Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Μια όμορφη φοιτήτρια και επίδοξη ηθοποιός του κινηματογράφου, η Ντομίνικα, ονειρεύεται να γίνει σταρ της οθόνης. Και όταν η νύμφη ήρθε κοντά της, την ακολούθησε πρόθυμα, καταλήγοντας στο βασίλειο του δράκου. Η Ντομίνικα έχει κρυμμένες εξαιρετικές ικανότητες και ένας περίεργος λοιμός έχει έρθει στην αυτοκρατορία και στις γειτονικές πολιτείες, με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα αρσενικά να έχουν απολιθωθεί. Ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου, ο πρίγκιπας των ξωτικών Oenomaus, κατάφερε να καθυστερήσει τον θάνατό του χάρη στο δώρο της Dominica. Και τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν το μυστήριο ενός ακατανόητου λοιμού και να εκθέσουν τις σκοτεινές δυνάμεις.

  ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ
  
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μια όμορφη φοιτήτρια και επίδοξη ηθοποιός του κινηματογράφου, η Ντομίνικα, ονειρεύεται να γίνει σταρ της οθόνης. Και όταν η νύμφη ήρθε κοντά της, την ακολούθησε πρόθυμα, καταλήγοντας στο βασίλειο του δράκου. Η Ντομίνικα έχει κρυμμένες εξαιρετικές ικανότητες και ένας περίεργος λοιμός έχει έρθει στην αυτοκρατορία και στις γειτονικές πολιτείες, με αποτέλεσμα σχεδόν όλα τα αρσενικά να έχουν απολιθωθεί. Ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου, ο πρίγκιπας των ξωτικών Oenomaus, κατάφερε να καθυστερήσει τον θάνατό του χάρη στο δώρο της Dominica. Και τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν το μυστήριο ενός ακατανόητου λοιμού και να εκθέσουν τις σκοτεινές δυνάμεις.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Διακρινόμενη από τη σπάνια, μοναδική ομορφιά της, η Dominika Delfinova έλαβε έναν από τους κύριους ρόλους στο blockbuster "Star Empress". Και αυτή είναι μια ταινία με τεράστιο μπάτζετ και υπόσχεται τεράστια κέρδη. Πριν από αυτό, η Ντομίνικα είχε ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, αλλά έλαβε μόνο πένες. Η ομορφιά της ήταν εκπληκτική και τα μαλλιά της είχαν ένα πολύ λαμπερό ανοιξιάτικο χρώμα πικραλίδας και λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορούσε να κάνει χωρίς βαφές και βερνίκι. Αλλά έτσι ήταν. Η Ντομίνικα ήταν μια φυσική, μελί ξανθιά με ιδανικές αναλογίες, αλλά και με γλυπτό μυς και εξαιρετικό τέντωμα.
  Αν και το κορίτσι δεν ασχολήθηκε με πολεμικές τέχνες, χόρεψε στο μπαλέτο. Και είχε ταχύτητα, χάρη και εξαιρετικό συντονισμό των κινήσεων.
  Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να εμφανιστεί καλά σε ταινίες δράσης. Σαν ένα κορίτσι που η αγγελική του εμφάνιση κρύβει έναν πολεμιστή-διάβολο.
  Τώρα έβγαλε τα παπούτσια της και έτρεξε χαρούμενη μέσα στο πάρκο, νιώθοντας το ευχάριστο γαργάλημα από το γρασίδι και τα βότσαλα του μονοπατιού με τα γυμνά της πέλματα. Τα πόδια της ήταν τόσο τέλεια και σαγηνευτικά που συχνά φωτογραφίζονταν ξυπόλητα και σε κοντινό πλάνο, κάτι που χαροποιούσε ιδιαίτερα τους άντρες. Η Ντομίνικα ήταν περήφανη για τα όμορφα πόδια της και φορούσε μια κοντή φούστα μέχρι τον παγετό.
  Εκείνη τη στιγμή, μια κοπέλα εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. Πολύ νέος, θα έλεγε κανείς, σχεδόν κορίτσι. Η Ντομίνικα ήταν ψηλή, μυώδης, χαριτωμένη και το πρόσωπό της, παρά την άψογη απαλότητα και το βελούδινο δέρμα, δεν έμοιαζε με πρόσωπο νεαρής, αφελούς κοπέλας. Και αυτό μοιάζει με μαθήτρια, αν και είναι ντυμένη αρκετά πλούσια, και έχει αυτά τα μικρά κομμάτια γυαλιού κρεμασμένα πάνω της και αστραφτερά στον ήλιο.
  Η Ντομίνικα σκέφτηκε ακόμη και ότι ίσως αυτά ήταν αληθινά κοσμήματα.
  Το κορίτσι στάμπαρε το μικρό, γυμνό πόδι της. Και στο βραχώδες μονοπάτι εμφανίστηκαν βλαστάρια από βλαστάρια με κόκκινο και μοβ μπουμπούκια.
  Η Ντομίνικα σφύριξε:
  - Τι κόλπο! Είστε επίσης ηθοποιός του κινηματογράφου ή ερμηνεύτρια τσίρκου;
  Το κορίτσι απάντησε ψιθυριστά:
  - Είμαι νύμφη! Δεν υπάρχει χρόνος πια για εξηγήσεις, ακολουθήστε με!
  Το κορίτσι άπλωσε τα χέρια της με δυσπιστία:
  - Λοιπόν, αυτό είναι... Καλό αστείο! Ποιο είναι το όνομά σου?
  Η νύμφη τσίριξε:
  - Μαρκησία ντε Κασσάνδρα. Και αρκετή κουβέντα, κάθε στιγμή του να είσαι στον κόσμο σου απαιτεί κολοσσιαία, μαγική ενέργεια!
  Και εκείνη σταθερά, χωρίς καθόλου παιδική δύναμη, άρπαξε το χέρι της Ντομίνικα, σφίγγοντας δυνατά την παλάμη της.
  Η δυνατή και επιδέξιη ηθοποιός του κινηματογράφου συνειδητοποίησε αμέσως ότι ήταν άχρηστο να αντισταθεί σε μια τέτοια λαβή.
  Το κορίτσι, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του μικρού, χαριτωμένου ποδιού της, γύρισε την πέτρα του δαχτυλιδιού στον δείκτη του ελεύθερου χεριού της. Και την ίδια στιγμή η Ντομίνικα ένιωσε σαν να έπεφτε σε πηγάδι. Και ήταν ένα πολύ ευχάριστο, μοναδικό συναίσθημα.
  Τότε όλα γέμισαν με ένα εκθαμβωτικά έντονο φως, που έμοιαζε να διαπερνά κάθε κύτταρο του σώματος ενός δυνατού, αθλητικού, μοναδικά όμορφου κοριτσιού.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της Ντομίνικα ένιωσαν την καυτή επιφάνεια από κάτω της και αυτή ήταν η πρώτη της εντύπωση. Υπήρχε ένα τρεμόπαιγμα μπροστά στα μάτια μου, σαν να είχα τυφλωθεί από δυνατά φλας, σαν μπλιτζ σε κάμερα. Και το κορίτσι δεν μπόρεσε αμέσως να δει πού είχε καταλήξει.
  Ακούστηκε η απαλή φωνή της νύμφης:
  - Μη φοβάσαι! Τώρα θα περάσει και θα μπορείς να τα δεις όλα.
  Η Ντομίνικα στριφογύρισε και βλεφαρίστηκε. Τα γυμνά της πόδια άρχισαν να αισθάνονται πιο ζεστά. Κάτω από τα γυμνά, κοριτσίστικα πέλματα κάτι φλεγόταν, σαν την άμμο της Σαχάρας το μεσημέρι. Η Ντομίνικα αγαπούσε να τρέχει ξυπόλητη. Ειδικά όταν το συνήθισα κατά τη διάρκεια δοκιμών οθόνης.
  Όταν ήταν κορίτσι, της πρότειναν να παίξει έναν κομματικό αξιωματικό πληροφοριών.
  Φυσικά, κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα κορίτσια περπατούσαν ξυπόλητα το καλοκαίρι, αφού τα παπούτσια πρέπει να τα προσέχεις, και περιέργως, όταν περπατάς για πολλή ώρα, είναι ακόμα πιο εύκολο.
  Και στο τέλος την οδήγησαν να την κρεμάσουν, ξυπόλητη στο χιόνι. Αυτό είναι στο στυλ της Zoya Kosmodemyanskaya, μόνο η Dominika είναι ξανθιά και πολύ πιο όμορφη και έχει φυσική γοητεία. Και όταν χαμογελάει και βγάζει τα λευκά του δόντια, σαν να είναι φτιαγμένα από φυσικά μαργαριτάρια, αφαιρεί εντελώς τη στέγη από τους μεντεσέδες της.
  Και εδώ καίγονται τα πέλματα, και είναι κάπως ζεστό. Ήταν ζεστό στη Μόσχα τον Μάιο, αλλά δεν θα μπορούσες να το πεις ζεστό.
  Και εδώ, είναι σαν κάπου στην Αραβία το μεσημέρι. Εκεί κάνει ακόμα πιο ζέστη. Κάποτε γύρισε μια ταινία στα Εμιράτα και έπρεπε να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο. Όπως ήταν φυσικό, το πρωί, όταν η άμμος είχε κρυώσει λίγο μέσα στη νύχτα, αλλά ήταν ακόμα ζεστή, της άλειφαν ακόμη και τα πόδια με βαζελίνη για να το κάνουν πιο εύκολο.
  Όμως τα παιδιά της περιοχής τρέχουν ξυπόλητα, τουλάχιστον ανάμεσα στους φτωχούς, και γελούν, δείχνοντας τα μικρά τους δόντια, χωρίς να νιώθουν ενόχληση.
  Πράγματι, το τρεμόπαιγμα στα μάτια της σταμάτησε και η Ντομίνικα είδε ότι βρισκόταν στην πλατεία της πόλης. Τα πλακόστρωτα κάτω από τα πόδια της καλλονής ήταν πορτοκαλί και μοβ. Και τα σπίτια τριγύρω είναι ψηλά, πολύ όμορφα, σαν στο κέντρο της Πετρούπολης, όπου έχει διατηρηθεί η αρχαιότητα. Μόνο που εδώ τα κτίρια είναι πιο ψηλά και ακόμα πιο ζωντανά, πολύχρωμα, πλούσια, πολυτελή και περίτεχνα.
  Και υπάρχουν πολλά φύλλα χρυσού, που αναμφίβολα είναι ευχάριστο στο μάτι. Και υπάρχουν πολλά όμορφα κορίτσια στους δρόμους. Εκείνα, που έλαμπαν ξυπόλητα, χαριτωμένα, μαυρισμένα, μυώδη πόδια, άρχισαν να περιβάλλουν τη Ντομίνικα και τη λαμπερή μαρκησία-νύμφη της.
  Τα κορίτσια ήταν όλα ανεξαιρέτως όμορφα, νέα, ξυπόλητα, αλλά φορούσαν κοσμήματα. Κάποιοι έχουν περισσότερα κοσμήματα με πολύτιμους λίθους, άλλοι έχουν λιγότερα. Αρκετά κορίτσια φορούσαν μόνο λευκούς, κοντούς χιτώνες.
  Έτσι έμοιαζαν συνήθως οι σκλάβοι όταν έκαναν ταινίες για την αρχαιότητα, σημείωσε η Ντομίνικα.
  Ωστόσο , δεν ήταν όλα τα κορίτσια άνθρωποι. Μερικοί έχουν αυτιά σαν λύγκα, άλλοι έχουν μύτες αετού. Αρκετά κορίτσια ήταν μικρότερα, όπως η Μαρκησία ντε Κασσάνδρα, απλά κορίτσια, αλλά απογειώθηκαν και κινήθηκαν χωρίς να αγγίξουν το πεζοδρόμιο με τα μικρά τους πόδια.
  Ένα ολόκληρο βασίλειο κοριτσιών που, χωρίς να φοβούνται το καυτό πεζοδρόμιο, καμαρώνουν τις γυμνές, ροζ γόβες τους.
  Και περικύκλωσαν τη Ντομίνικα και τη μαρκησία με ένα δαχτυλίδι, και χαμογέλασαν, φλυαρώντας ήσυχα.
  Τα κορίτσια ανέδιδαν μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά από νεανικά, μυώδη σώματα
  του ωραίου φύλου, ανακατεμένα με ακριβά αρώματα.
  Κάποιοι είχαν και όπλα στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, τόξα, βαλλίστρες σε κομψά σχήματα, ξίφη, σπαθιά, στιλέτα και φαρέτρα βελών.
  Θύμιζε πολύ πρόσθετα για τα γυρίσματα μιας ταινίας φαντασίας• είναι ακόμη περίεργο που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τόσες πολλές άψογες, με καμπύλες, αθλητικές καλλονές σε ένα μέρος.
  Τα περισσότερα από τα κορίτσια ήταν σχεδόν γυμνά, μόνο το στήθος και οι γοφοί τους ήταν καλυμμένοι με κοσμήματα από πολύτιμους λίθους.
  Περίπου μια ντουζίνα κορίτσια με σεμνούς χιτώνες γονάτισαν, κρατώντας πλατινένιες αστραφτερές κανάτες με ποτά και χρυσούς δίσκους με διάφορα φαγητά και φρούτα.
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε μπερδεμένη:
  - Τι θες από εμένα? - Και πρόσθεσε λίγο πιο σίγουρη. "Αν έχεις χρόνο, θα είμαι πρόθυμος να εμφανιστώ στα έξτρα σου, απλώς πλήρωσέ με καλά".
  Η νύμφη μαρκησία απάντησε χαμογελώντας:
  - Προφανώς πιστεύεις ότι πρόκειται για ταινία; Όχι, αυτή είναι η Αυτοκρατορία των Ξωτικών- Δράκων !
  Η Ντομινίκ γέλασε και πήδηξε. Οι φτέρνες μου κάηκαν αλύπητα. Τίναξε τις χάντρες του ιδρώτα. Λοιπόν, κάνει ζέστη. Όπως και στην αραβική έρημο. Είναι εκπληκτικό πώς οι καλλονές περπατούν ξυπόλητες εδώ και το δέρμα τους δεν ξεφλουδίζει από τον ήλιο.
  Που είναι αυτή? Προφανώς όχι στη Ρωσία...
  Η Ντομίνικα έριξε μια ματιά στον ουρανό και σφύριξε. Ο ουρανός ήταν κίτρινος, τα σπάνια σύννεφα ήταν πορτοκαλί και υπήρχαν πολλά φώτα ταυτόχρονα ... Δεν είναι περίεργο που ήταν τόσο ζεστό. Επιπλέον, τα φωτιστικά είναι τόσο περίτεχνα σε σχήμα, με μπούκλες ή κέρατα...
  Η Ντομίνικα ένιωσε ότι αρρώστησε. Όπως, έτσι τρελαίνονται οι άνθρωποι. Το όμορφο πρόσωπό της στράβωσε και χλόμιασε.
  Εκείνη τρεκλίστηκε, αλλά δύο κορίτσια ξωτικά με αυτιά τη στήριξαν. Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου χώρισαν και οι καλλονές με λευκούς, ημιδιαφανείς χιτώνες έφεραν τα αγγεία της με ποτό στα γυμνά, τόσο όμορφα και μυώδη κορμιά των κοριτσιών. Και έριχναν σμαραγδένιο κρασί σε χρυσά μπολ.
  Η Ντομίνικα ήπιε λαίμαργα. Και ένιωσε ότι το κρασί ήταν ασυνήθιστα γλυκό και νόστιμο• ενέργεια, δύναμη και σθένος κύλησαν αμέσως μέσα από τις φλέβες της.
  Και τα ήδη γυμνά πόδια του κοριτσιού δεν έκαιγαν τόσο πολύ, ή μάλλον, ένιωσαν μια ευχάριστη ζεστασιά και η θερμοκρασία γύρω έγινε ιδανική, όπως σε ένα όνειρο.
  Η Ντομινίκ ανασηκώθηκε και κούνησε το κεφάλι της στο χρώμα των φύλλων χρυσού, φωνάζοντας:
  - Γεια σας υπνοβάτες!
  Τότε το κορίτσι διορθώθηκε γρήγορα:
  - Χαίρομαι που γνωρίζω τα αδέρφια μου, ή μάλλον, τις αδερφές μου!
  Τα κορίτσια χτυπούσαν τα χέρια τους. Και τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Σας ευχόμαστε ευτυχία,
  Είσαι η ελπίδα μας, πιστέψτε με...
  Μονοπάτια προς άλλους κόσμους -
  Η πόρτα άνοιξε!
  Η Μαρκησία ντε Κασσάντρα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, πρέπει να μας βοηθήσετε. Και θα υπάρξει μια τεράστια ανταμοιβή για αυτό.
  Η Ντομίνικα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της και ρώτησε έκπληκτη:
  - Και πώς μπορώ να σε βοηθήσω;
  Η νύμφη ήθελε να πει κάτι, όταν ακούστηκε ο ήχος της τρομπέτας και ο ήχος των φτερών. Όλοι οι πολυάριθμοι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου γονάτισαν αμέσως και λύγισαν με σεβασμό.
  Η μαρκησία έσπρωξε επίσης τον Ντομινίκ:
  -Κυψε και εσύ.
  Η κοπέλα ηθοποιός ρώτησε έκπληκτη:
  - Για τι?
  Η νύμφη τσίριξε:
  - Η Δούκισσα του Δράκου σε συναντά. Δράκοι κυβερνούν την αυτοκρατορία μας. Έλα, στο ένα γόνατο!
  Η Ντομίνικα αποφάσισε να μην σπάσει την περηφάνια της. Αν και φοβόταν ότι το καυτό πεζοδρόμιο θα της έκαιγε το γυμνό της γόνατο, μαυρισμένο σε ανοιχτό μπρούτζο. Αλλά το δέρμα έχει γίνει σαφώς πιο δυνατό και λιγότερο ευαίσθητο. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι εδώ πηγαίνουν ξυπόλητοι όχι λόγω φτώχειας. Αλλά για πιο σοβαρούς λόγους που πρέπει ακόμη να διευκρινιστούν.
  Τότε εμφανίστηκε η ίδια η δούκισσα του δράκου. Ένα θηρίο με τρία κεφάλια, πολύ έντονα χρώματα, σαν πεταλούδα. Μεγάλη, σαν καλή μαχήτρια, αλλά καθόλου τρομακτική, ή καθόλου τρομακτική αν είναι αυτή.
  Τα κεφάλια φαίνονταν σχετικά μικρά, και μικρές αλλά φωτεινές κορώνες άστραφταν πάνω τους.
  Όταν ο θηλυκός δράκος πέρασε, τα κορίτσια κάτω από τα φτερά της άλλαξαν το χρώμα του δέρματός τους σε λιλά και μετά σε σμαραγδί. Αυτό έχει γίνει όμορφο.
  Η Ντομίνικα ήταν σαν μαγεμένη. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε έναν πραγματικό δράκο στην πραγματικότητα. Ναι, στις ταινίες, φυσικά, κάνουν καλούς δράκους χρησιμοποιώντας γραφικά υπολογιστή. Αλλά αυτός ο δράκος είναι αληθινός, πολύ όμορφος και χαριτωμένος.
  Ρώτησε η κεφαλή, αυτή στη μέση, η φωνή της ήταν πολύ ευχάριστη:
  - Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω, καλεσμένη μας από τον πλανήτη Γη!
  Η Ντομίνικα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Και χαίρομαι πολύ που σε βλέπω!
  Η Δούκισσα του Δράκου έγνεψε καταφατικά και συνέχισε, με το κεφάλι στα δεξιά να μιλούσε ήδη:
  - Σε καλέσαμε γιατί στις φλέβες σου κυλάει το αίμα του ίδιου, δεν ξέρω ποιος, που μένει εκεί, δεν ξέρω πού!
  λαξευμένο πόδι της πάνω στο άλλο και είπε μπερδεμένη:
  - Σαν να μην κατάλαβα!
  Το κεφάλι της δούκισσας του δράκου στα αριστερά απάντησε με σιγουριά:
  - Και αυτό δεν το καταλαβαίνουμε μόνοι μας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουμε τόσο τρομερό πρόβλημα που είμαστε σαν να πνίγονται, να σφίγγονται από άχυρα!
  Η Ντομίνικα έβαλε το γυμνό, πολύ σαγηνευτικό της πόδι και τραγούδησε:
  - Κράτα με, άχυρο, κράτα με,
  Όταν υπάρχουν δεκαπέντε σημεία γύρω από την καταιγίδα...
  Σκίστε τους εχθρούς που έχουν τα ξωτικά,
  Η μοίρα με έχει ρίξει έτσι στη ζωή!
  Κορίτσια όλων των λωρίδων χτύπησαν τα χέρια τους μαζί και ήταν τόσο υπέροχο και δροσερό.
  Ο κεντρικός επικεφαλής μίλησε ξανά:
  - Λοιπόν, έχουμε μια περίεργη επιδημία. Οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου, είτε πρόκειται για ξωτικά, είτε για ανθρώπους, τρολ, χόμπιτ, βαμπίρ, καλικάντζαρους και άλλους που ζουν στο σύμπαν μας, για άγνωστους λόγους άρχισαν να γίνονται πέτρα και να θρυμματίζονται αμέσως. Στη χώρα μας, εκτός από ορκ και καλικάντζαρους, τα αρσενικά ήταν δώδεκα φορές λιγότερα από τα θηλυκά και πλέον έχουν σχεδόν εξαφανιστεί! Φυσικά, πρόκειται για τραγωδία!
  Η Ντομίνικα γέλασε και ξεστόμισε:
  - Αυτό είναι τόσο υπέροχο! Διαφορετικά δεν υπάρχει διέξοδος από αυτούς τους μαλλιαρούς, άσχημους άντρες! Και το πιο σημαντικό, όσο πιο άσχημος είναι ένας άντρας, με κοιλιά και φαλακρό κεφάλι, ρυτίδες, τόσο περισσότερο κολλάει πάνω σου.
  Ένα από τα ξωτικά αντιτάχθηκε:
  - Δεν υπάρχουν ξωτικά με κοιλιά, ζαρωμένα και φαλακρά! Δεν έχουν καν γένια ή μουστάκια.
  Η Ντομίνικα παρατήρησε:
  " Επιπλέον, είναι πιο ακριβό να ασχοληθείς με αυτούς τους νέους!" Δεν επιτρέπουν ούτε το πέρασμα. Έχω βαρεθεί τόσο πολύ αυτούς τους οπαδούς. Και εσείς, δόξα τω Θεώ, δεν έχετε αυτά τα λάγνα, ιδρωμένα, άσχημα αρσενικά και μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.
  Και τα τρία κεφάλια δράκων βρόντηξαν αμέσως:
  - Ένας κόσμος χωρίς αρσενικά είναι καταδικασμένος να πεθάνει! Σε σύγκριση με τους ανθρώπους του πλανήτη Γη, ζούμε πολύ καιρό, ειδικά οι δράκοι. Ναι, είναι βαρετό χωρίς άνδρες και δεν υπάρχει αρμονία στο σύμπαν χωρίς το ισχυρότερο φύλο.
  Τα κορίτσια έκαναν θορύβους επιδοκιμασίας. Ένας μουρμούρισε:
  - Όλοι οι άντρες μας είναι όμορφοι! Κάποτε , πριν από χιλιάδες χρόνια, οι άντρες της ανθρώπινης φυλής είχαν μαλλιά, φαλακρές κηλίδες, ρυτίδες, κοιλιές, αλλά τώρα είναι όλοι νέοι, όμορφοι, με καμπύλες και μυρίζουν ευχάριστα, σαν ξωτικά!
  Η Ντομίνικα γέλασε και έκλεισε το μάτι ... Μετά απάντησε:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Ίσως σε μερικούς μήνες να αρχίσω να μου λείπουν οι άντρες. Απλώς δεν καταλαβαίνω πώς μπορώ να σε βοηθήσω;
  Το δεξί κεφάλι της δούκισσας του δράκου απάντησε:
  - Για να είμαι ειλικρινής, δεν το ξέρουμε αυτό οι ίδιοι. Αλλά έχετε το αίμα ενός πλάσματος από ένα άλλο σύμπαν, όπου όλοι οι κάτοικοι δεν έχουν δύο φύλα, όπως εμείς στη Γη, αλλά τρία. Και ίσως αυτό θα μας βοηθήσει να φέρουμε πίσω τα αρσενικά μας!
  Η Ντομίνικα τινάχτηκε και σημείωσε:
  - Τρισεξουαλικά πλάσματα; Ναι, διάβασα επιστημονική φαντασία, αυτό είναι θεωρητικά δυνατό!
  Η νύμφη έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Ο λοιμός δεν τους άγγιξε. Αλλά ποιος θα εγγυηθεί ότι δεν θα εμφανιστεί μια μόλυνση που θα κουρέψει το ωραίο φύλο; Και θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερο! Και ακόμη και χωρίς το ισχυρότερο φύλο, εάν ένας επιθετικός εισβάλλει στο σύμπαν μας, τότε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να αντεπιτεθούμε.
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Σε συμπονω. Παρεμπιπτόντως, μπορεί αυτό να έρθει στη Γη;
  Το αριστερό κεφάλι της δούκισσας του δράκου επιβεβαίωσε:
  - Ναί! Πολύ πιθανό. Μη νομίζεις λοιπόν ότι σου ζητάνε μια χάρη. Έχετε έναν μικρότερο αδερφό και παίζει επίσης σε ταινίες. Θέλετε αυτό το αγόρι να γίνει πέτρα και να θρυμματιστεί σε σκόνη;
  Η Ντομίνικα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και είπε με ενόχληση:
  - Ξέρεις πολλά για μένα!
  Το κορίτσι της νύμφης απάντησε:
  - Μερικές φορές μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες από τον πλανήτη σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από το Διαδίκτυο, το οποίο δεν απαιτεί μεγάλες δαπάνες μαγικής ενέργειας. Γι' αυτό και σε είδαμε. Και οι ψηλές νεράιδες ένιωσαν τη μοναδική σου αύρα, και είδαν τον αδερφό σου, έχει κι αυτός ένα κομμάτι από αυτό, δεν ξέρω ποιος!
  Η Ντομίνικα σφύριξε και ούρλιαξε:
  - Ξέρω σίγουρα ότι ό,τι είναι αδύνατο είναι δυνατό! Ωστόσο , θα ήταν καλύτερα για μένα να σπουδάσω ερήμην!
  Η Μαρκησία ντε Κασσάνδρα σημείωσε:
  - Ακριβώς, αυτό πρέπει να κάνετε. Μελέτη, μελέτη και μελέτη ξανά!
  Η φοιτήτρια μουρμούρισε δυσαρεστημένη:
  - Τι άλλο είναι αυτό;
  Αμέσως τα τρία κεφάλια της δρακονδούκισσας μίλησαν συγχρονισμένα και αρμονικά με τις ευχάριστες φωνές τους:
  - Δεν ξέρεις τίποτα για μαγεία και μάγια! Και πρέπει να έχετε εκτεταμένες και θεμελιώδεις γνώσεις για να μας βοηθήσετε. Μόλις αποφοιτήσετε από την Imperial Dragon Academy of Dularis , θα έχετε άγνωστες δυνάμεις που θα σας επιτρέψουν να φορέσετε το στέμμα της πριγκίπισσας μάγισσας. Και μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσετε, ή μάλλον, θα έχετε τουλάχιστον μια μικρή ευκαιρία να επιστρέψετε τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου από τον κάτω κόσμο.
  Ο Ντόμινικ σφύριξε και παρατήρησε:
  - Α, αυτό που δεν μου αρέσει είναι να σπουδάζω!
  Πράγματι, της άρεσε να χορεύει, να πηδά και να παίζει σε ταινίες. Το αγάπησα μάλιστα πολύ. Όμως οι σπουδές της ήταν δύσκολες για εκείνη. Γράφτηκε ακόμη και σε αμειβόμενο τμήμα για να πάρει το δίπλωμά της με λιγότερο κόπο. Πράγματι, είναι πιο εύκολο έτσι.
  Η Ντομίνικα δεν θα έμπαινε καθόλου στην ακαδημία αν δεν ήταν της μόδας χωρίς τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επιπλέον, ακόμη και οι δισεκατομμυριούχοι δεν θα παντρευτούν κορίτσι χωρίς δίπλωμα.
  Αλλά να παντρευτεί έναν ολιγάρχη, όσο το δυνατόν πιο πλούσιο και, ταυτόχρονα, κατά προτίμηση ηλικιωμένο, άρρωστο και εντελώς γεροντικό. Τότε ξεφορτωθείτε το, γίνετε δισεκατομμυριούχος χήρα και ζήστε για τη δική σας ευχαρίστηση.
  Και γράψτε μόνοι σας σενάρια ταινιών. Είχε μάλιστα μια ιδέα. Και είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως ο αυτοκράτορας Πάλπατιν , ή μάλλον, το σκοτεινό πνεύμα του μετακόμισε σε ένα κορίτσι κλώνο και άρχισε να δημιουργεί μια νέα αυτοκρατορία με κατακτήσεις.
  Ναι, αυτό είναι υπέροχο ! Ωστόσο, ο πρωταγωνιστικός ρόλος της δεν ήταν κακός έτσι κι αλλιώς και μύριζε χοντρά λεφτά. Αλλά ... Τώρα, έχει γίνει χιτ . Και θα πρέπει να κάνει αυτό που αγαπά λιγότερο - τη μελέτη!
  Η Ντομίνικα ρώτησε με τρεμάμενη φωνή:
  - Κι αν αρνηθώ;
  Τα κορίτσια τριγύρω έκαναν θόρυβο από δυσαρέσκεια. Ο ένας φώναξε:
  - Πυροβόλησέ την στα τακούνια της!
  Τα τρία κεφάλια της Δούκισσας του Δράκου απάντησαν:
  - Δεν έχουμε ηθικό δικαίωμα να σε αναγκάσουμε. Ωστόσο, για να σας εξαγάγουμε από τον πλανήτη Γη, χρειαζόταν πολύ ακριβή μαγική ενέργεια. Και πίσω, αν θέλεις να γυρίσεις, πληρώστε το ταξίδι εδώ, το ακριβό κρασί που ήπιες και το εισιτήριο της επιστροφής.
  Η Ντομίνικα τσίριξε:
  - Δεν είναι δίκαιο να με χρεώνεις για κάτι που δεν ήθελα να κάνω! Συγκινήθηκα παρά τη θέλησή μου!
  Το κεντρικό κεφάλι του θηλυκού δράκου απάντησε:
  - Είσαι, ίσως, μια από τις τελευταίες μας ευκαιρίες! Είναι αλήθεια ότι μπορείτε ακόμα να προσπαθήσετε με τον αδερφό σας, αλλά είναι ακόμα αγόρι, και παρόλα αυτά, άντρας, και μπορεί επίσης να θρυμματιστεί στη σκόνη.
  Ο Ντομινίκ ούρλιαξε με μανία:
  - Μην αγγίζεις τον αδερφό μου! Δεν είναι δική του δουλειά!
  Η Δούκισσα του Δράκου ρώτησε υπονοούμενα:
  -Είσαι διατεθειμένος να σπουδάσεις για να γίνεις πριγκίπισσα; Φανταστείτε τι ευκαιρίες θα έχετε. Δεν θα γεράσεις, θα ζήσεις πολλές χιλιάδες χρόνια, και ίσως ακόμη περισσότερα αν αποκτήσεις ακόμα πιο προχωρημένη μαγεία και γίνεσαι αθάνατος θεός. Και θα έχετε υπηκόους και δικό σας βασίλειο!
  Η Ντομίνικα ανέπνευσε βαριά και είπε παρακλητικά:
  - Άσε με να σκεφτώ λίγο.
  Η μαρκησία επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ας το σκεφτεί. Πρέπει να γνωρίσει καλύτερα τον κόσμο μας. Αφήστε τον να προσαρμοστεί και να συνέλθει. Και θα πάρει τη σωστή απόφαση.
  Η Δούκισσα του Δράκου έγνεψε καταφατικά και με τα τρία κεφάλια:
  - Αφήστε τον να περπατήσει στην πόλη. Είναι μεγάλο και πανέμορφο. Δείξτε της, Κασσάνδρα, και εσείς κορίτσια δώστε της το δρόμο. Μην ανακατεύεσαι!
  Το ωραίο φύλο χώρισε. Η νύμφη μαρκησία πήρε κάτι που έμοιαζε με πίτσα από το δίσκο και το έδωσε στη Ντομίνικα:
  - Ορίστε, φάτε! Θα γίνεις πιο δυνατός.
  Ένα κορίτσι με χιτώνα έριξε κρασί, ήδη ροζ, σε ένα χρυσό κύπελλο από μια πλατινέ κανάτα . Η Ντομίνικα δάγκωσε προσεκτικά μια μπουκιά από την πίτσα. Αποδείχθηκε εξαιρετικά νόστιμο, και το κορίτσι άρχισε να τρώει, πολύ πιο σίγουρη, και το έπλυνε με κρασί, τόσο γλυκό και αρωματικό.
  Μετά από αυτό, η διάθεση της Ντομίνικα ανέβηκε κατακόρυφα. Και τραγούδησε:
  Δώρο δασκάλων,
  Πέρασαν χρόνο μαζί μου...
  Με δίδαξαν για τίποτα...
  Και τότε η φοιτήτρια δεν βρήκε την κατάλληλη ομοιοκαταληξία, και αυτό που έλαμψε στο όμορφο κεφάλι της φαινόταν πολύ χυδαίο και ακατάλληλο.
  Ξεκίνησαν μαζί και η νύμφη την οδήγησε από το χέρι. Αν και ήταν περισσότερο από ένα κεφάλι πιο κοντή και πιο αδύνατη από τη δυνατή και ψηλή και τόσο μυώδη Ντομίνικα.
  Και τα δύο κορίτσια χτύπησαν τα ξυπόλυτα πόδια τους και κινήθηκαν με την ταχύτητα νεαρών γαζελών.
  Τα σπίτια τριγύρω ήταν πολύ πολυτελή . Καμία πόλη στη Γη δεν ήταν ποτέ τόσο μαγευτική. Εδώ φύτρωναν και λουλούδια, τόσο τεράστια, λαμπερά και ευωδιαστά. Τα πάντα σε αυτή την πόλη ήταν όμορφα και λαμπερά.
  Και πολλά κορίτσια. Πολύ πολυτελώς ντυμένοι , ή, αντίθετα, πιο σεμνά, και μερικά κορίτσια έπλεναν τους δρόμους. Όλοι όμως είναι νέοι, φρέσκοι, όμορφοι και ξυπόλητοι.
  Η Ντομίνικα ρώτησε έκπληκτη:
  - Γιατί δεν φοράνε παπούτσια, ή τουλάχιστον σαγιονάρες;
  Η μαρκησία της Κασσάνδρας απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτή είναι η μαγεία αυτού του πλανήτη. Μας βοηθά να διατηρήσουμε την αιώνια νιότη, να ρίξει μαγεία και τα γυμνά μας δάχτυλα των ποδιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στη μάχη!
  Το κορίτσι καλλιτέχνης γέλασε και παρατήρησε:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Γενικά, όταν ήμουν πολύ μικρός, ντρεπόμουν να περπατήσω ξυπόλητος, γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν σημάδι ακραίας φτώχειας. Αλλά μετά συνήθισα τις ταινίες. Επιπλέον, ήταν απαραίτητο τα πέλματα να είναι λίγο πιο τραχιά όταν έπαιζα την αδερφή του Σπάρτακου στην παιδική ηλικία, ή διάφορα είδη παρτιζάνων. Μου άρεσε. Αλλά αν περπατήσετε στη Μόσχα ξυπόλητοι, θα σας μπερδέψουν με έναν ψυχικά άρρωστο και υπάρχει υπερβολική μόλυνση και βρωμιά στους δρόμους!
  Η νύμφη έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι - αυτό είναι κατανοητό! Επιπλέον, το τρέξιμο χωρίς παπούτσια είναι πολύ πιο ευέλικτο, αφού το δέρμα ενός πολεμιστή είναι πολύ πιο δυνατό από τις σόλες των πιο ακριβών μπότων και είναι ελαστικό, εύκαμπτο και φορτισμένο με μαγεία!
  Προχώρησαν. Μπορείτε να δείτε πόσο ψηλά, όπως το κωδωνοστάσιο του τηλεοπτικού πύργου Ostankino, οι πίδακες του σιντριβανιού ορμούν. Απογειώνονται λοιπόν, αντίθετα με τους νόμους της φυσικής. Και οι ίδιοι οι πίδακες είναι πολύχρωμοι. Πόσο όμορφο είναι αυτό.
  Και τι παλάτια υπάρχουν τριγύρω; Πόσο πολυτελή είναι όλα εδώ. Και το καταστατικό αστράφτει όχι μόνο με χρυσό, αλλά και με κάποιο φωτεινό, πορτοκαλί μέταλλο άγνωστο στη Γη.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Η πόλη σου είναι σαν παραμύθι. Και τα κορίτσια είναι υπέροχα, σαν πραγματικός παράδεισος, και όχι επινοημένος, όπως ο δικός μας!
  Η Κασσάνδρα γέλασε και ρώτησε:
  - Γιατί πιστεύεις ότι ο παράδεισος σου είναι φτιαγμένος;
  Το κορίτσι καλλιτέχνης απάντησε πολύ λογικά:
  - Γιατί έχει αντικρουόμενους χαρακτηρισμούς. Μια θρησκεία λέει άλλα, μια άλλη λέει κάτι άλλο και μια τρίτη λέει ακριβώς το αντίθετο!
  Η νύμφη μαρκησία έγνεψε:
  - Ναι, ξέρω! Κοίταξα το Διαδίκτυό σας. Είναι πιο εύκολο από το να ταξιδέψεις στη Γη. Είναι τόσο πιο απλό που ακόμη και απλά ξωτικά, τρολ και άνθρωποι μπορούν να ανέβουν σε αυτό και να δουν μια ταινία. Με όλο το μεγαλείο του μαγικού κόσμου, δυστυχώς, δεν έχουμε τόσο προηγμένες τεχνολογίες όσο οι άνθρωποι της Γης. Είστε ερασιτέχνες στη μαγεία, αλλά η ανάπτυξη της τεχνολογίας μας έχει παγώσει!
  Η Ντομίνικα ρώτησε έκπληκτη:
  - Γιατί παγώσατε την τεχνολογία;
  Η νύμφη χαμηλώνοντας τη φωνή της απάντησε:
  - Δεν είμαστε εμείς. Αυτοί είναι δράκοι. Προφανώς δεν θέλουν να υπονομεύσουν τη δύναμή τους. Αν και, φυσικά, μας επιτρέπουν να ζούμε κανονικά, και για κάποιους ακόμη και πολυτελώς, αλλά ... Ας μην το συζητάμε!
  Και πάλι έγινε μια παύση. Η πολυτέλεια γύρω είναι, φυσικά, σούπερ. Όλα είναι τόσο όμορφα, τέτοιες διακοσμήσεις, αγάλματα, σπίτια και ναοί.
  Ναι, οι ναοί, φυσικά, είναι πολύ διαφορετικοί. Όχι ως συνήθως στη Γη σε ορισμένες ομοιότητες. Και είναι εντελώς διαφορετικά σε στυλ, χρωματισμό και σχήμα . Και φυσικά όμορφη. Εδώ είναι οι μορφές, και οι θόλοι, και τα πολύγωνα, τα πρίσματα και ούτω καθεξής.
  Και πολλοί ναοί έχουν θόλους με τη μορφή μπουμπουκιών από τα πιο όμορφα λουλούδια.
  Η Ντομίνικα κοίταξε τον σύντροφό της και τη ρώτησε:
  - Μοιάζεις με μαθήτρια ... Μα πόσο χρονών είσαι αλήθεια;
  Η Κασσάνδρα απάντησε χαμογελώντας:
  - Οι άνθρωποι λένε αυτό το ρητό: δεν συνηθίζεται να ρωτάς μια κυρία για την ηλικία της!
  Το κορίτσι καλλιτέχνης κατέληξε:
  - Μάλλον πολλά.
  Η νύμφη έγνεψε καταφατικά:
  - Μπορεί! Αλλά ζούμε περισσότερο από ξωτικά, τρολ, ανθρώπους, ακόμα και από καλικάντζαρους και βρικόλακες. Επειδή έχουμε το αίμα των θεών μέσα μας, είμαστε συγγενείς εξ αίματος μαζί τους. Οι υπόλοιποι έχουν πιο έμμεση σχέση με τους αθάνατους .
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Είμαστε όλοι γιοι και κόρες του Θεού. Κάπως.
  Η Κασσάνδρα χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και τότε ένα μαγικό ραβδί εμφανίστηκε στα χέρια της νύμφης. Εκείνη ψιθύρισε ήσυχα:
  - Έχει μια φλέβα δράκου μέσα του. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό τεχνούργημα, ακριβό και σπάνιο. Υπάρχει όμως και μεγάλη δύναμη σε αυτό. Σας δείξω τον αντίκτυπο;
  Η Ντομίνικα ξεστόμισε:
  - Είδα μια σειρά για ένα αγόρι με ένα μαγικό ραβδί. Αλλά υπάρχει ένα αδύνατο αγόρι εκεί , με σκούρα μαλλιά και γυαλιά. Όχι σαν τον αδερφό μου - όμορφος, μυώδης με ξανθά μαλλιά. Παρεμπιπτόντως, έπαιξα και πολεμιστή και μάγο!
  Η Κασσάνδρα επιβεβαίωσε:
  - Ξέρω τον αδερφό σου. Ναι, είναι ένα πολύ όμορφο, ασυνήθιστο αγόρι. Και σε αντίθεση με εσάς, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο καράτε μεταξύ παιδιών.
  Η Ντομίνικα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Αν και αγόρι είναι άντρας! Αλλά για τους άντρες, οι τσακωμοί και οι τσακωμοί είναι κάτι κοινό.
  Το κορίτσι της νύμφης απάντησε:
  - Έχουμε δώδεκα φορές λιγότερους άνδρες από γυναίκες από τους κύριους λαούς της αυτοκρατορίας: ανθρώπους, ξωτικά, τρολ, χόμπιτ και βρικόλακες. Άρα και το ωραίο φύλο πρέπει να παλέψει. Αντίθετα, μεταξύ των ορκ και των καλικάντζαρων υπάρχουν δώδεκα φορές περισσότερα αρσενικά από θηλυκά. Έτσι, έγινε κάπως πιο εύκολο για εμάς από πριν. Τα ορκ κι εγώ τσακωνόμασταν συνέχεια, και σκαρφάλωναν σαν βάτραχος σε κράμπα, τώρα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας να πολεμήσουμε. Αν και θηλυκά και ορκ, για να είμαι ειλικρινής, όχι πολύ. Αλλά οι καλικάντζαροι είναι καλύτεροι , μοιάζουν περισσότερο με θηλυκά χόμπιτ. Οι ίδιοι οι καλικάντζαροι γερνούν, γκριζάρουν, αφήνουν μακριά γένια, αλλά μέχρι το θάνατό τους είναι γρήγοροι και ευκίνητοι και παρά τις ρυτίδες διατηρούν όλα τους τα δόντια. Και αν βγει ένα δόντι, ξαναβγαίνει!
  Η Ντομίνικα έγνεψε:
  - Ουάου! Είστε σαν καρχαρίες. Αλλά κάποτε ρώτησα, αν ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού, τότε γιατί είναι τόσο αδύναμα τα δόντια του. Και ο ιερέας μουρμούρισε κάτι σαν, η σάρκα είναι φορτωμένη με την αμαρτία. Παρεμπιπτόντως, όταν κόπηκε το δόντι του αδελφού μου, αναπτύχθηκε κυριολεκτικά μέσα σε μια μέρα. Ήθελα μάλιστα να τον πάω στο γιατρό. Και μετά άλλαξα γνώμη, θα μελετήσουν το παιδί σαν τον αρουραίο στο εργαστήριο!
  Η Κασσάνδρα έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σωστό! Εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ. Αλλά δεν σου αρέσει να σπουδάζεις.
  Το κορίτσι έγνεψε ζωηρά:
  - Ναί! Είναι βαρετό. Και έχουμε επίσης ... Λοιπόν , δεν ξέρω, όταν κάθεσαι στο γραφείο σου πονάει η πλάτη σου και θέλεις να τρέξεις και να πηδήξεις!
  Το κορίτσι της νύμφης τραγούδησε:
  - Ναι, κορίτσια, να ξέρετε ότι δεν αρέσει σε όλους να στριμώχνονται ,
  Μακάρι να μπορούσα να τρέχω ξυπόλητος μέσα στη δροσιά!
  Και το υπέροχο ζευγάρι γέλασε. Εδώ πάνε παραπέρα. Η Ντομίνικα παρατήρησε ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα σαν αυτά στη Γη. Υπάρχουν όμως πολύ όμορφοι μονόκεροι. Σαν αυτά που ζωγραφίζουν στα anime . Και τα απλά άλογα είναι απλά υπέροχα. Κι όταν ορμάει η άμαξα, μοιάζει με παραμύθι.
  Μερικά κορίτσια πετούν σαν να είναι πουλιά. Είναι αλήθεια , είναι σπάνιο, εδώ μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι όλοι οι μάγοι προχωρημένοι. Δεν υπάρχουν καλύβες ζητιάνων. Αντίθετα, όλη η πόλη μοιάζει με συμπαγή παλάτια, ή σπίτια που μοιάζουν με κτήματα με σιντριβάνια και κήπους. Και πόσο υπέροχο φαίνεται.
  Βασικά η Ντομίνικα έπαιξε ένα παιχνίδι - οικοδόμος. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να χτιστούν εκεί. Και πράγματι, να φτιάξεις μια πόλη τέτοια που το όλο θέμα να μοιάζει με παραμύθι για τον παράδεισο. Εδώ το ίδιο έγινε πραγματικότητα.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Και λένε ότι ο παράδεισος στη Γη δεν είναι δυνατός; Αυτό λένε όλες οι θρησκείες της Γης!
  Η Κασσάνδρα εξήγησε:
  - Εκτός από τον κομμουνισμό. Η μόνη θρησκεία που υπόσχεται παράδεισο στη Γη. Και αυτό είναι λογικό. Ποιος χρειάζεται να πιστεύει στον παράδεισο, ούτε μετά θάνατον, αλλά γενικά, μετά το τέλος του κόσμου, που γενικά είναι τρέλα!
  Η κοπέλα ηθοποιός συμφώνησε:
  - Ναι, δεν μου αρέσει το δόγμα του τέλους του κόσμου! Είναι καλύτερα να χτίσεις τον παράδεισο μόνος σου και όχι σε κόκαλα!
  Η νύμφη μαρκησία κελαηδούσε:
  - Μην προσπαθείτε για τον παράδεισο στον παράδεισο, αλλά ζήστε και δημιουργήστε τη δική σας ευτυχία. Και να είσαι έξυπνος.
  Η Ντομίνικα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Ξέρεις, κατά κάποιο τρόπο, όταν υπάρχουν μόνο κορίτσια τριγύρω, νιώθεις ότι κάτι λείπει. Αν και οι άντρες σπάνια είναι όμορφοι ακόμα και στις ταινίες. Επίσης, τα περισσότερα αγόρια είναι χαριτωμένα, και μέχρι την ηλικία των σαράντα, προσπαθήστε να βρείτε έναν άντρα χωρίς κοιλιά και διπλό πηγούνι.
  Η Κασσάνδρα γέλασε και απάντησε:
  - Εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ. Δεν έχω λόγια. Πιο συγκεκριμένα, όχι πολύ ... Αλλά όχι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο και μια λεπτή σιλουέτα είναι σημαντικά σε έναν άνδρα. Οι γυναίκες ακόμη και στη Γη εκτιμούν κάτι άλλο από τα εξωτερικά δεδομένα σε έναν άντρα!
  Η Ντομίνικα έγνεψε:
  - Λοιπόν, ναι, ακριβώς! Και επίσης χρήματα. Όταν το πορτοφόλι σας είναι σφιχτό, οι ρυτίδες, η φαλάκρα και η κοιλιά δεν είναι τόσο αισθητές.
  Η Νύμφη σημείωσε:
  - Δεν έχουμε προβλήματα με την εμφάνιση των ανδρών. Η μαγεία διαπερνά όλο τον αέρα εδώ. Και τα αρσενικά έγιναν νέοι άνδρες με πολύ όμορφα πρόσωπα• είναι ακόμη δυσάρεστο που εξαφανίστηκαν ακόμη και τα γένια και τα μουστάκια των ανθρώπων. Εξαιτίας αυτού, τα ξωτικά τους διακρίνονται μόνο από το σχήμα των αυτιών τους. Και αυτό ... Λοιπόν , οι γυναίκες το έχουν συνηθίσει. Αλλά ένα μούσι έχει επίσης μια ορισμένη γοητεία. Δεν συμφωνώ με εκείνα τα κορίτσια που θεωρούν το μούσι ασχήμια.
  Ο Ντόμινικ γέλασε και απάντησε:
  - Το μούσι έχει έπαινο και τιμή, αλλά και η γάτα μουστάκι!
  Η Κασσάνδρα κούνησε το μαγικό της ραβδί ... Και στα χέρια της όμορφης γυναίκας εμφανίστηκε μια όμορφη τούρτα σε σχήμα καπέλου του Ναπολέοντα, με τριαντάφυλλα, παπαρούνες και πεταλούδες από πολύχρωμη κρέμα.
  Η νύμφη μαρκησία κελαηδούσε με την πιο τρυφερή φωνή της:
  - Δοκιμάστε το, είναι πολύ νόστιμο και είναι δωρεάν χωρίς λάχανο!
  ρώτησε η Ντομίνικα, σκεπτόμενη ξαφνικά:
  -Κι αν μου χρεώσεις ακόμα μια αμοιβή;
  Η μαρκησία-νύμφη τραγούδησε:
  - Πρέπει να πληρώσεις για όλα, πίστεψέ με,
  Ανοίγουμε λοιπόν την πόρτα της επιτυχίας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Και η Κασσάνδρα κούνησε ξανά το ραβδί της, ένα ρεύμα φωτός πέταξε έξω από την άκρη του, και φάνηκαν δύο καρέκλες που έμοιαζαν σαν να ήταν φτιαγμένες από κρύσταλλο, και ένα μικρό, κομψό τραπέζι.
  Η μαρκησία-νύμφη πρότεινε:
  - Ας φάμε καθιστοί, σαν καλλιεργημένοι! Ίσως θα θέλατε και λίγο κρασί;
  Η Ντομίνικα παρατήρησε λογικά:
  - Αν πίνεις πολύ κρασί, μπορείς να γίνεις χαζός. Και πρέπει να έχω καθαρό και φρέσκο κεφάλι!
  Η Κασσάνδρα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Μη φοβάσαι! Δεν υπάρχει ούτε ένα γραμμάριο αλκοόλ στο κρασί μας. Φέρνει μόνο οφέλη. Και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι στον κόσμο μας ζουν έως και χίλια χρόνια χωρίς γήρανση. Και με ισχυρή και προηγμένη μαγεία μπορείτε να αντέξετε πολύ περισσότερο.
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε:
  - Τότε ρίξτε το!
  Η νύμφη απελευθέρωσε ένα δοκάρι από την άκρη του ραβδιού της, ψιθυρίζοντας κάτι ... Και εμφανίστηκαν κύπελλα από έντονο πορτοκαλί μέταλλο, στα οποία πιτσίλιζε κάτι κίτρινο και με φυσαλίδες.
  Η Ντομίνικα σημείωσε, πίνοντας μια μικρή γουλιά από την κούπα της:
  - Πολύ ευχάριστο και αρωματικό κρασί, κάνει το στόμα σας τόσο φρέσκο ...Και από τι είναι φτιαγμένο;
  Η Κασσάνδρα απάντησε σκληρά:
  "Όταν σπουδάσεις στο Dragon Emperor Academy, θα το μάθεις!"
  Το κορίτσι ρώτησε:
  -Πού είναι ο ίδιος ο δράκος αυτοκράτορας;
  Η νύμφη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Εξαφανίστηκε κι αυτός. Τώρα η αυτοκράτειρα Καρολίνα είναι στη θέση του. Οι δράκοι έχουν περίπου ίσο αριθμό γυναικών και ανδρών, όπως και οι άνθρωποι. Από αυτή την άποψη, έχετε ομοιότητες.
  Η Ντομίνικα ξεστόμισε:
  - Γιατί δεν με δέχτηκε προσωπικά η Αυτοκράτειρα;
  Η Κασσάνδρα τσίριξε:
  - Λοιπόν, έχεις έπαρση! Μια δούκισσα αρκεί. Θα χρειαστεί, και η ίδια η μεγάλη Καρολάιν θα το δεχτεί.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο κόσμος θαύμαζε τη βασίλισσα,
  Όλα τα αγόρια της αυλής ερωτεύτηκαν!
  Αλλά ήμουν πολύ γενναίος
  Διάλεξα δισεκατομμυριούχο!
  Η νύμφη μαρκησία απάντησε χαμογελώντας:
  - Πιστεύεις ότι αξίζουν δισεκατομμύρια να ζεις με έναν ανέραστο άνθρωπο; Τι γίνεται με το λίπος στην κοιλιά, τα φαλακρά σημεία, τις ρυτίδες και την άσχημη μυρωδιά;!
  Η Ντομίνικα γρύλισε επιθετικά:
  χαλάσει τη ζωή μου και άλλων κοριτσιών ! Ή θα τον στραγγαλίσω με τη χαίτη μου στο κρεβάτι!
  Η Κασσάνδρα γέλασε και σημείωσε:
  - Θα προσποιηθώ ότι είναι αστείο. Πρέπει να γίνεις η ενσάρκωση του καλού.
  Η κοπέλα ηθοποιός λογικά παρατήρησε:
  - Οι ιδανικοί ήρωες κάνουν το κοινό να θέλει να μπουκώσει !
  Η νύμφη δεν απάντησε, αλλά με τη βοήθεια ενός πλατινέ κουταλιού έφαγε το κέικ και ήπιε το αρωματικό κρασί. Η Dominika αποφάσισε επίσης να απολαύσει το φαγητό προς το παρόν. Επιπλέον, μια βόλτα στον καθαρό αέρα σου ανοίγει την όρεξη.
  Θυμήθηκε τον πυροβολισμό. Συγκεκριμένα, όταν έπαιζαν παιδιά παρτιζάνοι. Εκεί, για παράδειγμα, στην αρχή τα αγόρια και τα κορίτσια ήταν αρκετά καλοφαγωμένα πριν τον πόλεμο. Και κατά τη διάρκεια του κατοχικού πολέμου έπρεπε να αδυνατίσουν. Για να γίνει αυτό, συνιστάται να τρέχετε περισσότερο και να τρώτε λιγότερο. Το πρώτο έγινε ούτως ή άλλως, αφού πολλές λήψεις γυρίστηκαν με παιδιά που τρέχουν, αλλά το δεύτερο είναι πιο δύσκολο. Νεαροί ηθοποιοί του κινηματογράφου επιτέθηκαν στους πάγκους, αγοράζοντας φαγητό για τον εαυτό τους.
  Στη συνέχεια, τους απαγορεύτηκε να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο και κλείστηκαν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο με μπαρ, που έμοιαζαν με ένα μεγάλο, κοινό κελί.
  Η Ντομίνικα δεν λιμοκτονούσε, δεν ήθελαν η ομορφιά της να υποφέρει από υποσιτισμό, και ούτως ή άλλως είναι από τη φύση της αρκετά ξηρή, καθόλου παχουλή, και ο χορός διατηρεί επίσης τους μύες και το σώμα της σε καλή φόρμα.
  Αλλά τα παιδιά, φυσικά, υπέφεραν επειδή το σετ μετατράπηκε σε παιδική φυλακή. Και υπήρξαν και επεισόδια με κρατούμενους. Μερικά από τα αγόρια ξύρισαν ακόμη και το κεφάλι τους, κάτι που μπορεί να ήταν περιττό.
  Ναι, η ζωή ενός ηθοποιού δεν είναι εύκολη.
  Για παράδειγμα, για την εξέγερση του Σπάρτακου. Μια ολόκληρη ομάδα αγοριών δούλευε ξυπόλητοι μόνο με εσώρουχα στα λατομεία. Επίσης, απαιτήθηκαν περισσότερες από μία λήψεις. Δοκιμάστε να περπατήσετε με γυμνά πέλματα στις κοφτερές πέτρες των ορυχείων. Εδώ τα γυμνά πόδια των αγοριών άρχισαν να αιμορραγούν και τα πόδια τους άρχισαν να ραγίζουν. Και , πράγματι, ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα και έτρεμαν από την κούραση.
  Σε αυτή την ταινία, ο κύριος χαρακτήρας ήταν άρτιος Ο Σπάρτακος , ένα σκλάβο αγόρι, που, παρεμπιπτόντως, πρότεινε την ιδέα της εξέγερσης στον μάλλον επιτυχημένο και πλούσιο μονομάχο που έλαβε την ελευθερία του.
  Η Ντομίνικα έπαιξε για πρώτη φορά την αδερφή του Σπάρτακου στην παιδική ηλικία και έπρεπε επίσης να περνά χρόνο με τα αγόρια στα λατομεία ως τιμωρία.
  Ήξερε λοιπόν και τι ήταν τα μυτερά βότσαλα και ένα βαρύ καλάθι με μπάζα.
  Και πραγματικά τη σέρνεις πάνω και πάνω. Είναι πολύ εξαντλητικό, αλλά αυξάνει την αντοχή σας.
  Η Ντομίνικα πρωταγωνίστησε σε διάφορες ταινίες. Μια φορά ακόμη και στο ρόλο του θαλαμηγού Jim σε κάποια εκδοχή του "Treasure Island" που απέχει πολύ από τον κανόνα. Εκεί, ακόμη και στο ρόλο του μάγειρα δεν ήταν η μονόποδη Σίλβερ , αλλά μια κοκκινομάλλα, ανιψιά του Μόργκαν.
  Αυτό είναι, φυσικά, δροσερό. Η ίδια η Ντομίνικα ήταν σε ρόλο αγοριού, για το οποίο μάλιστα ήθελαν να της κόψουν τα μαλλιά. Στη συνέχεια όμως έλυσαν τελικά το πρόβλημα με τη βοήθεια μιας περούκας.
  Ναι, αυτός ο ρόλος της, θα έλεγε κανείς, ήταν επιτυχημένος από την πλευρά του παιχνιδιού. Αλλά η ίδια η ταινία δεν κέρδισε δημοτικότητα πέρα από τον κανόνα. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα είδος κολασμένου σκουπιδιού.
  Συχνά τα κλασικά που δεν είναι σύμφωνα με τον κανόνα αντιμετωπίζονται με εχθρότητα.
  Η μαρκησία-νύμφη διέκοψε τις αναμνήσεις της Ντομίνικα:
  - Ξέρεις. Καθόμαστε εδώ για λίγο. Δεν είναι ώρα να βγούμε στο δρόμο;!
  Το κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους και σημείωσε:
  - Μπορείτε να πάτε μια βόλτα. Έχω ακόμα πολλή ενέργεια.
  Η Κασσάνδρα κούνησε το ραβδί της, και το μισοφαγωμένο κέικ, και τα πιάτα με κρασί κ.λπ.
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Σαν παραμύθι!
  Η μαρκησία τσίριξε:
  - Οχι! Δεν πρόκειται για παραμύθι, αλλά για μια μαγική πραγματικότητα.
  Και δύο εκπρόσωποι του ωραίου φύλου πιτσίλησαν κατά μήκος του δρόμου. Η διάθεση της Ντομίνικα έγινε εντελώς χαρούμενη ! Εκείνη χαμογέλασε πλατιά. Και μάλιστα τραγούδησε:
  Ο δρόμος, ο δρόμος, μοιάζει με φίλο,
  Ταχυδρομείο αλυσίδας από πολυεπίπεδο χάλυβα...
  Και το σπαθί είναι πολύ κοφτερό - το περίφημο δαμασκηνό ατσάλι,
  Ναι, θα υπάρξει σοβαρή κατάσταση στη μάχη!
  Τότε η Κασσάνδρα παρατήρησε με σοβαρό βλέμμα, σταματώντας:
  - Ξέρεις! Στην ακαδημία θα σας περιμένουν σοβαρές εισαγωγικές εξετάσεις. Ίσως για τους κληρονομικούς μάγους, να φαίνονται εύκολα, αλλά δεν έχετε καν ιδέα για τη μαγεία.
  Η Ντομίνικα γέλασε ακατάλληλα και αντέτεινε:
  - Οχι! Στις ταινίες έχω δει πολλές φορές μαγικές δουλειές. Και πίστεψέ με, κάτι ξέρω!
  Η νύμφη μαρκησία, χαμηλώνοντας τη φωνή της, ψιθύρισε:
  - Θα σου δώσω το μαγικό μου ραβδί! Είναι πολύ δυνατή, με φλέβα δράκου. Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, για να φανταστείτε ... Λοιπόν, ένα λουλούδι που δεν με ξεχάσατε!
  Η κοπέλα ηθοποιός κοίταξε πίσω. Ολόγυρα, κοντά στα σπίτια και στον ίδιο τον δρόμο, υπάρχουν παρτέρια με τα πιο λαμπερά λουλούδια, σαν μεγάλες πολύτιμες πέτρες. Στα δέντρα φύτρωσαν και εκθαμβωτικά μπουμπούκια. Επιπλέον, μερικά λουλούδια είχαν επίσης φύλλα διαφόρων χρωμάτων και αποχρώσεων. Και υπήρχαν ακόμη και περίεργες μπούκλες.
  Η Ντομίνικα ανασήκωσε τους καθόλου στενούς ώμους της και απάντησε πολύ σοβαρά:
  - Γιατί χρειαζόμαστε κάποιου είδους λησμονιά; Υπάρχουν ήδη πολλά διαφορετικά λουλούδια εδώ, πολύ μεγαλύτερα και πιο όμορφα.
  Η Κασσάνδρα χαμογέλασε ειρωνικά:
  - Και τι θελεις?
  Η κοπέλα ηθοποιός δήλωσε αποφασιστικά:
  - Είναι καλύτερα να επινοήσεις κάτι πολύ πιο πολύτιμο και χρήσιμο! - Η Ντομίνικα σφράγισε τη γυμνή της φτέρνα, με αποτέλεσμα τα χρωματιστά πλακάκια να τσουγκρίζουν σαν παγάκι που σπάει. Η επίδοξη μάγισσα πρόσθεσε: "Για παράδειγμα, θα ήταν πολύ καλύτερο να δημιουργήσετε ένα διαμάντι στο μέγεθος μιας καρύδας!" Αυτό είναι πολύ πιο χρήσιμο και πρακτικό.
  Η μαρκησία την κοίταξε καχύποπτα και τη ρώτησε:
  - Θέλεις να πάμε στη Γη; Τι δεν μας αρέσει;
  Η Ντομίνικα σημείωσε ειρωνικά:
  - Για τον κόσμο σας μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα που είπε ο Ostap Bender για τη φύση του Καυκάσου - είναι πολύ όμορφο - η φαντασία ενός ηλίθιου!
  Η Κασσάνδρα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και είσαι έξυπνος, αλλά τεμπέλης! Δεν σου φτάνει ο φανατισμός για να πας προς τον στόχο σου σαν μπουλντόζα, χωρίς να σταματήσεις!
  Η κοπέλα ηθοποιός έκανε μια γκριμάτσα, σημειώνοντας:
  - Δεν υπάρχουν μπουλντόζες. Τουλάχιστον στη Γη!
  Η νύμφη μαρκησία έγνεψε καταφατικά:
  - Μπορεί να μην έχεις. Υπάρχουν όμως φυλές που είναι τεχνολογικά πιο προηγμένες από την ανθρωπότητα. Ωστόσο, το να φτάσεις σε αυτά είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να φτάσεις στη Γη.
  Η Ντομινίκ μόρφασε καθώς τη ρώτησε:
  - Ναί? Μπορούν να πετάξουν ανάμεσα στα αστέρια;
  Η Κασσάνδρα απάντησε με σιγουριά:
  - Αυτοί μπορούν! Κατ 'αρχήν, μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τη βοήθεια της μαγείας.
  Η κοπέλα ηθοποιός τραγούδησε:
  Φυσικά είναι δύσκολο να προβλεφθεί
  Τι περιμένει σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο...
  Θα πετάξουμε στα σύννεφα -
  Επιβίβαση σε ένα αστέρι αεροπλάνο!
  Και το κορίτσι δήλωσε αποφασιστικά, κάνοντας μια απειλητική γκριμάτσα:
  - Δώσε μου το μαγικό ραβδί! Και θα φτιάξω ένα διαμάντι στο μέγεθος ενός καλού καρπουζιού!
  Η Κασσάνδρα ήθελε να πει κάτι. Όμως ακούστηκε το θρόισμα των φτερών. Ένας άλλος δράκος πετούσε. Πιθανότατα, επίσης γυναίκα. Παραλίγο να πιάσει το ρέμα της βρύσης, που εκτοξεύτηκε ψηλά στον ουρανό από το στόμιο του γρύπα, καλυμμένο με φύλλα χρυσού και ρουμπίνια.
  Το τρικέφαλο τέρας ήταν πιο όμορφο παρά τρομακτικό.
  Η νύμφη μαρκησία υποκλίθηκε. Η Ντομινίκ απλώς κούνησε ελαφρά το κεφάλι της.
  Ο θηλυκός δράκος προσγειώθηκε μπροστά τους. Μια πολύ ευχάριστη και καθαρή φωνή ακούστηκε για ένα τόσο μεγάλο τέρας:
  - Είσαι ο υποκριτής που τον αποκαλούν ήδη μεσσία;
  Η Ντομίνικα απάντησε με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Δεν θα ήθελα πραγματικά να είμαι μεσσίας!
  Ο θηλυκός δράκος ξαφνιάστηκε:
  - Και γιατι είναι αυτό?
  Η κοπέλα ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Γιατί οι μεσσίες συνήθως καταλήγουν να σταυρώνονται!
  Το φτερωτό πλάσμα τίναξε τα φτερά του. Έχει μεγάλα, παρόμοια με αυτά των νυχτερίδων, μόνο σε τρία χρώματα: κόκκινο, κίτρινο και πράσινο. Περιττό να πούμε ότι είναι ένας όμορφος συνδυασμός.
  Ο θηλυκός δράκος κελαηδούσε:
  - Και μπορείτε να δείτε από εκείνο τον κόσμο όπου οι μάγοι είναι τελείως απατεώνες και απατεώνες;
  Η Ντομίνικα γέλασε και απάντησε, δείχνοντας τα πολύ λευκά, λαμπερά δόντια της:
  - Ίσως είναι έτσι. Ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι προφήτες. Όπως η γιαγιά Βάνγκα. Μόνο για κάποιο λόγο οι προβλέψεις της έγιναν πραγματικότητα, κατά κανόνα, αναδρομικά.
  Η μαρκησία-νύμφη σημείωσε:
  - Ακόμη και πολύ υψηλού επιπέδου μάγοι και μάγοι βλέπουν το μέλλον εξαιρετικά αόριστα. Και ακόμη και οι υψηλότεροι Θεοί δεν θα δώσουν εγγύηση για το τι θα συμβεί σε εκατό χρόνια. Και ακόμη περισσότερο, σε χίλια και ένα εκατομμύριο!
  Ο θηλυκός δράκος άναψε ένα ελαφρύ φως και κελαηδούσε:
  - Ναι... για να υπάρχουν πραγματικοί προγνωστικοί παράγοντες σε αυτόν τον πλανήτη. Ακόμα και η ένταση της υπερνοόσφαιρας σας είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας. Αν και, ίσως γι' αυτό διατηρήσατε την πρωτοτυπία σας και δεν γίνατε σκλάβοι μας!
  Η Ντομίνικα για άλλη μια φορά γέλασε χαρούμενα και σημείωσε:
  - Να είμαι σκλάβος σου; Είναι ακόμα και αστείο. Για πάντα νέος, για πάντα ξυπόλητος.
  Η Κασσάνδρα έγνεψε καταφατικά και της πρότεινε:
  - Δείξτε στην κόμισσα του δράκου τι μπορείτε να κάνετε. Προσπαθήστε, τουλάχιστον με τη βοήθεια ενός μαγικού ραβδιού, να κάνετε να πέσει τουλάχιστον μια σταγόνα νερό.
  Η κοπέλα ηθοποιός βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Μια σταγόνα νερό; Ναι, αυτό δεν είναι καθόλου σοβαρό. Ίσως είναι καλύτερα να πάρετε αμέσως ένα βαρέλι χρυσού.
  Η Κοντέσσα του Δράκου πρότεινε:
  - Αφήστε τον να κάνει μαγικά όπως θέλει. Δώστε της ένα ραβδί και δείτε ότι θυμάται τουλάχιστον ένα ξόρκι σωστά.
  Η Κασσάνδρα γέλασε και τσίριξε:
  - Ναι, φαίνεται υπέροχο ! Απλά κοίτα. Το μαγικό ραβδί είναι πολύ ισχυρό και μπορείτε να προκαλέσετε ζημιά στην πόλη, τα ζωντανά όντα και τον εαυτό σας.
  Η Ντομίνικα γρύλισε:
  - Δεν είμαι τόσο ανόητος όσο νομίζεις!
  Η Κοντέσσα του Δράκου πρότεινε:
  - Ας της δώσουμε τότε κάτι πιο ακίνδυνο και λιγότερο δυνατό. Αλλιώς θα μου κάνει κι αυτή μια τρύπα.
  Η Κασσάνδρα τραγούδησε:
  Να εκδηλωθεί με μαγεία,
  Χρειαζόμαστε ταλέντο...
  Είναι καλύτερο για εσάς να δημιουργήσετε
  Μεγάλα διαμάντια!
  Και το κορίτσι της νύμφης χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της. Εμφανίστηκε ένα μικρό πλατινένιο δαχτυλίδι. Η Κασσάνδρα το πέταξε με το πόδι της και το μαγικό τεχνούργημα κατέληξε ακριβώς δίπλα στο πρόσωπο της Ντομίνικα.
  Η μαρκησία κελαηδούσε:
  - Μπορείτε να πάρετε αυτό το δαχτυλίδι. Τοποθετήστε το στον δείκτη σας. Και προσπαθήστε να ευχηθείτε κάτι δυνατά. Η μαγεία σε αυτό δεν είναι ισχυρή, αλλά λειτουργεί απλά. Δεν είναι αρκετό για ένα διαμάντι στο μέγεθος μιας καρύδας, αλλά, για παράδειγμα, το μέγεθος ενός μπιζελιού είναι αρκετό!
  Η κοπέλα ηθοποιός έπιασε το δαχτυλίδι στο χέρι της. Αλλά αντί για τον δείκτη, τον έβαλε στο μεσαίο δάχτυλό της και, χαμογελώντας σαρκαστικά, ρώτησε:
  - Κι αν προσπαθήσεις έτσι; Τι θα γίνει τότε;
  Η Κασσάνδρα χαμογέλασε επίσης σαρκαστικά:
  - Εντάξει, προσπάθησε!
  Η Ντομίνικα τσίριξε:
  - Ψήστε τα τακούνια της μαρκησίας με φωτιά!
  Η φλόγα άναψε κάτω από τα γυμνά πόδια της Ντομίνικα . Η γυμνή σόλα κάηκε σοβαρά, ούρλιαξε και άρχισε να τρέχει. Πράγματι, η φωτιά δεν είναι αδύναμη. Αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε μακριά. Το κορίτσι ήταν τυλιγμένο γύρω από τη μακριά ουρά της κόμισσας του δράκου.
  Μια ευχάριστη, γυναικεία φωνή ακούστηκε από το πανίσχυρο ερπετό:
  - Ουάου! Μόλις ήρθες στον κόσμο μας και θέλεις να σακατέψεις μια νύμφη, συγγενή των υψηλότερων Θεών; Ξέρεις ότι για αυτό θα σε στείλουν σκλάβο σε λατομείο; Και θα δουλέψεις εκεί εντελώς γυμνοί, αλυσοδεμένοι και θα λάβεις μαστίγια και ραβδιά, τρώγοντας ψωμί και νερό. Και θα πρέπει επίσης να κοιμάστε αλυσοδεμένοι και πάνω σε πέτρες. Και δεν θα ξέρετε τίποτα άλλο παρά σκληρή δουλειά και μαστίγια. Ειδικά τώρα που σκόρπισαν σκλάβοι, ένα ψηλό και μυώδες κορίτσι σαν εσένα δεν θα μας κάνει κακό στα ορυχεία!
  Η Ντομίνικα ανατρίχιασε με αυτά τα λόγια. Κάποτε έπαιξε την Κλεοπάτρα σε μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού. Για εξοικονόμηση χρημάτων, ο πίνακας είχε τον τίτλο "Η Κλεοπάτρα στην Αιχμαλωσία του Αυγούστου". Δηλαδή δεν είναι και κανονάκι. Η Κλεοπάτρα δεν αυτοκτόνησε και συνελήφθη.
  Λοιπόν, την έστειλαν στα ορυχεία. Και εκεί περπάτησε μισογυμνή και ξυπόλυτη. Και το περπάτημα σε αιχμηρές πέτρες σε ένα ορυχείο με γυμνά πέλματα είναι αρκετά επώδυνο. Λοιπόν, κουβαλήστε κι εσείς ένα φορτίο. Ήταν απαραίτητο ο ιδρώτας της σκλάβας να είναι αληθινός και το πρόσωπό της να είναι αληθινό, όχι να προσποιείται ότι είναι εξαντλημένο.
  Αλλά, φυσικά, είναι απλώς μια ταινία, και μάλιστα αρκετά φθηνή. Και την χτύπησαν με ένα μαστίγιο, που ήταν επίσης εξωπραγματικό. Αλλά εξακολουθεί να πονάει . Αν και το αίμα, φυσικά, ήταν ψεύτικο.
  Γενικά η ταινία ήταν φτηνή και εκτός από λατομεία με ημίγυμνες κοπέλες, ουσιαστικά δεν προβλήθηκε τίποτα άλλο. Ο υπολογισμός ήταν προφανώς για να προσελκύσει σεξουαλικά ανήσυχους άνδρες. Λοιπόν, και επίσης, όλοι γνωρίζουν το όνομα - Κλεοπάτρα! Και αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αγορά
  Η Ντομίνικα πήρε μια βαθιά ανάσα και με τι είδους περιττώματα κάνουν μερικές φορές μπάνιο οι αστέρες του κινηματογράφου;
  Η νύμφη μαρκησία κελαηδούσε:
  - Μη λυπάσαι, γλυκιά μου, σε χρειαζόμαστε. Δεν θα σε παραδώσουμε σε κανέναν.
  Η Κοντέσα του Δράκου βρυχήθηκε:
  - Αφήστε τον να προσπαθήσει να εξασκηθεί ξανά πριν από τις εξετάσεις. Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να φανταστούμε κάτι!
  Η Ντομίνικα έτριψε το δαχτυλίδι και είπε:
  - Θέλω παγωτό σοκολάτα!
  το κορίτσι και πάγωσε από ένταση.
  Και ένα μείγμα θρυμματισμένου πάγου και σοκολάτας απλώνεται πάνω του. Ως αποτέλεσμα, η Ντομίνικα ήταν βρώμικη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ακόμη και γρατσουνισμένη.
  Η κόμισσα του δράκου γέλασε τόσο δυνατά που οι πίδακες της βρύσης τινάχτηκαν και τα λουλούδια τρέμησαν.
  Η νύμφη μαρκησία παρατήρησε ήρεμα:
  - Είναι εντάξει! Αντιθέτως, έχει μεγάλες ικανότητες, αναπαρήγαγε τόσο παγωτό και σοκολάτα με ένα τέτοιο τεχνούργημα, που γενικά δεν είναι πολύ δυνατό!
  Η Ντομίνικα έγλειψε τη σοκολάτα από τα μάγουλά της και έφτυσε απογοητευμένη, γκρινιάζοντας:
  - Είναι πικραμένος!
  Η Κασσάνδρα γέλασε και παρατήρησε:
  - Και η σοκολάτα είναι πικρή. Δεν το ήξερες αυτό;!
  Η κοπέλα ηθοποιός βρυχήθηκε:
  - Και εδώ, στη Γη και στη Ρωσία, είναι γλυκό !
  Η μαρκησία έγνεψε:
  - Ξέρω! Ξέρουμε επίσης να φτιάχνουμε γλυκιά σοκολάτα. Αλλά προς το παρόν θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε. Πιο συγκεκριμένα, δεν διευκρινίσατε τι είδους σοκολάτα θέλετε συγκεκριμένα. Και γενικά, είναι καλό που παράγγειλες μόνο παγωτό. Αν σου περνούσε από το μυαλό, για παράδειγμα, να κάνεις ένα μπάνιο με χρυσό, θα χτυπούσες πολύ πιο δυνατά την κορυφή του κεφαλιού σου.
  Η Ντομίνικα σημείωσε έξυπνα:
  - Η ζωή είναι σε πλήρη εξέλιξη, και όλα είναι πάνω από το κεφάλι!
  Η Κοντέσσα του Δράκου πρότεινε:
  "Αντί για ανοησίες, που δεν θα τη βοηθήσουν όταν μπει στην ακαδημία των δράκων, είναι καλύτερα να την αφήσουμε να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα πραγματικά μικρό διαμάντι". Συνήθως, αυτό είναι δυνατό για όσους έχουν υψηλό έμφυτο επίπεδο μαγικών ικανοτήτων.
  Η Κασσάνδρα απάντησε:
  - Οχι! Αυτό είναι πολύ προφανές μονοπάτι. Θα πρέπει να ενεργείτε πολύ πιο διακριτικά.
  Η Ντομίνικα σφύριξε ιδιότροπα:
  - Είμαι βρεγμένος και βρώμικος, μόλις ψητό κοτόπουλο. Μπορείτε να το διορθώσετε αυτό;
  Η νύμφη μαρκησία έγνεψε:
  - Φυσικά, ομορφιά μας!
  Και έφτιαξε ένα οκτώ με το μαγικό της ραβδί. Έλαμψε με ένα μπλε φως. Και τώρα το κορίτσι από τη Γη έγινε ξανά καθαρό και τακτοποιημένο, και σχεδόν όλες οι γρατσουνιές εξαφανίστηκαν. Εκτός από ένα στο δεξί μάγουλο.
  Αλλά η Δομίκα δεν είδε τον εαυτό της και δεν έδωσε σημασία.
  Η Κοντέσα του Δράκου σφύριξε:
  - Και έτσι, καλή μου... Βλέπω καταλαβαίνεις κάτι; Λοιπόν, ένα όμορφο κορίτσι από τον πλανήτη των αναπτυσσόμενων τεχνολογιών;
  Σε απάντηση, ο Dominique τραγούδησε:
  Μα γιατί,
  Είναι αδύνατο να ζεις με το μυαλό σου!
  Γιατί, η ζωή δεν μας διδάσκει τίποτα!
  Μα γιατί! Μα γιατί!
  Και γέλασε, γιατί αυτό το τραγούδι, που ερμήνευσε ο Boyarsky , ήταν κατάλληλο και όμορφο. Όμως η αγγελική φωνή της προκάλεσε μόνο ένα ξέσπασμα γέλιου.
  Η Κασσάνδρα σφύριξε και τα μάτια έλαμπαν:
  - Δεν μπορείς να σου αρνηθεί την αίσθηση του χιούμορ. Αλλά είσαι ποτέ σοβαρός;
  Η Ντομίνικα συνοφρυώθηκε. Θυμήθηκε πώς έπαιζε ένα κορίτσι που έπαιρνε κακό βαθμό στο σχολείο. Και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει στο πρόσωπό της ένα αναστατωμένο βλέμμα. Αντίθετα, ήθελα ακόμη και να ξεγυμνώσω τα δόντια μου. Λοιπόν, αυτό είναι κατανοητό ... Έχει πολύ αέρα στο κεφάλι της. Για παράδειγμα, μερικοί τύποι απλώς θα γυμνώσουν τα δόντια τους μέσα στο πλήθος, και αυτός είναι όλος ο ρόλος τους!
  Και η Ντομίνικα ήθελε να παίξει... Πριγκίπισσες φυσικά.
  Η Κοντέσα του Δράκου τότε πρότεινε:
  - Ας μας χορέψει καλύτερα. Είδατε ότι στις ταινίες χορεύει πολύ καλά .
  Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια. Η Ντομίνικα μπορούσε να χορέψει. Ήθελαν να την πάρουν ακόμη και για τον ρόλο της Εσμεράλντας. Επιπλέον, σύμφωνα με τον κανόνα, φαίνεται ότι δεν είναι καν τσιγγάνα. Και γιατί να μην παίξει αυτό το ρόλο μια εκθαμβωτική ξανθιά;
  Αλλά η κινηματογραφική μεταφορά κλασικών, ακόμα και ξένων, δημιουργεί επίσης ορισμένα προβλήματα. Ως εκ τούτου, κινηματογραφήθηκε σε διαφορετικό ρόλο, αλλά και χορεύοντας.
  Ναι, φυσικά της άρεσε να χορεύει και ήξερε να χορεύει. Παρ' όλα αυτά, το πήρε και ξεστόμισε:
  - Χρυσώστε τη λαβή!
  Η μαρκησία νύμφη τσίριξε:
  - Τι περισσότερο?
  Η Ντομίνικα απάντησε λογικά:
  - Ακόμα και οι τσιγγάνοι στην αγορά δεν χορεύουν δωρεάν. Χρειάζομαι λοιπόν μια βαριά τσάντα χρυσού. Δεν είναι ξεκάθαρο;
  Η Κοντέσα του Δράκου βρυχήθηκε:
  - Τι αναιδής ! Μάλιστα, η καλύτερη θέση του είναι στα λατομεία. Εκεί θα αναπτύξει ταυτόχρονα αντοχή και θα συνηθίσει στην υπακοή. Για αυτό, πρέπει να ανατραφεί με σκληρό τρόπο!
  Ξαφνικά ένα κορίτσι έτρεξε κοντά τους. Εμφανισιακά φαινόταν σαν ανθρώπινο παιδί που δεν ξεπερνούσε τα δέκα χρόνια. Ταυτόχρονα όμως φορούσε πολύτιμα κοσμήματα, σαν σε κοσμηματοπωλείο. Γυμνά, μικρά, παιδικά πόδια φαίνονταν ακατάλληλα και γελοία σε μια τέτοια πολυτέλεια.
  Το κορίτσι έλεγξε:
  - Μπορώ να αγοράσω αυτόν τον σκλάβο από σένα. Πόσο το θέλεις!
  Η Κασσάνδρα απάντησε με σιγουριά:
  - Αυτό το κορίτσι δεν πωλείται! Και ενώ δεν είναι σκλάβα. Ωστόσο, ίσως δεν θα είναι ελεύθερη για πολύ.
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Πόσο ανήθικο είναι όταν ένα μικρό παιδί αγοράζει σκλάβους για τον εαυτό του!
  Η μαρκησία-νύμφη απάντησε με σιγουριά:
  - Αυτό δεν είναι παιδί, αλλά θηλυκό χόμπιτ! Και τα χόμπιτ μοιάζουν με ανθρώπινα παιδιά...
  Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το ποδαράκι της και κελαηδούσε:
  - Είμαι βαρόνη! Και αυτό σημαίνει ότι ο σκλάβος σου είναι υποχρεωμένος να με προσκυνήσει.
  Η Ντομίνικα τσίριξε επιθετικά:
  - Δεν πειράζει ! Θα κάνω, θα υποκλιθώ στο παιδί!
  Σε απάντηση, η βαρόνη του χόμπιτ τράνταξε το δεξί της χέρι. Ο κεραυνός πέταξε έξω και χτύπησε την κοπέλα ηθοποιό στα γυμνά της πόδια. Σε απάντηση, ο τσιμπημένος Ντόμινικ φώναξε κάτι. Και ένα μεγάλο κέικ χοντρά καλυμμένο με κρέμα έπεσε πάνω στην τολμηρή μάγισσα. Έπεσε μάλιστα από τα πόδια της και η μικρή καλλονή έπεσε στο πεζοδρόμιο. Εκείνη όμως πετάχτηκε αμέσως, αλειμμένη με μπισκότο, συμπυκνωμένο γάλα και πάστα σοκολάτας. Η βαρόνη του χόμπιτ τίναξε το αριστερό, γυμνό, μικρό πόδι της, στα δύο από τα δάχτυλα της οποίας έλαμπαν δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους.
  Και ένα ολόκληρο μαγικό κύμα τσουνάμι πέταξε έξω. Ο Ντόμινικ πετάχτηκε είκοσι μέτρα ψηλά. Μετά από αυτό, το κορίτσι έπεσε κάτω. Ευτυχώς, έχοντας χορό από μικρή ηλικία και έπαιζε σε ταινίες, είχε ήδη πέσει πολλές φορές από διαφορετικά ύψη και έκανε ακροβατικά ακροβατικά.
  Ως εκ τούτου, η Dominika ομαδοποιήθηκε το φθινόπωρο σαν γάτα και προσγειώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μόνο που τα πόδια του κοριτσιού, που είχαν ήδη καεί από τη μαγεία της μάχης, ένιωσαν έντονο πόνο όταν ήρθαν σε επαφή με τα χρωματιστά πλακάκια που κάλυπταν την περιοχή. Το κορίτσι ούρλιαξε.
  Και η κόμισσα του δράκου τύλιξε τη μακριά, σαν πεύκο ουρά της γύρω από τη μάγισσα βαρόνη και σφύριξε:
  - Σταματήστε τον αγώνα! Διαφορετικά θα συλληφθείτε και οι δύο! Αν θέλετε να πολεμήσετε, υπάρχουν ειδικά γήπεδα προπόνησης όπου διεξάγονται μαγικές και άλλες μονομαχίες!
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  - Ναι, ακριβώς μονομαχία! Μόνο χωρίς όπλα - χέρια και πόδια!
  Η βαρόνη του Χόμπιτ βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Πολέμησε με τον σκλάβο! Για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι τρομακτικό για μένα ! Θα ήταν καλύτερα να την στείλεις στα ορυχεία. Το να διδάσκεις μαγεία σε έναν τέτοιο ανόητο είναι πολύ επικίνδυνο.
  Η μαρκησία-νύμφη συμφώνησε με σοβαρό τόνο:
  - Κι εγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Ναι, αυτό το κορίτσι έχει κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα να δημιουργεί καταστροφές και να προκαλεί συγκρούσεις.
  Η κοπέλα ηθοποιός αντιτάχθηκε:
  - Δεν πάω πρώτα σε κανέναν! Όσο για τα υπόλοιπα ... Με κάθε αποτυχία, να ξέρεις να αντεπιτίθεται, αλλιώς δεν θα δεις επιτυχία.
  Η κόμισσα του δράκου απελευθέρωσε το άτακτο κορίτσι, που έμοιαζε με παιδί, αλλά ήταν πραγματικά ικανό να πετάξει ένα ολόκληρο σύνταγμα τανκς.
  Η ουρά ήταν ελαφρώς λεκιασμένη με κρέμα, συμπυκνωμένο γάλα, άλειμμα σοκολάτας και μπισκότο. Η τούρτα ήταν τεράστια και ξεκάθαρα φτιαγμένη από την καρδιά. Είναι κρίμα που το έσπασαν αντί να το φάνε. Η κόμισσα του δράκου έσπασε τα δάχτυλά της και τα πόδια της και το κρυστάλλινο ρυάκι της βρύσης την έπλυνε, ξεπλένοντας τη βρωμιά.
  Η Κασσάνδρα έγνεψε καταφατικά.
  - Η καθαριότητα είναι το κλειδί για την υγεία! Παραγγείλετε πρώτα!
  Η βαρόνη του Χόμπιτ έτριψε το ένα από τα μικρά, μαυρισμένα, χαριτωμένα πόδια της στο άλλο. Για μερικά δευτερόλεπτα άναψε σαν λάμπα. Και όλες οι γαστρονομικές υπερβολές που είχαν λερώσει πολύ τη μάγισσα εξαφανίστηκαν. Και τα πολυτελή κοσμήματα έλαμψαν με ανανεωμένο σφρίγος. Στην πραγματικότητα, έμοιαζε τόσο πολύ με πριγκίπισσα που η Ντομίνικα ένιωσε τρυφερότητα.
  Είχε επίσης την ευκαιρία να παίξει μια πριγκίπισσα σε ένα από τα παραμύθια. Εκεί έπρεπε να αποχωριστεί τα πολυτελή ρούχα και τα πολύτιμα παπούτσια και να γίνει υπηρέτρια μάγισσας. Φορέστε κουρέλια και περπατήστε με ξύλινα παπούτσια. Και σε τέτοια τακάκια είναι πολύ χειρότερο από το ξυπόλητο. Άρχισε μάλιστα να πείθει τον σκηνοθέτη ότι ίσως ήταν καλύτερο να κινηματογραφηθεί χωρίς παπούτσια. Εξάλλου, τα γυμνά πόδια του κοριτσιού με κουρέλια θα έδιναν πολύ πιο έντονη έμφαση στη φτώχεια και στην αλλαγή της ιδιότητας μιας πριγκίπισσας σε de facto σκλάβα.
  Όμως ο σκηνοθέτης είχε ξεκάθαρα τις δικές του ιδέες. Στο τέλος, ενώ ξέφευγε από τον πύργο του θανάτου, ξεφορτώθηκε τελικά τα παπούτσια και τα κοντάκια και μετά ήταν ξυπόλητη, νιώθοντας αληθινή ευδαιμονία. Τώρα, όμως, τα ξυπόλυτα πόδια της κάηκαν και εμφανίστηκαν ακόμη και μικρές φουσκάλες, κάτι που ήταν και επώδυνο και αποκρουστικό!
  Η βαρόνη του χόμπιτ της άπλωσε τη μικρή της παλάμη, τρυφερή και ταυτόχρονα μαυρισμένη, σφίγγοντας το χέρι της Ντομίνικα με παιδική δύναμη και κελαηδώντας:
  - Εντάξει, ειρήνη! Με λένε Λάσκα. Και μη νομίζεις, φίλε, ότι είμαι ένα ακίνδυνο κορίτσι, τα ορκ, τα καλικάντζαρια, τα σπόρια του Koshchei, όλα με πήραν πολλά !
  Η Ντομίνικα ρώτησε έκπληκτη:
  - Πόσο χρονών είσαι παιδί μου;
  Η νυφίτσα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Μεταξύ των εκπροσώπων του ωραίου φύλου δεν συνηθίζεται να ρωτάμε για την ηλικία! Όσο κοιτάζω, τόσα χρόνια μου δίνεις.
  Η κοπέλα ηθοποιός γέλασε και παρατήρησε:
  - Είσαι δέκα χρονών! ΟΧΙ πια!
  Η Κοντέσα του Δράκου βρυχήθηκε:
  - Ναι, είναι ήδη πάνω από τριακόσια. Κάτι που όμως δεν έχει σημασία. Στον κόσμο μας, όλα τα θηλυκά είναι νέα και όμορφα. Μείνε μαζί μας κορίτσι, θα γίνεις η βασίλισσα μας!
  Η Ντομίνικα απάντησε με ένα διάσημο δίστιχο:
  Αν πει ο ιερός στρατός,
  Πέταξε τη Ρωσία, ζήσε στον παράδεισο...
  Θα πω: "Δεν υπάρχει ανάγκη για παράδεισο",
  Δώσε μου την πατρίδα μου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Η Μαρκησία και η Βαρόνη χτύπησαν τα χέρια τους και αναφώνησαν από κοινού:
  - Μπράβο! Το έφτιαξες μόνος σου;!
  Η Ντομίνικα κούνησε αρνητικά το χρυσό της κεφάλι:
  - Οχι. Οχι εγώ. Κάποιος άλλος, δεν θυμάμαι τον συγγραφέα!
  Η Κασσάνδρα μόρφασε:
  - Περίεργο, έχεις εξαιρετική μνήμη!
  Η κοπέλα ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Σκέφτομαι πάρα πολύ τον εαυτό μου παρά τους άλλους. Είναι καλύτερα να τους αφήσω να μάθουν περισσότερα για μένα παρά εγώ για τους άλλους. Επίσης, μερικές φορές συνθέτω, και όχι χειρότερα από τον Πούσκιν.
  Η κόμισσα του δράκου έβγαλε τα λαμπερά, αστραφτερά δόντια της σαν διαμάντια στο πλατύ στόμα της και είπε σοβαρά:
  - Ίσως μπορείτε να τραγουδήσετε κάτι δική σας σύνθεση;
  Η Ντομίνικα είπε παρακλητικά, τρίβοντας τα καμένα πόδια της:
  - Καμία ερώτηση! Δώσε μου τουλάχιστον ένα χρυσό νόμισμα. Και θα ερμηνεύσω ένα ολόκληρο τραγούδι επιτυχίας για εσάς. Και να τραγουδάς για τίποτα; Ασεβαστή! Και επιπόλαια, ασύμφορη!
  Η μαρκησία-νύμφη συνοφρυώθηκε, και το μαγικό της ραβδί άστραψε απειλητικά στο χέρι της, ήταν αποφασισμένη να τιμωρήσει την αυθάδη κοπέλα που τόλμησε να αντικρούσει τον δράκο.
  Η κόμισσα του δράκου σφύριξε συμφιλιωτικά:
  - Δώσε της ένα ασημένιο νόμισμα. Αφήστε τον να τραγουδήσει από καρδιάς.
  Η Ντομίνικα χαμογέλασε, τα δόντια της, τόσο τέλεια, άστραφταν σαν παγωμένες βουνοκορφές στον λαμπερό ήλιο το μεσημέρι. Και εκείνη τσίριξε:
  - Χρήματα μπροστά!
  Η νυφίτσα της πέταξε ένα νόμισμα και ούρλιαξε:
  - Ορίστε, πιάστε το!
  Η κοπέλα πέταξε το πόδι της και κατάφερε να πιάσει ένα ασημί στρογγυλό κομμάτι με τα γυμνά της δάχτυλα. Μετά το μετέφερε στην παλάμη της. Κοίταξα το νόμισμα. Δεν ήταν τίποτα, το ασήμι ήταν εντελώς καινούργιο, στη μια πλευρά υπήρχε ένας δράκος με επτά κεφάλια, και στα πόδια του κρατούσε ένα σκήπτρο και ένα μαχαίρι. Και από την άλλη , ένα όμορφο κορίτσι με πολύ πλούσια σγουρά μαλλιά. Και είναι υπέροχο.
  Η Ντομίνικα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να δοκιμάσει το νόμισμα και απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι υπέροχο. Καλό πράγμα.
  Η νυφίτσα σφύριξε:
  - Τώρα, τραγουδήστε! Ας δούμε τι μπορείτε να κάνετε!
  Η Κοντέσα του Δράκου πρόσθεσε:
  - Και πρέπει να τραγουδάς δυνατά και να ερμηνεύεις μια λίγο πολύ μεγάλη μπαλάντα, αφού πληρώσαμε!
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, το καταλαβαίνω! Δεν μπορείς να τραγουδάς σαν...
  Και τότε ο συνειρμός δεν της πέρασε από το μυαλό. Λοιπόν, το να πούμε ένα αηδόνι δεν είναι απολύτως σωστό ή κατάλληλο. Αλλά κάτι άλλο, όχι πραγματικά αυτό!
  Η νύμφη έβαλε το γυμνό της πόδι:
  - Ας αρχίσουμε!
  Η Ντομίνικα άρχισε να τραγουδά με την καθαρή και απαλή φωνή της.
  Ήμουν διάσημη ηθοποιός
  Γυρίσματα, βρισιές, μουσική, μπάλες...
  Άρχισε να χορεύει μανιασμένα και ξέφρενα,
  Όπως η ενσάρκωση του Σατανά!
  
  Τα πόδια μου είναι τόσο δυνατά
  Πολέμησαν το έξαλλο hopak...
  Είμαστε τόσο ωραία κορίτσια
  Ας μετακινήσουμε αμέσως τον ύπουλο!
  
  Αλλά βρέθηκα σε έναν κόσμο, ξέρετε, ιδιαίτερο,
  Εκεί που οι δράκοι κυβερνούν σαν βασιλιάδες...
  Η παραγγελία εκεί είναι πολύ νέα,
  Τουλάχιστον σκίστε το πουκάμισό σας!
  Έπρεπε να γίνω ξυπόλητος σκλάβος
  Παίρνω ένα μαστίγιο στην πλάτη...
  Τα σύννεφα από πάνω μας είναι μπλε,
  Το μέρος είναι δυσάρεστο στη Γη!
  
  Εδώ με πλησιάζει ένας αυστηρός νάνος,
  Και κρατάει ένα μαστίγιο στα χέρια του...
  Ένα ασπροκέφαλο αγόρι έτρεξε -
  Ο σκλάβος ξυπόλητος, ο ιδιοκτήτης φαινομενικά τσιγκούνης!
  
  Ο καλικάντζαρος γελάει, αγγίζει τα δόντια του με το πόδι του,
  Σαν κορίτσι με άρθρο, επιβήτορας...
  Έτσι ώστε η αρκούδα να το ροκανίζει με ραιβόποδα -
  Αυτό θα είναι το τέλος της φαλάκρας του νάνου!
  
  Αλλά με πούλησαν στα ορυχεία,
  Δεν υπήρχαν εμφανή σημεία στο χαρέμι...
  Και μου έδωσαν ένα δυνατό μαστίγιο καταδιώκοντας,
  Γιατί το κορίτσι τρώει πολύ!
  
  Εδώ ο καλικάντζαρος με οδηγεί σε ένα σχοινί,
  Η γοητεία του κοριτσιού είναι απολύτως εκπληκτική ...
  Η φωνή του σκλάβου είναι πολύ καθαρή,
  Αλλά τελικά υπάρχουν μόνο μηδενικά!
  
  Είμαι σχεδόν γυμνός και ξυπόλητος
  Δουλεύω στα ορυχεία σαν αυτό το γαϊδούρι...
  Μαμά, λέω, καλή μου,
  Πόσο ηλίθιο έγινε!
  
  Ήμουν ένα ικανό κορίτσι
  Πολλαπλασιασα κλασματα στο κεφαλι μου...
  Και τώρα σε ένα, σκεφτείτε το, μια φούστα,
  Είμαι σε άγρια δουλεία!
  
  Για πολύ, πολύ καιρό άντεξα τον καλικάντζαρο,
  Έλαβα ένα μαστίγιο στην πλάτη...
  Με χτύπησαν για δουλειά και όχι για δουλειά,
  Μου υποσχέθηκαν να με ταΐσουν αργότερα!
  
  Αλλά οι ξυπόλητοι σκλάβοι επαναστάτησαν,
  Λοστοί σε δράση, σφυριά,
  Και τώρα, θεωρήστε το στοιχείο σας ,
  Σε έναν καλικάντζαρο με φαλάκρα Είμαι νεκρός !
  
  Λοιπόν, αυτοί οι κακοί σκοτώθηκαν,
  Είχαμε τρομερές απώλειες...
  Αλλά, πιστέψτε με, ελευθερωθήκαμε -
  Τα κορίτσια έδειξαν κορυφαία κατηγορία!
  
  Και τώρα έχουμε έναν μεγάλο στρατό,
  Μας μάχονται και τα παιδιά...
  Σπάμε ασπίδες σαν σανίδες,
  Οι κακοί άρχοντες θα καπούτ!
  
  Και τότε η σκλαβιά της κόλασης θα εξαφανιστεί,
  Ο άντρας ισιώνει τους ώμους του...
  Και θα βάλουμε τέλος στην αρχοντιά, βαρεμένοι από εχθρούς,
  Θα υπάρξει ένας αιώνας ευτυχίας και προόδου!
  
  Και τότε θα υπάρξει ειρήνη σε όλο τον κόσμο,
  Άντρα, μεγάλο αστέρι...
  Θα πετάξουμε στον έναστρο αέρα, ξέρεις,
  Αφήστε τα όνειρα των ανθρώπων να γίνουν πραγματικότητα!
  Το κορίτσι τελείωσε με μια ψηλή νότα, με τη φωνή της να αστράφτει σαν ασημένιες καμπάνες.
  Η νύμφη κοπέλα χτύπησε τα χέρια της. Το τραγούδι της Ντομίνικα άκουσαν επίσης πολλά ξωτικά και τρολ και δυο άτομα. Και της πέταξαν τα νομίσματα: και ασημένια και χάλκινα.
  Η κοπέλα ηθοποιός υποκλίθηκε. Και τα μάζεψε από τα πλακάκια. Πήρε μερικά από τα νομίσματα με τα χέρια της και μερικά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ήταν ένα υπέροχο θέαμα.
  Ναι, έχει τόσο σαγηνευτικά και λαξευμένα πόδια. Και πόσο όμορφη και εντυπωσιακή είναι από μόνη της. Λοιπόν, πού είναι άλλες πριμαντόνες σε σύγκριση με αυτήν; Θα τολμήσουν να εμφανιστούν στη σκηνή ξυπόλητοι; Ή με κοντή φούστα;
  Η Κοντέσα του Δράκου σημείωσε:
  - Αυτή είναι η τραγουδίστρια! Όχι, ανήκει στην ακαδημία. Και μόνο στην ακαδημία, στη σχολή που η ίδια επιλέγει.
  Ο Ντόμινικ γέλασε και τραγούδησε:
  Εμείς τα κορίτσια θα είμαστε οι κριτές του εαυτού μας,
  Κι αν έχεις να διαλέξεις, και η επιλογή είναι δύσκολη...
  Επιλέγουμε ξύλινα κοστούμια,
  Γιατί ο λαός μας έχει μόνο τιμή!
  Η νυφίτσα έγραψε στο Twitter:
  - Έχεις φωνή... Απλά άγγελος υψηλού επιπέδου!
  Η Ντομίνικα χαμογέλασε και πέταξε ένα από τα νομίσματα ψηλότερα με το γυμνό της πόδι, και μετά έσκυψε και το έπιασε με τη γλώσσα της. Και μετά άρχισε να ουρλιάζει. Από την επαφή με το σάλιο, το πορτοκαλί μέταλλο θερμάνθηκε αμέσως και έκαψε το στόμα της καλλονής.
  Το κορίτσι άρχισε να φτύνει και να γκρινιάζει. Και η επιθυμία της να τραγουδήσει εξατμίστηκε ξαφνικά.
  Η νύμφη κούνησε το δαχτυλίδι της και η ζέστη στο στόμα της Ντομίνικα αμέσως έφυγε. Το κορίτσι φώναξε:
  - Ουάου! Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι ένας δράκος που αναπνέει τη φωτιά!
  Η νυφίτσα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Κάλλιο αργά παρά ποτέ,
  Το κορίτσι έχει υπέροχα χρόνια μπροστά!
  Η Κοντέσα του Δράκου σημείωσε:
  "Έχουμε διαφορετική δομή του στόματος και του λαιμού από τους ανθρώπους και η φλόγα δεν καίει καθόλου. Μην ανησυχείτε λοιπόν για εμάς.
  Το κοινό που είχε συγκεντρωθεί εξακολουθούσε να κάνει θόρυβο και απαιτητικό, χτυπώντας τα χέρια του:
  -Κάνε κάτι άλλο, καλώς ήρθες!
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  - Αν σκαρφιστείς νομίσματα, θα το κάνω!
  Ως απάντηση, θόρυβος και διαβεβαιώσεις:
  - Ναι φυσικά! Καλως ΗΡΘΑΤΕ.
  Και κάτω από τα γυμνά, μυώδη, μαυρισμένα και χαριτωμένα πόδια του κοριτσιού, που τα δάχτυλε με αμίμητη χάρη, πετούσαν χρυσά, ασημένια, πορτοκαλί, χάλκινα και πλατινένια νομίσματα.
  Η Ντομίνικα έγινε χαρούμενη από αυτό, ένιωσε ενθουσιασμό και άρχισε να τραγουδά με θέρμη.
  Οι καταιγίδες και οι τυφώνες δεν αποτελούν εμπόδιο για το ζευγάρι μας,
  Κόρες της Πατρίδος, που ανθίζουν σαν τριανταφυλλιές.
  Αυτός που δεν έχει γνωρίσει τον πόλεμο δεν έχει φάει χυλό από κεχρί,
  Ο Θεός ο Σωτήρας Ιησούς μας οδηγεί στη μάχη!
  
  Έχουμε συνηθίσει να πολεμάμε ακόμα και σε έναν φουρτουνιασμένο ωκεανό,
  Κάθε άνθρωπος είναι σαν τσιπ στη θάλασσα.
  Πιστεύω ότι θα κάνουμε κομμάτια τα τέρατα της Ορδής στη μάχη,
  Η τιμή μας δεν χτυπιέται με βαριοπούλα και σφυρί!
  
  Το σπαθί θερμάνθηκε στο σφυρήλατο, στην πολύ καυτή κόλαση,
  Οι ακονισμένες λεπίδες είναι πολύ σκληρές φυσούνες!
  Να είσαι ένας ατρόμητος στρατιώτης. με δυνατή καρδιά,
  Αν υπάρχει θάνατος, τότε μείνε ακίνητος, μην τρέχεις!
  
  Ναι , ο πόλεμος, φυσικά, δεν είναι γλέντι με γλυκό μέλι,
  Μετά από όλα, υπάρχουν δάκρυα πάνω του, και το αίμα ρέει πυκνά.
  Ο λύκος ουρλιάζει παρατεταμένα και η αρκούδα με ένα άγριο βρυχηθμό,
  Και ας είναι το χτύπημα ως αντάλλαγμα στο μάτι, όχι στο φρύδι!
  
  Υπάρχει ένα δόρυ που μπορεί να τρυπήσει την αλυσίδα,
  Υπάρχουν ασπίδες που δεν μπορεί να τις διαπεράσει ένα σωρό!
  Αλλά μην είσαι δειλός, μην αφήνεις τους διαβόλους να κάνουν γκριμάτσες ,
  Για να μην γίνουμε σαν το παιχνίδι στα δίχτυα!
  
  Πιστέψτε με, θα έρθει μια λαμπερή λύση,
  Για όλους υπάρχει μια ανταμοιβή που δεν μπορεί να βρεθεί ψηλότερα!
  Για μια εγκληματική σκέψη, πιστεύω, θα έρθει η εκδίκηση,
  Δεν υπάρχει άλλη ανδρεία από το δύσκολο μονοπάτι!
  Τραγούδησε λοιπόν η Ντομίνικα και το ετερόκλητο πλήθος την χειροκρότησε με μεγάλο ενθουσιασμό. Ακόμα κι αν είναι όλες γυναίκες, δεν υπάρχουν άντρες σε αυτόν τον κόσμο. Ή, σχεδόν χωρίς το ισχυρότερο φύλο.
  Μετά από αυτό, η κόμισσα του δράκου κούνησε την ουρά της και σημείωσε:
  - Λοιπόν πρέπει να φύγω! Ξεφεύγω από τη μέση!
  Η νύμφη σήκωσε το νόμισμα με το γυμνό της πόδι και πρότεινε:
  - Ας ελέγξουμε. Θα πετάξω, και λες - κεφάλια ή ουρές ! Μαντέψτε, το κέρμα είναι δικό σας, όχι, μου δίνετε ένα κέρμα πίσω!
  Η Κοντέσα του Δράκου βρυχήθηκε από τα γέλια και απάντησε:
  - Ξέρω τα κόλπα σου! Επομένως, είναι καλύτερα να μην χάνετε τον χρόνο ή το κεφάλι σας!
  Η Ντομίνικα χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Το κεφάλι δεν είναι αυτιά, μπορείς να το σκίσεις από το καπέλο, δεν μπορείς να το ράψεις ξανά!
  Η νυφίτσα κελαηδούσε και τραγούδησε:
  -Τα αυτιά στην κορυφή του κεφαλιού είναι αυτιά!
  Αυτιά στην κορυφή του κεφαλιού - ένας ασθενής σε ψυχιατρείο !
  Η Κοντέσα του Δράκου πέταξε στον αέρα. Και δεν σχολίασε τι τραγούδησε η νύμφη. Και αυτό, πρέπει να σημειωθεί, είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Η Ντομίνικα άρχισε βιαστικά να μαζεύει νομίσματα με τα χέρια και τα γυμνά πόδια της. Και το έκανε με γρήγορο ρυθμό.
  Η νυφίτσα παρατήρησε, ξύνοντας τα μαλλιά της με ένα μαγικό ραβδί:
  - Τα χρήματα, φυσικά, είναι σημαντικά. Αλλά ακόμα πιο σημαντικά είναι τα ξόρκια, τα τεχνουργήματα, τα φυλαχτά, τα μετάλλια, τα φυλαχτά κ.λπ. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να ζήσετε μια πολυτελή και πολυτελή ζωή !
  Η Ντομίνικα συμφώνησε:
  - Τα χρήματα δεν αγοράζουν υγεία, πιστέψτε με,
  Τα χρήματα δεν αγοράζουν αγάπη και τιμή...
  Μην μαλώνετε λοιπόν σαν ζώο
  Να ξέρεις ότι δεν θα πουλήσεις την πατρίδα σου για κέρδος!
  Και η κοπέλα, με τη γυμνή της σόλα, χτυπά ένα πορφυρό νόμισμα. Και τότε το γυμνό της πόδι έγινε ξαφνικά, εν ριπή οφθαλμού, σε πόδι πάπιας.
  Ο Ντομινίκ ούρλιαξε φοβισμένος:
  - Τι στο διάολο είναι αυτό!
  Η νύμφη μαρκησία απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μαγικό μέταλλο, μόνο που λειτουργεί όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα κάποιου που έχει Ολύμπιους θεούς στην οικογένειά του!
  Και η Λάσκα αναφώνησε χαρούμενη:
  - Ουάου! Έχεις τέτοιο αίμα μέσα σου. Άρα δεν κάναμε λάθος.
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Μα αυτό είναι ασχήμια! Εάν μπορείτε, αφαιρέστε το πόδι σας. Και δώσε μου πάλι ένα κανονικό πόδι.
  Η νύμφη κούνησε το κεφάλι της:
  - Οχι! Θα πρέπει ήδη να το κάνετε μόνοι σας.
  Το παγιδευμένο κορίτσι έτριξε:
  - Πώς είναι αυτό δυνατόν?
  Η νυφίτσα πρότεινε:
  - Φανταστείτε στο μυαλό σας πώς θα θέλατε να μοιάζει το πόδι σας, κάντε κλικ στον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού σας χεριού και πρέπει να τα καταφέρετε!
  Ο Ντόμινικ το πήρε και το παρουσίασε. Μετά ήρθε το κλικ.
  Και αντί για πόδι κόρακας εμφανίστηκε ένα πόδι σε μπότα από τσόχα και με σκι. Και έγινε ακόμα πιο άβολο όταν το σκι χτύπησε στα λιθόστρωτα.
  Η νύμφη χαμογέλασε και τραγούδησε:
  - Δωρεάν καθηγητές,
  Χαμένος χρόνος μαζί σου...
  Υπέφερα για τίποτα με το κορίτσι,
  Ο πιο επιδέξιος μάγος!
  Η Ντομίνικα προσβλήθηκε:
  - Δεν είμαι μάγισσα. Και ακόμα μαθαίνω. Αλλά ο δρόμος προς τη γνώση δεν είναι ποτέ πολύ εύκολος ... Ναι , στον κινηματογράφο!
  Η νυφίτσα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, στον κινηματογράφο, ίσως και περισσότερο. Και αυτό, φυσικά, είναι το μεγάλο μας πρόβλημα.
  Το κοινό άρχισε να μαζεύεται ξανά: ήταν ένα αστείο θέαμα. Πιο συγκεκριμένα, εδώ υπάρχουν κάθε λογής κορίτσια. Και ευχαριστώ για αυτό. Η κοπέλα ηθοποιός προσπάθησε να σκεφτεί ξανά και να μεταμορφώσει το πόδι της. Αυτή τη φορά όμως κάτι εμφανίστηκε σε ράγες και με ραντάρ, αν και μικρό.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε χωρίς να χάσει την αισιοδοξία της:
  Σας ζητώ να μην εκπλαγείτε
  Αν γίνει μαγεία...
  Αν συμβεί, αν συμβεί,
  Αν γίνει μαγεία!
  Η νύμφη χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, για να πας με τη φωνή σου, θα πρέπει να έχεις και την ικανότητα να χρησιμοποιείς μαγεία!
  Τότε ένα κορίτσι χόμπιτ έτρεξε κοντά τους και τους πρότεινε, στροβιλίζοντας το μαγικό της ραβδί:
  - Ας το κάνουμε καλύτερα! Και να ξέρετε, έχω μισή χίλια χρόνια πρακτικής!
  Η νυφίτσα αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Αφήστε την να το κάνει μόνη της!
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  Έχω χάσει το μυαλό μου, έχω χάσει το μυαλό μου,
  Θα το κάνω μόνος μου, θα το κάνω μόνος μου!
  Και το κορίτσι ψιθύρισε πάλι κάτι επιδοκιμαστικό. Και τότε το πόδι της, με τη μορφή δεξαμενής με ραντάρ, ανέκτησε τελικά το χαριτωμένο, παλιό του σχήμα. Και αποδείχθηκε ότι ήταν σαν να φτιάχτηκε κατά παραγγελία.
  Η Ντομίνικα σηκώθηκε και κούνησε τα δάχτυλά της. Η διάθεσή της έγινε χαρούμενη και τραγούδησε:
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε τα πιο δυνατά στον κόσμο,
  Και, πιστέψτε με, δεν θα βρείτε πιο cool ομορφιές...
  Θα μουλιάζουμε πραγματικά τους εχθρούς μας στην τουαλέτα ,
  Και θα μοιάζει για πάντα είκοσι χρονών!
  Μετά από αυτό, η ομορφιά, θα γελάσει και θα γελάσει, δείχνοντας τα μεγάλα και λαμπερά δόντια της.
  Η Ντομίνικα άρχισε να χορεύει, με τα γυμνά της πόδια σηκωμένα ψηλά στον αέρα. Και τραγούδησε:
  Είμαι μια πολύ ωραία μάγισσα
  Αν πατήσω το πόδι μου, θα υπάρξει κατάρρευση...
  Μου άρεσε να πηδάω ξυπόλητος
  Θεωρήστε το πραγματικό ιδανικό!
  Αυτό είναι το τραγούδι της - απλά υπέροχο και ωραίο!
  Αν και, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικά απλό και απλό. Ναι, το κορίτσι είναι τέτοιο που δεν θα βαρεθείς.
  Το κορίτσι του χόμπιτ σημείωσε:
  - Μαθαίνει πολύ γρήγορα!
  Και κούνησε τα πόδια της, που ήταν στολισμένα στους αστραγάλους με βραχιόλια στολισμένα με πολύτιμες πέτρες, και σε κάθε δάχτυλο με ένα δαχτυλίδι.
  Μοιάζει με παιδί, αλλά αν κρίνουμε από τον αριθμό των λίθων, ειδικά στα κάτω άκρα της, είναι μια μάγισσα υψηλού επιπέδου.
  Η νυφίτσα έγνεψε στο κορίτσι:
  - Κάπου σε είδα. Είστε, κατά τύχη, πριγκίπισσα Αλσού ;
  Το θηλυκό χόμπιτ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι , έτσι είναι! Αλλά ξέρεις, Μαρκήσιο, με αυτό το κορίτσι από τον πλανήτη Γη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!
  Η νυφίτσα συμφώνησε:
  - Σωστά! Αλλά είναι αδύνατο αλλιώς. Αλίμονο, αυτός είναι ένας τέτοιος κόσμος που δεν μπορεί να κάνει χωρίς προβλήματα και περιπέτειες.
  Ο Ντόμινικ έσπευσε να προσθέσει:
  -Η ζωή χωρίς περιπέτειες και κατορθώματα είναι πολύ βαρετή. Είναι σαν σούπα χωρίς πιπέρι!
  Η πριγκίπισσα Αλσού συμφώνησε:
  - Ναι, σωστά! Γι' αυτό είναι οι κακοί. Ένας από αυτούς εξαπέλυσε μια μάστιγα που σκοτώνει το ισχυρότερο φύλο.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε αναστενάζοντας:
  Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γυναίκες, αυτό είναι αλήθεια,
  Χωρίς άντρες όμως δεν υπάρχει χαρά...
  Αποδείχτηκε έτσι, ήταν πολύ κακό,
  Αν δεν υπάρχει ισχυρός ιδιοκτήτης!
  Η νυφίτσα συμφώνησε:
  - Μπορεί! Αλλά εδώ, όπως λένε, είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια δεν υπάρχει ισχυρότερο φύλο, αλλά από την άλλη...
  Το θηλυκό χόμπιτ αντιτάχθηκε γρήγορα:
  - Οχι! Κακό από όλες τις πλευρές. Δεν χρειάζεται λοιπόν να λέμε βλακείες. Χρειάζονται και αρσενικά.
  Η Dominica απάντησε:
  - Αρσενικά σε ζώα. Για τα έξυπνα άτομα, κάτι είναι διαφορετικό.
  Η νυφίτσα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, για τους άντρες, φυσικά. Και δεν έβρισκα τίποτα να πω.
  Πολλά περιστέρια, με πορτοκαλί φτερά και επιχρυσωμένα ράμφη, πέταξαν δίπλα τους. Τα πουλιά ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Απλά υπέροχο από τη μια πλευρά. Αλλά από την άλλη , υπήρχε και κάποια έλλειψη γούστου σε αυτά.
  Η Ντομίνικα αντικατέστησε:
  - Γιατί να χρυσώνουν τα ράμφη των περιστεριών;
  Η Weasel εξήγησε:
  - Κανείς δεν χρύσωσε! Αυτό συμβαίνει γιατί ράμφησαν τις φράουλες με τοπάζι.
  Η κοπέλα ηθοποιός μουρμούρισε:
  - Τι? Με τοπάζι;
  Το κορίτσι του χόμπιτ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπάρχουν και τέτοιες φράουλες! Τι, δεν ήξερες;
  Η νυφίτσα παρατήρησε:
  - Πώς θα το ήξερε; Είναι στον κόσμο μας πρόσφατα.
  Οι τρεις εκπρόσωποι του ωραίου φύλου επιτάχυναν τον ρυθμό τους. Και οι γυμνές, ροζ γόβες τους άστραψαν.
  Σπίτια εμφανίστηκαν τριγύρω , ψηλά, που έμοιαζαν με ροζ, μωβ, σμαραγδένια τρυπάνια που ανέβαιναν. Και φαινόταν εξαιρετικά φουτουριστικό. Υπήρχαν ακόμη και μερικά αεροσκάφη στον ουρανό. Πιο συγκεκριμένα, μια άμαξα φτιαγμένη από χρυσό και κατάσπαρτη με διαμάντια, που την έσερναν έξι φτερωτά, λευκά σαν το χιόνι άλογα, πέρασε ορμητικά.
  Και τα τρία κορίτσια έκαναν μια ελαφριά υπόκλιση. Αλλά προφανώς, ο ευγενής δεν είχε χρόνο για ομορφιές και η τριάδα ακολούθησε περαιτέρω.
  Υπήρχε ένας ιππόδρομος μπροστά, έμοιαζε με τεράστιο γήπεδο. Ήταν ξεκάθαρα ο χώρος των ιπποδρομιών.
  Η μαρκησία-νύμφη πρότεινε:
  - Πρέπει να ελέγξουμε αν ο μαθητής μας έχει το χάρισμα της διόρασης. Ως εκ τούτου, θα παρευρεθούμε στους αγώνες.
  Γύρω από τον ιππόδρομο υπήρχε ένας ψηλός διχτυωτός φράχτης από ασήμι και πορτοκαλί μέταλλο, γεμάτος πέρλες και μερικές μπλε και μοβ πέτρες, καθώς και γυαλί που θύμιζε τσέχικο γυαλί . Και φαινόταν πολύ όμορφο.
  Και στην είσοδο υπήρχαν δύο βρύσες στα πλάγια, που πετούσαν πολύχρωμους πίδακες από επιχρυσωμένα όμορφα ζευγάρια: - ένα ξωτικό που αγκάλιαζε ένα ξωτικό.
  Ναι, όλα φαίνονταν πολύ όμορφα. Και στην είσοδο υπάρχει μια φρουρά από κορίτσια. Επίσης πολύ όμορφη και σε ελαφριά, ασημί πανοπλία.
  Όλα φαίνονται τόσο υπέροχα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί εκπρόσωποι του ωραίου φύλου τριγύρω.
  Η Ντομίνικα θυμήθηκε την ταινία για το Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ και το γυναικείο στρατόπεδο. Όλες οι γυναίκες εκεί ήταν, σαν από επιλογή, νέες, όμορφες και φορούσαν ρόμπες που άφηναν τελείως εκτεθειμένα τα υπέροχα πόδια τους. Λοιπόν, αφού το καλοκαίρι στη Σιβηρία είναι ζεστό και ακόμη, ίσως, καυτό, τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα. Κάτι που έκανε την ταινία πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Και η Ντομίνικα έπαιξε ένα αντάρτικο μέλος της Komsomol που οργάνωσε μια ολόκληρη εξέγερση κοριτσιών. Και οι ομορφιές άρπαξαν ακόμη και όπλα και ανέλαβαν ένα ολόκληρο σύνταγμα NKVD στη μάχη και μπόρεσαν να το κερδίσουν.
  Η ταινία, φυσικά, βγήκε δροσερή. Και οι ξυπόλητοι, λαμπεροί, όμορφοι πολεμιστές έμοιαζαν απλά σούπερ.
  Η Dominika, παρεμπιπτόντως, αρχικά υποτίθεται ότι θα έπαιζε τον ρόλο του ξαδέλφου της Fandera, ο οποίος οργάνωσε μια εξέγερση κρατουμένων, αλλά μια τέτοια ταινία θα μπορούσε να είχε απαγορευτεί. Και έγινε απλά εξαιρετική μαθήτρια και μέλος της Komsomol.
  Η Ντομίνικα υποκλίθηκε στο κορίτσι από τη φρουρά. Ξαφνικά, ακριβώς κάτω από τη Γη, σαν γρύλος από ταμπακιέρα, ένας δράκος πήδηξε έξω. Μικρό , λίγο μεγαλύτερο από ένα άλμπατρος, με τρία κεφάλια.
  Αυτός ή αυτή πέταξε προς τα κορίτσια και μια φωνή χτύπησε:
  - Δώσε μου πίσω τον αδερφό μου!
  Η νύμφη μαρκησία απάντησε αναστενάζοντας:
  - Αυτό είναι αδύνατο, Μπέλκα.
  Σε απάντηση, το κορίτσι του δράκου, του οποίου τα λέπια λαμπύριζαν στους τρεις ήλιους με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, και του οποίου τα φτερά ήταν τόσο όμορφα που κυματίζονταν στα μάτια, άρχισε να βρυχάται.
  - Θέλω αδερφό! Θέλω έναν αδερφό! Πού είναι!
  Το κορίτσι του χόμπιτ φώναξε:
  - Ναι, εμείς οι ίδιοι είμαστε απασχολημένοι να σκεφτόμαστε πώς να μας επιστρέψουμε τους άντρες μας. Και δεν χρειάζεται να είσαι ιδιότροπος.
  Το κορίτσι του δράκου, τι μπορείς να πάρεις από ένα μικρό, ηρέμησε και κελαηδούσε, πηδώντας μέχρι τη Ντομίνικα:
  - Ξέρω ότι μπορείς! Είσαι ο εκλεκτός!
  Η χτυπημένη κοπέλα χαμογέλασε και τραγούδησε ως απάντηση:
  - Όλα τα αδύνατα, πιστέψτε με, είναι δυνατά,
  Αλλά η προσέγγιση αυτού του προβλήματος είναι πολύ δύσκολη...
  Ωστόσο, αν καταπονείτε τον εγκέφαλό σας ενώ παίζετε,
  Μπορώ να γίνω ένα όμορφο κορίτσι Τζεντάι !
  Το κορίτσι του δράκου επευφημούσε και κελαηδούσε ως απάντηση:
  Το μυαλό σου δεν έχει το μέγεθος ενός δαχτύλου,
  Ιδιοφυΐα, ξέρετε, στη Γη...
  Και ένα όμορφο αγόρι με περιμένει,
  Σε ένα άλογο με στροφές!
  Η Ντομίνικα ένιωσε αστεία και γέλασε:
  - Ένας δράκος σε ένα άλογο; Έτσι φαίνεται!
  Η μαρκησία παρατήρησε:
  - Τι, δεν ξέρεις την έννοια της αλληγορίας!;
  Η κοπέλα ηθοποιός γέλασε και σημείωσε:
  Μπορούμε να πεθάνουμε οπουδήποτε
  Ακόμα και στο ηλιοβασίλεμα του κεχριμπαριού...
  Γενικά, ζούμε ελεύθερα,
  Ναι, δωρεάν!
  Μεταφορικά μιλώντας!
  Η δρακοκοπέλα έβγαλε φώτα από το στόμα της, έμοιαζε με αναπτήρα, και έτριξε:
  - Αυτό είναι ένα υπέροχο τραγούδι. Ωστόσο , θέλω η όμορφη καλεσμένη από μια άγνωστη Γη να κάνει κάτι άλλο ενδιαφέρον.
  Η Ντομίνικα ανασήκωσε τους ώμους και σημείωσε:
  - Ξέρω ότι η φωνή μου καταρρίπτει τα νομίσματα όχι χειρότερα από τα τσαντάκια που χτυπούν στάχυα. Ωστόσο, πρέπει να τεντώσω ξανά τη φωνή μου! Και για τι; Πού να ξοδέψετε χρήματα εδώ;
  Η μαρκησία αντιτάχθηκε:
  - Πρώτον, θα στοιχηματίσετε τα χρήματά σας σε ένα από τα άλογα στον ιππόδρομο και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το κεφάλαιό σας. Και δεύτερον, αυτό το κορίτσι δεν είναι απλώς ένας μικρός θηλυκός δράκος, αλλά και μια πριγκίπισσα. Θα σας δώσει το δαχτυλίδι της, που περιέχει κολοσσιαία μαγική δύναμη. Και για αυτό , πιστέψτε με, αξίζει να προσπαθήσετε και να τραγουδήσετε σωστά!
  Η Ντομίνικα κούνησε το λαμπερό της κεφάλι στον δυνατό λαιμό της και παρατήρησε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, βλέπω ότι υπάρχει κάτι για να προσπαθήσω! Επιπλέον, πώς μπορείς να αρνηθείς ένα παιδί!
  Το κορίτσι του δράκου κελαηδούσε:
  - Δεν είμαι καθόλου παιδί. Είμαι πριγκίπισσα και μπορώ να το κάνω αυτό! Θα πετάξω στον πλανήτη σου. Και θα σου κάψω το κεφάλαιο.
  Η Ντομίνικα βούρκωσε απειλητικά:
  - Και έχουμε αεράμυνα για ανθρώπους σαν εσάς! Τι λες σε αυτό, άγριο;
  Το κορίτσι του δράκου μουρμούρισε:
  - Θα σε στείλουν στα λατομεία. Θα δουλέψεις γυμνοί και αλυσοδεμένοι κάτω από τα χτυπήματα των μαστιγίων των επιτηρητών των ορκ.
  Το κορίτσι του χόμπιτ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, μπορεί να το κάνει! Επιπλέον, είσαι άνθρωπος. Και οι δικοί μας... Θεωρούνται κατώτερου επιπέδου, για πολλούς λόγους.
  Η νυφίτσα τσίριξε:
  - Οπότε καλύτερα να τραγουδάς! Το κοινό έχει ήδη μαζευτεί εδώ, και θα κερδίσουμε επίσης χρήματα.
  Μάλιστα, ένας θόρυβος προκλήθηκε στο πλήθος διάφορων εκπροσώπων του ωραίου φύλου και ακούστηκαν χειροκροτήματα και επιφωνήματα:
  - Τραγούδα, λουλουδάκι, μην ντρέπεσαι!
  Λοιπόν, φίλε, ας παίξουμε μουσική!
  Θέλουμε να ακούσουμε το τρίλι του παραδείσου!
  Η Ντομίνικα αναστέναξε βαριά και άρχισε να τραγουδάει.
  Η ακτή στο Elfa είναι ευρύχωρη , απότομη,
  Τα κύματα πιτσιλίζουν με μια γυαλιστερή λάμψη...
  Η Έλφια έγινε η πατρίδα μου,
  Το τρίλι του αηδονιού μας τραγουδάει ένα υπέροχο τραγούδι!
  
  Σε μια πλατιά βάρκα, αγαπητέ μου και εγώ πλέουμε,
  Η Ζλάτα Βαλ άφησε τις πλεξούδες της.
  Πόσο καλό είναι για μένα και την αγαπημένη μου να είμαστε μαζί,
  Κρίμα να μην πιάσεις κροκόδειλο με καλάμι.
  
  Όχι, όχι νερό, θρόισμα πρύμνης,
  Η φύση είναι που μας δίνει σαμπάνια.
  Αυτή η γη είναι σαν μια αγαπητή μητέρα για μένα,
  Η γενναιοδωρία της γης με βασιλική ενδυμασία!
  
  Σταγόνες σαν μαργαριτάρια κάτω από την αχτίδα του φεγγαριού
  Πιτσιλίζει σαν σμήνος μελισσών με ασημένιο φτερό...
  Παρθένε, είσαι σαν άγγελος με όνειρο για μένα,
  Με το πρόσωπο της αθωότητας - η πιο αγνή Madonna!
  
  Η μυρωδιά είναι μέλι, και τα μαλλιά είναι μετάξι,
  Τα χείλη άνοιξαν σαν σατέν.
  Πιστεύω ότι έφτασε η πολυαναμενόμενη στιγμή,
  Τα παραμύθια θα γίνουν αληθινά!
  
  Τα χείλη μας ακούμπησαν από έκσταση,
  Η γλύκα είναι τέτοια που δεν υπάρχουν άλλα λόγια .
  Πιστέψτε με, είστε απόκοσμη ομορφιά,
  Η παρτίδα θα αποφασίσει, ρίξτε το κέρμα πιο ψηλά!
  
  Εδώ είναι τα φιλιά το ένα μετά το άλλο,
  Αναστεναγμοί και γέλια της θυελλώδους χαράς μας.
  Η αγιότητα της ψυχής θα διατηρηθεί από το χερουβείμ,
  Ο επιλεγμένος θα ρίξει τη λίστα με τις αμαρτίες στην τεφροδόχο.
  
  Όχι, ξέρεις, υπάρχει πιο όμορφη από σένα στη Γη,
  Το πάθος καίει σαν λαμπερή φωτιά στην καρδιά μου!
  Θα ζήσουμε στην καλύτερη χώρα,
  Ας ανοίξουμε τα παράθυρα και την πόρτα στο διάστημα!
  Έτσι η καλλονή τραγούδησε ένα υπέροχο τραγούδι. Και κορίτσια όλων των γραμμών χτυπούσαν τα χέρια τους για εκείνη. Και ταυτόχρονα πέταξαν νομίσματα, μεταξύ των οποίων και χρυσά. Και αυτό είναι υπέροχο .
  Η κοπέλα χόμπιτ τίναξε το μαγικό της ραβδί και τα χρήματα άρχισαν να σχηματίζουν ένα ξεχωριστό σωρό από μόνα τους. Και μια ολόκληρη στήλη από πολύχρωμα νομίσματα μεγάλωσε.
  Η δρακοκοπέλα χτύπησε επίσης τα χέρια της και στη συνέχεια απελευθέρωσε λαμπερές φλόγες από τα τρία κεφάλια της. Μετά από αυτό είπε ιδιότροπα:
  - Αυτό είναι, φυσικά, καλό, αλλά όχι αρκετό! Θέλω να τραγουδήσεις και για μένα!
  Η Ντομίνικα συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Δεν είναι πάρα πολύ;
  Η μαρκησία την απέκρυψε:
  - Θέλετε να αποκτήσετε ένα τόσο πολύτιμο δαχτυλίδι για ένα μόνο τραγούδι; Λοιπόν, είσαι αναιδής ! Να έχετε συνείδηση, γιατί το τεχνούργημα είναι πολύτιμο.
  Το κορίτσι χόμπιτ κελαηδούσε:
  - Κάθε είδος έχει τη δική του τιμή. Και συνήθως, για ένα πολύτιμο τεχνούργημα, πρέπει να εκπληρώσετε τρεις επιθυμίες ή να παρέχετε τρεις υπηρεσίες. Αυτοί είναι οι κανόνες. Και ο ίδιος καταλαβαίνεις γιατί!
  Το κοινό από διάφορα κορίτσια χτυπούσε τα χέρια του και χτύπησε τα ξυπόλυτα πόδια του, και πολύ σπάνια με παπούτσια:
  Έλα, τραγουδήστε λίγο ακόμα!
  Θέλουμε τραγούδια!
  Θα είναι πολύ δροσερό !
  Εκτελέστε το ειδύλλιο!
  Θα σε πληρώσουμε καλά!
  Η νυφίτσα έγνεψε στη Ντομίνικα:
  - Λοιπόν, μην χαλάς! Έλα, τραγουδήστε!
  Και η όμορφη καλλονή τίναξε τη λαμπερή, λαμπερή χαίτη της. Σφράγισε τα γυμνά, μυώδη πόδια της και τραγούδησε, με μεγάλη αίσθηση και έκφραση.
  μας , η αλήθεια μας
  Αποτελείται από τη μεταφορά πίστης!
  Και όχι αύριο, και όχι αύριο,
  Και σήμερα σώσε την Πατρίδα!
  
  Σεβόμαστε το Ξωτικό μας ,
  Άλλωστε αυτή είναι όλος ο κόσμος, ξέρετε τον κόσμο!
  Το κόκκινο λάβαρο της πατρίδας μας,
  Και δεν υπάρχει πιο έντονο κόκκινο!
  
  Ο πρωτοπόρος χαιρετίζει όχι την προτομή,
  Το σήμα του είναι η σημαία της Πατρίδας!
  Πολεμήσαμε επιδέξια τον αντίπαλο ,
  Δοξαστικά επιτεύγματα σε στίχο!
  
  Να ξέρετε ότι υπάρχει μόνο μία πίστη στον πλανήτη,
  Πίστη σε Αγαπητέ , άγιο ελφινισμό!
  Έτσι ώστε τα χαρούμενα παιδιά να γελούν,
  ξεσπάσει ο Ορκισμός στην άβυσσο !
  
  Κάθε ιππότης ήταν απλώς ένα παιδί,
  Στο γρασίδι και στα ρυάκια ξυπόλητοι...
  Αλλά τώρα έχει ένα βαρούλκο στα χέρια του,
  Ισιώνει το μέταλλο με ένα σφυρί!
  
  Κάποιος ακονίζει ένα πολυβόλο με μηχανές,
  Λοιπόν, κάποιος πυροβολεί από τον ώμο!
  Το κόκκινο πανό κυματίζει σαν κόκκινη σημαία,
  Κερδίζουμε τους κακούς εχθρούς χωρίς αστείο!
  
  Οι πρόγονοί μας πήραν με τόλμη το Orklin ,
  Λοιπόν, τι γίνεται με εμάς; Είμαστε καθ' οδόν για τον Άρη!
  Είμαστε άνθρωποι, όχι μακάκοι σε ένα κλαδί,
  Η γροθιά του αντιπάλου τον χτυπά κατευθείαν στο μάτι!
  
  Αλλά ξέρουμε επίσης πώς να διασκεδάζουμε,
  Χτύπα το τύμπανο, παίξε τρομπέτες!
  Πολύ χαριτωμένα παιδικά πρόσωπα,
  Και βαθμολογίες τέσσερα και πέντε!
  
  Η πιο δύσκολη εξέταση μάχης -
  Το να μην το περάσεις είναι σαν να πεθαίνεις!
  Αλλά στον θάνατο έχουμε ένα πανό με ένα φακό,
  Το ξωτικό χάλκινο σφυρηλάτηση δεν μπορεί να πέσει!
  Το κορίτσι τραγούδησε τόσο όμορφα και επιδέξια και, ταυτόχρονα, χόρευε, και τα πόδια της ήταν τόσο σαγηνευτικά. Είναι κρίμα που δεν υπήρχαν άντρες γύρω για να εκτιμήσουν την ομορφιά της. Και το κορίτσι το έχει σε κολοσσιαίο επίπεδο, και η πολεμίστρια δείχνει την κολοσσιαία πίεση και την ατμόσφαιρα της.
  Και αρκετές εκατοντάδες κορίτσια έχουν ήδη μαζευτεί, και κάνουν θόρυβο. Πετάνε λεφτά, και έχουν πολύ έντονες μυρωδιές από νεανικά, φρέσκα, γυναικεία σώματα και ακριβά αρώματα και αρώματα. Υπάρχουν πολλά για να κάνεις το κεφάλι σου να γυρίζει εδώ.
  Μερικά από τα νομίσματα ήταν κεραμικά και υπήρχαν ακόμη και μερικά ξύλινα νομίσματα , το οποίο ήταν υπέροχο. Αλλά το συνηθισμένο χαρτονόμισμα για τον πλανήτη Γη κατά κάποιο τρόπο δεν είναι ορατό. Και αυτό είναι κάπως ασυνήθιστο για τη Ντομίνικα. Μερικές φορές περνάνε σκέψεις από το μυαλό σου για το πόσο άγριοι είναι εδώ. Τι γίνεται με τις ηλεκτρονικές κάρτες για πληρωμές; Λοιπόν, αυτό είναι απολύτως φανταστικό για αυτό το επίπεδο ανάπτυξης.
  Κάποιος λοιπόν πέταξε μια μισοφαγωμένη τούρτα με κρέμα κάτω από τα γυμνά πόδια μιας τραγουδίστριας.
  Το κορίτσι χόμπιτ χτύπησε την τούρτα με κεραυνό από το ραβδί της. Και διαλύθηκε αμέσως.
  Η μικρή καλλονή σημείωσε:
  - Μην το ξανακάνεις! Μόνο χρήματα!
  Η νυφίτσα τραγούδησε:
  - Βγάζω λεφτά! Βγάζω λεφτά!
  Ξεχνώντας την πλήξη, την τεμπελιά...
  Βγάζω λεφτά! Βγάζω λεφτά!
  Αν χρειαστεί, τουλάχιστον όλη την ημέρα!
  Το κορίτσι του δράκου κούνησε τα φτερά της και κελαηδούσε:
  - Λοιπόν, αυτή είναι η δεύτερη υπηρεσία! Αλλά για να αποκτήσετε ένα δαχτυλίδι τεχνουργήματος , χρειάζεστε επίσης ένα τρίτο!
  Η Ντομίνικα φούσκωσε τα μάγουλά της και είπε με σιγουριά:
  - Αν θέλεις, θα χαρώ να σου ξανατραγουδήσω! Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει να τραγουδάω.
  Το κοινό των χιλίων περίπου γυναικών, εκπρόσωποι του ωραίου φύλου, βρυχήθηκε και στάμπαρε σχεδόν εξ ολοκλήρου τα γυμνά, χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια τους:
  - Τραγουδήστε ξανά! Τραγουδήστε ξανά!
  Μπράβο, encore! Μπράβο, encore!
  Η δρακοκοπέλα αντιτάχθηκε, υψώνοντας τη φωνή της:
  - Οχι! Χαρίστε ένα τέτοιο δαχτυλίδι μόνο για τραγούδια! Εδώ χρειάζεται να κάνει κάτι πιο πολύτιμο και, ταυτόχρονα, δύσκολο.
  Ακολούθησε μια τεταμένη παύση. Περισσότερα από χίλια κορίτσια διαφορετικών φυλών πάγωσαν στην αναμονή.
  Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα αγόρι. Ο μόνος εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου ανάμεσά τους. Ανήκε στο ανθρώπινο γένος, φορούσε μόνο σορτς, μυώδης και με μια μάρκα σκλάβου στον ώμο του, φαινόταν περίπου δώδεκα χρονών και σαφώς είχε χτυπηθεί περισσότερες από μία φορές. Τρέχοντας, με τις σκονισμένες, παιδικές φτέρνες του να αναβοσβήνουν προς το κοριτσάκι του δράκου, έπεσε στα γόνατα και γκρίνιαξε:
  - Ας με αφήσουν ελεύθερο! Δώστε μου πίσω τη θέση μου!
  Το κορίτσι του δράκου έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Το αγόρι θα είναι ελεύθερο αν μπορείτε να το μετατρέψετε σε ξωτικό!
  Η Ντομίνικα άπλωσε τα χέρια της:
  - Μα αυτό είναι αδύνατο!
  Η μαρκησία-νύμφη πρότεινε:
  - Αυτό το παιδί-σκλάβο ήταν πρόσφατα ο διάδοχος μιας τεράστιας αυτοκρατορίας, που ονομαζόταν Οινόμαος. Και τώρα, έγινε αγόρι της ανθρώπινης φυλής και σκλάβος για να αποφύγει τον λοιμό του διαβόλου. Κάντε τον ξανά πρίγκιπα ξωτικό και μετά ίσως πιάσουμε το νήμα όλου του κουβάρι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Η πριγκίπισσα των χόμπιτ επιβεβαίωσε:
  - Αυτή είναι η ευκαιρία σου, Ντόμινικ. Και το δικό μας επίσης. Τα αρσενικά σχεδόν όλα εξαφανίστηκαν. Και αυτός, αν και δεν απολιθώθηκε, έχασε τον τίτλο και τη θέση του, ακόμη και το σώμα του, γινόμενος άνθρωπος σκλάβος.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά το ελαφρύ, κομμένο κεφάλι του:
  - Με χτυπούν κάθε μέρα για να μη γίνω πέτρα! Για κάποιο λόγο, οι σκλάβοι που μαστιγώνονται είναι αυτοί που είναι πιο ανθεκτικοί στην επιδημία!
  Η Ντομίνικα άπλωσε τα χέρια της και απάντησε:
  - Ναι, δεν έχω ιδέα πώς να τον απογοητεύσω! Και ότι και ο πρίγκιπας ήταν παιδί;
  Το σκλάβο αγόρι κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι, ήμουν αρκετά ενήλικας! Όταν όμως άρχισε να γίνεται πέτρα, η νύμφη νυφίτσα χρησιμοποίησε ειδική μαγεία. Έγινα νέος σκλάβος και με μαστίγωσαν. Αυτό μου έδωσε αρκετούς μήνες, αν και επώδυνους, αλλά ζωή. Αλλά αργά ή γρήγορα, αυτό θα τελειώσει. Επιπλέον, πρέπει να με χτυπούν δυνατά, και κάθε μέρα πρέπει, ή να κουβαλάω βαριές πέτρες, ή να στριφογυρίζω έναν τροχό!
  Η νύμφη έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καθυστερήσετε με κάποιο τρόπο την επίδραση του λοιμού από πέτρες. Υπάρχουν ακόμα σκλάβοι του ανθρώπινου γένους στα ορυχεία που δεν έχουν ακόμη πετρώσει και εργάζονται. Αλλά αυτοί είναι οι μόνοι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου που παραμένουν. Και τότε μερικά από αυτά μετατρέπονται επίσης σε πέτρα και μετά θρυμματίζονται σε σκόνη.
  Η Ντομίνικα σφύριξε:
  - Αυτό είναι απαίσιο! Καθολική καταστροφή! Και για να ζήσει και να γίνει σκλάβος!
  Το αγόρι, φορώντας το μαύρο κοντό σορτσάκι που αποτελούσε όλα του τα ρούχα, και νευρικό, με αδύνατους μύες κάτω από το δέρμα που φαινόταν αδύνατος λόγω της έλλειψης λίπους, τραγούδησε:
  - Ναι, είμαι πρίγκιπας, και μόνο σκλάβος, αλλά τι,
  Ας με λένε έτσι οι ευγενείς...
  Πόσο μακριά είναι από μένα,
  Ένα αγόρι με σπασμένη αλυσίδα στο πόδι!
  Το κορίτσι του δράκου κελαηδούσε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  - Κάνε τον ξανά πρίγκιπα ξωτικό και μετά μπορείς να αποκτήσεις αυτό το πολύτιμο δαχτυλίδι της μαγείας του δράκου!
  Η Ντομίνικα άπλωσε τα χέρια της:
  - Λοιπόν, διάβολε, δεν έχω βασική κατανόηση της μαγείας και εσύ το απαιτείς αυτό! Κάτι που, ίσως, εσείς οι ίδιοι δεν θα το κάνετε!
  Η νύμφη μαρκησία παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Ίσως δεν μπορούμε να το κάνουμε ούτε αυτό ... Τι λέτε;
  Το κορίτσι του δράκου είπε:
  "Είναι στα πόδια της για πολύ καιρό". Και η ακαδημία των δράκων θα κλείσει σύντομα. Έτσι, αφήστε τον πρώτα να περάσει τις μεθυστικές εξετάσεις και μετά να προσπαθήσει να απογοητεύσει τον πρίγκιπα αγόρι.
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, έτσι, καταρχήν, μπορείς...
  Η νύμφη μαρκησία σήκωσε το φυλαχτό της που κρεμόταν στο λαιμό της. Και το έτριψε με τις παλάμες της και άρχισε να μουρμουρίζει κάτι, σαν ξόρκι. Το κορίτσι του δράκου κελαηδούσε δείχνοντας τα δόντια της:
  - Αυτό είναι ένα σοβαρό τεστ γι 'αυτήν ... Μπορεί να κινηθεί χωρίς μεγάλη ζημιά αν χρησιμοποιήσει ένα ultra spell!
  Η Ντομίνικα ήθελε να πάρει διευκρινίσεις σχετικά με το τι σημαίνει το έξοχο ξόρκι, αλλά η νύμφη-μαρκησία στάμπαρε το γυμνό της πόδι, διακοσμημένο με δαχτυλίδια, και το κορίτσι πιάστηκε σε μια δίνη. Λες και κάποιος γίγαντας την πήρε στο χέρι του και την κουβάλησε.
  Η κοπέλα ηθοποιός μουρμούρισε:
  - Τι άλμα!
  Και έτσι μαζί με τη νύμφη-μαρκησία βρέθηκαν στην είσοδο του παλατιού. Θύμιζε το Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, μόνο που ήταν πιο ψηλά, τριάντα ορόφους με ψηλό ταβάνι. Και επίσης, πιο καταπράσινο και όμορφο από τον περίφημο Χειμώνα.
  Η Ντομίνικα άπλωσε τα πόδια της, σήκωσε τα πλευρά της με τις γροθιές της και αναφώνησε:
  - Ουάου !
  Η νύμφη επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Ναι, αυτό είναι ένα όμορφο κτίριο της Ακαδημίας του Δράκου.
  Μπροστά από την είσοδο, ένα σιντριβάνι με τη μορφή ενός επτακέφαλου δράκου άστραφτε με χρυσό και κάποιο λαμπερό πορτοκαλί μέταλλο άγνωστο στη γη. Και από κάθε στόμα ένα ρεύμα νερού όρμησε στον ουρανό, σπινθηροβόλο σαν διαμάντια στις ακτίνες πολλών περίτεχνων φωτιστικών.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Είναι υπέροχο πόσο ψηλά πετούν τα τζετ!
  Η μαρκησία-νύμφη απάντησε λακωνικά:
  - Technomagic!
  Κάθε κεφάλι δράκου είχε μάτια από πολύτιμους λίθους και από διαφορετικά χρώματα. Φαινόταν εξαιρετικά υγιεινό , πλούσιο και καλόγουστο.
  Υπάρχουν επίσης προσεγμένα σοκάκια με υπέροχα λουλούδια, που διακρίνονται από μια ποικιλία σχημάτων και ειδών μπουμπουκιών. Τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών περπατούσαν κατά μήκος των λείων, φωτεινών πλακιδίων των μονοπατιών με απερίγραπτη κομψότητα και χάρη. Ήταν διαφορετικών ηλικιών, αλλά όλοι ήταν όμορφοι, πολλοί φορούσαν πολύτιμα κοσμήματα.
  Υπήρχαν κυρίως ξωτικά εδώ, αλλά υπήρχαν και ανθρώπινα κορίτσια, θηλυκά τρολ και χόμπιτ. Τα τελευταία κορίτσια δεν διακρίνονται από τα ανθρώπινα. Όπως, παρεμπιπτόντως, είναι οι νύμφες και οι δρυάδες. Μήπως επειδή φορούν δαχτυλίδια στα γυμνά δάχτυλα των μικρών και χαριτωμένων ποδιών τους;
  Αλλά και τα ανθρώπινα κορίτσια μπορούν να το κάνουν αυτό.
  Η Ντομίνικα, μια αρκετά ψηλή μαθήτρια, φαινόταν πολύ μεγάλη και ώριμη σε σύγκριση με τις φοιτήτριες. Και αυτό την έφερε σε μεγάλη αμηχανία.
  Το κορίτσι ρώτησε τη νύμφη:
  - Μοιάζω με μουσειακό έκθεμα εδώ!
  Η μαρκησία ρώτησε χαμογελώντας:
  -Έχετε δει την ταινία για τον Χάρι Πότερ;
  Ο Ντόμινικ γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, φυσικά, το παρακολούθησα. Και μάλιστα προσπάθησαν να κάνουν remake αυτής της ταινίας. Λοιπόν, τι;
  Η νύμφη παρατήρησε:
  - Υπήρχαν αγόρια και κορίτσια εκεί. Και εδώ, όπως βλέπετε, δεν υπάρχουν αγόρια, και αυτό διαταράσσει την αρμονία!
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Ο Χάρι Πότερ ήταν επίσης παιδί, και του ήταν πιο εύκολο. Αλλά να είσαι ενήλικας ανάμεσα στα παιδιά. Είναι χειρότερο από το να μείνεις δεύτερο χρόνο!
  Η μαρκησία ήθελε να πει κάτι όταν ένα ξυπόλητο κορίτσι, αλλά με μια διαμαντένια καρφίτσα στα μαλλιά, έτρεξε κοντά τους. Εκείνη χαμογέλασε πολύ γλυκά και ψιθύρισε:
  - Είσαι ο εκλεκτός;
  Η Ντομίνικα χαμογέλασε και απάντησε:
  -Ναί!
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε:
  - Αλλά μάλλον δεν ξέρετε πώς να κάνετε πολλά! Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα φίλτρο αορατότητας;
  Η κοπέλα ηθοποιός απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δυστυχώς όχι. Πώς λειτουργεί;
  Η κοπέλα με μια διαμαντένια καρφίτσα και μωβ και πορτοκαλί μαλλιά κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Και έβγαλε ένα μπουκάλι από την τσέπη του φορέματός της. Γύρισα το φις. Ήπιε μια γουλιά και... εξαφανίστηκε.
  Η Ντομίνικα ανοιγόκλεισε τα ζαφείρια μάτια της μπερδεμένη. Και τότε ένιωσα ένα ελαφρύ τσίμπημα στη μύτη μου. Μετά της τράβηξαν τα μαλλιά. Το έντονο όραμα της Ντομίνικα είδε τα γυμνά πόδια του αόρατου κοριτσιού να πατούν πάνω σε πολύχρωμα πλακάκια και να σηκώνουν μικροσκοπικά σημεία σκόνης και χνούδι από δέντρα και λουλούδια. Η κοπέλα τράνταξε πολύ επιδέξια και, με το γυμνό της πόδι, άρπαξε τη νεαρή άτακτη κοπέλα από το αυτί.
  Αυτή ούρλιαξε. Και η Ντομίνικα μπόρεσε να τη δει. Το κορίτσι έγινε διάφανο, σαν φάντασμα ή ολόγραμμα. Και ούρλιαξε με τρομαγμένη φωνή:
  - Πονάτε! Άσε με, θεία!
  Η μαρκησία-νύμφη αναφώνησε:
  - Έξυπνα, ναι! Ήδη νόμιζα ότι δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα!
  Η Ντομίνικα τραγούδησε ως απάντηση:
  Αν αρρωστήσεις, θα έρθω
  Θα απλώσω τον πόνο με τα χέρια μου...
  Μπορώ να κάνω τα πάντα, μπορώ να κάνω τα πάντα,
  Η καρδιά μου δεν είναι πέτρα!
  Τα κορίτσια που τους πλησίασαν γέλασαν. Παρά τη διακόσμηση, ήταν ξεκάθαρο ότι τα φορέματά τους ήταν αρκετά αυστηρά και με ομοιόμορφο, αν και πολυτελές, στυλ. Αν και από άλλες απόψεις υπήρχε μια αίσθηση διαφορετικότητας. Κάποια κορίτσια είχαν σκουλαρίκια στα αυτιά τους, ενώ άλλα όχι. Και μερικά, ειδικά κορίτσια χόμπιτ, έβαλαν χρυσά δαχτυλίδια με πέτρες στη μύτη τους.
  Το έκαναν αυτό, ειδικότερα, για να διαφοροποιηθούν από τα ανθρώπινα παιδιά, που ήταν πολύ παρόμοια. Οι Δρυάδες αγαπούσαν επίσης τα δαχτυλίδια στη μύτη και στα αυτιά τους. Ένα όμορφο βασίλειο κοριτσιών, από επτά έως εφήβους. Ωστόσο, μεταξύ των ξωτικών, η ενηλικίωση και η εφηβεία δεν διαφέρουν ουσιαστικά στην εμφάνιση, όπως ακριβώς μεταξύ των χόμπιτ, των τρολ, των νυμφών και των δρυάδων. Όμως η Ντομίνικα μοιάζει με ενήλικη και πολύ όμορφη κοπέλα, με το εκφραστικό πρόσωπο μιας πραγματικής πριγκίπισσας. Ίσως πολύ μαυρισμένο.
  Ναι, της άνοιξαν ακόμη και το δέρμα όταν έπαιζε μια από τις ευγενείς κυρίες του Μεσαίωνα. Τότε, το μαυρισμένο πρόσωπο θεωρούνταν σημάδι χαμηλής γέννησης.
  Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο φωτίστηκε το δέρμα στο πρόσωπό της, αλλά και στα πόδια της. Υπήρξε ένα επεισόδιο όταν την οδήγησαν ξυπόλητη και με κουρέλια στο ικρίωμα.
  Υπήρχε ακόμη και ένα τραγούδι:
  Η ώρα της λύτρωσης είναι σχεδόν εδώ
  Η βασίλισσα οδηγείται ξυπόλητη στο ικρίωμα!
  Αντί για κοσμήματα, φοράει κουρέλια,
  Θύμα των εκτελεστών ο λαιμός του κύκνου!
  Ναι, φαινόταν εξαιρετικά αστείο και μάλιστα, με τον δικό του τρόπο, κάπως ανατριχιαστικό . Μετά την αστραπή, έπρεπε να παίξει στο ρόλο της βασίλισσας Σεμίραμις. Και σε αυτά τα γυρίσματα, ουσιαστικά δεν κινηματογραφήθηκε ξυπόλητη. Ναι, ήταν ένας ενδιαφέρον ρόλος. Αλλά προφανώς δεν της άρεσε ο σκηνοθέτης. Υπερβολικά όμορφο και μελί ξανθό. Και για τον ρόλο της Σεμίραμις προτίμησαν μια μεγαλύτερη γυναίκα με μαύρα μαλλιά. Και η Ντομίνικα έπρεπε να γίνει σκλάβα. Και μάλιστα την επώνυσαν με καυτό σίδερο. Και με χτύπαξαν, πολύ χοντροκομμένα, από άντρες.
  Ναι, και υπήρχε μια σκηνή στο ράφι. Φυσικά, το μαστίγιο ήταν από αφρό και όταν σε χτυπήσουν με αυτό δεν πονάει. Αλλά παρόλα αυτά, όταν σε κρεμάνε και σε μαστιγώνουν , είναι δυσάρεστο.
  Οι μαθήτριες στριμώχνονταν μαζί. Τότε εμφανίστηκε ο δάσκαλος της δρυάδας. Φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και διαφορετικό στυλ.
  Πήγε μέχρι τη Ντομίνικα και φώναξε:
  -Είσαι νέος?
  Η παιδική ηθοποιός ανασήκωσε τους ώμους της:
  - Δεν θα το έλεγα αυτό!
  Η δασκάλα κούνησε το κεφάλι της. Στη μύτη της ήταν ένα δαχτυλίδι από πορτοκαλί μέταλλο και με μια ριγέ πέτρα. Μοιάζει επίσης με έφηβη και είναι ξυπόλητη. Επιπλέον, υπάρχει ένα δαχτυλίδι σε κάθε γυμνό δάχτυλο του ποδιού. Και αυτό είναι ήδη ένα αρκετά υψηλό επίπεδο μαγείας.
  Η νύμφη μαρκησία σημείωσε:
  - Είναι ικανή μαθήτρια, και έχει ταλέντο!
  Ο δάσκαλος της δρυάδας πέταξε ένα μικρό βότσαλο στο χρωματιστό πλακάκι και διέταξε:
  - Φτιάξε ένα καινούργιο για να πετάξει στην παλάμη σου!
  Η Ντομίνικα ξεστόμισε:
  - Τηλεκίνηση, ή τι;
  Σε απάντηση, τα κορίτσια γέλασαν. Ο δάσκαλος φώναξε:
  - Διασκορπίστε! Γιατί στριμώχνονται μαζί!
  Ακούστηκε ένα δυσαρεστημένο γρύλισμα και θόρυβος. Αλλά τα κορίτσια δεν μάλωναν, αλλά άρχισαν σιγά-σιγά να διαλύονται. Αλλά ταυτόχρονα, κοιτάζοντας προς το νέο κορίτσι.
  Η δασκάλα μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, έλα, παράγγειλε την πέτρα να πετάξει στην παλάμη σου!
  Η Ντομίνικα, νιώθοντας εντελώς ανόητη , αναφώνησε:
  - Πέτα στην παλάμη μου!
  Η πέτρα δεν κουνήθηκε. Τότε το κορίτσι ούρλιαξε με οργή:
  - Πέτα κοντά μου, γρήγορα!
  Και τότε έπεσε ένα βότσαλο και σαν μετεωρίτης χτύπησε το κορίτσι στο μέτωπο. Το χτύπημα ήταν καλό, ένα αξιοπρεπές εξόγκωμα διογκώθηκε αμέσως και η ίδια η Ντομίνικα έπεσε αναίσθητη.
  Αρκετές κοπέλες που δεν πρόλαβαν να φύγουν και όσες άλλες γύρισαν, ξέσπασαν σε γέλια αμέσως. Και αυτό το γέλιο θύμιζε το χτύπημα εκατοντάδων ασημένιων καμπάνων.
  Η νύμφη μαρκησία άπλωσε τα χέρια της και σημείωσε:
  - Υπάρχουν ικανότητες, και τι άλλες! Με απλά λόγια, σήκωσε μια πέτρα χωρίς ξόρκια. Ούτε κάθε αρχάριος νύμφη ή δρυάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
  Ο δάσκαλος συμφώνησε:
  - Ναι, είναι ικανή! Αλλά και επικίνδυνο. Αυτό είναι αρκετά ικανό όχι μόνο να μας επιστρέψει τους άντρες, αλλά και να σκοτώσει τα θηλυκά. Αυτή είναι άγρια δύναμη!
  Η μαρκησία παρατήρησε:
  - Αυτό το κορίτσι είναι ένα διαμάντι που χρειάζεται γυάλισμα!
  Η Ντομίνικα σηκώθηκε και πετάχτηκε όρθια. Το κεφάλι της έσκαγε και υπήρχε ένα πρήξιμο στο μέτωπό της.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Και ποιον να σκοτώσω τώρα;
  Ο δάσκαλος απάντησε με μανία:
  - Εγώ ο ίδιος! Θα μπορούσες κάλλιστα να σκάσεις τα μυαλά σου. Είναι καλό που δεν σου είπα να ανατινάξεις τον βράχο!
  Η Ντομίνικα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε μια πραγματική Χιροσίμα!
  Ο μέντορας της Driad ρώτησε έκπληκτος:
  -Τι είναι η Χιροσίμα;
  Η κοπέλα ηθοποιός ανασήκωσε τους ώμους της, που δεν ήταν αδύναμοι, και απάντησε με σιγουριά:
  - Αυτή είναι η πόλη στην οποία έπεσε μια ατομική βόμβα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν πενήντα χιλιάδες άνθρωποι και να τραυματιστούν εκατό χιλιάδες!
  Ο δάσκαλος σφύριξε:
  - Ουάου! Πω πω βόμβα!
  Ένα από τα κορίτσια φοιτήτριες έτριξε:
  - Αυτή η θεία πλημμυρίζει!
  Και ένας άλλος πρόσθεσε:
  - Μετατρέπει τις βιολέτες στα αυτιά σας!
  Η νύμφη μαρκησία αντιτάχθηκε:
  - Έχω πάει στη Γη περισσότερες από μία φορές και ανέβηκα στο Διαδίκτυό τους πολλές φορές και ξέρω τη Χιροσίμα - είναι αλήθεια. Και αυτό είναι τρομερό, και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν εκεί και πέθαναν από ραδιενέργεια.
  Ένα από τα κορίτσια έτριξε:
  - Τι είναι η ακτινοβολία;
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε, απαντώντας βιαστικά:
  - Όταν ένα νέφος ηλεκτρονίων αποσπάται από τον πυρήνα ενός ατόμου και αυτό ιονίζεται, εμφανίζεται ακτινοβολία. Ο γυμνός πυρήνας ενός ατόμου καταστρέφει τους διαμοριακούς δεσμούς και αυτά τα σπασίματα προκαλούν σοβαρή βλάβη στο σώμα, τόσο του ανθρώπου όσο και, νομίζω, του ξωτικού.
  Τα κορίτσια έτριξαν φοβισμένα ως απάντηση. Ένας από τους μικρότερους κελαηδούσε:
  - Μαμά, φοβάμαι την ακτινοβολία!
  Η νύμφη-μαρκησία, γνωστή και ως Λάσκα, γέλασε και απάντησε:
  - Μη φοβάσαι! Δεν θα σε πάει εδώ !
  Η Ντομίνικα σημείωσε έξυπνα:
  - Δεχθήκαμε επίθεση από ραδιενέργεια,
  Και που να βρεις καταφύγιο τώρα...
  Και εδώ έχετε μια οργάνωση -
  Κοίτα, με χτυπάνε στο λαιμό!
  Μετά από αυτό το κορίτσι το πήρε και άρχισε να χορεύει. Και τα άλλα κορίτσια άρχισαν να χορεύουν.
  Η δασκάλα έσπασε τα δάχτυλά της . Στο στόμα της εμφανίστηκε ένα σφύριγμα. Και πώς θα κυλήσει η αηδόνια τρίλιζα. Τα άλλα κορίτσια το πήραν αμέσως και πάγωσαν . Ένας άλλος μέντορας εμφανίστηκε με ένα αυστηρό μαύρο φόρεμα και έδωσε την εντολή:
  - Βήμα βήμα!
  Τα κορίτσια παρατάχθηκαν αμέσως σε ύψος. Και άρχισαν να βαδίζουν, μετρώντας τα βήματά τους και τεντώνοντας τα ξυπόλυτα πόδια τους, σαν στρατιώτες. Και το έκαναν σαν να τους ήταν οικείο η πορεία, όπως η προεδρική φρουρά.
  Ο δάσκαλος με ένα μαύρο φόρεμα, διακοσμημένο με ζαφείρια, σμαράγδια και μερικές ψυχρόχρωμες πέτρες άγνωστες ακόμα στον πλανήτη Γη, πρόσταξε:
  - Τώρα, τραγουδήστε!
  Τα κορίτσια, χτυπώντας τα γυμνά, μαυρισμένα, μικρά και χαριτωμένα πόδια τους, ρώτησαν με μια φωνή:
  - Τι να τραγουδήσω;!
  Ο μέντορας απάντησε με ψυχρούς τόνους:
  - Για το τι θα τραγουδούσαν τα αγόρια αν δεν τα είχε χτυπήσει ένας κολασμένος λοιμός!
  Και τα κορίτσια-μαθήτριες τραγουδούσαν χορωδιακά και με μεγάλη έκφραση.
  Τα αστέρια λάμπουν στο σκοτάδι της νύχτας,
  Και η λάμψη του ασημένιου φεγγαριού!
  Η καλλονή συνοφρυώνει τα χαριτωμένα μάτια της,
  Την έχουμε αρραβωνιαστεί για πάντα!
  
  Το κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα ήταν ζοφερό,
  Θα ξεσπάσει όμως μια φωτεινή αυγή!
  Και ο άνεμος έγινε χαρούμενος, θορυβώδης,
  Το πανί του πλοίου πρήστηκε!
  
  Η ψυχή μου είναι μια βαριά πέτρα,
  Οι δοκιμές του μαχητή περιμένουν!
  Και αφήστε το πανό να πετάξει πάνω από το κεφάλι,
  Ας πάμε μέχρι το τέλος!
  
  Η καρδιά δεν θα είναι κατάφυτη από βρύα ,
  Γρήγορη πτήση ενός αετού!
  Αν και το αίμα βράζει, με μια ορμητική πτήση,
  Θα πετάξω σαν βέλος!
  
  Οι ιτιές με προσκύνησαν,
  Ο Παντοδύναμος Θεός γύρισε το βλέμμα του!
  Παρόλο που είσαι εντελώς ανεπιτήδευτος,
  Θα σου προσθέσω δύναμη στη μάχη!
  
  Εξάλλου, υπηρετείτε τίμια την Πατρίδα,
  Αλλά η σάρκα είναι αδύναμη, το πνεύμα είναι άρρωστο!
  Δεν θα το μετανιώσεις, ξέρω τη ζωή
  Μη με αφήσεις να γίνω κέρατο κριαριού!
  
  Θα ξεπλύνω τις αμαρτίες των περασμένων ημερών,
  Ας φύγει αυτό που συνέβη στο παρελθόν!
  Βλέπεις, τα αχλάδια ωριμάζουν στον κήπο,
  Το σκίτσο θα σκιαγραφήσει το αεροπλάνο!
  
  Υπηρετήστε την Πατρίδα με όλη σας τη δύναμη,
  Ξεχάστε ότι υπάρχει ειρήνη στον κόσμο!
  Για να μην βάλουμε φωτιά στα άλση,
  Να ζήσουν όλοι καλά μαζί σου!
  
  Σε αυτό απάντησα απλά:
  Κύριε, θα σκάψω τη γη!
  Έτσι ώστε τα παιδιά να γελούν με ευτυχία,
  Για να μην χρειάζεται να συμφιλιώνετε τους δικούς σας ανθρώπους!
  
  Τελικά, το καλό εξαρτάται από εμάς,
  Ο καθένας αποφασίζει - η επιλογή είναι δική του!
  Και από σένα τα παντοδύναμα νήματα,
  Κρατάς το σύμπαν στη γροθιά σου!
  
  Θα σε κρατήσουμε επίσης,
  Άλλωστε, η Πατρίδα δεν μπορεί να βρεθεί πιο ιερή!
  Ενώ πυροβολούσα, τα δάχτυλά μου μουδιάστηκαν πολύ,
  Και δεν είμαστε ακόμη είκοσι!
  
  Η νίκη είναι ένα άφταστο φρούτο.
  Για αυτούς που είναι αδύναμοι, δειλοί ή ηλίθιοι!
  Αλλά οι στρατιώτες μπορούν να χειριστούν όλες τις κορυφές,
  Αυτό το υπερβολικό βάρος θα το πάρουμε στον αφαλό!
  Μετά εξαφανίστηκαν στο πολυτελές παλάτι της ακαδημίας των δράκων.
  Και ο μέντορας με τα μαύρα κοίταξε προσεκτικά τη Ντομίνικα και παρατήρησε:
  - Είσαι πολύ όμορφη. Ειδικά για το ατελές ανθρώπινο γένος. Είναι απίστευτο!
  Η Ντομίνικα τραγούδησε με ενθουσιασμό ως απάντηση:
  Είμαι η ίδια η τελειότητα
  Είμαι η ίδια η τελειότητα
  Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία,
  Πάνω από όλα έπαινος!
  Ω, τι ευτυχία
  Να ξέρεις ότι είμαι τέλειος
  Να ξέρεις ότι είμαι τέλειος
  Να ξέρεις ότι είμαι ιδανικός!
  Η δασκάλα με μαύρο φόρεμα κοίταξε αυστηρά το κορίτσι και σημείωσε:
  - Έχει καταπληκτική σεμνότητα! Τι αγάπη μου!
  Η νύμφη νυφίτσα πρότεινε:
  - Μήπως πρέπει να της γαργαλάμε τις γόβες με μπαστούνια;
  Η δασκάλα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε όχι και τόσο σίγουρη:
  - Δεν είναι κακή ιδέα! Αλλά είναι καλύτερα να την πάτε στον δάσκαλο του δράκου. Για να δούμε αν θα περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις!
  Η μαρκησία σημείωσε χαμογελώντας:
  - Εισαγωγικές εξετάσεις? Αυτή δεν είναι η πιο χαζή ιδέα, αλλά μπορεί να υιοθετηθεί από το πρώτο κιόλας μάθημα, όπου θα είναι επιπόλαια απλή!
  Ο δάσκαλος αντέτεινε με αυστηρούς τόνους:
  - Και να βάλεις αυτός ο μεγάλος με επτάχρονα κορίτσια; Ναι, θα την πειράξουν και θα την τσιμπήσουν. Ναι, και η ίδια μπορεί να πάρει κάποιον και να τον σκοτώσει. Όχι, αυτή δεν είναι καθόλου επιχειρηματική προσέγγιση! Τα μεγαλύτερα κορίτσια τη χρειάζονται και για αυτό πρέπει να δείξει υψηλό ταλέντο!
  Η νυφίτσα έγνεψε καταφατικά:
  - Λογικό ακούγεται!
  Η Ντομίνικα κούνησε το κεφάλι της, που έμοιαζε με πικραλίδα του Μάη:
  - Μη με ενοχλείς με κοριτσάκια.
  Ο δάσκαλος έγνεψε:
  "Τότε δώσε τις εξετάσεις με τη Lady Dragon Master". Σε αυτή την περίπτωση, θα γίνετε δεκτοί σε ένα μάθημα ελίτ. Θα ζήσετε ακόμη και σε ένα ξεχωριστό, ωραίο δωμάτιο, με ένα ασημένιο πιατάκι και ένα μήλο που χύνεται.
  Η κοπέλα ηθοποιός ρώτησε έκπληκτη:
  - Πώς είναι, με ένα ασημένιο πιατάκι;
  Ο μέντορας εξήγησε:
  - Είναι σαν να έχεις τηλεόραση στη Γη. Μόνο που μπορεί να υπάρχουν λιγότερα προγράμματα προς το παρόν. Και λοιπόν? Εσείς έχετε τεχνολογία, εμείς έχουμε μαγεία. Αλλά εδώ μπορείτε να δείτε μέσα από ένα πιατάκι, αν έχετε πραγματική μαγική ικανότητα, τι συμβαίνει.
  Η Ντομίνικα ρώτησε υπονοούμενα:
  -Μπορείς να δεις τη Γη;
  Ο δάσκαλος έγνεψε καταφατικά:
  - Και η Γη μπορεί να είναι ... Εκτός, φυσικά, αν είστε πολύ προχωρημένος μάγος. Κι εγώ σερφάρισα στο Διαδίκτυο - μια καταπληκτική ανθρώπινη εφεύρεση. Και πρέπει να πω, ξέρεις πραγματικά πώς να σουτάρεις. Και κατέληξαν σε ένα ενδιαφέρον δίκτυο. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι ο απλός ηλεκτρισμός χωρίς καμία μαγεία είναι ικανός για αυτό!
  Η Ντομίνικα ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Ναι, αυτό με εκπλήσσει ο ίδιος! Γιατί δεν το κάνεις αυτό για τον εαυτό σου;
  Τότε η νύμφη μαρκησία απάντησε:
  - Η επιστημονική πρόοδος είναι επικίνδυνο πράγμα. Αν οι βόμβες μας αρχίσουν να εκρήγνυνται ξανά, και όχι απλές, αλλά πυρηνικές ! Έτσι, κανείς δεν θα μείνει ζωντανός και η μαγική ακτινοβολία είναι χειρότερη από την κανονική ακτινοβολία!
  Η Ντομίνικα σφύριξε:
  - Εδώ είναι ! Συμβαίνει.
  Οι μαθήτριες φώναξαν:
  - Δεν χρειαζόμαστε τέτοια , είναι κακιά θεία!
  Ο μέντορας με παγωμένους τόνους διέταξε:
  - Ακολούθησέ με!
  Και μετακόμισε. Είχε ειδικά σανδάλια στα πόδια της που άφηναν τα δάχτυλά της ανοιχτά μπροστά και της επέτρεπαν να κάνει ξόρκια με κρίκους. Η ίδια η μέντορας φαίνεται επίσης νέα - ούτε μια ρυτίδα, ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Αλλά η δομή της είναι ορατή, όχι οι απαλές αναδυόμενες γραμμές μιας έφηβης, αλλά μιας ενήλικης γυναίκας με κλασικά και, θα έλεγε κανείς, αριστοκρατικά χαρακτηριστικά. Και το βλέμμα είναι τόσο σκληρό.
  Η Ντομίνικα νόμιζε ότι είχε κάποιο είδος τίτλου. Και ίσως όχι μικρό.
  Την ακολούθησε, και η μαρκησία-νύμφη πήδηξε δίπλα της και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είσαι μια τόσο υπέροχη βασίλισσα. Αλλά το εξόγκωμα στο μέτωπό σας έχει ήδη επουλωθεί, αναρρώνετε γρήγορα!
  Η Ντομίνικα σημείωσε με ένα γέλιο:
  Διαστολέας δύναμης και αλτήρες,
  Ένα υγιές μυαλό σε ένα υγιές σώμα!
  Πέρασαν λοιπόν από ένα σιντριβάνι και επτά πίδακες που ξεσπούσαν εκατό μέτρα στον αέρα , θαυμάζοντας την υπέροχη ομορφιά. Ακολουθεί η πύλη, στην είσοδο μιας γυναίκας τοξότης, και επιχρυσωμένη πανοπλία.
  Χαιρέτησαν τη νέα κοπέλα με νεύματα και το χτύπημα των γυμνών, λαξευμένων ποδιών τους.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  -Τα κορίτσια έχουν τρία καλά προσόντα. Το ένα ότι είναι όμορφες και το δεύτερο ότι...
  Και τότε η απάντηση δεν μου ήρθε στο μυαλό. Και εδώ είναι μέσα στο κτίριο της ακαδημίας των δράκων. Υπάρχει τέτοια πολυτέλεια εδώ, δεν μπορείς να τη συγκρίνεις καν με τον Peterhof. Εκτός από τον χρυσό και την πλατίνα, υπάρχουν ακόμα πολλά διαφορετικά μέταλλα που δεν έχουν ανάλογα στον πλανήτη Γη. Και επίσης, πολυάριθμοι πολύτιμοι λίθοι από τα πιο περίπλοκα και όμορφα σχέδια, με επένδυση από στολίδια, χαριτωμένα, ιριδίζοντα μπουμπούκια λουλουδιών. Υπάρχουν επίσης πολλά διαφορετικά πορτρέτα στους τοίχους. Κυρίως ξωτικά και ξωτικά. Υπάρχουν όμως και άλλα πλάσματα. Αλλά σχεδόν όλα τα πρόσωπα και οι φιγούρες είναι νέα και προβεβλημένα. Οι νεαροί άνδρες συχνά ποζάρουν γυμνοί. Και μοιάζουν πολύ με τα αγάλματα της αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης. Υπάρχουν πολλά πράγματα εδώ ... Και υπάρχουν επίσης σιντριβάνια που βγαίνουν από τις γωνίες, το οποίο επίσης φαίνεται όμορφο και καλόγουστο.
  Διακρίνονται επίσης καθρέφτες με πορτοκαλί και χρυσό πλαίσιο, πλαισιωμένοι με διαμάντια και τοπάζες. Το οποίο από μόνο του φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές και είναι επίσης ευχάριστο στο μάτι.
  Η Ντομίνικα παρατήρησε με χαρά ότι το πέτρινο χτύπημα της είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Και είναι πάλι όμορφη και χρυσομάλλα . Και ένα τέτοιο κορίτσι...
  Τα μαλλιά της είναι τόσο λαμπερά που λίγοι πιστεύουν ότι δεν είναι βαμμένη. Αυτό όμως είναι το φυσικό της χρώμα. Και της ταιριάζει πολύ στο χάλκινο μαύρισμα του νεανικού της προσώπου.
  Είναι ένα κορίτσι ευγενούς αίματος, και πηδά από καιρό σε καιρό σαν μαϊμού.
  Και η ίδια η ακαδημία είναι πιο δροσερή από το Παλάτι των Βερσαλλιών. Προσπάθησε λοιπόν να την πλησιάσεις.
  Η Ντομίνικα το πήρε και τραγούδησε:
  Οι θόλοι των παλατιών είναι δελεαστικοί για εμάς,
  Η ελευθερία δεν θα αντικατασταθεί ποτέ!
  Η ελευθερία δεν θα αντικατασταθεί ποτέ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της σήκωσαν ένα διαμαντένιο βότσαλο από το πάτωμα και το πέταξαν πιο ψηλά. Πέταξε, αλλά η νύμφη έσπασε τα δάχτυλά της και το διαμάντι κατέληξε στην ανοιχτή της παλάμη.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Το έκανες έξυπνα!
  Η νυφίτσα κελαηδούσε:
  Πιο ευκίνητος και από μακάκος
  Πιο σκληρό από βόδι...
  Και η όσφρηση είναι σαν του σκύλου,
  Και το μάτι είναι σαν του αετού!
  Ο μέντορας σημείωσε με αυστηρούς τόνους:
  - Τώρα θα πάμε κάτω .
  Η Ντομίνικα τραύλισε:
  - Ή μήπως είναι καλύτερα, αντίθετα, να ανέβεις;
  Εκείνη κούνησε το κεφάλι της:
  - Υπάρχει ένα υπόγειο στάδιο από κάτω. Εκεί θα δείξεις τις ικανότητές σου αν θέλεις να μπεις στην ελίτ!
  Η κοπέλα ηθοποιός ρώτησε δειλά:
  - Κι αν δεν περάσω τις εξετάσεις;
  Ο δάσκαλος είπε αυστηρά:
  - Και τότε θα γίνεις σκλάβος. Έχετε παίξει σκλάβους σε ταινίες και ξέρετε τι είναι;
  Η Ντομίνικα γέλασε και απάντησε:
  - Σήμερα το κορίτσι είναι γυμνή σκλάβα,
  Και το αύριο είναι απλά μια δροσερή θεά!
  Και εκείνη, μάλιστα, άρχισε να διασκεδάζει και χωρίς καμία δυσκολία.
  Κι έτσι άρχισαν να κατεβαίνουν τα μαρμάρινα σκαλιά. Και ήταν σαν μια κατάβαση στην κόλαση.
  Η Ντομίνικα θυμήθηκε πώς έπαιζε μια μάγισσα στις ταινίες. Την σήκωσαν σε μια αλυσίδα, με τα χέρια της δεμένα πίσω της στο ταβάνι. Και πραγματικά πόνεσε. Και σφίγγει τις φλέβες. Το μαυρισμένο, μυώδες κορμί της κοπέλας καλύπτεται με ιδρώτα από πόνο και ένταση. Και τότε η αλυσίδα απελευθερώνεται. Και νιώθει ανακούφιση για μια στιγμή και ορμάει κάτω. Και υπάρχει ένταση ακριβώς εκεί στο πάτωμα.
  Και η Ντομίνικα ουρλιάζει από τον κολασμένο πόνο στις αρθρώσεις και τους ώμους της. Ναι, πρέπει να το νιώσεις.
  Η νύμφη, βλέποντας ότι το πρόσωπο της κοπέλας ήταν γκριμάτσες , σημείωσε:
  - Δεν χρειάζεται να είσαι σκλάβος. Μπορεί κάλλιστα να γίνετε μαθητής στην ομάδα junior.
  Η Ντομίνικα χαμογέλασε και σημείωσε, τραγουδώντας, κοροϊδεύοντας τον εαυτό της, ένα μεγάλο κορίτσι, και μάλιστα ηθοποιό:
  μαθητής της πρώτης τάξης, της πρώτης τάξης,
  Σήμερα είναι οι διακοπές σας...
  Είναι μια υπέροχη και διασκεδαστική στιγμή,
  Πρώτη συνάντηση με το σχολείο!
  Η Λάσκα σημείωσε:
  - Δεν είναι αστείο! Εσείς οι άνθρωποι δεν ονειρευτήκατε ποτέ τις δυνατότητές μας στη μαγεία!
  Η Ντομίνικα απάντησε επιθετικά:
  - Ονειρευτήκατε ποτέ τα τεχνολογικά μας επιτεύγματα; Μια βόμβα υδρογόνου θα κλείσει όλη τη μαγεία σας.
  Ο μέντορας με τα μαύρα σημείωσε:
  - Δεν χρειάζεται να καυχιόμαστε . Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Dominica απάντησε:
  - Δεν πρόκειται για καυχησιολογία, αλλά για δήλωση γεγονότων. Μια βόμβα υδρογόνου με ισχύ εκατό μεγατόνων είναι ικανή να καταστρέψει όλη τη ζωή σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων. Μπορείτε να φανταστείτε τι είναι αυτό;
  Η Νύμφη επιβεβαίωσε:
  - Δεν λέει ψέματα! Οι άνθρωποι έχουν πραγματικά τέτοια φανταστικά καταστροφικά όπλα. Και το πιο σημαντικό, υπάρχουν επίσης πύραυλοι ικανοί να το παραδώσουν στον στόχο.
  Η δασκάλα μουρμούρισε μέσα από τα δόντια της:
  - Είναι κρίμα που ο λοιμός στους ανθρώπους δεν επηρέασε τη Γη. Τα επιθετικά αρσενικά σαν το δικό σου δεν αξίζουν να ζήσουν!
  Η Ντομίνικα δεν μάλωσε, γνέφοντας:
  - Μερικές φορές σκέφτομαι κι εγώ ότι είναι έτσι.
  Η Νύμφη σημείωσε:
  - Οι άνθρωποι είναι επίσης διαφορετικοί. Μην νομίζετε ότι είναι όλοι κακοί. Αν και ποιοι άνθρωποι είναι περισσότεροι, κακοί ή καλοί, δεν μπορείς να καταλάβεις με την πρώτη ματιά!
  Η Ντομίνικα σημείωσε με ένα χαμόγελο που φαινόταν πολύ λυπημένο:
  - Αν παρακολουθείτε κεντρική τηλεόραση, τότε, ίσως, υπάρχουν περισσότερες κακές . Ή ακόμα και πολύ κακές!
  Η Νύμφη επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι ξενοφοβία! Όταν το μίσος εντείνεται προς οτιδήποτε δεν είναι σαν εσένα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να ληφθεί ως παράδειγμα.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Εντάξει, ας μην μιλήσουμε για πολιτική. Στόχος μου είναι να σώσω όλους τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου στον πλανήτη ... Δηλαδή στο σύμπαν σας. Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από πλανήτης!
  Η νυφίτσα απάντησε ευγενικά:
  - Αυτός δεν είναι πλανήτης, έστω και μεγάλος, αλλά ούτε και σύμπαν. Είναι κάτι μεταξύ ενός πολύ μεγάλου πλανήτη και του σύμπαντος. Αλλά προτιμώ να μην μπω στα αγριόχορτα...
  Ο μέντορας κούνησε τα χαρακτηριστικά αυτιά της, που έβγαιναν κάτω από τα μαλλιά της, και είπε:
  - Σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο εμείς, αλλά υπάρχουν και άλλες ακαδημίες δράκων και μη που ψάχνουν τρόπους να σώσουν τα αρσενικά, και αν είναι δυνατόν, να τα επιστρέψουν.
  Η Ντομίνικα τσίριξε:
  - Ένας πνιγμένος άντρας πιάνει άχυρα! Και είναι πραγματικά ένα τούβλο...
  Η νύμφη μαρκησία πρότεινε:
  - Ίσως πρέπει να τραγουδήσεις καλύτερα, η κατάβαση είναι αρκετά μεγάλη!
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε:
  - Ναι, συμφωνώ , είναι ακόμα πιο δροσερό από το μετρό!
  Και η Ντομίνικα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, που άστραφτε με φύλλα χρυσού, και τραγούδησε:
  Δεν υπάρχει ηλικία ή ύψος στον πόλεμο,
  Κάνει ίσα κορίτσια και αγόρια!
  Αυτοί που δεν θέλουν ευδαιμονία στη σιωπή,
  Όποιος θέλει να πετάξει ακόμα πιο ψηλά!
  
  Ψιλοκόβουμε, πυροβολούμε και κόβουμε,
  Για εμάς υπάρχει πίστη - υπηρεσία στην Πατρίδα!
  Φυσικά, είναι καλύτερο να χρησιμεύσει ως σπαθί,
  Για να κερδίσουμε τη μάχη αποφασιστικά!
  
  Τι άλλο είναι πιο σημαντικό για τις γυναίκες μας;
  Φυσικά, πάρτε το όχι μόνο στο κρεβάτι!
  Είσαι σύζυγος αετού, όχι αξιολύπητο σπουργίτι,
  Προσπαθήστε να μην καούν τα σπίτια μας!
  
  Αυτή είναι μια σκληρή μάχη, βλέπουμε ότι έρχεται,
  Η ορδή πλέει, οι μάζες δεν υπολογίζονται!
  Αλλά οι σιδηρουργοί σφυρηλάτησαν μια ισχυρή ασπίδα,
  Το βρυχηθμό και το κακό δεν θα μας τρομάξουν!
  
  Και μαζευτήκαμε μαζί, λεγεώνα,
  Τα δόρατα κρατιούνται σφιχτά στα χέρια των δυνατών!
  Γίνε ο εχθρός τουλάχιστον πρωταθλητής στην καταστροφή,
  Τάφοι περιμένουν, όχι μετάλλια στον αφαλό!
  
  Συγκρουστήκαμε , αλλά τα κορίτσια βρωμάνε ,
  Τα σπαθιά στα χέρια αστράφτουν σαν αστραπή!
  Τόσο δυνατά κορίτσια, σκληρή εμφάνιση,
  Για να ζηλέψουν ακόμα και τα αστέρια Τζεντάι !
  
  σκέφτονταν τα ορκ, τα πλάσματα , οι βασιλιάδες ;
  Τώρα όμως οι "αρκούδες" τρέχουν!
  Είμαστε οι ιεροί πολεμιστές της Ρωσίας,
  Οποιοσδήποτε μαχητής, κορίτσι ή άντρας!
  
  Τους διώχνουμε και δεν παίρνουμε αιχμαλώτους,
  Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν πρέπει να παράγουν δυστυχισμένους σκλάβους!
  Ασχοληθήκαμε με το δασύτριχο κοράκι,
  Τα συμφέροντα της πατρίδας είναι ανώτερα από τα ιδιωτικά!
  Ναι, το τραγούδι δεν είναι αδύναμο και η φωνή του πολεμιστή είναι υπέροχη.
  Η κάθοδος ολοκληρώθηκε και τώρα τρία κορίτσια διαφορετικών ειδών: ένας μέντορας ξωτικών, μια νύμφη μαρκησίας και μια ανθρώπινη παρέλαση, βρέθηκαν στην επικράτεια ενός μεγάλου υπόγειου σταδίου, που δεν ήταν κατώτερο σε μέγεθος από το Luzhniki και ίσως και ανώτερο.
  Είχε πολλές κάθε είδους συσκευές, ψηλό ταβάνι και βάσεις για εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και καρέκλες κεντημένες με βελούδο, μαργαριτάρια, χρυσό ή ακόμα και για τους πιο ακριβούς καλεσμένους με διαμάντια και άλλες πέτρες.
  Ταυτόχρονα , ήταν σχεδόν άδειο. Είναι αλήθεια ότι στο κέντρο ήταν η ίδια ο Μεγάλος Διδάσκαλος και η επικεφαλής της ακαδημίας, η Δούκισσα του Δράκου ντε Μονσεράτ.
  Ένα πολύ όμορφο θηλυκό με επτά κεφάλια, βαμμένο σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και φαίνεται τόσο όμορφο, απλά εκπληκτικό, ειδικά αν το δεις στην πραγματικότητα και όχι σε ταινία.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε παράταιρα:
  Ψηλός ουρανός, μακρινές αποστάσεις,
  Ακούστε το τραγούδι για τους γενναίους Ακμαλέ ...
  Είναι ένας κακός δράκος, παρέδωσε τη γη,
  Και αυτός ο ιππότης άφησε το φως του ουρανού!
  Τραγούδια τραγουδιούνται ξανά...
  Εδώ η Δρακοντούκισσα ντε Μονσεράτ διέκοψε με μια απειλητική φωνή, σαν τις τρομπέτες της Ιεριχώ:
  - Εσύ , βλέπω, είσαι ένα πολύ αναιδές κορίτσι, με μια γλώσσα που θα μπορούσε εύκολα να κουλουριαστεί σε μια μακριά θηλιά γύρω από τον ανθρώπινο λαιμό σου.
  Η Ντομίνικα απάντησε με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω. Απλώς μου αρέσει πολύ να τραγουδάω. Και ο Ακμάλ είναι απλώς ένα παραμυθένιο αγόρι, ένας κινηματογραφικός χαρακτήρας από μια παιδική ταινία. Μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά!
  Επτακέφαλος θηλυκός δράκος, περίπου στο μέγεθος ένα καλό διθέσιο επιθετικό αεροσκάφος, γέλασε και σημείωσε, με τα επτά κεφάλια της να μιλούν ταυτόχρονα, σαν να αποτελούσαν ένα ενιαίο σύνολο, παρά τους διαφορετικούς εγκεφάλους τους:
  - Και είσαι πνευματώδης και γενναίος, και ταυτόχρονα, πολυμήχανος. Μπορείς τουλάχιστον να κάνεις κάτι μαγικά;
  Η Ντομίνικα τραγούδησε ένα κωμικό τραγούδι ως απάντηση:
  Δώρο δασκάλων,
  Πέρασαν χρόνο μαζί μου...
  Υπέφερε μαζί μου για τίποτα -
  Ο πιο επιδέξιος μάγος!
  
  Σοφοί δάσκαλοι
  Άκουσα απρόσεκτα...
  Όλα όσα δεν μου ζητήθηκαν
  Το έκανα με κάποιο τρόπο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Στο σκλάβο αγόρι και πρώην πρίγκιπας Οινόμαους ανατέθηκε και πάλι να γυρίσει τον βαρύ τροχό. Ένα παιδί, περίπου έντεκα ή δώδεκα χρονών, καταδυναστεύοντας την κούραση και ακουμπώντας τα ξυπόλυτα του πόδια σε κοφτερές πέτρες, άλεθε σιτηρά. Δύο κορίτσια ξωτικά χτύπησαν, σε περίπου ίσα διαστήματα, τη γυμνή, μυώδη πλάτη του αγοριού. Κάπως έτσι, αυτή η ύπαρξη σκλάβων παρείχε μια ανακούφιση από το να γίνει πέτρα. Αλλά τα νεαρά αγόρια σκλάβων δεν πρέπει να αφήνονται να ξεκουράζονται και πρέπει να χτυπιούνται σκληρά και πολύ δυνατά.
  Και ούτω καθεξής ώσπου το σκλάβο αγόρι, εντελώς εξαντλημένο, να αποκοιμηθεί. Και μετά τον ξανασηκώνουν, τον ταΐζουν για να μην πεθάνει από την πείνα και έχει δύναμη να δουλέψει. Και αρματώνουν ξανά.
  Αυτό δίνει ζωή, αλλά μόνο μια πολύ οδυνηρή. Όπως, όπως η κόλαση κατά τη διάρκεια της ζωής, μόνο που το σώμα είναι νέο και υγιές και οι σκέψεις είναι στο κεφάλι και η συνείδηση είναι καθαρή. Αυτό όμως το κάνει ακόμα πιο ταπεινωτικό και οδυνηρό. Για να πάρει λίγο το μυαλό του από τον πόνο και την κούραση, ο πρώην πρίγκιπας και νυν σκλάβος Οινόμαος χρησιμοποίησε τη φαντασία του.
  Ένα πλήρωμα πειρατών με δράκους μάχης σαρώνει τα σύννεφα αναζητώντας θήραμα. Ένα όμορφο, μυώδες νεαρό ξωτικό Οινόμαους με έξυπνο κοστούμι, μπότες που αστράφτουν με κόκκινο βερνίκι και με διαμαντένια σπιρούνια ελέγχει το τρικέφαλο τέρας του. Και η υπόλοιπη ομάδα αποτελείται από καταπληκτικά κορίτσια. Είναι μυώδεις, μαυρισμένες, ξυπόλητες και όλα τους τα ρούχα είναι περιδέραια από πολύτιμες πέτρες στο στήθος και στους γοφούς τους. Και όλοι, φυσικά, είναι απλά μοντέλα μόδας με φωτεινά μαλλιά. Έβαλαν δράκους που ήταν λίγο μικρότεροι και είχαν μόνο ένα κεφάλι.
  Λοιπόν, φυσικά, είναι άντρας, το ισχυρότερο φύλο και η ομάδα του αποτελείται από εκπροσώπους του ωραίου φύλου. Και δεν χρειάζεται άλλους άντρες.
  Έτσι, μόνο ο άνδρας καπετάνιος έχει παπούτσια και οι ευχάριστοι υφισταμένοι του μπορούν να κάνουν πράγματα με τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους στη μάχη που δεν μπορούν να ειπωθούν σε παραμύθι ή να περιγραφούν με στυλό! Οι καλλονές είναι ικανές να πετάξουν εκρηκτικά με θανατηφόρα δύναμη και να πετάξουν ένα στιλέτο, μπούμερανγκ ή δηλητηριώδη βελόνα.
  Ο Οινόμαος, ο νεαρός πρίγκιπας, τραγούδησε με χαρά και χαρά:
  Ο πλούσιος, φυσικά, θα γελάσει,
  Τινάξτε το μαμονά σας, τη γεμάτη κοιλιά σας!
  Και η μοίρα μας είναι να πεθάνουμε με πόνο,
  Ο θάνατος προσέχει τους πάντες, γριά με δρεπάνι!
  
  Και θέλουμε να τρέξουμε στο γρασίδι,
  Εξάλλου, είμαστε ακόμα, ουσιαστικά, απλά παιδιά!
  Αλλά το αγόρι θα νιώσει διπλή σκλαβιά,
  Δεν υπάρχει ελευθερία σε καμία φυλακή στον πλανήτη!
  
  Πρέπει να πολεμήσουμε, αυτή είναι η μοίρα,
  Σκότωσε έναν σύντροφο αν πρέπει να σκοτώσεις έναν αδερφό!
  Δεν έχει νόημα να προσευχόμαστε στον Παντοδύναμο,
  Για ποιανού τις αμαρτίες τιμωρούνται οι δούλοι;
  
  Υπάρχει αίμα στην αρένα και βρωμιά στο μπουντρούμι,
  Οι αρουραίοι μου δάγκωσαν τα γυμνά πόδια!
  Ο άπληστος πρίγκιπας πειράζει με το πόδι του ταύρου,
  Πρέπει να αποσταλεί ο ίδιος!
  
  Για να επιβιώσεις, πρέπει να σκοτώσεις,
  Υποφέρεις και στην ψυχή και στο θνητό σώμα!
  Οι ευγενείς γλεντούν με τα πτώματα της φτώχειας,
  Η βρώμα πέθανε, το μόνο που έμεινε ήταν μια κιμωλία!
  
  Ωστόσο, το πνεύμα της θέλησης δεν μπορεί να σπάσει,
  Η Πατρίδα είναι ζωντανή στις σκέψεις του αγοριού!
  Ένας στρατός θα έρθει στα Ξωτικά αιώνια με κακοποίηση,
  Θα πετάξουμε τους πλούσιους για τις πράξεις τους !
  
  Τότε η τσάντα με τα χρήματα θα τρέμει ,
   Ποιος έβγαλε τους χυμούς από την Πατρίδα!
  Για να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε ένα φωτεινό μυαλό,
  Κι αν είσαι δειλός, ακόμα και οι Θεοί είναι ανίσχυροι!
  
  Εδώ είναι μια κούνια του σπαθιού, το κεφάλι πέταξε,
  Ο δήμιος μετατράπηκε ξαφνικά σε θύμα!
  Πώς ξέφυγε ο διάβολος ξαφνικά από το καζάνι,
  Ο θυμός λοιπόν διώχνεται από τη μεγάλη καρδιά!
  
  Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε, τα ξωτικά του φωτός είναι αδύναμα,
  Ο λαός μας δεν έχει υποκύψει σε κανέναν!
  τον νεοφερμένο από την κόλαση ,
  Και έχουμε την καλοσύνη να πιούμε τσάι από το πιατάκι!
  Ένα όμορφο τραγούδι, και η ομάδα των δράκων του είναι υπέροχη. Περνώντας λοιπόν στο δεξί χέρι, ένα ξωτικό κορίτσι με χάλκινα κόκκινα μαλλιά που φτερούγιζε στον άνεμο σαν προλεταριακό πανό αναφώνησε:
  - Ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε, ω prince of air πειρατές!
  Ο Ενόμαι έγνεψε με ένα χαμόγελο:
  - Ασφαλώς! Για αυτό γεννηθήκαμε!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν σε ρεφρέν, σε μια φωνή, αναπηδώντας και παίζοντας με τα δυνατά τους σώματα, σμιλεμένα από ανεπτυγμένους μύες:
  Είμαστε φτωχοί, είμαστε φτωχοί πειρατές,
  Λυπούμαστε πολύ, πολύ...
  Βάζουμε βάζα στον ουρανό για τις καραβέλες,
  Αλλά επειδή δεν μας εμφύσησαν την ηθική!
  Και οι πολεμιστές τραγούδησαν με ακόμη μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, και οι φωνές τους έμοιαζαν με αηδόνια με γεμάτα αηδόνια:
  Οι πειρατές δεν χρειάζονται επιστήμη
  Και είναι ξεκάθαρο γιατί...
  Έχουμε πόδια και χέρια,
  Αλλά δεν χρειαζόμαστε το κεφάλι μας!
  Αυτή τη στιγμή, ένα κορίτσι με κίτρινο-βιολετί μαλλιά σφύριξε τσιριχτά:
  - Λήραμα μπροστά! Υπάρχει μια ολόκληρη γαλέρα αέρος στη δεξιά κατεύθυνση!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία:
  Ε μα , πάνω από τον ωκεανό, ε, μα , δράκοι υπό έλεγχο,
  Ε μαμά , κοίτα τον υπέροχο πλούτο...
  Δεν μας ενδιαφέρουν οι νόμοι, χτίζουμε μια νέα τάξη,
  Να πεθάνεις αδύναμος και ανόητος κάτω από σπαθιά!
  Ο πρίγκιπας Οινόμαος διέταξε:
  - Λοιπόν, κορίτσια, αν είναι προορισμένοι να ληστέψουμε, τότε θα ληστέψουμε!
  Και τότε ένα ολόκληρο κοπάδι από δράκους όρμησε να επιτεθεί. Έτρεξαν προς το στόχο τους.
  Η γαλέρα ήταν ένα μεγάλο και όμορφο πλοίο. Παρά το μεγάλο βάρος και φορτωμένο με διάφορα εμπορεύματα, χάρη στη μαγεία, επέπλεε ομαλά στην ατμόσφαιρα. Και ο αέρας φύσηξε τα πανιά αυτής της γαλέρας.
  Ο Enomai σημείωσε ότι τα πανιά του σκάφους είχαν πολύ φωτεινά και όμορφα σχέδια. Και αυτό, ας πούμε, είναι πολύ ωραίο . Ειδικά όταν εμφανίστηκε ο ήλιος που ανατέλλει.
  Από τη γαλέρα παρατήρησαν ένα κοπάδι πειρατών που έλεγχαν εκπαιδευμένους δράκους. Και η ομάδα άρχισε να ταράζει γι' αυτό. Και σε αυτό η πλειοψηφία είναι όμορφα κορίτσια με χιτώνα και σκλάβα αγόρια. Ήταν μόνο με κολυμβητήρια, μόνο δύο νεαροί σκλάβοι είχαν χρυσά και ασημένια βραχιόλια που αστράφτουν στους αστραγάλους και τους καρπούς τους.
  Τα κορίτσια πολεμίστριες ήταν στολισμένα πιο πλούσια. Αλλά και ξυπόλητοι, σαν αγόρια δώδεκα με δεκατεσσάρων χρονών, μυώδη, όμορφα, αλλά με μάρκες σκλάβων στο στήθος και στους ώμους.
  Μόνο ένα κορίτσι πολεμιστής είχε κομψές μπότες στα πόδια της. Προφανώς είναι η πιο σημαντική εδώ και ο καπετάνιος. Μια τόσο όμορφη ξανθιά με μαλλιά που έμοιαζαν σαν να ήταν πασπαλισμένα με χρυσόσκονη.
  Και τι χαριτωμένο πρόσωπο έχει. Και το σώμα είναι καλυμμένο με πανοπλία που είναι χυτή από πλατίνα, ζαφείρια, σμαράγδια, τοπάζες, ρουμπίνια, αχάτες και διαμάντια. Επιπλέον, οι πολύτιμοι λίθοι είναι διατεταγμένοι σε ένα υπέροχο στολίδι από τα πιο όμορφα χρώματα. Υπάρχουν τριαντάφυλλα, τουλίπες, κενταύριο, ξεχασιάρηδες, μιμόζες, παιώνιες και πολλά άλλα.
  Στην πολυτελή πανοπλία της, όλα τα λουλούδια είναι διαφορετικά και ούτε ένα δεν επαναλαμβάνεται.
  Ο πειρατής πρίγκιπας Οινόμαος ένιωσε ένα κύμα φωτεινών συναισθημάτων μέσα του και ούρλιαξε:
  - Λοιπόν, είναι πραγματικά δυνατό να σακατέψεις και να σκοτώσεις τέτοια ομορφιά! Δεν αντέχω τέτοια αμαρτία στην ψυχή μου.
  Ο φλογερός κοκκινομάλλης σύντροφος παρατήρησε:
  - Μα γι' αυτό είμαστε πειρατές! Άλλωστε...είναι αδύνατο να πειρατείς χωρίς αμαρτία.
  Ένας άλλος παρατήρησε χαμογελώντας:
  Ναι, είναι δύσκολο να σκοτώσεις πραγματικά αγαπημένα πρόσωπα,
  Άλλωστε, ένα ξωτικό , πιστέψτε με, γεννήθηκε για την ευτυχία...
  Αλλά αν είσαι πειρατής, η λεπίδα είναι η μητέρα,
  Χωρίς αίμα, βροχή και αιώνια κακοκαιρία!
  Η κοκκινομάλλα σημείωσε επίσης:
  - Αυτά είναι όμορφα κορίτσια και αγόρια, φυσικά, αλλά δεν είναι της ράτσας των ξωτικών μας, αλλά από τη φυλή των ανθρώπων! Κοίτα, υπέροχο , το σχήμα των αυτιών τους.
  Η Οινομάι εξεπλάγη:
  - Είναι τόσο όμορφοι και νέοι οι άνθρωποι;
  Ο πολεμιστής της φωτιάς έγνεψε:
  - Αυτό είναι! Με τη βοήθεια της μαγείας έλαβαν την αιώνια νιότη. Και τώρα αυτά τα αγόρια έχουν κολλήσει στα πρώτα εφηβικά τους χρόνια.
  Πλέον θα είναι πάντα νέοι και υποταγμένοι.
  Ο νεαρός πρίγκιπας τραγούδησε:
  Όλα τα ξωτικά, οι άνθρωποι του πλανήτη,
  Πρέπει να είμαστε πάντα φίλοι...
  Τα παιδιά πρέπει πάντα να γελούν.
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν -
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Το ξανθό ξωτικό πρότεινε:
  - Υπάρχει επιλογή! Θα αγωνιστεί ο καλύτερος μαχητής από την πλευρά τους και ο καλύτερος ή καλύτερος από την πλευρά μας. Σε περίπτωση νίκης, μοιράζονται τα λάφυρα μαζί μας, και σε περίπτωση ήττας, ο χαμένος πολεμιστής γίνεται . είτε σκλάβος είτε πτώμα!
  Ο Oenomaus σημείωσε:
  - Αυτό είναι λογικό! Είμαι έτοιμος να πολεμήσω!
  Κορίτσια με δράκους περικύκλωσαν τη γαλέρα. Είναι πιο γρήγοροι• ένα τεράστιο πλοίο απλά δεν μπορούσε να ξεφύγει από το ευκίνητο κοπάδι.
  Αλλά η γαλέρα είχε όπλα. Και άρχισαν να τους κατευθύνουν, και τα φυτίλια άρχισαν ακόμη και να καπνίζουν.
  Ο Οινόμαος είπε με βροντερή φωνή:
  - Προτείνω μονομαχία! Σύμφωνα με το έθιμο των αεροπειρατών. Ένας μαχητής από την πλευρά σου και ένας από τη δική μας. Θα δώσετε το μισό από το φορτίο σας στον νικητή. Και σε περίπτωση ήττας , κάντε ό,τι θέλετε με τον ηττημένο. Δεν θα σας ενοχλήσουμε.
  Το κορίτσι καπετάνιος με πολύτιμη πανοπλία με λουλούδια απάντησε:
  - Εξαιρετική! Αποδεχόμαστε αυτή την πρόκληση! Θα παλέψω! Και ορίζεις όποιον θέλεις!
  Το ξωτικό Πρίγκιπας Οινόμαους δήλωσε αποφασιστικά:
  - Είμαι ο μόνος εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου ανάμεσά σας. Πρέπει λοιπόν να παλέψω!
  Ο κοκκινομάλλης βοηθός είπε επιθετικά:
  - Δεν είμαι χειρότερος μαχητής! Θέλω να πολεμήσω!
  Και κούνησε το ξυπόλητο, κομψό, πολύ εύστροφο πόδι της, που είναι κινητό, σαν το σώμα της κόμπρας.
  Ο νεαρός πολεμιστής αντιτάχθηκε:
  - Είμαστε καπετάνιοι, θα πολεμήσουμε!
  Το κορίτσι με την πολύτιμη πανοπλία έγνεψε καταφατικά και είπε χαμογελώντας:
  - Marquise de Diana, στη διάθεσή σας!
  Το νεαρό ξωτικό απάντησε με σιγουριά:
  - Πρίγκιπας Οινόμαους! Έτοιμοι για μάχη!
  Και πολύ επιδέξια ο νεαρός πολεμιστής πήδηξε στο κατάστρωμα και τράβηξε το μακρύ, λεπτό σπαθί του.
  Η λαίδη ντε Νταϊάνα τράβηξε επίσης τη λεπίδα της και ρώτησε χαμογελώντας:
  - Γιατί ο πρίγκιπας έγινε ξαφνικά αιμοδιψής πειρατής;
  Ο Οινόμαος απάντησε αποφασιστικά:
  - Είναι μια μεγάλη ιστορία. Δεν είμαι όμως αιμοδιψής πειρατής, αλλά ευγενής! Και αυτό κάνει τη διαφορά.
  Η μαρκησία απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν θα σε σκοτώσω, θα είσαι ο προσωπικός μου σκλάβος και κρατούμενος. Θα σε κάνω να γλύφεις τα γυμνά πέλματα των ποδιών μου με τη γλώσσα σου και έτσι να μου δώσεις ευχαρίστηση!
  Ο Οινόμαος γέλασε και απάντησε:
  Ούτε θα σε σκοτώσω ! Και είναι ακόμη ωραίο να γαργαλάτε τέτοια πόδια με τη γλώσσα σας. Αλλά παρόλο που είσαι σοβαρός πολεμιστής, δεν θα περιμένεις την ήττα μου!
  Η Νταϊάνα χαμογέλασε πιο πλατιά , με τα μεγάλα της δόντια, και απάντησε:
  - Ας δούμε! Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλα κορίτσια θα σε καβαλήσουν αιχμάλωτο. Και θα σε βασανίσουμε και θα σε χτυπήσουμε μέχρι θανάτου. Ας δούμε πώς χαμογελάτε σε αυτή την περίπτωση!
  Ο πειρατής πρίγκιπας τραγούδησε ως απάντηση:
  Μην τα παρατάς, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς
  Στη μάχη με το τέρας του εφιάλτη, μην δειλιάζετε...
  Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο -
  Να ξέρετε ότι όλα φαίνονται υπέροχα και εντάξει !
  Η μαρκησία έγνεψε καταφατικά με ένα βλέμμα πολύ ευχαριστημένο:
  - Είσαι εύθυμος νέος! Θα έκανες μεγάλο γελωτοποιό. Ίσως σε δώσω και στη βασίλισσα. Και θα έχει πλάκα!
  Ο Οινόμαος απάντησε θυμωμένος:
  - Αρκετά άσκοπες φλυαρίες. Ας παλέψουμε!
  Το κορίτσι με πανοπλία πήδηξε από το πάτωμα της μπαταρίας και επιτέθηκε στον ομόλογό της. Ο Οινόμαους τη συνάντησε, αντέκρουσε τα χτυπήματα και μάλιστα απάντησε, κόβοντας σχεδόν το αυτί της καλλονής. Πήδηξε πίσω και σημείωσε με ένα χαμόγελο πάνθηρα:
  - Και δεν είσαι κακός. Νόμιζα ότι ήσουν πρίγκιπας όπως ήμουν καλόγρια!
  Το κορίτσι, όμως, δεν είναι ξωτικό, έχει ανθρώπινο αυτί. Όμως ο Οινόμαους είναι ξωτικό. Οι άνθρωποι και τα ξωτικά έχουν κοινά παιδιά - ημίαιμα . Συνήθως όμως τους λένε καθάρματα . Και δεν τους αρέσουν και οι δύο.
  Η μαρκησία επιτέθηκε ξανά. Πραγματοποίησε πολύπλοκους συνδυασμούς με σπαθιά. Και η λεπίδα της τρεμόπαιξε, πήδηξε και στριφογύριζε ξανά, σαν τα φτερά ενός μύλου σε τυφώνα. Και επιτέθηκε.
  Ο πρίγκιπας, που δεν ήταν χωρίς λόγο κληρονόμος μιας τεράστιας αυτοκρατορίας, της έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στο στήθος. Και τρύπησε την πανοπλία. Έριξε ακόμη και αίμα. Και ήταν ξεκάθαρο ότι το κορίτσι ήταν τραυματισμένο.
  Εκείνη οπισθοχώρησε και σφύριξε:
  - Επικίνδυνο αγόρι τέρας!
  Ο Έντμοντ απάντησε με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο:
  "Μπορεί να είμαι τέρας, αλλά απέχω πολύ από αγόρι!"
  Η Νταϊάνα γέλασε και επιτέθηκε ξανά. Αν και κατακόκκινο αίμα έσταζε από πάνω της. Και απλώθηκε στο κατάστρωμα.
  Η κοκκινομάλλα βασίλισσα σημείωσε:
  - Θα της έκοβα το κεφάλι αμέσως! Δεν θα τραβούσα τις γκάιντες.
  Η μαρκησία-καπετάνιος σφύριξε:
  - Και μπορώ να σου δώσω μια τέτοια ευκαιρία!
  Ο Οινόμαος απάντησε χτυπώντας την πολεμίστρια κάτω από το χέρι με το σπαθί του και κόβοντας τον τένοντα της. Έριξε το όπλο από το δεξί της χέρι, αλλά το σήκωσε αμέσως στο αριστερό της. Και χαμογέλασε σαρκοφάγα, σαν να ήταν η κυρία της κατάστασης σε αυτή την αναμέτρηση.
  Ο νεαρός σημείωσε:
  - Είσαι ένα θαρραλέο κορίτσι! Αλλά μετά πληγώνεσαι. Καλύτερα να τα παρατήσεις!
  Η Νταϊάνα αναφώνησε:
  - Θα πεθάνουμε, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε!
  Ο κοκκινομάλλης πειρατής πολεμιστής κελαηδούσε:
  Πρέπει να μας σέβεστε, να μας φοβάστε,
  Τα κατορθώματα των γυναικών πειρατών είναι ατελείωτα...
  Τα ξωτικά του φωτός ήξεραν πάντα πώς να πολεμούν,
  Και ο πλανήτης είναι τρελός για εμάς!
  Και γέλιο ως απάντηση, τόσο ιριδίζον και κουδούνισμα. Όλα φαίνονταν τόσο δροσερά και με αίσθηση.
  Και η Νταϊάνα επιτέθηκε ξανά. Ενεργούσε με το αριστερό της χέρι όχι χειρότερα από το δεξί. Και ήταν πολύ όμορφες, τόσο χαριτωμένες κινήσεις. Επιπλέον, η μαρκησία καπετάνιος έβγαλε τις μπότες της και τα μικρά, χαριτωμένα πόδια της έγιναν γυμνά. Και αυτό πρόσθεσε την επιδεξιότητά της.
  Ο Oenomaus σημείωσε:
  - Και σου ταιριάζει ξυπόλητη, καλλονή!
  Η Νταϊάνα σφύριξε:
  - Θα μου φιλήσεις τις γυμνές γόβες!
  Ο αγώνας ήταν πολύ επιθετικός. Η μαρκησία επιτέθηκε με άγρια μανία και κρότησε το όπλο της σαν να ήταν γυναικεία θαυμαστή. Και αυτό αποδείχθηκε εξαιρετικά όμορφο. Και τότε η άκρη γρατζουνούσε τον Οινόμαους στο λείο, άτριχο, ροδαλό μάγουλο του ξωτικού.
  Ο νεαρός σημείωσε:
  - Είσαι καλός!
  Η Νταϊάνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, είμαι κουλ! Και πάλι η κούνια και το στρίψιμο.
  Ο κοκκινομάλλης πειρατής φώναξε:
  - Χτύπα την! Σκότωσέ την!
  Ο Οινόμαος απάντησε χαμογελώντας:
  - Τι γίνεται με την εντολή του Παντοδύναμου - μη σκοτώνεις;
  Το κορίτσι της φωτιάς απάντησε:
  - Κυριολεκτικά - μην κάνετε κακό φόνο!
  Ο πειρατής πρίγκιπας μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, είναι δυνατόν να διαπράξουμε έναν καλό φόνο;
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα επιβεβαίωσε:
  - Δεν είναι καν δυνατό, αλλά είναι απαραίτητο!
  Εν τω μεταξύ, η πληγωμένη κοπέλα καπετάνιος προσπάθησε να επιτεθεί ξανά και ενήργησε πολύ καλά. Και έξυσε την Οινομία στο χέρι και στον ώμο.
  Η Νταϊάνα βρυχήθηκε:
  - Θα νιώσεις άσχημα! Θα σε σκοτώσω, κουτάβι!
  Ο Οινόμαος τραγούδησε ως απάντηση, αντικρούοντας τις επιθέσεις.
  Γνωρίζουμε την αθάνατη δόξα στις μάχες,
  Χωρίς φόβο, ψιλοκόψτε γενναία!
  Είθε το σπαθί να μας βοηθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα,
  Νικήστε τον εχθρό - τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!
  
  Πλέουμε στη θάλασσα, χωρίς να γνωρίζουμε καμία αμφιβολία,
  Ένας πειρατής και μια καταιγίδα, ένας τυφώνας δεν είναι εμπόδιο!
  Η μνήμη θα μείνει στις καρδιές των γενεών,
  Ο εχθρός ηττήθηκε - αυτή είναι όλη η ανταμοιβή!
  
  Η ομορφιά θα σου δώσει αγάπη με πάθος,
  Και αύριο ο δήμιος περιμένει το ικρίωμα!
  Είναι επικίνδυνο να συνδέεις τη ζωή σου με ένα filibuster,
  Η τύχη ρίχνει τα ζάρια με ιδιότροπο τρόπο!
  Και στην τελευταία λέξη, ο πειρατής πρίγκιπας έκοψε το χέρι της μαρκησίας με το σπαθί του και το όπλο έπεσε από το χλωμό χέρι της.
  Η Νταϊάνα χαμογέλασε και πήδηξε, στρέφοντας τη γυμνή της φτέρνα στο πηγούνι της Οινομάι. Και το κορίτσι περπάτησε ανέμελα. Ο νεαρός την σήκωσε και μετά την πέταξε κάτω. Η Νταϊάνα έπεσε στο κατάστρωμα και έμεινε άναυδη. Προσπάθησε πραγματικά να πηδήξει, αλλά η άκρη του ποδιού της μπότας τη χτύπησε στο πηγούνι και το κορίτσι λιποθύμησε τελείως από το δυνατό χτύπημα.
  Ο Οινόμαους σήκωσε τα χέρια ψηλά και αναφώνησε:
  - Νίκη!
  Μια βουή πέρασε μέσα από το πλήρωμα των κοριτσιών και των ξυπόλητων αγοριών. Και οι πολεμιστές με τα σκλάβα αγόρια τους γονάτισαν προκλητικά.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής σημείωσε:
  - Κάπως έτσι έγινε πολύ εύκολο! Νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο.
  Ο Οινόμαους μουρμούρισε:
  - Η γαλοπούλα σκέφτηκε και κατέληξε στη σούπα!
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε με ένα γέλιο:
  Μην σκέφτεστε τα ξωτικά
  Θα έρθει η ώρα, θα καταλάβετε μόνοι σας...
  Σφυρίζουν σαν σφαίρες στον κρόταφο σου,
  Και το κορίτσι τρέχει στη μάχη εντελώς ξυπόλητο !
  Η κοκκινομάλλα πρότεινε:
  - Ας χτυπήσουμε τα σκλάβα αγόρια στα γυμνά τακούνια τους με ξύλα. Νομίζω ότι θα τους αρέσει!
  Ο Οινόμαους έκλεισε το μάτι και παρατήρησε:
  - Πιστεύεις ότι θα τους αρέσει; Αν και τα τραχιά πέλματα των αγοριών μάλλον δεν είναι τόσο ευαίσθητα στον πόνο από ένα ραβδί.
  Ο κοκκινομάλλης πειρατής σημείωσε:
  - Το κυριότερο είναι ότι μας αρέσει! Οι ληστές σαν εμάς βρίσκουν πολύ ευχάριστο να βασανίζουν όμορφα αγόρια!
  Ένα όμορφο κορίτσι με έξυπνο χιτώνα και κοσμήματα στους καρπούς και τους αστραγάλους της φώναξε:
  - Είμαι έτοιμος, ως βοηθός της μαρκησίας, να συνεχίσω τον αγώνα! Και παραδώστε το άλλο μισό από τα λάφυρα!
  Ο πειρατής της φωτιάς γρύλισε:
  - Αυτή είναι η δική μου! Θα τσακωθώ μαζί της! Αυτό είναι ξεκάθαρο.
  Ο Ενόμαι έγνεψε καταφατικά:
  - Λογικό! Δεν είναι για μένα να αφαιρώ μόνος μου. Ακόμα κι αν είμαι ο πιο σημαντικός για σένα.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής αντιτάχθηκε:
  - Δεν υπάρχουν αρχηγοί μεταξύ ίσων. Και προτείνω να πολεμήσουμε χωρίς όπλα.
  Ο πολεμιστής με χιτώνα σημείωσε:
  - Χωρίς όπλα; Δεν φοβάσαι ξωτικό;
  Ο πειρατής της φωτιάς απάντησε αποφασιστικά:
  - Μην πηγαίνετε στο δάσος για να φοβάστε τους λύκους!
  Το κορίτσι με το χιτώνα, αυτή η υπέροχη ξανθιά, ρώτησε με απαλό τόνο:
  - Ας μας τραγουδήσει ο γοητευτικός νεαρός. Νομίζω ότι κάτι λυρικό, και άλλα κορίτσια θα με στηρίξουν.
  Οι καλλονές και από τις δύο πλευρές κελαηδούσαν από κοινού:
  - Καλως ΗΡΘΑΤΕ! Θέλουμε τα τραγούδια σας στην κορυφή των πνευμόνων μας!
  Ο Οινόμαος τραγούδησε με χαμόγελο:
  Θυμάμαι πώς τώρα, το λαμπερό πρόσωπο,
  Το βλέμμα τρύπησε την καρδιά μου σαν στιλέτο!
  Κάηκα στα ρυάκια του πύρινου ανέμου,
  Απλώς έμεινες σιωπηλός ως απάντηση!
  
  Η φωνή σου, πόσο όμορφη και αγνή είναι,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή χωρίς εσένα,
  Και τώρα μια αιώνια αχτίδα θα με φωτίσει!
  
  Είσαι η θεά της απεριόριστης αγάπης,
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Σπάστε τα δεσμά του πάγου, αστειευόμενοι,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  
  Το πρόσωπό σου λάμπει σαν τον ήλιο από πάνω,
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφες φιγούρες στο σύμπαν!
  Το αίσθημα του πάθους σκεπάζει σαν τυφώνας,
  Το να είμαι μαζί σου για πάντα είναι ευτυχία!
  
  Ο πόνος στην ψυχή μου μαίνεται σαν καταιγίδα,
  Και η φωτιά στο στήθος μου καίει αλύπητα!
  Σ'αγαπώ, κοιτάς περήφανα ως αντάλλαγμα,
  Ο πάγος σε θραύσματα σου ραγίζει την καρδιά!
  
  Ανάμεσα στα φώτα στον απέραντο έναστρο ωκεανό,
  Εσύ κι εγώ πεταχτήκαμε στους ουρανούς σαν αετοί!
  Και τα χείλη σου, που αστράφτουν από ρουμπίνια,
  Κάτι είπαν τρυφερά και με πάθος!
  Και το χειροκρότημα είναι τέτοιο που οι καλλονές απλά πνίγονται από χαρά. Αλλά εκείνη τη στιγμή ένα από τα κορίτσια φώναξε:
  - Δύο φρεγάτες μάχης έρχονται εδώ!
  Ο Οινόμαους σημείωσε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Λοιπόν, αυτό ακριβώς ήθελες; Χρειαζόσασταν έναν ενδιαφέρον αγώνα; Θα το πάρεις λοιπόν!
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Τους φώναξαν! Καταδρομικά με στρατιώτες. Και τώρα δεν θα ξεφύγεις με απλά χτυπήματα στα γυμνά τακούνια σου!
  Το κορίτσι που κοίταζε με κιάλια σημείωσε:
  - Υπάρχουν ορκ στα πλοία. Και αυτό σημαίνει ότι μας περιμένει μια σοβαρή δοκιμασία.
  Ο Oenomaus λογικά σημείωσε:
  - Αλλά μπορούμε να σκοτώσουμε τους εχθρούς μας χωρίς να βλάψουμε τη συνείδησή μας. Όταν αγγίζεις όμορφους πολεμιστές, η καρδιά σου κυριολεκτικά αιμορραγεί!
  Το κορίτσι με τα πράσινα μαλλιά παρατήρησε:
  - Οι δράκοι μας είναι πιο γρήγοροι από τις φρεγάτες. Ίσως έχουμε καιρό να φύγουμε!
  Ο πειρατής πρίγκιπας είπε αποφασιστικά:
  - Στο λεξικό μας δεν υπάρχει η λέξη απόδραση!
  Και τα κορίτσια των πειρατών τραγούδησαν με λύσσα, έτοιμα για μια μάχη ζωής ή θανάτου.
  Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο χωρισμό, θλίψη...
  Τι πρέπει να κάνει ένας στρατιώτης όταν είναι μόνος ;
  Οι θεοί, σωστά, σκληρά αποφάσισαν για εμάς -
  Αυτός ο τύπος γκριζάρει τους κροτάφους του!
  
  Το σύμπαν είναι τόσο σκληρό με την αγάπη,
  Δάκρυα χωρισμού κύλησαν σε έναν καταρράκτη...
  Η συμπόνια εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος, σαν όνειρο,
  Και η ζωή έγινε σαν πέτρα χωρίς απαλότητα!
  
  Κάνει παγωνιά στην έρημο, και ο πάγος καίει από ζέστη,
  Πώς μια σκουριασμένη αλυσίδα τυλίγει την καρδιά μου!
  Και η βροχή του χωρισμού χτυπάει σαν κλάσματα στη στέγη -
  Οι τσέπες είναι άδειες, μόνο ο χαλκός μένει!
  
  Αλλά η πίστη στο κατόρθωμα ενός μαχητή εμπνέει,
  Ο Παντοδύναμος Θεός, ξέρετε, έχει κάνει σταθερό όρκο!
  Και θα είναι σαν φύλλα τον ζεστό Μάη για εμάς,
  Όταν φυτρώνουμε, συναντάμε την αυγή!
  
  Θέλετε να κάνετε τον πλανήτη πιο ευτυχισμένο;
  Ώστε ο καθένας μας να τραγουδά λαμπρά σαν αηδόνι;
  Τότε το πιο γλυκό μέλι έγινε σοδειά από τη φλαμουριά -
  Στην ψυχή των γιγάντων, ας βάλουμε τέλος στα ψέματα !
  
  Δεν υπάρχει λόγος να εξαπατήσεις τον Θεό, πιστέψτε με,
  Βλέπει αμέσως ποιος από εμάς είναι δειλός και βαρετός !
  Δώστε το νόημα του Κυρίου στη θυσία,
  Δεν είναι περίεργο που λέει, θα σας το ανταποδώσω!
  
  μας έπιασε στο διαδίκτυο ,
  Κανείς δεν ξέρει πού τελειώνουν οι δολοφονίες.
  Ο Ιούδας κρέμεται σε μια σάπια λεύκη -
  Και για όσους πίστεψαν - δάφνινο στεφάνι!
  
  Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να γίνει καλύτερος
  Η επιλογή μας είναι συνειδητή - η προσπάθεια για τον Χριστό.
  Αλλά μερικές φορές υπάρχουν λακκούβες αίματος,
  Τουλάχιστον υπάρχει μια υπόσχεση - θα έρθω σύντομα!
  
  Ω κόσμος, πόση βία έχεις,
  Σαν να μην μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά !
  Η γυναίκα φώναξε πάνω από το φέρετρο του στρατιώτη,
  Πόσο λεπτό είναι το εύθραυστο νήμα της ζωής!
  
  Το να χύνουμε αίμα δεν είναι το κάλεσμα μας -
  Θέλω να αγαπήσω, να δώσω στην Πατρίδα τον παράδεισο!
  Γιατί είναι αυτή η τιμωρία για όλους μας;
  Απάντηση: δώστε όλο σας τον πλούτο στους φτωχούς!
  
  Είναι αδύνατο να αγοράσεις τη σωτηρία για χρήματα,
  Γιατί δεν υπάρχει τιμή για τον χρυσό για τον Θεό!
  Και στην εκκλησία υποκλίνεσαι την Κυριακή,
  Να γίνουμε φτερωτοί σαν αετοί!
  
  Και θα έρθει η ώρα - θα έρθει η Βασιλεία του Θεού,
  Το κακό και αρπακτικό σκοτάδι θα τελειώσει!
  Το πνευματικό θα χαθεί, καταραμένη σκλαβιά,
  Και η χώρα θα γίνει στο Μεγαλείο της Ευτυχίας!
  Μετά από ένα τόσο εμπνευσμένο τραγούδι, τα κορίτσια-πειρατές με δράκους πήραν και πήγαν να καταιγίσουν μεγάλες φρεγάτες, που ήταν γεμάτες ορκ - δύσοσμες και τριχωτές αρκούδες.
  Υπήρχαν λιγότερα κορίτσια από τα άσχημα πλάσματα, αλλά ήταν πολύ πιο ευκίνητα και επιδέξια.
  Και τότε μπήκαν στη μάχη στο πλευρό των πειρατών και τα κορίτσια που βρίσκονταν στο εμπορικό πλοίο. Και επίσης τα αγόρια-σκλάβοι έσπευσαν να αποσυναρμολογήσουν τα όπλα. Αυτή είναι μια τόσο συγκινητική ενότητα ανθρώπων και ξωτικών ενάντια στους αιώνιους ιστορικούς εχθρούς τους - τα ορκ.
  Στη μάχη μπήκε και ο Οινόμαος. Ο νεαρός κούνησε δύο σπαθιά ταυτόχρονα, τρέχοντας το μύλο, κόβοντας τα κεφάλια των ορκ. Πολέμησε με τη μανία του λιονταριού.
  Και δίπλα του η κοκκινομάλλα . Η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού χτύπησε το ορκ στο πηγούνι και έσπασε το σαγόνι του. Και τότε το ορκ έπεσε κάτω και τα κέρατά του τον χτύπησαν στο στομάχι. Και ήταν μια σκληρή μάχη.
  Ο Οινόμαος πολεμά γενναία. Εδώ κρατάει μια πεταλούδα με τα ξίφη του, σαν βεντάλια, και κόβει κεφάλια που κυλιούνται σαν λάχανο.
  Ο νεαρός πρίγκιπας τραγούδησε με ενθουσιασμό, δείχνοντας τα θαύματα του ηρωισμού:
  Αν η γροθιά σου είναι δυνατή -
  Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι ο πρώτος στη ζωή!
  Και τότε ο σύντροφος δεν είναι φτωχός,
  Έχει καρδιά από χρυσό και νεύρα από ατσάλι!
  
  Αλλά το πιο σημαντικό, πιστέψτε το, είναι ένα δυνατό μυαλό,
  Γιατί ένας μαχητής των ξωτικών είναι πιο ψύχραιμος από ένα ζώο .
  Αν είσαι μελαγχολικός στη ζωή,
  Τότε ένα χαρούμενο γέλιο θα σας κάνει να αγαπήσετε!
  
  Αυτόματο συμπλήρωμα, γνώση, δύναμη στη γροθιά,
  Γιατί είναι γεμάτο γνώση, τεχνογνωσία!
  Αλλά προσπάθησε να δώσεις τη δύναμη στα χέρια ενός ανόητου ,
  Τότε θα λάβετε μόνο πόνο ως ανταμοιβή!
  
  Ήταν μια εποχή που πήγαιναν για κυνήγι με ένα κλαμπ,
  Ένα τόξο, μια φαρέτρα από βέλη σε χοντρό δέρμα...
  Αλλά έφτιαχναν τσερβόνετ όπου πήγαιναν οι πένες,
  Και είναι πολύ εύκολο να πηδήξεις στον γαλαξία!
  
  Αν και η εκπαίδευση είναι καλή -
  Αλλά είναι επίσης ενδιαφέρον να παίρνεις θάρρος...
  Και ίσο με ξιφολόγχη, θα γίνει καλέμι,
  Και υπηρετούμε τη Μητέρα Πατρίδα πολύ έντιμα.
  
  Αλλά η κακή βία είναι ένας βαρύς σταυρός,
  Το πεδίο της μάχης μας είναι γεμάτο αίμα...
  Γιατί ο Παντοδύναμος Θεός αναστήθηκε ξανά μετά από βάσανα;
  Για να ενισχυθεί η στρατιωτική συγκέντρωση των στρατιωτών!
  
  Τα δάκρυα της κοπέλας πέφτουν - η αγαπημένη της φίλη έπεσε,
  Η μητέρα προσεύχεται με ένα βογγητό, ουρλιάζοντας στην κορυφή των πνευμόνων της...
  Κάνει παγωνιά έξω από τα παράθυρα και το τζάκι έχει σβήσει,
  Εδώ είναι ένας όμορφος νεαρός θαμμένος κάτω από τη γη!
  
  Ω, σκληρή μοίρα, τι κακή μοίρα,
  Παναγία , πού είναι η καλή σου φύση;
  Ο άντρας ήθελε να αρραβωνιαστεί νωρίτερα,
  Και τώρα ο αέρας φυσάει σκόνη κάτω από τα πεύκα!
  
  Η ζωή θα έρθει ευτυχισμένη - θα είναι καλή,
  Η μηλόπιτα θα γίνει παπαρουνόσπορος...
  Ο αντίπαλος τέρας μετατρέπεται σε σκόνη και σκόνη,
  Αφήστε την αληθινή τύχη να περάσει το κατώφλι!
  
  Όλα γίνονται στο Elf και η ρίψη είναι στο Fars,
  Ας μαζέψουμε μια γιρλάντα γεμάτη αστέρια σε μια γροθιά!
  Και γεια σας παιδιά, απλά κορυφαίας κατηγορίας,
  Και ένας φοβερός καλκάνικος πετάχτηκε στη φωτιά !
  
  Το πολυβόλο έχει ήδη γίνει οικείο - οι σφαίρες χύνονται σε ένα ρεύμα,
  Και ο εχθρός εξαντλήθηκε, αυτό που ήθελε ήταν μηδέν!
  Αν κερδίσεις, θα γίνεις πλούσιος,
  Όποιος άναψε τη φωτιά θα καταλήξει στη φτώχεια!
  Αυτό είναι ένα τραγούδι και ένας μεγάλος αγώνας, με κούνιες πολύ κοφτερών και ευκίνητων σπαθιών. Και τα χτυπήματα ακολουθούν στα κεφάλια, σαν στην άσφαλτο. Και πολλά ορκ έχουν ήδη σκοτωθεί. Και σκλάβοι στη μάχη. Κανένας τους δεν φαίνεται μεγαλύτερος των δεκατεσσάρων, αλλά είναι όλοι μυώδεις. Τα αδύνατα σώματα των σκλάβων αγοριών σκληραίνουν από τη σκληρή δουλειά. Και οι τραχιές, σκληρές φτέρνες χτυπούσαν συνεχώς τα πηγούνια των ορκ, σπάζοντας τα σαγόνια τους.
  Η κοπέλα καπετάνιος συνήλθε. Και κάθισε. Και τα δύο της χέρια τραυματίστηκαν σοβαρά - οι τένοντες κόπηκαν. Λοιπόν, αυτό δεν είναι μοιραίο• με τη βοήθεια φίλτρων μαγείας και μαγείας, η ζημιά μπορεί να αποκατασταθεί. Αλλά αυτό θα διαρκέσει τουλάχιστον μερικές ώρες. Στο μεταξύ, δεν μπορεί να παλέψει.
  Και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει - όλα τα κορίτσια και τα αγόρια είναι στη μάχη, και πολεμούν με άγρια μανία. Αυτός είναι ένας τόσο βάναυσος αγώνας.
  Η Νταϊάνα κινήθηκε, ευτυχώς τα πόδια της ήταν γυμνά και σχετικά άθικτα. Και με εύστροφα δάχτυλα σαν μαϊμού, η κοπέλα καπετάνιος άρχισε να ψάχνει το κιτ πρώτων βοηθειών. Υπάρχει ένα φίλτρο που γιατρεύει τις πληγές, και πολύ σοβαρές, και ένα παγκόσμιο βάλσαμο. Εξάλλου, γιατί να μην συμμετάσχετε στη μάχη αφού τυλίξετε τα άκρα και τα λιπάνετε με βάλσαμο και φίλτρο;
  Με γυμνά πόδια μπορείτε να πετάξετε πολύ ισχυρά και δηλητηριώδη αντικείμενα. Και αυτό θα ήταν τόσο δροσερό και καταστροφικό.
  Η Νταϊάνα ενήργησε με αυτοπεποίθηση. Και τα πόδια της είναι τόσο γυμνά και ευκίνητα. Φορούσε μπότες απρόθυμα, μόνο και μόνο για να τονίσει την ιδιότητά της. Σε έναν κόσμο που υπάρχουν πολλά φωτιστικά και αιώνιο καλοκαίρι, δεν χρειάζονται παπούτσια για να μην κρυώνουν τα πόδια σου, αλλά για ομορφιά και για να τονίσεις ότι δεν είσαι ούτε σκλάβος ούτε σκλάβος. Και αυτό είναι λογικό...
  Εδώ ένα από τα αγόρια, επίσης ξυπόλητο, πέταξε μια κοφτερή βελόνα στη μύτη του ορκ. Και αυτός, έχοντας λάβει μια μερίδα δηλητηρίου, πάγωσε και πέθανε ακαριαία.
  Ο σκλάβος τραγούδησε με ενθουσιασμό, και τα άλλα αγόρια σκλάβοι συμμετείχαν, ήταν άνθρωποι και τραγουδούσαν σαν άνθρωποι:
  Τώρα, αν υπάρχουν προβλήματα στο σύμπαν,
  Δεν γίνεται με κανένα κόστος...
  Δεν θέλεις πια αλλαγή
  Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι θέλει!
  
  Και υπάρχει το Τσερνόμπογκ με πανίσχυρη δύναμη,
  Ο Μεγάλος έχει παγκόσμια δύναμη ...
  Το δίνει σε έναν άντρα ακριβώς στο μέτωπο,
  Για να μη γίνει εντελώς άγριο το ανθρώπινο γένος!
  
  Ναι, η Παντοδύναμη Φυλή Τον δημιούργησε,
  Για να έχουν οι άνθρωποι λόγο να αναπτύσσονται...
  Έτσι ώστε ένα άτομο να θέλει τα πάντα ταυτόχρονα,
  Και οι άνθρωποι έμαθαν να παλεύουν σκληρά!
  
  Όπως ένας πολεμιστής νικά το κακό,
  Αυτός ο Ρόντ δημιούργησε προς όφελος του ανθρώπου...
  Και έχυσε καλοσύνη για ψυχές και σώματα,
  Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις να αγωνίζεσαι!
  
  Τι θέλει ο Παντοδύναμος Θεός;
  Για να μην τολμήσουν να γονατίσουν το Ξωτικό...
  Για να μην κυβερνήσει η κακή μοίρα,
  Για να αναπτυχθούν εκατοντάδες γενιές!
  
  Ναι, το Τσερνομπόγκ είναι ένα κίνητρο για τους ανθρώπους,
  Για να μην υπάρχει τεμπελιά, στασιμότητα...
  Μακάρι να είσαι ορκίστας σπάζω σε στριφώματα,
  Περπατήστε γύρω από το Orklin σε φιλικό σχηματισμό!
  
  Μην χαθείτε λοιπόν αν είναι δύσκολο,
  Αν τα δεινά βρεθούν στην Πατρίδα...
  Ο Rod θα το κάνει όμορφα και εύκολα,
  Απλά για να κάνει τους ανθρώπους να κινούνται!
  
  Και το Chernobog είναι απλώς ο μεγαλύτερος αδερφός σου,
  Αν και είναι αυστηρός , σε αγαπάει ατελείωτα...
  Θα πετύχετε το μεγαλύτερο σκορ
  Όταν θα υπηρετείς το Ξωτικό για πάντα!
  Τα ορκ υπέστησαν τεράστιες απώλειες, τα έκοψαν και τα κορίτσια και τα αγόρια. Και ακόμη και η Νταϊάνα, με τα χέρια τυλιγμένα, μπήκε στη μάχη. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν ξυράφια που χτυπούσαν τον λαιμό των ορκ και έκοβαν τις αρτηρίες τους. Και κάθε λογής λαιμό και τέτοια. Και φαινόταν άκρως εντυπωσιακό.
  Και τότε το γυμνό πόδι της Νταϊάνα πέταξε ένα μπιζέλι με πατημένο δακρυγόνο χόρτο. Και αμέσως μια ντουζίνα ορκ, με επικεφαλής τον στρατηγό, πετάχτηκαν και πέταξαν πάνω από την πλευρά της φρεγάτας. Αυτή είναι πραγματικά κολοσσιαία καταστροφή και θάνατος καφέ και άσχημων αρκούδων.
  Ο Οινόμαους είπε χαμογελώντας:
  - Είμαστε του ίδιου αίματος: εσύ κι εγώ! Σωστά?
  Η Νταϊάνα απάντησε με ένα φιλικό χαμόγελο:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Ο άνθρωπος και το ξωτικό είναι δύναμη, και ακούγεται πολύ περήφανο!
  Τα κορίτσια αύξησαν την πίεση τους. Τα επιζώντα ορκ, χρησιμοποιώντας ακατέργαστα αλεξίπτωτα, άρχισαν να πηδούν κάτω, γλιστρώντας από φτερωτές φρεγάτες. Μερικά από τα αλεξίπτωτα, λόγω του μεγάλου βάρους τους, σκίστηκαν και μεγάλες αρκούδες έπεσαν σαν πέτρες, αλλά σε αντίθεση με τα λιθόστρωτα, ούρλιαζαν και έβριζαν πολύ βρώμικα!
  Η Νταϊάνα έγραψε στο Twitter:
  Δεν είναι εύκολο να είσαι καλή γυναίκα,
  Η ευγένεια δεν εξαρτάται από το ύψος!
  Ο Οινόμαος έκανε έναν άλλο μύλο με τα κοφτερά και μακριά ξίφη του και έκοψε το κεφάλι ενός τεράστιου καπετάνιου αρκούδας. Κύλησε στο κατάστρωμα σαν βαρέλι, πιτσίζοντας αίμα. Και ο νεαρός πρίγκιπας τραγούδησε:
  Το αίμα κύλησε ξανά σαν ποτάμι,
  Ο αντίπαλός σου είναι πολύ σκληρός...
  Αλλά μη φοβάσαι τον Σατανά,
  Και επιστρέψτε το τέρας στο σκοτάδι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Η επτακέφαλη δούκισσα του δράκου και, ταυτόχρονα, ο Μέγας Διδάσκαλος της Ακαδημίας Μαγείας, σφύριξε και ρώτησε:
  - Μπορείς να φτάσεις στο ύψος ενός ενήλικου άνδρα και να κρεμαστείς στον αέρα για τουλάχιστον ένα λεπτό;
  Η Ντομίνικα γέλασε και απάντησε:
  Μπορώ, αλλά μπορώ να το κάνω διαφορετικά
  Τρέξτε ξυπόλητοι μέσα στη δροσιά...
  Το κορίτσι πηδά σαν βάτραχος -
  Αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα!
  Το στόμα της δούκισσας του δράκου άνοιξε και φλόγα έσκασε από μέσα του. Η φλόγα πέρασε και έκαψε το όμορφο κορίτσι πολύ οδυνηρά στα γυμνά, ροζ, πέλματα των ποδιών της με μια χαριτωμένη καμπύλη της φτέρνας.
  Και η Ντόμινικ ούρλιαξε, αλλά αμέσως έσφιξε το σαγόνι της σφιχτά. Και το στήθος της ανύψωσε βαριά. Χτύπησε καλά, ακόμη και οι φουσκάλες φουσκώθηκαν αμέσως. Ήταν σαν να την βασάνισαν οι αρχαίοι ιεροεξεταστές.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  ο Λάνσελοτ και ο Βασιλιάς Αρθούρος για σένα !
  Η Δούκισσα του Δράκου βρυχήθηκε:
  Ποιος άλλος είναι αυτός που τολμάς να με απειλήσεις;
  Η νύμφη μαρκησία απάντησε:
  - Πρόκειται για ήρωες από την ανθρώπινη λαογραφία. Είναι απολύτως ασφαλή για εσάς, Σεβασμιώτατε!
  Ο θηλυκός δράκος βρυχήθηκε:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Τώρα έχετε ένα πρακτικό έργο, θεραπεύστε τα καμένα πόδια σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην πράξη και θα σας φανεί χρήσιμο περισσότερες από μία φορές στη ζωή.
  Η Ντομίνικα, χαμογελώντας δυνατά, τραγούδησε:
  - Και ένα, και δύο, και τρία, και πέντε!
  Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω...
  Λέγοντας το ίδιο πράγμα
  Αυτό είναι αρκετό για να σου λασπώσει τα νερά!
  Ο Grand Master Dragon σημείωσε:
  - Και είναι ένα αναιδές κορίτσι. Μήπως όχι μόνο τηγανίζει τις φτέρνες της, αλλά και της σπάει τα δάχτυλα των ποδιών;
  Η νύμφη μαρκησία παρατήρησε:
  - Πρέπει να κάνουμε υπομονή, ω δούκισσα. Ίσως αυτό το κορίτσι είναι η μόνη μας ευκαιρία να σώσουμε το ισχυρότερο φύλο. Και φέρτε πίσω τους άντρες!
  Ο θηλυκός δράκος βρυχήθηκε:
  - Αυτό είναι ανόητο! Ένας πνιγμένος άντρας αρπάζει ένα καλαμάκι, κι εσύ πιάνεις τη γυμνή φτέρνα ενός ανθρώπινου κοριτσιού . Δεν έδειξε ιδιαίτερες ικανότητες.
  Η νύμφη μαρκησία αντιτάχθηκε:
  "Μπορούσε να σηκώσει μια πέτρα με την παραγγελία της χωρίς μαγεία ή ξόρκια, και αυτό αξίζει πολλά!"
  Η Δούκισσα του Μονσεράτ γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, πόνεσε το περίφημο μέτωπό της. Είναι αλήθεια, τώρα δεν υπάρχει ίχνος. Και αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό για τους ανθρώπους.
  Η Weasel επιβεβαίωσε:
  - Είναι αμέσως προφανές ότι είναι ξεχωριστή και επιλεγμένη! Και απαιτεί μια ιδιαίτερη, ειλικρινή και λεπτή προσέγγιση.
  Η Δούκισσα του Δράκου έγνεψε καταφατικά με επτά κεφάλια ταυτόχρονα:
  - Ναι, ειλικρινής και ιδιαίτερη προσέγγιση... Ίσως θα έπρεπε να της γλείφω τις φτέρνες με τη γλώσσα μου, σε ένδειξη μεγάλου σεβασμού!
  Η Ντομίνικα τσακίστηκε και απάντησε με σιγουριά:
  - Όχι, καλύτερα να μη χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου! - Και πρόσθεσε, κάνοντας απρόσμενα το πρόσωπό της πολύ πιο γλυκό. - Αν και η γλώσσα είναι αναμφίβολα το πιο δυνατό σημείο του σώματος. Είναι ικανός να κινήσει εκατομμύρια στρατούς!
  Η νύμφη μαρκησία πρότεινε:
  - Δώστε της μια απλή εργασία. Για παράδειγμα, αφήστε την να κάνει τη γάτα να έρθει κοντά της και να γουργουρίσει και μετά να γυρίσει πίσω!
  Εδώ, το προηγουμένως σιωπηλό θηλυκό τρολ με ένα μωβ φόρεμα, με ένα μαγικό ραβδί στα χέρια της, αντέτεινε:
  - Οχι! Δεν θα την αφήσουμε να βασανίσει το γατάκι. Είναι καλύτερα να με πολεμήσεις με μαγικά ραβδιά. Αυτή θα είναι μια πραγματικά σοβαρή εξέταση και ένα αποτελεσματικό τεστ!
  Και στάμπαρε τη φτέρνα των σανδαλιών της, με καρφιά ζαφείρια και μωβ και λιλά διαμάντια.
  Η Δούκισσα του Δράκου απάντησε:
  "Είναι πολύ δύσκολο για ένα αρχάριο κορίτσι να παλέψει με τον κύριο της Ακαδημίας του Δράκου". Ήταν δύσκολο να τσακωθώ μαζί σου, ακόμα και αυτή η πολύ έμπειρη και έμπειρη Λάσκα!
  Το θηλυκό τρολ γέλασε και σημείωσε:
  - Ειδικά! Μετά από αυτό, ούτε ο Koschey ο Αθάνατος δεν θα τη φοβάται!
  Τότε η Ντομίνικα ξεστόμισε:
  - Τι, έχεις τον Koschey τον Αθάνατο;
  Η Δούκισσα του Δράκου έγνεψε:
  - Φυσικά, υπάρχει, ωστόσο, είναι μακριά από μακρινές χώρες στο μακρινό βασίλειο. Αλλά υπάρχει αυτό το άθλιο βρώμικο κόλπο !
  Η χτυπημένη κοπέλα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ή μήπως προκάλεσε λοιμό; Να σκοτώσεις όλα τα αρσενικά και να συλλάβεις τα θηλυκά σου!
  Η Δούκισσα του Δράκου απάντησε:
  - Μετά βίας! Έχουμε δέκα φορές περισσότερα θηλυκά από αρσενικά. Και μεταξύ των ορκ και των καλικάντζαρων που αποτελούν τον στρατό του Αθάνατου Koshchei, αντίθετα, υπάρχουν δέκα φορές περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά, και είναι πολύ μεγαλύτερα και ισχυρότερα. Γιατί να καταστρέψει τους δικούς του υπηκόους και στρατό!
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Αλλά ο λοιμός δεν επηρεάζει τον ίδιο τον Koshchei;
  Το θηλυκό τρολ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ούτε μια μαγεία δεν λειτουργεί πάνω του. Δεν παίρνει κανένα όπλο. Ακόμη και η βόμβα υδρογόνου σας δεν μπορεί να την καταστρέψει. Αυτή είναι η ουσία!
  Η χτυπημένη κοπέλα σημείωσε:
  - Μα μάλλον έχει θάνατο στο αυγό του, στην άκρη μιας βελόνας!
  Η Δούκισσα του Δράκου απάντησε με βροντερή φωνή:
  - Δεν είναι τόσο απλό! Αν ήταν τόσο εύκολο να βρεθεί ο θάνατος του Koshchei, τότε δεν θα ήταν ζωντανός εδώ και πολύ καιρό. Και έτσι, είναι τόσοι πολλοί αιώνες που...
  Η νύμφη μαρκησία της απάντησε:
  - Εσείς οι άνθρωποι ακόμα πηδούσατε στα δέντρα, αλλά είχε ήδη τη δική του δύναμη και κάθισε στο θρόνο. Σκεφτείτε τι είδους οντότητα είναι αυτή!
  Η Ντομίνικα το πήρε και τραγούδησε:
  Οι πίθηκοι κάνουν γκριμάτσες
  Και κάθονται σε ένα κλαδί...
  Ακόμα επιπόλαιο
  Εκεί ήταν οι πρόγονοί μας!
  Το θηλυκό τρολ παρατήρησε:
  - Ο Koshchei, φυσικά, είναι επίσης ύποπτος. Και όταν άρχισε ο λοιμός, ήταν, φυσικά, ο πρώτος που υποψιάστηκε. Αυτή είναι, κατά κάποιο τρόπο, η κεφαλή του άξονα του κακού. Όπως ο εκατοντακέφαλος αρσενικός δράκος, ο μεγαλύτερος των δράκων, ο αυτοκράτορας των αυτοκρατόρων και ο κακός. Αλλά και αυτό το τέρας απολιθώθηκε και κατέρρευσε. Αλλά ο Koschey τουλάχιστον θα έδινε δεκάρα! Επιπλέον, υποπτεύονταν και τον βασιλιά των Τζιν, τον Ιμπλίς... Τα Τζιν είναι πνεύματα και δεν μπορούν να πετρώσουν.
  Όμως τα τζίνι κατά κάποιο τρόπο κρύφτηκαν. Και ήταν σαν να είχαν εξαφανιστεί!
  Η Ντομίνικα τραγούδησε ως απάντηση:
  Το τζίνι έσκασε, όχι, πιστέψτε με, τα κορίτσια έχουν δύναμη,
  Και εξαφανίστηκε...
  Και τότε ο δράκος αντιτάχθηκε στην ομορφιά ,
  Τρέξε, σε παρακαλώ!
  Η μαρκησία ντε Λάσκα παρατήρησε:
  - Υπάρχουν και καλά και κακά τζίνι. Είναι δυνατοί, αλλά οι δυνατότητές τους είναι περιορισμένες. Αλλά θεωρητικά, αν ένα από τα αρσενικά ή τα θηλυκά ζητούσε από τον αυτοκράτορα Τζίν Ιμπλίς να καταστρέψει την αρσενική φυλή και ήταν σε θέση να βρει ένα δαχτυλίδι παντοδυναμίας που θα έδινε εξουσία πάνω σε αυτή τη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν μας, τότε θα μπορούσε να το προκαλέσει!
  Η Ντομίνικα έγνεψε:
  - Αυτό είναι ήδη κάτι! Πρέπει να βρούμε το Δαχτυλίδι της Παντοδυναμίας. Και μετά θα τα φτιάξουμε όλα.
  Ο θηλυκός δράκος γέλασε και η φωνή της ήταν σαν βροντή. Και τότε εκείνη απάντησε:
  - Το One Ring είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Δεδομένου ότι δίνει δύναμη σε μια περιοχή συγκρίσιμη με ολόκληρο τον γαλαξία. Επιπλέον, αν στο σύμπαν σας ο γαλαξίας είναι σχεδόν άδειος λόγω της σπάνιας διάταξης των αστεριών, τότε εδώ είναι μια περιοχή που κατοικείται από τρισεκατομμύρια έξυπνα όντα και πολλά βασίλεια. Και απ' ό,τι φαίνεται, δεν τον έχει βρει κανείς ακόμα, αφού δεν υπήρχε αυτοκράτορας του παραμυθένιου σύμπαντος μας!
  Η Ντομίνικα γέλασε και ρώτησε:
  - Έχεις Θεό;
  Η μαρκησία-νύμφη απάντησε:
  - Αν υπάρχει ένας τέτοιος Υπέρτατος Θεός, ένας Δημιουργός σε όλα τα Σύμπαν, ή αν δεν υπάρχει, κανείς δεν ξέρει πραγματικά ακόμα. Ακόμα και ο Koschey ο Αθάνατος. Υπάρχουν όμως θεοί κατώτερης βαθμίδας. Είναι όμως τέτοια που ελάχιστα ωφελούν και είναι καλύτερα να μείνετε μακριά. Γενικά, η λέξη Θεός έχει πολλές έννοιες. Έτσι τα υψηλότερα τζίνι είναι αρκετά ίσα σε δύναμη με τους θεούς.
  Το θηλυκό τρολ παρατήρησε:
  - Έχουμε και θρησκείες, αλλά ελάχιστα ωφελούν. Όπως είναι και το δικό σου, παρεμπιπτόντως. Τώρα, όταν υπήρχε κορωνοϊός , οι εκκλησίες ήταν πραγματικά άδειες και οι προσευχές βοήθησαν κάποιον ή το θυμίαμα τον προστάτευε από ιούς. Γιατί είστε τόσο ευκολόπιστοι άνθρωποι, νομίζοντας ότι γονατίζοντας και υποκύπτοντας μπορείς να εκλιπαρείς για αντάλλαγμα!
  Η Ντομίνικα απάντησε επιθετικά:
  - Αλλά δεν πιστεύω καθόλου σε Θεό ή θεούς! Και δεν με νοιάζει αυτό. Αλλά δεν πίστευα στα ξωτικά πριν, και τα θεωρούσα παραμύθι και ανθρώπινη εφεύρεση. - Η κοπέλα χτύπησε τη γυμνή της σόλα στην πέτρινη πλάκα και συνέχισε. - Και τώρα βλέπω ότι υπάρχουν ξωτικά, δράκοι, τρολ, νύμφες, οπότε γιατί να μην πιστέψουμε στον Θεό και στους αγγέλους; Επιπλέον, πολλά δισεκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν στον Παντοδύναμο, και σχεδόν αποκλειστικά τα μικρά παιδιά, και όχι όλα, πιστεύουν σοβαρά σε δράκους και ξωτικά.
  Η μαρκησία Λάσκα γέλασε:
  - Ξέρω! Αυτό το κορίτσι, όταν ήταν μικρό, παρακολούθησε ένα καρτούν για τον Dunno και, μάλιστα, άρχισε να ψάχνει για ένα μαγικό ραβδί στην αυλή. Και έλεγξε κάθε κλαδάκι. Και τα άλλα παιδιά της γέλασαν. Μάλιστα, ακόμη και σε μικρή ηλικία οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι τα μαγικά ραβδιά είναι παραμύθια!
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Αλλά στον κόσμο σου υπάρχουν μαγικά ραβδιά!
  Το θηλυκό τρολ έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά και υπάρχει! Και για να επιβιώσετε, θα πρέπει να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε !
  Ο θηλυκός δράκος βρυχήθηκε:
  - Τώρα αμέσως! Δώσε της ένα μαγικό ραβδί, θα δούμε τι είναι ικανό αυτό το κορίτσι, πολύ κοφτερό και τολμηρό!
  Η Ντομίνικα τραγούδησε:
  Σας ζητώ να μην εκπλαγείτε
  Αν γίνει μαγεία!
  Αν συμβεί, αν γίνει μαγεία!
  Η Λάσκα σημείωσε:
  - Λοιπόν, δεν είναι υπέροχη; Τέτοια μάγισσα!
  Το θηλυκό τρολ πήρε το μαγικό της ραβδί πιο γερά στο δεξί της χέρι και το κούνησε. Και κεραυνός χτύπησε τη Δομίνικα. Αλλά η κοπέλα-ηθοποιός κατάφερε να πηδήξει την τελευταία στιγμή και το χτύπημα χάθηκε. Το μαρμάρινο πλακάκι πίσω μου έλιωσε και άρχισε να καπνίζει.
  Η Δούκισσα του Δράκου αναφώνησε:
  - Πρόσεχε, Κόμπρα! Θα καταστρέψετε ολόκληρη την επίστρωση!
  Η νυφίτσα γέλασε και σημείωσε:
  - Αυτή είναι η μέθοδος του μαγικού ραβδιού!
  Το θηλυκό τρολ Cobra τραγούδησε ως απάντηση:
  - Κακιά μάνα, η μέθοδός μου είναι απλή,
  Δεν μου αρέσει να τραβάω την ουρά της γάτας!
  Η Ντομίνικα γρύλισε ως απάντηση:
  Υπάρχει ένας εφιάλτης στους μαθητές μου,
  Ένα άλμα - ένα χτύπημα!
  Η Δούκισσα του Δράκου διέκοψε:
  -Κοίτα, οι φουσκάλες της έχουν ήδη φύγει! Στους ανθρώπους, η ζημιά δεν εξαφανίζεται τόσο γρήγορα. Τι κορίτσι !
  Η μαρκησία νύμφη επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Δεν είχα άδικο σε αυτό. Η αναγέννηση είναι σπάνια σε δύναμη, ακόμη και για τις μάγισσες, και δεν αντιμετωπίστηκε με μαγεία.
  Η Ντομίνικα έκλεισε το μάτι και στάθηκε επιδεικτικά στα χέρια της. Και τα γυμνά της πόδια άστραψαν στον αέρα σαν λεπίδες προπέλας. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε με ενθουσιασμό, με την ασημένια φωνή της:
  Μετριάσαμε τη θέλησή μας στις μάχες,
  Αδερφέ, πολέμησαν για την Πατρίδα.
  Έμοιαζε με ελφινισμό από μακριά,
  Ένας στρατιώτης των ξωτικών μπήκε στο Όρκλιν!
  
  Οι πρόγονοί μας σφυρηλάτησαν τα ξίφη,
  Και μετά τα όπλα μπήκαν στη δράση...
  Οι σημύδες ανοίγουν τα κλαδιά τους,
  Τα κορίτσια ψήνουν πίτες!
  
  είναι επιτυχημένο σε οποιαδήποτε μάχη ,
  Ξέρει πώς να παίρνει τα πράγματα με το μυαλό της.
  Μερικές φορές η καθαρή κόλαση καίει.
  Αλλά θα νικήσουμε τον αντίπαλο !
  
  Το ξωτικό προστατεύει τη Γη,
  Δίνει καταφύγιο σε όσους είναι ξυπόλητοι και γυμνοί.
  Τελειώσαμε τη μάχη τον Μάιο,
  Μια έξαλλη ήττα περίμενε την Orkmacht!
  
  Και μετά την κατασκευή και τη σπορά,
  Τα χωράφια ανθίζουν και η σίκαλη είναι σε στοίβες.
  Είστε ήρωες, κορίτσια, παππούδες,
  Υπήρχε παγωνιά και χιόνι στα χαρακώματα!
  
  Από την γενναία Πατρίδα μας,
  Κάντε μια βαθιά υπόκλιση.
  Τα λάβαρα του ελφινισμού πετούν,
  Και τα πανό του Φύρερ είναι για ξεσκαρτάρισμα!
  
  Θα περάσουν αιώνες από κάτω μας Αστέρια,
  Το Empire είναι ένα σμήνος γαλαξιών.
  Ποτέ δεν είναι αργά για να γεννηθείς
  Και θάψτε τον εχθρό στο διάστημα!
  
  Αλλά πιστεύω ότι το μυαλό θα είναι γαλήνιο,
  Και ένας άνθρωπος είναι σαν μητέρα για όλους,
  Εδώ η αρχαία οικογένεια ευδοκιμεί,
  Radiance of Glory - Grace!
  Και το κορίτσι τραγουδά πολύ όμορφα, είναι μια υπέροχη τραγουδίστρια παγκόσμιας κλάσης. Ή οιονεί κοσμικό - που είναι ακόμα πιο αστείο.
  Η Δούκισσα του Δράκου βρυχήθηκε:
  -Υπέροχο! Ή ίσως απλά να το πάρεις και να το κάνεις...
  Το θηλυκό τρολ Cobra γρύλισε:
  - Ήρθε η ώρα να τσακωθούμε με τα μαγικά ραβδιά! Και χωρίς κανένα αμβλύ καρφί! Θα πολεμήσουμε τον εχθρό μέχρι τέλους!
  Η νύμφη μαρκησία τσίριξε:
  - Μην είσαι ανόητος! Τι εχθρός είναι για σένα. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε και να επιστρέψουμε το ισχυρότερο φύλο!
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε με οργή:
  - Δώσε μου ένα μαγικό ραβδί και θα γκρεμίσω το μείγμα από τον αντίπαλό μου. Είμαι ο Χάρι Πότερ με φούστα, και όχι κάποιος Dunno!
  Η Δούκισσα του Δράκου μουρμούρισε:
  - Τι είδους συμμορία είναι αυτή;
  Η Weasel εξήγησε:
  - Χαρακτήρες από ανθρώπινα παραμύθια και λαογραφία Ο Χάρι Πότερ είναι ένα αγόρι που σπούδασε σε μια ακαδημία μαγείας και ο Ντάννο είναι ένα κωμικό καρτούν .
  Η Κόμπρα χαμογέλασε και κούνησε το ραβδί της. Ένα πάλσαρ πέταξε έξω και χτύπησε στο σημείο που στεκόταν η ηθοποιός της ταινίας. Και εκείνη, η Ντομίνικα, πήδηξε πίσω πολύ επιδέξια, αναβοσβήνει τις ροζ γόβες της, που ήταν σχεδόν απαλλαγμένες από σκόνη. Και οι φλόγες την πήραν τη σόλα και την έγλειψαν ελαφρά.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Ω , διεστραμμένη !
  Και κούνησε το χέρι της. Και ξαφνικά το μαγικό ραβδί που κρατούσε η νύμφη στα χέρια της όρμησε στην παλάμη της με τρομερή δύναμη.
  Και ο Ντόμινικ την άρπαξε σφιχτά, σαν ευκίνητος πίθηκος. Μετά από αυτό, πυροβόλησε ένα πάλσαρ ως απάντηση.
  Η κοπέλα ηθοποιός δεν ψιθύρισε κανένα ξόρκι, δεν κούρσαρε, απλώς κυμάτισε ένα μαγικό τεχνούργημα. Και ο πύρινος θρόμβος πέταξε προς την Κόμπρα. Δεν το περίμενε αυτό και έπεσε κάτω. Τα σανδάλια της, σε στυλ μισού παπουτσιού που κάλυπτε μόνο τη φτέρνα, τινάζονταν προς τα πάνω. Και ήταν ξεκάθαρο ότι το θηλυκό τρολ τραυματίστηκε σοβαρά. Και βόγκηξε παρατεταμένα. Και άρχισε να πυροβολεί από το μαγικό της ραβδί.
  Και τα πάλσαρ σκορπίστηκαν σαν να έπεφταν χαλάζι από τον ουρανό. Πραγματικά υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων.
  Πιο συγκεκριμένα, ένα δυνατό χτύπημα και μια σειρά από λοξά χτυπήματα έχασαν τον στόχο.
  Το πάλσαρ χτύπησε και τη δούκισσα του δράκου. Εκείνη απάντησε παίρνοντας το και γρυλίζοντας με φωτιά από το στόμα της. Και το φως της δεν ήταν ακίνδυνο, έπιασε ακόμη και τη μαρκησία νύμφη.
  Κούνησε επίσης το μαγικό της ραβδί και βρυχήθηκε:
  - Αρκετά παιδιά! Πραγματικά έχετε ήδη ξεπεράσει όλα τα όρια.
  Αλλά και τα δύο κορίτσια δεν σκέφτηκαν καν να ηρεμήσουν. Η Ντομίνικα, νιώθοντας τη δαιμονική δύναμη μέσα της, χτύπησε με το μαγικό της ραβδί και πετούσε το ένα πάλσαρ μετά το άλλο. Και οι μπάλες της χτύπησαν τα πόδια της γυναίκας αφέντη των τρολ και έκαψαν τα σανδάλια της.
  Εκείνη ούρλιαξε με οργή:
  - Ανθρώπινο κοτόπουλο!
  Η νύμφη μαρκησία αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Είναι πιθανότατα μια κυρία γεράκι, ή τουλάχιστον ένας χαρταετός!
  Η Ντομίνικα χτύπησε ξανά , και αυτή τη φορά το κύμα τσουνάμι της ξέφρενης φωτιάς της χτύπησε πραγματικά σαν ρόπαλο φτιαγμένο από φλόγα.
  Και το θηλυκό τρολ Cobra θα βρυχάται και θα απελευθερώνει μαγεία χωρίς περιορισμούς. Αλλά μόλις η στήλη της φωτιάς την πετάξει επάνω, κυριολεκτικά καίει το φόρεμά της και τη χτυπά στο στήθος.
  Η ανάσα του θηλυκού τρολ κόπηκε. Και η Ντομίνικα το πήγε παραπέρα και πρόσθεσε ένα δολοφονικό πάλσαρ στο κεφάλι. Και ήταν σαν μια βαριοπούλα να χτύπησε τον εγκέφαλό μου.
  Η κόμπρα βρυχήθηκε και τελικά λιποθύμησε. Τα ξυπόλυτα πόδια της κάηκαν και είχαν φουσκάλες. Η κοπέλα με την ακουιλική μύτη την τραγουδούσαν και την ξυλοκόπησαν.
  Η Δούκισσα του Δράκου αναφώνησε χαρούμενη:
  - Ουάου! Ξεπέρασες κάθε προσδοκία! Ειλικρινά, δεν πίστευα ότι θα μπορούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο - νοκ άουτ την ίδια την Cobra!
  Η νύμφη μαρκησία έγνεψε:
  - Είναι η κύρια και σχεδόν μοναδική ελπίδα μας! Και μπορεί κάλλιστα να δικαιωθεί. Δείτε τι κάνει αυτή η ζωγραφισμένη καλλονή!
  Πράγματι, η Ντομίνικα το πήρε και κούνησε το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της, και η ντυμένη με το Μαρόκο "τράγος" ξαφνικά βούρκωσε και κάλπασε τριγύρω. Ήταν σαν να είχε γίνει αληθινά ζωντανός και κινητός. Και ας πηδήξουμε πραγματικά και ας φλερτάρουμε.
  Η Δούκισσα του Δράκου ξέσπασε στα γέλια, κουνώντας τα εφτά κεφάλια της και παρατήρησε:
  - Ουάου! Πώς αυτή το κάνει;
  Η Ντομίνικα ανασήκωσε τους ώμους και κελαηδούσε:
  Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω
  Όλα μπερδεύτηκαν στη μεσημεριανή ζέστη...
  Δεν διάβασα σχεδόν ποτέ ξόρκια.
  Δεν παίζω καθόλου με το πνεύμα του ανέμου!
  Αντίθετα, πάντα μου λείπεις, κύριε,
  Πάρε το κορίτσι μαζί σου!
  Η Δούκισσα του Δράκου βρυχήθηκε:
  - Δέχτηκε η Ντομίνικα! Και ενόψει του ιδιαίτερου ταλέντου του, εγγράφεται στο επίλεκτο τμήμα της Ακαδημίας του Δράκου. Όπου όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να πληρώσει για τις σπουδές της, αλλά, αντίθετα, θα πληρωθεί και αυξημένη υποτροφία!
  Η Ντομίνικα πήδηξε πιο ψηλά, στριφογύρισε και τραγούδησε:
  Δεν υπάρχει καλύτερη Ντομίνικα
  Είναι το χρώμα της γης...
  Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από τον πλανήτη,
  Και τριγύρω υπάρχουν μηδενικά!
  Η νύμφη μαρκησία ρώτησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Τι θα πάρω για αυτό;
  Έγινε μια παύση... Η Ντομίνικα ξεστόμισε :
  - Πρέπει να βρεις ένα όμορφο αγόρι!
  Η Δράκο Δούκισσα γέλασε και απάντησε:
  - Ωστόσο , ο νέος μαθητής ήταν εμφανώς ζαλισμένος από την έντονη περηφάνια! Επομένως, επιβάλλω μια μετάνοια - να προφέρω εκατό φτερωτούς αφορισμούς. Και κάντε το αμέσως!
  Η Ντομίνικα έγνεψε χαμογελώντας:
  - Σας παρακαλούμε! Δεν είναι για τίποτα που έπαιξα σε ταινίες και έχω εξαιρετική μνήμη!
  Η Δούκισσα του Δράκου μουρμούρισε:
  - Ελα γρήγορα! Έχω και όριο στον χρόνο!
  Η Ντομίνικα πήρε μια βαθιά ανάσα και μουνούρισε με ταχύτητα πολυβόλου:
  Κανείς δεν χρειάζεται τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου, αλλά η ακοή μιας ζωντανής αλεπούς είναι ένα δώρο για όσους δεν χρειάζονται γαϊδούρια για να πετύχουν τους στόχους τους!
  Μόλις βάλεις παπούτσια στο μυαλό σου, θα παραμείνεις για πάντα ξυπόλητος!
  Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες, αλλά μόνο αναμεμειγμένος με δυαδικό αέριο!
  Εάν ο εχθρός δεν θέλει να τα παρατήσει και δεν ξέρει πώς να χάσει, θα τον αναγκάσουμε να βγάλει τα ρούχα του και να του διδάξουμε πώς να κερδίζει!
  Οι κακοί λατρεύουν τη μαύρη μαγεία, οι καλοί μη άνθρωποι αγαπούν τη λευκή μαγεία!
  Το να σκοτώνεις στον πόλεμο είναι δύσκολο στη διαδικασία, αηδιαστικό στην αντίληψη, αλλά πόσο σπουδαίο είναι τελικά! Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος φέρνει υγεία στην ψυχή, σκλήρυνση στο σώμα και καθαρισμό του πορτοφολιού!
  Μερικές φορές ο πόλεμος γεμίζει πολύ τα πορτοφόλια, και σε ευθεία αναλογία με την πληρότητα του αίματος που χύθηκε και το κενό της διεφθαρμένης καρδιάς!
  Το χρέος προς την Πατρίδα ανταμείβεται με ανιδιοτελή αφοσίωση!
  Ο πόλεμος δοκιμάζει τους έξυπνους, σκληραίνει τους δυνατούς, ψυχαγωγεί τους ανόητους ! -
  Το να είσαι περίγελος δεν είναι διασκεδαστικό, το να κάνεις τους άλλους να κλαίνε δεν είναι βαρετό!
  Ένας καλός χάρακας , όπως το γλυκό μέλι, πρώτα θα τον γλείφουν και θα τον φτύνουν !
  Και ο κακός ηγεμόνας, σαν αψιθιά, πρώτα θα πλακωθεί και μετά θα ποδοπατηθεί!
  Ναι, ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να σφυρηλατήσει μια αδιαπέραστη ασπίδα!
  Η ποιότητα ξεπερνά πάντα την ποσότητα - ακόμα και ένας ωκεανός από μαργαριταρένιο χυλό κριθαριού δεν αποτελεί εμπόδιο για ένα τσεκούρι!
  Το κακό είναι γεμάτο δύναμη όταν το καλό αποδυναμώνεται από τον φόβο!
  Ένα αστείο είναι καλό, ένα κουτάλι είναι καλό για δείπνο και βοήθεια στην ανάγκη!
  Μπορείς να σταθείς τυχερός μία ή δύο φορές - χωρίς επιδεξιότητα, η τύχη εξαφανίζεται!
  Όποιος δεν είναι Λέων Τολστόι είναι λογοτεχνικός αλήτης!
  Δεν χρειάζεται να γεννηθείς Τολστόι για να είσαι κορόιδο της λογοτεχνίας!
  Ας πιούμε για να έχουμε περισσότερες γυναίκες παρά λόγους για να κοκκινίζουμε σε ένα διαζύγιο!
  Ο πόθος έχει καταστρέψει περισσότερους άντρες από τη συμπόνια των γυναικών!
  Ακριβές μάτι, λοξά χέρια, ο εχθρός δεν είναι δεσποινίς - μυωπικός!
  Η φιλοσοφία δεν παρατείνει τη ζωή, αλλά την κάνει περίτεχνη, απλώνοντας τα θραύσματα!
  Ένας διοικητής κερδίζει με επιδεξιότητα, ένας χασάπης με τους αριθμούς, μια ιδιοφυΐα με την τέχνη, ένας προσποιητής με δόλο!
  Ας πιούμε λοιπόν για να μην πεθάνει η ελπίδα και να πεθάνουν μόνο όσοι δεν την αντέχουν!
  Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ... Και οι πρώτοι είναι αυτοί που δεν τη δικαιώνουν!
  Στον πόλεμο, η λογική είναι μια σχετική έννοια, όπως η σοκολάτα• πριν καν προλάβεις να θαυμάσεις τις μπάρες, είναι ήδη στο στόμα σου• πριν προλάβεις να τις καταπιείς, βγαίνουν στο πλάι!
  Η επιτυχία μερικές φορές βρωμάει, η επιτυχία μυρίζει πτώμα, αλλά η ευτυχία δεν μπορεί να βρωμάει!
  Ο Θεός είναι στην επιφάνεια κάθε πράγματος, και ο Διάβολος είναι στις λεπτομέρειες του!
  Ο ξυλοδαρμός είναι δυσάρεστο ακόμα και για έναν μαζόχο!
  Αυτό που ο Θεός δεν ξέρει είναι απλώς μια ερώτηση που δεν μπορούσε να απαντήσει!
  Ένας πίθηκος είναι καλύτερος από έναν άνθρωπο στο ότι μπορεί να είναι μόνο ζώο κυριολεκτικά!
  Ένα κήρυγμα που δεν οδηγεί στο καλό είναι σαν ένα μονοπάτι που οδηγεί στο τσεκούρι!
  Η οικοδόμηση οποιωνδήποτε δογμάτων στα κείμενα του Ευαγγελίου είναι το ίδιο με τη μελέτη της κβαντικής μηχανικής από τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ!
  Είναι δύσκολο να είσαι Θεός, αλλά το να παραμένεις διάβολος είναι εντελώς ανυπόφορο!
  Το μυαλό τετραπλασιάζει τη δύναμη ακόμα κι αν διπλασιαστεί ο αριθμός των εχθρών!
  Η ζωή είναι ένας πλήρης συμβιβασμός, όχι με τους ανθρώπους, αλλά με τη φύση!
  Το μέτωπο είναι σε σχήμα καμπάνας , που σημαίνει ότι η συλλαβή είναι δροσερή!
  για ανόητους , οι νόμοι της φύσης δεν προδιαγράφονται για ιδιοφυΐες!
  Η γλώσσα δίνεται στους έξυπνους για να κρύβουν σκέψεις για ανόητα και ανούσια πράγματα!
  Αυτός που βλέπει το αστείο στη θλίψη θα τυφλωθεί τραγικά από σοβαρή χαρά!
  - Βιάσου χωρίς βιασύνη - βιάσου χωρίς βιασύνη! Πάρτε ένα Α από το μάθημα λύνοντας μια σύνθετη ενέργεια!
  Οι νικητές δεν κρίνονται ... Αν και, μερικές φορές κρίνονται!
  - Η ανθρώπινη βλακεία είναι σύμμαχος θεών εχθρικών προς τους ανθρώπους!
  Ένας άντρας σε έναν αχυρώνα είναι άνθρωπος, αλλά ένα γουρούνι ακόμα και σε ένα παλάτι δεν θα ανέβει ψηλότερα από έναν κάπρο!
  Υπάρχουν δύο άπειρα πράγματα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ευρηματικότητα, ωστόσο, το πρώτο είναι σχετικό και το δεύτερο είναι απόλυτο!
  Σε ποιον Ρώσο δεν αρέσει η γρήγορη οδήγηση και η καταραμένη γρήγορη πτήση!
  - Όλοι δεν θέλουν να πάνε στην κόλαση, αλλά μόνο λίγοι μπορούν να γευτούν την επιθυμία για την ευκαιρία του διαβόλου!
  Αλλά χωρίς να ποτίζετε με δάκρυα, δεν μπορείτε να θερίσετε τη συγκομιδή της χαράς, και χωρίς άρδευση, τότε οι δάφνες της επιτυχίας δεν θα μεγαλώσουν!
  Ο Θεός βρίσκεται σε κάθε πράγμα, ή στην επιφάνειά του, και ο Διάβολος βρίσκεται στην απουσία πραγμάτων, ή στα βάθη της υλικής έλλειψης!
  Όποιος αφιερώσει χρόνο για να προσέξει θα σώσει την αιωνιότητα στην κηδεία του!
  Η σιωπή είναι χρυσός, η λέξη είναι ασήμι, αλλά τόσο πολύ χύνεται από το στόμα μιας γυναίκας που ακόμη και τα διαμάντια γίνονται θαμπά!
  Η σιωπή είναι χρυσός και η μακρά αποθήκευση των εύγλωττων ρευμάτων δεν θα σκουριάσει!
  Και ο χρυσός χάνει την αξία του αν είναι σιωπηλά θαμμένος στη γη!
  Μερικές φορές, μένοντας σιωπηλός, θα γεμίσεις το πορτοφόλι σου με περισσότερο χρυσό παρά ικετεύοντας δυνατά για ένα φυλλάδιο!
  Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ βαρετός, μπορεί να είναι ρουτίνα, αλλά μόνο μέχρι την πρώτη βολή!
  Ο καιρός της ειρήνης τείνει να είναι επαναλαμβανόμενος και μόνο μια μάχη είναι πάντα ατομική!
  Στον πόλεμο, όπως και στο σκάκι, δεν μπορείς να κάνεις γκάφα, αλλά η διαφορά είναι στη συνεχή πίεση χρόνου!
  Ο πόλεμος είναι ένα αιώνιο πρόβλημα χρόνου ακόμα και πριν την πρώτη κίνηση!
  Στο σκάκι οι κινήσεις γίνονται εναλλάξ, αλλά στον πόλεμο εναλλάσσονται!
  Ο πόλεμος είναι σαν το σκάκι, μόνο χωρίς κανόνες και σε πραγματικό χρόνο!
  Στον πόλεμο υπάρχει αιώνια έλλειψη χρόνου, όταν βασιλεύει η ειρήνη, λείπει η διασκέδαση!
  Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στον πόλεμο είναι ότι όλα είναι πάντα σοβαρά, και είναι μόνο για να δείξουν ότι είναι συνθηκολόγηση!
  Μπορείτε να τα παρατήσετε προσποιημένα, αλλά, δυστυχώς , μπορείτε να τα παρατήσετε μόνο στην πραγματικότητα!
  Η σκληρή δουλειά της εκπαίδευσης αποδίδει με την ευκολία της μάχης! Όποιος δεν είναι τεμπέλης θα γίνει ήρωας!
  Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις, εκτός κι αν είσαι νεκρός!
  Ακόμα και ένας νεκρός έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί, εκτός κι αν είναι άθεος!
  Το να γίνεις άθεος σημαίνει να πάψεις να είσαι αθάνατος!
  Σκέφτονται με το κεφάλι τους, αλλά ενεργούν με το στομάχι τους!
  Το κακό δεν ζει στις καρδιές, αλλά στα στομάχια!
  Η καρδιά είναι εγωίστρια μόνο από καιρό σε καιρό, αλλά το στομάχι είναι πάντα!
  Το στομάχι είναι το πιο τρομερό μέρος του σώματος, αλλά είναι αυτό που μας παρακινεί να δουλέψουμε!
  Χωρίς καρδιά δεν υπάρχει άνθρωπος, χωρίς στομάχι δεν υπάρχει ανθρώπινη απληστία!
  Παρηγορούν την καρδιά και ηρεμούν το στομάχι!
  Δεν με νοιάζει πόσο κοστίζει ένα αυτοκίνητο, το κύριο πράγμα είναι ότι το κύρος της Πατρίδας δεν έχει τιμή!
  Αν ο Ιησούς ζει στην καρδιά, τότε ο Σατανάς ζει στο στομάχι!
  Το άδειο στομάχι σας ενθαρρύνει να γεμίσετε το πορτοφόλι σας!
  Ένα άδειο κεφάλι αδειάζει το πορτοφόλι σου!
  Η μεγάλη κοιλιά δεν είναι σημάδι ενός σπουδαίου ανθρώπου, αλλά δείχνει λίγη θέληση!
  Ένα άδειο στομάχι γεμίζει την ψυχή με πίκρα!
  Η πιο βαριά κοιλιά είναι αυτή που το κενό της πηγάζει από ένα κεφάλι χωρίς εγκέφαλο!
  Μια γυναίκα τρέφεται από τα πόδια της σαν λύκος, μόνο με ψηλοτάκουνα!
  Στο μέλλον, πολλοί υπόσχονται βουνά από χρυσό, αλλά η ευτυχία είναι ακόμα προ των πυλών!
  Η ζωή δεν είναι σαν τις κάρτες, πρέπει πάντα να τα δίνεις όλα για την επιτυχία !
  Ένας στόχος είναι σαν φάρος, τον προσπαθείς, αλλά όταν τον φτάσεις, βλέπεις ότι τα προβλήματα έχουν αυξηθεί!
  Το τσιγάρο είναι ο πιο αποτελεσματικός δολοφόνος , ειδικά κατά του πελάτη! Το τσιγάρο είναι σαν το σιωπηλό τουφέκι, αλλά είναι θανατηφόρο ακόμα και στα χέρια ενός ερασιτέχνη!
  Το τσιγάρο είναι ο πιο αξιόπιστος ελεύθερος σκοπευτής, σκοτώνει πάντα!
  Το τσιγάρο έχει πικρή γεύση, αλλά προσελκύει περισσότερο από καραμέλα!
  Ένα τσιγάρο είναι σαν ένα κακό κορίτσι , αλλά το να το αποχωριστείς είναι πολύ πιο επώδυνο!
  Ένα τσιγάρο, σε αντίθεση με τη χειροβομβίδα, όταν πετάγεται, παρατείνει τη ζωή!
  Στον πόλεμο, ο συντομότερος δρόμος προς τον στόχο είναι ένας ελιγμός κυκλικού κόμβου και η καθαρή αλήθεια είναι μια ποταπή εξαπάτηση!
  Ένας ελιγμός κυκλικού κόμβου είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να συντομεύσετε τη διαδρομή προς τον στόχο σας!
  Η ζωή είναι κόκκινη, αλλά φεύγει με κόκκινο αίμα!
  Στον πόλεμο η ζωή χάνει την αξία της, αλλά αποκτά νόημα!
  Ο πόλεμος , όπως ο γαμπρός, είναι επιρρεπής στην προδοσία, αλλά δεν τον αφήνει να καθυστερήσει!
  Ο πόλεμος είναι μια ποθητή γυναίκα που καταβροχθίζει τα σώματα των ανδρών!
  Όλες οι ηλικίες υπόκεινται σε πόλεμο, όπως η αγάπη, αλλά δεν είναι ευχάριστο χόμπι !
  Ο πόλεμος, όπως η εταίρα, είναι ακριβός και μεταβλητός, αλλά πάντα αφήνει μια ηρωική ανάμνηση!
  Ο πόλεμος δεν είναι σαν ένα όνειρο, δεν μπορείς χωρίς δυνατά συναισθήματα!
  Ο κόσμος είναι βαρετός και χαλαρωτικός, ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικός!
  Ο πόλεμος, αυτό το αίμα και ο ιδρώτας, γονιμοποιεί τα σπορόφυτα που γεννούν θάρρος!
  Όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι η διαδικασία του πολέμου, όλοι θέλουν το τέλος!
  Ο πόλεμος δεν είναι βιβλίο, δεν μπορείς να το κλείσεις, δεν μπορείς να τον κρύψεις κάτω από το μαξιλάρι σου, μπορείς απλά να το λερώσεις!
  Ο πόλεμος είναι θρησκεία: απαιτεί φανατισμό, πειθαρχία, αδιαμφισβήτητη υπακοή, αλλά οι θεοί του είναι πάντα θνητοί!
  Στον πόλεμο, όπως και σε ένα καζίνο, ο κίνδυνος είναι υψηλός, αλλά τα κέρδη είναι βραχύβια!
  Ο στρατιώτης είναι θνητός, η δόξα ξεχνιέται, τα τρόπαια φθείρονται και μόνο οι λόγοι για να ξεκινήσει μια νέα σφαγή είναι ανεπανόρθωτοι!
  Περιφρονούμε έναν δολοφόνο εκτός αν είναι στρατιώτης στο μέτωπο• περιφρονούμε έναν κλέφτη αν είναι ληστής στο πεδίο της μάχης, διπλά!
  Στρατιώτη, αυτός είναι ένας ιππότης του οποίου η πανοπλία έχει θάρρος και τιμή! Στρατηγός Βαρώνος, του οποίου η κορωνίδα είναι η σύνεση και η ευφυΐα!
  Ο στρατιώτης ακούγεται περήφανος, ο ιδιωτικός ακούγεται υποτιμητικός!
  Ο πρώτος στην επίθεση μπορεί να πεθάνει, αλλά ο τελευταίος δεν θα μείνει στη μνήμη!
  Καλύτερα να είσαι πρώτος στο να μοιράζεσαι τα λάφυρα παρά στην επίθεση!
  Ο πόλεμος σαν γυναίκα ξαπλώνει μόνο άντρες χωρίς να σπάει!
  Μια γυναίκα, σε αντίθεση με τον πόλεμο, δεν βιάζεται να θανατώσει έναν άντρα!
  Ο πόλεμος, σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν ικανοποιείται ποτέ με τον αριθμό των ανδρών που έχουν ανατεθεί!
  Ο πόλεμος είναι το πιο αχόρταγο θηλυκό, δεν μπορεί ποτέ να πάρει αρκετούς άντρες και δεν θα αρνηθεί μια γυναίκα!
  Στις γυναίκες δεν αρέσει να τσακώνονται, αλλά η παρόρμηση να σκοτώσεις έναν άντρα δεν είναι πολύ χειρότερη από μια σφαίρα!
  Ακόμα και μια μικρή σφαίρα μπορεί να σκοτώσει έναν άντρα, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο!
  Μια μεγάλη καρδιά συχνά οδηγεί σε μικρό προσωπικό συμφέρον!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά αιμορραγεί τους άντρες καλύτερα από τη γυναίκα!
  Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά ικανοποιεί τα επιθετικά ένστικτα!
  Χαρά στον πόλεμο, τα πτώματα των εχθρών έχουν μόνο τιμή!
  Ο πόλεμος είναι το όργωμα ενός χωραφιού: γονιμοποιείται με πτώματα, ποτίζεται με αίμα, αλλά βγαίνει νικητής!
  Η νίκη γαλουχείται πάνω σε πτώματα και αίμα , αλλά καρποφορεί με δόξα!
  Ο πόλεμος είναι σαν ανθρωποφάγο λουλούδι, λαμπερό, σαρκοφάγο και με άσχημη μυρωδιά!
  Ο πόλεμος είναι η μητέρα της προόδου και η θετή μητέρα της τεμπελιάς!
  Και στον πόλεμο, η ζωή του στρατιώτη δεν είναι πολύτιμη, και οι στρατηγοί είναι ακόμη και απώλεια!
  Αν θέλεις ειρήνη, ενστάλαξε τον φόβο, αν θέλεις πόλεμο, ενστάλαξε το γέλιο!
  Το γέλιο δεν είναι αμαρτία αν δεν είσαι περίγελος στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Ο πόλεμος είναι σαν το τσίρκο, μόνο ο νικητής έχει το τελευταίο γέλιο!
  Στον πόλεμο, όπως και στο τσίρκο, μόνο ο ύπουλος, σοβαρός δολοφόνος!
  Η ενότητα κάτω από ένα σκληρό καθεστώς είναι καλύτερη από το χάος και η προχειρότητα κάτω από ένα μαλακό καθεστώς!
  Ο θάνατος είναι σύμβαση, η ατιμία είναι απόλυτη !
  Όσο μεγάλος κι αν είναι ο βασιλιάς, θα πάει στον τάφο, όπως και ο κυνηγός!
  Ένας πολιτικός λέει πάντα ψέματα, μόνο που πεθαίνει αληθινά!
  Η αθανασία είναι πραγματική, αλλά ο θάνατος είναι απατηλός!
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά ούτε ένας, ούτε ένας βασιλιάς μπορεί να δραπετεύσει από τον τάφο στη γη!
  Όλοι θέλουν να ζήσουν όμορφα, αλλά λίγοι πεθαίνουν με αξιοπρέπεια!
  Ο θάνατος υπόσχεται προβλήματα, εκτός κι αν αστράφτει από τις ακτίνες του επιτεύγματος!
  Η ζωή χωρίς ψυχαγωγία είναι αγάπη χωρίς χόμπι!
  Είναι καλό όταν υπάρχει αγάπη, χειρότερο όταν υπάρχει αίμα!
  Το σεξ είναι σαν πυρσός, αλλά τα ξαναγεμίσματα κοστίζουν περισσότερο!
  Μπορείς να ζήσεις χωρίς σεξ, αλλά δεν μπορείς να αναπαραχθείς!
  Όσο πιο ζεστή είναι η αγάπη, τόσο πιο δυνατό το αίμα ρέει!
  Οι άνθρωποι θέλουν αγάπη, τα ζώα θέλουν σεξ και οι ιδιοφυΐες θέλουν αποκαλύψεις!
  Ακόμα και τα γουρούνια ζευγαρώνουν, οι εστίες το λατρεύουν!
  Το σεξ απαιτεί και μέτρο, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο!
  Δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη, στο σεξ τα λόγια αρκούν!
  Είναι πιο εύκολο κάτω από τη φωτιά αν υπάρχει φλόγα στην καρδιά σου!
  Καλύτερα να καείς στις φλόγες παρά να γίνεις η ψυχή του Κάιν!
  Ο πόλεμος είναι ομαδικό σεξ: πολύ γκρίνια και κραυγές, αλλά δεν θα υπάρχει τόσο πολύ αίμα ούτε από χίλιες παρθένες!
  Το σεξ είναι σαν τον πόλεμο, αλλά όχι τόσο μακρύ και ρουτίνα!
  Ο αγώνας είναι σαν να κάνεις έρωτα, αλλά η γκρίνια δεν ενθαρρύνεται!
  Το σεξ είναι καλό, φυσικά, αλλά ο βήχας με αίμα είναι κακός!
  Ο πόλεμος είναι σκληρός, αλλά η ταπείνωση βαραίνει περισσότερο από οποιοδήποτε στρατιωτικό βάρος!
  Αν θέλεις να ζήσεις, μάθε να παλεύεις, αν θέλεις να επιβιώσεις, μάθε να νικάς!
  Στον πόλεμο, όλα τα μέσα είναι καλά, εκτός από το κοτοπουλάκι!
  Όλοι μπορούν να πολεμήσουν, αλλά μόνο οι άξιοι μπορούν να κερδίσουν!
  Ο πόλεμος δεν είναι μέρος για σκέψη, είναι γεμάτος μεγάλη τρέλα!
  Καλύτερα να πολεμάς παρά να ανταλλάσσεις την Πατρίδα!
  Ο πόλεμος δεν είναι καραμέλα, αλλά σε γεμίζει χαρά όταν τον καταπίνεις!
  Η μάχη δεν τελειώνει ποτέ, μόνο ο βρυχηθμός του κανονιοβολισμού υποχωρεί!
  Ο κανονιοβολισμός μπορεί να υποχωρήσει, η κάννη μπορεί να σκάσει, αλλά ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ!
  Στον πόλεμο, το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι το απρόβλεπτο, ο πραγματικός αγώνας!
  Γιατί μειώθηκαν οι τιμές επί Στάλιν επειδή θανατώθηκαν οι εχθροί του λαού!
  Είναι καλύτερα να σε γδύνουν για χρήματα παρά να σε ντυθούν για το τίποτα!
  Είναι κυριολεκτικά πιο ωραίο να είσαι ξυπόλητος παρά μεταφορικά να φοράς παπούτσια!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα τσίρκο, μόνο που αντί για γέλιο υπάρχουν δάκρυα και η αρένα έχει το μέγεθος ενός πλανήτη!
  Θέλω ειρήνη, αποδεικνύεται πόλεμος, θέλω πόλεμο, αποδεικνύεται συνθηκολόγηση!
  Ο πόλεμος, ως ένα βαθμό, είναι μητέρα, γεννά πραγματική αδελφότητα!
  Ο πόλεμος είναι κακός, αλλά γεννά καλούς συντρόφους!
  Τα μακριά χέρια είναι καλά αν το μυαλό δεν είναι βραχυκυκλωμένο!
  Η δύναμη κερδίζει, και μόνο το πρακτικό μυαλό απονέμει τα δώρα της νίκης!
  Η δύναμη και η εξυπνάδα, όπως ο σύζυγος και η σύζυγος, γεννούν τη νίκη μόνο σε ζευγάρια!
  Ένα άτομο, σε αντίθεση με μια πυραμίδα, έχει μια μη επίπεδη στήριξη στην αντοχή!
  Η πυραμίδα έχει τέσσερις γωνίες, αλλά η επίπεδη επιφάνεια της δίνει σταθερότητα!
  Ένας καλός θάνατος είναι καλύτερος από μια άθλια ζωή!
  Είναι καλό να είσαι Θεός στην άγρια φύση, αλλά είναι κακό να είσαι διάβολος στη ζώνη!
  Ο ήλιος δύει σε μισή μέρα, αλλά η δόξα παραμένει για αιώνες!
  Η φήμη είναι βραχύβια, εκτός από όλα τα άλλα!
  Ζήστε για πάντα, μάθετε για πάντα, αλλά μην ξαναμάθετε!
  Το Glory μπορεί να είναι πολύ φωτεινό, πιο φωτεινό από το χρυσό, αλλά ξεθωριάζει περισσότερο με την πάροδο του χρόνου!
  Η δόξα είναι σαν τον ήλιο, αλλά δεν δύει τη νύχτα!
  Δεν είναι εύκολο να γίνεις διάσημος, έστω και με κόπο, αλλά η τεμπελιά οδηγεί εύκολα στην ατιμία!
  Η φήμη είναι σαν τη φωτιά, ευχάριστη στο μάτι, αλλά για να την αποκτήσεις πρέπει να κάψεις κάποιον!
  Είναι καλό να είσαι στη δόξα, είναι κακό να περιτριγυρίζεσαι από μύγες που προσκολλώνται στη φήμη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7.
  Μετά το ξύπνημα, το αγόρι πρίγκιπας Οινόμαους είναι και πάλι αλυσοδεμένο στο τιμόνι. Πριν από αυτό, του επέτρεψαν να πλυθεί σε ένα δροσερό ρεύμα και να βουρτσίσει τα δόντια του. Και μετά πάρτε ένα μέτριο πρωινό.
  Και συνέχισε να κινείσαι με συνεχή κίνηση και ένα παιδικό σώμα, για να μην σε δεσμεύει ο πέτρινος λοιμός. Τέτοια είναι η δύσκολη μοίρα του αυγουστικού ανθρώπου και κληρονόμου της μεγάλης αυτοκρατορίας των ξωτικών.
  Ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι να είσαι νεαρός σκλάβος και να δουλέψεις σκληρά. Αυτό παρέχει προσωρινή προστασία από την πέτρα. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες εδώ για να παρατείνετε την ύπαρξή σας, αλλά είναι αρκετά άβολο και επώδυνο.
  Ωστόσο, το αγόρι, περιστρέφοντας τον τροχό, χρησιμοποιεί την πλούσια φαντασία του για να βυθιστεί σε έναν φανταστικό κόσμο και να φωτίσει την άχαρη ύπαρξή του στην εθελοντική-αναγκαστική αιχμαλωσία.
  Ένα αγόρι καμπίνας πετά πάνω σε έναν μικρό, τρικέφαλο δράκο. Θέλει να βρει σε μια άγνωστη χώρα, χωρίς να ξέρει ακόμα τι, αλλά τι μπορεί να φέρει πίσω στο ισχυρότερο φύλο και να σταματήσει τον αφανισμό και τη πετροποίηση των ανδρών.
  Ο δράκος είναι επίσης παιδί, και το αγόρι δεν είναι πολλών ετών, και φοράει μόνο σορτς και ένα σακίδιο με οπλοστάσιο μάχης και ένα τόξο, δύο σπαθιά και ένα ζευγάρι στιλέτα στη ζώνη του.
  Ο Οινόμαος πετά πάνω στο άλογό του. Και δίπλα της κάθεται το κορίτσι Μαργαρίτα πάνω σε ένα μικρό δράκο. Φοράει μόνο χιτώνα, μαυρισμένο, και στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της είναι δαχτυλίδια με μαγεία. Εκπροσωπεί τον αγώνα ένα χτύπημα από τον ανθρώπινο κόσμο.
  Το κορίτσι δεν είναι απλό. Στη Γη, ήταν αντάρτισσα και αξιωματικός πληροφοριών κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Και μετά το θάνατό της, μετακόμισε στον κόσμο της μαγείας και της μαγείας. Και είναι σε αυτό για περισσότερα από ενενήντα τρία χρόνια. Αποφοίτησε από την Ακαδημία του Δράκου και κατέκτησε ισχυρή μαγεία. Φαίνεται όμως το ίδιο όπως όταν την κρέμασαν οι Γερμανοί. Για κάποιο λόγο δεν μεγαλώνει και αυτό αναστατώνει τη Μαργαρίτα. Πόσο καιρό μπορείς να είσαι αιώνιο παιδί;
  Είναι αλήθεια ότι ο Οινόμαους λέει ότι ο ίδιος ήταν ένας ενήλικος πρίγκιπας ξωτικό, αλλά έγινε σκλάβος. Και επίσης, γι 'αυτό είναι αναστατωμένος γι 'αυτό. Αν και όχι, το να είσαι παιδί δεν είναι τόσο κακό, αλλά όταν είσαι και σκλάβος...
  Αλλά τώρα είναι ήδη σε έναν άλλο κόσμο, δεν γυρίζει σκλάβο τροχό, αλλά πετάει πάνω σε έναν δράκο. Και μαζί του ήταν και η παρτιζάνα Μαργαρίτα, που οδηγήθηκε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι στην εκτέλεσή της. Και πριν από αυτό με βασάνιζαν επίσης. Της έκοψαν την πλάτη με συρματόπλεγμα και έψησαν τα πέλματα της νεαρής ηρωίδας σε φωτιά.
  Καλύπτονται από φουσκάλες, και όταν πατάς πάνω στο κρύο χιόνι, είναι σχεδόν ευχάριστο, καθώς υποχωρεί η επώδυνη φαγούρα στα καμένα πόδια σου. Και στο λαιμό του πρωτοπόρου υπήρχε μια πλάκα - "Είμαι κομματάρχης". Όταν κρέμονται, δεν πονάει σχεδόν, είναι απλώς αηδιαστικό να κοιτάς τα χαρούμενα πρόσωπα των Krauts και των αστυνομικών. Λοιπόν, φόβο, κι αν την περιμένει η κόλαση, σαν πρωτοπόρος και φλογερός άθεος; Εκεί που θα τηγανίζουν όχι μόνο τις φτέρνες σου, αλλά όλο σου το σώμα, για πάντα.
  Ωστόσο, γιατί πιστεύει σε τέτοιες ανοησίες; Αν και, είναι κρίμα να πεθάνεις και να λησμονηθείς, έχοντας ζήσει τόσο λίγα.
  Αλλά όταν η θηλιά στον λεπτό λαιμό της έσφιξε, το κορίτσι ξύπνησε πάνω σε έναν δράκο. Και δίπλα της ήταν μια νύμφη όμορφη σαν άγγελος. Και η Μαργαρίτα νόμιζε ότι ο παράδεισος υπάρχει ακόμα. Ένας τόσο ιδιαίτερος παράδεισος για πρωτοπόρους ήρωες και άθεους.
  Αλλά στην πραγματικότητα, στον μαγικό κόσμο υπάρχει το καλό και το κακό, και τα προβλήματά του. Γρήγορα γιατρεύτηκε από τα κοψίματα και τα εγκαύματα της χρησιμοποιώντας μαγεία. Και το κορίτσι μπήκε στην Ακαδημία του Δράκου, στη νεότερη τάξη. Ήταν όμως ταλαντούχα, ικανή και μάθαινε γρήγορα.
  Και κατέκτησε δυνατές μαγικές δεξιότητες. Ως εκ τούτου, παρά την παιδική της εμφάνιση, πήγε με τον πρίγκιπα Οινόμαους σε μια ειδική αποστολή - να βρει κάτι που θα βοηθούσε να σώσει το ισχυρότερο φύλο. Άλλωστε, ένας κόσμος χωρίς άνδρες στερείται αρμονίας και ενδιαφέροντος. Και το ωραίο φύλο βαριέται και νιώθει άβολα σε αυτό.
  Η Μαργαρίτα, ενώ πετούσε, παρατήρησε:
  - Μερικές φορές σκέφτομαι, οι άντρες θα επιστρέψουν, και μετά τι; Ποιος χρειάζεται ένα κοριτσάκι; Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να μεγαλώσω και να γίνω ενήλικας!
  Ο Οινόμαους απάντησε με σιγουριά:
  - Αν η μαγεία μπορεί να επαναφέρει τη ζωή στους άντρες, τότε είναι πιθανό να σε ενηλικιώσει. Απλώς μην ξεχνάτε ότι τα ξωτικά, οι νύμφες και οι δρυάδες δεν γερνούν, και αυτή είναι η φυσική τους ιδιότητα. Αλλά ανθρώπινες γυναίκες, όχι. Χρειάζεται ισχυρή μαγεία για να μην μετατραπούν σε άσχημες, άσχημες και καμπούρες ηλικιωμένες γυναίκες. Και το να είσαι άσχημη ηλικιωμένη γυναίκα είναι πολύ χειρότερο από το να είσαι όμορφο κορίτσι. Για να μην αναφέρουμε τις ασθένειες της τρίτης ηλικίας που επιτίθενται στους ανθρώπους. Δεν έχετε καμία σοβαρή μαγεία στη Γη και πιθανότατα έχετε δει μόνοι σας πόσο αηδιαστικό και αηδιαστικό είναι το γήρας, ειδικά για τις γυναίκες.
  Η Μαργαρίτα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Όχι, δεν θέλω να γίνω ηλικιωμένη γυναίκα! Καλύτερα να είσαι νεαρή σκλάβα παρά γριά βασίλισσα!
  Το αγόρι πρίγκιπας γέλασε και σημείωσε:
  - Θα είσαι για πάντα νέος, για πάντα ξυπόλητος!
  Το κορίτσι γέλασε και παρατήρησε:
  - Ήμουν κορίτσι της πόλης πριν τον πόλεμο. Στο Λένινγκραντ, ήταν κατά κάποιον τρόπο απρεπές να περπατάς ξυπόλητος και το κλίμα εκεί δεν ήταν πολύ ζεστό. Ως εκ τούτου, στο χωριό ντρεπόμουν κάπως να τραμπουκίσω . Μόνο στην κατοχή, που σκίστηκαν τα σανδάλια των παιδιών και ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσω παπούτσια μικρού μεγέθους, έμαθα να κάνω κάτι τέτοιο. Και ξέρεις, τις πρώτες μέρες είναι επώδυνο και κρύο, ειδικά αν δεν κινείσαι, αλλά μετά το συνηθίζεις και είναι ακόμη και ευχάριστο. Επιπλέον, στην Ουκρανία το καλοκαίρι είναι πολύ ζεστό και ήπιο.
  Το αγόρι πρίγκιπας έγνεψε:
  - Ναί! Καταλαβαίνω. Δείτε όμως ποιος πετάει!
  Πράγματι , μια κυρία με μια επιχρυσωμένη στούπα εμφανίστηκε μπροστά τους. Όχι, όχι Baba Yaga, αλλά μια εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή, αν και με πολύ μακιγιάζ. Και αστράφτει με μαργαριταρένια δόντια. Και αντί για σκούπα, έχει μια εντελώς σύγχρονη ηλεκτρική σκούπα. Ναι, αυτή είναι μια διασκεδαστική ιστορία.
  Φύσηξε ένα φιλί στα παιδιά και τραγούδησε:
  Γεμάτο λαμπάδες, σκίουρους,
  Θα γλιτώσω λίγη μαρμελάδα...
  Άλλωστε αγόρια και κορίτσια
  Άλλωστε αγόρια και κορίτσια...
  Πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά το λατρεύω!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Ναι, αυτό είναι νεωτερικότητα. Μια παλιά στούπα με νέο τρόπο!
  Η ξανθιά με την ηλεκτρική σκούπα προφανώς το άκουσε αυτό και, γυρίζοντας, βρυχήθηκε απογοητευμένη:
  - Από πού σου ήρθε η ιδέα ότι η στούπα είναι παλιά; Ναι, εσύ ο ίδιος, αν έμενες στη Γη σου, θα ήσουν ήδη γριά! Και πολύ άσχημο , αν όχι σε φέρετρο!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με έναν αναστεναγμό:
  - Ναι, σωστά! Μάλλον τα κόκκαλα θα επέπλεαν στον τάφο, ή θα είχε γίνει τόσο άσχημη που ήταν αηδιαστικό να το κοιτάξεις.
  Ο Oenomaus παρατήρησε:
  - Οι άνθρωποι είναι πλάσματα που στερούνται τον Θεό. Στερούνται αυτό που έχουν τα ξωτικά - αιώνια νιότη! Και το ισχυρότερο φύλο πρέπει επίσης να ξυρίσει τα γένια του. Τα αγόρια λένε ότι είναι πολύ οδυνηρό και δυσάρεστο!
  Το πήρε η ξανθιά με την ηλεκτρική σκούπα και το τίναξε. Και πολύχρωμες φυσαλίδες πέταξαν προς τα παιδιά που κάθονταν στους νεαρούς δράκους.
  Σε απάντηση, τα παιδιά φύσηξαν από τους δράκους τους και οι φυσαλίδες πέταξαν πίσω, σε απάντηση η ξανθιά τίναξε το ραβδί της. Και όλα άρχισαν να γυρίζουν.
  Οι φυσαλίδες άρχισαν να στριφογυρίζουν σε έναν στρογγυλό χορό, σαν να τελείωσαν. Και ήταν υπέροχο .
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Δεν είσαι ο Μπάμπα Γιάγκα - ένα κοκάλινο πόδι,
  Και μια δροσερή ξανθιά είναι η μισή ευτυχία!
  Ο πολεμιστής με την ηλεκτρική σκούπα παρατήρησε με οργή:
  Τα παιδιά είναι τόσο ανόητα όσο το μποτιλιάρισμα
  Σε τραβάνε στο δίχτυ...
  Θα σε φορτώσω στο καζάνι,
  Θα σου ανάψω φωτιά!
  Και σε απάντηση υπάρχει ένα τόσο χαρούμενο και χαρούμενο γέλιο. Αυτή είναι πραγματικά μια γυναίκα - με μεγάλη ψυχραιμία.
  Τα παιδιά στριφογύρισαν πάνω στους δράκους τους και πήδηξαν μέχρι τον Μπάμπα Γιάγκα. Το κορίτσι έβγαλε μια σφεντόνα από το σακίδιό της και ούρλιαξε:
  - Θέλετε να το παραλάβετε;
  Η ξανθιά γέλασε και χτύπησε την πρωτοπόρο μάγισσα με το πάλσαρ της. Απέφυγε τον δράκο της. Και σε απάντηση θα κάνει επίσης το σημάδι του σταυρού με μια σφεντόνα, και πώς θα σας κλωτσήσει .
  Και ένας πύρινος ιστός μπλέχτηκε τον νεαρό Μπάμπα Γιάγκα. Έτσι βρέθηκε δεμένη μέσα σε αυτό.
  Το αγόρι Οινομάι σημείωσε:
  - Λοιπόν, παραδέξου το, ποιο από τα παιδιά απήγαγες;
  Το κορίτσι των παρτιζάνων έγνεψε:
  - Σωστά! Ξέρουμε ότι έχετε ένα ρύγχος σαν κανόνι!
  Η ξανθιά Γιάγκα γρύλισε, γυρίζοντας:
  - Ναι, θα σε πάρω για αυτό και...
  Χωρίς να μιλήσει, η καλλονή τινάχτηκε και προσπάθησε να σπάσει το δίχτυ. Όμως η πρωτοπόρος ηρωίδα διέσχισε τη σφεντόνα και πυροβόλησε τον Yagina με την ενέργεια της μαγείας και των οιωνών. Πώς η ξανθιά άρχισε να κουνιέται και να στριμώχνεται. Και το κορίτσι τραγούδησε:
  Εμπνευστήκαμε σε δύσκολες στιγμές,
  Έχοντας κάνει τη θέληση πιο δυνατή από το ατσάλι...
  Ελευθέρωσε τον κόσμο από την πανούκλα -
  Αγαπητέ σύντροφε Στάλιν!
  
  Σε πολλές εικόνες που μέτρησα,
  Σε ένα ατελείωτο σύμπαν...
  Μας άνοιξες τον σωστό δρόμο,
  Μάλλον το υποδηλώνει!
  
  Χρησιμοποίησα ένα σοκ
  Μαγεία από τον Σολκενισμό...
  Ιδού το πρόγραμμα:
  Ότι θα πέσει ο ζυγός του φασισμού!
  Το ξωτικό σημείωσε:
  - Προφανώς ήταν κουλ τύπος, Στάλιν! Όμως, πιθανότατα, όπως όλοι οι άνθρωποι στη Γη, γερνούσε επίσης.
  Το κορίτσι πυροβόλησε επίσης τον Μπάμπα Γιάγκα στη νεαρή τροποποίηση και κελαηδούσε:
  Ο Λένιν ζει στην καρδιά μου,
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Η πόρτα στο διάστημα άνοιξε -
  Τα αστέρια έλαμψαν από πάνω μας!
  Η ξανθιά Γιάγκα παρακάλεσε:
  - Αρκετά! Αφήστε με να φύγω, απαιτήστε το, θα κάνω τα πάντα!
  Η Μαργαρίτα έγραψε στο Twitter:
  - Ελευθερώστε τα αιχμάλωτα παιδιά! Τότε ίσως σε συγχωρέσουμε. Πόσα από αυτά έχετε ρουφήξει στην ηλεκτρική σας σκούπα;
  Η ξανθιά μουρμούρισε:
  - Θα σε αφήσω έξω! Απλά μη μου ρίχνεις τη μαγεία του σταυρού!
  Το κορίτσι γύρισε. Ο πύρινος ιστός με τη μοδάτη μαντάμ κοιμήθηκε. Και εκείνη στριφογύρισε . Η Μαργαρίτα προειδοποίησε:
  - Άσε όλα τα παιδιά, χωρίς απάτη!
  Η ξανθιά διαβεβαίωσε πανηγυρικά:
  - Δίνω τον λόγο μου!
  Και άνοιξε την ηλεκτρική σκούπα. Χλωμοί σκιές παιδιών άρχισαν να ξεπηδούν από αυτό. Ημιδιαφανές, σαν φαντάσματα. Αλλά η Μαργαρίτα κούνησε το μαγικό της ραβδί και αυτές οι σκιές έγιναν αγόρια και κορίτσια. Υπήρχαν τρεις φορές περισσότεροι από τους τελευταίους. Αλλά παρόλα αυτά , ο Οινομάι ήταν χαρούμενος:
  - Σε αυτόν τον κόσμο τουλάχιστον υπάρχει ισχυρότερο φύλο. Και σχεδόν όλοι οι άντρες μας έχουν πεθάνει!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Δεν έφτασε! Και ευχαριστώ τους θεούς!
  Ένα από τα αγόρια, ξυπόλητο, αλλά με μια πολυτελή, αν και σκισμένη, καμιζόλα, πέταξε μέχρι την Οινόμαια και παρουσιάστηκε:
  - Viscount de Lafer! Πω πω, πόσο αηδιαστικό είναι να είσαι μέσα σε μια ηλεκτρική σκούπα. Και αυτή η σκύλα μου έβγαλε και τις μπότες από γνήσιο δέρμα δράκου.
  Η Μαργαρίτα μουρμούρισε με ένα χαμόγελο:
  - Έλα, δώσε ό ,τι έκλεψε στον Βισκόμη !
  Η ξανθιά Γιάγκα βουίζει:
  - Δεν μπορώ!
  Ο Οινόμαος έβγαλε κι αυτός το μαγικό του ραβδί και, κουνώντας το, βρυχήθηκε:
  - Και γιατι είναι αυτό?
  Η όμορφη μάγισσα γουργούρισε :
  - Τα πούλησα! Είχαν πολύ κύρος. Ένας πρίγκιπας τους πλήρωσε μισό σάκο χρυσό!
  Η Μαργαρίτα μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, λευκό ... Για αυτό θα σου πάρουμε τις μπότες σου. Είναι επίσης φτιαγμένα από δέρμα δράκου, ακόμη και δέρμα τίγρης.
  Η ξανθιά Γιάγκα παρατήρησε:
  - Θα είναι πολύ μεγάλα για το αγόρι. Και θα ήταν ντροπή για μια μάγισσα του βαθμού μου να εμφανιστεί ξυπόλητη.
  Η Μαργαρίτα γέλασε και απάντησε:
  "Επίσης, δεν είμαι αδύναμη μάγισσα, αλλά είμαι ξυπόλητη όλη την ώρα, ακόμα και σε ψυχρούς κόσμους". Και είσαι μια τέτοια κυρία. Και θα προσαρμόσω το μέγεθος του αγοριού!
  Ο πρίγκιπας Οινόμαος βρυχήθηκε:
  - Και ορκιστείτε ότι δεν θα απαγάγετε παιδιά. Διαφορετικά θα σας πάμε στην αυλή των Θεών.
  Ο νεαρός Μπάμπα Γιάγκα τραύλισε:
  - Δεν τους κάνω τίποτα κακό. Είναι μόνο η ενέργεια των παιδιών που μου επιτρέπει να παραμένω νέος και όμορφος για πάντα. Και έτσι, είναι ζωντανοί.
  Η Μαργαρίτα γρύλισε άγρια:
  - Θα βρεις άλλον τρόπο να αναζωογονηθείς. Στην πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να σας δώσω ένα μάθημα.
  Και το κορίτσι μουρμούρισε ένα ξόρκι. Και πώς απελευθέρωσε ρεύματα ενέργειας πάλσαρ από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και από την άκρη του μαγικού της ραβδιού.
  Και χτύπησαν την ξανθιά. Ξαφνικά συρρικνώθηκε και μειώθηκε σε μέγεθος. Τώρα μπροστά τους, αντί για ψηλό κορίτσι, υπήρχε ένα τρομαγμένο κορίτσι όχι μεγαλύτερο των δέκα ετών, με κοτσιδάκια και ξυπόλητα πόδια. Εκείνη ψιθύρισε:
  - Δεν χρειάζεται! θα ειμαι καλα! Μη με δέρνεις!
  Η Μαργαρίτα είχε μπότες στα χέρια της. Κούνησε την παλάμη της και έπλεαν προς το ξυπόλητο αγόρι Βίσκοντ, το οποίο, μαζί με τα άλλα απελευθερωμένα παιδιά, περπάτησαν σαν αβαρές στον αέρα.
  Ένα αγόρι από μια ευγενή οικογένεια φόρεσε τις μπότες του και τραγούδησε:
  Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι γύρω από το αγόρι,
  Μερικές φορές ο κόσμος λαμπυρίζει σαν κρύα πέτρα...
  Ωστόσο, το αγόρι μας σηκώθηκε από τον καναπέ,
  Γιατί είναι ευγενής αγωνιστής, πιστέψτε με!
  Το κορίτσι της Γιάγκα ηρέμησε και μουρμούρισε:
  - Δεν θα με μαστιγώσεις;
  Η Μαργαρίτα είπε αυστηρά:
  - Αν δεν ενεργείς εξωφρενικά, τότε γιατί να σε μαστιγώσουν;
  Το ξανθό κορίτσι κελαηδούσε και ένα δάκρυ κύλησε στο ροζ μάγουλό της:
  "Είμαι παιδί τώρα και οι άλλες μάγισσες δεν θα με σεβαστούν!"
  Ένα από τα απελευθερωμένα κορίτσια δήλωσε:
  - Και εμείς είμαστε παιδιά και δεν κλαίμε γι' αυτό!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια γέλασαν.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Πρέπει να πεινάς! Μήπως μπορούμε να πάμε κάτω και να φάμε κάτι εκεί;
  Τα παιδιά έκαναν θόρυβο. Ο Viscount κοίταξε κάτω και παρατήρησε:
  - Κάτω μας είναι το κάστρο του γίγαντα και δεν είναι καλύτερος από τον Μπάμπα Γιάγκα. Ετσι...
  Ο Οινόμαους αναφώνησε:
  - Και ο γίγαντας έχει και παιδιά σε αιχμαλωσία. Πρέπει να τους βοηθήσουμε.
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε και πρότεινε στην κοπέλα Γιάγκα:
  - Μήπως μπορούμε να πάρουμε τα παιδιά μαζί και να τα σώσουμε από τον γίγαντα; Κάνε μια καλή πράξη και θα γίνεις δεκτός να σπουδάσεις στην ακαδημία νεράιδων. Εκεί θα μάθεις να κάνεις καλές πράξεις!
  Η μάγισσα τραγούδησε:
  Ποιος βοηθάει τους ανθρώπους
  Χάνει το χρόνο του...
  Καλές πράξεις -
  Δεν μπορείς να γίνεις διάσημος!
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε:
  Το πέταλο ενός λουλουδιού είναι εύθραυστο,
  Αν είχε σκιστεί εδώ και πολύ καιρό...
  Αν και ο κόσμος γύρω είναι σκληρός,
  Θέλω να κάνω καλό!
  
  Κάντε το καλό στους ανθρώπους
  Κάνε καλές πράξεις...
  Και θα ανθίσουν σαν λουλούδια,
  Μπλε λουλούδια στο φως!
  Το αγόρι πρίγκιπας σημείωσε με πιο σοβαρό τόνο:
  - Και προσπαθείς να κάνεις το καλό και να πολεμάς το κακό, και πιστεύω ότι θα σου αρέσει!
  Η κοπέλα Γιάγκα έσφιξε τις γροθιές της και είπε:
  - Λοιπόν, θα προσπαθήσω. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής στις κακές μάγισσες - θα γελάσουν και θα σας τσιμπήσουν ! Θα επανεκπαιδευτώ ως καλή νεράιδα!
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε και τραγούδησε:
  Όλοι όσοι έχουν νοημοσύνη στον κόσμο,
  Πρέπει να είμαστε πάντα φίλοι...
  Για να μην συμβεί όπως σε γκαλερί σκοποβολής -
  Το έξυπνο παιχνίδι δεν έγινε!
  Το αγόρι πρίγκιπας κελαηδούσε:
  - Λοιπόν, ας κατέβουμε στον γίγαντα!
  Μια ορδή παιδιών, σχεδόν εντελώς ξυπόλητα και κουρελιασμένα, αδύνατα και χλωμά, αλλά ενεργητικά και ενθουσιασμένα, όρμησαν έξω από τον ουρανό.
  Η Μαργαρίτα και η Οινόμαι κατέβηκαν πάνω σε δράκους και η Γιάγκα, που έγινε κορίτσι, στο γουδί. Και η ηλεκτρική σκούπα παρέμεινε μαζί της, αν και φαινόταν πολύ μεγάλη για τα χέρια των παιδιών.
  Αυτή είναι η ομάδα που κατέβηκε στο έδαφος. Δεν υπάρχει τίποτα στο τεράστιο κάστρο του γίγαντα με τους πύργους με τα μεγάλα κρανία να προεξέχουν από μέσα τους . Αλλά η είσοδος ελέγχεται από σκελετούς, συν μια ολόκληρη ομάδα από ορκ.
  Τα παιδιά έχουν προσγειωθεί. Ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Το κορίτσι Yaga πάτησε το κουμπί της ηλεκτρικής σκούπας και έπεσαν από μέσα σπαθιά, σπαθιά, δόρατα, στιλέτα και ακόμη και μερικά πολυβόλα. Βλέποντας το μπερδεμένο βλέμμα των παιδιών, εξήγησε:
  - Το άρπαξα με την ηλεκτρική μου σκούπα. Είναι πολύ καλύτερο από μια σκούπα. Και μια ολόκληρη συλλογή όπλων σε αυτό.
  Η Μαργαρίτα κούνησε το μαγικό της ραβδί και τα ξυπόλυτα πόδια της, αλλά διακοσμημένα με μαγικά δαχτυλίδια, και ούρλιαξε:
  - Τώρα θα κάνω ένα ξόρκι που θα δώσει στο όπλο σου μια ιδιαίτερη, θαυματουργή δύναμη.
  Και η μάγισσα είπε:
  - Abra , kabra , codabra ! - Και ρεύματα ενέργειας πέταξαν έξω από το μαγικό της ραβδί και τα μαγικά δαχτυλίδια της. Και το όπλο που έδωσε ο Μπάμπα Γιάγκα στα παιδιά άρχισε να λάμπει.
  Ο Οινόμαι, ως πιο έμπειρος μαχητής, σήκωσε ένα κοντό, ελαφρύ πολυβόλο που εκτόξευε λεπτές βελόνες. Το αγόρι έγλειψε τα ζουμερά του χείλη και τραγούδησε:
  - Καλό πρέπει να είναι με ένα πολυβόλο,
  Χτύπα σαν εξαγριωμένο ατσάλι...
  Αυτό το αίμα δεν κυλούσε σαν καταρράκτης,
  Και ο παράδεισος βασίλευε στο σύμπαν!
  Τα παιδιά αναφώνησαν από κοινού σηκώνοντας τα όπλα τους:
  Ο δήμιος είναι πονηρός και σκληρός,
  Ο κόσμος έχει σταθεί στον τοίχο...
  Αλλά πιστεύω, το θυελλώδες βλαστάρι μας,
  Αλλά πιστεύω, το ηλιακό ρεύμα -
  Διώξε το σκοτάδι του μπουντρούμι της φυλακής!
  Κι έτσι ένα απόσπασμα παιδιών, οπλισμένο με ένα μαγικό οπλοστάσιο, έσπευσε να επιτεθεί. Οι μικρές, γυμνές γόβες αγοριών και ακόμα πιο πολυάριθμων κοριτσιών άστραψαν. Δεν φοβόντουσαν τα τέρατα, παρόλο που τους πλησίαζε ένα ολόκληρο σύνταγμα γούνινων, δύσοσμων , αποκρουστικών ορκ .
  Ο Οινόμαι, πετώντας πάνω σε ένα δράκο, άνοιξε πυρ εναντίον του εχθρού από ένα πολυβόλο. Μικρές βελόνες τρύπησαν τα τριχωτά σώματα των ορκ και μετά έγινε ένα θαύμα: μετατράπηκαν σε μεγάλες μπάρες σοκολάτας και ψωμάκια με μέλι.
  κλώτσησε επίσης τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα μαγικά δαχτυλίδια πάνω τους. Και έτσι τα ορκ με τα σπαθιά, που δέχθηκαν επίθεση, μετατράπηκαν αμέσως σε κάθε λογής νόστιμα πράγματα, όπως καραμέλες καλυμμένες με σοκολάτα και με γάλα πουλιού μέσα. Αυτό είναι πραγματικά νόστιμο. Και τυροπιτάκια, και ντόνατς με παπαρουνόσπορο και κανέλα.
  Και το μαγικό ραβδί της παρτιζάνας κυματίζει και δημιουργεί υπέροχα πράγματα.
  Και έτσι τα παιδιά μπήκαν στη μάχη με τα ορκ. Πρώτα από όλα, Viscount. Τα ρούχα του, αφού το αγόρι φόρεσε τις μπότες του, έγιναν ολοκαίνουργια, σαν ολοκαίνουργια. Και πολέμησε όχι μόνο με το σπαθί στο δεξί του χέρι, αλλά κρατούσε και ένα ξίφος στο αριστερό.
  Και από το άγγιγμα της λεπίδας έγιναν υπέροχες μεταμορφώσεις. Τώρα αντί για ορκ εμφανίστηκε μια πίτα εντυπωσιακού μεγέθους με σταφίδες. Και από το χτύπημα του σπαθιού φάνηκε ένα σοκολατένιο cheesecake. Και άλλα παιδιά στη μάχη.
  Ένα κορίτσι, προφανώς από μια πιο ανεπτυγμένη χώρα, ακούμπησε τα ξυπόλυτα πόδια της στο γρασίδι και έγραψε από ένα πολυβόλο. Αυτό που γεννά διάφορα είδη παραμυθιακών μεταμορφώσεων. Και από το ορκ βγήκε ένα μεγάλο, γεμιστό λουκάνικο και μετά μια γαλοπούλα με σάλτσα. Και ποιες άλλες νόστιμες λιχουδιές δεν εμφανίστηκαν.
  Και τα μυρωδάτα cupcakes καρύδας που προέκυψαν από το άγγιγμα των λεπίδων. Και υπέροχο παγωτό επίσης.
  Η παρτιζάνα Μαργαρίτα άρχισε να τραγουδά σε έκσταση μάχης.
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού,
  Όποιος θέλει να μεγαλώσει τη χώρα...
  Ο Χίτλερ θα απαντήσει σκληρά για τον θυμό του,
  Θα συντρίψουμε, πιστέψτε με, τον Σατανά!
  
  Ορκιστήκαμε ενώπιον του Θεού,
  Και ο Λένιν έδωσε την καρδιά του στους νέους ...
  Ω, μην κρίνετε αυστηρά τους πρωτοπόρους,
  Ο Παντοδύναμος τους έδωσε περισσότερη δύναμη!
  
  Πήγαμε μπροστά ξυπόλητοι παιδιά,
  Ήθελαν να πολεμήσουν, διατηρώντας την πατρίδα τους...
  Και τα αγόρια και τα κορίτσια με τα δρεπάνια είναι για εμάς,
  Και η πίστη μας είναι ισχυρή πανοπλία!
  
  Μάχες μαίνονταν κοντά στη Μόσχα,
  Τα τανκς έκαιγαν, η άσφαλτος έλιωνε...
  Θα δούμε κομμουνισμό, πιστεύω, έχουμε δώσει,
  Και φασίστα μπορείς να βγάλεις με πλατύ σπαθί!
  
  Μην με πιστεύετε, άνθρωποι, ο Χίτλερ δεν είναι παντοδύναμος,
  Αν και η ιδέα του Φύρερ συνεχίζεται...
  Και χτυπήσαμε δυνατά τους φασίστες,
  Πάμε για το υπέροχο ταξίδι μας!
  
  Δεν θα φοβηθούμε τους εχθρούς της Ρωσίας,
  Αγαπάμε την πατρίδα μας ΕΣΣΔ...
  Δεν είσαι ιππότης με ψυχή κλόουν,
  Ας δώσουμε παράδειγμα για τη βασιλεία του Θεού!
  
  Ο Χίτλερ δεν ξέρει, θα χτυπηθεί άσχημα,
  Αν και η δύναμη της κόλασης μαίνεται μέσα του...
  Και τα παρασιτικά Krauts έρχονται,
  Που θα γεμίσει την ειρήνη με φωτιά!
  
  Το μεγαλείο των Ρώσων είναι να κερδίζουν παίζοντας,
  Αν και υπάρχει κολοσσιαία δουλειά πίσω από αυτό...
  Η νίκη θα έρθει, πιστεύω, τον πλούσιο Μάιο,
  Και ο Φύρερ θα είναι εντελώς καπούτ!
  
  Αυτή είναι η πίστη μας, η δύναμη του κομμουνισμού,
  Αφήστε την ΕΣΣΔ να ευημερεί για πάντα ...
  Θα συντρίψουμε, ξέρετε, τον ζυγό του φασισμού,
  Έτσι έγινε στρατός η Ρωσία!
  
  Στο Στάλινγκραντ οι Φριτς ξυλοκοπήθηκαν,
  Αναγνώρισαν τη δυνατή γροθιά μας...
  Και δώσαμε όμορφα δώρα,
  Και έδωσαν στον δικτάτορα ένα νικέλιο!
  
  Χώρα μου, όμορφη Ρωσία,
  Σε αυτό, στην Αρκτική, ανθίζουν μηλιές...
  Ο Σβάρογκ και ο Στάλιν είναι, ξέρετε, ο Μεσσίας,
  Οι Ναζί φεύγουν από τους Ρώσους μαχητές!
  
  Τόσο όμορφο είναι το σύμπαν,
  Όταν ο κομμουνισμός λάμπει από πάνω του...
  Και οι δοκιμασίες θα είναι για οικοδόμηση,
  Πετάξτε μόνο πάνω και ούτε δευτερόλεπτο κάτω!
  
  Πήραμε τον Χειμώνα με μια άγρια κόκκινη κραυγή,
  Έσπασαν τη ραχοκοκαλιά της Λευκής Φρουράς...
  Οι εχθροί της Ρωσίας του κομμουνισμού χτυπιούνται,
  Έχουμε ακόμα τα τρόπαια για μεσημεριανό!
  
  Κρατήσαμε πολύ σφιχτά τον Στάλιν,
  Κορίτσια ξυπόλητα σε κάθε παγετό...
  Έχετε γίνει, πιστέψτε με, ένας δυνατός άνθρωπος,
  Και ο πρωτοπόρος έγινε ιππότης!
  
  Όχι, η Ρωσία δεν θα σπάσει ποτέ,
  Ο αθάνατος Λένιν δείχνει τον δρόμο...
  Δεν φοβόμαστε τις γυαλιστερές φλόγες,
  Και οι Ρώσοι δεν μπορούν να απομακρυνθούν από τον κομμουνισμό!
  
  
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας,
  Ας ενώσουμε τις καρδιές σε ένα στεφάνι...
  Ούρα, φώναξαν δυνατά τα κορίτσια,
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!
  
  Ναι, η πίστη μας είναι να είμαστε πάντα με τους πατέρες μας,
  Και αν μπορείς να ξεπεράσεις τους προγόνους σου...
  Θα είμαστε για πάντα θαρραλέα μπράβο,
  Αν και δεν φαίνεται πάνω από είκοσι!
  
  Πιστέψτε με, αγαπάμε την Πατρίδα μας,
  Θέλουμε ευτυχία για πάντα...
  Ο Εωσφόρος, πιστέψτε με, δεν θα μας καταστρέψει,
  Θα έρθει το καλοκαίρι - το κρύο θα εξαφανιστεί!
  
  Όλα θα ανθίσουν πολύ υπέροχα στη Ρωσία,
  Λες και χάθηκαν τα προβλήματα από τον κόσμο...
  Η εποχή του κομμουνισμού πιστεύω ότι θα έρθει,
  Ο πλούτος και η χαρά θα είναι για πάντα!
  
  Η επιστήμη θα αναστήσει όσους σκοτώθηκαν σε μάχες,
  Οι άνθρωποι θα έχουν νιάτα για πάντα...
  Και ο άνθρωπος είναι σαν τον Παντοδύναμο,
  Ο κακός θα εξαφανιστεί, το ξέρω, στην αιωνιότητα!
  
  Εν ολίγοις, η ευτυχία λάμπει για όλους στο σύμπαν,
  Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου είναι σαν μια οικογένεια...
  Τα παιδιά γελούν και παίζουν στον παράδεισο,
  Θα με αγαπήσεις με ένα τραγούδι!
  Τραγούδησε λοιπόν και τα παιδιά μετέτρεψαν τα ορκ σε κάτι ασυνήθιστα νόστιμο και ορεκτικό με μαγικά όπλα. Αλλά ακόμη και όταν η μάγισσα απελευθέρωσε ενέργεια από την ηλεκτρική σκούπα, άρχισαν να εμφανίζονται ποτήρια με ψάρια, συνοδευτικά και κύκνοι με νόστιμη κρούστα , στην οποία μετατράπηκαν τα ανελέητα ορκ. Και ήταν πολύ όμορφο.
  Εδώ ο κυβερνήτης των goblin orc, έχοντας δεχτεί το χτύπημα της καλής μαγείας, μετατράπηκε σε ένα πλούσιο αρωματικό κέικ, καλυμμένο με τριαντάφυλλα, κρεμ αραβοσίτου και ζαχαρωτά φρούτα.
  Και τόσα διαφορετικά γευστικά πράγματα γέννησαν μαγικά όπλα στα χέρια αθώων παιδιών.
  Αλλά και οι σκελετοί μπήκαν στη μάχη μετά τα ορκ. Τεράστιο και τρομακτικό. Κινήθηκαν σαν ξύλο. Τα παιδιά τους επιτέθηκαν με σπαθιά και σπαθιά και πέταξαν στιλέτα. Και η Οινομάι από τον δράκο και το κορίτσι με τα πόδια πυροβόλησαν με πολυβόλα στους σκελετούς.
  Η Μαργαρίτα έκανε και μαγικά και έδειξε τα μαργαριταρένια δόντια της. Και έκανε συγκεκριμένα θαύματα. Και η μαγεία της μετέτρεψε τους σκελετούς σε χρυσά ποτήρια κρασιού γεμάτα πολύχρωμα παγωτά και πλούσια διακοσμημένα κέικ.
  Και από τα χτυπήματα των σπαθιών των αγοριών, συμπεριλαμβανομένου του Viscount de Lafer, προέκυψαν κάθε λογής νόστιμα και νόστιμα πράγματα. Και ένα τέτοιο άρωμα απλώθηκε σε όλο το κάστρο. Απλά ένα θαύμα θαυμάτων.
  Από έναν από τους τεράστιους σκελετούς αναδύθηκε ένα ολόκληρο βουνό από κέικ. Και αυτά τα κέικ άστραψαν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου από διάφορες κρέμες.
  Ναι, υπήρχαν τόσο νόστιμα, πολύ νόστιμα πράγματα εδώ. Μερικοί απειλητικοί μαύροι σκελετοί έγιναν γλειφιτζούρια κολοσσιαίου μεγέθους.
  Και τα πεινασμένα παιδιά δεν μπορούσαν να αντισταθούν να δοκιμάσουν τις νόστιμες λιχουδιές. Η Μαργαρίτα φύσηξε το γκονγκ και φώναξε:
  Τα στομάχια είναι οι κύριοι εχθροί μας,
  Μας ρίχνουν, πιστέψτε με, σε κακές πράξεις...
  Όταν ένα αγόρι βλέπει πίτες,
  Τον σπρώχνουν να κλέβει πονηρά στομάχια!
  
  Οπότε μωρό μου μη βιάζεσαι
  Θα έρθει η ώρα και θα τρως ακόμα...
  Και μην αμαρτάνεις ενώπιον του Θεού, αγαπητέ,
  Διαφορετικά θα μετατραπείτε σε πυροβόλα!
  Ο Οινόμαους εξήγησε στα παιδιά:
  - Μέχρι να νικηθεί ο κανίβαλος γίγαντας, η κατανάλωση φαγητού είναι επικίνδυνη. Ο κύριος κακοποιός πρέπει να καταρριφθεί!
  Ακούστηκε ένας δυνατός χτύπος και στην αρχή εμφανίστηκε μια γιγάντια σκιά, που κάλυπτε το μισό χωράφι, γεμάτη με κάθε λογής κέικ και πιάτα. Και μετά ο ίδιος ο κερασφόρος γίγαντας. Είχε το στόμα μιας σπερματοφάλαινας και πόδια με νύχια. Και τόσο ψηλό που είναι ψηλότερο από το ήδη τεράστιο κάστρο με τους πύργους και τους σκελετούς.
  Τα παιδιά τσίριξαν από φόβο και ο κανίβαλος τραμπούκος μεγάλωσε αμέσως σε μέγεθος.
  Η Μαργαρίτα είπε χαμογελώντας:
  - Μην φοβάσαι! Είναι μεγάλος μόνο όταν τον φοβάσαι!
  Ο Οινόμαος αναφώνησε με οργή:
  Μπορεί να μην είσαι δειλός, αλλά είσαι ανόητος και έχουμε δει τα αξιοθέατα!
  Η μάγισσα Γιάγκα κελαηδούσε:
  - Αγαπητέ, αγαπητέ ογκρέ,
  Θέλετε νόστιμα γλυκά...
  Ή η μαγεία ενός χτυπήματος,
  Θα το αποκτήσετε ξανά δωρεάν!
  Η Μαργαρίτα φώναξε:
  - Παιδιά, φωνάξτε ομόφωνα: δεν σας φοβόμαστε! Λοιπόν, ας μαζευτούμε.
  Αλλά ήταν δύσκολο για τους τύπους να συγκεντρωθούν μπροστά σε ένα τέτοιο σκιάχτρο . Το κορίτσι άρχισε να τρέχει μακριά, με τις μικρές στρογγυλές γόβες της. Ο πιο θαρραλέος Viscount de Lafer και μερικά αγόρια άρχισαν να τους συγκρατούν. Ήταν ξεκάθαρο ότι τα παιδιά ήταν χλωμά από τον φόβο. Και τότε η Μαργαρίτα τραγούδησε, για να δώσει κουράγιο, ένα μαχητικό τραγούδι από τον πόλεμο.
  Είμαστε κορίτσια από τη χώρα της ΕΣΣΔ,
  Που είναι δάδα για όλο τον κόσμο...
  Ας δείξουμε, ξέρετε, ένα παράδειγμα μεγαλείου,
  Ιδού τα ηρωικά κατορθώματα που τραγουδιούνται!
  
  Τα κορίτσια γεννήθηκαν κάτω από την κόκκινη σημαία ,
  Και ξυπόλητοι ορμούν στην παγωνιά...
  Κόρες και γιοι πολεμούν για τη Ρωσία,
  Μερικές φορές η νύφη δίνει στον τύπο ένα τριαντάφυλλο!
  
  Θα υπάρχει μια κόκκινη σημαία πάνω από το σύμπαν,
  Λάμψε τόσο λαμπερά, σαν φλόγα με δάδα...
  Μετά από όλα, ξέρετε, ηρωική, έχουμε μια κούνια,
  Και το πανό μας αστράφτει σαν κόκκινο!
  
  Μην το πιστεύετε, ο καταραμένος φασίστας δεν θα περάσει,
  Και το ρωσικό πνεύμα δεν θα σβήσει ποτέ ...
  Οι νίκες θα ανοίξουν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Ας πούμε γεια και γεια σε οποιονδήποτε!
  
  Η Ρωσία είναι μια υπέροχη χώρα,
  Εδωσες τον κομμουνισμο στους λαους...
  Δόθηκε για πάντα από τον Θεό γενναιόδωρα ,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία και την ελευθερία!
  
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να νικήσει την Πατρίδα,
  Και όσο σκληρός και ύπουλος κι αν ήταν...
  Η ανίκητη ρωσική μας αρκούδα,
  Ο Ρώσος στρατιώτης είναι τόσο ένδοξος για τη νίκη του!
  
  Όμορφη σοβιετική χώρα,
  Τα κορίτσια σε αυτό είναι περήφανα που είναι όμορφα...
  Μας δόθηκε από τη γέννηση για πάντα,
  Και ας είμαστε δίκαιοι εμείς τα μέλη της Komsomol!
  
  Πολεμάμε στα περίχωρα της Μόσχας,
  Χιονοθύελλα, χιονοστιβάδες και τα κορίτσια ξυπόλητα...
  Δεν θα παραδώσουμε την Πατρίδα μας στον Σατανά,
  ακόμα και τα δρεπάνια μας πυροβολούν με ακρίβεια!
  
  Έτσι, εξαγριωμένα τα κορίτσια είναι πρόθυμα να πολεμήσουν,
  Και με το γυμνό τακούνι ρίχνουν μια έκρηξη-πακέτο ...
  Φασίστας, απλά φαίνεται κουλ,
  Στην πραγματικότητα, απλώς ο κακός Κάιν!
  
  Οι εχθροί δεν μπορούν να νικήσουν τα κορίτσια,
  Γεννήθηκαν κάτω από ένα τέτοιο αστέρι...
  Το ανίκητο τέρας μας είναι η αρκούδα,
  Ποιος έκανε γυναίκα του την Πατρίδα!
  
  Εμείς οι Ρωσίδες είμαστε καλές,
  Δεν φοβόμαστε τα βασανιστήρια και τον παγετό...
  Και θα αποκρούσουμε, πιστέψτε με, την επίθεση της κακής ορδής,
  Ο εχθρός θα τρελαθεί από τη δόση!
  
  Κατάφεραν να απωθήσουν τον εχθρό από τη Μόσχα,
  Αν και είναι γεμάτος τεράστια δύναμη...
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε τόσο περήφανοι για τον εαυτό μας,
  Όλοι οι αντίπαλοι θα εξαφανιστούν στους τάφους τους!
  
  Μην το πιστεύετε, οι εχθροί δεν μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία,
  Αφού κάθε ιππότης προέρχεται από πάνες...
  Ο κυνηγός προφανώς έχει μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Και ο αντίπαλος είναι ακόμα ένα παιδί!
  
  Αλλά το ρωσικό πνεύμα, υπέροχο, πίστεψε το πνεύμα,
  Ξέρεις, υπάρχουν κρυμμένες δυνάμεις σε αυτό ...
  Ο εχθρός θα συντριβεί εντελώς,
  Άλλωστε, οι ιππότες είναι ανίκητοι στη μάχη!
  
  Αφήστε στην άκρη τις αμφιβολίες σας κορίτσια ,
  Είμαστε οι πιο γενναίοι, ξέρετε, στον κόσμο...
  Ας ρίξουμε τις ορδές του Σατανά στην κόλαση,
  Ας μουσκέψουμε όλους τους αντιπάλους στην τουαλέτα!
  
  Ο ιερός πόλεμος θα τελειώσει
  Ειρήνη και πρωί θα έρθει στον πλανήτη...
  Είναι για πάντα με τον ήλιο, ξέρεις, δεδομένη,
  Μακάρι το καλοκαίρι να σβήνει για πάντα!
  
  Και ο κομμουνισμός αιώνιος σε δόξα,
  Και ο Λένιν και ο μεγάλος Στάλιν είναι μαζί μας...
  Στο ματωμένο σινεμά μόνο τώρα είναι ο φασισμός,
  Και η θέλησή μας, πιστέψτε με, είναι πιο δυνατή από το ατσάλι!
  
  Η Ρωσία μου κυβερνά για αιώνες,
  Και έδωσε ευτυχία σε όλο το σύμπαν...
  Χρειάζεσαι τη δύναμη μιας ατσάλινης γροθιάς,
  Και τολμηρό, αλλά με λογικό τρόπο!
  Στην αρχή, η Μαργαρίτα τραγούδησε μόνη της, αλλά στη συνέχεια ο Enomai, το κορίτσι Yaga, ο Viscount de Lafer και άλλα παιδιά πήραν το τραγούδι. Και αυτή ήταν ήδη μια δυνατή χορωδία με φωνή, από την οποία ταρακουνήθηκαν όλα. Και ο τεράστιος, πραγματικός γίγαντας άρχισε να μειώνεται σε μέγεθος. Δεν φαινόταν πλέον τόσο ψύχραιμος και απειλητικός. Και τα κέρατα έγιναν μικρότερα, και τα νύχια έγιναν μικρότερα. Ουάου...
  Το κορίτσι Yaga τραγούδησε γελώντας:
  Μπράβο, μπράβο, μπορείς να είσαι περήφανος για αυτόν -
  Οι επτά δεν φοβούνται έναν!
  Τα παιδιά αναφώνησαν ομόφωνα, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους:
  Δεν σε φοβόμαστε ρε,
  Θα σε πατήσουν κάτω από το πόδι ενός παιδιού...
  Αν και δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι πολεμιστές,
  Κάποτε ήμασταν κάτω από τον Μπάμπα Γιάγκα !
  Αυτά είναι παιδιά, τόσο όμορφα και στην ψυχή και στο πρόσωπο. Και πολεμούν σαν γίγαντες. Αν και τώρα ο κανίβαλος γίγαντας θα έπρεπε να τελειώσει ηθικά. Και τα παιδιά άρχισαν να χορεύουν.
  Και η κοπέλα Γιάγκα πήρε την ηλεκτρική σκούπα και την έδειξε στον κακοποιό και άρχισε να μουρμουρίζει κάτι.
  Ένα από τα αγόρια έγλειψε ένα μεγάλο γλειφιτζούρι σε σχήμα κόκορα , το οποίο μετατράπηκε σε σκελετό, και το κορίτσι πήρε μια μπουκιά παγωτό.
  Τα παιδιά απείλησαν τον γίγαντα:
  -Θα συμβεί και σε σένα!
  Και κυριολεκτικά τινάχτηκε. Συρρικνώθηκε ακόμα περισσότερο. Και τα χρυσά ποτήρια με παγωτό σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου άρχισαν να αστράφτουν ακόμα πιο λαμπερά και πιο όμορφα.
  Η πρωτοπόρος ηρωίδα Μαργαρίτα τραγούδησε ξανά με λύσσα, ένα πατριωτικό τραγούδι από τον πόλεμο και τα υπόλοιπα παιδιά φώναξαν:
  Μπήκα στην Komsomol ενώ έπαιζα,
  Κορίτσι ενός όμορφου ονείρου...
  Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν αιώνιος Μάης,
  Κάθε μέρα είναι η γέννηση της άνοιξης!
  
  Αλλά για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε,
  Κάπως, δεν μπορώ να ερωτευτώ ...
  Λοιπόν, πείτε μου, παιδιά, στο έλεός μου,
  Η ζωή είναι ένα πολύ δυνατό κουπί!
  
  Ξαφνικά ο πόλεμος βρόντηξε ξαφνικά,
  Και όρμησε ένας τυφώνας θανάτου...
  Και τα κορίτσια μου έχουν ένα δυνατό σώμα,
  Μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε επίθεση αμέσως!
  
  Πιστέψτε με, δεν θέλω να τα παρατήσω,
  Αγώνας για την Πατρίδα μέχρι τέλους...
  Κουβαλάμε χειροβομβίδες σε ένα δυνατό σακίδιο,
  Ο Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του στις καρδιές!
  
  Μεγάλοι πολεμιστές της Ρωσίας.
  Μπορούμε να προστατεύσουμε την ειρήνη και την τάξη...
  Τα αστέρια του ουρανού πότισαν το βελούδο,
  Και ο κυνηγός μετατράπηκε σε παιχνίδι!
  
  Εγώ, ένα ξυπόλητο κορίτσι, τσακώνομαι
  Γεμάτη πειρασμούς και αγάπη...
  Θα υπάρχει, ξέρω, ένα μέρος σε αυτόν τον παράδεισο,
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα!
  
  Μεγάλοι πολεμιστές της πατρίδας,
  Θα πολεμήσουμε σταθερά κοντά στη Μόσχα...
  Και μετά το όνειρο στον κομμουνισμό,
  Ενάντια στον κάτω κόσμο με τον Σατανά!
  
  Γενναίοι Ρώσοι,
  Που παλεύουν τίμια μέχρι τέλους...
  Πυροβολούν με πολυβόλο,
  Αν χρειάζεστε ένα χρυσό στεφάνι!
  
  Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Ο Ιησούς ο μεγάλος Θεός αναστήθηκε...
  Οι μέρες του αρπακτικού δράκου τελείωσαν,
  Έγινε ακόμα πιο φωτεινό από τον ουρανό!
  
  Σε αγαπώ, αγαπητή Lada,
  Ο υψηλότερος Θεός Σβάρογκ θα είναι σε δόξα...
  Πρέπει να πολεμήσουμε για τη Ρωσία,
  Ο καλύτερος Λευκός Θεός είναι μαζί μας!
  
  Μην γονατίζετε τους Ρώσους,
  Η σάρκα μας, πιστέψτε με, δεν συγκρατείται...
  Ο Στάλιν και ο μεγάλος Λένιν είναι μαζί μας,
  Πρέπει να περάσετε και αυτή την εξέταση!
  
  Ο πόνος της Πατρίδας είναι και στις καρδιές μας,
  Πιστεύουμε στο μεγαλείο της...
  Ανοίγουμε γρήγορα την πόρτα στο διάστημα,
  Θα είναι μια πολύ γλυκιά ζωή!
  
  Είμαστε ξυπόλητα όμορφα κορίτσια ,
  Τρέχουμε τόσο γρήγορα μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Δεν χρειαζόμαστε αυτή την πικρή βότκα,
  Το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Εμείς τα κορίτσια θα υπερασπιστούμε την Πατρίδα,
  Και θα απαντήσουμε στους κακούς Krauts, όχι,
  Ο κολασμένος Κάιν θα καταστραφεί,
  Και γεια στον Χριστό Σωτήρα!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή - δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη,
  Οι νεκροί θα αναστηθούν για πάντα...
  Το σύμπαν θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος,
  Το όνειρο όλων θα γίνει πραγματικότητα!
  Η Μαργαρίτα ένιωσε λίγο λυπημένος - είναι ήδη πάνω από εκατό ετών και είναι ακόμα κορίτσι. Και ίσως να μείνει για πάντα παιδί.
  Όμως τα υπόλοιπα παιδιά χάρηκαν και χάρηκαν με αυτό το τραγούδι.
  Και ο τρομερός γίγαντας κανίβαλος έγινε ακόμη πιο μικρός σε ανάστημα και έμοιαζε περισσότερο με τρομαγμένο καλικάντζαρους παρά με τέρας.
  Κομμάτια παγωτού και τούρτας πέταξαν πάνω του. Τα παιδιά γέλασαν και έβγαλαν τη γλώσσα τους. Αυτό φαινόταν πολύ κωμικό. Και τα εύθυμα παιδιά συνέχισαν να κάνουν γκριμάτσες.
  Η κοπέλα Γιάγκα χτύπησε τα χείλη της και κελαηδούσε:
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν -
  Και πώς ζουν οι ήρωες!
  Και πώς ζουν οι ήρωες!
  Και ο Μπάμπα Γιάγκα έδειξε την ηλεκτρική σκούπα σε άλλα ορκ και καλικάντζαρους που πηδούσαν έξω από το κάστρο. Και η Ένομαι και η κοπέλα άρχισαν να τους πυροβολούν με πολυβόλα. Και τα κατάφεραν περίφημα . Και πάλι υπήρχαν ποτήρια με λαμπερό παγωτό, ρολά σταφίδας, κέικ κρέμας, κορν φλέικς, μαλλί της γριάς και άλλα . Όλα μύριζαν τόσο ωραία και φαίνονταν εξαιρετικά ορεκτικά.
  Και τα παιδιά των πολεμιστών γέλασαν και έδειχναν τα κοφτερά, λευκά δόντια τους, σαν αυτά των λύκων.
  Πόσο εκπληκτική και μοναδική φαινόταν αυτή η δράση.
  Και η Μαργαρίτα χτύπησε με κεραυνό τα ορκ και τους σκελετούς, συνεχίζοντας την υπέροχη μεταμόρφωσή τους.
  Μετά από αυτό, το πρωτοπόρο κορίτσι τραγούδησε ξανά ένα πατριωτικό και υπέροχο τραγούδι και τα υπόλοιπα παιδιά στη χορωδία πήραν το ζωηρό και χαρούμενο τραγούδι της:
  Ο Σατανάς δεν θα μας νικήσει,
  Πατρίδα μου, η πιο όμορφη του κόσμου,
  Η όμορφη χώρα είναι διάσημη...
  Ενήλικες και παιδιά θα είναι χαρούμενοι σε αυτό!
  
  Αφήστε τα κρίνα της κοιλάδας να ανθίσουν υπέροχα μέσα της,
  Και τα χερουβείμ παίζουν έναν αξιοπρεπή ύμνο...
  Ο Φύρερ θα είναι καπούτος,
  Οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Τα μέλη της Komsomol τρέχουν ξυπόλητα,
  Πατάνε στο χιόνι με τα γυμνά τους τακούνια...
  Χίτλερ φαίνεσαι απλά κουλ
  Θα σε σκάσω με ένα τανκ!
  
  Μπορούμε να νικήσουμε τους Ναζί;
  Όπως πάντα είμαστε ξυπόλητοι κορίτσια...
  Ο πιο τρομερός μας ιππότης είναι η αρκούδα,
  Θα σκοτώσει τους πάντες με ένα πολυβόλο!
  
  Όχι, εμείς τα κορίτσια είμαστε ήδη πολύ κουλ,
  Κυριολεκτικά ξεσκίζουμε όλους τους εχθρούς...
  Τα νύχια, τα δόντια, οι γροθιές μας...
  Θα χτίσουμε ένα μέρος σε έναν υπέροχο παράδεισο!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει ψύχραιμος κομμουνισμός,
  Η χώρα των συμβουλών, πιστέψτε με, ανθίζει μέσα της...
  Και ο θλιβερός ναζισμός θα εξαφανιστεί,
  Πιστεύω ότι οι πράξεις σου θα δοξαστούν!
  
  Η περιοχή θα ανθίσει άγρια, πιστεύω,
  Από τη νίκη επιστρέφουμε στη νίκη...
  Ο Νικολάι νίκησε τους Ιάπωνες,
  Ο σαμουράι θα απαντήσει για κακία!
  
  Δεν θα επιτρέψουμε να μας γέρνουν,
  Ας συντρίψουμε τους εχθρούς μας με ένα χτύπημα...
  Αφήστε τον κυνηγό να γίνει παιχνίδι,
  Δεν ήταν για τίποτα που τσακίσαμε τη Βέρμαχτ!
  
  
  Πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο για εμάς να τα παρατήσουμε,
  Οι Ρώσοι ήξεραν πάντα πώς να πολεμούν...
  Ακονίσαμε τις ξιφολόγχες μας με ατσάλι,
  Ο Φύρερ θα γίνει η εικόνα ενός κλόουν!
  
  Έτσι είναι η πατρίδα μου,
  Το ρωσικό ακορντεόν παίζει σε αυτό...
  Όλα τα έθνη είναι μια φιλική οικογένεια,
  Ο Άβελ θριαμβεύει, όχι ο Κάιν!
  
  Σύντομα η ΕΣΣΔ θα είναι σε δόξα,
  Αν και ο εχθρός μας είναι σκληρός και ύπουλος...
  Θα δώσουμε παράδειγμα για την ανδρεία,
  Το ρωσικό πνεύμα θα δοξαστεί στις μάχες!
  Στην τελευταία φράση, η πρωτοπόρος πήρε και απελευθέρωσε κεραυνούς από το μαγικό της ραβδί και πάλσαρ από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με μαγικά δαχτυλίδια και πέτρες. Κάλυψαν επιτέλους τον γίγαντα που είχε συρρικνωθεί σαν σαλιγκάρι. Εκείνο το σκέπασε εντελώς η πύρινη λάμψη. Μετά άστραψε ξανά. Τα ορκ και οι σκελετοί έχουν τελικά μεταμορφωθεί σε κάθε λογής υπέροχες λιχουδιές. Τόσο νόστιμα και τηγανητά, από διάφορα είδη ζαμπόν, γεμιστά ψάρια και χήνες, μέχρι κέικ, γλυκά, καραμέλες και ποτήρια παγωτού.
  Τα παιδιά χάρηκαν και πήδηξαν πάνω κάτω. Έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαρούμενοι.
  Εδώ, στη θέση του τρομερού και σκληρού κανίβαλου γίγαντα, το φως διαλύθηκε. Εμφανίστηκε ένα αδύνατο, ξανθό αγόρι με σορτς, περίπου επτά ετών. Ένα τόσο ακίνδυνο και γλυκό παιδί αντί για ένα τρομερό τέρας. Ανοιγόκλεισε τα μάτια του και γκρίνιαξε:
  - Μη με χτυπάς!
  Η Μαργαρίτα φώναξε:
  - Μη φοβάσαι! Δεν θα σε αγγίξουμε. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις τη ζωή σου από το μηδέν και να πας σχολείο!
  Το αγόρι και πρώην κανίβαλος γκρίνιαξε:
  Τι είδους σχολική ζωή είναι αυτή;
  το τεστ κάθε μέρα ...
  Πρόσθεση, διαίρεση,
  Προπαιδεία!
  Το κάστρο του γίγαντα των κανίβαλων μεταμορφώθηκε ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Αντί για κρανία, λουλούδια υπέροχης ομορφιάς άνθισαν στους θόλους. Και οι ίδιοι οι θόλοι άστραψαν με χρυσό. Και όλα έγιναν τόσο υπέροχα, αστραφτερά, εκθαμβωτικά, οι τοίχοι του κάστρου καλύφθηκαν με λουλούδια. Και αντί για αίμα, οι βρύσες άρχισαν να τρέχουν με ρυάκια διαμαντιών, και τα σύννεφα διαλύθηκαν, και τέσσερις ήλιοι έλαμψαν ταυτόχρονα.
  Και τα απελευθερωμένα παιδιά άρχισαν να τρέχουν έξω από το κάστρο με χαρούμενα γέλια. Αδυνατισμένοι, κουρελιασμένοι, ξυπόλητοι, παρόλα αυτά ήταν χαρούμενοι.
  Αγόρια και κορίτσια όρμησαν στις νόστιμες λιχουδιές και βαρέλια με κοκτέιλ και χυμούς εμφανίστηκαν ακριβώς κάτω από το γρασίδι.
  Το κορίτσι Yaga πέταξε στον πρώην κανίβαλο γίγαντα σε ένα γουδί και έδωσε στο αγόρι παγωτό. Το κατάπιε και ξέσπασε σε ένα χαμόγελο:
  - Νόστιμο!
  Και πρόσθεσε έντρομος:
  - Συγχωρέστε με, παιδιά! Ντρέπομαι που σε έφαγα. Πόσο αηδιαστικό είναι αυτό!
  Όλο και περισσότερα παιδιά έμειναν έξω. Συμπεριλαμβανομένων αυτών που είχε φάει νωρίτερα ο κανίβαλος. Το ακίνδυνο αγόρι χτύπησε τα μάτια του και μάλιστα τραγούδησε.
  Λοιπόν, δεν είναι θαύμα, δεν είναι ένα παραμύθι,
  Όλα έχουν γίνει έτσι, πιστέψτε με, υπέροχα!
  Όχι, είναι καλύτερα να κάνεις καλό για εμάς -
  Και το κακό θα εξαφανιστεί στη διαχρονικότητα!
  Ναι , ήταν μια νίκη. Αλήθεια, ένα από τα αγόρια, με πολύ μυώδη κορμό και με σορτς, κοίταξε την αντανακλαστική επιφάνεια και γκρίνιαξε:
  - Πού πήγε το ηρωικό μου ύψος;
  Ο Οινόμαους ρώτησε:
  - Και ποιος είσαι εσύ?
  Το αγόρι με πολύ καθορισμένους μύες απάντησε:
  - Νικήτιτς.
  Και το παιδικό του πρόσωπο σκοτείνιασε, και μουρμούρισε:
  - Ήμουν μεγάλος ήρωας, και τώρα είμαι απλά ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς, ποιος με χρειάζεται έτσι;
  Ο πρώην κανίβαλος ξεστόμισε:
  - Πάμε σχολείο μαζί!
  Ο Dobrynya βρυχήθηκε από θυμό, κλωτσώντας το γυμνό αγορίστικο πόδι του τόσο δυνατά που η πέτρα σκίστηκε:
  - Λοιπόν, στο διάολο το σχολείο! Νόμιζα ότι είχα εξαντληθεί !
  Η Μαργαρίτα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Το καταλαβαίνω!
  Το αγόρι Dobrynya βρυχήθηκε:
  - Τι καταλαβαίνεις! Τώρα η γυναίκα μου θα με αφήσει! Ποιος με χρειάζεται ένα τόσο μοχθηρό παιδί !
  Ο Οινόμαος απάντησε χαμογελώντας:
  - Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η ψυχή. Το μέγεθος δεν έχει σημασία!
  Η Dobrynya αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Δεν ξέρεις τη γυναίκα μου. Κάποτε κούνησε τη φτέρνα της τόσο δυνατά που έβγαλε το δόντι του αηδονιού που σφύριζε! Είναι αυστηρή και γιατί χρειάζεται ένα αγόρι χωρίς μουστάκι ! - Και το αγόρι ξαναχτύπησε με το ξυπόλυτο, παιδικό, αλλά δυνατό πόδι του, σαν βαριοπούλα, έτσι που το λιθόστρωτο έσπασε σε μικρά θραύσματα. Και ο νεαρός ήρωας φώναξε. - Κάνε με να ενηλικιώσω σύντομα!
  Ο Οινόμαος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δυστυχώς, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, σωστά;
  Η Μαργαρίτα απάντησε:
  - Αυτή τη στιγμή, πραγματικά δεν μπορούμε, αλλά αν ταξιδεύετε μαζί μας για έναν σπουδαίο σκοπό, τότε μπορεί να καταλήξουμε σε κάτι!
  Το αγόρι Dobrynya ρώτησε απειλητικά:
  - Ποιος είναι ο στόχος σου?
  Ο Οινόμαους απάντησε με σιγουριά:
  - Για να σώσει το ισχυρότερο φύλο σε παγκόσμια κλίμακα από τον θάνατο. Υπάρχει ένας λοιμός στο σύμπαν μας, και μπορεί να φτάσει και σε εσάς!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, Dobrynya, ελάτε μαζί μας. Έχετε ακόμα την ηρωική σας δύναμη και θα μας φανείτε πολύ χρήσιμος!
  Το αγόρι τιτάνας, αν και εμφανισιακά δεν ήταν μεγαλύτερος ή ψηλότερος από τον Οινομάι, ένα αγόρι περίπου δώδεκα ετών , αλλά είχε κολοσσιαία σωματική δύναμη. Έσφιξε, λοιπόν, το βότσαλο με τα γυμνά του δάχτυλα και κυριολεκτικά το πήρε και το συνέθλιψε και μετά παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και είμαι ακόμα καλά! Εντάξει, θα πάω μαζί σου. Θα είναι τρομακτικό να επιστρέψω στη γυναίκα μου μέχρι να μεγαλώσω !
  Η Μαργαρίτα, με ένα χαμόγελο σαν νεράιδα, απάντησε:
  - Πολύ σοφή απόφαση!
  Και χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της. Εμφανίστηκε ένα τρίτο, αξιολάτρευτο μωρό δράκο.
  Το κορίτσι εξήγησε:
  - Δεν πρέπει να περπατάς σαν ζητιάνος με τσάντα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8.
  Η Ντομίνικα ήταν πολύ εξαντλημένη κατά τη διάρκεια της μετάβασης και της επιτυχίας στις εξετάσεις. Ως εκ τούτου, τα όμορφα κορίτσια της πλύθηκαν σε ένα χρυσό μπάνιο και ντους. Και μετά την έβαλαν σε ένα απαλό, ζεστό κρεβάτι σε ένα ξεχωριστό, πολυτελές δωμάτιο για επίλεκτους φοιτητές και φοιτήτριες. Η Ντομίνικα έπεσε σε ένα παράξενο όνειρο, η τελευταία της επιθυμία ήταν να είναι με τον Πρίγκιπα Οινόμαο , για τον οποίο ένιωθε μεγάλη συμπάθεια και συμπάθεια.
  Και μόλις την αγκάλιασε ο θεός Μορφέας, εκείνη
  Η Ντομίνικα ένιωσε ξαφνικά ότι ο αέρας φυσούσε στο πρόσωπό της και καθόταν σε μια ολισθηρή, φολιδωτή πλάτη. Και τα σύννεφα αναβοσβήνουν τριγύρω.
  Και το κορίτσι γύρισε και είδε ένα όμορφο, μυώδες αγόρι, το οποίο αναγνώρισε αμέσως. Ναι, ήταν ο πρίγκιπας Οινόμαος, που έγινε νεαρός σκλάβος. Και τώρα καβαλάει έναν μικρό, τρικέφαλο δράκο. Ένα κορίτσι πετάει στα δεξιά του. Είναι επίσης πολύ όμορφη και γλυκιά, με χρυσοκόκκινα μαλλιά. Δεν φαίνεται μεγαλύτερη από τον Οινόμαο. Και στην αριστερή πλευρά είναι ένα αγόρι. Επίσης ξανθά μαλλιά , όμορφος και πολύ μυώδης, με εκφραστικό πρόσωπο. Μια τέτοια ομάδα παιδιών με σακίδια και όπλα. Και το κορίτσι έχει επίσης δαχτυλίδια στα δάχτυλα των ποδιών και στα χέρια της.
  Ο δράκος ένιωσε το επιπλέον βάρος και άρχισε να χτυπά τα φτερά του πιο συχνά για να μην καταρρεύσει.
  Η κοπέλα Μαργαρίτα κούνησε το μαγικό της ραβδί και βρυχήθηκε:
  - Ποιος είσαι? Από πού προέρχεται;
  Ο Οινόμαους, όμως, αναγνώρισε τη Ντομίνικα και είπε με σιγουριά:
  - Αυτός είναι ένας εκλεκτός από τον πλανήτη Γη. Πρέπει να σώσει το ισχυρότερο φύλο στο σύμπαν μας, σύμφωνα με την προφητεία.
  Το κορίτσι η Μαργαρίτα χαμογέλασε:
  - Από τον πλανήτη Γη; Ζήσατε τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο;
  Η Ντομίνικα επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Ναι, ήταν!
  Η πρωτοπόρος ηρωίδα ρώτησε υπονοούμενα:
  - Και πότε πέρασε;
  Το κορίτσι που χτυπήθηκε, όχι λιγότερο με αυτοπεποίθηση, απάντησε:
  - Από τις είκοσι δύο Ιουνίου σαράντα μία έως τις εννέα Μαΐου σαράντα πέντε, καλά, φυσικά, κερδίσαμε!
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ξέρω ότι κερδίσαμε! Διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε σε εσάς. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι είμαστε συμπατριώτες, απλώς διασκορπισμένοι στο χρόνο. Πόσο ωραίο είναι να συναντάς κάποιον από τον πλανήτη σου, και ακόμη περισσότερο από τη χώρα σου!
  Η Ντομίνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Όταν τελείωσε ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος, ο παππούς μου δεν είχε γεννηθεί ακόμα. Αυτή είναι μια μακρά ιστορία για εμάς!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε επίσης αναστενάζοντας:
  - Και δεν έζησα να δω την ολοκλήρωσή του. Με κρέμασαν τον Ιανουάριο του '44. Όμως πίστευα στη νίκη μας. Το Κίεβο είχε ήδη απελευθερωθεί, και το Στάλινγκραντ και το Κουρσκ Κουρσκ βρόντηξαν. Τι κρίμα να πεθάνεις όταν είσαι μόνο δώδεκα , χωρίς να είσαι μέλος της Komsomol.
  Η Ντομίνικα εξεπλάγη:
  - Αν πέθανες τόσο καιρό πριν, τότε γιατί είναι ακόμα κορίτσι;
  Η Μαργαρίτα ανασήκωσε τους ώμους:
  - Δεν το ξέρω. Έχουν περάσει σχεδόν εκατό χρόνια από τον θάνατό μου και παραμένω παιδί. Αλλά υπάρχει επίσης ένα συν: δεν γερνάω καθόλου και δεν έχω ούτε ένα σφράγισμα στα δόντια μου!
  Ο Ντόμινικ γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, τα γηρατειά είναι πολύ άσχημα, απλά αηδιαστικά!
  Και η όμορφη ηθοποιός του κινηματογράφου άρχισε να τραγουδά.
  Η ανθρωπότητα είναι σε μεγάλη θλίψη,
  Μάλλον όλοι τον σκέφτονται!
  Δάκρυα χύθηκαν σε αυτή τη θάλασσα,
  Ο φόβος του ανθρώπου καίει τη φωτιά!
  
  Χρόνια σέρνονται σε ένα τροχόσπιτο,
  Η γιαγιά τρίβει χένα στα μάγουλά της!
  Και κάτι συνέβη στη λεπτή φιγούρα της κοπέλας,
  Δεν καταλαβαίνω από πού προέρχονται οι ρυτίδες!
  
  Γιατί είναι φωτεινό το στέμμα της φύσης;
  Ο δημιουργός των μηχανών πρέπει ξαφνικά να μαραθεί!
  Αυτός που χρησιμοποίησε τη δύναμη του ανέμου στο κάρο,
  Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το κακό της γήρανσης!
  
  Μια ομορφιά γίνεται φρικιό
  Και ο ήρωας μαραίνεται μπροστά στα μάτια μας!
  Κάθε άσχημος καιρός τώρα,
  Και τη νύχτα με βασανίζει άγριος φόβος!
  
  Αλλά δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία,
  Ένας άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει με τον Θεό!
  Έτσι ώστε μια φιλική οικογένεια να γίνει αιώνια,
  Για να ανηφορίζει ο δρόμος με ευκολία και απότομα!
  
  Οι ηλικιωμένες γυναίκες δεν θα έχουν πλέον ρυτίδες,
  Ας κάνουμε τα γηρατειά να υποχωρήσουν από ντροπή!
  Και φίλε, ο ισχυρός γιος της προόδου,
  Κοιτάζει την κορυφή της ζωής με λαμπερά μάτια!
  
  Και θα υπάρχει ατελείωτη ομορφιά
  Οι μέρες θα κυλήσουν σαν γεμάτο ποτάμι!
  Θα εμφανιστεί η ανθρώπινη καλοσύνη
  Μετά από όλα, η καρδιά θα γίνει αγνή και ευγενική!
  
  Πιστέψτε, θα έρθει νέα ευχαρίστηση,
  Με τα χρόνια, η σοφία θα αυξάνεται!
  Εξάλλου, ο πάγος δεν εγκαθίσταται σε ένα νεαρό σώμα,
  Σαν μαθητής που θέλει να σπουδάσει για πέντε!
  
  Το σημάδι είναι υψηλότερο, έλα, ψάξε το,
  Θα ξαναδώσετε εξετάσεις τουλάχιστον εκατό φορές!
  Και μπορείτε να φάτε πασχαλινά κέικ με μέλι,
  Λοιπόν, γίνε ηλικιωμένο κορίτσι τώρα!
  Πόσο όμορφα τραγούδησε η Ντομίνικα, μια πραγματική πριμαντόνα. Και τα τραγούδια της ήταν γεμάτα και ιριδίζοντα, σαν το τρίλι του αηδονιού.
  Ο Ενόμαι έγνεψε καταφατικά:
  - Δεν μπορείτε να το αντιτάξετε !
  Ο Boy Dobrynya παρατήρησε:
  - Το γήρας είναι κακό. Αλλά πήρα αναζωογονητικά μήλα για μένα και τη γυναίκα μου . Αν φας λίγο από αυτά, δεν θα γεράσεις και δεν θα γίνεις παιδί. Και τότε μια ηλίθια μάγισσα χώθηκε με τέτοια μήλα. Ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά κατέληξε στο γιογιό. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε το μέτρο σε όλα και να θυμάστε ότι όλες οι ηλικίες υποτάσσονται στην αγάπη.
  Ο Enomai σημείωσε ξαφνικά:
  - Ο δράκος μου αναπνέει βαριά! Του είναι δύσκολο να κουβαλήσει δύο άτομα, ειδικά αφού η Ντομίνικα δεν είναι παιδί, αλλά ένα πολύ μεγαλόσωμο και μυώδες κορίτσι. Χρειάζεται ένα νέο φυλλάδιο!
  Η Μαργαρίτα είπε με σιγουριά, πατώντας τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Θα υπάρχει φέιγ βολάν!
  Ένας μικρός τρικέφαλος δράκος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον αέρα. Αλλά η παρτιζάνα έστειλε μια αχτίδα ενέργειας μέσα του και αυτός ο δράκος άρχισε να μεγαλώνει.
  Η Ντομίνικα εξεπλάγη:
  - Αυτή είναι η μαγεία στη δράση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω δράκους να ανατρέφονται.
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Οι δράκοι δεν είναι άνθρωποι, είναι πιο εύκολο να τους μεγαλώσεις!
  Το θηρίο μεγάλωσε σε μέγεθος ελαφρώς μεγαλύτερο από τους άλλους τρεις δράκους. Και άλλο ένα χτύπημα στα δάχτυλα, αυτή τη φορά των χεριών, και η Ντομίνικα βρέθηκε σε μια άνετη σέλα!
  Η πρωτοπόρος έγνεψε καταφατικά:
  - Βλέπεις πόσο απλό είναι! Τώρα έχεις τον δικό σου δράκο. Να το χαίρεσαι αυτό!
  Η χτυπημένη κοπέλα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Αυτό, φυσικά, είναι υπέροχο , αλλά τι νόημα έχει να σκαρφαλώνεις στον τοίχο με χαρά;
  Η Μαργαρίτα γέλασε και απάντησε:
  - Δεν έχετε ονειρευτεί τον δικό σας δράκο;
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε ειλικρινά:
  - Ονειρεύτηκα το δικό μου ελικόπτερο. Αλλά δεν είχε χρόνο να κερδίσει χρήματα γι 'αυτόν. Οπότε δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα χαρούμενο!
  Ο Ενόμαι σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αλλά ονειρευόμουν έναν προσωπικό δράκο.
  Η Dobrynya επιβεβαίωσε:
  - Ο προσωπικός δράκος είναι ωραίος! Ωστόσο, το ηρωικό μου άλογο θα μπορούσε επίσης να πετάξει αν χρησιμοποιούσα μαγεία. Αλλά για ειδικά ξόρκια, οι μάγοι πρέπει να πληρώνονται σε χρυσό. Και ο δράκος είναι ελεύθερος.
  Η Μαργαρίτα πρόσθεσε:
  - Ο δράκος είναι επίσης καλός γιατί μπορεί να τρέφεται μόνο με νερό. Λοιπόν, προσθέστε λίγο ζιζάνιο σε αυτό, και θα είναι υπέροχο. Θα αναπνεύσει φωτιά.
  Η Ντομίνικα ρώτησε περίεργη:
  - Αλήθεια πολέμησες τους Γερμανούς;
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν τσακώθηκα πραγματικά. Δούλεψα περισσότερο στη νοημοσύνη και τις επικοινωνίες. Περπάτησα μέσα από χωριά και ανάμεσα σε δάση. Λοιπόν, όποιος έχει τσάντα ζητιάνου και ξυπόλητος από χειμώνα σε χειμώνα, θα υποψιαστεί. Είναι αλήθεια ότι έβαλε εκρηκτικά στους Ναζί μερικές φορές. Λοιπόν, πυροβόλησε μόνο όταν με πήραν. Εκείνη πυροβόλησε μέχρι την τελευταία σφαίρα. Αιχμαλωτίστηκε. Λοιπόν, με βασάνισαν, έστω και βιαστικά, και βιάζονταν να με κρεμάσουν, αφού ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε ακριβώς τότε προς αυτή την κατεύθυνση. Διαφορετικά θα μπορούσαν να τον βασάνιζαν περισσότερο.
  Μια φορά έκανα άλλους δύο αστυνομικούς να κοιμηθούν και τους παρέδωσα στους παρτιζάνους. Λοιπόν, δεν θα φτιάξω πράγματα, αλλά φυσικά υπήρχαν πολλές περιπέτειες.
  Η Ντομίνικα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Είχατε παραγγελίες;
  Η Μαργαρίτα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Οχι! Μόνο το μετάλλιο "For Courage", θεωρήθηκα πολύ μικρός για να μου απονεμηθεί κάτι σοβαρό. Λοιπόν, δεν ξέρω αν βραβεύτηκαν μετά θάνατον και πώς...
  Ο Oenomaus παρατήρησε:
  - Σε ηλικία δώδεκα ετών, δεν είναι ήδη κακό για ένα κορίτσι να έχει στρατιωτικό βραβείο! Πες μου, πώς είναι μαζί σου;
  Η πρωτοπόρος έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, ναι, πες μου, ο κομμουνισμός χτίστηκε και οι πόλεμοι τελείωσαν;
  Η Ντομίνικα αναστέναξε και απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι! Έγινε ακόμη χειρότερο όσον αφορά τους πολέμους. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Αλλά οι άνθρωποι έχουν γίνει ακόμη χειρότεροι.
  Το αγόρι Dobrynya πρότεινε:
  - Ας μιλήσουμε καλύτερα για μαγικά κατορθώματα. Αλλιώς τώρα θα αρχίσετε να μιλάτε για τανκς...
  Η Μαργαρίτα συνοφρυώθηκε:
  - Τι γνωρίζετε για τα τανκς;
  Η Dobrynya απάντησε:
  - Ήμουν σε έναν πιο ανεπτυγμένο κόσμο και υπήρχαν αυτά τα μεταλλικά τέρατα. Πυροβολούν δυνατά και είναι πολύ επικίνδυνα. Είναι αηδιαστικό να τα θυμάσαι.
  Το κορίτσι των παρτιζάνων χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Έριξα άμμο στη δεξαμενή αερίου της δεξαμενής Tiger. Και σταμάτησε. Ήταν τόσο. Και χρησιμοποίησε ένα σουβλί για να τρυπήσει τις ρόδες των αυτοκινήτων των Ναζί. Είμαι μικρό κορίτσι και μου ήταν πιο εύκολο να το κάνω αυτό.
  Ο Ντόμινικ γέλασε και σημείωσε:
  - Μπράβο! Είσαι μια πρωτοπόρος ηρωίδα. Πρέπει να κάνουμε ταινίες για εσάς και να γράφουμε βιβλία για εσάς.
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Ξέρω, υπάρχουν μερικοί - "Κόκκινοι Διάβολοι", για παράδειγμα. Γενικά, όχι μόνο δεν πίστευα στον Θεό, αλλά μερικές φορές έκανα πράγματα για τα οποία τώρα ντρέπομαι!
  Ο Ενόμαι παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Συμβαίνει. Μερικές φορές οι θεοί δεν συμπεριφέρονται πολύ καλά. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είστε τώρα μια πολύ ταλαντούχα μάγισσα και θα πρέπει να...
  Δεν τελείωσε. Ένα κοπάδι από ιπτάμενους πιθήκους εμφανίστηκε μπροστά τους. Ήταν μακριά, αλλά το έντονο όραμα του ξωτικού και της μάγισσας είδε ότι αυτά τα φτερωτά πρωτεύοντα έσερναν τουλάχιστον μια ντουζίνα παιδιά στο δίχτυ. Τόσο τα άτυχα αγόρια όσο και τα κορίτσια ασφυκτιούν και υποφέρουν πολύ κατά την φυγή, όταν τα πετάξουν επάνω, και τα κορμιά των παιδιών κόβονται από τα ατσάλινα πλέγματα του διχτυού.
  Το είδε και η Ντομίνικα και φώναξε:
  - Πρέπει να ελευθερώσουμε τα παιδιά!
  Ο Dobrynya έγνεψε καταφατικά και τράβηξε το σπαθί του με μια κραυγή:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την Αγία Ρωσία -
  Πολεμάμε με σπαθί,
  Δεν πουλάω!
  Η Ντομίνικα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είναι, φυσικά, πολύ ενδιαφέρον να βοηθάς τα παιδιά. Έχουμε όμως αρκετή δύναμη; Διάβασα ένα παραμύθι για ιπτάμενους πιθήκους, και φαίνονται πολύ δυνατοί!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Οι πολεμιστές του σκότους είναι σίγουρα δυνατοί,
  Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να ξέρει τον αριθμό...
  Αλλά σε εσάς, γιοι του Σατανά -
  Μη σπάσεις τη δύναμη του Χριστού!
  Ο Dobrynya παρατήρησε:
  - Είχαμε διαφορετικούς αντιπάλους. Και το ότι είναι δυνατοί, κατά κανόνα, δεν μας σταμάτησε!
  Και το κουαρτέτο με τους δράκους όρμησε πίσω από τους ιπτάμενους πιθήκους. Υπήρχαν μόνο μια καταραμένη ντουζίνα από αυτούς - δεκατρείς από αυτούς. Και περίπου ισάριθμα αιχμάλωτα παιδιά. Και αυτή είναι η σκληρή αλήθεια της μάχης.
  Η Μαργαρίτα όρμησε μπροστά και, πλησιάζοντας τους ιπτάμενους πιθήκους, φώναξε:
  - Άσε τα παιδιά, τέρατα!
  Ο αρχηγός των πιθήκων σφύριξε:
  - Φύγε, κορίτσι, αλλιώς θα σε σπαργανίσουμε κι εσένα.
  Η Μαργαρίτα απάντησε γενναία:
  - Οχι! Θα τους αφήσεις να φύγουν, αλλιώς θα πρέπει να μας πολεμήσεις!
  Οι πίθηκοι ούρλιαξαν, βγάζοντας τα δόντια τους με κυνόδοντες:
  - Ποτέ!
  Τέσσερις από αυτούς έμειναν να κρατούν το δίχτυ με τα παιδιά και οι υπόλοιποι έσπευσαν προς το μικρό απόσπασμα των νεαρών διασωστών.
  Η Ντομίνικα κούνησε τις γροθιές της και ένα σπαθί εμφανίστηκε στο χέρι της.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε:
  - Ξέρεις να περιφράξεις;
  Η Ντομίνικα απάντησε με σιγουριά:
  - Υπάρχει μια ιδέα! Έπαιξε σε ταινίες.
  Το κορίτσι των παρτιζάνων φώναξε:
  - Αυτό θα σας φανεί χρήσιμο.
  Η κοπέλα ηθοποιός τραγούδησε:
  Ήρθε η ώρα να κουνήσεις το σπαθί σου,
  Ήρθε η ώρα να βιαστείτε...
  Ήρθε η ώρα να κουνήσεις το σπαθί σου -
  Τι κι αν σου φανεί χρήσιμο!
  Γράψε το στο σημειωματάριό σου -
  Σε κάθε σελίδα!
  Ήρθε η ώρα να κουνήσεις το σπαθί σου,
  Ήρθε η ώρα να κουνήσεις το σπαθί σου,
  Ήρθε η ώρα να κουνήσεις το σπαθί σου!
  Μετά από αυτό οι τέσσερις γέλασαν. Και οι ιπτάμενες μαϊμούδες προσπάθησαν να επιτεθούν. Κινήθηκαν σαν χαρταετοί που επιτίθενται στα σπουργίτια.
  Η Μαργαρίτα χτύπησε τον αρχηγό των ιπτάμενων πιθήκων με ένα μαγικό ραβδί και μαγικά δαχτυλίδια στα γυμνά πόδια της. Και χτύπησε πολύ δυνατά.
  Ο αρχηγός δέχτηκε ένα σοκ και το κεφάλι του μετατράπηκε αμέσως σε ένα πολύ νόστιμο κέικ καρύδας. Και τα πόδια του ιπτάμενου πιθήκου συσπάστηκαν υστερικά. Οι άλλες ιπτάμενες μαϊμούδες σφύριξαν έντρομες.
  Ένας από αυτούς όρμησε προς τους τέσσερις, αλλά το αγόρι Dobrynya χτύπησε το μέτωπό της με τη γυμνή φτέρνα του, έτσι ώστε η μαϊμού, έχοντας δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα, αναποδογύρισε.
  Η Ντομίνικα κούνησε το σπαθί της και έκοψε το κέρατο του ιπτάμενου πιθήκου και μετά τραγούδησε:
  Είμαστε στη ζούγκλα στη χώρα των άγριων πιθήκων,
  Παλεύουμε με τα φτερωτά στον ουρανό...
  Κυνήγι για να καταβροχθίσει ώριμη μπανάνα -
  Κρεμάστε όποιον κλέβει παιδιά από δέντρο!
  χτύπησε επίσης τη μαϊμού, αυτή τη φορά στο φτερό, και σφύριξε:
  Είμαι ένας ιππότης του φωτός, στα γόνατά σας άγριοι,
  Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδος από προσώπου γης!
  Και έκανε μια φιγούρα οκτώ με σπαθιά. Μετά από αυτό, το αγόρι απέφυγε επιδέξια το πληγωμένο πρωτεύον. Και όταν ο δράκος ξέσπασε στις φλόγες, ο τυφλωμένος πίθηκος ούρλιαξε. Ταυτόχρονα υπήρχε μια μυρωδιά καμένου.
  Οι τέσσερις μαχητές πέρασαν στην επίθεση. Οι πίθηκοι προσπάθησαν να αντεπιτεθούν. Οι δράκοι τους χτύπησαν με πίδακες φωτιάς που κυριολεκτικά έβαλαν φωτιά στα φτερά των πρωτευόντων. Και μύριζε τηγανητό.
  Το κορίτσι η Μαργαρίτα πήρε και κυκλοφόρησε ρέματα μαγείας. Και η επόμενη μαϊμού αντί για κεφάλι είχε ένα ντόνατ σοκολάτας.
  Ο Dobrynya άρπαξε έναν πίθηκο από το φτερό με τα γυμνά του δάχτυλα και τον πέταξε στο άλλο πουλί. Και τότε υπήρξε σύγκρουση με σπινθήρες.
  Το Titan Boy τραγούδησε:
  -Ξέρεις, έχω λαμπερή δύναμη,
  Το να είσαι φίλος μαζί της είναι σαν να παίζεις με έναν κροκόδειλο!
  Και τότε το κορίτσι του Ντόμινικ έκοψε το φτερό της μαϊμούς με το σπαθί της. Έγειρε και απελευθέρωσε ένα σιντριβάνι μωβ αίματος. Μετά από αυτό, έπεσε πάνω στον σύντροφό της.
  Η Ντομίνικα κλώτσησε ένα από τα φτερωτά πλάσματα στο σαγόνι με τη γυμνή φτέρνα της και κελαηδούσε:
  Λοιπόν, εντάξει, το πλάσμα αποκοιμήθηκε στο πριονίδι,
  Εντάξει, με κλώτσησαν στο σαγόνι...
  Εντάξει, με έσυραν με φορείο -
  Πες ευχαριστώ που είσαι ζωντανός !
  Και η κοπέλα χτύπησε με ένα σπαθί μια άλλη μαϊμού στο κεφάλι. Μετά από αυτό, τα πλάσματα άρχισαν να τρέχουν μακριά. Την ίδια στιγμή, τέσσερα φτερωτά πρωτεύοντα προσπάθησαν να πάρουν τους αιχμαλώτους, παιδιά μπλεγμένα σε ένα δίχτυ.
  Η Μαργαρίτα τους πυροβόλησε με ένα μαγικό δοκάρι, η μαϊμού μετατράπηκε εξ ολοκλήρου σε κανελόπιτα με παγωτό.
  Οι υπόλοιποι έτρεξαν ουρλιάζοντας, αφήνοντας το δίχτυ. Και τα αιχμάλωτα παιδιά άρχισαν να πέφτουν.
  Η Μαργαρίτα φώναξε:
  - Κράτα το δίχτυ, έλα, πιο δυνατός.
  Και έπεσε πάνω στον δράκο. Τρεις άλλοι μαχητές όρμησαν πίσω της.
  Το αγόρι Dobrynya τραγούδησε:
  Ω, παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού πετάς;
  Ω, παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού βιάζεσαι...
  Γεμάτοι γούνινοι μαϊμούδες, το ξέρω,
  Σε πιάνουν από διάφορες χώρες!
  Και το αγόρι-ήρωας σήκωσε το δίχτυ με τα γυμνά του δάχτυλα. Ωστόσο, το να είσαι τύπος με σορτς έχει τα πλεονεκτήματά του. Είναι απρεπές για έναν ενήλικα να περπατά χωρίς μπότες, αλλά για ένα αγόρι είναι φυσικό και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δυνατά του πόδια στη δράση.
  Και οι τέσσερις επιβράδυνσαν το δίχτυ που έπεφτε και άρχισαν να κατεβαίνουν ομαλά.
  Η Ντομίνικα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Δεν σου εύχομαι μερίδιο ορφανού,
  Δεν σου εύχομαι δύσκολες μέρες...
  Αφήστε τον πλανήτη να γίνει ένας φωτεινός παράδεισος,
  Είθε ο Άγιος Κύριος να προστατεύει τα παιδιά!
  Οι τύποι ήταν γδαρμένοι και κουρελιασμένοι, σχεδόν όλοι ξυπόλητοι, εκτός από ένα κορίτσι με κομψό και, ίσως, πολυτελές φόρεμα και παπούτσια κεντημένα με σμαράγδια και ρουμπίνια.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Προσοχή, η ομάδα διάσωσης είναι ο πατέρας μου, ο Δούκας, και φέρω ήδη τον τίτλο της βαρόνης!
  Η Ντομίνικα απάντησε με ένα γέλιο:
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα...
  Αλλά συχνά έσπασε
  Μερικές φορές κάθονται!
  Παντρευτείτε για αγάπη
  Παντρευτείτε για αγάπη...
  Αδύναμος για σένα, οποιοσδήποτε
  Δεν είσαι Θεός, βασιλιά!
  Οποιοσδήποτε είναι αδύναμος για σένα -
  Δεν είσαι Θεός, βασιλιά!
  Η ομάδα προσέγγισε προσεκτικά τα παιδιά. Και ξετύλιξε τον ιστό. Τα παιδιά - αγόρια και κορίτσια - ένιωσαν ελευθερία. Και οι στρογγυλές φτέρνες τους άστραψαν όταν προσπάθησαν να τρέξουν.
  Αλλά η Μαργαρίτα τους σταμάτησε με μια απειλητική κραυγή:
  -Πού πάτε παιδιά; Τι θα έλεγες να πεις ευχαριστώ;
  Τα παιδιά σταμάτησαν. Η βαρόνη έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά, με έσωσες από την αιχμαλωσία. Παράδωσέ με στον πατέρα μου και θα σε περιμένει μεγάλη ανταμοιβή. Και αφήστε τους υπόλοιπους να φτάσουν μόνοι τους εκεί - είναι ζητιάνοι και ξυπόλητοι.
  Ένα αγόρι από τους κρατούμενους αντιτάχθηκε:
  - Ο πατέρας μου είναι ο κόμης! Και είμαι ξυπόλητος γιατί με αιχμαλώτισαν σε προπόνηση!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε: "Γιατί σε έπιασαν;"
  Το αγόρι Viscount ανασήκωσε τους ώμους του• είχε έναν γυμνό, μυώδη κορμό, μαυρισμένο, νευρικό, και μόνο το εκφραστικό, αν και παιδικό, πρόσωπό του πρόδιδε τη φυλή του.
  Το κορίτσι της βαρόνης απάντησε:
  -Ήθελαν να μας πάνε στο Skelenton . Αυτός είναι ένας ισχυρός μάγος που έχει μακρινή συγγένεια με τον Koshchei τον Αθάνατο!
  Η Μαργαρίτα χτύπησε τα χείλη της και παρατήρησε:
  - Ο Skelenton , ένας κακός μάγος και κύριος των στοιχείων, έχει ένα τεχνούργημα μαύρης τίγρης. Ίσως αυτό θα βοηθήσει να σωθεί το ισχυρότερο φύλο.
  Ο πρίγκιπας Οινόμαος σημείωσε:
  - Επιπλέον, είναι απαραίτητο να απελευθερωθούν άλλα αιχμάλωτα παιδιά που κρατούνται αιχμάλωτα από τον εφιάλτη μάγο. Διαφορετικά θα υπάρξει μεγάλη ζημιά στο σύμπαν.
  Η Ντομίνικα ρώτησε, όχι πολύ σίγουρη:
  - Αυτό δεν θα μας αποσπάσει από τον κύριο στόχο;
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε:
  - Το αντίστροφο! Εάν συγκεντρώσετε και τα δώδεκα τεχνουργήματα, μπορείτε να αποκτήσετε τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού. Και αυτό θα επιτρέψει να σώσει όχι μόνο το ισχυρότερο φύλο, αλλά να δημιουργήσει πολλά άλλα καλά πράγματα.
  Το αγόρι Dobrynya αναφώνησε:
  - Αυτό είναι καταπληκτικό! Τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι που άλλοι ήρωες δεν έχουν ονειρευτεί ποτέ!
  Η Ντομίνικα τραγούδησε με χαρά:
  Ο κόσμος μας είναι ανελέητος, σκληρός, ύπουλος,
  Το αίμα των ανθρώπων κυλάει σαν φουρτούνα...
  Αλλά ο άνθρωπος είναι έξυπνος, διάσημος για την πρόοδό του -
  Ξεπεράστε τα εμπόδια παίζοντας!
  
  Αμέτρητες εφιαλτικές απειλές
  Η μοίρα είναι σκληρή, θλιβερή και αστεία...
  Χύσαμε περίεργα δάκρυα με αμφιβολία -
  Κοιτάξτε τον ουρανό με απόκοσμη μελαγχολία !
  
  Και ας είναι απαραίτητο να ρίξει
  Σε μια λυσσαλέα μάχη, ανθρώπινο αίμα...
  Σπάσε το νήμα της ζωής με ένα σπαθί, ένα βέλος,
  Δεν θα προδώσουμε την αγάπη για πάντα!
  Η Μαργαρίτα κούνησε καταφατικά το χρυσό της κεφάλι:
  - Καλά τραγουδάς Dominic, και τα λογικά λόγια αγγίζουν την ψυχή! Αυτό όμως δεν αρκεί...
  Η κοπέλα ηθοποιός τραγούδησε:
  Έγινε πολύ ελαφρύ
  Έσωσα την Πατρίδα...
  Ήμουν πραγματικά τυχερός -
  Μόνο αυτό δεν φτάνει!
  Μόνο, μόνο, μόνο -
  Αυτό δεν είναι αρκετό!
  Το αγόρι Viscount χτύπησε τόσο δυνατά το γυμνό του πόδι που οι δροσοσταλίδες πέταξαν από το πορτοκαλί γρασίδι και γρύλισαν:
  - Σταμάτα να τραγουδάς! Πάμε στο Skelentom και θα τον κάνουμε κομμάτια!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Είναι πολύ καιρό για να περπατήσετε. Πρέπει είτε να πετάξετε με δράκους, είτε να μεταφερθείτε χρησιμοποιώντας ένα μενταγιόν!
  Ο Οινόμαους ρώτησε χαμογελώντας:
  - Έχεις μετάλλιο; Πάρτε μας λοιπόν!
  Το κορίτσι των παρτιζάνων απάντησε αναστενάζοντας:
  - Πρέπει να επαναφορτιστεί για να μεταφερθεί ολόκληρη η ομάδα. Ας φάμε προς το παρόν. Τα παιδιά μάλλον πεινάνε.
  Η βαρόνη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, με τα διαμαντένια σκουλαρίκια της κουνήθηκαν:
  - Ναι, αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει. Έχει φωτιά στο στομάχι μου!
  Το αγόρι viscount σημείωσε:
  - Η γεμάτη κοιλιά είναι κουφή στη μάχη!
  Τα υπόλοιπα παιδιά, ως επί το πλείστον κορίτσια, ούρλιαξαν με μια φωνή:
  Θέλουμε να φάμε
  Ανοίξτε τις πόρτες ευρύτερα
  Αλλιώς θα φάμε τον μάγειρα...
  Οι μάγειρες θα έχουν ένα σνακ,
  Και ας πιούμε στους αξιωματικούς υπηρεσίας,
  Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την τραπεζαρία
  Και θα σπάσουμε τα πιάτα!
  Η Μαργαρίτα κούνησε το μαγικό της ραβδί. Και εμφανίστηκε ένα τραπέζι με πολλά πιάτα και ένα κέικ πάνω του.
  Το κορίτσι τραγούδησε με χαρά:
  Τα παιδιά έχουν μαζέψει για εσάς,
  Δεν είμαστε καθόλου απορρίμματα -
  Και δροσερές λιχουδιές,
  Όχι μόνο χυλός με κεχρί!
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  -Πλύνε όμως πρώτα τα χέρια σου!
  Τα παιδιά όρμησαν στο ρέμα. Μόνο το κορίτσι της βαρόνης έμεινε όρθιο. Η κοπέλα ηθοποιός βρυχήθηκε:
  - Χρειάζεστε ειδική πρόσκληση;
  Η νεαρή βαρόνη μουρμούρισε:
  - Και βαρέθηκα να βρέχω τα χέρια και τα πόδια μου με τους πληβείους!
  Η Ντομίνικα απάντησε αυστηρά:
  - Τότε δεν θα σε επιτρέψω στο τραπέζι!
  Η αξιοπρεπής κοπέλα είπε:
  - Θα μου δείξεις, ξυπόλητο κορίτσι ; Ναι, θα διατάξω να σε μαστιγώσουν.
  Η Ντομίνικα σηκώθηκε και έσφιξε τις γροθιές της:
  - Και ποιον θα παραγγείλεις;
  Η βαρόνη κοίταξε πίσω. Η Ντομίνικα ήταν ψηλή και μυώδης και το ύφασμα κάλυπτε μόνο το στήθος και τους μηρούς της. Και ήταν ξεκάθαρο ότι μπάλες από μυ κυλούσαν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα, και υπήρχαν πλακάκια κοιλιακών στο στομάχι. Ένα τόσο ηρωικό κορίτσι μπορεί να σε χτυπήσει.
  Ωστόσο, η Μαργαρίτα είπε με συμφιλιωτικό ύφος:
  - Ας πλύνουμε όλοι τα χέρια μας ήδη. Και αν εσύ, Ντομίνικα, είσαι ενήλικας, τότε θα πρέπει να μας δώσεις το παράδειγμα. Ας πλυθούμε λοιπόν όλοι μαζί.
  Και κατευθύνθηκε προς το ρέμα. Και μαζί της το κορίτσι της βαρόνης και η Ντομίνικα. Το νερό ζεσταινόταν από τους τέσσερις ήλιους, απαλό και ζεστό, οπότε το πλύσιμο ήταν απόλαυση. Τα παιδιά κολύμπησαν ακόμη και στο ρέμα. Και άρχισαν να ρίχνουν νερό ο ένας στον άλλο.
  Η Ντομίνικα πλατσουρίστηκε κι αυτή σαν κοριτσάκι και τραγούδησε:
  Νερό, νερό, κρύο νερό,
  Δεν ήταν χωρίς λόγο που χύθηκε από τον κάδο!
  Και υπήρχε τόσο υπέροχη φύση τριγύρω. Πολυτελή λουλούδια διαφόρων σχημάτων φύτρωναν σε καταπράσινα δέντρα. Και τα πέταλα αυτών των λουλουδιών έχουν διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις. Φανταστείτε μπουμπούκια να αστράφτουν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και να αστράφτουν στις ακτίνες τεσσάρων ήλιων.
  Αυτή είναι πραγματικά μια υπέροχη ομορφιά. Και πεταλούδες στο μέγεθος των άλμπατρος πετούν, και τα φτερά τους έχουν κινούμενα σχέδια, όπως το πιτσίλισμα των κυμάτων της θάλασσας. Και εμφανίζεται μια υπέροχη κίνηση.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε:
  Τα φτερά αυτής της πεταλούδας
  Ήταν τόσο καλοί...
  Το αγόρι έχασε την ησυχία του,
  Και είπε από καρδιάς...
  Ο νεαρός βίσκοντ, πιτσιλίζοντας, παρατήρησε:
  - Ναι, είναι όμορφα τριγύρω...
  Στην πραγματικότητα, πολλά από τα δέντρα έμοιαζαν με τις στολισμένες ουρές παγωνιών. Και από πάνω τους, εκτός από πεταλούδες, τα φτερά τους κινούσαν και λιβελλούλες από πλατίνα. Και στο δάσος ακούστηκαν οι τρίλιες από υπέροχα πουλιά. Είναι τόσο καταπληκτικοί και υπέροχοι με τις φωνές τους που απλά εκπλήσσεσαι.
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  Έχετε ακούσει τα κοτσύφια να τραγουδούν;
  Τα αηδόνια και οι οριόλες τρελαίνονται...
  Και μερικές φορές τα γαϊδούρια, τα γαϊδούρια σκάνε έτσι,
  Τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα!
  Ναι, πράγματι, αυτό φαινόταν πολύ αστείο.
  Μετά το μπάνιο, τα παιδιά κατευθύνθηκαν στο τραπέζι. Και η διάθεσή τους έγινε μεγάλη, και τραγούδησαν με χαρά.
  Η καλή νεράιδα μας έδωσε
  Πολλά παιχνίδια, διαφορετικών ειδών...
  Γεννηθήκαμε από μια τεράστια δύναμη,
  Όπως τα πουλιά και τα ζώα!
  
  Τα παιδιά παίζουν στο φως ενός χαμόγελου,
  Μεγάλη χαρά ήρθε στον κόσμο...
  Μπορούμε να φτάσουμε εκεί με την πρώτη προσπάθεια -
  Ακόμα και στον ζυγό που τρελάθηκε, ο γάιδαρος!
  
  Ορμάμε ξυπόλητοι μέσα στις δροσοσταλίδες,
  Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες ιδέες στον κόσμο...
  Τα παιδιά ρίχνουν μαργαριταρένια δάκρυα,
  Πιστέψτε με, η ψυχή σας θα γίνει πιο χαρούμενη!
  
  Το κακό Koshchei μας επιτίθεται,
  Ο Μπάμπα Γιάγκα ορμάει σε ένα γουδί...
  Μαστιγώνουν μοχθηρά ένα ξυπόλητο κορίτσι με ένα μαστίγιο,
  Και το ποτάμι πλημμυρίζει τις όχθες!
  
  Αλλά δεν θα πτοούμε, αγόρια και κορίτσια,
  Θα πολεμήσουμε σαν τιτάνας...
  Και η φωνή μας θα είναι τόσο καθαρή,
  Σαν πρωτοπόρος σάλπιγγα, τούμπανο!
  
  Λοιπόν, τα ορκ δεν είναι εμπόδιο για εμάς,
  Ένα τρελό τρολ δεν θα σε τρομάξει...
  Θα υπάρξει μεγάλη ανταμοιβή για τη γενναιότητα,
  Αν το παιδί δεν είναι μηδέν στην κακοποίηση!
  
  Τι είναι το φίδι Gorynych για γενναία αγόρια,
  Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για εμάς, είμαστε πρόθυμοι να πολεμήσουμε το κακό...
  Του δίνουμε ένα σωρό χτυπήματα,
  Και τον κλειδώνουμε κατευθείαν στον αχυρώνα!
  
  Αν ένας κακός καλικάντζαρος πυροβολήσει από ένα κανόνι,
  Μετά θα του απαντήσουμε με κουφάλα...
  Σταματήστε να λερώνετε τη μύξα σας παιδιά ,
  Ας νικήσουμε τον Σατανά μια φορά!
  
  Στην αιματηρή μάχη, ιερή και σωστή,
  Θαρραλέα κορίτσια, αγόρια τρέχουν...
  Θα κυβερνήσουμε την ιερή δύναμη,
  Ας βάλουμε τον κακό δράκο!
  
  Δεν υπάρχουν πιο ευτυχισμένες ακτές για τους αγαπημένους μας,
  Ας πιάσουμε μια ολόκληρη λιμνούλα με ψάρια...
  Για χάρη της μεγάλης, λαμπερής Έλφιας,
  Το αγόρι θα αποδείξει ότι είναι πολύ κουλ!
  
  Ας κάνουμε τον κόσμο τόσο όμορφο
  Για να φυτρώσουν μέσα του λουλούδια από τον παράδεισο...
  Αν και μερικές φορές πολεμάμε επικίνδυνα,
  Άλλωστε, τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα στο φως!
  
  Όχι, δεν θα βρεθούμε ποτέ κάτω από εχθρούς,
  Ας πούμε κορίτσια, αγόρια προχωρήστε...
  Θα πατήσουμε τον άπιστο στρατό κάτω από τα πόδια μας,
  Θα εκδώσουμε τιμολόγιο για τον νικητή!
  
  Πιστέψτε με, θα υπάρξει αιώνιο καλοκαίρι στον κόσμο,
  Τα παιδικά μας χρόνια δεν θα περάσουν ποτέ...
  Τα κατορθώματα των ιπποτών τραγουδιούνται αληθινά,
  Και προχωρήστε σε μια νικηφόρα εκστρατεία!
  
  Λοιπόν, όταν νικήσουμε όλα τα Ορκ,
  Η μάχη θα τελειώσει με μια ένδοξη νίκη...
  Θα είναι υπέροχο στην αγνή μου ψυχή,
  Σηκώνουμε το σπαθί, την ισχυρή ασπίδα!
  Τα παιδιά τραγούδησαν ένα άτακτο τραγούδι και κάθισαν στο τραπέζι. Άρχισαν να απολαμβάνουν να τρώνε τηγανητές πάπιες, ψητά και ψάρια με συνοδευτικά.
  Η Ντομίνικα προσχώρησε μαζί τους. Έκοψε μια φέτα με ένα μαχαίρι και σημείωσε:
  - Εξαιρετικό κρέας!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, πώς να κάνω μαγικά; Συμφωνώ, δεν διακρίνεται από το πραγματικό!
  Το κορίτσι της βαρόνης σημείωσε:
  - Ναι , εξαιρετικό κρέας, αλλά τι γίνεται με το ψάρι;
  Και δοκίμασα ένα κομμάτι. Πράγματι, το φαγητό ήταν υπέροχο. Τα παιδιά έφαγαν και σημείωσαν με χαρά:
  - Τι είδους πιάτα, τι είδους πιάτα,
  Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα πάντα μαζί μου...
  Είναι κρίμα που το τραπέζι δεν είναι έτσι συχνά -
  Απλώς τρέφονται για σφαγή!
  Ένα από τα ξυπόλητα , ζητιάνα κορίτσια ρώτησε:
  - Μπορώ να έχω μερικές καραμέλες σοκολάτας;
  Η Μαργαρίτα γέλασε και κούνησε το ραβδί της. Κρεμασμένα σε ένα δέντρο μεγάλο όσο η ουρά παγωνιού, τα χωνάκια όρμησαν αμέσως στο τραπέζι και μεταμορφώθηκαν σε όμορφες, ζωόμορφες μπάρες και σε σχήμα ψαριού, καλυμμένες με σοκολάτα και με υπέροχη γέμιση.
  Τα παιδιά κελαηδούσαν ικανοποιημένα:
  - Πόσο υπέροχο είναι αυτό , και επίσης, θέλουμε παγωτό!
  Εκείνη τη στιγμή, αρκετοί μεγάλοι αρουραίοι με κόκκινη γούνα πήδηξαν κάτω από το πορτοκαλί γρασίδι και προσπάθησαν να επιτεθούν στα παιδιά. Τσίριξαν από φόβο, κάθε αρουραίος στο μέγεθος ενός καλού λύκου. Η Μαργαρίτα τους χτύπησε με κεραυνό από το μαγικό της ραβδί και τα μαγικά δαχτυλίδια των γυμνών ποδιών της. Και η Ντομίνικα χρησιμοποίησε επίσης το μαγικό της ραβδί για να απελευθερώσει ένα πάλσαρ.
  Χρυσά ποτήρια κρασιού εμφανίστηκαν με πλούσιο, πλούσιο παγωτό τοποθετημένο σε σχήμα υπέροχων λουλουδιών. Επιπλέον, με φράουλες, σύκα, άγριες φράουλες και άλλα υπέροχα μούρα.
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε και σημείωσε, δείχνοντας το μεγαλύτερο ποτήρι κρασιού, το οποίο αποδείχτηκε ότι δεν ήταν μόνο χρυσό, αλλά ήταν γεμάτο με διαμάντια. Και το παγωτό μέσα του έμοιαζε με ένα υπέροχο στολίδι, απλωμένο σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και πόσο όμορφο φαινόταν.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  -Έχετε ένα μαγικό ραβδί φτιαγμένο από τη φλέβα της καρδιάς ενός δράκου - αυτό είναι πολύ σπάνιο. Πού το βρήκες;
  Η Ντομίνικα απάντησε ειλικρινά:
  - Στη μάχη! Και αυτό είναι αληθινό και γενναίο!
  Ο Οινόμαος τραγούδησε με χαρά:
  Αλίμονο σε αυτόν που πολεμάει,
  Με μια όμορφη κοπέλα στη μάχη...
  Αν ο εχθρός είναι έξαλλος -
  Θα σκοτώσω το κάθαρμα! Θα σκοτώσω το κάθαρμα!
  Το αγόρι Dobrynya γρύλισε:
  -Τι είσαι, κορίτσι μου , γιατί τραγουδάς έτσι; Πρέπει να τραγουδήσουμε: με ένα δυνατό αγόρι στη μάχη! Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και με έναν ισχυρό άνδρα στη μάχη. Εμφανισιακά είμαστε μόνο αγόρια, αλλά εδώ και χρόνια είμαστε άντρες!
  Ο Οινόμαος γέλασε και σημείωσε:
  Παραμένουμε παιδιά για πάντα,
  Μόνο τα χρόνια αλλάζουν!
  Η Ντομίνικα γέλασε και παρατήρησε:
  - Εδώ θα έχουμε έναν παραμυθένιο κόσμο και μεταμόρφωση.
  Μετά από αυτό, άρχισε να τρώει το παγωτό της. Είχε απλά υπέροχη γεύση. Έτσι αποδείχτηκε υπέροχο. Και η γλυκιά, απαλή γεύση του παγωτού απλώθηκε στη γλώσσα του κοριτσιού.
  Το αγόρι Dobrynya, μετά το ψάρι και το κρέας, απέτισε ευχαρίστως φόρο τιμής στο παγωτό. Αυτό είναι πραγματικά ένα πράγμα, νόστιμο .
  Τα παιδιά προσπάθησαν να τρώνε με τρόπο που έμοιαζε πολιτισμένος και να μην σαλπάρουν. Ναι, το παγωτό για σαρκοφάγους αρουραίους είναι υπέροχο πράγμα.
  Η Ντομίνικα σημείωσε με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  Πόσο καλό είναι να μπορείς να κάνεις μαγεία,
  Και μετατρέψτε τον κακό αρουραίο σε παγωτό...
  Παίρνουμε μια σταθερή πεντάδα -
  Κάνοντας κάτι που δεν πρέπει καθόλου να γίνει!
  Και πάλι παιδικά γέλια ως απάντηση. Και ένα ικανοποιημένο τρίξιμο...
  Ακούστηκε ένας θόρυβος στον ουρανό. Κάπου από την άκρη πετούσε ένας τεράστιος δράκος. Από μακριά φαινόταν μικρός και όχι τρομακτικός, παρά τα εφτά κεφάλια του. Και ήταν ένα τέρας με έναν αβλαβή τρόπο.
  Τα παιδιά γέλασαν και άρχισαν να κλείνουν το μάτι το ένα στο άλλο. Αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Και χτυπούν παλαμάκια με παλάμη.
  Ότι υπάρχει κουδούνισμα.
  Η Ντομίνικα το πήρε και πέταξε το μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε πάνω και έκοψε το χτύπημα, και κατά τη διάρκεια της πτώσης η ομορφιά το χτύπησε με ενέργεια από ένα μαγικό ραβδί. Μια μεγάλη τούρτα εμφανίστηκε σε σχήμα καπέλου με κυρτό Ναπολέοντα, με παπαρούνες, τριαντάφυλλα και άνθη αραβοσίτου.
  Τα παιδιά είχαν ήδη χορτάσει και υποδέχτηκαν το δώρο με μέτριο ενθουσιασμό.
  Το αγόρι βίσκοντ είπε:
  -Τα κέικ είναι πολύ καλά, αλλά πρέπει να τηρείτε μέτρο...
  Η Ντομίνικα γέλασε και σημείωσε τραγουδώντας:
  Μια μαγείρισσα για τα γενέθλιά μου,
  Έγραψα συγχαρητήρια για την τούρτα...
  Και η επιγραφή χρωματισμένη από κρέμα -
  Ήρθε η ώρα να πάτε στην πόλη του Σαν Ρέμο!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και εκτόξευσε ξανά το μπούμερανγκ. Και πέταξε πάνω, πέταξε και στριφογύρισε. Και η κοπέλα τον ξανάπιασε με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  Μην κοιτάτε από ψηλά την τούρτα
  θα πεθάνεις κι εσύ ...
  Το μελόψωμο σφυρίζει σαν σφαίρα στον κρόταφο,
  Με τη δίαιτα θα βιδώσεις πραγματικά τον εαυτό σου!
  Η βαρόνη κοπέλα κατάπιε με δυσκολία ένα κομμάτι κέικ με καπέλο, έγλειψε τα χείλη της και σημείωσε:
  - Νόστιμο! Αλλά δεν ταιριάζει πια.
  Το αγόρι viscount σημείωσε:
  - Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να παχύνετε.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε χαμογελώντας και χαριτολογώντας:
  Για το κουτάλι της μαμάς , για το κουτάλι του μπαμπά,
  Και για τη γιαγιά μια κουτάλα ...
  Και στο πλάι του κρεβατιού!
  Τα παιδιά, όντως, βαριώθηκαν μετά το φαγητό και έπεσαν στο απαλό, πορτοκαλί γρασίδι, ρουθάνοντας με τη μύτη τους. Ευτυχώς δεν υπήρχαν αρπακτικά κουνούπια ή έντομα εδώ. Αυτά που πετούσαν ήταν μεγάλα και δεν δάγκωναν, και πρακτικά δεν υπήρχαν προβλήματα με αυτά.
  Η Ντομίνικα ρώτησε τη Μαργαρίτα, η πρωτοπόρος χασμουρήθηκε κι αυτή και κάλυψε γρήγορα το στόμα της με την παλάμη της:
  -Θα κοιμηθείς ή;
  Η κομματική ηρωίδα απάντησε:
  Τι, το κορίτσι δεν μπορεί να κοιμηθεί μέσα στην κακοποίηση και το άγχος;
  Κάπου ο αρραβωνιαστικός περιπλανιέται σε έναν δασικό δρόμο...
  Περιπλανιέται στο γρασίδι της μέντας και δεν ξέρει τίποτα,
  Και καταραμένη μοίρα αστειεύεται και παίζει!
  Το ηρωικό αγόρι Dobrynya ρουφούσε ήδη από τη μύτη του.
  Ναι, τα παιδιά είχαν πολλές περιπέτειες.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε χαριτολογώντας:
  Κοιμόμαστε χωρίς δυσκολία,
  Είναι αλήθεια, ναι...
  Αλλά μετά, με τι δυσκολία,
  Ξυπνάμε αργότερα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9.
  Η Ντομίνικα ξύπνησε και βγήκε από ένα μαγικό όνειρο που την πήγε σε έναν παράλληλο κόσμο. Μετά από αυτό, το κορίτσι πλύθηκε και έκανε ντους χρησιμοποιώντας μια χρυσή συσκευή. Έπλυνα τα δόντια μου και πήγα για πρωινό.
  Εκεί τη συνάντησαν άλλα κορίτσια και κορίτσια από την ελίτ τάξη. Έδωσαν τα χέρια και έδειχναν ευγενικοί. Υπήρχαν επίσης ξωτικά, θηλυκά τρολ, θηλυκά χόμπιτ που έμοιαζαν με κορίτσια, νύμφες, δρυάδες, ανθρώπινα κορίτσια, αν και ήταν λίγα. Μια όμορφη παρέα μαζεύτηκε.
  Τα κορίτσια ήταν με κομψά φορέματα και κοσμήματα, αλλά ξυπόλητα, έτσι ώστε να είναι πιο βολικό να χρησιμοποιούν τα πόδια τους κατά τη διάρκεια της μαγείας. Και στην ελίτ τάξη, η εκπαίδευση ήταν κάπως διαφορετική - άκουγαν διαλέξεις που παρέδιδε μια κουκουβάγια με τρόπο γρήγορου πυρός και εκτελούσαν διάφορα είδη εργασιών. Πιστεύεται ότι το κορίτσι γνώριζε ήδη τα βασικά.
  Η Ντομίνικα ολοκλήρωσε αρκετές εργασίες εδώ. Πυροβόλησε από ένα μαγικό ραβδί και έκανε μεταμορφώσεις. Και μετά ψιθύρισε ξόρκια. Της διαβάστηκαν αρκετοί σύνθετοι συνδυασμοί λέξεων και η Ντομίνικα τους επανέλαβε.
  Όντας ηθοποιός ταινιών, το κορίτσι είχε μια εκπληκτική μνήμη, καθώς στο σετ χρειαζόταν να προφέρει πολλούς διαλόγους.
  Και τα θυμόμουν όλα τέλεια. Αλλά όλα αυτά είναι λουλούδια• το κύριο πράγμα, φυσικά, είναι η αναζήτηση αντικειμένων για να σωθεί το ισχυρότερο φύλο.
  Κι έτσι η Ντομίνικα κάθισε στη θέση του λωτού, ενώσε τα δυνατά, μυώδη πόδια της και ισιώνοντας την πλάτη της. Και πάλι βυθίστηκε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου η ομάδα τους έψαχνε έναν τρόπο να σώσει το ισχυρότερο φύλο.
  Και ακριβώς στην ώρα τους. Γιατί ήταν εκεί που ο καλικάντζαρος και το ληστή αηδόνι σέρνονταν στις μύτες των ποδιών. Αυτοί οι δύο κακοί έχουν ήδη απλώσει ένα μαγικό δίχτυ για να καλύψει την ξυπόλητη ομάδα που κοιμάται.
  Κοιμήθηκε και η Μαργαρίτα και ονειρεύτηκε...
  Το κορίτσι έλαβε το καθήκον να ανατινάξει τη γέφυρα. Πήγε λοιπόν ξυπόλητη, με σκισμένο βαμβακερό φόρεμα και με μια τσάντα ζητιάνα, σε αναγνώριση. Είναι φθινόπωρο και ο καιρός δεν είναι πολύ καλός. Υπήρχε παγωνιά τη νύχτα και το γρασίδι ήταν καλυμμένο με παγωνιά, πάνω στην οποία τα γυμνά πόδια του κοριτσιού άφησαν μικρά, χαριτωμένα ίχνη. Είχε πολύ υγρασία και κρύο, με βροχή ανάμεικτη με χιόνι.
  Τα μικρά δάχτυλα των ποδιών του ξυπόλητου παρτιζάνου έγιναν μπλε από το κρύο και την υγρασία. Αλλά προχώρησε με θάρρος, ανεβάζοντας ακόμη και ταχύτητα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδούσε.
  Η βροχή σκόρπισε θραύσματα αστεριών στον ουρανό,
  Έχουν ετοιμάσει ακονισμένο πάσσαλο για τον φασισμό!
  Οι δεξαμενές Tiger είναι απλώς σκουπίδια - μια βρώμικη υπαίθρια αγορά ,
  Η Βέρμαχτ περιμένει έξαλλη ήττα!
  Η Βέρμαχτ περιμένει έξαλλη ήττα!
  
  Ο σύντροφός μας Στάλιν, ο ηγέτης, είναι η δύναμη εκατομμυρίων,
  Έχει μια γροθιά από γρανίτη, ένα πολυβόλο στο χέρι!
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον στρατό από τα Σόδομα,
  Η δύναμή μας είναι ένας μονόλιθος, ευτυχώς στη Γη!
  Η δύναμή μας είναι ένας μονόλιθος, ευτυχώς στη Γη!
  
  Το κόμμα μας δεν έχει τίποτα πιο σημαντικό να κάνει,
  Πώς να σωθεί ο λαός, το καλό της Πατρίδας!
  Ο Γκέμπελς δαιμονισμένος, στην κόλαση με τις ανοησίες,
  Και θα υπάρξει νίκη, πιστέψτε με, σε πείσμα όλων των διαβόλων!
  Και θα υπάρξει νίκη, πιστέψτε με, σε πείσμα όλων των διαβόλων!
  
  Η Ρωσίδα ομορφιά, ξέρετε, φημίζεται για τη δύναμή της,
  Έχει μια βαριά καφέ πλεξούδα!
  Και στις μάχες με τους φασίστες η νεολαία θα γίνει διάσημη,
  Η Χώρα του Φωτός θα ζωντανέψει, θα σηκωθεί!
  Η Χώρα του Φωτός θα ζωντανέψει, θα σηκωθεί!
  
  Μην αφήσετε τον Χίτλερ να χώνει τη μύτη του στους Ρώσους,
  Ο μουστακαλής τύπος πιστεύει ότι είναι καλός Θεός!
  Θα βαδίσουμε σε έναν δρόμο του Βερολίνου,
  Όχι, ο καθαρός στην ψυχή δεν θα γίνει δούλος!
  Όχι, ο καθαρός στην ψυχή δεν θα γίνει δούλος!
  
  Το πανό μας είναι κόκκινο, το χρώμα του εξαγριωμένου αίματος,
  Ο ήλιος λάμπει ήδη στο Ράιχσταγκ!
  Δεν υπάρχει πιο γενναιόδωρο δώρο για τα αγαπημένα μας παιδιά,
  Αν η καρδιά είναι γενναία και ο φόβος συντριβεί!
  Αν η καρδιά είναι γενναία και ο φόβος συντριβεί!
  Έτσι, η Μαργαρίτα έτρεξε, με το κρύο να της τσίμπησε τα γυμνά τακούνια, προς τη γέφυρα. Τριγύρω υπάρχουν συρματοπλέγματα και πύργοι πολυβόλων.
  Οι Γερμανοί πίνουν φεγγαρόφωτο και καπνίζουν φωτιές. Η Μαργαρίτα έτρεξε κοντά τους. Το φτωχό, ξανθό κοριτσάκι δεν φαίνεται τρομακτικό στους Krauts. Επιπλέον, μέσα σε τέτοια υγρασία και κρύο, σχεδόν κανείς, εκτός από τους τελευταίους ζητιάνους, δεν θα τολμούσε να πάει ξυπόλητος.
  Και το κορίτσι άρχισε να τους τραγουδά ένα αβλαβές και χαρούμενο τραγούδι:
  Είμαι ένα φτωχό ορφανό
  Τρέχω ξυπόλητος μέσα στο χιόνι στο κρύο...
  Αλλά η φωνή του κοριτσιού είναι πολύ καθαρή,
  Θα διώξει τον παγετό σαν με το ζόρι!
  
  Ο πόλεμος πήρε τη μητέρα μου με μια βόμβα,
  Ο πατέρας φυσικά κλήθηκε στο μέτωπο...
  Ο σγουρομάλλης αδερφός έχει παγώσει από το κρύο,
  Η μεγάλη αδερφή είναι στο ικρίωμα!
  
  Πεινασμένος, ροκανίζω μια κόρα ψωμί,
  Και τα ποδαράκια μου είναι κόκκινα από την παγωνιά...
  Είμαι εκεί που δείπνησε ο αλήτης
  Αν και το κορίτσι είναι χαριτωμένο και όμορφο!
  
  Μπορώ να πω σε όλους με τόλμη και θάρρος,
  Αυτός φυσικά ο πόλεμος...
  Δεν έχει σημασία για τι παλεύουμε,
  Το τέρας Σατανάς φταίει για αυτό!
  
  Ω, τα πόδια του κοριτσιού υποφέρουν,
  Και πονάνε πολύ σε αυτό το κρύο...
  Μακάρι να ξημερώσει σύντομα ο ζεστός Μάιος,
  Να πετάξει το λαμπερό γεράκι!
  
  Θέλουμε να κάνουμε την πατρίδα μας πιο όμορφη,
  Μα πείνα, κρύο, χιονοθύελλες και χιονοθύελλες...
  Πού πας, κακομοίρη Ρωσία;
  Τόσο δύσκολη μοίρα!
  
  Είμαι ένα κορίτσι, απλά ένα παιδί,
  Κατάφερα να ζήσω πολλά...
  Δούλευα σχεδόν από την κούνια,
  Σπούδασα μόνο για τέσσερα ή πέντε!
  
  Γιατί μου ήρθε αυτή η θλίψη;
  Η σκληρή μοίρα των ραγισμένων καρδιών...
  Πιστέψτε με, τέτοιο κακό έπεσε,
  Αυτό που φαίνεται λίγο και αυτό είναι το τέλος!
  
  Αλλά το κορίτσι κάτω από τον ζυγό δεν έσπασε,
  Κατάφερε να ετοιμαστεί και περπατάει...
  Είναι ένα παιδί, μακριά από παλιά,
  Και της αρέσει να πατάει ξυπόλητη!
  
  Τα ίχνη ενός μικρού κοριτσιού είναι χαριτωμένα,
  Ο Ραφαήλ έκανε σχέδια πάνω τους ...
  Και πιστεύω ότι ο μικρός θα είναι ευτυχισμένος,
  Ο Κύριος θα δει τα παιδιά του, πιστέψτε με!
  
  Γι' αυτό τραγουδάω το τραγούδι
  Προς δόξαν Θεού Κυρίου Χριστού...
  Πιστεύω ότι ο πλανήτης θα γίνει παράδεισος
  Και θα συναντήσω τον πατέρα μου, πιστέψτε με!
  
  Τότε θα έρθει η ώρα και θα ξανασηκωθούν,
  Ποιος πέθανε, ποιος πέθανε και ποιος ήταν άρρωστος...
  Και θα υπάρχει ευτυχία σε μεγάλη ηλικία και παιδική ηλικία,
  Γιατί ο Ιησούς το ήθελε!
  
  Ναι, θα γονατίσω μπροστά στον Θεό,
  Θα εκπληρώσω αυτόν τον ψαλμό στην ευτυχία του φωτός...
  Στο όνομα όλων των επόμενων γενεών,
  Τα εγκληματικά τέρατα θα νικηθούν!
  
  Τότε το κορίτσι θα είναι στην αιώνια ευτυχία,
  Και όλοι οι λαοί της Μητέρας Γης...
  Η απόλυτη κακοκαιρία θα εξαφανιστεί,
  Ο λαός μας δεν θα σπάσει!
  
  Σταυρώθηκε, έπεσε στα γόνατα,
  Φίλησε τον ασημένιο σταυρό...
  Έχει κάνει λίγα για τον Θεό, προφανώς
  Ο Ιησούς κατέβηκε από τον ουρανό για εμάς!
  
  Σύντομα θα είμαστε όλοι με τον Παντοδύναμο,
  Στο όμορφο, στοργικό του χέρι...
  Αφήστε τις σκέψεις μας να πετάξουν ψηλότερα
  Και η δύναμη βρίσκεται σε μια παιδική, δυνατή γροθιά!
  
  Και τώρα διαβάζω την προσευχή,
  Είπε, Θεέ μου, συγχώρεσέ με...
  Τώρα είμαστε στο βάθρο μαζί του,
  Κι εγώ κι ο Χριστός, πιστέψτε με, είμαστε στο δρόμο μας!
  
  Και θα πάμε χέρι-χέρι μαζί Του στον ουρανό,
  Και εκεί θα πέσει χρυσή βροχή...
  Ο Κύριος θα δείξει τον γενναιόδωρο χαρακτήρα του,
  Και θα στείλει τον αντίπαλο κατευθείαν σε τρέμουλο!
  
  Τέλος, υπάρχει ευτυχία στον κόσμο,
  Περιμέναμε την εμφάνιση του Χριστού...
  Πετάμε σαν άγγελοι σε μια γιορτή στον αέρα,
  Η αγάπη του Κυρίου είναι φωτεινή και αγνή!
  Μετά από ένα τέτοιο τραγούδι, οι ναζί συγκινήθηκαν και άφησαν την άτυχη κοπέλα να ζεσταθεί και της έδωσαν ζεστό τσάι. Η Μαργαρίτα σχεδίαζε να τοποθετήσει ήσυχα ένα εκρηκτικό μεταμφιεσμένο σε καρβέλι ψωμί στην τσάντα της κάτω από τη ράγα, αλλά δεν είχε χρόνο - ξύπνησε.
  Το αηδόνι ο ληστής και ο καλικάντζαρος ήταν πολύ κοντά. Ο καλικάντζαρος είχε ένα εξόγκωμα αντί για μύτη, ένα μάλλον άσχημο πρόσωπο και μακριούς κυνόδοντες. Είναι επίσης αρκετά ψηλός, περίπου τρία μέτρα. Δεν είναι περίεργο που έσυρε το δίχτυ. Και ο Nightingale ήταν ένας χοντρός, κατακόκκινος άντρας με μάγουλα χάμστερ, προεξέχοντα μπροστινά δόντια και με πολυτελή στολή με μετάλλια. Λοιπόν, συν ένα μουστάκι, χαρακτηριστικό των Πρώσων.
  Βλέποντας ότι η αιφνιδιαστική επίθεση δεν ευοδώθηκε, ο Αηδόνι ο Ληστής έβαλε δύο δάχτυλα στο στόμα του και προσπάθησε να σφυρίξει.
  Η Ντομίνικα του έδωσε μια κλωτσιά με το γυμνό τακούνι της. Και ο ληστής βρυχάται από τον πόνο. Και έφτυσε ακόμη και αίμα.
  Ο καλικάντζαρος κούνησε το μπαστούνι του. Το αγόρι ήρωας Dobrynya πήδηξε και άρπαξε τον καλικάντζαρο από τα μαλλιά, έπεσε ανάσκελα και τον πέταξε από πάνω του. Ο καλικάντζαρος έπεσε πάνω σε ένα φυτό σαν κάκτος με λουλούδια και ούρλιαξε εκκωφαντικά. Και ο βρυχηθμός του έμοιαζε με άγριο γαϊδουράκι.
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε. Ο Nightingale προσπάθησε να σφυρίξει ξανά όταν η Dominika τον χτύπησε στο πηγούνι με το γόνατό της. Και συριγμένος.
  Το ηρωικό αγόρι Dobrynya τραγούδησε:
  Ο καλικάντζαρος μας ρώτησε,
  εσυ καμο έρχεσαι ;
  Κατευθύνθηκε προς την πόλη -
  Έχουμε πράγματα να κάνουμε!
  Ο καλικάντζαρος προσπάθησε να επιτεθεί ξανά με το κλομπ. Το αγόρι ήρωας απέφυγε το χτύπημα και πέταξε ξανά τον μεγαλόσωμο άντρα από πάνω του, επειδή ο Dobrynya δεν έχει τη δύναμη ενός παιδιού. Και όλα δείχνουν να πάνε καλά.
  Ο καλικάντζαρος τεντώθηκε ξανά. Και σηκώθηκε πιο αργά. Τα παιδιά ξύπνησαν και άρχισαν να πετούν χρυσούς κώνους στον διάβολο του βάλτου. Τον χτύπησαν και τον έκαναν να βρυχάται. Και συσπάσεις.
  Η Μαργαρίτα κούνησε το μαγικό της ραβδί. Και τα χωνάκια άρχισαν να γίνονται κέικ, και κυριολεκτικά άλειψαν τον καλικάντζαρο με κρέμα, προκαλώντας τον να συσπάται σαν λοβός σε ένα τηγάνι.
  Και ο Dobrynya Nikitich σήκωσε το Nightingale the Robber στα απλωμένα του χέρια και τον πέταξε σε ένα βαρύ πεύκο με ασημένιους κώνους. Από το χτύπημα, το Nightingale θα συντριβεί και θα ταρακουνηθεί, αναγκάζοντάς τον να δώσει το φάντασμα, ή μάλλον, να φτύσει αίμα.
  Το αγόρι Dobrynya τραγούδησε:
  - Nightingale the Robber, είσαι κακός,
  Και σε χτυπάει πιο δυνατά στο πρόσωπο ...
  Είσαι νεκρός τώρα, ρε σκάρτο ,
  Σκότωσε κι εσένα, ο σφυρίχτης!
  Και μετά το παίρνει και το χτυπάει με τη γροθιά του όσο πιο δυνατά μπορεί στο κεφάλι. Το αηδόνι ο ληστής έχει ένα κουδούνισμα στα αυτιά του. Και η Ντομίνικα έστρεψε το ευρετήριο της στον καλικάντζαρο και πώς έκανε ένα περίπλοκο ξόρκι για μεταμόρφωση. Και θα το κάνει μια θανατηφόρα δύναμη στην οποία υπάρχουν καταρράκτες ενέργειας.
  Και μετά ... Ήταν ένας ψηλός τριμέτρων τριχωτός τύπος, και τώρα στη θέση του υπήρχε ένα τραπέζι γεμάτο με κάθε λογής πολύ πλούσια φαγητά και υπέροχα γλυκά. Και τέτοια αρώματα αναδύονταν από αυτή την υπέροχη κουζίνα.
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  - Αυτές είναι μεταμορφώσεις και θαύματα θαυμάτων,
  Βλέπουμε απλά τον παράδεισο σε καθετί παραδεισένιο...
  Τέτοια λαμπερή ομορφιά παντού ,
  Είθε ο Κύριος Παντοδύναμος να αναστηθεί ξανά!
  Μάλιστα, στο τραπέζι στρώνονταν χρυσαφένιες και πορτοκαλί, υπέροχοι, αστραφτεροί μεταλλικοί δίσκοι με κέικ, με κρέμες δεκάδων διαφορετικών χρωμάτων και αποχρώσεων, καθώς και άλλα πολύ υπέροχα φαγητά, και αρωματικές υπερχειλίσεις, όλα τα πιο νόστιμα.
  Και πόσο υπέροχοι ήταν οι λουκουμάδες, σπαρμένοι με υπέροχη σκόνη. Δεν υπάρχει πλέον προσθήκη ή αφαίρεση εδώ. Και ποτήρια πασπαλισμένα με κοκτέιλ από ποικιλία χυμών, με υπέροχες γεμίσεις που συγκλόνισαν με αρώματα και γλυκά σχέδια με γλάσο. Και τι είδους μπουμπούκια υπήρχαν;
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε μπερδεμένη και αναφώνησε έκπληκτη:
  -Γύρισες τον διάβολο! Λοιπόν, δεν πειράζει ! Πρέπει να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο!
  Η Ντομίνικα, σαστισμένη, ρώτησε:
  - Είναι δύσκολο?
  Η παρτιζάνα απάντησε:
  - Ναι, σχεδόν αδύνατο! Και μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο.
  Στο μεταξύ, ο ληστής αηδόνι προσπάθησε να σφυρίξει ξανά. Και φούσκωσε τα φαρδιά, σαν χάμστερ μάγουλά του. Όμως το αγόρι-ήρωας, μόλις το πάρει, θα το φορτώσει με την παιδική, αλλά φονική, σαν βαριοπούλα, γροθιά του. Και ο σφυρίχτης, παρεμπιπτόντως, βγάζει νοκ άουτ περισσότερες από μία φορές, μοιάζει με χτυπημένο, χυτό χρυσό δόντι.
  Και πέταξε ανάποδα. Γλύτωσε και τεντώθηκε σαν να τον είχαν χτυπήσει νοκ άουτ. Μετά όμως πήδηξε, έβαλε ξανά τα δάχτυλά του στο στόμα και φύσηξε. Αλλά αντί για σφύριγμα, το μόνο που βγήκε ήταν ένα αξιολύπητο σφύριγμα. Και είναι πολύ αστείο. Τα παιδιά γέλασαν. Το αηδόνι ο ληστής γρύλισε:
  "Θα σε καταπιώ σε μια στιγμή, θα σε καταπιώ, θα σε καταπιώ, δεν θα έχω έλεος!"
  Σε απάντηση, ο Dobrynya, αυτό το ηρωικό αγόρι, κλώτσησε το πηγούνι του Nightingale με τη γυμνή φτέρνα του. Και τα δόντια πέταξαν ξανά. Πετώντας τα χέρια του έξω, ο επικεφαλής ληστής έγειρε πίσω.
  Η Dobrynya βρυχήθηκε:
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη, και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Δεν θα αστειευόμαστε με αυτό, θα σκοτώσουμε μια μύγα!
  Θα σε σκοτώσουμε σαν μύγα!
  Η Ντομίνικα έστρεψε το μαγικό της ραβδί στον ηττημένο Nightingale the Robber. Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Θέλεις να τον μεταμορφώσεις κι εσύ;
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε:
  - Ας υπάρχει τουλάχιστον κάτι χρήσιμο!
  Η παρτιζάνα τραγούδησε:
  Το αγόρι ήταν δεμένο από ένα σιδερένιο πρόγραμμα,
  Και έφαγα μόνο ένα υγιεινό...
  Λόγω του μεγάλου φορτίου, έγινε ξαφνικά επίθεση,
  Και αποδείχθηκε ότι ήταν μια ιδιοφυΐα στον κυβερνοχώρο κολοσσιαίας ισχύος!
  Και μετά η Ντομίνικα γύρισε, φτιάχνοντας μια περίπλοκη φιγούρα οκτώ με το μαγικό της ραβδί.
  Και τώρα, στη θέση του Robber Nightingale, εμφανίστηκε ένα ολόκληρο βουνό από γλυκά, κουφέτα και μερίδες παγωτού.
  Ακούστηκε ένα χαρούμενο γέλιο και τα παιδιά άρχισαν να πηδούν έξω από το γρασίδι. Ήταν χαριτωμένοι, αλλά αδύνατοι, κουρελιασμένοι και παραδοσιακά ξυπόλητοι. Και με μεγάλη απληστία όρμησαν στο κέρασμα, στο οποίο γύρισαν ο Ληστής Αηδόνι και ο Καλικάντζαρος του Βάλτου. Η Μαργαρίτα σφύριξε με τα δάχτυλά της και φώναξε:
  - Σταματήστε, παιδιά και κορίτσια! Σε καταλαβαίνω, πεινάς αφού σε αιχμαλωτίσουν αυτοί οι κακοί, αλλά πλύνε πρώτα τα χέρια σου.
  Και πώς θα απελευθερώσει τον κεραυνό από ένα μαγικό ραβδί. Τα αγόρια έπρεπε να τρέξουν στο ρέμα, με τις μπλε γόβες τους να αναβοσβήνουν. Στην πραγματικότητα, είναι αγένεια να τρως φαγητό με βρώμικα χέρια.
  Η Ντομίνικα ρώτησε:
  - Τι είναι αυτοί, αιχμάλωτοι και αιχμάλωτοι του Αηδόνι και του Καλικάντζαρου;
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Ναι ακριβώς! Τους ελευθερώσαμε. Πιο συγκεκριμένα, ήσουν εσύ που με απελευθέρωσες. Και αυτό είναι πολύ ωραίο .
  Υπήρχαν περισσότερα από εκατό παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Ως συνήθως, υπάρχουν τρεις φορές περισσότεροι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου από το ισχυρότερο φύλο.
  Η Ντομίνικα ρώτησε έκπληκτη:
  - Εδώ φαίνονται όλοι όχι περισσότερο από δώδεκα χρονών. Τι, αυτοί οι ληστές δεν σκότωσαν ενήλικες;
  Η Μαργαρίτα εξήγησε:
  - Όχι, βέβαια, σκοτώνουν και μεγάλους. Μόνο μετά την απελευθέρωση οι ενήλικες λαμβάνουν τα κορμιά των παιδιών. Όπως ήταν, για παράδειγμα, με την Dobrynya Nikitich. Και μαζί μου έμοιαζα ακόμα με κορίτσι.
  Η κοπέλα ηθοποιός σημείωσε:
  - Η αιώνια παιδική ηλικία, σαν παραμύθι, είναι υπέροχη ! Και μπορείς να πεις ακόμη και - cool!
  Η Μαργαρίτα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ναι, αυτοί είναι υπέροχοι κόσμοι στους οποίους όλα είναι πολύ ωραία . Αλλά υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι εδώ. Συγκεκριμένα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από τον καλικάντζαρο και το Αηδόνι ο Ληστής.
  Η Ντομίνικα ρώτησε ψιθυριστά:
  - Ποιος, για παράδειγμα;
  Η παρτιζάνα είπε ήσυχα:
  - Γριά Shapoklyak!
  Η κοπέλα ηθοποιός έγραψε στο Twitter:
  Μπράβο, μπράβο, η γιαγιά είναι η αρχηγός!
  Το να είσαι φίλος μαζί της είναι σαν να παίζεις με έναν κροκόδειλο!
  Και η κοπέλα το πήρε και πέταξε τον κώνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε μια λιβελούλα. Το έντομο εξερράγη σκορπίζοντας σε κομφετί.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε, κουνώντας το κεφάλι της με χρυσές μπούκλες:
  - Δεν είναι καλό να σκοτώνεις ζωντανά όντα!
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Μα είναι απλώς ένα έντομο!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε ως απάντηση:
  - Φτύνεις το σάλιο σου στον αέρα,
  Μην συνθλίβετε ένα ζωύφιο ή ένα μυρμήγκι...
  Μην σπάσεις ούτε ένα κλαδί στο δάσος -
  Όλη η ζωή στη Γη είναι μια οικογένεια!
  Η κοπέλα ηθοποιός κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  -Εγώ, εσύ, αυτός, αυτή - μαζί όλη η χώρα,
  Μαζί μια φιλική οικογένεια!
  Στη λέξη εμείς, εκατό χιλιάδες εγώ!
  Τα παιδιά πλύθηκαν στο ρέμα. Και τώρα έτρεξαν στο φαγητό, χαρούμενα και λαμπερά.
  Η Ντομίνικα και η Μαργαρίτα ψιθύρισαν μαζί ένα ξόρκι και το τραπέζι έγινε μεγαλύτερο. Τώρα υπήρχε αρκετός χώρος για να καθίσουν όλοι.
  Τα παιδιά, κουνώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους, κάθισαν και τραγούδησαν χορωδιακά με τις καθαρές φωνές τους:
  Το τραπεζομάντιλο απλώνεται σαν χιόνι
  Και τα καλούδια τοποθετήθηκαν...
  Όλα τα παιδιά θα έχουν επιτυχία,
  Και ψητό από Cheburashka!
  Μετά από αυτό, άρχισαν να τρώνε. Υπάρχουν τόσα όμορφα παιδιά εδώ, κι ας είναι εξαντλημένα από την πείνα και τις στερήσεις.
  Η Ντομίνικα και η Μαργαρίτα, μιας και ήταν χορτασμένη, χωρίς να το σκεφτούν δύο φορές, άρχισαν να χορεύουν. Και ας πατήσουμε τα γυμνά, λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια σας.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με τις λαμπερές φωνές τους.
  Γεννήθηκα σε μια χώρα του διαστήματος
  Εκεί που όλα τα κορίτσια τσακώνονται πολύ...
  Ο Σατανάς δεν μπορεί να νικήσει την Πατρίδα,
  Προς δόξα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε την αγία Ρωσία,
  Και όσο σκληρός και ύπουλος κι αν είναι ο εχθρός...
  Θα νικήσουμε δυνατά τους αντιπάλους μας,
  Και το ρωσικό πνεύμα με το σπαθί θα δοξαστεί!
  
  Ρωσία, αυτή είναι η πατρίδα μου,
  Ιερά και κοσμικά επίγεια...
  Όλα τα έθνη είναι μια οικογένεια,
  Και το κορίτσι είναι για πάντα νέο!
  
  Θα υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας στις μάχες,
  Ούτε μια ευκαιρία για τον κακό αντίπαλο ...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ.
  Ας κάνουμε ένα δώρο σε έναν Ρώσο στρατιώτη!
  
  Στη Ρωσία όλα είναι καλά, καλά,
  Και η θέλησή μας θα είναι πιο δυνατή από το ατσάλι...
  Το αγόρι έχει ένα δυνατό κουπί στα χέρια του,
  Και εκεί κυβερνά ο σύντροφος Στάλιν!
  
  Οι άνθρωποι αγαπούν την πατρίδα μου,
  Θα το κάνουμε πιο όμορφο για πάντα...
  Η Πατρίδα δεν θα κλαπεί για ένα ρούβλι,
  Και ο Θεός Svarog είναι ο μεγάλος μεσσίας!
  
  Είθε η Πατρίδα μου να είναι δοξασμένη,
  τον αντίπαλο στη μάχη ...
  Η Lada, η Μητέρα του Θεού μου είναι αγαπητή,
  Αφήστε τους εχθρούς της Ρωσίας να πάρουν την αντεπίθεσή τους!
  
  Αν χρειαστεί, μπορούμε να χύσουμε το αίμα του εχθρού,
  Η Ρωσία δεν μπορεί να γονατίσει...
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Και ο μεγάλος ηγέτης, ο Λένιν, θα είναι μαζί μας!
  
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του διαστήματος,
  Θα δώσουμε ευτυχία, χαρά σε όλο το σύμπαν...
  Η Μόσχα είναι ακόμα πιο ψηλά από την ίδια τη Ρώμη,
  Με την αναλλοίωτη δύναμή του στη μάχη!
  
  Όταν ο πόλεμος έρχεται στη φωτεινή γη μας,
  Θα δείξουμε στον Φύρερ τον δυνατό μας χαρακτήρα...
  Ο Ρώσος θα λάβει μια γενναιόδωρη αμοιβή,
  Είμαστε πιο ψηλά από τον ήλιο και πιο όμορφοι από τα δέντρα!
  
  Πιστέψτε με, η Ρωσία δεν θα είναι ερειπωμένη,
  Η Ορδή δεν θα μας γονατίσει...
  Πολέμησε για την Πατρίδα σου και μη φοβάσαι,
  Ο Ρώσος δεν γνωρίζει αδυναμία και τεμπελιά!
  
  Η αγαπημένη μας χώρα θα ξανασηκωθεί,
  Θα δείξει σε όλο το σύμπαν τη δύναμή του...
  Και ο Σατανάς θα καταστραφεί
  Ο εχθρός της Πατρίδας θα καταρρεύσει στον τάφο!
  Έτσι τα κορίτσια, χοροπηδώντας με τα ξυπόλυτα πόδια και στριφογυρίζοντας σαν διάβολοι, άρχισαν να βρυχώνται και να χοροπηδάνε σε διπλές τούμπες.
  Αυτά είναι τα όμορφα και επιθετικά κορίτσια εδώ . Και πώς τσιρίζουν, χοροπηδώντας.
  Λοιπόν, εντάξει, τα παιδιά τρώνε και τραγουδούν και κάτι δικό τους. Και το κάνουν με πολύ θετικό τρόπο. Αυτά είναι τα τραγούδια τους. Και στριφογυρίζουν σαν σβούρα.
  Κορίτσια κορυφαίας κατηγορίας.
  Αλλά τότε μια πολύ μεγάλη πεταλούδα εμφανίστηκε στον ουρανό, σαν πραγματικός δράκος. Και τα φτερά της ήταν τόσο τεράστια που άστραφταν σαν χρυσάφι στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Και φαινόταν τόσο καταπληκτικό και όμορφο. Αυτές ήταν πράγματι, ειλικρινά μιλώντας, πεταλούδες που ήταν τόσο τεράστιες, σαν δεινόσαυροι.
  Η Ντομίνικα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Δεν θα δείτε κανένα θαύμα εδώ. Φοβερο!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, αυτά είναι πράγματι αρθρόποδα που εκπλήσσουν. Αλλά αυτό δεν είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα. Υπάρχουν πολλά άλλα πολύ ωραία πράγματα.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε:
  Αλλά ούτε βιβλίο ούτε μουσείο,
  Δεν θα αντικαταστήσουν τους φίλους μας!
  Και το κορίτσι από το μαγικό ραβδί θα απελευθερώσει ένα δοκάρι. Και εμφανίστηκαν νέα ποτήρια κοκτέιλ. Και τα παιδιά τους επιτέθηκαν.
  Έτσι έγιναν όλα υπέροχα . Και μόνο κάποιο είδος μουσικής παίζει στο μυαλό μου.
  Και πώς να μην τραγουδούν ο Ντόμινικ και η Μαργαρίτα;
  Οι καλλονές επιτίθενται ξυπόλητες,
  Τρέχουν, τόσο ωραία κορίτσια...
  Αν χρειαστεί να χτυπήσεις τον Φριτς με τη γροθιά σου,
  Ή θα τον τσακίσουν με πολυβόλο!
  
  Τα κορίτσια δεν έχουν την πολυτέλεια να αμφιβάλλουν
  Θα θάψουν νεκρούς τους Ναζί...
  Και θα τον κλωτσήσουν δυνατά από τα πόδια του,
  Και κάπου οι λύκοι ουρλιάζουν σαρκοφάγα!
  
  Ρωσία, αυτή είναι μια λέξη για στρατιώτες,
  Όταν, πιστέψτε με, δεν είναι πιο δροσερό...
  Αν και μερικές φορές η κατάσταση είναι ζοφερή,
  Εκεί που θριαμβεύει ο κακός μαύρος Κάιν!
  
  Μην το πιστεύετε, τα μέλη της Komsomol δεν τρέχουν μακριά,
  Κι αν τρέξουν, τότε μόνο για να επιτεθούν...
  Και όλοι οι Ναζί θα σκοτωθούν αμέσως,
  Και ο Φύρερ θα ανέβει στο τετράγωνο!
  
  Ρωσία, αυτή είναι η πατρίδα μου,
  Είναι λαμπερή, απλά όμορφη...
  Όποιος είναι δειλός δεν αξίζει ούτε ένα ρούβλι,
  Και, ξέρετε, η διαμάχη με έναν πολεμιστή είναι επικίνδυνη!
  
  Αλλά να ξέρετε ότι θα νικήσουμε τους φασίστες,
  Το κακό δεν θα βασιλέψει στον θρόνο...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο Θεός Σβάρογκ με μεγαλείο στο στέμμα!
  
  Όποιος είναι δειλός, πιστέψτε με, είναι αδύναμος σκλάβος,
  Η μοίρα του είναι μία - να υπομένει τις προσβολές...
  Σήμερα είσαι μηχανικός, αύριο είσαι επιστάτης,
  Και εσύ ο ίδιος μπορείς να νικήσεις την πλάτη των άλλων!
  
  Τα κορίτσια έχουν δύναμη, απλά ένα ηφαίστειο,
  Μερικές φορές γκρεμίζει με δύναμη βουνά...
  Ο πόλεμος μαίνεται με έναν κακό τυφώνα,
  Και ειλικρινά ο θάνατος κουρεύει την ανθρώπινη φυλή!
  
  Θα σας πω ειλικρινά, ιππότες,
  Είμαστε δυνατοί όταν οι Ρώσοι είμαστε ενωμένοι...
  Χρειάζεστε ένα σνακ με το πιρούνι και το μαχαίρι σας,
  Είμαστε ιππότες ανίκητοι στις μάχες!
  
  Ποια είναι η πίστη μας στον Κύριο Χριστό,
  Αν και σεβόμαστε και τη Lada...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι σαν τον πατέρα μας,
  Και θα υπάρχει ένας τόπος παραδείσου κομμουνισμού!
  
  Αυτός που κάποτε ήταν νεκρός θα αναστηθεί
  Και θα γίνουμε πιο όμορφοι και σοφότεροι...
  Και ο άνθρωπος, φυσικά, είναι πολύ περήφανος,
  Αν και καμιά φορά λέει βλακείες!
  
  Στην αγάπη, η πατρίδα μας είναι σαν ένα αστέρι,
  Πιστέψτε με, δεν θα σβήσει ποτέ...
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία σε όλο το σύμπαν!
  
  Αγαπώ τη Μαρία, τιμώ τη Lada ιερά,
  Ο Svarog είναι όμορφος και ο Perun είναι υπέροχος...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν,
  Μου είναι αγαπητά τα ιερά πρόσωπα των εικόνων!
  
  Πότε θα υπάρξει πραγματικός παράδεισος;
  Πιστέψτε με, όλες οι ελπίδες σας θα γίνουν πραγματικότητα σε αυτό...
  Δώσε την καρδιά σου στην Πατρίδα σου,
  Όλα θα πάνε καλά, πιο δυνατά από πριν!
  Μετά από αυτό, τελικά, τα απελευθερωμένα παιδιά έφαγαν. Στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε απόσπασμα. Περισσότερα από εκατό αγόρια και κορίτσια.
  Και ξεκίνησαν για πορεία. Η Dobrynya σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Θα πολεμήσουν, είμαι σίγουρος!
  Και το αγόρι ήρωας πήδηξε πάνω στον δράκο.
  Ο Oenomaus σημείωσε:
  - Μια τέτοια απόσπαση θα κινηθεί πολύ αργά. Προχωράμε πολύ πιο γρήγορα στους δράκους. Και εδώ πρέπει επίσης να ξέρετε πότε να σταματήσετε.
  Τα παιδιά χτίστηκαν. Μόνο μια βαρόνη ήταν αξιοπρεπώς και μάλιστα πολυτελώς ντυμένη. Οι υπόλοιποι έμοιαζαν με ζητιάνους, νεαρούς ραγαμούφινς . Ωστόσο, είναι πολύ πιο επιδέξιο να κινείσαι ξυπόλητος.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Αν η βαρόνη περπατήσει, τότε τα πολύτιμα παπούτσια της θα γκρεμιστούν και θα γκρεμιστούν. Ίσως θα έπρεπε να είσαι ξυπόλητος όπως όλοι;
  Η βαρόνη απάντησε:
  - Δεν μπορείτε να περιμένετε! Καλύτερα στείλε με στον πατέρα μου, τον Δούκα, θα σου δώσει μια ανταμοιβή και δεν θα σε πειράξει!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε στη Ντομίνικα:
  -Έχεις τόσο μαγική φυσική δύναμη. Έλα λοιπόν, ας το πάρουμε μαζί και ας στείλουμε ακτινοβόλο κατηγορίες, και πετάξτε το κορίτσι στο κάστρο του πατέρα της!
  Η κοπέλα ηθοποιός σημείωσε:
  - Τι γίνεται με την επιβράβευση;
  Η Μαργαρίτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, θα σου δώσουν ένα πορτοφόλι χρυσό, άρα είναι πολύ; Επιπλέον, μπορώ να δημιουργήσω χρυσό από συνηθισμένα δέντρα και κώνους, όπως και εσείς!
  Η Ντομίνικα σφύριξε:
  - Ουάου! Έτσι, μπορούμε να αγοράσουμε ένα ντουκέτα!
  Η κομματική κοπέλα αντιτάχθηκε:
  - Ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ! Ο μαγικός χρυσός απαγορεύεται να τεθεί σε κυκλοφορία, διαφορετικά θα ήταν περισσότερο από σίδηρο. Καταλαβαίνετε, φούσκωμα του πολύτιμου νομίσματος!
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Είναι όπως στο υπερβολοειδές του μηχανικού Garin;
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Κάτι τέτοιο. Αυτό το βιβλίο το διάβασα όταν ήμουν μικρός. Ναι, τότε ο κανόνας του χρυσού κατέρρευσε και ήταν τρομακτικό .
  Ο Ενόμαι σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αλλά και πάλι, ίσως να σηκώσει μια βαρόνη; Για να μην είναι τόσο αηδιαστική!
  Η Ντομπρίνια έγνεψε με ένα χαμόγελο:
  - Ναι, θα το κάνουμε αμέσως,
  Ας της δώσουμε κάτι δροσερό!
  Η βαρόνη χτύπησε ξανά τη φτέρνα της στο γρασίδι και βρυχήθηκε:
  - Πάρε με στον πατέρα μου! Ή θα σας κάνω όλους να εκτελέσετε!
  Τα παιδιά γέλασαν με μια φωνή.
  Ξαφνικά, ένας καλικάντζαρος με καπέλο εμφανίστηκε κάτω από το γρασίδι. Ήταν σαφώς πολύ νέος ακόμα, χωρίς γένια. Αλλά με ένα μαγικό ραβδί στο χέρι.
  Μια μικρή φωνή είπε:
  - Τότε ακούω τη φωνή ενός ιδιότροπου κοριτσιού. Μήπως ήρθε η ώρα να την εκπαιδεύσετε;
  Η βαρόνη βρυχήθηκε:
  - Απλά δοκιμάστε το κορόιδο !
  Και προσπάθησε να κουνήσει τον καλικάντζαρο με το πόδι της. Κούνησε το μαγικό του ραβδί. Το ιδιότροπο κορίτσι και αγόρι από τους αρχαίους ανθρώπους εξαφανίστηκαν.
  Η Ντομίνικα αναφώνησε:
  - Ουάου!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι ένα αγόρι νάνος. Ένας ιδιαίτερος τύπος καλικάντζαρο προικισμένο με μαγεία. Τώρα πήρε το ιδιότροπο κορίτσι για να μεγαλώσει. Και η βαρόνη προφανώς θα πρέπει να μάθει πολιτισμό, ευγένεια και να εργαστεί ευσυνείδητα.
  Ο Ενόμαι παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και ήθελα να τη χτυπήσω! Και έτσι, το βάρος είναι από τους ώμους σας.
  Ο Dobrynya πρότεινε:
  -Θα πας στο Skeleton; Ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να βγούμε στο δρόμο.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Λίγο πιο κοντά υπάρχει το κάστρο της κακιάς μάγισσας Μπαστίντα, η οποία κατέχει ένα άλλο τεχνούργημα από τα δώδεκα - έναν κίτρινο αρουραίο. Αυτό θα έπρεπε να είχαμε συλλάβει.
  Επιπλέον, έχουμε ήδη έναν μικρό στρατό, πάνω από εκατό παιδιά. Ανάμεσά τους και ο ήρωας Φοίνιξ Φάλκον. Είναι κι αυτός αγόρι, αλλά με μεγάλη δύναμη.
  Ο Dobrynya σημείωσε:
  - Ξέρω τον Φοίνιξ. Πώς ακριβώς συνελήφθη;
  Η παρτιζάνα απάντησε:
  - Με πονηριά, όπως εσύ. Αλλά τώρα έχουμε στρατό και θα εισβάλουμε στο παλάτι του Μπαστίντα!
  Η Ντομίνικα έπαιξε με τους κοιλιακούς της στο στομάχι. Μετά το πήρε και συνέθλιψε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα παξιμάδι που βρισκόταν στο γρασίδι. Πέταξε τον πυρήνα του, τον έπιασε στο στόμα της, τον μάσησε με τα δυνατά της δόντια και ούρλιαξε:
  - Να πάτε για επίθεση; Λοιπόν, μου αρέσει αυτή η ιδέα. Αν και το όνομα Bastinda μου θυμίζει παιδικό παραμύθι. Δεν είναι αυτή που δεν πλένεται ποτέ;
  Η Μαργαρίτα κούνησε το κεφάλι της:
  - Το ξέρω κι αυτό το παραμύθι. Όχι, αυτή είναι μια ελαφρώς διαφορετική μάγισσα. Έχει έναν ολόκληρο στρατό από αρουραίους. Λοιπόν, και επίσης μισθοφόροι ορκ. Το Artefa CT με έναν αρουραίο δίνει τεράστια δύναμη στα τρωκτικά, οπότε...
  Η παρτιζάνα διέταξε:
  - Παιδιά! Σπάστε τις βελόνες από τα κοντινά ασημένια έλατα, θα τα δείτε σύντομα όταν μπούμε στο άλσος. Αυτό μπορεί να κάνει ένα αξιοπρεπές όπλο.
  Τα παιδιά απάντησαν:
  - Θα κάνουμε τα πάντα, σωτήρα μας!
  Και η ομάδα παρέλασε. Αν και τα κορίτσια ήταν τρεις φορές περισσότερα από τα αγόρια, ήξεραν επίσης πώς να βαδίζουν. Και σήκωσαν τα δάχτυλα των ποδιών τους. Την ίδια ώρα έπαιζε μουσική.
  Το απόσπασμα κινήθηκε στην πορεία. Εδώ, μετά το φαγητό, μερικά από τα παιδιά χασμουρήθηκαν βαριά, αλλά τα κορίτσια άρχισαν να χτυπούν σπιτικά τύμπανα από φύλλα παγωνιού και η διάθεση έγινε πιο χαρούμενη.
  Τα παιδιά καταπατήθηκαν σε σχηματισμό. Η Ντομίνικα σκέφτηκε ότι ήταν όπως στην ταινία για τον Μαλτσίσ-Κιμπαλτσές . Υπήρχαν και τύποι που παρέλασαν ξυπόλητοι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν υπήρχαν κορίτσια στη σοβιετική ταινία. Και αυτό είναι ακόμη περίεργο, αφού υπό το καθεστώς των Κόκκινων επέμεναν συνεχώς στην ισότητα των φύλων.
  Και υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια εδώ, και είναι σαν γεννημένοι πολεμιστές στην πορεία - εν μέρει άνθρωποι, εν μέρει από την οικογένεια των ξωτικών, όπως φαίνεται από τα αυτιά τους από λύγκα. Λοιπόν, ένα είδος μητριαρχίας.
  Τα παιδιά παρέλασαν, και ταυτόχρονα, άρχισαν να τραγουδούν, σαν χωρίς αυτό:
  Η Έλφια είναι η σοφή χώρα μας,
  Υπό την κυριαρχία του Βασιλιά Μεσσία...
  Μας δόθηκε για πάντα από τον Θεό,
  Για να κάνουμε τη ζωή μας πιο ευτυχισμένη!
  
  Είθε ο καλός Οινόμαος να είναι σε δόξα,
  Ποιος νίκησε τους εχθρούς της Πατρίδος...
  παλεύεις για αυτήν και τολμάς,
  Και σύντομα θα αρχίσουμε να ζούμε κάτω από το Solcenism !
  
  Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν
  Θέλουν να πολεμήσουν τον εχθρό...
  Και αυτό το Orkler δεν είναι τόσο ωραίο,
  Αντίθετα, είναι απλώς μια εικόνα κλόουν!
  
  Μεγάλη ατελείωτη χώρα
  Στην οποία η θέληση, ξέρετε, γενεών...
  Αν και οι υπηρέτες του Σατανά επιβουλεύονται,
  Αλλά η φλογερή ιδιοφυΐα θα είναι μαζί μας!
  
  Πιστεύω ότι η πίεσή μας δεν μπορεί να συγκρατηθεί,
  Φυσικά και θα ισοπεδώσουμε τους εχθρούς μας...
  Το γράφεις στο τετράδιό σου, αγοράκι,
  Πόσο υπέροχο είναι να ζουν οι άνθρωποι κάτω από τον Οινόμαο !
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα πιο όμορφη από οποιονδήποτε άλλον,
  Ο Παράδεισος θα έρθει σε αυτή τη ζωή...
  Ας γιορτάσουμε την άγρια επιτυχία μας
  Και σύντομα θα ζούμε κάτω από τον ελφινισμό!
  
  Όχι, πιστέψτε με, εμείς οι Ορκιστές δεν μπορούμε να σπασθούμε,
  Αν και ο εχθρός είναι δυνατός και πολύ πονηρός...
  Αλλά θα περάσουμε τις εξετάσεις με Α,
  Ας είναι καλά υπό Οινόμαους !
  
  Το ένδοξο μεγαλείο του Τσάρου, πιστέψτε με,
  Με το στέμμα σου γεμάτο διαμάντια...
  Και, ξέρετε, το άγριο θηρίο θα συντριβεί,
  Θα υποχωρήσει και η πανούκλα, πιστέψτε με, η λέπρα!
  
  Όχι, για την Elfia χρειάζεσαι και Elfrog ,
  Φίλοι, μην προδώσετε τους θεούς σας...
  Μεγάλη και ένδοξη είναι η παντοδύναμη Οικογένεια,
  Μην δείχνεις τις αδυναμίες σου!
  
  Το όμορφο Lada είναι το σφυρήλατο των θεών,
  Πιστέψτε με, γέννησε αγάπη...
  Μην σπαταλάς ανθρώπους μόνο περιττά λόγια,
  Άνοιξε το απέραντο μεγαλείο!
  
  Δεν μπορείς να συγκρατήσεις το βέλος του Elfrog ,
  Θα τρυπήσει κάθε αντίπαλο ...
  Απλά μην εύχεσαι ανόητα πράγματα,
  Η ασπίδα του ξωτικού στρατιώτη θα σκεπάσει!
  
  Elfia, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία δύναμη,
  Μπορεί να μετακινήσει βουνά...
  Αν και μερικές φορές η σάρκα υποφέρει πολύ,
  Μπορούμε να απορρίψουμε όλα τα εμπόδια!
  
  από ξωτικά θα δημιουργηθεί σύντομα ,
  Που πατάει το σύμπαν...
  Το χερουβείμ του Θεού θα ανοίξει τα φτερά του,
  Και θα υπάρχει κάτι, πιστέψτε με, της Δημιουργίας...
  
  Η θεά Lada είναι ένδοξη, πιστέψτε με,
  Έδωσε αγάπη σε όλους τους γιους της...
  Και τώρα θα είναι ένας δυνατός ιππότης,
  Και να χτυπήσουμε δυνατά τον αντίπαλο στη μύξα!
  
  Είσαι ο Φίεφ , όπως η πρωτεύουσα για τα ξωτικά ,
  Μητέρα, πιστέψτε με, ένδοξων Δρουσιανών πόλεων...
  Ας χτυπήσουμε τον αντίπαλο ,
  Είμαστε ιππότες, πιστέψτε με, δεν είμαστε δειλοί!
  
  Για την ιερή μου πατρίδα,
  Θα παλέψουμε πολύ...
  Το ξωτικό δεν θα κλέψει ούτε ένα ρούβλι,
  Άλλωστε τα ελαφριά ξωτικά ήξεραν πάντα να πολεμούν!
  
  Υπάρχουν όμορφα κορίτσια, πιστέψτε με,
  Ότι ορμούν πολύ ορμητικά στο κρύο...
  Ο Φύρερ, ένα άγριο θηρίο, θα ξεσκιστεί,
  Θα μεγαλώσουμε ένα όμορφο, ξέρετε, τριαντάφυλλο!
  
  Όχι, δεν θα ανεχθούμε ποτέ τον θυμό,
  Ας σηκώσουμε το ηλιόλουστο ξωτικό...
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Κάτω από αυτόν τον ουρανό είναι ακτινοβόλο μπλε!
  
  Ο ξωτικός θα έρθει και θα αναστήσει τους νεκρούς,
  Αλλά πρέπει να το ξαναζωντανέψουμε για μια καλή ζωή...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Ο Χριστός είναι αθάνατος και ο Ιούδας στην κόλαση!
  
  Υπηρετήστε πιστά τον Οινομάι,
  Και παρακαλώ μην επαναστατείτε εναντίον των βασιλιάδων...
  Είθε οι γιοι των ξωτικών να είναι σε δόξα,
  Elfia, αυτό δεν είναι σημείο στον χάρτη!
  
  Σύντομα θα κατακτήσουμε το σύμπαν,
  Ας υπάρχει δύναμη πάνω στη ζωή και στον θάνατο...
  Όποιος ζει θα γίνει χερουβείμ,
  Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν τον Θεό, πιστέψτε το!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 10.
  Η Ντομίνικα επέστρεψε στην τάξη της ακαδημίας της, τελειώνοντας τη συνεδρία της στη θέση του λωτού. Τώρα άρχισε πάλι να μελετά διάφορα είδη ξόρκων, διαφόρων μορφών και τύπων. Και το έκανε αυτό με μεγάλη προθυμία.
  Μετά από αυτό, πήγα για δείπνο. Δίπλα της ήταν το κορίτσι Φιέστα. Έφαγαν καλαμάρια σε σάλτσα μαζί και τα έπλυναν με ένα μείγμα από γάλα και χυμό ντομάτας. Μετά από αυτό, όλα έγιναν σημαντικά.
  Μετά το δείπνο, η Ντομίνικα περιφράχθηκε με το Fiesta χρησιμοποιώντας μαγικά ραβδιά. Και πέταξε μια μεγάλη τούρτα με κρέμα πάνω της , λερώνοντάς την από την κορυφή ως τα νύχια.
  Παραδέχτηκε την ήττα και της έδωσε ένα δαχτυλίδι από κάθε γυμνό της πόδι. Και τώρα η Ντομίνικα είναι οπλισμένη ακόμα πιο δυνατή και πιο θανατηφόρα .
  Μετά από αυτό, και τα δύο κορίτσια έκαναν ένα ντους και πήγαν στα δωμάτιά τους.
  Στο δωμάτιο, η Ντομίνικα κάθισε στο κρεβάτι, δίπλωσε τα πόδια της σε σχήμα λωτού και μετακίνησε ξανά τη φυσική και πνευματική της ουσία σε ένα άλλο επίπεδο του νοητικού κόσμου.
  Τώρα πετούν στα ύψη πάνω σε δράκους, και μια ομάδα παιδιών βαδίζει από κάτω τους.
  Με επικεφαλής δύο αγόρια: τον Viscount και τον ήρωα Phoenix Falcon. Και τα δύο αγόρια είναι όμορφα αγόρια με πολύ εμφανείς μύες και μόνο με σορτς. Δυνατά, ας πούμε, παιδιά. Και βαδίζουν, προσπερνώντας την κολόνα.
  Τα παιδιά προσπαθούν να κινηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και κάθε τόσο αρχίζουν να τρέχουν. Και μοιάζει με μια στρατιά αγγέλων με λαμπερά, χαριτωμένα κεφάλια. Και εξακολουθούν να είναι άοπλοι, εκτός από τα αυτοσχέδια ρόπαλα.
  Μετά όμως μπήκαν στο πευκοδάσος . Αρκετοί λύκοι γρύλισαν, αλλά ο Φοίνιξ τους πέταξε έναν βαρύ κώνο με το γυμνό του πόδι και έσπασε κυριολεκτικά το κρανίο του αρπακτικού.
  Έπεσε και οι άλλοι λύκοι άρχισαν να τρέχουν μακριά. Και τα παιδιά άρχισαν να ξεχωρίζουν τους κώνους και τα κλαδιά.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  "Θυμάμαι μια φορά ένα ολόκληρο απόσπασμα από παιδιά παρτιζάνων έκανε μια σοβαρή μάχη. Και το γερμανικό τάγμα τράπηκε σε φυγή. Και τα παιδιά έτρεξαν πίσω τους και τους χτυπούσαν με σφεντόνες .
  Η Ντομίνικα συμφώνησε:
  - Σφεντόνα, αυτή είναι θανατηφόρα δύναμη!
  Τα παιδιά πολεμιστές, μάλιστα, άρχισαν να κατασκευάζουν σφεντόνες. Και φτιάξε κάτι σαν φιόγκους.
  Η Μαργαρίτα το πήρε και σημείωσε χαμογελώντας:
  - Το όπλο μας θα είναι το πιο τέλειο αν διωχτεί με μαγεία.
  Η Ντομίνικα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ειδικά αν το προσθέσω!
  Αφού οπλίστηκαν τα παιδιά, και οι δύο δυνατές μάγισσες σήκωσαν τα ραβδιά τους.
  Η Μαργαρίτα φώναξε:
  - Μιλάμε μαζί!
  Η Ντομίνικα επιβεβαίωσε:
  - Ακριβώς!
  Και τα δύο κορίτσια συγκέντρωσαν την ενέργεια των μαγικών τους ραβδιών και την εκτόξευσαν με την κολοσσιαία δύναμή τους. Και τότε οι καλλονές πήραν και εκτόξευσαν ρεύματα ενέργειας από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους μέσα από την ομάδα των παιδιών. Και τότε συνέβη ένα θαύμα, και χιλιάδες φωτοβολίδες , ή, σαν μια μινιατούρα σουπερνόβα, ξέσπασαν στις φλόγες.
  Η Μαργαρίτα και η Ντομίνικα άρχισαν να διαβάζουν ξόρκια και να ψέλνουν:
  Είμαστε κορίτσια, μπαίνουμε στο πάνθεον,
  Έδωσαν όρκο να είναι πιστοί στην Πατρίδα...
  Έτσι ώστε μια λυσσαλέα ήττα περιμένει τους Ορκισιστές,
  Λοιπόν, τι θα λέγατε ότι τα Ξωτικά ζουν κάτω από τον ήλιο !
  
  η Nymphin είναι μαζί μας , όπως το μέταλλο,
  Κατασκευασμένο από μπρούτζο, που είναι πιο δυνατό από οποιοδήποτε ατσάλι...
  Ονειρευόμουν να γυρίσω κόσμους ανάποδα,
  Όπως κληροδότησε η μεγάλη ιδιοφυΐα Γκράλιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα πιο δροσερή,
  Και θα υψώσουμε την Πατρίδα πάνω από τα αστέρια...
  Ας έχει επιτυχία με τα ξωτικά ,
  Αν και τα ποδαράκια μας είναι εντελώς γυμνά !
  
  Ο Ορκίστης επιτέθηκε στην πατρίδα μου,
  Τα τρολ σαμουράι έρχονται από την ανατολή...
  Λατρεύω τον Solcesus και τον Gralin ,
  Και , πιστεύω, θα κάνουμε κομμάτια τον αντίπαλο !
  
  Ξωτικός είναι μαζί μας ,
  Ποιο Solcenism , αστειευόμενος, θα χτίσει...
  Η πιο δυνατή από όλες στο σύμπαν είναι η ένδοξη Οικογένεια,
  Θα μας προσθέσει συνείδηση και θέληση!
  
  Πιστεύω ότι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ,
  Η Πατρίδα δεν μπορεί να γονατίσει...
  Ο σύντροφος Γκράλιν είναι ένα φωτεινό αστέρι,
  Και ο δάσκαλός μας είναι η σοφή ιδιοφυΐα Drenin !
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα μας,
  Πιο όμορφο και λαμπερό στον πλανήτη...
  Και ξέρετε, θα υπάρχει ένα φονικό όπλο,
  Αφήστε τους ενήλικες και τα παιδιά να διασκεδάσουν!
  
  Κάψτε ξωτικό , μην καείτε στην καρδιά σας,
  Είσαι ο προστάτης όλων των ξωτικών ξωτικών...
  Θα χτίσουμε σύντομα, πιστεύω, έναν δυνατό παράδεισο,
  ο Σολκέσος , ιερά αποστολή!
  
  Μην εμπιστεύεστε τη συμμορία Orkler , φίλοι,
  Ότι θα κερδίσει εύκολα και απειλητικά...
  Είμαστε όλοι μια οικογένεια -
  Και πιστέψτε με, δεν είναι αργά να αγαπήσετε την Πατρίδα σας!
  
  Ο Παντοδύναμος Κύριος μας προστατεύει όλους,
  Θα υψώσει μια επτάχρωμη σημαία στο έδαφος...
  Και το κακό αρπακτικό θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τον Σατανά!
  
  Αγαπώ τη Μεγάλη Πατρίδα,
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφος,
  Δεν θα πουλήσουμε το Elfia για ένα ρούβλι,
  Ας οικοδομήσουμε την ειρήνη και την ευτυχία στο σύμπαν!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, ένα όνειρο,
  Το μεγάλο ξωτικό θα αναστηθεί...
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ματαιοδοξία
  Και ένας νέος μεσσίας θα είναι μαζί μας!
  
  Ω Lada, παντοδύναμη μου,
  Θα δώσεις αγάπη και ειρήνη στα ελαφριά ξωτικά ...
  Γυρίζω σε εσένα, σε παρακαλώ,
  Και αν χρειαστεί, χτυπήστε με κεραυνό!
  
  Ælfria , η Παναγία των Ουρανών,
  Έδωσε τον Solcesus στο Σύμπαν ...
  Για χάρη σου ανέστη ο μεγάλος Θεός,
  Οι άνθρωποι δεν έχουν χάσει πραγματικά τη γεύση τους!
  
  Παρακαλώ σημειώστε, τα ξωτικά είναι έτσι,
  Οι θεοί των Ξωτικών είναι πολύ σεβαστοί...
  Είμαστε μεγάλοι γιοι της πατρίδας,
  Και οι κόρες κερδίζουν πάντα τον κόσμο!
  
  Φίλοι, πρέπει να προσευχόμαστε στην Πατρίδα,
  Perun, Yarilo και Elfrog πανίσχυρο ...
  Θα είμαστε πολύ δυνατοί σύζυγοι,
  Και θα ξεφυσάσουμε ακόμα και τα σύννεφα στον ουρανό!
  
  Τώρα ο εχθρός έχει ήδη απωθηθεί από την Έλφσκβα ,
  Πληγώνεις πολύ τους περιβαλλοντολόγους ...
  Είμαστε πιστοί στον Solcesus και τον Gralin ,
  Και θα υπάρχουν πολλά τανκς με όπλα!
  
  Όχι, ο εχθρός δεν θα μπορέσει να περιορίσει τα ξωτικά,
  Αφού οι πολεμιστές μας είναι παντοδύναμοι...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Έτσι ώστε κάθε αγόρι να είναι πολύ δυνατό!
  
  το Soltsegrad θα είναι ένδοξο ,
  Και θα τον κρατήσουμε από την επίθεση...
  Η νικηφόρα ευθυγράμμιση των ιπποτών θα έρθει,
  Κι ας κυλάει αίμα σε ακατάσχετο ρεύμα!
  
  Κορίτσια ξυπόλητα στο κρύο,
  Τρέχουν, οι φτέρνες τους αναβοσβήνουν...
  Και θα χτυπήσουν τα Ορκ με τις γροθιές τους,
  Ο μη κοινωνικός Κάιν θα ισοπεδωθεί!
  
  Όλα θα πάνε καλά, ο κόσμος ξέρει,
  Θα ανακαλύψουμε αστερισμούς στο διάστημα...
  Άλλωστε, είναι αμαρτία να αμφιβάλλεις για την ανδρεία,
  Και θα υπάρχει άνθρωπος στον θρόνο του Θεού!
  
  Σύντομα θα αναστήσουμε τους νεκρούς με την επιστήμη,
  Μπορούμε να γίνουμε νεότεροι και πιο όμορφοι...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Στην όμορφη μητέρα μου Ξωτικό!
  Έτσι τα κορίτσια τραγούδησαν και ολόκληρη η στρατιά των παιδιών βρέθηκε με λαμπερές πανοπλίες και με δυνατά, ακόμη και κρύα, όπλα.
  Μετά από αυτό, ολοκληρώθηκε ο επανεξοπλισμός των αγοριών και των κοριτσιών. Και ήταν έτοιμοι για μια σοβαρή μάχη.
  Η Ντομίνικα και η Μαργαρίτα εξέπεμψαν ακτίνες δύναμης που οδήγησαν σε μετασχηματισμούς μεγάλης κλίμακας. Και τώρα ο παιδικός στρατός ήταν έτοιμος.
  Και έτσι ξεκίνησε μια πορεία μάχης.
  Η Dobrynya σημείωσε με μια πολύ χαρούμενη ματιά:
  - Θα κερδίσουμε ξανά! Και αυτή είναι η ουσία μας.
  Μια χελώνα στο μέγεθος μιας καλής γερμανικής δεξαμενής Tiger σύρθηκε μπροστά. Είχε ένα κέλυφος διαμαντιού, ή μάλλον, αστραφτερό σαν καλυμμένο με πολύτιμους λίθους. Ένα πολύ χαριτωμένο ζώο.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε έξυπνα:
  - Με ένα τέτοιο κέλυφος, η ίδια η χελώνα κινδυνεύει να γίνει θύμα ενός φιλόδοξου κυνηγού!
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Τα σκάγια είναι καλά
  Ενάντια σε πολυβόλο, αλίμονο , τίποτα!
  Αλλά το τραγούδι της αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ λογικό και παράταιρο.
  Τα παιδιά πολεμιστές περπατούσαν γύρω από τη χελώνα. Ένα από τα αγόρια ήθελε να της πυροβολήσει, αλλά το κορίτσι στρατιώτης έβαλε το χέρι της στον ώμο του αγοριού και τσίριξε:
  - Δεν χρειάζεται!
  Ένα άλλο κορίτσι παρατήρησε:
  - Για αυτό είναι η ομάδα!
  Αυτά είναι πραγματικά μαχόμενα παιδιά που είναι πρόθυμα να πολεμήσουν.
  Η Ντομίνικα σημείωσε με ένα γέλιο:
  Και στα αριστερά είναι ο στρατός μας, και στα δεξιά ο στρατός μας,
  Είναι καλό να με χτυπάς στο πρόσωπο με το πολύ ποτό !
  Οι πολεμιστές είχαν πολύ καλή διάθεση . Και φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Και η διάθεσή τους πραγματικά δεν θα σβήσει.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ναι, πρέπει να πω ότι είμαστε ακόμα τυχεροί.
  Η Ντομίνικα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Πόσο τυχερός?
  Η κομματική κοπέλα απάντησε με σιγουριά:
  - Το γεγονός ότι ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος κράτησε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Στην πραγματικότητα, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να αντισταθούν πολύ περισσότερο στις ισχυρές αμυντικές τους γραμμές!
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε:
  - Συμφωνώ με αυτό. Υπάρχουν ακόμη και μερικές εναλλακτικές ιστορίες για αυτό το θέμα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε ένα θαύμα. Όσο για τους Γερμανούς, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι ο πόλεμος ήταν ήδη χαμένος, δεν ήθελαν να αντισταθούν καθόλου. Και έτσι έδρασαν με τον δικό τους πραγματιστικό τρόπο!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Εδώ είναι ένα όχι πολύ επιτυχημένο όχημα - αυτός είναι ο Τίγρης, πολύ βαρύς και με κακώς προστατευμένο σύνδεσμο μεταξύ του πυργίσκου και του κύτους. Αυτό το τανκ, πρέπει να παραδεχτείτε, δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Πολύ βαρύ και ξεπερασμένο, ακόμη και η πανοπλία δεν βρίσκεται σε ορθολογικές πλαγιές. Και η τοποθέτηση του κιβωτίου ταχυτήτων χωριστά από τον κινητήρα είναι μεγάλο λάθος.
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν μπορείτε να το αντιτάξετε ! Φυσικά και είναι λάθος! Αλλά από την άλλη, μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθη και μόνο αν είναι από άλλη ζωή. Και νομίζω ότι είναι. Τουλάχιστον για σένα!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, σίγουρα υπάρχει μεταθανάτια ζωή! Και προσωπικά ήμουν πεπεισμένος για αυτό. Και αν σε αυτό το σύμπαν είμαι προορισμένος να χαθώ, τότε σε άλλο, κάτι θα συνεχιστεί!
  Η κοπέλα ηθοποιός έγνεψε:
  - Σαν ένα ατελείωτο παιχνίδι υπολογιστή με αμέτρητα διαφορετικά επίπεδα!
  Το κορίτσι των παρτιζάνων επιβεβαίωσε:
  - Λοιπον ναι! Κάτι τέτοιο, και αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ ωραίο ! Και εδώ μπορείτε να χαρείτε περισσότερες από μία ή δύο φορές.
  Το αγόρι ήρωας Dobrynya τραγούδησε:
  - Ήρθε η ώρα, ήρθε η ώρα, ας χαρούμε,
  Στη ζωή μου...
  Στην ομορφιά και το κύπελλο, η τυχερή λεπίδα.
  Αντίο, γεια, ταλάντευση, φτερά στα κράνη,
  Θα ψιθυρίσουμε στη μοίρα περισσότερες από μία φορές!
  Θα ψιθυρίσουμε στη μοίρα περισσότερες από μία φορές!
  Θα ξεσκίσω τον εχθρό! Θα ξεσκίσω τον εχθρό! Θα ξεσκίσω τον εχθρό!
  Και ακούστηκε το ηχηρό γέλιο των παιδιών. Ένας μεγάλος δεινόσαυρος εμφανίστηκε μπροστά στον μικρό στρατό . Είναι αλήθεια ότι δεν φαινόταν πολύ απειλητικός, αλλά ήταν μεγάλος. Και το σώμα του είναι μεγάλο, αλλά το κεφάλι του, αντίθετα, είναι μικρό, συν μια μακριά ουρά. Και στην κορυφή υπάρχουν επίσης πτερύγια αρθρώσεων.
  Η Ντομίνικα αναφώνησε:
  - Αυτό είναι ένα θηρίο - υπέροχο !
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Βαρύ ζώο! Αλλά μην ανησυχείς. Αν δεν το αγγίξουμε, δεν θα μας αγγίξει!
  Και η παρτιζάνα διέταξε:
  - Νέοι πολεμιστές - μην πυροβολείτε και μην κάνετε θόρυβο!
  Τα παιδιά σιώπησαν. Και προσπάθησαν να περπατήσουν με τα γυμνά τους πόδια χωρίς να κάνουν θόρυβο.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Κι αν ο δεινόσαυρος είναι κουφός;
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε και ήθελε να πει κάτι. Ξαφνικά ακούστηκε ένας βρυχηθμός και το ράγισμα των σπασμένων κλαδιών. Εμφανίστηκε ένα ζώο στο μέγεθος ενός επταώροφου κτιρίου, με ένα τεράστιο στόμα, σαν επιμήκης φάλαινα. Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο βάναυσο. Και οι κυνόδοντες έχουν μήκος περίπου πέντε μέτρα.
  Ο δεινόσαυρος, που στάθηκε ακίνητος και κοίταξε με περιέργεια την ομάδα των παιδιών, είδε ένα τρομερό τέρας και όρμησε να τρέξει μακριά. Και ήταν σαν, στην πραγματικότητα, να τον παρακινούσαν. Είναι πιο ακριβό να πολεμάς έναν γίγαντα σαν αυτόν τον τυραννόσαυρο με δόντια.
  Η Ντομίνικα και η Μαργαρίτα σήκωσαν τα μαγικά τους ραβδιά. Η παρτιζάνα πυροβόλησε πρώτη. Και από την άκρη του ραβδιού της, ένα δολοφονικό πάλσαρ θα πετάξει έξω. Και θα χτυπήσει το στόμα του τέρατος. Και θα είναι αρκετά καμένο. Αλλά ως απάντηση ακούστηκε ένας ακόμη πιο τρομερός και εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Η Ντομίνικα το πήρε και σε απάντηση , το χτύπησε με όλη της τη δύναμη, ενεργώντας με δύναμη, σαν να χτυπούσε ένα δολοφονικό σωρό και, κελαηδώντας:
  Δεινόσαυροι, ίσως είστε εδώ και όχι στην Αφρική,
  Ίσως μασάτε σανό για πρωινό,
  Δεινόσαυροι,...
  Και το κορίτσι έστειλε τη μερίδα της μαγείας στον γίγαντα. Και του πήραν τα δόντια του κυνόδοντα, και όταν χτυπήθηκαν, έγιναν όμορφα, ροζ μπουμπούκια.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε:
  Ήθελα να φτιάξω ένα σίδερο
  Ο ελέφαντας εμφανίστηκε ξαφνικά...
  Φτερά σαν μέλισσα -
  Λουλούδια αντί για αυτιά!
  Η Μαργαρίτα ξέσπασε σε γέλια και, πάλι, θα τη χτυπούσε με ένα καταστροφικό και καταστροφικό πάλσαρ. Όμως ο στρατός των παιδιών άρχισε να βρέχει το τέρας με βέλη. Και η ζυγαριά του άρχισε να φουσκώνει .
  Η Ντομίνικα πήρε και απελευθέρωσε τη μαγεία τόσο από τα ξυπόλυτα πόδια της όσο και από το ραβδί της. Και εδώ λειτούργησε καλά.
  Ήταν σαν κάτι μαγικό να το είχε πάρει και να φορτιστεί με κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Η Μαργαρίτα το πήρε και κελαηδούσε, κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της:
  - Ουάου!
  Ο Τυραννόσαυρος κατέρρευσε και στη θέση του εμφανίστηκε ένα τεράστιο και φαρδύ τραπέζι, πυκνό φορτωμένο με τρόφιμα. Και εδώ ήταν ήδη τόσο πολυτελές και πρωτόγνωρο, μοναδικό. Και τέτοιες εκθαμβωτικές λιχουδιές.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε:
  Αυτό έγινε νόστιμο
  Και το άρωμα είναι πολύ πιο γλυκό από το μέλι...
  Δεν θα κερδίσουμε από την αρχή,
  Και η φύση μας θα ανθίσει!
  Η Μαργαρίτα επιβεβαίωσε χαμογελώντας, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ναι, θα ανθίσει! Και αυτό είναι υπέροχο!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι των παρτιζάνων πρόσθεσε:
  - Και ξέρεις να κάνεις μαγικά. Αυτό , πρέπει να πω, είναι εκπληκτικό! Μετατρέψτε ένα τόσο μεγάλο μέγεθος σε μια νόστιμη απόλαυση . Αυτά δεν είναι ορκ ή καλικάντζαροι - είναι πιο εύκολο μαζί τους!
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό, το ξέρω σίγουρα,
  Και μάθετε να κάνετε μαγικά, εντελώς ερήμην!
  Και κλωτσήστε το πόδι σας σε πολύ δυνατό ατσάλι,
  Και κόψτε το τέρας με μια ακονιστή!
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε και σημείωσε με ένα χαμόγελο ότι άστραφτε με πέρλες:
  - Ναι, τραγουδάς τόσο συγκινητικά που δεν θα βρεις λάθος! Σούπερ!
  Η Ντομίνικα συμφώνησε:
  - Είμαι ένας υπέροχος σούπερ - ένας μαχητής πιο ψύχραιμος από τον κόσμο!
  Και πώς θα πάρει και θα κυλήσει με τα μάτια του που είναι τόσο ζαφείρια και σαν αστέρια.
  Το τραπέζι με το φαγητό έγνεψε τα παιδιά πολεμιστές, και μερικά από αυτά άρχισαν να το πλησιάζουν και να παίρνουν λουκουμάδες και κέικ, βουτηγμένα σε σοκολάτα και διάφορες κρέμες. Ακόμα καλύτερα, πάρτε λίγο παγωτό. Αυτό είναι απολύτως υπέροχο.
  Η Μαργαρίτα κόρναρε και βρυχήθηκε:
  - Δεν χρειάζεται να τρώτε πολύ ,
  Δεν χρειάζεται να βιαστείτε όλοι στην αστική τάξη...
  Και γράψε στον εαυτό σου ένα σημειωματάριο,
  Η κινητικότητα θα είναι ακόμα χρήσιμη!
  Η Ντομίνικα σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Ναι, πραγματικά έγινε υπέροχο!
  Και έκλεισε το μάτι με τα γαλάζια μάτια της.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Το κρέας των δεινοσαύρων δεν είναι πολύ νόστιμο, και ακόμη λιγότερο για τα σαρκοφάγα πλάσματα. Αλλά για να φάει το άλογο...
  Η Dobrynya βρυχήθηκε:
  - Δεν θα σε αφήσω να φας το άλογο!
  Και το αγόρι-ήρωας τραγούδησε:
  Sivka-burka, προφητική καούρκα,
  Σταθείτε μπροστά μου
  Σαν φύλλο μπροστά στο γρασίδι!
  Sivka-burka, προφητική καούρκα,
  Πολύ, πολύ απαραίτητο
  Σε συναντώ!
  Ο Οινόμαος το πήρε και πήδηξε από τον δράκο. Ήθελε πολύ να δοκιμάσει σε τι είδους τροφή είχε μετατραπεί ο δεινόσαυρος. Το πιθανότερο είναι να είναι κάτι γοητευτικό. Και το αγόρι-πρίγκιπα πήρε την τούρτα με σοκολάτα και την πέταξε στο στόμα του.
  Και άρχισε να μασάει ζωηρά, ήταν κρεμώδες και γλυκό. Είναι τόσο νόστιμο.
  Τα παιδιά γκρίνιαξαν από κοινού:
  - Λοιπόν, άσε με να προσπαθήσω! Μην είστε κακές θείες!
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε αθώα:
  - Με λένε θεία; Είναι αστείο!
  Και το κορίτσι των παρτιζάνων φώναξε:
  - Θα σου δώσω δέκα λεπτά να φας! Μπορείτε να φάτε, αλλά με μέτρο!
  Η Ντομίνικα ρώτησε χαμογελώντας:
  -Έπρεπε να πεινάς στον πόλεμο;
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά το χρυσό κεφάλι της, στο χρώμα μιας ανοιξιάτικης πικραλίδας:
  - Ναι, πώς! Και ήταν εξαιρετικά κουραστικό!
  Το κορίτσι άρχισε να τραγουδά με την καθαρή φωνή της για να τονίσει την τραγικότητα της κατάστασης.
  Ενώ τραγουδούσε, το κορίτσι πήδηξε ακόμη και από τον δράκο. Και άρχισε να χορεύει στο πορτοκαλί γρασίδι με τα γυμνά της πόδια.
  Και η φωνή της ήταν τόσο ιριδίζουσα και λαμπερή:
  Είμαστε μέλη της Komsomol, ονειρεμένα κορίτσια,
  Για το μέλλον των ανθρώπων αυτής της όμορφης χώρας...
  Όταν είμαστε πιστοί στη Γη και στον πλανήτη,
  Και κερδίζουμε αυτή την επικίνδυνη μάχη!
  
  Τότε αμφισβητείται οποιαδήποτε επιχείρηση,
  Μια φωτιά καίει βίαια σε μια νεαρή καρδιά...
  Κορίτσια, αυτό είναι απλά όμορφο
  Ας ανοίξουμε την πόρτα στην απεραντοσύνη του διαστήματος!
  
  Όποιος είναι άντρας είναι γίγαντας
  Η επιστήμη, ξέρω, θα του δώσει δύναμη...
  Πιστέψτε με, η κλήση μας είναι πάντα η ίδια,
  Ώστε ο Άβελ κυβερνά και ο Κάιν είναι αιχμάλωτος!
  
  Θέλω να ωριμάσει μια πλούσια σοδειά,
  Για να ανθίσει ο πλανήτης...
  Για να έρθει ένας όμορφος, υπέροχος παράδεισος,
  Και η φιλία ήταν πιο δυνατή από το μέταλ!
  
  Θα κατακτήσουμε το διάστημα,
  Κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα μέσα από λακκούβες...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Η χιονοθύελλα και το κρύο δεν θα μας τρομάξουν!
  
  Πιστέψτε με, οι εχθροί μας δεν μπορούν να μας νικήσουν,
  Ατσάλινα νεύρα και φλόγα στην καρδιά...
  Και η δύναμη του πνεύματος, σαν να είσαι αρκούδα,
  Θα σηκώσουμε το πανό, το ξέρω!
  
  Ποιος αγαπά τα πιο λαμπερά κορίτσια,
  Είναι όμορφος και ψυχή και εικόνα...
  Ετοιμάστε ένα ισχυρό πολυβόλο,
  Αν και ο αντίπαλός σου είναι επικίνδυνος!
  
  Ξέρω ότι σίγουρα θα κερδίσουμε,
  Θα είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα μας...
  Μετά από όλα, υπάρχει ένας ολόκληρος έναστρος κόσμος μπροστά μας,
  Ας γίνει δυνατό πλάσμα ο άνθρωπος!
  
  Το φως της Πατρίδας χωρίς τα μεγαλειώδη της όρια -
  Ρουμπινί αστέρια πυροδοτούνται από πάνω.
  Η Ρωσία σκεπάστηκε με αθάνατη δόξα -
  Ο πανίσχυρος ήρωας, ο φανταχτερός, χτυπάει!
  
  Ρουμπίνι Rowan σε σμαραγδένια φύλλα -
  Ζαφείρι αστράφτει στο χωράφι , άνθος αραβοσίτου...
  Σου στέλνω τις σκέψεις μου, Ρωσία -
  Ένας δικέφαλος αετός πετάει με τραγούδια!
  
  Στις δροσοσταλίδες τα μαργαριτάρια είναι διαμάντια από νιφάδες χιονιού,
  Όλα είναι καλά στη μεγάλη Πατρίδα!
  Η γη είναι παχιά, έχει φλέβες σαν φτερά,
  Τις χιονοστιβάδες τις έχει παρασύρει ο φρέσκος άνεμος!
  
  Σε μια περιοχή της Ρωσίας υπάρχουν πάγοι, φώκιες,
  ΣΕ φίλε , οι καμήλες είναι ο χρυσός της ερήμου.
  Είναι ζεστό εδώ όταν βρυχάται οι χιονοθύελλες,
  Γιατί κρατάμε τον Θεό στις καρδιές μας!
  
  Τα καρπούζια, τα πεπόνια και οι μπανάνες μεγαλώνουν,
  Και κάπου το καλοκαίρι τρέχεις με πατίνια...
  Λοιπόν, πού μπορείτε να βρείτε τέτοιες χώρες στον κόσμο;
  Εκεί που οι λαοί είναι τόσο δυνατοί στις γροθιές τους!
  
  Στη Ρωσία, το κατόρθωμα των όπλων υψώνεται,
  Σε αυτό, ο άνθρωπος είναι ο Δημιουργός της μοίρας του!
  Μπορούμε να παλέψουμε μια χαρά ,
  Για να μην έρθει μια πλημμύρα προβλημάτων στη Ρωσία!
  
  Οι γυναίκες μας είναι όμορφες, το ξέρουν όλοι
  Και δεν υπάρχουν πιο δυνατοί άντρες με θάρρος!
  Πατρίδα, είσαι η ενσάρκωση του παραδείσου -
  Ένας κυρίαρχος Θεός είναι ο Κύριος της Οικογένειας!
  
  Οι ορθόδοξες εικόνες θα εγκριθούν,
  Η εκστρατεία που ξεκινά ένας στρατιώτης...
  Θα γυρίσουμε σπίτι με γενναιόδωρα λάφυρα,
  Χωρίς να χάσουν ούτε ένα ρυθμό, οι τοξότες χτυπούν τους εχθρούς τους!
  
  Ας δώσουμε ειρήνη και ευτυχία σε όλο το σύμπαν,
  Και μαζί με τον Θεό θα αναστήσουμε τους νεκρούς!
  Για τη δόξα της άφθαρτης Πατρίδας μας -
  Σίγουρα θα κερδίσουμε, το ξέρω!
  Η Dominika μάζεψε και τα τραγούδια της. Και το χόρευαν όλοι μαζί, και τα γυμνά, μαυρισμένα, δυνατά πόδια τους ήταν σε κίνηση και χόρευαν.
  Τότε η Μαργαρίτα κόρναρε:
  - Σβήστε τα φώτα! Αυτό ήταν, η ώρα του φαγητού τελείωσε.
  Τα παιδιά των πολεμιστών έφυγαν απρόθυμα από το τραπέζι. Στην πραγματικότητα, πώς μπορείς να μην το καταβροχθίσεις ; Όταν υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες διαφορετικά είδη κρέμας. Και είναι εξαιρετικά νόστιμο. Και οι μυρωδιές από αυτά τα παγωτά, τα αρτοσκευάσματα, τα κέικ, τα κουλουράκια και άλλα νόστιμα και νόστιμα πράγματα είναι τόσο συναρπαστικές και ελκυστικές.
  Η Ντομίνικα γάβγισε :
  - Μην τρώτε υπερβολικά ! Ασκήστε το μέτρο!
  Η Μαργαρίτα έγραψε στο Twitter:
  - Να ξέρετε όλοι ότι ο άνθρωπος δεν είναι γουρούνι! Και πρέπει να τρώτε πολύ σοφά.
  Το ηρωικό αγόρι Dobrynya, που ο ίδιος είχε μόλις φάει μια ντουζίνα κέικ και είχε αλείψει τον εαυτό του με πολύχρωμη κρέμα, μουρμούρισε:
  - Είναι καταπληκτικό όλο αυτό! Αλλά πρέπει να ξέρετε πότε να σταματήσετε. Το φαγητό είναι καλό, αλλά η υπερκατανάλωση είναι κακό.
  Ο πρίγκιπας Οινόμαος συμφώνησε:
  - Ο κύριος εχθρός σου είναι το στομάχι σου. Αλλά όταν λένε - δώστε το δείπνο σας στον εχθρό, αυτό δεν σημαίνει να το εκλάβετε κυριολεκτικά!
  Ο Dobrynya παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Αλλά μετά από μια δύσκολη μέρα, ή μάχες, ή προπόνηση, πρέπει να τρως καλά! Διαφορετικά δεν θα υπάρχει δύναμη.
  Η Ντομίνικα έγνεψε χαμογελώντας και είπε:
  - Προσωπικά προτιμώ να διαλύω την πρωτεΐνη στο γάλα για βραδινό και να την πίνω. Είναι ικανοποιητικό και τη νύχτα οι μύες μεγαλώνουν και δεν καίγονται. Λοιπόν, το τυρί κότατζ με ψάρι για δείπνο είναι πολύ υγιεινό. Ο οργανισμός των αθλητών χρειάζεται πρωτεΐνες.
  Τα παιδιά πολεμιστές χτίστηκαν κάπως. Και άρχισαν πάλι να βαδίζουν προς το κάστρο της κακιάς μάγισσας Μπαστίντα. Το τοπίο τριγύρω συνέχιζε να είναι καταπράσινο. Ωστόσο , όσο προχωρούσε ο μικρός, νεαρός στρατός, που καμαρώνοντας τα γυμνά, σκονισμένα τακούνια του, τόσο περισσότερο η φύση μαράζωνε μπροστά στα μάτια μας.
  Πλησίαζαν το βασίλειο των αρουραίων, και αυτοί είναι πολύ καταστροφικοί ιδιοκτήτες.
  Για να φτιάξουν το κέφι τους, τα παιδιά-πολεμιστές άρχισαν να τραγουδούν και άρχισαν να πατούν τα πόδια τους πιο δυναμικά:
  Το Elfia ανθίζει σαν θάμνος κάτω από βασιλιάδες,
  Είναι ατελείωτο και πιο όμορφο από το σύμπαν...
  Η Victory άνοιξε έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Η πίστη μας θα αναστηθεί στο Rodnovery !
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας, πιστέψτε το, είναι
  Είθε η αγαπημένη της καρδιά να ανέβει ψηλότερα...
  Έτσι ώστε η ευτυχία του σύμπαντος να βρίσκεται μέσα
  Να έχεις την Έλφια με δυνατή στέγη!
  
  Παρατηρήστε ότι το Ξωτικό μας πετάει μπροστά,
  Και κόβει τα κύματα με το στήθος του...
  Αλλά πρέπει, θα έρθουμε αντίστροφα,
  Και θα υπάρξουν κι άλλοι, πιστέψτε με, δικαστές!
  
  Η πατρίδα μας θα έχει έναν μεγάλο κόσμο,
  Που φλέγεται από έντονο φως...
  Και πάνω από όλα το Elfrog είναι το είδωλο της ψυχής,
  Που μετατρέπει τον χειμώνα σε καλοκαίρι!
  
  Ναι, το ξέρω, είναι δύσκολο για εμάς παιδιά,
  Αλλά υπηρετείτε πιστά τον Οινόμα ...
  Η βάρκα χτυπήθηκε, το κουπί έσπασε,
  Και κάπου ένα άγριο σκυλί γαβγίζει απειλητικά!
  
  Όχι, δεν θα δώσουμε το ξωτικό στον αντίπαλο ,
  Τα ξίφη μας έχουν λεπίδες, πιστέψτε με, πιο κοφτερά...
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε ξανά
  Και μη λέτε βλακείες, δαίμονες!
  
  Εδώ μαζευόμαστε για την παρέλαση,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη ιερή χώρα στο σύμπαν...
  Πιστέψτε με, θα στείλουμε τους εχθρούς μας μαζί στην κόλαση,
  Και θα χτίσουμε μόνοι μας έναν παράδεισο, ξέρετε, ακόμη και!
  
  Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Είμαστε οι μεγάλοι ιππότες των Ξωτικών...
  Τέτοια δύναμη, ένας αήττητος στρατός,
  Και ας κάνουμε όλο τον πλανήτη πιο χαρούμενο!
  
  Ας δείξουμε τον εαυτό μας στον κόσμο με ομορφιά,
  Ας υψώσουμε την επτάχρωμη σημαία στον πλανήτη...
  Και θα είμαστε χαρούμενοι, πιστέψτε με, παντού,
  Άλλωστε ηρωικά κατορθώματα τραγουδιούνται!
  
  Λάβετε υπόψη ότι η ειρήνη των ξωτικών είναι πολύτιμη παντού,
  Και θα επεκτείνεται συνεχώς...
  Και οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι στη Γη,
  Γιατί δεν υπάρχει ντροπή για την Πατρίδα!
  
  Όταν έρχεται ο μεγάλος Solcesus ,
  Δεν θα υπάρχει σκοτάδι στο σύμπαν μας...
  Κι αν ο άνθρωπος και το ξωτικό δεν είναι δειλοί,
  Η μοίρα του είναι η ανατολή και η δημιουργία!
  Αυτό είναι ένα τραγούδι που αγγίζει την ψυχή! Ένα υπέροχο και υπέροχο τραγούδι.
  Αν και το τοπίο γύρω έχει γίνει πολύ χειρότερο - ραγισμένα δέντρα, ψιλοκομμένο γρασίδι, τα πάντα είναι θρυμματισμένα και καλυμμένα με ίχνη ποδιών αρουραίου.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Ναι, μην περιμένετε κανένα καλό από αυτούς τους αρουραίους! Και τριγύρω υπάρχουν μηδενικά.
  Με ένα χαμόγελο τόσο λαμπερό και φρέσκο, η Ντομίνικα παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αυτό, φυσικά, ήταν αναμενόμενο! Όλα έχουν γίνει πολύ ανόητα . Αλλά τι μπορείτε να πάρετε από έναν αρουραίο - εκτός από λίπασμα από κόπρανα!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Μετά από αυτό, ολόκληρη η ομάδα των παιδιών αύξησε το ξυπόλητο βήμα. Δύο αγόρια πολεμιστές όρμησαν μπροστά και κούνησαν τα ξίφη τους σαν ανεμόμυλοι.
  Και έτσι ο πρώτος αρουραίος, στο μέγεθος ενός καλού μπουλντόγκ, τεμαχίστηκε από τα ηρωικά αγόρια και από τις δύο πλευρές. Αυτή ήταν μια σοβαρή μάχη που ετοιμαζόταν.
  Τα παιδιά ανέβασαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό τους και κυριολεκτικά άρχισαν να τρέχουν. Και τότε μια μεγάλη ομάδα αρουραίων εμφανίστηκε μπροστά. Ο μεγαλύτερος από αυτούς είχε το μέγεθος ενός καλού ταύρου. Η κοπέλα ηθοποιός Ντομίνικα μπήκε στη μάχη πάνω σε έναν δράκο. Και ήταν έτοιμη να πολεμήσει, αλλά το πρώτο της χτύπημα από το μαγικό ραβδί χτύπησε τον μεγαλύτερο αρουραίο.
  Και άναψε και μετατράπηκε σε έναν μεγάλο κύκλο από επιλεγμένα τυριά με τρύπες. Και μια τέτοια ορεκτική μυρωδιά αναδύθηκε από αυτόν που οι αρουραίοι αποσπάστηκαν από την επίθεση στο τάγμα των παιδιών και επιτέθηκαν στον πρώην αρχηγό τους, που είχε γίνει τόσο ορεκτικός με το άρωμα της πιο εκλεκτής λιχουδιάς για τα ποντίκια.
  Αυτό αποδείχθηκε έκπληξη.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Οι ικανότητές σας μεγαλώνουν κάθε ώρα! Και αυτό, πρέπει να πω, είναι εξαιρετικά ωραίο !
  Η Ντομίνικα κούνησε το χρυσό της κεφάλι:
  - Μπορώ να κάνω πολλά! Και αυτό είναι το μεγάλο μου πιστεύω! Και αν ξεκινήσω, τότε τίποτα δεν θα με σταματήσει.
  Και το κορίτσι το πήρε και χτύπησε άλλη μια ομάδα με μαγικό κεραυνό. Και έγιναν επιπλέον μετασχηματισμοί.
  Αρκετές δεκάδες αρουραίοι έγιναν μεγάλα, ριγέ καρπούζια που έμοιαζαν πολύ ορεκτικά.
  Τα παιδιά των πολεμιστών τραγούδησαν σε χορωδία:
  Πεπόνια, καρπούζια, ψωμάκια σίτου,
  Μια γενναιόδωρη, ευημερούσα γη...
  Και κάθεται στο θρόνο στο Elfiburg -
  Πάτερ Βασιλεύς Οινόμαι!
  Και έτσι τα παιδιά-πολεμιστές πολέμησαν επιτέλους με τους αρουραίους, και ας τους κόψουμε χωρίς διακοπή. Και οι πολεμιστές κουνούν τα ξίφη τους δυναμικά . Και τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν από τόξα. Μερικοί από αυτούς ήταν ξωτικά και ήταν πολύ επιδέξιοι στη σκοποβολή. Αυτός ήταν πραγματικά ένας πραγματικός αγώνας.
  Και πολλές άλλες ομάδες αρουραίων πηγαίνουν στη μάχη. Κυκλοφορούν σαν βαθύ ποτάμι.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Όταν μιλάμε για κάτι κακό και κακό, υπάρχει η αίσθηση ότι δεν υπάρχει όριο!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με ένα χαμόγελο, το οποίο όμως ήταν λυπημένο:
  Οι πολεμιστές του σκότους είναι πραγματικά δυνατοί,
  Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να ξέρει τον αριθμό...
  Εσείς όμως είστε γιοι του Σατανά,
  Μη σπάσεις τη δύναμη του Χριστού!
  Η Dobrynya, πηδώντας από τον δράκο, άρχισε να κόβει τους αρουραίους. Το έκανε αυτό με δύο σπαθιά ταυτόχρονα, και λόγω των γρήγορων κινήσεων του αγοριού, φαινόταν σαν να λειτουργούσε ένας μύλος καφέ. Εδώ ξεκίνησε η εξόντωση.
  Στη μάχη μπήκε και ο Οινόμαος. Το αγόρι άρπαξε τον έναν αρουραίο από την ουρά με τα δάχτυλα των ποδιών του και τον πέταξε στον άλλο, σπάζοντας κόκκαλα. Μετά τραγούδησε:
  - Η μεγάλη μου δύναμη είναι μεγάλη,
  Και δεν θα παραδοθώ ποτέ στους εχθρούς μου...
  Από το χτύπημα της γροθιάς του αγοριού,
  Ο κακός αρουραίος θα πετάξει για ντροπή!
  Πράγματι, το αγόρι πρίγκιπας δείχνει ότι είναι ένας πολύ σκληρός μαχητής στη μάχη.
  Ο Dobrynya είναι επίσης ισχυρός, μυώδης, αν και χρησιμοποίησε αγορίστικα πόδια και, χωρίς να ξεχνάει τα σπαθιά . Και άρχισε να δείχνει ένα εξαιρετικό επίπεδο κακοποίησης. Πόσο σκληρά και αιματηρά ήταν όλα.
  Το αγόρι αποδείχθηκε πολύ επιθετικό και μαχητικό, όπως και οι άλλοι μαχητές του νεαρού στρατού.
  Και η γυμνή φτέρνα του αγοριού τρυπάει τα κρανία των αρουραίων ακριβώς.
  Αυτό είναι δολοφονικό και, ταυτόχρονα, υπάρχει ένα χαμόγελο στα χείλη του αγοριού .
  Η Ντομίνικα χρησιμοποιεί τη μαγική της δύναμη για τις επόμενες μεταμορφώσεις. Και είναι εξαιρετικά δραστήριος.
  Ο πολεμιστής πηδά πάνω και γυρίζει γύρω. Και τώρα ένα ρεύμα ενέργειας πετάει ξανά από το μαγικό της ραβδί. Και χτυπάει το ορκ.
  Μια δασύτριχη, καφέ αρκούδα μετατρέπεται αμέσως σε marshmallow σοκολάτας. Πόσο υπέροχο είναι αυτό ;
  Η Μαργαρίτα ρώτησε χαμογελώντας:
  -Μπορείς να φτιάξεις χαλβά;
  Η Ντομίνικα κούνησε το χρυσό της κεφάλι:
  - Φυσικά και μπορώ! Και θα είναι υπέροχο!
  Και η κοπέλα απελευθέρωσε μαγικές φορτίσεις τόσο από τα χέρια της όσο και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Φλόγες χτύπησαν την ομάδα των ορκ. Κι έρεε ολόκληρο ποτάμι μέλι... Το μέλι ήταν κιτρινοπορτοκαλί και πιτσίλιζε σαν σερφ.
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ένα γέλιο:
  - Ξέρεις, αυτό δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά.
  - Αλήθεια, όχι αρκετά χαλβάς, αλλά και αρκετά γλυκός!
  Η κομματική κοπέλα σημείωσε:
  - Ο χαλβάς ήταν κάτι σπάνιο προπολεμικά. Έφαγαν όμως μέλι και στην κατοχή.
  κλώτσησε ξανά , αυτή τη φορά στους αρουραίους και τραγούδησε:
  Το καλύτερο δώρο, φυσικά, είναι το μέλι,
  Το αγόρι φυσικά θα το καταλάβει...
  Ακόμα και λίγο - ένα κουταλάκι του γλυκού,
  Αυτό είναι ήδη καλό, καλά, πόσο μάλλον μια ολόκληρη κατσαρόλα!
  Η Μαργαρίτα κλώτσησε και αυτή, πρώτα με ένα μαγικό ραβδί και μετά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συνεχίζοντας:
  Αλλά αγάπη μου, αυτό είναι πολύ περίεργο,
  Κάθε πράγμα είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει...
  Αλλά αγάπη μου, απλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το μυστικό,
  Αν υπάρχει, τότε έφυγε αμέσως!
  Αλλά αν το φάτε, τότε δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα!
  Η Ντομίνικα το πήρε και στριφογύρισε στον δράκο. Το χαμόγελό της έγινε τόσο απαίσιο, και ταυτόχρονα, χαρούμενο. Το κορίτσι ένιωθε κολοσσιαία δύναμη μέσα της. Και τότε ένα κύμα βγήκε από το μαγικό της ραβδί. Και αμέσως δύο χιλιάδες αρουραίοι μετατράπηκαν σε νόστιμες μπριζόλες σε σάλτσα. Και ένα ακόμη κύμα του μαγικού ραβδιού, και οι αρουραίοι μετατράπηκαν σε πιάτα με ψάρι.
  Επιπλέον, το συνοδευτικό τους ήταν πολυτελές, με μπανάνες, ανανάδες και άλλα πολύ νόστιμα φρούτα. Και όλα είναι τόσο εκπληκτικά νόστιμα και υπέροχα.
  Η Ντομίνικα τραγούδησε:
  Τα συνοδευτικά είναι υπέροχα
  Τα κορίτσια είναι γοητευτικά...
  Και τέσσερις φωτιστές λάμπουν,
  Χτυπήστε το ορκ στο ρύγχος!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε έξυπνα:
  - Ένας καλός μάγειρας φτιάχνει μπριζόλες από ορκ και αρουραίους, και μάλιστα βρώσιμες!
  Το αγόρι Dobrynya πήρε και πέταξε ένα βαρύ λιθόστρωτο στο μέτωπο του καλικάντζαρους. Τρύπησε το κρανίο του και τραγούδησε:
  -Αν είσαι τόσο φρικιό ,
  θα σε κλωτσήσω...
  Λοιπόν, τι γίνεται αν είσαι μπλοκέ,
  Τότε ένα ενεργό σχέδιο είναι έτοιμο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 11.
  Ο αδερφός της Dominika Dolfinova άλλαξε το όνομά του. Και τώρα αποκαλούσε τον εαυτό του πολύ κουλ - Καλιγούλας. Είτε προς τιμήν του διαβόητου αυτοκράτορα, είτε μιμούμενοι το όνομα ενός από τα γαϊδούρια στο καρτούν για τον Dunno.
  Και τώρα το μαχητικό αγόρι Caligula Dolphins αποφάσισε ότι έπρεπε να ψάξει για την αδερφή του. Πού να ψάξει όμως τον αγνοούμενο της;
  Και το αγόρι στράφηκε σε ένα διάσημο βιβλίο για τη μαγεία. Φυσικά, δεν εμπιστευόταν κάθε λογής μέντιουμ και μάγους.
  Αλλά γιατί να μην προσπαθήσετε να πάτε σε έκσταση μόνοι σας. Επιπλέον, ο πατέρας του δεν είναι άνθρωπος, και μπορεί να έχει τις δικές του μαγικές ικανότητες, και εντελώς ασυνήθιστου επιπέδου.
  Το αγόρι Καλιγούλας πήρε τα Δελφίνια και κάθισε στον καναπέ στη θέση του λωτού. Και προσπάθησε να συγκεντρωθεί. Ο νεαρός ηθοποιός σταύρωσε τα πόδια του και ίσιωσε την πλάτη του. Και έτσι το αγόρι βυθίστηκε σε κάτι εντελώς τρελό και πολύχρωμο, προσπαθώντας να βρει τη Ντομίνικα.
  Το μεγαλείο της θεατρικής παράστασης είναι δύσκολο να περιγραφεί. Όταν, συγκεκριμένα, πολέμησαν ξωτικά, ορκ, καλικάντζαροι... Μια παράσταση κοστουμιών με πολλά κορίτσια κάθε εθνικότητας και διαφορετικού βαθμού γυμνό. Το θέαμα είναι όμορφο και εντυπωσιακό στην πρωτοτυπία του, ειδικά όταν τα κορίτσια πιτσιλίζουν τα ξυπόλητα τους είτε στην καυτή άμμο είτε στις χιονοστιβάδες.
  Επιτίθενται χτυπώντας με ξίφη και λόγχες την πανοπλία διαφόρων μορφών τανκς. Και τα μεταλλικά τέρατα απαντούν με πίδακες καυτών φλογοβόλων. Η θερμοκρασία της φλόγας είναι χαμηλή και τα κορίτσια, ουρλιάζοντας, είναι μόνο ελαφρά καμένα και ουρλιάζουν σπαραχτικά. Και τα ορκ βρυχώνται ακόμα πιο δυνατά, και τα μέτωπά τους χτυπούν , μπαμ, μπαμ - πολύχρωμα κομφετί θρυμματίζονται από τα χτυπήματα.
  Και στολισμένα διπλάνα ορμούν από ψηλά, αφήνοντας πίσω γιρλάντες από φανταχτερά τρένα με διάφορους καταρράκτες ομορφιάς.
  Το πιο τρελό πράγμα, και αυτό μπορεί ακόμη και να ανατινάξει την οροφή από τους μεντεσέδες του, είναι ότι ο κόσμος της φαντασίας αναμειγνύεται με αληθινά, ιστορικά πρόσωπα, αν και από το μακρινό παρελθόν.
  Ο Στάλιν, με την ευκαιρία αυτή, απροσδόκητα, εγκαταλείποντας την περιττή μυστικότητα, παρατήρησε:
  - Η Luftwaffe έχει φτάσει στα πιο προηγμένα ύψη στην αεροπορία. Ακόμα κι αν όχι
  Αν μετρήσετε ντίσκο , το βομβαρδιστικό TA-700, ικανό να μεταφέρει έως και πενήντα τόνους βομβών, έκανε σοβαρή εντύπωση.
  Ο Χίτλερ ειρωνεύτηκε:
  - Αλλά το " Σούπερ Τέρας " με ένα πυροβόλο όπλο 3200 χιλιοστών, διακόσιους τόνους ρουκετών, εξακολουθεί να είναι ένα αξεπέραστο έργο στρατιωτικής τέχνης.
  Τότε ο Στάλιν πρότεινε ένα τοστ:
  - Ας πιούμε λοιπόν ότι το στόμα απαιτεί οποιαδήποτε τέχνη εκτός από τη στρατιωτική!
  Ο μεγάλος ηγέτης όλων των εποχών και των λαών γεύτηκε με ευχαρίστηση το σφραγισμένο κρασί πριν τη γέννηση του Ιησού Χριστού και ο κόσμος Φύρερ ήπιε χυμό από ενενήντα δέκα φρούτα. Και οι δύο δικτάτορες κοίταξαν πώς το ίχνος ενός πυραύλου που πετούσε προς τα πάνω έκοψε καθαρά τον ουρανό στην οθόνη. Πώς να ακούσετε τη χαρούμενη φωνή μιας Ρωσίδας:
  - Η είσοδος σε τροχιά ήταν επιτυχής.
  Και βροντερό χειροκρότημα από όλες τις κερκίδες - έγινε! Ο άνθρωπος είναι επιτέλους στο διάστημα, και αυτό έγινε από εκπροσώπους των μεγαλύτερων φυλών στη Γη - τους Ρώσους και τους Γερμανούς.
  Ολόκληρος ο ουρανός από ορίζοντα σε ορίζοντα βάφτηκε με λάμψεις χιλιάδων πυροτεχνημάτων όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου και εκατομμυρίων αποχρώσεων, όταν, όπως φάνηκε, ένα υπέροχο ναπάλμ απλώθηκε στο μελάνι του νυχτερινού χώρου. Ταυτόχρονα , μεμονωμένες φλεγόμενες σουπερνόβα μετατράπηκαν σε σαφείς επιγραφές - συνθήματα. Όπως: "Πατρίδα και Διάστημα", "Εμπρός στα αστέρια", "Ένωση των Λαών της Γης"!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα είδος τρέλας. Ήταν σαν να προέκυψε μια υπερ-κοσμική και φανταστική παράσταση. Κάποιο είδος εναλλακτικής ιστορίας, όπου δεν υπήρχε πόλεμος μεταξύ του Τρίτου Ράιχ και της ΕΣΣΔ, και αποδείχτηκε πολύ ωραίο . Αλλά τώρα αυτό δεν φαίνεται πολύ καλό, για να το θέσω ήπια.
  Πρέπει να βρει τη μεγαλύτερη αδερφή του. Και αυτό είναι το κύριο καθήκον του αγοριού, που είχε ήδη πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από ταινίες, και ήταν πολύ όμορφος και μυώδης, με μυϊκή ανακούφιση σαν κεραμίδι.
  Και το νέο όνομα Caligula θα έπρεπε να έχει τραβήξει πολλά βλέμματα.
  Το αγόρι συνέχισε τον διαλογισμό του. Και ξαφνικά είδα ένα κορίτσι, όμορφο σαν άγγελος, και με σγουρά μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Άπλωσε το χέρι της στο αγόρι και είπε χαμογελώντας:
  - Έχουμε μια σειρά από σημαντικές αποστολές να ολοκληρώσουμε μαζί σας!
  Το αγόρι ο Καλιγούλας ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και μετά μπορώ να βρω την αδερφή μου, που εξαφανίστηκε κάπου άγνωστο;
  Το κορίτσι κούνησε τα χρυσαφένια μαλλιά της και απάντησε με σιγουριά:
  - Ναι, είναι δυνατόν. Αλλά η αδερφή σας εκπληρώνει τώρα έναν δύσκολο μεσσία - να σώσει όλους τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου, πάνω από τους οποίους κρέμεται η απειλή της καταστροφής. Και είναι τόσο δύσκολο.
  Ο Caligula Dolphins ρώτησε:
  - Πώς σε λένε και ποιος είσαι;
  Το κορίτσι απάντησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Είμαι η Margarita Korshunova, μια παρτιζάνα που κρεμάστηκε από τους Ναζί και τώρα αναστήθηκε σε έναν νέο κόσμο. Και αυτή είναι η μοίρα μου, να υπηρετήσω την καλοσύνη και να σώσω ανθρώπους.
  Το αγόρι ηθοποιός έγνεψε καταφατικά:
  - Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι για διασκεδαστικές αποστολές; Κάπως όπως στις ταινίες, αλλά στην πραγματικότητα;
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, σαν αληθινό! Αλλά έχουμε τέτοιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να φοβόμαστε.
  Ο Καλιγούλας των Δελφινιών και η πρωτοπόρος παρτιζάνα Μαργαρίτα δεν πρόλαβαν να συζητήσουν και να αποδεχτούν το παραμυθένιο θέαμα, και μπήκαν πραγματικά στον νέο κόσμο, και σε κατάσταση μάχης έκστασης!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Τώρα έχουμε ολόκληρο στρατό. Και καταλαβαίνεις τι ευθύνη έχουμε εσύ κι εγώ!
  Ο Καλιγούλας απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά και καταλαβαίνω! Και ελπίζω να αποδειχθώ άξιος διοικητής.
  Και το αγόρι στριφογύρισε το κοφτερό σπαθί του.
  Γρήγορα φάγαμε ένα σνακ και βιάσαμε να φτιάξουμε στρατεύματα. Έπρεπε να πάνε στην Ιταλία το συντομότερο δυνατό και να βάλουν φωτιά στα φτερά του παπισμού.
  Ο στρατός ξεκίνησε από τη Βιέννη στο ρυθμό των ντραμς και στο παίξιμο μεγάλων τρομπέτων. Το πεζικό δεν είχε προλάβει ακόμη να πλησιάσει και το ιππικό έτρεχε τριγύρω. Πολλοί ιππείς από διάφορες χώρες που μπήκαν στην Τσαρική Ρωσική Αυτοκρατορία. Αυτό κατέστησε δυνατή την καταπάτηση των πρόποδων με δεκάδες χιλιάδες οπλές. Ορμώδεις Κοζάκοι και ελαφρύ Τατάρ ιππικό ορμούν προς τα εμπρός. Επόμενη κίνηση πλούσια διακοσμημένα αποσπάσματα των Πολωνών ευγενών. Λοιπόν, οι κομψοί κύριοι έμοιαζαν σαν να ήταν μαζεμένοι για βασιλική παρέλαση. Επιπλέον, όλοι θέλουν να ξεπεράσουν τον άλλον με το μεγαλείο της ενδυμασίας τους, από κράνος μέχρι λουρί. Υπάρχουν και Τεύτονες ιππότες με πανοπλίες. Η πανοπλία είναι γυαλισμένη σε λάμψη, επιχρυσωμένη ή ασημένια. Υπάρχουν επίσης Σουηδοί με ειδική στολή, και Φινλανδοί. Έφιπποι Γενίτσαροι και Σπαγί, Άραβες ιππείς.
  Και πολλά πανό και κοντάρια σημαιών λαών από τον ισημερινό μέχρι τον Αρκτικό Ωκεανό. Και πόσα τρόπαια ... Αυτές είναι οι κατακτημένες δυνάμεις.
  Και εδώ έρχονται οι Αυστριακοί και μαζί τους οι Γερμανοί. Ήμασταν εθελοντές για την πεζοπορία. Επίσης, η ιδέα της λεηλασίας της Ιταλίας είναι μεγάλος πειρασμός. Η φύση είναι γενναιόδωρη εκεί και τα λεφτά είναι πολλά! Όπως και άλλα καλά που μαζεύονται με φτυάρια.
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο τραγούδησε:
  Ο στρατός μας είναι δυνατός
  Προστατεύει τον κόσμο...
  Λοιπόν, αν γίνει πόλεμος,
  Δεν είναι με το μέρος μας!
  Και το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι στη λακκούβα. Φορούσε βέβαια μόνο σορτσάκι, μιας και κινούνταν τόσο γρήγορα σε κατάσταση μαχητικής έκστασης που μόνο εμπόδιζαν τα ρούχα του και έσκιζαν.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τη φίλη και συνάδελφό της εξολοθρευτή:
  - Ή μήπως θα τραγουδήσετε πραγματικά; Επιπλέον, είναι ακριβώς δικό σου!
  Ο ηθοποιός έγνεψε καταφατικά με ένα χαμόγελο που έμοιαζε με λύκο:
  - Τι νομίζεις, δεν μπορώ;
  Και ο Καλιγούλας των Δελφινιών άρχισε να τραγουδάει.
  Ω, αυτός ο κόσμος, είσαι τόσο λυπημένος,
  Μόνο μια θάλασσα δακρύων - ένας ωκεανός...
  Πού είναι το μεσημεριανό αστρικό μονοπάτι της ψυχής,
  Το νεκρό ουρλιαχτό ονειρευόταν να φτάσει στην Εδέμ!
  
  Περιέχει τον πάγο των καρδιών, παγωμένες κρούστες,
  Και η καύση των ζηλόφθονων παθών.
  Πόσο σκληρός, που είναι ακόμη και νέος στη σάρκα,
  Το θλιμμένο αηδόνι παίζει στο πένθος!
  
  Σαν τη βλέννα μιας ψείρας του ξύλου, το πνεύμα της ρουτίνας,
  Και η φθορά του τάφου από τις ανησυχίες.
  Μπορούμε όμως αν είμαστε ενωμένοι
  Βγάλτε τον κόσμο από το τέλμα!
  
  Διώξε την κακία του σύμπαντος,
  Το να σβήσεις τις κατάρες είναι ένα τρομερό σημάδι ..
  Δεν μπορούμε να αντέξουμε τα ηνία του πόνου,
  Αφήστε τον Διάβολο να γίνει σκόνη!
  
  Ο πλανήτης θα πετάξει γρήγορα τις αλυσίδες του,
  Ωστόσο, δεν θα φύγει από την τροχιά.
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ας συμπεριφερόμαστε ειλικρινά ο ένας στον άλλον
  Τότε ο λαός θα ξεσηκωθεί!
  
  Μπορείς να σηκωθείς χωρίς φόβο,
  Μην πιέζετε άλλους ανθρώπους...
  Για να μην κολυμπάει το κάθαρμα με λίπος,
  Για να μη γεράσει η μάνα μας!
  
  Θα πιούμε λίγο για αυτό,
  Κρασί πιο γλυκό από το μέλι της μέλισσας!
  Ας υπάρχουν προβλήματα στην πραγματικότητα ,
  Αλλά η ώρα του απολογισμού δεν έφτασε!
  
  Τότε θα χτίσουμε έναν ουράνιο παράδεισο,
  Όλα τα παιδιά θα χαίρονται για πάντα.
  Πετάμε σαν βέλος στην ουράνια πτήση,
  Ένα φωτεινό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
  Το τραγούδι τελείωσε και, μαζί του, το μαχόμενο ζευγάρι μετακόμισε από το τοπίο των ιταλικών Άλπεων στο ...
  Οι οβίδες εξερράγησαν και πολύ πιο σύγχρονα πυροβόλα όπλα εκτοξεύονταν. Εδώ είναι το Πορτ Άρθουρ, η θρυλική πόλη. Ήταν η πτώση του που σηματοδότησε την παρακμή της δυναστείας των Ρομανόφ και ολόκληρης της Αυτοκρατορίας συνολικά. Αν αυτό το φρούριο είχε σταθεί, δεν θα είχε γίνει επανάσταση τόσο μεγάλης κλίμακας. Το πολύ να έκαναν λίγο θόρυβο και να άπλωναν κάτω τα σφυροδρέπανα τους. Αλλά ήταν η ήττα εδώ που οδήγησε στην αλυσίδα των γεγονότων που προκάλεσαν τη Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση.
  Είναι καλό ή κακό αυτό; Η εκδήλωση είναι ακριβή. Εκατομμύρια θύματα και μετανάστες, αλλά αργότερα, η χώρα επιτάχυνε σημαντικά την ανάπτυξή της.
  Ακόμα κι αν με πολύ υψηλό κόστος, ο πληθυσμός της Ρωσίας μειώθηκε κατά εκατό εκατομμύρια ανθρώπους.
  Όπως λένε, η αιμορραγία θεράπευσε τον ασθενή.
  Αλλά τώρα υπάρχει μια ευκαιρία, έχοντας ανακαταλάβει το Port Arthur, να γυρίσουμε πίσω την ιστορία και να ακολουθήσουμε μια μοναδική γραμμή. Όταν, για παράδειγμα, οι Ρομανόφ διατηρούν την εξουσία, και μάλιστα στην αυταρχική εκδοχή. Αυτό είναι, φυσικά, επιστημονική φαντασία, αλλά ενδιαφέρουσα. Λοιπόν, αλήθεια, τι περιμένει τη Ρωσία αν διατηρηθεί η εκδοχή του τσαρισμού;; Στασιμότητα, ή το αντίστροφο, νίκη;; Θα γίνει το σύστημα της απόλυτης μοναρχίας πιο αποτελεσματικό από τις δυτικές δημοκρατίες;Η τελευταία έχει γίνει ήδη της μόδας. Πράγματι, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας του εικοστού πρώτου αιώνα και της Δύσης έχουν επιδεινωθεί σημαντικά. Μετά από αυτό, έγινε της μόδας να αναζητούμε εναλλακτικούς τρόπους στον δυτικό κοινοβουλευτισμό. Εμφανίστηκε η έννοια: διαχειριζόμενη δημοκρατία. Αυτό συμβαίνει όταν τυπικά υπάρχουν ελεύθερες εκλογές, αλλά στην πραγματικότητα τα αποτελέσματά τους είναι προκαθορισμένα εκ των προτέρων. Αλλά αυτή η μορφή διακυβέρνησης είναι ασταθής και το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία, για να διατηρήσει τη θέση του, περιορίζει ήδη τη δημοκρατία μέσω νομοθεσίας. Και μετά όλα πάνε προς τη δικτατορία, η αντιπολίτευση χάνει ήδη την εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο.
  Και τότε εκτοξεύεται ο μηχανισμός της καταστολής και του τρόμου ή, αντίθετα, συμβαίνει μια επανάσταση, είτε από πάνω, όπως επί Γκορμπατσόφ, είτε από κάτω, που επίσης συνέβη περισσότερες από μία φορές.
  Στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της Αυτοκρατορίας, όλα είναι πιο απλά. Ο βασιλιάς έχει απόλυτη εξουσία: να εκτελεί, να συγχωρεί, να διατάζει. Έχει τις υψηλότερες δικαστικές, εκτελεστικές και νομοθετικές εξουσίες. Υπάρχει ένα Κρατικό Συμβούλιο προσώπων που διορίζονται από τον μονάρχη, που μόνο τον συμβουλεύουν, και υπάρχουν αξιωματούχοι που εκτελούν τη θέληση του βασιλιά.
  Η Κρατική Δούμα περιόρισε τη μοναρχία του απολυταρχισμού, στερώντας από τον αυτοκράτορα το δικαίωμα να θεσπίζει νόμους και, εν μέρει, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του προϋπολογισμού. Αλλά το πιο σημαντικό, ήταν η Δούμα που έγινε γόνιμο έδαφος και οχιά για διάφορες συνωμοσίες. Αυτό είναι το αρνητικό του!
  Εν πάση περιπτώσει, ακόμη και η παρτιζάνα δεν ήταν αντίθετη να βοηθήσει τον βασιλιά. Η Μαργαρίτα ρώτησε τον Καλιγούλα τον νταή:
  - Άρα η επιλογή είναι ξεκάθαρη, ας επιτεθούμε!
  Το αγόρι εξολοθρευτής απάντησε:
  - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή! Φυσικά και επιτιθόμαστε!
  Και το χάος άρχισε. Έχοντας επιταχύνει με τη βοήθεια μαγικών ικανοτήτων στα εξακόσια χιλιόμετρα την ώρα, τα αγόρια χερουβείμ, σχεδόν χωρίς να δίνουν προσοχή στις εκρήξεις οβίδων και πυροβολισμών πολυβόλων, ξέσπασαν στις τάξεις του εχθρού. Ευτυχώς και ο καιρός ήταν άτυχος, βροχή και σκοτάδι. Ο Κουροπάτκιν δεν έχει στείλει ακόμη ανθρώπους στην επίθεση. Και έκανε προετοιμασία πυροβολικού. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο στρατηγός και πρώην υπουργός Άμυνας δεν ήταν ανόητος. Ο Κουροπάτκιν προσπάθησε να φροντίσει τους στρατιώτες και να πολεμήσει επιστημονικά. Αυτό ήταν που τον απογοήτευσε. Η αναποφασιστικότητα, η βραδύτητα, η επιθυμία να χτυπήσει σίγουρα, η δράση σύμφωνα με ένα πρότυπο - στέρησαν την επιτυχία της μάχης με τους γενναίους Ιάπωνες. Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε λόγος να περιμένουμε τις τολμηρές επιθέσεις του Σουβόροφ να καταλάβουν το Πορτ Άρθουρ εν κινήσει. Αλίμονο, ο Kuropatkin κέρδισε μόνο επειδή μετά το θάνατο του σώματος του Nogi, οι Ιάπωνες, επίσης χωρίς αλλαγή σχηματισμού , ανέβηκαν μπροστά, επιτιθέμενοι κατά μέτωπο. Και ως αποτέλεσμα, έριξαν νοκ άουτ τις τάξεις τους και γύρισαν πίσω.
  Αλλά τώρα ο Κουροπάτκιν έχει αιχμαλωτίσει και τα κοχύλια και τα δικά του.
  Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διεξάγετε βομβαρδισμούς πυροβολικού ακόμη και για αρκετές ημέρες, υπολογίζοντας τι θα συμβεί αν οι Ιάπωνες σπάσουν. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο αυτοκράτορας Νικόλαος έδωσε κατηγορηματική εντολή να εισβάλει αμέσως στο φρούριο και να τερματίσει τον καταστροφικό για το θησαυροφυλάκιο πόλεμο.
  Εδώ, φυσικά, ο Κουροπάτκιν βρίσκεται ανάμεσα σε βράχο και σκληρό μέρος. Αλλά το Port Arthur είναι ένα ισχυρό φρούριο, και τώρα που οι Ιάπωνες έχουν εγκατασταθεί σε αυτό - δοκιμάστε το, πάρτε το!
  Αλλά η Μαργαρίτα και ο Καλιγούλας των Δελφινιών, ψιλοκόβοντας με σπαθιά και ρίχνοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους με τα πόδια των παιδιών τους, αλλά ευκίνητες σαν λεπίδες προπέλας, κινήθηκαν κατά μήκος των προμαχώνων, καθαρίζοντάς τους από στρατιώτες. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να γνωρίζετε τα κυρίαρχα ύψη και στη συνέχεια θα είναι δυνατό να ανοίξετε το δρόμο για τα στρατεύματα επίθεσης.
  Ενώ τεμάχιζε τους σαμουράι, η Μαργαρίτα παρατήρησε έξυπνα:
  - Συνήθως πολεμούν για χάρη της προόδου, αλλά εμείς, όπως αποδεικνύεται, φαίνεται να παλεύουμε για την οπισθοδρόμηση!
  Το αγόρι ο Καλιγούλας χαμογέλασε:
  - Εννοείτε ότι η ανακατάληψη αυτού του φρουρίου θα ενισχύσει τη θέση της Αυτοκρατορίας;
  Και πραγματοποίησε μια ολόκληρη σειρά τεχνικών με σπαθιά. Έτσι κουβαλούσαν τα ξίφη του.
  Και τα γυμνά πόδια του αγοριού έδιναν χτυπήματα που έσπασαν κεφάλια, λαιμούς και οστά.
  Η Μαργαρίτα, γλείφοντας το αίμα από τα χείλη της που σκόρπισαν άφθονο από τα γρήγορα χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια της, επιβεβαίωσε:
  - Τουλάχιστον και έτσι! Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι ένας μονάρχης που κερδίζει πολέμους γίνεται δημοφιλής. Τουλάχιστον για λίγο. Τότε η νίκη ξεχνιέται και ο μέσος άνθρωπος, ή οι απλοί άνθρωποι, παρασύρεται σε μια συνηθισμένη εργασιακή ρουτίνα. - Το κορίτσι των παρτιζάνων με μια κλωτσιά , έχοντας γκρεμίσει έξι Ιάπωνες ταυτόχρονα και δύο τρυπήθηκαν από τη δική τους ξιφολόγχη από ένα δυνατό σπρώξιμο, πρόσθεσε. - Ίσως αυτό είναι απλώς μια προσωρινή αναστολή!
  Και πάλι κίνησε τη γυμνή της φτέρνα, νικώντας πέντε πολεμιστές της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, μεταξύ των οποίων και τρεις αξιωματικοί.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς, που κόβει τους Ιάπωνες σαν λάχανο, ο Καλιγούλας παρατήρησε λογικά:
  - Μετά τη νίκη, θα ξεκινήσει ραγδαία οικονομική ανάπτυξη στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα ζήσουν καλύτερα και τα επαναστατικά συναισθήματα θα μειωθούν.
  Ο νεαρός πολεμιστής κλώτσησε το κανόνι με τέτοιο τρόπο που μια ντουζίνα στρατιώτες σαμουράι πέταξαν ανάποδα . Προστέθηκε το αγόρι εξολοθρευτής. - Οι άνθρωποι συνήθως ξεσηκώνονται από την πείνα!
  Η Μαργαρίτα, βγάζοντας ένα κόκκαλο από ένα κομμένο κρανίο από το στόμα της, η σούβλα χτύπησε τρεις Ιάπωνες στρατιώτες, μόνο εν μέρει συμφώνησε:
  - Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια! Ναι, οι επαναστάσεις και οι ταραχές συνήθως υποκινούνται από μια επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση, αλλά ... Άλλωστε , οι Δεκεμβριστές δεν ανέλαβαν δράση λόγω της δικής τους φτώχειας.
  Το αγόρι πολεμιστής Καλιγούλας, έχοντας κάνει μια κίνηση πεταλούδας και έκοψε δώδεκα ιαπωνικά κεφάλια, συμφώνησε:
  - Σωστά, όχι λόγω φτώχειας! - Ο νεαρός πολεμιστής έκοψε μια ολόκληρη χούφτα πυροβολητές και πρόσθεσε. - Δεν είναι πάντα χρήσιμο να σκέφτεσαι με το στομάχι σου!
  Η Μαργαρίτα διόρθωσε, συνεχίζοντας να ψιλοκόβει βάναυσα, έτσι ώστε τα μέλη των Ιαπώνων σκορπίστηκαν:
  - Πιο συγκεκριμένα, το να σκέφτεσαι με το στομάχι σου δεν είναι ποτέ χρήσιμο!
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο εδώ συμφώνησε, κόβοντας τους σαμουράι και πετώντας τα κρανοφόρα κεφάλια τους σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και με μεγάλη προθυμία:
  - Έχεις εκατό τοις εκατό δίκιο! Δεν υπάρχει αντίρρηση!
  Ένας πολεμιστής και ένας πραγματικός πρωτοπόρος παρτιζάνος, και επιπλέον, η πιο γαλήνια πριγκίπισσα, έχοντας λάβει αυτόν τον τίτλο για τις υπηρεσίες της σε έναν από τους μαγικούς κόσμους, γρύλισε:
  - Και θα αφαιρέσουμε το λίπος από τον εαυτό μας! Ας είναι έτσι - banzai !
  Χωρίς να λυπάται ή να σταματήσει, ο Καλιγούλας, ψιλοκόβοντας με σπαθιά και σπάζοντας γιαπωνέζικα με τα πόδια του , τραγούδησε ακόμη και:
  Δεν ήταν μάταια που με έστειλαν στη Ρωσία,
  Σου φέρνει χάρη!
  Εν συντομία! Εν συντομία!
  Με λίγα λόγια - μείνετε ήσυχοι!
  Και μετά από τέτοια λόγια το αίμα κυλούσε ακόμα πιο βίαια. Κρίμα βέβαια για τους Ιάπωνες. Το έθνος είναι εργατικό και αξιοθαύμαστο, αλλά έχει πέσει κάτω από τη μυλόπετρα και τώρα αλέθεται σε αδιέξοδο. Ακριβώς τι θα συμβεί - αλεύρι ή αλεύρι, μια ερώτηση!
  Η ξυπόλητη παρτιζάνα Μαργαρίτα, φέρνοντας δεκάδες χτυπήματα σε ένα δευτερόλεπτο και σκαρφαλώνοντας ορμητικά, σκορπίζοντας τσαλακωμένα πτώματα, στον επόμενο προμαχώνα, δήλωσε, μετακινώντας το πόδι της στον επόμενο σαμουράι στο σαγόνι και με έναν εκπληκτικά εύστοχο αφορισμό:
  -Ο πόλεμος είναι ένα άθλιο πράγμα, δεσμευμένο με υψηλές σκέψεις!
  Ο Καλιγούλας, το αγόρι ηθοποιός που κινήθηκε έστω και λίγο πιο γρήγορα από την κοπέλα του και από τον γυμνό κορμό του με πλακάκια μυών, η βροχή έπλυνε αίμα και θραύσματα οστών, συνέχισε:
  - Ο πόλεμος εξαντλεί το σώμα, αλλά ενθαρρύνει το πνεύμα!
  Η Μαργαρίτα δημιούργησε έναν καταρράκτη τούμπες, διασχίζοντας τους Ιάπωνες και τραγούδησε μια φράση από ένα επιτυχημένο τραγούδι της δεκαετίας του εβδομήντα του εικοστού αιώνα:
  - Χαρά, χάρη και πλαστικότητα! Γενικά , ενδυνάμωση, δυναμικά ενθαρρυντική, σηκωθείτε από το κρεβάτι και κάντε γυμναστική!
  Ο Caligula Dolphins, με ένα χτύπημα από το μυώδες πόδι του στη βουβωνική χώρα, ανάγκασε τον Ιάπωνα συνταγματάρχη να πετάξει στον αέρα και αμέσως γκρέμισε δύο πολυβόλα που στέκονταν στον πύργο. Μηχανικά τέρατα που φτύνουν μόλυβδο, από αδράνεια, πέφτουν, χτυπούν τους δικούς τους , κουρεύοντας τις τάξεις. Το αγόρι του Εξολοθρευτή υποκλίθηκε:
  - Συγγνώμη, στενομάτη , αλλά ήθελα να είμαι πρώτος! Και όχι μόνο ήθελα, αλλά θα το κάνω!
  Η Μαργαρίτα, γκρεμίζοντας έναν άλλο πύργο με πολυβόλα κατασκευασμένα στις ΗΠΑ με το γυμνό της πόδι ενώ πηδούσε, λογικά παρατήρησε:
  - Δεν είναι κακό να είσαι πρώτος, σίγουρα, αλλά δεν πρέπει να μαγειρεύουν τις μπάλες από πίσω!
  Το αγόρι-ηθοποιός Καλιγούλας, πετώντας ένα βλήμα με τα γυμνά του δάχτυλα, η ισχυρά εκρηκτική σιμόζα έσκασε σκορπίζοντας τον σαμουράι, είπε:
  - Αυτός που βράζει τις μπάλες νύχτα μέρα δεν θα επιτρέψει να τον φάνε ζωντανό!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και πήδηξε και χτύπησε το γυμνό της πόδι στο μέταλλο του πύργου του πολυβόλου. Ο ανοξείδωτος χάλυβας αναπηδά και οι Ιάπωνες αξιωματικοί πετάνε ανάποδα, με τα μποτισμένα άκρα τους να φτερουγίζουν. Πραγματικά, έμοιαζαν με έντομα.
  Η Μαργαρίτα μίλησε και εδώ:
  - Ένας αλήτης μπορεί να φορέσει ακόμα και "μπότα" με τακούνι!
  Ο Καλιγούλας ο χούλιγκαν, χτυπώντας επίσης ένα όπλο σε ένα άλμα και αναγκάζοντας τους πάντες να πετάξουν μακριά, παρατήρησε:
  - Οι "μπότες" δεν βάζουν παπούτσια σε κάποιον που δεν έχει το μυαλό να γυαλίσει παπούτσια!
  Η Μαργαρίτα απάντησε γυρίζοντας ξανά και κόβοντας μια ολόκληρη διμοιρία Ιαπώνων. Το κορίτσι του Terminator έλαμψε και εδώ:
  - Παραδόξως, υπάρχουν πολλοί τίμιοι άνθρωποι στην κορυφή, αλλά υπάρχουν λίγοι ανάμεσά τους που μπορούν να κάνουν χωρίς δόλια πονηριά στην ανάπτυξη της καριέρας τους!
  Ο Καλιγούλας στριφογύρισε σαν τυλιγμένος επάνω, γκρεμίζοντας και κόβοντας τους Ιάπωνες και εύλογα διαβεβαίωσε:
  - Ένας πολιτικός παίζει δίκαια όσο συχνά ένας ανθρακωρύχος κατεβαίνει σε ορυχείο με λευκό παλτό, και το κίνητρο είναι το ίδιο: να αποσπά επιδοτήσεις για να πλύνει μια αμαυρωμένη φήμη!
  Η Μαργαρίτα απάντησε σε αυτό, τινάζοντας αίμα από τα μαλλιά της:
  -Πολιτικός, είναι ψεύτης στη ζωή και υποκριτής στις πράξεις, αλλά ο θάνατος είναι δίκαιος και με αυτόν τον απατεώνα!
  Το αγόρι του Εξολοθρευτή έσπασε ένα ιαπωνικό όπλο, σπάζοντας τα οστά δύο δωδεκάδων στρατιωτών της Αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ήλιου και απάντησε:
  - Ο θάνατος είναι έντιμος στο ότι έρχεται πάντα, αλλά είναι αυθαίρετος στην επιλογή της ώρας της επίσκεψής του!
  Το Πορτ Άρθουρ είναι μια μεγάλη πόλη και έχει πολλές αμυντικές γραμμές. Έτσι, δυστυχώς και ευτυχώς, οι μαχητές έχουν αρκετό χρόνο για να πολεμήσουν.
  Το αγόρι μαχητής Καλιγούλας, κόβοντας τους μαχητές με σπαθιά, πετώντας ακόμη και ένα μπιζέλι αφανισμού με το γυμνό του πόδι, ξεσκίζοντας τους σαμουράι, τραγούδησε:
  - Πόσο δεν προσπάθησα, πόσο δεν προσπάθησα! Δεν έχει σημασία αν κάποιος ήταν εκεί για να πολεμήσει!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας έναν άλλο γόνο στρατιωτών που πέθαιναν κάτω από τα χτυπήματα μιας παρτιζάνας που έλαμψε σαν κεραυνός, παρατήρησε:
  - Και ως ένα βαθμό, εμείς οι ίδιοι ζητάμε αγώνα. Τελικά, παραδέξου το, Καλιγούλα, ήθελες να πας στο Πορτ Άρθουρ;
  Ο νεαρός εξολοθρευτής είπε με ειλικρίνεια:
  - Φυσικά! Αυτή ήταν η πιο παθιασμένη μου επιθυμία.
  Η Μαργαρίτα, το κορίτσι των παρτιζάνων, που πάλι έκοψε τους Ιάπωνες σαν ξυράφι, γέλασε:
  - Λοιπον ναι! Σώστε τη Ρωσία από την πιο επιθετική ήττα σε ολόκληρη τη χιλιετή ιστορία των πολέμων της χώρας μας!
  Το αγόρι Καλιγούλας έκοψε δύο δωδεκάδες Ιάπωνες με μερικές κούνιες, διόρθωσε τη σύντροφό του:
  - Η πιο επιθετική ήττα, ίσως, ήταν κατά τον πρώτο πόλεμο με την Τσετσενία.
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά, επιταχύνοντας μάλιστα τη διαδικασία κοπής:
  - Αναμφίβολα! Ο αντίπαλος που χάσαμε είναι πολύ αδύναμος! Υπήρχε τόσα πολλά από αυτή την Τσετσενία, και ακόμη και οι μισοί από αυτούς πολέμησαν για εμάς.
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο γέλασε, προσπαθώντας να προλάβει τον σύντροφό του στη διαδικασία της εξόντωσης:
  - Πώς γαβγίζει ο Μόσκα σε έναν ελέφαντα!
  Η Μαργαρίτα το παρατήρησε λογικά, τινάζοντας πάλι κόκαλα και ματωμένα ψίχουλα από τα μαλλιά της, το χρώμα του χιονιού, με μια σκόρπιση χρυσού, συνεχίζοντας να εξοντώνει τους γενναίους Ιάπωνες που δεν ήθελαν να παραδοθούν, με αυξανόμενη ένταση, με χέρια και πόδια:
  - Όταν ο στρατός και ο λαός δεν θέλουν να πολεμήσουν, τότε γίνονται τέτοια θαύματα. Και στον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας, και στον ρωσο-ιαπωνικό πόλεμο.
  Ο Καλιγούλας των Δελφινιών αναγκάζεται, ενώ εξοντώνει τους σαμουράι, να συμφωνήσει:
  - Εχεις δίκιο! Ο λαός της Ρωσίας, δυστυχώς, δεν θέλει να πολεμήσει τους Ιάπωνες. - Και ο νεαρός μαχητής, αφήνοντας μια ολόκληρη παρέα σαμουράι με κομμένα κεφάλια, πρόσθεσε:
  - Στο πρόσωπό μας όμως έχει εμφανιστεί ένας θαυματουργός παράγοντας, που θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε τον αντιλαϊκό πόλεμο. Είναι ακόμη συμβολικό ότι σε έναν πόλεμο χωρίς βασιλιά στο κεφάλι, τα χερουβίμ βοηθούν!
  Η Μαργαρίτα, φτύνοντας αίμα από τα χείλη της και πετώντας δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά της πέλματα, τρυπώντας τους Ιάπωνες μέχρι θανάτου, παρατήρησε:
  - Και όμως μια τρίτη παρέμβαση από μέρους μας είναι απαραίτητη!
  Ο Καλιγούλας, το αγόρι, έχοντας αφήσει μια άλλη σειρά πτωμάτων κομμένα σε θραύσματα, χωρίς να αμφιβάλλει ιδιαίτερα, ρώτησε ωστόσο:
  -Είσαι σίγουρος γι 'αυτό?
  Ο νεαρός πολεμιστής, ολοκληρώνοντας την εξόντωση των Ιαπώνων στο Πορτ Άρθουρ, επιβεβαίωσε με έναν αναστεναγμό:
  - Στη θάλασσα, το Τόγκο είναι πολύ δυνατό. Και τι είδους διοικητής, ή ακριβέστερα ναυτικού διοικητή Rozhdestvensky, είναι δυστυχώς πολύ γνωστό. Τα παιδιά είναι πιθανώς ακόμα καλύτερα στις ναυτικές στρατηγικές!
  Ο Καλιγούλας, που πετσοκόβει τους σαμουράι χωρίς έλεος, αναγκάζεται να συμφωνήσει με το προφανές :
  - Φυσικά, με ένα τέτοιο άτομο όπως ο Rozhdestvensky, ακόμη και έχοντας λάβει επτά επιπλέον καταδρομικά μάχης που κατασκευάστηκαν στην Αργεντινή και έχοντας επισκευάσει τα πλοία της πρώτης μοίρας του Ειρηνικού που ανυψώθηκε από τον πυθμένα, δεν μπορεί κανείς να υπολογίζει στη νίκη. Ειδικά αν θυμάστε ότι πενήντα ένα ρωσικά πλοία πολέμησαν στην Τσουσίμα, και μόνο ένα ιαπωνικό αντιτορπιλικό βυθίστηκε!
  Η Μαργαρίτα, ενθουσιασμένη, έσπασε την κάννη του όπλου και με άλλη μια κούνια του σπαθιού τεσσάρων Γιαπωνέζων και με μια κοφτερή βελόνα άλλων τριών, πρόσθεσε:
  - Και είναι επίσης σημαντικό ότι η μοίρα του γενναίου ναυάρχου μπορεί κάλλιστα να αναχαιτιστεί πριν φτάσει στη βάση από το άπιαστο και σαρκοφάγο Τόγκο . Από αυτή την άποψη, η θέση του στόλου Rozhdestvensky είναι εξαιρετικά δύσκολη.
  Ο Καλιγούλας, το αγοροκόριτσο, εκτοξεύοντας με τα πόδια του εύστροφα σαν μαϊμού, ένα άλλο κοχύλι που σκότωσε τους Ιάπωνες σαν νάρκη ξηράς, ειρωνεύτηκε:
  Σαν Σουηδός κοντά στην Πολτάβα,
  Ο Ροζντεστβένσκι μπήκε σε μπελάδες...
  Φαίνεται γενναίος
  Στην πραγματικότητα, είναι το αντίθετο!
  Το κορίτσι των παρτιζάνων, συνεχίζοντας να τεμαχίζει τον εχθρό με διπλάσια δύναμη, και αφήνοντας μια μάζα από πτώματα, λογικά και με υπολογισμό, σημείωσε:
  - Εάν δεν νικήσετε την Ιαπωνία στη θάλασσα, τότε ο επίμονος σαμουράι θα πολεμήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, και το θησαυροφυλάκιο του ρωσικού στέμματος είναι ήδη άδειο και οι άνθρωποι βρίσκονται στην άκρη. Πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα τη μάχη με μια ηχηρή νίκη. Διαφορετικά, θα υπάρξει επανάσταση και η ανάδυση ενός ενδεχομένως περιττού και επιζήμιου για τη Ρωσία κοινοβουλίου!
  Ο Καλιγούλας, ο ηθοποιός-αγόρι, αγκώνασε τον Ιάπωνα στρατηγό και τον έκανε να πετάξει στα ύψη, και την ίδια στιγμή γκρέμισε τρεις μασκοφόρους τύπους που προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να αναπτύξουν έναν πρωτόγονο εκτοξευτή βομβών. Το αγόρι εξολοθρευτής είπε:
  - Αν υπάρχει αρκετός χρόνος, πού θα πάνε;
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους Ιάπωνες σε θραύσματα και ένα αιματηρό χάος, σημείωσε με αισθητή ανησυχία:
  - Υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ. Τώρα κινούμαστε έτσι από φρούριο σε οχυρό. Τι γίνεται με τη θάλασσα;
  Ο Tomboy Caligula γέλασε και έβγαλε μια σπίθα από τα μάτια του που χτύπησε την αποθήκη πυρομαχικών. Έγινε μια έκρηξη που πέταξε ένα ολόκληρο τάγμα Ιαπώνων στρατιωτών στον αέρα.
  Το αγόρι ηθοποιός φώναξε πάνω στο βρυχηθμό:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Με τα δεδομένα μας, κολυμπάμε καλά, δεν θα πνιγούμε με τα σπαθιά. Θα κολυμπήσει από θωρηκτό σε θωρηκτό, καθαρίζοντας τα καταστρώματα!
  Η Μαργαρίτα, της οποίας τα ξίφη, σαν κοφτερό ξυράφι, έκοψαν πολυάριθμους, γενναίους, αλλά παράλογα ετοιμοθάνατους στρατιώτες, χαμογέλασε ως απάντηση με ακόμη πιο έντονα κοφτερά δόντια:
  - Είσαι σίγουρα γίγαντας της σκέψης!
  Ο Καλιγούλας των Δελφινιών, σκίζοντας τους Ιάπωνες σαν να ήταν παιχνίδι στον υπολογιστή, απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αν πάρουμε την ταχύτητα της σκέψης, τότε στην πραγματικότητα δεν έχουμε όμοιο !
  Η κοπέλα του Terminator συμφώνησε με αυτό και για να είναι πειστική, πέρασε μέσα από ένα ολόκληρο τάγμα σαμουράι.
  Και άφησε πίσω της ένα ματωμένο ίχνος με ίχνη από τα γυμνά, λαξευμένα πόδια του κοριτσιού.
  Παράλληλα δήλωσε:
  - Και η ταχύτητα των σωμάτων, που είναι πολύ πιο σημαντική!
  Μαζί, και βιαζόμενοι με τέτοια ταχύτητα, πρέπει να είστε σε θέση να διατηρήσετε την ισορροπία και να μην πέσετε. Ο Καλιγούλας ο χούλιγκαν λίγο πολύ τα καταφέρνει. Γενικά, μιλώντας θεωρητικά, μια απολυταρχία χωρίς σύνταγμα δεν θα έπρεπε να υπάρχει για πάντα στη Ρωσία. Το παράδειγμα των δυτικών χωρών με τα κοινοβούλιά τους είναι πολύ μεταδοτικό. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι ολιγάρχες θέλουν να ασκήσουν την εξουσία τους όχι μόνο στην οικονομική, αλλά και στην πολιτική πτυχή. Προς το παρόν είναι λίγο πολύ φιλικοί με την απολυταρχία, και μια πιθανή νίκη στον Ειρηνικό Ωκεανό και η επακόλουθη επέκταση στην Κίνα θα ενισχύσει αυτή τη φιλία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρεμπιπτόντως, ο ρωσο-ιαπωνικός πόλεμος είναι επίσης πολύ σημαντικός από μακροπρόθεσμη προοπτική. Η δημιουργία της Κίτρινης Ρωσίας και η συμπερίληψη όχι μόνο της Μαντζουρίας, αλλά και άλλων κινεζικών περιοχών, θα μπορούσε να οδηγήσει στην τελική διαίρεση της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Αυτό σημαίνει ότι ο πανίσχυρος κινεζικός κολοσσός στον εικοστό πρώτο αιώνα, που ισχυρίζεται ότι είναι Υπερδύναμη και παγκόσμια ηγεμονία, δεν θα μπορέσει να υπάρξει ως κράτος.
  Και πιθανότατα, χωρίς την Οκτωβριανή Επανάσταση, η κατάρρευση του παγκόσμιου αποικιακού συστήματος δεν θα συμβεί. Ο κόσμος θα είναι πιο ορθολογικός και πιο ασφαλής από ό,τι στον εικοστό πρώτο αιώνα, όταν υπάρχουν περισσότερα από διακόσια κράτη σε έναν μικρό πλανήτη. Αντίθετα, θα προκύψουν αρκετές αυτοκρατορίες, ίσως ακόμη και η ρωσική να γίνει η πιο ισχυρή, ή τουλάχιστον η πιο εκτεταμένη.
  Δεν είναι τόσο δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί σε περίπτωση νίκης επί της Ιαπωνίας. Πιθανότατα , η Γερμανία, για την οποία ο ρωσικός στρατός θα γίνει μεγάλη αυθεντία, δεν θα διακινδυνεύσει να κηρύξει πόλεμο στη Ρωσία. Ίσως όμως θα θέλει έναν πόλεμο σε ένα μέτωπο, χτυπώντας το Βέλγιο και τη Γαλλία.
  Ωστόσο, ο Τσάρος Νικόλαος είναι τέτοιος που μπορεί κάλλιστα να επιτεθεί , όπως συνέβη στην πραγματική ιστορία, στα μετόπισθεν. Λοιπόν, τουλάχιστον για να μην γίνουν πολύ δυνατοί οι επιθετικοί Γερμανοί.
  Μετά πάλι ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ρωσία μπορεί να έχει κινεζικές μεραρχίες και έναν ισχυρό στόλο του Ειρηνικού στο μέτωπο, κάτι που θα είναι ένα συν, αλλά ... Στην πραγματική ιστορία, η Ιαπωνία πολέμησε στο πλευρό της Αντάντ, στην ίδια εναλλακτική, μπορεί να δείξει η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου επιθυμία για εκδίκηση. Και τότε θα έχουμε ένα δεύτερο μέτωπο στα ανατολικά. Και αυτό δεν είναι πολύ σπουδαίο .
  Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς να περιμένει σημαντική ενίσχυση του ρωσικού στρατού, σε σύγκριση με την Πραγματική Ιστορία. Αν και, φυσικά, μια ταχεία οικονομική ανάκαμψη θα μπορούσε να ξεκινήσει νωρίτερα, όχι το 1909, αλλά το 1906, και να είναι ακόμη πιο απότομη. Εξάλλου, η νίκη της Ρωσίας θα μπορούσε να ενισχύσει την πίστη τόσο των ξένων όσο και των εγχώριων επενδυτών στο κυβερνών καθεστώς και η εισροή κεφαλαίων θα ήταν μεγαλύτερη από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει τη χρηματοδότηση του στρατού. Εκτός βέβαια και αν η τσαρική κυβέρνηση αποδειχτεί πολύ σίγουρη για τον εαυτό της. Όταν, συγκεκριμένα, φαίνεται ότι θα νικήσουμε τους πάντες και θα τους κυλήσουμε στην άσφαλτο. Κατ' αρχήν, η έκβαση του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι καθόλου προφανής. Και ίσως τότε, για να λυθούν όλα καλά, να χρειαστεί να επέμβουμε και τέταρτη φορά.
  Αν και δεν αποκλείεται κατ' αρχήν το ενδεχόμενο να μην υπάρξει καθόλου Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Σε αυτή την περίπτωση ... Είναι ήδη δύσκολο να πούμε πώς θα εξελιχθούν τα περαιτέρω γεγονότα. Πόσο καιρό θα κυβερνά ο τσάρος Νικόλαος Β' και ποιος θα τον διαδεχθεί; Ο Τσαρέβιτς Αλεξέι είναι σε αμφιβολία• μπορεί να μην ζήσει μέχρι την ενηλικίωση. Ο αδερφός Μιχαήλ και τα παιδιά του; Τόσο αυτή όσο και άλλες επιλογές είναι δυνατές.
  Πόσο μπορεί να ζήσει ο Νικόλαος Β'; Δεν υπήρχαν μακρόβια συκώτια μεταξύ των Ρομανόφ, αλλά, γενικά, ένας τσάρος που έπινε λίγο και δεν κάπνιζε μπορούσε να ζήσει πολύ καιρό. Και παρόλο που του απέδιδαν πραότητα και καλοσύνη στην καρδιά, δεν ήταν φιλελεύθερος. Άρα είναι απίθανο ο αυτοκράτορας να χορηγήσει σύνταγμα χωρίς ακραίες πιέσεις. Ωστόσο, οι δρόμοι του Κυρίου είναι ανεξερεύνητοι. Όλα μπορούν να συμβούν με τον λιγότερο αναμενόμενο τρόπο. Και ο λύκος γίνεται αρνί, και το αρνί σε λύκο!
  Και τώρα είναι εξωτερικά τόσο όμορφα και χαριτωμένα παιδιά - ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αρκετά τρυφερής ηλικίας, που καθαρίζουν φρούριο μετά από οχυρό και προμαχώνα μετά από προμαχώνα. Εδώ, για παράδειγμα, είναι το κύριο βουνό με το απλό όνομα Βυσόκα. Από εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το λιμάνι με τα ρωσικά πλοία της πρώτης μοίρας του Ειρηνικού να επισκευάζονται, καθώς και άλλες πλατείες και προσεγγίσεις προς την πόλη.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας με σιγουριά πολλούς και αιμορραγικούς Ιάπωνες, διατάζει:
  - Λοιπόν, να το καθαρίσουμε κι εμείς;
  Το αγόρι μαχητής Καλιγούλας, τελειώνοντας τον τελευταίο σαμουράι με τα ξίφη του, απάντησε σαρκαστικά:
  - Φυσικά, θα καθαρίσουμε και θα ξανακαθαρίσουμε!
  Και το ζευγάρι όρμησε στα ύψη με ταχύτητα μαχητικού αεροσκάφους. Πρέπει να βιαζόμαστε. Τον Μάρτιο, οι νύχτες δεν είναι τόσο μεγάλες και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και με την ταχύτητά τους, είναι απίθανο να αποφευχθούν εντελώς χτυπήματα από πολυάριθμα μουσκέτα, δηλαδή τουφέκια και, κυρίως, πολυβόλα .
  Είναι καλό που δεν υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα. Και κάπως πιο ήρεμη. Ο ήλιος που ανατέλλει δεν βιάζεται να διώξει το σκοτάδι από τη βροχή και τη γαλακτώδη ομίχλη που γεμίζει τα πάντα.
  Έχει παγωνιά το πρωί και η κρούστα του πάγου τσακίζει κάτω από τα σκληρά πόδια των τύπων του Terminator, που, ακόμα κι αν ήθελαν, δεν θα φορούσαν τα παπούτσια τους - θα έσκιζαν. Και τα πόδια τους είναι επίσης όπλα όχι χειρότερα από τα πιο ευκίνητα χέρια. Η κρούστα του πάγου τσακίζει, αλλά δεν παρεμβαίνει καθόλου στο να πετάξει μέχρι την κορυφή και να συνεχίσει την καταστροφή εκεί, συμπεριλαμβανομένου του σέρβις των όπλων έντεκα ιντσών.
  Σε τι χρησιμεύουν τέτοιοι κορμοί; Αλλά δεν μπορείτε να χτυπήσετε στόχους σαν αυτούς με μεγάλα όπλα, αλλά είναι πολύ εύκολο να καθαρίσετε τους φρουρούς. Η Μαργαρίτα, έχοντας πετάξει μια ντουζίνα Ιάπωνες στην άβυσσο με ένα πικάπ, ούρλιαξαν τρομερά καθώς έπεσαν, είπε:
  - Οπότε η αναμέτρηση συνεχίζεται με ωραίο τρόπο ...
  Το αγόρι εξολοθρευτής Καλιγούλας γέλασε, πέταξε μια ντουζίνα γενναίους Ιάπωνες πολεμιστές στην άβυσσο και παρατήρησε με απόλαυση:
  - Γίνεται ακόμα και βαρετό...
  Η Μαργαρίτα το κούνησε με το χέρι, πετώντας το κομμένο κεφάλι της σε ένα τόξο στον σύντροφό της:
  - Είναι εντάξει. Είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό. Ή θα θέλατε μια μονομαχία με μάγους;
  υπερδυνάμεις είχε τώρα , μασούσε σιδερένια φασόλια σαν φίδι και απάντησε:
  - Δεν θα αρνιόμουν , αλλά στον εικοστό αιώνα υπάρχουν λίγες πιθανότητες να τους σκοντάψουμε !
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας άλλες ντουζίνες Ιάπωνες για σκισμένο κρέας, γέλασε:
  - Μα κοίτα, νίντζα!
  Πράγματι, δύο δωδεκάδες μασκοφόροι μαχητές με μαύρες ρόμπες έσπευσαν να επιτεθούν στον πολεμιστή. Και είναι οπλισμένοι με σπαθιά, δύο σε κάθε χέρι. Για τους ανθρώπους, οι νίντζα κινούνταν καλά. Θα μπορούσε κανείς να νιώσει την εξαιρετική προετοιμασία και την άγρια εκπαίδευση από την πρώιμη παιδική ηλικία. Αλλά στην πραγματικότητα, τι μπορεί να αντιπαρατεθεί στα χερουβείμ; Η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ των αθανάτων, των παιδιών με τη βοήθεια της μαγείας και των ανθρώπων είναι πολύ μεγάλη. Και οι νίντζα, αν και καλά εκπαιδευμένοι μαχητές, εξακολουθούν να είναι άνθρωποι.
  Η Μαργαρίτα έκοψε δύο από αυτά αμέσως με έναν γρήγορο ανεμόμυλο και έτσι φόρτωσε την τρίτη με το γυμνό, κοριτσίστικο, κομψό, αλλά θανατηφόρο πόδι της στη βουβωνική χώρα, που πέταξε πάνω από πενήντα μέτρα ψηλά και έσκισε το κοντάρι της σημαίας από τον πύργο. Η Μαργαρίτα καταπολέμησε τα αστέρια που της πέταξαν και, συνεχίζοντας να κινείται, έκοψε άλλα τρία και σκότωσε τον τέταρτο πετώντας τρία στιλέτα με τα δάχτυλα των ποδιών της. Ο νίντζα ξέφυγε από δύο, αλλά ο τρίτος, πετώντας κατά μήκος μιας σπασμένης τροχιάς, προσγειώθηκε ακριβώς στην καρδιά.
  Στη μάχη μπήκε και ο αγοροκόριτσος Καλιγούλας. Έκοψε στη μέση τον νίντζα με το μωβ στεφάνι και εξαπέλυσε μια ακόμη πιο γρήγορη επίθεση που γκρέμισε τα κεφάλια των μασκοφόρων που προσπαθούσαν να επιτεθούν στα ζευγάρια του.
  Οι μαύροι αόρατοι άνδρες δεν τα παράτησαν, αλλά ήταν πολύ αργοί σε ταχύτητα σε σύγκριση με το αγόρι και το χερουβείμ που τους επιτέθηκαν. Δεν είχαν καθόλου ευκαιρία.
  Η Μαργαρίτα, στην ακαταμάχητη κίνηση ενός γρήγορου φαντάσματος, τραγούδησε μάλιστα:
  - Σύντομα θα με ξεχάσεις, θα πας στο Σεόλ σαν βρεγμένη βροχή! Άλλοι άγγελοι μας υπηρετούν και εσύ θα μπεις στο φέρετρο με τον Δράκουλα!
  Ο νίντζα έπεσε, κομματιασμένος, πιτσιλίζοντας αίμα σαν ώριμα καρπούζια κάτω από το μπαλτά. Και δεν σταμάτησαν να επιτίθενται. Αλλά ... Και οι είκοσι τρεις μεγάλοι μαχητές έπεσαν στη μάχη. Μετά από αυτό, το υπέροχο ζευγάρι πέρασε στο να τελειώσει τους επιζώντες υπηρέτες στα όπλα...
  Η ομίχλη είχε ήδη αρχίσει να διαλύεται και ο Ήλιος άρχισε να λάμπει πιο δυνατά. Και οι γενναίοι πολεμιστές μετακινήθηκαν σε άλλη γραμμή άμυνας. Η επίθεση δεν είχε αρχίσει ακόμη και έπρεπε να πολεμήσουμε μόνοι μας. Ωστόσο, οι μαχητές δεν ένιωθαν ακόμη σοβαρά κουρασμένοι, αλλά ήθελαν απλώς να φάνε. Λοιπόν, αρχίσαμε πάλι να τρώμε ωμό κρέας αλόγου. Λοιπόν, δεν υπάρχουν άνθρωποι, τελικά.
  Το αγόρι εξολοθρευτής Καλιγούλας, πετώντας μια βελόνα με το γυμνό του πόδι, τρυπώντας με αυτήν αρκετούς Ιάπωνες, μίλησε:
  - Η πιο δύσκολη σκλαβιά είναι να είσαι σκλάβος του στομάχου - ο κύριος είναι ανελέητος, ανεξάρτητα από το κενό ή την πληρότητα!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό, συνεχίζοντας να κόβει τους σαμουράι που ακόμα σέρνονταν, σαν αμέτρητες ακρίδες, που διαπερνούσαν κύματα. Ανάμεσα στους Ιάπωνες υπήρχαν πολύ νεαρά παιδιά, περίπου δεκαέξι ή δεκαεπτά ετών, και ήταν τόσο δυσάρεστο να τους σκοτώσεις. Προφανώς οι αρχές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έχουν αποξεσπάσει όλα τα αποθέματά τους για πόλεμο. Αλλά ο Κουροπάτκιν, τον οποίο όλοι έφτυσαν και έφτυσαν, παρόλα αυτά φρόντιζε τους στρατιώτες και έχασε πολύ λιγότερα από τους Ιάπωνες. Και για αυτό θα πρέπει να του αποδοθούν τα εύσημα. Και σταδιακά οι ιαπωνικές μονάδες πολέμησαν καλύτερα, και φρέσκες, καλά εκπαιδευμένες δυνάμεις έφτασαν από το ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας. Συμπεριλαμβανομένων των συνταγμάτων φρουρών.
  Η παρτιζάνα σκέφτηκε ότι κάτι παρόμοιο συνέβη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι τρομεροί Γερμανοί προχώρησαν και σημείωσαν επιτυχία έως ότου οι επίλεκτες μονάδες τους χτυπήθηκαν εντελώς, ή σχεδόν εντελώς, νοκ άουτ. Μετά από αυτό, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον Κόκκινο Στρατό.
  Είναι αλήθεια ότι πρέπει να ειπωθεί ότι οι μονάδες προσωπικού του Κόκκινου Στρατού χτυπήθηκαν επίσης. Και αυτό, πράγματι, αποδείχθηκε πρόβλημα.
  Η Μαργαρίτα όρμησε στη μάχη με τα λόγια:
  - Ο Θεός δεν θα σε παρατήσει, το γουρούνι δεν θα σε φάει, και οι κακοί δράκοι θα συλληφθούν!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 12.
  Η Ντομίνικα επέστρεψε στην Ακαδημία του Δράκου μόνο για λίγο. Έμαθε ξανά γρήγορα πολλές δεκάδες ξόρκια και μερικές σύνθετες λέξεις.
  Τότε τρία κορίτσια: ένα ξωτικό, ένα χόμπιτ και ένα θηλυκό τρολ, έπαιξαν μαζί της πετώντας μαγικές πέτρες ψηλότερα.
  Η Ντομίνικα τους κέρδισε. Και οι ίδιες οι πέτρες έλαμπαν πολύ έντονα και λαμπύριζαν, σαν σταγόνες δροσιάς στις ακτίνες των τεσσάρων φωτιστικών.
  Μετά από αυτό, οι μάγισσες της έδωσαν δύο δαχτυλίδια με πέτρες από κάθε πόδι, έτσι ώστε ο πολεμιστής να ενισχύσει τα ξόρκια της για χάρη ενός μεγάλου στόχου: να σώσει το ισχυρότερο φύλο.
  Τώρα σχεδόν όλα τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της ηθοποιού, εκτός από το μικρό δάχτυλο, είχαν μαγικά δαχτυλίδια. Και έγινε ακόμα πιο δυνατή στη μαγεία από πριν. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κορίτσι ικανό να καταστρέψει μια πόλη και να χτίσει ένα παλάτι.
  Και έτσι γρήγορα έμαθε άλλα εκατό ξόρκια, και αντί να ξεκουραστεί, κάθισε στο γούνινο χαλί. Βυθίστηκε στη θέση του λωτού και σχεδόν αμέσως η διανοητική της ουσία και η ψυχή, και το σώμα της διπλό, βρέθηκαν σε ένα παράλληλο σύμπαν, μαζί με μια μαχητική ομάδα, αν και εξωτερικά νεαρή.
  Ένας στρατός παιδιών, με επικεφαλής ένα κουαρτέτο μαχητών, συνέχισε να πολεμά ορδές αρουραίων στη χώρα της κακής μάγισσας Μπαστίντα.
  Οι πρώτες ομάδες σαρκοφάγων τρωκτικών θανατώθηκαν ή γνώρισαν μεταμορφώσεις.
  Τότε εμφανίστηκαν τα χωράφια όπου δούλευαν τα δύστυχα παιδιά σκλάβοι. Τους παρακολουθούσαν μεγάλοι επιτηρητές αρουραίων στο μέγεθος αξιοπρεπών κάπρου. Κρατούσαν μαστίγια στα πόδια τους και μαστίγωναν ημίγυμνα αγόρια και κορίτσια.
  Η Ντομίνικα ήταν αγανακτισμένη:
  - Τι κακό είναι όταν τα παιδιά υποφέρουν!
  Και με θυμό έριξε αρκετούς κεραυνούς ταυτόχρονα στους αρουραίους και μετατράπηκαν σε μεγάλες, καλυμμένες με σοκολάτα γιαγιάδες.
  Τα παιδιά-σκλάβα ούρλιαξαν έκπληκτα και μετά όρμησαν σε ένα τόσο ορεκτικό και μυρωδάτο φαγητό. Και ας σκίσουμε κομμάτια από αυτό.
  Η Ντομίνικα κούνησε ξανά το μαγικό της ραβδί και έκανε ξανά μεταμορφώσεις, μετατρέποντας τους άθλιους αρουραίους σε νόστιμα πιάτα, ουρλιάζοντας:
  Παιδιά, αυτά είναι τα αστέρια στον ουρανό,
  Τα λουλούδια φυτρώνουν στα λιβάδια...
  Θα υπάρχει χαρά στον πλανήτη,
  Όμορφα όνειρα θα ανθίσουν!
  Η Μαργαρίτα, που είχε και μεταμορφώσεις, λογικά σημείωσε:
  - Έχεις μεγάλη εσωτερική ζεστασιά και καλοσύνη!
  Ξαφνικά, σαν τζακ στο κουτί, εμφανίστηκε ένας τεράστιος αρουραίος σαν δεινόσαυρος. Άνοιξε το στόμα της και ούρλιαξε κάτι εκκωφαντικό.
  Και τα δύο κορίτσια είναι μάγισσες, πώς θα απελευθερώσουν αστραπές και πάλσαρ σε αυτήν, και από μαγικά ραβδιά, και από δαχτυλίδια στα γυμνά πόδια τους. Και το συνδεδεμένο ρεύμα ενέργειας χτύπησε ένα τεράστιο τέρας, ύψους είκοσι πέντε μέτρων. Κατέρρευσε, και αμέσως γύρισε για να δει τα πολλά διαφορετικά, πλούσια και ποικίλα πιάτα στο μακρύ τραπέζι. Και εδώ, μεταξύ άλλων, υπήρχαν χρυσά ποτήρια κρασιού με μεγάλη ποικιλία από παγωτό.
  Τα παιδιά σκλάβων άρχισαν να εγκαταλείπουν τη δουλειά περιμετρικά και να επιτίθενται στους μισητούς αρουραίους και να τους κόβουν με δρεπάνια, τσάπες και άλλα αγροτικά αντικείμενα.
  Και υπήρχε τόση οργή μέσα τους. Τα αντάρτικα αγόρια άρχισαν ακόμη και να τραγουδούν με ενθουσιασμό.
  Όποιος είναι στο σκοτάδι της σκλαβιάς, πάρε το σπαθί στα χέρια σου,
  Και μην ανέχεστε την ταπεινωμένη ντροπή...
  Ο εχθρός σου δεν θα χτίσει θεμέλια πάνω στο αίμα,
  Θα του περάσετε μια δυστυχισμένη ποινή!
  
  Το αγόρι χτυπιέται από ένα κακό μαστίγιο,
  Ένας δήμιος τον βασανίζει με έναν κακό αρουραίο...
  Αλλά ο κακός βασανιστής θα μετατραπεί σε πτώμα,
  Μην ακούτε άλλα κορίτσια να κλαίνε!
  
  Μην είσαι σκλάβος, ταπεινωμένος στη σκόνη,
  Σήκωσε γρήγορα το κεφάλι σου...
  Και θα υπάρχει ελφινισμός στο βάθος,
  Λατρεύω τον Σόλντσους και τη Σπαρτάκ!
  
  Είθε να υπάρχει ένας φωτεινός κόσμος στο σύμπαν,
  Στο οποίο η ευτυχία θα κρατήσει για πάντα για τους ανθρώπους...
  Και τα παιδιά θα έχουν ένα χαρούμενο γλέντι εκεί,
  Αυτό το βασίλειο δεν είναι από αίμα, από γροθιές!
  
  Θα υπάρχει, πιστεύουμε, παράδεισος σε ολόκληρο το σύμπαν,
  Θα κυριαρχήσουμε στον χώρο...
  Σχετικά με αυτό, αγόρι πολεμιστή, τόλμησε,
  Για να μην υπάρχει εδώ εφιάλτης και κακή ντροπή!
  
  Ναι, είμαστε σκλάβοι, στενάζουμε αλυσοδεμένοι κάτω από καταπίεση,
  Και ένα φλεγόμενο μαστίγιο μας μαστιγώνει στα πλευρά...
  Αλλά πιστεύω ότι θα σκοτώσουμε όλα τα όρκα,
  Γιατί ο αρχηγός των ανταρτών είναι πολύ κουλ!
  
  Αυτή την ώρα όλα τα αγόρια επαναστάτησαν,
  Μαζί τους και τα κορίτσια για το ίδιο ...
  Και πιστεύω ότι θα δώσουν σοκαρισμό,
  Θα πετάξουμε τον μισητό ζυγό!
  
  Τότε, ξέρετε, θα ηχήσει η κόρνα της νίκης,
  Και τα παιδιά θα ανθίσουν με δόξα...
  Οι αλλαγές μας περιμένουν στην ευτυχία,
  Εξετάσεις, περνώντας τα πάντα με τέλεια βαθμολογία!
  
  Θα πετύχουμε ένα τέτοιο θαύμα, πιστεύω,
  Ότι θα υπάρχει ένας πραγματικός παράδεισος φωτός...
  Τουλάχιστον κάπου μια μάγισσα είναι ένας ποταπός Ιούδας,
  Τι οδηγεί τα αγόρια στον αχυρώνα!
  
  Δεν υπάρχει θέση για εμάς τους σκλάβους στον κάτω κόσμο,
  Μπορούμε να διώξουμε τους διαβόλους από τις ρωγμές...
  Στο όνομα του παραδείσου, που είναι άγιος του Κυρίου,
  Για όλους τους ελεύθερους χαρούμενους ανθρώπους!
  
  Είθε να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον υποσεληνιακό κόσμο,
  Να υπάρχει ευτυχία και ιερή λιακάδα ...
  Πυροβολούμε εναντίον εχθρών όπως σε σκοπευτήριο,
  Έτσι μόνο πάνω και ούτε δευτερόλεπτο κάτω!
  
  Ναι, πιστέψτε με, η δύναμή μας δεν θα στερέψει,
  Αυτή θα είναι το μονοπάτι του ουρανού προς το σύμπαν...
  Και ο στρατός των επαναστατών θα γαβγίσει δυνατά ,
  Να πνίξουν τους εχθρικούς αρουραίους!
  
  Έτσι είναι χαρούμενο, χαρούμενο,
  Το γρασίδι μεγαλώνει σαν τριαντάφυλλα τριγύρω...
  Η ομάδα των αγοριών μας
  Το βλέμμα είναι σίγουρα αυτό του αετού του βουνού!
  
  Η νίκη θα είναι σίγουρη,
  Ας χτίσουμε, πιστεύω, ειλικρινά είμαστε η Εδέμ...
  Όλη η ευτυχία, η χαρά σε οποιονδήποτε πλανήτη,
  Και δεν είσαι κοκκινομάλλα , αλλά αξιοσέβαστος κύριε!
  Αυτός είναι, πράγματι, ο ύμνος των αφυπνισμένων σκλάβων που συνθλίβουν αρουραίους και ορκ.
  Εν τω μεταξύ, η Ντομίνικα και η Μαργαρίτα πάνω σε δράκους, μπροστά από τον στρατό, πετούν μέχρι το κάστρο.
  Δύο μάγισσες, γρήγορες και αστραφτερές με μαγικά ραβδιά και δαχτυλίδια με φυλαχτά στα γυμνά πόδια τους. Με το οποίο πραγματοποιούν παραμυθένιες μεταμορφώσεις. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό με το γεγονός ότι τώρα άλλοι, πιο επικίνδυνοι φτερωτοί αρουραίοι προσπαθούν να τους επιτεθούν.
  Η αεροπορία τρωκτικών δεν είναι αστείο. Όμως τα κορίτσια τα χτυπούσαν με τις μαγικές τους δυνάμεις και έκαναν ξόρκια. Και αντί για τέρατα εμφανίζεται το μαλλί της γριάς. Τόσο γλυκό και μυρωδάτο.
  Επιπλέον, μερικές από τις φτερωτές μαϊμούδες μετατρέπονται σε φράουλες. Που είναι τόσο ώριμο και λαμπυρίζει με ρουμπίνια και τοπάζι.
  Και μερικές ακόμη μαϊμούδες με φτερά έγιναν μπαλόνια.
  Οι Oenomai και Dobrynya μπήκαν επίσης στη μάχη με δράκους. Άρχισαν να κόβουν τους ομολόγους τους με σπαθιά, κάτι που είναι σχετικά απλό και απλό. Λοιπόν, και οι ίδιοι οι δράκοι, όταν το παίρνουν και φλέγονται με φωτιά. Και θα καψαλίσουν τα φτερωτά χωρίς τύψεις και αμφιβολίες.
  Ο Οινόμαος σημείωσε, κόβοντας τον εχθρό:
  - Αυτό, βλέπετε, θα είναι πολύ αστείο και δροσερό!
  Ο Dobrynya σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Ναι, αυτό δεν εκφράζεται με λόγια!
  Και το αγόρι ήρωας εκτόξευσε μια πολύ κοφτερή και θανατηφόρα βελόνα στον εχθρό. Χτύπησε τον αρουραίο ακριβώς στο μάτι και συγκρούστηκε με ένα άλλο τρωκτικό. Εδώ ξεκίνησε το χάος.
  Ο Οινόμαος τραγούδησε:
  Οι αρουραίοι είναι πολύ κουλ
  Μπορούν να ροκανίσουν ακόμη και μια βελανιδιά...
  Το μυαλό σου είναι δύσκολο να το δεις,
  Και οι συνελίξεις είναι σαν κλωστή!
  Η Dobrynya συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, οι αρουραίοι ροκανίζουν κάθε λογής άσχημα πράγματα!
  Η Μαργαρίτα έκλεισε το μάτι. Θυμήθηκε πώς συνελήφθη το αντάρτικο αγόρι Αντρέικα. Και ήταν κλεισμένος σε ένα κρύο υπόγειο γεμάτο αρουραίους. Και τα τρωκτικά δάγκωσαν τα γυμνά πόδια του αγοριού, μουδιασμένα από το κρύο. Ο Αντρέικα πάλεψε με αρουραίους όλη τη νύχτα και δεν κοιμήθηκε. Και το πρωί τον πήγαν για ανάκριση και πρώτα ρίξανε αλάτι στις πληγές στα πόδια του αγοριού Α. Ήταν πολύ οδυνηρό και η Αντρέικα άρχισε να ουρλιάζει . Και τον μαστίγωσαν και με συρματοπλέγματα.
  Ομως το αγόρι των παρτιζάνων έχασε τις αισθήσεις του από τον πόνο, αλλά δεν είπε τίποτα.
  Η Μαργαρίτα μπόρεσε να κανονίσει τη διαφυγή της Αντρέικα. Και αυτό ήταν το κατόρθωμά της. Το αγόρι κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο και να φύγει με ανάπηρα, δαγκωμένα πόδια. Και γι' αυτό, μπράβο του.
  Η παρτιζάνα χτύπησε τους αρουραίους και τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  Το όπλο μου είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός
  Πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια, ακρίβεια...
  Άλλωστε, ένα κορίτσι έχει ένα πολυβόλο στα σπλάχνα της,
  Αν και μερικές φορές η ζωή είναι σαν ένα κλουβί!
  
  Είμαι ένα κορίτσι που δεν είναι πιο δυνατό
  Λύκος και τίγρη σε ένα τεστ...
  Μα η λέξη δεν είναι σπουργίτι,
  Όταν είμαι με την αγαπημένη μου, πιστεύω, μαζί!
  
  Πήρα ήδη ποιο πάσο,
  Το Ιράν εισέβαλε στα βουνά...
  Κατέκτησε πολλές διαφορετικές χώρες,
  Όχι, δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος δίπλα στον καναπέ!
  
  Μάλλον δεν θα το καταλάβεις αυτό,
  Τι σημαίνει να παλεύεις με φανατικούς...
  Γράψτε το στο σημειωματάριό σας,
  Και μάθε να παλεύεις αξιοπρεπώς, φίλε!
  
  Δεν υπάρχει Πατρίδα μου, πιστέψτε με, πιο γενναίο,
  Λάμπει σαν λαμπερό ρουμπίνι...
  Παρόλο που υπάρχουν εκατομμύρια κλαδιά διαβόλων,
  Θα καταφέρουμε ακόμα μια θέση στον παράδεισο!
  
  Είθε ο Κύριος να με προστατεύει
  μεγάλος μας ιππότης, ο Παντοδύναμος...
  Το κορίτσι έχει ισχυρή σάρκα,
  Ρίχνει κάτω το κεράσι με ένα ακριβές βολέ!
  
  Κανείς δεν μπορεί να με νικήσει
  Είμαι το κορίτσι που το λένε λεγεώνες!
  Η αρκούδα επίσης υποκλίνεται στα πόδια μου,
  Και τα σφεντάμια θα σας δώσουν σύντομα χρυσό!
  
  Παγετός, τρέχοντας ξυπόλητος μέσα στο χιόνι,
  Οι χιονοστιβάδες, ξέρετε, δεν τρομάζουν ένα κορίτσι...
  Θα κουρέψω τον αντίπαλό μου ,
  Με αναγνωρίζουν σαν λαγωνικό!
  
  Γεννήθηκα στις αρχές της άνοιξης,
  Τόσο κόκκινο, σαν να ήταν πανό...
  Ο χαρακτήρας είναι πολύ λαγωνικός , groovy,
  Και μια καυτή φλόγα καίει στην καρδιά μου!
  
  Ναι, δεν θα μπορούσες να βρεις πιο όμορφο κορίτσι,
  Θα δώσει σε όλους άφθονη αγάπη...
  Δεν φαίνεται καν είκοσι,
  Αλλά χτυπάει πολύ δυνατά!
  
  
  Επομένως, υποκλιθείτε στο κορίτσι,
  Και φίλησε τα γυμνά πόδια της...
  Ο ιππότης θα ορμήσει προς τα πάνω σαν βέλος,
  Δεν θα είναι δύσκολο για εμάς να λύσουμε το πρόβλημα!
  Η παρτιζάνα τραγούδησε πολύ ψυχικά. Όλοι οι αρουραίοι που πετούν έχουν αλλάξει. Μερικά σε μαλλί της γριάς, άλλα σε ποπ κορν, άλλα σε πλιγούρι βρώμης ή σαπουνόφουσκες. Και μερικά από τα αγόρια-ήρωες δέχτηκαν επιπόλαια χακάρισμα μέχρι θανάτου, ή οι δράκοι τα έκαψαν με φωτιά. Αυτά ήταν πράγματι μάφιν και ψητά από ωραία, κρεατικά παϊδάκια.
  Ο Dobrynya πήρε και εκτόξευσε τη βελόνα με τα δάχτυλα των ποδιών του, και αυτή τρύπησε τη φτερωτή κατσαρίδα, καρφώνοντάς την στον πέτρινο τοίχο. Και αποδείχθηκε τόσο δροσερό και δροσερό.
  Η κατσαρίδα άναψε ξαφνικά και στη θέση της εμφανίστηκε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ.
  Η Dobrynya τραγούδησε:
  Και όταν είδα τη μπάρα,
  Αι, αι , αι!
  Τα αγόρια έδωσαν τα λεφτά τους,
  Μην αναβάλλετε!
  Το αγόρι Enomai απάντησε:
  - Ουάου! Πόσο καλά βγήκε. Αυτό είναι ένα στολίδι.
  Η Ντομπρίνια γρύλισε και βρυχήθηκε:
  - Μπορούμε να τα κάνουμε όλα, κύριοι, σπέρνουμε εδώ και καιρό, πού;
  Η Ντομίνικα κελαηδούσε ως απάντηση, και επίσης μετέτρεψε μια ντουζίνα φτερωτές κατσαρίδες που φτερουγίζουν έξω από τον δυσοίωνο πύργο του κάστρου σε ολόκληρους αστερισμούς κοσμημάτων. Και πώς αστράφτει και λαμπυρίζει υπέροχα, σαν παγάκια στα τέσσερα φωτιστικά που εκπέμπουν ηλιαχτίδες.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Πιστεύω ότι το καλό θριαμβεύει πάνω στο κακό!
  Ο Ενόμαι σημείωσε χαμογελώντας:
  - Το καλό και το κακό είναι σχετικές έννοιες. Εδώ είναι ένας αρουραίος, είναι επίσης ζωντανός, και τον ψιλοκόβουμε!
  Ο Dobrynya παρατήρησε:
  - Και τα φυτά; Τα ίδια λαχανικά και φρούτα είναι επίσης ζωντανά, και τρώγονται επίσης, και είναι κρίμα!
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  -Έτσι γίνεται, έτσι γίνεται,
  Το ένα καταβροχθίζει το άλλο με τη μία!
  Η κοπέλα-ηθοποιός με βρυχηθμό το πήρε και απελευθέρωσε μαγεία από τα ξυπόλητα πόδια της. Και ο πύργος με το κρανίο του αρουραίου μεταμορφώθηκε. Έγινε επιχρυσωμένο και ένα τριαντάφυλλο άστραφτε με ρουμπίνια από πάνω.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε έξυπνα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και στέλνοντας καταρράκτες δολοφονικών και καταστροφικών ακτίνων από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και η μαγεία λειτούργησε. Και κοπανίστηκε δολοφονικό και καταστροφικό, που μετατράπηκε αμέσως σε δημιουργικό και ακμάζον.
  Όρκς και καλικάντζαροι ξεχύθηκαν ξανά από το κάστρο . Και ανέβηκαν σε μια πραγματική ορδή . Μερικές από τις δασύτριχες αρκούδες φορούσαν ατσάλινα πανοπλία. Και αυτές είναι πολύ γυαλιστερές πανοπλίες, με δόρατα και τσεκούρια.
  Η Ντομίνικα σημείωσε επιθετικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Τώρα αυτή είναι μια ανατριχιαστική ορδή που σκαρφαλώνει ήδη . Λοιπόν, θα τους συναντήσουμε με κάτι θανατηφόρο;
  Η Μαργαρίτα σημείωσε με ένα κακόβουλο χαμόγελο:
  - Ναι, φυσικά μπορούμε να το κάνουμε αυτό!
  Και οι μάγισσες πήραν και εκτόξευσαν τα μαγικά τους πάλσαρ στα ορκ και τα καλικάντζαρια.
  Ο Boy Dobrynya σημείωσε:
  - Αυτό δεν είναι κακό, αλλά πρέπει να δώσουμε στα παιδιά-πολεμιστές την ευκαιρία να πολεμήσουν.
  Και, πράγματι, χιλιάδες παιδιά επαναστάτες έτρεξαν στο κάστρο από διαφορετικές κατευθύνσεις. Πολλοί από αυτούς, ειδικά τα αγόρια, φορούσαν αλυσίδες. Μερικά από τα παιδιά εργάστηκαν, στήνοντας μνημεία και γλυπτά στη μάγισσα Bastinda . Μερικά αγάλματα έφταναν τα εκατό μέτρα σε ύψος και μόνο το γιγάντιο κάστρο υψωνόταν από πάνω τους.
  Τα δύο πιο δυνατά, αν και όχι τα μεγαλύτερα αγόρια, ο Viscount και ο Phoenix, πολέμησαν μπροστά από τους υπόλοιπους, καταστρέφοντας τα τρωκτικά.
  Τα ορκ, με τη σειρά τους, άρχισαν επίσης να πυροβολούν από τόξα. Αλλά οι μάγισσες τις χτύπησαν δυνατά. Αν ήταν σχετικά εύκολο να σκοτωθούν αρουραίοι, παρόλο που ήταν παχύσαρκοι και μεγαλόσωμοι, αυτό επηρέασε την κινητικότητά τους. Τότε τα ορκ θα είναι πιο δυνατοί μαχητές και οι καλικάντζαροι είναι απλά γίγαντες.
  Ο Φοίνιξ σημείωσε:
  - Πάλεψα με τον Καρτάους . Έτσι οι μαχητές του ήταν πιο ευκίνητοι!
  Ο Βισκόμης μαχητής τραγούδησε:
  Αγαπώ τρομερά τον πόλεμο
  Πολεμώντας σαν κόκορας...
  Και σε μάχη σώμα με σώμα,
  Παλεύω για δύο τέρατα!
  Ο Φοίνιξ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ναι, για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι υπέροχο ! Αλλά έχουμε συνηθίσει να σκοτώνουμε τέρατα κατά χιλιάδες.
  Και έτσι τα αγόρια ήρωες σκότωσαν τον καλικάντζαρο. Και τα υπόλοιπα τέρατα είχαν ήδη εν μέρει μεταμορφωθεί σε διάφορα είδη φαγητών και γλυκών. Αλλά ένας από τους καλικάντζαρους παρήγαγε τέτοιο παγωτό σε ένα ποτήρι κρασιού σκαλισμένο από σμαράγδι.
  Και από πάνω υπάρχουν σωροί από πολύχρωμα παγωτά, κομμάτια σοκολάτας, ζαχαρωτά φρούτα, φράουλες, φιστίκια και ούτω καθεξής, πολύ νόστιμα.
  Τα παιδιά των πολεμιστών θα ουρλιάξουν από χαρά. Ναι, πραγματικά έγινε εξαιρετικά νόστιμο και μαγεύει τα βλέμματα.
  Η μάγισσα Μαργαρίτα, έχοντας απελευθερώσει άλλο ένα κύμα καταστροφής και αφανισμού, έκανε μια επιθετική λευκή κάρτα στο θέμα της μετατροπής του άσχημου σε ορεκτικό και εξέδωσε:
  - Κατά κάποιο τρόπο, η μαγεία είναι καλύτερη από τη φυσική διαδικασία, σωστά;
  Η Ντομίνικα συμφώνησε:
  - Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία, δημιουργούμε κάτι όμορφο και νόστιμο. Αλλά γιατί υπάρχουν χιλιάδες σκλάβοι εδώ, και είναι όλοι παιδιά, και δεν υπάρχουν ενήλικες στον ορίζοντα;
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Η επιρροή της τοπικής μαγείας. Είναι αρκετά δυνατό. Και πράγματι, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μόνο νήπια σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά μην ανησυχείτε, ο τοπικός αέρας από μόνος του δεν θα σας μετατρέψει σε κοριτσάκι.
  Η Ντομίνικα ρώτησε έκπληκτη:
  - Και γιατί?
  Η παρτιζάνα απάντησε:
  - Και για το κεφάλι του λάχανου!
  Η επίθεση των κακών ορκ και των καλικάντζαρων άρχισε να εξασθενεί. Μερικά από αυτά σκοτώθηκαν από παιδιά πολεμιστές και τα περισσότερα μεταμορφώθηκαν από τη δυνατή μαγεία ενός όμορφου ζευγαριού. Αυτό είναι πραγματικά μαγικό, επισκιάζοντας το ραβδί που είχε ο Dunno.
  Η Ντομίνικα σημείωσε, χαμογελώντας γλυκά:
  Ήρθε η ώρα του απολογισμού,
  Χτυπάμε το ορκ στο μάτι...
  Σε απάντηση, έγινε σαν πίτα,
  Και ζήτησε ένα δόντι!
  Και πράγματι, μέσα Κάθε λογής νόστιμα κεράσματα μεταμορφώνονται σε ορκ και καλικάντζαρους.
  Και τα παιδιά πολεμιστές είναι ευχαριστημένα με αυτό. Και οι αρουραίοι εξοντώνονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως από τα χτυπήματά τους άρχισαν να εμφανίζονται ξανά νόστιμα πιάτα. Και άλλα νόστιμα και απίστευτα πράγματα.
  Και οι αρουραίοι μεταμορφώνονται γρήγορα σε κάτι χρήσιμο και ικανό να φαγωθεί.
  Η παρτιζάνα Μαργαρίτα αναφώνησε:
  - Ίσως τώρα πάμε στο ίδιο το κάστρο!;
  Η κοπέλα ηθοποιός σημείωσε:
  "Και μια ενέδρα μπορεί να μας περιμένει εκεί". Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για αυτό!
  Η Μαργαρίτα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Είμαι πρωτοπόρος, που σημαίνει ότι είμαι πάντα έτοιμος!
  Τώρα τα παιδιά σκλάβοι έχουν διαρρήξει το κάστρο. Τα ξυπόλυτα πόδια τους πατούσαν πάνω στο μαύρο μάρμαρο. Μέσα πολέμησαν με ορκ, καλικάντζαρους και αρουραίους. Και τα έκοψαν σαν να είχαν κόφτες αντί για σπαθιά. Εδώ ξεκίνησε η κοπή.
  Τα αγόρια πολέμησαν με ξίφη ιδιαίτερα σκληρά. Και τα κορίτσια προτιμούσαν να πυροβολούν με φιόγκους. Ευτυχώς, η Μαργαρίτα μπορούσε να μετατρέψει τα δρεπάνια και τις τσάπες σε αληθινά τόξα. Και ρίχνουν ολόκληρα βέλη, τρυπώντας τους αρουραίους.
  Η Ντομίνικα σημείωσε έξυπνα:
  - Αιχμηρά βέλη ενός δολοφονικού μονοπατιού, να είστε ψύχραιμοι, παιδιά μου.
  Ξαφνικά η ίδια η μάγισσα Bastinda πέταξε έξω από τον πύργο. Έμοιαζε με γυναίκα γύρω στα τριάντα πέντε, και στριφογύριζε σαν μπλούζα. Τα μαλλιά της είναι μαύρα, σγουρά και η ίδια κρατά δύο μαγικά ραβδιά στα γάντια της χέρια.
  Η μάγισσα πετούσε με μια μοτοσικλέτα και στα πόδια της υπήρχαν μπότες με σπιρούνια.
  Ο Μπαστίντα το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Σέβομαι τους δυνατούς
  Και προσβάλλω τους αδύναμους...
  Είμαι μεγάλο κακό
  Και εσύ, ξυπόλητη;
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter ως απάντηση:
  Ο νόμος μου είναι απλός
  Νικώ αυτούς που είναι κακοί...
  Όποιος είναι αδύναμος, θα βοηθήσω,
  Δεν μπορώ να το κάνω αλλιώς!
  Η Μπαστίντα πήρε από τα μαγικά ραβδιά, σαν να χτυπούσε τη Ντομίνικα με πάλσαρ. Σφύριξε λοιπόν ως απάντηση. Και τα πάλσαρ μετατράπηκαν αμέσως σε κέικ και έπεσαν πάνω στην κοπέλα-ηθοποιό, λερώνοντάς την καλά.
  Σε απάντηση, η Ντομίνικα, έξαλλη, απελευθέρωσε ένα τεράστιο πάλσαρ από το ραβδί της και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Πέταξε, αλλά ο Μπαστίντα κατάφερε να δραπετεύσει και χτυπήθηκε από εκκένωση στο κάστρο. Σχεδόν αμέσως άναψε και άρχισε να μεταμορφώνεται. Και στη θέση του δυσοίωνου κάστρου, προέκυψε ένα πολυτελέστερο παλάτι - εντελώς και αμέσως.
  Η Μπαστίντα του έριξε μια ματιά, ανοιγόκλεισε τα μάτια της και έφυγε τρέχοντας. Πιο συγκεκριμένα, πετάξτε μακριά. Και μια φλογερή ουρά έμεινε πίσω της.
  Η Ντομίνικα και η Μαργαρίτα όρμησαν πίσω της. Και οι δύο μάγισσες υστερούσαν σαφώς σε ταχύτητα.
  Ωστόσο, μια ιπτάμενη μοτοσικλέτα είναι πολύ πιο γρήγορη από τους δράκους.
  Οι μάγισσες άρχισαν να πυροβολούν την Μπαστίντα . Αλλά κάθε τόσο απέφευγε ή υπερασπιζόταν. Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα αύξησε πολύ γρήγορα την απόσταση, βγάζοντάς τον με μαγεία από το πεδίο βολής.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Έχασε τη χώρα, τους υπηκόους και την εξουσία της. Λοιπόν, δεν το χρειαζόμαστε πραγματικά τώρα!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  "Αν έκλεψε και αφαίρεσε το τεχνούργημα του κίτρινου αρουραίου, τότε η νίκη μας θα είναι άχρηστη!"
  Η κοπέλα ηθοποιός, σπάζοντας τα δάχτυλα των γυμνών, μαυρισμένων ποδιών της, δήλωσε με σιγουριά:
  - Μα χιλιάδες παιδιά απέκτησαν την ελευθερία! Αξίζει και αυτό κάτι!
  Η κομματική κοπέλα συμφώνησε:
  - Σωστά! Δεν είναι περίεργο που δουλέψαμε.
  Πράγματι, οι αρουραίοι τελικά μεταμορφώθηκαν και σκοτώθηκαν, όπως και τα ορκ και τα καλικάντζαρια. Έτσι κατακτήθηκε μια σημαντική νίκη.
  Πολλές χιλιάδες παιδιά - αγόρια και κορίτσια - μαζεύτηκαν στην πλατεία και φώναζαν, πατώντας ξυπόλητα τα πόδια τους:
  -Δόξα στους ήρωες! Δόξα στους ελευθερωτές! Κάτω η σκλαβιά!
  Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στη χώρα των αρουραίων. Και υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα και ευάερα πράγματα εδώ.
  Πρώτη μίλησε η Μαργαρίτα. Εκείνη, χορεύοντας , το έπαιρνε και τραγουδούσε, και το τραγούδι της ήταν το τραγούδι μιας παρτιζάνας:
  Εμείς, τα παιδιά της φτώχειας και του χαδιού του καλοκαιριού,
  Γεννημένος σε μια καλύβα στη βροχή...
  Αφήστε το όνειρο του κοριτσιού να τραγουδηθεί,
  Πότε θα ξαναπάμε σε καυτή μάχη!
  
  Κατέληξα στο Ελφξίκ κατά λάθος,
  Και η Πατρίδα μου, η Αγία Ρωσία...
  Με τη μοίρα μου, εντελώς ασυνήθιστη,
  Αγωνίζομαι για την ευτυχία και την αγάπη της πατρίδας!
  
  Και δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα της Ρωσίας,
  Είστε για πάλεψε το και μη φοβάσαι...
  Και δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη χώρα στο σύμπαν,
  Είσαι η δάδα του φωτός του σύμπαντος, Ρωσ!
  
  Θα περάσω από φωτιά και νερό για σένα,
  Οι πρωτοπόροι έχουν συνηθίσει να κερδίζουν...
  Θα είμαστε πάντα ευχαριστημένοι με τους ανθρώπους,
  Γιατί η δύναμη του στρατού είναι απεριόριστη!
  
  Πάμε στην επίθεση για την Πατρίδα,
  Κάτω από την κραυγή ενός ισχυρού, εξαγριωμένου βουρ...
  Ο Χίτλερ θα πάρει την ανταπόδοση του μέχρι τέλους,
  Θα διώξουμε τους Ναζί από την αυλή!
  
  Η Πατρίδα μου είναι γεμάτη ήρωες,
  Και ο Στάλιν είναι μεγάλος γίγαντας...
  Οι πρωτοπόροι βαδίζουν σε σχηματισμό,
  Η Παντοδύναμη Οικογένεια, Κύριε μας, ω ένα!
  
  Στο όνομα του φωτός και της καλής ζωής,
  Θα πολεμήσουμε γενναία παιδιά...
  Άλλωστε, μια γενιά θα ζήσει κάτω από τον κομμουνισμό,
  Πιστέψτε με, η ελπίδα δεν μπορεί να αφαιρεθεί από εμάς!
  
  Αγαπάμε την πατρίδα μας, παιδιά,
  Θέλουμε να σας υψώσουμε πάνω από τα σύννεφα...
  Ο φασισμός θα λάβει μια ισχυρή ανταπόδοση,
  Από τους πρωτοπόρους, τους γενναίους αετούς!
  
  Θα το πετύχουμε, πιστεύω, θα κερδίσουμε σύντομα,
  Αν και ο φασισμός είναι ύπουλος και σκληρός...
  Οι παππούδες θα είναι περήφανοι για εμάς,
  Και ο Svarog θα σας οδηγήσει στη μάχη!
  
  Για τη δόξα της γενναίας Πατρίδας μας,
  Ο ίδιος ο Κύριος ο Παντοδύναμος ανέβηκε στο σταυρό...
  Δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή μας για τη Ρωσία,
  Ας ακουστεί μια δυνατή φωνή από τον ουρανό!
  
  Αγώνας για τη δόξα της Πατρίδας μας,
  Οι πιστοί μαχητές την αγαπούν...
  Είστε λύκοι, όχι δειλοί λαγοί,
  Ακόμα και οι ιππότες είναι πολύ περήφανοι!
  
  Μπορούμε να πάρουμε το φεγγάρι από το θησαυροφυλάκιο,
  Πιάσε ένα λούτσο, ένα μεγάλο γατόψαρο...
  Ο μεγάλος Λένιν σηκώθηκε για την ελευθερία,
  Θα δώσουμε ζωή στο κτίριο!
  
  Στο όνομα της οικογένειας, χτίστε πυραμίδες,
  Και τα πλοία που θα σκίσουν το θησαυροφυλάκιο του ουρανού...
  Και ο Χίτλερ , αστειευόμενος, σκοτώνει τους μαχητές ,
  Ο Παντοδύναμος πέθανε και αναστήθηκε για μας!
  
  Είσαι αγαπητή, άτακτη Lada,
  Ο μεγάλος Λευκός Θεός γεννήθηκε από σένα...
  Και πρέπει να πολεμήσουμε γενναία για σένα,
  Είθε ο Παντοδύναμος να σας βοηθήσει να ζήσετε για πάντα!
  
  Αγάπη, τιμάς τον Θεό Ιησού,
  Είναι Ρώσος, μαζί μας για πάντα...
  Ήρθε η ώρα να κεντήσετε επιδέξια το στολίδι,
  Τα χρόνια να είναι γεμάτα χαρά για πάντα!
  
  Το μεγαλείο της αγίας μου Ρωσίας,
  Ικανός να νικήσει τους αντιπάλους ...
  Αν και οι γυναίκες φώναξαν φοβισμένες,
  Μπορούμε να σπάσουμε τον δράκο!
  
  Για τη δόξα της αγίας Πατρίδας, πιστέψτε με,
  Στο όνομα του Ρώσου Θεού Χριστού...
  Θα χτίσουμε σύντομα μεγάλες εκκλησίες,
  Ας περπατήσουμε μέχρι το τέλος!
  
  Η αγάπη, πιστέψτε με, δεν γνωρίζει περιττά λόγια,
  Δεν υπάρχει πια περιττή πλήξη να φαίνεται σε αυτό...
  Αφήστε τον Κάιν να χαθεί στον κάτω κόσμο,
  Και ο Άβελ θα ξαναπεί το τραγούδι του!
  
  Εδώ περπατάμε γύρω από το Βερολίνο με μια σάλπιγγα,
  Η τρομπέτα ακούγεται σαν καμπάνα...
  Καλύτερα να είσαι ένας πολεμιστής πολύ σεμνός,
  Φύσηξε το κεφάλι των Ναζί με τσεκούρι!
  
  Η οικογένεια θα αναστηθεί, πιστέψτε με, οι νεκροί σύντομα,
  Ο Λευκός Θεός θα σου δώσει κάθε αγάπη
  Και αποφασίσαμε πολύ ξεκάθαρα,
  Τι θα είναι μια αιωνιότητα φωτεινών αλλαγών!
  χόρευε η πρωτοπόρος, πατώντας ξυπόλητα, χαρούμενα και με ενθουσιασμό . Και άλλα παιδιά, πρώην σκλάβοι, τραγούδησαν και χόρευαν, προσπαθώντας να ανέβουν, ή μάλλον, να πηδήξουν ψηλότερα.
  Η Dobrynya, όντας δυνατό αγόρι , πήρε μια πέτρα και την πέταξε πιο ψηλά. Πέταξε και εξερράγη σκορπίζοντας σαν πυροτεχνήματα σε χιλιάδες πολύχρωμα θραύσματα.
  Το αγόρι viscount φώναξε:
  - Αυτό είναι πραγματικά φανταστικό!
  Η Dobrynya αντιτάχθηκε σε αυτό πετώντας ξανά την πέτρα και η Μαργαρίτα την χτύπησε με κεραυνό, με αποτέλεσμα να σκορπιστεί σε πολλά πολύχρωμα και εκθαμβωτικά αστραφτερά θραύσματα:
  - Οχι! Αυτή είναι μια τέτοια πραγματικότητα. Και δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο από αυτή την πραγματικότητα!
  Το αγόρι ήρωας Φοίνιξ με μανία, χτυπώντας τα γυμνά του πόδια έτσι ώστε το γρασίδι άρχισε να καπνίζει, φώναξε:
  - Η ατμομηχανή μας πετά μπροστά - σταματάει στην κομμούνα!
  Δεν έχουμε άλλο δρόμο - ένα πανίσχυρο τουφέκι!
  Και το κορίτσι δίπλα τους, επίσης, θα πηδήξει πάνω κάτω.
  Η διάθεσή τους ήταν θετική και η χαρά ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Η Ντομίνικα αποφάσισε επίσης να επιδείξει λίγο την εξυπνάδα της.
  Και ας γράψουμε ολόκληρα ρεύματα των εξαιρετικών, καλά εξασκημένων αφορισμών σας.
  Ένας σκλάβος μπορεί να γίνει ελεύθερος, ένας ανόητος μπορεί να γίνει έξυπνος, ένας φτωχός μπορεί να γίνει πλούσιος, αλλά αν έχεις το πείσμα του γαϊδάρου, θα είσαι πάντα γάιδαρος!
  Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει λεφτά, αλλά αυτός που το κεφάλι του είναι γεμάτο πριονίδι!
  Μην φιλοδοξείς να γίνεις βασιλιάς αν δεν έχεις μυαλό!
  Ακόμα και ο Σάχης θα είναι τρελός σαν γάιδαρος!
  Ο βασιλιάς είναι, φυσικά, λιοντάρι, αλλά όχι χωρίς αλεπού σαν επινοητικότητα, και τα λιοντάρια ξεφλουδίζονται!
  Μη γρυλίζεις, αλλά μάλλον μείνε σιωπηλός αν δεν είσαι ακόμα στη θέση του λιονταριού και η αλεπού δεν έχει δώσει το κουστούμι της!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την αλεπού στον μύθο του Κρίλοφ, αλλά μην είσαι κοράκι ως ψηφοφόρος!
  Αν είσαι σαν κούτσουρο, τότε θα σου βγάλουν τα ρινίσματα μέχρι τις ρίζες!
  Για να μην αρθεί η χώρα σε ζυγό, πρέπει να είναι δυνατή, σαν ταύρος!
  Χρειάζεται αεροπορία για να πετάξει η χώρα!
  Ο πολιτικός είναι έτοιμος να υποσχεθεί το φεγγάρι, μόνο και μόνο για να μην κατέβει στον αγωγό!
  Όποιος δεν έχει πιει την υγεία του είναι για πάντα νέος!
  Δρυς επιχειρήματα δρουν στο κούτσουρο!
  Ένας πολιτικός θα σου βγάλει πρόθυμα τα ροκανίδια αν είσαι κούτσουρο!
  Αλλά ο άνθρωπος έχει ένα πλεονέκτημα έναντι των πιθήκων: μερικές φορές είναι τουλάχιστον λίγο αληθινή αλεπού!
  Ο πολιτικός έχει τις φιλοδοξίες του λιονταριού, την πονηριά της αλεπούς, αλλά οι μέθοδοί του είναι εντελώς απατεώνες!
  Αν ένας πολιτικός είναι πάρα πολύ αλεπού, τότε γίνεται ολόκληρο γουρούνι!
  Ένας πολιτικός με πονηριά αλεπούς και λύκο λαβή θα κάνει κεμπάπ από ψηφοφόρους!
  Και η τύχη θέλει κόπο, μόνο με τη σκληρή δουλειά ενός αλόγου μπορείς να πετάξεις το κολάρο της υποταγής!
  Πίστεψε στην επιτυχία αν ξεπερνάς τους πάντες!
  Ένας πολιτικός μπορεί να ξεγελάσει ακόμη και μια αλεπού, αλλά δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον χρόνο για πάντα!
  Ένας ψηφοφόρος συχνά πετάει σαν μέλισσα στον μελισμένο λόγο ενός πολιτικού, αλλά συχνά ο ίδιος τσιμπείται!
  Ένας πολιτικός καταπίνει ψηφοφόρους όπως ο πύθωνας που καταπίνει κουνέλια, προσελκύει μύγες σαν τη βότκα και το γλυκό Velcro!
  Ένας λύκος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας, και ένας πολιτικός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εξαπάτηση!
  Το γρηγορότερο άλογο θα υπακούσει σε αυτόν που γνωρίζει καλά!
  Είναι πιο εύκολο για έναν πολιτικό να στραφεί προς τα έξω παρά να υποσχεθεί κάτι που μπορεί να γίνει!
  Για όποιον και να ψηφίσετε, θα τιμήσετε το αποτέλεσμα με ενός λεπτού σιγή!
  Γίνε τουλάχιστον λίγη πολυμήχανη αλεπού αν δεν θέλεις να γίνεις γαιδουράκι!
  Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς, για τους ψηφοφόρους είναι απλώς γυαλόχαρτο που αφαιρεί τσιπς από βελανιδιές!
  Όποιος δεν είναι τελείως ανόητος θα μετατρέψει μια δεκάρα σε βαριά δεκάρα!
  Δεν υπάρχουν συγγενείς στην πολιτική, αλλά θα υπάρχουν και αυτοί που θα θέλουν να μοιραστούν αυτά που έχετε ως αδέρφια!
  Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα στη ζωή, αλλά το χειρότερο είναι όταν τελειώνει η ζωή!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, κάρφωσε τη μαϊμού στην ψυχή σου στον σταυρό!
  Ο άνθρωπος προέρχεται, αν όχι από πίθηκο, τότε, σε κάθε περίπτωση, έπαψε να είναι μαϊμού!
  Αν έχεις μυαλό μαϊμού, τότε η αλεπού θα σε καταπιεί σαν αρπακτικό βόα!
  Τίποτα δεν είναι άπειρο εκτός από τον χρόνο που χρειάζεται για τους πολιτικούς για να εκπληρώσουν αυτά που υπόσχονται!
  Αν γαυγίζεις πολύ , θα γκρινιάζεις σαν χτυπημένο σκυλί!
  Μην εμπιστεύεστε κάποιον που μιλάει δυνατά και η κόκκινη φωτιά μπορεί να σας κάψει!
  Ακόμη και ο Θεός δεν μπορεί να ξεπεράσει μια γυναίκα και να ανεβάσει μια μαϊμού στο επίπεδο της ανθρώπινης κουλτούρας!
  Χωρίς αγάπη δεν υπάρχει χαμόγελο, εκτός κι αν είναι το αρπακτικό χαμόγελο ενός πολιτικού!
  Έχοντας μείνει στα σύννεφα για πάρα πολύ καιρό, ο πολιτικός χωρίς φτερά πετάει στον αγωγό!
  Μια μικρή ψυχή έχει πάντα τις φιλοδοξίες ενός γίγαντα!
  Μια μικρή ψυχή έχει μια γιγάντια έπαρση!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που γράφει νόμους για τον εαυτό του και θεωρεί τη χώρα περιοχή ζώνης!
  Ο πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά όταν είναι απαραίτητο να εκπληρώσει την υπόσχεσή του , έρχεται το Εβραϊκό Σάββατο!
  Η ενότητα είναι καλή, αρκεί να μην ζευγαρώνει με πολιτικό!
  Ένας πολιτικός είναι ένα τέτοιο πλάσμα που θέλει να κάνει ένα πρόβατο από εσένα χρησιμοποιώντας ψευτομεθόδους!
  Οι μεθοδεύσεις των πολιτικών μετατρέπουν τους ψηφοφόρους σε μπριζόλα!
  Κάτω από έναν κυβερνήτη χοίρου, η ζωή δεν είναι ποτέ παχιά!
  Το να κάνεις ένα γουρούνι πρόεδρο είναι πολύ λίπος!
  Αν θέλεις να γίνεις πρόεδρος, άδραξε τις πιθανότητές σου!
  Ένας ηγεμόνας που θεωρεί τους ψηφοφόρους πρόβατα είναι τυπικό γουρούνι!
  Θεέ μου, αυτό δεν είναι μόνο παντοδυναμία, αλλά και προθυμία να πας στο σταυρό για χάρη του πλησίον σου!
  Ένας ηγεμόνας που κάθεται για πολλή ώρα στο θρόνο προκαλεί το κράτος χαλάρωση!
  Ένας νεαρός ηγέτης είναι σαν ένα φρέσκο άλογο, ένας ηλικιωμένος είναι σαν μια φοράδα με σπασμένες οπλές!
  Στα μέσα για την επίτευξη Θεϊκών υψών, ο ίδιος ο Σατανάς είναι πολιτικός!
  Ένας πολιτικός είναι Θεός μόνο σε ένα πράγμα, στο να βρίσκει δικαιολογίες γιατί οι προεκλογικές του υποσχέσεις απέτυχαν τόσο διαβολικά!
  Ο πολιτικός, όπως και η μπύρα, είναι μόνο καλό κρύο και στο τραπέζι!
  Ο πολιτικός είναι γλυκός με τις ομιλίες του, αλλά η πικρή επίγευση από αυτές δεν θυμίζει καθόλου μπύρα!
  Η μόνη φορά που βγαίνει η αλήθεια από το στόμα ενός πολιτικού είναι όταν παρερμηνεύει τον εαυτό του!
  Ένας πολιτικός, για να γίνει έστω λίγο Θεϊκός, σταυρώνει τον ψηφοφόρο στο έπακρο !
  Ακόμα και η δύναμη μιας αρκούδας δεν θα σε σώσει αν το μυαλό σου είναι τράπουλα!
  Η αλεπού είναι τόσο ζώο που θα βγάλει τρία δέρματα από ένα λιοντάρι!
  Ένας πολιτικός είναι πιο δυνατός όταν ο ψηφοφόρος του έχει αδύναμο μυαλό!
  Γι' αυτό βγαίνει ένας πολιτικός με μέλι για να μη φτύσει καθόλου ο ψηφοφόρος!
  Αυτός με το πριονίδι στο κεφάλι θα χτυπηθεί δυνατά με ρόπαλο!
  Η βελανιδιά είναι ο βασιλιάς των δέντρων, το κεφάλι της βελανιδιάς μετατρέπει κάθε κούτσουρο σε θέμα!
  Η βελανιδιά είναι ανθεκτική στη σήψη, το κεφάλι δρυός είναι γεμάτο σκόνη!
  Αν είσαι κούτσουρο, τότε τουλάχιστον έχεις ποντάρισμα στο κεφάλι σου !
  Το άγνωστο είναι τρομακτικό, αλλά το γνωστό μερικές φορές σε κάνει απλά να φοβάσαι!
  Η γνώση δημιουργεί αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν είναι δύσκολο, άγνοια , σύγχυση ακόμα και όταν είναι εύκολο!
  Δειλός δεν είναι αυτός που φοβάται, αλλά αυτός που τεμπελιάζει να καλλιεργήσει το θάρρος!
  Ο φόβος είναι αδυναμία, το θάρρος είναι δύναμη, αλλά προσέξτε τον ανόητο μέσα σας !
  Όποιος αφήνει τον εαυτό του να τον οδηγεί από τη μύτη κινδυνεύει να χαθεί ανάμεσα στα τρία πεύκα!
  Η ατελείωτη βλακεία σε κάνει να κάνεις κύκλους, με την εφευρετικότητά σου να μηδενίζεται!
  Δεν έχει σημασία αν το γάλα στα χείλη σας δεν έχει στεγνώσει, είναι χειρότερο αν υπάρχει σκληρότητα στις καρδιές σας!
  Μπαγιωτό ψωμί ελεημοσύνης, πικρό αλάτι μετανοίας!
  Το μέλι από τα χείλη ενός πολιτικού προσελκύει αυτούς που τα χείλη τους δεν έχουν στεγνώσει το γάλα!
  Ο πολιτικός δεν είναι κλέφτης νόμου, είναι κλέφτης που φτιάχνει νόμους!
  Ο πολιτικός υπόσχεται μια γλυκιά ζωή, ρίχνει μέλι από τα χείλη του, αλλά τα πόδια του κολλάνε, σαν μύγα!
  Ένας εύγλωττος πολιτικός βδέλλει στο πορτοφόλι του ψηφοφόρου!
  Γιατί η σιωπή είναι χρυσός επειδή πληρώνεται!
  Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο; Ένα βουνό υποσχέσεων από έναν πολιτικό!
  Ο πολιτικός θέλει λεφτά και εξουσία, είναι έτοιμος να κομματιάσει οποιονδήποτε!
  Ο πολιτικός είναι πρώτα απ' όλα αλεπού, όχι πάντα λαμπερή στην όψη, αλλά πάντα κουνάει την ουρά του!
  Ο πολιτικός χαίρεται να γεμίζει το πορτοφόλι σας με κενές υποσχέσεις!
  Ένας πολιτικός είναι ειλικρινής μόνο σε ένα πράγμα όταν λέει - εμείς, αφού δεν έχει πλέον τον εαυτό του!
  Τι είναι περισσότερα από τα άτομα στο σύμπαν; Πρόσωπα και μάσκες πολιτικών!
  Αυτό που κάνει ένας πολιτικός πιο πρόθυμα είναι να διαλέγει τις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά το να ακούει τους ψηφοφόρους είναι πάντα ρεπό του!
  Ποιος ήρθε πρώτος; Οι πολιτικοί, γιατί δημιούργησαν χάος!
  Μην πιστεύετε στην ψυχραιμία των πετεινών πολιτικών, τραγουδούν πάντα από τη φωνή κάποιου άλλου, μιας αλεπούς!
  Αν ένας πολιτικός ξεχύνει τα λόγια του σαν αηδόνι, σημαίνει ότι μια αλεπού έφτιαξε το φθόγγο του!
  Είναι πιο πιθανό ένας καρκίνος να σφυρίξει στο βουνό παρά ένας πολιτικός να εκπληρώσει την υπόσχεσή του χωρίς να κοκκινίσει!
  Ένας πολιτικός μοιάζει με νεράιδα της νύχτας, μόνο που συνήθως ξεσκίζει πελάτες τη μέρα!
  Πώς μοιάζει ένας πολιτικός με έναν σκύλο; Όταν σπάει πολύ είναι σίγουρα ήμερος και έχει ιδιοκτήτη!
  Αυτοί που ψηφίζουν με την καρδιά τους καταλήγουν συχνά στα συκώτια των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός είναι σαν τη βότκα, ο ψηφοφόρος θα νιώσει με το συκώτι του ότι έχει καεί!
  Ένας πολιτικός σου βγάζει το μυαλό, όπως η βότκα, μόνο που σε αντίθεση με αυτήν είναι γεμάτο κατακάθι!
  Ο πολιτικός λατρεύει να δημιουργεί ομίχλη με διάφανο στόχο να πλουτίσει!
  Ένας πολιτικός έχει πολλές υποσχέσεις, αλλά ακόμη περισσότερες δικαιολογίες αν δεν τηρηθούν!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού, αλλά πιο συχνά γκρίζου χρώματος!
  Ο πολιτικός αφαιρεί ρινίσματα από τις βελανιδιές και γκρεμίζει τα βελανίδια σαν το γουρούνι!
  Αν ένας πολιτικός είναι φλύαρος σαν το πριόνι, τότε σίγουρα θα κάνει κούτσουρο από έναν ψηφοφόρο!
  Ο πολιτικός λατρεύει να μιλάει για τον Θεό γιατί ο ίδιος είναι Σατανάς!
  Ένας πολιτικός είναι τόσο πονηρός όσο ο διάβολος, αλλά ένας άγγελος στο να μοιράζει υποσχέσεις !
  Ο πολιτικός λατρεύει να σταυρώνει, αλλά τα χέρια του πάντα απλώνουν το πορτοφόλι του!
  Δίνοντας την ψήφο σας σε έναν καλλίφωνο πολιτικό, κινδυνεύετε να βήξετε αίμα!
  Συνήθως οι άνθρωποι επιλέγουν ανάμεσα σε γάτες σε σακί, λύκους με ρούχα προβάτου και αλεπού με σάπιο τυρί!
  Αν ένας πολιτικός έχει εκπληρώσει την υπόσχεσή του, κοίτα το βουνό να δεις αν σφυρίζει πάνω του ένας καρκίνος!
  Είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις ένα kolobok παρά να αναγκάσεις έναν πολιτικό να εκπληρώσει την υπόσχεσή του !
  Ο πολιτικός είναι συνεπής μόνο σε ένα πράγμα - σε αναζήτηση παροχών για την τσέπη του!
  Ένας πολιτικός αλλάζει τους συνεργάτες του σαν γάντια, μόνο που αυτό λερώνει ακόμα περισσότερο τα χέρια του!
  Πολιτικός είναι ένα ζώο που κάνει ένα ελάφι από έναν ψηφοφόρο!
  Πολιτικός, αν όχι λύκος με πρόβατα, τότε τυπικό κριάρι!
  Ένας πολιτικός που δεν είναι αλεπού είναι κριάρι ή ελάφι!
  Ένας πολιτικός μπορεί να υπόσχεται βουνά, αλλά μετά από αυτό καθαρίζεις μόνο τα ερείπια!
  Μη βιαστείτε να ψηφίσετε τον κόκορα, θα σας ραμφίσει νεκρό!
  Δικτάτορα, αυτή είναι μια αλεπού σε θρόνο λιονταριού που περιβάλλεται από κριάρια!
  Αν δεν θέλεις να γίνεις ελάφι, γίνε τουλάχιστον μια αλεπού!
  Αυτός που δεν μετράει τα κοράκια για τίποτα κερδίζει τις εκλογές!
  Μπορείτε να ψηφίσετε με την καρδιά σας, αλλά ο νικητής θα κερδίσει με το μυαλό σας!
  
  Πολιτικός είναι μια αλεπού που προτιμά το πράσινο τυρί, όπως το χρώμα του δολαρίου, από αυτούς που μετρούν τα κοράκια!
  Η σύζυγος δεν είναι γάντι, μόλις αλλάξεις γάντια, σίγουρα θα μετατραπείς σε σκουπίδι από αποπνικτικές περιπέτειες!
  Τα ιδιοφυή αγόρια κάνουν πολύ περισσότερες ανακαλύψεις από τους μέτριους γέρους με οδηγίες!
  Στη νεότητα υπάρχει φωτιά στην καρδιά, ανακάλυψη στο κεφάλι, και το αποτέλεσμα είναι η νίκη!
  Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι πάντα ευθύς, αλλά δεν ανέχεται μια πλάτη λυγισμένη στην υποταγή!
  Ο πολιτικός σκύβει να σηκώσει τη μύτη του πιο ψηλά!
  Ο πολιτικός υποκύπτει για να σκύψει μετά πάνω στον ψηφοφόρο!
  Έτοιμος να χώσει τη μύτη του στο έδαφος ο πολιτικός για να θάψει την ευθύνη του απέναντι στους ψηφοφόρους!
  Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας και πιστέψτε με, το να ζεις είναι πολύ δύσκολο, σαν σε σκοπευτήριο!
  Ένας γάιδαρος με μια σακούλα χρυσό μπορεί καλύτερα να διαπεράσει ένα τείχος φρουρίου παρά ένα μαμούθ με ένα ατσάλινο κριάρι!
  Πολιτικός με χρυσό στόμα μετατρέπει τους ψηφοφόρους σε γαϊδούρια με χρυσούς ασκούς προσφορών!
  Ποιο είναι το πιο δυνατό θηρίο; Φυσικά, ένας γάιδαρος φορτωμένος με ένα σακουλάκι χρυσό! Η αλεπού λατρεύει το κίτρινο χρώμα της προδοσίας και τα χρυσά νομίσματα των προσφορών!
  Οι πολιτικοί ανεμίζουν συχνά κόκκινες σημαίες για χάρη του κίτρινου χρώματος των νομισμάτων που βγάζουν από τις τσέπες των ψηφοφόρων χωρίς να κοκκινίζουν!
  Οι εύγλωττοι λόγοι μελωδών πολιτικών έριξαν πικρά δάκρυα μητέρων των οποίων οι γιοι χάθηκαν στην αιματηρή σφαγή!
  Όποιος υπόσχεται βουνά από χρυσάφι δεν αξίζει ούτε μια σπασμένη χάλκινη δεκάρα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 13.
  Ο Καλιγούλας Ντελφίνοφ έχει τη δική του αποστολή. Πρέπει να βρεις τη μεγαλύτερη αδερφή σου με όποιο κόστος. Και εσείς οι ίδιοι, εν τω μεταξύ, μεταφερθήκατε σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου δημιουργήσατε τις δικές σας μοναδικές και, ταυτόχρονα, πολύ δροσερές και μοναδικές αποστολές.
  Η Μαργαρίτα και ο Καλιγούλας άγγιξαν τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους και μούγκρισαν:
  -Ουρά ουρά,
  Οφθαλμός αντί οφθαλμού!
  Όχι Μπάρμπος -
  Φαντόμας !
  Τώρα τα παιδιά διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις για να ολοκληρώσουν γρήγορα την λείανση των τάξεων που καλύπτουν τις προσεγγίσεις στο Port Arthur, τον στρατό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Τα παιδιά του Terminator κινήθηκαν σαν ηλεκτρικά δρεπάνια μέσα από μαλακό γρασίδι, εξολοθρεύοντας αλύπητα τους Ιάπωνες.
  Ο Κουροπάτκιν ακόμα δίσταζε με την εντολή να ξεκινήσει η επίθεση, αν και στο Όρος Υψηλό το μαχόμενο ζευγάρι εγκατέστησε το τρίχρωμο τρίχρωμο , τα παιδιά πολεμιστές απλώς ζωγράφισαν μεγάλο χαρτόνι και είναι πλέον καθαρά ορατό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όμως ο πρώην υπουργός Άμυνας ήταν ακόμη διστακτικός. Αν και , την ίδια στιγμή, ο Κουροπάτκιν δεν ήταν δειλός. Κατά τον πόλεμο του 1877-1878 έδειξε εξαιρετικό θάρρος.
  Ναι, και για να βελτιώσει τη ζωή των απλών στρατιωτών, ως υπουργός Άμυνας έκανε πολλά, και δεν τον έπιασαν στην κλοπή. Αν και η μαχητική αποτελεσματικότητα του στρατού δεν αυξήθηκε πολύ υπό τον ίδιο. Αλλά δεν είχε την αποφασιστικότητα του Σουβόροφ, ούτε καν τον τυχοδιωκτισμό. Ο Αλεξάντερ Σουβόροφ αγωνίστηκε πολύ τολμηρά, ισορροπώντας συνεχώς στο χείλος της πλήρους ήττας. Ωστόσο, η διαίσθηση που δόθηκε από τη φύση και η εκπληκτική τύχη κατέστησαν δυνατή την πρόβλεψη των αντίποινων βημάτων του εχθρού, την αντίδρασή του και τη νίκη. Αυτό είναι στο στυλ του Ταλ, ο οποίος έκανε λανθασμένες θυσίες, ρισκάροντας την ήττα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις κέρδισε ... Αλλά οι καλύτεροι σκακιστές στον κόσμο είδαν τον Ταλ.
  Ο πρώτος που του χάρισε μύλο και ήττα ήταν ο Μιχαήλ Μποτβίνικ. Αυτός ο πρωταθλητής ήξερε πώς να προγραμματίζει και να σημαδεύει τα αδύνατα σημεία του εχθρού.
  Και το αστέρι της μεγαλοφυΐας Ταλ θάμπωσε.
  Μάλλον ο Σουβόροφ, αν είχε ζήσει περισσότερο και αν τύχαινε να πολεμήσει με τον Ναπολέοντα, θα είχε χτυπηθεί. Αλλά ο τουρκικός στρατός, με τον οποίο πολέμησε ο Alexander Vasilyevich, ήταν πολύ οπισθοδρομικός από όλες τις απόψεις και οι διοικητές δεν διορίστηκαν σύμφωνα με τις ηγετικές τους ιδιότητες.
  Και κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Γάλλους, οι κωπηλάτες πισίνες είχαν πολύ νεαρή διοίκηση και μια υπερβολική υποτίμηση του στρατού της ρωσικής αρκούδας.
  Ο Κουροπάτκιν, από την άλλη, φοβόταν γενικά να επιτεθεί, προτιμώντας να κάθεται στην άμυνα. Υπολογίζοντας είναι ξεκάθαρο ότι ο εχθρός θα συντρίψει τον εαυτό του ενάντια στις redoubts. Ήταν με έναν τέτοιο διοικητή που χάθηκε ο πόλεμος.
  Και το κορίτσι Μαργαρίτα και Καλιγούλα Δελφίνια δέχθηκαν πυρά... Σώθηκαν , όμως, από την ταχύτητα, όταν οι αθάνατοι πολεμιστές ξέσπασαν στους προμαχώνες και ήδη έτριβαν τους πάντες μέσα, σχεδόν αδιαπέραστο δέρμα και , φυσικά, την ικανότητα να ανακτήσουν σχεδόν στη στιγμή.
  Ο Dolfinov Jr. , σκοτώνοντας έναν άλλο Ιάπωνα στρατηγό, βρυχήθηκε μια φράση από το "Highlander", ενώ πετούσε δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά του πόδια και έφτυνε αίμα:
  - Να μείνει μόνο ένα!
  Και τα ξίφη του, σαν αστραπή, εκτελούν έναν φονικό, μοναδικό μύλο. Πιο συγκεκριμένα, εκατό τεχνικές λείανσης με κόψιμο εχθρών σε ένα λεπτό από δύο τάγματα.
  Ο σαμουράι έπεσε από τα χτυπήματα και τα γυμνά πόδια του αγοριού εξολοθρευτή άφησαν πίσω τους ένα ολόκληρο σχέδιο από άλματα και στροφές.
  Η όμορφη παρτιζάνα Μαργαρίτα, ενώ καθάριζε ένα άλλο οχυρό από οπλισμένο σκυρόδεμα, ανατίναξε τα πυρομαχικά, με αποτέλεσμα χιλιάδες ισχυρά όπλα να πετάξουν στον αέρα. Ακολουθώντας τον φίλο του, το αγόρι καλλιτέχνης Καλιγούλας επανέλαβε έναν παρόμοιο ελιγμό.
  Η Μαργαρίτα, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό, κοριτσίστικο πόδι της σε μεγάλη απόσταση, ενέκρινε:
  - Τέλεια τα πας αγόρι μου !
  Ο αήττητος πολεμιστής, ρίχνοντας επίσης το δολοφονικό δώρο του αφανισμού με μεγάλη επιτάχυνση, κόβοντας τους σαμουράι, απάντησε:
  - Είναι καλύτερο να μαθαίνεις παρά να μαθαίνεις ξανά!
  Οι ισχυρές εκρήξεις των προμαχώνων δεν πέρασαν απαρατήρητες στις τάξεις του ρωσικού στρατού. Ο υποστράτηγος Zeleny ανέφερε στον υποστράτηγο Kuropatkin:
  - Η εξοχότητά σας. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, η μάχη μαίνεται στην εχθρική ακρόπολη εδώ και καιρό, και μάλιστα, σίγουρα έχουν εκραγεί αρκετοί προμαχώνες!
  Ο Κουροπάτκιν απάντησε νωχελικά:
  - Ήρεμα, απλά ήρεμα!
  Λοιπόν, ακριβώς όπως ο Κάρλεσον, του οποίου η οροφή ανατινάχθηκε από τους μεντεσέδες του. Αν και η κατάσταση απαιτεί απλά δραστικά μέτρα. Ο στρατηγός Zeleny και ο Kondratenko επιμένουν:
  - Πρέπει να απεργήσουμε αμέσως!
  Ο Κουροπάτκιν κοίταξε με τα γυαλιά του και τους δύο στρατηγούς. Ο Γκριν είναι ακόμα νέος, αλλά δείχνει ακόμα νεότερος από τα χρόνια του, γρήγορος, ορμητικός. Ο Kondratenko είναι αδερφός του ήρωα του Port Arthur, επίσης από τη νεότερη γενιά ικανών ηγετών. Φυσικά, τέτοια γεράκια είναι πρόθυμα να πολεμήσουν. Επιπλέον, υπάρχει κατηγορηματική εντολή από τον Αυτοκράτορα και Ηγεμόνα όλων των Ρωσιών, Νικόλαο Β', να εισβάλει αμέσως στην πόλη της ακρόπολης. Και δεν είναι παράλογο ότι το βασιλικό θησαυροφυλάκιο δεν θα μπορέσει να αντέξει το βάρος ενός τόσο δύσκολου πολέμου για πολύ.
  Ωστόσο, αν δεν γνωρίζετε το Ford, μην μπείτε στο νερό! Πρέπει να καταλάβουμε τι είναι τι και πού επιτίθεται.
  Ο Κουροπάτκιν ρώτησε τον Κοντρατένκο:
  - Ποιες ιαπωνικές μονάδες έκαναν τη βολή;
  Ο στρατηγός είπε ξεκάθαρα:
  - Οι πρόσκοποι αναφέρουν ότι έχουν εμφανιστεί άγγελοι - ένας όμορφος νέος και μια κοπέλα με χρυσαφένια μαλλιά, που κινούνται με απίστευτη ταχύτητα, και όταν τους κόβουν δεν φαίνονται.
  Ο Κουροπάτκιν σταυρώθηκε τρεις φορές με ξέφρενο ρυθμό και μουρμούρισε:
  - Δηλαδή αποδεικνύεται ότι αυτοί είναι πάλι άγγελοι;
  Ο στρατηγός Zeleny σημάδεψε τη φτέρνα του στο πάτωμα:
  - Ναι ακριβώς! Παραδεισένια εκατό!
  Ο Κουροπάτκιν μάλιστα σφύριξε:
  - Ουάου! Ο Κύριος δεν εγκαταλείπει τη Ρωσία!
  Ο Kondratenko είπε διδακτικά:
  - Πρέπει να επιτεθούμε αμέσως στον εχθρό, στρατάρχη! Ή εμείς οι ίδιοι θα πάμε στην επίθεση!
  Ο Κουροπάτκιν είπε σιχαμένα:
  - Όχι, κύριοι. Δίνω τις εντολές. Εφόσον ο Θεός αποφάσισε να μας βοηθήσει, τότε είναι αμαρτία να βάζουμε στρατιώτες σε ένα μύλο κρέατος!
  Ο Kondratenko λογικά σημείωσε:
  - Ακόμη και στο Ισραήλ, ο Παντοδύναμος Θεός ζήτησε να πολεμήσουν και οι Εβραίοι, και να μην λάβουν τα πάντα για τίποτα και χωρίς μάχη.
  Ο στρατάρχης από το βάλτο, ένας στρατηγός της τακτικής αναμονής, απάντησε σε αυτό:
  - Αλλά ο Απόστολος Παύλος είπε ότι η υπηρεσία του Θεού δεν απαιτεί ανθρώπινα χέρια!
  Ήδη ο στρατηγός Zeleny φούντωσε:
  - Γιατί τότε, Εξοχότατε, διασταυρώνεστε συνεχώς, ειδικά όταν εκρήγνυνται οβίδες εκεί κοντά!
  Ο Κουροπάτκιν είχε ήδη αρχίσει να θυμώνει:
  - Μα γιατί όλα γίνονται σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Ας κάνουμε λοιπόν πρώτα μια προσευχή. Αν είστε αυθάδειοι, θα συλληφθείτε και οι δύο!
  Συνολικά, η ιδέα της διοργάνωσης μιας προσευχής φαινόταν ενδιαφέρουσα. Αφήστε τα χερουβείμ να πάρουν το ραπ για όλους.
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο και η παρτιζάνα Μαργαρίτα είναι ήδη λίγο κουρασμένα και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει ήδη ολοκληρωθεί. Γιατί λοιπόν να μην φρεσκάρετε στη θάλασσα και να τρίψετε καλά τη μοίρα του Τόγκο . Μετά από όλα, μπορεί επίσης να ανοίξει πυρ, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων δώδεκα ιντσών. Και αυτό είναι ένα διαμέτρημα 306 χιλιοστών, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σημαντικές απώλειες στα επιτιθέμενα στρατεύματα.
  Είναι αλήθεια ότι οι Ιάπωνες, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πυροβολήσουν σχεδόν στα τυφλά, κατά μήκος της κορυφογραμμής. Και θα μπορούν να χτυπήσουν με απευθείας πυρά μόνο όταν η μάχη περάσει στα όρια της πόλης.
  Ο κύριος στόχος είναι τέσσερα θωρηκτά με πυροβόλα δώδεκα ιντσών επί του σκάφους.
  Η παρτιζάνα, κόβοντας τους Ιάπωνες με τα δολοφονικά ξίφη της και τινάζοντας τα κολλημένα κομματάκια, πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να εξισορροπήσουμε λίγο τις πιθανότητές μας; Ο Τ. έχει υπεροχή στη μάχη με όπλα έναντι της μοίρας του Ροζντεστβένσκι, περίπου 1,8 προς 1. Έτσι θα εξισώσουμε ελαφρώς την ισορροπία των δυνάμεων.
  Ο Καλιγούλας των Δελφινιών, κόβοντας τον τελευταίο σαμουράι, ρώτησε την πολεμίστρια Μαργαρίτα:
  - Να ξεκινήσουμε με τη ναυαρχίδα;
  Το κορίτσι των παρτιζάνων , πετώντας ένα κοχύλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σκίζοντας άλλους δώδεκα Ιάπωνες, αφήνοντας μόνο σκισμένα κομμάτια, αντιτάχθηκε:
  - Δεν ξεκινούν με τα πιο νόστιμα! Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ψάξετε για μοίρα. Ας κάνουμε κλικ στις δύο πρώτες αρμαδίλους.
  Ο Καλιγούλας ο αγοροκόριτσος γέλασε, πέταξε μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα του, έστρεψε το ματωμένο σπαθί του στο πλοίο Nutili , αναφωνώντας χαρούμενα:
  - Και αυτό είναι δικό μου!
  Η Μαργαρίτα, έχοντας και πάλι θανάσιμα πετσοκόψει τους Ιάπωνες, πρότεινε στον σύντροφό της:
  - Αλλά ας μείνουμε μισή ώρα στο νερό για να συνέλθουμε.
  Πράγματι, η ξεκούραση δεν θα βλάψει. Όμως ο Caligula Dolphins δεν έχασε καθόλου χρόνο στη σύντομη παύση. Συγκεκριμένα, μπορέσαμε να εξετάσουμε κάτι ενδιαφέρον.
  Οι συνωμότες συγκεντρώθηκαν στο υπόγειο. Μια ηλεκτρική λάμπα κάτω από το ταβάνι ρίχνει δυσοίωνες σκιές. Το διάσημο φαλακρό κεφάλι του Λένιν λάμπει αμυδρά, δίπλα στον δασύτριχο Κόμπα , πιο γνωστό στον κόσμο ως Στάλιν, τότε αξιωματικός του ναυτικού με προσεγμένη στολή, ενώ ο ελάχιστα γνωστός υπολοχαγός Σμιτ, με μούσι, ο Μπουχάριν.
  Ο Τρότσκι δεν αρκεί για την πλήρη συνάντηση, αλλά προς το παρόν αυτός και ο Λένιν βρίσκονται σε διαμάχη. Και έτσι, συγκεντρώθηκαν οι Μπολσεβίκοι με τη μεγαλύτερη επιρροή, έτοιμοι να κάνουν μια επανάσταση ή ένα πραξικόπημα, οτιδήποτε, μόνο και μόνο για να κερδίσουν την εξουσία.
  Πρώτος τον λόγο πήρε ο Λένιν:
  - Είναι εξαιρετικά σημαντικό , σύντροφοι, να αποτρέψουμε τη νίκη της Αυτοκρατορίας στον άδικο ιμπεριαλιστικό της πόλεμο με την Ιαπωνία με κάθε κόστος. Η αιτία της επανάστασης το απαιτεί!
  Δειλά χτυπήματα ως απάντηση.
  Ο Μπουχάριν, χτυπώντας τις παλάμες του και κουνώντας τη μαύρη γενειάδα που κοσμούσε το νεαρό ακόμα πρόσωπό του, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, δεν πρέπει να δώσουμε στην αυτοκρατορία την παραμικρή ευκαιρία. Αυτό μπορεί να μυρίζει προδοσία, αλλά θα πω, ο Mikado είναι ο καλύτερος και κύριος σύμμαχος των μπολσεβίκων και του παγκόσμιου κομμουνισμού!
  Ο Κόμπα Τζόζεφ μουρμούρισε θυμωμένος:
  - Καλά ειπώθηκαν! Αν και αυτό δεν μυρίζει προδοσία, είναι ήδη προδοσία!
  Ο Λένιν, που τότε ονομαζόταν Κάρποφ, παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Για χάρη της παγκόσμιας επανάστασης, μερικές φορές πρέπει να κάνετε θυσίες. Συμπεριλαμβανομένης της θυσίας μέρους της συνείδησής σας και της ψυχής σας. - Ο Ουλιάνοφ ξεσκέπασε, ξεβιδώνει το κεφάλι, ένα μπουκάλι γερμανική μπύρα. Για ευγλωττία, θα πρέπει να ανανεώσετε το λαιμό σας. Ήπιε μερικές γουλιές και συνέχισε. - Νομίζεις ότι είμαι στην ευχάριστη θέση να ευχηθώ το κακό και την ήττα στη χώρα μου. Ωστόσο, θα είμαι ειλικρινής, η επανάσταση είναι δυνατή μόνο εάν το καθεστώς της Αυτοκρατορίας αποδυναμωθεί σοβαρά. Και τι θα μπορούσε να αποδυναμώσει την Αυτοκρατορία περισσότερο από την ήττα στον πόλεμο;
  Ο Κόμπα έγνεψε καταφατικά:
  - Τίποτα... Μερικές φορές ο υψηλότερος στόχος απαιτεί θυσίες, και σημαντικές θυσίες!
  Ο Λένιν συνέχισε τη φιλοσοφία του:
  - Άρα, δεν θα συζητήσουμε για την ηθική και τη φιλοσοφία του αθεϊσμού. Αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα. Είναι σαφές ότι το έργο που αναλαμβάνουμε θα οδηγήσει στην απελευθέρωση των εργατών και των σκλάβων όλων των χωρών και όλου του κόσμου. Και το ότι όλες οι απώλειες του κράτους μας και των άλλων λαών θα αποζημιωθούν εκατονταπλάσια. - Ο Ουλιάνοφ σταμάτησε και πρόσθεσε με διαφορετικό τόνο. - Και τι συγκεκριμένα βήματα μπορούμε να κάνουμε για να νικήσουμε την Αυτοκρατορία που μισείται από τον λαό και εμάς;
  Εδώ ο υπολοχαγός Schmid μίλησε με λεπτή φωνή:
  - Νομίζω, για αρχή, να ανατινάξουμε τον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Αυτό θα είχε μοιραία επίπτωση στον ανεφοδιασμό των τσαρικών στρατευμάτων στη Μαντζουρία.
  Ο Κόμπα χαμογέλασε σαν αλεπού:
  - Μπράβο , το αγόρι προοδεύει! Και σκέφτηκα να ληστέψω αρκετές τράπεζες για να υπονομεύσω τον κανόνα του χρυσού του ρουβλίου του Τσάρου.
  Ο Ουλιάνοφ κούνησε αυστηρά τον δείκτη του στον "υπέροχο Γεωργιανό":
  - Μην είσαι άτακτος! Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορείτε λίγο πολύ να χαλάσετε την Kuropatkina.
  Ο Schmid συνέχισε:
  - Γενικά, το σχέδιό μου περιλαμβάνει την εξέγερση σε όλα τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Τότε ο στρατός θα πάει στο πλευρό των εργαζομένων και η Αυτοκρατορία θα καταρρεύσει αμέσως!
  Ο Κόμπα γέλασε ειρωνικά:
  - Ναι, ο καρκίνος θα σφυρίξει στο βουνό!
  - Κόμπα , σταμάτα! - Ο Λένιν γάβγισε και πρόσθεσε. - Είναι, πράγματι, απαραίτητο να προετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί μια εξέγερση στη Μαύρη Θάλασσα. Και όταν ο χτυπημένος Κουροπάτκιν φύγει από το Πορτ Άρθουρ , η ανταρσία σε όλο τον στρατό θα γίνει αληθινή!
  Ο Schmid έχασε την ψυχραιμία του:
  - Ναι, θα το κάνουμε με πνεύμα!
  Ο Μπουχάριν πήρε τον λόγο:
  - Ο πολυπληθέστερος σύμμαχός μας στη Γη είναι οι αγρότες• όταν ξεσηκωθούν, θα μπορέσουν να δεσμεύσουν όλες τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας. Πρέπει να στείλουμε τους ταραξίες μας στα χωριά, απαιτώντας να δοθούν στους αγρότες όχι μόνο γη, αλλά και κτήματα, ό,τι ανήκει στους γαιοκτήμονες!
  Ο Κόμπα διέκοψε ειρωνικά:
  - Συμπεριλαμβανομένων των συζύγων και των κόρες τους!
  Ο Μπουχάριν γέλασε:
  - Και αυτό επίσης! Είναι τόσο απλό όσο το έκανε ο Emelyan Pugachev - το κεφάλι θα κοπεί, η μπάρα θα κρεμαστεί και τα αγαθά τους θα πάρουν για τον εαυτό σου και θα μοιραστούν εξίσου! Και οι γυναίκες και οι κόρες των γαιοκτημόνων είναι δούλες σου!
  Ο Ulyanov ενέκρινε αυτήν την πρόσκληση:
  - Σωστά! Θα τους κρεμάσουμε όλους! Μέχρι τον Βόρειο Πόλο!
  Ο Koba πρότεινε:
  - Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ενεργά το στοιχείο ληστή όσο το δυνατόν περισσότερο. Συγκεκριμένα , οι ισχυρότεροι και πιο επιτυχημένοι επαναστάτες αναδύονται από τους εγκληματίες. Για παράδειγμα, ο Κοτόφσκι δεν είναι ήρωας; Ήρωας! Και ο πατέρας Μάχνο δεν είναι χειρότερος!
  Ο Μπουχάριν έγνεψε ζωηρά:
  - Αυτό είναι! Θα τους συντρίψουμε όλους με εγκληματικότητα !
  Ο Ουλιάνοφ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Τρόμος, τρόμος και για άλλη μια φορά επαναστατικός τρόμος!
  Δεν ήταν δυνατό να παρατηρηθεί η περαιτέρω συνομιλία των "υπέροχων τεσσάρων". Έχοντας ξυπνήσει, ήταν απαραίτητο να προχωρήσουμε στο πρακτικό επίπεδο της εφαρμογής μιας στρατηγικής νίκης. Ειδικότερα, καθαρίστε τα θωρηκτά από τις ομάδες.
  Ο Καλιγούλας κολύμπησε γρήγορα στον στόχο του και η Μαργαρίτα στο δικό της. Τα παιδιά, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους, ανέβηκαν αμέσως στα πλοία των θυμάτων τους.
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο δεν ένιωθε πια τα φρένα, καθώς άρχισε να κόβει τους πάντες στη σειρά. Δεν είναι δύσκολο να επιβιβαστείς σε πλοίο, ουσιαστικά σε κλάση θωρηκτού. Εκτός βέβαια αν είσαι κάτι παραπάνω από άνθρωπος. Έτσι, τρέξτε και κόψτε. Και με τέτοια υπερφυσική ταχύτητα, κανείς δεν έχει την ευκαιρία να σας αντισταθεί.
  Λοιπόν, με τα γυμνά δάχτυλα των παιδιών σας, αλλά πιο γρήγορα από τα πόδια των ποδιών μιας τσίτα, πετάξτε δηλητηριώδεις βελόνες. Και αυτό θα σοκάρει εντελώς τους Ιάπωνες.
  Οι μαχητές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είναι και πάλι ξαπλωμένοι , και το σχέδιο του ζευγαριού των τερματιστών είναι απλό. Πηγαίνετε στο διαμέρισμα πυρομαχικών και, στη συνέχεια, πυροδοτήστε τα πυρομαχικά με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτονται και οι λέβητες. Μετά από αυτό, το κατεστραμμένο πλοίο δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να πάει στον βυθό.
  Ο Καλιγούλας των Δελφινιών, κόβοντας και καρφώνοντας με το σπαθί του, εισέβαλε στην προμήθεια πυρομαχικών. Λοιπόν, τι είναι για αυτόν μεμονωμένες σφαίρες, τις οποίες το αγόρι καταρρίπτει εν πτήσει, ή ακόμα και ρίχνει πίσω στον εχθρό. Είναι ιδιαίτερα καλό αν, με το γυμνό σας πόδι, σπάσετε αμέσως μια χούφτα φυσίγγια στον εχθρό με ξέφρενη και θανατηφόρα, θανατηφόρα και ακαταμάχητη δύναμη.
  Έτσι, ο δρόμος των σαμουράι προς τη βασιλική αυτοκρατορία του Νικολάου Β' μπλοκαρίστηκε.
  Επίσης δεν είναι δύσκολο να μεταφέρεις τα πυρομαχικά στο αμπάρι ώστε να ανατιναχτεί ο πυθμένας του θωρηκτού, επίσης με τη σωματική του δύναμη.
  Το ατσάλινο κατάστρωμα, που θερμαίνεται στον ήλιο του Μαρτίου, γαργαλάει ευχάριστα τις γυμνές ελαστικές σόλες του αγοριού τερματισμού. Και βαριές , ισχυρά εκρηκτικές οβίδες γεμάτες με σιμόζα κατεβάζουν τους ώμους. Πηδάς κάτω, αγνοώντας την σπειροειδή σκάλα, και τώρα είσαι στο σωστό μέρος. Τώρα τα χωρίσματα θα θρυμματιστούν και οι λέβητες θα εκραγούν, κάνοντας τέτοιες τρύπες που ούτε αυτό το τεράστιο πράγμα δεν θα επιβιώσει.
  Αυτό το ενδιαφέρον πράγμα είναι το ιαπωνικό αρμαντίλο. Το πλοίο είναι ευρύχωρο και φαρδύ, με μεγάλο πάχος θωράκισης που καλύπτει τα καταστρώματα. Και οι μακριές και χοντρές κάννες κανονιού, ικανές να χτυπήσουν κάνα δυο δεκάδες χιλιόμετρα, ή και παραπάνω ... Αλήθεια, δεν το έφτιαξαν οι Ιάπωνες, αλλά οι Βρετανοί. Όμως ο βασιλικός στόλος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου δικής του παραγωγής, κάτι που έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Έτσι οι Βρετανοί έφτιαξαν ένα θωρηκτό - μια ευγενή μηχανή. Κρίμα, αλλά πρέπει να τον στείλουμε στον πάτο...
  Έγινε μια έκρηξη και το μέταλλο του καταστρώματος που έσπασε χτύπησε τα γυμνά, μυώδη πόδια του αγοριού, πετώντας το ψηλά από την επιφάνεια. Μετά από αυτό, το αγόρι έπεσε στο νερό και κολύμπησε έντονα, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη δίνη. Ένας τέτοιος κολοσσός βουλιάζει.
  Και το θωρηκτό της Μαργαρίτας χωρίστηκε: καθαρά δουλεμένο και συγχρονισμένο. Τώρα ήρθε η ώρα να βυθίσουμε τα δύο θωρακισμένα καταδρομικά μάχης που επιβίωσαν.
  Ας πάει και το Τόγκο , που προκάλεσε τόσα προβλήματα στον ρωσικό στόλο. Αυτό θα γίνει μάθημα σε όλους όσους έρχονται στη γη της Πατρίδας σας με τα όπλα στα χέρια.
  Ο Καλιγούλας των Δελφινιών τσουγκρίζει έντονα το νερό του ωκεανού με τα χέρια και τα πόδια του και σφυρίζει:
  - Θα νικηθείς από τους Ιάπωνες! Αυτό δεν είναι παιχνίδι τρελοκομείου !
  Όπως και την προηγούμενη φορά, σχεδόν χωρίς να αγγίξεις το μέταλλο και την πανοπλία πετάς επάνω στο κατάστρωμα. Εκεί αρχίζεις να κόβεις τόσο αργούς σαμουράι σε λάχανο. Πιθανώς, ακόμη και μια αράχνη κολλημένη σε ρητίνη είναι εκατό φορές πιο ευκίνητη από αυτά τα έντομα από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου. Οπότε βιάζεσαι και κόβεις χέρια, πόδια, κεφάλια ... Και αυτά απλά εγκαθίστανται. Στην καλύτερη περίπτωση, ένας από αυτούς καταφέρνει να πει:
  - Μπανζάι!
  Ο αγοροκόριτσος Καλιγούλας γελάει και τους χτυπά με τον αντίχειρα τη μύτη του:
  - Μπανζάι, μην τολμήσεις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ρίχνει τα φυσίγγια, τρυπώντας τα μέτωπα, το στόμα και το λαιμό των σαμουράι.
  Στη συνέχεια, επαναλάβετε τον προηγούμενο συνδυασμό. Ωστόσο, για μια αλλαγή, ο υπέροχος Καλιγούλας στόχευσε γρήγορα το ήδη γεμάτο όπλο δώδεκα ιντσών και πυροβόλησε στο πλησιέστερο καταδρομικό μάχης. Το χτύπημα αποδείχθηκε ακριβές και μια ισχυρή εκρηκτική ιαπωνική γόμωση προκάλεσε μεγάλη φωτιά στο κατάστρωμα.
  Ο νεαρός πολεμιστής παρατήρησε ότι πράγματι, όταν μπαίνει ένα προϊόν της βιομηχανίας στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, βγαίνει πολλή φωτιά και καπνός. Κάτι που, φυσικά, διευκολύνει τη λήψη . Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι σαμουράι βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μοίρα μάχης τους έχει πράγματι μια ποιοτική υπεροχή.
  Αλήθεια, πόσα μπορούν να πετύχουν οι Ιάπωνες αν χάσουν όλα τα μεγάλα πλοία τους;
  Η ναυαρχίδα του Τόγκο σηματοδοτεί καθυστερημένα την αναχώρηση. Αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά μια χρήσιμη λύση . Το τεράστιο θωρηκτό εκρήγνυται και δύο δευτερόλεπτα αργότερα εκρήγνυται και το πλοίο που μεταφέρει τον Καλιγούλα των Δελφινιών. Τελικά κλώτσησε με τη φτέρνα του έναν αξιωματικό της Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας. Και πάλι και οι δύο γενναίοι πολεμιστές πετάχτηκαν έξω από το ωστικό κύμα...
  Μια μαχόμενη κοπέλα παρτιζάνα, έχοντας ξεφυσήσει το κεφάλι ενός λοχαγού πρώτης βαθμίδας, ουρλιάζει στα πνεύμονά της:
  - Αγώνας χόκεϊ θαλάσσης: Ρωσία εναντίον Ιαπωνίας - σκορ τέσσερα προς μηδέν!
  Πράγματι, τώρα η Ιαπωνία δεν έχει ούτε ένα θωρηκτό σε υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ακόμα οκτώ καταδρομικά κλάσης μάχης. Και υπάρχει επιλογή: να τα πνίξουμε ή να μην τα πνίξουμε;
  Ο Καλιγούλας, αφού έκοψε τον καρχαρία που ορμούσε προς το μέρος του με το σπαθί του, αποφάσισε λογικά:
  - Πράξε όσο προλαβαίνεις! Δηλαδή τους πνίγουμε!
  Η Μαργαρίτα, έχοντας κόψει ένα άλλο θαλάσσιο αρπακτικό, συμφώνησε με αυτήν την απόφαση:
  - Γιατί να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα; Μπορεί να μην υπάρξει επόμενη φορά για εμάς!
  Ο Καλιγούλας, ο αγοροκόριτσος, πετώντας το φυσίγγιο με το πόδι του, ακριβώς στο μάτι του καρχαρία, λογικά αντιτάχθηκε:
  - Νομίζω ότι θα γίνει! Ο Θεός αγαπά την τριάδα!
  Όμως κολύμπησε πάντως. Μπορούν να επιστρέψουν στο φρούριο της ακρόπολης τη νύχτα. Αυτό δεν θα τους βγάλει πουθενά. Και αν ο Κουροπάτκιν πάρει το οχυρό χωρίς τη συμμετοχή τους, τότε τόσο το καλύτερο. Πράγματι, δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους. Είναι ακόμη ενδιαφέρον τι θα πουν οι απόγονοι για αυτόν τον παράξενο πόλεμο με την Ιαπωνία; Θα το θεωρήσουν ένδοξη πράξη ή, αντίθετα, θα το αποδοκιμάσουν ως κερδισμένο αποκλειστικά από υπερφυσικές δυνάμεις!
  Αλλά ο Καλιγούλας πρόλαβε εύκολα το επόμενο θύμα του - το καταδρομικό μάχης. Εξωτερικά, διαφέρουν κάπως από τους αρμαδίλους. Συγκεκριμένα, υπάρχει λίγο λιγότερη θωράκιση και αντί για όπλα δώδεκα ιντσών υπάρχουν δέκα ιντσών, αλλά η απόδοση είναι πολύ καλύτερη. Αλλά και αυτά είναι αγγεία της γραμμικής κατηγορίας. Και μετά υπάρχουν μεσαία και ελαφριά καταδρομικά.
  Ο νεαρός πολεμιστής εδώ άλλαξε λίγο τακτική και έκοψε τους ναύτες σαμουράι και κάρφωσε μερικούς με φυσίγγια που πέταξε με τα γυμνά αγορίστικα πόδια του . Στη συνέχεια, πήρε και πυροδότησε τα πυρομαχικά έτσι ώστε το καταδρομικό μάχης έθαψε τη μύτη του στο νερό και έτσι πήγε στον πυθμένα όχι αμέσως, αλλά σταδιακά αναποδογυρίζοντας.
  Ίσως το αγόρι ηθοποιός Καλιγούλας ήθελε να σώσει τουλάχιστον ένα μέρος του πληρώματος από το θάνατο με αυτόν τον τρόπο. Πράγματι, πού θα μπορούσε να βάλει τόσα εκρηκτικά... Η Μαργαρίτα, έχοντας σκοτώσει μια μεγάλη μάζα ναυτών σαμουράι, έγειρε το καταδρομικό της στο πλοίο.
  Το κορίτσι γιόρτασε περήφανα την επιτυχία της, αλλά και ο σύντροφός της:
  - Βαθμολογία: έξι - μηδέν!
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο, με οργή και χαρά, από μεγάλη επιτυχία, τραγούδησε:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Νέα θύματα στη θάλασσα ... Ναι , φαίνεται ότι οι Ιάπωνες που ξεκίνησαν αυτή την εκστρατεία γεννήθηκαν κάτω από ένα άτυχο αστέρι. Και ακόμη και οι οκτώ εκατομμύρια θεοί στη σιντοϊστική θρησκεία τους δεν τους βοηθούν.
  Για τον αγοροκόριτσο Καλιγούλα, ένα καταδρομικό μάχης φαίνεται σαν ένα κομμάτι χαρτόνι που πρέπει να βυθιστεί. Αποφάσισε μάλιστα να δοκιμάσει μια ελαφρώς διαφορετική τακτική, δηλαδή, διεισδύοντας στο αμπάρι και κόβοντας τον πάτο εκεί με σπαθιά. Άλλωστε, έχει ένα μαγικό μέταλλο που συλλαμβάνεται από νίντζα και μάγους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει μια επέμβαση.
  Και έτσι ... Αποδεικνύεται ότι το γραμμικό σίδερο σκάει... Είναι απαραίτητο να πλημμυρίσετε τρία διαμερίσματα για να το διασφαλίσετε. Το αγόρι του Εξολοθρευτή λέει με ένα χαμόγελο:
  - Εδώ είμαστε σε αυτό το πλοίο...
  Για να βυθίσετε ένα καταδρομικό μάχης με χτυπήματα ξίφους, χρειάζεται πραγματικά να έχετε υπεράνθρωπη δύναμη και εξαιρετική φαντασία.
  Η Μαργαρίτα προτιμά μια πολύ πιο απλή προσέγγιση, υποστηρίζοντας ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Και αν ναι, τότε ο εχθρός θα πλημμυρίσει από την έκρηξη.
  Η πολεμίστρια θεά και το κορίτσι των παρτιζάνων σηκώνει τον αντίχειρά της και λέει:
  - Είναι ήδη οκτώ η ώρα!
  Το αγόρι Καλιγούλας, χωρίς τελετή, κόβοντας πολλούς σαμουράι και ρίχνοντας φονικά φυσίγγια με τα πόδια του, αναφωνεί:
  - Αλλά αυτό είναι απλά απολαυστικό!
  Έχουν μείνει άλλα τέσσερα θύματα... Πρέπει να πνιγούν κάπως για να μην γίνει πολύ συνηθισμένο. Επινοήστε κάτι ιδιαίτερο, μοναδικό. Και τα παιδιά, χωρίς να πουν λέξη, ενεργούν ως εξής. Δηλαδή αρπάζουν τα πηδάλια ελέγχου ... Ευτυχώς, τα πλοία είναι ήδη σε πλήρη ταχύτητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις. Και έτσι, πιάνεις τα πηδάλια ελέγχου και πηγαίνεις στο ram... Battlecruisers, τα πλοία είναι καινούργια, αλλά υπάρχουν πολλά απαρχαιωμένα σκάφη στον ιαπωνικό στόλο που δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν από ένα κριάρι ευθείας γραμμής.
  Τι θα συμβεί αν τα πλοία, ακόμα και αυτά από μέταλλο, συγκρούονται με μεγάλη ταχύτητα στη θάλασσα;
  Τότε συμβαίνει το εξής: ένας τρομερός βρυχηθμός, το τρίξιμο της πανοπλίας, τα χαλύβδινα φύλλα και των δύο σκαφών σκάνε. Δεκάδες και εκατοντάδες ναύτες, με παραμορφωμένα κίτρινα πρόσωπα, ορμούν κατά μήκος των σπασμένων καταστρωμάτων, τα στενά τους μάτια φουσκώνουν έξω από τα μέτωπά τους και ρέματα αίματος πετούν έξω από το στόμα τους με χτυπημένα δόντια.
  Και τα ιαπωνικά μαχητικά πέφτουν στη θάλασσα, πέφτουν σε αφρισμένα ρυάκια που τα καταβροχθίζουν αμέσως. Και τα πλοία αρχίζουν να βυθίζονται γρήγορα, παρασύροντας πολλές ζωές στα βάθη.
  Η Μαργαρίτα, συνεχίζοντας να εξοντώνει τους ναύτες χωρίς οίκτο και τελετή, είπε χαμογελώντας:
  "Είναι επίσης καλό που οι Ιάπωνες δεν παίρνουν γυναίκες και παιδιά στο πλοίο".
  Ο Καλιγούλας, ανατέμνοντας τον καρχαρία που σκαρφάλωσε πάνω του, συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, η λατρεία των Αμαζόνων δεν ρίζωσε στους σαμουράι. Είναι αλήθεια ότι φαίνεται να έχουν γυναίκες νίντζα!
  Η νεαρή θεά πολεμίστρια και, ταυτόχρονα, παρτιζάνικη κοπέλα συνόψισε:
  - Δώδεκα μηδέν υπέρ μας ... Αλλά απομένουν ακόμα δύο τελευταία ημερήσια. Τι να τους κάνεις;
  Ο Καλιγούλας το αγοροκόριτσο έκοψε έναν άλλο καρχαρία σε κομμάτια και απλά πρότεινε:
  - Ας τους πάμε στο λιμάνι Dalniy. Τώρα βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο και δύο θαυμάσια, υπερσύγχρονα καταδρομικά θα βελτιώσουν σημαντικά τον στόλο μας!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τα αρπακτικά των θαλασσών με σπαθιά, συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, και αυτή είναι η καλύτερη λύση!
  Αν και οι Ιάπωνες έχουν τη φήμη ότι είναι ακάθεκτοι μαχητές, το ηθικό αποτέλεσμα των μανιασμένων χτυπημάτων των δύο σούπερ αγγέλων ξεπέρασε τις πιο τρελές προσδοκίες μας. Πράγματι, αν πρέπει να πολεμήσετε όχι με ανθρώπους, αλλά με πλάσματα παρόμοια με τους πιο πραγματικούς θεούς, και ίσως ακόμη και με τους ημίουργους, τότε ακόμη και οι μαχητές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου μπορεί να μην έχουν θάρρος.
  Επομένως, αφού η Μαργαρίτα στο ένα καταδρομικό και ο Καλιγούλας στο άλλο, έκοψαν τους πιο ζηλωτές αξιωματικούς και κλώτσησαν μερικούς από αυτούς, άλλοι ναύτες και μηχανικοί θεώρησαν ότι είναι καλύτερο να υποταχθούν σε αυτά τα υπερόντα . Και τα δύο πολεμικά καταδρομικά κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι του Dalniy, το οποίο οι Ιάπωνες εγκατέλειψαν, μετά την πρόσφατη ήττα τους, χωρίς μάχη με τον ρωσικό στρατό.
  Ο Καλιγούλας Ντολφίνοφ πίστευε ότι, τελικά, η εξουσία της χτυπητικής δύναμης είναι η εξουσία. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της μάχης του Khalkhin Gol, πόσοι Ιάπωνες αιχμαλωτίστηκαν από τον τρομερό σοβιετικό στρατό; Σύμφωνα με σοβιετικά δεδομένα, 476 άτομα, σύμφωνα με άλλους μεταγενέστερους υπολογισμούς, περίπου 200, και ως αποτέλεσμα αμοιβαίας ανταλλαγής, μόνο 88 επέστρεψαν στους Ιάπωνες, δηλαδή τόσο λίγοι επέστρεψαν στην πατρίδα τους.
  Δηλαδή, ο σαμουράι έδειξε σταθερότητα. Έχοντας χάσει, σύμφωνα με τα σοβιετικά δεδομένα, περίπου είκοσι χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.
  Για σύγκριση, ο σοβιετικός στρατός έχασε σχεδόν τόσους νεκρούς ( χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς που πέθαναν σε αιχμαλωσία) κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όσο και αιχμαλώτους.
  Και αυτό παρά το γεγονός ότι το NKVD αντιμετώπισε βάναυσα τις οικογένειες όσων παραδόθηκαν.
  Έτσι, η αντοχή των Ιαπώνων στρατιωτών δεν είναι υπερβολική. Κατά τη διάρκεια του Ρωσο-Ιαπωνικού πολέμου, οι Ιάπωνες έχασαν εκατό φορές λιγότερους στρατιώτες ως αιχμάλωτους πολέμου από τους Ρώσους!
  Ωστόσο, αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ο ρωσικός στρατός δεν κέρδισε ούτε μια μεγάλη μάχη. Και χωρίς νίκες δεν υπάρχουν κρατούμενοι.
  Συμβαίνει όμως ο προελαύνοντας στρατός να έχει και πολλούς στρατιώτες αιχμάλωτους.
  Το αγόρι πολεμιστής Καλιγούλας είπε στη Μαργαρίτα μέσα από ένα πρωτόγονο walkie-talkie:
  - Μήπως τελικά σηκώσουμε τη λευκή σημαία, αλλιώς θα μας πνίξουν;
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε:
  "Είναι ντροπή να πλέεις κάτω από λευκή σημαία". Καλύτερα δώστε το τρίχρωμο ρωσικό πάνω από το κεφάλι σας!
  Ο νεαρός πολεμιστής έριξε τη βελόνα στο ξυπόλητο, εύστροφο πόδι του αγοριού-εξολοθρευτή και έχοντας τρυπήσει τον επόμενο σαμουράι στο μέτωπο, παρατήρησε:
  - Και κατά τη γνώμη μου, ο Andreevsky με ένα σταυρό θα είναι πιο επιτυχημένος!
  Με το σκορ δεκατέσσερα προς το μηδέν, οι ναυτικοί ιστοί με την Ιαπωνία ολοκληρώνονται και πλέον μπορείτε όχι μόνο να πάρετε τα αιχμαλωτισμένα πλοία στον εαυτό σας, αλλά και να τραγουδήσετε. Ο Καλιγούλας των Δελφινιών τραγούδησε το τραγούδι της νίκης του στην κορυφή των πνευμόνων του:
  Μεγάλες εκτάσεις θαλασσών, ωκεανών -
  Τα οργώσαμε κάτω από την τρίχρωμη σημαία!
  Οι στρατιώτες κατέκτησαν πανύψηλα βουνά,
  Οι αετοί βρυχηθούσαν νικηφόρα!
  
  Οι Ρώσοι πολεμιστές αναγνωρίστηκαν από τον πλανήτη,
  Χτυπάμε τους εχθρούς με σπαθιά και ξιφολόγχες!
  Μπορέσαμε να πετάξουμε τον ζυγό του φασισμού από τον μισό κόσμο,
  Ολοκληρώσαμε την πορεία μας με νίκη στο Βερολίνο!
  
  έφτασαν με τανκς με καμπούρες,
  Απειλούν να καταστρέψουν όλα τα ρωσικά χωράφια!
  Αλλά χτυπούν δυνατά τα καταραμένα φρικιά ,
  Για να ζήσουν τα παιδιά μας ευτυχισμένα χωρίς ζυγό!
  
  Είμαστε τα παιδιά της Πατρίδας, που είναι υψηλότερη από όλους στον κόσμο,
  Γεννηθήκαμε, ζυμώνοντας τσίτι με ξυπόλητα!
  μεσολάβησε για εμάς, στέλνοντάς μας στη μάχη ,
  Και ο Θεός έφερε τον Μάη να ανθίσει από χαρά!
  
  Δεν υπάρχει μερίδιο μαχητή και πιο ψηλή καρδιά,
  Τι δίνει ένα όνειρο και την αναγέννηση!
  Άνοιξε την ένδοξη πόρτα της αθανασίας,
  Αλλά αν κάθεστε σε ενέδρα, να είστε ήσυχοι !
  
  Υπάρχουν λύκοι και πρόβατα, αλλά εσείς είστε οι βοσκοί του σύμπαντος,
  Και είναι δική σας συμμετοχή να μεταφέρετε την εντολή στους επόμενους!
  Για να μεταφέρουμε το θέμα στο τέλος της δημιουργίας,
  Για να μην σβήσει η αιώνια φωτιά στην καρδιά της αγάπης σας!
  
  Ποιος ξέρει πού μια εχθρική σφαίρα θα σταματήσει έναν στρατιώτη,
  Αλλά και πάλι, στη μάχη, ο θάνατος είναι καλύτερος από τις σάπιες ασθένειες!
  Και αν πεθάνεις, τότε ο φίλος σου θα συντρίψει τον αντίπαλο ,
  Δεν θα το ανεχθεί, γιατί ξυπόλητα κορίτσια οδηγούνται στην αιχμαλωσία!
  
  Ω, η ρωσική μοίρα, πόλεμος και φωτιά μετά τον πόλεμο,
  Για όσους θέλουν να πάνε διακοπές, δεν υπάρχει χώρος για αυτούς, ξέρετε, στον παράδεισο!
  Εδώ ο κολασμένος Σαμ μπήκε σε συνωμοσία με τον Σατανά,
  Απειλεί: - Θα ρίξω το άτομο και θα σπάσω το χαλάζι!
  
  Αλλά θα υπάρχει και προστασία από πυραύλους,
  Και μια πυρηνική βόμβα δεν μπορεί να καταστρέψει τη Μόσχα...
  Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τανκς για να πάρουμε το παράσιτο,
  Και τα βαρετά τραγούδια για τους πεσόντες σε στεναχωρούν!
  
  Πουλήστε για μια δεκάρα, όχι για μια ρωσική μετοχή,
  Άλλωστε, ο καθένας μας είναι ένας μεγάλος πολεμιστής!
  Μην πιστεύετε ότι ο Θεός μας έχει ήδη τοποθετήσει στον ρόλο,
  Στην πραγματικότητα, εσείς αποφασίζετε πόσο cool είναι το ουρλιαχτό!
  
  Υπήρχαν αποτυχίες, υπήρξαν ήττες,
  Έγινε σαν λαγοί που υποχωρούν από τρομερούς λύκους!
  Αλλά αν αρχίσει ο πόλεμος, θα είμαστε ξανά εκεί,
  Σπάστε τον βάναυσο στρατό των τεράτων σε κολασμένο ρυθμό!
  
  Πιστέψτε με, δεν παίζουμε για χάρη του πολέμου,
  Δεν έχουμε άλλο κάλεσμα από το να είμαστε καλοί φίλοι!
  Είμαστε αδερφικοί άνθρωποι, όχι ο Άβελ και ο Κάιν,
  Για εμάς το πουλί είναι τραγούδι και όχι παχύ παιχνίδι!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Αφού η Ντομίνικα άστραψε το πνεύμα της, τα παιδιά ούρλιαξαν και χτυπούσαν τα χέρια τους για πολλή ώρα. Ναι, είναι υπέροχο , μπορείτε να πείτε ότι τα κατάφερε - πασπαλίζοντας αφορισμούς και βουίζοντας στον εαυτό της.
  Μετά από αυτό, η Μαργαρίτα και η Ντομίνικα ανακοίνωσαν ένα γλέντι για όλο τον κόσμο, για να υπάρχει κέφι και χαρά στην ψυχή.
  Κουνούσαν τα μαγικά τους ραβδιά και εμφανίστηκαν πολυτελή τραπέζια, γεμάτα φαγητό . Όλα εδώ ήταν πολυτελή και πολύ πλούσια.
  Τόσο υπέροχα πιάτα και πολλά κέικ, πίτες κρέμας, λουκουμάδες, πρέτσελ, μάφιν και πλούσια διακοσμημένα κέικ. Είναι αδύνατο να το πεις σε παραμύθι, ούτε να το περιγράψεις με στυλό.
  Και όλα είναι τόσο νόστιμα και αρωματικά που είναι κυριολεκτικά μοναδικά στην κομψότητα και την ομορφιά τους.
  Η Μαργαρίτα έγραψε στο Twitter:
  Ό,τι καλύτερο, ότι καλύτερο για τα παιδιά,
  Στον χαρούμενο πλανήτη μας...
  Ζήτω ο ήλιος και ο άνεμος,
  Θεωρήστε τις νεράιδες υπεύθυνες για όλα!
  Και άρχισε να χορεύει. Και η Ντομίνικα την ακολούθησε, και πολλά άλλα κορίτσια μαζί τους. Πήγε υπέροχα .
  Η Μαργαρίτα λογικά σημείωσε:
  - Όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά αν δεν μπλέξουμε !
  Και η παρτιζάνα πήρε και απελευθέρωσε άλλο ένα πυροτέχνημα από το μαγικό της ραβδί. Και ήταν σαν μια βρύση από διαμάντια που κυλούσε σε ένα πολύ φουρτουνιασμένο ρυάκι.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Ομορφιά, ομορφιά.
  Εκτοξεύεται σαν σιντριβάνι από φάλαινα!
  Μετά ήρθε η ώρα της διασκέδασης. Αρκετά από τα μεγαλύτερα αγόρια, περίπου δεκατεσσάρων ετών και πολύ μυώδη, έβαλαν μαλακά γάντια στα χέρια τους και άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους.
  Χτυπούσαν με τα χέρια και τα ξυπόλητα πόδια, ενώ χαμογελούσαν και γελούσαν.
  Η Dobrynya σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Άλλωστε έχουν συλλογικό αγροτικό εξοπλισμό!
  Ο πρίγκιπας Οινόμαους έγνεψε:
  - Δεν είναι εκπαιδευμένοι στις πολεμικές τέχνες !
  Το αγόρι Dobrynya σφύριξε, πηδώντας στο αυτοσχέδιο δαχτυλίδι:
  - Ασε με να φύγω!
  Και δύο μαχόμενοι μυώδεις έφηβοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Τα αγόρια ξέσπασαν σε γέλια και επιτέθηκαν στον Dobrynya. Έγινε αποσυναρμολόγηση και κουνήματα χεριών και ποδιών.
  Η Dobrynya σκόρπισε επιδέξια και τους έσπρωξε στην άκρη. Έπειτα έπιασε ένα από τα αγόρια από τη μύτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του . Ούρλιαξε από άγριο πόνο. Και ο ήρωας πάλι, χωρίς τελετή, τον πέταξε και τον ανάγκασε να αναποδογυρίσει.
  Τα παιδιά γύρω γέλασαν και χτυπούσαν τα χέρια τους. Και η Dobrynya έσπρωξε τέσσερα αγόρια μαζί και τα τύλιξε επιδέξια σε ένα τραπεζομάντιλο.
  Μετά από αυτό, το γέλιο έγινε εντελώς εκκωφαντικό. Όπως και το χειροκρότημα των παιδιών. Πράγματι, φαινόταν πολύ ωραίο .
  Ο Dobrynya παρατήρησε έξυπνα:
  - Αυτός που τόλμησε το έφαγε!
  Στο ρινγκ μπήκε και η Ντομίνικα. Έκανε και πολεμικές τέχνες. Εξάλλου, η υποκριτική σε ταινίες δεν είναι αστείο. Έδειχνε τον εαυτό της ως Supergirl και πάλεψε με έναν supervillain . Και τα δύο κορίτσια στη συνέχεια σφυροκόπησαν το ένα το άλλο για μια ντουζίνα λήψη. Και αυτό είναι υπέροχο . Ακόμα και οι μελανιές τους ήταν αληθινές.
  Τώρα ένας δυνατός, μυώδης έφηβος περίπου δεκατεσσάρων με κολυμβητές ήρθε εναντίον της Ντομίνικα. Και προσπάθησε να επιτεθεί στο κορίτσι. Η Ντομίνικα απάντησε με ένα ακριβές χτύπημα από τη γυμνή της φτέρνα στο ηλιακό πλέγμα, και το αγόρι έπεσε και άρχισε να συστρέφεται.
  Η Ντομίνικα έγραψε στο Twitter:
  -Δεν είσαι αγόρι , δεν είσαι αγόρι,
  Μη πραγματικο...
  Δεν είσαι αγόρι , δεν είσαι αγόρι -
  Σάπιο κουτί!
  χτύπησε τη Ντομίνικα στη μυώδη πλάτη με όλη του τη δύναμη . Το κορίτσι ούρλιαξε και τον κλώτσησε πίσω. Απέφυγε και όρμησε στη Δομίνικα και προσπάθησε να την πολεμήσει. Ο έφηβος ήταν δυνατός και σκληραγωγημένος από τη σκληρή δουλειά σε ένα εργοτάξιο. Και η Ντομίνικα έπρεπε να καταπονήσει όλες της τις δυνάμεις για να μην πέσει. Αλλά γλίστρησε έξω και μετά πέταξε το δυνατό αγόρι από πάνω της. Έπεσε, τρακάροντας σε ένα πιάτο με οξύρρυγχο. Και το αγόρι λερώθηκε πολύ.
  Και τα υπόλοιπα παιδιά γέλασαν άγρια και έκαναν γκριμάτσες. Αυτό φαινόταν πραγματικά υπέροχο .
  Το αγόρι πήδηξε όρθια, αλλά δέχτηκε μια δυνατή κλωτσιά
  κορίτσια ηθοποιός στο πηγούνι, χτυπήθηκε με την κνήμη του στην επερχόμενη κίνηση και το μυώδες αγόρι έπεσε πάνω.
  Ο Ντόμινικ τραγούδησε επιθετικά:
  Περιμένει ύπουλα ένα θύμα στο ορυχείο,
  Στρέφοντας ένα ραντάρ στον ουρανό...
  Ένα λάθος - μια τυχαία απογείωση,
  Και ένα χτύπημα είναι αναπόφευκτο!
  Αυτό είναι, πράγματι, ένα κορίτσι καράτε. Γύρισε λοιπόν και κλώτσησε ένα άλλο αγόρι στη μύτη με το γυμνό της τακούνι. Έπεσε και απελευθέρωσε μια βρύση αίματος από τον μύστη του . Εκείνος όμως πετάχτηκε αμέσως. Και πάλι στη μάχη. Και η Ντομίνικα τον σκοντάφτει αναγκάζοντάς τον να πέσει. Αυτή είναι πραγματικά μια γυναίκα.
  Η Ντομπρίνια έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Συνέχισε έτσι! Λοιπόν, είσαι ένα ωραίο κορίτσι !
  Εδώ είναι ένα άλλο δυνατό αγόρι που πέταξε μακριά από το χτύπημα της Ντομίνικα.
  Εδώ ξεκίνησε η αναμέτρηση. Το κορίτσι πέταξε έναν άλλο έφηβο από πάνω της και κελαηδούσε:
  Κορίτσια από την υψηλή κοινωνία,
  Θέλω πολύ να νικήσω τον τύπο!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι έσπρωξε ξανά τα αγόρια μαζί, δίνοντάς τους μώλωπες και εξογκώματα. Και φαινόταν εξαιρετικά αστείο και αστείο.
  τα αγόρια κάτω :
  -Είσαι το κορίτσι μας ! Πολύ καυτό και μαχητικό!
  Η Ντομίνικα έγνεψε καταφατικά και κελαηδούσε:
  Το κορίτσι μαχητής έχει ζεστό αίμα,
  Η τυφλή ορδή μας επιτίθεται!
  Ψιθύρισε ξόρκια και μια πραγματική βροχή από κρέμα, συμπυκνωμένο γάλα και μέλι χύθηκε πάνω στα αγόρια από ψηλά.
  Και πάλι το χαρούμενο γέλιο των παιδιών. Όλα περιστρέφονται και συμβαίνουν τόσο δροσερά και επιθετικά. Και υπάρχουν αστείες στιγμές σε αυτή την επιθετικότητα.
  Στο παιχνίδι είναι φυσικά και ο πρίγκιπας Oenomaus. Πώς μπορεί κανείς να τα καταφέρει χωρίς αυτό; Και ο νεαρός πολεμιστής πετάει πολύ επιδέξια από πάνω του ένα αγόρι που φαίνεται μεγαλύτερο και μεγαλύτερο. Και πάλι ενθουσιώδη επιφωνήματα. Ναι, αυτός είναι πραγματικά ένας αγώνας που χρειάζεται.
  Ο Ενόμαι κούνησε το χέρι του και το αγόρι έπεσε πάνω σε ένα σωρό κέικ καλυμμένα με κρέμα. Και έσκασαν και σκορπίστηκαν τόσο αστεία και με κέφι. Και τέτοια ήταν τα αρώματα της μαγικής κουζίνας.
  Η Dobrynya σημείωσε με έναν αναστεναγμό:
  - Είναι κρίμα να σπαταλάς τέτοιο φαγητό!
  Ο Ντόμινικ γέλασε και απάντησε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Θα κάνω περισσότερα μαγικά!
  Το αγόρι του Φοίνικα τραγούδησε:
  Κάπου στο δάσος υπάρχουν μάγοι,
  Ράβουν ένα καφτάνι για τον Σατανά...
  Οι ογκόλιθοι πετάχτηκαν τριγύρω,
  Η υπέροχη χώρα μας!
  Μετά από αυτό, έγινε φίλος με την Dobrynya. Τα δύο ηρωικά αγόρια άρχισαν πρώτα να κουνούν τις γροθιές τους προσπαθώντας να χτυπήσουν το ένα το άλλο στο πρόσωπο . Το φόρτωσαν τυχαία μια-δυο φορές και εμφανίστηκαν μώλωπες. Τότε το πήραν τα αγόρια-μαχητές και χτύπησαν τα μέτωπά τους. Έτσι άρχισαν να πετάνε σπίθες από τα μάτια μου.
  Έσπρωξαν ο ένας τον άλλον, κούμπωσαν κεφάλια και μετά άρχισαν να τσακώνονται. Και ο αγώνας ήταν πολύ επίμονος. Τα αγόρια των ιπποτών μάτωσαν, συνθλίβοντας το ένα το άλλο και σφίγγοντας το ένα το άλλο.
  Ύστερα άρχισαν πάλι να χτυπούν κεφάλια, που έμοιαζαν περισσότερο ανόητα παρά δροσερά και απειλητικά. Και αυτό έδρασε με τέτοιο τρόπο που έφερε τα παιδιά-θεατές σε εκκωφαντικά γέλια.
  Η Ντομίνικα πήρε το φτερό στα χέρια της και άρχισε να γαργαλάει τις γυμνές φτέρνες των αγοριών. Η Dobrynya και ο Phoenix άρχισαν να γελούν, είναι πραγματικά τόσο γαργαλητό και ωραίο που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να γελάτε.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε με ένα χαμόγελο πριμαντόνα:
  - Ναι, είσαι ένα κουλ κορίτσι. Απλώς ένας κύριος διασκεδαστής. Τι άλλο μπορείς να κάνεις?
  Η Ντομίνικα γρύλισε:
  - Ναι, γενικά, μπορώ να κάνω τα πάντα. Και αυτό θα το δείτε περισσότερες από μία φορές!
  Η Dobrynya και ο Phoenix χώρισαν. Ίδρωναν και οι σμιλεμένοι κορμοί τους γυάλιζαν σαν να τους είχαν περιχυθεί με ελαιόλαδο.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Έχουμε νίκη, αλλά δεν είμαστε πιο κοντά στον στόχο να σώσουμε το ισχυρότερο φύλο. Ο κίτρινος αρουραίος ανήκει στον εχθρό μας Μπαστίντα, ο οποίος εξαφανίστηκε σε κανέναν δεν ξέρει πού. Και χύσαμε τα κουκιά. Λοιπόν, όχι μάταια, αλλά και πάλι χωρίς το αποτέλεσμα που υπολογίζαμε!
  Η Ντομίνικα τραγούδησε ως απάντηση:
  Η ζωή δεν είναι εύκολη
  Και τα μονοπάτια δεν οδηγούν ευθεία...
  Όλα έρχονται πολύ αργά
  Έφυγαν όλα πολύ νωρίς!
  Σταδιακά, η διάθεση των απελευθερωμένων παιδιών έγινε πιο ήρεμη. Και οι τσακωμοί, ακόμη και οι χιουμοριστικοί, κόπηκαν και η μουσική έγινε λιγότερο δυνατή.
  Και ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος. Η κόρνα του συναγερμού ήχησε.
  Τα αγόρια και τα κορίτσια πήδηξαν αμέσως από τις θέσεις τους και τρέφονταν με σπαθιά και λόγχες. Ήταν έτοιμοι για μάχη.
  Δράκοι εμφανίστηκαν στον ουρανό. Ήταν τρικέφαλοι, επτακέφαλοι και δωδεκακέφαλοι . Και υπήρχαν πολλά από αυτά, και μεγάλου μεγέθους ερπετά. Φυσικά, όσο περισσότερα κεφάλια, τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος. Και ανάμεσά τους ήταν η γνώριμη μάγισσα Μπαστίντα, που φαινόταν μικρή με φόντο τους δράκους.
  Ο Ντόμινικ σφύριξε και σημείωσε:
  - Ουάου! Φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε ως απάντηση:
  Πέφτω με το στήθος, αρπάζοντας το μόλυβδο,
  Η γη είναι γεμάτη τρύπες, σαν μπαστούνι...
  Αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι ακόμα το τέλος -
  Το τέλος είναι μόνο η αρχή!
  Υπήρχαν περίπου πενήντα χιλιάδες παιδιά πολεμιστών - αυτός είναι ένας ολόκληρος στρατός, δεν υπήρχαν περισσότεροι από διακόσιοι δράκοι. Επομένως, οι νεαροί πολεμιστές δεν τράπηκαν σε φυγή. Ήταν έτοιμοι να παλέψουν και να δώσουν ακριβά τη ζωή τους, ίσως και να κερδίσουν!
  Και οι δύο πλευρές είναι μαχητικές και αποφασιστικές.
  Ο μεγαλύτερος δωδεκακέφαλος δράκος βρόντηξε:
  - Μην φοβάσαι! Δεν θα τσακωθούμε με παιδιά! Είμαστε υπέρ της ειρήνης και της δικαιοσύνης!
  Η Ντομίνικα φώναξε:
  - Λοιπόν γιατί ήρθες εδώ;
  Εδώ ο Μπαστίντα βρυχήθηκε, χαμογελώντας επιθετικά:
  - Ξέρω ότι ο κύριος στόχος σας ήταν να αποκτήσετε το τεχνούργημα του Κίτρινου Αρουραίο και όχι να ελευθερώσετε τα παιδιά σκλάβους!
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε:
  - Δεν παρεμβαίνει! Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλαμε να αφήσουμε τα παιδιά μας και δεν θα το κάνουμε ποτέ!
  Και τα δώδεκα κεφάλια του δράκου είπαν αμέσως:
  "Εκτιμούμε την αρχοντιά σας!" Αλλά ο Bastinda σας προσκαλεί να παίξετε ένα παιχνίδι. Αν κερδίσεις, θα σου δώσει τον κίτρινο αρουραίο, αν το κάνει, τότε οι τέσσερις σου θα γίνουν σκλάβοι του για πάντα.
  Η μάγισσα Μπαστίντα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Αυτό είναι! Λοιπόν, παιδιά, υπάρχει πολλή φασαρία μαζί τους. Τα τέσσερα σας θα είναι πολύ πιο χρήσιμα στη σκλαβιά!
  Η Ντομίνικα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Απλώς αφήστε, σε περίπτωση απώλειας, τη μάγισσα Bastinda όχι μόνο να μας δώσει το τεχνούργημα της Yellow Rat, αλλά να γίνει και σκλάβος μας.
  Η Μαργαρίτα επιβεβαίωσε, πατώντας το γυμνό της πόδι:
  - Αυτό είναι! Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε! Θα ήταν δίκαιο να κινδύνευε και η Bastinda την ελευθερία της!
  Ο Δωδεκακέφαλος είπε:
  - Ας το έτσι! Το τεχνούργημα και η ελευθερία της μάγισσας, ενάντια στην ελευθερία τεσσάρων σημαντικών ατόμων - δίκαιο!
  Η μάγισσα Μπαστίντα έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της με μαύρα μαλλιά:
  - Εντάξει, ας είναι! Πάντα κερδίζω αυτό το παιχνίδι ούτως ή άλλως. Και ακόμη και η γνώση της μαγείας δεν θα τους βοηθήσει!
  Ο δωδεκακέφαλος δράκος βρυχήθηκε:
  - Υπόσχεσαι ότι θα εκπληρώσεις τις υποσχέσεις σου σε περίπτωση ήττας;
  Και οι πέντε αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Δίνουμε!
  Η μάγισσα Μπαστίντα έβγαλε από το σακίδιο της έναν πίνακα με τετράγωνα και είπε:
  - Τότε ας ξεκινήσουμε!
  Και ξεδίπλωσε τον πίνακα• φιγούρες εμφανίστηκαν αμέσως πάνω του. Θύμιζε κάπως το παραδοσιακό σκάκι, μόνο που τα τετράγωνα δεν ήταν δύο, αλλά τρία χρώματα: λευκό, μαύρο και γκρι. Και είχαμε πολλά περισσότερα στοιχεία. Υπάρχει ένας γελωτοποιός, τοξότες και ένας αξιωματικός, ένας στρατηγός, ένας στρατάρχης, ένας μπαλίστας, ένα άρμα και κάτι άλλο.
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Ναι, δεν ξέρω καν πώς περπατάνε! Αυτό είναι άδικο!
  Η μάγισσα Μπαστίντα απάντησε χαμογελώντας:
  -Έχεις ήδη δώσει το λόγο σου και δεν υπάρχει πού να υποχωρήσεις. Η άρνηση να παίξεις ισοδυναμεί με ήττα!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Το ξέρω αυτό το παιχνίδι! Και πώς περπατούν και οι φιγούρες σε αυτό! Ας παίξουμε λοιπόν!
  Η μάγισσα Μπαστίντα έγνεψε καταφατικά:
  - Καλά τότε! Η κύρια φιγούρα εδώ είναι ο βασιλιάς και θα παίξουμε μέχρι ματ!
  Τα παιδιά πολεμιστές χτυπούσαν τα χέρια τους. Η Μαργαρίτα τίναξε το μαγικό της ραβδί και μια εικόνα ενός τεράστιου πίνακα με τρία είδη κελιών εμφανίστηκε μπροστά τους. Και τώρα χιλιάδες πρώην σκλάβοι μπορούσαν να τη δουν αμέσως.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Πριν από τον πόλεμο, κέρδισα μια παρτίδα σκάκι εναντίον του ίδιου του Μποτβίννικ, αν και όχι προσωπικά, αλλά σε μια ταυτόχρονη παρτίδα. Αλλά σε ηλικία οκτώ ετών, το να νικήσεις τον πρωταθλητή της ΕΣΣΔ είναι ωραίο!
  Η μάγισσα Μπαστίντα μουρμούρισε:
  - Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι! Το σκάκι δεν ήταν καν κοντά της!
  Το κορίτσι των παρτιζάνων έγνεψε:
  - Ξέρω! Είναι πιο περίπλοκο και υπάρχουν περισσότερα κομμάτια, αλλά μπορώ να το παίξω! Οπότε μη νομίζεις ότι θα σου είναι εύκολο!
  Η μάγισσα με τα μαύρα μαλλιά έγνεψε καταφατικά:
  - Τα κομμάτια μου είναι κόκκινα - ξεκινούν πρώτα!
  Και κίνησε τη σφενδόνη μπροστά . Η Μαργαρίτα απάντησε μετακινώντας τον τοξότη. Ένα τόσο χαλαρό παιχνίδι ξεκίνησε. Υπήρχαν εκατό φιγούρες σε κάθε πλευρά, και οι τρεις, εκτός από τους βασιλιάδες. Υπάρχει ένα από αυτά, και το παιχνίδι τελειώνει με το mate. Λοιπόν, αυτό είναι όμορφο και λογικό.
  Ο Μπαστίντα έπαιξε και χαμογέλασε. Ακολούθησαν οι πρώτες ανταλλαγές. Μετά οι ελιγμοί των γρήγορων γελωτοποιών. Η Ντομίνικα σημείωσε ότι ο γελωτοποιός κινείται σαν βασίλισσα στο παραδοσιακό σκάκι, αλλά χτυπά σαν ιππότης.
  Ναι, είναι ενδιαφέρον. Ο αξιωματικός μοιάζει με επίσκοπο, αλλά χτυπά σαν βασιλιάς. Και ο στρατηγός κινείται σαν πύργος, αλλά χτυπάει σαν ιππότης. Ο στρατάρχης κινείται σαν βασίλισσα, αλλά χτυπά μόνο σαν πύργος. Φυσικά, οι πιο ισχυρές φιγούρες είναι οι μεγάλοι βεζίρηδες, κινούνται σαν βασίλισσα και σαν ιππότης, και χτυπούν επίσης. Υπάρχουν, φυσικά, βασίλισσες, και είναι ακριβώς όπως στο συνηθισμένο σκάκι. Οι τοξότες κινούνται σαν πιόνια, αλλά πυροβολούν διαγώνια τρία τετράγωνα μπροστά και οι σφενδόνες μόνο δύο. Φαίνεται ότι οι απλοί πεζικοί είναι οι πιο αδύναμοι, αλλά μπορούν, μόλις φτάσουν στην τελευταία γραμμή, να μετατραπούν σε οποιοδήποτε κομμάτι εκτός από τον βασιλιά.
  Το άρμα περπατά σαν άλογο, αλλά χτυπά σαν ελέφαντας. Ναι, είναι ενδιαφέρον πώς βγαίνει. Υπάρχει και ένας μπαλίστας - κινείται σαν πύργος, αλλά χτυπά σαν βασίλισσα. Πύργοι, ιππότες και επίσκοποι, όπως στο συνηθισμένο σκάκι. Υπάρχει όμως και ένας μονόκερος. Περπατάει σαν βασιλιάς, αλλά χτυπάει σαν βασίλισσα. Και ένας βασιλικός μονόκερος. Περπατάει σαν ελέφαντας, αλλά χτυπά σαν μεγάλος βεζίρης, δηλαδή σαν βασίλισσα και ιππότης. Ναι, αυτό δεν είναι παιχνίδι αστείου. Και υπάρχουν τρεις φιγούρες η καθεμία. Και δοκίμασε κάτι χωρίς να χασμουρηθείς. Και τώρα, φαίνεται ότι ο Bastinda έχει ήδη καταλάβει περισσότερα εδάφη και έχει αποκτήσει ένα υλικό πλεονέκτημα.
  Είναι ξεκάθαρο, είναι πολύ πιο έμπειρη από τη Μαργαρίτα.
  Η Dominica με σιγουριά, ή μάλλον ειρωνικά, έγραψε στο Twitter:
  - Περπάτα το άλογο! Αλογο!
  Η Μαργαρίτα της έγνεψε:
  - Μην ανακατεύεσαι! Ό,τι πρέπει να γίνει, το κάνω!
  Και η κομματική κοπέλα συγκίνησε αποφασιστικά τη σιλουέτα της. Ο Μπαστίντα συνέχισε να επιτίθεται. Η μάχη ήταν πολύ επίμονη και ανελέητη.
  Η Μαργαρίτα, για να ανακτήσει λίγη αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία και να δημιουργήσει έμπνευση στο παιχνίδι, άρχισε να τραγουδάει.
  Αφρίζει προς τα πάνω, υψώνοντας τις απότομες πλαγιές,
  Το κύμα, τα δεσμά του πάγου κατέστρεψαν τον ωκεανό!
  Η δέσμη κόπηκε, τα σύννεφα γέμισαν μόλυβδο,
  Και ένας φρέσκος άνεμος συνέτριψε την ομίχλη!
  
  Είμαι μαζί σου σε έναν παράκτιο βράχο,
  Το φούσκωμα της θάλασσας σου γαργαλάει το αυτί!
  Ο μαχητής αγκάλιασε το λαιμό της με ένα απαλό χέρι,
  Ο άγιος Κύριος ανέστη στην ψυχή μου!
  
  Οι κορυφές των χιονισμένων βουνών είναι επιχρυσωμένες,
  Και μαργαριταρένιες πεταλούδες στο στήθος!
  Στο βάθος, πλοία τριγυρνούσαν με πανιά,
  Δεν μπορείς να εγκαταλείψεις το όνειρό σου και να κοιμηθείς!
  
  Σε έδειχνα, αγαπημένη,
  Τα λαμπερά σου μάτια από τα δάκρυα!
  Άλλωστε, χωρίς εσένα, ούτε ο κόσμος μου είναι αρκετός,
  Καταιγίδες και καταιγίδες βρυχώνται στην καρδιά!
  
  Μαζί σας θα γευτούμε πολλή δόξα,
  Και το δηλητήριο διαπερνά τη φιλοδοξία!
  Τραβήξτε το σπαθί σας στο όνομα αυτής της δύναμης,
  να υπηρετήσει !
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε άψογα και, με το κέφι, εξαπέλυσε αποφασιστική επίθεση. Η παρτιζάνα δεν δίστασε να θυσιαστεί και κάποια στιγμή η υλική ισορροπία δυνάμεων της φάνηκε καταστροφική. Αλλά εδώ είναι μερικά ακόμη δυνατά τακτικά χτυπήματα και...
  Η Μαργαρίτα είπε με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Ματ, κυρία Μπαστίντα!
  Ανοιγόκλεισε άγρια και κοίταξε τριγύρω, ρίχνοντας μια λοξή ματιά στον μεγαλύτερο, δωδεκακέφαλο δράκο. Ήταν στο μέγεθος ενός αεροσκάφους μεγάλης κατηγορίας , το άνοιγμα κάθε πτερυγίου ήταν αρκετά διακόσια μέτρα - αυτό είναι ένα τέρας. Ίσως ακόμη και η εκπληκτική μαγεία της επιλεγμένης κοπέλας-ηθοποιού Dominica δεν μπορούσε να ξεπεράσει έναν τέτοιο γίγαντα.
  Ο τεράστιος αρχηγός του δράκου βρυχήθηκε με δώδεκα κεφάλια ταυτόχρονα:
  -Έχασες από τον Bastind. Δώστε λοιπόν τα κέρδη σας στον Κίτρινο Αρουραίο - ένα πολύτιμο τεχνούργημα και πηγαίνετε στη σκλαβιά των νέων αφεντικών σας!
  Η Μπαστίντα αναστέναξε και έβγαλε ένα τεχνούργημα από το σακίδιό της. Απροσδόκητα, είχε το μέγεθος μιας καρύδας, αλλά έλαμπε με ένα έντονο, κίτρινο φως.
  Η μάγισσα το κράτησε και σημείωσε:
  - Είναι δικός σου. Όπως όλα όσα είναι δικά μου, είναι τώρα δικά σας!
  Η Μαργαρίτα πήρε το τεχνούργημα στα χέρια της και μετά το έκρυψε στο σακίδιό της. Και σημείωσε:
  - Αυτό είναι καλό! Λοιπόν, τι να κάνουμε εσύ κι εγώ, Μπαστίντα;
  Εξωτερικά, μια αρκετά νέα και ελκυστική μαύρη γυναίκα απάντησε:
  - Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Είμαι ήδη πάνω από χίλια χρόνια. Και τι γίνεται αν μπορώ να σας διδάξω άγνωστες μαγικές τεχνικές. Λοιπόν, και επίσης να είστε ο διαχειριστής του βασιλείου. Έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτό, και όχι μόνο στη διαχείριση παιδιών.
  Η Μαργαρίτα ανασήκωσε τους ώμους και σημείωσε:
  "Σκέφτομαι ότι ίσως σε αφήσω να φύγεις, αφού πρώτα ορκιστώ ότι θα κάνω μόνο καλές πράξεις".
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Κι αν λέει ψέματα; Έχουμε κόσμο, ξέρεις. Ακόμη και το Κοράνι λέει ότι οι όρκοι μπορούν να παραβιαστούν σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Και η κοπέλα ηθοποιός τραγούδησε:
  Πίστεψέ με, οι υπηρέτες σου θα ξεραθούν,
  Θα προδοθείς, θα προδοθείς...
  Και όσοι ορκίζονται ερωτευμένοι έτσι,
  Κοίτα, θα σε σκοτώσουν!
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε:
  "Είναι σύνηθες οι μάγοι μας να τηρούν και τα λόγια και τους όρκους τους". Το να γίνεις όρκος σημαίνει να υποστείς αιώνια καταδίκη και περιφρόνηση από όλους. Έτσι η Μπαστίντα είτε θα κρατήσει τον όρκο της είτε θα αρνηθεί να τον πάρει. Έχει λοιπόν την επιλογή ανάμεσα στη σκλαβιά και στην εγκατάλειψη των κακών πράξεων για πάντα!
  Μάγισσα με μαύρα μαλλιά ανασήκωσαν τους ώμους:
  - Υπάρχει κάτι να σκεφτούμε εδώ. Μην κάνεις ποτέ κακό, αυτό είναι επίσης πολύ δύσκολο, και όχι πάντα ευχάριστο!
  Η Ντομίνικα ήταν αγανακτισμένη:
  - Γιατί αποφασίζεις για εμάς, Μάργκοτ; Σκέφτομαι, καλύτερα να είναι σκλάβα μας. Ένας μαγικός και αγέραστος υπηρέτης θα είναι αρκετά χρήσιμος στο νοικοκυριό. Δεν πρέπει να είναι η σκλάβα σου, αλλά η κοινή μας!
  Το ηρωικό αγόρι Dobrynya επιβεβαίωσε:
  - Ναι, σωστά! Διακινδυνεύσαμε και οι τέσσερις την ελευθερία μας. Και θέλεις να την κουμαντάρεις μόνος.
  Ο πρίγκιπας Οινόμαους είπε:
  "Επίσης, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να την αφήσουμε να φύγει, δίνοντας όρκο να κάνει μόνο καλές πράξεις". Γιατί, ενώ συλλέγετε έντεκα ακόμη αντικείμενα, να σύρετε μαζί σας έναν σκλάβο; Είναι απλά ένα βάρος!
  Η Dobrynya και η Dominica είπαν από κοινού:
  - Όχι, είναι σκλάβα μας! Και δεν θα την αφήσουμε να φύγει!
  Ο αρχηγός του δράκου παρατήρησε:
  - Έχεις διχασμό: δύο εναντίον δύο! Προτείνω να πετάξετε ένα νόμισμα. Αν είναι κεφάλια, θα κάνουμε όπως θέλει η Μαργαρίτα, αν είναι ουρές , θα κάνουμε όπως θέλει η Ντομίνικα!
  Τα παιδιά των πολεμιστών φώναξαν ομόφωνα:
  - Σωστά! Σωστά! Σωστά! Η παρτίδα θα αποφασίσει!
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε θυμωμένη:
  -Ποιος θα ρίξει το φλουρί;
  Ο δράκος βρόντηξε:
  - ΕΓΩ!
  Και τότε η ουρά του πέταξε έναν ασημί κύκλο που πέταξε στον αέρα και έπεσε στο βραχώδες πεζοδρόμιο. Το κέρμα χτύπησε και ... Προσγειώθηκε στην άκρη του...
  Ο γιγάντιος δράκος γέλασε και απάντησε:
  - Αν ναι, τότε παίρνω την Μπαστίντα για υπηρέτριά μου. Και σου μένει το τεχνούργημα της, ο κίτρινος αρουραίος, ως τρόπαιο. Όπως ακριβώς ήθελες, παρεμπιπτόντως!
  Η Ντομίνικα μουρμούρισε:
  - Και μια μοτοσυκλέτα. Θέλω ένα φυλλάδιο σαν αυτό.
  Ο γιγάντιος δράκος σφύριξε:
  - Τραγούδα ένα τραγούδι! Και εμείς οι δράκοι θα το εκτιμήσουμε. Αν σας αρέσει, η μαγική ιπτάμενη μοτοσυκλέτα θα είναι δική σας. Κι αν όχι, τότε ... Θα γίνεις κι εσύ σκλάβος μας!
  Η Ντομίνικα ήταν αγανακτισμένη:
  - Άρα μπορείς να πεις ότι δεν σου αρέσει κανένα από τα τραγούδια μου!
  Ο επικεφαλής δράκος ανακοίνωσε:
  - Δεν θα κρίνουμε μόνο εμείς, αλλά και το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των πρώην σκλάβων!
  Η Ντομίνικα έγνεψε αναστενάζοντας.
  - Τότε συμφωνώ!
  Και το κορίτσι άρχισε να τραγουδά με αίσθηση και έκφραση.
   Ντυμένοι για να ζηλέψουν όλοι οι βασιλιάδες,
  Κατακόκκινα, χρυσά, φύλλα σε ρουμπίνια!
  Σαν απογευματινές πεταλούδες πετούν στα ύψη,
  Και η φωνή των ανέμων είναι τα όργανα των χερουβείμ!
  
  Η πιο πολυτελής ηρεμία είναι ευρύχωρη το φθινόπωρο,
  Δέντρα, τρούλοι ιερών εκκλησιών!
  Οποιοδήποτε κλαδί με λαξευμένα σκαλίσματα,
  Πέρλες δροσοσταλίδας και ανεκτίμητες πέτρες!
  
  Η λακκούβα ήταν καλυμμένη με λεπτό ασήμι,
  Σπίθες αστράφτουν κάτω από τις οπλές του αλόγου!
  Αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον ευγενικά,
  Είθε να ζήσετε ευτυχισμένοι κάτω από έναν καθαρό ουρανό!
  
  Στον λαμπερό ήλιο, με το φόρεμά μου φαρδύ,
  Σημύδες και λεύκες χορεύουν το βαλς της αγάπης!
  Είμαστε λυπημένοι για τις μέρες που βυθίστηκαν στην άβυσσο,
  Κρατήστε τις αναμνήσεις των συναντήσεων μαζί μου!
  
  Ο χειμώνας θα έρθει, η νιότη σε αυτόν είναι αιώνια,
  Όχι γκρίζα μαλλιά, διαμάντια στα μαλλιά!
  Θα μαζέψουμε όλους τους φίλους μας για τις διακοπές,
  Και ας εκφράσουμε το όνειρο σε στιχάκια!
  Θυελλώδη χειροκροτήματα και φωνές "Μπράβο! Encore!", δεκάδες χιλιάδες λαιμοί πλημμύρισαν όλη την πλατεία. Αυτή θα ήταν μια ένδοξη ώρα, μια ώρα θριάμβου για τη Ντομίνικα, που ανακάλυψε το ταλέντο της ως πριμαντόνα!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"