Solcenism , me ka hoʻohenehene, e kūkulu ...
  ka 'Ohana hanohano ka 'oi loa o ke ao holo'oko'a.
  E hoʻohui i ka ʻike a me ka makemake iā mākou!
  
  Manaʻo wau ʻaʻole mākou e hāʻawi,
  ʻAʻole hiki ke hoʻokuʻu ʻia ka ʻāina makua ...
  ʻO ka hoa Gralin he hōkū mālamalama,
  Drenin naʻauao !
  
  E hana mākou i ko mākou ʻāina makua,
  ʻOi aku ka nani a me ka ʻālohilohi ma ka honua...
  A ʻike ʻoe, e loaʻa ana kahi pū pepehi kanaka,
  E leʻaleʻa nā mākua a me nā keiki!
  
  E puhi i ka Elfrog , mai wela i kou puʻuwai,
  ʻO ʻoe ke kahu o nā pahi kaua Elf a pau...
  E kūkulu koke mākou, ke manaʻoʻiʻo nei au, he paradaiso ikaika,
  Solcesus , ka misionari hemolele!
  
  Mai hilinaʻi i ka hui Orkler , e nā hoaaloha,
  E lanakila maʻalahi a hoʻoweliweli ʻo ia ...
  Hoʻokahi ʻohana mākou a pau -
  A manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole i lōʻihi ke aloha i kou ʻāina makuahine!
  
  Na ka Haku mana loa kakou a pau,
  E hāpai i ka hae ʻehiku kala ma luna o ka honua...
  A e lilo ka mea ʻaihue i mea pāʻani,
  Hiki iā mākou ke pale aku iā Sātana!
  
  Aloha au i ka ʻĀina Nui,
  Ma ke ao holoʻokoʻa, ʻaʻohe mea nani iā ʻoe,
  ʻAʻole mākou e kūʻai aku iā Elfia no ka ruble,
  E kūkulu kākou i ka maluhia a me ka hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa!
  
  Ma ka inoa o ko kākou ʻĀina makuahine, he moeʻuhane,
  E ala mai ka Elf nui ...
  ʻO nā mea ʻē aʻe he lapuwale wale nō
  A e noho pū kekahi Mesia hou me mākou!
  
  E Lada, ko'u mea mana loa,
  E hāʻawi ʻoe i ke aloha a me ka maluhia i nā elves māmā ...
  Ke noi aku nei au iā ʻoe,
  A inā pono, e hahau me ka uila!
  
  ʻElfria , ko mākou Lede o ka lani,
  Hāʻawi iā Solcesus i ke ao holoʻokoʻa ...
  No oukou i ala mai ai ke Akua nui,
  ʻAʻole nalo maoli ka poʻe i ko lākou ʻono!
  
  E ʻoluʻolu, e like me kēia elves ,
  Ua mahalo nui ʻia nā akua Elven...
  He poʻe keiki nui mākou o ka ʻĀina,
  A lanakila mau nā kaikamahine i ka honua!
  
  E na makamaka, pono kakou e pule i ka aina makuahine,
  ʻO Perun, Yarilo a me Elfrog ikaika ...
  He kane ikaika loa kaua,
  A e puhi mākou i nā ao o ka lewa!
  
  I kēia manawa ua kipaku ʻia ka ʻenemi mai Elfskva mai ,
  nui ʻoe i ka poʻe puni kaiapuni ...
  mākou iā Solcesus a me Gralin ,
  A he nui nā kaʻa me nā pū!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole hiki i ka ʻenemi ke kāohi i nā elves,
  No ka mea, he mana mana ko kakou mau koa...
  Ke hele nei i nā hoʻokolohua, ʻelima wale nō,
  I ikaika loa kēlā me kēia keikikāne!
  
  e nani ʻo Soltsegrad ,
  A e mālama mākou iā ia mai ka hoʻouka kaua ...
  E hiki mai ana ka laina lanakila o na naita,
  ʻOiai ke kahe ʻana o ke koko i kahi kahawai hiki ʻole ke hoʻopaʻa ʻia!
  
  Kaikamahine kamaa ole i ke anu,
  Holo lākou, ʻālohilohi ko lākou kuʻekuʻe wāwae...
  A e hahau lakou i ka Orks me ko lakou mau lima,
  E hoʻopalahalaha ʻia ʻo Kaina aloha ʻole!
  
  E maikaʻi nā mea a pau, ʻike ka poʻe,
  E ʻike mākou i nā hui hōkū ma ka lewa...
  He hewa ke kanalua i ka wiwo ole.
  A he kanaka ma ka nohoalii o ke Akua!
  
  E hoala koke kakou i ka poe make me ka naauao,
  Hiki iā mākou ke lilo i ʻōpio a ʻoi aku ka nani ...
  Ma luna o mākou he keruba ʻēheu gula,
  I ko'u makuahine Elf nani!
  No laila, hīmeni nā kaikamāhine, a loaʻa i ka pūʻali o nā kamaliʻi a pau i ke kapa kila a me nā mea kaua ikaika a anuanu.
  Ma hope o ia mea, ua hoʻopau ʻia ka hana hou ʻana o nā keikikāne a me nā kaikamahine. A ua mākaukau lākou no ka hakakā koʻikoʻi.
  Ua hoʻopuka ʻo Dominica lāua ʻo Margarita i nā kukuna o ka mana i alakaʻi i nā loli nui. A ua mākaukau ka pūʻali koa o nā keiki.
  A pēlā ʻo ia i hele ai i kahi huakaʻi kaua.
  Ua ʻike ʻo Dobrynya me kahi hiʻohiʻona hauʻoli loa:
  - E lanakila hou ana mākou! A ʻo kēia ko mākou ʻano.
  Ua kolo mua kekahi honu e like me ka nui o ka pahu Tiger Tiger maikaʻi. He leho daimana kona, a ʻālohilohi paha me he mea lā i uhi ʻia me nā pōhaku makamae. He holoholona nani loa.
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Margarita:
  - Me kēlā ʻano pūpū, hiki i ka honu ponoʻī ke lilo i mea pōʻino i ka mea hahai holoholona!
  Kuno ʻo Dominica a hīmeni:
  Maikaʻi nā shards
  E kūʻē i kahi pū mīkini, auwe , ʻaʻohe mea!
  Akā, ʻaʻole kūpono loa kāna mele, ʻaʻole kūpono.
  Hele a puni ka honu nā keiki koa. Ua makemake kekahi o nā keikikāne e pana iā ia, akā ua kau ke koa kaikamahine i kona lima ma ka poʻohiwi o ke keikikāne a uē aʻe:
  - ʻAʻole pono!
  Wahi a kekahi kaikamahine:
  - ʻO ia ke kumu o ka hui!
  He mau keiki hakaka maoli keia e ake nei e hakaka.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  A ma ka hema ko mākou pūʻali, a ma ka ʻākau ko mākou pūʻali,
  He mea maikaʻi ke kuʻi iaʻu i ka maka me ka inu nui ʻana !
  Ua maikaʻi loa ke ʻano o nā koa . A me he mea lā ua mākaukau lākou e hoʻomaka i kahi huakaʻi lōʻihi loa. A ʻaʻole e mae maoli ko lākou ʻano.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, pono iaʻu e ʻōlelo he laki nō mākou.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - Pehea ka laki?
  Ua pane wiwo ole mai ke kaikamahine lalau.
  - ʻO ka ʻoiaʻiʻo o ke Kaua Patriotic Nui ma lalo o ʻehā makahiki. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ua hiki i ka poʻe Kelemania ke kūʻē lōʻihi ma kā lākou mau laina pale ikaika!
  Ua kunou mai ke kaikamahine hana keaka:
  - ʻAe wau i kēia. Aia kekahi mau moʻolelo ʻē aʻe e pili ana i kēia kumuhana. Akā i kekahi hihia, hiki iā mākou ke hana i kahi hana mana. ʻO ka poʻe Kelemania, i ka ʻike ʻana ua pau ke kaua, ʻaʻole lākou makemake e kūʻē iki. A pēlā lākou i hana ai ma ko lākou ʻano pragmatic!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Eia kekahi kaʻa kūleʻa maikaʻi ʻole - ʻo ke Tiga kēia, kaumaha loa, a me kahi hui pale maikaʻi ʻole ma waena o ka turret a me ka hull. ʻO kēia pahu, pono ʻoe e ʻae, ʻaʻole maikaʻi loa. ʻO ke kaumaha a me ka wā kahiko, ʻaʻole i loaʻa ka pale kaua ma nā pali kūpono. A ʻo ka hoʻokaʻawale ʻana i ka hoʻoili mai ka ʻenekini he hewa nui.
  Kuno ʻo Dominica me ka ʻae.
  - ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻapaʻa i kēia ! ʻOiaʻiʻo he kuhihewa! Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻo ka poʻe make wale nō ʻaʻole i hana hewa, a inā he ola ʻē aʻe lākou. A manaʻo wau ʻo ia nō. Ma ka liʻiliʻi no ʻoe!
  Kuno ʻo Margarita me ka ʻae.
  - ʻAe, aia nō he ola ma hope! A ua paʻa pono wau i kēia. A inā ma kēia ao e make au, a laila ma kekahi, e hoʻomau kekahi mea!
  Ua kunou mai ke kaikamahine hana keaka:
  - E like me ka pāʻani kamepiula pau ʻole me ka helu ʻole o nā pae like ʻole!
  Ua hōʻoia ke kaikamahine partisan:
  - ʻAe, ʻae! ʻO kekahi mea e like me kēlā, a ʻo kēia, pono wau e ʻōlelo, he mea ʻoluʻolu loa ! A maanei hiki iā ʻoe ke hauʻoli ma mua o hoʻokahi a ʻelua paha.
  Ua hīmeni ke keikikāne Dobrynya:
  - Ua hiki i ka manawa, ua hiki i ka manawa, e hauʻoli kākou,
  I koʻu wā ola...
  I ka nani a me ke kīʻaha, ka pahi laki.
  E, e, e luli, na hulu mahiole.
  E hāwanawana mākou i ka hopena ma mua o hoʻokahi manawa!
  E hāwanawana mākou i ka hopena ma mua o hoʻokahi manawa!
  E haehae au i ka ʻenemi! E haehae au i ka ʻenemi! E haehae au i ka ʻenemi!
  A lohe ʻia ka ʻakaʻaka ʻakaʻaka o nā keiki. Ua ʻike ʻia kahi dinosaur nui i mua o ka pūʻali liʻiliʻi . ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole ʻo ia i nānā weliweli, akā ua nui. A nui kona kino, akā, ʻo kona poʻo, he ʻuʻuku ia, a me ka huelo lōʻihi. A ma luna nō hoʻi he mau ʻūhā.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - He holoholona kēia - nui !
  Kuno ʻo Margarita me ka ʻae.
  - He holoholona nui ! Mai hopohopo. Inā ʻaʻole mākou e hoʻopā, ʻaʻole ia e hoʻopā iā mākou!
  A kauoha aku ke kaikamahine partisan:
  - ʻO nā koa ʻōpio - mai pana a mai walaʻau!
  Ua noho mālie nā keiki. A hoʻāʻo lākou e hele wāwae ʻole me ka walaʻau ʻole.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Pehea inā he kuli ka dinosaur?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a makemake ʻo ia e ʻōlelo i kekahi mea. ʻAʻole koke ka halulu a me ka pohā o nā lālā haki. Ua ʻike ʻia kekahi holoholona e like me ka hale ʻehiku papa, me ka waha nui, e like me ke kohola sperm elongated. He ʻoiaʻiʻo maoli kēia . A ʻo ʻelima paha mika ka lōʻihi o nā niho.
  ʻO ka dinosaur, ka mea i kū mālie a nānā pono i ka hui o nā keiki, ua ʻike i kahi moʻo weliweli a holo wikiwiki e holo. A me he mea lā, ua hoʻoikaika ʻia ʻo ia. ʻOi aku ka pipiʻi o ka hakakā ʻana me kahi pilikua e like me kēia tyrannosaurus niho saber.
  Hoʻokiʻekiʻe ʻo Dominica lāua ʻo Margarita i kā lāua mau lāʻau kilokilo. Ua kī mua ke kaikamahine partisan. A mai ka wēlau o kāna lāʻau, e lele aku ka pulsar pepehi kanaka. A e hahau ʻo ia i ka waha o ka monster. A e wela loa ia. Akā i ka pane ʻana, ua ʻoi aku ka weliweli a me ke kuli.
  Lawe ʻo Dominica iā ia a ma kāna pane ʻana , paʻi ʻo ia me kona ikaika a pau, e hana ana me ka mana, me he mea lā e kuʻi ana i kahi puʻu pepehi kanaka a me ke kani ʻana:
  ʻO Dinosaurs, aia paha ʻoe ma ʻaneʻi, ʻaʻole ma ʻApelika,
  Nau paha ʻoe i ka mauʻu no ka ʻaina kakahiaka,
  Dinosaurs,...
  A hoʻouna akula ke kaikamahine i kāna ʻāpana kilokilo i ka pilikua. Lawe aʻela lākou i kona mau niho niho, a i ka wā i paʻi ʻia ai, lilo lākou i mau ʻōpuʻu nani a poni.
  Ua hīmeni ʻo Dominica:
  Makemake au e hana i ka hao
  Ua puka koke mai ka Elepani...
  ʻO nā ʻēheu e like me ka nalo -
  Pua ma kahi o nā pepeiao!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a, eia hou, e hahau ʻo ia iā ia me kahi pulsar luku a luku. Akā, ua hoʻomaka ka pūʻali o nā keiki e hoʻoinu i nā pua me nā pua. A hoʻomaka ihola kona ʻaʻahu unahi e hupo .
  Ua lawe ʻo Dominika a hoʻokuʻu i ke kilokilo mai kona mau wāwae ʻole a me kāna ʻau. A ua hana maikaʻi ma ʻaneʻi.
  Me he mea lā ua lawe ʻia e kekahi mea kupua a hoʻopiʻi iā ia iho me ka mana luku nui.
  Lalau aku la o Margarita ia mea a puana ae la me ka minoaka ana me kona mau maka sapeira:
  - Auwe!
  Ua hāʻule ka Tyrannosaurus, a ma kona wahi ua ʻike ʻia kahi papaʻaina nui a ākea, i piha i ka meaʻai. A ma ʻaneʻi ua nani loa a ʻike ʻole ʻia, ʻokoʻa. A me nā mea ʻono ʻono.
  Ua hīmeni ʻo Dominica:
  Ua ʻono kēia
  A ʻoi aku ka ʻono o ka ʻala ma mua o ka meli...
  ʻAʻole mākou e lanakila mai ka wā ʻuʻuku mai,
  A e ulu aʻe ko kākou ʻano!
  Ua hōʻoia ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻAe, e ulu aʻe! A maikaʻi kēlā!
  Ma hope o kēlā, ua hoʻohui ke kaikamahine partisan:
  - A ʻike ʻoe i ka hoʻolei ʻana i ke kilokilo. ʻO kēia , pono wau e ʻōlelo, he mea kupanaha! E hoʻolilo i kēlā ʻano nui i mea ʻono . ʻAʻole kēia he orcs a i ʻole goblins - ʻoi aku ka maʻalahi me lākou!
  Kuno ʻo Dominica a hīmeni:
  - ʻO nā mea āpau hiki ʻole ke hiki, ʻike maopopo wau,
  A e aʻo i ka hoʻokalakupua, me ka hele ʻole!
  A e kīkē i kou wāwae ma ke kila ikaika loa,
  A e ʻoki i ka monster me ka ʻoi!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a ʻike ʻo ia me ka ʻakaʻaka i kāna ʻana i nā momi:
  - ʻAe, hīmeni ʻoe me ka ʻoluʻolu ʻaʻole ʻoe e ʻike hewa! Nui loa!
  Ua ʻae ʻo Dominica:
  - He super maikaʻi wau - he mea hakakā ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka honua!
  A pehea ʻo ia e lawe ai a ʻolokaʻa me kona mau maka e like me ka sapeira a me nā hōkū.
  ʻO ka papaʻaina me nā meaʻai i kāʻei ʻia i nā keiki koa, a ua hoʻomaka kekahi o lākou e hoʻokokoke a lawe i nā donuts a me nā keke, i ʻū ʻia i loko o ke kokoleka a me nā ʻano ʻaila like ʻole. ʻOi aku ka maikaʻi, e kiʻi i kahi ice cream. He maikaʻi loa kēia.
  Puhi ʻo Margarita i kāna pū a uwō:
  - ʻAʻole pono ʻoukou e ʻai nui ,
  ʻAʻole pono ʻoe e holo wikiwiki i ka bourgeoisie ...
  A e kākau iā ʻoe iho i puke puke,
  E hiki mai ana ka mobility!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka maikaʻi:
  - ʻAe, ua maikaʻi loa ia!
  A minoaka iho la me kona mau maka uliuli.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - ʻAʻole ʻono loa ka ʻiʻo o Dinosaurs, a ʻoi aku ka liʻiliʻi no nā mea kino. Akā e ʻai i ka lio...
  Ua uwo ʻo Dobrynya:
  - ʻAʻole wau e ʻae iā ʻoe e ʻai i ka lio!
  A hīmeni ke keiki meʻe:
  Sivka-burka, kaurka wanana,
  E kū i mua oʻu
  E like me ka lau ma mua o ka mauʻu!
  Sivka-burka, kaurka wanana,
  Pono, pono loa
  E hui me ʻoe!
  Lawe aʻela ʻo Oenomaus a lele i luna o ka deragona. Ua makemake nui ʻo ia e hoʻāʻo i ke ʻano o ka meaʻai i lilo ai ka dinosaur. ʻO ka mea nui paha, he mea hoihoi. Lalau iho la ke keiki alii i ka keke me ka kokoleka a hoolei aku la iloko o kona waha.
  A hoʻomaka ʻo ia e nau me ka ikaika, he ʻono a ʻono. He ʻono loa.
  Ua uē like nā keiki:
  - ʻAe, e hoʻāʻo wau! Mai lilo ʻoe i mau ʻanakē ʻino!
  Ua minoʻaka ʻo Margarita me ka hala ʻole:
  - ʻO ʻAnakē koʻu inoa? He ʻakaʻaka!
  A hoʻōho maila ke kaikamahine ʻāpana:
  - E hāʻawi wau iā ʻoe i ʻumi mau minuke e ʻai ai! Hiki iā ʻoe ke ʻai, akā ma ke ʻano kūpono!
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - Pono ʻoe e pōloli i ke kaua?
  Kuno ʻo Margarita i kona poʻo gula, ʻo ke kala o ka dandelion puna.
  - ʻAe, pehea! A he mea luhi loa!
  Ua hoʻomaka ke kaikamahine e hīmeni me kona leo mālie e hoʻokūpaʻa i ka pōʻino o ke kūlana.
  I ka hīmeni ʻana, lele akula ke kaikamahine mai luna o ka deragona. A hoʻomaka ʻo ia e hula ma ka mauʻu ʻalani me kona mau wāwae ʻole.
  A ʻo kona leo, ua ʻōlinolino a ʻālohilohi.
  ʻO mākou nā lālā Komsomol, nā kaikamahine moeʻuhane,
  E pili ana i ka wā e hiki mai ana o ka poʻe o kēia ʻāina nani...
  Ke kūpaʻa mākou i ka Honua a me ka honua,
  A lanakila mākou i kēia kaua weliweli!
  
  Hoʻopaʻapaʻa ʻia kēlā me kēia ʻoihana,
  ʻAʻa nui ke ahi i loko o ka puʻuwai ʻōpio...
  E nā kaikamāhine, nani wale kēia
  E wehe kākou i ka puka i ka nui o ke ākea!
  
  He pilikua ka mea he kanaka
  ʻO ka ʻepekema, ʻike wau, e hāʻawi iā ia i ka mana ...
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻo kā mākou kāhea ʻana ua like mau,
  No laila, noho aliʻi ʻo ʻAbela, a noho pio ʻo Kaina!
  
  Makemake au i ka ʻohi nui e oʻo,
  No ka ulu ʻana o ka honua ...
  I hiki mai ai ka paradaiso nani a kupanaha,
  A ʻoi aku ka ikaika o ka pilina ma mua o ka metala!
  
  E lanakila mākou i waho,
  Holo wāwae wāwae ʻole nā kaikamāhine i loko o nā puddles...
  Ma luna o mākou he keruba ʻēheu gula,
  ʻAʻole e hoʻoweliweli ʻo Blizzard a me ke anu iā mākou!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole hiki i ko mākou ʻenemi ke lanakila iā mākou,
  ʻO nā aʻalolo kila a me ka lapalapa o ka puʻuwai...
  A ʻo ka ikaika o ka ʻuhane, e like me ʻoe he bea,
  E hāpai mākou i ka hae, ʻike wau!
  
  ʻO wai ka mea aloha i nā kaikamahine ʻōlinolino loa ,
  He nani ʻo ia ma ka ʻuhane a me ke kiʻi ...
  E hoʻomākaukau i kahi pū mīkini ikaika,
  ʻOiai he pōʻino kou hoa paio!
  
  Ua maopopo ia'u e lanakila ana kakou,
  E hui mau loa kākou me ko kākou ʻāina makuahine...
  Ma hope o nā mea a pau, aia kahi honua hōkū holoʻokoʻa i mua o mākou,
  E lilo ke kanaka i mea ikaika!
  
  ʻO ka mālamalama o ka ʻāina makua ʻole me kona mau palena hanohano -
  ʻO nā hōkū Ruby ke ahi ma luna.
  Ua uhi ʻo Rus iā ia iho me ka nani make ʻole -
  ʻO ka meʻe ikaika, ka mea hoʻokani pila, kuʻi!
  
  ʻO Rowan ruby i nā lau emerald -
  ʻAlohilohi ka Sapphire i ke kula , pua kulina...
  Ke hoʻouna aku nei au i koʻu mau manaʻo iā ʻoe, Rusia -
  Holo ka ʻaeto poʻo ʻelua me nā mele!
  
  I loko o nā kulu hau he mau daimana hau.
  Maikaʻi nā mea a pau ma ka ʻĀina Nui!
  He momona ka honua, he mau aʻa me he hulu.
  Ua ʻauheʻe ʻia nā hau hau e ka makani hou!
  
  Ma kekahi wahi o Rusia he hau, sila,
  IN hoa , he gula o ka waonahele ke Kamelo.
  Pumehana ma ʻaneʻi ke halulu ka hau.
  No ka mea, mālama mākou i ke Akua i loko o ko mākou naʻau!
  
  Ke ulu nei ka wai meloni a me ka maiʻa.
  A ma kekahi wahi o ke kauwela e heihei ana ʻoe ma nā skates...
  ʻAe, ma hea ʻoe e ʻike ai i kēlā mau ʻāina ma ka honua?
  ʻO kahi o nā kānaka i ikaika loa i ko lākou mau lima!
  
  Ma Rusia, ua hoʻokiʻekiʻe ʻia ka hana o nā mea kaua,
  I loko o laila, ʻo ke kanaka ka mea nāna i hana i kona hopena ponoʻī!
  Hiki iā mākou ke hakakā maikaʻi ,
  i hiki ole mai ke kaiakahinalii o ka pilikia ia Rus'!
  
  He nani kā mākou wahine, ʻike nā mea a pau
  A ʻaʻohe kanaka ikaika me ka wiwo ʻole!
  E ka ʻāina, ʻo ʻoe ke ʻano o ka paradaiso -
  Hoʻokahi Akua mana ka Haku o ka ʻohana!
  
  E ʻae ʻia nā kiʻi Orthodox,
  ʻO ke kaua a kahi koa i hoʻomaka ai...
  E hoʻi mākou i ka home me ka waiwai nui,
  Me ka ʻole o ka hāʻule ʻana o kahi kuʻi, hahau ka poʻe pana pua i ko lākou mau ʻenemi!
  
  E hāʻawi kākou i ka maluhia a me ka hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa.
  A me ke Akua e hoala kakou i ka poe make!
  No ka nani o ko mākou ʻāina makua ʻole -
  E lanakila nō kākou , ʻike wau!
  Ua ʻohi pū ʻo Dominika i kāna mau mele. Hula pū lākou a pau, a ʻo nā wāwae ʻeleʻele, ʻeleʻele, ikaika e neʻe ana a hula.
  A laila puhi ʻo Margarita i ka pū:
  - Ua pio nā kukui! ʻO ia, ua pau ka manawa ʻai.
  Haʻalele nā keiki koa i ka papaʻaina. ʻOiaʻiʻo, pehea ʻoe e ʻai ʻole ai iā ia ? Ke loaʻa maoli nā ʻano ʻano like ʻole o ka ʻaila. A ʻono loa. A ʻo nā ʻala o kēia mau hau hau, pāpaʻi, keke, pretzels, a me nā mea ʻono a me nā mea ʻono ʻē aʻe he mea hoihoi a hoihoi.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica :
  - Mai ʻai nui ʻoe ! E hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻohaʻahaʻa!
  Ua hoʻopuka ʻo Margarita:
  - E ʻike i nā mea a pau ʻaʻole he puaʻa ke kanaka! A pono ʻoe e ʻai me ke akamai.
  ʻO ke keiki koa ʻo Dobrynya, ka mea nāna i ʻai i hoʻokahi kakini mau keke a honi iā ia iho me ka ʻaila ʻulaʻula, ʻōlelo ʻo ia:
  - He mea kupanaha kēia! Akā pono ʻoe e ʻike i ka wā e kū ai. He maikaʻi ka ʻai ʻana, akā he ʻino ka ʻai nui.
  Ua ʻae ke keiki aliʻi ʻo Oenomaus.
  - ʻO kou ʻenemi nui kou ʻōpū. Akā ke ʻōlelo lākou - hāʻawi i kāu ʻaina ahiahi i ka ʻenemi, ʻaʻole ia he manaʻo e lawe maoli!
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya me ka ʻakaʻaka:
  - Akā ma hope o ka lā paʻakikī, a i ʻole nā kaua, a i ʻole ke aʻo ʻana, pono ʻoe e ʻai maikaʻi! A i ʻole, ʻaʻohe ikaika.
  Kuno ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka a ʻī maila:
  - Makemake au e hoʻoheheʻe i ka protein i ka waiū no ka ʻaina awakea a inu. He meaʻoluʻolu, a i ka pō, ulu nāʻiʻo aʻaʻole e wela. ʻAe, maikaʻi loa ka paʻakai me ka iʻa no ka ʻaina ahiahi. Pono ke kino o nā mea pāʻani i nā protein.
  Ua kūkulu ʻia nā keiki koa. A hoʻomaka hou lākou e hele i ka hale kākela o ka wahine kilokilo ʻino ʻo Bastinda. Ua hoʻomau ka ʻāina a puni. Eia naʻe , ʻo ka hele ʻana aku o ka pūʻali koa ʻōpio liʻiliʻi , e hōʻike ana i kona mau kuʻekuʻe wāwae lepo, ʻoi aku ka maloʻo o ke ʻano i mua o ko mākou mau maka.
  Ke kokoke mai nei lakou i ke aupuni o ka iole, a he poino loa keia.
  No ka hoʻohauʻoli ʻana iā lākou iho, ua hoʻomaka nā keiki-koa e hīmeni a hoʻomaka e hehi i ko lākou mau wāwae me ka ikaika.
  Mohala ʻo Elfia me he lāʻau lā ma lalo o nā mōʻī,
  He pau ʻole a ʻoi aku ka nani ma mua o ke ao holoʻokoʻa ...
  Ua wehe ʻo Victory i kahi moʻokāki palena ʻole,
  ko kakou manaoio ma Rodnovery !
  
  ʻO ka nui o ka ʻāina makua, e manaʻoʻiʻo
  E piʻi aʻe kona puʻuwai aloha...
  No laila, aia ka hauʻoli o ke ao holoʻokoʻa
  E loaʻa iā Elfia me kahi hale paʻa!
  
  E hoʻomaopopo i ka lele ʻana o kā mākou Elf i mua,
  A ʻoki i nā nalu me kona umauma...
  Akā, pono mākou, e hele mākou i kahi ʻē aʻe,
  A aia kekahi, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e nā luna kānāwai!
  
  He honua nui ko kākou ʻāina,
  ʻO ka mea e ʻā ana me ke kukui mālamalama...
  A ma luna o nā mea a pau ʻo Elfrog ke kiʻi o ka ʻuhane,
  ʻO ka hoʻoilo i ke kauwela!
  
  ʻAe, ʻike wau, paʻakikī iā mākou,
  Aka, lawelawe pono oe ia Oenomai ...
  Ku ka waapa, naha ka hoe.
  A ma kekahi wahi e uwē weliweli ai kekahi ʻīlio hae!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole mākou e hāʻawi iā Elf i ka ʻenemi ,
  ʻO kā mākou pahi kaua, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻoi aku ka ʻoi ...
  E kū mākou a lanakila hou
  A mai kamaʻilio lapuwale, nā daimonio!
  
  Eia mākou e ʻākoakoa nei no ka parade,
  ʻAʻohe ʻāina hemolele maikaʻi aʻe ma ke ao holoʻokoʻa...
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hoʻouna pū mākou i ko mākou poʻe ʻenemi i Gehena,
  A e kūkulu mākou i paradaiso iā mākou iho, ʻike ʻoe, ʻoiai!
  
  ʻAʻohe mea hiki ke hoʻōki iā mākou
  ʻO mākou nā naita nui o nā Elves...
  ʻO ia mana, he pūʻali koa hikiʻole ke lanakila,
  A e hoʻohauʻoli kākou i ka honua holoʻokoʻa!
  
  E hōʻike mākou iā mākou iho i ka honua i ka nani,
  E hāpai kākou i ka hae ʻehiku kala ma luna o ka honua...
  A hauʻoli mākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ma nā wahi āpau,
  Ma hope o nā mea a pau, mele ʻia nā hana koa!
  
  E ʻoluʻolu e hoʻomaopopo he uku nui ka elf peace ma nā wahi āpau,
  A e hoʻonui mau ia ...
  A e hauʻoli nā kānaka ma ka honua,
  No ka mea, ʻaʻohe hilahila o ka ʻāina!
  
  Solcesus nui ,
  ʻAʻohe pōʻeleʻele i ko mākou ao ...
  A inā ʻaʻole makaʻu ke kanaka a me ka elf,
  ʻO kona hopena ka puka ʻana a me ka hana ʻana!
  He mele kēia e hoʻopā i ka ʻuhane! He mele leʻaleʻa a nani.
  ʻOiai ua ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻāina a puni - nā lāʻau ʻōpala , nā mauʻu ʻokiʻoki, ua ʻoki ʻia nā mea āpau a uhi ʻia i nā ʻāpana o nā wāwae ʻiole.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - ʻAe, mai manaʻo i ka maikaʻi mai kēia mau ʻiole! A puni nā zeros.
  Me ka ʻakaʻaka ʻālohilohi a hou, ua ʻōlelo ʻo Dominica, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻO kēia, ʻoiaʻiʻo, ua manaʻo ʻia! Ua lilo nā mea a pau i mea ʻole . Akā he aha kāu e lawe ai mai ka ʻiole - koe wale ka mea kanu mai nā feces!
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine ʻelua. Ma hope iho ua hoʻonui ka pūʻulu keiki holoʻokoʻa i ko lākou wāwae wāwae ʻole. Holo akula ʻelua keiki koa i mua a ʻōniu aʻela i kā lāua mau pahi kaua me he mau wili makani lā.
  A no laila ua ʻoki ʻia ka ʻiole mua, ʻo ia ka nui o ka bulldog maikaʻi, e nā keiki kāne koa ma nā ʻaoʻao ʻelua. He kaua koʻikoʻi kēia.
  Ua hoʻonui nā keiki i ko lākou wikiwiki a hoʻomaka maoli i ka holo. A laila, puka mai ka pūʻali ʻiole nui ma mua. ʻO ka hiapo o lākou he bipi maikaʻi ka nui. Ua holo ʻo Dominika i ke kaua ma luna o ka deragona. A ua mākaukau ʻo ia e hakakā, akā ʻo kāna pā mua ʻana mai ka wand kupua i pā i ka ʻiole kahiko.
  A ʻā a lilo i pōʻai nui o ka cheese i koho ʻia me nā lua. A no ia mea, ua puka mai ka ʻala ʻono mai loko mai ona, a ua hoʻoneʻe ʻia nā ʻiole mai ka hoʻouka kaua ʻana i ka pūʻali koa o nā keiki a hoʻouka i ko lākou alakaʻi mua, i lilo i mea ʻono loa me ke ʻala o ka ʻono maikaʻi loa o nā ʻiole.
  Ua lilo kēia i mea kupanaha.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Ke ulu nei kou mau hiki i kēlā me kēia hola! A ʻo kēia, pono wau e ʻōlelo, he ʻoluʻolu loa !
  Kuno ʻo Dominica i kona poʻo gula:
  - Hiki iaʻu ke hana i nā mea he nui! A ʻo kēia kaʻu hōʻoia nui! A inā hoʻomaka wau, a laila ʻaʻohe mea e kāohi iaʻu.
  A lawe aku la ke kaikamahine a hahau aku i kekahi puali me ka uwila kupua. A ua hoʻololi hou ʻia.
  Ua lilo kekahi mau ʻiole he mau ʻiole nui, ʻano ʻoniʻoni a ʻono loa ke nānā aku.
  Ua hīmeni nā keiki koa.
  ʻO nā meloni, nā ʻeleʻele, nā pā palaoa,
  He ʻāina lokomaikaʻi, pōmaikaʻi...
  A noho ma ka noho aliʻi ma Elfiburg -
  Makua Moi Oenomai!
  A no laila, ua hakakā nā keiki-koa me nā ʻiole, a e ʻoki kākou iā lākou me ka ʻole o ke keakea ʻana. A ʻo nā koa e ʻōleʻa ikaika i kā lākou mau pahi kaua . A hoʻomaka nā kaikamāhine e pana mai nā kakaka. He elf kekahi o lakou, a he akamai loa i ka pana. He hakaka maoli keia .
  A he mau pūʻulu ʻiole hou aʻe i ke kaua. Kahe lākou me he muliwai hohonu lā.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Ke kamaʻilio mākou e pili ana i kahi mea ʻino a me ka ʻino, aia ka manaʻo ʻaʻohe palena!
  Ua hīmeni ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka, akā naʻe , ua kaumaha.
  He ikaika maoli na koa o ka pouli,
  Noho ka hewa i ka honua me ka ʻike ʻole i ka helu...
  Aka, he poe keiki oukou na Satana,
  Mai uhai i ka mana o Kristo!
  ʻO Dobrynya, lele mai ka deragona, hoʻomaka e ʻoki i nā ʻiole. Ua hana ʻo ia i kēia me ʻelua mau pahi kaua i ka manawa hoʻokahi, a no ka wikiwiki o ka neʻe ʻana o ke keiki, me he mea lā e hana ana kahi wili kope. ʻO kēia kahi i hoʻomaka ai ka luku ʻana.
  Ua komo pū ʻo Oenomaus i ke kaua. Lalau aku la ke keiki i ka huelo o kekahi iole me kona manamana wawae a kiola aku la i kekahi, a haki na iwi. A laila hīmeni ʻo ia:
  - Nui ko'u ikaika nui,
  ʻAʻole loa au e hāʻawi pio i koʻu poʻe ʻenemi ...
  Mai ka hahau ʻana i ka lima o ke keiki.
  E lele ka ʻiole ʻino i ka hilahila!
  ʻOiaʻiʻo, ke hōʻike nei ke keiki aliʻi iā ia iho he kanaka hakakā paʻakikī loa i ke kaua.
  He ikaika nō hoʻi ʻo Dobrynya, muscular, ʻoiai ua hoʻohana ʻo ia i nā wāwae keikikāne a, ʻaʻole poina e pili ana i nā pahi kaua . A hoʻomaka ʻo ia e hōʻike i kahi kūlana koʻikoʻi o ka hoʻomāinoino. Pehea ka paakiki a me ke koko.
  ke keiki he ʻano hakakā a hakakā, e like me nā mea hakakā ʻē aʻe o ka pūʻali ʻōpio.
  A ʻo ka kuʻekuʻe wāwae ʻole o ke keiki kāne e hou pono ana i nā poʻo o ka ʻiole.
  He mea pepehi kanaka kēia, a i ka manawa like, aia ka minoʻaka ma nā lehelehe o ke keikikāne .
  Hoʻohana ʻo Dominica i kāna mana kilokilo no nā hoʻololi hou aʻe. A he ikaika loa ia.
  ke koa a wili a puni. A i kēia manawa, lele hou mai ke kahawai o ka ikehu mai kāna ʻau kupua. A pā i ka orc.
  Lilo koke ka bea ʻulaʻula i kahi marshmallow kokoleka. Pehea ka nui o keia ?
  Ua nīnau ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  Hiki iā ʻoe ke hana i ka halva?
  Kuno ʻo Dominica i kona poʻo gula:
  - ʻOiaʻiʻo hiki iaʻu! A he mea kupanaha ia!
  A ua hoʻokuʻu ke kaikamahine i nā hoʻopaʻi kupua mai kona mau lima a me kona manamana wāwae ʻole. Ua paʻi ke ahi i ka pūʻulu o nā orcs. A kahe ka muliwai holoʻokoʻa o ka meli... He melemele -alani ka meli a paʻi me he nalu.
  Pane akula ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  - ʻIke ʻoe, ʻaʻole kēia ka mea āu e pono ai!
  Kuno ʻo Dominica me ka ʻae.
  - ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole halva, akā ʻono loa!
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine partisan:
  - He kakaikahi ka Halva ma mua o ke kaua. Akā, ʻai lākou i ka meli i ka wā o ka noho ʻana.
  kiʻi hou i kēia manawa i nā ʻiole, a hīmeni:
  ʻO ka makana maikaʻi loa, ʻoiaʻiʻo, ʻo ia ka meli,
  ʻOiaʻiʻo, e hoʻomaopopo ke keikikāne i kēia ...
  ʻOiai he wahi liʻiliʻi - he teaspoon,
  Maikaʻi kēia, ʻae, waiho i kahi ipu hao piha!
  ʻO Margarita hoʻi i kiʻi, ma mua me ka lāʻau kilokilo, a laila me kona mau manamana wāwae, e hoʻomau ana:
  Akā, e ka meli, he mea ʻē kēia,
  Aia nā mea āpau a ʻaʻole paha ...
  Akā, e ka meli, ʻaʻole maopopo iaʻu ka mea huna,
  Inā loaʻa, a laila ua pau koke!
  Akā inā ʻoe e ʻai, a laila, ʻaʻohe pilikia!
  Lawe ʻo Dominica a wili a puni ka deragona. Ua lilo kāna minoʻaka i mea ʻino loa, a i ka manawa like, hauʻoli. Ua ʻike ke kaikamahine i ka ikaika nui i loko ona. A laila, puka maila kekahi nalu mai loko mai o kāna ʻano kupua. A i ka manawa hoʻokahi, ua lilo kekahi mau kaukani ʻiole i ʻāpana ʻono i ka ʻuala. A hoʻokahi nalu hou o ka wand kupua, a lilo nā ʻiole i mea ʻai iʻa.
  Eia kekahi, ʻo kā lākou ʻaoʻao ua nani, me ka maiʻa, ka paina, a me nā hua ʻono ʻē aʻe. A he mea kupanaha loa ka ono a me ka nani o na mea a pau.
  Ua hīmeni ʻo Dominica:
  He nani nā kīʻaha ʻaoʻao
  He nani nā kaikamāhine ...
  Eha mau kukui e alohilohi mai,
  Kuʻi i ka orc i ka ihu!
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Margarita:
  - ʻO kahi kuke maikaʻi e hana i nā ʻokiʻoki mai nā orcs a me nā ʻiole, a me nā mea ʻai i kēlā!
  Ua lawe ke keiki Dobrynya a hoolei i ka pohaku nui ma ka lae o ke goblin. Ua hou ʻo ia i kona poʻo a hīmeni:
  -Inā ʻoe he freak ,
  E kiʻi au iā ʻoe...
  ʻAe, pehea inā he poʻokela ʻoe,
  A laila ua mākaukau kahi hoʻolālā hana!
  . MOKUNA Helu 11.
  Ua hoʻololi ke kaikaina o Dominika Dolfinova i kona inoa. A i kēia manawa ua kapa ʻo ia iā ia iho he ʻoluʻolu loa - ʻo Caligula. No ka hoʻohanohano ʻana i ka mōʻī kaulana ʻole, a i ʻole ka hoʻohālike ʻana i ka inoa o kekahi o nā hoki i loko o ke kiʻi kiʻi e pili ana iā Dunno.
  A i kēia manawa ua hoʻoholo ke keiki hakakā ʻo Caligula Dolphins e hele ʻo ia e ʻimi i kona kaikuahine. Akā ma hea kahi e ʻimi ai i kāna kanaka nalo?
  A huli ke keiki i kekahi puke kaulana e pili ana i ke kilokilo. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole ia i hilinaʻi i nā ʻano kilokilo a me nā kilokilo.
  Akā no ke aha e hoʻāʻo ʻole ai e hele i ka trance iā ʻoe iho. Eia kekahi, ʻaʻole kanaka kona makuakāne, a loaʻa paha iā ia kāna mau mana kilokilo, a me kahi pae kupaianaha loa.
  Lawe ke keiki ʻo Caligula i nā Dolphins a noho ihola ma luna o ka sofa ma ke kūlana lotus. A ho'āʻo e noʻonoʻo. ʻO ka mea hoʻokani kiʻiʻoniʻoni'ōpiopio i keʻa i kona mau wāwae a hoʻopololei i kona kua. A no laila, ua komo ke keiki i loko o kahi mea pupule a me ka waihoʻoluʻu, e ho'āʻo ana e loaʻa iā Dominica.
  He paʻakikī ke wehewehe i ka nani o ka hana keaka. I ka wā i hakakā ai nā elves, orcs, goblins ... He hōʻikeʻike lole me nā kaikamahine he nui o nā lāhui āpau a me nā pae like ʻole o ka ʻōlohelohe. He nani a hoʻohiwahiwa ka nānā ʻana i kona ʻano kumu, ʻoi aku hoʻi i ka wā e paʻi ai nā kaikamahine i ko lākou mau wāwae ʻaʻole ma ke one wela a i ʻole nā hau hau.
  Hoʻouka lākou me ka hahau ʻana me nā pahi kaua a me nā ihe ma nā mea kaua o nā ʻano pahu like ʻole. A pane mai nā moʻo metala me nā pahu ahi wela. He haʻahaʻa ka wela o ka lapalapa a ʻo nā kaikamahine, uē, wela iki wale, a uē puʻuwai. A ʻoi aku ka leo o nā orcs, a ʻo ko lākou mau lae e paʻi , paʻi, pā - nā confetti multi-colored e hāʻule mai ka puhi ʻana.
  A holo nā biplanes i hoʻonani ʻia mai luna mai, e waiho ana ma hope o nā lei o nā kaʻaahi nani me nā cascades nani.
  ʻO ka mea pupule, a hiki i kēia ke puhi i ka hale mai kona mau hinges, ʻo ia ka hui pū ʻana o ka honua noʻonoʻo me nā kiʻi mōʻaukala maoli, ʻoiai mai ka wā kahiko.
  ʻO Stalin, i kēia manawa, me ka manaʻo ʻole, haʻalele i ka hūnā pono ʻole, ʻōlelo ʻo ia:
  - Ua hōʻea ka Luftwaffe i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe loa o ka mokulele. ʻOiai ʻaʻole
  Inā helu ʻoe i nā disco , ʻo ka TA-700 bomber, hiki ke lawe a hiki i kanalima mau tona o nā pōkā, ua hana koʻikoʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Hitler:
  - Akā, ʻo ka " Super Monster " me kahi pū 3200-mm caliber, ʻelua haneli mau tone o ka rocket charges, ʻaʻole ia he hana ʻoi ʻole o ka ʻoihana koa.
  No laila, hāʻawi ʻo Stalin i kahi ʻaina:
  - No laila, e inu kākou i ka ʻoiaʻiʻo o ka waha e koi ai i kekahi ʻoihana koe wale nō ka hana koa!
  ʻO ke alakaʻi nui o nā manawa a me nā lāhui a pau i ʻono me ka leʻaleʻa i ka waina i hoʻopaʻa ʻia ma mua o ka hānau ʻana o Iesū Kristo, a inu ka honua Fuhrer i ka wai mai nā hua he kanaiwakūmākahi. Ua nānā aku nā dictator ʻelua i ka ʻoki ʻana o ke ala o kahi pōhaku lele i luna i ka lewa ma ke kiaʻi. Pehea e lohe ai i ka leo ʻoliʻoli o kahi kaikamahine Lūkini:
  - Ua holomua ke komo ʻana i ka orbit.
  A me ka paʻipaʻi nui ʻana mai nā kū a pau - ua pau! Aia ke kanaka i ka lewa, a ua hana ʻia kēia e nā ʻelele o nā lāhui nui loa ma ka Honua - nā Lūkini a me nā Kelemania.
  Ua pena ʻia ka lewa holoʻokoʻa mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao me nā ʻōlinolino o nā kaukani o nā ʻano kala like ʻole o ke ānuenue a me nā miliona o nā aka, i ka wā, me he mea lā, ua pahola ʻia kahi napalm kupanaha ma ka ʻīnika o ka pō. I ka manawa like , ua hoʻololi ʻia nā supernovae e ʻā ana i loko o nā palapala maʻalahi - nā slogans. Like: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Union of the People of the Earth"!
  He ano pupule maoli keia. Me he mea lā ua kū mai kahi hana super-cosmic a kupaianaha. ʻO kekahi ʻano moʻolelo ʻē aʻe, kahi i kaua ʻole ma waena o ka Third Reich a me ka USSR, a ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa . Akā i kēia manawa ʻaʻole maikaʻi loa kēia, e kau mālie.
  Pono ʻo ia e ʻimi i kona kaikuaʻana. A ʻo kēia ka hana nui a ke keikikāne, ka mea i hoʻokani mua i nā kiʻiʻoniʻoni, a he nani loa a me ka muscular, me ka hoʻomaha ʻana i ka ʻiʻo e like me ka tile.
  A ʻo ka inoa hou ʻo Caligula he mea pono ke hoʻokipa nui ʻia.
  Ua hoomau ke keiki i kona noonoo. A ike koke aku la au i kekahi kaikamahine, nani e like me ka anela, a me ka lauoho oili me ka lau gula. Hohola aku la oia i kona lima i ke keiki me ka minoaka.
  - He nui kā mākou mau mikiona nui e hoʻopau me ʻoe!
  Ninau mai la ke keiki o Caligula me ka minoaka.
  - A laila hiki iaʻu ke loaʻa i koʻu kaikuahine, ka mea i nalowale i kahi ʻike ʻole?
  Ua lulu ke kaikamahine i kona lauoho gula a pane mai la me ka wiwo ole.
  - ʻAe, hiki nō. Akā ke hoʻokō nei kou kaikuahine i kahi mesia paʻakikī - e hoʻopakele i nā ʻelele a pau o ka wahine ikaika, ma luna o lākou ka hoʻoweliweli o ka luku. A paʻakikī loa.
  Ua nīnau ʻo Caligula Dolphins:
  - ʻO wai kou inoa, a ʻo wai ʻoe?
  Pane mai ke kaikamahine me ka minoaka oluolu.
  - ʻO wau ʻo Margarita Korshunova, he kaikamahine partisan i kau ʻia e nā Nazis, a ua ala hou mai nei i kahi honua hou. A ʻo kēia koʻu hopena, e lawelawe i ka maikaʻi a e hoʻopakele i nā kānaka.
  Ua kunou mai ke keiki keaka:
  - Maopopo loa iaʻu iā ʻoe. No laila, aia mākou i loko o kekahi mau misionari leʻaleʻa? ʻAno like i nā kiʻiʻoniʻoni, akā no ka mea maoli?
  Kuno ʻo Margarita:
  - ʻAe, me he mea lā no ka mea maoli! Akā, loaʻa iā mākou nā manawa kūpono ʻaʻole mākou e makaʻu.
  ʻAʻole i loaʻa i ka Caligula o nā Dolphins a me ka paionia partisan ʻo Margarita ka manawa e kūkākūkā ai a ʻae i ka hiʻohiʻona kupanaha, a komo maoli i ka honua hou, a ma ke ʻano o ka hakakā kaua!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - He pūʻali holoʻokoʻa kā mākou i kēia manawa. A maopopo iā ʻoe ke kuleana o ʻoe a me aʻu!
  Pane ʻo Caligula me ka wiwo ʻole:
  - ʻOiaʻiʻo maopopo iaʻu! A ke lana nei koʻu manaʻo e lilo i alakaʻi kūpono.
  A wili ae la ke keiki i kana pahikaua oi.
  Loaʻa koke mākou i ka ʻai ʻai a wikiwiki mākou e kūkulu i nā pūʻali koa. E hele koke lākou i Italia a puhi i ka hulu o ka pope i ke ahi.
  Hele aku la ka puali mai Viena aku i ka pahu pahu a me ka hookani ana i na pu nui. ʻAʻole i loaʻa ka manawa e hele mai ai ka pūʻali koa hele wāwae a ke kaʻawili nei nā koa lio. Nui nā holo lio mai nā ʻāina like ʻole i komo i ka Tsarist Russian Empire. ʻO kēia ka mea i hiki ai ke hehi i nā kapuaʻi me nā ʻumi kaukani o nā māiʻuʻu. ʻO nā Cossacks a me nā pūʻali lio Tatar māmā e holo i mua. ʻO ka neʻe aʻe i nā detachment i hoʻonani maikaʻi ʻia o ke aliʻi Polani. ʻAe, ua ʻike ʻia nā keonimana uʻi me he mea lā ua ʻākoakoa lākou no kahi huakaʻi aliʻi. Eia kekahi, makemake nā mea a pau e hoʻomake i kekahi i ka nani o ko lākou ʻaʻahu, mai ka mahiole a hiki i ke kāʻei. Aia kekahi mau naita Teutonic i ke kapa kila. Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka pale kaua i ʻālohilohi, gula a kala paha. Aia kekahi poʻe Swedes me kahi lole kūikawā, a me Finns. ʻO Janissaries a me Spagi, nā koa lio Arab.
  A he nui nā hae a me nā pou hae o nā kānaka mai ka equator a hiki i ka Moana Arctic. A ʻehia ka nui o nā ʻāpana ... ʻO kēia nā mana lanakila.
  A eia mai ka poe Auseturia , a me lakou no na Kelemania. Ua hāʻawi manawaleʻa mākou no ka piʻi. Eia kekahi, ʻo ka manaʻo o ka hao wale ʻana iā Italia he hoʻowalewale nui. He lokomaikaʻi ke ʻano ma laila a nui ke kālā! E like me nā mea maikaʻi ʻē aʻe i hiki ke hōʻiliʻili ʻia me nā ʻōpala.
  Ua hīmeni ʻo Caligula the Tomboy:
  He ikaika ko mākou pūʻali
  Mālama ʻo ia i ka honua ...
  ʻAe, pehea inā he kaua,
  ʻAʻole ia ma ko mākou ʻaoʻao!
  A hehi ihola ke keiki i kona wāwae wāwae ʻole i loko o ka luawai. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻahu wale ʻo ia i nā pōkole pōkole wale nō, ʻoiai ʻo ia ke neʻe wikiwiki nei i ke ʻano o ka hoʻouka kaua ʻana a hiki i kona ʻaʻahu ke kū wale i ke ala a e haehae.
  Ua nīnau ʻo Margarita i kāna hoaaloha a me kāna hoa luku:
  - A i ʻole e hīmeni maoli ʻoe? Eia kekahi, nau ponoi!
  Kuno aku la ke keiki keaka me ka minoaka me he keiki iliohae la.
  - Pehea kou manaʻo, ʻaʻole hiki iaʻu?
  A hoomaka aku la o Caligula o na Dolphins e mele;
  Auwe keia ao, kaumaha loa oe,
  He kai waimaka wale nō - he moana...
  ʻAuhea ke ala astral o ke awakea o ka ʻuhane,
  Ua moeuhane ka uwo make e hiki i Edena!
  
  Loaʻa i ka hau o nā puʻuwai, nā ʻōpala maloʻo,
  A me ka wela wela o na kuko lili.
  Nani ka naaupo, ka mea opiopio ma ke kino.
  Ke kanikau nei ka pō kaumaha!
  
  E like me ka mucus o ka lāʻau, ka ʻuhane o ka hana maʻamau,
  A me ka popopo o ka lua mai ka hopohopo.
  Akā hiki iā mākou ke hui pū
  E hoʻokuʻu aku i nā kānaka mai loko mai o ka puʻu!
  
  Hoʻopau i ka ʻino o ke ao holoʻokoʻa,
  ʻO ka holoi ʻana i nā ʻōlelo hōʻino he hōʻailona weliweli .
  ʻAʻole hiki iā mākou ke hoʻomanawanui i ka ʻeha o ka ʻeha,
  E lilo ka Diabolo i lepo!
  
  E hoolei koke ka honua i kona mau kaulahao,
  Akā naʻe, ʻaʻole ia e haʻalele i ka orbit.
  TO E mālama pono kekahi i kekahi
  A laila e ala ka poʻe!
  
  Hiki iā ʻoe ke ala me ka makaʻu ʻole,
  Mai koi aku i nā poʻe ʻē aʻe...
  I ʻau ʻole ka ʻuʻuku me ka momona.
  I ʻelemakule ko mākou makuahine!
  
  E inu mākou no ia mea,
  ʻOi aku ka ʻono ma mua o ka meli nalo!
  He pilikia maoli ,
  Aole nae i hiki mai ka hora helu!
  
  A laila e kūkulu mākou i paradaiso lani,
  E hauʻoli nā keiki a pau.
  Lele makou me he pua la i ka lele lani,
  Ua hoʻokō ʻia kahi moeʻuhane nani!
  Ua pau ka mele a me ia, ua neʻe ka kāne hakakā mai ka ʻāina o nā Alps Italia i ...
  E pahū ana nā pū, a ʻoi aku ka nui o nā pū o kēia wā e kī mai ana. Eia ʻo Port Arthur, ke kūlanakauhale kaulana. ʻO kāna hāʻule ʻana i hōʻailona ai i ka emi ʻana o ka moʻokūʻauhau Romanov a me ka Autocracy holoʻokoʻa holoʻokoʻa. Ina ua ku keia pakaua, ina aole he kipi nui e like me keia. ʻO ka nui loa, e walaʻau iki lākou a waiho i kā lākou mau hamare a me nā pahikiwi. Akā ʻo ka lanakila ma ʻaneʻi ka mea i alakaʻi i ke kaulahao o nā hanana i hoʻokumu i ka Great October Revolution.
  He maikaʻi a ʻino paha kēia? He pipiʻi ka hanana. He mau miliona o ka poʻe pōʻino a me nā malihini, akā ma hope, ua wikiwiki ka ʻāina i kona hoʻomohala ʻana.
  ʻOiai inā ma ke kumukūʻai kiʻekiʻe loa, ua emi ka heluna o Rusia i hoʻokahi haneli miliona mau kānaka.
  E like me kā lākou e ʻōlelo nei, hoʻōla ke koko i ka mea maʻi.
  Akā i kēia manawa aia kahi manawa, i ka hopu hou ʻana iā Port Arthur, e hoʻohuli i ka mōʻaukala a hahai i kahi laina kūʻokoʻa. I ka manawa, no ka laʻana, mālama ka Romanov i ka mana, a hiki i ka mana autocratic. ʻO kēia, ʻoiaʻiʻo, ʻepekema moʻolelo, akā hoihoi. No laila, he aha ka mea e kali nei iā Rūsia inā mālama ʻia ka mana o ka tsarism?? Stagnation, a i ole ia, lanakila?? E ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻōnaehana mōʻī kūʻokoʻa ma mua o nā demokala Komohana? ʻOiaʻiʻo, ua emi nui ka pilina ma waena o ka makahiki iwakāluakūmākahi a me ke Komohana. Ma hope o ia mea, lilo ia i mea maʻamau e ʻimi i nā ala ʻē aʻe i ka parliamentarism o Western. Ua ʻike ʻia ka manaʻo: hoʻokele democracy. ʻO kēia ka wā ma ke ʻano he koho balota manuahi, akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo ua hoʻoholo mua ʻia ko lākou hopena. Akā ʻaʻole paʻa kēia ʻano aupuni, a ʻo ka ʻaoʻao i ka mana, i mea e hoʻomau ai i kona kūlana, ke hōʻemi nei i ka demokala ma o ke kānāwai. A laila hele nā mea a pau i ka dictatorship, ua nalowale ka poʻe kū'ē i ka ʻelele ma ka hale pāremata.
  A laila hoʻomaka ʻia ke ʻano o ka hoʻopaʻa ʻana a me ka weliweli, a i ʻole, ma ke ʻano ʻē aʻe, ua kū mai kahi kipi, mai luna mai, e like me lalo o Gorbachev, a mai lalo paha, i ʻoi aku ma mua o hoʻokahi manawa.
  Ma Rusia i ka wā Autocracy, maʻalahi nā mea a pau. He mana loa ko ke alii: e hooko, e kala, e kauoha. Loaʻa iā ia nā mana hoʻokolokolo kiʻekiʻe, mana hoʻokō a me nā mana kānāwai. Aia ka ʻAha Mokuʻāina o nā poʻe i koho ʻia e ke aliʻi, nāna e aʻo wale iā ia, a aia nā luna e hoʻokō i ka makemake o ke aliʻi.
  Ua kaupalena ka State Duma i ka mōʻī o ka absolutism, me ka hoʻonele ʻana i ka mōʻī i ke kuleana e hana i nā kānāwai, a ma kekahi hapa, e lawe ana i ka mana o ka waihona kālā. Akā ʻo ka mea nui loa, ʻo ka Duma ka mea i lilo i ʻāina hoʻohua a me ka viper no nā kipi like ʻole. ʻO kēia kona ʻino!
  I kekahi hihia, ʻaʻole kūʻē ke kaikamahine partisan i ke kōkua ʻana i ke aliʻi. Ua nīnau ʻo Margarita iā Caligula i ka mea hoʻoweliweli:
  - No laila maopopo ka koho, e hoʻouka kaua!
  Ua pane aku ke keiki Terminator:
  - ʻAʻohe koho ʻē aʻe! ʻOiaʻiʻo mākou e hoʻouka!
  A hoʻomaka ka ʻoki ʻana. Ma hope o ka hoʻoikaika ʻana me ke kōkua o nā mana kilokilo i ʻeono haneli mau kilomita i kēlā me kēia hola, ʻo nā keikikāne keruba, ʻaneʻane ʻaʻole i hoʻolohe i ka pahū ʻana o nā pū a me nā pū mīkini, ua pohā i loko o ka papa o ka ʻenemi. ʻO ka mea pōmaikaʻi, ua pōʻino nō hoʻi ka wā, ua a me ka pōʻeleʻele. ʻAʻole i hoʻouna aku ʻo Kuropatkin i nā poʻe ma ka hana ʻino. A hana ʻo ia i ka hoʻomākaukau ʻana i nā pū. Kūʻē i ka manaʻo nui , ʻaʻole naʻaupō ke kuhina nui a me ke kuhina pale mua. Ua hoʻāʻo ʻo Kuropatkin e mālama i nā koa a hakakā ʻepekema. ʻO kēia ka mea i hoʻokuʻu iā ia i lalo. ʻO ka manaʻoʻole, ka lohi, ka makemake e paʻi no ka maopopo, hana e like me kahi maʻamau - hoʻonele i ka lanakila o ke kaua me ka poʻe Kepani koa. No laila, ʻaʻohe pono e manaʻo i ka hoʻouka kaua wiwo ʻole a Suvorov e hopu iā Port Arthur i ka neʻe ʻana. Auwe, lanakila wale ʻo Kuropatkin no ka mea ma hope o ka make ʻana o ke kino o Nogi, ʻo ka poʻe Kepani, me ka hoʻololi ʻole ʻana i ka hoʻokumu ʻana , piʻi i mua, e hoʻouka ana i ke poʻo. A ʻo ka hopena, ua kikeke lākou i ko lākou mau pae a ʻōwili i hope.
  Akā i kēia manawa ua hopu ʻo Kuropatkin i nā pūpū a me kāna ponoʻī.
  ʻO ia hoʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻokau pū i nā pū i nā lā he nui, me ka helu ʻana i ka mea inā e haki nā Iapana. A ʻo kēia me ka ʻoiaʻiʻo ua hāʻawi ʻo Emperor Nicholas i kahi kauoha categorical e hoʻoneʻe koke i ka pā kaua a hoʻopau i ke kaua, kahi i hōʻino ʻia no ka waihona.
  Eia, ʻoiaʻiʻo, aia ʻo Kuropatkin ma waena o kahi pōhaku a me kahi wahi paʻakikī. Akā, he pākaua ikaika ʻo Port Arthur, a i kēia manawa ua noho ka poʻe Kepani i loko - e hoʻāʻo, e lawe!
  Akā, ʻo Margarita lāua ʻo Caligula o nā Dolphins, ʻokiʻoki me nā pahi kaua a hoʻolei i ko lāua mau manamana wāwae ʻole me nā wāwae o kā lāua mau keiki, akā e like me ka maʻalahi e like me nā pahi kaua, neʻe lākou ma nā pā kaua, e hoʻomaʻemaʻe iā lākou mai nā koa. ʻO ka mea mua, pono ʻoe e ʻike i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe a laila hiki ke wehe i ke ala no nā pūʻali hoʻouka kaua.
  ʻOiai ʻo ia e ʻoki ana i ka samurai, ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka naʻaupō:
  - ʻO ka mea maʻamau lākou e hakakā nei no ka holomua, akā ʻo mākou, ua ʻike ʻia, e hakakā nei no ka regression!
  Ua ʻakaʻaka ke keiki ʻo Caligula:
  - Ke manaʻo nei ʻoe ʻo ka hopu hou ʻana o kēia pā kaua e hoʻoikaika i ke kūlana o ka Autocracy?
  A ua hoʻokō ʻo ia i nā ʻenehana holoʻokoʻa me nā pahi kaua. Penei ka lawe ʻia ʻana o kāna mau pahi kaua.
  nā wāwae wāwae ʻole o ke keiki i hahau i nā poʻo, nā ʻāʻī, a me nā iwi.
  ʻO Margarita, ʻo ka palu ʻana i ke koko mai kona mau lehelehe i hoʻopuehu nui ʻia mai kāna hahau wikiwiki ʻana me kona mau lima a me nā wāwae, ua hōʻoia ʻo ia:
  - Ma ka liʻiliʻi e like me kēlā! Ma hope o nā mea a pau, ua maopopo ka lilo o ke aliʻi lanakila i nā kaua. Ma ka liʻiliʻi no kekahi manawa. A laila poina ka lanakila, a huki ʻia ke kanaka maʻamau, a i ʻole ka poʻe maʻamau, i loko o kahi hana hana banal. - ʻO ke kaikamahine partisan me hoʻokahi kīkē , ua hoʻokuʻu ʻia i ʻeono Kepani i ka manawa hoʻokahi, a ʻelua i hou ʻia e kā lākou bayonet ponoʻī mai kahi pahu ikaika, wahi āna. - He hoʻopaʻa manawa wale nō paha kēia!
  A hoʻoneʻe hou ʻo ia i kona kuʻekuʻe wāwae, a lanakila i nā koa ʻelima o ka ʻāina o ka lā hikina, a me ʻekolu mau aliʻi.
  He keiki kamaʻa ʻole i loko o ka pōkole, e ʻoki ana i nā Kepanī e like me ke kāpeti, ua ʻōlelo pololei ʻo Caligula:
  - Ma hope o ka lanakila, e hoʻomaka ka ulu ʻana o ka hoʻokele waiwai ma Rusia. ʻO ia hoʻi, e ola maikaʻi nā kānaka, a e emi ana nā manaʻo kipi.
  Ua kiʻi ke koa ʻōpio i ka pūkuniahi i lele ʻia ai he ʻumi mau koa samurai i luna . Hoʻohui ʻia ke keikikāne Terminator. - Huhū maʻamau ka poʻe no ka pōloli!
  ʻO Margarita, e kuha ana i ka iwi o ka iwi poʻo i ʻoki ʻia mai kona waha, ʻo ka kuha ʻana i ʻekolu mau koa Kepani, ua ʻae wale ʻo ia.
  - ʻOiaʻiʻo ʻaʻole ʻoiaʻiʻo kēia! ʻAe, hoʻoulu pinepine ʻia nā kipi a me nā haunaele e kahi kūlana hoʻokele waiwai, akā ... Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole i hele ka poʻe Decembrist i ka hana no ko lākou ʻilihune.
  ʻO ke keiki koa ʻo Caligula, ua hana ʻo ia i ka neʻe pepeke a ʻoki i ʻumi mau poʻo Kepani, a laila ʻae maila.
  - Pololei, ʻaʻole no ka ʻilihune! - ʻO ke koa ʻōpio i ʻoki iho i ka lima o nā pū a hoʻohui ʻia. - ʻAʻole pono mau ka noʻonoʻo ʻana me kou ʻōpū!
  Hoʻoponopono ʻo Margarita, me ka hoʻomau ʻana i ka ʻoki ʻana me ka ʻinoʻino, a ʻo nā lālā o ka poʻe Kepani i hoʻopuehu.
  - ʻOi aku ka pololei, ʻaʻole pono ka noʻonoʻo ʻana me kou ʻōpū!
  Ua ʻae ʻo Caligula ka tomboy ma ʻaneʻi, e ʻoki ana i ka samurai a hoʻolei i ko lākou mau poʻo pāpale mahiole ma nā ʻaoʻao like ʻole, a me ka makemake nui:
  - Hoʻokahi haneli pākēneka pololei ʻoe! ʻAʻohe mea e kūʻē ai!
  ʻO kahi koa a me kahi hui paionia maoli, a ʻo ia hoʻi, ʻo ke kamāliʻiwahine maikaʻi loa, ua loaʻa iā ia kēia inoa no kāna mau lawelawe ma kekahi o nā honua kilokilo, ʻōlelo ʻo ia:
  - A e wehe mākou i ka momona mai iā mākou iho! Pela no - banzai !
  Me ke aloha a me ka hooki ʻole ʻana, ua ʻoki ʻo Caligula me ka ʻoki ʻana i ka pahi kaua a me ka uhai ʻana i nā wāwae o Iapana , ua hīmeni ʻo ia:
  Aole makehewa ko'u hoouna ana i Rus',
  E lawe mai iā ʻoe i ka lokomaikaʻi!
  I ka pōkole! I ka pōkole!
  I ka pōkole - noho mālie!
  A ma hope o ia mau ʻōlelo, kahe ikaika loa ke koko. ʻOiaʻiʻo, minamina ka poʻe Kepanī. ʻO ka lāhui i ka hana a me ka mahalo, akā, ua hāʻule i lalo o ka pōhaku wili a i kēia manawa ke wili nei. He aha ka mea e hiki mai ana - ka palaoa a i ʻole ka palaoa, he nīnau nīnau!
  ʻO ke kaikamahine partisan ʻaʻohe kāmaʻa ʻo Margarita, e hāʻawi ana i ka nui o nā hahau i ke kekona a me ka piʻi ʻana, e hoʻopuehu ana i nā kupapaʻu kupapaʻu, ma luna o ka bastion aʻe, haʻi ʻo ia, e neʻe ana i kona wāwae i ka samurai e hiki mai ana ma ka ʻāwae, a me kahi aphorism kahaha:
  - He mea kumu ke kaua, hana ʻia me nā manaʻo kiʻekiʻe!
  ʻO Caligula, ke keiki keaka i neʻe wikiwiki aʻe ma mua o kāna ipo wahine, a mai loko mai o kona kino olohelohe me nā ʻiʻo ʻiʻo, ua holoi ka ua i nā ʻāpana koko a me nā iwi.
  - Hoʻopau ke kaua i ke kino, akā paipai i ka ʻuhane!
  Ua hana ʻo Margarita i kahi cascade o somersaults, e ʻoki ana i nā Iapana, a hīmeni i kahi huaʻōlelo mai kahi mele kaulana o nā makahiki kanahiku o ke kenekulia iwakālua:
  - Ka hauʻoli, ka lokomaikaʻi a me ka plasticity! Nui , hoʻoikaika, hoʻoikaika ikaika, haʻalele i kahi moe a hana i nā haʻuki!
  ʻO Caligula Dolphins, me ka pā ʻana mai kona wāwae ʻiʻo a hiki i ka ʻāʻī, ua koi ʻo ia i ke kolonela Iapana e lele i ka lewa a hoʻokuʻu koke i ʻelua mau pū mīkini e kū ana ma luna o ka hale kiaʻi. ʻO nā monsters mechanical e kuha ana i ke kepau, ma ka inertia, hāʻule, hahau i kā lākou iho , ʻoki iho i nā pae. Kūlou ke keiki Terminator:
  - E kala mai, maka ololi , akā makemake au e lilo i mua! A ʻaʻole wale wau i makemake, akā makemake wau!
  ʻO Margarita, e kuʻi ana i kahi hale kiaʻi ʻē aʻe me nā pū mīkini i hana ʻia ma ʻAmelika me kona wāwae ʻole i ka wā e lele ana, ua ʻōlelo pololei ʻo ia:
  - ʻAʻole maikaʻi ke lilo i mua, no ka ʻoiaʻiʻo, akā ʻaʻole pono lākou e kuke i nā pōpō mai hope!
  ʻO ke keikikāne Caligula, e hoʻolei ana i kahi projectile me kona mau manamana lima ʻole, ua pahū ka shimosa kiʻekiʻe, e hoʻopuehu ana i ka samurai, i ʻōlelo ʻia:
  - ʻO ka mea hoʻolapalapa i ka pō a me ke ao, ʻaʻole ia e ʻai ola!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a lele ʻo ia a kuʻi i kona wāwae ʻole i loko o ka metala o ka hale kiaʻi pū mīkini. Hoʻi hope ke kila kila, a lele nā luna Kepani i luna i lalo, me ka lele ʻana o ko lākou mau wāwae wāwae. ʻOiaʻiʻo, ua like lākou me nā pepeke.
  Ua ʻōlelo pū ʻo Margarita ma ʻaneʻi:
  - Hiki i kahi tramp ke kau i ka "boot" me kahi kuʻekuʻe wāwae!
  ʻO Caligula ka hooligan, e kīkēkē ana i ka pū i ka lele ʻana a lele i nā mea a pau, ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻAʻole hoʻokomo nā "Boots" i nā kāmaʻa ma luna o ka mea nona ka lolo e poni i nā kāmaʻa!
  Pane aku la o Margarita me ka huli hou ana mai a oki iho la i ka papa holookoa o na Kepani. Ua alohilohi ke kaikamahine Terminator maanei:
  - ʻO ka mea kupanaha, nui ka poʻe ʻoiaʻiʻo ma luna, akā he kakaikahi i waena o lākou e hiki ke hana me ka hoʻopunipuni ʻole i ka ulu ʻana o kā lākou ʻoihana!
  Ua wili ʻo Caligula e like me ka ʻeha i luna, e kuʻi ana i lalo a ʻoki i lalo i nā Kepani, a ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻokani maikaʻi ke kanaka kālai'āina e like me ka wā e iho ai ka mea miner i loko o ka lua me ka ʻaʻahu keʻokeʻo, a ʻo ke kumu like: e unuhi i nā kālā e holoi ai i kahi inoa ʻino!
  Pane akula ʻo Margarita i kēia me ka lulu koko mai kona lauoho:
  -He kanaka kālai'āina, he wahaheʻe ʻo ia i ke ola a he hoʻokamani i ka hana, akā ua pololei ka make me kēia poʻe kolohe!
  Ua wawahi ke keiki Terminator i ka pu Iapana, a nahaha na iwi o elua kakini koa o ka Emepaea o ka Rising Sun, a pane aku la:
  - He ʻoiaʻiʻo ka make no ka hiki mau ʻana mai, akā, he kuʻuna i ke koho ʻana i ka manawa o kona kipa ʻana!
  He kūlanakauhale nui ʻo Port Arthur, a he nui kona mau laina pale. No laila, ʻo ka pōʻino a me ka pōmaikaʻi, ua lawa ka manawa e hakakā ai nā mea hakakā.
  ʻO ke keikikāne ʻo Caligula, e ʻoki ana i ka poʻe hakakā me nā pahi kaua, me ka hoʻolei ʻana i ka pī o ka luku me kona wāwae wāwae ʻole, e haehae ana i ka samurai, hīmeni:
  - Pehea wau ʻaʻole i hoʻāʻo, pehea wau ʻaʻole i hoʻoikaika! ʻAʻole pili inā aia kekahi e hakakā!
  ʻO Margarita, e ʻoki ana i kekahi ʻohana koa e make ana ma lalo o ka hahau ʻana o kahi kaikamahine ʻāpana e ʻā ana e like me ka uila, ʻōlelo ʻo ia:
  - A i kekahi manawa, ke noi nei mākou i kahi hakakā. Ma hope o nā mea a pau, e ʻae ʻoe, e Caligula, makemake ʻoe e hele i Port Arthur?
  Ua ʻōlelo ʻoiaʻiʻo ka ʻōpio terminator:
  - Maikaʻi! ʻO kēia kaʻu makemake nui loa.
  Ua ʻoki hou ʻo Margarita, ke kaikamahine ʻāpana i nā Kepani me he pahi pahi, ʻakaʻaka:
  - ʻAe, ʻae! E hoʻopakele iā Rūsia mai ka lanakila ʻino loa i ka mōʻaukala tausani makahiki o nā kaua o ko mākou ʻāina!
  Ua ʻoki ʻo Boy Caligula i ʻelua kakini Kepani me ʻelua mau kowali, hoʻoponopono i kāna hoa:
  - ʻO ka lanakila nui loa, ʻo ia paha i ke kaua mua me Chechnya.
  Kuno ʻo Margarita me ka ʻae ʻana i kēia, me ka wikiwiki ʻana i ke kaʻina ʻoki.
  - Me ke kanalua! Nawaliwali loa ka hoa paio a kakou i eo ai! Nui ka nui o kēlā Chechnya, a ʻo ka hapalua o lākou i hakakā no mākou.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Caligula ka tomboy, e hoʻāʻo ana e hele i mua o kāna hoa i ke kaʻina o ka luku ʻana:
  - Pehea ʻo Moska i ʻō ai i ka ʻelepani!
  o Margarita me ka luliluli hou ana i na iwi a me na hu'i koko o kona lauoho i ke kala o ka hau me ka helelei o ke gula, e hoomau ana i ka luku ana i na Kepani koa i makemake ole e haawi pio, me ka ikaika nui, me na lima a me na wawae.
  - Ke makemake ʻole ka pūʻali a me ka poʻe e hakakā, a laila hiki mai kēlā mau hana mana. A ma ke kaua Chechen mua, a ma ke kaua Rusia-Iapana.
  Ua koi ʻia ʻo Caligula o nā Dolphins, ʻoiai e hoʻopau ana i ka samurai, e ʻae:
  - Pololei ʻoe! ʻO ka poʻe o Rūsia, ʻaʻole makemake e hakakā me nā Iapana. - A ʻo ka mea hakakā ʻōpio, e waiho ana i kahi hui samurai holoʻokoʻa me ko lākou poʻo ʻoki ʻia, ua hoʻohui ʻia:
  - Akā i loko o ko mākou kino ua puka mai kahi mea kupanaha, e hiki ai iā mākou ke lanakila i ke kaua kaulana ʻole. He mea hōʻailona ia i ke kaua me ke aliʻi ʻole ma ke poʻo, kōkua nā kerubima!
  ʻO Margarita, e kuha ana i ke koko mai kona mau lehelehe a me ka hoʻolei ʻana i nā nila ʻawaʻawa me kona mau kapuwaʻi wāwae, e hou ana i ke Kepani a make, ʻōlelo ʻo ia:
  - A ʻo ke kolu o ka hana ʻana ma kā mākou ʻaoʻao he pono!
  ʻO Caligula ke keiki, ua waiho ʻo ia i kekahi lālani o nā kupapaʻu i ʻoki ʻia i ʻāpana ʻāpana, me ke kanalua ʻole, ua nīnau naʻe:
  -Ua maopopo anei ia oe keia?
  ʻO ke koa ʻōpio, e hoʻopau ana i ka hoʻopau ʻana i nā Kepani ma Port Arthur, ua hōʻoia ʻia me ke kaniʻuhū:
  - Ma ke kai, ikaika loa ʻo Togo . A ʻo ke ʻano o ka luna koa, a ʻoi aku ka pololei o ka luna kaua ʻo Rozhdestvensky, ʻaʻole i kaulana loa. Ua ʻoi aku ka maikaʻi o nā keiki ma nā hoʻolālā nautical!
  ʻO Caligula, ka mea i hōʻoki i ka samurai me ke aloha ʻole, ua koi ʻia e ʻae me ka mea maopopo :
  - ʻOiaʻiʻo, me kahi kanaka e like me Rozhdestvensky, ʻoiai ua loaʻa iā ia ʻehiku mau moku hoʻouka kaua hou i kūkulu ʻia ma Argentina, a me ka hoʻoponopono ʻana i nā moku o ka pūʻali Pākīpika mua i hoʻāla ʻia mai lalo mai, ʻaʻole hiki ke helu i ka lanakila. ʻOi loa inā hoʻomanaʻo ʻoe he kanalimakūmākahi mau moku Lūkini i kaua ma Tsushima, a hoʻokahi wale nō mea luku Iapana i piholo!
  O Margarita, me ka hoihoi, naha iho la ia i ka pahu o ka pu, a me ke kowali hou ana mai o ka pahikaua a na Kepani eha, a me ka nila oi o ekolu hou aku, ua hoopuka ae la ia.
  Togo paʻakikī . Ma kēia mea, he paʻakikī loa ke kūlana o nā'auwaʻa Rozhdestvensky.
  ʻO Caligula ka tomboy, e lele ana me kona mau wāwae e like me ko ka monkey, ʻo kekahi pūpū i pepehi i ka poʻe Kepani e like me ka ʻāina, ʻōlelo hoʻomākeʻaka:
  E like me ka Swede kokoke i Poltava,
  Ua pilikia ʻo Rozhdestvensky...
  Nana wiwo ole
  ʻOiaʻiʻo, ʻo ia ke kūʻē!
  ʻO ke kaikamahine partisan, e hoʻomau ana i ka ʻoki ʻana i ka ʻenemi me ka ikaika pālua, a waiho i kahi nui o nā kupapaʻu, me ka noʻonoʻo a me ka helu ʻana, ʻike ʻia:
  - Inā ʻaʻole ʻoe e lanakila iā Iapana ma ke kai, a laila e hakakā ka samurai paʻakikī no ka manawa lōʻihi, a ua nele ka waihona kālā o ka lei aliʻi Lūkini, a aia nā kānaka. Pono mākou e hoʻopau koke i ke kaua me ka lanakila nui. A i ʻole, e hiki mai ana ke kipi a me ka puka ʻana mai o kahi pāremata pono ʻole a ʻino hoʻi no Rūsia!
  ʻO Caligula, ke keiki kāne keaka, ua kuʻekuʻe ʻo ia i ka pūkaua Kepani a hoʻolele iā ia i ke kiʻekiʻe, a ma ka manawa hoʻokahi i hoʻokuʻu ʻia i ʻekolu mau kāne i uhi ʻia me ka hoʻāʻo ʻole e hoʻokau i kahi mea hoʻolele pōma mua. Ua ʻōlelo ʻo Terminator boy:
  - Inā lawa ka manawa, ma hea lākou e hele ai?
  ʻO Margarita, e ʻoki ana i nā Kepanī i loko o nā ʻāpana a me ke kahe koko, i ʻike ʻia me ka ʻike ʻike ʻia:
  - Aia kahi pilikia ma ʻaneʻi. I kēia manawa ke neʻe nei mākou e like me kēia mai kekahi pā a i kekahi pā. Pehea ke kai?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Tomboy Caligula a hoʻokuʻu aku i kahi ʻulaʻula mai kona mau maka e pā ana i ka hale hoʻopaʻa poka. He pahū i hoʻolei ʻia ka pūʻali koa Iapana holoʻokoʻa i ka lewa.
  Ua hoʻōho ke keiki keaka i ka leo:
  - ʻAʻohe mea kūikawā! Me kā mākou ʻikepili, ʻauʻau maikaʻi mākou, ʻaʻole mākou e make i ka pahi kaua. E ʻauʻau ʻo ia mai ka moku kaua a i ka moku kaua, e hoʻomaʻemaʻe i nā papa!
  ʻO Margarita, ʻo kāna mau pahi kaua, e like me ka pahi pahi, i ʻoki i nā koa he nui, wiwo ʻole, akā me ka noʻonoʻo ʻole, ua ʻakaʻaka i ka pane me nā niho ʻoi aʻe o ka oi.
  - He kanaka pilikua ʻoe!
  ʻO Caligula of the Dolphins, e ʻoki ana i nā Kepani me he mea lā he pāʻani kamepiula, ua pane ʻo ia me ka ʻoiaʻiʻo.
  - Inā mākou e lawe i ka wikiwiki o ka noʻonoʻo, a laila, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe mea like !
  Ua ʻae ke kaikamahine Terminator i kēia, a no ka hoʻomaopopo ʻana, ua hele ʻo ia ma waena o ka pūʻali samurai holoʻokoʻa.
  A haʻalele ʻo ia ma hope o kahi ala koko me nā meheu o nā wāwae ʻūlū o ke kaikamahine.
  I ka manawa like, ua ʻōlelo ʻo ia:
  - A ʻo ka wikiwiki o nā kino, ʻoi aku ka nui!
  ʻO ka hui pū, a me ka holo wikiwiki ʻana, pono ʻoe e mālama i ke kaulike a ʻaʻole hāʻule. Ua lanakila ʻo Caligula the hooligan. Ma keʻano holoʻokoʻa, e ʻōlelo ana i ka manaʻo, ʻaʻole pono e noho mau ka autocracy me ke kumukānāwai ʻole ma Rūsia. ʻO ka laʻana o nā ʻāina Komohana me kā lākou mau pāremata he maʻi lele. ʻAʻole e haʻi i ka makemake o nā oligarchs e hoʻohana i ko lākou mana ʻaʻole wale ma ka ʻoihana, akā ma ka ʻaoʻao politika. I kēia manawa, ʻoi aku ka maikaʻi o lākou me ka autocracy, a ʻo ka lanakila ma ka Moana Pākīpika a me ka hoʻonui ʻana i Kina e hoʻoikaika i kēia pilina no ka manawa lōʻihi. Ma ke ala, he mea koʻikoʻi loa ke kaua Lūkini-Iapana mai kahi hiʻohiʻona lōʻihi. ʻO ka hana ʻana o Yellow Russia a me ka hoʻokomo ʻana ʻaʻole ʻo Manchuria wale nō, akā ʻo nā ʻāpana ʻē aʻe o Kina, hiki ke alakaʻi i ka mahele hope o ka Celestial Empire. ʻO ke ʻano kēia , ʻaʻole hiki i ka colossus Kina ikaika i ke kenekulia iwakāluakūmākahi, e ʻōlelo nei he Superpower a me ka hegemony honua, ʻaʻole hiki ke noho ma ke ʻano he mokuʻāina.
  A ʻo ka mea nui paha, me ka ʻole o ka ʻOkakopa Revolution, ʻaʻole e hiki mai ka hāʻule o ka ʻōnaehana colonial honua. E ʻoi aku ka noʻonoʻo a me ka palekana o ka honua ma mua o ke kenekulia iwakāluakūmākahi, ke ʻoi aku ma mua o ʻelua haneli mau mokuʻāina ma kahi honua liʻiliʻi. Akā, e kū mai ana kekahi mau aupuni, malia paha e lilo ka Lūkini i mea ikaika loa, a i ʻole ka nui loa.
  ʻAʻole paʻakikī loa ka ʻike ʻana i ka mea e hiki mai ana ke lanakila ma luna o Iapana. ʻO ka mea nui paha , ʻo Kelemania, kahi e lilo ai ka pūʻali koa Lūkini i mana nui, ʻaʻole ia e pilikia i ka haʻi ʻana i ke kaua ma Rusia. Akā, makemake paha ʻo ia i ke kaua ma kekahi ʻaoʻao, e pā ana iā Belgium a me Farani.
  Eia naʻe, ʻo Tsar Nicholas ka mea e hiki ai iā ia ke hoʻouka , e like me ka mea i hana ʻia ma ka mōʻaukala maoli, ma hope. ʻAe, ma ka liʻiliʻi loa i hiki ʻole i nā Kelemania koʻikoʻi ke lilo i ikaika loa.
  A laila ke Kaua Honua Mua hou. Loaʻa paha iā Rūsia nā māhele Kina a me kahi ʻauwaʻa Pākīpika ikaika ma mua, e lilo ia i mea hoʻohui, akā ... Ma ka moʻolelo maoli, ua hakakā ʻo Iapana ma ka ʻaoʻao o ka Entente, ma ke ʻano like ʻole, hiki ke hōʻike ʻia ka Land of the Rising Sun. he makemake e hoʻopaʻi. A laila e loaʻa iā mākou ka lua mua ma ka hikina. A ʻaʻole maikaʻi loa kēia .
  Eia kekahi, ʻaʻole hiki i kekahi ke manaʻo i ka hoʻoikaika nui ʻana o ka pūʻali koa Lūkini, i hoʻohālikelike ʻia me Real History. ʻOiai, ʻoiaʻiʻo, hiki ke hoʻomaka mua ka hoʻihoʻi ʻana i ka hoʻokele waiwai, ʻaʻole i ka makahiki 1909, akā i ka makahiki 1906, a ʻoi aku ka steeper. Ma hope o nā mea a pau, hiki i ka lanakila o Rūsia ke hoʻoikaika i ka manaʻoʻiʻo o ka poʻe haole a me nā mea hoʻopukapuka kūloko i ke aupuni hoʻomalu, a ʻoi aku ka nui o ka komo ʻana o ke kapikala ma mua o ka mea maoli.
  ʻO kēia ka mea e hoʻonui i ke kālā no ka pūʻali koa. Inā ʻaʻole, ʻoiaʻiʻo, huli ke aupuni tsarist i ka hilinaʻi iā ia iho. I ka manawa, me he mea lā e lanakila mākou i nā mea a pau a ʻōwili iā lākou i asphalt. Ma ke kumu, ʻaʻole maopopo ka hopena o ke Kaua Honua Mua, i kēia hihia. A laila paha, i mea e hoʻoholo maikaʻi ʻia ai nā mea a pau, pono mākou e komo i ka hā o ka manawa.
  ʻOiai ʻaʻole i hoʻokaʻawale ʻia ka hiki ke loaʻa ʻole ke Kaua Honua Mua. I kēia hihia ... Ua paʻakikī ke ʻōlelo pehea e ulu ai nā hanana hou. Pehea ka lōʻihi e noho aliʻi ai ʻo Tsar Nicholas II, a ʻo wai ka mea e pani iā ia? Ke kānalua nei ʻo Tsarevich Alexei; ʻaʻole hiki iā ia ke ola a hiki i ke kanaka makua. ʻO ke kaikaina ʻo Mikhail a me kāna mau keiki? Hiki i kēia a me nā koho ʻē aʻe.
  Pehea ka lōʻihi o ke ola ʻana o Nicholas II? ʻAʻole i lōʻihi ka lōʻihi ma waena o ka Romanovs, akā, ma ka laulā, hiki i kahi tsar i inu liʻiliʻi a ʻaʻole i puhi i ka uahi hiki ke ola lōʻihi. A ʻoiai ua ʻike ʻia ʻo ia me ke akahai a me ka lokomaikaʻi o ka naʻau, ʻaʻole ʻo ia he kuʻuna. No laila, ʻaʻole paha e hāʻawi ka mōʻī i ke kumukānāwai me ka ʻole o ke koi ikaika. Eia naʻe, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia nā ʻaoʻao o ka Haku. Hiki i nā mea a pau ke hana i ke ala i manaʻo ʻole ʻia. A lilo ka ʻīlio hae i hipa, a ʻo ke keiki hipa i ʻīlio hae!
  A i kēia manawa, he mau keiki maikaʻi lākou a nani hoʻi - he keikikāne a he kaikamahine, ʻoi aku ka ʻōpio, e hoʻomaʻemaʻe ana i ka pā ma hope o ka pā a me ka bastion ma hope o ka bastion. Eia kekahi laʻana, ʻo ke kuahiwi nui me ka inoa maʻalahi ʻo Vysoka. Mai ʻaneʻi hiki iā ʻoe ke ʻike i ke awa holoʻokoʻa me nā moku Lūkini o ka hui mua o ka Pākīpika e hoʻoponopono ʻia ana, a me nā ʻāpana ʻē aʻe a me ke kokoke ʻana i ke kūlanakauhale.
  ʻO Margarita, e ʻoki ana me ka wiwo ʻole i nā Iapana he nui a me ke koko, kauoha:
  - ʻAe, e hoʻomaʻemaʻe paha mākou?
  ʻO ke keiki koa ʻo Caligula, e hoʻopau ana i ka samurai hope loa me kāna mau pahi kaua, ua pane ʻo ia me ka hoʻomāʻewaʻewa:
  - ʻOiaʻiʻo, e hoʻomaʻemaʻe mākou a hoʻomaʻemaʻe hou!
  A holo akula lāua i ke kiʻekiʻe me ka wikiwiki o ka mokulele mokulele. Pono mākou e wikiwiki. I ka malama o Maraki, aole loihi ka po, a i ke ao, me ko lakou mama, aole paha e hiki ke pale loa aku i ka pa ana mai na pu he nui, oia hoi na pu raifela a me ka mea nui loa, na pu mikini. .
  Maikaʻi ka loaʻa ʻole o nā mīkini ʻakomi. A ʻoi aku ka mālie. ʻAʻole wikiwiki ka lā e hiki mai ana e hoʻopau i ka pōʻeleʻele mai ka ua a me ka noe waiū e hoʻopiha ai i nā mea āpau.
  He hau i ke kakahiaka, a ʻo ka hau hau ma lalo o nā wāwae calloused o nā kāne Terminator, ʻoiai inā makemake lākou, ʻaʻole lākou e kau i ko lākou kāmaʻa - e haehae lākou. A ʻo ko lākou mau wāwae he mau mea kaua ʻaʻole i ʻoi aku ka ʻino ma mua o nā lima ʻoi loa. ʻO ka ʻāʻī o ka hau, ʻaʻole naʻe e keʻakeʻa iki i ka lele ʻana i luna a hoʻomau i ka luku ʻana ma laila, me ka lawelawe ʻana o nā pū ʻumikūmākahi ʻīniha.
  He aha ka pono o ia mau ʻōpala? Akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke paʻi i nā pahuhopu e like me lākou me nā pū nui, akā maʻalahi loa ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā kiaʻi. Ua kiola ʻo Margarita i hoʻokahi kakini Kepani i loko o ka hohonu me hoʻokahi pahu hoʻohuli, uwē nui lākou i ko lākou hāʻule ʻana.
  - No laila ke hele nei ka showdown ma kahi ala maikaʻi ...
  Ua ʻakaʻaka ke keiki hoʻopau ʻo Caligula, ua hoʻolei ʻo ia i hoʻokahi kakini koa Kepani koa i loko o ka hohonu a ʻōlelo ʻo ia me ka ʻoliʻoli:
  - Ke hoʻoluhi nei hoʻi ...
  Ua hoʻolele ʻo Margarita iā ia, me ka hoʻolei ʻana i kona poʻo i ʻoki ʻia ma ke alo i kāna hoa:
  - Ua maikaʻi. ʻOi aku ka maikaʻi. A i ʻole makemake ʻoe i ka duel me nā kilokilo?
  ka mana nui i loaʻa iā ia i kēia manawa , nahu i nā pī hao me he nahesa lā a pane akula:
  - ʻAʻole wau e hōʻole , akā i ka makahiki iwakālua, ʻaʻole liʻiliʻi ka manawa e hina ai ma luna o lākou !
  ʻO Margarita, e ʻoki ana i kahi mau Kepani hou no ka ʻiʻo haehae, ʻakaʻaka:
  - Akā, e nānā, ninja!
  ʻOiaʻiʻo, ʻelua mau kakini koa i uhi ʻia me nā ʻaʻahu ʻeleʻele i holo e hoʻouka i ke koa. A ua lako lakou me na pahikaua, elua ma kela lima keia lima. No ke kanaka, neʻe maikaʻi nā ninjas. Hiki i kekahi ke manaʻo i ka hoʻomākaukau kūikawā a me ke aʻo ʻana mai ka wā kamaliʻi. Akā i ka ʻoiaʻiʻo, he aha ka mea e kūʻē i nā keruba? ʻO ka ʻokoʻa o ka wikiwiki ma waena o nā mea make ʻole, nā keiki i pumped me ke kōkua o ke kilokilo, a nui loa nā kānaka. A ʻo nā ninjas, ʻoiai he poʻe koa i hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻia, he mau kānaka nō.
  Ua ʻoki ʻo Margarita i ʻelua o lākou i ka manawa hoʻokahi me kahi wili makani māmā, a no laila ua hoʻopiʻi ʻo ke kolu i kona wāwae ʻole, kaikamahine, nani, akā make i ka ʻāʻī a lele ʻo ia ma mua o kanalima mika a haehae i ka pahu hae mai ka hale kiaʻi. Ua hakakā ʻo Margarita i nā hōkū i hoʻolei ʻia iā ia, a hoʻomau i ka neʻe ʻana, ʻoki i lalo i ʻekolu mau mea hou, a pepehi i ka hā ma ke kiola ʻana i ʻekolu pahi me kona manamana wāwae. Ua haʻalele ka ninja mai ʻelua, akā ʻo ke kolu, e lele ana ma kahi ala haʻihaʻi, pae pono i ka puʻuwai.
  Ua komo pū ʻo Caligula tomboyish i ka hakakā. Ua ʻoki ʻo ia i ka ninja ʻulaʻula ʻulaʻula i ka hapalua a hoʻokuʻu i kahi hoʻouka ʻoi aku ka wikiwiki e kīkēkē ana i nā poʻo o nā kāne i uhi ʻia e hoʻāʻo nei e hoʻouka i kāna mau pālua.
  ʻAʻole i haʻalele nā kānaka ʻeleʻele i ʻike ʻole ʻia, akā ua lohi loa lākou i ka wikiwiki i hoʻohālikelike ʻia me ke keikikāne a me ke kaikamahine keruba i hoʻouka iā lākou. ʻAʻole loaʻa iā lākou kahi manawa.
  ʻO Margarita, i ka neʻe ʻana o ka ʻuhane wikiwiki, ua hīmeni ʻo ia:
  - E poina koke ʻoe iaʻu, e hele ʻoe i Sheol e like me ka ua pulu! Na nā ʻānela ʻē aʻe e lawelawe mai iā mākou, a e komo ʻoe i loko o ka pahu me Dracula!
  ka ninja , ʻoki ʻia a ʻokiʻoki ʻia, pipiʻi i ke koko e like me nā melika pala ma lalo o ka ʻoki. ʻAʻole lākou i hoʻōki i ka hoʻouka kaua ʻana. Akā ... ua hāʻule nā koa nui he iwakāluakūmākolu i ke kaua. Ma hope o ia mea, ua hoʻololi ke kāne maikaʻi i ka hoʻopau ʻana i nā kauā ola i nā pū ...
  Ua hoʻomaka ka ʻohu e hemo, a ua ʻoi aku ka ikaika o ka lā. A neʻe akula nā koa koa i kahi laina pale ʻē aʻe. ʻAʻole i hoʻomaka ka hoʻouka kaua, a pono mākou e hakakā iā mākou iho. Akā naʻe, ʻaʻole i luhi ka poʻe hakakā, akā makemake wale lākou e ʻai. ʻAe, ua hoʻomaka mākou e ʻai hou i ka ʻiʻo lio maka. ʻAe, ʻaʻohe kanaka, ma hope o nā mea a pau.
  ʻO ke keiki Terminator Caligula, e hoʻolei ana i ka nila me kona wāwae wāwae ʻole, e hou ana i kekahi mau Kepani me ia, ua ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO ke kauā ʻoi loa ka lilo ʻana i kauā o ka ʻōpū - aloha ʻole ka haku, me ka ʻole o ka nele a i ʻole ka piha!
  Ua ʻae ʻo Margarita i kēia, me ka hoʻomau ʻana i ka ʻoki ʻana i nā samurai e kolo ana, e like me nā ʻūhini lehulehu ʻole, e paʻa ana i ka nalu. Mawaena o na Kepani, he poe opiopio loa, he umikumamaono a he umikumamahiku paha makahiki, a he mea oluolu ole ke pepehi ia lakou. ʻIke ʻia ua ʻohi nā luna o ka ʻĀina o ka Lā Hikina i kā lākou mau wahi mālama no ke kaua. Aka, o Kuropatkin, ka mea a na mea a pau i kuha aku ai a kuha aku, ua malama mau no ia i na koa, a ua emi loa aku ia mamua o na Kepani. A no keia mea e pono ai ke haawi ia ia i ka aie. A ma ka liuliu, ua oi aku ka maikai o ka hakaka ana o na hui Kepani, a ua hoea mai na koa hou i hoonaauao maikai ia mai ka aoao Europa mai o Rusia. Me nā regiment kiaʻi.
  Ua manaʻo ke kaikamahine partisan he mea like i hana ʻia i ke Kaua Honua ʻElua. Ua holomua ka poʻe Kelemania koʻikoʻi a loaʻa i ka holomua a hiki i ka pau ʻana o kā lākou hui elite, a i ʻole, ʻaneʻane pau loa. Ma hope o ia mea, ʻaʻole hiki iā lākou ke hoʻopaʻa i ka Pūʻali Ula.
  ʻOiaʻiʻo, pono e ʻōlelo ʻia ua kīkē ʻia nā pūʻali koa o ka Red Army. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ua lilo kēia i pilikia.
  Ua holo wikiwiki ʻo Margarita i ke kaua me nā ʻōlelo:
  - ʻAʻole e hāʻawi ke Akua iā ʻoe, ʻaʻole e ʻai ka puaʻa iā ʻoe, a e hopu ʻia nā ʻīlio ʻino!
  . MOKUNA Helu 12.
  Ua hoʻi ʻo Dominica i ka Dragon Academy no kekahi manawa wale nō. Ua aʻo koke ʻo ia i nā kakini he nui, a me kekahi mau huaʻōlelo paʻakikī.
  A laila ʻekolu mau kaikamahine: he elf, he hobbit a he troll wahine, pāʻani pū me ia i ka hoʻolei ʻana i nā pōhaku kilokilo kiʻekiʻe.
  Ua lanakila ʻo Dominica iā lākou. A ʻālohilohi loa nā pōhaku a ʻālohilohi, e like me nā kulu hau i nā kukuna o nā kukui ʻehā.
  Ma hope o ia mea, hāʻawi nā kaikamahine kilokilo iā ia i ʻelua apo me nā pōhaku mai kēlā me kēia wāwae, i hiki ai i ke koa ke hoʻoikaika i kāna mau kiʻi no ka pahuhopu nui: hoʻopakele i ka wahine ikaika.
  I kēia manawa, kokoke i nā manamana wāwae āpau o nā wāwae wāwae ʻole o ke kaikamahine wahine, koe wale nō ka manamana lima, he mau apo kilokilo. A ua ʻoi aku ka ikaika o ke kilokilo ma mua o kona wā ma mua. ʻO kēia, he kaikamahine hiki ke luku i ke kūlanakauhale a kūkulu i hale aliʻi.
  A no laila, ua aʻo koke ʻo ia i hoʻokahi haneli mau mea hoʻokalakupua, a ma kahi o ka hoʻomaha ʻana, ua noho ʻo ia ma luna o ka huluhulu. Ua komo ʻo ia i loko o ke kūlana lotus, a ʻaneʻane koke kona ʻano noʻonoʻo a me kona ʻuhane, a me kona kino pālua, ʻike iā lākou iho i loko o ke ao like, me kahi hui hakakā, ʻoiai he ʻōpiopio.
  ʻO kahi pūʻali o nā keiki, i alakaʻi ʻia e kahi quartet o nā mea hakakā, hoʻomau i ka hakakā ʻana i nā pūʻulu ʻiole ma ka ʻāina o ka wahine kilokilo ʻo Bastinda.
  Ua pepehi ʻia nā hui mua o nā rodents carnivorous.
  A laila, ʻike ʻia nā kīhāpai kahi e hana ai nā kauā keiki pōʻino. Ua nānā ʻia lākou e nā kahu ʻiole nui e like me ka nui o nā puaʻa maikaʻi. Ua paʻa lākou i ka hahau ma ko lākou mau wāwae a hahau i nā keikikāne a me nā kaikamāhine hapa ʻōlohelohe.
  Ua huhū ʻo Dominica:
  - Nani ka hewa ke pilikia nā keiki!
  A i kona huhū, ua kī ʻo ia i kekahi mau ʻuila i ka manawa hoʻokahi i nā ʻiole, a ua lilo lākou i mau kupuna nui i uhi ʻia i ke kokoleka.
  Ua hoʻōho nā kauā keiki me ka haʻohaʻo, a laila holo wikiwiki i kahi meaʻai ʻono a ʻala. A e uhae kakou.
  Ua hoʻoluliluli hou ʻo Dominica i kāna koʻokoʻo kilokilo, a hana hou i nā loli, e hoʻohuli ana i nā ʻiole ʻino i mau kīʻaha ʻono, me ka ʻōlelo ʻana:
  E na keiki, eia na hoku o ka lani,
  Ke ulu nei nā pua i ka nahele...
  E hauʻoli ma ka honua,
  Mohala nā moeʻuhane nani!
  ʻO Margarita, ka mea i komo pū i ka hoʻololi ʻana, i ʻōlelo pololei ʻia:
  - Loaʻa iā ʻoe ka pumehana a me ka lokomaikaʻi!
  Me he jack-in-the-box, ua ʻike koke ʻia kahi ʻiole like me ka dinosaur. Hāmama aʻela ʻo ia i kona waha a hoʻōho i kekahi mea kuli.
  ʻO nā kaikamāhineʻelua he mau kilokilo, pehea lākou e hoʻokuʻu ai i ka uila a me nā pulsar iā ia, a mai nā mea kilokilo, a me nā apo ma ko lākou mau wāwae wāwaeʻole. A ua paʻi ke kahawai pili o ka ikehu i kekahi monster nui, iwakāluakūmālima mika ke kiʻekiʻe. Ua hāʻule ʻo ia, a huli koke aʻe e ʻike i nā kīʻaha like ʻole, waiwai a like ʻole ma luna o ka pākaukau lōʻihi. A ma ʻaneʻi, ma waena o nā mea ʻē aʻe, aia nā kīʻaha waina gula me nā ʻano hau hau.
  Hoʻomaka nā keiki kauā e haʻalele i ka hana a puni ka ʻāina a hoʻouka i nā ʻiole inaina, a ʻoki iā lākou me nā ʻokiki, nā ʻū, a me nā mea mahiʻai ʻē aʻe .
  A nui loa ka inaina iloko o lakou. Hoomaka iho la na keiki kipi e himeni me ka ohohia;
  ʻO ka mea i loko o ka pouli o ka hoʻoluhi, e lawe ʻoe i ka pahi kaua ma ko ʻoukou mau lima,
  A mai ʻae i ka hilahila hoʻohaʻahaʻa ...
  ʻAʻole e kūkulu kou ʻenemi i kumu ma luna o ke koko,
  E hāʻawi ʻoe i kahi hoʻopaʻi hauʻoli iā ia!
  
  Ua hahauia ke keiki i ka hahau ino.
  Ke hoʻomāʻehaʻeha nei ka mea pepehi iā ia me ka ʻiole ʻino...
  Aka, e lilo ka mea hoomainoino i kupapau,
  Mai lohe hou i nā kaikamāhine e uē ana!
  
  Mai noho kauā, hoʻohaʻahaʻa ʻia i ka lepo.
  E hāpai koke i kou poʻo...
  A he elfinism ma kahi mamao,
  Aloha au iā Solntsus a me Spartak!
  
  He ao mālamalama i ke ao holoʻokoʻa,
  Ma kahi e mau ai ka hauʻoli no nā kānaka...
  A e ahaaina olioli na keiki malaila,
  ʻAʻole kēlā aupuni no ke koko, no ka lima!
  
  Ke manaʻoʻiʻo nei mākou, aia ka paradaiso ma ke ao holoʻokoʻa,
  E haku mākou i ka lewa ...
  E pili ana i keia, e ke keiki koa, aa,
  No laila ʻaʻohe moeʻuhane a me ka hilahila ʻino ma ʻaneʻi!
  
  ʻAe, he poʻe kauā mākou, e uwē ana i nā kaulahao ma lalo o ka hoʻoluhi ʻia.
  A ʻo ka hahau ʻana e hahau iā mākou i nā iwi ʻaoʻao ...
  Akā, ke manaʻoʻiʻo nei au e pepehi mākou i nā ʻiole orc a pau.
  No ka mea, he maikai loa ke alakai o na kipi!
  
  I keia hora ua kipi na keiki.
  ʻO nā kaikamāhine pū kekahi me lākou no ka mea like ...
  A ke manaʻoʻiʻo nei au e hāʻawi lākou i ka solcenism,
  E kiola mākou i ka ʻauamo inaina!
  
  A laila, ʻike ʻoe, kani ka pū o ka lanakila.
  A e ulu aʻe nā keiki i ka nani ...
  Ke kali nei nā loli iā mākou i ka hauʻoli,
  ʻO nā hoʻokolohua, e hele ana i nā mea āpau me nā māka maikaʻi loa!
  
  E hoʻokō mākou i kēlā hana mana, ke manaʻoʻiʻo nei au,
  E loaʻa kahi paradaiso maoli o ka mālamalama ...
  ʻO ka liʻiliʻi ma kahi o kahi kupua he Iuda ʻino.
  He aha ka mea e alakaʻi ai i nā keikikāne i loko o ka pā hale!
  
  ʻAʻohe wahi no mākou, nā kauā ma ka lua,
  Hiki iā mākou ke kipaku aku i nā daimonio mai loko mai o nā māwae...
  Ma ka inoa o ka paradaiso, ka mea hemolele o ka Haku,
  No nā kānaka hauʻoli manuahi a pau!
  
  I maluhia ka honua a puni,
  Loaʻa ka hauʻoli a me ka lā kapu ...
  Pana mākou i nā ʻenemi e like me ka hale kiʻi pana,
  No laila e piʻi wale a ʻaʻole hoʻokahi kekona i lalo!
  
  ʻAe, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole e maloʻo ko mākou mana,
  ʻO ia ke ala o ka lani i ke ao holoʻokoʻa ...
  e hawele nui ka poe kipi ,
  E hoʻopololei i nā ʻiole ʻino!
  
  ʻO kēia ka hauʻoli, hauʻoli,
  Ulu ka mauʻu e like me nā rosa a puni...
  ʻO kā mākou hui keikikāne
  He ʻaeto mauna ka nānā aku!
  
  E lanakila ana,
  E kūkulu kākou, ke manaʻoʻiʻo nei au, ʻoiaʻiʻo ʻo mākou ʻo ʻEdena ...
  ʻO ka hauʻoli a pau, ka hauʻoli ma kekahi honua,
  A ʻaʻole ʻoe he ʻulaʻula , akā he haku hanohano!
  ʻO kēia, ʻo ia ke mele a nā kauā i hoʻāla ʻia e uhaʻi i nā ʻiole a me nā orcs.
  I kēia manawa, lele ʻo Dominica a me Margarita ma luna o nā ʻīlio, ma mua o ka pūʻali koa, i ka hale kākela.
  ʻElua wahine kilokilo, wikiwiki a ʻālohilohi me nā ʻauamo kilokilo a me nā apo me nā talismans ma ko lākou mau wāwae ʻole. Me lākou e hana ai i nā hoʻololi kupaianaha. A ʻaʻohe hewa i kēia manawa ke hoʻāʻo nei nā ʻiole ʻēheu ʻē aʻe e hoʻouka iā lākou.
  ʻAʻole hoʻohenehene ka lele ʻana i nā rodent. Akā, ua paʻi nā kaikamāhine iā lākou me ko lākou mana kilokilo a me ka hoʻokalakupua. A ma kahi o nā monsters, ʻike ʻia ka lole pulupulu. No laila ʻono a ʻala.
  Eia kekahi, lilo kekahi o nā ʻēheu ʻēheu i strawberries. ʻO ka mea i oʻo loa a ʻālohilohi me nā rubi a me ka topaz.
  A ua lilo kekahi mau monkey me nā ʻēheu i mau baluna.
  Ua komo pū ʻo Oenomai lāua ʻo Dobrynya i ke kaua ma luna o nā ʻīlio. Ua hoʻomaka lākou e ʻoki i kā lākou mau hoa me nā pahi kaua, kahi maʻalahi a pololei. ʻAe, a me nā ʻīlio hae, ke lawe lākou a ʻā i ke ahi. A e hoʻopau lākou i nā ʻēheu me ka mihi ʻole a me ke kanalua.
  Ua ʻōlelo ʻo Oenomaus, e ʻoki ana i ka ʻenemi:
  - ʻO kēia, ʻike ʻoe, e ʻakaʻaka loa a ʻoluʻolu!
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, ʻaʻole hiki ke hoʻokomo ʻia i loko o nā huaʻōlelo!
  A hoʻolei akula ke keiki koa i ka nila ʻoi loa a make i ka ʻenemi. Kuʻi ʻo ia i ka ʻiole i ka maka, a kuʻi me kekahi ʻiole. ʻO kēia kahi i hoʻomaka ai ka haunaele.
  Ua hīmeni ʻo Oenomaus:
  ʻOluʻolu loa nā ʻiole
  Hiki iā lākou ke ʻai i ka ʻoka...
  Paʻakikī kou lolo ke ʻike,
  A ua like nā kuʻi me ke kaula!
  Ua ʻae ʻo Dobrynya i kēia:
  - ʻAe, ʻai nā ʻiole i nā ʻano mea ʻino a pau!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita. Ua hoʻomanaʻo ʻo ia i ka hopu ʻia ʻana o ke keiki partisan Andreika. A ua hoʻopaʻa ʻia ʻo ia i loko o kahi haʻahaʻa haʻahaʻa i piha i nā ʻiole. A nahu nā ʻiole i nā wāwae ʻole o ke keiki, ʻeha i ke anu. Ua hakakā ʻo Andreika me nā ʻiole i ka pō a pau a ʻaʻole i hiamoe. A i ke kakahiaka ua lawe ʻia ʻo ia no ka nīnau ʻana, a kāpīpī mua lākou i ka paʻakai ma nā ʻeha ma nā wāwae o ke keikikāne A. Ua ʻeha loa, a ua hoʻomaka ʻo Andreika e uē . A hahau aku la lakou ia ia me ka uwea kui.
  Akā, ua nalowale ke keiki partisan i ka ʻehaʻeha, ʻaʻole naʻe i ʻōlelo iki.
  Ua hiki iā Margarita ke hoʻonohonoho i ka pakele o Andreika. A ʻo kāna hana kēia. Ua hiki i ke keikikāne ke lanakila i ka ʻeha a waiho i nā wāwae ʻoʻopa, nahu ʻia. A no kēlā, mahalo iā ia.
  Ua kuʻi ke kaikamahine partisan i nā ʻiole a hīmeni me ka ʻoliʻoli nui:
  Ua like koʻu pū me ke kaikuaʻana
  Paʻa pololei loa, pololei...
  Ma hope o nā mea a pau, he pū mīkini i loko o ka ʻōpū o ke kaikamahine.
  ʻOiai i kekahi manawa ua like ke ola me ka hale paʻa!
  
  He kaikamahine au i ʻoi aku ka ikaika
  ʻO Wolf a me tigress i hoʻokahi hoʻokolohua ...
  Aole nae he manu liilii ka olelo,
  Ke noho au me ka'u mea aloha, ke manaoio nei au, pu!
  
  Ua lawe mua au i ka pass,
  Ua lele ʻo Iran i nā mauna ...
  Ua lanakila ʻo ia i nā ʻāina like ʻole,
  ʻAʻole, ʻaʻole hiki iaʻu ke noho maluhia ma ka sofa!
  
  ʻAʻole paha ʻoe e hoʻomaopopo i kēia,
  He aha ke ʻano o ka hakakā ʻana me ka poʻe manaʻoʻiʻo...
  E kakau iho ia ma kau palapala,
  A e aʻo i ka hakakā pono, e ke kāne!
  
  ʻAʻohe ʻāina makuahine oʻu, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e ke koa,
  Ua ʻālohilohi ʻo ia e like me ka ruby ʻulaʻula ...
  ʻOiai he mau miliona o nā daimonio mau lālā.
  E loaʻa nō iā mākou kahi wahi ma ka lani!
  
  Na ka Haku e hoomalu mai ia'u
  nui , ka Mea Mana Loa...
  He ʻiʻo ikaika ko ke kaikamahine ,
  Kuʻi ʻo ia i ka cherry me ka volley pololei!
  
  ʻAʻole hiki i kekahi ke lanakila iaʻu
  ʻO wau ke kaikamahine nona ka inoa ʻo Legiona!
  Kūlou hoʻi ka bea ma koʻu mau wāwae,
  A e hāʻawi koke aku nā maple iā ʻoe i ke gula!
  
  Ka hau, holo wāwae ʻole i ka hau,
  ʻO Snowdrifts, ʻike ʻoe, mai hoʻoweliweli i kahi kaikamahine ...
  wau i koʻu ʻenemi i kahi ʻoki lauoho nani,
  ʻIke lākou iaʻu e like me ka ʻīlio hae!
  
  Ua hānau ʻia au i ke kakahiaka nui,
  No laila ʻulaʻula, me he mea lā he hae...
  ʻano he ʻano greyhound , groovy,
  A ua wela ka lapalapa ahi i loko o koʻu puʻuwai!
  
  ʻAe, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi kaikamahine ʻoi aku ka maikaʻi,
  E hāʻawi nui ʻo ia i ke aloha a pau ...
  ʻAʻole naʻe ʻo ia he iwakālua,
  Akā ua hahau ikaika loa ʻo ia!
  
  
  No laila, e kūlou i ke kaikamahine,
  A honi i kona mau wawae olohelohe...
  E holo ka naita i luna e like me ka pua,
  ʻAʻole paʻakikī iā mākou ke hoʻoponopono i ka pilikia!
  Hīmeni loa ke kaikamahine partisan. Ua loli nā ʻiole lele a pau. ʻO kekahi ma ka pulupulu lole, kekahi ma ka popcorn, kekahi ma ka oatmeal, a i ʻole nā ʻōhū kopa. A ʻo kekahi o nā keiki kāne koa, ua ʻoki ʻia a make, a i ʻole ua puhi nā ʻīlio iā lākou i ke ahi. He mau muffins kēia a me nā ʻāpana ʻiʻo maikaʻi.
  Lawe aʻela ʻo Dobrynya i ka nila me kona manamana wāwae, a hou akula ʻo ia i ka ʻeke ʻēheu, a hoʻopaʻa ʻia i ka pā pōhaku. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu a ʻoluʻolu.
  Ua ʻā koke aʻela ka moʻo a ʻike ʻia mai kahi lei daimana ma kona wahi.
  Ua hīmeni ʻo Dobrynya:
  A i koʻu ʻike ʻana i ka pahu,
  ʻAe, ʻae , ʻae!
  Hāʻawi nā keikikāne i kā lākou kālā,
  Mai lohi!
  Pane aku la ke keiki o Enomai.
  - Auwe! Pehea ka maikaʻi. He pōhaku makamae kēia.
  Ua ʻōhumu ʻo Dobrynya a ʻuā:
  - Hiki iā mākou ke hana i nā mea a pau, e nā keonimana, ua lūlū mākou no ka manawa lōʻihi, ma hea?
  ʻO Dominica i hoʻōho i ka pane, a ua hoʻohuli pū ʻo ia i ka ʻumi ʻēheu ʻēheu e lele ana mai loko mai o ka hale kiaʻi weliweli o ka hale kākela a lilo i mau hōkū o nā mea nani. A ʻo kona ʻālohilohi a ʻālohilohi maikaʻi loa, e like me nā hau hau ma nā kukui ʻehā e hoʻouna ana i nā kukui lā.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  - Manaʻo wau ua lanakila ka maikaʻi ma luna o ka hewa!
  Ua ʻōlelo ʻo ʻEnomai me ka ʻakaʻaka:
  - He mau manaʻo pili ka maikaʻi a me ka hewa. Eia ka ʻiole, ola nō hoʻi, a ʻokiʻoki mākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya:
  - A me nā mea kanu? ʻO nā huaʻai a me nā huaʻai hoʻokahi ke ola nei, a ua ʻai pū ʻia lākou, a he mea minamina!
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  - ʻO ia ke ʻano, ʻo ia ke ʻano,
  kēlā me kēia i kekahi i ka manawa hoʻokahi!
  Ua lawe ka wahine hana keaka me ka leo a hoʻokuʻu i ke kilokilo mai kona mau wāwae wāwae ʻole. A ua hoʻololi ʻia ka hale kiaʻi me ka ʻiole. Ua lilo ia i gula, a ua ʻālohilohi ka rose me nā rubi ma luna.
  Ua ʻike ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka, e hōʻike ana i kona mau niho a me ka hoʻouna ʻana i nā kukuna pepehi kanaka a luku mai kona manamana wāwae ʻole. A hana ka hana kilokilo. A hahau pepehi kanaka a me ka luku, i lilo koke i mea hana a ulu.
  Ua kahe hou aku nā orcs a me nā goblins i waho o ka hale kākela . A piʻi lākou i loko o kahi pūʻulu maoli . Ua ʻaʻahu ʻia kekahi o nā bea haʻalulu. A he mau mea kaua ʻālohilohi loa kēia, me nā ihe a me nā koi.
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Dominica, e hōʻike ana i kona mau niho:
  pūʻulu weliweli kēia e piʻi nei i loko . ʻAe, e hālāwai mākou me lākou me kahi mea make?
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka ʻino:
  - ʻAe, ʻoiaʻiʻo hiki iā mākou ke hana i kēia!
  A ua lawe nā kaikamahine kilokilo a hoʻolele i kā lākou mau pulsar kupua ma nā orcs a me nā goblins.
  Ua ʻōlelo ʻo Boy Dobrynya:
  - ʻAʻole hewa kēia, akā pono mākou e hāʻawi i nā keiki koa i ka manawa e hakakā ai.
  A ʻoiaʻiʻo, holo nā tausani keiki kipi i ka hale kākela mai nā ʻaoʻao like ʻole. ʻO ka hapa nui o lākou, ʻo ia hoʻi nā keikikāne, he mau kaulahao. Ua hana kekahi o nā kāne, kūkulu i nā monuments a me nā kiʻi kiʻi i ke kilokilo ʻo Bastinda . Ua ulu aʻe kekahi mau kiʻi a hiki i hoʻokahi haneli mika ke kiʻekiʻe, a ʻo ka hale kākela nui wale nō i luna.
  ʻO nā keiki ikaika ʻelua, ʻaʻole naʻe ʻo nā keikikāne nui loa, ʻo ka Viscount a me Phoenix, i hakakā ma mua o nā mea ʻē aʻe, e hoʻopau ana i nā koʻokoʻo.
  Ua hoʻomaka pū nā orcs e pana mai nā kakaka. Aka, hahau ikaika mai na kupua ia lakou. Inā maʻalahi ka pepehi ʻana i nā ʻiole, ʻoiai he momona a nui lākou, pili kēia i ko lākou neʻe ʻana. A laila e ʻoi aku ka ikaika o nā orcs, a ʻo nā goblins he kanaka nunui.
  Ua ʻōlelo ʻo Phoenix:
  - Ua hakakā au me Kartaus . No laila ua ʻoi aku ka ʻeleu o kāna mau mea hakakā!
  Ua hīmeni ka viscount fighter:
  Aloha nui au i ke kaua
  E hakaka ana me he moa la...
  A i ka hakaka lima lima,
  Ke hakakā nei au no ʻelua monsters!
  Ua ʻōlelo ʻo Phoenix me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, e ʻoiaʻiʻo, maikaʻi kēia ! Akā, ua maʻa mākou i ka pepehi ʻana i nā pōloli e nā tausani.
  A no laila ua pepehi nā keiki kāne meʻe i ke akua. A ua hoʻololi ʻia ke koena o nā monsters nā ʻano meaʻai like ʻole a me nā mea ʻono. Akā ʻo kekahi o nā goblins i hana i kēlā ʻano hau hau i loko o ke kīʻaha waina i kālai ʻia mai ka emerald.
  A ma luna iho he mau puʻu o ka ice cream, nā ʻāpana kokoleka, nā hua candied, nā strawberries, nā pistachios a pēlā aku, ʻoluʻolu loa.
  E ʻuā nā keiki koa me ka hauʻoli. ʻAe, ua lilo maoli ia i mea ʻono a hoʻohihi i nā maka.
  ʻO ke kaikamahine kilokilo ʻo Margarita, ua hoʻokuʻu i kahi nalu o ka luku a me ka luku ʻana, ua hana ʻo ia i kahi carte blanche koʻikoʻi i ka hoʻololi ʻana i ka mea ʻino i mea ʻono , a hoʻopuka:
  - Ma kekahi mau ʻano, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kilokilo ma mua o ke kaʻina hana kūlohelohe, ʻeā?
  Ua ʻae ʻo Dominica:
  - ʻAe, me ke kānalua ʻole, ke hana nei mākou i kahi mea nani a ʻono. Akā, no ke aha he mau tausani kauā ma ʻaneʻi, a he poʻe kamaliʻi lākou a pau, ʻaʻohe kanaka makua i ʻike ʻia?
  Pane aku la o Margarita me ka minoaka.
  - Ka mana o ke kilokilo kūloko. He ikaika loa. A ʻoiaʻiʻo, ʻike ʻia he poʻe kamaliʻi wale nō ma kēia ao. Akā, mai hopohopo, ʻaʻole ʻo ka ea kūloko wale nō e hoʻohuli iā ʻoe i kaikamahine liʻiliʻi.
  Ua nīnau ʻo Dominica me ka pīhoihoi:
  - A no ke aha?
  Pane mai la ke kaikamahine lalau.
  - A e pili ana i ke poʻo o ke kāpena!
  Ua hoʻomaka ka hoʻouka kaua o nā orcs a me nā goblins e nāwaliwali. Ua pepehi ʻia kekahi o lākou e nā keiki koa, a ʻo ka hapa nui i hoʻololi ʻia e ka mana kilokilo ikaika o kahi kāne nani. He kilokilo maoli kēia, e uhi ana i ka wand i loaʻa iā Dunno.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica, e ʻakaʻaka maikaʻi ana:
  Ua hiki mai ka manawa helu,
  Ua pā mākou i ka orc i ka maka...
  I ka pane ʻana, ua like ʻo ia me kahi pai.
  A noi ʻo ia i kahi niho!
  A ʻoiaʻiʻo, ma Hoʻololi ʻia nā ʻano mea ʻono a pau i orcs a me nā goblins.
  A hauʻoli nā keiki koa i kēia. A hoʻopau ʻia nā ʻiole me ka pilikia ʻole . Akā, mai kā lākou mau hahau ʻana, ua hoʻomaka hou ʻia nā meaʻai ʻono. A me nā mea ʻono a kupaianaha ʻē aʻe.
  A hoʻololi koke ʻia nā ʻiole i mea pono a hiki ke ʻai ʻia.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine partisan Margarita:
  - Malia paha e hele mākou i loko o ka hale kākela ponoʻī!?
  'Ōlelo ke kaikamahine wahine:
  "A e kali paha kahi hoʻohālua iā mākou ma laila." Eia naʻe, ua mākaukau mākou no kēia!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Margarita a pane maila:
  - He paionia wau, ʻo ia hoʻi ua mākaukau mau wau!
  I kēia manawa ua haki nā kauā keiki i ka hale kākela. Hehi ko lakou mau wawae i ke kinikini eleele. I loko ua hakakā lākou me nā orcs, goblins, a me nā ʻiole. A ʻokiʻoki lākou iā lākou me he mea lā he ʻokiʻoki lākou ma kahi o nā pahi kaua. ʻO kēia kahi i hoʻomaka ai ke ʻoki.
  Ua hakakā nā keikikāne me nā pahi kaua. A makemake nā kaikamāhine e pana me nā kakaka. ʻO ka mea pōmaikaʻi, hiki iā Margarita ke hoʻololi i nā ʻokiki a me nā ʻū i nā kakaka maoli. A pana lakou i na pua pua a pau, e hou ana i na iole.
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Dominica:
  - ʻO nā pua ʻoi o ke ala pepehi kanaka, e ʻoluʻolu, e kaʻu mau keiki.
  Ua lele koke ʻo Bastinda iā ia iho i waho o ka hale kiaʻi. Ua like ʻo ia me he wahine lā ma kahi o kanakolukumamālima, a wili aʻe e like me ka luna. ʻO kona lauoho ʻeleʻele, ʻōniʻoniʻo, a ʻo ia iho e paʻa ana i ʻelua mau ʻauamo kilokilo ma kona mau lima lima.
  E lele ana ka kupua ma luna o ke kaʻa kaʻa, a ma kona mau wāwae he mau kāmaʻa me nā wīwī.
  Lawe aʻela ʻo Bastinda a uwō:
  - mahalo au i ka mea ikaika
  A hōʻeha wau i ka poʻe nāwaliwali ...
  He hewa nui wau
  A pehea ʻoe e kamaʻa ʻole?
  Ua hoʻopuka ʻo Dominica i ka pane:
  He maʻalahi koʻu kānāwai
  Ua lanakila au i ka poe hewa...
  ʻO ka mea nāwaliwali, naʻu nō e kōkua,
  ʻAʻole hiki iaʻu ke hana i kekahi ala ʻē aʻe!
  Ua lawe ʻo Bastinda mai nā lāʻau kilokilo, me he mea lā e hahau ana ʻo ia iā Dominica me nā pulsar. No laila, ʻoki ʻo ia i ka pane. A lilo koke nā pulsar i mau keke a hāʻule i luna o ke kaikamahine-mea hana, hoʻomaʻamaʻa maikaʻi iā ia.
  I ka pane ʻana, ua hoʻokuʻu ʻo Dominica, me ka huhū, i kahi pulsar nui mai kāna wand a mai kona manamana wāwae ʻole.
  Ua lele ʻo ia, akā ua hiki iā Bastinda ke pakele a ua paʻi ʻia e ka hoʻokuʻu ʻana i loko o ka hale kākela. Ua ʻā koke a hoʻomaka e hoʻololi. A ma kahi o ka hale kākela weliweli, ua kū mai kahi hale aliʻi nani loa - holoʻokoʻa a koke.
  Nānā aʻela ʻo Bastinda iā ia, ʻōpō kona mau maka a holo akula. ʻOi aku ka pololei, lele lele. A koe ka huelo ahi ma hope ona.
  Ua holo wikiwiki ʻo Dominica lāua ʻo Margarita ma hope ona. Ua ʻike maopopo ʻia nā kilokilo ʻelua ma hope o ka wikiwiki.
  Akā naʻe, ʻoi aku ka wikiwiki o ka mokulele lele ma mua o nā ʻīlio.
  Ua hoʻomaka nā kaikamahine kilokilo e pana iā Bastinda . Akā i kēlā me kēia manawa ua pale ʻo ia a hoʻopaʻa i kahi pale. Eia kekahi, ua hoʻonui koke ke kaʻa kaʻa i ka mamao, e lawe ana iā ia i waho o ke kahua pana me ka kilokilo.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Ua nalowale kona ʻāina, nā kumuhana a me ka mana. No laila, ʻaʻole pono mākou i kēia manawa!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  "Inā ʻaihue ʻo ia a lawe aku i ka mea hana ʻiole melemele, a laila, makehewa ko kākou lanakila!"
  ʻO ke kaikamahine wahine hoʻokani, ʻoki i nā manamana wāwae o kona mau wāwae ʻeleʻele, haʻi wiwo ʻole:
  - Akā ua loaʻa i nā tausani o nā keiki ke kūʻokoʻa! He mea waiwai nō hoʻi kēia!
  Ua ʻae ke kaikamahine ʻāpana.
  - Akau! ʻAʻohe mea kupanaha ua hana mākou.
  ʻOiaʻiʻo, ua hoʻololi ʻia nā ʻiole a pepehi ʻia, e like me nā orcs a me nā goblins. Pela ka lanakila nui.
  He nui na tausani o na keiki - na kane a me na kaikamahine - i akoakoa mai ma ka huinahalike a oli, me ke hehi wawae ole:
  - Hoʻonani i nā koa! Nani ka poe hoopakele! Iho me ka hookauwa!
  ʻO kēia ka lanakila nui loa ma ka ʻāina ʻiole. A he nui loa na mea kupanaha a me ka ea maanei.
  ʻŌlelo mua ʻo Margarita. ʻO ia, hula , lawe ʻo ia a hīmeni, a ʻo kāna mele ʻo ia ke mele a kahi kaikamahine partisan.
  ʻO mākou, nā keiki o ka ʻilihune a me ke aloha o ke kauwela,
  Hānau ʻia i loko o ka hale i ka ua...
  E mele ʻia ka moe a ke kaikamahine,
  Ahea kakou e komo hou ai i ke kaua wela!
  
  Ua hoʻopau wau i Elxxik ma kahi pōʻino,
  A ʻo koʻu ʻāina makuahine, ʻo Holy Rus'...
  Me koʻu hopena, kupaianaha loa,
  Paipai au no ka hauʻoli a me ke aloha ʻāina!
  
  A ʻaʻohe ʻāina nani o Rusia,
  No oe anei e kaua aku , a mai makau...
  A ʻaʻohe ʻāina hauʻoli ma ke ao holoʻokoʻa,
  ʻO ʻoe ka lama kukui o ke ao holoʻokoʻa, Rus'!
  
  E hele au i waena o ke ahi a me ka wai no ʻoukou,
  Ua maʻa nā paionia i ka lanakila ...
  E ʻoluʻolu mau mākou i nā kānaka,
  No ka mea, he palena ole ka ikaika o ka puali!
  
  E hoʻouka kaua no ka ʻĀina makuahine,
  Ma lalo o ka leo o ka hurray ikaika a huhū ...
  E loaʻa iā Hitler kāna uku a hiki i ka hopena,
  E kipaku mākou i nā Nazis mai ka pā!
  
  Ua piha ko'u aina me na koa,
  A he pilikua nui ʻo Stalin...
  Hele na paionia ma ke kukulu ana,
  Ka Ohana Mana Loa, ko makou Haku, e !
  
  Ma ka inoa o ka malamalama a me ke ola maikai,
  E hakakā kaua me ka wiwo ʻole, e nā keiki...
  Ma hope o nā mea a pau, e noho kekahi hanauna ma lalo o ka komunisme,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole hiki ke lawe ʻia ka manaʻolana mai o mākou aku!
  
  Aloha mākou i ko mākou ʻāina makuahine, e nā kāne,
  Makemake mākou e hoʻokiʻekiʻe iā ʻoe ma luna o nā ao...
  E loaʻa i ka Fascism ka hoʻopaʻi ikaika,
  Mai na paionia mai, na aeto koa!
  
  E hoʻokō mākou, manaʻoʻiʻo wau e lanakila koke mākou,
  ʻOiai he mea hoʻopunipuni a hoʻomāinoino ka fascism ...
  Haʻaheo nā kūpuna iā kākou,
  A e alakaʻi ʻo Svarog iā ʻoe i ke kaua!
  
  No ka nani o ko kakou aina makua,
  Ua pii aku ka Haku mana loa i ke kea...
  ʻAʻole mākou e mihi i ko mākou ola no Rusia,
  E lohe ʻia ka leo nui mai ka lani mai!
  
  E paio no ka nani o ko kakou aina makuahine,
  Aloha ia e ka poʻe hakakā kūpaʻa...
  He ʻīlio hae ʻoukou, ʻaʻole he hare makaʻuʻu.
  Haaheo loa na naita!
  
  Hiki iā mākou ke kiʻi i ka mahina mai ka waihona,
  E hopu i ka pike, i ka i'a nui...
  Ua kū ʻo Lenin nui no ke kūʻokoʻa,
  E ho'ōla mākou i ka hale!
  
  Ma ka inoa o ka ʻohana, kūkulu i nā pyramid,
  A ʻo nā moku hoʻi e uhae i ka waihona o ka lani...
  A ʻo Hitler , me ka ʻakaʻaka, pepehi i nā mea kaua ,
  Ua make a ala hou mai ka Mea Mana Loa no kakou!
  
  Aloha oe e Lada kolohe,
  Ua hānau ʻia ke Akua Keʻokeʻo nui e ʻoe...
  A pono mākou e hakakā me ka wiwo ʻole no ʻoe,
  Na ka Mea Mana Loa e kōkua iā ʻoe e ola mau loa!
  
  E aloha, e hoonani ia Iesu,
  He kanaka Lūkini ʻo ia, me mākou mau loa ...
  ʻO ka manawa kēia e kāhiko akamai ai i ke kāhiko,
  E piha nā makahiki i ka hauʻoli mau loa!
  
  ʻO ka nui o kuʻu Rusia hemolele,
  Hiki ke lanakila i nā ʻenemi ...
  ʻOiai ua uē nā wāhine i ka makaʻu.
  Hiki iā mākou ke uhaki i ka deragona!
  
  No ka nani o ka ʻĀina Hemolele, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  Ma ka inoa o ke Akua Rusia Kristo...
  E kūkulu koke mākou i nā halepule nui,
  E hele kāua a hiki i ka hopena!
  
  Aloha, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ʻike i nā ʻōlelo pono ʻole,
  ʻAʻohe ʻano luuluu pono ʻole e ʻike ʻia i loko ona...
  E make ʻo Kaina ma ka lua,
  A mele hou ʻo ʻAbela i kāna mele!
  
  Eia mākou e hehi ana a puni Berlin me ka puʻupuʻu,
  Me he bele la ka pu...
  E aho ʻoe e lilo i koa haʻahaʻa loa,
  E puhi i ke poo o ka Nazi me ke koi!
  
  E ala hou ka ʻohana, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ka poʻe make koke.
  Na ke Akua keʻokeʻo e hāʻawi iā ʻoe i kēlā me kēia aloha
  A maopopo loa ko makou manao,
  He aha ka mau loa o nā hoʻololi mālamalama!
  ka hula ʻana o ke kaikamahine paionia, me ka hehi ʻana i kona mau wāwae ʻole, me ka ʻoliʻoli a me ka hoihoi . A ʻo nā keiki ʻē aʻe, nā kauā kahiko, hīmeni a hula, e hoʻāʻo ana e ala, a i ʻole, lele i luna.
  ʻO Dobrynya, he keikikāne ikaika , lawe ʻo ia i ka pōhaku a hoʻolei i luna. Lele ʻo ia a pahū, e hoʻopuehu ana e like me ke ahi ahi i nā tausani o nā ʻāpana kala.
  Kahea mai la ke keiki:
  - He nani maoli kēia!
  Ua kūʻē ʻo Dobrynya i kēia me ka hoʻolei hou ʻana i ka pōhaku, a hahau ʻo Margarita iā ia me ka uila, a hoʻopuehu ʻia i loko o nā ʻāpana ʻulaʻula he nui a ʻālohilohi.
  - ʻAʻole! He ʻoiaʻiʻo kēia. A ʻaʻohe mea kiʻekiʻe aʻe ma mua o kēia ʻoiaʻiʻo!
  ʻO ke keiki koa ʻo Phoenix me ka huhū nui, me ka hehi ʻana i kona mau wāwae ʻaʻole i hoʻomaka ka mauʻu e puhi, hoʻōho:
  - Ke lele nei kā mākou locomotive i mua - kū i ke kamaʻāina!
  ʻAʻohe o mākou ala ʻē aʻe - he pu panapana ikaika!
  A ʻo ke kaikamahine e pili ana iā lākou, e lele wale i luna a i lalo.
  Ua maikaʻi ko lākou naʻau, a ua piha ka hauʻoli.
  Ua hoʻoholo pū ʻo Dominica e hōʻike iki i kona akamai.
  A e kākau mākou i nā kahawai holoʻokoʻa o kāu mau ʻōlelo aphorism maikaʻi loa;
  Hiki ke kūʻokoʻa ke kauā, lilo ka naʻaupō i ke akamai, hiki i ka mea ʻilihune ke lilo i waiwai, akā inā he paʻakikī ʻoe o ka hoki, he hoki mau ʻoe!
  ʻAʻole ʻilihune ka mea ʻaʻohe kālā, akā ʻo ka mea i piha kona poʻo i ka ʻōpala!
  Mai manaʻo e lilo i mōʻī inā ʻaʻohe ou lolo!
  ʻO ka Shah hoʻi e like me ka pupule e like me ka hoki!
  ʻO ke aliʻi, he liona, ʻaʻole naʻe me ka ʻole o ka ʻalopeke, a ua ʻili nā liona!
  Mai uwē ʻoe, akā e noho mālie inā ʻaʻole ʻoe ma kahi o ka liona, a ʻaʻole i hāʻawi ka ʻalopeke i kona lole!
  ke kanaka kālai'āina me ka ʻalopeke ma ka moʻolelo moʻolelo a Krylov, akā, mai lilo ʻoe i kaʻa e like me ka mea koho!
  Inā like ʻoe me ke kumu lāʻau, a laila e hoʻoneʻe lākou i nā ʻōpala mai ou aku a hiki i ke aʻa!
  I ʻole e hoʻopaʻa ʻia ka ʻāina i ka ʻauamo, pono e ikaika, e like me ka bipi!
  Pono ka mokulele e lele ka ʻāina!
  Ua mākaukau ka mea kālai'āina e hoʻohiki i ka mahina, ʻaʻole wale e hele i lalo i ka wai!
  ʻO ka mea inu ʻole i kona olakino he ʻōpio mau loa ia!
  Ke hana nei nā hoʻopaʻapaʻa ʻoʻa ma luna o ke kumu!
  E ʻoluʻolu e lawe ka mea kālaiʻāina i nā ʻōpala mai kou ʻaoʻao inā he kumu ʻoe!
  Akā, hoʻokahi ka maikaʻi o ke kanaka ma mua o nā monkey: i kekahi manawa he ʻano alopeke maoli ʻo ia!
  He liona ko ka mea kalaiaina, ka maalea o ka alopeke, aka, o kana mau hana, ua swinish loa!
  Inā he ʻalopeke loa ka mea kālaiʻāina, a laila lilo ʻo ia i puaʻa piha!
  ʻO kahi kālai'āina me ka maʻalea o ka alopeke a me ka ʻīlio hae e hana kebab mai nā mea koho!
  A ʻo ka laki e pono ai ka hoʻoikaika ʻana, me ka hana ikaika o ka lio hiki iā ʻoe ke hoʻolei i ke kola o ka hoʻouna ʻana!
  E manaʻoʻiʻo i ka kūleʻa inā ʻoe e lanakila i nā mea a pau!
  Hiki i ke kanaka kālai'āina ke hoʻopunipuni i ka ʻalopeke, akā ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻopunipuni i ka manawa mau loa!
  Lele pinepine ka mea koho pāloka e like me ka nalo i ka ʻōlelo honeyed a ka poʻe kālai'āina, akā pinepine ʻo ia i ka ʻū ʻia!
  ʻAi ka mea kālaiʻāina i ka poʻe koho e like me ke ale ʻana o ka python i nā lapeti, hoʻowalewale i nā nalo e like me vodka a me Velcro momona!
  ʻAʻole hiki i ka ʻīlio hae ke ola me ka ʻiʻo ʻole, a ʻaʻole hiki i ke kanaka kālai'āina ke ola me ka hoʻopunipuni ʻole!
  ʻO ka lio wikiwiki loa e hoʻolohe i ka mea akamai!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka poʻe kālai'āina e hoʻohuli iā ia iho i waho ma mua o ka hoʻohiki ʻana i kahi mea hiki ke hana!
  No ka mea āu e koho ai, e hoʻohanohano ʻoe i ka hopena me kahi minuke o ka hāmau!
  E lilo i ʻalopeke liʻiliʻi inā ʻaʻole ʻoe makemake e lilo i hoki hackneyed!
  Mai hilinaʻi i ka poʻe kālai'āina, no ka poʻe koho pāloka wale nō lākou e wehe ana i nā ʻāpana mai nā lāʻau ʻoka!
  naʻaupō ʻole, e hoʻohuli ʻo ia i kahi denari i peni kaumaha!
  ʻAʻohe ʻohana i loko o ka politika, akā aia kekahi poʻe e makemake e kaʻana like i kāu mau kaikunāne!
  Nui nā mea ʻino i ke ola, akā ʻo ka mea ʻino loa ke pau ke ola!
  Inā makemake ʻoe e hoʻokokoke aku i ke Akua, e kui i ka monkey i loko o kou ʻuhane i ke keʻa!
  Man originated, inā ʻaʻole mai ka monkey, a laila, i kekahi hihia, ua pau ka monkey!
  Inā he monkey kou noʻonoʻo, a laila e ale ka ʻalopeke iā ʻoe e like me ka mea hoʻopaʻapaʻa boa!
  ʻAʻohe mea pau ʻole koe wale nō ka manawa e hoʻokō ai ka poʻe kālai'āina i ka mea a lākou i hoʻohiki ai!
  Inā ʻeha ʻoe , e uē ʻoe e like me ka ʻīlio i hahau ʻia!
  Mai hilinaʻi i ka mea ʻōlelo leo nui, a hiki i ke ahi ʻulaʻula ke wela iā ʻoe!
  ʻAʻole hiki i ke Akua ke hoʻopaʻapaʻa i ka wahine a hāpai i kahi monkey i ke kiʻekiʻe o ka moʻomeheu kanaka!
  Me ke aloha ʻole ʻaʻohe minoʻaka, ke ʻole ʻo ia ka ʻakaʻaka hoʻomāʻewaʻewa o ke kanaka kālaiʻāina!
  No ka lōʻihi loa o ka noho ʻana i ke ao, lele ka ʻēheu ʻēheu i ka ʻauwai!
  Loaʻa i kahi ʻuhane liʻiliʻi ka manaʻo o kahi pilikua!
  He ʻuhane nui ko ka ʻuhane liʻiliʻi!
  He ʻaihue ka mea kālaiʻāina nāna i kākau i nā kānāwai nona iho a manaʻo i ka ʻāina he ʻāina ʻāina!
  ʻEhiku mau lā Pōʻalima ka mea kālai'āina i ka pule, akā inā pono e hoʻokō i ka ʻōlelo hoʻohiki , hiki mai ka Poʻaono Iudaio!
  Maikaʻi ka lokahi, ʻoiai ʻaʻole pili me ke kanaka kālaiʻāina!
  ʻO kahi kālai'āina kahi mea i makemake e hana i kahi hipa mai o ʻoe e hoʻohana ana i nā ʻano puaʻa!
  ʻO nā ʻano puaʻa a ka poʻe kālai'āina e hoʻohuli i ka poʻe koho i kahi ʻoki!
  Ma lalo o ke aliʻi puaʻa, ʻaʻole momona ke ola!
  He momona loa ka hana ʻana i ka pelekikena puaʻa!
  Inā makemake ʻoe e lilo i pelekikena, e hopu i kou manawa!
  ʻO ke aliʻi i manaʻo i ka poʻe koho he hipa ka puaʻa maʻamau!
  E ke Akua, ʻaʻole kēia ka mana loa, akā ʻo ka makemake pū e hele i ke keʻa no kou hoalauna!
  ʻO kahi aliʻi e noho ana ma ka noho aliʻi no ka manawa lōʻihi ke kumu o ka mokuʻāina!
  ʻO ke alakaʻi ʻōpio ua like ia me ka lio hou, ʻo ka mea kahiko, ua like ia me ka lio uhaʻi!
  Ma ke ala e hoʻokō ai i nā kiʻekiʻe o ke Akua, ʻo Sātana ponoʻī he kālai'āina!
  ʻO ke kanaka kālaiʻāina ʻo ke Akua hoʻokahi wale nō mea, i ka hoʻopuka ʻana mai me nā kumu kumu i hāʻule ʻole ai kāna mau ʻōlelo hoʻohiki!
  ʻO ka mea kālai'āina, e like me ka pia, maikaʻi wale ke anuanu a ma ka papaʻaina!
  ʻOno ka mea kālaiʻāina i kāna mau ʻōlelo, akā ʻaʻole like loa ka ʻono ʻawaʻawa mai ka pia!
  ʻO ka manawa wale nō e puka mai ai ka ʻoiaʻiʻo mai ka waha o ke kanaka kālaiʻāina, ʻo ia ke kuhi hewa ʻana iā ia iho!
  ʻO ka mea kālai'āina, i mea e lilo ai i Akua liʻiliʻi, e kau ana ma ke kea i ka mea koho i ka piha loa !
  ʻAʻole hiki i ka ikaika o ka bea ke hoʻopakele iā ʻoe inā he papa kou manaʻo!
  He holoholona ʻo ka ʻalopeke e lawe i ʻekolu ʻili mai ka liona!
  ʻOi aku ka ikaika o ke kanaka kālaiʻāina inā nāwaliwali ka manaʻo o kāna mea koho!
  ʻO ia ke kumu i puka mai ai ka mea kālaiʻāina me ka meli i ʻole e kuha iki ka mea koho!
  ʻO ka mea nona ka lepo ma kona poʻo, e hahau ʻia me ka ʻōʻō!
  ʻO ka lāʻau ʻoka ke aliʻi o nā kumulāʻau, hoʻohuli ke poʻo ʻoka i kekahi kumu i kumuhana!
  Paʻa ka ʻoka i ka pala, piha ke poʻo ʻoka i ka lepo!
  Inā he kumu ʻoe, a laila, aia ʻoe i ke kumu ma kou poʻo !
  ʻO ka mea ʻike ʻole he mea weliweli, akā ʻo ka mea i ʻike ʻia i kekahi manawa e makaʻu wale ai ʻoe!
  Hoʻokumu ka ʻike i ka hilinaʻi inā paʻakikī, naʻaupō , huikau ʻoiai he maʻalahi!
  ʻAʻole makaʻu ka makaʻu, akā, ka mea palaualelo e hoʻoulu i ka wiwo ʻole!
  ʻO ka makaʻu ka nāwaliwali, ʻo ka wiwo ʻole ka ikaika, akā e makaʻala i ka moron i loko ou !
  ʻO ka mea e ʻae iā ia iho e alakaʻi ʻia e ka ihu e nalowale ana i waena o nā paina ʻekolu!
  ʻO ka naʻaupō pau ʻole e hele ai ʻoe i loko o nā pōʻai, me kou akamai i hoʻopau ʻia!
  ʻAʻole ia he mea nui inā ʻaʻole i maloʻo ka waiū ma kou lehelehe, ʻoi aku ka maikaʻi inā loaʻa ka callousness i loko o kou puʻuwai!
  Berena maloo o ka manawalea, ka paakai awaawa o ka mihi!
  ʻO ka meli mai nā lehelehe o kahi kālai'āina e huki i ka poʻe nona nā lehelehe i maloʻo ʻole i ka waiū!
  ʻAʻole ʻaihue ka mea kālaiʻāina i ke kānāwai, he ʻaihue ia e hana kānāwai!
  Ua hoʻohiki ka mea kālai'āina i ke ola ʻono, ninini i ka meli mai kona mau lehelehe, akā pili kona mau wāwae, e like me ka lele!
  Ke hoʻolele nei kekahi kanaka kālaiʻāina akamai i ka ʻeke koho!
  No ke aha he mea gula ka hamau no ka mea ua uku ʻia!
  He aha ka mea nui loa ma ka honua? He puu o na olelo hoopomaikai i hanaia e kekahi kanaka kalaiaina!
  Makemake ka mea kālai'āina i ke kālā a me ka mana, ua mākaukau ʻo ia e haehae i kekahi!
  ʻO ka mea kālaiʻāina, ʻo ka mua, he alopeke, ʻaʻole i ʻōlinolino mau ke ʻano, akā e wili mau ana i kona huelo!
  Hauʻoli ka mea kālaiʻāina e hoʻopiha i kāu ʻeke me nā ʻōlelo hoʻohiki ʻole!
  Hoʻokahi wale nō mea ʻoiaʻiʻo ka mea kālai'āina i kāna ʻōlelo ʻana - ʻo mākou, ʻoiai ʻaʻohe ona iho!
  He aha ka mea i ʻoi aku ma mua o nā ʻātoma ma ke ao holoʻokoʻa? ʻO nā maka a me nā maka o ka poʻe kālai'āina!
  ʻO ka mea a ka mea kālaiʻāina e makemake nui ai e koho i nā ʻeke o ka poʻe koho pāloka!
  ʻEhiku mau Pōʻalima o ka pule a kekahi kanaka kālaiʻāina, akā ʻo ka hoʻolohe ʻana i ka poʻe koho pāloka ʻo ia kona lā hoʻomaha!
  ʻO wai ka mea i hele mua? ʻO nā poʻe kālai'āina, no ka mea, ua hana lākou i ka haunaele!
  Mai manaʻoʻiʻo i ka ʻoluʻolu o ka poʻe kālai'āina moa, hīmeni mau lākou i ka leo o kekahi, he alopeke!
  Inā hoʻopuka ka mea kālaiʻāina i kāna mau ʻōlelo me he nightingale, ʻo ia hoʻi, ua hana ka ʻalopeke i kāna phonogram!
  ʻOi aku ka ʻoi aku o ke kani ʻana o ka maʻi maʻi ma mua o ka hoʻokō ʻana o ka mea kālaiʻāina i kāna ʻōlelo hoʻohiki me ka ʻole o ka haʻalulu!
  Ua like ka mea kālai'āina me ka fairy pō, ʻo ia wale nō ka mea e hoʻopau i nā mea kūʻai aku i ke ao!
  Pehea ke ʻano o ke kālaiʻāina me ka ʻīlio? Ke haʻihaʻi nui ʻo ia, ʻoiaʻiʻo nō ʻo ia i kaʻa a nona ka mea nona!
  ʻO ka poʻe a lākou e koho ai me ko lākou puʻuwai e pau pinepine ana i loko o ke ake o ka poʻe koho!
  ʻO ke kanaka kālai'āina e like me ka vodka, e manaʻo ka mea koho me kona ake i ka wela!
  Hoʻohuli ka mea kālai'āina i kou lolo, e like me ka vodka, ʻaʻole like me ia ua piha i nā dregs!
  Makemake ka mea kālai'āina i ka hana ʻana i ka noe me ka pahuhopu maopopo o ka waiwai!
  He nui nā ʻōlelo hoʻohiki a ke kanaka kālaiʻāina, akā ʻoi aku ka nui o nā kala ʻana inā ʻaʻole mālama ʻia!
  He alopeke ka mea kālai'āina, akā ʻoi aku ka pinepine o ke kala hina!
  Hoʻopau ka mea kālai'āina i nā kohu mai nā lāʻau ʻoka a hoʻokuʻi i lalo i nā acorns e like me ka puaʻa!
  Inā ʻōlelo ka ʻōlelo kālaiʻāina e like me ka ʻili, a laila e hana maoli ʻo ia i kumu o ka mea koho!
  Makemake ka mea kālai'āina e kamaʻilio e pili ana i ke Akua no ka mea ʻo ia ʻo Sātana!
  He maalea e like me ka diabolo ke kanaka kalaiaina, aka, he anela i ka haawi ana i na olelo hoopomaikai !
  Makemake ka poʻe kālai'āina e hoʻopaʻa iā ia iho, akā ʻo kona mau lima e hoʻopaʻa mau i kāna ʻeke!
  Ma ka hāʻawi ʻana i kāu koho balota i kahi kanaka kālai'āina akamai, pilikia ʻoe i ke koko koko!
  ʻO ka mea maʻamau, koho nā kānaka ma waena o nā pōpoki i loko o ka poke, nā ʻīlio hae i ka lole hipa, a me ka ʻalopeke me ka tiihi popopo!
  Inā ua hoʻokō ke kanaka kālaiʻāina i kāna ʻōlelo hoʻohiki, e nānā i ka mauna e ʻike inā ʻo ka maʻi maʻi ʻaʻai e puana mai ana!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ke kau ʻana i kahi kolobok ma mua o ka koi ʻana i kahi kālai'āina e hoʻokō i kāna ʻōlelo hoʻohiki !
  Hoʻokahi wale nō mea i kūpaʻa ka mea kālai'āina - i ka ʻimi ʻana i nā pono no kāna ʻeke ponoʻī!
  Hoʻololi ke kanaka kālai'āina i kāna mau hoa e like me nā mīkina lima, ʻo ia wale nō ka mea e ʻoi aku ka lepo o kona mau lima!
  ʻO ka mea kālaiʻāina he holoholona e hana i ka dia mai ka mea koho!
  ʻO ka mea kālai'āina, inā ʻaʻole he ʻīlio hae i ka lole hipa, a laila he hipa kāne maʻamau!
  ʻO ka mea kālaiʻāina ʻaʻole he alopeke, he hipa kāne a he dia paha!
  Hiki i ka mea kālai'āina ke hoʻohiki i nā mauna, akā ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe wale ʻana i ka ʻōpala!
  Mai wikiwiki e koho i ka moa, e make ʻoe!
  E ka dictator, he alopeke kēia ma ka noho aliʻi liona i hoʻopuni ʻia e nā hipa kāne!
  Inā ʻaʻole ʻoe makemake e lilo i dia, e lilo i ʻalopeke liʻiliʻi iā ʻoe iho!
  ʻO ka mea helu ʻole i ke koo no ka mea, lanakila ʻo ia i ke koho balota!
  Hiki iā ʻoe ke koho me kou puʻuwai, akā lanakila ka mea lanakila me kou lolo!
  
  ʻO ke kanaka kālaiʻāina he alopeke makemake i ka paʻakai ʻōmaʻomaʻo, e like me ke kala o ke kālā, mai ka poʻe i helu i nā koo!
  ʻAʻole he mitten ka wahine, i ka wā e hoʻololi ai ʻoe i nā mīkina lima, e lilo maoli ʻoe i scumbag mai nā huakaʻi sultry!
  ʻOi aku ka ʻike o nā keikikāne akamai ma mua o nā ʻelemakule mediocre o nā ʻōlelo aʻo!
  I ka wā ʻōpiopio he ahi i loko o ka puʻuwai, ʻike i ke poʻo, a ʻo ka hopena ka lanakila!
  ʻAʻole pololei ke ala i ka holomua, akā ʻaʻole ia e ʻae i ka piʻo hope i ka hoʻouna ʻana!
  Piʻo ka mea kālaiʻāina e hoʻokiʻekiʻe i kona ihu!
  Kulou ke kanaka kalaiaina e kulou i ka mea koho!
  Ua makaukau ka mea kalaiaina e eli i kona ihu i ka lepo i mea e kanu ai i kona kuleana i ka poe koho!
  ʻO nā mea āpau hiki ʻole ke hiki i ko mākou honua, a manaʻoʻiʻo mai iaʻu, paʻakikī loa ka noho ʻana, me he mea lā i loko o kahi hale kiʻi pana!
  ʻO ka hoki me kahi ʻeke gula ʻoi aku ka maikaʻi o ka haki ʻana i ka pā paʻa ma mua o ka mammoth me ka hipa kila!
  ʻO kahi kālai'āina me ka waha gula e hoʻohuli i ka poʻe koho i mau hoki me nā ʻeke gula o nā makana!
  ʻO wai ka holoholona ikaika loa? ʻOiaʻiʻo, he hoki i hoʻouka ʻia me kahi ʻeke gula! Makemake ka ʻalopeke i ke kala melemele o ke kipi a me nā kālā gula o nā mōhai!
  ʻO ka poʻe kālaiʻāina e hoʻoluliluli pinepine i nā hae ʻulaʻula no ke kala melemele o nā ʻāpana kālā a lākou e lawe ai mai nā ʻeke o ka poʻe koho pāloka me ka ʻole o ka ʻula!
  ʻO nā haʻiʻōlelo maikaʻi a nā poʻe kālai'āina maikaʻi i hoʻokahe i nā waimaka ʻeha o nā makuahine i make nā keiki kāne i ka luku koko!
  ʻO ka mea nāna e hoʻohiki i nā mauna gula, ʻaʻole pono ia i kahi peni keleawe haki!
  . MOKUNA Helu 13.
  Loaʻa iā Caligula Delfinov kāna hana ponoʻī. Pono ʻoe e ʻimi i kou kaikuaʻana ma kēlā me kēia kumu kūʻai. A ʻo ʻoe iho, i kēia manawa, ua lawe ʻia i kahi honua like, kahi āu i hana ai i kāu ʻano kūʻokoʻa a, i ka manawa like, nā mikiona maikaʻi loa.
  Ua hoʻopā ʻo Margarita lāua ʻo Caligula i ko lāua mau kuʻekuʻe wāwae pōʻai, a uwo ihola:
  -Huo ma ka huelo,
  He maka no ka maka!
  ʻAʻole ʻo Barbos -
  Fantomas !
  I kēia manawa ua hoʻopuehu nā poʻe i nā ʻaoʻao like ʻole i mea e hoʻopau koke ai i ka wili ʻana o nā pae e uhi ana i nā ala e hiki ai i Port Arthur, ka pūʻali koa o ka Land of the Rising Sun. Ua neʻe nā keiki Terminator e like me nā pahi uila ma waena o ka mauʻu palupalu, me ke aloha ʻole i ka luku ʻana i nā Kepanī.
  Ua kānalua nō ʻo Kuropatkin i ke kauoha e hoʻomaka i ka hoʻouka kaua, ʻoiai ma ka mauna kiʻekiʻe ua hoʻokomo nā kāne hakakā i ka Tricolor tricolor , ua pena wale nā keiki koa i ka pahu pahu nui, a ʻike maopopo ʻia i ka lā. Akā, ua kanalua ke kuhina pale mua. ʻOiai , i ka manawa like, ʻaʻole he makaʻu ʻo Kuropatkin. I ke kaua o 1877-1878 ua hōʻike ʻo ia i ka wiwo ʻole.
  ʻAe, a no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ola o nā koa maʻamau, ma ke ʻano he Kuhina Palekana ua hana nui ʻo ia, ʻaʻole i hopu ʻia i ka ʻaihue. ʻOiai ʻaʻole i piʻi nui ka maikaʻi o ke kaua ma lalo ona. ʻAʻole naʻe i loaʻa iā ia ka manaʻo paʻa o Suvorov, a i ʻole ka adventurism. Ua hakakā ʻo Alexander Suvorov me ka wiwo ʻole, e kaulike mau ana ma ka ʻaoʻao o ka lanakila piha. Eia nō naʻe, ʻo ka intuition i hāʻawi ʻia e ke ʻano a me ka laki phenomenal i hiki ke wānana i nā ʻanuʻu hoʻopaʻi a ka ʻenemi, kāna hana a lanakila i nā lanakila. ʻO kēia ma ke ʻano o Tal, nāna i hana hewa i nā mōhai, ʻoi aku ka lanakila, akā i ka hapa nui o nā manawa lanakila ...
  ʻO ka mea mua i hāʻawi iā ia i ka mea wili ʻiʻo a lanakila ʻo Mikhail Botvinnik. Ua ʻike kēia poʻokela i ka papahana a me ka mākaʻikaʻi ʻana i nā wahi nāwaliwali o ka ʻenemi.
  A pōwehiwehi ka hōkū o ke akamai ʻo Tal.
  Malia paha, ʻo Suvorov, inā ua lōʻihi kona ola ʻana a inā i hakakā ʻo ia me Napoleon, inā ua hahau ʻia. Akā,ʻo ka pūʻali Turkish, kahi i hakakā aiʻo Alexander Vasilyevich, ua hope loa ia mai nā manaʻo a pau, aʻaʻole i kohoʻia nā luna e like me ko lākou mau alakaʻi alakaʻi.
  A i ka wā o ke kaua me nā Farani, he ʻōpiopio loa nā loko hoe i ke kauoha a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka pūʻali koa o ka bea Lūkini.
  ʻO Kuropatkin, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, makaʻu nui ʻo ia e hoʻouka, makemake e noho ma ka pale. Ma ka helu ʻana ua maopopo ka ʻenemi e hōʻeha iā ia iho i nā mea hou. Me ke ʻano luna koa i lilo ai ke kaua.
  A ʻo ke kaikamahine ʻo Margarita lāua ʻo Caligula Dolphins i hele mai i lalo o ke ahi ... Ua hoʻopakele ʻia lākou , akā naʻe, ma ka wikiwiki, i ka wā i pohā ai nā koa make ʻole i loko o nā pā kaua a ua wili i nā mea a pau i loko, aneane hiki ʻole ke ʻili a , ʻoiaʻiʻo, ka hiki ke hoʻōla kokoke. koke.
  ʻO Dolfinov Jr. , ʻokiʻoki i kahi pūkaua Kepani hou, ua uwē ʻo ia i kahi huaʻōlelo mai "Highlander," ʻoiai e hoʻolei ana i nā nila ʻona me kona mau wāwae ʻole a kuha i ke koko:
  - Hoʻokahi wale nō i koe!
  A ʻo kāna mau pahi kaua, e like me ka uila, lawe i kahi wili pepehi kanaka, kū hoʻokahi. ʻOi aku ka pololei, hoʻokahi haneli mau ʻenehana wili me ka ʻoki ʻana i nā ʻenemi i loko o hoʻokahi minuke o ʻelua mau bataliona.
  Ua hāʻule ka samurai mai ka hahau ʻana, a ua haʻalele nā wāwae ʻole o ke keiki hoʻopau i ke ʻano holoʻokoʻa o ka lele ʻana a me ka wili.
  ʻO ke kaikamahine partisan uʻi ʻo Margarita, ʻoiai e hoʻomaʻemaʻe ana i kahi paʻa paʻa paʻa ʻē aʻe, ua puhi ʻo ia i nā mea kaua, a lele i nā tausani o nā pū ikaika i ka lewa. Ma hope o kāna hoaaloha, ua hana hou ke keiki kiʻi ʻo Caligula i kahi hana like.
  ʻO Margarita, e hoʻolei ana i kahi grenade me kona wāwae wāwae wāwae i kahi lōʻihi, ua ʻae ʻia:
  - Ke hana maikaʻi nei ʻoe, e ke keiki !
  ʻO ke koa lanakila ʻole, e hoʻolei ana i ka makana pepehi kanaka o ka luku me ka wikiwiki nui, e ʻoki ana i ka samurai, pane maila:
  - ʻOi aku ka maikaʻi o ke aʻo ʻana ma mua o ke aʻo hou ʻana!
  ʻAʻole i ʻike ʻia nā pahū ikaika o nā bastion i ka pūʻali koa Lūkini. Ua hōʻike aku ʻo Lutena Kenerala Zeleny iā Adjutant General Kuropatkin:
  - Ka Mea Hanohano. Wahi a kā mākou ʻikepili, ua lōʻihi ke kaua ma ka pā kaua o ka ʻenemi, a ʻoiai, ʻoiaʻiʻo, ua pahū kekahi mau bastion!
  Ua pane mālie ʻo Kuropatkin:
  - Ua mālie, mālie wale!
  ʻAe, e like me Carleson, nona ka hale i puhi ʻia mai kona mau hinges. ʻOiai ke koi wale nei ke kūlana i nā hana koʻikoʻi. Ua koi ʻo General Zeleny lāua ʻo Kondratenko:
  - Pono mākou e hahau koke!
  Ua nānā ʻo Kuropatkin ma kāna mau aniani i nā pūkaua ʻelua. He ʻōpiopio ʻo Green, akā ʻoi aku ka ʻōpio ma mua o kona mau makahiki, wikiwiki, wikiwiki. ʻO Kondratenko ke kaikunāne o ka meʻe o Port Arthur, mai ka hanauna ʻōpio o nā alakaʻi mākaukau. ʻOiaʻiʻo, makemake nui nā falcons e hakakā. Eia kekahi, aia kahi kauoha categorical mai ka Emperor a me ka Sovereign of All Rus ', Nicholas II, e hoʻouka koke i ke kūlanakauhale pā kaua. A ʻaʻole hiki i ka waihona kālā aliʻi ke pale i ke kaumaha o ia kaua paʻakikī no ka lōʻihi.
  Eia naʻe, inā ʻaʻole ʻoe ʻike i ke ala, mai hele i loko o ka wai! Pono mākou e noʻonoʻo i ka mea a me kahi e hoʻouka ai.
  Ua nīnau ʻo Kuropatkin iā Kondratenko:
  - ʻO wai nā ʻāpana Iapana i hana i ka pana?
  Ua hoike maopopo mai ke Generala.
  - Hōʻike ka poʻe mākaʻikaʻi ua ʻike ʻia nā ʻānela - he kanaka ʻōpio maikaʻi a me kahi kaikamahine me ka lauoho gula, e neʻe me ka wikiwiki kupaianaha, a ke ʻoki ʻia lākou ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia.
  Ua hele ʻo Kuropatkin iā ia iho i ʻekolu manawa me ka wikiwiki a ʻōlelo ʻo ia:
  - No laila, he mau ʻānela hou kēia?
  Ua hehi ʻo General Zeleny i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka papahele:
  - ʻAe pololei! Lani haneli!
  Ua hoʻōho ʻo Kuropatkin:
  - Auwe! ʻAʻole haʻalele ka Haku iā Rusia!
  Ua ʻōlelo aʻo ʻo Kondratenko:
  - Pono mākou e hoʻouka koke i ka ʻenemi, Field Marshal! A i ʻole mākou iho e hele i ka hewa!
  Ua ʻōlelo mālie ʻo Kuropatkin:
  - Aole, e na keonimana. Hāʻawi wau i nā kauoha. No ka mea, ua hoʻoholo ke Akua e kōkua iā mākou, a laila he hewa ke kau ʻana i nā koa i loko o ka mea wili ʻiʻo!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Kondratenko:
  - I loko o ka ʻIseraʻela, ua koi ke Akua Mana Loa i nā Iudaio e kaua, ʻaʻole e loaʻa i nā mea āpau me ke kaua ʻole.
  ka ilamuku o ka puuwai, he mea hoʻolālā o nā hana kali-a-ʻike, i kēia:
  - Akā, ua ʻōlelo ʻo Paulo ʻaʻole pono ka lawelawe ʻana i ke Akua i nā lima kanaka!
  Ua hoʻomaka mua ʻo General Zeleny:
  - No ke aha lā ʻoe, e ka Mea Hanohano, e ʻaʻa mau iā ʻoe iho, ʻoi aku ka pahū ʻana o nā pūpū ma kahi kokoke!
  Ua hoʻomaka ʻo Kuropatkin e huhū:
  - Akā, no ka mea, hiki i nā mea a pau e like me ka makemake o ke Akua. No laila, e hana mua kākou i ka pule. Inā ʻoluʻolu, e hopu ʻia ʻolua!
  Ma ke ʻano holoʻokoʻa, ʻoluʻolu ka manaʻo o ka mālama ʻana i kahi pule pule. E lawe nā keruba i ka rap no nā mea a pau.
  Ua luhi iki ʻo Caligula ka tomboy a me ke kaikamahine partisan Margarita, a ua pau ka hapa nui o ka hana. No laila, no ke aha e hoʻomaʻemaʻe ʻole ai i ke kai, a hoʻoneʻe maikaʻi i ka pūʻali koa Togo . Ma hope o nā mea a pau, hiki iā ia ke wehe i ke ahi, me nā pū ʻumikūmālua iniha. A he caliber kēia o 306 millimeters, hiki ke hoʻolilo i nā pohō nui i nā pūʻali hoʻouka kaua.
  ʻOiaʻiʻo, ʻo ka poʻe Kepanī, i kēia hihia, e kiʻi kokoke i ka makapō, ma kēlā ʻaoʻao o ke kua. A hiki iā lākou ke pā me ke ahi pololei wale nō ke neʻe ke kaua i nā palena o ke kūlanakauhale.
  ʻO ka pahuhopu nui he ʻehā moku kaua me nā pū ʻumikūmālua ʻīniha ma luna o ka moku.
  ʻO ke kaikamahine pāʻani, e ʻoki ana i nā Kepani me kāna mau pahi kaua pepehi kanaka a lulu i nā ʻāpana iwi paʻa, ua manaʻo ʻo ia:
  - Hiki paha iā mākou ke hoʻopau iki i ko mākou manawa? He kūlana kiʻekiʻe ʻo T. ma ke kaua pū ma luna o ka pūʻali koa o Rozhdestvensky, ma kahi o 1.8 a 1. Ma kēia ala mākou e hoʻohālikelike iki i ke koena o nā pūʻali.
  ʻO Caligula o nā Dolphins, e ʻoki ana i ka samurai hope loa, nīnau i ke koa Margarita:
  - E hoʻomaka kākou me ka hae?
  ʻO ke kaikamahine pāʻokoʻa , e hoʻolei ana i ka pūpū me kona mau manamana wāwae ʻole a haehae i hoʻokahi kakini Kepani hou aʻe, me ka waiho ʻana i nā ʻāpana ʻāhaehae, ua kūʻē ʻo ia:
  - ʻAʻole lākou e hoʻomaka me ka ʻono loa! ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻaʻohe pono e ʻimi i kahi squadron. E kaomi i nā armadillos mua ʻelua.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Caligula, ua hoʻolei ʻo ia i ka grenade me kona kuʻekuʻe wāwae, a kuhikuhi i kāna pahi kaua koko i ka moku Nutili , me ka hoʻōho ʻoliʻoli:
  - A naʻu kēia!
  Ua ʻoki hou ʻo Margarita i ka poʻe Kepani me ka make loa, ua ʻōlelo ʻo ia i kāna hoa:
  - Akā, e moe kāua i loko o ka wai no ka hapalua hola e ola hou ai.
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole e ʻeha ka hoʻomaha. Akā ʻaʻole i pau ka manawa o Caligula Dolphins i ka wā hoʻomaha pōkole. ʻO ka mea nui, ua hiki iā mākou ke noʻonoʻo i kahi mea hoihoi.
  Ua ʻākoakoa ka poʻe kipi ma ka hale lalo. ʻO kahi kukui uila ma lalo o ke kaupaku e hoʻolei i nā aka weliweli. ʻO ke poʻo ʻōhule kaulana o Lenin e ʻālohilohi ana, ma ka ʻaoʻao o ka shaggy Koba , ʻoi aku ka maikaʻi o ke ao nei ʻo Stalin, a laila he luna moku i ka ʻaʻahu maʻemaʻe, ʻoiai ʻo Lieutenant Schmit i ʻike nui ʻia, me ka ʻumiʻumi dandy, ʻo Bukharin.
  ʻAʻole lawa ʻo Trotsky no ka hālāwai piha, akā i kēia manawa ua hakakā ʻo ia me Lenin. A no laila, ʻākoakoa nā Bolsheviks koʻikoʻi, mākaukau e hoʻokūkū i kahi kipi, a i ʻole kipi, ʻo kēlā me kēia mea, e loaʻa ai ka mana.
  Ua lawe mua ʻo Lenin i ka papahele:
  - He mea koʻikoʻi loa ia , e nā hoa, e pale aku i ka lanakila o ka Autocracy i kāna kaua imperialist pono ʻole me Iapana ma kēlā me kēia kumu kūʻai. Ke koi nei ke kumu o ke kipi i keia!
  Paʻi makaʻu i ka pane.
  ʻO Bukharin, e paʻi ana i kona mau lima a lulu i ka ʻumiʻumi ʻeleʻele e hoʻonani ana i kona mau helehelena ʻōpiopio, ua hōʻoia ʻo ia:
  - ʻAe, ʻaʻole pono mākou e hāʻawi i ka autocracy i kahi manawa liʻiliʻi. Hiki paha i kēia ke honi e like me ke kipi, akā e ʻōlelo wau, ʻo Mikado ka mea maikaʻi loa a me ka hui nui o nā Bolsheviks a me ka komunism honua!
  Koba Joseph:
  - Ua ʻōlelo maikaʻi! ʻOiai ʻaʻole honi kēia e like me ke kipi, ʻo ia ke kipi iā ia iho!
  ʻO Lenin, ka mea i hele ma ka inoa inoa Karpov, i ʻōlelo me ka ʻakaʻaka:
  - No ka pono o ka hoʻololi honua, i kekahi manawa pono ʻoe e hana i nā mōhai. Me ka mohai ana i kekahi hapa o kou lunamanao a me kou uhane iho. - Ua weheʻo Ulyanov, wehe i ke poʻo, kahi'ōmole pia German. No ka naʻauao, pono ʻoe e hōʻoluʻolu i kou ʻāʻī. Lawe ʻo ia i ʻelua sipa a hoʻomau. - Ke manaʻo nei ʻoe ua hauʻoli wau i ka makemake i ka hewa a me ka lanakila ʻana i koʻu ʻāina ponoʻī. Eia naʻe, e haʻi pololei wau, hiki ke kipi wale ke hoʻonāwaliwali ʻia ke aupuni o ka Autocracy. A he aha ka mea e hoʻonāwaliwali ai i ka Autocracy ma mua o ka lanakila ʻana i ke kaua?
  Koba me ka ʻae.
  - ʻAʻohe mea ... I kekahi manawa ʻo ka pahuhopu kiʻekiʻe e koi i nā mōhai, a me nā mōhai nui!
  Ua hoʻomau ʻo Lenin i kāna ʻatikala:
  - No laila, ʻaʻole mākou e kūkākūkā i ka pono a me ke akeakamai o ka atheism. ʻAʻole kēia ka mea nui. Ua maopopo ka hana a mākou e hana nei e alakaʻi i ka hoʻokuʻu ʻana o nā limahana a me nā kauā o nā ʻāina āpau a me ka honua holoʻokoʻa. A ʻo ka ʻoiaʻiʻo e uku ʻia nā poho a pau o ko mākou mokuʻāina a me nā lāhui ʻē aʻe i hoʻokahi haneli. - Ua hoʻomaha ʻo Ulyanov a hoʻohui i kahi leo ʻē aʻe. - A he aha nā hana paʻa e hiki ai iā mākou ke lanakila i ka Autocracy i inaina ʻia e ka poʻe a me mākou?
  Ma keia wahi i olelo mai ai o Lutanela Schmid me ka leo lahilahi.
  - Manaʻo wau, no ka hoʻomaka ʻana, e puhi i ka Trans-Siberian Railway ma kekahi mau wahi i ka manawa hoʻokahi. He hopena koʻikoʻi kēia i ka hoʻolako ʻana i nā pūʻali koa tsarist ma Manchuria.
  ʻo Koba me he alopeke lā:
  - Bravo , ke holomua nei ke keiki! A noʻonoʻo wau e ʻaihue i kekahi mau panakō i mea e hōʻemi ai i ke kūlana gula o ka ruble Tsar.
  Ua lulu ʻo Ulyanov i kona manamana lima i ka "Georgia kupanaha":
  - Mai kolohe! He manaʻo hoihoi loa . Hiki iā ʻoe ke hao wale iā Kuropatkina.
  Ua hoʻomau ʻo Schmid:
  - Ma keʻano laulā, pili kaʻu hoʻolālā i ka hoʻāla ʻana i nā moku āpau o ka Black Sea Fleet. A laila e hele ka pūʻali i ka ʻaoʻao o ka poʻe hana, a e hāʻule koke ka Autocracy!
  ʻo Koba :
  - ʻAe, e kani ka maʻi kanesa ma ka mauna!
  - Koba , kū! - ʻO Lenin a hoʻohui. - He mea pono e hoʻomākaukau a hoʻokō i kahi kipi ma ke Kai ʻEleʻele. A i ka wā e holo ai ka Kuropatkin i hahau ʻia mai Port Arthur , e lilo ke kipi a puni ka pūʻali koa!
  Ua pau ka huhū o Schmid:
  - ʻAe, e hana mākou me ka ʻuhane!
  Ua lawe ʻo Bukharin i ka papahele:
  - ʻO kā mākou hoa pili nui loa ma ka Honua, ʻo ia ka poʻe mahiʻai; ke kū lākou i luna, hiki iā lākou ke hoʻopaʻa i nā mana āpau o ka Autocracy. Pono mākou e hoʻouna i kā mākou mau mea hoʻonāukiuki i nā kauhale, e koi ana e hāʻawi ʻia ka poʻe mahiʻai ʻaʻole wale i ka ʻāina, akā i nā ʻāina hoʻi, nā mea a pau o ka poʻe nona ka ʻāina!
  ʻo Koba me ka hoʻohenehene:
  - Me kā lākou mau wāhine a me kā lākou mau kaikamāhine!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Bukharin:
  - A ʻo kēia hoʻi! He mea maʻalahi ia e like me Emelyan Pugachev - e ʻoki ʻia ke poʻo, e kau ʻia ka pā, a e lawe ʻia kā lākou waiwai nou iho a māhele like! A ʻo nā wāhine a me nā kaikamāhine a ka poʻe nona ka ʻāina, he kauā na ʻoukou!
  Ua ʻae ʻo Ulyanov i kēia kelepona:
  - Akau! E kau mākou iā lākou a pau! A hiki i ka Pole ʻĀkau!
  Koba :
  - Pono mākou e hoʻohana ikaika i ka mea pōā e like me ka hiki. ʻO ka mea nui , puka mai ka poʻe kipi ikaika a lanakila loa mai ka poʻe lawehala. No ka laʻana, ʻaʻole ʻo Kotovsky he hero? Hero! A ʻaʻole ʻoi aku ka ʻino o ka Makua Makhn!
  Kuno ikaika aku la o Bukharin:
  - ʻo ia wale nō! E uhaʻi mākou iā lākou a pau me ka hewa !
  Ua kuʻi ʻo Ulyanov i kāna lima ma ka papaʻaina:
  - ʻO ka weliweli, ka weliweli a me ka weliweli hou.
  ʻAʻole hiki ke nānā i ke kamaʻilio hou ʻana o ka "ʻehā nani". Ma hope o ke ala ʻana, pono e neʻe i ka pae kūpono o ka hoʻokō ʻana i kahi hoʻolālā lanakila. ʻO ka mea nui, hoʻomaʻemaʻe i nā moku kaua mai nā hui.
  Ua ʻau koke ʻo Caligula i kāna pahuhopu, a ʻo Margarita i kāna pahuhopu. ʻO nā kāne, me ka hoʻohana ʻana i ko lākou manamana lima a me nā manamana wāwae, piʻi koke i ko lākou mau moku i hoʻopilikia ʻia.
  ʻAʻole i manaʻo hou ʻo Caligula ka tomboy i nā kaʻa, ʻoiai ua hoʻomaka ʻo ia e ʻoki i nā mea āpau i ka lālani. ʻAʻole paʻakikī ke kau ʻana i ka moku, ʻo ia hoʻi ka papa kaua. Inā ʻaʻole, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ʻoe ma mua o ke kanaka. No laila, e holo a ʻoki. A me ka wikiwiki o ke kupua, ʻaʻohe mea e kūʻē iā ʻoe.
  ʻAe, me nā manamana lima ʻole o kāu mau keiki, akā ʻoi aku ka wikiwiki ma mua o nā wāwae o nā wāwae cheetah, e hoʻolei i nā nila ʻona. A e haʻalulu loa kēia i nā Kepani.
  Ke moe hou nei ka poʻe hakakā o ka Land of the Rising Sun , a maʻalahi ka hoʻolālā o nā mea hoʻopau. E kiʻi i ke keʻena o nā mea kaua, a laila e hoʻopā i nā pū i ke ʻano e uhi ʻia ai nā paila. Ma hope o ia mea, ʻaʻohe koho o ka moku pōʻino akā e hele i lalo.
  ʻO Caligula o nā Dolphins, e ʻoki ana a maʻi ʻia me kāna pahi kaua, ua haki aʻe i ka lako lako. ʻAe, he aha nā pōkā pākahi nona, a ke keiki e pana ai i lalo i ka lele, a i ʻole hoʻi i hope i ka ʻenemi. ʻOi aku ka maikaʻi inā, me kou wāwae wāwae ʻole, e wāwahi koke ʻoe i kahi lima o nā pahu pahu i loko o ka ʻenemi me ka huhū a me ka make, lethal a me ka ikaika ʻole.
  No laila ua pale ʻia ke ala o ka samurai i ke aupuni aliʻi o Nicholas II.
  ʻAʻole paʻakikī nō hoʻi ka hoʻoili ʻana i nā pōkā i loko o ka paʻa i pahū ʻia ka lalo o ka moku kaua me kona ikaika kino.
  ʻO ka papa kila, i hoʻomehana ʻia i ka lā o Malaki, ʻoluʻolu e ʻoluʻolu i nā kapuaʻi elastic o ke keikikāne terminator. A ʻo nā pūpū kiʻekiʻe-pahū nui i hoʻopiha ʻia me ka shimosa e huki i lalo i nā poʻohiwi. Lele ʻoe i lalo, me ka nānā ʻole i ke alapiʻi spiral, a aia ʻoe ma kahi kūpono. I kēia manawa, e wāwahi ʻia nā ʻāpana a pahū nā paila, e hana ana i nā lua i ʻole e ola kēia mea nui.
  ʻO kēia mea hoihoi ka armadillo Kepani. He ākea a ākea ka moku, me ka mānoanoa nui o nā mea kaua e uhi ana i nā papa. A ʻo nā pūkuniahi lōʻihi a mānoanoa, hiki ke pā i ʻelua mau ʻumi kilomika, a ʻoi aku paha ... ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole i kūkulu ʻia e ka poʻe Kepanī, akā na ka poʻe Pelekania. Akā ʻo ka ʻauwaʻa aliʻi ua aneane pau loa i kāna hana ponoʻī, nona nā pono a me nā pōʻino. No laila, hana ka poʻe Pelekania i moku kaua - he mīkini hanohano. Minamina, akā pono mākou e hoʻouna iā ia i lalo ...
  Pahū ʻia, a paʻi ka metala o ka ʻūhā nahā i nā wāwae ʻeleʻele o ke keiki, a hoʻolei ʻia ʻo ia ma luna o ka ʻili. Ma hope o ia mea, lele ihola ke keiki i loko o ka wai a ʻau akula me ka ikaika, e hoʻāʻo ana e haʻalele i ka ʻauwai. Ke hāʻule nei kēlā ʻano kolosus.
  A ua māhele ʻia ka moku kaua o Margarita: hana maʻemaʻe a me ka synchronously. ʻO ka manawa kēia e hoʻopaʻa ai i nā mea hoʻokele kaua kaua ʻelua e ola nei.
  E hoʻokuʻu iā Togo , ka mea i hoʻopilikia nui i ka moku Lūkini, e hele pū i lalo. E lilo ana kēia i mea aʻoaʻo no ka poʻe a pau e hele mai ana i ka ʻāina o kou ʻāina makuahine me nā mea kaua ma ko lākou lima.
  ʻO Caligula of the Dolphins e huki ikaika ana i ka wai o ka moana me kona mau lima a me kona mau wāwae a me kona mau kī.
  - E pio ana ʻoe i ka poʻe Kepani! ʻAʻole kēia he pāʻani pupule !
  E like me ka manawa hope loa, ʻaneʻane me ka hoʻopā ʻole ʻana i ka metala a me ke kapa kila e lele ai ʻoe i luna o ka papa. Ma laila ʻoe e hoʻomaka ai e ʻoki i kēlā samurai lohi i ke kāpeti. Malia paha, ʻoi aku ka maʻalahi o ka spider i hoʻopaʻa ʻia i loko o ka resin ma mua o kēia mau pepeke mai ka Land of the Rising Sun. No laila, holo wikiwiki ʻoe a ʻoki i nā lima, nā wāwae, nā poʻo ... A noho wale lākou. ʻO ka maikaʻi loa, hiki i kekahi o lākou ke ʻōlelo:
  - Banzai!
  ʻakaʻaka ʻo Tomboy Caligula me ka manamana lima i kona ihu iā lākou:
  - Banzai, mai ʻaʻa!
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei ʻo ia i nā pahu pahu, e hou ana i ka lae, ka waha, a me ka ʻāʻī o ka samurai.
  A laila, e hana hou i ka hui mua. Eia nō naʻe, no ka hoʻololi ʻana, ua hoʻolele koke ʻo Caligula nani i ka pū ʻumikūmālua ʻīniha i hoʻouka mua ʻia a kiʻi aku i kahi kī i loko o ka moku hoʻouka kaua kokoke loa. Ua hoʻololi ʻia ka paʻi ʻana i ka pololei, a ʻo ka hoʻopiʻi pahū kiʻekiʻe o Iapana i kumu ai i ke ahi nui ma ka papa.
  Ua ʻike ke koa ʻōpio, ʻoiaʻiʻo, i ke komo ʻana o kekahi huahana o ka ʻoihana ma ka ʻāina o ka lā hiki mai, nui ke ahi a me ka uahi. ʻO ia, ʻoiaʻiʻo, e maʻalahi ka pana ʻana . Ke noʻonoʻo nei ua hakakā ka samurai me Russia no ka manawa lōʻihi, ʻoi aku ka maikaʻi o kā lākou pūʻali koa.
  ʻOiaʻiʻo, pehea ka nui e hiki ai i nā Kepani ke loaʻa ke lilo i ko lākou mau moku nui?
  Hōʻailona ko Togo i ka haʻalele ʻana. Akā ʻaʻole kēia he hopena kūpono . Pahū ka moku kaua nui, a ʻelua kekona ma hope mai, pahū pū ka moku e lawe ana iā Caligula of the Dolphins. Ua kiʻi hope ʻo ia i kekahi luna o ke aupuni Iapana me kona kuʻekuʻe wāwae. A ua kiola hou ʻia nā koa koa ʻelua e ka nalu haʻalulu...
  ʻO kekahi kaikamahine hakakā, ua puhi ʻo ia i ke poʻo o ke kāpena o ka pae mua, hoʻōho ma luna o kona mau māmā:
  - Pāʻani hockey moana: ʻo Rūsia me Iapana - helu ʻehā a ʻole!
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe moku kaua hoʻokahi o Iapana i kēia manawa. ʻOiaʻiʻo, aia ka nui o nā moku holo moku kaua ʻewalu. A aia kahi koho: e hoʻopololei iā lākou a ʻaʻole paha e hoʻomoe iā lākou?
  Ua ʻoki ʻo Caligula i ka manō e holo wikiwiki ana iā ia me kāna pahi kaua, ua hoʻoholo pololei ʻo ia:
  - Paʻi i ka wā e wela ana ka hao! ʻO ia hoʻi, hoʻopololei mākou iā lākou!
  Ua ʻae ʻo Margarita i kēia hoʻoholo:
  - No ke aha e hoʻopau manawa i nā mea liʻiliʻi? ʻAʻole paha he manawa hou no mākou!
  ʻO Caligula ka tomboy, e hoʻolei ana i ka pahu pahu me kona wāwae, pololei i loko o ka maka o ka manō, ʻaʻole kūpono:
  - Manaʻo wau e loaʻa! Aloha ke Akua i ka trinity!
  Akā, ʻauʻau nō naʻe ʻo ia. Hiki iā lākou ke hoʻi i ka pā kaua i ka pō. ʻAʻole e loaʻa iā lākou ma kahi āpau. A inā lawe ʻo Kuropatkin i ka pā kaua me ka ʻole o ko lākou komo ʻana, a laila ʻoi aku ka maikaʻi. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole hiki iā lākou ke hana wale i nā mea āpau. He mea hoihoi loa ka olelo a na mamo e pili ana i keia kaua malihini me Iapana? E noʻonoʻo lākou he hana hoʻonani, a i ʻole, e boo lākou iā ia e like me ka lanakila ʻana e nā mana kupua wale nō!
  Akā, ua hoʻopio maʻalahi ʻo Caligula i kāna mea i hoʻopilikia hou ʻia - ʻo ke kaua holo moku. Ma waho, ʻokoʻa lākou mai nā armadillos. ʻO ka mea nui, aia ka liʻiliʻi liʻiliʻi o nā mea kaua, a ma kahi o nā pū he ʻumi-iniha he ʻumi-iniha, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana. Akā, he mau moku kēia o ka papa laina. A laila aia nā moku holo moku waena a māmā.
  Ua hoʻololi iki ke koa ʻōpio ma ʻaneʻi i kāna mau hana a ʻoki i nā luina samurai a hoʻopaʻa ʻia i kekahi me nā pahu pahu āna i hoʻolei ai me kona mau wāwae keikikāne . A laila, lawe aʻela ʻo ia i nā mea kaua a hoʻohālua i ka ihu o ka moku kaua i loko o ka wai, a no laila ʻaʻole i hiki koke i lalo, akā, huli mālie.
  Malia paha ua makemake ke keiki kāne keaka ʻo Caligula e hoʻopakele i kekahi hapa o ka poʻe holo moku mai ka make ma kēia ʻano. ʻOiaʻiʻo, ma hea kahi e hiki ai iā ia ke waiho i nā mea pahū he nui ... ʻO Margarita, ua pepehi i kahi lehulehu o nā luina samurai, hoʻohuli i kāna moku holo moku ma luna o ka moku.
  Ua hoʻolauleʻa haʻaheo ke kaikamahine i kona kūleʻa, a ʻo kāna hoa pū kekahi:
  - Helu: ʻeono - ʻaʻohe!
  Ua hīmeni ʻo Caligula ka tomboy, me ka huhū a me ka hauʻoli, mai ka lanakila nui ʻana:
  - A lele ka samurai i ka honua, ma lalo o ke kaomi kila a me ke ahi!
  ʻO nā poʻe pōʻino kai hou ... ʻAe , me he mea lā ua hānau ʻia ka poʻe Kepani i hoʻomaka i kēia huakaʻi ma lalo o kahi hōkū pōʻino. A ʻo nā akua ʻewalu miliona o kā lākou hoʻomana Shinto ʻaʻole kōkua iā lākou.
  No ka tomboyish Caligula, ua like ka holo moku kaua me he ʻāpana pahu pahu e pono e hoʻopolo. Ua hoʻoholo ʻo ia e hoʻāʻo i kahi hana ʻokoʻa, ʻo ia hoʻi, ma ke komo ʻana i loko o ka paʻa a ʻoki i lalo me nā pahi kaua. Ma hope o nā mea a pau, loaʻa iā ia kahi metala kupua i hopu ʻia mai nā ninjas a me nā mea kilokilo. 'O ia ho'i, pono e hana 'ia kekahi hana.
  A no laila ... Ua ʻike ʻia ua pohā ka hao laina ... Pono e hoʻokahe i ʻekolu mau keʻena e hōʻoia ai. ʻŌlelo ke keikikāne Terminator me ka ʻakaʻaka:
  - Eia mākou ma kēlā moku...
  No ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i kahi moku holo kaua me ka pahi kaua, pono ʻoe e loaʻa ka ikaika superhuman a me ka noʻonoʻo kupaianaha.
  Makemake ʻo Margarita i kahi ala maʻalahi loa, me ka hoʻopaʻapaʻa ʻana ʻo ka hana hou ʻana ka makuahine o ke aʻo ʻana. A inā pēlā, e hoʻopiha ʻia ka ʻenemi e ka pahū.
  Hāpai ke akua wahine koa a me ke kaikamahine partisan i kona manamana lima a ʻōlelo mai:
  - ʻO ka hola ʻewalu kēia!
  ʻO ke keiki ʻo Caligula, me ka ʻoki ʻole ʻana i nā samurai he nui, a me ka hoʻolei ʻana i nā pahu make me kona mau wāwae, ʻōlelo ʻo ia:
  - Akā, he mea leʻaleʻa kēia !
  He ʻehā mau mea i koe i koe... Pono lākou e hoʻopalo ʻia i ʻole e lilo kēia i mea maʻamau. E hele mai me kahi mea kūikawā, kū hoʻokahi. A ʻo nā kāne, me ka ʻōlelo ʻole, e hana lākou penei. ʻO ia hoʻi, hopu lākou i nā hoʻokele mana ... ʻO ka mea pōmaikaʻi, ua holo wikiwiki nā moku, ʻo ia hoʻi ʻaʻole paʻakikī loa ke hoʻokō iā lākou. A no laila, hopu ʻoe i nā ʻauamo hoʻomalu a hele i ka hipa kāne ... Battlecruisers, he mea hou nā moku, akā he nui nā moku kahiko i loko o nā ʻauwaʻa Iapana i loaʻa ʻole kahi manawa e pakele ai mai kahi hipa kāne pololei.
  He aha inā e kūʻiʻo nā moku, a me nā mea i hana ʻia me ka metala, me ka wikiwiki i ke kai?
  A laila hiki mai kēia: ka leo weliweli, ka wili ʻana i nā mea kaua, pohā nā ʻāpana kila o nā moku ʻelua. He umi a me na hanen luina, me na helehelena melemele kekee, e holo ana ma na papa ha'iha'i, e hu'i mai ana ko lakou mau maka haiki mai ko lakou lae, a lele ke kahe o ke koko mai ko lakou mau waha me na niho uwau.
  A hāʻule ka poʻe Kepani i ka moana, hāʻule i loko o nā kahawai hū e ʻai koke iā lākou. A hoʻomaka nā moku e iho koke, e kauo ana i nā ola he nui i ka hohonu.
  ʻO Margarita, e hoʻomau ana i ka hoʻopau ʻana i nā luina me ke aloha ʻole a me ka hana ʻole, ʻōlelo ʻo ia me ka ʻakaʻaka:
  "He mea maikaʻi nō hoʻi ʻaʻole lawe nā Kepani i nā wahine a me nā keiki ma luna o ka moku."
  ʻO Caligula, e ʻoki ana i ka manō i piʻi ma luna ona, ua ʻae koke ʻo ia i kēia:
  - ʻAe, ʻaʻole i paʻa ka moʻomeheu o nā Amazons ma waena o ka samurai. ʻOiaʻiʻo, he mau ninja wahine kā lākou!
  ʻO ke akua wahine koa ʻōpio a, i ka manawa like, ua hōʻuluʻulu ke kaikamahine partisan:
  - He ʻumikūmālua zero i kā mākou makemake ... Akā ʻelua mau lā hope i koe. He aha ka hana me lākou?
  Caligula ka tomboy i kekahi manō i ʻāpana a ʻōlelo wale:
  - E lawe kākou iā lākou i ke awa ʻo Dalniy. Aia ia ma lalo o ka mana o Rūkini, a ʻelua mau moku holo moku nani loa e hoʻomaikaʻi nui i ko mākou mau ʻauwaʻa!
  Ua ʻae koke ʻo Margarita i nā mea ʻaihue o ke kai me nā pahi kaua:
  - ʻAe, a ʻo kēia ka hopena maikaʻi loa!
  ʻOiai ua kaulana ka poʻe Kepanī no nā hakakā kūpaʻa ʻole, ua ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena o ka huhū huhū o nā ʻānela super ʻelua ma mua o ko mākou manaʻo. ʻOiaʻiʻo, inā ʻaʻole pono ʻoe e hakakā me nā kānaka, akā me nā mea ola e like me nā akua maoli maoli, a hiki paha i nā demiurges, a laila hiki ʻole i nā mea hakakā o ka Land of the Rising Sun ke nele i ka wiwo ʻole.
  No laila, ma hope o Margarita ma kekahi moku holo moku, a ʻo Caligula ma kekahi, ʻoki ʻo ia i nā luna hoʻoikaika ikaika loa, a kiki i kekahi o lākou, ua manaʻo nā luina a me nā mīkini ʻē aʻe he mea maikaʻi loa ke hoʻokuʻu aku i kēia mau mea nui . A hele aku la na moku kaua elua i ke awa o Dalniy, a na Kepani i haawi aku ai, mahope iho o ko lakou pio ana, me ka hakaka ole aku me ka puali Rusia.
  Ua manaʻo ʻo Caligula Dolfinov, ma hope o nā mea a pau, ʻo ka mana o ka hoʻouka kaua he mana. No ka laʻana, i ka wā o ke kaua ʻo Khalkhin Gol, ʻehia ka nui o nā Iapana i hopu ʻia e ka pūʻali koa Soviet weliweli? Wahi a ka ʻikepili Soviet, 476 mau kānaka, e like me nā helu ʻē aʻe ma hope, ma kahi o 200, a ma muli o ka hoʻololi like ʻana, 88 wale nō i hoʻihoʻi ʻia i Iapana, ʻo ia hoʻi, he kakaikahi i hoʻi i ko lākou ʻāina.
  ʻO ia hoʻi, ua hōʻike ka samurai i ka paʻa. Ua nalowale, e like me ka ʻikepili Soviet, ma kahi o iwakālua tausani kānaka i make.
  No ka hoʻohālikelike, ua nalowale ka pūʻali Soviet e like me ka nui o ka poʻe i make ( ʻaʻole i helu ʻia ka poʻe i make i ke pio ʻana) i ka wā o ke Kaua Honua II ma ke ʻano he mau pio.
  A ʻo kēia me ka ʻoiaʻiʻo ua hana ʻino ka NKVD i nā ʻohana o ka poʻe i haʻalele.
  No laila ʻaʻole i hoʻonui ʻia ke kūpaʻa o nā koa Iapana. I ka wā o ke Kaua Russo-Iapana, ua lilo nā Kepani i hoʻokahi haneli ka liʻiliʻi o nā koa ma ke ʻano he pio o ke kaua ma mua o nā Lūkini!
  Akā naʻe, ma muli o ka lanakila ʻole o ka pūʻali koa Lūkini i hoʻokahi kaua nui. A me ka lanakila ole, aohe pio.
  Eia nō naʻe, ʻo ka pūʻali e neʻe nei he nui nā koa i hopu ʻia.
  ke keiki koa ʻo Caligula iā Margarita ma o ka walkie-talkie kahiko:
  - E hoʻokiʻekiʻe paha mākou i ka hae keʻokeʻo ma hope o nā mea a pau, i ʻole e hoʻopololei lākou iā mākou?
  Ua kūʻē ʻo Margarita:
  "He mea hilahila ke holo ma lalo o ka hae keʻokeʻo." E hāʻawi maikaʻi i ka Russian tricolor ma luna o kou poʻo!
  Ua hoʻolei ke koa ʻōpio i ka nila i loko o ka wāwae wāwae ʻole o ke keiki-terminator, a ua hou ʻo ia i ka samurai hou ma ka lae, ʻōlelo ʻo ia:
  - A i koʻu manaʻo, ʻoi aku ka lanakila o Andreevsky me kahi keʻa!
  Me ka helu ʻumikūmāhā a i ʻole, ua hoʻopau ʻia nā kia moana me Iapana a i kēia manawa ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lawe wale i nā moku i hopu ʻia iā ʻoe iho, akā e hīmeni pū kekahi. Ua hīmeni ʻo Caligula of the Dolphins i kāna mele lanakila ma luna o kona māmā:
  Ka nui o ke kai, ka moana -
  Ua palau mākou iā lākou ma lalo o ka hae tricolor!
  Ua lanakila na koa i na mauna kiekie.
  Uu lanakila nā ʻaeto!
  
  Ua ʻike ʻia nā koa Lūkini e ka honua,
  Paʻi mākou i nā ʻenemi me nā pahi kaua a me nā bayonet!
  Ua hiki iā mākou ke hoʻolei aku i ka ʻauamo o ka fascism mai ka hapalua o ka honua,
  Ua hoʻopau mākou i kā mākou huakaʻi me ka lanakila ma Berlin!
  
  Ua hōʻea nā Nazis ma luna o nā kaʻa humpbacked,
  Ke hoʻoweliweli nei lākou e luku i nā māla Lūkini āpau!
  Akā, ua hahau ikaika lākou i ka poʻe ʻino ,
  I hiki i kā mākou mau keiki ke noho hauʻoli me ka ʻauamo ʻole!
  
  ʻO mākou nā keiki o ka ʻĀina, ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o nā mea ʻē aʻe o ka honua.
  Ua hānau ʻia mākou, kawili ʻana i ka calico me nā wāwae wāwae ʻole!
  Ua uwao mai ka Mea mana no kakou, Ua hoouna mai ia kakou i ke kaua ,
  A na ke Akua i hoopuka mai ia Mei e pua i ka olioli!
  
  ʻAʻohe kuleana o ka mea hakakā a me ka puʻuwai kiʻekiʻe ,
  He aha ka moeʻuhane a me ka hānau hou!
  E wehe i ka puka nani i ka make ole,
  Aka, ina oe e noho hoohalua ana, e noho malie !
  
  Aia nā ʻīlio hae a me nā hipa, akā ʻo ʻoukou nā kahu hipa o ke ao holoʻokoʻa.
  A ʻo kāu kuleana ia e haʻi aku i ke kauoha i nā mamo!
  E lawe i ka mea a hiki i ka hopena o ka hana ʻana,
  I pio ole ke ahi mau o kou puuwai aloha!
  
  ʻO wai ka mea ʻike i kahi e pani ai ka pōkā ʻenemi i kahi koa,
  Akā naʻe, ma ke kaua, ʻoi aku ka maikaʻi o ka make ma mua o nā maʻi popopo!
  A ina e make oe, alaila, na kou makamaka e luku aku i ka enemi ,
  ʻAʻole ʻo ia e ʻae, no ka mea, ke kipaku ʻia nei nā kaikamahine kāmaʻa ʻole i loko o ke pio!
  
  ʻO ka hopena Lūkini, ke kaua a me ke ahi ma hope o ke kaua,
  No ka poʻe makemake e hele i ka hoʻomaha, ʻaʻohe wahi no lākou, ʻike ʻoe, i ka paradaiso!
  Maanei i komo ai ka Sam hell i ke kipi me Satana,
  Hoʻoweliweli: - E hoʻoiho wau i ka atom a wāwahi i ka huahekili!
  
  Akā, e mālama ʻia nō hoʻi i nā missiles,
  A ʻaʻole hiki i kahi pōkā nuklea ke luku iā Moscow ...
  Hiki iā mākou ke hoʻohana i nā pahu e kiʻi i ka parasite,
  A ʻo nā mele ʻoluʻolu e pili ana i ka poʻe hāʻule e kaumaha ʻoe!
  
  E kūʻai aku no kahi peni, ʻaʻole kahi ʻāpana Lūkini,
  Ma hope o nā mea a pau, he koa nui kēlā me kēia!
  Mai manaʻoʻiʻo ua hoʻonoho ke Akua iā mākou ma ke kuleana,
  ʻOiaʻiʻo, hoʻoholo ʻoe i ka ʻoluʻolu o ka ʻuā!
  
  He mau hāʻule, he pio,
  Ua like ia me nā hares e hoʻi ana mai nā ʻīlio hae weliweli!
  Akā inā hoʻomaka ke kaua, aia hou mākou i laila,
  E uhai i ka pūʻali koa ʻino o nā monsters i kahi mele hellish!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole mākou e pāʻani nei no ke kaua.
  ʻAʻohe a mākou kelepona ʻē aʻe ma mua o ka lilo ʻana i mau hoaaloha maikaʻi!
  He poe hoahanau makou, aole o Abela a me Kaina.
  No mākou, he mele ka manu, ʻaʻole he pāʻani momona!
  . EPILOGUE
  Ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana o Dominica i kona naʻau, ua hoʻōho nā keiki a paʻi i ko lākou mau lima no ka manawa lōʻihi. ʻAe, maikaʻi ia , hiki iā ʻoe ke ʻōlelo ua kūleʻa ʻo ia - kāpīpī i nā aphorisms a me ka haʻalulu iā ia iho.
  Ma hope o ia mea, ua hoʻolahaʻo Margarita a me Dominica i kaʻahaʻaina no ke ao holoʻokoʻa, i mea e leʻaleʻa ai ka hauʻoli i kaʻuhane.
  Ua hoʻoluliluli lākou i kā lākou mau koʻokoʻo kupua, a ʻike ʻia nā papa ʻaina nani, piha i ka meaʻai . He nani a waiwai loa nā mea a pau ma ʻaneʻi.
  ʻO ia mau kīʻaha maikaʻi loa a me nā keke he nui, custard pies, donuts, pretzels, muffins a me nā keke i hoʻonani ʻia. ʻAʻole hiki ke ʻōlelo i loko o kahi moʻolelo moʻolelo, ʻaʻole hoʻi e wehewehe me kahi peni.
  A ʻo nā mea a pau he mea ʻono a ʻono hoʻi he ʻokoʻa maoli ia i kona maʻalahi a me ka nani.
  Ua hoʻopuka ʻo Margarita:
  ʻO nā mea maikaʻi a pau, nā mea maikaʻi loa no nā keiki,
  Ma ko mākou honua hauʻoli ...
  E ola ka la me ka makani,
  E noʻonoʻo i nā fairies ke kuleana o nā mea a pau!
  A hoʻomaka ʻo ia i ka hula. A hahai ʻo Dominica iā ia, a me kekahi mau kaikamahine ʻē aʻe me lākou. Ua hele maikaʻi .
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Margarita:
  - E maikaʻi nā mea a pau, e maikaʻi nā mea āpau inā ʻaʻole mākou e hana hewa !
  A lawe aʻela ke kaikamahine partisan a hoʻokuʻu hou i ke ahi mai kāna lāʻau kupua. A ua like ia me ka punawai daimana e kahe ana ma ke kahawai ino loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Nani, nani.
  Puka mai ia me he punawai mai ke kohola!
  Ma hope iho he manawa hoʻonanea. ʻO kekahi o nā keikikāne nui loa, he ʻumikumamāhā mau makahiki a ʻoi loa ka ʻiʻo, kau lākou i nā mīkina lima palupalu ma ko lākou mau lima a hoʻomaka e hakakā kekahi me kekahi.
  Ua hahau na lima a me na wawae, me ka minoaka a me ka akaaka.
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya me ka ʻakaʻaka:
  - Ma hope o nā mea a pau, loaʻa iā lākou nā lako mahiʻai hui!
  Kuno ʻo Prince Oenomaus:
  - ʻAʻole lākou i aʻo ʻia i ka ʻoihana kaua !
  ʻO ke keiki ʻo Dobrynya i hoʻōho, e lele ana i loko o ke apo makeshift:
  - E hoʻokuʻu iaʻu e hele!
  A ʻelua mau ʻōpio muscular hakakā ʻana i hui pū kekahi me kekahi. Ua ʻakaʻaka nā keikikāne a hoʻouka iā Dobrynya. Aia ka wehe ʻana a me ka ʻāwili ʻana o nā lima a me nā wāwae.
  Ua hoʻopuehu ʻo Dobrynya a hoʻokuke iā lākou ma kahi ʻaoʻao. A laila, lālau akula ʻo ia i ka ihu o kekahi o nā keiki kāne me kona manamana wāwae wāwae . Ua uē ʻo ia me ka ʻeha ʻāhiu. A kiola hou ke keiki meʻe iā ia, me ka ʻole o ka hana ʻana, a koi aku iā ia e huli.
  Ua ʻakaʻaka nā keiki a puni a paʻi lima. A ʻo Dobrynya i hoʻokuʻi i nā keikikāne ʻehā i ka manawa hoʻokahi a kāʻei pono iā lākou i kahi pākaukau.
  Ma hope iho, lilo loa ka ʻakaʻaka i ke kuli. E like me ka paʻipaʻi ʻana o nā keiki. ʻOiaʻiʻo, nani loa ke nānā aku .
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Dobrynya:
  - ʻO ka mea i ʻaʻa e ʻai ia!
  Ua komo pū ʻo Dominika i ke apo. Ua hana ʻo ia i ka ʻoihana kaua. Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hoʻohenehene ka hana ʻana i nā kiʻiʻoniʻoni. Ua hōʻike ʻo ia iā ia iho he Supergirl a hakakā me kahi supervillain . A laila, kuʻi nā kaikamāhine ʻelua i hoʻokahi kakini. A maikaʻi kēlā . ʻO ko lākou ʻeha maoli nō.
  I kēia manawa ua kūʻē ʻo Dominica i kahi ʻōpio ikaika a me ka ʻiʻo ma kahi o ʻumikūmāhā. A hoʻāʻo ʻo ia e hoʻouka i ke kaikamahine. Ua pane pololei ʻo Dominica me ka pā pololei ʻana mai kona kuʻekuʻe wāwae i ka plexus solar, a hāʻule ke keiki a hoʻomaka e wili.
  Ua haʻi aku ʻo Dominica:
  - ʻAʻole ʻoe he keikikāne , ʻaʻole ʻoe he keikikāne,
  ʻAʻole maoli...
  ʻAʻole ʻoe he keikikāne , ʻaʻole ʻoe he keikikāne -
  Pahu popopo!
  hahau iā Dominica ma ke kua o ka ʻiʻo me kona ikaika a pau . Ua uwa ke kaikamahine a kipaku iā ia i hope. Ua ʻalo aʻela ʻo ia a holo wikiwiki iā Dominika a hoʻāʻo e hakakā me ia. Ua ikaika a paʻakikī ka ʻōpio e ka hana nui ma kahi kahua kūkulu. A pono ʻo Dominika e hoʻoikaika i kona ikaika a pau i ʻole e hina. Akā, ua paheʻe ʻo ia i waho a hoʻolei i ke keiki ikaika ma luna ona. Hāʻule ʻo ia, hāʻule i loko o kahi kīʻaha me ka sturgeon. A pelapela loa ke keiki.
  A ʻakaʻaka ʻino nā keiki ʻē aʻe a hana i nā maka. He nani maoli keia .
  Lele akula ke keiki i luna, akā, ua loaʻa iā ia ke kī ʻoʻoleʻa
  ʻO nā kaikamāhine keaka ma ka ʻauwae, ua paʻi ʻia ʻo ia me kona ʻūhā i ka neʻe ʻana mai, a hāʻule ke keiki muscular.
  Ua hīmeni ikaika ʻo Dominic:
  Ke kali nei ʻo ia i kahi mea i make i loko o ka lua,
  Ke kuhikuhi nei i kahi radar i ka lewa...
  Hoʻokahi kuhi hewa - he lele ulia pōpilikia,
  A ʻaʻole hiki ke ʻalo ʻia kahi pā!
  He kaikamahine karate kēia. No laila, huli aʻela ʻo ia a kīkī i kekahi keikikāne ma ka ihu me kona kuʻekuʻe wāwae. Ua hāʻule ʻo ia a hoʻokuʻu i kahi pūnāwai koko mai kāna mea honi . Ua lele koke ʻo ia i luna. A komo hou i ke kaua. A kuʻi ʻo Dominika iā ia, e koi ana iā ia e hāʻule. He wahine maoli keia.
  Kuno ʻo Dobrynya me ka ʻae ʻana:
  - E hoʻomau! ʻAe, he kaikamahine maikaʻi ʻoe !
  Eia kekahi keikikāne ikaika i lele mai ka hahau ʻana a Dominica.
  ʻO kēia kahi i hoʻomaka ai ka hakakā. Kiola aku la ke kaikamahine i kekahi opio hou maluna ona a puana ae la:
  ʻO nā kaikamāhine mai ka hui kiʻekiʻe,
  Makemake au e hahau i ke kanaka!
  Ma hope o ia mea, hoʻokuke hou ke kaikamahine i nā keikikāne, hāʻawi iā lākou i nā ʻeha a me nā ʻeha. A he ʻakaʻaka loa ke nānā aku.
  i nā keikikāne i lalo :
  - ʻO ʻoe kā mākou kaikamahine ! Wela loa a hakaka!
  Kuno ʻo Dominica a hoʻōho:
  He koko wela ke kaikamahine hakaka,
  Ke hoʻouka nei ka pūʻali makapō iā mākou!
  Ua hāwanawana ʻo ia i nā ʻōlelo hoʻokalakupua, a ua ninini ʻia ka ua maoli o ka ʻaila, ka waiu condensed a me ka meli ma luna o nā keikikāne mai luna mai.
  A me ka ʻakaʻaka hauʻoli o nā keiki. Ke wili nei nā mea a pau a me ka ʻoluʻolu loa. A he mau manawa ʻakaʻaka i loko o kēia hana hoʻomāinoino.
  ʻO ke keiki aliʻi ʻo Oenomaus, ʻoiaʻiʻo, i loko o ka pāʻani. Pehea e hiki ai i kekahi ke hoʻokele me ka ʻole? A ʻo ke koa ʻōpiopio e hoʻolei i kahi keikikāne i ʻoi aku ka ʻoi aʻe. A me nā ʻōlelo hoʻohoihoi hou. ʻAe, he hakakā maoli kēia e pono ai.
  Ua hoʻoluliluli ʻo ʻEnomai i kona lima, a hāʻule ke keiki ma luna o ka puʻu keke i uhi ʻia. A ua pohā a hoʻopuehu lākou me ka ʻakaʻaka a me ka ʻoluʻolu. A pēlā nā ʻala o ka lumi kuke kupua.
  Ua ʻōlelo ʻo Dobrynya me ke kaniʻuhū:
  - He mea hilahila ke hoʻopau i ia meaʻai!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Dominic a pane akula:
  - Ua maikaʻi kēlā! E hana hou au i ke kilokilo!
  Ua hīmeni ke keiki Phoenix:
  Aia ma kahi o ka nahele he poe kilo,
  Ua humuhumu lakou i kaftan no Satana...
  Kiola ʻia nā pōhaku a puni,
  ʻO ko mākou ʻāina kupaianaha!
  Ma hope o kēlā, lilo ʻo ia i hoaaloha me Dobrynya. Ua hoʻomaka mua nā keikikāne koa ʻelua e nalu i ko lāua mau lima, e hoʻāʻo ana e paʻi kekahi i kekahi ma ka maka . Hoʻouka maʻalahi lākou i ʻelua mau manawa, a ʻike ʻia nā ʻeha. A laila, lawe aʻela nā keikikāne a kuʻi i ko lākou lae. No laila, hoʻomaka ka lele ʻana mai o koʻu mau maka.
  Hoʻokuʻu kekahi i kekahi, poʻo ke poʻo a laila hoʻomaka lākou e hakakā. A paakiki loa ka hakaka. ʻO nā keikikāne naita i kuʻikuʻi me ka ʻūhā ʻana kekahi i kekahi a me ka ʻomi ʻana kekahi i kekahi.
  A laila, hoʻomaka hou lākou i ke poʻo, ʻoi aku ka naʻaupō ma mua o ka ʻoluʻolu a me ka hoʻoweliweli. A ua hana kēia i ke ʻano i hoʻoheheʻe ʻia ai nā keiki-nānā.
  Lawe ʻo Dominica i ka hulu ma kona mau lima a hoʻomaka ʻo ia e ʻoni i nā kuʻekuʻe wāwae ʻole o nā keikikāne. Ua hoʻomaka ʻo Dobrynya lāua ʻo Phoenix e ʻakaʻaka, ʻoiaʻiʻo nō hoʻi ka ʻakaʻaka a ʻoluʻolu ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki i ka ʻakaʻaka.
  Ua ʻike ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka primadona:
  - ʻAe, he kaikamahine ʻoluʻolu ʻoe. He haku hoʻokipa wale nō. He aha hou kāu e hana ai?
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - ʻAe, ma ka laulā, hiki iaʻu ke hana i nā mea āpau. A e ʻike ʻoe i kēia ma mua o hoʻokahi manawa!
  Ua kaʻawale ʻo Dobrynya lāua ʻo Phoenix. Ua ʻāhuehu lākou a ʻālohilohi ko lākou mau ʻōpū i kālai ʻia me he mea lā i hoʻoheheʻe ʻia me ka ʻaila ʻoliva.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ke kaniʻuhū:
  - Loaʻa iā mākou ka lanakila, akā ʻaʻole mākou kokoke i ka pahuhopu e hoʻopakele i ka wahine ikaika. No ko mākou ʻenemi ʻo Bastinda ka ʻiole melemele, ka mea i nalowale ʻaʻohe mea i ʻike i hea. A ninini mākou i ka pī. ʻAe, ʻaʻole makehewa, akā me ka ʻole o ka hopena a mākou e helu nei!
  Ua hīmeni ʻo Dominica i ka pane:
  ʻAʻole maʻalahi ke ola
  A ʻaʻole pololei nā ala ...
  Ua lohi nā mea a pau
  Ua pau koke!
  Ua mālie ka manaʻo o nā keiki i hoʻokuʻu ʻia. A ʻo nā hakakā, ʻo nā mea hoʻomāʻewaʻewa, ua pau, a ua emi ka leo o ke mele.
  A laila, lohe koke ʻia kahi walaʻau. Kani ka pu hoala.
  Lele koke ae la na keikikane a me na kaikamahine mai ko lakou mau noho, me ka huluhulu i na pahikaua a me na ihe. Ua mākaukau lākou no ka hakakā.
  Ua ʻike ʻia nā ʻīlio hae i ka lewa. He ʻekolu poʻo, ʻehiku poʻo, a he ʻumikumamālua poʻo . A he nui loa o lakou, a me na mea kolo nunui. ʻO ka mea maʻamau, ʻoi aku ka nui o nā poʻo, ʻoi aku ka nui o ka nui. A i waena o lākou ka wahine kilokilo ʻo Bastinda, he mea liʻiliʻi ia e kū pono ana i ke kua o nā ʻīlio.
  Puhi ʻo Dominic a ʻike:
  - Auwe! Me he mea lā ʻaʻole i pau!
  Ua hīmeni ʻo Margarita i ka pane:
  Hāʻule au me kuʻu umauma, hopu ke kēpau,
  Ua piha ka honua i nā lua, e like me ka ʻōpala...
  Akā ʻike wau ʻaʻole kēia ka hopena -
  ʻO ka hopena ka hoʻomaka wale nō!
  Aia ma kahi o kanalima tausani mau keiki koa - he pūʻali holoʻokoʻa kēia, ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ʻelua haneli ʻīlio. No laila, ʻaʻole i holo nā koa ʻōpio. Ua mākaukau lākou e hakakā a hāʻawi i ko lākou ola aloha, a lanakila paha!
  He hakakā a paʻa nā ʻaoʻao ʻelua.
  Hekili ka deragona nui loa he umikumamalua:
  - Mai makaʻu! ʻAʻole mākou e hakakā me nā keiki! No ka maluhia a me ka pono mākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - No ke aha ʻoe i hele mai nei?
  Ma ʻaneʻi ʻo Bastinda i uwē ai me ka ʻakaʻaka ʻino ʻana:
  - Ua ʻike au ʻo kāu pahuhopu nui ʻo ia ka loaʻa ʻana o ke kiʻi ʻoniʻoni Yellow Rat, ʻaʻole hoʻi e hoʻokuʻu i nā kauā keiki!
  Ua kūʻē ʻo Margarita:
  - ʻAʻole ia e keakea! I kekahi hihia, ʻaʻole mākou makemake e haʻalele i kā mākou mau keiki a ʻaʻole loa mākou e haʻalele!
  ʻŌlelo koke nā poʻo ʻumikūmālua o ka deragona:
  "Mahalo mākou i kou hanohano!" Akā, kono ʻo Bastinda iā ʻoe e pāʻani i kahi pāʻani. Inā lanakila ʻoe, hāʻawi ʻo ia iā ʻoe i ka ʻiole melemele, inā e lanakila ʻo ia, a laila lilo kāu ʻehā i mau kauā nona.
  Kuno aku la ka wahine kupua Bastinda:
  - ʻAe! ʻo ia wale nō! ʻAe, e nā keiki, nui loa ka haunaele me lākou. E ʻoi aku ka maikaʻi o kāu ʻehā i ke kauā!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica me ka ʻakaʻaka:
  - Hiki iā mākou ke pāʻani i kahi pāʻani. E ʻae wale, inā e nalowale, ʻaʻole e hāʻawi wale ʻo Bastinda iā mākou i kāna kiʻi ʻoniʻoni Yellow Rat, akā e lilo nō hoʻi i kauā na mākou.
  Ua hōʻoia ʻo Margarita, me ka hehi ʻana i kona wāwae ʻole:
  - ʻo ia wale nō! ʻO kēia ka mea e pono ai mākou! He kūpono inā hoʻopilikia pū ʻo Bastinda i kona kūʻokoʻa!
  ka poʻo ʻumikūmālua :
  - E ʻae pēlā! ʻO ka mea hana a me ke kūʻokoʻa o ka wahine kilokilo, e kūʻē i ke kūʻokoʻa o nā mea koʻikoʻi ʻehā - kūpono!
  Ua kunou aku ka wahine kilokilo Bastinda i kona poo me ka lauoho eleele.
  - ʻAe, pēlā nō! E lanakila mau ana au i kēia pāʻani. A ʻo ka ʻike kilokilo ʻaʻole e kōkua iā lākou!
  Ua uwo ae la ka deragona poo he umikumamalua.
  - Ke hoʻohiki nei ʻoe e hoʻokō ʻoe i kāu mau ʻōlelo hoʻohiki inā e hāʻule?
  Hoʻōho like maila nā ʻelima:
  - Hāʻawi mākou!
  Lawe ka wahine kilokilo Bastinda i kahi papa me nā ʻāpana ʻāpana mai kāna ʻeke ʻeke a ʻōlelo akula:
  - A laila e hoʻomaka kākou!
  Wehe aʻela ʻo ia i ka papa, ʻike koke ʻia nā kiʻi ma luna. Ua like ia me ka chess kahiko, ʻaʻole ʻelua wale nō nā ʻāpana, akā ʻekolu kala: keʻokeʻo, ʻeleʻele a me ka hina. A he nui hou aʻe kā mākou helu. He mea hoohenehene, he poe pana pua a he luna, he Generala, he Ilamuku, he Ballista, he kaa, a me kekahi mea e ae.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - ʻAe, ʻaʻole wau i ʻike i ko lākou hele ʻana! He kūpono ʻole kēia!
  Pane aku la ka wahine kilokilo Bastinda me ka minoaka.
  - Ua hāʻawi mua ʻoe i kāu ʻōlelo a ʻaʻohe wahi e hoʻi hope ai. ʻO ka hōʻole ʻana i ka pāʻani ua like ia me ka lanakila!
  Kuno ʻo Margarita:
  - ʻIke wau i kēia pāʻani! A pehea ka hele ʻana o nā kiʻi i loko! No laila e pāʻani kāua!
  Kuno aku la ka wahine kupua Bastinda:
  - A laila! ʻO ka mea nui ma ʻaneʻi ʻo ke aliʻi a e pāʻani mākou a hiki i ka checkmate!
  Paʻi lima nā keiki koa. Ua lulu ʻo Margarita i kāna ʻauamo kupua, a kū mai i mua o lākou he kiʻi o kahi papa nui me ʻekolu ʻano o nā keena. A i kēia manawa ua hiki i nā tausani o nā kauā kahiko ke ʻike iā ia i ka manawa hoʻokahi.
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Ma mua o ke kaua, ua lanakila wau i ka pāʻani chess e kūʻē iā Botvinnik iā ia iho, ʻaʻole naʻe i ke kino, akā i ka pāʻani like. Akā i ka ʻewalu mau makahiki, ʻoluʻolu ka lanakila ʻana i ka USSR champion!
  Ua ʻōhumu ka wahine kilokilo ʻo Bastinda:
  - He pāʻani ʻokoʻa loa kēia! ʻAʻole kokoke loa ʻo Chess iā ia!
  Kuno mai la ke kaikamahine partisan:
  - Maopopo iaʻu! ʻOi aku ka paʻakikī a ʻoi aku ka nui o nā ʻāpana, akā hiki iaʻu ke pāʻani! No laila, mai manaʻo e maʻalahi ia iā ʻoe!
  Kuno mai la ke kupua lauoho eleele.
  - Ua ʻulaʻula kaʻu mau ʻāpana - hoʻomaka mua lākou!
  A hoʻoneʻe ʻo ia i ka maʻa i mua . Pane akula ʻo Margarita me ka hoʻoneʻe ʻana i ka pana pua. Ua hoʻomaka ʻia kahi pāʻani leʻaleʻa. Hoʻokahi haneri kiʻi ma kēlā ʻaoʻao kēia ʻaoʻao, a ʻekolu mau mea, koe nā aliʻi. Aia kekahi o lākou, a pau ka pāʻani me ka hoa. ʻAe, nani kēia a me ke kūpono.
  Hoʻokani ʻo Bastinda a ʻakaʻaka. ʻO nā hoʻololi mua ma hope. A laila, ʻo nā hana hoʻomākeʻaka wikiwiki. Ua ʻike ʻo Dominica i ka neʻe ʻana o ka jester e like me ke aliʻi wahine i ka chess kuʻuna, akā paʻa e like me ka naita.
  ʻAe, hoihoi. Ua like ka luna me he pīhopa, akā hahau me he mōʻī. A ʻo ka neʻe ʻana o ka pūʻali koa me he puʻu lā, akā paʻa e like me ka naita. Ke neʻe nei ka ilāmuku e like me ke aliʻi wahine, akā paʻa wale nō e like me ka rook. ʻOiaʻiʻo, ʻo nā kiʻi ikaika loa nā viziers nui, neʻe lākou e like me ke aliʻi wahine a me ka naita, a paʻi pū kekahi. Aia nō nā mōʻīwahine, a ua like lākou me ka chess maʻamau. ʻO ka poʻe pana pana e like me nā pawns, akā pana lākou ma ka diagonal ʻekolu ʻaoʻao i mua, a maʻa ʻelua wale nō. Me he mea lā ʻo ka poʻe koa hele wāwae maʻamau ka nāwaliwali loa, akā hiki iā lākou, i ka hiki ʻana i ka laina hope, e hoʻohuli i kekahi ʻāpana koe wale nō ke aliʻi.
  E hele ana ke kaa me he lio la, aka, ku e like me ka Elepani. ʻAe, hoihoi ke ʻano o ka puka ʻana. Aia kekahi ballista - neʻe ʻo ia e like me kahi rook, akā paʻi e like me ke aliʻi wahine. Rooks, nā naita a me nā pīhopa, e like me ka chess maʻamau. Akā aia kekahi unicorn. Hele ʻo ia e like me ke aliʻi, akā paʻi e like me ke aliʻi wahine. A he unicorn aliʻi. Hele ʻo ia e like me ka ʻelepani, akā pā ʻo ia me he vizier nui, ʻo ia hoʻi, e like me ke aliʻi wahine a me ka naita. ʻAe, ʻaʻole kēia he pāʻani hoʻohenehene. A he ekolu huahelu pakahi. A e ho'āʻo i kekahi mea me ka ʻae ʻole. A i kēia manawa, me he mea lā ua hopu hou ʻo Bastinda i ka ʻāina a loaʻa iā ia kahi waiwai waiwai.
  Ua maopopo, ʻoi aku kona ʻike ma mua o Margarita.
  ʻO Dominica me ka hilinaʻi, a i ʻole ka hoʻohenehene, i tweet:
  - E hele wāwae i ka lio! Lio!
  Ua haʻi aku ʻo Margarita iā ia:
  - Mai hoʻopilikia! ʻO ka mea e pono ai ke hana, hana wau!
  A ua hoʻoholo ke kaikamahine partisan i kona kiʻi. Ua hoʻomau ʻo Bastinda i ka hoʻouka kaua. Ua paakiki loa ke kaua a me ke aloha ole.
  ʻO Margarita, i mea e loaʻa hou ai ka hilinaʻi a me ka ʻoluʻolu a hoʻoulu i ka hoʻoikaika ʻana i ka pāʻani, hoʻomaka ʻo ia e hīmeni;
  Huhu i luna, hoʻokiʻekiʻe i nā pali pali,
  ʻO ka nalu, nā kaula hau i luku i ke kai!
  Ua ʻoki ʻia ka lāʻau, ua hoʻopiha ʻia nā ao i ke kēpau.
  A he makani hou i paʻi i ka noe!
  
  ʻO wau pū me ʻoe ma kahi pali kahakai,
  Nani ka pepeiao i ka ʻōhū o ke kai!
  Ua apo aku ke koa i kona ai me ka lima akahai.
  Ua ala mai ka Haku hemolele i loko o koʻu ʻuhane!
  
  Ua wili ʻia nā piko o nā mauna hau.
  A me nā momi lele ma ka umauma!
  Ma kahi mamao aku, holo na moku malalo o ka pea.
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke haʻalele i kāu moeʻuhane a hiamoe!
  
  Ke kuhikuhi nei au iā ʻoe, e ke aloha,
  Kou mau maka olino mai ka waimaka!
  Ma hope o nā mea a pau, inā ʻaʻole ʻoe, ʻaʻole lawa ka honua iaʻu,
  ʻO nā ʻino a me nā hekili e halulu nei i loko o ka puʻuwai!
  
  E ʻono pū mākou i ka nani,
  A komo ka lāʻau make i ka makemake!
  E unuhi i kāu pahi kaua ma ka inoa o ia mana,
  e lawelawe !
  Ua hīmeni maikaʻi ʻo Margarita a, hauʻoli, hoʻomaka i kahi hoʻouka kaua. ʻAʻole i hoʻokaʻulua ke kaikamahine partisan i ka mōhai ʻana, a i kekahi manawa ʻo ke koena waiwai o nā pūʻali he mea pōʻino nona. Akā eia kekahi mau hoʻouka kaua ikaika a me ...
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka hala ʻole:
  - Hoakaka, Mrs. Bastinda!
  Ua ʻālohilohi ʻo ia a nānā a puni, e nānā ʻaoʻao ana i ka deragona nui loa, ʻumikūmālua poʻo . Ua like ka nui o ka mokulele papa nui , ʻelua haneli mau mika ka lōʻihi o kēlā me kēia ʻēheu - he monster kēia. Malia paha ʻaʻole hiki i ke kilokilo kupaianaha o ke kaikamahine wahine i koho ʻia ʻo Dominica ʻaʻole hiki ke lanakila i kēlā kanaka pilikua.
  Ua uwo ʻo ke alakaʻi deragona nui me ʻumikūmālua mau poʻo i ka manawa like:
  -Ua eo ʻoe iā Bastind. No laila e hāʻawi i kāu mau lanakila i ka Yellow Rat - he mea waiwai nui, a lilo i kauā na kou mau haku hou!
  Ua kaniʻuhū ʻo Bastinda a lawe i kahi mea hana mai loko mai o kāna ʻeke ʻeke. ʻAʻole i manaʻo ʻia, ua like ka nui me ka niu, akā ʻālohilohi me ke kukui melemele.
  Hoʻopuka maila ka wahine kilokilo a ʻōlelo maila:
  - Nou ʻo ia. E like me nā mea a pau iaʻu, i kēia manawa iā ʻoe!
  Lawe ʻo Margarita i ka mea hana i loko o kona mau lima a laila hūnā i loko o kāna ʻeke ʻeke. A ʻōlelo ʻo ia:
  - Maikaʻi kēia! ʻAe, he aha kāu e hana ai e Bastinda?
  Ma waho, ua pane mai kekahi wahine ʻeleʻele ʻōpio a nani hoʻi:
  - Hiki iaʻu ke hana i nā mea he nui. Ua ʻoi aku koʻu mau makahiki ma mua o hoʻokahi tausani. A pehea inā hiki iaʻu ke aʻo aku iā ʻoe i nā ʻenehana kilokilo ʻike ʻole. ʻAe, a ʻo ka luna hoʻi o ke aupuni. Nui koʻu ʻike i kēia, ʻaʻole hoʻokele wale i nā keiki.
  Ua ʻoluʻolu ʻo Margarita a ʻōlelo ʻo ia:
  "Manaʻo wau e hoʻokuʻu paha wau iā ʻoe, i ka hoʻohiki mua ʻana e hana i nā hana maikaʻi wale nō."
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - Pehea inā he wahaheʻe ʻo ia? Loaʻa iā mākou nā kānaka, ʻike ʻoe. ʻOiai ke ʻōlelo nei ka Koran hiki ke uhaʻi ʻia nā hoʻohiki i kekahi mau hihia.
  A hīmeni ke kaikamahine wahine:
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e maloʻo kāu poʻe kauā iā lākou iho,
  E kumakaia ʻoe, e kumakaia ʻoe ...
  A ʻo ka poʻe hoʻohiki aloha e like me kēia.
  E nānā wale, e pepehi lākou iā ʻoe!
  Ua kūʻē ʻo Margarita:
  "He mea mau i ko kakou poe kilokilo ke malama i ka lakou olelo a me ka lakou mau hoohiki." ʻO ka lilo ʻana i mea hoʻohiki ʻoiaʻiʻo ka loaʻa ʻana o ka hoʻohewa mau loa a me ka hoʻowahāwahā ʻia e nā mea a pau. No laila e mālama ʻo Bastinda i kāna hoʻohiki a hōʻole paha e lawe. No laila, loaʻa iā ia kahi koho ma waena o ke kauā a me ka haʻalele ʻana i nā hana ʻino a mau loa!
  kilokilo me ʻeleʻele lauoho shrugged:
  - Aia kekahi mea e noʻonoʻo ai ma ʻaneʻi. Mai hana hewa, paʻakikī loa kēia, ʻaʻole ʻoluʻolu mau!
  Ua huhū ʻo Dominica:
  - No ke aha ʻoe e hoʻoholo ai no mākou, e Margot? Ke manaʻo nei au, ʻoi aku ka maikaʻi e lilo ʻo ia i kauā na kāua. ʻO ke kauā kupua a me ka makahiki ʻole e pono loa i ka hale. ʻAʻole pono ʻo ia he kauā na ʻoe, akā ʻo kā mākou mea maʻamau!
  Ua hōʻoia ke keiki heroic Dobrynya:
  - ʻAe, pololei kēlā! ʻEhā o mākou i pilikia i ko mākou kūʻokoʻa. A makemake ʻoe e kauoha iā ia wale nō.
  Ua manaʻo ke keiki aliʻi ʻo Oenomaus:
  "Manaʻo wau ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokuʻu ʻana iā ia, me ka hoʻohiki ʻana e hana i nā hana maikaʻi wale nō." No ke aha, ʻoiai e hōʻiliʻili ana i ʻumikūmākahi mau mea kiʻi hou aku, e kauo i kahi kauā me ʻoe? He kaumaha wale nō ʻo ia!
  Ua ʻōlelo pū ʻo Dobrynya lāua ʻo Dominica:
  - ʻAʻole, ʻo ia kā mākou kauā! A ʻaʻole mākou e hoʻokuʻu iā ia!
  Ua ʻōlelo ke alakaʻi dragon:
  - He mahele kāu: ʻelua kūʻē i ʻelua! Manaʻo wau e hoʻolei i kahi kālā. Inā he poʻo, e hana mākou e like me ka makemake o Margarita, inā he huelo , e hana mākou e like me ka makemake o Dominica!
  Ua hoʻōho like nā keiki koa.
  - Akau! Akau! Akau! E hoʻoholo ka hailona!
  Ua ʻōhumu huhū ʻo Dominica:
  -ʻO wai ka mea e hoʻolei i ke kālā?
  Hekili ka deragona:
  - ʻO wau!
  A laila hoʻolei kona huelo i ka pōʻai kālā e lele ana i ka lewa a hāʻule i luna o ke kahua pōhaku. Ua paʻi ke kālā a ... Ua pae ma kona ʻaoʻao ...
  Ua ʻakaʻaka ka deragona nunui a pane maila.
  - Inā pēlā, a laila lawe wau iā Bastinda i kahu wahine naʻu. A waiho ʻia ʻoe me kāna mea hana, ka ʻiole melemele, ma ke ʻano he puʻupuʻu. E like me kou makemake, ma ke ala!
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  - A he kaʻa kaʻa. Makemake au i ka lele e like me kēia.
  Ua hoʻōho ka deragona nunui:
  - Memele aku i ka mele! A mahalo mākou nā ʻīlio hae. Inā makemake ʻoe, e lilo ke kaʻa kaʻa lele kupua iā ʻoe. A inā ʻaʻole, a laila ... e lilo ʻoe i kauā na mākou!
  Ua huhū ʻo Dominica:
  - No laila hiki iā ʻoe ke ʻōlelo ʻaʻole makemake ʻoe i kekahi o kaʻu mau mele!
  Ua hoʻolaha ka poʻo dragon:
  - ʻAʻole wale mākou e hoʻokolokolo, akā i ka lehulehu pū kekahi, me nā keiki a me nā kauā mua!
  Kuno ʻo Dominica me ke kaniʻuhū.
  - A laila ʻae wau!
  A hoomaka ke kaikamahine e himeni me ka manao a me ka manao;
   Ua ʻaʻahu i ka lili o nā aliʻi a pau,
  ʻO ka ʻulaʻula, ke gula, nā lau i ka rubi!
  E like me nā lele ahiahi e lele ana,
  A ʻo ka leo o ka makani, ʻo ia nā ʻāpana o nā keruba!
  
  He akea ka maluhia nani loa i ka hāʻule.
  Nā lāʻau, nā hale pule kapu!
  ʻO kēlā me kēia lālā me nā kiʻi kālai ʻia,
  Nā momi kulu hau a me nā pōhaku makaʻu ʻole!
  
  Ua uhi ʻia ka puʻu i ke kālā lahilahi,
  ʻAlohilohi nā ʻālohilohi mai lalo o nā māiʻu o ka lio!
  Hana ʻolua i kekahi i kekahi,
  E noho hauʻoli ʻoe ma lalo o ka lani mālamalama!
  
  I ka lā ʻālohilohi, me koʻu ʻaʻahu wehe,
  Hula nā birches a me nā poplars i ka waltz o ke aloha!
  Kaumaha mākou i nā lā i hāʻule i ka hohonu,
  E mālama i nā hoʻomanaʻo o nā hālāwai me aʻu!
  
  E hiki mai ana ka hooilo, he mau loa kona opio,
  ʻAʻole lauoho hina, daimana i ka lauoho!
  E hōʻuluʻulu mākou i ko mākou mau hoaaloha no ka lā hoʻomaha,
  A e hōʻike kākou i ka moeʻuhane ma nā pauku haʻalulu!
  ʻO ka paʻi ʻino a me ka hoʻōho ʻana o "Bravo! Encore!", he ʻumi kaukani o nā ʻāʻī i hoʻopiha i ka huinahā holoʻokoʻa. He hola hanohano kēia, he hola lanakila no Dominica, ka mea i ʻike i kāna talena ma ke ʻano he primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"