Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

გაიარეთ პრინცესას გამოცდა

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    მშვენიერი სტუდენტი და დამწყები კინომსახიობი, დომინიკა, ოცნებობს გახდეს ეკრანის ვარსკვლავი. და როდესაც ნიმფა მასთან მივიდა, იგი ნებით გაჰყვა მას და დრაკონის სამეფოში მოხვდა. დომინიკას აქვს დამალული გამორჩეული შესაძლებლობები და უცნაური ეპიდემია მოვიდა იმპერიასა და მეზობელ

  გაიარეთ პრინცესას გამოცდა
  
  ᲐᲜᲝᲢᲐᲪᲘᲐ
  მშვენიერი სტუდენტი და დამწყები კინომსახიობი, დომინიკა, ოცნებობს გახდეს ეკრანის ვარსკვლავი. და როდესაც ნიმფა მასთან მივიდა, იგი ნებით გაჰყვა მას და დრაკონის სამეფოში მოხვდა. დომინიკას აქვს დამალული გამორჩეული შესაძლებლობები და უცნაური ეპიდემია მოვიდა იმპერიასა და მეზობელ სახელმწიფოებში, რის შედეგადაც თითქმის ყველა მამაკაცი გაქვავდა. ძლიერი სქესის ერთ-ერთმა ბოლო წარმომადგენელმა, ელფმა პრინცმა ოენომაუსმა, დომინიკას საჩუქრის წყალობით მოახერხა მისი სიკვდილის გადადება. ახლა კი მათ უნდა იმუშაონ ერთად, რათა აღმოაჩინონ გაუგებარი ჭირის საიდუმლო და გამოავლინონ ბნელი ძალები.
  ᲞᲠᲝᲚᲝᲒᲘ
  იშვიათი, უნიკალური სილამაზით გამორჩეულმა დომინიკა დელფინოვამ მიიღო ერთ-ერთი მთავარი როლი ბლოკბასტერში "ვარსკვლავური იმპერატრიცა". და ეს არის ფილმი უზარმაზარი ბიუჯეტით და დიდ მოგებას გვპირდება. მანამდე დომინიკამ უკვე ითამაშა უამრავ ფილმში, მაგრამ მიიღო მხოლოდ პენი. მისი სილამაზე განსაცვიფრებელი იყო, თმა კი ძალიან კაშკაშა გაზაფხულის დენდელიონის ფერი იყო და ცოტას სჯეროდა, რომ მას შეეძლო საღებავებისა და ლაქების გარეშე. მაგრამ ასე იყო. დომინიკა იყო ნატურალური, თაფლისფერი ქერა იდეალური პროპორციებით, ასევე გამოძერწილი კუნთებით და შესანიშნავი დაჭიმვით.
  მიუხედავად იმისა, რომ გოგონა არ იყო დაკავებული საბრძოლო ხელოვნებით, ის ცეკვავდა ბალეტში. და მას ჰქონდა სიჩქარე, მადლი და მოძრაობების შესანიშნავი კოორდინაცია.
  მას შეეძლო, მაგალითად, კარგად გამოეჩინა თავი სამოქმედო ფილმებში. გოგოს მსგავსად, რომლის ანგელოზური გარეგნობა მეომარ-ეშმაკს მალავს.
  ახლა ფეხსაცმელი გაიხადა და გახარებულმა გაირბინა პარკში, შიშველი ძირებით იგრძნო ბილიკის ბალახებიდან და კენჭებიდან სასიამოვნო ჩხიკუნი. მისი ფეხები იმდენად სრულყოფილი და მაცდუნებელი იყო, რომ ხშირად იღებდნენ ფეხშიშველა და ახლო ხედში, რაც განსაკუთრებით ახარებდა მამაკაცებს. დომინიკა ამაყობდა თავისი ლამაზი ფეხებით და ყინვამდე მოკლე ქვედაკაბა ეცვა.
  ამ დროს მოულოდნელად მის წინ გოგონა გამოჩნდა. ძალიან ახალგაზრდა, შეიძლება ითქვას, თითქმის გოგო. დომინიკა მაღალი, დაკუნთული, მოხდენილი იყო და მისი სახე, მიუხედავად უნაკლო სიგლუვისა და ხავერდოვანი კანისა, არ ჰგავდა ახალგაზრდა, გულუბრყვილო გოგონას. ეს კი სკოლის მოსწავლეს ჰგავს, თუმცა საკმაოდ მდიდრულად არის ჩაცმული, ზემოდან ჩამოკიდებული შუშის ეს პატარა ნაჭრები და მზეზე კაშკაშა ანათებს.
  დომინიკამ ისიც კი იფიქრა, რომ შესაძლოა ეს იყო ნამდვილი სამკაულები.
  გოგონამ პატარა, შიშველი ფეხი დაარტყა. და კლდოვან ბილიკზე გაჩნდა ალისფერი და მეწამული კვირტებით კვერთხი.
  დომინიკამ დაუსუსტა:
  - რა ხრიკია! შენც კინომსახიობი ხარ თუ ცირკის შემსრულებელი?
  გოგონამ ჩურჩულით უპასუხა:
  - მე ნიმფა ვარ! ახსნის დრო აღარ არის, გამომყევი!
  გოგონამ ხელები უნდობლად გაშალა:
  - კარგი, ეს... კარგი ხუმრობა! Რა გქვია?
  ნიმფამ დაიკივლა:
  - მარკიზა დე კასანდრა. და საკმარისი საუბარი, თქვენს სამყაროში ყოფნის ყოველი წამი მოითხოვს კოლოსალურ, ჯადოსნურ ენერგიას!
  და მან მტკიცედ, არავითარ შემთხვევაში ბავშვური ძალით, ხელი ჩაავლო დომინიკას, ძლიერად მოხვია ხელისგულზე.
  ძლიერმა და მოხერხებულმა კინომსახიობმა მაშინვე გააცნობიერა, რომ უსარგებლო იყო წინააღმდეგობის გაწევა ასეთ ძალაუფლებაზე.
  გოგონამ, თავისი პატარა, მოხდენილი ფეხის შიშველი თითებით, ბეჭდის ქვა თავისუფალი ხელის საჩვენებელ თითზე მოაბრუნა. და იმავე წამს დომინიკამ ისე იგრძნო, თითქოს ჭაში ჩავარდა. და ეს იყო ძალიან სასიამოვნო, უნიკალური გრძნობა.
  მერე ყველაფერი კაშკაშა კაშკაშა შუქით იყო სავსე, რომელიც თითქოს ძლიერი, სპორტსმენი, გამორჩეულად ლამაზი გოგონას სხეულის ყველა უჯრედს ჭრიდა.
  . თავი No1.
  დომინიკას შიშველი ფეხები იგრძნობდა მის ქვეშ ცხელ ზედაპირს და ეს იყო მისი პირველი შთაბეჭდილება. ჩემს თვალწინ ბჟუტავდა, თითქოს ძლიერმა ციმციმმა დამაბრმავა, როგორც კამერის ბლიცი. და გოგონამ მაშინვე ვერ შეძლო დაენახა სად დასრულდა.
  გაისმა ნიმფის ნაზი ხმა:
  -ნუ გეშინია! ახლა გაივლის და ყველაფრის ნახვას შეძლებ.
  დომინიკა შეკრთა და თვალი ჩაუკრა. მისი შიშველი ფეხები უფრო ცხელდებოდა. შიშველი, გოგოური ძირების ქვეშ რაღაც იწვა, როგორც შუადღისას საჰარას ქვიშა. დომინიკას უყვარდა ფეხშიშველი სირბილი. მითუმეტეს როცა ეკრანის ტესტების დროს შევეჩვიე.
  როცა გოგონა იყო, შესთავაზეს პარტიზანული დაზვერვის ოფიცრის თამაში.
  რასაკვირველია, ომის დროს გოგოები ზაფხულში ფეხშიშველი დადიოდნენ, რადგან ფეხსაცმელს უნდა მოუარო და უცნაურია, როცა დიდხანს დადიხარ, ეს კიდევ უფრო ადვილია.
  ბოლოს კი თოვლში ფეხშიშველი ჩამოხრჩობამდე მიიყვანეს. ეს არის ზოია კოსმოდემიანსკაიას სტილში, მხოლოდ დომინიკაა ქერა და ბევრად უფრო ლამაზი და მას აქვს ბუნებრივი ხიბლი. და როცა იღიმება და თეთრ კბილებს, თითქოს ნატურალური მარგალიტისგან არის გაკეთებული, სახურავს მთლიანად აშორებს.
  და აქ ძირები იწვის და რაღაცნაირად ცხელა. მაისში მოსკოვში თბილა, მაგრამ სიცხეს ვერ ეძახით.
  და აი, თითქოს სადღაც არაბეთში შუადღისას. იქ კიდევ უფრო ცხელა. ერთხელ მან გადაიღო ფილმი ემირატებში და ქვიშაზე ფეხშიშველი სიარული მოუწია. ბუნებრივია, დილით, როცა ღამით ქვიშა ოდნავ გაცივდა, მაგრამ ჯერ კიდევ ცხელოდა, ფეხებს ვაზელინითაც კი წაუსვეს, რომ გაეადვილებინა.
  მაგრამ ადგილობრივი ბავშვები ფეხშიშველები დარბიან, ყოველ შემთხვევაში ღარიბებს შორის და იცინიან, პატარა კბილებს აჩვენებენ, დისკომფორტის გარეშე.
  მართლაც, მის თვალებში ციმციმი შეწყდა და დომინიკამ დაინახა, რომ ქალაქის მოედანზე იყო. რიყის ქვები ლამაზმანის ფეხების ქვეშ იყო ნარინჯისფერი და მეწამული. ირგვლივ კი სახლები მაღალია, ძალიან ლამაზი, თითქოს პეტერბურგის ცენტრში, სადაც სიძველეა შემონახული. მხოლოდ აქ არის შენობები უფრო მაღალი და კიდევ უფრო ცოცხალი, ფერადი, მდიდარი, მდიდრული და დახვეწილი.
  და აქ არის ბევრი ოქროს ფოთოლი, რომელიც უდავოდ სასიამოვნოა თვალისთვის. და ბევრი ლამაზი გოგოა ქუჩებში. მათ, ფეხშიშველი, მოხდენილი, გარუჯული, დაკუნთული ფეხებით, დაიწყეს დომინიკისა და მისი მომხიბვლელი მარკიზ-ნიმფის გარშემო შემოხვევა.
  გოგონები ყველა, გამონაკლისის გარეშე, ლამაზები, ახალგაზრდები, ფეხშიშველები იყვნენ, მაგრამ სამკაულები ეცვათ. ზოგს მეტი სამკაული აქვს ძვირფასი ქვებით, ზოგს ნაკლები. რამდენიმე გოგონას მხოლოდ თეთრი, მოკლე ტუნიკი ეცვა.
  ასე გამოიყურებოდნენ მონები, როცა ძველ დროზე ფილმებს იღებდნენ, აღნიშნა დომინიკამ.
  თუმცა , ყველა გოგო არ იყო ადამიანი. ზოგს ფოცხვერის მსგავსი ყურები აქვს, ზოგს არწივის ცხვირი. რამდენიმე გოგონა უფრო პატარა იყო, მარკიზა დე კასანდრას მსგავსად, უბრალოდ გოგოები, მაგრამ ისინი აფრინდნენ და მოძრაობდნენ ისე, რომ ტროტუარზე თავიანთი პატარა ფეხებით არ შეხებოდნენ.
  გოგონების მთელი სამეფო, რომლებიც ცხელ ტროტუარზე არ ეშინიათ, შიშველ, ვარდისფერ ქუსლებს აფარებენ თავს.
  და მათ გარშემორტყმულიყვნენ დომინიკასა და მარკიზს ბეჭდით და იღიმებოდნენ, ჩუმად ლაპარაკობდნენ.
  გოგონებს ახალგაზრდა, დაკუნთული სხეულების ძალიან სასიამოვნო სუნი ასდიოდათ
  მშვენიერი სქესის წარმომადგენელი, შერეული ძვირადღირებული სუნამოებით.
  ზოგს იარაღიც ეჭირა ხელში. კერძოდ, მშვილდები, ელეგანტური ფორმის არბალეტები, ხმლები, საბრალოები, ხანჯლები და ისრები.
  ძალიან მოგაგონებდათ ფანტასტიკური ფილმის გადაღებას, გასაკვირიც კია, რომ მათ შეძლეს ამდენი უნაკლო, კოხტა, სპორტული ლამაზმანის ერთ ადგილას შეკრება.
  გოგონების უმეტესობა თითქმის შიშველი იყო, მხოლოდ მკერდი და თეძოები იყო დაფარული ძვირფასი ქვებისგან დამზადებული სამკაულებით.
  ათამდე გოგონა მოკრძალებულ ტუნიკებში დაიჩოქა, ხელში პლატინის ბრჭყვიალა დოქები სასმელით და ოქროს უჯრები სხვადასხვა საკვებითა და ხილით.
  დომინიკამ დაბნეულად ჩაილაპარაკა:
  - Რა გინდა ჩემგან? - და ცოტა უფრო თავდაჯერებულად დაამატა. "თუ დრო გექნებათ, მზად ვიქნები გამოვჩნდე თქვენს ზედმეტებში, უბრალოდ კარგად გადამიხადეთ."
  ნიმფა მარკიზამ ღიმილით უპასუხა:
  - როგორც ჩანს, ეს ფილმი გგონია? არა, ეს არის ელფ- დრაკონის იმპერია !
  დომინიკმა ჩაიცინა და გადახტა. ქუსლები უმოწყალოდ მეწვოდა. მან ოფლის მარცვლები მოიშორა. აბა, ცხელა. ისევე, როგორც არაბეთის უდაბნოში. საოცარია, როგორ დადიან ლამაზმანები აქ ფეხშიშველი და მათი კანი მზისგან არ იშლება.
  Სად არის ის? აშკარად არა რუსეთში...
  დომინიკამ ცისკენ გაიხედა და უსტვენდა. ცა ყვითელი იყო, იშვიათი ღრუბლები ნარინჯისფერი იყო და ერთდროულად რამდენიმე შუქი იყო ... გასაკვირი არ არის, რომ ასე ცხელოდა. უფრო მეტიც, სანათები ისეთი მორთული ფორმისაა, ხვეულებით ან რქებით...
  დომინიკამ იგრძნო, რომ ავად გახდა. აი, ასე გიჟდებიან ადამიანები. მისი ლამაზი სახე დატრიალდა და გაფითრდა.
  იგი შეკრთა, მაგრამ ყურებით ორი ელფი გოგონა მხარს უჭერდა მას. მშვენიერი სქესის წარმომადგენლები დაშორდნენ და თეთრ, გამჭვირვალე ტუნიკებში გამოწყობილმა ლამაზმანებმა მას ჭურჭელი სასმელით მიიტანეს გოგოების შიშველ, ლამაზ და დაკუნთულ სხეულებზე. და დაასხეს ზურმუხტისფერი ღვინო ოქროს თასებში.
  დომინიკამ ხარბად დალია. და მან იგრძნო, რომ ღვინო უჩვეულოდ ტკბილი და გემრიელი იყო; ენერგია, ძალა და ენერგიულობა მაშინვე მოედინებოდა მის ძარღვებში.
  და გოგონას ისედაც შიშველი ფეხები არც ისე აწვა, უფრო სწორად, სასიამოვნო სითბო იგრძნო და ირგვლივ ტემპერატურა იდეალური გახდა, როგორც სიზმარში.
  დომინიკმა ფეხზე წამოიწია და ოქროს ფოთლისფერი თავი დაუქნია და დაიყვირა:
  - გამარჯობა მძინარეებო!
  შემდეგ გოგონამ სწრაფად შეისწორა თავი:
  - მოხარული ვარ, რომ ჩემს ძმებს, უფრო სწორად, დებს ვხვდები!
  გოგოებმა ხელები დაუკრათ. და ისინი მღეროდნენ გუნდში:
  - ბედნიერებას გისურვებთ,
  შენ ჩვენი იმედი ხარ, დამიჯერე...
  გზები სხვა სამყაროებისკენ -
  კარი გაიღო!
  მარკიზ დე კასანდრამ თავი დაუქნია:
  -კი, უნდა დაგვეხმარო. და ამისთვის დიდი ჯილდო იქნება.
  დომინიკამ დაკუნთული მხრები აიჩეჩა და გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  -და როგორ დაგეხმარო?
  ნიმფა გოგონას რაღაცის თქმა სურდა, როცა საყვირის და ფრთების ხმა გაისმა. მშვენიერი სქესის ყველა მრავალრიცხოვანმა წარმომადგენელმა ერთდროულად დაიჩოქა და პატივისცემით დაიხარა.
  მარკიზმა ასევე შეაძრწუნა დომინიკა:
  -დაიხარე შენც.
  მსახიობმა გოგონამ გაკვირვებით ჰკითხა:
  - Რისთვის?
  ნიმფა გოგონამ დაიკივლა:
  - დრაკონის ჰერცოგინია გხვდება. დრაკონები მართავენ ჩვენს იმპერიას. მოდი, ერთ მუხლზე!
  დომინიკამ გადაწყვიტა არ გაეტეხა სიამაყე. მიუხედავად იმისა, რომ ეშინოდა, რომ ცხელ ტროტუარზე დაწვა მისი შიშველი მუხლი, ღია ბრინჯაომდე გარუჯულს. მაგრამ კანი აშკარად გახდა უფრო ძლიერი და ნაკლებად მგრძნობიარე. გასაგებია, რომ აქ ხალხი ფეხშიშველი დადის და არა სიღარიბის გამო. მაგრამ უფრო სერიოზული მიზეზების გამო, რომლებიც ჯერ კიდევ გასარკვევია.
  შემდეგ თავად დრაკონის ჰერცოგინია გამოჩნდა. მხეცი სამი თავით, ძალიან კაშკაშა ფერის, პეპელასავით. დიდი, კარგი მებრძოლივით, მაგრამ სულაც არ არის საშინელი, ან არ არის საშინელი, თუ ეს ის არის.
  თავები შედარებით პატარა ჩანდა და მათზე პატარა, მაგრამ ნათელი გვირგვინები ანათებდა.
  როდესაც ქალი დრაკონი გაფრინდა, მის ფრთების ქვეშ მყოფმა გოგონებმა კანის ფერი იასამნისფერი , შემდეგ კი ზურმუხტისფერი შეიცვალა. ეს გახდა ლამაზი.
  დომინიკა თითქოს შებოჭილი იყო. ეს იყო პირველი შემთხვევა, როდესაც მან რეალურად დაინახა ნამდვილი დრაკონი. დიახ, ფილმებში, რა თქმა უნდა, კარგ დრაკონებს ქმნიან კომპიუტერული გრაფიკის გამოყენებით. მაგრამ ეს დრაკონი რეალურია, ძალიან ლამაზი და მოხდენილი.
  შუაში მყოფმა უფროსმა იკითხა, მისი ხმა ძალიან სასიამოვნო იყო:
  - ძალიან მიხარია შენი ნახვა, ჩვენი სტუმარი პლანეტა დედამიწიდან!
  დომინიკამ გაიცინა და უპასუხა:
  - და მეც ძალიან მიხარია შენი ნახვა!
  დრაკონის ჰერცოგინიამ თავი დაუქნია და განაგრძო, მარჯვნიდან თავი უკვე ლაპარაკობდა:
  - იმიტომ დაგპატიჟეთ, რომ შენს ძარღვებში სისხლი მიედინება, არ ვიცი ვინ, ვინ ცხოვრობს, არ ვიცი სად!
  დომინიკა დელფინოვამ ერთი შიშველი, გახეხილი ფეხი მეორეზე დაადო და დაბნეულმა თქვა:
  - თითქოს ვერ გავიგე!
  დრაკონის ჰერცოგინიას მარცხნივ თავდაჯერებული ტონით უპასუხა:
  - და ჩვენ თვითონ არ გვესმის ეს. მაგრამ, ყოველ შემთხვევაში, ისეთი საშინელი პრობლემა გვაქვს, რომ დამხრჩვალებს ვგავართ, ჩალაში ჩაბმული!
  დომინიკამ შიშველი, ძალიან მაცდური ფეხი დაარტყა და იმღერა:
  - დამიჭირე, ჩალა, მომიჭირე,
  როცა ქარიშხლის გარშემო თხუთმეტი წერტილია...
  გაანადგურე ელფების მტრები,
  ბედმა ასე ჩამაგდო ცხოვრებაში!
  ყველა ზოლის გოგოები ხელებს ერთმანეთში აჭერდნენ და ეს ისეთი საყვარელი და მაგარი იყო.
  ცენტრალურმა ხელმძღვანელმა კვლავ ისაუბრა:
  - მაშ, უცნაური ჭირი გვაქვს. ძლიერი სქესის წარმომადგენლებმა, იქნება ეს ელფები, ადამიანები, ტროლები, ჰობიტები, ვამპირები, ჯუჯები და სხვები, რომლებიც ცხოვრობენ ჩვენს სამყაროში, გაურკვეველი მიზეზების გამო, ერთბაშად დაიწყეს ქვის გადაქცევა და ნგრევა. ჩვენს ქვეყანაში, ორკებისა და ჯუჯების გარდა, თორმეტჯერ ნაკლები იყო მამრი, ვიდრე ქალი და ახლა ისინი თითქმის მთლიანად გაქრნენ! რა თქმა უნდა, ეს ტრაგედიაა!
  დომინიკამ ჩაიცინა და ამოიოხრა:
  - ეს ძალიან მშვენიერია! თორემ ამ თმიან, საზიზღარ მამაკაცებს გამოსავალი არ აქვთ! და რაც მთავარია, რაც უფრო მახინჯია მამაკაცი, ბუჩქით და მელოტით, ნაოჭებით, მით უფრო მეტად გეკიდება.
  ერთ-ერთმა ელფმა გააპროტესტა:
  - არ არსებობს ქოთანი, ნაოჭებიანი და მელოტი ელფები! არც წვერი აქვთ და არც ულვაში.
  დომინიკამ შენიშნა:
  " უფრო მეტიც, ამ ახალგაზრდებთან ჩართვა უფრო ძვირია!" გადასასვლელსაც არ უშვებენ. დავიღალე ამ ფანებით. შენ კი, მადლობა ღმერთს, არ გყავს ეს ვნებიანი, ოფლიანი, საზიზღარი მამაკაცები და შეგიძლია დაისვენო და დაისვენო.
  სამივე დრაკონის თავი ერთდროულად ქუხდა:
  - სამყარო მამაკაცის გარეშე განწირულია სიკვდილისთვის! პლანეტა დედამიწის ხალხთან შედარებით, ჩვენ ძალიან დიდხანს ვცხოვრობთ, განსაკუთრებით დრაკონებით. დიახ, ეს მოსაწყენია მამაკაცების გარეშე და არ არსებობს ჰარმონია სამყაროში ძლიერი სქესის გარეშე.
  გოგოებმა მოწონების ხმები წამოიღეს. ერთმა ჩაილაპარაკა:
  - ჩვენი ყველა მამაკაცი ლამაზია! ოდესღაც , ათასობით წლის წინ, კაცობრიობის მამაკაცებს ჰქონდათ თმა, მელოტი ლაქები, ნაოჭები, მუცელი, მაგრამ ახლა ისინი ყველა ახალგაზრდები არიან, ლამაზები, კოხტები და სასიამოვნო სუნი, როგორც ელფები!
  დომინიკამ ჩაიცინა და თვალი ჩაუკრა ... მერე უპასუხა:
  - ᲙᲐᲠᲒᲘ! შეიძლება რამდენიმე თვეში კაცების მონატრება დამეწყოს. უბრალოდ არ მესმის როგორ შემიძლია დაგეხმაროთ?
  დრაკონის ჰერცოგინიას მარჯვენა თავი უპასუხა:
  - სიმართლე გითხრათ, ჩვენ თვითონ არ ვიცით ეს. მაგრამ თქვენ გაქვთ არსების სისხლი სხვა სამყაროდან, სადაც ყველა მცხოვრებს აქვს არა ორი სქესი, როგორც ჩვენ გვაქვს დედამიწაზე, არამედ სამი. და ალბათ ეს დაგვეხმარება ჩვენი მამრების დაბრუნებაში!
  დომინიკამ თავი დაუქნია და აღნიშნა:
  - ტრისექსუალი არსებები? დიახ, წავიკითხე სამეცნიერო ფანტასტიკა, ეს თეორიულად შესაძლებელია!
  ნიმფა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - დიახ! ჭირი მათ არ შეხებია. მაგრამ ვინ მოგცემთ გარანტიას, რომ არ გამოჩნდება ინფექცია, რომელიც გაანადგურებს მშვენიერ სქესს? და ეს შეიძლება კიდევ უფრო უარესი იყოს! და ძლიერი სქესის გარეშეც, თუ აგრესორი შემოიჭრება ჩვენს სამყაროში, მაშინ ჩვენ არ გვექნება საპასუხო ბრძოლის შანსი.
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - ᲙᲐᲠᲒᲘ! თანაგიგრძნობთ თქვენ. სხვათა შორის, შეიძლება ეს დედამიწაზე მოვიდეს?
  დრაკონის ჰერცოგინიას მარცხენა თავი დაადასტურა:
  - დიახ! სავსებით შესაძლებელია. ასე რომ, არ იფიქროთ, რომ ისინი თქვენგან წყალობას ითხოვენ. თქვენ გყავთ უმცროსი ძმა და ის ასევე თამაშობს ფილმებში. გინდათ ეს ბიჭი ქვად იქცეს და მტვრად დაიმსხვრა?
  დომინიკამ გაბრაზებულმა დაარტყა შიშველი ფეხი და გაბრაზებულმა თქვა:
  -ჩემზე ბევრი რამ იცი!
  ნიმფა გოგონამ უპასუხა:
  - ზოგჯერ გვიყვარს ფილმების ყურება შენი პლანეტიდან. მისი ჩამოტვირთვა შესაძლებელია პირდაპირ ინტერნეტიდან, რაც არ საჭიროებს მაგიური ენერგიის დიდ ხარჯვას. ამიტომაც გნახეთ. და მაღალმა ფერიებმა იგრძნო შენი უნიკალური აურა და დაინახეს შენი ძმა, მასაც აქვს ამის ნაჭერი, არ ვიცი ვის!
  დომინიკამ უსტვენდა და აკოცა:
  - ზუსტად ვიცი, რომ ყველაფერი, რაც შეუძლებელია, შესაძლებელია! თუმცა უმჯობესი იქნება , დაუსწრებლად ვისწავლო!
  მარკიზ დე კასანდრამ აღნიშნა:
  -ზუსტად ეს შენ უნდა გააკეთო. ისწავლე, ისწავლე და ისევ ისწავლე!
  სტუდენტმა გოგონამ უკმაყოფილოდ ჩაილაპარაკა:
  - ეს კიდევ რისთვის არის?
  მაშინვე დრაკონის ჰერცოგინიას სამი თავი სინქრონულად და ჰარმონიულად ისაუბრეს თავიანთი სასიამოვნო ხმებით:
  - მაგის და ჯადოქრობის შესახებ არაფერი იცი! და თქვენ უნდა გქონდეთ ფართო და ფუნდამენტური ცოდნა, რომ დაგვეხმაროთ. მას შემდეგ რაც დაამთავრებთ დულარისის საიმპერატორო დრაკონის აკადემიას , გექნებათ ადრე უცნობი ძალაუფლება, რომელიც მოგცემთ საშუალებას ატაროთ ჯადოქარი პრინცესას გვირგვინი. და მხოლოდ ამ შემთხვევაში შეძლებთ, უფრო სწორად, მიიღებთ მცირე შანსს მაინც, დააბრუნოთ ძლიერი სქესის წარმომადგენლები ქვესკნელიდან.
  დომინიკმა უსტვენდა და შენიშნა:
  - ოჰ, რა არ მომწონს სწავლა!
  მართლაც, უყვარდა ცეკვა, ხტომა და ფილმებში თამაში. მე კი ძალიან მიყვარდა. მაგრამ სწავლა მისთვის რთული იყო. ფასიან განყოფილებაშიც კი ჩაირიცხა, რომ დიპლომი ნაკლები ძალისხმევით მიეღო. მართლაც, ასე უფრო ადვილია.
  დომინიკა აკადემიაში საერთოდ არ შევიდოდა, უმაღლესი განათლების გარეშე რომ არ ყოფილიყო მოდური. მეტიც, მილიარდერებიც კი არ დაქორწინდებიან გოგოზე დიპლომის გარეშე.
  ოღონდ დაქორწინდეს ოლიგარქზე, რაც შეიძლება მდიდარზე და, ამავდროულად, სასურველია მოხუცზე, ავადმყოფზე და სრულიად მოხუცებულზე. მაშინ მოიშორე, გახდი მილიარდერი ქვრივი და იცხოვრე შენი სიამოვნებისთვის.
  და თავად დაწერე ფილმის სცენარები. იდეაც კი ჰქონდა. და ის მთავარ როლშია. იმპერატორ პალპატინის მსგავსად , უფრო სწორად, მისი ბნელი სული გადავიდა კლონ გოგონაში და დაიწყო ახალი იმპერიის შექმნა დაპყრობებით.
  დიახ, ეს შესანიშნავია ! თუმცა, მისი მთავარი როლი მაინც არ იყო ცუდი და დიდი ფულის სუნი ასდიოდა. მაგრამ ... ახლა ის ჰიტად იქცა . და მას მოუწევს აკეთოს ის, რაც ყველაზე ნაკლებად უყვარს - სწავლა!
  დომინიკამ აკანკალებული ხმით იკითხა:
  - თუ უარს ვიტყვი?
  ირგვლივ მყოფი გოგონები უკმაყოფილოდ ხმაურობდნენ. ერთმა დაიყვირა:
  - ქუსლებზე ესროლე!
  დრაკონის ჰერცოგინიას სამმა თავმა უპასუხა:
  - მორალური უფლება არ გვაქვს, გაიძულებთ. თუმცა, იმისთვის, რომ პლანეტა დედამიწიდან გამოგიყვანოთ, ბევრი ძვირადღირებული ჯადოსნური ენერგია იყო საჭირო. და უკან, თუ დაბრუნება გინდა, გადაიხადე აქ მგზავრობა, დალიე ძვირადღირებული ღვინო და დაბრუნების ბილეთი.
  დომინიკამ შეჰკივლა:
  - არ არის სამართლიანი, რომ გადამიხადო ის , რისი გაკეთებაც არ მინდოდა! ჩემი ნების საწინააღმდეგოდ გადავედი!
  ქალი დრაკონის ცენტრალურმა თავმა უპასუხა:
  -შენ ჩვენი, ალბათ, ჩვენი ერთ-ერთი ბოლო შანსი ხარ! მართალია, შენს ძმასთან ერთად მაინც შეგიძლია სცადო, მაგრამ ის მაინც ბიჭია და მაინც მამაკაცი და მასაც შეუძლია მტვერი დაიმსხვრა.
  დომინიკმა გაბრაზებულმა წამოიყვირა:
  -ჩემს ძმას ნუ შეეხები! ეს მისი საქმე არ არის!
  დრაკონის ჰერცოგინიამ მკვეთრად ჰკითხა:
  - მზად ხარ ისწავლო პრინცესა? წარმოიდგინეთ რა შესაძლებლობები გექნებათ. არ დაბერდები, იცოცხლებ რამდენიმე ათასი წელი და შეიძლება კიდევ უფრო მეტიც, თუ კიდევ უფრო განვითარებულ მაგიას მიიღებ და უკვდავი ღმერთი გახდები. და გექნებათ ქვეშევრდომები და საკუთარი სამეფო!
  დომინიკამ მძიმედ ამოისუნთქა და თხოვნით თქვა:
  -მოდი ცოტა დავფიქრდე.
  მარკიზმა გოგონამ დაუდასტურა:
  - დიახ, დაე, დაფიქრდეს. მას ჩვენი სამყარო უკეთ უნდა გაეცნოს. დაე, მოერგოს და გონს მოვიდეს. და ის მიიღებს სწორ გადაწყვეტილებას.
  დრაკონის ჰერცოგინიამ სამივე თავით დადებითად დაუქნია თავი:
  - დაე, ქალაქში შემოიაროს. ის დიდი და მშვენიერია. აჩვენე იგი, კასანდრა, და შენ გოგოებო მას გზა გაეცანით. არ ჩაერიო!
  მშვენიერი სქესი დაშორდა. ნიმფა მარკიზამ უჯრიდან რაღაც პიცას ჰგავდა და დომინიკას გაუწოდა:
  - აი, ჭამე! გაძლიერდები.
  ტუნიკით გამოწყობილმა გოგონამ უკვე ვარდისფერი ღვინო დაასხა ოქროს თასში პლატინის დოქიდან . დომინიკამ ფრთხილად აიღო პიცა. უაღრესად გემრიელი აღმოჩნდა და გოგონამ გაცილებით თავდაჯერებულად დაიწყო ჭამა და ჩამოიბანა ღვინით, ისეთი ტკბილი და არომატული.
  რის შემდეგაც დომინიკას განწყობა მკვეთრად აიწია. და მან მღეროდა:
  მასწავლებლების საჩუქარი,
  ისინი ჩემთან ერთად ატარებდნენ დროს...
  ტყუილად მასწავლეს...
  შემდეგ კი სტუდენტმა გოგონამ ვერ იპოვა შესაფერისი რითმა და ის, რაც მის ლამაზ თავში ციმციმებდა, ძალიან ვულგარული და შეუსაბამო ჩანდა.
  ისინი ერთად გაემართნენ და ნიმფა მკლავში წაიყვანა. მიუხედავად იმისა, რომ ის ერთი თავით უფრო დაბალი და გამხდარი იყო, ვიდრე ძლიერი და მაღალი და ასე დაკუნთული დომინიკა.
  ორივე გოგონამ შიშველი ფეხები დაარტყა და ახალგაზრდა გაზელების სისწრაფით მოძრაობდა.
  ირგვლივ სახლები ძალიან მდიდრული იყო . დედამიწაზე არც ერთი ქალაქი არ ყოფილა ასეთი დიდებული. აქ ყვავილებიც იზრდებოდა, ისეთი უზარმაზარი, ნათელი და სურნელოვანი. ამ ქალაქში ყველაფერი ლამაზი და მომხიბვლელი იყო.
  და ბევრი გოგო. ძალიან მდიდრულად ჩაცმული , ან, პირიქით, უფრო მოკრძალებულად იყო ჩაცმული და რამდენიმე გოგონა რეცხავდა ქუჩებს. მაგრამ ყველა ახალგაზრდაა, ახალი, ლამაზი და ფეხშიშველი.
  დომინიკამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - რატომ არ იცვამენ ფეხსაცმელს, ან სულაც, ბაჟებს?
  მარკიზმა დე კასანდრამ ღიმილით უპასუხა:
  - ეს არის ამ პლანეტის მაგია. ის გვეხმარება მარადიული ახალგაზრდობის შენარჩუნებაში, ჯადოქრობას და ჩვენი შიშველი ფეხის თითები ასევე შეიძლება გამოყენებულ იქნას ბრძოლაში!
  გოგონა მხატვარს გაეცინა და შენიშნა:
  - Ეს მშვენიერია! საერთოდ, როცა ძალიან პატარა ვიყავი, მრცხვენოდა ფეხშიშველი სიარული, რადგან ვთვლიდი, რომ ეს უკიდურესი სიღარიბის ნიშანი იყო. მაგრამ მერე შევეჩვიე ფილმებს. უფრო მეტიც, აუცილებელი იყო ძირები ცოტა უხეში ყოფილიყო, როცა ბავშვობაში სპარტაკის დას, ან სხვადასხვა სახის პარტიზანებს ვთამაშობდი. მომეწონა. მაგრამ თუ მოსკოვში ფეხშიშველი დადიხართ, შეცდომით ფსიქიურად დაავადებულ ადამიანად შეგცდებიან, ქუჩებში კი ძალიან ბევრი ინფექცია და ჭუჭყიანია!
  ნიმფა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - დიახ, გასაგებია! გარდა ამისა, ფეხსაცმლის გარეშე სირბილი ბევრად უფრო სწრაფია, რადგან მეომრის კანი ბევრად უფრო ძლიერია, ვიდრე ყველაზე ძვირადღირებული ჩექმების ძირები და ის არის ელასტიური, მოქნილი და მაგიით დამუხტული!
  გადავიდნენ. თქვენ ხედავთ, თუ რამდენად მაღლა, ისევე როგორც ოსტანკინოს სატელევიზიო კოშკის შუბი, ჩქარობენ შადრევანი. ასე რომ, ისინი აფრინდებიან, ფიზიკის კანონების საწინააღმდეგოდ . და თავად თვითმფრინავები მრავალფეროვანია. რა ლამაზია ეს.
  და რა სასახლეებია ირგვლივ? რა მდიდრულია აქ ყველაფერი. და წესდება ანათებს არა მხოლოდ ოქროთი, არამედ დედამიწაზე უცნობი ზოგიერთი კაშკაშა, ნარინჯისფერი ლითონისგან.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - შენი ქალაქი ზღაპარს ჰგავს. და გოგონები ბრწყინვალეები არიან, როგორც ნამდვილი სამოთხე და არა გამოგონილი, როგორც ჩვენი!
  კასანდრამ ჩაიცინა და ჰკითხა:
  - რატომ გგონია, რომ შენი სამოთხე შედგენილია?
  მხატვარმა გოგონამ საკმაოდ ლოგიკურად უპასუხა:
  - იმიტომ რომ ურთიერთგამომრიცხავი აღწერილობები აქვს. ერთი რელიგია ერთს ამბობს, მეორე სხვას, მესამე კი ზუსტად საპირისპიროს ამბობს!
  ნიმფა მარკიზამ თავი დაუქნია:
  - Ჰო ვიცი! შენს ინტერნეტს გადავხედე. ეს უფრო ადვილია, ვიდრე დედამიწაზე მოგზაურობა. ეს იმდენად მარტივია, რომ უბრალო ელფებს, ტროლებს და ადამიანებსაც კი შეუძლიათ მასში ასვლა და ფილმის ყურება. ჯადოსნური სამყაროს მთელი ბრწყინვალებით, ჩვენ, სამწუხაროდ, არ გვაქვს ისეთი მოწინავე ტექნოლოგიები, როგორიც დედამიწის ხალხს. თქვენ მოყვარულები ხართ მაგიაში, მაგრამ ჩვენი ტექნოლოგიების განვითარება გაყინულია!
  დომინიკამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - რატომ გაყინეთ ტექნოლოგია?
  ნიმფამ ხმა აუწია და უპასუხა:
  - ეს ჩვენ არ ვართ. ესენი არიან დრაკონები. მათ აშკარად არ სურთ თავიანთი ძალაუფლების შელახვა. თუმცა, რა თქმა უნდა, ისინი გვაძლევენ საშუალებას ვიცხოვროთ ნორმალურად, ზოგისთვის კი მდიდრულად, მაგრამ ... ამაზე არ ვისაუბროთ!
  და ისევ იყო პაუზა. ირგვლივ ფუფუნება, რა თქმა უნდა, სუპერა. ყველაფერი ისეთი ლამაზია, ისეთი დეკორაციები, ქანდაკებები, სახლები და ტაძრები.
  დიახ, ტაძრები, რა თქმა უნდა, ძალიან მრავალფეროვანია. არა როგორც ჩვეულებრივ დედამიწაზე გარკვეულ მსგავსებაში. და ისინი სრულიად განსხვავდებიან სტილით, შეღებვით და ფორმით . და რა თქმა უნდა, ლამაზი. აქ არის ფიგურები, გუმბათები, მრავალკუთხედები, პრიზმები და ა.შ.
  და ბევრ ტაძარს აქვს გუმბათები ულამაზესი ყვავილების კვირტების სახით.
  დომინიკამ შეხედა პარტნიორს და ჰკითხა:
  - სკოლის მოსწავლეს ჰგავხარ ... მაგრამ მართლა რამდენი წლის ხარ?
  კასანდრამ ღიმილით უპასუხა:
  - ხალხს ასეთი გამონათქვამი აქვს: არ არის ჩვეული, რომ ქალბატონს ეკითხო მისი ასაკი!
  მხატვარმა გოგონამ დაასკვნა:
  - ალბათ ბევრი.
  ნიმფა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - Შესაძლოა! მაგრამ ჩვენ უფრო დიდხანს ვცხოვრობთ ვიდრე ელფები, ტროლები, ადამიანები და ჯუჯები და ვამპირები. რადგან ჩვენში ღმერთების სისხლი გვაქვს, მათთან სისხლით ნათესავები ვართ. დანარჩენს უფრო არაპირდაპირი კავშირი აქვს უკვდავებთან .
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - ჩვენ ყველანი ღვთის შვილები ვართ. გარკვეულწილად.
  კასანდრამ შიშველი თითები დააწკაპუნა.
  შემდეგ კი ჯადოსნური ჯოხი გამოჩნდა ნიმფის ხელში. მან ჩუმად ჩასჩურჩულა:
  - შიგნით დრაკონის ვენა აქვს. ეს არის ძალიან ძლიერი არტეფაქტი, ძვირი და იშვიათი. მაგრამ მასში ასევე არის დიდი ძალა. გაჩვენოთ გავლენა?
  დომინიკამ ამოიოხრა:
  - ვუყურე სერიალს ჯადოსნური ჯოხით ბიჭზე. მაგრამ იქ არის გამხდარი ბიჭი , მუქი თმით და სათვალეებით. არა ჩემს ძმას - სიმპათიური, დაკუნთული ქერა თმით. სხვათა შორის, მეც ვთამაშობდი მეომარსაც და ჯადოქარსაც!
  კასანდრამ დაადასტურა:
  - შენს ძმას ვიცნობ. დიახ, ძალიან სიმპათიური, უჩვეულო ბიჭია. და შენგან განსხვავებით, მსოფლიოს ჩემპიონი კარატეში ბავშვებს შორის.
  დომინიკამ ზიზღით ამოისუნთქა:
  - მართალია ბიჭია, მაგრამ კაცია! მაგრამ მამაკაცებისთვის ბრძოლა და ჩხუბი ჩვეულებრივი რამ არის.
  ნიმფა გოგონამ უპასუხა:
  - იმპერიის მთავარი ხალხებიდან: ხალხი, ელფები, ტროლები, ჰობიტები და ვამპირები თორმეტჯერ ნაკლები კაცი გვყავს, ვიდრე ქალები. ასე რომ, მშვენიერი სქესი ასევე უნდა იბრძოლოს. პირიქით, ორკებსა და ჯუჯებს შორის თორმეტჯერ მეტი მამაკაცია, ვიდრე ქალი. ასე რომ, ჩვენთვის უფრო ადვილი გახდა, ვიდრე ადრე. მე და ორკები გამუდმებით ვჩხუბობდით და ისინი გომბეშოვით აძვრებოდნენ კრუნჩხვამდე , ახლა თითქმის არავინაა საბრძოლველად. მართალია ქალები და ორკები, მართალი გითხრათ, არც ისე ბევრი. მაგრამ ჯუჯები უკეთესია , ისინი უფრო ჰგვანან ქალ ჰობიტებს. თავად ჯუჯები ბერდება, ნაცრისფერი ხდება, გრძელი წვერი ეზრდება, მაგრამ სიკვდილამდე ისინი სწრაფები და მოქნილები არიან და ნაოჭების მიუხედავად, ყველა კბილს ინარჩუნებენ. და თუ კბილი ამოვარდება, ის ისევ იზრდება!
  დომინიკამ თავი დაუქნია:
  - Ვაუ! ზვიგენებივით ხარ. მაგრამ მე ერთხელ ვკითხე, თუ ადამიანი ღვთის ხატად და მსგავსად არის შექმნილი, მაშინ რატომ არის მისი კბილები ასე სუსტი. მღვდელი კი რაღაცას დრტვინავდა, ხორცი ცოდვითაა დამძიმებული. სხვათა შორის, როცა ჩემს ძმას კბილი გამოუჭრეს, ის ფაქტიურად ერთ დღეში ამოიზარდა. ექიმთან მიყვანაც კი მინდოდა . მერე კი გადავიფიქრე, ბავშვს ვირთხასავით შეისწავლიან ლაბორატორიაში!
  კასანდრამ თავი დაუქნია.
  - მართალია! ჭკვიანი ხარ. მაგრამ შენ არ გიყვარს სწავლა.
  გოგონამ ენერგიულად დაუქნია თავი:
  - დიახ! Ეს მოსაწყენია. და ჩვენც გვაქვს ... კარგი , არ ვიცი, როცა მაგიდასთან ჯდები, ზურგი გტკივა და გინდა გაიქცე და ხტუნავ!
  ნიმფა გოგონა მღეროდა:
  - დიახ, გოგოებო, იცოდეთ, რომ ყველას არ უყვარს კრახი ,
  ვისურვებდი, რომ ნამში ფეხშიშველი გავრბოდე!
  და ლამაზმა წყვილმა გაიცინა. აქ ისინი უფრო შორს მიდიან. დომინიკამ შენიშნა, რომ დედამიწაზე მსგავსი მანქანები არ არსებობს. მაგრამ არსებობს ძალიან ლამაზი unicorns. ისევე როგორც ისინი ანიმეში ხატავენ . და უბრალო ცხენები უბრალოდ მშვენიერია. და როცა ვაგონი მირბის, ზღაპარს ჰგავს.
  ზოგი გოგონა ჩიტივით დაფრინავს. მართალია , იშვიათია, აქ ხედავთ, რომ ყველა ჯადოქარი არ არის მოწინავე. მათხოვრების ქოხები არ არის. პირიქით, მთელი ქალაქი ჰგავს მყარ სასახლეებს, ან სახლებს, რომლებიც ჰგავს მამულებს შადრევნებითა და ბაღებით. და რა შესანიშნავად გამოიყურება.
  ძირითადად, დომინიკამ ითამაშა თამაში - მშენებელი. იქ ბევრი რამის აშენება შეიძლება. და მართლაც, ისეთი ქალაქის აშენება, რომ ეს ყველაფერი სამოთხის ზღაპარს ჰგავს. აქაც იგივე ახდა.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - და ამბობენ, რომ სამოთხე დედამიწაზე არ შეიძლება? ამას ამბობს დედამიწის ყველა რელიგია!
  კასანდრამ განმარტა:
  - გარდა კომუნიზმისა. ერთადერთი რელიგია, რომელიც ჰპირდება სამოთხეს დედამიწაზე. და ეს ლოგიკურია. ვის უნდა სწამდეს სამოთხე, სიკვდილის შემდეგ კი არა, ზოგადად, სამყაროს აღსასრულის შემდეგ, რაც ზოგადად სიგიჟეა!
  მსახიობი გოგონა დათანხმდა:
  - დიახ, მე არ მომწონს მოძღვრება სამყაროს აღსასრულის შესახებ! ჯობია შენ თვითონ ააშენო სამოთხე და არა ძვლებზე!
  ნიმფა მარკიზმა ჭიკჭიკებდა:
  - ნუ ისწრაფვი სამოთხეში, არამედ იცხოვრე და შექმენი შენი ბედნიერება. და იყავი ჭკვიანი.
  დომინიკამ ფილოსოფიურად აღნიშნა:
  - იცი, რატომღაც, როცა გარშემო მხოლოდ გოგოები არიან, გრძნობ, რომ რაღაც აკლია. მიუხედავად იმისა, რომ კაცები ფილმებშიც კი იშვიათად არიან ლამაზები. ასევე, ბიჭების უმეტესობა საყვარელია და ორმოცი წლის ასაკში შეეცადეთ იპოვოთ მამაკაცი მუცლისა და ორმაგი ნიკაპის გარეშე.
  კასანდრას გაეცინა და უპასუხა:
  - ჭკვიანი ხარ. Სიტყვები არ მყოფნის. უფრო სწორედ, არც ისე ... მაგრამ არა მხოლოდ ლამაზი სახე და მოხდენილი ფიგურა მნიშვნელოვანია მამაკაცში. ქალები დედამიწაზეც კი აფასებენ სხვა რამეს, გარდა გარე მონაცემებისა მამაკაცში!
  დომინიკამ თავი დაუქნია:
  - კარგი, კი, ზუსტად! და ასევე ფული. როცა შენი საფულე მჭიდროა, ნაოჭები, სიმელოტე და მუცელი არც ისე შესამჩნევია.
  ნიმფამ აღნიშნა:
  - მამაკაცების გარეგნობის პრობლემა არ გვაქვს. ჯადოქრობა აქ მთელ ჰაერშია. მამაკაცები კი ახალგაზრდები გახდნენ ძალიან ლამაზი სახეებით; უსიამოვნოა, რომ ხალხის წვერი და ულვაშიც კი გაქრა. ამის გამო მათი ელფები მხოლოდ ყურების ფორმით გამოირჩევიან. და ეს ... ისე , ქალები მიჩვეულები არიან. მაგრამ წვერსაც აქვს გარკვეული ხიბლი. არ ვეთანხმები იმ გოგოებს, რომლებიც წვერს სიმახინჯედ მიიჩნევენ.
  დომინიკმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  - წვერს ქება და პატივი აქვს, კატასაც ულვაში აქვს!
  კასანდრამ ჯადოსნური ჯოხი ააფრიალა ... და მშვენიერი ქალის ხელში გამოჩნდა ულამაზესი ნამცხვარი ნაპოლეონის ქუდის სახით, ვარდებით, ყაყაჩოებით და ფერადი კრემისგან დამზადებული პეპლებით.
  ნიმფა მარკიზმა თავისი ყველაზე ნაზი ხმით ჭიკჭიკებდა:
  - სცადეთ, ძალიან გემრიელია და უფასოა კომბოსტოს გარეშე!
  ჰკითხა დომინიკამ და უცებ გაიფიქრა:
  -რა მოხდება, თუ მაინც გადამიხდი საფასურს?
  მარკიზა-ნიმფა მღეროდა:
  -ყველაფერში უნდა გადაიხადო, დამიჯერე.
  ასე რომ, ჩვენ ვუხსნით კარს წარმატებისკენ!
  . თავი No2.
  და კასანდრამ ისევ ააფრიალა კვერთხი, სინათლის ნაკადი გადმოფრინდა მისი წვერიდან და გამოჩნდა ორი სკამი, რომლებიც ჩანდა, რომ ისინი ბროლისგან იყო დამზადებული, და პატარა, ელეგანტური მაგიდა.
  მარკიზა-ნიმფამ შესთავაზა:
  - კულტურულებივით დაჯდომით ვჭამოთ! იქნებ თქვენც მოგინდეთ ღვინო?
  დომინიკამ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - თუ ბევრ ღვინოს დალევ, შეიძლება დამუნჯდე. და მე უნდა შევინარჩუნო სუფთა და სუფთა თავი!
  კასანდრამ თავი უარყოფითად გააქნია.
  -ნუ გეშინია! ჩვენს ღვინოში არც ერთი გრამი ალკოჰოლი არ არის. მას მხოლოდ სარგებელი მოაქვს. და ეს არის ერთ-ერთი მიზეზი იმისა, თუ რატომ ცხოვრობენ ადამიანები ჩვენს სამყაროში ათას წლამდე დაბერების გარეშე. და ძლიერი და მოწინავე მაგიით შეგიძლიათ გაცილებით დიდხანს გაძლოთ.
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - მაშინ დაასხით!
  ნიმფამ კვერთხის წვერიდან სხივი გამოუშვა, რაღაცას ჩურჩულებდა ... და გაჩნდა კაშკაშა ნარინჯისფერი ლითონისგან დამზადებული თასები, რომლებშიც რაღაც ყვითელი და ბუშტები აფრქვევდა.
  დომინიკამ შენიშნა და ჭიქიდან ოდნავ მოსვა:
  - ძალიან სასიამოვნო და არომატული ღვინოა, პირის ღრუს სიახლის შეგრძნებას ანიჭებს ...და რისგან მზადდება?
  კასანდრამ მკაცრად უპასუხა:
  "როცა დრაკონის იმპერატორის აკადემიაში ისწავლი, გაიგებ!"
  გოგონამ ჰკითხა:
  -თავად დრაკონის იმპერატორი სად არის?
  ნიმფამ შვებით უპასუხა:
  - ისიც გაქრა. ახლა მის ადგილზე იმპერატრიცა კაროლინაა. დრაკონებს დაახლოებით თანაბარი რაოდენობით ჰყავთ ქალები და კაცები, ისევე როგორც ადამიანებს. ამ მხრივ, თქვენ გაქვთ მსგავსება.
  დომინიკამ ამოიოხრა:
  - იმპერატრიცა რატომ არ მიმიღო პირადად?
  კასანდრამ დაიკივლა:
  -კარგი, შენ ხარ ჭკუა! ჰერცოგინია საკმარისია. ეს საჭირო იქნება და თავად დიდი კეროლაინი მიიღებს ამას.
  გოგონა მღეროდა:
  - ხალხი აღფრთოვანებული იყო დედოფალით,
  ეზოში ყველა ბიჭს შეუყვარდა!
  მაგრამ მე ძალიან მამაცი ვიყავი
  მე ავირჩიე მილიარდერი!
  ნიმფა მარკიზამ ღიმილით უპასუხა:
  - როგორ ფიქრობთ, მილიარდები ღირს უსაყვარლეს ადამიანთან ერთად ცხოვრება? რაც შეეხება მუცლის ცხიმს, მელოტებს, ნაოჭებს და უსიამოვნო სუნს?!
  დომინიკამ აგრესიულად იღრიალა:
  მე და სხვა გოგოებს სიცოცხლე არ გაუფუჭოს ! ან საწოლში ჩემი მანეით დავხრჩობ!
  კასანდრამ ჩაიცინა და აღნიშნა:
  - ვითომ ხუმრობაა. თქვენ უნდა გახდეთ სიკეთის განსახიერება.
  მსახიობმა გოგონამ ლოგიკურად შენიშნა:
  - იდეალური გმირები აიძულებენ საზოგადოებას ჭკუის სურვილი !
  ნიმფამ არ უპასუხა, მაგრამ პლატინის კოვზის დახმარებით ნამცხვარი შეჭამა და არომატული ღვინო მოსვა. დომინიკამაც გადაწყვიტა ამ დროისთვის საჭმლით მიირთვათ. უფრო მეტიც, სუფთა ჰაერზე გასეირნება მადას გიხსნის.
  გაახსენდა სროლა. კერძოდ, როცა ბავშვურ პარტიზანებს თამაშობდნენ. იქ, მაგალითად, თავიდან ომამდე საკმაოდ კარგად იკვებებოდნენ ბიჭები და გოგოები. და ოკუპაციის ქვეშ ომის დროს ისინი უნდა გამხდარიყვნენ. ამისთვის რეკომენდებული იყო მეტი სირბილი და ნაკლები ჭამა. პირველი მაინც განხორციელდა, რადგან ბევრი გადაღება გადაიღეს მორბენალ ბავშვებთან ერთად, მაგრამ მეორე უფრო რთულია. ახალგაზრდა კინომსახიობები თავს დაესხნენ სადგომებს და ყიდულობდნენ საჭმელს.
  მერე სასტუმროში ღამის გათევა აეკრძალათ და გისოსებით ცალკე ოთახში გამოკეტეს, რომელიც დიდ, საერთო საკანს ჰგავდა.
  დომინიკა არ შიმშილობდა, არ სურდათ, რომ მის სილამაზეს არასრულფასოვანი კვება დაემართა და ყოველ შემთხვევაში, ის ბუნებრივად საკმაოდ მშრალია, სულაც არ არის მსუქანი და ცეკვა ასევე ინარჩუნებს მის კუნთებსა და სხეულს კარგ ფორმაში.
  მაგრამ ბიჭებმა, რა თქმა უნდა, განიცადეს, რადგან ნაკრები ბავშვთა ციხედ გადაიქცა. ასევე იყო ეპიზოდები პატიმრებთან. რამდენიმე ბიჭმა თავიც კი გაიპარსა, რაც შეიძლება ზედმეტი იყო.
  დიახ, კინომსახიობის ცხოვრება ადვილი არ არის.
  მაგალითად, სპარტაკის აჯანყების შესახებ. ბიჭების მთელი რაზმი ფეხშიშველი მუშაობდა კარიერებში მხოლოდ ტილოებში. ასევე, საჭირო იყო ერთზე მეტი მიღება. სცადეთ შიშველი ძირებით სიარული მაღაროების ბასრ ქვებზე. აქ ბიჭების შიშველმა ფეხებმა სისხლდენა დაიწყეს და ფეხებზე ბზარი დაიწყო. და ისინი , მართლაც, ოფლით დასველდნენ და დაღლილობისგან კანკალებდნენ.
  ამ ფილმში მთავარი გმირი კი იყო სპარტაკი , მონა ბიჭი, რომელმაც, სხვათა შორის, აჯანყების იდეა შესთავაზა საკმაოდ წარმატებულ და მდიდარ გლადიატორს, რომელმაც თავისუფლება მიიღო.
  დომინიკამ პირველად ბავშვობაში ითამაშა სპარტაკუსის დას და მასაც სასჯელად მოუწია კარიერებში ბიჭებთან დროის გატარება.
  ასე რომ, მან ასევე იცოდა, რა იყო ბასრი კენჭები და ნანგრევების მძიმე კალათა.
  და თქვენ ნამდვილად ათრევთ მას მაღლა და ზევით. ეს ძალიან დამღლელია, მაგრამ ზრდის თქვენს გამძლეობას.
  დომინიკა ითამაშა სხვადასხვა ფილმებში. ერთხელაც კი სალონში ბიჭის როლში ჯიმი "განძის კუნძულის" ზოგიერთ ვერსიაში, რომელიც კანონისგან შორს არის. იქ მზარეულის როლშიც კი არ იყო ცალფეხა ვერცხლი , არამედ წითური ქალი, მორგანის დისშვილი.
  ეს, რა თქმა უნდა, მაგარია. თავად დომინიკა ბიჭის როლში იყო, რისთვისაც თმის შეჭრაც კი უნდოდათ. მაგრამ შემდეგ მათ საბოლოოდ გადაჭრეს პრობლემა პარიკის დახმარებით.
  დიახ, მისი ეს როლი, შეიძლება ითქვას, წარმატებული იყო თამაშის თვალსაზრისით. მაგრამ თავად ფილმმა არ მოიპოვა პოპულარობა კანონის მიღმა. ეს რაღაც ჯოჯოხეთური ნაგავი აღმოჩნდა.
  ხშირად კლასიკა, რომელიც არ არის კანონის მიხედვით, მტრულად ხვდება.
  მარკიზა-ნიმფამ შეაწყვეტინა დომინიკას მოგონებები:
  - Შენ იცი. ცოტა ხანი აქ ვიჯექით. გზის გასვლის დრო არ არის?!
  გოგონამ მხრები აიჩეჩა და აღნიშნა:
  - შეგიძლია სასეირნოდ წახვიდე. ჯერ კიდევ ბევრი ენერგია მაქვს.
  კასანდრამ კვერთხი ააფრიალა, ნახევრად შეჭამილი ნამცხვარი, კერძები ღვინით და ა.შ გაქრა.
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - ისევე როგორც ზღაპარში!
  მარკიზმა დაიკივლა:
  -არა! ეს არ არის ზღაპარი, არამედ ჯადოსნური რეალობა.
  და მშვენიერი სქესის ორი წარმომადგენელი გაფრინდა გზაზე. დომინიკას განწყობა სრულიად მხიარული გახდა ! მან ფართოდ გაიღიმა. და მან კი იმღერა:
  გზა, გზა მეგობარს ჰგავს,
  ფოლადის ჯაჭვის ფოსტა...
  და ხმალი ძალიან ბასრია - ამაყი დამასკის ფოლადი,
  დიახ, ბრძოლაში სერიოზული სიტუაცია იქნება!
  შემდეგ კასანდრამ სერიოზული მზერით შენიშნა და გაჩერდა:
  - Შენ იცი! აკადემიაში სერიოზული მისაღები გამოცდები გელით. შესაძლოა, მემკვიდრეობითი ოსტატებისთვის ისინი ადვილად ჩანან, მაგრამ თქვენ წარმოდგენაც კი არ გაქვთ მაგიის შესახებ.
  დომინიკამ უადგილოდ ჩაიცინა და გააპროტესტა:
  -არა! ფილმებში ბევრჯერ მინახავს მაგიური ნამუშევარი. და დამიჯერე, რაღაც ვიცი!
  ნიმფა მარკიზამ, ხმას აუწია, ჩასჩურჩულა:
  - ჩემს ჯადოსნურ ჯოხს მოგცემ! ის ძალიან ძლიერია, დრაკონის ვენით. სცადეთ მისი გამოყენება, მაგალითად, მოსაგონებლად ... ისე, დაუვიწყარი ყვავილი!
  მსახიობმა გოგონამ უკან გაიხედა. ირგვლივ, სახლებთან და თავად ქუჩაზე არის ყვავილების საწოლები ყველაზე კაშკაშა ყვავილებით, როგორც დიდი ძვირფასი ქვები. კაშკაშა კვირტებიც ამოსულიყო ხეებზე. უფრო მეტიც, ზოგიერთ ყვავილს ასევე ჰქონდა სხვადასხვა ფერისა და ჩრდილის ფოთლები. და უცნაური კულულებიც კი იყო.
  დომინიკამ სულაც არ ვიწრო მხრები აიჩეჩა და საკმაოდ სერიოზულად უპასუხა:
  - რატომ გვჭირდება რაიმე სახის დავიწყება? აქ უკვე ბევრი სხვადასხვა ყვავილია, ბევრად უფრო დიდი და ლამაზი.
  კასანდრამ ირონიულად გაიღიმა:
  - Და რა გინდა?
  მსახიობმა გოგონამ გადამწყვეტად განაცხადა:
  - ჯობია მოიფიქრო ბევრად უფრო ღირებული და სასარგებლო! - დომინიკამ შიშველი ქუსლი დაარტყა, რის გამოც ფერადი ფილები დამტვრეული ყინულისავით აკოცა. მისწრაფმა ჯადოქარმა დაამატა: "მაგალითად, ბევრად უკეთესი იქნება ქოქოსის ზომის ალმასის შექმნა!" ეს ბევრად უფრო სასარგებლო და პრაქტიკულია.
  მარკიზამ ეჭვით შეხედა მას და ჰკითხა:
  - გინდა დედამიწაზე წასვლა? რა არ მოგვწონს?
  დომინიკამ ირონიულად აღნიშნა:
  - შენს სამყაროზე შეგვიძლია იგივე ვთქვათ , რაც ოსტაპ ბენდერმა თქვა კავკასიის ბუნებაზე - ძალიან ლამაზია - იდიოტის ფანტაზია!
  კასანდრამ გაიცინა და შენიშნა:
  - და შენ ჭკვიანი ხარ, მაგრამ ზარმაცი! თქვენ არ გაქვთ საკმარისი ფანატიზმი იმისთვის, რომ თქვენი მიზნისკენ რეაქტიული ბულდოზერივით წახვიდეთ, გაჩერების გარეშე!
  მსახიობმა გოგონამ სახე გაიღიმა და აღნიშნა:
  - რეაქტიული ბულდოზერები არ არის. ყოველ შემთხვევაში დედამიწაზე!
  ნიმფა მარკიზამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - შეიძლება არ გქონდეს. მაგრამ არის რასები, რომლებიც ტექნოლოგიურად უფრო განვითარებულია, ვიდრე კაცობრიობა. თუმცა მათთან მოხვედრა კიდევ უფრო რთულია, ვიდრე დედამიწაზე მოხვედრა.
  დომინიკმა ღიმილით იკითხა:
  -კი? შეუძლიათ მათ ვარსკვლავებს შორის ფრენა?
  კასანდრამ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - Მათ შეუძლიათ! პრინციპში, ჩვენ შეგვიძლია ამის გაკეთება მაგიის დახმარებით.
  მსახიობმა გოგონამ მღეროდა:
  რა თქმა უნდა, რთულია პროგნოზირება
  რა ელის ამ საოცარ სამყაროში...
  ჩვენ დავფრინავთ ღრუბლებში -
  ჩაჯდომა ვარსკვლავურ თვითმფრინავში!
  და გოგონამ გადამწყვეტად გამოაცხადა, მუქარის სახე მიიღო:
  - მომეცი ჯადოსნური ჯოხი! და კარგი საზამთროს ზომის ალმასს გავაკეთებ!
  კასანდრას რაღაცის თქმა სურდა. მაგრამ ფრთების შრიალი ისმოდა. სხვა დრაკონი დაფრინავდა. სავარაუდოდ, ასევე ქალი. მან კინაღამ დაიჭირა შადრევნის ნაკადი, რომელიც ოქროს ფოთლითა და ლალით დაფარული გრიფინის პირიდან მაღლა ისროლა ცაში.
  სამთავიანი ურჩხული უფრო ლამაზი იყო ვიდრე საშინელი.
  ნიმფა მარკიზმა თავი დაუქნია. დომინიკმა უბრალოდ თავი დაუქნია.
  ქალი დრაკონი მათ წინ დაეშვა. ძალიან სასიამოვნო და ნათელი ხმა გაისმა ამხელა ურჩხულისთვის:
  - შენ ხარ ის თვალთმაქცობა, რომელსაც უკვე მესიას ეძახიან?
  დომინიკამ უდანაშაულო ღიმილით უპასუხა:
  - მე ნამდვილად არ ვისურვებდი მესია ვიყო!
  ქალ დრაკონს გაუკვირდა:
  -და რატომ?
  მსახიობმა გოგონამ გულახდილად უპასუხა:
  - იმიტომ, რომ მესიები, როგორც წესი, ჯვარს აცმევენ!
  ფრთოსანმა არსებამ ფრთები შეარხია. მას აქვს ღამურების მსგავსი მსხვილი, მხოლოდ სამ ფერში: წითელი, ყვითელი და მწვანე. ზედმეტია იმის თქმა, რომ ეს მშვენიერი კომბინაციაა.
  ქალი დრაკონი ჭიკჭიკებდა:
  - და შენ ხედავ იმ სამყაროდან, სადაც ჯადოქრები სრული თაღლითები და თაღლითები არიან?
  დომინიკამ გაიცინა და უპასუხა და აჩვენა თავისი ძალიან თეთრი, მბზინავი კბილები:
  -ალბათ ასეა. თუმცა, იყო რამდენიმე წინასწარმეტყველი. ბებია ვანგას მსგავსად. მხოლოდ რატომღაც მისი პროგნოზები ახდა, როგორც წესი, რეტროაქტიულად.
  მარკიზ-ნიმფამ აღნიშნა:
  - ძალიან მაღალი დონის ჯადოქრები და ჯადოქრებიც კი უკიდურესად ბუნდოვნად ხედავენ მომავალს. და უმაღლესი ღმერთებიც კი არ მოგცემენ გარანტიას, თუ რა მოხდება ას წელიწადში. და მით უმეტეს, ათას მილიონში!
  დედალმა დრაკონმა მსუბუქი შუქი აანთო და აყვირდა:
  - დიახ... ისე, რომ ამ პლანეტაზე რეალური წინასწარმეტყველები არსებობენ. თქვენი ჰიპერნოოსფეროს დაძაბულობაც კი სრულიად განსხვავდება ჩვენისგან. თუმცა, იქნებ ამიტომაც შეინარჩუნეთ ორიგინალობა და არ გახდით ჩვენი მონა!
  დომინიკამ კიდევ ერთხელ გაიცინა მხიარულად და აღნიშნა:
  - შენი მონა იყოს? სასაცილოა კიდეც. სამუდამოდ ახალგაზრდა, სამუდამოდ ფეხშიშველი.
  კასანდრამ თავი დაუქნია და შესთავაზა:
  - აჩვენე დრაკონის გრაფინიას, რისი გაკეთება შეგიძლია. სცადეთ, ჯადოსნური ჯოხის დახმარებით მაინც, ერთი წვეთი წყალი მაინც ჩამოაგდოთ.
  მსახიობმა გოგონამ ზიზღით ამოისუნთქა:
  - ერთი წვეთი წყალი? დიახ, ეს საერთოდ არ არის სერიოზული. იქნებ ჯობია დაუყოვნებლივ მიიღოთ კასრი ოქრო.
  დრაკონის გრაფინიას შესთავაზა:
  -როგორც უნდა, ისე აკეთოს ჯადო. მიეცით მას კვერთხი და ნახეთ, რომ ის მაინც ახსოვს ერთი შელოცვა სწორად.
  კასანდრამ ჩაიცინა და დაიკივლა:
  მშვენივრად გამოიყურება ! Უბრალოდ შეხედე. ჯადოსნური ჯოხი ძალიან ძლიერია და შეგიძლიათ ზიანი მიაყენოთ ქალაქს, ცოცხალ არსებებს და საკუთარ თავს.
  დომინიკამ იღრიალა:
  -არ ვარ ისეთი სულელი , როგორც შენ გგონია!
  დრაკონის გრაფინიას შესთავაზა:
  - მაშინ რამე უფრო უვნებელი და ნაკლებად ძლიერი მივცეთ. თორემ ისიც ნახვრეტს გამიკეთებს.
  კასანდრა მღეროდა:
  გამოვლინდეს მაგიაში,
  ნიჭი გვჭირდება...
  შენთვის ჯობია შექმნა
  დიდი ბრილიანტები!
  და ნიმფა გოგონამ შიშველ თითებზე დააწკაპუნა. პატარა გარეგნობის პლატინის ბეჭედი გამოჩნდა. კასანდრამ ის ფეხით გადააგდო და ჯადოსნური არტეფაქტი დომინიკას სახის გვერდით დასრულდა.
  მარკიზმა აჩუქა:
  - შეგიძლია აიღო ეს ბეჭედი. მოათავსეთ იგი საჩვენებელ თითზე. და შეეცადე რაღაცის სურვილი ხმამაღლა. მასში ჯადოქრობა არ არის ძლიერი, მაგრამ ის უბრალოდ მუშაობს. ეს არ არის საკმარისი ქოქოსის ზომის ალმასისთვის, მაგრამ, მაგალითად, ბარდის ზომა საკმარისია!
  მსახიობმა გოგონამ ბეჭედი ხელში დაიჭირა. მაგრამ საჩვენებელი თითის ნაცვლად შუა თითზე დაადო და სარკასტულად გაიღიმა ჰკითხა:
  - რა მოხდება, თუ ასე ცდები? რა მოხდება მერე?
  კასანდრამაც სარკასტულად გაიცინა:
  - კარგი, სცადე!
  დომინიკამ შეჰკივლა:
  - ცეცხლით შეწვით მარკიზს ქუსლები!
  ალი აინთო დომინიკას შიშველი ფეხების ქვეშ . შიშველი ძირი მძიმედ დაიწვა, იყვირა და სირბილი დაიწყო. მართლაც, ცეცხლი არ არის სუსტი. მაგრამ ჩვენ ვერ მოვახერხეთ შორს წასვლა . გოგონა დრაკონის გრაფინიას გრძელ კუდზე იყო შემოხვეული.
  სასიამოვნო, ქალური ხმა გაისმა ძლიერი ქვეწარმავლისგან:
  - Ვაუ! თქვენ ახლახან მოხვედით ჩვენს სამყაროში და გსურთ დააკოჭოთ ნიმფა, უმაღლესი ღმერთების ნათესავი? იცით, რომ ამისთვის კარიერში მონად გამოგიგზავნით? და იმუშავებ იქ სრულიად შიშველი, ჯაჭვებით და მიიღებ მათრახებს და ჯოხებს, შეჭამ პურსა და წყალს. და ასევე მოგიწევთ ძილი მიჯაჭვული და ქვებზე. და შრომისა და მათრახის გარდა არაფერი გეცოდინებათ. მითუმეტეს ახლა , როცა მონები მიმოიფანტნენ, შენნაირი მაღალი და დაკუნთული გოგო მაღაროებში არ დაგვიშავებს!
  ამ სიტყვებზე დომინიკა დაიბნა. ერთხელ მან ითამაშა კლეოპატრა დაბალბიუჯეტიან ფილმში. ფულის დაზოგვის მიზნით ნახატს ეწოდა "კლეოპატრა ავგუსტუსის ტყვეობაში". ანუ ის ასევე არ არის კანონიერი. კლეოპატრამ თავი არ მოიკლა და ტყვედ ჩავარდა.
  ისე, ის მაღაროებში გაგზავნეს. იქ კი ნახევრად შიშველი და ფეხშიშველი დადიოდა . და შიშველი ძირებით მაღაროში ბასრ ქვებზე სიარული საკმაოდ მტკივნეულია. აბა, ტვირთიც აიტანე. საჭირო იყო, რომ მონას ოფლი რეალური ყოფილიყო, მისი სახე კი რეალური ყოფილიყო და არა ვითომ გამოფიტული.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, ეს მხოლოდ ფილმია და საკმაოდ იაფიც. და მათ მათრახი სცემეს, რაც ასევე არარეალური იყო. მაგრამ მაინც მტკივა . _ მიუხედავად იმისა, რომ სისხლი, რა თქმა უნდა, ყალბი იყო.
  ზოგადად, ფილმი იაფი იყო და ნახევრად შიშველ გოგოებთან კარიერების გარდა, პრაქტიკულად სხვა არაფერი აჩვენეს. გაანგარიშება, როგორც ჩანს, სექსუალურად შეშფოთებული მამაკაცების მოსაზიდად იყო. ისე, და ასევე, ყველამ იცის სახელი - კლეოპატრა! და ეს შეიძლება გამოყენებულ იქნას შესაძენად
  დომინიკამ ღრმად ჩაისუნთქა და რა განავლით აბანავენ ხოლმე კინოვარსკვლავები?
  ნიმფა მარკიზმა ჭიკჭიკებდა:
  -ნუ ნერვიულობ, საყვარელო, ჩვენ შენ გვჭირდები. ჩვენ არავის გადავცემთ.
  დრაკონის გრაფინია იღრიალა:
  - გამოცდამდე ისევ სცადოს ვარჯიში. აბა, ვცადოთ რაღაცის გამოგონება!
  დომინიკამ ბეჭედი შეახო და თქვა:
  - შოკოლადის ნაყინი მინდა!
  გოგონამ აიღო და დაძაბულობისგან გაიყინა.
  და მასზე დაქუცმაცებული ყინულისა და შოკოლადის ნაზავი. შედეგად, დომინიკა თავიდან ფეხებამდე იყო ჭუჭყიანი და დაკაწრულიც კი.
  დრაკონის გრაფინიას ისე გაეცინა, რომ შადრევნის ჭავლები შეირყა და ყვავილები შეირყა.
  ნიმფა მარკიზამ მშვიდად შენიშნა:
  - Ყველაფერი კარგადაა! პირიქით, მას აქვს დიდი შესაძლებლობები, მან გაამრავლა იმდენი ნაყინი და შოკოლადი ისეთი არტეფაქტით, რომელიც ზოგადად არც თუ ისე ძლიერია!
  დომინიკამ ლოყებიდან შოკოლადი მოიფშვნიტა და იმედგაცრუებულმა გადააფურთხა და ღრიალებდა:
  - მწარეა!
  კასანდრას გაეცინა და შენიშნა:
  - და შოკოლადი მწარეა. ეს არ იცოდი?!
  მსახიობმა გოგონამ იღრიალა:
  - და აქ, დედამიწაზე და რუსეთში, ეს ტკბილია !
  მარკიზმა თავი დაუქნია:
  - Მე ვიცი! ჩვენ ასევე ვიცით როგორ მოვამზადოთ ტკბილი შოკოლადი. მაგრამ ახლა მოგიწევთ დაკმაყოფილდეთ იმით, რაც გაქვთ. უფრო ზუსტად, თქვენ არ დააკონკრეტეთ, კონკრეტულად რა სახის შოკოლადი გინდოდათ. და საერთოდ, კარგია, რომ მხოლოდ ნაყინი შეუკვეთე. მაგალითად, ოქროს დაბანა რომ მოგსვლოდათ, უფრო ძლიერად დაარტყამდით თავზე.
  დომინიკამ ჭკვიანურად აღნიშნა:
  - ცხოვრება გაჩაღდა და ყველაფერი თავშია!
  დრაკონის გრაფინიას შესთავაზა:
  "სისულელეების ნაცვლად, რომელიც არ დაეხმარება მას დრაკონის აკადემიაში შესვლისას, სჯობს მას მივცეთ საშუალება, შექმნას მართლაც პატარა ალმასი." ჩვეულებრივ, ეს შესაძლებელია მათთვის, ვისაც აქვს მაგიური შესაძლებლობების მაღალი თანდაყოლილი დონე.
  კასანდრამ უპასუხა:
  -არა! ეს ძალიან აშკარა გზაა. თქვენ უნდა მოიქცეთ ბევრად უფრო დახვეწილად.
  დომინიკამ კაპრიზულად ჩაიკრა:
  - სველი და ჭუჭყიანი ვარ, უბრალოდ შემწვარი ქათამი. შეგიძლიათ ამის გამოსწორება?
  ნიმფა მარკიზამ თავი დაუქნია:
  - რა თქმა უნდა, ჩვენი სილამაზე!
  და მან თავისი ჯადოსნური ჯოხით რვა გააკეთა. ცისფერი შუქით ანათებდა. ახლა კი დედამიწიდან გოგონა ისევ სუფთა და მოწესრიგებული გახდა და თითქმის ყველა ნაკაწრი გაქრა. ერთის გარდა მარჯვენა ლოყაზე.
  მაგრამ დომიკა თავის თავს არ ხედავდა და ყურადღებას არ აქცევდა.
  დრაკონის გრაფინიამა ჩაისისინა:
  - და ასე, ჩემო კარგო... ვხედავ, რაღაც გაიგე? მაშ, ლამაზი გოგონა მზარდი ტექნოლოგიების პლანეტიდან?
  საპასუხოდ დომინიკმა იმღერა:
  Მაგრამ რატომ,
  შეუძლებელია შენი გონებით ცხოვრება!
  რატომ, ცხოვრება არაფერს გვასწავლის!
  Მაგრამ რატომ! Მაგრამ რატომ!
  და მან გაიცინა, რადგან ეს სიმღერა, ბოიარსკის მიერ შესრულებული , შესაბამისი და ლამაზი იყო. მაგრამ მისმა ანგელოზურმა ხმამ მხოლოდ სიცილი გამოიწვია.
  კასანდრამ ჩაისისინა, თვალები აციმციმდა:
  - იუმორის გრძნობაზე უარს ვერ გეტყვით. მაგრამ შენ ოდესმე სერიოზული ხარ?
  დომინიკამ წარბები შეჭმუხნა. გაახსენდა, როგორ თამაშობდა გოგონას, რომელმაც სკოლაში ცუდი შეფასება მიიღო. და ვერანაირად ვერ შეძლებდა მის სახეს აღელვებული მზერა მიეცა. პირიქით, კბილების გაშიშვლებაც კი მინდოდა. გასაგებია ... ძალიან ბევრი ქარი აქვს თავში. მაგალითად, ზოგიერთი ბიჭი ხალხში უბრალოდ კბილებს აშიშვლებს და ეს მათი მთელი როლია !
  დომინიკას კი უნდოდა თამაში... პრინცესები, რა თქმა უნდა.
  მაშინ დრაკონის გრაფინიამ შესთავაზა:
  - დაე, უკეთესად იცეკვოს ჩვენთვის. თქვენ ნახეთ, რომ ფილმებში ის ძალიან კარგად ცეკვავს .
  ეს უკანასკნელი მართალია. დომინიკას შეეძლო ცეკვა. ესმერალდას როლზე წაყვანაც კი უნდოდათ. უფრო მეტიც, კანონის მიხედვით, როგორც ჩანს, ის ბოშა კი არ არის. და რატომ არ თამაშობს ამ როლს კაშკაშა ქერა?
  მაგრამ კლასიკოსების კინოადაპტაცია და თუნდაც უცხოური, ასევე იწვევს გარკვეულ პრობლემებს. ამიტომ, იგი გადაიღეს სხვა როლში, მაგრამ ასევე ცეკვაში.
  დიახ, მას, რა თქმა უნდა, უყვარდა ცეკვა და იცოდა ცეკვა. მიუხედავად ამისა, მან აიღო და ამოიოხრა:
  - მოოქროვე სახელური!
  მარკიზმა ნიმფამ დაიკივლა:
  - Კიდევ რა?
  დომინიკამ ლოგიკურად უპასუხა:
  - ბაზრობაზე ბოშებიც კი არ ცეკვავენ უფასოდ. ასე რომ, მე მჭირდება ძვირფასი ოქროს ტომარა. არ არის გასაგები?
  დრაკონის გრაფინია იღრიალა:
  - რა თავხედი ბიჭია ! ფაქტობრივად, მისი საუკეთესო ადგილი არის კარიერები. იქ იგი ამავე დროს გამოიმუშავებს გამძლეობას და მიეჩვევა მორჩილებას. ამისთვის ის უხეში გზით უნდა აღიზარდოს!
  უცებ მათთან გოგონა მივარდა. გარეგნულად , ის თითქოს ადამიანის შვილი იყო არაუმეტეს ათი წლისა. მაგრამ ამავე დროს ძვირფასი სამკაულები ეცვა, თითქოს საიუველირო მაღაზიაში. შიშველი, პატარა, ბავშვური ფეხები შეუფერებლად და სასაცილოდ გამოიყურებოდა ასეთ ფუფუნებაში.
  გოგონამ შეამოწმა:
  - მე შემიძლია შენგან ვიყიდო ეს მონა. რამდენი გინდა ამისთვის!?
  კასანდრამ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ეს გოგო არ იყიდება! და სანამ ის მონა არ არის. თუმცა, ალბათ, ის დიდხანს არ იქნება თავისუფალი.
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - რა უზნეობაა, როცა პატარა ბავშვი თავისთვის ყიდულობს მონებს!
  მარკიზ-ნიმფამ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ეს ბავშვი კი არა, ქალი ჰობიტია! ჰობიტები კი ადამიანის შვილებს ჰგვანან ...
  გოგონამ გაბრაზებულმა დაარტყა პატარა ფეხი და ჭიკჭიკებდა:
  - ბარონესა ვარ! ეს კი იმას ნიშნავს, რომ შენი მონა ვალდებულია ქედს უხრიო ჩემს წინაშე.
  დომინიკამ აგრესიულად დაიკივლა:
  -არაუშავს ! _ ვიქნები, ქედს ვიხრი ბავშვს!
  პასუხად ჰობიტმა ბარონესამ მარჯვენა ხელი აიქნია. ელვა ამოვარდა და მსახიობ გოგონას შიშველ ფეხებზე დაარტყა. საპასუხოდ ნაკბენმა დომინიკმა რაღაც დაიყვირა. და დიდი ნამცხვარი სქლად დაფარული კრემით დაეცა გაბედულ ჯადოქარ გოგონას. ფეხზეც კი დაარტყა და პატარა ლამაზმანი ტროტუარზე დაეცა. მაგრამ ის მაშინვე წამოხტა, ყველაფერი ბისკვიტში, შესქელებულ რძეში და შოკოლადის პასტაში იყო გაჟღენთილი. ჰობიტმა ბარონესამ შეარხია მარცხენა, შიშველი, პატარა ფეხი, რომლის ორ თითზე ძვირფასი ქვებით ბეჭდები ანათებდა.
  და გაფრინდა მთელი ჯადოსნური ცუნამის ტალღა. დომინიკი ოცი მეტრის ზემოთ დააგდეს. რის შემდეგაც გოგონა ძირს დაეცა. საბედნიეროდ, ბავშვობიდანვე ცეკვავდა და ფილმებში თამაშობდა, უკვე ბევრჯერ იყო ჩამოვარდნილი სხვადასხვა სიმაღლიდან და ასრულებდა აკრობატულ ტრიუკებს.
  ამიტომ დომინიკამ შემოდგომაზე კატასავით დააჯგუფა თავი და საკმაოდ წარმატებით დაეშვა. გარდა იმისა, რომ გოგონას, უკვე საბრძოლო მაგიით დამწვარ ფეხებს, ძლიერი ტკივილი განიცადა, როდესაც კონტაქტში შედიოდა ფერად ფილებთან, რომელიც ფარავდა ტერიტორიას. გოგონამ იყვირა.
  და დრაკონის გრაფინიამ თავისი გრძელი, ფიჭვის მსგავსი კუდი შემოიხვია ჯადოქარ ბარონესაზე და ჩაისისინა:
  - შეწყვიტე ბრძოლა! წინააღმდეგ შემთხვევაში ორივე დაპატიმრებული იქნებით! თუ გსურთ ბრძოლა, არის სპეციალური მოედნები, სადაც იმართება მაგია და სხვა დუელები!
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  - კი, ზუსტად დუელი! მხოლოდ იარაღის გარეშე - ხელები და ფეხები!
  ჰობიტმა ბარონესამ ზიზღით იღრიალა:
  - ებრძოლე მონას! სიმართლე გითხრათ, ეს ჩემთვის საშინელებაა ! უმჯობესი იქნებოდა მისი რეალურად გაგზავნა მაღაროებში. მაგის სწავლება ასეთი სულელისთვის ძალიან საშიშია.
  მარკიზა-ნიმფა სერიოზული ტონით დაეთანხმა:
  - მეც ასე ვიწყებ ფიქრს. დიახ, ამ გოგონას აქვს რაღაც განსაკუთრებული ნიჭი კატასტროფების შესაქმნელად და კონფლიქტების წარმოშობისთვის.
  მსახიობმა გოგონამ გააპროტესტა:
  - ჯერ არავისთან არ მივდივარ! რაც შეეხება დანარჩენს ... ყოველი წარუმატებლობისას, იცოდეთ როგორ უპასუხოთ, თორემ წარმატებას ვერ ნახავთ.
  დრაკონის გრაფინიამ გაათავისუფლა ბოროტი გოგონა, რომელიც ბავშვს ჰგავდა, მაგრამ ნამდვილად შეეძლო ტანკების მთელი პოლკის გაფრენა.
  კუდი ოდნავ შეღებილი იყო კრემით, შესქელებული რძით, შოკოლადის სპრეით და ბისკვიტით. ტორტი უზარმაზარი იყო და აშკარად გულიდან იყო გაკეთებული. სამწუხაროა კიდეც, რომ ჭამის ნაცვლად გატეხეს. დრაკონის გრაფინიას თითები და თათები დაუტყდა და შადრევანის ბროლის ნაკადმა გადაირეცხა და ჭუჭყი მოაშორა.
  კასანდრამ თავი დაუქნია.
  - სისუფთავე ჯანმრთელობის გასაღებია! შეუკვეთე ჯერ!
  ჰობიტმა ბარონესამ ერთი მისი პატარა, გარუჯული, მოხდენილი ფეხი მეორეზე დაადო. რამდენიმე წამში ნათურავით ანათებდა. და ყველა კულინარიული ექსცესი, რომელიც ძლიერად აფუჭებდა ჯადოქარ გოგონას, გაქრა. და მდიდრული სამკაულები განახლებული ენერგიით ბრწყინავდა. ის, ფაქტობრივად, იმდენად დაემსგავსა პრინცესას, რომ დომინიკამ სინაზე იგრძნო.
  მას ასევე ჰქონდა შანსი ეთამაშა პრინცესა გოგონას ერთ-ერთ ზღაპარში. იქ მას მოუწია მდიდრული ტანსაცმლისა და ძვირფასი ფეხსაცმლის განშორება და ჯადოქრის მსახური გამხდარიყო. აცვიათ ნაწიბურები და იარეთ ხის ფეხსაცმელებით. და ასეთ ბალიშებში ეს ბევრად უარესია, ვიდრე უბრალოდ ფეხშიშველი. მან რეჟისორის დაყოლიებაც კი დაიწყო, რომ ფეხსაცმლის გარეშე გადაღება შეიძლება უკეთესი იყოს. ბოლოს და ბოლოს, გოგონას შიშველი ფეხები ძარღვებში ბევრად უფრო ხაზს უსვამდა სიღარიბეს და პრინცესას სტატუსის შეცვლას დე ფაქტო მონად.
  მაგრამ რეჟისორს აშკარად ჰქონდა საკუთარი იდეები. ბოლოს, სიკვდილის კოშკიდან გაქცევისას, საბოლოოდ მოიშორა ფეხსაცმელი და მარაგი, შემდეგ კი ფეხშიშველი იყო და გრძნობდა ნამდვილ ნეტარებას. ახლა კი შიშველი ფეხები დაიწვა და პატარა ბუშტუკებიც კი გამოჩნდა, რაც მტკივნეულიც იყო და ამაზრზენიც!
  ჰობიტმა ბარონესამ თავისი პატარა, ნაზი და ამავდროულად გარუჯული ხელი გაუწოდა მისკენ, ბავშვური ძალით ჩამოართვა ხელი დომინიკას და ჭიკჭიკებდა:
  - კარგი, მშვიდობა! მე მქვია ლასკა. და არ იფიქრო, კაცო, რომ მე ვარ უწყინარი გოგო, ორკები, გობლინები, კოშჩეის სპორები, მათ ყველამ ჩემგან ბევრი გამოიღო !
  დომინიკამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - რამდენი წლის ხარ შვილო?
  ვიზელმა გაიცინა და უპასუხა:
  - მშვენიერი სქესის წარმომადგენლებს შორის ასაკზე კითხვა არ არის მიღებული! როგორც ვუყურებ, რამდენი წლის მაძლევ.
  მსახიობმა გოგონამ ჩაიცინა და შენიშნა:
  -ათი წლის ხარ! Მეტი აღარ!
  დრაკონის გრაფინია იღრიალა:
  - დიახ, ის უკვე სამასზე მეტია. რასაც, თუმცა, არ აქვს მნიშვნელობა. ჩვენს სამყაროში ყველა ქალი ახალგაზრდა და ლამაზია. დარჩი ჩვენთან გოგო, შენ იქნები ჩვენი დედოფალი!
  დომინიკამ ცნობილი წყვილით უპასუხა:
  თუ წმინდა ჯარი ამბობს,
  განდევნე რუსეთი, იცხოვრე სამოთხეში...
  მე ვიტყვი: "არ არის საჭირო სამოთხე"
  მომეცი ჩემი სამშობლო!
  . თავი No3.
  მარკიზმა და ბარონესამ ხელები დაუკრა და ერთხმად წამოიძახეს:
  -ბრავო! ეს შენ თვითონ მოიგონე?!
  დომინიკამ ოქროს თავი უარყოფითად გააქნია:
  - არა. Მე არა. ვიღაც სხვა, ავტორი არ მახსოვს!
  კასანდრამ გაიღიმა:
  - უცნაურია, შესანიშნავი მეხსიერება გაქვს!
  მსახიობმა გოგონამ გულახდილად უპასუხა:
  - საკუთარ თავზე ძალიან ბევრს ვფიქრობ, ვიდრე სხვებზე. ჯობია მათ მეტი იცოდნენ ჩემს შესახებ, ვიდრე მე სხვებზე . ხანდახან ვწერ და არა პუშკინზე უარესი.
  დრაკონის გრაფინიამ ფართო პირში ბრილიანტის მსგავსი კაშკაშა, ცქრიალა კბილები გამოაცალა და სერიოზულად თქვა:
  - იქნებ რაიმე საკუთარი კომპოზიციის იმღერო?
  დომინიკამ თხოვნით თქვა და გადამწვარ ფეხებს მოასხა:
  - კითხვა არაა! მომეცი ერთი ოქროს მონეტა მაინც. და მე შევასრულებ შენთვის მთელ ჰიტ სიმღერას. და ტყუილად მღერიან? უპატივცემულო! და ტრივიალურად, წამგებიანი!
  მარკიზ-ნიმფამ შუბლი შეიჭმუხნა და მისი ჯადოსნური ჯოხი მუქარით ჩააფრინდა ხელში, მან გადაწყვიტა დაესაჯა თავხედი გოგონა, რომელმაც გაბედა დრაკონის წინააღმდეგობა.
  დრაკონის გრაფინიამ შემრიგებლურად ჩაიჩურჩულა:
  - მიეცი მას ვერცხლის მონეტა. დაე, გულიდან იმღეროს.
  დომინიკამ გაიღიმა, მისი კბილები, ისეთი სრულყოფილი, ყინულოვანი მთის მწვერვალებივით ანათებდა შუადღისას კაშკაშა მზეზე. და მან დაიკივლა:
  - ფული წინასწარ!
  ყეყეჩმა მას მონეტა ესროლა და წამოიძახა:
  - აი, დაიჭირე!
  გოგონამ ფეხი მაღლა ასწია და შიშველი თითებით მოახერხა ვერცხლის მრგვალი ნაჭრის დაჭერა. შემდეგ მან ხელისგულზე გადაიტანა. მონეტას დავხედე. არაფერი იყო, ვერცხლი სულ ახალი იყო, ერთ მხარეს შვიდთავიანი გველეშაპი ეჭირა, თათებში კი კვერთხი და ჯოხი ეჭირა. და მეორეს მხრივ , ლამაზი გოგონა ძალიან აყვავებულ ხვეული თმით. და მშვენიერია.
  დომინიკამ მონეტის გამოცდის ცდუნებას ვერ გაუძლო და ღიმილით უპასუხა:
  - ეს მშვენიერია. მაგარი რაღაცეები.
  ყეყეჩმა დაიღრინა:
  -ახლა იმღერე! ვნახოთ, რა შეგიძლიათ გააკეთოთ!
  დრაკონის გრაფინიამ დაამატა:
  - და თქვენ უნდა იმღეროთ ხმამაღლა და შეასრულოთ მეტ-ნაკლებად გრძელი ბალადა, რადგან ჩვენ გადავიხადეთ!
  მსახიობმა გოგონამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - დიახ, მესმის! არ შეიძლება ისე იმღერო...
  და მაშინ ასოციაცია მას არ მოსვლია. ისე, ბულბულის თქმა არ არის მთლად სწორი ან შესაბამისი. მაგრამ რაღაც სხვა, ეს ნამდვილად არა!
  ნიმფა გოგონამ შიშველი ფეხი დაარტყა:
  - Დავიწყოთ!
  დომინიკამ თავისი მკაფიო და ნაზი ხმით დაიწყო სიმღერა;
  ცნობილი მსახიობი ვიყავი
  გადაღება, გინება, მუსიკა, ბურთები...
  მან დაიწყო ცეკვა გააფთრებული და ველური,
  როგორც სატანის განსახიერება!
  
  ჩემი ფეხები ისეთი ძლიერია
  გააფთრებულ ჰოპაკს შეებრძოლნენ...
  მაგარი გოგოები ვართ
  სასწრაფოდ გადავიტანოთ მზაკვრული!
  
  მაგრამ მე აღმოვჩნდი სამყაროში, ხომ იცი, განსაკუთრებულად,
  სადაც დრაკონები მეფეებივით მართავენ...
  შეკვეთა არის ძალიან ახალი,
  მაისური მაინც გაიხეხე!
  ფეხშიშველი მონა უნდა გავმხდარიყავი
  მათრახის აწევა ზურგზე...
  ჩვენს ზემოთ ღრუბლები ლურჯია,
  ადგილი უსიამოვნოა დედამიწაზე!
  
  აქ მკაცრი ჯუჯა მოდის ჩემთან,
  და ხელებში მათრახი ეჭირა...
  თეთრთავიანი ბიჭი მივარდა -
  მონა ფეხშიშველია, პატრონი აშკარად ძუნწი!
  
  ჯუჯა იცინის, კბილებს თათით ეხება,
  როგორც გოგო სტატიით , ჯირითი...
  ისე, რომ დათვი მას კბენს ფეხით -
  ეს იქნება ჯუჯის სიმელოტის დასასრული!
  
  მაგრამ მათ მიყიდეს მაღაროებში,
  ჰარემში თვალსაჩინო ადგილები არ იყო...
  და მათ მომცეს ძლიერი მათრახი დევნაში,
  იმიტომ რომ გოგო ბევრს ჭამს!
  
  აქ ჯუჯა თოკზე მიმყავს,
  გოგონას ხიბლი აბსოლუტურად საოცარია ...
  მონის ხმა ძალიან ნათელია,
  მაგრამ საბოლოოდ მხოლოდ ნულებია!
  
  თითქმის შიშველი და ფეხშიშველი ვარ
  მაღაროებში ვმუშაობ იმ ვირივით...
  დედა, მე ვამბობ, ჩემო ძვირფასო,
  რა სისულელე აღმოჩნდა!
  
  უნარიანი გოგო ვიყავი
  თავში გავამრავლე წილადები...
  ახლა კი ერთში ჩათვალეთ, ქვედაკაბა,
  ველურ მონობაში ვარ!
  
  დიდხანს, დიდხანს ვიტანდი ჯუჯას,
  ზურგზე მათრახი მივიღე...
  საქმისთვის მცემეს და არა საქმისთვის,
  შემპირდნენ, რომ მოგვიანებით მაჭმევდნენ!
  
  მაგრამ ფეხშიშველი მონები აჯანყდნენ,
  ქამრები მოქმედებაში, ჩაქუჩები,
  ახლა კი ჩათვალეთ ეს თქვენი ელემენტი ,
  სიმელოტე ჯუჯას მკვდარი ვარ !
  
  ისე, ეს ბოროტები მოკლეს,
  საშინელი მსხვერპლი გვქონდა...
  მაგრამ, დამიჯერეთ, ჩვენ გავთავისუფლდით -
  გოგოებმა უმაღლესი კლასი აჩვენეს !
  
  ახლა კი დიდი ჯარი გვყავს,
  ბიჭებიც ჩვენთან ბრძოლაში მიდიან...
  დაფებივით ვამსხვრევთ ფარებს,
  ბოროტი მმართველები კაპუტი იქნებიან!
  
  და მაშინ ჯოჯოხეთის მონობა გაქრება,
  მამაკაცი მხრებს ისწორებს...
  და ჩვენ მოვუსპობთ მტრებით მობეზრებულ ბატონობას,
  იქნება ბედნიერებისა და პროგრესის საუკუნე!
  
  და მაშინ იქნება მშვიდობა მთელ მსოფლიოში,
  კაცი, დიდი ვარსკვლავი...
  ჩვენ ვიფრენთ ვარსკვლავურ ჰაერში, თქვენ იცით,
  დაე, ხალხის ოცნებები ახდეს!
  მაღალი ნოტით დაასრულა გოგონამ, ვერცხლის ზარებივით უბრწყინავდა ხმით.
  ნიმფა გოგონამ ხელები დაუკრა. დომინიკას სიმღერას რამდენიმე ელფმა და ტროლმა და რამდენიმე ადამიანმაც მოუსმინეს. და დაუშინეს მისი მონეტები: ვერცხლიც და ბრინჯაოც.
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია. და მან აიღო ისინი ფილებიდან. მან ზოგიერთი მონეტა ხელებით აიღო, ნაწილი კი შიშველი თითებით. და ეს იყო მშვენიერი სანახაობა.
  დიახ, მას აქვს ისეთი მაცდუნებელი და გახეხილი ფეხები. და რამდენად ლამაზი და შთამბეჭდავია ის საკუთარ თავში. აბა, სად არიან მასთან შედარებით სხვა პრიმადონები? გაბედავენ სცენაზე ფეხშიშველი გამოსვლას? თუ მოკლე კალთაში?
  დრაკონის გრაფინიამ აღნიშნა:
  - ეს მომღერალია! არა, ის აკადემიაშია. და მხოლოდ აკადემიაში, ფაკულტეტზე, რომელსაც თავად ირჩევს.
  დომინიკმა ჩაიცინა და იმღერა:
  ჩვენ გოგოები ვიქნებით ჩვენი თავის მოსამართლეები,
  და თუ არჩევანი გაქვს და არჩევანი რთულია...
  ჩვენ ვირჩევთ ხის კოსტიუმებს,
  იმიტომ რომ ჩვენს ხალხს მხოლოდ პატივი აქვს!
  ტვიტერმა დაწერა:
  -ხმა გაქვს... უბრალოდ მაღალი დონის ანგელოზი!
  დომინიკამ გაიცინა და შიშველი ფეხით ერთი მონეტა მაღლა გადააგდო, შემდეგ დაიხარა და ენით დაიჭირა. შემდეგ კი ყვირილი დაიწყო. ნერწყვთან კონტაქტის შედეგად ფორთოხლისფერი ლითონი მყისიერად გაცხელდა და ლამაზმანის პირი დაწვა.
  გოგონამ აფურთხება და კვნესა დაიწყო. და მისი სიმღერის სურვილი უცებ აორთქლდა.
  ნიმფა გოგონამ ბეჭედი შეარხია და დომინიკას პირში სიცხე მაშინვე გაუქრა. გოგონამ დაიყვირა:
  - Ვაუ! ახლა მესმის, როგორია იყო ცეცხლმოკიდებული დრაკონი!
  ვიზელმა ღიმილით შენიშნა:
  - Სჯობს გვიან, ვიდრე არასდროს,
  გოგონას წინ დიდი წლები აქვს!
  დრაკონის გრაფინიამ აღნიშნა:
  "ჩვენ გვაქვს პირის ღრუს და ყელის განსხვავებული სტრუქტურა, ვიდრე ადამიანები და ალი საერთოდ არ იწვის. ასე რომ არ ინერვიულოთ ჩვენზე.
  ირგვლივ შეკრებილი აუდიტორია ისევ ხმაურობდა და ითხოვდა, ტაშს უკრავდა:
  - სხვა რამე გააკეთე, მოგესალმები!
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  - თუ მონეტებს დაწერ, მე გავაკეთებ!
  საპასუხოდ, ხმაური და გარანტიები:
  - Დიახ, რა თქმა უნდა! მოგესალმებით.
  და გოგონას შიშველი, დაკუნთული, გარუჯული და მოხდენილი ფეხების ქვეშ, რომლებსაც განუმეორებელი მადლით ათამაშებდა, ოქროს, ვერცხლის, ფორთოხლის, ბრინჯაოს და პლატინის მონეტები დაფრინავდა.
  დომინიკა ამისგან გამხიარულდა, ენთუზიაზმი იგრძნო და მხურვალედ დაიწყო სიმღერა;
  ქარიშხალი და ქარიშხალი არ არის ბარიერი ჩვენი წყვილისთვის,
  სამშობლოს ქალიშვილები, რომლებიც ვარდის ბუჩქებივით ყვავის.
  ვინც ომი არ იცის, ფეტვის ფაფა არ უჭამია,
  ღმერთი მაცხოვარი იესო მიგვიყვანს ბრძოლაში!
  
  ჩვენ შეჩვეული ვართ ბრძოლას ქარიშხლიან ოკეანეშიც კი,
  ყველა ადამიანი ჩიპს ჰგავს.
  მე მჯერა, რომ ჩვენ ურდოს ურდოს მონსტრები დავანგრევთ ბრძოლაში,
  ჩვენი ღირსება არ შეიძლება დაარტყა ზარბაზნით და ჩაქუჩით!
  
  ხმალი გაცხელდა სამჭედლოში, ძალიან ცხელ ჯოჯოხეთში,
  ბასრი პირები ძალიან მკაცრი ბუშტებია!
  იყავი უშიშარი ჯარისკაცი; ძლიერი, გაწონასწორებული გულით,
  თუ სიკვდილია, მაშინ გაჩერდი, არ გაიქცე!
  
  დიახ , ომი, რა თქმა უნდა, არ არის დღესასწაული ტკბილი თაფლით,
  მასზე ხომ ცრემლებია და სისხლი სქელად მოედინება.
  მგელი ხანგრძლივად ყვირის და დათვი სასტიკი ღმუილით ,
  და სანაცვლოდ დარტყმა იყოს თვალში და არა წარბში!
  
  არის შუბი, რომელსაც შეუძლია ჯაჭვის ფოსტა გაჭრას,
  არის ფარები, რომლებშიც წყობა ვერ შეაღწევს!
  ოღონდ ნუ იქნები მშიშარა, ნუ მისცე უფლება ეშმაკებს სახეები გამოაჩინონ ,
  ისე, რომ ბადეებში თამაშს არ დაემსგავსოთ!
  
  დამიჯერე, გამოვა ნათელი გამოსავალი,
  ყველასთვის არის ჯილდო, რომელიც უფრო მაღლა ვერ მოიძებნება!
  კრიმინალური აზრისთვის, მე მჯერა, რომ შურისძიება მოვა,
  არ არსებობს სხვა ვაჟკაცობა, გარდა რთული გზისა!
  ასე მღეროდა დომინიკა და ჭრელი ბრბო დიდი ენთუზიაზმით ტაშს უკრავდა. მაშინაც კი, თუ ისინი ყველა მდედრობითი სქესის წარმომადგენლები არიან, ამქვეყნად მამაკაცი არ არსებობს. ან, თითქმის ძლიერი სქესის გარეშე.
  რის შემდეგაც დრაკონის გრაფინიამ კუდი შეარხია და აღნიშნა:
  - კარგი, უნდა წავიდე! გზას ვშორდები!
  ნიმფამ შიშველი ფეხით აიღო მონეტა და შესთავაზა:
  - შევამოწმოთ. მე ვისვრი და შენ ამბობ - თავები თუ კუდები ! გამოიცანით, მონეტა თქვენია, არა, თქვენ დამიბრუნეთ მონეტა!
  დრაკონის გრაფინია სიცილით იღრიალა და უპასუხა:
  - მე ვიცი შენი ხრიკები! ამიტომ ჯობია არ დაკარგოთ დრო და თავი!
  დომინიკამ გაიცინა და აღნიშნა:
  - თავი ყურები არაა, ქუდი მოიგლი, უკან ვერ შეკერავ!
  ყიჟინა ჭიკჭიკებდა და მღეროდა:
  -თავის თავზე ყურები ყურებია!
  ყურები თავზე - პაციენტი ფსიქიატრიულ საავადმყოფოში !
  დრაკონის გრაფინია ჰაერში გაფრინდა. და მან კომენტარი არ გააკეთა იმაზე, თუ რას მღეროდა ნიმფა გოგონა. და ეს, უნდა აღინიშნოს, რომ ძალიან მაგარია.
  დომინიკამ ნაჩქარევად დაიწყო მონეტების შეგროვება ხელებითა და შიშველი ფეხებით. და მან ეს გააკეთა სწრაფი ტემპით.
  ვიზელმა შენიშნა და თმა ჯადოსნური ჯოხით აიჩეჩა:
  - ფული, რა თქმა უნდა, მნიშვნელოვანია. მაგრამ კიდევ უფრო მნიშვნელოვანია შელოცვები, არტეფაქტები, ტალიმანები, მედალიონები, ამულეტები და ა.შ. წინააღმდეგ შემთხვევაში, თქვენ ვერ შეძლებთ იცხოვროთ მდიდრული და მდიდრული ცხოვრებით !
  დომინიკა დათანხმდა:
  - ფულით ჯანმრთელობას ვერ იყიდით, დამიჯერეთ,
  ფულით ვერ იყიდი სიყვარული და პატივი...
  ასე რომ ცხოველივით ნუ ჩხუბობთ
  იცოდე, რომ სამშობლოს არ გაყიდი სარგებლად!
  გოგონა კი შიშველი ძირით ურტყამს მეწამულ მონეტას. შემდეგ კი მისი შიშველი ფეხი უეცრად, თვალის დახამხამებაში, იხვის ფეხში გადაიქცა.
  დომინიკმა შიშით იყვირა:
  - ეს რა ჯანდაბაა!
  ნიმფა მარკიზამ ღიმილით უპასუხა:
  - ეს არის განსაკუთრებული ჯადოსნური ლითონი, მუშაობს მხოლოდ მაშინ, როდესაც ის კონტაქტში შედის იმ ადამიანის კანთან, რომელსაც ოჯახში ოლიმპიელი ღმერთები ჰყავს!
  და ლასკამ გახარებულმა წამოიძახა:
  - Ვაუ! ასეთი სისხლი გაქვს შენში. ასე რომ, ჩვენ არ შევმცდარვართ.
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - მაგრამ ეს სიმახინჯეა! თუ შეგიძლია, ამოიღე თათი. და ისევ ნორმალური ფეხი მომეცი.
  ნიმფამ თავი დაუქნია:
  -არა! ეს უკვე თავად უნდა გააკეთო.
  ხაფანგში ჩავარდნილმა გოგონამ დაიკივლა:
  - Როგორ არის ეს შესაძლებელი?
  ვიზელმა შესთავაზა:
  - გონებაში წარმოიდგინე, როგორი გინდოდა შენი ფეხი, დააჭირე მარჯვენა ხელის ცერსა და საჩვენებელ თითს და წარმატებას მიაღწევ!
  დომინიკმა აიღო და გააცნო. შემდეგ მოვიდა დაწკაპუნება.
  და ყვავის ნაცვლად ფეხი გამოჩნდა თექის ჩექმაში და თხილამურებით. და ეს კიდევ უფრო უხერხული გახდა, როდესაც თხილამურმა რიყის ქვებზე აწკრიალდა.
  ნიმფამ გაიცინა და იმღერა:
  - უფასო მასწავლებლები,
  ტყუილად დაკარგე დრო შენთან...
  ტყუილად ვიტანჯებოდი გოგოსთან ერთად,
  ყველაზე ნიჭიერი ჯადოქარი!
  დომინიკა განაწყენებული იყო:
  - მე ჯადოქარი არ ვარ. და მე ჯერ მხოლოდ ვსწავლობ. მაგრამ ცოდნისკენ მიმავალი გზა არასოდეს არის ძალიან მარტივი ... დიახ , კინოში!
  ვიზელმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - კი, კინოში, ალბათ უფრო მეტადაც. და ეს, რა თქმა უნდა, ჩვენი დიდი პრობლემაა.
  მაყურებელმა ისევ დაიწყო თავმოყრა: სასაცილო სანახაობა იყო. უფრო ზუსტად, აქ ყველანაირი გოგოა. და მადლობა ამისთვის. მსახიობმა გოგონამ კიდევ ერთხელ სცადა დაფიქრება და ფეხის შეცვლა. მაგრამ ამჯერად რაღაც გამოჩნდა ლიანდაგზე და რადარით, თუმცა პატარა.
  დომინიკა ოპტიმიზმის დაკარგვის გარეშე მღეროდა:
  გთხოვ, არ გაგიკვირდეს
  თუ ჯადოქრობა მოხდა...
  თუ ეს მოხდება, თუ ეს მოხდება,
  თუ ჯადოქრობა მოხდა!
  ნიმფამ გაიცინა და აღნიშნა:
  - კი, შენი ხმით რომ წახვიდე, მაგის უნარიც უნდა გქონდეს!
  შემდეგ მათთან ჰობიტი გოგონა მივარდა და ჯადოსნური ჯოხის მოტრიალებით შესთავაზა:
  - მოდი უკეთესად გავაკეთოთ! და იცოდე, ნახევარი ათასი წლის პრაქტიკა მაქვს!
  ვაზელმა გააპროტესტა:
  -არა! დაე, თავად გააკეთოს ეს!
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  გონება დავკარგე, გონება დავკარგე,
  მე თვითონ გავაკეთებ ამას, მე თვითონ გავაკეთებ!
  და გოგონამ ისევ რაღაც დამამტკიცებელი ჩასჩურჩულა. შემდეგ კი მისმა ფეხმა, რადარით ტანკის სახით, საბოლოოდ დაიბრუნა თავისი მოხდენილი, ყოფილი ფორმა. და ისე გამოვიდა, თითქოს შეკვეთით იყო გაკეთებული.
  დომინიკა ფეხზე წამოდგა და თითები აამოძრავა. მისი განწყობა მხიარული გახდა და მღეროდა:
  ჩვენ გოგოები ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში,
  და მერწმუნეთ, უფრო მაგარი ლამაზმანები ვერ იპოვით...
  ჩვენ მტრებს ნამდვილად დავსვამთ ტუალეტში ,
  და ის სამუდამოდ გამოიყურება ოცი წლის!
  რის შემდეგაც, ლამაზმანი, ის გაიცინებს და გაიცინებს, აჩვენებს თავის დიდ და მბზინავ კბილებს.
  დომინიკამ ცეკვა დაიწყო, შიშველი ფეხები ჰაერში აწია. და მან მღეროდა:
  ძალიან მაგარი ჯადოქარი ვარ
  ფეხს რომ დავაკრავ, კოლაფსი იქნება...
  მიყვარდა ფეხშიშველი ხტუნვა
  ჩათვალე ის ნამდვილ იდეალად!
  ეს არის მისი სიმღერა - უბრალოდ შესანიშნავი და მაგარი!
  თუმცა, მეორე მხრივ, ის ძალიან მარტივი და გაურთულებელია. დიახ, გოგო ისეთია, რომ არ მოგბეზრდებათ.
  ჰობიტმა გოგონამ აღნიშნა:
  - ძალიან სწრაფად სწავლობს!
  და მან შეარხია ფეხები, რომლებიც კოჭებს ამშვენებდა ძვირფასი თვლებით მორთული სამაჯურებით და თითოეულ თითზე ბეჭდით.
  ბავშვს ჰგავს, მაგრამ ქვების რაოდენობით, განსაკუთრებით ქვედა კიდურებზე თუ ვიმსჯელებთ, მაღალი რანგის ჯადოქარია.
  ვიზელმა გოგონას თავი დაუქნია:
  - სადღაც გნახე. შენ, შემთხვევით, პრინცესა ალსუ ხარ ?
  ქალმა ჰობიტმა თავი დაუქნია:
  - დიახ , ასეა! მაგრამ იცი, მარკიზ, პლანეტა დედამიწის ამ გოგონასთან ერთად, არ გაგიჭირდება!
  ვიზელი დათანხმდა:
  - მართალია! მაგრამ სხვაგვარად შეუძლებელია. ვაი, ეს ისეთი სამყაროა, რომ პრობლემებისა და თავგადასავლების გარეშე არ შეუძლია.
  დომინიკმა სასწრაფოდ დაამატა:
  - ცხოვრება თავგადასავლებისა და ექსპლოიტეტების გარეშე ძალიან მოსაწყენია. წიწაკის გარეშე სუპივითაა!
  პრინცესა ალსუ დათანხმდა:
  - Დიახ ეს სწორია! ამისთვის არიან ბოროტმოქმედები. ერთ-ერთმა მათგანმა გაავრცელა ჭირი, რომელიც კლავს ძლიერ სქესს.
  დომინიკა კვნესით მღეროდა:
  თქვენ არ შეგიძლიათ იცხოვროთ ქალების გარეშე, ეს მართალია,
  მაგრამ კაცების გარეშე არც სიხარულია...
  ასე გამოვიდა, ძალიან ცუდი იყო,
  თუ არ არსებობს ძლიერი მფლობელი!
  ვიზელი დათანხმდა:
  - Შესაძლოა! მაგრამ აქ, როგორც იტყვიან, ორლესლიანი მახვილია. ერთის მხრივ, არ არსებობს ძლიერი სქესი, მაგრამ მეორეს მხრივ...
  ქალი ჰობიტი სწრაფად შეეწინააღმდეგა:
  -არა! ცუდი ყველა მხრიდან. ასე რომ არ არის საჭირო სისულელეებზე საუბარი. ასევე საჭიროა მამრები.
  დომინიკამ უპასუხა:
  - მამაკაცი ცხოველებში. ინტელექტუალური ადამიანებისთვის რაღაც განსხვავებულია.
  ვიზელს გაეცინა და უპასუხა:
  - დიახ, მამაკაცებისთვის, რა თქმა უნდა. და ვერაფერი ვიპოვე სათქმელი.
  რამდენიმე მტრედი, ნარინჯისფერი ბუმბულით და მოოქროვილი წვერით, გაფრინდა მათ გვერდით. ჩიტები ძალიან საინტერესო იყო. უბრალოდ საყვარელია ერთი მხრივ. მაგრამ მეორეს მხრივ , მათში ასევე იყო გემოვნების ნაკლებობა.
  დომინიკამ შეცვალა:
  - რატომ აოქრობთ მტრედებს?
  ვიზელმა განმარტა:
  - არავინ მოოქროვილი! ეს იმიტომ ხდება, რომ მათ მარწყვი ტოპაზთან ერთად დაარტყეს.
  მსახიობმა გოგონამ ჩაილაპარაკა:
  - Რა? ტოპაზით?
  ჰობიტმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - ჰო, არის ასეთი მარწყვი! რა, არ იცოდი?
  ვიზელმა შენიშნა:
  - საიდან გაიგებდა? ის ცოტა ხნის წინ ჩვენს სამყაროშია.
  მშვენიერი სქესის სამმა წარმომადგენელმა ტემპი აუჩქარა. და მათი შიშველი, ვარდისფერი ქუსლები ციმციმებდა.
  ირგვლივ სახლები მოჩანდა , მაღალი, ვარდისფერ, მეწამულ, ზურმუხტისფერი ბურღის მსგავსი. და ძალიან ფუტურისტულად გამოიყურებოდა. ცაში რამდენიმე თვითმფრინავიც კი იყო. უფრო ზუსტად, ექვს ფრთოსანი, თოვლივით თეთრი ცხენის მიერ გამოყვანილი ოქროსგან დამზადებული ეტლი, რომელიც ბრილიანტებით იყო გაწყობილი, მივარდა.
  სამივე გოგონამ ოდნავ აკოცა. მაგრამ, როგორც ჩანს, კეთილშობილ ადამიანს დრო არ ჰქონდა ლამაზმანებისთვის და ტრიუმვირატი შემდგომ მოჰყვა.
  წინ იპოდრომი იყო, უზარმაზარ სტადიონს ჰგავდა. აშკარად დოღი იყო.
  მარკიზა-ნიმფამ შესთავაზა:
  - უნდა შევამოწმოთ, აქვს თუ არა ჩვენს მოსწავლეს ნათელმხილველობის ნიჭი. ამიტომ რბოლებს დავესწრებით.
  იპოდრომის ირგვლივ ვერცხლისფერი და ნარინჯისფერი ლითონისგან დამზადებული მაღალი ბადისებრი ღობე იყო, მარგალიტითა და ცისფერი და მეწამული ქვებით მოპირკეთებული, ასევე მინა, რომელიც ჩეხურ მინას მოგაგონებდათ . და ძალიან ლამაზად გამოიყურებოდა.
  შესასვლელში კი გვერდებზე ორი შადრევანი იყო, რომლებიც მოოქროვილი მშვენიერი წყვილებისგან მრავალფეროვან ჭავლებს აყრიდნენ: - ელფი, რომელიც ელფ ბიჭს ეხუტებოდა.
  დიახ, ყველაფერი ძალიან ლამაზად გამოიყურებოდა. შესასვლელში კი გოგონების დაცვაა. ასევე ძალიან ლამაზი და მსუბუქი, ვერცხლის ჯავშანი.
  ყველაფერი ისე მშვენივრად გამოიყურება. ირგვლივ მშვენიერი სქესის ამდენი წარმომადგენელია.
  დომინიკამ გაიხსენა ფილმი გულაგის არქიპელაგისა და ქალთა ბანაკზე. იქ ყველა ქალი იყო, თითქოს სურვილისამებრ, ახალგაზრდა, ლამაზი და ეცვა სამოსი, რომელიც მათ დიდებულ ფეხებს სრულიად გამოაშკარავდა. ისე, რადგან ციმბირში ზაფხული თბილია და, ალბათ, ცხელიც კი, გოგოები ფეხშიშველები იყვნენ. რამაც ფილმი ძალიან პოპულარული გახადა მამაკაცებში. და დომინიკამ ითამაშა მეამბოხე კომსომოლის წევრი, რომელმაც მოაწყო გოგოების მთელი აჯანყება. და ლამაზმანებმა იარაღიც კი აიღეს და ბრძოლაში აიღეს მთელი NKVD პოლკი და შეძლეს მისი მოგება.
  ფილმი, რა თქმა უნდა, მაგარი გამოვიდა. და ფეხშიშველი, გლამურული, ლამაზი მეომრები უბრალოდ სუპერ გამოიყურებოდნენ.
  დომინიკას, სხვათა შორის, თავდაპირველად უნდა შეესრულებინა ფანდერას ბიძაშვილის როლი, რომელმაც მოაწყო პატიმრების ბუნტი, მაგრამ ასეთი ფილმი შეიძლებოდა აკრძალულიყო. და ის უბრალოდ შესანიშნავი სტუდენტი და კომკავშირის წევრი გახდა.
  დომინიკამ მცველიდან გოგონას თავი დაუქნია. უეცრად, ზუსტად დედამიწის ქვემოდან, როგორც ბუხრის ყუთიდან გამოსული ჯეკი, დრაკონი გადმოხტა. პატარა , ალბატროსზე ოდნავ დიდი, სამი თავით.
  ის გოგოებთან მიფრინდა და ხმა გაისმა:
  -დამიბრუნე ჩემი ძმა!
  ნიმფა მარკიზმა კვნესით უპასუხა:
  - ეს შეუძლებელია, ბელკა.
  ამის საპასუხოდ, დრაკონმა გოგონამ, რომლის სასწორი ცისარტყელას ყველა ფერით ციმციმებდა სამ მზეზე და რომლის ფრთები ისეთი ლამაზი იყო, რომ თვალებში აფრქვევდნენ, დაიწყო ღრიალი.
  - ძმა მინდა! ძმა მინდა! Სად არის ის!
  ჰობიტმა გოგონამ დაიყვირა:
  - დიახ, ჩვენ თვითონ ვართ დაკავებული იმაზე ფიქრით, როგორ დაგვიბრუნონ ჩვენი კაცები. და არ არის საჭირო კაპრიზული იყო.
  დრაკონი გოგო, რისი წაღება შეგიძლია ბელს, დამშვიდდა და აჩუმდა, ავიდა დომინიკამდე:
  -ვიცი რომ შეგიძლია! შენ ხარ რჩეული!
  დარტყმულმა გოგონამ გაიცინა და საპასუხოდ იმღერა:
  - ყველაფერი შეუძლებელი, დამიჯერე, შესაძლებელია,
  მაგრამ ამ პრობლემასთან მიახლოება ძალიან რთულია...
  თუმცა, თუ თამაშის დროს ტვინს დაძაბავთ,
  მე შემიძლია გავხდე ლამაზი ჯედაი გოგო !
  დრაკონმა გოგონამ გაამხიარულა და საპასუხოდ ჭიკჭიკებდა:
  შენი გონება თითის ზომა არ არის,
  გენიოსი, ხომ იცი, დედამიწაზე...
  და ლამაზი ბიჭი მელოდება,
  გრაგნილ ცხენზე!
  დომინიკა თავს მხიარულად გრძნობდა და გაეცინა:
  - ცხენზე ამხედრებული დრაკონი? აი ასე გამოიყურება!
  მარკიზმა შენიშნა:
  ალეგორიის ცნება არ იცი !?
  მსახიობმა გოგონამ გაიცინა და აღნიშნა:
  ჩვენ შეგვიძლია მოვკვდეთ სადმე
  თუნდაც ქარვის მზის ჩასვლისას...
  ზოგადად, ჩვენ თავისუფლად ვცხოვრობთ,
  დიახ, უფასო!
  ფიგურალურად რომ ვთქვათ!
  დრაკონმა გოგონამ პირიდან შუქი გამოუშვა, სანთებელას დაემსგავსა და ყვიროდა:
  - ეს მშვენიერი სიმღერაა. თუმცა , მინდა, უცნობი დედამიწიდან ჩამოსულმა ლამაზმა სტუმარმა სხვა საინტერესო შეასრულოს.
  დომინიკამ მხრები აიჩეჩა და აღნიშნა:
  - მე ვიცი, რომ ჩემი ხმა მონეტებს არ ანადგურებს იმაზე უარესად, ვიდრე ნუნჩუკები მარცვლეულის თაიგულებს აგდებენ. თუმცა ხმა ისევ უნდა დავიძაბო! და რისთვის? სად დახარჯო ფული აქ?
  მარკიზმა გააპროტესტა:
  - ჯერ ერთი, იპოდრომზე ერთ-ერთ ცხენზე დადებ ფულს და ეცდები კაპიტალის გაზრდას. და მეორეც, ეს გოგონა არა მხოლოდ პატარა ქალი დრაკონია, არამედ პრინცესაც. ის მოგცემთ თავის ბეჭედს, რომელიც შეიცავს კოლოსალურ ჯადოსნურ ძალას. და ამისთვის , დამიჯერეთ, ღირს ცდა და სწორად სიმღერა!
  დომინიკამ თავისი კაშკაშა თავი ძლიერ კისერზე დაუკრა და შენიშნა:
  - ამ შემთხვევაში, ვხედავ, არის რაღაც სასაცილო! მეტიც, ბავშვზე უარს როგორ იტყვი!
  დრაკონმა გოგონამ აჩუქა:
  - სულაც არ ვარ ბავშვი. მე პრინცესა ვარ და შემიძლია ამის გაკეთება! მე მივფრინავ შენს პლანეტაზე. და დავწვავ შენს კაპიტალს.
  დომინიკამ მუქარით ჩაისუნთქა:
  - და შენნაირი ადამიანებისთვის გვაქვს საჰაერო თავდაცვა! რას იტყვი ამაზე, ველური?
  დრაკონმა გოგონამ ჩაილაპარაკა:
  - კარიერებში გამოგიგზავნით. თქვენ იმუშავებთ შიშველი და ჯაჭვებით ორკების ზედამხედველების მათრახების დარტყმის ქვეშ.
  ჰობიტმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - დიახ, მას შეუძლია! უფრო მეტიც, თქვენ ადამიანი ხართ. ჩვენი ხალხი კი... უფრო დაბალ დონეზე ითვლებიან, ბევრი მიზეზის გამო.
  ყეყეჩმა დაიკივლა:
  - ასე ჯობია იმღერო! საზოგადოება უკვე შეიკრიბა აქ და ჩვენც ვიშოვებთ ფულს.
  ფაქტობრივად, ხმაური გაჩნდა მშვენიერი სქესის სხვადასხვა წარმომადგენლის ხალხში და ისმოდა ტაში და ძახილები:
  - იმღერე, პატარა ყვავილო, ნუ გრცხვენია!
  აბა, კაცო, მოდი მუსიკას დავუკრათ!
  გვინდა სამოთხის ჩიტის ტრიალი მოვუსმინოთ!
  დომინიკამ მძიმედ ამოისუნთქა და სიმღერა დაიწყო;
  ელფას სანაპირო ფართოა , ციცაბო,
  ტალღები მოჭიქული ბზინვარებით იფრქვევა...
  ელფია ჩემი სამშობლო გახდა,
  ბულბულის ტრიალი საოცარ სიმღერას გვიმღერებს!
  
  ფართო ნავით მე და ჩემი ძვირფასო ვზივართ,
  ზლატა ვალმა ლენტები ჩამოაგდო.
  რა კარგია ჩემთვის და ჩემი საყვარელისთვის ერთად ყოფნა,
  სამწუხაროა, რომ ნიანგი არ დაიჭიროთ სათევზაო ჯოხით.
  
  არა, წყალი არა, შრიალი უკანა,
  ეს არის ბუნება, რომელიც გვაძლევს შამპანურს.
  ეს მიწა ჩემთვის ძვირფას დედას ჰგავს,
  დედამიწის კეთილშობილება სამეფო სამოსში!
  
  წვეთები მარგალიტივით მთვარის სხივის ქვეშ
  ვერცხლის ფრთებით ფუტკრების გროვასავით სხურდება...
  ქალწულო, შენ ხარ ჩემთვის ოცნების ანგელოზივით,
  უმანკოების სახით - ყველაზე სუფთა მადონა!
  
  სუნი თაფლია, თმა კი აბრეშუმია,
  ტუჩები ატლასივით გაიწელა.
  მჯერა დადგა დიდი ხნის ნანატრი მომენტი,
  ზღაპრები გახდება რეალური!
  
  ჩვენი ტუჩები ექსტაზში შეეხო,
  სიტკბო ისეთია , რომ სიტყვები აღარ მყოფნის .
  დამიჯერე, არამიწიერი სილამაზე ხარ,
  ლოტი გადაწყვეტს, გადააგდე მონეტა მაღლა!
  
  აქ არის კოცნები ერთმანეთის მიყოლებით,
  ჩვენი მშფოთვარე სიხარულის კვნესა და სიცილი.
  სულის სიწმინდეს შეინარჩუნებს ქერუბიმი,
  რჩეული ურნაში ჩააგდებს ცოდვების სიას.
  
  არა, იცოდე, დედამიწაზე შენზე უფრო ლამაზია,
  ვნება ანათებს ჩემს გულში კაშკაშა ცეცხლი!
  ჩვენ ვიცხოვრებთ საუკეთესო ქვეყანაში,
  გავხსნათ ფანჯრები და კარი კოსმოსში!
  ასე იმღერა ლამაზმანმა ბრწყინვალე სიმღერა. და ყველა ზოლის გოგონები მის გამო ტაშს უკრავდნენ. და ამავე დროს ისროლეს მონეტები, მათ შორის ოქროს. და ეს მშვენიერია .
  ჰობიტმა გოგონამ ჯადოსნური ჯოხი შეარხია და ფულმა თავისით დაიწყო ცალკე წყობის ფორმირება. და გაიზარდა ფერადი მონეტების მთელი სვეტი.
  დრაკონმა გოგონამ ასევე ტაში დაარტყა, შემდეგ კი სამი თავიდან კაშკაშა ალი გამოუშვა. რის შემდეგაც მან კაპრიზულად თქვა:
  - ეს, რა თქმა უნდა, კარგია, მაგრამ არა საკმარისი! შენც მჭირდება რომ ჩემთვის იმღერო!
  დომინიკამ წარბები შეჭმუხნა და ჰკითხა:
  - ძალიან ბევრი არაა?
  მარკიზმა შეაჩერა იგი:
  - გინდა ასეთი ძვირფასი ბეჭედი მხოლოდ ერთი სიმღერისთვის მიიღო? აბა, თავხედი ხარ ! გქონდეთ სინდისი, რადგან არტეფაქტი ღირებულია.
  ჰობიტმა გოგონამ აჩუქა:
  - თითოეულ ნივთს თავისი ფასი აქვს. და ჩვეულებრივ, ღირებული არტეფაქტისთვის, თქვენ უნდა შეასრულოთ სამი სურვილი, ან მიაწოდოთ სამი მომსახურება. ეს არის წესები. და შენ თვითონ ხვდები რატომაც!
  გოგონების ასორტიმენტის აუდიტორია ხელებს ურტყამდა და შიშველ ფეხებს ურტყამდა და ძალიან იშვიათად ფეხსაცმელს:
  მოდი, იმღერე კიდევ!
  ჩვენ გვინდა სიმღერები!
  მაგარი იქნება !
  შეასრულე რომანი!
  კარგად გადაგიხდით!
  ვიზელმა თავი დაუქნია დომინიკას:
  -კარგი, არ გატყდე! მოდი, იმღერე!
  და მშვენიერმა სილამაზემ შეარყია მისი ნათელი, ნათელი მანე. მოშიშვლებულ, დაკუნთულ ფეხებზე დაჰკრა და დიდი გრძნობითა და გამომეტყველებით მღეროდა;
  ჩვენი სიმართლე, ჩვენი სიმართლე
  შედგება რწმენისგან!
  და არა ხვალ და არა ხვალ,
  და დღეს გადაარჩინე სამშობლო!
  
  ჩვენ პატივს ვცემთ ჩვენს ელფს ,
  ბოლოს და ბოლოს, ის მთელი სამყაროა, იცოდე სამყარო!
  ჩვენი სამშობლოს ალისფერი დროშა,
  და არ არსებობს უფრო ნათელი წითელი!
  
  პიონერი მიესალმება არა ბიუსტს,
  მისი ნიშანია სამშობლოს დროშა!
  მოწინააღმდეგეს ოსტატურად ვებრძოლეთ ,
  მიღწევების განდიდება ლექსში!
  
  იცოდე, რომ პლანეტაზე მხოლოდ ერთი რწმენაა,
  რწმენა _ ძვირფასო , წმინდა ელფინიზმი!
  ისე რომ ბედნიერი ბავშვები იცინიან,
  ორციზმი უფსკრულში ამოიფრქვეს !
  
  თითოეული რაინდი მხოლოდ ბავშვი იყო,
  ბალახზე და ნაკადულებზე ფეხშიშველი...
  მაგრამ ახლა მას ჯალამბარი აქვს ხელში,
  მკვეთრად ასწორებს ლითონს ჩაქუჩით!
  
  ვიღაც ტყვიამფრქვევს ავტომატებით ამახვილებს,
  აბა, ვიღაც მხრიდან ისვრის!
  ალისფერი ბანერი წითელი დროშასავით ფრიალებს,
  დავამარცხეთ !
  
  ჩვენმა წინაპრებმა თამამად აიღეს ორკლინი ,
  აბა, ჩვენ რას გვეტყვით? მარსისკენ მიმავალ გზაზე ვართ!
  ჩვენ ხალხი ვართ და არა ტოტზე მაკაკები,
  მოწინააღმდეგის მუშტი პირდაპირ თვალში ურტყამს!
  
  მაგრამ ჩვენ ასევე ვიცით როგორ გავერთოთ,
  სცემე ბარაბანი, დაუკარი საყვირებს!
  ძალიან საყვარელი ბავშვების სახეები,
  და რეიტინგი ოთხი და ხუთი!
  
  ყველაზე რთული საბრძოლო გამოცდა -
  ამის არ გავლა სიკვდილს ჰგავს!
  მაგრამ სიკვდილში გვაქვს ბანერი ჩირაღდნით,
  ელფების სპილენძის სამჭედლო ვერ დაეცემა!
  გოგონა ისე ლამაზად და ოსტატურად მღეროდა და, ამავდროულად, ცეკვავდა, ფეხები კი ისეთი მაცდური ჰქონდა. უბრალოდ სამწუხაროა, რომ მახლობლად არ იყო მამაკაცები, რომლებიც აფასებდნენ მის სილამაზეს. და გოგონას ეს კოლოსალურ დონეზე აქვს და მეომარი აჩვენებს მის კოლოსალურ წნევას და ატმოსფეროს.
  და უკვე რამდენიმე ასეული გოგონა შეიკრიბა და ხმაურობენ. ფულს ყრიან და ახალგაზრდა, ახალი, ქალის სხეულისა და ძვირადღირებული სუნამოებისა და სუნამოების ძალიან მძაფრი სუნი აქვთ. აქ ბევრი რამ არის გასაკეთებელი.
  ზოგიერთი მონეტა იყო კერამიკული და იყო რამდენიმე ხის მონეტაც კი , რაც შესანიშნავი იყო. მაგრამ პლანეტა დედამიწისთვის ჩვეულებრივი ქაღალდის ფული რატომღაც არ ჩანს. და ეს რაღაცნაირად უჩვეულოა დომინიკისთვის. ზოგჯერ გონებაში აზრები გიტრიალებს იმაზე, თუ რამდენად ველურები არიან ისინი აქ. რაც შეეხება ელექტრონულ ბარათებს გადახდისთვის? ისე, ეს აბსოლუტურად ფანტასტიკურია განვითარების ამ დონისთვის.
  ასე რომ, ვიღაც მომღერალ გოგონას შიშველი ფეხების ქვეშ ნახევრად შეჭამილი ნამცხვარი კრემით ჩააგდო.
  ჰობიტმა გოგონამ კვერთხიდან ელვა დაარტყა ტორტს. და ის მაშინვე დაიშალა.
  პატარა ლამაზმანმა აღნიშნა:
  - ასე აღარ გაიმეორო! მხოლოდ ფული!
  ქერქი მღეროდა:
  - Ფულის კეთება! Ფულის კეთება!
  მოწყენილობის, სიზარმაცის დავიწყება...
  Ფულის კეთება! Ფულის კეთება!
  საჭიროების შემთხვევაში, მინიმუმ მთელი დღე!
  დრაკონმა გოგონამ ფრთები შეარხია და აჩუქა:
  - კარგი, ეს უკვე მეორე სერვისია! მაგრამ არტეფაქტის ბეჭდის მისაღებად , თქვენ ასევე გჭირდებათ მესამე!
  დომინიკამ ლოყები აიფეთქა და თავდაჯერებული ტონით თქვა:
  - თუ გინდა, სიამოვნებით ვიმღერებ შენთვის! სიმართლე გითხრათ, სიმღერა მიყვარს.
  დაახლოებით ათასი ქალისაგან შემდგარი აუდიტორია, მშვენიერი სქესის წარმომადგენელი, ღრიალებდა და თითქმის მთლიანად აჭედებდა შიშველ, მოხდენილ, გოგონას ფეხებს:
  - ისევ იმღერე! ისევ იმღერე!
  ბრავო, ბისი! ბრავო, ბისი!
  დრაკონმა გოგონამ გააპროტესტა და ხმა აუწია:
  -არა! აჩუქეთ ასეთი ბეჭედი მხოლოდ სიმღერებისთვის! აქ მას უნდა გააკეთოს რაღაც უფრო ღირებული და, ამავე დროს, რთული.
  დაძაბული პაუზა იყო. ათასზე მეტი სხვადასხვა რასის გოგონა მოლოდინში გაიყინა.
  უცებ ბიჭი გამოჩნდა. მათ შორის ძლიერი სქესის ერთადერთი წარმომადგენელი. ის იყო კაცობრიობის წარმომადგენელი, ეცვა მხოლოდ შორტები, დაკუნთული და მხარზე მონური ტანისამოსით, დაახლოებით თორმეტი წლის იყო და აშკარად არაერთხელ იყო ნაცემი. მირბოდა, მტვრიანი, ბავშვური ქუსლები დრაკონის გოგოსკენ აცეცებდა, მუხლებზე დაეცა და ღრიალებდა:
  - გამათავისუფლეს! დამიბრუნე ჩემი პოზიცია!
  დრაკონმა გოგონამ თავი დაუქნია და დაუდასტურა:
  - Ის არის! ბიჭი თავისუფალი იქნება, თუ მას ელფად აქცევ!
  დომინიკამ ხელები გაშალა:
  - მაგრამ ეს შეუძლებელია!
  მარკიზა-ნიმფამ შესთავაზა:
  - ეს მონა ბავშვი ცოტა ხნის წინ იყო უზარმაზარი იმპერიის გვირგვინი პრინცი, სახელად ოენომაუსი. ახლა კი ის გახდა კაცობრიობის ბიჭი და მონა, რათა თავიდან აიცილოს ეშმაკის ჭირი. ისევ ელფის პრინცი გახადე და მერე, იქნებ მთელი ღელვის ძაფს ჩავჭიდოთ!
  . თავი No4.
  ჰობიტის პრინცესამ დაადასტურა:
  - ეს შენი შანსია, დომინიკ. და ჩვენიც. მამაკაცი თითქმის ყველა გაქრა. ამან კი, თუმცა არ გაქვავებულმა, დაკარგა ტიტული და თანამდებობა და სხეულიც კი, გახდა ადამიანის მონა.
  ბიჭმა მსუბუქად, მოჭრილი თავი დაუქნია:
  - ყოველდღე მცემენ, რომ ქვა არ გავხდე! რატომღაც, ეპიდემიის მიმართ ყველაზე მდგრადია მონები, რომლებიც გაჭედილია!
  დომინიკამ ხელები გაშალა და უპასუხა:
  - დიახ, წარმოდგენა არ მაქვს, როგორ მოვახერხო ის! და რომ პრინციც ბავშვი იყო?
  ყმა ბიჭმა თავი დაუქნია.
  - არა, საკმაოდ ზრდასრული ვიყავი! მაგრამ როცა ქვით გადაქცევა დაიწყო, ვერცხლის ნიმფამ სპეციალური მაგია გამოიყენა. ახალგაზრდა მონა გავხდი და მათრახს მატყდნენ. ამან რამდენიმე თვე მომცა, თუმცა მტკივნეული, მაგრამ სიცოცხლე. მაგრამ ადრე თუ გვიან ეს დასრულდება. მეტიც, მაგრად უნდა მცემონ და ყოველდღე მიწევს, ან მძიმე ქვების ტარება, ან ბორბლის ტრიალი!
  ნიმფა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - დიახ! ეს არის ერთადერთი გზა, რომ როგორმე შეაფერხოს ქვის ჭირის ეფექტი. მაღაროებში ჯერ კიდევ არიან კაცობრიობის ყმა ბიჭები, რომლებიც ჯერ არ გაქვავებულან და მუშაობენ. მაგრამ ესენი არიან ძლიერი სქესის ერთადერთი წარმომადგენლები, რომლებიც რჩებიან. და შემდეგ ზოგიერთი მათგანი ასევე იქცევა ქვად და შემდეგ იშლება მტვრად.
  დომინიკამ დაუსუსტა:
  - Ეს არის საშინელება! საყოველთაო კატასტროფა! და იმისთვის, რომ იცხოვრო და მონა გახდე!
  ბიჭს, შავი მოკლე შორტი ეცვა, რომელიც მთელ მის ტანსაცმელს შეადგენდა, და მჭლე, კანქვეშ გამხდარი კუნთებით, რომლებიც ცხიმის ნაკლებობის გამო გამხდარი ჩანდა, მღეროდა:
  - კი, პრინცი ვარ და მხოლოდ მონა, მაგრამ რა,
  დიდებულებმა ასე დამიძახონ...
  რა შორს არიან ჩემგან,
  ბიჭი გატეხილი ფეხის ჯაჭვით!
  დრაკონმა გოგონამ თვალის ჩაკვრით აჩუქა:
  - ასე რომ, ის კვლავ ელფის პრინცად აქციეთ და შემდეგ შეგიძლიათ მიიღოთ დრაკონის მაგიის ეს ძვირფასი ბეჭედი!
  დომინიკამ ხელები გაშალა:
  - კარგი, ჯანდაბა, მე მაგის საბაზისო გაგება არ მაქვს და შენ ამას მოითხოვ! რასაც, ალბათ, შენ თვითონ არ გააკეთებ!
  ნიმფა მარკიზამ კვნესით შენიშნა:
  -ალბათ ჩვენც არ შეგვიძლია ამის გაკეთება ... რას იტყვით?
  დრაკონმა გოგონამ თქვა:
  "ის დიდი ხანია ფეხზე დგას." და დრაკონის აკადემია მალე დაიხურება. ასე რომ, დაე, მან ჯერ დამათრობელი გამოცდები ჩააბაროს , შემდეგ კი შეეცადოს ბიჭი პრინცის განცვიფრება.
  დომინიკამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  -აბა , პრინციპში ასე შეგიძლია...
  ნიმფა მარკიზმა კისერზე ჩამოკიდებული თილისმა აიღო. მან ხელისგულებით მოიფშვნიტა და დაიწყო რაღაცის ჩურჩული, შელოცვის მსგავსი. დრაკონმა გოგონამ ჩაიცინა და კბილები გამოაჩინა:
  - ეს მისთვის სერიოზული გამოცდაა ... შეუძლია თუ არა დიდი ზიანის გარეშე გადაადგილება, თუ ულტრა შელოცვას გამოიყენებს!
  დომინიკას სურდა გაეგო , თუ რას ნიშნავს ულტრა შელოცვა, მაგრამ ნიმფა-მარკიზმა ბეჭდებით მორთული შიშველი ფეხი დაარტყა და გოგონა ქარბუქში მოხვდა. თითქოს ვიღაც გიგანტმა ხელში აიყვანა და წაიყვანა.
  მსახიობმა გოგონამ ჩაილაპარაკა:
  - რა ნახტომია!
  ასე რომ, ისინი ნიმფა-მარკიზთან ერთად აღმოჩნდნენ სასახლის შესასვლელთან . პეტერბურგის ერმიტაჟს მოგაგონებდათ, მხოლოდ ის იყო უფრო მაღალი, ოცდაათი სართული მაღალი ჭერით. და ასევე, უფრო აყვავებული და ლამაზი, ვიდრე ცნობილი ზამთარი.
  დომინიკამ ფეხები გაშალა, გვერდები მუშტებით აიწია და წამოიძახა:
  - ვაიმე !
  ნიმფამ ღიმილით დაუდასტურა:
  - დიახ, ეს დრაკონის აკადემიის ულამაზესი შენობაა.
  შესასვლელის წინ, შვიდთავიანი დრაკონის სახით შადრევანი ცქრიალა ოქროთი და დედამიწაზე უცნობი კაშკაშა ნარინჯისფერი ლითონისგან. და ყოველი პირიდან წყლის ნაკადი აფრინდა ცაში, ალმასებივით ცქრიალა რამდენიმე მორთული მნათობის სხივებში.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - მშვენიერია, რა მაღლა დაფრინავენ თვითმფრინავები!
  მარკიზ-ნიმფამ ლაკონურად უპასუხა:
  - ტექნომაგიური!
  დრაკონის თითოეულ თავს ძვირფასი ქვებისგან და სხვადასხვა ფერის თვალები ჰქონდა. ჩანდა ძალიან ჯანსაღი , მდიდარი და გემოვნებიანი.
  ასევე არის მოწესრიგებული ხეივნები ბრწყინვალე ყვავილებით, რომლებიც გამოირჩევიან მრავალფეროვანი ფორმისა და ტიპის კვირტით. გოგონების შიშველი ფეხები ენით აუწერელი ელეგანტურობითა და მადლით მიდიოდნენ ბილიკების გლუვ, კაშკაშა ნიმუშების ფილებზე. ისინი სხვადასხვა ასაკის იყვნენ, მაგრამ ყველა ლამაზი იყო, ბევრს ეცვა ძვირფასი სამკაულები.
  აქ ძირითადად ელფები იყვნენ, მაგრამ ასევე იყვნენ ადამიანები გოგონები, ქალი ტროლები და ჰობიტები. ბოლო გოგონები ვერ გამოირჩევიან ადამიანებისგან . როგორც, სხვათა შორის, არის ნიმფები და დრიადები. იმიტომ რომ ისინი ატარებენ ბეჭდებს პატარა და მოხდენილი ფეხების შიშველ თითებზე?
  მაგრამ გოგონებსაც შეუძლიათ ამის გაკეთება.
  დომინიკა, საკმაოდ მაღალი სტუდენტი, ზედმეტად დიდი და მოწიფული ჩანდა სტუდენტებთან შედარებით. და ამან ძალიან შეარცხვინა იგი.
  გოგონამ ჰკითხა ნიმფას:
  - აქ სამუზეუმო ექსპონატს ვგავარ!
  მარკიზმა ღიმილით ჰკითხა:
  - ჰარი პოტერის შესახებ ფილმი ნანახი გაქვს?
  დომინიკმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  - კი, რა თქმა უნდა, ვუყურე. და ამ ფილმის რიმეიქის გაკეთებაც კი სცადეს. აბა, მერე რა?
  ნიმფამ შენიშნა:
  - იქ იყვნენ ბიჭები და გოგოები. აქ კი, როგორც ხედავთ, ბიჭები არ არიან და ეს არღვევს ჰარმონიას!
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - ჰარი პოტერიც ბავშვი იყო და მისთვის უფრო ადვილი იყო. ოღონდ ბავშვებს შორის იყოს ზრდასრული. მეორე წელს დარჩენაზე უარესია!
  მარკიზს რაღაცის თქმა სურდა, როცა მათკენ მივარდა ფეხშიშველი გოგონა, მაგრამ ბრილიანტის ბროშით თმაში. მან ძალიან ტკბილად გაიღიმა და ჩაილაპარაკა:
  - შენ ხარ რჩეული?
  დომინიკამ გაიცინა და უპასუხა:
  -კი!
  გოგონამ გაიცინა და აღნიშნა:
  - მაგრამ თქვენ ალბათ ბევრის გაკეთება არ იცით! მაგალითად, შეგიძლიათ გააკეთოთ უხილავი წამალი?
  მსახიობმა გოგონამ კვნესით უპასუხა:
  - სამწუხაროდ არა. Როგორ მუშაობს?
  გოგონამ ბრილიანტის გულსაბნევით და იისფერი და ნარინჯისფერი ლაქებიანი თმით თავი დაუქნია. და კაბის ჯიბიდან ბოთლი ამოიღო. შტეფსელი გადავუხვიე. ყლუპი მოსვა და... გაუჩინარდა.
  დომინიკამ დაბნეულმა საფირონისფერი თვალები აუციმციმდა. და მერე ვიგრძენი ცხვირზე მსუბუქი წნული. მერე თმები აიჩეჩა. დომინიკას თვალწარმტაცი ხედვამ დაინახა, რომ უხილავი გოგონას შიშველი ფეხები დააბიჯებდა მრავალფეროვან ფილებზე და ამაღლებდა მტვრისა და ფუმფულის პაწაწინა ლაქებს ხეებიდან და ყვავილებიდან. გოგონა ძალიან ოსტატურად აკოცა და შიშველი ფეხით ყურმილი მოჰკიდა ახალგაზრდა ცელქი გოგონას.
  მან ყვირილი. და დომინიკამ შეძლო მისი ნახვა. გოგონა გამჭვირვალე გახდა, როგორც მოჩვენება ან ჰოლოგრამა. და შეშინებული ხმით დაიყვირა:
  - მტკივა! გამიშვი, დეიდა!
  მარკიზ-ნიმფამ წამოიძახა:
  - ჭკვიანურად, დიახ! მე უკვე მეგონა რომ ვერაფერს გააკეთებდი!
  დომინიკამ საპასუხოდ მღეროდა:
  თუ ავად გახდები, მოვალ
  ტკივილს ხელებით გავავრცელებ...
  მე შემიძლია ყველაფერი გავაკეთო, ყველაფერი შემიძლია,
  ჩემი გული ქვა არ არის!
  მათკენ მიმავალი გოგოები იცინოდნენ. მიუხედავად დეკორაციებისა, ცხადი იყო, რომ მათი კაბები საკმაოდ მკაცრი და ერთგვაროვანი, თუმცა მდიდრული სტილის იყო. მიუხედავად იმისა, რომ სხვა კუთხით იყო განცდა მრავალფეროვნება. ზოგიერთ გოგონას ყურებში საყურეები ჰქონდა, ზოგს კი არა. ზოგიერთმა კი, განსაკუთრებით ჰობიტმა გოგომ, ცხვირში ქვებით ჩასვა ოქროს ბეჭდები.
  მათ ეს გააკეთეს, განსაკუთრებით იმისთვის, რომ განსხვავდებოდნენ ადამიანთა ბავშვებისგან, რომლებიც ძალიან ჰგვანან. დრიადებს ასევე უყვარდათ რგოლები ცხვირში და ყურებში. გოგონების ულამაზესი სამეფო, შვიდიდან მოზარდებამდე. თუმცა, ელფებს შორის, ზრდასრული და მოზარდობა პრაქტიკულად არ განსხვავდება გარეგნულად, ისევე როგორც ჰობიტებს, ტროლებს, ნიმფებსა და დრიადებს შორის. მაგრამ დომინიკა გამოიყურება როგორც ზრდასრული და ძალიან ლამაზი გოგონა, ნამდვილი პრინცესას გამომხატველი სახით. შეიძლება ძალიან გარუჯული.
  დიახ, მათ კანიც კი გაუნათეს, როცა შუა საუკუნეების ერთ-ერთ კეთილშობილ ქალბატონს თამაშობდა. მაშინ გარუჯული სახე დაბალშობადობის ნიშნად ითვლებოდა.
  სხვათა შორის, არამარტო სახეზე, არამედ ფეხებზეც გაუფერულდა კანი. იყო ეპიზოდი, როცა იგი ფეხშიშველი და ნაწნავებით მიიყვანეს ხარაჩოზე.
  სიმღერაც კი იყო:
  გამოსყიდვის დრო თითქმის დადგა
  დედოფალს ფეხშიშველი მიჰყავთ ხარაჩოზე!
  სამკაულების ნაცვლად, მას აცვია ნაწიბურები,
  გედის კისერი ჯალათების მსხვერპლია!
  დიახ, ძალიან სასაცილო ჩანდა და, თავისებურად, რაღაცნაირად შემზარავიც კი . განათების შემდეგ მას დედოფალ სემირამის როლში მოუწია ეთამაშა. და ამ გადაღებებში იგი პრაქტიკულად არ გადაიღეს ფეხშიშველი. დიახ, საინტერესო როლი იყო. მაგრამ, როგორც ჩანს, რეჟისორს არ მოეწონა იგი. ზედმეტად ლამაზი და თაფლისფერი ქერა. სემირამის როლისთვის კი უპირატესობას ანიჭებდნენ ასაკოვან ქალს შავი თმით. და დომინიკა მონა უნდა გამხდარიყო. და მას ცხელი რკინითაც კი დაარქვეს. და საკმაოდ უხეშად მომიჭირეს მამაკაცები.
  დიახ, და იყო სცენა თაროზე. რასაკვირველია, მათრახი ქაფისგან იყო გაკეთებული და როცა ურტყავენ, არ გტკივა. მაგრამ მაინც, როცა გკიდია და ურტყამენ , ეს უსიამოვნოა.
  სტუდენტები გოგონები ერთად შეიკრიბნენ. მერე დრიად მასწავლებელი გამოჩნდა. ალისფერი კაბა ეცვა და განსხვავებული სტილი.
  იგი დომინიკასთან მივიდა და დაიყვირა:
  -Შენ ახალი ხარ?
  ბავშვმა მსახიობმა მხრები აიჩეჩა:
  - ამას არ ვიტყოდი!
  მასწავლებელმა თავი დაუქნია. ცხვირში ნარინჯისფერი ლითონისგან დამზადებული ბეჭედი და ზოლიანი ქვით იყო. ისიც თინეიჯერ გოგოს ჰგავს და ფეხშიშველია. უფრო მეტიც, თითოეულ შიშველ თითზე არის ბეჭედი. და ეს უკვე საკმაოდ მაღალი დონის ჯადოქრობაა.
  ნიმფა მარკიზმა აღნიშნა:
  - ნიჭიერი სტუდენტია!
  დრიადმა მასწავლებელმა ფერად ფილაზე პატარა კენჭი ესროლა და უბრძანა:
  -გააკეთე ახალი, რომ ხელისგულში ჩაგიფრინდეს!
  დომინიკამ ამოიოხრა:
  - ტელეკინეზი, თუ რა?
  პასუხად გოგოებს გაეცინათ. მასწავლებელმა დაიყვირა:
  - დაიშალეთ! რატომ არიან ხალხმრავლობანი ერთად!
  ისმოდა უკმაყოფილო ღრიალი და ხმაური. მაგრამ გოგოები არ კამათობდნენ, არამედ დაიწყეს ნელ-ნელა დაშლა. მაგრამ ამავე დროს, იყურება ახალი გოგოსკენ.
  მასწავლებელმა ჩაილაპარაკა:
  - კარგი, მოდი, უბრძანე ქვას ხელისგულში გაფრინდეს!
  დომინიკამ , რომელიც თავს სულელად გრძნობდა , წამოიძახა:
  - ჩამიფრინდი ხელისგულში!
  ქვა არ ინძრეოდა. შემდეგ გოგონამ გაბრაზებით დაიყვირა:
  - მომიფრინდი, ჩქარა!
  შემდეგ კი კენჭი დაეცა და მეტეორიტივით გოგონას შუბლში დაარტყა. დარტყმა კარგი იყო, წესიერი სიმსივნე მაშინვე გასკდა და თავად დომინიკა უგონოდ დაეცა.
  რამდენიმე გოგონას, რომელთაც წასვლის დრო არ ჰქონდათ და ისინი, ვინც შემობრუნდა, ერთბაშად ატყდა სიცილი. და ეს სიცილი ასობით ვერცხლის ზარის რეკვას მოგაგონებდათ.
  ნიმფა მარკიზმა ხელები გაშალა და აღნიშნა:
  - არის შესაძლებლობები და სხვა რა! მარტივი სიტყვებით, აწიეთ ქვა შელოცვების გარეშე. ამას ყველა ახალბედა ნიმფა ან დრიადაც კი არ შეუძლია.
  მასწავლებელი დათანხმდა:
  - დიახ, მას შეუძლია! მაგრამ ასევე საშიში. ამ ერთს საკმაოდ შეუძლია არა მხოლოდ კაცების ჩვენთან დაბრუნება, არამედ ქალების მოკვლაც. ეს არის ველური ძალა!
  მარკიზმა შენიშნა:
  - ეს გოგო ბრილიანტია, რომელსაც გაპრიალება სჭირდება!
  დომინიკა წამოდგა და ფეხზე წამოხტა. თავი დაბზარავდა და შუბლზე შეშუპება ჰქონდა.
  გოგონამ დაიყვირა:
  -და ვინ უნდა მოვკლა ახლა?
  მასწავლებელმა გაბრაზებულმა უპასუხა:
  - მე თვითონ! ძალიან კარგად შეგეძლო ჭკუის აფეთქება. კარგია, რომ არ გითხარი, რო ააფეთქეო!
  დომინიკას გაეცინა და უპასუხა:
  - დიახ, ამ შემთხვევაში ნამდვილი ჰიროშიმა იქნებოდა!
  დრიადის მენტორმა გაკვირვებით ჰკითხა:
  -რა არის ჰიროშიმა?
  მსახიობმა გოგონამ მხრები აიჩეჩა, რომლებიც არ იყო სუსტი და თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ეს ის ქალაქია, რომელზეც ატომური ბომბი ჩამოაგდეს, რის შედეგადაც ორმოცდაათი ათასი ადამიანი დაიღუპა და ასი ათასი დაშავდა!
  მასწავლებელმა დაუსინჯა:
  - Ვაუ! ვაი ბომბი!
  ერთ-ერთმა სტუდენტმა გოგონამ ჩაიცინა:
  - ეს დეიდა იტბორება!
  და მეორემ დაამატა:
  - იისფერებს ყურებში აქცევს!
  ნიმფა მარკიზმა გააპროტესტა:
  - დედამიწაზე არაერთხელ ვყოფილვარ და ბევრჯერ ავტირდი მათ ინტერნეტში და ვიცი ჰიროშიმა - ეს მართალია. და ეს საშინელებაა და კიდევ უფრო მეტი ადამიანი დაიღუპა იქ და გარდაიცვალა რადიაციისგან.
  ერთ-ერთმა გოგონამ ჩაიცინა:
  - რა არის რადიაცია?
  დომინიკამ წაიჩურჩულა და ნაჩქარევად უპასუხა:
  - როდესაც ელექტრონული ღრუბელი იშლება ატომის ბირთვიდან და ის იონიზდება, წარმოიქმნება გამოსხივება. ატომის შიშველი ბირთვი ანადგურებს მოლეკულათაშორის კავშირებს და ეს რღვევები სერიოზულ ზიანს აყენებს სხეულს, როგორც ადამიანის, ასევე, ვფიქრობ, ელფის.
  გოგოებმა საპასუხოდ შიშისგან აკივლდნენ. ერთ-ერთმა პატარამ ჭიკჭიკით ჩაილაპარაკა:
  -დედა რადიაციის მეშინია!
  ნიმფა-მარკიზმა, აკა ლასკამ გაიცინა და უპასუხა:
  -ნუ გეშინია! ის აქ არ მიგიყვანთ !
  დომინიკამ ჭკვიანურად აღნიშნა:
  - რადიაციამ დაგვესხა,
  და სად ვიპოვო ახლა თავშესაფარი...
  და აქ თქვენ გაქვთ ორგანიზაცია -
  აჰა, კისერში ურტყამენ!
  რის შემდეგაც გოგონამ აიღო და ცეკვა დაიწყო. და სხვა გოგოებმა დაიწყეს ცეკვა.
  მასწავლებელმა თითები დაამტვრია . მის პირში სასტვენი გაჩნდა. და როგორ შემოვა ბულბულის ტრიალი. დანარჩენმა გოგოებმა მაშინვე აიღეს და გაიყინნენ . კიდევ ერთი მენტორი გამოჩნდა მკაცრი შავი კაბაში და გასცა ბრძანება:
  - Ნაბიჯ - ნაბიჯ!
  გოგოები მყისიერად დადგნენ სიმაღლეში. და დაიწყეს ლაშქრობა, იზომეს თავიანთი ნაბიჯები და შიშველი ფეხების ძირები გაიწელეს, როგორც ჯარისკაცები. და ისე გააკეთეს, თითქოს მსვლელობა მათთვის ნაცნობი იყო, პრეზიდენტის გვარდიის მსგავსად.
  მასწავლებელმა შავ კაბაში, საფირონებით, ზურმუხტებითა და ცივი ფერის ქვებით მორთული პლანეტა დედამიწაზე, ბრძანა:
  -ახლა იმღერე!
  გოგონებმა, შიშველ, გარუჯულ, პატარა და მოხდენილ ფეხებზე ჭედავდნენ, ერთხმად ჰკითხეს:
  -რაზე ვიმღერო?!
  მენტორმა ცივი ტონით უპასუხა:
  - იმაზე, რაზე იმღერებდნენ ბიჭები, ჯოჯოხეთურმა ჭირმა რომ არ დაარტყა!
  გოგო-მოსწავლეები კი გუნდურად და დიდი გამომეტყველებით მღეროდნენ;
  ვარსკვლავები ციმციმებენ ღამის სიბნელეში ,
  და ვერცხლის მთვარის ბრწყინვალება!
  მზეთუნახავი შუბლშეკრული მის ლამაზ თვალებს,
  ჩვენ მასზე სამუდამოდ დავინიშნეთ!
  
  ჟოლოსფერი მზის ჩასვლა პირქუში იყო,
  მაგრამ ნათელი გარიჟრაჟი ამოვარდება!
  და ქარი გახდა მხიარული, ხმაურიანი,
  გემის იალქანი ადიდებულა!
  
  ჩემი სული მძიმე ქვაა,
  მებრძოლის ტესტები ელის!
  და ნება მიეცით ბანერი აფრინდეს თავზე,
  მოდით წავიდეთ ბოლომდე!
  
  ხავსით არ გაიბერება ,
  არწივის სწრაფი ფრენა!
  მიუხედავად იმისა, რომ სისხლი დუღს, აჩქარებული ფრენით,
  ისარივით გავფრინდები!
  
  ტირიფებმა დამიბრუნეს,
  ყოვლისშემძლე ღმერთმა მიაპყრო მზერა!
  მიუხედავად იმისა, რომ სრულიად უპრეტენზიო ხარ,
  ძალას მოგამატებ ბრძოლაში!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, თქვენ გულწრფელად ემსახურებით სამშობლოს,
  მაგრამ ხორცი სუსტია, სული ავად!
  არ ინანებთ, მე ვიცი ცხოვრება
  ვერძის რქად გადაქცეულიყო!
  
  განვლილი დღეების ცოდვებს გავრეცხავ,
  დაე, რაც წარსულში მოხდა, წავიდეს!
  ხედავ, მსხალი მწიფდება ბაღში,
  ესკიზი ასახავს თვითმფრინავს!
  
  ემსახურე სამშობლოს მთელი ძალით,
  დაივიწყე, რომ მსოფლიოში მშვიდობაა!
  რათა კორომებს ცეცხლი არ წაეკიდო,
  ყველამ კარგად იცხოვროს თქვენთან ერთად!
  
  ამაზე მე უბრალოდ ვუპასუხე:
  უფალო, მე გავთხრი დედამიწას!
  ისე, რომ ბავშვები ბედნიერებით იცინიან,
  რათა არ მოგიწიოთ საკუთარი ხალხის შერიგება!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, კარგი ჩვენზეა დამოკიდებული,
  ყველა გადაწყვეტს - არჩევანი თავისია!
  და შენგან ყოვლისშემძლე ძაფები,
  სამყაროს მუჭში უჭირავთ!
  
  ჩვენც დაგიჭერთ,
  სამშობლო ხომ უფრო წმინდად ვერ მოიძებნება!
  სროლისას თითები ძალიან დამიბუჟდა,
  და ჩვენ ჯერ კიდევ ოცი არ ვართ!
  
  გამარჯვება მიუწვდომელი ხილია;
  მათთვის, ვინც არის სუსტი, მშიშარა ან სულელი!
  მაგრამ ჯარისკაცებს შეუძლიათ გაუმკლავდნენ ყველა მწვერვალს,
  ჭიპზე ავიტანთ !
  ამის შემდეგ ისინი დრაკონის აკადემიის მდიდრულ სასახლეში გაუჩინარდნენ.
  შავებში ჩაცმულმა მენტორმა ფრთხილად შეხედა დომინიკას და შენიშნა:
  - Შენ ძალიან ლამაზი ხარ. განსაკუთრებით არასრულყოფილი კაცობრიობისთვის. Გასაოცარია!
  დომინიკამ საპასუხოდ ენთუზიაზმით იმღერა:
  მე თვითონ ვარ სრულყოფილება
  მე თვითონ ვარ სრულყოფილება
  ღიმილიდან ჟესტამდე,
  უპირველეს ყოვლისა დიდება!
  ოჰ, რა ბედნიერებაა
  იცოდე, რომ იდეალური ვარ
  იცოდე, რომ იდეალური ვარ
  იცოდე, რომ იდეალური ვარ!
  შავ კაბაში გამოწყობილმა მასწავლებელმა მკაცრად შეხედა გოგონას და აღნიშნა:
  - საოცარი მოკრძალება აქვს! რა საყვარელია!
  ვერცხლის ნიმფამ შესთავაზა:
  -იქნებ მის ქუსლებს ჯოხებით ტიკტიკა?
  მასწავლებელმა მხრები აიჩეჩა და არც ისე თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ცუდი აზრი არაა! მაგრამ ჯობია მისი წაყვანა დრაკონის ოსტატთან. ვნახოთ, ჩააბარებს თუ არა მისაღებ გამოცდას!?
  მარკიზმა ღიმილით აღნიშნა:
  - მისაღები გამოცდები? ეს არ არის ყველაზე სულელური იდეა, მაგრამ მისი მიღება შესაძლებელია პირველივე კურსზე, სადაც ტრივიალურად მარტივი იქნება!
  მასწავლებელი მკაცრი ტონით გააპროტესტა:
  -და ეს დიდი ბიჭი შვიდი წლის გოგოებთან დააყენე? დიახ, გააცინებენ მას და ჩააჭენებენ. დიახ, და მას შეუძლია ვინმეს წაყვანა და მოკვლა. არა, ეს საერთოდ არ არის საქმიანი მიდგომა! ხანდაზმულ გოგოებს ის სჭირდებათ და ამისთვის მან მაღალი დონის ნიჭი უნდა გამოავლინოს!
  ვიზელმა თავი დაუქნია:
  - ლოგიკურად ჟღერს!
  დომინიკამ თავი დაუქნია, რომელიც მაისის დენდელიონს ჰგავდა:
  -პატარა გოგოებით ნუ შემაწუხებ.
  მასწავლებელმა თავი დაუქნია:
  "მაშინ ჩააბარე გამოცდები ლედი დრაკონის ოსტატთან." ამ შემთხვევაში თქვენ მიიღებთ ელიტარულ კურსს. თქვენ კი იცხოვრებთ ცალკე, ლამაზ ოთახში, ვერცხლის თეფშით და ჩამოსხმული ვაშლით.
  მსახიობმა გოგონამ გაკვირვებით ჰკითხა:
  - როგორ არის, ვერცხლის თეფშით?
  მენტორმა განმარტა:
  - თითქოს დედამიწაზე ტელევიზორი გაქვს. მხოლოდ ახლა შეიძლება იყოს ნაკლები პროგრამა. Მერე რა? თქვენ გაქვთ ტექნოლოგია, ჩვენ გვაქვს მაგია. მაგრამ აქ თქვენ შეგიძლიათ ნახოთ თეფშის საშუალებით, თუ გაქვთ ნამდვილი ჯადოსნური უნარი, რა ხდება.
  დომინიკამ მკვეთრად იკითხა:
  - შეგიძლია დედამიწას ხედავ?
  მასწავლებელმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - და დედამიწა შეიძლება იყოს ... თუ, რა თქმა უნდა, ძალიან მოწინავე ჯადოქარი არ ხარ. მეც ვზივარ ინტერნეტში - მაგარი ადამიანის გამოგონებაა. და მე უნდა ვთქვა, რომ თქვენ ნამდვილად იცით სროლა. და მათ გამოვიდნენ საინტერესო ქსელი. გასაკვირიც კია, რომ უბრალო ელექტროენერგიას ყოველგვარი მაგიის გარეშე შეუძლია ამის უნარი!
  დომინიკამ მხრები აიჩეჩა და უპასუხა:
  - დიახ, ეს მე თვითონ მიკვირს! რატომ არ აკეთებ ამას შენთვის?
  მაშინ ნიმფა მარკიზმა უპასუხა:
  - მეცნიერული პროგრესი საშიში რამ არის. თუ ჩვენი ბომბები კვლავ დაიწყებენ აფეთქებას და არა უბრალო, არამედ ბირთვული ! ამ გზით არავინ დარჩება ცოცხალი და ჯადოსნური გამოსხივება ნორმალურ რადიაციაზე უარესია!
  დომინიკამ დაუსუსტა:
  - აი ისინი ! Ხდება ხოლმე.
  გოგო სტუდენტებმა ყვიროდნენ:
  - ჩვენ არ გვჭირდება ასეთი ვინმე , ის ბოროტი დეიდაა!
  ყინულოვანი ტონებით მენტორმა ბრძანა:
  - Გამომყევი!
  და ის გადავიდა. მას ფეხებზე სპეციალური სანდლები ეკეთა, რომლებიც წინ თითებს ღიას ტოვებდა და ბეჭდებით შელოცვის საშუალებას აძლევდა. თავად მენტორიც ახალგაზრდულად გამოიყურება - არც ერთი ნაოჭი, უნაკლო სახე. მაგრამ მისი სტრუქტურა ჩანს, არა მოზარდის რბილი ხაზები, არამედ ზრდასრული ქალი კლასიკური და, შეიძლება ითქვას, არისტოკრატული თვისებებით. და გარეგნობა ისეთი რთულია.
  დომინიკა ფიქრობდა, რომ რაღაც ტიტული ჰქონდა. და ალბათ არც ისე პატარა.
  ის გაჰყვა მას, მარკიზ-ნიმფა კი მის გვერდით წამოხტა და კბილებში აჩუმდა:
  - ასეთი დიდებული დედოფალი ხარ. მაგრამ შუბლზე მუწუკი უკვე განიკურნა, სწრაფად გამოჯანმრთელდი!
  დომინიკამ სიცილით აღნიშნა:
  სიძლიერის გამაფართოებელი და ჰანტელები,
  ჯანსაღი გონება ჯანსაღ სხეულში!
  ასე რომ, მათ გაიარეს შადრევანი და შვიდი თვითმფრინავი, რომლებიც ასი მეტრის მანძილზე ამოფრქვევდნენ ჰაერში და გაოცებულნი იყვნენ საოცარი სილამაზით. შემდეგი არის კარიბჭე, ქალი მშვილდოსნის შესასვლელთან და მოოქროვილი ჯავშანი.
  ისინი ახალ გოგონას თავით და შიშველი, გახეხილი ფეხების დაჭერით მიესალმნენ.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  -გოგოებს სამი კარგი თვისება აქვთ. ერთი, რომ ლამაზები არიან და მეორე, რომ...
  და მაშინ პასუხი არ მოსვლია თავში. და აი, ისინი დრაკონის აკადემიის შენობაში არიან. აქ ისეთი ფუფუნებაა, ვერც პეტერჰოფს შეადარებ. ოქროსა და პლატინის გარდა, ჯერ კიდევ ბევრია სხვადასხვა ლითონი, რომლებსაც ანალოგი არ აქვთ პლანეტა დედამიწაზე. და ასევე, ყველაზე რთული და ლამაზი ნიმუშების მრავალი ძვირფასი ქვა, ორნამენტებით გაფორმებული, მოხდენილი, მოლურჯო ყვავილის კვირტებით. კედლებზე ასევე ბევრი სხვადასხვა პორტრეტია. ძირითადად ელფები და ელფები. მაგრამ არსებობენ სხვა არსებები. მაგრამ თითქმის ყველა სახე და ფიგურა ახალგაზრდა და გამორჩეულია. ახალგაზრდები ხშირად პოზირებენ შიშველი მკერდით. და ისინი ძალიან ჰგავს ძველი საბერძნეთისა და რომის ქანდაკებებს. აქ ბევრი რამეა ... და კუთხიდან გამოდის შადრევნები, რომლებიც ასევე ლამაზად და გემოვნებიანად გამოიყურება.
  ასევე ჩანს სარკეები ნარინჯისფერი და ოქროს ჩარჩოებით, ბრილიანტებითა და ტოპაზებით ჩასმული. რაც თავისთავად საკმაოდ წესიერად გამოიყურება და თვალისთვისაც სასიამოვნოა.
  დომინიკამ სიამოვნებით შენიშნა, რომ მისი ქვის მუწუკი პრაქტიკულად გაქრა. და ის ისევ ლამაზი და ოქროსთმიანია . და ასეთი გოგო...
  მისი თმა იმდენად კაშკაშაა, რომ ცოტას სჯერა, რომ ის არ არის შეღებილი. მაგრამ ეს მისი ბუნებრივი ფერია. და ეს მას ძალიან უხდება მისი ახალგაზრდა სახის ბრინჯაოს რუჯს.
  ის კეთილშობილური სისხლის გოგონაა და მაიმუნივით ხტება დროდადრო.
  და თავად აკადემია უფრო მაგარია ვიდრე ვერსალის სასახლე. ამიტომ შეეცადეთ მიუახლოვდეთ მას.
  დომინიკამ აიღო და იმღერა:
  ჩვენთვის მაცდურია სასახლეების თაღები,
  თავისუფლება არასოდეს შეიცვლება!
  თავისუფლება არასოდეს შეიცვლება!
  და მისმა შიშველმა თითებმა იატაკიდან ბრილიანტის კენჭი აიღო და მაღლა გადააგდო. გაფრინდა, მაგრამ ნიმფამ თითები დაამტვრია და ბრილიანტი მის ღია ხელისგულში აღმოჩნდა.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - ჭკვიანურად გააკეთე!
  ჩურჩხელა ჭიკჭიკებდა:
  უფრო სწრაფი ვიდრე მაკაკი
  ხარზე უფრო მკაცრი...
  ყნოსვა კი ძაღლის მსგავსია,
  და თვალი არწივის მსგავსია!
  მენტორმა მკაცრი ტონით აღნიშნა:
  -ახლა დაბლა ჩავალთ .
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - ან იქნებ ჯობია, პირიქით, ადგე?
  მან თავი დაუქნია:
  - ქვემოთ მიწისქვეშა სტადიონია. იქ აჩვენებ შენს უნარებს, თუ გინდა ელიტაში მოხვედრა!
  გოგონა მსახიობმა მორცხვად ჰკითხა:
  - რა მოხდება, თუ გამოცდები არ ჩავაბარე?
  მასწავლებელმა მკაცრად თქვა:
  - და მერე მონა გახდები. თქვენ ითამაშეთ მონები ფილმებში და იცით რა არის ეს?
  დომინიკას გაეცინა და უპასუხა:
  - დღეს გოგო შიშველი მონაა,
  ხვალ კი უბრალოდ მაგარი ქალღმერთია!
  და მან, ფაქტობრივად, დაიწყო გართობა და ყოველგვარი სირთულეების გარეშე.
  და ასე დაიწყეს მარმარილოს კიბეებზე ასვლა. და ეს იყო ჯოჯოხეთში ჩასვლას.
  დომინიკამ გაიხსენა, როგორ თამაშობდა ჯადოქარს ფილმებში. იგი აწიეს ჯაჭვზე, ხელები ჭერზე მიბმული ჰქონდა. და მართლა მტკიოდა. და ამკვრივებს ვენებს. გოგონას გარუჯულ, დაკუნთულ სხეულს ტკივილისა და დაძაბულობისგან ოფლი აქვს დაფარული. შემდეგ კი ჯაჭვი იხსნება. და ის წამიერად შვებას გრძნობს და ძირს მივარდება. და არის დაძაბულობა სწორედ იატაკზე.
  დომინიკა კი სახსრებისა და მხრების ჯოჯოხეთური ტკივილისგან ყვირის. დიახ, თქვენ უნდა იგრძნოთ ეს.
  ნიმფამ, როცა დაინახა, რომ გოგონას სახე ღრიალებდა , აღნიშნა:
  - შენ არ უნდა იყო მონა. თქვენ შეიძლება გახდეთ სტუდენტი უმცროს ჯგუფში.
  დომინიკამ ჩაიცინა და აღნიშნა, მღეროდა, დასცინოდა საკუთარ თავს, ზრდასრულ გოგონას და ამ დროს მსახიობს:
  პირველკლასელი, პირველკლასელი,
  დღეს შენი დღესასწაულია...
  მშვენიერი და სახალისო დროა,
  პირველი შეხვედრა სკოლასთან!
  ლასკამ აღნიშნა:
  - Არ არის სასაცილო! თქვენ არასოდეს გიოცნებიათ ჩვენს შესაძლებლობებზე მაგიაში!
  დომინიკამ აგრესიულად უპასუხა:
  - ოდესმე გიოცნებიათ ჩვენს ტექნოლოგიურ მიღწევებზე? ერთი წყალბადის ბომბი დახურავს თქვენს მთელ მაგიას.
  შავი ფერის მენტორმა აღნიშნა:
  - არ არის საჭირო ტრაბახი . ეს არ არის მიზანშეწონილი!
  დომინიკამ უპასუხა:
  - ეს არ არის ტრაბახი, არამედ ფაქტების გადმოცემა. ასი მეგატონის სიმძლავრის წყალბადის ბომბს შეუძლია გაანადგუროს მთელი სიცოცხლე ასი კილომეტრის რადიუსში. წარმოგიდგენიათ ეს რა არის?
  ნიმფამ დაადასტურა:
  -არ ტყუის! ადამიანებს რეალურად აქვთ ასეთი ფანტასტიკურად დამანგრეველი იარაღი. და რაც მთავარია, ასევე არის რაკეტები, რომლებსაც შეუძლიათ მისი მიტანა სამიზნემდე.
  მასწავლებელმა კბილებში ჩაიკრა:
  - სამწუხაროა, რომ ადამიანებზე მავნებლობა დედამიწას არ შეეხო. შენნაირი აგრესიული მამრები არ იმსახურებენ სიცოცხლეს!
  დომინიკა არ კამათობდა და თავი დაუქნია:
  - ხანდახან მეც ვფიქრობ, რომ ასეა.
  ნიმფამ აღნიშნა:
  - ხალხიც განსხვავებულია. არ იფიქროთ, რომ ისინი ყველა ცუდები არიან. თუმცა, რომელი ხალხია უფრო მრავალრიცხოვანი, ცუდი თუ კარგი, ერთი შეხედვით სწორად ვერ გეტყვით!
  დომინიკამ ღიმილით აღნიშნა, რომელიც ძალიან მოწყენილი ჩანდა:
  - თუ ცენტრალურ ტელევიზიას უყურებ, მაშინ, ალბათ, უფრო მეტი ცუდია . ან თუნდაც ძალიან ცუდი!
  ნიმფამ დაადასტურა:
  - ეს ქსენოფობიაა! როცა სიძულვილი მძაფრდება ყველაფრის მიმართ, რაც შენნაირი არ არის. მაგრამ ეს არ უნდა იქნას მიღებული როგორც მაგალითი.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - კარგი, პოლიტიკაზე ნუ ვილაპარაკებთ. ჩემი მიზანია გადავარჩინო პლანეტაზე ძლიერი სქესის ყველა წარმომადგენელი ... ანუ შენს სამყაროში. და ეს უფრო მეტია ვიდრე პლანეტა!
  ვიზელმა თავაზიანად უპასუხა:
  - ეს არ არის პლანეტა, თუნდაც დიდი, მაგრამ არც მთლად სამყაროა. ეს არის რაღაც ძალიან დიდ პლანეტასა და სამყაროს შორის. მაგრამ მე არ მირჩევნია სარეველაში ჩავარდნა...
  მენტორმა თმებიდან გამოსული მისთვის დამახასიათებელი ყურები დაუკრა და თქვა:
  - ყოველ შემთხვევაში, არა მარტო ჩვენ, არამედ არის დრაკონების და არა დრაკონების აკადემიები, რომლებიც ეძებენ გზებს მამრების გადასარჩენად და თუ შესაძლებელია, დააბრუნონ.
  დომინიკამ შეჰკივლა:
  - დამხრჩვალი ჩალას ეჭიდება! და ეს ნამდვილად აგურია...
  ნიმფა მარკიზმა შესთავაზა:
  - იქნებ უკეთ იმღერო, დაღმართი საკმაოდ გრძელია!
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - დიახ, გეთანხმები , მეტროზე უფრო მაგარია!
  დომინიკამ თავი დაუქნია, რომელიც ოქროს ფოთლით ანათებდა და მღეროდა:
  ომში არ არსებობს ასაკი და სიმაღლე,
  გოგოებსა და ბიჭებს თანასწორს ხდის !
  ვისაც არ უნდა ნეტარება სიჩუმეში,
  ვისაც კიდევ უფრო მაღლა უნდა ფრენა!
  
  ვჭრით, ვსროლავთ და ვჭრით,
  ჩვენთვის არის რწმენა - სამშობლოს მსახურება!
  რა თქმა უნდა, ჯობია მახვილად ვიმსახუროთ,
  ბრძოლა გადამწყვეტად რომ მოვიგოთ!
  
  კიდევ რა არის უფრო მნიშვნელოვანი ჩვენი ცოლებისთვის?
  რა თქმა უნდა, წაიღეთ არა მხოლოდ საწოლზე!
  არწივის ქმარი ხარ და არა საწყალი ბეღურა,
  ეცადეთ ჩვენი სახლები არ დაიწვას!
  
  ეს არის სასტიკი ბრძოლა, ჩვენ ვხედავთ, რომ ის მოდის,
  ურდო მიცურავს, მასების დათვლა შეუძლებელია!
  მაგრამ მჭედლებმა შექმნეს ძლიერი ფარი,
  ღრიალი და ბოროტება არ შეგვაშინებს!
  
  და ჩვენ ერთად შევიკრიბეთ, ლეგიონი,
  შუბები მაგრად უჭირავს ხელში ძლევამოსილს!
  იყავი მტერი მინიმუმ ჩემპიონი განადგურებაში,
  საფლავები გელოდებათ და არა მედლები ჭიპში!
  
  ჩვენ შევეჯახეთ , მაგრამ გოგოებს სუნი ასდის,
  ხმლები ხელში ელვასავით ანათებს!
  ასეთი ძლიერი გოგოები, მკაცრი გარეგნობა,
  ვარსკვლავებსაც კი შურს ჯედაი !
  
  ფიქრობდნენ ორკები, არსებები , მეფეები ?
  მაგრამ ახლა "დათვები" დარბიან!
  ჩვენ ვართ რუსეთის წმინდა მეომრები,
  ნებისმიერი მებრძოლი, გოგო თუ ბიჭი!
  
  ჩვენ ვტოვებთ მათ და არ ვიღებთ პატიმრებს,
  თავისუფალმა ადამიანებმა არ უნდა აწარმოონ უბედური მონები!
  ჩვენ გავუმკლავდით შავკანიან ყვავას,
  სამშობლოს ინტერესები უფრო მაღალია ვიდრე კერძო!
  დიახ, სიმღერა არ არის სუსტი და მეომრის ხმა მშვენიერია.
  დაღმართი დასრულდა და ახლა სამი სხვადასხვა სახეობის გოგონა: ელფის დამრიგებელი, მარკიზ ნიმფა და ადამიანის ჩავარდნა, აღმოჩნდნენ დიდი მიწისქვეშა სტადიონის ტერიტორიაზე, რომელიც ზომით არ ჩამოუვარდება ლუჟნიკს და შესაძლოა აღმატებულიც კი იყოს.
  მას ჰქონდა მრავალი სახის მოწყობილობა, მაღალი ჭერი და ასობით ათასი მაყურებლის სადგამი და სკამები ნაქარგი ხავერდით, მარგალიტით, ოქროთი, ან თუნდაც ყველაზე ძვირადღირებული სტუმრებისთვის ბრილიანტითა და სხვა ქვებით.
  ამავე დროს ის თითქმის ცარიელი იყო. მართალია, ცენტრში იყო თავად დიდოსტატი და აკადემიის ხელმძღვანელი, დრაკონის ჰერცოგინია დე მონსერატი.
  ძალიან ლამაზი ქალი შვიდი თავით, შეღებილი ცისარტყელას ყველა ფერში. და ის გამოიყურება ძალიან ლამაზად, უბრალოდ გასაოცრად, მით უმეტეს, თუ ამას რეალურად ხედავთ და არა ფილმში.
  დომინიკა უადგილოდ მღეროდა:
  მაღალი ცა, შორეული მანძილი,
  მოუსმინეთ სიმღერას მამაცებზე აკმალე ...
  ის არის ბოროტი დრაკონი, მან იხსნა დედამიწა,
  და ამ რაინდმა ცის შუქი დატოვა!
  ისევ მღერიან სიმღერებს...
  აქ დრაკონის ჰერცოგინია დე მონსერატმა შეაწყვეტინა მუქარის ხმა, როგორც იერიხოს საყვირები:
  - შენ , ვხედავ, ძალიან თავხედი გოგო ხარ, ენით, რომელიც ადვილად შეიძლება შენს კისერზე გრძელ მარყუჟად დახვრიტოს.
  დომინიკამ უდანაშაულო ღიმილით უპასუხა:
  -შენს შეურაცხყოფას არ ვაპირებდი. უბრალოდ, ძალიან მიყვარს სიმღერა. აკმალი კი მხოლოდ ზღაპრის ბიჭია, ფილმის პერსონაჟი საბავშვო ფილმიდან. ძალიან სერიოზულად ნუ მიიღებ!
  შვიდთავიანი ქალი დრაკონი, დაახლოებით ზომით კარგი ორადგილიანი თავდასხმის თვითმფრინავი, გაეცინა და აღნიშნა, რომ მისი შვიდივე თავი ერთდროულად ლაპარაკობდა, თითქოს ისინი ქმნიდნენ ერთ მთლიანობას, მიუხედავად განსხვავებული ტვინებისა:
  - და შენ ხარ მახვილგონივრული და მამაცი და ამავდროულად, მარაგი. შეგიძლია რაღაცის გაკეთება მაინც მაგიაში?
  დომინიკამ საპასუხოდ იმღერა კომიკური სიმღერა:
  მასწავლებლების საჩუქარი,
  ისინი ჩემთან ერთად ატარებდნენ დროს...
  ის ჩემთან ერთად ტყუილად იტანჯებოდა -
  ყველაზე ნიჭიერი ჯადოქარი!
  
  ბრძენი მასწავლებლები
  უყურადღებოდ ვუსმენდი...
  ყველაფერი რაც არ მომთხოვეს
  მე ეს როგორმე გავაკეთე!
  . თავი No5.
  მონა ბიჭს და ყოფილ პრინც ოენომაუსს კვლავ დაევალა მძიმე ბორბლის შემობრუნება. ბავშვი, დაახლოებით თერთმეტი თუ თორმეტი წლის, დაღლილობას აძლევდა და შიშველ ფეხებს ბასრ ქვებზე ეყრდნობოდა, მარცვლეულს ფქვავდა. ორმა ელფმა გოგონამ დაახლოებით თანაბარი ინტერვალებით დაარტყა ბიჭის შიშველ, დაკუნთულ ზურგს. რატომღაც, ამ მონურმა არსებობამ შეაჩერა ქვად გადაქცევა. მაგრამ ახალგაზრდა ყმა ბიჭებს არ უნდა მიეცეთ მოსვენების უფლება და უნდა დაარტყონ სასტიკად და საკმაოდ ძლიერად.
  და ასე იქამდე, სანამ ყმა ბიჭი, სრულიად დაღლილს, არ დაიძინებს. ამის შემდეგ კი ისევ ზრდიან, აჭმევენ, რომ შიმშილით არ მოკვდეს და შრომის ძალა ჰქონდეს. და ისევ აღკაზმულობენ.
  ეს აძლევს სიცოცხლეს, მაგრამ მხოლოდ ძალიან მტკივნეულს. ისევე, როგორც ჯოჯოხეთი სიცოცხლის განმავლობაში, გარდა იმისა, რომ სხეული ახალგაზრდა და ჯანმრთელია და აზრები თავშია და ცნობიერება ნათელია. მაგრამ ეს მას კიდევ უფრო დამამცირებელ და მტკივნეულს ხდის. ტკივილისა და დაღლილობის ოდნავ მოსაშორებლად ყოფილმა უფლისწულმა და ახლა მონა ბიჭმა ოენომაუსმა თავისი ფანტაზია გამოიყენა;
  მეკობრეების ეკიპაჟი საბრძოლო დრაკონებზე ასუფთავებს ღრუბლებს მტაცებლის მოსაძებნად. სიმპათიური, დაკუნთული ახალგაზრდა ელფი ოენომაუსი ჭკვიან კოსტუმში, ალისფერი ლაქით ანათებს ჩექმებით და ბრილიანტის შტრიხებით აკონტროლებს თავის სამთავიან ურჩხულს. დანარჩენი გუნდი კი საოცარი გოგოებისგან შედგება. ისინი დაკუნთულია, გარუჯული, ფეხშიშველი და მთელი მათი ტანსაცმელი მკერდზე და თეძოზე ძვირფასი ქვების ყელსაბამებია. და ყველა, რა თქმა უნდა, მხოლოდ მოდის მოდელებია ნათელი თმით. მათ აიყვანეს დრაკონები, რომლებიც ოდნავ პატარა იყო და მხოლოდ ერთი თავი ჰქონდა.
  რა თქმა უნდა, ის მამაკაცია, ძლიერი სქესის წარმომადგენელია და მისი გუნდი მშვენიერი სქესის წარმომადგენლებისგან შედგება. და მას არ სჭირდება სხვა კაცები.
  ასე რომ, მხოლოდ მამრობითი სქესის კაპიტანს აქვს ფეხსაცმელი და მის ლაღი ქვეშევრდომებს შეუძლიათ ბრძოლაში შიშველი, მოხდენილი ფეხებით ისეთი რამ გააკეთონ, რისი თქმაც არ შეიძლება ზღაპარში და არც კალმით აღწერა! ლამაზმანებს შეუძლიათ ასაფეთქებელი ნივთიერების სროლა მომაკვდინებელი ძალით, ხანჯლის, ბუმერანგის ან შხამიანი ნემსის სროლა.
  ენომაუსი, ახალგაზრდა უფლისწული, აღფრთოვანებული და სიხარულით მღეროდა:
  მდიდარი კაცი, რა თქმა უნდა, გაიცინებს,
  შეანჯღრიეთ მამონი, სავსე მუცელი!
  და ჩვენი ბედი ტკივილით მოვკვდეთ,
  სიკვდილი ყველას უთვალთვალებს, მოხუცი დედაკაცი კვერნით!
  
  და ჩვენ გვინდა ვირბინოთ ბალახზე,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენ ჯერ კიდევ, არსებითად, მხოლოდ ბავშვები ვართ!
  მაგრამ ბიჭი იგრძნობს ორმაგ მონობას,
  პლანეტის არცერთ ციხეში არ არის თავისუფლება!
  
  ჩვენ უნდა ვიბრძოლოთ, ეს არის ბედი,
  მოკალი ამხანაგი, თუ ძმა უნდა მოკლა!
  აზრი არ აქვს ყოვლისშემძლე ლოცვას,
  ვისი ცოდვებისთვის ეკისრებათ მონები შურს?
  
  არენაზე სისხლია, დუნდულში კი ჭუჭყიანი,
  ვირთხებმა შიშველი ფეხები დამიკბინეს!
  ხარბი პრინცი ხარის ფეხით აცინცებს,
  ის თვითონ უნდა გააგზავნოს!
  
  გადარჩენისთვის უნდა მოკლა,
  იტანჯები სულითაც და მოკვდავი სხეულითაც!
  დიდებულები ქეიფობენ სიღარიბის გვამებს,
  სუნი მოკვდა, დარჩა მხოლოდ ცარცის დარტყმა!
  
  მაგრამ მაინც, ნებისყოფის სულის გატეხვა შეუძლებელია,
  სამშობლო ცოცხალია ბიჭის ფიქრებში!
  ჯარი მოვა ელფებთან მარადიული შეურაცხყოფით,
  მდიდრებს დავაგდებთ მათი საქმისთვის !
  
  მაშინ ფულის ტომარა შეირყევა ,
   ვინ გამოწურა წვენები სამშობლოდან!
  გამარჯვებისთვის გვჭირდება ნათელი გონება,
  და თუ მშიშარა ხარ, ღმერთებიც კი უძლურნი არიან!
  
  აი ხმლის რხევა, თავი გაფრინდა,
  ჯალათი მოულოდნელად მსხვერპლად იქცა!
  როგორ გაიქცა უცებ ეშმაკი ქვაბიდან,
  ასე რომ, ბრაზი განდევნის დიდი გულიდან!
  
  არ არის საჭირო ფიქრი, სინათლის ელფები სუსტები არიან,
  ჩვენი ხალხი არავის დაუმორჩილებია!
  ჯოჯოხეთიდან ახალმოსულს მალე კუბოები დაელოდება ,
  კი საკმარისად კეთილად ვსვამთ ჩაის თეფშიდან!
  მშვენიერი სიმღერაა და მისი დრაკონების გუნდი შესანიშნავია. ასე რომ , მარჯვენა ხელზე ცურავდა , ელფმა გოგონამ სპილენძისფერი თმით, რომელიც ქარში პროლეტარული ბანერივით ფრიალებს, წამოიძახა:
  - დროა დასერიოზულდე, ო საჰაერო მეკობრეების პრინცი !
  ენომაიმ ღიმილით დაუქნია თავი:
  - Რა თქმა უნდა! აი რისთვის დავიბადეთ!
  გოგონები მღეროდნენ გუნდში, უნისონში, ხტუნავდნენ და თამაშობდნენ განვითარებული კუნთებისგან გამოძერწილი ძლიერი სხეულებით:
  ჩვენ ღარიბები ვართ, ღარიბი მეკობრეები ვართ,
  ძალიან, ძალიან ვწუხვართ...
  ცაში ქილებს ვდებთ კარაველებისთვის,
  ოღონდ იმიტომ, რომ მორალი არ დაგვინერგეს!
  და მეომრები მღეროდნენ კიდევ უფრო დიდი ხალისითა და მღელვარებით, და მათი ხმები სავსე იყო ბულბულის ტრიალივით:
  მეკობრეებს არ სჭირდებათ მეცნიერება
  და გასაგებია რატომაც...
  ჩვენ გვაქვს ფეხები და მკლავები,
  მაგრამ ჩვენ არ გვჭირდება ჩვენი თავები!
  ამ მომენტში ყვითელ-იისფერი თმით გოგონამ ყვირილით უსტვენა:
  - მტაცებელი წინ! მარჯვენა მიმართულებით არის მთელი საჰაერო გალეონი!
  გოგოებმა გუნდში მღეროდნენ:
  ეჰ მა , ოკეანეში, ეჰ მა , დრაკონები კონტროლში,
  ეჰ დედა , გადახედე ზღაპრულ სიმდიდრეს...
  ჩვენ არ გვაინტერესებს კანონები, ჩვენ ვაშენებთ ახალ წესრიგს,
  მოკვდე სუსტი და სულელი ხმლების ქვეშ!
  პრინცმა ენომაუსმა ბრძანა:
  - კარგი, გოგოებო, თუ ძარცვა დაგვხვდა, მაშინ გავძარცავთ!
  შემდეგ კი დრაკონების მთელი ფარა შევარდა შეტევაზე. მიიჩქაროდნენ თავიანთი მიზნისკენ.
  გალეონი დიდი და ლამაზი გემი იყო. მიუხედავად მძიმე წონისა და სხვადასხვა საქონლით დატვირთული , მაგიის წყალობით ის შეუფერხებლად ცურავდა ატმოსფეროში. ქარმა კი ამ გალეონის იალქნები დაუბერა.
  ენომაიმ აღნიშნა, რომ გემის იალქნებს ჰქონდათ ძალიან ნათელი და ლამაზი ნიმუშები. და ეს, ვთქვათ, ძალიან მაგარია . განსაკუთრებით მაშინ, როცა ამომავალი მზე გამოჩნდა.
  გალეონიდან მათ შენიშნეს მეკობრეების ფარა, რომლებიც აკონტროლებდნენ გაწვრთნილ დრაკონებს. და გუნდმა ამაზე აურზაური დაიწყო. მასშიც უმეტესობა ტუნიკით გამოწყობილი ლამაზი გოგოები და მონა ბიჭები არიან. ისინი მხოლოდ საცურაო კალთებში იყვნენ, მხოლოდ რამდენიმე ახალგაზრდა მონას ჰქონდა ოქროსა და ვერცხლის სამაჯურები ცქრიალა კოჭებსა და მაჯაზე.
  მეომარი გოგონები უფრო მდიდრულად იყვნენ მორთული. მაგრამ ასევე ფეხშიშველი, თორმეტიდან თოთხმეტი წლის ბიჭების მსგავსად, დაკუნთული, ლამაზი, მაგრამ მკერდზე და მხრებზე მონური ნიშნებით.
  მხოლოდ ერთ მეომარ გოგონას ელეგანტური ჩექმები ჰქონდა ფეხზე. როგორც ჩანს, ის აქ ყველაზე მნიშვნელოვანი და კაპიტანია. ისეთი ლამაზი ქერა თმით, თითქოს ოქროს ფხვნილით იყო მოფენილი.
  და რა საყვარელი სახე აქვს. სხეული კი დაფარულია ჯავშნით, რომელიც ჩამოსხმულია პლატინის, საფირონის, ზურმუხტის, ტოპაზების, ლალის, აქატისა და ბრილიანტისგან. მეტიც, ძვირფასი ქვები ულამაზესი ფერების შესანიშნავ ორნამენტშია მოწყობილი. აქ არის ვარდები, ტიტები, სიმინდის ყვავილი, დავიწყებული, მიმოზა, პეონი და მრავალი სხვა.
  მის მდიდრულ ჯავშანზე ყველა ყვავილი განსხვავებულია და არც ერთი არ მეორდება.
  მეკობრე პრინცმა ოენომაუსმა იგრძნო ნათელი გრძნობების მოზღვავება საკუთარ თავში და დაიყვირა:
  - აბა, მართლა შეიძლება ასეთი სილამაზის დაკოჭვა და მოკვლა! ასეთ ცოდვას სულზე ვერ ვიტან.
  ცეცხლოვანმა წითურმა პარტნიორმა შენიშნა:
  - მაგრამ ამიტომ ვართ მეკობრეები! ბოლოს და ბოლოს...შეუძლებელია მეკობრეობა ცოდვის გარეშე.
  მეორემ ღიმილით შენიშნა:
  დიახ, ძნელია საყვარელი ადამიანების მოკვლა,
  ელფი ხომ დამიჯერეთ ბედნიერებისთვის დაიბადა...
  მაგრამ თუ მეკობრე ხარ, დანა დედაა,
  სისხლის, წვიმისა და მარადიული უამინდობის გარეშე!
  წითურმა ასევე აღნიშნა:
  - ეს ლამაზი გოგოები და ბიჭები არიან, რა თქმა უნდა, მაგრამ ისინი ჩვენი ჯიშის ელფები კი არ არიან, არამედ ხალხის რასიდან! შეხედე, დიდო , მათი ყურების ფორმას.
  ოენომაუსს გაუკვირდა:
  - ხალხი ასეთი ლამაზი და ახალგაზრდაა?
  ცეცხლოვანმა მეომარმა თავი დაუქნია:
  - Ის არის! მაგიის დახმარებით მათ მიიღეს მარადიული ახალგაზრდობა. ახლა კი ეს ბიჭები ადრეული თინეიჯერობის წლებში არიან ჩარჩენილი.
  ახლა ისინი ყოველთვის ახალგაზრდები და მორჩილები იქნებიან.
  ახალგაზრდა პრინცი მღეროდა:
  ყველა ელფი, ადამიანი პლანეტაზე,
  ყოველთვის უნდა ვიყოთ მეგობრები...
  ბავშვები ყოველთვის უნდა იცინოდნენ.
  და იცხოვრე მშვიდობიან სამყაროში!
  ბავშვებმა უნდა გაიცინონ
  ბავშვებმა უნდა გაიცინონ
  ბავშვებმა უნდა გაიცინონ -
  და იცხოვრე მშვიდობიან სამყაროში!
  ქერა ელფმა შესთავაზა:
  - არის ვარიანტი! საუკეთესო მებრძოლი მათი მხრიდან და საუკეთესო ან საუკეთესო ჩვენი მხრიდან იბრძოლებენ. გამარჯვების შემთხვევაში ისინი ჩვენთან იზიარებენ ნადავლს, დამარცხების შემთხვევაში კი დამარცხებული მეომარი ხდება . ან მონა ან გვამი!
  ენომაუსმა აღნიშნა:
  - ეს ლოგიკურია! მე მზად ვარ საბრძოლველად!
  დრაკონებზე გოგონები გალეონს გარს შემოეხვივნენ. ისინი უფრო სწრაფები არიან; მასიური ხომალდი უბრალოდ ვერ გაექცა მოქნილ ფარას.
  მაგრამ გალეონს იარაღი ჰქონდა. და დაიწყეს მათი მიმართულება და ფიტილები მოწევაც კი დაიწყეს.
  ენომაუსმა ჭექა-ქუხილი ხმით თქვა:
  - მე გთავაზობთ დუელს! საჰაერო მეკობრეების ჩვეულების მიხედვით. ერთი მებრძოლი შენი მხრიდან და ერთი ჩვენი. მოგებულს გადასცემთ ტვირთის ნახევარს. დამარცხების შემთხვევაში კი რაც გინდა დამარცხებულთან გააკეთე . ჩვენ არ შეგაწუხებთ.
  გოგონამ კაპიტანმა ძვირფასი ჯავშნით ყვავილებით უპასუხა:
  - დიდი! ჩვენ ვიღებთ ამ გამოწვევას! მე ვიბრძოლებ! და ვინც გინდათ დაასახელეთ!
  ელფის პრინცი ოენომაუსმა გადამწყვეტად განაცხადა:
  - თქვენ შორის ძლიერი სქესის ერთადერთი წარმომადგენელი ვარ. ამიტომ უნდა ვიბრძოლო!
  წითურმა ასისტენტმა აგრესიულად თქვა:
  - მე არ ვარ უარესი მებრძოლი! მე მინდა ვიბრძოლო!
  და მან შეარხია ფეხშიშველი, ელეგანტური, ძალიან მოხერხებული ფეხი, რომელიც მობილურია, როგორც კობრას სხეული.
  ახალგაზრდა მეომარი შეეწინააღმდეგა:
  - კაპიტანები ვართ, ვიბრძოლებთ!
  ძვირფასი ჯავშნით გამოწყობილმა გოგონამ თავი დაუქნია და ღიმილით თქვა:
  - მარკიზ დე დიანა, თქვენს სამსახურში!
  ახალგაზრდა ელფმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - თავადი ოენომაუსი! მზად ბრძოლისთვის!
  და ძალიან ოსტატურად ახალგაზრდა მეომარი გადახტა გემბანზე და აიღო თავისი გრძელი, თხელი ხმალი.
  ლედი დე დიანამაც აწია დანა და ღიმილით ჰკითხა:
  - რატომ გახდა პრინცი მოულოდნელად სისხლისმსმელი მეკობრე?
  ენომაუსმა ამაზე გადამწყვეტად უპასუხა:
  - Გრძელი ამბავია. მაგრამ მე არ ვარ სისხლისმსმელი მეკობრე, არამედ კეთილშობილი! და ეს ქმნის განსხვავებას.
  მარკიზმა ღიმილით უპასუხა:
  - არ მოგკლავ, ჩემი პირადი მონა და პატიმარი იქნები. გაიძულებ ენით ჩემი ფეხის შიშველ ძირებს და ამით სიამოვნებას მოგანიჭებ!
  ენომაუსმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  -არც მოგკლავ ! და სასიამოვნოა ასეთი ფეხების ენით დაკვრა. მაგრამ მიუხედავად იმისა, რომ სერიოზული მეომარი ხარ, ჩემს დამარცხებას არ დაელოდები!
  დიანამ უფრო ფართოდ გაიღიმა დიდი კბილებით და უპასუხა:
  - Მოდი ვნახოთ! მარტო მე კი არა, სხვა გოგოებიც დაგატარებენ ტყვედ. ჩვენ კი დაგტანჯავთ და ცემით მოგკლავთ. ვნახოთ, როგორ იღიმება ამ შემთხვევაში!
  მეკობრე პრინცმა საპასუხოდ მღეროდა:
  არ დანებდე, არ დანებდე, არ დანებდე
  კოშმარ ურჩხულთან ბრძოლაში ნუ შეგეშინდებათ...
  ღიმილი, ღიმილი, ღიმილი -
  იცოდე, რომ ყველაფერი მშვენივრად და კარგად გამოიყურება !
  მარკიზმა ძალიან კმაყოფილი მზერით დაუქნია თავი:
  - მხიარული ახალგაზრდა ხარ! დიდ ჟამს გახდებოდი. იქნებ დედოფალსაც მოგცეთ. და ეს იქნება სახალისო!
  ენომაუსმა გაბრაზებულმა უპასუხა:
  - კმარა უსაქმური ჭორები. Მოდი ვიბრძოლოთ!
  ჯავშანჟილეტიანი გოგონა ბატარეის იატაკიდან გადმოხტა და კოლეგას თავს დაესხა. ოენომაუსი შეხვდა მას, შეაჩერა დარტყმები და უპასუხა კიდეც, კინაღამ ლამაზმანს ყური მოჭრა. იგი უკან გადახტა და პანტერული ღიმილით აღნიშნა:
  - და შენ არ ხარ ცუდი. მე მეგონა პრინცი, როგორც მე მონაზონი!
  თუმცა გოგონა ელფი არ არის, მას ადამიანის ყური აქვს. მაგრამ ენომაუსი ელფია. ადამიანებს და ელფებს ჰყავთ საერთო შვილები - ნახევარჯიშები . მაგრამ მათ ჩვეულებრივ ნაძირლებს უწოდებენ . და მათ ნამდვილად არ მოსწონთ ორივე.
  მარკიზ გოგონა ისევ შეუტია. მან ჩაატარა რთული კომბინაციები ხმლებით. და მისი პირი ციმციმდა, გადახტა და ისევ დატრიალდა, როგორც ქარბუქის წისქვილის ფრთები. და შეუტია.
  პრინცმა, რომელიც უმიზეზოდ არ იყო უზარმაზარი იმპერიის მემკვიდრე, ძლიერი დარტყმა მიაყენა მკერდს. და მან ჯავშანი გაჭრა. სისხლიც კი დაიღვარა. და აშკარა იყო, რომ გოგონა დაჭრილი იყო.
  მან უკან დაიხია და ჩაიჩურჩულა:
  - საშიში მონსტრი ბიჭი!
  ედმონდმა დამამშვიდებელი ღიმილით უპასუხა:
  "მე შეიძლება ურჩხული ვარ, მაგრამ ბიჭისგან შორს ვარ!"
  დიანას გაეცინა და ისევ შეუტია. თუმცა მისგან ალისფერი სისხლი სდიოდა. და იგი გავრცელდა გემბანზე.
  წითურმა დედოფალმა აღნიშნა:
  -მაშინვე მოვჭრიდი თავს! ბაგეებს არ გავქაჩავდი.
  მარკიზა-კაპიტანმა ჩაისისინა:
  - და მე შემიძლია მოგცეთ ასეთი შესაძლებლობა!
  ოენომაუსმა უპასუხა მეომარს მახვილით ხელის ქვეშ დარტყმით და მყესის მოკვეთით. მან იარაღი მარჯვენა ხელიდან ჩამოაგდო, მაგრამ მაშინვე აიღო მარცხენა ხელიდან . და ხორციელად ჩაიღიმა, თითქოს ამ დაპირისპირებაში სიტუაციის ბედია.
  ახალგაზრდამ აღნიშნა:
  - მამაცი გოგო ხარ! მაგრამ მერე გტკივა. ჯობია დანებდე!
  დიანამ წამოიძახა:
  - მოვკვდებით, მაგრამ არ დავნებდებით!
  წითურმა მეკობრე მეომარმა ჭიკჭიკით გაისმა:
  თქვენ პატივი უნდა გცეთ, გვეშინოდეთ,
  ქალი მეკობრეების ექსპლუატაცია გაუთავებელია...
  სინათლის ელფებმა ყოველთვის იცოდნენ ბრძოლა,
  და პლანეტა გიჟდება ჩვენზე!
  და საპასუხოდ სიცილი, ისეთი მოციმციმე და ხმაურიანი. ყველაფერი ძალიან მაგარი და გრძნობით გამოიყურებოდა.
  და დიანა ისევ შეუტია. ის მარცხენა ხელით მოქმედებდა არა უარესად, ვიდრე მარჯვენათი. და ეს იყო საკმაოდ ლამაზი, ასეთი მოხდენილი მოძრაობები. გარდა ამისა, მარკიზ-კაპიტანმა ჩექმები გაიხადა და მისი პატარა, მოხდენილი ფეხები გაშიშვლდა. და ამან შემატა მის ოსტატობას.
  ენომაუსმა აღნიშნა:
  - და ფეხშიშველი გიხდება, ძვირფასო ლამაზო!
  დიანამ ჩაიჩურჩულა:
  - შიშველ ქუსლებზე მაკოცებ!
  ბრძოლა იყო ძალიან აგრესიული. მარკიზა ველური მრისხანებით შეუტია და იარაღს ისე დაარტყა, თითქოს ეს ქალის ფანი ყოფილიყო. და ეს ძალიან ლამაზი აღმოჩნდა. შემდეგ კი წვერმა ოენომაუსის ელფის გლუვ, უბეწვო, ვარდისფერ ლოყაზე დაკაწრა.
  ახალგაზრდამ აღნიშნა:
  - Კარგად ხარ!
  დიანამ თავი დაუქნია:
  - კი, მაგარი ვარ! და ისევ საქანელა და ირონია.
  წითურმა მეკობრემ დაიყვირა:
  - დაარტყი მას! Მოკალი ის!
  ენომაუსმა ღიმილით უპასუხა:
  - რაც შეეხება ყოვლისშემძლეს მცნებას - არ მოკლა?
  მეხანძრე გოგონამ უპასუხა:
  - ფაქტიურად - არ ჩაიდინოთ ბოროტი მკვლელობა!
  მეკობრე პრინცმა ჩაილაპარაკა:
  - მაშ, შესაძლებელია კარგი მკვლელობის ჩადენა?
  წითურმა გოგონამ დაადასტურა:
  - ეს კი არ შეიძლება, მაგრამ აუცილებელია!
  ამასობაში დაჭრილმა გოგონამ კაპიტანმა ისევ შეტევა სცადა და ძალიან კარგად მოიქცა. და ოენომაიას მკლავზე და მხარზე გადაფხეკა.
  დიანამ იღრიალა:
  - ცუდად იქნები! მოგკლავ, ლეკვი!
  ოენომაუსი მღეროდა პასუხად, აჩერებდა თავდასხმებს;
  ჩვენ ვიცით უკვდავი დიდება ბრძოლებში,
  იმის ცოდნა, რომ შიში არ გაქვთ, გაბედულად დაჭერით!
  დაე ხმალი დაგვეხმაროს დიდ მიღწევებში,
  დაამარცხე მტერი - სხვას არაფერი აქვს მნიშვნელობა!
  
  ჩვენ ვცურავთ ზღვაზე, ყოველგვარი ეჭვის გარეშე,
  მეკობრე და ქარიშხალი, ქარიშხალი არ არის ბარიერი!
  ხსოვნა დარჩება თაობის გულებში,
  მტერი დამარცხებულია - ეს არის მთელი ჯილდო!
  
  სილამაზე გაჩუქებს სიყვარულს ვნებიანად,
  ხვალ კი ჯალათი ეშაფოლტს ელის!
  თქვენი ცხოვრების დაკავშირება ფილიბასტერთან საშიშია,
  ბედი კამათელს ახირებულად აგდებს!
  და ბოლო სიტყვაზე მეკობრე პრინცმა მარკიზ გოგონას მახვილით დაარტყა ხელი და იარაღი ფერმკრთალი ხელიდან ჩამოვარდა.
  დიანამ გაიცინა და გადახტა, შიშველი ქუსლი ოენომაის ნიკაპს დაუმიზნა. გოგონა კი უაზროდ დადიოდა. ახალგაზრდა კაცმა აიყვანა და შემდეგ დააგდო. დიანა გემბანზე დაეჯახა და გაოგნებული დარჩა. მართლა ცდილობდა ახტომას, მაგრამ ჩექმის წვერის წვერი ნიკაპში მოხვდა და ძლიერი დარტყმისგან გოგონა მთლიანად გავიდა.
  ენომაუსმა ხელები მაღლა ასწია და წამოიძახა:
  - გამარჯვება!
  ხმაური გაიარა გოგოებისა და ფეხშიშველი ბიჭების ეკიპაჟში. და მეომრები თავიანთ ყმა ბიჭებთან ერთად გამომწვევად დაიჩოქეს.
  წითურმა მეომარმა აღნიშნა:
  - რატომღაც ძალიან ადვილი აღმოჩნდა! მეგონა უფრო რთული იქნებოდა.
  ენომაუსმა ჩაილაპარაკა:
  - იფიქრა ინდაურმა და წვნიანში ჩავარდა!
  გოგონამ ჩაიცინა და სიცილით აღნიშნა:
  არ იფიქროთ ელფებზე
  მოვა დრო, თავად მიხვდები...
  ისინი ტყვიებივით უსტვენენ შენს ტაძარში,
  და გოგონა სრულიად ფეხშიშველი ეშვება ბრძოლაში !
  წითურმა შესთავაზა:
  - მოდი, ყმა ბიჭებს შიშველ ქუსლებზე ჯოხებით ვცემოთ. ვფიქრობ, მათ მოეწონებათ!
  ენომაუსმა თვალი ჩაუკრა და შენიშნა:
  - როგორ ფიქრობთ, მოეწონებათ? მიუხედავად იმისა, რომ ბიჭების უხეში ძირები ალბათ არც ისე მგრძნობიარეა ჯოხის ტკივილის მიმართ.
  წითურმა მეკობრემ აღნიშნა:
  - მთავარია, მოგვწონს! ჩვენნაირი მძარცველები ძალიან სასიამოვნოა ლამაზი ბიჭების წამება!
  ლამაზმა გოგონამ ჭკვიან ტუნიკით და სამკაულებით მაჯაზე და ტერფზე აკოცა:
  - მზად ვარ, როგორც მარკიზის თანაშემწე, გავაგრძელო ბრძოლა! და მიიტანეთ ნადავლის მეორე ნახევარი!
  ცეცხლოვანი მეკობრე იღრიალა:
  -ჩემია! მე ვიბრძოლებ მასთან! ეს გასაგებია.
  ენომაიმ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - ლოგიკურია! ეს არ არის ჩემი მარტო წართმევა. მაშინაც კი, თუ მე ვარ შენთვის ყველაზე მნიშვნელოვანი.
  წითურმა მეომარმა გააპროტესტა:
  - თანასწორთა შორის უფროსი არ არსებობს. და მე ვთავაზობ ბრძოლას იარაღის გარეშე.
  მეომარმა ტუნიკით აღნიშნა:
  - იარაღის გარეშე? არ გეშინია, ელფო?
  მეხანძრემ გადამწყვეტად უპასუხა:
  - არ შეხვიდე ტყეში, რომ მგლების გეშინოდეს!
  ტუნიკით გამოწყობილმა გოგონამ, ამ სასიამოვნო თაფლისფერმა ქერამ, ნაზი ტონით ჰკითხა:
  - მომხიბვლელმა ახალგაზრდამ გვიმღეროს. რაღაც ლირიკული მგონია და სხვა გოგოები დამეხმარებიან.
  ორივე მხარის ლამაზმანები ერთხმად ჭიკჭიკებდნენ:
  - მოგესალმებით! ჩვენ გვინდა, რომ თქვენი სიმღერები ჩვენს ფილტვებში იყოს!
  ოენომაუსი ღიმილით მღეროდა:
  მახსოვს როგორ ახლა, კაშკაშა სახე,
  მზერა ხანჯალივით გამიხვრიტა გულში!
  მე დავწვი ცეცხლოვანი ქარის ნაკადულებში,
  პასუხად უბრალოდ გაჩუმდი!
  
  შენი ხმა, რა ლამაზი და სუფთაა,
  მე მჯერა შენი მოფერების უსასრულო ჩანჩქერის!
  არ მჭირდება საძულველი ცხოვრება შენს გარეშე,
  ახლა კი მარადიული სხივი გამანათებს!
  
  შენ ხარ უსაზღვრო სიყვარულის ქალღმერთი,
  საოცარი შუქით სავსე ოკეანე!
  დაამტვრიე ყინულის ბორკილები ხუმრობით,
  შენს გარეშე გარიჟრაჟს ვერ ვნახავ!
  
  შენი სახე ანათებს, როგორც მზე ზემოთ,
  არ არსებობს უფრო ლამაზი ფიგურები სამყაროში!
  ვნების გრძნობა ქარიშხალივით ფარავს,
  სამუდამოდ შენთან ყოფნა ბედნიერებაა!
  
  ჩემს სულში ტკივილი ქარიშხალივით მძვინვარებს,
  და ჩემს მკერდში ცეცხლი უმოწყალოდ იწვის!
  მიყვარხარ, სანაცვლოდ ამაყად იყურები,
  ნამსხვრევებად ყინული გიტეხავს გულს!
  
  შუქებს შორის უსაზღვრო ვარსკვლავურ ოკეანეში,
  მე და შენ არწივებივით ავფრინდით ცაში!
  და შენი ტუჩები, ლალის ცქრიალა,
  რაღაც ნაზად და ვნებიანად!
  და ტაში ისეთია, რომ ლამაზმანები უბრალოდ იხრჩობიან სიამოვნებისგან. მაგრამ ამ დროს ერთ-ერთმა გოგონამ დაიყვირა:
  - აქ ორი საბრძოლო ფრეგატი მოდის!
  ოენომაუსმა სევდიანი ღიმილით აღნიშნა:
  -კარგი, ეს ზუსტად ის გინდოდა? გჭირდებოდათ საინტერესო ბრძოლა? ასე რომ თქვენ მიიღებთ მას!
  წითურმა გაბრაზებულმა შენიშნა:
  - დაუძახეს! კრეისერები ჯარისკაცებთან ერთად. ახლა კი შიშველ ქუსლებზე მხოლოდ დარტყმით არ გაგიქცევთ!
  გოგონამ, რომელიც ბინოკლით იყურებოდა, აღნიშნა:
  - გემებზე ორკები არიან. და ეს ნიშნავს, რომ სერიოზული გამოცდა გველოდება.
  ოენომაუსმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - მაგრამ ჩვენ შეგვიძლია მოვკლათ ჩვენი მტრები სინდისის დაუზიანებლად. როცა ლამაზ მეომრებს ეხები, გული სიტყვასიტყვით გისკდება!
  მწვანე თმიანმა გოგონამ შენიშნა:
  - ჩვენი დრაკონები ფრეგატებზე სწრაფები არიან. შეიძლება წასვლის დრო გვქონდეს!
  მეკობრე პრინცმა მტკიცედ თქვა:
  - ჩვენს ლექსიკონში გაქცევა არ არის!
  მეკობრე გოგონები კი გაბრაზებით მღეროდნენ, მზად იყვნენ სამკვდრო-სასიცოცხლო ბრძოლისთვის;
  ჩვენ ვცხოვრობთ განცალკევებით, სევდით სავსე სამყაროში...
  რა უნდა გააკეთოს ჯარისკაცმა, როცა მარტოა ?
  ღმერთებმა, სამართლიანად, სასტიკად გადაწყვიტეს ჩვენთვის -
  ეს ბიჭი თავის ტაძრებს ნაცრისფერს ხდის!
  
  სამყარო იმდენად სასტიკია სიყვარულის მიმართ,
  განშორების ცრემლები კასკადივით სდიოდა...
  თანაგრძნობა გაქრა უკვალოდ, სიზმარივით,
  და ცხოვრება ქვას დაემსგავსა რბილობის გარეშე!
  
  უდაბნოში ყინავს და ყინული სიცხით იწვის,
  როგორ ახვევს ჩემს გულს ჟანგიანი ჯაჭვი!
  და განშორების წვიმა სახურავზე ფრაქციებივით სცემს -
  ჯიბეები ცარიელია, მხოლოდ სპილენძი დარჩა!
  
  მაგრამ მებრძოლის ბედის რწმენა შთააგონებს,
  ყოვლისშემძლე ღმერთმა, მოგეხსენებათ, მტკიცე აღთქმა დადო!
  და ის ჩვენთვის თბილ მაისში ფოთლებივით იქნება,
  როცა ამოვიცვივთ, გათენებას ვხვდებით!
  
  გსურთ გახადოთ პლანეტა უფრო ბედნიერი?
  ისე რომ თითოეული ჩვენგანი ბულბულივით დიდებულად ვიმღეროთ?
  შემდეგ ყველაზე ტკბილი თაფლი გახდა ცაცხვის მოსავალი -
  გიგანტების სულში მოდი ბოლო მოვუღოთ ტყუილს !
  
  არ არის საჭირო ღმერთის მოტყუება, დამიჯერე,
  ის ზუსტად ხედავს, რომელი ჩვენგანი არის მშიშარა და ბოღმა !
  მიეცით უფლის მნიშვნელობა მსხვერპლს,
  გასაკვირი არ არის, რომ ნათქვამია, მე გადაგიხდი ხალხო!
  
  დაგვიპყრო ონლაინ ,
  არავინ იცის სად მთავრდება მკვლელობები.
  იუდა დამპალი ასპენზე კიდია -
  ვისაც სწამდა - დაფნის გვირგვინი!
  
  ნებისმიერ ადამიანს შეუძლია გახდეს უკეთესი
  ჩვენი არჩევანი არის შეგნებული - სწრაფვა ქრისტესკენ.
  მაგრამ ზოგჯერ არის სისხლის გუბეები,
  პირობა მაინც არის - მალე მოვალ!
  
  ო, სამყარო, რამდენი ძალადობა გაქვს,
  მშვიდად ვერ ვიცხოვროთ !
  ცოლი ტიროდა ჯარისკაცის კუბოზე,
  რა თხელია ცხოვრების მყიფე ძაფი!
  
  სისხლის ღვრა ჩვენი მოწოდება არ არის -
  მინდა მიყვარდეს, სამშობლოს სამოთხე ვაჩუქო!
  რატომ არის ეს სასჯელი ყველა ჩვენგანისთვის?
  პასუხი: მიეცი მთელი შენი ქონება ღარიბებს!
  
  შეუძლებელია ხსნა ფულით იყიდო,
  იმიტომ რომ ღმერთს ოქროს ფასი არ აქვს!
  და ეკლესიაში ქედს იხრის კვირას,
  არწივებივით ფრთები რომ გავხდეთ!
  
  და მოვა დრო - მოვა ღვთის სამეფო,
  ბოროტი და მტაცებელი სიბნელე დასრულდება!
  სულიერი ნება დაიღუპება, დაწყევლილი მონობა,
  და ქვეყანა გახდება ბედნიერების სიდიადე!
  ასეთი შთამაგონებელი სიმღერის შემდეგ, დრაკონებზე ამხედრებულმა მეკობრეებმა აიღეს და წავიდნენ მსხვილ ფრეგატებზე, რომლებიც სავსე იყო ორკებით - სუნიანი და თმიანი დათვებით.
  საზიზღარ არსებებზე ნაკლები გოგოები იყვნენ, მაგრამ ისინი ბევრად უფრო მოქნილები და მოხერხებულები იყვნენ.
  და შემდეგ გოგონები, რომლებიც სავაჭრო გემზე იმყოფებოდნენ, ასევე შევიდნენ ბრძოლაში მეკობრების მხარეზე. და ასევე ყმა ბიჭებმა იარაღის დასაშლელად მიირბინეს. ეს არის ხალხისა და ელფების ასეთი შემაშფოთებელი ერთობა მათი მარადიული ისტორიული მტრების - ორკების წინააღმდეგ.
  ბრძოლას შეუერთდა ენომუსიც. ჭაბუკმა ერთდროულად ორი მახვილი ააფეთქა, წისქვილზე გაუშვა, ორკებს თავები მოჰკვეთა. იბრძოდა ლომის მრისხანებით.
  და მის გვერდით არის წითური . გოგონას შიშველი ქუსლი ორკს ნიკაპში მოხვდა და ყბა გაუტეხა. შემდეგ ორკი დაეცა და რქები მუცელში მოხვდა . და ეს იყო მძიმე ბრძოლა.
  ოენომაუსი ვაჟკაცურად იბრძვის. აქ ის ხმლებით პეპელას ატარებს, როგორც ვენტილატორი და ჭრის თავებს, რომლებიც კომბოსტოებივით ტრიალებს.
  ახალგაზრდა პრინცი ენთუზიაზმით მღეროდა, აჩვენებდა გმირობის საოცრებებს:
  თუ შენი მუშტი ძლიერია -
  ეს ნიშნავს, რომ ცხოვრებაში პირველი იქნები!
  და მაშინ ამხანაგი არ არის ღარიბი კაცი,
  ოქროს გული აქვს და ფოლადის ნერვები!
  
  მაგრამ რაც მთავარია, გჯეროდეთ, ეს ძლიერი გონებაა,
  ცხოველზე მაგარია .
  თუ პირქუში ხარ ცხოვრებაში,
  მაშინ მხიარული სიცილი შეგიყვარებს!
  
  ავტომატური დანამატი, იცოდე, მუშტის ძალა,
  რადგან ის სავსეა ცოდნით, ნოუ-ჰაუ!
  სულელის ხელში გადასცე ,
  მაშინ მხოლოდ ტკივილს მიიღებთ ჯილდოდ!
  
  იყო დრო, როცა სანადიროდ დადიოდნენ სანადიროდ,
  მშვილდი, ისრის კვერი სქელ კანზე...
  მაგრამ მათ გააკეთეს ჩერვონეტები, სადაც პენი მიდიოდა,
  და ძალიან ადვილია გალაქტიკაში გადახტომა!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ განათლება კარგია -
  მაგრამ ასევე საინტერესოა გამბედაობა...
  და ბაიონეტის ტოლი, ის გახდება საჭე,
  ჩვენ კი ძალიან პატიოსნად ვემსახურებით სამშობლოს.
  
  მაგრამ ბოროტი ძალადობა მძიმე ჯვარია,
  ჩვენი ბრძოლის ველი სისხლით არის სავსე...
  რატომ აღდგა ყოვლისშემძლე ღმერთი ტანჯვის შემდეგ?
  რათა ჯარისკაცების სამხედრო შეკრება გაძლიერდეს!
  
  ქალწულის ცრემლები ცვივა - დაეცა მისი საყვარელი მეგობარი,
  დედა ლოცულობს კვნესით, ყვირილით...
  ფანჯრებს გარეთ ყინავს, ბუხარი ჩაქრა,
  აქ არის მიწისქვეშ დამარხული სიმპათიური ახალგაზრდა!
  
  ოჰ, სასტიკი ბედი, რა ბოროტი ბედი,
  ქალწულო მარიამ , სად არის შენი კეთილი ბუნება?
  კაცს სურდა უფრო ადრე დაქორწინებულიყო,
  ახლა კი ქარი ფიჭებს ქვეშ მტვერს უბერავს!
  
  ცხოვრება ბედნიერი იქნება - კარგი იქნება,
  ვაშლის ღვეზელი გახდება თაფლის ყაყაჩოს თესლი...
  ურჩხული მოწინააღმდეგე იქცევა მტვრად და ფხვნილად,
  დაე, ნამდვილმა იღბალმა გადალახოს ბარიერი!
  
  ყველაფერი კეთდება ელფზე, სროლა კი ფარსზეა,
  მოდით შევკრიბოთ ვარსკვლავებით სავსე გირლანდი მუშტად!
  და გამარჯობა ბიჭებო, უბრალოდ უმაღლესი კლასის,
  და საშინელი ღრიალი ჩააგდეს ცეცხლში !
  
  ტყვიამფრქვევი უკვე ნაცნობი გახდა - ტყვიები ნაკადულში იღვრება,
  მტერი კი გაფითრდა, რაც უნდოდა, ნული იყო!
  თუ გაიმარჯვებთ, გახდებით მდიდარი,
  ვინც ხანძარი გააჩაღა, სიღარიბეში აღმოჩნდება!
  ეს არის სიმღერა და დიდი ბრძოლა, ძალიან ბასრი და მოქნილი ხმლების საქანელებით. დარტყმები კი თავებზე მიჰყვება, თითქოს ასფალტზე. და ბევრი ორკი უკვე მოკლეს. და მონა ბიჭები ბრძოლაში. არცერთი მათგანი არ გამოიყურება თოთხმეტი წელზე უფროსი, მაგრამ ისინი ყველა კუნთოვანია. ყმა ბიჭების გამხდარი სხეულები მძიმე შრომითაა გამაგრებული. და უხეში, კოხტა ქუსლები განუწყვეტლივ ურტყამს ორკების ნიკაპს, უმტვრევს მათ ყბებს.
  გოგონა კაპიტანი გონს მოვიდა. და ის დაჯდა. ორივე მკლავი მძიმედ დაზიანდა - მყესები მოიჭრა. კარგი, ეს არ არის საბედისწერო; ჯადოსნური და ჯადოქრობის წამლების დახმარებით შესაძლებელია ზიანის აღდგენა. მაგრამ ამას მინიმუმ რამდენიმე საათი დასჭირდება. ამასობაში ის ვერ იბრძვის.
  და არავინაა დამხმარე - ყველა გოგო და ბიჭი ბრძოლაშია და ველური მრისხანებით იბრძვიან. ეს ისეთი სასტიკი ბრძოლაა.
  დიანა გადავიდა, საბედნიეროდ მისი ფეხები შიშველი და შედარებით ხელუხლებელი ჰქონდა. და მაიმუნის მსგავსი მოხერხებული თითებით, გოგონას კაპიტანმა დაიწყო პირველადი დახმარების ნაკრების ძებნა. არის წამალი, რომელიც კურნავს ჭრილობებს და ძალიან მძიმე და უნივერსალური ბალზამი. გარდა ამისა, რატომ არ შეუერთდეთ ბრძოლას კიდურების შემოხვევისა და ბალზამით და წამალებით შეზეთვის შემდეგ?
  შიშველი ფეხებით შეიძლება ძალიან ძლიერი და შხამიანი საგნების სროლა. და ეს ძალიან მაგარი და დამღუპველი იქნებოდა.
  დიანა თავდაჯერებულად მოქმედებდა. და მისი ფეხები ისეთი შიშველი და მოხერხებულია. ჩექმები უხალისოდ ეცვა, მხოლოდ სტატუსზე ხაზგასმით. სამყაროში, სადაც არის რამდენიმე მნათობი და მარადიული ზაფხული, ფეხსაცმელი არ არის საჭირო იმისათვის, რომ ფეხები არ გაცივდეს, არამედ სილამაზისთვის და ხაზგასმით აღვნიშნო, რომ არც მონა ხარ და არც მონა. და ეს ლოგიკურია...
  აქ ერთმა ბიჭმა, ასევე ფეხშიშველმა, ბასრი ნემსი ესროლა ორკს ცხვირში. და ის, რომელმაც მიიღო შხამის ნაწილი, გაიყინა და მყისიერად გარდაიცვალა.
  მონა ბიჭი ენთუზიაზმით მღეროდა და სხვა ყმა ბიჭები შეუერთდნენ, ისინი ადამიანები იყვნენ და მღეროდნენ ადამიანებივით:
  ახლა, თუ სამყაროში არის პრობლემები,
  ეს არავითარ ფასად არ ხდება...
  აღარ გინდა ცვლილება
  კაცმა არ იცის რა უნდა!
  
  და არის ჩერნობოგი ძლიერი ძალით,
  დიდს აქვს უნივერსალური ძალა ...
  შუბლზე აძლევს კაცს,
  რათა კაცობრიობა არ გახდეს მთლად ველური!
  
  დიახ, ყოვლისშემძლე რასამ შექმნა იგი,
  რათა ადამიანებს ჰქონდეთ განვითარების მიზეზი...
  ისე, რომ ადამიანს ყველაფერი ერთდროულად უნდა,
  და ხალხმა ისწავლა მძიმე ბრძოლა!
  
  როგორც მეომარი იპყრობს ბოროტებას,
  რომ როდმა შექმნა ადამიანის სასიკეთოდ...
  და დაღვარა სიკეთე სულებსა და სხეულებზე,
  არასოდეს არ არის გვიან ისწავლო ბრძოლა!
  
  რა სურს ყოვლისშემძლე ღმერთს?
  რომ ვერ გაბედონ ელფის დაჩოქება...
  ისე, რომ ბოროტი ბედი არ მართავს,
  ასე რომ ასობით თაობა განვითარდეს!
  
  დიახ, ჩერნობოგი არის სტიმული ხალხისთვის,
  რომ არ იყოს სიზარმაცე, სტაგნაცია...
  შეიძლება ორკშისტა იყოს მსხვრევად გატეხილი ,
  იარე ორკლინის გარშემო მეგობრული ფორმირებით!
  
  ასე რომ არ დაიკარგო, თუ ძნელია,
  თუ უბედურება დაემართება სამშობლოს...
  როდი ამას ლამაზად და მარტივად გააკეთებს,
  უბრალოდ ხალხის გადაადგილებისთვის!
  
  და ჩერნობოგი მხოლოდ შენი უფროსი ძმაა,
  მიუხედავად იმისა , რომ მკაცრია , უსასრულოდ უყვარხარ...
  თქვენ მიიღებთ უდიდეს ქულას
  როცა სამუდამოდ ემსახურები ელფს!
  ორკებმა უზარმაზარი ზარალი განიცადეს, ისინი დაჭრეს გოგოებმაც და ბიჭებმაც. და დიანაც კი, ხელებშეხვეული, ბრძოლაში შევიდა. და მათი შიშველი თითები ისროდნენ საპარსების პირებს, რომლებიც ორკებს კისერს ურტყამდნენ და არტერიებს ჭრიდნენ. და ყველანაირი ყელი და რაღაცეები. და ძალიან შთამბეჭდავად გამოიყურებოდა.
  და შემდეგ დიანას შიშველმა ფეხმა ესროლა ბარდა დაწნეხილი ცრემლსადენი ბალახით. და მაშინვე ათეული ორკი, გენერლის მეთაურობით, დააგდეს და ფრეგატის მხარეს გადაუფრინეს. ეს არის მართლაც კოლოსალური განადგურება და სიკვდილი ყავისფერი და მახინჯი დათვების.
  ენომაუსმა ღიმილით თქვა:
  - ჩვენ ერთი სისხლიანი ვართ: მე და შენ! მართალია?
  დიანამ მეგობრული ღიმილით უპასუხა:
  - როცა ერთიანები ვართ, უძლეველები ვართ! ადამიანი და ელფი ძალაა და ეს ძალიან ამაყად ჟღერს!
  გოგონებმა ზეწოლა გაზარდეს. გადარჩენილმა ორკებმა, უხეში პარაშუტების გამოყენებით, დაიწყეს ქვევით ხტუნვა, ფრთიანი ფრეგატებიდან ცურვით. ზოგიერთი პარაშუტი, მძიმე წონის გამო, დახიეს და დიდი დათვები ქვებივით დაეცა, მაგრამ რიყის ქვებისგან განსხვავებით, ყვიროდნენ და აგინებდნენ ძალიან ბინძურად!
  დიანამ ტვიტერზე დაწერა:
  არ არის ადვილი იყო კარგი ქალი,
  სიკეთე არ არის დამოკიდებული სიმაღლეზე!
  ოენომაუსმა თავისი ბასრი და გრძელი ხმლებით კიდევ ერთი წისქვილი მოაწყო და უზარმაზარი დათვის კაპიტანს თავი მოჰკვეთა. იგი კასრივით შემოვიდა გემბანზე და სისხლს ასხამდა. და ახალგაზრდა პრინცი მღეროდა:
  სისხლი ისევ მდინარესავით მოედინებოდა,
  შენი მეტოქე საკმაოდ მკაცრია...
  მაგრამ ნუ გეშინია სატანის,
  და დააბრუნე ურჩხული სიბნელეში!
  . თავი No6.
  შვიდთავიანი დრაკონის ჰერცოგინია და, ამავდროულად, მაგიის აკადემიის დიდოსტატმა, ჩურჩულებდა და ჰკითხა:
  - შეიძლება თუ არა ზრდასრული მამაკაცის სიმაღლეზე ამოსვლა და ჰაერში ჩამოკიდება ერთი წუთით მაინც?
  დომინიკას გაეცინა და უპასუხა:
  შემიძლია, მაგრამ სხვანაირად შემიძლია
  ფეხშიშველი გაიქეცი ნამში...
  გოგონა ბაყაყივით ხტება -
  ეს ნიშნავს რაღაც განსხვავებულს, ვიდრე ყველა სხვა!
  დრაკონის ჰერცოგინიას პირი გაიღო და მისგან ცეცხლი აალდა. ალი გაიარა და ძალიან მტკივნეულად დაწვა ლამაზ გოგონას შიშველ, ვარდისფერ, ტერფებზე, ქუსლის მოხდენილი მრუდით.
  და დომინიკმა იყვირა, მაგრამ მაშინვე ყბა მაგრად მოეჭირა. და მკერდი ძლიერად აწითლდა. კარგად მოხვდა, ბუშტუკებიც კი მაშინვე გასკდა. თითქოს უძველესი ინკვიზიტორები აწამებდნენ.
  გოგონამ იღრიალა:
  შენთვის ჯერ კიდევ ლანსელოტი და მეფე არტურია !
  დრაკონის ჰერცოგინია იღრიალა:
  -ეს კიდევ ვინ არის , რომ მემუქრები?
  ნიმფა მარკიზამ უპასუხა:
  - ესენი არიან გმირები ადამიანის ფოლკლორიდან. ისინი აბსოლუტურად უსაფრთხოა თქვენთვის, თქვენო დიდო!
  ქალი დრაკონი იღრიალა:
  - ᲙᲐᲠᲒᲘ! ახლა თქვენ გაქვთ პრაქტიკული დავალება, განკურნეთ დამწვარი ფეხები. ეს ძალიან სასარგებლოა პრაქტიკაში და ცხოვრებაში არაერთხელ გამოდგება.
  დომინიკა, რომელიც ძალით იღიმებოდა, მღეროდა:
  - და ერთი, და ორი, და სამი და ხუთი!
  არ დავიღალე გამეორებით...
  იგივეს ამბობდა
  ეს საკმარისია შენთვის წყლის დაბინძურებისთვის!
  დიდოსტატმა დრაკონმა აღნიშნა:
  -და თავხედი გოგოა. იქნებ არა მხოლოდ ქუსლები შეწვა, არამედ ფეხის თითებიც მოიტეხოს?
  ნიმფა მარკიზმა შენიშნა:
  -მოთმინება გვჭირდება, ოჰ ჰერცოგინია. ალბათ ეს გოგო არის ჩვენი ერთადერთი შანსი ძლიერი სქესის გადასარჩენად. და დააბრუნეთ კაცები!
  ქალი დრაკონი იღრიალა:
  - ეს სისულელეა! დამხრჩვალი ჩალას აიღებს, შენ კი შიშველი ქუსლი ადამიანის გოგოს . მან არ გამოავლინა განსაკუთრებული შესაძლებლობები.
  ნიმფა მარკიზმა გააპროტესტა:
  "მან შეძლო ქვის აწევა თავისი ბრძანებით ყოველგვარი ჯადოქრობისა და შელოცვების გარეშე და ეს ბევრი ღირს!"
  მონსერატის ჰერცოგინიას გაეცინა და უპასუხა:
  - კი, ცნობილმა შუბლი აიტკინა. მართალია, ახლა კვალი არ არის. და ეს არ არის დამახასიათებელი ხალხისთვის.
  ვიზელმა დაადასტურა:
  - მაშინვე აშკარაა, რომ ის განსაკუთრებული და არჩეულია! და ეს მოითხოვს განსაკუთრებულ, გულწრფელ და დახვეწილ მიდგომას.
  დრაკონის ჰერცოგინია ერთდროულად შვიდი თავით დაუქნია:
  -დიახ, გულწრფელი და განსაკუთრებული მიდგომა... იქნებ, ქუსლები ენით მოვლილო, დიდი პატივისცემის ნიშნად!
  დომინიკამ დაიბნა და თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - არა, სჯობს ენა არ იხმარო! - და დაუმატა მან, მოულოდნელად სახე უფრო გაუტკბა. - მიუხედავად იმისა, რომ ენა უდავოდ სხეულის ყველაზე ძლიერი ნაწილია. მას შეუძლია მილიონობით ჯარის გადაადგილება!
  ნიმფა მარკიზმა შესთავაზა:
  - მიეცი მას მარტივი დავალება. მაგალითად, ნება მიეცით კატა აიძულოს მისკენ მიიწიოს და იღრინოს, შემდეგ კი უკან დაბრუნდეს!
  აქ ადრე ჩუმად მყოფი ქალი ტროლი მეწამულ კაბაში, ჯადოსნური ჯოხით ხელში, შეეწინააღმდეგა:
  -არა! ჩვენ არ დავუშვებთ მას კნუტის წამებას. ჯობია ჯადოსნური ჯოხებით მებრძოლო. ეს იქნება მართლაც სერიოზული გამოცდა და ეფექტური ტესტი!
  და მან სანდლების ქუსლი დაადო, საფირონებითა და მეწამული და იასამნისფერი ბრილიანტებით მოჭედილი.
  დრაკონის ჰერცოგინია უპასუხა:
  "დამწყები გოგოსთვის ძალიან რთულია დრაკონის აკადემიის ოსტატთან ბრძოლა." რთული იყო შენთან ბრძოლა, თუნდაც ეს უაღრესად გამოცდილი და გამოცდილი ლასკა!
  ქალმა ტროლმა გაიცინა და აღნიშნა:
  - მითუმეტეს! ამის შემდეგ კოშეი უკვდავსაც კი არ შეეშინდება მისი!
  შემდეგ დომინიკამ ამოიოხრა:
  - რა, კოშეი უკვდავი გყავს?
  დრაკონის ჰერცოგინიამ თავი დაუქნია:
  - რა თქმა უნდა, არის, თუმცა, ის შორს არის შორეულ სამეფოში. მაგრამ არის ეს საზიზღარი ბინძური ხრიკი !
  დარტყმულმა გოგონამ ღიმილით აღნიშნა:
  - ან იქნებ ჭირი გამოიწვია? მოკვლა ყველა მამრი და დაიპყრო შენი ქალი!
  დრაკონის ჰერცოგინია უპასუხა:
  - ძლივს! ათჯერ მეტი ქალი გვყავს , ვიდრე მამაკაცი. და ორკებსა და გობლინებს შორის, რომლებიც ქმნიან კოშჩეი უკვდავის არმიას, პირიქით, ათჯერ მეტი მამაკაცია, ვიდრე ქალი და ისინი ბევრად უფრო დიდი და ძლიერია. რატომ უნდა გაანადგუროს საკუთარი ქვეშევრდომები და ჯარი!
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - მაგრამ ჭირი თავად კოშჩეიზე არ მოქმედებს?
  ქალმა ტროელმა თავი დაუქნია:
  - დიახ, მასზე არც ერთი საბრძოლო მაგია არ მუშაობს. იარაღს არ იღებს. წყალბადის ბომბსაც კი არ შეუძლია მისი განადგურება. ასეთია არსი!
  დარტყმულმა გოგონამ აღნიშნა:
  - მაგრამ მას ალბათ სიკვდილი აქვს კვერცხში, ნემსის წვერზე!
  დრაკონის ჰერცოგინიამ ჭექა-ქუხილი ხმით უპასუხა:
  - არც ისე მარტივია! ასე ადვილი რომ ყოფილიყო კოშჩეის სიკვდილის პოვნა, მაშინ ის დიდი ხნის წინ ცოცხალი არ იქნებოდა. ასე რომ, ამდენი საუკუნეა, რომ...
  ნიმფა მარკიზმა უპასუხა მის ნაცვლად:
  - თქვენ ხალხნო ისევ ხეებზე ხტებოდით, მაგრამ მას უკვე თავისი ძალა ჰქონდა და ტახტზე დაჯდა. დაფიქრდი, როგორი არსებაა ეს!
  დომინიკამ აიღო და იმღერა:
  მაიმუნები სახეებს ქმნიან
  და ისხდნენ ტოტზე...
  მაინც უაზრო
  ჩვენი წინაპრები იყვნენ!
  ქალმა ტროლმა შენიშნა:
  - კოშჩეი, რა თქმა უნდა, ეჭვმიტანილია. და როდესაც ეპიდემია დაიწყო, ის, რა თქმა უნდა, პირველი იყო, ვინც ეჭვმიტანილია. ეს არის, გარკვეულწილად, ბოროტების ღერძის თავი. ასთავიანი მამრობითი დრაკონის მსგავსად , დრაკონთა შორის უდიდესი, იმპერატორის იმპერატორი და ბოროტი. მაგრამ ეს ურჩხულიც გაქვავდა და დაიმსხვრა. ოღონდ კოშეი სულ ცოტათი მაინც დადებდა! მეტიც, ჯინების მეფე იბლისზეც ეჭვობდნენ... ჯინები სულები არიან და გაქვავება არ შეუძლიათ.
  მაგრამ გენები რატომღაც მიიმალნენ. და თითქოს გაუჩინარდნენ!
  დომინიკამ საპასუხოდ მღეროდა:
  ჯინი ამოვარდა, არა, დამიჯერე, გოგოებს ძალა აქვთ,
  და გაუჩინარდა...
  და შემდეგ დრაკონმა გააპროტესტა სილამაზე ,
  გაიქეცი, გთხოვ!
  მარკიზ დე ლასკამ შენიშნა:
  - არსებობენ როგორც კეთილი, ასევე ბოროტი ჯინები. ისინი ძლიერები არიან, მაგრამ მათი შესაძლებლობები შეზღუდულია. მაგრამ თეორიულად, თუ ერთ-ერთმა მამრმა ან ქალმა ჯინების იმპერატორ იბლისს სთხოვა მამრობითი რასის განადგურება და შეძლებდა ყოვლისშემძლეობის რგოლის პოვნას, რომელიც ძალას მისცემდა ამ უდიდეს ძალას ჩვენს სამყაროში, მაშინ მას შეეძლო ამის გამოწვევა!
  დომინიკამ თავი დაუქნია:
  - ეს უკვე რაღაცაა! ჩვენ უნდა ვიპოვოთ ყოვლისშემძლეობის ბეჭედი. და მერე მოვაგვარებთ ყველაფერს.
  დედალ დრაკონს გაეცინა და მისი ხმა ჭექა-ქუხილივით იყო. და შემდეგ მან უპასუხა:
  - ერთი ბეჭედი ძალიან ძნელი საპოვნელია. ვინაიდან ის იძლევა ძალაუფლებას მთელ გალაქტიკასთან შედარებულ ტერიტორიაზე. უფრო მეტიც, თუ თქვენს სამყაროში გალაქტიკა თითქმის ცარიელია ვარსკვლავების იშვიათი განლაგების გამო, მაშინ აქ ის არის ტერიტორია, რომელიც დასახლებულია ტრილიონობით გონიერი არსებითა და მრავალი სამეფოებით. და როგორც ჩანს, ის ჯერ ვერავინ იპოვა, რადგან ჩვენი ზღაპრული სამყაროს იმპერატორი არ ყოფილა!
  დომინიკამ გაიცინა და ჰკითხა:
  - ღმერთი გყავს?
  მარკიზა-ნიმფამ უპასუხა:
  - არსებობს თუ არა ასეთი უზენაესი ღმერთი, შემოქმედი ყველა სამყაროში , თუ ის არ არსებობს, ჯერ არავინ იცის. თუნდაც კოშეი უკვდავი. მაგრამ არიან უფრო დაბალი რანგის ღმერთები . მაგრამ ისინი ისეთია, რომ ნაკლებად სარგებლობენ და უმჯობესია თავი შეიკავოთ. ზოგადად, სიტყვა ღმერთს ბევრი მნიშვნელობა აქვს. ასე რომ, უმაღლესი გენები ძალით ღმერთებს უტოლდებიან.
  ქალმა ტროლმა შენიშნა:
  - ჩვენც გვაქვს რელიგიები, მაგრამ ისინი ნაკლებად სარგებლობენ. როგორც შენია, სხვათა შორის. ახლა, როცა კორონავირუსი იყო , ეკლესიები მართლაც ცარიელი იყო და ლოცვა ვიღაცას ეხმარებოდა, ან საკმეველი იცავდა მათ ვირუსებისგან. რატომ ხართ ხალხნო ასეთი გულუბრყვილოები, რომ ფიქრობთ, რომ დაჩოქებით და დახრით შეგიძლიათ სანაცვლოდ რაღაც მათხოვოთ!
  დომინიკამ აგრესიულად უპასუხა:
  - მაგრამ მე საერთოდ არ მჯერა ღმერთისა და ღმერთების! და ეს არ მაინტერესებს. მაგრამ ადრე ელფების არ მჯეროდა და მათ ზღაპარად და ადამიანის გამოგონებად მივიჩნიე. - გოგონამ შიშველი ძირი ქვის ფილას დაარტყა და განაგრძო. - ახლა კი ვხედავ, რომ არსებობენ ელფები, დრაკონები, ტროლები, ნიმფები, რატომ არ გჯეროდეს ღმერთის და ანგელოზების? უფრო მეტიც, მრავალ მილიარდ ადამიანს სჯერა ყოვლისშემძლე, და თითქმის ექსკლუზიურად პატარა ბავშვებს, და არა ყველა მათგანს, სერიოზულად სჯერა დრაკონებისა და ელფების.
  მარკიზ ლასკას გაეცინა:
  - Მე ვიცი! ამ გოგონამ, როცა პატარა იყო, უყურებდა მულტფილმს დუნოს შესახებ და, ფაქტობრივად, ეზოში ჯადოსნური ჯოხის ძებნა დაიწყო. და მან შეამოწმა ყოველი ყლორტი. და სხვა ბავშვებმა იცინეს მას. სინამდვილეში, ჯერ კიდევ ადრეულ ასაკში ადამიანების უმეტესობას ესმის, რომ ჯადოსნური ჯოხები ზღაპრებია!
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - მაგრამ შენს სამყაროში არის ჯადოსნური ჯოხები!
  ქალმა ტროელმა თავი დაუქნია:
  - რა თქმა უნდა, არსებობს! და იმისათვის, რომ გადარჩე, თქვენ უნდა ისწავლოთ მათი გამოყენება !
  ქალი დრაკონი იღრიალა:
  - Ეხლა! მიეცით მას ჯადოსნური ჯოხი, ვნახოთ, რა შეუძლია ამ გოგოს, ძალიან მახვილ და თამამ ენას!
  დომინიკა მღეროდა:
  გთხოვ, არ გაგიკვირდეს
  თუ ჯადოქრობა მოხდა!
  თუ ეს მოხდება, თუ ჯადოქრობა ხდება!
  ლასკამ აღნიშნა:
  - კარგი, საყვარელი არაა? ასეთი ჯადოქარი!
  ქალმა ტროლმა თავისი ჯადოსნური ჯოხი უფრო მაგრად აიღო მარჯვენა ხელში და ააფრიალა. და ელვა დაარტყა დომინიკას. მაგრამ გოგონა-მსახიობმა ბოლო მომენტში გადახტომა მოახერხა და დარტყმა გაუშვა. ჩემს უკან მარმარილოს ფილა დნება და მოწევა დაიწყო.
  დრაკონის ჰერცოგინია წამოიძახა:
  - ფრთხილად, კობრა! თქვენ დააზიანებთ მთელ საფარს!
  ვიზელს გაეცინა და აღნიშნა:
  - ეს არის ჯადოსნური ჯოხის მეთოდი!
  ქალი ტროლი კობრა საპასუხოდ მღეროდა:
  - ბოროტო დედა, ჩემი მეთოდი მარტივია,
  არ მიყვარს კატის კუდის აწევა!
  დომინიკამ საპასუხოდ დაიღრიალა:
  ჩემს მოსწავლეებში არის კოშმარი,
  ერთი ნახტომი - ერთი დარტყმა!
  დრაკონის ჰერცოგინია შეაწყვეტინა:
  -აჰა, მისი ბუშტუკები უკვე გაქრა! ადამიანებში დაზიანება ასე სწრაფად არ ქრება. რა გოგოა !
  ნიმფა მარკიზმა დაადასტურა:
  - Ის არის! მე არ ვცდებოდი ამაში. რეგენერაცია ძალზე იშვიათია, ჯადოქრებისთვისაც კი, და მას ჯადოქრობით არ მკურნალობდნენ.
  დომინიკამ თვალი ჩაუკრა და დემონსტრაციულად დადგა ხელებზე. და მისი შიშველი ფეხები ჰაერში პროპელერის პირებივით ბზინავდა. გოგონამ აიღო და ენთუზიაზმით იმღერა თავისი ვერცხლისფერი ხმით:
  ჩვენ შევიმსუბუქეთ ჩვენი ნება ბრძოლებში,
  ძმაო, ისინი იბრძოდნენ სამშობლოსთვის.
  შორიდან ელფინიზმს ჰგავდა,
  ელფის ჯარისკაცი ორკლინში შევიდა!
  
  ჩვენი წინაპრები აჭედავდნენ ხმლებს,
  შემდეგ იარაღები მოქმედებდნენ...
  არყის ხეები ხსნიან ტოტებს,
  გოგოები ღვეზელებს აცხობენ!
  
  წარმატებულია ნებისმიერ ბრძოლაში ,
  მან იცის როგორ მიიღოს ყველაფერი გონებით.
  ხანდახან წმინდა ჯოჯოხეთი იწვის.
  მაგრამ ჩვენ დავამარცხებთ მოწინააღმდეგეს !
  
  ელფი იცავს დედამიწას,
  თავშესაფარს აძლევს ფეხშიშველს და შიშველს.
  ჩვენ დავასრულეთ ბრძოლა მაისში,
  ორკმახტს გააფთრებული მარცხი ელოდა!
  
  და მშენებლობისა და თესვის შემდეგ,
  მინდვრები ყვავის და ჭვავი დაწყობილია.
  თქვენ ხართ გმირები, გოგოები, ბაბუები,
  სანგრებში ყინვა და თოვლი იყო!
  
  ჩვენი მამაცი სამშობლოდან,
  მიიღეთ ღრმა მშვილდი.
  ფრიალებს ელფინიზმის ბანერები,
  ფიურერის ბანერები კი ჯართისთვისაა!
  
  საუკუნეები გაივლის ჩვენს ქვეშ ვარსკვლავებს,
  იმპერია გალაქტიკების გროვაა.
  არასოდეს არ არის გვიან დაბადება
  და დამარხეთ მტერი სივრცეში!
  
  მაგრამ მე მჯერა, რომ გონება მშვიდი იქნება,
  და ადამიანი ყველასთვის დედასავითაა,
  აქ უძველესი ოჯახი ხარობს,
  ბრწყინვალების ბრწყინვალება - მადლი!
  და გოგონა ძალიან ლამაზად მღერის, ის ისეთი მშვენიერი მსოფლიო დონის მომღერალია. ან კვაზიამქვეყნიური - რაც კიდევ უფრო სასაცილოა.
  დრაკონის ჰერცოგინია იღრიალა:
  - ზღაპრული! ან იქნებ უბრალოდ აიღე და გააკეთე...
  ქალმა ტროლმა კობრამ იკივლა:
  - ჯადოსნური ჯოხებით ბრძოლის დროა! და ყოველგვარი ბლაგვი ფრჩხილების გარეშე! მტერს ბოლომდე ვიბრძოლებთ!
  ნიმფა მარკიზმა დაიკივლა:
  -ნუ სულელი ხარ! რა მტერია შენთვის. ეს შეიძლება იყოს ჩვენი ბოლო შანსი გადავარჩინოთ და დავაბრუნოთ ძლიერი სქესი!
  დომინიკამ გაბრაზებით ჩაილაპარაკა:
  - მომეცი ჯადოსნური ჯოხი და მე ოპონენტს დავაგდებ ნარევს. მე ვარ ჰარი პოტერი კალთაში და არა დუნო!
  დრაკონის ჰერცოგინია დაიჩურჩულა:
  - ეს რა ბანდაა?
  ვიზელმა განმარტა:
  - ადამიანური ზღაპრების გმირები და ფოლკლორი ჰარი პოტერი არის ბიჭი, რომელიც სწავლობდა მაგიის აკადემიაში, ხოლო დუნო არის კომიკური მულტფილმი .
  კობრამ გაიცინა და კვერთხი აიქნია. პულსარი გაფრინდა და მოხვდა იქ, სადაც კინომსახიობი გოგონა იდგა. და ის, დომინიკა, ძალიან ოსტატურად გადახტა უკან, აციმციმდა ვარდისფერი ქუსლები, რომლებიც პრაქტიკულად მტვრისგან იყო თავისუფალი. და ცეცხლმა წაიღო მისი ცალი და მსუბუქად აკოცა.
  გოგონამ დაიყვირა:
  - ოჰ , გარყვნილო !
  და მან ხელი აიქნია. და უცებ ჯადოსნური ჯოხი, რომელიც ნიმფას ხელში ეჭირა, საშინელი ძალით შევარდა მის ხელისგულში.
  და დომინიკმა ძლიერად აიტაცა იგი, როგორც მოქნილი მაიმუნი. რის შემდეგაც მან საპასუხოდ პულსარი გაისროლა.
  გოგონა მსახიობი არ ჩურჩულებდა არანაირ შელოცვებს, არ ჩურჩულებდა, მან უბრალოდ ჯადოსნური არტეფაქტი ააფეთქა. და ცეცხლოვანი თრომბი გაფრინდა კობრასკენ. იგი ამას არ ელოდა და ჩამოაგდეს. მისი სანდლები, ნახევრად ფეხსაცმლის სტილში, რომელიც მხოლოდ ქუსლს ფარავდა, ზემოთ იძვროდა. და აშკარა იყო, რომ ქალი ტროლი მძიმედ დაშავდა. და მან გახანგრძლივებული კვნესა. და მან დაიწყო სროლა ჯადოსნური ჯოხიდან.
  და პულსრები ისე მიმოიფანტნენ, თითქოს ციდან სეტყვა ცვიოდა. მართლაც იყო დარტყმების გაცვლა.
  უფრო სწორედ, ერთი ძლიერი დარტყმა და დახრილი დარტყმების სერია აცდა მიზანს.
  პულსარი დრაკონის ჰერცოგინიასაც მოხვდა. მან უპასუხა იმით, რომ აიღო იგი და პირიდან ცეცხლი ამოიოხრა. და მისი შუქი არ იყო უვნებელი, მან მარკიზ ნიმფაც კი დაიჭირა.
  მან ასევე შეარხია ჯადოსნური ჯოხი და იღრიალა:
  - კმარა ბავშვებო! თქვენ ნამდვილად გადალახეთ ყველა ზღვარი.
  მაგრამ ორივე გოგონას არც უფიქრია დამშვიდება. დომინიკა, რომელიც გრძნობდა დემონურ ძალას საკუთარ თავში, დაარტყა თავისი ჯადოსნური ჯოხი და ერთი მეორის მიყოლებით ესროლა პულსარს. და მისი ბურთები ტროლის ქალ ოსტატს ფეხებში მოხვდა და სანდლები დაწვა.
  მან გაბრაზებული ყვიროდა:
  - ადამიანის ქათამი!
  ნიმფა მარკიზმა გააპროტესტა:
  -არა! ეს, სავარაუდოდ, ქალბატონი ქორია, ან სულაც კეიტი!
  დომინიკამ ისევ დაარტყა და ამჯერად მისი გააფთრებული ცეცხლის ცუნამის ტალღა მართლაც ალივით გაკეთებულ ჯოხს დაეჯახა.
  ხოლო ქალი ტროლი კობრა იღრინდება და ჯადოსნობას შეუზღუდავად გამოუშვებს. მაგრამ როგორც კი ცეცხლის სვეტი მაღლა აგდებს, სიტყვასიტყვით წვავს მის კაბას და ურტყამს მკერდზე.
  ქალ ტროლს სუნთქვა შეეკრა. და დომინიკამ უფრო შორს წაიყვანა და თავში მკვლელი პულსარი დაამატა. და ეს თითქოს ტვინში ჩამტყორცნა .
  კობრამ იღრიალა და ბოლოს გავიდა. შიშველი ფეხები დამწვარი და ბუშტუკები ჰქონდა. გოგონას აკვილინიანი ცხვირი ამღერეს და სცემეს.
  დრაკონის ჰერცოგინია გახარებულმა წამოიძახა:
  - Ვაუ! თქვენ გადააჭარბეთ ყველა მოლოდინს! გულწრფელად რომ გითხრათ, არ მეგონა, რომ თქვენ შეგეძლოთ ასეთი რამ - დაარტყით თავად კობრა!
  ნიმფა მარკიზამ თავი დაუქნია:
  - ის ჩვენი მთავარი და თითქმის ერთადერთი იმედია! და ის შეიძლება გამართლდეს. ნახეთ, რას აკეთებს ეს მოხატული ლამაზმანი!
  მართლაც, დომინიკამ აიღო და შიშველი, მოხდენილი ფეხი შეაძვრინა და მაროკოში მოპირკეთებული "თხა" უცებ აწითლდა და ირგვლივ შემოტრიალდა. თითქოს ჭეშმარიტად ცოცხალი და მოძრავი გახდა. და მართლა გადავხტეთ და ვიფლირტაოთ.
  დრაკონის ჰერცოგინიას სიცილი აუტყდა, შვიდი თავი დაუქნია და შენიშნა:
  - Ვაუ! როგორ აკეთებს ის ამას?
  დომინიკამ მხრები აიჩეჩა და აჩუქა:
  მართალი გითხრათ, არ ვიცი
  ყველაფერი აირია შუადღის სიცხეში...
  შელოცვებს თითქმის არასდროს ვკითხულობ.
  საერთოდ არ ვთამაშობ ქარის სულს!
  სამაგიეროდ, ყოველთვის მენატრები, სერ,
  წაიყვანე გოგონა შენთან ერთად!
  დრაკონის ჰერცოგინია იღრიალა:
  - დომინიკამ მიიღო! და მისი განსაკუთრებული ნიჭის გათვალისწინებით, ის ჩაირიცხება დრაკონის აკადემიის ელიტარულ განყოფილებაში. სადაც მას არა მხოლოდ სწავლის გადახდა არ მოუწევს, არამედ, პირიქით, გაზრდილი სტიპენდია!
  დომინიკა მაღლა ახტა, შემოტრიალდა და იმღერა:
  უკეთესი დომინიკა არ არსებობს
  ის დედამიწის ფერია...
  მზე ამოდის პლანეტაზე,
  და ირგვლივ ნულებია!
  ნიმფა მარკიზამ ტკბილი ღიმილით ჰკითხა:
  - რას მივიღებ ამისთვის?
  იყო პაუზა... დომინიკამ ამოიოხრა :
  - სიმპათიური ბიჭი უნდა იპოვო!
  დრაკონის ჰერცოგინიას გაეცინა და უპასუხა:
  - თუმცა , ახალ სტუდენტს აშკარად თავბრუ ეხვევა ძლიერი სიამაყისგან! ამიტომ, მე ვაწესებ სინანულს - ასი ფრთიანი აფორიზმის წარმოთქმა. და გააკეთეთ ეს დაუყოვნებლივ!
  დომინიკამ ღიმილით დაუქნია თავი:
  - გთხოვ! ტყუილად არ ვთამაშობდი ფილმებში და მშვენიერი მეხსიერება მაქვს!
  დრაკონის ჰერცოგინია დაიჩურჩულა:
  - Მოდი მალე! მეც მაქვს დროის ლიმიტი!
  დომინიკამ ღრმად ჩაისუნთქა და ავტომატის სისწრაფით ჩაიკრა:
  არავის სჭირდება მკვდარი ვირის ყურები, მაგრამ ცოცხალი მელას სმენა საჩუქარია მათთვის, ვისაც ვირები არ სჭირდება მიზნების მისაღწევად!
  მას შემდეგ რაც გონებაში ფეხსაცმელს დააყენებ, სამუდამოდ ფეხშიშველი დარჩები!
  ომი არის ჰაერი ფილტვებისთვის, მაგრამ მხოლოდ ორობით გაზში შერეული!
  თუ მტერს არ სურს დანებება და არ იცის როგორ წაგება, ჩვენ ვაიძულებთ მას გაიხადოს ტანსაცმელი და ვასწავლოთ როგორ გაიმარჯვოს!
  ცუდ ადამიანებს უყვართ შავი მაგია, კარგ არაადამიანებს უყვართ თეთრი მაგია!
  ომში მკვლელობა რთულია, ამაზრზენი აღქმაში, მაგრამ რა შესანიშნავია საბოლოოდ! ეს ნიშნავს, რომ ომს მოაქვს ჯანმრთელობა სულისთვის, სხეულის გამკვრივება და საფულის გაწმენდა!
  ხანდახან ომი დიდად ავსებს საფულეებს და პირდაპირ პროპორციულად დაღვრილი სისხლის სისრულესა და კორუმპირებული გულის სიცარიელეს!
  სამშობლოს წინაშე დავალიანება დაჯილდოვებულია თავდაუზოგავი ერთგულებით!
  ომი გამოცდის ჭკვიანებს, ამკაცრებს ძლიერებს, ართობს სულელებს ! -
  სიცილი არ არის სახალისო, სხვების ტირილი არ არის მოსაწყენი!
  კარგ მმართველს , როგორც ტკბილ თაფლს, ჯერ იგლეჯენ, შემდეგ გადააფურთხებენ !
  და ბოროტი ხელმწიფე, როგორც ჭიაყელა, ჯერ გაბრტყელდება და მერე გათელდება!
  დიახ, ოქრო რბილია, მაგრამ მისი გამოყენება მარტივად შეიძლება შეუღწევადი ფარის გასაყალბებლად!
  ხარისხი ყოველთვის აჭარბებს რაოდენობას - მარგალიტის ქერის ფაფის ოკეანეც კი არ არის დაბრკოლება ნაჯახისთვის!
  ბოროტება სავსეა ძალით, როცა სიკეთე სუსტდება შიშით!
  ხუმრობა კარგია, კოვზი კარგია სადილისთვის და დახმარება გაჭირვებაში!
  შეიძლება ერთხელ ან ორჯერ გაგიმართლოს - ოსტატობის გარეშე იღბალი ქრება!
  ვინც არ არის ლეო ტოლსტოი, ლიტერატურული მაწანწალაა!
  არ არის აუცილებელი ტოლსტოი დაიბადო, რომ ლიტერატურის მწოველი იყო!
  მოდით დავლიოთ იმისთვის, რომ მეტი ცოლი გვყავდეს, ვიდრე განქორწინების მიზეზი!
  ვნებამ უფრო მეტი მამაკაცი გაანადგურა, ვიდრე ქალის თანაგრძნობამ!
  ზუსტი თვალი, დახრილი ხელები, მტერი არ არის მონატრება - ახლომხედველი!
  ფილოსოფია სიცოცხლეს კი არ ახანგრძლივებს, მაგრამ ალამაზებს მას, აჭიმავს ფრაგმენტებს!
  მეთაური იმარჯვებს ოსტატობით, ჯალათი რიცხვებით, გენიოსი ხელოვნებით, პრეტენდენტი მოტყუებით!
  მაშ, დავლიოთ, რომ იმედი არ მოკვდეს და მხოლოდ ის მოკვდეს, ვინც ამას არ ამართლებს!
  იმედი ბოლოს კვდება ... და პირველები არიან ვინც არ ამართლებენ!
  ომში ლოგიკა ფარდობითი ცნებაა, როგორც შოკოლადი; სანამ ფილებით აღფრთოვანების დროც კი გექნებათ, ისინი უკვე თქვენს პირშია, სანამ დრო გექნებათ გადაყლაპოთ, ისინი გვერდულად გამოდიან!
  წარმატება ხანდახან სუნავს, მიღწევებს გვამის სუნი ასდის, მაგრამ ბედნიერებას არ შეუძლია სურდო!
  ღმერთი არის ყველაფრის ზედაპირზე და ეშმაკი არის მის დეტალებში!
  ცემა მაზოხისტისთვისაც კი უსიამოვნოა!
  ის, რაც ღმერთმა არ იცის, მხოლოდ კითხვაა, რომელზეც მან ვერ გასცა პასუხი!
  მაიმუნი ადამიანზე უკეთესია იმით, რომ ის შეიძლება იყოს მხოლოდ ცხოველი ფაქტიურად!
  ქადაგება, რომელსაც სიკეთისკენ არ მივყავართ, ნაჯახთან მიმავალ გზას ჰგავს!
  ნებისმიერი დოქტრინის აგება სახარების ტექსტებზე იგივეა, რაც ძმები გრიმების ზღაპრებიდან კვანტური მექანიკის შესწავლა!
  ძნელია იყო ღმერთი, მაგრამ ეშმაკად დარჩენა სრულიად აუტანელია!
  გონება ოთხჯერ აძლიერებს ძალას მაშინაც კი, თუ მტრების რაოდენობა გაორმაგდება!
  ცხოვრება სრული კომპრომისია არა ადამიანებთან, არამედ ბუნებასთან!
  შუბლი ზარის ფორმისაა , რაც ნიშნავს, რომ სილა მაგარია!
  სულელებისთვის , ბუნების კანონები არ არის დადგენილი გენიოსებისთვის!
  ენა ეძლევა ჭკვიანს , რათა დამალოს ფიქრები სულელურ და უაზრო რამეებზე!
  ვინც სევდიანში სასაცილოს ხედავს , ტრაგიკულად დაბრმავდება სერიოზული სიხარულისგან!
  - იჩქარე აუჩქარებლად - იჩქარე აუჩქარებლად! მიიღეთ A გაკვეთილიდან რთული მოქმედების ამოხსნით!
  გამარჯვებულებს არ აფასებენ ... თუმცა, ზოგჯერ მათ აფასებენ!
  - ადამიანური სისულელე ხალხისადმი მტრულად განწყობილი ღმერთების მოკავშირეა!
  ბეღელში კაცი კაცია, მაგრამ ღორი სასახლეშიც კი ღორზე მაღლა არ ადგება!
  არსებობს ორი უსასრულო რამ: სამყარო და ადამიანის გამომგონებლობა, თუმცა პირველი შედარებითია, მეორე კი აბსოლუტური!
  რა რუსს არ უყვარს სწრაფი ტარება და ჯანდაბა სწრაფი ფრენა!
  - ყველას არ უნდა ჯოჯოხეთში წასვლა, მაგრამ ეშმაკის შესაძლებლობის სურვილის გემო მხოლოდ რამდენიმეს შეუძლია!
  მაგრამ ცრემლით მორწყვის გარეშე, სიხარულის მოსავალს ვერ მოიმკი და მორწყვის გარეშე, მაშინ წარმატების დაფნა არ გაიზრდება!
  ღმერთი არის ყველაფერში, ან მის ზედაპირზე, ხოლო ეშმაკი არის ნივთების არარსებობაში, ან მატერიალური სიმცირის სიღრმეში!
  ვინც დრო დაუთმობს სიფრთხილეს, გადაარჩენს მარადისობას თავის დაკრძალვაზე!
  სიჩუმე ოქროა, სიტყვა ვერცხლი, მაგრამ იმდენი იღვრება ქალის პირიდან, რომ ბრილიანტიც კი დუნდება!
  დუმილი ოქროა და მჭევრმეტყველი ნაკადების ხანგრძლივი შენახვა არ დაჟანგდება!
  ოქრო კი ფასს კარგავს, თუ ჩუმად მიწაში ჩამარხავს!
  ხანდახან, ჩუმად დარჩენით, საფულეს უფრო მეტი ოქროთი აავსებთ, ვიდრე ხმამაღლა მათხოვრობით!
  ომი არასოდეს არის მოსაწყენი, ის შეიძლება იყოს რუტინული, მაგრამ მხოლოდ პირველ გასროლამდე!
  მშვიდობის დრო განმეორებადია და მხოლოდ ბრძოლაა ყოველთვის ინდივიდუალური!
  ომში, ისევე როგორც ჭადრაკში, არ შეიძლება შეცდომა დაუშვა, მაგრამ განსხვავება დროის მუდმივ წნევაშია!
  ომი მარადიული დროის უბედურებაა პირველ ნაბიჯამდეც კი!
  ჭადრაკში მოძრაობები რიგრიგობით ხდება, ომში კი რიგრიგობით!
  ომი ჭადრაკს ჰგავს, მხოლოდ წესების გარეშე და რეალურ დროში!
  ომში მარადიული დროის ნაკლებობაა, როცა მშვიდობა სუფევს, გართობის ნაკლებობაა!
  ომში ყველაზე საინტერესო ის არის, რომ ყველაფერი ყოველთვის სერიოზულია და ეს მხოლოდ საჩვენებლად არის კაპიტულაცია!
  შეიძლება მოჩვენებითად დანებდე, მაგრამ, სამწუხაროდ , შეგიძლია დანებდე მხოლოდ რეალურად!
  ვარჯიშის შრომა ანაზღაურდება ბრძოლის სიმარტივით! ვინც არ არის ზარმაცი, ის გახდება გმირი!
  არასოდეს არ არის გვიან სწავლა, თუ არ მოკვდები!
  გარდაცვლილსაც კი აქვს შურისძიების შანსი, თუ ის ათეისტი არ არის!
  გახდე ათეისტი ნიშნავს შეწყვიტო უკვდავი!
  თავით ფიქრობენ, მუცლით კი მოქმედებენ!
  ბოროტება ცხოვრობს არა გულებში, არამედ მუცელში!
  გული მხოლოდ დროდადრო ეგოისტურია, მაგრამ მუცელი ყოველთვის!
  მუცელი სხეულის ყველაზე საშინელი ნაწილია, მაგრამ ის გვაიძულებს ვიმუშაოთ!
  გულის გარეშე არ არსებობს ადამიანი, კუჭის გარეშე არ არსებობს ადამიანის სიხარბე!
  ისინი ამშვიდებენ გულს და ამშვიდებენ კუჭს!
  არ მაინტერესებს რა ღირს მანქანა, მთავარია სამშობლოს პრესტიჟს ფასი არ ჰქონდეს!
  თუ იესო გულში ცხოვრობს, მაშინ სატანა მუცელში ცხოვრობს!
  ცარიელი კუჭი გიბიძგებთ შეავსოთ თქვენი საფულე!
  ცარიელი თავი საფულეს აცლის!
  დიდი მუცელი არ არის დიდი ადამიანის ნიშანი, მაგრამ ეს მიუთითებს მცირე ნებისყოფაზე!
  ცარიელი კუჭი სულს სიმწარით ავსებს!
  ყველაზე მძიმე მუცელი ისაა, ვისი სიცარიელე უტვინო თავიდან მოდის!
  ქალი მგელივით იკვებება ფეხებით, მხოლოდ მაღალქუსლიანი!
  მომავალში ბევრი გვპირდება ოქროს მთებს, მაგრამ ბედნიერება ჯერ კიდევ ახლოსაა!
  წარმატებისთვის ყოველთვის ყველაფერი უნდა გაიღო !
  მიზანი შუქურას ჰგავს, თქვენ მისკენ იბრძვით, მაგრამ როცა მიაღწევთ, ხედავთ, რომ პრობლემები მხოლოდ გაიზარდა!
  სიგარეტი ყველაზე ეფექტური მკვლელია , განსაკუთრებით მომხმარებლის წინააღმდეგ! სიგარეტი ჩუმ თოფს ჰგავს, მაგრამ მოყვარულის ხელშიც კი მომაკვდინებელია!
  სიგარეტი ყველაზე საიმედო სნაიპერია, ის ყოველთვის კლავს!
  სიგარეტს მწარე გემო აქვს, მაგრამ კანფეტზე მეტად იზიდავს!
  გოგოს ჰგავს , მაგრამ მასთან განშორება გაცილებით მტკივნეულია!
  სიგარეტი, ყუმბარისგან განსხვავებით, სროლისას სიცოცხლეს ახანგრძლივებს!
  ომში მიზნისკენ მიმავალი უმოკლესი გზა შემოვლითი მანევრია, წმინდა სიმართლე კი ბოროტი მოტყუებაა!
  შემოვლითი მანევრი არის ყველაზე საიმედო გზა თქვენი მიზნისკენ გზის შესამცირებლად!
  ცხოვრება წითელია, მაგრამ ის ალისფერი სისხლით ტოვებს!
  ომში ცხოვრება ფასს კარგავს, მაგრამ აზრს იძენს !
  ომი , როგორც საქმრო, ექვემდებარება ღალატს, მაგრამ არ აძლევს მას გაჭიანურების საშუალებას!
  ომი არის ვნებიანი ქალი, რომელიც შთანთქავს მამაკაცის სხეულებს!
  ყველა ასაკი ექვემდებარება ომს, როგორც სიყვარული, მაგრამ ეს არ არის სასიამოვნო გატარება !
  ომი, როგორც კურტიზანი, ძვირი და ცვალებადია, მაგრამ ყოველთვის ტოვებს გმირულ მეხსიერებას!
  ომი სიზმარს არ ჰგავს, ძლიერი ემოციების გარეშე არ შეგიძლია!
  სამყარო მოსაწყენი და დასასვენებელია, ომი საინტერესო და ამაღელვებელია!
  ომი, ეს სისხლი და ოფლი, ანაყოფიერებს ნერგებს, რომლებიც შობენ ვაჟკაცობას!
  რაც არ უნდა საინტერესო იყოს ომის პროცესი, ყველას უნდა დასრულება!
  ომი არ არის წიგნი, თქვენ არ შეგიძლიათ მისი დახურვა, თქვენ არ შეგიძლიათ მისი დამალვა ბალიშის ქვეშ, შეგიძლიათ უბრალოდ გააბინძუროთ იგი!
  ომი რელიგიაა: ის მოითხოვს ფანატიზმს, დისციპლინას, უდავო მორჩილებას, მაგრამ მისი ღმერთები ყოველთვის მოკვდავები არიან!
  ომში, როგორც კაზინოში, რისკი მაღალია, მაგრამ მოგება ხანმოკლეა!
  ჯარისკაცი მოკვდავია, დიდება დავიწყებულია, ტროფები იწურება და მხოლოდ ახალი ხოცვა-ჟლეტის დაწყების მიზეზებია შეუქცევადი !
  ჩვენ სძულთ მკვლელს, თუ ის ფრონტზე ჯარისკაცი არ არის, ქურდს, თუ ის ბრძოლის ველზე მარაუდია, ორმაგად!
  ჯარისკაცი, ეს არის რაინდი, რომლის ჯავშანს აქვს გამბედაობა და პატივი! გენერალი ბარონი, რომლის გვირგვინი არის წინდახედულობა და გონიერება!
  ჯარისკაცი ამაყად ჟღერს, პირადი ჟღერს დამამცირებლად!
  შეტევაში პირველი შეიძლება მოკვდეს, მაგრამ უკანასკნელი მეხსიერებაში არ დარჩება!
  სჯობს იყო პირველი ნადავლის გაზიარებაში, ვიდრე შეტევაში!
  ომი, როგორც ქალი, მხოლოდ კაცებს აყრის დაურღვევლად!
  ქალი, ომისგან განსხვავებით, არ ჩქარობს მამაკაცის სიკვდილს!
  ომი, ქალებისგან განსხვავებით, არასოდეს კმაყოფილდება დანიშნულ მამაკაცთა რაოდენობით!
  ომი ყველაზე დაუოკებელი ქალია, ის ვერასოდეს აგროვებს მამაკაცებს და უარს არ იტყვის ქალზე!
  ქალებს არ უყვართ ჩხუბი, მაგრამ მამაკაცის მოკვლის სურვილი ტყვიაზე ბევრად უარესი არ არის!
  პატარა ტყვიამაც შეიძლება მოკლას კაცი, დიდი გულის ქალს შეუძლია გააბედნიეროს!
  დიდი გული ხშირად იწვევს მცირე ინტერესს!
  ომს ქალის სახე არ აქვს, მაგრამ კაცებს ცოლზე უკეთ სისხლს სდის!
  ომს არ მოაქვს სიხარული, მაგრამ აკმაყოფილებს აგრესიულ ინსტინქტებს!
  სიხარული ომში, მტრების ცხედრები მხოლოდ ფასშია!
  ომი მინდვრის ხვნაა: გვამებით განაყოფიერებულია, სისხლით რწყავს, მაგრამ გამარჯვებით გამოდის!
  გამარჯვება გვამებზე და სისხლზეა აღზრდილი , მაგრამ ის დიდებით ნაყოფს იძლევა!
  ომი კაციჭამია ყვავილს ჰგავს, კაშკაშა, ხორცისმჭამელი და ცუდი სუნით!
  ომი პროგრესის დედაა და სიზარმაცის დედინაცვალი!
  ომში კი ჯარისკაცის სიცოცხლე არ არის ღირებული, გენერლები კი დანაკარგია!
  თუ გინდა მშვიდობა, ჩანერგე შიში; თუ გინდა ომი, ჩაუნერგე სიცილი!
  სიცილი არ არის ცოდვა, თუ არ ხარ სასაცილო საქმე სამხედრო საქმეებში!
  ომი ცირკს ჰგავს, მხოლოდ გამარჯვებულს აქვს ბოლო სიცილი!
  ომში, როგორც ცირკში, მხოლოდ ეშმაკური, სერიოზული მკვლელი!
  მძიმე რეჟიმის პირობებში ერთიანობა უკეთესია, ვიდრე ქაოსი და დაუდევრობა რბილი რეჟიმის პირობებში!
  სიკვდილი კონვენციაა, ზიზღი აბსოლუტური !
  მეფე როგორი დიდიც არ უნდა იყოს, ისე წავა საფლავზე, როგორც მონადირე!
  პოლიტიკოსი ყოველთვის იტყუება, მხოლოდ ის კვდება რეალურად!
  უკვდავება რეალურია, სიკვდილი კი მოჩვენებითია!
  მეფეებს ყველაფერი შეუძლიათ, მაგრამ ვერც ერთს, ვერც ერთ მეფეს არ შეუძლია საფლავიდან დედამიწაზე გაქცევა!
  ყველას უნდა ლამაზად ცხოვრება, მაგრამ მხოლოდ რამდენიმე იღუპება ღირსეულად!
  სიკვდილი გვპირდება უბედურებას, თუ ის არ ანათებს მიღწევის სხივებს!
  ცხოვრება გართობის გარეშე არის სიყვარული ჰობის გარეშე!
  კარგია როცა სიყვარულია, უარესი როცა სისხლი იღვრება!
  სექსი ჩირაღდანს ჰგავს, მაგრამ შევსება უფრო ძვირია!
  თქვენ შეგიძლიათ იცხოვროთ სექსის გარეშე, მაგრამ არ შეგიძლიათ გამრავლება!
  რაც უფრო ცხელია სიყვარული, მით უფრო ძლიერი სისხლი მიედინება!
  ადამიანებს უნდათ სიყვარული, ცხოველებს - სექსი, გენიოსებს კი - გამოცხადება!
  ღორებიც კი წყვილდებიან, ესთეტებს უყვართ!
  სექსიც ზომიერებას მოითხოვს, რაც მეტი მით უკეთესი!
  სიყვარულში საზღვრები არ არსებობს, სექსში სიტყვები საკმარისია!
  ცეცხლის ქვეშ უფრო ადვილია, თუ შენს გულში ალია!
  სჯობს ცეცხლში დაწვა, ვიდრე კაენის სული გახდე!
  ომი ჯგუფური სექსია: ბევრი კვნესა და ყვირილი, მაგრამ ათასი ქალწულის სისხლიც არ იქნება!
  სექსი ომს ჰგავს, მაგრამ არც ისე ხანგრძლივი და რუტინული!
  ბრძოლა სიყვარულს ჰგავს, მაგრამ კვნესა არ არის წახალისებული!
  სექსი კარგია, რა თქმა უნდა, მაგრამ სისხლის ხველა ცუდია!
  ომი რთულია, მაგრამ დამცირება უფრო მძიმეა, ვიდრე ნებისმიერი სამხედრო ტვირთი!
  თუ გინდა იცხოვრო, ისწავლე ბრძოლა, თუ გინდა გადარჩენა, ისწავლე გამარჯვება!
  ომში, ყველა საშუალება კარგია, გარდა გაფუჭებისა!
  ყველას შეუძლია ბრძოლა, მაგრამ მხოლოდ ღირსეულს შეუძლია გაიმარჯვოს!
  ომი არ არის ფიქრის ადგილი, ის სავსეა დიდი სიგიჟით!
  სჯობს ბრძოლა, ვიდრე სამშობლოს ვაჭრობა!
  ომი არ არის ტკბილეული, მაგრამ ის სიხარულით გავსებს, როცა მას გადაყლაპავ!
  ბრძოლა არასოდეს მთავრდება, მხოლოდ ქვემეხის ღრიალი იკლებს!
  ტყვიამფრქვევი შეიძლება ჩაცხრას, ლულა შეიძლება ასკდეს, მაგრამ ბრძოლა არასოდეს შეწყდება!
  ომში ყველაზე საინტერესო არაპროგნოზირებადობაა, ბრძოლა რეალურად!
  რატომ დაეცა ფასები სტალინის დროს, რადგან ხალხის მტრები სიკვდილით დასაჯეს!
  ფულის გამო გაშიშვლება ჯობია, ვიდრე არაფრის გამო ჩაცმულობა!
  ფაქტიურად უფრო სასიამოვნოა ფეხშიშველი, ვიდრე ფიგურალურად ფეხსაცმლის ტარება!
  ომი ცირკს ჰგავს, მხოლოდ სიცილის ნაცვლად არის ცრემლები, არენა კი პლანეტის ზომისაა!
  მშვიდობა მინდა, ომი გამოდის, ომი მინდა, კაპიტულაცია!
  ომი, გარკვეულწილად, დედაა, შობს ნამდვილ ძმობას!
  ომი ბოროტებაა, მაგრამ კარგ ამხანაგებს შობს!
  გრძელი ხელები კარგია, თუ გონება არ არის მოკლე ჩართვა!
  ძალა იმარჯვებს და მხოლოდ პრაქტიკული გონება ანიჭებს გამარჯვების საჩუქრებს!
  ძალა და ინტელექტი, როგორც ცოლ-ქმარი, მხოლოდ წყვილებში შობს გამარჯვებას!
  ადამიანს, პირამიდისგან განსხვავებით, აქვს არაბრტყელი საყრდენი გამძლეობაში!
  პირამიდას ოთხი კუთხე აქვს, მაგრამ ბრტყელი ზედაპირი მას სტაბილურობას ანიჭებს!
  კარგი სიკვდილი სჯობს უაზრო ცხოვრებას!
  კარგია იყო ღმერთი ველურში, მაგრამ ცუდია იყო ეშმაკი ზონაში!
  მზე ნახევარ დღეში ჩადის, მაგრამ დიდება საუკუნეებს რჩება!
  დიდება ხანმოკლეა, გარდა ყველაფრისა!
  იცხოვრე სამუდამოდ, ისწავლე სამუდამოდ, მაგრამ ნუ ისწავლი თავიდან!
  დიდება შეიძლება იყოს ძალიან ნათელი, ოქროზე უფრო კაშკაშა, მაგრამ დროთა განმავლობაში უფრო მეტად ქრება!
  დიდება მზეს ჰგავს, მაგრამ ღამით არ ჩადის!
  არ არის ადვილი გახდე ცნობილი, თუნდაც ძალისხმევით, მაგრამ სიზარმაცე ადვილად იწვევს შერცხვენას!
  დიდება ცეცხლივითაა, თვალისთვის სასიამოვნო, მაგრამ მის მისაღებად ვიღაც უნდა დაწვა!
  კარგია დიდებაში ყოფნა , ცუდია ბუზებით გარშემორტყმული, რომლებიც დიდებას ეჭიდებიან!
  . თავი No7.
  გაღვიძების შემდეგ, ბიჭი პრინცი ოენომაუსი ისევ საჭეს მიაჯაჭვეს. მანამდე მას ნება დართეს გრილ ნაკადში დაიბანა და კბილები გაიხეხო. შემდეგ კი მოკრძალებული საუზმე.
  და განაგრძეთ მოძრაობა ბავშვის სხეულისა და მუდმივი მოძრაობით, რათა არ შეგაწუხოთ ქვის ჭირმა. ასეთია ძნელი ბედი აგვისტოს პიროვნებისა და დიდი ელფების იმპერიის მემკვიდრის.
  გადარჩენის ერთადერთი გზაა იყო ახალგაზრდა მონა და შრომა. ეს უზრუნველყოფს დროებით დაცვას გაქვავებისგან. აქ არის რამდენიმე შესაძლებლობა თქვენი არსებობის გასახანგრძლივებლად, მაგრამ ეს საკმაოდ არასასიამოვნო და მტკივნეულია.
  თუმცა, ბიჭი, რომელიც საჭეს ტრიალებს, იყენებს თავის მდიდარ ფანტაზიას წარმოსახვით სამყაროში ჩაძირვისთვის და ნებაყოფლობით-იძულებით ტყვეობაში მყოფი მხიარული ყოფის გასანათებლად.
  სალონში ბიჭი დაფრინავს პატარა, სამთავიან დრაკონზე. მას სურს იპოვნოს უცნობ ქვეყანაში, ჯერ არ იცის რა, მაგრამ რისი დაბრუნება შეუძლია ძლიერ სქესს და შეაჩეროს კაცების გადაშენება და გაქვავება.
  გველეშაპიც ჯერ კიდევ ბავშვია, ბიჭი კი არცთუ დიდი წლისაა და მხოლოდ შორტები და ზურგჩანთა აცვია საბრძოლო არსენალით, ქამარში კი მშვილდი, ორი ხმალი და წყვილი ხანჯალი.
  ოენომაუსი თავის ცხენზე დაფრინავს. მის გვერდით კი გოგონა მარგარიტა ზის პატარა დრაკონზე. მას მხოლოდ ტანკი აცვია, გარუჯული და შიშველ თითებზე ჯადოსნური ბეჭდები. ის წარმოადგენს ბრძოლას დარტყმა ადამიანთა სამყაროდან.
  გოგონა არ არის მარტივი. დედამიწაზე ის იყო პარტიზანი და დაზვერვის ოფიცერი დიდი სამამულო ომის დროს. და მისი გარდაცვალების შემდეგ, იგი გადავიდა მაგიის და მაგიის სამყაროში. და ის მასში ოთხმოცდასამ წელზე მეტია. დაამთავრა დრაკონის აკადემია და დაეუფლა ძლიერ ჯადოქრობას. მაგრამ ის ისევე გამოიყურება, როგორც მაშინ, როცა გერმანელებმა ჩამოახრჩვეს. რატომღაც ის არ იზრდება და ეს აწუხებს მარგარიტას. რამდენ ხანს შეიძლება იყო მარადიული შვილი?
  მართალია, ოენომაუსი ამბობს, რომ ის თავად იყო ზრდასრული ელფის პრინცი, მაგრამ გახდა მონა ბიჭი. და ასევე, ამიტომაც არის ამის გამო ნაწყენი. მართალია არა, ბავშვობა არც ისე ცუდია, მაგრამ როცა მონა ხარ...
  მაგრამ ახლა ის უკვე სხვა სამყაროშია, მონის ბორბალს კი არ ატრიალებს, არამედ დრაკონზე დაფრინავს. და მასთან ერთად იყო პარტიზანი გოგონა მარგარიტა, რომელიც ფეხშიშველი მიიყვანეს თოვლში სიკვდილით დასჯამდე. მანამდე კი მაწამებდნენ. მავთულხლართებით ზურგი მოჭრეს და ახალგაზრდა ჰეროინის ძირები ცეცხლზე გამოწვეს.
  ისინი ბუშტუკებითაა დაფარული და როცა ცივ თოვლს აბიჯებ, თითქმის სასიამოვნოა, რადგან დამწვარი ფეხების მტკივნეული ქავილი იკლებს. და პიონერის კისერზე იყო დაფა - "მე ვარ პარტიზანი". როცა ჩამოკიდებენ, ძლივს მტკივა, უბრალოდ ამაზრზენია კრაუტების და პოლიციელების ბედნიერი სახეების ყურება . აბა, გეშინოდეს, რა მოხდება, თუ მას ჯოჯოხეთი მოელის, როგორც პიონერი და მგზნებარე ათეისტი? სადაც სამუდამოდ შეგიწვავენ არა მარტო ქუსლებს, არამედ მთელ სხეულს.
  თუმცა, რატომ სჯერა მას ასეთი სისულელეების? თუმცა, სამწუხაროა სიკვდილი და დავიწყებაში წასვლა, ასე ცოტა რომ იცხოვრე.
  მაგრამ როდესაც მის ნაზ კისერზე მარყუჟი გამკაცრდა, გოგონამ დრაკონზე გაიღვიძა. და მის გვერდით იყო ანგელოზივით ლამაზი ნიმფა. მარგარიტა კი ფიქრობდა , რომ სამოთხე ჯერ კიდევ არსებობს. ასეთი განსაკუთრებული სამოთხეა პიონერი გმირებისთვის და ათეისტებისთვის.
  მაგრამ სინამდვილეში, ჯადოსნურ სამყაროში არის სიკეთე და ბოროტება და მისი პრობლემები. იგი სწრაფად განიკურნა ჭრილობებისა და დამწვრობისგან მაგიის გამოყენებით. და გოგონა შევიდა დრაკონის აკადემიაში, ყველაზე ახალგაზრდა კლასში. მაგრამ ის იყო ნიჭიერი, უნარიანი და სწრაფად შემსწავლელი.
  და მან აითვისა ძლიერი ჯადოსნური უნარები. ამიტომ, მიუხედავად მისი ბავშვური გარეგნობისა, იგი წავიდა პრინც ოენომაუსთან ერთად სპეციალური მისიით - ეპოვა რაღაც, რაც ძლიერი სქესის გადარჩენას დაეხმარებოდა. ყოველივე ამის შემდეგ, სამყარო მამაკაცების გარეშე მოკლებულია ჰარმონიასა და ინტერესს. და მშვენიერი სქესი მასში მოწყენილი და არასასიამოვნოა.
  მარგარიტამ ფრენისას შენიშნა:
  - ხანდახან მგონია, კაცები დაბრუნდებიან და მერე რა? ვის სჭირდება პატარა გოგო? როგორ მინდა გავიზარდო და გავხდე ზრდასრული!
  ენომაუსმა თავდაჯერებული ტონით უპასუხა:
  - თუ ჯადოქრობას შეუძლია მამაკაცის სიცოცხლე დააბრუნოს, მაშინ შესაძლებელია, რომ თქვენ ზრდასრული გახდეთ. უბრალოდ არ დაგავიწყდეთ, რომ ელფები, ნიმფები და დრიადები არ ბერდება და ეს მათი ბუნებრივი თვისებაა. მაგრამ ადამიანები ქალები, არა. ძლიერი მაგიაა საჭირო, რათა არ გადაიქცნენ მახინჯ, საზიზღარ და ხუჭუჭა მოხუც ქალებად. და მახინჯი მოხუცი ქალი იყო ბევრად უარესი, ვიდრე ლამაზი გოგო. რომ აღარაფერი ვთქვათ სიბერის დაავადებებზე, რომლებიც თავს ესხმიან ადამიანებს. თქვენ არ გაქვთ რაიმე სერიოზული მაგია დედამიწაზე და ალბათ თავად ხედავთ, რამდენად ამაზრზენი და ამაზრზენია სიბერე, განსაკუთრებით ქალებისთვის.
  მარგარიტამ თავი უარყოფითად გააქნია:
  - არა, არ მინდა მოხუცი ქალი ვიყო! ჯობია იყო ახალგაზრდა მონა, ვიდრე მოხუცი დედოფალი!
  ბიჭმა პრინცმა ჩაიცინა და აღნიშნა:
  - სამუდამოდ ახალგაზრდა იქნები, სამუდამოდ ფეხშიშველი!
  გოგონამ გაიცინა და შენიშნა:
  - ომამდე ქალაქელი გოგო ვიყავი. ლენინგრადში რატომღაც უხამსი იყო ფეხშიშველი სიარული და იქ კლიმატი არც თუ ისე თბილი იყო. ამიტომ, სოფელში რაღაცნაირად მრცხვენოდა მაწანწალა . მხოლოდ ოკუპაციის დროს, როცა ბავშვების სანდლები დახიეს და ძალიან გაუჭირდათ პატარა ზომის ფეხსაცმლის შოვნა, ვისწავლე მსგავსი რამ. და იცი, პირველ დღეებში მტკივნეულია და ცივა, მით უმეტეს, თუ არ მოძრაობ, მაგრამ მერე ეჩვევი და სასიამოვნოც კი არის. უფრო მეტიც, უკრაინაში ზაფხული ძალიან თბილი და ნაზია.
  ბიჭმა პრინცმა თავი დაუქნია:
  - დიახ! Მე მესმის. მაგრამ ნახეთ ვინ დაფრინავს!
  მართლაც , მათ წინ მოოქროვილი სტუპაში გამოწყობილი ქალბატონი გამოჩნდა. არა, არა ბაბა იაგა, არამედ სანახაობრივი ქერა ლამაზმანი, თუმცა ზედმეტი მაკიაჟით. და ანათებს მარგალიტის კბილებით. ცოცხის ნაცვლად კი სრულიად თანამედროვე ელექტრო მტვერსასრუტი აქვს. დიახ, ეს გასართობი ამბავია.
  მან ბავშვებს აკოცა და მღეროდა:
  სავსე ჭაღები, ციყვები,
  მურაბას დავზოგავ...
  ბოლოს და ბოლოს, ბიჭები და გოგოები
  ბოლოს და ბოლოს, ბიჭები და გოგოები...
  მე ნამდვილად, ნამდვილად, ძალიან მიყვარს!
  მარგარიტამ საპასუხოდ თავი დაუქნია და აღნიშნა:
  - დიახ, ეს არის თანამედროვეობა. ძველი სტუპა ახლებურად!
  როგორც ჩანს, მტვერსასრუტით ქერამ ეს გაიგო და შემობრუნდა, იმედგაცრუებულმა იღრიალა:
  - საიდან გაგიჩნდა აზრი, რომ სტუპა ძველია? დიახ, შენ თვითონ, შენს დედამიწაზე რომ დარჩე, უკვე მოხუცი ქალი იქნებოდი! და ძალიან მახინჯი , თუ არა კუბოში!
  მარგარიტა კვნესით დაეთანხმა:
  - Დიახ ეს სწორია! ალბათ, ძვლები საფლავში დაცურავდა, ან ისეთი მახინჯი გახდებოდა, რომ ამაზრზენი იყო ყურება.
  ენომაუსმა შენიშნა:
  - ადამიანები ღმერთს მოკლებული არსებები არიან. მათ მოკლებულია ის, რაც ელფებს აქვთ - მარადიული ახალგაზრდობა! და ძლიერი სქესის წარმომადგენლებმა ასევე უნდა გაიპარსონ წვერი. ბიჭები ამბობენ, რომ ეს ძალიან მტკივნეული და უსიამოვნოა!
  მტვერსასრუტით ქერამ აიღო და შეარხია. და მრავალფერადი ბუშტები აფრინდნენ ბავშვებისკენ, რომლებიც ახალგაზრდა დრაკონებზე ისხდნენ.
  საპასუხოდ, ბიჭებმა დრაკონებიდან ააფეთქეს და ბუშტები უკან გაფრინდნენ, საპასუხოდ ქერამ კვერთხი შეარხია. და ყველაფერი დაიწყო ტრიალი.
  ბუშტებმა მრგვალ ცეკვაში დაიწყეს ტრიალი, თითქოს დახვრიტეს. და ეს მშვენიერი იყო .
  გოგონამ აღნიშნა:
  - შენ არ ხარ ბაბა იაგა - ძვლის ფეხი,
  მაგარი ქერა კი ბედნიერების ნახევარია!
  მტვერსასრუტით მეომარმა გაბრაზებით შენიშნა:
  ბავშვები ისეთივე სულელები არიან, როგორც საცობები
  ბადეში გიყვანენ...
  ქვაბში ჩაგტვირთავ,
  ცეცხლს დავანთებ!
  და საპასუხოდ არის ისეთი მხიარული და მხიარული სიცილი. ეს ნამდვილად ქალია - ძალიან მაგარი.
  ბავშვები თავიანთ დრაკონებზე დატრიალდნენ და ბაბა იაგასკენ ახტნენ. გოგონამ ზურგჩანთიდან სრიალი ამოიღო და დაიყვირა:
  - გინდა მიიღო?
  ქერამ ჩაიცინა და პიონერ ჯადოქარს თავისი პულსარი დაარტყა. მან თავი აარიდა თავის დრაკონს. და საპასუხოდ ისიც ჯვრის ნიშანს დაგიწერს და როგორ დაგაგდებს .
  და ცეცხლოვანმა ქსელმა ჩაახლატა ახალგაზრდა ბაბა იაგა. ასე რომ, იგი აღმოჩნდა მასში მიბმული.
  ბიჭმა ოენომაიმ აღნიშნა:
  - აბა, აღიარე, რომელი ბავშვი მოიტაცე?
  პარტიზანმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - მართალია! ჩვენ ვიცით, რომ თქვენ გაქვთ ქვემეხის მსგავსი snout!
  ქერა იაგა ღრიალებდა და ტრიალებდა:
  -კი, წაგიყვან და...
  ლამაზმანი უსიტყვოდ შეირყა და ბადის გატეხვა სცადა. მაგრამ პიონერმა გმირმა გადალახა სლინგი და ესროლა იაგინას ჯადოსნური ენერგიით და ნიშნებით. როგორ დაიწყო ქერამ რხევა და ღრენა. და გოგონა მღეროდა:
  ჩვენ შთაგონებული ვიყავით რთულ დროს,
  ნებისყოფა ფოლადზე ძლიერი გახადა...
  იხსნა მსოფლიო ჭირისგან -
  ძვირფასო ამხანაგო სტალინ!
  
  სურათში გავზომე,
  უსასრულო სამყაროში...
  შენ გაგვიხსენი სწორი გზა,
  ალბათ ამაზე მიუთითებს!
  
  შოკი გამოვიყენე
  მაგია სოლცენიზმისგან...
  აი განრიგი:
  რომ ფაშიზმის უღელი დაეცემა!
  ელფმა ბიჭმა აღნიშნა:
  -როგორც ჩანს მაგარი ბიჭი იყო სტალინ! მაგრამ ის, ალბათ, როგორც ყველა ადამიანი დედამიწაზე, ასევე დაბერდა.
  გოგონამ ასევე ესროლა ბაბა იაგას ახალგაზრდა მოდიფიკაციაში და ჭიკჭიკებდა:
  ლენინი ჩემს გულში ცხოვრობს,
  სევდა რომ არ ვიცოდეთ...
  კოსმოსის კარი გაიღო -
  ჩვენს ზემოთ ვარსკვლავები ანათებდნენ!
  ქერა იაგა შეევედრა:
  - Საკმარისი! გამიშვი, მოითხოვე, ყველაფერს გავაკეთებ!
  მარგარიტამ ტვიტერში დაწერა:
  - გაათავისუფლეთ დატყვევებული ბავშვები! მაშინ იქნებ გაპატიოთ. რამდენი მათგანი ჩასვით თქვენს მტვერსასრუტში?
  ქერამ ჩაიჩურჩულა:
  - გამოგიშვებ! უბრალოდ ჯვრის ჯადოსნობას ნუ მაყრი!
  გოგონა შემობრუნდა. ცეცხლოვან ქსელს მოდურ ქალბატონთან ეძინა. და ის შემოტრიალდა . მარგარიტამ გააფრთხილა:
  - გაუშვით ყველა ბავშვი, მოტყუების გარეშე!
  ქერა საზეიმოდ დაარწმუნა:
  - სიტყვას ვაძლევ!
  და ჩართო მტვერსასრუტი. მისგან ბავშვების ფერმკრთალი ჩრდილები გადმოხტნენ. გამჭვირვალე, მოჩვენებებივით. მაგრამ მარგარიტამ თავისი ჯადოსნური ჯოხი ააფრიალა და ეს ჩრდილები ბიჭებად და გოგოებად იქცნენ. ეს უკანასკნელი სამჯერ მეტი იყო. მაგრამ მაინც , ოენომაი ბედნიერი იყო:
  - ამქვეყნად მაინც ძლიერი სქესი არსებობს. და თითქმის ყველა ჩვენი კაცი დაიღუპა!
  მარგარიტამ გაბრწყინებული ღიმილით შენიშნა:
  - არ ჩამოვიდა! და მადლობა ღმერთებს!
  ერთ-ერთი ბიჭი, ფეხშიშველი, მაგრამ მდიდრული, ოღონდ დახეული კამიზოლით, აფრინდა ოენომაიას და გააცნო თავი:
  - ვიკონტ დე ლაფერი! ვაიმე, რა ამაზრზენია მტვერსასრუტის შიგნით ყოფნა. და ამ რძალმა ასევე ამოიღო ჩემი ჩექმები, რომლებიც დამზადებული იყო ნამდვილი დრაკონის ტყავისგან.
  მარგარიტამ ღიმილით ჩაილაპარაკა:
  - მოდი, მოპარული დაუბრუნე ვიკონტს !
  ქერა იაგამ დაიყვირა:
  - Არ შემიძლია!
  ენომაუსმაც ამოიღო თავისი ჯადოსნური ჯოხი და შეანჯღრინა და იღრიალა:
  -და რატომ?
  მშვენიერი ჯადოქარი ღრიალებდა :
  - გავყიდე! ისინი ძალიან პრესტიჟულები იყვნენ. ერთმა უფლისწულმა მათში ნახევარი ტომარა ოქრო გადაიხადა!
  მარგარიტამ ჩაილაპარაკა:
  - კარგი, თეთრი ... ამისთვის ჩექმებს მოგართმევთ. ისინი ასევე მზადდება დრაკონის ტყავისგან და ვეფხვის კანიდანაც კი.
  ქერა იაგამ შენიშნა:
  - ძალიან დიდი იქნებიან ბიჭისთვის. და სამარცხვინო იქნებოდა ჩემი რანგის ჯადოქარი ფეხშიშველი გამოჩნდეს.
  მარგარიტამ გაიცინა და უპასუხა:
  "მე ასევე არ ვარ სუსტი ჯადოქარი, მაგრამ ყოველთვის ფეხშიშველი ვარ, თუნდაც ცივ სამყაროებში." და შენ ისეთი ქალბატონი ხარ. და მე დავარეგულირებ ბიჭის ზომას!
  პრინცი ოენომაუსი იღრიალა:
  - და დაიფიცე, რომ ბავშვებს არ მოიტაცებ. თორემ ღმერთების სასამართლოში მიგიყვანთ.
  ახალგაზრდა ბაბა იაგამ ჩაიბურტყუნა:
  - ცუდს არაფერს ვაკეთებ მათ. ეს მხოლოდ ბავშვების ენერგიაა, რაც საშუალებას მაძლევს სამუდამოდ ახალგაზრდა და ლამაზი ვიყო. ასე რომ, ისინი ცოცხლები არიან.
  მარგარიტამ სასტიკად იღრიალა:
  -გაახალგაზრდავების სხვა გზას იპოვი. ფაქტობრივად, დროა გასწავლოთ გაკვეთილი.
  და გოგონამ შელოცვა ჩაილაპარაკა. და როგორ გამოუშვა პულსარის ენერგიის ნაკადები მისი შიშველი თითებიდან და ჯადოსნური ჯოხის წვერიდან.
  და მათ ქერა დაარტყეს. უცებ შეკუმშვა და ზომაში შემცირდა. ახლა მათ წინ, მაღალი გოგოს ნაცვლად, ათი წლის არაუმეტეს შეშინებული გოგონა იდგა, გოჭებით და შიშველი ფეხებით. მან ჩასჩურჩულა:
  - Არ არის საჭიროება! კარგად ვიქნები! ნუ მატყობ!
  მარგარიტას ხელში ჩექმები ეჭირა. ხელისგულს ააფრიალა და ისინი ფეხშიშველი ბიჭის ვისკონტისკენ მიცურავდნენ, რომელიც სხვა გათავისუფლებულ ბავშვებთან ერთად თითქოს უწონად დადიოდა ჰაერში.
  კეთილშობილური ოჯახის ბიჭმა ჩექმები ჩაიცვა და მღეროდა:
  ბიჭის გარშემო ბევრი საფრთხეა,
  ზოგჯერ სამყარო ცივ ქვასავით ანათებს...
  თუმცა ჩვენი ბიჭი დივანიდან წამოდგა,
  იმიტომ რომ კეთილშობილი მებრძოლია, დამიჯერე!
  იაგა გოგონა დამშვიდდა და წაიჩურჩულა:
  - არ აპირებ ჩემ დარტყმას?
  მარგარიტამ მკაცრად თქვა:
  - თუ არ იქცევი აღმაშფოთებლად, მაშინ რატომ უნდა გაშალონ?
  ქერა გოგონა ჭიკჭიკებდა და ცრემლი ჩამოუგორდა ვარდისფერ ლოყაზე:
  "მე ახლა ბავშვი ვარ და სხვა ჯადოქრები პატივს არ მცემენ!"
  ერთ-ერთმა გათავისუფლებულმა გოგონამ განაცხადა:
  - ჩვენც ბავშვები ვართ და ამაზე არ ვტირივართ!
  ბიჭებმა და გოგოებმა იცინეს.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - უნდა გშია! იქნებ დაბლა ჩავიდეთ და იქ ვჭამოთ რამე?
  ბავშვები ხმაურობდნენ. ვიკონტმა დახედა და შენიშნა:
  - ჩვენს ქვემოთ არის გიგანტის ციხე და ის არაფრით ჯობია ბაბა იაგას. Ისე...
  ენომაუსმა წამოიძახა:
  - და გიგანტს შვილებიც ჰყავს ტყვეობაში. ჩვენ უნდა დავეხმაროთ მათ.
  მარგარიტამ გაიცინა და გოგონას იაგას შესთავაზა:
  - იქნებ ბავშვები ერთად წავიყვანოთ და გიგანტისგან გადავარჩინოთ? გააკეთე კარგი საქმე და მიგიღებენ სასწავლებლად ზღაპრულ აკადემიაში. იქ ისწავლით კეთილი საქმეების კეთებას!
  ჯადოქარი გოგონა მღეროდა:
  ვინც ხალხს ეხმარება
  ის კარგავს დროს...
  კარგი საქმეები -
  ვერ გახდები ცნობილი!
  მარგარიტამ გააპროტესტა:
  ყვავილის ფურცელი მყიფეა,
  თუ ის დიდი ხნის წინ იყო მოწყვეტილი...
  მიუხედავად იმისა, რომ სამყარო სასტიკია,
  სიკეთის კეთება მინდა!
  
  სიკეთე გაუკეთე ხალხს
  გააკეთე კარგი საქმეები...
  და ისინი ყვავილებივით აყვავდებიან,
  ლურჯი ყვავილები შუქზე!
  ბიჭმა პრინცმა უფრო სერიოზული ტონით აღნიშნა:
  - შენ კი ცდილობ სიკეთის კეთებას და ბოროტების წინააღმდეგ ბრძოლას და მჯერა, რომ მოგეწონება!
  გოგონამ იაგამ მუშტები შეკრა და თქვა:
  - კარგი, ვეცდები. ერთი და იგივე, ბოროტ ჯადოქრებს უკან დასაბრუნებელი გზა არ აქვთ - ისინი გაგიცინებენ და დაგიჭერენ ! მე გადავიმზადებ, როგორც კარგი ფერია!
  მარგარიტამ გაიცინა და იმღერა:
  ყველას, ვისაც აქვს ინტელექტი მსოფლიოში,
  ყოველთვის უნდა ვიყოთ მეგობრები...
  ისე რომ ეს არ მოხდეს როგორც გადასაღებ დარბაზში -
  ინტელექტუალური თამაში არ გახდა!
  ბიჭი პრინცი ჭიკჭიკებდა:
  - კარგი, ჩავიდეთ გიგანტთან!
  ურდო , თითქმის მთლიანად ფეხშიშველი და გახეხილი, გამხდარი და ფერმკრთალი, მაგრამ ენერგიული და აღელვებული, გამოვარდა ციდან.
  მარგარიტა და ოენომაი დაეშვნენ დრაკონებზე, ხოლო იაგა, რომელიც გოგონა გახდა, ნაღმტყორცნებზე. და მტვერსასრუტი მასთან დარჩა, თუმცა ბავშვების ხელებისთვის ძალიან დიდი ჩანდა.
  ეს ის გუნდია, რომელიც მიწაზე დაეშვა. არაფერია გიგანტის უზარმაზარ ციხესიმაგრეში კოშკებით, რომელთაგან დიდი თავის ქალა გამოსული . მაგრამ შესასვლელს აკონტროლებენ ჩონჩხები, პლუს ორკების მთელი რაზმი.
  ბავშვები დაეშვნენ. საბრძოლველად მზად იყვნენ. იაგა გოგონამ დააჭირა მტვერსასრუტის ღილაკს და მისგან ამოვარდა ხმლები, შუბები, ხანჯლები და რამდენიმე ავტომატიც კი. ბავშვების დაბნეული მზერის დანახვისას მან აუხსნა:
  - მტვერსასრუტით მოვკიდე ხელი. ცოცხზე ბევრად უკეთესია. და მასში იარაღის მთელი კოლექცია.
  მარგარიტამ შეარხია ჯადოსნური ჯოხი და შიშველი ფეხები, მაგრამ ჯადოსნური ბეჭდებით მორთული და დაიყვირა:
  - ახლა მე მოვიყვან შელოცვას, რომელიც შენს იარაღს განსაკუთრებულ, სასწაულ ძალას მისცემს.
  და ჯადოქარმა გოგონამ თქვა:
  - აბრა , კაბრა , კოდაბრა ! - და ენერგიის ნაკადები გამოფრინდა მისი ჯადოსნური ჯოხი და ჯადოსნური რგოლები. და იარაღმა, რომელიც ბაბა იაგამ ბავშვებს მისცა, ნათება დაიწყო.
  ოენომაიმ, როგორც უფრო გამოცდილმა მებრძოლმა, აიღო მოკლე, მსუბუქი ტყვიამფრქვევი, რომელიც ისროდა თხელი ნემსებით. ბიჭმა წვნიანი ტუჩები მოილოკა და მღეროდა:
  - კარგი უნდა იყოს ავტომატით,
  დაარტყი გააფთრებული ფოლადივით...
  ეს სისხლი ჩანჩქერივით არ მიედინებოდა,
  და სამოთხე მეფობდა სამყაროში!
  ბავშვებმა ერთიანად წამოიძახეს და იარაღი ასწიეს:
  ჯალათი არის მზაკვარი და სასტიკი,
  ხალხი კედელთან არის მიბმული...
  მაგრამ მე მჯერა, ჩვენი ქარიშხლიანი ყლორტი,
  მაგრამ მე მჯერა, რომ მზის ნაკადი -
  განდევნე ციხის დუნდულის სიბნელე!
  ასე რომ, ბავშვების რაზმი, შეიარაღებული ჯადოსნური არსენალით, შევარდა შეტევაზე. ბიჭების და კიდევ უფრო მრავალრიცხოვანი გოგოების პატარა, შიშველი ქუსლები ციმციმებდა. მათ არ ეშინოდათ მონსტრების, თუმცა ბეწვიანი, სუნიანი , ამაზრზენი ორკების მთელი პოლკი მათ უახლოვდებოდა .
  ოენომაიმ, რომელიც დრაკონზე მფრინავდა, მტერს ავტომატიდან ცეცხლი გაუხსნა. ორკების თმიან სხეულებს პატარა ნემსები ხვრიტეს, შემდეგ კი მოხდა სასწაული: ისინი გადაიქცნენ დიდ შოკოლადის ფილებად და თაფლის ფუნთუშებად.
  მარგარიტამ მტერსაც წიხლებით დაარტყა ფეხის შიშველი თითები და ჯადოსნური ბეჭდები. ასე რომ, ხმლებიანი ორკები, რომლებიც თავს დაესხნენ, მაშინვე გადაიქცნენ ყველანაირი გემრიელი ნივთი, მათ შორის შოკოლადით დაფარული ტკბილეული და შიგნით ჩიტის რძით. ეს მართლაც გემრიელია. და ჩიზქეიქები და დონატები ყაყაჩოს თესლით და დარიჩინით.
  და პარტიზანი გოგონას ჯადოსნური ჯოხი ფრიალებს და ქმნის ზღაპრულ ნივთებს.
  ასე რომ, ბავშვები ორკებთან ბრძოლაში შევიდნენ. პირველ რიგში, ვიკონტი. მისი ტანსაცმელი, მას შემდეგ რაც ბიჭმა ჩექმები ჩაიცვა, სულ ახალი გახდა, თითქოს სულ ახალი. და იბრძოდა არა მარტო მახვილით მარჯვენა ხელში, არამედ ეჭირა ხმალი მარცხენაში.
  და დანის შეხებით მოხდა ზღაპრული გარდაქმნები. ახლა ორკის ნაცვლად შთამბეჭდავი ზომის ღვეზელი ქიშმიშით გამოჩნდა. და ხმლის დარტყმისგან შოკოლადის ჩიზქეიქი გამოჩნდა. და სხვა ბიჭები ბრძოლაში.
  ერთი გოგონა, როგორც ჩანს, უფრო განვითარებული ქვეყნიდან, შიშველი ფეხები ბალახზე დაეყრდნო და ტყვიამფრქვევიდან იწერა. რა წარმოშობს სხვადასხვა სახის ზღაპრულ გარდაქმნებს. და ორკიდან გამოვიდა დიდი, ჩაყრილი ძეხვი, შემდეგ კი ინდაური სოუსით. და რა სხვა გემრიელი კერძები არ გამოჩნდა.
  და სურნელოვანი ქოქოსის კექსი, რომელიც წარმოიშვა პირების შეხებით. და ასევე შესანიშნავი ნაყინი.
  პარტიზანმა გოგონამ მარგარიტამ საბრძოლო ექსტაზში დაიწყო სიმღერა;
  ჩვენ ვართ პიონერები, კომუნიზმის შვილები,
  ვისაც ქვეყნის ამაღლება უნდა...
  ჰიტლერი სასტიკად პასუხს აგებს თავის ბრაზზე,
  დავამსხვრევთ, დამიჯერეთ, სატანა!
  
  ღვთის წინაშე ფიცი დავდეთ,
  და ლენინმა გული მისცა ახალგაზრდებს ...
  ოჰ, მკაცრად ნუ განსჯი პიონერებს,
  ყოვლისშემძლე მათ მეტი ძალა მისცა!
  
  წინ ფეხშიშველი წავედით ბიჭებო,
  მათ სურდათ ბრძოლა, შეენარჩუნებინათ სამშობლო...
  ბიჭებიც და გოგონებიც ნაკვერჩხლებით ჩვენთვის არიან,
  და ჩვენი ერთგულება ძლიერი ჯავშანია!
  
  ბრძოლები მძვინვარებდა მოსკოვის მახლობლად,
  ტანკები იწვოდა, ასფალტი დნებოდა...
  ჩვენ ვიხილავთ კომუნიზმს, მე მჯერა, რომ ჩვენ მივეცით,
  და ფაშისტი შეგიძლიათ ხმლით ამოიყვანოთ!
  
  არ დამიჯეროთ, ხალხო, ჰიტლერი არ არის ყოვლისშემძლე,
  მიუხედავად იმისა, რომ ფიურერის იდეა ცოცხლობს...
  და ჩვენ ძლიერად ვურტყამთ ფაშისტებს,
  მოდით წავიდეთ ჩვენს დიდ მოგზაურობაზე!
  
  ჩვენ არ გვეშინია რუსეთის მტრების,
  ჩვენ გვიყვარს ჩვენი მშობლიური სსრკ...
  შენ არ ხარ რაინდი ჯამბაზის სულით,
  მაგალითი მივცეთ ღვთის სასუფეველს!
  
  ჰიტლერმა არ იცის, მას სასტიკად სცემენ,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჯოჯოხეთის ძალა მძვინვარებს მასში...
  და პარაზიტული კრაუტები მოდიან,
  რომელიც მშვიდობას ცეცხლით ავსებს!
  
  რუსების სიდიადე თამაშით გამარჯვებაა,
  მიუხედავად იმისა, რომ ამის უკან უზარმაზარი სამუშაო დგას...
  გამარჯვება მოვა, მჯერა, აყვავებულ მაისში,
  და ფიურერი მთლიანად კაპუტი იქნება!
  
  ეს არის ჩვენი რწმენა, კომუნიზმის ძალა,
  დაე, სსრკ სამუდამოდ აყვავდეს ...
  ჩვენ დავამარცხებთ, იცით, ფაშიზმის უღელს,
  ასე გახდა რუსეთი არმიად!
  
  სტალინგრადში ფრიცები სცემეს,
  მათ იცნეს ჩვენი ძლიერი მუშტი...
  და ჩვენ მივეცით მაგარი საჩუქრები,
  და მათ დიქტატორს ნიკელი მისცეს!
  
  ჩემი ქვეყანა, მშვენიერი რუსეთი,
  მასში, არქტიკაში, ვაშლის ხეები ყვავის...
  სვაროგი და სტალინი მესია არიან,
  ნაცისტები რუს მებრძოლებს გარბიან!
  
  აი რა ლამაზია სამყარო,
  როცა მასზე კომუნიზმი ანათებს...
  და განსაცდელები იქნება აღზრდისთვის,
  ფრენა მხოლოდ ზემოთ და არც ერთი წამით ქვემოთ!
  
  ზამთარი ველური წითელი ტირილით ავიღეთ ,
  მათ თეთრგვარდიას ხერხემალი დაამტვრიეს...
  კომუნიზმის რუსეთის მტრები სცემეს,
  ლანჩისთვის ჯერ კიდევ გვაქვს თასები!
  
  სტალინს ძალიან მაგრად ვუჭერდით,
  გოგოები ფეხშიშველი ნებისმიერ ყინვაში...
  შენ გახდი, დამიჯერე, ძლიერი ადამიანი,
  და პიონერი გაიზარდა და გახდა რაინდი!
  
  არა, რუსეთი არასოდეს გატყდება,
  უკვდავი ლენინი გვიჩვენებს გზას...
  ჩვენ არ გვეშინია პრიალა ცეცხლის,
  რუსები კი კომუნიზმს ვერ აშორებენ!
  
  
  ჩვენი დედის რუსეთის სახელით,
  გავაერთიანოთ გულები ერთ გვირგვინში...
  ჰური, გოგოებმა ხმამაღლა შესძახეს,
  დიდი ოცნება ახდება!
  
  დიახ, ჩვენი რწმენაა ყოველთვის ვიყოთ ჩვენს მამებთან,
  და თუ შეგიძლია შენს წინაპრებს გადააჭარბო...
  ჩვენ სამუდამოდ ვიქნებით გაბედულად,
  მიუხედავად იმისა, რომ ის გამოიყურება არაუმეტეს ოცისა!
  
  მერწმუნეთ, ჩვენ გვიყვარს ჩვენი სამშობლო,
  ჩვენ გვინდა მარადიული ბედნიერება...
  ლუციფერი, დამიჯერე, არ გაგვანადგურებს,
  მოვა ზაფხული - სიცივე გაქრება!
  
  ყველაფერი ძალიან დიდებულად აყვავდება რუსეთში,
  თითქოს უბედურება გაქრა სამყაროდან...
  მე მჯერა, რომ კომუნიზმის ეპოქა მოვა,
  სიმდიდრე და სიხარული იქნება სამუდამოდ!
  
  მეცნიერება გააცოცხლებს ბრძოლებში დაღუპულებს,
  ადამიანებს სამუდამოდ ეყოლებათ ახალგაზრდობა...
  და ადამიანი ჰგავს ყოვლისშემძლეს,
  ბოროტმოქმედი გაქრება, ვიცი, მარადისობაში!
  
  მოკლედ, ბედნიერება ყველასთვის ანათებს სამყაროში ,
  მსოფლიოს ყველა ადამიანი ერთ ოჯახს ჰგავს...
  ბავშვები იცინიან და თამაშობენ სამოთხეში,
  სიმღერით შემიყვარებ!
  ასე იმღერა და ბავშვებმა ორკები რაღაც უჩვეულოდ გემრიელად და მადისაღმძვრელად აქციეს ჯადოსნური იარაღით. მაგრამ მაშინაც კი, როდესაც ჯადოქარმა გოგონამ ენერგია გამოუშვა მტვერსასრუტიდან, გამოჩნდა ჭიქები თევზით, გვერდითი კერძები და გედები გემრიელი ქერქით , რომლებშიც გადაიქცნენ დაუნდობელი ორკები. და ძალიან ლამაზი იყო.
  აქ გობლინის ორკის მეთაური, რომელიც მოექცა კარგი მაგიის დარტყმას, გადაიქცა აყვავებულ სურნელოვან ნამცხვრად, დაფარული ვარდებით, კრემის სიმინდის ყვავილებით და დაშაქრული ხილით.
  და ამდენმა სხვადასხვა გემრიელმა ნივთმა წარმოშვა ჯადოსნური იარაღი უდანაშაულო ბავშვების ხელში.
  მაგრამ ორკების შემდეგ ბრძოლაში ჩონჩხებიც შევიდნენ. უზარმაზარი და საშინელი. ხესავით მოძრაობდნენ. ბავშვები ხმლებითა და საბრალოებით დაესხნენ თავს და ხანჯლები დაუშინეს. და ოენომაი დრაკონისგან და ფეხაკრეფით გოგონა ტყვიამფრქვევიდან ესროდნენ ჩონჩხებს.
  მარგარიტამ ჯადოქრობაც გამოიყენა და მარგალიტისფერი კბილები გამოაჩინა. და მან გააკეთა კონკრეტული სასწაულები. და მისმა ჯადოქრობამ ჩონჩხები აქცია ოქროს ღვინის ჭიქებად, სავსე ფერადი ნაყინით და მდიდრულად მორთული ნამცხვრებით.
  და ბიჭების, მათ შორის ვიკონტ დე ლაფერის, ხმლების დარტყმისგან, წარმოიშვა ყველანაირი გემრიელი და მადისაღმძვრელი რამ. და ასეთი არომატი გავრცელდა მთელ ციხეზე. უბრალოდ სასწაულების სასწაული.
  ერთ-ერთი უზარმაზარი ჩონჩხიდან ნამცხვრების მთელი მთა ამოვიდა. და ეს ნამცხვრები ცისარტყელას ყველა ფერით ანათებდა სხვადასხვა კრემებიდან.
  დიახ, აქ ისეთი გემრიელი, ძალიან მადისაღმძვრელი რამ იყო. ზოგიერთი საშიში შავი ჩონჩხი გახდა კოლოსალური ზომის ლოლიპოტები.
  და მშიერი ბავშვები ვერ გაუძლეს გემრიელ კერძებს. მარგარიტამ ააფეთქა გონგი და დაიყვირა:
  მუცელი ჩვენი მთავარი მტერია,
  ქმედებებში გვაგდებენ, დამიჯერეთ ...
  როცა ბიჭი ღვეზელებს ხედავს,
  მას უბიძგებენ კუჭების საძაგელ მოპარვას!
  
  ასე რომ პატარავ ნუ ჩქარობ
  მოვა დრო და მაინც შეჭამ...
  და ნუ შესცოდავთ ღვთის წინაშე, ძვირფასო,
  წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენ გადაიქცევით ცეცხლსასროლი იარაღით!
  ენომაუსმა აუხსნა ბავშვებს:
  - სანამ კანიბალი გიგანტი არ დამარცხდება, საჭმლის ჭამა საშიშია. მთავარი ბოროტმოქმედი უნდა ჩამოაგდეს!
  გაისმა ხმამაღალი ჭექა-ქუხილი და თავიდან გიგანტური ჩრდილი გაჩნდა, რომელიც მინდვრის ნახევარს ფარავდა, ყველანაირი ნამცხვრებითა და კერძებით სავსე. შემდეგ კი თავად რქიანი გიგანტი. მას ჰქონდა სპერმის ვეშაპის პირი და კლანჭიანი ფეხები. და იმდენად მაღალი , რომ უფრო მაღალია ვიდრე უკვე უზარმაზარი ციხე კოშკებითა და ჩონჩხებით.
  ბავშვები შიშისგან აყმუვლებდნენ და კანიბალი ავაზაკი მაშინვე გაიზარდა ზომაში.
  მარგარიტამ ღიმილით უთხრა:
  - Არ შეგეშინდეს! ის დიდია მხოლოდ მაშინ, როცა მისი გეშინია!
  ენომაუსმა გაბრაზებით წამოიძახა:
  შენ შეიძლება მშიშარა არ ხარ, მაგრამ სულელი ხარ და ჩვენ ნახატები ვნახეთ!
  ჯადოქარმა გოგონამ იაგამ აჩუქა:
  - ძვირფასო, ძვირფასო ოგრე,
  გსურთ გემრიელი ტკბილეული...
  ან დარტყმის მაგია,
  ისევ უფასოდ მიიღებთ!
  მარგარიტამ დაიყვირა:
  - ბავშვებო, იყვირეთ ერთიანად: თქვენი არ გვეშინია! აბა, შევიკრიბოთ.
  მაგრამ ბიჭებს გაუჭირდათ ასეთი საშინელების წინ თავმოყრა . გოგონამ გაქცევა დაიწყო, მისი პატარა მრგვალი ქუსლები. უფრო გაბედულმა ვისკონტ დე ლაფერმა და რამდენიმე ბიჭმა დაიწყეს მათი შეკავება. აშკარა იყო, რომ ბიჭები შიშისგან ფერმკრთალი იყვნენ. შემდეგ კი მარგარიტამ იმღერა, გამბედაობის მისაცემად, საბრძოლო სიმღერა ომიდან;
  ჩვენ გოგოები ვართ სსრკ-ს ქვეყნიდან,
  რომელიც არის ჩირაღდანი მთელი მსოფლიოსთვის...
  მოდით ვაჩვენოთ, თქვენ იცით, სიდიადე მაგალითი,
  აი, საგმირო საქმეები მღერიან!
  
  გოგონები დაიბადნენ წითელი დროშის ქვეშ ,
  და ფეხშიშველები მირბიან ყინვას...
  ქალიშვილები და ვაჟები იბრძვიან რუსეთისთვის,
  ზოგჯერ პატარძალი ბიჭს ვარდს აძლევს!
  
  სამყაროზე იქნება წითელი დროშა,
  ბრწყინავს ისე კაშკაშა, როგორც ჩირაღდანის ალი...
  ყოველივე ამის შემდეგ, თქვენ იცით, გმირულად, ჩვენ გვაქვს საქანელა,
  და ჩვენი ბანერი წითელივით ანათებს!
  
  არ დაიჯერო, დაწყევლილი ფაშისტი არ გაივლის,
  და რუსული სული არასოდეს ქრება...
  გამარჯვებები გაუთავებელ ანგარიშს გახსნის,
  მოდით მივესალმოთ ნებისმიერს!
  
  რუსეთი მშვენიერი ქვეყანაა,
  თქვენ კომუნიზმი აჩუქეთ ხალხს...
  სამუდამოდ გაცემული ღმერთმა გულუხვად ,
  სამშობლოსთვის, ბედნიერებისთვის და თავისუფლებისთვის!
  
  მტერი ვერ შეძლებს სამშობლოს დამარცხებას,
  და რაც არ უნდა სასტიკი და მზაკვრული იყო...
  ჩვენი უძლეველი რუსული დათვი,
  რუსი ჯარისკაცი ძალიან დიდებულია თავისი გამარჯვებით!
  
  მშვენიერი საბჭოთა ქვეყანა,
  მასში შემავალი გოგოები ამაყობენ, რომ ლამაზები არიან...
  ის სამუდამოდ მოგვეცა დაბადებით,
  და კომსომოლის წევრები ვიყოთ სამართლიანები!
  
  ჩვენ ვიბრძვით მოსკოვის გარეუბანში,
  ქარბუქი, თოვლები და გოგოები ფეხშიშველები არიან...
  ჩვენ არ დავთმობთ ჩვენს სამშობლოს სატანას,
  ჩვენი ნაკვერჩხლებიც კი ზუსტად ისვრიან!
  
  ასე რომ, გაბრაზებულები გოგოებს სურთ ბრძოლა,
  და შიშველი ქუსლით აფეთქებენ პაკეტს ...
  ფაშისტია, უბრალოდ მაგრად გამოიყურება,
  სინამდვილეში, უბრალოდ ბოროტი კაენი!
  
  მტრები ვერ დაამარცხებენ გოგოებს,
  ასეთი ვარსკვლავის ქვეშ დაიბადნენ...
  ჩვენი უძლეველი მონსტრი დათვია,
  ვინ გახადა სამშობლო ცოლად!
  
  ჩვენ რუსი გოგოები კარგები ვართ,
  ჩვენ არ გვეშინია წამებისა და ყინვის...
  და ჩვენ მოვიგერიებთ, დამიჯერეთ, ბოროტი ურდოს შეტევას,
  მტერი დოზისგან გაგიჟდება !
  
  მათ შეძლეს მოსკოვიდან მტრის განდევნა,
  მიუხედავად იმისა, რომ ის სავსეა უზარმაზარი ძალით...
  ჩვენ გოგოები ძალიან ვამაყობთ საკუთარი თავით,
  ოპონენტები ყველა გაქრება მათ საფლავებში!
  
  არ დაიჯერო, მტრები ვერ დაამარცხებენ რუსეთს,
  ვინაიდან ყველა რაინდი საფენებიდან მოდის...
  მონადირე აშკარად გადაიქცა თამაშად,
  და მოწინააღმდეგე მაინც მხოლოდ ბავშვია!
  
  მაგრამ რუსული სული, დიდი, გჯეროდეს სულის,
  იცით, მასში ფარული ძალებია ...
  მტერი მთლიანად განადგურდება,
  რაინდები ხომ უძლეველნი არიან ბრძოლაში!
  
  თავი დაანებეთ ეჭვებს , გოგოებო ,
  ჩვენ ყველაზე მამაცები ვართ მსოფლიოში...
  მოდით, სატანის ლაშქარი ჩავყაროთ ჯოჯოხეთში,
  მოდით, ყველა მოწინააღმდეგე ტუალეტში ჩავდოთ!
  
  წმინდა ომი დასრულდება
  მშვიდობა და დილა მოვა პლანეტაზე...
  ის სამუდამოდ მზესთანაა, იცით, მოცემული,
  შეიძლება ზაფხული სამუდამოდ იყოს!
  
  და კომუნიზმი მარადიულ დიდებაში ,
  ლენინი და დიდი სტალინი ჩვენთან არიან...
  სისხლიან კინოში მხოლოდ ახლაა ფაშიზმი,
  და ჩვენი ნება, მერწმუნეთ, ფოლადზე ძლიერია!
  
  ჩემი რუსეთი საუკუნეების განმავლობაში მართავს,
  და ბედნიერება მიანიჭა მთელ სამყაროს...
  გჭირდება ფოლადის მუშტის ძალა,
  და გაბედული, მაგრამ გონივრული გზით!
  თავიდან მარგარიტა მარტო მღეროდა, მაგრამ შემდეგ ენომაიმ, გოგონამ იაგამ, ვისკონტ დე ლაფერმა და სხვა ბავშვებმა აიღეს სიმღერა. და ეს უკვე ძლიერი, სრული ხმით გუნდი იყო, საიდანაც ყველაფერი შეირყა. და უზარმაზარმა, ნამდვილმა გიგანტმა დაიწყო ზომების შემცირება. ის აღარ გამოიყურებოდა ისეთი მაგარი და მუქარით. და რქები უფრო პატარა გახდა და კლანჭები უფრო პატარა გახდა. Ვაუ...
  გოგონა იაგამ სიცილით მღეროდა:
  კარგად გააკეთე, კარგად გააკეთე, შეგიძლია იამაყო მისით -
  შვიდს ერთის არ ეშინია!
  ბავშვებმა ერთხმად წამოიძახეს და შიშველ ფეხებს აჭიანურებდნენ:
  ჩვენ არ გვეშინია შენი ოგრა,
  ბავშვის ფეხის ქვეშ გაგაბიჯებენ...
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ არ ვართ საკმარისად ძველი მეომრები,
  იაგას ქვეშ ვიყავით !
  ეს ბავშვები არიან, სულითაც და სახითაც ასე ლამაზები. და ისინი გიგანტებივით იბრძვიან. თუმცა ახლა კანიბალი გიგანტი მორალურად უნდა დასრულდეს. და ბავშვებმა დაიწყეს ცეკვა.
  გოგონამ იაგამ აიღო მტვერსასრუტი და მიუთითა ყაჩაღზე და დაიწყო რაღაცის ჩურჩული.
  ერთ-ერთმა ბიჭმა კოკრის ფორმის დიდი ლოლი დაასხა , რომელიც ჩონჩხად გადაიქცა და გოგონამ ნაყინი აიღო.
  ბავშვები გიგანტს დაემუქრნენ:
  -შენც დაგემართება!
  და ის ფაქტიურად შეირყა. ის კიდევ უფრო შემცირდა. და ცისარტყელას ყველა ფერში ნაყინით ოქროს ჭიქები კიდევ უფრო კაშკაშა და ლამაზად იწყებდნენ ბრწყინავს.
  პიონერმა გმირმა მარგარიტამ კვლავ გაბრაზებით იმღერა, ომის პატრიოტული სიმღერა, ხოლო დანარჩენი ბავშვები გუნდში შეასრულეს:
  მე შევუერთდი კომსომოლს თამაშის დროს,
  ლამაზი ოცნების გოგო...
  მე მეგონა სამყარო მარადიული მაისი იქნებოდა,
  ყოველი დღე გაზაფხულის დაბადებაა!
  
  მაგრამ რატომღაც არ გამოვიდა,
  რატომღაც ვერ შემიყვარდება ...
  აბა, მითხარით, ბიჭებო, ჩემს წყალობაზე,
  ცხოვრება ძალიან ძლიერი ნიჩაბია!
  
  უცებ ომი ატყდა,
  და მოვარდა სიკვდილის ქარიშხალი...
  და ჩემს გოგოებს აქვთ ძლიერი სხეული,
  შეგიძლიათ ერთბაშად თავდასხმის ქვეშ მოხვდეთ!
  
  დამიჯერე, არ მინდა დანებება,
  იბრძოლე სამშობლოსთვის ბოლომდე...
  ყუმბარებს ძლიერ ზურგჩანთაში ვატარებთ,
  სტალინმა შეცვალა მამა გულებში!
  
  რუსეთის დიდი მეომრები.
  ჩვენ შეგვიძლია დავიცვათ მშვიდობა და წესრიგი...
  ცის ვარსკვლავებმა მორწყეს ხავერდი,
  და მონადირე გადაიქცა თამაშად!
  
  მე, ფეხშიშველი გოგო, ვიბრძვი
  სავსე ...
  იქნება, ვიცი, ადგილი ამ სამოთხეში,
  სისხლზე ბედნიერებას ვერ ააშენებ!
  
  სამშობლოს დიდი მეომრები,
  ჩვენ მტკიცედ ვიბრძოლებთ მოსკოვთან...
  შემდეგ კი ოცნება კომუნიზმის დროს,
  ქვესკნელის წინააღმდეგ სატანასთან ერთად!
  
  მამაცი რუსი ბიჭები,
  რომ ბოლომდე პატიოსნად იბრძვიან...
  ისვრიან ავტომატით,
  თუ გჭირდება ოქროს გვირგვინი!
  
  ტყვიაც ვერ შეგვაჩერებს
  იესო დიდი ღმერთი აღდგა...
  მტაცებელი დრაკონის დღეები დასრულდა,
  ციდან კიდევ უფრო ნათელი გახდა!
  
  მიყვარხარ, ძვირფასო ლადა,
  უმაღლესი ღმერთი სვაროგი იქნება დიდებაში ...
  ჩვენ უნდა ვიბრძოლოთ რუსეთისთვის,
  საუკეთესო თეთრი ღმერთი ჩვენთანაა!
  
  ნუ დააჩოქებთ რუსებს,
  ჩვენი ხორცი, მერწმუნეთ, ვერ დაიმორჩილება...
  სტალინი და დიდი ლენინი ჩვენთან არიან,
  თქვენც უნდა ჩააბაროთ ეს გამოცდა!
  
  სამშობლოს ტკივილიც ჩვენს გულებშია,
  ჩვენ გვჯერა მისი სიდიადე...
  ჩვენ სწრაფად ვაღებთ კოსმოსის კარს,
  ეს იქნება ძალიან ტკბილი ცხოვრება!
  
  ჩვენ ფეხშიშველი ლამაზი გოგოები ვართ ,
  ჩვენ ისე სწრაფად დავრბივართ თოვლის ნაკადულებში...
  ჩვენ არ გვჭირდება ეს მწარე არაყი,
  ქერუბიმმა ფრთები გაშალა!
  
  ჩვენ გოგოები დავდგებით სამშობლოსათვის,
  და ჩვენ ვუპასუხებთ ბოროტ კრაუტებს, არა,
  ჯოჯოხეთური კაენი განადგურდება,
  და გამარჯობა ქრისტე მაცხოვარს!
  
  იქნება ეპოქა - უკეთესი არ შეიძლება იყოს,
  მკვდრები სამუდამოდ აღდგებიან...
  სამყარო გახდება ნამდვილი სამოთხე,
  ყველას ოცნება ახდება!
  მარგარიტა ცოტათი მოწყენილი იყო - ის უკვე ას წელზე მეტია და ჯერ კიდევ გოგოა. და ალბათ ის სამუდამოდ ბავშვად დარჩება.
  მაგრამ დანარჩენმა ბავშვებმა გაიხარეს და აღფრთოვანდნენ ამ სიმღერით.
  და საშინელი კანიბალი გიგანტი კიდევ უფრო პატარა გახდა და უფრო შეშინებულ გობლინს ჰგავდა, ვიდრე ურჩხულს.
  ნაყინისა და ნამცხვრის ნაჭრები დაფრინავდნენ. ბავშვები იცინოდნენ და ენა გამოართვეს. ეს ძალიან კომიკურად გამოიყურებოდა. და მხიარული ბიჭები განაგრძობდნენ სახეების გაღებას.
  გოგონამ იაგამ ტუჩები მოიფშვნიტა და აკოცა:
  ბავშვებმა უნდა გაიცინონ
  ბავშვებმა უნდა გაიცინონ -
  და როგორ ცხოვრობენ გმირები!
  და როგორ ცხოვრობენ გმირები!
  და ბაბა იაგამ მტვერსასრუტი მიუთითა სხვა ორკებსა და გობლინებზე, რომლებიც ციხიდან ხტებოდნენ. და ენომაიმ და გოგონამ დაიწყეს მათზე სროლა ავტომატებით. მათ ეს მშვენივრად გააკეთეს . და ისევ იყო ჭიქები ნათელი ნაყინით, ქიშმიშის რულონები, კრემის ნამცხვრები, სიმინდის ფანტელები, ბამბის ტკბილეული და სხვა . ყველაფერს ისეთი კარგი სუნი ასდიოდა და ძალიან მადისაღმძვრელი ჩანდა.
  მეომარი ბავშვები კი იცინოდნენ და აჩვენეს თავიანთი ბასრი, თეთრი კბილები, მგლის ლეკვების მსგავსი.
  რა საოცარი და უნიკალური ჩანდა ეს აქცია.
  და მარგარიტა ორკებსა და ჩონჩხებს ელვისებურად დაარტყა , აგრძელებდა მათ მშვენიერ ტრანსფორმაციას.
  რის შემდეგაც პიონერმა გოგონამ კვლავ იმღერა პატრიოტული და ამაღლებული სიმღერა, ხოლო გუნდში დანარჩენმა ბავშვებმა აიღეს მისი მხიარული და მხიარული სიმღერა:
  სატანა არ დაგვამარცხებს,
  ჩემი სამშობლო, ყველაზე ლამაზი მსოფლიოში,
  ულამაზესი ქვეყანა ცნობილია...
  მოზრდილები და ბავშვები მასში ბედნიერები იქნებიან!
  
  დაე, მასში მშვენივრად იყვავილონ ხეობის შროშანები,
  და ქერუბიმები უკრავენ ღირსეულ ჰიმნს...
  ფიურერი იქნება კაპუტი,
  რუსები უძლეველნი არიან ბრძოლებში!
  
  კომსომოლის წევრები ფეხშიშველი დარბიან,
  შიშველი ქუსლებით აჭიანურებენ თოვლს...
  ჰიტლერ შენ უბრალოდ მაგრად გამოიყურები
  ტანკით გადაგაქცევ!
  
  შეგვიძლია დავამარცხოთ ნაცისტები?
  როგორც ყოველთვის ფეხშიშველები ვართ გოგოებო...
  ჩვენი ყველაზე საშინელი რაინდი დათვია,
  ავტომატით მოკლავს ყველას!
  
  არა, გოგოები უკვე ძალიან მაგრები ვართ,
  ჩვენ სიტყვასიტყვით ვწყვეტთ ყველა მტერს...
  ჩვენი კლანჭები, კბილები, მუშტები...
  ჩვენ ავაშენებთ ადგილს საოცარ სამოთხეში!
  
  მჯერა მაგარი კომუნიზმი იქნება
  რჩევების ქვეყანა, დამიჯერეთ, ყვავის მასში...
  და სავალალო ნაციზმი გაქრება,
  მჯერა, რომ შენი საქმეები განდიდდება!
  
  რეგიონი ველურად აყვავდება, მჯერა,
  გამარჯვებიდან ისევ გამარჯვებას ვუბრუნდებით...
  ნიკოლაიმ დაამარცხა იაპონელები,
  სამურაი პასუხს აგებს სისასტიკეზე!
  
  ჩვენ თავს არ მივცემთ დახრის უფლებას,
  ერთი დარტყმით დავამარცხოთ ჩვენი მტრები...
  დაე, მონადირე იქცეს თამაშად,
  ტყუილად არ გავანადგურეთ ვერმახტი!
  
  
  დამიჯერეთ, ჩვენთვის ადვილი არ არის დანებება,
  რუსებმა ყოველთვის იცოდნენ როგორ იბრძოლონ...
  ფოლადით გავამკაცრეთ ,
  ფიურერი კლოუნის იმიჯი გახდება!
  
  აი როგორია ჩემი სამშობლო,
  მასში რუსული აკორდეონი უკრავს...
  ყველა ერი მეგობრული ოჯახია,
  აბელი იმარჯვებს და არა კაენი!
  
  მალე სსრკ დიდება იქნება ,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენი მტერი სასტიკი და მოღალატეა...
  ჩვენ მაგალითს მივცემთ ვაჟკაცობას,
  რუსული სული განდიდდება ბრძოლებში!
  ბოლო ფრაზაზე პიონერმა გოგონამ აიღო და გაათავისუფლა ელვა ჯადოსნური ჯოხიდან, ხოლო შიშველი თითებიდან პულსრები ჯადოსნური ბეჭდებითა და ქვებით. ბოლოს დაფარეს ლოკოკინავით შეკუმშული გიგანტი. ეს ერთი მთლიანად დაფარული იყო ცეცხლოვანი ნათებით. მერე ისევ აანთო. ორკები და ჩონჩხები საბოლოოდ გადაიქცნენ ყველა სახის შესანიშნავ დელიკატესად. ასე გემრიელი და შემწვარი, სხვადასხვა სახის ლორებიდან, ფიტულებიდან და ბატებიდან, ნამცხვრებით, ნამცხვრებით, კარამელებით და ნაყინის ჭიქებით დამთავრებული.
  ბავშვებს უხაროდათ და ხტუნავდნენ. ისინი ძალიან ბედნიერები და ბედნიერები ჩანდნენ.
  აქ, საშინელი და მკაცრი კანიბალი გიგანტის ადგილას, სინათლე გაიფანტა. გამოჩნდა შორტებში გამოწყობილი გამხდარი, ქერათმიანი ბიჭი, დაახლოებით შვიდი წლის. ასეთი უწყინარი და ტკბილი ბავშვი საშინელი ურჩხულის ნაცვლად. მან თვალები დაახამხამა და დაიყვირა:
  -არ დამარტყა!
  მარგარიტამ დაიყვირა:
  -ნუ გეშინია! ჩვენ არ შეგეხებით. ახლა შეგიძლია დაიწყო შენი ცხოვრება ნულიდან და სკოლაში წახვიდე!
  ბიჭმა და ყოფილმა კანიბალმა ატირდნენ:
  როგორი სასკოლო ცხოვრებაა ეს?
  გამოცდა ყოველდღე ...
  დამატება, გაყოფა,
  გამრავლების ცხრილი!
  კანიბალი გიგანტის ციხე ჩვენს თვალწინ გარდაიქმნა. თავის ქალას ნაცვლად გუმბათებზე ზღაპრული სილამაზის ყვავილები აყვავდა. თავად გუმბათები კი ოქროთი ანათებდა. და ყველაფერი ისეთი ბრწყინვალე, ცქრიალა, კაშკაშა გახდა, ციხის კედლები ყვავილებით იყო დაფარული. და სისხლის ნაცვლად შადრევნებმა ალმასის ნაკადულებმა დაიწყეს დინება, ღრუბლები გაიფანტა და ოთხი მზე ერთდროულად ანათებდა.
  გათავისუფლებულმა ბავშვებმა კი მხიარული სიცილით დაიწყეს გაქცევა ციხიდან. გაფითრებულები, გახეხილი, ფეხშიშველი, ისინი მაინც ბედნიერები იყვნენ.
  ბიჭებმა და გოგოებმა უგემრიელესი კერძები შეძლეს და კოქტეილების და წვენის კასრები სწორედ ბალახის ქვეშ გამოჩნდა .
  გოგონა იაგა ნაღმტყორცნებით მიფრინდა ყოფილ კანიბალ გიგანტთან და ბიჭს ნაყინი გადასცა. მან გადაყლაპა და გაიღიმა:
  - გემრიელია!
  და შეშინებულმა დაამატა:
  - მაპატიეთ ბავშვებო! მრცხვენია რომ შეგჭამე. რა ამაზრზენია ეს!
  უფრო და უფრო მეტი ბავშვი გარბოდა გარეთ. მათ შორის, ვინც ადრე ჭამდა კანიბალს. უწყინარმა ბიჭმა თვალი დახუჭა და მღეროდა კიდეც;
  აბა, სასწაული არაა, ზღაპარი არაა,
  ყველაფერი ასე გახდა, დამიჯერე, მშვენიერი!
  არა, სჯობს ჩვენთვის სიკეთე გავაკეთოთ -
  და ბოროტება გაქრება უდროობაში!
  დიახ , ეს იყო გამარჯვება. მართალია, ერთ-ერთმა ბიჭმა, ძალზე დაკუნთული ტანით და შორტებით, ამრეკლავ ზედაპირს დახედა და დაიყვირა:
  - სად წავიდა ჩემი გმირული სიმაღლე?
  ენომაუსმა ჰკითხა:
  -და შენ ვინ ხარ?
  ძალიან გამოკვეთილი კუნთების მქონე ბიჭმა უპასუხა:
  - ნიკიტიჩ.
  და მისი ბავშვური სახე დაბნელდა და ჩურჩულებდა:
  - დიდი გმირი ვიყავი და ახლა შორტებში ფეხშიშველი ბიჭი ვარ , ვის ვჭირდები ასე?
  ყოფილმა კანიბალმა თქვა:
  - ერთად წავიდეთ სკოლაში!
  დობრინიამ გაბრაზებულმა იღრიალა და ისე ძლიერად დაარტყა შიშველ ბიჭურ ფეხს, რომ ქვა გაიყო:
  - კარგი, ჯანდაბა სკოლა! მე მეგონა დაქანცული ვიყავი !
  მარგარიტამ კვნესით უპასუხა:
  - Გავიგე!
  ბიჭმა დობრინიამ იღრიალა:
  - Რა გაიგე! ახლა ჩემი ცოლი მიმატოვებს! ვის ვჭირდები მე ასეთი ცბიერი ბავშვი !
  ენომაუსმა ღიმილით უპასუხა:
  - ცხოვრებაში ყველაზე მთავარი სულია. ზომას არ აქვს მნიშვნელობა!
  დობრინიამ გააპროტესტა:
  -არა! შენ ჩემს ცოლს არ იცნობ. ერთხელ მან ისე ძლიერად მოიძრო ქუსლი, რომ ბულბულის მძარცველს სასტვენის კბილი გამოსცრა! მკაცრია და რისთვის სჭირდება ულვაშებიანი ბიჭი ! - და ბიჭმა ისევ დაარტყა ფეხშიშველი, ბავშვური, მაგრამ ძლიერი ფეხით, როგორც ცალი, ისე, რომ რიყის ქვა წვრილ ნამსხვრევებად დაიმსხვრა. და ახალგაზრდა გმირმა დაიყვირა. -მალე გახადე ზრდასრული!
  ენომაუსმა კვნესით უპასუხა:
  - სამწუხაროდ, ამას ვერ ვახერხებთ, არა?
  მარგარიტამ უპასუხა:
  - ახლა ნამდვილად არ შეგვიძლია, მაგრამ თუ ჩვენთან ერთად სამოგზაუროდ დიდი მიზნით წახვალ, შეიძლება რამე მოვიფიქროთ!
  ბიჭმა დობრინიამ მუქარით ჰკითხა:
  - Რა არის შენი მიზანი?
  ენომაუსმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - სამყაროს მასშტაბით ძლიერი სქესის სიკვდილისგან გადარჩენა. ჩვენს სამყაროში არის მავნებელი და მას შეუძლია თქვენამდეც მიაღწიოს!
  მარგარიტამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - დიახ, დობრინია, შემოგვიერთდი. თქვენ ჯერ კიდევ გაქვთ თქვენი გმირული ძალა და ძალიან გამოგვადგება!
  ტიტანი ბიჭი, თუმცა გარეგნულად ის არ იყო უფროსი ან მაღალი ვიდრე ოენომაი, დაახლოებით თორმეტი წლის ბიჭი , მაგრამ მას ჰქონდა უზარმაზარი ფიზიკური ძალა. ასე რომ, მან შიშველი თითებით დააჭირა კენჭი და სიტყვასიტყვით აიღო და გაანადგურა, რის შემდეგაც ღიმილით შენიშნა:
  - და მე მაინც კარგად ვარ! კარგი, მე შენთან ერთად წამოვალ. სანამ არ გავიზრდები, საშინელება იქნება ჩემს ცოლთან დაბრუნება !
  მარგარიტამ ფერიის მსგავსი ღიმილით უპასუხა:
  - ძალიან ბრძნული გადაწყვეტილებაა!
  და შიშველ თითებზე დააწკაპუნა. გამოჩნდა მესამე, საყვარელი დრაკონი.
  გოგონამ აუხსნა:
  - ჩანთით მათხოვარივით არ უნდა იაროთ!
  . თავი No8.
  დომინიკა ძალიან დაღლილი იყო გადასვლისა და გამოცდების ჩაბარების დროს. ამიტომ მისი მშვენიერი ქალწულები ოქროს აბანოში და შხაპში გარეცხეს. შემდეგ კი რბილ, თბილ საწოლში ჩასვეს ცალკე, მდიდრულ ოთახში ელიტარული სტუდენტებისა და სტუდენტებისთვის. დომინიკა უცნაურ სიზმარში ჩავარდა, მისი უკანასკნელი სურვილი იყო პრინც ოენომაუსთან ყოფნა , რომლის მიმართაც დიდ თანაგრძნობას და თანაგრძნობას გრძნობდა.
  და როგორც კი ღმერთმა მორფეუსმა მოიცვა, ის
  დომინიკამ უცებ იგრძნო, რომ ქარი სახეში უბერავდა და მოლიპულ, ქერცლიან ზურგზე იჯდა. და ირგვლივ ღრუბლები ანათებენ.
  გოგონა შებრუნდა და დაინახა სიმპათიური, დაკუნთული ბიჭი, რომელიც მაშინვე იცნო. დიახ, ეს იყო პრინცი ოენომაუსი, რომელიც გახდა ახალგაზრდა მონა. ახლა კი პატარა, სამთავიან გველეშაპზე ზის. გოგონა მის მარჯვნივ მიფრინავს. ის ასევე ძალიან ლამაზი და ტკბილია, ოქროსფერ- წითელი თმით. ის ოენომაუსზე უფროსი არ გამოიყურება. და მარცხენა მხარეს არის ბიჭი. ასევე ქერათმიანი , სიმპათიური და ძალიან დაკუნთული, გამომხატველი სახით. ბავშვების ასეთი ჯგუფი ზურგჩანთებითა და იარაღით. გოგონას ასევე აქვს ბეჭდები თითებზე და ხელებზე.
  დრაკონმა ზედმეტი წონა იგრძნო და უფრო ხშირად დაიწყო ფრთების ქნევა, რათა არ ჩამოშლილიყო.
  გოგონამ მარგარიტამ ჯადოსნური ჯოხი შეარხია და იღრიალა:
  - Ვინ ხარ? საიდან გაჩნდა?
  თუმცა ოენომაუსმა იცნო დომინიკა და თავდაჯერებული ტონით უთხრა:
  - ეს არის რჩეული პლანეტა დედამიწისგან. მან უნდა გადაარჩინოს ძლიერი სქესი ჩვენს სამყაროში, წინასწარმეტყველების თანახმად.
  გოგონამ მარგარიტამ გაიცინა:
  - პლანეტა დედამიწიდან? თქვენ განიცადეთ დიდი სამამულო ომი?
  დომინიკამ დამაჯერებლად დაადასტურა:
  - დიახ, იყო!
  პიონერმა ჰეროინმა დაუფიქრებლად იკითხა:
  - და როდის გავიდა?
  დარტყმულმა გოგონამ არანაკლებ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ორმოცდათერთმეტი ივნისის ოცდაორიდან ორმოცდახუთი მაისის 9 მაისამდე, კარგი, რა თქმა უნდა, გავიმარჯვეთ!
  მარგარიტამ ღიმილით უპასუხა:
  - ვიცი რომ მოვიგეთ! წინააღმდეგ შემთხვევაში, ჩვენ არ დაგელაპარაკებით. ეს ნიშნავს, რომ ჩვენ თანამემამულეები ვართ, უბრალოდ დროთა განმავლობაში მიმოფანტული. რა სასიამოვნოა ვინმეს შეხვედრა შენი მშობლიური პლანეტიდან და მით უმეტეს შენი ქვეყნიდან!
  დომინიკამ შვებით უპასუხა:
  - დიდი სამამულო ომი რომ დამთავრდა, ბაბუა ჯერ არ დაბადებულა. ეს ჩვენთვის გრძელი ამბავია!
  მარგარიტამაც კვნესით შენიშნა:
  - და მე არ ვიცოცხლე, რომ მისი დასრულება მენახა. 44 წლის იანვარში ჩამოხრჩვეს. მაგრამ მე მჯეროდა ჩვენი გამარჯვების. კიევი უკვე გათავისუფლებული იყო, სტალინგრადი და კურსკის ბულგე ჭექა-ქუხილით. რა სამწუხაროა მოკვდე, როცა მხოლოდ თორმეტი ხარ , კომკავშირში გაწევრიანების გარეშე.
  დომინიკას გაუკვირდა:
  - თუ ამდენი ხნის წინ მოკვდი, მაშინ რატომ არის მაინც გოგო?
  მარგარიტამ მხრები აიჩეჩა:
  - Მე ეს არ ვიცი. ჩემი გარდაცვალებიდან თითქმის ასი წელი გავიდა და ბავშვად ვრჩები. მაგრამ არის ასევე პლიუსი: საერთოდ არ ვბერდები და არც ერთი კბილებში არ მაქვს ამოვსება!
  დომინიკმა ჩაიცინა და აღნიშნა:
  - დიახ, სიბერე ძალიან ცუდია, უბრალოდ ამაზრზენი!
  და ლამაზმა კინომსახიობმა დაიწყო სიმღერა;
  კაცობრიობა დიდ მწუხარებაშია,
  ალბათ ყველა მასზე ფიქრობს!
  ცრემლები დაიღვარა ამ ზღვაზე,
  ადამიანის შიში ცეცხლით იწვის!
  
  წლები დაცოცავს ქარავანში,
  ბებო ლოყებზე ჰენას ასხამს!
  და რაღაც დაემართა ქალწულის სუსტ ფიგურას,
  არ მესმის, საიდან მოდის ნაოჭები!
  
  რატომ არის ბუნების გვირგვინი ნათელი?
  მანქანების შემქმნელი უცებ უნდა გახმება!
  ის, ვინც ქარის ძალა ეტლში გამოიყენა,
  ის ვერ უმკლავდება სიბერის ბოროტებას !
  
  მზეთუნახავი ფრიად იქცევა
  და გმირი ხმება ჩვენს თვალწინ!
  ნებისმიერი ცუდი ამინდი ახლა,
  ღამით კი ველური შიში მტანჯავს!
  
  მაგრამ მე არ მჯერა, რომ არ არსებობს ხსნა,
  ადამიანს შეუძლია ღმერთთან კამათი!
  ისე რომ მეგობრული ოჯახი მარადიული გახდეს,
  ისე, რომ გზა აღმართზე ადვილად და ციცაბოდ მიდის!
  
  მოხუც ქალებს ნაოჭები აღარ ექნებათ,
  სირცხვილით დავიხიოთ სიბერე!
  და კაცო, პროგრესის ძლიერი შვილი,
  სიცოცხლის მწვერვალს კაშკაშა თვალებით უყურებს!
  
  და იქნება გაუთავებელი სილამაზე
  დღეები სავსე მდინარესავით მოედინება!
  გამოჩნდება ადამიანური სიკეთე
  ყოველივე ამის შემდეგ, გული გახდება სუფთა და კეთილშობილი!
  
  გჯეროდეს, მოვა ახალი სიამოვნება,
  წლების განმავლობაში, სიბრძნე გაიზრდება!
  ყოველივე ამის შემდეგ, ყინული არ წყდება ახალგაზრდა სხეულში,
  ხუთზე სწავლის მსურველი სკოლის მოსწავლევით!
  
  ნიშანი უფრო მაღალია, მოდი, მოძებნე,
  ასჯერ მაინც ჩააბარებ გამოცდას!
  და თქვენ შეგიძლიათ მიირთვათ სააღდგომო ნამცხვრები თაფლით,
  აბა, გახდი მოხუცი გოგო ახლა!
  რა ლამაზად მღეროდა დომინიკა, ნამდვილი პრიმადონა. და მისი სიმღერები სავსე იყო და მოლურჯო, როგორც ბულბულის ტრიალი.
  ენომაიმ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - ამას ვერ შეეწინააღმდეგები !
  ბიჭი დობრინიამ შენიშნა:
  - სიბერე ცუდია. მაგრამ მე მივიღე გამაახალგაზრდავებელი ვაშლი ჩემთვის და ჩემი მეუღლისთვის . თუ მათ ცოტას შეჭამ, არც დაბერდები და არც ბავშვად გადაიქცევი. შემდეგ კი ერთმა სულელმა ჯადოქარმა თავი დაასხა ასეთ ვაშლებს. ის მოხუცი ქალი იყო, მაგრამ ქოთანზე მოვიდა. ამიტომ ყველაფერში ზომიერება უნდა იცოდე და გახსოვდეთ, რომ ყველა ასაკი ემორჩილება სიყვარულს.
  ენომაიმ უცებ აღნიშნა:
  -ჩემი დრაკონი მძიმედ სუნთქავს! მისთვის რთულია ორი ადამიანის ტარება, მით უმეტეს, რომ დომინიკა ბავშვი კი არა, ძალიან დიდი და კუნთოვანი გოგონაა. მას ახალი ფლაერი სჭირდება!
  მარგარიტამ დარწმუნებით თქვა და შიშველ თითებზე დააწკაპუნა:
  - იქნება ფლაერი!
  ჰაერში პირველად გამოჩნდა პატარა სამთავიანი დრაკონი. მაგრამ პარტიზანმა გოგონამ მასში ენერგიის სხივი გაგზავნა და ამ დრაკონმა დაიწყო ზრდა.
  დომინიკას გაუკვირდა:
  - ეს არის მაგია მოქმედებაში. პირველად ვნახე დრაკონების გაზრდილი.
  მარგარიტამ ღიმილით უპასუხა:
  - დრაკონები ადამიანები არ არიან, მათი აღზრდა უფრო ადვილია!
  მხეცი გაიზარდა ზომით, ვიდრე დანარჩენი სამი დრაკონი. და კიდევ ერთი თითების ჩხვლეტა, ამჯერად ხელების, და დომინიკა კომფორტულ უნაგირში აღმოჩნდა!
  პიონერმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - ხედავ, რა მარტივია! ახლა თქვენ გყავთ საკუთარი დრაკონი. გაიხარეთ ამით!
  დარტყმულმა გოგონამ სიცილით შენიშნა:
  - ეს, რა თქმა უნდა, მშვენიერია , მაგრამ რა აზრი აქვს კედელზე სიხარულით ასვლას?
  მარგარიტამ გაიცინა და უპასუხა:
  - საკუთარ დრაკონზე არ გიოცნებიათ?
  დომინიკამ გულახდილად ჩაილაპარაკა:
  - საკუთარ ვერტმფრენზე ვოცნებობდი. მაგრამ მას არ ჰქონდა დრო, რომ ფული ეშოვა მისთვის. ასე რომ, არაფერია განსაკუთრებით სასიხარულო!
  ენომაიმ ღიმილით აღნიშნა:
  - მაგრამ მე ვოცნებობდი პირად დრაკონზე.
  დობრინიამ დაადასტურა:
  - პირადი დრაკონი მაგარია! თუმცა, ჩემს გმირულ ცხენსაც შეეძლო აფრენა, თუ მაგიას გამოვიყენებდი. მაგრამ სპეციალური შელოცვებისთვის ჯადოქრებს ოქროში გადახდა სჭირდებათ. და დრაკონი თავისუფალია.
  მარგარიტამ დაამატა:
  - დრაკონიც კარგია, რომ მხოლოდ წყლით იკვებება. აბა, დაუმატეთ მას ცოტა სარეველა და მშვენიერი იქნება. ის ცეცხლს ისუნთქავს.
  ცნობისმოყვარეობით ჰკითხა დომინიკამ:
  - მართლა ებრძოდი გერმანელებს?
  მარგარიტამ გულწრფელად უპასუხა:
  - მე ნამდვილად არ ვიჩხუბე. უფრო დაზვერვასა და კომუნიკაციებში ვმუშაობდი. დავდიოდი სოფლებში და ტყეებს შორის. აბა, ვისაც მათხოვრის ჩანთა აქვს და ზამთრიდან ზამთარამდე ფეხშიშველი ეჭვობს. მართალია, მან რამდენჯერმე დადო ასაფეთქებელი ნივთიერებები ნაცისტებს. ისე, მხოლოდ მაშინ ესროლა, როცა წამიყვანეს. ბოლო ტყვიამდე ისროდა. იგი დაიჭირეს. მაწამეს, ოღონდ ნაჩქარევად, და ჩქარობდნენ ჩამოხრჩობა, რადგან წითელი არმია სწორედ მაშინ მიიწევდა ამ მიმართულებით. წინააღმდეგ შემთხვევაში, მათ შეეძლოთ მისი ტანჯვა უფრო დიდხანს.
  ერთხელ კიდევ ორი პოლიციელი დავაძინე და პარტიზანებს გადავეცი. კარგი, არ მოვიფიქრებ, მაგრამ, რა თქმა უნდა, ბევრი თავგადასავალი იყო.
  დომინიკამ ღიმილით ჰკითხა:
  - შეკვეთები გქონიათ?
  მარგარიტამ კვნესით უპასუხა:
  -არა! მხოლოდ მედალი "გამბედაობისთვის" ჩავთვალე ძალიან პატარა, რომ რაიმე სერიოზული დაჯილდოვებულიყავი. არ ვიცი, დაჯილდოვდნენ თუ არა სიკვდილის შემდეგ და როგორ...
  ენომაუსმა შენიშნა:
  - თორმეტი წლის ასაკში, გოგოსთვის უკვე ცუდი არ არის სამხედრო ჯილდო! მითხარი, როგორ ხარ შენთან?
  პიონერმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - კარგი, ჰო, მითხარი, კომუნიზმი აშენდა და ომები დასრულდა?
  დომინიკამ ამოისუნთქა და დარწმუნებით უპასუხა:
  -არა! კიდევ უფრო გაუარესდა ომების თვალსაზრისით. მაგრამ არ მინდა ამაზე საუბარი. მაგრამ ხალხი კიდევ უფრო გაუარესდა.
  ბიჭმა დობრინიამ შესთავაზა:
  - ჯობია მაგიურ საქციელზე ვისაუბროთ. თორემ ახლა დაიწყებ ტანკებზე საუბარს...
  მარგარიტამ წარბები შეჭმუხნა:
  - რა იცით ტანკების შესახებ?
  დობრინიამ უპასუხა:
  - მე უფრო განვითარებულ სამყაროში ვიყავი და არსებობდნენ ეს მეტალის მონსტრები. ხმამაღლა ისვრიან და ძალიან საშიშია. ამაზრზენია მათი გახსენება.
  პარტიზანმა გოგონამ გაიცინა და შენიშნა:
  - ვეფხვის ავზის გაზის ავზში ქვიშა ჩავასხი. და გაჩერდა. ასე იყო. და მან გამოიყენა ბუზი ნაცისტების მანქანების ბორბლების გასახვრელად . მე პატარა გოგო ვარ და ამის გაკეთება უფრო ადვილი იყო ჩემთვის.
  დომინიკმა ჩაიცინა და აღნიშნა:
  - კარგი რა! თქვენ პიონერი გმირი ხართ. ჩვენ უნდა გადავიღოთ ფილმები შენზე და დავწეროთ წიგნები შენზე.
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  - ვიცი, არიან - მაგალითად, "წითელი ეშმაკები". ზოგადად, მე არა მარტო არ მჯეროდა ღმერთის, არამედ ხანდახან ისეთ რაღაცეებსაც ვაკეთებდი, რისიც ახლა მრცხვენია!
  ენომაიმ ღიმილით შენიშნა:
  - ხდება. ზოგჯერ ღმერთები კარგად არ იქცევიან. მაგრამ ნებისმიერ შემთხვევაში, თქვენ ახლა ძალიან ნიჭიერი ჯადოქარი ხართ და უნდა...
  მან არ დაასრულა. მათ წინ მფრინავი მაიმუნების ფარა გამოჩნდა. ისინი შორს იყვნენ, მაგრამ ელფის ბიჭისა და ჯადოქარი გოგონას თვალწარმტაცი ხილვამ დაინახა, რომ ეს ფრთოსანი პრიმატები ბადეში სულ მცირე ათეულ ბავშვს მიათრევდნენ. საცოდავი ბიჭებიც და გოგოებიც ახრჩობენ და დიდად იტანჯებიან ფრენისას, როცა მაღლა აგდებენ და ბადის ფოლადის ბადეებს ჭრიან ბავშვების სხეულებს.
  დომინიკამაც დაინახა ეს და დაიყვირა:
  - ბიჭები უნდა გავათავისუფლოთ!
  დობრინიამ თავი დაუქნია და ხმალი აიღო ტირილით:
  - ჩვენ თამამად წავალთ ბრძოლაში,
  წმინდა რუსეთისთვის -
  ჩვენ ვიბრძვით ხმლით,
  არ ვყიდი!
  დომინიკამ კბილებს გამოსცალა:
  - რა თქმა უნდა, ძალიან საინტერესოა ბავშვების დახმარება. მაგრამ გვაქვს საკმარისი ძალა? მე წავიკითხე ზღაპარი მფრინავი მაიმუნების შესახებ და როგორც ჩანს ძალიან ძლიერები არიან!
  მარგარიტამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია და იმღერა:
  სიბნელის მეომრები ნამდვილად ძლიერები არიან,
  ბოროტება მართავს სამყაროს რიცხვის ცოდნის გარეშე...
  მაგრამ თქვენ, სატანის შვილებო -
  არ დაარღვიოთ ქრისტეს ძალა!
  დობრინიამ შენიშნა:
  - სხვადასხვა მეტოქე გვყავდა. და ის, რომ ისინი ძლიერები არიან, როგორც წესი, არ შეგვიწყვეტია!
  და დრაკონებით კვარტეტი მივარდა მფრინავი მაიმუნების უკან. სულ რაღაც ათეული იყო - ცამეტი. და დაახლოებით ამდენივე ტყვე ბავშვი. და ეს არის ბრძოლის უხეში სიმართლე.
  მარგარიტა წინ მივარდა და მფრინავ მაიმუნებს მიუახლოვდა, დაიყვირა:
  -გაუშვით ბავშვები, მონსტრებო!
  მაიმუნების წინამძღოლმა შესძახა:
  - წადი გოგო, თორემ შენც მოგახვევთ.
  მარგარიტამ გაბედულად უპასუხა:
  -არა! თქვენ გაუშვით ისინი, თორემ მოგიწევთ ჩვენთან ბრძოლა!
  მაიმუნები ყვიროდნენ და კბილებს აშორებდნენ:
  -არასოდეს!
  ოთხი მათგანი ბადის დასაჭერად ბავშვებთან დარჩა, დანარჩენები კი ახალგაზრდა მაშველების მცირე რაზმისკენ გაემართნენ.
  დომინიკამ მუშტები შეკრა და ხელში საბერი გამოჩნდა.
  მარგარიტამ ჰკითხა:
  - შემოღობვა იცი?
  დომინიკამ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - არსებობს კონცეფცია! ითამაშა ფილმებში.
  პარტიზანმა გოგონამ დაიყვირა:
  - ეს გამოგადგებათ.
  მსახიობმა გოგონამ მღეროდა:
  დადგა დრო, რომ მახვილი გამოიქნია,
  დროა იჩქარო...
  დროა ხმალი ააფრიალოთ -
  რა მოხდება, თუ ის გამოდგება!
  ჩაწერეთ ბლოკნოტში -
  ყველა გვერდზე!
  დადგა დრო, რომ მახვილი გამოიქნია,
  დადგა დრო, რომ მახვილი გამოიქნია,
  დადგა დრო, რომ ხმალი გაიქნია!
  რის შემდეგაც ოთხმა გაიცინა. და მფრინავი მაიმუნები შეტევას ცდილობდნენ. ისინი ისე მოძრაობდნენ, როგორც ბეღურებს თავს ესხმოდნენ.
  მარგარიტამ მფრინავი მაიმუნების ლიდერს ჯადოსნური ჯოხი და შიშველი ფეხზე ჯადოსნური ბეჭდები დაარტყა . და ძალიან ძლიერად დაარტყა.
  ლიდერმა შოკი მიიღო და თავი მაშინვე გადაიქცა ძალიან გემრიელ ქოქოსის ტორტად. და მფრინავი მაიმუნის თათები ისტერიულად იკეცებოდა. სხვა მფრინავი მაიმუნები შიშით უსტვენდნენ.
  ერთ-ერთი მათგანი ოთხისკენ გაიქცა, მაგრამ ბიჭმა დობრინიამ შიშველი ქუსლი შუბლზე დაარტყა, ისე რომ მაიმუნი, ძლიერი დარტყმის შემდეგ, გადაბრუნდა.
  დომინიკამ ხმალი შეატრიალა და მფრინავ მაიმუნს რქა მოჭრა, რის შემდეგაც მან იმღერა:
  ჩვენ ვართ ჯუნგლებში ველური მაიმუნების ქვეყანაში,
  ცაში ფრთიანებს ვიბრძვით ...
  ნადირობა გადაყლაპვაზე მწიფე ბანანი -
  ვინც ბავშვებს იპარავს ხეზე ჩამოკიდეთ!
  ოენომაუსმა ასევე დაარტყა მაიმუნს, ამჯერად ფრთაზე, და აჩურჩულა:
  მე ვარ სინათლის რაინდი, თქვენს მუხლებზე ველურები,
  მოვიშორებ სამშობლოს მტრებს მიწის პირიდან!
  და მან ხმლებით რვა ფიგურა შექმნა. რის შემდეგაც ბიჭი ოსტატურად აირიდა დაჭრილ პრიმატს. და როცა დრაკონი ატყდა ცეცხლი, დაბრმავებულმა მაიმუნმა იყვირა. თან წვის სუნი იდგა.
  ოთხი მებრძოლი შეტევაზე გადავიდა. მაიმუნები კონტრშეტევას ცდილობდნენ. დრაკონებმა მათ ცეცხლის ჭავლები დაარტყეს , რამაც ფაქტიურად ცეცხლი წაუკიდა პრიმატებს ფრთებს. და შემწვარი სუნი ასდიოდა.
  გოგონა მარგარიტამ აიღო და გამოუშვა მაგიის ნაკადები. შემდეგ მაიმუნს კი თავის ნაცვლად შოკოლადის დონატი ჰქონდა.
  დობრინიამ შიშველი თითებით ერთ მაიმუნს ფრთაზე ხელი მოუჭირა და მეორე ფრინველს ესროლა. შემდეგ კი მოხდა ნაპერწკლების შეჯახება.
  ტიტან ბიჭი მღეროდა:
  -იცი, მე მაქვს კაშკაშა ძალა,
  მასთან მეგობრობა ნიანგთან თამაშს ჰგავს!
  შემდეგ კი დომინიკის გოგონამ მაიმუნის ფრთა მახვილით დაჭრა. მან გადაიხარა და გამოუშვა მეწამული სისხლის შადრევანი. რის შემდეგაც იგი პარტნიორს დაეჯახა.
  დომინიკამ შიშველი ქუსლით დაარტყა ყბაში ერთ-ერთ ფრთოსან არსებას და აჩუქა:
  კარგი, არსებას ნახერხში ჩაეძინა,
  კარგი, ყბაში დამარტყა...
  კარგი, საკაცით გამათრიეს -
  თქვი მადლობა, რომ ცოცხალი ხარ !
  და გოგონამ სხვა მაიმუნს მახვილი დაარტყა თავზე. რის შემდეგაც არსებებმა გაქცევა დაიწყეს. ამავდროულად, ოთხი ფრთიანი პრიმატები ცდილობდნენ ტყვეების, ბადეში ჩახლართული ბავშვების წაყვანას.
  მარგარიტამ მათ ჯადოსნური სხივი ესროლა, მაიმუნი მთლიანად დარიჩინის ღვეზელად გადაიქცა ყინვაგამძლეობით.
  დანარჩენები ყვირილით გაიქცნენ, ბადე გაუშვეს. და ტყვე ბავშვებმა დაცემა დაიწყეს.
  მარგარიტამ დაიყვირა:
  - ბადე დაიჭირე, მოდი, უფრო ძლიერად.
  და ის დრაკონს დაეშვა. მის შემდეგ კიდევ სამი მებრძოლი მივარდა.
  ბიჭი დობრინია მღეროდა:
  ოჰ, ბავშვობა, ბავშვობა, სად მიფრინავ?
  ოჰ, ბავშვობა, ბავშვობა, სად გეჩქარება...
  ბეწვიანი მაიმუნებით სავსე, ვიცი,
  სხვადასხვა ქვეყნიდან გიჭერენ!
  და ბიჭმა-გმირმა ბადე შიშველი თითებით აიღო. მიუხედავად ამისა, შორტებში მყოფ ბიჭს თავისი უპირატესობები აქვს. ზრდასრული ადამიანისთვის ჩექმის გარეშე სიარული უხამსობაა, ბიჭისთვის კი ეს ბუნებრივია და მას შეუძლია თავისი ძლიერი ფეხები მოქმედებაში გამოიყენოს.
  ოთხივემ შეანელა ჩამოვარდნილი ბადე და შეუფერხებლად დაიწყო დაღმართი.
  დომინიკამ ღიმილით აღნიშნა:
  - არ გისურვებ ობოლი წილს,
  არ გისურვებ მძიმე დღეებს...
  დაე, პლანეტა გახდეს ნათელი სამოთხე,
  უფალმა დაიფაროს ბავშვები!
  ბიჭები ნაკაწრები და დაბნეულები იყვნენ, თითქმის ყველა ფეხშიშველი, გარდა ერთი გოგოსა, ელეგანტურ და, ალბათ, მდიდრულ კაბაში და ზურმუხტითა და ლალით ამოქარგული ფეხსაცმლით.
  გოგონამ ჩაიცინა:
  - ფრთხილად, სამაშველო ჯგუფი მამაჩემი ჰერცოგია და მე უკვე ბარონესას წოდებას ვატარებ!
  დომინიკამ სიცილით უპასუხა:
  მეფეებს ყველაფერი შეუძლიათ
  მეფეებს ყველაფერი შეუძლიათ...
  მაგრამ ხშირად არღვევდა
  ხანდახან სხედან!
  დაქორწინდი სიყვარულისთვის
  დაქორწინდი სიყვარულისთვის...
  სუსტი შენთვის, ვინმესთვის
  შენ ღმერთი არ ხარ, მეფეო!
  ნებისმიერი სუსტია შენთვის -
  შენ ღმერთი არ ხარ, მეფეო!
  გუნდმა ბავშვები ფრთხილად ჩამოიყვანა. და მან გაშალა ქსელი. ბავშვები - ბიჭები და გოგოები - გრძნობდნენ თავისუფლებას. და მათი მრგვალი ქუსლები ციმციმდა, როცა გაშვებას ცდილობდნენ.
  მაგრამ მარგარიტამ შეაჩერა ისინი მუქარის შეძახილით:
  -სად მიდიხართ ბიჭებო? მადლობის თქმაზე რას იტყვით?
  ბავშვები გაჩერდნენ. ბარონესამ გოგონამ თავი დაუქნია:
  - ასეა, შენ გადამარჩინე ტყვეობიდან. მიმიყვანე მამაჩემს და მაღალი ჯილდო გელოდებათ. დანარჩენებმა კი თვითონ მიაღწიონ იქ - მათხოვრები არიან და ფეხშიშველები.
  პატიმრებიდან ბიჭმა გააპროტესტა:
  -მამაჩემი გრაფია! მე კი ფეხშიშველი ვარ, რადგან სავარჯიშო სირბილის დროს დამატყვევეს!
  მარგარიტამ ჰკითხა: "რატომ დაიჭირეს?"
  ვიკონტმა ბიჭმა მხრები აიჩეჩა; მას ჰქონდა შიშველი, დაკუნთული ტანი, გარუჯული, მოღრუბლული და მხოლოდ მისი გამომხატველი, თუმცა ბავშვური სახე უღალატა მის ჯიშს.
  ბარონესამ უპასუხა:
  -სკელენტონში ჩვენი წაყვანა უნდოდათ . ეს არის ძლიერი ოსტატი, რომელიც შორს არის დაკავშირებული კოშჩეი უკვდავთან!
  მარგარიტამ ტუჩები დაბრიცა და შენიშნა:
  - სკელენტონს , ბოროტ ჯადოქარს და ელემენტების ოსტატს, აქვს შავი ვეფხვის არტეფაქტი. ალბათ ეს დაეხმარება ძლიერი სქესის გადარჩენას.
  ბიჭმა პრინცმა ოენომაუსმა აღნიშნა:
  - გარდა ამისა, აუცილებელია სხვა ტყვე ბავშვების გათავისუფლება, რომლებიც კოშმარი ჯადოქრის ტყვეობაში არიან. წინააღმდეგ შემთხვევაში სამყაროს დიდი ზიანი მიადგება .
  დომინიკამ არც ისე თავდაჯერებულად იკითხა:
  - ეს არ დაგვაშორებს მთავარი მიზნისგან?
  მარგარიტამ გააპროტესტა:
  - Პირიქით! თუ შეაგროვებთ თორმეტივე არტეფაქტს, შეგიძლიათ მიიღოთ ყოვლისშემძლე ღმერთის ძალა. და ეს შესაძლებელს გახდის არა მხოლოდ ძლიერი სქესის გადარჩენას, არამედ მრავალი სხვა სიკეთის შექმნას.
  ბიჭმა დობრინიამ წამოიძახა:
  - Ეს არის საოცარი! მაშინ ჩვენ შევძლებთ გავაკეთოთ ის, რაზეც სხვა გმირებს არასდროს უოცნებიათ!
  დომინიკა აღფრთოვანებული მღეროდა:
  ჩვენი სამყარო არის დაუნდობელი, სასტიკი, მოღალატე,
  ხალხის სისხლი ქარიშხალივით მოედინება...
  მაგრამ ადამიანი ჭკვიანია, ცნობილია თავისი პროგრესით -
  გადალახეთ დაბრკოლებები თამაშის დროს!
  
  უთვალავი კოშმარული მუქარა
  ბედი სასტიკი, სევდიანი და მხიარულია...
  ეჭვით უცნაურ ცრემლებს ვღვრიდით -
  სევდით შეხედე ცას !
  
  და დაე, საჭირო იყოს დაღვრა
  გააფთრებულ ბრძოლაში ადამიანის სისხლი...
  გაწყვიტე სიცოცხლის ძაფი მახვილით, ისრით,
  სიყვარულს სამუდამოდ არ ვუღალატებთ!
  მარგარიტამ ოქროს თავი დაუქნია:
  -კარგად მღერი დომინიკს და გონიერი სიტყვები სულს აწვება! მაგრამ ეს არ არის საკმარისი...
  მსახიობმა გოგონამ მღეროდა:
  ძალიან მსუბუქი გახდა
  მე გადავარჩინე სამშობლო...
  მე ნამდვილად გამიმართლა -
  მხოლოდ ეს არ არის საკმარისი!
  მხოლოდ, მხოლოდ, მხოლოდ -
  ეს არ არის საკმარისი!
  ვიკონტმა ბიჭმა ისე ძლიერად დაარტყა შიშველი ფეხი, რომ ნამის წვეთები ფორთოხლის ბალახიდან გადმოფრინდა და იღრიალა:
  - შეწყვიტე სიმღერა! წავიდეთ სკელენტომში და დავგლიჯოთ!
  მარგარიტამ კვნესით შენიშნა:
  - ძალიან გრძელია სიარული. თქვენ უნდა იფრინოთ დრაკონებზე, ან გადაიტანოთ მედალიონის გამოყენებით!
  ენომაუსმა ღიმილით ჰკითხა:
  - მედალიონი გაქვს? ასე რომ გადმოგვიტანეთ!
  პარტიზანმა გოგონამ კვნესით უპასუხა:
  - დამუხტვაა საჭირო, რომ მთელი გუნდის ტრანსპორტირება მოხდეს. ახლა ვჭამოთ. ბავშვები ალბათ მშივრები არიან.
  ბარონესამ გოგონამ თავი დაუქნია, ბრილიანტის საყურეები აკოცა:
  - დიახ, ეს არის ზუსტად ის, რაც უნდა გაკეთდეს. მუცელში ცეცხლი მეკიდება!
  ბიჭმა ვიკონტმა აღნიშნა:
  - სავსე მუცელი ბრძოლაში ყრუა!
  დანარჩენი ბავშვები, ძირითადად გოგონები, ერთხმად ყვიროდნენ:
  ჩვენ გვინდა ჭამა
  უფრო ფართოდ გააღე კარები
  თორემ მზარეულს შევჭამთ...
  მზარეულები მიირთმევენ საჭმელს,
  და დავლიოთ მორიგე ოფიცრებს,
  ჩვენ გავანადგურებთ მთელ სასადილო ოთახს
  და ჩვენ დავამტვრევთ ჭურჭელს!
  მარგარიტამ ჯადოსნური ჯოხი შეარხია. და გამოჩნდა მაგიდა რამდენიმე კერძით და ტორტით.
  გოგონა აღფრთოვანებით მღეროდა:
  ბავშვებმა შეაგროვეს თქვენთვის,
  ჩვენ საერთოდ არ ვართ ნარჩენები -
  და მაგარი კერძები,
  არა მხოლოდ ფაფა ფეტვით!
  დომინიკამ თავი დაუქნია და აღნიშნა:
  - ოღონდ ჯერ ხელები დაიბანე!
  ბავშვები ნაკადისკენ გაიქცნენ. მხოლოდ ბარონესა გოგონა დარჩა ფეხზე. მსახიობმა გოგონამ იღრიალა:
  - განსაკუთრებული მოწვევა გჭირდებათ?
  ახალგაზრდა ბარონესამ ჩაილაპარაკა:
  - და დავიღალე პლებეებთან ხელ-ფეხის დასველებით!
  დომინიკამ მკაცრად უპასუხა:
  -მაშინ სუფრაზე არ მოგცემ უფლებას!
  დიდებულმა გოგონამ თქვა:
  გოგო მაჩვენებ ? დიახ, მე გიბრძანებ, რომ გაჭედონ.
  დომინიკა ფეხზე წამოდგა და მუშტები შეკრა:
  -და ვის შეუკვეთავ?
  ბარონესამ უკან გაიხედა. დომინიკა მაღალი და დაკუნთული იყო, ქსოვილი კი მხოლოდ მკერდსა და თეძოებს ფარავდა. და ცხადი იყო, რომ გარუჯულ კანს ქვეშ კუნთების ბურთულები ტრიალებდნენ, მუცელზე კი მუცლის ფილები იყო. ასეთ გმირ გოგოს შეუძლია დაგიკრას.
  თუმცა მარგარიტამ შემრიგებლური ტონით თქვა:
  - ყველამ ხელები დავიბანოთ უკვე. და თუ შენ, დომინიკა, სრულწლოვანი ხარ, მაშინ მაგალითი უნდა გვიჩვენო. ასე რომ, ყველამ ერთად დავიბანოთ.
  და ნაკადისკენ გაემართა. და მასთან არის ბარონესა გოგონა და დომინიკა. წყალს ოთხი მზე ათბობდა, ნაზი და თბილი, ამიტომ რეცხვა სიამოვნებდა. ბავშვები ნაკადულშიც კი ბანაობდნენ. და დაიწყეს ერთმანეთზე წყლის შესხურება.
  დომინიკაც პატარა გოგოსავით იღვრებოდა და მღეროდა:
  წყალი, წყალი, ცივი წყალი,
  უმიზეზოდ არ დაიღვარა ვედროდან!
  და ირგვლივ ისეთი საოცარი ბუნება იყო. აყვავებულ ხეებზე იზრდებოდა სხვადასხვა ფორმის მდიდრული ყვავილები. და ამ ყვავილების ფურცლებს განსხვავებული ფერები და ჩრდილები აქვთ. წარმოიდგინეთ კვირტები, რომლებიც ცისარტყელას ყველა ფერით ანათებენ და ციმციმებენ ოთხი მზის სხივებში.
  ეს მართლაც საოცარი სილამაზეა. და ალბატროსის ზომის პეპლები დაფრინავენ და მათ ფრთებს აქვთ მოძრავი ნიმუშები, როგორც ზღვის ტალღების შხეფები. და მშვენიერი მოძრაობა ხდება.
  დომინიკა მღეროდა:
  იმ პეპლის ფრთები
  ძალიან კარგები იყვნენ...
  ბიჭმა სიმშვიდე დაკარგა,
  და გულიდან თქვა...
  ჭაბუკმა ვისკონტმა შეაფურთხა:
  - დიახ, ირგვლივ მშვენიერია...
  ფაქტობრივად, ბევრი ხე ფარშევანგის ძვირფასი კუდის მსგავსი იყო. მათ ზემოთ კი, პეპლების გარდა, ფრთებს პლატინის ჭრიჭინებიც ამოძრავებდნენ. და ტყეში ისმოდა ბრწყინვალე ჩიტების ტრიალი. ისინი იმდენად საოცარი და მშვენიერი არიან თავიანთი ხმით, რომ უბრალოდ გაოცებული ხარ.
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  შავგვრემანის სიმღერა გსმენიათ ?
  ბულბულები და ოროლები ცახცახიან...
  და ხანდახან ვირები, ვირები ასე ღრიალებენ,
  გოგოები ფეხშიშველი დარბიან!
  დიახ, მართლაც, ეს ძალიან სასაცილო ჩანდა.
  ბანაობის შემდეგ ბავშვები მაგიდისკენ გაემართნენ. და მათი განწყობილება გახდა მთავარი და მღეროდნენ სიხარულით;
  კარგმა ფერიამ მოგვცა
  ბევრი სათამაშო, სხვადასხვა სახის...
  ჩვენ დავიბადეთ უზარმაზარი ძალით,
  როგორც ფრინველები და ცხოველები!
  
  ბავშვები თამაშობენ ღიმილის შუქზე,
  დიდი სიხარული მოვიდა სამყაროში...
  ჩვენ შეგვიძლია მივიდეთ იქ პირველივე ცდაზე -
  გაგიჟებულ უღელშიც ვირი!
  
  ჩვენ ფეხშიშველი მივდივართ ნამის წვეთებში,
  მსოფლიოში უამრავი შესანიშნავი იდეა არსებობს...
  ბავშვებს მარგალიტის ცრემლები ჩამოუვარდებათ,
  დამიჯერე, შენი სული უფრო მხიარული გახდება!
  
  ბოროტი კოშჩეი გვიტევს,
  ბაბა იაგა ნაღმტყორცნებიდან მირბის...
  ისინი სასტიკად ურტყამენ მათრახს ფეხშიშველ გოგონას,
  და მდინარე ადიდებს ნაპირებს!
  
  ოღონდ ჩვენ არ დავიძაბებით, ბიჭებო და გოგოებო,
  ვიბრძოლებთ ტიტანივით...
  და ჩვენი ხმა იქნება ისეთი ნათელი,
  პიონერული ბაგლივით, ბარაბანი!
  
  ისე, ორკები არ არიან დაბრკოლება ჩვენთვის,
  შეშლილი ტროლი არ შეგაშინებს...
  იქნება დიდი ჯილდო ვაჟკაცობისთვის,
  თუ ბავშვი არ არის ნულოვანი ძალადობაში!
  
  რა არის გველი გორინიჩი მამაცი ბიჭებისთვის,
  ჩვენთვის არანაირი დაბრკოლება არ არსებობს, ჩვენ მოწადინებული ვართ ბოროტებასთან ბრძოლა...
  ჩვენ მას ვაძლევთ მუწუკებს,
  და ჩვენ მას პირდაპირ ბეღელში ვკეტავთ!
  
  თუ ბოროტი გობლინი ისვრის ქვემეხიდან,
  მაშინ ჩვენ ვპასუხობთ მას ბუკეტით...
  შეწყვიტე შენი ჭუჭყიანი ნაცხი ბიჭები ,
  ერთხელ დავამარცხოთ სატანა!
  
  სისხლიანი ბრძოლისკენ, წმინდა და მართალი,
  ვაჟკაცურად გოგოები, ბიჭები დარბიან...
  ჩვენ ვმართავთ წმინდა ძალას,
  მოდით, ბოროტი დრაკონი დავაპყროთ!
  
  არ არსებობს უფრო ბედნიერი ნაპირები ჩვენი ძვირფასი ადამიანებისთვის,
  მოდი დავიჭიროთ თევზის მთელი ტბა...
  დიდი, მომხიბვლელი ელფიას გულისთვის,
  ბიჭი დაამტკიცებს რომ ძალიან მაგარია!
  
  მოდით გავხადოთ სამყარო ასე ლამაზი
  ასე რომ მასში სამოთხის ყვავილები იზრდება...
  მიუხედავად იმისა, რომ ზოგჯერ სახიფათოდ ვიბრძვით,
  ყოველივე ამის შემდეგ, სინათლეზე ოცნებები ახდება!
  
  არა, ჩვენ არასოდეს ვიქნებით მტრების ქვეშ,
  ვთქვათ, გოგოები, ბიჭები წადით...
  ურწმუნო ლაშქარს ფეხქვეშ დავთრევთ,
  გამარჯვებულს გამოვუწერთ ინვოისს!
  
  დამიჯერე, მსოფლიოში მარადიული ზაფხული იქნება,
  ჩვენი ბავშვობა არასოდეს გაივლის...
  რაინდების ღვაწლი ნამდვილად მღერის,
  და წადით გამარჯვებულ კამპანიაში!
  
  ისე, როცა ყველა ორკს დავამარცხებთ,
  ბრძოლა დიდებული გამარჯვებით დასრულდება...
  ეს მშვენიერი იქნება ჩემს სუფთა სულში,
  ჩვენ აღვმართავთ ხმალს, ძლიერ ფარს!
  ბავშვებმა ცელქი სიმღერა შეასრულეს და მაგიდას მიუსხდნენ. მათ დაიწყეს შემწვარი იხვი, შემწვარი და თევზი გვერდით კერძებთან ერთად.
  დომინიკა მათ შეუერთდა. მან დანით დაჭრა ნაჭერი და აღნიშნა:
  - შესანიშნავი ხორცი!
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  - კარგი, როგორ გავაკეთო ჯადო? დამეთანხმებით, ეს არ განსხვავდება რეალურისაგან!
  ბარონესამ გოგონამ აღნიშნა:
  - დიახ , შესანიშნავი ხორცი, მაგრამ რაც შეეხება თევზს?
  და მე ვცადე ნაჭერი. მართლაც, საჭმელი მშვენიერი იყო. ბავშვებმა ჭამეს და აღტაცებით აღნიშნეს:
  - რა კერძები, რა კერძები,
  ვისურვებდი, რომ შემეძლოს ყველაფერი თან წამეღო...
  სამწუხაროა, რომ სუფრა ასე ხშირად არ არის -
  ისინი უბრალოდ იკვებებიან დასაკლავად!
  ერთ-ერთმა ფეხშიშველმა , მათხოვარმა გოგონამ ჰკითხა:
  - შეიძლება შოკოლადის ტკბილეული მივიღო?
  მარგარიტამ გაიცინა და კვერთხი ააფრიალა. ფარშევანგის კუდივით დიდ ხეზე ჩამოკიდებული გირჩები მაშინვე მივარდა მაგიდას და გადაკეთდა ლამაზ, ცხოველურ და თევზის ფორმის ბარებად, დაფარული შოკოლადით და შესანიშნავი შიგთავსით.
  ბავშვები კმაყოფილი ჭიკჭიკდნენ:
  - რა კარგია ეს და ასევე, ჩვენ გვინდა ნაყინი!
  ამ დროს ნარინჯისფერი ბალახის ქვეშ რამდენიმე დიდი ვირთხა ალისფერი ბეწვით გადმოხტა და ბავშვებზე თავდასხმა სცადა. ისინი შიშისგან ღრიალებდნენ, თითოეული ვირთხა კარგი მგლის ზომით. მარგარიტამ მათ ელვა დაარტყა თავისი ჯადოსნური ჯოხისა და შიშველი ფეხების ჯადოსნური რგოლებიდან. დომინიკამ ასევე გამოიყენა თავისი ჯადოსნური ჯოხი პულსარის გასათავისუფლებლად.
  ოქროსფერი ღვინის ჭიქები გამოჩნდა მდიდრული, აყვავებულ ნაყინით, რომელიც მოთავსებულია საოცარი ყვავილების სახით. უფრო მეტიც, მარწყვით, ლეღვით, ველური მარწყვით და სხვა შესანიშნავი კენკრით.
  ჩაილაპარაკა დომინიკამ და აღნიშნა და მიუთითა ღვინის უდიდეს ჭიქაზე, რომელიც აღმოჩნდა არა მხოლოდ ოქრო, არამედ ბრილიანტებით მოჭედილი. და მასში შემავალი ნაყინი საოცარ ორნამენტს ჰგავდა, ცისარტყელას ყველა ფერში დალაგებულს. და რა ლამაზად გამოიყურებოდა.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  -ჯადოსნური ჯოხი გაქვს დრაკონის გულის ძარღვისგან გაკეთებული - ეს ძალიან იშვიათია. Სად იშოვე?
  დომინიკამ გულახდილად უპასუხა:
  - ბრძოლაში! და ეს მართალია და მამაცი!
  ენომაუსი აღფრთოვანებით მღეროდა:
  ვაი მას ვინც იბრძვის,
  ბრძოლაში ლამაზ ქალწულთან ერთად...
  თუ მტერი გაბრაზებულია -
  მე მოვკლავ ნაძირალას! მე მოვკლავ ნაძირალას!
  ბიჭმა დობრინიამ დაიღრიალა:
  - რა ხარ გოგო , ასე რატომ მღერი? ჩვენ უნდა ვიმღეროთ: ძლიერ ბიჭთან ბრძოლაში! უფრო ზუსტად, თუნდაც ძლევამოსილ კაცთან ბრძოლაში. გარეგნულად მხოლოდ ბიჭები ვართ, მაგრამ წლებია კაცები ვართ!
  ენომაუსმა გაიცინა და აღნიშნა:
  ჩვენ სამუდამოდ შვილები ვრჩებით,
  მხოლოდ წლები იცვლება!
  დომინიკას გაეცინა და შენიშნა:
  - აქ გვექნება ზღაპრული სამყარო და ტრანსფორმაცია.
  რის შემდეგაც მან დაიწყო თავისი მოგონილი ნაყინის ჭამა. უბრალოდ მშვენიერი გემო ჰქონდა. აი, რა დიდებული აღმოჩნდა. და ნაყინის ტკბილი, ნაზი გემო გავრცელდა გოგონას ენაზე.
  ბიჭმა დობრინიამ, თევზისა და ხორცის შემდეგ, ასევე სიამოვნებით გადაიხადა ხარკი ნაყინისთვის. ეს ნამდვილად რაღაცაა, გემრიელი .
  ბავშვები ცდილობდნენ ეჭამათ ისე, რომ ცივილიზებულად გამოიყურებოდნენ და არ სლუკუნებდნენ. დიახ, ხორცისმჭამელი ვირთხის ნაყინი მშვენიერია.
  დომინიკამ გაბრწყინებული ღიმილით აღნიშნა:
  რა კარგია მაგიის მიცემა,
  და გადააქციე ბოროტი ვირთხა ნაყინად...
  ჩვენ ვიღებთ მყარ ხუთეულს -
  ვაკეთებთ იმას, რაც საერთოდ არ უნდა გაკეთდეს!
  და ისევ ბავშვების სიცილი საპასუხოდ. და კმაყოფილი კვნესა...
  ცაში ხმაური გაისმა. სადღაც კიდედან უზარმაზარი დრაკონი დაფრინავდა. შორიდან ის პატარა და არა საშინელი ჩანდა, მიუხედავად მისი შვიდი თავისა. და ეს იყო ერთგვარი ურჩხული უწყინარი გზით.
  ბავშვებმა იცინეს და ერთმანეთს დაუწყეს თვალის ჩაკვრა. ეს ნამდვილად სახალისოა. და ხელისგულზე ტაშს უკრავენ.
  რომ არის ზარი.
  დომინიკამ აიღო და ბუმერანგი შიშველი თითებით ესროლა. მან გადაფრინდა და მოჭრა მუწუკი, და დაცემის დროს ლამაზმანმა ჯადოსნური ჯოხის ენერგიით დაარტყა მას . დიდი ნამცხვარი გამოჩნდა ნაპოლეონის ქუდის სახით, ყაყაჩოებით, ვარდებითა და სიმინდის ყვავილებით მორთული.
  ბავშვები უკვე კარგად გამოკვებულები იყვნენ და საჩუქარს ზომიერი ენთუზიაზმით შეხვდნენ.
  ბიჭმა ვიკონტმა თქვა:
  -ნამცხვრები ძალიან კარგია, მაგრამ მაინც უნდა დაიცვან ზომიერება...
  დომინიკამ ჩაიცინა და მღეროდა:
  მზარეული ჩემი დაბადების დღისთვის ,
  ტორტზე მილოცვა დავწერე...
  და კრემისგან შეღებილი წარწერა -
  დროა წახვიდე ქალაქ სან რემოში!
  რის შემდეგაც გოგონამ აიღო და ისევ ბუმერანგი გაუშვა. და გადაფრინდა, აფრინდა და დატრიალდა. და გოგონამ ისევ შიშველი ფეხით დაიჭირა და უმღერა:
  ტორტს ზემოდან ნუ უყურებ
  მოვა დრო, როცა შენც მოკვდები ...
  ჯანჯაფილი ტყვიასავით უსტვენს ტაძარში,
  დიეტით თავს ნამდვილად აფუჭებთ!
  ბარონესამ გოგონამ გაჭირვებით გადაყლაპა ნამცხვრის ნაჭერი ქუდით, ტუჩები მოილოკა და აღნიშნა:
  - გემრიელი! მაგრამ ეს აღარ ჯდება.
  ბიჭმა ვიკონტმა აღნიშნა:
  - გასუქებას დიდი დრო არ დასჭირდება.
  დომინიკა ღიმილით და ხუმრობით მღეროდა:
  დედის კოვზისთვის , მამის კოვზისთვის,
  ბებიისთვის კი კუბიკი ...
  და საწოლის გვერდზე!
  ბავშვები, მართლაც, ჭამის შემდეგ დამძიმდნენ და რბილ, ნარინჯისფერ ბალახზე დაცვივდნენ ცხვირწინ. საბედნიეროდ აქ არ იყო მტაცებელი კოღოები და მწერები. ისინი, ვინც გაფრინდნენ, დიდი იყო და არ კბენდნენ და მათთან პრაქტიკულად არანაირი პრობლემა არ ყოფილა.
  დომინიკამ მარგარიტას ჰკითხა, პიონერმა გოგონამაც იღრიალა და სწრაფად აიფარა პირზე ხელი:
  -დაძინებას აპირებ თუ?
  პარტიზანმა ჰეროინმა უპასუხა:
  რა, გოგონას არ შეუძლია დაიძინოს შეურაცხყოფასა და შფოთვაში?
  სადღაც რძალი ტყის გზაზე დადის...
  ის დადის პიტნის ბალახში და არაფერი იცის,
  და დაწყევლილი ბედი ხუმრობს და თამაშობს!
  გმირული ბიჭი დობრინია უკვე ცხვირწინ სცემდა.
  დიახ, ბავშვებს ბევრი თავგადასავალი ჰქონდათ.
  დომინიკა ხუმრობით მღეროდა:
  ჩვენ უჭირს ვიძინებთ,
  მართალია, დიახ...
  მაგრამ მერე რა სირთულით,
  გვიან ვიღვიძებთ!
  . თავი No9.
  დომინიკამ გაიღვიძა და გამოვიდა ჯადოსნური სიზმრიდან, რომელმაც იგი პარალელურ სამყაროში გადაიყვანა. რის შემდეგაც გოგონამ თავი დაიბანა და შხაპი ოქროს აპარატით მიიღო. კბილები გავიხეხე და სასაუზმოდ წავედი.
  იქ მას სხვა გოგონები და გოგონები შეხვდნენ ელიტარული კლასიდან. ხელი ჩამოართვეს და თავაზიანად გამოიყურებოდნენ. ასევე იყვნენ ელფები, ტროლები, მდედრობითი სქესის ჰობიტები, რომლებიც ჰგავდნენ გოგოებს, ნიმფებს, დრიადებს, ადამიან გოგოებს, თუმცა ისინი ცოტანი იყვნენ. მშვენიერი კომპანია შეიკრიბა.
  გოგონები ელეგანტურ კაბებში და სამკაულებში იყვნენ, მაგრამ ფეხშიშველი, რათა ჯადოქრობის დროს ფეხების გამოყენება უფრო მოსახერხებელი ყოფილიყო. ხოლო ელიტარულ კლასში განათლება გარკვეულწილად განსხვავებული იყო - ისინი უსმენდნენ ბუს მიერ წაკითხულ ლექციებს სწრაფი ცეცხლის რეჟიმში და ასრულებდნენ სხვადასხვა სახის დავალებებს. ითვლებოდა, რომ გოგონამ უკვე იცოდა საფუძვლები.
  აქ დომინიკამ რამდენიმე დავალება დაასრულა. მან ესროლა ჯადოსნური ჯოხიდან და მოახდინა გარდაქმნები. შემდეგ კი შელოცვებს ჩურჩულებდა. მას სიტყვების რამდენიმე რთული კომბინაცია წაუკითხეს და დომინიკამ გაიმეორა.
  როგორც კინომსახიობი, გოგონას ჰქონდა ფენომენალური მეხსიერება, რადგან გადასაღებ მოედანზე მას ბევრი დიალოგის გამოთქმა სჭირდებოდა.
  და მშვენივრად მახსოვდა ყველაფერი. მაგრამ ეს ყველაფერი ყვავილებია; მთავარი, რა თქმა უნდა, არის არტეფაქტების ძებნა ძლიერი სქესის გადასარჩენად.
  ასე რომ, დომინიკა ლოტოსის პოზაში ჩაჯდა, ძლიერ, დაკუნთულ ფეხებს შეუერთა და ზურგი გაისწორა. და ისევ ის ჩავარდა პარალელურ სამყაროში, სადაც მათი გუნდი ეძებდა გზას ძლიერი სქესის გადასარჩენად.
  და ზუსტად დროზე. იმიტომ რომ იქ გობლინი და ყაჩაღი ბულბული ცოცავდნენ ფეხის წვერებზე. ამ ორმა ბოროტმოქმედმა უკვე გაშალა ჯადოსნური ბადე მძინარე ფეხშიშველი გუნდის დასაფარად.
  მარგარიტაც დაიძინა და ოცნებობდა...
  გოგონამ ხიდის აფეთქების დავალება მიიღო. ასე წავიდა ფეხშიშველი, დახეული ბამბის კაბით და მათხოვრის ჩანთით, დაზვერვაზე. შემოდგომაა და არც ისე კარგი ამინდია. ღამით ყინვა იყო და ბალახი ყინვით იყო დაფარული, რომელზედაც გოგონას შიშველი ფეხები პატარა, მოხდენილი კვალს ტოვებდა. ძალიან ნესტიანი და ცივი იყო, წვიმა შერეული თოვლით.
  ფეხშიშველი პარტიზანის პატარა თითები სიცივისა და სინესტისგან გალურჯდა. მაგრამ იგი გაბედულად წავიდა წინ, სიჩქარის აწევაც კი.
  და ამავე დროს მღეროდა;
  წვიმამ მიმოფანტა ვარსკვლავის ფრაგმენტები ცაზე,
  მათ მოამზადეს ფაშიზმისთვის მახვილი ძელი!
  ვეფხვის ტანკები უბრალოდ ნაგავია - ბინძური რწყილი ბაზარი ,
  ვერმახტს გააფთრებული მარცხი ელის!
  ვერმახტს გააფთრებული მარცხი ელის!
  
  ჩვენი ამხანაგი სტალინი, ლიდერი, არის მილიონების ძალა,
  მას აქვს გრანიტის მუშტი, ხელში ავტომატი!
  ჩვენ შევძლებთ სოდომიდან ჯარის დამარცხებას,
  ჩვენი ძალა არის მონოლითი, საბედნიეროდ დედამიწაზე!
  ჩვენი ძალა არის მონოლითი, საბედნიეროდ დედამიწაზე!
  
  ჩვენს პარტიას უფრო მნიშვნელოვანი არაფერი აქვს გასაკეთებელი,
  როგორ გადავარჩინოთ ხალხი, სამშობლოს სიკეთე!
  გებელსი ფლობდა, ჯოჯოხეთში სისულელე,
  და იქნება გამარჯვება, მერწმუნეთ, მიუხედავად ყველა ეშმაკისა!
  და იქნება გამარჯვება, მერწმუნეთ, მიუხედავად ყველა ეშმაკისა!
  
  რუსი სილამაზე, მოგეხსენებათ, ცნობილია თავისი ძალით,
  მას აქვს მძიმე ყავისფერი ლენტები!
  და ფაშისტებთან ბრძოლებში ახალგაზრდობა გახდება ცნობილი,
  ნათელი ქვეყანა გაცოცხლდება, აღდგება!
  ნათელი ქვეყანა გაცოცხლდება, აღდგება!
  
  ნუ მისცემთ ჰიტლერს რუსებს ცხვირში ჩაკვრის უფლებას,
  ულვაშებიანი ბიჭი ფიქრობს, რომ მაგარი ღმერთია!
  ჩვენ გავალთ ბერლინის ქუჩაზე,
  არა, სულით სუფთა მონა არ გახდება!
  არა, სულით სუფთა მონა არ გახდება!
  
  ჩვენი ბანერი წითელია, აღშფოთებული სისხლის ფერი,
  რაიხსტაგზე უკვე მზე ანათებს!
  არ არსებობს უფრო გულუხვი საჩუქარი ჩვენი ძვირფასი შვილებისთვის,
  თუ გული ვაჟკაცია და შიში დამსხვრეულია!
  თუ გული ვაჟკაცია და შიში დამსხვრეულია!
  მარგარიტა გაიქცა, სიცივემ შიშველ ქუსლებზე იკბინა, ხიდამდე. ირგვლივ მავთულხლართებია და ტყვიამფრქვევის კოშკებია.
  გერმანელები სვამენ მთვარის შუქს და ეწევიან ცეცხლს. მარგარიტა მათკენ გაიქცა. ღარიბი, ქერა პატარა გოგონა კრაუტებს საშინლად არ ეჩვენებათ. უფრო მეტიც, ასეთ ნესტიანში და სიცივეში ძნელად თუ ვინმე გაბედავს, გარდა უკანასკნელი მათხოვრებისა, ფეხშიშველი წასვლა.
  და გოგონამ დაიწყო მათთვის უწყინარი და მხიარული სიმღერის სიმღერა:
  მე ვარ ღარიბი პატარა ობოლი
  სიცივეში თოვლში ფეხშიშველი დავრბივარ...
  მაგრამ გოგონას ხმა ძალიან ნათელია,
  ყინვას ისე განდევნის, თითქოს ძალით!
  
  ომმა დედაჩემი ბომბით წაიყვანა,
  მამა, რა თქმა უნდა, ფრონტზე დაიბარეს...
  ხუჭუჭა ძმა გაყინულია სიცივისგან,
  უფროსი და ხარაჩოზეა!
  
  მშიერი, პურის ქერქს ვღრიავ,
  და ჩემი პატარა ფეხები გაწითლდა ყინვისგან...
  მე იქ ვარ, სადაც მაწანწალა ძაღლმა სადილობდა
  მიუხედავად იმისა, რომ გოგონა საყვარელი და ლამაზია!
  
  მე შემიძლია ყველას თამამად და გაბედულად ვუთხრა,
  რა თქმა უნდა, ომი დაწყევლილია...
  არ აქვს მნიშვნელობა რისთვის ვიბრძვით,
  ამაში ურჩხული სატანაა დამნაშავე!
  
  ოჰ, გოგონას ფეხები იტანჯება,
  და ძალიან სტკივათ ამ სიცივეში...
  ვისურვებდი, რომ მალე გათენდეს თბილი მაისი,
  დაე, გაბრწყინებული ფალკონი იფრინოს!
  
  ჩვენ გვინდა გავალამაზოთ ჩვენი სამშობლო,
  მაგრამ შიმშილი, სიცივე, ქარბუქი და ქარბუქი...
  სად მიდიხარ, უბედურო რუსეთო?
  ასეთი რთული ბედი!
  
  მე გოგო ვარ, უბრალოდ ბავშვი,
  მე მოვახერხე ბევრი გამოცდილება...
  თითქმის აკვანიდან ვმუშაობდი,
  მხოლოდ ოთხი-ხუთი ვსწავლობდი!
  
  რატომ მომივიდა ეს მწუხარება?
  გატეხილი გულების სასტიკი ბედი...
  დამიჯერე, ასეთი ბოროტება დაეცა,
  როგორც ჩანს, ცოტაა და ეს არის დასასრული!
  
  მაგრამ უღლის ქვეშ მყოფი გოგონა არ გატყდა,
  მოემზადა და მიდის...
  ის ბავშვია, სიბერისგან შორს,
  და მას სიამოვნებს ფეხშიშველი ფეხშიშველა!
  
  პატარა გოგონას ნაკვალევი მოხდენილია,
  რაფაელმა მათზე ნახატები გააკეთა ...
  და მჯერა, რომ პატარა ბედნიერი იქნება,
  უფალი იხილავს თავის შვილებს, დამიჯერეთ!
  
  ამიტომ ვმღერი სიმღერას
  უფალი ქრისტეს სადიდებლად...
  მჯერა, რომ პლანეტა სამოთხე გახდება
  და მე შევხვდები მამაჩემს, დამიჯერე!
  
  შემდეგ მოვა დრო და ისინი კვლავ აღდგებიან,
  ვინ გარდაიცვალა, ვინ გარდაიცვალა და ვინ ავად...
  და იქნება ბედნიერება სიბერეში და ბავშვობაში,
  იმიტომ რომ იესოს ეს სურდა!
  
  დიახ, მე დავიჩოქებ ღვთის წინაშე,
  ამ ფსალმუნს აღვასრულებ სინათლის ბედნიერებაში...
  ყველა მომავალი თაობის სახელით,
  კრიმინალური მონსტრები დამარცხდებიან!
  
  მაშინ გოგონა მარადიულ ბედნიერებაში იქნება,
  და დედამიწის ყველა ხალხი...
  სრულიად ცუდი ამინდი გაქრება,
  ჩვენი ხალხი არ გატყდება!
  
  გადაჯვარედინა, მუხლებზე დაეშვა,
  ვერცხლის ჯვარს აკოცა...
  როგორც ჩანს, მან ცოტა რამ გააკეთა ღვთისთვის
  იესო ჩვენთვის ზეციდან ჩამოვიდა!
  
  ჩვენ მალე ყველანი ვიქნებით ყოვლისშემძლესთან,
  მის ლამაზ, მოსიყვარულე ხელში...
  დაე, ჩვენი აზრები მაღლა იფრინონ
  და ძალა დევს ბავშვურ, ძლიერ მუშტში!
  
  და ახლა წავიკითხე ლოცვა,
  მან თქვა: ღმერთო ჩემო, მაპატიე...
  ახლა ჩვენ მასთან ერთად ვართ კვარცხლბეკზე,
  მე და ქრისტე კი, დამიჯერე, გზაში ვართ!
  
  და ჩვენ ხელჩაკიდებული წავალთ მასთან ერთად სამოთხეში,
  და იქ ოქროს წვიმა მოვა...
  უფალი გამოავლენს თავის კეთილშობილ ხასიათს,
  და ეს მოწინააღმდეგეს პირდაპირ კანკალში გაუგზავნის!
  
  ბოლოს და ბოლოს, სამყაროში არის ბედნიერება,
  ჩვენ ველოდებით ქრისტეს გამოჩენას...
  ჩვენ ანგელოზებივით მივფრინავთ ჰაერში წვეულებაზე,
  უფლის სიყვარული ნათელი და სუფთაა!
  ასეთი სიმღერის შემდეგ ნაცისტები ემოციურები გახდნენ და საცოდავი გოგონა გასათბობად შეუშვეს და ცხელი ჩაი მისცეს. მარგარიტა გეგმავდა ჩუმად პურის სახით გადაცმული ასაფეთქებელი ნივთიერების ჩადგმას ჩანთაში რელსის ქვეშ, მაგრამ დრო არ ჰქონდა - გაიღვიძა.
  ბულბული ყაჩაღი და ქაჯეთი ძალიან ახლოს იყვნენ. გობლინს ცხვირის მაგივრად მუწუკი ჰქონდა, საკმაოდ საზიზღარი სახე და გრძელი ღობეები. ის ასევე საკმაოდ მაღალია, დაახლოებით სამი მეტრი. გასაკვირი არ არის, რომ მან ბადე გადაათრია. და Nightingale იყო მსუქანი, მოწითალო კაცი ზაზუნას ლოყებით, წინა კბილებით და მდიდრულ ფორმაში მედლებით. კარგად, პლუს ულვაში, ტიპიური პრუსიელებისთვის.
  დაინახა, რომ მოულოდნელი შეტევა არ გამოუვიდა, ბულბულმა ყაჩაღმა ორი თითი პირში ჩაიდო და სტვენა სცადა.
  დომინიკამ მას შიშველი ქუსლით დაარტყა . და ყაჩაღი ღრიალებს ტკივილისგან. და სისხლიც კი გამოასხა.
  გობლინმა თავისი ჯოხი დაარტყა. გმირი ბიჭი დობრინია წამოხტა და გობლინს თმაზე მოჰკიდა ხელი, ზურგზე დაეცა და საკუთარ თავზე გადააგდო. გობლინი მცენარეს დაეჯახა, როგორც კაქტუსი ყვავილებით და ყრუ ყვიროდა. მისი ღრიალი კი ველური ვირის ღრიალი იყო.
  მარგარიტამ გაიცინა. ბულბულმა ისევ სტვენა სცადა, როცა დომინიკამ მას მუხლით ნიკაპში დაარტყა. და მან ხიხინი.
  გმირული ბიჭი დობრინია მღეროდა:
  გობლინმა გვკითხა,
  შენ კამო მოდიხარ ?
  ქალაქისკენ გაემართა -
  საქმეები გვაქვს!
  გობლინი ისევ ცდილობდა შეტევას კლუბით. გმირმა ბიჭმა აიცილა დარტყმა და ისევ გადააგდო დიდი კაცი საკუთარ თავზე, რადგან დობრინიას არ აქვს ბავშვის ძალა. და, როგორც ჩანს, ყველაფერი გამოდის.
  ქაჯეთი ისევ გაიჭიმა. და ის უფრო ნელა ადგა. ბავშვებმა გაიღვიძეს და ჭაობის ეშმაკს ოქროს გირჩების სროლა დაიწყეს. ურტყამდნენ და ახარხარებდნენ. და იკეცება.
  მარგარიტამ ჯადოსნური ჯოხი შეარხია. და გირჩებმა დაიწყეს ნამცხვრებად გადაქცევა და მათ სიტყვასიტყვით შეასხეს გობლინი კრემით, რის გამოც იგი ტაფაში ლოჩივით იკუმშება.
  და დობრინია ნიკიტიჩმა ბულბული ყაჩაღი ასწია გაშლილ მკლავებში და დააგდო მძიმე ფიჭვზე ვერცხლის გირჩებით. დარტყმისგან ბულბული დაეჯახა და შეირყევა, აიძულებს მას მოჩვენება დათმოს, უფრო სწორად, სისხლი გადმოაფურთხოს.
  ბიჭი დობრინია მღეროდა:
  - ბულბული ყაჩაღი, ბოროტმოქმედი ხარ,
  სახეში უფრო ძლიერად დამარტყა ...
  ახლა მკვდარი ხარ, ნაძირალა ,
  შენც მოგკლავ, სასტვენო!
  შემდეგ კი იღებს და ურტყამს მუშტს რაც შეიძლება ძლიერად თავზე. ბულბულ ყაჩაღს ყურებში ზუზუნი აქვს. და დომინიკამ თავისი საჩვენებელი ჯოხი მიუთითა გობლინისკენ და როგორ აჩვენა რთული შელოცვა ტრანსფორმაციისთვის. და ეს მას სასიკვდილო ძალად აქცევს, რომელშიც არის ენერგიის კასკადები.
  შემდეგ კი ... იყო სამი მეტრიანი თმიანი ბიჭი, ახლა კი მის ადგილას იდგა სუფრა დატვირთული ყველანაირი ძალიან მდიდარი საკვებითა და შესანიშნავი ტკბილეულით. და ასეთი არომატები ტრიალებდა ამ საოცარი სამზარეულოდან.
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  - ეს არის გარდაქმნები და სასწაულების სასწაულები,
  ჩვენ ვხედავთ უბრალოდ სამოთხეს ყველა ზეციურში...
  ასეთი კაშკაშა სილამაზე ყველგან ,
  აღსდგეს უფალი ყოვლისშემძლე!
  ფაქტობრივად, მაგიდაზე ოქროსფერი და ნარინჯისფერი, საოცარი, ცქრიალა მეტალის უჯრები ეყარა ნამცხვრებით, ათობით სხვადასხვა ფერისა და ჩრდილის კრემებით, ასევე სხვა ძალიან მშვენიერი საკვებითა და არომატული ზედმეტებით, ყველაზე გემრიელი .
  და რა დიდებული იყო დონატები, მშვენიერი ფხვნილით მოფენილი. აქ შეკრება და გამოკლება აღარ არის. და ჭიქები გაჟღენთილია კოქტეილებით სხვადასხვა წვენებისგან, მშვენიერი შიგთავსით, რომელიც შოკირებულია არომატით და ტკბილი დიზაინით მინანქრით. და როგორი კვირტები იყო?
  მარგარიტამ დაბნეულმა გაიღიმა და გაკვირვებულმა წამოიძახა:
  -ეშმაკი შეაქციე! ისე, არავითარ შემთხვევაში ! თქვენ უნდა შეძლოთ ასეთი რამის გაკეთება!
  დაბნეულმა დომინიკამ ჰკითხა:
  - რთულია?
  პარტიზანმა გოგონამ უპასუხა:
  - დიახ, თითქმის შეუძლებელია! და თქვენ შეძელით მსგავსი რამის გაკეთება.
  ამასობაში ყაჩაღმა ბულბულმა კვლავ სტვენა სცადა. და ამოიბურტყუნა ფართო, ზაზუნავით ლოყები. მაგრამ ბიჭი-გმირი, როგორც კი წაიღებს, ბავშვური, მაგრამ სასიკვდილო, როგორც ცალი, მუშტით დაამუხტავს. სასტვენი კი, სხვათა შორის, ერთზე მეტჯერ აკაკუნებს, წაგებული, ჩამოსხმული ოქროს კბილს ჰგავს.
  და თავდაყირა გაფრინდა. დაეცა და ისე გაიწელა, თითქოს დაარტყა. მაგრამ მერე წამოხტა, თითები ისევ პირში ჩაიდო და ააფეთქა. მაგრამ სასტვენის ნაცვლად, მხოლოდ პათეტიკური სტვენა გამოვიდა . და ძალიან სასაცილოა. ბავშვები იცინოდნენ. ბულბული ყაჩაღი იკივლა:
  "გადაგყლაპავ ერთ წამში, გადაგაყლაპავ, გადაგყლაპავ, არ მოწყალება!"
  საპასუხოდ, დობრინიამ, ამ გმირმა ბიჭმა, შიშველი ქუსლით დაარტყა ბულბულის ნიკაპს. და კბილები ისევ გაფრინდა. ხელები გაშალა, მთავარი ყაჩაღი უკან გადაიხარა.
  დობრინიამ იღრიალა:
  და ვის ვიპოვით ბრძოლაში და ვის ვიპოვით ბრძოლაში,
  ჩვენ ამით არ ვიხუმრებთ, ჩვენ მოვკლავთ ბუზს!
  ჩვენ მოგკლავთ ბუზივით!
  დომინიკამ თავისი ჯადოსნური ჯოხი დამარცხებულ ბულბულ ყაჩაღს მიანიშნა. მარგარიტამ აღნიშნა:
  -შენც გინდა მისი გარდაქმნა?
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - რამე სასარგებლო მაინც იყოს!
  პარტიზანი გოგონა მღეროდა:
  ბიჭი ბორკილებით იყო მიჯაჭვული რკინის გრაფიკით,
  და მე ვჭამე მხოლოდ ერთი ჯანსაღი ...
  მძიმე ტვირთის გამო, მოულოდნელად მოხდა შეტევა,
  და აღმოჩნდა, რომ ეს იყო კოლოსალური ძალის კიბერ გენიოსი!
  შემდეგ კი დომინიკა დატრიალდა და თავისი ჯადოსნური ჯოხით რთული ფიგურა რვა გააკეთა.
  ახლა კი, ყაჩაღი ბულბულის ადგილზე, ტკბილეულის, დრაჟეების და ნაყინის პორციების მთელი მთა გამოჩნდა.
  გაისმა მხიარული სიცილი და ბავშვებმა ბალახიდან ხტუნვა დაიწყეს. ისინი საყვარლები იყვნენ, მაგრამ გამხდარი, გახეხილი და ტრადიციულად ფეხშიშველი. და დიდი სიხარბით დაესხნენ თავს იმ ტრაპეზზე, რომელშიც გადაიქცნენ ყაჩაღი ბულბული და ჭაობის გობლინი. მარგარიტამ თითებით უსტვენა და დაიყვირა:
  - გაჩერდით, ბიჭებო და გოგოებო! მესმის შენი, მშიერი ხარ ამ ბოროტმოქმედების ტყვედ ჩავარდნის შემდეგ, მაგრამ ჯერ ხელები დაიბანე.
  და როგორ გაათავისუფლებს ელვას ჯადოსნური ჯოხიდან. ბიჭები ნაკადულთან უნდა გაიქცნენ, ცისფერი ქუსლები უციმციმებდნენ. სინამდვილეში, ჭუჭყიანი ხელებით საკვების ჭამა უხეშია.
  დომინიკამ ჰკითხა:
  - ესენი რა არიან, ბულბულისა და ქაჯეთის ტყვეები და ტყვეები?
  მარგარიტამ გაბრწყინებული თავი დაუქნია:
  - Დიახ, ზუსტად! ჩვენ გავათავისუფლეთ ისინი. უფრო სწორედ, თქვენ გამათავისუფლეთ. და ეს ძალიან მაგარია .
  ასზე მეტი ბავშვი იყო, ბიჭი და გოგო. ჩვეულებისამებრ, მშვენიერი სქესის წარმომადგენელი სამჯერ მეტია, ვიდრე ძლიერი სქესის წარმომადგენლები.
  დომინიკამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - აქ ყველანი არაუმეტეს თორმეტი წლისა გამოიყურებიან. რა, ამ მძარცველებმა მოზრდილები არ დახოცეს?
  მარგარიტამ განმარტა:
  - არა, რა თქმა უნდა, მოზარდებსაც კლავენ. მხოლოდ განთავისუფლების შემდეგ იღებენ მოზარდები ბავშვების სხეულებს. როგორც ეს იყო, მაგალითად, დობრინია ნიკიტიჩთან. და ჩემთანაც ისევ გოგოს ვგავდი.
  მსახიობმა გოგონამ აღნიშნა:
  - მარადიული ბავშვობა, როგორც ზღაპარში, მშვენიერია ! და შეიძლება ითქვას - მაგარია!
  მარგარიტამ კბილებში აწკრიალდა:
  - დიახ, ეს მშვენიერი სამყაროა, სადაც ყველაფერი ძალიან მაგარია . მაგრამ აქ ბევრი საფრთხეა. კერძოდ, არიან ადამიანები, რომლებიც ბევრად უფრო საშიშნი არიან ვიდრე გობლინი და ბულბული ყაჩაღი.
  დომინიკამ ჩურჩულით ჰკითხა:
  - მაგალითად ვინ?
  პარტიზანმა გოგონამ ჩუმად თქვა:
  - მოხუცი ქალი შაპოკლიაკი!
  მსახიობმა გოგონამ ტვიტერში დაწერა:
  კარგად გააკეთე, კარგად გააკეთე, ბებო ლიდერია!
  მასთან მეგობრობა ნიანგთან თამაშს ჰგავს!
  გოგონამ კი აიღო და შიშველი თითებით კონუსი ესროლა. ჭრიჭინას მოხვდა. მწერი აფეთქდა, კონფეტებად მიმოიფანტა.
  მარგარიტამ შენიშნა და თავი გააქნია ოქროსფერი კულულებით:
  - არ არის კარგი ცოცხალი არსებების მოკვლა!
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - მაგრამ ეს უბრალოდ მწერია!
  მარგარიტამ საპასუხოდ მღეროდა:
  - ნერწყვს აფრქვევ ქარში,
  არ გაანადგურო ბუზი ან ჭიანჭველა...
  ტყეში ტოტიც კი არ გატეხო -
  დედამიწაზე მთელი ცხოვრება ერთი ოჯახია!
  გოგონა მსახიობმა კბილებში ატეხა:
  - მე, შენ, ის, ის - მთელი ქვეყანა ერთად,
  ერთად მეგობრული ოჯახი!
  სიტყვაში ჩვენ, ასი ათასი მე!
  ბავშვები ნაკადულში იბანდნენ. ახლა კი საჭმელზე გარბოდნენ, მხიარულები და პრიალა.
  დომინიკამ და მარგარიტამ ერთად ჩურჩულეს შელოცვა და მაგიდა უფრო გრძელი გახდა. ახლა საკმარისი ადგილი იყო ყველასთვის დასაჯდომად.
  ბავშვები, შიშველი ფეხებით ატრიალებდნენ, დასხდნენ და გუნდურად მღეროდნენ თავიანთი მკაფიო ხმებით:
  სუფრა თოვლივით იშლება
  და სიკეთეები განთავსდა ...
  ყველა ბავშვი იქნება წარმატებული,
  და შემწვარი ჩებურაშკადან!
  რის შემდეგაც დაიწყეს ჭამა. აქ იმდენი ლამაზი ბავშვია, თუნდაც შიმშილითა და სიღარიბით დაღლილი.
  დომინიკამ და მარგარიტამ, რადგან კარგად იკვებებოდნენ, ორჯერ დაუფიქრებლად დაიწყეს ცეკვა. და მოდი, შენი შიშველი, გახეხილი, გარუჯული ფეხები დავაკაკუნოთ.
  გოგონები გაბრწყინებული ხმით მღეროდნენ;
  დავიბადე კოსმოსურ ქვეყანაში
  სადაც ყველა გოგო ძალიან ჩხუბობს...
  სატანას არ შეუძლია დაამარცხოს სამშობლო,
  ჩვენი დედის რუსეთის სადიდებლად!
  
  ჩვენ შევძლებთ დავიცვათ წმინდა რუსეთი,
  და რაც არ უნდა სასტიკი და მზაკვრული იყოს მტერი...
  ჩვენ ძლიერად დავამარცხებთ მეტოქეს,
  და ხმლით რუსული სული განდიდდება!
  
  რუსეთი, ეს არის ჩემი სამშობლო,
  წმიდა და კოსმიურად მიწიერი...
  ყველა ერი ერთი ოჯახია,
  და გოგონა სამუდამოდ ახალგაზრდაა!
  
  ჩვენ დავიცავთ ჩვენს სამშობლოს ბრძოლებში,
  არც ერთი შანსი არ არის ბოროტი მოწინააღმდეგისთვის ...
  ჩვენს ზემოთ არის ოქროსფრთიანი ქერუბიმი.
  ვაჩუქოთ რუს ჯარისკაცს!
  
  რუსეთში ყველაფერი კარგადაა, კარგი,
  და ჩვენი ნება ფოლადიზე ძლიერი იქნება...
  ბიჭს ხელში ძლიერი ნიჩბი აქვს,
  და იქ ამხანაგი სტალინი მართავს!
  
  ხალხს უყვარს ჩემი სამშობლო,
  ჩვენ სამუდამოდ გავალამაზებთ...
  სამშობლო რუბლში არ მოიპარება,
  და ღმერთი სვაროგი არის დიდი მესია!
  
  დაე, განდიდდეს ჩემი სამშობლო,
  მოწინააღმდეგეს ბრძოლაში ...
  ლადა ღვთისმშობელი ჩემთვის ძვირფასია,
  დაე, რუსეთის მტრებმა გამოიჩინონ თავიანთი აჯანყება!
  
  საჭიროების შემთხვევაში, ჩვენ შეგვიძლია დავასხათ მტრის სისხლი,
  რუსეთის დაჩოქება არ შეიძლება...
  მონადირე მალე თამაშად გადაიქცევა,
  და დიდი ლიდერი ლენინი ჩვენთან იქნება!
  
  ჩვენ დავიპყრობთ სივრცის უზარმაზარობას,
  ბედნიერებას, სიხარულს მივცემთ მთელ სამყაროს...
  მოსკოვი უფრო მაღალია ვიდრე რომი,
  თავისი უცვლელი ძალით ბრძოლაში!
  
  როცა ომი მოვა ჩვენს ნათელ მიწაზე,
  ჩვენ ფიურერს ვაჩვენებთ ჩვენს ძლიერ პერსონაჟს...
  რუსი მიიღებს დიდ საფასურს,
  ჩვენ მზეზე მაღლა ვართ და ხეებზე უფრო ლამაზები!
  
  დამიჯერე, რუსეთი არ იქნება ნანგრევებში,
  ურდო არ დაგვაჩოქებს...
  იბრძოლე სამშობლოსთვის და ნუ გეშინია,
  რუსმა არ იცის სისუსტე და სიზარმაცე!
  
  ჩვენი ძვირფასი ქვეყანა კვლავ აღდგება,
  მთელ სამყაროს აჩვენებს თავის ძალას...
  და სატანა განადგურდება
  სამშობლოს მტერი საფლავში ჩავარდება!
  ასე დაიწყეს ფეხშიშველი და ეშმაკებივით ტრიალმა გოგოებმა ღრიალი და ხტუნვა ორმაგ სალტოში.
  ეს არის ლამაზი და აგრესიული გოგოები აქ . და როგორ ღრიალებენ, ხტუნდებიან.
  კარგი, ბავშვები ჭამენ და ასევე მღერიან რაღაცას საკუთარ თავს. და ისინი ამას ძალიან პოზიტიურად აკეთებენ. ეს მათი სიმღერებია. და ისინი ტრიალებს გარშემო, როგორც დაწნული ზედა.
  უმაღლესი კლასის გოგოები.
  მაგრამ შემდეგ ცაში ძალიან დიდი პეპელა გამოჩნდა, როგორც ნამდვილი დრაკონი. და მისი ფრთები ისეთი დიდი იყო, რომ ძვირფასი თვლებით მოჭედილი ოქროვით ანათებდა. და ისეთი საოცარი და ლამაზი ჩანდა. ეს იყო მართლაც, გულწრფელად რომ ვთქვათ, პეპლები, რომლებიც ისეთი უზარმაზარი იყო, როგორც დინოზავრები.
  დომინიკამ ღიმილით აღნიშნა:
  - აქ სასწაულებს ვერ ნახავთ. საოცარი!
  მარგარიტამ გაიცინა და უპასუხა:
  - დიახ, ეს მართლაც ართროპოდებია, რომლებიც აოცებენ. მაგრამ ეს არ არის ყველაზე გასაკვირი. კიდევ ბევრი ძალიან მაგარი რამეა.
  დომინიკა მღეროდა:
  მაგრამ არც წიგნი და არც მუზეუმი,
  ისინი არ ჩაანაცვლებენ ჩვენს მეგობრებს!
  და გოგონა ჯადოსნური ჯოხიდან გამოუშვებს სხივს. და გამოჩნდა ახალი კოქტეილის ჭიქები. და ბავშვები თავს დაესხნენ მათ.
  ასე მშვენივრად გამოვიდა ყველაფერი . და მხოლოდ რაღაც მუსიკა უკრავს ჩემს თავში.
  და როგორ არ იმღერონ დომინიკი და მარგარიტა;
  ლამაზმანები თავს ესხმიან ფეხშიშველი,
  დარბიან, რა კარგი გოგოებია...
  თუ ფრიცს მუშტით დარტყმა გჭირდებათ,
  ან ავტომატით დაჭრიან !
  
  გოგოებს არ შეუძლიათ ეჭვი შეიტანონ
  ნაცისტებს დაკრძალავენ...
  და ძლიერად დააგდებენ ფეხებს,
  და სადღაც მგლები მტაცებლად ყვირის!
  
  რუსეთი, ეს არის სიტყვა ჯარისკაცებისთვის,
  როცა, დამიჯერე, უფრო მაგარი არ ხდება...
  მიუხედავად იმისა, რომ ზოგჯერ სიტუაცია ბნელია,
  სადაც ბოროტი შავი კაენი იმარჯვებს!
  
  არ დაიჯერო, კომსომოლის წევრები არ გარბიან,
  და თუ გარბიან, მაშინ მხოლოდ შეტევაზე...
  და ყველა ნაცისტი ერთდროულად დაიღუპება,
  და ფიურერი ამაღლდება საჭრელ ბლოკამდე!
  
  რუსეთი, ეს არის ჩემი სამშობლო,
  ის არის კაშკაშა, უბრალოდ ლამაზი...
  ვინც მშიშარაა, რუბლიც არ ღირს,
  და, იცით, მებრძოლთან კამათი საშიშია!
  
  მაგრამ იცოდე, რომ ჩვენ დავამარცხებთ ფაშისტებს,
  ტახტზე ბოროტება არ მეფობს...
  ჩვენს ზემოთ არის ოქროსფრთიანი ქერუბიმი,
  და ღმერთი სვაროგი დიდებულებით გვირგვინში!
  
  ვინც მშიშარაა, დამიჯერე, სუსტი მონაა,
  მისი ბედი ერთია - გაუძლოს შეურაცხყოფას...
  დღეს მექანიკოსი ხარ, ხვალ ოსტატი ხარ,
  და შენ თვითონ შეგიძლია სცემე სხვისი ზურგი!
  
  გოგოებს აქვთ ძალა, უბრალოდ ვულკანი,
  ხანდახან ძლიერად ანგრევს მთებს...
  ომი მძვინვარებს ბოროტი ქარიშხლით,
  და სიკვდილი გულწრფელად ანადგურებს კაცობრიობას!
  
  გულწრფელად გეტყვით, რაინებო,
  ჩვენ ძლიერები ვართ, როცა რუსები ერთიანნი ვართ...
  გჭირდებათ საჭმელი ჩანგლით და დანით,
  ჩვენ ბრძოლებში უძლეველი რაინდები ვართ!
  
  რა არის ჩვენი რწმენა უფალ ქრისტეში,
  თუმცა ჩვენც პატივს ვცემთ ლადას...
  ამხანაგი სტალინი მამას ჰგავს,
  და იქნება სამოთხის კომუნიზმის ადგილი!
  
  ის, ვინც ოდესღაც მკვდარი იყო, აღდგება
  და ჩვენ გავხდებით უფრო ლამაზი და ბრძენი...
  და კაცი, რა თქმა უნდა, ძალიან ამაყია,
  თუმცა ხანდახან სისულელეს ლაპარაკობს!
  
  სიყვარულში ჩვენი სამშობლო ვარსკვლავივითაა,
  დამიჯერე არასდროს გაქრება...
  დიდი ოცნება ახდება
  მშვიდობა და ბედნიერება იქნება მთელ სამყაროში!
  
  მე მიყვარს მარია, პატივს ვცემ ლადას წმინდად,
  სვაროგი მშვენიერია, პერუნი კი შესანიშნავი...
  მე მიყვარს იესო და სტალინი,
  ხატების წმინდა სახეები ჩემთვის ძვირფასია!
  
  როდის იქნება ნამდვილი სამოთხე?
  დამიჯერე, ყველა შენი იმედი მასში გამართლდება...
  მიეცი გული შენს სამშობლოს,
  ყველაფერი კარგად იქნება, უფრო ძლიერი ვიდრე ადრე!
  რის შემდეგაც საბოლოოდ გათავისუფლებულმა ბავშვებმა ჭამეს. შემდეგ ისინი ჩამოყალიბდნენ რაზმად. ასზე მეტი ბიჭი და გოგო.
  და წავიდნენ მსვლელობაში. დობრინიამ ტკბილი ღიმილით აღნიშნა:
  -იბრძოლებენ დარწმუნებული ვარ!
  და გმირი ბიჭი გადახტა დრაკონზე.
  ენომაუსმა აღნიშნა:
  - ასეთი რაზმი ძალიან ნელა გადავა. დრაკონებზე გაცილებით სწრაფად ვმოძრაობთ. და აქ თქვენ ასევე უნდა იცოდეთ როდის შეჩერდეთ.
  ბავშვები აშენდა. მხოლოდ ერთი ბარონესა იყო წესიერად და თუნდაც მდიდრულად ჩაცმული. დანარჩენები მათხოვრებს, ახალგაზრდა რაგამუფინებს ჰგავდნენ . თუმცა, ბევრად უფრო მოხერხებულია ფეხშიშველი მოძრაობა.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - ბარონესა გოგონა რომ დადის, მაშინ მისი ძვირფასი ფეხსაცმელი დაინგრევა და დაიშლება. იქნებ შენც ყველა ისე ფეხშიშველი უნდა იყო?
  ბარონესამ უპასუხა:
  - ვერ მოითმენ! ჯობია მამაჩემთან, ჰერცოგთან გამომიგზავნო, ჯილდოს მოგცემს და არ დაგიშავებს!
  მარგარიტამ თავი დაუქნია დომინიკას:
  -შენ ისეთი ჯადოსნური ბუნებრივი ძალა გაქვს. მაშ, მოდი, ერთად ავიღოთ და გაბრწყინებული მუხტები გავუგზავნოთ, გოგო კი მამის ციხეში ჩააგდოთ!
  მსახიობმა გოგონამ აღნიშნა:
  - რაც შეეხება ჯილდოს?
  მარგარიტამ გაიცინა და შენიშნა:
  - კარგი, ისინი მოგცემენ ოქროს ჩანთას, ასე რომ, ეს ნამდვილად ბევრია? უფრო მეტიც, მე შემიძლია მოვიგონო ოქრო ჩვეულებრივი ხეებიდან და გირჩებიდან და თქვენც შეგიძლიათ!
  დომინიკამ დაუსუსტა:
  - Ვაუ! ასე რომ, ჩვენ შეგვიძლია ვიყიდოთ თავად ჰერცოგი!
  პარტიზანმა გოგონამ გააპროტესტა:
  - აკრძალულია! ჯადოსნური ოქრო აკრძალულია მიმოქცევაში, თორემ რკინაზე მეტი იქნებოდა. გესმით, ძვირფასი მონეტის ინფლაცია!
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - ეს ინჟინერ გარინის ჰიპერბოლოიდშია?
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  - Რაღაც მაგდაგვარი. ეს წიგნი პატარაობისას წავიკითხე. დიახ, მაშინ ოქროს სტანდარტი დაინგრა და ეს საშინელი იყო .
  ენომაიმ ღიმილით აღნიშნა:
  - მაგრამ მაინც, იქნებ ბარონესა გაზარდოთ? ისე რომ არ იყოს ასეთი ამაზრზენი!
  დობრინიამ ღიმილით დაუქნია თავი:
  - დიახ, ამას მაშინვე გავაკეთებთ,
  მოდით მივცეთ მას რაიმე მაგარი!
  ბარონესამ ისევ დაარტყა ქუსლი ბალახზე და იღრიალა:
  -მამასთან წამიყვანე! ან მე მოგიყვანთ ყველას სიკვდილით დასჯას!
  ბავშვები ერთხმად იცინოდნენ.
  უცებ ბალახის ქვემოდან ქუდიანი ჯუჯა გამოჩნდა. აშკარად ჯერ კიდევ ძალიან ახალგაზრდა იყო, წვერის გარეშე. მაგრამ ჯადოსნური ჯოხი ხელში.
  პატარა ხმამ თქვა:
  - მერე კაპრიზული გოგოს ხმა მესმის. იქნებ დროა მისი განათლება?
  ბარონესამ იღრიალა:
  -უბრალოდ სცადე, მწვალო !
  და ის ცდილობდა ჯუჯის გადაადგილებას ფეხსაცმლის ფეხით. მან ჯადოსნური ჯოხი შეარხია. ძველი ხალხის კაპრიზული გოგო და ბიჭი გაუჩინარდნენ.
  დომინიკამ წამოიძახა:
  - Ვაუ!
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  - ეს ჯუჯა ბიჭია. მაგიით დაჯილდოებული ჯუჯის განსაკუთრებული სახეობა. ახლა კი კაპრიზული გოგონა წაიყვანა გასასაზრდელად. ბარონესას კი, როგორც ჩანს, მოუწევს კულტურის, ზრდილობის და კეთილსინდისიერად მუშაობა.
  ენომაიმ ღიმილით შენიშნა:
  - და მე მინდოდა მისი დარტყმა! ასე რომ, ტვირთი თქვენს მხრებზეა.
  დობრინიამ შესთავაზა:
  -ჩონჩხში მიდიხარ? ასე რომ, იქნებ დროა გზაზე გავიდეთ.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - ცოტა უფრო ახლოს არის ბოროტი ჯადოქრის ბასტინდას ციხე, რომელსაც თორმეტიდან კიდევ ერთი არტეფაქტი აქვს - ყვითელი ვირთხა. ეს არის ის, რაც უნდა დაგვეჭირა.
  მეტიც, ჩვენ უკვე გვყავს პატარა ჯარი, ასზე მეტი ბიჭი. მათ შორის არის გმირი ფენიქს ფალკონი. ისიც ბიჭია, მაგრამ დიდი ძალით.
  დობრინიამ აღნიშნა:
  - მე ვიცნობ ფენიქსს. უბრალოდ როგორ დაატყვევეს?
  პარტიზანმა გოგონამ უპასუხა:
  - ეშმაკობით, ისევე როგორც შენ. მაგრამ ახლა ჯარი გვყავს და ბასტინდას სასახლეს იერიშს შევუდგებით!
  დომინიკა მუცელზე ათამაშდა მუცელზე. მერე აიღო და შიშველი თითებით ბალახზე დაწოლილი კაკალი დაამსხვრია. მან გადააგდო მისი ბირთვი, დაიჭირა პირში, დაღეჭა ძლიერი კბილებით და აკოცა:
  - თავდასხმაზე წავიდეთ? ისე, მე მომწონს ეს იდეა. თუმცა სახელი ბასტინდა მახსენებს საბავშვო ზღაპარს. ის ხომ ის არ არის, ვინც თავს არასდროს იბანს?
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  -ეს ზღაპარი მეც ვიცი. არა, ეს ოდნავ განსხვავებული ჯადოქარია. მას ვირთხების მთელი არმია ჰყავს. კარგად, და ასევე დაქირავებული ორკები. Artefa CT ვირთხით უზარმაზარ ძალას აძლევს მღრღნელებზე, ასე რომ...
  პარტიზანმა გოგონამ ბრძანა:
  - ბავშვებო! მახლობელი ვერცხლის ნაძვებიდან ნემსები გამოახეთქეთ, მალე დაინახავთ, როცა კორომში შევალთ. ეს შეიძლება იყოს ღირსეული იარაღი.
  ბიჭებმა უპასუხეს:
  - ყველაფერს გავაკეთებთ, ჩვენო მხსნელო!
  და გუნდი გავიდა. მიუხედავად იმისა, რომ გოგოები სამჯერ მეტი იყვნენ, ვიდრე ბიჭები, მათ ასევე იცოდნენ მსვლელობა. და მათ ფეხის თითები აწიეს. პარალელურად მუსიკა უკრავდა.
  რაზმი მსვლელობაში გადავიდა. აქ, ჭამის შემდეგ, ზოგიერთმა ბიჭმა მძიმედ იღრიალა, მაგრამ გოგოებმა ფარშევანგის ფოთლებისგან დამზადებული ხელნაკეთი დოლების ცემა დაიწყეს და განწყობა უფრო მხიარული გახდა.
  ბავშვები ფორმირებულები იყვნენ. დომინიკას ეგონა, რომ ეს იყო მალჩიშ-კიბალჩიშის შესახებ ფილმში . ფეხშიშველი ბიჭებიც იყვნენ. მაგრამ საბჭოთა ფილმში რატომღაც გოგონები არ იყვნენ. და ეს უცნაურიც კია, რადგან წითელი რეჟიმის პირობებში ისინი მუდმივად დაჟინებით მოითხოვდნენ სქესთა თანასწორობას.
  და აქ იმდენი გოგოა და ისინი მარშის ბუნებრივად დაბადებულ მეომრებს ჰგვანან - ნაწილობრივ ადამიანები, ნაწილობრივ ელფების ოჯახიდან, როგორც ჩანს მათი ფოცხვერის ყურებიდან. ისე, ერთგვარი მატრიარქატია.
  ბავშვები წავიდნენ და ამავე დროს დაიწყეს სიმღერა, თითქოს ამის გარეშე:
  ელფია ჩვენი ბრძენი ქვეყანაა,
  მესიის მეფის მმართველობის დროს...
  ის ღმერთმა სამუდამოდ მოგვცა,
  რომ ჩვენი ცხოვრება უფრო ბედნიერი იყოს!
  
  დაე, კარგი ენომაუსი იყოს დიდებაში ,
  ვინც დაამარცხა სამშობლოს მტრები...
  შენ იბრძვი მისთვის და ბედავ,
  სოლცენიზმის ქვეშ ცხოვრებას !
  
  ფეხშიშველი გოგოები დარბიან
  მათ უნდათ მტერთან ბრძოლა...
  და ეს ორკლერი არც ისე მაგარია,
  პირიქით, ის უბრალოდ კლოუნის გამოსახულებაა!
  
  დიდი უსასრულო ქვეყანა
  რომელშიც , თქვენ იცით, თაობების ნება...
  მიუხედავად იმისა, რომ სატანის მსახურები გეგმავენ,
  მაგრამ ცეცხლოვანი გენიოსი ჩვენთან იქნება!
  
  მე მჯერა, რომ ჩვენი ზეწოლა შეუძლებელია,
  რა თქმა უნდა, ჩვენს მტრებს მიწასთან გავასწორებთ...
  შენ ჩაწერ ბლოკნოტში, პატარა ბიჭო,
  რა მშვენიერია ხალხისთვის ოენომაუსის ქვეშ ცხოვრება !
  
  ჩვენ გავალამაზებთ სამშობლოს, ვიდრე ვინმე სხვას,
  სამოთხე მოვა ამ სიცოცხლეში...
  ვიზეიმოთ ჩვენი ველური წარმატება
  და მალე ჩვენ ვიცხოვრებთ ელფინიზმის ქვეშ!
  
  არა, დამიჯერეთ, ჩვენ ორქიშისტებს ვერ გავტეხავთ,
  მიუხედავად იმისა, რომ მტერი ძლიერი და ძალიან მზაკვარია...
  მაგრამ ჩვენ გამოცდებს ჩავაბარებთ A-ით,
  შეიძლება კარგი იყოს ოენომაუსის ქვეშ !
  
  მეფის დიდებული სიდიადე, დამიჯერე,
  ბრილიანტებით სავსე შენი გვირგვინით...
  და, თქვენ იცით, სასტიკი მხეცი გაანადგურეს,
  ჭირიც უკან დაიხევს, დამიჯერე კეთრი!
  
  არა, ელფიისთვის თქვენ ასევე გჭირდებათ ელფროგი ,
  მეგობრებო, ნუ უღალატებთ თქვენს ღმერთებს...
  დიდი და დიდებულია ყოვლისშემძლე ოჯახი,
  ნუ აჩვენებ შენს სისუსტეებს!
  
  მშვენიერი ლადა ღმერთების სამჭედლოა,
  დამიჯერე, მან გააჩინა სიყვარული...
  ნუ დახარჯავ ადამიანებს მხოლოდ ზედმეტ სიტყვებზე,
  გაიხსნა უსაზღვრო სიდიადე!
  
  თქვენ ვერ შეაკავებთ ელფროგის ისარს ,
  ის გაანადგურებს ნებისმიერ მოწინააღმდეგეს ...
  უბრალოდ სისულელე არ გინდოდეს,
  ელფ ჯარისკაცის ფარი დაფარავს!
  
  ელფია, ეს უდავოდ ძალაა,
  მას შეუძლია მთების გადაადგილება...
  მიუხედავად იმისა, რომ ზოგჯერ ხორცი ძალიან განიცდის,
  ჩვენ შეგვიძლია უარვყოთ ყველა დაბრკოლება!
  
  ელფების დიდებული სამყარო მალე გაჩნდება ,
  რომელიც არღვევს სამყაროს...
  ღვთის ქერუბიმი ფრთებს გაშლის,
  და იქნება რაღაც, მერწმუნეთ, შემოქმედების შესახებ...
  
  ქალღმერთი ლადა დიდებულია, დამიჯერე,
  მან სიყვარული მისცა ყველა თავის ვაჟს...
  ახლა კი ის იქნება ძლიერი რაინდი,
  მოწინააღმდეგეს ძარღვში ძლიერად დავარტყით !
  
  შენ ხარ ფიევი , როგორც დედაქალაქი ელფებისთვის ,
  დამიჯერეთ დრუსიის დიდებული ქალაქების დედა...
  დაარტყით მოწინააღმდეგეს ,
  რაინდები ვართ, დამიჯერეთ, მშიშრები არ ვართ!
  
  ჩემი წმინდა სამშობლოსთვის,
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ძალიან...
  ელფს არ წაართმევენ რუბლს,
  მსუბუქმა ელფებმა ხომ ყოველთვის იცოდნენ ბრძოლა!
  
  ლამაზი გოგოები არიან, დამიჯერე,
  რომ სიცივეში ძალიან აურზაური ჩქარობენ...
  ფიურერი, გარეული მხეცი, დაიშლება,
  ჩვენ გავზრდით მშვენიერ, თქვენ იცით, ვარდი!
  
  არა, ჩვენ არასოდეს შევეგუებით სიბრაზეს ,
  მოდით ავწიოთ მზისგან განათებული ელფი...
  დიდი ოცნება ახდება
  ამ ცის ქვეშ გაბრწყინებული ლურჯია!
  
  ელბაყა მოვა და მკვდრებს აღადგენს,
  მაგრამ ჩვენ უნდა გავაცოცხლოთ ის, რომ ცხოვრება მაგარი იყოს...
  ჩვენ დავიპყრობთ სამყაროს უკიდეგანობას,
  ქრისტე უკვდავია, იუდა კი ჯოჯოხეთში!
  
  ემსახურეთ ოენომაის ერთგულად,
  და გთხოვ ნუ აჯანყდები მეფეებს...
  დაე, ელფების შვილები იყვნენ დიდებაში,
  ელფია, ეს არ არის ადგილი რუკაზე!
  
  ჩვენ მალე დავიპყრობთ სამყაროს,
  იყოს ძალა სიცოცხლესა და სიკვდილზე...
  ყველა ცოცხალი გახდება ქერუბიმი,
  ეგ კაცი ღმერთს ჰგავს, დაიჯერე!
  . თავი No10.
  დომინიკა დაბრუნდა აკადემიის კლასში და დაასრულა სესია ლოტოსის პოზაში. ახლა მან კვლავ დაიწყო სხვადასხვა სახის შელოცვების, სხვადასხვა ფორმისა და ტიპის შესწავლა. და მან ეს გააკეთა დიდი სურვილით.
  რის შემდეგაც სადილზე წავედი. მის გვერდით გოგონა ფიესტა იყო. მათ ერთად მიირთვეს კალმარები სოუსში და გარეცხეს რძისა და ტომატის წვენის ნარევით. ამის შემდეგ ყველაფერი მთავარი გახდა.
  სადილის შემდეგ დომინიკამ ჯადოსნური ჯოხებით შემოღობილი ფიესტა. და მან ესროლა დიდი ნამცხვარი კრემით და დაასხა თავიდან ფეხებამდე.
  მან აღიარა დამარცხება და აჩუქა ბეჭედი თითოეული შიშველი ფეხიდან. ახლა კი დომინიკა კიდევ უფრო ძლიერი და სასიკვდილოდ არის შეიარაღებული .
  რის შემდეგაც ორივე გოგონამ შხაპი მიიღო და ოთახებში წავიდა.
  ოთახში დომინიკა საწოლზე ჩამოჯდა, ფეხები ლოტოსის ფორმაში მოკეცა და ისევ გონებრივი სამყაროს სხვა დონეზე გადაიტანა ფიზიკური და სულიერი არსი.
  ახლა ისინი დრაკონებზე აფრინდებიან და მათ ქვემოთ ბავშვების რაზმი მიდის.
  ორი ბიჭის ხელმძღვანელობით: ვიკონტი და გმირი ფენიქს ფალკონი. ორივე ბიჭი სიმპათიური ბიჭია ძალიან გამოკვეთილი კუნთებით და მხოლოდ შორტებით. ძლიერი, ვთქვათ, ბიჭებო. და ისინი მსვლელობას აჭარბებენ სვეტს.
  ბავშვები ცდილობენ რაც შეიძლება სწრაფად იმოძრაონ და დროდადრო იწყებენ სირბილს. და ეს ჰგავს ანგელოზთა არმიას ნათელი, საყვარელი თავებით. და ისინი კვლავ უიარაღოდ არიან, გარდა ხელნაკეთი ხელკეტებისა.
  მაგრამ შემდეგ ისინი შევიდნენ ფიჭვის კორომში. რამდენიმე მგელი იღრიალა, მაგრამ ფენიქსმა შიშველი ფეხით ესროლა მათ მძიმე კონუსი და ამან ფაქტიურად დაამტვრია მტაცებლის თავის ქალა.
  ის დაეცა და სხვა მგლებმა გაქცევა დაიწყეს. და ბავშვებმა დაიწყეს გირჩების და ყლორტების დალაგება.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  "მახსოვს, ერთხელ პარტიზანი ბავშვების მთელმა რაზმმა სერიოზული ბრძოლა მოაწყო. და გერმანული ბატალიონი გაიქცა. ბავშვები კი დარბოდნენ მათ უკან და ურტყამდნენ თოფებს .
  დომინიკა დათანხმდა:
  - Slingshot, ეს არის მომაკვდინებელი ძალა!
  ბავშვებმა მეომრებმა, ფაქტობრივად, დაიწყეს სლინგების აგება. და გააკეთე რაღაც მშვილდ.
  მარგარიტამ აიღო და ღიმილით აღნიშნა:
  - ჩვენი იარაღი ყველაზე სრულყოფილი იქნება, თუ მას ჯადოქრობით განდევნის.
  დომინიკამ კბილებში აჩუმდა:
  - მითუმეტეს თუ დავამატებ!
  მას შემდეგ, რაც ბავშვები შეიარაღდნენ, ორივე ძლიერმა ჯადოქარმა აიღო კვერთხი.
  მარგარიტამ დაიყვირა:
  - ვიგონებთ ერთხმად!
  დომინიკამ დაადასტურა:
  - ზუსტად!
  ორივე გოგონამ შეაგროვა ჯადოსნური ჯოხების ენერგია და გაუშვა იგი თავისი კოლოსალური ძალით. შემდეგ კი ლამაზმანებმა აიღეს და გაუშვეს ენერგიის ნაკადები შიშველი თითებიდან ბავშვების ჯგუფის მეშვეობით. და შემდეგ მოხდა სასწაული და ათასობით ფოტობლიცი , ან, როგორც მინიატურული სუპერნოვა, აალდა.
  მარგარიტამ და დომინიკამ დაიწყეს შელოცვების კითხვა და გალობა:
  ჩვენ გოგოები ვართ, პანთეონში შევდივართ,
  მათ ფიცი დადეს სამშობლოს ერთგულების...
  ასე რომ ორქიშისტებს ელის გააფთრებული მარცხი,
  აბა, რას იტყვით, რომ ელფები ცხოვრობენ მზის ქვეშ !
  
  ნიმფინი ჩვენთანაა , როგორც მეტალი,
  დამზადებულია ბრინჯაოსგან, რომელიც უფრო ძლიერია ვიდრე ნებისმიერი ფოლადი...
  ვოცნებობდი სამყაროს თავდაყირა გადაქცევაზე,
  როგორც უანდერძა დიდმა გენიოსმა გრალინმა!
  
  ჩვენ სამშობლოს გავაგრილებთ,
  და ჩვენ ვარსკვლავებზე მაღლა ავმაღლებთ სამშობლოს...
  შეიძლება იყოს წარმატებები ელფ გოგოებთან ,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენი პატარა ფეხები სრულიად შიშველია !
  
  ორკშისტი თავს დაესხა ჩემს სამშობლოს,
  სამურაი ტროლები აღმოსავლეთიდან მოდიან...
  მე მიყვარს სოლცესუსი და გრალინი ,
  და მე მჯერა, რომ მოწინააღმდეგეს ნაწილებად დავგლეჯავთ !
  
  ელფროგი ჩვენთანაა ,
  რომელ სოლცენიზმი ააშენებს...
  სამყაროში ყველაზე ძლიერია დიდებული ოჯახი,
  შეგვემატება ცნობიერებას და ნებას!
  
  მე მჯერა, რომ ჩვენ არასდროს დავნებდებით,
  სამშობლოს დაჩოქება არ შეიძლება...
  ამხანაგი გრალინი არის ნათელი ვარსკვლავი,
  და ჩვენი მასწავლებელი არის ბრძენი გენიოსი დრენინი !
  
  ჩვენ ვაქცევთ ჩვენს სამშობლოს,
  უფრო ლამაზი და კაშკაშა პლანეტაზე...
  და თქვენ იცით, იქნება მკვლელი იარაღი,
  დაე, უფროსებმა და ბავშვებს გაერთონ!
  
  დაწვა ელფროგი , არ დაიწვა გულში,
  შენ ხარ ყველა ელფის ხმლის მფარველი...
  მალე ავაშენებთ, მჯერა, ძლიერ სამოთხეს,
  მოვა სოლსესუსი , წმინდა მისია!
  
  არ ენდოთ ორკლერის ბანდას , მეგობრებო,
  რომ ის ადვილად და მუქარით გაიმარჯვებს...
  ჩვენ ყველანი ერთი ოჯახი ვართ -
  და მერწმუნეთ, არ არის გვიანი, რომ გიყვარდეს სამშობლო!
  
  უფალი ყოვლისშემძლე გვიცავს ყველას,
  მიწაზე აღმართავს შვიდფეროვან დროშას...
  და ბოროტი მტაცებელი გადაიქცევა თამაშად,
  ჩვენც შეგვიძლია გავუმკლავდეთ სატანას!
  
  მე მიყვარს დიდი სამშობლო,
  მთელ სამყაროში შენ არ ხარ უფრო ლამაზი,
  ჩვენ არ გავყიდით ელფიას რუბლით,
  მოდით ავაშენოთ მშვიდობა და ბედნიერება სამყაროში!
  
  ჩვენი სამშობლოს სახელით, ოცნება,
  დიდი ელფი აღდგება...
  ყველაფერი დანარჩენი მხოლოდ ამაოებაა
  და ახალი მესია ჩვენთან იქნება!
  
  ო, ლადა, ჩემო ყოვლისშემძლე,
  ნათელ ელფებს სიყვარულს და მშვიდობას მიანიჭებთ ...
  მე შენსკენ ვბრუნდები, გევედრები,
  და თუ საჭიროა, დაარტყი ელვას!
  
  ეფრია , ზეცის ღვთისმშობელი,
  მისცა სოლცესუსი სამყაროს ...
  შენი გულისთვის აღდგა დიდი ღმერთი,
  ხალხს ნამდვილად არ დაუკარგავს გემოვნება!
  
  გთხოვთ გაითვალისწინოთ, ელფები ასეთი არიან,
  ელფების ღმერთებს დიდ პატივს სცემენ...
  ჩვენ ვართ სამშობლოს დიდი შვილები,
  და ქალიშვილები ყოველთვის იმარჯვებენ სამყაროში!
  
  მეგობრებო, ჩვენ უნდა ვილოცოთ სამშობლოსთვის,
  პერუნი, იარილო და ელფროგი ძლიერი ...
  ჩვენ ვიქნებით ძალიან ძლიერი ქმრები,
  და ჩვენ ცაში ღრუბლებსაც კი გავბერავთ!
  
  ახლა მტერი უკვე განდევნეს ელფსკვადან ,
  ძალიან ატკინეთ გარემოსდამცველები ...
  ჩვენ ერთგული ვართ სოლცეზუსის და გრალინის ,
  და იქნება უამრავი ტანკი იარაღით!
  
  არა, მტერი ვერ შეძლებს ელფების შეკავებას,
  ვინაიდან ჩვენი მეომრები ყოვლისშემძლეები არიან...
  გამოცდების ჩაბარება, მხოლოდ ხუთი,
  ისე რომ ყველა ბიჭი იყოს ძალიან ძლიერი!
  
  სოლცეგრადი დიდებული იქნება ,
  და ჩვენ დავიცავთ მას თავდასხმისგან...
  მოვა რაინდთა გამარჯვებული განლაგება,
  მიუხედავად იმისა, რომ სისხლი უკონტროლო ნაკადში მიედინება!
  
  გოგოები ფეხშიშველი სიცივეში,
  დარბიან, ქუსლები ციმციმებენ...
  და მუშტებით დაარტყავენ ორკებს,
  არასოციალური კაენი გაბრტყელდება!
  
  ყველაფერი კარგად იქნება, ხალხმა იცის,
  ჩვენ აღმოვაჩენთ თანავარსკვლავედებს სივრცეში...
  ყოველივე ამის შემდეგ, ცოდვაა ვაჟკაცობაში ეჭვი,
  და იქნება კაცი ღვთის ტახტზე!
  
  ჩვენ მალე აღვადგენთ მკვდრებს მეცნიერებით,
  ჩვენ შეგვიძლია გავხდეთ ახალგაზრდები და ლამაზები...
  ჩვენს ზემოთ არის ოქროსფრთიანი ქერუბიმი,
  ჩემს მშვენიერ ელფ დედას!
  ასე მღეროდნენ გოგონები და ბავშვების მთელი არმია აღმოჩნდა ბრწყინვალე ჯავშანში და ძლიერი, თუნდაც ცივი იარაღით.
  რის შემდეგაც დასრულდა ბიჭებისა და გოგონების გადაიარაღება. და ისინი მზად იყვნენ სერიოზული ბრძოლისთვის.
  დომინიკამ და მარგარიტამ გამოუშვეს ძალაუფლების სხივები, რამაც გამოიწვია ფართომასშტაბიანი გარდაქმნები. ახლა კი ბავშვების ჯარი მზად იყო.
  ასე რომ, იგი გაემგზავრა საბრძოლო მსვლელობაში.
  დობრინიამ ძალიან კმაყოფილი მზერით აღნიშნა:
  - ისევ მოგებას ვაპირებთ! და ეს არის ჩვენი არსი.
  კარგი გერმანული ვეფხვის ტანკის ზომის კუ მიცოცავდა წინ. მას ალმასის ჭურვი ჰქონდა, უფრო სწორად, ცქრიალა, თითქოს ძვირფასი ქვებით დაფარული. ძალიან საყვარელი ცხოველია.
  მარგარიტამ ჭკვიანურად აღნიშნა:
  - ასეთი ნაჭუჭით თავად კუ რისკავს ამბიციური მონადირის მსხვერპლი გახდეს!
  დომინიკამ თავი დაუქნია და იმღერა:
  ნამსხვრევები კარგია
  ავტომატის წინააღმდეგ, სამწუხაროდ , არაფერი!
  მაგრამ მისი სიმღერა არც თუ ისე გონივრული და უადგილო აღმოჩნდა.
  მეომარი ბავშვები კუს გარშემო დადიოდნენ. ერთ-ერთ ბიჭს სურდა მასზე სროლა, მაგრამ ჯარისკაცმა გოგონამ მხარზე ხელი დაადო და დაიკივლა:
  - Არ არის საჭიროება!
  მეორე გოგონამ შენიშნა:
  - ამისთვის არის გუნდი!
  ეს ნამდვილად მებრძოლი ბავშვები არიან, რომლებსაც სურთ ბრძოლა.
  დომინიკამ სიცილით აღნიშნა:
  და მარცხნივ არის ჩვენი ჯარი, და მარჯვნივ არის ჩვენი ჯარი,
  ძალიან კარგია, რომ სახეში მუშტი მირტყამს ზედმეტი დალევით !
  მეომრები ძალიან კარგ ხასიათზე იყვნენ . და როგორც ჩანს, ისინი მზად არიან ძალიან გრძელი მოგზაურობისთვის. და მათი განწყობა ნამდვილად არ გაქრება.
  მარგარიტამ ღიმილით შენიშნა:
  - დიახ, უნდა ვთქვა, რომ მაინც გაგვიმართლა.
  დომინიკამ ღიმილით ჰკითხა:
  - რა გაუმართლა?
  პარტიზანმა გოგონამ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ის, რომ დიდი სამამულო ომი ოთხ წელზე ნაკლები გაგრძელდა. სინამდვილეში, გერმანელებს შეეძლოთ უფრო დიდხანს გაეწიათ წინააღმდეგობა თავიანთ მძლავრ თავდაცვით ხაზებზე!
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - ამას ვეთანხმები. ამ თემაზე რამდენიმე ალტერნატიული ამბავიც კი არსებობს. მაგრამ ნებისმიერ შემთხვევაში, ჩვენ შეგვიძლია შევქმნათ სასწაული. რაც შეეხება გერმანელებს, როცა მიხვდნენ, რომ ომი უკვე წაგებული იყო, წინააღმდეგობის გაწევა საერთოდ არ სურდათ. და ამრიგად, ისინი მოქმედებდნენ თავიანთი პრაგმატული გზით!
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - აქ არის ერთი არც თუ ისე წარმატებული მანქანა - ეს არის ვეფხვი, ძალიან მძიმე და ცუდად დაცული სახსრით კოშკურასა და კორპუსს შორის. ეს ტანკი, უნდა აღიაროთ, არ არის განსაკუთრებით კარგი. ძალიან მძიმე და მოძველებული, ჯავშანიც კი არ არის განლაგებული რაციონალურ ფერდობებზე. და გადაცემის ძრავისგან განცალკევებით განთავსება დიდი შეცდომაა.
  დომინიკამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - ამას ვერ შეეწინააღმდეგები ! რა თქმა უნდა, შეცდომაა! მაგრამ მეორეს მხრივ, მხოლოდ მკვდრები არ უშვებენ შეცდომებს და მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ ისინი სხვა ცხოვრებიდან არიან. და მე ვფიქრობ, რომ ის არის. ყოველ შემთხვევაში შენთვის!
  მარგარიტამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - დიახ, აუცილებლად არსებობს შემდგომი ცხოვრება! და ამაში მე პირადად დავრწმუნდი. და თუ ამ სამყაროში მე განწირულია დაღუპვა, მაშინ სხვაში რაღაც გაგრძელდება!
  მსახიობმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - როგორც გაუთავებელი კომპიუტერული თამაში, სხვადასხვა დონის უთვალავი რაოდენობით!
  პარტიზანმა გოგონამ დაადასტურა:
  - Კარგი, დიახ! რაღაც მსგავსი და ეს, უნდა ვთქვა, ძალიან მაგარია ! და აქ შეგიძლიათ გაიხაროთ ერთზე მეტჯერ ან ორჯერ.
  გმირი ბიჭი დობრინია მღეროდა:
  - დროა, დროა, ვიხაროთ,
  ჩემს სიცოცხლეში...
  სილამაზეს და თასს, იღბლიანი დანა.
  ნახვამდის, ბაი, რხევა, ბუმბული ჩაფხუტებზე,
  ჩვენ ბედს არაერთხელ ვუჩურჩულებთ!
  ჩვენ ბედს არაერთხელ ვუჩურჩულებთ!
  მტერს დავანგრევ! მტერს დავანგრევ! მტერს დავანგრევ!
  და ისმოდა ბავშვების ხმაურიანი სიცილი. მცირე ჯარის წინ დიდი დინოზავრი გამოჩნდა . მართალია, არც ისე საშიში ჩანდა, მაგრამ დიდი იყო. და მისი სხეული დიდია, მაგრამ მისი თავი, პირიქით, პატარაა, პლუს გრძელი კუდი. და ზემოდან ასევე არის სახსრის ფარფლები.
  დომინიკამ წამოიძახა:
  - ეს მხეცი - მშვენიერია !
  მარგარიტამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - ჯიუტი ცხოველი! მაგრამ არ ინერვიულო. თუ არ შევეხებით, არ გვეხება!
  და პარტიზანმა გოგონამ ბრძანა:
  - ახალგაზრდა მეომრები - ნუ ისვრით და ნუ ახმობთ!
  ბავშვები გაჩუმდნენ. და ისინი ცდილობდნენ შიშველი ფეხებით სიარული ხმაურის გარეშე.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - თუ დინოზავრი ყრუა?
  მარგარიტას გაეღიმა და რაღაცის თქმა სურდა. უცებ გაისმა ღრიალი და გატეხილი ტოტების ბზარი. გამოჩნდა შვიდსართულიანი შენობის ზომის ცხოველი, უზარმაზარი პირით, წაგრძელებული სპერმის ვეშაპივით. ეს მართლაც დიდი სისასტიკეა. და კბილთა სიგრძე დაახლოებით ხუთი მეტრია.
  დინოზავრმა, რომელიც გაუნძრევლად იდგა და ბავშვების ჯგუფს ცნობისმოყვარეობით უყურებდა, დაინახა საშინელი მონსტრი და გაიქცა. და თითქოს, ფაქტობრივად, მას სტიმულს აძლევდნენ. უფრო ძვირი ჯდება ამ საბრალო ტირანოზავრის მსგავსი გიგანტის ბრძოლა.
  დომინიკამ და მარგარიტამ ასწიეს ჯადოსნური ჯოხები. პარტიზანმა გოგონამ ჯერ გაისროლა. და მისი ჯოხის წვერიდან მკვლელი პულსარი გამოფრინდება. და ის მოხვდება ურჩხულის პირში. და ის საკმაოდ დამწვარი იქნება. მაგრამ საპასუხოდ კიდევ უფრო საშინელი და ყრუ ღრიალი გაისმა.
  დომინიკამ აიღო და საპასუხოდ მთელი ძალით დაარტყა , ძალით მოიქცა, თითქოს მკვლელ წყობას ურტყამდა და ჭიკჭიკებდა:
  დინოზავრებო, იქნებ აქ ხართ და არა აფრიკაში,
  შესაძლოა საუზმეზე თივა დაღეჭოთ,
  დინოზავრები,...
  და გოგონამ ჯადოსნური ნაწილი გაუგზავნა გიგანტს. მათ აიღეს მისი კბილთა კბილები და როცა დაარტყეს, ისინი გადაიქცნენ ლამაზ, ვარდისფერ კვირტებად.
  დომინიკა მღეროდა:
  რკინის დამზადება მინდოდა
  უცებ გამოჩნდა სპილო...
  ფუტკრის ფრთები -
  ყურების ნაცვლად ყვავილები!
  მარგარიტას სიცილი აუტყდა და ისევ დამანგრეველი და დამღუპველი პულსარი დაარტყა . მაგრამ ბავშვთა ჯარმა დაიწყო ურჩხულის ისრებით შხაპი. და მისმა სასწორმა ჯავშანმა ბუშტუკება დაიწყო .
  დომინიკამ აიღო და გამოუშვა მაგია როგორც შიშველი ფეხებიდან, ისე ჯოხიდან. და აქ კარგად მუშაობდა.
  თითქოს რაღაც ჯადოსნურმა წაართვა და თავს დაამუხტა კოლოსალური დესტრუქციული ძალა.
  მარგარიტამ აიღო და აჩუქა, საფირონისფერი თვალებით თვალი ჩაუკრა:
  - Ვაუ!
  ტირანოზავრი ჩამოინგრა და მის ადგილას უზარმაზარი და ფართო მაგიდა გამოჩნდა, სქლად დატვირთული საკვებით. აქ კი ის უკვე ისეთი მდიდრული და უპრეცედენტო, უნიკალური იყო. და ასეთი კაშკაშა დელიკატესები.
  დომინიკა მღეროდა:
  ეს გემრიელი აღმოჩნდა
  და არომატი გაცილებით ტკბილია ვიდრე თაფლი...
  ჩვენ არ გავიმარჯვებთ ნულიდან,
  და ჩვენი ბუნება აყვავდება!
  მარგარიტამ ღიმილით დაუდასტურა კბილების გაშიშვლებით:
  - კი, აყვავდება! და ეს მშვენიერია!
  ამის შემდეგ პარტიზანმა გოგონამ დაამატა:
  - და შენ იცი მაგის მიცემა. ეს , უნდა ითქვას, გასაოცარია! გადააქციეთ ასეთი დიდი ზომა გემრიელ კერძად . ეს არ არის ორკები ან გობლინები - მათთან უფრო ადვილია!
  დომინიკამ თავი დაუქნია და იმღერა:
  - ყველაფერი შეუძლებელი შესაძლებელია, ზუსტად ვიცი,
  და ისწავლეთ ჯადოქრობა, სრულიად დაუსწრებლად!
  და დაარტყი ფეხი ძალიან ძლიერ ფოლადს,
  და ურჩხულის ბასრი სათლელით დაჭერით !
  მარგარიტამ გაიცინა და ღიმილით აღნიშნა, რომ მან მარგალიტები ანათებდა:
  - დიახ, ისე გულახდილად მღერი, რომ ბრალს ვერ იპოვი! სუპერ!
  დომინიკა დათანხმდა:
  - მე ვარ დიდი სუპერ - სამყაროზე მაგარი მებრძოლი!
  და როგორ აიღებს და ატრიალებს თვალებს, რომ ისინი ასე საფირონები არიან და ვარსკვლავებივით.
  სუფრა საჭმელთან ერთად ანიშნა ბავშვს მეომრებს და ზოგიერთმა მათგანმა მიახლოება დაიწყო და შოკოლადში და სხვადასხვა სახის კრემებში დასველებული დონატები და ნამცხვრები აიღო. კიდევ უკეთესი, აიღეთ ნაყინი. ეს არის აბსოლუტურად შესანიშნავი.
  მარგარიტამ დაუბერა საყვირი და იღრიალა:
  - ბიჭებო, ზედმეტი ჭამა არ გჭირდებათ ,
  არ არის საჭირო, რომ ბურჟუაზიაში შევარდეთ...
  და დაწერე შენთვის რვეული,
  მობილურობა მაინც გამოგადგებათ!
  დომინიკამ ტკბილი ღიმილით აღნიშნა:
  - კი, მართლა მშვენივრად გამოვიდა!
  და თვალი ჩაუკრა თავისი სიმინდისფერი ლურჯი თვალებით.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - დინოზავრების ხორცი არც თუ ისე გემრიელია და მით უმეტეს, ხორცისმჭამელი არსებებისთვის. მაგრამ ცხენის ჭამა...
  დობრინიამ იღრიალა:
  - ცხენის ჭამის უფლებას არ მოგცემ!
  და ბიჭი-გმირი მღეროდა:
  სივკა-ბურკა, წინასწარმეტყველური კაურკა,
  დადექი ჩემს წინ
  როგორც ფოთოლი ბალახის წინ!
  სივკა-ბურკა, წინასწარმეტყველური კაურკა,
  ძალიან, ძალიან საჭირო
  Შეგხვდები!
  ენომაუსმა აიღო და დრაკონიდან გადახტა. მას ძალიან სურდა გამოეცადა რა სახის საკვებად გადაიქცა დინოზავრი. დიდი ალბათობით, ეს რაღაც მომხიბვლელია. ბიჭმა-პრინცმა კი შოკოლადით ნამცხვარი აიღო და პირში ჩააგდო.
  და მან დაიწყო ენერგიულად ღეჭვა, ნაღების და ტკბილი იყო. ისეთი გემრიელია.
  ბავშვები ერთხმად ღრიალებდნენ:
  - კარგი, მოდი ვცადო! ნუ იქნებით ბოროტი დეიდები!
  მარგარიტამ უდანაშაულოდ გაიღიმა:
  -მე დეიდა მქვია? Სასაცილოა!
  და პარტიზანმა გოგონამ დაიყვირა:
  - ათ წუთს მოგცემ საჭმელად! შეგიძლიათ ჭამა, მაგრამ ზომიერად!
  დომინიკამ ღიმილით ჰკითხა:
  - ომის დროს მოგიწია მშიერი?
  მარგარიტამ გაზაფხულის დანდელის ფერის ოქროს თავი დაუქნია:
  - დიახ, როგორ! და ეს იყო უკიდურესად დამღლელი!
  გოგონამ თავისი მკაფიო ხმით დაიწყო სიმღერა, რათა ხაზი გაუსვა სიტუაციის ტრაგედიას.
  სიმღერის დროს გოგონა დრაკონიდანაც კი გადმოხტა. და მან შიშველი ფეხებით დაიწყო ცეკვა ნარინჯისფერ ბალახზე.
  და მისი ხმა ისეთი მოციმციმე და კაშკაშა იყო:
  ჩვენ კომსომოლის წევრები ვართ, მეოცნებე გოგოები,
  ამ ლამაზი ქვეყნის ხალხის მომავალზე...
  როცა დედამიწისა და პლანეტის ერთგული ვართ,
  და ჩვენ გავიმარჯვებთ ამ სახიფათო ბრძოლაში!
  
  ნებისმიერ საქმეს კამათობენ მაშინ,
  ახალგაზრდა გულში ძლიერად იწვის ცეცხლი...
  გოგოებო, ეს უბრალოდ ლამაზია
  გავაღოთ კარი სივრცის უკიდეგანო!
  
  ვინც კაცია, გიგანტია
  მეცნიერება, ვიცი, მისცემს მას ძალას...
  დამიჯერე, ჩვენი ზარი ყოველთვის ერთი და იგივეა,
  ისე რომ აბელი მართავს, კაენი კი ტყვეობაშია!
  
  მსურს უხვი მოსავალი მომწიფდეს,
  პლანეტის აყვავებისთვის...
  რათა მოვიდეს მშვენიერი, მშვენიერი სამოთხე,
  და მეგობრობა მეტალზე ძლიერი იყო!
  
  ჩვენ დავიპყრობთ კოსმოსს,
  გოგოები ფეხშიშველი დარბიან გუბეებში...
  ჩვენს ზემოთ არის ოქროსფრთიანი ქერუბიმი,
  ქარბუქი და სიცივე არ შეგვაშინებს!
  
  დამიჯერეთ, ჩვენი მტრები ვერ დაგვამარცხებენ,
  ფოლადის ნერვები და ალი გულში...
  და სულის ძალა, თითქოს დათვი ხარ,
  ბანერს ავწევთ, ვიცი!
  
  ვისაც უყვარს ყველაზე კაშკაშა გოგოები,
  სულითაც და ხატითაც ლამაზია...
  მოამზადე ძლიერი ტყვიამფრქვევი,
  მიუხედავად იმისა, რომ თქვენი მოწინააღმდეგე საშიშია!
  
  ვიცი, რომ აუცილებლად გავიმარჯვებთ,
  ჩვენ სამუდამოდ ერთობიან ჩვენს სამშობლოსთან...
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენს წინაშე არის მთელი ვარსკვლავური სამყარო,
  დაე, ადამიანი გახდეს ძლიერი არსება!
  
  სამშობლოს შუქი მისი დიდებული საზღვრების გარეშე -
  ლალის ვარსკვლავები ზემოდან იფეთქებენ.
  რუსეთმა დაიფარა უკვდავი დიდებით -
  ძლევამოსილი გმირი, დრაიმენი, სცემს!
  
  როუანის ლალი ზურმუხტის ფოთლებში -
  საფირონი ანათებს მინდორში , სიმინდის ყვავილი...
  ჩემს აზრებს გიგზავნი, რუსეთი -
  ორთავიანი არწივი სიმღერებით მიფრინავს!
  
  ნამის წვეთებში მარგალიტები ფიფქის ბრილიანტებია,
  ყველაფერი კარგია დიდ სამშობლოში!
  დედამიწა მსუქანია, ბუმბულივით ძარღვები აქვს,
  თოვლის ნალექები ახალმა ქარმა წაიღო!
  
  რუსეთის ერთ რეგიონში არის ყინული, ბეჭდები,
  IN მეგობარო , აქლემები უდაბნოს ოქროა.
  აქ თბილა, როცა ქარბუქი ღრიალებს,
  იმიტომ რომ ღმერთს გულებში ვინახავთ!
  
  იზრდება საზამთრო, ნესვი და ბანანი,
  და სადღაც ზაფხულში სრიალობ სრიალებზე...
  აბა, სად შეგიძლიათ იპოვოთ ასეთი ქვეყნები მსოფლიოში?
  სადაც ხალხები ასე ძლიერები არიან მუშტებში!
  
  რუსეთში ამაღლებულია იარაღის ბედი,
  მასში ადამიანი საკუთარი ბედის შემოქმედია!
  ჩვენ შეგვიძლია ვიბრძოლოთ კარგად ,
  ისე, რომ უბედურების წყალდიდობა არ მოვიდეს რუსეთში!
  
  ჩვენი ქალები ლამაზები არიან, ყველამ იცის
  და არ არსებობს უფრო ძლიერი ვაჟკაცები!
  სამშობლო, შენ ხარ სამოთხის განსახიერება -
  ერთი სუვერენული ღმერთი არის ოჯახის ბატონი!
  
  მართლმადიდებლური ხატები დამტკიცდება,
  კამპანია, რომელსაც ჯარისკაცი იწყებს...
  ჩვენ სახლში უხვად მოვალთ,
  მშვილდოსნები დარტყმის გამოტოვების გარეშე სცემენ მტრებს!
  
  მივცეთ მშვიდობა და ბედნიერება მთელ სამყაროს,
  და ღმერთთან ერთად აღვადგენთ მკვდრებს!
  ჩვენი უხრწნელი სამშობლოს სადიდებლად -
  ჩვენ აუცილებლად გავიმარჯვებთ, ვიცი!
  დომინიკამ ასევე აირჩია მისი სიმღერები. და ეს ყველაფერი ერთად ცეკვავდნენ და მათი შიშველი, გარუჯული, ძლიერი ფეხები მოძრაობდნენ და ცეკვავდნენ.
  შემდეგ მარგარიტამ დაუბერა საყვირი:
  - შუქი ჩაქრა! ესე იგი, ჭამის დრო დასრულდა.
  მეომარი ბავშვებმა უხალისოდ დატოვეს მაგიდა. ფაქტობრივად, როგორ არ შეიძლება მისი დალაგება ? როცა ფაქტიურად ათობით სხვადასხვა სახის კრემია. და ძალიან გემრიელია. და ამ ნაყინების, ნამცხვრების, ნამცხვრების, პრეცელებისა და სხვა გემრიელი და მადისაღმძვრელი ნივთების სუნი ძალიან ამაღელვებელი და მიმზიდველია.
  დომინიკამ ყეფა :
  - ნუ ჭამ ზედმეტად ! ივარჯიშე ზომიერება!
  მარგარიტამ ტვიტერში დაწერა:
  - ყველამ იცოდეთ, რომ ადამიანი ღორი არ არის! და თქვენ უნდა იკვებოთ ძალიან გონივრულად.
  გმირმა ბიჭმა დობრინიამ, რომელმაც ახლახან შეჭამა ათიოდე ნამცხვარი და შეისხა ფერადი კრემი, ჩაილაპარაკა:
  - საოცარია ეს ყველაფერი! მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეთ როდის შეჩერდეთ. ჭამა კარგია, მაგრამ ზედმეტი ჭამა ცუდია.
  ბიჭი პრინცი ოენომაუსი დათანხმდა:
  - შენი მთავარი მტერი მუცელია. მაგრამ როცა ამბობენ - მიეცი შენი ვახშამი მტერს, ეს არ ნიშნავს მის სიტყვასიტყვით აღქმას!
  დობრინიამ ღიმილით შენიშნა:
  - მაგრამ მძიმე დღის, ან ბრძოლების, ან ვარჯიშის შემდეგ კარგად უნდა იკვებო! წინააღმდეგ შემთხვევაში ძალა არ იქნება.
  დომინიკამ ღიმილით დაუქნია თავი და თქვა:
  - მე პირადად მირჩევნია ვახშამში ცილა რძეში გავხსნა და დავლიო. ეს დამაკმაყოფილებელია და ღამით კუნთები იზრდება და არ იწვება. ისე, ხაჭო სადილისთვის თევზით ძალიან ჯანსაღია. სპორტსმენების ორგანიზმს ცილები სჭირდება.
  ბავშვები მეომრები რატომღაც აშენდა. და მათ კვლავ დაიწყეს ლაშქრობა ბოროტი ჯადოქრის ბასტინდას ციხესიმაგრისკენ. ირგვლივ ლანდშაფტი კვლავ აყვავებულ იყო. თუმცა , რაც უფრო შორს მიდიოდა პატარა, ახალგაზრდა ჯარი, რომელიც თავის შიშველ, მტვრიან ქუსლებს აფარებდა, მით უფრო მეტად ხმებოდა ბუნება ჩვენს თვალწინ.
  ისინი უახლოვდებოდნენ ვირთხების სამეფოს და ეს ძალიან დამღუპველი პატრონები არიან.
  საკუთარი თავის გასახალისებლად, მეომრებმა დაიწყეს სიმღერა და უფრო ენერგიულად დაიწყეს ფეხის კვრა:
  ელფია ბუჩქივით ყვავის მეფეების ქვეშ,
  ის უსასრულო და უფრო ლამაზია ვიდრე სამყარო...
  გამარჯვებამ გახსნა უსაზღვრო ანგარიში,
  ჩვენი რწმენა აღდგება როდნოვერში !
  
  სამშობლოს სიდიადე, გჯეროდეთ, არის
  დაე, მისი ძვირფასი გული ამაღლდეს ...
  ასე რომ, სამყაროს ბედნიერება დევს
  რომ გქონდეს ელფია ძლიერი სახურავით!
  
  გაითვალისწინეთ, რომ ჩვენი ელფი წინ მიფრინავს,
  და მკერდით ჭრის ტალღებს...
  მაგრამ ჩვენ უნდა, პირიქით მოვალთ,
  და იქნებიან სხვებიც, დამიჯერეთ, მოსამართლეები!
  
  ჩვენს სამშობლოს ექნება დიდი სამყარო,
  რომელიც ანათებს კაშკაშა შუქით...
  და უპირველეს ყოვლისა ელფროგი არის სულის კერპი,
  რომელიც ზამთარს ზაფხულად აქცევს!
  
  დიახ, ვიცი, ჩვენთვის რთულია ბიჭებო,
  მაგრამ თქვენ ემსახურებით ოენომაის ერთგულად ...
  ნავს დაეჯახა, ნიჩბი გატყდა,
  და სადღაც მრისხანე ძაღლი მუქარად ყეფს!
  
  არა, ჩვენ არ მივცემთ ელფს მოწინააღმდეგეს ,
  ჩვენი ხმლები პირებია, დამიჯერე, უფრო ბასრი...
  ვიდგებით და ისევ გავიმარჯვებთ
  და სისულელეებს ნუ ლაპარაკობთ, დემონებო!
  
  აქ ჩვენ ვიკრიბებით აღლუმისთვის,
  არ არსებობს უფრო ლამაზი წმინდა ქვეყანა სამყაროში...
  მერწმუნეთ, ჩვენ ერთად გავაგზავნით ჩვენს მტრებს ჯოჯოხეთში,
  და ჩვენ თვითონ ავაშენებთ სამოთხეს, თქვენ იცით, თუნდაც!
  
  ვერავინ შეგვაჩერებს
  ჩვენ ვართ ელფების დიდი რაინდები...
  ასეთი ძალა, უძლეველი ჯარი,
  და მოდით გავახაროთ მთელი პლანეტა!
  
  მოდით ვაჩვენოთ სამყაროს სილამაზით,
  ავამაღლოთ შვიდფერი დროშა პლანეტაზე...
  და ჩვენ ბედნიერები ვიქნებით, მერწმუნეთ, ყველგან,
  საგმირო საქმეებს ხომ მღერიან!
  
  გთხოვთ გაითვალისწინოთ, რომ ელფური სიმშვიდე ყველგან ძვირფასია,
  და ის მუდმივად გაფართოვდება...
  და ხალხი ბედნიერი იქნება დედამიწაზე,
  იმიტომ რომ სამშობლოს სირცხვილი არ არის!
  
  როდესაც მოვა დიდი სოლსესუსი ,
  ჩვენს სამყაროში სიბნელე არ იქნება...
  და თუ ადამიანი და ელფი მშიშრები არ არიან,
  მისი ბედი მზის ამოსვლა და შემოქმედებაა!
  ეს არის სიმღერა, რომელიც სულს ეხება! ლაღი და ბრწყინვალე სიმღერა.
  მიუხედავად იმისა, რომ ირგვლივ ლანდშაფტი ბევრად გაუარესდა - გახეხილი ხეები, დაჭრილი ბალახი, ყველაფერი დამსხვრეული და დაფარულია ვირთხის თათების კვალში.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - ჰო, ამ ვირთხებისგან კარგს ნუ ელი! და ირგვლივ ნულებია.
  ასეთი კაშკაშა და სუფთა ღიმილით დომინიკამ კბილებში გამოსცრა:
  - ეს, რა თქმა უნდა, მოსალოდნელი იყო! ყველაფერი ზედმეტად უაზრო გახდა . მაგრამ რა შეიძლება აიღოთ ვირთხისგან - განავლისგან სასუქის გარდა!
  და ორივე გოგონას სიცილი აუტყდა. რის შემდეგაც ბავშვთა მთელმა რაზმმა ფეხშიშველი ნაბიჯი გაზარდა. ორი მეომარი ბიჭი წინ მივარდა და ხმლები ქარის წისქვილებივით ატრიალეს.
  ასე რომ, პირველი ვირთხა, კარგი ბულდოგის ზომით, ორივე მხარის გმირმა ბიჭებმა დაჭრეს. ეს იყო სერიოზული ბრძოლა.
  ბავშვებმა ტემპი კიდევ უფრო მოიმატეს და ფაქტიურად სირბილი დაიწყეს. შემდეგ კი ვირთხების დიდი ჯარი გამოჩნდა წინ. მათგან ყველაზე უფროსი კარგი ხარის ზომა იყო. გოგონა მსახიობი დომინიკა დრაკონზე ბრძოლაში წავიდა. და ის მზად იყო საბრძოლველად, მაგრამ ჯადოსნური ჯოხის პირველი დარტყმა უფროს ვირთხას მოხვდა.
  და განათდა და გადაიქცა შერჩეული ყველის დიდ წრედ ნახვრეტებით. და ისეთი მადისაღმძვრელი სუნი გამოდიოდა მისგან, რომ ვირთხებმა ყურადღება მიიპყრეს ბავშვთა ბატალიონზე თავდასხმისგან და თავს დაესხნენ თავიანთ ყოფილ ლიდერს, რომელიც იმდენად მადისაღმძვრელი გახდა თაგვებისთვის ყველაზე დახვეწილი დელიკატესის არომატით.
  ეს სიურპრიზი აღმოჩნდა.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - თქვენი შესაძლებლობები ყოველ საათში იზრდება! და ეს, უნდა ვთქვა, ძალიან მაგარია !
  დომინიკამ ოქროს თავი დაუქნია:
  -ბევრი შემიძლია! და ეს არის ჩემი დიდი კრედო! და თუ დავიწყებ, მაშინ არაფერი შემაჩერებს.
  გოგონამ კი აიღო და სხვა რაზმს ჯადოსნური ელვა დაარტყა . და მოხდა დამატებითი გარდაქმნები.
  რამდენიმე ათეული ვირთხა გახდა დიდი, ზოლიანი საზამთრო, რომელიც ძალიან მადისაღმძვრელად გამოიყურებოდა.
  მეომარი ბავშვები გუნდში მღეროდნენ:
  ნესვი, საზამთრო, ხორბლის ფუნთუშები,
  კეთილშობილური, აყვავებული მიწა...
  და ზის ტახტზე ელფიბურგში -
  მამა მეფე ოენომაი!
  ასე რომ, ბავშვები-მეომრები საბოლოოდ იბრძოდნენ ვირთხებთან და მოდით დავჭრათ ისინი შეუფერხებლად. და მეომრები ენერგიულად ქანაობენ ხმლებს . და გოგონებმა მშვილდებიდან სროლა დაიწყეს . ზოგიერთი მათგანი ელფები იყვნენ და სროლაში ძალიან დახელოვნებულნი იყვნენ. ეს მართლაც ნამდვილი ბრძოლა იყო.
  და კიდევ რამდენიმე ვირთხების რაზმი მიდის ბრძოლაში. ღრმა მდინარესავით მიედინება.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - როცა რაღაც ცუდზე და ცუდზე ვსაუბრობთ, ისეთი განცდაა, რომ საზღვარი არ არის!
  მარგარიტა ღიმილით მღეროდა, თუმცა სევდიანი იყო:
  სიბნელის მეომრები ნამდვილად ძლიერები არიან,
  ბოროტება მართავს სამყაროს რიცხვის ცოდნის გარეშე...
  მაგრამ თქვენ სატანის შვილები ხართ,
  არ დაარღვიოთ ქრისტეს ძალა!
  დობრინიამ, დრაკონიდან გადმოხტომა, დაიწყო ვირთხების დაჭრა. ამას ერთდროულად ორი ხმლით აკეთებდა და ბიჭის სწრაფი მოძრაობების გამო თითქოს ყავის საფქვავი მუშაობდა. აქედან დაიწყო განადგურება.
  ბრძოლას შეუერთდა ენომუსიც. ბიჭმა ფეხის თითებით ერთ ვირთხას კუდიდან მოჰკიდა ხელი და მეორეს ესროლა და ძვლები ამტვრევდა. შემდეგ მან იმღერა:
  - ჩემი დიდი ძალა დიდია,
  და მე არასოდეს დავნებდები ჩემს მტრებს...
  ბიჭის მუშტის დარტყმისგან,
  ბოროტი ვირთხა გაფრინდება სირცხვილამდე!
  მართლაც, ბიჭი პრინცი თავს ძალზე მტკიცე მებრძოლად იჩენს ბრძოლაში.
  დობრინია ასევე ძლიერია, კუნთოვანი, თუმცა იყენებდა ბიჭურ ფეხებს და არ ივიწყებდა ხმლებს . და მან დაიწყო ძალადობის გამორჩეული დონის ჩვენება. რა მძიმე და სისხლიანი იყო ეს ყველაფერი.
  ბიჭი ძალიან აგრესიული და მებრძოლი აღმოჩნდა, ისევე როგორც ახალგაზრდა ჯარის სხვა მებრძოლები.
  ბიჭის შიშველი ქუსლი კი ვირთხების თავის ქალას კვეთს.
  ბიჭის ტუჩებზე ღიმილია .
  დომინიკა იყენებს თავის ჯადოსნურ ძალას შემდეგი გარდაქმნებისთვის. და ის ძალიან აქტიურია.
  მეომარი ხტება და ტრიალებს გარშემო. ახლა კი ენერგიის ნაკადი ისევ მიფრინავს მისი ჯადოსნური ჯოხიდან. და ურტყამს ორკს.
  შავგვრემანი, ყავისფერი დათვი მაშინვე იქცევა შოკოლადის მარშმლოუში. რამდენად კარგია ეს ?
  მარგარიტამ ღიმილით ჰკითხა:
  -ჰალვას გაკეთება შეგიძლია?
  დომინიკამ ოქროს თავი დაუქნია:
  - Რათქმაუნდა შემიძლია! და ეს მშვენიერი იქნება!
  და გოგონამ ჯადოსნური მუხტები გამოუშვა როგორც ხელებიდან, ისე შიშველი თითებიდან. ცეცხლი ორკების რაზმს შეეჯახა. და თაფლის მთელი მდინარე მოედინებოდა... თაფლი მოყვითალო-ნარინჯისფერი იყო და სერფივით აფრქვევდა.
  მარგარიტამ სიცილით უპასუხა:
  - იცი, ეს სულაც არ არის ის, რაც გჭირდება!
  დომინიკამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - მართალია, არც ისე ჰალვა, არამედ საკმაოდ ტკბილიც!
  პარტიზანმა გოგონამ აღნიშნა:
  - ჰალვა ომამდე იშვიათობა იყო. მაგრამ თაფლს ოკუპაციის დროსაც ჭამდნენ.
  ისევ დაარტყა , ამჯერად ვირთხებს და იმღერა:
  საუკეთესო საჩუქარი, რა თქმა უნდა, თაფლია,
  ბიჭი ამას, რა თქმა უნდა, მიხვდება...
  თუნდაც ცოტათი - ჩაის კოვზი,
  ეს უკვე კარგია, რომ აღარაფერი ვთქვათ მთელ ქვაბზე!
  მარგარიტამაც დაარტყა ჯერ ჯადოსნური ჯოხი, შემდეგ კი შიშველი თითებით და განაგრძო:
  მაგრამ ძვირფასო, ეს ძალიან უცნაური რამ არის,
  ყველაფერი ან არსებობს ან არ არსებობს...
  მაგრამ ძვირფასო, უბრალოდ არ მესმის რა არის საიდუმლო,
  თუ ის არსებობს, მაშინვე გაქრება!
  მაგრამ თუ შეჭამ, მაშინ აღარ იქნება უბედურება!
  დომინიკამ აიღო და დრაკონზე შემოტრიალდა. მისი ღიმილი ისეთი ბოროტი და ამავდროულად მხიარული გახდა. გოგონა უზარმაზარ ძალას გრძნობდა საკუთარ თავში. შემდეგ კი ტალღა გამოვიდა მისი ჯადოსნური ჯოხიდან. და ერთბაშად რამდენიმე ათასი ვირთხა გადაიქცა გემრიელ ნაჭრებად სოუსში. და ჯადოსნური ჯოხის კიდევ ერთი ტალღა და ვირთხები თევზის კერძებად იქცნენ.
  უფრო მეტიც, მათი გვერდითი კერძი მდიდრული იყო, ბანანი, ანანასი და სხვა ძალიან გემრიელი ხილი. და ყველაფერი ისეთი საოცრად გემრიელი და მშვენიერია.
  დომინიკა მღეროდა:
  გვერდითი კერძები მშვენიერია
  გოგოები მომხიბვლელები არიან...
  და ოთხი მნათობი ანათებს,
  ორკს დაარტყი სნეულში!
  მარგარიტამ ჭკვიანურად აღნიშნა:
  - კარგი მზარეული ორკებიდან და ვირთხებიდან ამზადებს ღვეზელებს და თანაც საკვებად!
  ბიჭმა დობრინიამ აიღო და მძიმე რიყის ქვა ესროლა ქაჯეთის შუბლზე. მან თავის ქალა ჩაჭრა და მღეროდა:
  საზიზღარი ხარ ,
  დაგირტყამ...
  აბა, რა მოხდება, თუ ბლოკჰედი ხარ,
  მაშინ აქტიური გეგმა მზად არის!
  . თავი No11.
  დომინიკა დოლფინოვას ძმამ სახელი შეცვალა. ახლა კი საკუთარ თავს ძალიან მაგარ უწოდა - კალიგულა. ან სამარცხვინო იმპერატორის პატივსაცემად, ან დუნოს შესახებ მულტფილმში ერთ-ერთი ვირის სახელის მიბაძვა.
  ახლა კი მებრძოლმა ბიჭმა კალიგულა დელფინებმა გადაწყვიტა, რომ დის საძებნელად უნდა წასულიყო. მაგრამ სად უნდა ვეძებოთ მისი დაკარგული ადამიანი?
  და ბიჭი მიუბრუნდა ერთ ცნობილ წიგნს მაგიის შესახებ. ის, რა თქმა უნდა, არ ენდობოდა ყველა სახის ექსტრასენსს და ჯადოქარს.
  მაგრამ რატომ არ უნდა სცადოთ ტრანსში გადასვლა. უფრო მეტიც, მისი მამა არ არის ადამიანი და მას შეიძლება ჰქონდეს საკუთარი ჯადოსნური შესაძლებლობები და სრულიად არაჩვეულებრივი დონის.
  ბიჭმა კალიგულამ აიღო დელფინები და დივანზე ლოტოსის პოზაში ჩამოჯდა. და ცდილობდა კონცენტრირებას. ახალგაზრდა კინომსახიობმა ფეხები გადააჯვარედინა და ზურგი გაისწორა. ასე რომ, ბიჭი ჩავარდა რაღაც სრულიად გიჟურ და ფერადში, ცდილობდა დომინიკა ეპოვა.
  თეატრალური წარმოდგენის ბრწყინვალება ძნელია აღწერო. როცა, კერძოდ, ელფები, ორკები, გობლინები იბრძოდნენ... კოსტუმების ჩვენება ყველა ეროვნების ბევრ გოგონასთან და სხვადასხვა ხარისხის სიშიშვლესთან ერთად. სპექტაკლი ლამაზი და შთამბეჭდავია თავისი ორიგინალურობით, განსაკუთრებით მაშინ, როცა გოგონები შიშველ ფეხებს ცხელ ქვიშაზე ან თოვლზე ასხამენ.
  ისინი თავს ესხმიან ხმლებითა და შუბებით დარტყმით სხვადასხვა ფორმის ტანკების ჯავშანს. და ლითონის მონსტრები პასუხობენ ცხელი ცეცხლსასროლი იარაღით. ცეცხლის ტემპერატურა დაბალია და გოგოები, ყვირილით, მხოლოდ ოდნავ დამწვარი არიან და გულში ჩამწვდომად ყვირის. და ორკები კიდევ უფრო ხმამაღლა ღრიალებენ და შუბლი ცვივა , აფეთქება, აფეთქება - მრავალფერადი კონფეტი იშლება დარტყმისგან.
  ზემოდან კი მორთული ბიპლანები ჩქარობენ და ტოვებენ ლამაზი მატარებლების გირლანდებს სილამაზის სხვადასხვა კასკადებით.
  ყველაზე გიჟური რამ და ამან შეიძლება სახურავიც კი ააფეთქოს, არის ის, რომ ფანტასტიკური სამყარო შერეულია რეალურ, ისტორიულ ფიგურებთან, თუმცა შორეული წარსულიდან.
  სტალინმა, ამ შემთხვევაში, მოულოდნელად, მიატოვა ზედმეტი საიდუმლოება, შენიშნა:
  - ლუფტვაფემ მიაღწია ავიაციის ყველაზე მოწინავე სიმაღლეებს. თუნდაც არა
  დისკოთეკას ჩავთვლით , სერიოზული შთაბეჭდილება მოახდინა TA-700 ბომბდამშენმა, რომელსაც შეუძლია ორმოცდაათ ტონამდე ბომბის გადატანა.
  ჰიტლერი ხუმრობდა:
  - მაგრამ " სუპერ მონსტრი " 3200 მმ კალიბრის იარაღით, ორასი ტონა სარაკეტო მუხტით, ჯერ კიდევ სამხედრო ხელოვნების განუმეორებელი ნამუშევარია.
  შემდეგ სტალინმა შესთავაზა სადღეგრძელო:
  - მაშ, დავლიოთ, რომ პირი ნებისმიერ ხელოვნებას მოითხოვს, გარდა სამხედრო ხელოვნებისა!
  ყველა დროისა და ხალხის დიდმა ლიდერმა სიამოვნებით მიირთვა იესო ქრისტეს დაბადებამდე დალუქული ღვინო და მსოფლიო ფიურერი ოთხმოცდაათი ხილის წვენს სვამდა. ორივე დიქტატორი უყურებდა, როგორ კვეთდა ზევით მოფრენილი რაკეტის კვალი მონიტორზე ცას. როგორ გავიგოთ რუსი გოგონას მხიარული ხმა:
  - ორბიტაზე შემოსვლა წარმატებით დასრულდა.
  და მხურვალე აპლოდისმენტები ყველა ტრიბუნიდან - დასრულებულია! ადამიანი საბოლოოდ კოსმოსშია და ეს გააკეთეს დედამიწის უდიდესი რასების წარმომადგენლებმა - რუსებმა და გერმანელებმა.
  მთელი ცა ჰორიზონტიდან ჰორიზონტამდე იყო მოხატული ცისარტყელას ყველა ფერის ათასობით ფეიერვერკის ციმციმებით და მილიონობით ჩრდილით, როდესაც, როგორც ჩანდა, ზღაპრული ნაპალმი გავრცელდა ღამის სივრცის მელანზე. ამავდროულად , ინდივიდუალური აალებული სუპერნოვა გადაიქცა მკაფიო წარწერებად - ლოზუნგებად. როგორიცაა: "სამშობლო და სივრცე", "წინ ვარსკვლავებისკენ", "დედამიწის ხალხთა კავშირი"!
  ეს მართლაც ერთგვარი სიგიჟეა. თითქოს სუპერკოსმიური და ფანტასტიკური წარმოდგენა გაჩნდა. რაღაც ალტერნატიული ისტორია, სადაც არ ყოფილა ომი მესამე რაიხსა და სსრკ-ს შორის და ძალიან მაგარი აღმოჩნდა . მაგრამ ახლა ეს არც ისე კარგად გამოიყურება, რბილად რომ ვთქვათ.
  მან უნდა მოძებნოს უფროსი და. და ეს არის ბიჭის მთავარი ამოცანა, რომელიც უკვე ითამაშა ფილმების სერიაში, იყო ძალიან სიმპათიური და დაკუნთული, კრამიტის მსგავსი კუნთების რელიეფით.
  და ახალი სახელი კალიგულა უნდა მიიპყრო დიდი ყურადღება.
  ბიჭმა მედიტაცია განაგრძო. და უცებ დავინახე გოგონა, ანგელოზივით ლამაზი და ოქროს ფოთლის ფერის ხვეული თმით. ხელი გაუწოდა ბიჭს და ღიმილით უთხრა:
  - თქვენთან ერთად გვაქვს არაერთი მნიშვნელოვანი მისიის შესასრულებლად!
  ბიჭმა კალიგულამ ღიმილით ჰკითხა:
  - და მერე ვიპოვო ჩემი და, რომელიც სადღაც უცნობ ადგილას გაუჩინარდა?
  გოგონამ ოქროსფერი თმა აიჩეჩა და თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - დიახ, შესაძლებელია. მაგრამ თქვენი და ახლა ასრულებს რთულ მესიას - გადაარჩინოს ძლიერი სქესის ყველა წარმომადგენელი, რომელზედაც განადგურების საფრთხე ეკიდა. და ეს ძალიან რთულია.
  კალიგულა დელფინებმა ჰკითხეს:
  - რა გქვია და ვინ ხარ?
  გოგონამ ტკბილი ღიმილით უპასუხა:
  - მე ვარ მარგარიტა კორშუნოვა, პარტიზანი გოგონა, რომელიც ნაცისტებმა ჩამოახრჩვეს, ახლა კი ახალ სამყაროში აღდგა. და ეს არის ჩემი ბედი, ვემსახურო სიკეთეს და გადავარჩინო ხალხი.
  ბიჭმა მსახიობმა თავი დაუქნია:
  - ძალიან მესმის შენი. მაშ, ვართ რამდენიმე სახალისო მისიაში? როგორც ფილმებშია, მაგრამ რეალურად?
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  - დიახ, თითქოს მართლა! მაგრამ ჩვენ გვაქვს ისეთი შესაძლებლობები, რომ არ უნდა გვეშინოდეს.
  დელფინების კალიგულას და პიონერ პარტიზანს მარგარიტას არ ჰქონდათ დრო განეხილათ და მიეღოთ ზღაპრული სპექტაკლი და მართლაც შევიდნენ ახალ სამყაროში და საბრძოლო ტრანსში!
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - ახლა მთელი ჯარი გვყავს. და ხვდები, რა პასუხისმგებლობა გვაქვს მე და შენ!
  კალიგულამ თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - რა თქმა უნდა, მესმის! და იმედი მაქვს, რომ ღირსეული მეთაური აღმოჩნდება.
  და ბიჭმა ბასრი ხმალი მოატრიალა.
  სწრაფად ვისაუზმეთ და ჯარების ასაშენებლად გავვარდით. რაც შეიძლება მალე უნდა წასულიყვნენ იტალიაში და პაპის ბუმბულს ცეცხლი წაეკიდათ.
  ჯარი ვენიდან დაიძრა დასარტყამსა და დიდი საყვირების დაკვრისკენ. ქვეითებს ჯერ არ ჰქონდათ მოახლოების დრო და ცხენოსანი ჯარი ტრიალებდა. მრავალი მხედარი სხვადასხვა ქვეყნიდან, რომლებიც შევიდნენ მეფის რუსეთის იმპერიაში. ამან შესაძლებელი გახადა ათიათასობით ჩლიქით მთისწინეთის გათელვა. გაბედული კაზაკები და მსუბუქი თათრული კავალერია წინ მიისწრაფიან. შემდეგი ნაბიჯი პოლონელი აზნაურების უხვად მორთული რაზმები. ისე, ელეგანტური ჯენტლმენები სამეფო აღლუმზე შეკრებილნი გამოიყურებოდნენ. უფრო მეტიც, ყველას სურს აჯობოს სხვას თავისი ჩაცმულობის ბრწყინვალებით, ჩაფხუტიდან აღკაზმულობამდე. ასევე არიან ტევტონური რაინდები აბჯარში. ჯავშანი გაპრიალებულია ბზინვარებამდე, მოოქროვილი ან ვერცხლისფერი. ასევე არიან შვედები სპეციალური უნიფორმით და ფინელები. ცხენოსანი იანიჩრები და სპაგი, არაბთა კავალერია.
  და მრავალი ბანერი და ხალხთა დროშის ბოძები ეკვატორიდან ჩრდილოეთ ყინულოვან ოკეანემდე. და რამდენი ტროფია ... ეს არის დაპყრობილი ძალები.
  და აქ მოდიან ავსტრიელები და მათთან ერთად გერმანელები. ჩვენ მოხალისედ გავხდით ლაშქრობაში. ასევე, იტალიის გაძარცვის იდეა დიდი ცდუნებაა. იქ ბუნება გულუხვია და ფულიც ბევრია! ისევე როგორც სხვა კარგი ნივთები, რომელთა შეგროვებაც შესაძლებელია ნიჩბებით.
  კალიგულა ტომბოი მღეროდა:
  ჩვენი ჯარი ძლიერია
  ის იცავს სამყაროს...
  რა მოხდება, თუ ომი იქნება,
  ჩვენს მხარეს არ არის!
  და ბიჭმა შიშველი ფეხი გუბეში დაარტყა. რასაკვირველია, მხოლოდ შორტები ეცვა, რადგან საბრძოლო ტრანსში ისე სწრაფად მოძრაობდა, რომ ტანსაცმელი მხოლოდ გზას უშლიდა და იშლებოდა.
  მარგარიტამ ჰკითხა მეგობარს და თანამემამულე გამანადგურებელს:
  - ან იქნებ მართლა იმღერო? უფრო მეტიც, ის ზუსტად შენია!
  ბიჭმა მსახიობმა მგლის ბელივით ღიმილით დაუქნია თავი:
  - რას ფიქრობ, არ შემიძლია?
  და დელფინების კალიგულამ დაიწყო სიმღერა;
  ოჰ, ეს სამყარო, შენ რა სევდიანი ხარ,
  მხოლოდ ცრემლების ზღვა - ოკეანე...
  სად არის შუადღის ასტრალური გზა სულის,
  მკვდარი ყმუილი ედემში მოხვედრაზე ოცნებობდა!
  
  ის შეიცავს გულის ყინულს, გაყინულ ქერქს,
  და შურიანი ვნებების მწველი სითბო.
  როგორი გულუბრყვილო, რომელიც ხორციელადაც ახალგაზრდაა,
  სევდიანი ბულბული გლოვში თამაშობს!
  
  ტყის ლორწოს მსგავსად, რუტინის სული,
  და საფლავის გახრწნა წუხილისგან.
  მაგრამ ჩვენ შეგვიძლია, თუ ჩვენ ვართ ერთიანები
  გამოიყვანეთ ხალხი ჭაობიდან!
  
  გააფანტეთ სამყაროს სისასტიკე,
  წყევლის წაშლა საშინელი ნიშანია ..
  ჩვენ ვერ ვიტანთ ტანჯვის სადავეებს,
  დაე, ეშმაკი მტვრად იქცეს!
  
  პლანეტა სწრაფად გადააგდებს თავის ჯაჭვებს,
  თუმცა ის ორბიტას არ დატოვებს.
  TO პატიოსნად მოვეპყროთ ერთმანეთს
  მაშინ ხალხი აღდგება!
  
  შეგიძლია ადგე შიშის გარეშე,
  ნუ უბიძგებ სხვა ადამიანებს...
  ისე, რომ ნაძირალა მსუქანით არ ბანაობს,
  რომ ჩვენი დედა არ დაბერდეს!
  
  ამისთვის ცოტას დავლევთ,
  ღვინო, რომელიც ფუტკრის თაფლზე ტკბილია!
  , იყოს პრობლემები სინამდვილეში ,
  მაგრამ ანგარიშების ჟამი არ დადგა!
  
  მაშინ ჩვენ ავაშენებთ ზეციურ სამოთხეს,
  ყველა ბავშვი სამუდამოდ ისიამოვნებს.
  ჩვენ ისარივით მივფრინავთ ზეციურ ფრენაში,
  ნათელი ოცნება ახდა!
  სიმღერა დასრულდა და მასთან ერთად მებრძოლი წყვილი იტალიის ალპების პეიზაჟიდან გადავიდა ...
  ჭურვები აფეთქდა და ბევრად უფრო თანამედროვე იარაღი ისროდა. აქ არის პორტ არტური, ლეგენდარული ქალაქი. სწორედ მისმა დაცემამ აღნიშნა რომანოვების დინასტიის და მთლიანად ავტოკრატიის დაცემა. ეს ციხე რომ მდგარიყო, ასეთი მასშტაბური რევოლუცია არ მოხდებოდა. მაქსიმუმ ცოტა ხმაურს გამოსცემდნენ და ჩაქუჩებსა და ნამგლებს დადებდნენ. მაგრამ სწორედ აქ დამარცხებამ გამოიწვია მოვლენების ჯაჭვი, რამაც გამოიწვია დიდი ოქტომბრის რევოლუცია.
  ეს კარგია თუ ცუდი? ღონისძიება ძვირია. მილიონობით მსხვერპლი და ემიგრანტი, მაგრამ მოგვიანებით ქვეყანამ მნიშვნელოვნად დააჩქარა განვითარება.
  თუნდაც ძალიან მაღალი ხარჯებით, რუსეთის მოსახლეობა ასი მილიონი ადამიანით შემცირდა.
  როგორც ამბობენ, სისხლჩაქცევამ განკურნა პაციენტი.
  მაგრამ ახლა არის შანსი, რომ დაიპყრო პორტ არტური, უკან დააბრუნოს ისტორია და დაიცვას უნიკალური ხაზი. როდესაც, მაგალითად, რომანოვები ინარჩუნებენ ძალაუფლებას და თუნდაც ავტოკრატიულ ვერსიაში. ეს, რა თქმა უნდა, სამეცნიერო ფანტასტიკაა, მაგრამ საინტერესო. მართლა რა ელის რუსეთს ცარიზმის ვერსიის შენარჩუნების შემთხვევაში?? სტაგნაცია, თუ პირიქით, გამარჯვება?? გახდება თუ არა აბსოლუტური მონარქიის სისტემა უფრო ეფექტური, ვიდრე დასავლური დემოკრატიები, ეს უკანასკნელი უკვე მოდური გახდა. მართლაც, ოცდამეერთე საუკუნის რუსეთსა და დასავლეთს შორის ურთიერთობა მნიშვნელოვნად გაუარესდა. ამის შემდეგ მოდური გახდა დასავლური პარლამენტარიზმის ალტერნატიული გზების ძიება. გაჩნდა კონცეფცია: მართული დემოკრატია. ეს მაშინ, როდესაც ფორმალურად არის თავისუფალი არჩევნები, მაგრამ რეალურად მათი შედეგები წინასწარ არის განსაზღვრული. მაგრამ მმართველობის ეს ფორმა არასტაბილურია და ხელისუფლებაში მყოფი პარტია თავისი პოზიციის შესანარჩუნებლად უკვე კანონმდებლობით ზღუდავს დემოკრატიას. შემდეგ კი ყველაფერი დიქტატურისკენ მიდის, ოპოზიცია უკვე კარგავს წარმომადგენლობას პარლამენტში.
  შემდეგ კი ამოქმედდება რეპრესიებისა და ტერორის მექანიზმი, ან, პირიქით, ხდება რევოლუცია, ან ზემოდან, როგორც გორბაჩოვის დროს, ან ქვემოდან, რაც ასევე არაერთხელ მოხდა.
  რუსეთში ავტოკრატიის დროს ყველაფერი უფრო მარტივია. მეფეს აქვს აბსოლუტური ძალაუფლება: აღსრულება, შეწყალება, ბრძანება. მას აქვს უმაღლესი სასამართლო, აღმასრულებელი და საკანონმდებლო უფლებამოსილებები. არსებობს მონარქის მიერ დანიშნული პირთა სახელმწიფო საბჭო, რომლებიც მხოლოდ მას ურჩევენ და არიან ჩინოვნიკები, რომლებიც ასრულებენ მეფის ნებას.
  სახელმწიფო დუმამ შეზღუდა აბსოლუტიზმის მონარქია, ჩამოართვა იმპერატორს კანონის მიღების უფლება და, ნაწილობრივ, ბიუჯეტზე კონტროლი. მაგრამ რაც მთავარია, სწორედ დუმა გახდა სხვადასხვა შეთქმულების სანაშენე ადგილი და გველგესლა . ეს მისი უარყოფითია!
  ყოველ შემთხვევაში, პარტიზანი გოგონაც კი არ იყო წინააღმდეგი მეფის დახმარებისა. მარგარიტამ ჰკითხა კალიგულას მოძალადე:
  - ასე რომ არჩევანი გასაგებია, შევეტევით!
  ტერმინატორი ბიჭმა უპასუხა:
  - სხვა გზა არ არის! რა თქმა უნდა, ჩვენ შევეტევით!
  და ჭრის ქაოსი დაიწყო. ჯადოსნური შესაძლებლობების დახმარებით საათში ექვსასი კილომეტრით აჩქარებით, ქერუბიბი ბიჭები, თითქმის არ აქცევდნენ ყურადღებას ჭურვების და ტყვიამფრქვევის აფეთქებებს, შეიჭრნენ მტრის რიგებში. საბედნიეროდ, უიღბლო ამინდიც იყო, წვიმა და სიბნელე. კუროპატკინს ჯერ არ გაუგზავნია ხალხი შეტევაზე. და მან ჩაატარა საარტილერიო მომზადება. პოპულარული რწმენის საწინააღმდეგოდ , გენერალი და თავდაცვის ყოფილი მინისტრი სულელი არ ყოფილა. კუროპატკინი ცდილობდა ჯარისკაცებზე ზრუნვას და მეცნიერულად ბრძოლას. ეს იყო ის, რამაც იგი დაამწუხრა. გაურკვევლობამ, ნელა, აუცილებლად დარტყმის სურვილმა, შაბლონის მიხედვით მოქმედებამ - წაართვა წარმატება მამაც იაპონელებთან ბრძოლაში . აქედან გამომდინარე, არ იყო საჭირო სუვოროვის გაბედული თავდასხმების მოლოდინი, რათა დაიპყრო პორტ არტური მოძრაობაში. სამწუხაროდ, კუროპატკინმა მოიგო მხოლოდ იმიტომ, რომ ნოგის კორპუსის გარდაცვალების შემდეგ, იაპონელები, ასევე ფორმირების შეცვლის გარეშე, წინ ავიდნენ, თავდასხმით. და შედეგად, მათ დაარტყეს თავიანთი რიგები და დაბრუნდნენ უკან.
  მაგრამ ახლა კუროპატკინმა დაიპყრო როგორც ჭურვები, ასევე საკუთარი.
  ეს ნიშნავს, რომ თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ საარტილერიო დაბომბვა რამდენიმე დღის განმავლობაშიც კი, გამოთვალოთ რა მოხდება, თუ იაპონელები დაიშლება. და ეს იმისდა მიუხედავად, რომ იმპერატორმა ნიკოლოზმა კატეგორიული ბრძანება გასცა , სასწრაფოდ შეეპყრო ციხე და დასრულებულიყო ომი, რომელიც საგანძურისთვის დამღუპველი იყო.
  აქ, რა თქმა უნდა, კუროპატკინი კლდესა და მყარ ადგილს შორისაა. მაგრამ პორტ არტური ძლიერი ციხეა და ახლა, როცა მასში იაპონელები დასახლდნენ - სცადეთ, წაიღეთ!
  მაგრამ დელფინების მარგარიტა და კალიგულა, ხმლებით ჭრიდნენ და შიშველ თითებს უყრიდნენ თავიანთ შვილებს ფეხებს, მაგრამ პროპელერების პირებივით მოხერხებულები, მოძრაობდნენ ბასტიონების გასწვრივ და ასუფთავებდნენ მათ ჯარისკაცებისგან. უპირველეს ყოვლისა, თქვენ უნდა იცოდეთ დომინანტური სიმაღლეები და შემდეგ შესაძლებელი იქნება გზის გახსნა თავდამსხმელი ჯარებისთვის.
  სამურაის დაჭრისას მარგარიტამ ჭკვიანურად შენიშნა:
  - ჩვეულებრივ, პროგრესისთვის იბრძვიან, ჩვენ კი, თურმე, რეგრესისთვის ვიბრძვით!
  ბიჭმა კალიგულამ გაიცინა:
  - გულისხმობთ, რომ ამ ციხის აღება ავტოკრატიის პოზიციებს გააძლიერებს?
  და მან ჩაატარა ტექნიკის მთელი სერია ხმლებით. ასე ატარებდნენ მის ხმლებს.
  და ბიჭის შიშველმა ფეხებმა დარტყმა მიაყენა , რამაც თავი, კისერი და ძვლები მოიტეხა.
  მარგარიტამ, ტუჩებიდან სისხლს იწურავდა, რომელიც უხვად იყო მიმოფანტული ხელებითა და ფეხებით მისი სწრაფი დარტყმებით, დაადასტურა:
  - თუნდაც ასე! ყოველივე ამის შემდეგ, ნათელია, რომ მონარქი, რომელიც ომებს იგებს, პოპულარული ხდება. ცოტა ხნით მაინც. შემდეგ გამარჯვება დავიწყებულია და საშუალო ადამიანი, ანუ უბრალო ხალხი, ჩაითრევს ბანალურ სამუშაო რუტინაში. - ერთი დარტყმით პარტიზანმა გოგონამ , რომელმაც ერთდროულად ექვსი იაპონელი ჩამოაგდო, ორს კი ძლიერი ბიძგისგან საკუთარი ბაიონეტი გაუხვრიტა, დაამატა მან. - იქნებ ეს მხოლოდ დროებითი შესვენებაა!
  და ისევ მან ამოძრავა შიშველი ქუსლი, დაამარცხა ამომავალი მზის ქვეყნის ხუთი მეომარი, მათ შორის სამი ოფიცერი.
  შორტებში გამოწყობილი ფეხშიშველი ბიჭი, რომელიც იაპონელებს კომბოსტოსავით ჭრის, კალიგულამ ლოგიკურად შენიშნა:
  - გამარჯვების შემდეგ რუსეთში სწრაფი ეკონომიკური ზრდა დაიწყება. ეს ნიშნავს, რომ ხალხი უკეთესად იცხოვრებს და რევოლუციური განწყობები შემცირდება.
  ახალგაზრდა მეომარმა ქვემეხს ისე დაარტყა , რომ ათეულმა სამურაის ჯარისკაცმა თავდაყირა გაფრინდა . დაამატა ტერმინატორი ბიჭმა. - ხალხი ჩვეულებრივ შიმშილის გამო ბუნტდება!
  მარგარიტამ პირიდან ამოიღო ძვალი მოწყვეტილი თავის ქალადან, შამფურმა დაარტყა სამ იაპონელ ჯარისკაცს, მხოლოდ ნაწილობრივ დათანხმდა:
  - სინამდვილეში ეს სიმართლეს არ შეესაბამება! დიახ, რევოლუციებს და აჯანყებებს, როგორც წესი, ხელს უწყობს გაუარესებული ეკონომიკური მდგომარეობა, მაგრამ ... ბოლოს და ბოლოს, დეკაბრისტები არ წავიდნენ მოქმედებაზე საკუთარი სიღარიბის გამო.
  მეომარი ბიჭი კალიგულა, რომელმაც პეპლის სვლა შეასრულა და ათიოდე იაპონური თავი მოჭრა, შემდეგ დათანხმდა:
  - ასეა, არა სიღარიბის გამო! - ყმაწვილმა მეომარმა მთელი მუჭა მსროლელი მოჭრა და დაამატა. - მუცლით ფიქრი ყოველთვის არ არის სასარგებლო!
  მარგარიტამ შეასწორა, განაგრძო სასტიკად ჭრა, ისე რომ იაპონელების კიდურები გაიფანტა:
  - უფრო სწორედ, კუჭით ფიქრი არასდროს გამოდგება!
  კალიგულა აქაური ტომბო დათანხმდა, დაჭრა სამურაები და ჩაფხუტიანი თავები სხვადასხვა მიმართულებით გადაყარა და დიდი მონდომებით:
  -ასი პროცენტით მართალი ხარ! გასაპროტესტებელი არაფერია!
  მეომარი და ნამდვილი პიონერი პარტიზანი და უფრო მეტიც, ყველაზე მშვიდი პრინცესა, რომელმაც მიიღო ეს ტიტული ერთ-ერთ ჯადოსნურ სამყაროში გაწეული სამსახურისთვის, იღრიალა:
  - და ჩვენ თვითონ მოვაცილებთ ცხიმს! ასეც იყოს - ბანზაი !
  უკაცრავად და შეჩერების გარეშე, კალიგულა, ხმლებით ჭრიდა და იაპონური ფეხებით ამტვრევდა , მღეროდა კიდეც:
  ტყუილად არ გამგზავნეს რუსეთში,
  მოგიტანეთ მადლი!
  Მოკლედ! Მოკლედ!
  მოკლედ - გაჩუმდი!
  და ასეთი სიტყვების შემდეგ სისხლი კიდევ უფრო მძვინვარე გადმოვიდა. რა თქმა უნდა, იაპონელებისთვის სამწუხაროა. ერი შრომისმოყვარე და ღირსშესანიშნავია, მაგრამ წისქვილის ქვას ჩაუვარდა და ახლა ჩერდება. უბრალოდ რა მოხდება - ფქვილი თუ ფქვილი, კითხვების კითხვა!
  ფეხშიშველმა პარტიზანმა გოგონამ მარგარიტამ, წამში ათეულობით დარტყმა მიაყენა და უცებ აძვრა, მიმოფანტული გვამები შემდეგ ბასტიონზე, გამოაცხადა, ფეხი გადაიტანა ყბაში მომდევნო სამურაისკენ და საოცრად შესაფერისი აფორიზმით:
  - ომი საზიზღარი რამ არის, მაღალი აზრებით ჩადენილი!
  კალიგულამ, ბიჭმა მსახიობმა, რომელიც თავის შეყვარებულზე ოდნავ სწრაფადაც კი მოძრაობდა და რომლის კუნთების ფილებით შიშველი ტანიდან წვიმამ სისხლი და ძვლის ნამსხვრევები წაიღო, განაგრძო:
  - ომი ამოწურავს სხეულს, მაგრამ ამხნევებს სულს!
  მარგარიტამ შექმნა სალტოების კასკადი, რომელიც ჭრიდა იაპონელებს და იმღერა ფრაზა მეოცე საუკუნის სამოცდაათიანი წლების ჰიტ სიმღერიდან:
  - მხიარულება, მადლი და პლასტიურობა! გენერალური , გამაძლიერებელი, ენერგიულად გამამხნევებელი, ადექი საწოლიდან და გააკეთე ტანვარჯიში!
  კალიგულა დელფინსმა, ფეხის კუნთოვანი დარტყმით საზარდულისკენ, აიძულა იაპონელი პოლკოვნიკი ჰაერში გაფრენილიყო და მაშინვე ჩამოაგდო კოშკზე მდგარი ორი ავტომატი. მექანიკური მონსტრები იფურთხებენ ტყვიას, ინერციით, ცვივიან, სცემენ საკუთარს , თიბობენ რიგებს. ტერმინატორის ბიჭმა თავი დაუქნია:
  - უკაცრავად, ვიწროთვალა , მაგრამ მინდოდა პირველი ვყოფილიყავი! და არა მარტო მინდოდა, არამედ მსურს!
  მარგარიტამ, რომელიც ხტუნვის დროს შიშველი ფეხით ჩამოაგდო სხვა კოშკი აშშ-ში დამზადებული ავტომატებით, ლოგიკურად აღნიშნა:
  - რა თქმა უნდა, პირველი იყო ცუდი, მაგრამ ბურთულები უკნიდან არ უნდა მოხარშონ!
  ბიჭი-მსახიობმა კალიგულამ, შიშველი თითებით ჭურვი ესროლა, ძლიერად ასაფეთქებელი შიმოზა აფეთქდა და სამურაი მიმოფანტა, თქვა:
  - ის, ვინც ბურთებს ადუღებს დღედაღამ, არ დაუშვებს, რომ ცოცხლად შეჭამონ!
  მარგარიტამ ჩაიცინა, გადახტა და შიშველი ფეხი ავტომატის კოშკის ლითონს მიაჯახუნა. უჟანგავი ფოლადი უკან იხევს და იაპონელი ოფიცრები თავდაყირა დაფრინავენ, ჩექმიანი კიდურები ფრიალებს. მართლაც, ისინი მწერებს ჰგავდნენ.
  მარგარიტამ აქაც ისაუბრა:
  - მაწანწალას შეუძლია ქუსლით "ჩექმაც" ჩაიცვას!
  ხულიგანმა კალიგულამ, რომელმაც ასევე გადმოხტა იარაღი და ყველა გაფრინდა, შენიშნა:
  - "ჩექმები" არ იცვამ ფეხსაცმელს, ვისაც ჭკუა არ აქვს ფეხსაცმლის გასაპრიალებლად!
  მარგარიტამ უპასუხა, ისევ შემობრუნდა და იაპონელების მთელი ოცეული მოჭრა. ტერმინატორის გოგონა აქაც ბრწყინავდა:
  - უცნაურად საკმარისია, რომ სათავეში ბევრი პატიოსანი ადამიანია, მაგრამ მათ შორის ცოტაა, ვისაც შეუძლია კარიერის ზრდაში მატყუარა ეშმაკობის გარეშე!
  კალიგულა ჭრილობავით დატრიალდა ზემოდან, დაარტყა და დახოცა იაპონელები და გონივრულად დაარწმუნა:
  - პოლიტიკოსი სამართლიანად თამაშობს ისე ხშირად, როგორც მეშახტე თეთრ ხალათში ჩადის შახტში და მოტივი იგივეა: სუბსიდიების მოპოვება შელახული რეპუტაციის დასაბანად!
  მარგარიტამ ამაზე უპასუხა, თმებიდან სისხლი აანთო:
  -პოლიტიკოსი, ცხოვრებაში მატყუარაა და საქმეში თვალთმაქცო, მაგრამ ამ თაღლითაც კი სიკვდილი სამართლიანია!
  ტერმინატორის ბიჭმა გაანადგურა იაპონური იარაღი, ამომავალი მზის იმპერიის ორი ათეული ჯარისკაცის ძვლები დაამტვრია და უპასუხა:
  - სიკვდილი პატიოსანია იმით, რომ ყოველთვის მოდის, მაგრამ თვითნებურია მისი სტუმრობის დროის არჩევაში!
  პორტ არტური დიდი ქალაქია და მას აქვს მრავალი თავდაცვითი ხაზი. ასე რომ, სამწუხაროდ და საბედნიეროდ, მებრძოლებს საკმარისი დრო აქვთ საბრძოლველად.
  ბიჭი მებრძოლი კალიგულა, მებრძოლებს ხმლებით ჭრიდა, განადგურების ბარდასაც კი შიშველი ფეხით ესროლა, სამურაის დაშორებით, მღეროდა:
  - როგორ არ ვცდილობდი, როგორ არ ვცდილობდი! არ აქვს მნიშვნელობა ვინმე იყო თუ არა საბრძოლველად!
  მარგარიტამ, მოწყვიტა ჯარისკაცების კიდევ ერთი შთამომავლობა, რომლებიც იღუპებოდნენ პარტიზანული გოგონას დარტყმის ქვეშ, რომელიც ელვასავით მოელვარე, შენიშნა:
  - და გარკვეულწილად, ჩვენ თვითონ ვითხოვთ ბრძოლას. ბოლოს და ბოლოს, აღიარე, კალიგულა, გინდოდა პორტ არტურში წასვლა?
  ახალგაზრდა ტერმინატორმა გულახდილად თქვა:
  - ბუნებრივია! ეს იყო ჩემი ყველაზე ვნებიანი სურვილი.
  მარგარიტამ, პარტიზანმა გოგონამ, რომელიც ისევ აჭრელდა იაპონელებს, როგორც საპარსი, ჩაიცინა:
  - Კარგი, დიახ! გადაარჩინე რუსეთი ყველაზე შეურაცხმყოფელი მარცხისგან ჩვენი ქვეყნის ომების მთელ ათასწლიან ისტორიაში!
  ბიჭმა კალიგულამ ორი ათეული იაპონელი მოჭრა რამდენიმე საქანელით, შეასწორა პარტნიორი:
  - ყველაზე შეურაცხმყოფელი მარცხი, ალბათ, ჩეჩნეთთან პირველი ომის დროს იყო.
  მარგარიტამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია და ჭრის პროცესიც კი დააჩქარა:
  - უეჭველად! მეტოქე, ვისთანაც დავკარგეთ, ძალიან სუსტია! იმდენი ჩეჩნეთი იყო და ნახევარიც კი იბრძოდა ჩვენთვის.
  კალიგულა ტომბომ ჩაიცინა და ცდილობდა პარტნიორს გაუსწრო განადგურების პროცესში:
  - როგორ ყეფს მოსკა სპილოს!
  მარგარიტამ გონივრულად შენიშნა ამაზე, ისევ ჩამოიშორა თმიდან ძვლები და სისხლიანი ნამსხვრევები, რომლებიც ოქროსფერი იყო, ხელებითა და ფეხებით განაგრძო მამაცი იაპონელების განადგურება, რომლებსაც არ სურდათ დანებება:
  - როცა ჯარს და ხალხს არ უნდა ბრძოლა, მაშინ ხდება ასეთი სასწაულები. და ჩეჩნეთის პირველ ომში და რუსეთ-იაპონიის ომში .
  დელფინების კალიგულა იძულებულია, სამურაების განადგურებისას დათანხმდეს:
  - Მართალი ხარ! რუსეთის მოსახლეობას, სამწუხაროდ, არ სურს იაპონელებთან ბრძოლა. - და ახალგაზრდა მებრძოლმა, დატოვა მთელი სამურაის ასეული თავმოჭრილი, დაამატა:
  - მაგრამ ჩვენს პიროვნებაში გაჩნდა სასწაულებრივი ფაქტორი, რომელიც მოგვცემს არაპოპულარულ ომში მოგების საშუალებას. სიმბოლურიც კია, რომ მეფის გარეშე ომში ქერუბიმები ეხმარებიან!
  მარგარიტამ, ტუჩებიდან სისხლს აფურთხებდა და შიშველი ძირებით შხამიან ნემსებს ესროდა, იაპონელებს სასიკვდილოდ უღრიალა, შენიშნა:
  - და მაინც ჩვენი მხრიდან მესამე ჩარევაა საჭირო!
  კალიგულამ ბიჭმა, ფრაგმენტებად დაჭრილი გვამების კიდევ ერთი რიგი დატოვა, განსაკუთრებული ეჭვის გარეშე, მაინც ჰკითხა:
  -Ამაში დარწმუნებული ხარ?
  ახალგაზრდა მეომარმა, რომელიც დაასრულა იაპონელების განადგურება პორტ არტურში, შვებით დაუდასტურა:
  - ზღვაზე ტოგო ძალიან ძლიერია. და როგორი მეთაური, უფრო ზუსტად საზღვაო მეთაური როჟდესტვენსკი, სამწუხაროდ ძალიან კარგად არის ცნობილი. ბავშვები ალბათ საზღვაო სტრატეგიებშიც კი უკეთესები არიან!
  კალიგულა, რომელიც უმოწყალოდ ჭრის სამურაებს, იძულებულია დაეთანხმოს აშკარას :
  - რა თქმა უნდა, ისეთ ადამიანთან, როგორიც არის როჟდესტვენსკი, თუნდაც არგენტინაში აშენებული შვიდი დამატებითი საბრძოლო კრეისერი და ქვემოდან აწეული პირველი წყნარი ოკეანის ესკადრის ხომალდების შეკეთება, გამარჯვების იმედი არ შეიძლება. მით უმეტეს , თუ გახსოვთ, რომ ცუშიმაში ორმოცდათერთმეტი რუსული ხომალდი იბრძოდა და მხოლოდ ერთი იაპონური გამანადგურებელი ჩაიძირა!
  მარგარიტამ აღელვებულმა გატეხა თოფის ლულა და ოთხი იაპონელის ხმლის კიდევ ერთი რხევით და კიდევ სამის ბასრი ნემსით დაამატა:
  - და ასევე მნიშვნელოვანია, რომ მამაცი ადმირალის ესკადრილია ბაზაზე მისვლამდე შეიძლება ჩაეჭრას გაუბედავმა და ხორცისმჭამელმა ტოგომ . ამ მხრივ, როჟდესტვენსკის ფლოტის პოზიცია უკიდურესად რთულია.
  კალიგულა ტობოი, მაიმუნისავით მოხერხებული ფეხებით აფრინდა კიდევ ერთი ჭურვი, რომელმაც იაპონელები ნაღმივით მოკლა, ხუმრობდა:
  როგორც შვედი პოლტავას მახლობლად,
  როჟდესტვენსკი უბედურებაში ჩავარდა...
  ის გაბედულად გამოიყურება
  სინამდვილეში კი პირიქითაა!
  პარტიზანმა გოგონამ, რომელიც აგრძელებდა მტრის გაორმაგებული ძალით განადგურებას და გვამების მასას ტოვებდა, ლოგიკურად და გაანგარიშებით, აღნიშნა:
  - თუ ზღვაზე არ დაამარცხებ იაპონიას, მაშინ ჯიუტი სამურაი დიდხანს იბრძვის და რუსული გვირგვინის ხაზინა უკვე ცარიელია, ხალხი კი ზღვარზეა. ჩვენ სწრაფად უნდა დავასრულოთ ბრძოლა ხმამაღალი გამარჯვებით. წინააღმდეგ შემთხვევაში, იქნება რევოლუცია და რუსეთისთვის შესაძლოა არასაჭირო და თუნდაც საზიანო პარლამენტის გაჩენა!
  კალიგულამ, მსახიობმა-ბიჭმა, იდაყვი დაარტყა იაპონელ გენერალს და აიძულა იგი აფრენილიყო სიმაღლეებში და ამავდროულად ჩამოაგდო სამი ნიღბიანი ბიჭი , რომლებიც წარუმატებლად ცდილობდნენ პრიმიტიული ბომბდამშვების განლაგებას. ტერმინატორმა ბიჭმა თქვა:
  - თუ საკმარისი დროა, სად წავლენ?
  მარგარიტა, რომელიც იაპონელებს ჭრის ნაჭრებად და სისხლიან არეულობაში, შესამჩნევი განგაშით აღნიშნა:
  -აქ პრობლემაა. ახლა ჩვენ ასე გადავდივართ ციხე-სიმაგრეზე. რაც შეეხება ზღვას?
  ტომბოი კალიგულამ ჩაიცინა და თვალებიდან ნაპერწკალი გამოუშვა, რომელიც საბრძოლო მასალის საცავში მოხვდა. მოხდა აფეთქება, რომელმაც იაპონელი ჯარისკაცების მთელი ბატალიონი ჰაერში გაისროლა.
  ბიჭმა მსახიობმა ხმაზე დაიყვირა:
  - Არაფერი განსაკუთრებული! ჩვენი მონაცემებით კარგად ვზივართ, ხმლებით არ დავიხრჩობით. ის გაცურავს საბრძოლო გემიდან საბრძოლო ხომალდამდე, ასუფთავებს გემბანებს!
  მარგარიტამ, რომლის ხმლები, როგორც ბასრი საპარსი, ჭრიდნენ მრავალრიცხოვან, მამაც, მაგრამ უაზროდ მომაკვდავ ჯარისკაცებს, პასუხად გაეღიმა კიდევ უფრო მკვეთრი კბილებით:
  -შენ ნამდვილად აზროვნების გიგანტი ხარ!
  დელფინების კალიგულამ, რომელიც იაპონელებს ისე ურტყამდა, თითქოს ეს კომპიუტერული თამაში ყოფილიყო, გულახდილად უპასუხა:
  - თუ ავიღებთ აზროვნების სიჩქარეს, მაშინ ჩვენ, ფაქტობრივად, თანაბარი არ გვყავს !
  ტერმინატორის გოგონა დაეთანხმა ამას და დამაჯერებლად, მან სამურაების მთელი ბატალიონი გაიარა.
  და მან დატოვა სისხლიანი კვალი გოგონას შიშველი, გახეხილი ფეხების კვალით.
  ამავე დროს მან განაცხადა:
  - და სხეულების სიჩქარე, რაც ბევრად უფრო მნიშვნელოვანია!
  ერთად და ასეთი სისწრაფით ჩქარობთ, თქვენ უნდა შეგეძლოთ წონასწორობის შენარჩუნება და არ გადავარდეთ. კალიგულა ხულიგანი მეტ-ნაკლებად წარმატებას მიაღწევს. ზოგადად, თეორიულად რომ ვთქვათ, რუსეთში სამუდამოდ არ უნდა არსებობდეს ავტოკრატია კონსტიტუციის გარეშე. დასავლეთის ქვეყნების მაგალითი თავისი პარლამენტებით ძალიან გადამდებია. რომ აღარაფერი ვთქვათ იმაზე, რომ ოლიგარქებს სურთ თავიანთი ძალაუფლების განხორციელება არა მხოლოდ ეკონომიკური, არამედ პოლიტიკური ასპექტითაც. ამჟამად ისინი მეტ-ნაკლებად მეგობრულნი არიან ავტოკრატიასთან და სავარაუდო გამარჯვება წყნარ ოკეანეში და შემდგომი ექსპანსია ჩინეთში ამ მეგობრობას დიდი ხნის განმავლობაში გააძლიერებს. სხვათა შორის, რუსეთ-იაპონიის ომი ასევე ძალიან მნიშვნელოვანია გრძელვადიანი თვალსაზრისით. ყვითელი რუსეთის შექმნამ და არა მხოლოდ მანჯურიის, არამედ ჩინეთის სხვა რეგიონების ჩართვამ შეიძლება გამოიწვიოს ციური იმპერიის საბოლოო დაყოფა. ეს ნიშნავს , რომ ოცდამეერთე საუკუნეში ძლევამოსილი ჩინური კოლოსი, რომელიც აცხადებს ზესახელმწიფოსა და გლობალურ ჰეგემონიას, სახელმწიფოდ არსებობას ვერ შეძლებს.
  და, სავარაუდოდ, ოქტომბრის რევოლუციის გარეშე, გლობალური კოლონიური სისტემის კოლაფსი არ მოხდება. სამყარო უფრო რაციონალური და უსაფრთხო იქნება, ვიდრე ოცდამეერთე საუკუნეში, როდესაც პატარა პლანეტაზე ორასზე მეტი სახელმწიფოა. ამის ნაცვლად, წარმოიქმნება რამდენიმე იმპერია, შესაძლოა რუსულიც კი გახდეს ყველაზე ძლიერი, ან თუნდაც ყველაზე ვრცელი.
  არც ისე რთულია იმის განჭვრეტა, თუ რა მოხდება იაპონიასთან გამარჯვების შემთხვევაში. დიდი ალბათობით , გერმანია, რომლისთვისაც რუსული არმია გახდება დიდი ავტორიტეტი, არ გარისკავს რუსეთისთვის ომის გამოცხადებას. მაგრამ შესაძლოა, მას სურს ომი ერთ ფრონტზე, დარტყმა ბელგიასა და საფრანგეთზე.
  თუმცა, ცარ ნიკოლოზი ისეთია, რომ მას შეუძლია თავდასხმა , როგორც ეს მოხდა რეალურ ისტორიაში, უკანა მხარეს. ისე, ყოველ შემთხვევაში, რომ აგრესიული გერმანელები ძალიან არ გაძლიერდნენ.
  მერე ისევ პირველი მსოფლიო ომი. რუსეთს შეიძლება ჰყავდეს ჩინური დივიზიები და მძლავრი წყნარი ოკეანის ფლოტი ფრონტზე, რაც პლიუსი იქნება, მაგრამ ... რეალურ ისტორიაში იაპონია იბრძოდა ანტანტის მხარეზე, იგივე ალტერნატივა, შეიძლება აჩვენოს ამომავალი მზის ქვეყანა. შურისძიების სურვილი. შემდეგ კი ჩვენ მივიღებთ მეორე ფრონტს აღმოსავლეთში. და ეს არ არის ძალიან კარგი .
  გარდა ამისა, არ შეიძლება ველოდოთ რუსული არმიის მნიშვნელოვან გაძლიერებას რეალურ ისტორიასთან შედარებით. თუმცა, რა თქმა უნდა, სწრაფი ეკონომიკური აღდგენა შეიძლება დაიწყოს უფრო ადრე, არა 1909 წელს, არამედ 1906 წელს და კიდევ უფრო ციცაბო იყოს. ყოველივე ამის შემდეგ, რუსეთის გამარჯვებამ შეიძლება გააძლიეროს როგორც უცხოელი, ისე ადგილობრივი ინვესტორების რწმენა მმართველი რეჟიმისადმი და კაპიტალის შემოდინება უფრო დიდი იქნებოდა, ვიდრე რეალურად.
  ეს თავის მხრივ გაზრდის არმიის დაფინანსებას. თუ, რა თქმა უნდა, მეფის ხელისუფლება ზედმეტად თავდაჯერებული არ აღმოჩნდება. როცა, კერძოდ, თითქოს ყველას დავამარცხებთ და ასფალტზე გავაგორებთ. პრინციპში, პირველი მსოფლიო ომის შედეგი, ამ შემთხვევაში, სულაც არ არის აშკარა. და შეიძლება მაშინ, რომ ყველაფერი კარგად მოგვარდეს, მეოთხედ მოგვიწიოს ჩარევა.
  თუმცა პრინციპში არ არის გამორიცხული, რომ საერთოდ არ იყოს პირველი მსოფლიო ომი. ამ შემთხვევაში ... უკვე ძნელი სათქმელია, როგორ განვითარდება შემდგომი მოვლენები. რამდენ ხანს იმართება ცარი ნიკოლოზ II და ვინ იქნება მისი შემცვლელი? ცარევიჩ ალექსეი საეჭვოა, ის შეიძლება სრულწლოვანებამდე არ იცოცხლოს. ძმა მიხეილი და მისი შვილები? ეს და სხვა ვარიანტებიც შესაძლებელია.
  რამდენ ხანს იცოცხლებს ნიკოლოზ II? რომანოვებს შორის არ იყო გრძელვადიანები, მაგრამ, ზოგადად, ცარი, რომელიც ცოტას სვამდა და არ ეწეოდა, საკმაოდ დიდხანს იცოცხლებდა. და მიუხედავად იმისა, რომ მას მიაწერდნენ სიმშვიდესა და გულის სიკეთეს, ის არ იყო ლიბერალი. ასე რომ, ნაკლებად სავარაუდოა, რომ იმპერატორი კონსტიტუციას უკიდურესი ზეწოლის გარეშე მისცემს. თუმცა, უფლის გზები შეუცნობელია. ყველაფერი შეიძლება მოხდეს ისე, როგორც ყველაზე ნაკლებად მოსალოდნელია. და მგელი კრავად იქცევა, ბატკანი კი მგლად!
  ახლა კი ისინი გარეგნულად ისეთი ლამაზი და საყვარელი ბავშვები არიან - ბიჭი და გოგონა, საკმაოდ ნაზი ასაკის, ციხესიმაგრე შემდეგ და ბასტიონი ბასტიონის შემდეგ. აი, მაგალითად, მთავარი მთა მარტივი სახელით ვისოკა. აქედან შეგიძლიათ იხილოთ მთელი ნავსადგური პირველი წყნარი ოკეანის ესკადრილიის რუსული ხომალდებით შეკეთებული, ასევე სხვა მოედნები და ქალაქის მისადგომები.
  მარგარიტა, თავდაჯერებულად ჭრის მრავალრიცხოვან და სისხლჩაქცევილ იაპონელს, ბრძანებს:
  - კარგი, ჩვენც გავასუფთავოთ?
  ბიჭმა მებრძოლმა კალიგულამ, რომელმაც ბოლო სამურაის ხმლებით დაასრულა, სარკასტულად უპასუხა:
  - რა თქმა უნდა, გავასუფთავებთ და ხელახლა გავასუფთავებთ!
  და წყვილი გამანადგურებელი თვითმფრინავის სისწრაფით მივარდა სიმაღლეებზე. უნდა ვიჩქაროთ. მარტის თვეში ღამეები არც თუ ისე გრძელია და დღისით, მათი სიჩქარითაც კი, ნაკლებად სავარაუდოა, რომ შესაძლებელი იქნება მრავალი მუშკეტის, ანუ თოფების და, რაც მთავარია, ტყვიამფრქვევის დარტყმის თავიდან აცილება. .
  კარგია, რომ არ არის ავტომატური მანქანები. და რაღაცნაირად მშვიდად. ამომავალი მზე არ ჩქარობს გაფანტოს სიბნელე წვიმისა და რძიანი ნისლისგან, რომელიც ყველაფერს ავსებს.
  დილით ყინვაგამძლეა და ყინულის ქერქი ტკეპნის ტერმინატორის ბიჭების კეკლუცი ფეხების ქვეშ, რომლებიც რომც უნდოდნენ, ფეხსაცმელს არ ჩაიცვამდნენ - იშლებოდნენ. და მათი ფეხები ასევე იარაღია არა უარესი, ვიდრე ყველაზე მოქნილი ხელები. ყინულის ქერქი იჭრება, მაგრამ საერთოდ არ უშლის ხელს ზევით აფრენას და იქ განადგურების გაგრძელებას, მათ შორის თერთმეტი დიუმიანი თოფების მომსახურებას.
  რა სარგებლობა მოაქვს ასეთ ტოტებს? მაგრამ მათნაირ სამიზნეებს დიდი თოფებით ვერ დაარტყამ, მაგრამ მცველების გაწმენდა ძალიან ადვილია. მარგარიტამ, რომელმაც ათიოდე იაპონელი ერთი გრუნტით ჩააგდო უფსკრულში, დაცემისას საშინლად ყვიროდა და თქვა:
  მაგრად მიდის ...
  ტერმინატორი ბიჭი კალიგულამ ჩაიცინა, უფსკრულში ჩააგდო ათეული მამაცი იაპონელი მეომარი და ხალისით აღნიშნა:
  - მოსაწყენიც კი ხდება...
  მარგარიტამ ააფეთქა და მოწყვეტილი თავი რკალში ესროლა პარტნიორს:
  - Არაუშავს. ეს კიდევ უფრო ეფექტურია. ან გნებავთ ჯადოქრებთან დუელი?
  ზესახელმწიფოები ჰქონდა ახლა , გველივით ღეჭა რკინის ლობიო და უპასუხა:
  - უარს არ ვიტყოდი , მაგრამ მეოცე საუკუნეში მათზე დაბრკოლების მცირე შანსია !
  მარგარიტამ, დახეული ხორცისთვის კიდევ ათეული იაპონური დაჭრა, ჩაიცინა:
  - მაგრამ შეხედე, ნინძა!
  მართლაც, ორი ათეული ნიღბიანი მებრძოლი შავი ტანსაცმლით გამოიქცა მეომრის შესატევად. და ისინი შეიარაღებულნი არიან ხმლებით, თითო ხელში ორი. ადამიანებისთვის ნინძები კარგად მოძრაობდნენ. არაჩვეულებრივი მომზადება და ველური ვარჯიში ადრეული ბავშვობიდან შეიგრძნობოდა. მაგრამ სინამდვილეში რა შეიძლება დაუპირისპირდეს ქერუბიმებს? სიჩქარის სხვაობა უკვდავებს, მაგიის დახმარებით ამოტუმბულ ბავშვებსა და ადამიანებს შორის ძალიან დიდია. ნინძები კი, თუმცა კარგად გაწვრთნილი მებრძოლები არიან, მაინც ადამიანები არიან.
  მარგარიტამ სწრაფი ქარის წისქვილით ორი მათგანი ერთდროულად მოჭრა და მესამეს ისე დაარტყა თავისი შიშველი, გოგოური, ელეგანტური, მაგრამ სასიკვდილო ფეხი საზარდულის არეში, რომ ორმოცდაათ მეტრზე მეტი აფრინდა მაღლა და დროშის ბოძი ჩამოგლიჯა კოშკიდან. მარგარიტა შეებრძოლა მისკენ დაყრილ ვარსკვლავებს და მოძრაობა განაგრძო, კიდევ სამი მოჭრა, მეოთხე კი ფეხის თითებით სამი ხანჯლის სროლით მოკლა. ნინძა მოშორდა ორს, მაგრამ მესამე, გატეხილი ტრაექტორიის გასწვრივ მიფრინავდა, პირდაპირ გულში დაეშვა.
  ყმაწვილი კალიგულაც შემოვიდა ბრძოლაში. მან იასამნისფერი რგოლიანი ნინძა შუაზე გაჭრა და კიდევ უფრო სწრაფი შეტევა მოახდინა, რამაც ნიღბიან კაცებს თავები დაარტყა, რომლებიც მის წყვილებზე თავდასხმას ცდილობდნენ.
  შავი უხილავი კაცები არ დანებდნენ, მაგრამ სისწრაფით ძალიან ნელი იყვნენ ბიჭთან და ქერუბიმი გოგოსთან შედარებით, რომლებიც თავს დაესხნენ მათ. მათ საერთოდ არ ჰქონდათ შანსი.
  მარგარიტა, სწრაფი მოჩვენების დაუძლეველ მოძრაობაში, მღეროდა კიდეც:
  -მალე დამივიწყებ, სველი წვიმავით შეოლში წახვალ! სხვა ანგელოზები გვემსახურებიან და თქვენ დრაკულასთან ერთად კუბოში შეხვალთ!
  ნინძა დაეცა, ნაჭრებად დაეცა და სისხლი მწიფე საზამთროსავით ასხამდა სასხლეტის ქვეშ. და არ შეუწყვეტიათ შეტევა. მაგრამ ... ოცდასამივე დიდი მებრძოლი ბრძოლაში დაეცა. რის შემდეგაც ბრწყინვალე წყვილი გადარჩა გადარჩენილი მსახურების იარაღზე დასრულებაზე...
  ნისლმა უკვე დაშლა დაიწყო და მზემ უფრო ძლიერად დაიწყო ნათება. და მამაცი მეომრები გადავიდნენ თავდაცვის სხვა ხაზზე. თავდასხმა ჯერ არ დაწყებულა და ჩვენ თვითონ მოგვიწია ბრძოლა. თუმცა, მებრძოლები ჯერ კიდევ არ გრძნობდნენ სერიოზულ დაღლილობას, მაგრამ უბრალოდ სურდათ ჭამა. ჰოდა, ისევ დავიწყეთ ცხენის უმი ხორცის ჭამა. ისე, ხალხი არ არის, ბოლოს და ბოლოს.
  ტერმინატორი ბიჭი კალიგულა, შიშველი ფეხით ნემსი ესროლა და რამდენიმე იაპონელს გაუხვრიტა, თქვა:
  - უმძიმესი მონობა კუჭის მონაა - ბატონი დაუნდობელია, განურჩევლად სიცარიელისა თუ სისავსისა!
  მარგარიტა დათანხმდა ამას და აგრძელებდა სამურაების ჩაჭრას, რომლებიც ჯერ კიდევ ცოცავდნენ, როგორც უთვალავი კალიები, რომლებიც ტალღებად ცოცავდნენ . იაპონელებს შორის იყვნენ ძალიან ახალგაზრდა ბიჭები, დაახლოებით თექვსმეტი თუ ჩვიდმეტი წლის, და ძალიან უსიამოვნო იყო მათი მოკვლა. როგორც ჩანს, ამომავალი მზის ქვეყნის ხელისუფლებამ გაანადგურა ომისთვის ყველა მათი რეზერვი. მაგრამ კუროპატკინი, რომელსაც ყველა აფურთხებდა და აფურთხებდა, მაინც ზრუნავდა ჯარისკაცებზე და იაპონელებზე ბევრად ნაკლები დაკარგა. და ამისთვის მას უნდა მიეცეს დამსახურება. თანდათანობით იაპონური ნაწილები უკეთ იბრძოდნენ და ახალი, კარგად გაწვრთნილი ძალები ჩამოვიდნენ რუსეთის ევროპული ნაწილიდან. მცველთა პოლკების ჩათვლით.
  პარტიზანი გოგონა ფიქრობდა, რომ მსგავსი რამ მოხდა მეორე მსოფლიო ომში. შესანიშნავი გერმანელები წინ მიიწევდნენ და წარმატებას მიაღწიეს მანამ, სანამ მათი ელიტარული ნაწილები მთლიანად, ან თითქმის მთლიანად არ დაარტყა. რის შემდეგაც მათ ვერ შეძლეს წითელი არმიის შეკავება.
  მართალია, უნდა ითქვას, რომ დაარტყა წითელი არმიის პერსონალიც. და ეს, მართლაც, პრობლემა აღმოჩნდა.
  მარგარიტა ბრძოლაში შევარდა სიტყვებით:
  - ღმერთი არ მოგცემს, ღორი არ შეგჭამს, ბოროტი დრაკონები კი დაპატიმრებულები იქნებიან!
  . თავი No12.
  დომინიკა დრაკონის აკადემიაში მხოლოდ ცოტა ხნით დაბრუნდა. მან კვლავ სწრაფად ისწავლა რამდენიმე ათეული შელოცვა და რამდენიმე რთული სიტყვა.
  შემდეგ სამი გოგონა: ელფი, ჰობიტი და ქალი ტროლი თამაშობდნენ მასთან ჯადოსნური ქვების მაღლა სროლაში.
  დომინიკამ მათ სძლია. და თავად ქვები ანათებდნენ ძალიან კაშკაშა და ბრწყინავდნენ, როგორც ნამის წვეთები ოთხი მნათობის სხივებში.
  რის შემდეგაც, ჯადოქრებმა გოგონამ მას ორი ბეჭედი აჩუქეს ქვებით თითოეული ფეხიდან, რათა მეომარს შეეძლო გაეძლიერებინა მისი შელოცვები დიდი მიზნისთვის: ძლიერი სქესის გადარჩენა.
  ახლა მსახიობი გოგონას შიშველი ფეხების თითქმის ყველა თითს, გარდა პატარა თითის, ჯადოსნური ბეჭდები ჰქონდა. და ის კიდევ უფრო ძლიერი გახდა მაგიაში, ვიდრე ადრე იყო. ეს არის, ფაქტობრივად, გოგონა, რომელსაც შეუძლია გაანადგუროს ქალაქი და ააშენოს სასახლე.
  და ასე სწრაფად ისწავლა კიდევ ასი შელოცვა და დასვენების ნაცვლად ბეწვის ხალიჩაზე ჩამოჯდა. იგი ჩავარდა ლოტოსის პოზაში და თითქმის მაშინვე მისი გონებრივი არსი და სული და მისი ორეული სხეული აღმოჩნდნენ პარალელურ სამყაროში, მებრძოლ გუნდთან ერთად, თუმცა გარეგნულად ახალგაზრდა.
  ბავშვების არმიამ, მებრძოლთა კვარტეტის მეთაურობით, განაგრძო ვირთხების ლაშქართა ბრძოლა ბოროტი ჯადოქარი ბასტინდას ქვეყანაში.
  მტაცებელი მღრღნელების პირველი ჯგუფები მოკლეს ან განიცადეს ტრანსფორმაციები.
  შემდეგ გაჩნდა მინდვრები, სადაც მუშაობდნენ უბედური ბავშვი მონები. მათ უყურებდნენ წესიერი ღორის ზომის დიდი ვირთხების ზედამხედველები. თათებში მათრახები ეჭირათ და ნახევრად შიშველ ბიჭებსა და გოგოებს ურტყამდნენ.
  დომინიკა აღშფოთდა:
  - რა ცუდია, როცა ბავშვები იტანჯებიან!
  და გაბრაზებულმა მან ერთდროულად რამდენიმე ელვა ესროლა ვირთხებს და ისინი გადაიქცნენ დიდ, შოკოლადით დაფარულ ბებიებად.
  ყრმა მონები გაკვირვებულმა შეჰკივლა, შემდეგ კი ისეთი მადისაღმძვრელი და სურნელოვანი საჭმელისკენ გაიქცნენ. და მოვაშოროთ ნაჭრები.
  დომინიკამ ისევ ააფრიალა თავისი ჯადოსნური ჯოხი და კვლავ მოახდინა გარდაქმნები, საზიზღარი ვირთხები გემრიელ კერძებად აქცია და ყვიროდა:
  ბავშვებო, ეს არის ვარსკვლავები ცაში,
  მდელოებზე ყვავილები იზრდებიან...
  იქნება სიხარული პლანეტაზე,
  მშვენიერი ოცნებები აყვავდება!
  მარგარიტამ, რომელიც ასევე მონაწილეობდა გარდაქმნებში, ლოგიკურად აღნიშნა:
  - დიდი შინაგანი სითბო და სიკეთე გაქვს!
  უეცრად ჯეკ-ბოქსივით უზარმაზარი დინოზავრის მსგავსი ვირთხა გამოჩნდა. პირი გააღო და რაღაც ყრუ ყვიროდა.
  ორივე გოგონა ჯადოქარია, როგორ გაათავისუფლებენ მას ელვასა და პულსარებს, ჯადოსნური ჯოხებიდან და შიშველი ფეხების ბეჭდებიდან. და ენერგიის დაკავშირებული ნაკადი მოხვდა უზარმაზარ ურჩხულს, ოცდახუთი მეტრის სიმაღლის. ჩაიკეცა და მაშინვე შემობრუნდა და გრძელ მაგიდაზე ბევრი განსხვავებული, მდიდარი და მრავალფეროვანი კერძი დაინახა. აქ კი, სხვა საკითხებთან ერთად, იყო ოქროს ღვინის ჭიქები ნაყინის მრავალფეროვნებით.
  მონა ბავშვებმა დაიწყეს სამუშაოს დატოვება მთელს პერიმეტრზე და თავს დაესხნენ საძულველ ვირთხებს და ჭრიდნენ მათ ნამგლით, თოხებით და სხვა სასოფლო-სამეურნეო საგნებით.
  და იმდენი გაბრაზება იყო მათში. მეამბოხე ბიჭებმა ენთუზიაზმითაც კი დაიწყეს სიმღერა;
  ვინც მონობის სიბნელეშია , აიღე ხმალი ხელში,
  და ნუ მოითმენთ დამცირებულ სირცხვილს...
  შენი მტერი სისხლზე არ ააშენებს საფუძველს,
  თქვენ მას უსიამოვნო განაჩენს გამოიტანთ!
  
  ბიჭს სცემეს ბოროტი მათრახი,
  ჯალათი მას ბოროტი ვირთხით ტანჯავს...
  მაგრამ ბოროტი მტანჯველი გადაიქცევა გვამად,
  აღარ გაიგო გოგოების ტირილი!
  
  ნუ იქნები მტვერში დამცირებული მონა,
  სწრაფად აწიე თავი...
  და შორს იქნება ელფინიზმი,
  მე მიყვარს სოლნცუსი და სპარტაკი!
  
  შეიძლება სამყაროში იყოს ნათელი სამყარო,
  რომელშიც ბედნიერება სამუდამოდ გაგრძელდება ადამიანებისთვის...
  და ბავშვებს მხიარული დღესასწაული ექნებათ იქ,
  ეს სამეფო არ არის სისხლის, მუშტებისა!
  
  ჩვენ გვჯერა, რომ იქნება სამოთხე მთელ სამყაროში,
  ჩვენ ავითვისებთ სივრცეს...
  ამის შესახებ, მეომარი ბიჭი, გაბედე,
  ისე რომ აქ კოშმარი და ბოროტი სირცხვილი არ იყოს!
  
  დიახ, ჩვენ ვართ მონები, ჩაგვრის ქვეშ მყოფი ჯაჭვებით კვნესა,
  და ანთებული მათრახი ნეკნებში გვიკრავს...
  მაგრამ მე მჯერა, რომ ჩვენ მოვკლავთ ყველა ორკ-ვირთხას,
  იმიტომ რომ აჯანყებულთა ლიდერი ძალიან მაგარია!
  
  ამ დროს ბიჭები ყველა აჯანყდნენ,
  გოგონებიც მათთან არიან იმავე საქმისთვის ...
  და მე მჯერა, რომ ისინი მისცემს სოლცენიზმს,
  ჩვენ გადავაგდებთ საძულველ უღელს!
  
  მაშინ, იცით, გაისმა გამარჯვების საყვირი,
  და ბავშვები აყვავდებიან დიდებით ...
  ცვლილებები გველოდება ბედნიერებაში,
  გამოცდები, ყველაფრის სრულყოფილად ჩაბარება!
  
  ასეთ სასწაულს მივაღწევთ, მჯერა,
  რომ იქ იქნება სინათლის ნამდვილი სამოთხე...
  სადღაც ჯადოქარი არის საზიზღარი იუდა,
  რა უბიძგებს ბიჭებს ბეღელში!
  
  ქვესკნელში ჩვენ, მონებს, ადგილი არ გვაქვს,
  ჩვენ შეგვიძლია განდევნით ეშმაკები ბზარებიდან...
  სამოთხის სახელით, რომელიც წმინდაა უფლისა,
  ყველა თავისუფალი ხალისიანი ადამიანისთვის!
  
  შეიძლება იყოს მშვიდობა მთელს მთვარის სამყაროში,
  იყოს ბედნიერება და წმინდა მზე ...
  ჩვენ მტრებზე ვესროლეთ, როგორც სროლის გალერეაში,
  ასე რომ მხოლოდ მაღლა და არც ერთი წამით ქვემოთ!
  
  დიახ, დამიჯერეთ, ჩვენი ძალა არ გაშრება,
  ის იქნება სამოთხის გზა სამყაროსკენ...
  და აჯანყებულთა ჯარი ხმამაღლა ყეფს ,
  მტრულად განწყობილი ვირთხების დახრჩობა!
  
  აი რა მხიარული, ბედნიერი,
  ირგვლივ ბალახი ვარდებივით იზრდება...
  ჩვენი ბიჭების გუნდი
  გარეგნობა ნამდვილად მთის არწივისაა!
  
  გამარჯვება აუცილებლად იქნება,
  ავაშენოთ, მჯერა, პატიოსნად ჩვენ ედემი ვართ...
  მთელი ბედნიერება, სიხარული ნებისმიერ პლანეტაზე,
  და თქვენ არ ხართ წითური , არამედ პატივსაცემი ბატონო!
  ეს, მართლაც, გაღვიძებული მონების ჰიმნია, რომლებიც ანადგურებენ ვირთხებსა და ორკებს.
  ამასობაში დომინიკა და მარგარიტა დრაკონებზე, ჯარზე წინ მიფრინავდნენ ციხესიმაგრისკენ.
  ორი ჯადოქარი, სწრაფი და ცქრიალა ჯადოსნური ჯოხებით და ბეჭდებით თილისმანებით შიშველ ფეხებზე. რომლითაც ისინი ზღაპრულ გარდაქმნებს ახორციელებენ. და არაფერია ცუდი იმაში, რომ ახლა სხვა, უფრო საშიში ფრთიანი ვირთხები ცდილობენ მათზე თავდასხმას.
  მღრღნელების ავიაცია არ არის ხუმრობა. მაგრამ გოგონები მათ ჯადოსნური ძალებით ურტყამდნენ და შელოცვებს აძლევდნენ. და მონსტრების ნაცვლად ბამბის ტკბილეული ჩნდება. ისეთი ტკბილი და სურნელოვანი.
  გარდა ამისა, ზოგიერთი ფრთიანი მაიმუნი მარწყვად იქცევა. რომელიც ასე მომწიფებულია და ანათებს ლალით და ტოპაზით.
  და კიდევ რამდენიმე მაიმუნი ფრთებით გახდა ბუშტები.
  ოენომაი და დობრინია ასევე შევიდნენ ბრძოლაში დრაკონებზე. მათ დაიწყეს კოლეგების მოჭრა ხმლებით, რაც შედარებით მარტივი და პირდაპირია. კარგად, და თავად დრაკონები, როდესაც ისინი აიღებენ მას და აანთებენ ცეცხლს. და ფრთიანებს ყოველგვარი სინანულისა და ეჭვის გარეშე დაწვავენ.
  ოენომაუსმა მტრის მოკვეთისას აღნიშნა:
  - ეს, ხედავ, ძალიან სასაცილო და მაგარი იქნება!
  დობრინიამ ღიმილით აღნიშნა:
  - დიახ, ამის სიტყვებით გადმოცემა შეუძლებელია!
  და გმირმა ბიჭმა ძალიან ბასრი და სასიკვდილო ნემსი გაუსროლა მტერს. ის ვირთხას პირდაპირ თვალში მოხვდა და ის სხვა მღრღნელს შეეჯახა. სწორედ აქედან დაიწყო ქაოსი.
  ენომაუსი მღეროდა:
  ვირთხები ძალიან მაგრები არიან
  მათ შეუძლიათ მუხის დაკბენაც კი...
  შენი ტვინი ძნელი დასანახია,
  და კონვოლუციები ძაფის მსგავსია!
  დობრინია დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, ვირთხები ღრღნიან ყველანაირ საზიზღარს!
  მარგარიტამ თვალი ჩაუკრა. გაიხსენა, როგორ დაიჭირეს პარტიზანი ბიჭი ანდრეიკა. ის კი ვირთხებით სავსე ცივ სარდაფში იყო გამოკეტილი. და მღრღნელებმა ბიჭს სიცივისგან დაბუჟებული შიშველი ფეხები უკბინეს. ანდრეიკა მთელი ღამე ვირთხებს ებრძოდა და არ ეძინა. დილით კი წაიყვანეს დაკითხვაზე და ჯერ მარილი შეასხეს ბიჭს ფეხებზე ჭრილობებზე . ძალიან მტკივნეული იყო და ანდრეიკამ კივილი დაიწყო . და მავთულხლართებითაც დაარტყეს.
  მაგრამ პარტიზანმა ბიჭმა ტკივილის შოკისგან გონება დაკარგა, მაგრამ არაფერი უთქვამს.
  მარგარიტამ შეძლო ანდრეიკას გაქცევის მოწყობა. და ეს იყო მისი ბედი. ბიჭმა შეძლო ტკივილის დაძლევა და დაკბილებულ, დაკბენილ ფეხებზე დატოვება. და ამისთვის დიდება მას.
  პარტიზანმა გოგონამ ვირთხები სცემა და დიდი ენთუზიაზმით მღეროდა:
  ჩემი იარაღი უფროს ძმას ჰგავს
  ისვრის ძალიან ზუსტად, ზუსტად...
  ბოლოს და ბოლოს, გოგონას ავტომატი აქვს ნაწლავში,
  თუმცა ხანდახან ცხოვრება გალიას ჰგავს!
  
  მე ვარ გოგო, რომელიც არ არის უფრო ძლიერი
  მგელი და ვეფხვი ერთ გამოცდაში...
  მაგრამ სიტყვა არ არის ბეღურა,
  როცა საყვარელ ადამიანთან ვარ, მჯერა, ერთად!
  
  უკვე რომელი საშვი ავიღე,
  ირანმა მთები შეიჭრა...
  მან დაიპყრო მრავალი ქვეყანა,
  არა, დივანთან მშვიდად ჯდომა არ შემიძლია!
  
  ამას ალბათ ვერ გაიგებ,
  რას ნიშნავს ფანატიკოსებთან ბრძოლა...
  ჩაწერეთ რვეულში,
  და ისწავლე წესიერად ბრძოლა, ბიჭო!
  
  არ არსებობს ჩემი სამშობლო, დამიჯერე, უფრო მამაცი,
  ის კაშკაშა ლალივით ანათებს...
  მიუხედავად იმისა, რომ არსებობს მილიონობით ეშმაკის ტოტები,
  ჩვენ მაინც მივაღწევთ ადგილს სამოთხეში!
  
  უფალმა დამიფაროს
  დიდი რაინდი, ყოვლისშემძლე...
  გოგონას აქვს ძლიერი ხორცი,
  მან ალუბალი დაარტყა ზუსტი ფრენით!
  
  ვერავინ დამამარცხებს
  მე ვარ ის გოგო, რომელსაც ლეგიონები ჰქვია!
  დათვიც ჩემს ფეხებთან ქედს იხრის,
  და ნეკერჩხლები მალე მოგცემენ ოქროს!
  
  ყინვა, თოვლში ფეხშიშველი სირბილი ,
  თოვლმა, ხომ იცი, გოგოს ნუ შეაშინებ...
  ჩემს მოწინააღმდეგეს თმას შევიჭრი ,
  ჭაღარავით მიცნობენ!
  
  მე დავიბადე ადრე გაზაფხულზე,
  ისეთი წითელი, თითქოს ბანერი იყოს...
  პერსონაჟი არის ძალიან ჭაღარა , ღრიალი,
  და მხურვალე ალი იწვის გულში!
  
  დიახ, თქვენ ვერ იპოვნეთ უფრო ლამაზი გოგონა,
  ის ყველას მისცემს სიყვარულს უხვად...
  არ გამოიყურება ,
  მაგრამ ის კი ძალიან ძლიერად ურტყამს !
  
  
  ამიტომ, თაყვანი ეცით გოგონას,
  და აკოცე შიშველ ფეხებს...
  რაინდი ისარივით მაღლა ისწრაფვის,
  ჩვენთვის არ გაგვიჭირდება პრობლემის მოგვარება!
  პარტიზანი გოგონა ძალიან სულიერად მღეროდა. ყველა მფრინავი ვირთხა შეიცვალა. ზოგი ბამბის კანფეტში, ზოგი პოპკორნში, ზოგი შვრიის ფაფაში ან საპნის ბუშტებში. და ზოგიერთი გმირი ბიჭი ტრივიალურად გატეხეს, ან დრაკონებმა ცეცხლით დაწვეს. ეს იყო მართლაც მაფინები და შემწვარი ლამაზი, ხორციანი ღვეზელები.
  დობრინიამ აიღო და გაუშვა ნემსი ფეხის თითებით, მან ფრთიანი ტარაკანი გაჭრა და ქვის კედელზე მიამაგრა. და ისეთი მაგარი და მაგარი აღმოჩნდა .
  ტარაკანი უცებ განათდა და მის ადგილას შთამბეჭდავი ბრილიანტის ყელსაბამი გამოჩნდა.
  დობრინია მღეროდა:
  და როცა წვერა დავინახე,
  აი, აი , აი!
  ბიჭებმა ფულს სცადეს,
  არ ჩათვალოთ!
  ბიჭმა ენომაიმ უპასუხა:
  - Ვაუ! რა კარგად გამოვიდა. ეს არის ძვირფასი ქვა.
  დობრინია იღრიალა და იღრიალა:
  - ყველაფერი შეგვიძლია, ბატონებო, დიდი ხანია ვთესავთ, სად?
  დომინიკამ საპასუხოდ აჩუქა და ასევე გადააქცია ათიოდე ფრთიანი ტარაკნები, რომლებიც ციხის საშინელი კოშკიდან ამოფრინდნენ ძვირფასეულობის მთელ თანავარსკვლავედებად. და როგორ ანათებს და ანათებს საოცრად, როგორც ყინულები ოთხ მნათობზე, რომლებიც ასხივებენ მზის სხივებს.
  მარგარიტამ სიცილით აღნიშნა:
  - მე მჯერა, რომ სიკეთე იმარჯვებს ბოროტებაზე!
  ენომაიმ ღიმილით აღნიშნა:
  - სიკეთე და ბოროტება შედარებითი ცნებებია. აი ვირთხა, ისიც ცოცხალია და ვჭრით!
  დობრინიამ შენიშნა:
  - და მცენარეები? იგივე ბოსტნეული და ხილიც ცოცხალია და მათაც მიირთმევენ და სამწუხაროა!
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  - ასე ხდება, ასე ხდება,
  თითოეული ერთბაშად შთანთქავს მეორეს !
  გოგო-მსახიობმა ხმაურით აიღო და შიშველი ფეხებიდან ჯადო გამოუშვა. და კოშკი ვირთხის თავის ქალასთან ერთად გარდაიქმნა. ის მოოქროვილი გახდა, ზემოდან კი ვარდს ლალი ანათებდა.
  მარგარიტამ მახვილგონივრული შენიშნა, კბილების გაშიშვლება და შიშველი ფეხის თითებიდან მკვლელი და დამანგრეველი სხივების კასკადები გამოგზავნა. და ჯადოქრობამ იმუშავა. და გახეხილი მკვლელი და დესტრუქციული, რომელიც მაშინვე გადაიქცა შემოქმედებითად და აყვავებაში.
  ორკები და გობლინები ისევ ციხიდან გადმოიღვარა . და ისინი აძვრნენ ნამდვილ ურდოში . ზოგიერთ შაგი დათვს ფოლადის ჯავშანი ეცვა. და ეს არის ძალიან მბზინავი ჯავშანი, შუბებითა და ცულებით.
  დომინიკამ აგრესიულად შენიშნა და კბილებს აშორებდა:
  - ახლა ეს არის საშინელი ურდო, რომელიც უკვე აძვრება . აბა, რამე მომაკვდინებელით შევხვდეთ?
  მარგარიტამ ბოროტი ღიმილით აღნიშნა:
  - დიახ, რა თქმა უნდა, ჩვენ შეგვიძლია ამის გაკეთება!
  და ჯადოქარმა გოგონებმა აიღეს და გაუშვეს თავიანთი ჯადოსნური პულსრები ორკებსა და გობლინებს.
  ბიჭი დობრინიამ აღნიშნა:
  ბრძოლის საშუალება უნდა მივცეთ .
  და მართლაც, ათასობით მეამბოხე ბავშვი გარბოდა ციხესიმაგრისკენ სხვადასხვა მხრიდან. ბევრ მათგანს, განსაკუთრებით ბიჭებს, ჯაჭვები ეკეთა. ზოგიერთი ბიჭი მუშაობდა, დაუდგეს ძეგლებს და ქანდაკებებს ჯადოქარ ბასტინდას . ზოგიერთი ქანდაკება ას მეტრამდე გაიზარდა და მათ ზემოთ მხოლოდ გიგანტური ციხე იდგა.
  ორი უძლიერესი, თუმცა არა ყველაზე დიდი ბიჭი, ვისკონტი და ფენიქსი, დანარჩენებზე წინ იბრძოდნენ და მღრღნელებს ანადგურებდნენ.
  ორკებმა, თავის მხრივ, ასევე დაიწყეს მშვილდებიდან სროლა. მაგრამ ჯადოქრებმა მათ ძლიერად დაარტყეს. თუ ვირთხების მოკვლა შედარებით ადვილი იყო, მიუხედავად იმისა, რომ ისინი მსუქანი და მსხვილი იყვნენ, ეს გავლენას ახდენდა მათ მობილურობაზე. მაშინ ორკები უფრო ძლიერი მებრძოლები იქნებიან, გობლინები კი უბრალოდ გიგანტები არიან.
  ფენიქსმა აღნიშნა:
  -კარტაუსთან ვიბრძოდი . ასე რომ, მისი მებრძოლები უფრო მოქნილები იყვნენ!
  ვიკონტ მებრძოლი მღეროდა:
  საშინლად მიყვარს ომი
  მამალივით იბრძვის...
  და ხელჩართულ ბრძოლაში,
  მე ვიბრძვი ორი მონსტრისთვის!
  ფენიქსმა ღიმილით აღნიშნა:
  - დიახ, სიმართლე გითხრათ, ეს შესანიშნავია ! მაგრამ ჩვენ მიჩვეული ვართ ათასობით ურჩხულის მოკვლას.
  ასე რომ, გმირმა ბიჭებმა მოკლეს გობლინი. ხოლო დანარჩენი მონსტრები უკვე ნაწილობრივ გარდაიქმნენ სხვადასხვა სახის საკვები და ტკბილეული. მაგრამ ერთ-ერთი გობლინი ამზადებდა ასეთ ნაყინს ზურმუხტისგან გამოკვეთილ ღვინის ჭიქაში.
  და ზემოდან არის მრავალფეროვანი ნაყინის გროვა, შოკოლადის ნაჭრები, დაშაქრული ხილი, მარწყვი, ფისტა და ასე შემდეგ, ძალიან მადისაღმძვრელი.
  მეომარი ბავშვები აღფრთოვანებით იყვირებენ. დიახ, მართლაც უაღრესად გემრიელი გამოვიდა და თვალებს ხიბლავს.
  მადისაღმძვრელად გადაქცევის საქმეში და გამოსცა:
  - რაღაც მხრივ, მაგია სჯობს ბუნებრივ პროცესს, არა?
  დომინიკა დათანხმდა:
  - დიახ, უეჭველად, რაღაც ლამაზს და გემრიელს ვქმნით. მაგრამ რატომ არის აქ ათასობით მონა და ისინი ყველა ბავშვები არიან და ზრდასრულები არ ჩანს?
  მარგარიტამ ღიმილით უპასუხა:
  - ადგილობრივი მაგიის გავლენა. საკმაოდ ძლიერია. და მართლაც, გამოდის, რომ ამ სამყაროში მხოლოდ პატარები არიან. მაგრამ არ ინერვიულოთ, მარტო ადგილობრივი ჰაერი არ გადაგაქცევთ პატარა გოგოდ.
  დომინიკამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - Და რატომ?
  პარტიზანმა გოგონამ უპასუხა:
  - და რაც შეეხება კომბოსტოს თავს!
  ბოროტი ორკებისა და გობლინების შემოტევამ შესუსტება დაიწყო. ზოგიერთი მათგანი მოკლეს ბავშვებმა მეომრებმა, უმეტესობა კი მშვენიერი წყვილის ძლიერი მაგიით გარდაიქმნა. ეს მართლაც ჯადოსნურია, აჩრდილებს ჯოხს, რომელიც დუნოს ჰქონდა.
  დომინიკამ ტკბილად გაიღიმა აღნიშნა:
  დადგა ანგარიშების დრო,
  ორკს ჩავურტყით თვალებში ...
  საპასუხოდ, ის გახდა ღვეზელივით,
  და მან კბილი სთხოვა!
  და მართლაც, შიგნით ყველანაირი გემრიელი კერძები გარდაიქმნება ორკებად და გობლინად.
  და ბავშვები მეომრები აღფრთოვანებულნი არიან ამით. ვირთხებს კი უპრობლემოდ ანადგურებენ . მაგრამ მათი დარტყმებიდან ისევ დაიწყო უგემრიელესი კერძების გამოჩენა. და სხვა გემრიელი და წარმოუდგენელი რამ.
  და ვირთხები სწრაფად გარდაიქმნება რაღაც სასარგებლო და შესაჭამად.
  პარტიზანმა გოგონამ მარგარიტამ წამოიძახა:
  - იქნებ ახლა თავად ციხეში შევიდეთ!?
  მსახიობმა გოგონამ აღნიშნა:
  "და შეიძლება ჩასაფრება გველოდეს იქ." თუმცა, ჩვენ მზად ვართ ამისთვის!
  მარგარიტამ გაიცინა და უპასუხა:
  - მე პიონერი ვარ, რაც იმას ნიშნავს, რომ ყოველთვის მზად ვარ!
  ახლა ციხეში ბავშვები მონები შეიჭრნენ. მათი შიშველი ფეხები შავ მარმარილოზე ეხეთქებოდა. შიგნით ისინი ორკებს, გობლინებსა და ვირთხებს ებრძოდნენ. და ისე დაჭრიდნენ, თითქოს ხმლების ნაცვლად საჭრელები ჰქონოდათ. სწორედ აქედან დაიწყო ჭრა.
  განსაკუთრებით სასტიკად იბრძოდნენ ბიჭები ხმლებით. გოგოებმა კი მშვილდებით სროლა ამჯობინეს. საბედნიეროდ, მარგარიტას შეეძლო ნამგლისა და თოხის ნამდვილ მშვილდებად გადაქცევა. და ისვრიან ისრებს, ხვრეტენ ვირთხებს.
  დომინიკამ ჭკვიანურად აღნიშნა:
  - მკვლელი ბილიკის მკვეთრი ისრები, მაგრად იყავით შვილებო.
  უეცრად თავად ჯადოქარი ბასტინდა გაფრინდა კოშკიდან. დაახლოებით ოცდათხუთმეტი წლის ქალს ჰგავდა და ტოპივით ტრიალებდა. თმა შავია, ხვეული, თვითონ კი ხელთათმანებში ორი ჯადოსნური ჯოხი უჭირავს.
  ჯადოქარი მოტოციკლით დაფრინავდა, ფეხებზე კი ჩექმები ეკიდა.
  ბასტინდამ აიღო და იღრიალა:
  - ძლიერებს პატივს ვცემ
  და მე ვაწყენინებ სუსტებს...
  დიდი ბოროტი ვარ
  და შენ რა, ფეხშიშველი?
  დომინიკამ საპასუხოდ ტვიტერში დაწერა:
  ჩემი კანონი მარტივია
  მე ვამარცხებ მათ ვინც ბოროტია...
  ვინც სუსტია, დავეხმარები,
  სხვანაირად არ შემიძლია!
  ბასტინდამ ჯადოსნური ჯოხებიდან აიღო, თითქოს პულსარებით ურტყამდა დომინიკას. ამიტომ საპასუხოდ უსტვენდა. და პულსარები მაშინვე ნამცხვრებად გადაიქცნენ და გოგონა-მსახიობზე დაეცა, საფუძვლიანად ააფეთქა.
  საპასუხოდ, დომინიკამ გაბრაზებულმა გაათავისუფლა უზარმაზარი პულსარი კვერთხიდან და შიშველი თითებიდან.
  ის გაფრინდა, მაგრამ ბასტინდამ გაქცევა შეძლო და ციხეში გამონადენი მოხვდა. იგი თითქმის მყისიერად განათდა და დაიწყო გარდაქმნა. და საშინელი ციხის ადგილას წარმოიშვა ყველაზე მდიდრული სასახლე - მთლიანად და დაუყოვნებლივ.
  ბასტინდამ თვალი ჩაუკრა, თვალი ჩაუკრა და გაიქცა. უფრო სწორად, გაფრინდი. და მის უკან დარჩა ცეცხლოვანი კუდი.
  დომინიკა და მარგარიტა მისკენ გაიქცნენ. ორივე ჯადოქარი აშკარად ჩამორჩებოდა სისწრაფეს.
  მიუხედავად ამისა, მფრინავი მოტოციკლი ბევრად უფრო სწრაფია ვიდრე დრაკონები.
  ჯადოქარმა გოგოებმა ბასტინდაზე სროლა დაიწყეს . მაგრამ დროდადრო ის თავს არიდებდა ან იცავდა დაცვას. უფრო მეტიც, მოტოციკლმა ძალიან სწრაფად გაზარდა მანძილი, რის შედეგადაც ის ჯადოსნობით გამოიყვანა სასროლეთიდან.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - მან დაკარგა ქვეყანა, ქვეშევრდომები და ძალაუფლება. ასე რომ, ჩვენ ეს ნამდვილად არ გვჭირდება ახლა!
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  "თუ მან მოიპარა და წაართვა ყვითელი ვირთხის არტეფაქტი, მაშინ ჩვენი გამარჯვება უსარგებლო იქნება!"
  მსახიობმა გოგონამ, შიშველი, გარუჯული ფეხების თითები დაამტვრია, თავდაჯერებულად განაცხადა:
  - მაგრამ ათასობით ბავშვმა მოიპოვა თავისუფლება! ესეც რაღაცის ღირსია!
  პარტიზანი გოგონა დათანხმდა:
  - მართალია! გასაკვირი არ არის, რომ ჩვენ ვიმუშავეთ.
  მართლაც, ვირთხები საბოლოოდ გარდაიქმნენ და მოკლეს, ისევე როგორც ორკები და გობლინები. ამრიგად, მთავარი გამარჯვება მოიპოვა.
  ათასობით ბავშვი - ბიჭები და გოგოები - შეიკრიბნენ მოედანზე და გალობდნენ და შიშველ ფეხებს აჭიანურებდნენ:
  -დიდება გმირებს! დიდება განმათავისუფლებლებს! ძირს მონობა!
  ეს იყო ყველაზე დიდი გამარჯვება ვირთხების ქვეყანაში. და აქ იმდენი ზღაპრული და ჰაეროვანი რამ არის.
  ჯერ მარგარიტამ ისაუბრა. ის ცეკვავდა , აიღებდა და მღეროდა, მისი სიმღერა კი პარტიზანული გოგონას სიმღერა იყო:
  ჩვენ, სიღარიბის შვილები და ზაფხულის მოფერება,
  წვიმაში ქოხში დაბადებული ...
  დაე, გოგონას ოცნება იმღეროს,
  როდის გადავალთ ისევ ცხელ ბრძოლაში!
  
  შემთხვევით აღმოვჩნდი ელფქსიკში ,
  და ჩემი სამშობლო, წმიდა რუსეთი...
  ჩემი ბედით, სრულიად არაჩვეულებრივი,
  ვიბრძვი ქვეყნის ბედნიერებისთვის და სიყვარულისთვის!
  
  და არ არსებობს უფრო ლამაზი სამშობლო რუსეთი,
  ამისთვის ხარ შეებრძოლე და ნუ გეშინია...
  და არ არსებობს უფრო ბედნიერი ქვეყანა სამყაროში,
  შენ ხარ სამყაროს სინათლის ჩირაღდანი, რუს!
  
  შენთვის ცეცხლსა და წყალში გავივლი,
  პიონერები მიჩვეულები არიან გამარჯვებას...
  ჩვენ ყოველთვის კმაყოფილი ვიქნებით ხალხისთვის,
  რადგან ჯარის ძალა უსაზღვროა!
  
  მოდით გადავიდეთ შეტევაზე სამშობლოსათვის,
  მძლავრი, გააფთრებული ჩივილის ქვეშ...
  ჰიტლერი მიიღებს ანაზღაურებას ბოლომდე,
  ნაცისტებს ეზოდან გამოვაძრობთ!
  
  ჩემი სამშობლო სავსეა გმირებით,
  სტალინი კი დიდი გიგანტია...
  პიონერები ფორმირებულად მიდიან,
  ყოვლისშემძლე ოჯახი, უფალო ჩვენო, ო, ერთი!
  
  სინათლისა და კარგი ცხოვრების სახელით,
  ვაჟკაცურად ვიბრძოლებთ ბავშვებო...
  ბოლოს და ბოლოს, თაობა იცხოვრებს კომუნიზმის პირობებში,
  დამიჯერე, იმედს ვერ წაგვართმევს!
  
  ჩვენ გვიყვარს ჩვენი სამშობლო, ბიჭებო,
  ჩვენ გვინდა აწიოთ ღრუბლებზე მაღლა...
  ფაშიზმი მიიღებს ძლიერ ანგარიშსწორებას,
  პიონერებიდან, მამაცი არწივები!
  
  ჩვენ ამას მივაღწევთ, მჯერა, მალე გავიმარჯვებთ,
  მიუხედავად იმისა, რომ ფაშიზმი მზაკვრული და სასტიკია...
  ბაბუები იამაყებენ ჩვენით,
  და სვაროგი მიგიყვანთ ბრძოლაში!
  
  ჩვენი მამაცი სამშობლოს სადიდებლად,
  თავად უფალი ამაღლდა ჯვარზე...
  ჩვენ არ ვინანებთ ჩვენს ცხოვრებას რუსეთისთვის,
  ზეციდან ხმამაღლა გაისმა!
  
  იბრძოლეთ ჩვენი სამშობლოს დიდებისთვის,
  ერთგულ მებრძოლებს უყვართ იგი...
  თქვენ მგლის ლეკვები ხართ და არა მშიშარა კურდღლები,
  რაინდებიც კი ძალიან ამაყობენ!
  
  შეგვიძლია მთვარე ამოვიღოთ სარდაფიდან,
  დაიჭირე ლოქო, დიდი ლოქო...
  დიდი ლენინი აღდგა თავისუფლებისთვის,
  ჩვენ გავაცოცხლებთ შენობას!
  
  ოჯახის სახელით ააშენე პირამიდები,
  და გემები, რომლებიც დაანგრევენ სამოთხის სარდაფს...
  და ჰიტლერი ხუმრობით კლავს მებრძოლებს ,
  ყოვლისშემძლე მოკვდა და აღდგა ჩვენთვის!
  
  შენ ხარ ძვირფასო, ბოროტი ლადა,
  დიდი თეთრი ღმერთი შენ მიერ დაიბადა...
  და ჩვენ უნდა ვიბრძოლოთ ვაჟკაცურად შენთვის,
  ყოვლისშემძლე დაგეხმაროს მარადიულად იცხოვრო!
  
  გიყვარდეთ, პატივი ეცით ღმერთს იესოს,
  რუსი ბიჭია, სამუდამოდ ჩვენთან...
  დროა ორნამენტის ოსტატურად მოქარგვა,
  დაე, წლები იყოს სავსე სიხარულით სამუდამოდ!
  
  ჩემი წმიდა რუსეთის სიდიადე,
  შეუძლია მოწინააღმდეგეების დამარცხება ...
  მიუხედავად იმისა, რომ ქალები შიშისგან ტიროდნენ,
  ჩვენ შეგვიძლია გავტეხოთ დრაკონი!
  
  წმიდა სამშობლოს სადიდებლად, მერწმუნეთ,
  რუსეთის ღმერთის ქრისტეს სახელით...
  მალე ავაშენებთ დიდ ეკლესიებს,
  გავიაროთ ჩვენი გზა ბოლომდე!
  
  სიყვარულმა, დამიჯერე, არ იცის ზედმეტი სიტყვები,
  მასში ზედმეტი მოწყენილობის დანახვა არ არის...
  დაე, კაენი დაიღუპოს ქვესკნელში,
  და აბელი კვლავ იმღერებს თავის სიმღერას!
  
  აი, ჩვენ ბერლინის გარშემო ვტრიალებთ ბუზით,
  საყვირი ზარს ჰგავს...
  ჯობია იყო მეომარი ძალიან მოკრძალებული,
  ააფეთქეთ თავი ნაცისტებს ნაჯახით!
  
  ოჯახი აღდგება, დამიჯერეთ, მკვდრები მალე,
  თეთრი ღმერთი მოგცემთ თითოეულ სიყვარულს
  და ჩვენ ძალიან ნათლად გადავწყვიტეთ,
  რა იქნება ნათელი ცვლილებების მარადისობა!
  ცეკვავდა პიონერი გოგონა, შიშველ ფეხებს აჭერდა მხიარულად და ენთუზიაზმით . და სხვა ბავშვები, ყოფილი მონები, მღეროდნენ და ცეკვავდნენ, ცდილობდნენ ამაღლდნენ, უფრო სწორად, მაღლა ხტებოდნენ.
  დობრინიამ, როგორც ძლიერი ბიჭი , აიღო ქვა და მაღლა ესროლა. ის აფრინდა და აფეთქდა, ფეიერვერკივით გაიფანტა ათასობით მრავალფეროვან ფრაგმენტად.
  ბიჭის ვიკონტმა დაიყვირა:
  - ეს მართლაც ფანტასტიკურია!
  დობრინიამ ეს გააპროტესტა და ისევ ესროლა ქვა, მარგარიტამ კი ელვა დაარტყა , რამაც იგი მრავალ ფერად და კაშკაშა ცქრიალა ფრაგმენტებად გაიფანტა:
  -არა! ეს არის ასეთი რეალობა. და არაფერია ამ რეალობაზე მაღალი!
  გმირმა ბიჭმა ფენიქსმა გააფთრებულმა, შიშველი ფეხები ისე დაარტყა, რომ ბალახმა მოწევა დაიწყო, დაიყვირა:
  - ჩვენი ლოკომოტივი წინ მიფრინავს - კომუნაში ჩერდება!
  სხვა გზა არ გვაქვს - ძლევამოსილი თოფი!
  და მათ გვერდით მყოფი გოგონაც უბრალოდ ზევით-ქვევით ხტება.
  მათი განწყობა პოზიტიური იყო, ხალისი კი გაჩაღდა.
  დომინიკამაც გადაწყვიტა ცოტათი გამოეჩინა ჭკუა.
  და მოდით დავხატოთ მთელი ნაკადები თქვენი შესანიშნავი, კარგად პრაქტიკული აფორიზმები;
  მონა შეიძლება გახდეს თავისუფალი, სულელი შეიძლება გახდეს ჭკვიანი, ღარიბი შეიძლება გამდიდრდეს, მაგრამ თუ ვირის სიჯიუტე გაქვს, ყოველთვის ვირი იქნები!
  ღარიბი ის კი არ არის, ვისაც ფული არ აქვს, არამედ ის, ვისი თავიც ნახერხით არის სავსე!
  ნუ მიისწრაფვი გახდე მეფე, თუ ჭკუა არ გაქვს!
  შაჰიც კი ვირივით გიჟდება!
  მეფე, რა თქმა უნდა, ლომია, ოღონდ არა მელას მსგავსი მარაზმის გარეშე და ლომები ტყავს ტყავს!
  ნუ ღრიალებ, ჩუმად იყავი, თუ ჯერ ლომის ადგილას არ ხარ და მელას არ გაუცია თავისი კოსტიუმი!
  პოლიტიკოსი კრილოვის იგავში მელასავითაა, ოღონდ ამომრჩევლად ნუ იქნები ყვავი!
  თუ ღეროსავით ხარ, მაშინ ნამსხვრევებს ფესვებამდე მოგაშორებენ!
  ქვეყანა უღელზე რომ არ იყოს შებოჭილი, უნდა იყოს ძლიერი, ხარივით!
  ავიაციაა საჭირო იმისთვის, რომ ქვეყანა გაფრინდეს!
  პოლიტიკოსი მზადაა დაჰპირდეს მთვარეს, უბრალოდ არ ჩავიდეს წყალში!
  ვინც ჯანმრთელობა არ დალია, სამუდამოდ ახალგაზრდაა!
  მუხის არგუმენტები ღეროზე მოქმედებს!
  პოლიტიკოსი ნებით მოგიშორებს ნამსხვრევებს, თუ კუბო ხარ!
  მაგრამ ადამიანს მაიმუნებთან შედარებით ერთი უპირატესობა აქვს: ხანდახან ცოტათი მაინც ნამდვილი მელაა!
  პოლიტიკოსს აქვს ლომის ამბიციები, მელას ეშმაკობა, მაგრამ მისი მეთოდები სრულიად ცბიერია!
  თუ პოლიტიკოსი ზედმეტად მელაა, მაშინ ის სრული ღორი ხდება!
  მელას ეშმაკობითა და მგლის მჭიდით პოლიტიკოსი ამომრჩევლებს ქაბაბს გაუკეთებს!
  იღბალი კი ძალისხმევას მოითხოვს, მხოლოდ ცხენის შრომით შეგიძლია გადმოაგდო საყელო!
  გჯეროდეთ წარმატების, თუ ყველას აჯობებთ!
  პოლიტიკოსს შეუძლია მელასაც კი აჯობოს, მაგრამ ვერ მოატყუებს დროს სამუდამოდ!
  ამომრჩეველი ხშირად ფუტკარივით მიფრინავს პოლიტიკოსის თაფლისფერ სიტყვაზე, მაგრამ ხშირად თვითონაც ცდება!
  პოლიტიკოსი გადაყლაპავს ამომრჩეველს, როგორც პითონი ყლაპავს კურდღლებს, იზიდავს ბუზებს, როგორც არაყი და ტკბილი ველკრო!
  მგელი ხორცის გარეშე ვერ იცოცხლებს, პოლიტიკოსი კი მოტყუების გარეშე!
  ყველაზე სწრაფი ცხენი დაემორჩილება მას, ვინც კარგად საზრიანია!
  პოლიტიკოსისთვის უფრო ადვილია საკუთარი თავის მოქცევა, ვიდრე დაპირება, რაც შეიძლება გაკეთდეს!
  ვისაც ხმას მისცემთ, შედეგს წუთიერი დუმილით პატივს სცემთ!
  იყავით სულ ცოტა მარაგი მელა, თუ არ გინდათ გახდეთ ცბიერი ვირი!
  ნუ ენდობით პოლიტიკოსებს, ამომრჩევლებისთვის ისინი მხოლოდ ქვიშის ქაღალდს აშორებენ მუხის ხეებს!
  ვინც არ არის სრული სულელი, ის გროშს წონიან გროშად გადააქცევს!
  პოლიტიკაში ნათესავები არ არიან, მაგრამ იქნებიან ისეთებიც, ვისაც ძმურად გაგიზიარებთ !
  ბევრი საზიზღარი რამ არის ცხოვრებაში, მაგრამ ყველაზე ცუდი ის არის, როცა სიცოცხლე მთავრდება!
  თუ გინდა ღმერთთან დაახლოება, ჯვარზე მიაჭედე მაიმუნი სულში!
  ადამიანი წარმოიშვა, თუ მაიმუნისგან არა, მაშინ, ყოველ შემთხვევაში, მაიმუნობა შეწყვიტა!
  თუ მაიმუნის გონება გაქვს, მაშინ მელა მტაცებელი ბოავით გადაყლაპავს!
  არაფერია უსასრულო, გარდა იმ დროისა, რაც პოლიტიკოსებს სჭირდებათ, შეასრულონ ის, რასაც დაპირდებიან!
  თუ ბევრს იყეფებ , ნაცემი ძაღლივით იტირებ!
  არ ენდო მას, ვინც ხმამაღლა ლაპარაკობს და წითელმა ცეცხლმა შეიძლება დაგწვას!
  ღმერთიც კი ვერ აჯობებს ქალს და მაიმუნს ადამიანური კულტურის დონეზე აყენებს!
  სიყვარულის გარეშე არ არსებობს ღიმილი, თუ ეს არ არის პოლიტიკოსის მტაცებელი ღიმილი!
  ღრუბლებში ზედმეტად დიდხანს ყოფნისას უფრთო პოლიტიკოსი კანალიზაციაში დაფრინავს!
  პატარა სულს ყოველთვის აქვს გიგანტის ამბიციები!
  პატარა სულს აქვს გიგანტური თავხედობა!
  პოლიტიკოსი არის ქურდი, რომელიც თავისთვის წერს კანონებს და ქვეყანას ზონის ტერიტორიად თვლის!
  დაპირების შესრულებაა საჭირო , მოდის ებრაული შაბათი!
  ერთიანობა კარგია, სანამ პოლიტიკოსთან შეჯვარება არ არის!
  პოლიტიკოსი ისეთი არსებაა, რომელსაც უნდა შენგან ცხვრის შექმნა ცრუ მეთოდებით!
  პოლიტიკოსების ცბიერი მეთოდები ამომრჩევლებს ჭუჭყიანად აქცევს!
  ღორის მმართველის ქვეშ ცხოვრება არასოდეს არის მსუქანი!
  ღორის პრეზიდენტის გაკეთება ძალიან მსუქანია!
  თუ გსურთ გახდეთ პრეზიდენტი, გამოიყენეთ თქვენი შანსი!
  მმართველი, რომელიც ამომრჩევლებს ცხვრებად თვლის, ტიპიური ღორია!
  ღმერთო, ეს არ არის მხოლოდ ყოვლისშემძლეობა, არამედ ჯვარზე წასვლის სურვილი მოყვასის გულისთვის!
  ტახტზე დიდხანს მჯდომი მმართველი იწვევს სახელმწიფოს დაქვეითებას!
  ახალგაზრდა ლიდერი ახალ ცხენს ჰგავს, მოხუცი კი კვერნას გატეხილი ჩლიქებით!
  ღვთაებრივი სიმაღლეების მიღწევის საშუალებებში თავად სატანა არის პოლიტიკოსი!
  პოლიტიკოსი ღმერთია მხოლოდ ერთ რამეში, საბაბების მოგონებაში, თუ რატომ ჩავარდა მისი საარჩევნო დაპირებები ასე ეშმაკურად!
  პოლიტიკოსი, ისევე როგორც ლუდი, მხოლოდ კარგი ცივია და სუფრაზე!
  პოლიტიკოსი ტკბილია თავისი გამოსვლებით, მაგრამ მათგან მწარე გემო სულაც არ ჰგავს ლუდს!
  პოლიტიკოსის პირიდან სიმართლე მხოლოდ მაშინ გამოდის, როცა ის საკუთარ თავს არასწორ ინტერპრეტაციას უკეთებს!
  პოლიტიკოსი იმისთვის, რომ ცოტათი მაინც ღვთაებრივი გახდეს, ამომრჩეველს ბოლომდე ჯვარს აცვეს !
  დათვის ძალაც კი არ გიშველის, თუ შენი გონება გემბანია!
  მელა ისეთი ცხოველია, რომ ლომს სამ ტყავს წაართმევს!
  პოლიტიკოსი ყველაზე ძლიერია, როცა მისი ამომრჩეველი გონებით სუსტია!
  ამიტომ გამოდის პოლიტიკოსი თაფლით, რომ ამომრჩეველმა საერთოდ არ გაფურთხოს!
  თავში ნახერხიანი ხელკეტი ძლიერად მოხვდება!
  მუხა ხეების მეფეა, მუხის თავი ნებისმიერ ღეროს საგანად აქცევს!
  მუხა მდგრადია ლპობის მიმართ, მუხის თავი სავსეა მტვრით!
  თუ კუბო ხარ, მაშინ მაინც გაქვს წილი შენს თავზე !
  უცნობი საშინელებაა, მაგრამ ცნობილი ზოგჯერ უბრალოდ გაშინებს!
  ცოდნა ქმნის თავდაჯერებულობას მაშინაც კი, როცა ეს რთულია, უცოდინრობა , დაბნეულობა მაშინაც კი, როცა ადვილია!
  მშიშარა ის კი არ არის, ვისაც ეშინია, არამედ ის, ვისაც ეზარება გამბედაობის გამომუშავება!
  შიში სისუსტეა, გამბედაობა არის ძალა, მაგრამ უფრთხილდი საკუთარ თავში დებილს !
  ვინც თავს ნებას რთავს ცხვირწინ, რისკავს სამ წიწვს შორის დაიკარგოს!
  გაუთავებელი სისულელე გიბიძგებს წრეებში სიარულს, შენი გამომგონებლობის გაუქმებით!
  არ აქვს მნიშვნელობა ტუჩებზე რძე არ გამომშრალია, უარესია, თუ გულში სიბრაზეა!
  მოწყალების მოძველებული პური, სინანულის მწარე მარილი!
  პოლიტიკოსის ტუჩებიდან თაფლი იზიდავს მათ, ვისი ტუჩები რძე არ გამხმარია!
  პოლიტიკოსი არ არის კანონიერი ქურდი, ის ქურდია, რომელიც კანონებს ადგენს!
  პოლიტიკოსი ტკბილ ცხოვრებას ჰპირდება, თაფლს ასხამს ტუჩებიდან, მაგრამ თათები წებოვანი, ბუზივით!
  მჭევრმეტყველი პოლიტიკოსი ამომრჩევლის საფულეში ხვდება!
  რატომ არის დუმილი ოქრო იმიტომ რომ ფასიანია!
  რა არის მსოფლიოში ყველაზე დიდი? პოლიტიკოსის დაპირებების მთა!
  პოლიტიკოსს ფული და ძალაუფლება უნდა, ის მზადაა, ვინმეს ნაწილებად გაანადგუროს!
  პოლიტიკოსი, უპირველეს ყოვლისა, მელაა, გარეგნულად ყოველთვის არ არის ნათელი, მაგრამ ყოველთვის კუდს აქნევს!
  პოლიტიკოსი სიამოვნებით ავსებს თქვენს საფულეს მხოლოდ ცარიელი დაპირებებით!
  პოლიტიკოსი მხოლოდ ერთ რამეშია გულახდილი, როცა ამბობს - ჩვენ, რადგან მას საკუთარი თავი აღარ აქვს!
  რა არის ატომებზე მეტი სამყაროში? პოლიტიკოსების სახეები და ნიღბები!
  რასაც პოლიტიკოსი ყველაზე ნებით აკეთებს არის ამომრჩევლის ჯიბეების ამორჩევა!
  პოლიტიკოსს კვირაში შვიდი პარასკევი აქვს, მაგრამ ამომრჩევლის მოსმენა ყოველთვის დასვენების დღეა!
  ვინ მოვიდა პირველი? პოლიტიკოსები, რადგან მათ შექმნეს ქაოსი!
  არ დაიჯეროთ მამლის პოლიტიკოსების სიგრილე, ისინი ყოველთვის სხვისი ხმით მღერიან, მელა!
  თუ პოლიტიკოსი ბულბულივით ასხამს თავის სიტყვებს, ეს ნიშნავს, რომ მელამ თავისი ფონოგრამა გააკეთა!
  უფრო სავარაუდოა, რომ კირჩხიბი მთაზე უსტვენს, ვიდრე პოლიტიკოსი შეასრულებს თავის დაპირებას გაწითლების გარეშე!
  პოლიტიკოსი ღამის ფერიას ჰგავს, მხოლოდ ის ჩვეულებრივ ართმევს კლიენტებს დღისით!
  როგორ ჰგავს პოლიტიკოსი ძაღლს? როცა ბევრს ტყდება, აუცილებლად თავმდაბალია და ჰყავს პატრონი!
  ვისაც გულით აძლევენ ხმას ხშირად ამომრჩევლის ღვიძლში ხვდებიან!
  პოლიტიკოსი არაყივითაა, ამომრჩეველი ღვიძლით იგრძნობს, რომ დაწვა!
  პოლიტიკოსი შენს ტვინს აქცევს, როგორც არაყს, მხოლოდ მისგან განსხვავებით, ის სავსეა ნარჩენებით!
  პოლიტიკოსს უყვარს ნისლის შექმნა გამდიდრების გამჭვირვალე მიზნით!
  პოლიტიკოსს ბევრი დაპირება აქვს, მაგრამ კიდევ უფრო მეტი საბაბი თუ არ შეასრულებს!
  პოლიტიკოსი მელაა, მაგრამ უფრო ხშირად ნაცრისფერი!
  პოლიტიკოსი მუხის ხეებს ნამსხვრევებს აშორებს და ღორივით ძირს აგდებს მუწუკებს!
  თუ პოლიტიკოსი ხერხივით ლაპარაკობს, მაშინ ამომრჩეველს აუცილებლად გაუკეთებს ღეროს!
  პოლიტიკოსს უყვარს ღმერთზე ლაპარაკი, რადგან თავად არის სატანა!
  პოლიტიკოსი ეშმაკივით მზაკვარია, მაგრამ ანგელოზი დაპირებების გავრცელებაში !
  პოლიტიკოსს უყვარს ჯვრისწერა, მაგრამ ხელები ყოველთვის საფულეს სწვდება!
  მჭევრმეტყველ პოლიტიკოსს ხმის მიცემით თქვენ რისკავთ სისხლის ხველას!
  ჩვეულებრივ, ადამიანები არჩევენ კატებს შორის, ცხვრის ტანსაცმელში გამოწყობილ მგლებს და დამპალი ყველით მელას!
  თუ პოლიტიკოსმა შეასრულა დაპირება, შეხედეთ მთას, რომ დაინახოთ, მასზე კიბო უსტვენს!
  კოლობოკის ჩამოკიდება უფრო ადვილია, ვიდრე აიძულო პოლიტიკოსი შეასრულოს თავისი დაპირება !
  პოლიტიკოსი მხოლოდ ერთ რამეშია თანმიმდევრული - საკუთარი ჯიბისთვის სარგებლის ძიებაში!
  პოლიტიკოსი თანამოაზრეებს ხელთათმანებივით იცვლის, მხოლოდ ეს აბინძურებს ხელებს!
  პოლიტიკოსი ცხოველია, რომელიც ამომრჩეველს ირემს ამზადებს!
  პოლიტიკოსო, მგელი ცხვრის ტანსაცმელში რომ არა, ტიპიური ვერძი!
  პოლიტიკოსი, რომელიც მელა არ არის, არის ვერძი ან ირემი!
  პოლიტიკოსს შეუძლია მთების დაპირება, მაგრამ ამის შემდეგ თქვენ მხოლოდ ნანგრევებს ასუფთავებთ!
  ნუ იჩქარებ მამლის ხმის მიცემას, ის მოგკლავს!
  დიქტატორო, ეს არის მელა ლომის ტახტზე ვერძებით გარშემორტყმული!
  თუ არ გინდა ირემი აღმოჩნდე, შენ მაინც იყავი პატარა მელა!
  ვინც ყვავებს ტყუილად არ ითვლის, არჩევნებში იმარჯვებს!
  ხმის მიცემა გულით შეგიძლია, მაგრამ გამარჯვებული ჭკუით გაიმარჯვებს!
  
  პოლიტიკოსი არის მელა, რომელიც უპირატესობას ანიჭებს მწვანე ყველს, როგორც დოლარის ფერს, მათგან, ვინც ყვავებს ითვლის!
  ცოლი ხელთათმანი არ არის, როგორც კი ხელთათმანებს გამოიცვლი, აუცილებლად გადაიქცევი მღელვარე თავგადასავლების ნაძირლად!
  გენიალური ბიჭები ბევრად მეტ აღმოჩენას აკეთებენ, ვიდრე უღიმღამო მოხუცი ინსტრუქციები!
  ახალგაზრდობაში გულში ცეცხლია, თავში აღმოჩენა, შედეგი კი გამარჯვებაა!
  წარმატებისკენ მიმავალი გზა ყოველთვის არ არის სწორი, მაგრამ ის არ მოითმენს მორჩილებაში მოხრილ ზურგს!
  პოლიტიკოსი იხრება, რომ ცხვირი მაღლა ასწიოს!
  პოლიტიკოსი ქედს იხრის, რომ შემდეგ ამომრჩეველს მოეხვიოს!
  პოლიტიკოსი მზადაა, ცხვირში ჩაძიროს ამომრჩევლის წინაშე თავისი პასუხისმგებლობა!
  ყველაფერი შეუძლებელი შესაძლებელია ჩვენს სამყაროში და დამიჯერე, ცხოვრება ძალიან რთულია, თითქოს გადასაღებ დარბაზში!
  ვირს ოქროს ტომარა უკეთ შეუძლია ციხის გალავნის გარღვევას, ვიდრე მამონტს ფოლადის ვერძით !
  ოქროს პირით პოლიტიკოსი ამომრჩევლებს ვირებად აქცევს შეთავაზების ოქროს ტომრებით!
  ვინ არის ყველაზე ძლიერი მხეცი? რა თქმა უნდა, ოქროთი დატვირთული ვირი! მელას უყვარს ღალატის ყვითელი ფერი და შეთავაზების ოქროს მონეტები!
  პოლიტიკოსები ხშირად აფრიალებს წითელ დროშებს იმ მონეტების ყვითელი ფერის გულისთვის, რომელსაც ამომრჩევლის ჯიბიდან გაწითლებულად იღებენ!
  მჭევრმეტყველი პოლიტიკოსების მჭევრმეტყველმა გამოსვლებმა მწარე ცრემლები მოჰფინა დედებს, რომელთა ვაჟები დაიღუპნენ სისხლიან ხოცვა-ჟლეტაში!
  ვინც ოქროს მთებს ჰპირდება, გატეხილი სპილენძის გროშიც არ ღირს!
  . თავი No13.
  კალიგულა დელფინოვს თავისი მისია აქვს. თქვენ უნდა იპოვოთ თქვენი უფროსი და ნებისმიერ ფასად. და თქვენ თვითონ, ამასობაში, გადაიყვანეს პარალელურ სამყაროში, სადაც შექმენით თქვენი უნიკალური და, ამავდროულად, ძალიან მაგარი და უნიკალური მისიები.
  მარგარიტა და კალიგულა შიშველ, მრგვალ ქუსლებს შეეხო და იღრიალა:
  -კუდი კუდი,
  თვალი თვალის წილ!
  არა ბარბოსი -
  ფანტომები !
  ახლა ბიჭები დაიშალნენ სხვადასხვა მიმართულებით, რათა სწრაფად დაესრულებინა რიგების დაფქვა, რომელიც მოიცავს პორტ არტურის მიდგომებს, ამომავალი მზის მიწის არმიას. ტერმინატორის ბავშვები ელექტრული ნაფოტებივით მოძრაობდნენ რბილ ბალახში და უმოწყალოდ ანადგურებდნენ იაპონელებს.
  კუროპატკინმა ჯერ კიდევ ყოყმანობდა თავდასხმის დაწყების ბრძანება, თუმცა მაღალ მთაზე მებრძოლმა წყვილმა დაამონტაჟა სამფეროვანი სამფეროვანი , ბავშვმა მეომრებმა უბრალოდ დიდი მუყაო დახატეს და ის ახლა აშკარად ჩანს დღის განმავლობაში. მაგრამ თავდაცვის ყოფილი მინისტრი მაინც ყოყმანობდა. თუმცა , ამავე დროს, კუროპატკინი არ იყო მშიშარა. 1877-1878 წლების ომის დროს მან გამოიჩინა არაჩვეულებრივი გამბედაობა.
  დიახ, და რიგითი ჯარისკაცების ცხოვრების გასაუმჯობესებლად, როგორც თავდაცვის მინისტრმა, მან ბევრი რამ გააკეთა და ქურდობაში არ ჩავარდა. მიუხედავად იმისა, რომ მის ქვეშ არმიის საბრძოლო ეფექტურობა დიდად არ გაიზარდა. მაგრამ მას არ გააჩნდა სუვოროვის მონდომება, ან თუნდაც ავანტიურიზმი. ალექსანდრე სუვოროვი ძალიან თამამად იბრძოდა, მუდმივად ბალანსირებდა სრული დამარცხების ზღვარზე. ამასთან, ბუნების მიერ მინიჭებულმა ინტუიციამ და ფენომენალურმა იღბალმა შესაძლებელი გახადა მტრის საპასუხო ნაბიჯების პროგნოზირება, მისი რეაქცია და გამარჯვებების მოპოვება. ეს არის ტალის სტილში, რომელმაც არასწორ მსხვერპლს გაიღო, რისკავს დამარცხებას, მაგრამ უმეტეს შემთხვევაში მოიგო ... მაგრამ მსოფლიოს საუკეთესო მოჭადრაკეებმა ტალი ნახეს.
  პირველი, ვინც მას ხორცის საფქვავი და დამარცხება მისცა, მიხაილ ბოტვინიკი იყო. ამ ჩემპიონმა იცოდა მტრის სუსტი წერტილების დაპროგრამება და მონიშვნა.
  და დაბნელდა გენიალური ტალის ვარსკვლავი.
  სუვოროვს, ალბათ, მეტხანს რომ ეცოცხლა და ნაპოლეონთან ჩხუბი მომხდარიყო, სცემეს. მაგრამ თურქული არმია, რომელთანაც ალექსანდრე ვასილიევიჩი იბრძოდა, ყველა თვალსაზრისით ძალიან ჩამორჩენილი იყო და მეთაურები არ იყვნენ დანიშნულნი თავიანთი ხელმძღვანელობის თვისებების მიხედვით.
  და ფრანგებთან ომის დროს, საცურაო აუზებს ჰქონდათ ძალიან ახალგაზრდა ბრძანება და რუსული დათვის არმიის გადაჭარბებული შეფასება.
  კუროპატკინს კი საერთოდ ეშინოდა თავდასხმის და დაცვაზე ჯდომა ამჯობინა. გამოთვლა ცხადია, რომ მტერი თავს გაანადგურებს რედუქტებს. სწორედ ასეთ მეთაურთან წააგო ომი.
  გოგონა მარგარიტა და კალიგულა დელფინები კი ცეცხლის ქვეშ მოხვდნენ... ისინი გადაარჩინეს , თუმცა, სისწრაფით, როდესაც უკვდავი მეომრები ბასტიონებში შეიჭრნენ და უკვე შიგნიდან ყველას აჭრელებდნენ, თითქმის შეუღწეველ კანს და , რა თქმა უნდა, თითქმის აღდგენის უნარს. მყისიერად.
  დოლფინოვმა უმცროსმა , კიდევ ერთი იაპონელი გენერლის მოკვეთისას, იღრიალა ფრაზა "მაღალმთიანიდან", შიშველი ფეხებით ისროდა შხამიან ნემსებს და სისხლს აფურთხებდა:
  - მხოლოდ ერთი უნდა დარჩეს!
  და მისი ხმლები, როგორც ელვა, ახორციელებს მკვლელს, უნიკალურ წისქვილს. უფრო ზუსტად, ასი სახეხი ტექნიკა მტრების მოჭრით რამდენიმე ბატალიონის წუთში.
  დარტყმისგან სამურაი დაეცა და ტერმინატორი ბიჭის შიშველმა ფეხებმა დატოვა ხტუნვისა და მიხვეულ-მოხვეული ბილიკების მთელი ნიმუში.
  ლამაზმა პარტიზანმა გოგონამ მარგარიტამ, კიდევ ერთი რკინაბეტონის ციხესიმაგრის გაწმენდისას, ააფეთქა საბრძოლო მასალები, რის შედეგადაც ათასობით ძლიერი იარაღი ჰაერში გაფრინდა. მეგობრის შემდეგ ბიჭმა მხატვარმა კალიგულამ მსგავსი მანევრი გაიმეორა.
  მარგარიტამ, შიშველი, გოგოური ფეხით ყუმბარა შორ მანძილზე ესროლა, დაამტკიცა:
  - მშვენივრად ხარ, ბიჭო !
  უძლეველმა მეომარმა, ასევე დიდი აჩქარებით ესროლა განადგურების მკვლელი საჩუქარი, მოჭრა სამურაი, უპასუხა:
  - სჯობს ისწავლო, ვიდრე ხელახლა ისწავლო!
  ბასტიონების ძლიერი აფეთქებები შეუმჩნეველი არ დარჩენილა რუსული არმიის რიგებში. გენერალ-ლეიტენანტმა ზელენიმ მოახსენა გენერალ-ადიუტანტ კუროპატკინს:
  - თქვენო აღმატებულებავ. ჩვენი მონაცემებით, ბრძოლა მტრის ციტადელში დიდი ხანია მძვინვარებს და, რა თქმა უნდა, რამდენიმე ბასტიონიც კი აფეთქდა!
  კუროპატკინმა დუნე უპასუხა:
  - დამშვიდდი, უბრალოდ დამშვიდდი!
  ისე, ისევე, როგორც კარლესონი, რომლის სახურავი ააფეთქეს ანჯამებს. მიუხედავად იმისა, რომ სიტუაცია უბრალოდ მკვეთრ ზომებს მოითხოვს. გენერალი ზელენი და კონდრატენკო ამტკიცებენ:
  - სასწრაფოდ უნდა გაფიცვა!
  კუროპატკინმა სათვალით შეხედა ორივე გენერალს. გრინი ჯერ კიდევ ახალგაზრდაა, მაგრამ თავის წელზე ახალგაზრდაც კი გამოიყურება, სწრაფი, იმპულსური. კონდრატენკო არის პორტ არტურის გმირის ძმა, ასევე ახალგაზრდა თაობის უნარიანი ლიდერებიდან. რა თქმა უნდა, ასეთ ფალკონებს ბრძოლა სურთ. უფრო მეტიც, არსებობს კატეგორიული ბრძანება სრულიად რუსეთის იმპერატორისა და ხელმწიფის, ნიკოლოზ II-ისგან, სასწრაფოდ შეიჭრას ციტადელი ქალაქი. და უაზროა, რომ სამეფო ხაზინა დიდხანს ვერ გაუძლებს ასეთი რთული ომის ტვირთს.
  თუმცა, თუ ფორდი არ იცით, წყალში არ შეხვიდეთ! ჩვენ უნდა გავარკვიოთ, რა არის და სად ვინ უტევს.
  კუროპატკინმა ჰკითხა კონდრატენკოს:
  - რომელ იაპონურ ქვედანაყოფებს აწარმოებდნენ სროლა?
  გენერალმა მკაფიოდ განაცხადა:
  - მზვერავები აცხადებენ, რომ გამოჩნდნენ ანგელოზები - ლამაზი ახალგაზრდა და გოგონა ოქროსფერი თმით, რომლებიც წარმოუდგენელი სისწრაფით მოძრაობენ და მოჭრისას არ ჩანან.
  კუროპატკინმა სამჯერ გადაჯვარედინებული ტემპით ჩაილაპარაკა და ამოიოხრა:
  - ანუ გამოდის, რომ ეს ისევ ანგელოზები არიან?
  გენერალმა ზელენიმ იატაკზე ქუსლი დაარტყა:
  - Დიახ, ზუსტად! ზეციური ასი!
  კუროპატკინმა უსტვენდა კიდეც:
  - Ვაუ! უფალი არ ტოვებს რუსეთს!
  კონდრატენკომ მითითებით თქვა:
  - მტერს სასწრაფოდ უნდა დაესხათ, ფელდმარშალ! ან ჩვენ თვითონ გადავალთ შეტევაზე!
  კუროპატკინმა ჩუმად თქვა:
  - არა, ბატონებო. ბრძანებებს ვაძლევ. რადგან ღმერთმა გადაწყვიტა დაგვეხმაროს, ცოდვაა ჯარისკაცების ხორცსაკეპ მანქანაში ჩასმა!
  კონდრატენკომ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ისრაელშიც ყოვლისშემძლე ღმერთმა მოითხოვა, რომ ებრაელებსაც ებრძოლათ და ყველაფერი ტყუილად და უბრძოლველად არ მიეღოთ.
  ამას უპასუხა ჭაობიდან ფელდმარშალი , ლოდინისა და ნახვის ტაქტიკის სტრატეგი:
  - მაგრამ პავლე მოციქულმა თქვა, რომ ღვთის მსახურებას ადამიანის ხელი არ სჭირდება!
  უკვე გენერალი ზელენი ატყდა:
  - რატომ, თქვენო აღმატებულებავ, გამუდმებით ჯვრით თავს, განსაკუთრებით მაშინ, როცა იქვე ჭურვები ფეთქდება!
  კუროპატკინმა უკვე გაბრაზება დაიწყო:
  - მაგრამ იმიტომ, რომ ყველაფერი ღვთის ნებით ხდება. ასე რომ, ჯერ ლოცვა აღვასრულოთ. თუ თავხედი ხართ, ორივეს დაგაპატიმრებენ!
  მთლიანობაში, ლოცვის ჩატარების იდეა საინტერესო ჩანდა. დაე, ქერუბიმები აიღონ რეპი ყველასთვის.
  კალიგულა ბიჭი და პარტიზანი გოგონა მარგარიტა უკვე ცოტათი დაიღალნენ და სამუშაოს უმეტესობა უკვე დასრულებულია. მაშ, რატომ არ განაახლეთ ზღვაში და ტოგოს ესკადრილია საფუძვლიანად ქვიშაში ჩააგდეთ. ყოველივე ამის შემდეგ, მას ასევე შეუძლია ცეცხლის გახსნა, მათ შორის თორმეტი დიუმიანი იარაღიდან. და ეს არის 306 მილიმეტრიანი კალიბრი, რამაც შეიძლება მნიშვნელოვანი ზარალი მიაყენოს შემტევ ჯარებს.
  მართალია, იაპონელებს, ამ შემთხვევაში, მოუწევთ თითქმის ბრმად სროლა, ქედის გასწვრივ. და პირდაპირი ცეცხლით დარტყმას მხოლოდ მაშინ შეძლებენ, როცა ბრძოლა ქალაქის საზღვრებში გადავა.
  მთავარი სამიზნე არის ოთხი საბრძოლო ხომალდი ბორტზე თორმეტი დიუმიანი იარაღით.
  პარტიზანმა გოგონამ, რომელმაც თავისი მკვლელი ხმლებით მოჭრა იაპონელები და ჩაჭედილი ძვლის ჩიპები, შესთავაზა:
  - იქნებ ცოტა გავზარდოთ ჩვენი შანსები? თ.-ს აქვს უპირატესობა თოფის ბრძოლაში როჟდესტვენსკის ესკადრილიასთან, დაახლოებით 1,8-დან 1-მდე. ამ გზით ძალთა ბალანსს ოდნავ გავათანაბრებთ.
  დელფინების კალიგულამ, რომელმაც ბოლო სამურაი მოჭრა, მეომარ მარგარიტას ჰკითხა:
  - ფლაგმანით დავიწყოთ?
  პარტიზანმა გოგონამ , შიშველი ფეხის თითებით ჭურვი ესროლა და კიდევ ათეული იაპონელი დაარღვია, მხოლოდ დახეული ნაჭრები დატოვა, შეეწინააღმდეგა:
  - ყველაზე გემრიელით არ იწყებენ! საბედნიეროდ, არ არის საჭირო ესკადრილიის ძებნა. მოდით დავაჭიროთ პირველ ორ არმადილოს.
  კალიგულამ თოჯინა ჩაიცინა, შიშველი ქუსლით ყუმბარა ესროლა, სისხლიანი ხმალი ნუტილის გემს მიაშურა და მხიარულად წამოიძახა:
  - და ეს ჩემია!
  მარგარიტამ, რომელმაც კვლავ სასიკვდილოდ დაჭრა იაპონელი, შესთავაზა თავის პარტნიორს:
  - ოღონდ ნახევარი საათი დავწექით წყალში, რომ გამოჯანმრთელდეს.
  მართლაც, დასვენება არ დააზარალებს. მაგრამ კალიგულა დელფინსმა დრო არ დაკარგა ხანმოკლე პაუზის დროს. კერძოდ, ჩვენ შევძელით რაიმე საინტერესოს განხილვა.
  შეთქმულები სარდაფში შეიკრიბნენ. ჭერის ქვეშ მყოფი ელექტრული ნათურა საშინელი ჩრდილებს აყენებს. ლენინის ცნობილი მელოტი თავი ბუნდოვნად ბრწყინავს, შავკანიანი კობას გვერდით , რომელიც მსოფლიოში უფრო ცნობილია, როგორც სტალინი, შემდეგ საზღვაო ოფიცერი მოწესრიგებულ ფორმაში, ხოლო ნაკლებად ცნობილი ლეიტენანტი შმიტი, ბუხარინის წვერით .
  ტროცკი არ არის საკმარისი სრული შეხვედრისთვის, მაგრამ ახლა ის და ლენინი კამათობენ. ასე რომ, შეიკრიბნენ ყველაზე გავლენიანი ბოლშევიკები, რომლებიც მზად იყვნენ მოაწყონ რევოლუცია, ან გადატრიალება, რაც არ უნდა იყოს, მხოლოდ ძალაუფლების მოსაპოვებლად.
  სიტყვა ჯერ ლენინმა აიღო:
  - უაღრესად მნიშვნელოვანია , ამხანაგებო, ნებისმიერ ფასად ავიცილოთ თავიდან ავტოკრატიის გამარჯვება იაპონიასთან მის უსამართლო იმპერიალისტურ ომში. ამას ითხოვს რევოლუციის მიზეზი!
  მორცხვი აფურთხებს პასუხად.
  ბუხარინმა, ხელისგულებს უკრავდა და შავ წვერს აკანკალებდა, რომელიც ჯერ კიდევ ახალგაზრდა სახეს ამშვენებდა, დაადასტურა:
  - დიახ, ავტოკრატიას ოდნავი შანსიც არ უნდა მივცეთ. ამას შეიძლება ღალატის სუნი ჰქონდეს, მაგრამ მე ვიტყვი, რომ მიქადო ბოლშევიკებისა და მსოფლიო კომუნიზმის საუკეთესო და მთავარი მოკავშირეა!
  კობა ჯოზეფმა გაბრაზებულმა ჩაილაპარაკა:
  - Კარგი ნათქვამია! თუმცა ამას ღალატის სუნი არ ასდის, ეს უკვე თავად ღალატია!
  ლენინმა, რომელიც მაშინ ფსევდონიმით კარპოვი იყო, ღიმილით შენიშნა:
  - გლობალური რევოლუციის გულისთვის ხანდახან უნდა გაიღო მსხვერპლი. მათ შორის თქვენი სინდისისა და საკუთარი სულის ნაწილის გაწირვა. - ულიანოვმა საცობი გააღო, თავი გაშალა, გერმანული ლუდის ბოთლი. მჭევრმეტყველებისთვის ყელი უნდა განაახლოთ. რამდენიმე ყლუპი მოსვა და განაგრძო. - როგორ ფიქრობთ, მე თვითონ მიხარია, რომ საკუთარ ქვეყანას ბოროტება და დამარცხება ვუსურვო. თუმცა, გულწრფელად ვიქნები, რევოლუცია შესაძლებელია მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ ავტოკრატიის რეჟიმი სერიოზულად დასუსტდება. და რა შეიძლება შეასუსტოს ავტოკრატიას ომში დამარცხებაზე მეტად?
  კობამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - არაფერი... ხანდახან უმაღლესი მიზანი მსხვერპლს მოითხოვს, თანაც საკმაო მსხვერპლს!
  ლენინმა განაგრძო თავისი ფილოსოფია:
  - ასე რომ, ათეიზმის მორალსა და ფილოსოფიაზე არ განვიხილავთ. ეს არ არის მთავარი. ნათელია, რომ სამუშაო, რომელსაც ჩვენ ვასრულებთ, გამოიწვევს ყველა ქვეყნის და მთელი მსოფლიოს მშრომელთა და მონების განთავისუფლებას. და ის, რომ ჩვენი სახელმწიფოს და სხვა ხალხის ყველა დანაკარგი ასჯერ ანაზღაურდება. - შეაჩერა ულიანოვმა და სხვა ტონით დაამატა. - და რა კონკრეტული ნაბიჯები შეგვიძლია გადავდგათ ხალხისა და ჩვენთვის საძულველი ავტოკრატიის დასამარცხებლად?
  აქ ლეიტენანტი შმიდი თხელი ხმით ლაპარაკობდა:
  - ვფიქრობ, დასაწყისისთვის, ტრანსციმბირის რკინიგზა ერთდროულად რამდენიმე ადგილას ააფეთქეს. ეს საბედისწერო გავლენას მოახდენდა მანჯურიაში ცარისტული ჯარების მომარაგებაზე.
  კობამ მელასავით გაიცინა:
  - ბრავო , ბიჭი პროგრესირებს! და მე ვფიქრობდი რამდენიმე ბანკის გაძარცვაზე, რათა შეარყიოს მეფის რუბლის ოქროს სტანდარტი.
  ულიანოვმა საჩვენებელი თითი მკაცრად დაუქნია "საოცარ ქართველს":
  -ნუ ხარ ცელქი! ძალიან საინტერესო წინადადება. თქვენ შეგიძლიათ საკმაოდ გააფუჭოთ კუროპატკინა.
  შმიდმა განაგრძო:
  - ზოგადად, ჩემი გეგმა შავი ზღვის ფლოტის ყველა გემზე აჯანყებას გულისხმობს. მაშინ ჯარი გადავა მშრომელი ხალხის მხარეს და ავტოკრატია ერთბაშად დაინგრევა!
  კობამ ირონიულად ჩაიცინა:
  - კი, კირჩხიბი მთაზე სასტვენს!
  -კობა გაჩერდი ! - დაიყეფა ლენინმა და დაამატა. - მართლაც, აუცილებელია შავ ზღვაში აჯანყების მომზადება და განხორციელება. და როდესაც ნაცემი კუროპატკინი პორტ არტურიდან გაიქცევა , ჯარის აჯანყება რეალური გახდება!
  შმიდმა ნერვები დაკარგა:
  - დიახ, სულით გავაკეთებთ!
  სიტყვა ბუხარინმა აიღო:
  - დედამიწაზე ჩვენი ყველაზე მრავალრიცხოვანი მოკავშირე გლეხები არიან, როცა ისინი წამოდგებიან, შეძლებენ ავტოკრატიის ყველა ძალის შებოჭვას. სოფლებში ჩვენი აგიტატორები უნდა გავაგზავნოთ, გლეხებს მხოლოდ მიწა კი არა, მამულებიც, ყველაფერი, რაც მესაკუთრეთა საკუთრებაა, დაეთმოთ!
  კობამ ირონიულად გააწყვეტინა:
  - მათ შორის მათი ცოლები და ქალიშვილები!
  ბუხარინმა ჩაიცინა:
  - და ესეც! ეს ისეთივე მარტივია, როგორც ემელიან პუგაჩოვმა - თავი მოაჭრეს, ბარს ჩამოიკიდებენ და მათ საქონელს წაართმევთ და თანაბრად გაიყოფთ! და მიწის მესაკუთრეთა ცოლები და ასულები თქვენი მონები არიან!
  ულიანოვმა დაამტკიცა ეს მოწოდება:
  - მართალია! ჩვენ ყველას ჩამოვკიდებთ! მთელი გზა ჩრდილოეთ პოლუსამდე!
  კობამ შესთავაზა:
  - მაქსიმალურად აქტიურად უნდა გამოვიყენოთ ყაჩაღი ელემენტი. კერძოდ , ყველაზე ძლიერი და წარმატებული რევოლუციონერები გამოდიან კრიმინალებისგან. მაგალითად, კოტოვსკი გმირი არ არის? გმირი! და მამა მახნო არ არის უარესი!
  ბუხარინმა ენერგიულად დაუქნია თავი:
  - Ის არის! ჩვენ მათ ყველას კრიმინალით გავანადგურებთ !
  ულიანოვმა მუშტი მაგიდაზე დაარტყა:
  - ტერორი, ტერორი და კიდევ ერთხელ რევოლუციური ტერორი!
  "დიდებული ოთხეულის" შემდგომ საუბრის დაკვირვება შეუძლებელი გახდა. გაღვიძების შემდეგ საჭირო იყო გამარჯვებული სტრატეგიის განხორციელების პრაქტიკულ დონეზე გადასვლა. კერძოდ, გაასუფთავეთ საბრძოლო ხომალდები გუნდებისგან.
  კალიგულამ სწრაფად მიცურა თავისი მიზნისკენ, მარგარიტა კი - მისკენ. ბიჭები, თითებისა და ფეხის თითების გამოყენებით, მყისიერად ავიდნენ მსხვერპლის გემზე.
  კალიგულამ მუხრუჭები აღარ იგრძნო, რადგან მან დაიწყო ყველას ზედიზედ დაჭრა. არ არის რთული გემზე ასვლა, არსებითად საბრძოლო ხომალდის კლასის. თუ, რა თქმა უნდა, ადამიანზე მეტი არ ხარ . ასე რომ, გაიქეცი და გაჭრა. და ასეთი ზებუნებრივი სისწრაფით არავის აქვს შანსი გაგიწიოთ წინააღმდეგობა.
  ისე, თქვენი შვილების შიშველი თითებით, მაგრამ უფრო სწრაფად, ვიდრე გეპარდის ფეხების თათები, ესროლე შხამიანი ნემსები. და ეს ასევე მთლიანად შოკში ჩააგდებს იაპონელებს.
  ამომავალი მზის მიწის მებრძოლები ისევ მოჭრილი წევენ და ტერმინატორის წყვილის გეგმა მარტივია. მიდით საბრძოლო განყოფილებაში, შემდეგ ააფეთქეთ საბრძოლო მასალა ისე, რომ ქვაბებიც დაიფაროს. რის შემდეგაც დაზიანებულ გემს სხვა გზა აღარ ექნება, გარდა ფსკერზე წასვლისა.
  დელფინების კალიგულა, ხმლით ჭრიდა და ლურსმნებდა, საბრძოლო მასალის მარაგში შეიჭრა. აბა, რა არის მისთვის ინდივიდუალური ტყვიები, რომლებსაც ბიჭი აფრქვევს, ან თუნდაც უკან აგდებს მტერს. განსაკუთრებით კარგია, თუ შიშველი ფეხით დაუყონებლივ დაარტყამ მტერს მუჭა ვაზნას სასტიკი და მომაკვდინებელი, ლეტალური და დაუძლეველი ძალით.
  ასე რომ, სამურაის გზა ნიკოლოზ II-ის სამეფო იმპერიისკენ გადაიკეტა.
  ასევე არ არის რთული საბრძოლო მასალის სამაგრში გადატანა ისე, რომ საბრძოლო ხომალდის ფსკერი აფეთქდეს, თანაც მისი ფიზიკური ძალით.
  მარტის მზეზე გაცხელებული ფოლადის გემბანი სასიამოვნოდ იკეცება ტერმინატორი ბიჭის შიშველ ელასტიურ ძირებს. და შიმოზათ სავსე ძლიერი ფეთქებადი ჭურვები მხრებს ძირს სწევს. თქვენ ხტებით ქვემოთ, სპირალურ კიბეს უგულებელყოფთ და ახლა სწორ ადგილას ხართ. ახლა ტიხრები დაიმსხვრევა და ქვაბები აფეთქდება და ისეთ ნახვრეტებს გაუკეთებს, რომ ეს უზარმაზარი ნივთიც კი არ გადარჩება.
  ეს საინტერესო რამ არის იაპონური არმადილო. გემი ფართო და განიერია, დიდი სისქის ჯავშნით, რომელიც ფარავს გემბანებს. და გრძელი და სქელი ქვემეხის ლულები, რომელსაც შეუძლია რამდენიმე ათეული კილომეტრის დარტყმა, ან კიდევ უფრო მეტი ... მართალია, ის არა იაპონელებმა, არამედ ბრიტანელებმა ააშენეს. მაგრამ სამეფო ფლოტი თითქმის მთლიანად საკუთარი წარმოებისაა, რომელსაც აქვს თავისი დადებითი და უარყოფითი მხარეები. ასე რომ, ბრიტანელებმა შექმნეს საბრძოლო ხომალდი - კეთილშობილური მანქანა. სამწუხაროა, მაგრამ ბოლოში უნდა გავგზავნოთ...
  იყო აფეთქება და დამსხვრეული გემბანის ლითონი ბიჭს შიშველ, დაკუნთულ ფეხებს დაარტყა და ზედაპირზე მაღლა გადააგდო. რის შემდეგაც ბიჭი წყალში ჩავარდა და ენერგიულად ცურავდა, ცდილობდა მორევისგან თავის დაღწევას. ასეთი კოლოსი იძირება.
  და მარგარიტას საბრძოლო ხომალდი გაიყო: სუფთად მუშაობდა და სინქრონულად. ახლა დროა ჩაძირვა გადარჩენილი ორი ჯავშანტექნიკის საბრძოლო კრეისერი.
  დაე, ტოგოც , რომელმაც ამდენი უბედურება მოუტანა რუსეთის ფლოტს, ბოლოში წავიდეს. ეს გახდება გაკვეთილი ყველასთვის, ვინც იარაღით ხელში მოდის სამშობლოს მიწაზე.
  დელფინების კალიგულა ხელებითა და ფეხებით ენერგიულად ამოძრავებს ოკეანის წყალს და სასტვენს:
  - იაპონელები დაგმარცხდებიან! ეს არ არის გიჟური თამაში !
  ისევე, როგორც წინა ჯერზე, თითქმის ლითონისა და ჯავშანტექნიკის შეხების გარეშე დაფრინავთ გემბანზე. იქ იწყებ ასეთი ნელი სამურაის კომბოსტოს დაჭრას. ალბათ, ფისში ჩარჩენილი ობობაც კი ასჯერ უფრო სწრაფია, ვიდრე ამომავალი მზის ქვეყნიდან ეს მწერები. ასე ჩქარობ და ჭრი ხელებს, ფეხებს, თავებს ... და ისინი უბრალოდ წყდებიან. საუკეთესო შემთხვევაში, ერთ-ერთი მათგანი ახერხებს თქვას:
  -ბანზაი!
  ტომბოი კალიგულა კიცინებს და ცხვირზე ცერა თითებს უკრავს მათ:
  - ბანზაი, არ გაბედო!
  და შიშველი თითებით ისვრის ვაზნებს, ხვრეტავს სამურაის შუბლს, პირსა და ყელს.
  შემდეგი, გაიმეორეთ წინა კომბინაცია. თუმცა, ცვლილებისთვის, დიდებულმა კალიგულამ სწრაფად დაუმიზნა უკვე დატენილი თორმეტი დიუმიანი იარაღი და გაუსროლა მუხტი უახლოეს საბრძოლო კრეისერს. დარტყმა ზუსტი აღმოჩნდა და იაპონურმა ძლიერმა მუხტმა გემბანზე დიდი ხანძარი გამოიწვია.
  ახალგაზრდა მეომარმა შენიშნა, რომ მართლაც, როდესაც ამომავალი მზის ქვეყანაში მრეწველობის პროდუქტი შემოდის, ბევრი ცეცხლი და კვამლი გამოდის. რაც, რა თქმა უნდა, აადვილებს სროლას . იმის გათვალისწინებით, რომ სამურაები დიდი ხანია ომში არიან რუსეთთან, მათ საბრძოლო ესკადრილიას ნამდვილად აქვს თვისებრივი უპირატესობა.
  მართალია, რამდენს მიაღწევენ იაპონელებს, თუ დაკარგავენ ყველა დიდ გემს?
  ტოგოს ფლაგმანი დაგვიანებით მიუთითებს გამგზავრების შესახებ. მაგრამ ეს ნამდვილად არ არის სასარგებლო გამოსავალი . უზარმაზარი საბრძოლო ხომალდი აფეთქდა და ორი წამის შემდეგ აფეთქდა გემიც, რომელსაც დელფინების კალიგულა გადაჰყავდა. ბოლოს მან ქუსლით დაარტყა იაპონიის იმპერიის ოფიცერი. და ისევ ორივე მამაცი მეომარი ამოაგდო დარტყმის ტალღამ...
  მებრძოლი გოგონა პარტიზანი, რომელმაც პირველი რანგის კაპიტანს თავი ჩამოაშორა, ფილტვებში ყვირის:
  - ზღვის ჰოკეის მატჩი: რუსეთი - იაპონია - ანგარიში ოთხი ნულის წინააღმდეგ!
  მართლაც, ახლა იაპონიას არ აქვს არც ერთი საბრძოლო ხომალდი. მართალია, ჯერ კიდევ არის რვა საბრძოლო კლასის კრეისერი. და არის არჩევანი: დაიხრჩო ისინი თუ არა?
  კალიგულამ, რომელმაც მისკენ მიმავალი ზვიგენი მახვილით დაჭრა, ლოგიკურად გადაწყვიტა:
  - დაარტყი სანამ რკინა ცხელა! ანუ ჩვენ მათ დავხრჩობთ!
  მარგარიტა, რომელმაც მოჭრა კიდევ ერთი ზღვის მტაცებელი, დაეთანხმა ამ გადაწყვეტილებას:
  - რატომ კარგავ დროს წვრილმანებზე? შეიძლება ჩვენთვის შემდეგი დრო არ იყოს!
  კალიგულამ ტომბოი, ვაზნას ფეხით ესროლა, პირდაპირ ზვიგენის თვალში, ლოგიკურად გააპროტესტა:
  -მგონი იქნება! ღმერთს უყვარს სამება!
  მაგრამ მაინც ცურავდა. მათ შეუძლიათ ღამით ციტადელის ციხეში დაბრუნება. ეს მათ არსად მიიყვანს. და თუ კუროპატკინი დაიკავებს სიმაგრეს მათი მონაწილეობის გარეშე, მაშინ მით უკეთესი. მართლაც, მათ არ შეუძლიათ ყველაფრის გაკეთება მარტო. საინტერესოა, რას იტყვიან შთამომავლები იაპონიასთან ამ უცნაურ ომზე? ისინი ამას დიდებულ საქმედ ჩათვლიან, ან, პირიქით, აწუწუნებენ , როგორც მხოლოდ ზებუნებრივი ძალების მიერ მოპოვებულს!
  მაგრამ კალიგულამ ადვილად გადალახა მისი შემდეგი მსხვერპლი - საბრძოლო კრეისერი. გარეგნულად, ისინი გარკვეულწილად განსხვავდებიან არმადილოებისგან. კერძოდ, ცოტა ნაკლები ჯავშანია და თორმეტი დიუმიანი იარაღის ნაცვლად არის ათი დიუმიანი, მაგრამ შესრულება ბევრად უკეთესია. მაგრამ ეს ასევე ხაზოვანი კლასის გემებია. და შემდეგ არის საშუალო და მსუბუქი კრეისერები.
  ბიჭური ფეხებით ესროლა . შემდეგ მან აიღო და ააფეთქა საბრძოლო მასალა ისე, რომ საბრძოლო კრეისერმა ცხვირი წყალში ჩასვა და ამით ფსკერზე არა მაშინვე, არამედ თანდათან გადაბრუნდა.
  შესაძლოა, ბიჭუნა მსახიობ კალიგულას ამ გზით ეკიპაჟის ნაწილის მაინც გადარჩენა სურდა სიკვდილისგან. მართლაც, სად შეიძლებოდა ამდენი ასაფეთქებელი ნივთიერების ჩადგმა... მარგარიტამ, რომელმაც სამურაი მეზღვაურების დიდი მასა მოკლა, კრეისერი ბორტზე გადააგდო.
  გოგონამ ამაყად აღნიშნა თავისი წარმატება და მისი პარტნიორიც:
  - ქულა: ექვსი - ნული!
  კალიგულა ტობოი, გაბრაზებული და სიხარულით, დიდი წარმატებისგან, მღეროდა:
  - და სამურაი მიწაზე გაფრინდა, ფოლადისა და ცეცხლის წნევით!
  ახალი ზღვის მსხვერპლი ... დიახ , როგორც ჩანს, იაპონელები, რომლებიც ამ კამპანიას დაიძრნენ, უიღბლო ვარსკვლავის ქვეშ დაიბადნენ. და მათი შინტოს რელიგიის რვა მილიონი ღმერთიც კი არ ეხმარება მათ.
  ბიჭუნა კალიგულას საბრძოლო კრეისერი მუყაოს ნაჭერს ჰგავს, რომელიც უნდა ჩაიძიროს. მან კი გადაწყვიტა ოდნავ განსხვავებული ტაქტიკა სცადა, კერძოდ, სამაგრში შეღწევით და ხმლებით ფსკერის მოჭრა. მას ხომ ნინძებისა და ჯადოქრებისგან ჯადოსნური ლითონი აქვს დატყვევებული. ეს ნიშნავს, რომ ოპერაცია უნდა ჩატარდეს.
  და ასე ... თურმე ხაზოვანი რკინა ფეთქდება... ამის უზრუნველსაყოფად სამი კუპეს დატბორვაა საჭირო. ტერმინატორის ბიჭი ღიმილით ამბობს:
  - აი, იმ გემზე ვართ...
  იმისთვის, რომ საბრძოლო კრეისერი ხმლის დარტყმით ჩაძიროთ, ნამდვილად გჭირდებათ ზეადამიანური ძალა და არაჩვეულებრივი ფანტაზია.
  მარგარიტა ურჩევნია ბევრად უფრო მარტივ მიდგომას, ამტკიცებს, რომ გამეორება სწავლის დედაა. და თუ ასეა, მაშინ მტერი დაიტბორება აფეთქებით.
  მეომარი ქალღმერთი და პარტიზანი გოგონა აწევს ცერს და ამბობს:
  - უკვე რვა საათია!
  ბიჭი კალიგულა, ცერემონიის გარეშე, მოჭრა მრავალრიცხოვანი სამურაი და ფეხებით ესროლა სასიკვდილო ვაზნები, იძახის:
  - მაგრამ ეს უბრალოდ სასიამოვნოა!
  დარჩენილია კიდევ ოთხი მსხვერპლი... როგორმე უნდა დაიხრჩონ, რომ ეს ძალიან ჩვეულებრივი არ გახდეს. მოიფიქრე რაღაც განსაკუთრებული, უნიკალური. და ბიჭები, უსიტყვოდ, ასე იქცევიან. კერძოდ, ართმევენ საკონტროლო საჭეებს ... საბედნიეროდ, ხომალდები უკვე სრული სისწრაფით არიან, რაც იმას ნიშნავს, რომ მათთან გამკლავება არც ისე რთულია. ასე რომ, თქვენ აიღებთ საკონტროლო საჭეებს და მიდიხართ ვერძზე... Battlecruisers, ხომალდები ახალია, მაგრამ იაპონიის ფლოტში ბევრი მოძველებული ხომალდია, რომლებსაც სწორი ხაზის ვერძისგან თავის დაღწევის შანსი არ აქვთ.
  რა მოხდება, თუ გემები, და თუნდაც ლითონისგან დამზადებული გემები, ზღვაში დიდი სიჩქარით შეეჯახებიან?
  შემდეგ ხდება შემდეგი: საშინელი ღრიალი, ჯავშნის დაფქვა, ორივე ხომალდის ფოლადის ფურცლები აფეთქდა. ათობით და ასობით მეზღვაური, დამახინჯებული ყვითელი სახეებით, მირბის გატეხილი გემბანის გასწვრივ, მათი ვიწრო თვალები შუბლიდან გამოსცქერის და მათი პირიდან სისხლის ნაკადები ამოფრინავს კბილებით ამოჭრილი.
  იაპონური მებრძოლები კი გემზე ცვივიან, ცვივა ქაფიან ნაკადებში, რომლებიც მათ ერთბაშად შთანთქავენ. გემები კი სწრაფად იწყებენ ჩაძირვას, რამაც მრავალი სიცოცხლე მიათრევს სიღრმეში.
  მარგარიტამ, რომელიც აგრძელებდა მეზღვაურების განადგურებას მოწყალების და ცერემონიის გარეშე, ღიმილით გამოაცხადა:
  "ასევე კარგია, რომ იაპონელებს ქალები და ბავშვები არ მიჰყავთ გემზე."
  კალიგულა, რომელიც მასზე ავიდა ზვიგენს აჭრელდა, უმალ დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, ამაზონების კულტი სამურაებს შორის არ გადგმულა. მართალია, მათ ეტყობა ქალი ნინძები ჰყავთ!
  ახალგაზრდა მეომარი-ქალღმერთი და, ამავე დროს, პარტიზანი გოგონა შეაჯამა:
  - თორმეტი ნული ჩვენს სასარგებლოდ ... მაგრამ ორი ბოლო დღეღაღა დარჩა. რა ვუყოთ მათ?
  კალიგულამ ტომბომ კიდევ ერთი ზვიგენი დაჭრა და უბრალოდ შესთავაზა:
  - წავიყვანოთ დალნის პორტში. ის ახლა რუსეთის კონტროლის ქვეშაა და ორი დიდებული, უახლესი კრეისერი მნიშვნელოვნად გაზრდის ჩვენს ფლოტს!
  მარგარიტა, რომელმაც ხმლებით გაანადგურა ზღვების მტაცებლები, ადვილად დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, და ეს საუკეთესო გამოსავალია!
  მიუხედავად იმისა, რომ იაპონელებს შეუპოვარი მებრძოლების რეპუტაცია აქვთ, ორი სუპერ ანგელოზის გააფთრებული დარტყმის მორალურმა ეფექტმა ჩვენს ყველაზე ველურ მოლოდინს გადააჭარბა. მართლაც, თუ თქვენ მოგიწევთ ბრძოლა არა ადამიანებთან, არამედ ყველაზე რეალური ღმერთების მსგავს არსებებთან და შესაძლოა დემიურგებთანაც კი, მაშინ ამომავალი მზის ქვეყნის მებრძოლებსაც კი შეიძლება აკლიათ გამბედაობა.
  ამიტომ, მას შემდეგ, რაც მარგარიტამ ერთ კრეისერზე, ხოლო კალიგულამ მეორეზე, ამოწყვიტეს ყველაზე გულმოდგინე ოფიცრები და წიხლებით დაარტყა ზოგიერთ მათგანს, სხვა მეზღვაურებმა და მექანიკოსებმა მიიჩნიეს, რომ საუკეთესოდ დაემორჩილებინათ ამ სუპერ არსებებს . და ორივე საბრძოლო კრეისერი გაემართა დალნის პორტში, რომელიც იაპონელებმა დათმეს ბოლოდროინდელი დამარცხების შემდეგ, რუსეთის არმიასთან ბრძოლის გარეშე.
  კალიგულა დოლფინოვი ფიქრობდა, რომ დარტყმის ძალა ხომ ავტორიტეტია. მაგალითად, ხალხინ გოლთან ბრძოლის დროს რამდენი იაპონელი დაიპყრო ძლევამოსილმა საბჭოთა არმიამ? საბჭოთა მონაცემებით, 476 ადამიანი, სხვა გვიანდელი გათვლებით, დაახლოებით 200, ხოლო ურთიერთგაცვლის შედეგად მხოლოდ 88 დააბრუნეს იაპონელებს, ანუ იმდენი ცოტა დაბრუნდა სამშობლოში.
  ანუ სამურაიმ სიმტკიცე გამოიჩინა. საბჭოთა მონაცემებით დაკარგა დაახლოებით ოცი ათასი ადამიანი.
  შედარებისთვის, საბჭოთა არმიამ მეორე მსოფლიო ომის დროს დაკარგა თითქმის იმდენივე დაღუპული ( ტყვეობაში დაღუპული ადამიანების გარეშე), რამდენიც ტყვე.
  და ეს იმისდა მიუხედავად, რომ NKVD სასტიკად მოექცა ჩაბარებულთა ოჯახებს.
  ასე რომ, იაპონელი ჯარისკაცების გამძლეობა არ არის გადაჭარბებული. რუსეთ-იაპონიის ომის დროს იაპონელებმა სამხედრო ტყვედ ასჯერ ნაკლები ჯარისკაცი დაკარგეს, ვიდრე რუსებმა!
  თუმცა, ეს ნაწილობრივ განპირობებულია იმით, რომ რუსეთის არმიამ არც ერთი მთავარი ბრძოლა არ მოიგო. და გამარჯვების გარეშე პატიმრები არ არიან.
  თუმცა ხდება ისე, რომ მიმავალ ჯარსაც ბევრი ჯარისკაცი ჰყავს ტყვედ.
  მეომარმა ბიჭმა კალიგულამ უთხრა მარგარიტას პრიმიტიული ვოკი-ტოკით:
  - იქნებ თეთრი დროშა მაინც ავწიოთ, თორემ დაგვახრჩობენ?
  მარგარიტამ გააპროტესტა:
  "თეთრი დროშის ქვეშ ცურვა სირცხვილია." სჯობს, სამფეროვანი რუსული გადაიტანოთ თავზე!
  ახალგაზრდა მეომარმა ნემსი გაუკეთა ბიჭ-ტერმინატორს შიშველ, მოხერხებულ ფეხს და შემდეგ სამურაის შუბლში გახვრეტა, მან შენიშნა:
  - და ჩემი აზრით, ანდრეევსკი ჯვრით უფრო წარმატებული იქნება!
  თოთხმეტიდან ნულის ქულით, იაპონიასთან საზღვაო ანძები დასრულებულია და ახლა თქვენ შეგიძლიათ არა მხოლოდ დატყვევებული გემები თქვენსკენ წაიყვანოთ , არამედ იმღეროთ. დელფინების კალიგულა თავის გამარჯვების სიმღერას ფილტვებში მღეროდა:
  ზღვების, ოკეანეების დიდი სივრცეები -
  ჩვენ ისინი სამფეროვანი დროშის ქვეშ ვხვნეთ!
  ჯარისკაცებმა დაიპყრეს მაღალი მთები,
  არწივები გამარჯვებით ღრიალებდნენ!
  
  რუსი მეომრები პლანეტამ აღიარა,
  მტრებს ხმლებითა და ბაიონეტებით ვეცემით!
  ჩვენ შევძელით ფაშიზმის უღლის ჩამოგდება ნახევარი მსოფლიოდან,
  ჩვენი მსვლელობა ბერლინში გამარჯვებით დავასრულეთ!
  
  ჩავიდნენ კეციანი ტანკებით,
  ყველა რუსული ველის განადგურებით იმუქრებიან!
  მაგრამ ისინი ძლიერად ანადგურებენ დაწყევლილ ფრიკებს ,
  რათა ჩვენმა შვილებმა იცხოვრონ ბედნიერად უღლის გარეშე!
  
  ჩვენ ვართ სამშობლოს შვილები, რომელიც ყველა სხვაზე მაღლა დგას მსოფლიოში,
  ჩვენ დავიბადეთ, შიშველი ფეხებით ვზივართ კალიკოს!
  შუამდგომლობდა ჩვენთვის, გამოგვიგზავნა ბრძოლაში ,
  და ღმერთმა მაისი სიხარულით აყვავდა!
  
  არ არსებობს წილი მებრძოლი და უფრო მაღალი გული,
  რა აძლევს ოცნებას და აღორძინებას!
  გააღე უკვდავების დიდებული კარი,
  მაგრამ თუ ჩასაფრებული ზიხარ, ჩუმად იყავი !
  
  არიან მგლები და ცხვრები, მაგრამ თქვენ ხართ სამყაროს მწყემსები,
  და ეს არის თქვენი წილი, რომ გადასცეთ ბრძანება შთამომავლობას!
  რომ საქმე შემოქმედების ბოლომდე მივიტანოთ,
  ისე, რომ სიყვარულის გულში მარადიული ცეცხლი არ ჩაქრეს!
  
  ვინ იცის სად გააჩერებს ჯარისკაცს მტრის ტყვია,
  მაგრამ მაინც, ბრძოლაში სიკვდილი სჯობს დამპალ დაავადებებს!
  და თუ მოკვდები, მაშინ შენი მეგობარი გაანადგურებს მოწინააღმდეგეს ,
  ის ამას არ მოითმენს, რადგან ფეხშიშველი გოგოები ტყვეობაში ატარებენ!
  
  ოჰ, რუსეთის ბედი, ომი და ცეცხლი ომის შემდეგ,
  დასასვენებლად წასვლის მსურველებს ადგილი არ აქვთ, იცით, სამოთხეში!
  აქ ჯოჯოხეთური სემი შევიდა შეთქმულებაში სატანასთან,
  ემუქრება: - ატომს ჩამოვყრი და სეტყვას გავტეხო!
  
  მაგრამ ასევე იქნება დაცვა რაკეტებისგან,
  ატომური ბომბი კი მოსკოვს ვერ გაანადგურებს...
  ჩვენ შეგვიძლია გამოვიყენოთ ტანკები პარაზიტის მისაღებად,
  დაღუპულთა შესახებ მოსაწყენი სიმღერები გაწუხებთ!
  
  ვყიდი პენიად და არა რუსულ წილს,
  ყოველივე ამის შემდეგ, თითოეული ჩვენგანი დიდი მეომარია!
  არ დაიჯეროთ, რომ ღმერთმა უკვე დაგვაყენა ამ როლში,
  სინამდვილეში, თქვენ გადაწყვიტეთ, რამდენად მაგარია ყმუილი!
  
  იყო წარუმატებლობები, იყო დამარცხებები,
  ეს მოხდა ისე, როგორც კურდღლები უკან დახევას საშინელი მგლებისგან!
  მაგრამ თუ ომი დაიწყება, ჩვენ ისევ იქ ვიქნებით,
  გაანადგურე მონსტრების სასტიკი არმია ჯოჯოხეთურ რიტმში!
  
  დამიჯერე ომისთვის არ ვთამაშობთ,
  ჩვენ არ გვაქვს სხვა მოწოდება, გარდა იმისა, რომ ვიყოთ კარგი მეგობრები!
  ჩვენ ძმები ვართ და არა აბელი და კაენი,
  ჩვენთვის ჩიტი სიმღერაა და არა მსუქანი თამაში!
  . ეპილოგი
  მას შემდეგ, რაც დომინიკამ ჭკუაზე აანთო, ბავშვები ყვირიან და დიდხანს უკრავდნენ ხელებს. დიახ, მშვენიერია , შეიძლება ითქვას, რომ მან წარმატებას მიაღწია - აფორიზმებს ასხამდა და თავისთვის გუგუნებდა.
  რის შემდეგაც მარგარიტამ და დომინიკამ მთელი მსოფლიოსთვის დღესასწაული გამოაცხადეს, რათა სულში გართობა და სიხარული ყოფილიყო.
  ისინი აფრიალებდნენ თავიანთ ჯადოსნურ ჯოხებს და გამოჩნდა მდიდრული მაგიდები, სქლად დატვირთული საკვებით . აქ ყველაფერი მდიდრული და ძალიან მდიდარი იყო.
  ასეთი მშვენიერი კერძები და ბევრი ნამცხვარი, კრემის ღვეზელები, დონატები, პრეზელები, მაფინები და უხვად მორთული ნამცხვრები. შეუძლებელია ზღაპარში თქმა და არც კალმით აღწერა.
  და ყველაფერი იმდენად მადისაღმძვრელი და არომატულია, რომ ფაქტიურად უნიკალურია თავისი დახვეწილობისა და სილამაზით.
  მარგარიტამ ტვიტერში დაწერა:
  ყველაფერი საუკეთესო, საუკეთესო ბავშვებისთვის,
  ჩვენს მხიარულ პლანეტაზე...
  გაუმარჯოს მზეს და ქარს,
  ჩათვალეთ ფერიები პასუხისმგებელნი ყველაფერზე!
  და მან დაიწყო ცეკვა. დომინიკა მას გაჰყვა და მათთან ერთად კიდევ რამდენიმე გოგონა. მშვენივრად ჩაიარა .
  მარგარიტამ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ყველაფერი კარგად იქნება, ყველაფერი კარგად იქნება, თუ არ გავურბივართ !
  და პარტიზანმა გოგონამ აიღო და გამოუშვა კიდევ ერთი ფეიერვერკი მისი ჯადოსნური ჯოხიდან. და ის ჰგავდა ბრილიანტების შადრევანს, რომელიც მოედინებოდა ძალზე მშფოთვარე ნაკადულში.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  - სილამაზე, სილამაზე.
  ვეშაპიდან შადრევანივით ისვრის!
  შემდეგ დადგა გართობის დრო. რამდენიმე უმსხვილესმა ბიჭმა, დაახლოებით თოთხმეტი წლისა და ძალიან დაკუნთული, ხელზე რბილი ხელთათმანები ჩაიცვა და ერთმანეთთან ბრძოლა დაიწყეს.
  ხელებითა და შიშველი ფეხებით ურტყამდნენ, თან იღიმებოდნენ და იცინოდნენ.
  დობრინიამ ღიმილით აღნიშნა:
  - კოლმეურნეობის ტექნიკა ხომ აქვთ!
  პრინცმა ენომაუსმა თავი დაუქნია:
  - საბრძოლო ხელოვნებაში არ არიან გაწვრთნილი !
  ბიჭმა დობრინიამ ჩაიხითხითა და გადახტა იმპროვიზებულ რგოლში:
  - Გამიშვი!
  და ორი მებრძოლი დაკუნთული მოზარდი ერთმანეთს შეეჯახა. ბიჭებმა სიცილი ატეხეს და დობრინიას შეუტიეს. იყო დაშლა და ხელებისა და ფეხების ქნევა.
  დობრინია ოსტატურად მიმოიფანტა და განზე გასწია. მერე შიშველი თითებით ერთ ბიჭს ცხვირზე მოუჭირა . ველური ტკივილისგან ყვიროდა. გმირმა ბიჭმა კი ისევ, ყოველგვარი ცერემონიის გარეშე, ესროლა და აიძულა გადაბრუნებულიყო.
  ირგვლივ ბავშვები იცინოდნენ და ტაშს უკრავდნენ. და დობრინიამ ოთხი ბიჭი ერთდროულად გააერთიანა და ოსტატურად გაახვია სუფრის ტილოში.
  რის შემდეგაც სიცილი სრულიად ყრუ გახდა. ისევე როგორც ბავშვების ტაში. მართლაც, ძალიან მაგრად გამოიყურებოდა .
  დობრინიამ ჭკვიანურად შენიშნა:
  - ვინც გაბედა შეჭამა!
  რინგზე დომინიკაც შემოვიდა. ის ასევე აკეთებდა საბრძოლო ხელოვნებას. ბოლოს და ბოლოს, ფილმებში თამაში არ არის ხუმრობა. მან თავი სუპერგოგონად გამოიჩინა და სუპერბოროტმოქმედთან იბრძოდა . შემდეგ ორივე გოგონამ ერთმანეთს ათიოდე დარტყმისთვის დაარტყა. და ეს მშვენიერია . მათი სისხლჩაქცევებიც კი რეალური იყო.
  ახლა ძლიერი, დაკუნთული თინეიჯერი, დაახლოებით თოთხმეტი წლის საცურაო საცურაო საცურაოში, დომინიკას დაუპირისპირდა. და სცადა გოგონაზე თავდასხმა. დომინიკამ შიშველი ქუსლიდან მზის წნულზე ზუსტი დარტყმით უპასუხა, ბიჭი დაეცა და ღრიალი დაიწყო.
  დომინიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  ბიჭი არ ხარ , ბიჭი არ ხარ.
  Არარეალური...
  შენ არ ხარ ბიჭი , შენ არ ხარ ბიჭი -
  დამპალი ყუთი!
  დომინიკას დაკუნთულ ზურგზე მთელი ძალით დაარტყა . გოგონამ იყვირა და უკან დააგდო. ის აირიდა და მივარდა დომინიკასთან და სცადა მასთან შებრძოლება. მოზარდი ძლიერი და გამაგრებული იყო სამშენებლო მოედანზე მძიმე შრომით. დომინიკას კი მთელი ძალის დაძაბვა მოუწია, რომ არ წაქცეულიყო. მაგრამ ის გამოვარდა და შემდეგ ძლიერი ბიჭი გადააგდო თავზე. ის დაეცა, დაეჯახა ჭურჭელს ზუთხით. და ბიჭი ძალიან დაბინძურდა.
  დანარჩენმა ბავშვებმა კი სასტიკად იცინოდნენ და სახეები აიღეს. ეს მართლაც მშვენივრად გამოიყურებოდა .
  ბიჭი წამოხტა, მაგრამ მძიმე დარტყმა მიიღო
  მოახლოებულ მოძრაობაში წვივში მოხვდა და დაკუნთული ბიჭი ძირს დაეცა .
  დომინიკი აგრესიულად მღეროდა:
  ის ეშმაკურად ელოდება მსხვერპლს მაღაროში,
  რადარი ცაში მიუთითებს...
  ერთი შეცდომა - შემთხვევითი აფრენა,
  და დარტყმა გარდაუვალია!
  ეს მართლაც კარატისტი გოგონაა. ამიტომ შემობრუნდა და სხვა ბიჭს შიშველი ქუსლით ცხვირში დაარტყა . დავარდა და გამოუშვა სისხლის შადრევანი მისი მწყემსისგან . მაგრამ მაშინვე წამოხტა. და ისევ ბრძოლაში. და დომინიკა არღვევს მას, აიძულებს დაეცემა. ეს ნამდვილად ქალია.
  დობრინიამ მოწონების ნიშნად თავი დაუქნია:
  - Შევინარჩუნოთ ის! ხო, მაგარი გოგო ხარ !
  აქ არის კიდევ ერთი ძლიერი ბიჭი, რომელიც გაფრინდა დომინიკას დარტყმისგან.
  სწორედ აქ დაიწყო დაპირისპირება. გოგონამ კიდევ ერთი მოზარდი გადააგდო მასზე და ჭიკჭიკებდა:
  გოგონები მაღალი საზოგადოებისგან,
  ძალიან მინდა ბიჭის ცემა!
  რის შემდეგაც გოგონამ ბიჭები კვლავ შეაერთა და მათ სისხლჩაქცევები და მუწუკები გაუკეთა. და ძალიან სასაცილო და სასაცილო ჩანდა.
  ბიჭებიც დაარტყა :
  -შენ ჩვენი გოგო ხარ ! ძალიან ცხელი და მებრძოლი!
  დომინიკამ თავი დაუქნია და აჩუქა:
  მებრძოლ გოგონას ცხელი სისხლი აქვს,
  ბრმა ურდო გვიტევს!
  ის ჩურჩულებდა შელოცვებს და ზემოდან ბიჭებს ნაღების, შესქელებული რძის და თაფლის ნამდვილი წვიმა ჩამოასხა.
  და ისევ ბავშვების მხიარული სიცილი. ყველაფერი ტრიალებს და ხდება ასე მაგარი და აგრესიულად. და ამ აგრესიაში არის სასაცილო მომენტები.
  ბიჭი პრინცი ოენომაუსი, რა თქმა უნდა, ასევე თამაშშია. როგორ შეუძლია ვინმეს ამის გარეშე? და ახალგაზრდა მეომარი ძალიან ოსტატურად აგდებს თავს ბიჭს, რომელიც უფრო ძველი და დიდი ჩანს. და ისევ ენთუზიაზმით შეძახილები. დიახ, ეს ნამდვილად ბრძოლაა საჭირო.
  ენომაიმ ხელი აიქნია და ბიჭი კრემით დაფარული ნამცხვრების გროვაზე დაეცა. და იფეთქეს და მიმოფანტეს ისე მხიარულად და ხალისით. და ასეთი იყო ჯადოსნური სამზარეულოს არომატები.
  დობრინიამ შვებით აღნიშნა:
  - სირცხვილია ასეთი საკვების გაფლანგვა!
  დომინიკმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  - არაუშავს! მეტ ჯადოს გავაკეთებ!
  ფენიქსის ბიჭი მღეროდა:
  სადღაც ტყეში არიან ჯადოქრები,
  სატანას კერავენ ქაფტანს...
  ირგვლივ ლოდები დააგდეს,
  ჩვენი ზღაპრული ქვეყანა!
  რის შემდეგაც იგი დაუმეგობრდა დობრინიას. ორმა გმირმა ბიჭმა ჯერ მუშტების ქნევა დაიწყო და ცდილობდნენ ერთმანეთს დაერტყათ სახეში . რამდენჯერმე დატვირთეს შემთხვევით და გაჩნდა სისხლჩაქცევები. მერე ბიჭ-მებრძოლებმა აიღეს და შუბლზე დაარტყეს. ასე დაიწყო ჩემი თვალებიდან ნაპერწკლების ფრენა.
  ისინი ერთმანეთს უბიძგებენ, თავები დაარტყეს და შემდეგ დაიწყეს ჩხუბი. და ბრძოლა ძალიან ჯიუტი იყო. რაინდი ბიჭები შეეჩეხნენ, ერთმანეთს აჭიანურებდნენ და აჭიანურებდნენ.
  შემდეგ ისევ დაიწყეს თავების დაკვრა, რაც უფრო სულელურად გამოიყურებოდა, ვიდრე მაგარი და საფრთხის შემცველი. და ეს ისე მოიქცა, რომ ბავშვ-მაყურებელს ყრუ სიცილი აუტყდა.
  დომინიკამ ბუმბული ხელში აიტაცა და ბიჭების შიშველი ქუსლების ტიკტიკა დაიწყო. დობრინიამ და ფენიქსმა სიცილი დაიწყეს, მართლა ისეთი ტკაცუნი და მაგარია , რომ სიცილს ვერ შეაჩერებ.
  მარგარიტამ პრიმადონას ღიმილით აღნიშნა:
  - კი, მაგარი გოგო ხარ. უბრალოდ ოსტატი გასართობი. კიდევ რა შეგიძლიათ გააკეთოთ?
  დომინიკამ იღრიალა:
  - დიახ, ზოგადად, აბსოლუტურად ყველაფერი შემიძლია. და ამას არაერთხელ ნახავთ!
  დობრინია და ფენიქსი დაშორდნენ. ისინი ოფლიანობდნენ და მათი გამოძერწილი ტორსი ისე ბრწყინავდა, თითქოს ზეითუნის ზეთით იყო გაჟღენთილი.
  მარგარიტამ კვნესით შენიშნა:
  - გამარჯვება გვაქვს, მაგრამ უფრო ახლოს არ ვართ ძლიერი სქესის გადარჩენის მიზანთან. ყვითელი ვირთხა ჩვენს მტერს ბასტინდას ეკუთვნის, რომელიც არავინ იცის სად გაუჩინარდა. და ლობიო დავყარეთ. ისე, ტყუილად კი არა, მაგრამ მაინც იმ შედეგის გარეშე, რომელსაც ვითვლიდით!
  დომინიკამ საპასუხოდ მღეროდა:
  ცხოვრება ადვილი არ არის
  და ბილიკები პირდაპირ არ მიდის...
  ყველაფერი გვიან მოდის
  ეს ყველაფერი ძალიან მალე გაქრა!
  ნელ-ნელა გათავისუფლებული ბავშვების გუნება-განწყობა უფრო მშვიდდებოდა. და ჩხუბი, თუნდაც იუმორისტული, ჩაქრა და მუსიკა ნაკლებად ხმამაღალი გახდა.
  შემდეგ კი უცებ ხმაური გაისმა. განგაშის ზარი გაისმა.
  ბიჭები და გოგოები მაშინვე წამოხტნენ სკამებიდან და ხმლებითა და შუბებით აოხრდნენ. ისინი მზად იყვნენ ბრძოლისთვის.
  ცაში დრაკონები გამოჩნდნენ. ისინი იყვნენ სამთავიანი, შვიდთავიანი და თორმეტთავიანი . და იყო საკმაოდ ბევრი მათგანი და დიდი ზომის ქვეწარმავლები. ბუნებრივია, რაც მეტი თავია, მით უფრო დიდია ზომა. და მათ შორის იყო ნაცნობი ჯადოქარი ბასტინდა, რომელიც პატარა ჩანდა დრაკონების ფონზე.
  დომინიკმა უსტვენდა და აღნიშნა:
  - Ვაუ! როგორც ჩანს, ჯერ არ დასრულებულა!
  მარგარიტამ საპასუხოდ მღეროდა:
  მკერდით ვეცემი, ტყვიას ვიჭერ,
  დედამიწა სავსეა ნახვრეტებით, როგორც ნაყარი...
  მაგრამ მე ვიცი, რომ ეს ჯერ არ არის დასასრული -
  დასასრული მხოლოდ დასაწყისია!
  მეომრების ორმოცდაათი ათასი შვილი იყო - ეს არის მთელი ჯარი, არ იყო ორასზე მეტი დრაკონი. ამიტომ, ახალგაზრდა მეომრები არ გაიქცნენ. ისინი მზად იყვნენ ებრძოლათ და ძვირად დაეთმოთ სიცოცხლე და იქნებ გაიმარჯვონ კიდეც!
  ორივე მხარე მებრძოლი და გადამწყვეტია.
  ყველაზე დიდი თორმეტთავიანი დრაკონი:
  - Არ შეგეშინდეს! ჩვენ არ ვიბრძოლებთ ბავშვებთან! ჩვენ მშვიდობისა და სამართლიანობის მომხრე ვართ!
  დომინიკამ დაიყვირა:
  -მერე აქ რატომ მოხვედი?
  აქ ბასტინდამ იღრიალა და აგრესიულად იღიმოდა:
  - ვიცი, რომ შენი მთავარი მიზანი იყო ყვითელი ვირთხის არტეფაქტის მოპოვება და არა ბავშვების მონების გათავისუფლება!
  მარგარიტამ გააპროტესტა:
  - არ ერევა! ყოველ შემთხვევაში, ჩვენ არ გვინდოდა შვილების მიტოვება და არც არასდროს ვიქნებით!
  დრაკონის თორმეტმა თავმა ერთდროულად თქვა:
  "ჩვენ ვაფასებთ თქვენს კეთილშობილებას!" მაგრამ ბასტინდა გიწვევთ თამაშში. თუ გაიმარჯვებთ, ის მოგცემთ ყვითელ ვირთხას, თუ მოგცემთ, მაშინ თქვენი ოთხი სამუდამოდ მისი მონა გახდება.
  ჯადოქარმა ბასტინდამ თავი დაუქნია:
  - დიახ! Ის არის! ისე, ბავშვებო, მათთან ძალიან ბევრი აურზაურია. თქვენი ოთხეული ბევრად უფრო გამოგადგებათ მონობაში!
  დომინიკამ ღიმილით აღნიშნა:
  - შეგვიძლია თამაში ვითამაშოთ. უბრალოდ დაე, დაკარგვის შემთხვევაში, ჯადოქარმა ბასტინდამ არა მხოლოდ მოგვცეს თავისი ყვითელი ვირთხის არტეფაქტი, არამედ გახდეს ჩვენი მონა.
  მარგარიტამ დაუდასტურა და შიშველი ფეხით აკრა:
  - Ის არის! ეს არის ზუსტად ის, რაც ჩვენ გვჭირდება! სამართლიანი იქნება, თუ ბასტინდაც თავის თავისუფლებას საფრთხეს შეუქმნის!
  თორმეტთავიანმა თქვა:
  - დაე ასე იყოს! არტეფაქტი და ჯადოქრის თავისუფლება, ოთხი მნიშვნელოვანი პიროვნების თავისუფლების წინააღმდეგ - სამართლიანი!
  ჯადოქარმა ბასტინდამ თავი დაუქნია შავი თმით:
  - კარგი, ასე იყოს! მე ყოველთვის ვიგებ ამ თამაშს მაინც. და მაგიის ცოდნაც კი არ დაეხმარება მათ!
  თორმეტთავიანმა დრაკონმა იღრიალა:
  - გპირდებით, რომ დამარცხების შემთხვევაში დანაპირებს შეასრულებთ?
  ხუთივემ ერთხმად წამოიძახა:
  - ვაძლევთ!
  ჯადოქარმა ბასტინდამ ზურგჩანთიდან კვადრატებით დაფა ამოიღო და თქვა:
  -მაშინ დავიწყოთ!
  და მან გაშალა დაფა; ფიგურები მაშინვე გამოჩნდა მასზე. ის გარკვეულწილად მოგაგონებდათ ტრადიციულ ჭადრაკს, მხოლოდ კვადრატები იყო არა ორი, არამედ სამი ფერი: თეთრი, შავი და ნაცრისფერი. და კიდევ ბევრი ფიგურა გვქონდა . არის ჟამიანი, მშვილდოსნები და ოფიცერი, გენერალი, მარშალი, ბალისტი, ეტლი და სხვა.
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - დიახ, არც კი ვიცი, როგორ დადიან! ეს უსამართლობაა!
  ჯადოქარმა ბასტინდამ ღიმილით უპასუხა:
  - სიტყვა უკვე მიცე და უკან დასახევი არსად არის. თამაშზე უარი დამარცხების ტოლფასია!
  მარგარიტამ თავი დაუქნია:
  - მე ვიცი ეს თამაში! და როგორ დადიან მასში ფიგურებიც! ასე რომ, მოდით ვითამაშოთ!
  ჯადოქარმა ბასტინდამ თავი დაუქნია:
  - Კარგი მაშინ! აქ მთავარი ფიგურა მეფეა და მატებამდე ვითამაშებთ!
  ბავშვმა მეომრებმა ტაში შემოარტყეს. მარგარიტამ შეარხია ჯადოსნური ჯოხი და მათ წინ გამოჩნდა უზარმაზარი დაფის გამოსახულება სამი ტიპის უჯრედებით. ახლა კი ათასობით ყოფილ მონას შეეძლო მისი ნახვა ერთდროულად.
  მარგარიტამ აღნიშნა:
  - ომამდე ჭადრაკის პარტია თავად ბოტვინიკთან მოვიგე, თუმცა არა პირადად, არამედ ერთდროულ თამაშში. მაგრამ რვა წლის ასაკში სსრკ ჩემპიონის დამარცხება მაგარია!
  ჯადოქარმა ბასტინდამ ჩაილაპარაკა:
  - ეს სრულიად განსხვავებული თამაშია! ჭადრაკი მასთან ახლოსაც არ იყო!
  პარტიზანმა გოგონამ თავი დაუქნია:
  - Მე ვიცი! ეს უფრო რთულია და უფრო მეტი ნაწილია, მაგრამ მე შემიძლია ვითამაშო! ასე რომ, არ იფიქროთ, რომ ეს თქვენთვის ადვილი იქნება!
  შავი თმით ჯადოქარმა თავი დაუქნია:
  - ჩემი ნაჭრები წითელია - ისინი ჯერ იწყებენ!
  და მან წინ გადაიწია სლინგერი . მარგარიტამ მშვილდოსნის გადაადგილებით უპასუხა. ასეთი მხიარული თამაში დაიწყო. თითოეულ მხარეს ასი ფიგურა იყო და სამივე, გარდა მეფეებისა. არის ერთი მათგანი და თამაში მთავრდება მათე. ისე, ეს ლამაზი და ლოგიკურია.
  ბასტინდამ დაუკრა და გაიღიმა. პირველი გაცვლა მოჰყვა. შემდეგ სწრაფი ხუმრობების მანევრები. დომინიკამ აღნიშნა, რომ ჟამუნა ტრადიციულ ჭადრაკში დედოფალივით მოძრაობს, მაგრამ რაინდივით ურტყამს.
  დიახ, საინტერესოა. ოფიცერი ეპისკოპოსს ჰგავს, მაგრამ მეფესავით ურტყამს. გენერალი კი კვერივით მოძრაობს, მაგრამ რაინდივით ურტყამს. მარშალი დედოფალივით მოძრაობს, მაგრამ ურტყამს მხოლოდ როკივით. რა თქმა უნდა, ყველაზე ძლიერი ფიგურები დიდი ვაზირები არიან, ისინი მოძრაობენ როგორც დედოფალი და როგორც რაინდი, ასევე ურტყამს. რა თქმა უნდა, არიან დედოფლები და ისინი ისეთივეა, როგორც ჩვეულებრივ ჭადრაკში. მშვილდოსნები სალომბარდეებივით მოძრაობენ, მაგრამ ისინი დიაგონალურად ისვრიან სამი კვადრატის წინ, ხოლო სლინგები მხოლოდ ორს. როგორც ჩანს, ჩვეულებრივი ქვეითი ჯარისკაცები ყველაზე სუსტები არიან, მაგრამ მათ შეუძლიათ, ბოლო ხაზს მიაღწიონ, მეფის გარდა ნებისმიერ ნაწილებად იქცნენ.
  ეტლი ცხენივით დადის, მაგრამ სპილოვით ურტყამს. დიახ, საინტერესოა, როგორ გამოდის. ბალისტიც არის - როკივით მოძრაობს, მაგრამ დედოფალივით ურტყამს. მხედრები, რაინდები და ეპისკოპოსები, როგორც ჩვეულებრივ ჭადრაკში. მაგრამ არის ასევე unicorn. ის დადის როგორც მეფე, მაგრამ ურტყამს როგორც დედოფალი. და სამეფო unicorn. ის სპილოვით დადის, მაგრამ ურტყამს, როგორც დიდი ვაზირი, ანუ დედოფალი და რაინდი. დიახ, ეს არ არის ხუმრობის თამაში. და თითო სამი ფიგურაა. და სცადე რამე ყეფის გარეშე. ახლა კი, როგორც ჩანს , ბასტინდამ უკვე მეტი ტერიტორია დაიპყრო და მატერიალური უპირატესობაც მოიპოვა.
  გასაგებია, რომ ის მარგარიტაზე ბევრად გამოცდილია.
  დომინიკამ თავდაჯერებულად, უფრო სწორად, ირონიულად დაწერა ტვიტერზე:
  - იარე ცხენი! Ცხენი!
  მარგარიტამ ხელი გაუშვა:
  - ნუ ერევი! რაც გასაკეთებელია, ვაკეთებ!
  და პარტიზანმა გოგონამ გადამწყვეტად გადაინაცვლა ფიგურა. ბასტინდამ განაგრძო შეტევა. ბრძოლა იყო ძალიან ჯიუტი და დაუნდობელი.
  მარგარიტამ, რათა ცოტაოდენი თავდაჯერებულობა და სიმშვიდე დაებრუნებინა და თამაშში შთაგონება გამოემუშავებინა, დაიწყო სიმღერა;
  ის ქაფდება ზევით, აღმართავს ციცაბო ფერდობებს,
  ტალღამ, ყინულის ბორკილებმა გაანადგურა ოკეანე!
  სხივი გაჭრა, ღრუბლები ტყვიით აივსო,
  და ახალმა ქარმა გაანადგურა ნისლი!
  
  მე შენთან ვარ სანაპირო კლდეზე,
  ზღვის ღრიალი ყურს გიკბენს!
  მებრძოლმა ნაზი ხელით მოეხვია კისერს,
  წმიდა უფალი აღდგა ჩემს სულში!
  
  თოვლის მთების მწვერვალები მოოქროვილია,
  და მკერდზე მარგალიტის პეპლები!
  შორს გემები აფრების ქვეშ ტრიალებდნენ,
  თქვენ არ შეგიძლიათ უარი თქვათ თქვენს ოცნებაზე და დაიძინოთ!
  
  მე შენზე ვანიშნებდი, საყვარელო,
  შენი გაბრწყინებული თვალები ცრემლებისგან!
  ბოლოს და ბოლოს, შენს გარეშე, სამყაროც კი არ არის ჩემთვის საკმარისი,
  გულში ქარიშხალი და ჭექა-ქუხილი ღრიალებს!
  
  თქვენთან ერთად უამრავ დიდებას დავაგემოვნებთ,
  და შხამი აღწევს ამბიციაში!
  აიღე შენი ხმალი ამ ძალის სახელით,
  სიამოვნებით ემსახურება !
  მარგარიტა შესანიშნავად იმღერა და გამხიარულებულმა გადამწყვეტი შეტევა დაიწყო. პარტიზანმა გოგონამ არ დააყოვნა მსხვერპლშეწირვა და რაღაც მომენტში ძალების მატერიალური ბალანსი მისთვის კატასტროფული ჩანდა. მაგრამ აქ არის კიდევ რამდენიმე ძლიერი ტაქტიკური დარტყმა და...
  მარგარიტამ უმანკო ღიმილით თქვა:
  - მატიანე, ქალბატონო ბასტინდა!
  ველურად აციმციმდა და ირგვლივ მიმოიხედა, გვერდულად შეხედა ყველაზე დიდ, თორმეტთავიან დრაკონს. ეს იყო გრანდიოზული კლასის თვითმფრინავის ზომა , თითოეული ფრთის სიგრძე იყო კარგა ორასი მეტრი - ეს არის მონსტრი. შესაძლოა, რჩეული გოგონა-მსახიობის დომინიკას ფენომენალურმა ჯადომაც კი ვერ გადალახა ასეთი გიგანტი.
  უზარმაზარი დრაკონის ლიდერი ერთდროულად თორმეტი თავით იღრიალა:
  -შენ წააგე ბასტინდთან. ასე რომ, მიეცით თქვენი მოგება ყვითელ ვირთხას - ძვირფას არტეფაქტს და გადადით თქვენი ახალი ბატონების მონობაში!
  ბასტინდამ ამოიოხრა და ზურგჩანთიდან არტეფაქტი ამოიღო. მოულოდნელად ის მხოლოდ ქოქოსის ზომის იყო, მაგრამ კაშკაშა, ყვითელი შუქით ანათებდა.
  ჯადოქარმა გაუწოდა და აღნიშნა:
  - ის შენია. როგორც ყველაფერი, რაც ჩემია, ახლაც შენია!
  მარგარიტამ არტეფაქტი ხელში აიღო და შემდეგ ზურგჩანთაში დამალა. და მან აღნიშნა:
  - Კარგია! აბა, რა ვქნათ მე და შენ, ბასტინდა?
  გარეგნულად, ჯერ კიდევ საკმაოდ ახალგაზრდა და მიმზიდველმა შავკანიანმა უპასუხა:
  - ბევრი რამის გაკეთება შემიძლია. მე უკვე ათას წელზე მეტის ვარ. და რა მოხდება, თუ შემიძლია გასწავლო უცნობი ჯადოსნური ტექნიკა. ისე, და ასევე იყავი სამეფოს მმართველი. მე მაქვს დიდი გამოცდილება ამაში და არა მხოლოდ ბავშვების მართვაში.
  მარგარიტამ მხრები აიჩეჩა და აღნიშნა:
  "ვფიქრობ, იქნებ გაგიშვებ, რადგან ჯერ მხოლოდ კარგი საქმეების კეთების ფიცი დავდე."
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - თუ იტყუება? ხალხი გვყავს, ხომ იცი. ყურანიც კი ამბობს, რომ ზოგიერთ შემთხვევაში ფიცი შეიძლება დაირღვეს.
  და გოგონა მსახიობმა მღეროდა:
  დამიჯერე, შენი მსახურები გაშრება,
  გიღალატებენ, გიღალატებენ...
  და ვინც ასე იფიცებს სიყვარულს,
  უბრალოდ შეხედე, მოგკლავენ!
  მარგარიტამ გააპროტესტა:
  "ჩვეულებრივია, რომ ჩვენი ჯადოქრები დაიცვან თავიანთი სიტყვები და ფიცი." გახდე ფიცის გამტეხი ნიშნავს მარადიული ლანძღვისა და ზიზღის მოტანას ყველასგან. ასე რომ, ბასტინდა ან შეასრულებს ფიცს, ან უარს იტყვის მის შესრულებაზე. ასე რომ, მას აქვს არჩევანი მონობასა და ბოროტ საქმეებზე სამუდამოდ დათმობას შორის!
  ჯადოქართან ერთად შავი თმა აიჩეჩა:
  - აქ არის რაღაც მოსაფიქრებელი. არასოდეს აკეთო ბოროტება, ეს ასევე ძალიან რთულია და არა ყოველთვის სასიამოვნო!
  დომინიკა აღშფოთდა:
  - ჩვენთვის რატომ წყვეტ, მარგო? ვფიქრობ, ჯობია ის ჩვენი მონა იყოს. ჯადოსნური და უბერებელი მსახური საყოფაცხოვრებო საქმეში საკმაოდ გამოდგება. ის არ უნდა იყოს შენი მონა, არამედ ჩვენი საერთო!
  გმირმა ბიჭმა დობრინიამ დაადასტურა:
  - Დიახ ეს სწორია! ოთხივემ ჩვენი თავისუფლება საფრთხის ქვეშ ჩავაგდეთ. და შენ გინდა მარტო უბრძანო მას.
  ბიჭი პრინცი ოენომაუსი თქვა:
  "მე ასევე ვფიქრობ, რომ ჯობია მისი გაშვება და ფიცი დადო, რომ მხოლოდ კარგი საქმეები იქნება." კიდევ თერთმეტი არტეფაქტის შეგროვებისას რატომ გადაათრიეთ მონა თქვენთან ერთად? ის უბრალოდ ტვირთია!
  დობრინიამ და დომინიკამ ერთხმად თქვეს:
  - არა, ის ჩვენი მონაა! და ჩვენ არ გავუშვებთ მას!
  დრაკონის ლიდერმა შენიშნა:
  - განხეთქილება გაქვს: ორი ორის წინააღმდეგ! მე გთავაზობთ მონეტის გადაყრას. თუ ეს თავებია, ჩვენ გავაკეთებთ ისე, როგორც მარგარიტას უნდა, თუ ეს არის კუდები , ჩვენ გავაკეთებთ როგორც დომინიკას სურს!
  მებრძოლმა ბავშვებმა ერთხმად შესძახეს:
  - მართალია! უფლება! უფლება! ბევრი გადაწყვეტს!
  დომინიკამ გაბრაზებულმა ჩაილაპარაკა:
  -ვინ გადააგდებს მონეტას?
  დრაკონმა ჭექა:
  - ᲛᲔ!
  შემდეგ კი მისმა კუდმა ესროლა ვერცხლისფერი წრე, რომელიც გაფრინდა ჰაერში და დაეცა კლდოვან ტროტუარზე. მონეტა მოხვდა და ... პირზე დაეშვა...
  გიგანტურმა დრაკონმა გაიცინა და უპასუხა:
  - თუ ასეა, მაშინ ბასტინდას მოახლედ ვიღებ. და თქვენ დარჩა მისი არტეფაქტი, ყვითელი ვირთხა, როგორც ტროფი. სხვათა შორის, როგორც გინდოდა!
  დომინიკამ ჩაიბურტყუნა:
  - და მოტოციკლი. მე მინდა ასეთი ფლაერი.
  გიგანტურმა დრაკონმა ჩაისისინა:
  - Იმღერე სიმღერა! და ჩვენ დრაკონები ამას დავაფასებთ. თუ მოგწონთ, ჯადოსნური მფრინავი მოტოციკლი თქვენი იქნება. და თუ არა, მაშინ ... შენც ჩვენი მონა გახდები!
  დომინიკა აღშფოთდა:
  - ასე რომ, შეიძლება ითქვას, რომ ჩემი არცერთი სიმღერა არ მოგწონთ!
  თავთავიანმა დრაკონმა გამოაცხადა:
  - არა მარტო ჩვენ ვიმსჯელებთ, არამედ საზოგადოებაც, მათ შორის ბავშვები და ყოფილი მონები!
  დომინიკამ ამოიოხრა.
  - მაშინ გეთანხმები!
  გოგონამ კი გრძნობითა და გამომეტყველებით დაიწყო სიმღერა;
   ყველა მეფის შესაშურებლად ჩაცმული ,
  ჟოლოსფერი, ოქრო, ლალის ფოთლები!
  როგორც საღამოს პეპლები აფრინდებიან,
  ქარების ხმა კი ქერუბიმის ორგანოა!
  
  ყველაზე მდიდრული სიმშვიდე ფართოა შემოდგომაზე,
  ხეები, წმინდა ეკლესიების გუმბათები!
  ნებისმიერი ყლორტი დაფქული მოჩუქურთმებით,
  ნამის წვეთი მარგალიტები და ფასდაუდებელი ქვები!
  
  გუბე დაფარული იყო თხელი ვერცხლით,
  ნაპერწკლები ცვივა ცხენის ჩლიქების ქვეშ!
  კეთილად ეპყრობით ერთმანეთს,
  იცხოვრე ბედნიერად წმინდა ცის ქვეშ!
  
  კაშკაშა მზეზე, გაშლილი კაბით,
  არყები და ვერხვი ცეკვავენ სიყვარულის ვალსს!
  ჩვენ ვწუხვართ უფსკრულში ჩაძირული დღეების გამო,
  შეინახეთ ჩემთან შეხვედრების მოგონებები!
  
  მოვა ზამთარი, მასში ახალგაზრდობა მარადიულია,
  არა ნაცრისფერი თმა, ბრილიანტები თმაში!
  ჩვენ შევიკრიბებით ყველა ჩვენს მეგობარს დღესასწაულისთვის,
  და მოდით, სიზმარი გამოვხატოთ მკვეთრი ლექსებით!
  მშფოთვარე აპლოდისმენტები და შეძახილები "ბრავო! ანსკო!", ათიათასობით ყელი დატბორა მთელ მოედანს. ეს იქნება დიდებული საათი, ტრიუმფის საათი დომინიკისთვის, რომელმაც აღმოაჩინა თავისი ნიჭი, როგორც პრიმადონა!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"