Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

BestÅ Prinsesse-Eksamen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En smuk studerende og aspirerende filmskuespillerinde, Dominika, drømmer om at blive filmstjerne. Og da nymfen kom til hende, fulgte hun gerne efter hende og endte i dragens rige. Dominica har gemt fremragende evner, og en mærkelig pest er kommet til imperiet og nabostaterne, som et resultat af, at næsten alle hanner er blevet forstenede. En af de sidste repræsentanter for det stærkere køn, elverprinsen Oenomaus, formåede at forsinke sin død takket være Dominicas gave. Og nu skal de arbejde sammen for at afdække mysteriet om en uforståelig pest og afsløre de mørke kræfter.

  BESTÅ PRINSESSE-EKSAMEN
  
  ANNOTNING
  En smuk studerende og aspirerende filmskuespillerinde, Dominika, drømmer om at blive filmstjerne. Og da nymfen kom til hende, fulgte hun gerne efter hende og endte i dragens rige. Dominica har gemt fremragende evner, og en mærkelig pest er kommet til imperiet og nabostaterne, som et resultat af, at næsten alle hanner er blevet forstenede. En af de sidste repræsentanter for det stærkere køn, elverprinsen Oenomaus, formåede at forsinke sin død takket være Dominicas gave. Og nu skal de arbejde sammen for at afdække mysteriet om en uforståelig pest og afsløre de mørke kræfter.
  PROLOG
  Udmærket ved sin sjældne, unikke skønhed modtog Dominika Delfinova en af hovedrollerne i blockbusteren "Star Empress". Og dette er en film med et enormt budget og lover enorme overskud. Før dette havde Dominica allerede medvirket i en række film, men modtog kun øre. Hendes skønhed var fantastisk, og hendes hår havde en meget lys forårs mælkebøttefarve, og få mennesker troede på, at hun kunne undvære farvestoffer og lak. Men sådan var det. Dominika var en naturlig, honningblond med ideelle proportioner og også med skulpturelle muskler og fremragende stræk.
  Selvom pigen ikke engagerede sig i kampsport, dansede hun i ballet. Og hun havde hurtighed, ynde og fremragende koordination af bevægelser.
  Hun kunne for eksempel godt vise sig frem i actionfilm. Som en pige, hvis engleagtige udseende skjuler en kriger-djævel.
  Nu tog hun skoene af og løb glad gennem parken og mærkede den behagelige kildren fra stiens græs og småsten med sine bare såler. Hendes ben var så perfekte og forførende, at de ofte blev fotograferet barfodet og i nærbillede, hvilket især glædede mænd. Dominica var stolt af sine smukke ben, og havde en kort nederdel på indtil frosten.
  I det øjeblik dukkede en pige pludselig op foran hende. Meget ung, kan man sige, næsten en pige. Dominica var høj, muskuløs, yndefuld, og hendes ansigt, på trods af den upåklagelige glathed og fløjlsbløde hud, virkede ikke som ansigtet på en ung, naiv pige. Og det er ligesom en skolepige, selvom hun er klædt ret rigt på, og hun har disse små glasstykker hængende på sig og funklende i solen.
  Dominica troede endda, at det måske var rigtige smykker.
  Pigen stampede sin lille, bare fod. Og bindweed-skud med skarlagenrøde og lilla knopper dukkede op på den stenede sti.
  Dominica fløjtede:
  - Sikke et trick! Er du også filmskuespiller eller cirkusartist?
  Pigen svarede hviskende:
  - Jeg er en nymfe! Der er ikke tid til at forklare længere, følg mig!
  Pigen spredte sine hænder i vantro:
  - Jamen, det er... God joke! Hvad hedder du?
  Nymfen knirkede:
  - Marquise de Cassandra. Og nok snak, hvert øjeblik af at være i din verden kræver kolossal, magisk energi!
  Og hun greb fast, uden på nogen måde barnlig styrke, Dominicas hånd, mens hun kraftigt klemte hendes håndflade.
  Den stærke og behændige filmskuespillerinde indså straks, at det var nytteløst at modstå et sådant greb.
  Pigen vendte ringens sten på sin frie hånds pegefinger ved hjælp af de bare tæer på sin lille yndefulde fod. Og i samme øjeblik følte Dominika det, som om hun faldt i en brønd. Og det var en meget behagelig, unik følelse.
  Så var alt fyldt med et blændende skarpt lys, som syntes at gennembore hver celle i kroppen af en stærk, atletisk, enestående smuk pige.
  . KAPITEL nr. 1.
  Dominikas bare fødder mærkede den varme overflade under hende, og det var hendes første indtryk. Der var en flimren for mine øjne, som om jeg var blevet blændet af kraftige blink, som en blitz i et kamera. Og pigen var ikke umiddelbart i stand til at se, hvor hun var havnet.
  Nymfens blide stemme blev hørt:
  - Vær ikke bange! Nu går det over, og du vil kunne se alt.
  Dominica rystede og blinkede. Hendes bare fødder begyndte at føles varmere. Under de nøgne, pigeagtige såler var der noget, der brændte, som sandet i Sahara ved middagstid. Dominika elskede at løbe barfodet. Især når jeg vænnede mig til det under skærmtests.
  Da hun var en pige, blev hun tilbudt at spille en partisan efterretningsofficer.
  Selvfølgelig gik piger under krigen barfodet om sommeren, da sko skulle passes, og mærkeligt nok, når man går i lang tid, er det endnu nemmere.
  Og til sidst førte de hende til at hænge hende, barfodet i sneen. Dette er i stil med Zoya Kosmodemyanskaya, kun Dominika er blond og meget smukkere, og hun har naturlig charme. Og når han smiler og blotter sine hvide tænder, som om de var lavet af naturperler, fjerner han helt taget fra hængslerne.
  Og her brænder sålerne, og det er på en eller anden måde varmt. Det var varmt i Moskva i maj, men man kunne ikke kalde det varmt.
  Og her er det ligesom et sted i Arabien ved middagstid. Der er endnu varmere. Hun optog engang en film i Emiraterne, og hun måtte gå barfodet i sandet. Om morgenen, når sandet var kølet lidt af i løbet af natten, men det stadig var varmt, smurte de naturligvis hendes fødder med vaseline for at gøre det nemmere.
  Men lokale børn løber barfodet rundt, i hvert fald blandt de fattige, og griner og viser deres små tænder uden at opleve ubehag.
  Faktisk stoppede flimren i hendes øjne, og Dominica så, at hun var på byens torv. Brostenene under skønhedens fødder var orange og lilla. Og husene omkring er høje, meget smukke, som i centrum af Sankt Petersborg, hvor oldtiden er blevet bevaret. Kun her er bygningerne højere og endnu mere levende, farverige, rige, luksuriøse og kunstfærdige.
  Og der er meget bladguld, hvilket uden tvivl er en fryd for øjet. Og der er mange smukke piger på gaden. De, blinkende barfodede, yndefulde, solbrune, muskuløse ben, begyndte at omgive Dominica og hendes glamourøse markisenymfe.
  Pigerne var alle, uden undtagelse, smukke, unge, barfodede, men iført smykker. Nogle har flere smykker med ædelsten, andre har færre. Flere piger var kun iført hvide, korte tunikaer.
  Sådan så slaver normalt ud, når de lavede film om oldtiden, bemærkede Dominika.
  Men ikke alle piger var mennesker. Nogle har ører som en los, andre har ørnenæser. Flere piger var mindre, ligesom Marquise de Cassandra, bare piger, men de lettede og bevægede sig uden at røre fortovet med deres små fødder.
  Et helt kongerige af piger, der ikke er bange for det varme fortov, praler med deres bare, lyserøde hæle.
  Og de omringede Dominica og markisen med en ring, og de smilede og snakkede stille.
  Pigerne udstrålede en meget behagelig lugt af unge, muskuløse kroppe
  af det retfærdige køn, blandet med dyre parfumer.
  Nogle havde også våben i hænderne. Især buer, elegant formede armbrøster, sværd, sabler, dolke og pilekogger.
  Det mindede meget om ekstramateriale til optagelserne af en fantasyfilm; det er endda overraskende, at de formåede at samle så mange fejlfrie, kurvede, atletiske skønheder på ét sted.
  De fleste af pigerne var næsten nøgne, kun deres bryster og hofter var dækket af smykker lavet af ædelsten.
  Omkring et dusin piger i beskedne tunikaer knælede med platinglitrende kander med drikkevarer og gyldne bakker med forskellige fødevarer og frugter.
  Dominika mumlede forvirret:
  - Hvad vil du have mig? - Og hun tilføjede lidt mere selvsikkert. "Hvis du har tid, vil jeg være villig til at optræde i dine ekstramateriale, bare betal mig godt."
  Nymfemarkisen svarede med et smil:
  - Du tror åbenbart, det er en film? Nej, dette er Elf- Drage Empire !
  Dominique fnisede og sprang. Mine hæle brændte nådesløst. Hun rystede svedperler af sig. Nå, det er varmt. Ligesom i den arabiske ørken. Det er utroligt, hvordan skønhederne går barfodet her, og deres hud ikke skaller af solen.
  Hvor er hun? Åbenbart ikke i Rusland...
  Dominica kiggede op i himlen og fløjtede. Himlen var gul, sjældne skyer var orange, og der var flere lys på én gang ... Ikke underligt, det var så varmt. Desuden er armaturerne så udsmykkede i form, med krøller eller horn...
  Dominika følte, at hun var ved at blive syg. Det er sådan her folk bliver skøre. Hendes smukke ansigt vred sig og blev bleg.
  Hun vaklede, men to elverpiger med ører støttede hende. Repræsentanterne for det smukke køn skiltes, og skønhederne i hvide, gennemskinnelige tunikaer bragte hendes kar med drink på pigernes nøgne, så smukke og muskuløse kroppe. Og de hældte smaragdvin i gyldne skåle.
  Dominika drak grådigt. Og hun følte, at vinen var usædvanlig sød og velsmagende, energi, styrke og kraft strømmede straks gennem hendes årer.
  Og pigens allerede bare fødder brændte ikke så meget, eller rettere, de følte en behagelig varme, og temperaturen omkring blev ideel, som i en drøm.
  Dominique vågnede op og rystede på sit bladguldfarvede hoved og råbte:
  - Hej søvngængere!
  Så rettede pigen hurtigt sig selv:
  - Jeg er glad for at møde mine brødre, eller rettere, søstre i tankerne!
  Pigerne klappede i hænderne. Og de sang i kor:
  - Vi ønsker dig lykke,
  Du er vores håb, tro mig...
  Veje til andre verdener -
  Døren blev åbnet!
  Marquise de Cassandra nikkede:
  - Ja, du skal hjælpe os. Og det vil der være en kæmpe belønning for.
  Dominica trak på sine muskuløse skuldre og spurgte overrasket:
  - Og hvordan kan jeg hjælpe dig?
  Nymfepigen ville sige noget, da lyden af en trompet og lyden af vinger blev hørt. Alle de talrige repræsentanter for det smukke køn knælede ned på én gang og bøjede sig i respektfuld bue.
  Markisen skubbede også til Dominika:
  - Bøj dig også ned.
  Pigeskuespillerinden spurgte overrasket:
  - For hvad?
  Nymfepigen knirkede:
  - Dragehertuginden møder dig. Drager styrer vores imperium. Kom nu, på et knæ!
  Dominica besluttede ikke at bryde sin stolthed. Selvom hun var bange for, at den varme fortov ville brænde hendes bare knæ, solbrændt til lys bronze. Men huden er tydeligvis blevet stærkere og mindre følsom. Det er klart, at folk her går barfodet ikke på grund af fattigdom. Men af mere alvorlige årsager, der stadig mangler at blive afklaret.
  Så dukkede selve dragehertuginden op. Et udyr med tre hoveder, meget farvestrålende, som en sommerfugl. Stor, som en god fighter, men slet ikke skræmmende, eller ikke skræmmende, hvis det er hende.
  Hovederne virkede relativt små, og små, men lyse kroner funklede på dem.
  Da hundragen fløj forbi, ændrede pigerne under hendes vinger deres hudfarve til lilla og derefter til smaragd. Det her er blevet smukt.
  Dominica var som tryllebundet. Det var første gang, hun havde set en rigtig drage i virkeligheden. Ja, i filmene laver de selvfølgelig gode drager ved hjælp af computergrafik. Men denne drage er ægte, meget smuk og yndefuld.
  Hovedet, det i midten, spurgte, hendes stemme var meget behagelig:
  - Jeg er meget glad for at se dig, vores gæst fra planeten Jorden!
  Dominica smilede og svarede:
  - Og jeg er også meget glad for at se dig!
  Dragehertuginden nikkede og fortsatte, mens hovedet til højre allerede talte:
  - Vi inviterede dig, fordi i dine årer flyder blodet fra den ene, jeg ved ikke hvem, hvem der bor der, jeg ved ikke hvor!
  Dominika Delfinova gned det ene af sine bare, mejslede ben mod det andet og sagde forvirret:
  - Det er ligesom, jeg forstod det ikke!
  Dragehertugindens hoved til venstre svarede i en selvsikker tone:
  - Og det forstår vi ikke selv. Men under alle omstændigheder har vi så forfærdeligt et problem, at vi er som druknende mennesker, der griber om sugerør!
  Dominica stampede sin bare, meget forførende fod og sang:
  - Hold mig, halm, hold mig,
  Når der er femten punkter omkring stormen...
  Riv fjender fra elverne i stykker,
  Skæbnen har kastet mig sådan her i livet!
  Piger i alle striber klappede i hænderne sammen, og det var så dejligt og fedt.
  Det centrale hoved talte igen:
  - Så vi har en mærkelig pest. Repræsentanter for det stærkere køn, det være sig elvere, mennesker, trolde, hobbitter, vampyrer, nisser og andre, der lever i vores univers, begyndte af ukendte årsager at blive til sten og smuldre på én gang. I vores land var der, bortset fra orker og nisser, tolv gange færre hanner end hunner, og nu er de næsten helt forsvundet! Selvfølgelig er dette en tragedie!
  Dominika fnisede og udbrød:
  - Det er så vidunderligt! Ellers er der ingen vej ud af disse behårede, grimme mænd! Og vigtigst af alt, jo grimmere en mand er, med en potmave og et skaldet hoved, rynker, jo mere klamrer han sig til dig.
  En af elverne protesterede:
  - Der er ingen pot-mavede, rynkede og skaldede nisser! De har ikke engang skæg eller overskæg.
  Dominica bemærkede:
  " Desuden er det dyrere at blive involveret med disse unge!" De tillader heller ikke passage. Jeg er så træt af disse fans. Og du, gudskelov, har ikke disse lystige, svedige, grimme hanner, og du kan hvile og slappe af.
  Alle tre dragehoveder tordnede på én gang:
  - En verden uden mænd er dømt til at dø! Sammenlignet med mennesker på planeten Jorden lever vi meget længe, især drager. Ja, det er kedeligt uden mænd, og der er ingen harmoni i universet uden det stærkere køn.
  Pigerne lavede lyde af godkendelse. En mumlede:
  - Alle vores mænd er smukke! Engang for tusinder af år siden havde mænd af den menneskelige race hår, skaldede pletter, rynker, maver, men nu er de alle unge, smukke, kurvede og dufter behageligt som alfer!
  Dominika lo og blinkede ... Så svarede hun:
  - OKAY! Måske om et par måneder begynder jeg at savne mænd. Jeg forstår bare ikke, hvordan jeg kan hjælpe dig?
  Det højre hoved af dragehertuginden svarede:
  - For at være ærlig, så ved vi det ikke selv. Men du har blodet af et væsen fra et andet univers, hvor alle indbyggerne ikke har to køn, som vi har på Jorden, men tre. Og måske vil det hjælpe os med at få vores hanner tilbage!
  Dominica rystede i sig selv og bemærkede:
  - Triseksuelle væsner? Ja, jeg læser science fiction, det er teoretisk muligt!
  Nymfepigen nikkede:
  - Ja! Pesten rørte dem ikke. Men hvem vil garantere, at der ikke opstår en infektion, der vil klippe det smukke køn ned? Og det kunne være endnu værre! Og selv uden det stærkere køn, hvis en aggressor invaderer vores univers, så har vi ikke en chance for at kæmpe tilbage.
  Pigeskuespillerinden nikkede:
  - OKAY! Jeg sympatiserer med dig. Kan det forresten komme til Jorden?
  Dragehertugindens venstre hoved bekræftede:
  - Ja! Ganske muligt. Så tro ikke, de beder dig om en tjeneste. Du har en yngre bror, og han optræder også i film. Vil du have denne dreng til at blive til sten og smuldre til støv?
  Dominica stampede vredt med bare fod og sagde irriteret:
  - Du ved meget om mig!
  Nymfepigen svarede:
  - Vi kan nogle gange godt lide at se film fra din planet. Det kan downloades direkte fra internettet, hvilket ikke kræver store udgifter til magisk energi. Derfor så vi dig også. Og de høje feer mærkede din unikke aura, og de så din bror, det har han også en del af, jeg ved ikke hvem!
  Dominica fløjtede og kurrede:
  - Jeg ved med sikkerhed, at alt, hvad der er umuligt, er muligt! Men det ville være bedre for mig at studere in absentia!
  Marquise de Cassandra bemærkede:
  - Præcis, det er det, du skal gøre. Studer, studer og studér igen!
  Studentepigen mumlede misfornøjet:
  - Hvad skal det her ellers til?
  Straks talte dragehertugindens tre hoveder synkront og harmonisk i deres behagelige stemmer:
  - Du ved ikke noget om magi og trolddom! Og du skal have omfattende og grundlæggende viden for at hjælpe os. Når du er færdiguddannet fra Imperial Dragon Academy of Dularis , vil du have hidtil ukendte kræfter, der vil tillade dig at bære troldkvindeprinsessens krone. Og kun i dette tilfælde vil du være i stand til, eller rettere, vil du få mindst en lille chance for at returnere repræsentanterne for det stærkere køn fra underverdenen.
  Dominic fløjtede og bemærkede:
  - Åh, hvad jeg ikke kan lide er at studere!
  Faktisk elskede hun at danse, hoppe og optræde i film. Jeg elskede det endda meget. Men hendes studier var svære for hende. Hun meldte sig endda ind i en betalt afdeling, så hun med mindre indsats kunne få sit eksamensbevis. Det er faktisk nemmere på denne måde.
  Dominica var slet ikke kommet ind på akademiet, hvis det ikke var på mode uden en videregående uddannelse. Desuden vil selv milliardærer ikke gifte sig med en pige uden et eksamensbevis.
  Men at gifte sig med en oligark, så rig som muligt og på samme tid helst gammel, syg og fuldstændig senil. Så slip med det, bliv milliardær-enke og lev for din egen fornøjelse.
  Og skriv selv filmmanuskripter. Hun havde endda en idé. Og hun er i hovedrollen. Ligesom kejser Palpatine , eller rettere, flyttede hans mørke ånd ind i en klonepige og begyndte at skabe et nyt imperium med erobringer.
  Ja, det er fantastisk ! Hendes hovedrolle var dog alligevel ikke dårlig, og det lugtede af store penge. Men ... Nu er hun blevet et hit . Og hun bliver nødt til at gøre det, hun elsker mindst - studere!
  Dominica spurgte med skælvende stemme:
  - Hvad hvis jeg nægter?
  Pigerne omkring larmede af utilfredshed. Den ene råbte:
  - Skyd hende i hælene!
  Dragehertugindens tre hoveder svarede:
  - Vi har ingen moralsk ret til at tvinge dig. Men for at udvinde dig fra planeten Jorden krævedes der en masse dyr magisk energi. Og tilbage, hvis du vil tilbage, så betal for rejsen hertil, den dyre vin du drak, og returbilletten.
  Dominica knirkede:
  - Det er ikke rimeligt at opkræve mig for noget, jeg ikke ville! Jeg blev flyttet mod min vilje!
  Det centrale hoved af den kvindelige drage svarede:
  - Du er vores, måske, en af vores sidste chancer! Sandt nok kan du stadig prøve med din bror, men han er stadig en dreng, og ikke desto mindre en mand, og han kan også smuldre til støv.
  Dominique skreg rasende:
  - Rør ikke min bror! Det er hans sag!
  Dragehertuginden spurgte insinuerende:
  -Er du villig til at læse til prinsesse? Forestil dig hvilke muligheder du får. Du bliver ikke gammel, du vil leve flere tusinde år, og måske endnu mere, hvis du opnår endnu mere avanceret magi og bliver en udødelig gud. Og du vil have undersåtter og dit eget rige!
  Dominica trak vejret tungt og sagde bedende:
  - Lad mig tænke lidt.
  Marquise-pigen bekræftede:
  - Ja, lad ham tænke over det. Hun skal lære vores verden bedre at kende. Lad ham tilpasse sig og komme til fornuft. Og han vil træffe den rigtige beslutning.
  Dragehertuginden nikkede bekræftende med alle tre hoveder:
  - Lad ham gå rundt i byen. Det er stort og flot. Vis hende frem, Cassandra, og I piger giver hende vejen. Lad være med at blande dig!
  Det retfærdige køn skiltes. Nymfemarkisen tog noget, der lignede pizza, fra bakken og rakte det til Dominika:
  - Her, spis! Du vil blive stærkere.
  En pige i en tunika hældte vin, allerede pink, i en gylden bæger fra en platinkande . Dominika tog forsigtigt en bid af pizzaen. Det viste sig at være ekstremt velsmagende, og pigen begyndte at spise, meget mere selvsikkert, og skyllede det ned med vin, så sød og aromatisk.
  Hvorefter Dominicas humør steg kraftigt. Og hun sang:
  Gave af lærere,
  De brugte tid sammen med mig...
  De lærte mig for ingenting...
  Og så fandt studenterpigen ikke et passende rim, og det, der blinkede i hendes smukke hoved, så meget vulgært og upassende ud.
  De tog af sted sammen, og nymfen førte hende ved armen. Selvom hun var mere end et hoved kortere og tyndere end den stærke og høje og så muskuløse Dominika.
  Begge piger stampede deres bare fødder og bevægede sig med unge gazellers hastighed.
  Husene omkring var meget luksuriøse . Ingen by på Jorden har nogensinde været så storslået. Der voksede også blomster her, så store, lyse og duftende. Alt ved denne by var smukt og glamourøst.
  Og mange piger. Meget luksuriøst klædt , eller tværtimod mere beskedent, og nogle piger vaskede gaderne. Men alle er unge, friske, smukke og barfodede.
  Dominica spurgte overrasket:
  - Hvorfor har de ikke sko på, eller i det mindste klipklapper?
  Markisen de Cassandra svarede med et smil:
  - Det er magien ved denne planet. Det hjælper os med at bevare evig ungdom, kaste magi, og vores bare tæer kan også bruges i kamp!
  Pigekunstneren lo og bemærkede:
  - Det er dejligt! Generelt, da jeg var meget lille, var jeg flov over at gå barfodet, fordi jeg troede, at dette var et tegn på ekstrem fattigdom. Men så vænnede jeg mig til filmene. Desuden var det nødvendigt, at sålerne var lidt mere ru, når jeg spillede Spartacus" søster i barndommen, eller forskellige slags partisaner. Jeg kunne godt lide det. Men hvis du går barfodet rundt i Moskva, bliver du forvekslet med en psykisk syg person, og der er for meget infektion og snavs på gaden!
  Nymfepigen nikkede:
  - Ja - det er forståeligt! Plus, at løbe uden sko er meget mere adræt, da huden på en kriger er meget stærkere end sålerne på de dyreste støvler, og den er elastisk, fleksibel og fyldt med magi!
  De gik videre. Du kan se, hvor højt springvandets stråler, ligesom spiret på Ostankino tv-tårnet, bruser. Så de tager fart, i modstrid med fysikkens love. Og selve jetflyene er flerfarvede. Hvor er det smukt.
  Og hvilke paladser er der rundt omkring? Hvor er alting luksuriøst her. Og statutten funkler ikke kun af guld, men også med noget lyst, orange metal, der er ukendt på Jorden.
  Dominica bemærkede:
  - Din by er som et eventyr. Og pigerne er storslåede, som et rigtigt paradis, og ikke et opfundet, som vores!
  Cassandra fnisede og spurgte:
  - Hvorfor tror du, at dit paradis er opdigtet?
  Pigekunstneren svarede ganske logisk:
  - Fordi han har modstridende beskrivelser. En religion siger én ting, en anden siger noget andet, og en tredje siger det stik modsatte!
  Nymfemarkisen nikkede:
  - Ja det ved jeg godt! Jeg kiggede på dit internet. Det er nemmere end at rejse til Jorden. Det er så enklere, at selv simple alfer, trolde og mennesker kan klatre ind i det og se en film. Med al den magiske verdens pragt har vi desværre ikke så avancerede teknologier som jordens mennesker. I er amatører i magi, men vores teknologiudvikling er fastfrosset!
  Dominica spurgte overrasket:
  - Hvorfor fryser du teknologien?
  Nymfen sænkede stemmen og svarede:
  - Det er ikke os. Det er drager. De ønsker tilsyneladende ikke at underminere deres magt. Selvom de selvfølgelig tillader os at leve normalt, og for nogle endda luksuriøst, men ... Lad os ikke tale om det!
  Og igen var der en pause. Luksusen omkring er selvfølgelig super. Alt er så smukt, sådanne dekorationer, statuer, huse og templer.
  Ja, templer er selvfølgelig meget forskellige. Ikke som normalt på Jorden i visse ligheder. Og de er helt forskellige i stil, farve og form . Og selvfølgelig smuk. Her er figurerne og kupler og polygoner, prismer og så videre.
  Og mange templer har kupler i form af knopper af de smukkeste blomster.
  Dominica kiggede på sin partner og spurgte hende:
  - Du ligner en skolepige ... Men hvor gammel er du egentlig?
  Cassandra svarede med et smil:
  - Folk siger: Det er ikke sædvanligt at spørge en dame om hendes alder!
  Pigekunstneren konkluderede:
  - Sikkert meget.
  Nymfepigen nikkede:
  - Måske! Men vi lever længere end elvere, trolde, mennesker og endda end nisser og vampyrer. Fordi vi har gudernes blod i os, er vi slægtninge med dem. Resten har en mere indirekte forbindelse med udødelige .
  Dominica mumlede:
  - Vi er alle Guds sønner og døtre. Noget.
  Cassandra klikkede med sine bare tæer.
  Og så dukkede en tryllestav op i nymfens hænder. Hun hviskede stille:
  - Den har en drageåre indeni. Dette er en meget kraftfuld artefakt, dyr og sjælden. Men der er også stor styrke i det. Vis dig effekten?
  Dominica udbrød:
  - Jeg så en serie om en dreng med en tryllestav. Men der er en tynd dreng der , med mørkt hår og briller. Ikke som min bror - smuk, muskuløs med blond hår. Jeg spillede i øvrigt også både kriger og troldmand!
  Cassandra bekræftede:
  - Jeg kender din bror. Ja, han er en meget smuk, usædvanlig dreng. Og i modsætning til dig, verdensmester i karate blandt børn.
  Dominika fnyste foragtende:
  - Selvom han er en dreng, er han en mand! Men for mænd er kamp og kamp en fælles ting.
  Nymfepigen svarede:
  - Vi har tolv gange færre mænd end kvinder fra imperiets hovedfolk: mennesker, elvere, trolde, hobbitter og vampyrer. Så det retfærdige køn skal også kæmpe. Tværtimod er der blandt orker og nisser tolv gange flere hanner end hunner. Så det blev endda på en eller anden måde nemmere for os end før. Orkerne og jeg kæmpede konstant, og de klatrede som en tudse for at krampe, nu er der næsten ingen at slås med. Selvom kvinder og orker, for at være ærlig, ikke ret meget. Men nisserne er bedre , de ligner mere hunhobbitter. Nisserne selv ældes, bliver grå, får langt skæg, men indtil deres død er de hurtige og adrætte, og trods rynkerne beholder de alle deres tænder. Og hvis en tand bliver slået ud, vokser den ud igen!
  Dominica nikkede:
  - Wow! Du er som hajer. Men jeg spurgte engang, hvis mennesket er skabt i Guds billede og lighed, hvorfor er dets tænder så svage. Og præsten mumlede noget i retning af, at kødet er belastet med synd. Forresten, da min brors tand blev slået ud, voksede den bogstaveligt talt igen inden for en dag. Jeg ville endda tage ham til lægen. Og så ændrede jeg mening, de vil studere barnet som en rotte i et laboratorium!
  Cassandra nikkede.
  - Det er rigtigt! Du er smart. Men du kan ikke lide at studere.
  Pigen nikkede kraftigt:
  - Ja! Det er kedeligt. Og vi har også ... Nå, jeg ved det ikke, når du sidder ved dit skrivebord, gør det ondt i ryggen, og du vil løbe og hoppe!
  Nymfepigen sang:
  - Ja, piger, ved godt, at alle ikke kan lide at proppe ,
  Jeg ville ønske, jeg kunne løbe barfodet gennem duggen!
  Og det smukke par grinede. Her går de videre. Dominica bemærkede, at der ikke er nogen biler som dem på Jorden. Men der er meget smukke enhjørninger. Ligesom dem, de tegner i anime . Og simple heste er bare dejlige. Og når vognen suser, ligner den et eventyr.
  Nogle piger flyver, som om de er fugle. Sandt nok er det sjældent, her kan du se, at ikke alle tryllekunstnere er avancerede. Der er ingen tiggerhytter. Tværtimod er hele byen som solide paladser, eller huse, der ligner godser med springvand og haver. Og hvor ser det flot ud.
  Dybest set spillede Dominika et spil - builder. Der er meget, der kan bygges der. Og faktisk at bygge en by sådan, at det hele er som et eventyr om paradis. Her gik det samme i opfyldelse.
  Dominica bemærkede:
  - Og de siger, at himlen på jorden ikke er mulig? Dette er, hvad alle jordens religioner siger!
  Cassandra forklarede:
  - Undtagen kommunisme. Den eneste religion, der lover himlen på jorden. Og det er logisk. Hvem har brug for at tro på himlen, ikke engang efter døden, men generelt efter verdens ende, som generelt er galskab!
  Pigeskuespillerinden var enig:
  - Ja, jeg kan ikke lide læren om verdens ende! Det er bedre at bygge himlen selv og ikke på knogler!
  Nymfemarkisen kvidrede:
  - Stræb ikke efter paradis i himlen, men lev hellere og skab din egen lykke. Og vær smart.
  Dominica bemærkede filosofisk:
  - Du ved, på en eller anden måde, når der kun er piger omkring, føler man, at der mangler noget. Selvom mænd sjældent er smukke selv i film. De fleste af drengene er også søde, og i en alder af fyrre prøver du at finde en mand uden mave og dobbelthage.
  Cassandra lo og svarede:
  - Du er smart. Jeg har ingen ord. Mere præcist, ikke særlig meget ... Men ikke kun et smukt ansigt og en slank figur er vigtige hos en mand. Kvinder selv på Jorden værdsætter noget andet end eksterne data hos en mand!
  Dominica nikkede:
  - Nå, ja, præcis! Og også penge. Når din pung er stram, er rynker, skaldethed og mave ikke så mærkbare.
  Nymfe noterede:
  - Vi har ingen problemer med udseendet af mænd. Magi gennemsyrer al luften her. Og hannerne blev unge mænd med meget smukke ansigter; det er endda ubehageligt, at selv folks skæg og overskæg forsvandt. På grund af dette kan deres elvere kun skelnes på formen af deres ører. Og det her ... Tja , kvinder er vant til det. Men et skæg har også en vis charme. Jeg er ikke enig med de piger, der betragter et skæg som en grimhed.
  Dominic fnisede og svarede:
  - Skægget har ros og ære, men katten har også overskæg!
  Cassandra viftede med sin tryllestav ... Og i hænderne på den smukke kvinde dukkede en smuk kage op i form af Napoleons skråhat, med roser, valmuer og sommerfugle lavet af flerfarvet creme.
  Nymfemarkisen kvidrede med sin ømmeste stemme:
  - Prøv det, det er meget velsmagende, og det er gratis uden kål!
  spurgte Dominica og tænkte pludselig:
  - Hvad hvis du stadig opkræver et gebyr?
  Markisenymfen sang:
  - Du skal betale for alt, tro mig,
  Så vi åbner døren til succes!
  . KAPITEL nr. 2.
  Og Cassandra viftede igen med sin tryllestav, en strøm af lys fløj ud af dens spids, og to stole dukkede op, der så ud som om de var lavet af krystal, og et lille, elegant bord.
  Markisenymfen foreslog:
  - Lad os spise siddende, som kulturfolk! Måske vil du også have noget vin?
  Dominica bemærkede logisk:
  - Hvis du drikker meget vin, kan du blive dum. Og jeg burde holde et klart og friskt hoved!
  Cassandra rystede negativt på hovedet.
  - Vær ikke bange! Der er ikke et gram alkohol i vores vin. Det giver kun fordele. Og det er en af grundene til, at mennesker i vores verden lever op til tusind år uden at blive ældre. Og med stærk og avanceret magi kan du holde meget længere.
  Pigeskuespillerinden nikkede:
  - Så hæld det op!
  Nymfen udløste en stråle fra spidsen af sin tryllestav og hviskede noget ... Og der dukkede bægre af lyst orange metal op, hvori noget gult og med bobler sprøjtede.
  Dominica bemærkede og tog en lille slurk fra sin bæger:
  - En meget behagelig og aromatisk vin, den får din mund til at føles så frisk ...Og hvad er den lavet af?
  Cassandra svarede hårdt:
  "Når du studerer på Dragon Emperor Academy, vil du finde ud af det!"
  Pigen spurgte:
  -Hvor er dragekejseren selv?
  Nymfen svarede med et suk:
  - Han forsvandt også. Nu er kejserinde Caroline på hans sted. Drager har omtrent lige mange kvinder og mænd, ligesom mennesker. I denne forbindelse har du ligheder.
  Dominica udbrød:
  - Hvorfor modtog kejserinden mig ikke personligt?
  Cassandra knirkede:
  - Nå, du har en indbildskhed! En hertuginde er nok. Det bliver nødvendigt, og den store Caroline vil selv acceptere det.
  Pigen sang:
  - Folk beundrede dronningen,
  Alle drengene i gården blev forelskede!
  Men jeg var meget modig
  Jeg valgte en milliardær!
  Nymfemarkisen svarede med et smil:
  - Synes du, at milliarder er værd at leve med en uelsket person? Hvad med mavefedt, skaldede pletter, rynker og dårlig lugt?!
  Dominika knurrede aggressivt:
  ødelægger livet for mig og andre piger ! Eller jeg kvæler ham med min manke i sengen!
  Cassandra fnisede og bemærkede:
  - Jeg vil lade som om, det er en joke. Du skal blive legemliggørelsen af det gode.
  Pigeskuespillerinden bemærkede logisk:
  - Ideelle helte giver offentligheden lyst til at brække sig !
  Nymfen svarede ikke, men ved hjælp af en platinske spiste hun kagen og nippede til den aromatiske vin. Dominika besluttede sig også for at nyde maden indtil videre. Desuden vækker en tur i den friske luft din appetit.
  Hun huskede skyderiet. Især når de legede barnepartisaner. Der var f.eks. drengene og pigerne først ret velnærede før krigen. Og under besættelseskrigen måtte de blive tynde. For at gøre dette blev det anbefalet at løbe mere og spise mindre. Den første blev alligevel realiseret, da mange optagelser blev filmet med løbende børn, men den anden er sværere. Unge filmskuespillere angreb boderne og købte mad til sig selv.
  Så fik de forbud mod at overnatte på hotellet, og blev lukket inde i et separat rum med barer, der lignede en stor, fælles celle.
  Dominika sultede ikke, de ønskede ikke, at hendes skønhed skulle lide af underernæring, og alligevel er hun naturligvis ret tør, slet ikke fyldig, og dans holder også hendes muskler og krop i god form.
  Men fyrene led selvfølgelig, fordi sættet blev forvandlet til et børnefængsel. Og der var også episoder med fanger. Et par af drengene barberede endda deres hoveder, hvilket kan have været unødvendigt.
  Ja, en filmskuespillers liv er ikke let.
  For eksempel om Spartacus-opstanden. En hel gruppe drenge arbejdede barfodet i kun lændeklæder i stenbruddene. Der krævedes også mere end et tag. Prøv at gå med bare såler på minernes skarpe sten. Her begyndte drengenes bare fødder at bløde, og deres fødder begyndte at revne. Og de var i sandhed våde af sved og rystede af træthed.
  I denne film var hovedpersonen jævn Spartacus , en slavedreng, som i øvrigt foreslog ideen om oprør til den ret succesrige og rige gladiator, der modtog sin frihed.
  Dominica spillede først Spartacus' søster i barndommen, og hun måtte også tilbringe tid med drengene i stenbruddene som straf.
  Så hun vidste også, hvad skarpe småsten og en tung kurv med murbrokker var.
  Og du trækker hende virkelig op og op. Det er meget udmattende, men det øger din udholdenhed.
  Dominica medvirkede i forskellige film. Engang endda i rollen som hyttedrengen Jim i en eller anden version af "Skatteøen", der er langt fra kanonen. Der var det selv i rollen som kok ikke den etbenede Silver , men en rødhåret kvinde, Morgans niece.
  Det her er selvfølgelig fedt. Dominica var selv i rollen som en dreng, som de endda ville klippe hendes hår for. Men så fik de endelig løst problemet ved hjælp af en paryk.
  Ja, denne hendes rolle, kan man sige, var vellykket set fra spillets synspunkt. Men selve filmen vandt ikke popularitet ud over kanonen. Det viste sig at være en slags helvedes affald.
  Ofte bliver klassikere, der ikke er i henhold til kanon, mødt med fjendtlighed.
  Markisenymfen afbrød Dominicas minder:
  - Du ved. Vi har siddet her et stykke tid. Er det ikke på tide at tage på vej?!
  Pigen trak på skuldrene og bemærkede:
  - Du kan gå en tur. Jeg har stadig meget energi.
  Cassandra viftede med sin tryllestav, og den halvspiste kage, og opvasken med vin osv. forsvandt.
  Dominica mumlede:
  - Ligesom i et eventyr!
  Markisen knirkede:
  - Nej! Dette er ikke et eventyr, men en magisk virkelighed.
  Og to repræsentanter for det retfærdige køn plaskede langs vejen. Dominicas humør blev fuldstændig muntert ! Hun smilede bredt. Og hun sang endda:
  Vejen, vejen, ligner en ven,
  Ringbrynje lavet af facetslebet stål...
  Og sværdet er meget skarpt - det berygtede damaskstål,
  Ja, der bliver en alvorlig situation i kampen!
  Så bemærkede Cassandra med et alvorligt blik og stoppede:
  - Du ved! Seriøse optagelsesprøver venter på dig på akademiet. Måske vil de for arvelige troldmænd virke nemme, men du har ikke engang en anelse om magi.
  Dominika lo upassende og protesterede:
  - Nej! I filmene har jeg set magi arbejde mange gange. Og tro mig, jeg ved noget!
  Nymfemarkisen sænkede stemmen og hviskede:
  - Jeg giver dig min tryllestav! Hun er meget stærk, med en dragevene. Prøv at bruge den for eksempel til at trylle ... Nå, en forglemmigej-blomst!
  Pigeskuespillerinden så tilbage. Rundt omkring, nær husene og på selve gaden er der blomsterbede med de lyseste blomster, som store ædelsten. Der voksede også blændende knopper på træerne. Desuden havde nogle blomster også blade i forskellige farver og nuancer. Og der var endda mærkelige krøller.
  Dominica trak på sine slet ikke smalle skuldre og svarede ganske alvorligt:
  - Hvorfor har vi brug for en form for forglemmigej? Der er allerede en masse forskellige blomster her, meget større og smukkere.
  Cassandra smilede ironisk:
  - Og hvad vil du?
  Pigeskuespillerinden udtalte bestemt:
  - Det er bedre at fremtrylle noget meget mere værdifuldt og nyttigt! - Dominica stampede sin bare hæl, så de farvede fliser klirrede som en knækkende istap. Den håbefulde troldkvinde tilføjede: "For eksempel ville det være meget bedre at skabe en diamant på størrelse med en kokosnød!" Dette er meget mere nyttigt og praktisk.
  Markisen kiggede mistænksomt på hende og spurgte:
  - Vil du til Jorden? Hvad kan vi ikke lide?
  Dominica bemærkede ironisk:
  - Om din verden kan vi sige det samme , som Ostap Bender sagde om Kaukasus natur - det er for smukt - en idiots fantasi!
  Cassandra smilede og bemærkede:
  - Og du er klog, men doven! Du har ikke nok fanatisme til at gå mod dit mål som en jet bulldozer uden at stoppe!
  Pigeskuespillerinden lavede et ansigt og bemærkede:
  - Der er ingen jet bulldozere. I hvert fald på jorden!
  Nymfemarkisen nikkede indforstået:
  - Det har du måske ikke. Men der er racer, der teknologisk er endnu mere avancerede end menneskeheden. Men at komme til dem er endnu sværere end at komme til Jorden.
  Dominique grimaserede, da hun spurgte:
  - Ja? Kan de flyve mellem stjernerne?
  Cassandra svarede selvsikkert:
  - Det kan de! I princippet kan vi gøre dette ved hjælp af magi.
  Pigeskuespillerinden sang:
  Det er selvfølgelig svært at forudsige
  Hvad venter der i denne vidunderlige verden...
  Vi vil flyve i skyerne -
  Ombord på et stjernefly!
  Og pigen erklærede beslutsomt med et truende ansigt:
  - Giv mig tryllestaven! Og jeg vil lave en diamant på størrelse med en god vandmelon!
  Cassandra ville sige noget. Men vingesusen blev hørt. En anden drage fløj. Mest sandsynligt også en hun. Hun fangede næsten fontænens strøm, som skød højt op i himlen fra griffens mund, dækket af bladguld og rubiner.
  Det trehovedede monster var smukkere end skræmmende.
  Nymfemarkisen bukkede. Dominique rystede bare let på hovedet.
  Den kvindelige drage landede foran dem. En meget behagelig og klar stemme blev hørt for et så stort monster:
  - Er du hykleren, der allerede bliver kaldt messias?
  Dominica svarede med et uskyldigt smil:
  - Jeg ville ikke rigtig gerne være en messias!
  Den kvindelige drage blev overrasket:
  - Og hvorfor det?
  Pigeskuespillerinden svarede ærligt:
  - Fordi messias ender som regel med at blive korsfæstet!
  Det bevingede væsen rystede med vingerne. Hun har store, der ligner flagermusens, kun i tre farver: rød, gul og grøn. Det er overflødigt at sige, at det er en smuk kombination.
  Den kvindelige drage kvidrede:
  - Og du kan se fra den verden, hvor tryllekunstnere er komplette svindlere og skurke?
  Dominika lo og svarede og viste sine meget hvide, skinnende tænder:
  - Måske er det sådan, det er. Selvom der var nogle profeter. Ligesom bedstemor Vanga. Kun af en eller anden grund gik hendes forudsigelser i opfyldelse, som regel med tilbagevirkende kraft.
  Markisenymfen bemærkede:
  - Selv troldmænd og tryllekunstnere på meget højt niveau ser ekstremt vagt på fremtiden. Og selv de højeste guder vil ikke give en garanti for, hvad der vil ske om hundrede år. Og endnu mere, i tusind og en million!
  Den kvindelige drage blinkede med et let lys og kvidrede:
  - Ja... så der er rigtige forudsigere på denne planet. Selv din hypernoosfærespænding er helt anderledes end vores. Selvom det måske er derfor, du beholdt din originalitet og ikke blev vores slaver!
  Dominica lo endnu en gang muntert og bemærkede:
  - At være din slave? Det er endda sjovt. For evigt ung, for evigt barfodet.
  Cassandra nikkede og foreslog:
  - Vis dragegrevinden, hvad du kan. Prøv, i det mindste ved hjælp af en tryllestav, at få mindst én dråbe vand til at falde.
  Pigeskuespillerinden fnyste foragtende:
  - En dråbe vand? Ja, det er slet ikke alvorligt. Måske er det bedre straks at få en tønde guld.
  Dragegrevinden foreslog:
  - Lad ham trylle, som han vil. Giv hende en tryllestav og se, at hun husker mindst én besværgelse korrekt.
  Cassandra fnisede og knirkede:
  - Ja, det ser godt ud ! Bare se. Tryllestaven er for kraftfuld, og du kan forårsage skade på byen, levende væsener og dig selv.
  Dominica knurrede:
  - Jeg er ikke så dum , som du tror!
  Dragegrevinden foreslog:
  - Lad os da give hende noget mere harmløst og mindre kraftfuldt. Ellers laver hun også et hul i mig.
  Cassandra sang:
  At manifestere sig i magi,
  Vi har brug for talent...
  Det er bedre for dig at skabe
  Store diamanter!
  Og nymfepigen klikkede med sine bare tæer. En lille platinring dukkede op. Cassandra smed den med foden, og den magiske artefakt endte lige ved siden af Dominicas ansigt.
  Markisen kvidrede:
  - Du kan tage denne ring. Placer den på din pegefinger. Og prøv at ønske noget højt. Magien i den er ikke stærk, men den virker simpelthen. Det er ikke nok for en diamant på størrelse med en kokosnød, men for eksempel størrelsen på en ært er nok!
  Pigeskuespillerinden fangede ringen i hånden. Men i stedet for pegefingeren satte hun den på langfingeren og spurgte sarkastisk smilende:
  - Hvad hvis du prøver sådan? Hvad vil der så ske?
  Cassandra smilede også sarkastisk:
  - Okay, prøv!
  Dominica knirkede:
  - Steg markisens hæle med ild!
  Flammen brændte under Dominicas bare fødder . Den bare sål var alvorligt forbrændt, hun skreg og begyndte at løbe. Faktisk er ilden ikke svag. Men vi nåede ikke at komme langt. Pigen var viklet om den lange hale på dragegrevinden.
  En behagelig, feminin stemme blev hørt fra det mægtige krybdyr:
  - Wow! Du er lige kommet til vores verden, og du vil lamme en nymfe, en slægtning til de højeste guder? Ved du, at du for dette vil blive sendt som slave til et stenbrud? Og du vil arbejde der helt nøgen, i lænker og modtage piske og pinde, spise brød og vand. Og du bliver også nødt til at sove lænket og på sten. Og du vil ikke vide andet end hårdt arbejde og piske. Især nu , hvor mandlige slaver har spredt sig, vil en høj og muskuløs pige som dig ikke skade os i minerne!
  Dominica rystede sammen ved disse ord. Hun spillede engang Cleopatra i en lavbudgetfilm. For at spare penge fik maleriet titlen "Kleopatra i fangenskab af Augustus." Det vil sige, det er heller ikke kanon. Cleopatra begik ikke selvmord og blev taget til fange.
  Nå, hun blev sendt til minerne. Og der gik hun halvnøgen og barfodet rundt. Og at gå på skarpe sten i en mine med bare såler er ret smertefuldt. Nå, tag også en byrde. Det var nødvendigt for slavens sved at være ægte, og hendes ansigt var ægte, ikke foregav at være udmattet.
  Men det er selvfølgelig bare en film, og en ret billig en dertil. Og de slog hende med en pisk, hvilket også var uvirkeligt. Men det gør stadig ondt . Selvom blodet selvfølgelig var falsk.
  Generelt var filmen billig, og bortset fra stenbrud med halvnøgne piger blev der stort set ikke vist andet. Regnestykket skulle tilsyneladende tiltrække seksuelt ængstelige mænd. Nå, og også, alle kender navnet - Cleopatra! Og dette kunne bruges til at købe
  Dominika tog en dyb indånding, og hvilken slags afføring bader filmstjerner nogle gange i?
  Nymfemarkisen kvidrede:
  - Vær ikke ked af det, skat, vi har brug for dig. Vi vil ikke udlevere dig til nogen.
  Dragegrevinden brølede:
  - Lad ham prøve at øve sig igen inden eksamen. Nå, lad os prøve at fremtrylle noget!
  Dominica gned ringen og sagde:
  - Jeg vil have chokoladeis!
  Pigen tog den og frøs af spænding.
  Og en blanding af knust is og chokolade plapper ud på det. Som et resultat var Dominica beskidt fra top til tå og endda kløet.
  Dragegrevinden lo så meget, at springvandets stråler rystede og blomsterne rystede.
  Nymfemarkisen bemærkede roligt:
  - Det er ok! Tværtimod har hun store evner, hun reproducerede så meget is og chokolade med sådan en artefakt, som generelt ikke er særlig kraftig!
  Dominika slikkede chokoladen fra hendes kinder og spyttede frustreret og klynkende:
  - Han er bitter!
  Cassandra lo og bemærkede:
  - Og chokolade er bitter. Vidste du ikke dette?!
  Pigeskuespillerinden brølede:
  - Og her, på jorden og i Rusland, er det sødt !
  Markisen nikkede:
  - Jeg ved! Vi ved også, hvordan man laver sød chokolade. Men indtil videre bliver du nødt til at være tilfreds med det, du har. Mere præcist specificerede du ikke, hvilken slags chokolade du specifikt ønskede. Og generelt er det godt, at du kun har bestilt is. Hvis det for eksempel faldt dig ind at tage et bad af guld, ville du ramme toppen af dit hoved meget hårdere.
  Dominica bemærkede vittigt:
  - Livet er i fuld gang, og alt er over hovedet!
  Dragegrevinden foreslog:
  "I stedet for nonsens, som ikke hjælper hende, når hun går ind på drageakademiet, er det bedre at lade hende prøve at skabe en rigtig lille diamant." Normalt er dette muligt for dem, der har et højt medfødt niveau af magiske evner.
  Cassandra svarede:
  - Nej! Dette er en alt for indlysende vej. Du burde handle meget mere subtilt.
  Dominika hvæsede lunefuldt:
  - Jeg er våd og beskidt, bare grillet kylling. Kan du ordne dette?
  Nymfemarkisen nikkede:
  - Selvfølgelig, vores skønhed!
  Og hun lavede en otte med sin tryllestav. Den blinkede med blåt lys. Og nu blev pigen fra Jorden ren og pæn igen, og næsten alle ridser forsvandt. Bortset fra en på højre kind.
  Men Domika så ikke sig selv og var ikke opmærksom.
  Dragegrevinden hvæsede:
  - Og så, min kære... Jeg kan se, du forstår noget? Så en smuk pige fra planeten med voksende teknologier?
  Som svar sang Dominique:
  Men hvorfor,
  Det er umuligt at leve efter dit sind!
  Ja, livet lærer os ikke noget!
  Men hvorfor! Men hvorfor!
  Og hun lo, fordi denne sang, udført af Boyarsky , var passende og smuk. Men hendes englestemme fremkaldte kun et latteranfald.
  Cassandra hvæsede, øjnene blinkede:
  - Man kan ikke nægtes en sans for humor. Men er du nogensinde seriøs?
  Dominica rynkede panden. Hun huskede, hvordan hun spillede en pige, der fik en dårlig karakter i skolen. Og der var ingen måde, hun kunne give sit ansigt et oprørt blik. Tværtimod ville jeg selv blotte mine tænder. Nå, det er forståeligt ... Hun har for meget vind i hovedet. For eksempel vil nogle fyre bare blotte deres tænder i mængden, og det er hele deres rolle!
  Og Dominica ville gerne lege... Prinsesser, selvfølgelig.
  Dragegrevinden foreslog derefter:
  - Lad hende danse bedre for os. Du så, at hun danser rigtig godt i filmene .
  Det sidste er sandt. Dominica kunne danse. De ønskede endda at tage hende til rollen som Esmeralda. Desuden ser det ifølge kanonen ud til, at hun ikke engang er sigøjner. Og hvorfor ikke en blændende blondine spille denne rolle?
  Men filmatiseringen af klassikere, og endda udenlandske, giver også anledning til visse problemer. Derfor blev hun filmet i en anden rolle, men også dansende.
  Ja, hun elskede selvfølgelig at danse og vidste, hvordan man danser. Ikke desto mindre tog hun det og udbrød:
  - Forgyld håndtaget!
  Markisenymfen knirkede:
  - Hvad mere?
  Dominica svarede logisk:
  - Selv sigøjnere på markedet danser ikke gratis. Så jeg mangler en stor pose guld. Er det ikke klart?
  Dragegrevinden brølede:
  - Sikke en fræk fyr ! Faktisk er dets bedste sted i stenbruddene. Der vil hun samtidig udvikle udholdenhed og vænne sig til lydighed. Til dette skal hun opdrages på en hård måde!
  Pludselig løb en pige hen til dem. I udseende så hun ud til at være et menneskebarn på ikke mere end ti år gammelt. Men samtidig bar hun dyrebare smykker, som i en smykkebutik. Bare, små, barnlige fødder så upassende og latterlige ud i sådan luksus.
  Pigen tjekkede:
  - Jeg kan købe denne slave af dig. Hvor meget vil du have for det!?
  Cassandra svarede selvsikkert:
  - Denne pige er ikke til salg! Og mens hun ikke er slave. Men måske bliver hun ikke fri ret længe.
  Dominica mumlede:
  - Hvor er det umoralsk, når et lille barn køber slaver til sig selv!
  Markisenymfen svarede selvsikkert:
  - Det her er ikke et barn, men en kvindelig hobbit! Og hobbitter ligner menneskebørn...
  Pigen trampede vredt med sin lille fod og kvidrede:
  - Jeg er en baronesse! Og det betyder, at din slave er forpligtet til at bøje sig for mig.
  Dominica knirkede aggressivt:
  - Glem ikke ! Jeg vil, jeg vil bøje mig for barnet!
  Som svar rykkede hobbitbaronessen i højre hånd. Lynet fløj ud og ramte pigeskuespillerinden på hendes bare ben. Som svar råbte den stikkede Dominic noget. Og en stor kage tykt dækket med fløde faldt på den vovede troldkvindepige. Hun blev endda slået ned, og den lille skønhed faldt på fortovet. Men hun sprang straks op, alt smurt ind i kiks, kondenseret mælk og chokoladepasta. Hobbit-baronessen rystede sin venstre, nøgne, lille fod, på hvis to af tæerne ringe med ædelsten lyste.
  Og en hel magisk tsunamibølge fløj ud. Dominic blev kastet tyve meter op. Hvorefter pigen faldt ned. Heldigvis, efter at have danset siden den tidlige barndom og optrådt i film, var hun allerede faldet fra forskellige højder mange gange og udførte akrobatiske stunts.
  Derfor grupperede Dominika sig i efteråret som en kat og landede ganske vellykket. Bortset fra at pigens ben, der allerede var svedet af kampmagi, oplevede stærke smerter, da de kom i kontakt med de farvede fliser, der dækkede området. Pigen skreg.
  Og dragegrevinden slog sin lange, fyrreagtige hale om troldkvindebaronessen og hvæsede:
  - Stop kampen! Ellers bliver I begge arresteret! Hvis du vil kæmpe, er der særlige træningsbaner, hvor der afholdes magiske og andre dueller!
  Dominica tweetede:
  - Ja, ligefrem en duel! Kun uden våben - hænder og fødder!
  Hobbit-baronessen fnyste foragtende:
  - Kæmp med slaven! For at være ærlig er dette skræmmende for mig ! Det ville være bedre rent faktisk at sende hende til minerne. At undervise i magi til sådan et fjols er meget farligt.
  Markisenymfen var enig med en alvorlig tone:
  - Det begynder jeg også at tænke. Ja, denne pige har en særlig gave til at skabe katastrofer og give anledning til konflikter.
  Pigeskuespillerinden indvendte:
  - Jeg går ikke til nogen først! Hvad angår resten ... Med hver fiasko, ved, hvordan man kæmper tilbage, ellers vil du ikke se succes.
  Dragegrevinden løslod den frække pige, der lignede et barn, men virkelig var i stand til at sætte et helt regiment af kampvogne på flugt.
  Halen var let plettet med fløde, kondenseret mælk, chokoladepålæg og kiks. Kagen var kæmpestor, og klart lavet fra hjertet. Det er endda ærgerligt, at de brød det i stedet for at spise det. Dragegrevinden knækkede med sine fingre og poter, og springvandets krystalstrøm skyllede ind over hende og vaskede snavset væk.
  Cassandra nikkede.
  - Renlighed er nøglen til sundhed! Bestil først!
  Hobbiten baronessen gned det ene af sine små, solbrune, yndefulde ben mod det andet. I et par sekunder lyste hun op som en pære. Og alle de kulinariske udskejelser, der havde udtværet troldkvindepigen kraftigt, forsvandt. Og luksuriøse smykker skinnede med fornyet kraft. Hun blev faktisk så meget som en prinsesse, at Dominika følte ømhed.
  Hun havde også chancen for at spille en prinsessepige i et af eventyrene. Der måtte hun skille sig af med luksuriøst tøj og dyrebare sko og blive en heksetjener. Bær klude og gå i træsko. Og i sådanne puder er det meget værre end bare barfodet. Hun begyndte endda at overbevise instruktøren om, at det måske var bedre at filme uden sko overhovedet. Pigens bare fødder i klude ville trods alt have understreget fattigdom og ændringen af en prinsesses status til en de facto slave meget stærkere.
  Men instruktøren havde tydeligvis sine egne ideer. Til sidst, mens hun flygtede fra dødens tårn, slap hun endelig af med skoene og skoen, og så var hun barfodet og følte ægte lyksalighed. Nu var hendes bare fødder dog svedet, og der kom endda små vabler, som var både smertefulde og ulækre!
  Hobbit-baronessen rakte sin lille håndflade, øm og på samme tid solbrun, til hende, og rystede Dominicas hånd med barnlig styrke og kvidrende:
  - Okay, fred! Mit navn er Laska. Og tro ikke, mand, at jeg er en harmløs pige, orker, nisser, Koshcheis sporer, de har alle fået meget ud af mig !
  Dominica spurgte overrasket:
  - Hvor gammel er du, barn?
  Væsel smilede og svarede:
  - Blandt repræsentanter for det retfærdige køn er det ikke sædvanligt at spørge om alder! Så vidt jeg ser ud, er det så gammel du giver mig.
  Pigeskuespillerinden lo og bemærkede:
  - Du er ti år gammel! Ikke mere!
  Dragegrevinden brølede:
  - Ja, hun er allerede over tre hundrede. Hvilket dog ikke betyder noget. I vores verden er alle hunner unge og smukke. Bliv hos os pige, du vil være vores dronning!
  Dominica svarede med en berømt kuplet:
  Hvis den hellige hær siger,
  Smid Rus' væk, lev i paradis...
  Jeg vil sige: "Der er ikke behov for himlen,"
  Giv mig mit fædreland!
  . KAPITEL nr. 3.
  Markisen og baronessen klappede i hænderne og udbrød i kor:
  - Bravo! Har du selv fundet på det?!
  Dominica rystede negativt på sit gyldne hoved:
  - Nej. Ikke mig. En anden, jeg kan ikke huske forfatteren!
  Cassandra grimaserede:
  - Mærkeligt, du har en fremragende hukommelse!
  Pigeskuespillerinden svarede ærligt:
  - Jeg tænker for meget på mig selv end på andre. Det er bedre at lade dem vide mere om mig, end jeg gør om andre. Jeg komponerer også nogle gange, og ikke værre end Pushkin.
  Dragegrevinden blottede sine lyse, funklende tænder som diamanter i sin brede mund og sagde alvorligt:
  - Måske kan du synge noget af din egen komposition?
  Dominica sagde bedende og gned sine svedne fødder:
  - Ingen spørgsmål! Bare giv mig mindst én guldmønt. Og jeg vil fremføre en hel hitsang for dig. Og synge for ingenting? Urespektabelt! Og trivielt, urentabelt!
  Markisenymfen rynkede panden, og hendes tryllestav blinkede truende i hendes hånd, hun var fast besluttet på at straffe den uforskammede pige, der vovede at modsige dragen.
  Dragegrevinden hvæsede forsonende:
  - Giv hende en sølvmønt. Lad ham synge fra hjertet.
  Dominica smilede, hendes tænder, så perfekte, funklede som iskolde bjergtoppe i den skarpe sol ved middagstid. Og hun knirkede:
  - Penge foran!
  Væselen kastede en mønt til hende og kurrede:
  - Her, fang den!
  Pigen smed benet op og formåede at fange et sølv rundt stykke med sine bare fingre. Så overførte hun den til sin håndflade. Jeg kiggede på mønten. Det var ingenting, sølvet var helt nyt, på den ene side var der en drage med syv hoveder, og i poterne holdt den et scepter og en mace. Og på den anden side en smuk pige med meget frodigt krøllet hår. Og det er dejligt.
  Dominika kunne ikke modstå fristelsen til at prøve mønten og svarede med et smil:
  - Det er dejligt. Seje ting.
  Væselen hvislede:
  - Syng nu! Lad os se, hvad du kan gøre!
  Dragegrevinden tilføjede:
  - Og du skal synge højt, og fremføre en mere eller mindre lang ballade, siden vi har betalt!
  Pigeskuespillerinden nikkede indforstået:
  - Ja det kan jeg godt forstå! Du kan ikke synge som...
  Og så faldt foreningen ikke ind for hende. Nå, at sige en nattergal er ikke helt korrekt eller passende. Men noget andet, ikke rigtig det!
  Nymfepigen stampede med bare fod:
  - Lad os begynde!
  Dominica begyndte at synge med sin klare og blide stemme;
  Jeg var en berømt skuespillerinde
  Optagelser, bande, musik, bolde...
  Hun begyndte at danse rasende og vildt,
  Som legemliggørelsen af Satan!
  
  Mine ben er så stærke
  De kæmpede mod den rasende hopak...
  Vi er så seje piger
  Lad os flytte den luskede med det samme!
  
  Men jeg befandt mig i en verden, du ved, speciel,
  Hvor drager hersker som konger...
  Ordren der er meget ny,
  Riv i det mindste din skjorte!
  Jeg skulle blive barfodets slave
  Får en pisk på ryggen...
  Skyerne over os er blå,
  Stedet er ubehageligt på jorden!
  
  Her kommer en streng dværg hen til mig,
  Og han holder en pisk i hænderne...
  En hvidhovedet dreng løb forbi -
  Slaven er barfodet, ejeren er tydeligt nærig!
  
  Nissen ler, rører ved hans tænder med poten,
  Som en pige med en artikel, en hingst...
  Så bjørnen gnaver den med en klumpfod -
  Dette vil være enden på dværgens skaldethed!
  
  Men de solgte mig til minerne,
  Der var ingen synlige steder i haremet...
  Og de gav mig en stærk pisk i jagten,
  For pigen spiser meget!
  
  Her fører nissen mig på et reb,
  Pigens charme er helt fantastisk ...
  Slavens stemme er meget klar,
  Men i sidste ende er der kun nuller!
  
  Jeg er næsten nøgen og barfodet
  Jeg arbejder i minerne som det æsel...
  Mor, siger jeg, min kære,
  Hvor blev det dumt!
  
  Jeg var en dygtig pige
  Jeg gangede brøker i mit hoved...
  Og nu i en, overvej det, en nederdel,
  Jeg er i vild trældom!
  
  I lang, lang tid holdt jeg ud med nissen,
  Jeg fik en pisk på ryggen...
  De slog mig for forretning og ikke for forretning,
  De lovede at give mig mad senere!
  
  Men de barfodede slaver gjorde oprør,
  Koben i aktion, hamre,
  Og betragte det nu som dit element ,
  Til en nisse med skaldethed jeg er død !
  
  Nå, de onde blev dræbt,
  Vi havde frygtelige tab...
  Men tro mig, vi befriede os selv -
  Pigerne viste topklasse!
  
  Og nu har vi en stor hær,
  Drengene skal også i kamp med os...
  Vi bryder skjolde som brædder,
  De onde herskere vil være kaput!
  
  Og så vil helvedes slaveri forsvinde,
  Manden retter sine skuldre...
  Og vi vil gøre en ende på herredømmet, trætte af fjender,
  Der vil være et århundrede med lykke og fremskridt!
  
  Og så vil der være fred i hele verden,
  Mand, stor stjerne...
  Vi vil flyve i den stjerneklare luft, du ved,
  Lad folks drømme gå i opfyldelse!
  Pigen sluttede på en høj tone, med hendes stemme flimrende som sølvklokker.
  Nymfepigen klappede i hænderne. Flere nisser og trolde og et par mennesker lyttede også til Dominicas sang. Og de kastede hendes Mønter, både Sølv og Kobber.
  Pigeskuespillerinden bukkede. Og hun samlede dem op fra fliserne. Hun tog nogle af mønterne med hænderne, og nogle med sine bare tæer. Og det var et dejligt syn.
  Ja, hun har så forførende og mejslede ben. Og hvor er hun smuk og imponerende i sig selv. Nå, hvor er andre primadonnaer sammenlignet med hende? Vil de vove at optræde på scenen barfodet? Eller i en kort nederdel?
  Dragegrevinden bemærkede:
  - Dette er sangeren! Nej, hun hører til på akademiet. Og kun på akademiet, på det fakultet, som hun selv vælger.
  Dominic fnisede og sang:
  Vi piger vil være vores egne dommere,
  Og hvis du skal vælge, og valget er svært...
  Vi vælger trædragter,
  Fordi vores folk kun har ære!
  Væselen tweetede:
  - Du har en stemme... Bare en engel på højt niveau!
  Dominica smilede og smed en af mønterne højere med sin bare fod, og bøjede sig så ned og fangede den med tungen. Og så begyndte han at skrige. Fra kontakt med spyt blev det orange metal øjeblikkeligt opvarmet og brændte skønhedens mund.
  Pigen begyndte at spytte og stønne. Og hendes lyst til at synge forsvandt pludselig.
  Nymfepigen rystede sin ring, og varmen i Dominicas mund gik straks væk. Pigen kurrede:
  - Wow! Nu forstår jeg, hvordan det er at være en ildpustende drage!
  Weasel bemærkede med et smil:
  - Bedre sent end aldrig,
  Pigen har nogle gode år forude!
  Dragegrevinden bemærkede:
  "Vi har en anden struktur i mund og svælg end mennesker, og flammen brænder slet ikke. Så du skal ikke bekymre dig om os.
  Publikum, der var samlet omkring, larmede stadig og krævede og klappede i hænderne:
  - Gør noget andet, du er velkommen!
  Dominica tweetede:
  - Hvis du skribler mønter, så gør jeg det!
  Som svar, støj og forsikringer:
  - Ja selvfølgelig! Velkommen.
  Og under pigens bare, muskuløse, solbrune og yndefulde ben, som hun fingrede med uforlignelig ynde, fløj guld-, sølv-, orange-, bronze- og platinmønter.
  Dominika blev munter af dette, følte entusiasme og begyndte at synge med ildhu;
  Storme og orkaner er ingen hindring for vores par,
  Fædrelandets døtre, der blomstrer som rosenbuske.
  Den, der ikke har kendt krig, har ikke spist hirsegrød,
  Gud Frelseren Jesus leder os i kamp!
  
  Vi er vant til at kæmpe selv i et stormfuldt hav,
  Hver person er som en chip over bord.
  Jeg tror, vi vil rive hordens monstre i stykker i kamp,
  Vores ære kan ikke slås ud med en forhammer og en hammer!
  
  Sværdet blev opvarmet i smedjen, i det meget varme inferno,
  Slibede klinger er en meget hård bælge!
  Vær en frygtløs soldat; med et stærkt, tempereret hjerte,
  Hvis der er død, så stå stille, løb ikke!
  
  Ja , krig er selvfølgelig ikke en fest med sød honning,
  Der er trods alt tårer på den, og blodet flyder tykt.
  Ulven hyler langvarigt og bjørnen med et voldsomt brøl,
  Og lad slaget til gengæld være i øjet, ikke øjenbrynet!
  
  Der er et spyd, der kan gennembore ringbrynje,
  Der er skjolde, der ikke kan gennemtrænges af en bunke!
  Men vær ikke en kujon, lad ikke djævle lave ansigter ,
  For ikke at blive som spillet i nettene!
  
  Tro mig, en strålende løsning vil komme,
  For alle er der en belønning, der ikke kan findes højere!
  For en kriminel tanke, tror jeg, vil hævn komme,
  Der er ingen anden tapperhed end den svære vej!
  Så Dominica sang, og den brogede skare klappede hende med stor entusiasme. Selvom de alle er kvinder, er der ingen mænd i denne verden. Eller næsten uden det stærkere køn.
  Hvorefter dragegrevinden rystede med halen og bemærkede:
  - Nå, jeg er nødt til at gå! Jeg går af vejen!
  Nymfen samlede mønten op med sin bare fod og foreslog:
  - Lad os tjekke. Jeg kaster, og du siger - hoveder eller haler ! Gæt hvad, mønten er din, nej, du giver mig en mønt tilbage!
  Dragegrevinden brølede af grin og svarede:
  - Jeg kender dine tricks! Så det er bedre ikke at spilde din tid eller dit hoved!
  Dominika smilede og bemærkede:
  - Hovedet er ikke ører, du kan rive det af hatten, du kan ikke sy det på igen!
  Væselen kvidrede og sang:
  -Ørerne på toppen af hovedet er ører!
  Ører på toppen af hovedet - en patient på et sindssygehospital !
  Dragegrevinden fløj op i luften. Og hun kommenterede ikke, hvad nymfepigen sang. Og dette, skal det bemærkes, er ekstremt fedt.
  Dominica begyndte hastigt at samle mønter med hænder og bare fødder. Og hun gjorde det i et hurtigt tempo.
  Weasel bemærkede og kløede sig i håret med en tryllestav:
  - Penge er selvfølgelig vigtige. Men endnu vigtigere er besværgelser, artefakter, talismaner, medaljoner, amuletter osv. Ellers vil du ikke være i stand til at leve et luksuriøst og luksuriøst liv !
  Dominica var enig:
  - Penge kan ikke købe sundhed, tro mig,
  Penge kan ikke købe kærlighed og ære...
  Så lad være med at skændes som et dyr
  Vid, at du ikke vil sælge dit hjemland med fortjeneste!
  Og pigen slår med sin bare sål en lilla mønt. Og så blev hendes bare ben pludselig, i et øjeblik, til en andefod.
  Dominique skreg af frygt:
  - Hvad fanden er det!
  Nymfemarkisen svarede med et smil:
  - Dette er et specielt magisk metal, kun det virker, når det kommer i kontakt med huden på en, der har olympiske guder i deres familie!
  Og Laska udbrød glædeligt:
  - Wow! Du har den slags blod i dig. Så vi tog ikke fejl.
  Dominica mumlede:
  - Men det er grimt! Hvis du kan, fjern din pote. Og giv mig et normalt ben igen.
  Nymfen rystede på hovedet:
  - Nej! Du bør allerede gøre dette selv.
  Den fangede pige knirkede:
  - Hvordan er det muligt?
  Weasel foreslog:
  - Forestil dig i dit sind, hvordan du gerne vil have dit ben til at se ud, klik på tommelfingeren og pegefingeren på din højre hånd, og det skal lykkes!
  Dominic tog det og introducerede det. Så kom klikket.
  Og i stedet for en kragefod dukkede en fod op i en filtstøvle og med en ski. Og endnu mere ubehageligt blev det, når skien klaprede på brostenene.
  Nymfen grinte og sang:
  - Gratis lærere,
  Spildte tid med dig...
  Jeg led for ingenting med pigen,
  Den dygtigste tryllekunstner!
  Dominica blev fornærmet:
  - Jeg er ikke en troldkvinde. Og jeg er stadig ved at lære. Men vejen til viden er aldrig for let ... Ja , til filmene!
  Væsel nikkede indforstået:
  - Ja, i biografen, måske endnu mere. Og dette er selvfølgelig vores store problem.
  Publikum begyndte igen at samle sig: det var et sjovt syn. Mere præcist er der alle slags piger her. Og tak for det. Pigeskuespillerinden prøvede at tænke igen og forvandle sin fod. Men denne gang dukkede noget op på skinner og med en radar, omend småt.
  Dominica sang uden at miste sin optimisme:
  Jeg beder dig om ikke at blive overrasket
  Hvis der sker magi...
  Hvis det sker, hvis det sker,
  Hvis der sker magi!
  Nymfen smilede tilbage og bemærkede:
  - Ja, for at gå med din stemme, bør du også have evnen til at bruge magi!
  Så løb en hobbitpige hen til dem og foreslog, mens hun drejede sin tryllestav:
  - Lad os gøre det bedre! Og ved, jeg har et halvt tusind års praksis!
  Weasel protesterede:
  - Nej! Lad hende gøre det selv!
  Dominica tweetede:
  Jeg har mistet forstanden, jeg har mistet forstanden,
  Jeg gør det selv, jeg gør det selv!
  Og pigen hviskede igen noget bifaldende. Og så genvandt hendes ben, i form af en tank med radar, endelig sin yndefulde, tidligere form. Og det viste sig at være, som om det var lavet på bestilling.
  Dominica rejste sig og bevægede fingrene. Hendes humør blev muntert, og hun sang:
  Vi piger er de stærkeste i verden,
  Og tro mig, du finder ikke køligere skønheder...
  Vi vil virkelig suge vores fjender i toilettet ,
  Og han vil for altid se tyve år gammel ud!
  Hvorefter skønheden vil hun grine og grine og vise sine store og skinnende tænder.
  Dominika begyndte at danse, hendes bare ben løftet højt i vejret. Og hun sang:
  Jeg er en meget sej troldkvinde
  Hvis jeg stamper med foden, kommer der et sammenbrud...
  Jeg elskede at hoppe barfodet
  Betragt det som et rigtigt ideal!
  Dette er hendes sang - bare fantastisk og cool!
  Selvom det på den anden side er ekstremt enkelt og ukompliceret. Ja, pigen er sådan, at du ikke keder dig.
  Hobbitpigen bemærkede:
  - Lærer meget hurtigt!
  Og hun rystede sine ben, som var dekoreret ved anklerne med armbånd besat med ædelsten, og på hver finger med en ring.
  Hun ligner et barn, men at dømme efter antallet af sten, især på hendes underekstremiteter, er hun en højtstående troldkvinde.
  Weasel nikkede til pigen:
  - Jeg så dig et sted. Er du tilfældigvis prinsesse Alsou ?
  Den kvindelige hobbitt nikkede:
  - Ja , sådan er det! Men du ved, Marquis, med denne pige fra planeten Jorden, vil du ikke have nogen problemer!
  Weasel var enig:
  - Højre! Men det er umuligt andet. Ak, dette er sådan en verden, at den ikke kan klare sig uden problemer og eventyr.
  Dominic skyndte sig at tilføje:
  -Livet uden eventyr og bedrifter er for kedeligt. Det er som suppe uden peber!
  Prinsesse Alsou var enig:
  - Ja det er rigtigt! Det er det, skurke er til for. En af dem udløste en pest, der dræber det stærke køn.
  Dominica sang med et suk:
  Du kan ikke leve uden kvinder, det er sandt,
  Men uden mænd er der heller ingen glæde...
  Det viste sig sådan, det var meget slemt,
  Hvis der ikke er en stærk ejer!
  Weasel var enig:
  - Måske! Men her er det, som de siger, et tveægget sværd. På den ene side er der ikke noget stærkere køn, men på den anden side...
  Den kvindelige hobbitt protesterede hurtigt:
  - Nej! Dårlig fra alle sider. Så der er ingen grund til at snakke sludder. Hanner er også nødvendige.
  Dominica svarede:
  - Hanner i dyr. For intelligente individer er noget anderledes.
  Væsel lo og svarede:
  - Ja, selvfølgelig for mænd. Og jeg kunne ikke finde noget at sige.
  Adskillige duer med orange fjer og forgyldt næb fløj forbi dem. Fuglene var meget interessante. Simpelthen dejlig på den ene side. Men på den anden side var der også lidt smagsmangel i dem.
  Dominica erstattede:
  - Hvorfor forgylde duernes næb?
  Weasel forklarede:
  - Ingen forgyldte! Dette skyldes, at de hakkede jordbær med topas.
  Pigeskuespillerinden mumlede:
  - Hvad? Med topas?
  Hobbitpigen nikkede:
  - Ja, der er sådan nogle jordbær! Hvad, vidste du ikke?
  Weasel bemærkede:
  - Hvordan skulle hun vide det? Hun er i vores verden for ganske nylig.
  De tre repræsentanter for det retfærdige køn satte farten op. Og deres bare, lyserøde hæle blinkede.
  Huse dukkede op omkring , høje, der lignede lyserøde, lilla, smaragdbor, der gik op. Og det så ekstremt futuristisk ud. Der var endda nogle fly på himlen. Mere præcist, en vogn lavet af guld og besat med diamanter, trukket af seks vingede, snehvide heste, skyndte sig forbi.
  Alle tre piger bukkede let. Men tilsyneladende havde den ædle person ikke tid til skønheder, og triumviratet fulgte videre.
  Der var en hippodrome forude, det lignede et kæmpe stadion. Det var helt klart stedet for hestevæddeløb.
  Markisenymfen foreslog:
  - Vi skal tjekke, om vores elev har clairvoyance-gaven. Derfor vil vi deltage i løbene.
  Rundt om hippodromen var der et højt nethegn lavet af sølv og orange metal, besat med perler og nogle blå og lilla sten, samt glas der mindede om tjekkisk glas . Og det så meget smukt ud.
  Og ved indgangen var der to fontæner på siderne, som kastede mangefarvede stråler ud fra forgyldte smukke par: - en nisse, der krammede en nissedreng.
  Ja, alt så meget smukt ud. Og ved indgangen er der en vagt af piger. Også meget smuk og i let, sølvpanser.
  Alt ser så vidunderligt ud. Der er så mange repræsentanter for det retfærdige køn rundt omkring.
  Dominika huskede filmen om Gulag-øgruppen og kvindelejren. Alle kvinderne der var, som efter eget valg, unge, smukke og bar klæder, der efterlod deres pragtfulde ben fuldstændigt blottede. Nå, da sommeren i Sibirien er varm og endda, måske, varm, var pigerne barfodede. Hvilket gjorde filmen meget populær blandt mænd. Og Dominica spillede et oprørsk Komsomol-medlem, der organiserede et helt oprør af piger. Og skønhederne greb endda våben og tog et helt NKVD-regiment i kamp og var i stand til at vinde det.
  Filmen blev selvfølgelig cool. Og de barfodede, glamourøse, smukke krigere så simpelthen super ud.
  Dominika skulle i øvrigt oprindeligt spille rollen som Fanderas kusine, der organiserede et fangeoptøj, men sådan en film kunne have været forbudt. Og hun blev simpelthen gjort til en fremragende studerende og et Komsomol-medlem.
  Dominica bukkede for pigen fra vagten. Pludselig sprang en drage lige fra under jorden, som en donkraft ud af en snusdåse. Lille , lidt større end en albatros, med tre hoveder.
  Han eller hun fløj op til pigerne, og en stemme ringede:
  - Giv mig min bror tilbage!
  Nymfemarkisen svarede med et suk:
  - Det er umuligt, Belka.
  Som svar begyndte dragepigen, hvis skæl glitrede i de tre sole med alle regnbuens farver, og hvis vinger var så smukke, at de rislede i øjnene, at brøle.
  - Jeg vil have en bror! Jeg vil have en bror! Hvor er han!
  Hobbittigen kurrede:
  - Ja, vi har selv travlt med at tænke på, hvordan vi skal returnere vores mænd til os. Og der er ingen grund til at være lunefuld.
  Dragepigen, hvad kan du tage fra en unge, faldt til ro og kvidrede og hoppede op til Dominica:
  - Jeg ved, du kan! Du er den udvalgte!
  Hitpigen grinede og sang som svar:
  - Alt umuligt, tro mig, er muligt,
  Men det er meget svært at nærme sig dette problem...
  Men hvis du anstrenger din hjerne, mens du spiller,
  Jeg kan blive en smuk Jedi pige !
  Dragepigen muntrede op og kvidrede som svar:
  Dit sind er ikke på størrelse med en finger,
  Genialt, du ved, på jorden...
  Og en smuk dreng venter på mig,
  På en snoet hest!
  Dominika følte sig sjov og fnisede:
  - En drage på en hest? Sådan ser det ud!
  Markisen bemærkede:
  - Hvad, du kender ikke begrebet allegori !?
  Pigeskuespillerinden lo og bemærkede:
  Vi kan dø overalt
  Selv i solnedgangen af rav...
  Generelt lever vi frit,
  Ja, gratis!
  I overført betydning!
  Dragepigen slap lys fra sin mund, den lignede en lighter og knirkede:
  - Det er en dejlig sang. Jeg ønsker dog , at den smukke gæst fra en ukendt jord optræder med noget andet interessant.
  Dominica trak på skuldrene og bemærkede:
  - Jeg ved, at min stemme slår mønter ned ikke værre end nunchucks , der slår kornblokke ud. Jeg er dog nødt til at anstrenge min stemme igen! Og til hvad? Hvor skal man bruge penge her?
  Markisen protesterede:
  - For det første vil du satse dine penge på en af hestene på hippodromen og forsøge at øge din kapital. Og for det andet er denne pige ikke bare en lille kvindelig drage, men også en prinsesse. Hun vil give dig sin ring, som indeholder kolossal magisk kraft. Og for dette , tro mig, er det værd at prøve og synge ordentligt!
  Dominica nikkede med sit lyse hoved på sin stærke hals og bemærkede:
  - I dette tilfælde kan jeg se, at der er noget at prøve! Desuden, hvordan kan du nægte et barn!
  Dragepigen kvidrede:
  - Jeg er slet ikke et barn. Jeg er en prinsesse, og jeg kan gøre det her! Jeg flyver til din planet. Og jeg vil brænde din kapital.
  Dominica fnyste truende:
  - Og vi har luftforsvar til folk som dig! Hvad siger du til dette, vilde?
  Dragepigen mumlede:
  - Du bliver sendt til stenbruddene. Du vil arbejde nøgen og i lænker under piskeslagene fra orc-tilsynsmændene.
  Hobbitpigen nikkede:
  - Ja, det kan hun! Desuden er du et menneske. Og vores folk... De anses for at være på et lavere niveau af mange grunde.
  Væselen knirkede:
  - Så du må hellere synge! Offentligheden er allerede samlet her, og vi vil også tjene penge.
  Faktisk opstod der en støj i mængden af forskellige repræsentanter for det retfærdige køn, og der blev hørt klap og udråb:
  - Syng, lille blomst, skamm dig ikke!
  Nå, mand, lad os spille musik!
  Vi vil lytte til paradisfuglens trille!
  Dominica sukkede tungt og begyndte at synge;
  Kysten på Elfa er rummelig , stejl,
  Bølgerne plasker med en glaseret glans...
  Elfia blev mit fædreland,
  Nattergalens trille synger for os en vidunderlig sang!
  
  I en bred båd sejler min kære og jeg,
  Zlata Val svigtede sine fletninger.
  Hvor er det godt for mig og min elskede at være sammen,
  Det er ærgerligt ikke at fange en krokodille med en fiskestang.
  
  Nej, ikke vand, raslende agterud,
  Det er naturen, der giver os champagne.
  Dette land er som en kær mor for mig,
  Jordens generøsitet i kongelig dragt!
  
  Dråber som perler under månestrålen
  Sprøjter som en bisværm med en sølvvinge...
  Jomfruen, du er som en engel med en drøm for mig,
  Med uskyldens ansigt - den mest rene Madonna!
  
  Duften er honning, og håret er silke,
  Læberne delte sig som satin.
  Jeg tror, det længe ventede øjeblik er kommet,
  Eventyr bliver virkelige!
  
  Vores læber rørte ved i ekstase,
  Sødmen er sådan, at der ikke er flere ord .
  Tro mig, du er en overjordisk skønhed,
  Partiet vil afgøre, kast mønten højere!
  
  Her er kyssene det ene efter det andet,
  Suk og latter af vores stormfulde glæde.
  Sjælens hellighed vil blive bevaret af keruben,
  Den udvalgte vil kaste listen over synder i urnen.
  
  Nej, ved, der er smukkere end dig på jorden,
  Lidenskaben brænder som en lys ild i mit hjerte!
  Vi vil bo i det bedste land,
  Lad os åbne vinduerne og døren ud i rummet!
  Sådan sang skønheden en storslået sang. Og piger af alle striber klappede i hænderne for hende. Og samtidig kastede de mønter, inklusive guld. Og det er fantastisk .
  Hobbitpigen rystede sin tryllestav, og pengene begyndte at danne en separat bunke af sig selv. Og en hel søjle af flerfarvede mønter voksede.
  Dragepigen klappede også i hænderne og udløste derefter lyse flammer fra sine tre hoveder. Hvorefter hun lunefuldt sagde:
  - Det her er selvfølgelig godt, men ikke nok! Du skal også synge for mig!
  Dominica rynkede panden og spurgte:
  - Er det ikke for meget?
  Markisen tyssede hende:
  - Vil du have sådan en værdifuld ring for kun én sang? Nå, du er fræk ! Hav en samvittighed, for artefakten er værdifuld.
  Hobbitpigen kvidrede:
  - Hver vare har sin egen pris. Og normalt, for en værdifuld artefakt, skal du opfylde tre ønsker eller levere tre tjenester. Dette er reglerne. Og du forstår selv hvorfor!
  Publikum af diverse piger klappede i hænderne og stampede deres bare fødder, og meget sjældent med sko:
  Kom nu, syng noget mere!
  Vi vil have sange!
  Det bliver meget fedt !
  Udfør romantikken!
  Vi betaler dig godt!
  Væsel nikkede til Dominika:
  - Nå, bræk ikke sammen! Kom så, syng!
  Og den smukke skønhed rystede hendes lyse, lyse manke. Hun stampede sine bare, muskuløse ben og sang, med stor følelse og udtryk;
  Vores sandhed, vores sandhed
  Består af at bære tro!
  Og ikke i morgen og ikke i morgen,
  Og red Fædrelandet i dag!
  
  Vi respekterer vores alf ,
  Hun er jo hele verden, kend verden!
  Vores skarlagenrøde banner af moderlandet,
  Og der er ingen lysere rød!
  
  Pioneren hilser ikke busten,
  Hans tegn er fædrelandets flag!
  Vi kæmpede dygtigt mod modstanderen ,
  Glorificerende præstationer i vers!
  
  Vid, at der kun er én tro på planeten,
  Tro på kære , hellige elfinisme!
  Så glade børn griner,
  orcismen kan brydes ned i afgrunden !
  
  Hver ridder var kun et barn,
  På græs og vandløb barfodet...
  Men nu har han et spil i hænderne,
  Gør metal fladt med en hammer!
  
  Nogen sliber et maskingevær med maskiner,
  Nå, nogen skyder fra skulderen!
  Det skarlagenrøde banner flyver som et rødt flag,
  Vi slår onde fjender uden at spøge!
  
  Vore forfædre tog modigt Orklin ,
  Nå, hvad med os? Vi er på vej til Mars!
  Vi er mennesker, ikke makaker på en gren,
  Modstanderens knytnæve rammer ham lige i øjet!
  
  Men vi ved også, hvordan man har det sjovt,
  Slå på tromme, spil på trompeter!
  Meget søde børneansigter,
  Og vurderinger på fire og fem!
  
  Den sværeste kampeksamen -
  Ikke at gå igennem dette er som at dø!
  Men i døden har vi et banner med en fakkel,
  Elverkobbersmedjen kan ikke falde!
  Pigen sang så smukt og dygtigt og dansede på samme tid, og hendes ben var så forførende. Det er bare ærgerligt, at der ikke var nogen mænd til at værdsætte hendes skønhed. Og pigen har det på et kolossalt niveau, og krigeren viser sit kolossale pres og stemning.
  Og flere hundrede piger er allerede samlet, og de larmer. De smider penge, og de har meget stærke lugte af unge, friske kvindekroppe og dyre parfumer og parfumer. Der er meget, der får hovedet til at snurre her.
  Nogle af mønterne var keramiske, og der var endda et par træmønter , hvilket var fantastisk. Men de sædvanlige papirpenge for planeten Jorden er på en eller anden måde ikke synlige. Og det er på en eller anden måde usædvanligt for Dominica. Nogle gange flyder tanker gennem dit sind om, hvor vilde de er her. Hvad med elektroniske kort til betalinger? Nå, det er helt fantastisk for dette udviklingsniveau.
  Så nogen smed en halvspist kage med fløde under de bare fødder på en pigesangerinde.
  Hobbitpigen slog kagen med et lyn fra sin tryllestav. Og det faldt med det samme.
  Den lille skønhed bemærkede:
  - Gør det ikke igen! Kun penge!
  Væselen sang:
  - Lave penge! Lave penge!
  At glemme alt om kedsomhed, dovenskab...
  Lave penge! Lave penge!
  Hvis det er nødvendigt, i hvert fald hele dagen!
  Dragepigen rystede med vingerne og kvidrede:
  - Nå, det er den anden gudstjeneste! Men for at få en artefaktring skal du også bruge en tredje!
  Dominica pustede sine kinder ud og sagde i en selvsikker tone:
  - Hvis du vil, synger jeg gerne for dig igen! For at være ærlig elsker jeg at synge.
  Publikum på omkring tusind kvinder, repræsentanter for det smukke køn, brølede og stampede næsten helt med deres bare, yndefulde, pigelige fødder:
  - Syng igen! Syng igen!
  Bravo, ekstranummer! Bravo, ekstranummer!
  Dragepigen protesterede og hævede stemmen:
  - Nej! Giv sådan en ring væk kun til sange! Her skal hun gøre noget mere værdifuldt og samtidig svært.
  Der var en anspændt pause. Mere end tusind piger af forskellige racer frøs i forventning.
  Pludselig dukkede en dreng op. Den eneste repræsentant for det stærkere køn blandt dem. Han var af den menneskelige race, kun iført shorts, muskuløs og med et slavemærke på skulderen, så han omkring tolv år gammel ud og var tydeligvis blevet slået mere end én gang. Han løb op, med hans støvede, barnlige hæle blinkende mod dragepigen, faldt på knæ og klynkede:
  - Lad dem befri mig! Giv mig min stilling tilbage!
  Dragepigen nikkede og bekræftede:
  - Det er det! Drengen vil være fri, hvis du kan gøre ham til en nisse!
  Dominica spredte sine hænder:
  - Men det er umuligt!
  Markisenymfen foreslog:
  - Dette slavebarn var for nylig kronprins af et kæmpe imperium, ved navn Oenomaus. Og nu blev han en dreng af den menneskelige race og en slave for at undgå djævelens pest. Gør ham til en elverprins igen, og så kan vi måske få fat i hele virvarets tråd!
  . KAPITEL nr. 4.
  Hobbitprinsessen bekræftede:
  - Dette er din chance, Dominic. Og også vores. Hannerne forsvandt næsten alle. Og denne, selvom han ikke var forstenet, mistede sin titel og stilling, og endda sin krop, og blev en menneskelig slave.
  Drengen nikkede med sit lette, beskårede hoved:
  - De slår mig hver dag, så jeg ikke bliver til sten! Af en eller anden grund er det slaverne, der bliver pisket, der er mest modstandsdygtige over for epidemien!
  Dominica spredte sine hænder og svarede:
  - Ja, jeg aner ikke, hvordan jeg skal affortrylle ham! Og at prinsen også var et barn?
  Slavinden rystede på hovedet.
  - Nej, jeg var ret voksen! Men da den begyndte at blive til sten, brugte væselymfen speciel magi. Jeg blev en ung slave og blev pisket. Dette gav mig flere måneder, omend smertefuldt, men liv. Men før eller siden vil dette ende. Desuden skal de slå mig hårdt, og hver dag skal jeg, eller bære tunge sten, eller dreje et hjul!
  Nymfepigen nikkede:
  - Ja! Dette er den eneste måde at forsinke effekten af stenpesten på. Der er stadig slavedrenge af den menneskelige race i minerne, som endnu ikke er forstenede og arbejder. Men disse er de eneste repræsentanter for det stærkere køn, der er tilbage. Og så bliver nogle af dem også til sten og smuldrer så til støv.
  Dominica fløjtede:
  - Det er forfærdeligt! Universel katastrofe! Og for at leve og blive en slave!
  Drengen, iført de sorte korte shorts, der udgjorde alt hans tøj, og trådet, med magre muskler under huden, der virkede tynde på grund af manglen på fedt, sang:
  - Ja, jeg er en prins, og kun en slave, men hvad,
  Lad de adelige kalde mig det...
  Hvor langt, langt væk de er fra mig,
  En dreng med en brækket benkæde!
  Dragepigen kvidrede med et blink:
  - Så gør ham til en elverprins igen, og så kan du få denne værdifulde ring af dragemagi!
  Dominica spredte sine hænder:
  - Jamen, for fanden, jeg har ikke en grundlæggende forståelse for magi, og det kræver du! Hvilket du måske ikke selv gør!
  Nymfemarkisen bemærkede med et suk:
  - Måske kan vi heller ikke det her ... Hvad siger du?
  Dragepigen sagde:
  "Hun har været på benene i lang tid." Og drageakademiet lukker snart. Så lad ham først bestå de berusende eksamener, og prøv derefter at fortrylle drengeprinsen.
  Dominica nikkede indforstået.
  - Jamen, sådan kan man i princippet...
  Nymfemarkisen tog sin talisman op, der hang om halsen. Og hun gned den med sine håndflader og begyndte at mumle noget, som en trylleformular. Dragepigen kvidrede og viste sine tænder:
  - Dette er en alvorlig test for hende ... Kan hun bevæge sig uden større skader, hvis hun bruger en ultra-trolldom!
  Dominica ønskede at få afklaring på, hvad ultra-fortryllelsen betyder, men nymfe-markisen stampede sin bare fod, dekoreret med ringe, og pigen blev fanget i en hvirvelvind. Det var som om en kæmpe tog hende i sin hånd og bar hende.
  Pigeskuespillerinden mumlede:
  - Hvilket spring!
  Og så befandt de sig sammen med nymfemarkisen ved indgangen til paladset. Det mindede om Eremitagen i Sankt Petersborg, kun det var højere, tredive etager med højt til loftet. Og også mere frodig og smuk end den berømte vinter.
  Dominica spredte sine ben, støttede siderne med næverne og udbrød:
  - Wow !
  Nymfen bekræftede med et smil:
  - Ja, det er en smuk bygning af Drageakademiet.
  Foran indgangen funklede et springvand i form af en syvhovedet drage af guld og noget lys orange metal, der ikke er kendt på jorden. Og fra hver mund strømmede en strøm af vand ind i himlen, funklende som diamanter i strålerne fra flere udsmykkede armaturer.
  Dominica bemærkede:
  - Det er vidunderligt, hvor højt jetflyene flyver!
  Markisenymfen svarede lakonisk:
  - Teknomagisk!
  Hvert dragehoved havde øjne lavet af ædelsten og i forskellige farver. Det så ekstremt sundt , rigt og smagfuldt ud.
  Der er også pæne gyder med storslåede blomster, der er kendetegnet ved en række forskellige former og typer af knopper. Pigernes bare fødder gik langs stiernes glatte, lystmønstrede fliser med ubeskrivelig elegance og ynde. De var i forskellige aldre, men alle var smukke, mange bar dyrebare smykker.
  Her var mest alfer, men der var også menneskepiger, huntrolde og hobbitter. De sidste piger kan ikke skelnes fra menneskelige. Som i øvrigt er nymfer og dryader. Er det fordi de bærer ringe på de bare tæer på deres små og yndefulde fødder?
  Men menneskelige piger kan også gøre dette.
  Dominika, en ret høj studerende, så for stor og moden ud i forhold til de kvindelige studerende. Og det gjorde hende meget forlegen.
  Pigen spurgte nymfen:
  - Jeg ligner en museumsudstilling her!
  Markisen spurgte med et smil:
  -Har du set filmen om Harry Potter?
  Dominic fnisede og svarede:
  - Ja, selvfølgelig, jeg så det. Og de forsøgte endda at lave en genindspilning af denne film. Nå, hvad så?
  Nymfen bemærkede:
  - Der var drenge og piger der. Og her, som du ser, er der ingen drenge, og det forstyrrer harmonien!
  Dominica bemærkede:
  - Harry Potter var også et barn, og det var nemmere for ham. Men at være voksen blandt børn. Det er værre end at blive et andet år!
  Markisen ville sige noget, da en barfodet pige, men med en diamantbroche i håret, løb hen til dem. Hun smilede meget sødt og kurrede:
  - Er du den udvalgte?
  Dominica smilede og svarede:
  -Ja!
  Pigen grinede og bemærkede:
  - Men du ved nok ikke, hvordan du gør meget! Kan du for eksempel lave en usynlighedsdrik?
  Pigeskuespillerinden svarede med et suk:
  - Desværre ikke. Hvordan virker det?
  Pigen med en diamantbroche og lilla og orange-plettet hår nikkede med hovedet. Og hun tog en flaske op af kjolelommen. Jeg vendte stikket. Hun tog en tår og... forsvandt.
  Dominica blinkede forvirret med sine safirøjne. Og så mærkede jeg et let klem på min næse. Så trak de hendes hår. Dominicas skarpe syn så den usynlige piges bare fødder træde på flerfarvede fliser og rejse små pletter af støv og fnug fra træer og blomster. Pigen rykkede meget behændigt og tog med sin bare fod fat i øret på den unge frække pige.
  Hun skreg. Og Dominica kunne se hende. Pigen blev gennemsigtig, som et spøgelse eller et hologram. Og han skreg med en bange stemme:
  - Gøre ondt! Lad mig gå, tante!
  Markisenymfen udbrød:
  - Klogt, ja! Jeg troede allerede, at du ikke kunne gøre noget!
  Dominica sang som svar:
  Hvis du bliver syg, kommer jeg
  Jeg vil sprede smerten med mine hænder...
  Jeg kan alt, jeg kan alt,
  Mit hjerte er ikke en sten!
  Pigerne , der henvendte sig til dem, lo. På trods af dekorationerne var det tydeligt, at deres kjoler var ret stramme og af en ensartet, omend luksuriøs stil. Selvom der i andre henseender var en følelse af forskellighed. Nogle piger havde øreringe i ørerne, mens andre ikke havde. Og nogle, især hobbitpiger, trådte guldringe med sten ind i næsen.
  Det gjorde de især for at adskille sig fra menneskebørn, som var for ens. Dryads elskede også ringe i deres næser og ører. Et smukt kongerige af piger, fra syv til teenagere. Men blandt alfer er voksenalderen og ungdommen praktisk talt ikke anderledes i udseende, ligesom blandt hobbitter, trolde, nymfer og dryader. Men Dominica ligner en voksen og en meget smuk pige med det udtryksfulde ansigt som en rigtig prinsesse. Måske for solbrændt.
  Ja, de lysnede endda hendes hud, da hun spillede en af middelalderens adelige damer. Dengang blev et solbrændt ansigt betragtet som et tegn på lav fødsel.
  Forresten blev ikke kun huden i hendes ansigt lysnet, men også på hendes ben. Der var en episode, hvor hun blev ført barfodet og i klude hen til stilladset.
  Der var endda en sang:
  Tiden for forløsning er næsten her
  Dronningen føres barfodet til stilladset!
  I stedet for smykker har hun klude på,
  Svanens hals er et offer for bødderne!
  Ja, det så ekstremt sjovt ud og endda, på sin egen måde, på en eller anden måde uhyggeligt . Efter lynet måtte hun optræde i rollen som dronning Semiramis. Og i disse filmoptagelser blev hun praktisk talt ikke filmet barfodet. Ja, det var en interessant rolle. Men tilsyneladende kunne instruktøren ikke lide hende. For smuk og honningblond. Og til rollen som Semiramis foretrak de en ældre kvinde med sort hår. Og Dominica måtte blive slave. Og hun blev endda mærket med et varmt strygejern. Og de famlede mig, ganske groft, af mænd.
  Ja, og der var en scene på stativet. Selvfølgelig var pisken lavet af skum, og når de pisker dig med den gør det ikke ondt. Men alligevel, når du hænger og bliver pisket , er det ubehageligt.
  Pigestuderende stimlede sammen. Så dukkede dryad-læreren op. Hun var iført en skarlagenrød kjole og en anden stil.
  Hun gik hen til Dominica og kurrede:
  -Er du ny?
  Barneskuespillerinden trak på skuldrene:
  - Det ville jeg ikke sige!
  Læreren rystede på hovedet. I hendes næse var en ring lavet af orange metal og med en stribet sten. Hun ligner også en teenagepige og er barfodet. Desuden er der en ring på hver bare tå. Og dette er allerede et ret højt niveau af trolddom.
  Nymfemarkisen bemærkede:
  - Hun er en dygtig elev, og hun har talent!
  Dryad-læreren kastede en lille sten på den farvede flise og beordrede:
  - Lav en ny, så den flyver ind i din håndflade!
  Dominica udbrød:
  - Telekinese, eller hvad?
  Som svar grinede pigerne. Læreren råbte:
  - Spred! Hvorfor er de stimlet sammen!
  Der var et utilfreds grynt og larm. Men pigerne skændtes ikke, men begyndte langsomt at sprede sig. Men ser samtidig mod den nye pige.
  Læreren mumlede:
  - Nå, kom nu, beordre stenen til at flyve ind i din håndflade!
  Dominika, der følte sig som et fuldstændig fjols , udbrød:
  - Flyv ind i min håndflade!
  Stenen rørte sig ikke. Så skreg pigen af raseri:
  - Flyv til mig, hurtigt!
  Og så faldt en sten og som en meteorit slog pigen i panden. Slaget var godt, en anstændig klump hævede straks, og Dominika selv faldt bevidstløs.
  Flere piger, der ikke havde tid til at gå, og de andre, der vendte sig om, brød ud i grin med det samme. Og denne latter mindede om ringen af hundredvis af sølvklokker.
  Nymfemarkisen spredte sine arme og bemærkede:
  - Der er evner, og hvilke andre! Med enkle ord, løft en sten uden besværgelser. Ikke engang enhver nybegynder nymfe eller dryad kan gøre dette.
  Læreren var enig:
  - Ja, hun er dygtig! Men også farligt. Denne er ganske i stand til ikke kun at returnere mændene til os, men også dræbe hunnerne. Dette er vild magt!
  Markisen bemærkede:
  - Denne pige er en diamant, der trænger til polering!
  Dominika rejste sig og sprang op. Hendes hoved revnede, og der var en hævelse på hendes pande.
  Pigen råbte:
  - Og hvem skal jeg dræbe nu?
  Læreren svarede rasende:
  - Mig selv! Du kan sagtens blæse din hjerne ud. Det er en god ting, jeg ikke sagde til dig at sprænge klippen i luften!
  Dominica lo og svarede:
  - Ja, i dette tilfælde ville der være et rigtigt Hiroshima!
  Dryad-mentoren spurgte overrasket:
  -Hvad er Hiroshima?
  Pigeskuespillerinden trak på skuldrene, som ikke var svage, og svarede selvsikkert:
  - Dette er byen, hvorpå en atombombe blev kastet, som et resultat af hvilken halvtreds tusinde mennesker døde og hundrede tusinde blev såret!
  Læreren fløjtede:
  - Wow! Wow bombe!
  En af pigeeleverne knirkede:
  - Denne tante oversvømmes!
  Og en anden tilføjede:
  - Forvandler violer til dine ører!
  Nymfemarkisen indvendte:
  - Jeg har været på Jorden mere end én gang og klatret på deres internet mange gange, og jeg kender Hiroshima - det er sandt. Og det er forfærdeligt, og endnu flere mennesker døde der og døde af stråling.
  En af pigerne knirkede:
  - Hvad er stråling?
  Dominika mumlede og svarede hurtigt:
  - Når en elektronsky brækker af fra kernen i et atom, og den bliver ioniseret, opstår der stråling. Den nøgne kerne af et atom ødelægger intermolekylære bindinger, og disse brud forårsager alvorlig skade på kroppen, både hos et menneske og, tror jeg, på en alf.
  Pigerne knirkede af frygt som svar. En af de mindre kvidrede:
  - Mor, jeg er bange for stråling!
  Nymfemarkisen, alias Laska, lo og svarede:
  - Vær ikke bange! Hun vil ikke få dig her !
  Dominica bemærkede vittigt:
  - Vi blev angrebet af stråling,
  Og hvor kan man finde husly nu...
  Og her har du en organisation -
  Se, de slår mig i nakken!
  Hvorefter pigen tog den og begyndte at danse. Og de andre piger begyndte at danse.
  Læreren knipsede med fingrene . En fløjte dukkede op i hendes mund. Og hvordan nattergaletrillen vil flyde. De andre piger tog det med det samme og frøs . En anden mentor dukkede op i en streng sort kjole og gav kommandoen:
  - Trin for trin!
  Pigerne stillede sig øjeblikkeligt op i højden. Og de begyndte at marchere, målte deres skridt og strakte deres bare fodsåler som soldater. Og de gjorde det, som om at marchere var velkendt for dem, ligesom præsidentens vagt.
  Læreren i en sort kjole, dekoreret med safirer, smaragder og nogle koldfarvede sten, der stadig er ukendte på planeten Jorden, kommanderede:
  - Syng nu!
  Pigerne stemplede deres bare, solbrune, små og yndefulde ben, spurgte i kor:
  - Hvad skal man synge om?!
  Mentoren svarede i kolde toner:
  - Om hvad drengene ville synge om, hvis de ikke var blevet ramt af en helvedes pest!
  Og pige-eleverne sang i kor og med stort udtryk;
  Stjernerne blinker i nattens mørke,
  Og sølvmånens glans!
  Skønheden rynker panden i hendes søde øjne,
  Vi er forlovet med hende for altid!
  
  Den karminrøde solnedgang var dyster,
  Men et lyst daggry vil bryde ud!
  Og vinden blev munter, larmende,
  Skibets sejl er svulmet op!
  
  Min sjæl er en tung sten,
  Fighterens test venter!
  Og lad banneret flyve over hovedet,
  Lad os gå hele vejen til slutningen!
  
  Hjertet vil ikke blive tilgroet med mos ,
  Hurtig flugt af en ørn!
  Selvom blodet koger, med en voldsom flugt,
  Jeg vil flyve som en pil!
  
  Pilene bøjede sig for mig,
  Den almægtige Gud vendte sit blik!
  Selvom du er fuldstændig uhøjtidelig,
  Jeg vil tilføje styrke til dig i kampen!
  
  Når alt kommer til alt, tjener du ærligt fædrelandet,
  Men kødet er svagt, ånden er syg!
  Du vil ikke fortryde det, jeg kender livet
  Lad mig ikke blive til et vædderhorn!
  
  Jeg vil vaske bort de forgangne dages synder,
  Lad det, der skete i fortiden, forsvinde!
  Ser du, pærer modnes i haven,
  Skitsen vil skitsere flyet!
  
  Tjen fædrelandet med al din magt,
  Glem, at der er fred i verden!
  For ikke at sætte ild til lundene,
  Må alle leve godt med dig!
  
  Hertil svarede jeg blot:
  Herre, jeg vil grave jorden!
  Så børn griner af lykke,
  Så du ikke behøver at forsone dit eget folk!
  
  Det gode afhænger jo af os,
  Alle bestemmer - valget er deres eget!
  Og fra dig de almægtige tråde,
  Du holder universet i din næve!
  
  Vi vil også holde på dig,
  Fædrelandet kan trods alt ikke findes helligere!
  Mens jeg optog, blev mine fingre meget følelsesløse,
  Og vi er ikke engang tyve endnu!
  
  Sejr er en uopnåelig frugt;
  For dem, der er svage, feje eller dumme!
  Men soldaterne kan klare alle toppene,
  Vi vil tage denne overdrevne vægt på navlen!
  Bagefter forsvandt de ind i drageakademiets luksuriøse palads.
  Og mentoren i sort kiggede omhyggeligt på Dominica og lagde mærke til:
  - Du er meget smuk. Især for den ufuldkomne menneskelige race. Det er fantastisk!
  Dominica sang entusiastisk som svar:
  Jeg er selve perfektionen
  Jeg er selve perfektionen
  Fra et smil til en gestus,
  Frem for alt ros!
  Åh, hvilken lyksalighed
  Vid, at jeg er perfekt
  Vid, at jeg er perfekt
  Vid, at jeg er ideel!
  Læreren i sort kjole så strengt på pigen og bemærkede:
  - Hun har en fantastisk beskedenhed! Hvilken skat!
  Væsel-nymfen foreslog:
  - Måske skulle vi kilde hendes hæle med pinde?
  Læreren trak på skuldrene og svarede ikke alt for selvsikkert:
  - Ikke dårlig idé! Men det er bedre at tage hende til dragemesteren. Lad os se, om hun kan bestå adgangsprøven!?
  Markisen bemærkede med et smil:
  - Adgangsprøver? Dette er ikke den dummeste idé, men det kan tages i brug i det allerførste kursus, hvor det vil være trivielt enkelt!
  Læreren protesterede i strenge toner:
  - Og sætte denne store fyr med syv-årige piger? Ja, de vil drille hende og knibe hende. Ja, og hun kan selv tage nogen og dræbe dem. Nej, dette er slet ikke en forretningstilgang! Ældre piger har brug for hende, og for dette skal hun vise et højt niveau af talent!
  Væsel nikkede:
  - Det lyder logisk!
  Dominica rystede på hovedet, som lignede en maj mælkebøtte:
  - Lad være med at genere mig med små piger.
  Læreren nikkede:
  "Så tag eksamenerne med Lady Dragon Master." I dette tilfælde bliver du optaget på et elitekursus. Du kommer endda til at bo i et separat, pænt værelse med en sølvskål og et æble.
  Pigeskuespillerinden spurgte overrasket:
  - Hvordan er det med en sølvskål?
  Mentoren forklarede:
  - Det er, som om du har fjernsyn på Jorden. Kun der kan være færre programmer for nu. Og hvad så? Du har teknologi, vi har magi. Men her kan du se gennem en tallerken, hvis du har ægte magiske evner, hvad der foregår.
  Dominica spurgte insinuerende:
  -Kan du se jorden?
  Læreren nikkede indforstået:
  - Og Jorden kan være ... Medmindre du selvfølgelig er en meget avanceret tryllekunstner. Jeg surfede også på internettet - en cool menneskelig opfindelse. Og jeg må sige, du ved virkelig, hvordan man skyder. Og de kom med et interessant netværk. Det er endda overraskende, at simpel elektricitet uden magi er i stand til dette!
  Dominica trak på skuldrene og svarede:
  - Ja, det overrasker mig selv! Hvorfor gør du ikke dette for dig selv?
  Så svarede nymfemarkisen:
  - Videnskabelige fremskridt er en farlig ting. Hvis vores bomber begynder at eksplodere igen, og ikke simple, men nukleare ! På denne måde vil ingen blive efterladt i live, og magisk stråling er værre end normal stråling!
  Dominica fløjtede:
  - Her er de ! Det sker.
  Pigestuderende råbte:
  Sådan nogen har vi ikke brug for , hun er en ond tante!
  Mentoren beordrede i iskolde toner:
  - Følg mig!
  Og hun flyttede. Hun havde specielle sandaler på fødderne, der efterlod hendes tæer åbne foran og tillod hende at trylleformularer med ringe. Mentoren selv ser også ung ud - ikke en eneste rynke, et fejlfrit ansigt. Men hendes struktur er synlig, ikke en teenagers bløde nye linjer, men en voksen kvinde med klassiske og, kan man endda sige, aristokratiske træk. Og udseendet er så hårdt.
  Dominika troede, hun havde en form for titel. Og måske ikke lille.
  Hun fulgte efter hende, og markisenymfen sprang op ved siden af hende og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Du er sådan en storslået dronning. Men bulen på din pande er allerede helet, du kommer dig hurtigt!
  Dominika bemærkede med et grin:
  Styrke udvider og håndvægte,
  Et sundt sind i en sund krop!
  Så de passerede et springvand og syv jetfly, der brød godt hundrede meter op i luften og undrede sig over den vidunderlige skønhed. Dernæst er porten, ved indgangen til en kvindelig bueskytte, og forgyldt rustning.
  De hilste den nye pige med nik og stamp med deres bare, mejslede fødder.
  Dominica bemærkede:
  -Piger har tre gode egenskaber. Den ene, at de er smukke, og den anden, at de...
  Og så kom svaret ikke til at tænke på. Og her er de inde i drageakademiets bygning. Der er sådan en luksus her, du kan ikke engang sammenligne det med Peterhof. Ud over guld og platin er der stadig en masse forskellige metaller, der ikke har nogen analoger på planeten Jorden. Og også talrige ædelstene af de mest komplekse og smukke mønstre, foret med ornamenter, yndefulde, iriserende blomsterknopper. Der er også mange forskellige portrætter på væggene. Mest nisser og nisser. Men der er andre skabninger. Men næsten alle ansigter og figurer er unge og fremtrædende. Unge mænd poserer ofte med bar overkropp. Og de ligner meget statuerne fra det antikke Grækenland og Rom. Der er mange ting her ... Og der kommer også springvand ud rundt om hjørnerne, som også ser smukke og smagfulde ud.
  Spejle med orange og guldrammer, indrammet med diamanter og topaser, er også synlige. Hvilket i sig selv ser ret anstændigt ud og også er en fryd for øjet.
  Dominika var glad for at bemærke, at hendes stenbule praktisk talt var forsvundet. Og hun er igen smuk og gyldenhåret . Og sådan en pige...
  Hendes hår er så lyst, at få mennesker tror, at hun ikke er farvet. Men dette er hendes naturlige farve. Og det klæder hende meget godt mod bronzebrunen i hendes unge ansigt.
  Hun er en pige af ædelt blod, og springer fra tid til anden op som en abe.
  Og selve akademiet er sejere end Versailles-slottet. Så prøv at komme tæt på hende.
  Dominica tog den og sang:
  Paladsernes hvælvinger frister os,
  Frihed vil aldrig blive erstattet!
  Frihed vil aldrig blive erstattet!
  Og hendes bare tæer samlede en diamantsten op fra gulvet og kastede den højere op. Den fløj forbi, men nymfen knækkede med fingrene, og diamanten endte i hendes åbne håndflade.
  Dominica bemærkede:
  - Du gjorde det klogt!
  Væselen kvidrede:
  Mere adræt end en makak
  Hårdere end en okse...
  Og lugtesansen er som en hunds,
  Og øjet er som en ørns!
  Mentoren bemærkede i strenge toner:
  - Nu går vi nedenunder .
  Dominica stammede:
  - Eller måske er det bedre tværtimod at rejse sig?
  Hun rystede på hovedet:
  - Der er et underjordisk stadion nedenfor. Der vil du vise dine evner, hvis du vil ind i eliten!
  Pigeskuespillerinden spurgte frygtsomt:
  - Hvad hvis jeg ikke består eksamenerne?
  Læreren sagde strengt:
  - Og så bliver du en slave. Du har spillet slaver i film og ved du hvad det er?
  Dominica lo og svarede:
  - I dag er pigen en nøgen slave,
  Og i morgen er bare en sej gudinde!
  Og hun begyndte faktisk at have det sjovt og uden problemer.
  Og så begyndte de at gå ned ad marmortrappen. Og det var som en nedstigning til helvede.
  Dominica huskede, hvordan hun spillede en heks i filmene. Hun blev løftet på en kæde, med hænderne bundet bag sig til loftet. Og det gjorde virkelig ondt. Og det strammer venerne. Pigens solbrune, muskuløse krop er dækket af sved af smerte og spændinger. Og så slippes kæden. Og hun mærker lettelse et øjeblik og styrter ned. Og der er spændinger lige der på gulvet.
  Og Dominica skriger af helvedes smerte i led og skuldre. Ja, du skal mærke det.
  Nymfen, der så, at pigens ansigt grimasserede , bemærkede:
  - Du behøver ikke at være slave. Du kan godt blive elev i juniorgruppen.
  Dominika fnisede og noterede, sang, hånede sig selv, en voksen pige og en skuespillerinde:
  Første klasse, første klasse,
  I dag er din ferie...
  Det er en vidunderlig og sjov tid,
  Første møde med skolen!
  Laska bemærkede:
  - Ikke sjovt! I har aldrig drømt om vores evner inden for magi!
  Dominica reagerede aggressivt:
  - Har du nogensinde drømt om vores teknologiske resultater? En brintbombe vil lukke ned for al din magi.
  Mentoren i sort bemærkede:
  - Der er ingen grund til at prale . Dette er ikke passende!
  Dominica svarede:
  - Det her er ikke pral, men en opgørelse af fakta. En brintbombe med en kraft på hundrede megaton er i stand til at ødelægge alt liv inden for en radius af hundrede kilometer. Kan du forestille dig, hvad det her er?
  Nymfe bekræftet:
  - Hun lyver ikke! Folk har faktisk så fantastisk destruktive våben. Og vigtigst af alt er der også missiler, der er i stand til at levere det til målet.
  Læreren mumlede gennem tænderne:
  - Det er ærgerligt, at pesten på mænd ikke påvirkede Jorden. Aggressive mænd som din fortjener ikke at leve!
  Dominica argumenterede ikke og nikkede:
  - Nogle gange tænker jeg også, at det er sådan.
  Nymfe noterede:
  - Folk er også forskellige. Tro ikke, at de alle er dårlige. Selvom, hvilke mennesker der er flere, dårlige eller gode, kan du ikke se lige ved første øjekast!
  Dominica bemærkede med et smil, der så meget trist ud:
  - Hvis du ser centralt fjernsyn, så er der måske flere dårlige . Eller endda meget dårlige!
  Nymfe bekræftet:
  - Det er fremmedhad! Når hadet forstærkes mod alt, der ikke er som dig. Men dette skal ikke tages som et eksempel.
  Dominica bemærkede:
  - Okay, lad os ikke tale om politik. Mit mål er at redde alle repræsentanter for det stærkere køn på planeten ... Det vil sige i dit univers. Og dette er mere end en planet!
  Weasel svarede høfligt:
  - Det her er ikke en planet, heller ikke en stor, men det er heller ikke helt et univers. Det er noget mellem en meget stor planet og universet. Men jeg vil helst ikke ud i ukrudtet...
  Mentoren rystede på hendes karakteristiske ører, som kom ud under hendes hår, og sagde:
  - I hvert fald ikke kun os, men der er andre akademier af drager og ikke-drager, der leder efter måder at redde hannerne, og hvis det er muligt, returnere dem.
  Dominica knirkede:
  - En druknende mand griber i sugerør! Og det er virkelig en mursten...
  Nymfemarkisen foreslog:
  - Måske skulle du synge bedre, nedstigningen er ret lang!
  Pigeskuespillerinden nikkede:
  - Ja, jeg er enig , det er endnu køligere end i metroen!
  Og Dominica nikkede med hovedet, som funklede af bladguld, og sang:
  Der er ingen alder eller højde i krig,
  Hun gør piger og drenge lige!
  De, der ikke ønsker lyksalighed i stilhed,
  Hvem ønsker at flyve endnu højere!
  
  Vi hugger, skyder og hugger,
  For os er der tro - tjeneste for fædrelandet!
  Selvfølgelig er det bedre at tjene som et sværd,
  For at vinde kampen afgørende!
  
  Hvad er ellers vigtigere for vores koner?
  Tag det selvfølgelig ikke kun på sengen!
  Du er en ørnemand, ikke en ynkelig spurv,
  Stræb på at forhindre, at vores huse brænder!
  
  Dette er en hård kamp, vi ser den kommer,
  Horden sejler, masserne kan ikke tælles!
  Men smedene smedede et stærkt skjold,
  Brølet og de onde lyde vil ikke skræmme os!
  
  Og vi samledes, legion,
  Spydene holdes fast i de mægtiges hænder!
  Vær fjenden i det mindste en mester i ødelæggelse,
  Grave venter, ikke medaljer ved navlen!
  
  Vi stødte sammen , men pigerne stinker,
  Sværd i hænder funkler som et lyn!
  Sådanne stærke piger, hårdt udseende,
  stjernernes misundelse Jedi !
  
  tænkte orkerne, skabningerne , kongerne ?
  Men nu løber "bjørnene"!
  Vi er Rus' hellige krigere,
  Enhver fighter, pige eller fyr!
  
  Vi driver dem væk og tager ingen fanger,
  Frie mennesker bør ikke producere ulykkelige slaver!
  Vi beskæftigede os med den pjuskede krage,
  Fædrelandets interesser er højere end private!
  Ja, sangen er ikke svag, og krigerens stemme er vidunderlig.
  Nedstigningen var fuldført, og nu befandt tre piger af forskellige arter: en alfementor, en markisenymfe og en menneskelig drop-in sig på territoriet af et stort underjordisk stadion, ikke ringere i størrelse end Luzhniki, og måske endda overlegne.
  Den havde en masse alle mulige apparater, højt til loftet og stande til hundredtusindvis af tilskuere og stole broderet med fløjl, perler, guld eller endda til de dyreste gæster med diamanter og andre sten.
  Samtidig var den næsten tom. Sandt nok var stormesteren selv og lederen af akademiet, Dragon Duchess de Montserrat, i centrum.
  En meget smuk hun med syv hoveder, malet i alle regnbuens farver. Og det ser så smukt ud, simpelthen fantastisk, især hvis du ser det i virkeligheden og ikke i en film.
  Dominica sang malplaceret:
  Høj himmel, fjerne afstande,
  Lyt til sangen om de modige Akmale ...
  Han er en ond drage, han udfriede jorden,
  Og denne ridder forlod himlens lys!
  Der bliver sunget sange igen...
  Her afbrød dragehertuginden de Montserrat med en truende stemme, som Jerikos trompeter:
  - Du , ser jeg, er en meget uforskammet pige, med en tunge, der nemt kunne krølle sig ind i en lang løkke om din menneskelige hals.
  Dominica svarede med et uskyldigt smil:
  - Det var ikke meningen at fornærme dig. Det er bare det, at jeg virkelig elsker at synge. Og Akmal er bare en eventyrdreng, en filmkarakter fra en børnefilm. Tag det ikke for seriøst!
  Syvhovedet hundrage, på størrelse med et godt tosædet angrebsfly, lo og noterede, med alle hendes syv hoveder, der talte på samme tid, som om de dannede en helhed, på trods af deres forskellige hjerner:
  - Og du er vittig og modig, og samtidig ressourcestærk. Kan du i det mindste gøre noget i magi?
  Dominica sang en komisk sang som svar:
  Gave af lærere,
  De brugte tid sammen med mig...
  Han led med mig for ingenting -
  Den dygtigste tryllekunstner!
  
  Kloge lærere
  Jeg lyttede uopmærksomt...
  Alt det, der ikke blev spurgt til mig
  Jeg gjorde det på en eller anden måde!
  . KAPITEL nr. 5.
  Slawedrengen og tidligere prins Oenomaus fik igen til opgave at dreje det tunge hjul. Et barn, omkring elleve eller tolv år gammelt, overmandede træthed og hvilede sine bare fødder på skarpe sten, malede korn. To elverpiger slog med omtrent lige store mellemrum på drengens nøgne, muskuløse ryg. På en eller anden måde gav denne slavetilværelse en udsættelse fra at blive til sten. Men unge slavedrenge bør ikke have lov til at hvile og bør slås hårdt og ret kraftigt.
  Og så videre, indtil slavedrengen, fuldstændig udmattet, falder i søvn. Og derefter opdrager de ham igen, fodrer ham, så han ikke dør af sult og har kræfter til at arbejde. Og de spænder igen.
  Dette giver liv, men kun meget smertefuldt. Gerne som helvede under livet, bortset fra at kroppen er ung og sund og tankerne er i hovedet og bevidstheden er klar. Men dette gør det endnu mere ydmygende og smertefuldt. For at få tankerne lidt væk fra smerten og trætheden brugte den tidligere prins og nu slavedreng Oenomaus sin fantasi;
  En besætning af pirater på kampdrager gennemsøger skyerne på jagt efter bytte. En smuk, muskuløs ung alf Oenomaus i et smart jakkesæt, støvler, der funkler med skarlagensfarvet lak, og med diamantsporer styrer sit trehovedede monster. Og resten af holdet består af fantastiske piger. De er muskuløse, solbrændte, barfodede, og alt deres tøj er halskæder af ædelsten på deres bryst og hofter. Og alle er selvfølgelig bare modemodeller med lyst hår. De monterede drager, der var lidt mindre og kun havde ét hoved.
  Nå, selvfølgelig, han er en mand, det stærkere køn, og hans hold består af repræsentanter for det retfærdige køn. Og han har ikke brug for andre mænd.
  Så kun den mandlige kaptajn har sko, og hans dejlige underordnede kan gøre ting med deres bare, yndefulde fødder i kamp, som ikke kan siges i et eventyr eller beskrives med en kuglepen! Skønhederne er i stand til at kaste sprængstoffer med dødelig kraft og kaste en dolk, boomerang eller giftig nål.
  Oenomaus, den unge prins, sang med glæde og glæde:
  Den rige mand vil selvfølgelig grine,
  Ryst din mammon, din fulde mave!
  Og vores skæbne er at dø med smerte,
  Døden våger over alle, en gammel kvinde med en le!
  
  Og vi vil løbe på græsset,
  Vi er trods alt stadig, i det væsentlige, bare børn!
  Men drengen vil føle dobbelt slaveri,
  Der er ingen frihed i noget fængsel på planeten!
  
  Vi må kæmpe, det er skæbnen,
  Dræb en kammerat, hvis du skal dræbe en bror!
  Det nytter ikke noget at bede til den Almægtige,
  For hvis synder bærer slaver gengældelse?
  
  Der er blod i arenaen og snavs i fangehullet,
  Rotterne bed mine bare fødder!
  Den grådige prins driller med sin tyrefod,
  Han burde selv sendes afsted!
  
  For at overleve skal du dræbe,
  Du lider både i sjælen og i den dødelige krop!
  De adelige fester sig med fattigdommens lig,
  Stinken døde, der var kun et kridtstreg tilbage!
  
  Men viljens ånd kan dog ikke brydes,
  Fædrelandet er levende i drengens tanker!
  En hær vil komme til elverne for evigt med misbrug,
  Vi vil kaste de rige ned for deres gerninger !
  
  Så ryster pengeposen ,
   Hvem pressede safterne ud af Fædrelandet!
  For at vinde har vi brug for et klart sind,
  Og hvis du er en kujon, er selv guderne magtesløse!
  
  Her er et sving med sværdet, hovedet fløj af,
  Bøddelen blev pludselig til et offer!
  Hvordan djævelen pludselig flygtede fra gryden,
  Så vrede bliver udstødt fra et stort hjerte!
  
  Ingen grund til at tænke, lyselverne er svage,
  Vores folk har ikke bøjet sig for nogen!
  nykommeren fra helvede ,
  Og vi er søde til at drikke te af underkoppen!
  En smuk sang, og hans hold af drager er storslået. Så svævende på højre hånd udbrød en elverpige med kobberrødt hår, der flagrede i vinden som et proletarisk banner:
  - Det er tid til at blive seriøs, åh luftpiraternes prins !
  Enomai nikkede med et smil:
  - Sikkert! Det er det, vi er født til!
  Pigerne sang i kor, unisont, hoppende og legede med deres stærke kroppe, skulptureret af udviklede muskler:
  Vi er fattige, vi er fattige pirater,
  Vi er meget, meget kede af...
  Vi sætter krukker i himlen til karavelerne,
  Men fordi de ikke indgydte moral i os!
  Og krigerne sang med endnu større munterhed og spænding, og deres stemmer var som fyldige nattergaletriller:
  Pirater har ikke brug for videnskab
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har ben og arme,
  Men vi har ikke brug for vores hoveder!
  I dette øjeblik fløjtede en pige med gul-violet hår skinger:
  - Bytte forude! Der er en hel luftgaljon på den højre overskrift!
  Pigerne sang i kor:
  Øh ma , over havet, eh ma , drager i skak,
  Øh mor , se over den fantastiske rigdom...
  Vi er ligeglade med lovene, vi bygger en ny orden,
  At dø svag og dum under sværd!
  Prins Oenomaus beordrede:
  - Nå, piger, hvis vi er bestemt til at røve, så røver vi!
  Og så skyndte en hel flok drager at angribe. De skyndte sig mod deres mål.
  Galjonen var et stort og smukt skib. På trods af den tunge vægt og lastet med diverse varer, takket være magi, svævede den jævnt i atmosfæren. Og vinden blæste denne galions sejl.
  Enomai bemærkede, at fartøjets sejl havde meget lyse og smukke mønstre. Og det her, lad os sige, er meget fedt . Især når den opgående sol dukkede op.
  Fra galjonen lagde de mærke til en flok pirater, der kontrollerer trænede drager. Og holdet begyndte at bøvle med det. Også i den er flertallet smukke piger i tunikaer og slavedrenge. De var kun i badebukser, kun et par unge slaver havde guld- og sølvarmbånd funklende på deres ankler og håndled.
  Krigerpigerne var udsmykket mere overdådigt. Men også barfodet, som drenge på tolv til fjorten år, muskuløse, smukke, men med slavemærker på brystet og skuldrene.
  Kun én krigerpige havde elegante støvler på fødderne. Hun er åbenbart den vigtigste her og kaptajnen. Sådan en smuk blondine med hår, der så ud som om det var drysset med gyldent pudder.
  Og sikke et sødt ansigt hun har. Og kroppen er dækket af rustning, der er støbt i platin, safirer, smaragder, topaser, rubiner, agater og diamanter. Desuden er ædelstenene arrangeret i et vidunderligt ornament af de smukkeste farver. Der er roser, tulipaner, kornblomster, forglemmigej, mimoser, pæoner og mange andre.
  På hendes luksuriøse rustning er alle blomsterne forskellige, og ikke én gentages.
  Piratprinsen Oenomaus følte en bølge af lyse følelser i sig selv og kurrede:
  - Jamen, er det virkelig muligt at lamme og dræbe sådan en skønhed! Jeg kan ikke bære sådan en synd på min sjæl.
  Den brændende rødhårede partner bemærkede:
  - Men det er derfor, vi er pirater! Det er jo umuligt at piratkopiere uden synd.
  En anden bemærkede med et smil:
  Ja, det er svært virkelig at dræbe sine kære,
  , en alf blev jo født til lykke...
  Men hvis du er en pirat, er bladet moderen,
  Uden blod, regn og evigt dårligt vejr!
  Den rødhårede bemærkede også:
  - Det er selvfølgelig smukke piger og drenge, men de er ikke vores race af elvere, men fra racen af mennesker! Se, fantastisk en , på formen af deres ører.
  Oenomaus blev overrasket:
  - Er folk så smukke og unge?
  Ildkrigeren nikkede:
  - Det er det! Ved hjælp af magi modtog de evig ungdom. Og nu sidder disse drenge fast i deres tidlige teenageår.
  De vil nu altid være unge og underdanige.
  Den unge prins sang:
  Alle elvere, mennesker på planeten,
  Man skal altid være venner...
  Børn skal altid grine.
  Og lev i en fredelig verden!
  Børn skal grine
  Børn skal grine
  Børn skal grine -
  Og lev i en fredelig verden!
  Den blonde nisse foreslog:
  - Der er en mulighed! Den bedste fighter fra deres side og den bedste eller bedste fra vores side vil kæmpe. I tilfælde af sejr deler de byttet med os, og i tilfælde af nederlag bliver den tabende kriger . enten en slave eller et lig!
  Oenomaus bemærkede:
  - Det er logisk! Jeg er klar til at kæmpe!
  Piger på drager omringede galjonen. De er hurtigere; et massivt skib kunne simpelthen ikke undslippe den adrætte flok.
  Men galjonen havde våben. Og de begyndte at lede dem, og vægerne begyndte endda at ryge.
  Oenomaus sagde med en tordnende stemme:
  - Jeg foreslår en duel! Ifølge luftpiraters skik. En fighter fra din side og en fra vores. Du giver halvdelen af din last til vinderen. Og i tilfælde af nederlag , gør hvad du vil med taberen. Vi vil ikke genere dig.
  Pigenkaptajn i kostbar rustning med blomster svarede:
  - Store! Vi tager imod denne udfordring! Jeg vil kæmpe! Og du nominerer hvem du vil!
  Elfprins Oenomaus udtalte bestemt:
  - Jeg er den eneste repræsentant for det stærke køn blandt jer. Så jeg må kæmpe!
  Den rødhårede assistent sagde aggressivt:
  - Jeg er ikke en værre fighter! Jeg vil kæmpe!
  Og hun rystede sit barfodede, elegante, meget smidige ben, der er bevægeligt, som en kobras krop.
  Den unge kriger protesterede:
  - Vi er kaptajner, vi vil kæmpe!
  Pigen i kostbar rustning nikkede og sagde med et smil:
  - Marquise de Diana, til din tjeneste!
  Den unge elver svarede selvsikkert:
  - Prins Oenomaus! Klar til kamp!
  Og meget behændigt sprang den unge kriger op på dækket og trak sit lange, tynde sværd.
  Lady de Diana trak også sit blad og spurgte med et smil:
  - Hvorfor blev prinsen pludselig en blodtørstig pirat?
  Oenomaus svarede dette beslutsomt:
  - Det er en lang historie. Men jeg er ikke en blodtørstig pirat, men en ædel! Og det gør en forskel.
  Markisen svarede med et smil:
  - Jeg vil ikke dræbe dig, du vil være min personlige slave og fange. Jeg vil få dig til at slikke mine bare fodsåler med din tunge og derved give mig glæde!
  Oenomaus lo og svarede:
  dig heller ikke ihjel ! Og det er endda rart at kildre sådanne fødder med tungen. Men selvom du er en seriøs kriger, vil du ikke vente på mit nederlag!
  Diana smilede bredere med sine store tænder og svarede:
  - Lad os se! Ikke kun mig, men også andre piger vil ride dig til fange. Og vi vil torturere dig og slå dig ihjel. Lad os se, hvordan du smiler i dette tilfælde!
  Piratprinsen sang som svar:
  Giv ikke op, giv ikke op, giv ikke op
  I kampen med mareridtsmonsteret, vær ikke frygtsom...
  Smil, smil, smil -
  Vid, at alt ser godt ud og i orden !
  Markisen nikkede med et meget tilfreds blik:
  - Du er en munter ung mand! Du ville være en stor nar. Måske vil jeg endda give dig til dronningen. Og det bliver sjovt!
  Oenomaus svarede vredt:
  - Nok ledig snak. Lad os kæmpe!
  Den pansrede pige sprang ned fra batterigulvet og angreb sin modpart. Oenomaus mødte hende, parerede slagene og svarede endda og skar næsten skønhedens øre af. Hun sprang tilbage og bemærkede med et pantersmil:
  - Og du er ikke dårlig. Jeg troede, du var en prins, ligesom jeg var en nonne!
  Pigen er dog ikke en alf, hun har et menneskeligt øre. Men Oenomaus er en nisse. Mennesker og elvere har fælles børn - halvblodser . Men de kaldes normalt bastards . Og de kan ikke rigtig lide dem begge.
  Marquise-pigen angreb igen. Hun udførte komplekse kombinationer med sværd. Og hendes klinge flimrede, sprang over og snurrede igen, som vingerne på en mølle i en orkan. Og hun angreb.
  Prinsen, der ikke uden grund var arving til et enormt imperium, tildelte hende et stærkt slag for brystet. Og han gennemborede rustningen. Blod sprøjtede endda. Og det var tydeligt, at pigen var såret.
  Hun trådte tilbage og hvæsede:
  - Farlig monsterdreng!
  Edmond svarede med et nedladende smil:
  "Jeg er måske et monster, men jeg er langt fra en dreng!"
  Diana lo og angreb igen. Selvom der dryppede skarlagenrødt blod fra hende. Og hun spredte sig over dækket.
  Den rødhårede dronning bemærkede:
  - Jeg ville have skåret hovedet af hende med det samme! Jeg ville ikke trække sækkepiber.
  Marquise-kaptajnen hvæsede:
  - Og jeg kan give dig sådan en mulighed!
  Oenomaus reagerede ved at slå krigeren under hånden med sit sværd og skære hendes sene over. Hun tabte våbnet fra sin højre hånd, men tog det straks op i sin venstre hånd. Og hun grinede kødædende, som om hun var situationens elskerinde i dette opgør.
  Den unge mand bemærkede:
  - Du er en modig pige! Men så kommer du til skade. Giv hellere op!
  Diana udbrød:
  - Vi vil dø, men vi giver ikke op!
  Den rødhårede piratkriger kvidrede:
  Du skal respektere os, frygte os,
  Kvindelige piraters bedrifter er uendelige...
  Lyselverne vidste altid, hvordan de skulle kæmpe,
  Og planeten er vild med os!
  Og latter som svar, så iriserende og ringende. Alt så så cool og med følelse.
  Og Diana angreb igen. Hun opførte sig med venstre hånd ikke værre end med højre. Og det var ret smukt, så yndefulde bevægelser. Desuden tog markisekaptajnen hendes støvler af, og hendes små yndefulde fødder blev bare. Og dette øgede hendes fingerfærdighed.
  Oenomaus bemærkede:
  - Og barfodet klæder dig, kære skønhed!
  Diana hvæsede:
  - Du vil kysse mine bare hæle!
  Kampen var meget aggressiv. Markisen angreb med vildt raseri og viftede med sit våben, som om det var en dames fan. Og dette viste sig at være ekstremt smukt. Og så ridsede spidsen Oenomaus langs elverens glatte, hårløse, rosenrøde kind.
  Den unge mand bemærkede:
  - Du er god!
  Diana nikkede:
  - Ja, jeg er sej! Og igen swing og twist.
  Den rødhårede pirat råbte:
  - Slå hende! Dræb hende!
  Oenomaus svarede med et smil:
  - Hvad med den Almægtiges bud - ikke dræb?
  Brandpigen svarede :
  - Bogstaveligt talt - begå ikke ondt mord!
  Piratprinsen mumlede:
  - Så det er muligt at begå et godt mord?
  Den rødhårede pige bekræftede:
  - Det er ikke engang muligt, men det er nødvendigt!
  I mellemtiden forsøgte den sårede pigekaptajn at angribe igen og handlede meget godt. Og hun kløede Oenomaia på armen og skulderen.
  Diana brølede:
  - Du vil have det dårligt! Jeg slår dig ihjel, hvalp!
  Oenomaus sang som svar og parerede angrebene;
  Vi kender udødelig herlighed i kampe,
  Kend ingen frygt, hug modigt!
  Må sværdet hjælpe os i store resultater,
  Besejr fjenden - intet andet betyder noget!
  
  Vi sejler på havet uden at være i tvivl,
  En pirat og en storm, en orkan er ingen barriere!
  Mindet vil forblive i generationernes hjerter,
  Fjenden er besejret - det er hele belønningen!
  
  Skønheden vil give dig kærlighed lidenskabeligt,
  Og i morgen venter bødlen på stilladset!
  At forbinde dit liv med en filibuster er farligt,
  Fortune kaster terningerne på en finurlig måde!
  Og ved det sidste ord huggede piratprinsen marquisepigens hånd med sit sværd, og våbnet faldt fra hendes blege hånd.
  Diana smilede og hoppede og rettede sin bare hæl mod Oenomais hage. Og pigen gik henkastet rundt. Den unge mand samlede hende op og smed hende derefter ned. Diana styrtede ned på dækket og blev lamslået. Hun prøvede virkelig at springe op, men spidsen af støvlens tå ramte hende i hagen, og pigen besvimede fuldstændig af det kraftige slag.
  Oenomaus løftede sine hænder og udbrød:
  - Sejr!
  En rumlen gik gennem besætningen af piger og barfodsdrenge. Og krigerne med deres slavedrenge knælede trodsigt ned.
  Den rødhårede kriger bemærkede:
  - På en eller anden måde gik det meget nemt! Jeg troede, det ville være sværere.
  Oenomaus mumlede:
  - Tænkte kalkunen og endte i suppen!
  Pigen lo og bemærkede med et grin:
  Tænk ikke ned på elvere
  Tiden kommer, du vil selv forstå...
  De fløjter som kugler mod din tinding,
  Og pigen løber i kamp fuldstændig barfodet !
  Den rødhårede foreslog:
  - Lad os slå slavedrenge på deres bare hæle med stokke. Jeg tror, de vil elske det!
  Oenomaus blinkede og bemærkede:
  - Tror du, de vil kunne lide det? Selvom de ru såler på drenge nok ikke er så følsomme over for smerten fra en pind.
  Den rødhårede pirat bemærkede:
  - Det vigtigste er, at vi kan lide det! Røvere som os synes, det er meget behageligt at torturere smukke drenge!
  En smuk pige i en smart tunika og smykker på hendes håndled og ankler kurrede:
  - Jeg er klar, som markisens assistent, til at fortsætte kampen! Og aflever den anden halvdel af byttet!
  Ildpiraten knurrede:
  - Hun er min! Jeg vil kæmpe med hende! Dette er klart.
  Enomai nikkede indforstået:
  - Logisk! Det er ikke alt for mig at tage væk alene. Også selvom jeg er den vigtigste for dig.
  Den rødhårede kriger protesterede:
  - Der er ingen høvding blandt ligestillede. Og jeg foreslår at kæmpe uden våben.
  Krigeren i en tunika bemærkede:
  - Uden våben? Er du ikke bange, nisse?
  Ildpiraten svarede beslutsomt:
  - Gå ikke ind i skoven for at være bange for ulve!
  Pigen i tunikaen, denne dejlige honningblondine, spurgte i en blid tone:
  - Lad den charmerende unge mand synge for os. Jeg tror noget lyrisk, og andre piger vil støtte mig.
  Skønhederne på begge sider kvidrede i kor:
  - Velkommen! Vi vil have dine sange på toppen af vores lunger!
  Oenomaus sang med et smil:
  Jeg husker hvordan nu, det strålende lyse ansigt,
  Blikket gennemborede mit hjerte som en dolk!
  Jeg brændte i flammende vindstrømme,
  Du forblev bare tavs som svar!
  
  Din stemme, hvor er den smuk og ren,
  Jeg tror på det endeløse vandfald af dine kærtegn!
  Jeg har ikke brug for et hadefuldt liv uden dig,
  Og nu vil en evig stråle oplyse mig!
  
  Du er gudinde for grænseløs kærlighed,
  Et hav fuld af vidunderligt lys!
  Bryd islænkerne i spøg,
  Jeg vil ikke se daggry uden dig!
  
  Dit ansigt skinner som solen ovenover,
  Der er ingen smukkere figurer i universet!
  Følelsen af lidenskab dækker som en orkan,
  At være sammen med dig for evigt er lykke!
  
  Smerten i min sjæl raser som en storm,
  Og ilden i mit bryst brænder nådesløst!
  Jeg elsker dig, du ser stolt tilbage,
  Is i skår knuser dit hjerte!
  
  Mellem lysene i det grænseløse stjerneklare hav,
  Du og jeg svævede i himlen som ørne!
  Og dine læber, funklende af rubiner,
  noget ømt og lidenskabeligt!
  Og bifaldet er sådan, at skønhederne simpelthen kvæler af fryd. Men i det øjeblik råbte en af pigerne:
  - To kampfregatter kommer her!
  Oenomaus bemærkede med et trist grin:
  - Jamen, er det præcis det, du ville? Havde du brug for en interessant kamp? Så du får det!
  Den rødhårede bemærkede vredt:
  - De ringede til dem! Krydsere med soldater. Og nu slipper du ikke afsted med kun slag på dine bare hæle!
  Pigen, der kiggede gennem en kikkert, bemærkede:
  - Der er orker på skibene. Og det betyder, at der venter os en seriøs test.
  Oenomaus bemærkede logisk:
  - Men vi kan dræbe vores fjender uden at skade vores samvittighed. Når du rører ved smukke krigere, bløder dit hjerte bogstaveligt talt!
  Pigen med grønt hår bemærkede:
  - Vores drager er hurtigere end fregatter. Vi kan godt have tid til at tage afsted!
  Piratprinsen sagde beslutsomt:
  - I vores ordbog findes der ikke et ord som flugt!
  Og piratpigerne sang af raseri, klar til en kamp på liv eller død;
  Vi lever i en verden fuld af adskillelse, sorg...
  Hvad skal en soldat gøre, når han er ensom ?
  Guderne besluttede med rette, grusomt for os -
  Denne fyr gør sine tindinger grå!
  
  Universet er så grusomt at elske,
  Adskillelsens tårer flød i en kaskade...
  Medfølelse forsvandt sporløst, som en drøm,
  Og livet blev som en sten uden blødhed!
  
  Det fryser i ørkenen, og isen brænder af varme,
  Hvor en rusten kæde omslutter mit hjerte!
  Og adskillelsens regn slår som fraktioner på taget -
  Lommerne er tomme, kun kobber er tilbage!
  
  Men troen på en fighters bedrift inspirerer,
  Den Almægtige Gud, du ved, har afgivet et fast løfte!
  Og det vil være som blade i den varme maj for os,
  Når vi spirer, møder vi daggryet!
  
  Vil du gøre planeten gladere?
  Så vi hver især synger herligt som en nattergal?
  Så blev den sødeste honning til en høst fra lindetræet -
  I giganternes sjæl, lad os gøre en ende på løgne !
  
  Der er ingen grund til at bedrage Gud, tro mig,
  Han ser lige igennem, hvem af os der er en kujon og en lort !
  Giv Herrens mening til offeret,
  Det er ikke underligt, at der står: Jeg vil betale jer tilbage!
  
  fangede os online ,
  Ingen ved, hvor drabene ender.
  Judas hænger på en rådden asp -
  Og for dem, der troede - en laurbærkrone!
  
  Enhver person kan blive bedre
  Vores valg er bevidst - at stræbe efter Kristus.
  Men nogle gange er der vandpytter af blod,
  Der er i hvert fald et løfte - jeg kommer snart!
  
  Åh verden, hvor meget vold du har,
  Som om vi ikke kan leve fredeligt !
  Konen jamrede over soldatens kiste,
  Hvor tynd er livets skrøbelige tråd!
  
  At udgyde blod er ikke vores kald -
  Jeg vil elske, at give Fædrelandet paradis!
  Hvorfor er denne straf for os alle?
  Svar: giv al din rigdom til de fattige!
  
  Det er umuligt at købe frelse for penge,
  For der er ingen pris for guld for Gud!
  Og i kirken bukker man på søndag,
  At blive bevinget som ørne!
  
  Og tiden vil komme - Guds rige vil komme,
  Det onde og rovmørke vil ende!
  Det åndelige vil gå til grunde, forbandet slaveri,
  Og landet vil blive i Lykkens Storhed!
  Efter sådan en inspirerende sang tog og gik pigepiraterne på drager for at storme store fregatter, som var fulde af orker - ildelugtende og behårede bjørne.
  Der var færre piger end de grimme væsner, men de var meget mere adrætte og behændige.
  Og så kom pigerne, der var på handelsskibet, også ind i kampen på piraternes side. Og også slavedrengene skyndte sig at skille våbnene ad. Dette er sådan en rørende enhed af mennesker og elvere mod deres evige historiske fjender - orkerne.
  Oenomaus sluttede sig også til kampen. Den unge mand svingede to sværd på én gang, kørte møllen og skar hovederne af orkerne. Han kæmpede med en løves raseri.
  Og ved siden af ham er den rødhårede . Pigens bare hæl ramte orken i hagen og brækkede hans kæbe. Og så faldt orken ned, og hans horn ramte ham i maven. Og det var en hård kamp.
  Oenomaus kæmper modigt. Her svinger han en sommerfugl med sine sværd, som en vifte, og skærer hoveder af, der ruller som kål.
  Den unge prins sang med entusiasme og viste heroismens vidundere:
  Hvis din knytnæve er stærk -
  Det betyder, at du bliver den første i livet!
  Og så er kammeraten ikke en fattig mand,
  Han har et hjerte af guld og nerver af stål!
  
  Men endnu vigtigere, tro det, det er et stærkt sind,
  Fordi en elverkæmper er sejere end et dyr .
  Hvis du er dyster i livet,
  Så vil et muntert grin gøre dig elsket!
  
  Automatisk supplement, ved, styrke til knytnæve,
  Fordi den er fuld af viden, Know-How!
  Men prøv at give magten i hænderne på en tåbe ,
  Så får du kun smerter som belønning!
  
  Der var engang, hvor de gik på jagt med en kølle,
  En bue, et pilekogger mod tyk hud...
  Men de lavede chervonetter, hvor skillinger gik,
  Og det er meget nemt at hoppe ind i galaksen!
  
  Selvom uddannelse er godt -
  Men det er også interessant at tage mod til sig...
  Og lig med en bajonet bliver det til en mejsel,
  Og vi tjener fædrelandet meget ærligt.
  
  Men ond vold er et tungt kors,
  Vores slagmark er fyldt med blod...
  Hvorfor opstod den almægtige Gud igen efter lidelse?
  Så den militære samling af soldater kan styrkes!
  
  Jomfruens tårer falder - hendes elskede ven er faldet,
  Moderen beder med et støn, skrigende helt i lungerne...
  Det fryser udenfor vinduerne, og pejsen er gået ud,
  Her er en smuk ung mand begravet under jorden!
  
  Åh, grusomme skæbne, hvilken ond skæbne,
  Jomfru Maria , hvor er din gode natur?
  Manden ønskede at blive forlovet før,
  Og nu blæser vinden støv under fyrretræerne!
  
  Livet kommer lykkeligt - det bliver godt,
  Æbletærte bliver til honningvalmuefrø...
  Monstermodstanderen bliver til støv og pulver,
  Lad sandt held krydse tærsklen!
  
  Alt er gjort på Elf, og kastet er på Fars,
  Lad os samle en guirlande fuld af stjerner til en knytnæve!
  Og hej gutter, bare topklasse,
  Og en frygtelig ånd blev kastet i ilden !
  
  Maskingeværet er allerede blevet bekendt - kuglerne strømmer i en strøm,
  Og fjenden var udmattet, hvad han ønskede var nul!
  Hvis du vinder, bliver du rig,
  Den, der har startet ilden, vil ende i fattigdom!
  Dette er en sang og en stor kamp, med sving af meget skarpe og adrætte sværd. Og slagene følger på hovederne, som på asfalt. Og en masse orker er allerede blevet dræbt. Og slavedrenge i kamp. Ingen af dem ser ældre ud end fjorten, men de er alle muskuløse. Slavdrengenes magre kroppe er hærdet af hårdt arbejde. Og de ru, hårdhændede hæle rammer konstant orkernes hager og brækker deres kæber.
  Pigekaptajnen kom til fornuft. Og hun satte sig. Begge hendes arme kom alvorligt til skade - senerne blev skåret over. Nå, dette er ikke fatalt; ved hjælp af magi og heksedrikke kan skaden genoprettes. Men det vil tage mindst et par timer. I mellemtiden kan hun ikke kæmpe.
  Og der er ingen til at hjælpe - alle pigerne og drengene er i kamp, og de kæmper med vildt raseri. Det er sådan en brutal kamp.
  Diana bevægede sig, heldigvis var hendes fødder bare og relativt intakte. Og med kvikke fingre som en abe begyndte pigekaptajnen at lede efter førstehjælpskassen. Der er en potion, der heler sår, og meget alvorlige, og en universel balsam. Desuden, hvorfor ikke deltage i kampen efter at have pakket lemmerne ind og smurt dem med balsam og potion?
  Med bare fødder kan du kaste meget kraftige og giftige genstande. Og det ville være så fedt og destruktivt.
  Diana handlede selvsikkert. Og hendes fødder er så bare og smidige. Hun bar støvler modvilligt, kun for at understrege sin status. I en verden, hvor der er flere armaturer og evig sommer, er sko ikke nødvendige, for at dine fødder ikke skal føles kolde, men for skønheden, og for at understrege, at du hverken er slave eller slave. Og det er logisk...
  Her kastede en af drengene, også barfodet, en skarp nål ind i orkens næse. Og han, efter at have modtaget en portion gift, frøs og døde øjeblikkeligt.
  Slawedrengen sang begejstret, og de andre slavedrenge var med, de var mennesker og sang som mennesker:
  Hvis der nu er problemer i universet,
  Det sker ikke for enhver pris...
  Du ønsker ikke forandring længere
  Manden ved ikke, hvad han vil!
  
  Og der er Chernobog med mægtig kraft,
  Den Store har universel magt ...
  Han giver det til en mand lige på panden,
  Så menneskeslægten ikke bliver helt vild!
  
  Ja, den almægtige race skabte ham,
  Så folk har en grund til at udvikle sig...
  Så at en person vil have alt på én gang,
  Og folk lærte at kæmpe hårdt!
  
  Som en kriger besejrer det onde,
  Den Rod skabte til gavn for mennesket...
  Og han udøste godhed for sjæle og kroppe,
  Det er aldrig for sent at lære at kæmpe!
  
  Hvad ønsker den almægtige Gud?
  Så de ikke tør bringe nissen på knæ...
  Så den onde skæbne ikke hersker,
  Så hundreder af generationer udvikler sig!
  
  Ja, Chernobog er et incitament for mennesker,
  Så der er ingen dovenskab, ingen stagnation...
  Må du være en orkshista gå i stykker,
  Gå rundt i Orklin i venlig formation!
  
  Så far ikke vild, hvis det er svært,
  Hvis problemer rammer fædrelandet...
  Rod vil gøre det smukt og nemt,
  Bare for at få folk til at bevæge sig!
  
  Og Chernobog er bare din storebror,
  Selvom han er streng , elsker han dig uendeligt...
  Du vil ramme den højeste score
  Når du vil tjene alven for evigt!
  Orkerne led store tab, de blev fældet af både piger og drenge. Og selv Diana, med sine hænder pakket ind, gik ind i kampen. Og deres bare tæer kastede barberblade, der ramte orkernes nakke og skar deres arterier. Og alle mulige struber og sådan noget. Og det så ekstremt imponerende ud.
  Og så kastede Dianas bare fod en ært med presset tåregræs. Og straks blev et dusin orker, ledet af generalen, kastet op og fløj over siden af fregatten. Dette er virkelig kolossal ødelæggelse og død af brune og grimme bjørne.
  Oenomaus sagde med et smil:
  - Vi er af samme blod: du og mig! Højre?
  Diana svarede med et venligt smil:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige! Mand og elver er magt, og det lyder meget stolt!
  Pigerne øgede deres pres. De overlevende orker, ved hjælp af rå faldskærme, begyndte at hoppe ned, glidende fra bevingede fregatter. Nogle af faldskærmene rev på grund af deres tunge vægt, og store bjørne faldt ned som sten, men i modsætning til brostenene skreg og bandede de meget snavsede!
  Diana tweetede:
  Det er ikke let at være en god kvinde,
  Venlighed afhænger ikke af højden!
  Oenomaus bar en anden mølle med sine skarpe og lange sværd og skar hovedet af en kæmpe bjørnekaptajn. Hun rullede hen over dækket som en tønde og sprøjtede blod. Og den unge prins sang:
  Blodet flød igen som en flod,
  Din modstander er ret hård...
  Men vær ikke bange for Satan,
  Og returner monsteret til mørket!
  . KAPITEL nr. 6.
  Den syvhovedede drage-hertuginde og samtidig stormesteren for Magiakademiet hvæsede og spurgte:
  - Kan du rejse dig til en voksen mands højde og hænge i luften i mindst et minut?
  Dominica lo og svarede:
  Jeg kan, men jeg kan gøre det anderledes
  Løb barfodet gennem duggen...
  Pigen hopper som en frø -
  Dette betyder noget andet end alle andre!
  Dragehertugindens mund åbnede sig, og ild flammede ud af den. Flammen gik igennem og brændte den smukke pige meget smertefuldt på hendes bare, lyserøde fodsåler med en yndefuld hælkurv.
  Og Dominic skreg, men knyttede straks kæben hårdt sammen. Og hendes bryst hev tungt. Det ramte godt, selv vablerne hævede straks. Det var, som om de gamle inkvisitorer havde tortureret hende.
  Pigen knurrede:
  Lancelot og Kong Arthur til dig !
  Dragehertuginden brølede:
  Hvem er det ellers , du tør true mig med?
  Nymfemarkisen svarede:
  - Det er helte fra menneskelig folklore. De er absolut sikre for dig, Deres nåde!
  Den kvindelige drage brølede:
  - OKAY! Nu har du en praktisk opgave, helbrede dine brændte fødder. Dette er meget nyttigt i praksis og vil komme til nytte mere end én gang i livet.
  Dominica smilede kraftigt og sang:
  - Og en, og to, og tre, og fem!
  Jeg bliver ikke træt af at gentage...
  Siger det samme
  Det er nok til at mudre vandet for dig!
  Grand Master Dragon bemærkede:
  - Og hun er en fræk pige. Måske ikke kun stege hendes hæle, men også brække hendes tæer?
  Nymfemarkisen bemærkede:
  - Vi skal være tålmodige, åh hertuginde. Måske er denne pige vores eneste chance for at redde det stærke køn. Og bring mændene tilbage!
  Den kvindelige drage brølede:
  - Det her er fjollet! En druknende mand griber et sugerør, og du griber den bare hæl på en menneskepige . Hun viste ingen særlige evner.
  Nymfemarkisen indvendte:
  "Hun var i stand til at løfte en sten med sin ordre uden magi eller besværgelser, og det er meget værd!"
  Hertuginden af Montserrat lo og svarede:
  - Ja, hun gjorde berømt ondt i panden. Sandt nok, nu er der ingen spor. Og det er ikke typisk for mennesker.
  Weasel bekræftede:
  - Det er umiddelbart tydeligt, at hun er speciel og udvalgt! Og det kræver en særlig, oprigtig og subtil tilgang.
  Dragehertuginden nikkede med syv hoveder på én gang:
  - Ja, en oprigtig og speciel tilgang... Måske skulle jeg slikke hendes hæle med tungen, som et tegn på stor respekt!
  Dominica rystede sammen og svarede selvsikkert:
  - Nej, hellere ikke bruge tungen! - Og hun tilføjede og gjorde uventet hendes ansigt meget sødere. - Selvom tungen uden tvivl er den stærkeste del af kroppen. Han er i stand til at flytte millioner af hære!
  Nymfemarkisen foreslog:
  - Giv hende en simpel opgave. Lad hende for eksempel få katten til at komme hen til hende og spinde, og gå så tilbage!
  Her indvendte den tidligere tavse kvindetrold i lilla kjole med en tryllestav i hænderne:
  - Nej! Vi vil ikke lade hende torturere killingen. Det er bedre at kæmpe mod mig med tryllestave. Dette vil være en virkelig seriøs eksamen og en effektiv test!
  Og hun stemplede hælen på sine sandaler, besat med safirer og lilla og lilla diamanter.
  Dragehertuginden svarede:
  "Det er for svært for en nybegynder pige at kæmpe med mesteren af Dragon Academy." Det var svært at kæmpe med dig, selv denne meget erfarne og garvede Laska!
  Huntrolden lo og bemærkede:
  - Især! Efter dette vil selv Koschey den udødelige ikke være bange for hende!
  Så udbrød Dominika:
  - Hvad, har du Koschey den udødelige?
  Dragehertuginden nikkede:
  - Selvfølgelig er der dog, han er langt fra fjerne lande i det fjerne rige. Men der er dette modbydelige beskidte trick !
  Hittepigen bemærkede med et smil:
  - Eller måske forårsagede han en pest? For at dræbe alle hannerne og fange dine hunner!
  Dragehertuginden svarede:
  - Næppe! Vi har ti gange flere hunner end hanner. Og blandt de orker og nisser, der udgør hæren af den udødelige Koshchei, er der tværtimod ti gange flere hanner end hunner, og de er meget større og stærkere. Hvorfor skulle han ødelægge sine egne undersåtter og hær!
  Dominica bemærkede:
  - Men pesten påvirker ikke Koshchei selv?
  Den kvindelige trold nikkede:
  - Ja, ikke en eneste kampmagi virker på ham. Tager ingen våben. Selv din brintbombe kan ikke ødelægge den. Sådan er essensen!
  Den ramte pige bemærkede:
  - Men han har sikkert døden i sit æg, på spidsen af en nåle!
  Dragehertuginden svarede med en tordnende stemme:
  - Det er ikke så enkelt! Hvis det var så let at finde Koshcheis død, så ville han ikke have været i live for længe siden. Og så er det så mange århundreder gammelt, at...
  Nymfemarkisen svarede for hende:
  - I sprang stadig i træer, men han havde allerede sin egen kraft og sad på tronen. Tænk, hvad det er for en enhed!
  Dominica tog den og sang:
  Aber laver ansigter
  Og de sidder på en gren...
  Stadig useriøst
  Der var vores forfædre!
  Den kvindelige trold bemærkede:
  - Koshchei er selvfølgelig også mistænkt. Og da pesten begyndte, var han naturligvis den første, der blev mistænkt. Dette er på en måde hovedet på ondskabens akse. Som den hundredhovedede mandlige drage, den største af drager, kejserens kejser og den onde. Men dette monster forstenede og smuldrede også. Men Koschey ville i det mindste bryde sig! Desuden mistænkte de også kongen af Jinn, Iblis... Jinn er ånder, og de kan ikke forstene.
  Men ånderne gemte sig på en eller anden måde. Og det var, som om de var forsvundet!
  Dominica sang som svar:
  Anden udbrød, nej, tro mig, piger har styrke,
  og forsvandt...
  Og så protesterede dragen mod skønheden ,
  Løb, tak!
  Marquise de Lasca bemærkede:
  - Der er både gode og onde ånder. De er stærke, men deres evner er begrænsede. Men teoretisk set, hvis en af hannerne eller hunnerne bad jinn-kejseren Iblis om at ødelægge den mandlige race, og var i stand til at finde en ring af almagt, der ville give magt over denne største kraft i vores univers, så kunne han forårsage dette!
  Dominica nikkede:
  - Det er allerede noget! Vi skal finde Almagtens Ring. Og så ordner vi alt.
  Den kvindelige drage lo, og hendes stemme var som torden. Og så svarede hun:
  - Den ene ring er meget svær at finde. Da det giver magt over et territorium, der kan sammenlignes med hele galaksen. Desuden, hvis galaksen i dit univers er næsten tom på grund af det sjældne arrangement af stjerner, så er det her et territorium beboet af billioner af intelligente væsener og mange kongeriger. Og tilsyneladende har ingen fundet ham endnu, da der ikke var nogen kejser af vores eventyrlige univers!
  Dominika fnisede og spurgte:
  - Har du en gud?
  Marquisenymfen svarede:
  - Om der findes sådan en Højeste Gud, en Skaber i alle Universer, eller om Han ikke findes, er der ingen, der rigtig ved endnu. Selv Koschey den udødelige. Men der er guder af lavere rang. Men de er sådan, at de er til lidt nytte, og det er bedre at holde sig væk. Generelt har ordet Gud en masse betydninger. Så de højeste ånder er ret lige i styrke med guderne.
  Den kvindelige trold bemærkede:
  - Vi har også religioner, men de er til lidt nytte. Ligesom din i øvrigt. Nu, da der var en coronavirus , var kirkerne virkelig tomme, og bønner hjalp nogen, eller røgelse beskyttede dem mod vira. Hvorfor er I så godtroende, og tænker på, at ved at knæle og bukke kan I tigge om noget til gengæld!
  Dominica reagerede aggressivt:
  - Men jeg tror slet ikke på Gud eller guder! Og det er jeg ligeglad med. Men jeg troede ikke på elvere før, og betragtede dem som et eventyr og en menneskelig opfindelse. - Pigen slog sin bare sål på stenpladen og fortsatte. - Og nu ser jeg, at der er alfer, drager, trolde, nymfer, så hvorfor ikke tro på Gud og engle? Desuden tror mange milliarder mennesker på den Almægtige, og næsten udelukkende små børn, og ikke alle af dem, tror seriøst på drager og elvere.
  Marquise Laska lo:
  - Jeg ved! Denne pige, da hun var lille, så en tegneserie om Dunno og begyndte faktisk at lede efter en tryllestav i gården. Og hun tjekkede hver kvist. Og de andre børn lo af hende. Faktisk forstår de fleste selv i en tidlig alder, at tryllestave er eventyr!
  Dominica bemærkede:
  - Men i din verden er der tryllestave!
  Den kvindelige trold nikkede:
  - Selvfølgelig er der det! Og for at overleve, bliver du nødt til at lære at bruge dem !
  Den kvindelige drage brølede:
  - Lige nu! Giv hende en tryllestav, så skal vi se, hvad denne pige, meget skarp og dristig, er i stand til!
  Dominica sang:
  Jeg beder dig om ikke at blive overrasket
  Hvis der sker magi!
  Hvis det sker, hvis magien sker!
  Laska bemærkede:
  - Jamen, er hun ikke dejlig? Sådan en troldkvinde!
  Huntrolden tog sin tryllestav mere fast i sin højre hånd og viftede med den. Og lynet ramte Dominica. Men det lykkedes pige-skuespillerinden at springe af i sidste øjeblik, og slaget missede. Marmorflisen bag mig smeltede og begyndte at ryge.
  Dragehertuginden udbrød:
  - Vær forsigtig, Cobra! Du vil beskadige hele belægningen!
  Væsel lo og bemærkede:
  - Dette er tryllestavsmetoden!
  Den kvindelige trold Cobra sang som svar:
  - Onde mor, min metode er enkel,
  Jeg kan ikke lide at trække kattens hale!
  Dominica knurrede som svar:
  Der er et mareridt i mine pupiller,
  Et hop - et slag!
  Dragehertuginden afbrød:
  -Se, hendes vabler er allerede væk! Hos mennesker forsvinder skaden ikke så hurtigt. Hvilken pige !
  Nymfemarkisen bekræftede:
  - Det er det! Jeg tog ikke fejl af det. Regeneration er sjælden i styrke, selv for troldkvinder, og den blev ikke behandlet med magi.
  Dominika blinkede og stod demonstrativt på hænderne. Og hendes bare fødder blinkede i luften som propelblade. Og pigen tog den og sang begejstret med sin sølvfarvede stemme:
  Vi dæmpede vores vilje i kampe,
  Broder, de kæmpede for fædrelandet.
  Lignede elfinisme på afstand,
  En elversoldat er kommet ind i Orklin!
  
  Vores forfædre smedede sværd,
  Og så gik våbnene i gang...
  Birketræer åbner deres grene,
  Pigerne bager tærter!
  
  har succes i enhver kamp ,
  Hun ved, hvordan hun skal tage tingene med sig.
  Nogle gange brænder det rene helvede.
  Men vi vil besejre modstanderen !
  
  Elf beskytter jorden,
  Giver husly til dem, der er barfodet og nøgne.
  Vi afsluttede kampen i maj,
  Et rasende nederlag ventede Orkmacht!
  
  Og efter konstruktion og såning,
  Markerne blomstrer, og rugen er i stakke.
  I er helte, piger, bedstefædre,
  Der var frost og sne i skyttegravene!
  
  Fra vort tapre Fædreland,
  Tag en dyb bukke.
  Elfinismens bannere flyver,
  Og Führerens bannere er til skrotning!
  
  Århundreder vil gå under os Stjerner,
  Empire er en galaksesværm.
  Det er aldrig for sent at blive født
  Og begrav fjenden i rummet!
  
  Men jeg tror, at sindet vil være fredeligt,
  Og en person er som en mor for alle,
  Her trives den gamle familie,
  Udstråling af herlighed - nåde!
  Og pigen synger meget smukt, hun er sådan en vidunderlig verdensklassesangerinde. Eller kvasi-verdslig - hvilket er endnu sjovere.
  Dragehertuginden brølede:
  -Fabelagtig! Eller måske bare tage det og gøre det...
  Den kvindelige trold Cobra kvækkede:
  - Det er tid til at slås med tryllestave! Og uden stumpe negle! Vi vil kæmpe mod fjenden til det sidste!
  Nymfemarkisen knirkede:
  - Vær ikke dum! Sikke en fjende hun er for dig. Dette kan være vores sidste chance for at redde og returnere det stærke køn!
  Dominica mumlede af raseri:
  - Giv mig en tryllestav, så slår jeg blandingen af min modstander. Jeg er Harry Potter i en nederdel, og ikke en dunno!
  Dragehertuginden mumlede:
  - Hvad er det for en bande?
  Weasel forklarede:
  - Karakterer fra menneskelige eventyr og folklore Harry Potter er en dreng, der studerede på et magisk akademi, og Dunno er en tegneserie .
  Cobra smilede og rystede sin tryllestav. En pulsar fløj ud og ramte , hvor pigefilmskuespillerinden stod. Og hun, Dominika, sprang meget behændigt tilbage og blinkede med sine lyserøde hæle, som var praktisk talt fri for støv. Og flammerne tog hendes sål og slikkede let på den.
  Pigen råbte:
  - Åh , din pervers !
  Og hun viftede med hånden. Og pludselig styrtede tryllestaven, som nymfen holdt i sine hænder, ind i hendes håndflade med frygtelig kraft.
  Og Dominic greb hende hårdt, som en adræt abe. Hvorefter hun affyrede en pulsar som svar.
  Pigeskuespillerinden hviskede ingen besværgelser, kurrede ikke, hun vinkede simpelthen en magisk artefakt. Og den flammende koagel fløj mod Cobra. Det forventede hun ikke og blev slået ned. Hendes sandaler, en halvsko-stil, der kun dækkede hælen, rystede opad. Og det var tydeligt, at den kvindelige trold var alvorligt kvæstet. Og hun stønnede længe. Og hun begyndte at skyde tilbage fra sin tryllestav.
  Og pulsarerne spredte sig, som om hagl faldt ned fra himlen. Der var virkelig en udveksling af slag.
  Mere præcist missede et hårdt slag og en række skrå slag målet.
  Pulsaren ramte også dragehertuginden. Hun reagerede ved at tage den og snerre med ild fra munden. Og hendes lys var ikke harmløst, det fangede endda markisenymfen.
  Hun rystede også sin tryllestav og brølede:
  - Nok børn! Du har virkelig allerede overskredet alle grænser.
  Men begge piger tænkte ikke engang på at falde til ro. Dominika, der mærkede den dæmoniske kraft i sig selv, slog med sin tryllestav og kastede den ene pulsar efter den anden. Og hendes baller ramte fødderne på den kvindelige troldemester og brændte hendes sandaler.
  Hun skreg af raseri:
  - Menneskekylling!
  Nymfemarkisen indvendte:
  - Nej! Det er højst sandsynligt en kvindehøg, eller i det mindste en drage!
  Dominica ramte igen , og denne gang ramte tsunamibølgen af hendes hektiske ild virkelig som en kølle lavet af flammer.
  Og den kvindelige trold Cobra vil brøle og frigive magi uden begrænsninger. Men så snart ildsøjlen kaster hende op, svider den bogstaveligt talt hendes kjole og rammer hende over brystet.
  Huntrolden fik vejret. Og Dominica tog det videre og tilføjede en dræber pulsar til hovedet. Og det var som om en forhammer ramte min hjerne.
  Kobraen brølede og besvimede til sidst. Hendes bare fødder var forbrændt og havde blærer. Pigen med den aquiline næse blev synget og slået.
  Dragehertuginden udbrød glædeligt:
  - Wow! Du oversteg alle forventninger! Helt ærligt troede jeg ikke, at du kunne gøre sådan noget - slå selve Cobra'en ud!
  Nymfemarkisen nikkede:
  - Hun er vores vigtigste og næsten eneste håb! Og han kan sagtens være berettiget. Se hvad denne malede skønhed laver!
  Faktisk tog Dominika den og rystede sin bare, yndefulde fod, og den marokko-polstrede "ged" bragede pludselig og galoperede rundt. Det var, som om han var blevet virkelig levende og mobil. Og lad os virkelig hoppe op og flirte.
  Dragehertuginden brød ud i latter, rystede på sine syv hoveder og bemærkede:
  - Wow! Hvordan gør hun det?
  Dominica trak på skuldrene og kvidrede:
  For at være ærlig, så ved jeg det ikke
  Alt blandet i middagsvarmen...
  Jeg læser næsten aldrig besværgelser.
  Jeg leger slet ikke med vindånden!
  I stedet savner jeg dig altid, sir,
  Tag pigen med!
  Dragehertuginden brølede:
  - Dominica accepterede! Og i lyset af sit særlige talent melder han sig ind i eliteafdelingen på Drageakademiet. Hvor hun ikke blot ikke skal betale for sine studier, men tværtimod får udbetalt et øget stipendium!
  Dominica hoppede højere, snurrede rundt og sang:
  Der findes ingen bedre Dominica
  Hun er jordens farve...
  Solen står op over planeten,
  Og rundt omkring er der nuller!
  Nymfemarkisen spurgte med et sødt smil:
  - Hvad får jeg for det?
  Der var en pause... Dominica udbrød :
  - Du skal finde en smuk dreng!
  Dragehertuginden lo og svarede:
  - Den nye elev var dog tydeligvis svimmel af stærk stolthed! Derfor pålægger jeg en bod - at udtale hundrede bevingede aforismer. Og gør det med det samme!
  Dominica nikkede med et smil:
  - Vær venlig! Det er ikke for ingenting, at jeg optrådte i film, og jeg har en fremragende hukommelse!
  Dragehertuginden mumlede:
  - Kom hurtigt! Jeg har også en tidsbegrænsning!
  Dominika tog en dyb indånding og skrev med maskingeværhastighed:
  Ingen har brug for ører af et dødt æsel, men at høre en levende ræv er en gave til dem, der ikke har brug for æsler for at nå deres mål!
  Når du først sætter sko på dit sind, vil du forblive barfodet for evigt!
  Krig er luft for lungerne, men kun blandet med binær gas!
  Hvis fjenden ikke vil give op og ikke ved, hvordan han skal tabe, vil vi tvinge ham til at tage sit tøj af og lære ham, hvordan man vinder!
  Dårlige mennesker elsker sort magi, gode ikke-mennesker elsker hvid magi!
  At dræbe i krig er svært i processen, ulækkert i opfattelsen, men hvor er det fantastisk i sidste ende! Det betyder, at krig bringer sundhed til sjælen, hærder kroppen og renser pengepungen!
  Nogle gange fylder krig i høj grad pengepungen, og i direkte forhold til fylden af det udgydte blod og tomheden i det korrupte hjerte!
  Gæld til Fædrelandet belønnes med uselvisk hengivenhed!
  Krig tester de smarte, hærder de stærke, underholder tåberne ! -
  At være til grin er ikke sjovt, at få andre til at græde er ikke kedeligt!
  En god lineal , som sød honning, vil først blive slikket og derefter spyttet ud !
  Og den onde hersker vil som malurt først blive fladtrykt og derefter trampet på!
  Ja, guld er blødt, men det kan sagtens bruges til at smede et uigennemtrængeligt skjold!
  Kvalitet overgår altid kvantitet - selv et hav af perlebyggrød er ingen hindring for en økse!
  Ondskab er fuld af styrke, når det gode svækkes af frygt!
  En vittighed er god, en ske er god til middag, og hjælp i nød!
  Du kan være heldig en eller to gange - uden dygtighed forsvinder heldet!
  Enhver, der ikke er Leo Tolstoj, er en litterær vagabond!
  Du behøver ikke at være født Tolstoj for at være en sugen på litteratur!
  Lad os drikke af at have flere koner end grunde til at rødme ved en skilsmisse!
  Begær har ødelagt flere mænd end kvinders medfølelse!
  Nøjagtigt øje, skrå hænder, fjenden er ikke en miss - nærsynet!
  Filosofi forlænger ikke livet, men det gør det udsmykket og strækker fragmenterne ud!
  En kommandant vinder med dygtighed, en slagter med tal, et geni med kunst, en prætendent med bedrag!
  Så lad os drikke, så håbet ikke dør, og kun dem, der ikke lever op til det, dør!
  Håbet dør sidst ... Og de første er dem, der ikke retfærdiggør det!
  I krig er logik et relativt begreb, ligesom chokolade; før du overhovedet når at beundre stængerne, er de allerede i din mund; før du når at sluge dem, kommer de ud sidelæns!
  Succes stinker nogle gange, præstation lugter af et lig, men lykke kan ikke stinke!
  Gud er på overfladen af enhver ting, og Djævelen er i dens detaljer!
  At blive slået er ubehageligt selv for en masochist!
  Hvad Gud ikke ved, er bare et spørgsmål, som han ikke kunne besvare!
  En abe er bedre end et menneske, idet den kun kan være et dyr bogstaveligt talt!
  En prædiken, der ikke fører til det gode, er som en vej, der fører til en økse!
  At bygge en hvilken som helst doktrin på evangeliets tekster er det samme som at studere kvantemekanik fra eventyrene om brødrene Grimm!
  Det er svært at være Gud, men at forblive en djævel er fuldstændig uudholdeligt!
  Sindet firdobler styrken, selvom antallet af fjender fordobles!
  Livet er et komplet kompromis, ikke med mennesker, men med naturen!
  Panden er klokkeformet , hvilket betyder, at stavelsen er cool!
  for tåber , naturlove er ikke foreskrevet for genier!
  Sproget gives til de smarte for at skjule tanker om dumme og meningsløse ting!
  Den, der ser det sjove i det triste, vil på tragisk vis blive blind af alvorlig glæde!
  - Skynd dig uden hast - skynd dig uden hast! Få et A fra lektionen ved at løse en kompleks handling!
  Vinderne bliver ikke dømt ... Selvom de nogle gange bliver dømt!
  - Menneskelig dumhed er en allieret af guder, der er fjendtlige over for mennesker!
  En mand i en lade er en mand, men en gris selv i et palads vil ikke stige højere end en orne!
  Der er to uendelige ting: universet og menneskelig opfindsomhed, men den første er relativ, og den anden er absolut!
  Hvilken russisk kan ikke lide hurtig kørsel og forbandet hurtig flyvning!
  - Alle vil ikke i helvede, men kun få kan smage ønsket om djævelens mulighed!
  Men uden at vande med tårer, kan du ikke høste glædens høst, og uden kunstvanding, så vokser laurbærrene af succes ikke!
  Gud er i enhver ting, eller på dens overflade, og Djævelen er i fraværet af ting, eller i dybet af materiel mangel!
  Den, der tager sig tid til at være forsigtig, vil redde evigheden på sin begravelse!
  Stilhed er gylden, ordet er sølv, men der hældes så meget ud af en kvindes mund, at selv diamanter bliver matte!
  Stilhed er gylden, og den lange opbevaring af veltalende vandløb ruster ikke!
  Og guld mister sin værdi, hvis det stille begraves i jorden!
  Nogle gange, ved at tie, vil du fylde din tegnebog med mere guld end ved højlydt at tigge om en uddeling!
  Krig er aldrig kedeligt, det kan være rutine, men kun indtil det første skud!
  Fredstid har en tendens til at være gentagne, og kun en kamp er altid individuel!
  I krig, som i skak, kan du ikke bomme, men forskellen ligger i det konstante tidspres!
  Krig er et evigt tidsproblem selv før det første træk!
  I skak laves træk på skift, men i krig skiftes de!
  Krig er som skak, kun uden regler og i realtid!
  I krig er der en evig mangel på tid, når freden hersker, er der mangel på sjov!
  Det mest interessante i krig er, at alt altid er alvorligt, og kun overgivelse er for sjov !
  Du kan lade være med at give op, men desværre kan du kun give op for alvor!
  Det hårde arbejde med at træne betaler sig med den lette kamp! Den, der ikke er doven, bliver en helt!
  Det er aldrig for sent at lære, medmindre du er død!
  Selv en død mand har en chance for hævn, medmindre han er ateist!
  At blive ateist betyder at holde op med at være udødelig!
  De tænker med hovedet, men handler med maven!
  Ondskab bor ikke i hjerter, men i maver!
  Hjertet er kun egoistisk fra tid til anden, men maven er det altid!
  Maven er den mest forfærdelige del af kroppen, men det er det, der motiverer os til at arbejde!
  Uden et hjerte er der ingen mand, uden en mave er der ingen menneskelig grådighed!
  De trøster hjertet og beroliger maven!
  Jeg er ligeglad med, hvor meget en bil koster, det vigtigste er, at fædrelandets prestige ikke har nogen pris!
  Hvis Jesus bor i hjertet, så bor Satan i maven!
  En tom mave opfordrer dig til at fylde din pung!
  Et tomt hoved tømmer din tegnebog!
  En stor mave er ikke et tegn på en stor person, men det indikerer lidt viljestyrke!
  En tom mave fylder sjælen med bitterhed!
  Den tungeste mave er den, hvis tomhed kommer fra et hoved uden hjerne!
  En kvinde fodres ved sine fødder som en ulv, kun i høje hæle!
  I fremtiden lover mange bjerge af guld, men lykken er stadig lige om hjørnet!
  Livet er ikke som kort, du skal altid give alt for succes !
  Et mål er som et fyrtårn, man stræber efter det, men når man når det, ser man, at problemerne kun er blevet større!
  Cigaretten er den mest effektive dræber , især mod kunden! En cigaret er som en lydløs riffel, men den er dødbringende selv i hænderne på en amatør!
  Cigaretten er den mest pålidelige snigskytte, den dræber altid!
  Cigaretten smager bittert, men den tiltrækker mere end slik!
  En cigaret er som en dårlig pige , men det er meget mere smertefuldt at skille sig af med den!
  En cigaret, i modsætning til en granat, forlænger livet, når den kastes!
  I krig er den korteste vej til målet en rundkørselsmanøvre, og den rene sandhed er et modbydeligt bedrag!
  En rundkørselsmanøvre er den sikreste måde at forkorte vejen til dit mål!
  Livet er rødt, men det forlader med skarlagenrødt blod!
  I krig mister livet sin værdi, men får mening!
  Krig , som en brudgom, er modtagelig for forræderi, men tillader den ikke at blive hængende!
  Krig er en begærlig kvinde, der fortærer mænds kroppe!
  Alle aldre er underlagt krig, ligesom kærlighed, men det er ikke et behageligt tidsfordriv !
  Krig, som en kurtisane, er dyr og foranderlig, men den efterlader altid et heroisk minde!
  Krig er ikke som en drøm; du kan ikke undvære stærke følelser!
  Verden er kedelig og afslappende, krig er interessant og spændende!
  Krig, dette blod og sved, befrugter frøplanterne, der føder mod!
  Uanset hvor interessant krigsprocessen er, ønsker alle enden!
  Krig er ikke en bog, du kan ikke smække den i, du kan ikke gemme den under din pude, du kan også bare få den snavset!
  Krig er en religion: den kræver fanatisme, disciplin, ubestridelig lydighed, men dens guder er altid dødelige!
  I krig, som i et kasino, er risikoen høj, men gevinsterne er kortvarige!
  Soldaten er dødelig, herligheden er glemt, trofæer slides op, og kun grundene til at starte en ny massakre er uafvendelige!
  Vi foragter en morder, medmindre han er en soldat ved fronten; vi foragter en tyv, hvis han er en marauder på slagmarken, det dobbelte!
  Soldat, dette er en ridder, hvis rustning har mod og ære! General Baron, hvis krone er forsigtighed og intelligens!
  Soldaten lyder stolt, den private lyder nedsættende!
  Den første i angrebet kan dø, men den sidste forbliver ikke i hukommelsen!
  Det er bedre at være den første til at dele byttet end i at angribe!
  Krig, som en kvinde, nedlægger kun mænd uden at gå i stykker!
  En kvinde, i modsætning til en krig, har ikke travlt med at dræbe en mand!
  Krig, i modsætning til kvinder, er aldrig tilfreds med antallet af tildelte mænd!
  Krig er den mest umættelige kvinde, mænd er aldrig nok for hende, og hun vil ikke afvise en kvinde!
  Kvinder kan ikke lide at slås, men trangen til at dræbe en mand er ikke meget værre end en kugle!
  Selv en lille kugle kan dræbe en mand, en kvinde med et stort hjerte kan gøre ham glad!
  Et stort hjerte fører ofte til lille egeninteresse!
  Krig har ikke en kvindes ansigt, men den bløder mænd bedre end en kone!
  Krig bringer ikke glæde, men den tilfredsstiller aggressive instinkter!
  Glæde i krig, fjenders lig er kun i pris!
  Krig er pløjning af en mark: den befrugtes med lig, vandes med blod, men den kommer frem med sejr!
  Sejren næres af lig og blod , men den bærer frugt med herlighed!
  Krig er som en menneskeædende blomst, lys, kødædende og med en dårlig lugt!
  Krig er fremskridtets moder og dovenskabens stedmor!
  Og i krig er en soldats liv ikke værdifuldt, og generalerne er endda et tab!
  Hvis du vil have fred, så indgyd frygt; hvis du vil have krig, så indgyd latter!
  Latter er ikke en synd, hvis du ikke er til grin i militære anliggender!
  Krig er som et cirkus, kun vinderen har det sidste grin!
  I krig, som i cirkus, kun den luskede, seriøse morder!
  Sammenhold under et hårdt regime er bedre end kaos og sjusk under et blødt!
  Døden er en konvention, vanære er absolut !
  Uanset hvor stor kongen er, vil han gå i graven, ligesom jægeren!
  En politiker lyver altid, kun han dør for alvor!
  Udødelighed er virkelig, men døden er illusorisk!
  Konger kan alt, men ikke én, ikke én konge kan flygte fra graven til jorden!
  Alle ønsker at leve smukt, men kun få dør med værdighed!
  Døden lover problemer, medmindre den funkler af præstationsstråler!
  Livet uden underholdning er kærlighed uden hobbyer!
  Det er godt, når der er kærlighed, værre, når der er blodsudgydelser!
  Sex er som en fakkel, men genopfyldning koster mere!
  Du kan leve uden sex, men du kan ikke formere dig!
  Jo varmere kærligheden er, jo stærkere flyder blodet!
  Folk vil have kærlighed, dyr vil have sex, og genier vil have åbenbaringer!
  Selv grise parrer sig, æsteter elsker det!
  Sex kræver også mådehold, jo mere jo bedre!
  Der er ingen grænser i kærlighed, i sex ord er nok!
  Det er nemmere under ild, hvis der er en flamme i dit hjerte!
  Det er bedre at brænde i flammer end at blive Kains sjæl!
  Krig er gruppesex: en masse stønnen og skrig, men der vil ikke være så meget blod selv fra tusind jomfruer!
  Sex er som krig, men ikke så langt og rutinepræget!
  At slås er som at elske, men at stønne opmuntres ikke!
  Sex er selvfølgelig godt, men at hoste blod op er dårligt!
  Krig er hård, men ydmygelse vejer tungere end nogen militær byrde!
  Hvis du vil leve, så lær at kæmpe, hvis du vil overleve, så lær at vinde!
  I krig er alle midler gode, undtagen at blive ude!
  Alle kan kæmpe, men kun de værdige kan vinde!
  Krig er ikke et sted at tænke, den er fuld af stor vanvid!
  Det er bedre at kæmpe end at handle med Fædrelandet!
  Krig er ikke slik, men det fylder dig med glæde, når du sluger det!
  Kampen slutter aldrig, kun kanonades brøl aftager!
  Kanonaden kan aftage, tønden kan briste, men kampen vil aldrig stoppe!
  I krig er det mest interessante uforudsigeligheden, kampen for alvor!
  Hvorfor faldt priserne under Stalin, fordi folkets fjender blev dræbt!
  Det er bedre at være klædt af for penge end at blive skoet for ingenting!
  Det er bogstaveligt talt pænere at være barfodet end billedligt talt at have sko på!
  Krig er som et cirkus, kun i stedet for latter er der tårer, og arenaen er på størrelse med en planet!
  Jeg vil have fred, det viser sig at være krig, jeg vil have krig, det viser sig at være kapitulation!
  Krig, til en vis grad, er en mor, føder ægte broderskab!
  Krig er ond, men den føder gode kammerater!
  Lange arme er godt, hvis sindet ikke er kortsluttet!
  Styrken vinder, og kun det praktiske sind tildeler sejrens gaver!
  Styrke og intelligens, ligesom mand og kone, føder kun sejr i par!
  En person, i modsætning til en pyramide, har en ikke-flad støtte i udholdenhed!
  Pyramiden har fire hjørner, men den flade overflade giver den stabilitet!
  En god død er bedre end et lort liv!
  Det er godt at være Gud i naturen, men det er dårligt at være en djævel i zonen!
  Solen går ned om en halv dag, men herligheden består i århundreder!
  Berømmelse er kortvarig, bortset fra alt andet!
  Lev for evigt, lær for evigt, men lær ikke igen!
  Herlighed kan være meget lys, lysere end guld, men falmer mere over tid!
  Herlighed er som solen, men den går ikke ned om natten!
  Det er ikke let at blive berømt, selv med indsats, men dovenskab fører let til skændsel!
  Berømmelse er som ild, en fryd for øjet, men for at få det, skal du brænde nogen!
  Det er godt at være i herlighed, det er slemt at være omgivet af fluer, der klynger sig til berømmelse!
  . KAPITEL nr. 7.
  Efter opvågnen er drengen prins Oenomaus igen lænket til rattet. Før dette fik han lov til at vaske sig i en kølig strøm og børste tænder. Og så spis en beskeden morgenmad.
  Og fortsæt med at bevæge dig i konstant bevægelse og en barnekrop, så du ikke bliver lænket af stenpesten. Sådan er den store skæbne for den høje person og arving til det store elverige.
  Den eneste måde at overleve på er at være en ung slave og arbejde hårdt. Dette giver midlertidig beskyttelse mod forstening. Der er nogle muligheder her for at forlænge din eksistens, men det er ret ubehageligt og smertefuldt.
  Drengen, der drejer hjulet, bruger dog sin rige fantasi til at fordybe sig i en imaginær verden og lyse op i sin glædesløse tilværelse i frivilligt-tvangsfangenskab.
  En kahytsdreng flyver på en lille, trehovedet drage. Han ønsker at finde i et ukendt land, uden at vide hvad, men hvad han kan bringe tilbage til det stærke køn og stoppe udryddelsen og forstening af mænd.
  Dragen er også stadig et barn, og drengen er ikke mange år gammel, og han er kun iført shorts og en rygsæk med et kamparsenal og en bue, to sværd og et par dolke i bæltet.
  Oenomaus flyver på sin hest. Og ved siden af hende sidder pigen Margarita på en lille drage. Hun er kun iført en tunika, solbrændt, og på hendes bare tæer er der ringe med magi. Hun repræsenterer kampene et hit fra den menneskelige verden.
  Pigen er ikke simpel. På jorden var hun partisan og efterretningsofficer under den store patriotiske krig. Og efter sin død bevægede hun sig ind i magiens og magiens verden. Og han har været i det i mere end treoghalvfems år. Hun dimitterede fra Dragon Academy og mestrede kraftfuld hekseri. Men hun ser det samme ud, som hun gjorde, da tyskerne hængte hende. Af en eller anden grund vokser den ikke, og dette forstyrrer Margarita. Hvor længe kan du være et evigt barn?
  Ganske vist siger Oenomaus, at han selv var en voksen elverprins, men blev slavedreng. Og det er også derfor, han er ked af det. Selvom nej, det er ikke så slemt at være barn, men når man også er slave...
  Men nu er han allerede i en anden verden, han drejer ikke et slavehjul, men flyver på en drage. Og med ham var partisanpigen Margarita, som blev ført barfodet gennem sneen til sin henrettelse. Og før det torturerede de mig også. De huggede hendes ryg med pigtråd og ristede den unge heltindes såler over bål.
  De er dækket af vabler, og når du træder på den kolde sne, er det næsten behageligt, da den smertefulde kløe i dine svedne fødder aftager. Og på pionerens hals var der en plakette - "Jeg er en partisan." Når de hænger, gør det næsten ikke ondt, det er bare ulækkert at se på Krauts og politifolks glade ansigter . Nå, frygt, hvad hvis helvede venter hende, som en pioner og en glødende ateist? Hvor de vil stege ikke kun dine hæle, men hele din krop, for evigt.
  Selvom, hvorfor tror hun på sådan noget sludder? Selvom det er ærgerligt at dø og gå i glemmebogen, efter at have levet så lidt.
  Men da løkken på hendes sarte hals strammede til, vågnede pigen op på en drage. Og ved siden af hende var en nymfe så smuk som en engel. Og Margarita troede , at himlen stadig eksisterer. Sådan et særligt paradis for pionerhelte og ateister.
  Men faktisk er der i den magiske verden godt og ondt, og dets problemer. Hun blev hurtigt helbredt for sine sår og forbrændinger ved hjælp af magi. Og pigen kom ind i Dragon Academy i den yngste klasse. Men hun var talentfuld, dygtig og lære hurtigt.
  Og hun mestrede stærke magiske færdigheder. Derfor tog hun på trods af sit barnlige udseende sammen med prins Oenomaus på en særlig mission - for at finde noget, der kunne hjælpe med at redde det stærkere køn. En verden uden mænd er trods alt blottet for harmoni og interesse. Og det retfærdige køn keder sig og er ubehageligt i det.
  Margarita, mens hun fløj, bemærkede:
  - Nogle gange tænker jeg, at mændene vender tilbage, og hvad så? Hvem har brug for en lille pige? Hvor ville jeg ønske jeg kunne vokse op og blive voksen!
  Oenomaus svarede i en selvsikker tone:
  - Hvis magi kan bringe livet tilbage til mænd, så er det muligt for det at gøre dig til en voksen. Bare glem ikke, at elvere og nymfer og dryader ikke ældes, og dette er deres naturlige egenskab. Men menneskelige kvinder, nej. Stærk magi er nødvendig for at forhindre dem i at blive til grimme, grimme og pukkelryggede gamle kvinder. Og at være en grim gammel kvinde er meget værre end at være en smuk pige. For ikke at tale om alderdommens sygdomme, der angriber mennesker. Du har ikke nogen seriøs magi på Jorden, og du har sikkert selv set, hvor modbydelig og modbydelig alderdom er, især for kvinder.
  Margarita rystede negativt på hovedet:
  - Nej, jeg vil ikke være en gammel kvinde! Bedre at være en ung slave end en gammel dronning!
  Prinsen grinede og bemærkede:
  - Du vil være evigt ung, for evigt barfodet!
  Pigen lo og bemærkede:
  - Jeg var en bypige før krigen. I Leningrad var det på en eller anden måde uanstændigt at gå barfodet, og klimaet der var ikke særlig varmt. Derfor var jeg i landsbyen på en eller anden måde flov over at trampe . Først under besættelsen, da børnenes sandaler blev revet i stykker, og det var meget svært at få små sko, lærte jeg at gøre sådan noget. Og du ved, i de første dage er det smertefuldt og koldt, især hvis du ikke bevæger dig, men så vænner du dig til det, og det er endda behageligt. Desuden er sommeren i Ukraine meget varm og blid.
  Prinsen nikkede:
  - Ja! Jeg forstår. Men se hvem der flyver!
  Faktisk dukkede en dame i en forgyldt stupa op foran dem. Nej, ikke Baba Yaga, men en spektakulær blond skønhed, dog med for meget makeup. Og funkler med perlefarvede tænder. Og i stedet for en kost har hun en helt moderne elektrisk støvsuger. Ja, det er en underholdende historie.
  Hun blæste et kys til børnene og sang:
  Fuld af kantareller, egern,
  Jeg gemmer noget marmelade...
  Når alt kommer til alt, drenge og piger
  Når alt kommer til alt, drenge og piger...
  Jeg elsker det virkelig, virkelig!
  Margarita nikkede som svar og bemærkede:
  - Ja, det her er modernitet. En gammel stupa på en ny måde!
  Blondinen med støvsugeren hørte tilsyneladende dette og vendte sig om og brølede i frustration:
  - Hvor fik du den idé, at stupaen er gammel? Ja, du selv, hvis du blev på din Jord, ville allerede være en gammel kvinde! Og meget grimt , hvis ikke i en kiste!
  Margarita var enig med et suk:
  - Ja det er rigtigt! Sandsynligvis ville knoglerne have svævet i graven, eller hun var blevet så grim, at det var ulækkert at se på.
  Oenomaus bemærkede:
  - Mennesker er skabninger, der er berøvet Gud. De er frataget, hvad elverne har - evig ungdom! Og det stærke køn skal også barbere skægget. Drengene siger, at det er meget smertefuldt og ubehageligt!
  Blondinen med støvsugeren tog den og rystede den. Og flerfarvede bobler fløj mod børnene, der sad på de unge drager.
  Som svar blæste fyrene fra deres drager, og boblerne fløj tilbage, som svar rystede blondinen sin tryllestav. Og alt begyndte at snurre.
  Boblerne begyndte at snurre i en runddans, som om de var viklet op. Og det var fantastisk .
  Pigen bemærkede:
  - Du er ikke Baba Yaga - et ben,
  Og en sej blondine er halvdelen af lykke!
  Krigeren med støvsugeren bemærkede rasende:
  Børn er lige så dumme som trafikpropper
  Du bliver trukket ind i nettet...
  Jeg læsser dig i kedlen,
  Jeg tænder bål for dig!
  Og som svar er der sådan et muntert og glædeligt grin. Dette er virkelig en kvinde - med stor cool.
  Børnene snurrede på deres drager og sprang op til Baba Yaga. Pigen tog en slangebøsse fra sin rygsæk og kurrede:
  - Vil du modtage den?
  Blondinen lo og slog pioner-troldkvinnen med sin pulsar. Hun undgik sin drage. Og som svar vil han også lave korsets tegn med en slangebøsse, og hvordan han vil sparke dig .
  Og et brændende net viklede den unge Baba Yaga ind. Så hun fandt sig selv bundet i det.
  Drengen Oenomai bemærkede:
  - Jamen, indrøm det, hvem af børnene kidnappede du?
  Partisanpigen nikkede:
  - Højre! Vi ved, at du har en kanonlignende tryne!
  Blonde Yaga knurrede og snurrede:
  - Ja, jeg tager dig for det og...
  Uden at tale rystede skønheden og forsøgte at bryde nettet. Men pionerheltinden krydsede slangebøsset og skød på Yagina med magiens og varslernes energi. Hvordan blondinen begyndte at ryste og vride sig. Og pigen sang:
  Vi blev inspireret i svære tider,
  Efter at have gjort viljen stærkere end stål...
  Befriede verden fra pesten -
  Kære kammerat Stalin!
  
  På mange billeder målte jeg,
  I et uendeligt univers...
  Du åbnede den rigtige vej for os,
  Sandsynligvis indikerer det!
  
  Jeg brugte et chok
  Magi fra solcenisme...
  Her er tidsplanen:
  At fascismens åg vil falde!
  Elfdrengen bemærkede:
  - Han var åbenbart en sej fyr, Stalin! Men han var sandsynligvis, ligesom alle mennesker på Jorden, også ældet.
  Pigen skød også på Baba Yaga i den unge modifikation og kvidrede:
  Lenin bor i mit hjerte,
  Så vi ikke kender tristhed...
  Døren til rummet blev åbnet -
  Stjernerne funklede over os!
  Blonde Yaga bad:
  - Nok! Lad mig gå, kræve det, jeg gør hvad som helst!
  Margarita tweetede:
  - Slip de fangne børn! Så tilgiver vi dig måske. Hvor mange af dem har du suget ind i din støvsuger?
  Blondinen mumlede:
  - Jeg slipper dig ud! Kast bare ikke korsets magi på mig!
  Pigen vendte sig om. Det brændende spind med den fashionable madam sov. Og hun snurrede rundt . Margarita advarede:
  - Lad alle børn gå, uden bedrag!
  Blondinen forsikrede højtideligt:
  - Jeg giver mit ord!
  Og tændte for støvsugeren. Blege skygger af børn begyndte at springe ud af den. Gennemskinnelig, som spøgelser. Men Margarita viftede med sin tryllestav, og disse skygger blev til drenge og piger. Der var tre gange flere af sidstnævnte. Men alligevel var Oenomai glad:
  - I denne verden er der i hvert fald et stærkere køn. Og næsten alle vores mænd er døde ud!
  Margarita bemærkede med et strålende smil:
  - Den kom ikke! Og tak guderne!
  En af drengene, barfodet, men i en luksuriøs, omend revet, camisole, fløj op til Oenomaia og præsenterede sig selv:
  - Viscount de Lafer! Puha, hvor er det ulækkert at være inde i en støvsuger. Og denne tæve trak også mine støvler af, lavet af ægte dragelæder.
  Margarita mumlede med et grin:
  - Kom nu, returner det stjålne til Viscounten !
  Blonde Yaga nynnede:
  - Jeg kan ikke!
  Oenomaus tog også sin tryllestav frem og rystede den og brølede:
  - Og hvorfor det?
  Den smukke heks gurglede :
  - Jeg solgte dem! De var meget prestigefyldte. En prins betalte en halv sæk guld for dem!
  Margarita mumlede:
  - Nå, hvid ... Til dette tager vi dine støvler fra dig. De er også lavet af drageskind og endda tigerskind.
  Blonde Yaga bemærkede:
  - De bliver for store til drengen. Og det ville være skammeligt for en heks af min rang at optræde barfodet.
  Margarita lo og svarede:
  "Jeg er heller ikke en svag heks, men jeg er barfodet hele tiden, selv i kolde verdener." Og du er sådan en dame. Og jeg tilpasser drengens størrelse!
  Prins Oenomaus brølede:
  - Og sværg en ed på, at du ikke vil kidnappe børn. Ellers fører vi dig til gudernes hof.
  Unge Baba Yaga stammede:
  - Jeg gør dem ikke noget ondt. Det er bare børns energi, der tillader mig at forblive ung og smuk for evigt. Og så er de i live.
  Margarita knurrede heftigt:
  - Du vil finde en anden måde at forynge på. Faktisk er det tid til at lære dig en lektie.
  Og pigen mumlede en magi. Og hvordan hun udløste strømme af pulsarenergi fra sine bare tæer og fra spidsen af sin tryllestav.
  Og de ramte blondinen. Den skrumpede pludselig og faldt i størrelse. Nu foran dem, i stedet for en høj pige, var der en skræmt pige, der ikke var ældre end ti år gammel, med pigtails og bare fødder. Hun hviskede:
  - Intet behov! Jeg skal nok klare mig! Slå mig ikke!
  Margarita havde støvler i hænderne. Hun viftede med håndfladen, og de svævede hen mod barfodsdrengen Viscount, der sammen med de andre frigivne børn gik som vægtløs gennem luften.
  En dreng fra en adelig familie tog sine støvler på og sang:
  Der er mange farer omkring drengen,
  Nogle gange glitrer verden som en kold sten...
  Men vores dreng rejste sig fra sofaen,
  Fordi han er en ædel fighter, tro mig!
  Yaga-pigen faldt til ro og mumlede:
  - Vil du ikke piske mig?
  Margarita sagde strengt:
  - Hvis du ikke opfører dig skandaløst, hvorfor skulle du så blive pisket?
  Den blonde pige kvidrede, og en tåre løb ned af hendes lyserøde kind:
  "Jeg er et barn nu, og andre hekse vil ikke respektere mig!"
  En af de løsladte piger sagde:
  - Vi er også børn, og vi græder ikke over det!
  Drengene og pigerne lo.
  Margarita bemærkede:
  - Du må være sulten! Måske kan vi gå ned og spise noget der?
  Børnene larmede. Viscounten kiggede ned og bemærkede:
  - Under os ligger kæmpens slot, og han er ikke bedre end Baba Yaga. Så...
  Oenomaus udbrød:
  - Og kæmpen har også børn i fangenskab. Vi skal hjælpe dem.
  Margarita smilede og foreslog pigen Yaga:
  - Måske kan vi tage børnene sammen og redde dem fra kæmpen? Gør en god gerning, og du bliver optaget til at studere på eventyrakademiet. Der vil du lære at gøre gode gerninger!
  Heksepigen sang:
  Hvem hjælper mennesker
  Han spilder sin tid...
  Gode gerninger -
  Du kan ikke blive berømt!
  Margarita protesterede:
  Kronbladet på en blomst er skrøbeligt,
  Hvis det er blevet revet af for længe siden...
  Selvom verden omkring er grusom,
  Jeg vil gøre godt!
  
  Gør folk godt
  Gør gode gerninger...
  Og de vil blomstre som blomster,
  Blå blomster i lyset!
  Drengprinsen bemærkede i en mere alvorlig tone:
  - Og du prøver at gøre godt og bekæmpe det onde, og jeg tror, du vil kunne lide det!
  Pigen Yaga knyttede næverne og sagde:
  - Nå, jeg prøver. Alligevel er der ingen vej tilbage til onde hekse - de vil grine og knibe dig ! Jeg omskoler mig til en god fe!
  Margarita smilede og sang:
  Alle der har intelligens i verden,
  Skal altid være venner...
  Så det ikke sker som i et skydegalleri -
  Det intelligente spil blev ikke til!
  Drengen prins kvidrede:
  - Nå, lad os gå ned til kæmpen!
  En horde af børn, næsten helt barfodede og pjaltede, tynde og blege, men energiske og ophidsede, styrtede ud af himlen.
  Margarita og Oenomai kom ned på drager, og Yaga, der blev en pige, på morteren. Og støvsugeren blev hos hende, selvom den virkede for stor til børns hænder.
  Dette er holdet, der faldt til jorden. Der er intet ved kæmpens enorme slot med tårne med store kranier, der stikker ud af dem . Men indgangen er styret af skeletter, plus en hel gruppe orker.
  Børnene er landet. De var klar til at kæmpe. Yaga-pigen trykkede på knappen på støvsugeren, og sabler, sværd, spyd, dolke og endda et par maskingevær faldt ud af den. Da hun så børnenes forvirrede udseende, forklarede hun:
  - Jeg greb den med min støvsuger. Det er meget bedre end en kost. Og en hel samling af våben i den.
  Margarita rystede sin tryllestav og sine bare fødder, men dekoreret med magiske ringe og kurrede:
  - Nu vil jeg kaste en trylleformular, der vil give dit våben en speciel, mirakuløs kraft.
  Og troldkvindepigen sagde:
  - Abra , kabra , codabra ! - Og strømme af energi fløj ud af hendes tryllestav og magiske ringe. Og våbenet, som Baba Yaga gav til børnene, begyndte at lyse.
  Oenomai, som en mere erfaren jagerfly, hentede et kort, let maskingevær, der affyrede tynde nåle. Drengen slikkede sine saftige læber og sang:
  - Godt skal være med et maskingevær,
  Slå som rasende stål...
  Det blod flød ikke som et vandfald,
  Og paradiset herskede i universet!
  Børnene udbrød i kor og løftede deres våben:
  Bøddelen er snedig og grusom,
  Folk er blevet stillet op ad væggen...
  Men jeg tror, vores stormfulde spire,
  Men jeg tror, solstrømmen -
  Fordriv mørket i fangehullet!
  Så en afdeling af børn, bevæbnet med et magisk arsenal, skyndte sig at angribe. De små, bare hæle på drenge og endnu flere piger blinkede. De var ikke bange for monstre, selvom et helt regiment af lodne, ildelugtende , modbydelige orker nærmede sig dem .
  Oenomai, der fløj på en drage, åbnede ild mod fjenden fra et maskingevær. Små nåle gennemborede orkernes behårede kroppe, og så skete der et mirakel: de blev til store chokoladebarer og honningboller.
  Margarita sparkede også fjenden ved at bruge sine bare tæer og magiske ringe på dem. Og så orkerne med sværd, som kom under angreb, forvandlede sig straks til alle mulige lækre sager, inklusive slik dækket af chokolade og med fuglemælk indeni. Det her er virkelig lækkert. Og cheesecakes og donuts med valmuefrø og kanel.
  Og partisanpigens tryllestav vinker og skaber fabelagtige ting.
  Og derfor gik børnene i kamp med orkerne. Først og fremmest Viscount. Hans tøj, efter at drengen tog sine støvler på, blev helt nyt, som om det var helt nyt. Og han kæmpede ikke kun med et sværd i højre hånd, men holdt også et sværd i venstre.
  Og fra berøring af bladet fandt fabelagtige transformationer sted. Nu, i stedet for en orc, dukkede en imponerende størrelse tærte med rosiner op. Og fra sværdets slag dukkede en chokoladecheesecake op. Og andre fyre i kamp.
  En pige, tilsyneladende fra et mere udviklet land, hvilede sine bare fødder på græsset og skriblede fra et maskingevær. Hvad giver anledning til forskellige former for eventyrforvandlinger. Og ud af orken kom en stor, fyldt pølse og så en kalkun med sovs. Og hvilke andre velsmagende godbidder dukkede ikke op.
  Og de duftende kokos-cupcakes, der opstod ved berøring af klinger. Og også god is.
  Partisanpigen Margarita begyndte at synge i kampekstase;
  Vi er pionerer, børn af kommunismen,
  Hvem ønsker at rejse landet...
  Hitler vil svare hårdt for sin vrede,
  Vi vil knuse, tro mig, Satan!
  
  Vi aflagde en ed for Gud,
  Og Lenin gav sit hjerte til de unge ...
  Åh, døm ikke pionererne hårdt,
  Den Almægtige gav dem mere styrke!
  
  Vi gik til fronten barfodet fyre,
  De ønskede at kæmpe og bevare deres hjemland...
  Både drengene og pigerne med le er for os,
  Og vores loyalitet er stærk rustning!
  
  Kampene rasede nær Moskva,
  Tanke brændte, asfalt smeltede...
  Vi vil se kommunismen, tror jeg, vi har givet,
  Og du kan tage en fascist ud med et bredsværd!
  
  Tro mig ikke, folk, Hitler er ikke almægtig,
  Selvom Fuhrerens idé lever videre...
  Og vi rammer fascisterne hårdt,
  Lad os tage på vores store rejse!
  
  Vi vil ikke frygte Rus' fjender,
  Vi elsker vores indfødte USSR...
  Du er ikke en ridder med en klovns sjæl,
  Lad os være et eksempel for Guds rige!
  
  Hitler ved det ikke, han vil blive hårdt slået,
  Selvom helvedes magt raser i ham...
  Og de parasitære Krauts kommer,
  Som vil fylde freden med ild!
  
  Russernes storhed er at vinde ved at spille,
  Selvom der ligger en kolossal mængde arbejde bag dette...
  Sejren vil komme, tror jeg, i frodige maj,
  Og Fuhreren vil være fuldstændig kaput!
  
  Dette er vores tro, kommunismens magt,
  Lad USSR blomstre for evigt ...
  Vi vil knuse, du ved, fascismens åg,
  Sådan er Rusland blevet en hær!
  
  I Stalingrad blev Fritzerne slået,
  De genkendte vores stærke knytnæve...
  Og vi uddelte fede gaver,
  Og de gav diktatoren et nikkel!
  
  Mit land, smukke Rusland,
  I den, i Arktis, blomstrer æbletræer...
  Svarog og Stalin er, du ved, Messias,
  Nazisterne flygter fra de russiske krigere!
  
  Så smukt er universet,
  Når kommunismen skinner over ham...
  Og prøvelserne vil være til opbyggelse,
  Flyv kun op og ikke et sekund ned!
  
  Vi tog vinteren med et vildt rødt skrig,
  De brækkede rygraden i den hvide garde...
  Kommunismens fjender af Rusland bliver slået,
  Vi har stadig trofæerne til frokost!
  
  Vi holdt Stalin meget fast,
  Piger barfodet i enhver frost...
  Du er blevet, tro mig, en stærk person,
  Og pioneren er vokset til at blive en ridder!
  
  Nej, Rusland vil aldrig bryde,
  Udødelige Lenin viser vejen...
  Vi er ikke bange for blanke flammer,
  Og russerne kan ikke vende sig væk fra kommunismen!
  
  
  I vor Moder Ruslands navn,
  Lad os kombinere hjerter i én krans...
  Hurra, råbte pigerne højt,
  En stor drøm vil gå i opfyldelse!
  
  Ja, vores tro er altid at være hos vore fædre,
  Og hvis du kan overgå dine forfædre...
  Vi vil for altid være modigt godt gået,
  Selvom han ikke ser mere end tyve ud!
  
  Tro mig, vi elsker vores fædreland,
  Vi ønsker lykke for evigt...
  Lucifer, tro mig, vil ikke ødelægge os,
  Sommeren kommer - kulden forsvinder!
  
  Alt vil blomstre meget storslået i Rusland,
  Det er som om problemer er forsvundet fra verden...
  Kommunismens æra, tror jeg, vil komme,
  Rigdom og glæde vil være for evigt!
  
  Videnskaben vil genoplive de dræbte i kampe,
  Folk vil have ungdom for evigt...
  Og mennesket er som den Almægtige,
  Skurken vil forsvinde, jeg ved, ind i evigheden!
  
  Kort sagt, lykke skinner for alle i universet,
  Alle verdens mennesker er som én familie...
  Børn griner og leger i himlen,
  Du vil elske mig med en sang!
  Så hun sang, og børnene forvandlede orkerne til noget usædvanligt velsmagende og appetitligt med magiske våben. Men selv da heksepigen frigjorde energi fra støvsugeren, begyndte der at komme glas med fisk, tilbehør og svaner med en lækker skorpe , som de nådesløse orker vendte sig til. Og det var meget smukt.
  Her forvandlede den nisse-orc-kommandant, efter at være blevet ramt af god magi, til en frodig duftende kage, dækket med roser, flødekornblomster og kandiserede frugter.
  Og så mange forskellige velsmagende ting fødte magiske våben i hænderne på uskyldige børn.
  Men skeletterne kom også ind i kampen efter orkerne. Kæmpe og skræmmende. De bevægede sig som træ. Børnene angreb dem med sværd og sabler og kastede dolke. Og Oenomai fra dragen og pigen til fods affyrede maskingeværsprængninger mod skeletterne.
  Margarita brugte også magi og viste sine perlefarvede tænder. Og hun gjorde konkrete mirakler. Og hendes magi forvandlede skeletter til gyldne vinglas fulde af farverig is og rigt dekorerede kager.
  Og fra slagene fra drengenes sværd, inklusive Viscount de Lafer, opstod alle mulige velsmagende og appetitlige ting. Og sådan en aroma spredte sig over hele slottet. Bare et mirakel af mirakler.
  Fra et af de enorme skeletter dukkede et helt bjerg af kager op. Og disse kager funklede med alle regnbuens farver fra forskellige cremer.
  Ja, der var så velsmagende, meget appetitlige ting her. Nogle truende sorte skeletter blev til slikkepinde i kolossal størrelse.
  Og de sultne børn kunne ikke lade være med at prøve de velsmagende godbidder. Margarita blæste i gongongen og råbte:
  Maver er vores største fjender,
  De kaster os, tro mig, ud i onde handlinger...
  Når en dreng ser tærter,
  Han bliver skubbet til sjofel at stjæle maver!
  
  Så skat skynd dig ikke
  Tiden kommer, og du vil stadig spise...
  Og synd ikke for Gud, kære,
  Ellers bliver du til ildsjæle!
  Oenomaus forklarede børnene:
  - Indtil kannibalgiganten er besejret, er det farligt at spise mad. Hovedskurken skal slås ned!
  Et højt tramp lød, og først dukkede en gigantisk skygge op, der dækkede halvdelen af marken, fyldt med alskens kager og fade. Og så selve den hornede kæmpe. Den havde munden af en kaskelothval og kløede fødder. Og så højt , at det er højere end det i forvejen enorme slot med tårne og skeletter.
  Børnene hvinede af frygt, og kannibalbøllen voksede straks i størrelse.
  Margarita sagde med et smil:
  - Vær ikke bange! Han er kun stor, når du er bange for ham!
  Oenomaus udbrød rasende:
  Du er måske ikke en kujon, men du er et fjols, og vi har set seværdighederne!
  Heksepigen Yaga kvidrede:
  - Kære, kære trold,
  Vil du have lækkert slik...
  Eller magien ved et slag,
  Du får det gratis igen!
  Margarita råbte:
  - Børn, råb i kor: vi er ikke bange for jer! Nå, lad os tage os sammen.
  Men det var svært for fyrene at samle sig foran sådan et fugleskræmsel . Pigen begyndte at stikke af med sine små runde hæle. Den mere modige Viscount de Lafer og et par drenge begyndte at holde dem tilbage. Det var tydeligt, at fyrene var blege af frygt. Og så sang Margarita, for at give mod, en kampsang fra krigen;
  Vi er piger fra landet USSR,
  Som er en fakkel for hele verden...
  Lad os vise, du ved, et eksempel på storhed,
  Her er heltegerningerne sunget!
  
  Piger blev født under det røde flag ,
  Og barfodede farer de gennem frosten...
  Døtre og sønner kæmper for Rus',
  Nogle gange giver bruden fyren en rose!
  
  Der vil være et rødt flag over universet,
  Lys så klart, som en fakkelflamme...
  Når alt kommer til alt, du ved, heroisk, vi har et sving,
  Og vores banner funkler som rødt!
  
  Tro det ikke, den forbandede fascist vil ikke bestå,
  Og den russiske ånd vil aldrig forsvinde...
  Sejre vil åbne en endeløs konto,
  Lad os sige hej og hej til nogen!
  
  Rusland er et vidunderligt land,
  Du gav kommunismen til folkene...
  For evigt givet af Gud generøst ,
  For fædrelandet, for lykke og frihed!
  
  Fjenden vil ikke være i stand til at besejre fædrelandet,
  Og uanset hvor grusom og lumsk han var...
  Vores uovervindelige russiske bjørn,
  Den russiske soldat er så herlig for sin sejr!
  
  Smukke sovjetiske land,
  Pigerne i den er stolte over, at de er smukke...
  Hun blev givet til os ved fødsel for evigt,
  Og lad os Komsomol-medlemmer være retfærdige!
  
  Vi kæmper i udkanten af Moskva,
  Snestorm, snedriver og pigerne er barfodede...
  Vi vil ikke opgive vort fædreland til Satan,
  selv vores le skyder præcist!
  
  Så i raseri er pigerne ivrige efter at kæmpe,
  Og med den nøgne hæl smider de en eksplosionspakke ...
  En fascist, han ser bare cool ud,
  Faktisk bare onde Kain!
  
  Fjender kan ikke besejre piger,
  De blev født under sådan en stjerne...
  Vores uovervindelige monster er bjørnen,
  Hvem gjorde fædrelandet til sin kone!
  
  Vi russiske piger er gode,
  Vi er ikke bange for tortur og frost...
  Og vi vil afvise, tro mig, angrebet fra den onde horde,
  Fjenden vil gå amok af dosen!
  
  De var i stand til at skubbe fjenden væk fra Moskva,
  Selvom han er fuld af enorm kraft...
  Vi piger er så stolte af os selv,
  Modstandere vil alle forsvinde i deres grave!
  
  Tro det ikke, fjender kan ikke besejre Rus',
  Da hver ridder kommer fra bleer...
  Jægeren er tilsyneladende blevet til vildt,
  Og modstanderen er stadig kun et barn!
  
  Men den russiske ånd, stor, tro ånden,
  Du ved, der er skjulte kræfter i det ...
  Fjenden vil blive fuldstændig knust,
  Når alt kommer til alt, er riddere uovervindelige i kamp!
  
  Smid jeres tvivl til side , piger ,
  Vi er de modigste, du ved, i verden...
  Lad os kaste Satans horder ind i infernoet,
  Lad os suge alle modstanderne i toilettet!
  
  Den hellige krig vil ende
  Fred og morgen vil komme over planeten...
  Hun er for evigt med solen, du ved, givet,
  Må sommeren flamme for evigt!
  
  Og kommunismen evig i herlighed,
  Og Lenin og den store Stalin er med os...
  I blodig biograf er først nu fascisme,
  Og vores vilje, tro mig, er stærkere end stål!
  
  Mit Rusland regerer i århundreder,
  Og gav lykke til hele universet...
  Du har brug for styrken af en stålnæve,
  Og vovet, men på en fornuftig måde!
  Først sang Margarita alene, men så optog Enomai, pigen Yaga, Viscount de Lafer og andre børn sangen. Og dette var allerede et stærkt, fuldstemt kor, hvorfra alt rystede. Og den enorme, rigtige kæmpe begyndte at falde i størrelse. Han så ikke længere så sej og truende ud. Og hornene blev mindre, og kløerne blev mindre. Wow...
  Pigen Yaga sang med et grin:
  Godt gået, godt gået, du kan være stolt af ham -
  Syv er ikke bange for én!
  Børnene udbrød i kor og stampede med bare fødder:
  Vi er ikke bange for dig trold,
  Du bliver trampet under et barns fod...
  Selvom vi ikke er gamle nok krigere,
  Vi var engang under Baba Yaga !
  Det er børn, så smukke i både sjæl og ansigt. Og de kæmper som kæmper. Selvom nu kannibalgiganten skulle være færdig moralsk. Og børnene begyndte at danse.
  Og pigen Yaga tog støvsugeren og rettede den mod bøllen og begyndte at mumle noget.
  En af drengene slikkede en stor slikkepind i form af en hane , som blev til et skelet, og pigen tog en bid is.
  Børnene truede kæmpen:
  - Det vil også ske for dig!
  Og han rystede bogstaveligt talt. Han krympede endnu mere. Og de gyldne glas med is i alle regnbuens farver begyndte at gnistre endnu klarere og smukkere.
  Pionerens heltinde Margarita sang igen med raseri, en patriotisk sang fra krigen, og resten af børnene kor:
  Jeg sluttede mig til Komsomol, mens jeg spillede,
  Pige med en smuk drøm...
  Jeg troede, at verden ville være evig maj,
  Hver dag er forårets fødsel!
  
  Men af en eller anden grund lykkedes det ikke,
  På en eller anden måde kan jeg ikke blive forelsket ...
  Nå, fortæl mig, gutter, på min nåde,
  Livet er en meget stærk åre!
  
  Pludselig tordnede krigen pludselig,
  Og en dødsorkan stormede...
  Og mine piger har en stærk krop,
  Du kan sætte dig selv under angreb med det samme!
  
  Tro mig, jeg vil ikke give op,
  Kæmp for fædrelandet til det sidste...
  Vi bærer granater i en stærk rygsæk,
  Stalin erstattede sin far i hjerterne!
  
  Store krigere i Rusland.
  Vi kan beskytte fred og orden...
  Himlens stjerner vandede fløjlet,
  Og jægeren blev til vildt!
  
  Jeg, en barfodet pige, kæmper
  Fuld af fristelser og kærlighed...
  Der vil, jeg ved, være et sted i dette paradis,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Fædrelandets store krigere,
  Vi vil kæmpe hårdt i nærheden af Moskva...
  Og så drømmen under kommunismen,
  Mod underverdenen med Satan!
  
  Modige russiske fyre,
  At de kæmper ærligt til det sidste...
  skyder med et maskingevær,
  Hvis du har brug for en krone af guld!
  
  Ikke engang en kugle kan stoppe os
  Jesus den store Gud er opstået...
  Rovdragens dage er forbi,
  Det blev endnu lysere fra himlen!
  
  Jeg elsker dig, kære Lada,
  Den højeste Gud Svarog vil være i herlighed...
  Vi skal kæmpe for Rusland,
  Den bedste Hvide Gud er med os!
  
  Bring ikke russerne i knæ,
  Vores kød, tro mig, kan ikke bremses...
  Stalin og den store Lenin er med os,
  Du skal også bestå denne eksamen!
  
  Fædrelandets smerte er også i vores hjerter,
  Vi tror på hendes storhed...
  Vi åbner hurtigt døren til rummet,
  Det bliver et meget sødt liv!
  
  Vi er smukke barfodede piger ,
  Vi løber så rask gennem snedriverne...
  Vi har ikke brug for denne bitre vodka,
  Keruben spreder sine vinger!
  
  Vi piger vil stå op for fædrelandet,
  Og vi vil svare den onde Krauts, nej,
  Helvedes Kain vil blive ødelagt,
  Og hej til Kristus Frelseren!
  
  Der kommer en æra - det kunne ikke være bedre,
  De døde vil opstå for evigt...
  Universet bliver et rigtigt paradis,
  Alles drøm vil gå i opfyldelse!
  Margarita følte sig lidt trist - hun er allerede mere end hundrede år gammel, og hun er stadig en pige. Og måske vil han for altid forblive et barn.
  Men resten af børnene glædede sig og var glade for denne sang.
  Og den formidable kannibalkæmpe blev endnu mindre af statur og lignede mere en skræmt nisse end et monster.
  Stykker af is og kage fløj på ham. Børnene lo og rakte tungen frem. Det så meget komisk ud. Og de muntre fyre fortsatte med at lave ansigter.
  Pigen Yaga slog sine læber og kvidrede:
  Børn skal grine
  Børn skal grine -
  Og hvordan lever helte!
  Og hvordan lever helte!
  Og Baba Yaga pegede støvsugeren mod andre orker og nisser, der sprang ud af slottet. Og Enomai og pigen begyndte at skyde på dem med maskingeværer. Og de gjorde det fantastisk . Og igen var der glas med lys is, rosinruller, flødekager, cornflakes, bolsjer og meget mere . Alt duftede så godt og så ekstremt appetitligt ud.
  Og krigerbørnene lo og viste deres skarpe, hvide tænder, som ulveungers.
  Hvor så fantastisk og unik denne handling ud.
  Og Margarita ramte orkerne og skeletterne med lyn og fortsatte deres vidunderlige forvandling.
  Hvorefter pionerpigen igen sang en patriotisk og sublim sang, og resten af børnene i kor tog hendes muntre og muntre sang op:
  Satan vil ikke besejre os,
  Mit hjemland, det smukkeste i verden,
  Det smukke land er berømt...
  Voksne og børn vil være glade for det!
  
  Lad liljerne i dalen blomstre storslået i den,
  Og keruberne spiller en anstændig salme...
  Führeren vil være kaput,
  Russerne er uovervindelige i kampe!
  
  Komsomol-medlemmer løber barfodet,
  De tramper i sneen med deres bare hæle...
  Hitler du ser bare sej ud
  Jeg kører dig over med en tank!
  
  Kan vi besejre nazisterne?
  Som altid er vi barfodet, piger...
  Vores mest formidable ridder er bjørnen,
  Han vil dræbe alle med et maskingevær!
  
  Nej, vi piger er allerede meget seje,
  Vi river bogstaveligt talt alle fjender fra hinanden...
  Vores klør, tænder, næver...
  Vi vil bygge et sted i et vidunderligt paradis!
  
  Jeg tror på, at der vil være kølig kommunisme,
  Rådgivningens land, tro mig, blomstrer i det...
  Og sørgelig nazisme vil forsvinde,
  Jeg tror, at dine gerninger vil blive forherliget!
  
  Regionen vil blomstre vildt, tror jeg,
  Fra sejr er vi tilbage til sejr...
  Nikolaj besejrede japanerne,
  Samuraien vil svare for ondskab!
  
  Vi vil ikke lade os vippe,
  Lad os knuse vores fjender med et slag...
  Lad jægeren blive til vildt,
  Det var ikke for ingenting, at vi knuste Wehrmacht!
  
  
  Tro mig, det er ikke let for os at give op,
  Russerne har altid vidst, hvordan man kæmper...
  sleb vores bajonetter med stål,
  Führeren bliver billedet af en klovn!
  
  Sådan er mit hjemland,
  Den russiske harmonika spiller i den...
  Alle nationer er en venlig familie,
  Abel sejrer, ikke Kain!
  
  Snart vil USSR være i herlighed,
  Selvom vores fjende er grusom og forræderisk...
  Vi vil sætte et eksempel for tapperhed,
  Den russiske ånd vil blive glorificeret i kampe!
  Ved den sidste sætning tog og udløste pionerpigen lyn fra sin tryllestav og pulsarer fra sine bare tæer med magiske ringe og sten. De dækkede endelig kæmpen, der var skrumpet ind som en snegl. Den var fuldstændig dækket af det brændende skær. Så blinkede det igen. Orker og skeletter er endelig forvandlet til alle mulige vidunderlige delikatesser. Så lækkert og stegt, fra forskellige typer skinker, fyldte fisk og gæs, til kager, bagværk, karameller og isglas.
  Børnene glædede sig og hoppede op og ned. De så meget glade og glade ud.
  Her, i stedet for den formidable og seje kannibalgigant, forsvandt lyset. En tynd, lyshåret dreng i shorts, omkring syv år gammel, dukkede op. Sådan et harmløst og sødt barn i stedet for et formidabelt monster. Han blinkede med øjnene og klynkede:
  - Slå mig ikke!
  Margarita råbte:
  - Vær ikke bange! Vi vil ikke røre dig. Nu kan du starte dit liv fra bunden og gå i skole!
  Drengen og tidligere kannibal klynkede:
  Hvad er det for et skoleliv?
  testen hver dag ...
  Tilføjelse, division,
  Multiplikationstabel!
  Kannibalgigantens slot blev forvandlet lige foran vores øjne. I stedet for kranier blomstrede blomster af fabelagtig skønhed på kuplerne. Og selve kuplerne funklede af guld. Og alt blev så storslået, funklende, blændende, slottets vægge var dækket af blomster. Og i stedet for blod begyndte springvandene at flyde med diamantstrømme, og skyerne forsvandt, og fire sole skinnede på én gang.
  Og de frigivne børn begyndte at løbe ud af slottet med glade grin. Udmagrede, pjaltede, barfodede var de alligevel glade.
  Drenge og piger kastede sig over de lækre godbidder, og tønder med cocktails og juice dukkede op lige under græsset.
  Pigen Yaga fløj op til den tidligere kannibalgigant på en morter og rakte drengen is. Han slugte den og brød ud i et smil:
  - Velsmagende!
  Og han tilføjede frygtsomt:
  - Tilgiv mig, børn! Jeg skammer mig over, at jeg spiste dig. Hvor er det ulækkert!
  Flere og flere børn løb tør. Inklusiv dem, der blev spist tidligere af kannibalen. Den harmløse dreng slog med øjnene og sang endda;
  Nå, er det ikke et mirakel, er det ikke et eventyr,
  Alt er blevet så, tro mig, vidunderligt!
  Nej, det er bedre at gøre godt for os -
  Og ondskaben vil forsvinde ud i tidløsheden!
  Ja , det var en sejr. Det er rigtigt, en af drengene, med en meget muskuløs torso og i shorts, kiggede på den reflekterende overflade og klynkede:
  - Hvor blev min heroiske højde af?
  Oenomaus spurgte:
  - Og hvem er du?
  Drengen med meget definerede muskler svarede:
  - Nikitich.
  Og hans barnlige ansigt formørkede, og han mumlede:
  - Jeg var en stor helt, og nu er jeg bare en barfodets dreng i shorts, som sådan har brug for mig.
  Den tidligere kannibal udbrød:
  - Lad os gå i skole sammen!
  Dobrynya brølede i vrede og sparkede sin bare drengefod så hårdt, at stenen flækkede:
  - Nå, for helvede med skolen! Jeg troede, jeg var udmattet !
  Margarita svarede med et suk:
  - Jeg forstår det!
  Drengen Dobrynya brølede:
  - Hvad forstår du! Nu vil min kone forlade mig! Hvem har brug for mig sådan et snivlende barn !
  Oenomaus svarede med et smil:
  - Det vigtigste i livet er sjælen. Størrelsen betyder ikke noget!
  Dobrynya protesterede:
  - Nej! Du kender ikke min kone. En gang bevægede hun hælen så hårdt, at hun slog nattergal-røverens fløjtende tand ud! Hun er streng, og hvorfor har hun brug for en overskægløs dreng ! - Og drengen slog igen med sin barfodede, barnlige, men stærke fod, som en forhammer, så brostenen knuste i små stykker. Og den unge helt råbte. - Gør mig snart voksen!
  Oenomaus svarede med et suk:
  - Desværre kan vi ikke gøre dette, vel?
  Margarita svarede:
  - Lige nu kan vi virkelig ikke, men hvis du rejser med os til et godt formål, så finder vi måske på noget!
  Drengen Dobrynya spurgte truende:
  - Hvad er dit mål?
  Oenomaus svarede selvsikkert:
  - At redde det stærkere køn på en universalskala fra døden. Der er en pest i vores univers, og den kan også nå dig!
  Margarita nikkede indforstået:
  - Ja, Dobrynya, vær med. Du har stadig din heroiske styrke, og du vil være meget nyttig for os!
  Titan-drengen, selvom han i udseende ikke var ældre eller højere end Oenomai, en dreng på omkring tolv år gammel , men han havde kolossal fysisk styrke. Så han klemte stenen med sine bare fingre og tog den bogstaveligt talt og knuste den, hvorefter han med et smil bemærkede:
  - Og jeg er stadig okay! Okay, jeg tager med dig. Det vil være skræmmende at vende tilbage til min kone, indtil jeg bliver voksen !
  Margarita, med et smil, der var som en fes, svarede:
  - En meget klog beslutning!
  Og hun klikkede med sine bare tæer. En tredje, yndig babydrage dukkede op.
  Pigen forklarede:
  - Du skal ikke gå som en tigger med en taske!
  . KAPITEL nr. 8.
  Dominika var meget udmattet under overgangen og bestod eksamenerne. Derfor blev hendes smukke jomfruer vasket i et gyldent bad og bruser. Og så lagde de hende i en blød, varm seng i et separat, luksuriøst værelse til elitestuderende og kvindelige studerende. Dominica faldt i en mærkelig drøm, hendes sidste ønske var at være sammen med prins Oenomaus , som hun følte stor sympati og sympati for.
  Og lige så snart hun blev omfavnet af guden Morpheus, hun
  Dominica mærkede pludselig, at vinden blæste i hendes ansigt, og hun sad på en glat, skællende ryg. Og skyer blinker rundt.
  Og pigen vendte sig om og så en smuk, muskuløs dreng, som hun genkendte med det samme. Ja, det var prins Oenomaus, der blev en ung slave. Og nu rider han på en lille, trehovedet drage. En pige flyver til højre for ham. Hun er også meget smuk og sød, med gyldenrødt hår. Hun ser ikke ældre ud end Oenomaus. Og på venstre side er en dreng. Også lyshåret , smuk og meget muskuløs, med et udtryksfuldt ansigt. Sådan en gruppe børn med rygsække og våben. Og pigen har også ringe på tæerne og hænderne.
  Dragen mærkede den ekstra vægt og begyndte at slå med vingerne oftere for ikke at falde sammen.
  Pigen Margarita rystede sin tryllestav og brølede:
  - Hvem er du? Hvor kom det fra?
  Oenomaus genkendte imidlertid Dominica og sagde i en selvsikker tone:
  - Dette er en udvalgt fra planeten Jorden. Hun skal redde det stærkere køn i vores univers, ifølge profeti.
  Pigen Margarita smilede:
  - Fra planeten Jorden? Oplevede du den store patriotiske krig?
  Dominica bekræftede selvsikkert:
  - Ja, det var!
  Pionerheltinden spurgte insinuerende:
  - Og hvornår gik det over?
  Hittepigen svarede, ikke mindre selvsikkert:
  - Fra den 22. juni enogfyrre til den niende maj 45, ja, selvfølgelig vandt vi!
  Margarita svarede med et smil:
  - Jeg ved, at vi vandt! Ellers ville vi ikke snakke med dig. Så det betyder, at vi er landsmænd, bare spredt over tid. Hvor er det dejligt at møde nogen fra din hjemplanet, og endnu mere fra dit land!
  Dominica svarede med et suk:
  - Da Den Store Fædrelandskrig sluttede, var min bedstefar endnu ikke født. Dette er en lang historie for os!
  Margarita bemærkede også med et suk:
  - Og jeg levede ikke for at se dens færdiggørelse. Jeg blev hængt i januar '44. Men jeg troede på vores sejr. Kiev var allerede blevet befriet, og Stalingrad og Kursk- bulen tordnede. Hvor er det ærgerligt at dø, når man kun er tolv , uden at slutte sig til Komsomol.
  Dominica blev overrasket:
  - Hvis du døde for så længe siden, hvorfor er det så stadig en pige?
  Margarita trak på skuldrene:
  - Jeg ved det ikke. Næsten hundrede år er gået siden min død, og jeg er stadig et barn. Men der er også et plus: Jeg ældes slet ikke, og der er ikke en eneste fyldning i mine tænder!
  Dominic fnisede og bemærkede:
  - Ja, alderdom er meget dårlig, simpelthen ulækkert!
  Og den smukke filmskuespillerinde begyndte at synge;
  Menneskeheden er i stor sorg,
  Sandsynligvis tænker alle på ham!
  Tårer blev fældet over dette hav,
  En persons frygt brænder med ild!
  
  År kravler efter år i en campingvogn,
  Bedstemor gnider henna på kinderne!
  Og der skete noget med jomfruens slanke skikkelse,
  Jeg forstår ikke, hvor rynkerne kommer fra!
  
  Hvorfor er naturens krone lys?
  Skaberen af maskiner skal pludselig visne!
  Den, der udnyttede vindens kraft til vognen,
  Han kan ikke klare ondskaben ved aldring !
  
  En skønhed bliver en freak
  Og helten visner hen for vores øjne!
  Alt grimt vejr nu,
  Og om natten plages jeg af vild frygt!
  
  Men jeg tror ikke på, at der ikke er nogen frelse,
  En person kan argumentere med Gud!
  Så en venlig familie bliver evig,
  Så vejen går op ad bakke med lethed og stejlt!
  
  Gamle kvinder vil ikke længere have rynker,
  Lad os få alderdommen til at trække sig tilbage i skam!
  Og mand, fremskridts magtfulde søn,
  Han ser på livets tinde med klare øjne!
  
  Og der vil være uendelig skønhed
  Dagene vil flyde som en fuldstrømmende flod!
  Menneskelig venlighed vil dukke op
  Hjertet bliver trods alt rent og ædelt!
  
  Tro, ny fornøjelse vil komme,
  Med årene vil visdommen stige!
  Når alt kommer til alt, sætter isen sig ikke i en ung krop,
  Som en skoledreng, der er ivrig efter at studere for fem!
  
  Mærket er højere, kom nu, se efter det,
  Du skal tage eksamenen igen mindst hundrede gange!
  Og du kan spise påskekager med honning,
  Nå, bliv en gammel pige nu!
  Hvor smukt sang Dominika, en rigtig primadonna. Og hendes sange var fyldige og iriserende, som trillen af en nattergal.
  Enomai nikkede indforstået:
  - Det kan du ikke argumentere imod !
  Boy Dobrynya bemærkede:
  - Alderdom er dårlig. Men jeg fik foryngende æbler til mig selv og min kone . Hvis du spiser lidt af dem, bliver du ikke gammel, og du bliver ikke til et barn. Og så smagte en dum heks sig til sådanne æbler. Hun var en gammel kone, men hun endte på potten. Så du bør kende mådehold i alt, og husk, at alle aldre er underdanige kærligheden.
  Enomai bemærkede pludselig:
  - Min drage trækker vejret tungt! Det er svært for ham at bære to personer, især da Dominica ikke er et barn, men en meget stor og muskuløs pige. Hun mangler en ny flyer!
  Margarita sagde selvsikkert og klikkede med sine bare tæer:
  - Der kommer en flyer!
  En lille trehovedet drage dukkede først op i luften. Men partisanpigen sendte en stråle af energi ind i ham, og denne drage begyndte at vokse.
  Dominica blev overrasket:
  - Det her er magi i aktion. Det er første gang, jeg ser drager blive rejst op.
  Margarita svarede med et smil:
  - Drager er ikke mennesker, det er nemmere at opdrage dem!
  Dyret voksede til en størrelse lidt større end de tre andre drager. Og endnu et fingerknips, denne gang med hænderne, og Dominika befandt sig i en behagelig sadel!
  Pionerpigen nikkede:
  - Du kan se, hvor enkelt det er! Nu har du din egen drage. Glæd dig over dette!
  Den ramte pige bemærkede med et grin:
  - Det her er selvfølgelig fantastisk , men hvad er meningen med at klatre op ad væggen med glæde?
  Margarita lo og svarede:
  - Har du ikke drømt om din egen drage?
  Dominica mumlede ærligt:
  - Jeg drømte om min egen helikopter. Men hun havde ikke tid til at tjene penge til ham. Så der er ikke noget at være særlig glad for!
  Enomai bemærkede med et smil:
  - Men jeg drømte om en personlig drage.
  Dobrynya bekræftede:
  - Personlig drage er sej! Min heroiske hest kunne dog også flyve op, hvis jeg brugte magi. Men for specielle besværgelser skal troldmænd betales i guld. Og dragen er fri.
  Margarita tilføjede:
  - Dragen er også god, fordi den kan fodre på vand alene. Nå, tilføj lidt ukrudt til det, og det bliver fantastisk. Han vil ånde ild.
  spurgte Dominica nysgerrigt:
  - Kæmpede du virkelig mod tyskerne?
  Margarita svarede ærligt:
  - Jeg kæmpede ikke rigtig. Jeg arbejdede mere med intelligens og kommunikation. Jeg gik gennem landsbyer og mellem skove. Nå, enhver med tiggertaske og barfodet fra vinter til vinter vil få mistanke. Sandt nok plantede hun sprængstoffer på nazisterne et par gange. Nå, hun skød kun, da de tog mig. Hun skød tilbage indtil den sidste kugle. Hun blev fanget. Nå, de torturerede mig, omend i hast, og de havde travlt med at hænge mig, eftersom den røde hær netop da var på vej i den retning. Ellers kunne de have pint ham længere.
  En gang gjorde jeg yderligere to politifolk søvnige og overgav dem til partisanerne. Nå, jeg vil ikke finde på tingene, men selvfølgelig var der masser af eventyr.
  Dominica spurgte med et smil:
  - Havde du nogen ordrer?
  Margarita svarede med et suk:
  - Nej! Kun medaljen "For Courage", jeg blev anset for at være for lille til at blive tildelt noget alvorligt. Nå, jeg ved ikke, om de blev tildelt posthumt og hvordan...
  Oenomaus bemærkede:
  - Som tolv år gammel er det allerede ikke dårligt for en pige at have en militærpris! Fortæl mig, hvordan er det med dig?
  Pionerpigen nikkede:
  - Nå, ja, fortæl mig, kommunismen er blevet bygget og krige er forbi?
  Dominica sukkede og svarede selvsikkert:
  - Nej! Det blev endnu værre med hensyn til krige. Men jeg gider ikke tale om det. Men folk er blevet endnu værre.
  Drengen Dobrynya foreslog:
  - Lad os hellere tale om magiske bedrifter. Ellers begynder du nu at tale om tanke...
  Margarita rynkede panden:
  - Hvad ved du om kampvogne?
  Dobrynya svarede:
  - Jeg var i en mere udviklet verden, og der var de her metalmonstre. De skyder højt og er meget farlige. Det er ulækkert at huske dem.
  Partisanpigen grinte og bemærkede:
  - Jeg hældte sand i benzintanken på Tiger-tanken. Og han gik i stå. Det var sådan. Og hun brugte en syl til at gennembore hjulene på nazisternes biler. Jeg er en lille pige, og det var nemmere for mig at gøre dette.
  Dominic fnisede og bemærkede:
  - Godt klaret! Du er en pionerheltinde. Vi skal lave film om dig og skrive bøger om dig.
  Margarita nikkede:
  - Jeg ved, der er nogle - "Red Devils", for eksempel. Generelt troede jeg ikke kun ikke på Gud, men nogle gange gjorde jeg ting, som jeg nu skammer mig over!
  Enomai bemærkede med et smil:
  - Sker. Nogle gange opfører guderne sig ikke særlig godt. Men under alle omstændigheder er du nu en meget talentfuld troldkvinde, og du burde...
  Han blev ikke færdig. En flok flyvende aber dukkede op foran dem. De var langt væk, men elverdrengens og troldkvindepigens skarpe syn så, at disse bevingede primater slæbte mindst et dusin børn i nettet. Både de uheldige drenge og piger kvæles og lider meget under flugten, når de bliver kastet op, og børnenes kroppe skæres over af nettets stålmasker.
  Dominica så også dette og råbte:
  - Vi skal befri fyrene!
  Dobrynya nikkede og trak sit sværd med et råb:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For Holy Rus' -
  Vi kæmper med et sværd,
  Jeg sælger ikke!
  Dominica bemærkede og blottede sine tænder:
  - Det er selvfølgelig meget interessant at hjælpe børn. Men har vi kræfter nok? Jeg læste et eventyr om flyvende aber, og de ser ud til at være meget stærke!
  Margarita nikkede indforstået og sang:
  Mørkets krigere er helt sikkert stærke,
  Ondskab styrer verden uden at kende tallet...
  Men til jer, Satans sønner -
  Bryd ikke Kristi kraft!
  Dobrynya bemærkede:
  - Vi havde forskellige modstandere. Og det faktum, at de er stærke, stoppede os som regel ikke!
  Og kvartetten med drager skyndte sig efter de flyvende aber. Der var bare en forbandet dusin af dem - tretten af dem. Og omtrent det samme antal fangede børn. Og dette er slagets barske sandhed.
  Margarita skyndte sig frem og nærmede sig de flyvende aber og råbte:
  - Lad børnene gå, I monstre!
  Abernes leder hvæsede:
  - Gå væk, pige, ellers svøber vi også dig.
  Margarita svarede modigt:
  - Nej! Lad dem gå, ellers bliver du nødt til at kæmpe mod os!
  Aberne hylede og blottede deres tænder:
  - Aldrig!
  Fire af dem blev tilbage for at holde nettet sammen med børnene, og resten skyndte sig hen mod den lille afdeling af unge reddere.
  Dominica rystede med næverne, og en sabel dukkede op i hendes hånd.
  Margarita spurgte:
  - Ved du, hvordan man hegner?
  Dominica svarede selvsikkert:
  - Der er et koncept! Hun optrådte i film.
  Partisanpigen kurrede:
  - Dette vil være nyttigt for dig.
  Pigeskuespillerinden sang:
  Det er tid for dig at svinge dit sværd,
  Det er tid til at skynde sig...
  Det er tid for dig at vifte med dit sværd -
  Hvad hvis det kommer til nytte!
  Skriv det ned i din notesbog -
  På hver side!
  Det er tid for dig at svinge dit sværd,
  Det er tid for dig at svinge dit sværd,
  Det er tid for dig at svinge dit sværd!
  Hvorefter de fire grinede. Og de flyvende aber forsøgte at angribe. De bevægede sig som drager, der angreb spurve.
  Margarita ramte lederen af de flyvende aber med en tryllestav og magiske ringe på sine bare fødder. Og det ramte meget hårdt.
  Lederen fik et chok, og hans hoved blev straks til en meget velsmagende kokosnøddekage. Og den flyvende abes poter rykkede hysterisk. De andre flyvende aber fløjtede af frygt.
  En af dem skyndte sig hen mod de fire, men drengen Dobrynya slog hendes pande med sin bare hæl, så aben, efter at have fået et kraftigt slag, vendte sig om.
  Dominica svingede sit sværd og skar den flyvende abes horn, hvorefter hun sang:
  Vi er i junglen i vilde abers land,
  Vi kæmper med de bevingede på himlen...
  På jagt for at sluge moden banan -
  Hæng den, der stjæler børn fra et træ!
  Oenomaus ramte også aben, denne gang på vingen, og hvæsede:
  Jeg er lysets ridder, på dine knæ vilde,
  Jeg vil feje Fædrelandets fjender bort fra jordens overflade!
  Og han lavede en ottetal med sværd. Hvorefter drengen behændigt undvigede den sårede primat. Og da dragen brød i flammer, skreg den blindede abe. Samtidig lugtede der brændende.
  De fire kæmpere gik i offensiven. Aberne forsøgte at modangreb. Dragerne ramte dem med ildstråler, der bogstaveligt talt satte ild til primaternes vinger. Og det lugtede stegt.
  Pigen Margarita tog og udgav strømme af magi. Og den næste abe havde en chokolade-doughnut i stedet for et hoved.
  Dobrynya greb den ene abe i vingen med sine bare tæer og kastede den mod den anden fugl. Og så var der et sammenstød med gnister.
  The Titan Boy sang:
  -Du ved, jeg har strålende styrke,
  At være venner med hende er som at lege med en krokodille!
  Og så huggede Dominics pige abens vinge med sit sværd. Hun vippede og udløste en fontæne af lilla blod. Hvorefter hun styrtede ind i sin partner.
  Dominica sparkede et af de bevingede væsner i kæben med sin bare hæl og kvidrede:
  Nå, okay, væsenet faldt i søvn i savsmuldet,
  Okay, de sparkede mig i kæben...
  Okay, de trak mig på en båre -
  Sig tak fordi du er i live !
  Og pigen slog en anden abe i hovedet med et sværd. Hvorefter væsnerne begyndte at løbe væk. Samtidig forsøgte fire bevingede primater at fjerne fangerne, børn viklet ind i et net.
  Margarita affyrede en magisk stråle mod dem, aben blev helt til en kaneltærte med frosting.
  Resten løb skrigende væk og slap nettet. Og de fangne børn begyndte at falde.
  Margarita råbte:
  - Hold nettet, kom nu, stærkere.
  Og hun styrtede ned på dragen. Tre andre krigere styrtede efter hende.
  Drengen Dobrynya sang:
  Åh, barndom, barndom, hvor flyver du?
  Åh, barndom, barndom, hvor har du travlt...
  Fuld af lodne aber, jeg ved det,
  De fanger dig fra forskellige lande!
  Og drengehelten samlede nettet op med sine bare tæer. Alligevel har det sine fordele at være en fyr i shorts. Det er uanstændigt for en voksen at gå uden støvler, men for en dreng er det naturligt, og han kan bruge sine stærke ben i aktion.
  Alle fire bremsede det faldende net og begyndte at falde jævnt ned.
  Dominica bemærkede med et smil:
  - Jeg ønsker dig ikke en forældreløs andel,
  Jeg ønsker dig ikke hårde dage...
  Lad planeten blive et lyst paradis,
  Må den hellige Herre beskytte børnene!
  Fyrene var ridset og lasede, næsten alle barfodet, bortset fra en pige i en elegant og måske luksuriøs kjole og sko broderet med smaragder og rubiner.
  Pigen kvidrede:
  - Vær forsigtig, redningsholdet er min far, hertugen, og jeg bærer allerede titlen baronesse!
  Dominica svarede med et grin:
  Konger kan alt
  Konger kan alt...
  Men gik ofte i stykker
  Nogle gange sidder de!
  Gifte sig af kærlighed
  Gifte sig af kærlighed...
  Svag for dig, hvem som helst
  Du er ikke Gud, konge!
  Enhver er svag for dig -
  Du er ikke Gud, konge!
  Holdet landede forsigtigt børnene. Og hun optrevlede nettet. Børn - drenge og piger - følte frihed. Og deres runde hæle blinkede, når de forsøgte at løbe.
  Men Margarita stoppede dem med et truende råb:
  - Hvor skal I hen? Hvad med at sige tak?
  Børnene stoppede. Baronessepigen nikkede:
  - Det er rigtigt, du reddede mig fra fangenskab. Overgiv mig til min far, og en høj belønning venter dig. Og lad resten selv komme dertil - de er tiggere og barfodede.
  En dreng blandt fangerne protesterede:
  - Min far er greven! Og jeg er barfodet, fordi jeg blev fanget under et træningsløb!
  Margarita spurgte: "Hvorfor fangede de dig?"
  Viscount-drengen trak på skuldrene; han havde en bar, muskuløs torso, solbrændt, trådet, og kun hans udtryksfulde, omend barnlige, ansigt forrådte hans race.
  Baronessepigen svarede:
  -De ville tage os til Skelenton . Dette er en magtfuld troldmand, der er fjernt beslægtet med Koshchei den udødelige!
  Margarita slog sine læber og bemærkede:
  - Skelenton , en ond troldmand og mester over elementerne, har en sort tigerartefakt. Måske vil dette hjælpe med at redde det stærke køn.
  Drengprinsen Oenomaus bemærkede:
  - Derudover er det nødvendigt at befri andre fangede børn, som bliver holdt fanget af mareridtstroldmanden. Ellers vil der være stor skade på universet.
  Dominica spurgte, ikke for selvsikkert:
  - Vil dette ikke distrahere os fra hovedmålet?
  Margarita protesterede:
  - Omvendt! Hvis du samler alle tolv artefakter, kan du opnå den Almægtige Guds kraft. Og dette vil gøre det muligt at redde ikke kun det stærke køn, men at skabe mange andre gode ting.
  Drengen Dobrynya udbrød:
  - Dette er forbløffende! Så vil vi være i stand til at gøre noget, som andre helte aldrig har drømt om!
  Dominika sang i glæde:
  Vores verden er nådesløs, grusom, forræderisk,
  Menneskets blod flyder som en stormfuld strøm...
  Men manden er smart, berømt for sine fremskridt -
  Overvind forhindringer, mens du spiller!
  
  Utallige mareridtsagtige trusler
  Skæbnen er grusom, trist og sjov...
  Vi fældede mærkelige tårer i tvivl -
  Se på himlen med overjordisk melankoli !
  
  Og lad det være nødvendigt at fælde
  I en rasende kamp, menneskeblod...
  Bryd livets tråd med et sværd, en pil,
  Vi vil ikke forråde kærligheden for evigt!
  Margarita nikkede med sit gyldne hoved:
  - Du synger Dominic godt, og de fornuftige ord rører sjælen! Men det er ikke nok...
  Pigeskuespillerinden sang:
  Det blev meget let
  Jeg reddede fædrelandet...
  Jeg var virkelig heldig -
  Kun dette er ikke nok!
  Kun, kun, kun -
  Dette er ikke nok!
  Viscount-drengen stampede sin bare fod så hårdt, at dugdråberne fløj af det orange græs og knurrede:
  - Stop med at synge! Lad os tage til Skelentom og vi river ham i stykker!
  Margarita bemærkede med et suk:
  - Det er for lang tid at gå. Du skal enten flyve på drager eller blive transporteret ved hjælp af en medaljon!
  Oenomaus spurgte med et smil:
  - Har du en medaljon? Så tag os over!
  Partisanpigen svarede med et suk:
  - Den skal genoplades for at kunne transportere hele holdet. Lad os spise for nu. Børnene er sandsynligvis sultne.
  Baronessepigen nikkede med hovedet, hendes diamantøreringe klirrede:
  - Ja, det er præcis det, der skal gøres. Der er ild i min mave!
  Drengen viscount bemærkede:
  - En fuld mave er døv i kamp!
  Resten af børnene, for det meste piger, skreg i kor:
  Vi vil gerne spise
  Åbn dørene bredere
  Ellers spiser vi kokken...
  Kokkene vil have en snack,
  Og lad os drikke til vagthavende officerer,
  Vi ødelægger hele spisestuen
  Og vi knækker opvasken!
  Margarita rystede sin tryllestav. Og et bord dukkede op med flere retter og en kage på.
  Pigen sang med glæde:
  Børnene har samlet til dig,
  Vi er slet ikke scraps -
  Og fede lækkerier,
  Ikke kun grød med hirse!
  Dominica nikkede og noterede:
  - Men vask dine hænder først!
  Børnene skyndte sig til åen. Kun baronessepigen blev stående. Pigeskuespillerinden brølede:
  - Har du brug for en speciel invitation?
  Den unge baronesse mumlede:
  - Og jeg er træt af at få hænder og fødder våde med plebeierne!
  Dominica svarede strengt:
  - Så vil jeg ikke give dig adgang til bordet!
  Den højtstående pige sagde:
  - Vil du vise mig, barfodet pige ? Ja, jeg vil beordre dig til at blive pisket.
  Dominika rejste sig og knyttede næverne:
  - Og hvem vil du bestille?
  Baronessen så sig tilbage. Dominica var høj og muskuløs, og stoffet dækkede kun hendes bryster og lår. Og det var tydeligt, at der rullede muskulatur under den solbrune hud, og der var fliser af mavemuskler på maven. Sådan en heroisk pige kan slå dig.
  Men Margarita sagde i en forsonende tone:
  - Lad os alle vaske vores hænder allerede. Og hvis du, Dominica, er voksen, så bør du være et eksempel for os. Så lad os alle vaske sammen.
  Og hun gik mod åen. Og med hende har hun baronessepigen og Dominica. Vandet blev opvarmet af de fire sole, blidt og varmt, så det var en fornøjelse at vaske. Børnene svømmede endda i åen. Og de begyndte at sprøjte vand på hinanden.
  Dominika plaskede også rundt som en lille pige og sang:
  Vand, vand, koldt vand,
  Det var ikke uden grund, at det væltede fra spanden!
  Og der var sådan en vidunderlig natur omkring. Luksuriøse blomster i forskellige former voksede på frodige træer. Og kronbladene af disse blomster har forskellige farver og nuancer. Forestil dig bare knopper, der funkler med alle regnbuens farver og glitrer i strålerne fra fire sole.
  Dette er virkelig en vidunderlig skønhed. Og sommerfugle på størrelse med albatrosser flyver, og deres vinger har bevægelige mønstre, som sprøjt fra havbølger. Og en vidunderlig bevægelse opstår.
  Dominica sang:
  Den sommerfugls vinger
  De var så gode...
  Drengen mistede freden,
  Og han sagde fra hjertet...
  Den unge viscount, plaskede, bemærkede:
  - Ja, det er smukt rundt omkring...
  Faktisk lignede mange af træerne de juvelbesatte haler på påfugle. Og over dem bevægede platin guldsmede udover sommerfugle også deres vinger. Og i skoven hørtes trillerne af storslåede fugle. De er så fantastiske og vidunderlige med deres stemmer, at man simpelthen bliver overrasket.
  Dominica tweetede:
  du hørt solsortene synge?
  Nattergale og orioler flyver...
  Og nogle gange brager æsler, æsler på den måde,
  Pigerne løber barfodet!
  Ja, det så virkelig sjovt ud.
  Efter badning gik børnene hen til bordet. Og deres humør blev stort, og de sang i glæde;
  Den gode fe gav os
  En masse legetøj af forskellig slags...
  Vi blev født af en enorm kraft,
  Som fugle og dyr!
  
  Børn leger i lyset af et smil,
  Stor glæde er kommet til verden...
  Vi kan nå dertil i første forsøg -
  Selv i det åg, der gik amok, æslet!
  
  Vi skynder os barfodet gennem dugdråberne,
  Der er så mange vidunderlige ideer i verden...
  Børn taber perle tårer,
  Tro mig, din sjæl vil blive mere munter!
  
  Den onde Koshchei angriber os,
  Baba Yaga styrter i en morter...
  De pisker ondskabsfuldt en barfodet pige med en pisk,
  Og floden oversvømmer bredderne!
  
  Men vi vil ikke vige, drenge og piger,
  Vi vil kæmpe som en titan...
  Og vores stemme vil være så klar,
  Som en pionerbugle, tromme!
  
  Nå, orkerne er ikke en hindring for os,
  En gal trold vil ikke skræmme dig...
  Der vil være en stor belønning for tapperhed,
  Hvis barnet ikke er nul i misbrug!
  
  Hvad er slangen Gorynych for modige drenge,
  Der er ingen hindring for os, vi er ivrige efter at bekæmpe det onde...
  Vi giver ham en masse bump,
  Og vi låser ham direkte ind i stalden!
  
  Hvis en ond nisse skyder fra en kanon,
  Så vil vi svare ham med et skud...
  Stop med at smøre din snot, fyre ,
  Lad os besejre Satan én gang!
  
  Til den blodige kamp, hellig og ret,
  Modigt piger, drenge løber...
  Vi vil regere den hellige magt,
  Lad os kaput den onde drage!
  
  Der er ingen lykkeligere kyster for vores kære,
  Lad os fange en hel dam med fisk...
  For den store, glamourøse Elfias skyld,
  Drengen vil bevise, at han er meget sej!
  
  Lad os gøre verden så smuk
  Så der vokser blomster fra paradis i den...
  Selvom vi nogle gange kæmper farligt,
  Når alt kommer til alt, vil drømme gå i opfyldelse i lyset!
  
  Nej, vi vil aldrig være under fjender,
  Lad os sige piger, drenge gå videre...
  Vi vil trampe den vantro hær under vores fødder,
  Vi udsteder en faktura til vinderen!
  
  Tro mig, der vil være evig sommer i verden,
  Vores barndom går aldrig forbi...
  Riddernes bedrifter synges i sandhed,
  Og gå på en sejrrig kampagne!
  
  Nå, når vi besejrer alle orkerne,
  Kampen ender med en strålende sejr...
  Det vil være vidunderligt i min rene sjæl,
  Vi rejser sværdet, det stærke skjold!
  Børnene sang en drilsk sang og satte sig ved bordet. De begyndte at nyde at spise stegte ænder, stege og fisk med tilbehør.
  Dominica sluttede sig til dem. Hun skar en skive med en kniv og bemærkede:
  - Fremragende kød!
  Margarita nikkede:
  - Nå, hvordan laver jeg magi? Enig, det kan ikke skelnes fra den ægte vare!
  Baronessepigen bemærkede:
  - Ja , fremragende kød, men hvad med fisken?
  Og jeg prøvede et stykke. Faktisk var maden vidunderlig. Børnene spiste og noterede med glæde:
  - Hvilken slags retter, hvilken slags retter,
  Jeg ville ønske jeg kunne tage alt med mig...
  Det er ærgerligt, at bordet ikke er sådan ofte -
  De bliver simpelthen fodret til slagtning!
  En af de barfodede tiggerpiger spurgte:
  - Må jeg få nogle chokoladebolcher?
  Margarita lo og viftede med sin tryllestav. Hængende på et træ så stort som en påfuglehale skyndte koglerne sig straks hen til bordet og blev forvandlet til smukke, dyre- og fiskeformede stænger, dækket af chokolade og med et vidunderligt fyld.
  Børnene kvidrede tilfredse:
  - Hvor er det fantastisk , og vi vil også have is!
  I det øjeblik sprang flere store rotter med skarlagenrød pels ud under det orange græs og forsøgte at angribe børnene. De hvinede af frygt, hver rotte på størrelse med en god ulv. Margarita slog dem med et lyn fra sin tryllestav og de magiske ringe på hendes bare fødder. Og Dominica brugte også sin tryllestav til at frigive en pulsar.
  Gyldne vinglas dukkede op med rig, frodig is placeret i form af vidunderlige blomster. Desuden med jordbær, figner, vilde jordbær og andre pragtfulde bær.
  Dominika mumlede og noterede og pegede på det største vinglas, som viste sig ikke kun at være guld, men besat med diamanter. Og isen i den lignede et forunderligt ornament, lagt ud i alle regnbuens farver. Og hvor så det smukt ud.
  Margarita bemærkede:
  -Du har en tryllestav lavet af en drages hjerteåre - det er meget sjældent. Hvor har du fået fat i det?
  Dominica svarede ærligt:
  - I kamp! Og dette er sandt og modigt!
  Oenomaus sang med glæde:
  Ve den, der kæmper,
  Med en smuk jomfru i kamp...
  Hvis fjenden er rasende -
  Jeg dræber bastarden! Jeg dræber bastarden!
  Drengen Dobrynya knurrede:
  - Hvad er du, pige , hvorfor synger du sådan? Vi skal synge: med en stærk dreng i kamp! Mere præcist, selv med en magtfuld mand i kamp. Vi er kun drenge af udseende, men i årevis har vi været mænd!
  Oenomaus lo og bemærkede:
  Vi forbliver børn for evigt,
  Kun årene ændrer sig!
  Dominika lo og bemærkede:
  - Her får vi en eventyrverden og forvandling.
  Hvorefter hun begyndte at spise sin tryllede is. Det smagte bare fantastisk. Sådan her blev det til at være. Og den søde, blide smag af is spredte sig over pigens tunge.
  Drengen Dobrynya, efter fisken og kødet, hyldede også gerne isen. Det her er virkelig en ting, lækkert .
  Børnene forsøgte at spise på en måde, der så civiliseret ud og ikke at slurre. Ja, kødædende rotteis er en vidunderlig ting.
  Dominica bemærkede med et strålende smil:
  Hvor er det godt at kunne kaste magi,
  Og forvandl den onde rotte til is...
  Vi får en solid femmer -
  At gøre noget, der slet ikke skal gøres!
  Og igen børns fnis som svar. Og et tilfreds knirken...
  Der var en larm på himlen. Et sted fra kanten fløj en kæmpe drage. På afstand virkede han lille og ikke skræmmende på trods af sine syv hoveder. Og det var et slags monster på en harmløs måde.
  Børnene lo og begyndte at blinke til hinanden. Det her er virkelig sjovt. Og de klapper håndflade på håndflade.
  At der ringer.
  Dominika tog den og kastede boomerangen med sine bare tæer. Han fløj hen og skar bumpen af, og i løbet af efteråret ramte skønheden den med energi fra en tryllestav. En stor kage dukkede op i form af Napoleons skæve hat, besat med valmuer, roser og kornblomster.
  Børnene var allerede godt mætte og tog imod gaven med moderat entusiasme.
  drengen viscount sagde:
  - Kager er meget gode, men du skal stadig være mådeholden...
  Dominika fnisede og noterede og sang:
  En kok til min fødselsdag,
  Jeg skrev tillykke med kagen...
  Og inskriptionen farvet af creme -
  Det er tid til at tage til byen San Remo!
  Hvorefter pigen tog den og affyrede boomerangen igen. Og han fløj over, lavede et udfald og snurrede. Og pigen greb ham igen med sin bare fod og sang:
  Se ikke ned på kagen
  Tiden kommer, hvor du også dør ...
  Honningkagerne fløjter som en kugle mod templet,
  Med diæten vil du virkelig skrue dig selv!
  Baronessepigen slugte med nød og næppe et stykke kage med spændt hat, slikkede sig om læberne og noterede:
  - Lækkert! Men det passer ikke længere.
  Drengen viscount bemærkede:
  - Det tager ikke lang tid at blive tyk.
  Dominica sang med et smil og spøgende:
  Til mors ske, til fars ske,
  Og til bedstemor en slev ...
  Og på siden af sengen!
  Børnene blev faktisk tunge efter at have spist og faldt på det bløde, orange græs, snusende med næsen. Heldigvis var der ingen rovmyg eller insekter her. Dem, der fløj, var store og bed ikke, og der var praktisk talt ingen problemer med dem.
  Dominica spurgte Margarita, pionerpigen gabte også og dækkede hurtigt sin mund med sin håndflade:
  -Skal du sove eller?
  Den partisanske heltinde svarede:
  Hvad, pigen kan ikke sove i misbruget og angsten?
  Et sted vandrer den forlovede langs en skovvej...
  Han vandrer gennem myntegræsset og ved ingenting,
  Og forbandede skæbne jokes og skuespil!
  Den heroiske dreng Dobrynya snusede allerede gennem næsen.
  Ja, børnene har haft mange eventyr.
  Dominika sang for sjov:
  Vi falder i søvn uden besvær,
  Det er sandt, ja...
  Men så, med hvilket besvær,
  Vi vågner senere!
  . KAPITEL nr. 9.
  Dominica vågnede og kom ud af en magisk drøm, der tog hende til en parallel verden. Hvorefter pigen vaskede sig og tog et brusebad ved hjælp af en gylden enhed. Jeg børstede tænder og gik til morgenmad.
  Der blev hun mødt af andre piger og piger fra eliteklassen. De gav hinanden hånden og så høflige ud. Der var også elvere, huntrolde, hunhobbitter, der lignede piger, nymfer, dryader, menneskepiger, selvom der var få af dem. Et smukt selskab samlet.
  Pigerne var i elegante kjoler og smykker, men barfodet, så det ville være mere bekvemt at bruge deres fødder under hekseri. Og i eliteklassen var uddannelsen noget anderledes - de lyttede til forelæsninger holdt af en ugle i lynhurtigt ild og udførte forskellige slags opgaver. Det blev antaget, at pigen allerede vidste det grundlæggende.
  Dominica udførte flere opgaver her. Hun skød fra en tryllestav og lavede forvandlinger. Og så hviskede hun besværgelser. Flere komplekse kombinationer af ord blev læst op for hende, og Dominika gentog dem.
  Da hun var filmskuespillerinde, havde pigen en fænomenal hukommelse, da hun var nødt til at udtale en masse dialoger på sættet.
  Og jeg huskede alt perfekt. Men det er alle sammen blomster; det vigtigste er selvfølgelig søgen efter artefakter for at redde det stærke køn.
  Så Dominika satte sig i lotusstilling og slog hendes stærke, muskuløse ben sammen og rettede ryggen. Og igen kastede hun sig ud i et parallelt univers, hvor deres team ledte efter en måde at redde det stærkere køn på.
  Og lige i tide. For det var der, nissen og røvernattergalen krybede op på tæer. Disse to skurke har allerede spredt et magisk net for at dække det sovende barfodshold.
  Margarita sov også, og hun drømte...
  Pigen fik til opgave at sprænge broen i luften. Så hun gik barfodet, i en iturevne bomuldskjole og med en tiggere pose, på rekognoscering. Det er efterår og vejret er ikke særlig godt. Der var frost om natten, og græsset var dækket af frost, hvorpå pigens bare fødder efterlod små yndefulde fodspor. Det var meget fugtigt og koldt, med regn blandet med sne.
  Barfodspartisanens småtæer blev blå af kulde og fugt. Men hun gik modigt fremad og tog endda fart.
  Og samtidig sang hun;
  Regnen spredte stjernefragmenter hen over himlen,
  De har forberedt en skærpet indsats for fascisme!
  Tigertankene er bare affald - et beskidt loppemarked ,
  Wehrmacht venter på et rasende nederlag!
  Wehrmacht venter på et rasende nederlag!
  
  Vores kammerat Stalin, lederen, er millioners styrke,
  Han har en granitnæve, et maskingevær i hånden!
  Vi vil være i stand til at besejre hæren fra Sodoma,
  Vores styrke er en monolit, heldigvis på Jorden!
  Vores styrke er en monolit, heldigvis på Jorden!
  
  Vores parti har ikke noget vigtigere at gøre,
  Hvordan kan man redde folket, fædrelandets gode!
  Goebbels besatte, for helvede med nonsens,
  Og der bliver sejr, tro mig, på trods af alle djævle!
  Og der bliver sejr, tro mig, på trods af alle djævle!
  
  Den russiske skønhed, du ved, er berømt for sin magt,
  Hun har en tung brun fletning!
  Og i kampe med fascisterne vil ungdommen blive berømt,
  The Light Country vil komme til live og rejse sig!
  The Light Country vil komme til live og rejse sig!
  
  Lad ikke Hitler stikke næsen ind i russerne,
  Den overskægtige fyr synes, han er en sej Gud!
  Vi marcherer langs en gade i Berlin,
  Nej, den, der er ren af sjæl, bliver ikke træl!
  Nej, den, der er ren af sjæl, bliver ikke træl!
  
  Vores banner er rødt, farven af rasende blod,
  Solen skinner allerede på Rigsdagen!
  Der er ingen mere generøs gave til vores kære børn,
  Hvis hjertet er modigt og frygten er knust!
  Hvis hjertet er modigt og frygten er knust!
  Så Margarita løb op, med kulden bidende i hendes bare hæle, til broen. Der er pigtråd rundt omkring, og der er maskingeværtårne.
  Tyskerne drikker måneskin og røg bål. Margarita løb hen til dem. Den stakkels, blonde lille pige virker ikke skræmmende på Krauts. Desuden, i sådan fugt og kulde, ville næsten ingen, undtagen de sidste tiggere, turde gå barfodet.
  Og pigen begyndte at synge dem en harmløs og munter sang:
  Jeg er en stakkels lille forældreløs
  Jeg løber barfodet gennem sneen i kulden...
  Men pigens stemme er meget klar,
  Hun vil drive frosten ud som med magt!
  
  Krigen tog min mor med en bombe,
  Far blev selvfølgelig kaldt til fronten...
  Den krøllede bror er frosset af kulden,
  Den ældre søster er på stilladset!
  
  Sulten gnaver jeg en brødskorpe,
  Og mine små fødder er røde af frosten...
  Jeg er der, hvor vagabonden spiste
  Selvom pigen er sød og smuk!
  
  Jeg kan frimodigt og modigt fortælle alle,
  Det, selvfølgelig, krig være forbandet...
  Det er lige meget, hvad vi kæmper for,
  Monsteret Satan er skyld i dette!
  
  Åh, pigens ben lider,
  Og de gør meget ondt i denne kulde...
  Jeg ville ønske, at der snart ville være daggry i den varme maj,
  Må den strålende falk flyve!
  
  Vi ønsker at gøre vores hjemland smukkere,
  Men sult, kulde, snestorme og snestorme...
  Hvor skal du hen, uheldige Rusland?
  Sådan en svær skæbne!
  
  Jeg er en pige, bare et barn,
  Jeg nåede at opleve en masse...
  Jeg arbejdede næsten fra vuggen,
  Jeg studerede kun i fire eller fem!
  
  Hvorfor kom denne sorg til mig?
  Knuste hjerters grusomme skæbne...
  Tro mig, sådan ondskab er faldet,
  Hvad der virker som bare en lille smule, og det er slutningen!
  
  Men pigen under åget knækkede ikke,
  Hun nåede at gøre sig klar og går...
  Hun er et barn, langt fra gammel,
  Og hun nyder at trampe barfodet!
  
  En lille piges fodspor er yndefulde,
  Raphael lavede tegninger på dem ...
  Og jeg tror på, at den lille bliver glad,
  Herren vil se sine børn, tro mig!
  
  Det er derfor, jeg synger sangen
  Til Guds Herres Kristi ære...
  Jeg tror på, at planeten bliver et paradis
  Og jeg vil møde min far, tro mig!
  
  Så kommer tiden, og de vil rejse sig igen,
  Hvem døde, hvem døde og hvem var syg...
  Og der vil være lykke i alderdommen og barndommen,
  Fordi Jesus ville det!
  
  Ja, jeg vil knæle for Gud,
  Jeg vil opfylde denne salme i lysets lykke...
  I alle fremtidige generationers navn,
  De kriminelle monstre vil blive besejret!
  
  Så vil pigen være i evig lykke,
  Og alle folkene på Moder Jord...
  Det absolut dårlige vejr vil forsvinde,
  Vores folk vil ikke være blakke!
  
  Hun korsede sig, faldt på knæ,
  Kyssede sølvkorset...
  Hun har åbenbart gjort lidt for Gud
  Jesus kom ned fra himlen for os!
  
  Vi vil snart alle være sammen med den Almægtige,
  I hans smukke, kærlige hånd...
  Lad vores tanker flyve højere
  Og styrken ligger i en barnlig, stærk knytnæve!
  
  Og nu læser jeg bønnen,
  Hun sagde: Min Gud, tilgiv mig...
  Nu er vi på piedestalen med ham,
  Og Kristus og jeg, tro mig, er på vej!
  
  Og vi vil gå arm i arm med ham til himlen,
  Og der vil falde guldregn...
  Herren vil vise sin gavmilde karakter,
  Og det vil sende modstanderen direkte i skælven!
  
  Endelig er der lykke i verden,
  Vi har ventet på Kristi tilsynekomst...
  Vi flyver som engle til en fest i luften,
  Herrens kærlighed er lys og ren!
  Efter sådan en sang blev nazisterne følelsesladede og lod den uheldige pige komme ind for at varme op og gav hende varm te. Margarita planlagde stille og roligt at plante et sprængstof forklædt som et brød i sin taske under skinnen, men havde ikke tid - hun vågnede.
  Nattergalen røveren og nissen var meget tætte. Nissen havde en bump i stedet for en næse, et ret grimt ansigt og lange hugtænder. Han er også ret høj, omkring tre meter. Ikke underligt, at han slæbte nettet. Og Nightingale var en fed, rødmosset mand med hamsterkinder, fremspringende fortænder og i en luksuriøs uniform med medaljer. Nå, plus et overskæg, typisk for preussere.
  Da han så, at overraskelsesangrebet ikke lykkedes, stak Nattergalen røveren to fingre i munden på ham og forsøgte at fløjte.
  Dominika gav ham et roundhouse spark med sin bare hæl. Og røveren brøler af smerte. Og han spyttede endda blod ud.
  Nissen svingede sin kølle. Heltedrengen Dobrynya sprang op og greb nissen i håret, faldt på ryggen og kastede ham over sig. Nissen styrtede ned på en plante som en kaktus med blomster og hylede øredøvende. Og hans brøl var som et vildæsel.
  Margarita smilede. Nightingale forsøgte at fløjte igen, da Dominika slog ham i hagen med sit knæ. Og han hvæsede.
  Den heroiske dreng Dobrynya sang:
  Nissen spurgte os,
  Du camo kommer du ?
  På vej til byen -
  Vi har ting at lave!
  Goblin forsøgte at angribe igen med køllen. Heltedrengen undgik slaget og kastede igen den store mand over sig, fordi Dobrynya ikke har et barns styrke. Og alt ser ud til at fungere.
  Nissen strakte sig ud igen. Og han rejste sig langsommere. Børnene vågnede og begyndte at kaste gyldne kogler mod sumpdjævelen. De slog ham og fik ham til at brøle. Og rykke.
  Margarita rystede sin tryllestav. Og koglerne begyndte at blive til kager, og de smurte bogstaveligt talt nissen med fløde, hvilket fik ham til at rykke som en loach i en stegepande.
  Og Dobrynya Nikitich løftede Nattergalen Røveren i sine udstrakte arme og kastede ham på et tungt fyrretræ med sølvkegler. Fra slaget vil nattergalen styrte sammen og ryste, hvilket tvinger ham til at opgive spøgelset, eller rettere sagt, spytte blod ud.
  Drengen Dobrynya sang:
  - Røveren Nightingale, du er en skurk,
  Og slå dig hårdere i ansigtet ...
  Du er død nu, din slyngel ,
  Dræb også dig, fløjteren!
  Og så tager han den og slår den med knytnæven så hårdt han kan i hovedet. Nattergalen røveren har en ringen for ørerne. Og Dominica pegede sin pegestav mod nissen, og hvordan hun kastede en kompleks trylleformular til transformation. Og det vil gøre det til en dødelig kraft, hvori der er kaskader af energi.
  Og så ... Der var en høj tre meter behåret fyr, og nu i hans sted var der et bord fyldt med alle mulige meget rig mad og vidunderlige slik. Og sådanne aromaer kom fra dette vidunderlige køkken.
  Dominica tweetede:
  - Det er transformationer og mirakler af mirakler,
  Vi ser simpelthen paradis i alt himmelsk...
  Sådan strålende skønhed overalt ,
  Må Herren den Almægtige genopstå!
  Faktisk lå på bordet gyldne og orange, vidunderlige, funklende metalbakker med kager, med cremer i snesevis af forskellige farver og nuancer, samt andre meget vidunderlige fødevarer, og aromatiske overløb, alt det lækreste.
  Og hvor var de pragtfulde donuts, strøet med vidunderligt pulver. Der er ikke mere at lægge til eller trække fra her. Og glas sprøjtet med cocktails fra en række forskellige juicer, med vidunderligt fyld, der chokerede med aromaer og søde designs med glasur. Og hvilken slags knopper var der?
  Margarita smilede forvirret og udbrød overrasket:
  -Du vendte djævelen! Nå, ligegyldigt ! Du skal kunne sådan noget!
  Dominica spurgte forvirret:
  - Er det svært?
  Partisanpigen svarede:
  - Ja, næsten umuligt! Og du var i stand til at gøre sådan noget.
  I mellemtiden forsøgte røvernattergalen at fløjte igen. Og han pustede sine brede, hamsterlignende kinder ud. Men drengehelten, så snart han tager den, vil lade den med sin barnlige, men dødelige, som en forhammer, knytnæve. Og fløjteren slår i øvrigt ud mere end én gang, det ligner en udslået, støbt guldtand.
  Og han fløj på hovedet. Han væltede ned og strakte sig ud, som om han var blevet slået ud. Men så sprang han op, stak fingrene i munden igen og blæste. Men i stedet for en fløjt kom der kun et patetisk sus ud. Og det er meget sjovt. Børnene lo. Nattergalen røveren kvækkede:
  "Jeg vil opsluge dig på et øjeblik, jeg vil opsluge dig, jeg vil opsluge dig, jeg vil ikke have nåde!"
  Som svar sparkede Dobrynya, denne heroiske dreng, nattergalens hage med sin bare hæl. Og tænderne fløj igen. Overrøveren kastede armene ud og lænede sig tilbage.
  Dobrynya brølede:
  Og hvem vil vi finde i kamp, og hvem vil vi finde i kamp,
  Vi vil ikke joke med det, vi dræber en gadfly!
  Vi slår dig ihjel som en gadfly!
  Dominica pegede sin tryllestav mod den besejrede Nightingale the Robber. Margarita bemærkede:
  - Vil du også forvandle ham?
  Pigeskuespillerinden nikkede:
  - Lad der i det mindste være noget brugbart!
  Partisanpigen sang:
  Drengen blev lænket af en jernplan,
  Og jeg spiste kun én sund ting...
  På grund af den tunge belastning opstod der pludselig et angreb,
  Og det viste sig at være et cybergeni med kolossal magt!
  Og så snurrede Dominica og lavede en indviklet ottetalsfigur med sin tryllestav.
  Og nu, i stedet for røvernattergalen, dukkede et helt bjerg af slik, drageer og portioner is op.
  Et muntert grin lød, og børn begyndte at springe ud af græsset. De var søde, men tynde, pjaltede og traditionelt barfodet. Og med stor grådighed kastede de sig over godbidden, som Røvernattergalen og Sumpnissen blev til. Margarita fløjtede med fingrene og råbte:
  - Stop, drenge og piger! Jeg forstår dig, du er sulten efter at være blevet fanget af disse skurke, men vask dine hænder først.
  Og hvordan han vil slippe lyn fra en tryllestav. Drengene måtte løbe til åen, med deres blå hæle blinkende. Faktisk er det uhøfligt at spise mad med snavsede hænder.
  Dominica spurgte:
  - Hvad er det her, fanger og fanger af nattergalen og nissen?
  Margarita nikkede med sit lyse hoved:
  - Ja præcis! Vi befriede dem. Mere præcist var det dig, der befriede mig. Og det her er meget fedt .
  Der var mere end hundrede børn, drenge og piger. Som sædvanlig er der tre gange flere repræsentanter for det retfærdige køn end det stærkere køn.
  Dominica spurgte overrasket:
  - Her ser de alle sammen ikke mere end tolv år gamle ud. Hvad, disse røvere dræbte ikke voksne?
  Margarita forklarede:
  - Nej, selvfølgelig slår de også voksne ihjel. Først efter befrielsen modtager voksne børns kroppe. Som det for eksempel var med Dobrynya Nikitich. Og med mig lignede jeg stadig en pige.
  Pigeskuespillerinden bemærkede:
  - Evig barndom, som i et eventyr, er fantastisk ! Og man kan endda sige - fedt!
  Margarita kvidrede og blottede sine tænder:
  - Ja, det er vidunderlige verdener, hvor alt er meget fedt . Men der er mange farer her. Især er der mennesker, der er meget farligere end nissen og Nattergalen Røveren.
  Dominica spurgte hviskende:
  - Hvem f.eks.?
  Partisanpigen sagde stille:
  - Gammel kvinde Shapoklyak!
  Pigeskuespillerinden tweetede:
  Godt gået, godt gået, bedstemor er hovedmanden!
  At være venner med hende er som at lege med en krokodille!
  Og pigen tog den og kastede keglen med sine bare tæer. Den ramte en guldsmede. Insektet eksploderede og spredte sig til konfetti.
  Margarita bemærkede og rystede på hovedet med gyldne krøller:
  - Det er ikke godt at dræbe levende væsener!
  Dominica bemærkede:
  - Men det er bare et insekt!
  Margarita sang som svar:
  - Du spytter dit spyt i vinden,
  Knus ikke en fejl eller en myre...
  Brække ikke engang en gren i skoven -
  Alt liv på Jorden er én familie!
  Pigeskuespillerinden kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg, dig, han, hun - sammen hele landet,
  Sammen en venlig familie!
  I ordet vi, hundrede tusinde jeg!
  Børnene vaskede sig i åen. Og nu løb de hen til maden, glade og blanke.
  Dominica og Margarita hviskede en trylleformular sammen, og bordet blev længere. Nu var der plads nok til, at alle kunne sætte sig ned.
  Børnene rykkede med bare fødder, satte sig ned og sang i kor med deres klare stemmer:
  Dugen breder sig som sne
  Og godterne blev placeret...
  Børnene vil alle få succes,
  Og steg fra Cheburashka!
  Hvorefter de begyndte at spise. Der er så mange smukke børn her, selvom de er udmattede af sult og afsavn.
  Dominica og Margarita begyndte at danse, da de var godt mætte uden at tænke sig om to gange. Og lad os trampe med dine bare, mejslede, solbrune fødder.
  Pigerne sang med deres strålende stemmer;
  Jeg er født i et rumland
  Hvor alle pigerne kæmper meget...
  Satan kan ikke besejre fædrelandet,
  Til ære for vores moder Rusland!
  
  Vi vil være i stand til at forsvare det hellige Rus',
  Og uanset hvor grusom og lumsk fjenden er...
  Vi vil slå vores modstandere hårdt,
  Og den russiske ånd med sværdet vil blive herliggjort!
  
  Rusland, dette er mit fædreland,
  Hellig og kosmisk jordisk...
  Alle nationer er én familie,
  Og pigen er evigt ung!
  
  Vi vil forsvare vores fædreland i kampe,
  Ikke en eneste chance for den onde modstander ...
  Over os er en guldvinget kerub.
  Lad os give en gave til en russisk soldat!
  
  I Rusland er alt fint, godt,
  Og vores vilje vil være stærkere end stål...
  Drengen har en stærk åre i hænderne,
  Og kammerat Stalin hersker der!
  
  Folk elsker mit fædreland,
  Vi vil gøre det smukkere for altid...
  Fædrelandet vil ikke blive stjålet for en rubel,
  Og Gud Svarog er den store messias!
  
  Må mit fædreland herliggøres,
  modstanderen i kamp ...
  Lada Guds mor er mig kær,
  Lad Ruslands fjender få deres kamp!
  
  Om nødvendigt kan vi udgyde fjendens blod,
  Rusland kan ikke bringes i knæ...
  Jægeren vil snart blive til vildt,
  Og den store leder, Lenin, vil være med os!
  
  Vi vil erobre det store rum,
  Vi vil give lykke, glæde til hele universet...
  Moskva er endnu højere end selve Rom,
  Med sin uforanderlige kraft i kamp!
  
  Når krigen kommer til vores lyse land,
  Vi vil vise Fuhrer vores stærke karakter...
  Russeren vil modtage et generøst gebyr,
  Vi er højere end solen og smukkere end træerne!
  
  Tro mig, Rus vil ikke være i ruiner,
  Horden vil ikke bringe os i knæ...
  Kæmp for dit fædreland og vær ikke bange,
  Russeren kender ikke til svaghed og dovenskab!
  
  Vort kære land vil rejse sig igen,
  Vil vise hele universet sin styrke...
  Og Satan vil blive ødelagt
  Fædrelandets fjende vil bryde sammen i graven!
  Sådan begyndte pigerne, der hoppede med bare fødder og snurrede som djævle, at brøle og hoppe i dobbelte saltomortaler.
  Det er de smukke og aggressive piger her . Og hvordan de hviner og hopper op.
  Nå, okay, børnene spiser og synger også noget af deres eget. Og de gør det på en meget positiv måde. Det er deres sange. Og de snurrer rundt som en snurretop.
  Piger i topklasse.
  Men så dukkede en meget stor sommerfugl op på himlen, som en rigtig drage. Og hendes vinger var så store, at de funklede som guld besat med ædelsten. Og det så så fantastisk og smukt ud. Det var faktisk, ærligt talt, sommerfugle, der var så store, som dinosaurer.
  Dominica bemærkede med et smil:
  - Du vil ikke se nogen mirakler her. Fantastiske!
  Margarita lo og svarede:
  - Ja, det er så sandelig leddyr, der undrer. Men dette er ikke det mest overraskende. Der er mange andre meget fede ting.
  Dominica sang:
  Men hverken en bog eller et museum,
  De vil ikke erstatte vores venner!
  Og pigen fra tryllestaven vil frigive en stråle. Og nye cocktailglas dukkede op. Og børnene angreb dem.
  Så flot blev alting . Og der spiller bare en eller anden form for musik i mit hoved.
  Og hvordan kan Dominic og Margarita ikke synge;
  Skønheder angriber barfodet,
  De løber, så søde piger...
  Hvis du har brug for at slå Fritz med næven,
  Eller de vil hugge ham med et maskingevær!
  
  Piger har ikke råd til at tvivle
  De vil begrave nazisterne døde...
  Og de vil sparke ham hårdt af hans fødder,
  Og et eller andet sted hyler ulve kødædende!
  
  Rusland, dette er et ord for soldater,
  Når, tro mig, det ikke bliver køligere...
  Selvom situationen nogle gange er dyster,
  Hvor den onde sorte Kain sejrer!
  
  Tro det ikke, Komsomol-medlemmer løber ikke væk,
  Og hvis de løber, så kun for at angribe...
  Og alle nazisterne vil blive dræbt på én gang,
  Og Führeren vil blive hevet til hugget!
  
  Rusland, dette er mit fædreland,
  Hun er strålende, bare smuk...
  Den, der er en kujon, er ikke engang en rubel værd,
  Og du ved, at skændes med en kriger er farligt!
  
  Men ved, at vi vil besejre fascisterne,
  Det onde vil ikke herske på tronen...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Og Gud Svarog med storhed i kronen!
  
  Den der er en kujon, tro mig, er en svag slave,
  Hans skæbne er én - at udholde fornærmelser...
  I dag er du mekaniker, i morgen er du værkfører,
  Og du kan selv slå andres ryg!
  
  Piger har styrke, simpelthen en vulkan,
  Nogle gange slår hun kraftigt bjerge ned...
  Krigen raser med en ond orkan,
  Og døden slår helt ærligt menneskeslægten ned!
  
  Jeg vil sige jer ærligt, riddere,
  Vi er stærke, når vi russere er forenet...
  Har du brug for en snack til din gaffel og kniv,
  Vi er uovervindelige riddere i kampe!
  
  Hvad er vores tro på Herren Kristus,
  Selvom vi også respekterer Lada...
  Kammerat Stalin er som vores far,
  Og der vil være et sted for paradisisk kommunisme!
  
  Den, der engang var død, vil genopstå
  Og vi bliver smukkere og klogere...
  Og manden er selvfølgelig meget stolt,
  Selvom han nogle gange snakker pjat!
  
  I kærlighed er vort fædreland som en stjerne,
  Tro mig, det går aldrig ud...
  En stor drøm vil gå i opfyldelse
  Der vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada helligt,
  Svarog er smuk og Perun er fantastisk...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Ikonernes hellige ansigter er mig kære!
  
  Hvornår kommer der et rigtigt paradis?
  Tro mig, alle dine håb vil gå i opfyldelse i det...
  Giv dit hjerte til dit fædreland,
  Alt vil være godt, stærkere end før!
  Hvorefter de frigivne børn endelig spiste. De blev derefter dannet til en løsrivelse. Mere end hundrede drenge og piger.
  Og de begav sig ud på en march. Dobrynya bemærkede med et sødt smil:
  - De vil kæmpe, det er jeg sikker på!
  Og heltedrengen hoppede på dragen.
  Oenomaus bemærkede:
  - Sådan en løsrivelse vil bevæge sig for langsomt. Vi bevæger os meget hurtigere på drager. Og her skal du også vide, hvornår du skal stoppe.
  Børnene blev bygget. Kun én baronesse var anstændigt og endda luksuriøst klædt. Resten lignede tiggere, unge ragamuffins . Det er dog meget mere fingernem at bevæge sig barfodet.
  Dominica bemærkede:
  - Hvis baronessepigen går, så bliver hendes dyrebare sko revet ned og falder fra hinanden. Måske skulle du være barfodet som alle andre?
  Baronessen svarede:
  - Du kan ikke vente! Send mig hellere til min far, hertugen, han vil give dig en belønning og vil ikke såre dig!
  Margarita nikkede til Dominica:
  -Du har sådan en magisk naturlig kraft. Så kom nu, lad os tage det sammen og sende strålende anklager, og smide pigen ind i hendes fars slot!
  Pigeskuespillerinden bemærkede:
  - Hvad med belønningen?
  Margarita lo og bemærkede:
  - Nå, de vil give dig en pung med guld, så er det virkelig meget? Desuden kan jeg fremtrylle guld fra almindelige træer og kogler, og det kan du også!
  Dominica fløjtede:
  - Wow! Så vi kan købe os et hertugdømme!
  Partisanpigen indvendte:
  - Det er forbudt! Magisk guld er forbudt at blive sat i omløb, ellers ville der være mere af det end jern. Du forstår, inflation af den dyrebare mønt!
  Dominica bemærkede:
  - Er det ligesom i ingeniør Garins hyperboloid?
  Margarita nikkede:
  - Noget i den stil. Jeg læste denne bog, da jeg var lille. Ja, så kollapsede guldstandarden, og det var skræmmende .
  Enomai bemærkede med et smil:
  - Men alligevel, måske opdrage en baronesse? For at hun ikke skulle være så ulækker!
  Dobrynya nikkede med et smil:
  - Ja, vi gør det med det samme,
  Lad os give hende noget fedt!
  Baronessen stampede igen med hælen i græsset og brølede:
  - Tag mig til min far! Eller jeg vil få jer alle henrettet!
  Børnene lo i kor.
  Pludselig dukkede en nisse i hat op under græsset. Han var tydeligvis stadig meget ung, uden skæg. Men med en tryllestav i hånden.
  En lille stemme sagde:
  - Så hører jeg stemmen fra en lunefuld pige. Måske er det tid til at uddanne hende?
  Baronessen brølede:
  - Prøv det bare, lort !
  Og hun forsøgte at flytte nissen med sin skofod. Han rystede sin tryllestav. Den lunefulde pige og dreng fra de gamle mennesker forsvandt.
  Dominica udbrød:
  - Wow!
  Margarita nikkede:
  - Det er en dværg dreng. En speciel type nisse begavet med magi. Nu tog han den lunefulde pige for at blive opdraget. Og baronessen skal tilsyneladende lære kultur, høflighed og arbejde samvittighedsfuldt.
  Enomai bemærkede med et smil:
  - Og jeg ville slå hende! Og så er byrden af dine skuldre.
  Dobrynya foreslog:
  - Skal du til Skeleton? Så måske er det på tide at tage af sted.
  Margarita bemærkede:
  - Lidt tættere på er den onde troldkvinde Bastindas slot, som ejer endnu en artefakt ud af tolv - en gul rotte. Det er det, vi skulle have fanget.
  Desuden har vi allerede en lille hær, mere end hundrede fyre. Blandt dem er helten Phoenix Falcon. Han er også en dreng, men med stor styrke.
  Dobrynya bemærkede:
  - Jeg kender Phoenix. Hvordan blev han fanget?
  Partisanpigen svarede:
  - Ved snu, ligesom dig. Men nu har vi en hær, og vi vil storme Bastindas palads!
  Dominika legede med maven på maven. Så tog hun den og knuste en nød, der lå på græsset med sine bare tæer. Hun smed dens kerne, fangede den i munden, tyggede den med sine stærke tænder og kurrede:
  - Gå til et overfald? Jeg kan godt lide denne idé. Selvom navnet Bastinda minder mig om et børneeventyr. Er det ikke hende, der aldrig vasker sig?
  Margarita rystede på hovedet:
  - Jeg kender også det her eventyr. Nej, det er en lidt anderledes heks. Hun har en hel hær af rotter. Nå, og også lejesoldatsorker. Artefa CT med en rotte giver enorm magt over gnavere, så...
  Partisanpigen beordrede:
  - Børn! Bræk nålene ud af de nærliggende sølvgraner, du vil snart se dem, når vi går ind i lunden. Dette kan lave et anstændigt våben.
  Fyrene svarede:
  - Vi vil gøre alt, vores frelser!
  Og holdet marcherede. Selvom der var tre gange flere piger end drenge, vidste de også, hvordan man marcherer. Og de trak deres tæer op. Samtidig spillede der musik.
  Afdelingen rykkede på marchen. Her efter at have spist gabte nogle af fyrene kraftigt, men pigerne begyndte at slå hjemmelavede trommer lavet af påfugleblade , og stemningen blev mere munter.
  Børnene trampede i formation. Dominica troede, det var ligesom i filmen om Malchish-Kibalchish . Der var også fyre, der marcherede barfodet. Men af en eller anden grund var der ingen piger i den sovjetiske film. Og dette er endda mærkeligt, da de under det røde regime konstant insisterede på ligestilling mellem kønnene.
  Og der er så mange piger her, og de er som naturligt fødte krigere på march - dels mennesker, dels fra elverfamilien, som det kan ses på deres losører. Nå, en slags matriarkat.
  Børnene marcherede, og samtidig begyndte de at synge, som uden dette:
  Elfia er vores kloge land,
  Under Messias-kongens styre...
  Det blev givet os for evigt af Gud,
  For at gøre vores liv lykkeligere!
  
  Må gode Oenomaus være i herlighed,
  Hvem besejrede fædrelandets fjender...
  Du kæmper for hende og tør,
  Og vi vil snart begynde at leve under solcenisme !
  
  Barfodede piger løber
  De vil kæmpe mod fjenden...
  Og denne Orkler er ikke så cool,
  Tværtimod er han bare et billede af en klovn!
  
  Fantastisk endeløst land
  I hvilken generations vilje, du ved,...
  Selvom Satans tjenere planlægger,
  Men det brændende geni vil være med os!
  
  Jeg mener, at vores pres ikke kan holdes tilbage,
  Selvfølgelig vil vi jævne vores fjender med jorden...
  Du skriver det ned i din notesbog, lille dreng,
  Hvor er det vidunderligt for mennesker at leve under Oenomaus !
  
  Vi vil gøre fædrelandet smukkere end nogen anden,
  Himlen vil komme i denne levetid...
  Lad os fejre vores vilde succes
  Og snart vil vi leve under elfinisme!
  
  Nej, tro mig, vi orkishister kan ikke knækkes,
  Selvom fjenden er stærk og meget snedig...
  Men vi består eksamenerne med et A,
  Må det blive godt under Oenomaus !
  
  Tsarens herlige storhed, tro mig,
  Med din krone fuld af diamanter...
  Og du ved, det vilde dyr vil blive knust,
  Pesten vil også aftage, tro mig, spedalskhed!
  
  Nej, til Elfia har du også brug for Elfrog ,
  Venner, forråd ikke jeres guder...
  Stor og herlig er den almægtige familie,
  Vis ikke dine svagheder!
  
  Smukke Lada er gudernes smedje,
  Tro mig, hun fødte kærlighed...
  Spild ikke folk bare unødvendige ord,
  Åbnede for grænseløs storhed!
  
  Du kan ikke holde Elfrogs pil tilbage,
  Hun vil gennembore enhver modstander ...
  Bare ønsk dig ikke dumme ting,
  Elversoldatens skjold vil dække!
  
  Elfia, dette er uden tvivl magt,
  Hun kan flytte bjerge...
  Selvom kødet nogle gange lider meget,
  Vi kan afvise alle forhindringer!
  
  af elvere vil snart opstå ,
  Som tramper universet...
  Guds kerub vil sprede sine vinger,
  Og der vil være noget, tro mig, med skabelsen...
  
  Gudinde Lada er herlig, tro mig,
  Hun gav kærlighed til alle sine sønner...
  Og nu vil han være en stærk ridder,
  Og lad os slå modstanderen hårdt i trynen!
  
  Du er Fiev , som hovedstaden for elverne ,
  Moderen til, tro mig, herlige drussiske byer...
  Lad os slå mod modstanderen ,
  Vi er riddere, tro mig, vi er ikke kujoner!
  
  For mit hellige fædreland,
  Vi vil kæmpe hårdt...
  Elf vil ikke blive berøvet en rubel,
  Lyselverne vidste jo altid, hvordan de skulle kæmpe!
  
  Der er smukke piger, tro mig,
  At de skynder sig meget kækt i kulden...
  Führeren, et vildt dyr, vil blive revet fra hinanden,
  Vi vil dyrke en smuk, du ved, rose!
  
  Nej, vi vil aldrig affinde os med vrede,
  Lad os rejse den solbeskinnede alf...
  En stor drøm vil gå i opfyldelse
  Under denne himmel er strålende blå!
  
  Elfrog vil komme og oprejse de døde,
  Men vi skal genoplive det for livet cool...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Kristus er udødelig, og Judas er i helvede!
  
  Tjen Oenomai trofast,
  Og vær sød ikke at gøre oprør mod konger...
  Må elvernes sønner være i herlighed,
  Elfia, dette er ikke et sted på kortet!
  
  Vi vil snart erobre universet,
  Lad der være magt over liv og død...
  Enhver, der lever, bliver en kerub,
  Den mand er som Gud, tro det!
  . KAPITEL nr. 10.
  Dominica vendte tilbage til sit akademiklasseværelse og afsluttede sin session i lotusposition. Nu begyndte hun igen at studere forskellige slags besværgelser, af forskellige former og typer. Og det gjorde hun med stor vilje.
  Herefter gik jeg til middag. Ved siden af hende var pigen Fiesta. De spiste blæksprutte i sauce sammen og skyllede det ned med en blanding af mælk og tomatjuice. Derefter blev alt større.
  Efter middagen indhegnede Dominica med Fiesta ved hjælp af tryllestave. Og hun smed en stor kage med creme på sig og smurte hende fra top til tå.
  Hun indrømmede nederlag og gav hende en ring fra hver af hendes bare fødder. Og nu er Dominica bevæbnet endnu stærkere og mere dødeligt .
  Hvorefter begge piger gik i bad og gik ind på deres værelser.
  I rummet satte Dominica sig ned på sengen, foldede sine ben i form af en lotus og flyttede igen sin fysiske og spirituelle essens til et andet niveau af den mentale verden.
  Nu svæver de på drager, og en gruppe børn marcherer under dem.
  Anført af to drenge: Viscounten og helten Phoenix Falcon. Begge drenge er flotte drenge med meget fremtrædende muskler og kun i shorts. Stærk, lad os sige, gutter. Og de marcherer og overhaler kolonnen.
  Børn forsøger at bevæge sig så hurtigt som muligt, og nu og da begynder de at løbe. Og det ligner en hær af engle med lyse, søde hoveder. Og de er stadig ubevæbnede, bortset fra hjemmelavede stave.
  Men så kom de ind i fyrrelunden . Flere ulve knurrede, men Phoenix kastede en tung kegle efter dem med sin bare fod, og den brækkede bogstaveligt talt rovdyrets kranium.
  Han faldt om, og de andre ulve begyndte at løbe væk. Og børnene begyndte at sortere koglerne og kvistene.
  Margarita bemærkede:
  "Jeg husker engang en hel afdeling af partisanbørn iscenesatte en alvorlig kamp. Og den tyske bataljon flygtede. Og børnene løb efter dem og slog dem med slangebøsser .
  Dominica var enig:
  - Slingshot, det er dødelig kraft!
  Børn krigere begyndte faktisk at bygge slangebøsser. Og lav noget som buer.
  Margarita tog det og noterede med et smil:
  - Vores våben vil være det mest perfekte, hvis det bliver kørt væk med magi.
  Dominika kvidrede og blottede sine tænder:
  - Især hvis jeg tilføjer det!
  Efter at børnene havde bevæbnet sig, tog begge stærke troldkvinder deres tryllestave op.
  Margarita kurrede:
  - Vi tryller i kor!
  Dominica bekræftede:
  - Nemlig!
  Begge piger samlede energien fra deres tryllestave og lancerede den med deres kolossale kraft. Og så tog skønhederne og lancerede strømme af energi fra deres bare tæer gennem gruppen af børn. Og så skete der et mirakel, og tusindvis af fotoblitzer , eller, som en miniature supernova, brød i flammer.
  Margarita og Dominica begyndte at læse besværgelser og synge:
  Vi er piger, der går ind i pantheonet,
  De svor en ed på at være tro mod fædrelandet...
  Så et rasende nederlag venter orkishisterne,
  Nå, hvad med at elverne lever under solskin !
  
  er Nymphin med os , ligesom metal,
  Lavet af bronze, som er stærkere end noget stål...
  Jeg drømte om at vende op og ned på verdener,
  Som det store geni Gralin testamenterede!
  
  Vi vil gøre fædrelandet køligere,
  Og vi vil hæve fædrelandet over stjernerne...
  Må der blive succes med nissepigerne ,
  Også selvom vores små fødder er helt bare !
  
  Orkshist angreb mit hjemland,
  Samurai-trolde kommer fra øst...
  Jeg elsker Solcesus og Gralin ,
  Og , jeg tror, vi vil rive modstanderen i stykker !
  
  er den berømte Gud Elfrog med os ,
  Hvilken solcenisme i spøg vil bygge ...
  Stærkest af alt i universet er den herlige familie,
  Det vil tilføje bevidsthed og vilje til os!
  
  Jeg tror på, at vi aldrig vil give op,
  Fædrelandet kan ikke bringes i knæ...
  Kammerat Gralin er en lysende stjerne,
  Og vores lærer er det kloge geni Drenin !
  
  Vi vil skabe vort Fædreland,
  Smukkere og mere strålende på planeten...
  Og du ved, der vil være en dræberpistol,
  Lad voksne og børn have det sjovt!
  
  Brænd Elfrog , brænd ikke i dit hjerte,
  Du er protektor for alle alvesværd...
  Vi vil snart bygge et stærkt paradis, tror jeg
  Solcesus vil komme, hellige mission!
  
  Stol ikke på Orkler- banden , venner,
  At hun vinder let og truende...
  Vi er alle én familie -
  Og tro mig, det er ikke for sent at elske dit fædreland!
  
  Herren den Almægtige beskytter os alle,
  Vil hejse et syvfarvet flag over jorden...
  Og det onde rovdyr vil blive til spil,
  Vi kan også klare Satan!
  
  Jeg elsker det store fædreland,
  I hele universet er der ikke smukkere dig,
  Vi vil ikke sælge Elfia for en rubel,
  Lad os bygge fred og lykke i universet!
  
  I vort fædrelands navn, en drøm,
  Den store alf vil rejse sig...
  Alt andet er bare forfængelighed
  Og en ny messias vil være med os!
  
  Åh Lada, min almægtige,
  Du vil give kærlighed og fred til lyselverne ...
  Jeg vender mig til dig og tigger dig,
  Og slå om nødvendigt med et lyn!
  
  Ælfria , Vor Frue af Himlen,
  Gav Solcesus til universet ...
  For din skyld er den store Gud opstået,
  Folk har ikke rigtig mistet deres smag!
  
  Bemærk venligst, alfer er sådan her,
  Elverguderne er højt respekterede...
  Vi er store sønner af moderlandet,
  Og døtre vinder altid verden!
  
  Venner, vi er nødt til at bede til fædrelandet,
  Perun, Yarilo og Elfrog mægtig ...
  Vi vil være meget stærke ægtemænd,
  Og vi vil blæse selv skyerne på himlen væk!
  
  Nu er fjenden allerede blevet drevet tilbage fra Elfskva ,
  Du sårer miljøforkæmperne meget...
  Vi er trofaste mod Solcesus og Gralin ,
  Og der vil være masser af kampvogne med våben!
  
  Nej, fjenden vil ikke være i stand til at bremse elverne,
  Da vores krigere er almægtige...
  Bestå eksamen, kun en femmer,
  Så enhver dreng ville være meget stærk!
  
  Soltsegrad vil være herlig ,
  Og vi vil holde ham fra angrebet...
  Riddernes sejrrige opstilling vil komme,
  Også selvom blodet flyder i en ukontrollabel strøm!
  
  Piger barfodet i kulden,
  De løber, deres hæle blinker...
  Og de vil slå orkerne med næverne,
  Den usociale Kain vil blive forfladiget!
  
  Alt vil være okay, folk ved,
  Vi vil opdage stjernebilleder i rummet...
  Det er trods alt en synd at tvivle på tapperhed,
  Og der vil være en mand på Guds trone!
  
  Vi vil snart genoplive de døde med videnskab,
  Vi kan blive yngre og smukkere...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Til min smukke nissemor!
  Så pigerne sang, og hele hæren af børn befandt sig i skinnende rustninger og med stærke, endda kolde, våben.
  Hvorefter oprustningen af drengene og pigerne blev afsluttet. Og de var klar til en alvorlig kamp.
  Dominica og Margarita udsendte kraftstråler, der førte til storstilede transformationer. Og nu var børnehæren klar.
  Og så drog hun ud på en kampmarch.
  Dobrynya bemærkede med et meget tilfreds blik:
  - Vi skal vinde igen! Og dette er vores essens.
  En skildpadde på størrelse med en god tysk tigertank kravlede frem. Hun havde en diamantskal, eller rettere, funklende, som om hun var dækket af ædelsten. Et meget sødt dyr.
  Margarita bemærkede vittigt:
  - Med sådan en skal risikerer skildpadden selv at blive offer for en ambitiøs jæger!
  Dominica nikkede og sang:
  Skår er gode
  Mod et maskingevær, desværre , intet!
  Men hendes sang viste sig ikke at være særlig fornuftig og malplaceret.
  Krigerbørnene gik rundt om skildpadden. En af drengene ville skyde på hende, men pigesoldaten lagde sin hånd på drengens skulder og knirkede:
  - Intet behov!
  En anden pige sagde:
  - Det er det, holdet er til for!
  Det er virkelig kæmpende børn, der er ivrige efter at kæmpe.
  Dominika bemærkede med et grin:
  Og til venstre er vores hær, og til højre er vores hær,
  Det er godt at slå mig i ansigtet med for meget at drikke !
  Krigerne var i meget godt humør . Og det ser ud til, at de er klar til at begive sig ud på en meget lang rejse. Og deres humør vil virkelig ikke falme.
  Margarita bemærkede med et smil:
  - Ja, jeg må sige, at vi stadig er heldige.
  Dominica spurgte med et smil:
  - Hvor heldigt?
  Partisanpigen svarede selvsikkert:
  - Det faktum, at den store patriotiske krig varede mindre end fire år. I virkeligheden kunne tyskerne have modstået meget længere på deres magtfulde forsvarslinjer!
  Pigeskuespillerinden nikkede:
  - Det er jeg enig i. Der er endda nogle alternative historier om dette emne. Men under alle omstændigheder er vi i stand til at skabe et mirakel. Med hensyn til tyskerne, efter at have indset, at krigen allerede var tabt, ønskede de slet ikke at gøre modstand. Og dermed handlede de på deres egen pragmatiske måde!
  Margarita bemærkede:
  - Her er et ikke særlig vellykket køretøj - det er Tigeren, for tung og med en dårligt beskyttet samling mellem tårnet og skroget. Denne tank, må du indrømme, er ikke særlig god. For tung og forældet, selv rustningen er ikke placeret på rationelle skråninger. Og at placere transmissionen adskilt fra motoren er en stor fejl.
  Dominica nikkede indforstået.
  - Det kan du ikke argumentere imod ! Selvfølgelig er det en fejl! Men på den anden side er det kun de døde, der ikke laver fejl, og kun hvis de er fra et andet liv. Og det tror jeg hun er. I hvert fald for dig!
  Margarita nikkede indforstået:
  - Ja, der er bestemt et liv efter døden! Og jeg var personligt overbevist om dette. Og hvis jeg i dette univers er bestemt til at gå til grunde, så vil noget fortsætte i et andet!
  Pigeskuespillerinden nikkede:
  - Som et endeløst computerspil med et utal af forskellige niveauer!
  Partisanpigen bekræftede:
  - Altså ja! Sådan noget, og det her, må jeg sige, er meget fedt ! Og her kan man glæde sig mere end én eller to gange.
  Heltedrengen Dobrynya sang:
  - Det er tid, det er tid, lad os glæde os,
  I mit liv...
  Til skønheden og koppen, den heldige klinge.
  Farvel, farvel, svajende, fjer på hjelme,
  Vi vil hviske til skæbnen mere end én gang!
  Vi vil hviske til skæbnen mere end én gang!
  Jeg vil rive fjenden fra hinanden! Jeg vil rive fjenden fra hinanden! Jeg vil rive fjenden fra hinanden!
  Og børnenes klangfulde latter blev hørt. En stor dinosaur dukkede op foran den lille hær . Han så ganske vist ikke for truende ud, men han var stor. Og hans krop er stor, men hans hoved er tværtimod lille plus en lang hale. Og ovenpå er der også knofinner.
  Dominica udbrød:
  - Det her er et udyr - fantastisk !
  Margarita nikkede indforstået:
  - Kraftig dyr! Men bare rolig. Hvis vi ikke rører det, rører det os ikke!
  Og partisanpigen beordrede:
  - Unge krigere - skyd ikke og lav ikke larm!
  Børnene blev stille. Og de forsøgte at gå med bare fødder uden at larme.
  Dominica bemærkede:
  - Hvad hvis dinosauren er døv?
  Margarita smilede og ville sige noget. Pludselig lød der et brøl og knækkede grene. Et dyr på størrelse med en syv-etagers bygning dukkede op, med en enorm mund, som en aflang kaskelothval. Dette er virkelig en stor råt. Og hugtænderne er omkring fem meter lange.
  Dinosauren, der stod stille og kiggede nysgerrigt på gruppen af børn, så et frygteligt monster og skyndte sig at stikke af. Og det var, som om han faktisk blev ansporet. Det er dyrere at bekæmpe en kæmpe som denne sabeltandede tyrannosaurus.
  Dominica og Margarita rejste deres tryllestave. Partisanpigen skød først. Og fra spidsen af hendes pind vil en morderisk pulsar flyve ud. Og han vil ramme monsterets mund. Og han vil være ret svedet. Men som svar var der et endnu mere forfærdeligt og øredøvende brøl.
  den og som svar slog hun den af al sin magt, opførte sig med magt, som om hun slog en morderisk bunke og kvidrede:
  Dinosaurer, måske er du her, og ikke i Afrika,
  Måske tygger du hø til morgenmad,
  Dinosaurer,...
  Og pigen sendte sin portion magi til kæmpen. Og de tog hans hugtænder, og da de blev ramt, blev de til smukke, lyserøde knopper.
  Dominica sang:
  Jeg ville lave et strygejern
  Elefanten dukkede pludselig op...
  Vinger som en bi -
  Blomster i stedet for ører!
  Margarita brød ud i latter, og igen ville hun slå hende med en destruktiv og destruktiv pulsar. Men børnenes hær begyndte at overøse monsteret med pile. Og hans skala-panser begyndte at boble .
  Dominika tog og udløste magi fra både sine bare fødder og sin tryllestav. Og det fungerede godt her.
  Det var, som om noget magisk havde taget det og ladet sig selv med kolossal destruktiv kraft.
  Margarita tog den og kvidrede og blinkede med sine safirøjne:
  - Wow!
  Tyrannosaurus kollapsede, og i stedet dukkede et stort og bredt bord op, tykt lastet med mad. Og her var det allerede så luksuriøst og hidtil uset, unikt. Og sådanne blændende lækkerier.
  Dominica sang:
  Dette blev lækkert
  Og duften er meget sødere end honning...
  Vi vil ikke vinde fra bunden,
  Og vores natur vil blomstre!
  Margarita bekræftede med et smil og blottede sine tænder:
  - Ja, det vil blomstre! Og det er fantastisk!
  Hvorefter partisanpigen tilføjede:
  - Og du ved, hvordan man kaster magi. Det her , må jeg sige, er fantastisk! Gør så stor en størrelse til en velsmagende godbid . Disse er ikke orker eller nisser - det er nemmere med dem!
  Dominica nikkede og sang:
  - Alt umuligt er muligt, jeg ved det med sikkerhed,
  Og lær at kaste magi, helt in absentia!
  Og spark din fod på meget stærkt stål,
  Og skær monsteret med en spidser!
  Margarita fnisede og bemærkede med et smil, at hun funklede med perler:
  - Ja, du synger så rørende, at du ikke finder fejl! Super!
  Dominica var enig:
  - Jeg er en fantastisk super - en fighter cooler end verden!
  Og hvordan han vil tage og rulle med øjnene, at de er så safirer og som stjerner.
  Bordet med mad vinkede børnekrigerne, og nogle af dem begyndte at nærme sig det og tage donuts og kager, dyppet i chokolade og forskellige slags cremer. Endnu bedre, tag noget is. Det her er helt fantastisk.
  Margarita blæste i hornet og brølede:
  - I behøver ikke at spise for meget ,
  Der er ingen grund til, at I alle skynder jer ind i borgerskabet...
  Og skriv en notesbog til dig selv,
  Mobilitet vil stadig være praktisk!
  Dominica bemærkede med et sødt smil:
  - Ja, det blev virkelig flot!
  Og hun blinkede med sine kornblomstblå øjne.
  Margarita bemærkede:
  - Dinosaurernes kød er ikke særlig velsmagende, og endnu mindre for kødædende skabninger. Men at æde hesten...
  Dobrynya brølede:
  - Jeg vil ikke lade dig spise hesten!
  Og drengehelten sang:
  Sivka-burka, profetisk kaurka,
  Stå foran mig
  Som et blad foran græsset!
  Sivka-burka, profetisk kaurka,
  Meget, meget nødvendigt
  Møde dig!
  Oenomaus tog den og sprang af dragen. Han ville virkelig prøve, hvilken slags mad dinosauren var blevet til. Mest sandsynligt er det noget charmerende. Og drengen-prinsen tog kagen med chokolade og kastede den i munden på ham.
  Og han begyndte at tygge kraftigt, det var cremet og sødt. Det er så lækkert.
  Børnene klynkede i kor:
  - Nå, lad mig prøve! Vær ikke onde tanter!
  Margarita smilede uskyldigt:
  - Jeg hedder tante? Det er sjovt!
  Og partisanpigen råbte:
  - Jeg giver dig ti minutter at spise! Du kan spise, men med måde!
  Dominica spurgte med et smil:
  - Måtte du gå sulten under krigen?
  Margarita nikkede med sit gyldne hoved, farven som en forårs mælkebøtte:
  - Ja, hvordan! Og det var ekstremt udmattende!
  Pigen begyndte at synge med sin klare stemme for at understrege situationens tragedie.
  Mens hun sang, sprang pigen endda af dragen. Og hun begyndte at danse på det orange græs med sine bare fødder.
  Og hendes stemme var så iriserende og strålende:
  Vi er Komsomol medlemmer, drømmepiger,
  Om fremtiden for befolkningen i dette smukke land...
  Når vi er tro mod Jorden og planeten,
  Og vi vinder denne farlige kamp!
  
  Enhver forretning argumenteres så,
  En ild brænder voldsomt i et ungt hjerte...
  Piger, det er bare smukt
  Lad os åbne døren til det store rum!
  
  Enhver, der er en mand, er en kæmpe
  Videnskab, jeg ved, vil give ham magt...
  Tro mig, vores opfordring er altid den samme,
  Så Abel regerer, og Kain er i fangenskab!
  
  Jeg vil have en rig høst til at modne,
  For at planeten skal blomstre...
  For at et smukt, vidunderligt paradis kan komme,
  Og venskab var stærkere end metal!
  
  Vi vil erobre det ydre rum,
  Piger løber barfodet gennem vandpytter...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Snestorm og kulde vil ikke skræmme os!
  
  Tro mig, vores fjender kan ikke besejre os,
  Nerver af stål og en flamme i hjertet...
  Og åndens styrke, som om du er en bjørn,
  Vi hæver banneret, jeg ved det!
  
  Hvem elsker de mest strålende piger,
  Han er smuk i både sjæl og billede...
  Forbered et mægtigt maskingevær,
  Selvom din modstander er farlig!
  
  Jeg ved, at vi helt sikkert vil vinde,
  Vi vil for altid være forenet med vores fædreland...
  Der er trods alt en hel stjerneklar verden foran os,
  Lad mennesket blive et stærkt væsen!
  
  Fædrelandets lys uden dets majestætiske grænser -
  Rubinstjerner skyder over hovedet.
  Rus' dækkede sig med udødelig herlighed -
  Den mægtige helt, Drayman, slår!
  
  Rowan rubin i smaragdblade -
  Safir funkler i marken , kornblomst...
  Jeg sender mine tanker til dig, Rusland -
  En dobbelthovedet ørn flyver med sange!
  
  I dugdråber er perler snefnugsdiamanter,
  Alt er godt i det store fædreland!
  Jorden er fed, den har årer som fjer,
  Snedriverne er blevet fejet væk af den friske vind!
  
  I en region i Rusland er der is, sæler,
  I ven , kameler er ørkenens guld.
  Det er varmt her, når snestormene bruser,
  Fordi vi holder Gud i vores hjerter!
  
  Vandmeloner, meloner og bananer vokser,
  Og et sted om sommeren kører man på skøjter...
  Nå, hvor kan man finde sådanne lande i verden?
  Hvor folk er så stærke i næverne!
  
  I Rusland er våbenbedriften ophøjet,
  I den er mennesket skaberen af sin egen skæbne!
  Vi kan godt kæmpe
  Så en strøm af problemer ikke kommer til Rus!
  
  Vores kvinder er smukke, det ved alle
  Og der er ingen stærkere mænd med mod!
  Fædreland, du er legemliggørelsen af paradis -
  Én suveræn Gud er familiens mester!
  
  Ortodokse ikoner vil blive godkendt,
  Kampagnen, som en soldat sætter i gang...
  Vi kommer hjem med gavmildt bytte,
  Uden at gå glip af et slag slår bueskytterne deres fjender ned!
  
  Lad os give fred og lykke til hele universet,
  Og sammen med Gud vil vi oprejse de døde!
  Til ære for vort uforgængelige fædreland -
  Vi vil helt sikkert vinde, jeg ved det!
  Dominika hentede også sine sange. Og de dansede det hele sammen, og deres nøgne, solbrune, stærke ben var i bevægelse og dansede.
  Så blæste Margarita i hornet:
  - Sluk lyset! Det er det, spisetiden er forbi.
  Krigerbørnene forlod modvilligt bordet. Faktisk, hvordan kan du ikke sluge det ? Når der er bogstaveligt talt snesevis af forskellige typer creme. Og det er ekstremt lækkert. Og duften af disse is, kager, kager, kringler og andre lækre og appetitlige ting er så spændende og attraktive.
  Dominica gøede :
  - Spiser ikke for meget ! Øv mådehold!
  Margarita tweetede:
  - Kend alle, at et menneske ikke er et svin! Og du skal spise meget klogt.
  Den heroiske dreng Dobrynya, der selv lige havde spist et dusin kager og smurt sig med flerfarvet creme, mumlede:
  - Det her er alt sammen fantastisk! Men du skal vide, hvornår du skal stoppe. At spise er godt, men overspisning er dårligt.
  Drengprinsen Oenomaus var enig:
  - Din hovedfjende er din mave. Men når de siger - giv din middag til fjenden, betyder det ikke at tage det bogstaveligt!
  Dobrynya bemærkede med et smil:
  - Men efter en hård dag, eller kampe eller træning, bør du spise godt! Ellers er der ingen strøm.
  Dominica nikkede med et smil og sagde:
  - Jeg foretrækker personligt at opløse proteinet i mælk til aftensmad og drikke det. Det er tilfredsstillende, og om natten vokser musklerne og brænder ikke. Nå, hytteost med fisk til aftensmad er meget sundt. Atleternes krop har brug for proteiner.
  Børnekrigerne blev bygget på en eller anden måde. Og de begyndte igen at marchere til den onde troldkvinde Bastindas slot. Landskabet omkring fortsatte med at være frodigt. Men jo længere den lille, unge hær kom med sine bare, støvede hæle, jo mere visnede naturen lige for vores øjne.
  De nærmede sig rotternes rige, og det er meget ødelæggende ejere.
  For at muntre sig selv begyndte børnekrigerne at synge og begyndte at trampe mere energisk med fødderne:
  Elfia blomstrer som en busk under konger,
  Det er uendeligt og smukkere end universet...
  Victory åbnede en grænseløs konto,
  Vores tro vil genopstå i Rodnovery !
  
  Fædrelandets storhed, tro det, er
  Må hendes kære hjerte stige højere...
  Så universets lykke ligger i
  At have Elfia med et stærkt tag!
  
  Læg mærke til, at vores alf flyver fremad,
  Og skærer bølgerne med sit bryst...
  Men vi må, vi kommer den anden vej rundt,
  Og der vil være andre, tro mig, dommere!
  
  Vores fædreland vil have en stor verden,
  Som flammer af skarpt lys...
  Og frem for alt er Elfrog sjælens idol,
  Som gør vinter til sommer!
  
  Ja, jeg ved, det er svært for os fyre,
  Men du tjener Oenomai trofast ...
  Båden blev ramt, åren knækkede,
  Og et sted gøer en glubsk hund truende!
  
  Nej, vi vil ikke give Elf til modstanderen ,
  Vores sværd er klingede, tro mig, skarpere...
  Vi vil stå og vinde igen
  Og tal ikke sludder, dæmoner!
  
  Her samles vi til paraden,
  Der er ikke noget smukkere helligt land i universet...
  Tro mig, vi vil sende vores fjender sammen til helvede,
  Og vi vil selv bygge et paradis, du ved, endda!
  
  Ingen kan stoppe os
  Vi er elvernes store riddere...
  En sådan magt, en uovervindelig hær,
  Og lad os gøre hele planeten gladere!
  
  Lad os vise os selv for verden i skønhed,
  Lad os hejse det syvfarvede flag over planeten...
  Og vi vil være glade, tro mig, overalt,
  Der synges jo heltegerninger!
  
  Bemærk venligst, at elverfred er en præmie overalt,
  Og det vil udvide sig løbende...
  Og folk vil være glade på jorden,
  For der er ingen skam for Fædrelandet!
  
  Når den store Solcesus kommer ,
  Der vil ikke være noget mørke i vores univers...
  Og hvis mand og elver ikke er kujoner,
  Hans skæbne er solopgang og skabelse!
  Dette er en sang, der rører sjælen! En dejlig og storslået sang.
  Selvom landskabet omkring er blevet meget værre - sporede træer, klippet græs, er alt knust og dækket af spor af rottepoter.
  Margarita bemærkede:
  - Ja, forvent ikke noget godt af disse rotter! Og rundt omkring er der nuller.
  Med et smil så strålende og frisk bemærkede Dominica og blottede sine tænder:
  - Dette var selvfølgelig forventeligt! Alt er blevet for useriøst . Men hvad kan du tage fra en rotte - undtagen gødning fra afføring!
  Og begge piger brød ud i grin. Hvorefter hele børneholdet øgede deres barfodede skridt. To krigsdrenge styrtede frem og svingede deres sværd som vindmøller.
  Så den første rotte, på størrelse med en god bulldog, blev hugget op af de heroiske drenge på begge sider. Dette var en alvorlig kamp under opsejling.
  Børnene øgede deres tempo endnu mere og begyndte bogstaveligt talt at løbe. Og så dukkede en stor flok rotter op forude. Den ældste af dem var på størrelse med en god tyr. Pigeskuespillerinden Dominika red i kamp på en drage. Og hun var klar til at kæmpe, men hendes første slag fra tryllestaven ramte den ældre rotte.
  Og den lyste op og blev til en stor cirkel af udvalgt ost med huller. Og en så appetitlig lugt udstrålede fra ham, at rotterne blev distraheret fra angrebet på børnebataljonen og angreb deres tidligere leder, som var blevet så appetitlig med duften af den mest udsøgte delikatesse til mus.
  Dette viste sig at være en overraskelse.
  Margarita bemærkede:
  - Dine evner vokser hver time! Og det her, må jeg sige, er ekstremt fedt !
  Dominica nikkede med sit gyldne hoved:
  - Jeg kan meget! Og dette er mit store credo! Og hvis jeg kommer i gang, så vil intet stoppe mig.
  Og pigen tog den og ramte et andet hold med magisk lyn. Og yderligere transformationer fandt sted.
  Flere dusin rotter blev til store, stribede vandmeloner, der så meget appetitlige ud.
  Krigerbørnene sang i kor:
  Meloner, vandmeloner, hvedeboller,
  Et generøst, velstående land...
  Og sidder på tronen i Elfiburg -
  Fader Kong Oenomai!
  Og så kæmpede børnekrigerne til sidst med rotterne, og lad os hugge dem ned uden afbrydelse. Og krigerne svinger deres sværd energisk . Og pigerne begyndte at skyde fra buer. Nogle af dem var nisser, og de var meget dygtige til at skyde. Dette var virkelig en rigtig kamp.
  Og flere rottehold går i kamp. De flyder som en dyb flod.
  Dominica bemærkede:
  - Når vi taler om noget ondt og ondt, er der en følelse af, at der ikke er nogen grænse!
  Margarita sang med et smil, som dog var trist:
  Mørkets krigere er virkelig stærke,
  Ondskab styrer verden uden at kende tallet...
  Men I er Satans sønner,
  Bryd ikke Kristi kraft!
  Dobrynya, der sprang fra dragen, begyndte at hugge rotterne ned. Det gjorde han med to sværd på én gang, og på grund af drengens hurtige bevægelser virkede det, som om en kaffekværn virkede. Det var her udryddelsen begyndte.
  Oenomaus sluttede sig også til kampen. Drengen tog fat i den ene rotte i halen med tæerne og kastede den mod den anden og brækkede knogler. Så sang han:
  - Min store styrke er stor,
  Og jeg vil aldrig overgive mig til mine fjender...
  Fra knytnæveslaget på drengen,
  Den onde rotte vil flyve til skamme!
  Den drengeprins viser sig faktisk at være en meget hård fighter i kamp.
  Dobrynya er også kraftfuld, muskuløs, selvom han brugte drengeben og ikke at forglemme sværd . Og han begyndte at vise et fremragende niveau af misbrug. Hvor var det hårdt og blodigt det hele.
  Drengen viste sig at være meget aggressiv og kamplysten, ligesom de andre krigere i den unge hær.
  Og drengens bare hæl gennemborer rotternes kranier lige igennem.
  Dette er morder, og samtidig er der et smil på drengens læber .
  Dominica bruger sin magiske kraft til de næste transformationer. Og han er ekstremt aktiv.
  Krigeren hopper op og snurrer rundt. Og nu flyver en strøm af energi fra hendes tryllestav igen. Og rammer orken.
  En pjusket, brun bjørn bliver straks til en chokoladeskumfidus. Hvor fantastisk er det her ?
  Margarita spurgte med et smil:
  -Kan du lave halva?
  Dominica nikkede med sit gyldne hoved:
  - Selvfølgelig kan jeg det! Og det bliver vidunderligt!
  Og pigen frigav magiske ladninger både fra hendes hænder og fra hendes bare tæer. Flammer ramte holdet af orker. Og en hel flod af honning flød... Honningen var gul-orange og sprøjtede som en brænding.
  Margarita svarede med et grin:
  - Du ved, det er ikke helt, hvad du har brug for!
  Dominica nikkede indforstået.
  - Sandt nok ikke helt halva, men også ret sødt!
  Partisanpigen bemærkede:
  - Halva var en sjældenhed før krigen. Men de spiste honning selv under besættelsen.
  sparkede igen , denne gang til rotterne, og sang:
  Den bedste gave er selvfølgelig honning,
  Drengen vil selvfølgelig forstå dette...
  Selv en lille smule - en teskefuld,
  Dette er allerede godt, ja, endsige en hel gryde!
  Margarita sparkede også, først med en tryllestav, og derefter med sine bare tæer, og fortsatte:
  Men skat, det er en meget mærkelig ting,
  Alt eksisterer eller eksisterer ikke...
  Men skat, jeg forstår bare ikke, hvad hemmeligheden er,
  Hvis den findes, så er den straks væk!
  Men hvis du spiser det, så vil der ikke være flere problemer!
  Dominica tog den og snurrede rundt på dragen. Hendes smil blev så uhyggeligt, og samtidig glædeligt. Pigen følte kolossal styrke i sig selv. Og så kom der en bølge ud af hendes tryllestav. Og på én gang blev et par tusinde rotter til lækre koteletter i sovs. Og endnu en bølge af tryllestaven, og rotterne blev til fiskeretter.
  Desuden var deres tilbehør luksuriøst med bananer, ananas og andre meget lækre frugter. Og alt er så fantastisk velsmagende og vidunderligt.
  Dominica sang:
  Tilbehøret er vidunderligt
  Pigerne er charmerende...
  Og fire lyskilder skinner,
  Slå orken i trynen!
  Margarita bemærkede vittigt:
  - En god kok laver koteletter af orker og rotter, og også spiselige!
  Drengen Dobrynya tog og kastede en tung brosten mod nissens pande. Han gennemborede kraniet lige igennem og sang:
  -Hvis du er sådan en freak ,
  Jeg sparker dig...
  Tja, hvad nu hvis du er en overhoved,
  Så er en aktiv plan klar!
  . KAPITEL nr. 11.
  Dominika Dolfinovas bror skiftede navn. Og nu kaldte han sig selv meget sej - Caligula. Enten til ære for den berygtede kejser, eller efterligning af navnet på et af æslerne i tegneserien om Dunno.
  Og nu besluttede den kæmpende dreng Caligula Dolphins, at han var nødt til at gå på jagt efter sin søster. Men hvor skal man lede efter hendes forsvundne person?
  Og drengen henvendte sig til en berømt bog om magi. Han stolede selvfølgelig ikke på alle slags synske og troldmænd.
  Men hvorfor ikke selv prøve at gå i trance. Desuden er hans far ikke et menneske, og han kan have sine egne magiske evner, og på et helt ekstraordinært niveau.
  Drengen Caligula tog delfinerne og satte sig på sofaen i lotusstilling. Og prøvede at koncentrere sig. Den unge filmskuespiller krydsede benene og rettede ryggen. Så drengen kastede sig ud i noget helt skørt og farverigt i et forsøg på at finde Dominica.
  Teaterforestillingens storhed er svær at beskrive. Når især elvere, orker, nisser kæmpede... Et kostumeshow med mange piger af alle nationaliteter og varierende grader af nøgenhed. Skuespillet er smukt og imponerende i sin originalitet, især når pigerne plasker deres bare fødder enten på det varme sand eller på snedriverne.
  De angriber ved at slå med sværd og spyd mod rustningen på forskellige former for kampvogne. Og metalmonstrene reagerer med stråler af varme flammekastere. Flammens temperatur er lav, og pigerne, skrigende, er kun let forbrændte og skriger hjerteskærende. Og orkerne brøler endnu højere, og deres pander knalder , knald, knald - flerfarvet konfetti smuldrer af slagene.
  Og dekorerede biplaner skynder sig ovenfra og efterlader guirlander af smarte tog med forskellige kaskader af skønhed.
  Det skøreste, og det kan endda blæse taget af hængslerne, er, at fantasiverdenen er blandet med ægte, historiske figurer, om end fra en fjern fortid.
  Stalin, ved denne lejlighed, uventet, opgav unødvendig hemmelighedskræmmeri, bemærkede:
  - Luftwaffe har nået de mest avancerede højder inden for luftfart. Selv hvis ikke
  Hvis man tæller diskoteker med, gjorde TA-700 bombeflyet, der er i stand til at bære op til halvtreds tons bomber, et alvorligt indtryk.
  Hitler skændte:
  - Men " Super Monster " med en 3200 mm kaliber pistol, to hundrede tons raketladninger, er stadig et uovertruffent militærkunstværk.
  Stalin foreslog derefter en skål:
  - Så lad os drikke til, at munden kræver enhver kunst undtagen militærkunst!
  Den store leder af alle tider og folk nød med fornøjelse vinen forseglet før Jesu Kristi fødsel, og verden Fuhrer drak saft fra 91 frugter. Begge diktatorer så på, hvordan sporet af en raket, der fløj opad, tydeligt skar hen over himlen på skærmen. Sådan hører du den muntre stemme fra en russisk pige:
  - Indsejlingen i kredsløb var vellykket.
  Og tordnende klapsalver fra alle tribuner - det er gjort! Mennesket er endelig i rummet, og det blev gjort af repræsentanter for de største racer på Jorden - russerne og tyskerne.
  Hele himlen fra horisont til horisont var malet med glimt af tusindvis af fyrværkeri i alle regnbuens farver og millioner af nuancer, da det så ud til, at en fabelagtig napalm spredte sig over natterummets blæk. På samme tid blev individuelle flammende supernovaer til klare inskriptioner - slogans. Som: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Det her er virkelig en form for vanvid. Det var, som om der opstod en superkosmisk og fantastisk forestilling. En slags alternativ historie, hvor der ikke var nogen krig mellem Det Tredje Rige og USSR, og det viste sig at være meget cool . Men nu ser det mildt sagt ikke særlig godt ud.
  Han skal finde sin storesøster. Og dette er hovedopgaven for drengen, der allerede havde medvirket i en række film og var meget smuk og muskuløs med fliselignende muskelaflastning.
  Og det nye navn Caligula burde have tiltrukket sig stor opmærksomhed.
  Drengen fortsatte sin meditation. Og pludselig så jeg en pige, smuk som en engel, og med krøllet hår farven som bladguld. Hun rakte hånden ud til drengen og sagde med et smil:
  - Vi har en række vigtige missioner at udføre sammen med dig!
  Drengen Caligula spurgte med et smil:
  - Og så kan jeg finde min søster, som forsvandt et ukendt sted?
  Pigen rystede i sit gyldne hår og svarede selvsikkert:
  - Ja, det er muligt. Men din søster opfylder nu en vanskelig messias - at redde alle repræsentanter for det stærke køn, over hvem truslen om ødelæggelse hænger. Og det er så svært.
  Caligula Dolphins spurgte:
  - Hvad hedder du, og hvem er du?
  Pigen svarede med et sødt smil:
  - Jeg er Margarita Korshunova, en partisanpige hængt af nazisterne, og nu genopstået i en ny verden. Og dette er min skæbne, at tjene godhed og redde mennesker.
  Skuespilleren nikkede:
  - Jeg forstår dig meget godt. Så skal vi have nogle sjove missioner? Lidt ligesom i filmene, men i virkeligheden?
  Margarita nikkede:
  - Ja, som i virkeligheden! Men vi har sådanne muligheder, at vi ikke skal være bange.
  Caligula of the Dolphins og pionerpartisan Margarita havde ikke tid til at diskutere og acceptere det fantastiske skue og trådte virkelig ind i den nye verden og i en tilstand af kamptrance!
  Margarita bemærkede:
  - Vi har nu en hel hær. Og du forstår hvilket ansvar du og jeg har!
  Caligula svarede selvsikkert:
  - Selvfølgelig forstår jeg det! Og jeg håber at vise mig at blive en værdig kommandant.
  Og drengen drejede sit skarpe sværd.
  Vi fik hurtigt en snack og skyndte os at bygge tropper. De burde være taget til Italien så hurtigt som muligt og sætte ild til pavedømmets fjer.
  Hæren drog ud fra Wien til trommeslag og store trompetspil. Infanteriet havde endnu ikke haft tid til at nærme sig og kavaleriet susede rundt. Mange ryttere fra forskellige lande, der trådte ind i det tsaristiske russiske imperium. Dette gjorde det muligt at trampe foden med titusindvis af hove. Strålende kosakker og lette tatariske kavaleri skynder sig frem. Næste træk rigt dekorerede afdelinger af den polske adel. Nå, de elegante herrer så ud, som om de var samlet til en kongelig parade. Desuden ønsker alle at overgå den anden i deres pragt, fra hjelm til sele. Der er også teutoniske riddere i rustning. Rustningen er poleret til en glans, forgyldt eller sølv. Der er også svenskere med en særlig uniform, og finner. Beredne janitsjarer og spagier, arabisk kavaleri.
  Og mange bannere og flagstænger af folkeslag fra ækvator til det arktiske hav. Og hvor mange trofæer ... Det er de erobrede magter.
  Og her kommer østrigerne , og med dem tyskerne. Vi meldte os frivilligt til vandreturen. Også ideen om at plyndre Italien er en stor fristelse. Naturen er generøs der, og der er mange penge! Som andre gode ting, der kan samles med skovle.
  Caligula the Tomboy sang:
  Vores hær er stærk
  Hun beskytter verden...
  Tja, hvad nu hvis der er en krig,
  Det er ikke på vores side!
  Og drengen stampede sin bare fod i vandpytten. Selvfølgelig var han kun iført shorts, da han bevægede sig så hurtigt i en tilstand af kamptrance, at hans tøj kun ville komme i vejen og revne.
  Margarita spurgte sin ven og medudrydder:
  - Eller måske vil du rent faktisk synge? Desuden er den præcis din!
  Skuespilleren nikkede med et smil, der var som en ulveunge:
  - Hvad tror du, jeg kan ikke?
  Og delfinernes Caligula begyndte at synge;
  Åh, denne verden, du er så trist,
  Bare et hav af tårer - et hav...
  Hvor er sjælens astrale middagssti,
  De døde hyl drømte om at komme til Eden!
  
  Den indeholder hjerteisen, frosne skorper,
  Og den brændende hede af misundelige lidenskaber.
  Hvor hårdfør, som endda er ung i kødet,
  Den triste nattergal spiller i sorg!
  
  Som slim af en skovlus, rutinens ånd,
  Og gravens forfald af bekymringer.
  Men det kan vi, hvis vi står sammen
  Få folket ud af sumpen!
  
  Fordriv universets ondskab,
  Slet forbandelser er et frygteligt tegn ..
  Vi kan ikke bære lidelsens tøjler,
  Lad Djævelen blive til støv!
  
  Planeten vil hurtigt smide sine lænker,
  Det vil dog ikke forlade kredsløb.
  TIL Lad os behandle hinanden ærligt
  Så vil folket rejse sig!
  
  Du kan rejse dig uden frygt,
  Pres ikke andre mennesker...
  For at bastarden ikke svømmer med fedt,
  Så vores mor ikke bliver gammel!
  
  Vi drikker lidt for det,
  Vin, der er sødere end biers honning!
  Lad der være problemer i virkeligheden ,
  Men opgørets time er ikke kommet!
  
  Så vil vi bygge et himmelsk paradis,
  Alle børn vil nyde for evigt.
  Vi flyver som en pil ind i den himmelske flugt,
  En lys drøm, der går i opfyldelse!
  Sangen sluttede, og med den flyttede det kæmpende par fra landskabet i de italienske alper til ...
  Granater eksploderede, og meget mere moderne kanoner affyrede. Her er det Port Arthur, den legendariske by. Det var hans fald, der markerede Romanov-dynastiets tilbagegang og hele autokratiet som helhed. Hvis denne fæstning havde stået, ville der ikke have været så stor en revolution. De larmede højst lidt og lagde deres hammere og segl fra sig. Men det var nederlaget her, der førte til den kæde af begivenheder, der forårsagede den store oktoberrevolution.
  Er dette godt eller dårligt? Arrangementet er dyrt. Millioner af ofre og emigranter, men senere fremskyndede landet sin udvikling markant.
  Selv om det var til meget høje omkostninger, faldt befolkningen i Rusland med hundrede millioner mennesker.
  Som de siger, kurerede blodåren patienten.
  Men nu er der en chance for, efter at have generobret Port Arthur, at vende historien tilbage og følge en unik linje. Når for eksempel Romanovs bevarer magten, og endda i den autokratiske version. Dette er selvfølgelig science fiction, men interessant. Så hvad venter Rusland, hvis versionen af tsarismen bevares?? Stagnation, eller omvendt, sejr?? Vil systemet med absolut monarki blive mere effektivt end vestlige demokratier?Det sidste er allerede blevet moderne. Faktisk er forholdet mellem det enogtyvende århundredes Rusland og Vesten blevet væsentligt forværret. Hvorefter det blev moderne at lede efter måder alternative til vestlig parlamentarisme. Konceptet dukkede op: styret demokrati. Det er, når der formelt er frie valg, men i virkeligheden er deres resultater forudbestemt på forhånd. Men denne styreform er ustabil, og det parti, der har magten, indskrænker allerede demokratiet gennem lovgivning for at bevare sin position. Og så går alt mod diktatur, oppositionen mister allerede repræsentation i parlamentet.
  Og så sættes mekanismen med undertrykkelse og terror i gang, eller der sker tværtimod en revolution, enten ovenfra, som under Gorbatjov, eller nedefra, hvilket også skete mere end én gang.
  I Rusland under autokratiet er alt enklere. Kongen har absolut magt: at eksekvere, at benåde, at kommandere. Han har den højeste dømmende, udøvende og lovgivende magt. Der er et statsråd af personer udpeget af monarken, som kun rådgiver ham, og der er embedsmænd, som udfører kongens vilje.
  Statsdumaen begrænsede enevældens monarki, fratog kejseren retten til at lave love og tog til dels kontrol over budgettet. Men vigtigst af alt var det Dumaen, der blev grobund og hugorm for forskellige sammensværgelser. Dette er negativt!
  I hvert fald var selv partisanpigen ikke imod at hjælpe kongen. Margarita spurgte mobberen Caligula:
  - Så valget er klart, lad os angribe!
  Terminator boy svarede:
  - Der er intet andet valg! Selvfølgelig angriber vi!
  Og skærekaosset begyndte. Efter at have accelereret ved hjælp af magiske evner med seks hundrede kilometer i timen, brød kerubdrengene, næsten ikke opmærksomme på eksplosionerne af granater og maskingeværskud, ind i fjendens rækker. Heldigvis var vejret også uheldigt, regn og mørke. Kuropatkin har endnu ikke sendt folk i offensiven. Og han udførte artilleriforberedelse. I modsætning til hvad folk tror, var generalen og tidligere forsvarsminister ikke et fjols. Kuropatkin forsøgte at tage sig af soldaterne og kæmpe videnskabeligt. Det var det, der svigtede ham. Ubeslutsomhed, langsomhed, ønsket om at slå til med sikkerhed, handling efter en skabelon - fratog succesen med kampen med de modige japanere. Derfor var der ingen grund til at forvente, at Suvorovs vovede angreb ville fange Port Arthur på farten. Ak, Kuropatkin vandt kun, fordi japanerne efter Nogis korps død, også uden at ændre formation , klatrede frem og angreb frontalt. Og som et resultat slog de deres rækker ud og rullede tilbage.
  Men nu har Kuropatkin både erobret skaller og sine egne.
  Det betyder, at du kan udføre artilleribeskydning selv i flere dage, beregne hvad hvis japanerne bryder sammen. Og dette til trods for, at kejser Nicholas gav en kategorisk ordre om straks at storme fæstningen og afslutte krigen, som var ødelæggende for statskassen.
  Her er Kuropatkin selvfølgelig mellem sten og hård. Men Port Arthur er en mægtig fæstning, og nu hvor japanerne har slået sig ned i den - prøv den, tag den!
  Men delfinernes Margarita og Caligula, der huggede med sværd og kastede deres bare tæer med deres børns ben, men så kvikke som propelblade, bevægede sig langs bastionerne og ryddede dem for soldater. Først og fremmest skal du kende de dominerende højder, og så vil det være muligt at åbne vejen for de overfaldende tropper.
  Mens hun huggede samurai, bemærkede Margarita vittigt:
  - Normalt kæmper de for fremskridtet, men vi, viser det sig, ser ud til at kæmpe for regressionens skyld!
  Drengen Caligula smilede:
  - Mener du, at generobringen af denne fæstning vil styrke autokratiets position?
  Og han udførte en hel række teknikker med sværd. Sådan blev hans sværd båret.
  Og drengens bare fødder gav slag , der knækkede hoveder, halse og knogler.
  Margarita slikkede blodet fra hendes læber, der spredte sig rigeligt fra hendes hurtige slag med hænder og fødder, bekræftede:
  - I hvert fald endda sådan! Det er trods alt klart, at en monark, der vinder krige, bliver populær. I hvert fald for et stykke tid. Så er sejren glemt, og den gennemsnitlige person, eller almindelige mennesker, bliver trukket ind i en banal arbejdsrutine. - Partisanpigen med et spark , efter at have væltet seks japanere på én gang, og to blev gennemboret af deres egen bajonet fra et kraftigt skub, tilføjede hun. - Måske er dette bare en midlertidig udsættelse!
  Og igen flyttede hun sin bare hæl og besejrede fem krigere fra den opgående sols land, inklusive tre officerer.
  En barfodet dreng i shorts, der hugger japanerne som kål, bemærkede Caligula logisk:
  - Efter sejren vil hurtig økonomisk vækst begynde i Rusland. Det betyder, at folk vil leve bedre, og revolutionære følelser vil falde.
  Den unge kriger sparkede kanonen på en sådan måde, at et dusin samuraisoldater fløj på hovedet . Terminator boy tilføjet. - Folk gør normalt optøjer på grund af sult!
  Margarita, der spyttede en knogle ud af et afskåret kranie fra sin mund, og spyttet ramte tre japanske soldater, var kun delvist enig:
  - Det er faktisk ikke sandt! Ja, revolutioner og optøjer er normalt ansporet af en forværret økonomisk situation, men ... Decembristerne gik jo ikke til handling på grund af deres egen fattigdom.
  Krigerdrengen Caligula, efter at have udført et sommerfugletræk og skåret et dusin japanske hoveder af, indvilligede derefter:
  - Det er rigtigt, ikke på grund af fattigdom! - Den unge kriger skar en hel håndfuld skytter ned og tilføjede. - Det nytter ikke altid at tænke med maven!
  Margarita rettede og fortsatte med at hugge brutalt, så japanernes lemmer spredte sig:
  - Mere præcist er det aldrig nyttigt at tænke med maven!
  Tomboyen Caligula her var enig, idet han huggede samuraierne op og kastede deres hjelmhoveder i forskellige retninger og med stor iver:
  - Du har hundrede procent ret! Der er intet at indvende!
  En kriger og en ægte pionerpartisan, og desuden den mest fredfyldte prinsesse, der har modtaget denne titel for sine tjenester i en af de magiske verdener, knurrede:
  - Og vi fjerner fedtet fra os selv! Så vær det - banzai !
  sang Caligula, der huggede med sværd og knuste japansk med fødderne, endda:
  Det var ikke forgæves, at jeg blev sendt til Rus,
  Bring dig nåde!
  Kort sagt! Kort sagt!
  Kort sagt - tier stille!
  Og efter sådanne ord flød blodet endnu voldsommere. Det er selvfølgelig synd for japanerne. Nationen er hårdtarbejdende og beundringsværdig, men den er faldet under møllestenen og er nu ved at gå i stå. Lige hvad der vil ske - mel eller mel, et spørgsmål om spørgsmål!
  Den barfodede partisanpige Margarita, der leverede snesevis af slag på et sekund og overrasket klatrende, spredte sammenkrøllede lig, ud på den næste bastion, erklærede og flyttede sin fod til den næste samurai i kæben og med en overraskende rammende aforisme:
  -Krig er en dårlig ting, begået med høje tanker!
  Caligula, drengeskuespilleren, der bevægede sig lidt hurtigere end sin kæreste, og fra hvis nøgne torso med fliser af muskler, regnen skyllede blod og knoglerester væk, fortsatte:
  - Krig udmatter kroppen, men opmuntrer ånden!
  Margarita skabte en kaskade af saltomortaler, skar gennem japanerne og sang en sætning fra en hitsang fra halvfjerdserne af det tyvende århundrede:
  - Munterhed, ynde og plasticitet! Generelt , styrkende, kraftigt opmuntrende, stå ud af sengen og dyrke gymnastik!
  Caligula Dolphins tvang med et slag fra sit muskuløse ben til lysken den japanske oberst til at flyve gennem luften og straks vælte to maskingeværer, der stod på tårnet. Mekaniske monstre, der spytter bly, ved inerti, falder, slår deres egne , slår ned i rækkerne. Terminator-drengen bukkede:
  - Undskyld, smaløjede , men jeg ville være først! Og ikke kun ville jeg, men jeg vil!
  Margarita, der væltede et andet tårn med maskingeværer fremstillet i USA med sin bare fod, mens hun hoppede, bemærkede logisk:
  - Det er bestemt ikke dårligt at være først, men de skal ikke koge kuglerne bagfra!
  Dreng-skuespilleren Caligula kastede et projektil med sine bare fingre, den højeksplosive shimosa eksploderede og spredte samuraien, sagde:
  - Den, der koger ballerne nat og dag, vil ikke lade sig spise levende!
  Margarita fnisede og sprang og slog sin bare fod ind i metallet fra maskingeværtårnet. Det rustfri stål springer tilbage, og de japanske officerer flyver på hovedet med deres støvle lemmer flagrende. Virkelig lignede de insekter.
  Margarita talte også her:
  - En tramp kan endda tage en "støvle" på med en hæl!
  Holiganen Caligula, der også slog en pistol ud i et hop og fik alle til at flyve væk, bemærkede:
  - "Støvler" sætter ikke sko på nogen, der ikke har hjernen til at pudse sko!
  Margarita svarede ved at vende om igen og skære en hel deling japanere ned. Terminator-pigen strålede også her:
  - Mærkeligt nok er der mange ærlige mennesker i toppen, men der er få blandt dem, der kan undvære løgnagtig list i deres karrierevækst!
  Caligula snurrede som en opviklet top, væltede og skar japanerne ned og var rimelig sikker:
  - En politiker spiller fair lige så ofte, som en minearbejder går ned i en mine i hvid kittel, og motivet er det samme: at udtrække tilskud for at vaske et blakket ry!
  Margarita reagerede på dette og rystede blod fra sit hår:
  -En politiker, han er en løgner i livet og en hykler i gerninger, men døden er retfærdig selv med denne slyngel!
  Terminator-drengen smadrede en japansk pistol, brækkede knoglerne på to dusin soldater fra Empire of the Rising Sun og svarede:
  - Døden er ærlig ved, at den altid kommer, men den er vilkårlig i valget af tidspunktet for sit besøg!
  Port Arthur er en stor by, og den har mange defensive linjer. Så desværre og heldigvis har kæmperne tid nok til at kæmpe.
  Drengekæmperen Caligula, der huggede jagerflyene med sværd, kastede endda en udslettelsesært med sin bare fod og rev samuraien i stykker, sang:
  - Hvor prøvede jeg ikke, hvor stræbte jeg ikke! Det er lige meget, om nogen var der for at kæmpe!
  Margarita, der afskar en anden gruppe soldater, der døde under slag fra en partisanpige, der blinkede som et lyn, bemærkede:
  - Og til en vis grad beder vi selv om kamp. Når alt kommer til alt, indrøm det, Caligula, ønskede du at tage til Port Arthur?
  Den unge terminator sagde ærligt:
  - Naturligvis! Dette var mit mest lidenskabelige ønske.
  Margarita, partisanpigen, der igen skar japanerne af som et barberblad, fnisede:
  - Altså ja! Red Rusland fra det mest offensive nederlag i hele vort lands kriges tusindårige historie!
  Boy Caligula skar to dusin japanere ned med et par gynger, rettede sin partner:
  - Det mest offensive nederlag var måske under den første krig med Tjetjenien.
  Margarita nikkede indforstået med dette og fremskyndede endda hakkeprocessen:
  - Utvivlsomt! Modstanderen vi tabte til er for svag! Der var så meget af det Tjetjenien, og endda halvdelen af dem kæmpede for os.
  Tomboyen Caligula grinede og forsøgte at komme foran sin partner i udryddelsesprocessen:
  - Hvordan Moska bjæffer af en elefant!
  Margarita bemærkede fornuftigt dette, idet hun igen rystede knogler og blodige krummer af sit hår, farven af sne med en spredning af guld, og fortsatte med at udrydde de modige japanere, der ikke ønskede at overgive sig, med stigende intensitet, med hænder og fødder:
  - Når hæren og folket ikke vil kæmpe, så sker sådanne mirakler. Og i den første tjetjenske krig og i den russisk-japanske krig.
  Caligula of the Dolphins tvinges, mens han udrydder samuraien, til at acceptere:
  - Du har ret! Befolkningen i Rusland ønsker desværre ikke at bekæmpe japanerne. - Og den unge fighter, der forlod et helt samuraikompagni med hovedet afhugget, tilføjede:
  - Men i vores person er der dukket en mirakuløs faktor op, som vil give os mulighed for at vinde den upopulære krig. Det er endda symbolsk, at i en krig uden en konge i hovedet hjælper keruber!
  Margarita, der spyttede blod fra sine læber og kastede giftige nåle med sine bare såler og gennemborede japanerne ihjel, bemærkede:
  - Og alligevel er et tredje indgreb fra vores side nødvendig!
  Drengen Caligula, der havde efterladt en anden række af lig skåret i fragmenter uden at være særlig i tvivl om det, spurgte alligevel:
  - Er du sikker på dette?
  Den unge kriger, der fuldførte udryddelsen af japanerne i Port Arthur, bekræftede med et suk:
  - Til søs er Togo for stærk. Og hvilken slags kommandør, eller mere præcist flådekommandant Rozhdestvensky, er desværre alt for kendt. Børn er nok endnu bedre til nautiske strategier!
  Caligula, der hugger samuraien uden nåde, er tvunget til at være enig i det åbenlyse :
  - Selvfølgelig, med sådan en person som Rozhdestvensky, selv efter at have modtaget syv ekstra kampkrydsere bygget i Argentina, og efter at have repareret skibene fra den første stillehavseskadron rejst fra bunden, kan man ikke regne med sejr. Især hvis du husker, at enoghalvtreds russiske skibe kæmpede i Tsushima, og kun en japansk destroyer blev sænket!
  Margarita brækkede i begejstring pistolens løb, og med endnu et sving med sværdet fra fire japanere og med en skarp nål på tre tilføjede hun:
  - Og det er også væsentligt, at den tapre admirals eskadron godt kan blive opsnappet, inden den ankommer til basen af det undvigende og kødædende Togo . I denne henseende er positionen for Rozhdestvensky-flåden ekstremt vanskelig.
  Tomboyen Caligula, der med sine ben så adrætte som en abes, en anden granat, der dræbte japanerne som en landmine, sprang ud:
  Som en svensker nær Poltava,
  Rozhdestvensky kom i problemer...
  Han ser modig ud
  Faktisk er det modsat!
  Partisanpigen, der fortsatte med at smadre fjenden med fordoblet styrke og efterlod en masse lig, logisk og med beregning, bemærkede:
  - Hvis du ikke besejrer Japan til søs, vil de stædige samurai kæmpe i lang tid, og den russiske krones statskasse er allerede tom, og folket er på kant. Vi skal hurtigt afslutte kampen med en rungende sejr. Ellers vil der være en revolution og fremkomsten af et muligvis unødvendigt og endda skadeligt parlament for Rusland!
  Caligula, skuespiller-drengen, albuede den japanske general og fik ham til at flyve op i højderne, og væltede samtidig tre maskerede fyre , der uden held forsøgte at indsætte en primitiv bombekaster. Terminator dreng sagde:
  - Hvis der er tid nok, hvor skal de så tage hen?
  Margarita, der huggede japanerne i splinter og et blodigt rod, bemærkede med mærkbar alarm:
  - Der er et problem her. Nu bevæger vi os sådan fra fort til fort. Hvad med havet?
  Tomboy Caligula klukkede og udløste en gnist fra hans øjne, der ramte ammunitionslageret. Der var en eksplosion, der kastede en hel bataljon af japanske soldater op i luften.
  Skuespilleren råbte over brølet:
  - Ikke noget specielt! Med vores data svømmer vi godt, vi drukner ikke med sværd. Han vil svømme fra slagskib til slagskib og rydde dækkene!
  Margarita, hvis sværd, som en skarp barberkniv, afskar adskillige, modige, men meningsløst døende soldater, smilede som svar med endnu mere skarpt skarpe tænder:
  - Du er bestemt en tankekæmpe!
  Caligula of the Dolphins, der huggede på japanerne, som om det var et computerspil, svarede ærligt:
  - Hvis vi tager tankehastigheden, så har vi i virkeligheden ingen lige !
  Terminator-pigen var enig i dette, og for at være overbevisende gik hun gennem en hel bataljon af samurai.
  Og hun efterlod et blodigt spor med spor af pigens bare, mejslede fødder.
  Samtidig udtalte hun:
  - Og kroppens hastighed, som er meget mere betydningsfuld!
  Sammen og skyndende i sådan en fart, skal du være i stand til at bevare balancen og ikke vælte. Caligula hooliganen lykkes mere eller mindre. Generelt set teoretisk set burde et autokrati uden en forfatning ikke eksistere i Rusland for evigt. Eksemplet med vestlige lande med deres parlamenter er for smitsomt. For ikke at nævne det faktum, at oligarkerne ønsker at udøve deres magt ikke kun i det økonomiske, men også i det politiske aspekt. For nu er de mere eller mindre venlige med autokratiet, og en sandsynlig sejr i Stillehavet og den efterfølgende udvidelse til Kina vil styrke dette venskab i lang tid. Den russisk-japanske krig er i øvrigt også meget vigtig i et langsigtet perspektiv. Oprettelsen af det gule Rusland og inddragelsen af ikke kun Manchuriet, men også andre kinesiske regioner, kunne føre til den endelige opdeling af det himmelske imperium. Det betyder , at den mægtige kinesiske kolos i det enogtyvende århundrede, som hævder at være en supermagt og globalt hegemoni, ikke vil kunne eksistere som en stat.
  Og højst sandsynligt, uden Oktoberrevolutionen, vil sammenbruddet af det globale koloniale system ikke forekomme. Verden vil være mere rationel og mere sikker end i det enogtyvende århundrede, hvor der er mere end to hundrede stater på en lille planet. I stedet vil der opstå flere imperier, måske endda det russiske bliver det mest magtfulde, eller i hvert fald det mest omfattende.
  Det er ikke så svært at forudse, hvad der vil ske i tilfælde af en sejr over Japan. Mest sandsynligt vil Tyskland, som den russiske hær vil blive en stor autoritet for, ikke risikere at erklære krig mod Rusland . Men måske vil han have en krig på én front, der rammer Belgien og Frankrig.
  Tsar Nicholas er dog sådan, at han godt kan angribe , som det skete i den virkelige historie, bagud. Nå, i hvert fald for at de aggressive tyskere ikke kunne blive for stærke.
  Så igen første verdenskrig. Rusland kan have kinesiske divisioner og en stærk stillehavsflåde ved fronten, hvilket vil være et plus, men ... I virkelighedens historie kæmpede Japan på siden af ententen, i samme alternativ kan Land of the Rising Sun vise sig et ønske om hævn. Og så får vi en anden front i øst. Og det her er ikke særlig godt .
  Derudover kan man ikke forvente en væsentlig styrkelse af den russiske hær, sammenlignet med Real History. Selv om et hurtigt økonomisk opsving naturligvis kunne begynde tidligere, ikke i 1909, men i 1906, og blive endnu stejlere. Ruslands sejr kunne trods alt styrke både udenlandske og indenlandske investorers tro på det herskende regime, og kapitaltilstrømningen ville være større end i virkeligheden.
  Dette vil igen øge midlerne til hæren. Medmindre den zaristiske regering naturligvis viser sig at være for selvsikker. Når det især ser ud til, at vi vil besejre alle og rulle dem i asfalt. I princippet er udfaldet af Første Verdenskrig, i dette tilfælde, slet ikke indlysende. Og måske skal vi så gribe ind en fjerde gang for at alt skal løses godt.
  Selvom muligheden for, at der slet ikke vil være nogen Første Verdenskrig, principielt ikke er udelukket. I dette tilfælde ... Det er allerede svært at sige, hvordan yderligere begivenheder vil udvikle sig. Hvor længe vil zar Nicholas II regere, og hvem skal efterfølge ham? Tsarevich Alexei er i tvivl; han lever muligvis ikke til voksenalderen. Bror Mikhail og hans børn? Både denne og andre muligheder er mulige.
  Hvor længe kan Nicholas II leve? Der var ingen langlever blandt Romanovs, men generelt kunne en tsar, der drak lidt og ikke røg, leve ret længe. Og selvom han blev krediteret med mildhed og venlighed i hjertet, var han ikke liberal. Så det er usandsynligt, at kejseren vil give en forfatning uden ekstremt pres. Men Herrens veje er uransagelige. Alt kan ske på den måde, man mindst forventede. Og ulven bliver til et lam, og lammet til en ulv!
  Og nu er de udadtil så smukke og søde børn - en dreng og en pige i en ret øm alder, der rydder fort efter fort og bastion efter bastion. Her ligger for eksempel hovedbjerget med det simple navn Vysoka. Herfra kan du se hele havnen med de russiske skibe fra den første stillehavseskadron, der repareres, samt andre pladser og indflyvninger til byen.
  Margarita, der selvsikkert hugger talrige og blødende japanere ned, befaler:
  - Skal vi også rydde op i det?
  Drengekæmperen Caligula, der afsluttede den sidste samurai med sine sværd, svarede sarkastisk:
  - Vi vil selvfølgelig gøre rent og gøre rent!
  Og parret skyndte sig til højderne med et jagerflys fart. Vi skal skynde os. I marts måned er nætterne ikke så lange, og om dagen, selv med deres hastighed, er det usandsynligt, at det vil være muligt helt at undgå hits fra adskillige musketter, det vil sige rifler og, vigtigst af alt, maskingeværer .
  Det er godt, at der ikke er nogen automatiske maskiner. Og på en eller anden måde roligere. Den opgående sol har ikke travlt med at fordrive mørket fra regnen og mælketågen, der fylder alt.
  Det er frost om morgenen, og isskorpen knaser under de hårdhændede fødder på Terminator-fyrene, som, selvom de ville, ikke ville tage deres sko på - de ville revne. Og deres ben er også våben, der ikke er værre end de mest adrætte hænder. Isskorpen knaser, men forstyrrer overhovedet ikke at flyve op til toppen og fortsætte ødelæggelsen der, inklusive servicen af de elleve-tommer kanoner.
  Hvad er brugen af sådanne kufferter? Men du kan ikke ramme mål som dem med store kanoner, men det er meget nemt at rense vagterne ud. Margarita, der havde kastet et dusin japanere i afgrunden med en drejeskive, hylede frygteligt , da de faldt, sagde:
  - Så opgøret foregår på en fed måde ...
  Terminator-drengen Caligula klukkede, kastede et dusin modige japanske krigere i afgrunden og bemærkede med velbehag:
  - Det bliver endda kedeligt...
  Margarita vinkede det af og kastede sit afhuggede hoved i en bue mod sin partner:
  - Det er okay. Det er endnu mere effektivt. Eller vil du gerne have en duel med troldmænd?
  superkræfter han nu havde, tyggede jernbønner som en slange og svarede:
  - Jeg ville ikke afslå , men i det tyvende århundrede er der ringe chance for at støde på dem !
  Margarita, der huggede endnu et dusin japanere for revet kød, fnisede:
  - Men se, ninja!
  Faktisk skyndte to dusin maskerede jagerfly i sorte klæder sig for at angribe krigeren. Og de er bevæbnet med sværd, to i hver hånd. For mennesker bevægede ninjaer sig godt. Man kunne mærke den ekstraordinære forberedelse og vilde træning fra den tidlige barndom. Men i virkeligheden, hvad kan være imod keruber? Forskellen i hastighed mellem udødelige, børn pumpet op ved hjælp af magi og mennesker er for stor. Og ninjaer, selvom veltrænede kæmpere, er stadig mennesker.
  Margarita huggede to af dem ned på én gang med en hurtig vindmølle og satte den tredje med sin bare, pigeagtige, elegante, men dødbringende fod i lysken, at han fløj mere end halvtreds meter op og rev flagstangen fra tårnet. Margarita kæmpede mod de stjerner, der blev kastet mod hende, og fortsatte med at bevæge sig, skar yderligere tre ned og dræbte den fjerde ved at kaste tre dolke med tæerne. Ninjaen slap væk fra to, men den tredje, der fløj ad en ødelagt bane, landede lige i hjertet.
  Den tomboyish Caligula gik også ind i kampen. Han skar den lilla-kantede ninja i to og udløste et endnu hurtigere angreb, der slog hovedet af de maskerede mænd, der forsøgte at angribe hans par.
  De sorte usynlige mænd gav ikke op, men de var for langsomme i fart sammenlignet med drengen og kerubepigen, der angreb dem. De havde slet ikke en chance.
  Margarita, i et hurtigt spøgelses uimodståelige bevægelse, sang endda:
  - Du vil snart glemme mig, du vil gå til Sheol som våd regn! Andre engle tjener os, og du vil gå i kisten med Dracula!
  Ninjaen faldt, skåret i stykker og sprøjtede blod som modne vandmeloner under kløften. Og de holdt ikke op med at angribe. Men ... Alle treogtyve store kæmpere faldt i kamp. Hvorefter det storslåede par skiftede til at gøre de overlevende tjenere færdige ved kanonerne...
  Tågen var allerede begyndt at forsvinde, og Solen begyndte at skinne stærkere. Og de modige krigere flyttede til en anden forsvarslinje. Overfaldet var endnu ikke begyndt, og vi måtte selv kæmpe. Kæmperne følte sig dog endnu ikke alvorligt trætte, men ville blot spise. Nå, vi begyndte at spise råt hestekød igen. Jamen, der er jo ikke mennesker.
  Terminator-drengen Caligula, der kastede en nål med sin bare fod og gennemborede flere japanere med den, sagde:
  - Det hårdeste slaveri er at være en maveslave - herren er nådesløs, uanset tomhed eller fylde!
  Margarita var enig i dette og fortsatte med at hugge samuraierne ned, der stadig kravlede, som utallige græshopper, der sivede ned i bølger. Blandt japanerne var der meget unge fyre, omkring seksten eller sytten år gamle, og det var så ubehageligt at dræbe dem. Tilsyneladende har myndighederne i Land of the Rising Sun skrabet alle deres reserver op til krigsførelse. Men Kuropatkin, som alle spyttede på og spyttede på, tog sig alligevel af soldaterne og tabte meget mindre end japanerne. Og for dette bør han tilkendes kredit. Og efterhånden kæmpede de japanske enheder bedre ud, og friske, veltrænede styrker ankom fra den europæiske del af Rusland. Herunder vagtregimenter.
  Partisanpigen troede, at noget lignende skete i Anden Verdenskrig. De formidable tyskere rykkede frem og opnåede succes, indtil deres eliteenheder var helt eller næsten helt slået ud. Hvorefter de var ude af stand til at begrænse den røde hær.
  Sandt nok skal det siges, at personaleenhederne i Den Røde Hær også blev slået ud. Og dette viste sig faktisk at være et problem.
  Margarita skyndte sig i kamp med ordene:
  - Gud vil ikke give dig op, grisen vil ikke spise dig, og de onde drager vil blive arresteret!
  . KAPITEL nr. 12.
  Dominica vendte kun tilbage til Dragon Academy for et stykke tid. Hun lærte igen hurtigt flere dusin besværgelser og nogle komplekse ord.
  Så legede tre piger: en alf, en hobbit og en huntrold med hende i at kaste magiske sten højere op.
  Dominica slog dem. Og selve stenene glødede meget klart og glitrede, som dugdråber i strålerne fra de fire armaturer.
  Hvorefter troldkvinderne gav hende to ringe med sten fra hver fod, så krigeren kunne styrke hendes besværgelser af hensyn til et stort mål: at redde det stærkere køn.
  Nu havde næsten alle tæerne på skuespillerpigens bare fødder, undtagen lillefingeren, magiske ringe. Og hun blev endnu mere magtfuld i magi, end hun var før. Dette er i virkeligheden en pige, der er i stand til at ødelægge en by og bygge et palads.
  Og så lærte hun hurtigt hundrede besværgelser mere, og i stedet for at hvile, satte hun sig på pels tæppet. Hun kastede sig ind i lotuspositionen, og næsten øjeblikkeligt befandt hendes mentale essens og sjæl, og hendes krop dobbelt, sig i et parallelt univers sammen med et kæmpende hold, omend ydre ungt.
  En hær af børn, ledet af en kvartet af krigere, fortsatte med at bekæmpe horder af rotter i den onde troldkvinde Bastindas land.
  De første grupper af kødædende gnavere blev dræbt eller oplevede transformationer.
  Så dukkede markerne op, hvor de uheldige barneslaver arbejdede. De blev overvåget af store rottetilsynsmænd på størrelse med anstændige orner. De holdt piske i poterne og piskede halvnøgne drenge og piger.
  Dominica var indigneret:
  - Hvor er det slemt, når børn lider!
  Og i vrede affyrede hun flere lyn på én gang mod rotterne, og de blev til store, chokoladeovertrukne bedstemødre.
  Barneslaverne hvinede overrasket og skyndte sig så hen til sådan en appetitlig og duftende mad. Og lad os rive stykker af det.
  Dominica viftede igen med sin tryllestav og lavede igen forvandlinger og forvandlede de modbydelige rotter til lækre retter, mens hun kurrede:
  Børn, det er stjernerne på himlen,
  Der vokser blomster på engene...
  Der vil være glæde på planeten,
  Smukke drømme vil blomstre!
  Margarita, som også var involveret i transformationer, bemærkede logisk:
  - Du har stor indre varme og venlighed!
  Pludselig dukkede en enorm dinosaurlignende rotte op, som en jack-in-the-box. Hun åbnede munden og skreg noget øredøvende.
  Begge piger er troldkvinder, hvordan de vil frigive lyn og pulsarer mod hende, og fra tryllestave og fra ringe på deres bare fødder. Og den forbundne strøm af energi ramte et enormt monster, femogtyve meter højt. Han faldt sammen, og vendte sig straks om for at se de mange forskellige, rige og varierede retter på langbordet. Og her var der blandt andet gyldne vinglas med et bredt udvalg af is.
  Slavebørn begyndte at holde op med at arbejde rundt omkring i omkredsen og angribe de forhadte rotter og hugge dem med segl, hakker og andre landbrugsgenstande .
  Og der var så meget raseri i dem. De oprørske drenge begyndte endda at synge entusiastisk;
  Den, der er i slaveriets mørke, tag sværdet i dine hænder,
  Og tolerer ikke ydmyget skam...
  Din fjende vil ikke bygge et fundament på blod,
  Du vil afsige en ulykkelig dom over ham!
  
  Drengen bliver slået af en ond pisk,
  En bøddel plager ham med en ond rotte...
  Men den onde plageånd vil blive til et lig,
  Hør ikke flere piger græde!
  
  Vær ikke en slave, ydmyget i støvet,
  Løft hovedet hurtigt...
  Og der vil være elfinisme i det fjerne,
  Jeg elsker Solntsus og Spartak!
  
  Må der være en lys verden i universet,
  Hvor lykke vil vare evigt for mennesker...
  Og børnene vil have en glædelig fest der,
  Det rige er ikke af blod, af knytnæver!
  
  Der vil, tror vi, være paradis i hele universet,
  Vi vil mestre rummet...
  Om dette, kriger dreng, tør,
  Så der ikke er mareridt og ond skam her!
  
  Ja, vi er slaver, stønner i lænker under undertrykkelse,
  Og en brændende pisk pisker os i ribbenene...
  Men jeg tror på, at vi vil dræbe alle orc-rotterne,
  Fordi oprørernes leder er meget sej!
  
  På dette tidspunkt har drengene alle gjort oprør,
  Pigerne er også med dem for det samme ...
  Og jeg tror, at de vil give solcensisme,
  Vi vil smide det forhadte åg af!
  
  Så, du ved, vil sejrens horn lyde,
  Og børnene vil blomstre i herlighed...
  Forandringer venter os i lykke,
  Eksamener, bestå alt med perfekte karakterer!
  
  Vi vil opnå et sådant mirakel, tror jeg,
  At der kommer et rigtigt lysparadis...
  I det mindste et sted er en heks en modbydelig Judas,
  Hvad driver drengene ind i stalden!
  
  Der er ikke plads til os slaver i underverdenen,
  Vi kan drive djævle ud af sprækkerne...
  I paradisets navn, som er Herrens hellige,
  For alle frie glade mennesker!
  
  Må der være fred i hele den undermåneske verden,
  Må der være lykke og helligt solskin ...
  Vi skyder på fjender som i et skydegalleri,
  Så det kun op og ikke et sekund ned!
  
  Ja, tro mig, vores magt vil ikke tørre ud,
  Hun vil være himlens vej til universet...
  Og oprørernes hær vil gø højlydt ,
  At drukne de fjendtlige rotter!
  
  Sådan er glad, glad,
  Græsset vokser som roser rundt omkring...
  Vores drengehold
  Udseendet er bestemt som en bjergørn!
  
  Sejren vil være sikker,
  Lad os bygge, tror jeg, ærligt talt, vi er Eden...
  Al den lykke, glæde på enhver planet,
  Og du er ikke en rødhals , men en respektabel sir!
  Dette er i sandhed hymnen om de vækkede slaver, der knuser rotter og orker.
  I mellemtiden flyver Dominica og Margarita på drager, foran hæren, op til slottet.
  To troldkvinder, hurtige og funklende med tryllestave og ringe med talismaner på bare fødder. Med hvilke de udfører fantastiske transformationer. Og der er ikke noget i vejen med, at nu forsøger andre, farligere vingede rotter at angribe dem.
  Gnaverflyvning er ingen joke. Men pigerne ramte dem med deres magiske kræfter og besværgelser. Og i stedet for monstre dukker bomuld op. Så sød og duftende.
  Derudover bliver nogle af de bevingede aber til jordbær. Som er så moden og skinner med rubiner og topas.
  Og nogle flere aber med vinger blev til balloner.
  Oenomai og Dobrynya gik også ind i kampen på drager. De begyndte at skære deres modstykker ned med sværd, hvilket er relativt enkelt og ligetil. Nå, og dragerne selv, når de tager den og flammer af ild. Og de vil svide de bevingede uden nogen fortrydelser eller tvivl.
  Oenomaus bemærkede og fældede fjenden:
  - Det her, ser du, bliver meget sjovt og fedt!
  Dobrynya bemærkede med et smil:
  - Ja, det kan ikke sætte ord på!
  Og heltedrengen affyrede en meget skarp og dødelig nål mod fjenden. Den ramte rotten lige i øjet, og den kolliderede med en anden gnaver. Det var her kaosset startede.
  Oenomaus sang:
  Rotter er meget seje
  De kan endda gnave en eg...
  Din hjerne er svær at se,
  Og viklingerne er som en tråd!
  Dobrynya var enig i dette:
  - Ja, rotter gnaver alt muligt grimt!
  Margarita blinkede. Hun huskede, hvordan partisanen Andreika blev fanget. Og han blev låst inde i en kold kælder fuld af rotter. Og gnaverne bed drengens bare fødder, følelsesløse af kulde. Andreika kæmpede mod rotter hele natten og sov ikke. Og om morgenen blev han taget til afhøring, og først dryssede de salt på sårene på dreng A's ben. Det var meget smertefuldt, og Andreika begyndte at skrige . Og de piskede ham også med pigtråd.
  Men partisan-drengen mistede bevidstheden af smertechok, men sagde ikke noget.
  Margarita var i stand til at arrangere Andreikas flugt. Og dette var hendes bedrift. Drengen var i stand til at overvinde smerten og gå på forkrøblede, bidte ben. Og ros til ham for det.
  Partisanpigen slog rotterne og sang med stor entusiasme:
  Min pistol er som en ældre bror
  Skyder meget præcist, præcist...
  En pige har jo et maskingevær i maven,
  Selvom livet nogle gange er som et bur!
  
  Jeg er en pige, der ikke er stærkere
  Ulv og tiger i én test...
  Men ordet er ikke en spurv,
  Når jeg er sammen med min elskede, tror jeg, sammen!
  
  Jeg tog allerede hvilket pas,
  Iran stormede bjergene...
  Hun erobrede mange forskellige lande,
  Nej, jeg kan ikke sidde fredeligt ved sofaen!
  
  Du forstår det nok ikke,
  Hvad vil det sige at kæmpe med fanatikere...
  Skriv det ned i din notesbog,
  Og lær at kæmpe anstændigt, fyr!
  
  Der er intet mit moderland, tro mig, modigere,
  Hun funkler som en lys rubin...
  Selvom der er millioner af djævle kviste,
  Vi vil stadig opnå en plads i himlen!
  
  Må Herren beskytte mig
  Vores store ridder, den Almægtige...
  Pigen har kraftfuldt kød,
  Hun slår kirsebæret ned med en præcis salve!
  
  Ingen kan besejre mig
  Jeg er pigen, hvis navn er legioner!
  Bjørnen bøjer sig også for mine fødder,
  Og ahornene vil snart give dig guld!
  
  Frost, der løber barfodet gennem sneen,
  Snedrev, du ved, skræmme ikke en pige...
  Jeg vil give min modstander en flot frisure,
  De genkender mig som en greyhound!
  
  Jeg blev født i det tidlige forår,
  Så rød, som om det var et banner...
  Karakteren er meget greyhound , groovy,
  Og en varm flamme brænder i mit hjerte!
  
  Ja, du kunne ikke finde en smukkere pige,
  Hun vil give alle rigeligt kærlighed...
  ser ikke engang tyve ud,
  Men hun slår endda meget hårdt!
  
  
  Bøj dig derfor for pigen,
  Og kysse hendes bare fødder...
  Ridderen vil skynde sig opad som en pil,
  Det bliver ikke svært for os at løse problemet!
  Partisanpigen sang meget sjæleligt. Alle de flyvende rotter har ændret sig. Nogle i bomuld slik, nogle i popcorn, nogle i havregryn eller sæbebobler. Og nogle af heltedrengene blev bagatelliseret hugget ihjel, eller dragerne brændte dem med ild. Det var såmænd muffins og stege af pæne, kødfulde koteletter.
  Dobrynya tog og affyrede nålen med tæerne, og den gennemborede den bevingede kakerlak og satte den fast på stenmuren. Og det viste sig at være så fedt og fedt.
  Kakerlakken lyste pludselig op, og en imponerende diamanthalskæde dukkede op i stedet.
  Dobrynya sang:
  Og da jeg så vægtstangen,
  Aj, ay , ay!
  Drengene løb for deres penge,
  Slumre ikke!
  Drengen Enomai svarede:
  - Wow! Hvor blev det godt. Dette er en perle.
  Dobrynya gryntede og brølede:
  - Vi kan det hele, mine herrer, vi har sået længe, hvor?
  Dominica kvidrede som svar og forvandlede også et dusin vingede kakerlakker, der flagrede ud af slottets ildevarslende tårn, til hele konstellationer af juveler. Og hvordan det funkler og glitrer vidunderligt, som istapper på de fire armaturer, der sender solstråler ud.
  Margarita bemærkede med et grin:
  - Jeg tror på, at det gode sejrer over det onde!
  Enomai bemærkede med et smil:
  - Godt og ondt er relative begreber. Her er en rotte, den er også i live, og vi hugger den op!
  Dobrynya bemærkede:
  - Og planterne? De samme grøntsager og frugter er også levende, og de bliver også spist, og det er ærgerligt!
  Dominica tweetede:
  - Sådan sker det, sådan sker det,
  Den ene fortærer den anden på én gang!
  Pige-skuespillerinden med et brøl tog det og udløste magien fra sine bare fødder. Og tårnet med rottekraniet blev forvandlet. Den blev forgyldt, og en rose funklede med rubiner på toppen.
  Margarita bemærkede vittigt, blottede sine tænder og sendte kaskader af morderiske og ødelæggende stråler fra sine bare tæer. Og magien virkede. Og tæsket morderisk og destruktiv, som straks blev til kreativ og blomstrende.
  Orker og nisser strømmede ud af slottet igen . Og de klatrede i en rigtig horde . Nogle af de shaggy bjørne var iført stålpanser. Og disse er meget skinnende rustninger med spyd og økser.
  Dominica bemærkede aggressivt og blottede sine tænder:
  - Nu er det her en uhyggelig horde, der allerede klatrer ind . Nå, skal vi møde dem med noget dødeligt?
  Margarita bemærkede med et ondsindet smil:
  - Ja, selvfølgelig kan vi det her!
  Og troldkvindepigerne tog og lancerede deres magiske pulsarer mod orkerne og nisserne.
  Boy Dobrynya bemærkede:
  - Det her er ikke dårligt, men vi skal give børnekrigere mulighed for at kæmpe.
  Og faktisk løb tusindvis af oprørsbørn op til slottet fra forskellige retninger. Mange af dem, især drengene, var iført kæder. Nogle af fyrene arbejdede og rejste monumenter og skulpturer til heksen Bastinda . Nogle statuer voksede op til hundrede meter i højden, og kun det gigantiske slot ragede over dem.
  De to stærkeste, selvom ikke de største drenge, Viscount og Phoenix, kæmpede foran resten og slog gnaverne ned.
  Orkerne begyndte til gengæld også at skyde fra buer. Men troldkvinderne ramte dem hårdt. Hvis det var relativt nemt at dræbe rotter, selvom de var fede og store, påvirkede det deres mobilitet. Så vil orkerne være stærkere kæmpere, og nisserne er simpelthen kæmper.
  Phoenix bemærkede:
  - Jeg kæmpede med Kartaus . Så hans kæmpere var mere adrætte!
  Viscount fighter sang:
  Jeg elsker krig frygteligt
  Kæmper som en hane...
  Og i hånd-til-hånd kamp,
  Jeg kæmper for to monstre!
  Phoenix bemærkede med et smil:
  - Ja, for at være ærlig, det er fantastisk ! Men vi er vant til at dræbe monstre i tusindvis.
  Og så heltedrengene dræbte nissen. Og resten af monstrene var allerede delvist forvandlet til forskellige slags mad og slik. Men en af nisserne fremstillede sådan en is i et vinglas udskåret af smaragd.
  Og på toppen er der dynger af flerfarvet is, stykker chokolade, kandiserede frugter, jordbær, pistacienødder og så videre, meget appetitligt.
  Krigerbørnene vil skrige af glæde. Ja, det blev virkelig meget velsmagende og fascinerer øjnene.
  Troldkvinde Margarita, efter at have frigivet endnu en bølge af ødelæggelse og udslettelse, lavede en aggressiv carte blanche i spørgsmålet om at forvandle det grimme til en appetitvækkende , og udsendte:
  - På nogle måder er magi bedre end den naturlige proces, ikke?
  Dominica var enig:
  - Ja, uden tvivl skaber vi noget smukt og velsmagende. Men hvorfor er der tusinder af slaver her, og de er alle børn, og der er ingen voksne i sigte?
  Margarita svarede med et smil:
  - Indflydelsen af lokal magi. Den er ret stærk. Og det viser sig faktisk, at der kun er småbørn i denne verden. Men bare rolig, den lokale luft alene vil ikke gøre dig til en lille pige.
  Dominica spurgte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Partisanpigen svarede:
  - Og om kålhovedet!
  Angrebet af onde orker og nisser begyndte at svækkes. Nogle af dem blev dræbt af børnekrigere, og de fleste blev forvandlet af et smukt pars stærke magi. Dette er virkelig magi, der formørker tryllestaven, som Dunno havde.
  Dominica bemærkede og smilede sødt:
  Opgørelsens tid er kommet,
  Vi ramte orken i øjet...
  Som svar blev han som en tærte,
  Og han bad om en tand!
  Og faktisk i Alle mulige velsmagende godbidder forvandles til orker og nisser.
  Og børnekrigerne er glade for dette. Og rotter udryddes uden problemer . Men fra deres slag begyndte lækre retter at dukke op igen. Og andre lækre og utrolige ting.
  Og rotterne bliver hurtigt forvandlet til noget nyttigt og i stand til at blive spist.
  Partisanpigen Margarita udbrød:
  - Måske går vi nu ind på selve slottet!?
  Pigeskuespillerinden bemærkede:
  "Og et baghold kan vente os der." Det er vi dog klar til!
  Margarita smilede og svarede:
  - Jeg er en pioner, hvilket betyder, at jeg altid er klar!
  Nu er barneslaverne brudt ind på slottet. Deres bare fødder trampede på den sorte marmor. Indeni kæmpede de med orker, nisser og rotter. Og de huggede dem ned, som om de havde kuttere i stedet for sværd. Det var her, skæringen startede.
  Drengene kæmpede med sværd især indædt. Og pigerne foretrak at skyde med buer. Heldigvis kunne Margarita omdanne segl og hakker til rigtige buer. Og de skyder hele pakker med pile og gennemborer rotterne.
  Dominica bemærkede vittigt:
  - Skarpe pile på en dræbersti, vær seje, mine børn.
  Pludselig fløj heksen Bastinda selv ud af tårnet. Hun lignede en kvinde på omkring femogtredive og snurrede rundt som en top. Hendes hår er sort, krøllet, og hun holder selv to tryllestave i sine behandskede hænder.
  Heksen fløj på en motorcykel, og på hendes fødder var der støvler med sporer.
  Bastinda tog den og brølede:
  - Jeg respekterer de stærke
  Og jeg fornærmer de svage...
  Jeg er et stort onde
  Og hvad med dig, barfodet?
  Dominica tweetede som svar:
  Min lov er enkel
  Jeg besejrer dem, der er onde...
  Den, der er svag, vil jeg hjælpe,
  Jeg kan ikke gøre det på anden måde!
  Bastinda tog fra tryllestavene, som om hun ramte Dominica med pulsarer. Så hun fløjtede som svar. Og pulsarerne blev straks til kager og faldt på pige-skuespillerinden og smurte hende grundigt.
  Som svar udløste Dominica i raseri en enorm pulsar fra sin tryllestav og fra sine bare tæer.
  Den fløj forbi, men Bastinda var i stand til at flygte og blev ramt af en udledning i slottet. Den lyste næsten øjeblikkeligt op og begyndte at forvandle sig. Og i stedet for det ildevarslende slot opstod et yderst luksuriøst palads - helt og med det samme.
  Bastinda kiggede på ham, blinkede med øjnene og løb væk. Mere præcist, flyv væk. Og en brændende hale forblev bag hende.
  Dominica og Margarita skyndte sig efter hende. Begge troldkvinder var tydeligt bagud i fart.
  Alligevel er en flyvende motorcykel meget hurtigere end drager.
  Troldkvindepigerne begyndte at skyde mod Bastinda . Men nu og da undgik hun eller forsvarede sig. Desuden øgede motorcyklen meget hurtigt afstanden og tog ham ud af skydefeltet med magi.
  Dominica bemærkede:
  - Hun mistede sit land, undersåtter og magt. Så nu har vi ikke rigtig brug for det!
  Margarita bemærkede:
  "Hvis hun stjal og tog den gule rotteartefakt væk, så vil vores sejr være værdiløs!"
  Skuespilleren, der knækkede tæerne på sine bare, solbrune ben, erklærede selvsikkert:
  - Men tusindvis af børn fik frihed! Dette er også noget værd!
  Partisanpigen var enig:
  - Højre! Ikke underligt, at vi arbejdede.
  Faktisk blev rotterne til sidst transformeret og dræbt, ligesom orkerne og nisserne. Dermed blev en stor sejr vundet.
  Mange tusinde børn - drenge og piger - samledes på pladsen og sang, mens de stampede med bare fødder:
  - Ære til heltene! Ære til befrierne! Ned med slaveri!
  Dette var den største sejr i rotternes land. Og der er så mange fantastiske og luftige ting her.
  Margarita talte først. Hun, dansende , tog den og sang, og hendes sang var en partisanpiges sang:
  Vi, fattigdommens børn og sommerens kærtegn,
  Født i en hytte i regnen...
  Lad pigens drøm synges,
  Hvornår skal vi ind i en hed kamp igen!
  
  Jeg endte ved et uheld i Elfxik ,
  Og mit fædreland, Hellige Rus...
  Med min skæbne, helt ekstraordinær,
  Jeg kæmper for landets lykke og kærlighed!
  
  Og der er ikke noget smukkere Ruslands moderland,
  Er du til bekæmp det , og vær ikke bange...
  Og der er ikke noget lykkeligere land i universet,
  Du er universets lysfakkel, Rus'!
  
  Jeg vil gå gennem ild og vand for dig,
  Pionererne er vant til at vinde...
  Vi vil altid glæde folket,
  Fordi hærens styrke er grænseløs!
  
  Lad os gå til angreb for fædrelandet,
  Under råbet af et kraftfuldt, rasende hurra...
  Hitler vil få sin tilbagebetaling til det sidste,
  Vi driver nazisterne ud af gården!
  
  Mit fædreland er fyldt med helte,
  Og Stalin er en stor kæmpe...
  Pionererne marcherer i formation,
  Den Almægtige Familie, vor Herre, o ene!
  
  I lysets og det gode livs navn,
  Vi vil kæmpe modigt, børn...
  En generation vil trods alt leve under kommunismen,
  Tro mig, håb kan ikke tages fra os!
  
  Vi elsker vores fædreland, gutter,
  Vi vil hæve dig over skyerne...
  Fascismen vil modtage en stærk gengældelse,
  Fra pionererne, de tapre ørne!
  
  Vi vil nå det, tror jeg, vi vil snart vinde,
  Selvom fascisme er lumsk og grusom...
  Bedstefædre vil være stolte af os,
  Og Svarog vil føre dig i kamp!
  
  Til vort tapre fædrelands ære,
  Herren den Almægtige steg selv op til korset...
  Vi vil ikke fortryde vores liv for Rusland,
  Lad en høj røst høres fra himlen!
  
  Kæmp for vort fædrelands ære,
  Loyale kæmpere elsker hende...
  I er ulveunger, ikke feje harer,
  Selv ridderne er meget stolte!
  
  er i stand til at få månen fra hvælvingen,
  Fang en gedde, en stor havkat...
  Den store Lenin rejste sig for frihed,
  Vi vil bringe bygningen til live!
  
  I familiens navn, byg pyramider,
  Og skibene, der vil rive himlens hvælving op...
  Og Hitler dræber i spøg krigerne ,
  Den Almægtige døde og opstod igen for os!
  
  Du er kære, drilske Lada,
  Den store hvide gud blev født af dig...
  Og vi må kæmpe tappert for dig,
  Må den Almægtige hjælpe dig med at leve evigt!
  
  Elsk, ær Gud Jesus,
  Han er en russisk fyr, med os for altid...
  Det er tid til at brodere ornamentet dygtigt,
  Må årene være fyldt med glæde for evigt!
  
  Mit hellige Ruslands storhed,
  I stand til at besejre modstandere ...
  Selvom kvinderne råbte af frygt,
  Vi kan knække dragen!
  
  Til ære for det hellige moderland, tro mig,
  I den russiske gud Kristi navn...
  Vi vil snart bygge store kirker,
  Lad os gå vores vej til det sidste!
  
  Kærlighed, tro mig, kender ikke unødvendige ord,
  Der er ikke mere unødvendig kedsomhed at se i det...
  Lad Kain omkomme i underverdenen,
  Og Abel vil synge sin sang igen!
  
  Her tramper vi rundt i Berlin med en bugle,
  Trompeten lyder som en klokke...
  Du må hellere være en kriger meget beskeden,
  Blæs nazisternes hoved af med en økse!
  
  Familien vil genopstå, tro mig, de døde snart,
  Hvid Gud vil give dig hver eneste kærlighed
  Og vi besluttede meget klart,
  Hvad vil være en evighed af lyse forandringer!
  dansede pionerpigen og stampede med bare fødder, muntert og entusiastisk . Og andre børn, tidligere slaver, sang og dansede, forsøgte at rejse sig, eller rettere, hoppe højere.
  Dobrynya, som var en stærk dreng , tog en sten og kastede den højere. Det fløj op og eksploderede og spredte sig som fyrværkeri i tusindvis af flerfarvede fragmenter.
  Drengen viscount brølede:
  - Det her er virkelig fantastisk!
  Dobrynya gjorde indsigelse mod dette ved at kaste stenen igen, og Margarita slog den med lynet, hvilket fik den til at sprede sig i mange flerfarvede og blændende funklende fragmenter:
  - Nej! Det er sådan en realitet. Og der er intet højere end denne virkelighed!
  Heltedrengen Phoenix råbte rasende, mens han stampede sine bare fødder, så græsset begyndte at ryge:
  - Vores lokomotiv flyver frem - det stopper i kommunen!
  Vi har ingen anden vej - en mægtig riffel!
  Og pigen ved siden af dem vil også bare hoppe op og ned.
  Deres humør var positivt, og glæden var i fuld gang.
  Dominica besluttede sig også for at vise sit vidende lidt frem.
  Og lad os skrible hele strømme ud af dine fremragende, veløvede aforismer;
  En slave kan blive fri, en tåbe kan blive klog, en fattig kan blive rig, men hvis du har et æsels stædighed, vil du altid være et æsel!
  Fattig er ikke den, der ingen penge har, men den, hvis hoved er fuld af savsmuld!
  Stræb ikke efter at være konge, hvis du ikke har hjerner!
  Selv Shahen vil være skør som et æsel!
  Kongen er selvfølgelig en løve, men ikke uden ræveagtig opfindsomhed, og løver bliver flået!
  Knurr ikke, men vær hellere stille, hvis du endnu ikke er på løvens sted, og ræven ikke har givet sin kulør!
  En politiker er som ræven i Krylovs fabel, men vær ikke en krage som vælger!
  Hvis du er som en stub, så vil de fjerne spånerne fra dig til rødderne!
  For at landet ikke skal spændes til et åg, skal det være stærkt, som en tyr!
  Luftfart er nødvendigt for at få landet til at flyve!
  Politikeren er klar til at love månen, bare ikke at gå i vasken!
  Den, der ikke har drukket sit helbred, er evigt ung!
  Eg-argumenter virker på stubben!
  En politiker vil gerne tage spånerne af dig, hvis du er en stump!
  Men mennesket har én fordel i forhold til aber: nogle gange er han i det mindste lidt af en rigtig ræv!
  Politikeren har en løves ambitioner, en rævs list, men hans metoder er fuldstændig svinske!
  Hvis en politiker er for meget en ræv, så bliver han et komplet svin!
  En politiker med en ræves snu og ulvegreb vil gøre kebab ud af vælgerne!
  Og held kræver indsats, kun med en hests hårde arbejde kan du smide underkastelseshalsbåndet af!
  Tro på succes, hvis du overliste alle!
  En politiker kan overliste selv en ræv, men han kan ikke narre tiden for evigt!
  En vælger flyver ofte som en bi til en politikers honningrede tale, men ofte bliver han selv stukket!
  En politiker sluger vælgere som en python sluger kaniner, tiltrækker fluer som vodka og sød velcro!
  En ulv kan ikke leve uden kød, og en politiker kan ikke leve uden bedrag!
  Den hurtigste hest vil adlyde den, der er godt kyndig!
  Det er nemmere for en politiker at vende vrangen ud på sig selv end at love noget, der kan lade sig gøre!
  For hvem du end stemmer på, vil du ære resultatet med et minuts stilhed!
  Vær i det mindste en lille ressourcestærk ræv, hvis du ikke ønsker at blive et hærdet æsel!
  Stol ikke på politikere, for vælgerne er de bare sandpapir, der fjerner spåner fra egetræer!
  Den, der ikke er et komplet fjols, vil forvandle en øre til en vægtig øre!
  Der er ingen pårørende i politik, men der vil være dem, der vil dele det, I har som brødre!
  Der er mange grimme ting i livet, men det værste er, når livet slutter!
  Hvis du ønsker at komme tættere på Gud, så søm aben i din sjæl til korset!
  Mennesket opstod, hvis ikke fra en abe, så holdt det under alle omstændigheder op med at være en abe!
  Hvis du har sindet som en abe, så vil ræven sluge dig som en rovboa-konstriktor!
  Intet er uendeligt bortset fra den tid, det tager for politikere at levere, hvad de lover!
  Hvis du gøer meget , vil du klynke som en slået hund!
  Stol ikke på nogen, der taler højt, og rød ild kan brænde dig!
  Selv Gud kan ikke argumentere for en kvinde og opdrage en abe til den menneskelige kulturs niveau!
  Uden kærlighed er der intet smil, medmindre det er en politikers rovgrin!
  Efter at have været i skyerne for længe, flyver den vingeløse politiker ned i afløbet!
  En lille sjæl har altid ambitionerne som en kæmpe!
  En lille sjæl har en gigantisk indbildskhed!
  En politiker er en tyv, der skriver love til sig selv og betragter landet som et zoneterritorium!
  Politikeren har syv fredage om ugen, men når det er nødvendigt at opfylde løftet , kommer den jødiske lørdag!
  Sammenhold er godt, så længe det ikke parrer sig med en politiker!
  En politiker er sådan et væsen, der ønsker at gøre et får ud af dig ved at bruge svinske metoder!
  Politikernes svinske metoder gør vælgerne til en kotelet!
  Under en svinehersker er livet aldrig fedt!
  At gøre en grisepræsident er for fedt!
  Hvis du vil blive præsident, så gribe dine chancer!
  En hersker, der anser vælgere for at være får, er et typisk svin!
  Gud, dette er ikke kun almagt, men også villigheden til at gå til korset for din næstes skyld!
  En hersker, der sidder på tronen i lang tid, får staten til at synke!
  En ung leder er som en frisk hest, en gammel er som en hoppe med knækkede hove!
  I midlerne til at opnå guddommelige højder er Satan selv en politiker!
  En politiker er Gud i kun én ting, i at komme med undskyldninger for, hvorfor hans valgløfter blev så djævelsk svigtet!
  Politiker, som øl, er kun god kold og på bordet!
  Politikeren er sød med sine taler, men den bitre eftersmag fra dem er slet ikke som øl!
  Den eneste gang sandheden kommer ud af en politikers mund, er når han fejltolker sig selv!
  En politiker, for i det mindste at blive en smule guddommelig, korsfæster vælgeren fuldt ud !
  Selv en bjørns styrke vil ikke redde dig, hvis dit sind er et dæk!
  En ræv er sådan et dyr, at den vil tage tre skind af en løve!
  En politiker er stærkest, når hans vælger er svag i sindet!
  Derfor kommer en politiker ud med honning, så vælgeren slet ikke spytter!
  Den med savsmuld i hovedet bliver hårdt ramt med en stafet!
  Egen er træernes konge, egehovedet forvandler enhver stub til et emne!
  Eg er modstandsdygtig over for råd, egetræshovedet er fuld af støv!
  Hvis du er en stump, så har du i det mindste en indsats på hovedet !
  Det ukendte er skræmmende, men det kendte gør dig nogle gange simpelthen bange!
  Viden skaber selvtillid, selv når det er svært, uvidenhed , forvirring, selv når det er nemt!
  En kujon er ikke en, der er bange, men en, der er doven til at dyrke modet!
  Frygt er svaghed, mod er styrke, men pas på idioten i dig selv !
  Enhver, der lader sig føre ved næsen, risikerer at fare vild blandt de tre fyrretræer!
  Uendelig dumhed får dig til at gå i cirkler, med din opfindsomhed ophævet!
  Det er lige meget, hvis mælken på dine læber ikke er tørret, det er værre, hvis der er hård hud i dine hjerter!
  Forældet brød af almisse, bittert salt af omvendelse!
  Honning fra en politikers læber tiltrækker dem, hvis læber ikke har tørret mælk!
  En politiker er ikke en tyv i loven, han er en tyv, der laver love!
  Politikeren lover et sødt liv, hælder honning fra sine læber, men hans poter er klistrede, som en flue!
  En veltalende politiker lodder ind i vælgerens pengepung!
  Hvorfor er tavshed gylden, fordi den er betalt!
  Hvad er den største ting i verden? Et bjerg af løfter givet af en politiker!
  Politikeren vil have penge og magt, han er klar til at rive enhver i stykker!
  En politiker er først og fremmest en ræv, ikke altid lysende af udseende, men altid logrende med halen!
  Politikeren fylder gerne din pengepung med bare tomme løfter!
  En politiker er kun ærlig om én ting, når han siger - vi, da han ikke længere har sit eget jeg!
  Hvad er mere end atomer i universet? Ansigter og masker af politikere!
  Hvad en politiker gør mest villigt, er at plukke vælgernes lommer ud!
  En politiker har syv fredage om ugen, men at lytte til vælgerne er altid hans fridag!
  Hvem kom først? Politikere, fordi de skabte kaos!
  Tro ikke på hanepolitikeres kølighed, de synger altid fra en andens stemme, en ræv!
  Hvis en politiker hælder sine ord ud som en nattergal, betyder det, at en ræv har lavet sit fonogram!
  Det er mere sandsynligt, at en kræftsygdom vil fløjte på bjerget, end en politiker vil opfylde sit løfte uden at rødme!
  En politiker ligner en natfe, kun han plejer at rive klienter af i dagtimerne!
  Hvordan ligner en politiker en hund? Når han går meget i stykker, er han bestemt tam og har en ejer!
  Dem, som de stemmer på med hjertet, ender ofte i vælgernes lever!
  En politiker er som vodka, vælgeren vil mærke med sin lever, at den er svedet!
  En politiker slår din hjerne ud, som vodka, kun i modsætning til hende er den fuld af snavs!
  Politikeren elsker at skabe tåge med det gennemsigtige mål at blive rig!
  En politiker har mange løfter, men endnu flere undskyldninger, hvis de ikke bliver holdt!
  En politiker er en ræv, men oftere af en grå farve!
  Politikeren fjerner spåner fra egetræerne og vælter agern som en gris!
  Hvis en politiker er snakkesalig som en sav, så vil han helt sikkert gøre en stump ud af en vælger!
  Politikeren elsker at tale om Gud, fordi han selv er Satan!
  En politiker er lige så snedig som djævelen, men en engel i at uddele løfter !
  Politikeren elsker at krydse sig, men hans hænder rækker altid ud efter pungen!
  Ved at give din stemme til en veltalende politiker risikerer du at hoste blod op!
  Normalt vælger folk mellem katte i en poke, ulve i fåreklæder og en ræv med rådden ost!
  Hvis en politiker har opfyldt sit løfte, så kig på bjerget for at se, om en kræftsygdom fløjter på det!
  Det er lettere at hænge en kolobok end at tvinge en politiker til at opfylde sit løfte !
  Politikeren er kun konsekvent i én ting - på jagt efter fordele for egen lomme!
  En politiker skifter sine medarbejdere som handsker, kun det gør hans hænder endnu mere snavsede!
  En politiker er et dyr, der gør en hjort ud af en vælger!
  Politiker, hvis ikke en ulv i fåreklæder, så en typisk vædder!
  En politiker, der ikke er en ræv, er en vædder eller et rådyr!
  En politiker kan love bjerge, men derefter rydder man kun murbrokkerne væk!
  Skynd dig ikke at stemme på hanen, han vil hakke dig død!
  Diktator, dette er en ræv på en løvetrone omgivet af væddere!
  Hvis du ikke vil vise dig at være et rådyr, så vær i det mindste selv en lille ræv!
  Den, der ikke tæller krager for ingenting, vinder valget!
  Du kan stemme med dit hjerte, men vinderen vinder med din hjerne!
  
  En politiker er en ræv, der foretrækker grøn ost, som dollarens farve, fra dem, der tæller krager!
  En kone er ikke en vante, så snart du skifter handsker, vil du helt sikkert blive til en skurk fra lune eventyr!
  Geniale drenge gør langt flere opdagelser end middelmådige gamle mænd med instruktioner!
  I ungdommen er der ild i hjertet, opdagelse i hovedet, og resultatet er sejr!
  Vejen til succes er ikke altid lige, men den tolererer ikke en bøjet ryg i underkastelse!
  Politikeren bøjer sig for at løfte næsen højere!
  Politikeren bøjer sig for derefter at bøje sig over vælgeren!
  Politikeren er klar til at grave næsen i jorden for at begrave sit ansvar over for vælgerne!
  Alt umuligt er muligt i vores verden, og tro mig, at leve er meget svært, som i et skydegalleri!
  Et æsel med en pose guld er bedre i stand til at bryde gennem en fæstningsmur end en mammut med en stålvædder!
  En politiker med en gylden mund forvandler vælgere til æsler med gyldne poser med tilbud!
  Hvem er det stærkeste udyr? Selvfølgelig, et æsel fyldt med en pose guld! Ræven elsker den gule farve af forræderi og guldmønter af tilbud!
  Politikere vifter ofte med røde flag af hensyn til den gule farve på de mønter, som de tager fra vælgernes lommer uden at rødme!
  De veltalende taler fra sølle politikere fældede bitre tårer af mødre, hvis sønner omkom i det blodige slagteri!
  Den, der lover bjerge af guld, er ikke en knust kobberkrone værd!
  . KAPITEL nr. 13.
  Caligula Delfinov har sin egen mission. Du skal finde din storesøster for enhver pris. Og du selv blev i mellemtiden transporteret til en parallel verden, hvor du skabte dine egne unikke og samtidig meget fede og unikke missioner.
  Margarita og Caligula rørte ved deres bare, runde hæle og brølede:
  - Hale for hale,
  Øje for øje!
  Ikke Barbos -
  Fantomer !
  Nu spredte fyrene sig i forskellige retninger for hurtigt at fuldføre slibningen af rækkerne, der dækker tilgangene til Port Arthur, hæren i Land of the Rising Sun. Terminator-børnene bevægede sig som elektriske le gennem blødt græs og udryddede nådesløst japanerne.
  Kuropatkin tøvede stadig med ordren om at begynde angrebet, selvom det kæmpende par på Mount High installerede Tricolor tricolor , børnekrigerne malede simpelthen stort pap, og det er nu tydeligt synligt i løbet af dagen. Men den tidligere forsvarsminister var stadig tøvende. Selvom Kuropatkin på samme tid ikke var en kujon. Under krigen 1877-1878 viste han et ekstraordinært mod.
  Ja, og for at forbedre livet for almindelige soldater, som forsvarsminister gjorde han meget, og blev ikke taget i tyveri. Selvom hærens kampeffektivitet ikke steg meget under ham. Men han havde ikke Suvorovs beslutsomhed eller endda eventyrlyst. Alexander Suvorov kæmpede meget modigt og balancerede konstant på randen af et fuldstændigt nederlag. Imidlertid gjorde intuitionen givet af naturen og det fænomenale held det muligt at forudsige fjendens gengældelsesskridt, hans reaktion og vinde sejre. Dette er i stil med Tal, som ofrede forkert, risikerer nederlag, men i de fleste tilfælde vandt ... Men de bedste skakspillere i verden gennemskuede Tal.
  Den første, der gav ham en kødkværn og nederlag, var Mikhail Botvinnik. Denne mester vidste, hvordan man programmerer og markerer fjendens svage punkter.
  Og stjernen fra geniet Tal dæmpede.
  Sandsynligvis ville Suvorov, hvis han havde levet længere, og hvis han tilfældigvis havde kæmpet med Napoleon, være blevet slået. Men den tyrkiske hær, som Alexander Vasilyevich kæmpede med, var for tilbagestående fra alle synspunkter, og kommandanterne blev ikke udpeget i henhold til deres lederegenskaber.
  Og under krigen med franskmændene havde soppebassinerne en for ung kommando og en overdreven undervurdering af den russiske bjørns hær.
  Kuropatkin var på den anden side generelt bange for at angribe og foretrak at sidde i defensiven. Når man beregner det, er det klart, at fjenden vil knuse sig selv mod skanserne. Det var med sådan en kommandant, at krigen var tabt.
  Og pigen Margarita og Caligula Dolphins kom under beskydning... De blev dog reddet af fart, da de udødelige krigere bragede ind i bastionerne og allerede slibede alle indeni, næsten uigennemtrængeligt hud og , selvfølgelig, evnen til at komme sig næsten med det samme.
  Dolfinov Jr. , der skar ned en anden japansk general, brølede en sætning fra "Highlander", mens han kastede giftige nåle med sine bare fødder og spyttede blod ud:
  - Der skulle kun være én tilbage!
  Og hans sværd, som et lyn, udfører en morderisk, unik mølle. Mere præcist, hundrede slibeteknikker med at skære fjender ned på et minut af et par bataljoner.
  Samuraien faldt fra slagene, og terminator-drengens bare fødder efterlod et helt mønster af hoppende og snoede spor.
  Den smukke partisanpige Margarita sprængte ammunitionen i luften, mens den ryddede et andet armeret betonfort, hvilket fik tusindvis af kraftige kanoner til at flyve i luften. Efter sin ven gentog drengekunstneren Caligula en lignende manøvre.
  Margarita, der kastede en granat med sin bare, pigelige fod et langt stykke, godkendte:
  - Du har det godt, dreng !
  Den uovervindelige kriger, der også kastede den morderiske gave til udslettelse med stor acceleration, fældede samuraien, svarede:
  - Det er bedre at lære end at lære igen!
  Kraftige eksplosioner af bastionerne gik ikke ubemærket hen i den russiske hærs rækker. Generalløjtnant Zeleny rapporterede til generaladjudant Kuropatkin:
  - Deres Højhed. Ifølge vores data har kampen raset i fjendens citadel i lang tid, og endda, helt sikkert, er flere bastioner eksploderet!
  Kuropatkin svarede trægt:
  - Rolig, bare rolig!
  Tja, ligesom Carleson, hvis tag blev sprængt af hængslerne. Selvom situationen blot kræver drastiske foranstaltninger. General Zeleny og Kondratenko insisterer:
  - Vi skal slå til med det samme!
  Kuropatkin kiggede gennem sine briller på begge generaler. Green er stadig ung, men ser endnu yngre ud end sine år, hurtig, fremdrift. Kondratenko er bror til helten fra Port Arthur, også fra den yngre generation af dygtige ledere. Selvfølgelig er sådanne falke ivrige efter at kæmpe. Desuden er der en kategorisk ordre fra kejseren og suverænen over hele Rus, Nicholas II, om straks at storme citadelbyen. Og det er ligegyldigt, at den kongelige statskasse ikke vil være i stand til at modstå byrden af en så vanskelig krig i lang tid.
  Men hvis du ikke kender vadestedet, skal du ikke gå i vandet! Vi skal finde ud af, hvad der er hvad og hvor, hvem der angriber.
  Kuropatkin spurgte Kondratenko:
  - Hvilke japanske enheder skød?
  Generalen sagde tydeligt:
  - Spejderne melder, at der er dukket engle op - en smuk ung mand og en pige med gyldent hår, som bevæger sig med en utrolig hurtighed, og når de bliver klippet ned, kan de ikke ses.
  Kuropatkin krydsede sig tre gange i et hektisk tempo og mumlede:
  - Så det viser sig, at det er engle igen?
  General Zeleny stampede hælen i gulvet:
  - Ja præcis! Himmelske hundrede!
  Kuropatkin fløjtede endda:
  - Wow! Herren forlader ikke Rusland!
  Kondratenko sagde lærerigt:
  - Vi må angribe fjenden med det samme, feltmarskal! Eller vi går selv i offensiven!
  Kuropatkin sagde sløvt:
  - Nej, mine herrer. Jeg giver ordrerne. Siden Gud besluttede at hjælpe os, så er det synd at sætte soldater i en kødhakker!
  Kondratenko bemærkede logisk:
  - Selv i Israel krævede den almægtige Gud, at jøderne også skulle kæmpe, og ikke modtage alt for ingenting og uden kamp.
  Feltmarskalen fra sumpen, en strateg for afventende taktik, svarede på dette:
  - Men apostlen Paulus sagde, at det at tjene Gud ikke kræver menneskehænder!
  Allerede general Zeleny blussede op:
  - Hvorfor korser du så, Deres Excellence, dig selv konstant, især når granater eksploderer i nærheden!
  Kuropatkin var allerede begyndt at blive vred:
  - Men fordi alt sker efter Guds vilje. Så lad os lave en bønsgudstjeneste først. Hvis I er uforskammede, bliver I begge arresteret!
  Overordnet set så ideen om at afholde en bønsgudstjeneste interessant ud. Lad keruberne tage rappen for alle.
  Tomboyen Caligula og partisanpigen Margarita er allerede lidt trætte, og det meste af arbejdet er allerede afsluttet. Så hvorfor ikke friske op i havet og sande Togos eskadron grundigt. Hun kan jo også åbne ild, blandt andet fra tolv-tommer kanoner. Og dette er en kaliber på 306 millimeter, som kan forårsage betydelige tab for de angribende tropper.
  Sandt nok bliver japanerne i dette tilfælde nødt til at skyde næsten blindt hen over højderyggen. Og de vil kun være i stand til at slå med direkte ild, når slaget bevæger sig ind i byens grænser.
  Hovedmålet er fire slagskibe med tolv-tommer kanoner om bord.
  Partisanpigen, der huggede japanerne ned med sine morderiske sværd og rystede de fastsiddende knogleflis af, foreslog:
  - Måske kan vi udjævne vores chancer lidt? T. har overlegenhed i våbenkamp over Rozhdestvenskys eskadron, cirka 1,8 til 1. På denne måde vil vi en smule udligne styrkebalancen.
  Caligula fra delfinerne, der fældede den sidste samurai, spurgte krigeren Margarita:
  - Skal vi starte med flagskibet?
  Partisanpigen , der kastede en skal med sine bare tæer og rev et dusin flere japanere i stykker og efterlod kun iturevne stumper, indvendte:
  - De starter ikke med det lækreste! Heldigvis er der ingen grund til at lede efter en eskadron. Lad os klikke gennem de to første bæltedyr.
  Tomboyen Caligula klukkede, kastede en granat med sin bare hæl, pegede sit blodige sværd mod Nutili-skibet og udbrød muntert:
  - Og denne er min!
  Margarita, der igen havde slået japanerne dødeligt ned, foreslog sin partner:
  - Men lad os ligge en halv time i vandet for at komme os.
  Faktisk vil hvile ikke skade. Men Caligula Dolphins spildte ingen tid under den korte pause. Især var vi i stand til at overveje noget interessant.
  De sammensvorne samledes i kælderen. En elektrisk lampe under loftet kaster ildevarslende skygger. Lenins berømte skaldede hoved skinner svagt, ved siden af den pjuskede Koba , bedre kendt af verden som Stalin, dengang en søofficer i en pæn uniform, mens den lidet kendte løjtnant Schmit, med et dandy skæg, Bukharin.
  Trotskij er ikke nok til det fulde møde, men indtil videre står han og Lenin i strid. Og så samledes de mest indflydelsesrige bolsjevikker, klar til at iscenesætte en revolution eller et kup, hvad som helst, bare for at få magten.
  Lenin tog ordet først:
  - Det er ekstremt vigtigt , kammerater, at forhindre autokratiets sejr i dets uretfærdige imperialistiske krig med Japan for enhver pris. Revolutionens sag kræver dette!
  Forsigtige tæsk som svar.
  Bukharin, der klappede i håndfladerne og rystede det sorte skæg, der pryder hans stadig unge ansigt, bekræftede:
  - Ja, vi må ikke give enevælden den mindste chance. Det kan lugte af forræderi, men jeg vil sige, Mikado er bolsjevikkernes og verdenskommunismens bedste og vigtigste allierede!
  Koba Joseph mumlede vredt:
  - Godt sagt! Selvom dette ikke lugter af forræderi, er det allerede forræderi i sig selv!
  Lenin, som derefter gik under pseudonymet Karpov, bemærkede med et grin:
  - Af hensyn til den globale revolution er man nogle gange nødt til at ofre sig. Herunder at ofre en del af din samvittighed og din egen sjæl. - Ulyanov løsnede proppen og skruede hovedet af en flaske tysk øl. For veltalenhed bør du genopfriske din hals. Han tog et par slurke og fortsatte. - Tror du, jeg selv er glad for at ønske mit eget land ondt og nederlag. Men jeg skal være ærlig, revolution er kun mulig, hvis autokratiets regime er alvorligt svækket. Og hvad kunne svække autokratiet mere end nederlag i krig?
  Koba nikkede indforstået:
  - Intet... Nogle gange kræver det højeste mål ofre, og betydelige ofre!
  Lenin fortsatte sin filosofi:
  - Så vi vil ikke diskutere ateismens moral og filosofi. Dette er ikke hovedsagen. Det er klart, at det arbejde, vi udfører, vil føre til befrielsen af arbejdere og slaver i alle lande og hele verden. Og det faktum, at alle tab af vores stat og andre folk vil blive kompenseret hundrede gange. - Ulyanov holdt en pause og tilføjede i en anden tone. - Og hvilke konkrete skridt kan vi tage for at besejre Autokratiet, som er hadet af folket og os?
  Her talte løjtnant Schmid med tynd stemme:
  - Jeg tænker for det første at sprænge Den Transsibiriske Jernbane i luften flere steder på én gang. Dette ville have en fatal indvirkning på forsyningen af tsartropperne i Manchuriet.
  Koba grinede som en ræv:
  - Bravo , drengen gør fremskridt! Og jeg tænkte på at røve flere banker for at underminere guldstandarden for zarens rubel.
  Ulyanov rystede strengt med pegefingeren til den "vidunderlige georgier":
  - Vær ikke fræk! Et meget interessant forslag. Du kan stort set forkæle Kuropatkina.
  Schmid fortsatte:
  - Generelt går min plan ud på at rejse et oprør på alle skibe fra Sortehavsflåden. Så vil hæren gå over på det arbejdende folks side, og Autokratiet vil bryde sammen med det samme!
  Koba klukkede ironisk:
  - Ja, kræften vil fløjte på bjerget!
  - Koba , stop! - Lenin gøede og tilføjede. - Det er sandelig nødvendigt at forberede og gennemføre et oprør i Sortehavet. Og når den slagne Kuropatkin flygter fra Port Arthur , vil mytteriet i hele hæren blive virkeligt!
  Schmid mistede besindelsen:
  - Ja, vi vil gøre det i ånden!
  Bucharin tog ordet:
  - Vores mest talrige allierede på Jorden er bønderne; når de rejser sig, vil de være i stand til at lænke alle autokratiets kræfter. Vi er nødt til at sende vores agitatorer til landsbyerne og kræve, at bønderne ikke kun får jord, men også godser, alt hvad der tilhører godsejerne!
  Koba afbrød ironisk:
  - Inklusiv deres koner og døtre!
  Bucharin grinte:
  - Og det her også! Det er så enkelt som Emelyan Pugachev gjorde - hovedet bliver hugget af, baren bliver hængt, og deres varer vil blive taget for dig selv og delt ligeligt! Og godsejernes hustruer og døtre er jeres slaver!
  Ulyanov godkendte denne opfordring:
  - Højre! Vi hænger dem alle sammen! Hele vejen til Nordpolen!
  Koba foreslog:
  - Vi skal aktivt bruge røverelementet så meget som muligt. Især de stærkeste og mest succesrige revolutionære kommer fra kriminelle. For eksempel er Kotovsky ikke en helt? Helt! Og Fader Makhno er ikke værre!
  Bukharin nikkede kraftigt:
  - Det er det! Vi vil knuse dem alle med kriminalitet !
  Ulyanov slog knytnæven i bordet:
  - Terror, terror og endnu en gang revolutionær terror!
  Det var ikke muligt at observere den videre samtale med "de storslåede fire". Efter at have vågnet op, var det nødvendigt at flytte til det praktiske niveau for at implementere en vindende strategi. Ryd især slagskibene fra holdene.
  Caligula svømmede hurtigt til sit mål, og Margarita til hendes. Fyrene, ved hjælp af deres fingre og tæer, klatrede øjeblikkeligt op på deres offerskibe.
  Tomboyen Caligula mærkede ikke længere bremserne, da han begyndte at hugge alle i en række. Det er ikke svært at gå ombord på et skib, i det væsentlige en slagskibsklasse. Medmindre du selvfølgelig er mere end et menneske. Så løb og klip. Og med sådan en overnaturlig hastighed har ingen en chance for at modstå dig.
  Nå, med dine børns bare fingre, men hurtigere end poterne på en gepards ben, kast giftige nåle. Og dette vil også fuldstændig chokere japanerne.
  Kæmperne i Land of the Rising Sun ligger igen skåret ned , og planen for parret af terminatorer er enkel. Kom hen til ammunitionsrummet, detonér derefter ammunitionen på en sådan måde, at kedlerne også er dækket. Hvorefter det beskadigede skib ikke har andet valg end at gå til bunden.
  Caligula af delfinerne, der skar og sømmede med sit sværd, brød igennem til ammunitionsforsyningen. Nå, hvad er individuelle kugler for ham, som drengen skyder ned i farten, eller endda kaster tilbage mod fjenden. Det er især godt, hvis du med din bare fod straks smadrer en håndfuld patroner ind i fjenden med hektisk og dødelig, dødelig og uimodståelig kraft.
  Så samuraiens vej til Nicholas II's kongelige imperium blev blokeret.
  Det er heller ikke svært at overføre ammunitionen ind i lastrummet, så bunden af slagskibet sprænges i luften, også med hans fysiske styrke.
  Ståldækket, opvarmet i martssolen, kildrer behageligt i terminator-drengens bare elastiske såler. Og heftige højeksplosive skaller fyldt med shimosa trækker ned af skuldrene. Du hopper ned, ignorerer vindeltrappen, og nu er du det rigtige sted. Nu vil skillevæggene blive smadret, og kedlerne vil eksplodere og lave sådanne huller, at selv denne enorme ting ikke vil overleve.
  Denne interessante ting er den japanske bæltedyr. Skibet er rummeligt og bredt med en stor pansertykkelse, der dækker dækkene. Og de lange og tykke kanonløb, der er i stand til at ramme et par snesevis af kilometer, eller endnu mere ... Sandt nok blev det ikke bygget af japanerne, men af briterne. Men den kongelige flåde er næsten udelukkende af egen produktion, som har sine fordele og ulemper. Så briterne lavede et slagskib - en ædel maskine. Det er ærgerligt, men vi må sende ham til bunds...
  Der var en eksplosion, og metallet fra det knækkende dæk ramte drengens bare, muskuløse ben og kastede ham højt over overfladen. Hvorefter drengen ploppede i vandet og svømmede kraftigt i et forsøg på at komme væk fra boblebadet. Sådan en kolos synker.
  Og Margaritas slagskib delte sig: rent arbejde og synkront. Nu er det tid til at sænke de to overlevende pansrede kampkrydsere.
  Lad Togo , som skabte så meget ballade for den russiske flåde, også gå til bunds. Dette vil blive en lektion for alle dem, der kommer til dit fædrelands land med våben i hænderne.
  Caligula of the Dolphins river kraftigt havvandet med sine hænder og fødder og fløjter:
  - Du vil blive besejret af japanerne! Dette er ikke et galehusspil !
  Ligesom sidste gang flyver du næsten uden at røre metal og rustning op på dækket. Der begynder man at hakke sådanne langsomme samurai til kål. Sandsynligvis er selv en edderkop, der sidder fast i harpiks, hundrede gange mere adræt end disse insekter fra Land of the Rising Sun. Så du skynder dig igennem og skærer arme, ben, hoveder af ... Og de sætter sig bare. I bedste fald formår en af dem at sige:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula fniser og tomler på næsen til dem:
  - Banzai, tør ikke!
  Og med sine bare tæer kaster han patronerne og gennemborer samuraiens pande, mund og struber.
  Gentag derefter den forrige kombination. Til en forandring rettede den storslåede Caligula dog hurtigt den allerede ladede 12-tommer pistol og affyrede en ladning ind i den nærmeste kampkrydser. Slaget viste sig at være præcist, og en højeksplosiv japansk ladning forårsagede en stor brand på dækket.
  Den unge kriger bemærkede, at når et industriprodukt i Land of the Rising Sun kommer ind, kommer der en masse ild og røg ud. Hvilket selvfølgelig gør det nemmere at skyde . I betragtning af at samuraierne har været i krig med Rusland i lang tid, har deres kampeskadron faktisk en kvalitativ overlegenhed.
  Sandt nok, hvor meget kan japanerne opnå, hvis de mister alle deres store skibe?
  Togos flagskib signalerer forsinket afgang. Men dette er virkelig ikke en brugbar løsning . Det enorme slagskib eksploderer, og to sekunder senere eksploderer skibet med Caligula of the Dolphins. Til sidst sparkede han en officer fra det japanske imperium med hælen. Og igen blev begge modige krigere smidt ud af chokbølgen...
  En kæmpende pigepartisan, der har blæst hovedet af en kaptajn af første rang, skriger for alvor:
  - Søhockeykamp: Rusland mod Japan - score fire til nul!
  Ja, nu har Japan ikke et eneste slagskib i tjeneste. Sandt nok er der stadig så mange som otte kampklassekrydsere. Og der er et valg: at drukne dem eller ikke at drukne dem?
  Caligula, der havde hugget hajen, der skyndte sig mod ham med sit sværd, besluttede logisk:
  - Slå, mens jernet er varmt! Det vil sige, vi drukner dem!
  Margarita, efter at have skåret et andet havrovdyr, var enig i denne beslutning:
  - Hvorfor spilde tid på bagateller? Der er måske ikke en næste gang for os!
  Tomboyen Caligula kastede patronhylsteret med foden lige ind i hajens øje og indvendte logisk:
  - Det tror jeg, det vil! Gud elsker treenighed!
  Men han svømmede alligevel. De kan vende tilbage til citadelfæstningen om natten. Dette vil ikke bringe dem nogen vegne. Og hvis Kuropatkin tager højborg uden deres deltagelse, så meget desto bedre. De kan faktisk ikke gøre alt alene. Det er endda interessant, hvad efterkommere vil sige om denne mærkelige krig med Japan? De vil betragte det som en glorværdig gerning, eller tværtimod, de vil buh over det som vundet udelukkende af overnaturlige kræfter!
  Men Caligula overhalede nemt sit næste offer - kampkrydseren. Udvendigt er de noget anderledes end bæltedyr. Især er der lidt mindre rustning, og i stedet for tolv-tommer kanoner er der ti-tommer, men ydeevnen er meget bedre. Men disse er også kar af den lineære klasse. Og så er der mellemstore og lette cruisere.
  Den unge kriger ændrede her lidt sin taktik og skar samurai-sejlerne ned og sømmede nogle med patroner, som han kastede med sine bare drengefødder . Derefter tog og detonerede han ammunitionen, så kampkrydseren begravede sin næse i vandet og dermed gik til bunds ikke med det samme, men gradvist vendte om.
  Måske ville drengeskuespilleren Caligula redde i det mindste en del af besætningen fra døden på denne måde. Faktisk, hvor kunne han anbringe så mange sprængstoffer... Margarita, efter at have dræbt en stor masse samurai-sejlere, vippede sin krydser om bord.
  Pigen fejrede stolt sin succes, og hendes partner også:
  - Score: seks - nul!
  Tomboyen Caligula sang i raseri og glæde af stor succes:
  - Og samuraien fløj til jorden, under tryk af stål og ild!
  Nye havofre ... Ja , det ser ud til, at japanerne, der tog afsted på denne kampagne, blev født under en uheldig stjerne. Og selv de otte millioner guder i deres shinto-religion hjælper dem ikke.
  For den tomboyish Caligula virker en battlecruiser som et stykke pap, der skal sænkes. Han besluttede endda at prøve en lidt anden taktik, nemlig ved at trænge ind i lastrummet og skære bunden der med sværd. Han har trods alt et magisk metal fanget fra ninjaer og troldmænd. Det betyder, at en operation skal finde sted.
  Og så ... Det viser sig, at det lineære jern brister... Det er nødvendigt at oversvømme tre rum for at sikre det. Terminator-drengen siger med et grin:
  - Her er vi på det skib...
  For at sænke en kampkrydser med sværdslag skal du virkelig have overmenneskelig styrke og ekstraordinær fantasi.
  Margarita foretrækker en meget enklere tilgang og hævder, at gentagelse er læringens moder. Og hvis ja, så vil fjenden blive oversvømmet af eksplosionen.
  Krigergudinden og partisanpigen løfter tommelfingeren og siger:
  - Klokken er allerede otte!
  Boy Caligula, uden ceremoni, fælder adskillige samuraier og kaster dødelige patroner med fødderne, udbryder:
  - Men det her er simpelthen dejligt!
  Der er fire flere ofre tilbage... De skal druknes på en eller anden måde, så det ikke bliver for almindeligt. Find på noget særligt, unikt. Og fyrene, uden at sige et ord, handler som følger. De griber nemlig styrerorene ... Heldigvis er skibene allerede i fuld fart, hvilket gør, at det ikke er så svært at klare dem. Og så griber du kontrolrorene og går til ram... Battlecruisers, skibene er nye, men der er mange forældede fartøjer i den japanske flåde, der ikke har nogen chance for at slippe ud af en ligelinjet ram.
  Hvad hvis skibe, og endda dem, der er lavet af metal, kolliderer med høj hastighed i havet?
  Så sker der følgende: et frygteligt brøl, slibningen af rustninger, stålpladerne fra begge fartøjer brister. Tit og hundreder af sømænd, med forvrængede gule ansigter, skynder sig langs de ødelagte dæk, deres smalle øjne buler ud af deres pande, og strømme af blod flyver ud af munden på dem med udslåede tænder.
  Og de japanske jagerfly falder over bord, falder i frådende vandløb, der fortærer dem på én gang. Og skibene begynder at synke hurtigt og trækker mange liv ned i dybet.
  Margarita, der fortsatte med at udrydde sømændene uden medlidenhed eller ceremoni, sagde med et smil:
  "Det er også godt, at japanerne ikke tager kvinder og børn om bord."
  Caligula, der dissekere hajen, der klatrede på ham, var uden videre enig i dette:
  - Ja, kulten af amazonerne slog ikke rod blandt samuraierne. Sandt nok, de ser ud til at have kvindelige ninjaer!
  Den unge kriger-gudinde og på samme tid partisanpige opsummerede:
  - Tolv nul i vores favør ... Men der er stadig to sidste dagliljer tilbage. Hvad skal man gøre med dem?
  Caligula the tomboy skar endnu en haj i stykker og foreslog ganske enkelt:
  - Lad os tage dem til Dalniy-havnen. Den er nu under russisk kontrol, og to storslåede, avancerede krydsere vil i høj grad forbedre vores flåde!
  Margarita, der knuste havenes rovdyr med sværd, var let enig i dette:
  - Ja, og det er den bedste løsning!
  Selvom japanerne har ry for at være ubøjelige kæmpere, overgik den moralske effekt af de to superengles rasende slag vores vildeste forventninger. Faktisk, hvis du ikke skal kæmpe med mennesker, men med skabninger, der ligner de mest virkelige guder, og måske endda demiurger, så kan selv kæmperne fra Land of the Rising Sun mangle mod.
  Derfor, efter at Margarita på den ene krydser og Caligula på den anden havde afskåret de mest nidkære officerer og sparket nogle af dem, anså andre sømænd og mekanikere det bedst at underkaste sig disse supervæsener . Og begge slagkrydsere satte kursen mod havnen i Dalniy, som japanerne opgav, efter deres nylige nederlag, uden kamp til den russiske hær.
  Caligula Dolfinov mente, at autoriteten til slagkraft trods alt er autoritet. Hvor mange japanere blev for eksempel taget til fange af den formidable sovjetiske hær under slaget ved Khalkhin Gol ? Ifølge sovjetiske data blev 476 mennesker, ifølge andre senere beregninger, omkring 200, og som et resultat af gensidig udveksling blev kun 88 returneret til japanerne, det vil sige, at så få vendte tilbage til deres hjemland.
  Det vil sige, at samuraien viste fasthed. Efter at have mistet, ifølge sovjetiske data, blev omkring tyve tusinde mennesker dræbt.
  Til sammenligning mistede den sovjetiske hær næsten lige så mange dræbte ( bortset fra dem, der døde i fangenskab) under Anden Verdenskrig som fanger.
  Og dette på trods af, at NKVD brutalt behandlede familierne til dem, der overgav sig.
  Så modstandskraften hos japanske soldater er ikke overdrevet. Under den russisk-japanske krig mistede japanerne hundrede gange færre soldater som krigsfanger end russerne!
  Men det skyldes dog til dels, at den russiske hær ikke vandt et eneste større slag. Og uden sejre er der ingen fanger.
  Det sker dog, at den fremrykkende hær også får taget mange soldater til fange.
  Krigeren Caligula sagde til Margarita gennem en primitiv walkie-talkie:
  - Måske vi alligevel hejser det hvide flag, ellers drukner de os?
  Margarita protesterede:
  "Det er en skændsel at sejle under et hvidt flag." Giv hellere den trefarvede russiske over hovedet!
  Den unge kriger sendte nålen ind i drengeterminatorens barfodede, smidige fod, og efter at have gennemboret den næste samurai i panden, bemærkede han:
  - Og efter min mening vil Andreevsky med et kryds være mere vellykket!
  Med scoren fjorten til nul er flådemasterne med Japan færdiggjort, og nu kan du ikke kun tage de erobrede skibe til dig selv, men også synge. Caligula of the Dolphins sang sin sejrssang på toppen af hans lunger:
  Store vidder af have, oceaner -
  Vi pløjede dem under det trefarvede flag!
  Soldaterne erobrede tårnhøje bjerge,
  Ørnene brølede i sejr!
  
  Russiske krigere blev anerkendt af planeten,
  Vi rammer fjenderne med sværd og bajonetter!
  Vi var i stand til at kaste fascismens åg af sig fra halvdelen af verden,
  Vi afsluttede vores march med sejr i Berlin!
  
  ankom på pukkelryggede tanks,
  De truer med at ødelægge alle russiske marker!
  Men de slår de forbandede freaks hårdt ,
  Så vores børn kan leve lykkeligt uden et åg!
  
  Vi er børn af fædrelandet, som er højere end alle andre i verden,
  Vi blev født, æltede calico med vores bare fødder!
  gik i forbøn for os og sendte os i kamp ,
  Og Gud bragte maj til at blomstre i glæde!
  
  Der er ingen del af en kæmper og et højere hjerte,
  Hvad giver en drøm og genfødsel!
  Åbn den herlige dør til udødelighed,
  Men hvis du sidder i baghold, så vær stille !
  
  Der er ulve og får, men I er universets hyrder,
  Og det er din andel at formidle ordenen til eftertiden!
  For at føre sagen til slutningen af skabelsen,
  Så den evige ild i dit hjerte af kærlighed ikke slukker!
  
  Hvem ved, hvor en fjendtlig kugle vil stoppe en soldat,
  Men stadig, i kamp er døden bedre end rådne sygdomme!
  Og hvis du dør, så vil din ven knuse modstanderen ,
  Han vil ikke tolerere det, for barfodspiger bliver drevet i fangenskab!
  
  Åh, den russiske skæbne, krig og ild efter krig,
  For dem, der ønsker at tage på ferie, er der ikke plads til dem, du ved, i paradis!
  Her indgik den helvedes Sam en sammensværgelse med Satan,
  Truer: - Jeg vil bringe atomet ned og bryde haglen!
  
  Men der vil også være beskyttelse mod missiler,
  Og en atombombe kan ikke ødelægge Moskva...
  Vi kan bruge tanke til at få parasitten,
  Og kedelige sange om de faldne gør dig ked af det!
  
  Sælg for en øre, ikke en russisk aktie,
  Når alt kommer til alt, er vi hver især en stor kriger!
  Tro ikke på, at Gud allerede har placeret os i rollen,
  Faktisk bestemmer du selv, hvor sejt hylet er!
  
  Der var fiaskoer, der var nederlag,
  Det skete som harer, der trak sig tilbage fra frygtelige ulve!
  Men hvis krigen starter, vil vi være der igen,
  Knus den brutale hær af monstre i en helvedes rytme!
  
  Tro mig, vi spiller ikke for krigens skyld,
  Vi har intet andet kald end at være søde venner!
  Vi er broderfolk, ikke Abel og Kain,
  For os er en fugl en sang og ikke en fed leg!
  . EPILOG
  Efter at Dominica havde smidt sit vid, skreg børnene og klappede i hænderne i lang tid. Ja, det er fantastisk , man kan sige, at hun lykkedes - dryssede aforismer og nynnede for sig selv.
  Hvorefter Margarita og Dominica annoncerede en fest for hele verden, så der ville være sjov og glæde i sjælen.
  De viftede med deres tryllestave, og luksuriøse borde dukkede op, tykt lastet med mad . Alt her var luksuriøst og meget rigt.
  Sådanne vidunderlige retter og en masse kager, vanillecreme, donuts, kringler, muffins og rigt dekorerede kager. Det er umuligt at sige i et eventyr, ej heller at beskrive det med en kuglepen.
  Og alt er så appetitligt og aromatisk, at det bogstaveligt talt er unikt i sin sofistikerede og skønhed.
  Margarita tweetede:
  Alt det bedste, det bedste for børn,
  På vores glade planet...
  Længe leve solen og vinden,
  Betragt feerne ansvarlige for alt!
  Og hun begyndte at danse. Og Dominica fulgte efter hende og flere andre piger med dem. Det gik fantastisk .
  Margarita bemærkede logisk:
  - Alt vil være godt, alt vil være godt, hvis vi ikke roder !
  Og partisanpigen tog og løslod endnu et fyrværkeri fra sin tryllestav. Og det var som en fontæne af diamanter, der strømmede i en meget stormfuld strøm.
  Dominica bemærkede:
  - Skønhed, skønhed.
  Det skyder ud som et springvand fra en hval!
  Bagefter var det tid til underholdning. Flere af de største drenge, omkring fjorten år og meget muskuløse, tog bløde handsker på hænderne og begyndte at slås med hinanden.
  De slog med hænder og bare fødder, mens de smilede og lo.
  Dobrynya bemærkede med et grin:
  - De har jo kollektivt landbrugsudstyr!
  Prins Oenomaus nikkede:
  - De er ikke trænet i kampsport !
  Drengen Dobrynya hvæsede og sprang ind i den midlertidige ring:
  - Lad mig gå!
  Og to kæmpende muskuløse teenagere kolliderede med hinanden. Drengene brød ud i latter og angreb Dobrynya. Der blev demonteret og viftet med arme og ben.
  Dobrynya spredte sig behændigt og skubbede dem til side. Så greb han en af drengene ved næsen med sine bare tæer . Han hylede af vild smerte. Og heltedrengen smed ham igen uden nogen ceremoni og tvang ham til at vende om.
  Børnene omkring lo og klappede i hænderne. Og Dobrynya skubbede fire drenge sammen på én gang og pakkede dem behændigt ind i en dug.
  Hvorefter latteren blev helt øredøvende. Ligesom børnenes klapsalver. Det så faktisk meget fedt ud .
  Dobrynya bemærkede vittigt:
  - Ham der turde spiste det!
  Dominika kom også ind i ringen. Hun dyrkede også kampsport. At optræde i film er jo ingen joke. Hun viste sig selv som en superpige og kæmpede med en superskurk . Begge piger bankede derefter hinanden for et dusin take. Og det er fantastisk . Selv deres blå mærker var ægte.
  Nu kom en stærk, muskuløs teenager på omkring fjorten i badebukser op mod Dominica. Og han forsøgte at angribe pigen. Dominica svarede med et præcist slag fra sin bare hæl til solar plexus, og drengen faldt og begyndte at vride sig.
  Dominica tweetede:
  -Du er ikke en dreng , du er ikke en dreng,
  Ikke ægte...
  Du er ikke en dreng , du er ikke en dreng -
  Rådden kasse!
  slog Dominica på den muskuløse ryg med al sin magt . Pigen skreg og sparkede ham tilbage. Han undgik og skyndte sig hen til Dominika og forsøgte at bekæmpe hende. Teenageren var stærk og hærdet af hårdt arbejde på en byggeplads. Og Dominika måtte anstrenge alle sine kræfter for ikke at falde. Men hun gled ud og kastede så den stærke dreng over sig. Han faldt og styrtede ind i et fad med stør. Og drengen blev meget beskidt.
  Og resten af børnene lo vildt og lavede ansigter. Det her så virkelig godt ud .
  Drengen sprang op, men fik et hårdt spark
  skuespillerpiger i hagen, blev han ramt med skinnebenet i den modkørende bevægelse, og den muskuløse dreng faldt om.
  Dominic sang aggressivt:
  Han venter snigende på et offer i minen,
  Peger en radar mod himlen...
  En fejl - en utilsigtet start,
  Og et slag er uundgåeligt!
  Dette er i sandhed en karate pige. Så hun vendte sig om og sparkede en anden dreng i næsen med sin bare hæl. Han faldt og frigav en fontæne af blod fra sin sniffer . Men han sprang straks op. Og igen i kamp. Og Dominika snubler ham og tvinger ham til at falde. Dette er virkelig en kvinde.
  Dobrynya nikkede anerkendende:
  - Bliv ved! Nå, du er en sej pige !
  Her er en anden stærk dreng, der fløj væk fra Dominicas slag.
  Det var her opgøret begyndte. Pigen kastede en anden teenager over hende og kvidrede:
  Piger fra det høje samfund,
  Jeg vil virkelig gerne tæve fyren!
  Herefter skubbede pigen igen drengene sammen og gav dem blå mærker og knopper. Og det så ekstremt sjovt og sjovt ud.
  drengene ned :
  - Du er vores pige ! Meget varm og stridbar!
  Dominica nikkede og kvidrede:
  Pigekæmperen har varmt blod,
  Den blinde horde angriber os!
  Hun hviskede trylleformularer, og en rigtig regn af fløde, kondenseret mælk og honning væltede ned over drengene fra oven.
  Og igen børns glade latter. Alting snurrer og sker så sejt og aggressivt. Og der er sjove øjeblikke i denne aggression.
  Drengprinsen Oenomaus er selvfølgelig også med i spillet. Hvordan kan nogen klare sig uden det? Og den unge kriger kaster meget behændigt en dreng over sig, der ser ældre og større ud. Og igen begejstrede tilråb. Ja, det er virkelig en kamp, der er brug for.
  Enomai viftede med hånden, og drengen faldt ned på en bunke cremedækkede kager. Og de brast og spredte sig så sjovt og med velbehag. Og sådan var aromaerne i det magiske køkken.
  Dobrynya bemærkede med et suk:
  - Det er en skam at spilde sådan mad!
  Dominic fnisede og svarede:
  - Det er ok! Jeg vil gøre mere magi!
  Fønix-drengen sang:
  Et sted i skoven er der troldmænd,
  De syr en kaftan til Satan...
  Kampesten blev kastet rundt,
  Vores fantastiske land!
  Hvorefter han blev venner med Dobrynya. De to heroiske drenge begyndte først at vifte med næverne og prøvede at slå hinanden i ansigtet . De læssede den afslappet et par gange, og der kom blå mærker. Så tog drengene-fighters den og stødte deres pander. Så der begyndte at flyve gnister fra mine øjne.
  De skubbede til hinanden, slog hovederne og begyndte så at slås. Og kampen var meget stædig. Ridderdrengene tog fat, knuste hinanden og klemte hinanden.
  Så begyndte de at slå hovederne igen, hvilket så mere dumt ud end køligt og truende. Og dette virkede på en sådan måde, at det bragte børnetilskuerne til øredøvende latter.
  Dominica tog fjeren i hænderne og begyndte at kildre drengenes bare hæle. Dobrynya og Phoenix begyndte at grine, det er virkelig så kildrende og cool , at du ikke vil være i stand til at stoppe med at grine.
  Margarita bemærkede med et primadonna-smil:
  - Ja, du er en sej pige. Bare en mester entertainer. Hvad kan du ellers gøre?
  Dominica knurrede:
  - Ja, generelt kan jeg absolut alt. Og du vil se dette mere end én gang!
  Dobrynya og Phoenix blev adskilt. De svedte, og deres skulpturelle torsoer glimtede, som om de var blevet overhældt med olivenolie.
  Margarita bemærkede med et suk:
  - Vi har sejr, men vi er ikke tættere på målet om at redde det stærke køn. Den gule rotte tilhører vores fjende Bastinda, som forsvandt til ingen ved hvor. Og vi spildte bønnerne. Nå, ikke forgæves, men stadig uden det resultat, som vi regnede med!
  Dominica sang som svar:
  Livet er ikke let
  Og stierne fører ikke lige...
  Alt kommer for sent
  Det hele er væk for tidligt!
  Gradvist blev humøret hos de frigivne børn roligere. Og kampene, selv humoristiske, stilnede af, og musikken blev mindre høj.
  Og så lød der pludselig en lyd. Alarmhornet lød.
  Drengene og pigerne sprang straks ud af deres sæder og strittede med sværd og spyd. De var klar til kamp.
  Drager dukkede op på himlen. De var trehovedede, syvhovedede og tolvhovede . Og der var ret mange af dem, og store krybdyr. Naturligvis, jo flere hoveder, jo større er størrelsen. Og blandt dem var den velkendte heks Bastinda, som virkede lille på baggrund af dragerne.
  Dominic fløjtede og bemærkede:
  - Wow! Det ser ud til, at det ikke er slut endnu!
  Margarita sang som svar:
  Jeg falder med mit bryst og griber fat,
  Jorden er fuld af huller, som bast...
  Men jeg ved, at dette ikke er slutningen endnu -
  Slutningen er kun begyndelsen!
  Der var omkring halvtreds tusind børn af krigere - dette er en hel hær, der var ikke mere end to hundrede drager. Derfor løb de unge krigere ikke væk. De var klar til at kæmpe og give deres liv dyrt, og måske endda vinde!
  Begge sider er stridbare og beslutsomme.
  Den største tolvhovedede drage tordnede:
  - Vær ikke bange! Vi vil ikke slås med børn! Vi er for fred og retfærdighed!
  Dominica råbte:
  - Så hvorfor kom du her?
  Her brølede Bastinda og grinede aggressivt:
  - Jeg ved, at dit hovedmål var at få fat i den gule rotte-artefakt, og ikke at befri børneslaverne!
  Margarita protesterede:
  - Det forstyrrer ikke! Under alle omstændigheder ønskede vi ikke at forlade vores børn , og det vil vi aldrig!
  Alle tolv hoveder af dragen sagde på én gang:
  "Vi værdsætter din adel!" Men Bastinda inviterer dig til at spille et spil. Hvis du vinder, vil han give dig den gule rotte, hvis han gør, så vil dine fire blive dens slaver for evigt.
  Troldkvinden Bastinda nikkede:
  - Ja! Det er det! Nå, børn, der er for meget ballade med dem. Dine fire vil være meget mere nyttige i slaveri!
  Dominica bemærkede med et smil:
  - Vi kan spille et spil. Bare lad, i tilfælde af tab, heksen Bastinda ikke kun give os sin gule rotte-artefakt, men også blive vores slave.
  Margarita bekræftede og stampede med bare fod:
  - Det er det! Det er præcis, hvad vi har brug for! Det ville være rimeligt, hvis Bastinda også risikerede sin frihed!
  Den Tolvhovede sagde:
  - Lad det være sådan! Artefakten og heksens frihed mod fire betydningsfulde individers frihed - retfærdigt!
  Troldkvinden Bastinda nikkede med sort hår:
  - Okay, så skal det være! Jeg vinder altid dette spil alligevel. Og selv viden om magi vil ikke hjælpe dem!
  Den tolvhovedede drage brølede:
  - Lover du, at du vil opfylde dine løfter i tilfælde af nederlag?
  Alle fem udbrød i kor:
  - Vi giver!
  Troldkvinden Bastinda tog et bræt med firkanter fra sin rygsæk og sagde:
  - Så lad os begynde!
  Og hun foldede tavlen ud, og der kom straks figurer på den. Det mindede lidt om traditionelt skak, kun firkanterne var ikke to, men tre farver: hvid, sort og grå. Og vi havde mange flere figurer. Der er en nar, bueskytter og en officer, en general, en marskal, en ballista, en vogn og noget andet.
  Dominica mumlede:
  - Ja, jeg ved ikke engang, hvordan de går! Det er uretfærdigt!
  Troldkvinden Bastinda svarede med et smil:
  - Du har allerede givet dit ord, og der er ingen steder at trække sig tilbage. At nægte at spille er ensbetydende med nederlag!
  Margarita nikkede:
  - Jeg kender det her spil! Og hvordan figurerne går i det også! Så lad os spille!
  Troldkvinden Bastinda nikkede:
  - Okay så! Hovedfiguren her er kongen, og vi vil spille til skakmat!
  Barnekrigerne klappede i hænderne. Margarita rystede sin tryllestav, og et billede af et stort bræt med tre typer celler dukkede op foran dem. Og nu kunne tusinder af tidligere slaver se hende på én gang.
  Margarita bemærkede:
  - Før krigen vandt jeg et parti skak mod Botvinnik selv, dog ikke personligt, men i et simultanspil. Men otte år gammel er det fedt at slå USSR-mesteren!
  Troldkvinden Bastinda mumlede:
  - Det her er et helt andet spil! Skak var ikke engang tæt på hende!
  Partisanpigen nikkede:
  - Jeg ved! Det er mere kompliceret, og der er flere brikker, men jeg kan spille det! Så tro ikke, det bliver nemt for dig!
  Heksen med sort hår nikkede:
  - Mine brikker er røde - de starter først!
  Og hun flyttede slyngen fremad . Margarita reagerede ved at flytte bueskytten. Sådan en afslappet leg begyndte. Der var hundrede figurer på hver side, og alle tre, undtagen kongerne. Der er en af dem, og spillet slutter med makker. Nå, det er smukt og logisk.
  Bastinda legede og grinede. De første udvekslinger fulgte. Derefter hurtige gøgleres manøvrer. Dominica bemærkede, at narren bevæger sig som en dronning i traditionelt skak, men slår som en ridder.
  Ja, det er interessant. Officeren ligner en biskop, men rammer som en konge. Og generalen bevæger sig som et tårn, men rammer som en ridder. Marskalken bevæger sig som en dronning, men slår kun som et tårn. Selvfølgelig er de mest magtfulde figurer storvesirerne, de bevæger sig som en dronning og som en ridder og rammer også. Der er selvfølgelig dronninger, og de er ligesom i almindelig skak. Bueskytter bevæger sig som bønder, men de skyder diagonalt tre felter frem, og slynger kun to. Det ser ud til, at almindelige infanterister er de svageste, men de kan, når de når den sidste linje, blive til en hvilken som helst brik undtagen kongen.
  Vognen går som en hest, men rammer som en elefant. Ja, det er interessant, hvordan det bliver. Der er også en ballista - den bevæger sig som et tårn, men rammer som en dronning. Rooks, riddere og biskopper, som i almindelig skak. Men der er også en enhjørning. Han går som en konge, men slår som en dronning. Og en kongelig enhjørning. Han går som en elefant, men rammer som en storvesir, altså som en dronning og en ridder. Ja, dette er ikke et jokespil. Og der er tre figurer hver. Og prøv noget uden at gabe. Og nu ser det ud til, at Bastinda allerede har erobret mere territorium og opnået en materiel fordel.
  Det er klart, hun er meget mere erfaren end Margarita.
  Dominica tweetede selvsikkert, eller rettere ironisk nok:
  - Gå med hesten! Hest!
  Margarita vinkede hende afsted:
  - Du skal ikke blande dig! Hvad der skal gøres, det gør jeg!
  Og partisanpigen flyttede beslutsomt sin figur. Bastinda fortsatte med at angribe. Kampen var meget stædig og nådesløs.
  Margarita, for at genvinde lidt selvtillid og ro og skabe inspiration i spillet, begyndte at synge;
  Det skummer opad og hæver de stejle skråninger,
  Bølgen, isens lænker ødelagde havet!
  Bjælken skar, skyerne var fyldt med bly,
  Og en frisk vind knuste tågen!
  
  Jeg er med dig på en kystklippe,
  Havets dønning kildrer dit øre!
  Fighteren krammede hendes hals med en blid hånd,
  Den hellige Herre er opstået i min sjæl!
  
  Toppene af snebjergene er forgyldte,
  Og perlesommerfugle på brystet!
  I det fjerne strejfede skibe under sejl,
  Du kan ikke give op på din drøm og falde i søvn!
  
  Jeg pegede på dig, elskede,
  Dine strålende øjne fra tårer!
  Når alt kommer til alt, uden dig, er selv verden ikke nok for mig,
  Storme og tordenvejr brøler i hjertet!
  
  Sammen med dig vil vi smage en masse herlighed,
  Og gift trænger igennem ambitioner!
  Træk dit sværd i den magts navn,
  for at tjene !
  Margarita sang perfekt og igangsatte, opmuntret, et afgørende angreb. Partisanpigen tøvede ikke med at ofre sig, og på et tidspunkt virkede den materielle styrkebalance katastrofal for hende. Men her er nogle flere stærke taktiske angreb og...
  Margarita sagde med et uskyldigt smil:
  - Skakmat, fru Bastinda!
  Hun blinkede vildt og så sig omkring og kiggede sidelæns på den største, tolvhovedede drage. Det var på størrelse med et grand-class passagerfly , spændvidden af hver vinge var godt to hundrede meter - dette er et monster. Måske kunne selv den fænomenale magi af den valgte pige-skuespillerinde Dominica ikke overvinde sådan en kæmpe.
  Den enorme drageleder brølede med tolv hoveder samtidigt:
  -Du tabte til Bastind. Så giv dine gevinster til den gule rotte - en værdifuld artefakt, og gå i slaveri til dine nye mestre!
  Bastinda sukkede og tog en artefakt op af sin rygsæk. Uventet var den kun på størrelse med en kokosnød, men den glødede med et skarpt, gult lys.
  Heksen holdt det frem og bemærkede:
  - Han er din. Ligesom alt, hvad der er mit, er det nu dit!
  Margarita tog artefakten i sine hænder og gemte den derefter i sin rygsæk. Og hun bemærkede:
  - Det er godt! Hvad skal du og jeg gøre, Bastinda?
  Udadtil svarede en stadig ret ung og attraktiv sort kvinde:
  - Jeg kan mange ting. Jeg er allerede mere end tusind år gammel. Og hvad nu hvis jeg kan lære dig ukendte magiske teknikker. Nå, og vær også rigets leder. Jeg har stor erfaring med dette, og ikke kun med at administrere børn.
  Margarita trak på skuldrene og bemærkede:
  "Jeg tror måske, jeg lader dig gå, efter først at have aflagt ed på kun at gøre gode gerninger."
  Dominica mumlede:
  - Hvad hvis hun lyver? Vi har mennesker, du ved. Selv Koranen siger, at eder i nogle tilfælde kan brydes.
  Og pigeskuespillerinden sang:
  Tro mig, dine tjenere vil tørre sig,
  Du vil blive forrådt, du vil blive forrådt...
  Og dem, der sværger i kærlighed på denne måde,
  Se bare, de slår dig ihjel!
  Margarita protesterede:
  "Det er kutyme for vores troldmænd at holde både deres ord og deres eder." At blive en edsbryder betyder at pådrage sig evig fordømmelse og foragt fra alle. Så Bastinda vil enten holde sin ed eller nægte at aflægge den. Så hun har et valg mellem slaveri og at opgive onde gerninger for altid!
  Heks med sort hår trak på skuldrene:
  - Her er noget at tænke over. Gør aldrig ondt, det er også meget svært og ikke altid behageligt!
  Dominica var indigneret:
  - Hvorfor bestemmer du for os, Margot? Jeg tænker, det er bedre, at hun er vores slave. En magisk og tidløs tjener vil være ret nyttig i husholdningen. Hun skal ikke være din slave, men vores fælles!
  Den heroiske dreng Dobrynya bekræftede:
  - Ja det er rigtigt! Vi risikerede alle fire vores frihed. Og du vil kommandere hende alene.
  Drengprinsen Oenomaus mente:
  "Jeg tror også, det er bedre at lade hende gå og aflægge ed på kun at gøre gode gerninger." Hvorfor, mens du samler elleve artefakter mere, trække en slave med dig? Hun er bare en byrde!
  Dobrynya og Dominica sagde i kor:
  - Nej, hun er vores slave! Og vi vil ikke lade hende gå!
  Dragelederen bemærkede:
  - Du har en split: to mod to! Jeg foreslår at kaste en mønt. Hvis det er hoveder, gør vi som Margarita vil, hvis det er haler , gør vi som Dominica vil!
  Krigerbørnene råbte i kor:
  - Højre! Højre! Højre! Partiet vil afgøre!
  Dominica mumlede vredt:
  - Hvem vil kaste mønten?
  Dragen tordnede:
  - jeg!
  Og så kastede hans hale en sølvskinnende cirkel, der fløj gennem luften og faldt på det stenede fortov. Mønten ramte og ... den landede på kanten...
  Den gigantiske drage lo og svarede:
  - Hvis ja, så tager jeg Bastinda som min stuepige. Og du står tilbage med hendes artefakt, den gule rotte, som et trofæ. Lige som du ville, forresten!
  Dominica mumlede:
  - Og en motorcykel. Jeg vil have sådan en flyer.
  Den kæmpe drage hvislede:
  - Syng en sang! Og vi drager vil sætte pris på det. Hvis du kan lide det, vil den magiske flyvende motorcykel blive din. Og hvis ikke, så ... vil du også blive vores slave!
  Dominica var indigneret:
  - Så du kan sige, at du ikke kan lide nogen af mine sange!
  Hoveddragen meddelte:
  - Ikke kun vi vil dømme, men også offentligheden, inklusive børn og tidligere slaver!
  Dominica nikkede med et suk.
  - Så er jeg enig!
  Og pigen begyndte at synge med følelse og udtryk;
   klædt på til at misunde alle konger,
  Crimson, guld, blade i rubiner!
  Som aftensommerfugle svæver,
  Og vindens røst er kerubernes organer!
  
  Den mest luksuriøse fred er rummelig om efteråret,
  Træer, kupler af hellige kirker!
  Enhver kvist med mejslede udskæringer,
  Dugdråbe perler og uvurderlige sten!
  
  Vandpytten var dækket af tyndt sølv,
  Gnister funkler under hestens hove!
  I behandler hinanden venligt,
  Må du leve lykkeligt under en klar himmel!
  
  I den klare sol, med min kjole løs,
  Birker og popper danser kærlighedens vals!
  Vi er kede af de dage, der er sunket ned i afgrunden,
  Gem minderne om møder med mig!
  
  Vinteren kommer, ungdommen i den er evig,
  Ikke gråt hår, diamanter i håret!
  Vi samler alle vores venner til ferien,
  Og lad os udtrykke drømmen i flotte vers!
  Stormende bifald og råb om "Bravo! Encore!", titusindvis af struber oversvømmede hele pladsen. Dette ville være en herlig time, en times triumf for Dominica, som opdagede sit talent som primadonna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"