Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Superar O Exame Princesa

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Unha fermosa estudante e aspirante a actriz de cine, Dominika, soña con converterse nunha estrela da pantalla. E cando a ninfa chegou a ela, seguiuna de boa gana, rematando no reino do dragón. Dominica escondeu habilidades destacadas e unha estraña peste chegou ao imperio e aos estados veciños, como resultado da cal case todos os machos quedaron petrificados. Un dos últimos representantes do sexo forte, o príncipe elfo Enomao, conseguiu atrasar a súa morte grazas ao agasallo de Dominica. E agora teñen que traballar xuntos para descubrir o misterio dunha peste incomprensible e poñer ao descuberto as forzas escuras.

  SUPERAR O EXAME PRINCESA
  
  ANOTACIÓN
  Unha fermosa estudante e aspirante a actriz de cine, Dominika, soña con converterse nunha estrela da pantalla. E cando a ninfa chegou a ela, seguiuna de boa gana, rematando no reino do dragón. Dominica escondeu habilidades destacadas e unha estraña peste chegou ao imperio e aos estados veciños, como resultado da cal case todos os machos quedaron petrificados. Un dos últimos representantes do sexo forte, o príncipe elfo Enomao, conseguiu atrasar a súa morte grazas ao agasallo de Dominica. E agora teñen que traballar xuntos para descubrir o misterio dunha peste incomprensible e poñer ao descuberto as forzas escuras.
  PRÓLOGO
  Distinguida pola súa beleza única e rara, Dominika Delfinova recibiu un dos papeis principais no éxito de taquilla "Star Empress". E esta é unha película cun orzamento enorme e que promete enormes beneficios. Antes disto, Dominica xa protagonizara varias películas, pero só recibiu un centavo. A súa beleza era abraiante e o seu cabelo era dunha cor de dente de león primaveral moi brillante, e poucas persoas crían que podía prescindir de tintes e vernices. Pero así foi. Dominika era unha loura natural, mel con proporcións ideais, e tamén cunha musculatura esculpida e un excelente estiramento.
  Aínda que a nena non se dedicaba a artes marciais, bailaba en ballet. E tiña velocidade, graza e excelente coordinación de movementos.
  Podería, por exemplo, mostrarse ben en películas de acción. Como unha nena cuxa aparencia anxelical esconde un diaño guerreiro.
  Agora quitou os zapatos e correu feliz polo parque, sentindo as cóxegas agradables da herba e dos seixos do camiño coas súas plantas espidas. As súas pernas eran tan perfectas e sedutoras que moitas veces foron fotografadas descalzas e en primeiro plano, o que facía especialmente as delicias dos homes. Dominica estaba orgullosa das súas fermosas pernas, e levaba unha saia curta ata a xeada.
  Nese momento, unha nena apareceu de súpeto diante dela. Moi nova, poderíase dicir, case unha nena. Dominica era alta, musculosa, graciosa, e o seu rostro, a pesar da suavidade impecable e a pel aveludada, non parecía o rostro dunha rapaza nova e inxenua. E isto é como unha alumna, aínda que está vestida bastante rica, e ten estes pequenos anacos de vidro colgados e brillando ao sol.
  Dominica mesmo pensou que quizais fosen auténticas xoias.
  A nena bateu o seu pé pequeno e descalzo. E no camiño pedregoso apareceron brotes de bindweed con xemas escarlata e roxa.
  Dominica asubiou:
  - Que truco! Tamén es actriz de cine ou artista de circo?
  A nena respondeu nun susurro:
  - Son unha ninfa! Xa non hai tempo para explicar, sígueme!
  A nena estendeu as mans incrédula:
  - Pois iso é... Boa broma! Como te chamas?
  A ninfa chirriou:
  - Marquesa de Cassandra. E basta con falar, cada momento de estar no teu mundo require unha enerxía máxica colosal!
  E ela con firmeza, sen ningunha forza infantil, agarrou a man de Dominica, apertando poderosamente a súa palma.
  A forte e hábil actriz de cine deuse conta inmediatamente de que era inútil resistirse a tal apretón.
  A nena, usando os dedos espidos do seu pequeno e gracioso pé, xirou a pedra do anel no dedo índice da súa man libre. E no mesmo momento, Dominika sentiu coma se caera nun pozo. E foi unha sensación moi agradable e única.
  Entón todo se encheu dunha luz deslumbrante, que parecía atravesar todas as células do corpo dunha rapaza forte, atlética e de fermosa fermosa.
  . CAPÍTULO No 1.
  Os pés descalzos de Dominika sentiron a superficie quente debaixo dela, e esa foi a súa primeira impresión. Houbo un parpadeo diante dos meus ollos, coma se me cegaran destellos poderosos, coma un relámpago nunha cámara. E a nena non puido ver de inmediato onde acabara.
  Oíuse a suave voz da ninfa:
  - Non teñas medo! Agora pasará e poderás ver todo.
  Dominica fixo unha mueca e pestanexou. Os seus pés descalzos comezaron a sentir máis calor. Baixo as plantas espidas e nenas había algo ardendo, como a area do Sáhara ao mediodía. A Dominika encantáballe correr descalza. Sobre todo cando me acostumei a iso durante as probas de pantalla.
  Cando era nena, ofrecéronlle facer de oficial de intelixencia partidista.
  Por suposto, durante a guerra, as nenas andaban descalzas no verán, xa que hai que coidar os zapatos e, curiosamente, cando camiñas durante moito tempo, é aínda máis fácil.
  E ao final levárona a colgala, descalza na neve. Isto é ao estilo de Zoya Kosmodemyanskaya, só Dominika é loura e moito máis fermosa, e ten un encanto natural. E cando sorrí e mostra os seus dentes brancos, coma se fose de perlas naturais, quita por completo o teito das súas bisagras.
  E aquí arden as plantas, e dalgún xeito fai calor. En maio facía calor en Moscova, pero non se podía chamar calor.
  E aquí, é como nalgún lugar de Arabia ao mediodía. Alí fai aínda máis calor. Unha vez filmou unha película nos Emiratos e tivo que andar descalza pola area. Naturalmente, pola mañá, cando a area se arrefriara un pouco pola noite, pero aínda estaba quente, ata untáronlle os pés con vaselina para facilitalo.
  Pero os nenos do lugar corren descalzos, polo menos entre os pobres, e rin, amosando os seus pequenos dentes, sen sentir molestias.
  De feito, o parpadeo nos seus ollos cesou e Dominica viu que estaba na praza da cidade. Os adoquíns baixo os pés da beleza eran laranxas e roxas. E as casas dos arredores son altas, moi fermosas, coma no centro de San Petersburgo, onde se conservou a antigüidade. Só aquí os edificios son máis altos e aínda máis vibrantes, coloridos, ricos, luxosos e elaborados.
  E hai moita folla de ouro, que sen dúbida é agradable á vista. E hai moitas nenas fermosas nas rúas. Eles, descalzos, pernas graciosas, bronceadas e musculosas, comezaron a rodear a Dominica e á súa glamorosa marquesa-ninfa.
  As nenas eran todas, sen excepción, fermosas, novas, descalzas, pero vestidas con xoias. Algúns teñen máis xoias con pedras preciosas, outros teñen menos. Varias nenas levaban só túnicas brancas e curtas.
  Así semellaban normalmente os escravos cando facían películas sobre tempos antigos, sinalou Dominika.
  Non obstante , non todas as nenas eran humanas. Algúns teñen orellas coma un lince, outros teñen o nariz de aguia. Varias mozas eran máis pequenas, como a marquesa de Cassandra, só nenas, pero despegaban e movíanse sen tocar o pavimento cos seus pés pequenos.
  Todo un reino de nenas que, sen medo ao pavimento quente, fan gala dos seus tacóns espidos e rosas.
  E rodearon a Dominica e á marquesa cun anel, e sorrín, charlando tranquilamente.
  As nenas emanaban un cheiro moi agradable de corpos novos e musculosos
  do sexo xusto, mesturado con perfumes caros.
  Algúns tamén tiñan armas nas mans. En particular, arcos, ballestas con formas elegantes, espadas, sabres, puñais e carcajadas de frechas.
  Lembraba moito aos extras para a rodaxe dunha película de fantasía; incluso é sorprendente que conseguisen reunir tantas belezas atléticas e impecables nun só lugar.
  A maioría das nenas estaban case espidas, só os seus peitos e cadeiras estaban cubertos con xoias feitas con pedras preciosas.
  Ao redor dunha ducia de nenas con túnicas modestas axeonlláronse, sostindo xerras de bebida con brillo platino e bandexas douradas de varios alimentos e froitas.
  Dominika murmurou confusa:
  - Que queres de min? - E engadiu un pouco máis segura. "Se tes tempo, estarei disposto a aparecer nos teus extras, só pagame ben".
  A ninfa marquesa respondeu cun sorriso:
  - Ao parecer cres que isto é unha película? Non, este é o Imperio Elfo- Dragón !
  Dominique riu e saltou. Os meus talóns arderon sen piedade. Ela sacudiu as gotas de suor. Ben, fai calor. Igual que no deserto de Arabia. É incrible como as belezas camiñan descalzas aquí, e a súa pel non se pela polo sol.
  Onde está ela? Obviamente non en Rusia...
  Dominica mirou o ceo e asubiou. O ceo era amarelo, as nubes raras eran laranxas, e había varias luces á vez ... Non me estraña que fixera tanta calor. Ademais, as luminarias teñen unha forma tan adornada, con rizos ou cornos...
  Dominika sentiu que se estaba a enfermar. Así é como a xente se volve tola. O seu fermoso rostro torceuse e púxose pálido.
  Ela cambaleouse, pero dúas nenas elfa con orellas apoiárona. As representantes do sexo xusto separáronse e as belezas de túnicas brancas e translúcidas trouxeron os seus vasos con bebida sobre os corpos espidos, tan fermosos e musculosos das nenas. E botaron viño esmeralda en cuncas de ouro.
  Dominika bebeu con avidez. E sentiu que o viño era inusualmente doce e saboroso; enerxía, forza e vigor fluíron inmediatamente polas súas veas.
  E os pés xa descalzos da nena non arderon tanto, ou mellor dito, sentiron unha calor agradable, e a temperatura arredor tornouse ideal, como nun soño.
  Dominique animouse e meneou a súa cabeza cor de folla de ouro, berrando:
  - Ola sonámbulos!
  Entón a rapaza corrixiuse rapidamente:
  - Alégrome de coñecer aos meus irmáns, ou mellor dito, ás irmás en mente!
  As nenas bateron as mans. E cantaron a coro:
  - Desexámosche felicidade,
  Ti es a nosa esperanza, créeme...
  Camiños a outros mundos -
  A porta estaba aberta!
  A marquesa de Cassandra asentiu:
  - Si, tes que axudarnos. E por iso haberá unha enorme recompensa.
  Dominica encolleu os ombreiros musculosos e preguntou sorprendida:
  - E como che podo axudar?
  A nena ninfa quixo dicir algo, cando se escoitaba o son dunha trompeta e o son das ás. Todos os numerosos representantes do sexo xusto axeonlláronse á vez e inclináronse en reverente reverencia.
  A marquesa tamén deu un coñito a Dominika:
  - Inclínate tamén.
  A nena actriz preguntou sorprendida:
  - Para qué?
  A nena ninfa chirriou:
  - A Duquesa Dragón atópase. Os dragóns gobernan o noso imperio. Veña, de xeonllos!
  Dominica decidiu non romper o seu orgullo. Aínda que tiña medo de que o pavimento quente lle queimase o xeonllo espido, curtido ao bronce claro. Pero a pel volveuse claramente máis forte e menos sensible. Está claro que aquí a xente vai descalza non por mor da pobreza. Pero por razóns máis graves que aínda hai que aclarar.
  Entón apareceu a propia duquesa dragón. Unha besta con tres cabezas, de cores moi vivas, coma unha bolboreta. Grande, como unha boa loitadora, pero non asusta en absoluto, ou non asusta se é ela.
  As cabezas parecían relativamente pequenas, e nelas brillaban coroas pequenas pero brillantes.
  Cando o dragón feminino pasou voando, as nenas baixo as súas ás cambiaron a súa cor de pel a lila, e despois a esmeralda. Isto volveuse fermoso.
  Dominica estaba coma feita. Esta era a primeira vez que vía un verdadeiro dragón na realidade. Si, nas películas, por suposto, fan bos dragóns usando gráficos por ordenador. Pero este dragón é real, moi fermoso e gracioso.
  A cabeza, a do medio, preguntou, a súa voz era moi agradable:
  - Alégrome moito de verte, o noso convidado do planeta Terra!
  Dominica sorriu e respondeu:
  - E eu tamén me alegro moito de verte!
  A Duquesa Dragón asentiu e continuou, a cabeza da dereita xa falaba:
  - Convidámoste porque polas túas veas corre o sangue do mesmo, non sei quen, quen vive alí, non sei onde!
  Dominika Delfinova frotou unha das súas pernas espidas e cinceladas contra a outra e dixo confusa:
  - É como, non entendín!
  A cabeza da duquesa dragón da esquerda respondeu cun ton confiado:
  - E isto non o entendemos nós. Pero, en todo caso, temos un problema tan terrible que somos como as persoas afogadas, agarrando pallas!
  Dominica petou o seu pé espido, moi sedutor e cantou:
  - Abrázame, palla, abrázame,
  Cando hai quince puntos arredor da tormenta...
  Destroza os inimigos que teñen os elfos,
  O destino botoume así na vida!
  Nenas de todas as raias bateron as mans, e foi tan fermoso e xenial.
  O xefe central volveu falar:
  - Entón, temos unha estraña peste. Representantes do sexo forte, xa fosen elfos, humanos, trolls, hobbits, vampiros, gnomos e outros que vivían no noso universo, por razóns descoñecidas comezaron a converterse en pedra e desmoronarse á vez. No noso país, ademais de orcos e gnomos, había doce veces menos machos que femias, ¡e agora desapareceron case por completo! Por suposto, esta é unha traxedia!
  Dominika riu e dixo:
  - Isto é tan marabilloso! Se non, non hai maneira de saír destes homes peludos e desagradables! E o máis importante, canto máis feo é un home, con barriga e calvo, engurras, máis se agarra a ti.
  Un dos elfos obxectou:
  - Non hai elfos barrigudos, engurrados e calvos! Nin sequera teñen barba nin bigote.
  Dominica comentou:
  " Ademais, é máis caro involucrarse con estes mozos!" Tampouco permiten o paso. Estou moi canso destes fans. E ti, grazas a Deus, non tes estes machos luxuriosos, suados e desagradables, e podes descansar e relaxarte.
  As tres cabezas de dragón tronaron á vez:
  - Un mundo sen homes está condenado a morrer! En comparación coa xente do planeta Terra, vivimos moito tempo, especialmente os dragóns. Si, é aburrido sen homes, e non hai harmonía no universo sen o sexo forte.
  As nenas fixeron ruídos de aprobación. Un murmurou:
  - Todos os nosos homes son fermosos! Érase unha vez , hai miles de anos, os homes da raza humana tiñan cabelos, calvas, engurras, barrigas, pero agora todos son novos, fermosos, curvilíneos e cheiran agradablemente, como elfos!
  Dominika riu e chiscou o ollo ... Entón ela respondeu:
  - OK! Quizais nun par de meses comece a botar de menos os homes. Non entendo como podo axudarche?
  A cabeza dereita da duquesa dragón respondeu:
  - Para ser sincero, non o sabemos nós. Pero tes o sangue dunha criatura doutro universo, onde todos os habitantes non teñen dous sexos, como temos na Terra, senón tres. E quizais isto nos axude a recuperar os nosos machos!
  Dominica estremeceuse e sinalou:
  - Criaturas trisexuais ? Si, lin ciencia ficción, isto é teoricamente posible!
  A nena ninfa asentiu:
  - Si! A peste non lles tocou. Pero quen garantirá que non aparecerá unha infección que sega o sexo xusto? E podería ser aínda peor! E aínda sen o sexo forte, se un agresor invade o noso universo, entón non teremos a oportunidade de loitar.
  A nena actriz asentiu:
  - OK! Síntome contigo. Por certo, isto pode chegar á Terra?
  A cabeza esquerda da duquesa dragón confirmou:
  - Si! Moi posiblemente. Así que non penses que che están a pedir un favor. Tes un irmán menor, e tamén actúa en películas. Queres que este neno se converta en pedra e se desmorone en po?
  Dominica con rabia bateu co pé descalzo e dixo con molestia:
  - Sabes moito de min!
  A ninfa respondeu:
  - Ás veces gústanos ver películas do teu planeta. Pódese descargar directamente de Internet, o que non require grandes gastos de enerxía máxica. Por iso tamén te vimos. E as altas fadas sentiron a túa aura única, e viron o teu irmán, tamén ten un anaco diso, non sei quen!
  Dominica asubiou e arrulou:
  - Sei con certeza que todo o imposible é posible! Non obstante , sería mellor que estudase en ausencia!
  A marquesa de Cassandra sinalou:
  - Exactamente, isto é o que tes que facer. Estudar, estudar e estudar de novo!
  A estudante murmurou descontenta:
  - Para que máis serve isto?
  Inmediatamente, as tres cabezas da duquesa dragón falaron sincrónicamente e harmoniosamente nas súas agradables voces:
  - Non sabes nada de maxia e feiticería! E cómpre ter coñecementos amplos e fundamentais para axudarnos. Unha vez que te gradúas na Academia Imperial do Dragón de Dularis , terás poderes previamente descoñecidos que che permitirán levar a coroa da princesa feiticeira. E só neste caso poderás, ou mellor dito, terás polo menos unha pequena oportunidade de devolver os representantes do sexo máis forte do inframundo.
  Dominic asubiou e comentou:
  - Ai, o que non me gusta é estudar!
  De feito, encantáballe bailar, saltar e actuar en películas. Ata me gustou moito. Pero os seus estudos foron difíciles para ela. Mesmo se matriculou nun departamento remunerado para conseguir o seu diploma con menos esforzo. De feito, é máis fácil deste xeito.
  Dominica non entraría nada na academia se non estivese de moda sen unha educación superior. Ademais, nin sequera os multimillonarios casarán cunha moza sen diploma.
  Pero casar cun oligarca, o máis rico posible e, ao mesmo tempo, preferiblemente vello, enfermo e completamente senil. Entón quítao, convértete nunha viúva multimillonaria e vive para o teu propio pracer.
  E escribe ti mesmo guións de películas. Incluso tivo unha idea. E ela está no papel principal. Do mesmo xeito que o emperador Palpatine , ou mellor dito, o seu espírito escuro mudouse nunha moza clon e comezou a crear un novo imperio con conquistas.
  Si, é xenial ! Non obstante, o seu papel principal non foi malo de todos os xeitos e cheiraba a moito diñeiro. Pero ... Agora, converteuse nun éxito . E terá que facer o que menos lle gusta: estudar!
  Dominica preguntou con voz temblorosa:
  - E se me nego?
  As nenas que rodeaban facían ruído de disgusto. Un gritou:
  - Dispáralle nos talóns!
  As Tres Cabezas da Duquesa Dragón responderon:
  - Non temos dereito moral a obrigalo. Non obstante, para extraerte do planeta Terra, requiríase moita enerxía máxica cara. E de volta, se queres volver, paga a viaxe ata aquí, o viño caro que tomaches e o billete de volta.
  Dominica chirriou:
  - Non é xusto cobrarme por algo que non quería facer! Movínme contra a miña vontade!
  A cabeza central do dragón feminino respondeu:
  - Vostede é a nosa, quizais, unha das nosas últimas oportunidades! É certo, aínda podes probar co teu irmán, pero aínda é un neno e , con todo, un home, e el tamén pode desmoronarse en po.
  Dominique gritou furioso:
  - Non toques o meu irmán! Non é cousa súa!
  A Duquesa Dragón preguntou insinuando:
  -¿Estás disposto a estudar para ser princesa? Imaxina que oportunidades terás. Non envellecerás, vivirás varios miles de anos, e quizais aínda máis se obténs unha maxia aínda máis avanzada e te convertes nun deus inmortal. E terás súbditos e o teu propio reino!
  Dominica respirou pesadamente e dixo suplicante:
  - Déixame pensar un pouco.
  A marquesa confirmou:
  - Si, que o pense. Ela precisa coñecer mellor o noso mundo. Que se adapte e entre en razón. E tomará a decisión correcta.
  A Duquesa Dragón asentiu afirmativamente coas tres cabezas:
  - Déixao andar pola cidade. É grande e fermoso. Móstraa, Cassandra, e vós, mozas, dálle o camiño. Non interfira!
  O sexo xusto separouse. A ninfa marquesa sacou da bandexa algo que parecía pizza e entregoullo a Dominika:
  - Aquí, come! Vai facerse máis forte.
  Unha nena con túnica botaba viño, xa rosado, nunha copa de ouro dunha xerra de platino . Dominika mordeu a pizza con cautela. Resultou extremadamente saboroso, e a nena comezou a comer, con moita máis confianza, e regouno con viño, tan doce e aromático.
  Despois diso, o estado de ánimo de Dominica aumentou bruscamente. E ela cantou:
  Don de profesores,
  Pasaron tempo comigo...
  Ensináronme para nada...
  E entón a nena estudante non atopou unha rima adecuada, e o que brillaba na súa fermosa cabeza parecía moi vulgar e inadecuado.
  Marcharon xuntos, e a ninfa levouna polo brazo. Aínda que era máis que unha cabeza máis baixa e delgada que a forte e alta e tan musculosa Dominika.
  Ambas nenas batían os pés descalzos e movíanse coa velocidade das novas gacelas.
  As casas arredor eran moi luxosas . Nunca ningunha cidade na Terra foi tan magnífica. Aquí tamén medraban flores, tan grandes, brillantes e perfumadas. Todo sobre esta cidade era fermoso e glamuroso.
  E moitas nenas. Moi luxosamente vestidos , ou, pola contra, máis modestamente, e algunhas nenas lavaban as rúas. Pero todos son novos, frescos, fermosos e descalzos.
  Dominica preguntou sorprendida:
  - Por que non levan zapatos, ou polo menos chanclas?
  A marquesa de Cassandra respondeu cun sorriso:
  - Esta é a maxia deste planeta. Axúdanos a manter a xuventude eterna, a lanzar maxia e os nosos dedos descalzos tamén se poden usar na batalla.
  A nena artista riu e comentou:
  - Isto é marabilloso! En xeral, cando era moi pequeno, dábame vergoña andar descalzo, porque cría que iso era un sinal de pobreza extrema. Pero despois afaceime ao cine. Ademais, era necesario que as plantas fosen un pouco máis rudas cando interpretaba a irmá de Espartaco na infancia, ou a varios tipos de partidarios. Gustoume. Pero se andas descalzo por Moscova, confundiraste cun enfermo mental e hai demasiada infección e sucidade nas rúas.
  A nena ninfa asentiu:
  - Si, é comprensible! Ademais, correr sen zapatos é moito máis áxil, xa que a pel dun guerreiro é moito máis forte que as solas das botas máis caras, e é elástica, flexible e cargada de maxia!
  Seguiron adiante. Podes ver o alto, como o chapitel da torre de televisión de Ostankino, os chorros da fonte corren. Así que despegan, contrariamente ás leis da física. E os propios chorros son multicolores. Que bonito é isto.
  E que pazos hai ao redor? Que luxoso está todo aquí. E o estatuto brilla non só con ouro, senón tamén con algún metal brillante e laranxa descoñecido na Terra.
  Dominica sinalou:
  - A túa cidade é como un conto de fadas. E as nenas son magníficas, como un auténtico paraíso, e non un inventado, coma o noso!
  Cassandra riu e preguntou:
  - Por que cres que o teu paraíso está feito?
  A nena artista respondeu con bastante lóxica:
  - Porque ten descricións contradictorias. Unha relixión di unha cousa, outra di outra, e unha terceira di exactamente o contrario!
  A ninfa marquesa asentiu:
  - Si, xa sei! Mirei a túa Internet. É máis doado que viaxar á Terra. É tan sinxelo que ata os elfos, trolls e persoas simples poden subirse a el e ver unha película. Con todo o esplendor do mundo máxico, nós, por desgraza, non temos tecnoloxías tan avanzadas como a xente da Terra. Sodes afeccionados á maxia, pero o noso desenvolvemento tecnolóxico está conxelado!
  Dominica preguntou sorprendida:
  - Por que conxelaches a tecnoloxía?
  A ninfa, baixando a voz, respondeu:
  - Non somos nós. Estes son dragóns. Ao parecer, non queren minar o seu poder. Aínda que, por suposto, permítennos vivir con normalidade, e para algúns incluso con luxo, pero ... ¡ Non falemos diso!
  E de novo houbo unha pausa. O luxo ao redor é, por suposto, super. Todo é tan fermoso, tales decoracións, estatuas, casas e templos.
  Si, os templos, por suposto, son moi diversos. Non como é habitual na Terra en certas semellanzas. E son completamente diferentes en estilo, cor e forma . E por suposto, fermosa. Aquí están as figuras, e as cúpulas, e os polígonos, os prismas, etc.
  E moitos templos teñen cúpulas en forma de xemas das flores máis fermosas.
  Dominica mirou para a súa parella e preguntoulle:
  - Pareces unha alumna ... Pero cantos anos tes realmente?
  Cassandra respondeu cun sorriso:
  - A xente ten este refrán: non é costume preguntarlle a unha muller pola súa idade!
  A nena artista concluíu:
  - Probablemente moito.
  A nena ninfa asentiu:
  - Pode ser! Pero vivimos máis que elfos, trolls, persoas e mesmo que gnomos e vampiros. Porque temos o sangue dos deuses en nós, somos parentes de sangue con eles. O resto teñen unha conexión máis indirecta cos inmortais .
  Dominica murmurou:
  - Todos somos fillos e fillas de Deus. Algo.
  Cassandra chamou os dedos espidos dos pés.
  E entón apareceu unha variña máxica nas mans da ninfa. Ela susurrou en voz baixa:
  - Ten dentro unha vea de dragón. Este é un artefacto moi poderoso, caro e raro. Pero tamén hai unha gran forza nel. Mostrache o impacto?
  Dominica espetou:
  - Vin unha serie sobre un neno cunha variña máxica. Pero alí hai un rapaz fraco , de pelo escuro e lentes. Non coma o meu irmán: guapo, musculoso con cabelos louros. Por certo, tamén interpretei tanto a un guerreiro como a un mago!
  Cassandra confirmou:
  - Coñezo ao teu irmán. Si, é un rapaz moi guapo e pouco común. E a diferenza de ti, o campión do mundo de karate entre os nenos.
  Dominika bufou despectivamente:
  - Aínda que é un neno, é un home! Pero para os homes, loitar e loitar é algo común.
  A ninfa respondeu:
  - Temos doce veces menos homes que mulleres dos principais pobos do imperio: persoas, elfos, trolls, hobbits e vampiros. Así que o sexo xusto tamén ten que loitar. Pola contra, entre orcos e gnomos hai doce veces máis machos que femias. Entón, incluso se nos fixo dalgún xeito máis fácil que antes. Os orcos e mais eu pelexamos constantemente, e subiron coma un sapo ata a calambre, agora case non hai con quen loitar. Aínda que as femias e os orcos, para ser sinceros, non moito. Pero os gnomos son mellores , parecen máis hobbits femininos. Os propios gnomos envellecen, vólvense grises, teñen longas barbas, pero ata a súa morte son rápidos e áxiles e, a pesar das engurras, conservan todos os seus dentes. E se un dente está noqueado, volve crecer!
  Dominica asentiu:
  - Vaia! Sodes coma os tiburóns. Pero unha vez preguntei: se o home é creado a imaxe e semellanza de Deus, entón por que os seus dentes son tan débiles. E o cura murmurou algo así como: a carne está cargada de pecado. Por certo, cando o dente do meu irmán foi noqueado, volveu crecer literalmente nun día. Incluso quería levalo ao médico. E entón cambiei de opinión, estudarán ao neno coma unha rata nun laboratorio!
  Cassandra asentiu.
  - É certo! Vostede é intelixente. Pero non che gusta estudar.
  A nena asentiu vigorosamente:
  - Si! É aburrido. E tamén temos ... Ben , non sei, cando te sentas na túa mesa doécheche as costas e queres correr e saltar!
  A ninfa cantaba:
  - Si, rapazas, sabede que a todo o mundo non lle gusta abarrotar ,
  Gustaríame poder correr descalzo polo orballo!
  E a fermosa parella riu. Aquí van máis aló. Dominica notou que non hai coches como os da Terra. Pero hai unicornios moi fermosos. Como os que debuxan no anime . E os cabalos sinxelos son encantadores. E cando a carruaxe corre, parece un conto de fadas.
  Algunhas nenas voan coma se fosen paxaros. É certo , é raro, aquí podes ver que non todos os magos son avanzados. Non hai casetas de mendigos. Pola contra, toda a cidade é como sólidos pazos, ou casas que parecen leiras con fontes e xardíns. E que xenial se ve.
  Basicamente, Dominika xogou un xogo - constructor. Hai moito que se pode construír alí. E, de feito, construír unha cidade tal que todo sexa como un conto de fadas sobre o paraíso. Aquí fíxose realidade o mesmo.
  Dominica sinalou:
  - E din que o ceo na Terra non é posible? Isto é o que din todas as relixións da Terra!
  Cassandra explicou:
  -Agás o comunismo. A única relixión que promete o ceo na Terra. E isto é lóxico. Quen necesita crer no ceo, nin despois da morte, senón en xeral, despois da fin do mundo, que en xeral é unha loucura!
  A rapaza actriz estivo de acordo:
  - Si, non me gusta a doutrina da fin do mundo! É mellor construír o ceo vostede mesmo, e non sobre ósos!
  A ninfa marquesa berrou:
  - Non te esforces polo paraíso no ceo, senón que vive e crea a túa propia felicidade. E ser intelixente.
  Dominica comentou filosóficamente:
  - Xa sabes, dalgún xeito, cando só hai mozas por aí, sentes que falta algo. Aínda que os homes raramente son fermosos mesmo nas películas. Ademais, a maioría dos rapaces son guapos e, aos corenta anos, intentan atopar un home sen barriga e queixo doble.
  Cassandra riu e respondeu:
  - Es intelixente. Non teño palabras. Máis precisamente, non moito ... Pero non só un rostro fermoso e unha figura esvelta son importantes nun macho. As mulleres, incluso na Terra, valoran algo diferente dos datos externos nun home!
  Dominica asentiu:
  - Pois si, exactamente! E tamén cartos. Cando a túa carteira está axustada, as engurras, a calvície e a barriga non son tan perceptibles.
  Ninfa sinalou:
  - Non temos problemas coa aparencia dos homes. A maxia impregna todo o aire aquí. E os machos convertéronse en mozos con caras moi bonitas; ata é desagradable que ata as barbas e os bigotes desaparezan. Por iso, os seus elfos só se poden distinguir pola forma das súas orellas. E isto ... Ben , as mulleres están afeitas. Pero unha barba tamén ten certo encanto. Non estou de acordo con esas nenas que consideran unha barba unha fealdade.
  Dominic riu e respondeu:
  - A barba ten loanza e honra, pero o gato tamén ten bigote!
  Cassandra axitou a súa variña máxica ... E nas mans da fermosa muller apareceu unha fermosa torta en forma de gorro de Napoleón, con rosas, amapolas e bolboretas feitas de crema multicolor.
  A ninfa marquesa berrou coa súa voz máis tenra:
  - Próbao, é moi saboroso, e é gratis sen repolo!
  Dominica preguntou, de súpeto pensando:
  -¿E se aínda me cobras unha taxa?
  A marquesa-ninfa cantou:
  - Tes que pagar por todo, créeme,
  Así que abrimos a porta do éxito!
  . CAPÍTULO No 2.
  E Cassandra volveu axitar a súa variña, un chorro de luz saíu da súa punta e apareceron dúas cadeiras que parecían feitas de cristal, e unha mesa pequena e elegante.
  A marquesa-ninfa suxeriu:
  - ¡Comamos sentados, coma xente culta! Quizais tamén che gustaría un pouco de viño?
  Dominica sinalou loxicamente:
  - Se bebes moito viño, podes volverte mudo. E debería ter a cabeza clara e fresca!
  Cassandra meneou a cabeza negativamente.
  - Non teñas medo! Non hai nin un gramo de alcohol no noso viño. Só trae beneficios. E é unha das razóns polas que a xente do noso mundo vive ata mil anos sen envellecer. E cunha maxia forte e avanzada podes durar moito máis tempo.
  A nena actriz asentiu:
  - Entón bótao!
  A ninfa soltou un raio da punta da súa variña, murmurando algo ... E apareceron unhas copas de metal laranxa brillante, nas que salpicaba algo amarelo e con burbullas.
  Dominica sinalou, tomando un pequeno grolo da súa copa:
  - Un viño moi agradable e aromático, que fai sentir tan fresco a boca ... E de que está feito?
  Cassandra respondeu con dureza:
  "Cando estudes na Academia do Emperador Dragón, descubrirás!"
  A nena preguntou:
  -Onde está o propio emperador dragón?
  A ninfa respondeu cun suspiro:
  - Tamén desapareceu. Agora a emperatriz Caroline está no seu lugar. Os dragóns teñen aproximadamente o mesmo número de mulleres e homes, igual que os humanos. Neste sentido, ten semellanzas.
  Dominica espetou:
  - Por que a emperatriz non me recibiu persoalmente?
  Cassandra chirriou:
  - Pois tes un presunto! Unha duquesa é suficiente. Será necesario, e a propia gran Caroline aceptarao.
  A nena cantou:
  - A xente admiraba á raíña,
  Todos os rapaces do patio namoráronse!
  Pero fun moi valente
  Eu escollín un multimillonario!
  A ninfa marquesa respondeu cun sorriso:
  - Cres que valen miles de millóns para vivir cunha persoa non querida? E a graxa da barriga, as calvas, as engurras e o mal cheiro?
  Dominika gruñía agresivamente:
  estrague a vida miña e das demais nenas ! Ou estrangulareino coa melena na cama!
  Cassandra riu e sinalou:
  - Vou finxir que é unha broma. Debes converterte na encarnación do ben.
  A nena actriz comentou loxicamente:
  - Os heroes ideais fan que o público queira vomitar !
  A ninfa non respondeu, pero coa axuda dunha culler de platino comeu a torta e bebeu o viño aromático. Dominika tamén decidiu gozar da comida por agora. Ademais, un paseo ao aire puro abriu o apetito.
  Ela recordou o tiroteo. En particular, cando xogaban partidarios infantís. Alí, por exemplo, nun principio os nenos e nenas estaban bastante ben alimentados antes da guerra. E durante a guerra de ocupación tiveron que adelgazar. Para iso recomendábase correr máis e comer menos. A primeira realizouse de todos os xeitos, xa que moitas tomas foron filmadas con nenos correndo, pero a segunda é máis difícil. Os mozos actores de cine atacaron os postos, comprando comida para eles mesmos.
  Despois prohibíronlles pasar a noite no hotel, e foron pechados nunha habitación separada con reixas, que parecía unha cela grande e común.
  Dominika non morreu de fame, non querían que a súa beleza padecese desnutrición e, de todos os xeitos, é naturalmente bastante seca, nada regordeta, e o baile tamén mantén os seus músculos e o seu corpo en boa forma.
  Pero os mozos, por suposto, sufriron porque o conxunto foi convertido nun cárcere de nenos. E tamén houbo episodios con presos. Un par de rapaces mesmo se afeitaron a cabeza, o que puido ser innecesario.
  Si, a vida dun actor de cine non é doada.
  Por exemplo, sobre o levantamento de Espartaco. Todo un escuadrón de rapaces traballaba descalzos só con taparrabos nas canteiras. Ademais, foi necesaria máis dunha toma. Proba a camiñar coas plantas espidas sobre as pedras afiadas das minas. Aquí os pés descalzos dos rapaces comezaron a sangrar e os seus pés comezaron a rachar. E eles , efectivamente, estaban mollados de suor e tremían de fatiga.
  Nesta película, o personaxe principal estaba igualado Spartacus , un neno escravo, que, por certo, suxeriu a idea do levantamento ao gladiador bastante exitoso e rico que recibiu a súa liberdade.
  Dominica interpretou por primeira vez a irmá de Espartaco na infancia, e tamén tivo que pasar un tempo cos rapaces nas canteiras como castigo.
  Así que ela tamén sabía o que eran as pedras afiadas e un pesado cesto de cascallos.
  E realmente a arrastras arriba e arriba. É moi esgotador, pero aumenta a túa resistencia.
  Dominica protagonizou varias películas. Unha vez mesmo no papel do grumete Jim nalgunha versión de "A illa do tesouro" que está lonxe do canon. Alí, mesmo no papel de cociñeira non era o Silver dunha soa perna , senón unha muller pelirroja, a sobriña de Morgan.
  Isto é, por suposto, xenial. A propia Dominica facía o papel dun neno, polo que ata lle quixeron cortar o pelo. Pero finalmente resolveron o problema coa axuda dunha perruca.
  Si, este papel dela, poderíase dicir, tivo éxito dende o punto de vista do xogo. Pero a película en si non gañou popularidade máis aló do canon. Resultou ser unha especie de lixo infernal.
  Moitas veces os clásicos que non están segundo o canon atópanse con hostilidade.
  A marquesa-ninfa interrompeu os recordos de Dominica:
  - Xa sabes. Levamos un tempo sentados aquí. Non é hora de saír á estrada?!
  A rapaza encolleuse de ombreiros e sinalou:
  - Podes ir a pasear. Aínda teño moita enerxía.
  Cassandra axitaba a súa variña e desapareceu o bolo medio comido, os pratos con viño, etc.
  Dominica murmurou:
  - Como nun conto de fadas!
  A marquesa chirriou:
  - Non! Este non é un conto de fadas, senón unha realidade máxica.
  E dous representantes do sexo xusto salpicaron pola estrada. O estado de ánimo de Dominica volveuse completamente alegre ! Ela sorriu amplamente. E ata cantou:
  O camiño, o camiño, parece un amigo,
  Cota de malla feita de aceiro facetado...
  E a espada é moi afiada: o cacarexado aceiro damasco,
  Si, haberá unha situación grave na batalla!
  Entón Cassandra reparou cunha mirada seria, parando:
  - Xa sabes! Os exames de acceso serios esperaránche na academia. Quizais para os magos hereditarios, parecerán fáciles, pero nin sequera tes nin idea de maxia.
  Dominika riu de xeito inapropiado e obxectou:
  - Non! Nas películas, vin moitas veces traballar a maxia. E créame, eu sei algo!
  A ninfa marquesa, baixando a voz, murmurou:
  - Vouche dar a miña variña máxica! É moi forte, cunha vea de dragón. Proba a usalo, por exemplo, para conxurar ... Ben, unha flor de non me esquezas!
  A nena actriz mirou cara atrás. Por todas partes, preto das casas e na propia rúa, hai canteiros coas flores máis brillantes, como grandes pedras preciosas. Nas árbores tamén medraron brotes deslumbrantes. Ademais, algunhas flores tamén tiñan follas de varias cores e matices. E ata había rizos estraños.
  Dominica encolleu os ombreiros para nada e respondeu moi seriamente:
  - Por que necesitamos algún tipo de non me esquezas? Aquí xa hai moitas flores diferentes, moito máis grandes e fermosas.
  Cassandra sorriu irónicamente:
  - E ti que queres?
  A nena actriz afirmou con decisión:
  - É mellor conxurar algo moito máis valioso e útil! - Dominica petou o seu talón espido, facendo que as tellas de cores tintinearan como un carámbano que se rompe. A aspirante a bruxa engadiu: "Por exemplo, sería moito mellor crear un diamante do tamaño dun coco!" Isto é moito máis útil e práctico.
  A marquesa mirou para ela desconfiada e preguntoulle:
  - Queres ir á Terra? Que non nos gusta?
  Dominica sinalou irónicamente:
  - Sobre o teu mundo podemos dicir o mesmo que dixo Ostap Bender sobre a natureza do Cáucaso - é demasiado fermoso - a imaxinación dun idiota!
  Cassandra sorriu e comentou:
  - E ti es intelixente, pero preguiceiro! Non tes o fanatismo suficiente para ir cara á túa meta como un bulldozer a reacción, sen parar!
  A nena actriz fixo unha cara, observando:
  - Non hai bulldozers a chorro. Polo menos na Terra!
  A ninfa marquesa asentiu coa cabeza:
  - Pode que non teñas. Pero hai razas tecnoloxicamente aínda máis avanzadas que a humanidade. Non obstante, chegar ata eles é aínda máis difícil que chegar á Terra.
  Dominique fixo unha mueca mentres preguntaba:
  - Si? Poden voar entre as estrelas?
  Cassandra respondeu con confianza:
  - Eles poden! En principio, podemos facelo coa axuda da maxia.
  A nena actriz cantou:
  Por suposto, é difícil de prever
  O que agarda neste marabilloso mundo...
  Voaremos nas nubes -
  Subindo a un avión estrela!
  E a rapaza declarou con decisión, facendo unha cara ameazante:
  - Dáme a variña máxica! E farei un diamante do tamaño dunha boa sandía!
  Cassandra quería dicir algo. Pero escoitouse o ruxir das ás. Outro dragón voaba. O máis probable é que tamén sexa unha muller. Case colleu o regueiro da fonte, que disparaba no ceo desde a boca do grifo, cuberta de follas de ouro e rubíes.
  O monstro de tres cabezas era máis fermoso que asustado.
  A ninfa marquesa inclinouse. Dominique só meneou lixeiramente a cabeza.
  O dragón feminino pousou diante deles. Escoitouse unha voz moi agradable e clara para un monstro tan grande:
  - Vostede é o hipócrita que xa lle chaman o mesías?
  Dominica respondeu cun sorriso inocente:
  - Non me gustaría moito ser un mesías!
  A muller dragón quedou sorprendida:
  - E iso por que?
  A nena actriz respondeu sinceramente:
  - Porque os mesías adoitan acabar sendo crucificados!
  A criatura alada sacudiu as súas ás. Ten grandes, semellantes aos dos morcegos, só en tres cores: vermello, amarelo e verde. Nin que dicir ten que é unha fermosa combinación.
  O dragón feminino chirou:
  - E podes ver desde ese mundo onde os magos son completos estafadores e delincuentes?
  Dominika riu e respondeu, amosando os seus dentes moi brancos e brillantes:
  - Quizais sexa así. Aínda que, houbo algúns profetas. Como a avoa Vanga. Só por algún motivo as súas previsións fixéronse realidade, por regra xeral, con carácter retroactivo.
  A marquesa-ninfa sinalou:
  - Mesmo os feiticeiros e magos de moi alto nivel ven o futuro de forma extremadamente vaga. E nin sequera os deuses máis elevados darán garantía do que acontecerá dentro de cen anos. E aínda máis, en mil e millóns!
  O dragón feminino acendeu unha luz lixeira e berrou:
  - Si... para que haxa auténticos predictores neste planeta. Incluso a túa tensión hipernoosfera é completamente diferente á nosa. Aínda que, quizais por iso mantiveches a túa orixinalidade e non te convertiches nos nosos escravos!
  Dominica volveu rir alegremente e sinalou:
  - Para ser o teu escravo? Mesmo é divertido. Para sempre novo, para sempre descalzo.
  Cassandra asentiu e suxeriu:
  - Mostra á condesa dragón o que podes facer. Tenta, polo menos coa axuda dunha variña máxica, facer caer polo menos unha pinga de auga.
  A nena actriz bufou despectivamente:
  - Unha pinga de auga? Si, isto non é nada grave. Quizais sexa mellor conseguir inmediatamente un barril de ouro.
  A Condesa Dragón suxeriu:
  - Que faga maxia como queira. Dálle unha variña e mira que recorda polo menos un feitizo correctamente.
  Cassandra riu e chirriu:
  - Si, ten unha pinta estupenda ! Só mira. A variña máxica é demasiado poderosa e podes causar danos á cidade, aos seres vivos e a ti mesmo.
  Dominica gruñía:
  - Non son tan parvo como pensas!
  A Condesa Dragón suxeriu:
  - Imos darlle algo máis inofensivo e menos poderoso entón. Se non, ela tamén me fará un oco.
  Cassandra cantou:
  Para manifestarse en maxia,
  Necesitamos talento...
  É mellor que crees
  Diamantes grandes!
  E a nena ninfa chamou os dedos espidos. Apareceu un anel de platino de aspecto pequeno. Cassandra lanzouno co pé, e o artefacto máxico acabou xusto ao carón da cara de Dominica.
  A marquesa berrou:
  - Podes levar este anel. Colócao no teu dedo índice. E intenta desexar algo en voz alta. A maxia nel non é forte, pero funciona simplemente. Non é suficiente para un diamante do tamaño dun coco, pero, por exemplo, o tamaño dun chícharo é suficiente!
  A nena actriz colleu o anel na man. Pero en lugar do dedo índice, púxoo no dedo medio e, sorrindo con sarcasmo, preguntou:
  - E se intentas así? Que pasará entón?
  Cassandra tamén sorriu con sarcasmo:
  - Vale, proba!
  Dominica chirriou:
  - Asar a lume os tacóns da marquesa!
  A chama ardeu baixo os pés descalzos de Dominica . A sola espida estaba gravemente queimada, ela berrou e comezou a correr. De feito, o lume non é débil. Pero non conseguimos chegar lonxe. A nena estaba arroupada arredor da longa cola da condesa dragón.
  Escoitouse unha voz agradable e feminina do poderoso réptil:
  - Vaia! Acabas de chegar ao noso mundo e queres paralizar unha ninfa, un parente dos deuses máis elevados? Sabes que para iso te mandarán como escravo a unha canteira? E traballarás alí completamente espido, encadeado e recibirás látegos e paus, comendo pan e auga. E tamén terás que durmir encadeado e sobre pedras. E non saberás máis que o traballo duro e látegos. Especialmente agora , cando os escravos se espallaron, unha rapaza alta e musculosa como ti non nos fará dano nas minas!
  Dominica fixo unha mueca ante estas palabras. Unha vez interpretou a Cleopatra nunha película de baixo orzamento. Para aforrar diñeiro, a pintura titulouse "Cleopatra en catividade de Augusto". É dicir, tampouco é canon. Cleopatra non se suicidou e foi capturada.
  Ben, foi enviada ás minas. E alí andaba medio espida e descalza. E camiñar sobre pedras afiadas nunha mina coa sola espida é bastante doloroso. Pois leva tamén unha carga. Era necesario que a suor da escrava fose real, e que o seu rostro fose real, non finxise que estaba esgotada.
  Pero, por suposto, é só unha película, e bastante barata. E golpeárona cun látego, que tamén era irreal. Pero aínda doe . _ Aínda que o sangue, por suposto, era falso.
  En xeral, a película era barata e, ademais de canteiras con mozas medio espidas, non se mostraba practicamente nada máis. Ao parecer, o cálculo era atraer homes sexualmente ansiosos. Ben, e tamén, todo o mundo sabe o nome - Cleopatra! E isto podería ser usado para mercar
  Dominika respiro profundamente, e en que tipo de feces se bañan ás veces as estrelas de cine?
  A ninfa marquesa berrou:
  - Non te entristezas, cariño, necesitámoste. Non te entregaremos a ninguén.
  A Condesa Dragón ruxiu:
  - Que intente practicar de novo antes do exame. Ben, imos tentar conxurar algo!
  Dominica fregou o anel e dixo:
  - Quero xeado de chocolate!
  A nena colleuno e quedou conxelada na tensión.
  E unha mestura de xeo picado e chocolate cae sobre el. Como resultado, Dominica estaba sucia de pés a cabeza, e ata rabuñada.
  A condesa dragón riu tan forte que os chorros da fonte tremeu e as flores tremeu.
  A ninfa marquesa comentou con calma:
  - Está ben! Pola contra, ten grandes habilidades, reproduciu tanto xeado e chocolate con tal artefacto, que xeralmente non é moi poderoso!
  Dominika lambeu o chocolate das súas meixelas e cuspir con frustración, lamentando:
  - Está amargo!
  Cassandra riu e comentou:
  - E o chocolate é amargo. Non sabías isto?!
  A nena actriz ruxiu:
  - E aquí, na Terra e en Rusia, é doce !
  A marquesa asentiu:
  - Sei! Tamén sabemos facer chocolate doce. Pero de momento terás que contentarte co que tes. Máis precisamente, non especificaches que tipo de chocolate querías especificamente. E, en xeral, é bo que só pediches xeados. Se che ocorrese, por exemplo, tomar un baño de ouro, golpearías moito máis a cabeza.
  Dominica observou con intelixencia:
  - A vida está en pleno apoxeo, e todo está por riba!
  A Condesa Dragón suxeriu:
  "En lugar de tonterías, que non a axudarán cando entre na academia do dragón, é mellor deixala tentar crear un diamante moi pequeno". Normalmente, isto é posible para aqueles que teñen un alto nivel innato de habilidades máxicas.
  Cassandra respondeu:
  - Non! Este é un camiño demasiado obvio. Deberías actuar moito máis sutilmente.
  Dominika asubiou caprichosamente:
  - Estou mollado e sucio, só polo á prancha. Podes arranxar isto?
  A ninfa marquesa asentiu:
  - Por suposto, a nosa beleza!
  E fixo un oito coa súa variña máxica. Brillou cunha luz azul. E agora a nena da Terra volveu estar limpa e ordenada, e case todos os arañazos desapareceron. Excepto un na fazula dereita.
  Pero Domika non se viu, e non fixo caso.
  A Condesa Dragón asubiou:
  - E así, querida... Vexo que entendes algo? Entón, unha fermosa rapaza do planeta das tecnoloxías en crecemento?
  En resposta, Dominique cantou:
  Pero por qué,
  É imposible vivir coa túa mente!
  Por que a vida non nos ensina nada!
  Pero por qué! Pero por qué!
  E riu, porque esta canción, interpretada por Boyarsky , era apropiada e fermosa. Pero a súa voz anxelical só causou un acceso de risa.
  Cassandra asubiou, os ollos brillando:
  - Non se lle pode negar o sentido do humor. Pero algunha vez estás en serio?
  Dominica frunciou o ceño. Lembrou como interpretaba a unha nena que sacou mala nota na escola. E non había forma de que puidese darlle unha mirada molesta á súa cara. Pola contra, ata quería mostrar os dentes. Ben, iso é comprensible ... Ten demasiado vento na cabeza. Por exemplo, algúns mozos só mostrarán os dentes entre a multitude, e ese é todo o seu papel!
  E Dominica quería xogar... Princesas, claro.
  A Condesa Dragón suxeriu entón:
  - Deixa que baile para nós mellor. Viches que nas películas baila moi ben .
  Iso último é certo. Dominica podía bailar. Mesmo quixeron tomala para o papel de Esmeralda. Ademais, segundo o canon, parece que nin sequera é xitana. E por que non fai este papel unha loura deslumbrante?
  Pero a adaptación cinematográfica de clásicos, e mesmo estranxeiros, tamén dá lugar a certos problemas. Por iso, foi filmada nun papel diferente, pero tamén bailando.
  Si, a ela, por suposto, encantáballe bailar e sabía bailar. Con todo, ela tomouno e escapou:
  - Doura o mango!
  A ninfa marquesa chirriou:
  - Que máis?
  Dominica respondeu con lóxica:
  - Incluso os xitanos do mercado non bailan gratis. Entón necesito unha bolsa de ouro grande. Non está claro?
  A Condesa Dragón ruxiu:
  - Que tipo máis descarado ! De feito, o seu mellor lugar está nas canteiras. Alí desenvolverá ao mesmo tempo a resistencia e acostumarase á obediencia. Para iso, ten que ser educada dun xeito duro!
  De súpeto, unha nena correu cara a eles. En aparencia, ela parecía ser un neno humano de non máis de dez anos. Pero ao mesmo tempo, levaba xoias preciosas, coma nunha xoiería. Os pés descalzos, pequenos e infantís parecían inapropiados e ridículos en tal luxo.
  A rapaza comprobou:
  - Podo mercarche este escravo. Canto queres por iso!?
  Cassandra respondeu con confianza:
  - Esta rapaza non está á venda! E mentres ela non é unha escrava. Non obstante, quizais non estea libre por moito tempo.
  Dominica murmurou:
  - Que inmoral é cando un neno pequeno compra escravos para si mesmo!
  A marquesa ninfa respondeu con seguridade:
  - Este non é un neno, senón unha hobbit! E os hobbits parecen nenos humanos...
  A nena bateu o seu pé pequeno con rabia e berrou:
  - Son unha baronesa! E isto significa que o teu escravo está obrigado a inclinarse ante min.
  Dominica chirriu agresivamente:
  - Non importa ! Vou, voume reverenciar ao neno!
  En resposta, a baronesa hobbit tirou a man dereita. Un raio voou e alcanzou a nena actriz nas súas pernas espidas. En resposta, o picado Dominic berrou algo. E un gran bolo cuberto de nata caeu sobre a atrevida nena feiticeira. Ata foi derrubada, e a pequena beleza caeu no pavimento. Pero de inmediato saltou, todo untado con biscoito, leite condensado e pasta de chocolate. A baronesa hobbit sacudiu o seu pé esquerdo, espido e pequeno, en dous dos dedos dos cales brillaban aneis con pedras preciosas.
  E toda unha onda máxica de tsunami voou. Dominic foi lanzado vinte metros arriba. Despois diso, a nena caeu. Afortunadamente, levando bailando dende a primeira infancia e actuando en películas, xa caera de diferentes alturas moitas veces e realizaba acrobacias acrobáticas.
  Polo tanto, Dominika agrupouse no outono como un gato e aterrou con bastante éxito. Excepto que as pernas da nena, xa queimadas pola maxia de combate, experimentaron unha forte dor ao entrar en contacto coas tellas de cores que cubrían a zona. A nena berrou.
  E a condesa dragón envolveu a súa longa cola parecida a un piñeiro arredor da baronesa feiticeira e asubiou:
  - Detén a loita! Se non, os dous serán arrestados! Se queres loitar, hai campos de adestramento especiais onde se celebran duelos máxicos e outros.
  Dominica tuiteou:
  - Si, exactamente un duelo! Só sen armas: mans e pés!
  A baronesa Hobbit bufou con desprezo:
  - Loita co escravo! Para ser sincero, isto dáme medo ! Sería mellor enviala ás minas. Ensinarlle maxia a un parvo así é moi perigoso.
  A marquesa-ninfa acordou cun ton serio:
  - Eu tamén o estou empezando a pensar. Si, esta rapaza ten algún don especial para crear desastres e dar lugar a conflitos.
  A nena actriz obxectou:
  - Non vou primeiro a ninguén! En canto ao resto ... Con cada fracaso, sabe como defender, se non, non verás o éxito.
  A condesa dragón soltou á moza traviesa, que parecía un neno, pero era realmente capaz de pór en voo a todo un rexemento de tanques.
  O rabo estaba lixeiramente manchado de nata, leite condensado, chocolate para untar e biscoito. O bolo era enorme e claramente feito de corazón. Mesmo é unha mágoa que o romperan en vez de comelo. A condesa dragón chasqueou os dedos e as patas, e o regueiro de cristal da fonte lavou sobre ela, lavando a sucidade.
  Cassandra asentiu.
  - A limpeza é a clave da saúde! Orde primeiro!
  A baronesa Hobbit fregou unha das súas pequenas, curtidas e graciosas pernas contra a outra. Durante uns segundos acendeuse como unha bombilla. E todos os excesos culinarios que mancharan moito á nena feiticeira desapareceron. E as luxosas xoias brillaron con renovado vigor. Ela, de feito, se pareceu tanto a unha princesa que Dominika sentiu tenrura.
  Tamén tivo a oportunidade de interpretar a unha princesa nun dos contos de fadas. Alí tivo que separarse de roupas luxosas e zapatos preciosos e converterse en criada dunha meiga. Use trapos e ande con zapatos de madeira. E en tales almofadas é moito peor que só descalzo. Incluso comezou a persuadir ao director de que sería mellor filmar sen zapatos. Despois de todo, os pés descalzos da nena con farrapos enfatizarían moito máis a pobreza e o cambio no status dunha princesa a unha escrava de feito.
  Pero o director claramente tiña as súas propias ideas. Ao final, mentres escapaba da torre da morte, finalmente desfíxose dos zapatos e as cepas, e entón quedou descalza, sentindo verdadeira felicidade. Agora, porén, os seus pés descalzos estaban chamuscados, e ata apareceron pequenas burbullas, o que era tanto doloroso como noxento!
  A baronesa hobbit estendeulle a palma pequena, tenra e ao mesmo tempo bronceada, estreitando a man de Dominica con forza infantil e piar:
  - Vale, paz! Chámome Laska. E non penses, home, que son unha nena inofensiva, orcos, trasnos, esporas de Koshchei, todos me sacaron moito !
  Dominica preguntou sorprendida:
  - Cantos anos tes, neno?
  Weasel sorriu e respondeu:
  - Entre os representantes do sexo xusto non é costume preguntar pola idade! Polo que vexo, é a idade que me das.
  A nena actriz riu e comentou:
  - Tes dez anos! Nunca máis!
  A Condesa Dragón ruxiu:
  - Si, xa ten máis de trescentos. O que, con todo, non importa. No noso mundo, todas as mulleres son novas e fermosas. Quédate connosco rapaza, serás a nosa raíña!
  Dominica respondeu cunha famosa coplas:
  Se o santo exército di,
  Bota a Rus', vive no paraíso...
  Direi: "Non hai necesidade do ceo".
  Dáme a miña terra!
  . CAPÍTULO No 3.
  A marquesa e a baronesa bateron as mans e exclamaron ao unísono:
  - Bravo! Fixécheste isto ti mesmo?!
  Dominica meneou negativamente a súa cabeza dourada:
  - Non. Eu non. Alguén máis, non me lembro do autor!
  Cassandra fixo unha mueca:
  - Estraño, tes unha excelente memoria!
  A nena actriz respondeu sinceramente:
  - Penso demasiado en min mesmo que nos demais. É mellor que eles saiban máis de min que eu dos demais. Tamén ás veces compoño, e non peor que Pushkin.
  A condesa dragón mostrou os seus dentes brillantes e brillantes coma diamantes na súa boca ancha e dixo seriamente:
  - Quizais poidas cantar algo da túa propia composición?
  Dominica dixo suplicante, fregando os seus pés abrasados:
  - Sen dúbida! Dáme polo menos unha moeda de ouro. E interpretarei toda unha canción de éxito para ti. E cantar por nada? Irrespectable! E trivialmente, pouco rendible!
  A marquesa-ninfa engurrou o ceño, e a súa variña máxica brillou ameazante na súa man, estaba decidida a castigar á nena descarada que se atrevía a contradicir o dragón.
  A condesa dragón asubiou conciliadora:
  - Dálle unha moeda de prata. Que cante de corazón.
  Dominica sorriu, os seus dentes, tan perfectos, brillaban como cumes xeados das montañas baixo o sol brillante do mediodía. E ela chirriou:
  - Diñeiro por diante!
  A donnela botoulle unha moeda e arrolou:
  - ¡Aquí, collelo!
  A nena botou a perna cara arriba e conseguiu coller cos dedos espidos unha peza redonda de prata. Despois trasladouno á palma da man. Mirei a moeda. Non era nada, a prata era completamente nova, nun lado había un dragón de sete cabezas, e nas súas patas levaba un cetro e unha maza. E por outra banda , unha rapaza fermosa cun pelo rizado moi exuberante. E é precioso.
  Dominika non puido resistir a tentación de probar a moeda e respondeu cun sorriso:
  - Isto é encantador. Cousas chulas.
  A comadrexa asubiou:
  - Agora, canta! A ver que podes facer!
  A Condesa Dragón engadiu:
  - E hai que cantar ben alto, e interpretar unha balada máis ou menos longa, xa que pagamos!
  A nena actriz asentiu coa cabeza:
  - Si, entendo! Non podes cantar como...
  E entón a asociación non se lle ocorreu. Ben, dicir un ruiseñor non é do todo correcto nin apropiado. Pero outra cousa, non é iso!
  A ninfa bateu co pé descalzo:
  - Comezamos!
  Dominica comezou a cantar coa súa voz clara e amable;
  Eu era unha actriz famosa
  Filmar, xurar, música, bailes...
  Comezou a bailar furiosa e salvaxe,
  Como a encarnación de Satanás!
  
  As miñas pernas son tan fortes
  Loitaron contra o furioso hopak...
  Somos unhas rapazas tan chulas
  Movemos o furtivo de inmediato!
  
  Pero atopeime nun mundo, xa sabes, especial,
  Onde os dragóns gobernan coma reis...
  A orde alí é moi nova,
  Polo menos, rasgache a camisa!
  Tiven que facerme escravo descalzo
  Levando un látego nas costas...
  As nubes sobre nós son azuis,
  O lugar é desagradable na Terra!
  
  Aquí achégase un anano severo,
  E leva un látego nas mans...
  Un rapaz de cabeza branca pasou por alí...
  O escravo está descalzo, o dono é claramente tacaño!
  
  O gnomo ri, tócalle os dentes coa pata,
  Como unha nena cun artigo, un semental...
  Para que o roe cun pé zambo -
  Este será o fin da calvicie do anano!
  
  Pero vendéronme ás minas,
  Non había lugares visibles no harén...
  E déronme un forte látego en busca,
  Porque a nena come moito!
  
  Aquí me leva o gnomo nunha corda,
  Os encantos da rapaza son absolutamente incribles ...
  A voz do escravo é moi clara,
  Pero ao final só quedan ceros!
  
  Estou case espido e descalzo
  Eu traballo nas minas coma ese burro...
  Mamá, digo, miña querida,
  Que estúpido resultou!
  
  Eu era unha nena capaz
  Multipliquei fraccións na miña cabeza...
  E agora nun, considérao, unha saia,
  Estou nunha salvaxe escravitude!
  
  Durante moito, moito tempo aguantei o gnomo,
  Recibín un látego nas costas...
  Gañáronme por negocios e non por negocios,
  Prometeron darme de comer despois!
  
  Pero os escravos descalzos rebeláronse,
  Palancas en acción, martelos,
  E agora, considérao o teu elemento ,
  A un gnomo con calvicie estou morto !
  
  Ben, eses malvados foron asasinados,
  Tivemos vítimas terribles...
  Pero, créame, liberámonos...
  As nenas mostraron a primeira!
  
  E agora temos un gran exército,
  Os rapaces tamén están a loitar connosco...
  Rompemos escudos como táboas,
  Os gobernantes malvados serán kaput!
  
  E entón a escravitude do inferno desaparecerá,
  O home endereita os ombreiros...
  E acabaremos co señorío, fartos de inimigos,
  Haberá un século de felicidade e progreso!
  
  E entón haberá paz en todo o mundo,
  Home, gran estrela...
  Voaremos no aire estrelado, xa sabes,
  Que os soños da xente se fagan realidade!
  A rapaza rematou en tono alto, coa súa voz escintilante como campás de prata.
  A nena ninfa bateu coas mans. Tamén escoitaron a canción de Dominica varios elfos e trolls e un par de persoas. E botáronlle moedas: prata e bronce.
  A nena actriz fixo unha reverencia. E colleunos das tellas. Colleu algunhas das moedas coas mans e outras cos dedos espidos. E foi unha vista preciosa.
  Si, ten unhas pernas tan sedutoras e ciceladas. E que fermosa e impresionante é por si mesma. Ben, onde están outras prima donnas en comparación con ela? Atreveranse a actuar descalzos no escenario? Ou cunha saia curta?
  A Condesa Dragón sinalou:
  - Este é o cantante! Non, ela pertence á academia. E só na academia, na facultade que ela mesma escolle.
  Dominic riu e cantou:
  As nenas seremos os nosos propios xuíces,
  E se tes que escoller, e a elección é difícil...
  Escollemos traxes de madeira,
  Porque o noso pobo só ten honra!
  A comadrexa tuiteou:
  - Tes voz... Só un anxo de alto nivel!
  Dominica sorriu e lanzou unha das moedas máis alto co pé descalzo, e logo inclinouse e colleuna coa lingua. E entón comezou a berrar. Do contacto coa saliva, o metal laranxa quentouse instantáneamente e queimou a boca da beleza.
  A nena comezou a cuspir e xemer. E as súas ganas de cantar evaporáronse de súpeto.
  A nena ninfa sacudiu o seu anel, e a calor na boca de Dominica desapareceu inmediatamente. A nena rulou:
  - Vaia! Agora entendo o que é ser un dragón que escupe lume!
  Weasel comentou cun sorriso:
  - Mellor tarde que nunca,
  A rapaza ten uns anos estupendos por diante!
  A Condesa Dragón sinalou:
  "Temos unha estrutura da boca e da gorxa diferente á dos humanos, e a chama non arde en absoluto. Así que non te preocupes por nós.
  O público que se reunira ao redor aínda facía ruído e esixía, aplaudindo:
  - Fai outra cousa, benvido!
  Dominica tuiteou:
  - Se garabateas moedas, fareino!
  En resposta, ruído e garantías:
  - Si, por suposto! Benvido.
  E debaixo das pernas espidas, musculosas, bronceadas e graciosas da rapaza, que tocaba con gracia inimitable, voaban moedas de ouro, prata, laranxa, bronce e platino.
  Dominika púxose alegre por isto, sentiu entusiasmo e comezou a cantar con fervor;
  As tormentas e os furacáns non son unha barreira para a nosa parella,
  Fillas da Patria, que florecen coma roseiras.
  Quen non coñeceu a guerra non comeu mingau de millo,
  Deus o Salvador Xesús lévanos á batalla!
  
  Estamos afeitos a loitar incluso nun océano tempestuoso,
  Cada persoa é como un chip pola borda.
  Creo que despedaremos os monstros da Horda na batalla,
  A nosa honra non pode ser eliminada cun mazo e un martelo!
  
  A espada quentábase na fragua, no inferno moi quente,
  As láminas afiadas son uns foles moi resistentes!
  Sexa un soldado sen medo; cun corazón forte e temperado,
  Se hai morte, quédate quieto, non corras!
  
  Si , a guerra, por suposto, non é unha festa con mel doce,
  Despois de todo, hai bágoas e o sangue flúe densamente.
  O lobo ouvea prolongado e o oso cun ruxido feroz,
  E que o golpe sexa a cambio no ollo, non na cella!
  
  Hai unha lanza que pode perforar cota de malla,
  Hai escudos que non poden ser penetrados por unha pila!
  Pero non sexas covarde, non deixes que os diaños fagan caras ,
  Para non chegar a ser como o xogo nas redes!
  
  Créeme, chegará unha solución radiante,
  Para todos hai unha recompensa que non se pode atopar máis alta!
  Por un pensamento criminal, creo, chegará a vinganza,
  Non hai outro valor que o difícil camiño!
  Así cantou Dominica, e a abigarrada multitude aplaudiuna con moito entusiasmo. Aínda que todas sexan mulleres, non hai homes neste mundo. Ou, case sen o sexo forte.
  Despois diso, a condesa dragón axitou o rabo e sinalou:
  - Pois teño que ir! Voume saír do camiño!
  A ninfa colleu a moeda co pé descalzo e suxeriu:
  - Imos comprobar. Vou botar, e ti dis: cabeza ou rabo ! Adiviña que, a moeda é túa, non, devólveme unha moeda!
  A Condesa Dragón rugou de risa e respondeu:
  - Coñezo os teus trucos! Así que é mellor non perder o tempo nin a cabeza!
  Dominika sorriu e sinalou:
  - A cabeza non son orellas, podes arrincarlla do sombreiro, non podes cosela de novo!
  A comadrexa piaba e cantaba:
  -¡As orellas da parte superior da cabeza son orellas!
  Orellas na parte superior da cabeza - un paciente nun hospital psiquiátrico !
  A Condesa Dragón voou no aire. E non comentou o que cantaba a ninfa. E isto, hai que notar, é moi chulo.
  Dominica comezou a recoller moedas apresuradamente coas mans e os pés descalzos. E fíxoo a un ritmo rápido.
  Comentou Weasel, rascándolle o cabelo cunha variña máxica:
  - O diñeiro, por suposto, é importante. Pero aínda son máis importantes os feitizos, os artefactos, os talismanes, os medallóns, os amuletos, etc. Se non, non poderás vivir unha vida luxosa e luxosa !
  Dominica aceptou:
  - O diñeiro non pode comprar a saúde, créame,
  O diñeiro non pode comprar amor e honra...
  Polo tanto, non te disputes coma un animal
  Saiba que non venderá a súa terra natal para lucro!
  E a nena, coa sola espida, lanza unha moeda roxa. E entón a súa perna núa converteuse de súpeto, nun abrir e pechar de ollos, nunha pata de pato.
  Dominique berrou de medo:
  - Que carallo é isto!
  A ninfa marquesa respondeu cun sorriso:
  - Este é un metal máxico especial, só funciona cando entra en contacto coa pel de alguén que ten deuses olímpicos na súa familia.
  E Laska exclamou alegremente:
  - Vaia! Tes ese tipo de sangue en ti. Así que non nos equivocamos.
  Dominica murmurou:
  - Pero isto é feísmo! Se podes, retira a pata. E volva darme unha perna normal.
  A ninfa meneou a cabeza:
  - Non! Xa deberías facelo ti mesmo.
  A nena atrapada chirriou:
  - Como é posible isto?
  Weasel suxeriu:
  - Imaxina na túa mente como che gustaría que fose a túa perna, fai clic no dedo polgar e índice da túa man dereita e deberías ter éxito!
  Dominic colleuno e presentouno. Despois veu o clic.
  E en lugar de pata de galo apareceu un pé nunha bota de feltro e cun esquí. E facíase aínda máis incómodo cando o esquí batía sobre o adoquín.
  A ninfa sorriu e cantou:
  - Profesores libres,
  Perder tempo contigo...
  Sufrín por nada coa moza,
  O mago máis hábil!
  Dominica estaba ofendido:
  - Non son unha meiga. E aínda estou aprendendo. Pero o camiño cara ao coñecemento nunca é doado ... Si , ao cine!
  Weasel asentiu de acordo:
  - Si, no cine, quizais aínda máis. E este, por suposto, é o noso gran problema.
  O público comezou a reunirse de novo: era un espectáculo divertido. Máis precisamente, aquí hai todo tipo de nenas. E grazas por iso. A nena actriz intentou pensar de novo e transformar o seu pé. Pero desta vez algo apareceu en pistas e cun radar, aínda que pequeno.
  Dominica cantou sen perder o seu optimismo:
  Pídoche que non te sorprendas
  Se ocorre a maxia...
  Se pasa, se pasa,
  Se a maxia ocorre!
  A ninfa devolveu o sorriso e observou:
  - Si, para ir coa túa voz, tamén deberías ter a capacidade de usar a maxia!
  Entón unha rapaza hobbit correu cara a eles e suxeriu, facendo xirar a súa variña máxica:
  - ¡Fagámolo mellor! E sabe, teño medio mil anos de práctica!
  Weasel opúxose:
  - Non! Deixa que o faga ela mesma!
  Dominica tuiteou:
  Perdín a cabeza, perdín a cabeza,
  Fareino eu, fareino eu!
  E a nena volveu susurrar algo que aprobaba. E entón a súa perna, en forma de tanque cun radar, recuperou por fin a súa antiga forma graciosa. E resultou como se fose feito por encargo.
  Dominica ergueuse e moveu os dedos. O seu estado de ánimo púxose alegre e cantou:
  As nenas somos as máis fortes do mundo,
  E, créeme, non atoparás belezas máis chulas...
  Realmente empaparemos os nosos inimigos no baño ,
  E terá para sempre vinte anos de idade!
  Despois, a beleza, rirá e rirá, mostrando os seus dentes grandes e brillantes.
  Dominika comezou a bailar, as pernas espidas levantadas no aire. E ela cantou:
  Son unha feiticeira moi chula
  Se bato co pé, haberá un colapso...
  Encantábame saltar descalzo
  Considérao un verdadeiro ideal!
  Esta é a súa canción, xenial e xenial!
  Aínda que, por outra banda, é extremadamente sinxelo e pouco complicado. Si, a rapaza é tal que non te aburrirás.
  A rapaza hobbit sinalou:
  - ¡Aprende moi rápido!
  E sacudiu as pernas, que estaban decoradas nos nocellos con pulseiras tachonadas de pedras preciosas, e en cada dedo cun anel.
  Parece unha nena, pero a xulgar pola cantidade de pedras, especialmente nos seus membros inferiores, é unha feiticeira de alto rango.
  Weasel fixo un aceno á nena:
  - Vinche por algún lado. ¿Es por casualidade a princesa Alsou ?
  A hobbit asentiu:
  -Si , é así! Pero xa sabes, Marqués, con esta rapaza do planeta Terra, non terás problemas!
  Weasel acordou:
  - Certo! Pero é imposible doutro xeito. Por desgraza, este é un mundo tal que non pode prescindir de problemas e aventuras.
  Dominic apresurouse a engadir:
  -A vida sen aventuras e fazañas é demasiado aburrida. É como sopa sen pementa!
  A princesa Alsou acordou:
  - Si é correcto! Para iso están os viláns. Un deles desatou unha praga que mata ao sexo forte.
  Dominica cantou cun suspiro:
  Non se pode vivir sen mulleres, é certo,
  Pero sen homes tampouco hai alegría...
  Resultou así, foi moi malo,
  Se non hai dono forte!
  Weasel acordou:
  - Pode ser! Pero aquí, como din, é unha arma de dobre fío. Por un lado non hai sexo máis forte, pero por outro...
  A hobbit obxectou rapidamente:
  - Non! Mal por todos os lados. Así que non hai que falar tonterías. Tamén se necesitan machos.
  Dominica respondeu:
  - Machos nos animais. Para os individuos intelixentes, algo é diferente.
  Weasel riu e respondeu:
  - Si, para homes, claro. E non atopei nada que dicir.
  Varias pombas, de plumas laranxas e peteiros dourados, pasaron por diante delas. Os paxaros foron moi interesantes. Simplemente encantador por unha banda. Pero, por outra banda , tamén había algunha falta de gusto neles.
  Dominica substituíu:
  - Por que dourar os peteiros das pombas?
  Weasel explicou:
  - Ninguén dourado! Isto é porque picaban amorodos con topacio.
  A nena actriz murmurou:
  - Que? Con topacio?
  A moza hobbit asentiu:
  - Si, hai amorodos así! Que, non o sabías?
  Weasel comentou:
  - Como o sabería? Ela está no noso mundo hai pouco.
  As tres representantes do sexo xusto aceleraron o seu ritmo. E os seus tacóns espidos e rosas brillaban.
  Apareceron casas ao redor , altas, que semellaban brocas rosas, moradas e esmeraldas subindo. E parecía extremadamente futurista. Incluso había algún avión no ceo. Máis precisamente, un carruaje feito de ouro e repleto de diamantes, tirado por seis cabalos alados e brancos como a neve, pasou a correr.
  As tres mozas fixeron unha leve reverencia. Pero ao parecer, a persoa nobre non tiña tempo para as belezas, e o triunvirato seguiu máis lonxe.
  Había un hipódromo por diante, parecía un estadio enorme. Era claramente o lugar das carreiras de cabalos.
  A marquesa-ninfa suxeriu:
  - Temos que comprobar se o noso alumno ten o don da clarividencia. Polo tanto, asistiremos ás carreiras.
  Ao redor do hipódromo había unha alta cerca de malla feita de metal prateado e laranxa, tachonada con perlas e algunhas pedras azuis e roxas, así como vidro que lembraba o vidro checo . E quedou moi bonito.
  E na entrada había dúas fontes aos lados, que botaban chorros multicolores de fermosas parellas douradas: - un duende que abrazaba a un neno duende.
  Si, todo parecía moi bonito. E na entrada hai unha garda de nenas. Tamén moi fermosa e cunha armadura lixeira de prata.
  Todo parece tan marabilloso. Hai tantos representantes do sexo xusto ao redor.
  Dominika lembrou a película sobre o arquipélago Gulag e o campamento de mulleres. Todas as mulleres que había alí eran, como por elección, novas, fermosas e levaban túnicas que deixaban as súas magníficas pernas totalmente ao descuberto. Pois ben, xa que o verán en Siberia é cálido e incluso, quizais, caloroso, as nenas estaban descalzas. O que fixo que a película fose moi popular entre os homes. E Dominica interpretou a un membro rebelde do Komsomol que organizou todo un levantamento de nenas. E as belezas ata se apoderaron de armas e enfrontáronse a todo un rexemento da NKVD na batalla e puideron gañalo.
  A película, por suposto, resultou xenial. E os guerreiros descalzos, glamorosos e fermosos parecían simplemente estupendos.
  Dominika, por certo, orixinalmente debía interpretar o papel do primo de Fandera, que organizou un motín de prisioneiros, pero tal película podería ter sido prohibida. E simplemente converteuse nunha estudante excelente e membro do Komsomol.
  Dominica fixo unha reverencia ante a moza da garda. De súpeto, xusto de debaixo da Terra, coma un gato saído dunha caixa de rapé, un dragón saltou fóra. Pequeno , algo máis grande que un albatros, con tres cabezas.
  El ou ela voou cara ás nenas e soou unha voz:
  - Devólveme meu irmán!
  A ninfa marquesa respondeu cun suspiro:
  - Isto é imposible, Belka.
  En resposta, a rapaza dragón, cuxas escamas brillaban nos tres soles con todas as cores do arco da vella, e cuxas ás eran tan fermosas que ondeaban nos ollos, comezou a ruxir.
  - Quero un irmán! Quero un irmán! Onde está el!
  A nena hobbit arrulou:
  - Si, nós mesmos estamos ocupados pensando en como devolvernos os nosos homes. E non hai que ser caprichoso.
  A nena dragón, que lle podes levar a un cachorro, calmouse e chiscou, saltando cara a Dominica:
  - Sei que podes! Ti es o elixido!
  A hit girl sorriu e cantou en resposta:
  - Todo o imposible, créeme, é posible,
  Pero abordar este problema é moi difícil...
  Non obstante, se esforzas o teu cerebro mentres xogas,
  Podo converterme nunha fermosa rapaza Jedi !
  A rapaza dragón animouse e berrou en resposta:
  A túa mente non é do tamaño dun dedo,
  Xenio, xa sabes, na Terra...
  E un rapaz fermoso está esperando por min,
  Nun cabalo sinuoso!
  Dominika sentiuse divertida e riuse:
  - Un dragón nun cabalo? Isto é o que parece!
  A marquesa comentou:
  - Que, non coñeces o concepto de alegoría!?
  A nena actriz riu e sinalou:
  Podemos morrer en calquera lugar
  Mesmo no solpor de ámbar...
  En xeral, vivimos libremente,
  Si, gratis!
  En sentido figurado!
  A nena dragón soltou luces da súa boca, semellaba un chisqueiro, e chirriu:
  - Esta é unha canción preciosa. Non obstante , quero que o fermoso convidado dunha Terra descoñecida realice outra cousa interesante.
  Dominica encolleuse de ombreiros e sinalou:
  - Sei que a miña voz derrumba moedas non é peor que uns nunchucos que derruben fabas de grans. Porén, teño que forzar a voz de novo! E para que? Onde gastar cartos aquí?
  A marquesa opúxose:
  - En primeiro lugar, apostarás por un dos cabalos do hipódromo e tentarás aumentar o teu capital. E en segundo lugar, esta rapaza non é só unha pequena dragón, senón tamén unha princesa. Ela darache o seu anel, que contén un poder máxico colosal. E para iso , créeme, paga a pena probalo e cantalo ben!
  Dominica asentou coa cabeza brillante no seu forte pescozo e comentou:
  - Neste caso, vexo que hai algo que probar! Ademais, como podes rexeitar a un neno!
  A rapaza dragón berrou:
  - Non son un neno en absoluto. Son unha princesa e podo facelo! Voei ao teu planeta. E queimarei o teu capital.
  Dominica bufou ameazante:
  - E temos defensa aérea para xente coma ti! Que dis a isto, salvaxe?
  A nena dragón murmurou:
  - Serás enviado ás canteiras. Traballarás espido e encadeado baixo os golpes dos látegos dos supervisores orcos.
  A moza hobbit asentiu:
  - Si, pode facelo! Ademais, es humano. E a nosa xente... Considérase que son de nivel inferior, por moitas razóns.
  A donnela chirriou:
  - Entón é mellor que cantes! O público xa se reuniu aquí, e nós tamén gañaremos cartos.
  De feito, xurdiu un ruído entre a multitude de varias representantes do sexo xusto, e escoitáronse aplausos e exclamacións:
  - Canta, florciña, non te avergoñas!
  Ben, home, poñamos música!
  Queremos escoitar o trino do paxaro do paraíso!
  Dominica suspirou moito e comezou a cantar;
  A costa de Elfa é ampla , empinada,
  As ondas salpican cun brillo esmaltado...
  Elfia converteuse na miña terra natal,
  O trino do ruiseñor cántanos unha canción marabillosa!
  
  Nun barco ancho, o meu querido e eu navegamos,
  Zlata Val soltou as trenzas.
  Que bo é para min e para a miña amada estar xuntos,
  É unha mágoa non coller un crocodilo cunha cana de pescar.
  
  Non, auga non, ruxindo cara atrás,
  É a natureza a que nos dá champaña.
  Esta terra é como unha nai querida para min,
  A xenerosidade da terra en traxe real!
  
  Gotas como perlas baixo o raio de lúa
  Salpica coma un enxame de abellas cunha á prateada...
  Virxe, es como un anxo cun soño para min,
  Coa cara da inocencia - a Madonna máis pura!
  
  O cheiro é a mel e o cabelo a seda,
  Os beizos se separaron como cetim.
  Creo que chegou o momento tan esperado,
  Os contos de fadas converteranse en realidade!
  
  Os nosos beizos tocados en éxtase,
  A dozura é tal que xa non hai palabras .
  Créeme, es unha beleza sobrenatural,
  O lote decidirá, tira a moeda máis arriba!
  
  Aquí están os bicos un tras outro,
  Suspiros e risas da nosa ledicia tormentosa.
  A santidade da alma será preservada polo querubín,
  O elixido botará a lista dos pecados na urna.
  
  Non, sabe, hai máis fermosa ca ti na Terra,
  A paixón arde coma un lume brillante no meu corazón!
  Viviremos no mellor país,
  Imos abrir as fiestras e a porta ao espazo!
  Así cantou a beleza unha magnífica canción. E nenas de todas as raias aplaudiron por ela. E ao mesmo tempo botaban moedas, incluídas as de ouro. E iso é xenial .
  A moza hobbit axitou a súa variña máxica e o diñeiro comezou a formar unha pila separada por si só. E medrou toda unha columna de moedas de varias cores.
  A nena dragón tamén bateu coas mans, e despois soltou chamas brillantes das súas tres cabezas. Despois diso, ela dixo con capricho:
  - Isto é, por suposto, bo, pero non suficiente! Eu tamén necesito que cantes para min!
  Dominica engurrou o ceño e preguntou:
  - Non é demasiado?
  A marquesa callou:
  - Queres conseguir un anel tan valioso por só unha canción? Ben, es descarado ! Ten conciencia, porque o artefacto é valioso.
  A nena hobbit berrou:
  - Cada artigo ten o seu propio prezo. E normalmente, para un artefacto valioso, cómpre cumprir tres desexos ou proporcionar tres servizos. Estas son as regras. E ti mesmo entendes por que!
  O público de mozas variadas bateu as mans e bateu os pés descalzos, e moi raramente con zapatos:
  Veña, canta máis!
  Queremos cancións!
  Será moi chulo !
  Realiza o romance!
  Pagaremosche ben!
  Weasel fixo un aceno a Dominika:
  - Pois non te arruines! Veña, canta!
  E a fermosa beleza sacudiu a súa brillante e brillante melena. Estampaba as súas pernas espidas e musculosas e cantaba, con gran sentimento e expresión;
  A nosa verdade, a nosa verdade
  Consiste en levar fe!
  E non mañá, nin mañá,
  E hoxe salva a Patria!
  
  Respectamos o noso Elfo ,
  Despois de todo, ela é o mundo enteiro, coñece o mundo!
  O noso estandarte escarlata da Patria,
  E non hai vermello máis brillante!
  
  O pioneiro non saúda o busto,
  O seu sinal é a bandeira da Patria!
  Loitamos co adversario con habilidade,
  Logros glorificantes en verso!
  
  Saiba que só hai unha fe no planeta,
  Fe en querido , santo elfinismo!
  Para que rinan os nenos felices,
  o orcismo estoure no abismo !
  
  Cada cabaleiro era só un neno,
  Sobre a herba e os regatos descalzos...
  Pero agora ten un cabrestante nas mans,
  ¡Aplana o metal de forma elegante cun martelo!
  
  Alguén afia unha metralleta con máquinas,
  Ben, alguén está disparando dende o ombreiro!
  O estandarte escarlata ondea coma unha bandeira vermella,
  Vencemos a inimigos malvados sen facer bromas!
  
  Os nosos antepasados tomaron con audacia Orklin ,
  Ben, e nós? Imos camiño de Marte!
  Somos persoas, non macacos nunha póla,
  O puño do adversario dálle xusto no ollo!
  
  Pero tamén sabemos divertirnos,
  Bate o tambor, toca as trompetas!
  Caras de nenos moi bonitas,
  E valoracións de catro e cinco!
  
  O exame de batalla máis difícil -
  Non pasar por isto é como morrer!
  Pero na morte temos unha pancarta cun facho,
  A forxa de cobre élfica non pode caer!
  A nena cantaba tan fermosa e con habilidade e, ao mesmo tempo, bailaba, e as súas pernas eran tan sedutoras. É unha pena que non houbese homes arredor para apreciar a súa beleza. E a nena teno a un nivel colosal, e a guerreira mostra a súa presión e ambiente colosales.
  E xa se xuntaron varios centos de nenas, e están facendo ruído. Botan cartos, e cheiran moi fortes a corpos novos, frescos, femininos e perfumes e perfumes caros. Aquí hai moito que darlle voltas á cabeza.
  Algunhas das moedas eran de cerámica, e ata había un par de moedas de madeira , o que foi xenial. Pero o papel moeda habitual para o planeta Terra non é visible. E isto é inusual para Dominica. Ás veces, os pensamentos pasan pola túa mente sobre o salvaxes que son aquí. Que pasa coas tarxetas electrónicas para pagos? Ben, isto é absolutamente fantástico para este nivel de desenvolvemento.
  Entón alguén botou un bolo medio comido con nata baixo os pés descalzos dunha nena cantante.
  A nena hobbit golpeou a torta cun raio da súa variña. E ao instante desmoronouse.
  A pequena beleza sinalou:
  - Non volvas facelo! Só cartos!
  A dona cantaba:
  - Facer cartos! Facer cartos!
  Esquecendo o aburrimento, a preguiza...
  Facer cartos! Facer cartos!
  Se é necesario, polo menos todo o día!
  A rapaza dragón axitou as ás e berrou:
  - Pois este é o segundo servizo! Pero para conseguir un anel de artefactos , tamén necesitas un terceiro!
  Dominica inxou as meixelas e dixo nun ton confiado:
  - Se queres, estarei encantado de volver cantar para ti! Para ser sincero, encántame cantar.
  O público de preto dun milleiro de mulleres, representantes do sexo xusto, ruxiu e estamparon case na súa totalidade os seus pés espidos, graciosos e de nena:
  - Canta de novo! Canta de novo!
  Bravo, bis! Bravo, bis!
  A rapaza dragón obxectou, alzando a voz:
  - Non! Regala un anel así só por cancións! Aquí ten que facer algo máis valioso e, ao mesmo tempo, difícil.
  Houbo unha pausa tensa. Máis de mil nenas de diferentes razas conxeláronse á espera.
  De súpeto apareceu un neno. O único representante do sexo forte entre eles. Era de raza humana, levaba só pantalóns curtos, musculoso e cunha marca de escravos no ombreiro, tiña un aspecto duns doce anos e era evidente que lle golpearon máis dunha vez. Correndo, os seus tacóns empoeirentos e infantís brillando cara á rapaza dragón, caeu de xeonllos e chorou:
  - Que me liberen! Devólveme a miña posición!
  A rapaza dragón asentiu e confirmou:
  - Iso é! O neno será libre se podes convertelo nun elfo!
  Dominica estendeu as mans:
  - Pero isto é imposible!
  A marquesa-ninfa suxeriu:
  - Este neno escravo foi recentemente o príncipe herdeiro dun enorme imperio, chamado Enomao. E agora, converteuse nun neno da raza humana e nun escravo para evitar a peste do demo. Fai del un príncipe elfo de novo, e entón quizais poidamos coller o fío de toda a maraña!
  . CAPÍTULO No 4.
  A princesa hobbit confirmou:
  - Esta é a túa oportunidade, Dominic. E o noso tamén. Os machos desapareceron case todos. E este, aínda que non petrificado, perdeu o seu título e cargo, e mesmo o seu corpo, converténdose en escravo humano.
  O neno asentiu coa cabeza cortada e lixeira :
  - ¡Gábanme todos os días para que non me converta en pedra! Por algunha razón, son os escravos que son azoutados os que son máis resistentes á epidemia!
  Dominica estendeu as mans e respondeu:
  - Si, non teño nin idea de como desencantalo! E que o príncipe tamén era un neno?
  O neno escravo meneou a cabeza.
  - Non, eu era bastante adulto! Pero cando comezou a converterse en pedra, a ninfa comadrexa usou maxia especial. Fíxenme un mozo escravo e foi azoutado. Isto deume varios meses, aínda que doloroso, pero de vida. Pero, tarde ou cedo, isto acabará. Ademais, teñen que pegarme forte, e todos os días teño que, ou cargar pedras pesadas, ou facer xirar unha roda!
  A nena ninfa asentiu:
  - Si! Este é o único xeito de atrasar dalgún xeito o efecto da peste da pedra. Aínda hai rapaces escravos da raza humana nas minas que aínda non se petrificaron e traballan. Pero estes son os únicos representantes do sexo forte que quedan. E entón algúns deles tamén se converten en pedra e logo se desmoronan en po.
  Dominica asubiou:
  - Isto é terrible! Catástrofe universal! E para vivir e facerse escravo!
  O neno, que vestía os pantalóns curtos negros que compoñían toda a súa roupa, e cornudo, con músculos delgados baixo a pel que parecía delgada pola falta de graxa, cantaba:
  - Si, son un príncipe, e só un escravo, pero que?
  Que os nobres me chamen así...
  Que lonxe, lonxe están de min,
  Un neno coa cadea rota da perna!
  A rapaza dragón chiscou cun guiño:
  - Así que fai del un príncipe elfo de novo, e entón poderás conseguir este valioso anel de maxia do dragón!
  Dominica estendeu as mans:
  - Ben, carallo, eu non teño coñecementos básicos de maxia, e esixe isto! O que, quizais, ti mesmo non o fagas!
  A ninfa marquesa comentou cun suspiro:
  - Quizais tampouco poidamos facelo ... Que dis?
  A rapaza dragón dixo:
  "Leva moito tempo en pé". E a Academia do Dragón pechará en breve. Entón, que primeiro pase os exames embriagadores e despois intente desencantar ao neno príncipe.
  Dominica asentiu coa cabeza.
  - Pois así, en principio, podes...
  A ninfa marquesa colleu o seu talismán colgado do seu pescozo. E fregouno coas palmas das mans e comezou a murmurar algo, coma un feitizo. A nena dragón berrou, mostrando os dentes:
  - Esta é unha proba seria para ela ... Pode moverse sen moito dano se usa un ultra feitizo!
  Dominica quería obter aclaracións sobre o que significa o ultra feitizo, pero a ninfa marquesa petou o seu pé descalzo, decorado con aneis, e a nena quedou atrapada nun remuíño. Era coma se algún xigante a collese na man e a levase.
  A nena actriz murmurou:
  - Que salto!
  E así, xunto coa ninfa marquesa, atopáronse na entrada do pazo. Lembraba á Ermida de San Petersburgo, só que era máis alta, trinta pisos cun teito alto. E tamén, máis exuberante e fermoso que o famoso Inverno.
  Dominica abriu as pernas, apoiou os costados cos puños e exclamou:
  - Vaia !
  A ninfa confirmou cun sorriso:
  - Si, este é un fermoso edificio da Academia do Dragón.
  Diante da entrada, unha fonte con forma de dragón de sete cabezas brillaba con ouro e algún metal laranxa brillante descoñecido na terra. E de cada boca un regueiro de auga precipitábase cara ao ceo, escintilando coma diamantes nos raios de varias luminarias adornadas.
  Dominica sinalou:
  - É marabilloso o alto que voan os chorros!
  A marquesa-ninfa respondeu laconicamente:
  - Tecnomaxia!
  Cada cabeza de dragón tiña ollos feitos de pedras preciosas e de cores diferentes. Parecía moi saudable , rico e de bo gusto.
  Tamén hai rúas ordenadas con magníficas flores, que se distinguen por unha variedade de formas e tipos de xemas. Os pés descalzos das nenas percorrían as baldosas lisas e brillantes dos camiños cunha elegancia e graza indescriptibles. Eran de diferentes idades, pero todos eran fermosos, moitos levaban xoias preciosas.
  Aquí había sobre todo elfos, pero tamén había mozas humanas, trolls e hobbits. Non se poden distinguir as últimas nenas das humanas. Como, por certo, son ninfas e dríadas. Será porque levan aneis nos dedos espidos dos seus pés pequenos e graciosos?
  Pero as nenas humanas tamén poden facelo.
  Dominika, unha estudante bastante alta, parecía demasiado grande e madura en comparación coas alumnas. E iso avergoñábaa moito.
  A nena preguntoulle á ninfa:
  - Parezco unha exposición dun museo aquí!
  A marquesa preguntou cun sorriso:
  -Viches a película sobre Harry Potter?
  Dominic riu e respondeu:
  - Si, claro, vin eu. E ata intentaron facer un remake desta película. Ben, e que?
  A ninfa comentou:
  - Alí había nenos e nenas. E aquí, como vedes, non hai rapaces, e isto rompe a harmonía!
  Dominica sinalou:
  - Harry Potter tamén era un neno, e foille máis doado. Pero ser adulto entre nenos. É peor que quedarse un segundo ano!
  A marquesa quixo dicir algo cando unha nena descalza, pero cun broche de diamantes no cabelo, correu cara a eles. Ela sorriu moi doce e arrolou:
  - Vostede é o elixido?
  Dominica sorriu e respondeu:
  -Si!
  A rapaza riu e sinalou:
  - Pero probablemente non sabes facer moito! Por exemplo, podes facer unha poción de invisibilidade?
  A nena actriz respondeu cun suspiro:
  - Desgraciadamente non. Como funciona?
  A rapaza cun broche de diamantes e o pelo roxo e laranxa moteado asentiu coa cabeza. E sacou unha botella do peto do vestido. Xirei o enchufe. Ela deu un grolo e... desapareceu.
  Dominica pestanexou os ollos de zafiro confundida. E entón sentín un leve belisco no meu nariz. Despois tiraron do seu pelo. A aguda visión de Dominica viu como os pés descalzos dunha rapaza invisible pisaban tellas multicolores e levantaban pequenas motas de po e pelusa das árbores e das flores. A moza tirou moi hábilmente e, co pé descalzo, agarrou á moza traviesa pola orella.
  Ela berrou. E Dominica puido vela. A nena fíxose transparente, como unha pantasma ou un holograma. E berrou con voz asustada:
  - Ferido! Déixame ir, tía!
  A marquesa-ninfa exclamou:
  - Intelixente, si! Xa pensaba que non podías facer nada!
  Dominica cantou en resposta:
  Se estás enfermo, vou eu
  Estenderei a dor coas miñas mans...
  Podo facer todo, podo facer todo,
  O meu corazón non é unha pedra!
  As nenas que se achegaron a eles rían. A pesar da decoración, estaba claro que os seus vestidos eran bastante estritos e dun estilo uniforme, aínda que luxoso. Aínda que noutros aspectos había unha sensación de diversidade. Algunhas nenas tiñan pendentes nas orellas, mentres que outras non. E algunhas, sobre todo as mozas hobbit, enfiáronlle aneis de ouro con pedras no nariz.
  Fixérono, en particular, para diferenciarse dos nenos humanos, que eran demasiado parecidos. As dríadas tamén adoraban os aneis nos seus narices e orellas. Un fermoso reino de nenas, dende os sete ata adolescentes. Non obstante, entre os elfos, a idade adulta e a adolescencia non son practicamente diferentes en aparencia, igual que entre os hobbits, trolls, ninfas e dríadas. Pero Dominica parece unha adulta e unha nena moi fermosa, co rostro expresivo dunha princesa de verdade. Quizais demasiado bronceado.
  Si, ata aclararon a súa pel cando interpretaba a unha das nobres damas da Idade Media. Daquela, un rostro bronceado era considerado un sinal de baixa nacemento.
  Por certo, non só se aclarou a pel da cara, senón tamén nas pernas. Houbo un episodio no que foi conducida descalza e con farrapos ata o cadalso.
  Incluso houbo unha canción:
  O tempo da redención está case aquí
  A raíña é levada descalza ata o cadalso!
  En lugar de xoias, leva trapos,
  O pescozo de cisne é vítima dos verdugos!
  Si, parecía extremadamente divertido e mesmo, ao seu xeito, dalgún xeito arrepiante . Despois de aclarar, tivo que actuar no papel da raíña Semiramis. E nestas rodaxes, practicamente non foi filmada descalza. Si, foi un papel interesante. Pero ao parecer ao director non lle gustaba. Demasiado fermoso e loiro mel. E para o papel de Semiramis preferiron unha muller maior con cabelo negro. E Dominica tivo que facerse escrava. E ata foi marcada cun ferro quente. E tocábanme, bastante rudo, por homes.
  Si, e había unha escena no estante. Por suposto, o látego era de escuma, e cando che azoutan con el non fai mal. Pero de todos os xeitos, cando estás colgado e azoutado , é desagradable.
  As alumnas amontoadas. Entón apareceu o profesor de dríada. Levaba un vestido escarlata e un estilo diferente.
  Ela chegou a Dominica e arrolou:
  -Es novo?
  A actriz infantil encolleuse de ombreiros:
  - Non diría iso!
  A profesora meneou a cabeza. No seu nariz levaba un anel feito de metal laranxa e cunha pedra a raias. Tamén semella unha adolescente e está descalza. Ademais, hai un anel en cada dedo espido. E este xa é un nivel de feiticería bastante alto.
  A ninfa marquesa sinalou:
  - É unha estudante capaz, e ten talento!
  O profesor de dríada botou un pequeno seixo sobre a tella de cores e ordenou:
  - Fai un novo para que voe na túa palma!
  Dominica espetou:
  - Telequinese, ou que?
  En resposta, as nenas rían. O profesor berrou:
  - ¡Dispersa! Por que están amontoados!
  Houbo un gruñido de insatisfeito e un ruído. Pero as nenas non discutían, senón que comezaron a dispersarse lentamente. Pero ao mesmo tempo, mirando cara á nova rapaza.
  O profesor murmurou:
  - Pois veña, ordena que a pedra che voe na palma da man!
  Dominika, sentíndose como unha tola , exclamou:
  - Voa na miña palma!
  A pedra non se moveu. Entón a nena berrou de rabia:
  - Voa para min, axiña!
  E entón un seixo caeu e, coma un meteorito, golpeou a nena na fronte. O golpe foi bo, un bulto decente inchouse inmediatamente e a propia Dominika quedou inconsciente.
  Varias rapazas que non tiveron tempo de marchar, e aquelas outras que se deron a volta, botaron a rir de golpe. E esta risa lembraba o repique de centos de campás de prata.
  A ninfa marquesa estendeu os brazos e sinalou:
  -Hai habilidades, e que outras! En palabras sinxelas, levanta unha pedra sen feitizos. Nin sequera todas as ninfas ou dríadas novatas poden facelo.
  O profesor aceptou:
  - Si, é capaz! Pero tamén perigoso. Este é bastante capaz non só de devolvernos os homes, senón tamén de matar ás femias. Isto é un poder salvaxe!
  A marquesa comentou:
  - ¡Esta rapaza é un diamante que precisa pulir!
  Dominika ergueuse e púxose en pé. A súa cabeza estaba rachando e había unha inchazón na testa.
  A nena berrou:
  - E a quen debo matar agora?
  O profesor respondeu furioso:
  - Eu mesmo! Moi ben poderías explotar os miolos. É unha boa cousa que non che dixen para explotar a pedra!
  Dominica riu e respondeu:
  - Si, neste caso habería un Hiroshima de verdade!
  O mentor da dríada preguntou sorprendido:
  -Que é Hiroshima?
  A nena actriz encolleu os ombreiros, que non estaban febles, e respondeu con seguridade:
  - Esta é a cidade na que se lanzou unha bomba atómica, como resultado da cal morreron cincuenta mil persoas e cen mil resultaron feridas!
  O profesor asubiou:
  - Vaia! Vaia bomba!
  Unha das alumnas chirriu:
  - ¡Esta tía está inundando!
  E outro engadiu:
  - Converte as violetas nas túas orellas!
  A ninfa marquesa obxectou:
  - Estiven na Terra máis dunha vez e subín a Internet moitas veces, e coñezo a Hiroshima, é verdade. E isto é terrible, e aínda máis persoas morreron alí e morreron pola radiación.
  Unha das nenas chirriou:
  - Que é a radiación?
  Dominika murmurou, respondendo apresuradamente:
  - Cando unha nube electrónica se separa do núcleo dun átomo e se ioniza, prodúcese a radiación. O núcleo espido dun átomo destrúe os enlaces intermoleculares, e estas roturas causan graves danos ao corpo, tanto dun humano como, creo, dun elfo.
  As nenas chirrían de medo en resposta. Un dos máis pequenos berrou:
  - Mamá, teño medo ás radiacións!
  A ninfa marquesa, tamén coñecida como Laska, riu e respondeu:
  - Non teñas medo! Ela non te levará aquí !
  Dominica observou con intelixencia:
  - Fomos atacados pola radiación,
  E onde atopar refuxio agora...
  E aquí tes unha organización -
  Mira, que me dan no pescozo!
  Despois de que a nena colleuna e comezou a bailar. E as outras nenas puxéronse a bailar.
  A profesora chasqueou os dedos . Na súa boca apareceu un asubío. E como vai fluír o trino do ruiseñor. As outras nenas colleron de inmediato e conxeláronse . Outro mentor apareceu cun estrito vestido negro e deu a orde:
  - Paso a paso!
  As nenas aliñaron ao instante en altura. E comezaron a marchar, medindo os seus pasos e estirando as plantas dos seus pés descalzos, coma soldados. E fixérono coma se a marcha lles fose coñecida, como a garda presidencial.
  O profesor cun vestido negro, decorado con zafiros, esmeraldas e algunhas pedras de cores frías aínda descoñecidas no planeta Terra, mandou:
  - Agora, canta!
  As nenas, estampando as súas pernas espidas, curtidas, pequenas e graciosas, preguntaron ao unísono:
  -¿De que cantar?
  O mentor respondeu en ton frío:
  - ¡Sobre o que cantarían os rapaces se non foran alcanzados por unha peste infernal!
  E as nenas-alumnas cantaron a coro e con gran expresión;
  As estrelas brillan na escuridade da noite,
  E o brillo da lúa de prata!
  A beleza arruina os seus fermosos ollos,
  Estamos comprometidos con ela para sempre!
  
  O solpor carmesí era sombrío,
  Pero un amencer brillará!
  E o vento fíxose alegre, ruidoso,
  A vela do barco inchouse!
  
  A miña alma é unha pedra pesada,
  As probas do loitador agardan!
  E deixa voar a bandeira por riba da cabeza,
  Imos ata o final!
  
  O corazón non será cuberto de musgo ,
  Voo rápido dun aguilucho!
  Aínda que o sangue ferve, cun voo impetuoso,
  Vou como unha frecha!
  
  Os salgueiros inclináronse ante min,
  O Deus Todopoderoso volveu a súa mirada!
  Aínda que es completamente despretensioso,
  Vou engadirlle forza na batalla!
  
  Despois de todo, honestamente serves á Patria,
  Pero a carne é débil, o espírito está enfermo!
  Non te arrepentirás, sei a vida
  Non me deixes converter nun corno de carneiro!
  
  Lavarei os pecados dos tempos pasados,
  Que se vaia o que pasou no pasado!
  Xa ves, as peras están madurando no xardín,
  O debuxo delineará o avión!
  
  Servide a Patria con todas as vosas forzas,
  Esquece que hai paz no mundo!
  Para non prender lume aos soutos,
  Que todos vivan ben contigo!
  
  A isto simplemente respondín:
  Señor, vou cavar a terra!
  Para que os nenos rin de felicidade,
  Para que non teñas que reconciliar a túa propia xente!
  
  Despois de todo, o ben depende de nós,
  Todo o mundo decide - a elección é a súa!
  E de ti os fíos Todopoderosos,
  Tes o universo no teu puño!
  
  Tamén nos aferraremos a ti,
  Despois de todo, a Patria non se pode atopar máis santa!
  Mentres disparaba, os meus dedos quedaron moi entumecidos,
  E aínda non temos nin vinte anos!
  
  A vitoria é un froito inalcanzable;
  Para os que son débiles, covardes ou estúpidos!
  Pero os soldados poden manexar todos os picos,
  Levaremos este peso excesivo no embigo!
  Despois desapareceron no luxoso palacio da academia do dragón.
  E o mentor de negro mirou atentamente a Dominica e notou:
  - Eres moi fermosa. Especialmente para a raza humana imperfecta. É incrible!
  Dominica cantou con entusiasmo en resposta:
  Eu son a perfección mesma
  Eu son a perfección mesma
  Dende un sorriso ata un xesto,
  Sobre todo eloxios!
  Oh, que felicidade
  Saiba que son perfecto
  Saiba que son perfecto
  Saiba que son ideal!
  O profesor cun vestido negro mirou severamente á nena e observou:
  - Ten unha modestia incrible! Que querida!
  A ninfa comadrexa suxeriu:
  - Quizais deberíamos facerlle cóxegas con paus nos talóns?
  A profesora encolleu os ombreiros e respondeu non moi segura:
  - Non é mala idea! Pero é mellor levala ao mestre dragón. A ver se supera a proba de acceso!?
  A marquesa sinalou cun sorriso:
  -¿Probas de acceso? Esta non é a idea máis tonta, pero pódese adoptar no primeiro curso, onde será trivialmente sinxelo!
  O profesor obxectou en ton severo:
  - E poñerlle a este tipo grande con nenas de sete anos? Si, burlarán dela e beliscarana. Si, e ela mesma pode coller a alguén e matalo. Non, este non é un enfoque empresarial en absoluto! As nenas maiores necesitan dela, e para iso debe mostrar un alto nivel de talento!
  Weasel asentiu:
  - Parece lóxico!
  Dominica meneou a cabeza, que parecía un dente de león de maio:
  - Non me molestes con nenas.
  O profesor asentiu:
  "Entón fai os exames con Lady Dragon Master". Neste caso, serás admitido nun curso de elite. Incluso vivirás nunha habitación separada e agradable, cun prato de prata e unha mazá derramada.
  A nena actriz preguntou sorprendida:
  - Como é, cun prato de prata?
  O mentor explicou:
  - É coma se tiveses televisión na Terra. Só que pode haber menos programas polo momento. Entón, que? Ti tes tecnoloxía, nós temos maxia. Pero aquí podes ver a través dun prato, se tes verdadeira habilidade máxica, o que está a suceder.
  Dominica preguntou insinuando:
  -¿Ves a Terra?
  O profesor asentiu coa cabeza:
  - E a Terra pode ser ... A non ser, claro, que sexas un mago moi avanzado. Eu tamén naveguei por Internet, un invento humano xenial. E teño que dicir que realmente sabes disparar. E crearon unha rede interesante. Mesmo é sorprendente que a simple electricidade sen ningunha maxia sexa capaz diso!
  Dominica encolleuse de ombreiros e respondeu:
  - Si, isto me sorprende! Por que non fas isto por ti mesmo?
  Entón a ninfa marquesa respondeu:
  - O progreso científico é algo perigoso. Se as nosas bombas comezan a explotar de novo, e non as simples, senón nucleares ! Deste xeito, ninguén quedará vivo e a radiación máxica é peor que a normal.
  Dominica asubiou:
  - Aquí están ! Ocorre.
  As alumnas gritaron:
  - Non necesitamos alguén así , é unha tía malvada!
  O mentor en tons xeados ordenou:
  - Ségueme!
  E ela moveuse. Tiña unhas sandalias especiais nos pés que deixaban os dedos abertos por diante e lle permitían facer feitizos con aneis. A propia mentor tamén parece nova: nin unha soa engurra, un rostro impecable. Pero a súa estrutura é visible, non as suaves liñas emerxentes dunha adolescente, senón unha muller adulta con trazos clásicos e, ata poderíase dicir, aristocráticos. E a mirada é tan dura.
  Dominika pensou que tiña algún tipo de título. E quizais non sexa pequeno.
  Ela seguiuna, e a marquesa-ninfa saltou ao seu carón e berrou, mostrando os dentes:
  - Es unha raíña tan magnífica. Pero o bulto da túa fronte xa se cura, estás recuperando rapidamente!
  Dominika sinalou cunha risa:
  Expansor de forza e mancuernas,
  Unha mente sa nun corpo sa!
  Así que pasaron xunto a unha fonte e sete chorros que entraban en erupción a uns cen metros no aire , marabillándose coa marabillosa beleza. A continuación está a porta, na entrada dunha arqueira feminina, e armadura dourada .
  Saudaron á nova moza con acenos e o estampado dos seus pés espidos e cicelados.
  Dominica sinalou:
  -As nenas teñen tres boas calidades. Unha, que son fermosas, e a segunda, que...
  E entón a resposta non se me ocorreu. E aquí están dentro do edificio da academia do dragón. Hai tal luxo aquí, nin sequera podes comparalo con Peterhof. Ademais do ouro e do platino, aínda hai moitos metais diferentes que non teñen análogos no planeta Terra. E tamén, numerosas pedras preciosas dos patróns máis complexos e fermosos, forradas de adornos, xemas florales graciosas e iridiscentes. Tamén hai moitos retratos diferentes nas paredes. Principalmente elfos e elfos. Pero hai outras criaturas. Pero case todos os rostros e figuras son novos e destacados. Os mozos adoitan posar co peito descuberto. E son moi semellantes ás estatuas da antiga Grecia e Roma. Aquí hai moitas cousas ... E tamén hai fontes que saen polas esquinas, que tamén se ve bonita e con bo gusto.
  Tamén son visibles espellos con marcos laranxa e dourado, enmarcados con diamantes e topacios. O que en si mesmo parece bastante decente e tamén é agradable á vista.
  Dominika estaba satisfeita de observar que o seu golpe de pedra practicamente desaparecera. E volve ser fermosa e de pelo dourado . E tal nena...
  O seu cabelo é tan brillante que poucas persoas cren que non está tinguida. Pero esta é a súa cor natural. E quédalle moi ben contra o bronceado bronceado do seu rostro novo.
  É unha nena de sangue nobre, e salta de cando en vez coma un mono.
  E a propia academia é máis chula que o Palacio de Versalles. Así que intenta achegarte a ela.
  Dominica colleuno e cantou:
  As bóvedas dos pazos son tentadoras para nós,
  A liberdade nunca será substituída!
  A liberdade nunca será substituída!
  E os seus dedos espidos colleron unha pedra de diamante do chan e lanzárono máis alto. Pasou voando, pero a ninfa chachou os dedos e o diamante acabou na súa palma aberta.
  Dominica sinalou:
  - Fixéchelo intelixentemente!
  A comadrexa berrou:
  Máis áxil que un macaco
  Máis resistente que un boi...
  E o olfacto é coma o dun can,
  E o ollo é coma o dunha aguia!
  O mentor sinalou en tons severos:
  - Agora imos baixar .
  Dominica balbuceou:
  - Ou quizais é mellor, pola contra, subir?
  Ela meneou a cabeza:
  - Hai un estadio subterráneo debaixo. Alí amosarás as túas habilidades se queres entrar na elite!
  A nena actriz preguntou tímidamente:
  - E se non aprobo os exames?
  O profesor dixo con severidade:
  - E entón converterase nun escravo. Xogaches de escravos en películas e sabes o que é?
  Dominica riu e respondeu:
  - Hoxe a nena é unha escrava espida,
  E mañá é só unha deusa xenial!
  E ela, de feito, comezou a divertirse e sen dificultades.
  E así comezaron a baixar os chanzos de mármore. E foi como un descenso ao inferno.
  Dominica recordou como interpretaba a unha bruxa nas películas. Ela foi levantada nunha cadea, coas mans atadas detrás dela ata o teito. E doeu moito. E tensa as veas. O corpo curtido e musculoso da nena está cuberto de suor pola dor e a tensión. E entón a cadea é liberada. E ela sente alivio por un momento e baixa precipitadamente. E hai tensión alí mesmo no chan.
  E Dominica berra de dor infernal nas súas articulacións e ombreiros. Si, hai que sentilo.
  A ninfa, ao ver que a cara da rapaza facía muecas , observou:
  - Non tes que ser escravo. Podes converterte nun estudante do grupo junior.
  Dominika riu e sinalou, cantando, burlándose de si mesma, dunha nena adulta e dunha actriz:
  Primeiro, primeiro,
  Hoxe son as túas vacacións...
  É un momento marabilloso e divertido,
  Primeira reunión coa escola!
  Laska sinalou:
  - Non gracioso! Nunca soñaches coas nosas capacidades na maxia!
  Dominica respondeu agresivamente:
  - Soñaches algunha vez cos nosos logros tecnolóxicos? Unha bomba de hidróxeno apagará toda a túa maxia.
  O mentor de negro sinalou:
  - Non hai que presumir . Isto non é apropiado!
  Dominica respondeu:
  - Isto non é presumir, senón unha declaración de feitos. Unha bomba de hidróxeno cunha potencia de cen megatóns é capaz de destruír toda a vida nun radio de cen quilómetros. Podes imaxinar o que é isto?
  Ninfa confirmada:
  - Non minte! A xente realmente ten armas tan fantásticamente destrutivas. E o máis importante, tamén hai mísiles capaces de entregalo ao obxectivo.
  A profesora murmurou entre os dentes:
  - É unha mágoa que a peste dos homes non afectase á Terra. Os homes agresivos coma o teu non merecen vivir!
  Dominica non discutiu, asentindo:
  - Ás veces tamén penso que é así.
  Ninfa sinalou:
  - A xente tamén é diferente. Non penses que todos son malos. Aínda que, que persoas son máis numerosas, malas ou boas, non se pode dicir ben a primeira vista!
  Dominica sinalou cun sorriso que parecía moi triste:
  - Se miras a televisión central, quizais hai máis malas . Ou ata moi malos!
  Ninfa confirmada:
  - Isto é xenofobia! Cando se intensifica o odio cara a todo o que non é coma ti. Pero isto non debe ser tomado como exemplo.
  Dominica sinalou:
  - Vale, non falemos de política. O meu obxectivo é salvar a todos os representantes do sexo forte do planeta ... É dicir, no teu universo. E isto é máis que un planeta!
  Weasel respondeu educadamente:
  - Este non é un planeta, nin sequera un grande, pero tampouco é un universo. É algo entre un planeta moi grande e o universo. Pero prefiro non entrar na mala herba...
  O mentor sacudiu as súas características orellas, que saían debaixo do seu cabelo, e dixo:
  - En todo caso, non só nós, senón que hai outras academias de dragóns e non dragóns que buscan formas de salvar aos machos, e se é posible, devolvelos.
  Dominica chirriou:
  - Un home que se afoga agarra as pallas! E realmente é un ladrillo...
  A ninfa marquesa suxeriu:
  - Quizais deberías cantar mellor, a baixada é bastante longa!
  A nena actriz asentiu:
  - Si, estou de acordo , é aínda máis fresco que no metro!
  E Dominica asentou coa cabeza, que brillaba con pan de ouro, e cantou:
  Non hai idade nin altura na guerra,
  Ela fai que as nenas e os nenos sexan iguais!
  Os que non queren a felicidade no silencio,
  Quen quere voar aínda máis alto!
  
  Cortamos, disparamos e cortamos,
  Para nós hai fe - servizo á Patria!
  Por suposto, é mellor servir de espada,
  Para gañar a batalla con decisión!
  
  Que máis é máis importante para as nosas mulleres?
  Por suposto, lévao non só na cama!
  Vostede é un marido de aguia, non un gorrión lamentable,
  Esforzámonos para que as nosas casas non se queimen!
  
  Esta é unha batalla feroz, vemos que está chegando,
  A horda navega, as masas non se poden contar!
  Pero os ferreiros forxaron un forte escudo,
  Non nos asustarán o ruxido e os ruidos malvados!
  
  E xuntámonos, lexión,
  As lanzas suxeitan con forza nas mans dos poderosos!
  Sexa o inimigo polo menos un campión na destrución,
  Sepulturas agardan, non medallas no embigo!
  
  Chocamos , pero as nenas feden ,
  As espadas nas mans brillan coma un raio!
  Mozas tan fortes, mirada dura,
  Para envexa incluso das estrelas Jedi !
  
  pensaron os orcos, as criaturas , os reis ?
  Pero agora os "oso" corren!
  Somos os guerreiros sagrados de Rus',
  Calquera loitador, rapaza ou rapaz!
  
  Expuxémolos e non tomamos prisioneiros,
  As persoas libres non deberían producir escravos infelices!
  Tratamos co corvo peludo,
  Os intereses da patria son máis altos que os privados!
  Si, a canción non é débil e a voz do guerreiro é marabillosa.
  O descenso completouse, e agora tres nenas de diferentes especies: un mentor elfo, unha ninfa marquesa e un home drop-in, atopáronse no territorio dun gran estadio subterráneo, non inferior en tamaño a Luzhniki, e quizais incluso superior.
  Tiña unha morea de aparellos de todo tipo, un teito alto e soportes para centos de miles de espectadores, e cadeiras bordadas con veludo, perlas, ouro ou incluso para os hóspedes máis caros con diamantes e outras pedras.
  Ao mesmo tempo , estaba case baleiro. Certo que no centro estaba a propia Gran Mestra e a xefa da academia, a Duquesa Dragón de Montserrat.
  Unha femia moi fermosa con sete cabezas, pintada de todas as cores do arco da vella. E parece tan fermoso, simplemente incrible, especialmente se o ves na realidade e non nunha película.
  Dominica cantou fóra de lugar:
  Ceo alto, distancias distantes,
  Escoita a canción sobre os valentes Akmale ...
  El é un dragón malvado, el librou a terra,
  E este cabaleiro deixou a luz do ceo!
  As cancións volven cantar...
  Aquí a duquesa dragón de Montserrat interrompeu cunha voz ameazante, como as trompetas de Xericó:
  - Ti , vexo, es unha nena moi descarada, cunha lingua que facilmente podería enroscarse nun longo bucle ao redor do teu pescozo humano.
  Dominica respondeu cun sorriso inocente:
  - Non quería ofenderte. É que me encanta cantar. E Akmal é só un neno de conto de fadas, un personaxe de película dunha película infantil. Non o tomes demasiado en serio!
  Dragón feminino de sete cabezas, aproximadamente do tamaño de un bo avión de ataque de dúas prazas, riu e sinalou, coas sete cabezas falando ao mesmo tempo, coma se formasen un único todo, a pesar dos seus cerebros diferentes:
  - E ti es enxeñoso e valente, e ao mesmo tempo, con recursos. Podes polo menos facer algo de maxia?
  Dominica cantou unha canción cómica en resposta:
  Don de profesores,
  Pasaron tempo comigo...
  Sufriu comigo por nada -
  O mago máis hábil!
  
  Profesores sabios
  Escoitei sen atención...
  Todo o que non me pediron
  Fíxeno dalgún xeito!
  . CAPÍTULO No 5.
  O neno escravo e antigo príncipe Enomao foi asignado de novo para virar a pesada roda. Un neno, duns once ou doce anos, vencendo a fatiga e apoiando os pés descalzos sobre pedras afiadas, moía o gran. Dúas nenas elfa golpearon, a intervalos aproximadamente iguais, as costas espidas e musculosas do neno. Dalgunha maneira, esta existencia de escravos proporcionou un alivio de converterse en pedra. Pero os mozos escravos non deben deixar descansar e deben ser golpeados con dureza e con bastante forza.
  E así ata que o neno escravo, completamente esgotado, queda durmido. E despois, críano de novo, dálle de comer para que non morra de fame e teña forzas para traballar. E volven aproveitar.
  Isto dá vida, pero só unha moi dolorosa. Como, como o inferno durante a vida, excepto que o corpo é novo e san e os pensamentos están na cabeza e a conciencia está clara. Pero isto fai que sexa aínda máis humillante e doloroso. Para afastar un pouco a dor e a fatiga, o antigo príncipe e agora neno escravo Enomao utilizou a súa imaxinación;
  Unha tripulación de piratas sobre dragóns de batalla percorre as nubes en busca de presas. Un mozo elfo guapo e musculoso Enomao cun traxe intelixente, botas que brillan con verniz escarlata e con espuelas de diamante controla o seu monstro de tres cabezas. E o resto do equipo está formado por rapazas incribles. Son musculosos, curtidos, descalzos, e todas as súas roupas son colares de pedras preciosas no peito e nas cadeiras. E todos, por suposto, son só modelos de moda con cabelos brillantes. Montaron dragóns que eran un pouco máis pequenos e tiñan só unha cabeza.
  Ben, por suposto, é un home, o sexo máis forte, e o seu equipo está formado por representantes do sexo xusto. E non precisa doutros homes.
  Entón, só o capitán masculino ten zapatos, e os seus encantadores subordinados poden facer cousas cos seus pés espidos e graciosos na batalla que non se poden dicir nun conto de fadas nin describir cunha pluma. As belezas son capaces de lanzar explosivos con forza letal e lanzar un puñal, un bumerang ou unha agulla velenosa.
  Enómao, o novo príncipe, cantou con deleite e alegría:
  O rico, por suposto, rirá,
  Axita o teu mamón, a barriga chea!
  E o noso destino é morrer de dor,
  A morte está velando por todos, unha vella cunha gadaña!
  
  E queremos correr na herba,
  Despois de todo, seguimos sendo, esencialmente, só nenos!
  Pero o neno sentirase dobremente escravo,
  Non hai liberdade en ningunha prisión do planeta!
  
  Debemos loitar, este é o destino,
  Mata a un compañeiro se tes que matar a un irmán!
  Non ten sentido rezar ao Todopoderoso,
  Por cuxos pecados son os escravos castigo?
  
  Hai sangue na area e sucidade no calabozo,
  As ratas morderonme os pés descalzos!
  O príncipe cobizoso burla co seu pé de touro,
  Debería ser enviado por si mesmo!
  
  Para sobrevivir, tes que matar,
  Sufres tanto na alma como no corpo mortal!
  Os nobres festexan os cadáveres da pobreza,
  Morreu o fedor, só quedou un golpe de giz!
  
  Pero de todos modos, o espírito da vontade non se pode romper,
  A Patria está viva nos pensamentos do neno!
  Un exército chegará aos elfos eternos con abusos,
  Botaremos aos ricos polos seus feitos !
  
  Entón a bolsa de diñeiro estará tremendo ,
   Quen espremeu os zumes da Patria!
  Para gañar, necesitamos unha mente brillante,
  E se es un covarde, ata os deuses son impotentes!
  
  Aquí hai un balance da espada, a cabeza voou,
  O verdugo converteuse de súpeto nunha vítima!
  Como o demo escapou de súpeto do caldeiro,
  Así que a ira é expulsada dun gran corazón!
  
  Non hai que pensar, os elfos da luz son débiles,
  O noso pobo non se inclinou ante ninguén!
  o recén chegado do inferno ,
  E temos a amabilidade de beber té do prato!
  Unha fermosa canción, e o seu equipo de dragóns é magnífico. Entón, flotando á man dereita, unha nena elfa de pelo vermello cobrizo que revoloteaba no vento coma un estandarte proletario exclamou:
  - É hora de poñerse en serio, oh príncipe dos piratas do aire!
  Enomai asentiu cun sorriso:
  - Certamente! Para iso nacemos!
  As nenas cantaban a coro, ao unísono, rebotando e xogando cos seus corpos fortes, esculpidos a partir de músculos desenvolvidos:
  Somos pobres, somos pobres piratas,
  Sentímolo moito...
  Poñemos frascos no ceo para as carabelas,
  Pero porque non nos inculcaron a moralidade!
  E os guerreiros cantaban con aínda maior alegría e emoción, e as súas voces eran como trinos de ruiseñor con corpo:
  Os piratas non necesitan ciencia
  E está claro por que...
  Temos pernas e brazos,
  Pero non precisamos da nosa cabeza!
  Neste momento, unha rapaza de pelo amarelo-violeta asubiou con estrépito:
  - ¡Presa por diante! Hai un galeón aéreo enteiro no rumbo dereito!
  As nenas cantaron a coro:
  Eh ma , sobre o océano, eh ma , dragóns en xaque,
  Eh ma , mira a fabulosa riqueza...
  Non nos importan as leis, estamos construíndo unha nova orde,
  Morrer débil e estúpido baixo as espadas!
  O príncipe Enomao ordenou:
  - Pois rapazas, se estamos destinados a roubar, pois roubarémolo!
  E entón toda unha bandada de dragóns apresurouse a atacar. Correron cara ao seu obxectivo.
  O galeón era un barco grande e fermoso. A pesar do gran peso e cargado de diversos bens, grazas á maxia, flotaba suavemente na atmosfera. E o vento levaba as velas deste galeón.
  Enomai observou que as velas do barco tiñan patróns moi brillantes e fermosos. E isto, digamos, é moi chulo . Sobre todo cando apareceu o sol nacente.
  Dende o galeón notaron unha bandada de piratas que controlaban dragóns adestrados. E o equipo comezou a rebuscar por iso. Nela, tamén, a maioría son nenas fermosas con túnicas e nenos escravos. Só levaban bañador, só un par de mozos escravos tiñan pulseiras de ouro e prata que brillaban nos nocellos e nos pulsos.
  As mozas guerreiras estaban decoradas con máis esplendor. Pero tamén descalzos, coma rapaces de doce a catorce anos, musculosos, fermosos, pero con marcas de escravos no peito e no ombreiro.
  Só unha moza guerreira tiña botas elegantes nos pés. Ao parecer, ela é a máis importante aquí e o capitán. Unha loura tan fermosa cun cabelo que parecía salpicado de po dourado.
  E que cara tan bonita ten. E o corpo está cuberto de armaduras fundidas en platino, zafiros, esmeraldas, topacios, rubíes, ágatas e diamantes. Ademais, as pedras preciosas están dispostas nun adorno marabilloso das cores máis fermosas. Hai rosas, tulipas, millos, esquecementos, mimosas, peonías e moitas outras.
  Na súa luxosa armadura, todas as flores son diferentes e non se repite unha.
  O príncipe pirata Enomao sentiu unha onda de brillantes sentimentos dentro de si mesmo e arrolou:
  - Ben, é realmente posible paralizar e matar tanta beleza! Non podo soportar tal pecado na miña alma.
  O fogoso compañeiro pelirrojo comentou:
  - ¡Pero por iso somos piratas! Despois de todo... é imposible piratear sen pecar.
  Outro comentou cun sorriso:
  Si, é difícil matar de verdade aos seres queridos,
  Despois de todo, un elfo , créame, naceu para a felicidade...
  Pero se es un pirata, a espada é a nai,
  Sen sangue, choiva e mal tempo eterno!
  A pelirroja tamén sinalou:
  - Son nenas e nenos fermosos, claro, pero non son a nosa raza de elfos, senón da raza das persoas! Mira, xenial , a forma das súas orellas.
  Enomao quedou sorprendido:
  - A xente é tan fermosa e nova?
  O guerreiro do lume asentiu:
  - Iso é! Coa axuda da maxia recibiron a eterna mocidade. E agora estes rapaces están atrapados nos seus primeiros anos de adolescencia.
  Agora sempre serán novos e submisos.
  O novo príncipe cantou:
  Todos os elfos, persoas do planeta,
  Sempre deberían ser amigos...
  Os nenos sempre deben rir.
  E vive nun mundo en paz!
  Os nenos deben rir
  Os nenos deben rir
  Os nenos deberían rir -
  E vive nun mundo en paz!
  O elfo loiro suxeriu:
  - Hai unha opción! O mellor loitador do seu lado e o mellor ou mellor do noso lado loitarán. En caso de vitoria, comparten o botín connosco e, en caso de derrota, o guerreiro perdedor convértese en . ou un escravo ou un cadáver!
  Enomaus sinalou:
  - Isto é lóxico! Estou listo para loitar!
  Nenas en dragóns rodeaban o galeón. Son máis rápidos; un barco enorme simplemente non podería escapar do áxil rabaño.
  Pero o galeón tiña armas. E comezaron a dirixilos, e as mechas ata comezaron a fumegar.
  Enomao dixo con voz atronadora:
  - Propoño un duelo! Segundo o costume dos piratas do aire. Un loitador do teu lado e outro do noso. Darás a metade da túa carga ao gañador. E en caso de derrota , fai o que queiras co perdedor. Non te molestaremos.
  A moza capitán cunha preciosa armadura con flores respondeu:
  - Xenial! Aceptamos este reto! Vou loitar! E nomeas a quen queiras!
  O príncipe elfo Enomao afirmou con decisión:
  - Son o único representante do sexo forte entre vós. Entón teño que loitar!
  O asistente pelirrojo dixo agresivamente:
  - Non son peor loitador! Quero loitar!
  E sacudiu a súa perna descalza, elegante, moi áxil, que é móbil, coma o corpo dunha cobra.
  O mozo guerreiro obxectou:
  - Somos capitáns, loitaremos!
  A rapaza cunha preciosa armadura asentiu e dixo cun sorriso:
  - Marquesa de Diana, ao seu servizo!
  O mozo elfo respondeu confiado:
  - ¡Príncipe Enomao! Listo para a batalla!
  E moi hábilmente o mozo guerreiro saltou á cuberta e sacou a súa espada longa e delgada.
  Lady de Diana tamén tirou a súa espada e preguntou cun sorriso:
  - Por que o príncipe converteuse de súpeto nun pirata sanguinario?
  Enomao respondeu a isto con decisión:
  - É unha historia longa. Pero eu non son un pirata sanguinario, senón un nobre! E iso marca a diferenza.
  A marquesa respondeu cun sorriso:
  - Non te vou matar, serás o meu escravo persoal e prisioneiro. Farei que lambes coa túa lingua as plantas espidas dos meus pés e así me deas pracer!
  Enomao riu e respondeu:
  te vou matar ! E ata é agradable facer cóxegas a tales pés coa lingua. Pero aínda que es un guerreiro serio, non esperarás a miña derrota!
  Diana sorriu máis , cos seus grandes dentes, e respondeu:
  - Vexamos! Non só eu, senón tamén outras mozas te montarán cativada. E torturarémoste e matarémoste a golpes. A ver como sorrís neste caso!
  O príncipe pirata cantou en resposta:
  Non te rindas, non te rindas, non te rindas
  Na batalla co monstro pesadelo, non sexas tímido...
  Sorrí, sorrí, sorrí -
  Saiba que todo se ve xenial e ben !
  A marquesa asentiu cunha mirada moi satisfeita:
  - ¡Es un mozo alegre! Serías un gran bufón. Quizais mesmo che dea á raíña. E será divertido!
  Enomao respondeu con rabia:
  - Basta de charla ociosa. Imos loitar!
  A moza con armadura saltou do chan da batería e atacou á súa contraparte. Enómao coñeceuna, parou os golpes e mesmo respondeu, case cortando a orella á fermosura. Ela saltou cara atrás e observou cun sorriso de pantera:
  - E non estás mal. Pensei que eras un príncipe coma eu unha monxa!
  A nena, con todo, non é unha elfa, ten un oído humano. Pero Enomao é un elfo. As persoas e os elfos teñen fillos comúns: mestizos . Pero adóitanse chamar cabróns . E non lles gustan moito os dous.
  A marquesa volveu atacar. Ela levou a cabo combinacións complexas con espadas. E a súa espada parpadeou, saltou e xirou de novo, coma as ás dun muíño nun furacán. E ela atacou.
  O príncipe, que non era sen motivo o herdeiro dun enorme imperio, asestoulle un forte golpe no peito. E atravesou a armadura. Mesmo salpicado de sangue. E estaba claro que a nena estaba ferida.
  Ela retrocedeu e asubiou:
  - Neno monstro perigoso!
  Edmond respondeu cun sorriso condescendente:
  "Podo ser un monstro, pero estou lonxe de ser un neno!"
  Diana riu e volveu atacar. Aínda que ela pingaba sangue escarlata. E ela espallouse pola cuberta.
  A raíña pelirroja sinalou:
  - Cortáríalle a cabeza enseguida! Non tiraría das gaitas.
  A Marquesa-Capitán asubiou:
  - E podo darche esa oportunidade!
  Enomao respondeu golpeando a guerreira debaixo da man coa súa espada e cortándolle o tendón. Ela soltou a arma da súa man dereita, pero inmediatamente colleuna na súa esquerda. E sorriu carnívora, coma se fose a dona da situación neste enfrontamento.
  O mozo sinalou:
  -Es unha rapaza valente! Pero despois te lastimas. Mellor renunciar!
  Diana exclamou:
  - Morreremos, pero non nos rendiremos!
  O guerreiro pirata pelirrojo berrou:
  Debes respectarnos, temernos,
  As fazañas das piratas son infinitas...
  Os elfos da luz sempre souberon loitar,
  E o planeta está tolo por nós!
  E risas en resposta, tan iridiscentes e soantes. Todo parecía tan xenial e con sensación.
  E Diana atacou outra vez. Ela actuou coa man esquerda non peor que coa dereita. E eran moi bonitos, uns movementos tan graciosos. Ademais, a marquesa-capitán quitou as botas e os seus pequenos e graciosos pés quedaron espidos. E isto engadiu a súa destreza.
  Enomaus sinalou:
  - E descalzo che convén, querida beleza!
  Diana asubiou:
  - Bicarás os meus tacóns espidos!
  A loita foi moi agresiva. A marquesa atacou con furia salvaxe e esgrimiu a súa arma coma se fose un abano de dama. E isto resultou moi fermoso. E entón a punta raiou a Enomao ao longo da meixela lisa, sen pelo e rosada do elfo.
  O mozo sinalou:
  - Estás ben!
  Diana asentiu:
  - Si, estou xenial! E de novo o balance e o xiro.
  O pirata pelirrojo gritou:
  - Golpea! Mátala!
  Enomao respondeu cun sorriso:
  - E o mandamento do Todopoderoso - non matar?
  A moza do lume respondeu:
  - Literalmente - non cometas un asasinato malvado!
  O príncipe pirata murmurou:
  - Entón, é posible cometer un bo asasinato?
  A moza pelirroja confirmou:
  - Nin sequera é posible, pero é necesario!
  Mentres, o capitán da rapaza ferida tentou atacar de novo, e actuou moi ben. E rabuñou a Enomaia no brazo e no ombreiro.
  Diana ruxiu:
  - Vai sentirse mal! Vou matar, cadeliño!
  Enomao cantou en resposta, parando os ataques;
  Coñecemos a gloria inmortal nas batallas,
  Sen medo, corta con valentía!
  Que a espada nos axude en grandes logros,
  Derrota ao inimigo - nada máis importa!
  
  Navegamos no mar, sen saber ningunha dúbida,
  Un pirata e unha tormenta, un furacán non é barreira!
  A memoria permanecerá no corazón das xeracións,
  O inimigo é derrotado: esa é toda a recompensa!
  
  A beleza darache amor apaixonadamente,
  E mañá o verdugo agarda o cadalso!
  Conectar a túa vida cun filibustero é perigoso,
  A fortuna lanza os dados dun xeito caprichoso!
  E á última palabra, o príncipe pirata azoutou coa súa espada a man da marquesa, e a arma caeu da súa pálida man.
  Diana sorriu e saltou, apuntando o seu talón espido ao queixo de Oenomai. E a nena andaba casualmente. O mozo colleuna e despois botouna abaixo. Diana estrelouse contra a cuberta e quedou abraiada. Realmente intentou saltar, pero a punta da punta da bota golpeauna no queixo e a nena desmaiouse por completo polo poderoso golpe.
  Enomao levantou as mans e exclamou:
  - ¡Vitoria!
  Un rebumbio atravesou a tripulación de nenas e nenos descalzos. E os guerreiros cos seus escravos axeonlláronse desafiantes.
  O guerreiro pelirrojo sinalou:
  - Dalgunha maneira resultou moi doado! Pensei que sería máis difícil.
  Enomaus murmurou:
  - Pensou o pavo e acabou na sopa!
  A rapaza riu e sinalou cunha risada:
  Non penses mal nos elfos
  Chegará o momento, entenderás por ti mesmo...
  Asubian como balas na túa tempa,
  E a nena corre á batalla completamente descalza !
  A pelirroja suxeriu:
  - Peguemos con paus aos escravos nos seus talóns. Creo que lles encantará!
  Enomao chiscou o ollo e comentou:
  - Cres que lles gustará? Aínda que as plantas ásperas dos nenos probablemente non sexan tan sensibles á dor dun pau.
  O pirata pelirrojo sinalou:
  - O principal é que nos gusta! Aos ladróns coma nós é moi agradable torturar a rapaces fermosos!
  Unha fermosa moza cunha elegante túnica e xoias nos pulsos e nocellos arrulou:
  - Estou preparado, como axudante da marquesa, para continuar a loita! E entrega a outra metade do botín!
  O pirata do lume rosmou:
  - Ela é miña! Vou loitar con ela! Isto está claro.
  Enomai asentiu de acordo:
  - ¡Lóxico! Non é todo para min levar só. Aínda que eu son o máis importante para ti.
  O guerreiro pelirrojo obxectou:
  - Non hai xefes entre iguais. E propoño loitar sen armas.
  O guerreiro cunha túnica sinalou:
  - Sen armas? Non tes medo, elfo?
  O pirata do lume respondeu con decisión:
  - Non entres ao bosque para ter medo aos lobos!
  A moza da túnica, esta encantadora loira de mel, preguntou cun ton amable:
  - Que o mozo encantador cante para nós. Creo que algo lírico, e outras rapazas me apoiarán.
  As belezas de ambos os dous lados piaban ao unísono:
  - Benvido! Queremos as túas cancións a todo pulmón!
  Enomao cantou cun sorriso:
  Lembro como agora, a cara radiante e brillante,
  A mirada atravesou o meu corazón coma un puñal!
  queimei nos regatos do vento ardente,
  Vostede só permaneceu en silencio en resposta!
  
  A túa voz, que fermosa e pura é,
  Creo na fervenza interminable das túas caricias!
  Non necesito unha vida odiosa sen ti,
  E agora un raio eterno iluminarame!
  
  Ti es a deusa do amor sen límites,
  Un océano cheo de luz marabillosa!
  Rompe os grilletes do xeo, en broma,
  Non vou ver o amencer sen ti!
  
  O teu rostro brilla coma o sol enriba,
  Non hai figuras máis fermosas no universo!
  O sentimento de paixón cobre coma un furacán,
  Estar contigo para sempre é felicidade!
  
  A dor na miña alma está arrasando coma unha tormenta,
  E o lume do meu peito arde sen piedade!
  Quérote, miras con orgullo a cambio,
  O xeo en anacos rompe o teu corazón!
  
  Entre as luces do océano estrelado sen límites,
  Ti e mais eu volábamos nos ceos coma aguias!
  E os teus beizos, brillando con rubíes,
  algo con tenrura e paixón!
  E os aplausos son tales que as belezas simplemente atraganse de deleite. Pero nese momento unha das nenas gritou:
  - Dúas fragatas de combate están chegando aquí!
  Enomaus sinalou cun sorriso triste:
  - Ben, isto é exactamente o que querías? Necesitas unha loita interesante? Así que o conseguirás!
  A pelirroja comentou con rabia:
  - Chamáronlles! Cruceiros con soldados. E agora non te escaparás só con golpes nos teus tacóns!
  A rapaza que miraba cos prismáticos sinalou:
  - Hai orcos nos barcos. E isto significa que nos espera unha proba seria.
  Enomaus sinalou loxicamente:
  - Pero podemos matar aos nosos inimigos sen dano ningún á nosa conciencia. Cando tocas fermosos guerreiros, o teu corazón literalmente sangra.
  A rapaza de pelo verde comentou:
  - Os nosos dragóns son máis rápidos que as fragatas. ¡Podemos ter tempo para marchar!
  O príncipe pirata dixo con decisión:
  - No noso dicionario non hai palabra como escapar!
  E as nenas piratas cantaban con rabia, preparadas para unha batalla a vida ou morte;
  Vivimos nun mundo cheo de separación, tristeza...
  Que debe facer un soldado cando está só ?
  Os deuses, con razón, decidiron cruelmente por nós -
  Este mozo está poñendo as sienes grises!
  
  O universo é tan cruel para amar,
  As bágoas de separación fluían nunha fervenza...
  A compaixón desapareceu sen deixar rastro, coma un soño,
  E a vida fíxose coma unha pedra sen suavidade!
  
  Está xeando no deserto, e o xeo arde de calor,
  Como unha cadea oxidada me envolve o corazón!
  E a choiva da separación bate como fraccións no tellado...
  Os petos están baleiros, só queda cobre!
  
  Pero a fe na fazaña dun loitador inspira,
  O Deus Todopoderoso, xa sabes, fixo un voto firme!
  E será para nós coma follas nun cálido maio,
  Cando brotamos, atopamos o amencer!
  
  Queres facer o planeta máis feliz?
  Para que cada un de nós cante gloriosamente coma un ruiseñor?
  Entón o mel máis doce converteuse nunha colleita do tilo -
  Na alma dos xigantes, poñamos fin ás mentiras !
  
  Non hai que enganar a Deus, créeme,
  ¡El ve ben a través de cal de nós é un covarde e un bobo !
  Dálle o sentido do Señor ao sacrificio,
  Non é de estrañar que diga, vou pagarvos!
  
  pillounos en liña ,
  Ninguén sabe onde acaban os asasinatos.
  Xudas pendura dun álamo podre -
  E para os que crían - unha coroa de loureiro!
  
  Calquera persoa pode ser mellor
  A nosa elección é consciente: loitar por Cristo.
  Pero ás veces hai pozas de sangue,
  Polo menos hai unha promesa: chegarei pronto!
  
  Oh mundo, canta violencia tes,
  Como se non puidésemos vivir en paz !
  A muller chorou sobre o cadaleito do soldado,
  Que fino é o fráxil fío da vida!
  
  Derramar sangue non é a nosa vocación -
  Quero amar, darlle o paraíso á Patria!
  Por que é este castigo para todos nós?
  Resposta: entrega toda a túa riqueza aos pobres!
  
  É imposible comprar a salvación por diñeiro,
  Porque non hai prezo para o ouro para Deus!
  E na igrexa te inclinas o domingo,
  Para facerse alado coma as aguias!
  
  E chegará o momento - chegará o Reino de Deus,
  A escuridade malvada e depredadora rematará!
  O espiritual perecerá, maldita escravitude,
  E o país converterase en grandeza da felicidade!
  Despois dunha canción tan inspiradora, as nenas-piratas dos dragóns tomaron e foron asaltando grandes fragatas, que estaban cheas de orcos: osos fedorentos e peludos.
  Había menos nenas que as desagradables criaturas, pero eran moito máis áxiles e destrezas.
  E entón as mozas que estaban no barco mercante tamén entraron na batalla do lado dos piratas. E tamén os mozos escravos se apresuraron a desmontar as armas. Esta é unha unidade tan conmovedora de persoas e elfos contra os seus eternos inimigos históricos: os orcos.
  Enomao tamén se uniu á batalla. O mozo balanceou dúas espadas á vez, facendo funcionar o muíño, cortando as cabezas dos orcos. Loitou coa furia dun león.
  E ao seu carón está a pelirroja . O talón espido da nena golpeou o orco no queixo e rompeulle a mandíbula. E entón o orco caeu e os seus cornos golpeáronlle no estómago. E foi unha dura batalla.
  Enomao loita con valentía. Aquí esgrime unha bolboreta coas súas espadas, coma un abano, e corta cabezas que rolan coma verzas.
  O novo príncipe cantou con entusiasmo, mostrando as marabillas do heroísmo:
  Se o teu puño é forte -
  Isto significa que serás o primeiro na vida!
  E entón o compañeiro non é un pobre,
  Ten un corazón de ouro e nervios de aceiro!
  
  Pero o máis importante, créao, é unha mente forte,
  Porque un loitador elfo é máis xenial que un animal .
  Se estás sombrío na vida,
  Entón unha risa alegre fará que sexas amado!
  
  Suplemento automático, saber, forza para o puño,
  Porque está cheo de coñecemento, saber facer!
  Pero tenta darlle o poder a un parvo ,
  Entón só recibirás dor como recompensa!
  
  Houbo un tempo no que ían de caza cunha porra,
  Un arco, un carcaj de frechas contra a pel grosa...
  Pero fixeron chervonets onde ían os céntimos,
  E é moi doado saltar á galaxia!
  
  Aínda que a educación é boa -
  Pero tamén é interesante coller coraxe...
  E igual a unha baioneta, converterase nun cincel,
  E servimos á Patria con moita honestidade.
  
  Pero a violencia malvada é unha cruz pesada,
  O noso campo de batalla está cheo de sangue...
  Por que o Deus Todopoderoso resucitou despois de sufrir?
  Para que a reunión militar de soldados poida ser reforzada!
  
  As bágoas da doncela están caendo - a súa amada amiga caeu,
  A nai reza cun xemido, berrando a todo pulmón...
  Está xeando fóra das fiestras, e a lareira apagouse,
  Aquí está un mozo guapo enterrado baixo terra!
  
  Oh, destino cruel, que destino tan malvado,
  Virxe María , onde está a túa boa natureza?
  O home quería prometerse antes,
  E agora o vento bota po baixo os piñeiros!
  
  A vida virá feliz, será boa,
  A torta de mazá converterase en sementes de papoula de mel...
  O monstro adversario convértese en po e po,
  Que a verdadeira sorte cruce o limiar!
  
  Todo está feito en Elf, e o lanzamento é en Fars,
  Imos reunir unha grilanda chea de estrelas nun puño!
  E ola rapaces, só de primeira clase,
  E un ghoul terrible foi lanzado ao lume !
  
  A metralleta xa se tornou familiar: as balas están a verter nun regueiro,
  E o inimigo estaba esgotado, o que quería era cero!
  Se gañas, volverás rico,
  Quen empezou o lume acabará na pobreza!
  Esta é unha canción e unha gran loita, con vaivéns de espadas moi afiadas e áxiles. E os golpes seguen nas cabezas, coma sobre asfalto. E xa se mataron moitos orcos. E os escravos na batalla. Ningún deles parece maior de catorce anos, pero todos son musculosos. Os corpos delgados dos mozos escravos son endurecidos polo traballo duro. E os tacóns ásperos e callosos golpean continuamente os queixos dos orcos, rompíndolles as mandíbulas.
  A moza capitán entrou en razón. E ela sentou. Os dous brazos estaban gravemente feridos: os tendóns estaban cortados. Ben, isto non é fatal; coa axuda de pocións máxicas e de bruxería, o dano pode ser restaurado. Pero isto levará polo menos un par de horas. Mentres tanto, ela non pode loitar.
  E non hai ninguén para axudar: todas as nenas e nenos están en batalla e loitan con furia salvaxe. Esta é unha loita tan brutal.
  Diana moveuse, afortunadamente os seus pés estaban descalzos e relativamente intactos. E cuns dedos áxiles coma os dun mono, a nena capitán comezou a buscar o botiquín. Hai unha poción que cura feridas, e moi graves, e un bálsamo universal. Ademais, por que non unirse á batalla despois de envolver os membros e lubricalos con bálsamo e poción?
  Cos pés descalzos podes lanzar obxectos moi poderosos e velenosos. E iso sería tan xenial e destrutivo.
  Diana actuou con confianza. E os seus pés están tan espidos e áxiles. Ela usaba botas de mala gana, só para enfatizar o seu estado. Nun mundo onde hai varias luminarias e eterno verán, non se necesitan zapatos para que os pés non teñan frío, senón por fermosura, e para destacar que non es nin escravo nin escravo. E isto é lóxico...
  Aquí un dos rapaces, tamén descalzo, botoulle unha agulla afiada ao nariz do orco. E el, despois de recibir unha porción de veleno, conxelouse e morreu ao instante.
  O neno escravo cantaba con entusiasmo, e os outros escravos uníronse, eran humanos e cantaban como humanos:
  Agora, se hai problemas no universo,
  Non pasa a calquera prezo...
  Xa non queres cambiar
  O home non sabe o que quere!
  
  E hai Chernobog cun poderoso poder,
  O Grande ten poder universal ...
  Dálle a un home xusto na fronte,
  Para que a raza humana non se volva completamente salvaxe!
  
  Si, a Raza Todopoderoso creouno,
  Para que a xente teña unha razón para desenvolverse...
  Para que unha persoa quere todo á vez,
  E a xente aprendeu a loitar duro!
  
  Como un guerreiro vence o mal,
  Esa Vara creada para o beneficio do home...
  E derramou bondade para as almas e os corpos,
  Nunca é tarde para aprender a loitar!
  
  Que quere Deus todopoderoso?
  Para que non se atrevan a poñer o Elfo de xeonllos...
  Para que o malo destino non goberne,
  Para que centos de xeracións se desenvolvan!
  
  Si, Chernobog é un incentivo para a xente,
  Para que non haxa preguiza, nin estancamento...
  Que sexas un orkshista romper en anacos,
  Camiña por Orklin en formación amigable!
  
  Así que non te perdas se é difícil,
  Se os problemas chegan á Patria...
  Rod farao moi ben e facilmente,
  Só para facer que a xente se mova!
  
  E Chernobog é só o teu irmán maior,
  Aínda que é estrito , quérete infinitamente...
  Acadarás a maior puntuación
  Cando servirás ao Elfo para sempre!
  Os orcos sufriron enormes perdas, foron cortados tanto por nenas como por nenos. E ata Diana, coas mans envoltas, entrou na batalla. E os seus dedos espidos lanzaron navallas que golpeaban o pescozo dos orcos e lles cortaban as arterias. E todo tipo de gorxas e cousas. E parecía moi impresionante.
  E entón o pé descalzo de Diana lanzou un chícharo con herba bágoa prensada. E inmediatamente unha ducia de orcos, dirixidos polo xeneral, foron arroxados e sobrevoaron o costado da fragata. Esta é unha verdadeira destrución e morte colosal de osos pardos e feos.
  Enomao dixo cun sorriso:
  - Somos do mesmo sangue: ti e mais eu! Non?
  Diana respondeu cun sorriso amable:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles! Home e elfo son poder, e soa moi orgulloso!
  As mozas aumentaron a súa presión. Os orcos supervivientes, usando paracaídas rudos, comezaron a saltar abaixo, planeando desde fragatas aladas. Algúns dos paracaídas, debido ao seu gran peso, rasgaron, e os grandes osos caeron como pedras, pero a diferenza dos adoquíns, berraban e maldiciron moi sucios!
  Diana tuiteou:
  Non é doado ser unha boa muller,
  A amabilidade non depende da altura!
  Enómao levou a cabo outro muíño coas súas espadas afiadas e longas e cortoulle a cabeza a un enorme capitán de osos. Ela rodou pola cuberta coma un barril, salpicando sangue. E o novo príncipe cantou:
  O sangue volveu fluír coma un río,
  O teu opoñente é bastante duro...
  Pero non teñas medo de Satanás,
  E devolve o monstro á escuridade!
  . CAPÍTULO No 6.
  A duquesa dragón de sete cabezas e, ao mesmo tempo, o Gran Mestre da Academia de Maxia, asubiaron e preguntaron:
  - Pódese subir á altura dun home adulto e quedarse no aire polo menos un minuto?
  Dominica riu e respondeu:
  Podo, pero podo facelo doutro xeito
  Corre descalzo polo orballo...
  A nena salta coma un sapo -
  Isto significa algo diferente do que todos os demais!
  A boca da duquesa dragón abriuse, e ela saíu lume. A chama atravesou e queimou a fermosa rapaza moi dolorosamente nas súas plantas desnudas e rosadas, cunha graciosa curva do talón.
  E Dominic berrou, pero enseguida pechou a mandíbula con forza. E o seu peito lanzaba moito. Bateu ben, incluso as burbullas incharon inmediatamente. Era coma se os antigos inquisidores a torturasen.
  A nena rosmou:
  Lancelot e o Rei Artur para ti !
  A Duquesa Dragón ruxiu:
  Quen máis é este co que te atreves a ameazarme?
  A ninfa marquesa respondeu:
  - Estes son heroes do folclore humano. Son absolutamente seguros para vostede, súa gracia!
  O dragón feminino ruxiu:
  - OK! Agora tes unha tarefa práctica, cura os teus pés queimados. Isto é moi útil na práctica, e será útil máis dunha vez na vida.
  Dominica, sorrindo con forza, cantou:
  - E un, e dous, e tres, e cinco!
  Non me canso de repetir...
  Dicindo o mesmo
  É suficiente para enlodar as augas para ti!
  O Gran Mestre Dragón sinalou:
  - E é unha nena descarada. Quizais non só fritirlle os tacóns, senón tamén romperlle os dedos dos pés?
  A ninfa marquesa comentou:
  - Temos que ter paciencia, duquesa . Quizais esta rapaza sexa a nosa única oportunidade de salvar ao sexo forte. E trae de volta os homes!
  O dragón feminino ruxiu:
  - Isto é parvo! Un home que se afoga colle unha palla e ti agarras o talón espido dunha nena humana . Non mostrou habilidades especiais.
  A ninfa marquesa obxectou:
  "Ela foi capaz de levantar unha pedra coa súa orde sen ningunha maxia nin feitizos, e iso vale moito!"
  A duquesa de Montserrat riu e respondeu:
  - Si, ela malou a testa. Certo, agora non hai rastro. E isto non é típico da xente.
  Weasel confirmou:
  - ¡É evidente inmediatamente que é especial e escollida! E require un enfoque especial, sincero e sutil.
  A Duquesa Dragón asentiu con sete cabezas á vez:
  - Si, un achegamento sincero e especial... Quizais debería lamberlle os tacóns coa lingua, en sinal de moito respecto!
  Dominica fixo unha mueca e respondeu con confianza:
  - Non, mellor non usar a lingua! - E engadiu, inesperadamente facéndolle a cara moito máis doce. - Aínda que a lingua é sen dúbida a parte máis forte do corpo. É capaz de mover millóns de exércitos!
  A ninfa marquesa suxeriu:
  - Dálle unha tarefa sinxela. Por exemplo, déixaa facer que o gato se achegue a ela e ronronee, e despois volva!
  Aquí, a troll ata agora silenciosa cun vestido morado, cunha variña máxica nas mans, obxectou:
  - Non! Non imos deixar que torture ao gatiño. É mellor loitar contra min con variñas máxicas. Este será un exame moi serio e unha proba eficaz!
  E estampaba o tacón das súas sandalias, repletos de zafiros e diamantes morados e lilas.
  A Duquesa Dragón replicou:
  "É demasiado difícil para unha nova nova loitar co mestre da Academia do Dragón". Foi difícil loitar contigo, incluso este Laska, moi experimentado e experimentado!
  A troll riu e sinalou:
  - Especialmente! Despois diso, mesmo Koschey o Inmortal non terá medo dela!
  Entón Dominika espetou:
  - Que, tes a Koschey o Inmortal?
  A Duquesa Dragón asentiu:
  - Por suposto, hai, con todo, está lonxe de terras afastadas no afastado reino. Pero hai este truco sucio e vil !
  A moza golpeada sinalou cun sorriso:
  - Ou quizais causou unha peste? Para matar a todos os machos e capturar as túas femias!
  A Duquesa Dragón replicou:
  - Dificilmente! Temos dez veces máis mulleres que machos. E entre os orcos e trasnos que forman o exército de Koshchei o Inmortal, pola contra, hai dez veces máis machos que femias, e son moito máis grandes e fortes. Por que debería destruír os seus propios súbditos e o seu exército!
  Dominica sinalou:
  - Pero a peste non afecta ao propio Koshchei?
  A muller trol asentiu:
  - Si, nin unha soa maxia de combate lle funciona. Non leva ningunha arma. Incluso a túa bomba de hidróxeno non pode destruíla. Tal é a esencia!
  A moza golpeada sinalou:
  - Pero probablemente teña a morte no seu ovo, na punta dunha agulla!
  A Duquesa Dragón respondeu cunha voz atronadora:
  - Non é tan sinxelo! Se fose tan fácil atopar a morte de Koshchei, entón non estaría vivo hai moito tempo. E así, ten tantos séculos que...
  A ninfa marquesa respondeu por ela:
  - Vos aínda estabades saltando nas árbores, pero el xa tiña o seu propio poder e sentou no trono. Pensade que tipo de entidade é esta!
  Dominica colleuno e cantou:
  Os monos fan caras
  E sentan nunha póla...
  Aínda frívolo
  Alí estaban os nosos devanceiros!
  O troll feminino comentou:
  - Koshchei, por suposto, tamén é sospeitoso. E cando comezou a peste, el foi, por suposto, o primeiro en ser sospeitoso. Esta é, en certo modo, a cabeza do eixe do mal. Como o dragón macho de cen cabezas , o máis grande dos dragóns, o emperador dos emperadores e o maligno. Pero este monstro tamén se petrificou e desmoronouse. Pero a Koschey polo menos daríalle un carallo! Ademais, tamén sospeitaban que o rei dos xenios, Iblis... Os xenios son espíritos e non se poden petrificar.
  Pero os xenios dalgunha maneira escondíanse. E foi coma se desaparecesen!
  Dominica cantou en resposta:
  O xenio espetou: non, créame, as nenas teñen forza,
  E desapareceu...
  E entón o dragón opúxose á beleza ,
  Corre, por favor!
  A marquesa de Lasca comentou:
  - Hai xenios bos e malos. Son fortes, pero as súas capacidades son limitadas. Pero, teoricamente, se un dos machos ou mulleres pediu ao emperador xenio Iblis que destruíse a raza masculina e fose capaz de atopar un anel de omnipotencia que lle dea poder sobre esta forza máis grande do noso universo, entón podería causar isto!
  Dominica asentiu:
  - Isto xa é algo! Necesitamos atopar o Anel da Omnipotencia. E despois arranxaremos todo.
  O dragón feminino riu e a súa voz era como un trono. E entón ela respondeu:
  - O Anel Único é moi difícil de atopar. Xa que dá poder sobre un territorio comparable a toda a galaxia. Ademais, se no teu universo a galaxia está case baleira debido á rara disposición das estrelas, entón aquí é un territorio habitado por billóns de seres intelixentes e moitos reinos. E ao parecer, ninguén o atopou aínda, xa que non había ningún emperador do noso universo de contos de fadas!
  Dominika riu e preguntou:
  - Tes un Deus?
  A marquesa ninfa respondeu:
  - Se hai un Deus Supremo, un Creador en todos os Universos, ou se non existe, ninguén o sabe aínda. Mesmo Koschey o Inmortal. Pero hai deuses de rango inferior. Pero son tales que de pouco serven, e é mellor afastarse. En xeral, a palabra Deus ten moitos significados. Entón, os xenios máis elevados teñen a mesma forza que os deuses.
  O troll feminino comentou:
  - Tamén temos relixións, pero de pouco serven. Como é o teu, por certo. Agora, cando había un coronavirus , as igrexas estaban realmente baleiras e as oracións axudaban a alguén ou o incienso protexíao dos virus. Por que sodes tan crédulos, pensando que axeonllando e inclinándose podedes pedir algo a cambio!
  Dominica respondeu agresivamente:
  - Pero eu non creo en Deus nin nos deuses! E iso non me importa. Pero antes non cría nos elfos, e considerábaos un conto de fadas e unha invención humana. - A nena golpeou a sola espida na lousa de pedra e continuou. - E agora vexo que hai elfos, dragóns, trolls, ninfas, entón por que non crer en Deus e nos anxos? Ademais, moitos millóns de persoas cren no Todopoderoso, e case exclusivamente os nenos pequenos, e non todos, cren seriamente nos dragóns e os elfos.
  A marquesa Laska riu:
  - Sei! Esta nena, cando era pequena, viu un debuxo animado sobre Dunno e, de feito, comezou a buscar unha variña máxica no patio. E comprobou cada póla. E os outros nenos riron dela. De feito, incluso a unha idade temperá a maioría da xente entende que as variñas máxicas son contos de fadas.
  Dominica sinalou:
  - Pero no teu mundo hai variñas máxicas!
  A muller trol asentiu:
  - Por suposto que hai! E para sobrevivir, terás que aprender a usalos !
  O dragón feminino ruxiu:
  - Agora! Dálle unha variña máxica, xa veremos de que é capaz esta rapaza, moi aguda e de lingua atrevida!
  Dominica cantou:
  Pídoche que non te sorprendas
  Se a maxia ocorre!
  Se pasa, se ocorre a maxia!
  Laska sinalou:
  - Ben, non é encantadora? Que meiga!
  A muller troll colleu a súa variña máxica con máis firmeza na man dereita e acenouno. E un raio caeu en Dominica. Pero a nena-actriz logrou saltar no último momento, e o golpe fallou. A tella de mármore detrás de min fundiuse e comezou a fumegar.
  A Duquesa Dragón exclamou:
  - Coidado, Cobra! Danarás todo o revestimento!
  Weasel riu e sinalou:
  - Este é o método da variña máxica!
  A muller troll Cobra cantou en resposta:
  - Nai malvada, o meu método é sinxelo,
  Non me gusta tirarlle do rabo ao gato!
  Dominica rosmou en resposta:
  Hai un pesadelo nas miñas pupilas,
  Un salto - un golpe!
  A Duquesa Dragón interrompeu:
  -Mira, xa lle desapareceron as burbullas! Nas persoas, o dano non desaparece tan rápido. Que rapaza !
  A ninfa marquesa confirmou:
  - Iso é! Non me equivoquei niso. A rexeneración é rara en forza, mesmo para as feiticeiras, e non foi tratada con maxia.
  Dominika chiscou o ollo e púxose demostradamente sobre as súas mans. E os seus pés descalzos brillaban no aire como palas de hélice. E a nena colleuno e cantou con entusiasmo, coa súa voz de prata:
  temperamos a nosa vontade nas batallas,
  Irmán, loitaron pola Patria.
  Parecía elfinismo de lonxe,
  Un soldado elfo entrou en Orklin!
  
  Os nosos antepasados forxaron espadas,
  E entón as armas entraron en acción...
  Os bidueiros abren as súas pólas,
  As nenas están a facer empanadas!
  
  ten éxito en calquera batalla ,
  Ela sabe como levar as cousas coa mente.
  Ás veces arde o inferno puro.
  Pero derrotaremos ao adversario !
  
  Elfo protexe a Terra,
  Dá acubillo aos que están descalzos e espidos.
  Rematamos a batalla en maio,
  Orkmacht agardaba unha furiosa derrota!
  
  E despois da construción e da sementeira,
  Os campos florecen e o centeo está en pilas.
  Sodes heroes, nenas, avós,
  Había xeada e neve nas trincheiras!
  
  Da nosa valerosa Patria,
  Fai unha profunda reverencia.
  Voan as bandeiras do elfinismo,
  E as pancartas do Führer son para desguace!
  
  Os séculos pasarán debaixo de nós estrelas,
  O imperio é un enxame de galaxias.
  Nunca é tarde para nacer
  E enterrar o inimigo no espazo!
  
  Pero creo que a mente estará tranquila,
  E unha persoa é como unha nai para todos,
  Aquí prospera a antiga familia,
  Radiance of Glory - Grace!
  E a nena canta moi ben, é unha cantante de clase mundial tan marabillosa. Ou case mundano , o que é aínda máis divertido.
  A Duquesa Dragón ruxiu:
  -Fabuloso! Ou quizais simplemente tómao e faino...
  A muller trol Cobra croa:
  - É hora de loitar con variñas máxicas! E sen unhas romas! Imos loitar contra o inimigo ata o final!
  A ninfa marquesa chirriou:
  - Non sexas parvo! Que inimiga é para ti. Esta pode ser a nosa última oportunidade de salvar e devolver ao sexo forte!
  Dominica murmurou con rabia:
  - Dame unha variña máxica e botarei a mestura ao meu opoñente. Son Harry Potter cunha saia, e non un non sei!
  A Duquesa Dragón murmurou:
  - Que tipo de pandilla é esta?
  Weasel explicou:
  - Personaxes de contos humanos e folclore Harry Potter é un neno que estudou nunha academia de maxia, e non sei un debuxo animado .
  Cobra sorriu e axitou a súa variña. Un púlsar saíu voando e bateu onde estaba a actriz de cine da rapaza. E ela, Dominika, saltou cara atrás con moita habilidade, brillando os seus tacóns rosas, que estaban practicamente libres de po. E as chamas colleron a súa sola e lixeiramente lamberon.
  A nena berrou:
  - Ai , pervertido !
  E ela acentou a man. E de súpeto a variña máxica que a ninfa tiña nas súas mans precipitouse na súa palma cunha forza terrible.
  E Dominic agarrouna con forza, coma un mono áxil. Despois diso, disparou un púlsar en resposta.
  A nena actriz non murmurou ningún feitizo, non arrulou, simplemente axitou un artefacto máxico. E o coágulo de lume voou cara a Cobra. Ela non esperaba isto e foi derrubada. As súas sandalias, un estilo de medio zapato que cubrían só o talón, tremían cara arriba. E quedou claro que a troll estaba gravemente ferida. E ela xemeu prolongada. E ela comezou a disparar desde a súa variña máxica.
  E os púlsares espalláronse coma se caesen pedras do ceo. Realmente houbo un intercambio de golpes.
  Máis precisamente, un forte golpe e unha serie de golpes sesgados fallaron o obxectivo.
  O púlsar tamén golpeou á duquesa dragón. Ela respondeu tomándoo e gruñindo con lume da súa boca. E a súa luz non era inofensiva, ata colleu á ninfa marquesa.
  Tamén axitou a súa variña máxica e ruxiu:
  - Xa de nenos! Realmente xa traspasou todos os límites.
  Pero as dúas mozas nin sequera pensaron en calmarse. Dominika, sentindo o poder demoníaco en si mesma, golpeou coa súa variña máxica e lanzou un púlsar tras outro. E as súas bolas golpearon os pés da mestra troll e queimaron as súas sandalias.
  Ela berrou de rabia:
  - ¡Polo humano!
  A ninfa marquesa obxectou:
  - Non! O máis probable é que sexa unha dama falcón, ou polo menos un papaventos!
  Dominica bateu de novo , e esta vez a onda de tsunami do seu lume frenético golpeou realmente como un garrote feito de chamas.
  E a muller troll Cobra ruxirá e liberará maxia sen restricións. Pero tan pronto como a columna de lume a arroxa, literalmente queima o seu vestido e golpea no peito.
  O alento da troll feminina quedou atrapado. E Dominica levouno máis aló e engadiu un púlsar asasino na cabeza. E foi coma se un mazo golpease o meu cerebro.
  A cobra ruxiu e finalmente desmaiouse. Os seus pés descalzos estaban queimados e ampollas. A nena do nariz aguileño foi chamuscada e golpeada.
  A Duquesa Dragón exclamou alegremente:
  - Vaia! Superou todas as expectativas! Francamente, non pensei que puideses facer tal cousa: derrubar á propia Cobra!
  A ninfa marquesa asentiu:
  - Ela é a nosa principal e case única esperanza! E ben pode estar xustificado. Mira o que fai esta beleza pintada !
  De feito, Dominika colleuno e sacudiu o seu pé espido e gracioso, e a "cabra" tapizada en marrocos de súpeto balou e galopaba. Era coma se se fixera verdadeiramente vivo e móbil. E imos realmente saltar e coquetear.
  A Duquesa Dragón botou a risa, movendo as sete cabezas e comentou:
  - Vaia! Como o fai ela?
  Dominica encolleuse de ombreiros e berrou:
  Para ser sincero, non o sei
  Todo mesturado na calor do mediodía...
  Case nunca lin feitizos.
  Non xogo para nada co espírito do vento!
  En cambio, sempre o boto de menos, señor,
  Leva a rapaza contigo!
  A duquesa dragón ruxiu:
  - Dominica aceptou! E en vista do seu talento especial, inscríbese no departamento de elite da Academia do Dragón. Onde non só non terá que pagar os seus estudos, senón que, pola contra, recibirá unha bolsa aumentada!
  Dominica saltou máis alto, xirou e cantou:
  Non hai mellor Dominica
  Ela é a cor da Terra...
  O sol sae sobre o planeta,
  E ao redor hai ceros!
  A ninfa marquesa preguntou cun doce sorriso:
  - Que conseguirei por isto?
  Houbo unha pausa... Dominica espetou :
  - Necesitas atopar un rapaz guapo!
  A Duquesa Dragón riu e respondeu:
  - Con todo , o novo estudante estaba claramente mareado por un forte orgullo! Polo tanto, impoño unha penitencia: pronunciar cen aforismos alados. E faino inmediatamente!
  Dominica asentiu cun sorriso:
  - Por favor! Non por nada actuei en películas, e teño unha excelente memoria!
  A Duquesa Dragón murmurou:
  - Veña axiña! Tamén teño límite de tempo!
  Dominika respiro profundamente e garabateou á velocidade da metralleta:
  Ninguén necesita as orellas dun burro morto, pero a audición dun raposo vivo é un agasallo para quen non precisa de burros para acadar os seus obxectivos!
  Unha vez que poñas zapatos na túa mente, quedarás descalzo para sempre!
  A guerra é aire para os pulmóns, pero só mesturado con gas binario!
  Se o inimigo non quere rendirse e non sabe perder, obrigámolo a quitarse a roupa e ensinarémoslle a gañar!
  A xente mala adora a maxia negra, os bos non humanos adoran a maxia branca!
  Matar na guerra é difícil no proceso, noxento na percepción, pero que grande é ao final! Isto significa que a guerra trae saúde á alma, endurece o corpo e limpa a carteira.
  Ás veces a guerra enche moito as carteiras, e en proporción directa á plenitude do sangue derramado e ao baleiro do corazón corrupto!
  A débeda coa Patria é recompensada cunha devoción desinteresada!
  A guerra pon a proba aos intelixentes, endurece aos fortes, entretén aos tolos ! -
  Ser un hazmerreír non é divertido, facer chorar aos demais non é aburrido!
  Un bo gobernante , como o doce mel, primeiro será lamber e despois cuspir !
  E o gobernante malvado, como o ajenjo, primeiro será achatado e despois pisoteado!
  Si, o ouro é brando, pero pódese usar facilmente para forxar un escudo impenetrable.
  A calidade sempre supera a cantidade: mesmo un océano de mingau de cebada perlada non é obstáculo para un machado.
  O mal está cheo de forza cando o ben é debilitado polo medo!
  Unha broma é boa, unha culler é boa para cear e axuda aos necesitados!
  Podes ter sorte unha ou dúas veces - sen habilidade, a sorte desaparece!
  Calquera que non sexa León Tolstoi é un vagabundo literario!
  ¡Non fai falta nacer Tolstoi para ser un fan de literatura!
  ¡Bebamos para ter máis mulleres que motivos para ruborizarse nun divorcio!
  A luxuria destruíu máis homes que a compaixón das mulleres!
  Ollo preciso, mans inclinadas, o inimigo non é unha falla - miope!
  A filosofía non prolonga a vida, senón que a fai adornada, estirando os fragmentos!
  Un comandante gaña con habilidade, un carniceiro con números, un xenio coa arte, un finxidor con engano!
  Así que bebamos para que a esperanza non morra, e só morran os que non están á altura!
  A esperanza morre o último ... E os primeiros son os que non o xustifican!
  Na guerra, a lóxica é un concepto relativo, como o chocolate; antes de que teñas tempo de admirar as barras, xa están na túa boca; antes de que teñas tempo de tragalas, saen de lado!
  O éxito ás veces apesta, o logro cheira a cadáver, pero a felicidade non pode fedor!
  Deus está na superficie de cada cousa, e o Diaño está nos seus detalles!
  Ser golpeado é desagradable mesmo para un masoquista!
  O que Deus non sabe é só unha pregunta que non puido responder!
  Un mono é mellor que un humano porque só pode ser un animal literalmente!
  Un sermón que non leva ao ben é como un camiño que leva a un machado!
  Construír calquera doutrina sobre os textos do Evanxeo é o mesmo que estudar a mecánica cuántica dos contos de fadas dos irmáns Grimm!
  É difícil ser Deus, pero seguir sendo un diaño é completamente insoportable!
  A mente cuadriplica a forza aínda que o número de inimigos se duplica!
  A vida é un compromiso total, non coas persoas, senón coa natureza!
  A fronte ten forma de campá , o que significa que a sílaba é xenial.
  para os tolos , as leis da natureza non están prescritas para os xenios!
  A linguaxe dáselle aos intelixentes para ocultar pensamentos sobre cousas estúpidas e sen sentido!
  Quen ve o divertido no triste quedará cego tráxicamente por unha alegría seria!
  - Apura sen présa - apura sen présa! Obtén unha A da lección resolvendo unha acción complexa.
  Os gañadores non son xulgados ... Aínda que, ás veces, son xulgados!
  - A estupidez humana é un aliado dos deuses hostís ás persoas!
  Un home nun hórreo é un home, pero un porco mesmo nun palacio non se elevará máis alto que un xabaril!
  Hai dúas cousas infinitas: o universo e o enxeño humano, con todo, a primeira é relativa e a segunda é absoluta!
  Que ruso non lle gusta conducir rápido, e un voo rápido !
  - Non todos queren ir ao inferno, pero só uns poucos poden probar o desexo da oportunidade do diaño!
  Pero sen regar con bágoas, non podes coller a colleita de alegría, e sen rego, os loureiros do éxito non crecerán!
  Deus está en cada cousa, ou na súa superficie, e o Demo está na ausencia de cousas, ou no fondo da escaseza material!
  Quen se tome o tempo para ter coidado salvará a eternidade no seu funeral!
  O silencio é dourado, a palabra é prata, pero bótase tanto da boca dunha muller que ata os diamantes se embotan!
  O silencio é dourado e o longo almacenamento de regatos elocuentes non se oxidará!
  E o ouro perde o seu valor se é enterrado en silencio no chan!
  Ás veces, permanecendo en silencio, encherás a túa carteira con máis ouro que pedindo en voz alta por un folleto.
  A guerra nunca é aburrida, pode ser rutina, pero só ata o primeiro tiro!
  O tempo de paz adoita ser repetitivo, e só unha batalla é sempre individual.
  Na guerra, como no xadrez, non podes equivocarte, pero a diferenza está na constante presión do tempo!
  A guerra é un problema de tempo eterno mesmo antes do primeiro movemento!
  No xadrez, os movementos fanse por quendas, pero na guerra, fanse por quendas!
  A guerra é como o xadrez, só sen regras e en tempo real!
  Na guerra hai unha eterna falta de tempo, cando reina a paz, falta diversión!
  O máis interesante na guerra é que todo é sempre serio, e só para demostrar que é capitulación!
  Podes rendirte finxidamente, pero, por desgraza , só podes rendirte de verdade!
  O duro traballo do adestramento compensa coa facilidade do combate! O que non sexa preguiceiro converterase nun heroe!
  Nunca é tarde para aprender, a non ser que esteas morto!
  Mesmo un morto ten unha oportunidade de vingarse, a non ser que sexa ateo!
  Converterse en ateo significa deixar de ser inmortal!
  Pensan coa cabeza, pero actúan co estómago!
  O mal non vive nos corazóns, senón nos estómagos!
  O corazón é egoísta só de cando en vez, pero o estómago é sempre!
  O estómago é a parte máis terrible do corpo, pero é o que nos motiva a traballar!
  Sen corazón non hai home, sen estómago non hai cobiza humana!
  ¡Reconfortan o corazón e calman o estómago!
  Non me importa canto custe un coche, o principal é que o prestixio da Patria non ten prezo!
  Se Xesús vive no corazón, entón Satanás vive no estómago!
  Un estómago baleiro anímate a encher a carteira!
  Unha cabeza baleira baleira a túa carteira!
  Unha barriga grande non é un sinal dunha gran persoa, pero si indica pouca forza de vontade!
  Un estómago baleiro enche a alma de amargura!
  A barriga máis pesada é aquela cuxo baleiro vén dunha cabeza sen cerebro!
  Unha muller aliméntase dos seus pés coma un lobo, só con tacóns altos!
  No futuro, moitos prometen montañas de ouro, pero a felicidade aínda está á volta da esquina.
  A vida non é como as cartas, sempre debes dar todo para o éxito !
  Unha meta é como un faro, esfórzase por ela, pero cando o alcanzas, ves que os problemas só aumentaron!
  asasino máis eficaz , especialmente contra o cliente! Un cigarro é como un rifle silencioso, pero é mortal ata nas mans dun afeccionado!
  O cigarro é o francotirador máis fiable, sempre mata!
  O cigarro ten un sabor amargo, pero atrae máis que doces!
  Un cigarro é como unha nena mala , pero despedirse del é moito máis doloroso!
  Un cigarro, a diferenza dunha granada, cando se tira, prolonga a vida!
  Na guerra, o camiño máis curto para a meta é unha manobra circular, e a verdade pura é un vil engano!
  Unha manobra de rotonda é a forma máis segura de acurtar o camiño cara ao teu obxectivo!
  A vida é vermella, pero sae con sangue escarlata!
  Na guerra, a vida perde o seu valor, pero adquire sentido!
  A guerra , como un noivo, é susceptible de traizón, pero non permite que permaneza!
  A guerra é unha muller luxuriosa que devora os corpos dos homes!
  Todas as idades están suxeitas á guerra, como o amor, pero non é un pasatempo agradable !
  A guerra, como unha cortesá, é cara e cambiante, pero sempre deixa un recordo heroico!
  A guerra non é como un soño; non podes prescindir de emocións fortes!
  O mundo é aburrido e relaxante, a guerra é interesante e emocionante!
  A guerra, este sangue e suor, fertiliza as mudas que dan á luz a coraxe!
  Non importa o interesante que sexa o proceso de guerra, todos queren o final!
  A guerra non é un libro, non podes pechalo de golpe, non podes ocultalo debaixo da túa almofada, tamén podes ensucialo!
  A guerra é unha relixión: require fanatismo, disciplina, obediencia incuestionable, pero os seus deuses son sempre mortais!
  Na guerra, como nun casino, o risco é alto, pero as ganancias son de curta duración!
  O soldado é mortal, a gloria esquécese, os trofeos desgastanse e só os motivos para comezar unha nova masacre son inamovibles.
  Despreciamos un asasino a menos que sexa un soldado na fronte; desprezamos un ladrón se é un merodeador no campo de batalla, o dobre!
  Soldado, este é un cabaleiro cuxa armadura ten coraxe e honra! Xeneral Baron, cuxa coroa é a prudencia e a intelixencia!
  O soldado soa orgulloso, o privado soa despectivo!
  O primeiro do ataque pode morrer, pero o último non quedará na memoria!
  É mellor ser o primeiro en repartir o botín que en atacar!
  A guerra, coma unha muller, só deita homes sen romper!
  Unha muller, a diferenza dunha guerra, non ten présa en matar a un home!
  A guerra, a diferenza das mulleres, nunca está satisfeita co número de homes asignados!
  A guerra é a muller máis insaciable, os homes nunca son suficientes para ela, e ela non rexeitará a unha muller!
  Ás mulleres non lles gusta loitar, pero as ganas de matar a un home non son moito peor que unha bala!
  Incluso unha pequena bala pode matar a un home, unha muller cun gran corazón pode facelo feliz!
  Un gran corazón moitas veces leva a pouco interese propio!
  A guerra non ten rostro de muller, pero sangra aos homes mellor que a muller!
  A guerra non trae alegría, pero satisface os instintos agresivos!
  Alegría na guerra, os cadáveres dos inimigos só teñen prezo!
  A guerra é a labra dun campo: fecúndase con cadáveres, regase con sangue, pero emerxe na vitoria!
  A vitoria nútrese de cadáveres e sangue , pero dá froitos con gloria!
  A guerra é como unha flor que come home, brillante, carnívora e con mal cheiro!
  A guerra é a nai do progreso e a madrasta da preguiza!
  E na guerra, a vida dun soldado non é valiosa, e os xenerais son ata unha perda!
  Se queres paz, infunde medo; se queres guerra, infunde a risa!
  A risa non é pecado se non es un hazmerreír nos asuntos militares!
  A guerra é como un circo, só o gañador ten a última risa!
  Na guerra, como no circo, só o asasino furtivo e serio!
  A unidade baixo un réxime duro é mellor que o caos e o desleixo baixo un suave!
  A morte é unha convención, a ignominia é absoluta !
  Por grande que sexa o rei, irá á tumba, igual que o cazador!
  Un político sempre mente, só el morre de verdade!
  A inmortalidade é real, pero a morte é ilusoria!
  Os reis poden facer todo, pero nin un, nin un rei pode escapar da tumba á terra!
  Todo o mundo quere vivir fermosamente, pero só uns poucos morren con dignidade!
  A morte promete problemas, a non ser que brille cos raios do logro!
  A vida sen entretemento é amor sen afeccións!
  É bo cando hai amor, peor cando hai derramamento de sangue!
  O sexo é como un facho, pero as recargas custan máis!
  Podes vivir sen sexo, pero non te podes reproducir!
  Canto máis quente é o amor, máis forte corre o sangue!
  A xente quere amor, os animais queren sexo e os xenios queren revelacións!
  Mesmo os porcos cómprense, aos estetas encántalle!
  O sexo tamén require moderación, canto máis mellor!
  Non hai límites no amor, en sexo as palabras son suficientes!
  ¡É máis fácil baixo o lume se hai unha chama no teu corazón!
  É mellor arder en chamas que converterse na alma de Caín!
  A guerra é sexo en grupo: moitos xemidos e berros, pero non haberá tanto sangue nin de mil virxes!
  O sexo é como a guerra, pero non tan longo e rutineiro!
  Pelexar é como facer o amor, pero os xemidos non se animan!
  O sexo é bo, por suposto, pero toser sangue é malo!
  A guerra é dura, pero a humillación pesa máis que calquera carga militar.
  Se queres vivir, aprende a loitar, se queres sobrevivir, aprende a vencer!
  Na guerra, todos os medios son bos, agás a descarrila!
  Todo o mundo pode loitar, pero só os dignos poden gañar!
  A guerra non é un lugar para pensar, está chea de gran loucura!
  É mellor loitar que comerciar coa Patria!
  A guerra non é doce, pero éncheche de alegría cando o tragas!
  A batalla nunca remata, só cala o ruxido do cañón!
  O cañonazo pode diminuír, o canón pode rebentar, pero a loita nunca parará!
  Na guerra, o máis interesante é a imprevisibilidade, a loita de verdade!
  Por que baixaron os prezos baixo Stalin porque os inimigos do pobo foron mortos!
  É mellor desvestirse por cartos que calzarse por nada!
  É literalmente máis agradable estar descalzo que, en sentido figurado, levar zapatos!
  A guerra é como un circo, só que en lugar de risas hai bágoas, e a area ten o tamaño dun planeta!
  Quero paz, resulta guerra, quero guerra, resulta capitulación!
  A guerra, ata certo punto, é unha nai, dá a luz unha auténtica irmandade!
  A guerra é mala, pero dá a luz a bos compañeiros!
  Os brazos longos son bos se a mente non está en curtocircuíto!
  A forza gaña, e só a mente práctica outorga os agasallos da vitoria!
  A forza e a intelixencia, como o marido e a muller, dan a luz a vitoria só en parellas!
  Unha persoa, a diferenza dunha pirámide, ten un apoio non plano na resistencia!
  A pirámide ten catro esquinas, pero a superficie plana dálle estabilidade.
  Unha boa morte é mellor que unha vida de merda!
  É bo ser Deus na natureza, pero é malo ser un demo na zona!
  O sol ponse en medio día, pero a gloria permanece durante séculos!
  A fama é de curta duración, excepto por todo o demais!
  Vive para sempre, aprende para sempre, pero non reaprendes!
  A gloria pode ser moi brillante, máis brillante que o ouro, pero desaparece máis co paso do tempo.
  A gloria é como o sol, pero de noite non se pon!
  Non é doado facerse famoso, mesmo con esforzo, pero a preguiza leva facilmente á desgraza!
  A fama é como o lume, agradable á vista, pero para conseguila, hai que queimar a alguén!
  É bo estar na gloria, é malo estar rodeado de moscas que se aferran á fama!
  . CAPÍTULO No 7.
  Despois de espertar, o neno príncipe Enomao volve estar encadeado á roda. Antes disto, permitíuselle lavarse nun regato fresco e lavar os dentes. E despois almorza con modestia.
  E continúa movendo en constante movemento e o corpo dun neno, para que non te encadeen a peste da pedra. Tal é o difícil destino da persoa augusta e herdeira do gran imperio elfico.
  A única forma de sobrevivir é ser un novo escravo e traballar duro. Isto proporciona protección temporal contra a petrificación. Hai algunhas oportunidades aquí para prolongar a túa existencia, pero é bastante incómodo e doloroso.
  Porén, o neno, facendo xirar a roda, utiliza a súa rica imaxinación para mergullarse nun mundo imaxinario e alegrar a súa sen alegría en catividade voluntario-obrigatoria.
  Un grumete voa sobre un pequeno dragón de tres cabezas. Quere atopar nun país descoñecido, aínda sen saber que, pero o que pode traer de volta ao sexo forte e deter a extinción e a petrificación dos homes.
  O dragón tamén é aínda un neno, e o neno non ten moitos anos, e leva só pantalóns curtos e unha mochila cun arsenal de combate, e un arco, dúas espadas e un par de dagas no cinto.
  Enomaus voa no seu cabalo. E ao seu carón senta a nena Margarita nun pequeno dragón. Leva só unha túnica, curtida, e nos seus dedos espidos hai aneis con maxia. Ela representa a loita un éxito do mundo humano.
  A rapaza non é sinxela. Na Terra, foi unha partidaria e oficial de intelixencia durante a Gran Guerra Patriótica. E despois da súa morte, mudouse ao mundo da maxia e da maxia. E leva máis de noventa e tres anos nel. Graduouse na Academia do Dragón e dominaba a poderosa bruxería. Pero ten o mesmo aspecto que cando a colgaron os alemáns. Por algún motivo non medra, e isto molesta a Margarita. Canto tempo podes ser un neno eterno?
  É certo, Enomao di que el mesmo era un príncipe elfo adulto, pero que se converteu nun neno escravo. E tamén, por iso está molesto. Aínda que non, ser neno non é tan malo, pero cando tamén es escravo...
  Pero agora xa está noutro mundo, non fai xirar unha roda escrava, senón que voa sobre un dragón. E con el estaba a partidaria Margarita, que foi conducida descalza pola neve ata a súa execución. E antes tamén me torturaron. Cortáronlle as costas con arame de espiño e asaron as plantas da nova heroína ao lume.
  Están cubertos de burbullas, e cando pisas a neve fría, é case agradable, xa que a dolorosa comezón nos teus pés chamuscados remite. E no pescozo do pioneiro había unha placa: "Son un partidario". Cando colgan, case non doe, dá noxo mirar as caras felices dos Krauts e dos policías. Ben, medo, e se o inferno a espera, coma un pioneiro e un ateo ardente? Onde freirán non só os teus tacóns, senón todo o teu corpo, para sempre.
  Aínda que, por que cre en tal despropósito? Aínda que, é unha mágoa morrer e entrar no esquecemento, por ter vivido tan pouco.
  Pero cando o lazo do seu delicado pescozo apertaba, a nena espertou sobre un dragón. E ao seu carón había unha ninfa tan fermosa coma un anxo. E Margarita pensou que o ceo aínda existe. Un paraíso tan especial para os heroes pioneiros e ateos.
  Pero de feito, no mundo máxico hai o ben eo mal, e os seus problemas. Ela foi rapidamente curada dos seus cortes e queimaduras usando maxia. E a nena entrou na Academia do Dragón, na clase máis nova. Pero era talentosa, capaz e aprendía rápido.
  E dominaba fortes habilidades máxicas. Polo tanto, a pesar da súa aparencia infantil, foi co príncipe Enomao nunha misión especial: atopar algo que axudase a salvar ao sexo forte. Despois de todo, un mundo sen homes carece de harmonía e interese. E o sexo xusto está aburrido e incómodo nel.
  Margarita, mentres voaba, comentou:
  - Ás veces penso que volverán os homes, e logo que? Quen necesita unha nena pequena? Como me gustaría poder crecer e facerme adulto!
  Enomao respondeu nun ton confiado:
  - Se a maxia pode devolverlle vida aos homes, entón é posible que che faga un adulto. Non esquezas que os elfos, as ninfas e as dríadas non envellecen, e esta é a súa propiedade natural. Pero as mulleres humanas, non. Precísase unha maxia forte para evitar que se convertan en vellas feas, desagradables e jorobadas. E ser unha vella fea é moito peor que ser unha nena fermosa. Sen esquecer as enfermidades da vellez que atacan ás persoas. Non tes ningunha maxia seria na Terra, e probablemente xa comprobas por ti mesmo o repugnante e repugnante que é a vellez, especialmente para as mulleres.
  Margarita meneou a cabeza negativamente:
  - Non, non quero ser unha vella! Mellor ser unha nova escrava que unha vella raíña!
  O neno príncipe riu e sinalou:
  - Serás para sempre novo, para sempre descalzo!
  A nena riu e comentou:
  - Eu era unha moza de cidade antes da guerra. En Leningrado, era indecente andar descalzo e o clima alí non era moi cálido. Polo tanto, na aldea dábame vergoña de estar andando . Só durante a ocupación, cando as sandalias dos nenos estaban rasgadas e era moi difícil conseguir zapatos de tamaño pequeno, aprendín a facer algo así. E xa sabes, nos primeiros días fai frío e dor, sobre todo se non te moves, pero despois te acostumas e ata é agradable. Ademais, en Ucraína o verán é moi cálido e suave.
  O neno príncipe asentiu:
  - Si! Entendo. Pero mira quen voa!
  De feito , unha dama nunha estupa dourada apareceu diante deles. Non, non Baba Yaga, senón unha espectacular beleza loura, aínda que con demasiada maquillaxe. E brilla con dentes nacarados. E en lugar dunha vasoira, ten unha aspiradora eléctrica completamente moderna. Si, esta é unha historia entretida.
  Ela botou un bico aos nenos e cantou:
  Cheo de rebozuelos, esquíos,
  Aforrarei un pouco de mermelada...
  Despois, nenos e nenas
  Despois, nenos e nenas...
  Encántame moito, moito, moito!
  Margarita asentiu en resposta e sinalou:
  - Si, isto é a modernidade. Unha vella estupa dun xeito novo!
  A loura da aspiradora, ao parecer, escoitou isto e, dándose a volta, ruxiu frustrada:
  - De onde xurdiu a idea de que a estupa é antiga? Si, ti mesmo, se te quedaras na túa Terra, xa serías unha vella! E moi feo , se non nun cadaleito!
  Margarita aceptou cun suspiro:
  - Si é correcto! Probablemente os ósos flotarían na tumba, ou ela se volvería tan fea que daba noxo mirala.
  Enomaus comentou:
  - As persoas son criaturas privadas de Deus. Están privados do que teñen os elfos: a eterna xuventude! E o sexo forte tamén ten que afeitarse a barba. Os rapaces din que é moi doloroso e desagradable!
  A loira da aspiradora colleuna e sacudiuna. E burbullas multicolores voaron cara aos nenos que estaban sentados sobre os pequenos dragóns.
  En resposta, os mozos sopraron dos seus dragóns, e as burbullas voaron de volta, en resposta a loura axitou a súa variña. E todo comezou a xirar.
  As burbullas comezaron a xirar nun baile redondo, coma se acabaran. E foi xenial .
  A rapaza sinalou:
  - Non es Baba Yaga - unha perna de óso,
  E unha loura fresca é a metade da felicidade!
  O guerreiro coa aspiradora comentou con rabia:
  Os nenos son tan estúpidos coma os atascos
  Estás sendo atraído á rede...
  Vou cargarte no caldeiro,
  Encenderei lume por ti!
  E en resposta hai unha risa tan alegre e alegre. Esta é verdadeiramente unha muller, cunha gran frescura.
  Os nenos xiraron sobre os seus dragóns e saltaron cara a Baba Yaga. A nena sacou un tirachinas da mochila e arrolou:
  - Queres recibilo?
  A loura riu e golpeou a feiticeira pioneira co seu púlsar. Ela esquivou o seu dragón. E como resposta tamén fará o sinal da cruz cun tirachinas, e como che pateará .
  E unha tea ardente enredou ao mozo Baba Yaga. Entón ela atopouse atada nel.
  O neno Oenomai sinalou:
  - Pois admíteo, a cal dos nenos secuestraches?
  A nena partidaria asentiu:
  - Certo! Sabemos que tes un fociño de canón!
  A loura Yaga rosmou, xirando:
  - Si, voute levar por el e...
  Sen falar, a beleza tremeu e intentou romper a rede. Pero a heroína pioneira cruzou o tirachinas e disparou contra Yagina coa enerxía da maxia e dos presaxios. Como a loura comezou a tremer e retorcerse. E a nena cantou:
  Inspirámonos en tempos difíciles,
  Facendo a vontade máis forte que o aceiro...
  Liberou o mundo da peste -
  Querido camarada Stalin!
  
  En moitas imaxes que medii,
  Nun universo sen fin...
  Abriches o camiño correcto para nós,
  ¡Probablemente o indique!
  
  Usei un choque
  Maxia do solcenismo...
  Aquí tedes a programación:
  Que caerá o xugo do fascismo!
  O neno elfo sinalou:
  - Ao parecer, era un tipo xenial, Stalin! Pero el, probablemente, como todas as persoas da Terra, tamén estaba envelleciendo.
  A moza tamén disparou contra Baba Yaga na modificación nova e chistou:
  Lenin vive no meu corazón,
  Para que non coñezamos a tristeza...
  A porta ao espazo abriuse -
  As estrelas brillaban sobre nós!
  A loura Yaga suplicou:
  - Suficiente! Déixame ir, esíxeno, farei calquera cousa!
  Margarita tuiteou:
  - Libera aos nenos capturados! Entón quizais che perdoemos. Cantos deles aspiraches á túa aspiradora?
  A loura murmurou:
  - Vou deixarte saír! Só non me botes a maxia da cruz!
  A nena deuse a volta. A tea ardente coa señora de moda durmía. E ela xirou . Margarita advertiu:
  - Que se vaian todos os nenos, sen enganos!
  A loura asegurou solemnemente:
  - Dou a miña palabra!
  E acendeu a aspiradora. Sombras pálidas de nenos comezaron a saltar dela. Translúcido, como pantasmas. Pero Margarita axitou a súa variña máxica, e estas sombras convertéronse en nenos e nenas. Houbo tres veces máis deste último. Pero, de todos modos , Oenomai estaba feliz:
  - Neste mundo polo menos hai un sexo máis forte. E case todos os nosos homes morreron!
  Margarita comentou cun sorriso radiante:
  - Non chegou! E grazas aos deuses!
  Un dos rapaces, descalzo, pero cunha camisola luxosa, aínda que rasgada, subiu voando ata Enomaia e presentouse:
  - Vizconde de Lafer! Vaia, que noxo é estar dentro dunha aspiradora. E esta cadela tamén me quitou as botas de coiro de dragón auténtico.
  Margarita murmurou cun sorriso:
  - Veña, devólvelle o que lle roubaron ao vizconde !
  Yaga loura canturreou:
  - Non podo!
  Enomao tamén sacou a súa variña máxica e, axitándoa, ruxiu:
  - E iso por que?
  A fermosa bruxa gorgoteou :
  - Vendeinos! Eran moi prestixiosos. Un príncipe pagou por eles medio saco de ouro!
  Margarita murmurou:
  - Pois branco ... Para iso quitarémosche as botas. Tamén están feitos de pel de dragón, e incluso de pel de tigre.
  Blonde Yaga comentou:
  - Serán demasiado grandes para o rapaz. E sería vergoñento que unha meiga do meu rango aparecese descalza.
  Margarita riu e respondeu:
  "Tampouco son unha meiga débil, pero estou descalzo todo o tempo, mesmo nos mundos fríos". E ti es unha muller así. E vou axustar a talla do neno!
  O príncipe Enomao ruxiu:
  - E xurar que non secuestrarás nenos. Se non, levarémoste á corte dos Deuses.
  O mozo Baba Yaga balbuxou:
  - Non lles fago nada malo. É só a enerxía dos nenos o que me permite seguir sendo novo e fermoso para sempre. E así, están vivos.
  Margarita gruñía ferozmente:
  - Atoparás outra forma de rexuvenecer. De feito, é hora de darche unha lección.
  E a nena murmurou un feitizo. E como soltou correntes de enerxía púlsar dos seus dedos espidos e da punta da súa variña máxica.
  E pegaron á loura. De súpeto encolleuse e diminuíu de tamaño. Agora diante deles, en lugar dunha nena alta, había unha nena asustada de non máis de dez anos, con coletas e os pés descalzos. Ela susurrou:
  - Sen necesidade! Estarei ben! Non me azotes!
  Margarita tiña unhas botas nas mans. Ela axitaba a palma da man, e flotaron cara ao neno descalzo Vizconde, quen, xunto cos outros nenos liberados, camiñaban como sen peso polo aire.
  Un neno dunha familia nobre puxo as botas e cantou:
  Hai moitos perigos arredor do neno,
  Ás veces o mundo brilla coma unha pedra fría...
  Porén, o noso neno ergueuse do sofá,
  Porque é un loitador nobre, créeme!
  A nena Yaga calmouse e murmurou:
  - Non me vas azoutar?
  Margarita dixo severamente:
  - Se non actúas de forma escandalosa, entón por que deberías ser azotado?
  A nena loira chirou, e unha bágoa corría pola súa rosa meixela:
  "Agora son un neno, e outras meigas non me respectarán!"
  Unha das mozas liberadas dixo:
  - Nós tamén somos nenos, e non choramos por iso!
  Os nenos e nenas rían.
  Margarita sinalou:
  - Debes ter fame! Quizais poidamos baixar e comer algo alí?
  Os nenos fixeron ruído. O vizconde baixou a vista e comentou:
  - Debaixo de nós está o castelo do xigante, e non é mellor que Baba Yaga. Entón...
  Enomaus exclamou:
  - E o xigante tamén ten fillos en catividade. Debemos axudalos.
  Margarita sorriu e suxeriu á rapaza Yaga:
  - Quizais poidamos levar aos nenos xuntos e salvalos do xigante? Fai unha boa acción e serás aceptado para estudar na academia das fadas. Alí aprenderás a facer boas accións!
  A meiga cantou:
  Quen axuda á xente
  Está perdendo o tempo...
  Boas accións -
  Non podes facerte famoso!
  Margarita opúxose:
  O pétalo dunha flor é fráxil,
  Se foi arrancado hai moito tempo...
  Aínda que o mundo ao redor é cruel,
  Quero facer o ben!
  
  Facer ben á xente
  Fai boas accións...
  E florecerán como flores,
  Flores azuis na luz!
  O neno príncipe sinalou nun ton máis serio:
  - E intentas facer o ben e loitar contra o mal, e creo que che gustará!
  A nena Yaga pechou os puños e dixo:
  - Pois intentarei. De todos os xeitos, non hai camiño de volta ás bruxas malvadas: rirán e beliscaranche ! Reformareime como unha boa fada!
  Margarita sorriu e cantou:
  Todos os que teñan intelixencia no mundo,
  Sempre deben ser amigos...
  Para que non suceda como nunha galería de tiro -
  O xogo intelixente non se converteu!
  O neno príncipe berrou:
  - Pois imos baixar ao xigante!
  Unha horda de nenos, case enteiramente descalzos e farrapos, delgados e pálidos, pero enérxicos e excitados, saíron precipitadamente do ceo.
  Margarita e Oenomai descenderon sobre dragóns, e Yaga, que se fixo nena, no morteiro. E a aspiradora quedou con ela, aínda que parecía demasiado grande para as mans dos nenos.
  Este é o equipo que baixou ao chan. Non hai nada no enorme castelo do xigante con torres con grandes caveiras que sobresaen delas . Pero a entrada está controlada por esqueletos, ademais de todo un escuadrón de orcos.
  Os nenos aterraron. Estaban preparados para loitar. A nena Yaga presionou o botón da aspiradora e caeron dela sables, espadas, lanzas, puñais e ata un par de metralladoras. Ao ver a mirada confusa dos nenos, ela explicou:
  - Colleino coa miña aspiradora. É moito mellor que unha vasoira. E toda unha colección de armas nel.
  Margarita axitou a súa variña máxica e os pés descalzos, pero decorados con aneis máxicos, e arrolou:
  - Agora lanzarei un feitizo que lle dará á túa arma un poder especial e milagroso.
  E a meiga dixo:
  - Abra , kabra , codabra ! - E correntes de enerxía saíron voando da súa variña máxica e aneis máxicos. E a arma que Baba Yaga deu aos nenos comezou a brillar.
  Oenomai, como loitador máis experimentado, colleu unha metralleta curta e lixeira que disparaba agullas finas. O neno lambeu os seus xugosos beizos e cantou:
  - Ben debería ser cunha metralleta,
  Golpear como un aceiro furioso...
  Que o sangue non fluía coma unha fervenza,
  E o paraíso reinaba no universo!
  Os nenos exclamaron ao unísono, levantando as súas armas:
  O verdugo é astuto e cruel,
  A xente foi colocada contra o muro...
  Pero creo que o noso brote tempestuoso,
  Pero creo que a corrente solar...
  Dispara a escuridade do calabozo da prisión!
  E así un destacamento de nenos, armados cun arsenal máxico, precipitáronse a atacar. Os pequenos tacóns espidos dos nenos e aínda máis numerosas nenas brillaban. Non tiñan medo dos monstros, aínda que un rexemento enteiro de orcos peludos, fedorentos e noxentos achegábase a eles .
  Oenomai, voando sobre un dragón, abriu fogo contra o inimigo cunha metralleta. Pequenas agullas perforaron os corpos peludos dos orcos, e entón ocorreu un milagre: convertéronse en grandes barras de chocolate e bolos de mel.
  Margarita tamén deu patadas ao inimigo, usando os seus dedos espidos e aneis máxicos sobre eles. E así os orcos con espadas, que foron atacados, convertéronse inmediatamente en todo tipo de cousas deliciosas, incluíndo doces cubertos de chocolate e con leite de paxaro dentro. Isto é verdadeiramente delicioso. E tortas de queixo, e rosquillas con sementes de papoula e canela.
  E a variña máxica da nena partidaria ondea e crea cousas fabulosas.
  E así os nenos entraron en batalla cos orcos. En primeiro lugar, vizconde. A súa roupa, despois de que o neno se puxese as botas, volveuse a estrear, como nova. E non só loitou cunha espada na man dereita, senón que tamén levaba unha espada na esquerda.
  E a partir do toque da lámina producíronse transformacións fabulosas. Agora, en lugar dun orco, apareceu unha empanada de uvas pasas de tamaño impresionante. E do golpe da espada apareceu unha tarta de queixo de chocolate. E outros rapaces na batalla.
  Unha nena, aparentemente dun país máis desenvolvido, apoiou os pés descalzos na herba e garabateou cunha metralleta. O que dá lugar a varios tipos de transformacións de contos de fadas. E do orco saíu unha salchicha grande e rechea, e despois un pavo con salsa. E que outras golosinas saborosas non apareceron.
  E as magdalenas de coco perfumadas que xurdiron do toque das láminas. E un gran xeado tamén.
  A nena partidaria Margarita comezou a cantar en éxtase de batalla;
  Somos pioneiros, fillos do comunismo,
  Quen quere levantar o país...
  Hitler responderá ferozmente pola súa ira,
  Esmagaremos, créame, Satanás!
  
  Fixemos un xuramento ante Deus,
  E Lenin entregou o seu corazón aos mozos ...
  Oh, non xulgues duramente aos pioneiros,
  O Todopoderoso deulles máis forza!
  
  Fomos á fronte, rapaces descalzos,
  Querían loitar, preservando a súa terra...
  Tanto os nenos como as nenas con gadaña son para nós,
  E a nosa lealdade é unha forte armadura!
  
  As batallas asolaron preto de Moscova,
  Ardían tanques, derretíase o asfalto...
  Veremos o comunismo, creo que demos,
  E podes sacar a un fascista cunha espada ancha!
  
  Non me creades, xente, Hitler non é omnipotente,
  Aínda que a idea do Führer perdura...
  E golpeamos con forza aos fascistas,
  Imos na nosa gran viaxe!
  
  Non temeremos aos inimigos de Rus',
  Amamos a nosa URSS natal...
  Non es un cabaleiro con alma de pallaso,
  Poñamos un exemplo para o reino de Deus!
  
  Hitler non sabe, será maltratado,
  Aínda que o poder do inferno asola dentro del...
  E os parasitos Krauts están chegando,
  Que encherá de lume a paz!
  
  A grandeza dos rusos é gañar xogando,
  Aínda que hai unha cantidade colosal de traballo detrás disto...
  A vitoria chegará, creo, no exuberante maio,
  E o Führer será completamente kaput!
  
  Esta é a nosa fe, o poder do comunismo,
  Que a URSS prospere para sempre ...
  Esmagaremos, xa sabes, o xugo do fascismo,
  Así é como Rusia converteuse nun exército!
  
  En Stalingrado os Fritz foron derrotados,
  Recoñeceron o noso forte puño...
  E demos agasallos xeniais,
  E déronlle un centavo ao ditador!
  
  Meu país, fermosa Rusia,
  Nela, no Ártico, florecen maceiras...
  Svarog e Stalin son, xa sabes, o Mesías,
  Os nazis foxen dos loitadores rusos!
  
  Así de fermoso é o universo,
  Cando o comunismo brilla por riba del...
  E os xuízos serán para edificación,
  Voo só arriba e nin un segundo abaixo!
  
  Levamos o inverno cun berro vermello salvaxe,
  Romperon a columna vertebral da Garda Branca...
  Os inimigos de Rusia do comunismo son vencidos,
  Aínda temos os trofeos para xantar!
  
  Suxeitamos a Stalin moi forte,
  Nenas descalzas en calquera xeada...
  Convértete, créeme, nunha persoa forte,
  E o pioneiro chegou a ser un cabaleiro!
  
  Non, Rusia nunca romperá,
  Lenin inmortal mostra o camiño...
  Non temos medo ás chamas brillantes,
  E os rusos non poden afastarse do comunismo!
  
  
  No nome da nosa nai Rusia,
  Combinamos corazóns nunha soa coroa...
  Hurra, as nenas gritaron forte:
  Un gran soño farase realidade!
  
  Si, a nosa fe é estar sempre cos nosos pais,
  E se podes superar aos teus antepasados...
  Estaremos sempre ben feitos con valentía,
  Aínda que non parece máis de vinte anos!
  
  Créeme, amamos a nosa Patria,
  Queremos felicidade para sempre...
  Lucifer, créeme, non nos destruirá,
  Chegará o verán - o frío desaparecerá!
  
  Todo florecerá moi magníficamente en Rusia,
  É coma se os problemas desaparecesen do mundo...
  Creo que chegará a era do comunismo,
  A riqueza e a alegría serán para sempre!
  
  A ciencia resucitará aos mortos nas batallas,
  A xente terá xuventude para sempre...
  E o home é como o Todopoderoso,
  O vilán desaparecerá, sei, na eternidade!
  
  En resumo, a felicidade brilla para todos no universo,
  Todas as persoas do mundo son como unha familia...
  Os nenos rin e xogan no ceo,
  Vai amarme cunha canción!
  Entón ela cantou, e os nenos converteron os orcos en algo inusualmente saboroso e apetitoso con armas máxicas. Pero mesmo cando a meiga soltou enerxía da aspiradora, comezaron a aparecer vasos con peixe, pratos e cisnes cunha deliciosa codia , nos que se converteron os despiadados orcos. E foi moi bonito.
  Aquí o comandante orco trasno, despois de sufrir o golpe da boa maxia, converteuse nun exuberante bolo perfumado, cuberto de rosas, crema de millo e froitas confitadas.
  E tantas cousas saborosas diferentes deron a luz a armas máxicas nas mans de nenos inocentes.
  Pero os esqueletos tamén entraron na batalla despois dos orcos. Enorme e asustado. Movíanse coma madeira. Os nenos atacábanlles con espadas e sables e lanzaban puñais. E Oenomai do dragón e a nena de a pé dispararon a metralleta contra os esqueletos.
  Margarita tamén usou a maxia e mostrou os seus dentes nacarados. E ela fixo milagres concretos. E a súa maxia converteu os esqueletos en copas de viño douradas cheas de xeados de cores e bolos ricamente decorados.
  E dos golpes das espadas dos rapaces, entre eles o vizconde de Lafer, xurdiron todo tipo de cousas saborosas e apetitosas. E tal aroma espallouse por todo o castelo. Só un milagre de milagres.
  Dun dos enormes esqueletos xurdiu toda unha montaña de bolos. E estes bolos brillaban con todas as cores do arco da vella de varias cremas.
  Si, aquí había cousas tan saborosas e moi apetitosas. Algúns esqueletos negros ameazantes convertéronse en piruletas de tamaño colosal.
  E os nenos famentos non puideron resistirse a probar as deliciosas golosinas. Margarita tocou o gong e gritou:
  Os estómagos son os nosos principais inimigos,
  lánzannos, créeme, a accións malvadas...
  Cando un neno ve empanadas,
  Está a ser empuxado para roubar vilmente estómagos!
  
  Así que bebé non te apresures
  Chegará o momento, e aínda comerás...
  E non peques diante de Deus, querido,
  En caso contrario, converteredes en fogos!
  Enomaus explicoulles aos nenos:
  - Ata que o xigante caníbal sexa derrotado, comer comida é perigoso. O vilán principal debe ser eliminado!
  Oíuse un forte golpe, e ao principio apareceu unha sombra xigantesca, cubrindo a metade do campo, chea de todo tipo de bolos e pratos. E despois o propio xigante cornudo. Tiña a boca dun cachalote e os pés con garras. E tan alto que é máis alto que o xa enorme castelo con torres e esqueletos.
  Os nenos berraban de medo e o matón caníbal medrou de inmediato.
  Margarita dixo cun sorriso:
  - Non teñas medo! É grande só cando lle ten medo!
  Enomao exclamou con rabia:
  Pode que non sexas un covarde, pero es un parvo, e vimos as vistas!
  A meiga Yaga chirou:
  - Querido, querido ogro,
  Queres doces deliciosos...
  Ou a maxia dun golpe,
  Volveras a conseguir de balde!
  Margarita gritou:
  - Nenos, gritade ao unísono: non vos temos medo! Ben, xuntámonos.
  Pero era difícil que os rapaces se reunisen diante de tal espantallo . A nena comezou a fuxir, os seus pequenos tacóns redondos. O vizconde de Lafer máis valente e un par de rapaces comezaron a reternos. Estaba claro que os mozos estaban pálidos de medo. E entón Margarita cantou, para dar coraxe, un canto de loita da guerra;
  Somos nenas do país da URSS,
  Que é un facho para todo o mundo...
  Demos, xa sabes, un exemplo de grandeza,
  Aquí están os actos heroicos cantados!
  
  As nenas naceron baixo a bandeira vermella ,
  E descalzos atravesan a xeada...
  Fillas e fillos loitan pola Rus',
  Ás veces, a noiva dálle unha rosa ao mozo!
  
  Haberá unha bandeira vermella sobre o universo,
  Brilla tan brillante, como unha chama de facho...
  Despois de todo, xa sabes, heroico, temos un balance,
  E a nosa pancarta brilla coma vermella!
  
  Non o creas, o maldito fascista non pasará,
  E o espírito ruso nunca desaparecerá...
  As vitorias abrirán unha conta sen fin,
  Digamos ola e ola a calquera!
  
  Rusia é un país marabilloso,
  Deches o comunismo aos pobos...
  Deus dado sempre xenerosamente ,
  Pola Patria, pola felicidade e pola liberdade!
  
  O inimigo non poderá vencer á Patria,
  E por máis cruel e insidioso que fose...
  O noso invencible oso ruso,
  O soldado ruso é tan glorioso pola súa vitoria!
  
  fermoso país soviético,
  As mozas están orgullosas de que sexan fermosas...
  Ela foi dada a nós de nacemento para sempre,
  E sexamos xustos os membros do Komsomol!
  
  Estamos loitando nos arredores de Moscova,
  Ventisca, ventos de neve e as mozas están descalzas...
  Non entregaremos a nosa Patria a Satanás,
  ata as nosas gadañas disparan con precisión!
  
  Así que, con rabia, as nenas están ansiosas por loitar,
  E co talón espido lanzan un paquete explosivo ...
  Un fascista, ten un aspecto xenial,
  De feito, só o malvado Caín!
  
  Os inimigos non poden derrotar ás nenas,
  Naceron baixo unha estrela así...
  O noso monstro invencible é o oso,
  Quen fixo da Patria a súa muller!
  
  As nenas rusas somos boas,
  Non temos medo á tortura e ás xeadas...
  E repeleremos, créame, o ataque da horda malvada,
  O inimigo volverase tolo pola dose!
  
  Foron capaces de afastar o inimigo de Moscova,
  Aínda que está cheo dun enorme poder...
  As nenas estamos moi orgullosas de nós mesmas,
  Todos os opositores desaparecerán nas súas tumbas!
  
  Non o creas, os inimigos non poden derrotar a Rus,
  Xa que todo cabaleiro vén de cueiros...
  O cazador, ao parecer, converteuse en caza,
  E o adversario aínda é só un neno!
  
  Pero o espírito ruso, xenial, cre no espírito,
  Xa sabes, hai poderes ocultos nel ...
  O inimigo será completamente esmagado,
  Despois de todo, os cabaleiros son invencibles na batalla!
  
  Deixade de lado as vosas dúbidas , rapazas ,
  Somos os máis valentes, xa sabes, do mundo...
  Botemos as hordas de Satanás ao inferno,
  Mollemos todos os adversarios no baño!
  
  A guerra santa rematará
  A paz e a mañá chegarán ao planeta...
  Ela está para sempre co sol, xa sabes, dado,
  Que o verán arde para sempre!
  
  E o comunismo eterno na gloria,
  E Lenin e o gran Stalin están connosco...
  No cine sanguento só agora está o fascismo,
  E a nosa vontade, créame, é máis forte que o aceiro!
  
  A miña Rusia goberna durante séculos,
  E deu felicidade a todo o universo...
  Necesitas a forza dun puño de aceiro,
  E atrevido, pero dun xeito razoable!
  Ao principio, Margarita cantaba soa, pero despois Enomai, a nena Yaga, o vizconde de Lafer e outros nenos tomaron a canción. E este xa era un coro forte e de voz chea, do que todo tremeu. E o enorme e real xigante comezou a diminuír de tamaño. Xa non parecía tan xenial e ameazante. E os cornos fixéronse máis pequenos e as garras. Vaia...
  A nena Yaga cantou cunha risa:
  Ben feito, ben feito, podes estar orgulloso del...
  Sete non lle teñen medo a un!
  Os nenos exclamaron ao unísono, golpeando os pés descalzos:
  Non te tememos ogro,
  Serás pisoteado baixo o pé dun neno...
  Aínda que non somos guerreiros abondo,
  Unha vez estivemos baixo Baba Yaga !
  Estes son nenos, tan fermosos tanto de alma como de cara. E loitan como xigantes. Aínda que agora o xigante caníbal debería ser rematado moralmente. E os nenos puxéronse a bailar.
  E a nena Yaga colleu a aspiradora e apuntouno ao matón, e comezou a murmurar algo.
  Un dos nenos lambeu unha piruleta grande en forma de galo , que se converteu nun esqueleto, e a nena deu un bocado de xeado.
  Os nenos ameazaron ao xigante:
  - Tamén che pasará!
  E literalmente tremeu. Encolleuse aínda máis. E as copas douradas con xeado de todas as cores do arco da vella comezaron a brillar aínda máis brillantes e fermosas.
  A heroína pioneira Margarita volveu cantar con rabia, unha canción patriótica da guerra, e o resto dos nenos corearon:
  Unime ao Komsomol mentres xogaba,
  Rapaza dun fermoso soño...
  Pensei que o mundo sería maio eterno,
  Cada día é o nacemento da primavera!
  
  Pero por algún motivo non funcionou,
  Dalgunha maneira, non podo namorar ...
  Ben, dime, rapaces, á miña mercé,
  A vida é un remo moi forte!
  
  De súpeto, a guerra tronou de súpeto,
  E un furacán de morte precipitouse...
  E as miñas nenas teñen un corpo forte,
  Podes poñerte baixo ataque dunha vez!
  
  Créeme, non me quero rendir,
  Loita pola Patria ata o final...
  Levamos granadas nunha mochila forte,
  Stalin substituíu o seu pai nos corazóns!
  
  Grandes guerreiros de Rusia.
  Podemos protexer a paz e a orde...
  As estrelas do ceo regaron o veludo,
  E o cazador converteuse en xogo!
  
  Eu, unha nena descalza, pelexo
  Cheo de tentación e amor...
  Haberá, sei, un lugar neste paraíso,
  Non podes construír a felicidade no sangue!
  
  Grandes guerreiros da Patria,
  Loitaremos firmemente preto de Moscova...
  E despois o soño baixo o comunismo,
  Contra o submundo con Satanás!
  
  valentes rapaces rusos,
  Que loitan honestamente ata o final...
  disparando cunha metralleta,
  Se necesitas unha coroa de ouro!
  
  Nin unha bala pode deternos
  Xesús o gran Deus resucitou...
  Os días do dragón depredador remataron,
  Fíxose aínda máis brillante desde o ceo!
  
  Quérote, querida Lada,
  O Deus supremo Svarog estará na gloria...
  Temos que loitar por Rusia,
  O mellor Deus Branco está connosco!
  
  Non poñas os rusos de xeonllos,
  A nosa carne, créeme, non se pode frear...
  Stalin e o gran Lenin están connosco,
  Tamén debes aprobar este exame!
  
  A dor da Patria tamén está nos nosos corazóns,
  Cremos na súa grandeza...
  Abrimos rapidamente a porta ao espazo,
  Será unha vida moi doce!
  
  Somos rapazas fermosas descalzas ,
  Corremos tan rápido polas neveiras...
  Non necesitamos este vodka amargo,
  O querubín estende as súas ás!
  
  As nenas defenderemos a Patria,
  E responderemos aos malvados Krauts, non,
  Caín infernal será destruído,
  E ola a Cristo Salvador!
  
  Haberá unha era - non podería ser mellor,
  Os mortos resucitarán para sempre...
  O universo converterase nun auténtico paraíso,
  O soño de todos farase realidade!
  Margarita sentiuse un pouco triste: xa ten máis de cen anos e aínda é unha nena. E quizais seguirá sendo un neno para sempre.
  Pero o resto dos nenos alegráronse e quedaron encantados con esta canción.
  E o formidable xigante caníbal fíxose aínda máis pequeno de estatura e parecía máis un trasno asustado que un monstro.
  Anacos de xeado e bolo voaron cara a el. Os nenos rían e sacaron a lingua. Isto parecía moi cómico. E os rapaces alegres seguiron facendo caras.
  A nena Yaga chameou os beizos e berrou:
  Os nenos deben rir
  Os nenos deberían rir -
  E como viven os heroes!
  E como viven os heroes!
  E Baba Yaga apuntou coa aspiradora a outros orcos e trasnos que estaban saltando fóra do castelo. E Enomai e a nena comezaron a dispararlles con metralladoras. E fixérono xenial . E de novo houbo vasos con xeados brillantes, rolos de pasas, bolos de crema, flocos de millo, algodón de azucre e moito máis . Todo cheiraba tan ben e parecía moi apetitoso.
  E os nenos guerreiros rían e amosaban os seus dentes afiados e brancos, coma os dos cachorros de lobo.
  Que incrible e única parecía esta acción.
  E Margarita golpeou os orcos e os esqueletos cun raio, continuando a súa marabillosa transformación.
  Despois diso, a nena pioneira volveu cantar unha canción patriótica e sublime, e o resto dos nenos en coro recolleron a súa alegre e alegre canción:
  Satanás non nos vai derrotar
  A miña patria, a máis fermosa do mundo,
  O fermoso país é famoso...
  Adultos e nenos serán felices nel!
  
  Deixa que os lirios do val florezan magníficamente nel,
  E os querubíns tocan un himno decente...
  O Führer será kaput,
  Os rusos son invencibles nas batallas!
  
  Os membros do Komsomol corren descalzos,
  Pisan a neve cos tacóns espidos...
  Hitler pareces xenial
  Atropelareime cun tanque!
  
  Podemos vencer aos nazis?
  Como sempre, estamos descalzos, rapazas...
  O noso cabaleiro máis formidable é o oso,
  Matará a todos cunha metralleta!
  
  Non, as nenas xa somos moi chulas,
  Literalmente destrozamos todos os inimigos...
  As nosas garras, dentes, puños...
  Construiremos un lugar nun paraíso marabilloso!
  
  Creo que haberá un comunismo xenial,
  O país do consello, créame, florece nel...
  E o lamentable nazismo desaparecerá,
  Creo que os teus feitos serán glorificados!
  
  A rexión florecerá salvaxemente, creo,
  Da vitoria volvemos á vitoria...
  Nikolai derrotou aos xaponeses,
  O samurai responderá da mezquindade!
  
  Non nos deixaremos inclinar,
  Esmaguemos aos nosos inimigos dun só golpe...
  Que o cazador se converta en xogo,
  Non foi por nada que esmagamos a Wehrmacht!
  
  
  Créeme, non é doado para nós desistir,
  Os rusos sempre souberon loitar...
  Afiamos as nosas baionetas con aceiro,
  O Führer converterase na imaxe dun pallaso!
  
  Así é a miña terra,
  Nel toca o acordeón ruso...
  Todas as nacións son unha familia amiga,
  Abel triunfa, non Caín!
  
  Pronto a URSS estará na gloria,
  Aínda que o noso inimigo é cruel e traizoeiro...
  Daremos exemplo de valor,
  O espírito ruso será glorificado nas batallas!
  Na última frase, a nena pioneira colleu e soltou un raio da súa variña máxica e púlsares dos seus dedos espidos con aneis e pedras máxicas. Finalmente cubriron o xigante que se encolleira coma un caracol. Aquel estaba completamente cuberto polo resplandor ardente. Entón volveu piscar. Orcos e esqueletos por fin transformáronse en todo tipo de manxares marabillosos. Así de delicioso e fritido, dende diferentes tipos de xamóns, recheos de peixe e gansos, ata bolos, bolos, caramelos e vasos de xeado.
  Os nenos alegráronse e saltaron arriba e abaixo. Parecían moi contentos e alegres.
  Aquí, no lugar do formidable e duro xigante caníbal, a luz disipouse. Apareceu un neno delgado e rubio con calzóns, duns sete anos. Un neno tan inofensivo e doce no canto dun monstro formidable. Pestanexou os ollos e chorou:
  - Non me pegues!
  Margarita gritou:
  - Non teñas medo! Non te tocaremos. Agora podes comezar a túa vida desde cero e ir á escola!
  O neno e o antigo caníbal chorou:
  Que tipo de vida escolar é esta?
  a proba todos os días ...
  adición, división,
  Táboa de multiplicar!
  O castelo do xigante caníbal transformouse xusto ante os nosos ollos. En lugar de caveiras, nas cúpulas floreceron flores dunha beleza fabulosa. E as propias cúpulas brillaban de ouro. E todo fíxose tan magnífico, chispeante, deslumbrante, as paredes do castelo estaban cubertas de flores. E no canto de sangue, as fontes comezaron a fluír con correntes de diamantes, e as nubes disipáronse, e brillaron catro soles á vez.
  E os nenos liberados comezaron a saír correndo do castelo con risas alegres. Demacrados, andrajosos, descalzos, eran, con todo, felices.
  Nenos e nenas abalanzaron sobre as deliciosas golosinas, e debaixo da herba apareceron barrís de cócteles e zume .
  A nena Yaga voou ata o antigo xigante caníbal nun morteiro e deulle xeado ao neno. Tragouno e botou un sorriso:
  - Sabroso!
  E engadiu con medo:
  - ¡Perdoade, fillos! Dáme vergoña de que te comín. Que noxo é isto!
  Cada vez máis nenos corrían. Incluídas as que comía antes o caníbal. O neno inofensivo bateu os ollos e ata cantou;
  Ben, non é un milagre, non é un conto de fadas?
  Todo volveuse tan, créame, marabilloso!
  Non, é mellor facernos ben -
  E o mal desaparecerá na eternidade!
  Si , foi unha vitoria. Certo que un dos rapaces, cun torso moi musculoso e con pantalóns curtos, mirou a superficie reflexiva e chorou:
  - Onde foi a miña altura heroica?
  Enomaus preguntou:
  - E ti quen es?
  O rapaz de músculos moi definidos respondeu:
  - Nikitich.
  E o seu rostro de neno escureceuse, e murmurou:
  - Fun un gran heroe, e agora só son un neno descalzo con calzóns, quen me necesita así?
  O antigo caníbal espetou:
  - ¡Imos xuntos á escola!
  Dobrynya ruxiu de rabia, golpeando o seu pé espido de neno tan forte que a pedra partiu:
  - Ben, ao carallo da escola! Pensei que estaba esgotada !
  Margarita respondeu cun suspiro:
  - Enténdoo!
  O neno Dobrynya ruxiu:
  - Que entendes! Agora a miña muller vaime deixar! Quen me necesita un neno tan chorriño !
  Enomao respondeu cun sorriso:
  - O máis importante na vida é a alma. O tamaño non importa!
  Dobrynya obxectou:
  - Non! Non coñeces á miña muller. Unha vez que movía o seu talón con tanta forza que noqueou o dente asubiador do ladrón de ruiseñor! É estrita, e por que precisa un neno sen bigote ! - E o neno volveu golpear co pé descalzo, infantil, pero forte, coma un mazo, de xeito que o adoquín esnaquizou en pequenos anacos. E o novo heroe berrou. - Faime adulto pronto!
  Enomao respondeu cun suspiro:
  - Por desgraza, non podemos facelo, non?
  Margarita respondeu:
  - Agora mesmo, realmente non podemos, pero se vas viaxar connosco para un gran propósito, entón poderemos inventar algo!
  O neno Dobrynya preguntou ameazante:
  - Cal é o teu obxectivo?
  Enomao respondeu con confianza:
  - Para salvar da morte ao sexo máis forte a escala do universo. Hai unha peste no noso universo, e tamén pode chegar a ti!
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - Si, Dobrynya, únete a nós. Aínda tes a túa forza heroica, e serás moi útil para nós!
  O neno titán, aínda que en aparencia non era maior nin máis alto que Oenomai, un neno duns doce anos , pero tiña unha forza física colosal. Entón, apretou o seixo cos seus dedos espidos e literalmente colleuno e esmagouno, despois de que comentou cun sorriso:
  - E aínda estou ben! Vale, vou contigo. Dará medo volver coa miña muller ata que sexa maior !
  Margarita, cun sorriso coma o dunha fada, respondeu:
  - Unha decisión moi sabia!
  E chamou os dedos espidos dos pés. Apareceu un terceiro, adorable bebé dragón.
  A nena explicou:
  - Non debes andar coma un mendigo cunha bolsa!
  . CAPÍTULO No 8.
  Dominika estivo moi esgotada durante a transición e a superación dos exames. Polo tanto, as súas fermosas doncelas foron lavadas nun baño e ducha douradas. E entón puxérona nunha cama suave e cálida nunha habitación separada e luxosa para estudantes de elite e estudantes. Dominica caeu nun soño estraño, o seu último desexo era estar co príncipe Enomao , polo que sentía unha gran simpatía e simpatía.
  E tan pronto como foi abrazada polo deus Morfeo, ela
  Dominica de súpeto sentiu que o vento sopraba na súa cara, e estaba sentada nun lombo esvaradío e escamoso. E as nubes brillan ao redor.
  E a nena virou-se e viu un neno guapo e musculoso, ao que recoñeceu inmediatamente. Si, foi o príncipe Enomao, que se converteu nun mozo escravo. E agora está montado nun pequeno dragón de tres cabezas. Unha nena está voando á súa dereita. Tamén é moi fermosa e doce, co cabelo vermello dourado. Non parece máis vella que Enomaus. E no lado esquerdo hai un neno. Tamén rubio , guapo e moi musculoso, cun rostro expresivo. Tal grupo de nenos con mochilas e armas. E a nena tamén ten aneis nos dedos dos pés e nas mans.
  O dragón sentiu o peso extra e comezou a bater as ás con máis frecuencia para non derrubarse.
  A nena Margarita axitou a súa variña máxica e ruxiu:
  - Quen eres? De onde veu?
  Enomao, porén, recoñeceu a Dominica e dixo nun ton confiado:
  - Este é un elixido do planeta Terra. Ela debe salvar ao sexo máis forte do noso universo, segundo a profecía.
  A nena Margarita sorriu:
  - Do planeta Terra? Viviches a Gran Guerra Patria?
  Dominica confirmou con confianza:
  - Si, foi!
  A heroína pioneira preguntou insinuando:
  - E cando pasou?
  A moza golpeada, non menos segura, respondeu:
  - Dende o vinte e dous de xuño corenta e un ata o nove de maio corenta e cinco, pois claro que gañamos!
  Margarita respondeu cun sorriso:
  - Sei que gañamos! Se non, non estaríamos falando contigo. Entón iso significa que somos compatriotas, só dispersos no tempo. Que bonito é coñecer a alguén do teu planeta natal, e máis aínda do teu país!
  Dominica respondeu cun suspiro:
  - Cando rematou a Gran Guerra Patria, o meu avó aínda non naceu. Esta é unha longa historia para nós!
  Margarita tamén comentou cun suspiro:
  - E non vivín para ver a súa finalización. Aforqueime en xaneiro do 44. Pero eu cría na nosa vitoria. Kiev xa fora liberado, e Stalingrado e as Bulgas de Kursk atronaron. Que pena morrer cando só tes doce anos sen unirte ao Komsomol.
  Dominica quedou sorprendida:
  - Se morreches hai tanto tempo, entón por que aínda é unha nena?
  Margarita encolleuse de ombreiros:
  - Iso non o sei. Pasaron case cen anos da miña morte, e sigo sendo un neno. Pero tamén hai unha vantaxe: non estou envelleciendo para nada, e non hai nin un só recheo nos dentes!
  Dominic riu e sinalou:
  - Si, a vellez é moi mala, simplemente noxenta!
  E a fermosa actriz de cine comezou a cantar;
  A humanidade está moi triste,
  Probablemente todos pensen nel!
  As bágoas derramaron sobre este mar,
  O medo dunha persoa arde co lume!
  
  Anos arrastrándose tras ano nunha caravana,
  A avoa frota henna nas meixelas!
  E algo pasou coa esvelta figura da doncela,
  Non entendo de onde veñen as engurras!
  
  Por que é brillante a coroa da natureza?
  O creador de máquinas debe murchar de súpeto!
  O que aproveitou a forza do vento para o carro,
  Non pode facer fronte ao mal do envellecemento!
  
  Unha beleza convértese nun monstruo
  E o heroe está murchando ante os nosos ollos!
  Calquera tempo desagradable agora,
  E pola noite atormentame un medo salvaxe!
  
  Pero non creo que non haxa salvación,
  Unha persoa pode discutir con Deus!
  Para que unha familia amiga se faga eterna,
  Para que a estrada suba con soltura e empinada!
  
  As vellas xa non terán engurras,
  ¡Fagamos que a vellez retroceda de vergoña!
  E o home, fillo poderoso do progreso,
  Mira o cumio da vida con ollos brillantes!
  
  E haberá beleza sen fin
  Os días correrán como un río a pleno caudal!
  A bondade humana aparecerá
  Despois de todo, o corazón volverase puro e nobre!
  
  Cre, virá un novo pracer,
  Co paso dos anos, a sabedoría aumentará!
  Despois de todo, o xeo non se instala nun corpo novo,
  Como un escolar con ganas de estudar cinco!
  
  A marca é máis alta, veña, buscala,
  Repetirás o exame polo menos cen veces!
  E podes comer bolos de Pascua con mel,
  Ben, convértete agora nunha vella!
  Que bonito cantou Dominika, unha auténtica prima donna. E as súas cancións eran encorpadas e iridiscentes, coma o trino dun ruiseñor.
  Enomai asentiu de acordo:
  - Non podes argumentar contra isto !
  Boy Dobrynya comentou:
  - A vellez é mala. Pero conseguín mazás rexuvenecedoras para min e para a miña muller . Se comes un pouco deles, non envellecerás e non te converterás nun neno. E entón unha bruxa estúpida atiborrause de tales mazás. Era unha vella, pero acabou no poto. Así que debes saber a moderación en todo, e lembrar que todas as idades son sumisas ao amor.
  Enomai observou de súpeto:
  - O meu dragón respira pesadamente! Cústalle levar dúas persoas, sobre todo porque Dominica non é unha nena, senón unha nena moi grande e musculosa. Necesita un novo volante!
  Margarita dixo con seguridade, chameando os dedos descalzos:
  - Haberá un folleto!
  Un pequeno dragón de tres cabezas apareceu por primeira vez no aire. Pero a rapaza partidaria envioulle un raio de enerxía e este dragón comezou a crecer.
  Dominica quedou sorprendida:
  - Isto é maxia en acción. Esta é a primeira vez que vexo criar dragóns.
  Margarita respondeu cun sorriso:
  - Os dragóns non son persoas, é máis fácil crialas!
  A besta medrou ata un tamaño lixeiramente maior que os outros tres dragóns. E outro chasquido dos dedos, esta vez das mans, e Dominica atopouse nunha cómoda sela!
  A moza pioneira asentiu:
  - Xa ves que sinxelo é! Agora tes o teu propio dragón. Alegrate con isto!
  A moza golpeada comentou cunha risa:
  - Isto, por suposto, é xenial , pero para que serve escalar a parede con alegría?
  Margarita riu e respondeu:
  - Non soñaches co teu propio dragón?
  Dominica murmurou sinceramente:
  - Soñei co meu propio helicóptero. Pero ela non tivo tempo para gañar cartos por el. Así que non hai nada polo que estar especialmente contento!
  Enomai sinalou cun sorriso:
  - Pero eu soñei cun dragón persoal.
  Dobrynya confirmou:
  - O dragón persoal é xenial! Non obstante, o meu cabalo heroico tamén podería voar se usaba a maxia. Pero para feitizos especiais, os feiticeiros deben ser pagados en ouro. E o dragón é libre.
  Margarita engadiu:
  - O dragón tamén é bo porque só se alimenta de auga. Ben, engade un pouco de herba daniña e quedará xenial. Vai respirar lume.
  Dominica preguntou, curiosa:
  - De verdade loitaches contra os alemáns?
  Margarita respondeu sinceramente:
  - Realmente non loitei. Traballei máis en intelixencia e comunicacións. Pasei por aldeas e entre bosques. Ben, quen teña un saco de mendigo e descalzo de inverno a inverno sospeitará. É certo que puxo explosivos sobre os nazis un par de veces. Ben, só disparou cando me levaron. Ela disparou ata a última bala. Foi capturada. Pois torturáronme, aínda que apresuradamente, e tiñan présa en aforcarme, xa que o Exército Vermello xustamente avanzaba nesa dirección. Se non, poderían telo atormentado máis tempo.
  Unha vez dei sono a dous policías máis e entreguellos aos partidarios. Ben, non vou inventar cousas, pero claro que houbo moitas aventuras.
  Dominica preguntou cun sorriso:
  - Tiña algunha orde?
  Margarita respondeu cun suspiro:
  - Non! Só a medalla "Pola valentía", consideroume demasiado pequeno para que me concederan algo serio. Pois non sei se foron premiados póstumamente e como...
  Oenomaus comentou:
  - Con doce anos xa non está nada mal que unha nena teña un premio militar! Dime, como está contigo?
  A moza pioneira asentiu:
  - Pois si, dime, o comunismo construíuse e as guerras remataron?
  Dominica suspirou e respondeu con confianza:
  - Non! Aínda empeorou en termos de guerras. Pero non quero falar diso. Pero a xente volveuse aínda peor.
  O neno Dobrynya suxeriu:
  - Falemos mellor de proezas máxicas. Se non, agora comezarás a falar de tanques...
  Margarita frunciou o ceño:
  - Que sabes dos tanques?
  Dobrynya respondeu:
  - Eu estaba nun mundo máis desenvolvido, e alí estaban estes monstros metálicos. Disparan forte e son moi perigosos. É noxo lembralos.
  A nena partidaria sorriu e comentou:
  - Botei area no depósito de gasolina do tanque Tiger. E parou. Así foi. E utilizou un punzón para perforar as rodas dos coches dos nazis. Son unha nena pequena, e foime máis fácil facelo.
  Dominic riu e sinalou:
  - Ben feito! Vostede é unha heroína pioneira. Necesitamos facer películas sobre ti e escribir libros sobre ti.
  Margarita asentiu:
  - Seino, hai algúns - "Diaños vermellos", por exemplo. En xeral, non só non cría en Deus, senón que ás veces facía cousas das que agora me avergoño!
  Enomai comentou cun sorriso:
  - Ocorre. Ás veces os deuses non se portan moi ben. Pero en calquera caso, agora es unha feiticeira con moito talento, e deberías...
  Non rematou. Diante deles apareceu unha bandada de monos voadores. Estaban lonxe, pero a aguda visión do neno elfo e da nena feiticeira viu que estes primates alados arrastraban pola rede polo menos unha ducia de nenos. Tanto os desafortunados nenos como as nenas asfixian e sofren moito no voo, cando son arroxados, e os corpos dos nenos son cortados polas mallas de aceiro da rede.
  Dominica tamén viu isto e gritou:
  - Temos que liberar aos rapaces!
  Dobrynya asentiu e sacou a espada cun berro:
  - Iremos á batalla con valentía,
  Para a Santa Rus' -
  Loitamos cunha espada,
  Non estou a vender!
  Dominica sinalou, mostrando os dentes:
  - É, por suposto, moi interesante axudar aos nenos. Pero temos forza suficiente? Lin un conto de fadas sobre monos voadores, e parece que son moi fortes!
  Margarita asentiu e cantou:
  Os guerreiros da escuridade son certamente fortes,
  O mal goberna o mundo sen saber o número...
  Pero a vós, fillos de Satanás...
  Non rompas o poder de Cristo!
  Dobrynya comentou:
  -Tivemos contrincantes diferentes. E o feito de que sexan fortes, por regra xeral, non nos impediu!
  E o cuarteto con dragóns correu detrás dos monos voadores. Había só unha ducia deles, trece deles. E aproximadamente o mesmo número de nenos cativos. E esta é a dura verdade da batalla.
  Margarita avanzou e, achegándose aos monos voadores, berrou:
  - Deixade ir os nenos, monstros!
  O líder dos monos asubiou:
  - Vaite, rapaza, que senón tamén te envolveremos.
  Margarita respondeu con valentía:
  - Non! Déixaos ir, ou terás que loitar contra nós!
  Os monos ouveaban, mostrando os seus dentes colmillos:
  - Nunca!
  Catro deles quedaron para suxeitar a rede cos nenos, e o resto precipitáronse cara ao pequeno destacamento de mozos socorristas.
  Dominica axitou os puños e un sable apareceu na súa man.
  Margarita preguntou:
  - ¿Sabes valar?
  Dominica respondeu con confianza:
  - Hai un concepto! Actuou en películas.
  A nena partidaria arrulou:
  - Isto será útil para ti.
  A nena actriz cantou:
  É hora de que balance a túa espada,
  É hora de dar présa...
  É hora de que axites a túa espada -
  E se ven ben!
  Escríbeo no teu caderno -
  En cada páxina!
  É hora de que balance a túa espada,
  É hora de que balance a túa espada,
  Chegou o momento de axitar a túa espada!
  Despois de que os catro riron. E os monos voadores intentaron atacar. Movíanse coma papaventos atacando os pardais.
  Margarita golpeou ao líder dos monos voadores cunha variña máxica e aneis máxicos nos seus pés descalzos. E bateu moi forte.
  O líder recibiu un sobresalto e a súa cabeza converteuse inmediatamente nun bolo de coco moi saboroso. E as patas do mono voador torcíanse histéricamente. Os outros monos voadores asubiaron de medo.
  Un deles precipitouse cara aos catro, pero o neno Dobrynya golpeou a súa fronte co talón espido, polo que o mono, recibindo un forte golpe, deuse a volta.
  Dominica balanceou a espada e cortou o corno do mono voador, despois de que cantou:
  Estamos na selva na terra dos monos salvaxes,
  Loitamos cos alados no ceo...
  Caza para engullir plátano maduro -
  Aforca a quen roube nenos dunha árbore!
  Enomao tamén golpeou o mono, esta vez no á, e asubío:
  Son un cabaleiro da luz, de xeonllos salvaxes,
  Varrerei da face da terra os inimigos da Patria!
  E fixo unha figura de oito con espadas. Despois diso, o neno esquivou con habilidade ao primate ferido. E cando o dragón estalou en chamas, o mono cego berrou. Ao mesmo tempo había un cheiro a queimado.
  Os catro loitadores pasaron á ofensiva. Os monos intentaron contraatacar. Os dragóns golpeáronos con chorros de lume que , literalmente, prendían lume ás ás dos primates. E cheiraba a fritido.
  A nena Margarita colleu e soltou regatos de maxia. E o seguinte mono tiña unha rosquilla de chocolate en lugar dunha cabeza.
  Dobrynya agarrou un mono pola á cos seus dedos espidos e lanzoullo ao outro paxaro. E entón houbo unha colisión con faíscas.
  The Titan Boy cantou:
  -Xa sabes, teño unha forza radiante,
  Ser amigo dela é como xogar cun crocodilo!
  E entón a nena de Dominic cortou a á do mono coa súa espada. Ela inclinouse e soltou unha fonte de sangue roxo. Despois diso, bateu contra a súa parella.
  Dominica deu unha patada na mandíbula a unha das criaturas aladas co seu talón espido e berrou:
  Ben, vale, a criatura quedou durmida no serrín,
  Vale, deronme unha patada na mandíbula...
  Vale, arrastráronme nunha padiola...
  Di grazas por estar vivo !
  E a nena golpeou a outro mono na cabeza cunha espada. Despois diso, as criaturas comezaron a fuxir. Ao mesmo tempo, catro primates alados intentaron levar aos cativos, nenos enredados nunha rede.
  Margarita disparoulles un raio máxico, o mono converteuse enteiramente nunha empanada de canela con xeado.
  O resto fuxiu berrando, soltando a rede. E os nenos cativos comezaron a caer.
  Margarita gritou:
  - Aguanta a rede, vamos, máis forte.
  E ela caeu sobre o dragón. Outros tres loitadores correron detrás dela.
  O neno Dobrynya cantou:
  Ai, infancia, infancia, onde estás voando?
  Ai, infancia, infancia, onde tes présa...
  Cheo de monos peludos, sei,
  Están collendo de diferentes países!
  E o neno-heroe colleu a rede cos seus dedos espidos. Aínda así, ser un tipo en pantalóns curtos ten as súas vantaxes. É indecente que un adulto camiñe sen botas, pero para un neno é natural e pode usar as súas fortes pernas en acción.
  Os catro frearon a rede que caía e comezaron a descender suavemente.
  Dominica sinalou cun sorriso:
  - Non che desexo parte de orfo,
  Non che desexo días duros...
  Que o planeta se converta nun paraíso brillante,
  Que o Santo Señor protexa os nenos!
  Os rapaces estaban raiados e rasgados, case todos descalzos, agás unha moza cun vestido elegante e, quizais, luxoso e zapatos bordados con esmeraldas e rubíes.
  A nena berrou:
  - Coidado, o equipo de rescate é meu pai, o duque, e eu xa levo o título de baronesa!
  Dominica respondeu cunha risa:
  Os reis poden facer calquera cousa
  Os reis poden facer calquera cousa...
  Pero moitas veces rompeu
  Ás veces sentan!
  Casar por amor
  Casar por amor...
  Débil para ti, calquera
  Non es Deus, rei!
  Calquera é débil para ti -
  Non es Deus, rei!
  O equipo aterraba con coidado aos nenos. E ela desvelou a rede. Os nenos -nenos e nenas- sentían liberdade. E os seus tacóns redondos brillaban cando tentaban correr.
  Pero Margarita parounos cun berro ameazador:
  -¿Onde van vostedes? Que tal dicir grazas?
  Os nenos pararon. A baronesa asentiu:
  - É certo, salváchesme do cativerio. Entrégame a meu pai, e agardaráche unha gran recompensa. E que o resto chegue alí eles mesmos: son esmoleiros e descalzos.
  Un neno de entre os presos obxectou:
  - Meu pai é o conde! E estou descalzo porque me capturaron durante un adestramento!
  Margarita preguntou: "Por que te capturaron?"
  O neno vizconde encolleu os ombreiros, tiña un torso espido e musculoso, bronceado, encanto, e só o seu rostro expresivo, aínda que infantil, delataba a súa raza.
  A baronesa respondeu:
  -Querían levarnos a Skelenton . Este é un poderoso mago que está moi relacionado con Koshchei o Inmortal!
  Margarita chasqueou os beizos e comentou:
  - Skelenton , un mago malvado e mestre dos elementos, ten un artefacto de tigre negro. Quizais isto axude a salvar o sexo forte.
  O neno príncipe Enomao sinalou:
  - Ademais, cómpre liberar a outros nenos cativos que están cautivos polo feiticeiro do pesadelo. Se non, haberá un gran dano para o universo.
  Dominica preguntou, non moi segura:
  - Non nos vai distraer isto do obxectivo principal?
  Margarita opúxose:
  - Viceversa! Se recolles os doce artefactos, podes obter o poder de Deus Todopoderoso. E isto permitirá salvar non só o sexo forte, senón tamén crear moitas outras cousas boas.
  O neno Dobrynya exclamou:
  - Isto é incrible! Entón poderemos facer algo que outros heroes nunca soñaron!
  Dominika cantou encantada:
  O noso mundo é despiadado, cruel, traizoeiro,
  O sangue das persoas flúe como un regueiro tormentoso...
  Pero o home é intelixente, famoso polo seu progreso...
  Supera os obstáculos mentres xogas!
  
  Innumerables ameazas de pesadelo
  O destino é cruel, triste e divertido...
  Botamos estrañas bágoas en dúbida -
  Mira o ceo con melancolía sobrenatural !
  
  E que sexa necesario derramar
  Nunha furiosa batalla, sangue humano...
  Rompe o fío da vida cunha espada, unha frecha,
  Non traizoaremos o amor para sempre!
  Margarita asentiu coa cabeza dourada:
  - Cantas ben Dominic, e as palabras sensatas tocan a alma! Pero isto non é suficiente...
  A nena actriz cantou:
  Fíxose moi lixeiro
  Salvei a Patria...
  Tiven moita sorte -
  Só que isto non é suficiente!
  Só, só, só -
  Isto non é suficiente!
  O neno vizconde bateu o pé descalzo tan forte que as gotas de orballo voaron da herba laranxa e rosman:
  - Deixa de cantar! Imos a Skelentom e destrozámolo!
  Margarita comentou cun suspiro:
  - É demasiado longo para camiñar. Debes voar sobre dragóns ou ser transportado usando un medallón!
  Enomao preguntou cun sorriso:
  - Tes un medallón? Así que lévanos!
  A nena partidaria respondeu cun suspiro:
  - Cómpre recargalo para poder transportar a todo o equipo. Imos comer por agora. Os nenos probablemente teñan fame.
  A baronesa asentou coa cabeza, os seus pendentes de diamantes tintinearon:
  - Si, isto é exactamente o que hai que facer. Hai lume no meu estómago!
  O neno vizconde sinalou:
  - Unha barriga chea é xorda na batalla!
  O resto dos nenos, a maioría nenas, berraban ao unísono:
  Queremos comer
  Abre máis as portas
  Se non, comeremos o cociñeiro...
  Os cociñeiros merendarán,
  E bebamos aos oficiais de servizo,
  Destruiremos todo o comedor
  E romperemos os pratos!
  Margarita axitou a súa variña máxica. E apareceu unha mesa con varios pratos e unha torta.
  A nena cantou con deleite:
  Os nenos recolleron para ti,
  Non somos chatarra en absoluto -
  E delicias,
  Non só mingau con millo!
  Dominica asentiu e sinalou:
  - Pero primeiro lava as mans!
  Os nenos correron cara ao regato. Só quedou en pé a moza baronesa. A nena actriz ruxiu:
  - Necesitas unha invitación especial?
  A nova baronesa murmurou:
  - E xa estou farto de mollarme as mans e os pés cos plebeos!
  Dominica respondeu severamente:
  - Entón non che deixarei subir á mesa!
  A moza dignataria dixo:
  - Vasme ensinar, rapaza descalza ? Si, ordenarei que te azoten.
  Dominika ergueuse e pechou os puños:
  - E a quen vas encargar?
  A baronesa mirou cara atrás. Dominica era alta e musculosa, e o tecido só cubría os seus peitos e coxas. E estaba claro que as bólas de músculos rodaban baixo a pel curtida, e había tellas de abdominales no estómago. Unha rapaza tan heroica pode golpearte.
  Porén, Margarita dixo nun ton conciliador:
  - Lavemos xa todas as mans. E se ti, Dominica, es adulta, deberías darnos un exemplo. Entón, lavemos todos xuntos.
  E dirixiuse cara ao regato. E con ela está a baronesa e Dominica. A auga quentábase polos catro soles, suave e morna, polo que lavar era un pracer. Os nenos ata nadaron no regato. E comezaron a salpicar auga uns sobre os outros.
  Dominika tamén chapotea coma unha nena e cantou:
  Auga, auga, auga fría,
  Non foi sen razón que se derramou do balde!
  E había unha natureza tan marabillosa ao redor. En árbores exuberantes crecían luxosas flores de varias formas. E os pétalos destas flores teñen cores e matices diferentes. Imaxínate que os xemas brillan con todas as cores do arco da vella e brillan nos raios de catro soles.
  Esta é realmente unha beleza marabillosa. E as bolboretas do tamaño dos albatros voan, e as súas ás teñen patróns móbiles, como o salpicar das ondas do mar. E prodúcese un movemento marabilloso.
  Dominica cantou:
  As ás daquela bolboreta
  Eran tan bos...
  O neno perdeu a paz,
  E dixo de corazón...
  O mozo vizconde, chapoteando, comentou:
  - Si, é bonito por todas partes...
  De feito, moitas das árbores parecían as colas de xoias dos pavos reais. E por riba delas, ademais das bolboretas, tamén movían as ás as libélulas de platino. E no bosque escoitáronse os trinos de magníficos paxaros. Son tan incribles e marabillosos coas súas voces que simplemente quedas abraiado.
  Dominica tuiteou:
  Escoitaches cantar os merlos?
  Os ruiseñores e os oriolos están de moda...
  E ás veces os burros, os burros rebuznan así,
  As nenas corren descalzas!
  Si, efectivamente, isto parecía moi divertido.
  Despois de bañarse, os nenos dirixíronse á mesa. E o seu estado de ánimo fíxose maior, e cantaron de alegría;
  A fada boa deunos
  Moitos xoguetes, de diferentes tipos...
  Nacemos por unha forza enorme,
  Como os paxaros e os animais!
  
  Os nenos xogan á luz dun sorriso,
  Unha gran alegría chegou ao mundo...
  Podemos chegar alí no primeiro intento -
  Mesmo no xugo que toleaba, o burro!
  
  Corremos descalzos entre as pingas de orballo,
  Hai tantas ideas marabillosas no mundo...
  Os nenos caen bágoas de perlas,
  Créeme, a túa alma volverase máis alegre!
  
  Os malvados Koshchei están a atacarnos,
  Baba Yaga corre nun morteiro...
  Azotan ferozmente a unha nena descalza cun látego,
  E o río inunda as marxes!
  
  Pero non nos inmutaremos, nenos e nenas,
  Loitaremos coma un titán...
  E a nosa voz será tan clara,
  Como unha corneta pioneira, tambor!
  
  Ben, os orcos non son un obstáculo para nós,
  Un troll tolo non che asustará...
  Haberá unha gran recompensa pola valentía,
  Se o neno non é cero en abuso!
  
  Que é a serpe Gorynych para nenos valentes,
  Non hai obstáculos para nós, estamos ansiosos por loitar contra o mal...
  Dámoslle un montón de golpes,
  E encerrámolo directamente no hórreo!
  
  Se un trasno malvado dispara desde un canón,
  Entón contestarémoslle con perdigones...
  Deixade de manchar os vosos mocos ,
  Derrotemos a Satanás unha vez!
  
  Para a sanguenta batalla, santa e dereita,
  Con valentía rapazas, rapaces corren...
  Gobernaremos o poder sagrado,
  Imos kaputar o dragón malvado!
  
  Non hai costas máis felices para os nosos seres queridos,
  Imos coller todo un estanque de peixes...
  Polo ben da gran e glamorosa Elfia,
  O neno demostrará que é moi chulo!
  
  Imos facer o mundo tan fermoso
  Para que medran nela flores do paraíso...
  Aínda que ás veces loitamos perigosamente,
  Despois de todo, os soños faranse realidade na luz!
  
  Non, nunca estaremos baixo os inimigos,
  Digamos nenas, nenos adiante...
  Pisaremos o exército infiel baixo os nosos pés,
  Emitiremos unha factura para o gañador!
  
  Créeme, haberá verán eterno no mundo,
  A nosa infancia nunca pasará...
  As fazañas dos cabaleiros son verdadeiramente cantadas,
  E vai nunha campaña vitoriosa!
  
  Ben, cando derrotamos a todos os orcos,
  A batalla rematará cunha gloriosa vitoria...
  Será marabilloso na miña alma pura,
  Levantamos a espada, o forte escudo!
  Os nenos cantaron unha canción traviesa e sentáronse á mesa. Comezaron a gozar de comer patos fritos, asados e peixe con guarnicións.
  Dominica uniuse a eles. Ela cortou unha porción cun coitelo e observou:
  - Excelente carne!
  Margarita asentiu:
  - Ben, como fago maxia? De acordo, é indistinguible do real!
  A nena baronesa sinalou:
  - Si , excelente carne, pero e o peixe?
  E probei unha peza. De feito, a comida era marabillosa. Os nenos comeron e notaron con deleite:
  - Que tipo de pratos, que tipo de pratos,
  Gustaríame poder levar todo comigo...
  É unha mágoa que a mesa non sexa así a miúdo...
  Simplemente son alimentados para a matanza!
  Unha das esmoleiras , descalza, preguntou:
  - Podo tomar uns doces de chocolate?
  Margarita riu e acenou a súa variña. Colgados dunha árbore tan grande coma a cola dun pavo real, os conos apuráronse enseguida á mesa e transformáronse en fermosas barras en forma de animais e de peixe, cubertas de chocolate e cun recheo marabilloso.
  Os nenos cantaron contentos:
  - Que xenial é isto , e ademais, queremos xeados!
  Nese momento, varias ratas grandes de pelaxe escarlata saltaron de debaixo da herba laranxa e tentaron atacar aos nenos. Berraron de medo, cada rata do tamaño dun lobo bo. Margarita alcanzounos cun raio da súa variña máxica e os aneis máxicos dos seus pés descalzos. E Dominica tamén usou a súa variña máxica para soltar un púlsar.
  As copas de viño douradas apareceron con ricos e exuberantes xeados colocados en forma de flores marabillosas. Ademais, con amorodos, figos, amorodos silvestres e outras froitas magníficas.
  Dominika murmurou e sinalou, sinalando a copa de viño máis grande, que resultou non só de ouro, senón tamén repleta de diamantes. E o xeado que había nel parecía un adorno marabilloso, disposto con todas as cores do arco da vella. E que bonito quedou.
  Margarita sinalou:
  -Tes unha variña máxica feita coa vea do corazón dun dragón - isto é moi raro. Onde o conseguiches?
  Dominica respondeu sinceramente:
  - En batalla! E isto é verdade e valente!
  Enómao cantou con deleite:
  Ai do que loita,
  Cunha fermosa doncela en batalla...
  Se o inimigo está furioso -
  Vou matar o cabrón! Vou matar o cabrón!
  O neno Dobrynya rosmou:
  - Que es, nena , por que cantas así? Debemos cantar: cun rapaz forte na batalla! Máis precisamente, mesmo cun home poderoso na batalla. Só somos rapaces en aparencia, pero hai anos que somos homes!
  Enomao riu e sinalou:
  Seguimos sendo nenos para sempre,
  Só os anos cambian!
  Dominika riu e comentou:
  - Aquí teremos un mundo de conto de fadas e transformación.
  Despois diso, comezou a comer o seu xeado conxurado. Sabía simplemente xenial. Así de magnífico resultou ser. E o doce e suave sabor do xeado espallouse pola lingua da nena.
  O neno Dobrynya, despois do peixe e da carne, tamén prestou unha homenaxe ao xeado. Isto é realmente unha cousa, delicioso .
  Os nenos trataron de comer dun xeito que parecía civilizado e non sorbear. Si, o xeado de rata carnívora é unha cousa marabillosa.
  Dominica sinalou cun sorriso radiante:
  Que bo é poder lanzar maxia,
  E converte a rata malvada en xeado...
  Temos un sólido cinco -
  Facer algo que non se supón que se debe facer!
  E outra vez as risas dos nenos en resposta. E un chirrido satisfeito...
  Houbo un ruído no ceo. Nalgún lugar do bordo voaba un enorme dragón. Desde a distancia parecía pequeno e nada de medo, a pesar das súas sete cabezas. E era unha especie de monstro dun xeito inofensivo.
  Os nenos rían e comezaron a chiscar un ollo. Isto é moi divertido. E dan palmas palmas sobre palmas.
  Que hai un toque.
  Dominika colleuno e lanzou o boomerang cos seus dedos espidos. Sobrevoou e cortou o golpe, e durante a caída a beleza golpeouno coa enerxía dunha variña máxica. Apareceu unha gran torta con forma de gorro de Napoleón, salpicada de papoulas, rosas e millo.
  Os nenos xa estaban ben alimentados e recibiron o agasallo con moderado entusiasmo.
  O neno vizconde dixo:
  -As tortas están moi boas, pero aínda así debes observar a moderación...
  Dominika riuse e sinalou, cantando:
  Un cociñeiro para o meu aniversario,
  Escribín parabéns polo bolo...
  E a inscrición coloreada de crema -
  É hora de ir á cidade de San Remo!
  Despois diso, a nena colleuno e volveu lanzar o boomerang. E sobrevoou, lanzouse e xirou. E a nena colleuno de novo co pé descalzo e cantou:
  Non mires para mal o bolo
  Chegará o momento no que ti tamén morreras ...
  O pan de xenxibre asubía como unha bala na sien,
  Coa dieta realmente vaise parar!
  A moza baronesa tragou con dificultade un anaco de bolo cun sombreiro, lambeuse os beizos e sinalou:
  - Delicioso! Pero xa non cabe.
  O neno vizconde sinalou:
  - Non tardará moito en engordar.
  Dominica cantou cun sorriso e en broma:
  Para a culler de mamá , para a culler de papá,
  E para a avoa un cucharón ...
  E ao lado da cama!
  Os nenos, efectivamente, volvéronse pesados despois de comer e caeron sobre a herba branda e laranxa, cheilando co nariz. Menos mal que aquí non había mosquitos nin insectos depredadores. Os que voaban eran grandes e non mordían, e practicamente non había problemas con eles.
  Dominica preguntoulle a Margarita, a nena pioneira tamén bocexou e axiña cubriuse a boca coa palma:
  -Vas durmir ou?
  A heroína partidaria respondeu:
  Que, a nena non pode durmir no abuso e a ansiedade?
  Nalgún lugar o prometido vaga por un camiño forestal...
  Vaga pola herba da menta e non sabe nada,
  E malditos chistes e xogadas do destino!
  O heroico neno Dobrynya xa estaba cheilando polo nariz.
  Si, os nenos tiveron moitas aventuras.
  Dominika cantou en broma:
  Quedamos durmidos sen dificultade,
  É certo, si...
  Pero entón, con que dificultade,
  Espertamos máis tarde!
  . CAPÍTULO No 9.
  Dominica espertou e saíu dun soño máxico que a levou a un mundo paralelo. Despois diso, a moza lavouse e duchouse cun aparello dourado. Laveime os dentes e fun almorzar.
  Alí a coñeceron outras nenas e nenas da clase elite. Déronse a man e parecían educados. Tamén había elfos, trolls, hobbits que parecían nenas, ninfas, dríadas, mozas humanas, aínda que eran poucas. Unha fermosa compañía reunida.
  As nenas levaban vestidos e xoias elegantes, pero descalzas, para que fose máis cómodo usar os pés durante a bruxería. E na clase de elite, a educación foi algo diferente: escoitaron conferencias pronunciadas por un moucho de xeito rápido e realizaron varios tipos de tarefas. Críase que a nena xa sabía o básico.
  Dominica completou varias tarefas aquí. Disparou cunha variña máxica e fixo transformacións. E entón ela susurrou feitizos. Leronlle varias combinacións complexas de palabras, e Dominika repetiunas.
  Sendo actriz de cine, a moza tiña unha memoria fenomenal, xa que no set necesitaba pronunciar moitos diálogos.
  E lembreime de todo perfectamente. Pero todas estas son flores; o principal, por suposto, é a busca de artefactos para salvar ao sexo forte.
  E así Dominika sentouse na posición do loto, unindo as súas fortes e musculosas pernas e endereitando as costas. E de novo mergullouse nun universo paralelo, onde o seu equipo buscaba unha forma de salvar ao sexo forte.
  E xusto a tempo. Porque era alí onde o trasno e o ruiseñor ladrón se arrastraban de puntillas. Estes dous viláns xa estenderon unha rede máxica para cubrir ao equipo descalzo durmido.
  Margarita tamén durmía, e soñou...
  A nena recibiu o encargo de explotar a ponte. Así que foi descalza, cun vestido de algodón rasgado e cun bolso mendigo, de recoñecemento. É outono e o tempo non é moi bo. Había xeadas pola noite, e a herba estaba cuberta de xeadas, na que os pés descalzos da rapaza deixaban pequenas e graciosas pegadas. Estaba moi húmido e frío, con choiva mesturada con neve.
  Os dedos pequenos do partidario descalzo volvéronse azuis polo frío e a humidade. Pero ela avanzou con coraxe, ata collendo velocidade.
  E ao mesmo tempo cantaba;
  A choiva espallou fragmentos de estrelas polo ceo,
  ¡Prepararon unha estaca afiada para o fascismo!
  Os tanques Tiger son só lixo: un mercado de pulgas sucio ,
  A Wehrmacht agarda unha derrota furiosa!
  A Wehrmacht agarda unha derrota furiosa!
  
  O noso compañeiro Stalin, o líder, é a forza de millóns,
  Ten un puño de granito, unha metralleta na man!
  Seremos capaces de derrotar o exército de Sodoma,
  A nosa forza é un monolito, afortunadamente na Terra!
  A nosa forza é un monolito, afortunadamente na Terra!
  
  O noso partido non ten nada máis importante que facer,
  Como salvar o pobo, o ben da Patria!
  Goebbels posuía, ao carallo con tonterías,
  E haberá vitoria, créanme, a pesar de todos os demos!
  E haberá vitoria, créanme, a pesar de todos os demos!
  
  A beleza rusa, xa sabes, é famosa polo seu poder,
  Ten unha trenza marrón pesada!
  E nas batallas cos fascistas a mocidade farase famosa,
  O País da Luz cobrará vida, levantándose!
  O País da Luz cobrará vida, levantándose!
  
  Non deixes que Hitler mete o nariz aos rusos,
  O tipo bigotudo cre que é un Deus xenial!
  Marcharemos por unha rúa de Berlín,
  Non, o que é puro de alma non se converterá en escravo!
  Non, o que é puro de alma non se converterá en escravo!
  
  A nosa bandeira é vermella, a cor do sangue furioso,
  O sol xa brilla no Reichstag!
  Non hai agasallo máis xeneroso para os nosos queridos fillos,
  Se o corazón é valente e o medo esmagado!
  Se o corazón é valente e o medo esmagado!
  Entón Margarita foi correndo, o frío mordendo os seus tacóns espidos, ata a ponte. Hai arame de espiño por todas partes e hai torres de metralladoras.
  Os alemáns beben luar e fuman lumes. Margarita correu cara a eles. A pobre e loira nena non lles parece asustado aos Krauts. Ademais, con tanta humidade e frío, case ninguén, salvo os últimos mendigos, se atrevería a ir descalzo.
  E a nena comezou a cantarlles unha canción inofensiva e alegre:
  Son un pobre orfo
  Corro descalzo pola neve no frío...
  Pero a voz da rapaza é moi clara,
  Ela expulsará a xeada coma pola forza!
  
  A guerra levou a miña nai cunha bomba,
  O pai, por suposto, foi chamado á fronte...
  O irmán de pelo rizado está conxelado polo frío,
  A irmá maior está no cadalso!
  
  Con fame, roendo unha codia de pan,
  E os meus pés son vermellos pola xeada...
  Estou onde ceou o can vagabundo
  Aínda que a rapaza é bonita e fermosa!
  
  Podo dicir a todos con audacia e coraxe,
  Que, por suposto, a guerra sexa maldita...
  Non importa polo que loitamos,
  O monstro Satanás é o culpable disto!
  
  Oh, as pernas da nena están sufrindo,
  E doen moito neste frío...
  Gustaríame que pronto amencera no cálido maio,
  Que voe o falcón radiante!
  
  Queremos facer máis fermosa a nosa patria,
  Pero fame, frío, tormentas de neve e tormentas de neve...
  Onde vas, desgraciada Rusia?
  Que destino tan difícil!
  
  Son unha nena, só un neno,
  Conseguín experimentar moito...
  Traballei case desde o berce,
  Só estudei catro ou cinco!
  
  Por que me veu esta dor?
  O destino cruel dos corazóns rotos...
  Créeme, tal mal caeu,
  O que parece ser un pouco e aí é o final!
  
  Pero a nena debaixo do xugo non rompeu,
  Conseguiu prepararse e anda...
  Ela é unha nena, lonxe de ser vella,
  E gústalle pisar descalza!
  
  As pegadas dunha nena son graciosas,
  Rafael fixo debuxos sobre eles ...
  E creo que o pequeno será feliz,
  O Señor verá aos seus fillos, créeme!
  
  Por iso canto a canción
  Para a gloria de Deus, o Señor Cristo...
  Creo que o planeta converterase nun paraíso
  E coñecerei a meu pai, créeme!
  
  Entón chegará o momento e resucitarán,
  Quen morreu, quen morreu e quen estaba enfermo...
  E haberá felicidade na vellez e na infancia,
  Porque Xesús o quería!
  
  Si, axeonllarei ante Deus,
  Cumprirei este salmo na felicidade da luz...
  No nome de todas as xeracións futuras,
  Os monstros criminais serán derrotados!
  
  Entón a nena estará na eterna felicidade,
  E todos os pobos da Nai Terra...
  O mal tempo absoluto desaparecerá,
  O noso pobo non se quebrará!
  
  Ela fíxose a perra, púxose de xeonllos,
  Bicou a cruz de prata...
  Ela fixo pouco por Deus, ao parecer
  Xesús baixou do ceo por nós!
  
  Pronto estaremos todos co Todopoderoso,
  Na súa fermosa e amorosa man...
  Deixa que os nosos pensamentos voen máis alto
  E a forza reside nun puño forte e infantil!
  
  E agora lin a oración,
  Ela dixo: Meu Deus, perdóame...
  Agora estamos no pedestal con el,
  E Cristo e eu, créame, estamos en camiño!
  
  E iremos brazo con el ao ceo,
  E alí caerá choiva dourada...
  O Señor mostrará o seu carácter xeneroso,
  E mandará o adversario directo a tremer!
  
  Finalmente, hai felicidade no mundo,
  Esperamos a aparición de Cristo...
  Voamos coma anxos a unha festa no aire,
  O amor do Señor é brillante e puro!
  Despois de tal canción, os nazis emocionáronse e deixaron entrar á desafortunada moza para quentar e déronlle té quente. Margarita planeaba colocar en silencio un explosivo disfrazado de pan no seu bolso debaixo da reixa, pero non tivo tempo: espertou.
  O ruiseñor o ladrón e o trasno estaban moi preto. O trasno tiña unha protuberancia en lugar de nariz, unha cara bastante desagradable e uns colmillos longos. Tamén é bastante alto, uns tres metros. Non é de estrañar que arrastrase a rede. E Nightingale era un home gordo e rubicundo, con meixelas de hamster, dentes dianteiros saíntes e cun uniforme luxoso con medallas. Pois máis un bigote, típico dos prusianos.
  Ao ver que o ataque sorpresa non daba resultado, o Ruiseñor o Ladrón meteuse dous dedos na boca e intentou asubiar.
  Dominika deulle unha patada redonda co seu talón espido. E o ladrón ruxe de dor. E ata cuspir sangue.
  O trasno balanceou o seu clube. O neno heroe Dobrynya saltou e agarrou o trasno polo pelo, caeu de costas e tirouno sobre si mesmo. O trasno chocou contra unha planta coma un cacto con flores e berrou enxordecedor. E o seu ruxido era coma o dun burro bravo.
  Margarita sorriu. Nightingale intentou asubiar de novo cando Dominica golpeouno no queixo co xeonllo. E sibilou.
  O heroico neno Dobrynya cantou:
  O trasno preguntounos:
  Estás camuflado vas vir ?
  Dirixiuse á cidade -
  Temos cousas que facer!
  O trasno tentou atacar de novo co club. O neno heroe esquivou o golpe e volveu lanzar o home grande sobre si mesmo, porque Dobrynya non ten a forza dun neno. E todo parece estar funcionando.
  O trasno estirouse de novo. E levantouse máis lentamente. Os nenos espertaron e comezaron a lanzar conos de ouro ao demo do pantano. Golpeárono e fixérono ruxir. E sacudir.
  Margarita axitou a súa variña máxica. E os conos comezaron a converterse en bolos, e literalmente untaron o trasno con crema, facéndoo retorcer como un loach nunha tixola.
  E Dobrynya Nikitich levantou o Ruiseñor o Ladrón nos seus brazos estendidos e tirouno sobre un pesado piñeiro con conos de prata. A partir do golpe, o ruiseñor estrelarase e axitarase, o que o obrigará a abandonar a pantasma, ou mellor dito, a cuspir sangue.
  O neno Dobrynya cantou:
  - Ruiseñor o ladrón, es un vilán,
  E golpeache na cara máis forte...
  Agora estás morto, canalla ,
  ¡Mata a ti tamén, o asubiador!
  E despois cólleo e dálle co puño o máis forte que pode na cabeza. O Ruiseñor o Ladrón ten un zumbido nos oídos. E Dominica apuntou a súa variña índice cara ao trasno, e como lanzou un complexo feitizo para a transformación. E converterao nunha forza letal na que hai fervenzas de enerxía.
  E despois ... Había un tipo peludo de tres metros de altura, e agora no seu lugar había unha mesa cargada de todo tipo de comidas moi ricas e doces marabillosos. E tales aromas emanaban desta marabillosa cociña.
  Dominica tuiteou:
  - Son transformacións e milagres de milagres,
  Vemos simplemente o paraíso en todo o celestial...
  Tan radiante beleza en todas partes ,
  Que o Señor Todopoderoso resucite!
  De feito, sobre a mesa xacían bandexas metálicas douradas e laranxas, marabillosas e relucentes, con pasteis, con cremas de ducias de cores e matices diferentes, ademais doutros alimentos moi marabillosos, e desbordamentos aromáticos, todos os máis deliciosos.
  E que magníficas eran as rosquillas, salpicadas de marabilloso po. Aquí non hai máis sumar nin restar. E vasos salpicados con cócteles de zumes variados, con recheos marabillosos que conmocionaban con aromas e deseños doces con esmalte. E que tipo de xemas había?
  Margarita sorriu confusa e exclamou sorprendida:
  -Vostede de demo! Ben, non importa ! Tes que ser capaz de facer algo así!
  Dominica, perplexa, preguntou:
  - É difícil?
  A nena partidaria respondeu:
  - Si, case imposible! E puideches facer algo así.
  Mentres tanto, o ruiseñor ladrón tentaba asubiar de novo. E inxou as súas anchas meixelas como un hamster. Pero o neno-heroe, en canto o leve, cargarao co seu puño infantil, pero letal, coma un mazo. E o asubiador, por certo, noquea máis dunha vez, parece un dente de ouro fundido noqueado.
  E voou boca abaixo. Derrubouse e estirouse coma se fora noqueado. Pero entón saltou, volveu poñer os dedos na boca e sopra. Pero no canto dun asubío, o único que saíu foi un asubío patético. E é moi divertido. Os nenos rían. O ruiseñor o ladrón grazlou:
  "Voute tragar nun instante, voute tragar, tragarei, non terei piedade!"
  En resposta, Dobrynya, este neno heroico, deu unha patada no queixo do ruiseñor co seu talón espido. E os dentes voaron de novo. Tirando os brazos para fóra, o xefe ladrón botouse cara atrás.
  Dobrynya ruxiu:
  E a quen atoparemos na batalla, e a quen atoparemos na batalla,
  Non imos bromear con iso, mataremos un tábano!
  Matarémoste coma un tábano!
  Dominica apuntou a súa variña máxica ao derrotado Ruiseñor o Ladrón. Margarita sinalou:
  - Queres transformalo tamén?
  A nena actriz asentiu:
  - Que haxa polo menos algo útil!
  A nena partidaria cantou:
  O neno estaba encadenado por un horario de ferro,
  E só comín unha cousa saudable...
  Debido á pesada carga, produciuse de súpeto un ataque,
  E resultou ser un ciberxenio de poder colosal!
  E entón Dominica xirou, facendo unha complicada figura de oito coa súa variña máxica.
  E agora, no lugar do Ruiseñor Ladrón, apareceu toda unha montaña de doces, grageas e porcións de xeado.
  Escoitouse unha risa alegre e os nenos comezaron a saltar da herba. Eran bonitos, pero delgados, andrajosos e tradicionalmente descalzos. E con gran cobiza abalanzaron sobre a golosina, na que se converteron o ruiseñor ladrón e o trasno dos pantanos. Margarita asubiou cos dedos e berrou:
  - Parade, rapaces e rapazas! Enténdote, tes fame despois de ser capturado por estes viláns, pero primeiro lava as mans.
  E como liberará un raio dunha variña máxica. Os rapaces tiveron que correr ata o regato, cos tacóns azuis brillando. De feito, é groseiro comer comida coas mans sucias.
  Dominica preguntou:
  - Que son estes, prisioneiros e cativos do Ruiseñor e do Trasno?
  Margarita asentiu coa cabeza brillante:
  - Si exactamente! Liberámolos. Máis precisamente, fuches ti quen me liberou. E isto é moi chulo .
  Eran máis de cen nenos, nenos e nenas. Como é habitual, hai tres veces máis representantes do sexo xusto que do sexo máis forte.
  Dominica preguntou sorprendida:
  - Aquí todos parecen non máis de doce anos. Que, estes ladróns non mataron adultos?
  Margarita explicou:
  - Non, claro, tamén matan adultos. Só despois da liberación os adultos reciben os corpos dos nenos. Como foi, por exemplo, con Dobrynya Nikitich. E comigo tamén, aínda parecía unha nena.
  A nena actriz sinalou:
  - A infancia eterna, como nun conto de fadas, é xenial ! E ata podes dicir: xenial!
  Margarita berrou, mostrando os dentes:
  - Si, son mundos marabillosos nos que todo está moi chulo . Pero aquí hai moitos perigos. En particular, hai xente que é moito máis perigosa que o trasno e o ruiseñor o ladrón.
  Dominica preguntou nun susurro:
  - Quen, por exemplo?
  A nena partidaria dixo en voz baixa:
  - ¡A vella Shapoklyak!
  A nena actriz tuiteou:
  Ben feito, ben feito, a avoa é a cabecilla!
  Ser amigo dela é como xogar cun crocodilo!
  E a nena colleuno e tirou o cucurucho cos dedos espidos. Golpeou unha libélula. O insecto explotou, esparexíndose en confeti.
  Margarita observou, movendo a cabeza con rizos dourados:
  - Non é bo matar seres vivos!
  Dominica sinalou:
  - ¡Pero só é un insecto!
  Margarita cantou en resposta:
  - Cuspiches a túa saliva ao vento,
  Non esmague un bicho nin unha formiga...
  Nin sequera rompas unha rama no bosque -
  Toda a vida na Terra é unha familia!
  A nena actriz berrou, mostrando os dentes:
  - Eu, ti, el, ela - xuntos todo o país,
  Xuntos unha familia simpática!
  Na palabra nós, cen mil eu!
  Os nenos lavábanse no regato. E agora correron á comida, alegres e brillantes.
  Dominica e Margarita murmuraron xuntos un feitizo e a mesa fíxose máis longa. Agora había espazo suficiente para que todos se sentaran.
  Os nenos, retorcendo os pés descalzos, sentáronse e cantaron a coro coas súas claras voces:
  O pano de mesa esténdese coma a neve
  E colocáronse as golosinas...
  Todos os nenos terán éxito,
  E asado de Cheburashka!
  Despois diso, comezaron a comer. Hai moitos nenos fermosos aquí, aínda que estean esgotados pola fame e as privacións.
  Dominica e Margarita, xa que estaban ben alimentadas, sen pensalo dúas veces, puxéronse a bailar. E pisemos os teus pés espidos, cicelados e curtidos.
  As nenas cantaban coas súas voces radiantes;
  Nacín nun país espacial
  Onde todas as nenas están moi pelexadas...
  Satanás non pode derrotar a Patria,
  Para a gloria da nosa nai Rusia!
  
  Poderemos defender a Santa Rus',
  E por máis cruel e insidioso que sexa o inimigo...
  Venceremos duro aos nosos opoñentes,
  E o espírito ruso coa espada será glorificado!
  
  Rusia, esta é a miña patria,
  Santo e cósmicamente terreal...
  Todas as nacións son unha familia,
  E a nena é para sempre nova!
  
  Defenderemos a nosa Patria nas batallas,
  Nin unha soa oportunidade para o malvado adversario ...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas.
  Imos dar un agasallo a un soldado ruso!
  
  En Rusia todo está ben, ben,
  E a nosa vontade será máis forte que o aceiro...
  O neno ten un remo forte nas mans,
  E o camarada Stalin goberna alí!
  
  A xente adora a miña patria,
  Farémolo máis bonito para sempre...
  A Patria non será roubada por un rublo,
  E Deus Svarog é o gran mesías!
  
  Que a miña Patria sexa glorificada,
  ao adversario na batalla ...
  Lada Nai de Deus é querida para min,
  Deixa que os inimigos de Rusia teñan a súa chegada!
  
  Se é necesario, podemos derramar o sangue do inimigo,
  Rusia non pode poñerse de xeonllos...
  O cazador pronto converterase en caza,
  E o gran líder, Lenin, estará connosco!
  
  Conquistaremos a inmensidade do espazo,
  Daremos felicidade, alegría a todo o universo...
  Moscova é aínda máis alta que Roma,
  Co seu poder inmutable na batalla!
  
  Cando a guerra chegue á nosa terra brillante,
  Mostraremos ao Führer o noso poderoso personaxe...
  O ruso recibirá unha taxa xenerosa,
  Somos máis altos que o sol e máis fermosos que as árbores!
  
  Créeme, Rus' non estará en ruínas,
  A Horda non nos poñerá de xeonllos...
  Loita pola túa Patria e non teñas medo,
  O ruso non coñece a debilidade e a preguiza!
  
  O noso querido país resucitará,
  Mostrará a todo o universo a súa forza...
  E Satanás será destruído
  O inimigo da Patria esborrallarase na tumba!
  Así foi como as nenas, saltando cos pés descalzos e dando voltas coma diaños, comezaron a ruxir e saltar en dobres volteretas.
  rapazas fermosas e agresivas aquí . E como berran, saltando.
  Pois vale, os nenos comen e tamén cantan algo propio. E fano dunha forma moi positiva. Estas son as súas cancións. E dan voltas como unha peonza.
  Rapazas de primeira categoría.
  Pero entón apareceu no ceo unha bolboreta moi grande, coma un verdadeiro dragón. E as súas ás eran tan grandes que brillaban coma ouro salpicado de pedras preciosas. E parecía tan incrible e fermoso. Eran, francamente, bolboretas tan grandes, como dinosauros.
  Dominica sinalou cun sorriso:
  - Aquí non verás milagres. Incrible!
  Margarita riu e respondeu:
  - Si, estes son realmente artrópodos que sorprenden. Pero isto non é o máis sorprendente. Hai moitas outras cousas moi chulas.
  Dominica cantou:
  Pero nin un libro nin un museo,
  Non substituirán aos nosos amigos!
  E a nena da variña máxica soltará un feixe. E apareceron novas copas de cóctel. E os nenos atacaron.
  Así de xenial quedou todo . E só algún tipo de música soa na miña cabeza.
  E como non cantan Dominic e Margarita;
  As belezas atacan descalzas,
  Están correndo, rapazas tan simpáticas...
  Se necesitas golpear o Fritz co puño,
  Ou o cortarán cunha metralleta!
  
  As nenas non poden permitirse o luxo de dubidar
  Enterrarán aos nazis mortos...
  E botaránlle unha forte patada dos pés,
  E nalgún lugar os lobos ouvean carnívoros!
  
  Rusia, esta é unha palabra para soldados,
  Cando, créame, non fai nada máis fresco...
  Aínda que ás veces a situación é desoladora,
  Onde o malvado Caín negro triunfa!
  
  Non o creas, os membros do Komsomol non foxen,
  E se corren, só para atacar...
  E todos os nazis serán asasinados dunha vez,
  E o Führer será elevado ao taco!
  
  Rusia, esta é a miña patria,
  É radiante, simplemente fermosa...
  Quen é covarde non vale nin un rublo,
  E, xa sabes, discutir cun guerreiro é perigoso!
  
  Pero saiba que derrotaremos aos fascistas,
  O mal non reinará no trono...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  E Deus Svarog con grandeza na coroa!
  
  Quen é un covarde, créame, é un escravo débil,
  O seu destino é un: soportar insultos...
  Hoxe es mecánico, mañá es capataz,
  E ti mesmo podes vencer as costas doutras persoas!
  
  As nenas teñen forza, simplemente un volcán,
  Ás veces ela derriba montañas poderosamente...
  A guerra está arrasando cun furacán malvado,
  E a morte francamente sega á raza humana!
  
  Dígovos sinceramente, cabaleiros,
  Somos fortes cando os rusos estamos unidos...
  Necesitas un lanche para acompañar o teu garfo e coitelo,
  Somos cabaleiros invencibles nas batallas!
  
  Cal é a nosa fe no Señor Cristo,
  Aínda que tamén respectamos a Lada...
  O camarada Stalin é coma o noso pai,
  E haberá un lugar do paraíso do comunismo!
  
  O que unha vez estaba morto resucitará
  E seremos máis fermosos e sabios...
  E o home, por suposto, está moi orgulloso,
  Aínda que ás veces di tonterías!
  
  Namorada, a nosa Patria é coma unha estrela,
  Créeme, nunca se apagará...
  Un gran soño farase realidade
  Haberá paz e felicidade en todo o universo!
  
  Amo a María, honro a Lada sagradamente,
  Svarog é fermoso e Perun é xenial...
  Amo a Xesús e a Stalin,
  Os rostros santos das iconas son queridos para min!
  
  Cando haberá un auténtico paraíso?
  Créeme, nel se farán realidade todas as túas esperanzas...
  Dálle o teu corazón á túa Patria,
  Todo estará ben, máis forte que antes!
  Despois diso, finalmente, os nenos liberados comeron. Despois formáronse nun destacamento. Máis dun cento de nenos e nenas.
  E puxéronse en marcha. Dobrynya sinalou cun doce sorriso:
  - Loitarán, estou seguro!
  E o neno heroe saltou sobre o dragón.
  Enomaus sinalou:
  - Tal desprendemento moverase demasiado lentamente. Movemos moito máis rápido nos dragóns. E aquí tamén debes saber cando parar.
  Os nenos foron construídos. Só unha baronesa estaba vestida decentemente e mesmo luxosamente. O resto parecían mendigos, ragamuffins novos . Porén, é moito máis hábil moverse descalzo.
  Dominica sinalou:
  - Se a moza baronesa anda, os seus preciosos zapatos serán demolidos e desmoronaranse. Quizais deberías estar descalzo como todos os demais?
  A baronesa respondeu:
  - Non podes esperar! É mellor que me envíe ao meu pai, o duque, que che dará unha recompensa e non che fará mal!
  Margarita fixo un aceno a Dominica:
  -Ten un poder natural tan máxico. Entón, veña, tomémolo xuntos e mandemos cargas radiantes, e botemos a nena ao castelo do seu pai!
  A nena actriz comentou:
  - E a recompensa?
  Margarita riu e comentou:
  - Ben, daránche unha bolsa de ouro, entón é moito? Ademais, podo evocar ouro de árbores e conos comúns, e ti tamén!
  Dominica asubiou:
  - Vaia! Así podemos comprarnos un ducado!
  A nena partidaria obxectou:
  - Está prohibido! Prohíbese poñer en circulación o ouro máxico, senón habería máis que ferro. Xa entendes, inflación da preciosa moeda!
  Dominica sinalou:
  - É isto como no hiperboloide do enxeñeiro Garin?
  Margarita asentiu:
  - Algo así. Lin este libro cando era pequena. Si, entón o patrón ouro derrubouse e daba medo .
  Enomai sinalou cun sorriso:
  - Pero aínda así, quizais criar unha baronesa? ¡Para que non fose tan repugnante!
  Dobrynya asentiu cun sorriso:
  - Si, farémolo dunha vez,
  Imos darlle algo chulo!
  A baronesa bateu de novo o seu talón na herba e ruxiu:
  - Lévame ao meu pai! Ou vou facervos executar a todos!
  Os nenos rían ao unísono.
  De súpeto, un gnomo con sombreiro apareceu debaixo da herba. Era evidente que aínda era moi novo, sen barba. Pero cunha variña máxica na man.
  Unha pequena voz dixo:
  - Entón escoito a voz dunha nena caprichosa. Quizais sexa hora de educala?
  A baronesa ruxiu:
  - Só ten que probalo, puta !
  E tentou mover o gnomo co seu pé de zapato. Axitou a súa variña máxica. A nena e o neno caprichosos dos pobos antigos desapareceron.
  Dominica exclamou:
  - Vaia!
  Margarita asentiu:
  - Este é un neno anano. Un tipo especial de gnomo dotado de maxia. Agora levou á moza caprichosa para que se criase. E ao parecer a baronesa terá que aprender cultura, educación e traballar a conciencia.
  Enomai comentou cun sorriso:
  - ¡E quería pegarlle! E así, a carga está fóra dos teus ombreiros.
  Dobrynya suxeriu:
  -¿Vas a Skeleton? Entón, quizais sexa hora de saír á estrada.
  Margarita sinalou:
  - Un pouco máis preto está o castelo da malvada feiticeira Bastinda, que posúe outro artefacto de doce: unha rata amarela. Isto é o que deberiamos captar.
  Ademais, xa temos un pequeno exército, máis de cen rapaces. Entre eles está o heroe Phoenix Falcon. Tamén é un neno, pero con moita forza.
  Dobrynya sinalou:
  - Coñezo a Phoenix. Só como foi capturado?
  A nena partidaria respondeu:
  - Por astucia, igual que ti. Pero agora temos un exército, e imos asaltar o palacio de Bastinda!
  Dominika xogaba cos abdominales no estómago. Despois colleuna e esmagou cos dedos espidos unha noz tirada na herba. Ela lanzou o seu grano, colleuno na boca, mastigouno cos seus fortes dentes e arrullou:
  - Vai por un asalto? Ben, gústame esta idea. Aínda que, o nome de Bastinda lémbrame a un conto de fadas infantil. Non é esa a que nunca se lava?
  Margarita meneou a cabeza:
  - Eu tamén coñezo este conto de fadas. Non, esta é unha bruxa lixeiramente diferente. Ela ten todo un exército de ratas. Ben, e tamén orcos mercenarios. Artefa CT cunha rata dá un enorme poder sobre os roedores, polo que...
  A nena partidaria ordenou:
  - Nenos! Rompe as agullas dos abetos prateados próximos, pronto as verás cando entremos no souto. Isto pode ser unha arma decente.
  Os mozos responderon:
  - Farémolo de todo, o noso salvador!
  E o equipo marchou. Aínda que había tres veces máis nenas que nenos, tamén souberon marchar. E levantaron as puntas dos pés. Ao mesmo tempo, soaba música.
  O destacamento desprazouse na marcha. Aquí, despois de comer, algúns dos rapaces bocexaron moito, pero as nenas comezaron a tocar tambores caseiros feitos con follas de pavo real , e o estado de ánimo fíxose máis alegre.
  Os nenos andaban en formación. Dominica pensou que era como na película sobre Malquish-Kibalchish . Tamén había rapaces que marchaban descalzos. Pero por algunha razón non había nenas na película soviética. E isto é aínda estraño, xa que baixo o réxime vermello insistían constantemente na igualdade de sexos.
  E hai tantas nenas aquí, e son como guerreiras nacidas na marcha: en parte xente, en parte da familia dos elfos, como se pode ver polas súas orellas de lince. Ben, unha especie de matriarcado.
  Os nenos marcharon, e ao mesmo tempo, puxéronse a cantar, coma sen isto:
  Elfia é o noso país sabio,
  Baixo o goberno do Mesías Rei...
  Deus nos deu para sempre,
  Para facer as nosas vidas máis felices!
  
  Que o bo Enomao estea na gloria,
  Quen derrotou aos inimigos da Patria...
  Loitas por ela e atrévese,
  E pronto comezaremos a vivir baixo o solcenismo !
  
  As nenas descalzas corren
  Queren loitar contra o inimigo...
  E este Orkler non é tan chulo,
  Pola contra, é só unha imaxe dun pallaso!
  
  Gran país sen fin
  No que a vontade, xa sabes, das xeracións...
  Aínda que os servos de Satanás conspiran,
  Pero o xenio ardente estará connosco!
  
  Creo que a nosa presión non se pode conter,
  Por suposto, arrasaremos aos nosos inimigos ao chan...
  Escríbeo no teu caderno, neno,
  Que marabilloso é para a xente vivir baixo Enomao !
  
  Faremos a Patria máis fermosa que ninguén,
  O ceo chegará nesta vida...
  Celebremos o noso éxito salvaxe
  E pronto viviremos baixo o elfinismo!
  
  Non, créame, os orquistas non podemos romper,
  Aínda que o inimigo é forte e moi astuto...
  Pero aprobaremos os exames cunha A,
  Que sexa bo baixo Enomao !
  
  A gloriosa grandeza do tsar, créame,
  Coa túa coroa chea de diamantes...
  E, xa sabes, a fera fera será esmagada,
  A peste tamén vai retroceder, créame, lepra!
  
  Non, para Elfia tamén necesitas Elfrog ,
  Amigos, non traizoades aos vosos deuses...
  Grande e gloriosa é a todopoderosa Familia,
  Non mostres as túas debilidades!
  
  A fermosa Lada é a forxa dos deuses,
  Créeme, ela deu a luz ao amor...
  Non desperdicies a xente só palabras innecesarias,
  Abriuse a grandeza sen límites!
  
  Non podes conter a frecha de Elfrog ,
  Ela atravesará a calquera adversario ...
  Simplemente non desexas cousas estúpidas,
  O escudo do soldado elfo cubrirá!
  
  Elfia, isto é sen dúbida un poder,
  Pode mover montañas...
  Aínda que ás veces a carne sofre moito,
  Podemos rexeitar todos os obstáculos!
  
  Pronto xurdirá un glorioso mundo de elfos ,
  Que pisa o universo...
  O querubín de Deus estenderá as súas ás,
  E haberá algo, créanme, da Creación...
  
  A deusa Lada é gloriosa, créeme,
  Ela deu amor a todos os seus fillos...
  E agora será un cabaleiro forte,
  E peguemos con forza ao adversario no fociño!
  
  Ti es Fiev , como a capital dos elfos ,
  A nai de, créame, gloriosas cidades drusas...
  Ataquemos ao adversario ,
  Somos cabaleiros, créeme, non somos covardes!
  
  pola miña patria sagrada,
  Loitaremos moi duro...
  Elf non será roubado dun rublo,
  Despois de todo, os elfos da luz sempre souberon loitar!
  
  Hai rapazas fermosas, créame,
  Que se apresuran moi ardientemente no frío...
  O Führer, unha besta salvaxe, será destrozado,
  Creceremos unha rosa fermosa, xa sabes!
  
  Non, nunca aguantaremos a rabia,
  Levantemos o elfo iluminado polo sol...
  Un gran soño farase realidade
  Baixo este ceo hai un azul radiante!
  
  O sapo virá e resucitará aos mortos,
  Pero hai que revivir para toda a vida...
  Conquistaremos a inmensidade do universo,
  Cristo é inmortal, e Xudas está no inferno!
  
  Servir fielmente a Oenomai,
  E por favor, non te rebeles contra os reis...
  Que os fillos dos elfos estean na gloria,
  Elfia, este non é un lugar no mapa!
  
  Pronto conquistaremos o universo,
  Que haxa poder sobre a vida e a morte...
  Calquera que viva converterase nun querubín,
  Ese home é coma Deus, créao!
  . CAPÍTULO No 10.
  Dominica volveu á aula da súa academia, rematando a súa sesión na posición de loto. Agora volveu comezar a estudar varios tipos de feitizos, de diversas formas e tipos. E fíxoo con gran vontade.
  Despois diso, fun cear. Xunto a ela estaba a nena Festa. Comeron luras en salsa xuntos e laváronos cunha mestura de leite e zume de tomate. Despois diso, todo se tornou importante.
  Despois da cea, Dominica esgrimiu con Fiesta usando variñas máxicas. E botoulle un bolo grande con nata , untándoa de pés a cabeza.
  Ela admitiu a derrota e deulle un anel de cada un dos seus pés descalzos. E agora Dominica está armada aínda máis forte e máis letal .
  Despois diso, as dúas nenas ducháronse e foron aos seus cuartos.
  No cuarto, Dominica sentouse na cama, dobrou as pernas en forma de loto e volveu mover a súa esencia física e espiritual a outro nivel do mundo mental.
  Agora están volando sobre dragóns e un escuadrón de nenos marcha por debaixo deles.
  Liderado por dous rapaces: o Vizconde e o heroe Phoenix Falcon. Os dous rapaces son rapaces guapos con músculos moi destacados, e só en calzón. Forte, digamos, rapaces. E marchan, adiantando a columna.
  Os nenos intentan moverse o máis rápido posible, e de cando en vez comezan a correr. E parece un exército de anxos con cabezas brillantes e fermosas. E seguen desarmados, agás os bastóns caseiros.
  Pero despois entraron no piñeiral . Varios lobos gruñeron, pero Fénix lanzoulles un pesado cono co pé descalzo, e rompeu literalmente o cranio do depredador.
  El caeu, e os outros lobos comezaron a fuxir. E os nenos comezaron a clasificar os conos e as pólas.
  Margarita sinalou:
  "Lembro unha vez que todo un destacamento de nenos partidarios protagonizaron unha seria batalla. E o batallón alemán fuxiu. E os nenos correron detrás deles e pegáronlles con tirachinas .
  Dominica aceptou:
  - Tirachinas, esta é unha forza letal!
  Os nenos guerreiros, de feito, comezaron a construír tirachinas. E facer algo así como arcos.
  Margarita colleuno e sinalou cun sorriso:
  - A nosa arma será a máis perfecta se é afastada con maxia.
  Dominika berrou, mostrando os dentes:
  - Sobre todo se o engado!
  Despois de que os nenos se armaron, ambas fortes feiticeiras colleron as súas variñas.
  Margarita arrolou:
  - Conxuramos ao unísono!
  Dominica confirmou:
  - Exactamente!
  Ambas nenas recolleron a enerxía das súas variñas máxicas e lanzárono co seu poder colosal. E entón as belezas tomaron e lanzaron correntes de enerxía dos seus dedos espidos a través do grupo de nenos. E entón ocorreu un milagre, e miles de fotoblitzes ou, como unha supernova en miniatura, arderon en chamas.
  Margarita e Dominica comezaron a ler feitizos e a cantar:
  Somos nenas, entrando no panteón,
  Fixeron un xuramento de ser fieis á Patria...
  Para que unha furiosa derrota agarda aos orquistas,
  Ben, que tal os elfos viven baixo o sol !
  
  Nymphin está connosco , como o metal,
  Feito en bronce, que é máis resistente que calquera aceiro...
  Soñei con poñer os mundos patas arriba,
  Como legou o gran xenio Gralin!
  
  Faremos que a Patria sexa máis fresca,
  E levantaremos a Patria por riba das estrelas...
  Que haxa éxito coas nenas elfa ,
  Aínda que os nosos pés estean completamente descalzos !
  
  Orkshist atacou a miña terra natal,
  Os trolls samuráis veñen do leste...
  Encántame Solcesus e Gralin ,
  E , creo, despedaremos o adversario !
  
  Elfrog está connosco ,
  Que solcenismo , en broma, construirá...
  O máis forte de todos no universo é a gloriosa Familia,
  Engadiranos conciencia e vontade!
  
  Creo que nunca nos rendiremos,
  A Patria non se pode poñer de xeonllos...
  O camarada Gralin é unha estrela brillante,
  E o noso mestre é o sabio xenio Drenin !
  
  faremos a nosa Patria,
  Máis fermosa e radiante no planeta...
  E xa sabes, haberá unha arma asasina,
  Deixa que maiores e nenos se divirtan!
  
  Queima Elfrog , non queimas no teu corazón,
  Ti es o patrón de todas as espadas dos elfos...
  Creo que pronto construiremos un paraíso forte,
  Virá Solceso , santa misión!
  
  Non confíes na banda Orkler , amigos,
  Que gañará facilmente e ameazante...
  Todos somos unha familia -
  E créeme, non é tarde para amar a túa Patria!
  
  O Señor Todopoderoso protéxenos a todos,
  Levantará unha bandeira de sete cores sobre o chan...
  E o malvado depredador converterase en xogo,
  Tamén podemos facer fronte a Satanás!
  
  Amo a Gran Patria,
  En todo o universo non hai máis fermosa ti,
  Non venderemos Elfia por un rublo,
  Imos construír a paz e a felicidade no universo!
  
  No nome da nosa Patria, un soño,
  O gran Elfo levantarase...
  Todo o demais é só vaidade
  E un novo mesías estará connosco!
  
  Oh Lada, meu todopoderoso,
  Darás amor e paz aos elfos da luz ...
  Volvo a ti, suplicándote,
  E se é necesario, golpea cun raio!
  
  Ælfria , Nosa Señora do Ceo,
  Deu a Solcesus ao Universo ...
  Por ti resucitou o gran Deus,
  A xente non perdeu o gusto!
  
  Teña en conta que os elfos son así,
  Os deuses elfos son moi respectados...
  Somos grandes fillos da Patria,
  E as fillas sempre gañan o mundo!
  
  Amigos, necesitamos rezar á Patria,
  Perun, Yarilo e Elfrog poderoso ...
  Seremos maridos moi fortes,
  E despexaremos ata as nubes do ceo!
  
  Agora o inimigo xa foi expulsado de Elfskva ,
  Prexudicaches moito aos ecoloxistas ...
  Somos fieis a Solcesus e Gralin ,
  E haberá moitos tanques con armas!
  
  Non, o inimigo non poderá conter aos elfos,
  Xa que os nosos guerreiros son omnipotentes...
  Aprobando exames, só un cinco,
  Para que cada neno fose moi forte!
  
  Soltsegrad será glorioso ,
  E gardarémolo do ataque...
  Chegará o aliñamento vitorioso dos cabaleiros,
  Aínda que o sangue flúe nun fluxo incontrolable!
  
  Nenas descalzas no frío,
  Corren, os seus talóns parpadeando...
  E golpearán cos puños aos orcos,
  O insociable Caín será aplastado!
  
  Todo estará ben, a xente sabe,
  Descubriremos constelacións no espazo...
  Despois de todo, é pecado dubidar do valor,
  E haberá un home no trono de Deus!
  
  Pronto resucitaremos os mortos coa ciencia,
  Podemos facernos máis novos e máis fermosos...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Á miña fermosa nai elfa!
  Entón cantaron as nenas, e todo o exército de nenos atopouse cunha armadura brillante e con armas fortes, incluso frías.
  Despois diso, rematou o rearme dos nenos e nenas. E estaban preparados para unha loita seria.
  Dominica e Margarita emitían raios de poder que provocaron transformacións a gran escala. E agora o exército dos nenos estaba listo.
  E así ela partiu nunha marcha de batalla.
  Dobrynya sinalou cunha mirada moi satisfeita:
  - Volvemos a gañar! E esta é a nosa esencia.
  Unha tartaruga do tamaño dun bo tanque Tiger alemán arrastrábase por diante. Tiña unha cuncha de diamante, ou mellor dito, chispeante coma cuberta de pedras preciosas. Un animal moi bonito.
  Margarita sinalou con intelixencia:
  - Con tal cuncha, a propia tartaruga corre o risco de ser vítima dun cazador ambicioso!
  Dominica asentiu e cantou:
  Os fragmentos son bos
  Contra unha metralleta, ai , nada!
  Pero a súa canción resultou non ser moi razoable, e fóra de lugar.
  Os nenos guerreiros andaban arredor da tartaruga. Un dos nenos quería dispararlle, pero a moza soldado puxo a man no ombreiro do neno e chirriou:
  - Sen necesidade!
  Outra rapaza comentou:
  - ¡Para iso está o equipo!
  Estes son nenos verdadeiramente loitadores que están ansiosos por loitar.
  Dominika sinalou cunha risa:
  E á esquerda está o noso exército, e á dereita está o noso exército,
  É bo darme un puñetazo na cara con demasiada bebida !
  Os guerreiros estaban de moi bo humor . E parece que están preparados para emprender unha viaxe moi longa. E o seu estado de ánimo realmente non desaparecerá.
  Margarita comentou cun sorriso:
  - Si, debo dicir que aínda temos sorte.
  Dominica preguntou cun sorriso:
  - Que sorte?
  A nena partidaria respondeu con seguridade:
  - O feito de que a Gran Guerra Patriótica durou menos de catro anos. En realidade, os alemáns poderían ter resistido moito máis tempo nas súas poderosas liñas defensivas!
  A nena actriz asentiu:
  - Estou de acordo con isto. Incluso hai algunhas historias alternativas sobre este tema. Pero en calquera caso, somos capaces de crear un milagre. En canto aos alemáns, decatándose de que a guerra xa estaba perdida, non quixeron resistir en absoluto. E así actuaron á súa maneira pragmática!
  Margarita sinalou:
  - Aquí hai un vehículo pouco exitoso: este é o Tiger, demasiado pesado e cunha xunta mal protexida entre a torreta e o casco. Este tanque, debes admitir, non é especialmente bo. Demasiado pesado e anticuado, incluso a armadura non está situada en ladeiras racionais. E colocar a transmisión por separado do motor é un gran erro.
  Dominica asentiu coa cabeza.
  - Non podes argumentar contra isto ! Por suposto que é un erro! Pero, por outra banda, só os mortos non cometen erros, e só se son doutra vida. E creo que ela é. Polo menos para ti!
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - Si, definitivamente hai un máis aló! E persoalmente estaba convencido diso. E se neste universo estou destinado a perecer, entón noutro, algo continuará!
  A nena actriz asentiu:
  - Como un xogo de ordenador interminable cun número innumerable de niveis diferentes!
  A moza partidaria confirmou:
  - Pois si! Algo así, e isto, debo dicir, é moi chulo ! E aquí podes alegrarte máis dunha ou dúas veces.
  O neno heroe Dobrynya cantou:
  - Xa é hora, é hora, alegrémonos,
  Na miña vida...
  Á beleza e á copa, á lámina da sorte.
  Adeus, adeus, balanceos, plumas nos cascos,
  Susurraremos ao destino máis dunha vez!
  Susurraremos ao destino máis dunha vez!
  Destrozarei o inimigo! Destrozarei o inimigo! Destrozarei o inimigo!
  E escoitáronse as risas sonoras dos nenos. Un gran dinosauro apareceu diante do pequeno exército . É certo, non parecía demasiado ameazante, pero era grande. E o seu corpo é grande, pero a súa cabeza, pola contra, é pequena, ademais dun rabo longo. E enriba tamén hai aletas de nudillos.
  Dominica exclamou:
  - Esta é unha besta - xenial !
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - Forte animal! Pero non te preocupes. Se non o tocamos, non nos tocará!
  E a nena partidaria ordenou:
  - Mozos guerreiros: non tires e non fagas ruído!
  Os nenos calaron. E intentaron camiñar cos pés descalzos sen facer ruído.
  Dominica sinalou:
  - E se o dinosauro é xordo?
  Margarita sorriu e quería dicir algo. De súpeto houbo un ruxido e o crack das ramas quebrando. Apareceu un animal do tamaño dun edificio de sete pisos, cunha boca enorme, como un cachalote alongado. Este é realmente un gran bruto. E os colmillos teñen uns cinco metros de lonxitude.
  O dinosauro, que se quedou parado e mirou con curiosidade ao grupo de nenos, viu un monstro terrible e correu a fuxir. E foi coma se, de feito, estivese espoleado. É máis caro loitar contra un xigante como este tiranosaurio de dentes de sable.
  Dominica e Margarita levantaron as súas variñas máxicas. A nena partidaria disparou primeiro. E desde a punta do seu pau, un púlsar asasino sairá voando. E baterá na boca do monstro. E estará bastante chamuscado. Pero en resposta houbo un ruxido aínda máis terrible e enxordecedor.
  Dominica colleuno e, en resposta , golpeouno con todas as súas forzas, actuando con poder, coma se golpease unha pila asasina e, piando:
  Dinosaurios, quizais esteas aquí, e non en África,
  Quizais mastigues feno para almorzar,
  dinosauros,...
  E a nena enviou a súa porción de maxia ao xigante. E colleron os seus dentes colmillos, e cando foron golpeados, convertéronse en fermosos xemas rosas.
  Dominica cantou:
  Quería facer un ferro
  O elefante apareceu de súpeto...
  Ás coma unha abella -
  Flores en vez de espigas!
  Margarita botou a rir e, de novo, pegáballa cun púlsar destrutivo e destrutivo. Pero o exército dos nenos comezou a chorar o monstro con frechas. E a súa armadura de escamas comezou a burbullir .
  Dominika colleu e soltou a maxia dos seus pés descalzos e da súa variña. E aquí funcionou ben.
  Era coma se algo máxico o tomara e se cargase cun poder destrutivo colosal.
  Margarita colleuno e berrou, chiscando o ollo cos seus ollos de zafiro:
  - Vaia!
  O Tiranosaurio derrubouse, e no seu lugar apareceu unha mesa enorme e ancha, moi cargada de comida. E aquí xa era tan luxoso e sen precedentes, único. E tales manxares deslumbrantes.
  Dominica cantou:
  Isto resultou delicioso
  E o aroma é moito máis doce que o mel...
  Non imos gañar dende cero,
  E a nosa natureza florecerá!
  Margarita confirmou cun sorriso, mostrando os dentes:
  - Si, florecerá! E iso é xenial!
  Despois diso, a moza partidaria engadiu:
  - E sabes facer maxia. Isto , debo dicir, é incrible! Converte un tamaño tan grande nunha delicia . Estes non son orcos nin trasnos: é máis fácil con eles!
  Dominica asentiu e cantou:
  - Todo o imposible é posible, sei con certeza,
  E aprende a facer maxia, en ausencia!
  E dá unha patada no aceiro moi forte,
  E corta o monstro cun afiador afiado!
  Margarita riu e observou cun sorriso que brillaba con perlas:
  - Si, cantas de xeito tan conmovedor que non atoparás culpa! Super!
  Dominica aceptou:
  - Son un gran super - un loitador máis xenial que o mundo!
  E como collerá e rodará cos ollos que son tan zafiros e coma estrelas.
  A mesa con comida fixo acenos aos nenos guerreiros, e algúns deles comezaron a achegarse a ela a tomar rosquillas e bolos, bañados en chocolate e cremas variadas. Mellor aínda, toma un xeado. Isto é absolutamente excelente.
  Margarita tocou o corno e ruxiu:
  - Non necesitades comer moito ,
  Non é necesario que todos vos precipitedes na burguesía...
  E escribe un caderno,
  A mobilidade seguirá sendo útil!
  Dominica sinalou cun doce sorriso:
  - Si, quedou moi ben!
  E guixou un ollo cos seus ollos azuis de millo.
  Margarita sinalou:
  - A carne dos dinosauros non é moi sabrosa, e menos aínda para as criaturas carnívoras. Pero para comer o cabalo...
  Dobrynya ruxiu:
  - Non vou deixar que comas o cabalo!
  E o neno-heroe cantou:
  Sivka-burka, kaurka profético,
  Párate diante de min
  Como unha folla ante a herba!
  Sivka-burka, kaurka profético,
  Moi, moi necesario
  Coñecerte!
  Enomao colleuno e saltou do dragón. Quería moito probar en que tipo de comida se convertera o dinosauro. O máis probable é que sexa algo encantador. E o neno-príncipe colleu a torta con chocolate e botouna á boca.
  E comezou a mastigar con forza, era cremoso e doce. É tan delicioso.
  Os nenos choraron ao unísono:
  - Ben, déixame probar! Non sexades malas tías!
  Margarita sorriu inocentemente:
  - Chámome tía? É divertido!
  E a nena partidaria berrou:
  - Vouche dar dez minutos para comer! Podes comer, pero con moderación!
  Dominica preguntou cun sorriso:
  -¿Tiña que pasar fame durante a guerra?
  Margarita asentiu coa cabeza dourada, cor dun dente de león primaveral:
  - Si, como! E foi moi esgotador!
  A nena comezou a cantar coa súa voz clara para enfatizar a traxedia da situación.
  Mentres cantaba, a nena ata saltou do dragón. E comezou a bailar sobre a herba laranxa cos pés descalzos.
  E a súa voz era tan iridiscente e radiante:
  Somos membros do Komsomol, rapazas soñadas,
  Sobre o futuro da xente deste fermoso país...
  Cando somos fieis á Terra e ao planeta,
  E gañamos esta perigosa batalla!
  
  Calquera negocio é discutido entón,
  Un lume arde violentamente nun corazón novo...
  Nenas, isto é fermoso
  Abramos a porta á inmensidade do espazo!
  
  Calquera persoa que é home é un xigante
  A ciencia, sei, daralle poder...
  Créeme, a nosa chamada é sempre a mesma,
  ¡Así que Abel goberna e Caín está en catividade!
  
  Quero que madure unha colleita abundante,
  Para que o planeta floreza...
  Para que chegue un fermoso e marabilloso paraíso,
  E a amizade era máis forte que o metal!
  
  Conquistaremos o espazo exterior,
  As nenas corren descalzas por charcos...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  A tormenta de neve e o frío non nos asustarán!
  
  Créeme, os nosos inimigos non poden vencernos,
  Nervios de aceiro e unha chama no corazón...
  E a forza do espírito, coma se foses un oso,
  Levantaremos a pancarta, xa sei!
  
  Quen ama as mozas máis radiantes ,
  É fermoso tanto de alma como de imaxe...
  Prepara unha poderosa ametralladora,
  Aínda que o teu opoñente é perigoso!
  
  Sei que definitivamente gañaremos,
  Estaremos unidos para sempre coa nosa Patria...
  Despois de todo, hai todo un mundo estrelado ante nós,
  Que o home se converta nunha criatura forte!
  
  A luz da Patria sen os seus maxestosos límites -
  As estrelas de rubí disparan sobre a cabeza.
  Rus' cubriuse de gloria inmortal -
  O poderoso heroe, o delineador, bate!
  
  Rubí de serbal en follas esmeralda -
  O zafiro brilla no campo , o millo...
  Envio os meus pensamentos a ti, Rusia -
  Unha aguia bicéfala toma voo con cancións!
  
  Nas gotas de orballo as perlas son diamantes de copos de neve,
  Todo é bo na gran Patria!
  A terra é gorda, ten veas coma plumas,
  As neveiras foron arrastradas polo vento fresco!
  
  Nunha rexión de Rusia hai xeo, focas,
  EN amigo , os camelos son o ouro do deserto.
  Aquí fai calor cando bruan as tormentas de neve,
  Porque temos a Deus no noso corazón!
  
  Medran sandías, melóns e plátanos,
  E nalgún lugar do verán estás correndo con patíns...
  Ben, onde podes atopar tales países no mundo?
  Onde os pobos son tan fortes nos puños!
  
  En Rusia, a fazaña das armas é exaltada,
  Nela, o home é o Creador do seu propio destino!
  Podemos loitar ben ,
  ¡Para que non chegue a Rus' un aluvión de problemas!
  
  As nosas mulleres son fermosas, todo o mundo sabe
  E non hai homes máis fortes con coraxe!
  Patria, ti es a encarnación do paraíso -
  Un Deus soberano é o Mestre da Familia!
  
  As iconas ortodoxas serán aprobadas,
  A campaña que inicia un soldado...
  Volveremos á casa cun botín xeneroso,
  Sen perder o ritmo, os arqueiros derruban aos seus inimigos!
  
  Imos dar paz e felicidade a todo o universo,
  E xunto con Deus resucitaremos os mortos!
  Para a gloria da nosa patria incorruptible -
  Seguro que gañaremos , xa o sei!
  Dominika tamén colleu as súas cancións. E bailárono todos xuntos, e as súas pernas espidas, curtidas e fortes estaban en movemento e bailando.
  Entón Margarita tocou o corno:
  - Luces apagadas! Xa está, rematou a hora da comida.
  Os nenos guerreiros abandonaron a mesa de mala gana. De feito, como non podes devorala ? Cando hai literalmente ducias de tipos diferentes de crema. E é extremadamente delicioso. E os cheiros destes xeados, doces, bolos, pretzels e outras cousas deliciosas e apetitosas son tan emocionantes e atractivos.
  Dominica ladrou :
  - Non comas en exceso ! Practica a moderación!
  Margarita tuiteou:
  - Saiban todos que unha persoa non é un porco! E hai que comer con moita sabedoría.
  O heroico neno Dobrynya, que acababa de comer unha ducia de bolos e untarse con crema multicolor, murmurou:
  - Todo isto é incrible! Pero cómpre saber cando parar. Comer é bo, pero comer en exceso é malo.
  O neno príncipe Enomao aceptou:
  - O teu principal inimigo é o teu estómago. Pero cando din: dálle a cea ao inimigo, isto non significa tomalo literalmente!
  Dobrynya comentou cun sorriso:
  - Pero despois dun día duro, ou de batallas, ou de adestramento, debes comer ben! Se non, non haberá forza.
  Dominica asentiu cun sorriso e dixo:
  - Eu persoalmente prefiro disolver a proteína no leite para a cea e bebela. É satisfactorio, e pola noite os músculos medran e non queiman. Ben, o queixo cottage con peixe para a cea é moi saudable. O corpo dos atletas necesita proteínas.
  Os nenos guerreiros foron construídos dalgún xeito. E comezaron de novo a marchar cara o castelo da malvada meiga Bastinda. A paisaxe ao redor seguía sendo exuberante. Porén , canto máis lonxe avanzaba o pequeno e novo exército, facendo gala dos seus tacóns espidos e poeirentos, máis se murchaba a natureza ante os nosos ollos.
  Achegáronse ao reino das ratas, e estes son propietarios moi ruinosos.
  Para animarse, os nenos guerreiros puxéronse a cantar e empezaron a pisar os pés con máis enerxía:
  Elfia florece como un arbusto baixo os reis,
  É infinito e máis fermoso que o universo...
  A vitoria abriu unha conta ilimitada,
  A nosa fe resucitará en Rodnovery !
  
  A grandeza da Patria, créao, é
  Que o seu querido corazón se eleve máis alto...
  Para que a felicidade do universo resida
  Para ter a Elfia cun teito forte!
  
  Observa que o noso Elfo voa cara adiante,
  E corta as ondas co peito...
  Pero debemos, viremos ao revés,
  E haberá outros, créanme, xuíces!
  
  A nosa Patria terá un gran mundo,
  Que brilla con luz brillante...
  E por riba de todo Elfrog é o ídolo da alma,
  O que converte o inverno en verán!
  
  Si, sei, é difícil para nós, rapaces,
  Pero serves fielmente a Oenomai ...
  O barco foi golpeado, o remo rompeu,
  E nalgún lugar un can feroz ladra ameazante!
  
  Non, non lle daremos Elf ao adversario ,
  As nosas espadas están afiladas, créanme, máis afiadas...
  Resistiremos e gañaremos de novo
  E non digas tonterías, demos!
  
  Aquí estamos xuntos para o desfile,
  Non hai país santo máis fermoso no universo...
  Créeme, enviaremos aos nosos inimigos xuntos ao inferno,
  E nós mesmos construiremos un paraíso, xa sabes, mesmo!
  
  Ninguén nos pode deter
  Somos os grandes cabaleiros dos Elfos...
  Tal poder, un exército invencible,
  E fagamos máis feliz todo o planeta!
  
  Mostrémonos ao mundo en beleza,
  Levantemos a bandeira de sete cores sobre o planeta...
  E seremos felices, créame, en todas partes,
  Despois de todo, cántanse feitos heroicos!
  
  Teña en conta que a paz dos elfos é moi importante en todas partes,
  E vaise expandindo continuamente...
  E a xente será feliz na Terra,
  Porque non hai vergoña para a Patria!
  
  Cando veña o gran Solceso ,
  Non haberá escuridade no noso universo...
  E se o home e o elfo non son covardes,
  O seu destino é o amencer e a creación!
  Esta é unha canción que toca a alma! Unha canción encantadora e magnífica.
  Aínda que a paisaxe ao redor empeorou moito: árbores con rodeiras , herba cortada, todo está esmagado e cuberto de rastros de patas de rata.
  Margarita sinalou:
  - Si, non esperes nada bo destas ratas! E ao redor hai ceros.
  Cun sorriso tan radiante e fresco, comentou Dominica, mostrando os dentes:
  - ¡Isto, por suposto, era de esperar! Todo volveuse demasiado absurdo . Pero que podes tomar dunha rata, excepto o fertilizante das feces!
  E as dúas nenas botaron a rir. Tras o cal todo o cadro infantil aumentou o seu paso descalzo. Dous rapaces guerreiros correron cara adiante e moveron as súas espadas como muíños de vento.
  E así a primeira rata, do tamaño dun bo bulldog, foi cortada polos heroicos rapaces de ambos os dous lados. Esta era unha batalla seria que se estaba preparando.
  Os nenos aumentaron aínda máis o seu ritmo e literalmente comezaron a correr. E entón apareceu por diante unha gran tropa de ratas. O maior deles era do tamaño dun bo touro. A nena actriz Dominika montou á batalla nun dragón. E estaba lista para loitar, pero o seu primeiro golpe da variña máxica alcanzou a rata máis vella.
  E iluminouse e converteuse nun gran círculo de queixos seleccionados con buratos. E emanaba del un cheiro tan apetecible que os ratos se distraeron do ataque ao batallón de nenos e atacaron ao seu antigo xefe, que se volvera tan apetitoso co aroma do máis exquisito manxar dos ratos.
  Isto resultou ser unha sorpresa.
  Margarita sinalou:
  - As túas habilidades medran cada hora! E isto, debo dicir, é moi chulo !
  Dominica asentiu coa cabeza dourada:
  - Podo facer moito! E este é o meu gran credo! E se empezo, nada me deterá.
  E a nena colleuno e golpeou outro escuadrón cun raio máxico. E producíronse transformacións adicionais.
  Varias ducias de ratas convertéronse en sandías grandes e con raias que parecían moi apetitosas.
  Os nenos guerreiros cantaron a coro:
  Melóns, sandías, bollos de trigo,
  Unha terra xenerosa e próspera...
  E senta no trono en Elfiburg -
  Pai Rei Enomai!
  E así os nenos-guerreiros pelexaron finalmente coas ratas, e imos cortalas sen interrupción. E os guerreiros balancean as súas espadas con enerxía . E as nenas comezaron a disparar desde arcos. Algúns deles eran elfos, e eran moi hábiles para disparar. Esta foi unha verdadeira loita.
  E varios escuadróns de ratos máis van á batalla. Corren coma un río profundo.
  Dominica sinalou:
  - Cando falamos de algo malo e malo, hai a sensación de que non hai límite!
  Margarita cantou cun sorriso que, porén , estaba triste:
  Os guerreiros da escuridade son verdadeiramente fortes,
  O mal goberna o mundo sen saber o número...
  Pero vós sodes fillos de Satanás,
  Non rompas o poder de Cristo!
  Dobrynya, saltando do dragón, comezou a cortar as ratas. Fíxoo con dúas espadas á vez e, debido aos rápidos movementos do neno, parecía que funcionaba un molinillo de café. Aquí foi onde comezou o exterminio.
  Enomao tamén se uniu á batalla. O neno colleu unha rata polo rabo cos dedos dos pés e tirouna á outra, rompendo ósos. Despois cantou:
  - A miña gran forza é grande,
  E nunca me rendirei aos meus inimigos...
  Do golpe do puño do neno,
  A malvada rata voará á vergoña!
  De feito, o neno príncipe móstrase como un loitador moi duro na batalla.
  Dobrynya tamén é poderoso, musculoso, aínda que usaba pernas de neno e, sen esquecerse das espadas . E comezou a mostrar un nivel de maltrato excepcional. Que duro e cruento foi todo.
  O neno resultou moi agresivo e combativo, ao igual que os demais loitadores do novo exército.
  E o talón espido do neno atravesa as caveiras dos ratos.
  Isto é un asasino e, ao mesmo tempo, hai un sorriso nos beizos do neno .
  Dominica usa o seu poder máxico para as próximas transformacións. E é moi activo.
  O guerreiro salta e dá voltas. E agora unha corrente de enerxía voa de novo da súa variña máxica. E golpea o orco.
  Un oso pardo e peludo convértese inmediatamente nun marshmallow de chocolate. Que xenial é isto ?
  Margarita preguntou cun sorriso:
  -Podes facer halva?
  Dominica asentiu coa cabeza dourada:
  - Por suposto que podo! E será marabilloso!
  E a nena soltou cargas máxicas tanto das súas mans como dos seus dedos espidos. As chamas alcanzaron o escuadrón de orcos. E corría un río enteiro de mel... O mel era amarelo-laranxa e salpicaba coma un surf.
  Margarita respondeu cunha risa:
  - Xa sabes, isto non é o que precisas!
  Dominica asentiu coa cabeza.
  - É certo, non moi halva, pero tamén bastante doce!
  A nena partidaria sinalou:
  - O Halva era unha rareza antes da guerra. Pero comían mel incluso durante a ocupación.
  volveu dar patadas , esta vez ás ratas, e cantou:
  O mellor agasallo, por suposto, é o mel,
  O neno, por suposto, entenderá isto...
  Incluso un pouco - unha culler de té,
  Isto xa está ben, ben, e moito menos un pote enteiro!
  Margarita tamén deu patadas, primeiro cunha variña máxica, e despois cos dedos espidos, continuando:
  Pero cariño, isto é algo moi estraño,
  Todo existe ou non...
  Pero cariño, non entendo cal é o segredo,
  Se existe, entón desaparece inmediatamente!
  Pero se o comes, non haberá máis problemas!
  Dominica colleuno e xirou sobre o dragón. O seu sorriso volveuse tan sinistro e, ao mesmo tempo, alegre. A nena sentía unha forza colosal dentro de si mesma. E entón unha onda saíu da súa variña máxica. E ao mesmo tempo un par de miles de ratas convertéronse en deliciosas chuletas en salsa. E unha onda máis da variña máxica, e as ratas convertéronse en pratos de peixe.
  Ademais, o seu acompañamento era de luxo, con plátanos, piñas e outras froitas moi deliciosas. E todo é incriblemente saboroso e marabilloso.
  Dominica cantou:
  Os pratos son marabillosos
  As nenas son encantadoras...
  E brillan catro luminarias,
  Golpea o orco no fociño!
  Margarita sinalou con intelixencia:
  - Un bo cociñeiro fai chuletas de orcos e ratos, e tamén comestibles!
  O neno Dobrynya colleu e lanzou un pesado adoquín á fronte do trasno. Perforouse o cranio e cantou:
  -Se es tan raro ,
  Vou patear...
  Ben, e se es un tonto,
  Entón un plan activo está listo!
  . CAPÍTULO No 11.
  O irmán de Dominika Dolfinova cambiou o seu nome. E agora chamábase moi chulo - Calígula. Ben en homenaxe ao infame emperador, ou imitando o nome dun dos burros da caricatura sobre Dunno.
  E agora o neno loitador Caligula Dolphins decidiu que tiña que ir na procura da súa irmá. Pero onde buscar a súa persoa desaparecida?
  E o neno recorreu a un famoso libro sobre maxia. El, por suposto, non confiaba en todo tipo de psíquicos e feiticeiros.
  Pero por que non intentas entrar en transo ti mesmo. Ademais, o seu pai non é humano, e pode ter as súas propias habilidades máxicas, e dun nivel completamente extraordinario.
  O neno Calígula colleu os Golfiños e sentouse no sofá en posición de loto. E intentou concentrarse. O mozo actor de cine cruzou as pernas e endereitou as costas. E así o neno mergullouse en algo completamente tolo e colorido, tentando atopar a Dominica.
  A magnificencia da representación teatral é difícil de describir. Cando, en particular, loitaban elfos, orcos, trasnos... Un espectáculo de disfraces con moitas nenas de todas as nacionalidades e distintos graos de nudez. O espectáculo é fermoso e impresionante pola súa orixinalidade, sobre todo cando as nenas salpican os pés descalzos xa sexa sobre a area quente ou sobre as neveiras.
  Atacan golpeando con espadas e lanzas as armaduras de varias formas de tanques. E os monstros metálicos responden con chorros de lanzallamas quentes. A temperatura da chama é baixa e as nenas, berrando, só queiman lixeiramente, e berran desgarradas. E os orcos rugen aínda máis forte, e as súas frontes baten , bang, bang - o confeti multicolor derrubase polos golpes.
  E os biplanos decorados abalan desde arriba, deixando tras de si guirnaldas de trens elegantes con diversas fervenzas de beleza.
  O máis tolo, e isto pode incluso explotar o teito das súas bisagras, é que o mundo de fantasía se mestura con figuras reais e históricas, aínda que do pasado afastado.
  Stalin, nesta ocasión, inesperadamente, abandonando o segredo innecesario, comentou:
  - A Luftwaffe alcanzou as alturas máis avanzadas da aviación. Aínda que non
  Se contas discotecas , o bombardeiro TA-700, capaz de transportar ata cincuenta toneladas de bombas, causou unha seria impresión.
  Hitler bromeou:
  - Pero o " Super Monstro " cunha arma de calibre 3200 mm, duascentas toneladas de cargas de foguetes, aínda é unha obra de arte militar insuperable.
  Stalin propuxo entón un brinde:
  - Entón, imos beber ao feito de que a boca require calquera arte, excepto a arte militar!
  O gran líder de todos os tempos e pobos saboreou con pracer o viño selado antes do nacemento de Xesucristo, e o Führer mundial bebeu zume de noventa e dez froitos. Ambos ditadores observaron como o rastro dun foguete que voaba cara arriba atravesaba claramente o ceo no monitor. Como escoitar a voz alegre dunha moza rusa:
  - A entrada en órbita foi exitosa.
  E aplausos atronadores de todas as bancadas: xa está! O home por fin está no espazo, e así o fixeron os representantes das razas máis grandes da Terra: os rusos e os alemáns.
  Todo o ceo de horizonte a horizonte estaba pintado con destellos de miles de fogos artificiais de todas as cores do arco da vella e millóns de matices, cando, ao parecer, un fabuloso napalm estendeuse pola tinta do espazo nocturno. Ao mesmo tempo , as supernovas ardentes individuais convertéronse en inscricións claras: consignas. Como: "Patria e Espazo", "Adiante ás estrelas", "Unión dos Pobos da Terra"!
  Isto é verdadeiramente unha especie de loucura. Foi coma se xurdise unha actuación supercósmica e fantástica. Algún tipo de historia alternativa, onde non houbo guerra entre o Terceiro Reich e a URSS, e resultou moi chula . Pero agora isto non parece moi bo, por dicilo suavemente.
  Debe atopar a súa irmá maior. E esta é a principal tarefa do neno, que xa protagonizara unha serie de películas, e era moi guapo e musculoso, cun alivio muscular a modo de tella.
  E o novo nome Calígula debería chamar moito a atención.
  O neno continuou a súa meditación. E de súpeto vin unha nena, fermosa coma un anxo, e co cabelo rizado da cor da folla de ouro. Ela estendeulle a man ao neno e díxolle cun sorriso:
  - Temos unha serie de misións importantes que completar contigo!
  O neno Calígula preguntou cun sorriso:
  - E entón podo atopar a miña irmá, que desapareceu nalgún lugar descoñecido?
  A nena sacudiu o seu cabelo dourado e respondeu con seguridade:
  - Si, é posible. Pero a túa irmá está cumprindo agora un mesías difícil : salvar a todos os representantes do sexo forte, sobre os que a ameaza de destrución pende. E é tan difícil.
  Os golfiños Caligula preguntou:
  - Como te chamas, e ti quen es?
  A rapaza respondeu cun doce sorriso:
  - Son Margarita Korshunova, unha nena partidaria aforcada polos nazis, e agora resucitada nun mundo novo. E este é o meu destino, servir á bondade e salvar á xente.
  O actor neno asentiu:
  - Enténdote moito. Entón, estamos preparados para algunhas misións divertidas? Como nas películas, pero de verdade?
  Margarita asentiu:
  - Si, coma de verdade! Pero temos tales oportunidades que non debemos ter medo.
  Calígula dos Golfiños e a partidaria pioneira Margarita non tiveron tempo para discutir e aceptar o fabuloso espectáculo, e realmente entraron no novo mundo e en estado de transo de combate!
  Margarita sinalou:
  - Agora temos todo un exército. E entendes que responsabilidade temos ti e mais eu!
  Calígula respondeu con confianza:
  - Claro que entendo! E espero resultar un comandante digno.
  E o neno fixo xirar a súa espada afiada.
  Axiña tomamos unha merenda e apresuramos a formar tropas. Deberían ir canto antes a Italia e incendiar as plumas do papado.
  O exército partiu de Viena ao ritmo dos tambores e ao toque de grandes trompetas. A infantería aínda non tiña tempo de achegarse e a cabalería andaba a correr. Moitos cabaleiros de varios países que entraron no Imperio ruso tsarista. Isto permitiu pisar as estribacións con decenas de miles de cascos. Os atrevidos cosacos e a cabalería lixeira tártara corren cara adiante. A continuación moven destacamentos ricamente decorados da nobleza polaca. Ben, os señores elegantes parecían reunidos para un desfile real. Ademais, todos queren superar ao outro no esplendor da súa vestimenta, desde o casco ata o arnés. Tamén hai cabaleiros teutóns con armadura. A armadura está pulida a un brillo, dourada ou prata. Tamén hai suecos cun uniforme especial, e finlandeses. Xanízaros e Spagi montados, cabalería árabe.
  E moitas pancartas e astas de pobos desde o ecuador ata o océano Ártico. E cantos trofeos ... Estes son os poderes conquistados.
  E aquí veñen os austríacos , e con eles os alemáns. Ofrecémonos voluntarios para a camiñada. Ademais, a idea de saquear Italia é unha gran tentación. A natureza é xenerosa alí e hai moito diñeiro! Como outras cousas boas que se poden recoller con pas.
  Calígula o marimacho cantou:
  O noso exército é forte
  Ela protexe o mundo...
  Ben, e se hai unha guerra,
  Non está do noso lado!
  E o neno bateu o pé descalzo na poza. Por suposto, só levaba pantalóns curtos, xa que se movía tan rápido nun estado de transo de combate que a súa roupa só se estorbaba e se rasgaba.
  Margarita preguntoulle á súa amiga e compañeira aniquiladora:
  - Ou quizais cantarás? Ademais, é exactamente o teu!
  O neno actor asentiu cun sorriso coma un cachorro de lobo:
  - Que pensas, non podo?
  E Calígula dos Golfiños comezou a cantar;
  Oh, este mundo, estás tan triste,
  Só un mar de bágoas, un océano...
  Onde está o camiño astral do mediodía da alma,
  O ouveo morto soñaba con chegar ao Edén!
  
  Contén o xeo dos corazóns, codias conxeladas,
  E a calor ardente das paixóns envexosas.
  Que insensible, que aínda é novo de carne,
  O triste ruiseñor xoga de loito!
  
  Como o moco dos piojos, o espírito da rutina,
  E a decadencia da tumba das preocupacións.
  Pero podemos se estamos unidos
  Saca a xente do lodo!
  
  Elimina a mesquindade do universo,
  Borrar maldicións é un sinal terrible ...
  Non podemos soportar as rendas do sufrimento,
  Que o Demo se converta en po!
  
  O planeta liberará rapidamente as súas cadeas,
  Non obstante, non abandonará a órbita.
  PARA Tratémonos honestamente
  Entón o pobo levantarase!
  
  Podes levantarte sen medo,
  Non empurras a outras persoas...
  Para que o cabrón non nade con graxa,
  Para que a nosa nai non envellece!
  
  Beberemos un pouco para iso,
  Viño máis doce que o mel das abellas!
  Que haxa problemas na realidade ,
  Pero non chegou a hora da conta!
  
  Entón construímos un paraíso celestial,
  Todos os nenos gozarán para sempre.
  Voamos coma unha frecha para o voo celestial,
  Un soño brillante feito realidade!
  A canción rematou e, con ela, a parella loitadora trasladouse da paisaxe dos Alpes italianos a ...
  Os proxectís estalaban e disparaban armas moito máis modernas. Aquí está Port Arthur, a cidade lendaria. Foi a súa caída a que marcou o declive da dinastía Romanov e de toda a Autocracia no seu conxunto. Se esta fortaleza se tivese en pé, non habería unha revolución tan grande. Como moito facían un pouco de ruído e pousaban os seus martelos e fouces. Pero foi a derrota aquí a que levou á cadea de acontecementos que provocou a Gran Revolución de Outubro.
  Isto é bo ou malo? O evento é caro. Millóns de vítimas e emigrantes, pero máis tarde, o país acelerou significativamente o seu desenvolvemento.
  Aínda que a un custo moi elevado, a poboación de Rusia diminuíu en cen millóns de persoas.
  Como se di, o derramamento de sangue curaba ao paciente.
  Pero agora hai unha oportunidade, despois de recuperar Port Arthur, de volver atrás a historia e seguir unha liña única. Cando, por exemplo, os Romanov conservan o poder, e mesmo na versión autocrática. Isto é, por suposto, ciencia ficción, pero interesante. Entón, de verdade, que lle espera a Rusia se se conserva a versión do tsarismo? Estancamento, ou viceversa, vitoria?? Será máis efectivo o sistema de monarquía absoluta que as democracias occidentais?Estas últimas xa están de moda. De feito, as relacións entre a Rusia do século XXI e Occidente deterioráronse significativamente. Despois diso, púxose de moda buscar formas alternativas ao parlamentarismo occidental. Apareceu o concepto: democracia xestionada. Isto é cando formalmente hai eleccións libres, pero en realidade os seus resultados están predeterminados de antemán. Pero esta forma de goberno é inestable, e o partido no poder, para manter a súa posición, xa está a recortar a democracia mediante a lexislación. E logo todo vai cara á ditadura, a oposición xa perde representación no parlamento.
  E entón ponse en marcha o mecanismo de represión e terror ou, pola contra, prodúcese unha revolución, ben desde arriba, como baixo Gorbachov, ou desde abaixo, que tamén aconteceu máis dunha vez.
  En Rusia durante a Autocracia, todo é máis sinxelo. O rei ten poder absoluto: executar, perdoar, mandar. Ten os máximos poderes xudiciais, executivos e lexislativos. Hai un Consello de Estado de persoas designadas polo monarca, que só o aconsellan, e hai funcionarios que cumpren a vontade do rei.
  A Duma do Estado limitou a monarquía do absolutismo, privando ao emperador do dereito a facer leis e, en parte, asumindo o control do orzamento. Pero o máis importante, foi a Duma que se converteu nun caldo de cultivo e víbora para varias conspiracións. Este é o seu negativo!
  En calquera caso, nin a moza partidaria estaba en contra de axudar ao rei. Margarita preguntoulle a Calígula ao matón:
  - Entón a elección está clara, imos atacar!
  Terminator boy respondeu:
  - Non hai outra opción! Claro que atacamos!
  E comezou o caos de corte. Tras acelerar coa axuda de habilidades máxicas a seiscentos quilómetros por hora, os rapaces querubín, case sen prestar atención ás explosións de proxectís e disparos de metralleta, irromperon nas filas do inimigo. Afortunadamente, o tempo tamén foi de mala sorte, chuvia e escuridade. Kuropatkin aínda non enviou xente á ofensiva. E levou a cabo a preparación de artillería. En contra da crenza popular , o xeneral e exministro de Defensa non foi parvo. Kuropatkin intentou coidar dos soldados e loitar cientificamente. Isto foi o que o defraudou. A indecisión, a lentitude, o desexo de atacar con certeza, a acción segundo un modelo - privou o éxito da batalla cos valentes xaponeses. Polo tanto, non había que esperar que os atrevidos ataques de Suvorov capturasen Port Arthur en movemento. Por desgraza, Kuropatkin gañou só porque despois da morte do corpo de Nogi, os xaponeses, tamén sen cambiar de formación , subiron por diante, atacando de frente. E como resultado, derrubaron as súas filas e retrocedéronse.
  Pero agora Kuropatkin ten tanto as cunchas capturadas como as súas.
  Isto significa que podes realizar bombardeos de artillería incluso durante varios días, calculando que pasa se os xaponeses rompen. E iso a pesar de que o emperador Nicolás deu unha orde categórica de asaltar inmediatamente a fortaleza e poñer fin á guerra, que foi ruinosa para o tesouro.
  Aquí, por suposto, Kuropatkin está entre unha pedra e un lugar duro. Pero Port Arthur é unha poderosa fortaleza, e agora que os xaponeses se instalaron nela, proba, tómao!
  Pero Margarita e Calígula dos Golfiños, cortando con espadas e lanzando os dedos espidos coas pernas dos seus fillos, pero áxiles coma as palas de hélices, avanzaron polos bastións, limpándoos de soldados. En primeiro lugar, cómpre coñecer as alturas dominantes e despois será posible abrir o camiño para as tropas de asalto.
  Mentres cortaba samuráis, Margarita comentou astutamente:
  - Normalmente pelexan polo progreso, pero nós, polo que se ve, parece que estamos loitando por unha regresión!
  Calígula o neno sorriu:
  -¿Quere dicir que a reconquista desta fortaleza reforzará a posición da Autocracia?
  E levou a cabo toda unha serie de técnicas con espadas. Así levaban as súas espadas.
  E os pés descalzos do neno deron golpes que romperon cabezas, pescozos e ósos.
  Margarita, lambendo o sangue dos beizos que se espallaba abundantemente dos seus rápidos golpes coas mans e os pés, confirmou:
  - Polo menos así! Despois de todo, está claro que un monarca que gaña guerras faise popular. Polo menos por un tempo. Entón esquécese a vitoria, e a persoa media, ou xente común, é arrastrada a unha rutina de traballo banal. - A moza partidaria dunha patada , derrubou seis xaponeses á vez, e dous foron atravesados pola súa propia baioneta dun forte empuxe, engadiu. - Quizais isto sexa só un indulto temporal!
  E de novo moveu o seu talón espido, derrotando a cinco guerreiros da terra do sol nacente, incluídos tres oficiais.
  Un neno descalzo con calzóns, cortando os xaponeses como repolo, Calígula comentou loxicamente:
  - Despois da vitoria, o rápido crecemento económico comezará en Rusia. Isto significa que a xente vivirá mellor e que os sentimentos revolucionarios diminuirán.
  O mozo guerreiro pateou o canón de tal xeito que unha ducia de soldados samuráis voaron boca abaixo . Neno Terminator engadiu. - A xente adoita motín pola fame!
  Margarita, cuspindo un óso dunha caveira cortada da súa boca, o cuspir golpeando a tres soldados xaponeses, só estivo de acordo en parte:
  - En realidade, isto non é certo! Si, as revolucións e os disturbios adoitan estar estimulados por un empeoramento da situación económica, pero ... Despois de todo, os decembristas non pasaron á acción pola súa propia pobreza.
  O neno guerreiro Calígula, despois de realizar un movemento de bolboreta e cortar unha ducia de cabezas xaponesas, acordou:
  - É certo, non pola pobreza! - O mozo guerreiro cortou un puñado de artilleros e engadiu. - Non sempre é útil pensar co estómago!
  Margarita corrixiu, continuando cortando brutalmente, de xeito que os membros dos xaponeses se espallaron:
  - Máis precisamente, pensar co estómago nunca é útil!
  Calígula o marimacho aquí aceptou, cortando os samuráis e lanzando as súas cabezas con casco en diferentes direccións, e con moito afán:
  - Tes razón ao cento por cento! Non hai nada que obxectar!
  Unha guerreira e unha auténtica partidaria pioneira, e ademais, a princesa máis serena, que recibiu este título polos seus servizos nun dos mundos máxicos, rosmou:
  - E quitaremos a graxa de nós! Así sexa - banzai !
  Sen piedade nin parar, Calígula, cortando coas espadas e rompendo o xaponés cos pés , ata cantaba:
  Non foi en balde que fun enviado a Rus,
  Tráeche graza!
  En resumo! En resumo!
  En resumo, cala!
  E despois de tales palabras o sangue fluía aínda máis violentamente. Por suposto, é unha mágoa para os xaponeses. A nación é traballadora e admirable, pero caeu baixo a pedra de muíño e agora está parando. Só o que vai pasar - fariña ou fariña, unha cuestión de preguntas!
  A nena partidaria descalza Margarita, dando decenas de golpes nun segundo e subindo velozmente, esparexendo cadáveres engurrados, no seguinte bastión, declarou, movendo o pé ao seguinte samurái na mandíbula, e cun aforismo sorprendentemente axeitado:
  -¡A guerra é unha cousa baixa, cometida con pensamentos elevados!
  Calígula, o neno actor que se movía aínda un pouco máis rápido que a súa moza e de cuxo torso espido con tellas de músculos, a choiva lavou sangue e fragmentos de ósos, continuou:
  - A guerra esgota o corpo, pero anima o espírito!
  Margarita creou unha fervenza de saltos mortales, atravesando o xaponés, e cantou unha frase dunha exitosa canción dos anos setenta do século XX:
  - Alegría, graza e plasticidade! Xeral , fortalecendo, animando con forza, erguete da cama e fai ximnasia!
  Os golfiños Caligula, cun golpe da súa musculosa perna na ingle, obrigou ao coronel xaponés a voar polo aire e inmediatamente derrubar dúas metralladoras que estaban sobre a torre. Os monstros mecánicos que cuspen chumbo, por inercia, caen, vencen aos seus , segan as filas. O neno de Terminator fixo unha reverencia:
  - Perdón, ollo pechado , pero quería ser o primeiro! E non só quería, senón que o farei!
  Margarita, derrubando outra torre con metralladoras fabricadas nos EUA co pé descalzo mentres saltaba, comentou loxicamente:
  - Non está mal ser primeiros, seguro, pero non deben cociñar as bolas por detrás!
  O neno-actor Calígula, lanzando un proxectil cos seus dedos espidos, o explosivo shimosa explotou, esparexendo ao samurai, dixo:
  - O que ferve as bolas noite e día non se deixará comer vivo!
  Margarita riu e saltou e bateu co pé descalzo contra o metal da torre da metralleta. O aceiro inoxidable retrocede e os oficiais xaponeses voan boca abaixo, axitando as súas botas. Realmente, parecían insectos.
  Margarita tamén falou aquí:
  - Un vagabundo pode ata poñerse unha "bota" cun tacón!
  Calígula, o gamberro, tamén botaba unha pistola nun salto e fixo que todos voasen, comentou:
  - As "botas" non lle botan zapatos a quen non ten cerebro para pulir os zapatos!
  Margarita respondeu dando a volta de novo e reducindo a todo un pelotón de xaponeses. A rapaza de Terminator tamén brillou aquí:
  - Curiosamente, hai moita xente honesta na parte superior, pero hai poucos entre eles que poden prescindir da astucia enganosa no seu crecemento profesional.
  Calígula xirou como unha ferida arriba, derrubando e cortando aos xaponeses, e razoablemente asegurou:
  - Un político fai o limpo tantas veces como un mineiro baixa a unha mina cunha bata branca, e o motivo é o mesmo: sacar subvencións para lavar unha reputación manchada!
  Margarita respondeu a isto, sacudíndolle sangue do cabelo:
  -Un político, é un mentireiro na vida e un hipócrita nos feitos, pero a morte é xusta ata con este canalla!
  O neno de Terminator esnaquizou unha arma xaponesa, rompendo os ósos de dúas ducias de soldados do Imperio do Sol Nacente, e respondeu:
  - A morte é honesta porque sempre chega, pero é arbitraria á hora de escoller o momento da súa visita!
  Port Arthur é unha cidade grande e ten moitas liñas defensivas. Entón, por desgraza e por sorte, os loitadores teñen tempo suficiente para loitar.
  O neno loitador Calígula, cortando os loitadores con espadas, ata lanzando un chícharo de aniquilación co pé descalzo, destrozando o samurái, cantou:
  - Como non o intentei, como non me esforcei! Non importa se alguén estaba alí para loitar!
  Margarita, cortando outra cría de soldados que morrían baixo os golpes dunha nena partidaria que brillaba coma un raio, comentou:
  - E, en certa medida, nós mesmos pedimos pelexa. Despois de todo, admíteo, Calígula, querías ir a Port Arthur?
  O mozo terminador dixo honestamente:
  - Por suposto! Este era o meu desexo máis apaixonado.
  Margarita, a nena partidaria, volveu cortar aos xaponeses coma unha navalla, riu:
  - Pois si! Salva a Rusia da derrota máis ofensiva de toda a historia milenaria das guerras do noso país!
  O neno Calígula cortou dúas ducias de xaponeses cun par de balances, corrixiu á súa parella:
  - A derrota máis ofensiva, quizais, foi durante a primeira guerra con Chechenia.
  Margarita asentiu de acordo con isto, incluso acelerando o proceso de picado:
  - Sen dúbida! O rival co que perdemos é demasiado débil! Había moito daquela Chechenia, e ata a metade deles loitaron por nós.
  Calígula, o marimacho, riu, intentando adiantarse á súa parella no proceso de exterminio:
  - Como lle ladra Moska a un elefante!
  Margarita comentou con sensatez isto, sacudindo de novo ósos e migallas sanguentas do seu cabelo cor da neve cun esparexemento de ouro, continuando exterminando con mans e pés aos bravos xaponeses que non querían renderse, cada vez con máis intensidade:
  - Cando o exército e o pobo non queren loitar, prodúcense tales milagres. E na primeira guerra chechena, e na guerra ruso-xaponesa.
  Calígula dos Golfiños vese obrigado, mentres extermina ao samurai, a aceptar:
  - Tes razón! O pobo de Rusia, por desgraza, non quere loitar contra os xaponeses. - E o mozo loitador, deixando toda unha compañía de samuráis coa cabeza cortada, engadiu:
  - Pero na nosa persoa apareceu un factor milagroso, que nos permitirá gañar a guerra impopular. Mesmo é simbólico que nunha guerra sen un rei na cabeza, os querubíns axuden!
  Margarita, cuspindo sangue polos beizos e botando agullas velenosas coas súas plantas espidas, atravesando aos xaponeses ata a morte, comentou:
  - E aínda é necesaria unha terceira intervención pola nosa parte!
  O neno Calígula, deixando outra fila de cadáveres cortados en anacos, sen dubidalo especialmente, preguntou con todo:
  -Estás seguro disto?
  O mozo guerreiro, completando o exterminio dos xaponeses en Port Arthur, confirmou cun suspiro:
  - No mar, Togo é demasiado forte. E que tipo de comandante, ou máis precisamente o comandante naval Rozhdestvensky, é, por desgraza, demasiado coñecido. Os nenos probablemente sexan aínda mellores en estratexias náuticas!
  Calígula, que corta ao samurái sen piedade, vese obrigado a estar de acordo co obvio :
  - Por suposto, cunha persoa como Rozhdestvensky, aínda que recibiu sete cruceiros de batalla adicionais construídos en Arxentina e que repararon os barcos do primeiro escuadrón do Pacífico levantados desde o fondo, non se pode contar coa vitoria. Sobre todo se lembras que cincuenta e un barcos rusos loitaron en Tsushima e só un destrutor xaponés foi afundido!
  Margarita, entusiasmada, rompeu o cañón do arma, e con outro golpe de espada de catro xaponeses, e cunha agulla afiada de tres máis, engadiu:
  - E tamén é significativo que o escuadrón do valente almirante poida ser interceptado antes de chegar á base polo esquivo e carnívoro Togo . Neste sentido, a posición da flota de Rozhdestvensky é moi difícil.
  Calígula, o marimacho, lanzou coas súas pernas tan ágiles como as dun mono, outro proyectil que matou aos xaponeses coma unha mina terrestre, bromeou:
  Como un sueco preto de Poltava,
  Rozhdestvensky meteuse en problemas...
  Parece valente
  De feito, é todo o contrario!
  A nena partidaria, continuando esnaquizando ao inimigo con forza redoblada, e deixando unha masa de cadáveres, loxicamente e con cálculo, sinalou:
  - Se non derrotas a Xapón no mar, entón o teimudo samurai loitará durante moito tempo, e o tesouro da coroa rusa xa está baleiro e a xente está a piques. Necesitamos rematar rapidamente a batalla cunha vitoria rotunda. En caso contrario, haberá unha revolución e a aparición dun parlamento posiblemente innecesario e mesmo daniño para Rusia!
  Calígula, o actor-neno, deu un cóbado ao xeneral xaponés e fíxoo voar ás alturas, e ao mesmo tempo derrubaba a tres mozos enmascarados que intentaban sen éxito despregar un primitivo lanzabombas. Terminator boy dixo:
  - Se hai tempo suficiente, onde irán?
  Margarita, cortando os xaponeses en astillas e un desastre sanguento, observou con notable alarma:
  - Hai un problema aquí. Agora andamos así de forte en castro. E o mar?
  Tomboy Caligula riu e soltou unha faísca dos seus ollos que alcanzou o depósito de municións. Houbo unha explosión que lanzou ao aire todo un batallón de soldados xaponeses.
  O neno actor gritou sobre o ruxido:
  - Nada en especial! Cos nosos datos, nadamos ben, non nos afogaremos con espadas. Nadará de acoirazado en acoirazado, despexando as cubertas!
  Margarita, cuxas espadas, como unha navalla afiada, cortaron a numerosos soldados valentes, pero moribundos sen sentido, sorriu con dentes aínda máis afiados:
  - ¡Definitivamente es un xigante do pensamento!
  Calígula dos Golfiños, arremetendo contra os xaponeses coma se dun xogo de ordenador se tratase, respondeu sinceramente:
  - Se tomamos a velocidade do pensamento, entón, de feito, non temos igual !
  A nena Terminator estivo de acordo con isto e, para ser convincente, pasou por todo un batallón de samuráis.
  E deixou atrás un rastro sanguento con rastros dos pés espidos e cicelados da nena.
  Ao mesmo tempo, afirmou:
  - E a velocidade dos corpos, que é moito máis significativa!
  Xuntos, e correndo a tal velocidade, cómpre poder manter o equilibrio e non caer. Calígula o hooligan triunfa máis ou menos. En xeral, teoricamente, unha autocracia sen constitución non debería existir en Rusia para sempre. O exemplo dos países occidentais cos seus parlamentos é demasiado contaxioso. Sen esquecer o feito de que os oligarcas queren exercer o seu poder non só no aspecto económico, senón tamén no político. Polo de agora son máis ou menos amigos da autocracia, e unha probable vitoria no Océano Pacífico e a posterior expansión a China reforzarán esta amizade durante moito tempo. Por certo, a guerra ruso-xaponesa tamén é moi importante desde unha perspectiva a longo prazo. A creación da Rusia Amarela e a inclusión non só de Manchuria, senón tamén doutras rexións chinesas, poderían levar á división final do Imperio Celestial. Isto significa que o poderoso coloso chinés do século XXI, que se di ser unha superpotencia e hexemonía global, non poderá existir como estado.
  E o máis probable é que sen a Revolución de Outubro non se produza o colapso do sistema colonial global. O mundo será máis racional e seguro que no século XXI, cando hai máis de douscentos estados nun pequeno planeta. En cambio, xurdirán varios imperios, quizais mesmo o ruso se converta no máis poderoso, ou polo menos no máis extenso.
  Non é tan difícil prever o que pasará no caso dunha vitoria sobre Xapón. O máis probable é que Alemaña, para a que o exército ruso se converterá nunha gran autoridade, non se arrisque a declarar a guerra a Rusia. Pero quizais quererá unha guerra nunha fronte, golpeando Bélxica e Francia.
  Non obstante, o tsar Nicholas é tal que ben pode atacar , como ocorreu na historia real, pola retagarda. Ben, polo menos para que os agresivos alemáns non puidesen facerse demasiado fortes.
  Despois a primeira guerra mundial de novo. Rusia pode ter divisións chinesas e unha poderosa Flota do Pacífico na fronte, o que será unha vantaxe, pero ... Na historia real, Xapón loitou ao lado da Entente, na mesma alternativa que pode mostrar a Terra do Sol Nacente. un desexo de vinganza. E despois conseguiremos unha segunda fronte no leste. E isto non é moi xenial .
  Ademais, non se pode esperar un fortalecemento significativo do exército ruso, en comparación coa Historia Real. Aínda que, por suposto, unha rápida recuperación económica podería comezar antes, non en 1909, senón en 1906, e ser aínda máis pronunciada. Despois de todo, a vitoria de Rusia podería fortalecer a fe dos investidores estranxeiros e nacionais no réxime gobernante, e a entrada de capital sería maior que na realidade.
  Isto á súa vez aumentará o financiamento para o exército. A non ser que, por suposto, o goberno tsarista resulte demasiado seguro de si mesmo. Cando, en particular, parece que venceremos a todos e arrolaremos ao asfalto. En principio, o desenlace da Primeira Guerra Mundial, neste caso, non é nada evidente. E quizais logo, para que todo se solucione ben, teñamos que intervir unha cuarta vez.
  Aínda que non se exclúe en principio a posibilidade de que non haxa a Primeira Guerra Mundial. Neste caso ... Xa é difícil dicir como se desenvolverán máis eventos. Canto tempo gobernará o tsar Nicolás II e quen o sucederá? O Tsarevich Alexei está en dúbida, quizais non viva ata a idade adulta. Irmán Mikhail e os seus fillos? Tanto esta como outras opcións son posibles.
  Canto tempo pode vivir Nicolás II? Non había fígados longos entre os Romanov, pero, en xeral, un tsar que bebía pouco e non fumaba podía vivir moito tempo. E aínda que se lle atribuía mansedume e bondade de corazón, non era liberal. Polo tanto, é pouco probable que o emperador outorgue unha constitución sen unha presión extrema. Porén, os camiños do Señor son inescrutables. Todo pode ocorrer do xeito menos esperado. E o lobo convértese en cordeiro, e o cordeiro en lobo!
  E agora son uns nenos tan fermosos e fermosos: un neno e unha nena, dunha idade bastante tenra, despexando forte tras forte e bastión tras bastión. Aquí, por exemplo, está a montaña principal co nome simple Vysoka. Desde aquí pódese ver todo o porto cos barcos rusos da primeira escuadra do Pacífico en reparación, así como outras prazas e aproximacións á cidade.
  Margarita, cortando con confianza a numerosos xaponeses sangrantes, manda:
  - Ben, nós tamén o limparemos?
  O rapaz loitador Calígula, rematando coas súas espadas o último samurái, respondeu con sarcasmo:
  - Por suposto, limparemos e volveremos a limpar!
  E a parella precipitouse ás alturas á velocidade dun avión de combate. Temos que darnos présa. No mes de marzo, as noites non son tan longas, e durante o día, aínda coa súa velocidade, é improbable que sexa posible evitar por completo os golpes de numerosos mosquetes, é dicir, rifles e, o máis importante, metralladoras. .
  É bo que non haxa máquinas automáticas. E dalgún xeito máis tranquilo. O sol nacente non ten présa por disipar a escuridade da chuvia e a néboa leitosa que todo o enche.
  É xeado pola mañá, e a codia de xeo cruxe baixo os pés callosos dos mozos de Terminator, que, aínda que quixesen, non se calzarían: rasgarían. E as súas pernas tamén son armas non peores que as mans máis áxiles. A codia de xeo cruxe, pero non interfire en absoluto en voar ata o cumio e continuar a destrución alí, incluíndo o servizo dos canóns de once polgadas.
  Para que serven estes baúles? Pero non podes acadar obxectivos coma eles con grandes armas, pero é moi sinxelo limpar os gardas. Margarita, despois de botar unha ducia de xaponeses ao abismo cun só tocadiscos, ouvearon terriblemente ao caer, dixo:
  - Entón o enfrontamento está a suceder dun xeito xenial ...
  O neno terminador Calígula riu, lanzou unha ducia de valentes guerreiros xaponeses ao abismo e comentou con gusto:
  -Ata se está facendo aburrido...
  Margarita fixo un aceno, lanzando a súa cabeza cortada en arco á súa parella:
  - Está ben. É aínda máis eficaz. Ou queres un duelo con feiticeiros?
  superpoderes tiña agora , mastigou xudías de ferro coma unha serpe e respondeu:
  - Non me rexeitaría , pero no século XX hai poucas posibilidades de tropezar con eles !
  Margarita, cortando outra ducia de xaponeses para a carne desgarrada, riu:
  - Pero mira, ninja!
  De feito, dúas ducias de loitadores enmascarados con túnicas negras correron para atacar ao guerreiro. E están armados con espadas, dúas en cada man. Para os humanos, os ninjas movéronse ben. Podíase sentir a preparación extraordinaria e o adestramento salvaxe dende a primeira infancia. Pero en realidade, que se pode opoñer aos querubíns? A diferenza de velocidade entre os inmortais, os nenos bombeados coa axuda da maxia e os humanos é demasiado grande. E os ninjas, aínda que loitadores ben adestrados, seguen sendo persoas.
  Margarita cortou dous deles ao mesmo tempo cun rápido muíño de vento, e cargou así o terceiro co seu pé espido, de nena, elegante, pero mortífero, que voou máis de cincuenta metros arriba e arrincou o asta da bandeira da torre. Margarita loitou contra as estrelas que lle lanzaban e, seguindo movendo, cortou tres máis, e matou á cuarta lanzando tres puñais coas puntas dos pés. O ninja escapou de dous, pero o terceiro, voando por unha traxectoria rota, aterrou xusto no corazón.
  Tamén entrou na pelexa o marimacho Calígula. Cortou á metade ao ninja de borde morado e desatou un ataque aínda máis rápido que derrubou as cabezas dos enmascarados que intentaban atacar aos seus pares.
  Os homes invisibles negros non se rendiron, pero eran demasiado lentos en comparación co neno e a nena querubín que os atacaron. Non tiveron ningunha oportunidade.
  Margarita, no movemento irresistible dunha pantasma veloz, ata cantaba:
  - Pronto me esqueceres, irás ao Xeol coma a chuvia mollada! Outros anxos sérvennos, e entrarás no cadaleito con Drácula!
  O ninja caeu, cortado en anacos, salpicando sangue como sandías maduras debaixo da fenda. E non deixaron de atacar. Pero ... Os vinte e tres grandes loitadores caeron na batalla. Despois diso, a magnífica parella pasou a acabar cos criados superviventes nas armas...
  A néboa xa comezara a disiparse, e o Sol comezou a brillar con máis forza. E os valentes guerreiros pasaron a outra liña de defensa. O asalto aínda non comezara, e tivemos que loitar contra nós mesmos. Non obstante, os loitadores aínda non se sentían moi cansos, senón que simplemente querían comer. Pois comezamos a comer carne de cabalo crúa de novo. Ben, non hai xente, despois de todo.
  O neno Terminator Calígula, lanzando unha agulla co pé descalzo, atravesando con ela a varios xaponeses, falou:
  - A escravitude máis difícil é ser un escravo do estómago - o amo é despiadado, sen importar o baleiro ou a plenitude!
  Margarita estivo de acordo con isto, seguindo cortando os samuráis que aínda se arrastraban, como innumerables saltóns, que se filtraban en ondas. Entre os xaponeses había rapaces moi novos, duns dezaseis ou dezasete anos, e era tan desagradable matalos. Ao parecer, as autoridades do País do Sol Nacente arrastraron todas as súas reservas para a guerra. Pero Kuropatkin, a quen todos cuspiron e cuspiron, aínda coidaba dos soldados e perdeu moito menos que os xaponeses. E por iso habería que darlle crédito. E aos poucos as unidades xaponesas loitaron mellor, e chegaron forzas frescas e ben adestradas da parte europea de Rusia. Incluíndo os rexementos de garda.
  A nena partidaria pensou que algo semellante aconteceu na Segunda Guerra Mundial. Os formidables alemáns avanzaron e acadaron o éxito ata que as súas unidades de elite quedaron completamente, ou case completamente, eliminadas. Despois diso, non puideron conter o Exército Vermello.
  É certo, hai que dicir que as unidades de persoal do Exército Vermello tamén foron eliminadas. E isto, de feito, resultou ser un problema.
  Margarita entrou en batalla coas palabras:
  - Deus non te abandonará, o porco non te comerá e os malvados dragóns estarán presos!
  . CAPÍTULO No 12.
  Dominica volveu á Academia do Dragón só por un tempo. De novo aprendeu rapidamente varias ducias de feitizos e algunhas palabras complexas.
  Entón tres nenas: un elfo, un hobbit e unha troll, xogaron con ela a lanzar pedras máxicas máis alto.
  Dominica gañoulles. E as propias pedras brillaban moi brillantemente e brillaban, como pingas de orballo nos raios das catro luminarias.
  Despois diso, as nenas feiticeiras déronlle dous aneis con pedras de cada pé, para que a guerreira reforzase os seus feitizos por mor dun gran obxectivo: salvar o sexo forte.
  Agora case todos os dedos dos pés descalzos da nena actriz, excepto o dedo meñique, tiñan aneis máxicos. E volveuse aínda máis poderosa na maxia do que era antes. Esta é, de feito, unha rapaza capaz de destruír unha cidade e construír un palacio.
  E así aprendeu axiña cen feitizos máis, e no canto de descansar, sentouse na alfombra de pel. Ela mergullouse na posición do loto, e case inmediatamente a súa esencia mental e alma, e o seu corpo dobre, atopáronse nun universo paralelo, xunto cun equipo de loita, aínda que exteriormente novo.
  Un exército de nenos, dirixido por un cuarteto de loitadores, continuou loitando contra hordas de ratas no país da malvada feiticeira Bastinda.
  Os primeiros grupos de roedores carnívoros morreron ou experimentaron transformacións.
  Entón apareceron os campos onde traballaban os desgraciados nenos escravos. Eran observados por grandes ratos do tamaño de xabarís decentes. Sostiñan látegos nas patas e azoutaban a nenos e nenas medio espidos.
  Dominica estaba indignada:
  - Que mal é cando sofren os nenos!
  E enfadada disparou varios raios á vez contra as ratas, que convertéronse en grandes avós cubertas de chocolate.
  Os nenos escravos gritaron sorprendidos, e logo correron cara a unha comida tan apetitosa e con cheiro perfumado. E imos arrincarlle anacos.
  Dominica volveu axitar a súa variña máxica e volveu facer transformacións, convertendo as viles ratas en deliciosos pratos, arrulando:
  Nenos, estas son as estrelas do ceo,
  As flores medran nos prados...
  Haberá alegría no planeta,
  Os soños fermosos florecerán!
  Margarita, que tamén estivo implicada en transformacións, loxicamente sinalou:
  - Tes unha gran calor interior e bondade!
  De súpeto, como un jack-in-the-box, apareceu unha enorme rata semellante a un dinosauro. Ela abriu a boca e berrou algo enxordecedor.
  Ambas nenas son feiticeiras, como soltarán lóstregos e púlsares contra ela, e das variñas máxicas e dos aneis dos seus pés descalzos. E o fluxo de enerxía conectado alcanzou un enorme monstro de vinte e cinco metros de altura. Derrubouse, e inmediatamente deuse a volta para ver os moitos pratos diferentes, ricos e variados sobre a longa mesa. E aquí, entre outras cousas, había copas douradas de viño con gran variedade de xeados.
  Os nenos escravos comezaron a deixar o traballo por todo o perímetro e atacar ás odiadas ratas e cortalas con fouces, aixadas e outros obxectos agrícolas .
  E había tanta rabia neles. Os rapaces rebeldes ata comezaron a cantar con entusiasmo;
  Quen estea nas tebras da escravitude, toma a espada nas túas mans,
  E non toleras a vergoña humillada...
  O teu inimigo non baseará o sangue,
  Vai darlle unha sentenza infeliz!
  
  O neno é golpeado por un malvado látego,
  Un verdugo atormentao cunha rata malvada...
  Pero o malvado torturador converterase nun cadáver,
  Non escoites máis nenas chorar!
  
  Non sexas escravo, humillado no po,
  Levante a cabeza rapidamente...
  E haberá elfinismo na distancia,
  Encántame Solntsus e Spartak!
  
  Que haxa un mundo brillante no universo,
  Na que a felicidade durará para sempre para as persoas...
  E os nenos terán alí unha boa festa,
  Ese reino non é de sangue, de puños!
  
  Haberá, cremos, paraíso en todo o universo,
  Dominaremos o espazo...
  Sobre isto, rapaz guerreiro, atrévete,
  Para que aquí non haxa pesadelo e vergoña malvada!
  
  Si, somos escravos, xemimos encadeados baixo a opresión,
  E un látego ardendo azoutannos nas costelas...
  Pero creo que mataremos a todas as ratas orcos,
  Porque o líder dos rebeldes é moi chulo!
  
  A esta hora todos os rapaces rebeláronse,
  As nenas tamén están con elas polo mesmo ...
  E creo que darán solcenismo,
  Botaremos o odiado xugo!
  
  Entón, xa sabes, soará o corno da vitoria,
  E os nenos florecerán na gloria...
  Os cambios espéranos na felicidade,
  Exames, aprobando todo con notas perfectas!
  
  Conseguiremos tal milagre, creo,
  Que haberá un auténtico paraíso de luz...
  Polo menos nalgún lugar unha bruxa é un Judas vil,
  Que leva aos rapaces ao hórreo!
  
  Non hai lugar para nós, os escravos, no inframundo,
  Podemos expulsar os diaños das fendas...
  No nome do paraíso, que é santo do Señor,
  Para todas as persoas alegres e gratuítas!
  
  Que haxa paz en todo o mundo sublunar,
  Que haxa felicidade e sol sagrado ...
  Disparamos aos inimigos como nunha galería de tiro,
  Así que só arriba e nin un segundo abaixo!
  
  Si, créeme, o noso poder non se secará,
  Ela será o camiño do ceo ao universo...
  E o exército dos rebeldes ladrará forte ,
  Para afogar as ratas hostís!
  
  Así de alegre, feliz,
  A herba medra coma rosas ao redor...
  O noso equipo de rapaces
  O aspecto é sen dúbida a dunha aguia montañesa!
  
  A vitoria será segura,
  Imos construír, creo, sinceramente somos o Edén...
  Toda a felicidade, a alegría en calquera planeta,
  E vostede non é un redneck , senón un señor respectable!
  Este é, de feito, o himno dos escravos espertos que esmagan ratos e orcos.
  Mentres tanto, Dominica e Margarita sobre dragóns, á fronte do exército, voan ata o castelo.
  Dúas feiticeiras, rápidas e brillantes con variñas máxicas e aneis con talismáns nos seus pés descalzos. Co que levan a cabo transformacións fabulosas. E non hai nada de malo no feito de que agora outras ratas aladas máis perigosas intenten atacalas.
  A aviación de roedores non é broma. Pero as nenas golpeáronlles cos seus poderes máxicos e lanzaron feitizos. E no canto de monstros, aparece o algodón de azucre. Tan doce e perfumado.
  Ademais, algúns dos monos alados convértense en amorodos. Que está tan maduro e brilla con rubíes e topacio.
  E algúns máis monos con ás convertéronse en globos.
  Oenomai e Dobrynya tamén entraron na batalla dos dragóns. Comezaron a cortar os seus homólogos con espadas, o que é relativamente sinxelo e directo. Ben, e os propios dragóns, cando o collen e arden con lume. E chamuscarán aos alados sen ningún arrepentimento nin dúbida.
  Enomao sinalou, derrubando ao inimigo:
  - Isto, xa ves, será moi divertido e chulo!
  Dobrynya sinalou cun sorriso:
  - Si, isto non se pode expresar con palabras!
  E o neno heroe lanzou ao inimigo unha agulla moi afiada e letal. Golpeou a rata xusto no ollo e chocou contra outro roedor. Aquí é onde comezou o caos.
  Enomaus cantaba:
  As ratas son moi chulas
  Incluso poden roer un carballo...
  O teu cerebro é difícil de ver,
  E as circunvolucións son como un fío!
  Dobrynya estivo de acordo con isto:
  - Si, as ratas roen todo tipo de cousas desagradables!
  Margarita chiscou o ollo. Ela recordou como foi capturado o neno partidario Andreika. E estaba encerrado nun soto frío cheo de ratas. E os roedores mordían os pés descalzos do neno, adormecidos polo frío. Andreika loitou contra as ratas toda a noite e non durmiu. E pola mañá levárono para o interrogatorio, e primeiro botaron sal sobre as feridas das pernas do neno A. Foi moi doloroso, e Andreika comezou a berrar . E tamén o azotaron con arame de espiño.
  Pero o neno partidario perdeu a consciencia por un choque de dor, pero non dixo nada.
  Margarita puido organizar a fuga de Andreika. E esta foi a súa fazaña. O neno foi capaz de superar a dor e saír coas pernas mutiladas e mordidas. E por iso, parabéns por el.
  A nena partidaria bateu os ratos e cantou con moito entusiasmo:
  A miña arma é como un irmán maior
  Dispara con moita precisión, precisión...
  Despois de todo, unha nena ten unha metralleta no intestino,
  Aínda que ás veces a vida é como unha gaiola!
  
  Son unha nena que non é máis forte
  Lobo e tigresa nunha proba...
  Pero a palabra non é un pardal,
  Cando estou coa miña amada, creo, xuntos!
  
  Xa tomei que pase,
  Irán asaltou as montañas...
  Ela conquistou moitos países diferentes,
  Non, non podo sentarme tranquilo xunto ao sofá!
  
  Probablemente non entenderás isto,
  Que significa loitar cos fanáticos...
  Escríbeo no teu caderno,
  E aprende a loitar decentemente, rapaz!
  
  Non hai patria miña, créame, máis valente,
  Ela brilla como un rubí brillante...
  Aínda que hai millóns de ramos de diaños,
  Aínda conseguiremos un lugar no ceo!
  
  Que o Señor me protexa
  gran cabaleiro, o Todopoderoso...
  A rapaza ten carne poderosa,
  Ela derruba a cereixa cunha volea precisa!
  
  Ninguén pode vencerme
  Son a rapaza que se chama lexións!
  O oso tamén se inclina aos meus pés,
  E os arces pronto che darán ouro!
  
  Xeada, correndo descalzo pola neve,
  Os ventisqueros, xa sabes, non asustes a unha nena...
  Vou cortar o pelo ao meu adversario ,
  Recoñécenme como un galgo!
  
  Nacín a principios da primavera,
  Tan vermello, coma se fose unha pancarta...
  O personaxe é moi galgo , groovy,
  E unha chama quente arde no meu corazón!
  
  Si, non podías atopar unha rapaza máis fermosa,
  Ela dará amor a todos en abundancia...
  nin sequera ten vinte anos,
  Pero ata pega moi forte!
  
  
  Polo tanto, inclínate á rapaza,
  E bicalle os pés nus...
  O cabaleiro correrá cara arriba coma unha frecha,
  Non nos será difícil resolver o problema!
  A nena partidaria cantou con moita alma. Todas as ratas voadoras cambiaron. Algúns en algodón de azucre, outros en palomitas de millo, outros en avea ou pompas de xabón. E algúns dos nenos heroe foron trivialmente cortados ata a morte, ou os dragóns queimáronos con lume. Estes eran realmente muffins e asados de chuletas agradables e carnosas.
  Dobrynya colleu e lanzou a agulla cos dedos dos pés, e atravesou a cucaracha alada, pegándoa á parede de pedra. E resultou ser tan chulo e chulo.
  A cascuda acendeuse de súpeto e no seu lugar apareceu un impresionante colar de diamantes.
  Dobrynya cantou:
  E cando vin o barbo,
  Ai, ai , ai!
  Os rapaces deron unha carreira polo seu diñeiro,
  Non snooze!
  O neno Enomai respondeu:
  - Vaia! Que ben quedou. Esta é unha xoia.
  Dobrynya gruñiu e ruxiu:
  -Podemos facelo todo, señores, levamos moito tempo sementando, onde?
  Dominica chirou en resposta, e tamén converteu unha ducia de cascudas aladas que revoloteaban fóra da ominosa torre do castelo en constelacións enteiras de xoias. E como brilla e brilla marabillosamente, como carámbanos sobre as catro luminarias que envían raios de sol.
  Margarita sinalou cunha risa:
  - ¡Creo que o ben triunfa sobre o mal!
  Enomai sinalou cun sorriso:
  - O ben e o mal son conceptos relativos. Aquí está unha rata, tamén está viva, e picámola!
  Dobrynya comentou:
  - E as plantas? As mesmas verduras e froitas tamén están vivas, e tamén se comen, e é unha mágoa!
  Dominica tuiteou:
  - Así pasa, así pasa,
  Cada un devora ao outro á vez!
  A nena-actriz cun ruxido colleuno e soltou maxia dos seus pés descalzos. E a torre coa caveira de rata transformouse. Púxose dourado, e unha rosa brillaba con rubíes enriba.
  Notou Margarita con enxeño, mostrando os dentes e enviando fervenzas de raios asasinas e destrutivos desde os seus dedos espidos. E a maxia funcionou. E goleado asasino e destrutivo, que inmediatamente se converteu en creativo e florecente.
  Orcos e trasnos saíron de novo do castelo . E subiron nunha auténtica horda . Algúns dos osos peludos levaban unha armadura de aceiro. E estas son armaduras moi brillantes, con lanzas e machados.
  Dominica sinalou con agresividade, mostrando os dentes:
  horda arrepiante que xa está subindo . Ben, atoparémonos con eles con algo letal?
  Margarita sinalou cun sorriso malicioso:
  - Si, claro que podemos facelo!
  E as nenas feiticeiras colleron e lanzaron os seus púlsares máxicos contra os orcos e os trasnos.
  Boy Dobrynya sinalou:
  - Isto non está mal, pero hai que darlles aos nenos guerreiros a oportunidade de loitar.
  E, efectivamente, miles de nenos rebeldes correron ata o castelo dende diferentes direccións. Moitos deles, sobre todo os rapaces, levaban cadeas. Algúns dos mozos traballaron, erixindo monumentos e esculturas á bruxa Bastinda . Algunhas estatuas medraron ata cen metros de altura, e só o xigantesco castelo se elevaba sobre elas.
  Os dous rapaces máis fortes, aínda que non os máis grandes, o Visconde e o Phoenix, loitaron por diante do resto, abatindo os roedores.
  Os orcos, pola súa banda, tamén comezaron a disparar desde arcos. Pero as meigas pegáronlles con forza. Se era relativamente fácil matar ratas, aínda que eran gordas e grandes, isto afectaba á súa mobilidade. Entón os orcos serán loitadores máis fortes e os trasnos son simplemente xigantes.
  Phoenix sinalou:
  - Eu loitei con Kartaus . Así que os seus loitadores eran máis áxiles!
  O loitador vizconde cantou:
  Gústame moito a guerra
  Loitando coma un galo...
  E no combate corpo a corpo,
  Estou loitando por dous monstros!
  Phoenix sinalou cun sorriso:
  - Si, para ser honesto, isto é xenial ! Pero estamos afeitos a matar monstros por milleiros.
  E así os rapaces heroe mataron ao trasno. E o resto dos monstros xa se transformaran parcialmente en varios tipos de alimentos e doces. Pero un dos trasnos produciu tal xeado nunha copa de viño tallada en esmeralda.
  E encima hai moreas de xeados multicolores, anacos de chocolate, froitas confitadas, amorodos, pistachos, etc., moi apetitosos.
  Os nenos guerreiros berrarán de pracer. Si, realmente resultou moi saboroso e hipnotiza os ollos.
  A nena feiticeira Margarita, despois de lanzar outra onda de destrución e aniquilación, fixo unha carta branca agresiva para transformar o feo nun apetitoso e emitiu:
  - En certo sentido, a maxia é mellor que o proceso natural, non?
  Dominica aceptou:
  - Si, sen dúbida, estamos a crear algo bonito e saboroso. Pero por que hai miles de escravos aquí, e todos son nenos, e non hai adultos á vista?
  Margarita respondeu cun sorriso:
  - A influencia da maxia local. É bastante forte. E de feito, resulta que só hai nenos pequenos neste mundo. Pero non te preocupes, só o aire local non che converterá nunha nena.
  Dominica preguntou sorprendida:
  - E por que?
  A nena partidaria respondeu:
  - E sobre a cabeza de repolo!
  O ataque dos malvados orcos e trasnos comezou a debilitarse. Algúns deles foron asasinados por nenos guerreiros, e a maioría foron transformados pola forte maxia dunha fermosa parella. Isto é verdadeiramente máxico, eclipsando a variña que tiña Dunno.
  Dominica sinalou, sorrindo docemente:
  Chegou o tempo da conta,
  Golpeamos o orco no ollo...
  En resposta, tornouse como unha empanada,
  E pediu un dente!
  E efectivamente, en Todo tipo de saborosas golosinas transfórmanse en orcos e trasnos.
  E os nenos guerreiros están encantados con isto. E as ratas son exterminadas sen problemas . Pero dos seus golpes comezaron a aparecer de novo pratos deliciosos. E outras cousas deliciosas e incribles.
  E as ratas transfórmanse rapidamente en algo útil e capaz de ser comido.
  A nena partidaria Margarita exclamou:
  - Quizais agora imos entrar no propio castelo!?
  A nena actriz comentou:
  "E unha emboscada pode agardarnos alí". Non obstante, estamos preparados para iso!
  Margarita sorriu e respondeu:
  - Son un pioneiro, o que significa que sempre estou preparado!
  Agora os nenos escravos entraron no castelo. Os seus pés descalzos pisaron o mármore negro. Dentro pelexaban con orcos, trasnos e ratas. E picáronos coma se tivesen cortadores en lugar de espadas. Aquí é onde comezou o corte.
  Os rapaces loitaban con espadas especialmente ferozmente. E as nenas preferían tirar con arcos. Afortunadamente, Margarita puido converter fouces e aixadas en verdadeiros arcos. E disparan paquetes enteiros de frechas, atravesando as ratas.
  Dominica observou con intelixencia:
  - Frechas afiadas dun camiño asasino, sexan guais, meus fillos.
  De súpeto, a propia meiga Bastinda saíu voando da torre. Parecía unha muller duns trinta e cinco anos, e daba voltas como un top. O seu cabelo é negro, rizado, e ela mesma ten dúas variñas máxicas nas súas mans enguantadas.
  A meiga voaba nunha moto, e nos seus pés levaban botas con espuelas.
  Bastinda colleuno e ruxiu:
  - Respecto aos fortes
  E ofendo aos débiles...
  Son un gran mal
  E ti, descalzo?
  Dominica tuiteou en resposta:
  A miña lei é sinxela
  Derroto aos malvados...
  A quen sexa débil, eu axudarei,
  Non podo facelo doutro xeito!
  Bastinda colleu das variñas máxicas, coma se golpease a Dominica con púlsares. Entón, ela asubiou en resposta. E os púlsares convertéronse inmediatamente en bolos e caeron sobre a nena-actriz, untándoa a fondo.
  En resposta, Dominica, furiosa, soltou un enorme púlsar da súa variña e dos seus dedos espidos.
  Pasou voando, pero Bastinda puido escapar e foi alcanzada por unha descarga no castelo. Case ao instante iluminouse e comezou a transformarse. E no lugar do ominoso castelo, xurdiu un luxoso palacio, totalmente e inmediatamente.
  Bastinda mirouno, pestanexou os ollos e fuxiu. Máis precisamente, voa. E un rabo ardente quedou detrás dela.
  Dominica e Margarita correron detrás dela. Ambas feiticeiras estaban claramente atrasadas en velocidade.
  Aínda así, unha motocicleta voadora é moito máis rápida que os dragóns.
  As nenas feiticeiras comezaron a disparar contra Bastinda . Pero de cando en vez evadía ou defendeu. Ademais, a motocicleta aumentou moi rapidamente a distancia, sacándoo do campo de tiro con maxia.
  Dominica sinalou:
  - Perdeu o seu país, súbditos e poder. Entón, non o necesitamos agora!
  Margarita sinalou:
  "Se roubou e quitou o artefacto da rata amarela, entón a nosa vitoria non valerá para nada!"
  A nena actriz, rompendo os dedos dos pés das súas pernas peladas e bronceadas, declarou con confianza:
  - ¡Pero miles de nenos conseguiron liberdade! Isto tamén vale algo!
  A nena partidaria aceptou:
  - Certo! Non é de estrañar que traballamos.
  De feito, as ratas foron finalmente transformadas e asasinadas, ao igual que os orcos e os trasnos. Así gañouse unha importante vitoria.
  Moitos milleiros de nenos -nenos e nenas- reuníronse na praza e corearon, bateando cos pés descalzos:
  -Gloria aos heroes! Gloria aos liberadores! Abaixo a escravitude!
  Esta foi a maior vitoria do país das ratas. E hai moitas cousas fabulosas e aireadas aquí.
  Margarita falou primeiro. Ela, bailando , collíao e cantaba, e a súa canción era a canción dunha nena partidaria:
  Nós, fillos da pobreza e da caricia do verán,
  Naceu nunha cabana baixo a choiva...
  Que se cante o soño da nena,
  Cando entraremos nunha batalla quente de novo!
  
  Acabei en Elfxik por accidente,
  E a miña Patria, a Santa Rus...
  Co meu destino, completamente extraordinario,
  Loito pola felicidade e o amor do país!
  
  E non hai unha patria máis fermosa de Rusia,
  Estás para loita , e non teñas medo...
  E non hai país máis feliz no universo,
  Ti es o facho da luz do universo, Rus'!
  
  Pasarei por ti lume e auga,
  Os pioneiros están afeitos a gañar...
  Sempre agradaremos á xente,
  Porque a forza do exército é ilimitada!
  
  Imos ao ataque pola Patria,
  Baixo o berro dun furioso furioso furioso...
  Hitler recibirá a súa recompensa ata o final,
  Botaremos aos nazis do patio!
  
  A miña Patria está chea de heroes,
  E Stalin é un gran xigante...
  Os pioneiros marchan en formación,
  A Familia Todopoderoso, o noso Señor, oh !
  
  No nome da luz e da boa vida,
  Loitaremos con valentía, nenos...
  Despois de todo, unha xeración vivirá baixo o comunismo,
  Créeme, a esperanza non se nos pode quitar!
  
  Queremos a nosa Patria, rapaces,
  Queremos elevarte por riba das nubes...
  O fascismo recibirá unha forte retribución,
  Dos pioneiros, as aguias bravas!
  
  Conseguirémolo, creo, pronto gañaremos,
  Aínda que o fascismo é insidioso e cruel...
  Os avós estarán orgullosos de nós,
  E Svarog levarache á batalla!
  
  Para a gloria da nosa valerosa Patria,
  O propio Señor Todopoderoso subiu á cruz...
  Non nos arrepentiremos das nosas vidas por Rusia,
  Que se escoite unha voz forte do ceo!
  
  Loita pola gloria da nosa Patria,
  Os loitadores leais quérena...
  Sodes cachorros de lobo, non lebres covardes,
  Ata os cabaleiros están moi orgullosos!
  
  Somos capaces de sacar a lúa da bóveda,
  Atrapa un lucio, un bagre grande...
  O gran Lenin levantouse pola liberdade,
  Daremos vida ao edificio!
  
  No nome da familia, constrúe pirámides,
  E os barcos que destrozarán a bóveda do ceo...
  E Hitler , en broma, mata aos loitadores ,
  O Todopoderoso morreu e resucitou por nós!
  
  Es querida, traviesa Lada,
  O gran Deus Branco naceu por ti...
  E debemos loitar con valentía por ti,
  Que o Todopoderoso che axude a vivir para sempre!
  
  Ama, honra a Deus Xesús,
  É un mozo ruso, connosco para sempre...
  É hora de bordar o adorno con habilidade,
  Que os anos estean cheos de alegría para sempre!
  
  A grandeza da miña santa Rusia,
  Capaz de derrotar aos adversarios ...
  Aínda que as mulleres gritaron de medo,
  Podemos romper o dragón!
  
  Para a gloria da santa Patria, créeme,
  No nome do Deus ruso Cristo...
  Pronto construíremos grandes igrexas,
  Imos camiñar ata o final!
  
  Amor, créeme, non sabe palabras innecesarias,
  Non hai máis aburrimento innecesario que se ve nel...
  Que Caín pereza no inframundo,
  E Abel volverá a cantar a súa canción!
  
  Aquí estamos pisando por Berlín cunha corneta,
  A trompeta soa como unha campá...
  É mellor que sexas un guerreiro moi modesto,
  Vanlle a cabeza aos nazis cun machado!
  
  A familia resucitará, créame, os mortos pronto,
  Deus branco darache cada amor
  E decidimos moi claro,
  Que será unha eternidade de cambios brillantes!
  bailou a nena pioneira, bateando os pés descalzos, alegre e con entusiasmo . E outros nenos, antigos escravos, cantaban e bailaban, tentando erguerse, ou mellor dito, saltar máis alto.
  Dobrynya, sendo un neno forte , colleu unha pedra e tirouna máis alto. Voou e explotou, espallándose como fogos artificiais en miles de fragmentos multicolores.
  O neno vizconde berrou:
  - Isto é realmente fantástico!
  Dobrynya opúxose a isto lanzando a pedra de novo, e Margarita golpeouno cun raio, facendo que se espallase nun gran número de fragmentos multicolores e deslumbrantes:
  - Non! Esta é tal realidade. E non hai nada máis alto que esta realidade!
  O neno heroe Fénix, furioso, bateando os seus pés descalzos para que a herba comezase a fumear, gritou:
  - A nosa locomotora voa cara adiante - para na comuna!
  Non temos outro xeito: un poderoso rifle!
  E a rapaza ao seu carón tamén saltará arriba e abaixo.
  O seu estado de ánimo era positivo, e a alegría estaba en pleno auxe.
  Dominica tamén decidiu mostrar un pouco o seu enxeño.
  E imos garabatear fluxos enteiros dos teus excelentes e ben practicados aforismos;
  Un escravo pode facerse libre, un parvo pode facerse intelixente, un pobre pode facerse rico, pero se tes a teimosía dun burro, sempre serás un burro!
  Pobre non é o que non ten cartos, senón o que ten a cabeza chea de serrín!
  Non aspires a ser rei se non tes cerebro!
  Incluso o Sha estará tan tolo coma un burro!
  O rei é, por suposto, un león, pero non sen recursos de raposo, e os leóns están esfolados!
  Non rosmes, senón que queda calado se aínda non estás no lugar do león e o raposo non deu o seu traxe!
  Un político é como o raposo da fábula de Krylov, pero non sexas un corvo como votante!
  Se es como un toco, entón quitarán as virutas ata as raíces.
  Para que o país non estea enganchado a un xugo, ten que ser forte, coma un touro!
  A aviación é necesaria para facer voar o país!
  O político está listo para prometer a lúa, só para non ir polo sumidoiro!
  O que non bebeu a súa saúde é para sempre novo!
  Os argumentos de carballo están actuando no toco!
  Un político quitaráche as virutas de boa gana se es un toco!
  Pero o home ten unha vantaxe sobre os monos: ás veces é polo menos un raposo de verdade!
  O político ten as ambicións dun león, a astucia dun raposo, pero os seus métodos son completamente porcos!
  Se un político é demasiado raposo, ¡convértese nun completo porco!
  Un político con astucia de raposo e agarre de lobo vai facer kebab dos votantes!
  E a sorte require esforzo, só co duro traballo dun cabalo podes botar o colar da submisión!
  Cre no éxito se burlas de todos!
  Un político pode burlar ata un raposo, pero non pode enganar o tempo para sempre!
  Un elector adoita voar como unha abella ao discurso mel dun político, pero moitas veces el mesmo pica!
  Un político traga votantes coma unha pitón traga coellos, atrae moscas como vodka e velcro doce!
  Un lobo non pode vivir sen carne, e un político non pode vivir sen engano!
  O cabalo máis rápido obedecerá ao que é ben sabio!
  É máis doado para un político dar a volta que prometer algo que se pode facer!
  Por quen votes, honrarás o resultado cun minuto de silencio!
  Sexa polo menos un pequeno raposo con recursos se non queres converterte nun burro maniado!
  Non te fíes dos políticos, para os votantes só son papel de lixa que arranca as fichas dos carballos!
  Quen non sexa un tolo , converterá un céntimo nun céntimo de peso!
  Non hai familiares en política, pero haberá quen queira compartir o que tedes de irmáns!
  Hai moitas cousas desagradables na vida, pero o peor é cando a vida chega ao seu fin!
  Se queres achegarte a Deus, crava na cruz o mono da túa alma!
  O home orixinouse, se non dun mono, entón, en todo caso, deixou de ser un mono!
  Se tes a mente dun mono, entón o raposo tragarate como unha boa constrictor depredadora!
  Nada é infinito excepto o tempo que tardan os políticos en cumprir o que prometen!
  Se ladras moito , chorarás coma un can golpeado!
  Non te fíes de quen fala alto, e o lume vermello pode queimarte!
  Mesmo Deus non pode superar a unha muller e elevar un mono ao nivel da cultura humana!
  Sen amor non hai sorriso, a non ser que sexa o sorriso depredador dun político!
  Despois de estar demasiado tempo nas nubes, o político sen ás voa polo sumidoiro!
  Unha alma pequena sempre ten as ambicións dun xigante!
  Unha alma pequena ten unha presunción xigantesca!
  Un político é un ladrón que escribe leis por si mesmo e considera o país un territorio de zona!
  O político ten sete venres á semana, pero cando é necesario cumprir a promesa , chega o sábado xudeu!
  A unidade é boa, sempre que non se aparea cun político!
  Un político é unha criatura que quere facerche unha ovella usando métodos porcos!
  Os métodos porcos dos políticos converten aos votantes nunha chuleta!
  Baixo unha regra de porco, a vida nunca é gorda!
  Facer un presidente de porco é demasiado gordo!
  Se queres ser presidente, aproveita as túas oportunidades!
  Un gobernante que considera que os votantes son ovellas é un típico porco!
  Deus, isto non é só omnipotencia, senón tamén a vontade de ir á cruz polo ben do teu próximo!
  Un gobernante que se senta no trono durante moito tempo fai que o estado se debilite!
  Un líder novo é coma un cabalo fresco, un vello é coma unha egua coas pezuñas rotas!
  No medio de alcanzar as alturas divinas, o propio Satanás é un político!
  Un político é Deus só nunha cousa, en dar con escusas polas que as súas promesas electorais foron tan diabólicamente falladas!
  O político, como a cervexa, só é bo frío e enriba da mesa!
  O político é doce cos seus discursos, pero o regusto amargo deles non é para nada como a cervexa!
  A única vez que a verdade sae da boca dun político é cando se malinterpreta!
  Un político, para facerse polo menos un pouco divino, crucifica ao votante ao máximo !
  Incluso a forza dun oso non te salvará se a túa mente é unha baralla!
  Un raposo é un animal tal que lle quitará tres peles a un león!
  Un político é máis forte cando o seu votante é débil de mente!
  Por iso sae un político con mel para que o votante non cuspe nada!
  O que ten serrín na cabeza será golpeado forte cunha batuta!
  O carballo é o rei das árbores, a cabeza do carballo converte calquera toco nun súbdito!
  O carballo é resistente á podremia, a cabeza do carballo está chea de po!
  Se es un toco, polo menos tes unha aposta na túa cabeza !
  O descoñecido dá medo, pero o coñecido ás veces dáche simplemente medo!
  O coñecemento crea confianza aínda que sexa difícil, ignorancia , confusión aínda que sexa fácil!
  Un covarde non é quen ten medo, senón que é preguiceiro para cultivar a valentía!
  O medo é debilidade, a coraxe é a forza, pero ten coidado co imbécil que hai en ti !
  Quen se deixa levar polo nariz corre o risco de perderse entre os tres piñeiros!
  A estupidez sen fin faiche andar en círculos, co teu enxeño anulado!
  Non importa se o leite dos teus beizos non secou, é peor se hai insensibilidade nos teus corazóns!
  ¡Pan rancio de esmola, sal amargo do arrepentimento!
  O mel dos beizos dun político atrae aos que non teñen leite seco.
  Un político non é un ladrón de leis, é un ladrón que fai leis!
  O político promete unha vida doce, bótalle mel dos beizos, pero as súas patas son pegajosas, coma unha mosca!
  Un político elocuente está metido na carteira do elector!
  Por que o silencio é de ouro porque se paga!
  Que é a cousa máis grande do mundo? Unha montaña de promesas feitas por un político!
  O político quere diñeiro e poder, está disposto a despedazar a calquera!
  Un político é, ante todo, un raposo, non sempre brillante de aparencia, pero sempre meneando o rabo!
  O político está feliz de encher a túa carteira só con promesas baleiras!
  Un político só é honesto sobre unha cousa cando di: nós, xa que xa non ten o seu propio eu!
  Que hai máis que átomos no universo? Caras e máscaras de políticos!
  O que fai un político de boa gana é escoller os petos dos votantes!
  Un político ten sete venres á semana, pero escoitar aos votantes sempre é o seu día libre!
  Quen veu primeiro? ¡Políticos, porque crearon o caos!
  Non creas na frialdade dos políticos do galo, sempre cantan coa voz allea, un raposo!
  Se un político derrama as súas palabras coma un ruiseñor, quere dicir que un raposo fixo o seu fonograma!
  É máis probable que un cancro asubíe no monte que un político que cumpra a súa promesa sen ruborizar!
  Un político é semellante a unha fada da noite, só que adoita arrincar os clientes durante o día.
  En que se parece un político a un can? Cando rompe moito, definitivamente é manso e ten un dono!
  Aqueles polos que votan co corazón adoitan acabar no fígado dos votantes!
  Un político é como o vodka, o elector sentirá co fígado que está chamuscado!
  A un político bótache o cerebro, como o vodka, só que, a diferenza dela, está cheo de lixo!
  Ao político encántalle crear néboa co obxectivo transparente de facerse rico!
  Un político ten moitas promesas, pero aínda máis escusas se non se cumpren!
  Un político é un raposo, pero máis veces é de cor gris!
  O político quita virutas dos carballos e derruba landras coma un porco!
  Se un político é falador como unha serra, entón definitivamente fará un tocón dun votante!
  Ao político encántalle falar de Deus porque el mesmo é Satanás!
  Un político é tan astuto coma o demo, pero un anxo para repartir promesas !
  Ao político encántalle facerse perdón, pero as súas mans sempre chegan á carteira!
  Ao dar o teu voto a un político elocuente, corres o risco de tusir sangue!
  Normalmente a xente elixe entre gatos nun pico, lobos con roupa de ovella e un raposo con queixo podre.
  Se un político cumpriu a súa promesa, ¡mira o monte a ver se lle asubía un cancro!
  É máis fácil colgar un kolobok que obrigar a un político a cumprir a súa promesa !
  O político é coherente só nunha cousa - en busca de beneficios para o seu propio peto!
  Un político cambia os seus socios coma unhas luvas, só que isto fai que as mans sexan aínda máis sucias!
  Un político é un animal que fai un corzo dun votante!
  Político, se non un lobo vestido de ovella, un carneiro típico!
  Un político que non é un raposo é un carneiro ou un cervo!
  Un político pode prometer montañas, pero despois só limpas os cascallos!
  Non te apresures a votar ao galo, que te matará!
  Ditador, este é un raposo nun trono de león rodeado de carneiros!
  Se non queres ser un cervo, sé polo menos un raposo ti mesmo!
  O que non conta corvos para nada gaña as eleccións!
  Podes votar co teu corazón, pero o gañador gañará co teu cerebro!
  
  Un político é un raposo que prefire o queixo verde, coma a cor do dólar, dos que contan corvos!
  Unha muller non é unha manopla, en canto cambies de luvas, definitivamente converteráste nun canalla de aventuras sensuales.
  Os rapaces xenio fan moito máis descubrimentos que os vellos mediocres de instrucións!
  Na mocidade hai lume no corazón, descubrimento na cabeza e o resultado é a vitoria!
  O camiño cara ao éxito non sempre é recto, pero non tolera unha espalda dobrada na submisión!
  O político inclínase para levantar o nariz máis alto!
  O político inclínase para logo inclinarse sobre o votante!
  O político está disposto a meter o nariz no chan para enterrar a súa responsabilidade cos votantes!
  Todo o imposible é posible no noso mundo, e créame, vivir é moi difícil, coma nunha galería de tiro!
  Un burro cunha bolsa de ouro é máis capaz de atravesar un muro de fortaleza que un mamut cun carneiro de aceiro!
  Un político de boca de ouro converte aos votantes en burros con bolsas de ouro de ofrendas!
  Quen é a besta máis forte? Iso si, un burro cargado cunha bolsa de ouro! O raposo adora a cor amarela da traizón e as moedas de ouro das ofrendas!
  Os políticos adoitan ondear bandeiras vermellas pola cor amarela das moedas que sacan dos petos dos votantes sen ruborizar!
  Os discursos elocuentes de políticos melifluos derraman amargas bágoas de nais cuxos fillos pereceron na matanza sanguenta!
  Quen promete montañas de ouro non vale un céntimo de cobre roto!
  . CAPÍTULO No 13.
  Calígula Delfinov ten a súa propia misión. Debes atopar á túa irmá maior a calquera prezo. E ti mesmo, mentres tanto, foi transportado a un mundo paralelo, onde creaches as túas propias misións únicas e, ao mesmo tempo, moi chulas e únicas.
  Margarita e Calígula tocaron os seus tacóns redondos e espidos e ruxiron:
  - Rabo por rabo,
  Ollo por ollo!
  Non Barbos -
  ¡Fantomas !
  Agora os mozos dispersáronse en diferentes direccións para completar rapidamente a moenda das filas que cobren as aproximacións a Port Arthur, o exército da Terra do Sol Nacente. Os nenos de Terminator movéronse como gadañas eléctricas pola herba branda, exterminando sen piedade aos xaponeses.
  Kuropatkin aínda dubidou coa orde de comezar o asalto, aínda que no Monte Alto a parella de loitadores instalou o tricolor tricolor , os nenos guerreiros simplemente pintaron cartolinas grandes, e agora é claramente visible durante o día. Pero o exministro de Defensa aínda dubidaba. Aínda que , ao mesmo tempo, Kuropatkin non era un covarde. Durante a guerra de 1877-1878 mostrou unha valentía extraordinaria.
  Si, e para mellorar a vida dos soldados comúns, como ministro de Defensa fixo moito, e non foi atrapado nun roubo. Aínda que a eficacia no combate do exército non aumentou moito baixo el. Pero non tiña a determinación de Suvorov, nin sequera o aventurismo. Alexander Suvorov loitou con moita coraxe, equilibrándose constantemente ao bordo da derrota total. Non obstante, a intuición dada pola natureza e a sorte fenomenal permitiron prever os pasos de represalia do inimigo, a súa reacción e gañar vitorias. Isto é ao estilo de Tal, que fixo sacrificios incorrectos, arriscando a derrota, pero na maioría dos casos gañou ... Pero os mellores xadrecistas do mundo viron a través de Tal.
  O primeiro que lle deu un moedor de carne e a derrota foi Mikhail Botvinnik. Este campión soubo programar e marcar os puntos débiles do inimigo.
  E a estrela do xenio Tal esmoreceu.
  Probablemente, Suvorov, se vivise máis tempo e se tivese por casualidade loitar con Napoleón, sería derrotado. Pero o exército turco, co que loitou Alexander Vasilyevich, estaba demasiado atrasado desde todos os puntos de vista, e os comandantes non foron designados segundo as súas calidades de liderado.
  E durante a guerra cos franceses, as piscinas tiñan un mando demasiado novo e unha subestimación excesiva do exército do oso ruso.
  Kuropatkin, pola súa banda, tiña medo de atacar en xeral, preferindo sentarse á defensiva. Calculando está claro que o inimigo vai esmagar contra os reductos. Foi con tal comandante que se perdeu a guerra.
  E a nena Margarita e os Golfiños Calígula foron atacados... Salváronse , porén, pola velocidade, cando os inmortais guerreiros irromperon nos baluartes e xa estaban moendo a todos por dentro, a pel case impenetrable e , por suposto, a capacidade de recuperar case. ao instante.
  Dolfinov Jr. , derribando a outro xeneral xaponés, ruxiu unha frase de "Highlander", mentres lanzaba agullas velenosas cos pés descalzos e cuspir sangue:
  - Só debería quedar un!
  E as súas espadas, coma un raio, realizan un muíño asasino e único. Máis precisamente, cen técnicas de trituración con corte de inimigos nun minuto dun par de batallóns.
  O samurai caeu dos golpes, e os pés descalzos do neno terminador deixaron atrás todo un patrón de pistas de salto e sinuosas.
  A fermosa partidaria Margarita, mentres despexaba outro castro de formigón armado, fixo estoupar a munición, facendo voar ao aire miles de potentes canóns. Seguindo ao seu amigo, o neno artista Calígula repetiu unha manobra semellante.
  Margarita, lanzando unha granada co seu pé espido e de nena a longa distancia, aprobou:
  -Estás moi ben, rapaz !
  O guerreiro invencible, tamén lanzando o agasallo asasino da aniquilación con gran aceleración, derrubando ao samurai, respondeu:
  - É mellor aprender que reaprender!
  As poderosas explosións dos bastións non pasaron desapercibidas nas filas do exército ruso. O tenente xeral Zeleny informou ao axudante xeral Kuropatkin:
  - Excelencia. Segundo os nosos datos, a batalla leva moito tempo na cidadela inimiga, e mesmo, con certeza, explotaron varios bastións!
  Kuropatkin respondeu vagamente:
  - Tranquilo, só tranquilo!
  Ben, igual que Carleson, cuxo teito foi despedido das bisagras. Aínda que a situación só require medidas drásticas. O xeneral Zeleny e Kondratenko insisten:
  - Hai que facer folga inmediatamente!
  Kuropatkin mirou a través das súas lentes aos dous xenerais. Green aínda é novo, pero parece aínda máis novo que os seus anos, rápido, impetuoso. Kondratenko é o irmán do heroe de Port Arthur, tamén da xeración máis nova de líderes capaces. Por suposto, tales falcóns están ansiosos por loitar. Ademais, hai unha orde categórica do emperador e soberano de toda a Rus, Nicolás II, de asaltar inmediatamente a cidade da cidadela. E é unha obviedade que o tesouro real non poderá soportar o peso dunha guerra tan difícil por moito tempo.
  Non obstante, se non coñeces o vado, non te metas na auga! Necesitamos descubrir que é que e onde quen ataca.
  Kuropatkin preguntoulle a Kondratenko:
  - Que unidades xaponesas fixeron o tiroteo?
  O xeneral afirmou claramente:
  - Os exploradores informan de que apareceron anxos: un mozo fermoso e unha moza de pelo dourado, que se moven cunha velocidade incrible, e cando son cortados non se poden ver.
  Kuropatkin cruzouse tres veces a un ritmo frenético e murmurou:
  - Entón resulta que estes son de novo anxos?
  O xeneral Zeleny bateu o talón no chan:
  - Si exactamente! Cen celestial!
  Kuropatkin incluso asubiou:
  - Vaia! O Señor non abandona Rusia!
  Kondratenko dixo instrutivamente:
  - Debemos atacar ao inimigo inmediatamente, mariscal de campo! Ou nós mesmos iremos á ofensiva!
  Kuropatkin dixo languidamente:
  - Non, señores. dou as ordes. Xa que Deus decidiu axudarnos, entón é un pecado poñer soldados nun moedor de carne!
  Kondratenko sinalou loxicamente:
  - Mesmo en Israel, o Deus Todopoderoso esixiu que os xudeus tamén loitasen, e que non reciban todo por nada e sen loitar.
  O mariscal de campo do pantano, un estratega das tácticas de esperar e ver, respondeu a isto:
  - Pero o apóstolo Paulo dixo que servir a Deus non require mans humanas!
  Xa o xeneral Zeleny flamou:
  -¿Por que, Excelencia, se perdona constantemente, sobre todo cando os proxectís estoupan preto?
  Kuropatkin xa comezaba a enfadarse:
  - Pero porque todo sucede segundo a vontade de Deus. Entón, fagamos primeiro un servizo de oración. Se es insolente, os dous serán arrestados!
  En xeral, a idea de realizar un servizo de oración parecía interesante. Que os querubíns tomen o rap para todos.
  Calígula o marimacho e a partidaria Margarita xa están un pouco cansos, e a maior parte dos traballos xa están rematados. Entón, por que non refrescarse no mar e lixar ben o escuadrón de Togo . Despois de todo, tamén pode abrir fogo, incluso desde armas de doce polgadas. E este é un calibre de 306 milímetros, que pode causar importantes perdas ás tropas atacantes.
  É certo que os xaponeses, neste caso, terán que disparar case a cegas, pola crista. E só poderán atacar con lume directo cando a batalla se mova aos límites da cidade.
  O obxectivo principal son catro acoirazados con canóns de doce polgadas a bordo.
  A rapaza partidaria, cortando aos xaponeses coas súas espadas asasinas e sacudindo as lascas de óso atascadas, suxeriu:
  - Quizais poidamos igualar un pouco as nosas posibilidades? T. ten superioridade no combate armado sobre o escuadrón de Rozhdestvensky, aproximadamente 1,8 a 1. Deste xeito igualaremos lixeiramente o equilibrio de forzas.
  Calígula dos Golfiños, cortando ao último samurái, preguntoulle á guerreira Margarita:
  - Comezamos polo buque insignia?
  A nena partidaria , lanzando unha cuncha cos dedos espidos dos pés e desgarrando unha ducia de xaponeses máis, deixando só anacos rasgados, obxectou:
  - Non comezan polo máis delicioso! Afortunadamente, non hai que buscar un escuadrón. Imos facer clic nos dous primeiros armadillos.
  Calígula o marimacho riu, lanzou unha granada co seu talón espido, apuntou a súa espada sanguenta cara á nave Nutili , exclamando alegremente:
  - E este é meu!
  Margarita, que volveu cortar mortalmente aos xaponeses, suxeriu á súa parella:
  - Pero deitamos media hora na auga para recuperarnos.
  De feito, o descanso non vai doer. Pero Caligula Golfins non perderon tempo durante a breve pausa. En particular, puidemos considerar algo interesante.
  Os conspiradores reuníronse no soto. Unha lámpada eléctrica baixo o teito proxecta sombras ominosas. A famosa cabeza calva de Lenin brilla débilmente, xunto ao peludo Koba , máis coñecido polo mundo como Stalin, entón un oficial naval cun uniforme uniforme, mentres que o pouco coñecido tenente Schmit, cunha barba dandy, Bukharin.
  Trotsky non é suficiente para a reunión completa, pero polo de agora el e Lenin están enfrontados. E así, reuníronse os bolxeviques máis influentes, dispostos a facer unha revolución, ou un golpe de estado, o que sexa, só para conseguir o poder.
  Lenin tomou a palabra primeiro:
  - É extremadamente importante , compañeiros, impedir a calquera prezo a vitoria da Autocracia na súa inxusta guerra imperialista con Xapón. A causa da revolución esíxeno!
  Golpes tímidos en resposta.
  Bukharin, batendo palmas e sacudindo a barba negra que adornaba o seu rostro aínda novo, confirmou:
  - Si, non hai que darlle a máis mínima oportunidade á autocracia. Isto pode cheirar a traizón, pero direi que Mikado é o mellor e principal aliado dos bolxeviques e do comunismo mundial.
  Koba Joseph murmurou con rabia:
  - Ben dito! Aínda que isto non cheira a traizón, xa é a propia traizón!
  Lenin, que entón se chamaba o pseudónimo Karpov, comentou cun sorriso:
  - Polo ben da revolución global, ás veces hai que facer sacrificios. Incluíndo sacrificar parte da túa conciencia e da túa propia alma. - Ulyanov descorchou, desenroscando a cabeza, unha botella de cervexa alemá. Para a elocuencia, debes refrescar a gorxa. Deu un par de grolos e continuou. - Cres que eu mesmo teño o pracer de desexarlle o mal e a derrota ao meu propio país. Porén, serei franco, a revolución só é posible se o réxime da Autocracia está seriamente debilitado. E que podería debilitar máis á Autocracia que a derrota na guerra?
  Koba asentiu de acordo:
  - Nada... Ás veces o obxectivo máis alto require sacrificios, e sacrificios considerables!
  Lenin continuou a súa filosofía:
  - Entón, non imos discutir a moral e a filosofía do ateísmo. Isto non é o principal. Está claro que o traballo que estamos a realizar levará á liberación dos traballadores e escravos de todos os países e do mundo enteiro. E o feito de que todas as perdas do noso Estado e dos demais pobos serán compensadas cen veces. - Ulyanov fixo unha pausa e engadiu nun ton diferente. -¿E que pasos concretos podemos dar para derrotar a Autocracia que odia a xente e a nós?
  Aquí o tenente Schmid falou cunha voz fina:
  -Creo que, para comezar, facer explotar o Ferrocarril Transiberiano en varios lugares á vez. Isto tería un impacto fatal no abastecemento das tropas tsaristas en Manchuria.
  Koba sorriu coma un raposo:
  - Bravo , o neno vai progresando! E pensei en roubar varios bancos para socavar o patrón ouro do rublo do tsar.
  Ulyanov axitaba severamente o dedo índice ao "marabilloso xeorxiano":
  - Non sexas travieso! Unha proposta moi interesante . Podes estragar a Kuropatkina.
  Schmid continuou:
  - En xeral, o meu plan pasa por levantar un levantamento en todos os barcos da Flota do Mar Negro. Entón o exército pasará ao lado do pobo traballador, e a Autocracia colapsarase dunha vez!
  Koba riuse irónicamente:
  - Si, o cancro asubirá no monte!
  - Koba , para! - Ladrou Lenin e engadiu. - É, efectivamente, necesario preparar e levar a cabo un levantamento no Mar Negro. E cando o derrotado Kuropatkin foxe de Port Arthur , o motín de todo o exército farase real!
  Schmid perdeu a calma:
  - Si, farémolo en ánimo!
  Bujarin tomou a palabra:
  -O noso aliado máis numeroso na Terra son os campesiños; cando se levanten, poderán encadenar todas as forzas da Autocracia. Hai que mandar ás aldeas os nosos axitadores, esixindo que aos labregos non só se lles dea terras, senón tamén leiras, todo o que é dos terratenentes!
  Koba interrompeu irónicamente:
  - Incluíndo as súas mulleres e fillas!
  Bujarin riu:
  - E isto tamén! É tan sinxelo como o fixo Emelyan Pugachev: a cabeza será cortada, a barra será colgada e os seus produtos serán tomados para ti e divididos equitativamente! E as mulleres e fillas dos terratenentes son as túas escravas!
  Ulyanov aprobou esta convocatoria:
  - Certo! Colgarémolos todos! Todo o camiño ata o Polo Norte!
  Koba suxeriu:
  - Necesitamos utilizar activamente o elemento ladrón tanto como sexa posible. En particular , os revolucionarios máis fortes e exitosos emerxen dos criminais. Por exemplo, Kotovsky non é un heroe? Heroe! E o pai Makhno non é peor!
  Bukharin asentiu vigorosamente:
  - Iso é! Esmagarémolos a todos coa criminalidade !
  Ulyanov bateu o puño na mesa:
  - Terror, terror e unha vez máis terror revolucionario!
  Non foi posible observar a conversación posterior dos "catro magníficos". Despois de espertar, foi necesario pasar ao nivel práctico de implementar unha estratexia gañadora. En particular, elimina os acoirazados dos equipos.
  Calígula nadou rapidamente cara á súa meta, e Margarita cara á súa. Os mozos, usando os dedos das mans e dos pés, subiron ao instante aos seus barcos vítimas.
  Calígula o marimacho xa non sentía os freos, pois comezou a picar a todos seguidos. Non é difícil abordar un barco, esencialmente unha clase de acoirazado. A menos que, por suposto, sexas máis que humano. Entón, corre e corta. E con tal velocidade sobrenatural, ninguén ten a oportunidade de resistirte.
  Ben, cos dedos espidos dos teus fillos, pero máis rápido que as patas das patas dun guepardo, lanza agullas velenosas. E isto tamén sorprenderá completamente aos xaponeses.
  Os loitadores da Terra do Sol Nacente están de novo deitados cortados e o plan do par de terminadores é sinxelo. Chega ao compartimento de munición, despois fai estoupar a munición de tal xeito que as caldeiras tamén estean cubertas. Despois diso, o barco danado non terá máis remedio que ir ao fondo.
  Calígula dos Golfiños, cortando e cravando coa súa espada, entrou na subministración de munición. Ben, que son para el as balas individuais, que o neno derruba sobre a marcha, ou incluso bota de volta ao inimigo. É especialmente bo se, co pé descalzo, esnaquizas inmediatamente un puñado de cartuchos contra o inimigo cunha forza frenética e letal, letal e irresistible.
  De xeito que o camiño do samurai ao imperio real de Nicolás II foi bloqueado.
  Tampouco é difícil trasladar a munición á bodega para que o fondo do acoirazado explote, tamén coa súa forza física.
  A cuberta de aceiro, quentada ao sol de marzo, fai cóxegas agradablemente nas solas elásticas espidas do neno terminador. E fortes proxectís de alto explosivo cheos de shimosa baixan os ombreiros. Saltas abaixo, ignorando a escaleira de caracol, e agora estás no lugar correcto. Agora os tabiques serán esnaquizados e as caldeiras explotarán, facendo tales buratos que nin sequera esta enorme cousa sobrevivirá.
  Esta cousa interesante é o armadillo xaponés. O barco é amplo e ancho, cun gran grosor de blindaxe que cobre as cubertas. E os canóns longos e grosos, capaces de bater un par de decenas de quilómetros, ou incluso máis ... É certo, non foi construído polos xaponeses, senón polos británicos. Pero a flota real é case na súa totalidade de produción propia, que ten os seus pros e contras. Entón, os británicos fixeron un acoirazado - unha máquina nobre. É unha mágoa, pero hai que mandalo ao fondo...
  Houbo unha explosión, e o metal da cuberta de rotura golpeou as pernas espidas e musculosas do neno, lanzándoo por riba da superficie. Despois diso, o neno botouse á auga e nadou vigorosamente, tentando fuxir do remuíño. Tal coloso está a afundirse.
  E o acoirazado de Margarita dividiuse: funcionaba limpo e sincrónicamente. Agora toca afundir os dous cruceiros de batalla blindados supervivientes.
  Que Togo , que tantos problemas causou á frota rusa, tamén vaia ao fondo. Isto converterase nunha lección para todos aqueles que veñan á terra da túa Patria coas armas nas mans.
  Calígula dos Golfiños rastrexa vigorosamente a auga do océano coas mans e os pés e asubíos:
  - Serás derrotado polos xaponeses! Este non é un xogo de tolos !
  Do mesmo xeito que a última vez, case sen tocar o metal e a armadura sobes á cuberta. Alí comezas a cortar un samurai tan lento en repolo. Probablemente, ata unha araña metida na resina sexa cen veces máis áxil que estes insectos da Terra do Sol Nacente. Así que corres e cortas brazos, pernas, cabezas ... E só se conforman. Ao mellor, un deles consegue dicir:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula ríe e bótalles o nariz:
  - Banzai, non te atrevas!
  E cos seus dedos espidos lanza os cartuchos, furando a fronte, a boca e a gorxa do samurai.
  A continuación, repita a combinación anterior. Non obstante, para variar, o magnífico Calígula apuntou rapidamente o arma de doce polgadas xa cargada e disparou unha carga contra o cruceiro de batalla máis próximo. O impacto resultou ser preciso e unha carga xaponesa de gran explosión provocou un gran incendio na cuberta.
  O mozo guerreiro decatouse de que, efectivamente, cando entra un produto da industria na Terra do Sol Nacente, sae moito lume e fume. O que, por suposto, facilita o disparo . Tendo en conta que os samuráis estiveron en guerra con Rusia durante moito tempo, o seu escuadrón de combate realmente ten unha superioridade cualitativa.
  É certo, canto poden conseguir os xaponeses se perden todos os seus grandes barcos?
  O buque insignia de Togo sinala tardíamente a saída. Pero esta realmente non é unha solución útil . O enorme acoirazado estoura, e dous segundos despois tamén estala o barco que transportaba Caligula of the Dolphins. Finalmente deu unha patada co talón a un oficial do Imperio Xaponés. E de novo os dous valentes guerreiros foron expulsados pola onda de choque...
  Unha rapaza loitadora partidaria, despois de que lle escapou a cabeza a un capitán de primeira fila, berra a todo pulmón:
  - Partido de hóckey mariño: Rusia contra Xapón: marca catro a cero!
  De feito, agora Xapón non ten un só acoirazado en servizo. É certo que aínda hai ata oito cruceiros de clase de batalla. E hai unha opción: afogalas ou non afogalas?
  Calígula, despois de cortar coa súa espada á quenlla que se dirixía cara a el, decidiu loxicamente:
  - ¡Golpe mentres o ferro está quente! É dicir, afogámolos!
  Margarita, despois de cortar outro depredador mariño, estivo de acordo con esta decisión:
  - Por que perder o tempo en bagatelas? Pode que non haxa unha próxima vez para nós!
  Calígula o marimacho, lanzando co pé o estuche dos cartuchos, xusto no ollo da quenlla, obxectou loxicamente:
  - Creo que si! Deus ama a trinidade!
  Pero nadaba igual. Poden volver á fortaleza da cidadela pola noite. Isto non os levará a ningún lado. E se Kuropatkin toma a fortaleza sen a súa participación, moito mellor. De feito, non poden facelo todo sós. Mesmo é interesante o que dirán os descendentes sobre esta estraña guerra con Xapón? Considerarano un feito glorioso ou, pola contra, abuchearán como gañado unicamente por forzas sobrenaturais!
  Pero Calígula superou facilmente á súa seguinte vítima: o cruceiro de batalla. Externamente, son algo diferentes dos armadillos. En particular, hai un pouco menos de armadura, e en lugar de armas de doce polgadas hai outras de dez polgadas, pero o rendemento é moito mellor. Pero estes tamén son vasos da clase lineal. E despois hai cruceiros medianos e lixeiros.
  O mozo guerreiro de aquí cambiou un pouco a súa táctica e derrubou aos mariñeiros samuráis e cravou algúns con cartuchos que lanzou cos seus pés espidos de neno. Entón, colleu e fixo estoupar a munición para que o cruceiro de batalla enterrou o morro na auga e, polo tanto, foi ao fondo non inmediatamente, senón xirando gradualmente.
  Quizais o neno actor Calígula quería salvar polo menos parte da tripulación da morte deste xeito. Efectivamente, onde podía poñer tantos explosivos... Margarita, despois de matar unha gran masa de mariñeiros samuráis, inclinou o seu cruceiro a bordo.
  A rapaza celebrou con orgullo o seu éxito, e a súa parella tamén:
  - Puntuación: seis - cero!
  Calígula o marimacho, con rabia e alegría, de gran éxito, cantou:
  - E o samurai voou ao chan, baixo a presión do aceiro e do lume!
  Novas vítimas do mar ... Si , parece que os xaponeses que emprenderon esta campaña naceron baixo unha estrela desafortunada. E nin sequera os oito millóns de deuses da súa relixión xintoísta os axudan.
  Para o marimacho Calígula, un cruceiro de batalla parécelle un anaco de cartón que hai que afundir. Mesmo decidiu probar unha táctica lixeiramente diferente, é dicir, penetrando na bodega e cortando alí o fondo con espadas. Despois de todo, ten un metal máxico capturado de ninjas e feiticeiros. Isto significa que debe realizarse unha operación.
  E así ... Resulta que o ferro lineal está a rebentar... Hai que inundar tres compartimentos para garantir iso. O neno de Terminator di cun sorriso:
  - Aquí estamos nese barco...
  Para afundir un cruceiro de batalla con golpes de espada, realmente necesitas ter unha forza sobrehumana e unha imaxinación extraordinaria.
  Margarita prefire un enfoque moito máis sinxelo, argumentando que a repetición é a nai da aprendizaxe. E se é así, entón o inimigo será inundado pola explosión.
  A deusa guerreira e nena partidaria levanta o polgar e di:
  - Xa son as oito!
  O neno Calígula, sen cerimonia, cortando numerosos samuráis e lanzando cartuchos letais cos seus pés, exclama:
  - Pero isto é simplemente delicioso!
  Quedan catro vítimas máis... Cómpre que se afoguen dalgún xeito para que isto non se faga demasiado común. Crea algo especial, único. E os rapaces, sen dicir palabra, actúan do seguinte xeito. É dicir, apoderan dos temes de control ... Afortunadamente, os barcos xa están a toda velocidade, o que significa que non é tan difícil manexalos. E así, colles os temes de control e vas a embestir... Cruceiros de batalla, os barcos son novos, pero hai moitos buques obsoletos na flota xaponesa que non teñen posibilidades de escapar dun ariete en liña recta.
  E se os barcos, e mesmo os feitos de metal, chocan a gran velocidade no mar?
  Entón ocorre o seguinte: un ruxido terrible, o moído da armadura, as chapas de aceiro de ambos os buques estalaron. Decenas e centos de mariñeiros, con caras amarelas distorsionadas, corren polas cubertas rotas, os seus ollos estreitos saen da fronte e saen chorros de sangue das súas bocas cos dentes rotos.
  E os loitadores xaponeses caen pola borda, caen en regatos espumosos que os devoran á vez. E os barcos comezan a afundirse rapidamente, arrastrando moitas vidas ás profundidades.
  Margarita, continuando exterminando aos mariñeiros sen piedade nin cerimonia, declarou cun sorriso:
  "Tamén é bo que os xaponeses non leven mulleres e nenos a bordo".
  Calígula, diseccionando o tiburón que se subiu sobre el, concordou con isto:
  - Si, o culto ás amazonas non se arraigou entre os samuráis. É certo, parece que teñen ninjas femininas!
  A nova deusa guerreira e, ao mesmo tempo, nena partidaria resumiu:
  - Doce cero ao noso favor ... Pero aínda quedan dous últimos daylilies. Que facer con eles?
  Calígula , o marimacho, cortou outro tiburón en anacos e simplemente suxeriu:
  - Levámolos ao porto de Dalniy. Agora está baixo control ruso, e dous magníficos cruceiros de última xeración mellorarán moito a nosa flota.
  Margarita, esmagando con espadas aos depredadores dos mares, aceptou de boa gana:
  - Si, e esta é a mellor solución!
  Aínda que os xaponeses teñen fama de ser loitadores inflexibles, o efecto moral dos furiosos golpes dos dous superanxos superou as nosas expectativas máis salvaxes. De feito, se tes que loitar non con persoas, senón con criaturas semellantes aos deuses máis reais, e quizais ata demiurgos, ata os loitadores da Terra do Sol Nacente poden carecer de coraxe.
  Por iso, despois de que Margarita nun cruceiro, e Calígula no outro, cortasen aos oficiais máis celosos e botaron unha patada a algúns deles, outros mariñeiros e mecánicos consideraron mellor someterse a estes superseres . E ambos os dous cruceiros de batalla dirixíronse ao porto de Dalniy, ao que os xaponeses renunciaron, tras a súa recente derrota, sen loitar co exército ruso.
  Calígula Dolfinov pensou que, despois de todo, a autoridade da forza de ataque é a autoridade. Por exemplo, durante a batalla de Khalkhin Gol, cantos xaponeses foron capturados polo formidable exército soviético? Segundo os datos soviéticos, 476 persoas, segundo outros cálculos posteriores, preto de 200, e como resultado do intercambio mutuo, só 88 foron devoltas aos xaponeses, é dicir, tan poucos volveron á súa terra natal.
  É dicir, o samurái mostrou firmeza. Tras perder, segundo os datos soviéticos, unhas vinte mil persoas mortas.
  A modo de comparación, o exército soviético perdeu case tantos mortos ( sen contar os que morreron en catividade) durante a Segunda Guerra Mundial como prisioneiros.
  E iso a pesar de que a NKVD tratou brutalmente coas familias dos que se renderon.
  Polo tanto, a resistencia dos soldados xaponeses non é esaxerada. Durante a guerra ruso-xaponesa, os xaponeses perderon cen veces menos soldados como prisioneiros de guerra que os rusos.
  Pero, con todo, isto débese en parte ao feito de que o exército ruso non gañou nin unha gran batalla. E sen vitorias non hai prisioneiros.
  Non obstante, ocorre que o exército que avanza tamén ten moitos soldados capturados.
  O neno guerreiro Calígula díxolle a Margarita a través dun primitivo walkie-talkie:
  - Quizais erguemos a bandeira branca despois de todo, se non, afogaránnos?
  Margarita opúxose:
  "É unha vergoña navegar baixo unha bandeira branca". Mellor dálle o ruso tricolor sobre a túa cabeza!
  O mozo guerreiro lanzou a agulla no pé descalzo e áxil do neno terminador e , tras atravesar na fronte ao seguinte samurái, comentou:
  - E na miña opinión, Andreevsky cunha cruz terá máis éxito!
  Coa puntuación catorce a cero, complétanse os mastros navais con Xapón e agora non só podes levar os barcos capturados para ti, senón tamén cantar. Calígula dos Golfiños cantou a súa canción da vitoria a todo pulmón:
  Grandes extensións de mares, océanos -
  Arámolos baixo a bandeira tricolor!
  Os soldados conquistaron montañas altas,
  As aguias ruxiron na vitoria!
  
  Os guerreiros rusos foron recoñecidos polo planeta,
  Golpeamos os inimigos con espadas e baionetas!
  Puidemos botar o xugo do fascismo de medio mundo,
  Rematamos a nosa marcha con vitoria en Berlín!
  
  chegaron en tanques jorobados,
  ¡Están ameazando con destruír todos os campos rusos!
  Pero golpean con forza aos malditos monstruos ,
  Para que os nosos fillos poidan vivir felices sen xugo!
  
  Somos os fillos da Patria, que é máis alta que todos os demais no mundo,
  Nacemos, amasando calico cos pés descalzos!
  intercedeu por nós, enviándonos á batalla ,
  E Deus fixo florecer o maio de alegría!
  
  Non hai parte dun loitador e un corazón máis elevado,
  O que dá un soño e un renacemento!
  Abre a porta gloriosa á inmortalidade,
  Pero se estás sentado nunha emboscada, ¡ cala !
  
  Hai lobos e ovellas, pero vós sodes os pastores do universo,
  E é a túa parte transmitir a orde á posteridade!
  Para levar o asunto ata o final da creación,
  Para que o lume eterno no teu corazón de amor non se apague!
  
  Quen sabe onde unha bala inimiga parará a un soldado,
  Pero aínda así, na batalla, a morte é mellor que as enfermidades podre!
  E se morres, entón o teu amigo esmagará ao adversario ,
  Non o tolerará, porque as nenas descalzas están sendo levadas ao cativerio!
  
  Oh, o destino ruso, guerra e lume tras guerra,
  Para os que queiran ir de vacacións, non hai lugar para eles, xa sabes, no paraíso!
  Aquí o infernal Sam entrou nunha conspiración con Satanás,
  Ameaza: - Vou derrubar o átomo e romperei a sarabia!
  
  Pero tamén haberá protección contra mísiles,
  E unha bomba nuclear non pode destruír Moscova...
  Podemos usar tanques para conseguir o parasito,
  E as cancións aburridas sobre os caídos póñenche triste!
  
  Venda por un centavo, non por unha acción rusa,
  Despois de todo, cada un de nós é un gran guerreiro!
  Non creas que Deus xa nos puxo no papel,
  De feito, ti decides o xenial que é o ouveo!
  
  Houbo fracasos, houbo derrotas,
  Aconteceu como as lebres que se retiran de lobos terribles!
  Pero se comeza a guerra, estaremos alí de novo,
  Destroza o brutal exército de monstros nun ritmo infernal!
  
  Créeme, non estamos xogando pola guerra,
  Non temos outra vocación que ser boas amigas!
  Somos irmáns, non Abel e Caín,
  Para nós, un paxaro é un canto, e non un xogo gordo!
  . EPÍLOGO
  Despois de que Dominica mostrase o seu enxeño, os nenos gritaron e bateron as mans durante moito tempo. Si, é xenial , podes dicir que o conseguiu: salpicando aforismos e tarareando para si mesma.
  Despois, Margarita e Dominica anunciaron unha festa para todo o mundo, para que houbese diversión e alegría na alma.
  Axitaron as súas variñas máxicas e apareceron luxosas mesas cargadas de comida . Aquí todo era luxoso e moi rico.
  Pratos tan marabillosos e moitos bolos, tortas de crema, rosquillas, pretzels, muffins e tortas ricamente decoradas. É imposible dicilo nun conto de fadas, nin describilo cun bolígrafo.
  E todo é tan apetitoso e aromático que é literalmente único na súa sofisticación e beleza.
  Margarita tuiteou:
  Todo o mellor, o mellor para os nenos,
  No noso alegre planeta...
  Viva o sol e o vento,
  Considera as fadas responsables de todo!
  E ela comezou a bailar. E Dominica seguiuna, e outras varias nenas con elas. Saíu xenial .
  Margarita sinalou loxicamente:
  - ¡Todo estará ben, todo estará ben se non nos metemos a pata !
  E a nena partidaria colleu e soltou outro fogo de artificio da súa variña máxica. E era coma unha fonte de diamantes que fluía nun regato moi tempestuoso.
  Dominica sinalou:
  - Beleza, beleza.
  Brota coma unha fonte dunha balea!
  Despois chegou o momento do entretemento. Varios dos rapaces máis grandes, duns catorce anos e moi musculosos, puxéronse unhas luvas brandas nas mans e puxéronse a loitar entre eles.
  Golpearon coas mans e os pés descalzos, mentres sorrían e rían.
  Dobrynya sinalou cun sorriso:
  - ¡A fin de contas, teñen material de explotación colectiva!
  O príncipe Enomao asentiu:
  - Non están adestrados en artes marciais !
  O neno Dobrynya asubiou, saltando ao anel improvisado:
  - Déixame ir!
  E dous adolescentes musculosos que pelexaban chocaron entre si. Os rapaces botaron a rir e atacaron a Dobrynya. Houbo desmontaxe e axitación de brazos e pernas.
  Dobrynya espallouse con habilidade e apartounos. Despois agarrou cos dedos espidos a un dos rapaces polo nariz . Berrou de dor salvaxe. E o neno heroe de novo, sen ningunha cerimonia, tirouno e obrigouno a dar a volta.
  Os nenos do arredor rían e bateron palmas. E Dobrynya xuntou catro nenos á vez e envolveunos con habilidade nun mantel.
  Despois diso, a risa tornouse completamente enxordecedora. Igual que os aplausos dos nenos. De feito, parecía moi chulo .
  Dobrynya comentou astutamente:
  - O que se atreveu a comelo!
  Dominika tamén entrou no ring. Tamén fixo artes marciais. Despois de todo, actuar en películas non é unha broma. Mostrouse como unha Supergirl e loitou cun supervilán . A continuación, ambas as nenas golpeáronse durante unha ducia de tomas. E iso é xenial . Mesmo os seus hematomas eran reais.
  Agora un adolescente forte e musculoso duns catorce anos en bañador enfrontouse a Dominica. E tentou atacar á nena. Dominica respondeu cun golpe preciso do seu talón espido no plexo solar, e o neno caeu e comezou a retorcerse.
  Dominica tuiteou:
  -Non es un neno , non es un neno,
  Non real...
  Non es un neno , non es un neno...
  Caixa podre!
  golpeou con todas as súas forzas no musculoso lombo a Dominica . A nena berrou e botouno cara atrás. Esquivou e precipitouse contra Dominika e intentou loitar contra ela. O adolescente era forte e endurecido polo duro traballo nunha obra. E Dominika tivo que esforzar todas as súas forzas para non caer. Pero ela escorregou para fóra e despois tirou o neno forte sobre ela. Caeu, chocando contra un prato con esturión. E o neno ensuciouse moito.
  E o resto dos nenos riron desconcertadamente e fixeron caras. Isto realmente parecía xenial .
  O neno saltou, pero recibiu unha forte patada
  mozas actriz no queixo, foi golpeado coa canela no movemento que se achegaba, e o neno musculoso caeu.
  Dominic cantou agresivamente:
  Está agardando insidiosamente a unha vítima na mina,
  Apuntando un radar ao ceo...
  Un erro: un despegue accidental,
  E un golpe é inevitable!
  Esta é, de feito, unha rapaza de karate. Entón, ela deu a volta e deu unha patada a outro neno no nariz co seu talón espido. Caeu e soltou unha fonte de sangue do seu cheirador . Pero de inmediato saltou. E de novo á batalla. E Dominika tropieza con el, obrigándoo a caer. Esta é realmente unha muller.
  Dobrynya asentiu con aprobación:
  - Sigue así! Ben, es unha rapaza xenial !
  Velaquí outro rapaz forte que voou do golpe de Dominica.
  Aquí é onde comezou o enfrontamento. A nena botoulle a outro adolescente e berrou:
  Mozas da alta sociedade,
  Realmente quero golpear o rapaz!
  Despois diso, a nena volveu empurrar aos nenos xuntos, dándolles contusións e golpes. E parecía moi divertido e divertido.
  derrumbando tamén aos rapaces :
  - Ti es a nosa nena ! Moi quente e combativa!
  Dominica asentiu e berrou:
  A rapaza loitadora ten sangue quente,
  A horda cega está a atacarnos!
  Ela murmurou feitizos, e unha auténtica choiva de nata, leite condensado e mel derramou sobre os rapaces dende arriba.
  E de novo as risas alegres dos nenos. Todo está xirando e sucedendo de forma tan xenial e agresiva. E hai momentos divertidos nesta agresión.
  O neno príncipe Enomao tamén está, por suposto, no xogo. Como se pode xestionar alguén sen el? E o mozo guerreiro lánzase moi hábilmente sobre si un neno que parece maior e maior. E outra vez exclamacións entusiastas. Si, esta é realmente unha loita que é necesaria.
  Enomai fixo un aceno coa man, e o neno caeu sobre un montón de bolos cubertos de nata. E rebentaron e espalláronse tan divertidos e con gusto. E tales eran os aromas da cociña máxica.
  Dobrynya sinalou cun suspiro:
  - É unha mágoa desperdiciar tal comida!
  Dominic riu e respondeu:
  - Iso está ben! Vou facer máis maxia!
  O neno Fénix cantou:
  Nalgún lugar do bosque hai feiticeiros,
  Coseron un caftán para Satanás...
  Tiráronse pedras arredor,
  O noso fabuloso país!
  Despois diso, fíxose amigo de Dobrynya. Os dous heroicos rapaces comezaron a axitar os puños intentando golpearse na cara . Cargárono casualmente un par de veces, e apareceron hematomas. Entón os rapaces-loitadores colleuno e batéronse coa testa. Entón comezaron a voar faíscas dos meus ollos.
  Empuxáronse uns aos outros, batéronse coa cabeza e despois comezaron a loitar. E a loita foi moi teimosa. Os rapaces cabaleiros aferráronse, esmagándose e apretándose.
  Entón comezaron a bater de novo con cabezas, que parecían máis estúpidas que frescas e ameazadoras. E isto actuou de tal xeito que levou aos nenos-espectadores a risas enxordecedoras.
  Dominica colleu a pluma nas súas mans e comezou a facer cóxegas aos talóns espidos dos rapaces. Dobrynya e Phoenix comezaron a rir, realmente é tan cóxega e xenial que non poderás parar de rir.
  Margarita sinalou cun sorriso de prima donna:
  - Si, es unha rapaza chula. Só un mestre animador. Que máis podes facer?
  Dominica gruñía:
  - Si, en xeral, podo facer absolutamente de todo. E verás isto máis dunha vez!
  Dobrynya e Phoenix separáronse. Estaban suando e os seus torsos esculpidos brillaban coma se estivesen regado con aceite de oliva.
  Margarita comentou cun suspiro:
  - Temos vitoria, pero non estamos máis preto do obxectivo de salvar ao sexo forte. A rata amarela pertence á nosa inimiga Bastinda, que non se sabe onde desapareceu. E botamos as fabas. Pois non en balde, pero aínda sen o resultado co que contabamos!
  Dominica cantou en resposta:
  A vida non é doada
  E os camiños non levan rectos...
  Todo chega demasiado tarde
  Todo desapareceu demasiado pronto!
  Aos poucos, o estado de ánimo dos nenos liberados fíxose máis tranquilo. E as pelexas, incluso humorísticas, apagaron, e a música fíxose menos alta.
  E entón de súpeto escoitouse un ruído. Soou a bucina da alarma.
  Os nenos e nenas inmediatamente saltaron dos seus asentos e erixáronse de espadas e lanzas. Estaban preparados para unha loita.
  Os dragóns apareceron no ceo. Eran de tres cabezas, de sete e de doce . E había bastantes, e réptiles de gran tamaño. Por suposto, cantas máis cabezas, maior será o tamaño. E entre eles estaba a familiar meiga Bastinda, que parecía pequena no fondo dos dragóns.
  Dominic asubiou e sinalou:
  - Vaia! Parece que aínda non rematou!
  Margarita cantou en resposta:
  Caio co peito, collendo chumbo,
  A terra está chea de buratos, coma líber...
  Pero sei que este aínda non é o final...
  O final é só o comezo!
  Había uns cincuenta mil fillos de guerreiros: este é un exército enteiro, non había máis de douscentos dragóns. Polo tanto, os mozos guerreiros non fuxiron. Estaban preparados para loitar e dar moito a súa vida, e quizais ata gañar!
  Os dous bandos son combativos e decididos.
  O maior dragón de doce cabezas tronou:
  - Non teñas medo! Non loitaremos cos nenos! Estamos pola paz e a xustiza!
  Dominica gritou:
  - Entón, por que viñeches aquí?
  Aquí ruxeu Bastinda, sorrindo agresivamente:
  - Sei que o teu principal obxectivo era conseguir o artefacto Rato Amarelo, e non liberar aos nenos escravos!
  Margarita opúxose:
  - Non interfire! En calquera caso, non queriamos deixar aos nosos fillos e nunca o faremos!
  As doce cabezas do dragón dixeron á vez:
  "Apreciamos a túa nobreza!" Pero Bastinda convídache a xogar. Se gañas, darache a rata amarela, se o fai, entón os teus catro converteranse nos seus escravos para sempre.
  A meiga Bastinda asentiu:
  - Si! Iso é! Ben, nenos, hai moito alboroto con eles. Os teus catro serán moito máis útiles na escravitude!
  Dominica sinalou cun sorriso:
  - Podemos xogar un xogo. Só deixe que, en caso de perda, a bruxa Bastinda non só nos dea o seu artefacto de Rata Amarela, senón que tamén se converta na nosa escrava.
  Margarita confirmou, golpeando o pé descalzo:
  - Iso é! Isto é exactamente o que necesitamos! Sería xusto que Bastinda tamén arriscase a súa liberdade!
  O de Doce Cabezas dixo:
  - Que sexa así! O artefacto e a liberdade da bruxa, contra a liberdade de catro individuos significativos - xusto!
  A meiga Bastinda asentiu coa cabeza con cabelos negros:
  - Vale, así sexa! De todos os xeitos, sempre gano este xogo. E mesmo o coñecemento da maxia non lles axudará!
  O dragón de doce cabezas ruxiu:
  - ¿Promete que cumprirá as súas promesas en caso de derrota?
  Os cinco exclamaron ao unísono:
  - Damos!
  A meiga Bastinda sacou da mochila un taboleiro con cadrados e dixo:
  -Entón imos comezar!
  E ela despregou o taboleiro; inmediatamente apareceron figuras nel. Lembraba algo ao xadrez tradicional, só que os cadrados non eran de dúas, senón de tres cores: branco, negro e gris. E tiñamos moitas máis cifras. Hai un bufón, arqueiros e un oficial, un xeneral, un mariscal, un ballista, un carro e algo máis.
  Dominica murmurou:
  - Si, non sei nin como andan! Isto é inxusto!
  A meiga Bastinda respondeu cun sorriso:
  - Xa deches a túa palabra e non hai onde recuar. Negarse a xogar equivale a derrota!
  Margarita asentiu:
  - Coñezo este xogo! E como andan nel tamén as figuras! Entón imos xogar!
  A meiga Bastinda asentiu:
  - Ben enton! A figura principal aquí é o rei e xogaremos ata xaque mate!
  Os nenos guerreiros bateron as mans. Margarita axitou a súa variña máxica e diante deles apareceu unha imaxe dun taboleiro enorme con tres tipos de células. E agora miles de antigos escravos podían vela á vez.
  Margarita sinalou:
  - Antes da guerra, gañei unha partida de xadrez contra o propio Botvinnik, aínda que non en persoa, senón nunha partida simultánea. Pero con oito anos, vencer ao campión da URSS é xenial!
  A meiga Bastinda murmurou:
  - Este é un xogo completamente diferente! O xadrez non estaba nin preto dela!
  A nena partidaria asentiu:
  - Sei! É máis complicado e hai máis pezas, pero podo xogar! Así que non penses que será doado para ti!
  A bruxa de pelo negro asentiu:
  - As miñas pezas son vermellas - comezan primeiro!
  E ela avanzou o hondero . Margarita respondeu movendo o arqueiro. Comezou un xogo tan pausado. Había cen figuras a cada lado, e as tres, agás os reis. Hai un deles, e o xogo remata con mate. Ben, isto é fermoso e lóxico.
  Bastinda xogou e sorriu. Seguiron os primeiros intercambios. Despois as manobras dos rápidos bufóns. Dominica sinalou que o bufón móvese como unha raíña no xadrez tradicional, pero golpea como un cabaleiro.
  Si, é interesante. O oficial parece un bispo, pero pega coma un rei. E o xeneral móvese coma unha torre, pero golpea coma un cabaleiro. O mariscal móvese coma unha raíña, pero só golpea coma unha torre. Por suposto, as figuras máis poderosas son os grandes visires, móvense como unha raíña e como un cabaleiro, e tamén golpean. Hai, por suposto, raíñas, e son como no xadrez normal. Os arqueiros móvense como peóns, pero tiran en diagonal tres casillas cara adiante e os honderos só dous. Parece que os infantes comúns son os máis débiles, pero poden, ao chegar á última liña, converterse en calquera peza excepto no rei.
  O carro anda coma un cabalo, pero bate coma un elefante. Si, é interesante como resulta. Tamén hai unha balista: móvese como unha torre, pero golpea como unha raíña. Torres, cabaleiros e bispos, como no xadrez común. Pero tamén hai un unicornio. Anda coma un rei, pero pega coma unha raíña. E un unicornio real. Anda coma un elefante, pero pega coma un gran visir, é dicir, coma unha raíña e un cabaleiro. Si, este non é un xogo de broma. E hai tres figuras cada unha. E proba algo sen bocexar. E agora, parece que Bastinda xa conquistou máis territorio e conseguiu vantaxe material.
  Está claro, é moito máis experimentada que Margarita.
  Dominica con confianza, ou máis ben irónicamente, tuiteou:
  - Anda co cabalo! Cabalo!
  Margarita fixo un aceno:
  - Non interfira! O que hai que facer, eu!
  E a moza partidaria moveu decididamente a súa figura. Bastinda seguiu atacando. A batalla foi moi teimosa e sen piedade.
  Margarita, para recuperar un pouco de confianza e compostura e xerar inspiración no xogo, púxose a cantar;
  Fai escuma cara arriba, levantando as pendentes empinadas,
  A onda, os grilletes de xeo destruíron o océano!
  O raio cortado, as nubes enchéronse de chumbo,
  E un vento fresco esmagou a néboa!
  
  Estou contigo nun acantilado da costa,
  A ondada do mar fai cóxegas na túa orella!
  A loitadora abrazou o seu pescozo cunha man suave,
  O santo Señor resucitou na miña alma!
  
  Os cumes das montañas de neve están dourados,
  E bolboretas de perlas no peito!
  Ao lonxe, os barcos vagaban a vela,
  Non podes renunciar ao teu soño e durmir!
  
  Estaba apuntándote, querido,
  Os teus ollos radiantes das bágoas!
  Despois de todo, sen ti, nin o mundo é suficiente para min,
  As tormentas e as treboadas están ruxindo no corazón!
  
  Xunto a vós degustaremos moita gloria,
  E o veleno penetra na ambición!
  Debuxa a túa espada no nome dese poder,
  de servir !
  Margarita cantou perfectamente e, animada, lanzou un ataque decisivo. A moza partidaria non dubidou en sacrificarse, e nalgún momento o equilibrio material de forzas pareceulle catastrófico. Pero aquí tes algúns ataques tácticos máis fortes e...
  Margarita dixo cun sorriso inocente:
  - Xaque mate, señora Bastinda!
  Ela pestanexou salvaxemente e mirou arredor, mirando de lado ao dragón máis grande de doce cabezas . Era do tamaño dun avión de gran clase , a envergadura de cada á era duns douscentos metros - este é un monstro. Quizais mesmo a fenomenal maxia da escollida nena-actriz Dominica non puidese superar a tal xigante.
  O enorme líder do dragón ruxiu con doce cabezas ao mesmo tempo:
  -Perdeches con Bastind. Entón, dálle as túas ganancias á Rata Amarela, un artefacto valioso, e entra na escravitude dos teus novos amos!
  Bastinda suspirou e sacou un artefacto da súa mochila. Inesperadamente, só tiña o tamaño dun coco, pero brillaba cunha luz amarela e brillante.
  A meiga alargouno e sinalou:
  - É teu. Como todo o que é meu, agora é teu!
  Margarita colleu o artefacto nas súas mans e logo escondeuno na súa mochila. E ela sinalou:
  - Isto é bo! Ben, que debemos facer ti e eu, Bastinda?
  Exteriormente, unha muller negra aínda moi nova e atractiva respondeu:
  - Podo facer moitas cousas. Xa teño máis de mil anos. E se che podo ensinar técnicas máxicas descoñecidas. Ben, e tamén ser o xestor do reino. Teño moita experiencia nisto, e non só xestionando fillos.
  Margarita encolleuse de ombreiros e sinalou:
  "Creo que quizais te deixe ir, xa que primeiro xurín facer só boas accións".
  Dominica murmurou:
  - E se ela minte? Temos xente, xa sabes. Mesmo o Corán di que os xuramentos poden romperse nalgúns casos.
  E a nena actriz cantou:
  Créeme, os teus servos secaranse,
  Serás traizoado, serás traizoado...
  E os que xuran namorados así,
  Só mira que te matarán!
  Margarita opúxose:
  "É costume que os nosos feiticeiros manteñan as súas palabras e os seus xuramentos". Converterse nun quebrador de xuramentos significa incorrer na condena eterna e o desprezo de todos. Entón Bastinda ou manterá o seu xuramento ou rexeitará asumilo. Así que ela pode escoller entre a escravitude e renunciar ás malas accións para sempre!
  Bruxa con o cabelo negro encolleu os ombreiros:
  - Aquí hai algo que pensar. Nunca fagas o mal, isto tamén é moi difícil e non sempre é agradable!
  Dominica estaba indignada:
  - Por que decides por nós, Margot? Estou pensando, é mellor que sexa a nosa escrava. Un servo máxico e sen idade será moi útil na casa. Non debería ser a túa escrava, senón a nosa común!
  O heroico neno Dobrynya confirmou:
  - Si é correcto! Os catro arriscamos a nosa liberdade. E queres mandala só.
  O neno príncipe Enomao opinou:
  "Tamén creo que é mellor deixala ir, facendo xuramento de facer só boas accións". Por que, mentres recolles once artefactos máis, arrastras un escravo contigo? Ela só é unha carga!
  Dobrynya e Dominica dixeron ao unísono:
  - Non, é a nosa escrava! E non a deixamos ir!
  O líder do dragón comentou:
  - Tes unha división: dous contra dous! Suxiro que tire unha moeda. Se son cabezas, faremos o que quere Margarita, se son rabos , faremos o que queira Dominica!
  Os nenos guerreiros gritaron ao unísono:
  - Certo! Certo! Certo! O lote decidirá!
  Dominica murmurou enfadada:
  -¿Quen botará a moeda?
  O dragón tronou:
  - Eu!
  E entón o seu rabo lanzou un círculo prateado que voou polo aire e caeu sobre o pavimento rochoso. A moeda bateu e ... Pousou no seu bordo...
  O dragón xigante riu e respondeu:
  - Se é así, entón tomo a Bastinda como a miña criada. E quedas co seu artefacto, a rata amarela, como trofeo. Tal e como querías, por certo!
  Dominica murmurou:
  - E unha moto. Quero un folleto coma este.
  O dragón xigante asubiou:
  - Canta unha canción! E nós os dragóns agradecerémolo. Se che gusta, a máxica moto voadora será túa. E se non, entón ... Ti tamén te converterás no noso escravo!
  Dominica estaba indignada:
  - Entón podes dicir que non che gusta ningunha das miñas cancións!
  O dragón cabeza anunciou:
  - Non só xulgaremos, senón tamén o público, incluídos nenos e antigos escravos!
  Dominica asentiu cun suspiro.
  - Entón estou de acordo!
  E a nena comezou a cantar con sentimento e expresión;
   Vestida para ser a envexa de todos os reis,
  Carmesí, ouro, follas en rubíes!
  Como as bolboretas da noite soben,
  E a voz dos ventos son os órganos dos querubíns!
  
  A paz máis luxosa é ampla no outono,
  Árbores, cúpulas de igrexas sagradas!
  Calquera póla con tallas ciceladas,
  Perlas de gota de orballo e pedras inestimables!
  
  O charco estaba cuberto de prata fina,
  Debaixo dos cascos do cabalo brillan chispas!
  Tratádesvos amablemente,
  Que vivades feliz baixo un ceo despexado!
  
  No sol brillante, co meu vestido solto,
  Bidueiros e chopos bailan o vals do amor!
  Estamos tristes polos días que se afundiron no abismo,
  Manteña os recordos das reunións comigo!
  
  Chegará o inverno, a mocidade nel é eterna,
  Non canas, diamantes no cabelo!
  Reuniremos a todos os nosos amigos para as vacacións,
  E imos expresar o soño en estrofas versos!
  Aplausos tormentosos e berros de "Bravo! ¡Encore!", decenas de miles de gorxas inundaron toda a praza. Esta sería unha hora gloriosa, unha hora de triunfo para Dominica, que descubriu o seu talento como prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"