Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Phezulu Umhlolo Wenkosazane

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Umfundi omuhle nosafuna ukuba ngumlingisi wefilimu, u-Dominika, unephupho lokuba isihlabani sesikrini. Futhi lapho inyoni ifika kuye, wavuma ngokuthanda kwakhe, bagcina embusweni kadrako. I-Dominica inamakhono avelele afihlekile, futhi isifo esiwumshayabhuqe esiyinqaba sifikile embusweni nasezifundeni ezingomakhelwane, ngenxa yalokho cishe bonke abesilisa bashaqekile. Omunye wabameleli bokugcina bobulili obunamandla, i-elf Prince Oenomaus, wakwazi ukubambezela ukufa kwakhe ngenxa yesipho sikaDominica. Futhi manje kufanele basebenzisane ukuze bembule imfihlakalo yesifo esiwumshayabhuqe esingaqondakali futhi baveze amandla obumnyama.

  PHEZULU UMHLOLO WENKOSAZANE
  
  ISICHAZELO
  Umfundi omuhle nosafuna ukuba ngumlingisi wefilimu, u-Dominika, unephupho lokuba isihlabani sesikrini. Futhi lapho inyoni ifika kuye, wavuma ngokuthanda kwakhe, bagcina embusweni kadrako. I-Dominica inamakhono avelele afihlekile, futhi isifo esiwumshayabhuqe esiyinqaba sifikile embusweni nasezifundeni ezingomakhelwane, ngenxa yalokho cishe bonke abesilisa bashaqekile. Omunye wabameleli bokugcina bobulili obunamandla, i-elf Prince Oenomaus, wakwazi ukubambezela ukufa kwakhe ngenxa yesipho sikaDominica. Futhi manje kufanele basebenzisane ukuze bembule imfihlakalo yesifo esiwumshayabhuqe esingaqondakali futhi baveze amandla obumnyama.
  PROLOGUE
  Ehlukaniswa nobuhle bakhe obungavamile, obuyingqayizivele, uDominika Delfinova wathola enye yezindima eziyinhloko ku-blockbuster "Star Empress". Futhi lena ifilimu enesabelomali esikhulu futhi ithembisa inzuzo enkulu. Ngaphambi kwalokhu, uDominica wayesevele enenkanyezi kumafilimu amaningi, kodwa wathola amasenti kuphela. Ubuhle bakhe babumangalisa, futhi izinwele zakhe zaziwumbala ogqamile kakhulu we-spring dandelion, futhi bambalwa abantu ababekholelwa ukuthi angenza ngaphandle kodayi nokuvanisha. Kodwa kwaba njalo. I-Dominika yayiyimvelo, i-blonde yoju enezilinganiso ezifanele, futhi inemisipha eqoshiwe kanye nokwelula okuhle kakhulu.
  Nakuba le ntombazane ayizange ihlanganyele kwezobuciko bokulwa, yayidansa ku-ballet. Futhi wayenejubane, umusa, nokuxhumana okuhle kakhulu kokunyakaza.
  Angakwazi, isibonelo, ukuzibonakalisa kahle kumafilimu esenzo. Njengentombazane ukubonakala kwayo kwengelosi kufihla iqhawe-udeveli.
  Manje wakhumula izicathulo zakhe wagijima epaki ngenjabulo, ezwa kukitaza kamnandi otshanini namatshana endlela ngezinti zakhe ezingenalutho. Imilenze yakhe yayiphelele futhi iyayenga kangangokuthi yayivame ukuthwebula izithombe ingagqokile izicathulo futhi iseduze, okwakujabulisa amadoda ngokukhethekile. UDominica wayeziqhenya ngemilenze yakhe emihle, futhi egqoke isiketi esifushane kwaze kwaba nesithwathwa.
  Kuthe kusenjalo kwaqhamuka intombazane phambi kwakhe. Encane kakhulu, omunye angase athi, cishe intombazane. UDominica wayemude, enemisipha, enomusa, futhi ubuso bakhe, naphezu kokubushelelezi okungenakuqhathaniswa nesikhumba esithambile, abubonakali njengobuso bentombazane encane, engenangqondo. Futhi lokhu kufana nentombazane yesikole, nakuba igqoke kahle impela, futhi inalezi zingcezu zengilazi ezilenga kuyo futhi icwebezela ngokugqamile elangeni.
  UDominica waze wacabanga ukuthi mhlawumbe lezi ubucwebe bangempela.
  Intombazane yagxiviza ngonyawo lwayo oluncane, olungenalutho. Futhi amahlumela aboshwe anemiqumbe ebomvu nokunsomi avela endleleni enamatshe.
  UDominica wabhala:
  - Yeka iqhinga! Ingabe nawe ungumlingisi wefilimu noma umlingisi wesekisi?
  Intombazane yaphendula ngokuhleba:
  - Ngiyi-nymph! Asisekho isikhathi sokuchaza, ngilandele!
  Intombazane yelula izandla ingakholwa:
  - Hhayi-ke, lokho ... Ihlaya elihle! Ubani igama lakho?
  I-nymph yakhala:
  - UMarquise de Cassandra. Futhi ukukhuluma okwanele, sonke isikhathi sokuba sezweni lakho sidinga amandla amakhulu, omlingo!
  Futhi ngokuqinile, engenawo amandla okwengane, wabamba isandla sikaDominica, esicindezela ngamandla isandla sakhe.
  Umdlali wefilimu onamandla futhi ohlakaniphile waqaphela ngokushesha ukuthi kwakungasizi ukumelana nokubamba okunjalo.
  Intombazane, isebenzisa izinzwane ezingenalutho zonyawo lwayo oluncane, olunomusa, yaphendulela itshe lendandatho emunweni wokukhomba wesandla sayo samahhala. Futhi ngaso leso sikhathi, uDominika wezwa sengathi uwela emthonjeni. Futhi kwakumnandi kakhulu, umuzwa oyingqayizivele.
  Khona-ke yonke into yagcwala ukukhanya okukhazimula ngokukhazimulayo, okwakubonakala kubhoboza wonke amangqamuzana omzimba wentombazane enamandla, engumsubathi, enhle ngendlela eyingqayizivele.
  . ISAHLUKO No.
  Izinyawo zikaDominika ezingenalutho zezwa indawo eshisayo ngaphansi kwakhe, futhi lokho kwaba umbono wakhe wokuqala. Kwakukhona ukucwayiza phambi kwamehlo ami, njengokungathi ngiphuphuthekiswe ukukhanya okunamandla, njengokucwayiza kwekhamera. Nentombazane ayizange isheshe ibone ukuthi igcinephi.
  Kuzwakale izwi elipholile le-nymph:
  - Ungesabi! Manje kuzodlula futhi uzokwazi ukubona yonke into.
  UDominica wacimeza wacwayiza. Izinyawo zakhe ezingenalutho zaqala ukuzizwa zishisa. Ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho, ezinjengamantombazane kwakukhona into evuthayo, njengesihlabathi saseSahara emini. UDominika wayethanda ukugijima engagqokanga zicathulo. Ikakhulukazi lapho ngijwayele ngesikhathi sokuhlolwa kwesikrini.
  Lapho eseyintombazane, wathenjiswa ukuba abe yisikhulu sezobunhloli esiyingxenye yeqembu.
  Yiqiniso, phakathi nempi, amantombazane ayehamba engagqokile izicathulo ehlobo, njengoba izicathulo kufanele zinakekelwe, futhi ngokumangalisayo, uma uhamba isikhathi eside, kulula nakakhulu.
  Futhi ekugcineni bamhola ukuba alengise, engafakile izicathulo eqhweni. Lokhu kusitayela se-Zoya Kosmodemyanskaya, u-Dominika kuphela o-blonde futhi muhle kakhulu, futhi unobuhle bemvelo. Futhi lapho emamatheka futhi eveza amazinyo akhe amhlophe, njengokungathi enziwe ngamaparele emvelo, ulususa ngokuphelele uphahla ezintini zalo.
  Futhi lapha amasoli avutha, futhi ngandlela-thile kushisa. Kwakushisa eMoscow ngoMeyi, kodwa awukwazi ukukubiza ngokuthi kushisa.
  Futhi lapha, kufana nendawo ethile e-Arabia emini. Kushisa kakhulu lapho. Wake waqopha ifilimu e-Emirates, kwadingeka ahambe engafakile izicathulo esihlabathini. Ngokwemvelo, ekuseni, lapho isihlabathi sesipholile kancane ebusuku, kodwa sisashisa, baze bamgcoba ezinyaweni zakhe ngoVaseline ukuze kube lula.
  Kodwa izingane zasendaweni zigijima zingafake zicathulo, okungenani phakathi kwabampofu, futhi zihleka, ziveza amazinyo azo amancane, ngaphandle kokuphatheka kabi.
  Nangempela kwanqamuka ukucwayiza emehlweni akhe, uDominica wabona ukuthi usesigcawini sedolobha. Amatshe akhiwe ngaphansi kwezinyawo zikanobuhle ayewolintshi futhi ansomi. Futhi izindlu ezizungezile zinde, zizinhle kakhulu, njengokungathi zimaphakathi neSt. Petersburg, lapho kugcinwe khona izinto zakudala. Kuphela lapha izakhiwo zinde futhi zidlangile, zinemibala, zicebile, ziwubukhazikhazi futhi ziningiliziwe.
  Futhi kuneqabunga legolide eliningi, ngokungangabazeki elijabulisa iso. Futhi maningi amantombazane amahle emigwaqweni. Bona, becwebezela bengafake zicathulo, imilenze emihle, eshukiwe, enemisipha, baqala ukuzungeza iDominica kanye ne-marquise-nymph yakhe ewubukhazikhazi.
  Amantombazane wonke, ngaphandle kokukhetha, ayemahle, esemancane, engafakile izicathulo, kodwa egqoke ubucwebe. Abanye banobucwebe obuningi obunamatshe ayigugu, abanye banobuncane. Amantombazane amaningana ayegqoke amajazi amhlophe kuphela, amafushane.
  Yilokhu izigqila ezivame ukubukeka ngayo lapho zenza amafilimu ezikhathi zasendulo, kuphawula uDominika.
  Nokho , akuwona wonke amantombazane ayengabantu. Abanye banezindlebe ezifana ne-lynx, abanye banamakhala okhozi. Amantombazane amaningana ayemancane, njengeMarquise de Cassandra, amantombazane nje, kodwa asuka futhi anyakaza ngaphandle kokuthinta umgwaqo ngezinyawo zawo ezincane.
  Umbuso wonke wamantombazane athi, angesabi umgwaqo oshisayo, abukise ngezithende zawo ezingenalutho, ezipinki.
  Futhi bazungeza uDominica kanye ne-marquise ngendandatho, futhi bamamatheka, bexoxa ngokuthula.
  Amantombazane akhiphe iphunga elimnandi kakhulu lemizimba emincane enemisipha
  yobulili obuhle, exutshwe namakha abizayo.
  Abanye babephethe nezikhali. Ikakhulukazi, iminsalo, imicibisholo emise kahle, izinkemba, amasabha, imigexo nemicibisholo.
  Bekukhumbuza kakhulu okungeziwe kokuqoshwa kwefilimu engelona iqiniso; kuyamangaza nokuthi bakwazile ukuqoqa obuhle abaningi abangenasici, abagobile, nabasubathi endaweni eyodwa.
  Amantombazane amaningi ayecishe abe nqunu, amabele nezinqulu kuphela ayembozwe ubucwebe obakhiwe ngamatshe ayigugu.
  Cishe amantombazane ayishumi nambili agqoke amajazi anesizotha aguqa, ephethe izimbiza zeziphuzo ezibenyezelayo zeplatinamu namathreyi egolide okudla nezithelo okuhlukahlukene.
  U-Dominika wabubula ngokudideka:
  - Yini oyifunayo kimi? - Futhi wanezela kancane ngokuzethemba okwengeziwe. "Uma unesikhathi, ngizovuma ukuvela kokwengeziwe, ungikhokhele kahle."
  I-nymph marquise yaphendula ngokumamatheka:
  - Ngokusobala ucabanga ukuthi lena ifilimu? Cha, lo umbuso we-Elf- Dragon !
  UDominique wagigitheka wagxuma. Izithende zami zavutha ngokungenasihawu. Waqhaqha ubuhlalu bokujuluka. Hhayi-ke, kuyashisa. Njengasogwadule lwase-Arabia. Kuyamangaza ukuthi onobuhle bahamba kanjani bengafake zicathulo lapha, futhi isikhumba sabo asiqedwa elangeni.
  Uphi yena? Ngokusobala akukho eRussia ...
  UDominica wabheka esibhakabhakeni washaya ikhwela. Isibhakabhaka sasiphuzi, amafu ayivelakancane anombala osawolintshi, futhi kwakukhona izibani eziningana ngesikhathi esisodwa ... Akumangalisi ukuthi kwakushisa kangaka. Ngaphezu kwalokho, izibani zihlotshiswe kakhulu ngokwakheka, zinama-curls noma izimpondo...
  UDominika wezwa sengathi uyagula. Njengokuthi, yile ndlela abantu abahlanya ngayo. Ubuso bakhe obuhle busontekile futhi baphaphatheka.
  Wadiyazela, kodwa amantombazane amabili ama-elf anezindlebe amsekela. Abamele ubulili obuhle bahlukana, futhi ubuhle bezingubo ezimhlophe, eziguquguqukayo zaletha izitsha zakhe ngesiphuzo emizimbeni enqunu, enhle futhi enemisipha yamantombazane. Bathela iwayini lesimaragidu ezitsheni zegolide.
  UDominika waphuza ngokuhaha. Futhi wezwa ukuthi iwayini lalimnandi futhi limnandi ngendlela engavamile; amandla, amandla, namandla ageleza ngokushesha emithanjeni yakhe.
  Futhi izinyawo ezingenalutho zentombazane azizange zishise kakhulu, noma kunalokho, zizwa ukufudumala okumnandi, futhi izinga lokushisa elizungezile laba lihle, njengasephusheni.
  U-Dominique waphaphama wanikina ikhanda lakhe elinombala osagolide, ememeza:
  - Sawubona bahambi bokulala!
  Khona-ke intombazane yazilungisa ngokushesha:
  - Ngiyajabula ukuhlangana nabafowethu, noma kunalokho, odadewethu engqondweni!
  Amantombazane ashaya izandla. Futhi bahlabelela ekhorasi:
  - Sifisela wena injabulo,
  Uyithemba lethu, ngikholwe...
  Izindlela eziya kweminye imihlaba -
  Wavuleka umnyango!
  UMarquise de Cassandra wavuma ngekhanda:
  - Yebo, kufanele usisize. Futhi kuzoba nomvuzo omkhulu walokhu.
  U-Dominica waphakamisa amahlombe akhe anemisipha futhi wabuza ngokumangala:
  - Futhi ngingakusiza kanjani?
  Intombazane ye-nymph yayifuna ukusho okuthile, lapho kuzwakala umsindo wecilongo nokukhala kwamaphiko. Bonke abameleli abaningi bobulili obuhle baguqa kanyekanye futhi bagoba ngomnsalo ohloniphekile.
  I-Marquise iphinde yathinta u-Dominique:
  - Khothama futhi.
  Umlingisikazi wentombazane wabuza ngokumangala:
  - Kwani?
  Intombazane ye-nymph yakhala:
  - I-Dragon Duchess ihlangana nawe. Amadragoni abusa umbuso wethu. Woza, ngedolo elilodwa!
  UDominica wanquma ukungakuphuli ukuziqhenya kwakhe. Nakuba ayesaba ukuthi umgwaqo ogandaywe ngamatshe uzoshisa idolo elingenalutho, elishukwe libe yithusi elikhanyayo. Kodwa isikhumba siye saqina ngokusobala futhi asizwela kakhulu. Kuyacaca ukuthi abantu balapha bahamba bengagqokanga zicathulo hhayi ngenxa yobumpofu. Kodwa ngenxa yezizathu ezingathi sína ezisadinga ukucaciswa.
  Kwabe sekuqhamuka udrako duchess. Isilo esinamakhanda amathathu, anemibala egqamile, njengovemvane. Mkhulu, njengeqhawe elinamandla, kodwa akesabi nhlobo, noma angesabi uma kunguye.
  Amakhanda abonakala emancane, futhi imiqhele emincane kodwa ekhanyayo yayicwebezela kuwo.
  Lapho udrako wesifazane endiza, amantombazane ngaphansi kwamaphiko akhe ashintsha umbala wawo wesikhumba waba lilac, bese kuba isimaragidu. Sekukuhle lokhu.
  UDominica kwakungathi uloyiwe. Wayeqala ngqa ukubona udrako wangempela ngokoqobo. Yebo, kuma-movie, kunjalo, benza ama-dragons amahle besebenzisa ihluzo zekhompyutha. Kodwa lo drako ungokoqobo, muhle kakhulu futhi unomusa.
  Kubuza ikhanda eliphakathi nendawo, limnandi izwi lakhe.
  - Ngijabule kakhulu ukukubona, isivakashi sethu esivela kuMhlaba!
  U-Dominica wamamatheka futhi waphendula:
  - Futhi ngijabule kakhulu ukukubona futhi!
  I-Dragon Duchess yavuma ngekhanda futhi yaqhubeka, ikhanda elingakwesokudla selikhuluma kakade:
  - Sikumemile ngoba emithanjeni yakho kugobhoza igazi lalowo kanye, angazi ukuthi ubani, ohlala lapho, angazi kuphi!
  U-Dominika Delfinova wahlikihla omunye wemilenze yakhe engenalutho, ehlikihliwe komunye wayesethi ngokudideka:
  - Kunjengokungathi, angizange ngiqonde!
  Ikhanda likadrako duchess ngakwesobunxele liphendule ngezwi elizethembayo:
  - Futhi asikuqondi lokhu ngokwethu. Kodwa kungakhathaliseki ukuthi yikuphi, sinenkinga embi kangangokuthi sifana nabantu abaminza, babambelele ezinhlangeni!
  U-Dominica wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluyenga kakhulu futhi wacula:
  - Ngibambe, straw, ngibambe,
  Lapho kunamaphuzu ayishumi nanhlanu azungeze isiphepho...
  Hlukanisa izitha ama-elves anazo,
  Ikusasa lingilahle kanje empilweni!
  Amantombazane ayo yonke imigqa ashaya izandla ndawonye, futhi kwakuthandeka futhi kupholile.
  Inhloko emaphakathi yakhuluma futhi:
  - Ngakho-ke, sinesifo esiwumshayabhuqe esiyinqaba. Abamele ubulili obunamandla, kungaba ama-elves, abantu, ama-troll, ama-hobbits, ama-vampires, ama-gnomes nabanye abahlala endaweni yonke, ngenxa yezizathu ezingaziwa baqala ukuphenduka amatshe futhi babhidlike ngesikhathi esisodwa. Ezweni lakithi, ngaphandle kwama-orcs nama-gnomes, kwakukhona abesilisa abambalwa ngokuphindwe kashumi nambili kunabesifazane, futhi manje sebecishe banyamalala ngokuphelele! Yebo, lokhu kuyinhlekelele!
  U-Dominika wagigitheka futhi waphumisela:
  - Lokhu kuhle kakhulu! Ngaphandle kwalokho ayikho indlela yokuphuma kulawa madoda anoboya, amabi! Futhi okubaluleke kakhulu, indoda emubi kakhulu, ene -potbelly nekhanda elinempandla, imibimbi, inamathela kakhulu kuwe.
  Omunye wama-elves uphikise:
  - Awekho ama-elves anebhodwe, ashwabene futhi anempandla! Abanazo ngisho nentshebe namadevu.
  UDominica waphawula:
  " Ngaphezu kwalokho, kubiza kakhulu ukuhlanganyela nale ntsha!" Abakuvumeli ukudlula futhi. Sengikhathele yilaba balandeli. Futhi wena, mbonga uNkulunkulu, awunabo laba besilisa abakhanukelayo, abajulukayo, ababi, futhi ungaphumula futhi uphumule.
  Wonke amakhanda kadrako amathathu aduma kanyekanye:
  - Izwe elingenabo abesilisa lizokufa! Uma kuqhathaniswa nabantu beplanethi enguMhlaba, siphila isikhathi eside kakhulu, ikakhulukazi amadragoni. Yebo, kuyisicefe ngaphandle kwamadoda, futhi akukho ukuvumelana endaweni yonke ngaphandle kobulili obunamandla.
  Amantombazane enza imisindo yokuvuma. Omunye wabubula:
  - Wonke amadoda ethu mahle! Ngesinye isikhathi , ezinkulungwaneni zeminyaka edlule, amadoda ohlanga lwesintu ayenezinwele, amabala anempandla, imibimbi, izisu, kodwa manje bonke basebasha, bahle, bagobile futhi banephunga elimnandi, njengama-elves!
  Ahleke uDominika aqhwebe iso ... Bese ephendula:
  - KULUNGILE! Mhlawumbe ezinyangeni ezimbalwa ngizoqala ukukhumbula amadoda. Angiqondi nje ukuthi ngingakusiza ngani?
  Inhloko yesokudla ye-dragon duchess yaphendula:
  - Uma sikhuluma iqiniso, asikwazi lokhu ngokwethu. Kodwa unegazi lesidalwa esivela kwenye indawo yonke, lapho bonke abakhileyo bengenabo ubulili obubili, njengoba sinabo eMhlabeni, kodwa abathathu. Futhi mhlawumbe lokhu kuzosisiza ukuthi sibuyisele abesilisa bethu!
  UDominica wazithuntutha wathi:
  - Izidalwa zobulili obuthathu? Yebo, ngifunde izinganekwane zesayensi, lokhu kungenzeka ngokombono!
  Intombazane ye-nymph yavuma ngekhanda:
  - Yebo! Isifo asizange sibathinte. Kodwa ubani ozoqinisekisa ukuthi ukutheleleka ngeke kuvele okuzogawula ubulili obuhle? Futhi kungaba kubi nakakhulu! Futhi ngaphandle kobulili obunamandla, uma umhlaseli ehlasela indawo yonke, ngeke sibe nethuba lokuzilwela.
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - KULUNGILE! Ngiyazwelana nawe. Ngendlela, lokhu kungafika eMhlabeni?
  Ikhanda lesobunxele likadrako duchess liqinisekisile:
  - Yebo! Cishe kungenzeka. Ngakho ungacabangi ukuthi bakucela umusa. Unomfowethu omncane, futhi naye ulingisa kumafilimu. Uyafuna lomfana aphenduke amatshe abhodloke abe uthuli?
  Ngokucasuka uDominica wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho wathi ngokucasuka:
  - Uyazi okuningi ngami!
  Intombazane ye-nymph yaphendula:
  - Kwesinye isikhathi sithanda ukubuka amamuvi avela kuplanethi yakho. Ingalandwa ngokuqondile ku-inthanethi, engadingi izindleko ezinkulu zamandla omlingo. Yingakho nathi sikubonile. Futhi ama-fairies aphezulu azizwa i-aura yakho eyingqayizivele, futhi abone umfowenu, naye unesiqephu salokho, angazi ukuthi ubani!
  U-Dominica washaya ikhwela futhi wamemeza:
  - Ngiyazi ngokuqinisekile ukuthi konke okungenakwenzeka kungenzeka! Kodwa-ke , kungaba ngcono ngami ukufunda ngingekho!
  UMarquise de Cassandra uthi:
  - Impela, yilokhu okufanele ukwenze. Funda, funda futhi ufunde futhi!
  Intombazane eyisitshudeni yabhodla ngokucasuka:
  - Kuyini okunye lokhu?
  Masinyane, amakhanda amathathu kadrako akhuluma ngokuvumelana nangokuvumelana ngamazwi awo amnandi:
  - Awazi lutho ngomlingo nobuthakathi! Futhi udinga ukuba nolwazi olubanzi noluyisisekelo ukuze usisize. Uma usuqedile ku-Imperial Dragon Academy yaseDularis , uzoba namandla angaziwa ngaphambili azokuvumela ukuthi ugqoke umqhele wenkosazana ethakathayo. Futhi kuleli cala kuphela uzokwazi, noma kunalokho, uzothola okungenani ithuba elincane lokubuyisela abameleli bobulili obunamandla abavela emhlabeni ongaphansi.
  U-Dominic washaya ikhwela futhi waphawula:
  - O, engingakuthandi ukufunda!
  Ngempela, wayekuthanda ukudansa, ukugxuma, nokulingisa kumafilimu. Ngaze ngayithanda kakhulu. Kodwa izifundo zakhe zazinzima kuye. Waze wabhalisa emnyangweni okhokhelwayo ukuze athole idiploma ngaphandle komzamo omncane. Ngempela, kulula ngale ndlela.
  UDominica ubengeke nhlobo angene kulesi sikole ukube bekungeyona imfashini ngaphandle kwemfundo ephakeme. Ngaphezu kwalokho, ngisho namabhiliyoni ngeke ashade nentombazane ngaphandle kwediploma.
  Kodwa ukushada ne-oligarch, ecebile ngangokunokwenzeka futhi, ngesikhathi esifanayo, mhlawumbe ekhulile, egulayo futhi ekhulile ngokuphelele. Bese uyilahla, ube umfelokazi oyibhilidi futhi uphilele ukuzijabulisa kwakho.
  Futhi uzibhalele imibhalo yefilimu. Waze waba nombono. Futhi usendimeni ephambili. NjengoMbusi uPalpatine , noma kunalokho, umoya wakhe omnyama wathuthela entombazaneni yama-clone futhi waqala ukudala umbuso omusha ngokunqoba.
  Yebo, kuhle lokho ! Nokho, indima yakhe ehamba phambili yayingembi noma kunjalo, futhi yayinuka njengemali enkulu. Kodwa ... Manje, useyingoma eshisa izikhotha . Futhi kuzodingeka enze lokho akuthanda kancane - ukufunda!
  Kubuza uDominica ngezwi eliqhaqhazelayo:
  - Kuthiwani uma ngenqaba?
  Amantombazane aseduze abange umsindo ngokucasuka. Omunye wamemeza:
  - Mdubule ezithendeni zakhe!
  Amakhanda amathathu e-Dragon Duchess aphendule:
  - Asinalo ilungelo lokuziphatha lokukuphoqa. Kodwa-ke, ukuze kukukhiphe eplanethini enguMhlaba, kwakudingeka amandla amaningi omlingo abizayo. Futhi emuva, uma ufuna ukubuya, khokhela uhambo lapha, iwayini elibizayo oliphuzile, nethikithi lokubuya.
  UDominica waphendula:
  - Akulungile ukungikhokhisa ngento ebengingafuni ukuyenza! Ngashukunyiswa ngokuphambene nentando yami!
  Inhloko emaphakathi yedrako yesifazane yaphendula:
  - Wena, mhlawumbe, elinye lamathuba ethu okugcina! Yiqiniso, ungazama nomfowenu, kodwa usengumfana, futhi noma kunjalo, uyindoda, futhi naye angaqhuma uthuli.
  U-Dominique wamemeza ngokucasuka:
  - Ungamthinti umfowethu! Akuyona indaba yakhe!
  I-Dragon Duchess yabuza ngokungananazi:
  -Uzimisele ukufundela ukuba yinkosazana? Cabanga ukuthi yimaphi amathuba ozowathola. Ngeke uguge, uzophila iminyaka eyizinkulungwane ezimbalwa, futhi mhlawumbe nakakhulu uma uthola umlingo othuthuke nakakhulu futhi ube unkulunkulu ongafi. Futhi uyoba nezikhonzi nombuso wakho siqu!
  UDominica waphefumulela phezulu wathi encenga:
  - Ake ngicabange kancane.
  Intombazane yaseMarquise yaqinisekisa:
  - Yebo, makacabange ngakho. Udinga ukwazi umhlaba wethu kangcono. Makazivumelanise nezimo futhi asanguluke. Futhi uzokwenza isinqumo esifanele.
  I-Dragon Duchess yavuma ngekhanda ngawo womathathu amakhanda:
  - Makahambe azungeze umuzi. Yinkulu futhi yinhle. Mkhombiseni, Cassandra, nani mantombazane nimnike indlela. Ungaphazamisi!
  Ubulili obuhle bahlukana. I-nymph marquise yathatha into efana ne-pizza ethreyini yanikeza u-Dominika:
  - Lapha, yidla! Uzoqina.
  Intombazane egqoke ingubo yathela iwayini, eselibomvana kakade, ejekethini yegolide ngejeke yeplatinamu . U-Dominika wathatha i-pizza ngokucophelela. Kwaba mnandi kakhulu, futhi intombazane yaqala ukudla, ngokuzethemba okukhulu, futhi yageza ngewayini, elimnandi futhi elimnandi.
  Ngemva kwalokho, isimo sengqondo sikaDominica saphakama kakhulu. Futhi wacula:
  Isipho sothisha,
  Bachitha isikhathi nami...
  Bangifundisa lutho...
  Khona-ke intombazane engumfundi ayizange ithole imvumelwano efanele, futhi okwakukhanya ekhanda lakhe elihle kwakubukeka kungcolile kakhulu futhi kungafaneleki.
  Bahamba kanyekanye, umnyuzi wamhola ngengalo. Nakuba wayengaphezu kwekhanda elifushane futhi elincanyana kunoDominika onamandla futhi omude futhi onemisipha engaka.
  Womabili amantombazane agxoba izinyawo ezingenalutho futhi enyakaza ngejubane lezinsephe ezincane.
  Izindlu ezizungezile zaziwubukhazikhazi kakhulu . Alikho idolobha eMhlabeni elake laba muhle kangaka. Kwakukhona nezimbali ezimila lapha, ezinkulu kakhulu, ezikhanyayo nezinephunga elimnandi. Yonke into yaleli dolobha yayiyinhle futhi iwubukhazikhazi.
  Namantombazane amaningi. Ukugqoka okunethezeka kakhulu , noma, ngokuphambene nalokho, ngesizotha, futhi amanye amantombazane ageza imigwaqo. Kodwa wonke umuntu usemncane, usemusha, muhle futhi akanazicathulo.
  UDominica wabuza ngokumangala:
  - Kungani bengagqoki izicathulo, noma okungenani ama-flip flops?
  UMarquise de Cassandra uphendule ngokumamatheka:
  - Lona umlingo wale planethi. Kusisiza ukuba silondoloze ubusha baphakade, umlingo, futhi izinzwane zethu ezingenalutho nazo zingasetshenziswa empini!
  Intombazane eyiciko yahleka futhi yaphawula:
  - Lokhu kuhle! Ngokuvamile, lapho ngisemncane kakhulu, nganginamahloni okuhamba ngingafake zicathulo, ngoba ngangikholelwa ukuthi lokhu kwakuwuphawu lobumpofu obukhulu. Kodwa ngase ngiwajwayela amafilimu. Ngaphezu kwalokho, kwakudingeka ukuthi amasoli aqine kancane lapho ngidlala udadewabo ka-Spartacus ebuntwaneni, noma izinhlobo ezihlukahlukene zabasekeli. Ngiyithandile. Kodwa uma uhambahamba eMoscow ungagqokanga zicathulo, uzothathwa njengomuntu ogula ngengqondo, futhi kunezifo eziningi nokungcola emigwaqweni!
  Intombazane ye-nymph yavuma ngekhanda:
  - Yebo - kuyaqondakala lokho! Ngaphezu kwalokho, ukugijima ngaphandle kwezicathulo kushesha kakhulu, ngoba isikhumba seqhawe sinamandla kakhulu kunezintambo zamabhuzu abiza kakhulu, futhi siyanwebeka, siguquguquka futhi sikhokhiswa ngomlingo!
  Baqhubeke. Ungabona ukuthi ukuphakama, njenge-spire ye-Ostankino TV tower, amajethi omthombo agijima. Ngakho basuka, ngokuphambene nemithetho ye-physics. Futhi amajethi ngokwawo anemibala eminingi. Yeka ukuthi kuhle kanjani lokhu.
  Futhi yiziphi izigodlo ezikhona nxazonke? Yeka ukunethezeka yonke into lapha. Futhi umthetho awucwayizi ngegolide kuphela, kodwa nangensimbi ekhanyayo, ewolintshi engaziwa eMhlabeni.
  UDominica waphawula:
  - Idolobha lakho lifana nenganekwane. Futhi amantombazane mahle, njengepharadesi langempela, hhayi elasungulwa, njengelethu!
  UCassandra wagigitheka wabuza:
  - Kungani ucabanga ukuthi ipharadesi lakho lakhiwe?
  Umculi wentombazane waphendula ngokunengqondo:
  - Ngoba unezincazelo ezingqubuzanayo. Enye inkolo isho okunye, enye isho okunye, kanti eyesithathu isho okuphambene!
  I-nymph marquise yavuma ngekhanda:
  - Yebo Ngiyazi! Ngibheke i-inthanethi yakho. Kulula kunokuvakashela eMhlabeni. Kulula kangangokuthi ngisho nama-elves alula, ama-troll nabantu bangagibela kuwo babukele imuvi. Ngabo bonke ubukhazikhazi bezwe lemilingo, thina, ngeshwa, asinabo ubuchwepheshe obuthuthukisiwe njengabantu boMhlaba. Niyizimfundamakhwela kumlingo, kodwa ukuthuthukiswa kwethu kobuchwepheshe kumisiwe!
  UDominica wabuza ngokumangala:
  - Kungani umise ubuchwepheshe?
  I-nymph, yehlisa izwi, yaphendula:
  - Akuthina. Lawa ngamadragoni. Ngokusobala abafuni ukubukela phansi amandla abo. Nakuba, kunjalo, basivumela ukuba siphile ngendlela evamile, futhi kwabanye ngisho nangokunethezeka, kodwa ... Asingakhulumi ngalokho!
  Kwaphinda kwaba khona isikhashana. Ukunethezeka okuzungezile, yiqiniso, ku-super. Konke kuhle kakhulu, imihlobiso enjalo, izithombe, izindlu namathempeli.
  Yebo, amathempeli, kunjalo, ahlukahlukene kakhulu. Hhayi njengokujwayelekile Emhlabeni ngokufana okuthile. Futhi zihluke ngokuphelele ngesitayela, imibala, nokuma . Futhi -ke, enhle. Nazi izibalo, namadome, namapholigoni, amaprism nokunye.
  Futhi amathempeli amaningi anamadome asesimweni sezimbali ezinhle kakhulu.
  UDominica wabuka umlingani wakhe wabe esembuza:
  - Ubukeka njengentombazane yesikole ... Kodwa uneminyaka emingaki ngempela?
  UCassandra waphendula ngokumamatheka:
  - Abantu banalesi sisho: akuvamile ukubuza intokazi ngeminyaka yayo!
  Umculi wentombazane uphethe ngokuthi:
  - Mhlawumbe okuningi.
  Intombazane ye-nymph yavuma ngekhanda:
  - Kungenzeka! Kodwa siphila isikhathi eside kunama-elves, ama-troll, abantu, ngisho nangaphezu kwama-gnome nama-vampires. Ngoba sinegazi labonkulunkulu kithi, siyizihlobo zegazi kanye nabo. Ezinye zinokuxhumana okungaqondile nabangafi .
  UDominica waphendula wathi:
  - Sonke singamadodana namadodakazi kaNkulunkulu. Ngandlela-thile.
  UCassandra uchofoze izinzwane zakhe ezingenalutho.
  Kwabe sekuvela induku yomlingo ezandleni zenymph. Akhulume athule:
  - Inomthambo kadrako ngaphakathi kwayo. Lena i-artifact enamandla kakhulu, iyabiza futhi ayivamile. Kodwa futhi kukhona amandla amakhulu kuwo. Bonisa umthelela?
  UDominica waphendula wathi:
  - Ngibuke uchungechunge olumayelana nomfana onenduku yomlingo. Kodwa kukhona umfana onomzimba omncane lapho , onezinwele ezimnyama nezibuko. Hhayi njengomfowethu - muhle, onemisipha enezinwele ezimhlophe. Ngendlela, ngiphinde ngadlala kokubili iqhawe kanye nomthakathi!
  U-Cassandra uqinisekise:
  - Ngiyamazi umfowenu. Yebo, ungumfana omuhle kakhulu, ongajwayelekile. Futhi ngokungafani nawe, umpetha womhlaba ku- karate phakathi kwezingane.
  U-Dominika wahona ngokudelela:
  - Nakuba engumfana, uyindoda! Kodwa emadodeni, ukulwa nokulwa kuyinto evamile.
  Intombazane ye-nymph yaphendula:
  - Sinamadoda ambalwa ngokuphindwe kashumi nambili kunabesifazane abavela kubantu abakhulu bombuso: abantu, ama-elves, ama-troll, ama-hobbit nama-vampires. Ngakho ubulili obuhle nabo kufanele bulwe. Ngokuphambene, phakathi kwama-orcs nama-gnomes kunabesilisa abaphindwe kashumi nambili kunabesifazane. Ngakho kwaze kwaba lula ngandlela-thile kithi kunakuqala. Mina nama-orcs sasihlala silwa, futhi ayegibela njengeselesele ukuze abambezeleke, manje cishe akukho muntu esingalwa naye. Nakuba abesifazane nama-orcs, ukwethembeka, hhayi kakhulu. Kodwa ama-gnomes angcono , abukeka njengezinto zokuzilibazisa zabesifazane. Ama-gnomes ngokwawo ayaguga, abe mpunga, akhule nentshebe ezinde, kodwa aze afe ayashesha futhi ayashesha, futhi naphezu kwemibimbi, agcina wonke amazinyo awo. Futhi uma izinyo likhishwa, liyakhula!
  UDominica wavuma ngekhanda:
  - Hewu! Nifana noshaka. Kodwa ngake ngabuza, uma umuntu edalwe ngomfanekiso kaNkulunkulu, pho kungani amazinyo akhe ebuthakathaka. Futhi umpristi wabubula ngokuthi, inyama ithwele isono. Ngendlela, lapho izinyo lomfowethu likhishwa, lakhula ngokoqobo phakathi nosuku. Ngangifisa nokumyisa kudokotela . Ngase ngishintsha umqondo, bazofunda ingane njengegundane elabhorethri!
  Avume ngekhanda uCassandra.
  - Kulungile! Uhlakaniphile. Kodwa awuthandi ukufunda.
  Intombazane yavuma ngekhanda ngamandla:
  - Yebo! Kuyabhora. Futhi siphinde sibe ... Hhayi-ke , angazi, uma uhlezi edeskini lakho iqolo lakho libuhlungu, futhi ufuna ukugijima futhi ugxume!
  Intombazane ye-nymph yacula:
  - Yebo, mantombazane, yazini ukuthi wonke umuntu akakuthandi ukuklolodela ,
  Sengathi ngingagijima ngingafakile zicathulo ngidabule amazolo!
  Futhi izithandani ezinhle zahleka. Nakhu bedlulela phambili. UDominica waqaphela ukuthi azikho izimoto ezifana nalezo eziseMhlabeni. Kodwa kukhona ama-unicorn amahle kakhulu. Njengalabo abadweba nge- anime . Futhi amahhashi alula ayathandeka nje. Futhi lapho inqola igijima, ibukeka njengenganekwane.
  Amanye amantombazane andiza sengathi ayizinyoni. Yiqiniso , akuvamile, lapha ungabona ukuthi akubona bonke abathakathi abathuthukile. Awekho amaqhugwane ezinxibi. Kunalokho, idolobha lonke lifana nezigodlo eziqinile, noma izindlu ezibukeka njengezigodi ezinemithombo nezingadi. Futhi kubukeka kukuhle kangakanani.
  Ngokuyisisekelo, uDominika wadlala umdlalo - umakhi. Kuningi okungakhiwa lapho. Futhi ngempela, ukwakha idolobha kangangokuthi yonke into ifana nenganekwane ngepharadesi. Lapha kwenzeka okufanayo.
  UDominica waphawula:
  - Futhi bathi izulu Emhlabeni akunakwenzeka? Yilokhu okushiwo yizo zonke izinkolo zomhlaba!
  UCassandra wachaza:
  - Ngaphandle kobukhomanisi. Inkolo kuphela ethembisa izulu Emhlabeni. Futhi lokhu kunengqondo. Ubani odinga ukukholelwa ezulwini, hhayi ngisho nangemva kokufa, kodwa ngokuvamile, ngemva kokuphela kwezwe, okuyinto ngokuvamile ubuhlanya!
  Umdlali we-actress wavuma:
  - Yebo, angiyithandi imfundiso yokuphela kwezwe! Kungcono ukuzakhela izulu ngokwakho, hhayi emathanjeni!
  I-nymph marquise yatshiyoza:
  - Ungalweli ipharadesi ezulwini, kodwa phila futhi udale eyakho injabulo. Futhi hlakanipha.
  UDominica waphawula ngefilosofi:
  - Uyazi, ngandlela-thile, lapho kunamantombazane kuphela, uzwa sengathi kukhona okushodayo. Nakuba amadoda engavamile ukuba mahle ngisho nasemabhayisikobho. Futhi, iningi labafana bahle, futhi lapho sebeneminyaka engamashumi amane, zama ukuthola indoda engenasisu nesilevu esiphindwe kabili.
  UCassandra wahleka futhi waphendula:
  - Uhlakaniphile. Anginawo amazwi. Ngokuqondile, hhayi kakhulu ... Kodwa hhayi kuphela ubuso obuhle kanye nesibalo esincane esibalulekile kumuntu wesilisa. Abesifazane ngisho nasemhlabeni bazisa okuthile ngaphandle kwedatha yangaphandle endodeni!
  UDominica wavuma ngekhanda:
  - Yebo, yebo, ncamashi! Futhi nemali. Uma isikhwama sakho semali siqinile, imibimbi, impandla nesisu akubonakali kangako.
  UNymph waphawula:
  - Asinazinkinga ngokubukeka kwamadoda. Umlingo ugcwele wonke umoya lapha. Futhi abesilisa baba izinsizwa ezinobuso obuhle kakhulu; akujabulisi ngisho ukuthi ngisho nentshebe namadevu abantu anyamalele. Ngenxa yalokhu, ama-elves abo angahlukaniswa kuphela ngokuma kwezindlebe zabo. Futhi lokhu ... Hhayi-ke , abesifazane bajwayele. Kodwa intshebe nayo inentelezi ethile. Angihambisani nalawo mantombazane athatha intshebe njengento embi.
  UDominic wahleka futhi waphendula:
  - Intshebe inodumo nodumo, kodwa ikati linamadevu futhi!
  UCassandra wanyakazisa induku yakhe yomlingo ... Futhi ezandleni zowesifazane omuhle , ikhekhe elihle lavela ngesimo sesigqoko se-Napoleon se-cocked, esinama roses, ama-poppies nezimvemvane ezenziwe ngokhilimu onemibala eminingi.
  I-nymph marquise yatshiyoza ngezwi layo elithambile kakhulu:
  - Kuzame, kumnandi kakhulu, futhi kumahhala ngaphandle kweklabishi!
  UDominica wabuza, ngokuzumayo wacabanga:
  -Kuthiwani uma usangikhokhisa imali?
  I-marquise-nymph yacula:
  - Kufanele ukhokhele konke, ngikholwe,
  Ngakho sivula umnyango wempumelelo!
  . ISAHLUKO No. 2.
  Futhi uCassandra wazulisa induku yakhe futhi, kwaphuma umfudlana wokukhanya esihlokweni sawo, kwavela izihlalo ezimbili ezibukeka sengathi zenziwe ngekristalu, netafula elincane, elihle.
  I-marquise-nymph iphakamise:
  - Masidle sihlezi, njengabantu amasiko! Mhlawumbe nawe ungathanda iwayini?
  UDominica waphawula ngokunengqondo:
  - Uma uphuza iwayini eliningi, ungaphenduka isimungulu. Futhi kufanele ngigcine ikhanda elicacile nelisha!
  UCassandra wanikina ikhanda lakhe kabi.
  - Ungesabi! Alikho igremu lotshwala ewayinini lethu. Kuletha izinzuzo kuphela. Futhi kungesinye sezizathu ezenza abantu emhlabeni wethu baphile iminyaka eyinkulungwane bengagugi. Futhi ngomlingo onamandla nothuthukile ungahlala isikhathi eside.
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - Bese uthele it!
  I-nymph yakhipha ugongolo esihlokweni senduku yayo, ihleba okuthile ... Kwavela izitsha zensimbi ezenziwe ngensimbi ewolintshi ekhanyayo, okwafafaza kuyo into ephuzi enamagwebu.
  U-Dominica waphawula, ephuza kancane ephuzwini lakhe:
  - Iwayini elimnandi nelinephunga elimnandi, lenza umlomo wakho uzizwe usha ...Futhi lenziwa ngani?
  Impendulo ivela ku- Cassandra:
  "Lapho ufunda e-Dragon Emperor Academy, uzothola!"
  Intombazane yabuza:
  -Uphi udrako umbusi ngokwakhe?
  I-nymph yaphendula ngokuphefumulela:
  - Naye wanyamalala. Manje u-Empress uCaroline usesikhundleni sakhe. Amadragoni anenani elilinganayo labesifazane nabesilisa, njengabantu. Kulokhu, unokufana.
  UDominica waphendula wathi:
  - Kungani u-Empress engamukelanga mathupha?
  UCassandra wamemeza:
  - Awu, unokuzazisa! I-duchess yanele. Kuzodingeka, futhi uCaroline omkhulu ngokwakhe uzokwamukela.
  Intombazane yacula:
  - Abantu babeyithanda iNdlovukazi,
  Bathandana bonke abafana egcekeni!
  Kodwa nganginesibindi kakhulu
  Ngakhetha usozigidi!
  I-nymph marquise yaphendula ngokumamatheka:
  - Ucabanga ukuthi izigidigidi zikufanele ukuhlala nomuntu ongathandwa? Kuthiwani ngamafutha esiswini, amabala anempandla, imibimbi nephunga elibi?!
  U-Dominika wabhodla ngolaka:
  angachithi impilo yami namanye amantombazane ! Noma ngizomklinya ngomfene wami embhedeni!
  UCassandra wagigitheka futhi waphawula:
  - Ngizokwenza sengathi ihlaya. Kufanele ube umfanekiso wokuhle.
  Umlingisikazi wentombazane waphawula ngokunengqondo:
  - Amaqhawe afanelekile enza umphakathi ufune ukuphuca !
  I-nymph ayizange iphendule, kodwa ngosizo lwesipuni seplatinamu yadla ikhekhe futhi yaphuza iwayini elimnandi. UDominika naye wanquma ukukujabulela ukudla okwamanje. Ngaphezu kwalokho, ukuhamba emoyeni omusha kukhulisa isifiso sakho sokudla.
  Wakhumbula ukudubula. Ikakhulukazi, lapho bedlala izingane ezihlangene. Ngokwesibonelo, lapho, abafana namantombazane babengondlekile ngaphambi kwempi. Futhi phakathi nempi ngaphansi kokuqashwa kwadingeka bakhule bazacile. Ukwenza lokhu, kwakunconywa ukuthi ugijime kakhulu futhi udle kancane. Eyokuqala yabonakala noma kunjalo, njengoba imidwebo eminingi yathwebula izingane ezigijima, kodwa eyesibili inzima kakhulu. Abalingisi abasebancane bamafilimu bahlasele izitokofela, bezithengela ukudla.
  Khona-ke banqatshelwe ukuchitha ubusuku ehhotela, futhi bavalelwe ekamelweni elihlukile elinemigoqo, elibukeka njengeseli elikhulu, elivamile.
  U-Dominika akazange alambe, babengafuni ukuthi ubuhle bakhe buphathwe ukungondleki kahle, futhi noma kunjalo womile ngokwemvelo, akagcwele nhlobo, futhi ukudansa kugcina izicubu nomzimba wakhe usesimweni esihle.
  Kodwa abafana, yebo, bahlupheka ngoba isethi yaphendulwa ijele lezingane. Futhi kwakukhona neziqephu neziboshwa. Izithandani zabafana zaze zaphuca amakhanda, okungenzeka kwakungadingeki.
  Yebo, impilo yomlingisi wefilimu ayilula.
  Ngokwesibonelo, mayelana nokuvukela kukaSpartacus. Iqembu lonke labafana lalisebenza lingafakile izicathulo enkwalini kuphela. Futhi, kwakudingeka ukuthathwa okungaphezu kokukodwa. Zama ukuhamba ungenalutho ematsheni acijile ezimayini. Lapha izinyawo zabafana ezingenalutho zaqala ukopha nezinyawo zabo zaqala ukuqhekeka. Nangempela base bemanzi te ukujuluka bevevezela ukukhathala.
  Kule filimu, umlingisi oyinhloko wayelingana U-Spartacus , umfana oyisigqila, okwathi, ngendlela, waphakamisa umqondo wokuvukela ku-gladiator ophumelele futhi ocebile owathola inkululeko yakhe.
  UDominica waqala ukudlala udadewabo kaSpartacus ebuntwaneni, futhi kwadingeka achithe isikhathi nabafana emigodini njengesijeziso.
  Ngakho wayazi nokuthi kwakuyini amatshe acijile kanye nobhasikidi osindayo wemvithi.
  Nangempela umdonse phezulu naphezulu. Kuyakhathaza kakhulu, kodwa kwandisa amandla akho.
  UDominica udlale kumafilimu ahlukahlukene. Wake wadlala indima yomfana we-cabin uJim kwenye inguqulo ye-"Treasure Island" ekude ne-canon. Lapho, ngisho nasendimeni yokupheka kwakungeyena umlenze owodwa Isiliva , kodwa owesifazane obomvu, umshana kaMorgan.
  Lokhu, kunjalo, kupholile. UDominica ngokwakhe wayedlala indima yomfana, ababefuna ngisho nokugunda izinwele zakhe. Kodwa ekugcineni baxazulula inkinga ngosizo lwewigi.
  Yebo, le ndima yakhe, omunye angase athi, iphumelele ngokombono womdlalo. Kodwa ifilimu ngokwayo ayizange ithole ukuthandwa ngale kwe-canon. Kuvele kwaba uhlobo oluthile lukadoti wesihogo.
  Ngokuvamile ama-classics angahambisani ne-canon ahlangabezana nenzondo.
  I-marquise-nymph iphazamise izinkumbulo zika-Dominica:
  - Uyazi. Sesike sahlala lapha. Akusona isikhathi sokungena emgwaqeni?!
  Intombazane yaguqa futhi yathi:
  - Ungahambahamba. Ngisenamandla amaningi.
  UCassandra wanyakazisa induku yakhe, futhi ikhekhe elidliwe ingxenye, nezitsha ezinewayini, njll. kwanyamalala.
  UDominica waphendula wathi:
  - Njengasenganekwaneni!
  I-marquise yakhala:
  - Cha! Lena akuyona inganekwane, kodwa iqiniso eliwumlingo.
  Futhi abameleli ababili bobulili obuhle bafafaza emgwaqeni. Isimo sengqondo sikaDominica saba mnandi ngokuphelele ! Wamamatheka kakhulu. Futhi waze wacula:
  Umgwaqo, umgwaqo, ubukeka njengomngane,
  Iketanga lemeyili elenziwe ngensimbi enesici...
  Futhi inkemba ibukhali kakhulu - insimbi yedamaski ehlonishwayo,
  Yebo, kuyoba nesimo esingathi sína empini!
  Khona-ke uCassandra waqaphela ngokubheka okujulile, wema:
  - Uyazi! Izivivinyo ezinzima zokungena zizokulinda esikhungweni semfundo ephakeme. Mhlawumbe kubathakathi befa, bazobonakala belula, kodwa awunawo ngisho nomqondo womlingo.
  U-Dominika wahleka ngendlela engafanele futhi waphikisa:
  - Cha! Kumamuvi, ngibone umsebenzi womlingo izikhathi eziningi. Futhi ngikholwe, kukhona engikwaziyo!
  I-nymph marquise, yehlisa izwi layo, yahleba:
  - Ngizokunikeza induku yami yomlingo! Unamandla kakhulu, unomthambo kadrako. Zama ukuyisebenzisa, isibonelo, ukuhlanganisa ... Hhayi-ke, imbali engakhohlwa-mina-hhayi!
  Umlingisikazi wentombazane wabheka emuva. Nhlangothi zonke, eduze kwezindlu nasemgwaqweni ngokwawo, kunemibhede yezimbali enezimbali ezigqame kakhulu, njengamatshe amakhulu ayigugu. Ezihlahleni kwakumila imiqumbe ekhazimulayo. Ngaphezu kwalokho, ezinye izimbali zazinamaqabunga anemibala ehlukahlukene kanye nemithunzi. Futhi kwakukhona ngisho nama-curls angavamile.
  U-Dominica akamhlikihle neze emahlombe amancane futhi waphendula ngokungathí sina:
  - Kungani sidinga uhlobo oluthile lokukhohlwa-mina-hhayi? Sekuvele kunezimbali eziningi ezahlukene lapha, ezinkulu kakhulu futhi ezinhle kakhulu.
  U-Cassandra wamamatheka ngendlela exakile:
  - Futhi ufunani?
  Umdlali we-actress waphawula ngokucacile:
  - Kungcono ukuhlanganisa into ebaluleke kakhulu futhi ewusizo! - U-Dominica wanyathela isithende sakhe esingenalutho, okwenza ukuba amathayela anombala acwebeze njengeqhwa eliphukayo. Isangoma esifisayo sanezela: "Ngokwesibonelo, kungaba ngcono kakhulu ukwenza idayimane elilingana nokhukhunathi!" Lokhu kuwusizo kakhulu futhi kuyasebenziseka.
  I-Marquise yambheka ngokusola futhi yabuza:
  - Ingabe ufuna ukuya Emhlabeni? Yini esingayithandi?
  UDominica waphawula ngokuxakayo:
  - Mayelana nomhlaba wakho singasho okufanayo nashiwo u-Ostap Bender mayelana nemvelo yeCaucasus - yinhle kakhulu - umcabango wesilima!
  U-Cassandra wahleka futhi waphawula:
  - Futhi uhlakaniphile, kodwa uvila! Awunayo intshiseko eyanele yokuya emgomweni wakho njengogandaganda wendiza, ngaphandle kokuma!
  Umlingisikazi wentombazane wenza ubuso, waphawula:
  - Awekho ama-bulldozer e-jet. Okungenani Emhlabeni!
  I-nymph marquise yavuma ngekhanda:
  - Ungase ungabi nakho. Kodwa kunezinhlanga ezithuthuke kakhulu ngokwezobuchwepheshe kunobuntu. Nokho, ukufika kubo kunzima kakhulu kunokufika eMhlabeni.
  U-Dominique wamangala lapho ebuza:
  - Yebo? Ziyakwazi ukundiza phakathi kwezinkanyezi?
  Impendulo ivela ku- Cassandra:
  - Bangakwazi! Empeleni, singakwenza lokhu ngosizo lomlingo.
  Umlingisikazi wentombazane wacula:
  Yebo kunzima ukubikezela
  Yini elindelwe kulo mhlaba omangalisayo...
  Sizondiza emafini -
  Ukugibela indiza yenkanyezi!
  Futhi intombazane yasho ngokuqinile, yenza ubuso obusongelayo:
  - Nginike induku yomlingo! Futhi ngizokwenza idayimane lilingane nekhabe elihle!
  UCassandra wayefuna ukusho okuthile. Kodwa kwezwakala ukukhenceza kwamaphiko. Omunye udrako wayendiza. Ngokunokwenzeka, futhi owesifazane. Wacishe wabamba umfudlana womthombo, owawudubula phezulu esibhakabhakeni uphuma emlonyeni wegriffin, embozwe iqabunga legolide namarubi.
  Inunu enamakhanda amathathu yayiyinhle ukwedlula ukwethuka.
  I-nymph marquise yakhothama. UDominique wavele wanikina ikhanda kancane.
  Udrako wesifazane wehlela phambi kwabo. Kwezwakala izwi elimnandi nelicacile lenunu enkulu kangaka:
  - Ingabe ungumzenzisi osevele ebizwa ngokuthi uMesiya?
  UDominica uphendule ngokumamatheka okumsulwa:
  - Angifuni ngempela ukuba umesiya!
  Udrako wesifazane wamangala:
  - Futhi kungani lokho?
  Umdlali we-actress waphendula ngokwethembeka:
  - Ngoba omesiya ngokuvamile bagcina bebethelwe esiphambanweni!
  Isidalwa esinamaphiko sanyakazisa amaphiko aso. Unemikhulu, efana neyamalulwane, anemibala emithathu kuphela: obomvu, ophuzi noluhlaza. Akudingeki ukusho, kuyinhlanganisela enhle.
  Udrako wesifazane watshiyoza:
  - Futhi uyabona kulelo zwe lapho izangoma zingabakhohlisi abaphelele namaqola?
  Ahleke uDominika bese ephendula eveza amazinyo akhe amhlophe qwa, acwebezelayo.
  - Mhlawumbe kunjalo. Nokho, kwakukhona abaprofethi. Njengogogo uVanga. Kuphela ngesizathu esithile izibikezelo zakhe zagcwaliseka, njengomthetho , ngokuphindaphindiwe.
  I-marquise-nymph yaphawula:
  - Ngisho nezinyanga nezinyanga ezisezingeni eliphezulu zibona ikusasa ngokungacacile. Futhi ngisho nonkulunkulu abaphakeme kakhulu ngeke banikeze isiqinisekiso salokho okuzokwenzeka eminyakeni eyikhulu. Futhi ngisho nangaphezulu, enkulungwaneni nesigidi!
  Udrako wesifazane wakhanyisa ukukhanya futhi watshiyoza:
  - Yebo... ukuze kube nezibikezelo zangempela kule planethi. Ngisho ne-hypernoosphere tension yakho ihluke ngokuphelele kweyethu. Noma, mhlawumbe yingakho ugcine ubunjalo bakho futhi ungazange ube yizigqila zethu!
  U-Dominica waphinda wahleka ngokwenama futhi waphawula:
  - Ukuze ube yisigqila sakho? Kuyahlekisa ngisho. Kuze kube phakade abasha, phakade bengenazicathulo.
  UCassandra wavuma ngekhanda futhi waphakamisa:
  - Khombisa udrako ukubala ukuthi yini ongayenza. Zama, okungenani ngosizo lwe-wand yomlingo, ukwenza okungenani iconsi elilodwa lamanzi liwele.
  Umlingisikazi wentombazane wahona ngokudelela:
  - Iconsi elilodwa lamanzi? Yebo, lokhu akukona nakancane. Mhlawumbe kungcono ukuthola ngokushesha umgqomo wegolide.
  I-Dragon Countess iphakamise:
  - Makenze imilingo njengoba efuna. Mnikeze induku futhi ubone ukuthi ukhumbula okungenani isipelingi esisodwa ngendlela efanele.
  UCassandra wagigitheka futhi wancwina:
  - Yebo, kubukeka kukuhle ! Bheka nje. Induku yomlingo inamandla kakhulu, futhi ungabangela ukulimala kwedolobha, izidalwa eziphilayo, kanye nawe.
  UDominica waphendula:
  - Angisona isiphukuphuku njengoba ucabanga!
  I-Dragon Countess iphakamise:
  - Ake simnike okuthile okungenangozi futhi okungenamandla ke. Kungenjalo naye uzongibhoboza.
  UCassandra wacula:
  Ukuzibonakalisa ngomlingo,
  Sidinga ithalente...
  Kungcono ukuthi udale
  Amadayimane amakhulu!
  Futhi intombazane ye-nymph yachofoza izinzwane zayo ezingenalutho. Kwavela indandatho yeplatinamu ebukeka incane. U-Cassandra wayijikijela ngonyawo lwakhe, futhi ubuciko bomlingo bagcina buseduze nobuso buka-Dominica.
  I-Marquise yakhala:
  - Ungathatha le ndandatho. Yibeke emunweni wakho wokukhomba. Futhi zama ukufisa okuthile ngokuzwakalayo. Umlingo okuwo awunamandla, kodwa usebenza kalula. Akwanele ngedayimane elilingana nekakhukhunathi, kodwa, isibonelo, ubukhulu be-pea kwanele!
  Umlingisikazi wentombazane wabamba indandatho esandleni sakhe. Kodwa esikhundleni somunwe wokukhomba, wawubeka emunweni ophakathi futhi, emamatheka ngokubhuqa, wabuza:
  - Kuthiwani uma uzama kanje? Kuyokwenzekani-ke?
  UCassandra naye wahleka ngokubhuqa:
  - Kulungile, zama!
  UDominica waphendula:
  - Yosa izithende ze-marquise ngomlilo!
  Ilangabi lalivutha ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho zikaDominica . Isoli elingenalutho lasha kanzima, wamemeza waqala ukugijima. Ngempela, umlilo awubuthakathaka. Kodwa asikwazanga ukufika kude. Intombazane yayigoqwe umsila omude we-dragoness.
  Kwezwakala izwi elimnandi, lensikazi livela esilwaneni esihuquzelayo esinamandla.
  - Hewu! Usanda kufika emhlabeni wethu, futhi ufuna ukukhubaza inyozi, isihlobo saboNkulunkulu abaphakeme? Uyazi ukuthi ngenxa yalokhu uzothunyelwa njengesigqila senkwali? Uyosebenza khona unqunu ngokuphelele, uboshwe ngamaketanga, wamukele iziswebhu nezinduku, udla isinkwa namanzi. Futhi kuyodingeka ulale uboshwe ngamaketanga nasematsheni. Futhi ngeke wazi lutho ngaphandle kokusebenza kanzima neziswebhu. Ikakhulukazi manje , lapho izigqila zesilisa zihlakazekile, intombazane ende futhi enemisipha njengawe ngeke isilimaze ezimayini!
  Athuthumele uDominica ngala mazwi. Wake wadlala uCleopatra efilimini enesabelomali esiphansi. Ukuze wonge imali, lo mdwebo wawunesihloko esithi "Cleopatra in Captivity of Augustus." Okusho ukuthi, futhi akuyona i-canon. UCleopatra akazange azibulale futhi wabanjwa.
  Phela uthunyelwe ezimayini. Wahamba -ke lapho engagqokile futhi engafakile zicathulo. Nokuhamba phezu kwamatshe acijile emayini angenalutho kubuhlungu impela. Awu, thwala umthwalo futhi. Kwakudingekile ukuba izithukuthuku zesigqila zibe ngokoqobo, futhi ubuso baso bube bangempela, hhayi sengathi bukhathele.
  Kodwa, kunjalo, ifilimu nje, futhi eshibhile kakhulu kulokho. Futhi bamshaya ngesiswebhu, okwakungelona iqiniso. Kodwa kusebuhlungu . _ _ Nakuba igazi lalingelona iqiniso.
  Ngokuvamile, ifilimu yayishibhile, futhi ngaphandle kwama-quarries namantombazane anqunu, akukho okunye okwaboniswa. Lesi sibalo ngokusobala bekuwukuheha amadoda akhathazekile ngocansi. Yebo, futhi, wonke umuntu uyazi igama - Cleopatra! Futhi lokhu kungasetshenziswa ukuthenga
  UDominika waphefumulela phezulu, kanti hlobo luni lwendle izihlabani zamabhayisikobho ngezinye izikhathi zigeza ngalo?
  I-nymph marquise yatshiyoza:
  - Ungadabuki, sithandwa, siyakudinga. Ngeke sikunikele kunoma ubani.
  I-Dragon Countess yabhonga:
  - Makazame ukuzijwayeza futhi ngaphambi kokuhlolwa. Hhayi-ke, ake sizame ukuhlanganisa okuthile!
  UDominica wahlikihla indandatho wathi:
  - Ngifuna ushokoledi ice cream!
  Intombazane yayithatha futhi yabanda ngenxa yokushuba.
  Futhi ingxube yeqhwa echotshoziwe kanye noshokoledi ingena kuwo. Ngenxa yalokho, u-Dominica wayengcolile kusukela ekhanda kuye ozwaneni, futhi eklwebheka.
  Udrako wahleka kakhulu kangangokuthi amajethi omthombo azamazama nezimbali zazamazama.
  I-nymph marquise yasho ngomoya ophansi:
  - Kulungile! Ngokuphambene nalokho, unamakhono amakhulu, wakhiqiza u-ayisikhilimu omningi noshokoledi nge-artifact enjalo, ngokuvamile engenamandla kakhulu!
  U-Dominika wakhotha ushokoledi ezihlathini zakhe futhi wakhafula ngokukhungatheka, ekhala:
  - Uyababa!
  U-Cassandra wahleka futhi wathi:
  - Futhi ushokoledi uyababa. Ubungakwazi lokhu?!
  Intombazane yase-actress yakhala:
  - Futhi lapha, eMhlabeni naseRussia, kumnandi !
  UMarquise wavuma ngekhanda:
  - Ngiyazi! Siyayazi nendlela yokwenza ushokoledi omnandi. Kodwa okwamanje kuzodingeka weneliswe yilokho onakho. Ngokunembayo, awuzange ucacise ukuthi hlobo luni lukashokoledi olufuna ngokukhethekile. Futhi ngokuvamile, kuhle ukuthi u-ode u-ayisikhilimu kuphela. Uma kwenzeka kuwe, isibonelo, ukugeza igolide, uzoshaya phezulu kwekhanda lakho kakhulu.
  UDominica waphawula ngokuhlakanipha:
  - Ukuphila kugcwele, futhi konke kuphezu kwekhanda!
  I-Dragon Countess iphakamise:
  "Esikhundleni samampunge, angeke amsize lapho engena esikoleni samadrako, kungcono amvumele azame ukwenza idayimane elincane ngempela." Ngokuvamile, lokhu kungenzeka kulabo abanezinga eliphezulu lemvelo lamakhono omlingo.
  Impendulo ivela ku- Cassandra:
  - Cha! Lena indlela esobala kakhulu. Kufanele wenze ngobuqili kakhulu.
  U-Dominika eheyiza ngokunganaki:
  - Ngimanzi futhi ngingcolile, inkukhu eyosiwe nje. Ungakwazi ukulungisa lokhu?
  I-nymph marquise yavuma ngekhanda:
  - Yiqiniso, ubuhle bethu!
  Futhi wenza isishiyagalombili ngenduku yakhe yomlingo. Kwakhanya ngelambu eliluhlaza. Futhi manje intombazane evela eMhlabeni yaphinde yahlanzeka futhi yacoceka, futhi cishe yonke imihuzuko yanyamalala. Ngaphandle kwesisodwa esihlathini esingakwesokudla.
  Kodwa uDomika akazange azibone, futhi akazange anake.
  I-Dragon Countess yahayiza:
  - Futhi-ke, sithandwa sami ... ngibona ukuthi uyaqonda okuthile? Ngakho-ke, intombazane enhle evela emhlabeni wobuchwepheshe obukhulayo?
  Impendulo ivela ku- Dominique:
  Kodwa kungani,
  Akunakwenzeka ukuphila ngengqondo yakho!
  Phela, ukuphila akusifundisi lutho!
  Kodwa kungani! Kodwa kungani!
  Futhi wahleka, ngoba le ngoma, eyenziwa ngu- Boyarsky , yayifanelekile futhi iyinhle. Kodwa izwi lakhe eliyingelosi labangela ukuhleka kuphela.
  UCassandra waheyiza, amehlo ecwebezela:
  - Awukwazi ukwenqatshwa umuzwa wokuhlekisa. Kodwa uke uzimisele?
  UDominica wahwaqabala. Wakhumbula indlela ayedlala ngayo intombazane eyayingaphasanga kahle esikoleni. Futhi yayingekho indlela ayengenza ngayo ubuso bakhe bubukeke bucasukile. Kunalokho, ngangifuna ngisho nokuveza amazinyo. Hhayi-ke, kuyaqondakala lokho ... Unomoya omningi ekhanda lakhe. Isibonelo, abanye abafana bazovele baveze amazinyo abo esixukwini, futhi leyo indima yabo yonke!
  Futhi uDominica wayefuna ukudlala... Amakhosazana, kunjalo.
  I-Dragon Countess yabe isiphakamisa:
  - Ake asidansele kangcono. Ubonile ukuthi kumafilimu udansa kahle .
  Leyo yokugcina iyiqiniso. UDominica wayekwazi ukudansa. Baze bafuna ukumthatha ukuze adlale indima ka-Esmeralda. Ngaphezu kwalokho, ngokusho kwe-canon, kubonakala sengathi akayena ngisho nomgypsy. Futhi kungani i-blonde ekhazimulayo ingadlali le ndima?
  Kodwa ukuguqulwa kwefilimu yama-classics, ngisho nakwamanye amazwe, nakho kubangela izinkinga ezithile. Ngakho-ke, wathwetshulwa endimeni ehlukile, kodwa futhi nokudansa.
  Yebo, wayekuthanda ukudansa futhi ekwazi ukudansa. Noma kunjalo, wayithatha futhi wavele wathi:
  - Gcina isibambo!
  I-marquise nymph yakhala:
  - Yini enye?
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Ngisho nama-gypsies emakethe awadansi mahhala. Ngakho ngidinga isikhwama esisindayo segolide. Akucaci?
  I-Dragon Countess yabhonga:
  - Yeka umngane ohlakaniphile ! Eqinisweni, indawo yayo engcono kakhulu isezinkwalini. Lapho uyobe ngesikhathi esifanayo athuthukise ukukhuthazela futhi ajwayele ukulalela. Kulokhu, kufanele akhuliswe ngendlela enesihluku!
  Kusenjalo kugijime intombazane kubo. Ngendlela ayebukeka ngayo wayebonakala eyingane yabantu engakadluli iminyaka eyishumi. Kodwa ngesikhathi esifanayo, wayegqoke ubucwebe obuyigugu, njengokungathi usesitolo sobucwebe. Izinyawo ezingenalutho, ezincane, zengane zazibukeka zingafaneleki futhi zingenangqondo ekunethezekeni okunjalo.
  Intombazane yahlola:
  - Ngiyakwazi ukuthenga lesi sigqila kuwe. Ufuna malini ngakho!?
  Impendulo ivela ku- Cassandra:
  - Le ntombazane ayithengiswa! Futhi ngenkathi engesona isigqila. Nokho, mhlawumbe ngeke akhululeke isikhathi eside.
  UDominica waphendula wathi:
  - Yeka ukuziphatha okubi lapho ingane encane izithengela izigqila!
  UMarquise-nymph waphendula ngokuzethemba:
  - Lena akuyona ingane, kodwa i-hobbit yesifazane! Futhi izinto zokuzilibazisa zibukeka njengezingane zabantu...
  Intombazane yanyathela ngonyawo lwayo ngokucasuka yatshiyoza:
  - Ngiyi-Baroness! Futhi lokhu kusho ukuthi inceku yakho ibophekile ukungikhothamela.
  U-Dominica waqhwiza ngamandla:
  - Ungakhathazeki ! Ngizokwenza, ngizokhothamela ingane!
  Ephendula, i-hobbit baroness yanyakazisa isandla sayo sokudla. Kwaphuma umbani washaya umlingisi wentombazane emilenzeni yakhe engenalutho. Kuphendula uDominic ehlabeke ememeza. Futhi ikhekhe elikhulu elimbozwe ukhilimu lawela phezu kwentombazane enesibindi. Waze waqunywa ezinyaweni zakhe, nobuhle obuncane bawela endaweni egandayiwe. Kodwa ngokushesha wagxuma, wonke egcotshwe ngamabhisikidi, ubisi olujiyile kanye nonamathisele kashokoledi. I-hobbit baroness yanyakazisa unyawo lwakhe lwesokunxele, olungenalutho, oluncane, ezinzwaneni ezimbili zamasongo amatshe ayigugu akhazimulayo.
  Futhi igagasi eliwumlingo le-tsunami landiza laphuma. UDominic waphonswa amamitha angamashumi amabili phezulu. Ngemva kwalokho, intombazane yawa. Ngenhlanhla, njengoba edansa kusukela esemncane futhi edlala kumafilimu, wayesevele ewile ezindaweni eziphakeme izikhathi eziningi futhi wenza iziqu ze-acrobatic.
  Ngakho-ke, uDominika wazihlanganisa ekwindla njengekati futhi wafika ngempumelelo. Ngaphandle kokuthi imilenze yentombazane, kakade eshiswe umlingo wokulwa, yabhekana nobuhlungu obunzima lapho ihlangana namathayili anemibala ehlanganisa indawo. Yamemeza intombazane.
  Futhi udrako wasonga umsila wakhe omude, ofana nokaphayini wazungeza ubuhlanya bomthakathi futhi wahayiza:
  - Misa impi! Uma kungenjalo nizoboshwa nobabili! Uma ufuna ukulwa, kunezindawo zokuqeqesha ezikhethekile lapho kubanjelwa khona imilingo namanye ama-duels!
  UDominica wabhala kuTwitter:
  - Yebo, impela i-duel! Kuphela ngaphandle kwezikhali - izandla nezinyawo!
  I-Hobbit Baroness yakhala ngokudelela:
  - Yilwa nesigqila! Ukukhuluma iqiniso, lokhu kuyangethusa ! Kungaba ngcono ukumthumela ngempela ezimayini. Ukufundisa isiwula esinjalo umlingo kuyingozi kakhulu.
  I-marquise-nymph ivumelane nephimbo elibucayi:
  - Ngiqala ukucabanga kanjalo futhi. Yebo, le ntombazane inesiphiwo esikhethekile sokudala izinhlekelele nokudala izingxabano.
  Umlingisikazi wentombazane waphikisa:
  - Angiyi kumuntu kuqala! Ngokuqondene nabanye ... Ngakho konke ukwehluleka, yazi ukuthi ungazilwela kanjani, ngaphandle kwalokho ngeke ubone impumelelo.
  Udrako Countess wakhulula intombazane egangile, eyayibukeka njengengane, kodwa yayikwazi ngempela ukubeka lonke ibutho lamathangi ukuba libaleke.
  Umsila wawungcoliswe ukhilimu, ubisi olujiyile, ushokoledi kanye namabhisikidi. Ikhekhe lalilikhulu, futhi ngokucacile lenziwe ngokusuka enhliziyweni. Kuyadabukisa ukuthi bayiphulile esikhundleni sokuyidla. Udrako obala wanqamula iminwe nezidladla zakhe, futhi umfudlana oyikristalu womthombo wakhukhula phezu kwakhe, wageza ukungcola.
  Avume ngekhanda uCassandra.
  - Inhlanzeko iyisihluthulelo sempilo! Oda kuqala!
  U-Hobbit Baroness wahlikihla omunye wemilenze yakhe emincane, eshukiwe, enomusa komunye. Kwaphela imizuzwana wakhanyisa okwesibani. Futhi konke okudlulele kwe-Culinary okwakugcotshwe kakhulu intombazane ethakathayo kwanyamalala. Futhi ubucwebe obukhazimulayo babukhanya ngamandla avuselelwe. Nangempela wafana nenkosazana uDominika wazizwa enobubele.
  Uphinde waba nethuba lokudlala inkosazana kwenye yezinganekwane. Lapho kwadingeka ahlukane nezingubo zikanokusho nezicathulo eziyigugu futhi abe inceku yomthakathi. Gqoka amanikiniki futhi uhambe ngezicathulo zokhuni. Futhi kuma-pads anjalo kubi kakhulu kunokungafaki izicathulo. Waze waqala ukuncenga umqondisi ukuthi kungase kube ngcono ukuqopha ngaphandle kwezicathulo. Phela, izinyawo ezingenalutho zentombazane ezigqoke ama-rags ngabe zigcizelele ubumpofu kanye noshintsho esimweni senkosazana esigqileni se-de facto kakhulu.
  Kodwa umqondisi ngokusobala wayenemibono yakhe. Ekugcineni, ngenkathi ebaleka embhoshongweni wokufa, ekugcineni walahla izicathulo nezitokisi, wabe esengenazicathulo, ezwa injabulo yangempela. Nokho, manje izinyawo zakhe ezingenalutho zase zihangukile, kwavela ngisho namabhamuza amancane, ayebuhlungu futhi enyanyeka!
  I-hobbit baroness yelulela intende yakhe encane, ithenda futhi ngesikhathi esifanayo ishukiwe, kuye, ixhawula u-Dominica ngamandla obungane nokutshiyoza:
  - Kulungile, ukuthula! Igama lami nginguLaska. Futhi ungacabangi, ndoda, ukuthi ngiyintombazane engenangozi, ama-orcs, imikhovu, izinhlamvu zikaKoshchei, zonke zizuze lukhulu kimi !
  UDominica wabuza ngokumangala:
  - Uneminyaka emingaki, ingane?
  U-Weasel wamamatheka futhi waphendula:
  - Phakathi kwabamele ubulili obuhle akuyona inkambiso ukubuza mayelana neminyaka! Ngokubona kwami, lelo hlobo onginika lona.
  Umlingisikazi wentombazane wahleka futhi wathi:
  - Uneminyaka eyishumi ubudala! Angiphinde!
  I-Dragon Countess yabhonga:
  - Yebo, usengaphezu kwamakhulu amathathu. Okungukuthi, nokho, akunandaba. Emhlabeni wethu, bonke abesifazane bancane futhi bahle. Hlala nathi ntombazane, uzoba indlovukazi yethu!
  Impendulo ivela ku- Dominica nge-couplet edumile:
  Uma ibutho elingcwele lithi,
  Lahla Rus ', phila epharadesi ...
  Ngizakuthi: "Akusweli izulu,"
  Nginike izwe lami!
  . ISAHLUKO No. 3.
  I-Marquise kanye ne-Baroness bashaya izandla futhi bababaza ngazwi linye:
  - Bravo! Ingabe uzenzele lokhu?!
  U-Dominica wanikina ikhanda lakhe eligolide kabi:
  - Cha. Hhayi mina. Omunye umuntu, angikhumbuli umbhali!
  U-Cassandra wachaza:
  - Strange, unenkumbulo enhle kakhulu!
  Umdlali we-actress waphendula ngokwethembeka:
  - Ngicabanga kakhulu ngami kunabanye. Kungcono ukubazisa okwengeziwe ngami kunami ngabanye . Futhi ngezinye izikhathi ngibhala, futhi akukho okubi kakhulu kunePushkin.
  Udrako countess waveza amazinyo akhe akhanyayo, acwebezelayo njengamadayimane emlonyeni wakhe obanzi futhi wathi sina:
  - Mhlawumbe ungakwazi ukucula ingoma yakho siqu?
  Kusho uDominica encenga, ehlikihla izinyawo zakhe ezishile:
  - Akukho mbuzo! Vele unginike okungenani uhlamvu lwegolide olulodwa. Futhi ngizokwenzela ingoma eshisa izikhotha. Futhi ucule mahhala? Ukungahloniphi! Futhi kancane, okungenanzuzo!
  I-marquise-nymph yahwaqabala, futhi induku yayo yomlingo yayikhanya ngokusabisayo esandleni sayo, yayizimisele ukujezisa intombazane eyayingenangqondo eyaba nesibindi sokuphikisa udrako.
  Udrako ubala ngokuhayiza ngokuthula:
  - Mnikeze uhlamvu lwesiliva. Akacule ngenhliziyo.
  U-Dominica wamamatheka, amazinyo akhe, aphelele, abenyezela njengeziqongo zezintaba ezineqhwa elangeni elikhanyayo emini. Futhi wamemeza:
  - Imali phambili!
  Umzwilili wamjikijela uhlamvu lwemali wase ekhala:
  - Lapha, yibambe!
  Intombazane yaphonsa umlenze wayo phezulu yakwazi ukubamba ucezu oluyindilinga olusiliva ngeminwe yayo engenalutho. Wabe eseyidlulisela entendeni yesandla sakhe. Ngabuka uhlamvu lwemali. Kwakungelutho, isiliva lalilisha ngokuphelele, ngakolunye uhlangothi kwakukhona udrako onamakhanda ayisikhombisa, futhi ezidladleni zakhe uphethe intonga kanye nembesa. Futhi ngakolunye uhlangothi , intombazane enhle enezinwele ezigobile kakhulu. Futhi kuyathandeka.
  U-Dominika akakwazanga ukumelana nesilingo sokuzama uhlamvu lwemali futhi waphendula ngokumamatheka:
  - Lokhu kuhle. Izinto ezipholile.
  Umsunu wahayiza:
  - Manje, cula! Ake sibone ukuthi yini ongayenza!
  I-Dragon Countess yengeza:
  - Futhi kufanele ucule kakhulu, futhi wenze i-ballad ende kakhulu noma ngaphansi, njengoba sikhokhile!
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - Yebo, ngiyakuqonda lokho! Awukwazi ukucula njenge...
  Futhi-ke inhlangano ayizange ifike kuye. Hhayi-ke, ukusho i-nightingale akulungile ngokuphelele noma akulungile. Kodwa okunye, akunjalo ngempela!
  Intombazane ye-nymph yanyathela ngonyawo olungenalutho:
  - Ake siqale!
  UDominica waqala ukucula ngezwi lakhe elicacile nelimnene;
  Ngangingumlingisi odumile
  Ukuqopha, inhlamba, umculo, amabhola...
  Waqala ukudansa ngokucasuka nangokuhlanya,
  Njengokubonakaliswa kukaSathane!
  
  Imilenze yami inamandla kakhulu
  Balwa ne-hopak ethukuthele ...
  Singamantombazane apholile
  Masisuse lowo okhohlisayo khona lapho!
  
  Kepha ngazithola ngisezweni, uyazi, elikhethekile,
  Lapho amadragons ebusa njengamakhosi...
  I-oda lapho lisha kakhulu,
  Okungenani klebhula ihembe lakho!
  Kwadingeka ngibe isigqila esingafakile izicathulo
  Ithola isiswebhu emhlane...
  Amafu ngaphezu kwethu aluhlaza okwesibhakabhaka,
  Indawo ayijabulisi Emhlabeni!
  
  Nakhu kufika kimi idlozi eliqinile,
  Futhi uphethe isiswebhu ezandleni zakhe...
  Kwagijima umfana onekhanda elimhlophe -
  Isigqila asifakile izicathulo, umniniso ubonakala encishana!
  
  I-gnome iyahleka, ithinta amazinyo akhe ngezidladla zayo,
  Njengentombazane enendatshana , ihhashi...
  Kangangoba ibhere lilidla ngonyawo oluhlabayo -
  Kuyoba ukuphela kwempandla ka-dwarf!
  
  Kodwa bangithengise ezimayini,
  Bezingekho izindawo ezibonakalayo endlini yabesifazane...
  Futhi banginika isiswebhu esinamandla bengijaha,
  Ngoba intombazane idla kakhulu!
  
  Lapha i-gnome ingihola ngentambo,
  Izintelezi zentombazane ziyamangalisa ngokuphelele ...
  Izwi lesigqila licacile kakhulu,
  Kodwa ekugcineni kukhona ama-zero kuphela!
  
  Ngicishe nginqunu futhi ngingenazicathulo
  Ngisebenza ezimayini njengaleyo mbongolo...
  Mama, ngithi, sithandwa sami,
  Yeka ukuthi kwaba ubuwula kanjani!
  
  Ngangiyintombazane enekhono
  Ngaphindaphinda amafrakshini ekhanda lami...
  Futhi manje kwelinye, cabanga ngakho, isiketi,
  Ngiboshiwe!
  
  Isikhathi eside, isikhathi eside ngibekezelela i-gnome,
  Ngithole isiswebhu emhlane...
  Bangishaya ngebhizinisi hhayi ngebhizinisi,
  Bangithembisa ukuthi bazongiphakela ngokuhamba kwesikhathi!
  
  Kepha izigqila ezingagqokile zahlubuka,
  Ama-crowbars asebenza, izando,
  Futhi manje, kubheke njengento yakho ,
  Ku-gnome enempandla Ngifile !
  
  Phela labo ababi babulawa.
  Sibe nezisulu ezimbi...
  Kodwa, ngikholwe, sizikhulule -
  Amantombazane abonise izinga eliphezulu!
  
  Manje sinebutho elikhulu,
  Izinsizwa nazo zizolwa nathi...
  Siphula izihlangu njengamabhodi,
  Ababusi ababi bazoba yi-kaput!
  
  Khona-ke ubugqila besihogo buyoshabalala,
  Indoda iqondisa amahlombe...
  Futhi sizoqeda ubukhosi, sisuthi izitha,
  Kuyoba nekhulu leminyaka lenjabulo nenqubekelaphambili!
  
  Khona-ke kuyoba nokuthula emhlabeni wonke,
  Ndoda, inkanyezi enkulu...
  Sizondiza emoyeni onezinkanyezi, uyazi,
  Ake lifezeke amaphupho abantu!
  Intombazane yaphetha ngenothi eliphezulu, izwi layo licwebezela okwezinsimbi zesiliva.
  Ishaye izandla intombazanyana. Ama-elves amaningana nama-troll kanye nabantu abambalwa nabo balalele ingoma ka-Dominica. Base bephonsa izinhlamvu zemali zakhe: isiliva nethusi.
  Umlingisikazi wentombazane wakhothama. Wawacosha kuma-tiles. Wathatha izinhlamvu zemali ngezandla, ezinye ngezinzwane. Futhi kwakuwumbono omuhle.
  Yebo, unemilenze ekhangayo nethambile. Futhi yeka ukuthi muhle futhi uhlaba umxhwele kangakanani kuyena. Awu, aphi amanye ama-prima donnas uma eqhathaniswa naye? Bazolokotha badlale esiteji bengagqokanga zicathulo? Noma ngesiketi esifushane?
  I-Dragon Countess yaphawula:
  - Lona umculi! Cha, usesikhungweni semfundo ephakeme. Futhi kuphela e-academy, ku-faculty azikhethayo.
  UDominic wagigitheka wacula:
  Thina mantombazane sizoba abahluleli bethu,
  Futhi uma kufanele ukhethe, futhi ukukhetha kunzima ...
  Sikhetha amasudi okhuni,
  Ngoba abantu bakithi banodumo kuphela!
  Umculi ubhale kuTwitter wathi:
  - Unezwi ... Ingelosi yezinga eliphezulu nje!
  Wamamatheka uDominica waphonsa enye yezinhlamvu phezulu ngonyawo olungenalutho, wabe esegoba wayibamba ngolimi. Wabe eseqala ukuklabalasa. Kusukela ekuthintaneni namathe, insimbi esawolintshi yashisisa ngaso leso sikhathi futhi yashisa umlomo kanobuhle.
  Intombazane yaqala ukukhafula nokububula. Futhi isifiso sakhe sokucula sashabalala ngokuphazima kweso.
  Intombazane ye-nymph yanyakazisa indandatho yayo, futhi ukushisa emlonyeni kaDominica kwaphela ngokushesha. Intombazane yakhala:
  - Hewu! Manje sengiyaqonda ukuthi kunjani ukuba udrako ophefumula umlilo!
  U-Weasel waphawula ngokumamatheka:
  - Kungcono sekwephuzile kunanini ngaphambili,
  Intombazane ineminyaka emihle ezayo!
  I-Dragon Countess yaphawula:
  "Umlomo nomphimbo sinesakhiwo esihlukile kunabantu, ilangabi alishi nhlobo. Ngakho ungakhathazeki ngathi.
  Izithameli ebezibuthene zazisabanga umsindo futhi zifuna ngamandla, zishaya izandla:
  - Yenza okunye, wamukelekile!
  UDominica wabhala kuTwitter:
  - Uma ubhala izinhlamvu zemali, ngizokwenza!
  Ukuphendula, umsindo neziqinisekiso:
  - Yebo kunjalo! Siyakwamukela.
  Futhi ngaphansi kwemilenze yentombazane engenalutho, enemisipha, ekhuniwe futhi enomusa, eyafaka iminwe ngomusa ongenakuqhathaniswa, igolide, isiliva, i-orange, ithusi ne-platinum yandiza.
  UDominika wajabula ngalokhu, wazizwa enomdlandla, waqala ukucula ngokufutheka;
  Izivunguvungu neziphepho azisona isithiyo kumbhangqwana wethu,
  Amadodakazi ase-Fatherland, aqhakaza njengezihlahla zama-rose.
  Ongayazi impi akalidlanga uphuthu lwamabele,
  UNkulunkulu uMsindisi uJesu usiholela empini!
  
  Sesijwayele ukulwa ngisho nasolwandle olunesivunguvungu.
  Wonke umuntu ufana ne-chip phezu kwamanzi.
  Ngikholwa ukuthi sizodwengula izilo zeHorde zibe yizicucu empini,
  Udumo lwethu ngeke lukhishwe ngesando nesando!
  
  Inkemba yashiswa emfolweni, endaweni yomlilo eshisa kakhulu;
  Ama-blade acijile ayizifutho eziqinile!
  Yiba yisosha elingesabi; ngenhliziyo eqinile, ethobekile,
  Uma kukhona ukufa, yima unganyakazi, ungagijimi!
  
  Yebo , impi, yiqiniso, akuyona idili elinoju olumnandi,
  Phela zigcwele izinyembezi, igazi ligobhoza.
  Impisi ikhala isikhathi eside kanye nebhere elibhongayo ,
  Futhi ake ukushaya ngokubuyisela kube esweni, hhayi ishiya!
  
  Kukhona umkhonto ongabhoboza iketango,
  Kunezihlangu ezingangenwa yinqwaba!
  Kepha ungabi igwala, ungavumeli amademoni enze ubuso ,
  Ukuze ungabi njengomdlalo wamanetha!
  
  Ngikholwe, isixazululo esikhazimulayo sizofika,
  Kuwo wonke umuntu kunomvuzo ongatholakali ophakeme!
  Ngomqondo wobugebengu, ngiyakholwa, impindiselo izofika,
  Abukho obunye ubuqhawe ngaphandle kwendlela enzima!
  Ngakho uDominica wacula, futhi isixuku se-motley samshayela ihlombe ngesasasa elikhulu. Noma ngabe bonke bangabesifazane, awekho amadoda kulo mhlaba. Noma, cishe ngaphandle kobulili obuqinile.
  Ngemva kwalokho, udrako countess wanyakazisa umsila wakhe futhi waphawula:
  - Hhayi-ke, kufanele ngihambe! Ngiyasuka endleleni!
  I-nymph yacosha uhlamvu lwemali ngonyawo lwayo olungenalutho futhi yasikisela:
  - Ake sihlole. Ngizophonsa, futhi uthi - amakhanda noma imisila ! Qagela ukuthi uhlamvu lwemali olwakho, cha, ungibuyisela uhlamvu lwemali!
  I-Dragon Countess yabhonga ngokuhleka futhi yaphendula:
  - Ngiyawazi amaqhinga akho! Ngakho-ke kungcono ukungachithi isikhathi sakho noma ikhanda lakho!
  U-Dominika wamamatheka futhi waphawula:
  - Ikhanda akuzona izindlebe, ungasidabula isigqoko, awukwazi ukusithunga futhi!
  Umsunu watshiyoza wacula:
  -Izindlebe phezulu kwekhanda izindlebe!
  Izindlebe phezulu kwekhanda - isiguli esibhedlela sengqondo !
  I-Dragon Countess indize emoyeni. Futhi akazange aphawule ngale nto eculwa yile ntombazane. Futhi lokhu, kufanele kuphawulwe, kuhle kakhulu.
  UDominica waqala ukuqoqa izinhlamvu zemali ngokushesha ngezandla nangezinyawo. Futhi wakwenza ngesivinini esisheshayo.
  U-Weasel waphawula, enwaya izinwele zakhe ngenduku yomlingo:
  - Imali, yebo, ibalulekile. Kodwa okubaluleke nakakhulu yiziphonso, izinto zobuciko, ama-talismans, izindondo, iziphandla, njll. Uma kungenjalo, ngeke ukwazi ukuphila impilo ewubukhazikhazi nobukhazikhazikhazi !
  UDominica wavuma:
  - Imali ayikwazi ukuthenga impilo, ngikholwe,
  Imali ayikwazi ukuthenga uthando nodumo...
  Ngakho-ke ungaqophisi njengesilwane
  Yazi ukuthi ngeke udayise izwe lakini ukuze uthole inzuzo!
  Futhi intombazane, ngesoli yayo engenalutho, ishaya uhlamvu olunsomi. Kwathi kusenjalo umlenze wakhe ongenalutho waphenduka, ngokuphazima kweso, waba unyawo lwedada.
  U-Dominique wamemeza ngokwesaba:
  - Yini isihogo lokhu!
  I-nymph marquise yaphendula ngokumamatheka:
  - Lena insimbi ekhethekile yemilingo, isebenza kuphela lapho ihlangana nesikhumba somuntu ononkulunkulu bama-Olympian emndenini wabo!
  Futhi uLaska wababaza ngenjabulo:
  - Hewu! Unalolo hlobo lwegazi kuwe. Ngakho asizange senze iphutha.
  UDominica waphendula wathi:
  - Kodwa lokhu kubi! Uma ukwazi, susa udladla lwakho. Futhi unginike umlenze ojwayelekile futhi.
  I-nymph yanikina ikhanda:
  - Cha! Kufanele wenze lokhu ngokwakho.
  Intombazane eboshiwe yakhala:
  - Kungenzeka kanjani lokhu?
  U-Weasel uphakamise:
  - Cabanga ngengqondo yakho ukuthi ungathanda ukuthi umlenze wakho ubukeke kanjani, chofoza isithupha nomunwe wesandla sakho sokudla, futhi kufanele uphumelele!
  Wayithatha uDominic wathula. Kwabe sekufika ukuchofoza.
  Futhi esikhundleni sonyawo lwegwababa, kwavela unyawo ebhuthini elizwakalayo kanye ne-ski. Futhi kwaba nokungakhululeki nakakhulu lapho ukushushuluza kuklabalasa phezu kwamatshe akhiwe ngamatshe.
  I-nymph yahleka futhi yahlabelela:
  - Othisha bamahhala,
  Sichithe isikhathi nawe...
  Angihluphekela lutho nentombazane,
  Umthakathi onekhono kakhulu!
  U-Dominica ucasulwe:
  - Angiyena umthakathi. Futhi ngisafunda nje. Kodwa indlela eya olwazini ayilula neze ... Yebo , kumamuvi!
  U-Weasel wavuma ngekhanda:
  - Yebo, ku-cinema, mhlawumbe ngisho nangaphezulu. Futhi lokhu, kunjalo, inkinga yethu enkulu.
  Izilaleli zaqala ukubuthana futhi: kwakuwumbono ohlekisayo. Ngokunembayo, kukhona zonke izinhlobo zamantombazane lapha. Futhi ngiyabonga ngalokho. Umlingisikazi wentombazane wazama ukucabanga futhi nokuguqula unyawo lwakhe. Kodwa kulokhu okuthile kwavela kumathrekhi kanye ne-radar, nakuba incane.
  U-Dominica ucule ngaphandle kokulahlekelwa ithemba lakhe:
  Ngiyakucela ungamangali
  Uma kwenzeka umlingo...
  Uma kwenzeka, uma kwenzeka,
  Uma kwenzeka umlingo!
  I-nymph yaphinde yamamatheka futhi yaphawula:
  - Yebo, ukuze uhambe ngezwi lakho, kufanele futhi ube nekhono lokusebenzisa umlingo!
  Khona-ke intombazane ye-hobbit yagijima yaya kubo futhi yaphakamisa, inyakazisa induku yayo yomlingo:
  - Ake sikwenze kangcono! Futhi yazi, nginengxenye yenkulungwane yeminyaka yokuzilolonga!
  U-Weasel uphikile:
  - Cha! Myeke azenzele yena!
  UDominica wabhala kuTwitter:
  Ngilahlekelwe umqondo, ngilahlekelwe umqondo,
  Ngizozenzela, ngizozenzela mina!
  Yaphinda futhi intombazane yahleba okuthile okuvumayo. Khona-ke umlenze wakhe, osesimweni sethangi elinerada, ekugcineni wabuyela esimweni sawo esihle, sangaphambili. Futhi kwaba sengathi kwenziwa uku-oda.
  Asukume uDominica anyakazise iminwe. Umoya wakhe waba mnandi, wabe esecula:
  Thina mantombazane sinamandla emhlabeni,
  Futhi, ngikholwe, ngeke ubathole ubuhle obupholile...
  Impela sizocwilisa izitha zethu endlini encane .
  Futhi uyohlala ebukeka eneminyaka engamashumi amabili ubudala!
  Ngemva kwalokho, ubuhle, uzohleka futhi ahleke, ekhombisa amazinyo akhe amakhulu futhi acwebezelayo.
  UDominika waqala ukudansa, imilenze yakhe engenalutho iphakamele phezulu emoyeni. Futhi wacula:
  Ngiyisangoma esipholile
  Uma nginyathela ngonyawo lwami, kuzoba nokuwa...
  Ngangikuthanda ukugxuma ngingagqokanga zicathulo
  Kucabange njengokuhle kwangempela!
  Leli yiculo lakhe - limnandi futhi lipholile!
  Nakuba, ngakolunye uhlangothi, ilula kakhulu futhi ayinzima. Yebo, intombazane injalo ukuthi ngeke ube nesithukuthezi.
  Intombazane ye-hobbit yaphawula:
  - Ifunda ngokushesha okukhulu!
  Futhi wanyakazisa imilenze yakhe, eyayihlotshiswe emaqakaleni ngamasongo ahlotshiswe ngamatshe ayigugu, nasemunweni ngamunye indandatho.
  Ubukeka eyingane, kodwa uma ubheka inani lamatshe, ikakhulukazi ezithweni ezingezansi, ungumthakathi ophakeme.
  U-Weasel wavuma ngekhanda entombazaneni:
  - Ngakubona ndawana thize. Ingabe, nganoma yiliphi ithuba, Princess Alsou ?
  I-hobbit yesifazane yavuma ngekhanda:
  - Yebo , kunjalo! Kodwa uyazi, Marquis, ngale ntombazane evela emhlabeni, ngeke ube nenkinga!
  U-Weasel wavuma:
  - Kulungile! Kodwa akunakwenzeka ngenye indlela. Maye, leli yizwe elingakwazi ukwenza ngaphandle kwezinkinga nezigigaba.
  U-Dominic usheshe wangeza:
  -Impilo engenazo izigigaba nokuxhashazwa kuyisicefe kakhulu. Kufana nesobho ngaphandle kukapelepele!
  UPrincess Alsou wavuma:
  - Yebo, kunjalo! Yilokho okwenziwa ama-villains. Omunye wabo wakhipha isifo esibulala ubulili obunamandla.
  UDominica wacula ngokuphefumulela phezulu:
  Awukwazi ukuphila ngaphandle kwabesifazane, kuyiqiniso,
  Kodwa ngaphandle kwamadoda, akukho futhi injabulo...
  Kwavela kanjalo, kwakubi kakhulu,
  Uma engekho umnikazi onamandla!
  U-Weasel wavuma:
  - Kungenzeka! Kodwa lapha, njengoba besho, inkemba esika nhlangothi zombili. Ngakolunye uhlangothi abukho ubulili obunamandla, kodwa ngakolunye...
  I-hobbit yesifazane yaphikisa ngokushesha:
  - Cha! Okubi kuzo zonke izinhlangothi. Ngakho asikho isidingo sokukhuluma umbhedo. Abesilisa nabo bayadingeka.
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Abesilisa ezilwaneni. Kubantu abahlakaniphile, kukhona okuhlukile.
  U-Weasel wahleka futhi waphendula:
  - Yebo, amadoda, kunjalo. Futhi angitholanga lutho engingakusho.
  Amajuba amaningana, anezimpaphe eziwolintshi noqhwaku olukhazimulayo, andiza edlula kuwo. Izinyoni zazithakazelisa kakhulu. Kuyathandeka nje ngakwesinye isandla. Kodwa ngakolunye uhlangothi , kwakukhona nokuntula ukunambitheka kuzo.
  I-Dominica ithathe indawo:
  - Kungani ugoqa imilomo yamajuba?
  U-Weasel wachaza:
  - Akekho umuntu oye waba! Lokhu kungenxa yokuthi bakha ama-strawberries ngetopazi.
  Intombazane yase-actress yakhala:
  - Ini? Ngetopazi?
  Intombazane ye-hobbit yavuma ngekhanda:
  - Yebo, kukhona ama-strawberries anjalo! Yini, ubungazi?
  U-Weasel waphawula:
  - Wayezokwazi kanjani? Usezweni lethu muva nje.
  Abameleli abathathu bobulili obuhle basheshisa ijubane labo. Futhi izithende zabo ezingenalutho, ezibomvana zazicwebezela.
  Izindlu zavela nxazonke , zinde, zifana ne-pink, purple, i-emerald drill ekhuphukayo. Futhi kwakubukeka kuyikusasa ngokwedlulele. Kwakukhona ngisho nezindiza ezithile esibhakabhakeni. Ngokunemba kakhudlwana, inqola eyenziwe ngegolide futhi egcwele amadayimane, edonswa amahhashi ayisithupha anamaphiko, amhlophe qhwa, yadlula.
  Womathathu amantombazane akhothama kancane. Kodwa ngokusobala, umuntu ohloniphekile wayengenaso isikhathi sobuhle, futhi i-triumvirate yalandela ngokuqhubekayo.
  Kwakukhona i-hippodrome ngaphambili, yayibukeka njengenkundla yezemidlalo enkulu. Ngokusobala kwakuyindawo yomjaho wamahhashi.
  I-marquise-nymph iphakamise:
  - Kudingeka sibheke ukuthi umfundi wethu unesiphiwo se-clairvoyance. Ngakho-ke, sizoya emijahweni.
  Eduze kwe-hippodrome kwakunothango olude lwemeshi olwenziwe ngensimbi yesiliva newolintshi, oluhlotshiswe ngamaparele namatshe athile aluhlaza okwesibhakabhaka nokunsomi, kanye nengilazi ekhumbuza ingilazi yesiCzech . Futhi lalibukeka lilihle kakhulu.
  Futhi emnyango kwakukhona imithombo emibili emaceleni, eyayikhipha amajethi anemibala eminingi emibhangqwaneni emihle ehlotshiswe ngegolide: - idlozi elaligone umfana we-elf.
  Yebo, yonke into yayibukeka iyinhle kakhulu. Futhi emnyango kukhona unogada wamantombazane. Futhi enhle kakhulu futhi ekukhanyeni, izikhali zesiliva.
  Konke kubukeka kumangalisa kakhulu. Kukhona abameleli abaningi bobulili obuhle nxazonke.
  UDominika ukhumbule ifilimu ekhuluma ngeGulag Archipelago kanye nekamu labesifazane. Bonke abesifazane ababelapho, njengokungathi ngokuzithandela, babebasha, bebahle, futhi bembethe izembatho ezishiya imilenze yabo emihle ivele obala ngokuphelele. Hhayi-ke, njengoba ihlobo laseSiberia lifudumele futhi, mhlawumbe, lishisa, amantombazane ayengafakile izicathulo. Okwenze ifilimu yaduma kakhulu kubantu besilisa. Futhi uDominica wadlala ilungu le-Komsomol elihlubukile elahlela ukuvukela kwamantombazane. Futhi abahle baze bathatha izikhali, futhi bathatha yonke ibutho le-NKVD empini, futhi bakwazi ukuyinqoba.
  Ifilimu, yebo, yavela epholile. Futhi amaqhawe angenazicathulo, anobukhazikhazi, amahle ayebukeka emuhle nje.
  U-Dominika, ngendlela, ekuqaleni kwakufanele adlale indima yomzala kaFandera, owahlela isiphithiphithi seziboshwa, kodwa ifilimu enjalo yayingavinjelwa. Futhi wamane wenziwa umfundi omuhle kakhulu kanye nelungu leKomsomol.
  UDominica wakhothama entombazaneni evela kunogada. Kungazelelwe, khona kanye ngaphansi koMhlaba, njengojeke ophuma ebhokisini lesinemfu, udrako wagxuma waphuma. Encane , enkulu kancane kune-albatross, enamakhanda amathathu.
  Wandizela emantombazaneni, kwakhala izwi:
  - Ngibuyisele umfowethu!
  I-nymph marquise yaphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Lokhu akunakwenzeka, Belka.
  Kuphendula intombazane kadrako, amazenga ayo acwebezela elangeni amathathu anayo yonke imibala yothingo, futhi amaphiko ayo ayemahle kangangokuthi ayeqhuma emehlweni, yaqala ukubhonga.
  - Ngifuna umfowethu! Ngifuna ubhuti! Ukuphi!
  Intombazane ye-hobbit yakhala:
  - Yebo, thina ngokwethu simatasa sicabanga ukuthi singawabuyisela kanjani amadoda ethu kithi. Futhi asikho isidingo sokuba yi-capricious.
  Intombazane kadrako, yini ongayithatha enganeni, yehlisa umoya futhi yatshiyoza, yeqela eDominica:
  - Ngiyazi ungakwazi! Nguwe okhethiwe!
  Intombazane eshisa izikhotha yahleka futhi yahlabelela:
  - Konke akunakwenzeka, ngikholelwe, kungenzeka,
  Kodwa ukusondela kule nkinga kunzima kakhulu...
  Kodwa-ke, uma ucindezela ubuchopho bakho ngenkathi udlala,
  Ngingaba intombazane enhle yeJedi !
  Intombazane kadrako yajabula futhi yatshiyoza iphendula:
  Ingqondo yakho ayilingani nomunwe,
  I-Genius, uyazi, emhlabeni ...
  Futhi umfana omuhle ungilindile,
  Ehhashini elimazombezombe!
  U-Dominika wazizwa ehlekisa futhi egigitheka:
  - Udrako ehhashini? Lokhu kubukeka kanjani!
  I-Marquise yaphawula:
  - Yini, awuwazi umqondo we- allegory!?
  Umlingisikazi wentombazane wahleka futhi waphawula:
  Singafela noma kuphi
  Ngisho ekushoneni kwelanga kwenhlaka...
  Ngokuvamile, siphila ngokukhululeka,
  Yebo, khulula!
  Ngomqondo ongokomfanekiso!
  Intombazane kadrako yakhipha izibani emlonyeni wayo, yayifana ne-lighter, futhi yakhala:
  - Lena ingoma ethandekayo. Nokho , ngifuna isivakashi esihle esivela eMhlabeni ongaziwa senze okunye okuthakazelisayo.
  UDominica wathuka waphawula:
  - Ngiyazi ukuthi izwi lami liwisa izinhlamvu zemali kakhulu kunama -nunchucks akhipha izithungu zokusanhlamvu. Nokho, kufanele ngiqinise izwi lami futhi! Futhi ngani? Uzochitha kuphi imali lapha?
  I-marquise iphikise:
  - Okokuqala, uzobheja imali yakho kwelinye lamahhashi e-hippodrome bese uzama ukukhulisa imali yakho. Futhi okwesibili, le ntombazane ayiyona nje udrako omncane wesifazane, kodwa futhi inkosazana. Uzokunika indandatho yakhe, equkethe amandla amakhulu omlingo. Futhi ngenxa yalokhu , ngikholelwe, kufanelekile ukuzama futhi ucule kahle!
  U-Dominica wanqekuzisa ikhanda lakhe elikhanyayo entanyeni yakhe eqinile futhi wathi:
  - Kulokhu, ngibona ukuthi kukhona okumele ngikuzame! Ngaphezu kwalokho, ungayenqaba kanjani ingane!
  Intombazane kadrako yatshiyoza:
  - Angiyona ingane nhlobo. Ngiyinkosazana futhi ngingakwenza lokhu! Ngizondizela emhlabeni wakho. Futhi ngizoshisa nenhloko-dolobha yakho.
  U-Dominica wahona ngokusabisayo:
  - Futhi sinokuzivikela emoyeni kubantu abafana nawe! Uthini kulokhu, saga?
  Intombazane ye-dragon yabubula:
  - Uzothunyelwa enkwalini. Uzasebenza unqunu ubotshiwe ngamaketane ngemivimbo yeziswebhu zababonisi bezwi.
  Intombazane ye-hobbit yavuma ngekhanda:
  - Yebo, angakwenza! Ngaphezu kwalokho, ungumuntu. Futhi abantu bakithi... Bathathwa njengabasezingeni eliphansi, ngenxa yezizathu eziningi.
  I-weasel yakhala:
  - Ngakho-ke kungcono ucule! Umphakathi usuvele uhlangene lapha, futhi sizozuza nemali.
  Eqinisweni, kwaphakama umsindo esixukwini sabameleli abahlukahlukene bobulili obuhle, futhi kwezwakala ukushaya izandla nokubabaza:
  - Cula, mbali encane, ungabi namahloni!
  Awu, ndoda, asidlale umculo!
  Sifuna ukulalela i-trill yenyoni yepharadesi!
  UDominica wabubula kakhulu futhi waqala ukucula;
  Ugu oluku-Elfa lubanzi , luwumqansa,
  Amagagasi ashaya ngokukhanya okucwebezelayo...
  U-Elfia waba izwe lami lokuzalwa,
  I-nightingale isiculela ingoma emnandi!
  
  Esikebheni esibanzi, mina nothandiweyo wami sihamba ngomkhumbi,
  U-Zlata Val wehlise amaluko akhe.
  Yeka ukuthi kuhle kanjani ukuba mina nesithandwa sami sibe ndawonye,
  Kubuhlungu ukungayibambi ingwenya ngenduku.
  
  Cha, hhayi amanzi, i-astern eheshazayo,
  Yimvelo esinika i-champagne.
  Lo mhlaba ufana nomama othandekayo kimi,
  Ukuphana komhlaba imvunulo yasebukhosini!
  
  Iconsa njengamaparele ngaphansi komsebe wenyanga
  Ichaphaza njengoswebezane lwezinyosi ezinephiko eliyisiliva...
  Virgo, ufana nengelosi enephupho kimi,
  Ngobuso bobumsulwa - uMadonna omsulwa kakhulu!
  
  Iphunga liwuju, nezinwele ziwusilika,
  Izindebe zahlukana njenge-satin.
  Ngikholwa ukuthi isikhathi ebesilindelwe isikhathi eside sesifikile,
  Izinganekwane zizoba ngokoqobo!
  
  Izindebe zethu zathinta injabulo,
  Ubumnandi bunjalo angabe esaba namagama .
  Ngikholwa, ungubuhle obungajwayelekile,
  Inkatho izonquma, phonsa uhlamvu lwemali phezulu!
  
  Nakhu ukuqabulana kulandelana,
  Ukububula nokuhleka kwenjabulo yethu enesiphepho.
  Ubungcwele bomphefumulo buyogcinwa yikherubi;
  Okhethiwe uzophonsa uhlu lwezono ku-urn.
  
  Cha, yazi, kukhona abahle kunawe emhlabeni,
  Umdlandla uvutha njengomlilo ovuthayo enhliziyweni yami!
  Sizohlala ezweni elihle kakhulu,
  Masivule amafasitela nomnyango emkhathini!
  Wacula kanje nonobuhle ingoma emnandi. Namantombazane ayo yonke imithende amshayele izandla. Futhi ngesikhathi esifanayo baphonsa izinhlamvu zemali, kuhlanganise negolide. Futhi lokho kuhle .
  Intombazane ye-hobbit yanyakazisa induku yayo yomlingo, futhi imali yaqala ukwakha inqwaba ehlukile iyodwa. Futhi ikholomu yonke yezinhlamvu zemali ezinemibala eminingi yakhula.
  Intombazane kadrako nayo yashaya izandla, yase idedela amalangabi akhanyayo emakhanda ayo amathathu. Ngemva kwalokho wathi ngokunganaki:
  - Lokhu kuhle, kodwa akwanele! Nami ngidinga ukuthi ungiculele!
  UDominica wathuka wabuza:
  - Akukhona lokho kakhulu?
  U-Marquise wamthulisa:
  - Ingabe ufuna ukuthola indandatho ebaluleke kangaka yengoma eyodwa nje? Awu, awunangqondo ! Yiba nonembeza, ngoba i-artifact iyigugu.
  Intombazane ye-hobbit yatshiyoza:
  - Into ngayinye inenani layo. Futhi ngokuvamile, nge-artifact ebalulekile, udinga ukufeza izifiso ezintathu, noma unikeze izinsizakalo ezintathu. Lena imithetho. Futhi wena ngokwakho uyaqonda ukuthi kungani!
  Izithameli zamantombazane ahlukene zashaya izandla futhi zanyathela izinyawo ezingenalutho, futhi kuyaqabukela ngezicathulo:
  Wozani, cula futhi!
  Sifuna izingoma!
  Kuzoba kuhle kakhulu !
  Yenza ezothando!
  Sizokukhokhela kahle!
  U-Weasel wavuma ngekhanda ku-Dominika:
  - Hhayi-ke, ungaphuli! Wozani, cula!
  Nobuhle obuhle banyakazisa umhlwenga wakhe okhanyayo, ogqamile. Wanyathela imilenze yakhe engenalutho, enemisipha futhi wacula, ngomuzwa omkhulu kanye nenkulumo;
  lethu , iqiniso lethu
  Iqukethe ukuthwala ukholo!
  Futhi hhayi kusasa, hhayi kusasa,
  Futhi namuhla sindisa i-Fatherland!
  
  Siyayihlonipha iElf yethu ,
  Phela uwumhlaba wonke, yazi umhlaba!
  Isibhengezo sethu esibomvu se-Motherland,
  Futhi akukho okubomvu okugqamile!
  
  Iphayona alikhohlisi i-bust,
  Uphawu lwakhe ifulege of the Motherland!
  Salwa nesitha ngobuchule.
  Ukufezwa okukhazimulayo evesini!
  
  Yazi ukuthi kukhona ukholo olulodwa kuphela emhlabeni,
  Ukukholwa ku othandekayo , i-elfinism engcwele!
  Ngakho lezo zingane ezijabule zihleka,
  -Orcism iqhume kwalasha !
  
  Iqhawe ngalinye laliyingane nje,
  Etshanini nasemifudlaneni engafakile izicathulo...
  Kodwa manje usenewintshi ezandleni zakhe,
  Insimbi icaba ngesando!
  
  Umuntu ulola isibhamu ngemishini,
  Hhayi-ke, kukhona odubula ehlombe!
  Isibhengezo esibomvu sindiza njengefulegi elibomvu,
  Sishaya izitha ezimbi ngaphandle kokuncokola!
  
  Okhokho bethu bathatha i-Orklin ngesibindi ,
  Nokho, kuthiwani ngathi? Sisendleleni eya eMars!
  Singabantu, hhayi ama-macaque egatsheni,
  Isibhakela somphikisi simshaya ehlweni!
  
  Kodwa futhi siyazi ukuthi singazijabulisa kanjani,
  Shaya isigubhu, shaya amacilongo!
  Ubuso bezingane obuhle kakhulu,
  Futhi izilinganiso ezine neziyisihlanu!
  
  Ukuhlolwa kwempi okunzima kakhulu -
  Ukungadluli kulokhu kufana nokufa!
  Kodwa ekufeni sinebhanela elinethoshi,
  I-elven forge yethusi ayikwazi ukuwa!
  Intombazane yacula kamnandi nangekhono, ngesikhathi esifanayo, yadansa, futhi imilenze yayo yayiyenga kakhulu. Kuyadabukisa nje ukuthi kwakungekho amadoda eduze angabonga ubuhle bakhe. Futhi intombazane inakho ezingeni eliphakeme kakhulu, futhi iqhawe libonisa ingcindezi yakhe enkulu kanye ne-ambience.
  Futhi amakhulu amaningana amantombazane asebuthene, futhi enza umsindo. Bajikijela imali, futhi banephunga elinamandla lemizimba emincane, emisha, yabesifazane kanye namakha namakha abizayo. Kuningi okwenza ikhanda lakho lizule lapha.
  nezinhlamvu zemali zokhuni ezimbalwa , okwakukuhle kakhulu. Kodwa imali eyiphepha evamile yeplanethi enguMhlaba ngandlela-thile ayibonakali. Futhi lokhu akujwayelekile ngandlela thile eDominica. Kwesinye isikhathi imicabango ifika engqondweni yakho mayelana nokuthi bayizihlakaniphi lapha. Kuthiwani ngamakhadi e-electronic okukhokha? Hhayi-ke, lokhu kuhle kakhulu kuleli zinga lokuthuthuka.
  Ngakho othile waphonsa ikhekhe elidliwe uhhafu nokhilimu ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho zomculi oyintombazane.
  Intombazane ye-hobbit yashaya ikhekhe ngombani enduku yayo. Futhi yahlakazeka ngaso leso sikhathi.
  Ubuhle obuncane waphawula:
  - Ungakwenzi lokho futhi! Imali kuphela!
  Umzwilili wacula:
  - Enza imali! Enza imali!
  Ngikhohlwe ngesithukuthezi, ubuvila...
  Enza imali! Enza imali!
  Uma kunesidingo, okungenani usuku lonke!
  Intombazane kadrako yanyakazisa amaphiko futhi yatshiyoza:
  - Awu, lena inkonzo yesibili! Kodwa ukuze uthole indandatho ye-artifact , udinga neyesithathu!
  UDominica waphakamisa izihlathi wathi ngezwi elinokuzethemba:
  - Uma ufuna, ngizokujabulela ukukuculela futhi! Uma ngikhuluma iqiniso, ngiyakuthanda ukucula.
  Izilaleli zabesifazane abangaba yinkulungwane, abamele ubulili obuhle, babhonga futhi banyathela cishe izinyawo zabo ezingenalutho, ezinomusa, ezinjengamantombazane:
  - Cula futhi! Cula futhi!
  Bravo, qaphela! Bravo, qaphela!
  Intombazane kadrako yaphikisa, iphakamisa izwi layo:
  - Cha! Nikeza indandatho enjalo nje ngezingoma! Lapha udinga ukwenza okuthile okubaluleke kakhulu futhi, ngesikhathi esifanayo, okunzima.
  Kuthuleke isikhashana. Amantombazane angaphezu kwenkulungwane ezinhlanga ezahlukene amangale elindele.
  Kusenjalo kuqhamuke umfana. Okuwukuphela kommeleli wobulili obunamandla phakathi kwabo. Wayengowohlanga lwesintu, egqoke izikhindi kuphela, enemisipha futhi enophawu lwesigqila ehlombe lakhe, wayebukeka cishe eneminyaka eyishumi nambili futhi kusobala ukuthi wayeshaywe izikhathi ezingaphezu kwesisodwa. Egijima, izithende zakhe eziwubhuqu, eziwubuntwana zikhanyisa entombazaneni kadrako, wawa ngamadolo wakhononda:
  - Bavumele bangikhulule! Ngibuyisele isikhundla sami!
  Intombazane kadrako yavuma ngekhanda futhi yaqinisekisa:
  - Yilokho kuphela! Umfana uzokhululeka uma ungamenza idlozi!
  U-Dominica welula izandla zakhe:
  - Kodwa lokhu akunakwenzeka!
  I-marquise-nymph iphakamise:
  - Le ngane yesigqila yayisanda kuba inkosana yomqhele wombuso omkhulu, ogama lakhe lingu-Oenomaus. Futhi manje, waba umfana wohlanga lwesintu nesigqila ukuze agweme isifo esiwumshayabhuqe sikadeveli. Menze abe yinkosana ye-elf futhi, bese mhlawumbe singabamba intambo ye-tangle yonke!
  . ISAHLUKO No. 4.
  Inkosazana ye-hobbit iqinisekisile:
  - Leli yithuba lakho, Dominic. Neyethu futhi. Abesilisa bacishe banyamalala. Futhi lona, nakuba ayengacekelwanga phansi, walahlekelwa isikhundla sakhe nesikhundla, ngisho nomzimba wakhe, waba yisigqila esingumuntu.
  Umfana wanqekuzisa ikhanda lakhe elilula, elinqamukile :
  - Bangishaya nsuku zonke ukuze ngingaphendukeli itshe! Ngesizathu esithile, yizigqila ezishaywayo ezimelana kakhulu nalolu bhubhane!
  UDominica welula izandla waphendula:
  - Yebo, angazi ukuthi ngingamxosha kanjani! Nokuthi inkosana nayo yayiyingane?
  Umfana oyisigqila wanikina ikhanda.
  - Cha, ngangimdala impela! Kodwa lapho iqala ukuphenduka itshe, i-weasel nymph yasebenzisa umlingo okhethekile. Ngaba yisigqila esincane futhi ngashaywa. Lokhu kwanginika izinyanga ezimbalwa, nakuba kwakubuhlungu, kodwa ukuphila. Kodwa ngokushesha noma kamuva, lokhu kuzophela. Ngaphezu kwalokho, kufanele bangishaye kanzima, futhi nsuku zonke kufanele, noma ngiphathe amatshe asindayo, noma ngiphothe isondo!
  Intombazane ye-nymph yavuma ngekhanda:
  - Yebo! Lena ukuphela kwendlela yokubambezela ngandlela-thile umphumela wesifo esiwumshayabhuqe samatshe. Kusekhona izigqila zesintu ezimayini ezingakaphazamisi futhi ziyasebenza. Kodwa laba yibona kuphela abamele ubulili obunamandla obusele. Futhi-ke ezinye zazo nazo ziphenduka amatshe bese ziphahlazeka zibe uthuli.
  UDominica wabhala:
  - Lokhu kubi! Inhlekelele yendawo yonke! Futhi ukuze uphile futhi ube yisigqila!
  Umfana, egqoke isikhindi esifushane esimnyama esakha zonke izingubo zakhe, futhi enoboya, enemisipha ezacile ngaphansi kwesikhumba ebonakala izacile ngenxa yokuntuleka kwamafutha, wacula:
  - Yebo, ngiyinkosana, futhi ngiyisigqila kuphela, kodwa yini,
  Mabangibize kanjalo abanumzane...
  Bakude kangakanani kimi,
  Umfana ophuke iketango emlenzeni!
  Intombazane kadrako yatshiyoza ngokucwayiza:
  - Ngakho-ke menze abe yinkosana ye-elf futhi, bese ungathola le ndandatho ebalulekile yomlingo kadrako!
  U-Dominica welula izandla zakhe:
  - Hhayi-ke, awuboni, anginakho ukuqonda okuyisisekelo komlingo, futhi ufuna lokhu! Okungukuthi, mhlawumbe, wena ngokwakho ngeke ukwenze!
  I-nymph marquise yaphawula ngokuphefumulela phezulu:
  - Mhlawumbe nathi asikwazi ukwenza lokhu ... Uthini?
  Intombazane kadrako yathi:
  "Usenezinyawo isikhathi eside." Futhi i-dragon academy izovala maduze. Ngakho-ke, makaqale aphumelele izivivinyo ezidakayo, bese uzama ukuxosha isikhulu somfana.
  Avume ngekhanda uDominica.
  - Hhayi-ke, nansi indlela, ngokuyisisekelo, unga...
  I-nymph marquise yacosha intaliyane yayo eyayilenga entanyeni yakhe. Futhi wayihlikihla ngezintende zezandla zakhe waqala ukuvungama okuthile, okufana nekhubalo. Intombazane kadrako yatshiyoza, ikhombisa amazinyo ayo:
  - Lona uvivinyo olunzima kuye ... Angakwazi yini ukunyakaza ngaphandle komonakalo omkhulu uma esebenzisa isipelingi esikhulu!
  U-Dominica wayefuna ukucaciselwa ukuthi kusho ukuthini isipelingi se-ultra, kodwa i-nymph-marquise yanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluhlotshiswe ngamasongo, futhi intombazane yabanjwa yisivunguvungu. Kwaba sengathi umdondoshiya othile wamphatha ngesandla wamthwala.
  Intombazane yase-actress yakhala:
  - Yeka ukugxuma!
  Futhi ngakho, kanye ne-nymph-marquise, bazithola sebesemnyango wesigodlo . Yayisikhumbuza iHermitage eSt. Petersburg, kuphela yayiphakeme, izitezi ezingamashumi amathathu ezinophahla oluphakeme. Futhi futhi, ecwebezelayo futhi enhle kunoBusika obudumile.
  U-Dominica wavula imilenze yakhe, waphakamisa izinhlangothi zakhe ngezibhakela wababaza:
  - Hawu !
  I-nymph iqinisekise ngokumamatheka:
  - Yebo, lesi yisakhiwo esihle se-Dragon Academy.
  Ngaphambi komnyango, umthombo osesimweni sikadrako onamakhanda ayisikhombisa ubenyezela ngegolide nensimbi ekhanyayo esawolintshi engaziwa emhlabeni. Futhi emlonyeni ngamunye kwageleza umfudlana wamanzi esibhakabhakeni, abenyezela njengamadayimane emisebeni yezinkanyiso ezimbalwa eziwubukhazikhazi.
  UDominica waphawula:
  - Kuyamangaza ukuthi amajethi andiza phezulu!
  Impendulo ivela ku- Marquise-nymph:
  - I-Technomagic!
  Ikhanda ngalinye likadrako lalinamehlo enziwe ngamatshe ayigugu, futhi anemibala ehlukene. Bekubukeka kunempilo ngokwedlulele , kucebile futhi kumnandi.
  Kukhona nemihubhe ecocekile enezimbali ezinhle, ezihlukaniswa ngezinhlobonhlobo zokwakheka nezinhlobo zama-buds. Izinyawo ezingenalutho zamantombazane zazihamba ngamathayili abushelelezi, anephethini ekhanyayo yezindlela ezinobuhle obungachazeki nomusa. Babeneminyaka ehlukene, kodwa bonke babebahle, abaningi begqoke ubucwebe obuyigugu.
  Kwakukhona ama-elves amaningi lapha, kodwa kwakukhona namantombazane angabantu, ama-troll abesifazane kanye nezinto zokuzilibazisa. Amantombazane okugcina awakwazi ukuhlukaniswa nawabantu . Njengoba, ngendlela, kukhona ama-nymphs nama-dryads. Ingabe kungenxa yokuthi bafaka izindandatho ezinzwaneni ezingenalutho zezinyawo zabo ezincane nezinhle?
  Kodwa namantombazane abantu angakwenza lokhu.
  UDominika, umfundi omude, wayebukeka emkhulu kakhulu futhi evuthiwe uma eqhathaniswa nabafundi besifazane. Futhi lokhu kwamjabhisa kakhulu.
  Intombazane yabuza inyozi:
  - Ngibukeka njengombukiso womnyuziyamu lapha!
  I-marquise yabuza ngokumamatheka:
  -Uke wayibona ifilimu mayelana noHarry Potter?
  UDominic wahleka futhi waphendula:
  - Yebo, yiqiniso, ngiyibuke. Futhi baze bazama ukwenza kabusha le filimu. Awu, pho?
  I-nymph yaphawula:
  - Kwakukhona abafana namantombazane lapho. Futhi lapha, njengoba ubona, abekho abafana, futhi lokhu kuphazamisa ukuzwana!
  UDominica waphawula:
  - UHarry Potter naye wayeyingane, futhi kwaba lula kuye. Kodwa ukuba umuntu omdala phakathi kwezingane. Kubi kunokuhlala unyaka wesibili!
  I-marquise yayifuna ukusho okuthile lapho intombazane engafakile izicathulo, kodwa ine-brooch yedayimane ezinweleni zayo, igijimela kubo. Wamamatheka kamnandi kakhulu futhi wacofa:
  - Ingabe wena okhethiwe?
  U-Dominica wamamatheka futhi waphendula:
  -Yebo!
  Intombazane yahleka futhi yaphawula:
  - Kepha cishe awazi ukuthi ungakwenza kanjani okuningi! Isibonelo, ungakwazi ukwenza umuthi ongabonakali?
  Umdlali we-actress waphendula ngokuphefumulela:
  - Ngeshwa cha. Isebenza kanjani?
  Intombazane enebhulashi ledayimane nezinwele ezinsomi nezinamabala osawolintshi yanqekuzisa ikhanda. Futhi wakhipha ibhodlela ekhukhwini lengubo yakhe. Ngiphendule ipulaki. Waphuza futhi... wanyamalala.
  U-Dominica wacwayiza amehlo akhe esafire ngokudideka. Ngase ngizwa ngincinza kancane ekhaleni lami. Base bemdonsa izinwele. Umbono okhaliphile ka-Dominica wabona izinyawo ezingenalutho zentombazane engabonakali zinyathela kumathayela anemibala eminingi futhi ziphakamisa amachashaza amancane othuli nokuphaphatheka ezihlahleni nasezimbalini. Intombazane yatshikizisa kakhulu futhi, ngonyawo lwayo olungenalutho, yabamba indlebe le ntombazanyana egangile.
  Wamemeza. NoDominica wakwazi ukumbona. Intombazane yaba sobala, njengesipoki noma ihologram. Futhi wamemeza ngezwi elithukile:
  - Kubuhlungu! Ngiyeke, anti!
  I-marquise-nymph yababaza:
  - Ngobuhlakani, yebo! Bengivele ngacabanga ukuthi awunakwenza lutho!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Uma ugula, ngizoza
  Ngizosakaza ubuhlungu ngezandla zami...
  Ngingenza konke, ngingenza konke,
  Inhliziyo yami ayilona itshe!
  amantombazane asondele kubo. Naphezu kwemihlobiso, kwakusobala ukuthi izingubo zabo zaziqinile futhi ziwumfaniswano, nakuba ziwubukhazikhazi, isitayela. Nakuba kwezinye izici kwakukhona umuzwa wokuhlukahluka. Amanye amantombazane ayenamacici ezindlebeni zawo, kuyilapho amanye engenawo. Futhi amanye, ikakhulukazi amantombazane e-hobbit, afaka izindandatho zegolide ngamatshe emakhaleni awo.
  Lokhu bakwenza, ikakhulukazi, ukuze bazihlukanise nezingane zabantu, ezazifana kakhulu. Ama-Dryad nawo ayethanda izindandatho emakhaleni nasezindlebeni zabo. Umbuso omuhle wamantombazane, kusukela kwayisikhombisa kuya kwabancane. Kodwa-ke, phakathi kwama-elves, ukukhula nokukhula akuhlukile neze ngokubukeka, njengama-hobbits, ama-troll, ama-nymphs nama-dryads. Kodwa i-Dominica ibukeka njengomuntu omdala nentombazane enhle kakhulu, enobuso obucacile benkosazana yangempela. Mhlawumbe ushukiwe kakhulu.
  Yebo, baze bakhanyisa isikhumba sakhe lapho edlala enye yezintokazi ezihloniphekile zeNkathi Ephakathi. Ngaleso sikhathi, ubuso obubomvu babubhekwa njengophawu lokuzala.
  Ngendlela, hhayi nje isikhumba esisebusweni bakhe sasikhanyiswa, kodwa nasemilenzeni yakhe. Kube nesiqephu lapho eholwa engafakile zicathulo egqoke amanikiniki eyiswa esikafulani.
  Bekukhona nengoma ethi:
  Isikhathi sokuhlengwa sesisondele
  Indlovukazi iholwa ingafake zicathulo esikafini!
  Esikhundleni sobucwebe, ugqoke amanikiniki,
  Intamo yedada yisisulu sababulali!
  Yebo, yayibukeka ihlekisa kakhulu futhi, ngendlela yayo, ngandlela thize ithusa . Ngemva kokukhanya, kwadingeka alingise indima yeNdlovukazi uSemiramis. Futhi kulezi zithombe, akazange athwetshulwe engagqokanga zicathulo. Yebo, bekuyindima ethokozisayo. Kodwa ngokusobala umqondisi wayengamthandi. Muhle kakhulu futhi blonde yoju. Futhi ngendima kaSemiramis bakhetha owesifazane osekhulile onezinwele ezimnyama. Futhi uDominica kwadingeka abe yisigqila. Futhi waze waqanjwa nge-ayina eshisayo. Futhi bangiphuthaza, cishe, ngamadoda.
  Yebo, futhi kwakukhona isigameko ku-rack. Yiqiniso, isiswebhu senziwa ngegwebu, futhi lapho bekushaya ngaso akulimazi. Kodwa noma kunjalo, lapho ulenga futhi ushaywa , akumnandi.
  Abafundi abangamantombazane babuthana ndawonye. Kwabe kuqhamuka uthisha omile. Wayegqoke ingubo ebomvu nesitayela esihlukile.
  Wahamba waya kuDominica futhi wamemeza:
  -Ingabe umusha?
  Umlingisikazi wengane waphakamisa amahlombe:
  - Bengingeke ngisho lokho!
  Anikine ikhanda uthisha. Ekhaleni lakhe kwakukhona indandatho eyenziwe ngensimbi esawolintshi netshe elinemigqa. Ubuye abukeke njengentombazane esencane futhi akafake zicathulo. Ngaphezu kwalokho, kukhona indandatho kuzwane ngalunye olungenalutho. Futhi lokhu kakade izinga eliphezulu ngokwanele lokuthakatha.
  I-nymph marquise yaphawula:
  - Ungumfundi onekhono, futhi unethalente!
  Uthisha we-dryd wajikijela itshe elincane kuthayela elinombala futhi wayala:
  - Yenza entsha ukuze indize entendeni yesandla sakho!
  UDominica waphendula wathi:
  - Telekinesis, noma yini?
  Kuphendula amantombazane ahleke. Uthisha wamemeza:
  - Hlabaniza! Kungani beminyene ndawonye!
  Kube nokuhhomuzela nokunganeliseki. Kodwa amantombazane awazange aphikisane, kodwa aqala ukuhlakazeka kancane kancane. Kodwa ngesikhathi esifanayo, ebheke ngasentombazaneni entsha.
  Umfundisi waphendula wathi:
  - Woza, oda itshe ukuba lindize entendeni yesandla sakho!
  U-Dominika, ezizwa eyisiwula ngokuphelele , wababaza:
  - Fly entendeni yesandla sami!
  Itshe alizange linyakaze. Khona-ke intombazane yamemeza ngokucasuka:
  - Fly kimi, ngokushesha!
  Kwabe sekuwa itshe, njenge-meteorite, lashaya intombazane ebunzini. Ukushaya kwakukuhle, isigaxa esihle ngaso leso sikhathi savuvuka, futhi uDominika wawa waquleka.
  Amantombazane amaningana angenaso isikhathi sokuhamba, nalawo amanye aphenduka, aqhuma insini kanye nje. Futhi lokhu kuhleka kwakukhumbuza ukukhala kwamakhulu ezinsimbi zesiliva.
  I-nymph marquise yelula izingalo zayo futhi yaphawula:
  - Kukhona amakhono, futhi yiziphi ezinye! Ngamagama alula, phakamisa itshe ngaphandle kweziphonso. Akuwona wonke ama-novice nymph noma dryad angakwenza lokhu.
  Uthisha wavuma:
  - Yebo, uyakwazi! Kodwa futhi kuyingozi. Lona uyakwazi ngempela ukubuyisela amadoda kithi kuphela, kodwa futhi abulale abesifazane. Lawa amandla asendle!
  I-Marquise yaphawula:
  - Le ntombazane iyidayimane elidinga ukupholishwa!
  Asukume uDominika agxume ame ngezinyawo. Ikhanda laliqhephuka futhi esiphongweni evuvukele.
  Intombazane yamemeza:
  - Futhi ubani okufanele ngibulale manje?
  Uthisha waphendula ngokucasuka:
  - Mina! Ungakwazi kahle kakhulu ukukhipha ubuchopho bakho. Kuhle ukuthi angikutshelanga ukuthi uqhumise itshe!
  UDominica wahleka futhi waphendula:
  - Yebo, kulokhu kuzoba neHiroshima yangempela!
  Umeluleki we-dryad wabuza ngokumangala:
  -Iyini i-Hiroshima?
  Umlingisikazi wentombazane waphakamisa amahlombe akhe, ayengebuthakathaka, futhi waphendula ngokuzethemba:
  - Lona idolobha okwajikijelwa kulo ibhomu leathomu, okwabangela ukufa kwabantu abayizinkulungwane ezingamashumi amahlanu kwalimala izinkulungwane eziyikhulu!
  Uthisha wamemeza:
  - Hewu! Hawu bhomu!
  Omunye wabafundi wesifazane wamemeza:
  - Lo anti ugcwele izikhukhula!
  Futhi omunye wanezela:
  - Iguqula ama-violets abe ezindlebeni zakho!
  I-nymph marquise iphikise:
  - Ngiye Emhlabeni izikhathi ezingaphezu kwesisodwa, futhi ngakhuphuka i-inthanethi yabo izikhathi eziningi, futhi ngiyazi i-Hiroshima - kuyiqiniso. Futhi lokhu kubi, futhi abantu abaningi ngisho nangaphezulu bafa lapho futhi babulawa imisebe.
  Enye intombazane yakhala:
  - Iyini imisebe?
  UDominika wabubula, waphendula ngokushesha:
  - Uma ifu le-electron liphuma ku-nucleus ye-athomu futhi iba ionized, kuvela imisebe. I-nucleus engenalutho ye-athomu ibhubhisa izibopho zama-intermolecular, futhi lokhu kuphuka kubangela umonakalo omkhulu emzimbeni, kokubili womuntu kanye, ngicabanga, ne-elf.
  Kuphendula amantombazane ankwankwaza ngenxa yokwesaba. Enye yamancane yatshiyoza:
  - Mama, ngiyesaba imisebe!
  I-nymph-marquise, aka Laska, yahleka futhi yaphendula:
  - Ungesabi! Ngeke akuthole la !
  UDominica waphawula ngokuhlakanipha:
  - Sahlaselwa ngemisebe,
  Futhi ungayithola kuphi indawo yokukhosela manje...
  Futhi lapha unenhlangano -
  Bheka, bayangishaya entanyeni!
  Ngemuva kwalokho intombazane yayithatha yaqala ukudansa. Futhi amanye amantombazane aqala ukudansa.
  Uthisha emunqamula iminwe . Kuvele ikhwela emlonyeni. Futhi ukuthi i-nightingale trill izogeleza kanjani. Lawa amanye amantombazane avele ayithatha ngaso leso sikhathi avele aqaqeke . Omunye umeluleki uvele egqoke ingubo emnyama eqinile futhi wanikeza umyalo:
  - Igxathu emvakwe gxathu!
  Amantombazane avele afola ngobude. Baqala ukuhamba, belinganisa izinyathelo zabo futhi belula amathe ezinyawo zabo ezingenalutho, njengamasosha. Futhi bakwenza sengathi ukumasha babekujwayele, njengonogada bakamongameli.
  Uthisha ogqoke ingubo emnyama, ehlotshiswe ngamasafire, ama-emerald namatshe anombala obandayo namanje akwaziwa emhlabeni, wayala:
  - Manje, cula!
  Amantombazane, enyathela imilenze yawo engenalutho, eshukiwe, emincane nenhle, abuza ngazwi linye:
  - Yini ongacula ngayo?!
  Umeluleki waphendula ngamazwi abandayo:
  - Mayelana nokuthi abafana bebezocula ngani ukube abazange bashaywe wubhadane lwesihogo!
  Amantombazane-abafundi ahlabelela ngekhorasi nangezwi elikhulu;
  Izinkanyezi ziyabenyezela ebumnyameni bobusuku;
  Nokukhanya kwenyanga esiliva!
  Ubuhle buwafinyisa amehlo akhe amahle,
  Sithembisene umshado ingunaphakade!
  
  Ukushona kwelanga okubomvu kwakumnyama,
  Kodwa kuzovela ukusa okukhanyayo!
  Futhi umoya waba nenjabulo, umsindo,
  Useyili womkhumbi uvuvukele!
  
  Umphefumulo wami uyitshe elinzima,
  Izivivinyo ze-fighter zilindile!
  Futhi makundiza ibhanela ngaphezu kwekhanda,
  Asihambe kuze kube sekugcineni!
  
  Inhliziyo ngeke igcwale ubulembu ,
  Ukundiza okushesha kokhozi!
  Noma igazi libila, ngokundiza okugijimayo,
  Ngizondiza njengomcibisholo!
  
  Iminyezane yakhothama kimi,
  UNkulunkulu uSomandla waphendula amehlo akhe!
  Nakuba ungathobeki ngokuphelele,
  Ngizokwengeza amandla kuwe empini!
  
  Phela, ukhonza uBaba ngokwethembeka,
  Kodwa inyama ibuthakathaka, umoya uyagula!
  Ngeke uzisole, ngiyayazi impilo
  Ungangivumeli ngiphenduke uphondo lwenqama!
  
  Ngizogeza izono zezinsuku ezedlule,
  Ake kudlule okwenzeka esikhathini esidlule!
  Uyabona, amapheya ayavuthwa engadini,
  Umdwebo uzochaza indiza!
  
  Khonza Izwe Lobaba ngamandla akho onke,
  Khohlwa ukuthi kukhona ukuthula emhlabeni!
  Ukuze ungashisi izihlathi,
  Kwangathi wonke umuntu angaphila kahle nawe!
  
  Kulokhu ngiphendule nje:
  Nkosi, ngiyakuwumba umhlaba!
  Ukuze izingane zihleke ngenjabulo,
  Ukuze ungadingi ukubuyisana nabantu bakho!
  
  Phela okuhle kuncike kithina.
  Wonke umuntu uyanquma - ukukhetha kungokwakhe!
  Futhi imicu evela kuwe Somandla,
  Ubambe umkhathi ngesibhakela!
  
  Sizobambelela kuwe futhi,
  Phela, i-Motherland ayikwazi ukutholakala ingcwele!
  Ngenkathi ngidubula, iminwe yami yaba ndikindiki kakhulu,
  Futhi asikakakabi namashumi amabili!
  
  Ukunqoba yisithelo esingafinyeleleki;
  Kulabo ababuthakathaka, abangamagwala, noma abayiziphukuphuku!
  Kepha amasosha angakwazi ukuphatha zonke iziqongo,
  Sizothatha lesi sisindo eseqile enkabeni!
  Ngemva kwalokho banyamalala esigodlweni sikanokusho se-dragon academy.
  Futhi umeluleki omnyama wabheka ngokucophelela uDominica futhi waqaphela:
  - Umuhle kakhulu. Ikakhulukazi esizweni esingaphelele. Kuyamangaza!
  UDominica wacula ngentshiseko:
  Mina ngiphelele
  Mina ngiphelele
  Ukusuka ekumoyizeleni kuya ekuthinteni,
  Ngaphezu kwakho konke udumo!
  O, yeka injabulo
  Yazi ukuthi ngiphelele
  Yazi ukuthi ngiphelele
  Yazi ukuthi ngifanelekile!
  Uthisha ogqoke ingubo emnyama wayibuka kabi le ntombazane wathi:
  - Unesizotha esimangalisayo! Yeka sithandwa!
  I-weasel nymph yaphakamisa:
  - Mhlawumbe kufanele simkitaze izithende ngezinti?
  Uthisha waphakamisa amahlombe akhe futhi waphendula ngokungazethembi kakhulu:
  - Akuwona umqondo omubi! Kodwa kungcono ukumyisa kudrako master. Ake sibone ukuthi angaphumelela yini ukuhlolwa kokungena!?
  U-Marquise waphawula ngokumamatheka:
  - Izivivinyo zokungena? Lona akuwona umqondo oyisimungulu, kodwa ungamukelwa esifundweni sokuqala, lapho kuzoba lula kancane!
  Uthisha uphikise ngamazwi ahlabayo:
  - Futhi ubeke lo mfana omkhulu namantombazane aneminyaka eyisikhombisa ubudala? Yebo bazomgcona bamncinze. Yebo, futhi yena ngokwakhe angathatha umuntu futhi ababulale. Cha, lena akuyona indlela yebhizinisi nhlobo! Amantombazane amadala ayamdinga, futhi ngenxa yalokhu kufanele abonise izinga eliphezulu lethalenta!
  U-Weasel wavuma ngekhanda:
  - Kuzwakala kunengqondo!
  U-Dominica wanikina ikhanda, okwakubukeka njenge-dandelion kaMeyi:
  - Ungangihluphi ngamantombazane amancane.
  Uthisha wavuma ngekhanda:
  "Bese uthatha izivivinyo noLady Dragon Master." Kulokhu, uzokwamukelwa esifundweni esikhethekile. Uyohlala ngisho ekamelweni elihlukile, elihle, elinesoso elisiliva kanye ne-apula elithelayo.
  Umlingisikazi wentombazane wabuza ngokumangala:
  - Kunjani, ngesoso elisiliva?
  Umeluleki wachaza:
  - Kufana nokuthi unomabonakude eMhlabeni. Kuphela kungase kube nezinhlelo ezimbalwa okwamanje. Manje? Unobuchwepheshe, sinomlingo. Kodwa lapha ungabona ngesoso, uma unekhono langempela lemilingo, kwenzekani.
  UDominica wabuza ngokungananazi:
  -Uyawubona umhlaba?
  Uthisha wavuma ngekhanda:
  - Futhi Umhlaba ungaba ... Ngaphandle uma, kunjalo, ungumlingo othuthuke kakhulu. Nami, ngangena ku-inthanethi - into eqanjiwe yomuntu. Futhi kufanele ngisho, uyazi ngempela ukudubula. Futhi beza nenethiwekhi ethokozisayo. Kuyamangaza ukuthi ugesi olula ngaphandle komlingo uyakwazi lokhu!
  UDominica waphendula wathi:
  - Yebo, lokhu kuyangimangaza mina! Kungani ungazenzeli lokhu?
  Khona-ke i-nymph marquise yaphendula:
  - Inqubekelaphambili yesayensi yinto eyingozi. Uma amabhomu ethu eqala ukuqhuma futhi, hhayi alula, kodwa enuzi ! Ngale ndlela, akekho oyosala ephila, futhi imisebe yomlingo mibi kunemisebe evamile!
  UDominica wabhala:
  - Nampa ! Kuyenzeka.
  Abafundi besifazane bamemeza:
  - Asimdingi umuntu onjalo , ungumama omubi!
  Umeluleki ngamathoni aneqhwa wayala:
  - Ngilandele!
  Futhi wanyakaza. Wayenezimbadada ezikhethekile ezinyaweni zakhe ezazishiya izinzwane zakhe zivulekile ngaphambili futhi zazimvumela ukuba athakathe ngezindandatho. Umeluleki ngokwakhe naye ubukeka emusha - hhayi umbimbi owodwa, ubuso obungenasici. Kodwa ukwakheka kwakhe kubonakala, hhayi imigqa ethambile evelayo yentsha, kodwa owesifazane omdala onezici zakudala futhi, omunye angase athi, izici ze-aristocratic. Futhi ukubukeka kunzima kakhulu.
  UDominika wayecabanga ukuthi unohlobo oluthile lwesihloko. Futhi mhlawumbe hhayi encane.
  Wamlandela, futhi i-marquise-nymph yagxuma eduze kwakhe futhi yatshiyoza, iveza amazinyo akhe:
  - Uyindlovukazi enhle kangaka. Kodwa iqhubu elisebunzini lakho selipholile, ululama ngokushesha!
  U-Dominika waphawula ngokuhleka:
  I-expander yamandla nama-dumbbells,
  Umqondo onempilo emzimbeni onempilo!
  Ngakho badlula emthonjeni kanye nezindiza eziyisikhombisa eziqhuma kahle amamitha ayikhulu emoyeni , bemangazwa ubuhle obumangalisayo. Ngokulandelayo yisango, ekungeneni komcibisheli wesifazane, nezikhali eziveziwe .
  Babingelele intombazane entsha benqekuzisa ikhanda beshaya phansi ngonyawo benqunu, bezipholele.
  UDominica waphawula:
  -Amantombazane anezimfanelo ezintathu ezinhle. Okokuqala, ukuthi mahle, futhi okwesibili, ukuthi...
  Futhi-ke impendulo ayizange ifike engqondweni. Futhi lapha bangaphakathi kwesakhiwo se-dragon academy. Kukhona ukunethezeka okunjalo lapha, awukwazi nokukuqhathanisa nePeterhof. Ngaphezu kwegolide neplatinamu, kusenezinsimbi eziningi ezahlukene ezingenawo ama-analogue eplanethini enguMhlaba. Futhi, amatshe amaningi ayigugu amaphethini ayinkimbinkimbi kakhulu futhi amahle, ahlanganiswe nemihlobiso, izimbali ezinomusa, eziqhakazile. Kukhona nezithombe eziningi ezahlukene ezindongeni. Ikakhulukazi ama-elves nama-elves. Kodwa zikhona ezinye izidalwa. Kodwa cishe bonke ubuso nezibalo zincane futhi zivelele. Izinsizwa zivame ukuma zifake isifuba. Futhi zifana kakhulu nezithombe zaseGrisi naseRoma lasendulo. Kukhona izinto eziningi lapha ... Futhi kukhona nemithombo ephuma emakhoneni, nayo ebukeka iyinhle futhi inambitheka.
  Izibuko ezinamafreyimu awolintshi negolide, ezifakwe amadayimane nama-topazes, nazo ziyabonakala. Okuyinto ngokwayo ebukeka ihloniphekile futhi ibuye ithandeke emehlweni.
  UDominika wajabula lapho ebona ukuthi iqhubu lakhe letshe lase linyamalele. Futhi usemuhle futhi unezinwele ezisagolide . Futhi intombazane enjalo ...
  Izinwele zakhe zikhanya kangangokuthi bambalwa abantu abakholelwa ukuthi akadaywanga. Kodwa lona umbala wakhe wemvelo. Futhi imfanela kahle uma iqhathaniswa ne-bronze tan yobuso bakhe obusha.
  Yintombazane enegazi elihloniphekile, futhi igxuma njengenkawu ngezikhathi ezithile.
  Futhi isikole ngokwaso sipholile kuneSigodlo saseVersailles. Ngakho-ke zama ukusondela kuye.
  UDominica wayithatha futhi wacula:
  Amakamelo ezigodlo ayasilinga.
  Inkululeko ayisoze yashintshwa!
  Inkululeko ayisoze yashintshwa!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zacosha itshe ledayimane phansi waliphonsa phezulu. Yandiza, kodwa inyozi yamnqamula iminwe, idayimane laphelela entendeni yesandla sakhe esivulekile.
  UDominica waphawula:
  - Wenze ngobuhlakani!
  I-weasel yatshiyoza:
  Ishesha kakhulu kune-macaque
  Iqinile kunenkabi...
  Futhi umuzwa wokuhogela ufana nowenja,
  Neso lifana nelokhozi!
  Umeluleki waphawula ngamathoni angemuva:
  - Manje sizokwehla .
  U-Dominica waphendula:
  - Noma mhlawumbe kungcono, kunalokho, ukuvuka?
  Anikine ikhanda:
  - Kunenkundla yezemidlalo engaphansi komhlaba. Lapho uzobonisa amakhono akho uma ufuna ukungena ku-elite!
  Umlingisikazi wentombazane wabuza ngokwesaba:
  - Kuthiwani uma ngingazidlulisi izivivinyo?
  Uthisha washo ngesankahlu:
  - Khona-ke uzoba isigqila. Uke wadlala izigqila kumamuvi futhi uyazi ukuthi kuyini?
  UDominica wahleka futhi waphendula:
  - Namuhla intombazane iyisigqila esinqunu,
  Futhi kusasa unkulunkulukazi opholile nje!
  Futhi, eqinisweni, waqala ukuzijabulisa futhi ngaphandle kobunzima.
  Base beqala ukwehla ngezitebhisi zemabula. Futhi kwakufana nokwehlela esihogweni.
  UDominica wakhumbula indlela adlala ngayo umthakathi kumamuvi. Waphakanyiswa ngeketango, izandla zakhe ziboshwe ngemuva ophahleni. Futhi kwakubuhlungu ngempela. Futhi iqinisa imithambo. Umzimba wale ntombazane osusukile, onezinyama ugcwele umjuluko ngenxa yobuhlungu nokushuba. Bese iketango liyakhululwa. Futhi uzizwa ekhululekile isikhashana futhi agijimele phansi. Futhi kukhona ukushuba kwesimo khona phansi.
  Futhi u-Dominica uyakhala ngenxa yobuhlungu besihogo emalungeni nasemahlombe akhe. Yebo, udinga ukuzizwa.
  I-nymph, ibona ukuthi ubuso bentombazane buyadabukisa , yaphawula:
  - Akudingekile ukuba ube yisigqila. Ungase ube umfundi eqenjini labancane.
  U-Dominika wagigitheka futhi waphawula, ecula, ezihlekisa, intombazane esikhulile kanye nomlingisi ngaleso sikhathi:
  Ofunda ibanga lokuqala, owokuqala,
  Namuhla iholidi lakho...
  Isikhathi esihle nesijabulisayo,
  Umhlangano wokuqala nesikole!
  U-Laska waphawula:
  - Akuhlekisi! Nina bantu anizange niphuphe ngamakhono ethu emilingo!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Wake waphupha ngezimpumelelo zethu kwezobuchwepheshe? Ibhomu elilodwa le-hydrogen lizovala wonke umlingo wakho.
  Umeluleki omnyama waphawula:
  - Asikho isidingo sokuziqhayisa . Lokhu akufanelekile!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Lokhu akukhona ukuziqhayisa, kodwa isitatimende samaqiniso. Ibhomu le-hydrogen elinamandla angama-megatons ayikhulu liyakwazi ukucekela phansi zonke izinto eziphilayo endaweni engamakhilomitha ayikhulu. Ungacabanga ukuthi kuyini lokhu?
  I-Nymph iqinisekisiwe:
  - Akaqambi amanga! Empeleni abantu banezikhali ezicekela phansi ngendlela emangalisayo. Futhi okubaluleke kakhulu, kukhona futhi imicibisholo ekwazi ukuyisa lapho kuhloswe khona.
  Uthisha wabubula ngamazinyo:
  - Kuyadabukisa ukuthi isifo esiwumshayabhuqe kubantu asizange sithinte Umhlaba. Abesilisa abanolaka njengawe abakufanele ukuphila!
  UDominica akazange aphikisane, wavuma ngekhanda:
  - Ngezinye izikhathi ngicabanga ukuthi kunjalo.
  UNymph waphawula:
  - Abantu abafani futhi. Ungacabangi ukuthi bonke babi. Nakuba, ukuthi yibaphi abantu abaningi kakhulu, ababi noma abalungile, awukwazi ukusho ekuqaleni!
  UDominica waphawula ngokumamatheka okwakubukeka kudabukile:
  - Uma ubuka ithelevishini ephakathi, mhlawumbe, kukhona okubi kakhulu . Noma ezimbi kakhulu!
  I-Nymph iqinisekisiwe:
  - Lena i-xenophobia! Lapho inzondo ishube kukho konke okungafani nawe. Kodwa lokhu akufanele kuthathwe njengesibonelo.
  UDominica waphawula:
  - Kulungile, masingakhulumi ngepolitiki. Umgomo wami uwukusindisa bonke abameleli bobulili obunamandla emhlabeni ... Okusho ukuthi , endaweni yakho yonke. Futhi lokhu kungaphezu kweplanethi !
  Impendulo ivela ku- Weasel:
  - Lena akuyona iplanethi, ngisho enkulu, kodwa akuwona neze umkhathi. Kuyinto ephakathi kweplanethi enkulu kakhulu nendawo yonke. Kodwa ngincamela ukungangeni okhula...
  Umeluleki wanikina izindlebe zakhe, eziphuma ngaphansi kwezinwele zakhe, wathi:
  - Kunoma yikuphi, hhayi thina kuphela, kodwa kunezinye izikole zama-dragons kanye nama-non-dragons abafuna izindlela zokusindisa abesilisa, futhi uma kungenzeka, babuyisele.
  UDominica waphendula:
  - Indoda egwiliza ibambe otshanini! Futhi kuyisitini ngempela...
  I-nymph marquise iphakamise:
  - Mhlawumbe kufanele ucule kangcono, ukwehla kude kakhulu!
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - Yebo, ngiyavuma , kupholile nakakhulu kunasendleleni ehamba ngaphansi!
  Futhi uDominica wanqekuzisa ikhanda lakhe, elalicwebezela iqabunga legolide, wahlabelela:
  Ayikho iminyaka noma ukuphakama empini,
  Wenza amantombazane nabafana balingane!
  Abangafuni injabulo ngokuthula,
  Ubani ofuna ukundiza ngaphezu kwalokho!
  
  Siqoba, sidubula futhi sisika,
  Kithina kukhona ukholo - inkonzo ye-Motherland!
  Yebo, kungcono ukusebenza njengenkemba,
  Ukunqoba impi ngokuzimisela!
  
  Yini enye ebaluleke kakhulu kubafazi bethu?
  Yiqiniso, thatha hhayi kuphela embhedeni!
  Ungumyeni wokhozi, awuyena undlunkulu odabukisayo.
  Lwela ukugcina izindlu zethu zingashi!
  
  Lena impi enzima, siyabona ukuthi iyeza,
  Isixuku siyahamba ngomkhumbi, uquqaba alunakubalwa!
  Kepha abakhandi bensimbi bakha isihlangu esinamandla;
  Ukubhonga nobubi ngeke kusethuse!
  
  Futhi sahlangana ndawonye, i-legion,
  Imikhonto ibanjwe yaqina ezandleni zamaqhawe!
  Yiba yisitha okungenani ube ngumpetha ekubhujisweni,
  Amathuna alindile, hhayi izindondo enkabeni!
  
  Sashayisana , kodwa amantombazane ayanuka ,
  Izinkemba ezandleni zicwebezela njengombani!
  Amantombazane aqine kangaka, abukeka eqinile,
  Ngomona ngisho nezinkanyezi Jedi !
  
  Ayecabangani ama-orcs, izidalwa , amakhosi ?
  Kodwa manje "amabhere" agijima!
  Singamaqhawe angcwele aseRus ',
  Noma yimuphi umlwi, intombazane, noma insizwa!
  
  Siyabaxosha futhi asithathi iziboshwa;
  Abantu abakhululekile akufanele bakhiqize izigqila ezingajabulile!
  Sabhekana negwababa elimnyama,
  Izithakazelo zakwababa ziphakeme kunezangasese!
  Yebo, iculo alibuthakathaka futhi izwi leqhawe liyamangalisa.
  Ukwehla kwaqedwa, futhi manje amantombazane amathathu ezinhlobo ezahlukene: umeluleki we-elf, i-marquise nymph kanye ne-drop-in yomuntu, azithola esensimini yenkundla enkulu engaphansi komhlaba, engengaphansi ngobukhulu kunoLuzhniki, futhi mhlawumbe ngisho nangaphezulu.
  Yayinenqwaba yazo zonke izinhlobo zemishini, uphahla oluphakeme futhi imele amakhulu ezinkulungwane zezibukeli, nezihlalo ezihlotshiswe ngevelvet, amaparele, igolide, noma ngisho nezezivakashi ezibiza kakhulu ezinamadayimane namanye amatshe.
  Ngesikhathi esifanayo , kwakucishe kungabi nalutho. Yiqiniso, phakathi nendawo kwakukhona i-Grand Master kanye nenhloko ye-academy, i-Dragon Duchess de Montserrat.
  Insikazi enhle kakhulu enamakhanda ayisikhombisa, ependwe ngayo yonke imibala yothingo. Futhi kubukeka kukuhle kakhulu, kumangalisa nje, ikakhulukazi uma uyibona empeleni hhayi ku-movie.
  UDominica wacula ngokungafanele:
  Isibhakabhaka esiphezulu, amabanga akude,
  Lalela iculo elikhuluma ngesibindi Akmale ...
  Ungudrako omubi, wawukhulula umhlaba,
  Futhi leli knight lashiya ukukhanya kwesibhakabhaka!
  Izingoma ziphinde ziculwe...
  Lapha i-Dragon Duchess de Montserrat iphazamise ngezwi elisongelayo, njengamacilongo aseJeriko:
  - Wena , ngiyabona, uyintombazane engenangqondo, enolimi olungagoqeka kalula lube iluphu ende entanyeni yakho.
  UDominica uphendule ngokumamatheka okumsulwa:
  - Bengingaqondile ukukucasula. Ukuthi ngiyakuthanda ngempela ukucula. Futhi u-Akmal ungumfana nje wenganekwane, umlingisi wefilimu ovela efilimini yezingane. Ungakuthathi ngokungathi sína kakhulu!
  Udrako wesifazane onamakhanda ayisikhombisa, olingana ne indiza ekahle yokuhlasela enezihlalo ezimbili, yahleka futhi yaphawula, namakhanda ayo ayisikhombisa ekhuluma ngasikhathi sinye, njengokungathi akha ingqikithi eyodwa, naphezu kobuchopho bawo obuhlukene:
  - Futhi uhlakaniphile futhi unesibindi, futhi ngesikhathi esifanayo, uhlakaniphile. Ungakwazi yini okungenani ukwenza okuthile ngomlingo?
  UDominica wacula ingoma yamahlaya ephendula:
  Isipho sothisha,
  Bachitha isikhathi nami...
  Wahlupheka nami ngeze -
  Umthakathi onekhono kakhulu!
  
  Abafundisi abahlakaniphile
  Ngilalele nginganakile...
  Konke okungabuzwanga kimi
  Ngikwenze ngandlela thize!
  . ISAHLUKO No. 5.
  Umfana oyisigqila kanye nowayeyinkosana u-Oenomaus waphinde wabelwa ukuba aphendule isondo elisindayo. Umntwana, ongaba neminyaka eyishumi nanye noma eyishumi nambili ubudala, ekhandleka kakhulu futhi ebeka izinyawo zakhe ezingenalutho ematsheni abukhali, wayegaya okusanhlamvu. Amantombazane amabili ama-elf ashaye, cishe izikhawu ezilinganayo, emhlane womfana ongenalutho, onemisipha. Ngandlela-thile, lokhu kuba khona kwesigqila kwanikeza ukukhululeka ekuguqukeni ekubeni itshe. Kodwa abafana abancane abayizigqila akufanele bavunyelwe ukuba baphumule futhi kufanele bashaywe kanzima futhi ngamandla.
  Futhi njalo kuze kube yilapho umfana oyisigqila, ekhathele ngokuphelele, elala. Futhi emva kwalokho, bayamvusa futhi, bamfunze ukuze angabulawa indlala futhi abe namandla okusebenza. Baphinde babophe futhi.
  Lokhu kunikeza ukuphila, kodwa kuphela okubuhlungu kakhulu. Njengokuthi, njengesihogo ngesikhathi sokuphila, ngaphandle kokuthi umzimba usemusha futhi unempilo futhi imicabango isekhanda futhi ukwazi kucacile. Kodwa lokhu kuyenza ilulaze futhi ibe buhlungu nakakhulu. Ukuze asuse ingqondo yakhe ebuhlungwini nokukhathala kancane, inkosana yangaphambili futhi manje isigqila esingumfana u-Oenomaus wasebenzisa umcabango wakhe;
  Iqembu lama-Pirates kumadragons empi liphenya amafu lifuna inyamazane. I-elf ebukekayo, enemisipha eqinile u-Oenomaus ogqoke isudi ehlakaniphile, amabhuzu acwebezela ngevanishi ebomvu, kanye nama-diamond spurs alawula inunu yakhe enamakhanda amathathu. Futhi lonke iqembu liqukethe amantombazane amangalisayo. Banemisipha, bashukiwe, abanazicathulo, futhi zonke izingubo zabo ziyimigexo yamatshe ayigugu ezifubeni nasezinkalweni zabo. Futhi wonke umuntu, yiqiniso, amamodeli wefashini nje anezinwele ezikhanyayo. Bagibele amadragoni ayemancanyana futhi enekhanda elilodwa kuphela.
  Yebo, yiqiniso, uyindoda, ubulili obunamandla, futhi ithimba lakhe lakhiwe ngabameleli bobulili obuhle. Futhi akawadingi amanye amadoda.
  Ngakho ukaputeni wesilisa kuphela onezicathulo, futhi izinceku zakhe ezithandekayo zingenza izinto ngezinyawo ezingenalutho, ezinomusa empini ezingenakushiwo enganekwaneni noma ukuchazwa ngepeni! Abahle bayakwazi ukujikijela iziqhumane ngamandla abulalayo, nokujikijela insangu, i-boomerang, noma inaliti enobuthi.
  U-Oenomaus, inkosana encane, wacula ngenjabulo nangenjabulo:
  Isicebi sizohleka,
  Shake imammon yakho, isisu sakho esigcwele!
  Futhi isiphetho sethu ukufa ngobuhlungu,
  Ukufa kubuka wonke umuntu, isalukazi esiphethe isikele!
  
  Futhi sifuna ukugijima otshanini,
  Phela, siseyizingane nje!
  Kodwa umfana uzozizwa ebugqila kabili,
  Ayikho inkululeko kunoma yiliphi ijele emhlabeni!
  
  Kufanele silwe, lesi isiphetho,
  Bulala i-comrade uma kufanele ubulale umfowenu!
  Asikho isidingo sokuthandaza kuSomandla,
  Izigqila ziphindisela ngezono zikabani na?
  
  Kunegazi enkundleni nokungcola emgodini,
  Amagundane alume izinyawo zami ezingenalutho!
  Inkosana ehahayo idlalisa ngonyawo lwenkunzi yayo,
  Kufanele axoshwe yena!
  
  Ukuze usinde, kufanele ubulale,
  Uhlupheka kokubili emphefumulweni nasemzimbeni ofayo!
  Izicukuthwane zidla izidumbu zobumpofu.
  Kwafa ukunuka, okwasala kwakuwukushaywa wushoki!
  
  Kodwa konke okufanayo, umoya wentando awukwazi ukuphulwa,
  Izwe likababa liyaphila emicabangweni yomfana!
  Ibutho lizofika kuma-Elves aphakade ngokuhlukunyezwa,
  Siyowisa abacebile ngezenzo zabo !
  
  Khona-ke isikhwama semali sizobe sinyakaza ,
   Owakhama amajusi kwaBaba!
  Ukuze sinqobe, sidinga ingqondo ekhanyayo,
  Futhi uma uyigwala, ngisho oZinkulu abanamandla!
  
  Nansi inkemba, ikhanda landiza,
  Kungazelelwe umbulali waphenduka isisulu!
  Ukuthi udeveli waphunyuka ngokuzumayo embizeni,
  Ngakho intukuthelo iyaxoshwa enhliziyweni enkulu!
  
  Asikho isidingo sokucabanga, ama-elves okukhanya abuthakathaka,
  Abantu bakithi abakhothameli muntu!
  lowo osanda kufika esihogweni maduze ,
  Futhi sinomusa ngokwanele ukuphuza itiye esosweni!
  Ingoma emnandi, nethimba lakhe lamadragons lihle kakhulu. Ngakho indiza esandleni sokudla, intombazane eyi-elf enezinwele ezibomvu zethusi ezaziphephezela emoyeni kuhle kwesibhengezo se-proletarian yababaza:
  - Sekuyisikhathi sokuba sína, oh inkosana yamasosha omoya!
  U-Enomai wavuma ngekhanda emamatheka:
  - Ngokuqinisekile! Yilokhu esizalelwe kona!
  Amantombazane acula ngekhorasi, ngazwi linye, egxuma futhi edlala ngemizimba yawo eqinile, eqoshwe emisipha ethuthukile:
  Siyahlupheka, singamaPirates ampofu,
  Siyaxolisa kakhulu...
  Sibeka izimbiza esibhakabhakeni zama-caravel,
  Kodwa ngoba abazange bakugxilise ukuziphatha kwethu!
  Futhi amaqhawe ahlabelela ngokujabula okukhulu nakakhulu, futhi amazwi awo ayefana ne-nightingale trills egcwele umzimba:
  IPirates ayidingi isayensi
  Futhi kuyacaca ukuthi kungani...
  Sinemilenze nezingalo,
  Kodwa asiwadingi amakhanda ethu!
  Ngalesi sikhathi, intombazane enezinwele eziphuzi-violet yashaya ikhwelo:
  - Bheka phambili! Kukhona yonke igalani yomoya esihlokweni esingakwesokudla!
  Amantombazane acula ku-chorus:
  Eh ma , phezu kolwandle, eh ma , amadragons ahambayo,
  Eh ma , bheka ingcebo emangalisayo ...
  Asinandaba nemithetho, sakha i-oda elisha,
  Ukufa ubuthakathaka futhi uyisiphukuphuku ngaphansi kwezinkemba!
  U-Prince Oenomaus wayala:
  - Hhayi-ke, mantombazane, uma sihloselwe ukuphanga, khona-ke sizophanga!
  Kwabe sekuthi umhlambi wonke wamadragons waphuthuma ukuhlasela. Baphuthuma egoli labo.
  Umkhumbi wawuwumkhumbi omkhulu futhi omuhle. Naphezu kwesisindo esinzima futhi ethwele izimpahla ezihlukahlukene, ngenxa yomlingo, yayintanta kahle emkhathini. Nomoya waphephula oseyili balo mkhumbi.
  U-Enomai uphawule ukuthi useyili womkhumbi unamaphethini agqamile futhi amahle. Futhi lokhu, ake sithi, kulula kakhulu . Ikakhulukazi lapho ilanga liphuma livela.
  Emikhunjini babona umhlambi wabaphangi bemikhumbi belawula odrako abaqeqeshiwe. Futhi iqembu laqala ukuxabana ngakho. Nakuyo iningi lingamantombazane amahle agqoke amajazi nabafana abayizigqila. Babeseziqwini zokubhukuda kuphela, izigqila ezimbalwa kuphela ezazinamasongo egolide nesiliva acwebezelayo emaqakaleni nasezihlakaleni.
  Amantombazane angamaqhawe ayehlotshiswe ngokuwubukhazikhazi. Kodwa futhi izicathulo ezingenalutho, njengabafana abaneminyaka eyishumi nambili kuya kweyishumi nane ubudala, abanemisipha, bahle, kodwa abanezinhlamvu zezigqila ezifubeni nasemahlombe abo.
  Inye kuphela intombazane eyiqhawe eyayinamabhuzu amahle ezinyaweni zayo. Ngokusobala uyena obaluleke kakhulu lapha kanye nokapteni. I-blonde enhle kangaka enezinwele ezibukeka sengathi zifafazwe ngempushana esagolide.
  Futhi yeka ukuthi unobuso obuhle kangakanani. Futhi umzimba umbozwe izikhali ezijikijelwa ngeplatinamu, amasafire, ama-emerald, ama-topazes, amarubi, ama-agate namadayimane. Ngaphezu kwalokho, amatshe ayigugu ahlelwe emhlobiso omangalisayo wemibala emihle kakhulu. Kukhona ama-roses, ama-tulips, ama-cornflowers, ama-khohlwa-mina-nots, ama-mimosas, ama-peonies nabanye abaningi.
  Ezimbathweni zakhe zikanokusho, zonke izimbali zihlukile, futhi akukho neyodwa ephindaphindwayo.
  Inkosana yesigebengu u-Oenomaus yezwa imizwa egqamile ngaphakathi kwayo futhi yakhala:
  - Yebo, kungenzeka ngempela ukukhubaza nokubulala ubuhle obunjalo! Angikwazi ukuthwala isono esinjalo emphefumulweni wami.
  Uzakwethu onezinwele ezibomvu ezivuthayo uthe:
  - Kodwa yingakho singabaphangi! Phela...akunakwenzeka ukuphanga ngaphandle kwesono.
  Omunye waphawula ngokumamatheka:
  Yebo, kunzima ngempela ukubulala abantu obathandayo,
  Phela, i-elf , ngikholelwe, yazalelwa injabulo ...
  Kepha uma uyisigebengu, i-blade ngumama,
  Ngaphandle kwegazi, imvula kanye nesimo sezulu esibi saphakade!
  I-redhead iphinde yaphawula:
  - Lawa amantombazane amahle nabafana, yebo, kodwa akuzona inzalo yethu yama-elves, kodwa kusukela emncintiswaneni wabantu! Bheka, omkhulu , ukuma kwezindlebe zabo.
  U-Oenomai wamangala:
  - Ingabe abantu bahle futhi bancane?
  I-fire warrior yavuma ngekhanda:
  - Yilokho kuphela! Ngosizo lwemilingo bathola ubusha baphakade. Futhi manje laba bafana banamathele eminyakeni yabo yokuqala yobusha.
  Manje bazohlala bebasha futhi bezithoba.
  Inkosana encane yacula:
  Wonke ama-elves, abantu emhlabeni,
  Kufanele bahlale bengabangani...
  Izingane kufanele zihlale zihleka.
  Futhi uphile ezweni elinokuthula!
  Izingane kufanele zihleke
  Izingane kufanele zihleke
  Izingane kufanele zihleke -
  Futhi uphile ezweni elinokuthula!
  I-blonde elf yasikisela:
  - Kukhona inketho! I-fighter engcono kakhulu evela ohlangothini lwabo futhi engcono kakhulu noma engcono kakhulu evela ohlangothini lwethu izolwa. Uma kwenzeka benqoba, bahlanganyela nathi impango, futhi uma behlulwa, iqhawe elihluliwe liba . kungaba isigqila noma isidumbu!
  U-Oenomaus waphawula:
  - Lokhu kunengqondo! Sengilungele ukulwa!
  Amantombazane agibele ama-dragons azungeza umkhumbi. Ayashesha; umkhumbi omkhulu awukwazanga ukubalekela umhlambi osheshayo.
  Kodwa umkhumbi wawunezibhamu. Futhi baqala ukuwaqondisa, futhi izintambo zezintambo zaqala nokubhema.
  U-Oenomaus wathi ngezwi elinomsindo:
  - Ngiphakamisa i-duel! Ngokwesiko lama-air pirates. Umlwi oyedwa ohlangothini lwakho, nomunye wethu. Uzonikeza owinile uhhafu wempahla yakho. Futhi uma kwenzeka wehluliwe , yenza okufunayo nomuntu ohluliwe. Ngeke sikuhluphe.
  Ukapteni wentombazane ogqoke izikhali eziyigugu ezinezimbali waphendula:
  - Kuhle! Siyayamukela le nselele! Ngizolwa! Futhi uqoka noma ubani omfunayo!
  U-Elf Prince Oenomaus uthe ngokusobala:
  - Yimi kuphela omele ubulili obunamandla phakathi kwenu. Ngakho kufanele ngilwe!
  Umsizi onezinwele ezibomvu washo ngolaka:
  - Angiyena umlwi omubi kakhulu! Ngifuna ukulwa!
  Futhi wanyakazisa umlenze wakhe ongenazicathulo, omuhle, othambile kakhulu, ohambayo, njengomzimba wemfezi.
  Iqhawe elincane laphikisa:
  - Singokaputeni, sizolwa!
  Intombazane egqoke izikhali eziyigugu yavuma ngekhanda futhi yathi ngokumamatheka:
  - UMarquise de Diana, enkonzweni yakho!
  I-elf encane yaphendula ngokuzethemba:
  - Prince Oenomaus! Ulungele impi!
  Futhi ngobuhlakani obukhulu iqhawe elisencane lagxumela esiteji futhi lahosha inkemba yalo ende, ezacile.
  U-Lady de Diana naye wadonsa i-blade yakhe wabuza ngokumamatheka:
  - Kungani inkosana yavele yaba yisigebengu esinegazi?
  U-Oenomaus uphendule lokhu ngokungananazi:
  - Yindaba ende. Kodwa angisona isigebengu esinxanele igazi, kodwa ngiyisicukuthwane! Futhi lokho kwenza umehluko.
  U-marquise waphendula ngokumamatheka:
  - Ngeke ngikubulale, uzoba isigqila sami siqu nesiboshwa. Ngizokwenza ukuthi ukhothe amathe angenalutho ezinyawo zami ngolimi lwakho futhi ngalokho ungijabulise!
  U-Oenomaus wahleka futhi waphendula:
  ngeke ngikubulale ! Futhi kuhle ukukitaza izinyawo ezinjalo ngolimi lwakho. Kodwa nakuba uyiqhawe eliqinile, ngeke ulinde ukwehlulwa kwami!
  U-Diana wamamatheka kakhulu , namazinyo akhe amakhulu, futhi waphendula:
  - Asibone! Akumina kuphela, kodwa namanye amantombazane azogibela wena uthunjiwe. Futhi sizokuhlukumeza futhi sikushaye uze ufe. Ake sibone ukuthi umomotheka kanjani kuleli cala!
  Inkosana yesigebengu yacula iphendula:
  Ungalahli ithemba, ungadikibali, ungadikibali
  Empini ne-nightmare monster, ungabi namahloni ...
  Smile, mamatheka, mamatheka -
  Yazi ukuthi konke kubukeka kukuhle futhi kulungile !
  U-Marquise wavuma ngekhanda ngokubukeka okujabulisayo:
  - Uyinsizwa ejabule! Ungenza i-jester enkulu. Mhlawumbe ngizokunika ngisho indlovukazi. Futhi kuyoba funny!
  U-Oenomaus waphendula ngokucasuka:
  - Ingxoxo engenzi lutho eyanele. Asilwe!
  Intombazane egqoke izikhali yagxuma yasuka ebhethrini yahlasela uzakwabo. U-Oenomaus wahlangana naye, wephula amagalelo, waze waphendula, wacishe wasika indlebe kanobuhle. Wagxumela emuva futhi waphawula ngokumamatheka kwe-panther:
  - Futhi awumubi. Bengithi uyinkosana ngathi ngiyindela!
  Intombazane yona ayilona idlozi, inendlebe yomuntu. Kodwa u-Oenomaus uyi-elf. Abantu kanye nama-elves banezingane ezivamile - i-half-breeds . Kodwa ngokuvamile babizwa ngokuthi ama-bastards . Futhi abawathandi ngempela bobabili.
  Intombazane yasemarquise yaphinde yahlasela. Wenza inhlanganisela eyinkimbinkimbi nezinkemba. Futhi inkemba yakhe yalokoza, yeqa, futhi yaphotha futhi, njengamaphiko okugaya esiphepho. Futhi wahlasela.
  Inkosana, eyayingenasizathu sokuba indlalifa yombuso omkhulu, yashaya isifuba sayo ngegalelo elinamandla. Wabhoboza izikhali. Igazi laze lachaphazeka. Futhi kwacaca ukuthi intombazane ilimele.
  Wahlehla wahayiza:
  - Umfana we-monster oyingozi!
  U-Edmond waphendula ngokumamatheka okuzehlisayo:
  "Ngingase ngibe isilo, kodwa ngikude nomfana!"
  Ahleke futhi uDiana. Nakuba igazi elibomvu lalivuza kuye. Futhi wasakazeka emphemeni.
  Indlovukazi enezinwele ezibomvu yaphawula:
  - Bengizomnquma ikhanda ngaso leso sikhathi! Bengingeke ngidonse amapayipi.
  U-Marquise-Captain wahayiza:
  - Futhi ngingakunika ithuba elinjalo!
  U-Oenomaus uphendule ngokushaya iqhawe ngaphansi kwesandla ngenkemba yalo nokusika umthambo walo. Wawisa isikhali esandleni sokudla, kodwa wasicosha kwesokunxele . Futhi wayesineka edla inyama, engathi uyena unkosikazi wesimo kulo mqhudelwano.
  Le nsizwa yaphawula:
  - Uyintombazane enesibindi! Kodwa-ke uyalimala. Kungcono uyeke!
  U-Diana wabhala:
  - Sizofa, kodwa ngeke siyeke!
  Iqhawe lasolwandle elinezinwele ezibomvu latshiyoza:
  Kufanele usihloniphe, usabe,
  Izigigaba zabaphangi besifazane azipheli...
  Ama-elves of light ayehlale ekwazi ukulwa,
  Futhi iplanethi iyahlanya ngathi!
  Futhi uhleko ekuphenduleni, ngakho-ke i-iridescent futhi iyakhala. Yonke into yayibukeka ipholile futhi inomuzwa.
  Futhi uDiana wahlasela futhi. Wenze ngesandla sokunxele ngendlela engeyinhle ukwedlula esokunene. Futhi kwakukuhle impela, ukunyakaza okunomusa . Ngaphezu kwalokho, ukaputeni we-marquise wakhumula amabhuzu akhe, futhi izinyawo zakhe ezincane, ezibukekayo zaba nqunu. Futhi lokhu kwenezela ebugwegweni bakhe.
  U-Oenomaus waphawula:
  - Futhi izicathulo ezingenalutho zifanelana nawe, ubuhle othandekayo!
  U-Diana wabhala:
  - Uzoqabula izithende zami ezingenalutho!
  Impi ibinolaka kakhulu. I-Marquise yahlasela ngokufutheka okukhulu futhi yaveza isikhali sayo sengathi ingumlandeli wentokazi. Futhi lokhu kwaba kuhle ngokwedlulele. Bese kuthi iphuzu laklwebha i-Oenomaus eduze kwesihlathi se-elf esibushelelezi, esingenaboya, esicwebezelayo.
  Le nsizwa yaphawula:
  - Wenza kahle!
  U-Diana wavuma ngekhanda:
  - Yebo, ngipholile! Futhi futhi ukujika nokusonteka.
  Isigelekeqe esinezinwele ezibomvu samemeza:
  - Mshaye! Mbulale!
  U-Oenomaus waphendula ngokumamatheka:
  - Kuthiwani ngomyalo kaSomandla - ungabulali?
  Intombazane yomlilo yaphendula:
  - Ngokwezwi nezwi - musa ukubulala okubi!
  Inkosana yasolwandle yavungama yathi:
  - Ngakho-ke, kungenzeka ukwenza ukubulala okuhle?
  Intombazane enezinwele ezibomvu iqinisekisile:
  - Akunakwenzeka, kodwa kuyadingeka!
  Ngaleso sikhathi, ukapteni wentombazane owayelimele wazama ukuhlasela futhi, wenza kahle kakhulu. Futhi wanwaya i-Oenomaia engalweni nasehlombe.
  U-Diana wabhonga:
  - Uzozizwa kabi! Ngizokubulala, mdlwane!
  U-Oenomaus ucule ephendula, ephikisa ukuhlaselwa;
  Siyazi inkazimulo engafi ezimpini,
  Ungazi lutho, nquma ngesibindi!
  Kwangathi inkemba ingasisiza empumelelweni enkulu,
  Nqoba isitha - akukho okunye okubalulekile!
  
  Sihamba phezu kolwandle, singazi nokungabaza.
  Isigebengu nesivunguvungu, isiphepho asisona isithiyo!
  Inkumbulo iyohlala ezinhliziyweni zezizukulwane,
  Isitha sinqotshiwe - lowo ngumvuzo wonke!
  
  Ubuhle buzokunika uthando ngentshiseko,
  Futhi kusasa umbulali ulindele isikafula!
  Ukuxhuma impilo yakho ne-filibuster kuyingozi,
  UFortune uphonsa idayisi ngendlela ehlekisayo!
  Ezwini lokugcina, inkosana yamapirate yahlaba esandleni sentombazane yaseMarquise ngenkemba yayo, futhi isikhali sawa esandleni sakhe esiphaphathekile.
  U-Diana wamamatheka futhi wagxuma, eqondise isithende sakhe esingenalutho esilevini sika-Oenomai. Yazihambela nje le ntombazane. Yamqukula insizwa maqede yamlahla phansi. UDiana wawela phezu kwedekhi futhi wamangala. Wazama ngempela ukugxuma, kodwa isihloko sozwane lwebhuzu samshaya esilevini, intombazane yavele yaphela amandla ngenxa yokushaywa okunamandla.
  U-Oenomaus waphakamisa izandla zakhe wababaza:
  - Ukunqoba!
  Kwezwakala umsindo phakathi kweqembu lamantombazane nabafana abangafake zicathulo. Aguqa phansi amaqhawe nezigqila zawo .
  Iqhawe elinezinwele ezibomvu laphawula:
  - Ngandlela-thile kube lula kakhulu! Bengicabanga ukuthi kuzoba nzima kakhulu.
  U-Oenomaus wabubula:
  - I-turkey yacabanga futhi yagcina isobho!
  Intombazane yahleka futhi yaphawula ngokuhleka:
  Ungacabangi phansi ngama-elves
  Isikhathi siyeza, uzoziqonda ngokwakho...
  Bakhala njengezinhlamvu ethempelini lakho,
  Intombazane igijimela empini ingafake zicathulo !
  I-redhead iphakamise:
  - Masishaye abafana abayizigqila ezithendeni zabo ezingenalutho ngezinduku. Ngicabanga ukuthi bazoyithanda!
  U-Oenomaus wacisha iso futhi waphawula:
  - Ucabanga ukuthi bazoyithanda? Nakuba izinqe zabafana cishe azizwelani nezinhlungu zenduku.
  Isigelekeqe esinezinwele ezibomvu saphawula:
  - Into esemqoka ukuthi siyayithanda! Abaphangi abafana nathi bakuthola kujabulisa kakhulu ukuhlukumeza abafana abahle!
  Intombazane enhle egqoke ijazi elihlakaniphile nobucwebe ezihlakaleni nasemaqakaleni yakhala:
  - Ngikulungele, njengomsizi we-marquise, ukuqhubeka nokulwa! Futhi ulethe enye ingxenye yempango!
  Isigebengu somlilo sabhodla:
  - Ungowami! Ngizolwa naye! Lokhu kucacile.
  U-Enomai wavuma ngekhanda:
  - Okunengqondo! Akukhona konke okwami ukukuthatha ngedwa. Ngisho noma nginguye obaluleke kakhulu kuwe.
  Iqhawe elinezinwele ezibomvu laphikisa:
  - Azikho induna phakathi kwabantu abalinganayo. Futhi ngiphakamisa ukulwa ngaphandle kwezikhali.
  Iqhawe eligqoke ingubo liphawule:
  - Ngaphandle kwezikhali? Awesabi, dlozi?
  I-fire pirate yaphendula ngokusobala:
  - Ungangeni ehlathini ukuze wesabe izimpisi!
  Intombazane egqoke ingubo, le blond ejabulisayo yoju, yabuza ngezwi elipholile:
  - Insizwa ebukekayo mayisiculele. Ngicabanga ukuthi kukhona okuhlekisayo, futhi amanye amantombazane azongisekela.
  Abahle nhlangothi zombili batshiyoza ngazwi linye:
  - Siyakwamukela! Sifuna izingoma zakho phezulu kwamaphaphu ethu!
  U-Oenomaus ucule ngokumamatheka:
  Ngikhumbula kanjani manje, ubuso obukhanya ngokukhazimulayo,
  Ukubukeka kwahlaba inhliziyo yami njengenkemba!
  Ngashisa emifuleni yomlilo,
  Wathula nje uphendula!
  
  Izwi lakho, lihle futhi limsulwa kangakanani,
  Ngikholelwa empophomeni engapheli yama-caresses akho!
  Angiyidingi impilo enenzondo ngaphandle kwakho,
  Futhi manje umsebe waphakade uzongikhanyisela!
  
  Ungunkulunkulukazi wothando olungenamkhawulo,
  Ulwandle olugcwele ukukhanya okumangalisayo!
  Phula amaketango eqhwa, ngokuncokola,
  Ngeke ngikubone ukusa ngaphandle kwakho!
  
  Ubuso bakho bukhanya njengelanga phezulu,
  Azisekho izibalo ezinhle endaweni yonke!
  Umuzwa wothando umboza njengesiphepho,
  Ukuba nawe kuze kube phakade kuyinjabulo!
  
  Ubuhlungu bomphefumulo wami buvunguza njengesivunguvungu,
  Nomlilo esifubeni sami uvutha ngokungenasihawu!
  Ngiyakuthanda, ubukeka ngokuziqhenya,
  Iqhwa libe yizicucu liphula inhliziyo yakho!
  
  Phakathi kwezibani olwandle olugcwele izinkanyezi,
  Mina nawe sandiza esibhakabhakeni njengokhozi!
  Izindebe zakho ezikhazimula ngamarubi,
  okuthile ngesisa nangomdlandla !
  Nokushayelwa kwehlombe kuvele kubindwe ngonobuhle. Kodwa ngaleso sikhathi enye yamantombazane yamemeza:
  - Ama-frigate amabili okulwa ayeza lapha!
  U-Oenomaus waphawula ngokusineka okudabukisayo:
  - Hhayi-ke, ingabe yilokhu obukufuna? Ubudinga ukulwa okuthakazelisayo? Ngakho uzoyithola!
  U-redhead waphawula ngokucasuka:
  - Bababiza! Ama-cruiser enamasosha. Futhi manje ngeke ubaleke ngokushaywa nje ezithendeni zakho ezingenalutho!
  Intombazane eyayibuka ngezibonakude yaphawula:
  - Kukhona ama-orcs emikhunjini. Futhi lokhu kusho ukuthi silindelwe uvivinyo olukhulu.
  I-Oenomaus iphawulwe ngokunengqondo:
  - Kodwa singazibulala izitha zethu ngaphandle kokulimaza unembeza wethu. Uma uthinta amaqhawe amahle, inhliziyo yakho yopha ngokoqobo!
  Intombazane enezinwele eziluhlaza yaphawula:
  - Amadragoni ethu ayashesha kunama-frigates. Singase sibe nesikhathi sokuhamba!
  Inkosana yasolwandle yasho ngokungananazi:
  - Esichazamazwini sethu alikho igama elifana nokuphunyuka!
  Futhi izigebengu zamantombazane zacula ngokucasuka, zilungele impi yokuphila noma ukufa;
  Siphila emhlabeni ogcwele ukwehlukana, usizi...
  Kufanele lenzenjani isosha uma linesizungu ?
  ONkulunkulu, ngokufanelekile, basinqumela ngesihluku -
  Lo mfana usebampunga amathempeli akhe!
  
  Umkhathi unonya ngothando,
  Izinyembezi zokwehlukana zigeleze ku-cascade...
  Uzwelo lwanyamalala ngaphandle komkhondo, njengephupho,
  Futhi ukuphila kwaba njengetshe elingenakho ukuthamba!
  
  Kumakhaza ogwadule, neqhwa livutha ukushisa.
  Yeka ukugqwala kweketanga enhliziyweni yami!
  Futhi imvula yokuhlukanisa ishaya njengezingxenyana ophahleni -
  Amaphakethe awanalutho, kusele ithusi kuphela!
  
  Kodwa ukholo ku-fight's feat kuyakhuthaza,
  UNkulunkulu uSomandla, uyazi, wenze isifungo esiqinile!
  Futhi kuyoba njengamahlamvu ngoMeyi ofudumele kithi,
  Lapho sihluma, sihlangana nokusa!
  
  Ingabe ufuna ukwenza iplanethi ijabule kakhudlwana?
  Ukuze ngamunye wethu acule ngokukhazimulayo njenge-nightingale?
  Khona-ke uju olumnandi kakhulu lwaba isivuno esihlahleni se-linden -
  Emiphefumulweni yama-giants, ake siqede amanga !
  
  Asikho isidingo sokukhohlisa uNkulunkulu, ngikholwe,
  Ubona kahle ukuthi ubani phakathi kwethu oyigwala nobhoko !
  Nika incazelo yeNkosi emhlatshelweni,
  Akumangalisi ukuthi lithi, Ngizokubuyisela!
  
  lusibambe ku-inthanethi ,
  Akekho owaziyo ukuthi ukubulawa kwabantu kuphelelaphi.
  UJuda ulenga phezu kwe aspen ebolile -
  Futhi kulabo abakholwayo - umqhele we-laurel!
  
  Noma yimuphi umuntu angaba ngcono
  Ukukhetha kwethu kuyaqaphela - ukulwela uKristu.
  Kepha kwesinye isikhathi kuba namachibi egazi,
  Okungenani kukhona isithembiso - ngizofika maduze!
  
  Oh mhlaba, lungakanani udlame onalo,
  Njengokungathi asikwazi ukuphila ngokuthula !
  Unkosikazi wakhala phezu kwebhokisi lesosha.
  Yeka ukuthi izacile kanjani intambo yempilo entekenteke!
  
  Ukuchitha igazi akulona ubizo lwethu -
  Ngifuna ukuthanda, ukunikeza iPharadesi Lobaba!
  Kungani lesi sijeziso singesethu sonke?
  Impendulo: yonke ingcebo yakho nika abampofu!
  
  Akunakwenzeka ukuthenga insindiso ngemali,
  Ngoba akukho ntengo yegolide kuNkulunkulu!
  Futhi esontweni uyakhothama ngeSonto,
  Ukuba namaphiko njengezinkozi!
  
  Futhi isikhathi siyeza - uMbuso kaNkulunkulu uyofika,
  Ubumnyama obubi nobudlayo buzophela!
  Intando kamoya iyashabalala, ubugqila balahliwe,
  Futhi izwe liyoba Elikhulu Lenjabulo!
  Ngemva kwengoma enjalo ekhuthazayo, amantombazane-pirates kuma-dragons athatha futhi ahamba ahlasela ama-frigates amakhulu, ayegcwele ama-orcs - amabhere anephunga futhi anoboya.
  Kwakukhona amantombazane ambalwa kunezidalwa ezimbi, kodwa ayeshesha kakhulu futhi ehlakaniphile.
  Futhi-ke amantombazane ayesemkhunjini wabathengisi nawo angena empini ohlangothini lwabaphangi. Nabafana bezinceku baphuthuma ukuhlakaza izikhali. Lobu ubumbano oluthinta inhliziyo lwabantu kanye nama-elves ngokumelene nezitha zabo zaphakade zomlando - ama-orcs.
  U-Oenomaus naye ujoyine impi. Insizwa yajikijela izinkemba ezimbili ngesikhathi esisodwa, igijima umshini wokugaya, inquma amakhanda ama-orcs. Walwa ngolaka lwebhubesi.
  Eceleni kwakhe kukhona obomvu . Isithende sentombazane esingenalutho sashaya i-orc esilevini saphuka umhlathi. Khona-ke i-orc yawa, futhi izimpondo zayo zamshaya esiswini. Futhi kwaba impi enzima.
  U-Oenomaus ulwa ngesibindi. Lapha uphethe uvemvane ngezinkemba zakhe njengefeni, futhi unquma amakhanda aginqika njengeklabishi.
  Inkosana encane yacula ngesasasa, ikhombisa izimanga zobuqhawe:
  Uma isibhakela sakho siqinile -
  Lokhu kusho ukuthi uzoba ngowokuqala ekuphileni!
  Futhi-ke u-comrade akayena umuntu ompofu,
  Unenhliziyo yegolide nezinzwa zensimbi!
  
  Kodwa okubaluleke kakhulu, kholwa, ingqondo eqinile,
  Ngoba i-elf fighter ipholile kunesilwane .
  Uma udangele empilweni,
  Khona-ke ukuhleka okujabulisayo kuzokwenza uthandwe!
  
  Isengezo esizenzakalelayo, yazi, amandla okushaya,
  Ngoba igcwele ulwazi, Yazi-Kanjani!
  Kodwa zama ukunikeza amandla ezandleni zesiwula ,
  Khona-ke uzothola ubuhlungu kuphela njengomvuzo!
  
  Kunesikhathi lapho beyozingela ngenduku,
  Umnsalo, umcibisholo wemicibisholo esikhumbeni esiwugqinsi...
  Kodwa benza ama-chervonets lapho amasenti ayehamba khona,
  Futhi kulula kakhulu ukugxumela emthaleni!
  
  Nakuba imfundo iyinhle -
  Kodwa futhi kuyathakazelisa ukuba nesibindi...
  Futhi ilingana ne-bayonet, izoba yishizolo,
  Futhi sikhonza i-Mother Fatherland ngokwethembeka okukhulu.
  
  Kodwa udlame olubi luyisiphambano esinzima,
  Inkundla yethu yempi igcwele igazi...
  Kungani uNkulunkulu uSomandla aphinde avuka ngemva kokuhlupheka?
  Ukuze kuqiniswe ukubuthana kwamasosha!
  
  Izinyembezi zentombazane ziwa - umngane wakhe othandekayo uwile,
  Umama uyakhuleka ekhala, ememeza kakhulu...
  Kumakhaza ngaphandle kwamafasitela, futhi iziko licimile,
  Nansi insizwa ebukekayo igqitshwe ngaphansi komhlaba!
  
  O, isiphetho esinonya, yeka isiphetho esibi,
  Virgin Mary , iphi imvelo yakho enhle?
  Indoda yayifuna ukuqonywa ngokushesha,
  Futhi manje umoya uvunguza uthuli ngaphansi kwamaphayini!
  
  Ukuphila kuzofika kujabule - kuzoba kuhle,
  I-apula pie izoba yimbewu ye-poppy yoju ...
  Isitha se-monster siphenduka sibe uthuli nempushana,
  Vumela inhlanhla yeqiniso iwele embundwini!
  
  Konke kwenziwa ku-Elf, futhi ukuphonsa ku-Fars,
  Ake siqoqe umqhele ogcwele izinkanyezi sibe isibhakela!
  Futhi sanibonani bafana, isigaba esiphezulu nje,
  Futhi isipoki esesabekayo saphonswa emlilweni !
  
  Isibhamu somshini sesivele sijwayelekile - izinhlamvu zigeleza emfudlaneni,
  Nesitha sase sikhathele, esasikufuna kwakunguziro!
  Uma uwina, uzoceba,
  Oqale umlilo uyogcina esempofu!
  Lena ingoma nempi enkulu, enokujikijela kwezinkemba ezibukhali nezisheshayo. Futhi amagalelo alandela emakhanda, njengokungathi ku-asphalt. Futhi ama-orcs amaningi asebulewe. Nabafana bezigqila empini. Akekho kubo obukeka emdala kuneshumi nane, kodwa wonke anemisipha. Imizimba ezondile yabafana abayizigqila iba lukhuni ngenxa yokusebenza kanzima. Futhi izithende ezimahhadlahhadla, ezinamakhaza zilokhu zishaya izilevu zama-orcs, ziphuka imihlathi.
  Ukaputeni wentombazane waphaphama. Wase ehlala phansi. Zombili izingalo zakhe zazilimele kakhulu - imisipha inqunywe. Hhayi-ke, lokhu akubulali, ngosizo lwezithako zemilingo nezangoma, umonakalo ungabuyiselwa. Kodwa lokhu kuzothatha okungenani amahora ambalwa. Okwamanje, akakwazi ukulwa.
  Futhi akekho osizayo - wonke amantombazane nabafana basempini, futhi balwa ngokufutheka okukhulu. Lena impi enonya.
  UDiana wanyakaza, ngenhlanhla izinyawo zakhe zazingenalutho futhi ziqinile. Futhi ngeminwe ethambile njengeyenkawu, ukaputeni wentombazane waqala ukubheka ikhithi yosizo lokuqala. Kukhona i-potion epholisa amanxeba, futhi anzima kakhulu, kanye ne-balm yendawo yonke. Ngaphandle kwalokho, kungani ungahlanganyeli empini ngemva kokusonga izitho zomzimba futhi uzigcobe ngebhalisamu nangomuthi?
  Ngezinyawo ezingenalutho ungaphonsa izinto ezinamandla kakhulu nezinobuthi. Futhi lokho kungaba kuhle futhi kucekele phansi.
  UDiana wenza ngokuzethemba. Futhi izinyawo zakhe zingenalutho futhi zithambile. Wayegqoka amabhuzu ngokungathandi, kuphela ukuze agcizelele isimo sakhe. Ezweni lapho kunezikhanyiso eziningana kanye nehlobo laphakade, izicathulo azidingeki ukuze izinyawo zakho zingabandi, kodwa ngenxa yobuhle, futhi ugcizelele ukuthi awusona isigqila noma isigqila. Futhi lokhu kunengqondo...
  Lapha omunye wabafana, naye owayengafakile izicathulo, waphonsa inaliti ebukhali ekhaleni le-orc. Futhi yena, ngemva kokuthola ingxenye yobuthi, wabanda wafa ngaso leso sikhathi.
  Umfana oyisigqila wahlabelela ngentshiseko, nezinye izigqila zahlanganyela, zazingabantu futhi zicula njengabantu:
  Manje, uma kunezinkinga endaweni yonke,
  Akwenzeki nganoma iyiphi indlela...
  Awusafuni ushintsho
  Indoda ayazi ukuthi ifunani!
  
  Futhi kukhona iChernobog enamandla amakhulu,
  Omkhulu unamandla emhlabeni wonke ...
  Ayinike indoda esiphongweni,
  Ukuze uhlanga lwesintu lungabi yizilwane zasendle ngokuphelele!
  
  Yebo, uhlanga lukaSomandla lwaMdala,
  Ukuze abantu babe nesizathu sokuthuthukisa...
  Ukuze umuntu afune konke ngesikhathi esisodwa,
  Futhi abantu bafunda ukulwa kanzima!
  
  Njengoba iqhawe linqoba ububi,
  Leyo Ndwendwe yadalelwa ukusiza umuntu...
  Futhi wathululela okuhle imiphefumulo nemizimba,
  Akukephuzi kakhulu ukufunda ukulwa!
  
  UNkulunkulu uSomandla ufunani?
  Ukuze bangalinge baguqe iElf...
  Ukuze kungabuswa isiphetho esibi,
  Ukuze kuthuthuke amakhulu ezizukulwane!
  
  Yebo, iChernobog iyisikhuthazo kubantu,
  Ukuze kungabikho ubuvila, kungabikho ukumila...
  Kwangathi ungaba i-orkshista gqekeza ama- smithereens,
  Hamba uzungeze i-Orklin ngendlela enobungane!
  
  Ngakho-ke ungalahleki uma kunzima,
  Uma izinkinga zehlela uBaba...
  U-Rod uzokwenza kahle futhi kalula,
  Ukwenza abantu banyakaze!
  
  Futhi uChernobog ungumfowenu nje omdala,
  Nakuba eqinile , uyakuthanda ngokungapheli...
  Uzoshaya amaphuzu amahle kakhulu
  Lapho uzokhonza i-Elf kuze kube phakade!
  Ama-orcs alahlekelwe kakhulu, anqunywa amantombazane nabafana. Futhi ngisho noDiana, egoqe izandla, wangena empini. Futhi izinzwane zabo ezingenalutho zaziphonsa izinsingo ezishaya izintamo zama-orcs futhi zinqume imithambo yawo. Futhi zonke izinhlobo zomphimbo nezinto. Futhi kwakubukeka kuhlaba umxhwele kakhulu.
  Futhi-ke unyawo lukaDiana olungenalutho lwaphonsa ipizi ngotshani obucindezelwe. Futhi ngokushesha ama-orcs ayishumi nambili, eholwa ujenene, aphonswa phezulu futhi andizela eceleni kwe-frigate. Lokhu kuwukubhujiswa okukhulu ngempela nokufa kwamabhere ansundu namabi.
  U-Oenomaus wathi ngokumamatheka:
  - Siyigazi elifanayo: mina nawe! Kulungile?
  U-Diana waphendula ngokumamatheka kobungane:
  - Uma sibumbene, asinakuhlulwa! Indoda nedlozi lingamandla, futhi lizwakala liziqhenya kakhulu!
  Amantombazane andisa ingcindezi. Ama-orcs asaphila, esebenzisa ama-parachute aluhlaza, aqala ukugxuma phansi, etshuza ephuma kumafrigate anamaphiko. Amanye amapharashuthi, ngenxa yesisindo sawo esinzima, aklebhuka, namabhere amakhulu awela phansi njengamatshe, kodwa ngokungafani namatshe akhiwe ngamatshe, ayeklabalasa futhi ethuka engcolile kakhulu!
  U-Diana wabhala ku-Twitter:
  Akulula ukuba ngowesifazane olungile,
  Umusa awuncikile ekuphakameni!
  U-Oenomaus wenza elinye igayo ngezinkemba zakhe ezibukhali nezinde, futhi wanquma ikhanda likakaputeni omkhulu webhere. Wagingqika edekhini njengombhobho, efafaza igazi. Yacula inkosana encane:
  Laphinde lagobhoza igazi njengomfula.
  Umphikisi wakho uqinile...
  Kodwa ungamesabi uSathane,
  Futhi ubuyisele inunu ebumnyameni!
  . ISAHLUKO No. 6.
  Udrako onamakhanda ayisikhombisa futhi, ngesikhathi esifanayo, uMphathi Omkhulu we-Academy of Magic, wahayiza futhi wabuza:
  - Ungakwazi yini ukukhuphukela ukuphakama kwendoda endala futhi ulenga emoyeni okungenani umzuzu?
  UDominica wahleka futhi waphendula:
  Ngingakwazi, kodwa ngingakwenza ngendlela ehlukile
  Gijima ungafake zicathulo phakathi kwamazolo...
  Intombazane igxuma njengexoxo -
  Lokhu kusho okuhlukile kunabo bonke abanye!
  Umlomo kadrako wavuleka, kwaphuma umlilo kuwo. Ilangabi ladlula lashisa intombazane enhle kabuhlungu kakhulu ematheni ayo angenalutho, ebomvana, anomjiko omuhle wesithende.
  Futhi uDominic wadazuluka, kodwa ngokushesha wabamba umhlathi wakhe wamqinisa. Nesifuba sakhe sasigubhazela kakhulu. Yashaya kahle, kwavuvuka amabhamuza ngokushesha. Kwaba sengathi abashushisi basendulo babemhlukumezile.
  Intombazane yakhala:
  uLancelot kanye neKing Arthur yakho !
  I-Dragon Duchess yabhonga:
  Ubani omunye lona onesibindi sokungisongela ngaye?
  Impendulo ivela ku- nymph marquise:
  - Lawa ngamaqhawe ezinganekwane zabantu. Ziphephe ngokuphelele kuwe, Umusa Wakho!
  Udrako wesifazane wabhonga:
  - KULUNGILE! Manje unomsebenzi osebenzayo, phulukisa izinyawo zakho ezishile. Lokhu kuwusizo kakhulu ekusebenzeni, futhi kuzofika kuwusizo izikhathi ezingaphezu kwesisodwa ekuphileni.
  UDominica, emamatheka ngamandla, wacula:
  - Futhi eyodwa, ezimbili, ezintathu, futhi ezinhlanu!
  Ngeke ngikhathele ukuphinda...
  Esho okufanayo
  Lokho kwanele ukukugxoba amanzi ngodaka!
  I-Grand Master Dragon yaphawula:
  - Futhi uyintombazane enamahloni. Mhlawumbe hhayi nje ukuthosa izithende zakhe, kodwa futhi uphule izinzwane zakhe?
  I-nymph marquise yaphawula:
  - Kudingeka sibekezele, oh duchess. Mhlawumbe le ntombazane ukuphela kwethuba lokusindisa ubulili obunamandla. Futhi buyisa amadoda!
  Udrako wesifazane wabhonga:
  - Lokhu kuwubuwula! Indoda egwiliza ibambe utshani, wena ubambe isithende esingenalutho sentombazane yomuntu . Akazange abonise amakhono akhethekile.
  I-nymph marquise iphikise:
  "Ukwazile ukuphakamisa itshe nge-oda lakhe ngaphandle komlingo noma iziphonso, futhi lokho kubiza kakhulu!"
  AbakwaDuchess baseMontserrat bahleka futhi baphendula:
  - Yebo, wayedume kabi ebunzini lakhe. Yiqiniso, manje awukho umkhondo. Futhi lokhu akuyona into evamile kubantu.
  U-Weasel uqinisekise:
  - Kusobala ngokushesha ukuthi ukhethekile futhi ukhethiwe! Futhi kudinga indlela ekhethekile, eqotho futhi ecashile.
  I-Dragon Duchess yanqekuzisa amakhanda ayisikhombisa ngesikhathi esisodwa:
  - Yebo, indlela eqotho futhi ekhethekile ... Mhlawumbe kufanele ngikhothe izithende zakhe ngolimi lwami, njengophawu lwenhlonipho enkulu!
  U-Dominica wathuka waphendula ngokuzethemba:
  - Cha, kungcono ungasebenzisi ulimi lwakho! - Futhi wengeza, ngokungalindelekile wenza ubuso bakhe bube mnandi kakhulu. - Nakuba ulimi ngokungangabazeki luyisitho esiqine kakhulu somzimba. Uyakwazi ukunyakazisa izigidi zamabutho!
  I-nymph marquise iphakamise:
  - Mnikeze umsebenzi olula. Isibonelo, makenze ikati lize kuye liphinde liphuke, bese libuyela emuva!
  Lapha, owesifazana owayethule ngaphambilini owayegqoke ingubo ebubende, ephethe induku yomlingo ezandleni zakhe, waphikisa:
  - Cha! Ngeke simvumele ahlukumeze ikati. Kungcono ngilwe nami ngenduku yemilingo. Lokhu kuzoba ukuhlolwa okunzima ngempela kanye nokuhlolwa okuphumelelayo!
  Futhi wanyathela isithende sezimbadada zakhe, egcwele amasafire namadayimane ansomi kanye ne-lilac.
  I-Dragon Duchess yaphendula:
  "Kunzima kakhulu ngentombazane esanda kufunda ukuthi ilwe nomphathi we-Dragon Academy." Bekunzima ukulwa nawe, ngisho nale Laska enokuhlangenwe nakho kakhulu nengomakadebona!
  I-troll yesifazane yahleka futhi yaphawula:
  - Ikakhulukazi! Ngemva kwalokhu, ngisho noKoschey the Immortal ngeke amesabe!
  Khona-ke uDominika wavele wathi:
  - Yini, unayo i-Koschey the Immortal?
  I-Dragon Duchess yavuma ngekhanda:
  - Yebo, kukhona Nokho, ukude emazweni akude embusweni okude. Kodwa kukhona leli qhinga elibi elingcolile !
  Intombazane ethandwayo iphawule ngokumomotheka:
  - Noma mhlawumbe wabangela isifo esiwumshayabhuqe? Ukubulala bonke abesilisa futhi ubambe abesifazane bakho!
  I-Dragon Duchess yaphendula:
  - Nakancane! Sinabesifazane abaningi ngokuphindwe kashumi kunabesilisa. Futhi phakathi kwama-orcs nama-goblins akha ibutho likaKoshchei the Immortal, ngokuphambene nalokho, kunamadoda aphindwe kashumi kunabesifazane, futhi makhulu kakhulu futhi anamandla. Kungani kufanele abhubhise izikhonzi zakhe kanye nebutho lakhe!
  UDominica waphawula:
  - Kodwa isifo esiwumshayabhuqe asithinti uKoshchei ngokwakhe?
  I-troll yesifazane yavuma ngekhanda:
  - Yebo, akukho nowodwa umlingo wokulwa osebenzayo kuye. Ayithathi zikhali. Ngisho nebhomu lakho le-hydrogen alikwazi ukulibhubhisa. Injalo ingqikithi!
  Intombazane eshadile yaphawula:
  - Kodwa mhlawumbe unokufa eqandeni lakhe, esicongweni yenaliti!
  I-Dragon Duchess yaphendula ngezwi elinomsindo:
  - Akulula kanjalo! Ukube bekulula kangaka ukuthola ukufa kukaKoshchei, ngabe akaphilanga kudala. Futhi-ke, sekungamakhulu amaningi eminyaka ukuthi...
  I-nymph marquise yamphendula:
  - Nina bantu benilokhu nigxumela ezihlahleni, kodwa yena wayesenamandla akhe futhi wahlala esihlalweni sobukhosi. Cabanga ukuthi hlobo luni lwebhizinisi lolu!
  UDominica wayithatha futhi wacula:
  Izinkawu zenza ubuso
  Futhi bahlala egatsheni...
  Namanje frivolous
  Kwakukhona okhokho bethu!
  I-troll yesifazane yaphawula:
  - U-Koshchei, vele, uyasolwa. Futhi lapho isifo esiwumshayabhuqe siqala, wayengowokuqala ukusolwa. Lokhu, ngandlela thile, inhloko ye-axis yobubi. Njengodrako wesilisa onamakhanda ayikhulu , omkhulu kunawo wonke, umbusi wababusi kanye nomubi. Kodwa le monster nayo yadabukisa futhi yabhidlika. Kodwa u-Koschey okungenani anganikeza i-damn! Ngaphezu kwalokho, baphinde basola inkosi yamaJinn, u-Iblis... AmaJinn ayimimoya, futhi awakwazi ukuhlukumeza.
  Kodwa ngandlela-thile ongqondongqondo bacasha. Futhi kwaba sengathi banyamalele!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  I-genie yaphahluka, cha, ngikholwe, amantombazane anamandla,
  Futhi wanyamalala...
  Kanti udrako waphikisana nobuhle ,
  Ngicela, gijima!
  I-Marquise de Lasca yaphawula:
  - Kukhona kokubili izazi ezinhle nezimbi. Banamandla, kodwa amandla abo anomkhawulo. Kodwa ngokwembono, uma omunye wabesilisa noma abesifazane ecela umbusi wamajini u-Iblis ukuba abhubhise uhlanga lwesilisa, futhi ekwazi ukuthola indandatho yamandla onke eyayizonika amandla phezu kwalamandla amakhulu kunawo wonke endaweni yonke yethu, khona-ke angakubangela lokhu!
  UDominica wavuma ngekhanda:
  - Lokhu kakade okuthile! Sidinga ukuthola iRing of Omnipotence. Bese sizolungisa konke.
  Udrako wesifazane wahleka, futhi izwi lakhe lalinjengokuduma kwezulu. Bese ephendula:
  - I-One Ring inzima kakhulu ukuyithola. Njengoba inikeza amandla phezu kwendawo eqhathaniswa nawo wonke umthala. Ngaphezu kwalokho, uma endaweni yakho yonke umthala ucishe ungenalutho ngenxa yohlelo olungavamile lwezinkanyezi, khona-ke nansi indawo ehlala izigidigidi zezidalwa ezihlakaniphile nemibuso eminingi. Futhi ngokusobala, akekho osamtholile, njengoba wayengekho umbusi wendawo yonke yenganekwane yethu!
  UDominika wagigitheka wabuza:
  - Ingabe unaye uNkulunkulu?
  Impendulo ivela ku- Marquise-nymph:
  - Ukuthi ukhona yini uNkulunkulu oPhezukonke, uMdali kuwo wonke ama-Universe, noma akekho, akekho owaziyo okwamanje. Ngisho noKoschey the Immortal. Kodwa kukhona onkulunkulu bezinga eliphansi. Kodwa zinjalo kangangokuthi azisizi ngalutho, futhi kungcono ukuhlala kude. Ngokuvamile, igama elithi uNkulunkulu linezincazelo eziningi. Ngakho i-genies ephakeme kakhulu ilingana ngamandla nonkulunkulu.
  I-troll yesifazane yaphawula:
  - Sinazo futhi izinkolo, kodwa azisizi ngalutho. Njengoba kungokwakho, ngendlela. Manje, lapho kune -coronavirus , amasonto ayengenalutho ngempela, futhi imikhuleko yayisiza othile, noma impepho ibavikela emagciwaneni. Kungani nina bantu nikhohliseka kangaka, nicabanga ukuthi ngokuguqa nikhotheme ningakwazi ukucela okuthile!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Kodwa angikholelwa kuNkulunkulu noma konkulunkulu nhlobo! Futhi anginandaba nalokho. Kodwa ngangingakholelwa kuma-elves ngaphambili, futhi ngiwabheka njengenganekwane kanye nokusungulwa komuntu. - Intombazane yashaya inkemba engenalutho phezu kwetshe futhi yaqhubeka. - Futhi manje ngibona ukuthi kukhona ama-elves, amadragons, ama-troll, ama-nymphs, ngakho kungani ungakholelwa kuNkulunkulu nezingelosi? Ngaphezu kwalokho, izigidigidi zabantu zikholelwa kuSomandla, futhi cishe kuphela izingane ezincane, hhayi zonke, ezikholelwa ngokuqinile kumadragoni nama-elves.
  U-Marquise Laska wahleka:
  - Ngiyazi! Le ntombazane, isencane, yabuka ikhathuni mayelana noDunno futhi, empeleni, yaqala ukufuna induku yomlingo egcekeni. Futhi wahlola wonke amagatsha. Nezinye izingane zamhleka. Eqinisweni, ngisho nasebancane abantu abaningi bayaqonda ukuthi izinduku zomlingo ziyizinganekwane!
  UDominica waphawula:
  - Kepha emhlabeni wakho kunezinduku zemilingo!
  I-troll yesifazane yavuma ngekhanda:
  - Yebo kukhona! Futhi ukuze usinde, kuzodingeka ufunde ukuthi ungazisebenzisa kanjani !
  Udrako wesifazane wabhonga:
  - Khona manje! Mnikeze induku yomlingo, sizobona ukuthi le ntombazane, ebukhali kakhulu futhi enolimi olunesibindi, ikwazi ukwenzani!
  UDominica wacula:
  Ngiyakucela ungamangali
  Uma kwenzeka umlingo!
  Uma kwenzeka, uma kwenzeka umlingo!
  U-Laska waphawula:
  - Awu, akathandeki? Umthakathi ongaka!
  I-troll yesifazane yathatha induku yayo yomlingo yayiqinisa kakhulu esandleni sayo sokudla yase iyizulisa. Nombani washaya uDominica. Kodwa intombazane-umlingisi wakwazi ukugxuma ngomzuzu wokugcina, futhi igalelo laphuthelwa. Ithayela lemabula elingemuva kwami lancibilika laqala ukubhema.
  I-Dragon Duchess yababaza:
  - Qaphela, Cobra! Uzolimaza yonke i-coating!
  U-Weasel wahleka futhi waphawula:
  - Lena indlela ye-magic wand!
  I-troll Cobra yesifazane yacula iphendula:
  - Umama omubi, indlela yami ilula,
  Angithandi ukudonsa umsila wekati!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Kukhona iphupho elibi kubafundi bami,
  Eqa okukodwa - hit eyodwa!
  I-Dragon Duchess iphazamise:
  -Bheka, amabhamuza akhe asephelile! Kubantu, umonakalo awupheli ngokushesha. Intombazane enjani !
  I-nymph marquise iqinisekisile:
  - Yilokho kuphela! Ngangingenaphutha ngakho. Ukuzala kabusha kuyivelakancane emandleni, nakubathakathi, futhi akuzange kuphathwe ngemilingo.
  UDominika wacwayiza wakhombisa ukuma phezu kwezandla zakhe. Futhi izinyawo zakhe ezingenalutho zazicwebezela emoyeni njengophephela. Futhi intombazane yayithatha futhi yahlabelela ngomdlandla, ngezwi layo lesiliva:
  Saqinisa intando yethu ezimpini,
  Mfowethu balwela uBaba.
  Kubukeka sengathi i-elfinism ikude,
  Isosha le-Elf lingene e-Orklin!
  
  Okhokho bethu bakhanda izinkemba,
  Zase ziqala ukusebenza izibhamu...
  Izihlahla ze-birch zivula amagatsha azo,
  Amantombazane abhaka ophaya!
  
  iphumelela kunoma iyiphi impi ,
  Uyakwazi ukuthatha izinto ngengqondo yakhe.
  Kwesinye isikhathi isihogo esimsulwa siyasha.
  Kodwa sizosinqoba isitha !
  
  I-Elf ivikela umhlaba,
  Unika indawo yokukhosela labo abangazifaki zicathulo nabanqunu.
  Sayiqeda impi ngoMeyi,
  Ukuhlulwa okunolaka kulindelwe i-Orkmacht!
  
  Futhi emva kokwakhiwa nokuhlwanyela,
  Amasimu ayaqhakaza futhi i-rye igcwele izitaki.
  Ningamaqhawe, mantombazane, okhokho,
  Kwakukhona amakhaza neqhwa emiseleni!
  
  Ezweni likababa wethu elinamandla,
  Thatha umnsalo ojulile.
  Izibhengezo ze-elfinism ziyandiza,
  Futhi izibhengezo ze-Fuhrer ezokwesulwa!
  
  Kuzodlula amakhulu eminyaka ngaphansi kwethu Stars,
  I-Empire iyisweli lomthala.
  Akukephuzi kakhulu ukuzalwa
  Futhi ngcwaba isitha emkhathini!
  
  Kodwa ngikholwa ukuthi ingqondo izoba nokuthula,
  Futhi umuntu ufana nomama kuwo wonke umuntu,
  Lapha umndeni wasendulo uyachuma,
  Ukukhanya Kwenkazimulo - Umusa!
  Futhi intombazane icula kamnandi kakhulu, ingumculi omangalisayo osezingeni lomhlaba. Noma i -quasi-worldly - okuyinto ehlekisa nakakhulu.
  I-Dragon Duchess yabhonga:
  -Fabulous! Noma vele ukuthathe ukwenze...
  I-troll Cobra yesifazane yagoba:
  - Sekuyisikhathi sokulwa nama-wands omlingo! Futhi ngaphandle kwezipikili ezibuthuntu! Sizolwa nesitha kuze kube sekugcineni!
  I-nymph marquise yakhala:
  - Ungabi isilima! Uyisitha esingakanani kuwe. Leli kungaba yithuba lethu lokugcina lokusindisa nokubuyisela ubulili obunamandla!
  UDominica wabhodla ngolaka:
  - Nginike induku yomlingo futhi ngizokhipha ingxubevange kumbangi wami. Ngingu-Harry Potter esiketini, hhayi u-Dunno othile!
  I-Dragon Duchess yakhala:
  - Hlobo luni lweqembu lezigelekeqe?
  U-Weasel wachaza:
  - Abalingiswa abavela ezinganekwaneni zabantu kanye inganekwane UHarry Potter ungumfana owafunda esikoleni somlingo, kanti uDunno ungupopayi wamahlaya .
  Imfezi igaya izibozi inyakazisa induku yakhe. I-pulsar yandiza yaphuma lapho yayimi khona umlingisi wefilimu oyintombazane. Futhi yena, uDominika, wagxumela emuva ngobunyoninco, ecwayiza izithende zakhe eziphinki, ezazingenalo nhlobo uthuli. Futhi ilangabi lathatha inkemba yakhe layikhotha kancane.
  Intombazane yamemeza:
  - Oh , wena phendukezela !
  Asho enyakazisa isandla. Futhi ngokuzumayo induku yomlingo eyayiphethwe yi-nymph ezandleni zakhe yagijima yangena entendeni yesandla sakhe ngamandla asabekayo.
  NoDominic wambamba wamqinisa, okwenkawu eshesha ukushesha. Ngemva kwalokho, wadubula i-pulsar ephendula.
  Umlingisikazi wentombazane akazange ahlebe noma yiziphi iziphonso, akazange akhulume, wamane nje wasakaza ubuciko bomlingo. Nehlule lomlilo landizela ngakuMfezi. Wayengakulindele lokhu washaywa phansi. Izimbadada zakhe, isitayela sesicathulo esingamahafu esimboze isithende kuphela, zazinyakaza zibheke phezulu. Futhi kwacaca ukuthi i-troll yesifazane ilimele kanzima. Wabubula isikhathi eside. Futhi waqala ukudubula ebuyela endongeni yakhe yomlingo.
  Futhi ama-pulsars ahlakazeka sengathi amatshe esichotho awela esibhakabhakeni. Kwaba khona ngempela ukushintshana ngamagalelo.
  Ngokunembayo, i-hard hit eyodwa kanye nochungechunge lwamagalelo atshekile kweqile okuhlosiwe.
  I-pulsar iphinde yashaya ama-dragon duchess. Esabele ewuthatha ebhodla umlilo emlonyeni. Futhi ukukhanya kwakhe kwakungeyona ingozi, kwaze kwabamba i-marquise nymph.
  Waphinde wanyakazisa induku yakhe yomlingo wabhonga:
  - Izingane Zanele! Ngempela usuweqe yonke imikhawulo.
  Kodwa womabili amantombazane awazange acabange ngisho nokuzola. U-Dominika, ezwa amandla edemoni kuye, washaya ngenduku yakhe yomlingo futhi waphonsa i-pulsar eyodwa ngemva kwenye. Futhi amabhola akhe ashaya izinyawo ze-troll master futhi ashisa izimbadada zakhe.
  Wamemeza ngolaka:
  - Inkukhu yomuntu!
  I-nymph marquise iphikise:
  - Cha! Kungenzeka ukuthi uklebe wesifazane, noma okungenani ikhayithi!
  U-Dominica waphinda wagadla futhi , kulokhu igagasi le-tsunami lomlilo wakhe ovuthayo lashaya ngempela iklabhu eyenziwe ngelangabi.
  Futhi i-troll Cobra yesifazane izobhonga futhi ikhulule umlingo ngaphandle kwemingcele. Kodwa uma nje umlilo umjikijela phezulu, ushisa ingubo yakhe futhi umshaye esifubeni.
  Ukuphefumula kwe-troll yesifazane kubambekile. Futhi uDominica wayithatha futhi wengeza i-pulsar ebulalayo ekhanda. Futhi kwaba sengathi isando sishaye ubuchopho bami.
  Yabhonga imfezi maqede yaquleka. Izinyawo zakhe ezingenalutho zazishile futhi zinamabhamuza. Intombazane enekhala le-aquiline yaculwa futhi yashaywa.
  I-Dragon Duchess yababaza ngenjabulo:
  - Hewu! Weqe konke obekulindelwe! Eqinisweni, bengingacabangi ukuthi ungayenza into enjalo - ukhiphe iCobra uqobo!
  I-nymph marquise yavuma ngekhanda:
  - Uyithemba lethu eliyinhloko futhi cishe kuphela! Futhi angase athethelelwe. Bheka ukuthi lobu buhle obupendiwe benzani!
  Nangempela, uDominika wayithatha wanyakazisa unyawo lwakhe olungenalutho, olumnandi, futhi "imbuzi" yasemorocco yakhala ngokuphazima kweso yagabavula. Kwaba sengathi usephila ngempela futhi uyahamba. Ake sigxume ngempela sidlale ngothando.
  I-Dragon Duchess ivele yaphela yinsini, inikina amakhanda ayisikhombisa yabe isithi:
  - Hewu! Ukwenza kanjani?
  UDominica wathuka watshiyoza:
  Ukukhuluma iqiniso, angazi
  Konke kuxubene ekushiseni kwasemini...
  Cishe angikaze ngifunde iziphonso.
  Angidlali nomoya womoya nhlobo!
  Kunalokho, ngihlala ngikukhumbula, Mnumzane,
  Thatha intombazane uhambe nayo!
  I-dragon duchess yabhonga:
  - UDominica wamukele! Futhi ngenxa yethalente lakhe elikhethekile, ubhalisa emnyangweni ophakeme we-Dragon Academy. Lapho engeke nje akhokhele izifundo zakhe, kodwa, ngokuphambene, uzokhokhelwa umfundaze owandisiwe!
  U-Dominica wagxumela phezulu, wazungeza futhi wacula:
  Ayikho iDominica engcono
  Ungumbala Womhlaba...
  Ilanga liphuma phezu kweplanethi,
  Futhi nxazonke kukhona oziro!
  I-nymph marquise yabuza ngokumamatheka okumnandi:
  - Ngizotholani ngalokhu?
  Kube khona isikhashana... U-Dominica waphimisela :
  - Udinga ukuthola umfana omuhle!
  I-Dragon Duchess yahleka futhi yaphendula:
  - Nokho , umfundi omusha wayenesiyezi ngokusobala ngenxa yokuziqhenya okuqinile! Ngakho-ke, ngibeka ukuzisola - ukubiza ama-aphorisms ayikhulu anamaphiko. Futhi kwenze ngokushesha!
  U-Dominica wavuma ngekhanda emamatheka:
  - Ngiyacela! Akukona ize ukuthi ngilingise kumafilimu, futhi nginenkumbulo enhle kakhulu!
  I-Dragon Duchess yakhala:
  - Woza ngokushesha! Ngiphinde ngibe nomkhawulo ngesikhathi!
  Adonse umoya uDominika bese ebhala ngesivinini sesibhamu:
  Akekho odinga izindlebe zembongolo efile, kepha ukuzwa kwempungushe ephilayo kuyisipho kulabo abangadingi izimbongolo ukufeza izinhloso zabo!
  Uma usufake izicathulo engqondweni yakho, uzohlala ungenalutho unomphela!
  Impi ingumoya wamaphaphu, kodwa ixutshwe kuphela negesi kanambambili!
  Uma isitha singafuni ukuyeka futhi singazi ukuthi singalahlekelwa kanjani, sizomphoqa ukuba akhumule izingubo zakhe futhi simfundise indlela yokuwina!
  Abantu ababi bathanda umlingo omnyama, abahle abangebona abantu bathanda umlingo omhlophe!
  Ukubulala empini kunzima kule nqubo, kuyanyanyisa ekuboneni, kodwa yeka ukuthi kukhulu kangakanani ekugcineni ! Lokhu kusho ukuthi impi iletha impilo emphefumulweni, ukuqina komzimba, nokuhlanza isikhwama semali!
  Ngezinye izikhathi impi igcwalisa kakhulu izikhwama zemali, futhi ngokulingana okuqondile nokugcwala kwegazi elichithiwe, kanye nokungabi nalutho kwenhliziyo eyonakele!
  Isikweletu eZweni Lobaba sivuzwa ngokuzinikela okungenabugovu!
  Impi ivivinya abahlakaniphile, iqinisa abanamandla, ijabulisa iziwula ! -
  Ukuba yinhlekisa akumnandi, ukukhalisa abanye akujabulisi!
  Umbusi omuhle , njengoju olumnandi, uzokhothwa kuqala, bese ekhafula !
  Umbusi omubi, njengomhlonyane, uyakuthotyiswa kuqala , anyathelwe phansi.
  Yebo, igolide lithambile, kodwa lingasetshenziswa kalula ukwakha isihlangu esingangeneki!
  Ikhwalithi ihlale idlula ubuningi - ngisho nolwandle lwephalishi lebhali alisona isithiyo kwimbazo!
  Ububi bugcwele amandla lapho okuhle kuncipha ngenxa yokwesaba!
  Ihlaya lihle, ukhezo lulungele isidlo sakusihlwa, nosizo oludingayo!
  Ungathola inhlanhla kanye noma kabili - ngaphandle kwekhono, inhlanhla iyanyamalala!
  Noma ubani ongeyena u-Leo Tolstoy uyi-tramp yemibhalo!
  Akudingeki ukuthi uzalwe u-Tolstoy ukuze ube umnceli wezincwadi!
  Masiphuze ukuba namakhosikazi amaningi kunezizathu zokuphoxeka ngesehlukaniso!
  Inkanuko isicekele phansi amadoda ngaphezu kozwelo lwabesifazane!
  Iso elinembile, izandla ezitshekile, isitha asiphuthelwa - i-myopic!
  Ifilosofi ayikweluleki ukuphila, kodwa iyenza ibe yinhle, yelule izingcezwana!
  Umkhuzi wamabutho uwina ngobuchule, ubhusha onezinombolo, uhlakaniphi ngobuciko, umzenzisi onenkohliso!
  Ngakho-ke masiphuze ukuze ithemba lingafi, futhi kuphela labo abangaphili ngokuvumelana nalo bafa!
  Ithemba lifa ekugcineni ... Futhi abokuqala yilabo abangakuthetheleli!
  Empini, ingqondo ingumqondo ohlobene, njengoshokoledi; ngaphambi kokuthi ube nesikhathi sokuncoma amabha, asevele esemlonyeni wakho; ngaphambi kokuba ube nesikhathi sokuwagwinya, aphuma eceleni!
  Impumelelo kwesinye isikhathi iyanuka, impumelelo inuka njengesidumbu, kepha injabulo ayinakunuka!
  UNkulunkulu usebusweni bazo zonke izinto, futhi uDeveli usemininingwane yakho!
  Ukushaywa akujabulisi ngisho kosomashimane!
  Lokho uNkulunkulu angakwaziyo kuwumbuzo nje angeke akwazi ukuwuphendula!
  Inkawu ingcono kunomuntu ngoba ingaba isilwane ngokoqobo!
  Intshumayelo engalethi okuhle ifana nendlela eya ezembeni!
  Ukwakha noma yiziphi izimfundiso emibhalweni yeVangeli kuyefana nokufunda i-quantum mechanics ezinganekwaneni zeBrothers Grimm!
  Kunzima ukuba uNkulunkulu, kodwa ukuhlala ungudeveli akubekezeleleki nakancane!
  Ingqondo iphindaphindeka kane amandla noma isibalo sezitha siphindaphindeka!
  Ukuphila kuwukuyekethisa okuphelele, hhayi nabantu, kodwa nemvelo!
  Isiphongo simise okwensimbi , okusho ukuthi uhlamvu lupholile!
  iziwula , imithetho yemvelo ayinqunyelwe izihlakaniphi!
  Ulimi lunikezwa abahlakaniphile ukuze bafihle imicabango ngezinto eziwubuphukuphuku nezingenangqondo!
  Lowo obona okuhlekisayo kokudabukisayo uzophuphutheka ngokudabukisayo enjabulweni enkulu!
  - Shesha ngaphandle kokushesha - shesha ngaphandle kokushesha! Thola u-A esifundweni ngokuxazulula isenzo esiyinkimbinkimbi!
  Abawinile abahlulelwa ... Nakuba, ngezinye izikhathi bahlulelwa!
  - Ubuwula bomuntu bungumngane wonkulunkulu abanobutha kubantu!
  Indoda esibayeni yindoda, kodwa ingulube ngisho esigodlweni ngeke iphakame ngaphezu kwengulube!
  Kunezinto ezimbili ezingapheli: indawo yonke kanye nobuhlakani bomuntu, nokho, eyokuqala ihlobene, kanti eyesibili iphelele!
  Yini isiRashiya engathandi ukushayela ngokushesha, kanye nendiza esheshayo !
  - Wonke umuntu akafuni ukuya esihogweni, kodwa abambalwa kuphela abanganambitha isifiso sethuba likadeveli!
  Kodwa ngaphandle kokunisela ngezinyembezi, awukwazi ukuvuna isivuno senjabulo, futhi ngaphandle kokunisela, khona-ke impumelelo yokuphumelela ngeke ikhule!
  UNkulunkulu ukuyo yonke into, noma ebusweni bakho, futhi uDeveli ungekho izinto, noma ekujuleni kokuntuleka kwezinto ezibonakalayo!
  Noma ubani othatha isikhathi sokuqaphela uzosindisa ingunaphakade emngcwabeni wakhe!
  Ukuthula kuyigolide, igama liyisiliva, kodwa kuningi okuphuma emlonyeni wowesifazane kangangokuthi ngisho namadayimane aba buthuntu!
  Ukuthula kuyigolide futhi isitoreji eside semifudlana ekhangayo ngeke sigqwale!
  Futhi igolide lilahlekelwa inani lalo uma ligqitshwa buthule emhlabathini!
  Ngezinye izikhathi, ngokuthula, uzogcwalisa isikhwama sakho semali ngegolide eliningi kunokuncenga uphimisele!
  Impi ayikaze ibe nesithukuthezi, ingaba yinjwayelo, kodwa kuze kube yilapho idutshulwa okokuqala!
  Isikhathi sokuthula sivame ukuphindaphinda, futhi impi kuphela ehlala umuntu ngamunye!
  Empini, njengase-chess, awukwazi ukwenza iphutha, kodwa umehluko usengcindezini yesikhathi esihlala njalo!
  Impi iyinkathazo yesikhathi esiphakade ngisho nangaphambi komnyakazo wokuqala!
  Ku-chess, ukunyakaza kwenziwa ngokushintshana, kodwa empini, bayashintshana!
  Impi ifana ne-chess, ngaphandle kwemithetho futhi ngesikhathi sangempela!
  Empini kukhona ukuntuleka kwesikhathi kwaphakade, lapho kubusa ukuthula, kuba nokuntuleka kokuzijabulisa!
  Into ethakazelisa kakhulu empini ukuthi yonke into ihlale ibucayi, futhi ukuzinikela kuphela kungokuzijabulisa !
  Ungayeka ngokuzenzisa, kodwa, maye , ungayeka okwangempela!
  Umsebenzi onzima wokuqeqeshwa ukhokha kalula ukulwa! Ongavilaphi uzophenduka iqhawe!
  Akukephuzi kakhulu ukufunda, ngaphandle uma ufile!
  Ngisho nomuntu ofileyo unalo ithuba lokuziphindiselela, ngaphandle uma engakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu!
  Ukuba ongakholelwa kuNkulunkulu kusho ukuyeka ukungafi!
  Bacabanga ngamakhanda, kodwa benza ngezisu zabo!
  Ububi abuhlali ezinhliziyweni, kodwa eziswini!
  Inhliziyo inobugovu kuphela ngezikhathi ezithile, kodwa isisu sihlala njalo!
  Isisu siyisitho esibi kakhulu somzimba, kodwa yiso esisikhuthaza ukuthi sisebenze!
  Ngaphandle kwenhliziyo akekho umuntu, ngaphandle kwesisu akukho ukuhaha komuntu!
  Aduduze inhliziyo athobe isisu!
  Angikhathali ukuthi imoto ibiza malini, into eyinhloko ukuthi udumo lwe-Motherland alukho inani!
  Uma uJesu ehlala enhliziyweni, uSathane uhlala esiswini!
  Isisu esingenalutho sikukhuthaza ukuthi ugcwalise isikhwama sakho semali!
  Ikhanda elingenalutho lithulula isikhwama sakho semali!
  Isisu esikhulu asilona uphawu lomuntu omkhulu, kodwa sibonisa amandla amancane!
  Isisu esingenalutho sigcwalisa umphefumulo ngomunyu!
  Isisu esinzima kakhulu yileso esingenalutho oluphuma ekhanda elingenangqondo!
  Owesifazane udliswa izinyawo njengempisi, egqoke izicathulo eziphakeme kuphela!
  Esikhathini esizayo, abaningi bathembisa izintaba zegolide, kodwa injabulo iseseduze!
  Impilo ayifani namakhadi, kufanele unikele ngakho konke ukuze uphumelele !
  Umgomo ufana nesibani, ulwela ukuwufinyelela, kodwa lapho ufinyelela kuwo, uyabona ukuthi izinkinga zanda!
  Ugwayi ungumbulali ophumelela kakhulu , ikakhulukazi ngokumelene nekhasimende! Ugwayi ufana nesibhamu esingasho lutho, kodwa uyabulala ngisho nasezandleni zomuntu oyimfundamakhwela!
  Ugwayi ungumdubuli othembeke kakhulu, uhlala ebulala!
  Ugwayi uyababa, kodwa ukhanga ngaphezu kukaswidi!
  Ugwayi ufana nentombazane embi , kodwa ukuhlukana nawo kubuhlungu kakhulu!
  Ugwayi, ngokungafani nebhomu, lapho ujikijelwa, wandisa ukuphila!
  Empini, indlela emfushane eya emgomweni iwukuzungeza, futhi iqiniso elimsulwa liyinkohliso embi!
  I-roundabout maneuver iyindlela eqinisekile yokufinyeza indlela eya emgomweni wakho!
  Ukuphila kubomvu, kodwa kushiya negazi elibomvu!
  Empini, ukuphila kulahlekelwa ukubaluleka kwayo, kodwa kuthola incazelo!
  Impi , njengomkhwenyana, iyakwazi ukukhashelwa, kodwa ayikuvumeli ukuba ihlale!
  Impi ingowesifazane onenkanuko eshwabadela imizimba yamadoda!
  Yonke iminyaka ingaphansi kwempi, njengothando, kodwa akuyona into yokuzijabulisa emnandi !
  Impi, njengenkosi, iyabiza futhi iyashintsha, kodwa ihlale ishiya inkumbulo yobuqhawe!
  Impi ayifani nephupho; awukwazi ukwenza ngaphandle kwemizwa enamandla!
  Umhlaba uyabhora futhi uphumule, impi iyathakazelisa futhi iyajabulisa!
  Impi, leligazi nomjuluko, kuvundisa izithombo ezizala isibindi!
  Kungakhathaliseki ukuthi inqubo yempi iyathakazelisa kangakanani, wonke umuntu ufuna ukuphela!
  Impi ayiyona incwadi, awukwazi ukuyivala, awukwazi ukuyifihla ngaphansi komcamelo wakho, ungavele uyingcolise futhi!
  Impi iyinkolo: idinga ukushiseka, isiyalo, ukulalela okungangabazeki, kodwa onkulunkulu bayo bahlale befa!
  Empini, njengasekhasino, ingozi iphezulu, kodwa ukuwina kungokwesikhashana!
  Isosha liyafa, inkazimulo isikhohliwe, izindondo ziyaguga, futhi yizizathu kuphela zokuqala ukubulawa kwabantu okusha ezingenakususwa !
  Siyamdelela umbulali ngaphandle kokuthi eyisosha eliphambili, siyadelela isela uma liyisigebengu empini, siphinde kabili!
  Sosha, leli iqhawe eliyisikhali sakhe sinesibindi nodumo! UJenene Baron, umqhele wakhe uwukuhlakanipha nobuhlakani!
  Isosha lizwakala liqhosha, eliyimfihlo lizwakala njengendelelo!
  Owokuqala ekuhlaselweni angase afe, kodwa owokugcina ngeke ahlale enkumbulweni!
  Kungcono ukuba ngowokuqala ekwabeleni impango kunokuhlasela!
  Impi, njengowesifazane, ibeka amadoda kuphela ngaphandle kokuphulwa!
  Owesifazane, ngokungafani nempi, akajahi ukubulala indoda!
  Impi, ngokungafani nabesifazane, ayineliseki ngenani lamadoda abelwe!
  Impi ingowesifazane onganeliseki kakhulu, akasoze athola amadoda anele, futhi ngeke enqabe owesifazane!
  Abesifazane abathandi ukulwa, kodwa isifiso sokubulala indoda asibi kakhulu kunenhlamvu!
  Ngisho nenhlamvu encane ingabulala indoda, owesifazane onenhliziyo enkulu ingamjabulisa!
  Inhliziyo enkulu ngokuvamile iholela ekuzicabangeleni okuncane!
  Impi ayinabo ubuso bomuntu wesifazane, kodwa yopha amadoda kangcono kunomfazi!
  Impi ayilethi injabulo, kodwa yanelisa imizwa engokwemvelo enolaka!
  Injabulo empini, izidumbu zezitha zinenani kuphela!
  Impi iwukulima kwensimu: ivundiswa izidumbu, iniselwe ngegazi, kodwa iphuma ngokunqoba!
  Ukunqoba kukhuliswa ezidumbu nasegazini , kodwa kuthela izithelo ngenkazimulo!
  Impi ifana nembali edla abantu, ekhanyayo, edla inyama futhi enephunga elibi!
  Impi ingumama wenqubekelaphambili kanye nosingamama wobuvila!
  Futhi empini, ukuphila kwesosha akubalulekile, futhi ojenene balahlekelwa ngisho nayimali!
  Uma ufuna ukuthula, faka ukwesaba; uma ufuna impi, faka ukuhleka!
  Ukuhleka akusona isono uma ungeyona inhlekisa ezindabeni zezempi!
  Impi ifana nesekisi, owinile kuphela onokuhleka kokugcina!
  Empini, njengasesekisini, umbulali okhohlisayo kuphela!
  Ubunye ngaphansi kombuso onzima bungcono kunesiphithiphithi nobudlabha ngaphansi komnene!
  Ukufa kuyingqungquthela, ihlazo liphelele !
  Kungakhathaliseki ukuthi inkosi inkulu kangakanani, iyongena ethuneni njengomzingeli!
  Usopolitiki uhlala eqamba amanga, kuphela uyafa ngempela!
  Ukungafi kungokoqobo, kodwa ukufa kuyinkohliso!
  Amakhosi angenza konke, kodwa ayikho neyodwa, ayikho neyodwa inkosi engaphuma ethuneni ingene emhlabeni!
  Wonke umuntu ufuna ukuphila kahle, kodwa abambalwa kuphela abafa ngesithunzi!
  Ukufa kuthembisa inkathazo, ngaphandle uma kucwebezela ngemisebe yokuphumelela!
  Ukuphila ngaphandle kokuzijabulisa kuwuthando ngaphandle kokuzilibazisa!
  Kuhle uma kukhona uthando, kubi kakhulu uma kuchitheka igazi!
  Ucansi lufana nethoshi, kodwa ukugcwalisa kubiza ngaphezulu!
  Ungaphila ngaphandle kocansi, kodwa awukwazi ukuzala!
  Lapho uthando lushisa kakhulu, igazi ligeleza ngamandla!
  Abantu bafuna uthando, izilwane zifuna ucansi, nezihlakaniphi zifuna izambulo!
  Ngisho nezingulube zithandana, ama-esthetes ayayithanda!
  Ucansi nalo ludinga ukulinganisela, ngcono nakakhulu!
  Ayikho imingcele othandweni, emagameni ocansi anele!
  Kulula ngaphansi komlilo uma kunelangabi enhliziyweni yakho!
  Kungcono ukuvutha amalangabi kunokuba ube umphefumulo kaKhayini!
  Impi ubulili beqembu: ukububula okuningi nokuklabalasa, kodwa ngeke kube khona igazi eliningi ngisho nasezintombini eziyinkulungwane!
  Ubulili bufana nempi, kodwa hhayi isikhathi eside kanye nesimiso!
  Ukulwa kufana nokwenza uthando, kodwa ukububula akukhuthazwa!
  Lumnandi ucansi kodwa ukukhwehlela igazi kubi!
  Impi inzima, kodwa ukuthotshiswa kunesisindo esingaphezu kwanoma yimuphi umthwalo wezempi!
  Uma ufuna ukuphila, funda ukulwa, uma ufuna ukusinda, funda ukunqoba!
  Empini, zonke izindlela zilungile, ngaphandle kokuphuma ngaphandle!
  Wonke umuntu angalwa, kodwa abafanelekayo kuphela abanganqoba!
  Impi akuyona indawo yokucabanga, igcwele ubuhlanya obukhulu!
  Kungcono ukulwa kunokuhweba ngoBaba!
  Impi ayiwona uswidi, kodwa ikugcwalisa ngenjabulo uma uyigwinya!
  Impi ayipheli, kuphela ukubhonga kwe-cannonade kuphela!
  I-cannonade ingase yehle, umgqomo ungaqhuma, kodwa ukulwa ngeke kuphele!
  Empini, into ethakazelisa kakhulu ukungaqiniseki, ukulwa kwangempela!
  Kungani amanani ehla ngaphansi kukaStalin ngoba izitha zabantu zazibulawa!
  Kungcono ukukhumula imali kunokugqokiswa ize!
  Kuhle ngempela ukungabi nazicathulo kunokuba ngokomfanekiso ugqoke izicathulo!
  Impi ifana nesekisi, esikhundleni sokuhleka kuphela izinyembezi, futhi inkundla ilingana neplanethi!
  Ngifuna ukuthula, kuvele kube yimpi, ngifuna impi, kuvele kube yi-capitulation!
  Impi, ngokwezinga elithile, ingumama, izala ubuzalwane bangempela!
  Impi imbi, kepha izala ama-comrades amahle!
  Izingalo ezinde zinhle uma ingqondo ingekho emfushane!
  Amandla ayawina, futhi ingqondo esebenzayo kuphela eklomelisa izipho zokunqoba!
  Amandla nokuhlakanipha, njengendoda nomfazi, kuzala ukunqoba ngababili kuphela!
  Umuntu, ngokungafani nombhoshongo, unokusekelwa okungewona flat ekukhuthazeleni!
  Iphiramidi inamakona amane, kodwa indawo eyisicaba iyenza izinze!
  Ukufa okuhle kungcono kunokuphila okujabulisayo !
  Kuhle ukuba nguNkulunkulu endle, kodwa kubi ukuba ngudeveli endaweni!
  Ilanga lishona phakathi nosuku, kodwa inkazimulo ihlala amakhulu eminyaka!
  Udumo luhlala isikhashana, ngaphandle kwakho konke okunye!
  Phila phakade, funda kuze kube phakade, kodwa ungafundi kabusha!
  Inkazimulo ingagqama kakhulu, ikhanye kunegolide, kodwa iyancipha kakhulu ngokuhamba kwesikhathi!
  Inkazimulo ifana nelanga, kodwa alishoni ebusuku!
  Akulula ukuduma, ngisho nangomzamo, kodwa ubuvila buholela kalula ehlazweni!
  Udumo lufana nomlilo, othokozisa iso, kodwa ukuze uluthole, kufanele ushise umuntu!
  Kuhle ukuba senkazimulweni , kubi ukuzungezwa izimpukane ezinamathele odumo!
  . ISAHLUKO No. 7.
  Ngemva kokuvuka, umfana oyinkosana u-Oenomaus uphinde waboshelwa esondweni. Ngaphambi kwalokhu, wayevunyelwe ukugeza emfudlaneni opholile futhi axubhe amazinyo. Bese udla ukudla kwasekuseni okunesizotha.
  Futhi qhubeka nokunyakaza okuqhubekayo nomzimba wengane, ukuze ungaboshiwe yisifo esiwumshayabhuqe samatshe. Sinjalo isiphetho esinzima somuntu we-august kanye nendlalifa yombuso omkhulu we-elven.
  Okuwukuphela kwendlela yokusinda iwukuba isigqila esincane futhi usebenze kanzima. Lokhu kunikeza ukuvikeleka kwesikhashana ekufakweni kwe-petrification. Kunamathuba athile lapha okwandisa ubukhona bakho, kepha akukhululekile futhi kubuhlungu.
  Kodwa-ke, umfana, ezungeza isondo, usebenzisa umcabango wakhe ocebile ukuze acwiliswe ezweni lemicabango futhi akhanyise ukuphila kwakhe okungajabulisi ekuthunjweni kokuzithandela-kuyimpoqo.
  Umfana osendlini undiza phezu kukadrako omncane onamakhanda amathathu. Ufuna ukuthola ezweni elingaziwa, engazi ukuthi yini, kodwa yini angayibuyisela ocansini oluqinile futhi amise ukushabalala kanye ne-petrification yamadoda.
  Udrako naye useyingane, futhi umfana akakabi neminyaka emingaki ubudala, futhi ugqoke izikhindi kuphela nobhakha onezikhali zokulwa, nomnsalo, izinkemba ezimbili kanye nebhangqa lemimese ebhandeni lakhe.
  U-Oenomaus undiza ngehhashi lakhe. Futhi eduze kwakhe kuhlezi intombazane uMargarita kudrako omncane. Ugqoke ingubo kuphela, eshukiwe, futhi ezinzwaneni zakhe ezingenalutho kukhona izindandatho ezinomlingo. Umele ukulwa i-hit evela emhlabeni womuntu.
  Intombazane ayilula. Emhlabeni, wayeyisikhulu seqembu kanye nezobunhloli phakathi neMpi Enkulu Yokulwela Izwe. Futhi ngemva kokufa kwakhe, wathuthela ezweni lemilingo nemilingo. Futhi usehlale kuyo iminyaka engaphezu kwamashumi ayisishiyagalolunye nantathu. Wathweswa iziqu e-Dragon Academy futhi waba yingcweti yokuthakatha okunamandla. Kodwa ubukeka ngendlela ayenza ngayo ngesikhathi amaJalimane emlengisa. Ngesizathu esithile ayikhuli, futhi lokhu kuyamcasula uMargarita. Koze kube nini ungumntwana waphakade?
  Yiqiniso, u-Oenomaus uthi yena ngokwakhe wayeyinkosana ye-elf endala, kodwa waba umfana oyisigqila. Futhi futhi, yingakho ecasukile ngakho. Nakuba cha, ukuba yingane akukubi kangako, kodwa lapho nawe uyisigqila...
  Kodwa manje usekwelinye izwe, akapholi isondo lesigqila, kodwa undiza phezu kukadrako. Futhi kanye naye kwakukhona intombazane eyisihlubuki uMargarita, owaholwa eqhweni engafakile izicathulo ekubulaweni kwakhe. Futhi ngaphambi kwalokho nabo bangihlukumeza. Bamhlikihla emhlane ngocingo oluhlabayo base bosa amasondo eqhawekazi elincane emlilweni.
  Ambozwe amabhamuza, futhi uma unyathela eqhweni elibandayo, licishe libe mnandi, njengoba ukulunywa okubuhlungu ezinyaweni zakho ezihangukile kuncipha. Futhi entanyeni yephayona kwakukhona uqwembe - "Ngiyilungu leqembu." Uma zilenga, akulimazi neze, kuyanyanyisa nje ukubuka ubuso obujabulile bamaKrauts namaphoyisa. Nokho, ukwesaba, kuthiwani uma isihogo simlindile, njengephayona nomuntu oshisekayo ongakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu? Lapho bengeke bathose khona izithende zakho kuphela, kodwa umzimba wakho wonke, kuze kube phakade.
  Nakuba, kungani ekholelwa kulo mbhedo? Nakuba, kubuhlungu ukufa nokungena ekukhohlweni, ekubeni uphile kancane.
  Kodwa lapho intambo entanyeni yakhe ethambile iqina, intombazane yaphaphama phezu kukadrako. Eceleni kwakhe kwakukhona inyozi enhle okwengelosi. Futhi uMargarita wayecabanga ukuthi izulu lisekhona. Ipharadesi elinjalo elikhethekile lamaqhawe angamaphayona nabangakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu.
  Kodwa empeleni, emhlabeni wemilingo kukhona okuhle nokubi, kanye nezinkinga zayo. Waphulukiswa masinyane amanxeba nokusha kwakhe esebenzisa umlingo. Futhi intombazane yangena Dragon Academy, ekilasini elincane. Kodwa wayenekhono, enekhono futhi efunda ngokushesha.
  Futhi wazuza amakhono aqinile emilingo. Ngakho-ke, naphezu kokubukeka kwakhe kobungane, wahamba no-Prince Oenomaus emsebenzini okhethekile - ukuthola okuthile okuzosiza ukusindisa ubulili obunamandla. Phela izwe elingenamadoda alinakho ukuzwana nokuthakasela. Futhi ubulili obuhle bunesithukuthezi futhi abukhululekile kuwo.
  UMargarita, ngenkathi endiza, waphawula:
  - Ngezinye izikhathi ngicabanga, amadoda azobuya, bese kuthiwani? Ubani odinga intombazanyana? Ngifisa sengathi ngingakhula ngibe umuntu omdala!
  U-Oenomaus uphendule ngezwi elizethembayo:
  - Uma umlingo ungabuyisela impilo emadodeni, kungenzeka ukuthi ukwenze umuntu omdala. Ungakhohlwa nje ukuthi ama-elves nama-nymphs nama-dryads awagugi, futhi lokhu kuyimpahla yabo yemvelo. Kodwa abesifazane babantu, cha. Umlingo onamandla uyadingeka ukuze ubavimbele ukuthi baphenduke izalukazi ezimbi, ezimbi nezizingelayo. Futhi ukuba isalukazi esibi kubi kakhulu kunokuba intombazane enhle. Ingasaphathwa eyezifo zokuguga ezihlasela abantu. Awunawo umlingo ongathi sína Emhlabeni, futhi mhlawumbe uzibonele ngokwakho ukuthi ukuguga okunyanyekayo nokunyanyekayo, ikakhulukazi kwabesifazane.
  U-Margarita wanikina ikhanda lakhe kabi:
  - Cha, angifuni ukuba isalukazi! Kungcono ukuba yisigqila esincane kunendlovukazi endala!
  Umfana uPrince wahleka futhi waphawula:
  - Uzoba mncane phakade, ungafaki zicathulo phakade!
  Intombazane yahleka futhi yathi:
  - Ngangiyintombazane yedolobha ngaphambi kwempi. E-Leningrad, ngandlela-thile kwakungahloniphi ukuhamba ungafake zicathulo, futhi isimo sezulu lapho sasifudumala kakhulu. Ngakho-ke, endaweni nganginamahloni ngandlela-thile ukunyathela . Kuphela ngesikhathi sokusebenza, lapho izimbadada zezingane ziklebhukile futhi kwakunzima kakhulu ukuthola izicathulo ezincane, ngafunda ukwenza into enjengale. Futhi uyazi, ezinsukwini zokuqala kubuhlungu futhi kubanda, ikakhulukazi uma unganyakazi, kodwa-ke uyajwayela futhi kumnandi ngisho. Ngaphezu kwalokho, e-Ukraine ihlobo lifudumele kakhulu futhi limnene.
  Umfana uPrince wavuma ngekhanda:
  - Yebo! Ngiyaqonda. Kodwa bheka ubani ondizayo!
  Nangempela kuqhamuke intokazi egqoke isigqoko esimhlophe phambi kwabo. Cha, hhayi uBaba Yaga, kodwa ubuhle be-blonde obumangalisayo, nakuba bunezinto eziningi zokuzilungisa. Futhi icwebezela ngamazinyo amaparele. Futhi esikhundleni somshanelo, unomshini wokuhlanza kagesi wesimanje ngokuphelele. Yebo, lena indaba ejabulisayo.
  Waqhumisa ukuqabula ezinganeni wacula:
  Igcwele ama-chanterelles, izingwejeje,
  Ngizogcina ujamu...
  Phela abafana namantombazane
  Phela abafana namantombazane...
  Ngiyithanda ngempela, ngempela!
  U-Margarita wavuma ngekhanda futhi waphawula:
  - Yebo, lokhu kuyisimanjemanje. I-stupa endala ngendlela entsha!
  U-blonde one-vacuum cleaner ngokusobala wakuzwa lokhu futhi, ephenduka, wabhonga ngokukhungatheka:
  - Uwuthathephi umqondo wokuthi i-stupa indala? Yebo, wena ngokwakho, uma uhlala eMhlabeni wakho, ngabe usuyisalukazi! Futhi kubi kakhulu , uma kungenjalo ebhokisini!
  UMargarita wavuma ngokuphefumulela phezulu:
  - Yebo, kunjalo! Mhlampe amathambo ngabe antanta ethuneni, noma ubemubi ngendlela enyanyekayo uma umbuka.
  U-Oenomaus waphawula:
  - Abantu bayizidalwa eziphucwe uNkulunkulu. Bancishwa lokho ama-elves anakho - ubusha baphakade! Futhi ubulili obunamandla kufanele futhi baphuce izintshebe zabo. Abafana bathi kubuhlungu futhi akujabulisi!
  I-blonde ene-vacuum cleaner yayithatha futhi yayinyakazisa. Futhi amagwebu anemibala eminingi andizela ezinganeni ezazihlezi phezu kwamadragoni amancane.
  Ekuphenduleni, abafana bavuthela ama-dragons abo, futhi ama-bubbles abuyela emuva, ngokuphendula i-blonde yanyakazisa induku yakhe. Futhi konke kwaqala ukuzungeza.
  Amagwebu aqala ukuzungeza kumdanso oyindilinga, njengokungathi aphelile. Futhi kwakukuhle .
  Intombazane yaphawula:
  - Awuyena uBaba Yaga - umlenze wethambo,
  Futhi i-blonde epholile iyingxenye yenjabulo!
  Iqhawe eline-vacuum cleaner lisho ngokufutheka:
  Izingane ziyiziphukuphuku njengokuminyana kwezimoto
  Udonselwa enethini...
  Ngizokufaka epanini,
  Ngizokubasela umlilo!
  Futhi ekuphenduleni kukhona uhleko olunjalo olujabulisayo nolujabulisayo. Lona wesifazane ngempela - ngokuphola okukhulu.
  Izingane zaphotha amadragoni azo futhi zagxumela phezulu kuBaba Yaga. Intombazane yathatha isihlilingi esikhwameni sayo yakhala:
  - Ingabe ufuna ukuyithola?
  U-blonde wahleka futhi washaya umthakathi oyiphayona nge-pulsar yakhe. Wavika udrako wakhe. Futhi ekuphenduleni uyokwenza futhi uphawu lwesiphambano ngendwayimane, nokuthi uzokukhahlela kanjani .
  Futhi iwebhu evuthayo yabamba uBaba Yaga osemusha. Ngakho wazithola eboshelwe kuyo.
  Umfana u-Oenomai waphawula:
  - Hhayi-ke, vuma, iyiphi kubantwana oyithumbile?
  Intombazane ehlangene yavuma ngekhanda:
  - Kulungile! Siyazi ukuthi unekhala elifana nenganono!
  I-Blonde Yaga yabhodla, yaphotha:
  - Yebo, ngizokuthatha futhi ...
  Akazange akhulume, wanyakaza ubuhle ezama ukugqashula inethi. Kodwa iqhawekazi eliyiphayona lawela i-slingshot futhi ladubula ku- Yagina ngamandla omlingo namabika. Indlela i-blonde eqala ngayo ukuvevezela nokushwabana. Futhi intombazane yahlabelela:
  Sakhuthazwa ngezikhathi ezinzima,
  Ngemva kokwenza intando yaba namandla kunensimbi...
  Wakhulula umhlaba esifeni -
  Comrade Stalin othandekayo!
  
  Ezithombeni eziningi engizilinganisile,
  Emkhathini ongapheli...
  Usivulele indlela efanele,
  Mhlawumbe kuyayibonisa!
  
  Ngisebenzise ukushaqeka
  Umlingo ovela kuSolcenism...
  Nansi ishejuli:
  Ukuthi ijoka lobufascism lizowa!
  Umfana we-elf waphawula:
  - Ngokusobala wayengumfana opholile, uStalin! Kodwa yena, cishe, njengabo bonke abantu eMhlabeni, naye wayeguga.
  Intombazane iphinde yadubula uBaba Yaga ekuguquleni okuncane futhi yatshiyoza:
  ULenin uhlala enhliziyweni yami,
  Ukuze singazi usizi...
  Umnyango wesikhala wavulwa -
  Izinkanyezi zazicwebezela ngaphezu kwethu!
  U-Blonde Yaga wancenga:
  - Kwanele! Ngiyeke ngihambe, ngifune, ngizokwenza noma yini!
  U-Margarita wabhala ku-Twitter:
  - Khulula izingane ezithunjiwe! Khona-ke mhlawumbe sizokuxolela. Zingaki zazo osuzincele ku-vacuum cleaner yakho?
  U-blonde waphendula wathi:
  - Ngizokukhulula! Ungangiphonsi umlingo wesiphambano!
  Yaphenduka intombazane. Iwebhu evuthayo nenkosikazi yemfashini yalala. Watshibilika . _ UMargarita waxwayisa:
  - Vumela zonke izingane zihambe, ngaphandle kwenkohliso!
  U-blonde waqinisekisa ngokuzithoba:
  - Nginikeza izwi lami!
  Futhi uvule i-vacuum cleaner. Izithunzi eziphaphathekile zezingane zaqala ukugxuma ziphuma kuyo. Translucent, njengezipoki. Kodwa uMargarita wanyakazisa induku yakhe yomlingo, futhi lezi zithunzi zaphenduka zaba abafana namantombazane. Kwakukhona okuphindwe kathathu okwakamuva. Kodwa noma kunjalo , u-Oenomai wayejabule:
  - Kulo mhlaba okungenani kukhona ubulili obunamandla. Futhi cishe wonke amadoda ethu afile!
  U-Margarita waphawula ngokumamatheka okukhazimulayo:
  - Ayizange ifike! Futhi sibonga onkulunkulu!
  Omunye wabafana, engagqokanga zicathulo, kodwa ngemoto kanokusho, nakuba idabukile, i-camisole, yandizela e-Oenomaia futhi yazethula:
  - I-Viscount de Lafer! Hawu, yeka indlela okunyanyeka ngayo ukuba ngaphakathi kwe-vacuum cleaner. Futhi lo nondindwa uphinde wakhumula amabhuzu ami enziwe ngesikhumba sangempela sikadrako.
  U-Margarita wabubula ngokusineka:
  - Woza, buyisela okuntshontshiwe ku-Viscount !
  U-Blonde Yaga uhlabelele:
  - Ngeke ngikwazi!
  U-Oenomaus naye wakhipha induku yakhe yomlingo futhi, eyinyakazisa, wabhonga:
  - Futhi kungani lokho?
  Umthakathi omuhle wabhodla :
  - Ngabathengisa! Babehlonishwa kakhulu. Inkosana eyodwa yakhokha ingxenye yesaka legolide ngabo!
  UMargarita wabhala:
  - Well, white ... Ngenxa yalokhu sizothatha amabhuzu akho kuwe. Akhiwe futhi ngesikhumba sikadrako, ngisho nesikhumba sengwe.
  UBlonde Yaga waphawula:
  - Ziyoba zinkulu kakhulu kumfana. Futhi kungaba yihlazo ukuthi umthakathi wesikhundla sami abonakale engafakile izicathulo.
  U-Margarita wahleka futhi waphendula:
  "Nami angiyena umthakathi obuthakathaka, kodwa angigqokile izicathulo ngaso sonke isikhathi, ngisho nasemazweni abandayo." Futhi uyintokazi enjalo. Futhi ngizolungisa usayizi womfana!
  U-Prince Oenomaus wabhonga:
  - Futhi ufunge isifungo ukuthi ngeke uthumbe izingane. Kungenjalo sizokuyisa enkantolo yamaKhosi.
  U-Baba Yaga osemncane wangingiza:
  - Angenzi lutho olubi kubo. Amandla ezingane nje angivumela ukuthi ngihlale ngimncane futhi ngimuhle ingunaphakade. Futhi ngakho, bayaphila.
  UMargarita wabhodla ngolaka:
  - Uzothola enye indlela yokuvuselela kabusha. Empeleni, sekuyisikhathi sokukufundisa isifundo.
  Yavungama intombazane. Nokuthi wakhulula kanjani amandla e-pulsar ezinzwaneni zakhe ezingenalutho kanye nasekupheleni kwenduku yakhe yomlingo.
  Futhi bashaya blonde. Lavele lashwabana lancipha ngosayizi. Manje phambi kwabo, esikhundleni sentombazane ende, kwakukhona intombazane ethukile engaphansi kweminyaka eyishumi ubudala, enemisila yengulube nezinyawo ezingenalutho. Ahlebe:
  - Asikho isidingo! Ngizoba muhle! Ungangibhaxabuli!
  UMargarita wayephethe amabhuzu ezandleni. Wavayizisa intende yesandla sakhe, base bentanta bebheke kumfana ongenazicathulo uViscount, okwathi, kanye nezinye izingane ezikhululiwe, bahamba sengathi abanasisindo emoyeni.
  Umfana ovela emndenini ohloniphekile wagqoka amabhuzu akhe futhi wacula:
  Ziningi izingozi ezizungeze umfana,
  Kwesinye isikhathi umhlaba uyabenyezela njengetshe elibandayo...
  Nokho, umfana wethu wasukuma kusofa,
  Ngoba ungumlweli ohloniphekile, ngikholwe!
  Intombazane yaseYaga yehlisa umoya futhi yabubula:
  - Awufuni ukungishaya?
  U-Margarita waphendula wathi:
  - Uma ungenzi ngokwedlulele, kungani-ke kufanele ubhaxabulwe?
  Intombazane eblonde yatshiyoza, futhi izinyembezi zehla esihlathini sayo esiphinki:
  "Sengiyingane manje, futhi abanye abathakathi ngeke bangihloniphe!"
  Omunye wamantombazane akhululiwe wathi:
  - Siyizingane futhi, futhi asikhali ngakho!
  Abafana namantombazane bahleka.
  UMargarita waphawula:
  - Kufanele ulambile! Mhlawumbe singehla siyodla okuthile lapho?
  Izingane zenze umsindo. I-Viscount yabheka phansi futhi yaphawula:
  - Ngaphansi kwethu kunenqaba ye-giant, futhi akangcono kunoBaba Yaga. Ngakho...
  U-Oenomaus wababaza:
  - Futhi umdondoshiya unezingane ekuthunjweni. Kufanele sibasize.
  UMargarita wamomotheka futhi wasikisela intombazane u-Yaga:
  - Mhlawumbe singathatha izingane ndawonye futhi sizisindise kumdondoshiya? Yenza isenzo esihle, futhi uzokwamukelwa ukuthi ufunde e-fairy academy. Lapho uyofunda ukwenza izenzo ezinhle!
  Umthakathi wacula wathi:
  Osiza abantu
  Umosha isikhathi...
  Izenzo ezinhle -
  Awukwazi ukuduma!
  U-Margarita waphikisa:
  Iqabunga lembali lintekenteke,
  Uma yadatshulwa kudala...
  Nakuba umhlaba unonya,
  Ngifuna ukwenza okuhle!
  
  Yenza okuhle kubantu
  Yenza imisebenzi emihle...
  Futhi bayoqhakaza njengezimbali,
  Izimbali eziluhlaza ekukhanyeni!
  Inkosana yomfana iphawule ngephimbo elibucayi kakhulu:
  - Futhi uzama ukwenza okuhle futhi ulwe nokubi, futhi ngikholelwa ukuthi uzoyithanda!
  Intombazane u-Yaga yagoqa izibhakela yathi:
  - Hhayi-ke, ngizozama. Noma kunjalo, ayikho indlela yokubuyela kubathakathi ababi - bazohleka futhi bakuncinze ! Ngizophinde ngiziqeqeshe njengenganekwane enhle!
  U-Margarita wamomotheka futhi wacula:
  Wonke umuntu ohlakaniphile emhlabeni,
  Kumele nihlale ningabangane...
  Ukuze kungenzeki njengegalari yokudubula -
  Umdlalo ohlakaniphile awuzange ube!
  Inkosana yomfana yatshiyoza:
  - Awu, ake sehlele kumdondoshiya!
  Uquqaba lwezingane , cishe lungafakile zicathulo futhi ezimangelengele, zizacile futhi luphaphathekile, kodwa zinomdlandla futhi zijabule, zagijima zaphuma esibhakabhakeni.
  UMargarita no-Oenomai behlela phezu kwamadragoni, futhi uYaga, owaba intombazane, odakeni. Futhi isicoci se-vacuum sahlala naye, nakuba sasibonakala sisikhulu kakhulu ezandleni zezingane.
  Leli yiqembu elehlele phansi. Akukho lutho esigodlweni esikhulu sikamdondoshiya esinemibhoshongo enezingebhezi ezinkulu eziphuma kuyo . Kodwa indawo yokungena ilawulwa amathambo, kanye neqembu lonke lama-orcs.
  Izingane zihlezi. Babekulungele ukulwa. Intombazane ye-Yaga icindezele inkinobho yesicoci se-vacuum nama-sabers, izinkemba, imikhonto, ama-daggers ngisho nezibhamu ezimbalwa zemishini zawa kuwo. Ebona ukudideka kwezingane, wachaza:
  - Ngiyibambe nge-vacuum cleaner yami. Kungcono kakhulu kunomshanelo. Futhi iqoqo lonke lezikhali kuwo.
  U-Margarita wanyakazisa induku yakhe yomlingo nezinyawo zakhe ezingenalutho, kodwa ehlotshiswe ngezindandatho zomlingo, wayesethi:
  - Manje ngizophonsa isilingo esizonikeza isikhali sakho amandla akhethekile, amangalisayo.
  Yathi intombi yomthakathi:
  - Abra , kabra , codabra ! - Futhi imifudlana yamandla yandiza iphuma endongeni yakhe yomlingo namasongo omlingo. Futhi isikhali uBaba Yaga asinikeza izingane saqala ukukhanya.
  U-Oenomai, njengengcweti yokulwa enolwazi, wacosha isibhamu esifushane, esilula esidubula izinaliti ezincane. Umfana wakhotha izindebe zakhe ezinoju futhi wahlabelela:
  - Okuhle kufanele kube nesibhamu somshini,
  Shaya okwensimbi ethukuthele...
  Lelo gazi alihambanga njengempophoma,
  Futhi ipharadesi lalibusa endaweni yonke!
  Izingane zababaza ngazwi linye, ziphakamisa izibhamu:
  Umbulali unobuqili futhi unonya,
  Abantu bagxunyekwe odongeni...
  Kodwa ngiyakholwa, ihlumela lethu eliyisiphepho,
  Kepha ngiyakholwa, umfudlana welanga -
  Susa ubumnyama bejele lejele!
  Ngakho-ke iqembu lezingane, elihlome ngezikhali zemilingo, lagijimela ukuhlasela. Kwakhanya izithende ezincane ezingenalutho zabafana kanye namantombazane amaningi kakhulu. Babengazesabi izilo, nakuba lonke ibutho lama-orcs anoboya, elinukayo , elinyanyekayo lalisondela kubo .
  U-Oenomai, endizela udrako, wavulela ngenhlamvu esitheni ngesibhamu somshini. Izinaliti ezincane zabhoboza imizimba enoboya yama-orcs, kwase kwenzeka isimangaliso: zaphenduka izingqimba ezinkulu zikashokoledi namabhanisi oju.
  UMargarita waphinde wakhahlela isitha, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho namasongo omlingo kuzo. Futhi ngakho-ke ama-orcs anezinkemba, ahlaselwa, aphenduka ngokushesha abe zonke izinhlobo zezinto ezimnandi, kuhlanganise namaswidi ambozwe ushokoledi kanye nobisi lwenyoni ngaphakathi. Kumnandi ngempela lokhu . Namakhekhe ama-cheese, nama-donuts anembewu ye-poppy nesinamoni.
  Futhi induku yomlingo yentombazane ehlangene inyakaza futhi idale izinto ezinhle kakhulu.
  Futhi ngakho izingane zangena empini nama-orcs. Okokuqala, Viscount. Izingubo zakhe, ngemva kokuba umfana egqoke amabhuzu akhe, zaba zintsha, sengathi zintsha. Futhi akazange alwe kuphela ngenkemba esandleni sakhe sokunene, kodwa futhi wayephethe inkemba esandleni sakhe sobunxele.
  Futhi kusukela ekuthinteni kwe-blade, ukuguqulwa okumangalisayo kwenzeka. Manje, esikhundleni se-orc, kwavela uphaya onobukhulu obumangalisayo obunamagilebhisi omisiwe. Futhi kusukela ekushayeni kwenkemba kwavela ikhekhe likashizi likashokoledi. Nabanye abafana empini.
  Enye intombazane, ngokusobala evela ezweni elithuthuke kakhudlwana, yabeka izinyawo zayo ezingenalutho otshanini futhi yabhala ngesibhamu esiwumshini. Yini eyenza kube nezinhlobo ezahlukene zezinguquko zenganekwane. Futhi ku-orc kwaphuma isoseji elikhulu, eligcwele, bese kuba i-turkey enohluzi. Futhi yiziphi ezinye izinto ezihlwabusayo ezingazange zivele.
  Futhi amakhekhe kakhukhunathi anephunga elimnandi avela ekuthinteni kwama-blades. Futhi u-ayisikhilimu omuhle kakhulu.
  Intombazane ehlangene uMargarita yaqala ukucula ngenjabulo yempi;
  Singamaphayona, abantwana bobukhomanisi,
  Obani abafuna ukukhulisa izwe...
  UHitler uzophendula ngolaka lwakhe,
  Sizochoboza, ngikholwe, Sathane!
  
  Safunga phambi kukaNkulunkulu,
  Futhi uLenin wanikela inhliziyo yakhe kwabancane ...
  O, ungahluleli amaphayona kabuhlungu,
  USomandla wabanika amandla engeziwe!
  
  Saya ngaphambili singafake zicathulo bafana,
  Babefuna ukulwa, balondoloze izwe lakubo...
  Abafana namantombazane anesikela bangakithi.
  Futhi ukwethembeka kwethu kuyizikhali eziqinile!
  
  Izimpi zazishubile eduze kwaseMoscow,
  Amathangi ayevutha, itiyela lalincibilika...
  Sizobona ubukhomanisi, ngiyakholwa, sinikile,
  Futhi ungathatha i-fascist nge-broadsword!
  
  Ningangikholwa, bantu, uHitler akayena umninimandla onke,
  Yize umbono kaFuhrer uhlala...
  Futhi sishaye kanzima ama-fascists,
  Asiqhubeke nohambo lwethu olukhulu!
  
  Ngeke sizesabe izitha zaseRussia,
  Siyayithanda i-USSR yakithi...
  Awuyena knight nomphefumulo we-clown,
  Ake sibeke isibonelo embusweni kaNkulunkulu!
  
  UHitler akazi, uzoshaywa kabi,
  Noma amandla esihogo edla lubi kuye...
  Futhi ama-parasitic Krauts ayeza,
  Okuyogcwalisa ukuthula ngomlilo!
  
  Ubukhulu baseRussia ukunqoba ngokudlala,
  Nakuba kunomsebenzi omningi ngemuva kwalokhu...
  Ukunqoba kuzofika, ngiyakholwa, ngoMeyi omnandi,
  Futhi i-Fuhrer izoba kaput ngokuphelele!
  
  Lokhu ukholo lwethu, amandla obukhomanisi,
  Vumela i-USSR iphumelele kuze kube phakade ...
  Sizochoboza, uyazi, ijoka lobufascism,
  IRussia isiphenduke ibutho kanje!
  
  EStalingrad abakwaFritz bashaywa,
  Babona isibhakela sethu esiqinile...
  Futhi sanikeza izipho ezimnandi,
  Futhi banikeza umashiqela i-nickel!
  
  Izwe lami, iRussia enhle,
  Kuyo, e-Arctic, izihlahla zama-apula ziyaqhakaza...
  USvarog noStalin, uyazi, uMesiya,
  AmaNazi abalekela amasosha aseRussia!
  
  Muhle kanjani umkhathi,
  Lapho ubuKhomanisi bukhanya ngaphezu kwakhe...
  Futhi izilingo ziyoba ezokwakha,
  Flight kuphela phezulu hhayi okwesibili phansi!
  
  Sathatha ubusika ngokukhala okubomvu okwesabekayo,
  Baphule umgogodla weWhite Guard...
  Izitha zaseRussia zobuKhomanisi ziyashaywa,
  Sisenazo izindebe zesidlo sasemini!
  
  Sabamba uStalin samqinisa kakhulu,
  Amantombazane angenazicathulo kunoma yisiphi isithwathwa...
  Usuphenduke, ngikholwe, umuntu onamandla,
  Futhi iphayona selikhule laba iqhawe!
  
  Cha, iRussia ayisoze yaphuka,
  ULenin ongafi ukhombisa indlela...
  Asiwesabi amalangabi acwebezelayo,
  Futhi amaRussia awakwazi ukufulathela ubukhomanisi!
  
  
  Egameni likaMama wethu waseRussia,
  Asihlanganise izinhliziyo zibe umqhele owodwa...
  Hurray, amantombazane amemeza kakhulu,
  Iphupho elikhulu lizofezeka!
  
  Yebo, ukholo lwethu luwukuba njalo nobaba bethu,
  Futhi uma ukwazi ukudlula okhokho bakho...
  Sizokwenza kahle kuze kube phakade,
  Nakuba engabukeki ngaphezu kwamashumi amabili!
  
  Ngikholwe, siyalithanda izwe lethu,
  Sifuna injabulo kuze kube phakade...
  Lucifer, ngikholelwe, ngeke asibhubhise,
  Ihlobo lizofika - amakhaza azoshabalala!
  
  Konke kuzoqhakaza kahle kakhulu eRussia,
  Kunjengokungathi inkathazo isinyamalele emhlabeni...
  Inkathi, ngiyakholwa, yobukhomanisi iyofika,
  Ingcebo nenjabulo kuyoba phakade!
  
  Isayensi izovusa labo ababulawa ezimpini,
  Abantu bayoba nentsha ingunaphakade...
  Futhi umuntu ufana noSomandla,
  Isikhohlakali sizonyamalala, ngiyazi, kuze kube phakade!
  
  Ngamafuphi, injabulo ikhanya kuwo wonke umuntu endaweni yonke,
  Bonke abantu emhlabeni bafana nomndeni owodwa...
  Izingane ziyahleka futhi zidlale ezulwini,
  Uzongithanda ngengoma!
  Ngakho wacula, futhi izingane zaphendula ama-orcs into emnandi ngendlela engavamile futhi ekhangayo ngezikhali zemilingo. Kodwa ngisho nalapho intombazane ethakathayo ikhipha amandla ku-vacuum cleaner, izibuko ezinezinhlanzi, izitsha zangasese kanye nama-swans ane -crust okumnandi zaqala ukuvela , lapho ama-orcs angenasihawu aphenduka khona. Futhi yayiyinhle kakhulu.
  Lapha umkhuzi we-goblin orc, engene ngaphansi kokushaywa komlingo omuhle, waphenduka ikhekhe elimnandi, elimbozwe ngama-roses, ama-cornflowers akhilimu nezithelo zikaswidi.
  Futhi izinto eziningi ezihlukahlukene ezihlwabusayo zazala izikhali zemilingo ezandleni zezingane ezingenacala.
  Kodwa amathambo nawo angena empini ngemva kwama-orcs. Enkulu futhi ethusayo. Banyakaza njengokhuni. Izingane zabahlasela ngezinkemba nangamasaha futhi zajikijela ngemimese. Futhi u-Oenomai ovela kudrako kanye nentombazane ehamba ngezinyawo yadubula umshini-isibhamu siqhuma kumathambo.
  UMargarita naye wasebenzisa umlingo futhi wabonisa namazinyo akhe ayiparele. Futhi wenza izimangaliso ezibonakalayo. Futhi umlingo wakhe waphendula amathambo aba izingilazi zewayini zegolide ezigcwele u-ayisikhilimu omibalabala namakhekhe ahlotshiswe ngokucebile.
  Futhi kusukela ekushayeni kwezinkemba zabafana, kuhlanganise ne-Viscount de Lafer, zonke izinhlobo zezinto ezihlwabusayo nezithokozisayo zavela. Futhi iphunga elinjalo lasakazeka kuyo yonke inqaba. Isimangaliso nje sezimanga.
  Komunye wamathambo amakhulu kwavela intaba yonke yamakhekhe. Futhi lawa maqebelengwane ayecwebezela ngayo yonke imibala yothingo oluvela kokhilimu abahlukahlukene.
  Yebo, kwakukhona izinto ezinjalo ezimnandi, ezikhangayo kakhulu lapha. Amanye amathambo amnyama asongelayo aba ama-lollipops anosayizi omkhulu.
  izingane ezilambile azikwazanga ukumelana nokuzama ukudla okumnandi. UMargarita wavuthela i-gong futhi wamemeza:
  Izisu ziyizitha zethu ezinkulu,
  Basiphonsa, ngikholwe, ezenzweni ezimbi...
  Lapho umfana ebona ophaya,
  Uphushwa kabi entshontsha izisu!
  
  Ngakho-ke mntanami ungajahi
  Isikhathi siyeza, futhi nisazodla...
  Futhi ungoni phambi kukaNkulunkulu, sithandwa,
  Uma kungenjalo uzophenduka iziqhumane!
  U-Oenomaus wachazela izingane:
  - Kuze kunqotshwe umdondoshiya, ukudla ukudla kuyingozi. Isikhohlakali esikhulu kumele sibekwe phansi!
  Kwezwakala isithonga esikhulu, kwaqala kwavela isithunzi esikhulu, simboza ingxenye yensimu, sigcwele zonke izinhlobo zamaqebelengwane nezitsha. Bese kuba umdondoshiya onezimpondo uqobo. Yayinomlomo we -sperm whale nezinyawo ezinezinzipho. Futhi yinde kangangokuthi yinde kunenqaba enkulu kakade enemibhoshongo namathambo.
  Izingane zaklabalasa ngenxa yokwesaba, futhi isigebengu sezimuzimu sakhula ngokushesha.
  U-Margarita wathi emamatheka:
  - Ungesabi! Umkhulu kuphela uma umesaba!
  U-Oenomaus wababaza ngokucasuka:
  Wena mfana kungenzeka ukuthi awulona igwala, kodwa uyisiphukuphuku, futhi sizibonile izinto!
  Intombazane ethakathayo u-Yaga yatshiyoza:
  - Dear, ogre othandekayo,
  Uyawafuna amaswidi amnandi...
  Noma umlingo wokushaywa,
  Uzoyithola mahhala futhi!
  U-Margarita wamemeza:
  - Bantwana, memezani kanyekanye: Asikwesabi! Hhayi-ke, asihlangane.
  Kodwa kwakunzima ukuthi izinsizwa zihlangane phambi kwesabisa esingaka . Intombazane yaqala ukubaleka, izithende zayo ezincane eziyindilinga. I-Viscount de Lafer enesibindi ngokwengeziwe kanye nabafana abambalwa baqala ukubabamba. Kwacaca ukuthi izinsizwa ziphaphatheka ngenxa yovalo. Khona-ke uMargarita wahlabelela, ukunikeza isibindi, ingoma yokulwa evela empini;
  Singamantombazane avela ezweni lase-USSR,
  Okuyithoshi lomhlaba wonke...
  Ake sibonise, uyazi, isibonelo sobukhulu,
  Nazi izenzo zobuqhawe eziculwa!
  
  Amantombazane azalelwa ngaphansi kwefulegi elibomvu ,
  Futhi bangena zicathulo eqhweni...
  Amadodakazi namadodana alwela uRus ',
  Ngezinye izikhathi umakoti unikeza umfana irose!
  
  Kuyoba khona ifulegi elibomvu phezu kwendawo yonke,
  Khanyisa ngokukhazimulayo, njengelangabi lethoshi...
  Phela uyazi, qhawe, sinomjiko,
  Futhi isibhengezo sethu sicwebezela njengokubomvu!
  
  Ungakukholwa, i-fascist elahliwe ngeke idlule,
  Futhi umoya waseRussia awusoze waphela ...
  Ukunqoba kuzovula i-akhawunti engapheli,
  Ake sithi sawubona futhi sawubona kunoma ubani!
  
  I-Russia iyizwe elimangalisayo,
  Unike abantu ubukhomanisi...
  Uphiwe nguNkulunkulu ngomusa ,
  Ngezwe likaMama, injabulo nenkululeko!
  
  Isitha ngeke sikwazi ukunqoba i-Fatherland,
  Futhi kungakhathaliseki ukuthi wayenonya futhi ecashile kangakanani...
  Ibhere lethu laseRussia elingenakunqotshwa,
  Isosha laseRussia likhazimula kakhulu ngokunqoba kwalo!
  
  Izwe elihle lamaSoviet,
  Amantombazane akuwo ayaziqhenya ngokuthi mahle...
  Saphiwa thina ngokuzalwa kuze kube phakade.
  Futhi thina malungu e-Komsomol masingenzeleli!
  
  Silwa emaphethelweni eMoscow,
  Isiphepho esishisayo, iqhwa, namantombazane awanazicathulo...
  Ngeke sinikeze uBaba wethu kuSathane,
  ngisho namasikela ethu adubula ngokunembile!
  
  Ngakho ngokucasuka amantombazane alangazelela ukulwa,
  Futhi ngesithende esinqunu baphonsa iphakethe lokuqhuma ...
  I-fascist, ubukeka epholile,
  Eqinisweni, umubi nje uKayini!
  
  Izitha azikwazi ukunqoba amantombazane,
  Bazalwa ngaphansi kwenkanyezi enjalo...
  Isilo sethu esingenakunqotshwa yibhere,
  Ubani owenza iMotherland unkosikazi wayo!
  
  Thina mantombazane aseRussia amahle,
  Asikwesabi ukuhlushwa nesithwathwa...
  Futhi sizokuxosha, ngikholwe, ukuhlasela kweqembu elibi,
  Isitha sizohlanya kusuka kumthamo!
  
  Bakwazi ukusunduza isitha kude eMoscow,
  Nakuba egcwele amandla amakhulu...
  Thina mantombazane siyaziqhenya ngathi,
  Abamelene nabo bazonyamalala bonke emathuneni abo!
  
  Ungakukholwa, izitha azikwazi ukunqoba uRus ',
  Njengoba wonke ama-knight avela kuma-diapers ...
  Umzingeli ngokusobala usephenduke inyamazane,
  Kanti umphikisi useyingane nje!
  
  Kepha umoya waseRussia, mkhulu, kholwa umoya,
  Uyazi, kukhona amandla afihliwe kuyo ...
  Isitha siyakuchotshozwa ngokuphelele;
  Phela, ama-knights awehlulwa empini!
  
  Lahlani eceleni ukungabaza kwenu mantombazane ,
  Singabantu abanesibindi, uyazi, emhlabeni...
  Masilahle izixuku zikaSathane endaweni yomlilo,
  Asicwilise zonke izitha endlini yangasese!
  
  Impi engcwele izophela
  Ukuthula nokusa kuzofika emhlabeni...
  Uhlala nelanga kuze kube phakade, uyazi, unikezwe,
  Kwangathi ihlobo lingavutha phakade!
  
  Nobukhomanisi bungunaphakade enkazimulweni ,
  Futhi uLenin noStalin omkhulu banathi...
  Esinema enegazi kuphela manje i-fascism,
  Futhi intando yethu, kholwa yimi, inamandla kunensimbi!
  
  IRussia yami ibusa amakhulu eminyaka,
  Futhi wanikeza injabulo kuwo wonke umhlaba ...
  Udinga amandla esibhakela sensimbi,
  Futhi isibindi, kodwa ngendlela enengqondo!
  Ekuqaleni, uMargarita wacula yedwa, kodwa u-Enomai, intombazane u-Yaga, uViscount de Lafer nezinye izingane bathatha le ngoma. Futhi lena bekuvele kuyikwaya eqinile, enezwi eligcwele, okwanyakaza kuyo yonke into. Futhi umdondoshiya omkhulu, wangempela waqala ukuncipha ngosayizi. Wayengasabukeki epholile futhi eyingozi. Izimpondo zaba zincane, nezinzipho zaba zincane. Hewu...
  Intombazane u-Yaga yacula ngokuhleka:
  Wenze kahle, wenze kahle, ungaziqhenya ngaye -
  Abayisikhombisa abamesabi noyedwa!
  Izingane zababaza ngazwi linye, zishaya ngezinyawo ezingenalutho:
  Asikwesabi zinhle,
  Uzonyathelwa phansi kwengane...
  Nakuba singewona amaqhawe amadala,
  Sake saba ngaphansi kukaBaba Yaga !
  Lezi zingane, zihle kakhulu emphefumulweni nasebusweni. Futhi balwa njengemidondoshiya. Nakuba manje umdondoshiya kufanele aqedwe ngokuziphatha. Futhi izingane zaqala ukudansa.
  Futhi intombazane u-Yaga yathatha i-vacuum cleaner futhi yayikhomba ku-thug, futhi yaqala ukuvungama okuthile.
  Omunye wabafana wakhotha i-lollipop enkulu ngesimo se-cockerel , eyaphenduka i-skeleton, futhi intombazane yathatha i-ayisikhilimu.
  Izingane zasabisa umdondoshiya:
  - Kuzokwenzeka nakuwe!
  Futhi waqhaqhazela ngokoqobo. Wancipha nakakhulu. Futhi izibuko zegolide ezino -ayisikhilimu kuyo yonke imibala yothingo zaqala ukucwazimula nakakhulu futhi zizinhle nakakhulu.
  Iqhawekazi eliyiphayona uMargarita laphinde lacula ngokucasuka, iculo lokushisekela izwe lempi, futhi zonke ezinye izingane zahlabelela:
  Ngijoyine i-Komsomol ngenkathi ngidlala,
  Intombazane yephupho elihle...
  Bengicabanga ukuthi umhlaba uzoba ngoMeyi waphakade,
  Nsuku zonke kungukuzalwa kwentwasahlobo!
  
  Kodwa ngesizathu esithile akuzange kusebenze,
  Ngandlela-thile, angikwazi ukuthandana ...
  Awu, ngitshele, bafana, ngomusa wami,
  Impilo iyisigwedlo esinamandla kakhulu!
  
  Kungazelelwe impi yaduma.
  Futhi kwaqhamuka isiphepho sokufa...
  Futhi amantombazane ami anomzimba oqinile,
  Ungazibeka ngaphansi kokuhlaselwa ngesikhathi esisodwa!
  
  Ngikholwe, angifuni ukuyeka,
  Lwela Izwe Lobaba kuze kube sekugcineni...
  Siphatha amabhomu esikhwameni esiqinile,
  UStalin wathatha indawo kayise ezinhliziyweni!
  
  Amaqhawe amakhulu aseRussia.
  Singakuvikela ukuthula nokuhleleka...
  Izinkanyezi zezulu zanisela ivelvet,
  Futhi umzingeli waphenduka inyamazane!
  
  Mina, intombazane engafakile zicathulo, ngiyalwa
  Egcwele izilingo nothando...
  Kuyoba khona, ngiyazi, indawo kuleli pharadesi,
  Awukwazi ukwakha injabulo egazini!
  
  Amaqhawe amakhulu e-Fatherland,
  Sizolwa siqine eduze kwaseMoscow...
  Bese kuthi-ke iphupho ngaphansi kobukhomanisi,
  Simelene nomhlaba ongaphansi noSathane!
  
  Abafana baseRussia abanesibindi,
  Ukuthi balwe ngokwethembeka kuze kube sekugcineni...
  Badubula ngesibhamu somshini,
  Uma udinga umqhele wegolide!
  
  Akukho ngisho nenhlamvu engasivimba
  Uvukile uJesu uNkulunkulu omkhulu...
  Izinsuku zikadrako odla inyama seziphelile,
  Kwakhanya nakakhulu esibhakabhakeni!
  
  Ngiyakuthanda, Lada othandekayo,
  UNkulunkulu ophakeme kakhulu uSvarog uzoba senkazimulweni ...
  Sidinga ukulwela iRussia,
  UNkulunkulu Omhlophe ongcono kakhulu unathi!
  
  Ungawaguqi amaRussia,
  Inyama yethu, ngikholwe, ayikwazi ukunqandwa...
  UStalin kanye noLenin omkhulu banathi,
  Kumelwe uphumelele nalesi sivivinyo!
  
  Ubuhlungu bezwe loBaba busezinhliziyweni zethu,
  Siyakholelwa ebukhulu bakhe...
  Sivula umnyango ngokushesha esikhaleni,
  Kuyoba impilo emnandi kakhulu!
  
  Singamantombazane amahle angenalutho ,
  Sigijima ngokukhulu ukushesha phakathi kweqhwa...
  Asiyidingi le vodka ebabayo,
  Ikherubi lelula amaphiko alo!
  
  Thina mantombazane sizomela izwe lobaba,
  Futhi sizophendula amaKrauts amabi, cha,
  UKhayini oyisihogo uzobhujiswa,
  Futhi sawubona kuKristu uMsindisi!
  
  Kuzoba nenkathi - ngeke ibe ngcono,
  Abafileyo bayovuka kuze kube phakade...
  Indawo yonke iyoba ipharadesi langempela,
  Iphupho lawo wonke umuntu lizofezeka!
  UMargarita wazizwa edabukile - useneminyaka engaphezu kwekhulu ubudala, futhi useyintombazane. Futhi mhlawumbe uyohlala njalo ingane.
  Kodwa bonke abanye abantwana bajabula futhi balijabulela leli culo.
  Futhi umdondoshiya owesabekayo wamazimu waba mncane ngomzimba, futhi wabukeka njengemkhovu ethukile kunesilo.
  Izingcezu zika-ayisikhilimu nekhekhe zandizela kuye. Zahleka izingane zakhipha ulimi. Lokhu kwakubukeka kuhlekisa kakhulu. Futhi abafana abajabule baqhubeka nokwenza ubuso.
  Intombazane u-Yaga yashaya izindebe zayo futhi yatshiyoza:
  Izingane kufanele zihleke
  Izingane kufanele zihleke -
  Futhi yeka indlela amaqhawe aphila ngayo!
  Futhi yeka indlela amaqhawe aphila ngayo!
  Futhi uBaba Yaga wakhomba isicoci sevacuum kwamanye ama-orcs nemikhovu eyayigxuma iphuma enqabeni. Futhi u-Enomai kanye nentombazane baqala ukudubula kubo ngezibhamu. Futhi bakwenza kahle kakhulu . Kwaphinde kwaba nezingilazi ezino-ayisikhilimu ogqamile, ama-raisin rolls, amakhekhe kakhilimu, ama-corn flakes, uswidi kakotini nokunye . Konke kwakunuka kamnandi futhi kubukeka kukhanga kakhulu.
  Futhi izingane zamaqhawe zahleka futhi ziveza amazinyo azo abukhali, amhlophe, njengawamazinyane ezimpisi.
  Yeka ukuthi lesi senzo sasimangalisa futhi siyingqayizivele kangakanani.
  Futhi uMargarita washaya ama-orcs namathambo ngombani, eqhubeka noshintsho olumangalisayo.
  Ngemva kwalokho, intombazane eyiphayona yaphinda futhi yacula iculo lokushisekela izwe nelinesizotha, futhi zonke ezinye izingane ekhorasi zathatha iculo layo elimnandi nelijabulisayo:
  USathane ngeke asinqobe,
  Izwe lami, elihle kunawo wonke emhlabeni,
  Izwe elihle lidumile...
  Abantu abadala kanye nezingane bayojabula kuwo!
  
  Iminduze yesigodi mayiqhakaze ngokumangalisayo kuso;
  Futhi amakherubi adlala ihubo elihloniphekile...
  I-Fuhrer izoba yi-kaput,
  AmaRussia awehlulwa ezimpini!
  
  Amalungu e-Komsomol agijima engagqokanga zicathulo,
  Banyathela iqhwa ngezithende ezingenalutho...
  Hitler ubukeka upholile nje
  Ngizokugijima ngethangi!
  
  Singawanqoba amaNazi?
  Njengenjwayelo asigqokile izicathulo mantombazane...
  Iqhawe lethu elesabekayo ibhere,
  Uzobulala wonke umuntu ngesibhamu somshini!
  
  Cha, thina mantombazane sesivele sipholile,
  Sizihlukanisa ngokoqobo zonke izitha...
  Izinzipho zethu, amazinyo, izibhakela...
  Siyokwakha indawo epharadesi elimangalisayo!
  
  Ngikholwa ukuthi kuzoba nobuKhomanisi obupholile,
  Izwe lezeluleko, ngikholwe, liyaqhakaza kulo...
  Futhi ubuNazi obubi buyoshabalala,
  Ngikholwa ukuthi izenzo zakho zizodunyiswa!
  
  Isifunda sizoqhakaza kakhulu, ngiyakholwa,
  Ukusuka ekunqobeni sibuyela ekunqobeni...
  U-Nikolai wanqoba amaJapane,
  Ama-samurai azophendula ngobubi!
  
  Ngeke sivume ukutshekiswa,
  Asichoboze izitha zethu ngegalelo elilodwa...
  Vumela umzingeli aphenduke inyamazane,
  Akubanga ngeze ukuthi sichoboze i-Wehrmacht!
  
  
  Ngikholwe, akulula ngathi ukuyeka,
  Abantu baseRussia bebelokhu bekwazi ukulwa ...
  Silola izinsimbi zethu ngensimbi ,
  I-Fuhrer izoba umfanekiso womhlekisi!
  
  Linjalo izwe lakithi,
  Kudlala i-accordion yaseRussia...
  Zonke izizwe ziwumndeni onobungane,
  U-Abela uyanqoba, hhayi uKayini!
  
  Ngokushesha i-USSR izoba senkazimulweni ,
  Noma isitha sethu sinonya futhi sinenkohliso...
  Sizobeka isibonelo sobuqhawe,
  Umoya waseRussia uzokhazinyuliswa ezimpini!
  Emshweni wokugcina, intombazane eyiphayona yathatha futhi yakhulula umbani endongeni yayo yomlingo, kanye nama-pulsars ezinzwaneni zayo ezingenalutho ezinamasongo namatshe. Bagcina sebesibekela umdondoshiya owashwabana okomnenke. Lowo wayembozwe ngokuphelele ukukhanya okuvuthayo. Yabe ikhanya futhi. Ama-Orcs namathambo ekugcineni aguquke azenza zonke izinhlobo zezibiliboco ezimangalisayo. Ngakho okumnandi futhi okuthosiwe, kusukela ezinhlotsheni ezahlukene zama-hams, izinhlanzi ezigxiliwe namahansi, kuya kumaqebelengwane, amakhekhe, ama-caramel nezingilazi zika-ayisikhilimu.
  Zajabula izingane zagxuma zehla. Babebukeka bejabule futhi bejabule.
  Lapha, endaweni yomdondoshiya owesabekayo noqinile wamazimu, ukukhanya kwashabalala. Kwaqhamuka umfana ozacile, onezinwele ezimhlophe ogqoke izikhindi, cishe iminyaka eyisikhombisa. Ingane enjalo engenangozi futhi emnandi esikhundleni se-monster esesabekayo. Wacwayiza amehlo wabubula:
  - Ungangishayi!
  U-Margarita wamemeza:
  - Ungesabi! Ngeke sikuthinte. Manje ungaqala impilo yakho kusukela ekuqaleni futhi uye esikoleni!
  Umfana kanye nomuntu owake wadla abantu bakhononda:
  Iyiphi impilo yasesikoleni le?
  ukuhlolwa nsuku zonke ...
  Ukwengeza, ukuhlukana,
  Ithebula lokuphindaphinda!
  Inqaba yomdondoshiya waguqulwa phambi kwamehlo ethu. Esikhundleni sezingebhezi, izimbali zobuhle obumangalisayo zaqhakaza phezu kwendlu. Nezinsika ngokwazo zazicwebezela ngegolide. Futhi yonke into yaba yinhle kakhulu, icwebezela, icwebezela, izindonga zenqaba zazimbozwe izimbali. Futhi esikhundleni segazi, imithombo yaqala ukugeleza nemifudlana yedayimane, futhi amafu ahlakazeka, kwakhanya amalanga amane ngesikhathi esisodwa.
  Futhi izingane ezikhululiwe zaqala ukuphuma enqabeni ngokuhleka kwenjabulo. Bezacile, bengamanikiniki, bengafakile nezicathulo, nokho babejabule.
  Abafana namantombazane badla izibiliboco, kwavela imiphongolo yama-cocktails nejusi ngaphansi kotshani.
  Intombazane u-Yaga yandizela kumdondoshiya wangaphambili oyizimuzimu ngodaka yanikeza umfana u-ayisikhilimu. Wayigwinya wavele wamamatheka:
  - Okumnandi!
  Futhi wengeza ngokwesaba:
  - Ngithethelele, izingane! Nginamahloni ukuthi ngikudlile. Yeka ukuthi kunyanyisa kanjani lokhu!
  Zandile izingane zaphuma. Kuhlanganisa nalezo ezidliwe ngaphambilini ngamazimuzimu. Umfana ongenangozi washaya amehlo waze wacula;
  Hhayi-ke, akusona isimangaliso, akuyona inganekwane,
  Konke sekube njalo, ngikholwe, kuyamangalisa!
  Cha, kungcono ukusenzela okuhle -
  Futhi ububi buyonyamalala ekuphelelweni isikhathi!
  Yebo , kwaba ukunqoba. Yiqiniso, omunye wabafana, onomzimba omncane onemisipha kakhulu futhi egqoke izikhindi, wabuka indawo ekhanyayo futhi wabubula:
  - Ukuphakama kwami kobuqhawe kuyaphi?
  U-Oenomaus wabuza:
  - Futhi ungubani?
  Umfana onemisipha echazwe kakhulu waphendula:
  - Nikitich.
  Kwaba mnyama ebusweni bakhe, wabubula.
  - Ngangiyiqhawe elikhulu, futhi manje ngingumfana ongenazicathulo ogqoke izikhindi, ubani ongidinga kanjalo?
  Owake waba yizizimu waqhuma wathi:
  - Ake siye esikoleni ndawonye!
  U-Dobrynya wabhonga ngolaka, wakhahlela unyawo lwakhe olungenalutho kangangokuthi itshe lahlukana:
  - Awu, esihogweni ngesikole! Bengithi ngiphelelwe amandla !
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Ngiyakuqonda!
  Umfana uDobrynya wabhonga:
  - Yini oyiqondayo! Manje umkami uzongishiya! Ubani ongidinga ingane ehogela kangaka !
  U-Oenomaus waphendula ngokumamatheka:
  - Into ebaluleke kakhulu ekuphileni umphefumulo. Usayizi akusho lutho!
  U-Dobrynya uphikile:
  - Cha! Awumazi mkami. Ngesinye isikhathi wanyakazisa isithende sakhe kabuhlungu waze wakhipha izinyo lomlozi lesela le-nightingale! Uqinile, futhi kungani edinga umfana ongenamadevu ! - Umfana waphinda futhi washaya ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluyingane, kodwa oluqinile, njengesando sokudweba, kangangokuthi i-cobblestone yaphuka yaba izingcezu ezincane. Lamemeza iqhawe elincane. - Ngenze ngibe umuntu omdala maduze!
  U-Oenomaus waphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Ngeshwa, asikwazi ukwenza lokhu, akunjalo?
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Njengamanje, asikwazi ngempela, kodwa uma uhamba nathi ngenjongo enhle, singase siqhamuke nokuthile!
  Umfana uDobrynya wabuza ngokusabisa:
  - Uyini umgomo wakho?
  Impendulo ivela ku- Oenomaus:
  - Ukusindisa ubulili obunamandla esikalini somhlaba wonke ekufeni. Kukhona isifo esiwumshayabhuqe endaweni yonke, futhi singafinyelela nakuwe!
  UMargarita wavuma ngekhanda:
  - Yebo, Dobrynya, sijoyine. Usenawo amandla obuqhawe, futhi uzoba usizo kakhulu kithi!
  Umfana we-titan, nakuba wayebukeka emdala noma emude kuno-Oenomai, umfana oneminyaka eyishumi nambili ubudala , kodwa wayenamandla amakhulu ngokomzimba. Ngakho wakhama itshe ngeminwe yakhe engenalutho futhi walithatha ngokoqobo walichoboza, ngemva kwalokho washo ngokumamatheka:
  - Futhi ngisalungile! Kulungile, ngizohamba nawe. Kuyothusa ukubuyela kumkami ngize ngikhule !
  UMargarita, ngokumomotheka okufana nenganekwane, waphendula:
  - Isinqumo esihlakaniphe kakhulu!
  Futhi wacindezela izinzwane zakhe ezingenalutho. Kwavela udrako wengane yesithathu.
  Intombazane yachaza:
  - Akufanele uhambe njengesinxibi esinesikhwama!
  . ISAHLUKO No.
  UDominika wayekhathele kakhulu ngesikhathi soshintsho futhi ephasa izivivinyo. Ngakho-ke, izintombi zakhe ezinhle zazigezwa ebhavini legolide neshawa. Base bembeka embhedeni othambile, ofudumele, ekamelweni elihlukile, eliwubukhazikhazi labafundi abasezingeni eliphezulu nabafundi besifazane. U-Dominica wawela ephusheni elingavamile, isifiso sakhe sokugcina kwakuwukuba no-Prince Oenomaus , owaba nozwelo olukhulu nozwela.
  Futhi ngokushesha nje lapho wamukelwa unkulunkulu Morpheus, yena
  UDominica wavele wezwa sengathi umoya uyavunguza ebusweni bakhe, uhlezi phezu komhlane oshelelayo, onamaxolo. Futhi amafu akhanya nxazonke.
  Yaphenduka intombazane, yabona umfana omuhle, onemisipha, yambona masinyane. Yebo, kwakuyiNkosana u-Oenomaus, owaba yisigqila esincane. Futhi manje ugibele udrako omncane, onamakhanda amathathu. Intombazane indizela kwesokudla sakhe. Muhle futhi futhi muhle kakhulu, unezinwele ezibomvu ezisagolide. Ubukeka engemdala kuno-Oenomaus. Futhi ohlangothini lwesobunxele kukhona umfana. Futhi enezinwele ezimhlophe , emuhle futhi enemisipha kakhulu, enobuso obucacile. Iqembu elinjalo lezingane ezinezikhwama nezikhali. Nentombazane nayo inezindandatho ezinzwaneni nasezandleni.
  Udrako wezwa isisindo esengeziwe futhi waqala ukubhakuzisa amaphiko akhe kaningi ukuze angawi.
  Intombazane uMargarita yanyakazisa induku yayo yomlingo futhi yabhonga:
  - Ungubani? Ivelaphi?
  U-Oenomaus, nokho, wambona u-Dominica futhi wathi ngezwi elinokuzethemba:
  - Lona okhethiwe kusuka kuplanethi enguMhlaba. Kumele asindise ubulili obunamandla endaweni yonke, ngokusho kwesiprofetho.
  Intombazane uMargarita yamamatheka:
  - Kusukela kuplanethi enguMhlaba? Ingabe uke wabhekana neMpi Enkulu Yokuthanda izwe?
  UDominica uqinisekise ngokuzethemba:
  - Yebo, kwakunjalo!
  Iqhawekazi elingumqaliwendlela labuza ngokungananazi:
  - Futhi kudlule nini?
  Intombazane eshadile, ngokuzethemba, yaphendula:
  - Kusukela zingamashumi amabili nambili kuJuni amashumi amane nanye kuya kweziyisishiyagalolunye kuMeyi amashumi amane nanhlanu, kunjalo, siphumelele!
  U-Margarita waphendula ngokumomotheka:
  - Ngiyazi ukuthi sinqobile! Ngaphandle kwalokho besingeke sikhulume nawe. Ngakho-ke lokho kusho ukuthi singabantu bakithi, sihlakazekile ngokuhamba kwesikhathi. Yeka ukuthi kuhle kanjani ukuhlangana nomuntu ovela kuplanethi yakho yasekhaya, futhi ngisho nangokwengeziwe ovela ezweni lakini!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Lapho iMpi Enkulu Yobuzwe iphela, umkhulu wayengakazalwa. Lena indaba ende kithi!
  UMargarita naye waphawula ngokuphefumulela phezulu:
  - Futhi angizange ngiphile ukuze ngibone ukuqedwa kwayo. Ngalengiswa ngoJanuwari 44. Kodwa ngangikholelwa ekunqobeni kwethu. I-Kiev isivele ikhululiwe, futhi i-Stalingrad ne-Kursk Bulge yaduma. Yeka isihawu ukufa lapho uneminyaka eyishumi nambili kuphela , ngaphandle kokujoyina i-Komsomol.
  U-Dominica wamangala:
  - Uma wafa kudala kangaka, kungani-ke kuseyintombazane?
  UMargarita waphakamisa amahlombe:
  - Angazi lokho. Sekudlule cishe iminyaka eyikhulu ngafa, futhi ngiseyingane. Kodwa kukhona futhi okunye: Angigugi nhlobo, futhi anginakho ukugcwaliswa okukodwa emazinyweni ami!
  U-Dominic wagigitheka futhi waphawula:
  - Yebo, ukuguga kubi kakhulu, kuyanyanyisa nje!
  Futhi umlingisi wefilimu omuhle waqala ukucula;
  Isintu sisosizini olukhulu,
  Mhlawumbe wonke umuntu ucabanga ngaye!
  Izinyembezi zazehlela phezu kwalolu lwandle.
  Ukwesaba komuntu kuvutha umlilo!
  
  Iminyaka ikhasa unyaka nonyaka ekharaveni,
  Ugogo ugcoba zehena ezihlathini zakhe!
  Futhi kwenzeka okuthile kumuntu omncane wentombi,
  Angiqondi ukuthi imibimbi ivelaphi!
  
  Kungani umqhele wemvelo ukhanya?
  Umdali wemishini kufanele abune kungazelelwe!
  Lowo owabophela amandla omoya enqoleni;
  Akakwazi ukubhekana nobubi bokuguga!
  
  Ubuhle buphenduka intokozo
  Futhi iqhawe liyabuna phambi kwamehlo ethu!
  Noma yisiphi isimo sezulu esibi manje,
  Futhi ebusuku ngihlushwa ukwesaba okukhulu!
  
  Kodwa angikholwa ukuthi ayikho insindiso,
  Umuntu angaphikisana noNkulunkulu!
  Ukuze umndeni onobungane ube phakade,
  Ukuze umgwaqo ukhuphuke kalula futhi ummango!
  
  Izalukazi ngeke zisaba nemibimbi,
  Masihlehle ukuguga sinamahloni!
  Futhi indoda, indodana yentuthuko enamandla,
  Ubuka esicongweni sempilo ngamehlo aqhakazile!
  
  Futhi kuyoba nobuhle obungapheli
  Izinsuku ziyogeleza njengomfula ogelezayo!
  Kuzovela umusa womuntu
  Phela, inhliziyo izoba msulwa futhi ibe nesizotha!
  
  Kholwa, injabulo entsha izofika,
  Ngokuhamba kweminyaka, ukuhlakanipha kuzokwanda!
  Phela iqhwa alihlali emzimbeni omncane.
  Njengomfana wesikole olangazelela ukufunda iminyaka emihlanu!
  
  Uphawu luphakeme, woza, lufune,
  Uzophinda wenze ukuhlolwa okungenani izikhathi eziyikhulu!
  Futhi ungadla amaqebelengwane e-Easter noju,
  Awu, yiba intombazane endala manje!
  Yeka ukuthi u-Dominika wacula kamnandi kanjani, i-prima donna yangempela. Futhi izingoma zakhe zazigcwele umzimba futhi zicwebezela, zifana ne-nightingale.
  U-Enomai wavuma ngekhanda:
  - Awukwazi ukuphikisana nalokhu !
  Umfana uDobrynya waphawula:
  - Ukuguga kubi. Kodwa ngitholele mina nomkami ama-apula avuselelayo . Uma udla kancane kubo, ngeke uguge futhi ngeke uphenduke ingane. Kwabe sekuthi omunye umthakathi oyisiphukuphuku wadla amahhabhula anjalo. Wayesalukazi, kodwa wagcina esebhodweni. Ngakho-ke kufanele wazi ukulinganisela kukho konke, futhi khumbula ukuthi yonke iminyaka ithobela uthando.
  U-Enomai waphawula ngokuzumayo:
  - Udrako wami uphefumulela phezulu! Kunzima kuye ukuthwala abantu ababili, ikakhulukazi njengoba uDominica engeyona ingane, kodwa intombazane enkulu kakhulu futhi enemisipha. Udinga iflaya entsha!
  U-Margarita washo ngokuzethemba, echofoza izinzwane zakhe ezingenalutho:
  - Kuzoba khona iflaya!
  Kwaqala kwavela udrako omncane onamakhanda amathathu emoyeni. Kodwa intombazane eyingxenye yathumela umsebe wamandla kuye, futhi lo drako waqala ukukhula.
  U-Dominica wamangala:
  - Lona umlingo osebenzayo. Ngiyaqala ngqa ukubona amadragoni ekhuliswa.
  U-Margarita waphendula ngokumomotheka:
  - Ama-Dragons akubona abantu, kulula ukuwakhulisa!
  Isilo sakhula saba sikhulu kancane kunamanye amadragoni amathathu. Nokunye ukunqamuka kweminwe, kulokhu kwezandla, uDominika wazithola esesihlalo sesihlalo esinethezekile!
  Intombazane eyiphayona yavuma ngekhanda:
  - Uyabona ukuthi kulula kangakanani! Manje usunodrako wakho. Jabulani kulokhu!
  Intombazane ethandwayo yaphawula ngokuhleka:
  - Lokhu, yiqiniso, kuhle , kodwa yini iphuzu lokukhuphuka udonga ngenjabulo?
  U-Margarita wahleka futhi waphendula:
  - Awuzange uphuphe udrako wakho?
  UDominica wakhuluma iqiniso:
  - Ngiphuphe ngendiza yami enophephela emhlane. Kodwa wayengenaso isikhathi sokumtholela imali. Ngakho-ke akukho lutho ongajabula ngalo ngokukhethekile!
  U-Enomai waphawula ngokumamatheka:
  - Kodwa ngiphuphe ngodrako womuntu siqu.
  U-Dobrynya uqinisekise:
  - Udrako womuntu siqu upholile! Nokho, ihhashi lami eliyiqhawe nalo lingandiza liye phezulu uma ngisebenzisa umlingo. Kodwa ngeziphonso ezikhethekile, abathakathi badinga ukukhokhelwa ngegolide. Futhi udrako ukhululekile.
  UMargarita wangeza:
  - Udrako futhi muhle ngoba uyakwazi ukudla emanzini yedwa. Hhayi-ke, engeza ukhula oluncane kuwo, futhi kuzoba kuhle. Uzophefumula umlilo.
  UDominica wabuza, efuna ukwazi:
  - Ingabe ngempela ukulwa namaJalimane?
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Angizange ngilwe ngempela. Ngasebenza kakhulu kwezobunhloli nezokuxhumana. Ngangidabula amadolobhana naphakathi kwamahlathi. Hhayi-ke, noma ngubani ophethe isikhwama somnxibi futhi engafakile izicathulo kusukela ebusika kuya ebusika uzosola. Yiqiniso, watshala iziqhumane kumaNazi izikhathi ezimbalwa. Hhayi-ke, wadubula kuphela lapho bengithatha. Wadubula kwaze kwaba yinhlamvu yokugcina. Wabanjwa. Hhayi-ke bangihlukumezile noma bexhamazela, sebejahe ukungiphanyeka, kwazise iRed Army yayilokhu iqhubekela phambili. Ngaphandle kwalokho bebengamhlupha isikhathi eside.
  Ngesinye isikhathi ngalalisa amanye amaphoyisa amabili ngase ngiwanikeza amavukela mbuso. Hhayi-ke, ngeke ngilungise izinto, kodwa -ke bekunezigigaba eziningi.
  UDominica wabuza emamatheka:
  - Ingabe unama-oda?
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Cha! Kuphela indondo ethi "For Courage", engangibhekwa njengencane kakhulu ukuthi ngingaklonyeliswa nganoma yini ebucayi. Hhayi-ke, angazi ukuthi baklonyeliswe ngemuva kokufa nokuthi kanjani...
  U-Oenomaus waphawula:
  - Lapho eneminyaka eyishumi nambili, akukubi kakade ukuthi intombazane ibe nomklomelo wezempi! Ngitshele, kunjani kuwe?
  Intombazane eyiphayona yavuma ngekhanda:
  - Yebo, yebo, ngitshele, ubukhomanisi bakhiwe futhi izimpi seziphelile?
  U-Dominica waphefumula futhi waphendula ngokuzethemba:
  - Cha! Kwaba kubi nakakhulu ngezimpi. Kodwa angifuni ukukhuluma ngakho. Kodwa abantu baye baba babi nakakhulu.
  Umfana uDobrynya wasikisela:
  - Ake sikhulume kangcono ngezenzo zemilingo. Uma kungenjalo uzoqala manje ukukhuluma ngamathangi...
  U-Margarita waphawula:
  - Wazini ngamathangi?
  Impendulo ivela ku- Dobrynya:
  - Ngangisezweni elithuthuke kakhulu, futhi kwakukhona lezi zilo zensimbi. Badubula kakhulu futhi bayingozi kakhulu. Kuyanyanyisa ukubakhumbula.
  Intombazane eyisicefe yahleka futhi yathi:
  - Ngathela isihlabathi ethangini likaphethiloli lethangi leTiger. Futhi wama. Kwaba njalo. Futhi wasebenzisa inyongo ukuze abhoboze amasondo ezimoto zamaNazi. Ngiyintombazane encane, futhi bekulula kimi ukwenza lokhu.
  U-Dominic wagigitheka futhi waphawula:
  - Wenze kahle! Uyiqhawekazi eliphayona. Sidinga ukwenza amafilimu ngawe futhi sibhale izincwadi ngawe.
  U-Margarita wavuma ngekhanda:
  - Ngiyazi, kukhona abanye - "Red Devils", isibonelo. Ngokuvamile, angizange nje ngikholelwe kuNkulunkulu, kodwa ngezinye izikhathi ngenza izinto enginamahloni ngazo manje!
  U-Enomai waphawula ngokumamatheka:
  - Kuyenzeka. Kwesinye isikhathi onkulunkulu abaziphathi kahle. Kodwa kunoma yikuphi, manje usuyisangoma esinekhono kakhulu, futhi kufanele...
  Akaqedanga. Kwavela umhlambi wezinkawu ezindizayo phambi kwabo. Babekude, kodwa umbono obukhali wedlozi nentombazane ethakathayo wabona ukuthi lezi zilwane ezinamaphiko zazidonsa okungenani izingane eziyishumi nambili enetheni. Kokubili abafana namantombazane abaneshwa bayancisha umoya futhi bahlupheke kakhulu lapho bebaleka, lapho belahlwa phezulu, futhi izidumbu zezingane zisikwa yizinsimbi zenetha.
  UDominica naye wakubona lokhu wamemeza:
  - Sidinga ukukhulula abafana!
  U-Dobrynya wavuma ngekhanda futhi wahosha inkemba yakhe ngokukhala:
  - Sizoya empini ngesibindi,
  OkweRussia Engcwele -
  Silwa ngenkemba,
  Angidayisi!
  UDominica waphawula, eveza amazinyo akhe:
  - Yiqiniso, kuyathakazelisa kakhulu ukusiza izingane. Kodwa ingabe sinawo amandla anele? Ngifunde inganekwane ngezinkawu ezindizayo, futhi zibonakala zinamandla kakhulu!
  UMargarita wavuma ngekhanda evuma futhi wacula:
  Impela amaqhawe obumnyama anamandla;
  Ububi bubusa umhlaba ngaphandle kokwazi inombolo...
  Kodwa kini, madodana kaSathane -
  Ungawaphuli amandla kaKristu!
  UDobrynya waphawula:
  - Sasinabaphikisi abahlukene. Futhi iqiniso lokuthi banamandla, njengomthetho, alizange lisivimbe!
  Futhi i-quartet enamadragons yagijima ilandela izinkawu ezindizayo. Kwakukhona nje ishumi nambili labo - abayishumi nantathu kubo. Futhi cishe inani elifanayo lezingane ezithunjiwe. Futhi leli yiqiniso eliqinile lempi.
  UMargarita wagijimela phambili futhi, esondela ezimfeneni ezindizayo, wamemeza:
  - Vumela izingane zihambe, nina zilo!
  Umholi wezinkawu wahayiza:
  - Hamba, ntombazane, kungenjalo sizokugoqa futhi.
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Cha! Ubadedele, kungenjalo kuzomele ulwe nathi!
  Izinkawu zakhala, ziveza amazinyo azo afile:
  - Ungalokothi!
  Abane kubo basala bebambe inetha nezingane, abanye baphuthuma eqenjini elincane labatakuli abancane.
  UDominica waxhawula izibhakela kwavela isabula esandleni sakhe.
  UMargarita wabuza:
  - Uyazi ukuthi ukubiya?
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Kukhona umqondo! Udlale kumafilimu.
  Intombazane ehlangene yakhala:
  - Lokhu kuzoba usizo kuwe.
  Umlingisikazi wentombazane wacula:
  Sekuyisikhathi sokuthi ujike inkemba yakho,
  Isikhathi sokusheshisa...
  Sekuyisikhathi sokuthi uzulise inkemba yakho -
  Kuthiwani uma kuza kahle!
  Kubhale phansi encwadini yakho yokubhalela -
  Kuwo wonke amakhasi!
  Sekuyisikhathi sokuthi ujike inkemba yakho,
  Sekuyisikhathi sokuthi ujike inkemba yakho,
  Sekuyisikhathi sokuthi ujike inkemba yakho!
  Emva kwalokho bahleke bobane. Nezinkawu ezindizayo zazama ukuhlasela. Zanyakaza njengamakhayithi ehlasela ondlunkulu.
  U-Margarita washaya umholi wezinkawu ezindizayo ngenduku yomlingo namasongo omlingo ezinyaweni zakhe ezingenalutho. Futhi kwashaya kakhulu.
  Umholi wemukela ukushaqeka, futhi ikhanda lakhe ngokushesha laphenduka ikhekhe elimnandi kakhulu likakhukhunathi. Futhi izidladla zenkawu endizayo zanyakaza ngokumangalisayo. Ezinye izinkawu ezindizayo zashaya amakhwela ngenxa yokwesaba.
  Omunye wabo wagijimela kulaba abane, kodwa umfana u-Dobrynya washaya isiphongo sakhe ngesithende esingenalutho, kangangokuthi inkawu, lapho ithole igalelo elinamandla, yaphenduka.
  U-Dominica washwiba inkemba yakhe wasika uphondo lwenkawu endizayo, ngemva kwalokho wacula:
  Sisehlathini ezweni lezinkawu.
  Silwa nabamaphiko esibhakabhakeni ...
  Ukuzingela ukuya phezulu ubhanana ovuthiwe -
  Lengisa ontshontsha izingane esihlahleni!
  U-Oenomaus uphinde washaya inkawu, kulokhu ophikweni, wahayiza:
  I am a knight of light, on your knees savages,
  Ngizoshanela izitha zoBaba ebusweni bomhlaba!
  Futhi wenza umfanekiso wesishiyagalombili ophethe izinkemba. Ngemva kwalokho, umfana wagwema inkawu elimele ngobuhlakani. Futhi lapho udrako egqamuka amalangabi, inkawu engaboni yakhala. Ngaso leso sikhathi kwakunephunga lokusha.
  Amasosha amane aqhubekile nokuhlasela. Izinkawu zazama ukuhlasela. Odrako abashaya ngamajezi omlilo ashisa amaphiko ezinkawu. Futhi kwakunuka okuthosiwe.
  Intombazane uMargarita yathatha futhi yakhulula imifudlana yomlingo. Futhi inkawu elandelayo yayinedonadi likashokoledi esikhundleni sekhanda.
  UDobrynya wabamba inkawu eyodwa ngephiko ngezinzwane ezingenalutho wayijikijela kwenye inyoni. Kwabe sekushayisana nezinhlansi.
  I-Titan Boy yacula:
  -Uyazi, nginamandla akhazimulayo,
  Ukuba umngane wakhe kufana nokudlala nengwenya!
  Yabe intombazane kaDominic yahlaba uphiko lwenkawu ngenkemba yayo. Watsheka wadedela umthombo wegazi elinsomi. Ngemva kwalokho, washayisa umlingani wakhe.
  U-Dominica wakhahlela esinye sezidalwa ezinamaphiko emhlathini ngesithende esingenalutho futhi satshiyoza:
  Hhayi-ke, isidalwa salala othulini,
  Kulungile, bangikhahlela emhlathini...
  Kulungile, bangidonse ngohlaka -
  Ithi ngiyabonga ngokuphila !
  Intombazane yashaya enye inkawu ekhanda ngenkemba. Ngemva kwalokho, izidalwa zaqala ukubaleka. Ngesikhathi esifanayo, izinkawu ezine ezinamaphiko zazama ukuthatha izithunjwa, izingane ezibhajwe enetheni.
  U-Margarita wabadubula ngomlingo, inkawu yaphenduka ngokuphelele uphaya wesinamoni onoqhwa.
  Abanye babaleka bekhala, bededela inethi. Futhi izingane ezithunjiwe zaqala ukuwa.
  U-Margarita wamemeza:
  - Bamba inetha, woza, unamandla.
  Futhi wehlela phansi udrako. Amanye amasosha amathathu amjaha.
  Umfana uDobrynya wacula:
  Oh, ubuntwana, ubuntwana, undiza kuphi?
  O, ubuntwana, ubuntwana, uphuthuma kuphi...
  Kugcwele izinkawu ezinoboya, ngiyazi,
  Bakubamba emazweni ahlukene!
  Futhi iqhawe lomfana lacosha inetha ngezinzwane zalo ezingenalutho. Noma kunjalo, ukuba insizwa ngezikhindi kunezinzuzo zayo. Kuyichilo kumuntu omdala ukuhamba ngaphandle kwamabhuzu, kodwa kumfana kungokwemvelo, futhi angakwazi ukusebenzisa imilenze yakhe eqinile.
  Bobane banciphisa inetha eliwayo futhi baqala ukwehla kahle.
  U-Dominica waphawula ngokumamatheka:
  - Angikufiseli isabelo sezintandane,
  Angikufiseli izinsuku ezinzima...
  Vumela iplanethi ibe ipharadesi elikhanyayo,
  INkosi engcwele mayivikele abantwana!
  Abafana babeklwetshiwe futhi bedabukile, cishe bonke bengagqokanga zicathulo, ngaphandle kwentombazane eyodwa egqoke izingubo zikanokusho futhi, mhlawumbe, ingubo kanokusho nezicathulo ezihlotshiswe ngama-emerald namarubi.
  Intombazane yatshiyoza:
  - Qaphela, ithimba lokuhlenga ngubaba wami, uMbusi, futhi sengivele nginesihloko esithi Baroness!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Amakhosi angenza noma yini
  Amakhosi angenza noma yini...
  Kodwa ngokuvamile waphuka
  Kwesinye isikhathi bahlala!
  Shada ngothando
  Shada ngothando...
  Ibuthakathaka kuwe, noma ubani
  Awuyena uNkulunkulu, nkosi!
  Noma ubani ubuthakathaka kuwe -
  Awuyena uNkulunkulu, nkosi!
  Ithimba lazihlalisa ngokucophelela izingane. Futhi wembula iwebhu. Izingane - abafana namantombazane - zazizwa zikhululekile. Nezithende zabo eziyindilinga zazicwebezela lapho bezama ukugijima.
  Kodwa uMargarita wabamisa ngokumemeza okusongelayo:
  -Niyaphi bafana? Kuthiwani ngokuthi ngiyabonga?
  Zama izingane. Intombazane ehlakaniphile yavuma ngekhanda:
  - Kunjalo, ungisindise ekuthunjweni. Nginikele kubaba, futhi uyolindela umvuzo omkhulu. Bonke abanye mabazifikele mathupha - bayizinxibi futhi abangazifaki zicathulo.
  Umfana ophakathi kweziboshwa waphikisa:
  - Ubaba wami uyisibalo! Futhi anginazo izicathulo ngoba ngibanjwe ngesikhathi sokuqeqeshwa!
  UMargarita wabuza: "Kungani bekuthumbe?"
  Umfana we-Viscount waphakamisa amahlombe akhe; wayene-torso engenalutho, enemisipha, ekhuniwe, eboya, futhi kuphela ubuso bakhe obucacile, nakuba bengane, obuthengisa uhlobo lwakhe.
  Intombazane ehlakaniphile yaphendula:
  -Bebefuna ukusiyisa eSkelenton . Lesi isangoma esinamandla esihlobene kude no-Koshchei the Immortal!
  U-Margarita washaya izindebe zakhe futhi wathi:
  - I- Skelenton , isangoma esibi kanye nenkosi yezinto, ine-artifact yengwe emnyama. Mhlawumbe lokhu kuzosiza ukusindisa ubulili obunamandla.
  Umfana uPrince Oenomaus waphawula:
  - Ngaphezu kwalokho, kuyadingeka ukukhulula ezinye izingane ezithunjiwe ezithunjwe ngumthakathi wamaphupho amabi. Uma kungenjalo kuyoba nomonakalo omkhulu endaweni yonke.
  U-Dominica wabuza, ngokungazethembi kakhulu:
  - Ingabe lokhu ngeke kusiphazamise emgomweni oyinhloko?
  U-Margarita waphikisa:
  - Ngendlela efanayo! Uma uqoqa zonke izinto zobuciko eziyishumi nambili, ungathola amandla kaNkulunkulu uSomandla. Futhi lokhu kuzokwenza kube nokwenzeka ukusindisa hhayi kuphela ubulili obunamandla, kodwa ukudala ezinye izinto eziningi ezinhle.
  Umfana uDobrynya wababaza:
  - Lokhu kuyamangalisa! Khona-ke sizokwazi ukwenza into amanye amaqhawe angakaze ayiphuphe!
  U-Dominika wacula ngokujabula:
  Umhlaba wethu awunasihawu, unonya, uyakhohlisa,
  Igazi labantu ligobhoza njengomfula onesiphepho...
  Kodwa indoda ihlakaniphile, idume ngenqubekelaphambili yayo -
  Nqoba izithiyo ngenkathi udlala!
  
  Izinsongo ezingenakubalwa zamaphupho amabi
  Isiphetho sinonya, siyadabukisa futhi siyahlekisa...
  Sakhala izinyembezi eziyinqaba ngokungabaza -
  Bheka esibhakabhakeni sinomunyu ongavamile !
  
  Futhi makube kudingekile ukuchitha
  Empini evuthayo, igazi lomuntu...
  Phula intambo yokuphila ngenkemba, nomcibisholo;
  Ngeke sikhaphele uthando kuze kube phakade!
  U-Margarita wanqekuzisa ikhanda lakhe elisagolide:
  - Ucula kahle uDominic, futhi amagama anengqondo athinta umphefumulo! Kodwa lokhu akwanele...
  Umlingisikazi wentombazane wacula:
  Kwakhanya kakhulu
  Ngasindisa Izwe Lobaba...
  Nganginenhlanhla ngempela -
  Kuphela lokhu akwanele!
  Kuphela, kuphela, kuphela -
  Lokhu akwanele!
  Umfana waseViscount wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho kangangoba amazolo andiza asuka otshanini obuwolintshi futhi agquma:
  - Yeka ukucula! Masiye kuSkelentom sizomdabula abe yizicucu!
  UMargarita waphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Kude kakhulu ukuhamba. Udinga ukundiza ngamadragons, noma uthuthwe usebenzisa indondo!
  U-Oenomaus wabuza ngokumamatheka:
  - Ingabe unayo indondo? Ngakho sithwale!
  Intombazane eyingxenye yaphendula ngokuphefumulela:
  - Idinga ukushajwa kabusha ukuze ithuthe lonke iqembu. Asidle okwamanje. Izingane cishe zilambile.
  Intombazane eyisihluku yanqekuzisa ikhanda, amacici akhe edayimane ekhala:
  - Yebo, yilokhu okufanele kwenziwe. Kuvutha umlilo esiswini sami!
  Umfana u-viscount waphawula:
  - Isisu esigcwele siyisithulu empini!
  Ezinye izingane, ikakhulukazi amantombazane, zakhala ngazwi linye:
  Sifuna ukudla
  Vula iminyango ibe banzi
  Ngaphandle kwalokho sizodla umpheki...
  Abapheki bazoba nesnack,
  Ake siphuze kubaphathi bomsebenzi,
  Sizobhidliza igumbi lokudlela lonke
  Futhi sizophula izitsha!
  U-Margarita wanyakazisa induku yakhe yomlingo. Kwavela itafula elinezitsha eziningi kanye nekhekhe phezu kwalo.
  Intombazane yacula ngokujabula:
  Izingane zikuqoqele,
  Asiwona ama-scraps nhlobo -
  Futhi iziphuzo ezipholile,
  Hhayi nje iphalishi elinemillet!
  UDominica wavuma ngekhanda futhi waphawula:
  - Kodwa geza izandla zakho kuqala!
  Izingane zaphuthuma emfudlaneni. Kwasala intombazane eyisigebenga kuphela. Intombazane yase-actress yakhala:
  - Ingabe udinga isimemo esikhethekile?
  I-baroness encane yavungama:
  - Futhi ngikhathele ukumanzisa izandla nezinyawo nge-plebeians!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Khona-ke ngeke ngikuvumele etafuleni!
  Intombazane ehloniphekile yathi:
  - Uzongibonisa, ntombazane engenalutho ? Yebo, ngizoyala ukuba ushaywe.
  Wasukuma uDominika wafingqa izibhakela:
  - Futhi uzo-oda bani?
  UmaBhakabhaka wabheka emuva. UDominica wayemude futhi enemisipha, futhi indwangu yayimboze amabele namathanga kuphela. Futhi kwacaca ukuthi amabhola emisipha ayeginqika ngaphansi kwesikhumba esishukiwe, futhi kwakukhona amathayili we-abs esiswini. Intombazane eyiqhawe enjalo ingakushaya.
  Nokho, uMargarita wathi ngezwi lokubuyisana:
  - Sonke asizigeze izandla zethu kakade. Futhi uma wena, Dominica, ungumuntu omdala, kufanele usibekele isibonelo. Ngakho-ke asigeze sonke ndawonye.
  Waqonda ngasemfudlaneni. Futhi naye kukhona intombazane Baroness kanye Dominica. Amanzi ayeshiswa amalanga amane, ethambile futhi efudumele, ngakho ukuwasha kwakumnandi. Izingane zaze zabhukuda nasemfudlaneni. Baqala ukuthelana ngamanzi.
  UDominika naye wagxamalaza njengentombazane encane wacula:
  Amanzi, amanzi, amanzi abandayo,
  Akubanga ngaphandle kwesizathu ukuthi lachitheka ebhakedeni!
  Futhi kwakukhona imvelo emangalisayo kangaka eduze. Izimbali zikanokusho ezinokwakheka okuhlukahlukene zamila ezihlahleni eziluhlaza. Futhi amacembe alezi zimbali anemibala ehlukene kanye nemithunzi. Cabanga nje imiqumbe ekhazimulayo nayo yonke imibala yothingo futhi ibenyezela emisebeni yamalanga amane.
  Lokhu ubuhle obumangalisayo ngempela. Futhi izimvemvane ezilingana nama-albatross ziyandiza, futhi amaphiko azo anemifuziselo enyakazayo, njengokushaywa kwamagagasi olwandle. Futhi kwenzeka ukunyakaza okumangalisayo.
  UDominica wacula:
  Amaphiko ovemvane
  Babebahle kakhulu...
  Umfana waphelelwa ukuthula,
  Wathi ngenhliziyo...
  I-viscount encane, i-splashing, yaphawula:
  - Yebo, muhle nxazonke ...
  Eqinisweni, izihlahla eziningi zazibukeka njengemisila yamaphigogo ebucwebe. Futhi ngaphezu kwazo, ngaphezu kwezimvemvane, ojekamanzi be-platinum nabo banyakazisa amaphiko abo. Futhi ehlathini kuzwakale ama-trills ezinyoni ezinhle kakhulu. Ziyamangalisa futhi ziyamangalisa ngamazwi azo kangangokuthi uvele umangale.
  UDominica wabhala kuTwitter:
  Uke wezwa izinyoni ezimnyama zicula?
  Ama-Nightingales nama-orioles ayagijima...
  Futhi ngezinye izikhathi izimbongolo, izimbongolo zikhala kanjalo,
  Amantombazane agijima engafakile zicathulo!
  Yebo, ngempela, lokhu kwakubukeka kuhlekisa kakhulu.
  Baqeda ukugeza abantwana baqonda etafuleni. Futhi umoya wabo waba mkhulu, futhi bahlabelela ngokujabula;
  Idlozi elihle lisinike lona
  Amathoyizi amaningi, ezinhlobo ezahlukene...
  Sazalwa ngamandla amakhulu,
  Njengezinyoni nezilwane!
  
  Izingane zidlala ngokukhanya kokumomotheka,
  Injabulo enkulu isifikile emhlabeni...
  Singafika lapho ngomzamo wokuqala -
  Nasejokeni lahlanya, imbongolo!
  
  Sigijima singenazicathulo emathonsini amazolo,
  Miningi kakhulu imibono emangalisayo emhlabeni...
  Izingane ziwisa izinyembezi zeparele,
  Ngikholwe, umphefumulo wakho uzojabula kakhulu!
  
  U-Koshchei omubi uyasihlasela,
  UBaba Yaga uphuthuma odakeni...
  Babhaxabula kabuhlungu intombazane engafakile izicathulo ngemvubu,
  Futhi umfula ugcwele osebeni!
  
  Kodwa ngeke sithuke, bafana namantombazane,
  Sizolwa njenge-titan...
  Futhi izwi lethu lizocaca kakhulu,
  Njengesigubhu esihamba phambili, sigubhu!
  
  Yebo, ama-orcs awasona isithiyo kithi,
  I-mad troll ngeke ikwesabise...
  Kuyoba nomvuzo omkhulu wokuba nesibindi,
  Uma ingane ingekho zero ekuhlukunyezweni!
  
  Iyini inyoka Gorynych kubafana abanesibindi,
  Asikho isithiyo kithi, simagange ukulwa nobubi...
  Simnika inqwaba yamaqhubu,
  Bese simvalela ngqo esibayeni!
  
  Uma i-goblin embi idubula inganono,
  Khona-ke sizomphendula nge-buckshot ...
  Yekani ukugcoba izinsizwa zenu ,
  Ake simnqobe uSathane kanye!
  
  Empini enegazi, engcwele futhi ilungile,
  Amantombazane anesibindi, abafana bagijima...
  Siyobusa amandla angcwele,
  Ake kaput udrako omubi!
  
  Alukho ugu olujabule ngaphezu kwabathandekayo bethu,
  Asibambe isiziba sonke sefishi...
  Ngenxa ye-Elfia enkulu, ekhangayo,
  Umfana uzobonisa ukuthi upholile kakhulu!
  
  Ake senze umhlaba ube muhle kakhulu
  Ukuze kukhule izimbali ezivela epharadesi kuyo...
  Nakuba ngezinye izikhathi silwa ngendlela eyingozi,
  Phela amaphupho azofezeka ekukhanyeni!
  
  Cha, asisoze saba ngaphansi kwezitha.
  Ake sithi amantombazane, abafana qhubekani...
  Siyonyathela ibutho labangakholwayo phansi kwezinyawo zethu.
  Sizokhipha i-invoyisi yowinile!
  
  Ngikholwe, kuzoba nehlobo laphakade emhlabeni,
  Ubuntwana bethu soze budlule...
  Amaqhawe amaqhawe ayaculwa ngempela,
  Futhi qhubeka nomkhankaso wokunqoba!
  
  Hhayi-ke, lapho sinqoba wonke ama-Orks,
  Impi izophela ngokunqoba okukhazimulayo...
  Kuyoba kuhle emphefumulweni wami ohlanzekile,
  Siphakamisa inkemba, isihlangu esinamandla!
  Izingane zacula iculo elibi zahlala etafuleni. Baqala ukujabulela ukudla amadada athosiwe, okugazingiwe, nenhlanzi enezitsha zaseceleni.
  UDominica wabajoyina. Wasika ucezu ngommese futhi waphawula:
  - Inyama enhle kakhulu!
  U-Margarita wavuma ngekhanda:
  - Awu, ngiwenza kanjani umlingo? Vuma, ayihlukaniseki nento yangempela!
  Intombazane yaseBaroness yaphawula:
  - Yebo , inyama enhle kakhulu, kodwa kuthiwani ngezinhlanzi?
  Futhi ngazama ucezu. Ngempela, ukudla kwakumnandi. Izingane zadla futhi zaphawula ngokujabula:
  - Hlobo luni lwezitsha, hlobo luni lwezitsha,
  Ngifisa sengathi ngingahamba nayo yonke into...
  Kuyadabukisa ukuthi itafula alinjalo njalo -
  Bamane baphakelwa ukuhlatshwa!
  Enye yamantombazane angenalutho yabuza:
  - Ngingathola amaswidi kashokoledi?
  U-Margarita wahleka futhi wanyakazisa induku yakhe. Elenga esihlahleni esikhulu njengomsila wepigogo, izigaxa ngokushesha zaphuthuma etafuleni futhi zaguqulwa zaba imigoqo emihle emise okwezilwane nenhlanzi, embozwe ushokoledi nokugcwaliswa okumangalisayo.
  Izingane zatshiyoza ngokweneliseka:
  - Yeka ukuthi kuhle kangakanani lokhu , futhi, sifuna u-ayisikhilimu!
  Ngaleso sikhathi, amagundane amakhulu amaningana anoboya obubomvu aphuma ngaphansi kotshani obuwolintshi azama ukuhlasela izingane. Bakhala ngokwesaba, igundane ngalinye lingangempisi enhle. U-Margarita wabashaya ngombani ovela entweni yakhe yomlingo kanye namasongo omlingo ezinyaweni zakhe ezingenalutho. Futhi u-Dominica uphinde wasebenzisa induku yakhe yomlingo ukukhulula i-pulsar.
  Kwavela izingilazi zewayini ezisagolide ezino-ayisikhilimu ocebile, oluhlaza obekwe ngendlela yezimbali ezimangalisayo. Ngaphezu kwalokho, ngama-strawberries, amakhiwane, ama-strawberries asendle namanye amajikijolo amahle.
  U-Dominika wabubula waphawula, ekhomba ingilazi enkulu yewayini, engazange ibe igolide kuphela, kodwa egcwele amadayimane. Futhi u-ayisikhilimu owawukuwo wawubukeka njengomhlobiso omangalisayo, owendlalwe ngayo yonke imibala yothingo. Futhi yayibukeka iyinhle kanjani.
  UMargarita waphawula:
  -Unenduku yomlingo eyenziwe ngomthambo wenhliziyo kadrako - lokhu kuyivelakancane kakhulu. Ukuthathephi?
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Empini! Futhi lokhu kuyiqiniso futhi kunesibindi!
  U-Oenomaus ucule ngenjabulo:
  Maye kolwayo!
  Nentombi enhle empini...
  Uma isitha sithukuthele -
  Ngizobulala i - bastard! Ngizobulala i - bastard!
  Umfana uDobrynya wabhodla:
  - Uyini, ntombazane , kungani ucula kanjalo? Kufanele sicule: nomfana onamandla empini! Ngokunembayo, ngisho nendoda enamandla empini. Singabafana kuphela ngokubukeka, kodwa iminyaka singamadoda!
  U-Oenomaus wahleka futhi waphawula:
  Sihlala singabantwana kuze kube phakade,
  Iminyaka kuphela iyashintsha!
  U-Dominika wahleka futhi wathi:
  - Lapha sizoba nezwe lezinganekwane kanye noguquko.
  Ngemva kwalokho, waqala ukudla u-ayisikhilimu wakhe. Yayinambitheka kamnandi. Lokhu kwaba kuhle kangakanani. Futhi ukunambitheka okumnandi, okuthambile kuka-ayisikhilimu kwasabalala olimini lwentombazane.
  Umfana u-Dobrynya, ngemva kwenhlanzi nenyama, naye wakhokha ngenjabulo u-ayisikhilimu. Lokhu kuyinto ngempela, Yummy .
  Izingane zazama ukudla ngendlela ebukeka iphucuzekile hhayi ukubhuquza. Yebo, u-ayisikhilimu wegundane elidla inyama uyinto emangalisayo.
  U-Dominica waphawula ngokumamatheka okukhazimulayo:
  Kuhle kangakanani ukukwazi ukwenza umlingo,
  Futhi uphendule igundane elibi libe u-ayisikhilimu...
  Sithola okuhlanu okuqinile -
  Ukwenza into okungafanele neze yenziwe!
  Futhi futhi ukugigitheka kwezingane kuphendula. Nokuklinya okugculisayo...
  Kwaba nomsindo esibhakabhakeni. Endaweni ethile onqenqemeni kwakundiza udrako omkhulu. Uma ukude wayebonakala emncane futhi engasabi naphezu kwamakhanda ayisikhombisa. Futhi kwakuwuhlobo lwe-monster ngendlela engenabungozi.
  Zahleka izingane zaqala zabukana iso. Kuyajabulisa ngempela lokhu. Futhi bashaya izandla entendeni yesandla.
  Ukuthi kukhona indandatho.
  UDominika wayithatha wayijikijela i-boomerang ngezinzwane ezingenalutho. Wandiza wanqamula iqhubu, kwathi ngesikhathi sekwindla ubuhle walishaya ngamandla aphuma endodeni yomlingo. Kwavela ikhekhe elikhulu elisesimweni sesigqoko sikaNapoleon esineqhude, esigcwele ama-poppies, ama-roses kanye nezimbali zommbila.
  Izingane zazivele zondlekile futhi zabingelela isipho ngomdlandla ophakathi.
  Umfana we-viscount wathi:
  -Amakhekhe mahle kakhulu, kodwa kusafanele ugcine ukulinganisela...
  U-Dominika wagigitheka waphawula, ecula:
  Umpheki wosuku lwami lokuzalwa,
  Ngibhale ngihalalisela ikhekhe...
  Futhi umbhalo onemibala ovela kukhilimu -
  Isikhathi sokuya edolobheni laseSan Remo!
  Ngemva kwalokho, intombazane yayithatha futhi yethula i-boomerang futhi. Futhi wandiza, wajika, futhi waphotha. Yabuye yambamba ngonyawo olunqunu intombazane, yahlabelela:
  Ungalibukeli phansi ikhekhe
  Kuzofika isikhathi lapho nawe uzofa ...
  I-gingerbread ikhala njengenhlamvu ethempelini,
  Ngokudla uzozijija ngempela!
  Intombazane eyisihluku yagwinya kanzima ucezu lwekhekhe ngesigqoko esinamaqhude, yakhotha izindebe zayo futhi yaphawula:
  - Kumnandi! Kodwa akusangeni.
  Umfana u-viscount waphawula:
  - Ngeke kuthathe isikhathi eside ukukhuluphala.
  U-Dominica wacula ngokumamatheka nangokuncokola:
  Ngesipuni sikamama , ngesipuni sikababa,
  Futhi kugogo i-ladle ...
  Futhi eceleni kombhede!
  Nangempela zasinda izingane sezidlile zawela otshanini obuthambile obusawolintshi zihogela ngamakhala. Ngenhlanhla bekungekho omiyane abadla ezinye noma izinambuzane lapha. Lezo ezazindizayo zazizinkulu futhi azilumi, futhi zazingekho izinkinga kuzo.
  UDominica wabuza uMargarita, intombazane eyiphayona nayo yazamula yavala umlomo ngokushesha ngentende yesandla:
  -Uzolala noma?
  I-partisan heroine yaphendula:
  Yini, intombazane ayikwazi ukulala ekuhlukunyezweni nasekukhathazekeni?
  Ndawana thize isoka lizulazula emgwaqeni wehlathi...
  Uzulazula otshanini beminti akazi lutho;
  Futhi amahlaya nemidlalo yesiphetho esilahliwe!
  Umfana oyiqhawe uDobrynya wayesevele edonsa ngamakhala.
  Yebo, izingane ziye zaba nezigigaba eziningi.
  U-Dominika ucule ngokuncokola:
  Silala ngaphandle kobunzima,
  Kuyiqiniso, yebo...
  Kodwa-ke, ngabuphi ubunzima,
  Sivuka kamuva!
  . ISAHLUKO No. 9.
  UDominica waphaphama waphuma ephusheni eliwumlingo elimthathe wamyisa emhlabeni ofanayo. Ngemva kwalokho, intombazane yazigeza futhi yageza isebenzisa idivayisi yegolide. Ngaxubha amazinyo ngaya ekuseni.
  Lapho, wahlangatshezwa amanye amantombazane namantombazane aphuma esigabeni esikhethekile. Baxhawulane bebukeka benesizotha. Kwakukhona nama-elves, ama-troll abesifazane, izinto zokuzilibazisa zesifazane ezazibukeka njengamantombazane, ama-nymphs, ama-dryads, amantombazane abantu, nakuba ayembalwa. Kwabuthana inkampani enhle.
  Amantombazane ayegqoke izingubo zikanokusho nobucwebe, kodwa engagqokile izicathulo, ukuze kube lula ukusebenzisa izinyawo zabo ngesikhathi sokuthakatha. Futhi ekilasini elite, imfundo yayihluke ngandlela-thile - balalela izinkulumo ezenziwa isikhova ngendlela esheshayo, futhi benza imisebenzi ehlukahlukene. Kwakukholelwa ukuthi le ntombazane isiyazi kakade izinto eziyisisekelo.
  I-Dominica iqedele imisebenzi embalwa lapha. Wadubula ngenduku yomlingo futhi wenza izinguquko. Bese ehleba imihlola. Wafundelwa inhlanganisela yamagama eminingi eyinkimbinkimbi, futhi uDominika wayiphinda.
  Ukuba umlingisi wefilimu, le ntombazane yayinenkumbulo emangalisayo, njengoba isethi yayidinga ukubiza izingxoxo eziningi.
  Futhi ngakhumbula konke ngokuphelele. Kodwa zonke lezi yizimbali; into esemqoka, vele, ukufuna izinto zobuciko ukuze kugcinwe ubulili obunamandla.
  Ngakho-ke u-Dominika wahlala phansi endaweni ye-lotus, ehlanganisa imilenze yakhe eqinile, enemisipha futhi eqondisa umhlane wakhe. Futhi waphinde wangena endaweni yonke efanayo, lapho iqembu labo lalifuna indlela yokusindisa ubulili obunamandla.
  Futhi nje ngesikhathi. Ngoba kulapho umkhovu kanye nesigebengu sasebusuku sasikhasa phezulu. Lezi zigebengu ezimbili sezivele zasakaza inethi eliwumlingo ukumboza iqembu elilele lingafake zicathulo.
  UMargarita naye walala, futhi waphupha...
  Intombazane yathola umsebenzi wokuqhumisa ibhuloho. Ngakho-ke wahamba engagqokanga zicathulo, egqoke ingubo kakotini edabukile kanye nesikhwama esinxilisayo, ekuhlolweni. Kusekwindla futhi isimo sezulu asisihle neze. Kwakukhona isithwathwa ebusuku, futhi utshani bumbozwe isithwathwa, lapho izinyawo ezingenalutho zentombazane zishiya imikhondo emincane, emihle. Kwakuswakeme kakhulu futhi kubanda, kunemvula exutshwe neqhwa.
  Izinzwane ezincane ze-partisan ezingenalutho zaphenduka zaba luhlaza okwesibhakabhaka emakhazeni nasemanzini. Kodwa waqunga isibindi waya phambili, waze wanyusa isivinini.
  Futhi ngesikhathi esifanayo wahlabelela;
  Imvula yahlakaza izingcezwana esibhakabhakeni,
  Balungiselele isigxobo esicijile se-fascism!
  Amathangi e-Tiger ayimfucumfucu nje - imakethe yezeze engcolile ,
  I-Wehrmacht ilindele ukunqotshwa okuthukuthele!
  I-Wehrmacht ilindele ukunqotshwa okuthukuthele!
  
  Umlingani wethu uStalin, umholi, ungamandla ezigidi,
  Uphethe isibhakela segwadle, isibhamu somshini esandleni sakhe!
  Sizokwazi ukunqoba ibutho laseSodoma,
  Amandla ethu ayi-monolith, ngenhlanhla eMhlabeni!
  Amandla ethu ayi-monolith, ngenhlanhla eMhlabeni!
  
  Iphathi yethu ayikho into ebaluleke ukwedlula le esingayenza,
  Indlela yokusindisa abantu, okuhle kwe-Motherland!
  Goebbels possessed, esihogweni nombhedo,
  Futhi kuyoba khona ukunqoba, ngikholwe, naphezu kwawo wonke amademoni!
  Futhi kuyoba khona ukunqoba, ngikholwe, naphezu kwawo wonke amademoni!
  
  Ubuhle baseRussia, uyazi, budume ngamandla akhe,
  Unomluko osindayo onsundu!
  Futhi ezimpini nama-fascists intsha izoduma,
  Izwe Elikhanyayo lizophila, livuke!
  Izwe Elikhanyayo lizophila, livuke!
  
  Ungavumeli uHitler afake ikhala lakhe kumaRussia,
  Umfana onamadevu ucabanga ukuthi unguNkulunkulu opholile!
  Sizomasha ngomgwaqo waseBerlin,
  Cha, lowo ohlanzekile emphefumulweni ngeke abe yisigqila!
  Cha, lowo ohlanzekile emphefumulweni ngeke abe yisigqila!
  
  Isibhengezo sethu sibomvu, umbala wegazi elithukuthele,
  Ilanga seliphumile eReichstag!
  Asisekho isipho sokuphana sabantwana bethu abathandekayo,
  Uma inhliziyo inesibindi futhi ukwesaba kuchotshozwa!
  Uma inhliziyo inesibindi futhi ukwesaba kuchotshozwa!
  Ngakho uMargarita wagijima wakhuphuka, amakhaza eluma izithende zakhe, waya ebhulohweni. Kukhona izintambo ezihlabayo nxazonke futhi kunemibhoshongo yezibhamu zomshini.
  AmaJalimane aphuza ukukhanya kwenyanga nentuthu yomlilo. UMargarita wagijima waya kubo. Intombazanyana empofu, emhlophe ayibonakali ingethuki kwabakwaKraut. Ngaphezu kwalokho, kulobu mswakama namakhaza anjalo, akukho muntu, ngaphandle kwezinxibi zokugcina, owayengalokotha ahambe engagqokanga zicathulo.
  Intombazane yaqala ukubahlabelela ingoma engenangozi nejabulisayo:
  Ngiyintandane empofu
  Ngigijima ngingafake zicathulo eqhweni emakhazeni...
  Kodwa izwi lentombazane licacile kakhulu,
  Uzoxosha isithwathwa kube sengathi ngenkani!
  
  Impi yathatha umama nebhomu,
  Impela ubaba wabizelwa phambili...
  Ubhuti onezinwele ezisontekile ugodola,
  Usisi omdala usescaffold!
  
  Ngilambile, ngiluma uqweqwe lwesinkwa,
  Nezinyawo zami ezincane zibomvu ngenxa yesithwathwa...
  Ngilapho inja ye-tramp idle khona
  Nakuba intombazane inhle futhi inhle!
  
  Ngingatshela wonke umuntu ngesibindi nangesibindi,
  Lokho, yebo, impi mayilahlwe...
  Akusho lutho ukuthi silwelani,
  Isilo esinguSathane sinecala kulokhu!
  
  O, imilenze yentombazane iyahlupheka,
  Futhi babuhlungu kakhulu kulamakhaza...
  Ngifisa sengathi kuzosa maduze ngoMeyi ofudumele,
  Kwangathi ukheshe olukhazimulayo lungandiza!
  
  Sifuna ukwenza izwe lakithi libe lihle kakhulu,
  Kepha indlala, amakhaza, izishingishane neziphepho ezinkulu...
  Uyaphi, Russia eneshwa?
  Isiphetho esinzima kangaka!
  
  Ngiyintombazane, ngiyingane nje,
  Ngikwazile ukuzwa okuningi...
  Ngisebenze cishe kusukela ekuzalweni,
  Ngafunda ezine noma ezinhlanu kuphela!
  
  Kungani lolu lusizi lufike kimi?
  Isiphetho esinonya sezinhliziyo eziphukile ...
  Ngikholelwe, ububi obunjalo buwile,
  Okubonakala sengathi kuncane futhi lokho ukuphela!
  
  Kodwa intombazane engaphansi kwejoka ayizange iphule,
  Ukwazile ukuzilungisa futhi uhamba...
  Uyingane, kude nakudala,
  Futhi uyakujabulela ukunyathela ngezinyawo engafakile zicathulo!
  
  Izinyawo zentombazane encane zinhle,
  U-Raphael wenza imidwebo kubo ...
  Futhi ngikholelwa ukuthi omncane uzojabula,
  INkosi izobabona abantwana bayo, kholwa yimi!
  
  Yingakho ngicula iculo
  Kuyinkazimulo kaNkulunkulu iNkosi uKristu...
  Ngikholelwa ukuthi iplanethi izoba ipharadesi
  Futhi ngizohlangana nobaba, ngikholwe!
  
  Khona-ke isikhathi siyofika futhi bayovuka futhi,
  Ubani owafa, owafa futhi ubani owayegula...
  Futhi kuyoba nenjabulo ekugugeni nasebuntwaneni,
  Ngoba uJesu wayefuna!
  
  Yebo, ngiyakuguqa phambi kukaNkulunkulu,
  Ngizoligcwalisa lelihubo ngenjabulo yokukhanya...
  Egameni lazo zonke izizukulwane ezizayo.
  Izilo zobugebengu zizonqotshwa!
  
  Khona-ke intombazane iyoba enjabulweni yaphakade,
  Futhi zonke izizwe zikaMama woMhlaba...
  Isimo sezulu esibi sizoshabalala,
  Abantu bakithi ngeke baphuke!
  
  Wagoqa, waguqa ngamadolo,
  Waqabula isiphambano esisiliva...
  Kuncane akwenzele uNkulunkulu, ngokusobala
  UJesu wehla evela ezulwini ngenxa yethu!
  
  Maduze sizoba noSomandla,
  Esandleni sakhe esihle, esinothando...
  Vumela imicabango yethu indizele phezulu
  Futhi amandla alele esibhakeleni esiqinile somntwana!
  
  Futhi manje ngifunda umthandazo,
  Wathi, Nkulunkulu wami, ngithethelele...
  Manje sesihamba naye,
  Futhi uKristu nami, ngikholwe, sisendleleni!
  
  Futhi sizohamba sihlomile naye siye ezulwini,
  Futhi imvula yegolide izona lapho...
  INkosi izobonisa ubuntu bayo bokuphana,
  Futhi izothumela isitha siqonde ekuthuthumeleni!
  
  Ekugcineni, kukhona injabulo emhlabeni,
  Silindele ukubonakala kukaKristu...
  Sindizela njengengilosi edilini lasemoyeni.
  Uthando lweNkosi luyakhanya futhi lumsulwa!
  Ngemva kwengoma enjalo, amaNazi aba nemizwelo futhi avumela intombazane eneshwa ukuthi ingene ukuze ifudumale futhi yamnika itiye elishisayo. UMargarita uhlele ukutshala buthule isiqhumane esifihle isinkwa esikhwameni sakhe ngaphansi kwesitimela, kodwa wayengenaso isikhathi - waphaphama.
  I-nightingale isigebengu kanye ne-goblin babesondelene kakhulu. I-goblin yayineqhubu esikhundleni sekhala, ubuso obubi kakhulu namazinyo amade. Futhi mude impela, cishe amamitha amathathu. Akumangazi edonsa inethi. Futhi u-Nightingale wayeyindoda eyisidudla, ebomvu enezihlathi ze-hamster, enamazinyo angaphambili futhi egqoke iyunifomu kanokusho enezindondo. Nokho, kanye namadevu, avamile kubantu basePrussia.
  Ibona ukuthi ukuhlasela okuzumayo akuphumelelanga, iNightingale the Robber yamfaka iminwe emibili emlonyeni yazama ukushaya ikhwela.
  UDominika wamshaya ngesithende esiwurawondi. Nesigebengu sibhonga ngobuhlungu. Waze wakhafula igazi.
  Idlozi lashwiba induku yalo. Umfana weqhawe uDobrynya wagxuma wabamba umkhovu ngezinwele, wawa ngomhlane wamphonsa phezu kwakhe. Umkhovu waphahlazeka esitshalweni njengomdolofiya onezimbali futhi wakhala ngokuvala izindlebe. Ukubhonga kwakhe kwakunjengokwembongolo yasendle.
  U-Margarita wamamatheka. U-Nightingale waphinde wazama ukushaya ikhwela ngesikhathi uDominika emshaya esilevini ngedolo. Futhi waheyiza.
  Umfana oyiqhawe uDobrynya wacula:
  Idlozi lasibuza,
  Wena camo uyeza ?
  Amabombo edolobheni -
  Sinezinto okumele sizenze!
  Idlozi liphinde lazama ukuhlasela ngenduku. Umfana oyiqhawe wagwema ukushaya futhi waphinde waphonsa indoda enkulu phezu kwayo, ngoba uDobrynya akanawo amandla omntwana. Futhi konke kubonakala kusebenza kahle.
  Idlozi liphinde lilule. Futhi wasukuma kancane kancane. Izingane zavuka futhi zaqala ukujikijela izigaxa zegolide kudeveli wasexhaphozini. Amshaye abhonge. Futhi qhaqhazela.
  U-Margarita wanyakazisa induku yakhe yomlingo. Nezigaxa zaqala zaphenduka amaqebelengwane, zagcoba umkhovu ngokhilimu ngokoqobo, zamenza wanyakaza okomqwayi epanini lokuthosa.
  Futhi u-Dobrynya Nikitich waphakamisa i-Nightingale the Robber ezingalweni zakhe ezeluliwe futhi wamphonsa esihlahleni sikaphayini esindayo esinezigaxa zesiliva. Kusukela ekushayweni, iNightingale izophahlazeka futhi inyakaze, iphoqe ukuba ikhiphe isipoki, noma kunalokho, ikhafule igazi.
  Umfana uDobrynya wacula:
  - Nightingale the Robber, uyisigebengu,
  Futhi ngikushaye kakhulu ebusweni ...
  Ufile manje wena skhohlakali
  Nawe bulala wena oshaya ikhwelo!
  Bese eyithatha ayishaye ngesibhakela ekhanda. I-Nightingale the Robber inomsindo ezindlebeni zayo. Futhi u-Dominica wakhomba induku yakhe yenkomba ku-goblin, nokuthi uphonsa kanjani isipelingi esiyinkimbinkimbi soshintsho. Futhi kuyokwenza kube amandla abulalayo lapho kukhona ama-cascades amandla.
  Futhi-ke ... Kwakukhona umfana omude ongamamitha amathathu anoboya, futhi manje endaweni yakhe kwakukhona itafula eligcwele zonke izinhlobo zokudla okucebile kakhulu namaswidi amangalisayo. Futhi amakha anjalo ayezwakala kuleli khishi elimangalisayo.
  UDominica wabhala kuTwitter:
  - Lezi yizinguquko nezimangaliso zezimangaliso,
  Sibona ipharadesi nje kukho konke okusezulwini...
  obukhazimulayo yonke indawo ,
  INkosi uMninimandla onke mayivuke futhi!
  Eqinisweni, phezu kwetafula kwakubekwe amathreyi ensimbi egolide newolintshi, amangalisayo, acwebezelayo anamakhekhe, anokhilimu abanemibala eminingi ehlukahlukene kanye nemithunzi, kanye nokunye ukudla okumangalisayo, nokuchichima okunuka kamnandi, konke okumnandi kakhulu .
  Futhi yeka indlela amadonathi ayemahle ngayo, efafazwe ngempushana emangalisayo. Akusekho ukungeza noma ukususa lapha. Futhi izingilazi ezifafazwe ngama-cocktails avela ezinhlobonhlobo zamajusi, anokugcwaliswa okumangalisayo okushaqisayo ngamakha nemiklamo emnandi enocwebezelayo. Futhi yiziphi izinhlobo zama-buds ezazikhona?
  UMargarita wamamatheka ngokudideka futhi wababaza ngokumangala:
  -Uphendule usathane! Hhayi-ke, akunankinga ! Kufanele ukwazi ukwenza into efana nalena!
  UDominica, edidekile, wabuza:
  - Ingabe kunzima?
  Intombazane eyingxenye yaphendula:
  - Yebo, cishe akunakwenzeka! Futhi ukwazile ukwenza into efana nalena.
  Khonamanjalo, isigebengu nightingale sazama futhi ukushaya ikhwela. Futhi waphakamisa izihlathi zakhe ezibanzi, ezinjenge-hamster. Kodwa umfana-iqhawe, ngokushesha nje lapho eyithatha, uzoyikhokhisa ngobungane bakhe, kodwa ebulalayo, njengesando, isibhakela. Futhi umlozi, ngendlela, ungqongqoza izikhathi ezingaphezu kwesisodwa, kubukeka njengezinyo legolide elikhishiwe.
  Futhi wandiza wabheka phansi. Wakhothama wazelula engathi uqunjwe phansi. Kodwa wabe esegxuma, waphinda wafaka iminwe emlonyeni waphephetha. Kodwa esikhundleni sokuthi kukhale ikhwela, konke okwaphuma kwaba wumlobozo odabukisayo . Futhi kuyahlekisa kakhulu. Zihleke izingane. I-Nightingale the Robber yakhala:
  "Ngizokugwinya ngokuphazima kweso, ngizokugwinya, ngikugwinye, ngeke ngibe nomusa!"
  Ephendula, uDobrynya, lo mfana oyiqhawe, wakhahlela isilevu seNightingale ngesithende esingenalutho. Aphinde andiza amazinyo. Ekhiphe izingalo, isigebengu esiyinhloko sincike emuva.
  U-Dobrynya wabhonga:
  Futhi ngubani esizomthola empini, futhi ngubani esizomthola empini,
  Ngeke sidlale ngalokho, sizobulala impukane!
  Sizokubulala njengempukane!
  U-Dominica wakhomba induku yakhe yomlingo kuNightingale the Robber ehluliwe. UMargarita waphawula:
  - Ingabe ufuna ukuguqula naye?
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - Makube khona okungenani okuthile okuwusizo!
  Intombazane eyingxenye yacula:
  Umfana ubeboshwe ngensimbi,
  Futhi ngidle into eyodwa kuphela enempilo ...
  Ngenxa yomthwalo osindayo, ukuhlasela kwenzeka ngokuzumayo,
  Futhi kwaphenduka inhlakanipho ye-cyber yamandla amakhulu!
  U-Dominica wabe esephotha, enza umfanekiso wesishiyagalombili oyinkimbinkimbi ngenduku yakhe yomlingo.
  Futhi manje, esikhundleni se-Robber Nightingale, kwavela intaba yonke yamaswidi, ama-dragees nezingxenye zika-ayisikhilimu.
  Kwezwakala uhleko lwenjabulo, izingane zaqala ukugxuma ziphuma otshanini. Babebahle, kodwa bezacile, bengamanikiniki, futhi bengazifaki zicathulo ngokwesiko. Futhi ngokuhaha okukhulu bagibela ubumnandi, okwajika kuyo i-Robber Nightingale kanye ne-Swamp Goblin. UMargarita washaya ikhwela ngeminwe futhi wamemeza:
  - Yekani, bafana namantombazane! Ngiyakuzwa, ulambile emva kokubanjwa yilezi zigilamkhuba, kodwa geza izandla kuqala.
  Futhi uzowukhulula kanjani umbani endongeni yomlingo. Abafana kwadingeka bagijimele emfudlaneni, izithende zabo eziluhlaza zicwebezela. Eqinisweni, kuwubudedengu ukudla ukudla ngezandla ezingcolile.
  UDominica wabuza:
  - Ziyini lezi, iziboshwa nezithunjwa zeNightingale kanye neGoblin?
  U-Margarita wanqekuzisa ikhanda lakhe elikhanyayo:
  - Yebo impela! Sabakhulula. Ngokunembayo, nguwe owangikhulula. Futhi lokhu kulula kakhulu .
  Kwakukhona izingane ezingaphezu kwekhulu, abafana namantombazane. Njengenjwayelo, kunabameleli bobulili obuhle ngokuphindwe kathathu kunobulili obunamandla.
  UDominica wabuza ngokumangala:
  - Lapha bonke babukeka bengengaphezu kweminyaka eyishumi nambili ubudala. Yini, laba baphangi abazange babulale abantu abadala?
  UMargarita wachaza:
  - Cha, kunjalo, babulala nabantu abadala. Kungemva kwenkululeko kuphela lapho abantu abadala bethola khona imizimba yezingane. Njengoba kwakunjalo, isibonelo, noDobrynya Nikitich. Nami futhi, ngangisabukeka njengentombazane.
  Umlingisikazi wentombazane waphawula:
  - Ubuntwana obuphakade, njengasenganekwaneni, buhle ! Futhi ungasho nokuthi - kuhle!
  U-Margarita watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Yebo, lena imihlaba emangalisayo lapho yonke into ipholile kakhulu . Kodwa ziningi izingozi lapha. Ikakhulukazi, kunabantu abayingozi kakhulu kune-goblin kanye neNightingale the Robber.
  UDominica wabuza ngokuhleba:
  - Ubani, isibonelo?
  Intombazane ephikisanayo yathi ngokuthula:
  - Owesifazane omdala uShapoklyak!
  Le ntombazane ibhale ku-Twitter:
  Wenze kahle, wenze kahle, ugogo ungumholi!
  Ukuba umngane wakhe kufana nokudlala nengwenya!
  Intombazane yayithatha futhi yaphonsa ikhoni ngezinzwane zayo ezingenalutho. Lashaya ujekamanzi. Lesi sinambuzane saqhuma, sasakazekela ku-confetti.
  U-Margarita waphawula, enikina ikhanda ngama-curls asagolide:
  - Akukuhle ukubulala izidalwa eziphilayo!
  UDominica waphawula:
  - Kodwa nje isinambuzane!
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Ukhafulela amathe emoyeni,
  Ungachobozi isinambuzane noma intuthwane...
  Ungaliphuli ngisho igatsha ehlathini -
  Yonke impilo eMhlabeni iwumndeni owodwa!
  Umlingisikazi wentombazane watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Mina, wena, yena, yena - ndawonye izwe lonke,
  Ndawonye umndeni onobungane!
  Ezwini thina, ikhulu lezinkulungwane I!
  Izingane zazigeza emfuleni. Futhi manje bagijimela ekudleni, bejabule futhi becwebezela.
  UDominica noMargarita bahleba ndawonye, futhi itafula laba lide. Manje kwase kunendawo eyanele yokuthi wonke umuntu ahlale phansi.
  Izingane, zinyakazisa izinyawo zazo ezingenalutho, zahlala phansi futhi zacula ngamaphimbo azo acacile:
  Indwangu yetafula isakazeka njengeqhwa
  Kwabekwa nezinto ezimnandi...
  Izingane zizophumelela zonke,
  Futhi yosiwe kusuka eCheburashka!
  Ngemva kwalokho, baqala ukudla. Ziningi izingane ezinhle lapha, ngisho noma sezikhathele yindlala nokuswela.
  UDominica noMargarita, njengoba babesuthi, bengacabangi kabili, baqala ukudansa. Futhi ake sishaye izinyawo zakho ezingenalutho, ezipholile, ezishukiwe.
  Amantombazane acula ngamazwi awo akhazimulayo;
  Ngazalelwa ezweni lasemkhathini
  Lapho wonke amantombazane elwa kakhulu ...
  USathane akakwazi ukunqoba i-Fatherland,
  Enkazimulweni kamama wethu Russia!
  
  Sizokwazi ukuvikela uRus ongcwele,
  Futhi noma ngabe isitha sinonya futhi sinobuqili kangakanani...
  Sizobashaya kanzima izimbangi zethu,
  Futhi umoya waseRussia ngenkemba uzokhazinyuliswa!
  
  I-Russia, leli yizwe lami likaMama,
  Ongcwele futhi we-cosmically wasemhlabeni...
  Zonke izizwe ziwumndeni owodwa,
  Futhi intombazane ihlale isencane!
  
  Sizovikela izwe lethu loMama ezimpini,
  Alikho ithuba elilodwa lesitha esibi ...
  Phezu kwethu kunekherubi elinamaphiko egolide.
  Ake sinikeze isipho esosha laseRussia!
  
  ERussia konke kuhamba kahle, kuhle,
  Futhi intando yethu izoba namandla kunensimbi...
  Umfana uphethe isigwedlo esiqinile ezandleni zakhe,
  Futhi uComrade Stalin uyabusa lapho!
  
  Abantu bayalithanda izwe lami,
  Sizokwenza kube muhle kakhulu kuze kube phakade...
  I-Fatherland ngeke yebiwe nge-ruble,
  Futhi uNkulunkulu Svarog ungumesiya omkhulu !
  
  Izwe likaMama lingadunyiswa,
  Sizobhubhisa isitha empini ...
  ULada uMama kaNkulunkulu othandekayo kimi,
  Vumela izitha zaseRussia zithole ukuvela kwazo!
  
  Uma kunesidingo, singachitha igazi lesitha,
  I-Russia ayikwazi ukuguqa ...
  Umzingeli maduzane uzophenduka inyamazane,
  Futhi umholi omkhulu, uLenin, uzoba nathi!
  
  Sizonqoba ubukhulu besikhala,
  Sizonikeza injabulo, injabulo kuwo wonke umhlaba...
  IMoscow iphakeme kakhulu kuneRoma uqobo,
  Ngamandla ayo angaguquki empini!
  
  Lapho impi ifika ezweni lethu elikhanyayo,
  Sizokhombisa uFuhrer umlingiswa wethu onamandla...
  UmRashiya uzothola imali eningi,
  Siphakeme kunelanga futhi sihle kunezihlahla!
  
  Ngikholwe, uRus ngeke abe yincithakalo,
  I-Horde ngeke isenze siguqe...
  Lwela i-Motherland yakho futhi ungesabi,
  UmRashiya akabazi ubuthakathaka nobuvila!
  
  Izwe lethu elithandekayo lizophinde livuke,
  Uzokhombisa umhlaba wonke amandla akhe...
  Futhi uSathane uzobhujiswa
  Isitha sikaBaba siyowela ethuneni!
  Zasho kanjalo ke izintombi, zagxuma nezinyawo ezingagqokile zaphotha kuhle kwamadimoni, zaqala ukubhonga zigxumela amahlandla amabili.
  Amantombazane amahle lana anolaka . Futhi bakhala kanjani, begxuma.
  Hhayi-ke, izingane ziyadla futhi zicule into yazo. Futhi bakwenza ngendlela enhle kakhulu. Lezi izingoma zabo. Futhi zizungeza njengenhloko ephothayo.
  Amantombazane asezingeni eliphezulu.
  Kodwa kwavela uvemvane olukhulu kakhulu esibhakabhakeni, njengodrako wangempela. Amaphiko aso ayezinkulu kangangokuba ayebenyezela njengegolide, enamathiselwe ngamatshe ayigugu. Futhi yayibukeka imangalisa futhi iyinhle. Ngempela, lezi kwakuyizimvemvane ezazizinkulu kakhulu, njengama-dinosaurs.
  U-Dominica waphawula ngokumamatheka:
  - Ngeke ubone izimangaliso lapha. Kuyamangalisa!
  U-Margarita wahleka futhi waphendula:
  - Yebo, lawa ama-arthropods amangazayo. Kodwa lokhu akuyona into emangalisa kakhulu. Ziningi ezinye izinto ezinhle kakhulu.
  UDominica wacula:
  Kodwa akuyona incwadi noma imnyuziyamu,
  Ngeke bangene esikhundleni sabangane bethu!
  Futhi intombazane evela ku-magic wand izokhulula ugongolo. Futhi kwavela izibuko ezintsha ze-cocktail. Nezingane zabahlasela.
  Kwaba kuhle kanjani konke lokho . Futhi uhlobo oluthile lomculo ludlala ekhanda lami.
  Futhi uDominic noMargarita bangacula kanjani;
  Onobuhle bahlasela bengagqokanga zicathulo,
  Ayagijima amantombazane amahle...
  Uma udinga ukushaya iFritz ngesibhakela,
  Noma bazomsika ngesibhamu somshini!
  
  Amantombazane awakwazi ukukungabaza
  Bazongcwaba amaNazi afile...
  Futhi bayomkhahlela kanzima ezinyaweni zakhe,
  Futhi kwenye indawo izimpisi zikhala ngokudla inyama!
  
  I-Russia, leli yigama lamasosha,
  Lapho, ngikholwe, akupholi...
  Nakuba ngezinye izikhathi isimo siba sibi,
  Lapho uKhayini omnyama enqoba khona!
  
  Ungakukholwa, amalungu e-Komsomol awabaleki,
  Futhi uma begijima, khona-ke ukuhlasela kuphela...
  Futhi wonke amaNazi azobulawa ngesikhathi esisodwa,
  Futhi i-Fuhrer izophakanyiselwa endaweni yokunquma!
  
  I-Russia, leli yizwe lami likaMama,
  Uyakhazimula, umuhle nje...
  Noma ubani oyigwala akafanele ngisho ne-ruble,
  Futhi, uyazi, ukuphikisana neqhawe kuyingozi!
  
  Kodwa yazi ukuthi sizowanqoba ama-fascists,
  Ububi abuyikubusa esihlalweni sobukhosi...
  Ngaphezu kwethu kukhona ikherubi elinamaphiko egolide.
  Futhi uNkulunkulu Svarog ngobukhulu emqhele!
  
  Noma ubani oyigwala, ngikholwe, uyisigqila esibuthakathaka,
  Isiphetho sakhe sinye - ukubekezelela ukuthukwa...
  Namuhla ungumakhenikha, kusasa uyinduna,
  Futhi wena ngokwakho ungakwazi ukushaya iqolo labanye abantu!
  
  Amantombazane anamandla, intaba-mlilo nje,
  Kwesinye isikhathi ubhidliza izintaba ngamandla...
  Impi iqhuma isishingishane esibi,
  Futhi ngokusobala ukufa kusika isintu!
  
  Ngizokutshela iqiniso, knights,
  Sinamandla uma thina maRussia sibumbene...
  Udinga ukudla okulula ukuze uhambe nemfoloko nommese,
  Singamaqhawe angenakunqotshwa ezimpini!
  
  Luyini ukholo lwethu eNkosini uKristu,
  Nakuba siphinde simhloniphe uLada...
  UComrade Stalin ufana nobaba wethu,
  Futhi kuyoba khona indawo yobukhomanisi bepharadesi!
  
  Lowo owake wafa uyovuswa
  Futhi sizoba bahle futhi bahlakaniphe ngokwengeziwe...
  Futhi indoda, yebo, iyaziqhenya kakhulu,
  Nakuba ngezinye izikhathi ekhuluma umbhedo!
  
  Othandweni, izwe likababa linjengenkanyezi,
  Believe me, akusoze kwacisha...
  Iphupho elikhulu lizofezeka
  Kuyoba nokuthula nenjabulo endaweni yonke!
  
  Ngiyamthanda uMaria, ngihlonipha uLada ngokungcwele,
  I-Svarog yinhle futhi uPerun muhle...
  Ngiyamthanda uJesu noStalin ,
  Ubuso obungcwele bezimpawu buyathandeka kimi!
  
  Liyoba nini ipharadesi langempela?
  Believe me, wonke amathemba akho azofezeka kuyo...
  Nika inhliziyo yakho kuMama wakho,
  Konke kuzolunga, kuqine kunakuqala!
  Ngemva kwalokho, ekugcineni, abantwana abakhululiwe badla. Babe sebebunjwa baba yiqembu. Abafana namantombazane angaphezu kwekhulu.
  Basuka bahamba. U-Dobrynya waphawula ngokumamatheka okumnandi:
  - Bazolwa, ngiyaqiniseka!
  Futhi umfana oyiqhawe wagxumela kudrako.
  U-Oenomaus waphawula:
  - Iqembu elinjalo lizohamba kancane kakhulu. Sihamba ngokushesha kakhulu kumadragons. Futhi lapha kufanele futhi wazi ukuthi kufanele ume nini.
  Zakhiwa izingane. Umuntu oyedwa kuphela oyisiphukuphuku owayegqoke ngokunesizotha futhi kanokusho. Abanye babebukeka njengezinxibi, ama-ragamuffin amancane . Kodwa-ke, kuwubuqili kakhulu ukuhamba ungafake zicathulo.
  UDominica waphawula:
  - Uma intombazane ye-baroness ihamba, izicathulo zayo eziyigugu zizodilizwa futhi ziwe. Mhlawumbe kufanele ugqoke izicathulo njengawo wonke umuntu?
  Impendulo ivela ku- Baroness:
  - Awukwazi ukulinda! Okungcono ungithumele kubaba, uDuke, uzokunika umvuzo futhi angeke akulimaze!
  UMargarita wavuma ngekhanda eDominica:
  -Unamandla anjalo emvelo emilingo. Ngakho-ke, masiyihlanganise futhi sithumele amacala akhazimulayo, futhi siphonse intombazane enqabeni kayise!
  Umlingisikazi wentombazane waphawula:
  - Kuthiwani ngomvuzo?
  U-Margarita wahleka futhi wathi:
  - Hhayi-ke, bazokunikeza isikhwama segolide, ngakho-ke kuningi ngempela lokho? Ngaphezu kwalokho, ngiyakwazi ukuhlanganisa igolide ezihlahleni ezijwayelekile nezigaxa, nawe ungakwenza!
  UDominica wabhala:
  - Hewu! Ngakho-ke singazithengela i-dukedom!
  Intombazane eyingxenye yaphikisa:
  - Akuvunyelwe! Igolide eliwumlingo linqatshelwe ukuthi lisetshenziswe, ngaphandle kwalokho lingaba eliningi kunensimbi. Uyaqonda, ukwehla kwamandla emali kohlamvu lwemali oluyigugu!
  UDominica waphawula:
  - Ingabe lokhu kufana ne-hyperboloid kanjiniyela uGarin?
  U-Margarita wavuma ngekhanda:
  - Into enjalo. Ngayifunda ngisemncane le ncwadi. Yebo, kwabe sekubhidlika indinganiso yegolide, kwasabeka .
  U-Enomai waphawula ngokumamatheka:
  - Kodwa noma kunjalo, mhlawumbe ukukhulisa ubuhlanya? Ukuze angabi yisinengiso!
  U-Dobrynya wavuma ngekhanda ngokumamatheka:
  - Yebo, sizokwenza lokhu ngesikhathi esisodwa,
  Ake simnike okuthile okupholile!
  I-Baroness yaphinde yanyathela isithende otshanini futhi yabhonga:
  - Ngiyise kubaba! Noma ngizonibulala nonke!
  Izingane zihleke kanyekanye.
  Kusenjalo, kwavela i-gnome esigqokweni ngaphansi kotshani. Ngokusobala wayesemncane kakhulu, engenantshebe. Kodwa ngenduku yomlingo esandleni.
  Izwi elincane lathi:
  - Bese ngizwa izwi lentombazane enganaki. Mhlawumbe sekuyisikhathi sokumfundisa?
  I-Baroness yabhonga:
  - Vele uzame, sucker !
  Futhi wazama ukususa i-gnome ngonyawo lwakhe olunezicathulo. Wanyakazisa induku yakhe yomlingo. Intombazane engenangqondo nomfana wabantu basendulo banyamalala.
  U-Dominica wabhala:
  - Hewu!
  U-Margarita wavuma ngekhanda:
  - Lona umfana omncane. Uhlobo olukhethekile lwe-gnome enesiphiwo somlingo. Manje wathatha intombazane engenangqondo ukuze ayikhulise. Futhi i-baroness ngokusobala kuzodingeka ifunde isiko, inhlonipho futhi isebenze ngobuqotho.
  U-Enomai waphawula ngokumamatheka:
  - Futhi ngangifuna ukumshaya! Ngakho-ke, umthwalo usuphumile emahlombe akho.
  U-Dobrynya uphakamise:
  -Ingabe uya kuSkeleton? Ngakho mhlawumbe sekuyisikhathi sokungena emgwaqeni.
  UMargarita waphawula:
  - Kancane kancane kukhona inqaba yomthakathi omubi u-Bastinda, ongumnikazi we-artifact kwezinye eziyishumi nambili - igundane eliphuzi. Yilokhu okufanele ngabe sikuthumbile.
  Ngaphezu kwalokho, sesivele sinebutho elincane, abafana abangaphezu kwekhulu. Phakathi kwabo kukhona iqhawe uPhoenix Falcon. Naye ungumfana, kodwa ngamandla amakhulu.
  U-Dobrynya waphawula:
  - Ngiyazi ePhoenix. Wabanjwa kanjani nje?
  Intombazane eyingxenye yaphendula:
  - Ngobuqili, njengawe. Kodwa manje sinebutho, futhi sizohlasela isigodlo sikaBastinda!
  UDominika wadlala ngethumba lakhe esiswini. Wabe eseyithatha wagxoba inadi elalilele otshanini ngezinzwane ezingenalutho. Waphonsa uhlamvu lwakhe, walubamba emlonyeni, waluhlafuna ngamazinyo akhe aqinile futhi waqhuma:
  - Hamba uyoshaywa? Hhayi-ke, ngiyawuthanda lo mbono. Nakuba, igama elithi Bastinda lingikhumbuza inganekwane yezingane. Akuyena yini lo ongakaze azigeze?
  U-Margarita wanikina ikhanda:
  - Ngiyazi nale nganekwane. Cha, umthakathi ohluke kancane lo. Unebutho lonke lamagundane. Yebo, kanye nama-orcs e-mercenary. I-Artefa CT enegundane inikeza amandla amakhulu phezu kwamagundane, ngakho...
  Intombazane eyingxenye yayala:
  - Izingane! Phula izinaliti ezisekelweni zesiliva eziseduze, uzozibona maduzane lapho singena e-grove. Lokhu kungenza isikhali esihloniphekile.
  Abafana baphendula:
  - Sizokwenza konke, msindisi wethu!
  Nethimba lahamba. Nakuba amantombazane ayephindwe kathathu kunabafana, ayekwazi nokumasha. Futhi baphakamisa izinzwane zezinyawo zabo. Ngesikhathi esifanayo, kwakudlala umculo.
  Iqembu lahamba ngomashi. Lapha, ngemva kokudla, abanye babafana bazamula kakhulu, kodwa amantombazane aqala ukushaya izigubhu zasekhaya ezenziwe ngamahlamvu epigogo , futhi isimo sengqondo saba mnandi kakhulu.
  Izingane zinyathele ngokwakheka. U-Dominica ucabange ukuthi kufana nefilimu mayelana noMalchish-Kibalchish . Kwakukhona nabafana ababemasha bengagqokanga zicathulo. Kodwa ngesizathu esithile kwakungekho amantombazane efilimu yaseSoviet. Futhi lokhu kuyamangaza, ngoba ngaphansi koMbuso Obomvu bahlala begcizelela ukulingana kobulili.
  Futhi kukhona amantombazane amaningi lapha, futhi afana namaqhawe azalwa ngokwemvelo ohambweni - ingxenye yabantu, ingxenye yomndeni we-elf, njengoba kubonakala ezindlebeni zabo ze-lynx. Awu, uhlobo lwe-matriarchy.
  Izingane zahamba, futhi ngesikhathi esifanayo, zaqala ukucula, njengokungathi ngaphandle kwalokhu:
  I-Elfia yizwe lethu elihlakaniphile,
  Ngaphansi kokubusa kweNkosi uMesiya...
  Sanikwa uNkulunkulu kuze kube phakade,
  Ukuze senze ukuphila kwethu kujabulise!
  
  Kwangathi u-Oenomaus omuhle angaba senkazimulweni,
  Owanqoba izitha zoBaba...
  Uyamlwela futhi unesibindi,
  Futhi maduze sizoqala ukuphila ngaphansi kweSolcenism !
  
  Amantombazane angenalutho agijima
  Bafuna ukulwa nesitha...
  Futhi lo Orkler akapholile kangako,
  Kunalokho, uwumfanekiso nje womdwebi!
  
  Izwe elikhulu elingapheli
  Lapho intando, uyazi, yezizukulwane...
  Noma izinceku zikaSathane zenza uzungu.
  Kodwa inhlakanipho evuthayo izoba nathi!
  
  Ngikholwa ukuthi ingcindezi yethu ayinakuvinjwa,
  Impela izitha zethu sizozicekela phansi...
  Ubhale phansi ebhukwini lakho, mfana omncane,
  Yeka ukuthi kuhle kanjani ngabantu ukuphila ngaphansi kwe- Oenomaus !
  
  Sizokwenza izwe loBaba libe lihle kakhulu kunanoma ubani omunye,
  Izulu lizofika kulokhu kuphila...
  Asibungaze impumelelo yethu yasendle
  Futhi maduze nje sizophila ngaphansi kwe-elfinism!
  
  Cha, ngikholelwe, thina Orkishist asikwazi ukuphulwa,
  Nakuba isitha sinamandla futhi sinobuqili kakhulu...
  Kodwa sizophumelela izivivinyo ngo-A,
  Kwangathi kungaba kuhle ngaphansi kwe-Oenomaus !
  
  Ubukhulu obukhazimulayo beTsar, ngikholwe,
  Ngomqhele wakho ogcwele amadayimane...
  Futhi, uyazi, isilo esinolaka siyochotshozwa,
  Naso isifo sizobohla, kholwa yimi, uchoko!
  
  Cha, ku-Elfia udinga futhi i-Elfrog ,
  Bangane musani ukukhaphela onkulunkulu benu...
  Mkhulu futhi uyakhazimula uMndeni onamandla onke,
  Ungabonisi ubuthakathaka bakho!
  
  ULada omuhle ungumqambi wezithixo,
  Believe me wazala uthando...
  Ungamoshi abantu amazwi nje angenasidingo,
  Uvule ubukhulu obungenamkhawulo!
  
  Awukwazi ukubamba umcibisholo ka-Elfrog ,
  Uzobhoboza noma yisiphi isitha ...
  Ungafisi izinto eziwubuwula nje,
  Isihlangu sesosha eliyishumi nanye sizosibekela!
  
  Elfia, lokhu ngokungangabazeki amandla,
  Iyakwazi ukuhambisa izintaba...
  Nakuba ngezinye izikhathi inyama ihlupheka kakhulu,
  Singenqaba zonke izithiyo!
  
  lama-elves maduze lizovela ,
  Okunyathela umkhathi...
  Ikherubi likaNkulunkulu liyakwelula amaphiko alo,
  Futhi kuzoba khona into, ngikholwe, yeNdalo...
  
  Unkulunkulukazi uLada uyakhazimula, ngikholwe,
  Wayewathanda wonke amadodana akhe...
  Futhi manje uzoba knight onamandla,
  Ake sishaye isitha kabuhlungu ekhaleni!
  
  Uyi- Fiev , njengenhloko-dolobha yama -elves ,
  Umama we, ngikholwe, amadolobha aseDrussian akhazimulayo...
  Ake sigadle esitheni .
  Singamaqhawe, ngikholwe, asiwona amagwala!
  
  Ngezwe lami elingcwele,
  Sizolwa kakhulu...
  I-Elf ngeke iphucwe i-ruble,
  Phela, ama-elves alula ayekwazi ukulwa!
  
  Kukhona amantombazane amahle, ngikholwe,
  Ukuthi bajahe kakhulu emakhazeni...
  IFuhrer, isilo sasendle, iyodweshulwa,
  Sizokhula enhle, uyazi, rose!
  
  Cha, asisoze sakubekezelela ukucasuka .
  Ake siphakamise iElf ekhanyiswa ilanga ...
  Iphupho elikhulu lizofezeka
  Ngaphansi kwalesi sibhakabhaka kuluhlaza okwesibhakabhaka ngokukhazimulayo!
  
  U-Elfrog uzofika avuse abafileyo,
  Kodwa sidinga ukuyivuselela impilo epholile...
  Sizonqoba ubukhulu bomkhathi,
  UKristu akafi, noJuda usesihogweni!
  
  Khonza i-Oenomai ngokwethembeka,
  Futhi ngicela ningavukeli emakhosini...
  Kwangathi amadodana amadlozi abe enkazimulweni.
  Elfia, lena akuyona indawo kumephu!
  
  Ngokushesha sizowunqoba umkhathi,
  Makube namandla phezu kwempilo nokufa...
  Noma ubani ophilayo uyakuba yikherubi,
  Lowomuntu ufana noNkulunkulu, kholwa!
  . ISAHLUKO No. 10.
  U-Dominica wabuyela ekilasini lakhe lesikole, waphetha iseshini yakhe endaweni yelotus. Manje waphinde waqala ukufunda izinhlobo ezihlukahlukene zeziphonso, izinhlobo nezinhlobo ezihlukahlukene. Futhi lokhu wakwenza ngokukhulu ukuzimisela.
  Ngemva kwalokho, ngaya esidlweni sakusihlwa. Eceleni kwakhe bekukhona intombazane uFiesta. Badla ama-squid e-sauce ndawonye base begeza ngengxube yobisi nejusi katamatisi. Ngemva kwalokho, konke kwaba okukhulu.
  Ngemva kwesidlo sakusihlwa, i-Dominica ibiyelwe nge-Fiesta isebenzisa izinduku zomlingo. Futhi wamjikijela ikhekhe elikhulu elinokhilimu , wamgcoba kusukela ekhanda kuye ozwaneni.
  Wavuma ukuthi wehluliwe futhi wamnika indandatho onyaweni ngalunye olungagqokile. Futhi manje i-Dominica ihlome inamandla futhi iyingozi kakhulu .
  Emva kwalokho, amantombazane womabili ageza aqonda emakamelweni awo.
  Ekamelweni, uDominica wahlala phansi embhedeni, wagoqa imilenze yakhe ngendlela efana ne-lotus, futhi waphinde wahambisa ingqikithi yakhe engokwenyama nengokomoya kwelinye izinga lomhlaba wengqondo.
  Manje sebegibela phezu kwamadrako, futhi iviyo lezingane limasha lingaphansi kwawo.
  Iholwa abafana ababili: i-Viscount neqhawe uPhoenix Falcon. Bobabili abafana bangabafana ababukekayo abanemisipha evelele kakhulu, futhi ngezikhindi kuphela. Kunamandla, ake sithi, bafo. Futhi bahamba, bedlula ikholomu.
  Izingane zizama ukunyakaza ngokushesha ngangokunokwenzeka, futhi njalo ngemva kwalokho ziqala ukugijima. Futhi kubukeka njengebutho lezingelosi ezinamakhanda akhanyayo, amahle. Futhi namanje abakahlomile, ngaphandle kwezinduku zokuzenzela.
  Kodwa-ke bangena esihlahleni sikaphayini. Kwavungama izimpisi eziningana, kodwa uPhoenix wajikijela isigaxa esinzima ngonyawo lwakhe olungenalutho, futhi lwaphuka ngokoqobo ugebhezi lwekhanda lomhlaseli.
  Wawa, nezinye izimpisi zaqala ukubaleka. Futhi izingane zaqala ukuhlukanisa ama-cones namagatsha.
  UMargarita waphawula:
  "Ngikhumbula ukuthi iviyo lezingane ezingamalungu eqembu labamba impi enzima. Futhi ibutho lamaJalimane labaleka. Nezingane zagijima zibalandela zabashaya ngezihlilingi .
  UDominica wavuma:
  - Slingshot, lawa amandla abulalayo!
  Izingane zamaqhawe, eqinisweni, zaqala ukwakha izihlilingi. Futhi wenze into efana neminsalo.
  U-Margarita wayithatha futhi waphawula ngokumamatheka:
  - Isikhali sethu sizoba esiphelele kakhulu uma sixoshwa ngomlingo.
  U-Dominika watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Ikakhulukazi uma ngiyengeza!
  Ngemva kokuba izingane sezihlomile, zombili izangoma ezinamandla zacosha izinduku zazo.
  UMargarita wabhala:
  - Sihlangana ndawonye!
  I-Dominica iqinisekisile:
  - Impela!
  Womabili amantombazane aqoqa amandla ezinduku zawo zemilingo futhi ayethula ngamandla awo amakhulu. Futhi-ke onobuhle bathatha futhi bethula imifudlana yamandla ezinzwaneni zabo ezingenalutho ngokusebenzisa iqembu lezingane. Futhi-ke kwenzeka isimangaliso, futhi izinkulungwane zama -photoblitzes , noma, njenge-supernova encane, zavutha amalangabi.
  UMargarita noDominica baqala ukufunda iziphonso nokucula:
  Singamantombazane, singena e-pantheon,
  Bafunga ukuthi bazothembeka kuBaba...
  Ukuze ukunqotshwa okuthukuthele kulindelwe ama-Orkishists,
  Hhayi-ke, kuthiwani ngama-Elves aphila ngaphansi kokukhanya kwelanga !
  
  u-Nymphin unathi , njengensimbi,
  Yenziwe ngethusi, enamandla kunanoma iyiphi insimbi...
  Ngiphuphe ngiphendulela umhlaba phansi,
  Njengoba ungqondongqondo omkhulu uGralin eshiyelwa ifa!
  
  Sizokwenza i-Fatherland ipholile,
  Futhi sizophakamisa i-Fatherland ngaphezu kwezinkanyezi ...
  Kwangathi kungaba yimpumelelo nge -elf-girls ,
  Nakuba izinyawo zethu ezincane zingenalutho ngokuphelele !
  
  I-Orkshist ihlasele izwe lami,
  Ama-Samurai troll aqhamuka empumalanga...
  Ngiyamthanda uSolcesus noGralin , _
  Futhi , ngiyakholwa, sizodwengula isitha sibe yizicucu !
  
  -Elfrog unathi ,
  Iyiphi i-Solcenism , ngokuncokola, ezokwakha...
  Unamandla kunabo bonke endaweni yonke uMndeni okhazimulayo,
  Kuzokwengeza ukwazi kanye nentando kithi!
  
  Ngikholwa ukuthi ngeke siphele amandla,
  Izwe Lobaba alikwazi ukuguqa...
  UComrade Gralin uyinkanyezi ekhanyayo,
  Futhi uthisha wethu ungungqondongqondo ohlakaniphile uDrenin !
  
  Sizokwenza uBaba wethu,
  Muhle kakhulu futhi uyakhazimula emhlabeni...
  Futhi uyazi, kuzoba nesibhamu sokubulala,
  Vumela abadala kanye nezingane bajabule!
  
  Shisa i-Elfrog , ungashisi enhliziyweni yakho,
  Ungumvikeli wazo zonke izinkemba ze-Elf ...
  Sizokwakha maduze, ngiyakholwa, ipharadesi eliqinile,
  USolcesus uzofika, umsebenzi ongcwele!
  
  Ungalithembi iqembu lezigelekeqe ze- Orkler , bangane,
  Ukuthi uzowina kalula futhi ngendlela eyingozi...
  Sonke siwumndeni owodwa -
  Futhi kholwa kimi, akukephuzi kakhulu ukuthanda i-Motherland yakho!
  
  INkosi uMninimandla onke iyasivikela,
  Izophakamisa ifulegi elinemibala eyisikhombisa phansi...
  Futhi umhlaseli omubi uzophenduka umdlalo,
  Nathi singabhekana noSathane!
  
  Ngiyalithanda i-Great Fatherland,
  Kuwo wonke umhlaba awusekho muhle,
  Ngeke sithengise u-Elfia nge-ruble,
  Masakhe ukuthula nenjabulo endaweni yonke!
  
  Egameni loMama wethu, iphupho,
  I-Elf enkulu izovuka ...
  Konke okunye kuyize nje
  Futhi umesiya omusha uzoba nathi!
  
  Oh Lada, Somandla wami,
  Uzonikeza uthando nokuthula kuma-elves okukhanya ...
  Ngiphendukela kuwe, ngiyakuncenga,
  Futhi uma kunesidingo, shaya ngombani!
  
  U-Ælfria , Inkosikazi Yethu yaseZulwini,
  Unikeze uSolcesus ku-Universe ...
  Ngenxa yakho uNkulunkulu omkhulu uvukile,
  Abantu abakalahlekelwa ukunambitheka kwabo ngempela!
  
  Sicela uqaphele, ama -elves anje,
  Onkulunkulu bakwa-Elven bahlonishwa kakhulu...
  Singamadodana amakhulu e-Motherland,
  Futhi amadodakazi ahlala ewina umhlaba!
  
  Bangane, sidinga ukukhuleka eMotherland,
  UPerun, uYarilo no- Elfrog onamandla ...
  Sizoba ngabayeni abanamandla kakhulu,
  Futhi sizophephetha ngisho namafu esibhakabhakeni!
  
  Manje isitha sesixoshiwe kakade e- Elfskva ,
  Ulimaza kakhulu abezemvelo ...
  Sithembekile kuSolcesus noGralin , _
  Futhi kuyoba inala amathangi anezibhamu!
  
  Cha, isitha ngeke sikwazi ukunqanda ama-elves,
  Njengoba amaqhawe ethu enamandla onke...
  Ukuphumelela izivivinyo, ezinhlanu kuphela,
  Ukuze wonke umfana abe namandla kakhulu!
  
  iSoltsegrad izoba yinkazimulo ,
  Futhi sizomgcina ekuhlaselweni...
  Ukuqondanisa okunqobayo kwama-knights kuzofika,
  Yize igazi ligobhoza ngomfudlana ongalawuleki!
  
  Amantombazane angenazicathulo emakhazeni,
  Bagijima, izithende zabo ziyabenyezela...
  Futhi bazoshaya ama-Orks ngezibhakela zabo,
  UKayini ongahlalisekiyo uzothotshiswa!
  
  Konke kuzolunga, abantu bayazi,
  Sizothola izinkanyezi emkhathini...
  Phela kuyisono ukungabaza ubuqhawe.
  Futhi kuyoba khona umuntu esihlalweni sobukhosi sikaNkulunkulu!
  
  Maduze sizovusa abafileyo ngesayensi,
  Singaba basha futhi sibe bahle kakhulu...
  Ngaphezu kwethu kukhona ikherubi elinamaphiko egolide.
  Kumama wami omuhle we-Elf!
  Ngakho amantombazane acula, futhi lonke ibutho lezingane lazithola ligqoke izikhali ezikhazimulayo kanye nezikhali eziqinile, ezibandayo ngisho nezibandayo.
  Ngemva kwalokho, kwaqedwa ukufakwa kabusha kwezikhali zabafana namantombazane. Futhi base beyilungele impi enzima.
  UDominica noMargarita bakhipha imisebe yamandla eyaholela ekushintsheni okukhulu. Futhi manje ibutho lezingane lase lilungile.
  Wasuka-ke ngohambo lwempi.
  U-Dobrynya uphawule ngokubukeka okujabulisa kakhulu:
  - Sizowina futhi! Futhi lena ingqikithi yethu.
  Ufudu olulingana nethangi elihle lase-German Tiger lwakhasa ngaphambili. Wayenegobolondo ledayimane, noma kunalokho, elibenyezela sengathi limbozwe ngamatshe ayigugu. Isilwane esihle kakhulu.
  UMargarita waphawula ngokuhlakanipha:
  - Ngegobolondo elinjalo, ufudu ngokwalo luzifaka engozini yokuba yisisulu somzingeli onesifiso sokuvelela!
  UDominica wavuma ngekhanda futhi wacula:
  Ama-Shards mahle
  Ngokumelene nesibhamu somshini, maye , lutho!
  Kodwa iculo lakhe labonakala lingenangqondo, futhi lalingekho endaweni.
  Izingane zamaqhawe zazungeza ufudu. Omunye wabafana wayefuna ukumdubula, kodwa isosha lentombazane labeka isandla sakhe ehlombe lomfana futhi lakhala:
  - Asikho isidingo!
  Enye intombazane yathi:
  - Yilokho iqembu elikwenzela!
  Lezi zingane ezilwa ngempela ezilangazelela ukulwa.
  U-Dominika waphawula ngokuhleka:
  Futhi ngakwesokhohlo ibutho lethu, futhi kwesokudla yibutho lethu;
  Kuhle ukungishaya ebusweni ngokuphuza kakhulu !
  Amaqhawe ayesesimweni esihle kakhulu . Futhi kubukeka sengathi sebekulungele ukuqalisa uhambo olude kakhulu. Futhi isimo sabo sengqondo ngeke siphele.
  U-Margarita waphawula ngokumamatheka:
  - Yebo, kufanele ngisho ukuthi sisenenhlanhla.
  UDominica wabuza emamatheka:
  - Inhlanhla kangakanani?
  Intombazane eyingxenye yaphendula ngokuzethemba:
  - Iqiniso lokuthi i-Great Patriotic War yathatha iminyaka engaphansi kwemine. Eqinisweni, amaJalimane ayengamelana isikhathi eside emigqeni yawo yokuzivikela enamandla!
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - Ngivumelana nalokhu. Kukhona nezinye izindaba ngalesi sihloko. Kodwa kunoma yikuphi, siyakwazi ukudala isimangaliso. Ngokuqondene namaJalimane, lapho ebona ukuthi impi isivele ilahlekile, ayengafuni nhlobo ukumelana nayo. Futhi ngaleyo ndlela benza ngendlela yabo siqu pragmatic!
  UMargarita waphawula:
  - Nansi imoto engaphumelelanga kakhulu - lena iNgwe, isinda kakhulu, futhi enejoyinti elingavikeleki kahle phakathi kwe-turret ne-hull. Kufanele uvume ukuthi leli thangi alilungile neze. Isinda kakhulu futhi isiphelelwe yisikhathi, ngisho nezikhali azikho emithambekeni enengqondo. Futhi ukubeka ukudluliselwa ngokuhlukana nenjini kuyiphutha elikhulu.
  Avume ngekhanda uDominica.
  - Awukwazi ukuphikisana nalokhu ! Impela kuyiphutha! Kodwa ngakolunye uhlangothi, abafileyo kuphela abangawenzi amaphutha, futhi kuphela uma bevela kokunye ukuphila. Futhi ngicabanga ukuthi unjalo. Okungenani ngawe!
  UMargarita wavuma ngekhanda:
  - Yebo, kukhona ngempela ukuphila kwangemva kokufa! Futhi ngangiqiniseka ngokwami ngalokhu. Futhi uma kulendawo yonke ngimiselwe ukubhubha, khona-ke kwenye, kukhona okuzoqhubeka!
  Umlingisikazi wentombazane wavuma ngekhanda:
  - Njengomdlalo wekhompiyutha ongapheli onenani elingenakubalwa lamazinga ahlukene!
  Intombazane eyingxenye yaqinisekisa:
  - Yebo, yebo! Okufana nalokhu, futhi lokhu, kufanele ngisho, kuhle kakhulu ! Futhi lapha ungajabula ngaphezu kokukodwa noma kabili.
  Umfana oyiqhawe uDobrynya wacula:
  - Isikhathi, yisikhathi, masijabule,
  Empilweni yami...
  Ebuhleni nasenkomishi, i-lucky blade.
  Bye, bye, unyakaza, izimpaphe kuma-helmet,
  Sizohlebela isiphetho izikhathi ezingaphezu kwesisodwa!
  Sizohlebela isiphetho izikhathi ezingaphezu kwesisodwa!
  Ngizodwengula isitha! Ngizodwengula isitha! Ngizodwengula isitha!
  Futhi kuzwakale uhleko lwezingane. Kwavela idayinaso enkulu phambi kwebutho elincane . Yiqiniso, wayengabonakali njengomuntu oyingozi kakhulu, kodwa wayemkhulu. Futhi umzimba wakhe mkhulu, kodwa ikhanda lakhe, kunalokho, lincane, kanye nomsila omude. Futhi phezulu kukhona nama-knuckle fins.
  U-Dominica wabhala:
  - Lesi isilo - esikhulu !
  UMargarita wavuma ngekhanda:
  - Isilwane Hefty ! Kodwa ungakhathazeki. Uma singayithinti, ngeke isithinte!
  Futhi intombazane ephikisanayo yayala:
  - Amaqhawe amancane - ungadubuli futhi ungabangi umsindo!
  Zathula izingane. Futhi bazama ukuhamba ngezinyawo zabo zingabangi umsindo.
  UDominica waphawula:
  - Kuthiwani uma idayinaso liyisithulu?
  UMargarita wamamatheka futhi wayefuna ukusho okuthile. Kusenjalo kwezwakala ukubhonga nokuqhekeka kwamagatsha. Kwavela isilwane esilingana nesakhiwo esinezitezi eziyisikhombisa, sinomlomo omkhulu onjengomkhomo omude. Lesi yisilwane esikhulu ngempela . Futhi amazinyo angaba amamitha amahlanu ubude.
  Idayinaso, esama nse futhi yabuka iqeqebana lezingane ngokufuna ukwazi, yabona inunu esabekayo yase igijima ukuze ibaleke. Futhi kwaba sengathi, empeleni, wayegqugquzelwa. Kubiza kakhulu ukulwa nomdondoshiya njengale tyrannosaurus enamazinyo e-saber.
  U-Dominica no-Margarita baphakamisa izinduku zabo zomlingo. Intombazane eyisihlubuki yadubula kuqala. Futhi kusukela esihlokweni senduku yakhe, i-pulsar ebulalayo izondiza iphume. Futhi uzoshaya umlomo wenunu. Futhi uzobe eshiswa kakhulu. Kodwa ekuphenduleni kwaba khona ukubhonga okubi nakakhulu okuvala izindlebe.
  UDominica wayithatha futhi ephendula , wayishaya ngamandla akhe onke, esebenza ngamandla, sengathi ushaya inqwaba yokubulala futhi, etshiyoza:
  Ama-Dinosaurs, mhlawumbe ulapha, hhayi e-Afrika,
  Mhlawumbe uhlafuna utshani ekuseni,
  Ama-Dinosaurs,...
  Intombazane yathumela ingxenye yayo yomlingo kumdondoshiya. Futhi athatha amazinyo akhe amazinyo, futhi lapho eshaywa, aphenduka aba amahle, imiqumbe ebomvana.
  UDominica wacula:
  Ngangifuna ukwenza i-ayina
  Kuvele kuqhamuke indlovu...
  Amaphiko njengenyosi -
  Izimbali esikhundleni sezindlebe!
  UMargarita wavele wahleka futhi, futhi, wayezomshaya nge -pulsar ebhubhisayo nelimazayo. Kodwa ibutho lezingane laqala ukuthela inunu ngemicibisholo. Futhi izikhali zakhe zesikali zaqala ukugwedla .
  U-Dominika wathatha futhi wakhulula umlingo ezinyaweni zakhe ezingenalutho kanye nenduku yakhe. Futhi kusebenze kahle lapha.
  Kwaba sengathi kukhona into eyimilingo eyayiyithathile futhi izitholela amandla amakhulu okubhubhisa.
  U-Margarita wayithatha futhi watshiyoza, ecwayiza ngamehlo akhe esafire:
  - Hewu!
  I-Tyrannosaurus yawa, futhi endaweni yayo kwavela itafula elikhulu nelibanzi, eligcwele ukudla. Futhi lapha kwase kuvele kukhazimula kakhulu futhi kungakaze kube khona, kuyingqayizivele. Nezibiliboco ezinjalo ezimangalisayo.
  UDominica wacula:
  Lokhu kuvele kumnandi
  Futhi iphunga limnandi kakhulu kunoju...
  Ngeke siwine kusukela ekuqaleni,
  Futhi imvelo yethu izochuma!
  U-Margarita uqinisekise ngokumamatheka, eveza amazinyo akhe:
  - Yebo, izochuma! Futhi lokho kuhle!
  Ngemva kwalokho, intombazane eyisihluku yanezela:
  - Futhi uyazi ukwenza umlingo. Lokhu , kufanele ngisho, kuyamangalisa! Guqula usayizi omkhulu kangaka ube ukudla okumnandi . Lawa akuwona ama-orcs noma imikhovu - kulula ngawo!
  UDominica wavuma ngekhanda futhi wacula:
  - Konke akunakwenzeka, ngiyazi ngokuqinisekile,
  Futhi funda ukwenza umlingo, lapho ungekho!
  Futhi khahlela unyawo lwakho phezu kwensimbi enamandla kakhulu,
  Futhi shaya i-monster ngesicici esibukhali!
  U-Margarita wagigitheka futhi waphawula ngokumamatheka ukuthi wayecwebezela ngamaparele:
  - Yebo, ucula ngokuthinta inhliziyo kangangokuthi ngeke uthole iphutha! Super!
  UDominica wavuma:
  - I am super super - a fighter cooler kunomhlaba!
  Futhi uzothatha kanjani futhi aginqe ngamehlo akhe ukuthi anjengesafire futhi anjengezinkanyezi.
  Itafula elinokudla lakhanga amaqhawe ezingane, amanye aqala ukusondela kulo athatha amadonadi namakhekhe acwiliswe kushokoledi nezinhlobonhlobo zokhilimu. Okungcono, thatha u-ayisikhilimu. Lokhu kuhle kakhulu.
  UMargarita washaya uphondo lwakhe futhi wabhonga:
  - Awudingi ukudla kakhulu ,
  Asikho isidingo sokuthi nonke nigijime ningene konxiwankulu...
  Futhi uzibhalele i-notebook,
  Ukuhamba kusazofika kahle!
  U-Dominica waphawula ngokumamatheka okumnandi:
  - Yebo, kwaba kuhle ngempela!
  Futhi wacifa iso ngamehlo akhe aluhlaza okwesibhakabhaka.
  UMargarita waphawula:
  - Inyama yama-Dinosaurs ayimnandi kakhulu, futhi incane kakhulu ezidalwa ezidla inyama. Kodwa ukudla ihhashi...
  U-Dobrynya wabhonga:
  - Ngeke ngikuvumele udle ihhashi!
  Futhi iqhawe lomfana lacula:
  I-Sivka-burka, kaurka yesiprofetho,
  Yima phambi kwami
  Njengeqabunga phambi kotshani!
  I-Sivka-burka, kaurka yesiprofetho,
  Kakhulu, kudingekile kakhulu
  Sohlangana nawe!
  U-Oenomaus wayithatha futhi weqa kudrako. Wayefuna ngempela ukuzama ukuthi hlobo luni lokudla idayinaso elase liphenduke laba yiyo. Ngokunokwenzeka, kuyinto ekhangayo. Futhi umfana-inkosana wathatha ikhekhe noshokoledi waliphonsa emlonyeni wakhe.
  Waqala ukuhlafuna ngamandla, kwakukhilimu futhi kumnandi. Kumnandi kakhulu.
  Izingane zakhala ngazwi linye:
  - Awu, ake ngizame! Ningabi malumekazi ababi!
  U-Margarita wamamatheka emsulwa:
  - Igama lami ngingu-Anti? Kumnandi!
  Futhi intombazane ephikisanayo yamemeza:
  - Ngizokunika imizuzu eyishumi yokudla! Ungadla, kodwa ngokulinganisela!
  UDominica wabuza emamatheka:
  -Ingabe kwadingeka ulambe ngesikhathi sempi?
  U-Margarita wanqekuzisa ikhanda lakhe elisagolide, umbala we-dandelion yasentwasahlobo:
  - Yebo, kanjani! Futhi kwakukhathaza kakhulu!
  Intombazane yaqala ukucula ngezwi layo elicacile igcizelela usizi lwalesi simo.
  Ngesikhathi icula, intombazane yaze yeqa kudrako. Futhi waqala ukudansa otshanini obuwolintshi ngezinyawo zakhe ezingenalutho.
  Futhi izwi lakhe lalinobukhazikhazi futhi likhazimula:
  Singamalungu e-Komsomol, amantombazane aphuphayo,
  Mayelana nekusasa labantu bakuleli zwe elihle...
  Lapho sithembekile eMhlabeni naseplanethini,
  Futhi siyayinqoba le mpi eyingozi!
  
  Noma yiliphi ibhizinisi eliphikisanayo ngaleso sikhathi,
  Umlilo uvutha ngamandla enhliziyweni encane...
  Mantombazane, yinhle nje lena
  Ake sivule umnyango wobubanzi besikhala!
  
  Noma ubani oyindoda ungumdondoshiya
  Isayensi ngiyazi izomnika amandla...
  Ngikholwe, ucingo lwethu luhlala lufana,
  Ngakho u-Abela uyabusa, futhi uKhayini usekuthunjweni!
  
  Ngifuna isivuno esihle ukuze sivuthwe,
  Ukuze iplanethi ichume...
  Ukuze kufike ipharadesi elihle, elimangalisayo,
  Futhi ubungane babunamandla kunensimbi!
  
  Sizonqoba indawo yangaphandle,
  Amantombazane agijima engagqokanga zicathulo phakathi kwamachibi...
  Ngaphezu kwethu kukhona ikherubi elinamaphiko egolide.
  I-Blizzard nokubanda ngeke kusethuse!
  
  Ngikholwe, izitha zethu azikwazi ukusinqoba,
  Imithambo yensimbi nelangabi enhliziyweni...
  Futhi amandla omoya, njengawe ibhere,
  Sizophakamisa isibhengezo, ngiyazi!
  
  Othanda amantombazane akhazimula kakhulu ,
  Muhle ngomphefumulo nangesithombe...
  Lungiselela isibhamu somshini esinamandla,
  Nakuba isitha sakho siyingozi!
  
  Ngiyazi ukuthi sizowina nakanjani,
  Siyohlala sihlangene noMama wethu...
  Phela kunomhlaba ogcwele izinkanyezi phambi kwethu.
  Umuntu makabe isidalwa esinamandla!
  
  Ukukhanya kwe-Fatherland ngaphandle kwemingcele yayo emikhulu -
  Izinkanyezi ze-Ruby zivutha phezulu.
  URus 'wazimboza ngenkazimulo engafi -
  Iqhawe elinamandla, i-drayman, liyashaya!
  
  I-Rowan ruby emaqabunga e-emerald -
  Isafire iyacwebezela ensimini , i-cornflower...
  Ngithumela imicabango yami kuwe, Russia -
  Ukhozi olunamakhanda amabili lundiza ngamaculo!
  
  Emathonsini amaparele amadayimane angamakhekheba eqhwa,
  Konke kuhle eMotherland enkulu!
  Umhlaba ukhuluphele, unemithambo enjengezimpaphe,
  Ukukhukhuleka kweqhwa kuthathwe umoya omusha!
  
  Kwesinye isifunda saseRussia kukhona iqhwa, izimvu zamanzi,
  IN mngane , amakamela ayigolide lasogwadule.
  Kufudumele lapha uma kuduma iziphepho zeqhwa,
  Ngoba sigcina uNkulunkulu ezinhliziyweni zethu!
  
  Amakhabe, amakhabe nobhanana kuyakhula,
  Futhi ndawana thize ehlobo ugijima ngama-skates...
  Nokho, ungawatholaphi amazwe anjalo emhlabeni?
  Lapho abantu benamandla khona ezibhakela!
  
  E-Russia, i-feat of arms iphakanyisiwe,
  Kuyo, umuntu unguMdali wesiphetho sakhe siqu!
  Singalwa kahle nje ,
  Ukuze kungafiki isikhukhula senkathazo eRus!
  
  Abesifazane bethu bahle, wonke umuntu uyazi
  Futhi awekho amadoda anamandla anesibindi!
  Izwe likababa, ungumfanekiso wepharadesi -
  UNkulunkulu oyedwa onguMbusi uMninimzi!
  
  Izithonjana zama-Orthodox zizovunyelwa,
  Umkhankaso oqalwa yisosha...
  Sizofika ekhaya nempango enomusa,
  Ngaphandle kokuphuthelwa, abacibisheli babulala izitha zabo!
  
  Masinikeze ukuthula nenjabulo emhlabeni wonke,
  Futhi kanye noNkulunkulu sizovusa abafileyo!
  Ngenkazimulo yezwe lethu likaMama elingenakonakala -
  Ngokuqinisekile sizowina , ngiyazi!
  UDominika naye wazicosha izingoma zakhe. Futhi badansa bonke ndawonye, futhi imilenze yabo enqunu, eshukiwe, eqinile yayinyakaza futhi idansa.
  UMargarita wabe eseshaya uphondo:
  - Kucishiwe! Yilokho, isikhathi sokudla siphelile.
  Izingane zamaqhawe zashiya itafula ngokungathandi. Eqinisweni, ungakwazi kanjani ukugoba ? Lapho kukhona ngokoqobo inqwaba izinhlobo ezahlukene ukhilimu. Futhi kumnandi ngokwedlulele. Futhi iphunga lala ma-ayisikhilimu, amakhekhe, amakhekhe, ama-pretzels, nezinye izinto ezimnandi nezimnandi ajabulisa futhi ayakhanga.
  UDominica waphendula :
  - Ungadli ngokweqile ! Prakthiza ukulinganisela!
  U-Margarita wabhala ku-Twitter:
  - Yazi wonke umuntu ukuthi umuntu akayona ingulube! Futhi udinga ukudla ngokuhlakanipha kakhulu.
  Umfana oyiqhawe uDobrynya, naye owayesanda kudla amakhekhe ayishumi nambili futhi wazigcoba ngokhilimu onemibala eminingi, wabubula:
  - Konke lokhu kuyamangalisa! Kodwa udinga ukwazi ukuthi ume nini. Ukudla kuhle, kodwa ukudla ngokweqile kubi.
  Umfana uPrince Oenomaus wavuma:
  - Isitha sakho esikhulu yisisu sakho. Kodwa lapho bethi - nikeza isitha sakho isidlo sakusihlwa, lokhu akusho ukukuthatha ngokoqobo!
  U-Dobrynya waphawula ngokumamatheka:
  - Kodwa ngemva kosuku olunzima, noma izimpi, noma ukuqeqeshwa, kufanele udle kahle! Uma kungenjalo ngeke abe namandla.
  UDominica wavuma ngekhanda emamatheka wathi:
  - Mina ngokwami ngikhetha ukuncibilikisa amaprotheni obisi ukuze ngidle futhi ngiphuze. Kuyanelisa, futhi ebusuku imisipha iyakhula futhi ayishi. Yebo, i-cottage shizi enezinhlanzi zesidlo sakusihlwa inempilo kakhulu. Umzimba wabasubathi udinga amaprotheni.
  Izingane zamaqhawe zazakhiwe ngandlela thize. Futhi baphinde baqala ukumasha enqabeni yomthakathi omubi uBastinda. Indawo ezungezile yaqhubeka nokuba luhlaza. Nokho , kulapho ibutho elincane, elincane, libukisa ngezithende zalo ezingenalutho, ezinothuli, lahamba, imvelo yabuna kakhulu phambi kwamehlo ethu.
  Babesondela embusweni wamagundane, futhi laba abanikazi ababi kakhulu.
  Ukuze bajabule, izingane-amaqhawe aqala ukucula futhi aqala ukushaya izinyawo zawo ngamandla:
  I-Elfia iqhakaza njengesihlahla ngaphansi kwamakhosi,
  Ayinasiphelo futhi inhle kakhulu kunomkhathi...
  Ukunqoba kwavula i-akhawunti engenamkhawulo,
  Ukholo lwethu luzovuswa eRodnovery !
  
  Ubukhulu bezwe Lobaba, kholwani, bunjalo
  Kwangathi inhliziyo yakhe ethandekayo ingaphakama...
  Ukuze injabulo yendawo yonke ilele
  Ukuba ne-Elfia enophahla oluqinile!
  
  Qaphela ukuthi i-Elf yethu indizela phambili,
  Futhi usika amagagasi ngesifuba sakhe...
  Kepha kufanele, sizoza ngenye indlela,
  Futhi kuzoba nabanye, kholwani kimi, amajaji!
  
  Izwe lethu lizoba nomhlaba omuhle,
  Elivutha ngokukhanya okukhanyayo...
  Futhi ngaphezu kwakho konke u-Elfrog uyisithixo somphefumulo,
  Okuphendula ubusika bube yihlobo!
  
  Yebo, ngiyazi, kunzima kithi bafana,
  Kepha ukhonza i -Oenomai ngokwethembeka ...
  Isikebhe sashaywa, kwaphuka isigwedlo,
  Futhi ndawana thize inja enonya ikhonkotha ngendlela esongelayo!
  
  Cha, ngeke sinikeze u-Elf esitha ,
  Izinkemba zethu zibukhali, ngikholwe, zibukhali...
  Sizoma siwine futhi
  Futhi ungakhulumi umbhedo, amademoni!
  
  Nakhu sihlanganela umbukiso,
  Alisekho izwe elingcwele elihle endaweni yonke...
  Believe me, sizothumela izitha zethu ndawonye esihogweni,
  Futhi sizozakhela ipharadesi ngokwethu, niyazi, ngisho!
  
  Akekho ongasivimba
  Singamaqhawe amakhulu ama-Elves...
  Amandla anjalo, ibutho elingenakunqotshwa,
  Futhi masenze iplanethi yonke ijabule kakhulu!
  
  Masizibonakalise emhlabeni ngobuhle,
  Masiphakamise ifulegi elinemibala eyisikhombisa phezu kweplanethi...
  Futhi sizojabula, ngikholwe, yonke indawo,
  Phela kuculwa izenzo zobuqhawe!
  
  Sicela uqaphele ukuthi ukuthula kwe-elf kubaluleke kakhulu yonke indawo,
  Futhi izokhula ngokuqhubekayo...
  Futhi abantu bayojabula emhlabeni,
  Ngoba alikho ihlazo ngoBaba!
  
  uSolcesus omkhulu ,
  Ngeke kube khona ubumnyama endaweni yethu yonke...
  Futhi uma umuntu ne-elf bengewona amagwala,
  Isiphetho Sakhe ukuphuma nendalo!
  Leli yiculo elithinta umphefumulo! Ingoma emnandi nemnandi.
  Nakuba indawo ezungezile iye yaba yimbi kakhulu - izihlahla ezigqwalile , utshani obuqotshiwe, yonke into iyachotshozwa futhi imbozwe iminonjana yezidladla zamagundane.
  UMargarita waphawula:
  - Yebo, ungalindeli okuhle kulawa magundane! Futhi nxazonke kukhona oziro.
  Ngokumomotheka okukhazimulayo nokusha, u-Dominica waphawula, eveza amazinyo akhe:
  - Lokhu, vele, bekulindeleke! Konke sekuphenduke umbhedo kakhulu . Kodwa yini ongayithatha egundwaneni - ngaphandle komanyolo ovela endle!
  Avele ahleke womabili amantombazane. Ngemva kwalokho ithimba lezingane lonke lengeze igxathu elingafake zicathulo. Abafana ababili abangamaqhawe bagijimela phambili futhi besika izinkemba zabo njengemishini yomoya.
  Futhi ngakho igundane lokuqala, ubukhulu be-bulldog enhle, laqotshwa abafana abangamaqhawe nhlangothi zombili. Lokhu kwakuyinselele enkulu yempi.
  Izingane zakhuphula ijubane lazo nakakhulu futhi zaqala ukugijima ngokoqobo. Kwabe sekuqhamuka iqulu elikhulu lamagundane ngaphambili. Enkulu kuzo yayilingana nenkunzi ekahle. Umlingisikazi wentombazane u-Dominika wagibela empini egibele udrako. Futhi wayeselungele ukulwa, kodwa igalelo lakhe lokuqala lenduku yomlingo lashaya igundane elidala.
  Futhi yakhanya futhi yaphenduka umbuthano omkhulu kashizi okhethiwe onezimbobo. Futhi iphunga elimnandi kangaka laphuma kuye kangangokuthi amagundane aphazamiseka ekuhlaseleni ibutho lezingane futhi ahlasela umholi wabo wangaphambili, owayesethakasele kakhulu iphunga elimnandi kakhulu lamagundane.
  Lokhu kwaba isimanga.
  UMargarita waphawula:
  - Amakhono akho akhula njalo ngehora! Futhi lokhu, kufanele ngisho, kuhle kakhulu !
  U-Dominica wanqekuzisa ikhanda lakhe elisagolide:
  - Ngingenza okuningi! Futhi lena credo yami enkulu! Futhi uma ngiqala, akukho lutho oluzongivimba.
  Intombazane yayithatha yashaya elinye iqembu ngombani omlingo. Futhi kwenzeka izinguquko ezengeziwe.
  Amagundane amaningana aba amakhabe amakhulu, anemigqa abukeka ekhanga kakhulu.
  Izingane zamaqhawe zacula ngekhorasi:
  Amakhabe, amakhabe, amabhanisi kakolweni,
  Izwe eliphanayo, eliphumelelayo...
  Futhi uhlezi esihlalweni sobukhosi e- Elfiburg -
  Baba King Oenomai!
  Futhi ngakho-ke izingane-amaqhawe ekugcineni alwa namagundane, futhi ake siwanqume ngaphandle kokuphazamiseka. Namaqhawe ajikijela izinkemba zawo ngamandla . Amantombazane aqala ukudubula eminsalweni. Abanye babo babengama-elves, futhi benekhono elikhulu ekudubuleni. Lokhu bekuyimpi yangempela.
  Futhi amanye amaqembu amaningana amagundane aya empini. Zigeleza njengomfula ojulile.
  UDominica waphawula:
  - Uma sikhuluma ngento embi nembi, kuba nomuzwa wokuthi akukho mkhawulo!
  UMargarita wacula ngokumamatheka, okwadabukisa nokho :
  Anamandla ngempela amaqhawe obumnyama,
  Ububi bubusa umhlaba ngaphandle kokwazi inombolo...
  Kepha nina ningamadodana kaSathane,
  Ungawaphuli amandla kaKristu!
  U-Dobrynya, egxuma kudrako, waqala ukugawula amagundane. Lokhu wakwenza ngezinkemba ezimbili ngesikhathi esisodwa, futhi ngenxa yokunyakaza okusheshayo komfana, kwabonakala sengathi umshini wokugaya ikhofi usebenza. Yilapho ukuqothulwa kwaqala khona.
  U-Oenomaus naye ujoyine impi. Umfana wabamba igundane elilodwa emsileni ngezinzwane walijikijela kwelinye, laphuka amathambo. Wabe esecula:
  - Amandla ami amakhulu makhulu,
  Futhi angisoze ngazinikela ezitheni zami...
  Kusukela ekushayeni kwesibhakela somfana,
  Igundane elibi lizondiza libe namahloni!
  Ngempela, umfana wenkosana uzibonakalisa eyiqhawe eliqinile empini.
  U-Dobrynya naye unamandla, unemisipha, nakuba esebenzisa imilenze yomfana futhi, engakhohlwa ngezinkemba . Futhi waqala ukukhombisa izinga elivelele lokuhlukumeza. Yeka ukuthi kwakunzima futhi kunegazi kanjani konke.
  Umfana wayenolaka futhi elwa, njengoba kwakunjalo namanye amasosha ebutho elincane.
  Futhi isithende esingenalutho somfana sibhoboza ugebhezi lwekhanda lamagundane.
  Lokhu kuwukubulala futhi, ngesikhathi esifanayo, kukhona ukumamatheka ezindebeni zomfana .
  U-Dominica usebenzisa amandla akhe omlingo ukwenza izinguquko ezilandelayo. Futhi ukhuthele kakhulu.
  Iqhawe liyagxuma lizungeza. Futhi manje umfudlana wamandla undiza endukuni yakhe yomlingo futhi. Futhi ishaya i-orc.
  Ibhere elimahlikihliki, elinsundu liphenduka ngokushesha libe i-marshmallow kashokoledi. Kukhulu kangakanani lokhu ?
  U-Margarita wabuza emamatheka:
  -Ungakwazi ukwenza i-halva?
  U-Dominica wanqekuzisa ikhanda lakhe elisagolide:
  - Yebo ngingakwazi! Futhi kuyoba kuhle kakhulu!
  Futhi intombazane yakhulula amacala omlingo ezandleni zayo nasezinzwaneni zayo ezingenalutho. I-Flames ishaye isikwati sama-orcs. Kwageleza umfula wonke woju... Uju lwaluphuzi -owolintshi futhi luchaphazeka njengolwandle.
  U-Margarita waphendula ngokuhleka:
  - Uyazi, akukhona lokhu okudingayo!
  Avume ngekhanda uDominica.
  - Yiqiniso, hhayi i-halva ngempela, kodwa futhi imnandi kakhulu!
  Intombazane eshadile yaphawula:
  - I-Halva yayiyivelakancane ngaphambi kwempi. Kodwa babedla uju ngisho nangesikhathi sokusebenza.
  wakhahlela futhi , kulokhu ebhekise emagundeni, wacula:
  Isipho esihle kunazo zonke, yebo, uju,
  Umfana, yebo, uzokuqonda lokhu ...
  Ngisho kancane - ithisipuni,
  Lokhu sekuvele kuhle, kuhle, ingasaphathwa ibhodwe lonke!
  UMargarita naye wakhahlela, okokuqala ngenduku yomlingo, kwase kulandela ngezinzwane zakhe ezingenalutho, eqhubeka:
  Kodwa sthandwa, lokhu kuyinto engavamile kakhulu,
  Yonke into ikhona noma ayikho...
  Kodwa sthandwa, angiqondi nje ukuthi iyini imfihlo,
  Uma likhona, lisuke selingasekho!
  Kodwa uma uyidla, ngeke kusaba khona izinkinga!
  UDominica walithatha wazulazula kudrako. Ukumamatheka kwakhe kwaba kubi kakhulu, futhi ngesikhathi esifanayo, kwaba nenjabulo. Intombazane yazizwa inamandla amakhulu ngaphakathi kwayo. Kwabe sekuphuma igagasi endukwini yakhe yomlingo. Futhi ngaso leso sikhathi amagundane ayizinkulungwane ezimbalwa aphenduka ama-chops amnandi kusoso. Futhi elinye igagasi lenduku yomlingo, namagundane aphenduka izitsha zezinhlanzi.
  Ngaphezu kwalokho, i-side dish yabo yayiwubukhazikhazi, inobhanana, uphayinaphu, nezinye izithelo ezimnandi kakhulu. Futhi konke kumnandi ngendlela emangalisayo futhi kuyamangalisa.
  UDominica wacula:
  Izitsha eziseceleni ziyamangalisa
  Amantombazane ayathandeka...
  Futhi izinkanyiso ezine ziyakhanya,
  Faka i-orc ekhaleni!
  UMargarita waphawula ngokuhlakanipha:
  - Umpheki omuhle wenza ama-chops ngama-orcs namagundane, kanye nalawo adliwayo ngaleso sikhathi!
  Umfana uDobrynya wathatha futhi wajikijela itshe elisindayo esiphongweni se-goblin. Wabhoboza ukhakhayi lwakhe wacula:
  - Uma ungumuntu onamahloni ,
  Ngizokukhahlela...
  Hhayi-ke, uma uyi-blockhead,
  Bese icebo elisebenzayo selilungile!
  . ISAHLUKO No. 11.
  Umfowabo kaDominika Dolfinova washintsha igama lakhe. Futhi manje wazibiza ngokuthi cool kakhulu - Caligula. Kungaba ukuhlonipha umbusi ongadumile, noma ukulingisa igama lenye yezimbongolo kukhathuni mayelana noDunno.
  Futhi manje umfana olwayo uCaligula Dolphins wanquma ukuthi kwakudingeka ahambe ayofuna udadewabo. Kodwa uzombheka kuphi umuntu wakhe olahlekile?
  Futhi umfana waphendukela encwadini eyodwa edumile ngemilingo. Yebo, wayengathembi zonke izinhlobo zezangoma nabathakathi.
  Kodwa kungani ungazami ukungena ku-trance ngokwakho. Ngaphezu kwalokho, uyise akayena umuntu, futhi angase abe namakhono akhe omlingo, kanye nezinga elingavamile ngokuphelele.
  Umfana uCaligula wathatha amaDolphins wahlala phansi kusofa endaweni yelotus. Futhi wazama ukugxilisa ingqondo. Umlingisi wefilimu osemusha weqa imilenze yakhe waqondisa umhlane wakhe. Ngakho umfana wangena entweni engasile futhi enemibalabala, ezama ukuthola uDominica.
  Ubuhle bomdlalo weshashalazi kunzima ukubuchaza. Lapho, ikakhulukazi, ama-elves, ama-orcs, imikhovu elwa... Umbukiso wemvunulo onamantombazane amaningi azo zonke izizwe namazinga ahlukahlukene obunqunu. Lo mbukiso muhle futhi uhlaba umxhwele ekuqaleni kwawo, ikakhulukazi lapho amantombazane eshaya izinyawo ezingenalutho noma esihlabathini esishisayo noma emigwaqweni yeqhwa.
  Bahlasela ngokugalela ngezinkemba nemikhonto ngezikhali zezinhlobo ezahlukene zamathangi. Futhi izilo zensimbi ziphendula ngamajethi amalangabi ashisayo. Izinga lokushisa lomlilo liphansi futhi amantombazane, eklabalasa, ashiswa kancane, futhi aklabalasa ngokudabukisayo. Futhi ama-orcs abhonga nakakhulu, futhi amabunzi awo aqhuma , bang , bang - i-confetti enemibala eminingi idilika ngenxa yokushaywa.
  Futhi amabhanoyi ahlotshisiwe agijima esuka phezulu, eshiya izigodi zezitimela zikanokusho ezinobuhle obuhlukahlukene.
  Into ephambene kakhulu, futhi lokhu kungaqhuma ngisho nophahla, ukuthi umhlaba wefantasy uxubene nezibalo zangempela, zomlando, nakuba zasendulo.
  U-Stalin, kulesi senzakalo, ngokungalindelekile, eshiya imfihlo engadingekile, wathi:
  - I-Luftwaffe isifinyelele ezindaweni eziphakeme kakhulu kwezokundiza. Noma kungenjalo
  Uma ubala ama-disco , ibhomu le-TA-700, elikwazi ukuthwala amathani angamashumi amahlanu amabhomu, lenze umbono ongathi sína.
  UHitler wabhala:
  - Kodwa i-" Super Monster " enesibhamu sohlobo lwe-3200-mm, amathani angamakhulu amabili wezindleko zamarokhethi, isewumsebenzi ongenakuqhathaniswa wobuciko bezempi.
  U-Stalin wabe esephakamisa i-toast:
  - Ngakho-ke ake siphuze iqiniso lokuthi umlomo udinga noma yibuphi ubuciko ngaphandle kobuciko bezempi!
  Umholi omkhulu wezikhathi zonke nabantu wayejabulela iwayini elivalwe ngaphambi kokuzalwa kukaJesu Kristu, futhi umhlaba uFuhrer waphuza ijusi ngezithelo ezingamashumi ayisishiyagalolunye neshumi. Bobabili omashiqela babheka indlela umkhondo werokhethi elindizela phezulu unqamula esibhakabhakeni kumonitha. Ungalizwa kanjani izwi elijabulisayo lentombazane yaseRussia:
  - Ukungena ku-orbit kube yimpumelelo.
  Nokuduma kwehlombe kuzo zonke izinkundla - sekuphelile! Ekugcineni umuntu usemkhathini, futhi lokhu kwenziwa ngabamele izinhlanga ezinkulu eMhlabeni - amaRussia namaJalimane.
  Isibhakabhaka sonke kusukela emkhathizwe kuya emkhathizwe sasipendwe ngokuphazima kwezinkulungwane zeziqhumane zayo yonke imibala yothingo nezigidi zemithunzi, lapho, kubonakala sengathi, i-napalm ebabazekayo isakazeka kuyinki yasebusuku. Ngesikhathi esifanayo , i-supernovae evuthayo ngabanye yaphenduka imibhalo ecacile - iziqubulo. Njengokuthi: "Izwe Lomama Nendawo", "Phambili Ezinkanyezini", "Inyunyana Yabantu Bomhlaba"!
  Impela lolu uhlobo oluthile lomsangano. Kwaba sengathi kuvela ukusebenza okumangalisayo kwe-super-cosmic . Olunye uhlobo lomlando ohlukile, lapho kwakungekho impi phakathi kwe-Third Reich ne-USSR, futhi kwaba yinto epholile kakhulu . Kodwa manje lokhu akubukeki kuhle kakhulu, ukukubeka kancane.
  Kumele athole usisi wakhe omdala. Futhi lokhu kuwumsebenzi oyinhloko womfana, owayesevele enenkanyezi ochungechungeni lwamafilimu, futhi wayemuhle kakhulu futhi enemisipha, ene-tile-like muscle relief.
  Futhi igama elisha elithi Caligula bekufanele lidonse ukunaka okukhulu.
  Umfana waqhubeka nokuzindla. Futhi ngokuphazima kweso ngabona intombazane, enhle njengengelosi, futhi izinwele ezisongekile umbala weqabunga legolide. Alule isandla sakhe kumfana athi emamatheka:
  - Sinenqwaba yemisebenzi ebalulekile okumele siyiqedele nawe!
  Umfana uCaligula wabuza emamatheka:
  - Futhi-ke ngingathola udadewethu, owanyamalala endaweni engaziwa?
  Intombazane yanikina izinwele zayo zegolide futhi yaphendula ngokuzethemba:
  - Yebo, kungenzeka. Kodwa udadewenu manje ugcwalisa umesiya onzima - ukusindisa bonke abameleli bobulili obunamandla, okulenga phezu kwabo usongo lokubhujiswa. Futhi kunzima kakhulu.
  UCaligula Dolphins wabuza:
  - Ungubani igama lakho, futhi ungubani?
  Intombazane yaphendula ngokumamatheka okumnandi:
  - NginguMargarita Korshunova, intombazane eyingxenye eyalengiswa amaNazi, futhi manje ngivusiwe ezweni elisha. Futhi lesi isiphetho sami, ukukhonza okuhle futhi ngisindise abantu.
  Umlingisi womfana wavuma ngekhanda:
  - Ngiyakuqonda kakhulu. Ngakho-ke, ingabe sisemisebenzini ethile ejabulisayo? Uhlobo lokuthandwa kumamuvi, kodwa ngempela?
  U-Margarita wavuma ngekhanda:
  - Yebo, njengokungathi ngempela! Kodwa sinamathuba anjalo okungafanele sisabe.
  I-Caligula yamaDolphins kanye ne-partisan yamaphayona uMargarita babengenaso isikhathi sokuxoxa nokwamukela umbukwane omangalisayo, futhi bangena ngempela ezweni elisha, futhi besesimweni sokulwa ne-trance!
  UMargarita waphawula:
  - Manje sinebutho lonke. Futhi uyaqonda ukuthi imuphi umthwalo wemfanelo mina nawe esinawo!
  UCaligula uphendule ngokuzethemba:
  - Yebo ngiyaqonda! Futhi ngithemba ukuthi ngizoba umkhuzi ofanelekayo.
  Umfana wasonta inkemba yakhe ebukhali.
  Ngokushesha sadla ukudla okulula futhi saphuthuma ukuyokwakha amasosha. Bekufanele baye e-Italy ngokushesha futhi bashise izimpaphe zopapa.
  Ibutho lasuka eVienna laya kushaywa kwezigubhu kanye nokushaywa kwamacilongo amakhulu. Amasosha ahamba ngezinyawo ayengakasitholi isikhathi sokusondela futhi abagibeli bamahhashi babezulazula. Abagibeli bamahhashi abaningi abavela emazweni ahlukahlukene bangena eMbusweni WaseRussia Tsarist. Lokhu kwenza kwaba nokwenzeka ukunyathela izintaba ngezinselo ezingamashumi ezinkulungwane. Ama-Cossacks agijimayo namahhashi amancane angamaTatar agijimela phambili. Okulandelayo ukunyakaza okuhlotshiswe ngokucebile kweqembu lasePoland. Hhayi-ke, abanumzane abanohlonze babebukeka sengathi babuthelwe umbukiso wasebukhosini. Ngaphezu kwalokho, wonke umuntu ufuna ukwedlula omunye ngobukhazikhazi besambatho sakhe, kusukela kumakalabha kuya kumahhanisi. Kukhona futhi ama-Teutonic knights agqoke izikhali. Isivikelo sipholishwa ukuze sicwebezele, sicwebezeliswe noma sibe nesiliva. Kukhona nabaseSweden abagqoke umfaniswano okhethekile, namaFinns. I-Mounted Janissaries kanye ne-Spagi, abagibeli bamahhashi base-Arab.
  Futhi amabhanela amaningi kanye nezigxobo zefulegi zabantu ukusuka enkabazwe ukuya e-Arctic Ocean. Futhi zingaki izindebe ... Lawa amandla anqotshiwe.
  Futhi nakhu kufika abaseAustria , kanye nabo amaJalimane. Savolontiya ukuhamba ngezinyawo. Futhi, umqondo wokuphanga i-Italy uyisilingo esikhulu. Imvelo iyaphana lapho futhi kunemali eningi! Njengezinye izinto ezinhle ezingaqoqwa ngamafosholo.
  UCaligula the Tomboy wacula:
  Ibutho lethu linamandla
  Uvikela umhlaba...
  Pho, kuthiwani uma kunempi,
  Akukho ngakithi!
  Futhi umfana wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho echibini. Kunjalo nje wayegqoke isikhindi sodwa, phela wayenyakaza ebanjwe yimizwa yokulwa, izingubo zakhe zazizongena endleleni ziklebhule.
  U-Margarita wabuza umngane wakhe kanye nesibhubhisi akanye naye:
  - Noma mhlawumbe uzocula ngempela? Ngaphezu kwalokho, ingeyakho ncamashi!
  Umlingisi womfana wavuma ngekhanda ngokumamatheka okwakufana nengane yempisi:
  - Ucabangani, angikwazi?
  UCaligula wamaDolphins waqala ukucula;
  O, lo mhlaba, udabukile,
  Ulwandle nje lwezinyembezi - ulwandle...
  Iphi indlela yasemini yomphefumulo,
  Ukukhala okufile kwakuphupha ngokufika e-Edene!
  
  Iqukethe iqhwa lezinhliziyo, ama-crusts afriziwe,
  Nokushisa okuvuthayo kwezinkanuko zomona.
  Yeka uzwela, osemusha ngenyama,
  I-nightingale edabukisayo idlala ngokulila!
  
  Njengamafinyila entwala, umoya wesimiso,
  Nokubola kwethuna ngenxa yokukhathazeka.
  Kodwa singakwazi uma sibumbene
  Khipha abantu odakeni!
  
  Susa ukonakala komhlaba,
  Ukusula iziqalekiso kuwuphawu olubi ..
  Asikwazi ukuthwala izintambo zokuhlupheka,
  UDeveli makaphenduke uthuli!
  
  Iplanethi izolahla ngokushesha amaketanga ayo,
  Nokho, ngeke ishiye i-orbit.
  KUYA Asiphathane ngobuqotho
  Khona-ke abantu bayovuka!
  
  Ungavuka ngaphandle kokwesaba,
  Ungaphushi abanye abantu...
  Ukuze i-bastard ingabhukudi namafutha,
  Ukuze umama wethu angagugi!
  
  Sizophuza kancane ngalokho,
  Iwayini elimnandi kunoju lwezinyosi!
  Makube khona izinkinga eqinisweni ,
  Kodwa ihora lokulandisa alikafiki!
  
  Khona-ke siyokwakha ipharadesi lasezulwini,
  Zonke izingane zizojabulela phakade.
  Sindizela njengomcibisholo endizeni yasezulwini,
  Iphupho eliqhakazile lifezekile!
  Ingoma yaphela futhi, nayo, umbhangqwana olwayo wasuka endaweni ye-Italian Alps waya ...
  Amagobolondo ayeqhuma, futhi izibhamu zesimanje eziningi zaziqhuma. Lapha yiPort Arthur, idolobha elidumile. Kwaba ukuwa kwakhe okwaphawula ukwehla kobukhosi bamaRomanov kanye ne-Autocracy yonke. Ukube le nqaba yayimi, bekungeke kube khona uguquko olukhulu kangaka. Ikakhulukazi babebanga umsindo bese bebeka izando namasikela. Kodwa kwaba ukwehlulwa lapha okwaholela ochungechungeni lwezenzakalo ezabangela iNguquko Enkulu Ka-October.
  Ingabe lokhu kuhle noma kubi? Umcimbi uyabiza. Izigidi zezisulu nabafuduki, kodwa kamuva, izwe lasheshisa kakhulu intuthuko yalo.
  Ngisho noma ngezindleko eziphakeme kakhulu, inani labantu baseRussia lehla ngezigidi eziyikhulu zabantu.
  Njengoba besho, ukopha kwelapha isiguli.
  Kodwa manje selinethuba, njengoba seliphinde lathumba iPort Arthur, lokuhlehlisa umlando futhi lilandele umugqa oyingqayizivele. Lapho, ngokwesibonelo, i-Romanovs igcina amandla, ngisho nasenguqulweni ye-autocratic. Lokhu, yiqiniso, inganekwane yesayensi, kodwa iyathakazelisa. Ngakho, ngempela, yini elindele iRussia uma inguqulo ye-tsarism igcinwa ?? Ukuma, noma okuphambene nalokho, ukunqoba ?? Ingabe isimiso sobukhosi obuphelele sizosebenza kangcono kunemibuso yentando yeningi yaseNtshonalanga? Ngempela, ubudlelwano phakathi kwekhulu lamashumi amabili nanye eRussia naseNtshonalanga buye bawohloka kakhulu. Ngemuva kwalokho, kwaba yimfashini ukubheka izindlela ezihlukile esikhundleni sephalamende laseNtshonalanga. Kwavela umqondo: intando yeningi ephethwe. Kulapho ngokusemthethweni kuba khona ukhetho olukhululekile, kodwa empeleni imiphumela yalo inqunywa kusengaphambili. Kodwa lolu hlobo lohulumeni aluzinzile, futhi iqembu eliphethe, ukuze ligcine isikhundla salo, selivele linciphisa intando yeningi ngokusebenzisa umthetho. Bese kuthi-ke yonke into ibheke ebushiqela, abaphikisayo sebevele balahlekelwe ukumelwa ephalamende.
  Khona-ke umshini wokucindezelwa nokwesaba kwethulwa, noma, ngokuphambene nalokho, kwenzeka inguquko, noma ivela phezulu, njengangaphansi kweGorbachev, noma ngaphansi, okwenzeka izikhathi ezingaphezu kwesisodwa.
  ERussia ngesikhathi se-Autocracy, konke kulula. Inkosi inamandla aphelele: okukhipha, ukuthethelela, nokuyala. Unamandla aphakeme kakhulu kwezokwahlulela, okuphatha kanye nawomthetho. KunoMkhandlu Kazwelonke wabantu oqokwe yinkosi, okuyiwona abeluleka ngayo kuphela, futhi kunezikhulu ezenza intando yenkosi.
  I-State Duma yanciphisa ubukhosi be-absolutism, iphuca umbusi ilungelo lokwenza imithetho, futhi, ngokwengxenye, ukulawula isabelomali. Kodwa okubaluleke kakhulu, kwaba iDuma eyaba isizinda sokuzalela kanye nenyoka ngamatulo ahlukahlukene. Lena negative yayo!
  Kunoma yikuphi, ngisho nentombazane ehlangene yayingamelene nokusiza inkosi. UMargarita wabuza uCaligula isiqhwaga:
  - Ngakho-ke ukukhetha kucacile, ake sihlasele!
  Impendulo ivela ku- Terminator:
  - Akukho okunye ukukhetha! Yebo siyahlasela!
  Futhi kwaqala isiphithiphithi sokusika. Ngemva kokusheshisa ngosizo lwamakhono omlingo ngamakhilomitha angamakhulu ayisithupha ngehora, abafana bamakherubi, cishe benganaki ukuqhuma kwamagobolondo kanye nesibhamu somshini, baqhuma ezinhlwini zesitha. Ngenhlanhla, isimo sezulu sasinebhadi, imvula nobumnyama. U-Kuropatkin akakathumeli abantu ekuhlaseleni. Futhi wenza amalungiselelo ezikhali. Ngokuphambene nenkolelo evamile , ungqongqoshe wezokuvikela jikelele nowayengungqongqoshe wezokuvikela wayengesona isiwula. U-Kuropatkin wazama ukunakekela amasosha nokulwa ngokwesayensi. Yilokhu okwamehlisa. Ukungathembeki, ukunensa, isifiso sokushaya ngokuqinisekile, isenzo ngokusho kwesifanekiso - kuncishe impumelelo yempi namaJapane anesibindi. Ngakho-ke, sasingekho isidingo sokulindela ukuhlasela kukaSuvorov okunesibindi ukubamba iPort Arthur ekuhambeni. Maye, u-Kuropatkin wanqoba kuphela ngoba ngemva kokufa kwezidumbu zikaNogi, amaJapane, futhi ngaphandle kokushintsha ukwakheka, akhuphukela phambili, ehlasela ikhanda. Futhi ngenxa yalokho, bakhipha izikhundla zabo futhi bahlehla.
  Kodwa manje u-Kuropatkin usebambe amagobolondo kanye neyakhe.
  Lokhu kusho ukuthi ungakwazi ukuqhuba ukudubula kwezikhali ngisho nezinsuku ezimbalwa, ubala ukuthi yini uma amaJapane ephuka. Futhi lokhu naphezu kweqiniso lokuthi uMbusi Nicholas wanikeza umyalo categorical ngokushesha isivunguvungu inqaba futhi aqede impi, okuyinto kwaba incithakalo kuMgcinimafa.
  Lapha, yiqiniso, i-Kuropatkin iphakathi kwedwala nendawo eqinile. Kodwa iPort Arthur iyinqaba enamandla, futhi manje njengoba amaJapane esezinze kuyo - yizame, yithathe!
  Kodwa uMargarita noCaligula bamaDolphin, besika izinkemba futhi bejikijela izinzwane zabo ezingenalutho ngemilenze yezingane zabo, kodwa bethambile njengophephela, bagudla lezi zisekelo, besusa amasosha kuzo. Okokuqala, udinga ukwazi izindawo eziphakeme eziphakeme futhi uzokwazi ukuvula indlela yamasosha ahlaselayo.
  Ngesikhathi enquma ama-samurai, uMargarita waphawula ngobuhlakani:
  - Imvamisa balwela inqubekelaphambili, kepha thina, kuvela ukuthi silwela ukuhlehla!
  U-Caligula umfana wamamatheka:
  - Ngabe usho ukuthi ukuthunjwa kabusha kwale nqaba kuzoqinisa isikhundla se-Autocracy?
  Futhi wenza uchungechunge lonke lwamasu ngezinkemba. Zaphathwa kanje izinkemba zakhe.
  Futhi izinyawo ezingenalutho zomfana zazishaya amanxeba aphuka amakhanda, intamo, namathambo.
  UMargarita, ekhotha igazi eliphuma ezindebeni zakhe ezazisakazeke kakhulu ngenxa yokushaywa kwakhe ngokushesha ngezandla nezinyawo, waqinisekisa:
  - Okungenani ngisho kanjalo! Phela kuyacaca ukuthi inkosi enqoba izimpi iba nedumela. Okungenani isikhashana. Khona-ke ukunqoba kuyalibaleka, futhi umuntu ovamile, noma abantu abavamile, udonseleka esimisweni somsebenzi we-banal. - Intombazane eyingxenye yakhahlela okukodwa , iwise amaJapane ayisithupha ngesikhathi esisodwa, kanti ababili babhokodwe yibayonet yabo ngenxa yokuphusha okuqinile, wengeza. - Mhlawumbe lokhu kungukukhululeka kwesikhashana nje!
  Futhi waphinda wagudluza isithende sakhe esingenalutho, ehlula amaqhawe amahlanu asezweni eliphuma ilanga, kuhlanganise nezikhulu ezintathu.
  Umfana ongenazicathulo ogqoke izikhindi, enquma amaJapane njengeklabishi, uCaligula waphawula ngokunengqondo:
  - Ngemuva kokunqoba, ukukhula komnotho okusheshayo kuzoqala eRussia. Lokhu kusho ukuthi abantu bazophila kangcono, futhi imizwa yokuguquguquka izokwehla.
  Iqhawe elincane lakhahlela inganono ngendlela yokuthi ishumi nambili lamasosha amaSamurai andize abheke phansi . Kwengeza umfana wesinqamuleli. - Abantu bavame ukuxokozela ngenxa yendlala!
  UMargarita, ekhafula ithambo ogebhezini olunqanyuliwe emlonyeni wakhe, amathe ashaya amasosha amathathu aseJapane, wavuma ngokwengxenye:
  - Empeleni lokhu akulona iqiniso! Yebo, ukuvukela umbuso nezibhelu kuvame ukugqugquzelwa isimo somnotho esintengantengayo, kodwa ... Phela abakwaDecembrists abazange bathathe isinyathelo ngenxa yobumpofu babo.
  Umfana oyiqhawe uCaligula, ngemva kokunyakazisa uvemvane futhi wanquma amakhanda amaJapane ayishumi nambili, wabe esevuma:
  - Kunjalo, hhayi ngenxa yobumpofu! - Iqhawe elincane lagawula idlanzana labashayasibhamu futhi lanezela. - Akusizi ngaso sonke isikhathi ukucabanga ngesisu sakho!
  UMargarita walungisa, eqhubeka nokusika ngesihluku, ukuze izitho zaseJapane zihlakazeke:
  - Ngokunembayo, ukucabanga ngesisu sakho akukaze kube usizo!
  U-Caligula u-tomboy lapha wavuma, enquma ama-samurai futhi ephonsa amakhanda awo anezigqoko ngezindlela ezahlukene, nangokulangazela okukhulu:
  - Ulungile ngamaphesenti ayikhulu! Akukho okungaphikisa!
  Iqhawe nephayona langempela eliyingxenye, futhi ngaphezu kwalokho, inkosazana ezolile kakhulu, ethole lesi sihloko ngezinkonzo zayo komunye wemihlaba yemilingo, yabhodla:
  - Futhi sizosusa amafutha kithi! Makube njalo - banzai !
  Ngaphandle kwesihawu noma ukuma, uCaligula, enquma ngezinkemba futhi ephula isiJapane ngezinyawo zakhe , waze wacula:
  Akubanga yize ukuthi ngathunyelwa eRus,
  Letha wena umusa!
  Kafushane! Kafushane!
  Ngamafuphi - thula!
  Kwathi emva kwamagama anjalo igazi lagobhoza kakhulu. Yebo, kubuhlungu kumaJapane. Isizwe sikhuthele futhi siyababazeka, kodwa siwele ngaphansi kwetshe lokugaya futhi manje sesigaya ngokuma. Kuzokwenzekani nje - ufulawa noma ufulawa, umbuzo wemibuzo!
  Intombazane ehlangene engagqokanga zicathulo uMargarita, ishaya inqwaba yemivimbo ngesekhondi futhi ikhwela ijubane, ihlakaza izidumbu ezishwabene, yangena endaweni elandelayo, yamemezela, ihambisa unyawo ku-samurai elandelayo emhlathini, futhi nge-aphorism efanelekile:
  -Impi iyinto ephansi, ezinikele ngemicabango ephakeme!
  U-Caligula, umlingisi womfana owanyakaza ngisho nejubane elincane kunentombi yakhe futhi enkambweni yakhe enqunu enamathayela emisipha, imvula yageza igazi nezingcezu zamathambo, waqhubeka:
  - Impi iqeda amandla umzimba, kodwa ikhuthaza umoya!
  U-Margarita udale i-cascade of somersaults, enqamula amaJapane, futhi wahlabelela ibinzana lengoma eshisa izikhotha yamashumi ayisikhombisa ekhulwini lama-20:
  - Ukujabula, umusa kanye nepulasitiki! Okujwayelekile , ukuqinisa, ukukhuthaza ngamandla, phuma embhedeni wenze i-gymnastics!
  I-Caligula Dolphin, ngokushaya kusukela emlenzeni wayo onemisipha kuya embizeni, yaphoqa uColonel waseJapane ukuba andize emoyeni futhi ngokushesha awise izibhamu ezimbili eziwumshini emi phezu kombhoshongo. Izilo zemishini zikhafula umthofu, ngokuzikhukhumeza, ukuwa, ukushaya ezazo , zehlisa izinga. Umfana weTerminator wakhothama:
  - Uxolo, amehlo amancane , kodwa bengifuna ukuba ngowokuqala! Futhi angizange nje ngifuna, kodwa ngizoba!
  U-Margarita, ewisa omunye umbhoshongo ngezibhamu zemishini ezenziwe e-USA ngonyawo olungenalutho ngenkathi egxuma, waphawula ngokunengqondo:
  - Akukubi ukuba ngowokuqala, ukuze uqiniseke, kodwa akufanele bapheke amabhola ngemuva!
  Umlingisi womfana uCaligula, ejikijela i-projectile ngeminwe engenalutho, kwaqhuma i- shimosa eliqhume kakhulu, lahlakaza ama-samurai, wathi:
  - Owabilisa amabhola ubusuku nemini ngeke avume ukudliwa ephila!
  UMargarita wagigitheka futhi wagxuma washaya unyawo lwakhe olungenalutho ensimbi yomphoshongo wesibhamu. Insimbi engagqwali ibuyela emuva, futhi izikhulu zaseJapane zindiza zibheke phansi, izitho zazo ezifakwe amabhuzu zibhayiza. Ngempela, zazibukeka njengezinambuzane.
  UMargarita naye ukhulume lapha:
  - I-tramp ingafaka ngisho "ibhuthi" ngesithende!
  U-Caligula isixhwanguxhwangu, naye wakhipha isibhamu ekugxumeni futhi wabangela ukuba wonke umuntu andize, waphawula:
  - "Amabhuzu" ungafaki izicathulo kumuntu ongenabo ubuchopho bokupholisha izicathulo!
  UMargarita wasabela ngokuphenduka futhi wanqamula lonke iqembu lamaJapane. Intombazane ye-Terminator yakhanya lapha nayo:
  - Ngokudabukisayo, kunabantu abaningi abathembekile phezulu, kodwa kukhona abambalwa phakathi kwabo abangakwazi ukwenza ngaphandle kobuqili obukhohlisayo ekukhuleni kwabo emsebenzini!
  UCaligula waphotha njengenxeba phezulu, ewisa futhi egawula amaJapane, futhi waqinisekisa ngokunengqondo:
  - Usopolitiki udlala kahle kaningi lapho umsebenzi wasezimayini ehlela emayini egqoke ijazi elimhlophe, futhi isisusa siyefana: ukukhipha uxhaso ukuze ageze isithunzi esibi!
  UMargarita wasabela kulokhu, enyakazisa igazi ezinweleni zakhe:
  -Usopolitiki, ungumqambimanga empilweni futhi ungumzenzisi ngezenzo, kodwa ukufa kulungile nalesi sigebengu!
  Umfana we-Terminator waphihliza isibhamu saseJapan, waphula amathambo amasosha ayishumi nambili e-Empire of the Rising Sun, futhi waphendula:
  - Ukufa kuthembekile ngoba kufika njalo, kodwa kunqunu ekukhetheni isikhathi sokuvakasha kwakho!
  IPort Arthur iyidolobha elikhulu, futhi inemigqa eminingi yokuzivikela. Ngakho-ke, ngeshwa nangenhlanhla, ama-fighters anesikhathi esanele sokulwa.
  Umfana ongumlweli uCaligula, egawula ama-fighters ngezinkemba, waze waphonsa impisi yokuqothula ngonyawo lwakhe olungenalutho, eklebhula ama-samurai, wahlabelela:
  - Yeka ukuthi angizange ngizame, angizange ngilwe! Akunandaba ukuthi ukhona yini owayezolwa!
  UMargarita, enquma enye inzalo yamasosha eyayifa ngaphansi kokushaywa yintombazane eyisihlubuki eyayikhanya njengombani, wathi:
  - Futhi ngokwezinga elithile, thina ngokwethu sicela ukulwa. Phela, vuma, Caligula, wawufuna ukuya ePort Arthur?
  I-terminator encane yathi ngokwethembeka:
  - Ngokwemvelo! Lesi kwakuyisifiso sami esikhulu.
  UMargarita, intombazane eyingxenye yeqembu, waphinda wasika amaJapane njengensingo, wagigitheka:
  - Yebo, yebo! Londoloza iRussia ekunqotshweni okubi kakhulu kuwo wonke umlando weminyaka eyinkulungwane wezimpi zezwe lethu!
  U-Boy Caligula ugawule ama-Japan angamashumi amabili nambili ngemijiko embalwa, walungisa umlingani wakhe:
  - Ukunqotshwa okucasula kakhulu, mhlawumbe, kwakuphakathi nempi yokuqala neChechnya.
  UMargarita wavuma ngekhanda evumelana nalokhu, waze washeshisa nenqubo yokusika:
  - Ngokungangabazeki! Umphikisi esihlulwe kuye ubuthakathaka kakhulu! Kwakunokuningi kwaleyo Chechnya, futhi ngisho nengxenye yabo yasilwela.
  U-Caligula the tomboy wahleka, ezama ukuya ngaphambi komlingani wakhe ohlelweni lokuqothula:
  - UMoska uyikhonkotha kanjani indlovu!
  UMargarita waphawula ngalokhu, waphinda wanikina imvuthuluka yethambo negazi ezinweleni zakhe umbala weqhwa ngokusakazwa kwegolide, eqhubeka nokuqothula amaJapane anesibindi ayengafuni ukuzinikela, ngamandla akhulayo, ngezandla nezinyawo:
  - Lapho ibutho kanye nabantu bengafuni ukulwa, khona-ke izimangaliso ezinjalo zenzeka. Futhi empini yokuqala Chechen, futhi impi Russian-Japanese.
  I-Caligula yamaDolphins iyaphoqeleka, ngenkathi iqothula ama-samurai, ukuba ivume:
  - Uqinisile! Abantu baseRussia, ngeshwa, abafuni ukulwa namaJapane. - Futhi umlwi osemncane, eshiya yonke inkampani yamaSamurai enqunywe amakhanda, wanezela:
  - Kodwa kumuntu wethu kuye kwavela isici esiyisimangaliso, esizosivumela ukuba sinqobe impi engathandeki. Kufanekisela nokuthi empini engenankosi ekhanda, usizo lwamakherubi!
  UMargarita, ekhafula igazi eliphuma ezindebeni zakhe futhi ejikijela izinaliti ezinobuthi ngamakhala akhe angenalutho, egwaza amaJapane aze afe, wathi:
  - Futhi nokho ukungenelela kwesithathu kithi kuyadingeka!
  U-Caligula umfana, eshiye olunye uchungechunge lwezidumbu ezinqunywe zibe yizicucu, ngaphandle kokungabaza ngokukhethekile, nokho wabuza:
  -Uqinisekile ngalokhu?
  Iqhawe elincane, liqeda ukuqothulwa kwamaJapane ePort Arthur, laqinisekisa ngokububula:
  - Olwandle, iTogo inamandla kakhulu. Futhi hlobo luni lomkhuzi, noma umkhuzi wezempi wasolwandle u-Rozhdestvensky, ngeshwa owaziwa kakhulu. Izingane cishe zingcono nakakhulu ngamasu e-nautical!
  UCaligula, oshaya amaSamurai ngaphandle kwesihe, uphoqeleka ukuthi avumelane nalokhu okusobala :
  - Yiqiniso, nomuntu onjengoRozhdestvensky, ngisho nokuthola abagibeli bezempi abayisikhombisa abengeziwe abakhiwe e-Argentina, futhi sebelungise imikhumbi yeqembu lokuqala lasePacific eliphakanyiswe phansi, awukwazi ukuthembela ekunqobeni. Ikakhulukazi uma ukhumbula ukuthi imikhumbi yaseRussia engamashumi amahlanu nanye yalwa eTsushima, futhi umbhubhisi oyedwa waseJapane wacwiliswa!
  UMargarita, ngokujabula, waphula umbhobho wesibhamu, futhi ngokunye ukushwiba kwenkemba yamaJapane amane, nangenaliti ebukhali yabanye abathathu, wanezela:
  - Futhi okubalulekile ukuthi iqembu lamasosha anesibindi lingakwazi ukuvinjwa ngaphambi kokufika esisekelweni yi- Togo engavamile futhi edla inyama . Kulokhu, isikhundla semikhumbi ye-Rozhdestvensky sinzima kakhulu.
  UCaligula the tomboy, eqala ngemilenze yakhe ethambile njengeyenkawu, elinye igobolondo elabulala amaJapane njengebhomu eligqitshwayo, lasho lamazwi:
  NjengomSwidi eduze kwasePoltava,
  U-Rozhdestvensky ungene enkingeni...
  Ubukeka enesibindi
  Eqinisweni, kuphambene!
  Intombazane eyingxenye, iqhubeka nokusika isitha ngamandla aphindwe kabili, futhi ishiya inqwaba yezidumbu, ngokunengqondo nangezibalo, yaphawula:
  - Uma unganqobi iJapane olwandle, khona-ke ama-samurai anenkani azolwa isikhathi eside, futhi isikhwama somqhele waseRussia sesivele singenalutho, futhi abantu basemaphethelweni. Sidinga ukuyiqeda ngokushesha impi ngokunqoba okumangalisayo. Uma kungenjalo, kuzoba nenguquko kanye nokuvela kwephalamende okungenzeka ukuthi kungenasidingo futhi elilimazayo laseRussia!
  U-Caligula, umlingisi-umfana, waguqa ujenene waseJapane futhi wamenza wandizela phezulu, futhi ngesikhathi esifanayo wawisa abafana abathathu ababezifihle ubuso bezama ukufaka isiqhumane sebhomu sakudala. Umfana we-Terminator wathi:
  - Uma kunesikhathi esanele, bazoyaphi?
  U-Margarita, enquma amaJapane abe yizicucu kanye nemfucumfucu enegazi, waphawula nge-alamu ephawulekayo:
  - Kunenkinga lapha. Manje sisuka kanjena sisuka enqabeni siya enqabeni. Kuthiwani ngolwandle?
  U-Tomboy Caligula wahleka kancane futhi wakhulula inhlansi emehlweni akhe eyashaya indawo yokugcina izinhlamvu. Kube khona ukuqhuma okwajikijela ibutho lonke lamasosha aseJapan emoyeni.
  Umlingisi womfana wamemeza ngokubhonga:
  - Akukho okukhethekile! Ngedatha yethu, sibhukuda kahle, ngeke sicwile ngezinkemba. Uzobhukuda esuka emkhunjini wempi aye emkhunjini wempi, esusa amadekhi!
  UMargarita, izinkemba zakhe, njengensingo ebukhali, zanquma amasosha amaningi, anesibindi, kodwa afa ngokungenangqondo, wamomotheka ephendula ngamazinyo abukhali nakakhulu:
  - Impela ungumdondoshiya womcabango!
  UCaligula wamaDolphin, eshaya amaJapane njengokungathi umdlalo we-computer, waphendula ngokwethembeka:
  - Uma sithatha ijubane lokucabanga, khona-ke thina, empeleni, asinakulingana !
  Intombazane yaseTerminator yavumelana nalokhu, futhi ukuze ikholise, yadabula lonke ibutho lama-samurai.
  Futhi washiya umkhondo ogcwele igazi onemikhondo yezinyawo zentombazane ezingenalutho, ezipholile.
  Ngesikhathi esifanayo wathi:
  - Futhi ijubane lemizimba, elibaluleke kakhulu!
  Ndawonye, futhi nigijima ngesivinini esinjalo, nidinga ukwazi ukugcina ibhalansi futhi ningawi. I-Caligula i-hooligan iphumelela kakhulu. Ngokuvamile, ukukhuluma ngokwengqondo, i-autocracy ngaphandle komthethosisekelo akufanele ibe khona eRussia kuze kube phakade. Isibonelo samazwe aseNtshonalanga namaphalamende awo siyathelelana kakhulu. Ingasaphathwa eyokuthi ama-oligarchs afuna ukusebenzisa amandla awo hhayi kwezomnotho kuphela, kodwa nakwezombangazwe. Okwamanje banobungani obuncane noma obuncane bokubusa kwentando yeningi, futhi ukunqoba okungenzeka ePacific Ocean kanye nokwanda okwalandela eShayina kuzoqinisa lobu bungane isikhathi eside. Ngendlela, impi yaseRussia-Japanese nayo ibaluleke kakhulu ngombono wesikhathi eside. Ukudalwa kweRussia Ephuzi kanye nokufakwa kweManchuria kuphela, kodwa nezinye izifunda zaseShayina, kungaholela ekuhlukaniseni kokugcina koMbuso WaseZulwini. Lokhu kusho ukuthi i-colossus yaseShayina enamandla ekhulwini lamashumi amabili nanye, ethi inamandla amakhulu kanye nobukhosi bomhlaba wonke, ngeke ikwazi ukuba khona njengombuso.
  Futhi cishe, ngaphandle kweNguquko ka-Okthoba, ukuwa kwesistimu yamakholoni emhlabeni wonke ngeke kwenzeke. Umhlaba uzobe unengqondo futhi uphephe kakhulu kunangekhulunyaka lamashumi amabili nanye, lapho kunezifundazwe ezingaphezu kwamakhulu amabili emhlabeni omncane. Esikhundleni salokho, kuzovela imibuso eminingana, mhlawumbe ngisho nowaseRussia uzoba namandla kakhulu, noma okungenani obanzi kakhulu.
  Akunzima kangako ukubona kusengaphambili ukuthi kuzokwenzekani uma kwenzeka kunqoba iJapan. Cishe , iJalimane, lapho ibutho laseRussia liyoba igunya elikhulu, ngeke libe sengozini yokumemezela impi eRussia. Kodwa mhlawumbe uzofuna impi endaweni eyodwa, ashaye iBelgium neFrance.
  Kodwa-ke, i-Tsar Nicholas injalo ukuthi ingase ihlasele , njengoba kwenzeka emlandweni wangempela, ngemuva. Hhayi-ke, okungenani ukuze amaJalimane anolaka angabi namandla kakhulu.
  Kwase kuba neMpi Yezwe Yokuqala futhi. I-Russia ingase ibe nokuhlukaniswa kwamaShayina kanye ne-Pacific Fleet enamandla ngaphambili, okuzoba yi-plus, kodwa ... Emlandweni wangempela, iJapane yalwa ohlangothini lwe-Entente, ngendlela efanayo, i-Land of the Rising Sun ingase ibonise. isifiso sokuziphindiselela. Futhi-ke sizothola ingaphambili lesibili empumalanga. Futhi lokhu akukuhle kakhulu .
  Ngaphezu kwalokho, umuntu akanakulindela ukuqiniswa okuphawulekayo kwebutho laseRussia, uma kuqhathaniswa noMlando Wangempela. Nakuba, yiqiniso, ukusimama komnotho ngokushesha kungaqala ngaphambili, hhayi ngo-1909, kodwa ngo-1906, futhi kukhuphuke nakakhulu. Phela, ukunqoba kweRussia kungaqinisa ukholo lwabatshalizimali bangaphandle nabasekhaya embusweni obusayo, futhi ukungena kwezimali kuzoba kukhulu kunangempela.
  Lokhu kuzokwandisa uxhaso embuthweni. Ngaphandle uma kunjalo, uhulumeni we-tsarist uphenduka ukuzethemba kakhulu. Lapho, ikakhulukazi, kubonakala sengathi sizonqoba wonke umuntu futhi siwagingqe ku-asphalt. Empeleni, umphumela weMpi Yezwe Yokuqala, kulokhu, awubonakali nhlobo. Futhi mhlawumbe-ke, ukuze yonke into ixazululwe kahle, kuzodingeka singenele okwesine.
  Nakuba kungenzeka ukuthi ngeke ibe khona iMpi Yezwe Yokuqala nhlobo ayishiywanga ngaphandle ngokomgomo. Kulokhu ... Sekunzima kakade ukusho ukuthi ezinye izenzakalo zizothuthuka kanjani. Uyobusa isikhathi esingakanani iTsar Nicholas II, futhi ubani ozomlandela? U-Tsarevich Alexei uyangabaza; angase angaphili aze abe umuntu omdala. UMfowethu uMikhail nezingane zakhe? Kokubili lokhu kanye nezinye izinketho zingenzeka.
  UNicholas II angaphila isikhathi esingakanani? Kwakungekho-isibindi eside phakathi kwamaRomanov, kodwa, ngokuvamile, i-tsar eyayiphuza kancane futhi ingabhemi yayingaphila isikhathi eside. Futhi nakuba kuthiwa wayemnene futhi enomusa wenhliziyo, wayengeyena umuntu okhululekile. Ngakho-ke akunakwenzeka ukuthi umbusi anganikeza umthethosisekelo ngaphandle kwengcindezi enkulu. Nokho, izindlela zikaJehova aziphenyeki. Konke kungenzeka ngendlela obekungalindelekile ngayo. Futhi impisi iphenduka iwundlu, newundlu libe impisi!
  Futhi manje bangabantwana abahle futhi abahle ngaphandle - umfana nentombazane, abasebancane, besusa inqaba ngemva kwenqaba kanye ne-bastion ngemva kwe-bastion. Lapha, isibonelo, intaba enkulu enegama elilula elithi Vysoka. Ukusuka lapha ungabona lonke itheku elinemikhumbi yaseRussia yeqembu lokuqala lasePacific elungiswayo, kanye nezinye izikwele nezindlela eziya edolobheni.
  UMargarita, ngokuzethemba egawula amaJapane amaningi awophayo, uyayala:
  - Hhayi-ke, sizoyihlanza futhi?
  Umfana ongumlwi uCaligula, eqeda iSamurai yokugcina ngezinkemba zakhe, waphendula ngokubhuqa:
  - Yebo, sizohlanza futhi sihlanze kabusha!
  Futhi lo mbhangqwana waphuthuma ezindaweni eziphakeme ngesivinini sendiza yokulwa. Kufanele sisheshe. Ngenyanga kaMashi, ubusuku abubude kangako, futhi phakathi nosuku, ngisho nangejubane labo, akunakwenzeka ukuthi ugweme ngokuphelele ukushaya kusuka kuma-muskets amaningi, okungukuthi, izibhamu futhi, okubaluleke kakhulu, izibhamu zomshini. .
  Kuhle ukuthi ayikho imishini ezenzakalelayo. Futhi ngandlela-thile uzolile. Ilanga eliphumayo alijahile ukuxosha ubumnyama emvuleni kanye nenkungu yobisi egcwele yonke into.
  Kuyisithwathwa ekuseni, futhi uqweqwe lweqhwa lugoqeka ngaphansi kwezinyawo eziqinile zabafana be-Terminator, okuthi, noma ngabe bafuna, bangazigqoki izicathulo zabo - babedabula. Futhi imilenze yabo futhi ayizikhali ezimbi kakhulu kunezandla ezishesha kakhulu. I-crust of ice crunches, kodwa ayiphazamisi nhlobo ukundiza phezulu nokuqhubeka nokubhujiswa lapho, kuhlanganise nenkonzo yezibhamu eziyishumi nanye.
  Iyini ukusetshenziswa kweziqu ezinjalo? Kodwa awukwazi ukushaya okuhloswe njengabo ngezibhamu ezinkulu, kodwa kulula kakhulu ukuhlanza onogada. UMargarita, lapho ephonse amaJapane ayishumi nambili kwalasha nge-turntable eyodwa, bakhala kakhulu lapho bewa, bathi:
  - Ngakho-ke umbukiso uqhubeka ngendlela epholile ...
  Umfana oyisinqamuli uCaligula wahleka, waphonsa ishumi nambili lamaqhawe aseJapane anesibindi kwalasha futhi washo ngokujabula:
  - Kuyamangaza futhi ...
  U-Margarita wayisikaza, waphonsa ikhanda lakhe elinqunyiwe ku-arc kumlingani wakhe:
  - Kulungile. Isebenza nakakhulu. Noma ungathanda ukulwa nabathakathi?
  amandla amakhulu ayenawo manje , wahlafuna ubhontshisi wensimbi njengenyoka futhi waphendula:
  - Bengingeke ngenqabe , kodwa ekhulwini lamashumi amabili mancane amathuba okuba ngikhubeke kubo !
  UMargarita, egawula elinye ishumi nambili lamaJapane ukuze athole inyama edabukile, wagigitheka:
  - Kodwa bheka, ninja!
  Ngempela, amasosha amabili agqoke izifihla-buso agqoke izingubo ezimnyama aphuthuma ukuyohlasela leli qhawe. Futhi bahlome izinkemba, ezimbili esandleni ngasinye. Kubantu, ama-ninjas ahamba kahle. Umuntu wayengakuzwa ukulungiselelwa okungavamile nokuqeqeshwa okunonya kusukela ebuntwaneni. Kodwa empeleni, yini engamelana namakherubi? Umehluko wejubane phakathi kokungafi, izingane ezimpontshwa ngosizo lwemilingo, futhi abantu mkhulu kakhulu. Futhi ama-ninjas, nakuba ama-fighters aqeqeshwe kahle, asengabantu.
  UMargarita wagawula ezimbili zazo ngasikhathi sinye ngomshini womoya osheshayo, wabe esekhokhisa owesithathu ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluyintombazane, oluhle, kodwa olubulalayo enqeni kangangokuthi wandiza ngaphezu kwamamitha angamashumi amahlanu phezulu futhi wadabula isigxobo sefulegi embhoshongweni. UMargarita walwa nezinkanyezi ezazijikijelwa kuye futhi, eqhubeka nokunyakaza, wagawula ezinye ezintathu, futhi wabulala owesine ngokujikijela imimese emithathu ngezinzwane. I-ninja yabalekela kokubili, kodwa eyesithathu, indiza endleleni ephukile, yahlala enhliziyweni.
  UCaligula oyi-tomboyish naye ungene kulo mbango. Wasika i-ninja enorime olunsomi phakathi futhi wadedela ukuhlasela okusheshayo okwasusa amakhanda amadoda azifihle ubuso ezama ukuhlasela ngababili bakhe.
  Amadoda amnyama angabonakali awazange aphele amandla, kodwa ayenejubane kakhulu uma eqhathaniswa nomfana nekherubi intombazane eyayiwahlasela. Abazange babe nalo nhlobo ithuba.
  UMargarita, ekuhambeni okungenakuvinjelwa kwesipoki esisheshayo, waze wacula:
  - Uzongikhohlwa masinyane, uzongena endaweni yabafileyo njengemvula emanzi! Ezinye izingelosi ziyasikhonza, futhi uzongena ebhokisini lomngcwabo noDracula!
  I-ninja yawa, yasikwa yaba yizicucu, yafafaza igazi njengamakhabe avuthiwe ngaphansi kokleva. Futhi abazange bayeke ukuhlasela. Kodwa ... Zonke izilwi ezinkulu ezingamashumi amabili nantathu zawa empini. Ngemuva kwalokho, umbhangqwana omuhle washintshela ekuqedeleni izinceku ezisindile ngezibhamu...
  Inkungu isiqalile ukushabalala, neLanga laqala ukukhanya ngamandla. Futhi amaqhawe anesibindi athuthela komunye umugqa wokuzivikela. Ukuhlasela kwakungakaqali, futhi kwadingeka silwe ngokwethu. Kodwa-ke, ama-fighters awazange azizwe ekhathele kakhulu, kodwa ayefuna nje ukudla. Saqala futhi ukudla inyama yehhashi eluhlaza. Phela abekho abantu.
  Umfana we-Terminator uCaligula, ephonsa inaliti ngonyawo lwakhe olungenalutho, ebhoboza amaJapane amaningana ngalo, wakhuluma:
  - Ubugqila obunzima kakhulu ukuba yisigqila sesisu - inkosi ayinasihawu, kungakhathaliseki ukuthi ungenalutho noma ukugcwala!
  UMargarita wavumelana nalokhu, eqhubeka nokugawula ama- samurai ayesakhasa, njengesikhonyane esingenakubalwa, esasinyakaza ngamagagasi . Phakathi kwamaJapane kwakukhona abafana abancane kakhulu, cishe abaneminyaka eyishumi nesithupha noma eyishumi nesikhombisa ubudala, futhi kwakungemnandi kakhulu ukubabulala. Ngokusobala iziphathimandla zeLand of the Rising Sun sezichithe zonke izinqolobane zazo zokulwa impi. Kodwa uKuropatkin, wonke umuntu owamkhafulela futhi wamkhafulela, wayesawanakekela amasosha, futhi walahlekelwa okuncane kakhulu kunamaJapane. Futhi ngenxa yalokhu kufanele anikezwe udumo. Futhi kancane kancane amayunithi aseJapane alwa kangcono, futhi amabutho amasha, aqeqeshwe kahle afika evela engxenyeni yaseYurophu yaseRussia. Kubandakanya izikhulu zonogada.
  Le ntombazane eshisekela uhlangothi yayicabanga ukuthi kwenzeka okufanayo ngeMpi Yezwe Yesibili. AmaJalimane asabekayo aqhubekela phambili futhi azuza impumelelo kwaze kwaba yilapho amayunithi awo aphezulu akhishwa ngokuphelele, noma cishe ngokuphelele, akhishwa. Ngemva kwalokho, abakwazanga ukuqukatha Red Army.
  Yiqiniso, kufanele kushiwo ukuthi izisebenzi ze-Red Army nazo zaxoshwa. Futhi lokhu, ngempela, kwaphenduka inkinga.
  UMargarita waphuthuma empini ngala mazwi:
  - UNkulunkulu ngeke akulahle, ingulube ngeke ikudle, futhi amadragoni amabi azobe eboshiwe!
  . ISAHLUKO No. 12.
  U-Dominica wabuyela ku-Dragon Academy okwesikhashana kuphela. Waphinde wafunda ngokushesha iziphonso eziyishumi nambili, namagama ayinkimbinkimbi.
  Khona-ke amantombazane amathathu: i-elf, i-hobbit kanye ne-troll yesifazane, adlala naye ekujikijeleni amatshe omlingo phezulu.
  UDominica wabashaya. Futhi amatshe ngokwawo ayekhazimula ngokukhazimulayo futhi acwazimulayo, njengamathonsi amazolo emisebeni yezinkanyiso ezine.
  Ngemva kwalokho, abathakathi bentombazane bamnika izindandatho ezimbili ngamatshe onyaweni ngalunye, ukuze iqhawe likwazi ukuqinisa iziphonso zakhe ngenxa yomgomo omkhulu: ukusindisa ubulili obunamandla.
  Manje cishe zonke izinzwane zezinyawo ezingenalutho zentombazane yomlingisi, ngaphandle komunwe omncane, zinezindandatho zomlingo. Futhi waba namandla kakhulu emilingoni kunakuqala. Lena, empeleni, intombazane ekwazi ukucekela phansi idolobha futhi yakhe isigodlo.
  Futhi ngakho-ke wafunda ngokushesha ezinye iziphonso eziyikhulu, futhi esikhundleni sokuphumula, wahlala phansi phezu kwengubo yoboya. Wangena endaweni ye-lotus, futhi cishe ngokushesha ingqikithi yakhe yengqondo nomphefumulo, kanye nomzimba wakhe ophindwe kabili, wazithola esendaweni yonke efanayo, kanye neqembu elilwa, nakuba lisemncane ngaphandle.
  Ibutho lezingane, eliholwa yi-quartet of fighters, laqhubeka nokulwa nezixuku zamagundane ezweni lomthakathi omubi uBastinda.
  Amaqembu okuqala amagundane adla inyama abulawa noma abhekana noshintsho.
  Kwabe sekuvela amasimu lapho kwakusebenza izingane eziyizigqila ezineshwa. Babebukwa ababonisi bamagundane abakhulu ababelingana nezingulube ezihloniphekile. Babephethe iziswebhu ezidladleni futhi babhaxabula abafana namantombazane abanqunu.
  U-Dominica wacasuka:
  - Yeka ukuthi kubi kanjani lapho izingane zihlupheka!
  Futhi ngokuthukuthela wadubula imibani eminingana ngesikhathi esisodwa emagundaneni, aphenduka aba ogogo abakhulu, abembozwe ushokoledi.
  Izingane izigqila zakhala ngokumangala, zabe seziphuthuma ukudla okumnandi nokunuka kamnandi kanje. Futhi masidabule izingcezu kuso.
  U-Dominica waphinda wanyakazisa induku yakhe yomlingo, waphinda wenza izinguquko, ephendula amagundane amabi aba izitsha ezimnandi, ekhala:
  Bantwana, lezi izinkanyezi esibhakabhakeni,
  Izimbali zimila emadlelweni...
  Kuzoba nenjabulo emhlabeni,
  Amaphupho amahle azoqhakaza!
  UMargarita, naye owayebambe iqhaza ezinguqukweni, waphawula ngokunengqondo:
  - Unemfudumalo enkulu yangaphakathi nomusa!
  Kungazelelwe, njenge-jack-in-the-box, kwavela igundane elikhulu elifana ne-dinosaur. Wavula umlomo wamemeza into evala izindlebe.
  Womabili amantombazane ayisangoma, azokhulula kanjani umbani nama-pulsars kuye, nasezintanjeni zemilingo, nasezindandathoni ezinyaweni ezingenalutho. Futhi umzila wamandla oxhumene washaya inunu enkulu, amamitha angamashumi amabili nanhlanu ubude. Wawa, waphenduka ngaso leso sikhathi ukuze abone izitsha eziningi ezihlukahlukene, ezicebile nezihlukahlukene phezu kwetafula elide. Futhi lapha, phakathi kwezinye izinto, kwakukhona izingilazi zewayini zegolide ezinezinhlobonhlobo eziningi zika-ayisikhilimu.
  Izingane eziyizigqila zaqala ukuyeka umsebenzi nxazonke futhi zihlasela amagundane azondwayo, futhi zawasika ngamasikela, amageja, nezinye izinto zokulima .
  Futhi kwaba nokufutheka okukhulu kubo. Abafana abangamavukela-mbuso baze baqala nokucula ngomdlandla;
  Noma ubani osebumnyameni bobugqila, phatha inkemba ezandleni zakho.
  Futhi ungabekezeleli ihlazo elithotshisiwe ...
  Isitha sakho asiyikwakha isisekelo phezu kwegazi;
  Uzokhipha isigwebo esingajabulisi kuye!
  
  Umfana ushaywa ngesiswebhu esibi,
  Umbulali uyamhlukumeza ngegundane elibi...
  Kodwa umhluphi omubi uyophenduka isidumbu,
  Ungabe uzwa amantombazane ekhala!
  
  Ungabi yisigqila, uthotshiswe othulini,
  Phakamisa ikhanda ngokushesha...
  Futhi kuzoba ne-elfinism kude,
  Ngithanda i-Solntsus ne- Spartak!
  
  Kwangathi kungaba khona umhlaba okhanyayo endaweni yonke,
  Injabulo eyohlala phakade kubantu...
  Futhi abantwana bayoba nedili elijabulisayo lapho,
  Lowo mbuso akuwona owegazi, wezibhakela!
  
  Sikholelwa ukuthi kuyoba nepharadesi endaweni yonke,
  Sizokwenza kahle indaba...
  Mayelana nalokhu, mfana weqhawe, zama,
  Ukuze kungabikho iphupho elibi nehlazo elibi lapha!
  
  Yebo, siyizigqila, sibubula emaketangeni ngaphansi kokucindezelwa.
  Nesswebhu esivuthayo usishaya ezimbanjeni...
  Kepha ngikholwa ukuthi sizowabulala wonke amagundane,
  Ngoba umholi wamavukelambuso upholile kakhulu!
  
  Ngaleli hora abafana sebehlubukile bonke.
  Amantombazane nawo ahamba nabo ngento efanayo ...
  Futhi ngikholwa ukuthi bazonikeza i-solcenism,
  Sizolahla ijoka elizondwayo!
  
  Khona-ke, niyazi, uphondo lokunqoba luyokhala,
  Futhi abantwana bayoqhakaza enkazimulweni ...
  Izinguquko zisilindele ngenjabulo,
  Izivivinyo, ukuphasa yonke into ngamamaki aphelele!
  
  Sizofeza isimangaliso esinjalo, ngiyakholwa,
  Ukuthi kuzoba nepharadesi langempela lokukhanya...
  Okungenani kwenye indawo umthakathi unguJuda okhohlakele,
  Yini efaka abafana esbayeni!
  
  Ayikho indawo yethu zigqila ezweni elingaphansi,
  Singawaxosha amadimoni emifantwini...
  Egameni lepharadesi elingcwele likaJehova.
  Kubo bonke abantu abajabule mahhala!
  
  Kwangathi kungaba nokuthula emhlabeni wonke,
  Kwangathi kungaba nenjabulo nokukhanya kwelanga okungcwele ...
  Sidubula izitha njengasegalari yokudubula,
  Ngakho lokho kuphela phezulu hhayi okwesibili phansi!
  
  Yebo, ngikholwe, amandla ethu ngeke ome.
  Uzoba yindlela yasezulwini eya endaweni yonke...
  Ibutho labahlubuki liyobhonga kakhulu .
  Ukuminza amagundane anobutha!
  
  Injalo injabulo, injabulo,
  Utshani bukhula njengama roses nxazonke...
  Iqembu lethu labafana
  Ukubukeka nakanjani okokhozi lwentaba!
  
  Ukunqoba kuzoqiniseka,
  Asakhe, ngiyakholwa, ngokweqiniso siyi-Edeni...
  Yonke injabulo, injabulo kunoma iyiphi iplanethi,
  Futhi awuyena u-redneck , kodwa umnumzane ohloniphekile!
  Leli, ngempela, iculo lezigqila ezivusiwe ezichoboza amagundane nama-orcs.
  Phakathi naleso sikhathi, uDominica noMargarita kumadrako, ngaphambi kwebutho, bandizela enqabeni.
  Izangoma ezimbili, ezisheshayo nezicwebezelayo ezinezinduku zomlingo nezindandatho ezinezintelezi ezinyaweni ezingenalutho. Ngazo benza izinguquko ezinhle kakhulu. Futhi akukho lutho olungalungile ngokuthi manje amanye, amagundane anamaphiko ayingozi kakhulu azama ukuwahlasela.
  Indiza yamagundane ayiyona ihlaya. Kodwa amantombazane abashaya ngamandla abo omlingo futhi abathakathi. Futhi esikhundleni sezilo, uswidi wekotini uvela. Imnandi futhi inephunga elimnandi.
  Ngaphezu kwalokho, ezinye izinkawu ezinamaphiko ziphenduka zibe ama-strawberry. Okuvuthwe kakhulu futhi kucwebezela ngamarubi netopazi.
  Futhi ezinye izinkawu ezengeziwe ezinamaphiko zaba amabhaluni.
  U-Oenomai no-Dobrynya nabo bangenele impi yamadragons. Baqala ukugawula ozakwabo ngezinkemba, okuyinto elula futhi eqondile. Hhayi-ke namadragoni ngokwawo uma ewuthatha uvutha umlilo. Futhi bayoshisa abamaphiko ngaphandle kokuzisola noma ukungabaza.
  U-Oenomaus waphawula, egawula isitha:
  - Lokhu, uyabona, kuzoba kuhle kakhulu futhi kupholile!
  U-Dobrynya waphawula ngokumamatheka:
  - Yebo, lokhu akukwazi ukubekwa ngamagama!
  Futhi umfana weqhawe wethula inaliti ebukhali kakhulu futhi ebulalayo esitheni. Lashaya igundane ehlweni, laphinde lashayisana nelinye igundane. Kulapho kwaqala khona isiphithiphithi.
  U-Oenomaus wacula:
  Amagundane apholile kakhulu
  Bangakwazi nokugawula i-oki...
  Ingqondo yakho ilukhuni ukuyibona,
  Futhi ama-convolutions afana nentambo!
  UDobrynya wavumelana nalokhu:
  - Yebo, amagundane adla zonke izinhlobo zezinto ezimbi!
  U-Margarita waqhweba iso. Wakhumbula ukuthi wabanjwa kanjani umfana weqembu u-Andreika. Futhi wayevalelwe egumbini elingaphansi elibandayo eligcwele amagundane. Futhi amagundane alume izinyawo ezingenalutho zomfana, ndikindiki ngenxa yamakhaza. U-Andreika walwa namagundane ubusuku bonke futhi akazange alale. Futhi ekuseni wathathwa ukuze ayophenywa, futhi baqale bafafaza usawoti emanxebeni emilenze yomfana u- A. Kwakubuhlungu kakhulu, futhi u-Andreika waqala ukuklabalasa . Baphinde bamshaye ngocingo oluhlabayo.
  Kodwa umfana owayeyiqembu walahlekelwa ukwazi ngenxa yokwethuka kwezinhlungu, kodwa akazange asho lutho.
  UMargarita wakwazi ukuhlela ukuphunyuka kuka-Andreika. Futhi lokhu kwakuyisenzo sakhe. Umfana wakwazi ukunqoba izinhlungu futhi wahamba ekhubazekile, eluma imilenze. Futhi ngalokho, kudos kuye.
  Intombazane ehlangene yashaya amagundane futhi yacula ngentshiseko enkulu:
  Isibhamu sami sifana nomfowethu omdala
  Idubula ngokunembe kakhulu, ngokunembile...
  Phela intombazane inesibhamu somshini emathunjini.
  Nakuba ngezinye izikhathi ukuphila kufana nekheji!
  
  Ngiyintombazane engaqinile
  Impisi nengwe esivivinyweni esisodwa...
  Kodwa izwi aliwona undlunkulu,
  Uma nginabathandwa bami, ngiyakholwa, sindawonye!
  
  Sengivele ngathatha liphi iphasi,
  I-Iran ihlasele izintaba...
  Wanqoba amazwe amaningi ahlukene,
  Cha, angikwazi ukuhlala ngokuthula kusofa!
  
  Cishe ngeke ukuqonde lokhu,
  Kusho ukuthini ukulwa namahlanya...
  Kubhale phansi encwadini yakho yokubhalela,
  Futhi funda ukulwa ngokufanele, guy!
  
  Alikho i-Motherland yami, ngikholwe, isibindi,
  Ucwebezela njengerubi elikhanyayo...
  Noma kukhona izigidi zamagatsha odeveli,
  Sisazozuza indawo ezulwini!
  
  INkosi mayingivikele
  elikhulu , Somandla...
  Intombazane inenyama enamandla ,
  Uwisa ucherry ngevoli eqondile!
  
  Akekho ongangehlula
  Yimi intombazane egama layo linguLegion!
  Ibhere liyakhothama ezinyaweni zami;
  Futhi amamephu azokunikeza igolide maduze!
  
  Isithwathwa, sigijima ngaphandle kwezicathulo eqhweni,
  Ama-snowdrifts, uyazi, ungayesabi intombazane...
  Ngizonika isitha sami ukugunda izinwele ezisheshayo,
  Bangibona njengengwevu!
  
  Ngazalwa ekuqaleni kwentwasahlobo,
  kakhulu , sengathi isibhengezo...
  Umlingiswa uyi-greyhound kakhulu , i-groovy,
  Futhi ilangabi elishisayo livutha enhliziyweni yami!
  
  Yebo, awukwazanga ukuthola intombazane enhle kakhulu,
  Uzonika wonke umuntu uthando oluchichimayo ...
  Akabukeki ngisho namashumi amabili,
  Kodwa ushaya kakhulu!
  
  
  Ngakho-ke, khothamela intombazane,
  Bese eqabula izinyawo zakhe ezingenalutho...
  I-knight izogijimela phezulu njengomcibisholo,
  Ngeke kube nzima ngathi ukuxazulula inkinga!
  Intombazane eyingxenye yacula ngokujulile. Wonke amagundane endizayo ashintshile. Abanye kuswidi kakotini, abanye ku-popcorn, abanye ku-oatmeal, noma amabhamuza ensipho. Futhi abanye abafana bamaqhawe bagencwa bafa, noma amadragoni abashisa ngomlilo. Lawa bekungama-muffin nama-roast of nice, meat chops.
  U-Dobrynya wathatha futhi wavula inaliti ngezinzwane zakhe, futhi labhoboza iphela elimaphiko, walinamathisela odongeni lwamatshe. Futhi kwavela ukuthi kupholile futhi kupholile.
  Iphela lakhanya kwavela umgexo wedayimane ohlaba umxhwele endaweni yawo.
  U-Dobrynya wacula:
  Futhi lapho ngibona i-barbel,
  Eya, eya , eya!
  Abafana bagijimela imali yabo,
  Ungasnuzi!
  Umfana u-Enomai waphendula:
  - Hewu! Kwahamba kahle kanjani. Itshe eliyigugu leli.
  U-Dobrynya wabubula futhi wabhonga:
  - Singakwenza konke, madoda, kudala sihlwanyela, kuphi?
  U-Dominica watshiyoza ephendula, waphinde waphendula amaphela anamaphiko ayishumi nambili andiza ephuma embhoshongweni osabekayo wenqaba aba amaqoqo ezinkanyezi ayigugu. Futhi ukuthi icwebezela futhi icwebezela kanjani ngokumangalisayo, njengamaqhwa ezikhanyisini ezine ezithumela imisebe yelanga.
  UMargarita waphawula ngokuhleka:
  - Ngikholelwa ukuthi okuhle kuyanqoba okubi!
  U-Enomai waphawula ngokumamatheka:
  - Okuhle nokubi kuyimibono ehlobene. Nali igundane, nalo liyaphila, futhi siyalinquma!
  UDobrynya waphawula:
  - Futhi izitshalo? Imifino nezithelo ezifanayo nazo ziyaphila, futhi nazo ziyadliwa, futhi kuyadabukisa!
  UDominica wabhala kuTwitter:
  - Kwenzeka kanjalo, kwenzeka kanjani,
  Yilowo nalowo udla omunye kanye nje!
  Intombazane-umlingisi ngokubhonga yayithatha futhi yakhulula umlingo ezinyaweni zayo ezingenalutho. Futhi umbhoshongo onogebhezi lwegundane lwaguqulwa. Yaba yigolide, futhi i-rose icwebezela ngamarubi phezulu.
  UMargarita waphawula ngobuhlakani, eveza amazinyo futhi ethumela imisebe ebulalayo nebhubhisayo ezinzwaneni zakhe ezingenalutho. Futhi umlingo wasebenza. Futhi washaywa ukubulala nokucekela phansi, okwaphenduka ngokushesha kwaba ubuciko nokuchuma.
  Ama-orcs nemikhovu aphuma enqabeni futhi . Futhi bagibela isixuku sangempela . Amanye amabhere ama-shaggy ayegqoke izivikelo zensimbi. Futhi lezi izikhali ezicwebezelayo, nemikhonto nezimbazo.
  U-Dominica waphawula ngolaka, eveza amazinyo akhe:
  - Manje leli ibutho elisabekayo selivele likhuphuka . Hhayi-ke, ingabe sizohlangana nabo ngento ebulalayo?
  UMargarita waphawula ngokumamatheka okunonya:
  - Yebo, singakwenza lokhu!
  Futhi amantombazane athakathayo athatha futhi ethula ama-pulsar awo omlingo kuma-orcs nemikhovu.
  Umfana uDobrynya waphawula:
  - Lokhu akukubi, kodwa kufanele sinikeze amaqhawe ezingane ithuba lokulwa .
  Futhi, ngempela, izinkulungwane zezingane ezingamavukela-mbuso zagijima zakhuphukela enqabeni zisuka ezindaweni ezihlukene. Abaningi babo, ikakhulukazi abafana, babefake amaketanga. Abanye babafana basebenza, bemisa amatshe esikhumbuzo nemifanekiso eqoshiwe kumthakathi uBastinda . Ezinye izithombe zakhula zaba amamitha ayikhulu ukuphakama, futhi inqaba enkulu kuphela eyayiphakeme ngaphezu kwazo.
  Ababili abanamandla, nakuba kungebona abafana abakhulu kunabo bonke, i-Viscount ne-Phoenix, balwa ngaphambi kwabanye, bebeka phansi amagundane.
  Ama-orcs nawo aqala ukudubula eminsalweni. Kodwa izangoma zabashaya kakhulu. Uma kwakulula ukubulala amagundane, nakuba ayekhuluphele futhi emakhulu, lokhu kwakuthinta ukuhamba kwawo. Khona-ke ama-orcs azoba izilwi ezinamandla, futhi imikhovu imane iyimidondoshiya.
  U-Phoenix waphawula:
  - Ngalwa noKartaus . Ngakho abalwi bakhe babeshesha kakhudlwana!
  I-viscount fighter yacula:
  Ngiyithanda kakhulu impi
  Ukulwa njengeqhude...
  Futhi ekulweni ngesandla nesandla,
  Ngilwela izilo ezimbili!
  U-Phoenix waphawula ngokumamatheka:
  - Yebo, uma sikhuluma iqiniso, lokhu kuhle ! Kodwa sijwayele ukubulala izilo ngezinkulungwane.
  Kanjalo abafana beqhawe babulala umkhovu. Futhi ezinye izilo zase zivele seziguqulwe ngokwengxenye zaba izinhlobo ezahlukene zokudla namaswidi. Kodwa enye yemikhovu yakhiqiza u-ayisikhilimu onjalo engilazini yewayini eqoshwe ngesimaragidu.
  Futhi phezulu kunenqwaba ye-ayisikhilimu enemibala eminingi, izingcezu zikashokholethi, izithelo zikaswidi, ama-strawberries, ama-pistachios nokunye, okuthakazelisayo kakhulu.
  Izingane zamaqhawe zizokhamuluka ngentokozo. Yebo, kuvele kumnandi kakhulu futhi kujabulisa amehlo.
  Intombazane-umthakathi uMargarita, ngemva kokukhulula elinye igagasi lokubhubhisa nokuqothula, yenza i-carte blanche enobudlova endabeni yokuguqula okubi kube okuthakazelisayo , futhi yakhipha:
  - Ngandlela thize, umlingo ungcono kunenqubo yemvelo, akunjalo?
  UDominica wavuma:
  - Yebo, ngaphandle kokungabaza, sakha into enhle futhi ehlwabusayo. Kodwa kungani kunezinkulungwane zezigqila lapha, futhi zonke ziyizingane, futhi abekho abantu abadala abazibonayo?
  U-Margarita waphendula ngokumomotheka:
  - Ithonya lomlingo wendawo. Inamandla impela. Futhi ngempela, kuvela ukuthi kukhona izingane ezisacathula kuphela kulo mhlaba. Kodwa ungakhathazeki, umoya wendawo wodwa ngeke uguqule ube yintombazane encane.
  UDominica wabuza ngokumangala:
  - Futhi ngani?
  Intombazane eyingxenye yaphendula:
  - Futhi mayelana nekhanda leklabishi!
  Ukuhlasela kwama-orcs amabi nemikhovu kwaqala ukuba buthaka. Abanye babo babulawa izingane ezingamaqhawe, futhi iningi lashintshwa umlingo onamandla wombhangqwana omuhle. Lokhu kuwumlingo ngempela, ukudlula induku uDunno ayenayo.
  UDominica waphawula, ehleka kamnandi:
  Isikhathi sokuphendula sesifikile,
  Sishaye i -orc esweni...
  Ekuphenduleni, waba njengophaya,
  Futhi wacela izinyo!
  Futhi ngempela, ku Zonke izinhlobo zokudla okumnandi ziguqulwa zibe ama-orcs nemikhovu.
  Futhi izingane zamaqhawe zijabule ngalokhu. Futhi amagundane aqothulwa ngaphandle kwezinkinga . Kodwa ngenxa yokushaywa kwabo, izitsha ezimnandi zaqala ukuvela futhi. Nezinye izinto ezimnandi nezingakholakali.
  Futhi amagundane aguqulwa ngokushesha abe yinto ewusizo futhi ekwazi ukudliwa.
  Intombazane ehlangene uMargarita yababaza:
  - Mhlawumbe manje sizongena enqabeni ngokwayo!?
  Umlingisikazi wentombazane waphawula:
  "Futhi kukhona abaqamekeli abangasilinda lapho." Nokho, sikulungele lokhu!
  U-Margarita wahleka futhi waphendula:
  - Ngiyiphayona, okusho ukuthi ngihlale ngilungile!
  Manje izingane eziyizigqila zigqekeze enqabeni. Izinyawo zabo ezingenalutho zanyathela imabula emnyama. Ngaphakathi babelwa nama-orcs, imikhovu namagundane. Futhi bawagawula sengathi anabasiki esikhundleni sezinkemba. Yilapho ukusika kwaqala khona.
  Abafana balwa bephethe izinkemba ikakhulukazi. Futhi amantombazane ayencamela ukudubula ngeminsalo. Ngenhlanhla, uMargarita wayekwazi ukuguqula amasikela namageja abe iminsalo yangempela. Futhi bacibishela amaphakethe emicibisholo, begwaza amagundane.
  UDominica waphawula ngokuhlakanipha:
  - Imicibisholo ebukhali yendlela ebulalayo, khululekani, zingane zami.
  Kusenjalo umthakathi uBastinda wandiza waphuma embhoshongweni. Wayebukeka engowesifazane oneminyaka engaba ngamashumi amathathu nanhlanu, futhi ephenduphenduka njengomphezulu. Izinwele zakhe zimnyama, zigobile, futhi yena ngokwakhe uphethe izinduku ezimbili zomlingo ezandleni zakhe ezigqoke amagilavu.
  Umthakathi ubendiza ngesithuthuthu, ezinyaweni zakhe kukhona amabhuzu ane-spurs.
  U-Bastinda wayithatha futhi wabhonga:
  - Ngiyabahlonipha abanamandla
  Futhi ngicasula ababuthakathaka...
  Ngiwububi obukhulu
  Futhi kuthiwani ngawe, ungafaki zicathulo?
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Umthetho wami ulula
  Ngiyabahlula ababi...
  Noma ubani obuthakathaka ngizomsiza,
  Ngeke ngikwenze ngenye indlela!
  U-Bastinda uthathe izinduku zemilingo, njengokungathi ushaya i-Dominica ngama-pulsars. Esho eshaya umlozi. Futhi ama-pulsars ngokushesha aphenduka amaqebelengwane futhi awela kumlingisi wentombazane, emgcoba kahle.
  Ephendula, uDominica, ngokucasuka, wakhulula i-pulsar enkulu endongeni yakhe nasezinzwaneni zakhe ezingenalutho.
  Yandiza, kodwa uBastinda wakwazi ukuphunyuka futhi washaywa ukukhishwa enqabeni. Yacishe yakhanya futhi yaqala ukuguquka. Futhi esikhundleni senqaba esabekayo, kwavela isigodlo sikanokusho kakhulu - ngokuphelele futhi ngokushesha.
  UBastinda wambuka, wacwayiza amehlo wabaleka. Ngokunemba kakhudlwana, ndiza uhambe. Futhi umsila ovuthayo wasala ngemuva kwakhe.
  UDominica noMargarita bamlandela begijima. Zombili izangoma zazisalela emuva ngesivinini.
  Noma kunjalo, isithuthuthu esindizayo sishesha kakhulu kunamadragoni.
  Izangoma zamantombazane zaqala ukudubula kuBastinda . Kodwa ngaso sonke isikhathi wayebalekela noma enze ukuzivikela. Ngaphezu kwalokho, isithuthuthu ngokushesha landa ibanga, simkhipha endaweni yokudubula ngomlingo.
  UDominica waphawula:
  - Ulahlekelwe izwe lakhe, izikhonzi namandla. Ngakho, asiyidingi ngempela manje!
  UMargarita waphawula:
  Uma entshontshe futhi wathatha i-artifact yegundane eliphuzi, ukunqoba kwethu kuyoba yize!
  Umlingisikazi wentombazane, ehlwitha izinzwane zemilenze yakhe engenalutho, ebomvu, wathi ngokuzethemba:
  - Kodwa izinkulungwane zezingane zathola inkululeko! Lokhu nakho kuwufanele okuthile!
  Intombazane ephikisanayo yavuma:
  - Kulungile! Akumangalisi ukuthi sisebenzile.
  Ngempela, amagundane ekugcineni aguqulwa futhi abulawa, njengoba kunjalo nama-orcs nemikhovu. Ngakho kwanqotshwa ukunqoba okukhulu.
  Izinkulungwane eziningi zezingane - abafana namantombazane - zabuthana esigcawini futhi zacula, zishaya ngezinyawo ezingenalutho:
  -Udumo kumaqhawe! Udumo kwabakhululi! Phansi ngobugqila!
  Lokhu kwaba ukunqoba okukhulu kakhulu ezweni lamagundane. Futhi kunezinto eziningi ezinhle kakhulu nezinomoya lapha.
  UMargarita wakhuluma kuqala. Yena, edansa , wayeyithatha futhi acule, futhi ingoma yakhe kwakuyingoma yentombazane ehlangene:
  Thina, bantwana bobumpofu kanye ne-caress yasehlobo,
  Uzalelwe emjondolo emvuleni...
  Vumela iphupho lentombazane liculwe,
  Siyophinde singene nini empini eshisayo!
  
  Ngagcina ngise- Elfxik ngephutha,
  Futhi izwe likaMama, i-Holy Rus '...
  Ngesiphetho sami, esingavamile ngokuphelele,
  Ngilwela injabulo nothando lwezwe!
  
  Futhi alisekho iMotherland elihle laseRussia,
  Ukhona _ yilwe , futhi ungesabi...
  Futhi alikho izwe elijabule ngaphezu komhlaba wonke,
  Uyisibani sokukhanya kwendawo yonke, Rus'!
  
  ngizokudabula emlilweni nasemanzini ngenxa yakho;
  Amavulandlela ajwayele ukuwina...
  Siyohlala sijabulisa abantu,
  Ngoba amandla ebutho awanamkhawulo!
  
  Masiqhubeke sihlasele i-Motherland,
  Ngaphansi kokukhala kwezwi elinamandla, elithukuthele...
  UHitler uzothola inkokhelo yakhe kuze kube sekupheleni,
  Sizowaxosha amaNazi egcekeni!
  
  Izwe likababa ligcwele amaqhawe,
  Futhi uStalin ungumdondoshiya omkhulu...
  Amavulandlela ahamba ngohlelo,
  UMndeni onamandla onke, Nkosi yethu, O munye!
  
  Egameni lokukhanya nokuphila okuhle,
  Sizolwa ngesibindi zingane...
  Phela isizukulwane siyophila ngaphansi kobukhomanisi,
  Ngikholwe, ithemba alinakususwa kithi!
  
  Siyalithanda izwe lethu, bafo,
  Sifuna ukukuphakamisa ngaphezu kwamafu...
  I-Fascism izothola isijeziso esinamandla,
  Kumaphayona, izinkozi ezingamaqhawe!
  
  Sizokufeza, ngiyakholwa, sizowina maduze,
  Nakuba i-fascism ikhohlisayo futhi inonya ...
  Okhokho bazoziqhenya ngathi,
  Futhi iSvarog izokuholela empini!
  
  Ngenxa yenkazimulo yezwe lethu elinamandla,
  INkosi uMninimandla onke yakhuphukela esiphambanweni...
  Ngeke sizisole ngempilo yethu ngeRussia,
  Malizwakale izwi elikhulu ezulwini!
  
  Lwela udumo lwezwe lethu,
  Amaqhawe aqotho ayamthanda...
  Niyizimpisi, anisiwo onogwaja abangamagwala;
  Ngisho namaqhawe aziqhenya kakhulu!
  
  Siyakwazi ukuthola inyanga endaweni engaphansi,
  Bamba i-pike, i-catfish enkulu...
  ULenin omkhulu wasukuma ukuze akhululeke,
  Sizokwenza isakhiwo siphile!
  
  EGameni Lomndeni, yakha amaphiramidi,
  Nemikhumbi eyoklebhula umkhathi wezulu...
  Futhi uHitler , ngokuhlekisa, abulale ama-fighters ,
  USomandla wafa wabuye wavuka ngenxa yethu!
  
  Wena othandekayo, uLada okhohlakele,
  UNkulunkulu omkhulu oMhlophe wazalwa nguwe...
  Futhi kufanele sikulwele ngesibindi,
  Sengathi uSomandla angakusiza uphile kuze kube phakade!
  
  Thanda, dumisa uNkulunkulu uJesu,
  Ungumfana waseRussia, unathi kuze kube phakade ...
  Sekuyisikhathi sokufekethisa umhlobiso ngobuchule,
  Kwangathi iminyaka ingagcwala injabulo kuze kube phakade!
  
  Ubukhulu beRussia yami engcwele,
  Ikwazi ukuhlula izitha ...
  Nakuba abesifazane bekhala ngokwesaba.
  Singamephula udrako!
  
  Ngenkazimulo ye-Motherland engcwele, ngikholwe,
  EGameni likaNkulunkulu waseRussia uKristu...
  Sizokwakha amasonto amakhulu maduze,
  Masihambe indlela yethu kuze kube sekupheleni!
  
  Uthando, ngikholwe, aluwazi amagama angenasidingo,
  Asisekho isithukuthezi esingadingekile esingabonakala kuso...
  UKayini makabhubhele endaweni ephansi.
  Futhi u-Abela uzophinda ahlabelele ingoma yakhe!
  
  Lapha sizulazula eBerlin nge-bugle,
  Icilongo likhala njengensimbi...
  Kungcono ube yiqhawe elinesizotha kakhulu,
  Hlahlani ikhanda lamaNazi ngembazo!
  
  Umndeni uzovuka, ngikholwe, abafileyo maduze,
  UNkulunkulu omhlophe uzokunika uthando ngalunye
  Futhi sinqume ngokucacile,
  Kuyoba yini ingunaphakade lezinguquko ezikhanyayo!
  yadansa ngaleyo ndlela intombazane eyiphayona, ishaya ngezinyawo engenalutho, ngenjabulo nangomdlandla . Futhi abanye abantwana, ababeyizigqila, bacula futhi badansa, bezama ukuphakama, noma-ke, bagxumele phezulu.
  U-Dobrynya, engumfana onamandla , wathatha itshe waliphonsa phezulu. Yandizela phezulu futhi yaqhuma, yasakazeka njengeziqhumane zaba izinkulungwane zezicucu ezinemibala eminingi.
  I-Viscount yomfana yabhala:
  - Lokhu kumnandi ngempela!
  UDobrynya wakuphikisa lokhu ngokujikijela itshe futhi, futhi uMargarita walishaya ngombani, walibangela ukuba lihlakazeke libe yizicucu eziningi ezinemibala eminingi nezibenyezelayo:
  - Cha! Lokhu kuyiqiniso elinjalo. Futhi akukho lutho oluphakeme kunaleli qiniso!
  Umfana oyiqhawe u-Phoenix ngokuthukuthela, eshaya ngezinyawo zakhe ezingenalutho ukuze utshani buqale ukubhema, wamemeza:
  - Isitimela sethu sindiza siye phambili - siyama kumasipala!
  Asinayo enye indlela - isibhamu esinamandla!
  Nentombazane eseduze kwabo nayo izovele igxume ibheke phezulu.
  Isimo sabo sengqondo sasilungile, futhi injabulo yayichichima.
  UDominica naye wanquma ukubukisa ngobuhlakani bakhe kancane.
  Futhi ake sikhiphe yonke imifudlana yama-aphorism akho amahle kakhulu, ajwayeleke kahle;
  Isigqila singakhululeka, isiwula sihlakaniphe, ompofu acebe, kodwa uma unenkani yembongolo, uyohlala uyimbongolo!
  Umpofu akuyena ongenamali, kodwa okhanda lakhe ligcwele amasaha!
  Ungafisi ukuba yinkosi uma ungenangqondo!
  Ngisho noShah uzohlanya njengembongolo!
  Inkosi impela iyibhubesi, kodwa alinawo ubuhlakani obufana nempungushe, namabhubesi ayaphucwa isikhumba!
  Musa ukugwavuma, kodwa kunalokho thula uma ungakabi endaweni yengonyama, futhi impungushe ayizange inikeze isudi yayo!
  Usopolitiki ufana nempungushe enganekwaneni kaKrylov, kodwa ungabi igwababa njengomvoti!
  Uma ufana nesiqu, khona-ke bazosusa ama-shavings kuwe ezimpandeni!
  Ukuze izwe lingaboshelwa ejokeni, kumele liqine njengenkunzi!
  Izindiza ziyadingeka ukwenza izwe lindize!
  Usopolitiki usekulungele ukuthembisa inyanga, hhayi ukuthi yehle!
  Ongaphuzile impilo yakhe usemusha!
  Izingxabano ze-Oak zisebenza esiphunzini!
  Usopolitiki angakukhumula ngokuzithandela uma uyisiphunzi!
  Kodwa umuntu unenzuzo eyodwa phezu kwezinkawu: ngezinye izikhathi okungenani uyimpungushe yangempela!
  Usopolitiki unezifiso zengonyama, ubuqili bempungushe, kodwa izindlela zakhe ziwuswinishi ngokuphelele!
  Uma usopolitiki eyimpungushe kakhulu, uphenduka ingulube ephelele!
  Usopolitiki onobuqili bempungushe kanye nokubamba kwempisi uzokwenza i-kebab kubavoti!
  Futhi inhlanhla idinga umzamo, kuphela ngomsebenzi onzima wehhashi ongakwazi ukulahla ikhola yokuzithoba!
  Kholelwa empumelelweni uma wehlula wonke umuntu!
  Usopolitiki angakwazi ukwedlula ngisho impungushe, kodwa akakwazi ukukhohlisa isikhathi unomphela!
  Umvoti uvame ukundiza njengenyosi enkulumweni enoju yosombusazwe, kodwa ngokuvamile yena ngokwakhe uyatinyelwa!
  Usopolitiki ugwinya abavoti njengenhlwathi egwinya onogwaja, uheha izimpukane njengovodka neVelcro emnandi!
  Impisi ayikwazi ukuphila ngaphandle kwenyama, futhi usopolitiki akakwazi ukuphila ngaphandle kwenkohliso!
  Ihhashi elisheshayo lizolalela lowo owazi kahle!
  Kulula kusopolitiki ukuziphendulela ngaphakathi kunokuthembisa into engenziwa!
  Noma ubani omvotelayo, uzohlonipha umphumela ngokuthula umzuzu owodwa!
  Yiba okungenani impungushe encane ehlakaniphile uma ungafuni ukuba imbongolo egetshengiwe!
  Ningabethembi osopolitiki, kubavoti bangama-chips akhumula ama-sandpaper ezihlahleni ze-oki!
  Ongesona isiwula uzophendula indibilishi ibe yindibilishi enesisindo!
  Azikho izihlobo kwezombusazwe, kodwa kuzoba khona abafuna ukwabelana ngalokho eninakho njengabazalwane!
  Ziningi izinto ezimbi empilweni, kodwa okubi kakhulu lapho ukuphila sekufike esiphethweni!
  Uma ufuna ukusondela kuNkulunkulu, bethelela inkawu emphefumulweni wakho esiphambanweni!
  Umuntu waqalwa, uma engaveli enkawini, ngakho-ke, kunoma yikuphi, wayeka ukuba inkawu!
  Uma unomqondo wenkawu, khona-ke impungushe izokugwinya njenge-boa constrictor edla inyama!
  Akukho okungapheli ngaphandle kwesikhathi esisithathayo kosopolitiki ukufeza abakuthembisayo!
  Uma ukhonkotha kakhulu , uzokhala njengenja eshayiwe!
  Ungamethembi umuntu okhulumela phezulu, nomlilo obomvu ungakushisa!
  Ngisho noNkulunkulu akakwazi ukuhlula owesifazane futhi aphakamise inkawu ezingeni lesintu!
  Ngaphandle kothando akukho ukumamatheka, ngaphandle uma kuwukucanasa kosopolitiki!
  Njengoba esehlale isikhathi eside emafini, usopolitiki ongenamaphiko undiza emseleni!
  Umphefumulo omncane uhlale unezifiso zomdondoshiya!
  Umphefumulo omncane unokuziqhenya okukhulu!
  Usopolitiki uyisela elizibhalela imithetho futhi lithatha izwe njengensimu yendawo!
  Usopolitiki unaboLwesihlanu abayisikhombisa ngesonto, kodwa uma kudingekile ukufeza isithembiso , kufika uMgqibelo wamaJuda!
  Ubumbano luhle, inqobo nje uma lungahlangani nosopolitiki!
  Usopolitiki uyisidalwa esinjalo esifuna ukwenza imvu ngawe usebenzisa izindlela ze-swinish!
  Izindlela zosopolitiki baseswini ziphendula abavoti babe yizicucu!
  Ngaphansi kombusi wezingulube, ukuphila akukhuluphali!
  Ukwenza umongameli wezingulube kukhuluphele kakhulu!
  Uma ufuna ukuba ngumongameli, sebenzisa amathuba akho!
  Umbusi obheka abavoti njengezimvu uyingulube ejwayelekile!
  Nkulunkulu, lokhu akuwona amandla onke kuphela, kodwa futhi nokuzimisela ukuya esiphambanweni ngenxa yomakhelwane wakho!
  Umbusi ohlezi esihlalweni sobukhosi isikhathi eside ubangela ukuntengantenga kombuso!
  Umholi osemusha ufana nehhashi elisanda kuzalwa, omdala ufana nehhashi lehhashi eliphukile!
  Ezindleleni zokufinyelela ukuphakama koBunkulunkulu, uSathane uqobo ungusopolitiki!
  Usopolitiki unguNkulunkulu entweni eyodwa kuphela, ekuqhamukeni nezaba zokuthi kungani izethembiso zakhe zokhetho zehluleke kangaka ngobusathane!
  Usopolitiki, njengobhiya, kubanda okuhle kuphela futhi etafuleni!
  Usopolitiki umnandi ngezinkulumo zakhe, kodwa ukunambitheka okubabayo kwazo akufani nhlobo nobhiya!
  Isikhathi kuphela lapho iqiniso eliphuma emlonyeni kasopolitiki yilapho ezichaza ngokungeyikho!
  Usopolitiki, ukuze okungenani abe nguMvelinqangi omncane, ubethela umvoti ngokugcwele !
  Ngisho namandla ebhere ngeke akusindise uma ingqondo yakho iyisiteki!
  Impungushe iyisilwane esingangokuthi ithatha izikhumba ezintathu ebhubesini!
  Usopolitiki unamandla uma umvoti wakhe ebuthaka emqondweni!
  Yingakho usopolitiki ephuma noju ukuze umvoti angakhafuli nhlobo!
  Onothuli ekhanda uzoshaywa kanzima ngenduku!
  I-oki iyinkosi yezihlahla, ikhanda le-oki liphendula noma yisiphi isiphunzi sibe isihloko!
  I-Oak imelana nokubola, ikhanda le-oki ligcwele uthuli!
  Uma uyisiphunzi, kusho ukuthi okungenani unesigxobo ekhanda lakho !
  Okungaziwa kuyethusa, kepha okwaziwayo kwesinye isikhathi kukwenza wesabe!
  Ulwazi ludala ukuzethemba noma kunzima, ukungazi , ukudideka noma kulula!
  Igwala akulona elesabayo, kodwa livilapha ukuhlakulela isibindi!
  Ukwesaba kuwubuthakathaka, isibindi singamandla, kodwa qaphela ubuwula obukuwe !
  Noma ubani ozivumela ukuba aholwe ikhala uzifaka engozini yokuduka phakathi kwamaphayini amathathu!
  Ubulima obungapheli bukwenza uhambe emibuthanweni, ubuhlakani bakho bube yize!
  Akunandaba ukuthi ubisi ezindebeni zakho azikasomi, kubi kakhulu uma kukhona ukucasuka ezinhliziyweni zakho!
  Isinkwa esidala sezipho, usawoti obabayo wokuphenduka!
  Uju oluphuma ezindebeni zosopolitiki luheha labo abamlomo wabo ongakomisi ubisi!
  Usopolitiki akalona isela emthethweni, uyisela elishaya imithetho!
  Usopolitiki uthembisa impilo emnandi, ekhipha uju ezindebeni zakhe, kodwa izidladla zakhe zinamathele, njengempukane!
  Usopolitiki oyigagu ukhophozela esikhwameni somvoti!
  Kuthuleleni kuyigolide ngoba kuyakhokhelwa!
  Iyiphi into enkulu emhlabeni? Intaba yezithembiso ezenziwa usopolitiki!
  Usopolitiki ufuna imali namandla, usekulungele ukudabula noma ubani abe yizicucu!
  Usopolitiki, okokuqala, uyimpungushe, akahlali ekhanya ngokubukeka, kodwa ehlale etshikizisa umsila!
  Usopolitiki uyakujabulela ukugcwalisa isikhwama sakho semali ngezithembiso ezingenalutho!
  Usopolitiki uthembekile entweni eyodwa uma ethi - thina, njengoba engasenazo okwakhe!
  Yini engaphezu kwama-athomu endaweni yonke? Ubuso nezifihla-buso zosopolitiki!
  Okwenziwa usopolitiki ngokuthanda kakhulu wukuqoka amaphakethe abavoti!
  Usopolitiki uba noLwesihlanu abayisikhombisa ngesonto, kodwa ukulalela abavoti kuwusuku lwakhe lokuphumula!
  Ubani owafika kuqala? Osopolitiki, ngoba badala isiphithiphithi!
  Ningakholelwa ekupholeni kosopolitiki beqhude, bahlale becula ngezwi lomunye umuntu, impungushe!
  Uma usopolitiki ethulula amazwi akhe njenge-nightingale, kusho ukuthi impungushe yenza igilamafoni yakhe!
  Maningi amathuba okuthi umdlavuza ushaye ikhwela entabeni kunokuba usopolitiki afeze isithembiso sakhe ngaphandle kokuphoxeka!
  Usopolitiki ufana nenganekwane yasebusuku, kuphela uvame ukugebenga amakhasimende emini!
  Ufana kanjani usopolitiki nenja? Uma ephula kakhulu, uthambile nakanjani futhi unomnikazi!
  Labo ababavotela ngezinhliziyo bavame ukuphelela ezibindini zabavoti!
  Usopolitiki ufana nogologo, umvoti uzozwa ngesibindi sakhe ukuthi sishile!
  Usopolitiki ujikisa ingqondo yakho, njengevodka, ngokungafani naye egcwele amahleze!
  Usopolitiki uthanda ukudala inkungu enomgomo osobala wokuceba!
  Usopolitiki unezithembiso eziningi, kodwa ngisho izaba eziningi uma zingagcinwa!
  Usopolitiki uyimpungushe, kodwa kaningi uba nombala ompunga!
  Isazi sezombangazwe sisusa ama-shavings ezihlahleni ze-oki futhi siwisa ama-acorn njengengulube!
  Uma usopolitiki ekhuluma njengesaha, nakanjani uzokhipha isiphunzi kumvoti!
  Usopolitiki uyakuthanda ukukhuluma ngoNkulunkulu ngoba yena uqobo unguSathane!
  Usopolitiki unobuqili njengosathane, kodwa ingelosi ekwabelaneni ngezithembiso !
  Usopolitiki uthanda ukuwela, kodwa izandla zakhe zihlala zifinyelela isikhwama sakhe semali!
  Ngokunikeza ivoti lakho kosopolitiki oyigagu, uzifaka engozini yokukhwehlela igazi!
  Imvamisa abantu bakhetha phakathi kwamakati asobhokweni, izimpisi ezigqoke isikhumba semvu, kanye nempungushe enoshizi obolile!
  Uma usopolitiki usifezile isithembiso sakhe, bheka entabeni ukuthi umdlavuza ushaya ikhwelo yini kuyo!
  Kulula ukulenga i-kolobok kunokuphoqa usopolitiki ukuba afeze isithembiso sakhe !
  Usopolitiki akaguquguquki entweni eyodwa kuphela - efuna izinzuzo zephakethe lakhe!
  Usopolitiki ushintsha abangane bakhe njengamagilavu, lokhu kuphela okwenza izandla zakhe zingcole nakakhulu!
  Usopolitiki uyisilwane esenza inyamazane ngomvoti!
  Usopolitiki, uma kungeyona impisi embethe isikhumba semvu, kusho inqama evamile!
  Usopolitiki ongelona impungushe yinqama noma inyamazane!
  Usopolitiki angathembisa izintaba, kodwa emva kwalokho ususa imfucumfucu nje!
  Ungajahi ukuvotela iqhude, lizokuhlaba ufe!
  Mashiqela, lena impungushe esihlalweni sobukhosi sebhubesi sizungezwe izinqama!
  Uma ungafuni ukuphenduka inyamazane, yiba okungenani impungushe encane ngokwakho!
  Ongabaleli amagwababa lutho uyawina ukhetho!
  Ungavota ngenhliziyo yakho, kodwa owinile uzowina ngobuchopho bakho!
  
  Usopolitiki uyimpungushe ethanda ushizi oluhlaza, njengombala wedola, kulabo ababala amagwababa!
  Umfazi akayona i-mitten, ngokushesha nje lapho ushintsha amagilavu, nakanjani uzophenduka i-scumbag evela ezenzweni ezishisayo!
  Abafana abahlakaniphile bathola okuningi kakhulu kunamadoda amadala alinganiselwe !
  Ebusheni kukhona umlilo enhliziyweni, ukutholakala ekhanda, futhi umphumela uwukunqoba!
  Indlela eya empumelelweni ayihlali iqondile, kodwa ayikubekezeleli umhlane ogobile ekuhambiseni!
  Usopolitiki uyagoba ukuze aphakamise ikhala lakhe phezulu!
  Usopolitiki uyakhothama bese egoba umvoti!
  Usopolitiki usekulungele ukumba ikhala lakhe emhlabathini ukuze agqibe umthwalo wakhe kubavoti!
  Konke okungenakwenzeka kungenzeka emhlabeni wethu, futhi kholwa kimi, ukuphila kunzima kakhulu, njengokungathi kugalari yokudubula!
  Imbongolo enesikhwama segolide ingcono ukubhodloza udonga lwenqaba kunesilwane esikhulu esinenqama yensimbi.
  Usopolitiki onomlomo wegolide uphendula abavoti babe yizimbongolo ezinezikhwama zegolide zeminikelo!
  Ubani isilo esinamandla? Yebo, imbongolo ethwele isaka legolide! Impungushe ithanda umbala ophuzi wokuvukela umbuso kanye nezinhlamvu zemali zegolide zeminikelo!
  Osopolitiki bavame ukuphephezelisa amafulegi abomvu ngenxa yombala ophuzi wezinhlamvu zemali abawuthatha emaphaketheni abavoti ngaphandle kokuphoxeka!
  Izinkulumo ezinohlonze zosopolitiki abanohlonze zihlengezela izinyembezi zomama abashonelwe amadodana abo ekubulaweni okunyantisa igazi!
  Othembisa izintaba zegolide akafanele ngisho nesenti lethusi eliphukile!
  . ISAHLUKO No. 13.
  UCaligula Delfinov unomsebenzi wakhe. Udinga ukuthola udadewenu omdala nganoma iyiphi imali. Futhi wena ngokwakho, ngesikhathi esifanayo, uhanjiswe emhlabeni ofanayo, lapho udale khona eyakho eyingqayizivele futhi, ngesikhathi esifanayo, ohambweni olupholile kakhulu futhi oluyingqayizivele.
  UMargarita noCaligula bathinta izithende zabo ezingenalutho, eziyindilinga futhi babhonga:
  - Umsila ngomsila,
  Iso ngeso!
  Hhayi uBarbos -
  Fantomas !
  Manje abafana bahlakazeka ngezindlela ezahlukene ukuze baqedele ngokushesha ukugaya amarenki ahlanganisa izindlela zokuya ePort Arthur, ibutho lezwe laseLangeni eliphumayo. Izingane ze-Terminator zazinyakaza njengamasikela kagesi otshanini obuthambile, ziqothula amaJapane ngokungenasihawu.
  U-Kuropatkin wayesangabaza ngomyalo wokuqala ukuhlasela, nakuba eNtabeni Ephakeme umbhangqwana owawulwa wafaka i-Tricolor tricolor , amaqhawe ezingane avele apenda amakhadibhodi amakhulu, futhi manje abonakala ngokucacile emini. Kodwa lowo owayengungqongqoshe wezokuvikela wayesangabaza. Nakuba , ngesikhathi esifanayo, uKuropatkin wayengelona igwala. Phakathi nempi ka-1877-1878 wabonisa isibindi esingavamile.
  Yebo, nokuthuthukisa impilo yamasosha avamile, njengoNgqongqoshe Wezokuvikela wenza okuningi, futhi akazange abanjwe ngokweba. Nakuba ukusebenza kahle kwebutho akuzange kukhule kakhulu ngaphansi kwakhe. Kodwa wayengenakho ukuzimisela kukaSuvorov, noma ngisho ne-adventurism. U-Alexander Suvorov walwa ngesibindi, ehlala elinganisela onqenqemeni lokunqotshwa okuphelele. Nokho, ulwazi olunikezwa ngokwemvelo kanye nenhlanhla emangalisayo lwenza kwaba nokwenzeka ukubikezela izinyathelo zokuziphindiselela zesitha, ukusabela kwaso kanye nokunqoba ukunqoba. Lokhu kusitayela sikaTal, owenza imihlatshelo engalungile, ebeka engcupheni yokuhlulwa, kodwa ezimweni eziningi wawina ... Kodwa abadlali be-chess abahamba phambili emhlabeni babona ngeTal.
  Owokuqala owamnika umshini wokugaya inyama nokunqotshwa kwakunguMikhail Botvinnik. Lo mpetha ubekwazi ukuhlela nokumaka amaphuzu abuthaka esitha.
  Futhi inkanyezi yongqondongqondo uTal yafiphala.
  Mhlawumbe, u-Suvorov, uma ephile isikhathi eside futhi uma kwenzeka elwa noNapoleon, ngabe washaywa. Kodwa ibutho laseTurkey, lapho u-Alexander Vasilyevich alwa khona, lalihlehla kakhulu kuzo zonke izindawo, futhi abaphathi abazange babekwe ngokuvumelana nezimfanelo zabo zobuholi.
  Futhi phakathi nempi namaFulentshi, amachibi okugwedla ayenomyalo omncane kakhulu nokubukelwa phansi ngokweqile kwebutho lebhere laseRussia.
  Ngakolunye uhlangothi, u-Kuropatkin wayesaba ukuhlasela, ekhetha ukuhlala endaweni yokuzivikela. Ukubala kuyacaca ukuthi isitha sizozichoboza ngokumelene nokungabaza. Kwaba nomkhuzi onjalo impi yaphela.
  Futhi intombazane uMargarita noCaligula Dolphins bangena emlilweni ... Basindiswa , Nokho, ngesivinini, lapho amaqhawe angenakufa eqhuma ezinqabeni futhi esevele egaya wonke umuntu ngaphakathi, isikhumba esicishe sifinyeleleke futhi , ngokuqinisekile, ikhono lokubuyisela cishe. khona manjalo.
  UDolfinov Omncane , enquma omunye ujenene waseJapane, wabhonga umusho ethi "Highlander," kuyilapho ephonsa izinaliti ezinobuthi ngezinyawo zakhe ezingenalutho futhi ekhafula igazi:
  - Kufanele kube eyodwa kuphela kwesokunxele!
  Futhi izinkemba zakhe, njengombani, ziphethe isigayo esibulalayo, esiyingqayizivele. Ngokunembayo, amasu okugaya ayikhulu ngokusika izitha ngomzuzu wama-battalion ambalwa.
  Ama-samurai awa ngenxa yokushaywa, futhi izinyawo ezingenalutho zomfana wesinqamuli zashiya ngemuva yonke iphethini yokugxuma nokugoqa.
  Intombazane enhle eyingxenye yeqembu uMargarita, ngenkathi isusa enye inqaba kakhonkolo eqinisiwe, yaqhumisa izinhlamvu, okwenza izinkulungwane zezibhamu ezinamandla zindiza emoyeni. Elandela umngane wakhe, umfana ongumdwebi uCaligula waphinda indlela efanayo.
  UMargarita, ephonsa ibhomu ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluyintombazane ibanga elide, wagunyazwa:
  - Wenza kahle, mfana !
  Iqhawe elingenakunqotshwa, futhi liphonsa isipho sokubulala sokuqothula ngokusheshisa okukhulu, linciphisa ama-samurai, laphendula:
  - Kungcono ukufunda kunokufunda kabusha!
  Ukuqhuma okunamandla kwama-bastion akuzange kubonakale ezinhlwini zebutho laseRussia. ULieutenant General Zeleny wabika ku-Adjutant General Kuropatkin:
  - Umhlonishwa. Ngokusho kwedatha yethu, impi ibilokhu idlangala enqabeni yesitha isikhathi eside, futhi, ngokuqinisekile, kuqhume ama-bastion amaningana!
  Impendulo ivela ku- Kuropatkin:
  - Zolile, ezolile nje!
  Nokho, njengoCarleson, ophahla lwakhe lwaphephuka amahinji. Nakuba isimo sidinga nje izinyathelo ezinqala. UGeneral Zeleny noKondratenko bayagcizelela ukuthi:
  - Sidinga ukushaya ngokushesha!
  UKuropatkin wabuka bobabili ojenene ngezibuko zakhe. UGreen usemncane, kodwa ubukeka emncane kakhulu kuneminyaka yakhe, eshesha, enomfutho. U-Kondratenko ungumfowabo weqhawe lasePort Arthur, naye ovela esizukulwaneni esincane sabaholi abanekhono. Yiqiniso, okhohlisi abanjalo bayakulangazelela ukulwa. Ngaphezu kwalokho, kunomyalelo wesigaba ovela kuMbusi kanye noMbusi WaseRussia, u-Nicholas II, wokuthi ahlasele ngokushesha idolobha lenqaba. Futhi akunangqondo ukuthi umgcinimafa wasebukhosini ngeke akwazi ukumelana nomthwalo wempi enzima kangaka isikhathi eside.
  Kodwa-ke, uma ungayazi i-ford, ungangeni emanzini! Sidinga ukuthola ukuthi yini futhi kuphi okuhlaselayo.
  U-Kuropatkin wabuza u-Kondratenko:
  - Yimaphi amayunithi aseJapan enze ukudubula?
  Ugeneral washo ngokucacile:
  - Ama-scouts abika ukuthi sekuvele izingelosi - insizwa enhle nentombazane enezinwele zegolide, ezihamba ngesivinini esimangalisayo, futhi lapho zinqunywa azibonakali.
  U-Kuropatkin waziwela kathathu ngesivinini esikhulu futhi wabubula:
  - Ngakho kuvela ukuthi lezi izingelosi futhi?
  UGeneral Zeleny wanyathela isithende sakhe phansi:
  - Yebo impela! Ikhulu lasezulwini!
  U-Kuropatkin waze washaya ikhwela:
  - Hewu! INkosi ayilahli iRussia!
  U-Kondratenko wathi ngokufundisa:
  - Kufanele sihlasele isitha ngokushesha, Field Marshal! Noma thina ngokwethu sizohlasela!
  U-Kuropatkin uthi:
  - Cha, madoda. Nginikeza imiyalo. Njengoba uNkulunkulu enqume ukusisiza, khona-ke kuyisono ukufaka amasosha emshinini wokugaya inyama!
  U-Kondratenko waphawula ngokunengqondo:
  - Ngisho nakwa-Israyeli, uNkulunkulu uSomandla wayefuna ukuba amaJuda nawo alwe, angamukeli yonke into ngeze nangaphandle kokulwa.
  I-field marshal evela exhaphozini, isazi samaqhinga okulinda bese sibona, iphendule kulokhu:
  - Kodwa uMphostoli uPawulu wathi ukukhonza uNkulunkulu akudingi izandla zomuntu!
  UGeneral Zeleny usevele wavutha:
  - Pho kungani wena Mhlonishwa ulokhu uziwela, ikakhulukazi lapho amagobolondo eqhuma eduze!
  U-Kuropatkin wayeseqala ukuthukuthela:
  - Kodwa ngoba konke kwenzeka ngokwentando kaNkulunkulu. Ngakho masenze inkonzo yomkhuleko kuqala. Uma nidelela nizoboshwa nobabili!
  Sekukonke, umbono wokubamba inkonzo yomthandazo wawubukeka uthakazelisa. Vumela amakherubi athathe i-rap yawo wonke umuntu.
  UCaligula the tomboy kanye nentombazane ehlangene uMargarita sebekhathele kancane, futhi umsebenzi omningi usuqediwe. Ngakho-ke kungani ungaqabuli olwandle, futhi ushayele kahle ibutho laseTogo . Phela angakwazi nokuvulela ngenhlamvu, okuhlanganisa nezibhamu ezingama-intshi ayishumi nambili. Futhi lokhu kuyizinga lamamilimitha angu-306, okungabangela ukulahlekelwa okukhulu kumasosha ahlaselayo.
  Yiqiniso, amaJapane, kulokhu, kuzodingeka aqhume cishe ngokungaboni, ngaphesheya komgwaqo. Futhi bazokwazi ukushaya ngomlilo oqondile kuphela lapho impi ingena emikhawulweni yedolobha.
  Okuhlosiwe okuyinhloko yimikhumbi yempi emine enezibhamu ezingamayintshi ayishumi nambili ebhodini.
  Intombazane eyingxenye yeqembu, igawula amaJapane ngezinkemba zayo ezibulalayo futhi inyakazisa amathambo abambekile, yaphakamisa:
  - Mhlawumbe singakhipha amathuba ethu kancane? U-T. uphakeme ekulweni ngezibhamu ngaphezu kweqembu lika-Rozhdestvensky, cishe u-1.8 ukuya ku-1. Ngale ndlela sizolinganisa kancane ibhalansi yamandla.
  UCaligula wamaDolphin, enciphisa ama-samurai okugcina, wabuza iqhawe uMargarita:
  - Ingabe sizoqala nge-flagship?
  Intombazane eyingxenye yeqembu , iphonsa igobolondo ngezinzwane zayo ezingenalutho futhi yadabula amanye amaJapane ayishumi nambili, yashiya izingcezu ezidabukile kuphela, yaphikisa:
  - Abaqali ngokumnandi kakhulu! Ngenhlanhla, asikho isidingo sokubheka i-squadron. Ake sichofoze ama-armadillo amabili okuqala.
  UCaligula the tomboy wahleka, wajikijela ibhomu ngesithende esingenalutho, wakhomba inkemba yakhe enegazi emkhunjini wakwaNutili , ebabaza ngenjabulo:
  - Futhi lena ngeyami!
  UMargarita, esephinde wabulala amaJapane, wasikisela umlingani wakhe:
  - Kodwa ake silale emanzini isigamu sehora ukuze silulame.
  Ngempela, ukuphumula ngeke kubuhlungu. Kodwa ama-Caligula Dolphins awazange achithe isikhathi phakathi nekhefu elifushane. Ikakhulukazi, sakwazi ukucabangela okuthile okuthakazelisayo.
  Abakhi bozungu babuthana egumbini elingaphansi. Isibani sikagesi ngaphansi kosilingi senza izithunzi ezisabekayo. Ikhanda elidumile lempandla likaLenin licwebezela kalufifi, eduze kwe-shaggy Koba , eyaziwa kangcono emhlabeni wonke ngokuthi u-Stalin, ngaleso sikhathi isikhulu samasosha asolwandle esigqoke iyunifomu ehlanzekile, kanti uLieutenant Schmit ongaziwa, onentshebe edandy , uBukharin.
  UTrotsky akanele emhlanganweni ogcwele, kodwa okwamanje yena noLenin baxabene. Ngakho-ke, amaBolshevik anethonya elikhulu ahlangana, elungele ukwenza inguquko, noma ukuketula umbuso, noma yini, ukuze nje athole amandla.
  ULenin wathatha phansi kuqala:
  - Kubaluleke kakhulu , bakwethu, ukuvimbela ukunqoba kwe-Autocracy empini yayo yama-imperialist engenabulungisa neJapane nganoma yiziphi izindleko. Imbangela yenguquko ifuna lokhu!
  Kuphendula u-Timid.
  U-Bukharin, eshaya izandla zakhe futhi enyakazisa intshebe emnyama ehlobise ubuso bakhe obusebuncane, waqinisekisa:
  - Yebo, akumele sinikeze umbuso wentando yeningi ithuba elincane. Lokhu kungase kunuke njengokuvukela umbuso, kodwa ngizothi, uMikado ungumlingani ongcono kakhulu futhi oyinhloko wamaBolsheviks kanye nobukhomanisi bomhlaba!
  UKoba Joseph wabhodla ngolaka:
  - Kusho kahle! Nakuba lokhu kunganuki njengokuvukela umbuso, kakade kuwukuvukela umbuso ngokwako!
  U-Lenin, owabe esehamba ngegama-mbumbulu elithi Karpov, waphawula ngokuhleka:
  - Ngenxa yenguquko yomhlaba wonke, kwesinye isikhathi kufanele uzidele. Kuhlanganisa nokudela ingxenye kanembeza wakho nomphefumulo wakho. - Ulyanov wavula, eqaqa ikhanda, ibhodlela likabhiya waseJalimane. Ukuze ukhulume kahle, kufanele uvuselele umphimbo wakho. Waphuza kancane waqhubeka. - Ucabanga ukuthi mina ngokwami ngiyajabula ukufisa ububi nokunqotshwa ezweni lami. Kodwa-ke, ngizokhuluma ngokungagwegwesi, ukuvukela umbuso kungenzeka kuphela uma umbuso we-Autocracy uba buthaka kakhulu. Futhi yini enganciphisa i-Autocracy ngaphezu kokunqotshwa empini?
  Avume ngekhanda uKoba :
  - Akukho lutho ... Ngezinye izikhathi umgomo ophakeme kakhulu udinga imihlatshelo, nokuzidela okukhulu!
  ULenin waqhubeka nefilosofi yakhe:
  - Ngakho-ke, ngeke sixoxe ngokuziphatha nefilosofi yokungakholelwa kuNkulunkulu. Lokhu akuyona into eyinhloko. Kuyacaca ukuthi umsebenzi esiwenzayo uzoholela ekukhululweni kwabasebenzi nezigqila zawo wonke amazwe nomhlaba wonke. Futhi iqiniso lokuthi konke ukulahlekelwa kombuso wethu kanye nabanye abantu kuzonxeshezelwa ngokuphindwe kayikhulu. - U-Ulyanov ume isikhashana futhi wengeza ngethoni ehlukile. - Futhi yiziphi izinyathelo ezibambekayo esingazithatha ukuze sinqobe i-Autocracy ezondwa ngabantu nathi?
  Lapha uLieutenant Schmid wakhuluma ngezwi elincanyana:
  - Ngicabanga ukuthi, okokuqala, ukuqhuma umzila wesitimela we-Trans-Siberian ezindaweni eziningana ngesikhathi esisodwa. Lokhu kungaba nomthelela omubi ekunikezelweni kwamasosha e-tsarist eManchuria.
  U-Koba wamamatheka njengempungushe:
  - Bravo , umfana uyathuthuka! Futhi ngacabanga ngokuphanga amabhange amaningana ukuze ngicekele phansi izinga legolide le-ruble ye-Tsar.
  U-Ulyanov wanyakazisa umunwe wakhe wenkomba ku-"Georgian emangalisayo":
  - Ungabi naughty! Isiphakamiso esithakazelisa kakhulu . Ungakwazi ukumosha kakhulu i-Kuropatkina.
  U-Schmid waqhubeka:
  - Ngokuvamile, uhlelo lwami luhilela ukuvusa ukuvukela kuyo yonke imikhumbi ye-Black Sea Fleet. Khona-ke ibutho lizowela ohlangothini lwabantu abasebenzayo, futhi i-Autocracy izowa kanye nje!
  U-Koba wahleka kancane:
  - Yebo, umdlavuza uzokhala entabeni!
  - Koba , yeka! - U-Lenin wakhonkotha futhi wengeza. - Ngempela, kuyadingeka ukulungiselela nokwenza ukuvukela oLwandle Olumnyama. Futhi lapho uKuropatkin oshayiwe ebaleka ePort Arthur , ukuvukela umbuso kulo lonke ibutho kuzoba ngokoqobo!
  USchmid uhlulekile ukuzibamba:
  - Yebo, sizokwenza ngomoya!
  U-Bukharin wathatha phansi:
  - Umlingani wethu omkhulu kunabo bonke emhlabeni abalimi; lapho besukuma, bazokwazi ukubopha wonke amandla e-Autocracy. Kudingeka sithumele iziqhwaga zethu ezigodini, sifuna ukuthi abalimi banganikezwa umhlaba kuphela, kodwa namafa, konke okungokwabanikazi bomhlaba!
  U-Koba uphazamise ngokumangalisayo:
  - Kuhlanganisa omkabo namadodakazi abo!
  U-Bukharin wahleka:
  - Futhi lokhu futhi! Kulula njengoba kwenza u-Emelyan Pugachev - ikhanda lizonqunywa, ibha izolengiswa, futhi izimpahla zabo zizothathwa futhi zihlukaniswe ngokulinganayo! Futhi abafazi namadodakazi abanikazi bamazwe bayizigqila zakho!
  U-Ulyanov ugunyaze le kholi:
  - Kulungile! Sizowalenga wonke! Yonke indlela eya eNorth Pole!
  U-Koba uphakamise:
  - Kudingeka sisebenzise isici somphangi ngenkuthalo ngangokunokwenzeka. Ikakhulukazi , abavukeli abanamandla nabaphumelele kakhulu baphuma ezigebengwini. Ngokwesibonelo, Kotovsky akuyona iqhawe? Iqhawe! Futhi ubaba uMakhno akabi nakakhulu!
  U-Bukharin wavuma ngekhanda ngamandla:
  - Yilokho kuphela! Sizobachoboza bonke ngobugebengu !
  Ulyanov washaya isibhakela etafuleni:
  - Ukwesaba, ukwesaba kanye nokwesaba okuguquguqukayo futhi!
  Akuzange kwenzeke ukubheka enye ingxoxo "yama-magnificent four". Ngemva kokuvuka, kwakudingeka kudlulele ezingeni elingokoqobo lokuqalisa isu lokuwina. Ikakhulukazi, sula imikhumbi yempi emaqenjini.
  UCaligula wabhukuda ngokushesha eya egoli lakhe, uMargarita waya kwelakhe. Laba bafana, besebenzisa iminwe nezinzwane zabo, bagibela ngokushesha emikhunjini yabo eyizisulu.
  UCaligula tomboy akabange esakwazi ukuzwa amabhuleki, njengoba waqala ukusika wonke umuntu ngokulandelana. Akunzima ukugibela umkhumbi, ikakhulukazi isigaba sempi. Ngaphandle uma kunjalo, ungaphezu komuntu . Ngakho, gijima futhi usike. Futhi ngejubane elinjalo elingaphezu kwemvelo, akekho onethuba lokumelana nawe.
  Yebo, ngeminwe engenalutho yezingane zakho, kodwa ngokushesha kunezidladla zemilenze ye-cheetah, phonsa izinaliti ezinobuthi. Futhi lokhu kuzokwethusa ngokuphelele amaJapane.
  Ama-fighters e-Land of the Rising Sun aphinde alele phansi , futhi uhlelo lwezinqamuli ezimbili lulula. Fika endaweni yezinhlamvu, bese uqhumisa izinhlamvu ngendlela yokuthi ama-boilers nawo ambozwe. Ngemuva kwalokho, umkhumbi owonakele ngeke ube nokunye okunye ngaphandle kokuya phansi.
  UCaligula wamaDolphins, esika futhi ebethela ngenkemba yakhe, wagqekeza endaweni yezinhlamvu. Hhayi-ke, zithini izinhlamvu kuyena, umfana azidubula empukaneni, noma azijikijele esitheni. Kuhle kakhulu uma, ngonyawo lwakho olungenalutho, uphihliza ngokushesha ama-cartridge ambalwa esitheni ngamandla ashisayo nabulalayo, abulalayo futhi angenakuvinjelwa.
  Ukuze indlela yamaSamurai eya embusweni wasebukhosini kaNicholas II ivinjwe.
  Akunzima futhi ukudlulisa izinhlamvu endaweni yokubamba ukuze kuqhume phansi umkhumbi wempi, nangamandla akhe omzimba.
  Isiteki sensimbi, esishisiswe elangeni langoMashi, sikitaza kahle amasoli anwebekayo angenalutho omfana we-terminator. Futhi amagobolondo amakhulu aqhuma phezulu agcwele shimosa ehlisa amahlombe. Ugxumela phansi, ungazinaki izitebhisi ezivunguzayo, futhi manje usendaweni efanele. Manje ama-partitions azophihlizwa futhi ama-boilers azoqhuma, enze izimbobo kangangokuthi ngisho nale nto enkulu ngeke iphile.
  Le nto ethakazelisayo i-armadillo yaseJapane. Umkhumbi ubanzi futhi ubanzi, unogqinsi olukhulu lwezikhali ezimboza amadekhi. Futhi imiphongolo ende neyigqinsi yenganono, ekwazi ukushaya amakhilomitha ambalwa, noma ngisho nangaphezulu ... Yiqiniso, ayakhiwe amaJapane, kodwa amaBrithani. Kodwa imikhumbi yasebukhosini icishe ibe yimikhiqizo yayo, enezinzuzo nezingozi zayo. Ngakho abaseBrithani benza umkhumbi wempi - umshini ohloniphekile. Kubuhlungu kodwa kumele simthumele phansi...
  Kwaqhuma ukuqhuma, futhi insimbi yesiteki ephukile yashaya imilenze yomfana engenalutho, enemisipha, yamphonsa phezulu phezulu. Ngemva kwalokho, umfana wangena emanzini futhi wabhukuda ngamandla, ezama ukubalekela i-whirlpool. I-colossus enjalo iyacwila.
  Futhi umkhumbi wempi kaMargarita wahlukana: usebenze ngokuhlanzekile nangokuvumelanisa. Manje sekuyisikhathi sokucwilisa abagibeli bempi ababili abasindile abahlomile.
  Vumela i-Togo , eyabangela izinkinga eziningi zemikhumbi yaseRussia, nayo iye phansi. Lokhu kuzoba yisifundo kubo bonke abeza ezweni likaMama wakho bephethe izikhali.
  I-Caligula yamaDolphin idonsa ngamandla amanzi olwandle ngezandla nezinyawo namakhwela:
  - Uzohlulwa amaJapane! Lona akuwona umdlalo we-madhouse !
  Njengesikhathi sokugcina , cishe ngaphandle kokuthinta insimbi nezikhali ungizela phezulu emphemeni. Lapho uqala ukusika ama-samurai ahamba kancane abe yiklabishi. Mhlawumbe, ngisho nesicabucabu esibhajwe ezinhlakeni sishesha ngokuphindwe kayikhulu kunalezi zinambuzane zaseZweni LeLanga Eliphumayo. Ngakho-ke uphuthuma futhi unqume izingalo, imilenze, amakhanda ... Futhi bavele bazinze. Okungcono kakhulu, omunye wabo uyakwazi ukuthi:
  - Banza!
  U-Tomboy Caligula uyagigitheka futhi evala ikhala lakhe kubo:
  - Banzai, ungesabi!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uphonsa ama-cartridge, ebhoboza amabunzi ama-Samurai, imilomo, nomphimbo.
  Okulandelayo, phinda inhlanganisela yangaphambilini. Nokho, ukuze kube noshintsho, i-Caligula enhle yasheshe yakhomba isibhamu esingama-intshi ayishumi nambili esasivele sigcwele futhi yadubula indiza yempi eseduze. I-hit ibonakale inemba, futhi inkokhiso yaseJapan eqhume kakhulu yabangela umlilo omkhulu emphemeni.
  Iqhawe elincane laqaphela ukuthi ngempela, lapho umkhiqizo wemboni eZweni LeLanga Eliphakamayo ungena, kuphuma umlilo omningi nentuthu. Okwenza ukudubula kube lula . Uma kucatshangelwa ukuthi ama-Samurai abenempi neRussia isikhathi eside, ibutho lawo lempi linezinga eliphezulu ngempela.
  Yiqiniso, amaJapane angazuza malini uma elahlekelwa yiyo yonke imikhumbi yawo emikhulu?
  Ifulegi lase - Togo libonisa ukuhamba. Kodwa lesi akusona isixazululo esiwusizo ngempela. Umkhumbi omkhulu wempi uyaqhuma, futhi ngemva kwemizuzwana emibili umkhumbi othwele i-Caligula of the Dolphins nawo uyaqhuma. Ekugcineni wakhahlela isikhulu soMbuso WaseJapane ngesithende. Futhi aphinda womabili amaqhawe anesibindi aphonswa ngaphandle igagasi lokushaqisa...
  Intombazane elwayo eyingxenye yeqembu, esuse ikhanda likakaputeni wezinga lokuqala, imemeza kakhulu:
  - Umdlalo we-hockey yolwandle: iRussia vs. Japan - amaphuzu amane ukuya kuziro!
  Ngempela, manje iJapane ayinawo umkhumbi wempi owodwa osebenzayo. Yiqiniso, asekhona abagibeli bemikhumbi bezinga lempi abangaba yisishiyagalombili. Futhi kukhona ukukhetha: ukuminza noma ukungaziminzi?
  U-Caligula, ehlabe ushaka egijimela kuye ngenkemba yakhe, wanquma ngokunengqondo:
  - Shaya ngenkathi insimbi ishisa! Okungukuthi, siyabaminzisa!
  UMargarita, ngemva kokusika enye inyamazane yasolwandle, wavumelana nalesi sinqumo:
  - Kungani uchitha isikhathi ezintweni ezincane? Kungase kungabi khona isikhathi sethu esilandelayo!
  UCaligula the tomboy, ephonsa ikesi lebhokisi ngonyawo, khona kanye esweni likashaka, wenqaba ngokunengqondo:
  - Ngicabanga ukuthi kuzokwenzeka! UNkulunkulu uthanda uZiqu-zintathu!
  Kodwa noma kunjalo wabhukuda. Bangakwazi ukubuyela enqabeni yenqaba ebusuku. Lokhu ngeke kubayise ndawo. Futhi uma uKuropatkin ethatha inqaba ngaphandle kokubamba iqhaza kwabo, kungcono kakhulu. Ngempela, abakwazi ukwenza konke bebodwa. Kuyathakazelisa nokuthi inzalo izothini ngale mpi eyinqaba neJapan? Bayokubheka njengesenzo esikhazimulayo, noma, ngokuphambene nalokho, bayokuhalalisela njengoba kuzuzwe amandla angaphezu kwawemvelo kuphela!
  Kodwa uCaligula wamfica kalula isisulu sakhe esilandelayo - i-cruiser yempi. Ngaphandle, ahluke kancane kuma-armadillos. Ikakhulukazi, kukhona izikhali zempi ezincane, futhi esikhundleni sezibhamu eziyishumi nambili kukhona ama-intshi ayishumi, kodwa ukusebenza kungcono kakhulu. Kodwa lezi futhi ziyizitsha zesigaba somugqa. Bese kuba khona ama-cruiser aphakathi nendawo nalula.
  Iqhawe elincane lapha lashintsha amaqhinga alo kancane futhi lanqamula amatilosi angama-samurai futhi labethela amanye ngamagobolondo elaliwajikijela ngezinyawo zalo ezingenalutho . Khona-ke, wathatha futhi waqhumisa izinhlamvu ukuze i-battle cruiser ivale ikhala layo emanzini futhi ngaleyo ndlela iye phansi hhayi ngokushesha, kodwa kancane kancane iphenduka.
  Mhlawumbe umfana ongumlingisi uCaligula wayefuna ukusindisa okungenani ingxenye yabasebenzi ekufeni ngale ndlela. Ngempela, wayengazibekaphi iziqhumane ezingaka... UMargarita, esebulale inqwaba yamatilosi angama-samurai, watshekisa isikebhe sakhe esikebheni.
  Intombazane yabungaza impumelelo yayo ngokuziqhenya, kanye nomlingani wayo naye:
  - Amaphuzu: eziyisithupha - zero!
  UCaligula the tomboy, ngokufutheka nangenjabulo, empumelelweni enkulu, wahlabelela:
  - Futhi ama-samurai andizela phansi, ngaphansi kwengcindezi yensimbi nomlilo!
  Izisulu zasolwandle ezintsha ... Yebo , kubonakala sengathi amaJapane aqala kulo mkhankaso azalwa ngaphansi kwenkanyezi engathandeki. Futhi ngisho nonkulunkulu abayizigidi eziyisishiyagalombili enkolweni yabo yobuShinto ababasizi.
  Ku-Caligula tomboyish, i-battle cruiser ibonakala sengathi ucezu lwekhadibhodi elidinga ukucwiliswa. Waze wanquma ukuzama iqhinga elihluke kancane, okungukuthi, ngokungena endaweni yokubamba futhi asike phansi lapho ngezinkemba. Phela unensimbi yomlingo ethathwe kuma- ninjas nabathakathi. Lokhu kusho ukuthi kufanele kwenziwe ukuhlinzwa.
  Futhi ngakho ... Kuvela ukuthi insimbi yomugqa iqhuma ... Kudingeka ukukhukhula izingxenye ezintathu ukuze uqinisekise lokho. Umfana we-Terminator uthi ngokusineka:
  - Lapha sikulowo mkhumbi...
  Ukuze ucwilise i-war cruiser ngamagalelo enkemba, udinga ngempela ukuba namandla angaphezu kwawomuntu kanye nomcabango ongavamile.
  UMargarita ukhetha indlela elula kakhulu, ethi ukuphindaphinda kungumama wokufunda. Futhi uma kunjalo, isitha sizogcwala ukuqhuma.
  Unkulunkulukazi oyiqhawe nentombazane eyingxenye uphakamisa isithupha sakhe bese ethi:
  - Sekuyihora lesishiyagalombili!
  Umfana uCaligula, ngaphandle komkhosi, usika ama-samurai amaningi, futhi ejikijela amagobolondo abulalayo ngezinyawo zakhe, uyababaza:
  - Kodwa lokhu kumane kujabulise!
  Kusele ezinye izisulu ezine... Zidinga ukuminziswa ngandlela thize ukuze lokhu kungabi okuvamile. Woza nokuthile okukhethekile, okuhlukile. Futhi abafana, ngaphandle kokusho izwi, benza kanje. Okungukuthi, babamba amaphini okulawula ... Ngenhlanhla, imikhumbi isivele igijima ngokugcwele, okusho ukuthi akunzima kakhulu ukubhekana nayo. Ngakho-ke, ubamba amaphini okulawula bese uya enqameni... Ama-Battlecruiser, imikhumbi misha, kodwa kunemikhumbi eminingi engasasebenzi emikhumbini yemikhumbi yaseJapane engenalo ithuba lokuphunyuka enqameni yomugqa oqondile.
  Kuthiwani uma imikhumbi, ngisho naleyo eyenziwe ngensimbi, ishayisana ngesivinini esikhulu olwandle?
  Khona-ke okulandelayo kwenzeka: ukubhonga okwesabekayo, ukugaywa kwezikhali, amashidi ensimbi azo zombili izitsha. Amashumi namakhulu amatilosi, anobuso obuphuzi obuhlanekezelwe, agijima agudla izitezi eziphukile, amehlo awo amancane aphume ebunzini, futhi kuphuma imifudlana yegazi emilonyeni yawo ekhishwe amazinyo.
  Futhi ama-fighters aseJapane awela emanzini, awela emifuleni ekhihlizayo ewashwabadela kanye nje. Futhi imikhumbi iqala ukucwila ngokushesha, idonsela izimpilo eziningi ekujuleni.
  UMargarita, eqhubeka nokuqothula amatilosi ngaphandle kwesihawu noma umcimbi, emomotheka:
  "Kuhle futhi ukuthi amaJapan angathathi abesifazane nezingane."
  UCaligula, ehlinza ushaka ogibele kuye, wavumelana nalokhu:
  - Yebo, inkolo yama-Amazon ayizange ibe nezimpande phakathi kwamaSamurai. Yiqiniso, kubonakala sengathi banama-ninjas besifazane!
  Unkulunkulukazi osemncane futhi, ngesikhathi esifanayo, intombazane eyingxenye yafingqa:
  - Ziro eziyishumi nambili esivuna thina ... Kodwa kusekhona ama-daylilies amabili okugcina asele. Yini okufanele uyenze ngabo?
  UCaligula the tomboy usike omunye ushaka ube yizicucu futhi wamane wasikisela:
  - Ake sibayise echwebeni laseDalniy. Manje isingaphansi kokulawulwa yiRussia, futhi abagibeli bemikhumbi ababili abanobuhle, abasezingeni eliphezulu bazoyithuthukisa kakhulu imikhumbi yethu!
  UMargarita, echoboza izilwane ezidla ulwandle ngezinkemba, wavumelana nalokhu:
  - Yebo, futhi lesi yisixazululo esingcono kakhulu!
  Nakuba amaJapane enedumela lokuba izilwi ezingaguquki, umphumela wokuziphatha wamagalelo athukuthele ezingelosi ezimbili ezinkulu wadlula lokho esasikulindele. Ngempela, uma kufanele ulwe hhayi nabantu, kodwa ngezidalwa ezifana nonkulunkulu bangempela kakhulu, futhi mhlawumbe ngisho nama-demiurges, khona-ke ngisho nama-Fighters of the Land of the Rising Sun angase angabi nesibindi.
  Ngakho-ke, ngemva kokuba uMargarita egibele isikebhe esisodwa, noCaligula ngakolunye, enqume izikhulu ezishiseka kakhulu, futhi wakhahlela ezinye zazo, amanye amatilosi namakhenika akubona kungcono kakhulu ukuzithoba kulezi zikhulu . Futhi bobabili abagibeli bempi balibangisa ethekwini laseDalniy, amaJapane aliyeka, ngemva kokunqotshwa kwakamuva, ngaphandle kokulwa nebutho laseRussia.
  UCaligula Dolfinov wacabanga ukuthi, ngemva kwakho konke, igunya lokuhlasela liyigunya. Ngokwesibonelo, phakathi neMpi yaseKhalkhin Gol, mangaki amaJapane athunjwa ibutho elisabekayo laseSoviet? Ngokusho kwedatha yaseSoviet, abantu abangu-476, ngokusho kwezinye izibalo zakamuva, abangaba ngu-200, futhi ngenxa yokushintshaniswa okuhlangene, babuyiselwa amaJapane angama-88 kuphela, okungukuthi, abambalwa babuyela ezweni labo.
  Okusho ukuthi, amaSamurai abonisa ukuqina. Njengoba ilahlekile, ngokusho kwedatha yaseSoviet, cishe abantu abayizinkulungwane ezingamashumi amabili babulawa.
  Uma kuqhathaniswa, ibutho laseSoviet lalahlekelwa cishe abaningi ababulawa ( ingabalwa abafela ekuthunjweni) ngesikhathi seMpi Yezwe Yesibili njengeziboshwa.
  Futhi lokhu naphezu kokuthi i-NKVD yayiphatha ngesihluku imindeni yalabo abazinikele.
  Ngakho ukuqina kwamasosha aseJapane akulona ihaba. Phakathi neMpi YaseRussia NamaJapane, amaJapane alahlekelwa amasosha aphindwe kayikhulu njengeziboshwa zempi kunabaseRussia!
  Kodwa-ke, lokhu kuyingxenye ngenxa yokuthi ibutho laseRussia alizange linqobe impi eyodwa enkulu. Futhi ngaphandle kokunqoba azikho iziboshwa.
  Nokho, kwenzeka ukuthi ibutho elithuthukayo nalo linamasosha amaningi athunjiwe.
  Umfana oyiqhawe uCaligula wathi kuMargarita nge-walkie-talkie yakudala:
  - Mhlawumbe sizophakamisa ifulegi elimhlophe ngemuva kwakho konke, ngaphandle kwalokho bazosiminzisa?
  U-Margarita waphikisa:
  "Kuyichilo ukuhamba ngaphansi kwefulegi elimhlophe." Kungcono unikeze i-tricolor Russian phezu kwekhanda lakho!
  Iqhawe elincane lafaka inaliti onyaweni olungenalutho lwesinqamuleli somfana, futhi selibhoboze i-samurai elandelayo ebunzini, lathi:
  - Futhi ngombono wami, u-Andreevsky onesiphambano uzophumelela kakhulu!
  Ngamaphuzu ayishumi nane kuya ku-zero, ama-mast asolwandle neJapane aqediwe futhi manje awukwazi ukuthatha imikhumbi ethathiwe kuwe kuphela, kodwa futhi ucule. UCaligula wamaDolphins wacula ingoma yakhe yokunqoba phezulu emaphashini akhe:
  Ububanzi obukhulu bezilwandle, izilwandle -
  Siwalima ngaphansi kwefulegi le-tricolor!
  Amasosha anqoba izintaba ezinde.
  Amakhozi abhonge ngokunqoba!
  
  Amaqhawe aseRussia aqashelwa yiplanethi,
  Sishaya izitha ngezinkemba nezinsimbi!
  Sikwazile ukulahla ijoka lobufascism engxenyeni yomhlaba,
  Siqede imashi yethu ngokunqoba eBerlin!
  
  afika emathangini aminyene,
  Basongela ukucekela phansi zonke izinkundla zaseRussia!
  Kepha bawashaya kanzima ama -freaks alahliwe ,
  Ukuze izingane zethu ziphile ngenjabulo ngaphandle kwejoka!
  
  Singabantwana bezwe likaBaba, eliphakeme kunawo wonke umuntu emhlabeni,
  Sazalwa, sixova i-calico ngezinyawo zethu ezingenalutho!
  wasikhulumela, wasithumela empini ,
  Futhi uNkulunkulu waletha uMay ukuba aqhakaze ngenjabulo!
  
  Akukho sabelo somlwi nenhliziyo ephakeme kakhulu ,
  Yini enikeza iphupho nokuzalwa kabusha!
  Vula isango elikhazimulayo lokungafi,
  Kodwa uma niqamekele, thulani !
  
  Kukhona izimpisi nezimvu, kodwa nina ningabelusi bomhlaba.
  Futhi kuyisabelo sakho ukudlulisa oda ezizukulwaneni ezilandelayo!
  Ukuyisa udaba ekupheleni kwendalo,
  Ukuze umlilo waphakade enhliziyweni yakho yothando ungacimi!
  
  Ubani owaziyo ukuthi inhlamvu yesitha izomisa kuphi isosha,
  Kodwa noma kunjalo, empini, ukufa kungcono kunezifo ezibolile!
  Futhi uma ufa, khona-ke umngane wakho uyochoboza isitha ,
  Ngeke akubekezelele, ngoba amantombazane angenazicathulo ayiswa ekuthunjweni!
  
  O, isiphetho saseRussia, impi nomlilo emva kwempi,
  Kulabo abafuna ukuya eholidini, ayikho indawo yabo, uyazi, epharadesi!
  Lapha u-Sam oyisihogo wangena uzungu noSathane,
  Ukusongela: - Ngizokwehlisa i-athomu futhi ngisiphule isichotho!
  
  Kodwa futhi kuzoba nokuvikelwa ngokumelene nemicibisholo,
  Futhi ibhomu lenuzi alikwazi ukubhubhisa iMoscow...
  Singasebenzisa amathangi ukuthola i-parasite,
  Futhi izingoma eziyisicefe ngabawile zikwenza udabuke!
  
  Thengisa ngesenti, hhayi isabelo saseRussia,
  Phela, ngamunye wethu uyiqhawe elikhulu!
  Ungakholwa ukuthi uNkulunkulu usesibeke endimeni,
  Eqinisweni, unquma ukuthi kuhle kangakanani ukukhala!
  
  Kwakukhona ukwehluleka, kwaba nokunqotshwa,
  Kwenzeka njengonogwaja behlehla ezimpisini ezimbi!
  Kodwa uma impi iqala, sizophinde sibe khona,
  Smash ibutho elinonya lezilo ngesigqi sesihogo!
  
  Ngikholwe, asidlali ngenxa yempi,
  Asinalo olunye ubizo ngaphandle kokuba abangane abahle!
  Singabantu abangabazalwane, hhayi u-Abela noKayini,
  Kithina, inyoni ingoma, hhayi umdlalo wamafutha!
  . I-EPILOGUE
  Ngemva kokuba uDominica ekhanyise ingqondo yakhe, izingane zaklabalasa futhi zashaya izandla isikhathi eside. Yebo, kuhle , ungasho ukuthi uphumelele - ukufafaza ama-aphorisms futhi ehumuzela kuyena.
  Ngemva kwalokho, uMargarita noDominica bamemezela idili lomhlaba wonke, ukuze kube mnandi nenjabulo emphefumulweni.
  Banyakazisa izinduku zabo zomlingo, kwavela amatafula kanokusho agcwele ukudla . Yonke into lapha yayiwubukhazikhazi futhi inothe kakhulu.
  Izitsha ezinhle kangaka namaqebelengwane amaningi, ama-custard pie, ama-donuts, ama-pretzels, ama-muffin namakhekhe ahlotshiswe ngokucebile. Akunakwenzeka ukusho enganekwaneni, noma ukuyichaza ngepeni.
  Futhi yonke into iyakhanga futhi inephunga elimnandi kangangokuba ihlukile ngokweqiniso ngobunkimbinkimbi nobuhle bayo.
  U-Margarita wabhala ku-Twitter:
  Konke okuhle, okuhle kakhulu kubantwana,
  Eplanethini yethu ejabulisayo...
  Phila ilanga nomoya,
  Cabanga ngama-fairies anesibopho sayo yonke into!
  Futhi waqala ukudansa. NoDominica wamlandela, namanye amantombazane amaningana kanye nawo. Kuhambe kahle .
  UMargarita waphawula ngokunengqondo:
  - Konke kuzohamba kahle, konke kuzolunga uma singamoshi !
  Futhi intombazane yeqembu yathatha futhi yakhulula esinye isiqhumane endukuni yayo yomlingo. Futhi kwakunjengomthombo wamadayimane ogeleza emfuleni onesiphepho esikhulu.
  UDominica waphawula:
  - Ubuhle, ubuhle.
  Iqhuma kuhle komthombo ophuma kumkhomo!
  Ngemva kwalokho kwase kuyisikhathi sokuzithokozisa. Abafana abaningana abakhulu kunabo bonke, abangaba neminyaka eyishumi nane ubudala futhi abanemisipha kakhulu, babeka amagilavu athambile ezandleni zabo futhi baqala ukulwa bodwa.
  Bashaya ngezandla nangezinyawo, bemamatheka behleka.
  U-Dobrynya waphawula ngokuhleka:
  - Phela, banemishini yasepulazini ehlangene!
  UPrince Oenomaus wavuma ngekhanda:
  - Abaqeqeshiwe kwezobuciko bokulwa !
  Umfana u-Dobrynya wahayiza, wagxumela eringini yesikhashana:
  - Giyeke ngihambe!
  Futhi izingane ezimbili ezilwa eshumini nambili zashayisana zodwa. Abafana bavele baphela yinsini bahlasela uDobrynya. Kwahlakazwa futhi kwanyakaziswa izingalo nemilenze.
  U-Dobrynya wahlakazeka ngobuchule wabaphushela eceleni. Wase ebamba omunye wabafana emakhaleni ngamazwane angenalutho . Wahayiza ngobuhlungu obukhulu. Nomfana oyiqhawe futhi, ngaphandle komkhosi, wamjikijela futhi wamphoqa ukuba aphenduke.
  Zahleka izingane zishaya izandla. Futhi u-Dobrynya wahlanganisa abafana abane ngesikhathi esisodwa futhi wabagoqa ngobuhlakani ngendwangu yetafula.
  Ngemva kwalokho, uhleko lwaba luvala izindlebe ngokuphelele. Njengoba nje izingane zishaya ihlombe. Ngempela, kwakubonakala kupholile kakhulu .
  U-Dobrynya waphawula ngokuhlakanipha:
  - Lowo owaba nesibindi wadla!
  UDominika naye wangena eringini. Wenza ne-karate. Phela ukulingisa emafilimini akulona ihlaya. Wazibonakalisa eyiSupergirl futhi walwa ne - supervillain . Womabili amantombazane abe eseshayana ngeshumi nambili. Futhi lokho kuhle . Ngisho nemihuzuko yabo yayingokoqobo.
  Manje osemusha onamandla, onemisipha cishe eyishumi nane emigqonyeni yokubhukuda weza ngokumelene neDominica. Futhi wazama ukuhlasela intombazane. U-Dominica waphendula ngokushaya okuqondile okuvela esithendeni sakhe esingenalutho kuya ku-solar plexus, futhi umfana wawa waqala ukushwabana.
  UDominica wabhala kuTwitter:
  -Awuyena umfana , awuyena umfana,
  Akukona okwangempela...
  Awuyena umfana , awuyena umfana -
  Ibhokisi elibolile!
  washaya ngamandla uDominica emhlane onezinyama . Yamemeza intombazane yamkhahlela emuva. Wavika waphuthuma kuDominika wazama ukulwa naye. Osemusha wayenamandla futhi eqinile ngenxa yokusebenza kanzima esakhiweni. Futhi uDominika kwadingeka aqinise wonke amandla akhe ukuze angawi. Kodwa waphuma enyonyoba wabe esephonsa umfana onamandla phezu kwakhe. Wawa, wawela esitsheni esine-sturgeon. Futhi umfana wangcola kakhulu.
  Nezingane ezisalayo zahleka kakhulu zabukana ubuso. Lokhu kubukeka kukuhle ngempela .
  Umfana wagxuma, kodwa wakhahlelwa kanzima
  amantombazane actress esilevini, washaywa ngeshin yakhe ekuhambeni okuzayo, futhi umfana onemisipha wawa.
  U-Dominic wacula ngolaka:
  Ulindele isisulu emayini,
  Ikhomba irada esibhakabhakeni...
  Iphutha elilodwa - ukuhamba ngephutha,
  Futhi ukushaywa akunakugwenywa!
  Lena, ngempela, intombazane yekarati. Ngakho waphenduka wakhahlela omunye umfana emakhaleni ngesithende esingenalutho. Wawa wadedela isiphethu segazi eshodini sakhe . Kodwa wavele wagxuma. Futhi futhi empini. Futhi uDominika uyamkhuba, amphoqelele ukuba awe. Lona wesifazane ngempela.
  U-Dobrynya wavuma ngekhanda:
  - Qhubeka nomsebenzi omuhle! Hhayi-ke, uyintombazane epholile !
  Nangu omunye umfana onamandla owandiza eshaya uDominica.
  Kulapho-ke kwaqala khona ukulwa. Intombazane yaphonsa enye intombazane phezu kwakhe futhi yatshiyoza:
  Amantombazane avela emphakathini ophakeme,
  Ngifuna ngempela ukushaya umfana!
  Ngemva kwalokho, intombazane yaphinde yabahlanganisa abafana, yabanikeza imihuzuko namaqhubu. Futhi kwakubukeka kuhlekisa kakhulu futhi kuhlekisa.
  wawisa abafana :
  - Uyintombazane yethu ! Kuyashisa kakhulu futhi kuyaphikisana!
  U-Dominica wavuma ngekhanda futhi watshiyoza:
  Intombazane elwa negazi inegazi elishisayo,
  Ibutho lezimpumputhe liyasihlasela!
  Wahleba imihlola, kwatheleka imvula yokhilimu, ubisi olujiyile kanye noju lwezinyosi kubafana abaphezulu.
  Futhi futhi uhleko lwenjabulo lwezingane. Konke kuyajikeleza futhi kwenzeka kupholile futhi kunolaka. Futhi kunezikhathi ezihlekisayo kulolu dlame.
  Umfana oyinkosana u-Oenomaus, vele, usemdlalweni. Umuntu angaphatha kanjani ngaphandle kwawo? Futhi iqhawe elincane liziphonsa phezu kwalo umfana obukeka ekhulile futhi emkhulu. Futhi futhi izibabazo ezinomdlandla. Yebo, lena impi edingekayo ngempela.
  U-Enomai waphakamisa isandla sakhe, futhi umfana wawela phezu kwenqwaba yamakhekhe ambozwe ukhilimu. Futhi zaqhuma futhi zahlakazeka ngokuhlekisayo nangokujabula. Futhi ayenjalo amakha ekhishi lemilingo.
  U-Dobrynya waphawula ngokuphefumulela phezulu:
  - Kuyihlazo ukuchitha ukudla okunjalo!
  UDominic wahleka futhi waphendula:
  - Kulungile! Ngizokwenza umlingo owengeziwe!
  Umfana wasePhoenix wacula:
  Kwenye indawo ehlathini kukhona izangoma,
  Bathungela uSathane inkezo...
  Amatshe ajikijelwa nxazonke,
  Izwe lethu elimangalisayo!
  Ngemva kwalokho, waba umngane Dobrynya. Abafana ababili abangamaqhawe baqale baqhweba izibhakela bezama ukushayana ebusweni . Bayilayisha ngokunganaki izikhathi ezimbalwa, kwase kuvela imihuzuko. Khona-ke abafana-abalwi bayithatha futhi bashaya amabunzi abo. Ngakho izinhlansi zaqala ukundiza emehlweni ami.
  Badudulana, bashayana ngamakhanda base beqala ukulwa. Futhi impi yayinenkani kakhulu. Abafana be-knight babambana, bechoboza futhi bancindana.
  Base beqala nokushaya amakhanda futhi, okwakubukeka kuwubuphukuphuku kunokuba kupholile futhi kuyingozi. Futhi lokhu kwenza ngendlela yokuthi kwaletha izingane-izibukeli uhleko oluvala izindlebe.
  UDominica wathatha usiba ezandleni zakhe waqala ukukitaza izithende zabafana. U-Dobrynya no-Phoenix baqala ukuhleka, kumnandi futhi kupholile kangangokuthi ngeke ukwazi ukuyeka ukuhleka.
  U-Margarita waphawula ngokumamatheka kwe-prima donna:
  - Yebo, uyintombazane epholile. Ungcweti kwezokuzijabulisa nje. Yini enye ongayenza?
  UDominica waphendula:
  - Yebo, ngokuvamile, ngingenza yonke into. Futhi uzobona lokhu izikhathi ezingaphezu kwesisodwa!
  UDobrynya noPhoenix bahlukana. Bajuluke bamanzi te, izidumbu zabo ezibaziweyo zicwebezela sengathi zithelwe ngamafutha.
  UMargarita waphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Sinakho ukunqoba, kodwa asikho eduze nomgomo wokusindisa ubulili obunamandla. Igundane eliphuzi lingelesitha sethu uBastinda, owanyamalala kungaziwa muntu ukuthi kuphi. Futhi sichithe ubhontshisi. Hhayi-ke, hhayi ngeze, kodwa namanje ngaphandle komphumela ebesithembele kuwo!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Impilo ayilula
  Futhi izindlela aziqondile...
  Konke kuza sekwephuze kakhulu
  Konke kuhambe ngokushesha!
  Kancane kancane, isimo sezingane ezikhululiwe saya sizola. Nezimpi, ngisho ezihlekisayo, zaphela, nomculo wancipha.
  Kwathi kusenjalo kwezwakala umsindo. Kwakhala uphondo lwe-alamu.
  Abafana namantombazane bavele baphuma ezihlalweni zabo bephethe izinkemba nemikhonto. Babekulungele ukulwa.
  Kwavela Dragons esibhakabhakeni. Babenamakhanda amathathu, amakhanda ayisikhombisa nayishumi nambili . Futhi zaziningi impela zazo, kanye nezilwane ezihuquzelayo ezinkulu. Ngokwemvelo, amakhanda amaningi, ubukhulu obukhulu. Futhi phakathi kwabo kwakukhona umthakathi ojwayelekile uBastinda, owayebonakala emncane ngokumelene nesizinda samadragoni.
  U-Dominic washaya ikhwela futhi waphawula:
  - Hewu! Kubukeka sengathi akukapheli!
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  Ngiwa ngesifuba, ngibambe umthofu,
  Umhlaba ugcwele izimbobo, njengama-bast...
  Kodwa ngiyazi ukuthi lesi akusona isiphetho okwamanje -
  Isiphetho siseyisiqalo nje!
  Kwakukhona cishe izinkulungwane ezingamashumi amahlanu izingane zamaqhawe - lena ibutho lonke, kwakungekho ngaphezu kwamakhulu amabili amadragoni. Ngakho-ke, amaqhawe asemasha awazange abaleke. Babekulungele ukulwa futhi banikele ngokuphila kwabo ngokujulile, futhi mhlawumbe baze bawine!
  Zombili izinhlangothi ziyalwa futhi zizimisele.
  omkhulu onamakhanda ayishumi nambili waduma:
  - Ungesabi! Ngeke silwe nezingane! Singabantu bokuthula nobulungiswa!
  UDominica wamemeza:
  - Pho kungani uze lapha?
  Lapha u-Bastinda wabhonga, ehleka kakhulu:
  - Ngiyazi ukuthi inhloso yakho enkulu bekuwukuthola i-artifact yegundane eliphuzi, hhayi ukukhulula izingane eziyizigqila!
  U-Margarita waphikisa:
  - Akuphazamisi! Kunoma yikuphi, sasingafuni ukushiya izingane zethu futhi ngeke neze!
  Onke amakhanda kadrako ayishumi nambili athi kanye nje:
  "Siyakwazisa ukuhlonishwa kwakho!" Kodwa u-Bastinda ukumema ukuthi udlale igeyimu. Uma unqobile, uzokunika igundane eliphuzi, uma likwenza, khona-ke abane bakho bayoba yizigqila zalo kuze kube phakade.
  Umthakathi u-Bastinda wavuma ngekhanda:
  - Yebo! Yilokho kuphela! Hhayi-ke, izingane ziningi kakhulu izingxabano nazo. Ezine zakho zizoba usizo kakhulu ebugqilini!
  U-Dominica waphawula ngokumamatheka:
  - Singadlala umdlalo. Vele, uma kwenzeka ukulahlekelwa, umthakathi u-Bastinda angagcini nje ngokusinika i-artifact yakhe yegundane eliphuzi, kodwa futhi abe yisigqila sethu.
  U-Margarita uqinisekisile, wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho:
  - Yilokho kuphela! Yilokhu kanye esikudingayo! Kungaba kuhle uma u-Bastinda efaka inkululeko yakhe engozini!
  Oweshumi Nambili wathi:
  - Makube njalo! I-artifact nenkululeko yomthakathi, ngokumelene nenkululeko yabantu abane ababalulekile - okulungile!
  Umthakathi u-Bastinda wanqekuzisa ikhanda lakhe ngezinwele ezimnyama:
  - Kulungile, makube njalo! Ngihlala ngiwunqoba lo mdlalo noma kunjalo. Futhi ngisho nolwazi lwemilingo ngeke lubasize!
  onamakhanda ayishumi nambili wabhonga:
  - Uyathembisa ukuthi uzozifeza izithembiso zakho uma wehlulwa?
  Bonke abahlanu bababaza ngazwi linye:
  - Sinikeza!
  Umthakathi u-Bastinda wathatha ibhodi elinezikwele esikhwameni sakhe wathi:
  - Khona-ke ake siqale!
  Wase eqaqa ibhodi, kwavela izibalo kulo. Kwakufana nokukhumbuza i-chess yendabuko, izikwele kuphela zazingezona ezimbili, kodwa imibala emithathu: emhlophe, emnyama kanye nempunga. Futhi saba nezibalo eziningi kakhulu. Kukhona inhlekisa, abacibishelayo kanye nesikhulu, ijenene, i-marshal, i-ballsta, inqola nokunye.
  UDominica waphendula wathi:
  - Yebo, angazi nokuthi bahamba kanjani! Lokhu akulungile!
  Umthakathi u-Bastinda waphendula ngokumamatheka:
  - Usuvele unikeze izwi lakho futhi akukho lapho ungahlehla khona. Ukwenqaba ukudlala kufana nokuhlulwa!
  U-Margarita wavuma ngekhanda:
  - Ngiyawazi lo mdlalo! Futhi ukuthi izibalo zihamba kanjani kuyo futhi! Ngakho-ke asidlale!
  Umthakathi u-Bastinda wavuma ngekhanda:
  - Khona-ke! Umuntu oyinhloko lapha yinkosi futhi sizodlala kuze kufike u-checkmate!
  Izingane zamaqhawe zashaya izandla. UMargarita wanyakazisa induku yakhe yomlingo, kwase kuvela isithombe sebhodi elikhulu elinezinhlobo ezintathu zamaseli phambi kwabo. Futhi manje izinkulungwane zalabo ababeyizigqila zase zingambona ngesikhathi esisodwa.
  UMargarita waphawula:
  - Ngaphambi kwempi, ngawina umdlalo we-chess ngokumelene no-Botvinnik ngokwakhe, nakuba kungekhona kumuntu, kodwa emdlalweni ngesikhathi esisodwa. Kodwa eminyakeni eyisishiyagalombili ubudala, ukushaya iqhawe le-USSR kuhle!
  Umthakathi uBastinda wabubula:
  - Lona umdlalo ohluke ngokuphelele! I-Chess yayingasondeli kuye!
  Intombazane ehlangene yavuma ngekhanda:
  - Ngiyazi! Iyinkimbinkimbi kakhulu futhi kukhona izingcezu eziningi, kodwa ngiyakwazi ukuyidlala! Ngakho ungacabangi ukuthi kuzoba lula kuwe!
  Umthakathi onezinwele ezimnyama wavuma ngekhanda:
  - Izingcezu zami zibomvu - ziqala kuqala!
  Wabe eseyisa phambili isihlilingi . UMargarita waphendula ngokususa umcibisheli. Umdlalo onjalo wokuzilibazisa waqala. Kwakukhona imifanekiso eyikhulu ohlangothini ngalunye, futhi yomithathu, ngaphandle kwamakhosi. Kukhona enye yazo, futhi umdlalo uphela ngomlingani. Lokhu kuhle futhi kunengqondo.
  U-Bastinda wadlala futhi wamamatheka. Kwalandela ukuhwebelana kokuqala. Khona-ke amasu ahlekisayo asheshayo. U-Dominica waphawula ukuthi i-jester ihamba njengendlovukazi ku-chess yendabuko, kodwa ishaya njengengcweti.
  Yebo, kuyathakazelisa. Iphoyisa libukeka njengombhishobhi, kodwa lishaya njengenkosi. Futhi ujikelele uhamba njenge-rook, kodwa ushaya njenge-knight. I-marshal ihamba njengendlovukazi, kodwa ishaya kuphela njenge-rook. Yiqiniso, izibalo ezinamandla kakhulu ziyi-grand viziers, zihamba njengendlovukazi futhi njenge-knight, futhi ziphinde zishaye. Kukhona, vele, izindlovukazi, futhi zifana nje ne-chess evamile. Abacibisheli bahamba njengama-pawn, kodwa badubula izikwele ezintathu ukuya phambili, futhi bajikijeli ezimbili kuphela. Kubonakala sengathi amadoda avamile ahamba ngezinyawo abuthakathaka kakhulu, kodwa angakwazi, lapho efika emgqeni wokugcina, aphenduke abe yinoma iyiphi ingxenye ngaphandle kwenkosi.
  Inqola ihamba njengehhashi, kodwa ishaya njengendlovu. Yebo, kuyathakazelisa ukuthi kwenzeka kanjani. Kukhona ne-ballista - ihamba njenge-rook, kodwa ishaya njengendlovukazi. Rooks, knights nababhishobhi, njengoba in chess ezejwayelekile. Kodwa kukhona i-unicorn. Uhamba njengenkosi, kodwa ushaya njengendlovukazi. Futhi i-unicorn yasebukhosini. Uhamba njengendlovu, kodwa ushaya njenge-grand vizier, okungukuthi, njengendlovukazi ne-knight. Yebo, lona akuwona umdlalo wamahlaya. Futhi kukhona izibalo ezintathu ngamunye. Futhi uzame okuthile ngaphandle kokuzamula. Futhi manje, kubonakala sengathi u-Bastinda usevele wathumba insimu eyengeziwe futhi wazuza inzuzo yezinto ezibonakalayo.
  Kuyacaca, unolwazi kakhulu kunoMargarita.
  UDominica ngokuzethemba, noma ngokuxakayo, ubhale kuTwitter:
  - Hamba ihhashi! Ihhashi!
  U-Margarita wamphakamisa:
  - Ungaphazamisi! Okufanele kwenziwe, ngiyakwenza!
  Futhi intombazane ephikisanayo yanyakazisa isibalo sayo. UBastinda uqhubekile nokuhlasela. Impi yayinenkani kakhulu futhi ingenasihawu.
  UMargarita, ukuze aphinde athole ukuzethemba okuncane nokuzola futhi akhiqize ugqozi emdlalweni, waqala ukucula;
  Ikhihliza amagwebu phezulu, iphakamisa imiqansa,
  Amagagasi, amaketango eqhwa abhubhisa ulwandle!
  Ugongolo olunqunyiwe, amafu agcwala umthofu;
  Futhi umoya omusha wayichoboza inkungu!
  
  Nginawe eweni lasogwini,
  Ukukhukhumala kolwandle kukukitaza indlebe!
  Umlwi wagona intamo yakhe ngesandla esithambile,
  INkosi engcwele ivukile emphefumulweni wami!
  
  Iziqongo zezintaba zeqhwa zihlotshisiwe;
  Futhi pearl butterflies esifubeni!
  Buqamama, imikhumbi yayizulazula ngaphansi koseyili.
  Awukwazi ukuyeka iphupho lakho futhi ulale!
  
  Bengikhomba wena sthandwa.
  Amehlo akho akhazimulayo ezinyembezini!
  Phela ngaphandle kwakho ngisho umhlaba awunganeli.
  Iziphepho nokuduma kwezulu kuduma enhliziyweni!
  
  Kanye nawe sizonambitha udumo olukhulu,
  Futhi ubuthi bungena isifiso sokuvelela!
  Hosha inkemba yakho egameni lalawo mandla,
  liyakujabulela ukukhonza !
  UMargarita wacula kahle kakhulu futhi, ngokujabula, waqala ukuhlasela okuwujuqu. Intombazane eshisekela uhlangothi ayizange ibambe iqhaza, futhi ngesinye isikhathi ukulingana kwezinto ezibonakalayo kwabonakala kuyinhlekelele kuyo. Kodwa nazi iziteleka zamaqhinga ezimbalwa ezinamandla futhi...
  U-Margarita wathi ngokumamatheka okumsulwa:
  - Umlingani, Nksz Bastinda!
  Wacwayiza kabi futhi waqalaza, ebuka eceleni udrako omkhulu kunawo wonke, onamakhanda ayishumi nambili . Kwakuyisayizi yendiza yezindiza ezinkulu , ubude bephiko ngalinye lalingamamitha angamakhulu amabili amahle - lokhu kuyi-monster. Mhlawumbe ngisho nomlingo omangalisayo wentombazane ekhethiwe-umlingisi uDominica awukwazanga ukunqoba umdondoshiya onjalo.
  Umholi omkhulu kadrako wabhonga ngamakhanda ayishumi nambili kanyekanye:
  -Uhlulwe uBastind. Ngakho-ke nikeza ama-winnings akho ku-Yellow Rat - i-artifact ebalulekile, futhi ungene ebugqilini bamakhosi akho amasha!
  U-Bastinda wadonsa umoya futhi wakhipha i-artifact esikhwameni sakhe. Ngokungalindelekile, yayilingana nekakhukhunathi kuphela, kodwa yayibenyezela ngokukhanya okukhanyayo, okuphuzi.
  Umthakathi wayibamba futhi waphawula:
  - Ungowakho. Njengakho konke okwami, manje sekungokwakho!
  UMargarita wathatha i-artifact ezandleni zakhe wabe eseyifihla esikhwameni sakhe. Futhi waphawula:
  - Lokhu kuhle! Nokho, kufanele senzeni mina nawe, Bastinda?
  Ngaphandle, owesifazane omnyama osemusha futhi okhangayo waphendula:
  - Ngingenza izinto eziningi. Kakade sengineminyaka engaphezu kwenkulungwane ubudala. Futhi kuthiwani uma ngingakufundisa amasu omlingo ongaziwa. Awu, futhi futhi ube ngumphathi wombuso. Nginolwazi oluningi kulokhu, hhayi ukuphatha izingane kuphela.
  UMargarita waphakamisa amahlombe futhi waphawula:
  "Ngicabanga ukuthi mhlawumbe ngizokukhulula, njengoba ngifungile kuqala ukwenza izinto ezinhle kuphela."
  UDominica waphendula wathi:
  - Kuthiwani uma eqamba amanga? Sinabantu, uyazi. Ngisho neKoran ithi izifungo zingephulwa kwezinye izimo.
  Futhi umlingisi wentombazane wahlabelela:
  Kholwa yimi, izinceku zakho zizokoma;
  Uzokhashelwa, uzokhashelwa...
  Nabafunga inhlamba ngothando kanje,
  Bheka nje, bazokubulala!
  U-Margarita waphikisa:
  "Kuwumkhuba kubathakathi bethu ukugcina kokubili amazwi abo nezifungo zabo." Ukuba umephula-zifungo kusho ukuzitholela ukulahlwa kwaphakade nokudelelwa yiwo wonke umuntu. Ngakho-ke u-Bastinda uzosigcina isifungo sakhe noma anqabe ukusithatha. Ngakho unokuzikhethela phakathi kobugqila nokuyeka izenzo ezimbi unomphela!
  Mthakathi nge izinwele ezimnyama ziguquliwe:
  - Kukhona okumele ucabange ngakho lapha. Ungalokothi wenze okubi, lokhu nakho kunzima kakhulu, futhi akuhlali kumnandi!
  U-Dominica wacasuka:
  - Kungani usinqumela, Margot? Ngicabanga ukuthi, kungcono ukuthi abe yisigqila sethu. Inceku ewumlingo futhi engapheli izoba usizo kakhulu ekhaya. Akufanele abe yisigqila sakho, kodwa abe yisigqila sethu!
  Umfana oyiqhawe u-Dobrynya uqinisekise:
  - Yebo, kunjalo! Sobane safaka inkululeko yethu engozini. Futhi ufuna ukumyala yedwa.
  Umfana uPrince Oenomaus waphawula:
  "Nami ngicabanga ukuthi kungcono ukumdedela, enze isifungo sokwenza izinto ezinhle kuphela." Kungani, ngenkathi uqoqa izinto zobuciko eziyishumi nanye, uhudule isigqila kanye nawe? Ungumthwalo nje!
  UDobrynya noDominica bathi ngazwi linye:
  - Cha, uyisigqila sethu! Futhi ngeke simdedele!
  Umholi we-dragon waphawula:
  - Ninokwehlukana: ababili ngokumelene nababili! Ngiphakamisa ukuphonsa uhlamvu lwemali. Uma kungamakhanda, sizokwenza njengoba uMargarita efuna, uma kuyimisila , sizokwenza njengoba uDominica efuna!
  Izingane zamaqhawe zamemeza ngazwi linye:
  - Kulungile! Kulungile! Kulungile! Inkatho izonquma!
  UDominica wabhodla ngolaka:
  -Ubani ozophonsa uhlamvu lwemali?
  Udrako waduma:
  - ngi!
  Bese umsila wayo ujikijela indilinga eyisiliva eyandiza emoyeni yawela endaweni egandaywe ngamatshe. Uhlamvu lwemali lwashaya futhi ... Lahlala onqenqemeni lwalo...
  Udrako omkhulu wahleka wabe esephendula:
  - Uma kunjalo, ngithatha u-Bastinda njengencekukazi yami. Futhi usele ne-artifact yakhe, igundane eliphuzi, njengendebe. Njengoba nje ufuna, ngendlela!
  UDominica waphendula wathi:
  - Futhi isithuthuthu. Ngifuna iflaya kanje.
  Udrako omkhulu wahayiza:
  - Cula iculo! Futhi thina Dragons sizoyithokozela. Uma uthanda, isithuthuthu esindizayo esinomlingo sizoba ngesakho. Futhi uma kungenjalo, khona-ke ... Nawe uzoba isigqila sethu!
  U-Dominica wacasuka:
  - Ngakho-ke ungasho ukuthi awuthandi noma iyiphi yezingoma zami!
  Udrako oyinhloko wamemezela:
  - Ngeke nje sihlulele, kodwa futhi umphakathi, kuhlanganise nezingane kanye nezigqila zangaphambili!
  Avume ngekhanda uDominica.
  - Bese ngivuma!
  Intombazane yahlabelela ngomzwelo nangenkulumo;
   Wembethe umona wawo wonke amakhosi,
  Okubomvu, igolide, amaqabunga ngamarubi!
  Njengokungathi izimvemvane zakusihlwa zindiza,
  Futhi izwi lemimoya izitho amakherubi!
  
  Ukuthula okunethezeka kakhulu kuvulekile ekwindla,
  Izihlahla, izindlu zamabandla angcwele!
  Noma yiliphi igatsha elinezithombe eziqoshiwe,
  Amaparele amazolo namatshe ayigugu!
  
  Ichibi lalimbozwe ngesiliva elincanyana,
  Izinhlansi ziyabenyezela ngaphansi kwezinselo zehhashi!
  Niphathana ngomusa,
  Kwangathi ungaphila ngenjabulo ngaphansi kwesibhakabhaka esicwathile!
  
  Elangeni elikhanyayo, ingubo yami ikhululekile,
  Amabhishi nobhabhulini kudansa i-waltz yothando!
  Sidabukile ngezinsuku eziye zashona kwalasha,
  Gcina izinkumbulo zemihlangano nami!
  
  Ubusika buyofika, ubusha kubo bungunaphakade,
  Hhayi impunga, amadayimane ezinweleni!
  Sizobutha bonke abangani bethu eholidini,
  Futhi ake siveze iphupho ngamavesi aphuphumayo!
  Ihlombe elinamandla nokumemeza kokuthi "Bravo! Encore!", amashumi ezinkulungwane zomphimbo agcwala isikwele sonke. Leli kungaba ihora elikhazimulayo, ihora lokunqoba ku-Dominica, owathola ithalenta lakhe njenge-prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"