Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

לעבור את מבחן הנסיכה

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    סטודנטית יפהפייה ושחקנית קולנוע שאפתנית, דומיניקה, חולמת להיות כוכבת מסך. וכשהנימפה הגיעה אליה, היא הלכה בעקבותיה ברצון, וסיימה בממלכת הדרקון. לדומיניקה יש יכולות יוצאות דופן, ומגפה מוזרה הגיעה לאימפריה ולמדינות השכנות, וכתוצאה מכך כמעט כל הזכרים הפכו מאובנים. אחד הנציגים האחרונים של המין החזק, נסיך האלפים אונומאוס, הצליח לעכב את מותו בזכות מתנתה של דומיניקה. ועכשיו הם צריכים לעבוד יחד כדי לחשוף את המסתורין של מגיפה בלתי מובנת ולחשוף את כוחות האופל.

  לעבור את מבחן הנסיכה
  
  הערה
  סטודנטית יפהפייה ושחקנית קולנוע שאפתנית, דומיניקה, חולמת להיות כוכבת מסך. וכשהנימפה הגיעה אליה, היא הלכה בעקבותיה ברצון, וסיימה בממלכת הדרקון. לדומיניקה יש יכולות יוצאות דופן, ומגפה מוזרה הגיעה לאימפריה ולמדינות השכנות, וכתוצאה מכך כמעט כל הזכרים הפכו מאובנים. אחד הנציגים האחרונים של המין החזק, נסיך האלפים אונומאוס, הצליח לעכב את מותו בזכות מתנתה של דומיניקה. ועכשיו הם צריכים לעבוד יחד כדי לחשוף את המסתורין של מגיפה בלתי מובנת ולחשוף את כוחות האופל.
  פּרוֹלוֹג
  מובחנת ביופייה הנדיר והייחודי, דומיניקה דלפינובה קיבלה את אחד התפקידים הראשיים בשובר הקופות "קיסרית הכוכבים". וזה סרט עם תקציב ענק ומבטיח רווחים אדירים. לפני כן, דומיניקה כבר שיחקה במספר סרטים, אך קיבלה רק פרוטות. יופיה היה מהמם, ושערה היה בצבע שן הארי אביבי בהיר מאוד, ומעטים האמינו שהיא יכולה להסתדר בלי צבעים ולכה. אבל ככה זה היה. דומיניקה הייתה בלונדינית דבש טבעית עם פרופורציות אידיאליות, וגם עם שרירים מפוסלים ומתיחה מצוינת.
  למרות שהילדה לא עסקה באומנויות לחימה, היא רקדה בבלט. והיה לה מהירות, חן ותיאום תנועות מצוין.
  היא יכלה, למשל, להראות את עצמה היטב בסרטי פעולה. כמו ילדה שהמראה המלאכי שלה מסתיר לוחם-שטן.
  כעת חלצה את נעליה ורצה בשמחה בפארק, מרגישה את הדגדוג הנעים מהדשא ומחלוקי השביל בסוליותיה החשופות. רגליה היו כל כך מושלמות ומפתות שלעתים קרובות צולמו יחפות ובקלוז אפ, מה ששימח במיוחד גברים. דומיניקה הייתה גאה ברגליה היפות, ולבשה חצאית קצרה עד הכפור.
  באותו רגע הופיעה לפתע ילדה מולה. צעירה מאוד, אפשר לומר, כמעט ילדה. דומיניקה הייתה גבוהה, שרירית, חיננית, ופניה, למרות החלקות ללא דופי והעור הקטיפתי, לא נראו כמו פניה של ילדה צעירה ותמימה. וזה כמו תלמידת בית ספר, למרות שהיא לבושה די עשיר, ויש לה את חתיכות הזכוכית הקטנות האלה תלויות עליה ונוצצות בשמש.
  דומיניקה אפילו חשבה שאולי אלו תכשיטים אמיתיים.
  הילדה רקעה ברגלה הקטנה והיחפה. ועל השביל הסלעי הופיעו ניצנים ארגמניים וסגולים.
  דומיניקה שרקה:
  - איזה טריק! האם גם את שחקנית קולנוע או שחקנית קרקס?
  הילדה ענתה בלחש:
  - אני נימפה! אין זמן להסביר יותר, עקבו אחרי!
  הילדה פרשה את ידיה בחוסר אמון:
  - ובכן, זה... בדיחה טובה! מה שמך?
  הנימפה צרחה:
  - המרקיזה דה קסנדרה. ודי לדבר, כל רגע של הימצאות בעולמך דורש אנרגיה אדירה וקסומה!
  והיא בתקיפות, בשום פנים ואופן לא כוח ילדותי, תפסה את ידה של דומיניקה, לוחצת בעוצמה את כף ידה.
  שחקנית הקולנוע החזקה והמיומנת הבינה מיד שאין טעם להתנגד לאחיזה כזו.
  הילדה, תוך שימוש באצבעות רגליה החשופות של רגלה הקטנה והחיננית, סובבה את אבן הטבעת על האצבע המורה של ידה הפנויה. ובאותו רגע, דומיניקה הרגישה כאילו היא נופלת לבאר. וזו הייתה הרגשה מאוד נעימה וייחודית.
  ואז הכל התמלא באור בוהק להפליא, שנראה כאילו פילח כל תא בגופה של ילדה חזקה, אתלטית, יפהפייה ייחודית.
  . פרק מס' 1.
  רגליה היחפות של דומיניקה חשו במשטח החם מתחתיה, וזה היה הרושם הראשון שלה. הבהוב היה מול עיניי, כאילו הסתנווריתי מהבזקים חזקים, כמו בזק במצלמה. והילדה לא הצליחה לראות מיד לאן הגיעה.
  קולה העדין של הנימפה נשמע:
  - אל תפחד! עכשיו זה יעבור ותוכלו לראות הכל.
  דומיניקה התכווצה ומיצמצה. רגליה היחפות החלו להרגיש חמות יותר. מתחת לסוליות החשופות והנערות היה משהו בער, כמו חול הסהרה בצהריים. דומיניקה אהבה לרוץ יחפה. במיוחד כשהתרגלתי בזמן בדיקות מסך.
  כשהייתה ילדה הציעו לה לגלם קצינת מודיעין פרטיזנית.
  כמובן שבתקופת המלחמה בנות הלכו יחפות בקיץ, שכן צריך לדאוג לנעליים, ובאופן מוזר, כשצועדים הרבה זמן זה אפילו יותר קל.
  ובסוף הובילו אותה לתלות אותה, יחפה בשלג. זה בסגנון של Zoya Kosmodemyanskaya, רק דומיניקה היא בלונדינית והרבה יותר יפה, ויש לה קסם טבעי. וכשהוא מחייך וחושף את שיניו הלבנות, כאילו עשויות פנינים טבעיות, הוא מסיר לגמרי את הגג מציריו.
  והנה הסוליות שורפות, ואיכשהו חם. היה חם במוסקבה במאי, אבל אי אפשר לקרוא לזה חם.
  והנה, זה כמו איפשהו בערב בצהריים. אפילו יותר חם שם. פעם היא צילמה סרט באמירויות, והיא נאלצה ללכת יחפה על החול. מטבע הדברים, בבוקר, כשהחול התקרר מעט במהלך הלילה, אבל עדיין היה חם, אפילו שימנו לה את רגליה בווזלין כדי להקל.
  אבל ילדים מקומיים מתרוצצים יחפים, לפחות בין העניים, וצוחקים, מראים את שיניהם הקטנות, מבלי לחוות אי נוחות.
  ואכן, ההבהוב בעיניה פסק, ודומיניקה ראתה שהיא בכיכר העיר. אבני המרוצף מתחת לרגלי היפהפייה היו כתומות וסגולות. והבתים מסביב גבוהים, יפים מאוד, כאילו במרכז סנט פטרסבורג, שם השתמרה העת העתיקה. רק שכאן הבניינים גבוהים יותר ועוד יותר תוססים, צבעוניים, עשירים, יוקרתיים ומשוכללים.
  ויש הרבה עלי זהב, שללא ספק נעים לעין. ויש הרבה בחורות יפות ברחובות. הם, מהבהבים ברגליים יחפות, חינניות, שזופות ושריריות, החלו להקיף את דומיניקה ואת המרקיזה-נימפה הזוהרת שלה.
  הבנות היו כולן, ללא יוצא מן הכלל, יפות, צעירות, יחפות, אבל עונדות תכשיטים. לחלקם יש יותר תכשיטים עם אבנים יקרות, לאחרים יש פחות. כמה בנות לבשו רק טוניקות לבנות וקצרות.
  כך נראו בדרך כלל עבדים כשהם עשו סרטים על ימי קדם, ציינה דומיניקה.
  עם זאת , לא כל הבנות היו אנושיות. לחלקם יש אוזניים כמו לינקס, לאחרים יש אף נשר. כמה בנות היו קטנות יותר, כמו המרקיזה דה קסנדרה, רק בנות, אבל הן המריאו וזזו בלי לגעת ברגליהם הקטנות במדרכה.
  ממלכה שלמה של בנות, שלא מפחדות מהמדרכה הלוהטת, מתהדרות בעקבים החשופים והורודות שלהן.
  והם הקיפו את דומיניקה והמרקיזה בטבעת, וחייכו, פטפטו בשקט.
  הבנות השמיעו ריח נעים מאוד של גופים צעירים ושריריים
  מהמין ההוגן, מעורבב עם בשמים יקרים.
  לחלקם היה גם נשק בידיהם. בפרט, קשתות, קשתות בצורת אלגנטיות, חרבות, חרבים, פגיונות ורטט חיצים.
  זה הזכיר מאוד תוספות לצילומים של סרט פנטזיה; זה אפילו מפתיע שהם הצליחו לאסוף כל כך הרבה יפהפיות אתלטיות ללא רבב, מפותלות, במקום אחד.
  רוב הבנות היו כמעט עירומות, רק שדיהן וירכיהן היו מכוסים בתכשיטים העשויים מאבנים יקרות.
  כתריסר נערות לבושות טוניקות צנועות כרעו ברך, אוחזות בקנקני משקה נוצצים פלטינה ומגשי זהב של מאכלים ופירות שונים.
  דומיניקה מלמלה בבלבול:
  - מה אתה רוצה ממני? - והיא הוסיפה קצת יותר בביטחון. "אם יש לך זמן, אני אהיה מוכן להופיע בתוספות שלך, פשוט תשלם לי טוב."
  מרקיזת הנימפה ענתה בחיוך:
  - כנראה אתה חושב שזה סרט? לא, זו אימפריית השדון- דרקון !
  דומיניק ציחקק וקפץ. העקבים שלי בערו ללא רחם. היא ניערה מעליה את אגלי הזיעה. ובכן, זה חם. ממש כמו במדבר הערבי. מדהים איך היפות הולכות כאן יחפות, והעור שלהן לא מתקלף מהשמש.
  איפה היא? ברור שלא ברוסיה...
  דומיניקה העיפה מבט לשמיים ושריקה. השמים היו צהובים, עננים נדירים היו כתומים, והיו כמה אורות בבת אחת ... לא פלא שהיה כל כך חם. יתר על כן, המאורות כל כך מקושטים בצורתם, עם תלתלים או קרניים...
  דומיניקה הרגישה שהיא נהיית חולה. כאילו, ככה אנשים משתגעים. פניה היפות התעוותו והחווירו.
  היא התנודדה, אבל שתי בנות גמדונים עם אוזניים תמכו בה. נציגי המין ההוגן נפרדו, והיפות בטוניקות לבנות ושקופות הביאו לה כלי משקה על גופן העירום, הכל כך יפה ושרירי של הבנות. והם שפכו יין אמרלד לקערות זהב.
  דומיניקה שתתה בתאווה. והיא הרגישה שהיין מתוק וטעים בצורה יוצאת דופן; אנרגיה, כוח ומרץ זרמו מיד בעורקיה.
  וכפות הרגליים היחפות של הילדה כבר לא נשרפו כל כך, או ליתר דיוק, הן הרגישו חום נעים, והטמפרטורה מסביב הפכה לאידיאלית, כמו בחלום.
  דומיניק הזדקפה ונענעה בראשה בצבע עלה הזהב וצעקה:
  - שלום סהרורים!
  ואז הילדה תיקנה את עצמה במהירות:
  - אני שמח לפגוש את האחים שלי, או יותר נכון, אחיות בראש!
  הבנות מחאו כפיים. והם שרו במקהלה:
  - אנו מאחלים לך אושר,
  אתה התקווה שלנו, תאמין לי...
  שבילים לעולמות אחרים -
  הדלת נפתחה!
  המרקיזה דה קסנדרה הנהנה:
  כן, אתה חייב לעזור לנו. ועל זה יהיה פרס עצום.
  דומיניקה משכה בכתפיה השריריות ושאלה בהפתעה:
  - ואיך אוכל לעזור לך?
  נערת הנימפה רצתה לומר משהו, כאשר נשמע קול חצוצרה וקול כנפיים. כל הנציגים הרבים של המין ההוגן כרעו בבת אחת והתכופפו בקידה מכבדת.
  המרקיזה גם דחפה את דומיניקה:
  - התכופפו גם.
  שאלה השחקנית בהפתעה:
  - בשביל מה?
  נערת הנימפה צרחה:
  - דוכסית הדרקון פוגשת אותך. דרקונים שולטים באימפריה שלנו. קדימה, על ברך אחת!
  דומיניקה החליטה לא לשבור את גאוותה. למרות שפחדה שהמדרכה הלוהטת תשרוף את הברך החשופה שלה, שזופה עד לברונזה בהירה. אך ברור שהעור נעשה חזק יותר ופחות רגיש. ברור שאנשים פה הולכים יחפים לא בגלל עוני. אבל מסיבות חמורות יותר שעדיין צריך להבהיר.
  ואז הופיעה דוכסית הדרקון עצמה. חיה בעלת שלושה ראשים, צבעונית מאוד, כמו פרפר. גדולה, כמו לוחמת טובה, אבל לא מפחידה בכלל, או לא מפחידה אם זו היא.
  הראשים נראו קטנים יחסית, וכתרים קטנים אך בהירים נצצו עליהם.
  כאשר נקבת הדרקון עפה על פניה, הבנות מתחת לכנפיה שינו את צבע עורן לילך , ולאחר מכן לאמרגד. זה הפך ליפה.
  דומיניקה הייתה כאילו מרותקת. זו הייתה הפעם הראשונה שהיא ראתה דרקון אמיתי במציאות. כן, בסרטים, כמובן, הם יוצרים דרקונים טובים באמצעות גרפיקה ממוחשבת. אבל הדרקון הזה אמיתי, יפה מאוד וחינני.
  שאל הראש, זה שבאמצע, קולה היה נעים מאוד:
  - אני שמח מאוד לראות אותך, האורח שלנו מכדור הארץ!
  דומיניקה חייכה והשיבה:
  - ואני מאוד שמח לראות אותך גם!
  דוכסית הדרקון הנהנה והמשיכה, הראש מימין כבר מדבר:
  - הזמנו אותך כי בעורקיך זורם הדם של האחד ממש, אני לא יודע מי, מי גר שם, אני לא יודע איפה!
  דומיניקה דלפינובה חיככה את אחת מרגליה החשופות והמסותתות בשנייה ואמרה בבלבול:
  - זה כאילו, לא הבנתי!
  ראש דוכסית הדרקון משמאל ענה בטון בטוח:
  - ואנחנו לא מבינים את זה בעצמנו. אבל בכל מקרה, יש לנו בעיה כל כך נוראה שאנחנו כמו אנשים טובעים, נאחזים בקש!
  דומיניקה רקעה את רגלה החשופה והמפתה ושרה:
  תחזיק אותי, קש, תחזיק אותי,
  כשיש חמש עשרה נקודות מסביב לסופה...
  לקרוע לגזרים את האויבים שיש לאלפים,
  הגורל זרק אותי ככה בחיים!
  בנות מכל הסוגים מחאו כפיים יחד, וזה היה כל כך מקסים ומגניב.
  הראש המרכזי דיבר שוב:
  אז יש לנו מגיפה מוזרה. נציגי המין החזק יותר, בין אם זה אלפים, בני אדם, טרולים, הוביטים, ערפדים, גמדים ואחרים החיים ביקום שלנו, מסיבות לא ידועות החלו להפוך לאבן ולהתפורר בבת אחת. בארצנו, מלבד אורקים וגמדים, היו פי שנים עשר פחות זכרים מנקבות, וכעת הם נעלמו כמעט לחלוטין! כמובן, זו טרגדיה!
  דומיניקה ציחקקה ופלטה:
  - זה כל כך נפלא! אחרת אין דרך לצאת מהגברים השעירים והמגעילים האלה! והכי חשוב, ככל שגבר מכוער יותר, עם בטן וראש קירח, קמטים, כך הוא נצמד אליך יותר.
  אחד האלפים התנגד:
  - אין שדונים עציצים, מקומטים וקרחים! אין להם אפילו זקן או שפם.
  דומיניקה העירה:
  " יתרה מכך, זה יקר יותר להסתבך עם הצעירים האלה!" הם גם לא מאפשרים מעבר. כל כך נמאס לי מהמעריצים האלה. ולכם, תודה לאל, אין את הזכרים התאוותניים, המיוזעים והמגעילים האלה, ואתם יכולים לנוח ולהירגע.
  כל שלושת ראשי הדרקונים רעמו בבת אחת:
  - עולם ללא זכרים נידון למות! בהשוואה לאנשי כדור הארץ, אנו חיים הרבה מאוד זמן, במיוחד דרקונים. כן, זה משעמם בלי גברים, ואין הרמוניה ביקום בלי המין החזק יותר.
  הבנות השמיעו קולות של הסכמה. אחד מלמל:
  - כל הגברים שלנו יפים! פעם , לפני אלפי שנים, לגברים מהמין האנושי היו שיער, קרחות, קמטים, בטן, אבל עכשיו כולם צעירים, יפים, מפותלים וריח נעים, כמו אלפים!
  דומיניקה צחקה וקרצה ... ואז היא ענתה:
  - בסדר! אולי בעוד חודשיים אתחיל להתגעגע לגברים. אני פשוט לא מבין איך אני יכול לעזור לך?
  ראשה הימני של דוכסית הדרקון ענה:
  - למען האמת, אנחנו לא יודעים את זה בעצמנו. אבל יש לך דם של יצור מיקום אחר, שבו לכל התושבים אין שני מינים, כמו שיש לנו על כדור הארץ, אלא שלושה. ואולי זה יעזור לנו להחזיר את הזכרים שלנו!
  דומיניקה נענעה את עצמה וציינה:
  - יצורים תלת מיניים ? כן, אני קורא מדע בדיוני, זה אפשרי תיאורטית!
  נערת הנימפה הנהנה:
  - כן! המגיפה לא נגעה בהם. אבל מי יבטיח שלא תופיע זיהום שיכסח את המין ההוגן? וזה יכול להיות אפילו יותר גרוע! וגם בלי המין החזק יותר, אם תוקפן יפלוש ליקום שלנו, אז לא תהיה לנו הזדמנות להשיב מלחמה.
  השחקנית הינהנה:
  - בסדר! אני מזדהה איתך. דרך אגב, האם זה יכול להגיע לכדור הארץ?
  ראשה השמאלי של דוכסית הדרקון אישר:
  - כן! ייתכן מאוד. אז אל תחשוב שהם מבקשים ממך טובה. יש לך אח צעיר, והוא גם משחק בסרטים. אתה רוצה שהילד הזה יהפוך לאבן ויתפורר לאבק?
  דומיניקה רקעה בכעס ברגלה יחפה ואמרה בעצבנות:
  - אתה יודע עליי הרבה!
  נערת הנימפה ענתה:
  - לפעמים אנחנו אוהבים לצפות בסרטים מהכוכב שלך. ניתן להוריד אותו ישירות מהאינטרנט, שאינו דורש הוצאות גדולות של אנרגיה קסומה. בגלל זה ראינו אותך גם. והפיות הגבוהות הרגישו את ההילה הייחודית שלך, וראו את אחיך, גם לו יש חלק מזה, אני לא יודע מי!
  דומיניקה שרקה והשתוללה:
  - אני יודע בוודאות שכל מה שאי אפשר הוא אפשרי! עם זאת , עדיף לי ללמוד בהיעדר!
  המרקיזה דה קסנדרה ציינה:
  - בדיוק, זה מה שאתה צריך לעשות. ללמוד, ללמוד ושוב ללמוד!
  הסטודנטית מלמלה בחוסר נחת:
  - בשביל מה זה עוד?
  מיד דיברו שלושת ראשיה של דוכסית הדרקון באופן סינכרוני והרמוני בקולותיהם הנעימים:
  - אתה לא יודע כלום על קסם וכישוף! ואתה צריך להיות בעל ידע נרחב ויסודי כדי לעזור לנו. לאחר שתסיים את לימודיך באקדמיית הדרקון הקיסרית של דולאריס , יהיו לך כוחות לא ידועים בעבר שיאפשרו לך לענוד את הכתר של נסיכת הקוסמת. ורק במקרה זה תוכל, או ליתר דיוק, תקבל לפחות הזדמנות קטנה להחזיר את נציגי המין החזק מהעולם התחתון.
  דומיניק שרק והעיר:
  - הו, מה שאני לא אוהב זה ללמוד!
  ואכן, היא אהבה לרקוד, לקפוץ ולשחק בסרטים. אפילו אהבתי מאוד. אבל הלימודים היו קשים עבורה. היא אפילו נרשמה למחלקה בתשלום כדי שתוכל לקבל את התעודה שלה בפחות מאמץ. אכן כך קל יותר.
  דומיניקה לא הייתה נכנסת בכלל לאקדמיה אם זה לא היה אופנתי בלי השכלה גבוהה. יתרה מכך, אפילו מיליארדרים לא יתחתנו עם בחורה ללא דיפלומה.
  אבל להתחתן עם אוליגרך, עשיר ככל האפשר ובו בזמן רצוי זקן, חולה וסנילי לחלוטין. אז תיפטר מזה, תהפוך לאלמנה מיליארדרית ותחיה להנאתך.
  ותכתוב תסריטים לסרטים בעצמך. אפילו היה לה רעיון. והיא בתפקיד הראשי. כמו הקיסר פלפטין , או ליתר דיוק, רוחו האפלה עברה לנערת שיבוט והחלה ליצור אימפריה חדשה עם כיבושים.
  כן, זה נהדר ! עם זאת, התפקיד הראשי שלה היה לא רע בכל מקרה, והריח כמו כסף גדול. אבל ... עכשיו, היא הפכה ללהיט . והיא תצטרך לעשות את מה שהיא הכי פחות אוהבת - ללמוד!
  דומיניקה שאלה בקול רועד:
  - מה אם אסרב?
  הבנות מסביב השמיעו רעש בחוסר נחת. אחד צעק:
  - תירה בה על עקביה!
  שלושת ראשי דוכסית הדרקון השיבו:
  אין לנו זכות מוסרית להכריח אותך. עם זאת, על מנת לחלץ אותך מכוכב הלכת כדור הארץ, נדרשה הרבה אנרגיה קסומה יקרה. ובחזרה, אם תרצו לחזור, שלמו על הנסיעה לכאן, על היין היקר ששתיתם ועל הכרטיס הלוך ושוב.
  דומיניקה צרחה:
  - זה לא הוגן לחייב אותי על משהו שלא רציתי לעשות! הזיזו אותי בניגוד לרצוני!
  הראש המרכזי של הדרקון הנשי ענה:
  - אתה, אולי, אחת ההזדמנויות האחרונות שלנו! נכון, אתה עדיין יכול לנסות עם אחיך, אבל הוא עדיין ילד, ובכל זאת, גבר, וגם הוא יכול להתפורר לאבק.
  דומיניק צרח בזעם:
  - אל תיגע באחי! זה לא עניינו!
  דוכסית הדרקון שאלה ברמזים:
  -האם את מוכנה ללמוד להיות נסיכה? תארו לעצמכם אילו הזדמנויות יהיו לכם. אתה לא תזדקן, תחיה כמה אלפי שנים, ואולי אפילו יותר אם תשיג קסם מתקדם עוד יותר ותהפוך לאל בן אלמוות. ויהיו לך נתינים וממלכה משלך!
  דומיניקה נשמה בכבדות ואמרה בתחינה:
  תן לי לחשוב קצת.
  נערת המרקיזה אישרה:
  כן, תן לו לחשוב על זה. היא צריכה להכיר את העולם שלנו טוב יותר. תן לו להסתגל ולהתעשת. והוא יקבל את ההחלטה הנכונה.
  דוכסית הדרקון הנהנה בחיוב עם כל שלושת הראשים:
  תן לו להסתובב בעיר. זה גדול ומדהים. תראה אותה, קסנדרה, ואתן בנות תן לה את הדרך. אל תתערב!
  המין ההוגן נפרד. המרקיזה הנימפית לקחה משהו שנראה כמו פיצה מהמגש והגישה אותו לדומיניקה:
  - הנה, תאכל! אתה תתחזק.
  ילדה בטוניקה מזגה יין, כבר ורוד, לתוך גביע זהב מכד פלטינה . דומיניקה נגסה בזהירות מהפיצה. התברר שזה טעים מאוד, והילדה התחילה לאכול, הרבה יותר בביטחון, ושטפה אותו ביין, כל כך מתוק וארומטי.
  לאחר מכן, מצב הרוח של דומיניקה עלה בחדות. והיא שרה:
  מתנה של מורים,
  הם בילו איתי זמן...
  הם לימדו אותי לחינם...
  ואז הסטודנטית לא מצאה חריזה מתאימה, ומה שהבהב בראשה היפה נראה מאוד וולגרי ולא הולם.
  הם יצאו יחד, והנימפה הובילה אותה בזרועה. למרות שהיא הייתה יותר מראש קצרה ורזה יותר מדומיניקה החזקה והגבוהה והשרירית כל כך.
  שתי הבנות רקעו ברגליהם היחפות ונעו במהירות של צבאים צעירים.
  הבתים מסביב היו מאוד מפוארים . אף עיר על פני כדור הארץ לא הייתה כה מפוארת. צמחו כאן גם פרחים, כל כך ענקיים, בהירים וריחניים. הכל בעיר הזו היה יפה וזוהר.
  והמון בנות. לבוש מאוד יוקרתי , או להיפך, יותר צנוע, וכמה בנות שטפו את הרחובות. אבל כולם צעירים, רעננים, יפים ויחפים.
  דומיניקה שאלה בהפתעה:
  - למה הם לא נועלים נעליים, או לפחות כפכפים?
  המרקיזה דה קסנדרה ענתה בחיוך:
  - זה הקסם של הפלנטה הזו. זה עוזר לנו לשמור על נעורים נצחי, להטיל קסם, וניתן להשתמש באצבעות הרגליים החשופות שלנו גם בקרב!
  האמנית צחקה והעיר:
  - זה נפלא! בכלל, כשהייתי קטן מאוד, התביישתי ללכת יחף, כי האמנתי שזה סימן לעוני קיצוני. אבל אז התרגלתי לסרטים. יתר על כן, היה צורך שהסוליות יהיו קצת יותר מחוספסות כששיחקתי בילדותי את אחותו של ספרטקוס, או סוגים שונים של פרטיזנים. אהבתי את זה. אבל אם תסתובב במוסקבה יחף, תחשבו בטעות כאדם חולה נפש, ויש יותר מדי זיהום ולכלוך ברחובות!
  נערת הנימפה הנהנה:
  - כן - זה מובן! בנוסף, ריצה ללא נעליים היא הרבה יותר זריזה, שכן עורו של לוחם חזק בהרבה מהסוליות של המגפיים היקרות ביותר, והוא אלסטי, גמיש וטעון קסם!
  הם המשיכו הלאה. אתה יכול לראות עד כמה גבוה, כמו הצריח של מגדל הטלוויזיה של אוסטנקינו, זורמים סילוני המזרקה. אז הם ממריאים, בניגוד לחוקי הפיזיקה. והמטוסים עצמם הם ססגוניים. כמה זה יפה.
  ואיזה ארמונות יש מסביב? כמה יוקרתי הכל כאן. והחוק נוצץ לא רק בזהב, אלא גם במתכת בהירה וכתומה שלא ידועה על פני כדור הארץ.
  דומיניקה ציינה:
  העיר שלך היא כמו אגדה. והבנות מפוארות, כמו גן עדן אמיתי, ולא מומצא כמו שלנו!
  קסנדרה צחקקה ושאלה:
  - למה אתה חושב שגן העדן שלך מורכב?
  האמנית הבחורה ענתה בהגיון למדי:
  - כי יש לו תיאורים סותרים. דת אחת אומרת דבר אחד, אחרת אומרת משהו אחר, ודת שלישית אומרת בדיוק ההפך!
  המרקיזה הנימפית הנהנה:
  - כן אני יודע! הסתכלתי על האינטרנט שלך. זה קל יותר מאשר לנסוע לכדור הארץ. זה כל כך פשוט יותר שאפילו אלפים פשוטים, טרולים ואנשים יכולים לטפס לתוכו ולצפות בסרט. עם כל הפאר של העולם הקסום, למרבה הצער, אין לנו טכנולוגיות כל כך מתקדמות כמו אנשי כדור הארץ. אתם חובבי קסם, אבל הפיתוח הטכנולוגי שלנו קפוא!
  דומיניקה שאלה בהפתעה:
  - למה הקפאת את הטכנולוגיה?
  הנימפה, מנמיכה את קולה, ענתה:
  - זה לא אנחנו. אלה דרקונים. הם כנראה לא רוצים לערער את כוחם. אמנם, כמובן, הם מאפשרים לנו לחיות כרגיל, ולחלקם אפילו בפאר, אבל ... בואו לא נדבר על זה!
  ושוב הייתה הפסקה. היוקרה מסביב היא, כמובן, סופר. הכל כל כך יפה, קישוטים כאלה, פסלים, בתים ומקדשים.
  כן, מקדשים, כמובן, מגוונים מאוד. לא כרגיל על פני כדור הארץ בקווי דמיון מסוימים. והם שונים לחלוטין בסגנון, צביעה וצורה . וכמובן , יפה. הנה הדמויות, והכיפות, והמצולעים, מנסרות וכן הלאה.
  ולהרבה מקדשים יש כיפות בצורת ניצנים של הפרחים היפים ביותר.
  דומיניקה הסתכלה על בן זוגה ושאלה אותה:
  - את נראית כמו תלמידת בית ספר ... אבל בת כמה את באמת?
  קסנדרה ענתה בחיוך:
  - לאנשים אומרים את זה: לא נהוג לשאול גברת על גילה!
  האמנית הילדה סיכמה:
  - כנראה הרבה.
  נערת הנימפה הנהנה:
  - אולי! אבל אנחנו חיים יותר מאלפים, טרולים, אנשים ואפילו מגמדים וערפדים. מכיוון שיש בנו את דם האלים, אנחנו קרובי דם איתם. לשאר יש קשר עקיף יותר עם בני אלמוות .
  דומיניקה מלמלה:
  - כולנו בנים ובנות של אלוהים. במידה מסוימת.
  קסנדרה לחץ על בהונותיה החשופות.
  ואז הופיע שרביט קסמים בידיה של הנימפה. היא לחשה בשקט:
  - יש בו וריד דרקון בתוכו. זהו חפץ חזק מאוד, יקר ונדיר. אבל יש בזה גם חוזק גדול. להראות לך את ההשפעה?
  דומיניקה פלטה:
  - צפיתי בסדרה על ילד עם שרביט קסמים. אבל יש שם ילד רזה , עם שיער כהה ומשקפיים. לא כמו אחי - חתיך, שרירי עם שיער בלונדיני. אגב, גם שיחקתי גם לוחם וגם קוסם!
  קסנדרה אישרה:
  אני מכיר את אחיך. כן, הוא ילד נאה מאוד, יוצא דופן. ובניגוד אליך, אלוף העולם בקראטה בקרב ילדים.
  דומיניקה נחרה בבוז:
  - למרות שהוא נער, הוא גבר! אבל עבור גברים, לחימה ולהילחם זה דבר נפוץ.
  נערת הנימפה ענתה:
  - יש לנו פי 12 פחות גברים מנשים מהעמים העיקריים של האימפריה: אנשים, אלפים, טרולים, הוביטים וערפדים. אז גם המין ההוגן צריך להילחם. להיפך, בקרב האורקים והגמדים יש פי 12 יותר זכרים מנקבות. אז זה אפילו נעשה לנו איכשהו קל יותר מאשר קודם. האורקים ואני כל הזמן רבנו, והם טיפסו כמו קרפדה להתכווץ , עכשיו אין כמעט עם מי להילחם. למרות שנקבות ואורקים, למען האמת, לא מאוד. אבל הגמדים טובים יותר , הם נראים יותר כמו הוביטים נשיים. הגמדים עצמם מזדקנים, מאפירים, מצמיחים זקנים ארוכים, אך עד מותם הם מהירים וזריזים, ולמרות הקמטים הם שומרים על כל השיניים. ואם שן דופקת, היא צומחת בחזרה!
  דומיניקה הנהנה:
  - וואו! אתה כמו כרישים. אבל פעם שאלתי, אם האדם נברא בצלם ובדמותו של אלוהים, אז למה שיניו כל כך חלשות. והכוהן מלמל משהו כמו, הבשר עמוס בחטא. אגב, כשהשן של אחי נדפקה, היא צמחה בחזרה ממש תוך יום. אפילו רציתי לקחת אותו לרופא . ואז שיניתי את דעתי, הם ילמדו את הילד כמו חולדה במעבדה!
  קסנדרה הנהנה.
  - זה נכון! אתה חכם. אבל אתה לא אוהב ללמוד.
  הילדה הנהנה במרץ:
  - כן! זה משעמם. ויש לנו גם ... ובכן , אני לא יודע, כשאתה יושב ליד השולחן שלך כואב לך הגב, ואתה רוצה לרוץ ולקפוץ!
  נערת הנימפה שרה:
  - כן, בנות, דעו שכולם לא אוהבים לדחוס ,
  הלוואי שיכולתי לרוץ יחף דרך הטל!
  והזוג המהמם צחק. הנה הם הולכים רחוק יותר. דומיניקה שמה לב שאין מכוניות כמו אלה על פני כדור הארץ. אבל יש חדי קרן מאוד יפים. כמו אלה שהם מציירים באנימה . וסוסים פשוטים הם פשוט מקסימים. וכשהכרכרה ממהרת, זה נראה כמו אגדה.
  יש בנות שעפות כאילו הן ציפורים. נכון , זה נדיר, כאן אתה יכול לראות שלא כל הקוסמים מתקדמים. אין בקתות קבצנים. להיפך, העיר כולה היא כמו ארמונות מוצקים, או בתים שנראים כמו אחוזות עם מזרקות וגנים. וכמה נהדר זה נראה.
  בעיקרון, דומיניקה שיחקה משחק - בונה. יש הרבה שאפשר לבנות שם. ואכן, לבנות עיר כזו שכל העניין יהיה כמו אגדה על גן עדן. כאן התגשם אותו הדבר.
  דומיניקה ציינה:
  - ואומרים שגן עדן עלי אדמות אינו אפשרי? זה מה שכל הדתות של כדור הארץ אומרות!
  קסנדרה הסבירה:
  - חוץ מהקומוניזם. הדת היחידה שמבטיחה גן עדן עלי אדמות. וזה הגיוני. מי צריך להאמין בגן עדן, גם לא אחרי המוות, אלא בכלל, אחרי סוף העולם, שהוא בכלל טירוף!
  השחקנית הילדה הסכימה:
  - כן, אני לא אוהב את תורת סוף העולם! עדיף לבנות גן עדן בעצמך, ולא על עצמות!
  מרקיזת הנימפה צייצה:
  - אל תשאף לגן עדן בגן עדן, אלא חי וצור את האושר שלך. ותהיה חכם.
  דומיניקה העירה פילוסופית:
  - אתה יודע, איכשהו, כשיש רק בנות בסביבה, אתה מרגיש שמשהו חסר. למרות שגברים נדירים מאוד אפילו בסרטים. כמו כן, רוב הבנים חמודים, ועד גיל ארבעים מנסים למצוא גבר ללא בטן וסנטר כפול.
  קסנדרה צחקה והשיבה:
  - אתה חכם. אין לי מילים. ליתר דיוק, לא מאוד ... אבל לא רק פנים יפות וגזרה דקה חשובים אצל גבר. נשים אפילו על כדור הארץ מעריכות משהו אחר מלבד נתונים חיצוניים בגבר!
  דומיניקה הנהנה:
  - ובכן, כן, בדיוק! וגם כסף. כשהארנק שלך צמוד, קמטים, התקרחות ובטן לא כל כך מורגשים.
  נימפה ציינה:
  - אין לנו בעיות עם המראה של גברים. הקסם מחלחל כאן לכל האוויר. והזכרים הפכו לגברים צעירים עם פנים יפות מאוד; זה אפילו לא נעים שאפילו הזקנים והשפמים של אנשים נעלמו. בגלל זה, האלפים שלהם ניתן להבחין רק על ידי צורת האוזניים שלהם. וזה ... ובכן , נשים רגילות לזה. אבל לזקן יש גם קסם מסוים. אני לא מסכים עם אותן בנות הרואות בזקן כיעור.
  דומיניק ציחקק והשיב:
  - לזקן יש שבח וכבוד, אבל גם לחתול יש שפם!
  קסנדרה הניפה את שרביט הקסמים שלה ... ובידיה של האישה היפה הופיעה עוגה יפהפייה בצורת הכובע הנטוי של נפוליאון, עם ורדים, פרגים ופרפרים עשויים קרם רב צבעים.
  המרקיזה הנימפית צייצה בקולה הרך ביותר:
  - נסה את זה, זה טעים מאוד, וזה בחינם ללא כרוב!
  שאלה דומיניקה וחשבה פתאום:
  -מה אם בכל זאת תחייב אותי בתשלום?
  המרקיזה-נימפה שרה:
  - אתה צריך לשלם על הכל, תאמין לי,
  אז אנחנו פותחים את הדלת להצלחה!
  . פרק מס' 2.
  וקסנדרה הניפה שוב את שרביטה, זרם של אור עף מקצהו, והופיעו שני כיסאות שנראו כאילו הם עשויים מקריסטל, ושולחן קטן ואלגנטי.
  המרקיזה-נימפה הציעה:
  - בוא נאכל בישיבה, כמו בני תרבות! אולי תרצה גם קצת יין?
  דומיניקה ציינה באופן הגיוני:
  - אם אתה שותה הרבה יין, אתה יכול להיות מטומטם. ואני צריך לשמור על ראש צלול ורענן!
  קסנדרה הנידה בראשה בשלילה.
  - אל תפחד! אין גרם אלכוהול ביין שלנו. זה מביא רק יתרונות. וזו אחת הסיבות לכך שאנשים בעולם שלנו חיים עד אלף שנים בלי להזדקן. ועם קסם חזק ומתקדם אתה יכול להחזיק מעמד הרבה יותר.
  השחקנית הינהנה:
  - ואז לשפוך את זה!
  הנימפה שחררה קרן מקצה שרביטה, לוחשת משהו ... וגביעים עשויים מתכת כתומה בוהקת הופיעו בהם משהו צהוב ועם בועות ניתז.
  דומיניקה ציינה, לגימה קלה מהגביע שלה:
  - יין מאוד נעים וארומטי, גורם לפה שלך להרגיש כל כך רענן ... וממה הוא עשוי?
  קסנדרה ענתה בחומרה:
  "כשתלמד באקדמיית קיסר הדרקון, תגלה!"
  הילדה שאלה:
  -איפה קיסר הדרקון עצמו?
  הנימפה ענתה באנחה:
  - גם הוא נעלם. עכשיו הקיסרית קרוליין במקומו. לדרקונים יש מספר שווה בערך של נשים וגברים, בדיוק כמו בני אדם. בהקשר הזה, יש לך קווי דמיון.
  דומיניקה פלטה:
  - מדוע הקיסרית לא קיבלה אותי באופן אישי?
  קסנדרה צרחה:
  - ובכן, יש לך התנשאות! דוכסית זה מספיק. זה יהיה נחוץ, וקרוליין הגדולה בעצמה תקבל את זה.
  הילדה שרה:
  - אנשים העריצו את המלכה,
  כל הבנים בחצר התאהבו!
  אבל הייתי מאוד אמיץ
  בחרתי במיליארדר!
  מרקיזת הנימפה ענתה בחיוך:
  - אתה חושב ששווי מיליארדים שווים לחיות עם אדם לא אהוב? מה לגבי שומן בטן, קרחות, קמטים וריח רע?!
  דומיניקה נהמה באגרסיביות:
  יקלקל את החיים שלי ושל בנות אחרות ! או שאני אחנוק אותו עם הרעמה שלי במיטה!
  קסנדרה צחקקה וציינה:
  אני אעמיד פנים שזו בדיחה. אתה חייב להפוך להתגלמות הטוב.
  השחקנית הנערה ציינה בהיגיון:
  - גיבורים אידיאליים גורמים לציבור לרצות להקיא !
  הנימפה לא ענתה, אבל בעזרת כף פלטינה היא אכלה את העוגה ולגמה מהיין הארומטי. גם דומיניקה החליטה ליהנות מהאוכל לעת עתה. יתר על כן, טיול באוויר הצח מעורר את התיאבון.
  היא זכרה את הירי. במיוחד כששיחקו ילדים פרטיזנים. שם, למשל, בהתחלה הבנים והבנות היו מוזנים למדי לפני המלחמה. ובמהלך המלחמה תחת הכיבוש הם נאלצו להרזות. לשם כך הומלץ לרוץ יותר ולאכול פחות. הראשון התממש בכל מקרה, מכיוון שהרבה טייקים צולמו עם ילדים רצים, אבל השני קשה יותר. שחקני קולנוע צעירים תקפו את הדוכנים, קנו לעצמם אוכל.
  אחר כך נאסר עליהם ללון במלון, והם ננעלו בחדר נפרד עם סורגים, שנראה כמו תא גדול ומשותף.
  דומיניקה לא רעבה, הם לא רצו שהיופי שלה יסבול מתת תזונה, ובכל מקרה היא מטבעה די יבשה, לא שמנמנה בכלל, וגם הריקוד שומר על השרירים והגוף שלה במצב טוב.
  אבל החבר'ה, כמובן, סבלו בגלל שהסט הפך לכלא לילדים. והיו גם פרקים עם אסירים. זוג מהנערים אפילו גילחו את ראשם, מה שאולי היה מיותר.
  כן, החיים של שחקן קולנוע אינם קלים.
  למשל, על מרד ספרטקוס. חוליה שלמה של נערים עבדה יחפים רק בבדי חלציים במחצבות. כמו כן, נדרשה יותר מנטיקה אחת. נסו ללכת עם סוליות חשופות על האבנים החדות של המכרות. כאן הרגליים היחפות של הבנים החלו לדמם וכפות רגליהם החלו להיסדק. והם , אכן, היו רטובים מזיעה ורעדו מעייפות.
  בסרט הזה, הדמות הראשית הייתה שווה ספרטקוס , עבד, שאגב, הציע את רעיון ההתקוממות לגלדיאטור המוצלח והעשיר למדי שקיבל את חירותו.
  דומיניקה גילמה לראשונה את אחותו של ספרטקוס בילדותה, והיא גם נאלצה לבלות זמן עם הבנים במחצבות כעונש.
  אז היא גם ידעה מה הם חלוקי נחל חדים וסל כבד של הריסות.
  ואתה באמת גורר אותה למעלה ולמעלה. זה מאוד מתיש, אבל זה מגביר את הסיבולת שלך.
  דומיניקה שיחקה בסרטים שונים. פעם אפילו בתפקיד נער הבקתה ג'ים באיזו גרסה של "אי המטמון" שרחוק מהקאנון. שם, אפילו בתפקיד הטבחית זו לא הייתה סילבר בעלת הרגל האחת , אלא אישה ג'ינג'ית, אחייניתו של מורגן.
  זה, כמובן, מגניב. דומיניקה עצמה הייתה בתפקיד של ילד, שבשבילו אפילו רצו להסתפר. אבל אז סוף סוף פתרו את הבעיה בעזרת פאה.
  כן, התפקיד הזה שלה, אפשר לומר, היה מוצלח מנקודת המבט של המשחק. אבל הסרט עצמו לא זכה לפופולריות מעבר לקאנון. התברר שזה סוג של זבל גיהנום.
  לעתים קרובות קלאסיקות שאינן על פי הקאנון נתקלות בעוינות.
  המרקיזה-נימפה קטעה את זיכרונותיה של דומיניקה:
  - אתה יודע. אנחנו יושבים כאן כבר זמן מה. לא הגיע הזמן לצאת לדרך?!
  הילדה משכה בכתפיה וציינה:
  - אתה יכול לצאת לטיול. עדיין יש לי הרבה אנרגיה.
  קסנדרה הניפה את השרביט שלה, והעוגה שנאכלה למחצה, והכלים עם יין וכו' נעלמו.
  דומיניקה מלמלה:
  - ממש כמו באגדה!
  המרקיזה צרחה:
  - לא! זו לא אגדה, אלא מציאות קסומה.
  ושני נציגים מהמין ההוגן ניתזו לאורך הכביש. מצב הרוח של דומיניקה נעשה עליז לחלוטין ! היא חייכה חיוך רחב. והיא אפילו שרה:
  הדרך, הדרך, נראית כמו חברה,
  דואר שרשרת עשוי פלדה עם פנים...
  והחרב חדה מאוד - פלדת הדמשק המהוללת,
  כן, יהיה מצב רציני בקרב!
  ואז קסנדרה הבחינה במבט רציני, עצרה:
  - אתה יודע! בחינות קבלה רציניות יחכו לכם באקדמיה. אולי עבור קוסמים תורשתיים, הם ייראו קלים, אבל אין לך אפילו מושג על קסם.
  דומיניקה צחקה בצורה לא הולמת והתנגדה:
  - לא! בסרטים ראיתי הרבה פעמים עבודת קסם. ותאמין לי, אני יודע משהו!
  המרקיזה הנימפית, מנמיכה את קולה, לחשה:
  - אני אתן לך את שרביט הקסמים שלי! היא מאוד חזקה, עם וריד דרקון. נסו להשתמש בו, למשל, כדי להעלות באוב ... ובכן, פרח-שכחני!
  השחקנית הבחורה הביטה לאחור. מסביב, ליד הבתים וברחוב עצמו, יש ערוגות פרחים עם הפרחים הבהירים ביותר, כמו אבנים יקרות גדולות. גם ניצנים מסנוורים צמחו על העצים. יתרה מכך, בחלק מהפרחים היו גם עלים בצבעים וגוונים שונים. ואפילו היו תלתלים מוזרים.
  דומיניקה משכה בכתפיה לא צרה כלל וענתה די ברצינות:
  - למה אנחנו צריכים איזשהו סוג של שכחה-לא? יש כאן כבר הרבה פרחים שונים, הרבה יותר גדולים ויפים.
  קסנדרה חייכה באירוניה:
  - ומה אתה רוצה?
  השחקנית הודיעה בהחלטיות:
  - עדיף להעלות באוב משהו הרבה יותר יקר ושימושי! - דומיניקה רקעה בעקב החשוף שלה, מה שגרם לאריחים הצבעוניים לקרוץ כמו נטיפי קרח נשבר. הקוסמת השואפת הוסיפה: "לדוגמה, זה יהיה הרבה יותר טוב ליצור יהלום בגודל של קוקוס!" זה הרבה יותר שימושי ומעשי.
  המרקיזה הביטה בה בחשדנות ושאלה:
  - אתה רוצה ללכת לכדור הארץ? מה אנחנו לא אוהבים?
  דומיניקה ציינה באירוניה:
  - על העולם שלך אנחנו יכולים לומר את אותו הדבר שאוסטפ בנדר אמר על הטבע של הקווקז - זה יפה מדי - דמיונו של אידיוט!
  קסנדרה חייכה והעיר:
  - ואתה חכם, אבל עצלן! אין לך מספיק פנאטיות כדי ללכת לעבר המטרה שלך כמו דחפור סילון, בלי לעצור!
  השחקנית עשתה פרצוף וציינה:
  - אין דחפורים סילון. לפחות על כדור הארץ!
  המרקיזה הנימפית הנהנה בהסכמה:
  אולי לא. אבל יש גזעים שהם אפילו יותר מתקדמים מבחינה טכנולוגית מהאנושות. עם זאת, להגיע אליהם קשה אפילו יותר מאשר להגיע לכדור הארץ.
  דומיניק העווה את פניה כששאלה:
  - כן? האם הם יכולים לעוף בין הכוכבים?
  קסנדרה ענתה בביטחון:
  - הם יכולים! באופן עקרוני, אנחנו יכולים לעשות זאת בעזרת קסם.
  השחקנית שרה:
  כמובן שקשה לחזות
  מה מחכה בעולם המופלא הזה...
  נטוס בעננים -
  עולים על מטוס כוכב!
  והנערה הכריזה בהחלטיות, תוך שהיא עושה פרצוף מאיים:
  - תן לי את שרביט הקסמים! ואני אעשה יהלום בגודל של אבטיח טוב!
  קסנדרה רצתה לומר משהו. אבל רשרוש כנפיים נשמע. דרקון אחר עף. סביר להניח שגם נקבה. היא כמעט תפסה את זרם המזרקה, שזרק גבוה לשמיים מפיו של הגריפין, מכוסה עלי זהב ואבני אודם.
  המפלצת בעלת שלושת הראשים הייתה יותר יפה ממפחידה.
  המרקיזה הנימפית השתחווה. דומיניק רק הנידה בראשה קלות.
  נקבת הדרקון נחתה מולם. קול מאוד נעים וברור נשמע למפלצת כל כך גדולה:
  - אתה הצבוע שכבר קוראים לו המשיח?
  דומיניקה ענתה בחיוך תמים:
  - לא באמת הייתי רוצה להיות משיח!
  הדרקון הנשי הופתע:
  - ולמה זה?
  השחקנית הילדה ענתה בכנות:
  - כי משיחים בדרך כלל בסופו של דבר נצלבים!
  היצור בעל הכנף הניד את כנפיו. יש לה גדולים, דומים לאלה של עטלפים, רק בשלושה צבעים: אדום, צהוב וירוק. מיותר לציין שזה שילוב יפהפה.
  נקבת הדרקון צייצה:
  - ואתה יכול לראות מאותו עולם שבו קוסמים הם רמאים ונוכלים גמורים?
  דומיניקה צחקה וענתה, והראתה את שיניה הלבנות והמבריקות:
  - אולי ככה זה. אמנם, היו כמה נביאים. כמו סבתא ונגה. רק משום מה תחזיותיה התגשמו, ככלל , רטרואקטיבית.
  המרקיזה-נימפה ציינה:
  - אפילו מכשפים וקוסמים ברמה גבוהה מאוד רואים את העתיד בצורה מעורפלת ביותר. ואפילו האלים הגבוהים ביותר לא יתנו ערובה למה שיקרה בעוד מאה שנים. ועוד יותר מזה, באלף ומיליון!
  נקבת הדרקון הבזיקה באור קל וצייצה:
  - כן... כדי שיהיו מנבאים אמיתיים על הפלנטה הזו. אפילו מתח ההיפרנוספרה שלך שונה לחלוטין משלנו. אם כי, אולי זו הסיבה ששמרת על המקוריות שלך ולא הפכת לעבדים שלנו!
  דומיניקה שוב צחקה בעליצות וציינה:
  - להיות העבד שלך? זה אפילו מצחיק. צעיר לנצח, לנצח יחף.
  קסנדרה הנהנה והציעה:
  - הראה לרוזנת הדרקון מה אתה יכול לעשות. נסו, לפחות בעזרת שרביט קסמים, לגרום לפחות טיפת מים אחת ליפול.
  השחקנית הנערה נחרה בבוז:
  - טיפת מים אחת? כן, זה לא רציני בכלל. אולי עדיף לקבל מיד חבית זהב.
  רוזנת הדרקון הציעה:
  תן לו לעשות קסמים כמו שהוא רוצה. תן לה שרביט ותראה שהיא זוכרת לפחות לחש אחד נכון.
  קסנדרה ציחקקה וצרחה:
  - כן, זה נראה נהדר ! רק תסתכל. שרביט הקסם חזק מדי, ואתה יכול לגרום נזק לעיר, ליצורים החיים ולעצמך.
  דומיניקה נהמה:
  - אני לא טיפש כמו שאתה חושב!
  רוזנת הדרקון הציעה:
  אז בוא ניתן לה משהו יותר לא מזיק ופחות חזק. אחרת היא גם תעשה בי חור.
  קסנדרה שרה:
  להתבטא בקסם,
  אנחנו צריכים כישרון...
  עדיף לך ליצור
  יהלומים גדולים!
  ונערת הנימפה צקקה באצבעותיה החשופות. הופיעה טבעת פלטינה קטנה למראה. קסנדרה זרקה אותו עם רגלה, והחפץ הקסום הסתיים ממש ליד פניה של דומיניקה.
  המרקיזה צייצה:
  אתה יכול לקחת את הטבעת הזו. הנח אותו על האצבע המורה שלך. ותנסה לאחל משהו בקול רם. הקסם בו לא חזק, אבל הוא עובד בפשטות. זה לא מספיק ליהלום בגודל של קוקוס, אבל, למשל, גודל של אפונה מספיק!
  השחקנית תפסה את הטבעת בידה. אבל במקום האצבע המורה, היא הניחה אותה על האצבע האמצעית שלה , וחייכה בסרקזם, שאלה:
  - מה אם תנסה ככה? מה יקרה אז?
  קסנדרה חייכה בציניות:
  - בסדר, נסה!
  דומיניקה צרחה:
  - צולים את עקבי המרקיזה באש!
  הלהבה בערה מתחת לרגליים היחפות של דומיניקה . הסוליה החשופה נצרבה קשות, היא צרחה והחלה לרוץ. אכן, האש אינה חלשה. אבל לא הצלחנו להגיע רחוק. הילדה הייתה כרוכה סביב זנבה הארוך של רוזנת הדרקון.
  קול נעים ונשי נשמע מהזוחל האדיר:
  - וואו! הרגע הגעת לעולם שלנו, ואתה רוצה לנתק נימפה, קרובת משפחה של האלים הגבוהים ביותר? האם אתה יודע שבשביל זה תישלח כעבד למחצבה? ותעבוד שם עירום לגמרי, בשלשלאות ותקבל שוטים ומקלות, אוכל לחם ומים. וגם תצטרכו לישון כבולים ועל אבנים. ולא תדע אלא עבודה קשה ושוטים. במיוחד עכשיו , כשעבדים זכרים התפזרו, בחורה גבוהה ושרירית כמוך לא תפגע בנו במכרות!
  דומיניקה התכווצה לנוכח המילים האלה. היא גילמה פעם את קליאופטרה בסרט דל תקציב. כדי לחסוך כסף, הציור קיבל את הכותרת "קליאופטרה בשבי של אוגוסטוס". כלומר, זה גם לא קנון. קליאופטרה לא התאבדה ונלכדה.
  ובכן, היא נשלחה למכרות. ושם היא הסתובבה חצי עירומה ויחפה. והליכה על אבנים חדות במכרה עם סוליות חשופות זה די כואב. ובכן, סחב גם מטען. זה היה הכרחי שהזיעה של השפחה תהיה אמיתית, ופניה יהיו אמיתיות, בלי להעמיד פנים שהיא מותשת.
  אבל, כמובן, זה רק סרט, וגם די זול. והם הכו אותה בשוט, שגם זה לא היה אמיתי. אבל זה עדיין כואב . למרות שהדם, כמובן, היה מזויף.
  באופן כללי, הסרט היה זול, וחוץ ממחצבות עם בנות עירומות למחצה, כמעט שום דבר אחר לא הוצג. החישוב היה ככל הנראה כדי למשוך גברים חרדים מינית. ובכן, וגם, כולם מכירים את השם - קליאופטרה! וזה יכול לשמש לקנייה
  דומיניקה לקחה נשימה עמוקה, ואיזה סוג של צואה מתרחצים לפעמים כוכבי קולנוע?
  מרקיזת הנימפה צייצה:
  - אל תהיה עצוב, מותק, אנחנו צריכים אותך. אנחנו לא נמסור אותך לאף אחד.
  רוזנת הדרקון שאגה:
  - תן לו לנסות להתאמן שוב לפני הבחינה. ובכן, בואו ננסה להעלות על הדעת משהו!
  דומיניקה שפשפה את הטבעת ואמרה:
  אני רוצה גלידת שוקולד!
  הילדה לקחה אותו וקפאה במתח.
  ותערובת של קרח כתוש ושוקולד מתנפלת עליו. כתוצאה מכך, דומיניקה הייתה מלוכלכת מכף רגל ועד ראש, ואף שרוטה.
  רוזנת הדרקון צחקה כל כך עד שסילוני המזרקה רעדו והפרחים רעדו.
  המרקיזה הנימפית העירה בשלווה:
  - זה בסדר! להיפך, יש לה יכולות נהדרות, היא שיחזרה כל כך הרבה גלידה ושוקולד עם חפץ כזה, שבדרך כלל לא חזק במיוחד!
  דומיניקה ליקקה את השוקולד מלחייה וירקה בתסכול, ייבבה:
  - הוא מר!
  קסנדרה צחקה והעיר:
  - ושוקולד הוא מר. לא ידעת את זה?!
  השחקנית הילדה שאגה:
  - וכאן, על כדור הארץ וברוסיה, זה מתוק !
  המרקיזה הנהנה:
  - אני יודע! אנחנו גם יודעים להכין שוקולד מתוק. אבל לעת עתה תצטרך להסתפק במה שיש לך. ליתר דיוק, לא ציינת איזה סוג של שוקולד אתה רוצה במיוחד. ובכלל, טוב שהזמנת רק גלידה. אם עלה בדעתך, למשל, לעשות אמבטיה של זהב, היית מכה את ראשך הרבה יותר חזק.
  דומיניקה ציינה בשנינות:
  - החיים בעיצומם, והכל מעל הראש!
  רוזנת הדרקון הציעה:
  "במקום שטויות, שלא יעזרו לה כשהיא נכנסת לאקדמיית הדרקונים, עדיף לתת לה לנסות ליצור יהלום ממש קטן". בדרך כלל, זה אפשרי למי שיש לו רמה מולדת גבוהה של יכולות קסם.
  קסנדרה הגיבה:
  - לא! זו דרך ברורה מדי. כדאי להתנהג בצורה הרבה יותר עדינה.
  דומיניקה סיננה בקפריזה:
  - אני רטוב ומלוכלך, רק עוף בגריל. אתה יכול לתקן את זה?
  המרקיזה הנימפית הנהנה:
  - כמובן, היופי שלנו!
  והיא עשתה שמונה עם שרביט הקסמים שלה. זה הבזיק באור כחול. ועכשיו הילדה מכדור הארץ הפכה שוב נקייה ומסודרת, וכמעט כל השריטות נעלמו. חוץ מאחד על הלחי הימנית.
  אבל דומיקה לא ראתה את עצמה, ולא שמה לב.
  רוזנת הדרקון סיננה:
  - וכך, יקירתי... אני רואה שאתה מבין משהו? אז, בחורה יפה מכוכב הלכת הטכנולוגיות הגדלות?
  בתגובה שרה דומיניק:
  אבל למה,
  אי אפשר לחיות לפי דעתך!
  למה, החיים לא מלמדים אותנו כלום!
  אבל למה! אבל למה!
  והיא צחקה, כי השיר הזה, בביצוע בויארסקי , היה מתאים ויפה. אבל קולה המלאכי גרם רק להתקף צחוק.
  קסנדרה לחשה, עיניים מהבהבות:
  - אי אפשר לשלול ממך חוש הומור. אבל אתה אי פעם רציני?
  דומיניקה קימטה את מצחה. היא זכרה איך גילמה ילדה שקיבלה ציון גרוע בבית הספר. ואין סיכוי שהיא יכלה להעניק לפניה מבט נסער. להיפך, אפילו רציתי לחשוף שיניים. ובכן, זה מובן ... יש לה יותר מדי רוח בראש. לדוגמה, כמה בחורים פשוט יחשפו שיניים בקהל, וזה כל התפקיד שלהם!
  ודומיניקה רצתה לשחק... נסיכות, כמובן.
  רוזנת הדרקון הציעה אז:
  תן לה לרקוד בשבילנו טוב יותר. ראית שבסרטים היא רוקדת ממש טוב .
  האחרון הזה נכון. דומיניקה ידעה לרקוד. הם אפילו רצו לקחת אותה לתפקיד של אזמרלדה. יתרה מכך, לפי הקאנון, נראה שהיא אפילו לא צוענייה. ולמה בלונדינית מסנוורת לא תשחק את התפקיד הזה?
  אבל העיבוד הקולנועי של קלאסיקות, ואפילו זרות, מעורר גם בעיות מסוימות. לכן, היא צולמה בתפקיד אחר, אבל גם רוקדת.
  כן, היא כמובן אהבה לרקוד וידעה לרקוד. למרות זאת, היא לקחה אותו ופלטה:
  - להזהיב את הידית!
  נימפת המרקיזה צרחה:
  - מה עוד?
  דומיניקה ענתה בהגיון:
  - אפילו צוענים בשוק לא רוקדים בחינם. אז אני צריך שקית זהב כבדה. זה לא ברור?
  רוזנת הדרקון שאגה:
  - איזה בחור חצוף ! למעשה, המקום הטוב ביותר שלה הוא במחצבות. שם היא במקביל תפתח סיבולת ותתרגל לצייתנות. בשביל זה צריך לגדל אותה בצורה קשה!
  לפתע רצה אליהם ילדה. למראה נראה שהיא ילדה אנושית בת לא יותר מעשר שנים. אבל במקביל, היא ענדה תכשיטים יקרים, כאילו בחנות תכשיטים. רגליים חשופות, קטנות וילדותיות נראו לא הולמות ומגוחכות בפאר שכזה.
  הילדה בדקה:
  אני יכול לקנות ממך את העבד הזה. כמה אתה רוצה עבור זה!?
  קסנדרה ענתה בביטחון:
  - הבחורה הזו לא למכירה! ובזמן שאינה שפחה. עם זאת, אולי היא לא תהיה חופשית הרבה זמן.
  דומיניקה מלמלה:
  - כמה לא מוסרי כשילד קטן קונה לעצמו עבדים!
  המרקיזה-נימפה ענתה בביטחון:
  - זה לא ילד, אלא הוביט נשי! והוביטים נראים כמו ילדים אנושיים...
  הילדה רקעה ברגלה הקטנה בכעס וצייצה:
  - אני ברונית! ומשמע שעבדך חייב להשתחוות אלי.
  דומיניקה צרחה באגרסיביות:
  - לא משנה ! אני אשתחווה לילד!
  בתגובה, ברון ההוביט טלטלה בידה הימנית. ברק עף החוצה ופגע בשחקנית הנערה על רגליה החשופות. בתגובה, דומיניק העוקץ צעק משהו. ועוגה גדולה מכוסה סמיך בקרם נפלה על נערת הקוסמת הנועזת. היא אפילו נפלה מהרגליים, והיופי הקטן נפל על המדרכה. אבל היא מיד קפצה ממקומה, כולה מרוחה בביסקוויטים, חלב מרוכז ומשחת שוקולד. ברונית ההוביטים הניעה את רגלה השמאלית, החשופה, הקטנה, שעל שתיים מאצבעותיה זהרו טבעות באבנים יקרות.
  וגל צונאמי קסום שלם עף החוצה. דומיניק נזרק עשרים מטר למעלה. לאחר מכן, הילדה נפלה. למרבה המזל, לאחר שרקדה מילדות המוקדמת ושיחקה בסרטים, היא כבר נפלה מגבהים שונים פעמים רבות וביצעה פעלולים אקרובטיים.
  לכן, דומיניקה התקבצה בסתיו כמו חתולה ונחתה די בהצלחה. אלא שרגליה של הילדה, שכבר נצרבו מקסם קרבי, חוו כאבים עזים כשבאו במגע עם האריחים הצבעוניים המכסים את האזור. הילדה צרחה.
  ורוזנת הדרקון כרכה את זנבה הארוך, דמוי האורן, סביב הברונית הקוסמת וסירשה:
  - תפסיק את המאבק! אחרת שניכם תיכנסו למעצר! אם אתה רוצה להילחם, יש מגרשי אימונים מיוחדים שבהם נערכים דו-קרב קסומים ואחרים!
  דומיניקה צייצה:
  - כן, בדיוק דו-קרב! רק בלי נשק - ידיים ורגליים!
  הברונית ההוביט נחרה בבוז:
  - להילחם עם העבד! למען האמת, זה מפחיד אותי ! עדיף באמת לשלוח אותה למכרות. ללמד קסם לטיפש כזה הוא מסוכן מאוד.
  המרקיזה-נימפה הסכימה בנימה רצינית:
  - גם אני מתחיל לחשוב כך. כן, לבחורה הזו יש איזושהי כישרון מיוחד ליצור אסונות ולהביא לעימותים.
  השחקנית התנגדה:
  - אני לא הולך לאף אחד קודם! לגבי השאר ... עם כל כישלון, דעו להשיב מלחמה, אחרת לא תראו הצלחה.
  רוזנת הדרקון שחררה את הילדה השובבה, שנראתה כמו ילדה, אבל באמת הייתה מסוגלת להעלות גדוד שלם של טנקים לטיסה.
  הזנב היה מוכתם מעט בשמנת, חלב מרוכז, ממרח שוקולד וביסקוויט. העוגה הייתה ענקית, וברור עשויה מהלב. אפילו חבל ששברו אותו במקום לאכול אותו. רוזנת הדרקון חטפה את אצבעותיה וכפותיה, וזרם הקריסטל של המזרקה שטף אותה ושטף את הלכלוך.
  קסנדרה הנהנה.
  - ניקיון הוא המפתח לבריאות! תחילה להזמין!
  הברונית ההוביט חיככה את אחת מרגליה הקטנות, השזופות והחינניות בשנייה. לכמה שניות היא נדלקה כמו נורה. וכל העודפים הקולינריים שנמרחו מאוד על נערת הקוסמת נעלמו. ותכשיטים יוקרתיים זרחו במרץ מחודש. היא, למעשה, הפכה כל כך דומה לנסיכה עד שדומיניקה חשה רוך.
  הייתה לה גם הזדמנות לגלם ילדת נסיכה באחת מהאגדות. שם היא נאלצה להיפרד מבגדים יוקרתיים ומנעליים יקרות ולהפוך למשרתת של מכשפה. ללבוש סמרטוטים ולצעוד בנעלי עץ. ובפדים כאלה זה הרבה יותר גרוע מסתם יחף. היא אפילו התחילה לשכנע את הבמאי שאולי עדיף לצלם בלי נעליים בכלל. אחרי הכל, רגליה היחפות של הילדה בסחבות היו מדגישות הרבה יותר את העוני ואת השינוי במעמד של נסיכה לשפחה דה פקטו.
  אבל ברור שלבמאי היו רעיונות משלו. בסופו של דבר, תוך כדי בריחה ממגדל המוות, היא נפטרה לבסוף מהנעליים ומהמניות, ואז היא הייתה יחפה, חשה אושר אמיתי. אולם כעת, רגליה היחפות היו חרוכות, ואפילו שלפוחיות קטנות הופיעו, וזה היה כואב ומגעיל כאחד!
  ברונית ההוביטים הושיטה אליה את כף ידה הקטנה, רכה ובו בזמן שזופה, לוחצת את ידה של דומיניקה בכוח ילדותי וציוץ:
  - בסדר, שלום! שמי לאסקה. ואל תחשוב, בנאדם, שאני ילדה לא מזיקה, אורקים, גובלינים, הנבגים של קושצ'י, כולם הוציאו ממני הרבה !
  דומיניקה שאלה בהפתעה:
  - בן כמה אתה, ילד?
  סמור חייך וענה:
  - בקרב נציגי המין ההוגן לא נהוג לשאול על גיל! עד כמה שאני נראה, בן כמה אתה נותן לי.
  השחקנית צחקה והעיר:
  - אתה בן עשר! לא עוד!
  רוזנת הדרקון שאגה:
  כן, היא כבר יותר משלוש מאות. מה, עם זאת, לא משנה. בעולם שלנו, כל הנקבות צעירות ויפות. הישארי איתנו ילדה, את תהיי המלכה שלנו!
  דומיניקה הגיבה בצמד המילים המפורסם:
  אם הצבא הקדוש אומר,
  לזרוק את רוס, לחיות בגן עדן...
  אני אגיד: "אין צורך בגן עדן",
  תן לי את המולדת שלי!
  . פרק מס' 3.
  המרקיזה והברונית מחאו כפיים וקראו פה אחד:
  - בראבו! המצאת את זה בעצמך?!
  דומיניקה הנידה בראשה הזהוב לשלילה:
  - לא. לא אני. מישהו אחר, אני לא זוכר את המחבר!
  קסנדרה העווה את פניו:
  - מוזר, יש לך זיכרון מצוין!
  השחקנית הילדה ענתה בכנות:
  - אני חושב יותר מדי על עצמי מאשר על אחרים. עדיף ליידע אותם עליי יותר מאשר על אחרים. אני גם מלחין לפעמים, ולא יותר גרוע מפושקין.
  רוזנת הדרקון חשפה בפיה הרחב את שיניה הנוצצות והמנצנצות כמו יהלומים ואמרה ברצינות:
  - אולי תוכל לשיר משהו מהלחן שלך?
  דומיניקה אמרה בתחינה, משפשפת את רגליה החרוכות:
  - אין שאלה! רק תן לי לפחות מטבע זהב אחד. ואני אבצע עבורך שיר שלם. ולשיר סתם? לא מכובד! וטריוויאלי, לא משתלם!
  המרקיזה-נימפה קימטה את מצחה, ומטה הקסמים שלה הבזיק בידה בצורה מאיימת, היא הייתה נחושה להעניש את הילדה החצופה שהעזה לסתור את הדרקון.
  רוזנת הדרקון סיננה בפייסנות:
  תן לה מטבע כסף. תן לו לשיר מהלב.
  דומיניקה חייכה, שיניה, המושלמות כל כך, נצצו כמו פסגות הרים קפואות בשמש הבהירה בצהריים. והיא צרחה:
  - כסף מראש!
  הסמור זרק לה מטבע והשתולל:
  - הנה, תפוס את זה!
  הילדה זרקה את רגלה למעלה והצליחה לתפוס חתיכה עגולה כסופה באצבעותיה החשופות. ואז היא העבירה אותו לכף ידה. הסתכלתי על המטבע. זה היה כלום, הכסף היה חדש לגמרי, בצד אחד היה דרקון בעל שבעה ראשים, ובכפותיו הוא החזיק שרביט ומקלת. ומצד שני , בחורה יפה עם שיער מתולתל שופע מאוד. וזה מקסים.
  דומיניקה לא עמדה בפיתוי לנסות את המטבע וענתה בחיוך:
  - זה מקסים. דברים מגניבים.
  הסמור סינן:
  - עכשיו, שר! בוא נראה מה אתה יכול לעשות!
  רוזנת הדרקון הוסיפה:
  - ואתה חייב לשיר חזק, ולבצע בלדה ארוכה פחות או יותר, כיון ששילמנו!
  השחקנית הינהנה בהסכמה:
  - כן אני מבין את זה! אתה לא יכול לשיר כמו...
  ואז האסוציאציה לא עלתה בדעתה. ובכן, לומר שזמיר זה לא לגמרי נכון או מתאים. אבל משהו אחר, לא ממש זה!
  נערת הנימפה רקעה ברגלה יחפה:
  - בואו נתחיל!
  דומיניקה החלה לשיר בקולה הצלול והעדין;
  הייתי שחקנית מפורסמת
  צילום, קללות, מוזיקה, נשפים...
  היא התחילה לרקוד בזעם ופרוע,
  כמו התגלמות השטן!
  
  הרגליים שלי כל כך חזקות
  הם נלחמו מול ההופאק הזועם...
  אנחנו בנות כל כך מגניבות
  בוא נעביר את המטומטם מיד!
  
  אבל מצאתי את עצמי בעולם, אתה יודע, מיוחד,
  איפה הדרקונים שולטים כמו מלכים...
  הסדר שם חדש מאוד,
  לפחות תקרע את החולצה שלך!
  הייתי צריך להפוך לשפחה יחפה
  מקבלים שוט על הגב...
  העננים מעלינו כחולים,
  המקום לא נעים עלי אדמות!
  
  הנה ניגש אלי גמד חמור סבר,
  והוא לופת שוט בידיו...
  ילד לבן ראש רץ ליד -
  העבד יחף, הבעלים כנראה קמצן!
  
  הגמד צוחק, נוגע בשיניו בכף רגלו,
  כמו ילדה עם כתבה, סוס...
  כך שהדוב יכרסם אותו בכף רגל -
  זה יהיה סוף ההתקרחות של הגמד!
  
  אבל הם מכרו אותי למכרות,
  לא היו מקומות גלויים בהרמון...
  והם נתנו לי שוט חזק במרדף,
  כי הילדה אוכלת הרבה!
  
  הנה הגמד מוביל אותי על חבל,
  קסמיה של הילדה מדהימים לחלוטין ...
  קולו של העבד ברור מאוד,
  אבל בסופו של דבר יש רק אפסים!
  
  אני כמעט עירום ויחף
  אני עובד במכרות כמו החמור הזה...
  אמא, אני אומר, יקירתי,
  כמה טיפשי זה יצא!
  
  הייתי ילדה מוכשרת
  הכפלתי שברים בראש...
  ועכשיו באחד, חשבו על זה, חצאית,
  אני בשעבוד פראי!
  
  במשך זמן רב סבלתי את הגמד,
  קיבלתי שוט על הגב...
  הם הכו אותי לעסקים ולא לעסקים,
  הם הבטיחו להאכיל אותי אחר כך!
  
  אבל העבדים היחפים מרדו,
  ברבים בפעולה, פטישים,
  ועכשיו, ראה את זה האלמנט שלך ,
  לגמד עם קרחת אני מת !
  
  ובכן, הרשעים האלה נהרגו,
  היו לנו אבדות נוראיות...
  אבל, תאמין לי, השתחררנו -
  הבנות הראו מעמד מעולה!
  
  ועכשיו יש לנו צבא גדול,
  גם החבר'ה יוצאים איתנו לקרב...
  אנחנו שוברים מגנים כמו לוחות,
  השליטים המרושעים יהיו קפוטים!
  
  ואז עבדות הגיהנום תיעלם,
  האיש מיישר את כתפיו...
  ונשים קץ לאדנות, מאסנו באויבים,
  תהיה מאה של אושר וקידמה!
  
  ואז יהיה שלום בכל העולם,
  בנאדם, כוכב גדול...
  אנחנו נעוף באוויר זרוע הכוכבים, אתה יודע,
  תן לחלומות של אנשים להתגשם!
  הילדה סיימה בנימה גבוה, כשקולה מנצנץ כמו פעמוני כסף.
  נערת הנימפה מחאה כפיים. כמה אלפים וטרולים וכמה אנשים גם האזינו לשיר של דומיניקה. וַיִּשְׁלִיכוּ אֶת-מִטְבָּרֶיהָ: כֶּסֶף וּבְנוֹזֶה.
  השחקנית הילדה השתחווה. והיא הרימה אותם מהאריחים. היא לקחה חלק מהמטבעות בידיה, וחלק באצבעותיה החשופות. וזה היה מראה מקסים.
  כן, יש לה רגליים כל כך מפתות ומסותתות. וכמה היא יפה ומרשימה בעצמה. ובכן, איפה פרימדונות אחרות לעומתה? האם יעזו להופיע על הבמה יחפים? או בחצאית קצרה?
  רוזנת הדרקון ציינה:
  - זה הזמר! לא, היא שייכת לאקדמיה. ורק באקדמיה, בפקולטה שהיא עצמה בוחרת.
  דומיניק ציחקק ושר:
  אנחנו הבנות נהיה השופטות של עצמנו,
  ואם צריך לבחור, והבחירה קשה...
  אנו בוחרים חליפות עץ,
  כי לעמנו יש רק כבוד!
  הסמור צייץ בטוויטר:
  - יש לך קול... פשוט מלאך ברמה גבוהה!
  דומיניקה חייכה והשליכה את אחד המטבעות גבוה יותר ברגלה היחפה, ואז התכופפה ותפסה אותו בלשונה. ואז הוא התחיל לצרוח. ממגע עם רוק, המתכת הכתומה התחממה מיד ושרפה את פיה של היפהפייה.
  הילדה התחילה לירוק ולגנוח. והרצון שלה לשיר התנדף פתאום.
  נערת הנימפה נענעה את הטבעת שלה, והחום בפיה של דומיניקה נעלם מיד. הילדה צרחה:
  - וואו! עכשיו אני מבין איך זה להיות דרקון נושף אש!
  סמור העיר בחיוך:
  - מוטב מאוחר מלעולם לא,
  לילדה יש כמה שנים נהדרות!
  רוזנת הדרקון ציינה:
  "יש לנו מבנה הפה והגרון שונה מזה של בני אדם, והלהבה לא בוערת בכלל. אז אל תדאג לנו.
  הקהל שהתאסף סביב עדיין הרעיש ותבע, מחא כפיים:
  - תעשה משהו אחר, אתה מוזמן!
  דומיניקה צייצה:
  - אם אתה משרבט מטבעות, אני אעשה את זה!
  בתגובה, רעש והבטחות:
  - כן כמובן! ברוך הבא.
  ומתחת לרגליים החשופות, השריריות, השזופות והחינניות של הנערה, שאותן מיששה בחן שאין דומה לו, התעופפו מטבעות זהב, כסף, כתום, ברונזה ופלטינה.
  דומיניקה נעשתה עליזה מכך, חשה התלהבות והחלה לשיר בלהט;
  סערות והוריקנים אינם מחסום לזוג שלנו,
  בנות המולדת, הפורחות כמו שיחי ורדים.
  מי שלא ידע מלחמה לא אכל דייסת דוחן,
  אלוהים המושיע ישוע מוביל אותנו לקרב!
  
  אנחנו רגילים להילחם אפילו באוקיינוס סוער,
  כל אדם הוא כמו שבב מעל הסיפון.
  אני מאמין שנקרע את המפלצות של הדור לגזרים בקרב,
  אי אפשר להפיל את הכבוד שלנו עם פטיש ופטיש!
  
  החרב התחממה במחילה, בתופת החמה מאוד,
  להבים מושחזים הם מפוח קשוח מאוד!
  היה חייל ללא חת; עם לב חזק ומתון,
  אם יש מוות, אז תעמוד במקום, אל תברח!
  
  כן , מלחמה, כמובן, היא לא משתה עם דבש מתוק,
  אחרי הכל, יש עליו קרעים, ודם זורם בעבותות.
  הזאב מיילל ממושך והדוב בשאגה אכזרית,
  ותן למכה בתמורה להיות בעין, לא בגבה!
  
  יש חנית שיכולה לנקב דואר שרשרת,
  יש מגנים שלא ניתן לחדור אליהם ערימה!
  אבל אל תהיה פחדן, אל תיתן לשדים לעשות פרצופים ,
  כדי לא להפוך כמו המשחק ברשתות!
  
  תאמין לי, פתרון זוהר יגיע,
  לכולם יש פרס שלא ניתן למצוא גבוה יותר!
  על מחשבה פלילית, אני מאמין, תבוא נקמה,
  אין גבורה אחרת מהדרך הקשה!
  אז דומיניקה שרה, והקהל הקשוח מחא לה כפיים בהתלהבות רבה. גם אם כולן נקבות, אין גברים בעולם הזה. או, כמעט בלי המין החזק יותר.
  לאחר מכן, רוזנת הדרקון הנידה את זנבה וציינה:
  - טוב, אני צריך ללכת! אני יוצא מהדרך!
  הנימפה הרימה את המטבע ברגלה היחפה והציעה:
  - בוא נבדוק. אני אזרוק, ואתה אומר - ראשים או זנבות ! נחשו מה, המטבע הוא שלכם, לא, תחזירו לי מטבע!
  רוזנת הדרקון שאגה מצחוק וענתה:
  - אני מכיר את הטריקים שלך! אז עדיף לא לבזבז את הזמן או את הראש שלך!
  דומיניקה חייכה וציינה:
  - הראש הוא לא אוזניים, אתה יכול לקרוע אותו מהכובע, אתה לא יכול לתפור אותו בחזרה!
  הסמור צייץ ושר:
  -האוזניים בחלק העליון של הראש הן אוזניים!
  אוזניים בחלק העליון של הראש - חולה בבית חולים לחולי נפש !
  רוזנת הדרקון עפה לאוויר. והיא לא העירה על מה ששרה נערת הנימפה. וזה, יש לציין, מגניב ביותר.
  דומיניקה החלה לאסוף מטבעות בחיפזון בידיה וברגליים היחפות. והיא עשתה את זה בקצב מהיר.
  סמור העירה וגירדה את שערה עם שרביט קסמים:
  - כסף, כמובן, חשוב. אבל חשובים עוד יותר הם לחשים, חפצים, קמעות, מדליונים, קמעות וכו'. אחרת, לא תוכל לחיות חיים יוקרתיים ומפנקים !
  דומיניקה הסכימה:
  - כסף לא יכול לקנות בריאות, תאמין לי,
  כסף לא יכול לקנות אהבה וכבוד...
  אז אל תתקוטט כמו חיה
  דע לך שלא תמכור את המולדת שלך ברווח!
  והילדה, עם סוליה החשופה, טופחת במטבע סגול. ואז רגלה החשופה הפכה לפתע, כהרף עין, לרגל של ברווז.
  דומיניק צרח בפחד:
  - מה זה לעזאזל!
  מרקיזת הנימפה ענתה בחיוך:
  - זו מתכת קסומה מיוחדת, רק שהיא עובדת כשהיא באה במגע עם עור של מישהו שיש לו אלים אולימפיים במשפחתו!
  ולסקה קראה בשמחה:
  - וואו! יש בך סוג כזה של דם. אז לא טעינו.
  דומיניקה מלמלה:
  - אבל זה כיעור! אם אתה יכול, הסר את הכפה שלך. ותן לי שוב רגל רגילה.
  הנימפה הנידה בראשה:
  - לא! אתה כבר צריך לעשות את זה בעצמך.
  הילדה הלכודה צרחה:
  - איך זה אפשרי?
  סמור הציע:
  - דמיינו בנפשכם איך הייתם רוצים שהרגל שלכם תיראה, לחצו על האגודל והאצבע של יד ימין, ואתם אמורים להצליח!
  דומיניק לקח אותו והציג אותו. ואז הגיע הקליק.
  ובמקום רגל עורב הופיעה רגל במגף לבד ועם סקי. וזה נהיה אפילו יותר לא נוח כשהסקי קרקש על אבני המרוצף.
  הנימפה חייכה ושרה:
  - מורים בחינם,
  בזבוז זמן איתך...
  סבלתי לחינם עם הילדה,
  הקוסם הכי מיומן!
  דומיניקה נעלבה:
  - אני לא קוסמת. ואני עדיין רק לומד. אבל הדרך לידע אף פעם לא קלה מדי ... כן , לסרטים!
  סמור הנהן בהסכמה:
  - כן, בקולנוע, אולי אפילו יותר. וזו, כמובן, הבעיה הגדולה שלנו.
  הקהל החל להתאסף שוב: זה היה מחזה מצחיק. ליתר דיוק, יש כאן כל מיני בנות. ותודה על כך. השחקנית ניסתה לחשוב שוב ולשנות את כף רגלה. אבל הפעם משהו הופיע על פסים ועם מכ"ם, גם אם קטן.
  דומיניקה שרה מבלי לאבד את האופטימיות שלה:
  אני מבקש ממך לא להיות מופתע
  אם יקרה קסם...
  אם זה יקרה, אם זה יקרה,
  אם יקרה קסם!
  הנימפה חייכה בחזרה וציינה:
  - כן, כדי ללכת עם הקול שלך, אתה צריך גם את היכולת להשתמש בקסם!
  ואז ילדה הוביט רצה אליהם והציעה, מסובבת את שרביט הקסמים שלה:
  - בואו נעשה את זה טוב יותר! ודע, יש לי חצי אלף שנות תרגול!
  סמור התנגד:
  - לא! תן לה לעשות את זה בעצמה!
  דומיניקה צייצה:
  איבדתי את דעתי, איבדתי את השכל,
  אני אעשה את זה בעצמי, אני אעשה את זה בעצמי!
  והילדה שוב לחשה משהו מאשר. ואז הרגל שלה, בצורת טנק עם מכ"ם, חזרה לבסוף לצורתה החיננית והקודמת. והתברר כאילו זה נעשה לפי הזמנה.
  דומיניקה קמה והזיזה את אצבעותיה. מצב רוחה נעשה עליז, והיא שרה:
  אנחנו הבנות הכי חזקות בעולם,
  ותאמין לי, לא תמצא יפהפיות מגניבות יותר...
  באמת נטבול את אויבינו בשירותים ,
  והוא לנצח ייראה בן עשרים!
  לאחר מכן, היפה, היא תצחק ותצחק, תראה את שיניה הגדולות והמבריקות.
  דומיניקה החלה לרקוד, רגליה החשופות מורמות גבוה באוויר. והיא שרה:
  אני קוסמת מגניבה מאוד
  אם אדקע ברגל, תהיה קריסה...
  אהבתי לקפוץ יחף
  ראה בזה אידיאל אמיתי!
  זה השיר שלה - פשוט מעולה ומגניב!
  אם כי, מצד שני, זה מאוד פשוט ולא מסובך. כן, הילדה היא כזו שלא תשתעמם.
  נערת ההוביט ציינה:
  - לומד מהר מאוד!
  והיא נענעה את רגליה, שהיו מקושטות על הקרסוליים בצמידים משובצים באבנים יקרות, ועל כל אצבע בטבעת.
  היא נראית כמו ילדה, אבל אם לשפוט לפי מספר האבנים, בעיקר בגפיים התחתונות, היא מכשפת רמה.
  סמור הנהן לילדה:
  ראיתי אותך איפשהו. האם את, במקרה, הנסיכה אלסו ?
  ההוביט הנשי הנהן:
  - כן , ככה זה! אבל אתה יודע, מרקיז, עם הבחורה הזו מכוכב הלכת, לא תהיה לך שום בעיה!
  סמור הסכים:
  - ימין! אבל אי אפשר אחרת. אבוי, זה עולם כזה שהוא לא יכול בלי בעיות והרפתקאות.
  דומיניק מיהר להוסיף:
  -החיים ללא הרפתקאות ומעללים משעממים מדי. זה כמו מרק בלי פלפל!
  הנסיכה אלסו הסכימה:
  - כן זה נכון! בשביל זה יש נבלים. אחד מהם שחרר מגיפה שהורגת את המין החזק.
  דומיניקה שרה באנחה:
  אתה לא יכול לחיות בלי נשים, זה נכון,
  אבל בלי גברים, גם אין שמחה...
  זה יצא ככה, זה היה רע מאוד,
  אם אין בעלים חזק!
  סמור הסכים:
  - אולי! אבל כאן, כמו שאומרים, זו חרב פיפיות. מצד אחד אין מין חזק יותר, אבל מצד שני...
  ההוביט הנשי התנגד במהירות:
  - לא! רע מכל הצדדים. אז אין צורך לדבר שטויות. יש צורך גם בזכרים.
  דומיניקה הגיבה:
  - זכרים בבעלי חיים. עבור אנשים אינטליגנטים, משהו שונה.
  סמור צחק וענה:
  - כן, לגברים, כמובן. ולא מצאתי מה להגיד.
  כמה יונים, עם נוצות כתומות ומקור מוזהב, חלפו על פניהן. הציפורים היו מאוד מעניינות. פשוט מקסים מצד אחד. אבל מצד שני , היה בהם גם חוסר טעם.
  דומיניקה החליפה:
  - למה להזהיב מקור של יונים?
  סמור הסביר:
  - אף אחד לא מוזהב! זה בגלל שהם ניקרו תותים עם טופז.
  השחקנית הילדה מלמלה:
  - מה? עם טופז?
  נערת ההוביט הנהנה:
  - כן, יש תותים כאלה! מה, לא ידעת?
  סמור העיר:
  איך היא תדע? היא נמצאת בעולמנו לאחרונה.
  שלושת נציגי המין ההוגן האירו את קצבם. והעקבים החשופים והורודות שלהם הבזיקו.
  בתים הופיעו מסביב , גבוהים, דומים למקדחות ורוד, סגול, מקדחות אזמרגד. וזה נראה מאוד עתידני. היו אפילו כמה מטוסים בשמיים. ליתר דיוק, כרכרה עשויה זהב ומשובצת יהלומים, הרתומה על ידי שישה סוסים לבנים כשלג, בעלי כנף.
  כל שלוש הבנות קד קידה קלה. אבל ככל הנראה, לאדם האציל לא היה זמן ליופיים, והטריומווירט המשיך הלאה.
  היה היפודרום לפנים, זה נראה כמו אצטדיון ענק. ברור שזה היה האתר של מרוצי סוסים.
  המרקיזה-נימפה הציעה:
  - אנחנו צריכים לבדוק אם לתלמיד שלנו יש את כישרון הראייה. לכן, נשתתף במרוצים.
  מסביב להיפודרום הייתה גדר רשת גבוהה עשויה מתכת כסף וכתום, משובצת פנינים וכמה אבנים כחולות וסגולות, וכן זכוכית המזכירה זכוכית צ'כית . וזה נראה מאוד יפה.
  ובכניסה היו שתי מזרקות בצדדים, שזרקו סילונים צבעוניים מזוגות יפים מוזהבים: - שדון שחבק ילד שדון.
  כן, הכל נראה מאוד יפה. ובכניסה יש שומר של בנות. גם יפה מאוד ובשריון קל וכסוף.
  הכל נראה כל כך נפלא. יש כל כך הרבה נציגים של המין ההוגן בסביבה.
  דומיניקה זכרה את הסרט על ארכיפלג הגולאג ומחנה הנשים. כל הנשים שם היו, כאילו מתוך בחירה, צעירות, יפות ולבשו גלימות שהותירו את רגליהן המפוארות חשופות לחלוטין. ובכן, מכיוון שהקיץ בסיביר חם ואפילו, אולי, חם, הבנות היו יחפות. מה שהפך את הסרט לפופולרי מאוד בקרב גברים. ודומיניקה גילמה חבר קומסומול מורדת שארגן התקוממות שלמה של בנות. והיפות אפילו תפסו נשק, ולקחו על גדוד NKVD שלם בקרב, והצליחו לנצח בו.
  הסרט, כמובן, יצא מגניב. והלוחמים היחפים, הזוהרים והיפים נראו פשוט סופר.
  דומיניקה, אגב, הייתה אמורה במקור לגלם את התפקיד של בת דודתה של פנדרה, שארגנה מהומות אסירים, אבל אפשר היה לאסור סרט כזה. והיא פשוט נעשתה תלמידה מצוינת וחברת קומסומול.
  דומיניקה השתחווה לילדה מהשומר. לפתע, ממש מתחת לכדור הארץ, כמו שקע מתוך קופסת הרחה, דרקון קפץ החוצה. קטן , מעט גדול מאלבטרוס, בעל שלושה ראשים.
  הוא או היא עפו אל הבנות, וקול צלצל:
  - תחזיר לי אח שלי!
  המרקיזה הנימפית ענתה באנחה:
  - זה בלתי אפשרי, בלקה.
  בתגובה, נערת הדרקון, שקשקשיה נצצו בשלוש השמשות בכל צבעי הקשת, וכנפיה היו כל כך יפות עד שהן אדוות בעיניים, החלה לשאוג.
  אני רוצה אח! אני רוצה אח! איפה הוא!
  נערת ההוביט השתוללה:
  - כן, אנחנו עצמנו עסוקים בלחשוב איך להחזיר את הגברים שלנו אלינו. ואין צורך להיות קפריזית.
  ילדת הדרקון, מה אפשר לקחת מגור, נרגעה וצייצה וקפצה אל דומיניקה:
  - אני יודע שאתה יכול! אתה הנבחר!
  הלהיט גירל חייכה ושרה בתגובה:
  - כל דבר בלתי אפשרי, תאמין לי, אפשרי,
  אבל לגשת לבעיה זו קשה מאוד...
  עם זאת, אם אתה מאמץ את המוח שלך בזמן משחק,
  אני יכולה להפוך לנערת ג'דיי יפה !
  נערת הדרקון התעודדה וצייצה בתגובה:
  המוח שלך אינו בגודל של אצבע,
  גאונות, אתה יודע, על כדור הארץ...
  וילד יפה מחכה לי,
  על סוס מתפתל!
  דומיניקה הרגישה מצחיקה וציחקקה:
  - דרקון על סוס? ככה זה נראה!
  המרקיזה העירה:
  - מה, אתה לא מכיר את המושג אלגוריה !?
  השחקנית צחקה וציינה:
  אנחנו יכולים למות בכל מקום
  אפילו בשקיעה של ענבר...
  באופן כללי, אנחנו חיים בחופשיות,
  כן, בחינם!
  באופן פיגורטיבי!
  נערת הדרקון שיחררה אורות מפיה, זה דומה למצית, וצרחה:
  - זה שיר מקסים. עם זאת , אני רוצה שהאורח היפה מכדור הארץ לא ידוע יבצע משהו מעניין אחר.
  דומיניקה משכה בכתפיה וציינה:
  - אני יודע שהקול שלי מפיל מטבעות לא יותר גרוע מנאנצ'אקים שמפילים אלומות תבואה. עם זאת, אני צריך לאמץ את הקול שלי שוב! ובשביל מה? איפה להוציא פה כסף?
  המרקיזה התנגדה:
  - ראשית, אתה תהמר את הכסף שלך על אחד הסוסים בהיפודרום ותנסה להגדיל את ההון שלך. ושנית, הילדה הזו היא לא רק דרקון נקבה קטן, אלא גם נסיכה. היא תיתן לך את הטבעת שלה, המכילה כוח קסום אדיר. ובשביל זה , תאמין לי, שווה לנסות ולשיר כמו שצריך!
  דומיניקה הנהנה בראשה הבהיר על צווארה החזק והעיר:
  - במקרה הזה, אני רואה שיש מה לנסות! יתר על כן, איך אפשר לסרב לילד!
  נערת הדרקון צייצה:
  - אני בכלל לא ילד. אני נסיכה ואני יכול לעשות את זה! אני אטוס לכוכב שלך. ואני אשרוף את ההון שלך.
  דומיניקה נחרה בצורה מאיימת:
  - ויש לנו הגנה אווירית לאנשים כמוך! מה אתה אומר על זה, פרא?
  ילדת הדרקון מלמלה:
  - תשלחו למחצבות. תעבוד עירום ובשלשלאות תחת מכות שוטים של משגיחי האורקים.
  נערת ההוביט הנהנה:
  כן, היא יכולה לעשות את זה! יתר על כן, אתה אנושי. והאנשים שלנו... הם נחשבים לרמה נמוכה יותר, מסיבות רבות.
  הסמור צחק:
  - אז כדאי שתשיר! הציבור כבר התכנס כאן, וגם אנחנו נרוויח כסף.
  למעשה, התעורר רעש בקהל של נציגים שונים מהמין ההוגן, ונשמעו מחיאות כפיים וקריאות:
  - שר, פרח קטן, אל תתבייש!
  ובכן, בנאדם, בוא נגן מוזיקה!
  אנחנו רוצים להקשיב לטריל של ציפור גן העדן!
  דומיניקה נאנחה בכבדות והחלה לשיר;
  החוף באלפא רחב ידיים , תלול,
  הגלים ניתזים בברק מזוגג...
  אלפיה הפכה למולדתי,
  הטריל של הזמיר שר לנו שיר נפלא!
  
  בסירה רחבה, יקירי ואני שטים,
  זלאטה ואל הניחה את הצמות שלה.
  כמה טוב לי ולאהובתי להיות ביחד,
  חבל לא לתפוס תנין עם חכה.
  
  לא, לא מים, רשרוש אחורה,
  הטבע הוא שנותן לנו שמפניה.
  הארץ הזאת היא כמו אמא יקרה לי,
  נדיבות האדמה בלבוש מלכותי!
  
  טיפות כמו פנינים מתחת לקרן הירח
  ניתז כמו נחיל דבורים עם כנף כסף...
  בתולה, אתה כמו מלאך עם חלום בשבילי,
  עם הפנים של התמימות - המדונה הכי טהורה!
  
  הריח הוא דבש, והשיער הוא משי,
  השפתיים נפרדו כמו סאטן.
  אני מאמין שהרגע המיוחל הגיע,
  אגדות יהפכו לאמיתיות!
  
  השפתיים שלנו נגעו באקסטזה,
  המתיקות היא כזו שאין יותר מילים .
  תאמיני לי, את יפהפייה לא ארצית,
  המגרש יחליט, זרוק את המטבע גבוה יותר!
  
  הנה הנשיקות בזו אחר זו,
  אנחות וצחוק של שמחתנו הסוערת.
  קדושת הנפש תישמר על ידי הכרוב,
  הנבחר ישליך את רשימת החטאים לכד.
  
  לא, דע, יש יותר יפה ממך על פני כדור הארץ,
  התשוקה בוערת כמו אש בוהקת בליבי!
  נחיה במדינה הטובה ביותר,
  בואו נפתח את החלונות והדלת לחלל!
  כך שרה היפה שיר מרהיב. ובנות מכל השורות מחאו לה כפיים. ובמקביל זרקו מטבעות, כולל זהב. וזה נהדר .
  נערת ההוביט נענעה את שרביט הקסמים שלה, והכסף החל להיווצר ערימה נפרדת בעצמו. ועמוד שלם של מטבעות רב-צבעוניות צמח.
  גם נערת הדרקון מחאה כפיים, ולאחר מכן שחררה להבות בוהקות משלושת ראשיה. לאחר מכן היא אמרה בקפריזה:
  - זה, כמובן, טוב, אבל לא מספיק! אני צריך שתשיר גם בשבילי!
  דומיניקה קימטה את מצחה ושאלה:
  - זה לא יותר מדי?
  המרקיזה השתיקה אותה:
  - האם אתה רוצה לקבל טבעת כה יקרה עבור שיר אחד בלבד? ובכן, אתה חצוף ! יש מצפון, כי החפץ הוא בעל ערך.
  נערת ההוביט צייצה:
  - לכל פריט יש מחיר משלו. ובדרך כלל, עבור חפץ בעל ערך, אתה צריך למלא שלוש משאלות, או לספק שלושה שירותים. אלה הכללים. ואתה בעצמך מבין למה!
  הקהל של מגוון בנות מחא כפיים ורקע ברגליהם היחפות, ולעתים רחוקות מאוד עם נעליים:
  יאללה, תשיר עוד קצת!
  אנחנו רוצים שירים!
  זה יהיה מאוד מגניב !
  בצע את הרומנטיקה!
  אנחנו נשלם לך טוב!
  סמור הנהן לדומיניקה:
  - ובכן, אל תישבר! קדימה, שר!
  והיופי היפה הרעיד את רעמתה הבהירה והבהירה. היא רקעה ברגליה החשופות והשריריות ושרה, בתחושה והבעה נהדרים;
  שלנו , האמת שלנו
  מורכב מנשיאת אמונה!
  ולא מחר, ולא מחר,
  והיום הצילו את ארץ המולדת!
  
  אנו מכבדים את השדון שלנו ,
  הרי היא כל העולם, דע את העולם!
  הדגל הארגמן שלנו של המולדת,
  ואין אדום בוהק יותר!
  
  החלוץ מצדיע לא לחזה,
  השלט שלו הוא דגל המולדת!
  נלחמנו ביריב במיומנות,
  מהלל הישגים בפסוק!
  
  דעו שיש רק אמונה אחת על הפלנטה,
  אמונה ב אלפיניזם יקר , קדוש!
  כדי שילדים שמחים צוחקים,
  שהאורקסיזם יתפרץ אל התהום !
  
  כל אביר היה רק ילד,
  על הדשא והנחלים יחפים...
  אבל עכשיו יש לו כננת בידיים,
  משטח מתכת בחטף עם פטיש!
  
  מישהו משחיז מקלע עם מכונות,
  ובכן, מישהו יורה מהכתף!
  הדגל הארגמן מתנוסס כמו דגל אדום,
  אנחנו מנצחים אויבים מרושעים בלי להתבדח!
  
  אבותינו לקחו באומץ את אורקלין ,
  ובכן, מה איתנו? אנחנו בדרך למאדים!
  אנחנו אנשים, לא מקוק על ענף,
  של היריב מכה לו ישר בעין!
  
  אבל אנחנו גם יודעים ליהנות,
  הכו בתוף, נגנו בחצוצרות!
  פרצופים חמודים מאוד של ילדים,
  ורייטינג של ארבע וחמש!
  
  מבחן הקרב הקשה ביותר -
  לא לעבור את זה זה כמו למות!
  אבל במוות יש לנו כרזה עם לפיד,
  מחשלת הנחושת האלפים לא יכולה ליפול!
  הילדה שרה כל כך יפה ובמיומנות, ובו בזמן רקדה, ורגליה היו כל כך מפתות. רק חבל שלא היו גברים בקרבת מקום שהעריכו את יופיה. ולילדה יש את זה ברמה עצומה, והלוחם מראה את הלחץ והאווירה העצומים שלה.
  וכבר התאספו כמה מאות בנות, והן מרעישות. הם זורקים כסף, ויש להם ריחות חזקים מאוד של גוף נשי צעיר, רענן ובשמים ובשמים יקרים. יש הרבה מה לעשות כאן את הראש.
  חלק מהמטבעות היו קרמיקה, והיו אפילו כמה מטבעות עץ , וזה היה נהדר. אבל כסף הנייר הרגיל עבור כדור הארץ אינו נראה איכשהו. וזה איכשהו יוצא דופן עבור דומיניקה. לפעמים מבזיקות לך מחשבות על כמה פראים הם כאן. מה לגבי כרטיסים אלקטרוניים לתשלומים? ובכן, זה בהחלט פנטסטי עבור רמת הפיתוח הזו.
  אז מישהו זרק עוגה חצי אכולה עם קרם מתחת לרגליים יחפות של זמרת.
  נערת ההוביט הכתה את העוגה עם ברק מהשרביט שלה. וזה התפרק מיד.
  היופי הקטן ציין:
  - אל תעשה זאת שוב! רק כסף!
  הסמור שר:
  - לעשות כסף! לעשות כסף!
  שוכחים משעמום, עצלות...
  לעשות כסף! לעשות כסף!
  אם צריך, לפחות כל היום!
  נערת הדרקון הנידה את כנפיה וצייצה:
  - ובכן, זה השירות השני! אבל כדי לקבל טבעת חפץ , אתה צריך גם טבעת שלישית!
  דומיניקה נפחה את לחייה ואמרה בטון בטוח:
  - אם תרצה, אשמח לשיר עבורך שוב! למען האמת, אני אוהב לשיר.
  הקהל של כאלף נשים, נציגות של המין ההוגן, שאג ורקע כמעט לחלוטין את רגליהן החשופות, החינניות והילדותיות:
  - תשיר שוב! תשיר שוב!
  בראבו, הדרן! בראבו, הדרן!
  נערת הדרקון התנגדה והרימה את קולה:
  - לא! תנו טבעת כזו רק בשביל שירים! כאן היא צריכה לעשות משהו בעל ערך רב יותר ובו בזמן קשה.
  הייתה הפסקה מתוחה. יותר מאלף בנות מגזעים שונים קפאו בציפייה.
  לפתע הופיע ילד. הנציג היחיד של המין החזק מביניהם. הוא היה מהמין האנושי, לבוש רק במכנסיים קצרים, שרירי ועם מותג עבדים על הכתף, הוא נראה בערך בן שתים עשרה וברור שהוכה יותר מפעם אחת. רץ למעלה, עקביו המאובקים והילדותיים מהבהבים לעבר נערת הדרקון, הוא נפל על ברכיו וילל:
  תן להם לשחרר אותי! תחזיר לי את עמדתי!
  נערת הדרקון הנהנה ואישרה:
  - זהו זה! הילד יהיה חופשי אם תוכל להפוך אותו לשדון!
  דומיניקה פרשה את ידיה:
  - אבל זה בלתי אפשרי!
  המרקיזה-נימפה הציעה:
  - ילד העבד הזה היה לאחרונה נסיך הכתר של אימפריה ענקית, בשם אונומאוס. ועכשיו, הוא הפך לנער מהמין האנושי ולעבד כדי להימנע ממגפת השטן. הפוך אותו שוב לנסיך שדון, ואז אולי נוכל לתפוס את החוט של כל הפלונטר!
  . פרק מס' 4.
  נסיכת ההוביט אישרה:
  זו ההזדמנות שלך, דומיניק. וגם שלנו. הזכרים נעלמו כמעט כולם. וזה, למרות שלא מאובן, איבד את התואר ואת תפקידו, ואפילו את גופו, והפך לעבד אנושי.
  הילד הנהן בראשו הקליל והקצוץ :
  - הם מרביצים לי כל יום כדי שלא אהפוך לאבן! משום מה, העבדים המולקים הם העמידים ביותר למגיפה!
  דומיניקה פרשה את ידיה וענתה:
  - כן, אין לי מושג איך לאכזב אותו! וכי גם הנסיך היה ילד?
  העבד הניד בראשו.
  - לא, הייתי די מבוגר! אבל כשהחלה להפוך לאבן, נימפת הסמור השתמשה בקסם מיוחד. הפכתי לשפחה צעירה והצלפתי. זה נתן לי כמה חודשים, אמנם כואבים, אבל חיים. אבל במוקדם או במאוחר, זה ייגמר. יתר על כן, הם צריכים להכות אותי חזק, וכל יום אני צריך, או לסחוב אבנים כבדות, או לסובב גלגל!
  נערת הנימפה הנהנה:
  - כן! זו הדרך היחידה לעכב איכשהו את השפעת מגפת האבן. עדיין יש במכרות נערים עבדים מהמין האנושי שעדיין לא התאבנות ועובדים. אבל אלה הנציגים היחידים של המין החזק שנותרו. ואז חלקם גם הופכים לאבן ואז מתפוררים לאבק.
  דומיניקה שרקה:
  - זה נורא! קטסטרופה אוניברסלית! ועל מנת לחיות ולהיות עבד!
  הילד, לבוש במכנסיים הקצרים השחורים שהרכיבו את כל בגדיו, ומגושם, עם שרירים רזים מתחת לעור שנראו דקים בגלל המחסור בשומן, שר:
  - כן, אני נסיך, ורק עבד, אבל מה,
  תן לאצילים לקרוא לי ככה...
  כמה רחוק, רחוק הם ממני,
  ילד עם שרשרת רגל שבורה!
  נערת הדרקון צייצה בקריצה:
  - אז הפוך אותו שוב לנסיך שדון, ואז תוכל לקבל את הטבעת היקרה הזו של קסם הדרקון!
  דומיניקה פרשה את ידיה:
  - ובכן, לעזאזל, אין לי הבנה בסיסית בקסם, ואתה דורש את זה! מה, אולי, אתה בעצמך לא תעשה!
  המרקיזה הנימפית העירה באנחה:
  - אולי גם אנחנו לא יכולים לעשות את זה ... מה אתה אומר?
  ילדת הדרקון אמרה:
  "היא עמדה על הרגליים כבר הרבה זמן." ואקדמיית הדרקונים תיסגר בקרוב. אז תן לו קודם לעבור את הבחינות המשכרות, ולאחר מכן לנסות לאכזב את הנסיך הילד.
  דומיניקה הנהנה בהסכמה.
  - ובכן, כך, באופן עקרוני, אתה יכול...
  המרקיזה הנימפית הרימה את הקמע שלה תלוי על צווארה. והיא שפשפה אותו בכפות ידיה והתחילה למלמל משהו, כמו לחש. נערת הדרקון צייצה והראתה את שיניה:
  - זה מבחן רציני עבורה ... האם היא יכולה לזוז בלי נזק רב אם היא משתמשת בכישוף אולטרה!
  דומיניקה רצתה לקבל הבהרות לגבי משמעות הלחש האולטרה, אבל הנימפה-מרקיזה רקעה ברגלה יחפה, מעוטרת בטבעות, והילדה נקלעה למערבולת. זה היה כאילו איזה ענק לקח אותה בידו ונשא אותה.
  השחקנית הילדה מלמלה:
  - איזו קפיצה!
  וכך הם, יחד עם הנימפה-מרקיזה, מצאו את עצמם בכניסה לארמון . זה הזכיר את ההרמיטאז' בסנט פטרסבורג, רק שהוא היה גבוה יותר, שלושים קומות עם תקרה גבוהה. וגם, יותר שופע ויפה מהחורף המפורסם.
  דומיניקה פרשה את רגליה, השעינה את צידיה באגרופיה וקראה:
  - וואו !
  הנימפה אישרה בחיוך:
  כן, זה בניין יפה של אקדמיית הדרקון.
  בחזית הכניסה, מזרקה בצורת דרקון בעל שבעה ראשים נצצה בזהב ובאיזה מתכת כתומה בוהקת שלא ידועה עלי אדמות. ומכל פה זרם מים אל השמים, נוצץ כיהלומים בקרני כמה מאורות מעוטרים.
  דומיניקה ציינה:
  - זה נפלא כמה גבוה הסילונים עפים!
  המרקיזה-נימפה ענתה בלאקונית:
  - טכנומג'יק!
  לכל ראש דרקון היו עיניים עשויות מאבנים יקרות, ובצבעים שונים. זה נראה בריא מאוד , עשיר וטוב טעם.
  יש גם סמטאות מסודרות עם פרחים מרהיבים, המובחנים במגוון צורות וסוגי ניצנים. רגליהן היחפות של הבנות הלכו לאורך האריחים החלקים, בעלי הדוגמאות הבהירות של השבילים באלגנטיות וחן שאין לתאר. הם היו בגילאים שונים, אבל כולם היו יפים, רבים ענדו תכשיטים יקרים.
  היו כאן בעיקר אלפים, אבל היו גם בנות אדם, טרולים והוביטים. לא ניתן להבחין בין הבנות האחרונות לבין הבנות האנושיות. כמו, אגב, נימפות ודריאדות. האם זה בגלל שהם עונדים טבעות על האצבעות החשופות של כפות רגליהם הקטנות והחינניות?
  אבל גם בנות אנושיות יכולות לעשות את זה.
  דומיניקה, סטודנטית די גבוהה, נראתה גדולה ובוגרת מדי בהשוואה לסטודנטיות. וזה הביך אותה מאוד.
  הילדה שאלה את הנימפה:
  - אני נראה כמו תערוכת מוזיאון כאן!
  המרקיזה שאלה בחיוך:
  -ראית את הסרט על הארי פוטר?
  דומיניק ציחקק והשיב:
  כן, כמובן, צפיתי בזה. והם אפילו ניסו לעשות רימייק לסרט הזה. נו, אז מה?
  הנימפה העירה:
  - היו שם בנים ובנות. וכאן, כפי שאתם רואים, אין בנים, וזה משבש את ההרמוניה!
  דומיניקה ציינה:
  - גם הארי פוטר היה ילד, והיה לו קל יותר. אבל להיות מבוגר בין ילדים. זה יותר גרוע מאשר להישאר שנה שנייה!
  המרקיזה רצתה לומר משהו כשילדה יחפה, אבל עם סיכת יהלום בשערה, רצה אליהם. היא חייכה במתיקות רבה והשתוללה:
  - אתה הנבחר?
  דומיניקה חייכה והשיבה:
  -כן!
  הילדה צחקה וציינה:
  - אבל אתה כנראה לא יודע לעשות הרבה! לדוגמה, האם אתה יכול להכין שיקוי אי-נראות?
  השחקנית הילדה ענתה באנחה:
  - למרבה הצער לא. איך זה עובד?
  הילדה עם סיכת יהלום ושיער מנומר סגול וכתום הנהנה בראשה. והיא הוציאה בקבוק מכיס השמלה שלה. סובבתי את התקע. היא לקחה לגימה ו... נעלמה.
  דומיניקה מצמצה בעיניה הספיריות בבלבול. ואז הרגשתי צביטה קלה על האף שלי. אחר כך משכו לה בשיער. ראייתה החדה של דומיניקה ראתה את רגליה היחפות של הנערה הבלתי נראית צועדת על אריחים רב צבעוניים ומעלה כתמים זעירים של אבק ומווך מעצים ופרחים. הילדה טלטלה בזריזות רבה ובכף רגלה היחפה תפסה את הילדה השובבה הצעירה באוזן.
  היא צעקה. ודומיניקה הצליחה לראות אותה. הילדה הפכה שקופה, כמו רוח רפאים או הולוגרמה. והוא צרח בקול מבוהל:
  - כאב! תן לי ללכת, דודה!
  המרקיזה-נימפה קראה:
  - בחוכמה, כן! כבר חשבתי שאתה לא יכול לעשות כלום!
  דומיניקה שרה בתגובה:
  אם אתה חולה, אני אבוא
  אני אפיץ את הכאב בידיים...
  אני יכול לעשות הכל, אני יכול לעשות הכל,
  הלב שלי הוא לא אבן!
  הבנות שהתקרבו אליהן צחקו. למרות העיטורים, היה ברור שהשמלות שלהן קפדניות למדי ובעלות סגנון אחיד, אם כי יוקרתי. אם כי מבחינות אחרות הייתה תחושה של גיוון. לחלק מהבנות היו עגילים באוזניים, בעוד שלאחרות לא. וחלקן, במיוחד בנות הוביטים, השחילו טבעות זהב עם אבנים לתוך אפן.
  הם עשו זאת, במיוחד, כדי להבדיל את עצמם מילדי אדם, שהיו דומים מדי. דריאדות אהבו גם טבעות באף ובאוזניים. ממלכה יפה של בנות, משבע ועד נערות. עם זאת, בקרב האלפים, הבגרות וההתבגרות כמעט ואינם שונים במראה החיצוני, בדיוק כמו בקרב ההוביטים, הטרולים, הנימפות והדריאדים. אבל דומיניקה נראית כמו מבוגרת וילדה יפה מאוד, עם פרצוף אקספרסיבי של נסיכה אמיתית. אולי שזוף מדי.
  כן, הם אפילו הבהירו את עורה כשגילמה את אחת הגברות האצילות של ימי הביניים. אז, פנים שזופות נחשבו לסימן ללידה נמוכה.
  אגב, לא רק העור על פניה הובהר, אלא גם על רגליה. היה פרק כשהובילה אותה יחפה ובסמרטוטים אל הפיגום.
  היה אפילו שיר:
  זמן הגאולה כמעט כאן
  המלכה מובלת יחפה אל הפיגום!
  במקום תכשיטים, היא לובשת סמרטוטים,
  צוואר הברבור הוא קורבן של התליינים!
  כן, זה נראה מצחיק מאוד ואפילו, בדרכו שלו, איכשהו מצמרר . לאחר הברק, היא נאלצה לשחק בתפקיד המלכה סמירמיס. ובצילומים האלה היא כמעט ולא צולמה יחפה. כן, זה היה תפקיד מעניין. אבל כנראה שהבמאי לא אהב אותה. יפה מדי ובלונד דבש. ולתפקיד של Semiramis הם העדיפו אישה מבוגרת עם שיער שחור. ודומיניקה הייתה צריכה להפוך לשפחה. והיא אפילו מותגה במגהץ לוהט. והם גיששו אותי, די בגסות, על ידי גברים.
  כן, והייתה סצנה על המדף. כמובן, השוט היה עשוי מקצף, וכשמקציפים אותך איתו זה לא כואב. אבל בכל זאת, כשתולים אותך ומקציפים אותך , זה לא נעים.
  הסטודנטיות הצטופפו יחד. ואז הופיע המורה לדריאד. היא לבשה שמלה ארגמנית ובסגנון אחר.
  היא ניגשה אל דומיניקה והשתוללה:
  -האם אתה חדש?
  השחקנית הילדה משכה בכתפיה:
  - לא הייתי אומר את זה!
  המורה הנידה בראשה. באפה הייתה טבעת עשויה מתכת כתומה ועם אבן פסים. היא גם נראית כמו נערה מתבגרת ויחפה. יתר על כן, יש טבעת על כל בוהן חשופה. וזו כבר רמת כישוף גבוהה למדי.
  מרקיזת הנימפה ציינה:
  - היא תלמידה מוכשרת, ויש לה כישרון!
  המורה לדריאד זרק חלוק נחל קטן על האריח הצבעוני והורה:
  - עשה אחד חדש כדי שיעוף לתוך כף היד שלך!
  דומיניקה פלטה:
  - טלקינזיס, או מה?
  בתגובה, הבנות צחקו. המורה צעק:
  - להתפזר! למה הם צפופים יחד!
  נשמע רטינה ורעש לא מרוצה. אבל הבנות לא התווכחו, אלא החלו להתפזר לאט לאט. אבל במקביל, מסתכל לעבר הבחורה החדשה.
  המורה מלמל:
  - נו, קדימה, תצוה על האבן לעוף לתוך כף ידך!
  דומיניקה, הרגישה כמו טיפשה מוחלטת , קראה:
  - עוף לתוך כף היד שלי!
  האבן לא זזה. ואז הילדה צרחה מזעם:
  - עוף אלי, מהר!
  ואז נפל אבן נחל וכמו מטאוריט פגע במצחה של הילדה. המכה הייתה טובה, גוש הגון התנפח מיד, ודומיניקה עצמה נפלה מחוסרת הכרה.
  כמה בנות שלא הספיקו לעזוב, ואותן אחרות שהסתובבו, פרצו בצחוק בבת אחת. והצחוק הזה הזכיר צלצול של מאות פעמוני כסף.
  המרקיזה הנימפית פרשה את ידיה וציינה:
  - יש יכולות, ואיזה עוד! במילים פשוטות, הרם אבן ללא לחשים. אפילו לא כל נימפה או טריאד מתחילים יכולים לעשות זאת.
  המורה הסכימה:
  - כן, היא מסוגלת! אבל גם מסוכן. זה די מסוגל לא רק להחזיר את הגברים אלינו, אלא גם להרוג את הנקבות. זה כוח פראי!
  המרקיזה העירה:
  - הבחורה הזו היא יהלום הזקוק לליטוש!
  דומיניקה קמה וקפצה על רגליה. ראשה נסדק והייתה נפיחות על מצחה.
  הילדה צעקה:
  - ואת מי עלי להרוג עכשיו?
  המורה ענה בזעם:
  - עצמי! אתה יכול מאוד לפוצץ את המוח שלך. טוב שלא אמרתי לך לפוצץ את הסלע!
  דומיניקה צחקה והשיבה:
  - כן, במקרה הזה תהיה הירושימה אמיתית!
  המנטור של הדריאד שאל בהפתעה:
  -מהי הירושימה?
  השחקנית הנערה משכה בכתפיה, שלא היו חלשות, וענתה בביטחון:
  - זוהי העיר שעליה הוטלה פצצת אטום, שבעקבותיה מתו חמישים אלף איש ומאה אלף נפצעו!
  המורה שרקה:
  - וואו! וואו פצצה!
  אחת התלמידות צרחה:
  - הדודה הזאת מוצפת!
  ועוד אחד הוסיף:
  - הופך סיגליות לאוזניך!
  מרקיזת הנימפה התנגדה:
  - הייתי בכדור הארץ יותר מפעם אחת, וטיפסתי באינטרנט שלהם פעמים רבות, ואני מכיר את הירושימה - זה נכון. וזה נורא, ועוד יותר אנשים מתו שם ומתו מקרינה.
  אחת הבנות צרחה:
  - מהי קרינה?
  דומיניקה מלמלה, ענתה בחיפזון:
  - כאשר ענן אלקטרונים מתנתק מגרעין האטום והוא הופך למיונן, מתרחשת קרינה. הגרעין החשוף של אטום הורס קשרים בין-מולקולריים, והשברים האלה גורמים נזק חמור לגוף, גם של אדם וגם, לדעתי, של שדון.
  הבנות חרקו בפחד בתגובה. אחד הקטנים יותר צייץ:
  - אמא, אני מפחד מקרינה!
  המרקיזה הנימפית, הלא היא לסקה, צחקה וענתה:
  - אל תפחד! היא לא תביא אותך לכאן !
  דומיניקה ציינה בשנינות:
  - הותקפנו על ידי קרינה,
  ואיפה למצוא מחסה עכשיו...
  והנה יש לך ארגון -
  תראה, הם מכים לי בצוואר!
  לאחר מכן הילדה לקחה אותו והתחילה לרקוד. והבנות האחרות התחילו לרקוד.
  המורה צפצה באצבעותיה . שריקה הופיעה בפיה. ואיך תזרום טרילת הזמיר. הבנות האחרות לקחו אותו מיד וקפאו . מנטור אחר הופיע בשמלה שחורה קפדנית ונתן את הפקודה:
  - צעד אחר צעד!
  הבנות התייצבו מיד בגובה. והם התחילו לצעוד, מודדים את צעדיהם ומתחים את כפות רגליהם היחפות, כמו חיילים. והם עשו את זה כאילו הצעדה הייתה מוכרת להם, כמו המשמר הנשיאותי.
  המורה בשמלה שחורה, מעוטרת באבני ספיר, אזמרגד וכמה אבנים בצבע קר שעדיין לא ידוע על כדור הארץ, ציווה:
  - עכשיו, שר!
  הבנות, רקעו את רגליהן החשופות, השזופות, הקטנות והחינניות, שאלו פה אחד:
  - על מה לשיר?!
  המנטור ענה בטונים קרים:
  - על מה היו שרים הבנים אלמלא נפגעו מגפת גיהנום!
  והבנות-תלמידות שרו במקהלה ובביטוי רב;
  הכוכבים מנצנצים בחשכת הלילה,
  והזוהר של ירח הכסף!
  היופי מזעיף את עיניה החמודות,
  אנחנו מאורסים לה לנצח!
  
  השקיעה הארגמנית הייתה קודרת,
  אבל שחר בהיר יפרוץ!
  והרוח נעשתה עליזה, רועשת,
  מפרש הספינה התנפח!
  
  הנשמה שלי היא אבן כבדה,
  מבחני הלוחם מחכים!
  ותן לכרזה להתעופף מעל הראש,
  בואו נלך עד הסוף!
  
  הלב לא יצמח בטחב ,
  מעוף מהיר של נשר!
  למרות שהדם רותח, בטיסה מזעזעת,
  אני אטוס כמו חץ!
  
  הערבות השתחוו לי,
  האל הכול יכול הפנה את מבטו!
  למרות שאתה לגמרי לא יומרני,
  אוסיף לך כוח בקרב!
  
  אחרי הכל, אתה משרת ביושר את ארץ המולדת,
  אבל הבשר חלש, הרוח חולה!
  אתה לא תצטער על זה, אני מכיר את החיים
  אל תיתן לי להפוך לקרן של איל!
  
  אשטוף את חטאי הימים עברו,
  תן למה שקרה בעבר להיעלם!
  אתה מבין, אגסים מבשילים בגינה,
  הסקיצה תתווה את המטוס!
  
  שרת את המולדת בכל הכוח,
  תשכחו שיש שלום בעולם!
  כדי לא להצית את המטעים,
  שכולם יחיו טוב איתך!
  
  על זה עניתי בפשטות:
  אדוני, אני אחפור את הארץ!
  כדי שילדים יצחקו באושר,
  כדי שלא תצטרך לפייס את האנשים שלך!
  
  אחרי הכל, טוב תלוי בנו,
  כל אחד מחליט - הבחירה היא שלו!
  וממך חוטי הקב"ה,
  אתה מחזיק את היקום באגרופך!
  
  גם אנחנו נאחז בך,
  אחרי הכל, לא ניתן למצוא את המולדת קדושה יותר!
  בזמן הצילום, האצבעות שלי הפכו קהות מאוד,
  ואנחנו עוד לא בני עשרים!
  
  ניצחון הוא פרי בלתי ניתן להשגה;
  למי שהם חלשים, פחדנים או טיפשים!
  אבל החיילים יכולים להתמודד עם כל השיאים,
  ניקח את המשקל המופרז הזה על הטבור!
  לאחר מכן הם נעלמו לארמון המפואר של אקדמיית הדרקונים.
  והמנטור בשחור הסתכל בזהירות על דומיניקה והבחין:
  - אתה מאוד יפה. במיוחד למין האנושי הלא מושלם. זה מדהים!
  דומיניקה שרה בהתלהבות בתגובה:
  אני השלמות עצמה
  אני השלמות עצמה
  מחיוך למחווה,
  מעל הכל שבחים!
  הו, איזה אושר
  דע שאני מושלם
  דע שאני מושלם
  דעו שאני אידיאלית!
  המורה בשמלה שחורה הסתכלה בחומרה על הילדה וציינה:
  - יש לה צניעות מדהימה! איזה יקירתי!
  נימפת הסמור הציעה:
  אולי צריך לדגדג לה את העקבים במקלות?
  המורה משכה בכתפיה וענתה בחוסר ביטחון:
  - רעיון לא רע! אבל עדיף לקחת אותה לאדון הדרקונים. בוא נראה אם היא תצליח לעבור את מבחן הקבלה!?
  המרקיזה ציינה בחיוך:
  - בחינות כניסה? זה לא הרעיון הכי מטופש, אבל אפשר לאמץ אותו כבר בקורס הראשון, שם זה יהיה פשוט טריוויאלי!
  המורה התנגד בטונים חמורים:
  - ולשים את הבחור הגדול הזה עם ילדות בנות שבע? כן, הם יקניטו אותה ויצבטו אותה. כן, והיא בעצמה יכולה לקחת מישהו ולהרוג אותו. לא, זו לא גישה עסקית בכלל! בנות מבוגרות צריכות אותה, ולשם כך היא חייבת להראות כישרון גבוה!
  סמור הנהן:
  - נשמע הגיוני!
  דומיניקה הנידה בראשה, שנראתה כמו שן הארי של מאי:
  - אל תטריד אותי עם ילדות קטנות.
  המורה הנהנה:
  "אז תיגש לבחינות עם ליידי דרקון מאסטר." במקרה זה, תתקבל לקורס עילית. אפילו תגורו בחדר נפרד ונחמד, עם צלוחית כסף ותפוח מזיגה.
  שאלה השחקנית בהפתעה:
  - איך זה, עם צלוחית כסף?
  המנטור הסביר:
  זה כאילו יש לך טלוויזיה על פני כדור הארץ. רק שאולי יהיו פחות תוכניות לעת עתה. אז מה? יש לך טכנולוגיה, יש לנו קסם. אבל כאן אתה יכול לראות דרך צלוחית, אם יש לך מיומנות קסומה אמיתית, מה קורה.
  דומיניקה שאלה ברמזים:
  -אתה יכול לראות את כדור הארץ?
  המורה הנהנה בהסכמה:
  - וכדור הארץ יכול להיות ... אלא אם כן, כמובן, אתה קוסם מתקדם מאוד. גם אני גלשתי באינטרנט - המצאה אנושית מגניבה. ואני חייב לומר, אתה באמת יודע איך לצלם. והם הגיעו לרשת מעניינת. זה אפילו מפתיע שחשמל פשוט ללא כל קסם מסוגל לכך!
  דומיניקה משכה בכתפיה והשיבה:
  - כן, זה מפתיע אותי בעצמי! למה שלא תעשה את זה בשביל עצמך?
  ואז ענתה מרקיזת הנימפה:
  - התקדמות מדעית היא דבר מסוכן. אם הפצצות שלנו יתחילו להתפוצץ שוב, ולא פשוטות, אלא גרעיניות ! כך אף אחד לא יישאר בחיים, וקרינה קסומה גרועה מקרינה רגילה!
  דומיניקה שרקה:
  - הנה הם ! זה קורה.
  הסטודנטיות צעקו:
  - אנחנו לא צריכים מישהו כזה , היא דודה רעה!
  המנטור בגוונים קפואים הורה:
  - עקוב אחריי!
  והיא זזה. היו לה סנדלים מיוחדים לרגליה שהשאירו את בהונותיה פתוחות מלפנים ואפשרו לה להטיל כישופים עם טבעות. גם המנטורית עצמה נראית צעירה - אף לא קמט אחד, פנים ללא רבב. אבל המבנה שלה גלוי, לא הקווים הרכים המתעוררים של מתבגרת, אלא אישה בוגרת עם מאפיינים קלאסיים ואולי אפילו אריסטוקרטיים. והמראה כל כך קשה.
  דומיניקה חשבה שיש לה סוג של תואר. ואולי לא קטן.
  היא הלכה אחריה, והמרקיזה-נימפה קפצה לידה וצייצה, חושפת את שיניה:
  - את מלכה כה מפוארת. אבל הבליטה על המצח שלך כבר נרפאה, אתה מתאושש מהר!
  דומיניקה ציינה בצחקוק:
  מרחיב כוח ומשקולות,
  נפש בריאה בגוף בריא!
  אז הם עברו ליד מזרקה ושבעה סילונים שמתפרצים מאה מטרים טובים באוויר , מתפעלים מהיופי המופלא. הבא הוא השער, בכניסה של קשת, ושריון מוזהב .
  הם קיבלו את פני הנערה החדשה בהנהונים וברקיעה של רגליהם החשופות והמסותתות.
  דומיניקה ציינה:
  - לבנות יש שלוש תכונות טובות. האחת, שהם יפים, והשנייה, שהם...
  ואז התשובה לא עלתה בראש. והנה הם בתוך בניין אקדמיית הדרקונים. יש כאן יוקרה כזו, אתה אפילו לא יכול להשוות את זה עם Peterhof. בנוסף לזהב ופלטינה, יש עדיין הרבה מתכות שונות שאין להן אנלוגים על כדור הארץ. וגם, אבנים יקרות רבות בדוגמאות המורכבות והיפות ביותר, מרופדות בקישוטים, ניצני פרחים חינניים וססגוניים. יש גם דיוקנאות רבים ושונים על הקירות. בעיקר אלפים ואלפים. אבל יש עוד יצורים. אבל כמעט כל הפנים והדמויות צעירות ובולטות. גברים צעירים מרבים להצטלם עם חזה חשוף. והם דומים מאוד לפסלים של יוון ורומא העתיקה. יש פה הרבה דברים ... ויש גם מזרקות שיוצאות מהפינה, שגם היא נראית יפה ובטוב טעם.
  נראות גם מראות עם מסגרות כתומות וזהב, ממוסגרות ביהלומים וטופז. מה כשלעצמו נראה די הגון וגם נעים לעין.
  דומיניקה שמחה לציין שגבשושית האבן שלה כמעט נעלמה. והיא שוב יפה ומוזהבת שיער . ובחורה כזו...
  השיער שלה כל כך בהיר שרק מעטים מאמינים שהיא לא צבועה. אבל זה הצבע הטבעי שלה. וזה מתאים לה מאוד על רקע שיזוף הברונזה של פניה הצעירות.
  היא ילדה בעלת דם אציל, וקופצת מדי פעם כמו קוף.
  והאקדמיה עצמה מגניבה יותר מארמון ורסאי. אז תנסה להתקרב אליה.
  דומיניקה לקחה את זה ושרה:
  קמרונות הארמונות מפתים אותנו,
  החופש לעולם לא יוחלף!
  החופש לעולם לא יוחלף!
  ואצבעותיה החשופות הרימו חלוק יהלום מהרצפה והשליכו אותו גבוה יותר. הוא עף, אבל הנימפה חטפה את אצבעותיה, והיהלום הסתיים בכף ידה הפתוחה.
  דומיניקה ציינה:
  - עשית זאת בחוכמה!
  הסמור צייץ:
  זריז יותר ממקוק
  קשה יותר משור...
  וחוש הריח הוא כמו של כלב,
  והעין היא כמו של נשר!
  המנטור ציין בטונים חמורים:
  - עכשיו נרד למטה .
  דומיניקה גמגמה:
  - או שאולי עדיף, להיפך, לעלות?
  היא הנידה בראשה:
  - יש אצטדיון תת קרקעי למטה. שם תראה את כישוריך אם אתה רוצה להיכנס לאליטה!
  השחקנית הילדה שאלה בביישנות:
  - מה אם לא אעבור את הבחינות?
  המורה אמרה בחומרה:
  - ואז תהפוך לעבד. שיחקת עבדים בסרטים ואתה יודע מה זה?
  דומיניקה צחקה והשיבה:
  היום הילדה היא שפחה עירומה,
  ומחר פשוט אלילה מגניבה!
  והיא, למעשה, התחילה ליהנות וללא כל קשיים.
  וכך התחילו לרדת במדרגות השיש. וזה היה כמו ירידה לגיהנום.
  דומיניקה זכרה איך היא שיחקה מכשפה בסרטים. היא הונפה על שרשרת, כשידיה קשורות מאחוריה לתקרה. וזה ממש כאב. וזה מהדק את הוורידים. גופה השזוף והשרירי של הילדה מכוסה זיעה מכאב וממתח. ואז השרשרת משתחררת. והיא חשה הקלה לרגע וממהרת למטה. ויש מתח ממש על הרצפה.
  ודומיניקה צורחת מכאב גיהנום במפרקים ובכתפיה. כן, אתה צריך להרגיש את זה.
  הנימפה, שראתה שפניה של הילדה מעוות את פניה , ציינה:
  - אתה לא צריך להיות עבד. בהחלט יכול להיות שתהפוך לתלמיד בקבוצה הצעירה.
  דומיניקה ציחקקה וציינה, שרה, לועגת לעצמה, ילדה בוגרת ושחקנית:
  כיתה א', כיתה א',
  היום זה החג שלך...
  זו תקופה נפלאה ומהנה,
  פגישה ראשונה עם בית הספר!
  לאסקה ציינה:
  - לא מצחיק! אתם לא חלמתם על היכולות שלנו בקסם!
  דומיניקה הגיבה באגרסיביות:
  - האם אי פעם חלמת על ההישגים הטכנולוגיים שלנו? פצצת מימן אחת תשבית את כל הקסם שלך.
  המנטור בשחור ציין:
  - אין צורך להתרברב . זה לא מתאים!
  דומיניקה הגיבה:
  - זו לא התרברבות, אלא הצהרת עובדות. פצצת מימן בהספק של מאה מגה טון מסוגלת להרוס את כל החיים ברדיוס של מאה קילומטרים. אתה יכול לדמיין מה זה?
  נימפה אישרה:
  - היא לא משקרת! לאנשים יש נשק כל כך הרסני בצורה פנטסטית. והכי חשוב, יש גם טילים שמסוגלים להעביר אותו למטרה.
  המורה מלמלה בין שיניה:
  - חבל שהמגיפה על גברים לא השפיעה על כדור הארץ. לזכרים תוקפניים כמו שלך לא מגיע לחיות!
  דומיניקה לא התווכחה והנהנה:
  - לפעמים אני גם חושב שזה כך.
  נימפה ציינה:
  - גם אנשים שונים. אל תחשוב שכולם רעים. אמנם, אילו אנשים רבים יותר, רעים או טובים, אתה לא יכול לדעת מיד במבט ראשון!
  דומיניקה ציינה בחיוך שנראה עצוב מאוד:
  - אם אתה צופה בטלוויזיה מרכזית, אז אולי יש רעים יותר . או אפילו רעים מאוד!
  נימפה אישרה:
  - זו שנאת זרים! כשהשנאה מתעצמת כלפי כל מה שלא כמוך. אבל אין לקחת את זה כדוגמה.
  דומיניקה ציינה:
  אוקיי, בוא לא נדבר על פוליטיקה. המטרה שלי היא להציל את כל נציגי המין החזק על הפלנטה ... כלומר ביקום שלך. וזה יותר מכוכב לכת !
  סמור ענה בנימוס:
  - זה לא כוכב לכת, אפילו גדול, אבל זה גם לא ממש יקום. זה משהו בין כוכב לכת גדול מאוד לבין היקום. אבל אני מעדיף לא להיכנס לעשבים שוטים...
  המנטור הנענע את אוזניה האופייניות שיצאו מתחת לשיערה ואמרה:
  - בכל מקרה, לא רק אנחנו, אלא יש עוד אקדמיות של דרקונים ולא-דרקונים שמחפשים דרכים להציל את הזכרים, ואם אפשר, להחזיר אותם.
  דומיניקה צרחה:
  - טובע לופת קשיות! וזה באמת לבנה...
  מרקיזת הנימפה הציעה:
  - אולי כדאי לשיר יותר טוב, הירידה די ארוכה!
  השחקנית הינהנה:
  - כן, אני מסכים , זה אפילו יותר מגניב מאשר ברכבת התחתית!
  ודומיניקה הנהנה בראשה, שנוצץ בעלה זהב, ושרה:
  אין גיל או גובה במלחמה,
  היא הופכת בנות ובנים לשווים!
  מי שלא רוצה אושר בשקט,
  מי שרוצה לטוס אפילו גבוה יותר!
  
  אנחנו קוצצים, יורים וחותכים,
  עבורנו יש אמונה - שירות למולדת!
  כמובן, עדיף לשמש כחרב,
  לנצח בקרב באופן מכריע!
  
  מה עוד יותר חשוב לנשותינו?
  כמובן, קח את זה לא רק על המיטה!
  אתה בעל נשר, לא דרור מעורר רחמים,
  השתדלו לשמור על הבתים שלנו שלא יישרפו!
  
  זה קרב עז, אנחנו רואים שהוא מגיע,
  ההמון מפליג, אי אפשר לספור את ההמונים!
  אבל הנפחים חישלו מגן חזק,
  השאגות והפילות הרעות לא יפחידו אותנו!
  
  והתכנסנו יחד, לגיון,
  החניתות מוחזקות בחוזקה בידי החזקים!
  תהיה האויב לפחות אלוף בהרס,
  קברים מחכים, לא מדליות בטבור!
  
  התנגשנו , אבל הבנות מסריחות ,
  חרבות בידיים נוצצות כמו ברק!
  בנות כל כך חזקות, מראה קשוח,
  לקנאת אפילו הכוכבים ג'דיי !
  
  חשבו האורקים, היצורים , המלכים ?
  אבל עכשיו ה"דובים" רצים!
  אנחנו הלוחמים הקדושים של רוס,
  כל לוחם, בחורה או בחור!
  
  אנחנו מרחיקים אותם ולא לוקחים שבויים,
  אנשים חופשיים לא צריכים לייצר עבדים אומללים!
  התמודדנו עם העורב המדובלל,
  האינטרסים של המולדת גבוהים מהאינטרסים הפרטיים!
  כן, השיר לא חלש וקולו של הלוחם נפלא.
  הירידה הושלמה, וכעת שלוש בנות ממינים שונים: חונכת שדון, נימפה מרקיזה ודיפה אנושית, מצאו את עצמן בשטח של אצטדיון תת-קרקעי גדול, לא נחות בגודלו מלוז'ניקי, ואולי אפילו עדיפות.
  היו בו הרבה כל מיני מכשירים, תקרה גבוהה ומעמדים למאות אלפי צופים, וכיסאות רקומים בקטיפה, פנינים, זהב, או אפילו לאורחים היקרים ביותר עם יהלומים ואבנים אחרות.
  יחד עם זאת , הוא היה כמעט ריק. נכון, במרכז עמדה המאסטר הגדול בעצמה וראש האקדמיה, דוכסית הדרקון דה מונטסראט.
  נקבה יפה מאוד עם שבעה ראשים, צבועה בכל צבעי הקשת. וזה נראה כל כך יפה, פשוט מדהים, במיוחד אם רואים את זה במציאות ולא בסרט.
  דומיניקה שרה לא במקום:
  שמיים גבוהים, מרחקים רחוקים,
  האזינו לשיר על האמיצים אקמייל ...
  הוא דרקון מרושע, הוא הציל את הארץ,
  והאביר הזה עזב את אור השמים!
  שוב שרים שירים...
  כאן קטעה דוכסית הדרקון דה מונטסראט בקול מאיים, כמו חצוצרות יריחו:
  - את , אני רואה, בחורה מאוד חצופה, עם לשון שיכולה בקלות להתכרבל ללולאה ארוכה סביב הצוואר האנושי שלך.
  דומיניקה ענתה בחיוך תמים:
  - לא התכוונתי להעליב אותך. רק שאני מאוד אוהב לשיר. ואכמאל הוא רק ילד מהאגדות, דמות קולנועית מסרט ילדים. אל תיקח את זה יותר מדי ברצינות!
  דרקון נקבה בעל שבעה ראשים, בערך בגודל של מטוס תקיפה דו-מושבי טוב , צחקה וציינה, כשכל שבעת ראשיה מדברים בו-זמנית, כאילו הם יוצרים שלם אחד, למרות המוח השונה שלהם:
  - ואתה שנון ואמיץ, ויחד עם זאת, בעל תושייה. האם אתה יכול לפחות לעשות משהו בקסם?
  דומיניקה שרה שיר קומי בתגובה:
  מתנה של מורים,
  הם בילו איתי זמן...
  הוא סבל איתי לחינם -
  הקוסם הכי מיומן!
  
  מורים חכמים
  הקשבתי בחוסר תשומת לב...
  כל מה שלא ביקשו ממני
  עשיתי את זה איכשהו!
  . פרק מס' 5.
  העבד והנסיך לשעבר אונומאוס שוב הוטל לסובב את הגלגל הכבד. ילד, כבן אחת-עשרה או שתים-עשרה, שגבר על העייפות והניח את רגליו היחפות על אבנים חדות, טחן תבואה. שתי בנות גמדונים פגעו, במרווחים שווים בערך, בגבו החשוף והשרירי של הילד. איכשהו, קיום העבדים הזה סיפק הפוגה מלהפוך לאבן. אבל אסור לתת לנערים עבדים צעירים לנוח ויש להכות אותם בחומרה ובכוח רב.
  וכך הלאה עד שהשפחה, תשוש לגמרי, נרדם. ואחרי זה שוב מגדלים אותו, מאכילים אותו כדי שלא ימות מרעב ויהיה לו כוח לעבוד. והם רותמים שוב.
  זה נותן חיים, אבל רק כואב מאוד. כאילו, כמו גיהנום במהלך החיים, אלא שהגוף צעיר ובריא והמחשבות בראש והתודעה צלולה. אבל זה עושה את זה אפילו יותר משפיל וכואב. כדי להוריד מעט את דעתו מהכאב והעייפות, הנסיך לשעבר וכיום העבד אונומאוס השתמש בדמיונו;
  צוות של שודדי ים על דרקוני קרב חורק את העננים בחיפוש אחר טרף. שדון צעיר נאה ושרירי Oenomaus בחליפה חכמה, מגפיים מנצנצים בלכה ארגמן ועם דורבני יהלום שולט במפלצת התלת-ראשית שלו. ושאר הצוות מורכב מבנות מדהימות. הם שריריים, שזופים, יחפים, וכל בגדיהם הם שרשראות של אבנים יקרות על החזה והמותניים. וכולם, כמובן, הם רק דוגמניות אופנה עם שיער בהיר. הם עלו על דרקונים שהיו מעט קטנים יותר ובעלי ראש אחד בלבד.
  ובכן, כמובן, הוא גבר, המין החזק יותר, והצוות שלו מורכב מנציגים של המין ההוגן. והוא לא צריך גברים אחרים.
  אז רק לקפטן הגברי יש נעליים, ופקודיו המענגים יכולים לעשות דברים ברגליהם החשופות והחינניות בקרב שאי אפשר לומר בסיפור אגדה או לתאר בעט! היפהפיות מסוגלות לזרוק חומר נפץ בכוח קטלני, ולזרוק פגיון, בומרנג או מחט רעילה.
  אונומאוס, הנסיך הצעיר, שר בהנאה ובשמחה:
  העשיר, כמובן, יצחק,
  תנער את הממון שלך, את הבטן המלאה שלך!
  והגורל שלנו הוא למות מכאב,
  המוות שומר על כולם, אישה זקנה עם חרמש!
  
  ואנחנו רוצים לרוץ על הדשא,
  אחרי הכל, אנחנו עדיין, בעצם, רק ילדים!
  אבל הילד ירגיש עבדות כפולה,
  אין חופש בכלא על הפלנטה!
  
  אנחנו חייבים להילחם, זה הגורל,
  הרוג חבר אם אתה צריך להרוג אח!
  אין טעם להתפלל אל הקב"ה,
  על חטאיו של מי נושאים עבדים גמול?
  
  יש דם בזירה ולכלוך בצינוק,
  החולדות נשכו את רגלי היחפות!
  הנסיך החמדן מתגרה ברגל השור שלו,
  צריך לשלוח אותו בעצמו!
  
  כדי לשרוד, אתה צריך להרוג,
  אתה סובל גם בנפש וגם בגוף בן תמותה!
  האצילים חוגגים בגופות העוני,
  הסירחון מת, נשאר רק מכת גיר!
  
  אבל בכל זאת, לא ניתן לשבור את רוח הרצון,
  המולדת חיה במחשבותיו של הילד!
  צבא יבוא אל האלפים לנצח עם התעללות,
  נזרוק את העשירים על מעשיהם !
  
  אז שק הכסף ירעד ,
   מי סחט את המיצים מארץ המולדת!
  כדי לנצח, אנחנו צריכים שכל בהיר,
  ואם אתה פחדן, אפילו האלים חסרי אונים!
  
  הנה נדנדה של החרב, הראש עף,
  התליין הפך פתאום לקורבן!
  איך השטן ברח פתאום מהקלחת,
  אז הכעס נגרש מלב גדול!
  
  אין צורך לחשוב, שדוני האור חלשים,
  האנשים שלנו לא השתחוו לאף אחד!
  לעולה החדש מהגיהנום ,
  ואנחנו אדיבים לשתות תה מהצלחת!
  שיר יפהפה, וצוות הדרקונים שלו מפואר. אז מרחפת על יד ימין, ילדת שדון עם שיער אדום נחושת שהתנופף ברוח כמו כרזה פרולטרית קראה:
  הגיע הזמן להיות רציני, הו נסיך שודדי האוויר!
  אנומאי הנהן בחיוך:
  - בוודאי! בשביל זה נולדנו!
  הבנות שרו במקהלה, בצוותא, מקפצות ומשחקות בגופן החזק, מפוסל משרירים מפותחים:
  אנחנו עניים, אנחנו פיראטים מסכנים,
  אנחנו מאוד מאוד מצטערים...
  שמנו צנצנות בשמיים עבור הקרבלות,
  אבל בגלל שהם לא החדירו בנו מוסר!
  והלוחמים שרו בעליצות ובהתרגשות גדולה עוד יותר, וקולם היה כתלשי זמיר מלאים:
  פיראטים לא צריכים מדע
  וברור למה...
  יש לנו רגליים וידיים,
  אבל אנחנו לא צריכים את הראש שלנו!
  ברגע זה, ילדה עם שיער צהוב-סגול שרקה בצרימה:
  - טרף קדימה! יש גליון אוויר שלם בכותרת הימנית!
  הבנות שרו במקהלה:
  אה מא , מעל האוקיינוס, אה מא , דרקונים בשליטה,
  אה אמא , תסתכל על העושר המופלא...
  לא אכפת לנו מהחוקים, אנחנו בונים סדר חדש,
  למות חלש וטיפש תחת חרבות!
  הנסיך אונומאוס הורה:
  - ובכן, בנות, אם נגזר עלינו לשדוד, אז נשדוד!
  ואז להקה שלמה של דרקונים מיהרה לתקוף. הם מיהרו לעבר המטרה שלהם.
  הגלאון הייתה ספינה גדולה ויפה. למרות המשקל הרב והעמוס בסחורות שונות, הודות לקסם, הוא ריחף חלק באווירה. והרוח העיפה את מפרשי הגלאון הזה.
  אנומאי ציין שלמפרשים של כלי השיט היו דפוסים בהירים ויפים מאוד. וזה, נניח, מגניב מאוד . במיוחד כשהשמש העולה הופיעה.
  מהגלאון הם הבחינו בלהקה של פיראטים השולטים בדרקונים מאומנים. והצוות התחיל להתעסק עם זה. גם בו הרוב בנות יפות בטוניקות ובני עבדים. הם היו רק בבגדי שחייה, רק לזוג עבדים צעירים היו צמידי זהב וכסף נוצצים על הקרסוליים ופרקי הידיים.
  הבנות הלוחמות היו מקושטות יותר בפאר. אבל גם יחפים, כמו בנים בני שתים עשרה עד ארבע עשרה, שריריים, יפים, אבל עם מותגי עבדים על החזה והכתפיים.
  רק לילדה לוחמת אחת היו מגפיים אלגנטיות לרגליה. כנראה שהיא הכי חשובה כאן והקפטן. בלונדינית כל כך יפה עם שיער שנראה כאילו פזרו עליו אבקה זהובה.
  ואיזה פרצוף חמוד יש לה. והגוף מכוסה בשריון יציקת פלטינה, ספיר, אזמרגד, טופז, אודם, אגטים ויהלומים. יתר על כן, האבנים היקרות מסודרות בעיטור נפלא של הצבעים היפים ביותר. יש ורדים, צבעונים, פרחי cornflowers, שכחו ממני, מימוזות, אדמוניות ועוד רבים אחרים.
  על השריון המפואר שלה, כל הפרחים שונים, ואף אחד לא חוזר על עצמו.
  נסיך הפיראטים אונומאוס חש גל של רגשות עזים בתוכו והשתולל:
  - נו, האם באמת אפשר לנתק ולהרוג יופי כזה! אני לא יכול לשאת חטא כזה על נשמתי.
  בן הזוג ג'ינג'י הלוהט העיר:
  - אבל זו הסיבה שאנחנו פיראטים! אחרי הכל...אי אפשר לעשות פיראט בלי חטא.
  אחר העיר בחיוך:
  כן, קשה באמת להרוג אהובים,
  אחרי הכל, שדון , תאמין לי, נולד בשביל האושר...
  אבל אם אתה פיראט, הלהב הוא האמא,
  בלי דם, גשם ומזג אוויר גרוע נצחי!
  הג'ינג'י גם ציין:
  - אלה בנות ובנים יפים, כמובן, אבל הם לא גזע האלפים שלנו, אלא מגזע האנשים! תראה, אחד גדול , בצורת האוזניים שלהם.
  אונומאוס הופתע:
  - האם אנשים כל כך יפים וצעירים?
  לוחם האש הנהן:
  - זהו זה! בעזרת קסם הם קיבלו נעורים נצחיים. ועכשיו הבנים האלה תקועים בשנות העשרה המוקדמות שלהם.
  עכשיו הם תמיד יהיו צעירים וכנועים.
  הנסיך הצעיר שר:
  כל האלפים, האנשים על הפלנטה,
  תמיד צריכים להיות חברים...
  ילדים צריכים תמיד לצחוק.
  ולחיות בעולם שליו!
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק -
  ולחיות בעולם שליו!
  השדון הבלונדי הציע:
  - יש אפשרות! הלוחם הטוב ביותר מהצד שלהם והטוב או הטוב ביותר מהצד שלנו ילחם. במקרה של ניצחון, הם חולקים איתנו את השלל, ובמקרה של תבוסה, הלוחם המפסיד הופך ל . או עבד או גופה!
  אונומאוס ציין:
  - זה הגיוני! אני מוכן להילחם!
  בנות על דרקונים הקיפו את הגלאון. הם מהירים יותר; ספינה ענקית פשוט לא יכלה להימלט מהעדר הזריז.
  אבל לגלאון היו רובים. והם התחילו לכוון אותם, והפתילות אפילו התחילו לעשן.
  אונומאוס אמר בקול רועם:
  - אני מציע דו-קרב! לפי מנהג שודדי האוויר. לוחם אחד מהצד שלך ואחד מהצד שלנו. אתה תיתן חצי מהמטען שלך לזוכה. ובמקרה של תבוסה , עשה מה שאתה רוצה עם המפסיד. אנחנו לא נפריע לך.
  קפטן הילדה בשריון יקר עם פרחים ענה:
  - גדול! אנחנו מקבלים את האתגר הזה! אני אלחם! ואתם ממנים את מי שאתם רוצים!
  הנסיך האלף אונומאוס קבע בהחלטיות:
  - אני הנציג היחיד של המין החזק מבינכם. אז אני צריך להילחם!
  העוזר ג'ינג'י אמר באגרסיביות:
  - אני לוחם לא גרוע יותר! אני רוצה להילחם!
  והיא נענעה את רגלה היחפה, האלגנטית, הזריזה מאוד, הניידת, כמו גוף קוברה.
  הלוחם הצעיר התנגד:
  - אנחנו קפטנים, נילחם!
  הילדה בשריון יקר הנהנה ואמרה בחיוך:
  - המרקיזה דה דיאנה, לשירותך!
  השדון הצעיר ענה בביטחון:
  - הנסיך אונומאוס! מוכן לקרב!
  ובמיומנות רבה קפץ הלוחם הצעיר על הסיפון ושלף את חרבו הארוכה והדקה.
  ליידי דה דיאנה גם שלפה את הלהב שלה ושאלה בחיוך:
  - מדוע הפך הנסיך לפתע לשודד ים צמא דם?
  אונומאוס ענה על כך בהחלטיות:
  - זה סיפור ארוך. אבל אני לא פיראט צמא דם, אלא אציל! וזה עושה את ההבדל.
  המרקיזה ענתה בחיוך:
  - אני לא אהרוג אותך, אתה תהיה העבד והאסיר האישי שלי. אני אגרום לך ללקק את כפות רגלי החשופות בלשונך ובכך לתת לי הנאה!
  אונומאוס צחק והשיב:
  גם אני לא אהרוג אותך! וזה אפילו נחמד לדגדג רגליים כאלה עם הלשון. אבל למרות שאתה לוחם רציני, אתה לא תחכה לתבוסה שלי!
  דיאנה חייכה חיוך רחב יותר , עם שיניה הגדולות, וענתה:
  - בוא נראה! לא רק אני, אלא גם בנות אחרות ירכבו עליך בשבי. ואנחנו נענה אותך ונכה אותך למוות. בוא נראה איך אתה מחייך במקרה הזה!
  הנסיך הפיראט שר בתגובה:
  אל תוותר, אל תוותר, אל תוותר
  בקרב עם מפלצת הסיוט, אל תהיה ביישן...
  חייך, חייך, חייך -
  דעו שהכל נראה נהדר ובסדר !
  המרקיזה הנהנה במבט מרוצה מאוד:
  - אתה צעיר עליז! היית עושה ליצן נהדר. אולי אפילו אתן אותך למלכה. וזה יהיה כיף!
  אונומאוס השיב בכעס:
  - די לפטפטת סרק. בוא נילחם!
  הנערה בשריון קפצה מרצפת הסוללה ותקפה את עמיתה. אונומאוס פגש אותה, החזיר את המכות, ואפילו הגיב, כמעט חתך את האוזן של היפהפייה. היא קפצה אחורה וציינה בחיוך פנתר:
  - ואתה לא רע. חשבתי שאתה נסיך כמו שאני נזירה!
  הילדה, לעומת זאת, היא לא שדון, יש לה אוזן אנושית. אבל אונומאוס הוא שדון. לאנשים ואלפים יש ילדים משותפים - חצאי גזעים . אבל הם נקראים בדרך כלל ממזרים . והם לא ממש אוהבים את שניהם.
  נערת המרקיזה תקפה שוב. היא ביצעה שילובים מורכבים עם חרבות. והלהב שלה הבהב, דילג והסתובב שוב, כמו כנפי טחנה בהוריקן. והיא תקפה.
  הנסיך, שלא בכדי היה היורש של אימפריה ענקית, הנחית מכה חזקה על חזה. והוא ניקב את השריון. דם אפילו ניתז. והיה ברור שהילדה פצועה.
  היא פסעה לאחור ולחשה:
  - ילד מפלצת מסוכן!
  אדמונד ענה בחיוך מתנשא:
  "אולי אני מפלצת, אבל אני רחוק מלהיות ילד!"
  דיאנה צחקה ותקפה שוב. למרות שדם ארגמן ניגר ממנה. והיא התפשטה על הסיפון.
  המלכה ג'ינג'ית ציינה:
  - הייתי כורת לה את הראש מיד! לא הייתי מושך את החלילים.
  המרקיזה-קפטן סינן:
  - ואני יכול לתת לך הזדמנות כזו!
  אונומאוס הגיב בכך שהכה את הלוחמת מתחת לידו עם חרבו וחיתוך את הגיד שלה. היא הפילה את הנשק מידה הימנית, אך מיד הרימה אותו בשמאלה . והיא חייכה בטורף, כאילו היא המאהבת של המצב בעימות הזה.
  הצעיר ציין:
  - את ילדה אמיצה! אבל אז אתה נפגע. עדיף לוותר!
  דיאנה קראה:
  - נמות, אך לא נוותר!
  לוחם הפיראט אדום השיער צייץ:
  אתה חייב לכבד אותנו, לפחד מאיתנו,
  מעלליהן של פיראטיות הן אינסופיות...
  שדוני האור תמיד ידעו להילחם,
  והכוכב מטורף עלינו!
  וצחוק בתגובה, כל כך ססגוני ומצלצל. הכל נראה כל כך מגניב ועם תחושה.
  ודיאנה תקפה שוב. היא פעלה ביד שמאל לא יותר גרוע מאשר בימין. וזה היה די יפה, תנועות חינניות כאלה . בנוסף, המרקיזה-קפטן הורידה את מגפיה, וכפות רגליה הקטנות והחינניות הפכו חשופות. וזה הוסיף לה מיומנות.
  אונומאוס ציין:
  - ויחפה מתאים לך, יפהפייה יקרה!
  דיאנה לחשה:
  - אתה תנשק את העקבים החשופים שלי!
  הקרב היה מאוד אגרסיבי. המרקיזה תקפה בזעם פראי והניפה בנשקה כאילו היה אוהד של גברת. וזה התברר כיפי מאוד. ואז הקצה שרט את אונומאוס לאורך הלחי החלקה, חסרת השיער והוורודה של השדון.
  הצעיר ציין:
  - אתה טוב!
  דיאנה הנהנה:
  - כן, אני מגניב! ושוב הנדנדה והפיתול.
  הפיראט אדום השיער צעק:
  - הכה אותה! הרוג אותה!
  אונומאוס ענה בחיוך:
  - מה עם מצוות הקב"ה - לא להרוג?
  נערת האש ענתה:
  - פשוטו כמשמעו - אל תבצע רצח מרושע!
  הנסיך הפיראט מלמל:
  - אז, אפשר לבצע רצח טוב?
  הנערה הג'ינג'ית אישרה:
  - זה אפילו לא אפשרי, אבל זה הכרחי!
  בינתיים קפטן הילדה הפצועה ניסה לתקוף שוב, והתנהג יפה מאוד. והיא שרטה את אונומיה בזרוע ובכתף.
  דיאנה שאגה:
  - אתה תרגיש רע! אני אהרוג אותך, כלבלב!
  אונומאוס שר בתגובה, וסייג את ההתקפות;
  אנו מכירים תהילה אלמותית בקרבות,
  בלי לדעת פחד, קוצץ באומץ!
  שהחרב תעזור לנו בהישגים גדולים,
  הבס את האויב - שום דבר אחר לא משנה!
  
  אנחנו שטים על הים, בלי לדעת שום ספק,
  פיראט וסערה, הוריקן אינו מחסום!
  הזיכרון יישאר בלבבות הדורות,
  האויב מובס - זה כל הפרס!
  
  היופי יעניק לך אהבה בלהט,
  ומחר ממתין התליין לפיגום!
  לחבר את חייך עם פיליבסטר זה מסוכן,
  Fortune זורק את הקוביות בצורה גחמנית!
  ובמילה האחרונה, הנסיך הפיראט חתך את ידה של נערת המרקיזה בחרבו, והנשק נפל מידה החיוורת.
  דיאנה חייכה וקפצה, מכוונת את עקבה החשוף אל סנטרו של אונומאי. והילדה הסתובבה כלאחר יד. הצעיר הרים אותה ואז השליך אותה למטה. דיאנה התרסקה על הסיפון והייתה המומה. היא באמת ניסתה לקפוץ למעלה, אבל קצה הבוהן של המגף פגע בה בסנטר, והילדה התעלפה לחלוטין מהמכה החזקה.
  אונומאוס הרים את ידיו וקרא:
  - ניצחון!
  טרטור עבר בין צוות הבנות והנערים היחפים. והלוחמים עם העבדים שלהם כרעו בהתרסה.
  הלוחם אדום השיער ציין:
  - איכשהו זה יצא קל מאוד! חשבתי שזה יהיה יותר קשה.
  אונומאוס מלמל:
  - חשב הודו וגמר במרק!
  הילדה צחקה וציינה בצחקוק:
  אל תחשבי על אלפים
  יגיע הזמן, אתה תבין בעצמך...
  הם שורקים כמו כדורים על הרקה שלך,
  והילדה רצה לקרב יחפה לגמרי !
  הג'ינג'י הציע:
  - בוא נכה עבדים על עקביהם החשופים במקלות. אני חושב שהם יאהבו את זה!
  אונומאוס קרץ והעיר:
  אתה חושב שהם יאהבו את זה? למרות שהסוליות המחוספסות של בנים כנראה לא כל כך רגישות לכאב ממקל.
  הפיראט אדום השיער ציין:
  - העיקר שאנחנו אוהבים את זה! לשודדים כמונו נעים מאוד לענות בנים יפים!
  ילדה יפהפייה בטוניקה חכמה ותכשיטים על פרקי ידיה וקרסוליה כרעו:
  - אני מוכן, בתור עוזר המרקיזה, להמשיך במאבק! ולמסור את החצי השני של השלל!
  פיראט האש נהם:
  - היא שלי! אני אלחם איתה! זה ברור.
  אנומאי הנהן בהסכמה:
  - הגיוני! לא הכל בשבילי לקחת לבד. גם אם אני הכי חשוב בשבילך.
  הלוחם הג'ינג'י התנגד:
  - אין ראשים בין שווים. ואני מציע להילחם ללא נשק.
  הלוחם בטוניקה ציין:
  - בלי נשק? אתה לא מפחד, שדון?
  פיראט האש ענה בהחלטיות:
  - אל תלך ליער כדי לפחד מזאבים!
  הילדה בטוניקה, בלונדינית הדבש המענגת הזו, שאלה בטון עדין:
  - תן לצעיר המקסים לשיר עבורנו. אני חושב שמשהו לירי, ובחורות אחרות יתמכו בי.
  היפות משני הצדדים צייצו בקול:
  - ברוך הבא! אנחנו רוצים את השירים שלך בראש מעיינינו!
  אונומאוס שר בחיוך:
  אני זוכר איך עכשיו, הפנים הבהירות הזוהרות,
  המבט פילח את ליבי כמו פגיון!
  בערתי בנחלי הרוח הלוהטת,
  פשוט שתקתם בתגובה!
  
  הקול שלך, כמה שהוא יפה וטהור,
  אני מאמין במפל האינסופי של הליטופים שלך!
  אני לא צריך חיים מלאי שנאה בלעדיך,
  ועכשיו תאיר לי קרן נצחית!
  
  את אלת האהבה ללא גבולות,
  אוקיינוס מלא באור נפלא!
  לשבור את כבלי הקרח, בצחוק,
  לא אראה את השחר בלעדיך!
  
  הפנים שלך זורחות כמו השמש מעל,
  אין דמויות יפות יותר ביקום!
  תחושת התשוקה מכסה כמו הוריקן,
  להיות איתך לנצח זה אושר!
  
  הכאב בנשמתי משתולל כמו סערה,
  והאש בחזה שלי בוערת ללא רחמים!
  אני אוהב אותך, אתה מסתכל בתמורה בגאווה,
  קרח לרסיסים שובר לך את הלב!
  
  בין האורות באוקיינוס המכוכבים חסר הגבולות,
  אתה ואני נסקנו בשמיים כמו נשרים!
  והשפתיים שלך, נוצצות באבני אודם,
  משהו בעדינות ובתשוקה !
  ומחיאות הכפיים הן כאלה שהיפות פשוט נחנקות מהנאה. אבל באותו רגע אחת הבנות צעקה:
  - שתי פריגטות קרביות מגיעות לכאן!
  אונומאוס ציין בחיוך עצוב:
  ובכן, זה בדיוק מה שרצית? היית צריך קרב מעניין? אז אתה תקבל את זה!
  הג'ינג'י העיר בכעס:
  - הם קראו להם! סיירות עם חיילים. ועכשיו לא תתחמק רק עם מכות על העקבים החשופים שלך!
  הילדה שהסתכלה במשקפת ציינה:
  יש אורקים על הספינות. וזה אומר שמחכה לנו מבחן רציני.
  אונומאוס ציין באופן הגיוני:
  - אבל אנחנו יכולים להרוג את אויבינו בלי שום נזק למצפוננו. כשאתה נוגע בלוחמים יפים, הלב שלך ממש מדמם!
  הילדה עם השיער הירוק העירה:
  - הדרקונים שלנו מהירים יותר מפריגטות. אולי יהיה לנו זמן לעזוב!
  הנסיך הפיראט אמר בהחלטיות:
  - במילון שלנו אין מילה כזו בריחה!
  ונערות הפיראטים שרו בזעם, מוכנות לקרב חיים או מוות;
  אנחנו חיים בעולם מלא בפרידה, עצב...
  מה חייל צריך לעשות כשהוא בודד ?
  האלים, בצדק, החליטו באכזריות עבורנו -
  הבחור הזה הופך את הרקות שלו לאפור!
  
  היקום כל כך אכזרי לאהוב,
  דמעות של פרידה זלגו במפל...
  החמלה נעלמה ללא עקבות, כמו חלום,
  והחיים נעשו כמו אבן בלי רכות!
  
  זה קופא במדבר, והקרח בוער מחום,
  איך שרשרת חלודה עוטפת את ליבי!
  וגשם ההפרדה פועם כמו שברים על הגג -
  הכיסים ריקים, נשארה רק נחושת!
  
  אבל אמונה בהישג של לוחם מעוררת השראה,
  האל הכול יכול, אתה יודע, נדר נדר תקיף!
  וזה יהיה כמו עלים במאי החם עבורנו,
  כשאנו נובטים, אנו פוגשים את השחר!
  
  האם אתה רוצה לעשות את כדור הארץ מאושר יותר?
  אז שכל אחד מאיתנו שר בצורה מפוארת כמו זמיר?
  ואז הדבש המתוק ביותר הפך לקציר מעץ הטיליה -
  בנשמתם של ענקים, בואו נשים קץ לשקרים !
  
  אין צורך להונות את אלוהים, תאמין לי,
  הוא רואה ישר דרך מי מאיתנו הוא פחדן ובור !
  תן את משמעות ה' לקורבן,
  לא פלא שכתוב, אני אחזיר לכם אנשים!
  
  תפסה אותנו באינטרנט ,
  איש אינו יודע היכן מסתיימות ההרג.
  יהודה תלוי על אספן רקוב -
  ולמי שהאמין - כתר דפנה!
  
  כל אדם יכול להיות טוב יותר
  הבחירה שלנו היא מודעת - חתירה למשיח.
  אבל לפעמים יש שלוליות דם,
  לפחות יש הבטחה - אני אבוא בקרוב!
  
  הו עולם, כמה אלימות יש לך,
  כאילו אנחנו לא יכולים לחיות בשלום !
  האישה יללה על ארון המתים של החייל,
  כמה דק הוא החוט השביר של החיים!
  
  שפיכת דם היא לא הייעוד שלנו -
  אני רוצה לאהוב, לתת לארץ המולדת גן עדן!
  למה העונש הזה מתאים לכולנו?
  תשובה: תן את כל הון שלך לעניים!
  
  אי אפשר לקנות ישועה בכסף,
  כי אין מחיר לזהב לאלוהים!
  ובכנסייה אתה משתחווה ביום ראשון,
  להיות מכונף כמו נשרים!
  
  ויבוא הזמן - מלכות אלוהים תבוא,
  החושך הרוע והטורף ייגמר!
  הרצון הרוחני יגווע, העבדות הארורה,
  והארץ תהפוך לגדולה של אושר!
  אחרי שיר כל כך מעורר השראה, הבנות-פיראטים על הדרקונים לקחו והלכו להסתער על פריגטות גדולות, שהיו מלאות באורקים - דובים מסריחים ושעירים.
  היו פחות בנות מהיצורים המגעילים, אבל הן היו הרבה יותר זריזות ומיומנות.
  ואז גם הבנות שהיו על ספינת הסוחר נכנסו לקרב בצד של הפיראטים. וגם העבדים מיהרו לפרק את הנשק. זוהי אחדות כל כך נוגעת ללב של אנשים ואלפים נגד אויביהם ההיסטוריים הנצחיים - האורקים.
  גם אונומאוס הצטרף לקרב. הצעיר הניף שתי חרבות בבת אחת, ניהל את הטחנה, כרת את ראשי האורקים. הוא נלחם בזעם של אריה.
  ולידו הג'ינג'י . עקבה החשוף של הילדה פגע בסנטר של האורק ושבר את הלסת שלו. ואז האורק נפל למטה, וקרניו פגעו בו בבטן. וזה היה קרב קשה.
  אונומאוס נלחם באומץ. כאן הוא מניף פרפר עם חרבותיו, כמו מניפה, וחותך ראשים שמתגלגלים כמו כרוב.
  הנסיך הצעיר שר בהתלהבות, והראה את נפלאות הגבורה:
  אם האגרוף שלך חזק -
  זה אומר שאתה תהיה הראשון בחיים!
  ואז החבר אינו עני,
  יש לו לב זהב ועצבים מפלדה!
  
  אבל יותר חשוב, תאמין בזה, זה מוח חזק,
  כי לוחם שדונים מגניב יותר מחיה .
  אם אתה קודר בחיים,
  אז צחוק עליז יגרום לך לאהוב!
  
  תוספת אוטומטית, יודע, כוח לאגרוף,
  כי זה מלא בידע, ידע!
  אבל נסה לתת את הכוח לידיו של טיפש ,
  אז תקבל כאב רק כפרס!
  
  הייתה תקופה שהם הלכו לצוד עם מועדון,
  קשת, רטט של חצים על עור עבה...
  אבל הם עשו צ'רוונטים לאן שהלכו פרוטות,
  וקל מאוד לקפוץ לגלקסיה!
  
  למרות שהחינוך הוא טוב -
  אבל זה גם מעניין לאזור אומץ...
  ושווה לכידון, הוא יהפוך לאיזמל,
  ואנחנו משרתים את המולדת בכנות רבה.
  
  אבל אלימות מרושעת היא צלב כבד,
  שדה הקרב שלנו מלא בדם...
  מדוע קם האל הכול יכול לאחר סבל?
  כדי שניתן יהיה לחזק את ההתכנסות הצבאית של החיילים!
  
  הדמעות של העלמה זולגות - חברתה האהובה נפלה,
  האם מתפללת בגניחה, צורחת בכל ריאותיה...
  קפוא מחוץ לחלונות, והאח כבה,
  הנה בחור צעיר ונאה קבור מתחת לאדמה!
  
  הו, גורל אכזר, איזה גורל רע,
  מריה הבתולה , איפה הטבע הטוב שלך?
  האיש רצה להתארס מוקדם יותר,
  ועכשיו הרוח נושבת אבק מתחת לאורנים!
  
  החיים יבואו מאושרים - יהיה טוב,
  פאי תפוחים יהפוך לפרג דבש...
  יריב המפלצת הופך לאבק ואבקה,
  תן למזל אמיתי לעבור את הסף!
  
  הכל נעשה על Elf, וההשלכה היא על פארס,
  בואו נאסוף זר מלא בכוכבים לאגרוף!
  והלו חברים, פשוט ברמה גבוהה,
  וגועל נורא נזרק לתוך האש !
  
  המקלע כבר הפך מוכר - הכדורים נשפכים בנחל,
  והאויב היה מותש, מה שהוא רצה זה אפס!
  אם תנצח, תתעשר,
  מי שהצית את האש יגיע לעוני!
  זהו שיר וקרב גדול, עם נדנדות של חרבות חדות וזריזות מאוד. והמכות עוקבות על הראשים, כאילו על אספלט. וכבר נהרגו הרבה אורקים. ונערים עבדים בקרב. אף אחד מהם לא נראה מבוגר מארבע עשרה, אבל כולם שריריים. גופם הרזה של נערי העבדים מתקשה בעבודה קשה. והעקבים המחוספסים והיבולים פוגעים ללא הרף בסנטריהם של האורקים, ושוברים את הלסתות שלהם.
  קפטן הילדה התעשת. והיא התיישבה. שתי זרועותיה נפצעו קשה - הגידים נחתכו. ובכן, זה לא קטלני; בעזרת שיקוי קסם וכישוף, ניתן להחזיר את הנזק. אבל זה ייקח לפחות כמה שעות. בינתיים היא לא יכולה להילחם.
  ואין מי שיעזור - כל הבנות והבנים נמצאים בקרב, ונלחמים בזעם פראי. זה מאבק כל כך אכזרי.
  דיאנה זזה, למרבה המזל רגליה היו חשופות ושלמות יחסית. ובאצבעות זריזות כמו של קוף, החל קפטן הילדה לחפש את ערכת העזרה הראשונה. יש שיקוי שמרפא פצעים, וקשים מאוד, ומזור אוניברסלי. חוץ מזה, למה לא להצטרף לקרב אחרי שעוטפים את הגפיים ומשמנים אותם במזור ושיקוי?
  ברגליים יחפות אתה יכול לזרוק חפצים חזקים ורעילים מאוד. וזה יהיה כל כך מגניב והרסני.
  דיאנה פעלה בביטחון. וכפות רגליה כה חשופות וזריזות. היא נעלה מגפיים באי רצון, רק כדי להדגיש את מעמדה. בעולם שבו יש כמה מאורות וקיץ נצחי, אין צורך בנעליים כדי שהרגליים לא ירגישו קר, אלא בשביל היופי, ולהדגיש שאתה לא עבד ולא עבד. וזה הגיוני...
  כאן אחד הנערים, גם הוא יחף, זרק מחט חדה לאפו של האורק. והוא, לאחר שקיבל מנת רעל, קפא ומת מיד.
  העבד שר בהתלהבות, ושאר העבדים הצטרפו, הם היו בני אדם ושרו כמו בני אדם:
  עכשיו, אם יש בעיות ביקום,
  זה לא קורה בכל מחיר...
  אתה לא רוצה שינוי יותר
  האיש לא יודע מה הוא רוצה!
  
  ויש את צ'רנובוג עם כוח אדיר,
  לגדול יש כוח אוניברסלי ...
  הוא נותן את זה לגבר ממש על המצח,
  כדי שהמין האנושי לא יהפוך לפראי לחלוטין!
  
  כן, הגזע הכול יכול ברא אותו,
  כדי שלאנשים תהיה סיבה להתפתח...
  כך שאדם רוצה הכל בבת אחת,
  ואנשים למדו להילחם קשה!
  
  כמו שלוחם כובש את הרוע,
  שרוד יצר לטובת האדם...
  והוא שפך טוב לנפשות ולגופים,
  אף פעם לא מאוחר מדי ללמוד להילחם!
  
  מה רוצה האל הכול יכול?
  כדי שלא יעזו להוריד את השדון על ברכיה...
  כדי שהגורל הרע לא ישלוט,
  כך שיתפתחו מאות דורות!
  
  כן, צ'רנובוג הוא תמריץ לאנשים,
  כדי שלא תהיה עצלות, אין קיפאון...
  שתהיה אורקשיסטה לפרוץ לרסיסים,
  הסתובב באורקלין במבנה ידידותי!
  
  אז אל תלך לאיבוד אם זה קשה,
  אם צרות יגיעו לארץ המולדת...
  רוד יעשה את זה יפה ובקלות,
  רק כדי לגרום לאנשים לזוז!
  
  וצ'רנובוג הוא רק אחיך הגדול,
  למרות שהוא קפדן , הוא אוהב אותך בלי סוף...
  אתה תגיע לציון הגדול ביותר
  כאשר תשרת את השדון לנצח!
  האורקים ספגו אבדות עצומות, הם נכרתו על ידי בנות וגם בנים. ואפילו דיאנה, בידיים עטופות, נכנסה לקרב. ואצבעותיהם החשופות זרקו סכיני גילוח שפגעו בצווארם של האורקים וחתכו את העורקים שלהם. וכל מיני גרונות וכאלה. וזה נראה מרשים ביותר.
  ואז כף רגלה היחפה של דיאנה זרקה אפונה עם עשב דמעות דחוס. ומיד הושלכו למעלה תריסר אורקים, בראשות הגנרל, ועפו על דופן הפריגטה. זה באמת הרס ענק ומוות של דובים חומים ומכוערים.
  אונומאוס אמר בחיוך:
  - אנו מאותו הדם: אתה ואני! ימין?
  דיאנה ענתה בחיוך ידידותי:
  - כאשר אנו מאוחדים, אנו בלתי מנוצחים! אדם ושדון הם כוח, וזה נשמע גאה מאוד!
  הבנות הגבירו את הלחץ שלהן. האורקים ששרדו, תוך שימוש במצנחים גולמיים, החלו לקפוץ למטה, גולשים מפריגטות מכונפות. חלק מהמצנחים, בשל משקלם הרב, נקרעו, ודובים גדולים נפלו כאבנים, אך בניגוד לאבני המרוצף, הם צרחו וקיללו מלוכלכים מאוד!
  דיאנה צייצה:
  זה לא קל להיות אישה טובה,
  טוב לב לא תלוי בגובה!
  אונומאוס הוציא טחנה נוספת עם חרבותיו החדות והארוכות, וכרת את ראשו של קפטן דוב ענק. היא התגלגלה על הסיפון כמו חבית, והתיזה דם. והנסיך הצעיר שר:
  דם שוב זרם כמו נהר,
  היריב שלך די קשוח...
  אבל אל תפחד מהשטן,
  ולהחזיר את המפלצת לחושך!
  . פרק מס' 6.
  דוכסית הדרקון בעלת שבעת הראשים, ובמקביל, המאסטר הגדול של האקדמיה לקסמים, סיננו ושאלו:
  - האם אתה יכול להתעלות לגובה של גבר בוגר ולתלות באוויר לפחות דקה?
  דומיניקה צחקה והשיבה:
  אני יכול, אבל אני יכול לעשות את זה אחרת
  לרוץ יחף דרך הטל...
  הילדה קופצת כמו צפרדע -
  זה אומר משהו שונה מכל אחד אחר!
  פיה של דוכסית הדרקון נפתח, ואש פרצה ממנו. הלהבה עברה ושרפה את הילדה היפה בכאב רב על כפות רגליה החשופות, הורודות, עם עיקול חינני של העקב.
  ודומיניק צרחה, אבל מיד קפצה בחוזקה את לסת. והחזה שלה התרומם בכבדות. זה פגע היטב, אפילו השלפוחיות התנפחו מיד. זה היה כאילו האינקוויזיטורים הקדמונים עינו אותה.
  הילדה נהמה:
  לנסלוט והמלך ארתור בשבילך !
  דוכסית הדרקון שאגה:
  מי עוד זה שאתה מעז לאיים עלי?
  מרקיזת הנימפה ענתה:
  - אלה גיבורים מהפולקלור האנושי. הם בטוחים לחלוטין עבורך, אדוני!
  הדרקון הנשי שאג:
  - בסדר! עכשיו יש לך משימה מעשית, לרפא את כפות הרגליים השרופות שלך. זה מאוד שימושי בפועל, ויהיה שימושי יותר מפעם אחת בחיים.
  דומיניקה, חייכה בכוח, שרה:
  - ואחד, ושתיים, ושלושה, וחמש!
  לא אמאס לחזור על...
  אומר את אותו הדבר
  זה מספיק כדי לבלוע את המים בשבילך!
  גראנד מאסטר דרקון ציין:
  - והיא ילדה חצופה. אולי לא רק לטגן לה את העקבים, אלא גם לשבור את אצבעות הרגליים?
  מרקיזת הנימפה העירה:
  אנחנו צריכים להתאזר בסבלנות, הו דוכסית. אולי הבחורה הזו היא הסיכוי היחיד שלנו להציל את המין החזק יותר. ולהחזיר את הגברים!
  הדרקון הנשי שאג:
  - זה טיפשי! אדם טובע תופס קש, ואתה תופס את העקב החשוף של ילדה אנושית . היא לא הראתה יכולות מיוחדות.
  מרקיזת הנימפה התנגדה:
  "היא הצליחה להרים אבן עם ההזמנה שלה בלי שום קסם או לחשים, וזה שווה הרבה!"
  הדוכסית ממונסראט צחקה והשיבה:
  כן, היא פגעה במצחה. נכון, עכשיו אין זכר. וזה לא אופייני לאנשים.
  סמור אישר:
  - זה ברור מיד שהיא מיוחדת ונבחרת! וזה דורש גישה מיוחדת, כנה ועדינה.
  דוכסית הדרקון הנהנה בשבעה ראשים בבת אחת:
  - כן, גישה כנה ומיוחדת... אולי עלי ללקק את עקביה בלשוני, לאות כבוד גדול!
  דומיניקה התכווצה וענתה בביטחון:
  - לא, מוטב שלא תשתמש בלשון שלך! - והיא הוסיפה, במפתיע עושה את פניה מתוקים הרבה יותר. - למרות שהלשון היא ללא ספק החלק החזק בגוף. הוא מסוגל להזיז מיליוני צבאות!
  מרקיזת הנימפה הציעה:
  תן לה משימה פשוטה. לדוגמה, תן לה לגרום לחתול לבוא אליה ולגרגר, ואז לחזור אחורה!
  כאן התנגדה הטרולית השותקת בעבר בשמלה סגולה, עם שרביט קסמים בידיה:
  - לא! לא ניתן לה לענות את החתלתול. עדיף להילחם בי עם שרביטים קסמים. זו תהיה מבחן רציני ומבחן יעיל!
  והיא רקעה את עקב הסנדלים שלה, משובצים באבני ספיר ויהלומים סגולים ולילך.
  דוכסית הדרקון השיבה:
  "קשה מדי לנערה מתחילה להילחם עם המאסטר של אקדמיית הדרקון." היה קשה להילחם איתך, אפילו לאסקה המנוסה והמנוסה הזו!
  הטרול הנשי צחק וציין:
  - במיוחד! אחרי זה, אפילו קושיי בן האלמוות לא יפחד ממנה!
  ואז דומיניקה פלטה:
  - מה, יש לך את קושיי בן האלמוות?
  דוכסית הדרקון הנהנה:
  - כמובן, יש, עם זאת, הוא רחוק מארצות רחוקות בממלכה הרחוקה. אבל יש את הטריק המלוכלך השפל הזה !
  הבחורה הכה ציינה בחיוך:
  - או אולי הוא גרם למגיפה? להרוג את כל הזכרים וללכוד את הנקבות שלך!
  דוכסית הדרקון השיבה:
  - בקושי! יש לנו פי עשרה יותר נקבות מזכרים. ובין האורקים והגובלינים המרכיבים את צבאו של קושצ'י בן האלמוות, להיפך, יש פי עשרה יותר זכרים מנקבות, והם הרבה יותר גדולים וחזקים. למה שהוא ישמיד את נתיניו ואת צבאו!
  דומיניקה ציינה:
  - אבל המגיפה אינה פוגעת בקושיי עצמו?
  הטרול הנשי הנהן:
  - כן, אף קסם קרבי לא עובד עליו. לא לוקח שום נשק. אפילו פצצת המימן שלך לא יכולה להרוס אותה. כזו היא המהות!
  הפגע ציינה:
  - אבל כנראה יש לו מוות בביצה, על קצה מחט!
  דוכסית הדרקון ענתה בקול רועם:
  - זה לא כזה פשוט! אם זה היה כל כך קל למצוא את מותו של קושצ'י, אז הוא לא היה בחיים מזמן. וכך, הוא בן כל כך הרבה מאות שנים ש...
  המרקיזה הנימפית ענתה לה:
  - אתם עוד קפצתם בעצים, אבל כבר היה לו כוח משלו וישב על כס המלכות. תחשוב איזה סוג של ישות זו!
  דומיניקה לקחה את זה ושרה:
  קופים עושים פרצופים
  והם יושבים על ענף...
  עדיין קל דעת
  היו אבותינו!
  הטרול הנשי העיר:
  - חושדים כמובן גם בקושי. וכשהחלה המגיפה, הוא כמובן היה הראשון שנחשד. זהו, במובן מסוים, ראש ציר הרשע. כמו הדרקון הזכר בעל מאה הראשים , גדול הדרקונים, קיסר הקיסרים והרשע. אבל גם המפלצת הזו התאבנה והתפוררה. אבל לקושי לפחות היה אכפת! יתרה מכך, הם גם חשדו במלך הג'ין, איבליס... ג'ין הם רוחות, והם לא יכולים להתאבן.
  אבל הג'ינים התחבאו איכשהו. וזה היה כאילו הם נעלמו!
  דומיניקה שרה בתגובה:
  השד פלט, לא, תאמין לי, לבנות יש כוח,
  ונעלם...
  ואז הדרקון התנגד ליופי ,
  רוץ, בבקשה!
  המרקיזה דה לאסקה העירה:
  - יש גם גאונים טובים וגם רעים. הם חזקים, אבל היכולות שלהם מוגבלות. אבל באופן תיאורטי, אם אחד הזכרים או הנקבות ביקש מקיסר הג'ין איבליס להשמיד את הגזע הזכרי, והצליח למצוא טבעת של אומניפוטנטיות שתיתן כוח על הכוח הגדול ביותר הזה ביקום שלנו, אז הוא יכול לגרום לזה!
  דומיניקה הנהנה:
  - זה כבר משהו! אנחנו צריכים למצוא את טבעת האומניפוטנציה. ואז נתקן הכל.
  נקבת הדרקון צחקה, וקולה היה כמו רעם. ואז היא ענתה:
  - את הטבעת האחת קשה מאוד למצוא. מכיוון שהוא נותן כוח על טריטוריה דומה לגלקסיה כולה. יתרה מכך, אם ביקום שלכם הגלקסיה כמעט ריקה בגלל סידור הכוכבים הנדיר, אז כאן מדובר בטריטוריה המאוכלסת בטריליוני יצורים תבוניים וממלכות רבות. וכנראה, אף אחד לא מצא אותו עדיין, מכיוון שלא היה קיסר של היקום האגדתי שלנו!
  דומיניקה צחקקה ושאלה:
  - יש לך אלוהים?
  המרקיזה-נימפה ענתה:
  - אם יש אלוהים עליון כזה, בורא בכל היקומים, או שהוא לא קיים, אף אחד לא באמת יודע עד היום. אפילו קושיי בן האלמוות. אבל יש אלים בדרגה נמוכה יותר. אבל הם כאלה שהם מועילים מעט, ועדיף להתרחק. באופן כללי, למילה אלוהים יש הרבה משמעויות. אז הג'ינים הגבוהים ביותר שווים למדי בעוצמתם לאלים.
  הטרול הנשי העיר:
  - גם לנו יש דתות, אבל אין בהן תועלת מועטה. כמו שלך, אגב. עכשיו, כשהיה נגיף קורונה , הכנסיות היו ממש ריקות, ותפילות עזרו למישהו, או קטורת הגנו עליו מפני וירוסים. למה אתם כל כך פתיים, חושבים שעל ידי כריעה והשתחוות אתם יכולים להתחנן למשהו בתמורה!
  דומיניקה הגיבה באגרסיביות:
  - אבל אני לא מאמין באלוהים או באלים בכלל! ולא אכפת לי מזה. אבל לא האמנתי באלפים קודם לכן, וחשבתי בהם אגדה והמצאה אנושית. - הטיחה הילדה את סוליה החשופה על לוח האבן והמשיכה. - ועכשיו אני רואה שיש אלפים, דרקונים, טרולים, נימפות, אז למה לא להאמין באלוהים ובמלאכים? יתרה מכך, מיליארדים רבים של אנשים מאמינים באל יכול, וכמעט אך ורק ילדים קטנים, ולא כולם, מאמינים ברצינות בדרקונים ואלפים.
  המרקיזה לאסקה צחקה:
  - אני יודע! הילדה הזו, כשהייתה קטנה, צפתה בסרט מצויר על דאנו ולמעשה התחילה לחפש שרביט קסמים בחצר. והיא בדקה כל ענף. ושאר הילדים צחקו עליה. למעשה, אפילו בגיל צעיר רוב האנשים מבינים ששרביטי קסם הם אגדות!
  דומיניקה ציינה:
  - אבל בעולם שלך יש שרביטים קסמים!
  הטרול הנשי הנהן:
  - ברור שיש! וכדי לשרוד, תצטרך ללמוד איך להשתמש בהם !
  הדרקון הנשי שאג:
  - עכשיו! תן לה שרביט קסמים, נראה למה הבחורה הזו, מאוד חדה ונועזת לשון, מסוגלת!
  דומיניקה שרה:
  אני מבקש ממך לא להיות מופתע
  אם יקרה קסם!
  אם זה יקרה, אם יקרה קסם!
  לאסקה ציינה:
  - נו, היא לא מקסימה? כזו קוסמת!
  הטרול הנשי לקח חזק יותר את שרביט הקסמים שלה בידה הימנית ונופף בו. וברק פגע בדומיניקה. אבל הילדה-שחקנית הצליחה לקפוץ ברגע האחרון, והמכה פספסה. אריח השיש מאחורי נמס והחל לעשן.
  דוכסית הדרקון קראה:
  - היזהר, קוברה! אתה תפגע בכל הציפוי!
  סמור צחק וציין:
  - זוהי שיטת שרביט הקסמים!
  הטרול קוברה שר בתגובה:
  - אמא רעה, השיטה שלי פשוטה,
  אני לא אוהב למשוך את הזנב של החתול!
  דומיניקה נהמה בתגובה:
  יש סיוט באישונים שלי,
  קפיצה אחת - מכה אחת!
  דוכסית הדרקון קטעה:
  -תראה, השלפוחיות שלה כבר נעלמו! אצל אנשים, הנזק לא עובר כל כך מהר. איזו ילדה !
  מרקיזת הנימפה אישרה:
  - זהו זה! לא טעיתי בעניין. התחדשות נדירה בכוחה, אפילו עבור מכשפות, והיא לא טופלה בקסם.
  דומיניקה קרצה ועמדה בהפגנתיות על ידיה. וכפות רגליה היחפות הבזיקו באוויר כמו להבי מדחף. והילדה לקחה אותו ושרה בהתלהבות, בקולה הכסוף:
  ביססנו את רצוננו בקרבות,
  אח, הם נלחמו למען המולדת.
  נראה כמו אלפיניזם מרחוק,
  חייל שדון נכנס לאורקלין!
  
  אבותינו זייפו חרבות,
  ואז הרובים נכנסו לפעולה...
  עצי ליבנה פותחים את ענפיהם,
  הבנות אופות פשטידות!
  
  מצליח בכל קרב ,
  היא יודעת לקחת דברים בראש.
  לפעמים גיהנום טהור נשרף.
  אבל אנחנו נביס את היריב !
  
  שדון מגן על כדור הארץ,
  נותן מחסה למי יחף ועירום.
  סיימנו את הקרב במאי,
  תבוסה זועמת ציפתה לאורקמאכט!
  
  ואחרי הבנייה והזריעה,
  השדות פורחים והשיפון בערימות.
  אתם גיבורים, בנות, סבים,
  היה קפוא ושלג בתעלות!
  
  מארץ מולדתנו האמיצה,
  קח קידה עמוקה.
  הדגלים של האלפיניזם מתעופפים,
  והכרזות של הפיהרר מיועדות לגריטה!
  
  מאות שנים יעברו תחתינו כוכבים,
  האימפריה היא נחיל גלקסיות.
  אף פעם לא מאוחר מדי להיוולד
  וקבור את האויב בחלל!
  
  אבל אני מאמין שהמוח יהיה שליו,
  ואדם הוא כמו אמא לכולם,
  כאן המשפחה העתיקה משגשגת,
  זוהר של תהילה - חסד!
  והילדה שרה יפה מאוד, היא זמרת נפלאה ברמה עולמית. או מעין עולמי - וזה אפילו יותר מצחיק.
  דוכסית הדרקון שאגה:
  -מהמם! או אולי פשוט לקחת את זה ולעשות את זה...
  הטרול קוברה קרקר:
  - הגיע הזמן לריב עם שרביטים קסמים! ובלי שום ציפורניים קהות! נילחם באויב עד הסוף!
  מרקיזת הנימפה צרחה:
  - אל תהיה טיפש! איזה אויב היא בשבילך. זו עשויה להיות ההזדמנות האחרונה שלנו להציל ולהחזיר את המין החזק יותר!
  דומיניקה מלמלה בזעם:
  - תן לי שרביט קסמים ואני אפיל את התערובת מיריבי. אני הארי פוטר בחצאית, ולא איזה יודע!
  דוכסית הדרקון מלמלה:
  - איזו מין כנופיה זו?
  סמור הסביר:
  - דמויות מאגדות אנושיות ו פוּלקלוֹר הארי פוטר הוא ילד שלמד באקדמיה לקסמים, ו-Dunno הוא קריקטורה קומית .
  קוברה חייכה ונענעה את שרביטה. פולסר עף החוצה ופגע במקום בו עמדה שחקנית הקולנוע. והיא, דומיניקה, קפצה אחורה בזריזות רבה, מהבהבת בעקביה הורודים, שהיו כמעט נקיים מאבק. והלהבות לקחו את סוליה וליקקו אותה קלות.
  הילדה צעקה:
  - הו , סוטה שכמותך !
  והיא הניפה את ידה. ופתאום שרביט הקסמים שהנימפה החזיקה בידיה מיהר לתוך כף ידה בעוצמה נוראית.
  ודומיניק תפס אותה בחוזקה, כמו קוף זריז. לאחר מכן, היא ירתה פולסר בתגובה.
  השחקנית הנערה לא לחשה שום כישוף, לא השתוללה, היא פשוט הניפה חפץ קסום. והקריש הלוהט עף לעבר קוברה. היא לא ציפתה לזה והופלה. הסנדלים שלה, בסגנון חצי נעליים שכיסו רק את העקב, רעדו כלפי מעלה. והיה ברור שהטרול נפצע קשה. והיא נאנחה בהתמדה. והיא התחילה לירות בחזרה משרביט הקסמים שלה.
  והפולסרים התפזרו כאילו נפלו אבני ברד מהשמים. באמת היו חילופי מהלומות.
  ליתר דיוק, מכה קשה אחת וסדרה של מכות מלוכסנות החטיאו את המטרה.
  הפולסר פגע גם בדוכסית הדרקון. היא הגיבה בלקיחת אותו ונחרמה באש מפיה. והאור שלה לא היה בלתי מזיק, הוא אפילו תפס את נימפת המרקיזה.
  היא גם נענעה את שרביט הקסמים שלה ושאגה:
  - די ילדים! באמת כבר חצית את כל הגבולות.
  אבל שתי הבנות אפילו לא חשבו להירגע. דומיניקה, שחשה בעצמה את הכוח הדמוני, פגעה במטה הקסמים שלה וזרקה פולסר אחד אחרי השני. והביצים שלה פגעו ברגליה של מאסטר הטרולים ושרפו את סנדליה.
  היא צרחה מזעם:
  - עוף אנושי!
  מרקיזת הנימפה התנגדה:
  - לא! סביר להניח שזו גברת נץ, או לפחות עפיפון!
  דומיניקה פגעה שוב , והפעם גל הצונאמי של האש התזזיתית שלה באמת היכה כמו מועדון עשוי להבה.
  והטרול הנשי קוברה ישאג ותשחרר קסמים ללא הגבלות. אבל ברגע שעמוד האש מעיף אותה למעלה, הוא ממש חורך את שמלתה ופוגע בה על החזה.
  נשימתה של הטרול נעצרה. ודומיניקה לקחה את זה הלאה והוסיפה פולסר קטלני לראש. וזה היה כמו פטיש פגע במוח שלי.
  הקוברה שאג ולבסוף התעלף. רגליה היחפות היו כוויות ושלפוחיות. הנערה עם האף האקוויליני הוכתה והוכה.
  דוכסית הדרקון קראה בשמחה:
  - וואו! התגברת על כל הציפיות! למען האמת, לא חשבתי שאתה יכול לעשות דבר כזה - להפיל את הקוברה עצמה!
  המרקיזה הנימפית הנהנה:
  - היא התקווה העיקרית והכמעט היחידה שלנו! ויתכן מאוד שהוא מוצדק. תראו מה היפהפייה המצוירת הזו עושה!
  ואכן, דומיניקה לקחה את זה ונענעה את רגלה החשופה והחיננית, וה"עז" המרופדת במרוקו פתאום קיפחה ודהרה מסביב. זה היה כאילו הוא הפך באמת חי ונייד. ובואו באמת נקפוץ ונפלרטט.
  דוכסית הדרקון פרצה בצחוק, הנידה את שבעת ראשיה והעיר:
  - וואו! איך היא עושה את זה?
  דומיניקה משכה בכתפיה וצייצה:
  למען האמת, אני לא יודע
  הכל התערבב בחום הצהריים...
  כמעט אף פעם לא קראתי לחשים.
  אני לא משחק עם רוח הרוח בכלל!
  במקום זאת, אני תמיד מתגעגע אליך, אדוני,
  קח איתך את הילדה!
  דוכסית הדרקון שאגה:
  - דומיניקה קיבלה! ולאור כישרונו המיוחד, הוא נרשם למחלקת העילית של אקדמיית הדרקון. שם היא לא רק שלא תצטרך לשלם עבור לימודיה, אלא להיפך, תשולם לו מלגה מוגדלת!
  דומיניקה קפצה גבוה יותר, הסתובבה ושרה:
  אין דומיניקה טובה יותר
  היא צבע כדור הארץ...
  השמש זורחת על פני כדור הארץ,
  ומסביב יש אפסים!
  מרקיזת הנימפה שאלה בחיוך מתוק:
  - מה אקבל על זה?
  הייתה הפסקה... דומיניקה פלטה :
  - אתה צריך למצוא ילד נאה!
  דוכסית הדרקון צחקה והשיבה:
  - עם זאת , ברור שהתלמיד החדש היה מסוחרר מגאווה עזה! לכן, אני מטיל תשובה - לבטא מאה אפוריזמים מכונפים. ועשה זאת מיד!
  דומיניקה הנהנה בחיוך:
  - אנא! לא בכדי שיחקתי בסרטים, ויש לי זיכרון מצוין!
  דוכסית הדרקון מלמלה:
  - בוא מהר! גם לי יש הגבלת זמן!
  דומיניקה לקחה נשימה עמוקה ושרבטה במהירות מקלעים:
  אף אחד לא צריך אוזניים של חמור מת, אבל שמיעת שועל חי היא מתנה למי שלא צריך חמורים כדי להשיג את מטרותיו!
  ברגע שתשים נעליים על דעתך, אתה תישאר יחף לנצח!
  מלחמה היא אוויר לריאות, אבל רק מעורבת בגז בינארי!
  אם האויב לא רוצה לוותר ולא יודע להפסיד, נכריח אותו לפשוט את בגדיו וללמד אותו איך לנצח!
  אנשים רעים אוהבים קסם שחור, אנשים טובים שאינם בני אדם אוהבים קסם לבן!
  להרוג במלחמה זה קשה בתהליך, מגעיל בתפיסה, אבל כמה זה נהדר בסופו של דבר! זה אומר שמלחמה מביאה בריאות לנפש, התקשות לגוף ומנקה את הארנק!
  לפעמים מלחמה ממלאת מאוד את הארנקים, וביחס ישיר למלוא הדם שנשפך, ולריקנות הלב המושחת!
  חוב לארץ המולדת מתוגמל על ידי מסירות חסרת אנוכיות!
  מלחמה בוחנת את החכמים, מחזקת את החזקים, מבדרת את השוטים ! -
  להיות מלאכת צחוק זה לא כיף, לגרום לאחרים לבכות זה לא משעמם!
  סרגל טוב , כמו דבש מתוק, תחילה ילקק, ואז יירוק החוצה !
  והשליט הרשע, כמו לענה, תחילה ישטוח ואחר כך ירמס!
  כן, זהב הוא רך, אבל ניתן להשתמש בו בקלות כדי לזייף מגן בלתי חדיר!
  האיכות תמיד עולה על הכמות - אפילו אוקיינוס של דייסת גריסי פנינה אינו מכשול לגרזן!
  הרוע מלא בכוח כשהטוב נחלש מפחד!
  בדיחה זה טוב, כפית טובה לארוחת ערב, ועזרה במצוקה!
  אתה יכול להתמזל מזל פעם או פעמיים - ללא מיומנות, המזל נעלם!
  כל מי שאינו ליאו טולסטוי הוא נווד ספרותי!
  אתה לא צריך להיוולד כטולסטוי כדי להיות פראייר לספרות!
  בואו נשתה שיהיו לנו יותר נשים מסיבות להסמיק בגירושים!
  התשוקה הרסה יותר גברים מאשר החמלה של נשים!
  עין מדויקת, ידיים מלוכסנות, האויב אינו פספוס - קוצר ראייה!
  הפילוסופיה לא מאריכה חיים, אבל היא הופכת אותם למקושטים, מותחת את השברים!
  מפקד מנצח במיומנות, קצב עם מספרים, גאון באומנות, מעמיד פנים במרמה!
  אז בואו נשתה כדי שהתקווה לא תמות, ורק מי שלא עומד בה ימות!
  התקווה מתה אחרונה ... והראשונים הם אלו שאינם מצדיקים אותה!
  במלחמה, היגיון הוא מושג יחסי, כמו שוקולד; לפני שבכלל יש לך זמן להתפעל מהברים, הם כבר בפה שלך; לפני שאתה מספיק לבלוע אותם, הם יוצאים הצידה!
  הצלחה לפעמים מסריחה, הישג מריח כמו גופה, אבל אושר לא יכול להסריח!
  אלוהים נמצא על פני כל דבר, והשטן נמצא בפרטים שלו!
  מכות זה לא נעים אפילו למזוכיסט!
  מה שאלוהים לא יודע זו רק שאלה שהוא לא יכול היה לענות עליה!
  קוף עדיף על אדם בכך שהוא יכול להיות רק חיה פשוטו כמשמעו!
  דרשה שאינה מובילה לטוב היא כמו דרך המובילה אל גרזן!
  בניית כל דוקטרינה על טקסטים של הבשורה זהה ללימוד מכניקת הקוונטים מהאגדות של האחים גרים!
  קשה להיות אלוהים, אבל להישאר שטן זה בלתי נסבל לחלוטין!
  המוח מכפיל פי ארבעה את כוחו גם אם מספר האויבים מוכפל!
  החיים הם פשרה מוחלטת, לא עם אנשים, אלא עם הטבע!
  המצח בצורת פעמון , מה שאומר שההברה מגניבה!
  לטיפשים , חוקי הטבע לא נקבעים לגאונים!
  השפה ניתנת לחכמים כדי להסתיר מחשבות על דברים מטופשים וחסרי משמעות!
  מי שרואה את המצחיק בעצוב יתעוור באופן טרגי משמחה רצינית!
  - מהרו בלי חיפזון - מהרו בלי חיפזון! קבל א' מהשיעור על ידי פתרון פעולה מורכבת!
  הזוכים לא נשפטים ... למרות שלפעמים הם נשפטים!
  - הטיפשות האנושית היא בעלת ברית של אלים עוינים לאנשים!
  אדם ברפת הוא אדם, אבל חזיר אפילו בארמון לא יעלה גבוה מחזיר!
  ישנם שני דברים אינסופיים: היקום וכושר ההמצאה האנושי, אולם הראשון הוא יחסי, והשני הוא מוחלט!
  איזה רוסי לא אוהב נהיגה מהירה, וטיסה מהירה לעזאזל !
  - כולם לא רוצים ללכת לגיהנום, אבל רק מעטים יכולים לטעום את התשוקה להזדמנות של השטן!
  אבל בלי להשקות עם דמעות, אתה לא יכול לקצור את קציר השמחה, ובלי השקיה, אז זרי הדפנה של ההצלחה לא יצמחו!
  אלוהים נמצא בכל דבר, או על פניו, והשטן נמצא בהיעדר דברים, או במעמקי המחסור החומרי!
  מי שייקח את הזמן להיזהר יציל נצח בהלוויה שלו!
  שתיקה היא זהב, המילה היא כסף, אבל כל כך הרבה נשפך מפיה של אישה שאפילו יהלומים נעשים עמומים!
  הדממה היא זהב והאחסון הארוך של נחלים רהוטים לא יחליד!
  וזהב מאבד מערכו אם הוא נקבר בשקט באדמה!
  לפעמים, על ידי שמירה על שתיקה, תמלא את הארנק שלך עם יותר זהב מאשר על ידי התחננות בקול רם לקבלת נדבה!
  מלחמה היא אף פעם לא משעממת, היא יכולה להיות שגרתית, אבל רק עד הירייה הראשונה!
  זמן שלום נוטה לחזור על עצמו, ורק קרב הוא תמיד אינדיבידואלי!
  במלחמה, כמו בשחמט, אי אפשר לטעות, אבל ההבדל הוא בלחץ הזמן הקבוע!
  מלחמה היא צרות זמן נצחיות עוד לפני המהלך הראשון!
  בשחמט, מהלכים נעשים בתורות, אבל במלחמה הם מתחלפים!
  מלחמה היא כמו שחמט, רק בלי חוקים ובזמן אמת!
  במלחמה יש חוסר זמן נצחי, כשהשלום שולט, יש מחסור בכיף!
  הדבר הכי מעניין במלחמה הוא שהכל תמיד רציני, וזה רק בשביל להראות שזו כניעה!
  אתה יכול לוותר בצורה מעושה, אבל, אבוי , אתה יכול רק לוותר באמת!
  העבודה הקשה באימון משתלמת בקלות הלחימה! מי שלא עצלן יהפוך לגיבור!
  אף פעם לא מאוחר מדי ללמוד, אלא אם כן אתה מת!
  אפילו למת יש סיכוי לנקום, אלא אם כן הוא אתאיסט!
  להיות אתאיסט פירושו להפסיק להיות בן אלמוות!
  הם חושבים עם הראש, אבל פועלים עם הבטן!
  הרוע לא חי בלבבות, אלא בבטן!
  הלב אנוכי רק מדי פעם, אבל הבטן תמיד!
  הבטן היא החלק הנורא ביותר בגוף, אבל זה מה שמניע אותנו לעבוד!
  בלי לב אין אדם, בלי קיבה אין חמדנות אנושית!
  הם מנחמים את הלב ומרגיעים את הבטן!
  לא אכפת לי כמה עולה מכונית, העיקר שליוקרת המולדת אין מחיר!
  אם ישוע חי בלב, אז השטן חי בבטן!
  בטן ריקה מעודדת אותך למלא את הארנק שלך!
  ראש ריק מרוקן את הארנק!
  בטן גדולה היא לא סימן לאדם גדול, אבל היא מעידה על כוח רצון מועט!
  בטן ריקה ממלאת את הנשמה במרירות!
  הבטן הכבדה ביותר היא זו שהריקנות שלה מגיעה מראש בלי מוח!
  אישה ניזונה מכפות רגליה כמו זאב, רק בנעלי עקב!
  בעתיד, רבים מבטיחים הרים של זהב, אבל האושר עדיין ממש מעבר לפינה!
  החיים הם לא כמו קלפים, אתה תמיד חייב לתת את כל כולך להצלחה !
  מטרה היא כמו מגדלור, אתה שואף אליה, אבל כאשר אתה מגיע אליה, אתה רואה שהבעיות רק גדלו!
  הסיגריה היא הרוצח היעיל ביותר , במיוחד נגד הלקוח! סיגריה היא כמו רובה שקט, אבל היא קטלנית אפילו בידיים של חובבן!
  הסיגריה היא הצלף הכי אמין, היא תמיד הורגת!
  לסיגריה יש טעם מר, אבל היא מושכת יותר מממתקים!
  סיגריה היא כמו ילדה רעה , אבל להיפרד ממנה זה הרבה יותר כואב!
  סיגריה, בניגוד לרימון, כשהיא זורקת, מאריכה חיים!
  במלחמה, הדרך הקצרה ביותר למטרה היא תמרון סיבוב, והאמת הצרופה היא הונאה נבזית!
  תמרון סיבוב הוא הדרך הבטוחה לקצר את הדרך למטרה שלך!
  החיים אדומים, אבל הם עוזבים עם דם ארגמן!
  במלחמה החיים מאבדים מערכם, אך מקבלים משמעות!
  מלחמה , כמו חתן, חשופה לבגידה, אך אינה מאפשרת לה להתעכב!
  מלחמה היא אישה תאוותנית טורפת גופות של גברים!
  כל הגילאים נתונים למלחמה, כמו אהבה, אבל זה לא בילוי נעים !
  מלחמה, כמו קורטיזנה, היא יקרה וניתנת לשינוי, אבל היא תמיד משאירה זיכרון הרואי!
  מלחמה היא לא כמו חלום; אי אפשר בלי רגשות חזקים!
  העולם משעמם ומרגיע, מלחמה מעניינת ומרגשת!
  המלחמה, הדם והזיעה האלה, מפרה את השתילים שמולידים אומץ!
  לא משנה כמה מעניין תהליך המלחמה, כולם רוצים את הסוף!
  מלחמה היא לא ספר, אתה לא יכול לסגור אותו, אתה לא יכול להחביא אותו מתחת לכרית, אתה יכול פשוט ללכלך אותו!
  מלחמה היא דת: היא דורשת קנאות, משמעת, ציות ללא עוררין, אבל האלים שלה תמיד בני תמותה!
  במלחמה, כמו בקזינו, הסיכון גבוה, אבל הזכיות קצרות מועד!
  החייל הוא בן תמותה, התהילה נשכחת, הגביעים נשחקים, ורק הסיבות להתחיל טבח חדש אינן ניתנות להסרה!
  אנו בזים לרוצח אלא אם כן הוא חייל בחזית; אנו בזים לגנב אם הוא רוצח בשדה הקרב, כפליים!
  חייל, זה אביר שלשריון שלו יש אומץ וכבוד! גנרל ברון, שהכתר שלו הוא זהירות ואינטליגנציה!
  החייל נשמע גאה, הפרטי נשמע גנאי!
  הראשון בהתקפה עלול למות, אבל האחרון לא יישאר בזיכרון!
  עדיף להיות ראשון בחלוקת השלל מאשר לתקוף!
  מלחמה, כמו אישה, משכיבת רק גברים מבלי להישבר!
  אישה, בניגוד למלחמה, לא ממהרת להרוג גבר!
  מלחמה, בניגוד לנשים, אף פעם לא מסתפקת במספר הגברים המוקצה!
  מלחמה היא הנקבה הבלתי יודעת שובע, היא לעולם לא יכולה להשיג מספיק גברים, והיא לא תסרב לאישה!
  נשים לא אוהבות להילחם, אבל הדחף להרוג גבר הוא לא הרבה יותר גרוע מכדור!
  אפילו כדור קטן יכול להרוג גבר, אישה עם לב גדול יכולה לשמח אותו!
  לב גדול מוביל לרוב לאינטרס עצמי קטן!
  למלחמה אין פרצוף של אישה, אבל היא מדממת גברים טוב יותר מאישה!
  מלחמה לא מביאה שמחה, אבל היא מספקת אינסטינקטים תוקפניים!
  שמחה במלחמה, גוויות אויבים הן רק במחיר!
  מלחמה היא חריש של שדה: היא מופרית בגופות, מושקתה בדם, אבל היא יוצאת בניצחון!
  הניצחון ניזון על גופות ודם , אבל הוא נושא פרי בתפארת!
  מלחמה היא כמו פרח אוכל אדם, בהיר, טורף ועם ריח רע!
  מלחמה היא אם הקידמה והאם החורגת של העצלות!
  ובמלחמה אין ערך לחיי חייל, והגנרלים אפילו הפסד!
  אם אתה רוצה שלום, השרה פחד; אם אתה רוצה מלחמה, השרה צחוק!
  צחוק הוא לא חטא אם אתה לא צחוק בענייני צבא!
  מלחמה היא כמו קרקס, רק למנצח יש את הצחוק האחרון!
  במלחמה, כמו בקרקס, רק הרוצח הערמומי והרציני!
  אחדות תחת משטר קשה עדיפה על כאוס ורישול תחת משטר רך!
  המוות הוא מוסכמה, הביזיון הוא מוחלט !
  לא משנה כמה גדול המלך הוא, הוא יעלה לקבר, בדיוק כמו הצייד!
  פוליטיקאי תמיד משקר, רק הוא מת על אמת!
  האלמוות הוא אמיתי, אבל המוות הוא הזוי!
  מלכים יכולים לעשות הכל, אבל לא אחד, אף מלך אחד לא יכול לברוח מהקבר אל האדמה!
  כולם רוצים לחיות יפה, אבל רק מעטים מתים בכבוד!
  המוות מבטיח צרות, אלא אם כן הוא נוצץ בקרני ההישג!
  חיים ללא בידור הם אהבה ללא תחביבים!
  זה טוב כשיש אהבה, גרוע יותר כשיש שפיכות דמים!
  סקס הוא כמו לפיד, אבל מילוי חוזר עולה יותר!
  אתה יכול לחיות בלי סקס, אבל אתה לא יכול להתרבות!
  ככל שהאהבה לוהטת יותר, כך הדם זורם חזק יותר!
  אנשים רוצים אהבה, בעלי חיים רוצים סקס, וגאונים רוצים גילויים!
  אפילו חזירים מזדווגים, האסתטים אוהבים את זה!
  סקס גם דורש מתינות, כמה שיותר יותר טוב!
  אין גבולות באהבה, במילים די במילים!
  קל יותר תחת אש אם יש להבה בלב שלך!
  עדיף לשרוף בלהבות מאשר להפוך לנשמתו של קין!
  מלחמה היא סקס קבוצתי: הרבה גניחות וצרחות, אבל לא יהיה כל כך הרבה דם אפילו מאלף בתולות!
  סקס הוא כמו מלחמה, אבל לא ארוך ושגרתי!
  להילחם זה כמו לעשות אהבה, אבל לא מעודדים לגנוח!
  סקס זה טוב, כמובן, אבל להשתעל דם זה רע!
  מלחמה היא קשה, אבל ההשפלה כבדה יותר מכל נטל צבאי!
  אם אתה רוצה לחיות, למד להילחם, אם אתה רוצה לשרוד, למד לנצח!
  במלחמה, כל האמצעים טובים, חוץ מלהתחרב!
  כולם יכולים להילחם, אבל רק הראויים יכולים לנצח!
  מלחמה היא לא מקום לחשיבה, היא מלאה בטירוף גדול!
  עדיף להילחם מאשר לסחור בארץ המולדת!
  מלחמה היא לא ממתק, אבל היא ממלאת אותך בשמחה כשאתה בולע אותה!
  הקרב לעולם אינו מסתיים, רק שאגת התותח שוככת!
  התותח עשוי לשכך, הקנה עשוי להתפוצץ, אבל הקרב לעולם לא ייפסק!
  במלחמה, הדבר המעניין ביותר הוא חוסר הניבוי, הקרב על אמת!
  למה המחירים ירדו תחת סטאלין כי אויבי העם הומתו!
  עדיף להתפשט בשביל כסף מאשר להיות נעל לחינם!
  זה פשוטו כמשמעו יותר נחמד להיות יחף מאשר באופן פיגורטיבי לנעול נעליים!
  מלחמה היא כמו קרקס, רק שבמקום צחוק יש דמעות, והזירה בגודל של כוכב לכת!
  אני רוצה שלום, מסתבר שזו מלחמה, אני רוצה מלחמה, מסתבר שזו כניעה!
  מלחמה, במידה מסוימת, היא אמא, מולידה אחווה אמיתית!
  מלחמה היא רע, אבל היא מולידה חברים טובים!
  ידיים ארוכות זה טוב אם המוח לא קצר!
  הכוח מנצח, ורק המוח המעשי מעניק את מתנות הניצחון!
  כוח ואינטליגנציה, כמו בעל ואישה, מולידים ניצחון רק בזוגות!
  לאדם, בניגוד לפירמידה, יש תמיכה לא שטוחה בסיבולת!
  לפירמידה יש ארבע פינות, אבל המשטח השטוח נותן לה יציבות!
  מוות טוב עדיף על חיים מחורבנים !
  זה טוב להיות אלוהים בטבע, אבל זה רע להיות שטן באזור!
  השמש שוקעת תוך חצי יום, אבל התהילה נשארת במשך מאות שנים!
  התהילה היא קצרת מועד, חוץ מכל השאר!
  חי לנצח, למד לנצח, אבל אל תלמד מחדש!
  תהילה יכולה להיות בהירה מאוד, בהירה יותר מזהב, אבל דוהה יותר עם הזמן!
  תהילה היא כמו השמש, אבל היא לא שוקעת בלילה!
  לא קל להתפרסם, אפילו במאמץ, אבל עצלות מובילה בקלות לחרפה!
  תהילה היא כמו אש, נעימה לעין, אבל כדי להשיג אותה, אתה צריך לשרוף מישהו!
  זה טוב להיות בתהילה , זה רע להיות מוקף בזבובים שנצמדים לתהילה!
  . פרק מס' 7.
  לאחר ההתעוררות, הילד הנסיך אונומאוס שוב כבול לגלגל. לפני כן, הוא הורשה לשטוף את עצמו בזרם קריר ולצחצח שיניים. ואז לאכול ארוחת בוקר צנועה.
  והמשיכו לנוע בתנועה מתמדת ובגוף של ילד, כדי שלא תיכבלו ממגפת האבן. כזה הוא גורלו הקשה של האדם האדיר ויורש אימפריית האלפים הגדולה.
  הדרך היחידה לשרוד היא להיות עבד צעיר ולעבוד קשה. זה מספק הגנה זמנית מפני התאבנות. יש כאן כמה הזדמנויות להאריך את קיומך, אבל זה די לא נוח וכואב.
  עם זאת, הילד, המסובב את הגלגל, משתמש בדמיונו העשיר כדי לשקוע בעולם דמיוני ולהאיר את קיומו חסר השמחה בשבי מרצון-כפוי.
  נער בקתה עף על דרקון קטן ותלת ראשים. הוא רוצה למצוא בארץ לא ידועה, עדיין לא יודע מה, אלא מה הוא יכול להחזיר למין החזק ולעצור את הכחדת הגברים וההתאבנות.
  גם הדרקון עדיין ילד, והילד לא בן הרבה שנים, והוא לובש רק מכנסיים קצרים ותרמיל עם ארסנל קרבי, וקשת, שתי חרבות וזוג פגיונות בחגורתו.
  אונומאוס עף על סוסו. ולידה יושבת הילדה מרגריטה על דרקון קטן. היא לובשת רק טוניקה, שזופה, ועל בהונותיה החשופות טבעות עם קסם. היא מייצגת את הלחימה להיט מעולם האדם.
  הילדה לא פשוטה. על פני כדור הארץ, היא הייתה פרטיזנית וקצינת מודיעין במהלך המלחמה הפטריוטית הגדולה. ואחרי מותה היא עברה לעולם הקסם והקסם. והוא נמצא בה יותר מתשעים ושלוש שנים. היא סיימה את לימודיה באקדמיית הדרקון ושלטה בכישוף רב עוצמה. אבל היא נראית כמו שהיא נראתה כשהגרמנים תלו אותה. משום מה זה לא גדל, וזה מרגיז את מרגריטה. כמה זמן אתה יכול להיות ילד נצחי?
  נכון, אונומאוס אומר שהוא עצמו היה נסיך שדון בוגר, אבל הפך לעבד. וגם, בגלל זה הוא כועס על זה. אמנם לא, להיות ילד זה לא כל כך נורא, אבל כשאתה גם עבד...
  אבל עכשיו הוא כבר בעולם אחר, הוא לא מסובב גלגל עבדים, אלא עף על דרקון. ואיתו הייתה הילדה הפרטיזנית מרגריטה, שהובלה יחפה דרך השלג אל הוצאתה להורג. ולפני כן גם עינו אותי. הם חתכו את גבה בחוטי תיל וצלו את סוליות הגיבורה הצעירה על אש.
  הן מכוסות בשלפוחיות, וכשאתה דורכת על השלג הקר, זה כמעט נעים, שכן הגירוד הכואב בכפות רגליך החרוך נרגע. ועל צווארו של החלוץ היה לוח - "אני פרטיזן". כשהם תלויים, זה בקושי כואב, זה פשוט מגעיל להסתכל על הפרצופים המאושרים של הקראוטים והשוטרים. ובכן, פחד, מה אם הגיהנום מחכה לה, כמו חלוצה ואתאיסט נלהב? איפה הם יטגנו לא רק את העקבים שלך, אלא את כל הגוף שלך, לנצח.
  למרות, למה היא מאמינה בשטויות כאלה? אמנם, חבל למות ולהיכנס לשכחה, לאחר שחיית כל כך מעט.
  אבל כשהחבל על צווארה העדין התהדק, הילדה התעוררה על דרקון. ולצידה הייתה נימפה יפה כמו מלאך. ומרגריטה חשבה שגן עדן עדיין קיים. גן עדן מיוחד כל כך לגיבורים חלוצים ולאתאיסטים.
  אבל למעשה, בעולם הקסום יש טוב ורע, ובעיותיו. היא נרפאה במהירות מהחתכים והכוויות שלה באמצעות קסם. והילדה נכנסה לאקדמיית הדרקון, בכיתה הצעירה ביותר. אבל היא הייתה מוכשרת, מסוגלת ולומדת מהר.
  והיא שלטה בכישורי קסם חזקים. לכן, למרות המראה הילדותי שלה, היא יצאה עם הנסיך אונומאוס למשימה מיוחדת - למצוא משהו שיעזור להציל את המין החזק יותר. אחרי הכל, עולם ללא גברים נטול הרמוניה ועניין. והמין ההוגן משועמם ולא נוח בו.
  מרגריטה, תוך כדי טיסה, העירה:
  - לפעמים אני חושב, הגברים יחזרו, ואז מה? מי צריך ילדה קטנה? כמה הלוואי ויכולתי לגדול ולהיות מבוגר!
  אונומאוס ענה בטון בטוח:
  - אם קסם יכול להחזיר חיים לגברים, אז זה אפשרי שהוא יהפוך אותך למבוגר. רק אל תשכחו שהאלפים והנימפות והדריאדים אינם מזדקנים, וזהו הנכס הטבעי שלהם. אבל נשים אנושיות, לא. דרוש קסם חזק כדי למנוע מהן להפוך לזקנות מכוערות, מגעילות וגיבנת. ולהיות זקנה מכוערת זה הרבה יותר גרוע מלהיות ילדה יפה. שלא לדבר על מחלות הזיקנה שתוקפות אנשים. אין לך שום קסם רציני על פני כדור הארץ, ובטח ראית בעצמך כמה זיקנה מגעילה ומגעילה, במיוחד עבור נשים.
  מרגריטה הנידה בראשה בשלילה:
  - לא, אני לא רוצה להיות אישה זקנה! עדיף להיות שפחה צעירה מאשר מלכה זקנה!
  הנסיך הילד ציחקק וציין:
  - אתה תהיה צעיר לנצח, לנצח יחף!
  הילדה צחקה והעיר:
  - הייתי בת עיר לפני המלחמה. בלנינגרד, איכשהו היה מגונה ללכת יחף, והאקלים שם לא היה חם במיוחד. לכן, בכפר התביישתי איכשהו להתרוצץ . רק בזמן הכיבוש, כשסנדלים של הילדים נקרעו והיה מאוד קשה להשיג נעליים קטנות, למדתי לעשות דבר כזה. ואתה יודע, בימים הראשונים זה כואב וקר, במיוחד אם אתה לא זז, אבל אז אתה מתרגל לזה וזה אפילו נעים. יתרה מכך, באוקראינה הקיץ מאוד חם ועדין.
  הנסיך הילד הנהן:
  - כן! אני מבין. אבל תראה מי עף!
  ואכן , גברת בסטופה מוזהבת הופיעה מולם. לא, לא באבא יאגה, אלא יפיפייה בלונדינית מרהיבה, אם כי עם יותר מדי איפור. ונוצץ עם שיני פנינה. ובמקום מטאטא יש לה שואב אבק חשמלי חדיש לחלוטין. כן, זה סיפור משעשע.
  היא נשקה לילדים ושרה:
  מלא שנטרל, סנאים,
  אני אחסוך קצת ריבה...
  אחרי הכל, בנים ובנות
  אחרי הכל, בנים ובנות...
  אני ממש ממש ממש אוהב את זה!
  מרגריטה הנהנה בתגובה וציינה:
  - כן, זו המודרניות. סטופה ישנה בדרך חדשה!
  הבלונדינית עם שואב האבק כנראה שמעה את זה, והסתובבה שאגה בתסכול:
  - מאיפה הבאת את הרעיון שהסטופה ישנה? כן, את בעצמך, אם היית נשארת על כדור הארץ שלך, כבר היית אישה זקנה! ומכוער מאוד , אם לא בארון קבורה!
  מרגריטה הסכימה באנחה:
  - כן זה נכון! כנראה שהעצמות היו מרחפות בקבר, או שהיא הייתה הופכת למכוערת עד כדי מגעיל להסתכל עליה.
  אונומאוס העיר:
  - אנשים הם יצורים משוללים מאלוהים. נשלל מהם מה שיש לאלפים - נעורי נצח! והמין החזק גם צריך לגלח את זקנו. הבנים אומרים שזה מאוד כואב ולא נעים!
  הבלונדינית עם שואב האבק לקחה אותו וניענעה אותו. ובועות ססגוניות עפו לעבר הילדים שישבו על הדרקונים הצעירים.
  בתגובה, הבחורים נשפו מהדרקונים שלהם, והבועות עפו לאחור, בתגובה הבלונדינית נענעה את שרביטה. והכל התחיל להסתובב.
  הבועות החלו להסתחרר בריקוד עגול, כאילו נפצעו. וזה היה נהדר .
  הילדה ציינה:
  - אתה לא באבא יאגה - רגל עצם,
  ובלונדינית מגניבה זה חצי מהאושר!
  הלוחם עם שואב האבק העיר בזעם:
  ילדים הם טיפשים כמו פקקים
  אתה נמשך לרשת...
  אני אעמיס אותך לקלחת,
  אני אדליק לך אש!
  ובתגובה יש צחוק כל כך עליז ומשמח. זו באמת אישה - עם מגניב נהדר.
  הילדים הסתובבו על הדרקונים שלהם וקפצו אל באבא יאגה. הילדה הוציאה קלע מתרמיל הגב שלה והשתוללה:
  - אתה רוצה לקבל את זה?
  הבלונדינית צחקה והיכתה את הקוסמת החלוצה בפולסר שלה. היא התחמקה מהדרקון שלה. ובתגובה הוא גם יעשה את סימן הצלב עם קלע, ואיך הוא יבעט בך .
  ורשת לוהטת סיבכה את באבא יאגה הצעיר. אז היא מצאה את עצמה קשורה בו.
  הילד אונומאי ציין:
  - נו, תודו, איזה מהילדים חטפת?
  הנערה הפרטיזנית הנהנה:
  - ימין! אנחנו יודעים שיש לך חוטם דמוי תותח!
  יאגה בלונדינית נהמה, מסתובבת:
  כן, אני אקח אותך על זה ו...
  בלי לדבר, היפהפייה רעדה וניסה לשבור את הרשת. אבל הגיבורה החלוצה חצתה את הקלע וירתה לעבר יאגינה באנרגיה של קסם וסימנים. איך הבלונדינית התחילה לרעוד ולהתפתל. והילדה שרה:
  קיבלנו השראה בזמנים קשים,
  לאחר שהפך את הרצון לחזק מפלדה...
  הציל את העולם מהמגפה -
  חבר סטלין היקר!
  
  בתמונות רבות שמדדתי,
  ביקום אינסופי...
  פתחת לנו את הדרך הנכונה,
  כנראה מעיד על כך!
  
  השתמשתי בהלם
  קסם מסולצניזם...
  להלן לוח הזמנים:
  שעול הפשיזם ייפול!
  הילד השדון ציין:
  - כנראה שהוא היה בחור מגניב, סטלין! אבל הוא, כנראה, כמו כל האנשים על פני כדור הארץ, גם הזדקן.
  הילדה גם ירתה בבאבא יאגה בשינוי הצעיר וצייצה:
  לנין חי בליבי,
  כדי שלא נדע עצב...
  הדלת לחלל נפתחה -
  הכוכבים נצצו מעלינו!
  יאגה הבלונדינית התחננה:
  - מספיק! עזוב אותי, תדרוש את זה, אני אעשה הכל!
  מרגריטה צייצה:
  - שחררו את הילדים השבויים! אז אולי נסלח לך. כמה מהם נשאבת לתוך שואב האבק שלך?
  הבלונדינית מלמלה:
  - אני אשחרר אותך! רק אל תטיל עלי את קסם הצלב!
  הילדה הסתובבה. הרשת הלוהטת עם הגברת האופנתית ישנה. והיא הסתובבה . מרגריטה הזהירה:
  - תן לכל הילדים ללכת, בלי הונאה!
  הבלונדינית הבטיחה חגיגית:
  - אני נותן את המילה שלי!
  והפעיל את השואב. צללים חיוורים של ילדים החלו לקפוץ ממנו. שקוף, כמו רוחות רפאים. אבל מרגריטה הניפה את שרביט הקסמים שלה, והצללים האלה הפכו לבנים ולבנות. היו פי שלושה מהאחרונים. אבל בכל זאת , אונומאי היה מאושר:
  - בעולם הזה לפחות יש מין חזק יותר. וכמעט כל האנשים שלנו מתו!
  מרגריטה העירה בחיוך קורן:
  - זה לא הגיע! ותודה לאלים!
  אחד הנערים, יחף, אך בכריכה מפוארת, אם כי קרועה, טס לאונומה והציג את עצמו:
  - ויסקונטה דה לאפר! וואו, כמה זה מגעיל להיות בתוך שואב אבק. והכלבה הזו גם הורידה את המגפיים שלי מעור דרקון אמיתי.
  מרגריטה מלמלה בחיוך:
  - קדימה, החזר את מה שנגנב לויסקונט !
  יאגה בלונדינית זמזמה:
  - אני לא יכול!
  אונומאוס גם הוציא את שרביט הקסמים שלו, ונער אותו, שאג:
  - ולמה זה?
  המכשפה היפה גרגרה :
  - מכרתי אותם! הם היו מאוד יוקרתיים. נסיך אחד שילם עבורם חצי שק זהב!
  מרגריטה מלמלה:
  - נו, לבן ... בשביל זה ניקח ממך את המגפיים. הם עשויים גם מעור דרקון, ואפילו עור נמר.
  יאגה בלונדינית העירה:
  - הם יהיו גדולים מדי עבור הילד. וזה יהיה בושה למכשפה בדרגתי להופיע יחפה.
  מרגריטה צחקה וענתה:
  "אני גם לא מכשפה חלשה, אבל אני יחפה כל הזמן, אפילו בעולמות קרים." ואת כזאת גברת. ואני אתאים את הגודל של הילד!
  הנסיך אונומאוס שאג:
  - ונשבע שבועה שלא תחטוף ילדים. אחרת ניקח אותך לחצר האלים.
  באבא יאגה הצעיר גמגם:
  אני לא עושה להם שום דבר רע. זו רק האנרגיה של ילדים שמאפשרת לי להישאר צעירה ויפה לנצח. וכך, הם חיים.
  מרגריטה נהמה בעוז:
  - תמצא דרך אחרת להתחדש. למעשה, הגיע הזמן ללמד אותך לקח.
  והילדה מלמלה כישוף. ואיך היא שחררה זרמי אנרגיית פולסר מאצבעות רגליה החשופות ומקצה שרביט הקסמים שלה.
  והם פגעו בבלונדינית. הוא פתאום הצטמק והצטמצם. עכשיו מולם, במקום ילדה גבוהה, הייתה ילדה מבוהלת בת לא יותר מעשר, עם צמות ורגליים יחפות. היא לחשה:
  - אין צורך! אני אהיה טוב! אל תרביץ לי!
  למרגריטה היו מגפיים בידיים. היא הניפה את כף ידה, והם ריחפו לעבר הילד היחף ויסקונט, שיחד עם שאר הילדים המשוחררים הלך כאילו חסר משקל באוויר.
  ילד ממשפחת אצולה נעל את מגפיו ושר:
  יש הרבה סכנות סביב הילד,
  לפעמים העולם מנצנץ כמו אבן קרה...
  אבל הילד שלנו קם מהספה,
  כי הוא לוחם אציל, תאמין לי!
  נערת יאגה נרגעה ומלמלה:
  - אתה לא מתכוון להצליף בי?
  מרגריטה אמרה בחומרה:
  - אם אתה לא מתנהג בצורה שערורייתית, אז למה צריך להלקות אותך?
  הילדה הבלונדינית צייצה, ודמעה זלגה על הלחי הוורודה שלה:
  "אני ילד עכשיו, ומכשפות אחרות לא יכבדו אותי!"
  אחת מהבנות המשוחררות אמרה:
  - גם אנחנו ילדים, ואנחנו לא בוכים על זה!
  הבנים והבנות צחקו.
  מרגריטה ציינה:
  - אתה בטח רעב! אולי נוכל לרדת למטה לאכול שם משהו?
  הילדים עשו רעש. הויסקונט השפיל את מבטו והעיר:
  - מתחתינו הטירה של הענק, והוא לא טוב יותר מבבא יאגה. כך...
  אונומאוס קרא:
  - ולענק יש גם ילדים בשבי. אנחנו חייבים לעזור להם.
  מרגריטה חייכה והציעה לילדה יאגה:
  - אולי נוכל לקחת את הילדים ביחד ולהציל אותם מהענק? תעשה מעשה טוב, ותתקבל ללימודים באקדמיה לפיות. שם תלמדו לעשות מעשים טובים!
  נערת המכשפה שרה:
  מי עוזר לאנשים
  הוא מבזבז את זמנו...
  מעשים טובים -
  אתה לא יכול להתפרסם!
  מרגריטה התנגדה:
  עלה הכותרת של פרח שביר,
  אם זה נתלש מזמן...
  למרות שהעולם מסביב אכזרי,
  אני רוצה לעשות טוב!
  
  תעשה טוב לאנשים
  תעשה מעשים טובים...
  והם יפרחו כמו פרחים,
  פרחים כחולים באור!
  הנסיך הילד ציין בנימה רצינית יותר:
  - ואתה מנסה לעשות טוב ולהילחם ברע, ואני מאמין שזה ימצא חן בעיניך!
  הילדה יאגה קפצה את אגרופיה ואמרה:
  - ובכן, אני אנסה. יחד עם זאת, אין דרך חזרה למכשפות מרושעות - הן יצחקו ויצבטו אותך ! אני אתאמן מחדש בתור פיה טובה!
  מרגריטה חייכה ושרה:
  כל מי שיש לו אינטליגנציה בעולם,
  חייבים תמיד להיות חברים...
  כדי שזה לא יקרה כמו בגלריה -
  המשחק האינטליגנטי לא הפך!
  הילד הנסיך צייץ:
  - ובכן, בוא נרד אל הענק!
  עדר של ילדים, כמעט לגמרי יחפים ומרופטים, רזים וחיוורים, אבל נמרצים ונרגשים, מיהרו לצאת מהשמיים.
  מרגריטה ואונומאי ירדו על דרקונים, ויאגה, שהפכה לנערה, על המרגמה. והשואב נשאר איתה, למרות שהוא נראה גדול מדי לידיים של ילדים.
  זו הקבוצה שירדה לקרקע. אין שום דבר בטירה הענקית של הענק עם מגדלים עם גולגולות גדולות מבצבצות מהם . אבל הכניסה נשלטת על ידי שלדים, פלוס חוליה שלמה של אורקים.
  הילדים נחתו. הם היו מוכנים להילחם. נערת יאגה לחצה על הכפתור של שואב האבק ונפלו ממנו חרבות, חניתות, פגיונות ואפילו כמה מקלעים. כשראתה את המבט המבולבל של הילדים, היא הסבירה:
  - תפסתי אותו עם השואב שלי. זה הרבה יותר טוב ממטאטא. ואוסף שלם של כלי נשק בתוכו.
  מרגריטה נענעה את שרביט הקסמים שלה ואת רגליה היחפות, אבל מעוטרת בטבעות קסם, והשתוללה:
  - עתה אטיל כישוף שיעניק לנשקך כוח מיוחד, מופלא.
  ונערת הקוסמת אמרה:
  - אברה , כברה , קודאברה ! - וזרמים של אנרגיה עפו מתוך שרביט הקסמים וטבעות הקסם שלה. והנשק שהבאבא יאגה נתן לילדים התחיל לזהור.
  אונומאי, כלוחם מנוסה יותר, הרים מקלע קצר וקל שירה מחטים דקות. הילד ליקק את שפתיו העסיסיות ושר:
  - טוב צריך להיות עם מקלע,
  מכה כמו פלדה זועמת...
  הדם הזה לא זרם כמו מפל,
  וגן עדן שלט ביקום!
  הילדים קראו פה אחד והרימו את רוביהם:
  התליין ערמומי ואכזרי,
  האנשים הועמדו אל הקיר...
  אבל אני מאמין, הנבט הסוער שלנו,
  אבל אני מאמין, זרם השמש -
  לפזר את החושך של צינוק הכלא!
  וכך גזרה של ילדים, חמושה בארסנל קסום, מיהרה לתקוף. העקבים הקטנים והחשופים של בנים ועוד יותר בנות הבזיקו. הם לא פחדו ממפלצות, למרות שגדוד שלם של אורקים פרוותיים , מסריחים ומגעילים התקרב אליהם .
  אונומאי, עף על דרקון, פתח באש על האויב ממקלע. מחטים קטנות פילחו את גופם השעירים של האורקים, ואז קרה נס: הם הפכו לחטיפי שוקולד גדולים ולחמניות דבש.
  מרגריטה גם בעטה באויב, כשהיא משתמשת בהונותיה החשופות וטבעות הקסם עליהן. וכך האורקים עם החרבות, שהותקפו, פנו מיד כל מיני דברים טעימים, כולל סוכריות מכוסות בשוקולד ועם חלב ציפורים בפנים. זה באמת טעים. ועוגות גבינה, וסופגניות עם פרג וקינמון.
  ומטה הקסמים של הנערה הפרטיזנית מתנופף ויוצר דברים נפלאים.
  וכך נכנסו הילדים לקרב עם האורקים. קודם כל, ויסקונט. בגדיו, לאחר שהילד נעל את מגפיו, נעשו חדשים לגמרי, כאילו חדשים לגמרי. והוא נלחם לא רק בחרב בידו הימנית, אלא גם החזיק חרב בשמאלו.
  וממגע הלהב התרחשו תמורות נפלאות. כעת, במקום אורק, הופיעה פשטידה בגודל מרשים עם צימוקים. וממכת החרב הופיעה עוגת גבינה שוקולדית. ועוד בחורים בקרב.
  ילדה אחת, ככל הנראה ממדינה מפותחת יותר, הניחה את רגליה היחפות על הדשא ושרבטה ממקלע. מה שמוליד סוגים שונים של טרנספורמציות מהאגדות. ומהאורק יצא נקניק גדול וממולא, ואחר כך הודו עם רוטב. ואיזה פינוקים טעימים אחרים לא הופיעו.
  וקאפקייקס הקוקוס הריחניים שעלו ממגע להבים. וגם גלידה נהדרת.
  הנערה הפרטיזנית מרגריטה החלה לשיר באקסטזה קרב;
  אנחנו חלוצים, ילדי הקומוניזם,
  מי רוצה לגדל את המדינה...
  היטלר יענה בחירוף נפש על הכעס שלו,
  אנחנו נמחץ, תאמין לי, שטן!
  
  נשבענו בפני אלוהים,
  ולנין נתן את לבו לצעירים ...
  הו, אל תשפוט את החלוצים בחומרה,
  הקב"ה נתן להם יותר כוח!
  
  הלכנו לחזית בחורים יחפים,
  הם רצו להילחם, לשמור על מולדתם...
  גם הבנים וגם הבנות עם חרמשים הם בשבילנו,
  והנאמנות שלנו היא שריון חזק!
  
  קרבות השתוללו ליד מוסקבה,
  טנקים בערו, אספלט נמס...
  נראה קומוניזם, אני מאמין, נתנו,
  ואפשר להוציא פשיסט עם חרב רחבה!
  
  אל תאמינו לי, אנשים, היטלר אינו כל יכול,
  למרות שהרעיון של הפיהרר חי...
  ופגענו בפשיסטים חזק,
  בואו נצא למסע הגדול שלנו !
  
  לא נפחד מאויביו של רוס,
  אנחנו אוהבים את ברית המועצות המולדת שלנו...
  אתה לא אביר עם נשמה של ליצן,
  בואו נתן דוגמה למלכות אלוהים!
  
  היטלר לא יודע, הוא יקבל מכות קשות,
  למרות שכוח הגיהנום משתולל בתוכו...
  והקראוטים הטפילים מגיעים,
  אשר ימלא את השלום באש!
  
  הגדולה של הרוסים היא לנצח על ידי משחק,
  למרות שיש כמות עצומה של עבודה מאחורי זה...
  הניצחון יגיע, אני מאמין, במאי השופע,
  והפיהרר יהיה לגמרי קפוט!
  
  זו האמונה שלנו, כוחו של הקומוניזם,
  תן לברית המועצות לשגשג לנצח ...
  אנחנו נמחץ, אתה יודע, את עול הפשיזם,
  כך הפכה רוסיה לצבא!
  
  בסטלינגרד הכו הפריץ,
  הם זיהו את האגרוף החזק שלנו...
  וחילקנו מתנות מגניבות,
  והם נתנו לרודן ניקל!
  
  המדינה שלי, רוסיה היפה,
  בו, באזור הארקטי, פורחים עצי תפוח...
  סווארוג וסטלין הם, אתה יודע, המשיח,
  הנאצים בורחים מהלוחמים הרוסים!
  
  ככה היקום יפה,
  כשהקומוניזם זורח מעליו...
  והניסויים יהיו למען חיזוק,
  טיסה רק למעלה ולא שנייה למטה!
  
  לקחנו את חורף בזעקה אדומה פרועה,
  הם שברו את עמוד השדרה של המשמר הלבן...
  אויבי רוסיה של הקומוניזם מוכים,
  עדיין יש לנו את הגביעים לארוחת צהריים!
  
  החזקנו את סטאלין חזק מאוד,
  בנות יחפות בכל כפור...
  הפכת, תאמין לי, אדם חזק,
  והחלוץ גדל להיות אביר!
  
  לא, רוסיה לעולם לא תישבר,
  לנין בן האלמוות מראה את הדרך...
  אנחנו לא מפחדים מלהבות מבריקות,
  והרוסים לא יכולים להתרחק מהקומוניזם!
  
  
  בשם אימנו רוסיה,
  בואו נחבר לבבות לזר אחד...
  היי, הבנות צעקו בקול רם,
  חלום גדול יתגשם!
  
  כן, אמונתנו היא להיות תמיד עם אבותינו,
  ואם אתה יכול להתעלות על אבותיך...
  לנצח נעשה לנו בגבורה כל הכבוד,
  למרות שהוא נראה לא יותר מעשרים!
  
  תאמין לי, אנחנו אוהבים את המולדת שלנו,
  אנחנו רוצים אושר לנצח...
  לוציפר, תאמין לי, לא ישמיד אותנו,
  הקיץ יגיע - הקור ייעלם!
  
  הכל יפרח בצורה מאוד מפוארת ברוסיה,
  זה כאילו הצרות נעלמו מהעולם...
  עידן הקומוניזם, אני מאמין, יגיע,
  עושר ושמחה יהיו לנצח!
  
  המדע יקים לתחייה את ההרוגים בקרבות,
  לאנשים יהיו נעורים לנצח...
  והאדם הוא כמו הקב"ה,
  הנבל ייעלם, אני יודע, אל הנצח!
  
  בקיצור, אושר זורח לכולם ביקום ,
  כל תושבי העולם הם כמו משפחה אחת...
  ילדים צוחקים ומשחקים בגן עדן,
  אתה תאהב אותי עם שיר!
  אז היא שרה, והילדים הפכו את האורקים למשהו טעים ומעורר תיאבון בצורה יוצאת דופן עם כלי נשק קסומים. אבל גם כשהנערה המכשפה שחררה אנרגיה משואב האבק, החלו להופיע כוסות עם דגים, תוספות וברבורים עם קרום טעים , שאליהם פנו האורקים חסרי הרחמים. וזה היה מאוד יפה.
  כאן הפך מפקד אורק הגובלינים, לאחר שנקלע למכת קסם טוב, לעוגה ריחנית שופעת, מכוסה ורדים, פרחי קרם ופירות מסוכרים.
  וכל כך הרבה דברים טעימים שונים הולידו כלי נשק קסומים בידי ילדים תמימים.
  אבל השלדים גם נכנסו לקרב אחרי האורקים. ענק ומפחיד. הם נעו כמו עץ. הילדים תקפו אותם בחרבות ובחצבים וזרקו פגיונות. ואונומאי מהדרקון והילדה ברגל ירו פרצי מקלע לעבר השלדים.
  גם מרגריטה השתמשה בקסם והראתה את שיני הפנינה שלה. והיא עשתה ניסים קונקרטיים. והקסם שלה הפך שלדים לכוסות יין זהובות מלאות גלידה צבעונית ועוגות מעוצבות בשפע.
  ומתוך מכות החרבות של הנערים, כולל הוויסקונט דה לאפר, עלו כל מיני דברים טעימים ומעוררי תיאבון. וריח כזה התפשט בכל הטירה. פשוט נס של ניסים.
  מאחד השלדים הענקיים הגיח הר שלם של עוגות. והעוגות הללו נצצו בכל צבעי הקשת מקרמים שונים.
  כן, היו כאן דברים כל כך טעימים ומעוררי תיאבון. כמה שלדים שחורים מאיימים הפכו לסוכריות בגודל עצום.
  והילדים הרעבים לא יכלו להתאפק מלנסות את הפינוקים הטעימים. מרגריטה נשפה את הגונג וצעקה:
  הבטן היא האויבים העיקריים שלנו,
  הם זורקים אותנו, תאמין לי, לפעולות מרושעות...
  כשילד רואה פשטידות,
  הוא נדחף לגנוב בטן בשפל!
  
  אז מותק אל תמהר
  יבוא הזמן, ואתה עדיין תאכל...
  ואל תחטא לפני אלוהים, איש יקר,
  אחרת תהפכו למותגי אש!
  אונומאוס הסביר לילדים:
  - עד שהענק הקניבל יובס, אכילת מזון מסוכנת. יש להפיל את הנבל הראשי!
  רקיעה חזקה נשמעה, ובתחילה הופיע צל ענק, מכסה חצי מהשדה, מלא בכל מיני עוגות ותבשילים. ואז הענק בעל הקרניים עצמו. היה לו פה של לווייתן זרע ורגלי טפרים. וכל כך גבוה שהיא יותר גבוהה מהטירה הענקית ממילא עם מגדלים ושלדים.
  הילדים צווחו בפחד, והבריון הקניבל גדל מיד.
  מרגריטה אמרה בחיוך:
  - אל תפחד! הוא גדול רק כשאתה מפחד ממנו!
  אונומאוס קרא בזעם:
  אתה אולי לא פחדן, אבל אתה טיפש, וראינו את המראות!
  נערת המכשפה יאגה צייצה:
  - מפלצת יקרה, מפלצת יקרה,
  רוצים ממתקים טעימים...
  או הקסם של מכה,
  שוב תקבלו אותו בחינם!
  מרגריטה צעקה:
  - ילדים, צעקו פה אחד: איננו מפחדים מכם! ובכן, בואו נתכנס.
  אבל היה קשה לבחורים להתאסף מול דחליל כזה . הילדה החלה לברוח, עקביה העגולים והקטנים. הוויקונט דה לאפר האמיץ יותר וזוג נערים החלו לעצור אותם. היה ברור שהחבר'ה חיוורים מפחד. ואז שרה מרגריטה, כדי לתת אומץ, שיר לחימה מהמלחמה;
  אנחנו בנות ממדינת ברית המועצות,
  שהוא לפיד לכל העולם...
  תן לנו להראות, אתה יודע, דוגמה לגדולה,
  הנה מעשי הגבורה המושרים!
  
  בנות נולדו תחת הדגל האדום ,
  ויחפים הם ממהרים דרך הכפור ...
  בנות ובנים נלחמים למען רוס,
  לפעמים הכלה נותנת לבחור ורד!
  
  יהיה דגל אדום מעל היקום,
  זורח כל כך בבהירות, כמו להבת לפיד...
  אחרי הכל, אתה יודע, הרואי, יש לנו נדנדה,
  והבאנר שלנו נוצץ כמו אדום!
  
  אל תאמינו, הפאשיסט הארור לא יעבור,
  והרוח הרוסית לעולם לא תיעלם...
  ניצחונות יפתחו חשבון אינסופי,
  בוא נגיד שלום ושלום לכל אחד!
  
  רוסיה היא מדינה נפלאה,
  נתת קומוניזם לעמים...
  לנצח נתן אלוהים בנדיבות ,
  למען המולדת, למען האושר והחופש!
  
  האויב לא יוכל להביס את ארץ המולדת,
  ולא משנה כמה אכזרי וערמומי הוא היה...
  הדוב הרוסי הבלתי מנוצח שלנו,
  החייל הרוסי כל כך מפואר על ניצחונו!
  
  מדינה סובייטית יפה,
  הבנות בו גאות שהן יפות...
  היא ניתנה לנו מלידה לנצח,
  ותנו לנו חברי קומסומול להיות הוגנים!
  
  אנחנו נלחמים בפאתי מוסקבה,
  סופת שלגים, שלג, והבנות יחפות...
  לא נוותר על מולדתנו לשטן,
  אפילו החרמשים שלנו יורים בצורה מדויקת!
  
  אז בזעם הבנות להוטות להילחם,
  ועם העקב העירום הם זורקים חבילת פיצוץ ...
  פשיסט, הוא פשוט נראה מגניב,
  למעשה, רק קין הרשע!
  
  אויבים לא יכולים להביס בנות,
  הם נולדו תחת כוכב כזה...
  המפלצת הבלתי מנוצחת שלנו היא הדוב,
  מי הפך את המולדת לאשתו!
  
  אנחנו הבנות הרוסיות טובות,
  אנחנו לא מפחדים מעינויים וכפור...
  ואנחנו נדחה, תאמין לי, את הסתערותו של עדר הרשע,
  האויב ישתגע מהמינון!
  
  הם הצליחו להרחיק את האויב ממוסקבה,
  למרות שהוא מלא בעוצמה עצומה...
  אנחנו הבנות כל כך גאות בעצמנו,
  המתנגדים כולם ייעלמו בקברם!
  
  אל תאמין, אויבים לא יכולים להביס את רוס,
  מכיוון שכל אביר מגיע מחיתולים...
  הצייד כנראה הפך למשחק,
  והיריב הוא עדיין רק ילד !
  
  אבל הרוח הרוסית, נהדרת, תאמין לרוח,
  אתה יודע, יש בזה כוחות נסתרים ...
  האויב יימחץ לחלוטין,
  אחרי הכל, אבירים הם בלתי מנוצחים בקרב!
  
  זרוק הצידה את הספקות שלך , בנות ,
  אנחנו האמיצים ביותר, אתה יודע, בעולם...
  הבה נזרוק את המוני השטן לתוך התופת,
  בואו להשרות את כל היריבים בשירותים!
  
  מלחמת הקודש תסתיים
  שלום ובוקר יבואו על פני כדור הארץ...
  היא לנצח עם השמש, אתה יודע, בהינתן,
  שהקיץ יתלקח לנצח!
  
  והקומוניזם נצחי בתהילה ,
  ולנין וסטלין הגדול איתנו...
  בקולנוע המחורבן רק עכשיו פשיזם,
  והרצון שלנו, תאמין לי, חזק יותר מפלדה!
  
  רוסיה שלי שולטת במשך מאות שנים,
  והעניק אושר לכל היקום...
  אתה צריך את החוזק של אגרוף פלדה,
  ונועז, אבל בצורה סבירה!
  בהתחלה, מרגריטה לבדה שרה, אבל אז אנומאי, הילדה יאגה, ויסקונט דה לאפר וילדים נוספים לקחו את השיר. וזו כבר הייתה מקהלה חזקה ומלאת קול, שהכל רעד ממנה. והענק הענק והאמיתי החל לרדת בגודלו. הוא כבר לא נראה כל כך מגניב ומאיים. והקרניים הלכו וקטנו, והטפרים קטנו. וואו...
  הילדה יאגה שרה בצחוק:
  כל הכבוד, כל הכבוד, אתה יכול להיות גאה בו -
  שבעה לא מפחדים מאחד!
  הילדים קראו פה אחד, רקעו ברגליהם היחפות:
  אנחנו לא מפחדים ממך מפלצת,
  ירמסו אותך תחת רגלו של ילד...
  למרות שאנחנו לא לוחמים מבוגרים מספיק,
  היינו פעם תחת באבא יאגה !
  אלו ילדים, כל כך יפים בנפש ובפנים. והם נלחמים כמו ענקים. אם כי עכשיו צריך לגמור את ענק הקניבל מבחינה מוסרית. והילדים התחילו לרקוד.
  והילדה יאגה לקחה את שואב האבק וכיוונה אותו אל הבריון, והתחילה למלמל משהו.
  אחד הבנים ליקק סוכרייה גדולה בצורת תרנגול , שהפכה לשלד, והילדה לקחה ביס מגלידה.
  הילדים איימו על הענק:
  - זה יקרה גם לך!
  והוא ממש רעד. הוא התכווץ עוד יותר. והכוסות הזהובות עם הגלידה בכל צבעי הקשת החלו לנצנץ עוד יותר בהירים ויפים.
  הגיבורה החלוצה מרגריטה שוב שרה בזעם, שיר פטריוטי מהמלחמה, ושאר הילדים קראו:
  הצטרפתי לקומסומול תוך כדי משחק,
  ילדה של חלום יפה...
  חשבתי שהעולם יהיה מאי נצחי,
  כל יום הוא הולדת האביב!
  
  אבל משום מה זה לא הסתדר,
  איכשהו, אני לא יכול להתאהב ...
  ובכן, תגידו לי, חבר'ה, נתון לחסדיי,
  החיים הם משוט חזק מאוד!
  
  פתאום רעמה המלחמה,
  והוריקן של מוות מיהר...
  ולבנות שלי יש גוף חזק,
  אתה יכול לשים את עצמך תחת התקפה בבת אחת!
  
  תאמין לי, אני לא רוצה לוותר,
  להילחם על המולדת עד הסוף...
  אנחנו נושאים רימונים בתרמיל חזק,
  סטלין החליף את אביו בלבבות!
  
  לוחמים גדולים של רוסיה.
  אנחנו יכולים להגן על שלום וסדר...
  כוכבי השמים השקו את הקטיפה,
  והצייד הפך למשחק!
  
  אני, ילדה יחפה, נלחמת
  מלא פיתויים ואהבה...
  יהיה, אני יודע, מקום בגן העדן הזה,
  אי אפשר לבנות אושר על דם!
  
  לוחמים גדולים של ארץ המולדת,
  נילחם בתקיפות ליד מוסקבה...
  ואז החלום תחת הקומוניזם,
  נגד השאול עם השטן!
  
  בחורים רוסים אמיצים,
  שהם נלחמים ביושר עד הסוף...
  יורים עם מקלע,
  אם אתה צריך כתר זהב!
  
  אפילו כדור לא יכול לעצור אותנו
  ישוע האל הגדול קם...
  ימיו של הדרקון הטורף תמו,
  זה נעשה אפילו יותר בהיר מהשמיים!
  
  אני אוהב אותך, לאדה היקרה,
  האל הגבוה סווארוג יהיה בתהילה ...
  אנחנו צריכים להילחם למען רוסיה,
  האל הלבן הטוב ביותר איתנו!
  
  אל תוריד את הרוסים על ברכיהם,
  את הבשר שלנו, תאמין לי, אי אפשר לרסן...
  סטלין ולנין הגדול איתנו,
  אתה חייב לעבור גם את הבחינה הזו!
  
  כאב המולדת נמצא גם בליבנו,
  אנחנו מאמינים בגדולתה...
  אנחנו פותחים במהירות את הדלת לחלל,
  אלה יהיו חיים מתוקים מאוד!
  
  אנחנו בחורות יפות יחפות ,
  אנחנו רצים כל כך בזריזות דרך רחפי השלג...
  אנחנו לא צריכים את הוודקה המרה הזו,
  הכרוב פורש כנפיים!
  
  אנחנו הבנות נעמוד על המולדת,
  ונשיב לקראוט הרשע, לא,
  קין הגיהני יושמד,
  ושלום למשיח המושיע!
  
  יהיה עידן - זה לא יכול להיות טוב יותר,
  המתים יקומו לנצח...
  היקום יהפוך לגן עדן אמיתי,
  החלום של כולם יתגשם!
  מרגריטה הרגישה קצת עצובה - היא כבר בת יותר ממאה שנים, והיא עדיין ילדה. ואולי הוא יישאר ילד לנצח.
  אבל שאר הילדים שמחו והתמוגגו מהשיר הזה.
  והענק הקניבל האימתני נעשה קטן עוד יותר בקומה, ונראה יותר כמו גובלין מבוהל מאשר מפלצת.
  חתיכות גלידה ועוגה עפו עליו. הילדים צחקו והוציאו את הלשון. זה נראה מאוד קומי. והחבר'ה העליזים המשיכו לעשות פרצופים.
  הילדה יאגה חבטה בשפתיה וצייצה:
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק -
  ואיך חיים גיבורים!
  ואיך חיים גיבורים!
  ובבא יאגה כיוון את השואב על אורקים וגובלינים אחרים שקפצו מהטירה. ואנומאי והילדה התחילו לירות עליהם במקלעים. והם עשו את זה נהדר . ושוב היו כוסות עם גלידה בהירה, לחמניות צימוקים, עוגות קרם, פתיתי תירס, צמר גפן מתוק ועוד . הכל הריח כל כך טוב ונראה מעורר תיאבון.
  והילדים הלוחמים צחקו והראו את שיניהם החדות והלבנות, כמו אלה של גורי זאבים.
  כמה מדהים וייחודי הפעולה הזו נראתה.
  ומרגריטה פגעה באורקים ובשלדים בברק, ממשיכה בשינוי הנפלא שלהם.
  לאחר מכן, החלוצה שוב שרה שיר פטריוטי ונשגב, ושאר הילדים במקהלה הרימו את השיר העליז והעליז שלה:
  השטן לא יביס אותנו
  המולדת שלי, הכי יפה בעולם,
  המדינה היפה מפורסמת...
  מבוגרים וילדים ישמחו בו!
  
  תנו לחבצלות העמק לפרוח בו בצורה מפוארת,
  והכרובים מנגנים מזמור הגון...
  הפיהרר יהיה קפוט,
  הרוסים הם בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  חברי קומסומול רצים יחפים,
  הם רועמים על השלג עם עקביהם החשופים...
  היטלר אתה נראה פשוט מגניב
  אני אדרוס אותך עם טנק!
  
  האם נוכל להביס את הנאצים?
  כמו תמיד, אנחנו יחפים, בנות...
  האביר האדיר ביותר שלנו הוא הדוב,
  הוא יהרוג את כולם עם מקלע!
  
  לא, אנחנו הבנות כבר מאוד מגניבות,
  אנחנו ממש מפרקים את כל האויבים...
  הטפרים, השיניים, האגרופים שלנו...
  נבנה מקום בגן עדן נפלא!
  
  אני מאמין שיהיה קומוניזם מגניב,
  ארץ העצות, תאמין לי, פורחת בה...
  והנאציזם העגום ייעלם,
  אני מאמין שמעשיך יתפארו!
  
  האזור יפרח בפראות, אני מאמין,
  מניצחון חזרנו לניצחון...
  ניקולאי ניצח את היפנים,
  הסמוראי יענה על רשע!
  
  לא נרשה לעצמנו להיות מוטה,
  בואו נמחץ את אויבינו במכה אחת...
  תן לצייד להפוך למשחק,
  לא בכדי ריסקנו את הוורמאכט!
  
  
  תאמין לי, לא קל לנו לוותר,
  הרוסים תמיד ידעו להילחם...
  חידדנו את הכידונים שלנו בפלדה ,
  הפיהרר יהפוך לדמות של ליצן!
  
  כך נראית המולדת שלי,
  האקורדיון הרוסי מנגן בו...
  כל העמים הם משפחה ידידותית,
  הבל מנצח, לא קין!
  
  בקרוב ברית המועצות תהיה בתהילה ,
  למרות שהאויב שלנו אכזר ובוגדני...
  אנו נותנים דוגמה לגבורה,
  הרוח הרוסית תתפאר בקרבות!
  בביטוי האחרון, החלוצה לקחה ושחררה ברק ממטה הקסמים שלה, ופולסרים מאצבעותיה החשופות עם טבעות קסם ואבנים. לבסוף כיסו את הענק שהתכווץ כמו חילזון. זה היה מכוסה לחלוטין בזוהר הלוהט. ואז זה הבזיק שוב. אורקים ושלדים הפכו סוף סוף לכל מיני מעדנים נפלאים. כל כך טעים ומטוגן, החל מסוגים שונים של חמין, דגים ממולאים ואווזים, ועד לעוגות, מאפים, קרמלים וכוסות גלידה.
  הילדים שמחו וקפצו מעלה ומטה. הם נראו מאוד מרוצים ושמחים.
  כאן, במקומו של ענק הקניבל האימתני והקשוח, האור התפוגג. הופיע ילד רזה ובהיר שיער במכנסיים קצרים, כבן שבע. ילד כל כך לא מזיק ומתוק במקום מפלצת אימתנית. הוא מצמץ בעיניו וילל:
  - אל תרביץ לי!
  מרגריטה צעקה:
  - אל תפחד! אנחנו לא ניגע בך. עכשיו אתה יכול להתחיל את החיים שלך מאפס וללכת לבית הספר!
  הילד והקניבל לשעבר ייללו:
  איזה מין חיי בית ספר זה?
  המבחן כל יום ...
  חיבור, חלוקה,
  לוח הכפל!
  הטירה של ענק הקניבל השתנתה ממש לנגד עינינו. במקום גולגלות פרחו על הכיפות פרחים בעלי יופי מדהים. והכיפות עצמן נצצו בזהב. והכל נעשה כל כך מפואר, נוצץ, מסנוור, קירות הטירה היו מכוסים בפרחים. ובמקום דם, המזרקות החלו לזרום עם זרמי יהלומים, והעננים התפוגגו, וארבע שמשות זרחו בבת אחת.
  והילדים המשוחררים החלו לצאת מהטירה בצחוק מאושר. מרוטים, מרופטים, יחפים, בכל זאת היו מאושרים.
  בנים ובנות התנפלו על הפינוקים הטעימים, וחביות קוקטיילים ומיץ הופיעו ממש מתחת לדשא.
  הילדה יאגה עפה אל ענק הקניבל לשעבר על מרגמה והגישה לילד גלידה. הוא בלע אותו ופרץ בחיוך:
  - טעים!
  והוא הוסיף בפחד:
  - סלחו לי, ילדים! אני מתבייש שאכלתי אותך. כמה זה מגעיל!
  יותר ויותר ילדים אזלו. כולל אלה שנאכלו קודם לכן על ידי הקניבל. הילד הבלתי מזיק הניב את עיניו ואף שר;
  ובכן, זה לא נס, זה לא אגדה,
  הכל הפך להיות כל כך, תאמין לי, נפלא!
  לא, עדיף לעשות לנו טוב -
  והרוע ייעלם אל הנצח!
  כן , זה היה ניצחון. נכון, אחד הבנים, עם פלג גוף עליון מאוד שרירי ובמכנסיים קצרים, הסתכל על המשטח המשקף וילל:
  - לאן נעלם הגובה ההרואי שלי?
  אונומאוס שאל:
  - ומי אתה?
  הילד עם השרירים המוגדרים מאוד ענה:
  - ניקיטיץ'.
  ופניו הילדותיות חשכו, והוא מלמל:
  - הייתי גיבור גדול, ועכשיו אני רק ילד יחף במכנסיים קצרים, מי צריך אותי ככה?
  הקניבל לשעבר פלט:
  - בואו נלך יחד לבית הספר!
  דובריניה שאג בכעס, בעט בכף רגלו הנערית החשופה כל כך עד שהאבן התפצלה:
  - ובכן, לעזאזל עם בית הספר! חשבתי שאני מותש !
  מרגריטה ענתה באנחה:
  - אני מבין!
  הילד דובריניה שאג:
  - מה אתה מבין! עכשיו אשתי תעזוב אותי! מי צריך אותי ילד כל כך מציק !
  אונומאוס ענה בחיוך:
  - הדבר הכי חשוב בחיים הוא הנשמה. הגודל לא משנה!
  דובריניה התנגד:
  - לא! אתה לא מכיר את אשתי. פעם אחת היא הזיזה את עקבה כל כך חזק עד שהיא דפקה את השן השורקת של השודד הזמיר! היא קפדנית, ולמה היא צריכה ילד חסר שפם ! - ושוב היכה הנער ברגלו היחפה, ילדותית, אך חזקה, כמו פטיש, כך שהאבן התנפצה לרסיסים קטנים. והגיבור הצעיר צעק. תעשה אותי מבוגר בקרוב!
  אונומאוס ענה באנחה:
  - למרבה הצער, אנחנו לא יכולים לעשות את זה, נכון?
  מרגריטה השיבה:
  - כרגע, אנחנו באמת לא יכולים, אבל אם אתה הולך לטייל איתנו למטרה גדולה, אז אולי נמציא משהו!
  הילד דובריניה שאל בצורה מאיימת:
  - מה המטרה שלך?
  אונומאוס ענה בביטחון:
  - להציל את המין החזק בקנה מידה יקום ממוות. יש מגיפה ביקום שלנו, והיא יכולה להגיע גם אליכם!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  כן, דובריניה, הצטרפו אלינו. עדיין יש לך את הכוח ההרואי שלך, ואתה תהיה מאוד שימושי עבורנו!
  הנער הטיטאן, אמנם במראהו לא היה מבוגר או גבוה מאונומאי, נער כבן שתים עשרה , אבל היה לו כוח פיזי אדיר. אז הוא סחט את אבן הנחל באצבעותיו החשופות וממש לקח אותו וריסק אותו, ולאחר מכן העיר בחיוך:
  - ואני עדיין בסדר! בסדר, אני אלך איתך. זה יהיה מפחיד לחזור לאשתי עד שאגדל !
  מרגריטה, בחיוך שהיה כמו של פיה, ענתה:
  - החלטה נבונה מאוד!
  והיא צקקה באצבעותיה החשופות. הופיע דרקון תינוק שלישי ומקסים.
  הילדה הסבירה:
  - אתה לא צריך ללכת כמו קבצן עם תיק!
  . פרק מס' 8.
  דומיניקה הייתה מותשת מאוד במהלך המעבר ועמדה בבחינות. לכן, עלמותיה היפות נשטפו באמבט ומקלחת מוזהבים. ואז הכניסו אותה למיטה רכה וחמימה בחדר נפרד ומפואר לסטודנטים מובחרים וסטודנטיות. דומיניקה נפלה בחלום מוזר, משאלתה האחרונה הייתה להיות עם הנסיך אונומאוס , אליו חשה אהדה ואהדה רבה.
  ובדיוק ברגע שאומצה על ידי האל מורפיוס, היא
  דומיניקה הרגישה לפתע שהרוח נושבת בפניה, והיא ישבה על גב חלקלק וקשקשי. ועננים מבזיקים מסביב.
  והילדה הסתובבה וראתה ילד נאה ושרירי, אותו זיהתה מיד. כן, זה היה הנסיך אונומאוס, שהפך לעבד צעיר. ועכשיו הוא רוכב על דרקון קטן ותלת ראשים. בחורה עפה לימינו. היא גם מאוד יפה ומתוקה, עם שיער אדום-זהוב. היא לא נראית מבוגרת מאונומאוס. ובצד שמאל יש ילד. גם בהיר שיער , נאה ושרירי מאוד, בעל פנים אקספרסיביות. קבוצה כזו של ילדים עם תרמילים וכלי נשק. ולילדה יש גם טבעות על בהונותיה ועל ידיה.
  הדרקון חש את המשקל הנוסף והחל לנפנף בכנפיו לעתים קרובות יותר כדי לא להתמוטט.
  הילדה מרגריטה נענעה את שרביט הקסמים שלה ושאגה:
  - מי אתה? מאיפה זה בא?
  אולם אונומאוס זיהה את דומיניקה ואמר בטון בטוח:
  - זהו אחד נבחר מכוכב הלכת כדור הארץ. היא חייבת להציל את המין החזק ביקום שלנו, על פי הנבואה.
  הילדה מרגריטה חייכה:
  - מכוכב הלכת כדור הארץ? חווית את המלחמה הפטריוטית הגדולה?
  דומיניקה אישרה בביטחון:
  - כן זה היה!
  הגיבורה החלוצה שאלה ברמזים:
  - ומתי זה עבר?
  הפגע, לא פחות בביטחון, ענתה:
  - מהעשרים ושניים ביוני ארבעים ואחד עד התשיעי במאי ארבעים וחמש, ובכן, כמובן, ניצחנו!
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - אני יודע שניצחנו! אחרת לא היינו מדברים איתך. אז זה אומר שאנחנו בני הארץ, פשוט מפוזרים לאורך זמן. כמה נחמד לפגוש מישהו מכוכב הבית שלך, ועוד יותר מהמדינה שלך!
  דומיניקה השיבה באנחה:
  - כשהמלחמה הפטריוטית הגדולה הסתיימה, סבי עוד לא נולד. זה סיפור ארוך בשבילנו!
  גם מרגריטה העירה באנחה:
  - ולא חייתי לראות את השלמתו. תליתי אותי בינואר 44'. אבל האמנתי בניצחון שלנו. קייב כבר שוחררה, וסטלינגרד ובליטת קורסק רעמו. כמה חבל למות כשאתה רק בן שתים עשרה , בלי להצטרף לקומסומול.
  דומיניקה הופתעה:
  - אם מתת לפני כל כך הרבה זמן, אז למה זו עדיין ילדה?
  מרגריטה משכה בכתפיה:
  - אני לא יודע את זה. כמעט מאה שנים חלפו מאז מותי, ואני נשאר ילד. אבל יש גם יתרון: אני לא מזדקנת בכלל, ואין סתימה אחת בשיניים!
  דומיניק ציחקק וציין:
  - כן, זקנה זה רע מאוד, פשוט מגעיל!
  ושחקנית הקולנוע היפה התחילה לשיר;
  האנושות בצער רב,
  כנראה שכולם חושבים עליו!
  דמעות נשפכו מעל הים הזה,
  הפחד של אדם בוער באש!
  
  שנים זוחלות אחר שנה בקרון,
  סבתא משפשפת חינה על הלחיים!
  ומשהו קרה לדמותה הדקה של העלמה,
  אני לא מבינה מאיפה הקמטים מגיעים!
  
  מדוע כתר הטבע בהיר?
  יוצר המכונות חייב לקמול פתאום!
  מי שרתם את כוח הרוח לעגלה,
  הוא לא יכול להתמודד עם הרוע של ההזדקנות!
  
  יופי הופך לפריק
  והגיבור נובל לנגד עינינו!
  כל מזג אוויר מגעיל עכשיו,
  ובלילה אני מתייסר בפחד פראי!
  
  אבל אני לא מאמין שאין ישועה,
  אדם יכול להתווכח עם אלוהים!
  כדי שמשפחה ידידותית תהפוך לנצחית,
  כך שהדרך תעלה בקלות ובתלול!
  
  לנשים זקנות לא יהיו יותר קמטים,
  בואו נגרום לזקנה לסגת בבושה!
  ואדם, הבן החזק של הקידמה,
  הוא מסתכל על פסגת החיים בעיניים בהירות!
  
  ויהיה יופי אינסופי
  הימים יזרמו כמו נהר שוצף במלואו!
  טוב לב אנושי יופיע
  אחרי הכל, הלב יהפוך טהור ואצילי!
  
  תאמין, תענוג חדש יבוא,
  עם השנים החוכמה תגדל!
  אחרי הכל, קרח לא מתיישב בגוף צעיר,
  כמו תלמיד בית ספר להוט ללמוד חמש!
  
  הסימן גבוה יותר, קדימה, חפש אותו,
  אתה תיגש שוב לבחינה לפחות מאה פעמים!
  ואתה יכול לאכול עוגות פסחא עם דבש,
  ובכן, תהפוך לילדה זקנה עכשיו!
  כמה יפה שרה דומיניקה, פרימדונה אמיתית. והשירים שלה היו מלאי גוף וססגוני, כמו טריל של זמיר.
  אנומאי הנהן בהסכמה:
  - אתה לא יכול להתווכח נגד זה !
  הילד דובריניה העיר:
  - זקנה זה רע. אבל השגתי תפוחים מרעננים לעצמי ולאשתי. אם תאכל מעט מהם, לא תזדקן ולא תהפוך לילד. ואז מכשפה טיפשה אחת התמוגגה מתפוחים כאלה. היא הייתה אישה זקנה, אבל היא הגיעה לסיר. אז כדאי לדעת מתינות בכל דבר, ולזכור שכל הגילאים כנועים לאהבה.
  אנומאי ציין לפתע:
  - הדרקון שלי נושם בכבדות! קשה לו לשאת שני אנשים, במיוחד שדומיניקה היא לא ילדה, אלא ילדה מאוד גדולה ושרירית. היא צריכה פלייר חדש!
  מרגריטה אמרה בביטחון, מצמידה את בהונותיה החשופות:
  - יהיה פלייר!
  דרקון קטן בעל שלושה ראשים הופיע לראשונה באוויר. אבל הנערה הפרטיזנית שלחה לתוכו קרן אנרגיה, והדרקון הזה החל לגדול.
  דומיניקה הופתעה:
  - זה קסם בפעולה. זו הפעם הראשונה שאני רואה מגדלים דרקונים.
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - דרקונים הם לא אנשים, קל יותר לגדל אותם!
  החיה גדלה לגודל קצת יותר גדול משלושת הדרקונים האחרים. ועוד הצמדת אצבעות, הפעם של הידיים, ודומיניקה מצאה את עצמה באוכף נוח!
  החלוצה הנהנה:
  - אתה רואה כמה זה פשוט! עכשיו יש לך דרקון משלך. תשמחו בזה!
  המחבלת העירה בצחקוק:
  - זה, כמובן, נהדר , אבל מה הטעם לטפס על הקיר בשמחה?
  מרגריטה צחקה וענתה:
  - לא חלמת על הדרקון שלך?
  דומיניקה מלמלה בכנות:
  - חלמתי על מסוק משלי. אבל לא היה לה זמן להרוויח כסף בשבילו. אז אין מה לשמוח במיוחד!
  אנומאי ציין בחיוך:
  - אבל חלמתי על דרקון אישי.
  דובריניה אישר:
  - דרקון אישי זה מגניב! עם זאת, הסוס הגיבור שלי יכול גם לעוף למעלה אם אשתמש בקסם. אבל עבור לחשים מיוחדים, יש לשלם למכשפים בזהב. והדרקון חופשי.
  מרגריטה הוסיפה:
  - הדרקון טוב גם כי הוא יכול להאכיל רק ממים. ובכן, הוסף לזה קצת גראס וזה יהיה נהדר. הוא ינשום אש.
  שאלה דומיניקה בסקרנות:
  - באמת נלחמת בגרמנים?
  מרגריטה ענתה בכנות:
  - לא ממש נלחמתי. עבדתי יותר במודיעין ותקשורת. הלכתי בין כפרים ובין יערות. ובכן, כל מי שיש לו תיק קבצנים ויחף מחורף לחורף יחשוד. נכון, היא הטמינה חומר נפץ על הנאצים כמה פעמים. ובכן, היא ירתה רק כשהם לקחו אותי. היא ירתה בחזרה עד הכדור האחרון. היא נתפסה. ובכן, הם עינו אותי, אם כי בחיפזון, והם מיהרו לתלות אותי, שכן הצבא האדום בדיוק אז התקדם לכיוון הזה. אחרת היו יכולים לייסר אותו יותר זמן.
  פעם אחת הרמתי שני שוטרים נוספים ומסרתי אותם לפרטיזנים. ובכן, אני לא אמציא דברים, אבל כמובן שהיו הרבה הרפתקאות.
  דומיניקה שאלה בחיוך:
  - היו לך פקודות?
  מרגריטה ענתה באנחה:
  - לא! רק את המדליה "עבור אומץ", נחשבתי קטנה מכדי לזכות במשהו רציני. ובכן, אני לא יודע אם הם זכו לאחר המוות וכיצד...
  אונומאוס העיר:
  - בגיל שתים עשרה, זה כבר לא רע שלילדה יש פרס צבאי! תגיד לי איך זה איתך?
  החלוצה הנהנה:
  - נו, כן, תגיד לי, הקומוניזם נבנה ונגמרו מלחמות?
  דומיניקה נאנחה וענתה בביטחון:
  - לא! זה החמיר עוד יותר מבחינת מלחמות. אבל אני לא רוצה לדבר על זה. אבל אנשים הפכו גרועים עוד יותר.
  הילד דובריניה הציע:
  - כדאי שנדבר על הישגים קסומים. אחרת עכשיו תתחיל לדבר על טנקים...
  מרגריטה הזעיפה פנים:
  - מה אתה יודע על טנקים?
  דובריניה השיב:
  - הייתי בעולם מפותח יותר, והיו מפלצות המתכת האלה. הם יורים בקול רם והם מאוד מסוכנים. זה מגעיל להיזכר בהם.
  הנערה הפרטיזנית גיחכה והעיר:
  - שפכתי חול למיכל הגז של מיכל טייגר. והוא נתקע. זה היה כל כך. והיא השתמשה במרצע כדי לנקב את גלגלי המכוניות של הנאצים. אני ילדה קטנה, והיה לי קל יותר לעשות את זה.
  דומיניק ציחקק וציין:
  - כל הכבוד! את גיבורה חלוצה. אנחנו צריכים לעשות עליך סרטים ולכתוב עליך ספרים.
  מרגריטה הנהנה:
  - אני יודע, יש כמה - "שדים אדומים", למשל. באופן כללי, לא רק שלא האמנתי באלוהים, אלא שלפעמים עשיתי דברים שעכשיו אני מתבייש בהם!
  אנומאי העיר בחיוך:
  - קורה. לפעמים האלים לא מתנהגים כל כך טוב. אבל בכל מקרה, את עכשיו קוסמת מוכשרת מאוד, ואת צריכה...
  הוא לא סיים. להקת קופים מעופפים הופיעה מולם. הם היו רחוקים, אבל הראייה החדה של הילד האלפים וילדת הקוסמת ראתה שהפרימטים המכונפים האלה גוררים לפחות תריסר ילדים ברשת. גם הבנים וגם הבנות האומללים נחנקים וסובלים מאוד במעופם, כשהם נזרקים למעלה, וגופות הילדים נחתכות ברשתות הפלדה של הרשת.
  גם דומיניקה ראתה את זה וצעקה:
  אנחנו צריכים לשחרר את הבחורים!
  דובריניה הנהן ושלף את חרבו בזעקה:
  - נצא באומץ לקרב,
  עבור רוסיה הקדושה' -
  אנחנו נלחמים בחרב,
  אני לא מוכר!
  דומיניקה ציינה, חושפת את שיניה:
  - זה, כמובן, מאוד מעניין לעזור לילדים. אבל האם יש לנו מספיק כוח? קראתי אגדה על קופים מעופפים, ונראה שהם חזקים מאוד!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה ושרה:
  לוחמי החושך בוודאי חזקים,
  הרוע שולט בעולם בלי לדעת את המספר...
  אבל לכם, בני השטן -
  אל תשבור את כוחו של המשיח!
  דובריניה העיר:
  - היו לנו יריבים שונים. והעובדה שהם חזקים, ככלל, לא עצרה אותנו!
  והרביעייה עם הדרקונים מיהרה אחרי הקופים המעופפים. היו רק תריסר ארור מהם - שלושה עשר מהם. ובערך אותו מספר של ילדים שבויים. וזו האמת הקשה של הקרב.
  מרגריטה מיהרה קדימה, והתקרבה לקופים המעופפים, צעקה:
  - שחררו את הילדים, מפלצות!
  מנהיג הקופים סינן:
  - לך מפה, ילדה, אחרת נחתל גם אותך.
  מרגריטה ענתה באומץ:
  - לא! תשחרר אותם, או שתצטרך להילחם בנו!
  הקופים יללו, חושפים את שיניהם המנוקדות:
  - לעולם לא!
  ארבעה מהם נותרו להחזיק את הרשת עם הילדים, והשאר מיהרו לעבר המחלקה הקטנה של מחלצים צעירים.
  דומיניקה נענעה באגרופיה וחרב הופיע בידה.
  מרגריטה שאלה:
  - אתה יודע לגדר?
  דומיניקה ענתה בביטחון:
  - יש מושג! היא שיחקה בסרטים.
  הנערה הפרטיזנית צרחה:
  - זה יהיה שימושי עבורך.
  השחקנית שרה:
  הגיע הזמן שתניף את החרב שלך,
  זה הזמן להזדרז...
  הגיע הזמן שתניף את החרב שלך -
  מה אם זה יהיה שימושי!
  רשום את זה במחברת שלך -
  בכל עמוד!
  הגיע הזמן שתניף את החרב שלך,
  הגיע הזמן שתניף את החרב שלך,
  הגיע הזמן שתניף את החרב שלך!
  לאחר מכן צחקו הארבעה. והקופים המעופפים ניסו לתקוף. הם נעו כמו עפיפונים תוקפים דרורים.
  מרגריטה פגעה במנהיגת הקופים המעופפים בעזרת שרביט קסמים וטבעות קסם על רגליה היחפות. וזה פגע מאוד.
  המנהיג קיבל זעזוע, וראשו הפך מיד לעוגת קוקוס טעימה מאוד. וכפותיו של הקוף המעופף התעוותו בהיסטריה. שאר הקופים המעופפים שרקו בפחד.
  אחד מהם מיהר לעבר הארבעה, אך הילד דובריניה היכה את מצחה בעקב החשוף, כך שהקוף, לאחר שספג מכה חזקה, התהפך.
  דומיניקה הניפה את חרבה וחתכה את קרן הקוף המעופף, ולאחר מכן שרה:
  אנחנו בג'ונגל בארץ של קופי בר,
  אנחנו נלחמים עם בעלי הכנף בשמיים...
  לצוד לזלול בננה בשלה -
  תלו את מי שגונב ילדים מעץ!
  אונומאוס גם פגע בקוף, הפעם בכנף, וסינן:
  אני אביר האור, על ברכיך פראים,
  אטאטא את אויבי המולדת מעל פני האדמה!
  ועשה דמות שמונה בחרבות. לאחר מכן, הילד התחמק בזריזות מהפרימט הפצוע. וכשהדרקון פרץ בלהבות, הקוף העיוור צרח. במקביל היה ריח של שריפה.
  ארבעת הלוחמים יצאו למתקפה. הקופים ניסו להתקפת נגד. הדרקונים פגעו בהם בסילוני אש שממש הציתו את כנפי הפרימטים. והדיף ריח מטוגן.
  הילדה מרגריטה לקחה ושחררה זרמי קסם. ולקוף הבא היה סופגניית שוקולד במקום ראש.
  דובריניה תפס קוף אחד בכנף בהונותיו החשופות והשליך אותו על הציפור השנייה. ואז הייתה התנגשות עם ניצוצות.
  הילד הטיטאן שר:
  אתה יודע, יש לי כוח קורן,
  להיות חברים איתה זה כמו לשחק עם תנין!
  ואז הילדה של דומיניק חתכה את כנפו של הקוף בחרבה. היא הטתה ושחררה מזרקה של דם סגול. לאחר מכן, היא התנגשה בבן זוגה.
  דומיניקה בעטה באחד היצורים המכונפים בלסת בעקב החשוף שלה וצייצה:
  ובכן, בסדר, היצור נרדם בנסורת,
  אוקיי, הם בעטו לי בלסת...
  אוקיי, הם גררו אותי על אלונקה -
  תגיד תודה שאתה חי !
  והילדה הכתה קוף אחר בראשו בחרב. לאחר מכן, היצורים החלו לברוח. במקביל, ארבעה פרימטים בעלי כנף ניסו לקחת את השבויים, ילדים שהסתבכו ברשת.
  מרגריטה ירתה לעברם קרן קסמים, הקוף הפך כולו לעוגת קינמון עם ציפוי.
  השאר ברחו בצרחות, משחררים את הרשת. והילדים השבויים התחילו ליפול.
  מרגריטה צעקה:
  - תחזיק את הרשת, קדימה, חזק יותר.
  והיא צנחה למטה על הדרקון. שלושה לוחמים נוספים מיהרו אחריה.
  הילד דובריניה שר:
  הו, ילדות, ילדות, לאן אתה טס?
  הו, ילדות, ילדות, לאן אתה ממהר...
  מלא קופים פרוותיים, אני יודע,
  הם תופסים אותך ממדינות שונות!
  והנער-גיבור הרים את הרשת באצבעות רגליו החשופות. ובכל זאת, להיות בחור במכנסיים קצרים יש את היתרונות שלו. זה מגונה למבוגר ללכת בלי מגפיים, אבל לילד זה טבעי, והוא יכול להשתמש ברגליים החזקות שלו בפעולה.
  כל הארבעה האטו את הרשת הנופלת והחלו לרדת בצורה חלקה.
  דומיניקה ציינה בחיוך:
  - אני לא מאחל לך חלק יתום,
  אני לא מאחל לך ימים קשים...
  תן לכוכב להפוך לגן עדן בהיר,
  שהאל הקדוש ישמור על הילדים!
  החבר'ה היו שרוטים וקרועים, כמעט כולם יחפים, מלבד בחורה אחת בשמלה אלגנטית ואולי יוקרתית ונעליים רקומות באבני אמרלד ואבני אודם.
  הילדה צייצה:
  - תיזהר, צוות ההצלה הוא אבי הדוכס, ואני כבר נושאת את התואר ברונית!
  דומיניקה ענתה בצחקוק:
  מלכים יכולים לעשות הכל
  מלכים יכולים לעשות הכל...
  אבל לעתים קרובות נשבר
  לפעמים הם יושבים!
  להתחתן מאהבה
  להתחתן מאהבה...
  חלש בשבילך, מישהו
  אתה לא אלוהים, מלך!
  כל אחד חלש בשבילך -
  אתה לא אלוהים, מלך!
  הצוות הנחיתה בזהירות את הילדים. והיא פרמה את הרשת. ילדים - בנים ובנות - חשו חופש. והעקבים העגולים שלהם הבזיקו כשניסו לרוץ.
  אבל מרגריטה עצרה אותם בצעקה מאיימת:
  -לאן אתם הולכים? מה דעתך להגיד תודה?
  הילדים עצרו. נערת הברונית הנהנה:
  - נכון, הצלת אותי מהשבי. תמסור אותי לאבי, ושכר גבוה יחכה לך. ותנו לשאר להגיע לשם בעצמם - הם קבצנים ויחפים.
  ילד מבין האסירים התנגד:
  - אבי הוא הרוזן! ואני יחף כי תפסו אותי במהלך ריצת אימון!
  מרגריטה שאלה: "למה תפסו אותך?"
  הנער הוויסקונט משך בכתפיו: היה לו פלג גוף עליון חשוף ושרירי, שזוף, מגושם, ורק פניו האקספרסיביות, גם אם הילדותיות, הסגירו את הגזע שלו.
  נערת הברונית השיבה:
  -הם רצו לקחת אותנו לסקלנטון . זהו קוסם רב עוצמה שקשור מרחוק לקושצ'י בן האלמוות!
  מרגריטה חבטה בשפתיה והעיר:
  - לסקלנטון , קוסם מרושע ואמן היסודות, יש חפץ נמר שחור. אולי זה יעזור להציל את המין החזק יותר.
  הילד הנסיך אונומאוס ציין:
  - בנוסף, יש צורך לשחרר ילדים שבויים אחרים המוחזקים בשבי מכשף הסיוטים. אחרת תהיה פגיעה גדולה ביקום.
  דומיניקה שאלה, לא בביטחון רב מדי:
  - האם זה לא יסיח את דעתנו מהמטרה העיקרית?
  מרגריטה התנגדה:
  - להיפך! אם תאסוף את כל שנים עשר החפצים, תוכל להשיג את כוחו של האל הכול יכול. וזה יאפשר להציל לא רק את המין החזק, אלא ליצור עוד הרבה דברים טובים.
  הילד דובריניה קרא:
  - זה מדהים! אז נוכל לעשות משהו שגיבורים אחרים לא חלמו עליו!
  דומיניקה שרה בהנאה:
  העולם שלנו חסר רחמים, אכזרי, בוגד,
  דם האנשים זורם כמו נחל סוער...
  אבל האיש חכם, מפורסם בהתקדמות שלו -
  התגבר על מכשולים תוך כדי משחק!
  
  אינספור איומים סיוטים
  הגורל הוא אכזרי, עצוב ומצחיק...
  הזלנו דמעות מוזרות בספק -
  הביטו בשמיים במלנכוליה לא -ארצית !
  
  ויהי צורך להשיל
  בקרב זועם, דם אנושי...
  לשבור את חוט החיים בחרב, חץ,
  לא נבגוד באהבה לנצח!
  מרגריטה הנהנה בראשה הזהוב:
  - אתה שר היטב את דומיניק, והמילים ההגיוניות נוגעות בנפש! אבל זה לא מספיק...
  השחקנית שרה:
  זה נעשה קל מאוד
  הצלתי את ארץ המולדת...
  היה לי ממש מזל -
  רק שזה לא מספיק!
  רק, רק, רק -
  זה לא מספיק!
  הילד הוויסקונט רקע בכף רגלו היחפה כל כך עד שטיפות הטל עפו מהעשב הכתום ונהמו:
  - תפסיק לשיר! בוא נלך לסקלנטום ונקרע אותו לגזרים!
  מרגריטה העירה באנחה:
  זה יותר מדי זמן ללכת. אתה צריך לעוף על דרקונים, או להיות מועבר באמצעות מדליון!
  אונומאוס שאל בחיוך:
  - יש לך מדליון? אז תעביר אותנו!
  ענתה הילדה הפרטיזנית באנחה:
  - יש להטעין אותו כדי להעביר את כל הצוות. בוא נאכל בינתיים. הילדים כנראה רעבים.
  נערת הברונית הנהנה בראשה, עגילי היהלומים שלה צלצלו:
  - כן, זה בדיוק מה שצריך לעשות. יש שריפה בבטן שלי!
  הנער הויסקאונט ציין:
  - בטן מלאה חירשת בקרב!
  שאר הילדים, בעיקר בנות, צווחו פה אחד:
  אנחנו רוצים לאכול
  פתח את הדלתות רחב יותר
  אחרת נאכל את הטבח...
  הטבחים יאכלו חטיף,
  ובואו נשתה לשוטרים,
  אנחנו נהרוס את כל חדר האוכל
  ואנחנו נשבור את הכלים!
  מרגריטה נענעה את שרביט הקסמים שלה. והופיע שולחן ועליו כמה כלים ועוגה.
  הילדה שרה בהנאה:
  הילדים אספו עבורכם,
  אנחנו לא גרוטאות בכלל -
  ופינוקים מגניבים,
  לא רק דייסה עם דוחן!
  דומיניקה הנהנה וציינה:
  - אבל שטפו ידיים קודם!
  הילדים מיהרו אל הנחל. רק נערת הברונית נשארה לעמוד. השחקנית הילדה שאגה:
  - האם אתה צריך הזמנה מיוחדת?
  הברונית הצעירה מלמלה:
  - ונמאס לי להרטיב את הידיים והרגליים עם הפלבאים!
  דומיניקה ענתה בחומרה:
  - אז אני לא אתן לך לשולחן!
  הילדה המכובדת אמרה:
  את מתכוונת להראות לי, ילדה יחפה ? כן, אני אצווה להלקות אותך.
  דומיניקה קמה וקפצה את אגרופיה:
  - ואת מי תזמין?
  הברונית הביטה לאחור. דומיניקה הייתה גבוהה ושרירית, והבד כיסה רק את שדיה וירכיה. והיה ברור שכדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעור השזוף, והיו אריחי שרירי בטן על הבטן. בחורה גיבורה כזו יכולה להכות אותך.
  עם זאת, מרגריטה אמרה בנימה פייסנית:
  - בואו כולנו נשטוף ידיים כבר. ואם אתה, דומיניקה, מבוגר, אז אתה צריך להוות דוגמה עבורנו. אז בואו כולנו נשטוף ביחד.
  והיא פנתה לכיוון הנחל. ואיתה נערת הברונית ודומיניקה. המים חוממו על ידי ארבע השמשות, עדינים וחמים, כך שהשטיפה הייתה תענוג. הילדים אפילו שחו בנחל. והם התחילו להתיז מים זה על זה.
  גם דומיניקה השתכשכה כמו ילדה קטנה ושרה:
  מים, מים, מים קרים,
  לא בכדי זה נשפך מהדלי!
  והיה טבע כל כך נפלא מסביב. פרחים מפוארים בצורות שונות צמחו על עצים שופעים. ועלי הכותרת של הפרחים האלה יש צבעים וגוונים שונים. רק דמיינו ניצנים נוצצים בכל צבעי הקשת ומנצנצים בקרני ארבע שמשות.
  זה באמת יופי נפלא. ופרפרים בגודל של אלבטרוסים עפים, ולכנפיים שלהם יש דפוסים נעים, כמו התזת גלי ים. ומתרחשת תנועה נפלאה.
  דומיניקה שרה:
  הכנפיים של הפרפר הזה
  הם היו כל כך טובים...
  הילד איבד את שלוותו,
  והוא אמר מהלב...
  הויסקונט הצעיר, מתיז, העיר:
  - כן, זה יפה מסביב...
  למעשה, רבים מהעצים נראו כמו זנבות תכשיטים של טווסים. ומעליהם, בנוסף לפרפרים, גם שפיריות פלטינה הזיזו את כנפיהן. וביער נשמעו טרילים של ציפורים מרהיבות. הם כל כך מדהימים ונפלאים עם הקולות שלהם שאתה פשוט מופתע.
  דומיניקה צייצה:
  שמעת את שרים השחורים?
  זמירים ואוריולים זורמים...
  ולפעמים חמורים, חמורים מתנפצים ככה,
  הבנות רצות יחפות!
  כן, אכן, זה נראה מאוד מצחיק.
  לאחר הרחצה פנו הילדים לשולחן. וַיִּהְיֶה לְמִנְחוֹתָם מְאֹד, וַיִּשְׁרוּ בְּשִׂמְחָה;
  הפיה הטובה נתנה לנו
  הרבה צעצועים, מסוגים שונים...
  נולדנו על ידי כוח עצום,
  כמו ציפורים וחיות!
  
  ילדים משחקים לאור חיוך,
  שמחה גדולה הגיעה לעולם...
  אנחנו יכולים להגיע לשם בניסיון הראשון -
  גם בעול שהשתגע, החמור!
  
  אנחנו ממהרים יחפים דרך טיפות הטל,
  יש כל כך הרבה רעיונות נפלאים בעולם...
  ילדים מפילים דמעות פנינה,
  תאמין לי, הנשמה שלך תהיה עליזה יותר!
  
  קושצ'י הרשע תוקפים אותנו,
  באבא יאגה ממהר במרגמה...
  הם מצליפים באכזריות בילדה יחפה עם שוט,
  והנהר מציף את הגדות!
  
  אבל אנחנו לא נרתע, בנים ובנות,
  נילחם כמו טיטאן...
  והקול שלנו יהיה כל כך ברור,
  כמו חלוץ חלוץ, תוף!
  
  ובכן, האורקים אינם מכשול עבורנו,
  טרול מטורף לא יפחיד אותך...
  יהיה פרס גדול על אומץ,
  אם הילד לא אפס בהתעללות!
  
  מהו הנחש גוריניץ' עבור נערים אמיצים,
  אין לנו שום מכשול, אנחנו להוטים להילחם ברוע...
  אנחנו נותנים לו חבורה של מהמורות,
  ואנחנו נועלים אותו ישר באסם!
  
  אם גובלין מרושע יורה מתותח,
  אז אנחנו נענה לו בקלילות...
  תפסיקו למרוח את הנזלת שלכם בחורים ,
  בואו נביס את השטן פעם אחת!
  
  לקרב העקוב מדם, הקדוש והנכון,
  באומץ בנות, בנים רצים...
  אנחנו נשלוט בכוח הקדוש,
  בואו נקפוץ את הדרקון המרושע!
  
  אין חופים מאושרים יותר עבור היקרים שלנו,
  בואו נתפוס בריכה שלמה של דגים...
  למען אלפיה הגדולה והזוהרת,
  הילד יוכיח שהוא מאוד מגניב!
  
  בואו נעשה את העולם כל כך יפה
  כך שפרחים מגן עדן יצמחו בו...
  למרות שלפעמים אנחנו נלחמים בצורה מסוכנת,
  אחרי הכל, חלומות יתגשמו באור!
  
  לא, לעולם לא נהיה תחת אויבים,
  נניח בנות, בנים קדימה...
  נרמוס את צבא הכופרים תחת רגלינו,
  אנו נוציא חשבונית עבור הזוכה!
  
  תאמין לי, יהיה קיץ נצחי בעולם,
  הילדות שלנו לעולם לא תעבור...
  מעללי האבירים מושרים באמת,
  ולצאת לקמפיין מנצח!
  
  ובכן, כשאנחנו מביסים את כל האורקים,
  הקרב יסתיים בניצחון מפואר...
  זה יהיה נפלא בנשמתי הטהורה,
  אנחנו מרימים את החרב, את המגן החזק!
  הילדים שרו שיר שובב והתיישבו ליד השולחן. הם התחילו ליהנות מאכילת ברווזים מטוגנים, צלי ודגים לצד תוספות.
  דומיניקה הצטרפה אליהם. היא חתכה פרוסה בסכין וציינה:
  - בשר מעולה!
  מרגריטה הנהנה:
  - ובכן, איך אני עושה קסמים? מסכים, זה לא ניתן להבדיל מהדבר האמיתי!
  נערת הברונית ציינה:
  - כן , בשר מעולה, אבל מה עם הדגים?
  וניסיתי חתיכה. ואכן, האוכל היה נפלא. הילדים אכלו וציינו בהנאה:
  - איזה סוג של מנות, איזה סוג של מנות,
  הלוואי ויכולתי לקחת הכל איתי...
  חבל שהשולחן לא ככה לעתים קרובות -
  הם פשוט מוזנים לשחיטה!
  אחת מבנות הקבצנים היחפות , שאלה:
  - אפשר כמה סוכריות שוקולד?
  מרגריטה צחקה ונופפה בשרביט שלה. התלויים על עץ גדול כזנב של טווס, מיהרו הקונוסים מיד אל השולחן והפכו לברים יפים בעלי חיים ודגים, מכוסים בשוקולד ובמילוי נפלא.
  הילדים צייצו בשביעות רצון:
  - כמה זה נהדר , וגם, אנחנו רוצים גלידה!
  באותו רגע קפצו מתחת לעשב הכתום כמה חולדות גדולות עם פרווה ארגמן וניסו לתקוף את הילדים. הם צווחו בפחד, כל עכברוש בגודל של זאב טוב. מרגריטה הכתה אותם בברק משרביט הקסמים שלה ומטבעות הקסם של רגליה היחפות. ודומיניקה גם השתמשה בשרביט הקסמים שלה כדי לשחרר פולסר.
  כוסות יין מוזהבות הופיעו עם גלידה עשירה ושופעת שהונחה בצורת פרחים מופלאים. יתר על כן, עם תותים, תאנים, תותי בר ועוד פירות יער מרהיבים.
  דומיניקה מלמלה וציינה והצביעה על כוס היין הגדולה ביותר, שהתגלתה כלא זהב, אלא משובצת יהלומים. והגלידה בו נראתה כמו קישוט מופלא, מונח בכל צבעי הקשת. וכמה יפה זה נראה.
  מרגריטה ציינה:
  -יש לך שרביט קסמים עשוי מוריד הלב של דרקון - זה נדיר מאוד. מאיפה השגת את זה?
  דומיניקה ענתה בכנות:
  - בקרב! וזה נכון ואמיץ!
  אונומאוס שרה בהנאה:
  אוי למי שנלחם,
  עם עלמה יפה בקרב...
  אם האויב זועם -
  אני אהרוג את הממזר! אני אהרוג את הממזר!
  הילד דובריניה נהם:
  - מה את, ילדה , למה את שרה ככה? עלינו לשיר: עם ילד חזק בקרב! ליתר דיוק, אפילו עם אדם חזק בקרב. אנחנו רק בנים במראה החיצוני, אבל כבר שנים שאנחנו גברים!
  אונומאוס צחק וציין:
  אנחנו נשארים ילדים לנצח,
  רק השנים משתנות!
  דומיניקה צחקה והעיר:
  - כאן יהיה לנו עולם אגדות ושינוי.
  לאחר מכן, היא החלה לאכול את הגלידה המחושפת שלה. זה היה פשוט טעים. ככה זה יצא מפואר. והטעם המתוק והעדין של הגלידה התפשט על הלשון של הילדה.
  גם הילד דובריניה, אחרי הדגים והבשר, ספד לגלידה בשמחה. זה באמת משהו, יאמי .
  הילדים ניסו לאכול בצורה שנראתה מתורבתת ולא לזלזל. כן, גלידת עכברים טורפים היא דבר נפלא.
  דומיניקה ציינה בחיוך קורן:
  כמה טוב להיות מסוגל להטיל קסם,
  ולהפוך את העכברוש המרושע לגלידה...
  אנחנו מקבלים חמישייה מוצקה -
  עושים משהו שבכלל לא אמור להיעשות!
  ושוב צחקוקים של ילדים בתגובה. וחריקה מרוצה...
  היה רעש בשמיים. אי שם מהקצה דרקון ענק עף. מרחוק הוא נראה קטן ולא מפחיד, למרות שבעת ראשיו. וזה היה סוג של מפלצת בצורה לא מזיקה.
  הילדים צחקו והחלו לקרוץ זה לזה. זה ממש כיף. והם מוחאים כפיים כף על כף יד.
  שיש צלצול.
  דומיניקה לקחה אותו וזרקה את הבומרנג באצבעותיה החשופות. הוא עף וניתק את הבליטה, ובמהלך הנפילה היפה היכה בה באנרגיה של שרביט קסמים. עוגה גדולה הופיעה בצורת כובע הצריף של נפוליאון, משובצת פרגים, ורדים ופרחים.
  הילדים כבר ניזונו היטב וקיבלו את פני המתנה בהתלהבות מתונה.
  הילד הויסקאונט אמר:
  -עוגות טובות מאוד, אבל עדיין צריך להקפיד על מתינות...
  דומיניקה ציחקקה וציינה, שרה:
  טבח ליום ההולדת שלי,
  כתבתי ברכות על העוגה...
  והכתובת בצבע שמנת -
  זה הזמן לנסוע לעיר סן רמו!
  לאחר מכן, הילדה לקחה אותו ושגרה שוב את הבומרנג. והוא עף, זינק וסובב. והילדה תפסה אותו שוב ברגלה יחפה ושרה:
  אל תסתכל מלמעלה על העוגה
  יבוא הזמן שגם אתה תמות ...
  הג'ינג'ר שורק כמו כדור בבית המקדש,
  עם הדיאטה אתה באמת תדפוק את עצמך!
  נערת הברונית בלעה בקושי חתיכת עוגה עם כובע נטויה, ליקקה את שפתיה וציינה:
  - טעים! אבל זה לא מתאים יותר.
  הנער הויסקאונט ציין:
  - לא ייקח הרבה זמן להשמין.
  דומיניקה שרה בחיוך ובבדיחה:
  לכף של אמא , לכף של אבא,
  ולסבתא מצקת ...
  ובצד המיטה!
  הילדים, אכן, הפכו כבדים לאחר שאכלו ונפלו על הדשא הרך והכתום, מרחרחים באף. למרבה המזל לא היו כאן יתושים טורפים או חרקים. אלה שטסו היו גדולים ולא נשכו, וכמעט לא היו בעיות איתם.
  דומיניקה שאלה את מרגריטה, גם הנערה החלוצה פיהקה וכיסתה במהירות את פיה בכף ידה:
  -אתה הולך לישון או?
  הגיבורה הפרטיזנית השיבה:
  מה, הילדה לא יכולה לישון בתוך ההתעללות והחרדה?
  איפשהו המאורס משוטט בדרך יער...
  הוא משוטט בעשב הנענע ולא יודע דבר,
  ובדיחות ומחזות גורל ארורים!
  הילד הגיבור דובריניה כבר ריחרח דרך אפו.
  כן, הילדים עברו הרבה הרפתקאות.
  דומיניקה שרה בצחוק:
  אנחנו נרדמים ללא קושי,
  זה נכון, כן...
  אבל אז, באיזה קושי,
  אנחנו מתעוררים מאוחר יותר!
  . פרק מס' 9.
  דומיניקה התעוררה ויצאה מחלום קסום שלקח אותה לעולם מקביל. לאחר מכן, הילדה שטפה את עצמה והתקלחה באמצעות מכשיר מוזהב. צחצחתי שיניים והלכתי לארוחת בוקר.
  שם פגשו אותה בנות ובנות נוספות מכיתת העילית. הם לחצו ידיים ונראו מנומסים. היו גם אלפים, טרולים, הוביטים שנראו כמו בנות, נימפות, דריאדות, בנות אנושיות, אם כי היו מעטים כאלה. חברה יפה התאספה.
  הבנות היו בשמלות ותכשיטים אלגנטיים, אבל יחפות, כדי שיהיה נוח יותר להשתמש ברגליים בזמן כישוף. ובכיתה העילית, החינוך היה שונה במקצת - הם האזינו להרצאות שהעביר ינשוף בצורה של אש מהירה, וביצעו סוגים שונים של משימות. האמינו שהילדה כבר יודעת את היסודות.
  דומיניקה השלימה מספר משימות כאן. היא ירתה ממטה קסמים ועשתה טרנספורמציות. ואז היא לחשה לחשים. הוקראו לה כמה צירופי מילים מורכבים, ודומיניקה חזרה עליהם.
  בהיותה שחקנית קולנוע, לילדה היה זיכרון פנומנלי, שכן על הסט היא הייתה צריכה לבטא הרבה דיאלוגים.
  וזכרתי הכל בצורה מושלמת. אבל כל אלה הם פרחים; העיקר, כמובן, הוא החיפוש אחר חפצים כדי להציל את המין החזק יותר.
  וכך התיישבה דומיניקה בתנוחת לוטוס, מצטרפת לרגליה החזקות והשריריות ומיישרת את גבה. ושוב היא צללה ליקום מקביל, שבו הצוות שלהם חיפש דרך להציל את המין החזק יותר.
  ובדיוק בזמן. כי שם התגנבו הגובלין והזמיר השודד על קצות האצבעות. שני הנבלים האלה כבר פרסו רשת קסמים כדי לכסות את צוות היחפים הישן.
  גם מרגריטה ישנה, והיא חלמה...
  הילדה קיבלה את המשימה לפוצץ את הגשר. אז היא הלכה יחפה, בשמלת כותנה קרועה ועם תיק קבצנים, לסיור. סתיו ומזג האוויר לא ממש טוב. היה כפור בלילה, והעשב היה מכוסה בכפור, שעליו הותירו רגליה היחפות של הילדה עקבות קטנות וחינניות. היה לח וקר מאוד, עם גשם מעורב בשלג.
  אצבעותיו הקטנות של הפרטיזן היחף הכחילו מהקור והלחות. אבל היא צעדה באומץ קדימה, אפילו גבתה תאוצה.
  ובאותו הזמן היא שרה;
  הגשם פיזר שברי כוכבים על פני השמים,
  הם הכינו יתד מושחז לפשיזם!
  מיכלי הטייגר הם סתם זבל - שוק פשפשים מלוכלך ,
  הוורמאכט מחכה לתבוסה זועמת!
  הוורמאכט מחכה לתבוסה זועמת!
  
  חברנו סטלין, המנהיג, הוא כוחם של מיליונים,
  יש לו אגרוף גרניט, מקלע ביד!
  נוכל להביס את הצבא מסדום,
  הכוח שלנו הוא מונוליט, למרבה המזל על כדור הארץ!
  הכוח שלנו הוא מונוליט, למרבה המזל על כדור הארץ!
  
  למפלגה שלנו אין דבר חשוב יותר לעשות,
  איך להציל את האנשים, טובת המולדת!
  גבלס דיבוק, לעזאזל עם שטויות,
  ויהיה ניצחון, תאמין לי, למרות כל השדים!
  ויהיה ניצחון, תאמין לי, למרות כל השדים!
  
  היופי הרוסי, אתה יודע, מפורסמת בכוחה,
  יש לה צמה חומה כבדה!
  ובקרבות עם הפשיסטים הנוער יתפרסם,
  ארץ האור תתעורר לחיים, תקום!
  ארץ האור תתעורר לחיים, תקום!
  
  אל תיתן להיטלר לדחוף את אפו לרוסים,
  הבחור המשופם חושב שהוא אלוהים מגניב!
  נצעד לאורך רחוב ברלין,
  לא, הטהור בנפשו לא יהפוך לעבד!
  לא, הטהור בנפשו לא יהפוך לעבד!
  
  הדגל שלנו הוא אדום, צבעו של דם זועם,
  השמש כבר זורחת על הרייכסטאג!
  אין מתנה נדיבה יותר לילדים היקרים שלנו,
  אם הלב אמיץ והפחד נמחץ!
  אם הלב אמיץ והפחד נמחץ!
  אז מרגריטה רצה, הקור נוגס בעקביה החשופים, אל הגשר. יש תיל מסביב ויש מגדלי מקלעים.
  הגרמנים שותים ירח ומעשנים מדורות. מרגריטה רצה אליהם. הילדה הבלונדינית והמסכנה לא נראית מפחידה לקראוטים. יתר על כן, בלחות וקור שכזה, כמעט אף אחד, מלבד הקבצנים האחרונים, יעז ללכת יחף.
  והילדה התחילה לשיר להם שיר לא מזיק ועליז:
  אני יתום קטן ומסכן
  אני רץ יחף בשלג בקור...
  אבל קולה של הילדה ברור מאוד,
  היא תגרש את הכפור כאילו בכוח!
  
  המלחמה לקחה את אמא שלי עם פצצה,
  אבא, כמובן, נקרא לחזית...
  אח מתולתל קפוא מהקור,
  האחות הגדולה על הפיגום!
  
  רעב, אני מכרסם קרום לחם,
  והרגליים הקטנות שלי אדומות מהכפור...
  אני המקום שבו סעד הכלב הנווד
  למרות שהילדה חמודה ויפה!
  
  אני יכול להגיד לכולם באומץ ובאומץ,
  זה, כמובן, מלחמה לעזאזל...
  זה לא משנה על מה אנחנו נלחמים,
  מפלצת השטן אשם בכך!
  
  הו, רגליה של הילדה סובלות,
  וכואבים להם מאוד בקור הזה...
  הלוואי שבקרוב יהיה שחר במאי החם,
  שהבז הזוהר יעוף!
  
  אנחנו רוצים להפוך את המולדת שלנו ליפה יותר,
  אבל רעב, קור, סופות שלגים וסופות שלגים...
  לאן אתה הולך, רוסיה האומללה?
  גורל כל כך קשה!
  
  אני ילדה, רק ילדה,
  הספקתי לחוות הרבה...
  עבדתי כמעט מהעריסה,
  למדתי רק ארבע או חמש!
  
  למה הצער הזה הגיע אלי?
  גורלם האכזר של לבבות שבורים...
  תאמין לי, רוע כזה נפל,
  מה שנראה כמו רק קצת וזה הסוף!
  
  אבל הילדה מתחת לעול לא נשברה,
  היא הצליחה להתכונן והולכת...
  היא ילדה, רחוקה מלהיות זקנה,
  והיא נהנית לרקוע יחפה!
  
  עקבותיה של הילדה הקטנה חינניות,
  רפאל צייר עליהם ...
  ואני מאמינה שהקטנה תהיה מאושרת,
  ה' יראה את ילדיו, תאמין לי!
  
  בגלל זה אני שר את השיר
  לכבוד אלוהים אדוני המשיח...
  אני מאמין שהכוכב יהפוך לגן עדן
  ואני אפגוש את אבי, תאמין לי!
  
  אז יגיע הזמן והם יקומו שוב,
  מי מת, מי מת ומי חולה...
  ויהיה אושר בזקנה ובילדות,
  כי ישוע רצה את זה!
  
  כן, אני כורע ברך לפני אלוהים,
  אגשים את המזמור הזה באושר האור...
  בשם כל הדורות הבאים,
  המפלצות הפושעות יובסו!
  
  אז הילדה תהיה באושר נצחי,
  וכל עמי אמא אדמה...
  מזג האוויר הגרוע המוחלט יתפוגג,
  האנשים שלנו לא ישברו!
  
  היא הצטלבה, ירדה על ברכיה,
  נישק את צלב הכסף...
  היא עשתה מעט למען אלוהים, כנראה
  ישוע ירד מהשמיים בשבילנו!
  
  בקרוב כולנו נהיה עם הכול יכול,
  בידו היפה והאוהבת...
  תן למחשבות שלנו לעוף גבוה יותר
  והכוח טמון באגרוף ילדותי וחזק!
  
  ועכשיו קראתי את התפילה,
  היא אמרה, אלוהים, סלח לי...
  עכשיו אנחנו על הכן איתו,
  ומשיח ואני, תאמין לי, בדרך!
  
  ונלך עמו שלובים לגן עדן,
  וגשם זהב יירד שם...
  ה' יראה את אופיו הנדיב,
  וזה ישלח את היריב ישר לרעד!
  
  סוף סוף יש אושר בעולם,
  חיכינו להופעתו של ישו...
  אנחנו טסים כמו מלאכים למשתה באוויר,
  אהבת ה' בהירה וטהורה!
  אחרי שיר כזה, הנאצים התרגשו ונתנו לילדה האומללה להיכנס להתחמם ונתנו לה תה חם. מרגריטה תכננה לשתול בשקט חומר נפץ מחופש לכיכר לחם בתיק מתחת למעקה, אבל לא הספיקה - היא התעוררה.
  הזמיר השודד והגובלין היו קרובים מאוד. לגובלין הייתה בליטה במקום אף, פנים די מגעילות וניבים ארוכים. הוא גם די גבוה, כשלושה מטרים. לא פלא שהוא גרר את הרשת. ונייטינגייל היה אדם שמן ואדמדם עם לחיי אוגר, שיניים קדמיות בולטות ובמדים מפוארים עם מדליות. ובכן, פלוס שפם, אופייני לפרוסים.
  כשראה שהתקפת הפתע לא הצליחה, הזמיר השודד הכניס שתי אצבעות לפיו וניסה לשרוק.
  דומיניקה נתנה לו בעיטה עגולה בעקב החשוף שלה. והשודד שואג מכאב. והוא אפילו ירק דם.
  הגובלין הניף את המועדון שלו. הילד הגיבור דובריניה קפץ ותפס את הגובלין בשיער, נפל על גבו והשליך אותו מעליו. הגובלין התרסק על צמח כמו קקטוס עם פרחים וילל מחריש אוזניים. ושאגתו הייתה כמו חמור בר.
  מרגריטה חייכה. נייטינגייל ניסה לשרוק שוב כאשר דומיניקה הכתה אותו בסנטר עם הברך. והוא צנח.
  הילד הגיבור דובריניה שר:
  הגובלין שאל אותנו,
  אתה קמו אתה בא ?
  נסע לעיר -
  יש לנו דברים לעשות!
  הגובלין ניסה לתקוף שוב עם המועדון. הילד הגיבור התחמק מהמכה ושוב השליך את האיש הגדול על עצמו, כי לדוברניה אין כוח של ילד. ונראה שהכל מסתדר.
  הגובלין נמתח שוב. והוא התרומם לאט יותר. הילדים התעוררו והחלו לזרוק קונוסים זהובים על שטן הביצה. הם פגעו בו וגרמו לו לשאוג. ולעוות.
  מרגריטה נענעה את שרביט הקסמים שלה. והקונוסים התחילו להפוך לעוגות, והם ממש מרחו את הגובלין בשמנת, וגרמו לו להתעוות כמו לוץ' במחבת.
  ודובריניה ניקיץ' הרימה את הזמיר השודד אל זרועותיו המושטות והשליכה אותו על עץ אורן כבד עם חרוטי כסף. מהמכה, הזמיר יתרסק וירעד, ויאלץ אותו לוותר על רוח הרפאים, או יותר נכון, לירוק דם.
  הילד דובריניה שר:
  - נייטינגייל השודד, אתה נבל,
  והכה אותך בפנים חזק יותר...
  אתה מת עכשיו, נבל שכמוך ,
  תהרוג גם אותך, השרקן!
  ואז הוא לוקח אותו ומכה אותו באגרופו חזק ככל האפשר בראשו. לזמיר השודד יש צלצול באוזניו. ודומיניקה כיוונה את שרביט המדד שלה לעבר הגובלין, ואיך היא הטילה כישוף מורכב לשינוי. וזה יהפוך אותו לכוח קטלני שיש בו אשדים של אנרגיה.
  ואז ... היה שם בחור שעיר גבוה בגובה שלושה מטרים, ועכשיו במקומו עמד שולחן עמוס בכל מיני מאכלים עשירים מאוד וממתקים נפלאים. וניחוחות כאלה נישאו מהמטבח המופלא הזה.
  דומיניקה צייצה:
  - אלו הם תמורות וניסים של ניסים,
  אנו רואים פשוט גן עדן בכל דבר שמימי...
  כל כך זוהר בכל מקום ,
  יקום ה' אלקינו שוב!
  למעשה, על השולחן מונחים מגשי מתכת זהובים וכתומים, מופלאים ונוצצים עם עוגות, עם קרמים של עשרות צבעים וגוונים שונים, כמו גם עוד מאכלים נפלאים מאוד, ושפכים ארומטיים, כולם הכי טעימים .
  וכמה נהדרות היו הסופגניות, זרועות אבקה נפלאה. אין כאן יותר להוסיף או להחסיר. וכוסות מותזות בקוקטיילים ממגוון מיצים, במילויים נפלאים שזעזעו בניחוחות ובעיצובים מתוקים עם זיגוג. ואיזה ניצנים היו?
  מרגריטה חייכה בבלבול וקראה בהפתעה:
  -הפכת את השטן! ובכן, לא משנה ! אתה חייב להיות מסוגל לעשות דבר כזה!
  דומיניקה, מבולבלת, שאלה:
  - זה קשה?
  הנערה הפרטיזנית השיבה:
  - כן, כמעט בלתי אפשרי! והצלחת לעשות משהו כזה.
  בינתיים, הזמיר השודד ניסה לשרוק שוב. והוא נשף את לחייו הרחבות דמויות האוגר. אבל הילד-גיבור, ברגע שהוא לוקח אותו, יטען אותו באגרופו הילדותי, אך הקטלני, כמו פטיש. והשורק, אגב, נוק אאוט יותר מפעם אחת, זה נראה כמו שן זהב יצוקה דפוקה.
  והוא עף הפוך. הוא צנח למטה והתמתח כאילו הופל. אבל אז הוא קפץ, הכניס שוב את אצבעותיו לפיו ונשף. אבל במקום שריקה, כל מה שיצא היה שריקה פתטית. וזה מאוד מצחיק. הילדים צחקו. הזמיר השודד קרקר:
  "אני אבלע אותך ברגע, אני אבלע אותך, אני אבלע אותך, לא ארחם!"
  בתגובה, דובריניה, הילד הגיבור הזה, בעט בסנטרו של הזמיר בעקב החשוף שלו. ושוב עפו השיניים. משליך את זרועותיו החוצה, השודד הראשי נשען לאחור.
  דובריניה שאג:
  ואת מי נמצא בקרב, ואת מי נמצא בקרב,
  אנחנו לא נתלוצץ עם זה, נהרוג זבל!
  נהרוג אותך כמו זבוב!
  דומיניקה כיוונה את שרביט הקסמים שלה לעבר נייטינגייל השודד המובס. מרגריטה ציינה:
  - האם גם אתה רוצה לשנות אותו?
  השחקנית הינהנה:
  - שיהיה לפחות משהו מועיל!
  הילדה הפרטיזנית שרה:
  הילד היה כבול על ידי לוח זמנים ברזל,
  ואכלתי רק דבר אחד בריא...
  עקב העומס הרב אירע לפתע תקיפה,
  והתברר שזה גאון סייבר בעל עוצמה אדירה!
  ואז דומיניקה הסתובבה ויצרה דמות שמונה מורכבת עם שרביט הקסמים שלה.
  ועכשיו, במקום הזמיר השודד, הופיע הר שלם של ממתקים, דראג'ים ומנות גלידה.
  צחוק עליז נשמע, וילדים החלו לקפוץ מהדשא. הם היו חמודים, אבל רזים, מרופטים ויחפים באופן מסורתי. ובחמדנות רבה הם התנפלו על הפינוק, שאליו פנו השודד הזמיר וגובלין הביצות. מרגריטה שרקה באצבעותיה וצעקה:
  - עצרו, בחורים ובחורות! אני מבין אותך, אתה רעב אחרי שנלכד על ידי הנבלים האלה, אבל תרחץ ידיים קודם.
  ואיך הוא ישחרר ברק ממטה קסמים. הבנים נאלצו לרוץ אל הנחל, עקביהם הכחולים מהבהבים. למעשה, זה גס לאכול אוכל בידיים מלוכלכות.
  דומיניקה שאלה:
  - מה הם אלה, שבויים ושבויי הזמיר והגובלין?
  מרגריטה הנהנה בראשה הבהיר:
  - כן בדיוק! שחררנו אותם. ליתר דיוק, אתה זה ששחרר אותי. וזה מאוד מגניב .
  היו יותר ממאה ילדים, בנים ובנות. כרגיל, יש פי שלושה יותר נציגים של המין ההוגן מאשר המין החזק.
  דומיניקה שאלה בהפתעה:
  - כאן כולם נראים לא יותר מבני שתים עשרה. מה, השודדים האלה לא הרגו מבוגרים?
  מרגריטה הסבירה:
  - לא, כמובן, הם הורגים גם מבוגרים. רק לאחר השחרור מבוגרים מקבלים גופות של ילדים. כפי שהיה, למשל, עם דובריניה ניקיטיץ'. וגם איתי עדיין נראיתי כמו ילדה.
  השחקנית הנערה ציינה:
  - ילדות נצחית, כמו באגדה, היא נהדרת ! ואפשר אפילו לומר - מגניב!
  מרגריטה צייצה וחשפה שיניים:
  - כן, אלה עולמות נפלאים שבהם הכל מאוד מגניב . אבל יש כאן הרבה סכנות. בפרט, יש אנשים שהם הרבה יותר מסוכנים מהגובלין ומהזמיר השודד.
  דומיניקה שאלה בלחש:
  - מי, למשל?
  הילדה הפרטיזנית אמרה בשקט:
  - זקנה שפוקליק!
  השחקנית צייצה בטוויטר:
  כל הכבוד, כל הכבוד, סבתא היא המובילה!
  להיות חברים איתה זה כמו לשחק עם תנין!
  והילדה לקחה אותו וזרקה את החרוט בבהונותיה החשופות. זה פגע בשפירית. החרק התפוצץ והתפזר לקונפטי.
  מרגריטה ציינה, מנידה בראשה עם תלתלים זהובים:
  - זה לא טוב להרוג יצורים חיים!
  דומיניקה ציינה:
  - אבל זה רק חרק!
  מרגריטה שרה בתגובה:
  - אתה יורק את הרוק שלך ברוח,
  אל תמחץ באג או נמלה...
  אל תשבור אפילו ענף ביער -
  כל החיים על פני כדור הארץ הם משפחה אחת!
  השחקנית צייצה וחשפה שיניים:
  - אני, אתה, הוא, היא - ביחד כל הארץ,
  ביחד משפחה ידידותית!
  במילה אנחנו, מאה אלף אני!
  הילדים שטפו את עצמם בנחל. ועכשיו הם רצו אל האוכל, שמחים ומבריקים.
  דומיניקה ומרגריטה לחשו לחש יחד, והשולחן התארך. עכשיו היה מספיק מקום לכולם לשבת.
  הילדים, מתעוותים ברגליהם היחפות, התיישבו ושרו במקהלה בקולותיהם הצלולים:
  המפה מתפשטת כמו שלג
  והטובים הונחו...
  הילדים כולם יצליחו,
  וצלי מצ'בורשקה!
  לאחר מכן, הם התחילו לאכול. יש כאן כל כך הרבה ילדים יפים, גם אם הם מותשים מרעב ומחסור.
  דומיניקה ומרגריטה, מאז היו מאכילים היטב, בלי לחשוב פעמיים, התחילו לרקוד. ובואו נרקום ברגליך החשופות, המסותתות והשזומות.
  הבנות שרו בקולותיהן הקורנים;
  נולדתי במדינת חלל
  איפה כל הבנות מאוד נלחמות...
  השטן לא יכול להביס את ארץ המולדת,
  לתפארת אמנו רוסיה!
  
  נוכל להגן על רוסיה הקדושה',
  ולא משנה עד כמה האויב אכזרי וערמומי...
  ננצח את היריבים שלנו חזק,
  והרוח הרוסית עם החרב תתפאר!
  
  רוסיה, זו המולדת שלי,
  קדוש וארצי מבחינה קוסמית...
  כל העמים הם משפחה אחת,
  והילדה צעירה לנצח!
  
  נגן על מולדתנו בקרבות,
  אין סיכוי אחד ליריב הרשע ...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב.
  בואו לתת מתנה לחייל רוסי!
  
  ברוסיה הכל בסדר, טוב,
  והרצון שלנו יהיה חזק יותר מפלדה...
  לילד יש משוט חזק בידיו,
  והחבר סטאלין שולט שם!
  
  אנשים אוהבים את המולדת שלי,
  אנחנו נעשה את זה יפה יותר לנצח...
  המולדת לא תיגנב תמורת רובל,
  ואלוהים סווארוג הוא המשיח הגדול !
  
  שתהולל מולדתי,
  את היריב בקרב ...
  לאדה אמא של אלוהים יקרה לי,
  תן לאויבים של רוסיה לקבל את התגברותם!
  
  אם צריך, נוכל לשפוך את דמו של האויב,
  אי אפשר להוריד את רוסיה על ברכיה...
  הצייד יהפוך בקרוב למשחק,
  והמנהיג הגדול, לנין, יהיה איתנו!
  
  נכבוש את המרחב העצום,
  אנו נעניק אושר, שמחה לכל היקום...
  מוסקבה אפילו גבוהה יותר מרומא עצמה,
  עם כוחו הבלתי משתנה בקרב!
  
  כשהמלחמה מגיעה לארצנו הבהירה,
  נראה לפיהרר את הדמות העוצמתית שלנו...
  הרוסי יקבל תשלום נדיב,
  אנחנו גבוהים מהשמש ויפים יותר מהעצים!
  
  תאמין לי, רוס לא יהיה בהריסות,
  העדר לא יוריד אותנו על הברכיים...
  תילחם למען ארץ המולדת שלך ואל תפחד,
  הרוסי לא יודע חולשה ועצלנות!
  
  ארצנו היקרה תקום שוב,
  יראה לכל היקום את כוחו...
  והשטן יושמד
  אויב המולדת יקרוס לתוך הקבר!
  כך התחילו הבנות, קופצות ברגליים יחפות ומסתובבות כמו שדים, לשאוג ולקפוץ בסלטות כפולות.
  הבנות היפות והתוקפניות כאן . ואיך הם צווחים, קופצים.
  טוב, בסדר, הילדים אוכלים וגם שרים משהו משלהם. והם עושים את זה בצורה מאוד חיובית. אלו השירים שלהם. והם מסתובבים כמו סביבון.
  בנות מהמעמד העליון.
  אבל אז הופיע בשמיים פרפר גדול מאוד, כמו דרקון אמיתי. והכנפיים שלה היו כה ענקיות שהן נצצו כמו זהב משובץ באבנים יקרות. וזה נראה כל כך מדהים ויפה. אלה אכן היו, בכנות, פרפרים שהיו כל כך ענקיים, כמו דינוזאורים.
  דומיניקה ציינה בחיוך:
  - לא תראה כאן ניסים. מדהים!
  מרגריטה צחקה וענתה:
  - כן, אלו אכן פרוקי רגליים שמדהימים. אבל זה לא הדבר הכי מפתיע. יש עוד הרבה דברים מאוד מגניבים.
  דומיניקה שרה:
  אבל לא ספר ולא מוזיאון,
  הם לא יחליפו את החברים שלנו!
  והילדה משרביט הקסמים תשחרר קרן. והופיעו כוסות קוקטייל חדשות. והילדים תקפו אותם.
  ככה הכל יצא נהדר . ורק איזו מוזיקה מתנגנת לי בראש.
  ואיך דומיניק ומרגריטה לא שרים;
  יפהפיות תוקפות יחפות,
  הם רצים, בנות כל כך נחמדות...
  אם אתה צריך להכות את הפריץ עם האגרוף,
  או שהם יחתכו אותו עם מקלע!
  
  בנות לא יכולות להרשות לעצמן לפקפק
  הם יקברו את מת הנאצים...
  והם יבעטו אותו חזק מהרגליו,
  ואיפשהו זאבים מייללים בטורף!
  
  רוסיה, זו מילה לחיילים,
  כאשר, תאמין לי, זה לא נהיה מגניב יותר...
  למרות שלפעמים המצב עגום,
  איפה קין השחור הרשע מנצח!
  
  אל תאמינו, חברי קומסומול לא בורחים,
  ואם הם בורחים, אז רק כדי לתקוף...
  וכל הנאצים יהרגו בבת אחת,
  והפיהרר יועלה לגוש החיתוך!
  
  רוסיה, זו המולדת שלי,
  היא קורנת, פשוט יפה...
  מי שפחדן לא שווה אפילו רובל,
  ואתה יודע, להתווכח עם לוחם זה מסוכן!
  
  אבל דע שננצח את הפשיסטים,
  הרשע לא ישלוט על כס המלכות...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  ואלוהים סווארוג עם גדלות בכתר!
  
  מי שהוא פחדן, תאמין לי, הוא עבד חלש,
  גורלו הוא אחד - לסבול עלבונות...
  היום אתה מכונאי, מחר אתה מנהל עבודה,
  ואתה בעצמך יכול לנצח את גבם של אחרים!
  
  לבנות יש כוח, פשוט הר געש,
  לפעמים היא הורסת הרים בעוצמה...
  המלחמה משתוללת עם הוריקן מרושע,
  והמוות בכנות מכסח את הגזע האנושי!
  
  אני אגיד לכם בכנות, אבירים,
  אנחנו חזקים כשאנחנו הרוסים מאוחדים...
  צריך חטיף עם המזלג והסכין,
  אנחנו אבירים בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  מהי אמונתנו באדון המשיח,
  למרות שאנחנו גם מכבדים את לאדה...
  החבר סטלין הוא כמו אבינו,
  ויהיה מקום של קומוניזם גן עדן!
  
  מי שהיה פעם מת יקום לתחייה
  ונהיה יפים וחכמים יותר...
  והאיש, כמובן, גאה מאוד,
  למרות שלפעמים הוא מדבר שטויות!
  
  באהבה, ארץ המולדת שלנו היא כמו כוכב,
  תאמין לי, זה לעולם לא ייצא...
  חלום גדול יתגשם
  יהיה שלום ואושר בכל היקום!
  
  אני אוהב את מריה, אני מכבד את לאדה בקדושה,
  Svarog יפה ופרון נהדר...
  אני אוהב את ישו וסטלין ,
  פרצופים קדושים של אייקונים יקרים לי!
  
  מתי יהיה גן עדן אמיתי?
  תאמין לי שכל תקוותיך יתגשמו בזה...
  תן את לבך למולדתך,
  הכל יהיה בסדר, חזק יותר מבעבר!
  לאחר מכן, לבסוף, אכלו הילדים המשוחררים. לאחר מכן הם נוצרו ליחידה. יותר ממאה בנים ובנות.
  והם יצאו לצעדה. דובריניה ציין בחיוך מתוק:
  - הם ילחמו, אני בטוח!
  והילד הגיבור קפץ על הדרקון.
  אונומאוס ציין:
  - ניתוק כזה ינוע לאט מדי. אנחנו נעים הרבה יותר מהר על דרקונים. וכאן גם כדאי לדעת מתי להפסיק.
  הילדים נבנו. רק ברונית אחת הייתה לבושה בהגינות ואפילו יוקרתית. השאר נראו כמו קבצנים, ראגמאפינים צעירים . עם זאת, זה הרבה יותר מיומן לנוע יחף.
  דומיניקה ציינה:
  - אם הילדה הברונית תלך, אז נעליה היקרות יהרסו ויתפרקו. אולי אתה צריך להיות יחף כמו כולם?
  הברונית השיבה:
  - אתה לא יכול לחכות! מוטב לשלוח אותי לאבי, הדוכס, הוא ייתן לך פרס ולא יפגע בך!
  מרגריטה הנהנה לדומיניקה:
  -יש לך כוח טבעי קסום כזה. אז קדימה, בואו ניקח את זה ביחד ונשלח מטענים זוהרים, ונזרוק את הילדה לטירה של אביה!
  השחקנית הילדה העירה:
  - מה לגבי הפרס?
  מרגריטה צחקה והעיר:
  - ובכן, הם יתנו לך ארנק זהב, אז זה באמת הרבה? יתר על כן, אני יכול להעלות זהב באוב מעצים וחרוטים רגילים, וכך גם אתה!
  דומיניקה שרקה:
  - וואו! אז אנחנו יכולים לקנות לעצמנו דוכסות!
  הנערה הפרטיזנית התנגדה:
  - זה אסור! זהב קסם אסור להכניס למחזור, אחרת יהיה יותר מזה מברזל. אתה מבין, ניפוח המטבע היקר!
  דומיניקה ציינה:
  - האם זה כמו בהיפרבולואיד של המהנדס גארין?
  מרגריטה הנהנה:
  - משהו כזה. קראתי את הספר הזה כשהייתי קטנה. כן, אז תקן הזהב קרס, וזה היה מפחיד .
  אנומאי ציין בחיוך:
  - אבל בכל זאת, אולי לגדל ברונית? כדי שהיא לא תהיה כל כך מגעילה!
  דובריניה הנהנה בחיוך:
  כן, נעשה זאת מיד,
  בואו ניתן לה משהו מגניב!
  הברונית רקעה שוב בעקב על הדשא ושאגה:
  - קח אותי לאבי! או שאוציא את כולכם להורג!
  הילדים צחקו ביחד.
  לפתע, גמד בכובע הופיע מתחת לדשא. ברור שהוא עדיין היה צעיר מאוד, ללא זקן. אבל עם שרביט קסמים ביד.
  קול קטן אמר:
  - אז אני שומע קולה של ילדה קפריזית. אולי הגיע הזמן לחנך אותה?
  הברונית שאגה:
  פשוט נסה את זה, פראייר !
  והיא ניסתה להזיז את הגמד עם רגל הנעל שלה. הוא ניער את שרביט הקסמים שלו. הילדה והילד הקפריזיים מהעם הקדום נעלמו.
  דומיניקה קראה:
  - וואו!
  מרגריטה הנהנה:
  - זה ילד גמד. סוג מיוחד של גמד מחונן בקסם. עכשיו הוא לקח את הילדה הגחמנית לגידול. והברונית תצטרך כנראה ללמוד תרבות, נימוס ולעבוד במצפונית.
  אנומאי העיר בחיוך:
  - ורציתי להרביץ לה! וכך, הנטל ירד מהכתפיים שלך.
  דובריניה הציע:
  -אתה הולך לשלד? אז אולי הגיע הזמן לצאת לדרך.
  מרגריטה ציינה:
  - קצת יותר קרוב יש את טירתה של הקוסמת המרושעת בסטינדה, שבבעלותה חפץ נוסף מתוך שתים עשרה - חולדה צהובה. זה מה שהיינו צריכים לתפוס.
  יתרה מכך, יש לנו כבר צבא קטן, יותר ממאה בחורים. ביניהם הגיבור פיניקס פלקון. הוא גם ילד, אבל עם כוח גדול.
  דובריניה ציין:
  אני מכיר את פיניקס. איך בדיוק תפסו אותו?
  הנערה הפרטיזנית השיבה:
  - בערמומיות, בדיוק כמוך. אבל עכשיו יש לנו צבא, ואנחנו נסתער על הארמון של בסטינדה!
  דומיניקה שיחקה עם שרירי הבטן שלה על הבטן. אחר כך היא לקחה אותו ומחצה אגוז ששכב על הדשא באצבעותיה החשופות. היא זרקה את הגרעין שלו, תפסה אותו בפיה, לעסה אותו בשיניה החזקות והשתוללה:
  - ללכת לתקיפה? ובכן, אני אוהב את הרעיון הזה. אמנם, השם באסטינדה מזכיר לי אגדת ילדים. האם זו לא זו שלעולם לא רוחצת את עצמה?
  מרגריטה הנידה בראשה:
  - גם אני מכיר את האגדה הזאת. לא, זו מכשפה קצת אחרת. יש לה צבא שלם של חולדות. ובכן, וגם אורקים שכירי חרב. Artefa CT עם חולדה נותן כוח עצום על מכרסמים, אז...
  הנערה הפרטיזנית הורתה:
  - ילדים! שברו את המחטים מאשחי הכסף הסמוכים, בקרוב תראו אותם כשנכנס לחורשה. זה יכול ליצור נשק הגון.
  החבר'ה השיבו:
  - נעשה הכל, מושיענו!
  והצוות צעד. אמנם היו פי שלושה יותר בנות מבנים, אבל הם ידעו גם לצעוד. והם משכו את בהונות רגליהם. במקביל התנגנה מוזיקה.
  המחלקה נעה בצעדה. כאן, אחרי שאכלו, כמה מהחבר'ה פיהקו בכבדות, אבל הבנות התחילו להכות בתופים תוצרת בית עשויים עלי טווס , ומצב הרוח נעשה עליז יותר.
  הילדים דרסו בגיבוש. דומיניקה חשבה שזה כמו בסרט על מלכיש-קיבלכיש . היו גם בחורים שצעדו יחפים. אבל משום מה לא היו בנות בסרט הסובייטי. וזה אפילו מוזר, שכן תחת המשטר האדום הם התעקשו כל הזמן על שוויון בין המינים.
  ויש כאן כל כך הרבה בנות, והן כמו לוחמות שנולדו בדרך הטבע בצעדה - חלקן אנשים, חלקם ממשפחת האלפים, כפי שניתן לראות מאוזני הלינקס שלהם. ובכן, סוג של מטריארכיה.
  הילדים צעדו, ובמקביל התחילו לשיר, כאילו בלי זה:
  אלפיה היא המדינה החכמה שלנו,
  תחת שלטונו של מלך המשיח...
  הוא ניתן לנו לנצח על ידי אלוהים,
  כדי להפוך את חיינו למאושרים יותר!
  
  מי יתן ואונומאוס הטוב יהיה בתהילה ,
  מי הביס את אויבי המולדת...
  אתה נלחם בשבילה ומעז,
  ובקרוב נתחיל לחיות תחת סולצניזם !
  
  בנות יחפות רצות
  הם רוצים להילחם באויב...
  והאורקלר הזה לא כל כך מגניב,
  במקום זאת, הוא רק דימוי של ליצן!
  
  ארץ נהדרת אינסופית
  שבו הצוואה, אתה יודע, של דורות...
  למרות שמשרתיו של השטן זוממים,
  אבל הגאון הלוהט יהיה איתנו!
  
  אני מאמין שאי אפשר להכיל את הלחץ שלנו,
  כמובן, אנחנו נגיף את אויבינו על הקרקע...
  אתה כותב את זה במחברת שלך, ילד קטן,
  כמה נפלא זה שאנשים חיים תחת אונומאוס !
  
  נהפוך את ארץ המולדת ליותר יפה מכל אחד אחר,
  גן עדן יבוא בזמן החיים הזה...
  בואו נחגוג את ההצלחה הפרועה שלנו
  ובקרוב נחיה תחת אלפיניזם!
  
  לא, תאמין לי, אי אפשר לשבור אותנו האורקישיסטים,
  למרות שהאויב חזק ומאוד ערמומי...
  אבל נעבור את הבחינות עם א',
  שיהיה טוב תחת אונומאוס !
  
  גדולתו המפוארת של הצאר, תאמין לי,
  עם הכתר שלך מלא ביהלומים...
  ואתה יודע, החיה האכזרית תימחץ,
  גם המגפה תיסוג, תאמין לי, הצרעת!
  
  לא, בשביל אלפיה צריך גם את אלפרג ,
  חברים, אל תבגוד באלים שלכם...
  גדולה ומפוארת המשפחה הכל יכולה,
  אל תראה את החולשות שלך!
  
  לאדה היפה היא מבנה האלים,
  תאמין לי, היא ילדה אהבה...
  אל תבזבז אנשים רק מילים מיותרות,
  נפתחה לגדולה חסרת גבולות!
  
  אתה לא יכול לעצור את החץ של אלפרוג ,
  היא תנקב כל יריב ...
  רק אל תייחל לדברים מטופשים,
  המגן של חייל האלפים יכסה!
  
  אלפיה, זה ללא ספק כוח,
  היא יכולה להזיז הרים...
  למרות שלפעמים הבשר סובל מאוד,
  אנחנו יכולים לדחות את כל המכשולים!
  
  של אלפים יקום בקרוב ,
  מה שרומס את היקום...
  כרוב ה' יפרוש כנפיים,
  ויהיה דבר, תאמין לי, של בריאה...
  
  האלה לאדה היא מפוארת, תאמין לי,
  היא נתנה אהבה לכל בניה...
  ועכשיו הוא יהיה אביר חזק,
  ובואו נכה את היריב בחוטם!
  
  אתה פייב , כמו בירת האלפים ,
  האמא של, תאמין לי, הערים הדרוסיות המפוארות...
  בואו נכה ביריב ,
  אנחנו אבירים, תאמינו לי, אנחנו לא פחדנים!
  
  למולדתי הקדושה,
  נילחם קשה מאוד...
  שדון לא ייגזל רובל,
  אחרי הכל, גמדוני האור תמיד ידעו להילחם!
  
  יש בנות יפות, תאמין לי,
  שהם ממהרים מאוד בקור...
  הפיהרר, חיית פרא, ייקרע לגזרים,
  אנחנו נצמיח ורד יפה, אתה יודע!
  
  לא, לעולם לא נשלים עם כעס,
  בואו נרים את השדון מואר השמש ...
  חלום גדול יתגשם
  מתחת לשמיים האלה כחול זוהר!
  
  אלצפרדע יבוא ויחיה את המתים,
  אבל אנחנו צריכים להחיות את זה לחיים מגניב...
  נכבוש את מרחבי היקום,
  המשיח הוא בן אלמוות, ויהודה נמצא בגיהנום!
  
  שרת את אונומאי בנאמנות,
  ובבקשה אל תמרוד במלכים...
  שיהיו בני האלפים בתפארת ,
  אלפיה, זה לא נקודה על המפה!
  
  בקרוב נכבוש את היקום,
  שיהיה כוח על החיים והמוות...
  כל מי שחי יהפוך לכרוב,
  האיש הזה הוא כמו אלוהים, תאמין בזה!
  . פרק מס' 10.
  דומיניקה חזרה לכיתתה באקדמיה, וסיימה את הפגישה בתנוחת הלוטוס. כעת היא שוב החלה ללמוד סוגים שונים של לחשים, בצורות וסוגים שונים. והיא עשתה זאת ברצון רב.
  לאחר מכן, הלכתי לארוחת ערב. לידה הייתה הילדה פיאסטה. הם אכלו יחד קלמארי ברוטב ושטפו אותו עם תערובת של חלב ומיץ עגבניות. לאחר מכן, הכל הפך להיות עיקרי.
  לאחר ארוחת הערב, דומיניקה גידור עם פיאסטה באמצעות שרביטים קסמים. והיא זרקה עוגה גדולה עם קרם עליה , מרחה אותה מכף רגל ועד ראש.
  היא הודתה בתבוסה ונתנה לה טבעת מכל אחת מכפות רגליה היחפות. ועכשיו דומיניקה חמושה אפילו יותר חזקה וקטלנית יותר .
  לאחר מכן, שתי הבנות התקלחו והלכו לחדריהן.
  בחדר, דומיניקה התיישבה על המיטה, קיפלה את רגליה בצורת לוטוס, ושוב העבירה את המהות הפיזית והרוחנית שלה לרמה אחרת של עולם הנפש.
  כעת הם ממריאים על דרקונים, וחוליה של ילדים צועדת מתחתיהם.
  בראשות שני נערים: הויסקונט והגיבור פיניקס פלקון. שני הבנים הם בנים נאים עם שרירים בולטים מאוד, ובמכנסיים קצרים בלבד. חזק, נניח, חבר'ה. והם צועדים, עוקפים את הטור.
  ילדים מנסים לנוע כמה שיותר מהר, ומדי פעם הם מתחילים לרוץ. וזה נראה כמו צבא של מלאכים עם ראשים בהירים וחמודים. והם עדיין לא חמושים, למעט אלות תוצרת בית.
  אבל אז הם נכנסו לחורשת האורנים. כמה זאבים נהמו, אבל פיניקס זרק לעברם חרוט כבד ברגלו היחפה, וזה ממש שבר את גולגולתו של הטורף.
  הוא נפל, והזאבים האחרים החלו לברוח. והילדים התחילו למיין את הקונוסים והזרדים.
  מרגריטה ציינה:
  "אני זוכר שפעם גזרה שלמה של ילדי פרטיזנים ערכה קרב רציני. והגדוד הגרמני ברח. והילדים רצו אחריהם והכו אותם בקלעים .
  דומיניקה הסכימה:
  - קלע, זה כוח קטלני!
  ילדים לוחמים, למעשה, החלו לבנות קלע. ולעשות משהו כמו קשתות.
  מרגריטה לקחה את זה וציינה בחיוך:
  - הנשק שלנו יהיה המושלם ביותר אם יגרשו אותו בקסם.
  דומיניקה צייצה וחשפה שיניים:
  - במיוחד אם אני מוסיף את זה!
  לאחר שהילדים התחמשו, שתי המכשפות החזקות הרימו את שרביטיהם.
  מרגריטה צרחה:
  - אנו מעלים באוב ביחד!
  דומיניקה אישרה:
  - בדיוק!
  שתי הבנות אספו את האנרגיה של שרביט הקסם שלהן והשיקו אותה בכוחן העצום. ואז היפות לקחו והשיקו זרמי אנרגיה מהבהונות החשופות דרך קבוצת הילדים. ואז קרה נס, ואלפי פוטובליץ , או, כמו סופרנובה מיניאטורית, פרצו בלהבות.
  מרגריטה ודומיניקה התחילו לקרוא לחשים ולזמורים:
  אנחנו בנות, נכנסות לפנתיאון,
  הם נשבעו להיות נאמנים לארץ המולדת...
  כך שתבוסה זועמת מחכה לאורקישיסטים,
  ובכן, מה דעתך על האלפים לחיות תחת שמש ?
  
  נימפין איתנו , כמו מתכת,
  עשוי מברונזה, שהוא חזק יותר מכל פלדה...
  חלמתי להפוך עולמות,
  כמו שהגאון הגדול גרלין הוריש!
  
  נהפוך את ארץ המולדת למגניבה יותר,
  ונעלה את ארץ המולדת מעל הכוכבים...
  שתהיה הצלחה עם בנות השדונים ,
  למרות שהרגליים הקטנות שלנו חשופות לגמרי !
  
  אורקשיסט תקף את מולדתי,
  טרולי סמוראים מגיעים ממזרח...
  אני אוהב את סולצ'סוס וגרלין ,
  ואני מאמין שנקרע את היריב לגזרים !
  
  אלפרוג איתנו ,
  איזה סולצניזם , בצחוק, יבנה...
  החזקה מכולם ביקום היא המשפחה המפוארת,
  זה יוסיף לנו תודעה ורצון!
  
  אני מאמין שלעולם לא נוותר,
  אי אפשר להפיל את המולדת על ברכיה...
  החבר גרלין הוא כוכב בהיר,
  והמורה שלנו הוא הגאון החכם דרנין !
  
  אנחנו נעשה את מולדתנו,
  יותר יפה וזוהר על הפלנטה...
  ואתה יודע, יהיה אקדח רוצח,
  תן למבוגרים ולילדים ליהנות!
  
  שרוף אלצפרדע , אל תישרף בלב שלך,
  אתה הפטרון של כל חרבות האלפים...
  נבנה בקרוב, אני מאמין, גן עדן חזק,
  Solcesus יבוא, שליחות קדושה!
  
  אל תסמכו על כנופיית אורקלר , חברים,
  שהיא תנצח בקלות ובצורה מאיימת...
  כולנו משפחה אחת -
  ותאמין לי, עדיין לא מאוחר לאהוב את ארץ המולדת שלך!
  
  ה' אלוקים שומר על כולנו,
  יניף דגל שבעה צבעים מעל הקרקע...
  והטורף המרושע יהפוך למשחק,
  אנחנו יכולים להתמודד גם עם השטן!
  
  אני אוהב את ארץ המולדת הגדולה,
  בכל היקום אין אתה יפה יותר,
  לא נמכור את אלפיה תמורת רובל,
  בואו לבנות שלום ואושר ביקום!
  
  בשם מולדתנו, חלום,
  השדון הגדול יקום...
  כל השאר זה רק הבל
  ומשיח חדש יהיה איתנו!
  
  הו לאדה, כל יכול שלי,
  אתה תיתן אהבה ושלווה לאלפי האור ...
  אני פונה אליך, מתחנן בפניך,
  ואם צריך, מכה ברק!
  
  אלפריה , גבירתנו משמים,
  נתן את סולסוסוס ליקום ...
  למענך קם האל הגדול,
  אנשים לא באמת איבדו את הטעם שלהם!
  
  שימו לב, אלפים הם כאלה,
  האלים האלפים זוכים לכבוד רב...
  אנחנו בנים גדולים של המולדת,
  ובנות תמיד מנצחות את העולם!
  
  חברים, אנחנו צריכים להתפלל לארץ המולדת,
  פרון, יארילו ואלפרוג אדיר ...
  נהיה בעלים חזקים מאוד,
  ונעוף אפילו את העננים שבשמיים!
  
  עכשיו האויב כבר גורש בחזרה מאלפסקווה ,
  פגעת מאוד בשומרי איכות הסביבה ...
  אנו נאמנים לסולצ'סוס ולגרלין ,
  ויהיו הרבה טנקים עם רובים!
  
  לא, האויב לא יוכל לרסן את האלפים,
  מכיוון שהלוחמים שלנו הם כל יכולים...
  עובר בחינות, רק חמש,
  כדי שכל ילד יהיה חזק מאוד!
  
  סולטסראד יהיה מפואר ,
  ונשמור עליו מההסתערות...
  המערך המנצח של האבירים יגיע,
  למרות שהדם זורם בזרם בלתי נשלט!
  
  בנות יחפות בקור,
  הם רצים, עקביהם מהבהבים...
  והם יפגעו באורקים באגרופים,
  קין הבלתי חברותי ישטוח!
  
  הכל יהיה בסדר, אנשים יודעים,
  נגלה קבוצות כוכבים בחלל...
  אחרי הכל, זה חטא לפקפק בגבורה,
  ויהיה איש על כסא ה'!
  
  בקרוב נחייה את המתים עם המדע,
  אנחנו יכולים להיות צעירים ויפים יותר...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  לאמא השדון היפה שלי!
  אז הבנות שרו, וכל צבא הילדים מצא את עצמו בשריון נוצץ ועם נשק חזק, אפילו קר.
  לאחר מכן, הושלם חימושם מחדש של הנערים והנערות. והם היו מוכנים לקרב רציני.
  דומיניקה ומרגריטה פלטו קרני כוח שהובילו לטרנספורמציות בקנה מידה גדול. ועכשיו צבא הילדים היה מוכן.
  וכך יצאה לצעדת קרב.
  דובריניה ציין במבט מרוצה מאוד:
  - אנחנו הולכים לנצח שוב! וזו המהות שלנו.
  צב בגודל של טנק נמר גרמני טוב זחל קדימה. הייתה לה מעטפת יהלום, או יותר נכון, נוצצת כאילו מכוסה באבנים יקרות. חיה חמודה מאוד.
  מרגריטה ציינה בשנינות:
  - עם שריון כזה, הצב עצמו מסתכן בהפיכתו לקורבן של צייד שאפתן!
  דומיניקה הנהנה ושרה:
  רסיסים טובים
  נגד מקלע, אבוי , כלום!
  אבל השיר שלה התברר כלא סביר, ולא במקום.
  הילדים הלוחמים הסתובבו סביב הצב. אחד הנערים רצה לירות בה, אבל החיילת הניחה את ידה על כתפו של הילד וצרחה:
  - אין צורך!
  ילדה אחרת העירה:
  - בשביל זה הצוות!
  אלו באמת ילדים נלחמים ששואפים להילחם.
  דומיניקה ציינה בצחקוק:
  ומשמאל צבאנו, ומימין צבאנו,
  זה טוב לתת לי אגרוף בפנים עם יותר מדי שתייה !
  הלוחמים היו במצב רוח טוב מאוד . ונראה שהם מוכנים לצאת למסע ארוך מאוד. ומצב הרוח שלהם באמת לא יתפוגג.
  מרגריטה העירה בחיוך:
  - כן, אני חייב לומר שעדיין יש לנו מזל.
  דומיניקה שאלה בחיוך:
  - כמה מזל?
  הנערה הפרטיזנית ענתה בביטחון:
  - העובדה שהמלחמה הפטריוטית הגדולה נמשכה פחות מארבע שנים. במציאות, הגרמנים יכלו להתנגד זמן רב יותר בקווי ההגנה החזקים שלהם!
  השחקנית הינהנה:
  - אני מסכים עם זה. יש אפילו כמה סיפורים חלופיים בנושא זה. אבל בכל מקרה, אנחנו מסוגלים ליצור נס. באשר לגרמנים, לאחר שהבינו שהמלחמה כבר אבודה, הם לא רצו להתנגד כלל. וכך הם פעלו בדרכם הפרגמטית!
  מרגריטה ציינה:
  - הנה רכב אחד לא מוצלח במיוחד - זה הטייגר, כבד מדי, ועם מפרק מוגן גרוע בין הצריח לגוף הספינה. הטנק הזה, אתם חייבים להודות, לא טוב במיוחד. כבד מדי ומיושן, אפילו השריון אינו ממוקם במדרונות רציונליים. והצבת תיבת ההילוכים בנפרד מהמנוע היא טעות גדולה.
  דומיניקה הנהנה בהסכמה.
  - אתה לא יכול להתווכח נגד זה ! ברור שזו טעות! אבל מצד שני, רק המתים לא עושים טעויות, ורק אם הם מחיים אחרים. ואני חושב שכן. לפחות בשבילך!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  - כן, בהחלט יש חיים שלאחר המוות! ואני אישית השתכנעתי בזה. ואם ביקום הזה נגזר עלי לגווע, אז ביקום אחר, משהו ימשיך!
  השחקנית הינהנה:
  - כמו משחק מחשב אינסופי עם מספר אינספור של רמות שונות!
  הנערה הפרטיזנית אישרה:
  - ובכן כן! משהו כזה, וזה, אני חייב לומר, מגניב מאוד ! וכאן אפשר לשמוח יותר מפעם או פעמיים.
  ילד הגיבור דובריניה שר:
  - הגיע הזמן, הגיע הזמן, בואו נשמח,
  בימי חיי...
  ליופי ולכוס, ללהב בר המזל.
  ביי, ביי, מתנדנד, נוצות על קסדות,
  נלחש לגורל יותר מפעם אחת!
  נלחש לגורל יותר מפעם אחת!
  אני אקרע את האויב! אני אקרע את האויב! אני אקרע את האויב!
  וצחוקם הקולי של הילדים נשמע. דינוזאור גדול הופיע מול הצבא הקטן . נכון, הוא לא נראה מאיים מדי, אבל הוא היה גדול. וגופו גדול, אבל ראשו, להיפך, קטן, בתוספת זנב ארוך. ומעל יש גם סנפירי מפרק.
  דומיניקה קראה:
  - זו חיה - נהדרת !
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  - חיה כבדה ! אבל אל תדאג. אם לא ניגע בו, זה לא יגע בנו!
  והילדה הפרטיזנית ציוותה:
  - לוחמים צעירים - אל תירו ואל תעשו רעש!
  הילדים נעשו שקטים. והם ניסו ללכת ברגליהם היחפות בלי להרעיש.
  דומיניקה ציינה:
  - מה אם הדינוזאור חירש?
  מרגריטה חייכה ורצתה לומר משהו. פתאום נשמעה שאגה ופיצוח של ענפים נשברים. הופיעה חיה בגודל של בניין בן שבע קומות, עם פה ענק, כמו לוויתן זרע מוארך. זה באמת גס רוח גדול . והניבים באורך כחמישה מטרים.
  הדינוזאור, שעמד במקום והביט בסקרנות בחבורת הילדים, ראה מפלצת איומה ומיהר לברוח. וזה היה כאילו, למעשה, הוא דורבן. זה יקר יותר להילחם בענק כמו טירנוזאורוס חרב זה.
  דומיניקה ומרגריטה הרימו את שרביט הקסם שלהן. הנערה הפרטיזנית ירתה ראשונה. ומקצה המקל שלה יעוף פולסר רצחני. והוא יפגע בפה של המפלצת. והוא יהיה די חרוך. אבל בתגובה נשמעה שאגה איומה ומחרישת אוזניים אפילו יותר.
  דומיניקה לקחה אותו ובתגובה , היא הכתה בו בכל כוחה, פעלה בעוצמה, כאילו חבטה בערימה רצחנית וצייצה:
  דינוזאורים, אולי אתם כאן, ולא באפריקה,
  אולי אתה לועס חציר לארוחת בוקר,
  דינוזאורים,...
  והילדה שלחה את מנת הקסם שלה לענק. והם לקחו את שיני הניבים שלו, וכשהם נפגעו, הם הפכו לניצנים יפים וורודים.
  דומיניקה שרה:
  רציתי להכין ברזל
  הפיל הופיע פתאום...
  כנפיים כמו דבורה -
  פרחים במקום אוזניים!
  מרגריטה פרצה בצחוק, ושוב, היא הייתה מכה אותה בפולסאר הרסני והרסני. אבל צבא הילדים החל להרעיף חיצים על המפלצת. ושריון האבנית שלו התחיל לבעבע .
  דומיניקה לקחה ושחררה קסם מכפות רגליה היחפות ומשרביטה. וזה עבד טוב כאן.
  זה היה כאילו משהו קסום לקח אותו והטען את עצמו בכוח הרס עצום.
  מרגריטה לקחה אותו וצייצה, קורצת בעיניה הספיריות:
  - וואו!
  הטירנוזאורוס התמוטט, ובמקומו הופיע שולחן ענק ורחב, עמוס במזון. והנה זה כבר היה כל כך מפואר וחסר תקדים, ייחודי. ומעדנים מסנוורים כאלה.
  דומיניקה שרה:
  זה יצא טעים
  והריח הרבה יותר מתוק מדבש...
  לא ננצח מאפס,
  והטבע שלנו יפרח!
  מרגריטה אישרה בחיוך, חושפת שיניים:
  - כן, זה יפרח! וזה מעולה!
  לאחר מכן הוסיפה הילדה הפרטיזנית:
  - ואתה יודע להטיל קסם. זה , אני חייב לומר, מדהים! הפוך גודל כל כך גדול לפינוק טעים . אלה לא אורקים או גובלינים - איתם יותר קל!
  דומיניקה הנהנה ושרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי, אני יודע בוודאות,
  וללמוד להטיל קסם, ממש בהיעדר!
  ובעט ברגל שלך על פלדה חזקה מאוד,
  ולחתוך את המפלצת עם מחדד!
  מרגריטה ציחקקה וציינה בחיוך שהיא נוצצת עם פנינים:
  - כן, אתה שר בצורה כל כך נוגעת ללב עד שלא תמצא אשמה! סוּפֶּר!
  דומיניקה הסכימה:
  - אני סופר גדול - לוחם מגניב יותר מהעולם!
  ואיך יקח ויתגלגל בעיניו שהם כל כך ספיר וככוכבים.
  השולחן עם האוכל סימן לילדים הלוחמים, וכמה מהם החלו להתקרב אליו ולקחת סופגניות ועוגות, טבולות בשוקולד ובמיני קרמים שונים. יותר טוב, קח קצת גלידה. זה מעולה לחלוטין.
  מרגריטה צפרה ושאגה:
  - אתם לא צריכים לאכול יותר מדי ,
  אין צורך שכולכם תמהרו לתוך הבורגנות...
  ותכתוב לעצמך מחברת,
  ניידות עדיין תהיה שימושית!
  דומיניקה ציינה בחיוך מתוק:
  - כן, זה באמת יצא מעולה!
  והיא קרצה בעיניה הכחולות.
  מרגריטה ציינה:
  - הבשר של דינוזאורים אינו טעים במיוחד, ואפילו פחות עבור יצורים טורפים. אבל לאכול את הסוס...
  דובריניה שאג:
  - אני לא אתן לך לאכול את הסוס!
  והילד-גיבור שר:
  סיווקה-בורקה, קאורקה נבואית,
  תעמוד מולי
  כמו עלה לפני הדשא!
  סיווקה-בורקה, קאורקה נבואית,
  מאוד מאוד נחוץ
  לפגוש אותך!
  אונומאוס לקח אותו וקפץ מהדרקון. הוא באמת רצה לנסות לאיזה סוג של אוכל הפך הדינוזאור. סביר להניח שזה משהו מקסים. והנער-הנסיך לקח את העוגה עם השוקולד וזרק אותה לפיו.
  והוא התחיל ללעוס במרץ, זה היה קרמי ומתוק. זה כל כך טעים.
  הילדים ייבבו פה אחד:
  - ובכן, תן לי לנסות! אל תהיו דודות מרושעות!
  מרגריטה חייכה בתמימות:
  - שמי דודה? זה מצחיק!
  והילדה הפרטיזנית צעקה:
  - אני אתן לך עשר דקות לאכול! אפשר לאכול, אבל במידה!
  דומיניקה שאלה בחיוך:
  -האם היית צריך להיות רעב במהלך המלחמה?
  מרגריטה הנהנה בראשה הזהוב, בצבע של שן הארי אביבי:
  - כן איך! וזה היה מתיש ביותר!
  הילדה החלה לשיר בקולה הצלול כדי להדגיש את הטרגדיה של המצב.
  תוך כדי שירה, הילדה אפילו קפצה מהדרקון. והיא התחילה לרקוד על הדשא הכתום ברגליה היחפות.
  והקול שלה היה כל כך זוהר וזוהר:
  אנחנו חברי קומסומול, בנות חלומות,
  על עתידם של תושבי הארץ היפה הזו...
  כאשר אנו נאמנים לכדור הארץ ולכוכב הלכת,
  ואנחנו מנצחים בקרב המסוכן הזה!
  
  כל עסק מתווכח אז,
  אש בוערת בעוצמה בלב צעיר...
  בנות, זה פשוט יפה
  בואו נפתח את הדלת למרחב העצום!
  
  כל מי שהוא גבר הוא ענק
  המדע, אני יודע, ייתן לו כוח...
  תאמין לי, הקריאה שלנו תמיד זהה,
  כך שהבל שולט, וקין בשבי!
  
  אני רוצה שיבשיל יבול שופע,
  כדי שהכוכב יפרח...
  כדי שגן עדן יפה ונפלא יגיע,
  והחברות הייתה חזקה יותר ממתכת!
  
  אנחנו נכבוש את החלל החיצון,
  בנות רצות יחפות בשלוליות...
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  סופת שלגים וקור לא יפחידו אותנו!
  
  האמן לי, אויבינו לא יכולים להביס אותנו,
  עצבים של פלדה ולהבה בלב...
  וכוח הרוח, כמו שאתה דוב,
  אנחנו נרים את הדגל, אני יודע!
  
  מי אוהב את הבנות הכי קורנות ,
  הוא יפה גם בנפש וגם בתדמית...
  הכינו מקלע אדיר,
  למרות שהיריב שלך מסוכן!
  
  אני יודע שבהחלט ננצח,
  לנצח נהיה מאוחדים עם מולדתנו...
  אחרי הכל, עולם שלם זרוע כוכבים לפנינו,
  תן לאדם להפוך ליצור חזק!
  
  אור המולדת ללא גבולותיה המלכותיים -
  כוכב רובי אש מעל הראש.
  רוס התכסה בתהילה אלמותית -
  הגיבור האדיר, הדריימן, מכות!
  
  רובי רואן בעלי אזמרגד -
  ספיר נוצץ בשטח , קורנפלור...
  אני שולח את מחשבותי אליך, רוסיה -
  נשר דו-ראשי מתעופף עם שירים!
  
  בטיפות טל פנינים הן יהלומי פתיתי שלג,
  הכל טוב בארץ המולדת הגדולה!
  האדמה שמנה, יש לה ורידים כמו נוצות,
  סחפי השלג נסחפו ברוח הרעננה!
  
  באזור אחד של רוסיה יש קרח, כלבי ים,
  IN חבר , גמלים הם הזהב של המדבר.
  חם כאן כשסופות השלגים שואגות,
  כי אנחנו שומרים את אלוהים בליבנו!
  
  גדלים אבטיחים, מלונים ובננות,
  ואי שם בקיץ אתה דוהר על גלגיליות...
  ובכן, איפה אפשר למצוא מדינות כאלה בעולם?
  איפה העמים כל כך חזקים באגרופים!
  
  ברוסיה, הישג הנשק מתעלה,
  בו האדם הוא בורא גורלו!
  אנחנו יכולים להילחם בסדר גמור ,
  כדי שלא יגיע מבול של צרות לרוס!
  
  הנשים שלנו יפות, כולם יודעים
  ואין גברים חזקים יותר עם אומץ!
  ארץ המולדת, אתה התגלמות גן העדן -
  אלוהים ריבוני אחד הוא אדון המשפחה!
  
  אייקונים אורתודוקסיים יאושרו,
  המערכה שחייל יוצא לדרך...
  נחזור הביתה עם שלל נדיב,
  מבלי להחמיץ פעימה, הקשתים מכים את אויביהם!
  
  בואו ניתן שלום ואושר לכל היקום,
  ויחד עם אלוהים נקים את המתים!
  לתפארת מולדתנו הבלתי מושחתת -
  אנחנו בטוח ננצח, אני יודע!
  דומיניקה גם הרימה את השירים שלה. והם רקדו הכל ביחד, והרגליים העירומות, השזופות והחזקות שלהם היו בתנועה ורקדו.
  ואז מרגריטה צפרה:
  - כבוי אורות! זהו, זמן הארוחה נגמר.
  הילדים הלוחמים עזבו את השולחן בחוסר רצון. למעשה, איך אפשר שלא לזלול את זה ? כשיש ממש עשרות סוגים שונים של קרם. וזה טעים במיוחד. והריחות של הגלידות, המאפים, העוגות, הבייגלה ועוד דברים טעימים ומעוררי תיאבון הם כל כך מרגשים ומושכים.
  דומיניקה נבחה :
  - אל תאכל יותר מדי ! תרגל מתינות!
  מרגריטה צייצה:
  - דע לכולם שאדם אינו חזיר! וצריך לאכול בחוכמה רבה.
  הילד הגיבור דובריניה, שבעצמו זה עתה אכל תריסר עוגות ומרח את עצמו בקרם רב צבעים, מלמל:
  - כל זה מדהים! אבל אתה צריך לדעת מתי להפסיק. אכילה זה טוב, אבל אכילת יתר זה רע.
  הילד הנסיך אונומאוס הסכים:
  - האויב העיקרי שלך הוא הבטן שלך. אבל כשהם אומרים - תן את ארוחת הערב שלך לאויב, זה לא אומר לקחת את זה פשוטו כמשמעו!
  דובריניה העיר בחיוך:
  - אבל אחרי יום קשה, או קרבות, או אימונים, כדאי לאכול טוב! אחרת לא יהיה כוח.
  דומיניקה הנהנה בחיוך ואמרה:
  - אני אישית מעדיף להמיס את החלבון בחלב לארוחת ערב ולשתות אותו. זה משביע, ובלילה השרירים גדלים ולא נשרפים. ובכן, גבינת קוטג' עם דגים לארוחת ערב זה בריא מאוד. הגוף של ספורטאים זקוק לחלבונים.
  ילדי הלוחמים נבנו איכשהו. והם שוב החלו לצעוד לטירתה של הקוסמת המרושעת בסטינדה. הנוף מסביב המשיך להיות שופע. עם זאת , ככל שהצבא הקטן והצעיר , שהתהדר בעקביו החשופים והמאובקים, התקדם, כך קמל הטבע יותר מול עינינו.
  הם התקרבו לממלכת החולדות, ואלה הם בעלים הורסים מאוד.
  כדי לעודד את עצמם, הילדים-הלוחמים החלו לשיר והחלו לרקוע ברגליהם ביתר אנרגטי:
  אלפיה פורח כמו שיח תחת מלכים,
  זה אינסופי ויפה יותר מהיקום...
  ויקטורי פתחה חשבון בלתי מוגבל,
  אמונתנו תקום לתחייה ברודנוברי !
  
  גדולתה של המולדת, תאמינו, היא
  שהלב היקר שלה יעלה למעלה...
  כך שהאושר של היקום טמון בו
  לקבל את אלפיה עם גג חזק!
  
  שימו לב שהשדון שלנו עף קדימה,
  וחותך את הגלים עם החזה שלו...
  אבל אנחנו חייבים, נגיע הפוך,
  ויהיו אחרים, תאמינו לי, שופטים!
  
  למולדתנו יהיה עולם נהדר,
  שבוער באור בהיר...
  ומעל הכל אלפרג הוא אליל הנשמה,
  מה שהופך את החורף לקיץ!
  
  כן, אני יודע, זה קשה לנו,
  אבל אתה משרת את אונומאי בנאמנות ...
  הסירה נפגעה, המשוט נשבר,
  ואיפשהו כלב אכזרי נובח בצורה מאיימת!
  
  לא, לא ניתן את האלף ליריב ,
  החרבות שלנו להביות, תאמין לי, חדות יותר...
  נעמוד וננצח שוב
  ואל תדברו שטויות, שדים!
  
  הנה אנחנו מתכנסים למצעד,
  אין ארץ קדושה יפה יותר ביקום...
  האמן לי, אנחנו נשלח את אויבינו יחד לגיהנום,
  ואנחנו נבנה בעצמנו גן עדן, אתה יודע, אפילו!
  
  אף אחד לא יכול לעצור אותנו
  אנחנו האבירים הגדולים של האלפים...
  כוח כזה, צבא בלתי מנוצח,
  ובואו נעשה את כל כדור הארץ מאושר יותר!
  
  בואו נראה את עצמנו לעולם ביופי,
  בואו נרים את דגל שבעת הצבעים על פני כדור הארץ...
  ונשמח, תאמין לי, בכל מקום,
  הרי מעשי גבורה שרים!
  
  אנא שימו לב ששלום האלפים הוא פרימיום בכל מקום,
  והוא יתרחב ללא הרף...
  ואנשים יהיו מאושרים על פני כדור הארץ,
  כי אין בושה למולדת!
  
  כשהסולצ'סוס הגדול מגיע ,
  לא יהיה חושך ביקום שלנו...
  ואם האדם והשדון אינם פחדנים,
  ייעודו הוא זריחה ויצירה!
  זה שיר שנוגע בנשמה! שיר מקסים ומרהיב.
  למרות שהנוף מסביב נעשה גרוע הרבה יותר - עצים מחורצים , דשא קצוץ, הכל מעוך ומכוסה עקבות של כפות חולדה.
  מרגריטה ציינה:
  - כן, אל תצפה לשום טוב מהעכברושים האלה! ומסביב יש אפסים.
  בחיוך כל כך קורן ורענן, העירה דומיניקה וחשפה את שיניה:
  - זה, כמובן, היה צפוי! הכל הפך להיות שטותי מדי . אבל מה אפשר לקחת מעכברוש - חוץ מדשן מצואה!
  ושתי הבנות פרצו בצחוק. לאחר מכן כל כיתת הילדים הגדילה את צעדיה היחפים. שני נערים לוחמים מיהרו קדימה והניפו את חרבותיהם כמו טחנות רוח.
  וכך החולדה הראשונה, בגודל של בולדוג טוב, נקצצה על ידי הנערים הגיבורים משני הצדדים. זה היה קרב רציני שמתבשל.
  הילדים הגבירו עוד יותר את הקצב וממש התחילו לרוץ. ואז הופיע חבורה גדולה של חולדות לפנים. הגדול שבהם היה בגודל של שור טוב. השחקנית הנערה דומיניקה רכבה לקרב על דרקון. והיא הייתה מוכנה להילחם, אבל המכה הראשונה שלה ממטה הקסם פגעה בחולדה המבוגרת יותר.
  והוא נדלק והפך לעיגול גדול של גבינה מובחרת עם חורים. וריח כל כך מעורר תיאבון בקע ממנו, עד שהחולדות הוסחו מהתקפה על גדוד הילדים ותקפו את מנהיגם לשעבר, שנעשה כל כך מעורר תיאבון בניחוח המעדן המעודן ביותר לעכברים.
  זו התבררה כהפתעה.
  מרגריטה ציינה:
  - היכולות שלך גדלות כל שעה! וזה, אני חייב לומר, מגניב ביותר !
  דומיניקה הנהנה בראשה הזהוב:
  - אני יכול לעשות הרבה! וזה האמונה הגדולה שלי! ואם אתחיל, אז שום דבר לא יעצור אותי.
  והילדה לקחה אותו ופגעה בחולייה אחרת עם ברק קסם. וחלו שינויים נוספים.
  כמה עשרות חולדות הפכו לאבטיחים גדולים ומפוספסים שנראו מעוררי תיאבון.
  ילדי הלוחמים שרו במקהלה:
  מלונים, אבטיחים, לחמניות חיטה,
  ארץ נדיבה ומשגשגת...
  ויושב על כס המלכות באלפיבורג -
  אבא המלך אונומאי!
  וכך נלחמו סוף סוף הילדים-הלוחמים עם החולדות, ובואו נקצץ אותם ללא הפרעה. והלוחמים מניפים את חרבותיהם במרץ . והבנות התחילו לירות מקשתות. חלקם היו אלפים, והם היו מיומנים מאוד בירי. זה באמת היה קרב אמיתי.
  ועוד כמה חוליות חולדות יוצאות לקרב. הם זורמים כמו נהר עמוק.
  דומיניקה ציינה:
  - כשמדברים על משהו רע ורע, יש תחושה שאין גבול!
  מרגריטה שרה בחיוך, שעם זאת היה עצוב:
  לוחמי החושך הם באמת חזקים,
  הרוע שולט בעולם בלי לדעת את המספר...
  אבל אתם בני השטן,
  אל תשבור את כוחו של המשיח!
  דובריניה, שקפץ מהדרקון, החל לקצוץ את החולדות. הוא עשה זאת בשתי חרבות בבת אחת, ובגלל תנועותיו המהירות של הילד, נראה היה כאילו מטחנת קפה עובדת. כאן החלה ההשמדה.
  גם אונומאוס הצטרף לקרב. הילד תפס עכברוש אחד בזנב באצבעות רגליו והשליך אותו לעבר השני, ושבר עצמות. ואז הוא שר:
  - כוחי הגדול הוא גדול,
  ולעולם לא אכנע לאויבי...
  ממכת אגרופו של הילד,
  העכברוש המרושע יטוס לבושה!
  ואכן, הנסיך הילד מראה את עצמו כלוחם קשוח מאוד בקרב.
  דובריניה הוא גם חזק, שרירי, למרות שהוא השתמש ברגליים נעריות, ולא שוכח את החרבות . והוא התחיל להראות רמה יוצאת דופן של התעללות. כמה קשה ומדמם הכל היה.
  הילד התגלה כתוקפני ולוחמני מאוד, וכך גם שאר לוחמי הצבא הצעיר.
  והעקב החשוף של הילד חודר את גולגולות החולדות.
  זה רוצח, ובו בזמן יש חיוך על שפתיו של הילד .
  דומיניקה משתמשת בכוח הקסום שלה לתמורות הבאות. והוא מאוד פעיל.
  הלוחם קופץ ומסתובב. ועכשיו זרם של אנרגיה עף שוב ממטה הקסמים שלה. ופוגע באורק.
  דוב שאגי וחום הופך מיד למרשמלו שוקולד. כמה זה נהדר ?
  מרגריטה שאלה בחיוך:
  -אפשר להכין חלבה?
  דומיניקה הנהנה בראשה הזהוב:
  - כמובן שאני יכול! וזה יהיה נפלא!
  והילדה שחררה מטענים קסומים הן מידיה והן מהבהונות החשופות. להבות פגעו בחוליית האורקים. ונהר שלם של דבש זרם... הדבש היה צהוב-כתום וניתז כמו גלישה.
  מרגריטה ענתה בצחקוק:
  אתה יודע, זה לא בדיוק מה שאתה צריך!
  דומיניקה הנהנה בהסכמה.
  - נכון, לא ממש חלבה, אבל גם די מתוקה!
  הנערה הפרטיזנית ציינה:
  - חלבה הייתה דבר נדיר לפני המלחמה. אבל הם אכלו דבש גם בזמן הכיבוש.
  בעטה שוב , הפעם בחולדות, ושרה:
  המתנה הטובה ביותר, כמובן, היא דבש,
  הילד, כמובן, יבין את זה...
  אפילו קצת - כפית,
  זה כבר טוב, ובכן, שלא לדבר על סיר שלם!
  גם מרגריטה בעטה, תחילה עם שרביט קסמים, ואחר כך באצבעותיה החשופות, והמשיכה:
  אבל מותק, זה דבר מאוד מוזר,
  כל דבר או קיים או לא...
  אבל מותק, אני פשוט לא מבין מה הסוד,
  אם זה קיים, אז זה נעלם מיד!
  אבל אם אתה אוכל את זה, אז לא יהיו יותר צרות!
  דומיניקה לקחה אותו והסתובבה על הדרקון. החיוך שלה הפך להיות כל כך מרושע, ובו בזמן, משמח. הילדה הרגישה עוצמה אדירה בתוך עצמה. ואז גל יצא ממטה הקסמים שלה. ובבת אחת כמה אלפי חולדות הפכו לצלעות טעימות ברוטב. ועוד גל אחד של שרביט הקסמים, והעכברושים הפכו למנות דגים.
  יתר על כן, התוספת שלהם הייתה יוקרתית, עם בננות, אננס ועוד פירות טעימים מאוד. והכל כל כך טעים ונפלא.
  דומיניקה שרה:
  התוספות נפלאות
  הבנות מקסימות...
  וארבעה מאורות מאירים,
  אגרוף את האורק בחוטם!
  מרגריטה ציינה בשנינות:
  - טבח טוב מכין צלעות מאורקים וחולדות, וגם כאלה אכילים!
  הילד דובריניה לקח וזרק אבן מרצפת כבדה על מצחו של הגובלין. הוא פילח את הגולגולת שלו ישר ושר:
  -אם אתה כזה פריק ,
  אני אבעוט בך...
  ובכן, מה אם אתה מגושם,
  אז תוכנית פעילה מוכנה!
  . פרק מס' 11.
  אחיה של דומיניקה דולפינובה שינה את שמו. ועכשיו הוא קרא לעצמו מאוד מגניב - קליגולה. או לכבוד הקיסר הידוע לשמצה, או חיקוי שמו של אחד החמורים בקריקטורה על דאנו.
  ועכשיו הילד הלוחם קליגולה דולפינס החליט שהוא צריך ללכת לחפש את אחותו. אבל איפה לחפש את הנעדר שלה?
  והילד פנה לספר מפורסם אחד על קסם. הוא, כמובן, לא בטח בכל מיני מדיומים ומכשפים.
  אבל למה לא לנסות להיכנס לטראנס בעצמך. יתרה מכך, אביו אינו אנושי, ואולי יש לו יכולות קסומות משלו, וברמה יוצאת דופן לחלוטין.
  הילד קליגולה לקח את הדולפינים והתיישב על הספה בתנוחת לוטוס. וניסה להתרכז. שחקן הקולנוע הצעיר שילב את רגליו ויישר את גבו. וכך הילד צלל לתוך משהו מטורף וצבעוני לחלוטין, מנסה למצוא את דומיניקה.
  קשה לתאר את הפאר של ההצגה התיאטרונית. כאשר, במיוחד, אלפים, אורקים, גובלינים נלחמו... מופע תחפושות עם הרבה בנות מכל הלאומים ודרגות שונות של עירום. המחזה יפה ומרשים במקוריותו, במיוחד כשהבנות מתיזות ברגליהם היחפות או על החול הלוהט או על שלג.
  הם תוקפים על ידי פגיעה בחרבות וחניתות בשריון של צורות שונות של טנקים. ומפלצות המתכת מגיבות בסילוני להביורים לוהטים. טמפרטורת הלהבה נמוכה והבנות, צורחות, נכווות רק מעט, וצועחות קורע לב. והאורקים שואגים בקול רם עוד יותר, והמצחים שלהם דופקים , בנג , באנג - קונפטי רב צבעים מתפורר מהמכות.
  ומטוסים דו-כנפיים מעוטרים ממהרים מלמעלה, מותירים מאחוריהם זרי רכבות מפוארים עם אשדים שונים של יופי.
  הדבר הכי מטורף, וזה אפילו יכול לפוצץ את הגג מהצירים שלו, הוא שעולם הפנטזיה מעורבב בדמויות אמיתיות, היסטוריות, גם אם מהעבר הרחוק.
  סטלין, בהזדמנות זו, באופן בלתי צפוי, ונטש את הסודיות המיותרת, העיר:
  - הלופטוואפה הגיע לגבהים המתקדמים ביותר בתעופה. גם אם לא
  אם סופרים דיסקוטקים , המפציץ TA-700, המסוגל לשאת עד חמישים טון של פצצות, עשה רושם רציני.
  היטלר התבכיין:
  - אבל " מפלצת העל " עם אקדח בקליבר 3200 מ"מ, מאתיים טונות של מטעני רקטות, היא עדיין יצירת אמנות צבאית שאין שניה לה.
  סטלין הציע אז כוסית כוסית:
  - אז בואו נשתה לעובדה שהפה דורש כל אמנות מלבד אמנות צבאית!
  המנהיג הגדול של כל הזמנים והעמים התענג בהנאה מהיין שנחתם לפני לידתו של ישוע המשיח, והעולם פיהרר שתה מיץ מתשעים ועשר פירות. שני הדיקטטורים הביטו כיצד שובל של רקטה שטסה כלפי מעלה חתך בבירור את השמיים על הצג. איך לשמוע את הקול העליז של בחורה רוסייה:
  - הכניסה למסלול הייתה מוצלחת.
  ומחיאות כפיים סוערות מכל היציעים - זה נעשה! האדם נמצא סוף סוף בחלל, וזה נעשה על ידי נציגי הגזעים הגדולים ביותר על פני כדור הארץ - הרוסים והגרמנים.
  כל השמים מאופק לאופק נצבעו בהבזקים של אלפי זיקוקים מכל צבעי הקשת ומיליוני גוונים, כאשר, כך נראה, נפלם נפלא נפרש על פני הדיו של חלל הלילה. במקביל , סופרנובות בוערות בודדות הפכו לכתובות ברורות - סיסמאות. כמו: "ארץ מולדת וחלל", "קדימה לכוכבים", "איחוד עמי כדור הארץ"!
  זה באמת סוג של טירוף. זה היה כאילו עלתה הופעה סופר-קוסמית ופנטסטית. סוג של היסטוריה אלטרנטיבית, שבה לא הייתה מלחמה בין הרייך השלישי לברית המועצות, וזה התברר כמגניב מאוד . אבל עכשיו זה לא נראה טוב במיוחד, בלשון המעטה.
  הוא חייב למצוא את אחותו הגדולה. וזו המשימה העיקרית של הילד, שכבר כיכב בסדרת סרטים, והיה מאוד נאה ושרירי, עם הקלה בשרירים דמויי אריחים.
  והשם החדש קליגולה היה צריך למשוך תשומת לב רבה.
  הילד המשיך במדיטציה שלו. ופתאום ראיתי ילדה, יפה כמו מלאך, ועם שיער מתולתל בצבע עלה זהב. היא הושיטה את ידה אל הילד ואמרה בחיוך:
  - יש לנו מספר משימות חשובות להשלים איתך!
  הילד קליגולה שאל בחיוך:
  - ואז אוכל למצוא את אחותי, שנעלמה במקום לא ידוע?
  הילדה נענעה את שערה הזהוב וענתה בביטחון:
  - כן זה אפשרי. אבל אחותך מגשימה כעת משיח קשה - להציל את כל נציגי המין החזק, שעליהם תלוי איום ההרס. וזה כל כך קשה.
  קליגולה דולפינים שאלה:
  - איך קוראים לך ומי אתה?
  הילדה ענתה בחיוך מתוק:
  - אני מרגריטה קורשונובה, ילדה פרטיזנית שנתלתה על ידי הנאצים, ועכשיו קמה לתחייה בעולם חדש. וזה הייעוד שלי, לשרת את הטוב ולהציל אנשים.
  השחקן הילד הנהן:
  - אני מבין אותך מאוד. אז, האם צפויות לנו כמה משימות מהנות? קצת כמו בסרטים, אבל באמת?
  מרגריטה הנהנה:
  - כן, כאילו באמת! אבל יש לנו הזדמנויות כאלה שאנחנו לא צריכים לפחד.
  קליגולה של הדולפינים והפרטיזנית החלוצית מרגריטה לא הספיקו לדון ולקבל את המחזה המופלא, ובאמת נכנסו לעולם החדש, ובמצב של טראנס קרבי!
  מרגריטה ציינה:
  - עכשיו יש לנו צבא שלם. ואתה מבין איזו אחריות יש לך ולי!
  קליגולה ענה בביטחון:
  - ברור שאני מבין! ואני מקווה להתגלות כמפקד ראוי.
  והילד סובב את חרבו החדה.
  אכלנו במהירות חטיף ומיהרנו לבנות כוחות. הם היו צריכים לנסוע לאיטליה בהקדם האפשרי ולהעלות באש את נוצות האפיפיור.
  הצבא יצא מווינה לקצב התופים ולנגינת חצוצרות גדולות. חיל הרגלים עדיין לא הספיק להתקרב והפרשים הסתובבו. פרשים רבים ממדינות שונות שנכנסו לאימפריה הרוסית הצארית. זה איפשר לרמוס את מרגלות הגבעות בעשרות אלפי פרסות. קוזקים שוטפים ופרשים טטרים קלים שועטים קדימה. המהלך הבא גזרות מעוטרות בשפע של האדון הפולני. ובכן, האדונים האלגנטיים נראו כאילו נאספו למצעד מלכותי. יתרה מכך, כל אחד רוצה להתעלות על האחר בפאר הלבוש שלו, מהקסדה ועד הרתמה. ישנם גם אבירים טבטונים בשריון. השריון מלוטש לברק, מוזהב או כסף. יש גם שוודים עם מדים מיוחדים, ופינים. ג'ניסאים רכובים וספאגי, פרשים ערבים.
  והרבה כרזות ומוטות של עמים מקו המשווה ועד האוקיינוס הארקטי. וכמה גביעים ... אלו המעצמות הנכבשות.
  והנה באים האוסטרים , ואיתם הגרמנים. התנדבנו לטיול. כמו כן, הרעיון לשדוד את איטליה הוא פיתוי גדול. הטבע נדיב שם ויש הרבה כסף! כמו דברים טובים אחרים שאפשר לאסוף עם אתים.
  קליגולה הטומבוי שר:
  הצבא שלנו חזק
  היא מגינה על העולם...
  ובכן, מה אם תהיה מלחמה,
  זה לא בצד שלנו!
  והילד רקע ברגלו היחפה בשלולית. כמובן, הוא לבש רק מכנסיים קצרים, שכן הוא נע כל כך מהר במצב של טראנס קרבי עד שבגדיו רק יפריעו ויקרעו.
  מרגריטה שאלה את חברתה ועמיתה המשחית:
  - או אולי בעצם תשיר? יתר על כן, זה בדיוק שלך!
  השחקן הילד הנהן בחיוך שהיה כמו גור זאב:
  - מה אתה חושב, אני לא יכול?
  וקאליגולה של הדולפינים התחילה לשיר;
  הו, העולם הזה, אתה כל כך עצוב,
  רק ים של דמעות - אוקיינוס...
  איפה הנתיב האסטרלי של הצהריים של הנשמה,
  יללת המתים חלמה להגיע לעדן!
  
  הוא מכיל קרח של לבבות, קרום קפוא,
  והחום הבוער של תשוקות קנאה.
  כמה קשוח, מי אפילו צעיר בבשר,
  הזמיר העצוב משחק באבל!
  
  כמו ריר של כיני עץ, רוח השגרה,
  וריקבון הקבר מדאגות.
  אבל אנחנו יכולים אם נהיה מאוחדים
  הוציאו את האנשים מהביצה!
  
  להפיג את רשעות היקום,
  מחק קללות זה סימן נורא ..
  איננו יכולים לשאת את מושכות הסבל,
  תן לשטן להפוך לאבק!
  
  כוכב הלכת יזרוק במהירות את השלשלאות שלו,
  עם זאת, הוא לא יעזוב את המסלול.
  ל בואו נתייחס אחד לשני בכנות
  אז העם יקום!
  
  אתה יכול לקום בלי פחד,
  אל תדחף אנשים אחרים...
  כדי שהמנוול לא ישחה עם שומן,
  כדי שאמא שלנו לא תזדקן!
  
  נשתה קצת בשביל זה,
  יין מתוק יותר מדבש דבורים!
  שיהיו צרות במציאות ,
  אבל לא הגיעה שעת החשבון!
  
  אז נבנה גן עדן שמימי,
  כל הילדים ייהנו לנצח.
  אנחנו עפים כמו חץ אל מעוף שמימי,
  חלום מזהיר שהתגשם!
  השיר הסתיים ואיתו, הזוג הלוחם עבר מהנוף של האלפים האיטלקיים אל ...
  פגזים התפוצצו, ורובים מודרניים הרבה יותר ירו. כאן זה פורט ארתור, העיר האגדית. נפילתו היא שסימנה את שקיעתה של שושלת רומנוב ושל האוטוקרטיה כולה. אם המבצר הזה היה עומד, לא הייתה מהפכה כה גדולה. לכל היותר היו משמיעים מעט רעש ומניחים את הפטישים והמגלים שלהם. אבל התבוסה כאן היא שהובילה לשרשרת האירועים שגרמה למהפכת אוקטובר הגדולה.
  האם זה טוב או רע? האירוע יקר. מיליוני קורבנות ומהגרים, אבל מאוחר יותר, המדינה האיצה משמעותית את התפתחותה.
  גם אם במחיר גבוה מאוד, אוכלוסיית רוסיה ירדה במאה מיליון איש.
  כמו שאומרים, הקזת דם ריפאה את החולה.
  אבל עכשיו יש סיכוי, לאחר שכבש מחדש את פורט ארתור, להחזיר את ההיסטוריה לאחור וללכת בקו ייחודי. כאשר, למשל, הרומנובים שומרים על השלטון, ואפילו בגרסה האוטוקרטית. זה, כמובן, מדע בדיוני, אבל מעניין. אז, באמת, מה מחכה לרוסיה אם הגרסה של הצאריזם תישמר?? קיפאון, או להיפך, ניצחון?? האם שיטת המלוכה המוחלטת תהפוך ליעילה יותר מדמוקרטיות מערביות?זו האחרונה כבר הפכה לאופנה. ואכן, היחסים בין רוסיה של המאה העשרים ואחת למערב הידרדרו באופן משמעותי. לאחר מכן, זה הפך לאופנתי לחפש דרכים חלופיות לפרלמנטריזם המערבי. הופיע המושג: דמוקרטיה מנוהלת. זה כאשר פורמלית יש בחירות חופשיות, אבל בפועל תוצאותיהן נקבעות מראש. אבל צורת השלטון הזו אינה יציבה, והמפלגה בשלטון, כדי לשמור על מעמדה, כבר מצמצמת את הדמוקרטיה באמצעות חקיקה. ואז הכל הולך לכיוון דיקטטורה, האופוזיציה כבר מאבדת ייצוג בפרלמנט.
  ואז יוצא מנגנון הדיכוי והטרור, או להיפך, מתרחשת מהפכה, או מלמעלה, כמו תחת גורבצ'וב, או מלמטה, שגם היא קרתה יותר מפעם אחת.
  ברוסיה בתקופת האוטוקרטיה, הכל פשוט יותר. למלך יש כוח מוחלט: להוציא להורג, לפרגן, לפקד. יש לו את הסמכויות השיפוטיות, המבצעות והמחוקקות הגבוהות ביותר. ישנה מועצת מדינה של אנשים שמונה על ידי המלך, המייעצים לו בלבד, ויש פקידים המקיימים את רצון המלך.
  הדומא הממלכתית הגבילה את המלוכה של האבסולוטיזם, שללה מהקיסר את הזכות לחוקק חוקים, ובחלקה השתלטה על התקציב. אבל הכי חשוב, דומא היא שהפכה לקרקע גידול וצפע לקונספירציות שונות. זה השלילי שלו!
  בכל מקרה, אפילו נערת הפרטיזנים לא הייתה נגד עזרה למלך. מרגריטה שאלה את קליגולה הבריון:
  - אז הברירה ברורה, בואו נתקוף!
  ילד המחסל ענה:
  - אין ברירה אחרת! ברור שאנחנו תוקפים!
  והכאוס החיתוך התחיל. לאחר שהאיצו בעזרת יכולות קסומות בשש מאות קילומטרים לשעה, נערי הכרובים, שכמעט לא שמו לב לפיצוצים של פגזים ויריות מקלעים, פרצו לשורות האויב. למרבה המזל, גם מזג האוויר היה חסר מזל, גשם וחושך. קורופטקין עדיין לא שלח אנשים למתקפה. והוא ביצע הכנה ארטילרית. בניגוד למה שנהוג לחשוב , הגנרל ושר הביטחון לשעבר לא היה טיפש. קורופטקין ניסה לטפל בחיילים ולהילחם באופן מדעי. זה מה שאכזב אותו. חוסר החלטיות, איטיות, הרצון להכות בוודאות, פעולה לפי תבנית - שללו את הצלחת הקרב עם היפנים האמיצים. לכן, לא היה צורך לצפות שהתקפות הנועזות של סובורוב ילכוד את פורט ארתור בתנועה. אבוי, קורופטקין ניצח רק בגלל שאחרי מותו של החיל של נוגי, היפנים, גם בלי לשנות מערך, טיפסו קדימה, תקפו חזיתית. וכתוצאה מכך, הם דפקו את השורות שלהם והתגלגלו לאחור.
  אבל עכשיו קורופטקין לכד גם פגזים וגם שלו.
  זה אומר שאתה יכול לבצע הפגזה ארטילרית אפילו במשך כמה ימים, ולחשב מה יקרה אם היפנים יתקלקלו. וזאת למרות העובדה שהקיסר ניקולס נתן הוראה קטגורית להסתער מיד על המבצר ולסיים את המלחמה, שהייתה הרסנית עבור האוצר.
  כאן, כמובן, קורופטקין נמצא בין הפטיש לסדן. אבל פורט ארתור היא מבצר רב עוצמה, ועכשיו כשהיפנים התיישבו בה - נסו, קח את זה!
  אבל מרגריטה וקאליגולה מהדולפינים, קוצצים בחרבות וזורקים את אצבעות רגליהם החשופות ברגלי ילדיהם, אך זריזות כמו להבי מדחף, נעו לאורך המעוזים, מנקים אותם מחיילים. קודם כל צריך לדעת את הגבהים הדומיננטיים ואז אפשר יהיה לפתוח את הדרך לכוחות התוקפים.
  תוך כדי חיתוך סמוראי, מרגריטה העירה בשנינות:
  - בדרך כלל הם נלחמים למען הקידמה, אבל נראה שאנחנו, מסתבר, נלחמים למען הרגרסיה!
  קליגולה הילד חייך:
  - האם אתה מתכוון שהכיבוש מחדש של המבצר הזה יחזק את מעמדה של האוטוקרטיה?
  והוא ביצע סדרה שלמה של טכניקות עם חרבות. כך נישאו חרבותיו.
  וכפות רגליו היחפות של הילד ספגו מכות ששברו ראשים, צווארים ועצמות.
  מרגריטה, ליקקה את הדם משפתיה שהתפזר בשפע מהמכות המהירות שלה בידיה וברגליים, אישרה:
  - לפחות אפילו ככה! הרי ברור שמונרך שמנצח במלחמות הופך לפופולרי. לפחות לזמן מה. ואז הניצחון נשכח, והאדם הממוצע, או פשוטי העם, נגררים לשגרת עבודה בנאלית. - הנערה הפרטיזנית בבעיטה אחת , לאחר שהפילה שישה יפנים בבת אחת, ושניים נקבו בכידון משלהם מדחיפה חזקה, הוסיפה. אולי זו רק דחייה זמנית!
  ושוב היא הזיזה את עקבה החשוף, והביסה חמישה לוחמי ארץ השמש העולה, כולל שלושה קצינים.
  ילד יחף במכנסיים קצרים, קוצץ את היפנים כמו כרוב, קליגולה העיר בהגיון:
  - לאחר הניצחון תחל צמיחה כלכלית מהירה ברוסיה. זה אומר שאנשים יחיו טוב יותר, ותחושות מהפכניות יירדו.
  הלוחם הצעיר בעט בתותח בצורה כזו שתריסר חיילי סמוראים עפו במהופך . הוסיף ילד המחסל. - בדרך כלל אנשים מתפרעים בגלל רעב!
  מרגריטה, שירקה עצם מגולגולת כרותה מפיה, היריקה פוגעת בשלושה חיילים יפנים, הסכימה רק חלקית:
  - בעצם זה לא נכון! כן, מהפכות והתפרעויות מדרבנות בדרך כלל על ידי החמרה במצב הכלכלי, אבל ... אחרי הכל, הדקמבריסטים לא יצאו לפעולה בגלל העוני שלהם.
  הילד הלוחם קליגולה, לאחר שביצע מהלך פרפר וחתך תריסר ראשים יפנים, אז הסכים:
  - נכון, לא בגלל עוני! - הלוחם הצעיר כרת חופן שלם של תותחנים והוסיף. - לא תמיד מועיל לחשוב עם הבטן!
  מרגריטה תיקנה, ממשיכה לקצוץ באכזריות, כך שאיברי היפנים התפזרו:
  - ליתר דיוק, לחשוב עם הבטן אף פעם לא מועיל!
  קליגולה הטומבוי כאן הסכים, חתך את הסמוראים והעיף את ראשי הקסדות שלהם לכיוונים שונים, ובהתלהבות רבה:
  - אתה צודק במאה אחוז! אין מה להתנגד!
  לוחמת ופרטיזנית חלוצה אמיתית, ויותר מכך, הנסיכה השלווה ביותר, לאחר שקיבלה את התואר הזה על שירותיה באחד העולמות הקסומים, נהמה:
  - ונסיר את השומן מעצמנו! אז שיהיה - בנזאי !
  בלי לרחם או לעצור, קליגולה, קוצץ בחרבות ושבר את היפנית ברגליים , אפילו שר:
  לא בכדי נשלחתי לרוס,
  תביא לך חסד!
  בקצרה! בקצרה!
  בקיצור - שתוק!
  ואחרי מילים כאלה הדם זרם ביתר שאת. כמובן שחבל ליפנים. האומה חרוצה ומעוררת הערצה, אבל היא נפלה מתחת לאבן הריחיים וכעת היא נעצרת. רק מה יקרה - קמח או קמח, שאלה של שאלות!
  הנערה הפרטיזנית היחפה מרגריטה, ספגה עשרות מכות תוך שנייה ומטפסת בזריזות, מפזרת גופות מקומטות, אל המעוז הבא, הכריזה, מזיזה את רגלה אל הסמוראי הבא בלסת, ובמשפט מפתיע מפתיע:
  -מלחמה היא דבר שפל, מחויבת במחשבות נעלות!
  קליגולה, השחקן שזז אפילו קצת יותר מהר מחברתו ואשר מהגו העירום שלו עם אריחי שרירים, הגשם שטף דם ושברי עצמות, המשיך:
  - מלחמה מתישה את הגוף, אבל מעודדת את הרוח!
  מרגריטה יצרה מפל של סלטות, שחתכה את היפנים, ושרה משפט משיר להיט של שנות השבעים של המאה העשרים:
  - עליזות, חן ופלסטיות! כללי , מחזק, מעודד נמרצות, קום מהמיטה ותעשה התעמלות!
  קליגולה דולפינים, עם מכה מרגלו השרירית למפשעה, אילץ את הקולונל היפני לעוף באוויר ומיד להפיל שני מקלעים שניצבים על המגדל. מפלצות מכניות יורקות עופרת, באינרציה, נופלות, מכות את שלהן , מכסחות את השורות. הנער קטלני קידה:
  - סליחה, צרות עין , אבל רציתי להיות ראשון! ולא רק שרציתי, אלא ארצה!
  מרגריטה, הפילה מגדל נוסף עם מקלעים מתוצרת ארה"ב ברגל יחפה תוך כדי קפיצה, העירה בהיגיון:
  - זה לא רע להיות ראשונים, מה שבטוח, אבל הם לא צריכים לבשל את הכדורים מאחור!
  הילד-שחקן קליגולה, זרק קליע באצבעותיו החשופות, השימוזה עתיר הנפץ התפוצץ, פיזר את הסמוראים, אמר:
  - המבשל את הכדורים לילה ויום לא ירשה לאכול את עצמו חי!
  מרגריטה ציחקקה וקפצה והטיחה את רגלה היחפה במתכת של מגדל המקלע. הנירוסטה קופצת לאחור, והקצינים היפנים עפים במהופך, איבריהם המגפיים מתנופפים. באמת, הם נראו כמו חרקים.
  מרגריטה דיברה גם כאן:
  - נווד יכול אפילו לשים "מגף" עם עקב!
  קליגולה החוליגן, גם דפק אקדח בקפיצה וגרם לכולם לעוף משם, העיר:
  - "מגפיים" לא שמים נעליים למי שאין לו שכל לצחצח נעליים!
  מרגריטה הגיבה בכך שהסתובבה שוב וקיצצה מחלקה שלמה של יפנים. נערת המחסל זרחה גם כאן:
  - באופן מוזר, יש הרבה אנשים ישרים בצמרת, אבל יש מעטים ביניהם שיכולים להסתדר בלי ערמומיות מרמה בצמיחת הקריירה שלהם!
  קליגולה הסתובבה כמו חלק עליון, הפילה וקיצצה את היפנים, והבטיחה באופן סביר:
  - פוליטיקאי משחק הוגן באותה תדירות שכורה יורד למכרה במעיל לבן, והמניע הוא זהה: להוציא סובסידיות כדי לשטוף מוניטין מוכתם!
  מרגריטה הגיבה לזה, והרעידה דם משערה:
  -פוליטיקאי, הוא שקרן בחיים וצבוע במעשים, אבל המוות הוגן גם עם הנוכל הזה!
  נער המחסל ניפץ אקדח יפני, שבר את עצמותיהם של שני תריסר חיילים של אימפריית השמש העולה, והשיב:
  - המוות ישר בכך שהוא תמיד מגיע, אבל הוא שרירותי בבחירת זמן ביקורו!
  פורט ארתור היא עיר גדולה, ויש לה קווי הגנה רבים. אז, למרבה הצער ולמרבה המזל, ללוחמים יש מספיק זמן להילחם.
  הילד הלוחם קליגולה, קוצץ את הלוחמים בחרבות, אפילו זורק אפונת השמדה ברגלו היחפה, קורע את הסמוראים, שר:
  - איך לא ניסיתי, איך לא התאמצתי! זה לא משנה אם מישהו היה שם כדי להילחם!
  מרגריטה, שניתקה עוד זר של חיילים שמתים תחת מכות נערה פרטיזנית שהבהיקה כמו ברק, העירה:
  - ובמידה מסוימת, אנחנו בעצמנו מבקשים קרב. אחרי הכל, תודו בזה, קליגולה, רצית לנסוע לפורט ארתור?
  המחסל הצעיר אמר בכנות:
  - באופן טבעי! זה היה הרצון הכי נלהב שלי.
  מרגריטה, הנערה הפרטיזנית, שוב חתכה את היפנים כמו סכין גילוח, ציחקקה:
  - ובכן כן! הצילו את רוסיה מהתבוסה ההתקפית ביותר בכל ההיסטוריה בת אלפי השנים של מלחמות ארצנו!
  הילד קליגולה הוריד שני תריסר יפנים בכמה תנודות, תיקן את בן זוגו:
  - התבוסה ההתקפית ביותר, אולי, הייתה במהלך המלחמה הראשונה עם צ'צ'ניה.
  מרגריטה הנהנה בהסכמה לכך, אפילו האיצה את תהליך הקיצוץ:
  - ללא ספק! היריבה שהפסדנו לה חלשה מדי! היה כל כך הרבה מהצ'צ'ניה הזו, ואפילו חצי מהם נלחמו בשבילנו.
  קליגולה הנער ציחקק, מנסה להקדים את בת זוגו בתהליך ההשמדה:
  - איך מוסקה נובח על פיל!
  מרגריטה העירה על כך בהגיון, שוב מנערת משערה עצמות ופירורים מדממים בצבע של שלג עם פיזור זהב, ממשיכה להכחיד את היפנים האמיצים שלא רצו להיכנע, בעוצמה הולכת וגוברת, בידיים וברגליים:
  - כשהצבא והעם לא רוצים להילחם, אז מתרחשים ניסים כאלה. ובמלחמת צ'צ'ניה הראשונה, ובמלחמת רוסיה -יפן.
  קליגולה של הדולפינים נאלץ, תוך השמדת הסמוראים, להסכים:
  - אתה צודק! תושבי רוסיה, למרבה הצער, לא רוצים להילחם ביפנים. - והלוחם הצעיר, שעזב פלוגת סמוראים שלמה בראשם חתוכים, הוסיף:
  - אבל באדם שלנו הופיע גורם מופלא, שיאפשר לנו לנצח במלחמה הלא פופולרית. זה אפילו סמלי שבמלחמה בלי מלך בראש, כרובים עוזרים!
  מרגריטה, יורקת דם משפתיה וזורקת מחטים רעילות בסוליותיה החשופות, חודרת את היפנים למוות, העירה:
  - ובכל זאת נדרשת התערבות שלישית מצידנו!
  קליגולה הילד, לאחר שהשאיר עוד שורה של גופות חתוכות לרסיסים, מבלי להטיל ספק בכך, בכל זאת שאל:
  -אתה בטוח לגבי זה?
  הלוחם הצעיר, שהשלים את השמדת היפנים בפורט ארתור, אישר באנחה:
  - בים, טוגו חזקה מדי. ואיזה סוג של מפקד, או ליתר דיוק מפקד חיל הים רוז'דסטבנסקי, ידוע למרבה הצער. ילדים כנראה אפילו טובים יותר באסטרטגיות ימיות!
  קליגולה, שחותך את הסמוראי ללא רחמים, נאלץ להסכים עם המובן מאליו :
  - כמובן, עם אדם כמו רוז'דסטבנסקי, אפילו שקיבל שבע סיירות קרב נוספות שנבנו בארגנטינה, ואחרי שתיקן את ספינות הטייסת הראשונה של האוקיינוס השקט שהורמה מלמטה, אי אפשר לסמוך על ניצחון. במיוחד אם אתה זוכר שחמישים ואחת ספינות רוסיות לחמו בצושימה, ורק משחתת יפנית אחת הוטבעה!
  מרגריטה, בהתרגשות, שברה את קנה האקדח, ובתנופת חרב נוספת של ארבעה יפנים, ובמחט חדה של שלושה נוספים, הוסיפה:
  - וזה גם משמעותי שטייסת האדמירל האמיץ עשויה בהחלט להיות יורטה לפני ההגעה לבסיס על ידי טוגו החמקמקה והטורפת . בהקשר זה, מיקומו של צי Rozhdestvensky קשה ביותר.
  קליגולה הנער, שיגר ברגליו זריזות כמו של קוף, פגז נוסף שהרג את היפנים כמו מוקש, צייץ:
  כמו שוודי ליד פולטבה,
  רוז'דסטבנסקי הסתבך בצרות...
  הוא נראה אמיץ
  למעשה, זה ההיפך!
  הילדה הפרטיזנית, שהמשיכה לגרוס את האויב בכוח מוכפל, והותירה מסה של גופות, בהיגיון ובחישוב, ציינה:
  - אם לא תביס את יפן בים, אז הסמוראים העקשנים ילחמו במשך זמן רב, ואוצר הכתר הרוסי כבר ריק, והאנשים נמצאים בקצה. אנחנו צריכים לסיים במהירות את הקרב עם ניצחון מהדהד. אחרת, תהיה מהפכה והופעתו של פרלמנט אולי מיותר ואפילו מזיק לרוסיה!
  קליגולה, השחקן-ילד, מרפק את הגנרל היפני וגרם לו לעוף לגבהים, ובמקביל הפיל שלושה בחורים רעולי פנים שניסו לפרוס משגר פצצות פרימיטיבי ללא הצלחה. ילד המחסל אמר:
  - אם יהיה מספיק זמן, לאן ילכו?
  מרגריטה, שחתכה את היפנים לרסיסים ולבלגן עקוב מדם, ציינה בבהלה ניכרת:
  - יש כאן בעיה. עכשיו אנחנו עוברים ככה ממבצר למבצר. מה עם הים?
  טומבוי קליגולה ציחקק ושחרר ניצוץ מעיניו שפגע במחסן התחמושת. היה פיצוץ שזרק גדוד שלם של חיילים יפנים לאוויר.
  השחקן הצעיר צעק על השאגה:
  - שום דבר מיוחד! עם הנתונים שלנו, אנחנו שוחים היטב, לא נטבע בחרבות. הוא ישחה מספינת קרב לספינת קרב, ויפנה את הסיפונים!
  מרגריטה, שחרבותיה, כמו סכין גילוח חדה, כרתו חיילים רבים, אמיצים, אך גוססים ללא הגיון, חייכה בתגובה עם שיניים חדות עוד יותר:
  - אתה בהחלט ענק מחשבה!
  קליגולה של הדולפינים, שחטף את היפנים כאילו היה משחק מחשב, ענה בכנות:
  - אם ניקח את מהירות החשיבה, אז בעצם אין לנו אח ורע !
  נערת המחסל הסכימה עם זה, וכדי לשכנע, היא עברה דרך גדוד שלם של סמוראים.
  והיא השאירה אחריה שובל עקוב מדם עם עקבות של רגליה החשופות והמסותתות של הילדה.
  במקביל היא ציינה:
  - ומהירות הגופים, שהיא הרבה יותר משמעותית!
  ביחד, ולמהר במהירות כזו, אתה צריך להיות מסוגל לשמור על שיווי משקל ולא ליפול. קליגולה החוליגן פחות או יותר מצליח. באופן כללי, אם מדברים באופן תיאורטי, אוטוקרטיה ללא חוקה לא צריכה להתקיים ברוסיה לנצח. הדוגמה של מדינות המערב עם הפרלמנטים שלהן מדבקת מדי. שלא לדבר על העובדה שהאוליגרכים רוצים להפעיל את כוחם לא רק בהיבט הכלכלי, אלא גם בהיבט הפוליטי. לעת עתה הם פחות או יותר מיודדים עם האוטוקרטיה, וניצחון סביר באוקיינוס השקט וההתרחבות שלאחר מכן לסין יחזקו את הידידות הזו לאורך זמן. אגב, גם מלחמת רוסיה-יפן חשובה מאוד מנקודת מבט ארוכת טווח. יצירת רוסיה הצהובה והכללה של לא רק מנצ'וריה, אלא גם אזורים סיניים אחרים, עלולים להוביל לחלוקה הסופית של האימפריה השמימית. המשמעות היא שהקולוסוס הסיני האדיר במאה העשרים ואחת, המתיימר להיות מעצמת על והגמוניה עולמית, לא יוכל להתקיים כמדינה.
  וככל הנראה, ללא מהפכת אוקטובר, קריסת המערכת הקולוניאלית העולמית לא תתרחש. העולם יהיה רציונלי ובטוח יותר מאשר במאה העשרים ואחת, שבה יש יותר ממאתיים מדינות על כוכב לכת קטן. במקום זאת, יקומו כמה אימפריות, אולי אפילו הרוסית תהפוך לחזקה ביותר, או לפחות הרחבה ביותר.
  לא כל כך קשה לחזות מה יקרה במקרה של ניצחון על יפן. סביר להניח שגרמניה , שעבורה הצבא הרוסי יהפוך לסמכות גדולה, לא תסתכן בהכרזת מלחמה על רוסיה. אבל אולי הוא ירצה מלחמה בחזית אחת, שתפגע בבלגיה ובצרפת.
  עם זאת, הצאר ניקולס הוא כזה שהוא עשוי בהחלט לתקוף , כפי שקרה בהיסטוריה האמיתית, מאחור. ובכן, לפחות כדי שהגרמנים התוקפניים לא יוכלו להתחזק מדי.
  ואז שוב מלחמת העולם הראשונה. לרוסיה אולי יש דיוויזיות סיניות וצי האוקיינוס השקט חזק בחזית, וזה יהיה יתרון, אבל ... בהיסטוריה האמיתית, יפן נלחמה בצד האנטנטה, באותה חלופה, ארץ השמש העולה עשויה להראות רצון לנקמה. ואז נקבל חזית שנייה במזרח. וזה לא גדול במיוחד .
  בנוסף, אי אפשר לצפות לחיזוק משמעותי של הצבא הרוסי, בהשוואה להיסטוריה האמיתית. אמנם, כמובן, התאוששות כלכלית מהירה יכולה להתחיל מוקדם יותר, לא ב-1909, אלא ב-1906, ולהיות אפילו תלולה יותר. אחרי הכל, הניצחון של רוסיה יכול לחזק את אמונתם של משקיעים זרים ומקומיים כאחד במשטר השלטוני, וזרם ההון יהיה גדול מהמציאות.
  זה בתורו יגדיל את המימון לצבא. אלא אם כן, כמובן, יתברר שהממשלה הצארית בטוחה בעצמה מדי. כשבפרט נראה שננצח את כולם ונגלגל אותם לאספלט. באופן עקרוני, התוצאה של מלחמת העולם הראשונה, במקרה זה, אינה ברורה כלל. ואולי אז, כדי שהכל ייפתר בצורה טובה, נצטרך להתערב פעם רביעית.
  אם כי האפשרות שלא תהיה מלחמת עולם ראשונה כלל לא נשללת באופן עקרוני. במקרה זה ... כבר קשה לומר כיצד יתפתחו אירועים נוספים. כמה זמן ישלוט הצאר ניקולאי השני, ומי יחליף אותו? צרביץ' אלכסיי מוטלת בספק; ייתכן שהוא לא יחיה לבגרות. האח מיכאיל וילדיו? אפשריות גם זו וגם אפשרויות אחרות.
  כמה זמן ניקולס השני יכול לחיות? בקרב הרומנובים לא היו חיים ארוכים, אבל, באופן כללי, צאר ששתה מעט ולא עישן יכול היה לחיות זמן רב למדי. ולמרות שיוחסו לו עדינות וטוב לב, הוא לא היה ליברל. לכן אין זה סביר שהקיסר יעניק חוקה ללא לחץ קיצוני. אולם, דרכי ה' אינם ניתנים לבירור. הכל יכול לקרות בצורה הכי פחות צפויה. והזאב הופך לטלה, והכבש לזאב!
  ועכשיו הם כלפי חוץ ילדים כל כך יפים וחמודים - ילד וילדה, בגיל רך למדי, מפנים מבצר אחר מבצר ומעוז אחר מעוז. כאן, למשל, נמצא ההר הראשי עם השם הפשוט ויסוקה. מכאן ניתן לראות את כל הנמל עם הספינות הרוסיות של טייסת הפסיפיק הראשונה המתוקנות, כמו גם כיכרות וגישות נוספות לעיר.
  מרגריטה, מקצצת בביטחון יפנים רבים ומדממים, מצווה:
  - נו, ננקה גם את זה?
  הלוחם קליגולה, שסיים את הסמוראי האחרון בחרבותיו, ענה בסרקזם:
  - כמובן, ננקה וננקה מחדש!
  ובני הזוג מיהרו לגבהים במהירות של מטוס קרב. אנחנו חייבים למהר. בחודש מרץ, הלילות לא כל כך ארוכים, וביום, אפילו עם מהירותם, לא סביר שניתן יהיה להימנע לחלוטין מפגיעות ממסקטים רבים, כלומר רובים והכי חשוב מקלעים. .
  טוב שאין מכונות אוטומטיות. ואיכשהו יותר רגוע. השמש העולה לא ממהרת להפיג את החושך מהגשם והערפל החלבי שממלא הכל.
  זה קפוא בבוקר, וקרום הקרח מתכווץ מתחת לרגליהם המיובשות של החבר'ה המחסלים, שגם אם הם היו רוצים, לא היו נועלים את הנעליים שלהם - הם היו נקרעים. והרגליים שלהם הן גם כלי נשק לא גרועים מהידיים הזריזות ביותר. קרום הקרח מתכווץ, אך אינו מפריע כלל לעוף למעלה ולהמשך ההרס שם, כולל שירות התותחים האחד עשר אינץ'.
  מה התועלת של גזעים כאלה? אבל אתה לא יכול לפגוע במטרות כמוהן עם רובים גדולים, אבל קל מאוד לנקות את השומרים. מרגריטה, לאחר שזרקה תריסר יפנים לתהום עם פטיפון אחד, הם יללו נורא כשנפלו, אמרה:
  אז העימות מתרחש בצורה מגניבה ...
  נער המחסל קליגולה ציחקק, זרק תריסר לוחמים יפנים אמיצים לתהום והעיר בהנאה:
  - זה אפילו נהיה משעמם...
  מרגריטה נופפה בו, והשליכה את ראשה הכרות בקשת לעבר בן זוגה:
  - זה בסדר. זה אפילו יותר יעיל. או שתרצה דו-קרב עם מכשפים?
  כוחות על היו לו עכשיו , לעס פולי ברזל כמו נחש וענה:
  - לא הייתי מסרב , אבל במאה העשרים יש סיכוי קטן להיתקל בהם !
  מרגריטה, קוצצה עוד תריסר יפנים עבור בשר קרוע, ציחקקה:
  - אבל תראה, נינג'ה!
  ואכן, שני תריסר לוחמים רעולי פנים בגלימות שחורות מיהרו לתקוף את הלוחם. והם חמושים בחרבות, שתיים בכל יד. עבור בני אדם, נינג'ות זזו היטב. אפשר היה להרגיש את ההכנה יוצאת הדופן ואת האימון הפראי מהילדות המוקדמת. אבל במציאות, מה יכול להיות נגד כרובים? ההבדל במהירות בין בני אלמוות, ילדים שאבו בעזרת קסם ובני אדם גדול מדי. ונינג'ות, למרות שלוחמים מאומנים היטב, הם עדיין אנשים.
  מרגריטה חתכה שניים מהם בבת אחת בטחנת רוח מהירה, וכך הסתערה על השלישית ברגל החשופה, הילדותית, האלגנטית, אך הקטלנית במפשעה, עד שהוא עף למעלה מחמישים מטרים למעלה ותלש את מוט הדגל מהמגדל. מרגריטה נלחמה בכוכבים שהושלכו לעברה, והמשיכה לנוע, צמצמה שלושה נוספים, והרגה את הרביעי על ידי השלכת שלושה פגיונות עם בהונותיה. הנינג'ה התרחק משניים, אבל השלישי, שעף לאורך מסלול שבור, נחת ישר בלב.
  למערכה נכנסה גם קליגולה המצומצמת. הוא חתך את הנינג'ה בעל השוליים הסגולים לשניים ושיחרר מתקפה מהירה עוד יותר שהפילה את ראשיהם של רעולי הפנים שניסו לתקוף את הזוגות שלו.
  הגברים הבלתי נראים השחורים לא ויתרו, אבל הם היו איטיים מדי במהירות בהשוואה לנער ונערת הכרובים שתקפו אותם. לא היה להם סיכוי בכלל.
  מרגריטה, בתנועה שאין לעמוד בפניה של רוח רפאים מהירה, אפילו שרה:
  - עוד מעט תשכחני, אל שאול תלך כמו גשם רטוב! מלאכים אחרים משרתים אותנו, ואתה תיכנס לארון עם דרקולה!
  הנינג'ה נפל, חתוך לחתיכות, ניתז דם כמו אבטיחים בשלים מתחת למסכן. והם לא הפסיקו לתקוף. אבל ... כל עשרים ושלושה הלוחמים הגדולים נפלו בקרב. לאחר מכן, עברו הזוג המפואר לסיים את המשרתים שנותרו בחיים על הרובים...
  הערפל כבר החל להתפזר, והשמש החלה לזרוח חזק יותר. והלוחמים האמיצים עברו לקו הגנה אחר. התקיפה עדיין לא החלה, והיינו צריכים להילחם בעצמנו. עם זאת, הלוחמים עדיין לא חשו עייפות רצינית, אלא פשוט רצו לאכול. ובכן, התחלנו לאכול שוב בשר סוס נא. ובכן, אין אנשים, אחרי הכל.
  נער המחסל קליגולה, זרק מחט בכף רגלו היחפה, חורר איתה כמה יפנים, אמר:
  - העבדות הקשה ביותר היא להיות עבד הקיבה - האדון חסר רחמים, ללא קשר לריקנות או למלאות!
  מרגריטה הסכימה לכך, והמשיכה לקצוץ את הסמוראים שעדיין זחלו, כמו אינספור ארבה, שחלחלו בגלים . בין היפנים היו בחורים צעירים מאוד, בערך בני שש-עשרה או שבע-עשרה, וזה היה כל כך לא נעים להרוג אותם. כנראה שרשויות ארץ השמש העולה גרדו את כל הרזרבות שלהם ללוחמה. אבל קורופטקין, שכולם ירקו עליו וירקו עליו, עדיין דאג לחיילים, והפסיד הרבה פחות מהיפנים. ועל זה צריך לתת לו קרדיט. ובהדרגה נלחמו היחידות היפניות טוב יותר, וכוחות רעננים ומאומנים היטב הגיעו מהחלק האירופי של רוסיה. כולל גדודי שומרים.
  הילדה הפרטיזנית חשבה שמשהו דומה קרה במלחמת העולם השנייה. הגרמנים האימתניים התקדמו והשיגו הצלחה עד שיחידות העילית שלהם הודחו לחלוטין, או כמעט לחלוטין. לאחר מכן, הם לא הצליחו להכיל את הצבא האדום.
  נכון, יש לומר שגם יחידות הסגל של הצבא האדום הודחו. וזו, אכן, התבררה כבעיה.
  מרגריטה מיהרה לקרב עם המילים:
  - אלוהים לא יוותר עליך, החזיר לא יאכל אותך, והדרקונים המרושעים יהיו במעצר!
  . פרק מס' 12.
  דומיניקה חזרה לאקדמיית הדרקון רק לזמן מה. היא שוב למדה במהירות כמה עשרות לחשים, וכמה מילים מורכבות.
  ואז שלוש בנות: שדון, הוביט וטרולית, שיחקו איתה בזריקת אבני קסם גבוה יותר.
  דומיניקה ניצחה אותם. והאבנים עצמן זוהרו בבהירות רבה והבליחו, כמו טיפות טל בקרני ארבעת המאורות.
  לאחר מכן נתנו לה המכשפות שתי טבעות עם אבנים מכל רגל, כדי שהלוחמת תוכל לחזק את קסמיה למען מטרה גדולה: הצלת המין החזק.
  עכשיו כמעט לכל אצבעות רגליה היחפות של הילדה השחקנית, מלבד האצבע הקטנה, היו טבעות קסם. והיא נעשתה אפילו יותר חזקה בקסם ממה שהייתה קודם לכן. זוהי, למעשה, בחורה המסוגלת להרוס עיר ולבנות ארמון.
  וכך למדה במהירות עוד מאה לחשים, ובמקום לנוח, התיישבה על שטיח הפרווה. היא צללה לתנוחת הלוטוס, וכמעט מיד המהות הנפשית והנשמה שלה, וכפיל גופה, מצאו את עצמם ביקום מקביל, יחד עם צוות לוחם, אם כי צעיר כלפי חוץ.
  צבא ילדים, בראשות רביעיית לוחמים, המשיך להילחם בהמוני חולדות במדינתה של הקוסמת המרושעת בסטינדה.
  הקבוצות הראשונות של מכרסמים טורפים נהרגו או חוו טרנספורמציות.
  ואז הופיעו השדות שבהם עבדו הילדים האומללים. הם נצפו על ידי משגיחי חולדות גדולים בגודל של חזירים הגונים. הם החזיקו שוטים בכפותיהם והצליפו בבנים ובנות ערומים למחצה.
  דומיניקה התמרמרה:
  - כמה רע כשילדים סובלים!
  ובכעס היא ירתה כמה ברקים בבת אחת לעבר החולדות, והם הפכו לסבתות גדולות מכוסות שוקולד.
  ילדי העבדים צווחו בהפתעה, ואז מיהרו לאוכל כל כך מעורר תיאבון וריחני. ובואו נקרע ממנו חתיכות.
  דומיניקה הניפה שוב את שרביט הקסמים שלה, ושוב ביצעה טרנספורמציות, והפכה את החולדות השפלות למאכלים טעימים, כשהיא משתוללת:
  ילדים, אלו הכוכבים בשמיים,
  פרחים צומחים בכרי הדשא...
  תהיה שמחה על הפלנטה,
  חלומות יפים יפרחו!
  מרגריטה, שהייתה מעורבת גם בטרנספורמציות, ציינה באופן הגיוני:
  - יש לך חום פנימי וחסד גדול!
  לפתע, כמו ג'ק-אין-קופסה, הופיע חולדה ענקית דמוית דינוזאור. היא פתחה את פיה וצרחה משהו מחריש אוזניים.
  שתי הבנות מכשפות, איך הן ישחררו עליה ברקים ופולסרים, ומשרביטים קסמים, ומטבעות על הרגליים היחפות. וזרם האנרגיה המחובר פגע במפלצת ענקית, בגובה עשרים וחמישה מטרים. הוא התמוטט, ומיד הסתובב לראות את המנות הרבות השונות, העשירות והמגוונות על השולחן הארוך. וכאן, בין השאר, היו כוסות יין מוזהבות עם מגוון רחב של גלידות.
  ילדי עבדים החלו להפסיק לעבוד בכל הסביבה ולתקוף את החולדות השנואות, ולקצץ אותן במגלים, מעדרים וחפצים חקלאיים אחרים .
  וכל כך הרבה זעם היה בהם. הנערים המורדים אפילו החלו לשיר בהתלהבות;
  מי שנמצא בחושך העבדות, קח את החרב בידיך,
  ואל תסבול בושה מושפלת...
  האויב שלך לא יבנה יסוד על דם,
  אתה תגזר עליו משפט אומלל!
  
  הילד מוכה על ידי שוט מרושע,
  תליין מייסר אותו עם עכברוש מרושע...
  אבל המענה הרשע יהפוך לגוויה,
  אל תשמע עוד בנות בוכות!
  
  אל תהיה עבד, מושפל בעפר,
  הרם את הראש במהירות...
  ויהיה אלפיניזם מרחוק,
  אני אוהב את סולנצוס וספרטק !
  
  שיהיה עולם בהיר ביקום,
  שבו האושר יימשך לנצח עבור אנשים...
  והילדים יערכו שם משתה שמח,
  הממלכה הזאת היא לא של דם, של אגרופים!
  
  יהיה, אנו מאמינים, גן עדן בכל היקום,
  נשלוט בחלל...
  על זה, ילד לוחם, תעז,
  כדי שלא יהיה כאן סיוט ובושה רעה!
  
  כן, עבדים אנו, נאנחים בשלשלאות תחת דיכוי,
  ושוט בוער מצליף לנו בצלעות...
  אבל אני מאמין שאנחנו נהרוג את כל חולדות האורקים,
  כי מנהיג המורדים מגניב מאוד!
  
  בשעה זו כל הבנים מרדו,
  הבנות גם איתן בשביל אותו דבר ...
  ואני מאמין שהם יתנו חוצפה,
  נזרוק את העול השנוא!
  
  ואז, אתה יודע, קרן הניצחון תישמע,
  והילדים יפרחו בתפארת ...
  שינויים מחכים לנו באושר,
  מבחנים, עוברים הכל בציונים מושלמים!
  
  אנחנו נשיג נס כזה, אני מאמין,
  שיהיה גן עדן אמיתי של אור...
  לפחות איפשהו מכשפה היא יהודה שפל,
  מה דוחף את הבנים לאסם!
  
  אין מקום לנו העבדים בעולם התחתון,
  אנחנו יכולים לגרש את השדים מהחרכים...
  בשם גן העדן, שהוא קדוש ה',
  לכל האנשים שמחים בחינם!
  
  שיהיה שלום בכל העולם התת-ירח,
  שיהיה אושר ושמש קדושה ...
  אנחנו יורים על אויבים כמו בגלריה,
  אז רק למעלה ולא שנייה למטה!
  
  כן, תאמין לי, הכוח שלנו לא יתייבש,
  היא תהיה הדרך של גן עדן ליקום...
  וצבא המורדים ינבח בקול רם ,
  להטביע את החולדות העוינות!
  
  ככה שמח, שמח,
  הדשא צומח כמו ורדים מסביב...
  צוות הבנים שלנו
  המראה הוא בהחלט של נשר הרים!
  
  הניצחון יהיה בטוח,
  בוא נבנה, אני מאמין, בכנות, אנחנו עדן...
  כל האושר, השמחה בכל כוכב לכת,
  ואתה לא ג'ינג'י , אלא אדוני מכובד!
  זהו, אכן, ההמנון של העבדים המתעוררים שדורסים חולדות ואורקים.
  בינתיים, דומיניקה ומרגריטה על דרקונים, לפני הצבא, טסים לטירה.
  שתי מכשפות, מהירות ונוצצות עם שרביטים קסמים וטבעות עם קמעות על רגליהן היחפות. איתם הם מבצעים טרנספורמציות נפלאות. ואין שום דבר רע בעובדה שעכשיו חולדות כנף אחרות ומסוכנות יותר מנסות לתקוף אותן.
  תעופה מכרסמים היא לא בדיחה. אבל הבנות פגעו בהן בכוחות הקסם שלהן והטילו לחשים. ובמקום מפלצות מופיע צמר גפן מתוק. כל כך מתוק וריחני.
  בנוסף, חלק מהקופים המכונפים הופכים לתותים. שהוא כל כך בשל ומנצנץ עם אודמים וטופז.
  ועוד כמה קופים עם כנפיים הפכו לבלונים.
  גם אונומאי ודובריניה נכנסו לקרב על דרקונים. הם החלו לכרות את עמיתיהם בחרבות, וזה יחסית פשוט וישיר. ובכן, והדרקונים עצמם, כשהם לוקחים אותו ומתלקחים באש. והם יחרכו את בעלי הכנף בלי שום חרטות או ספקות.
  אונומאוס ציין, והפיל את האויב:
  - זה, אתה מבין, יהיה מאוד מצחיק ומגניב!
  דובריניה ציין בחיוך:
  - כן, אי אפשר לתאר את זה במילים!
  והנער הגיבור שיגר מחט חדה וקטלנית מאוד לעבר האויב. הוא פגע בעין של העכברוש, והוא התנגש במכרסם אחר. כאן התחיל הכאוס.
  אונומאוס שר:
  חולדות זה מאוד מגניב
  הם יכולים אפילו לכרסם אלון...
  קשה לראות את המוח שלך,
  והפיתולים הם כמו חוט!
  דובריניה הסכימה עם זה:
  - כן, חולדות מכרסמות כל מיני דברים מגעילים!
  מרגריטה קרצה. היא זכרה איך נלכד הילד הפרטיזן אנדריקה. והוא היה נעול במרתף קר מלא בחולדות. והמכרסמים נשכו את רגליו היחפות של הילד, קהות מהקור. אנדריקה נאבקה בחולדות כל הלילה ולא ישנה. ובבוקר הוא נלקח לחקירה, ותחילה פיזרו מלח על הפצעים ברגליו של ילד א'. זה היה מאוד כואב, ואנדריקה התחילה לצרוח . וגם הציפו אותו בתיל.
  אבל הילד הפרטיזן איבד את הכרתו מהלם כאב, אך לא אמר דבר.
  מרגריטה הצליחה לארגן את הבריחה של אנדריקה. וזה היה ההישג שלה. הילד הצליח להתגבר על הכאב ולצאת על רגליים נכות ונשכות. ועל כך כל הכבוד לו.
  הילדה הפרטיזנית הכתה את החולדות ושרה בהתלהבות רבה:
  האקדח שלי הוא כמו אח גדול
  מצלם מאוד מדויק, מדויק...
  אחרי הכל, לילדה יש מקלע במעיים,
  למרות שלפעמים החיים הם כמו כלוב!
  
  אני בחורה לא חזקה יותר
  זאב ונמרה במבחן אחד...
  אבל המילה היא לא דרור,
  כשאני עם האהוב שלי, אני מאמין, ביחד!
  
  כבר לקחתי איזה מעבר,
  איראן הסתערה על ההרים...
  היא כבשה מדינות רבות ושונות,
  לא, אני לא יכול לשבת בשלווה ליד הספה!
  
  אתה כנראה לא תבין את זה,
  מה זה אומר להילחם עם פנאטים...
  רשום את זה במחברת שלך,
  ותלמד להילחם בצורה הגונה, בחור!
  
  אין ארץ מולדת שלי, תאמין לי, אמיץ יותר,
  היא נוצצת כמו אודם בהיר...
  למרות שיש מיליוני זרדים של שדים,
  עדיין נשיג מקום בגן עדן!
  
  שה' ישמור עלי
  הגדול שלנו , הכול יכול...
  לילדה יש בשר חזק,
  היא מפילה את הדובדבן במטח מדויק!
  
  אף אחד לא יכול להביס אותי
  אני הילדה ששמה לגיונות!
  הדוב גם משתחווה לרגלי,
  והמייפל יתנו לך בקרוב זהב!
  
  כפור, רץ יחף בשלג,
  שלגים, אתה יודע, אל תפחיד בחורה...
  אני אתן ליריב שלי תספורת מהממת,
  הם מזהים אותי כמו כלב גרייהאונד!
  
  נולדתי בתחילת האביב,
  כל כך אדום, כאילו זה באנר...
  הדמות מאוד גרייהאונד , גרובי,
  ולהבה לוהטת בוערת בליבי!
  
  כן, לא יכולת למצוא בחורה יפה יותר,
  היא תעניק לכולם אהבה בשפע...
  לא נראית עשרים,
  אבל היא אפילו מכה חזק מאוד!
  
  
  לכן, השתחו בפני הילדה,
  ותנשק את רגליה היחפות...
  האביר ימהר למעלה כמו חץ,
  לא יהיה לנו קשה לפתור את הבעיה!
  הנערה הפרטיזנית שרה בנפש רבה. כל החולדות המעופפות השתנו. חלקם בצמר גפן מתוק, חלקם בפופקורן, חלקם בשיבולת שועל, או בועות סבון. וכמה מהנערים הגיבורים נפרצו למוות באופן טריוויאלי, או שהדרקונים שרפו אותם באש. אלו אכן היו מאפינס וצלי של צלעות בשרניות יפות.
  דובריניה לקח ושיגר את המחט עם בהונותיו, והיא פילחה את התיקן המכונף והצמידה אותו לקיר האבן. והתברר שזה כל כך מגניב ומגניב.
  הג'וק נדלק לפתע ובמקומו הופיעה שרשרת יהלומים מרשימה.
  דובריניה שרה:
  וכשראיתי את המוט,
  איי, איי , איי!
  הבנים תרמו בשביל כספם,
  לא לנמנם!
  הילד אנומאי ענה:
  - וואו! כמה טוב זה יצא. זוהי פנינה.
  דובריניה נאנק ושאג:
  - אנחנו יכולים לעשות הכל, רבותי, אנחנו זורעים כבר הרבה זמן, איפה?
  דומיניקה צייצה בתגובה, וגם הפכה תריסר מקקים מכונפים שהתנופפו מתוך המגדל המבשר רעות של הטירה לקבוצות כוכבים שלמות של תכשיטים. ואיך הוא נוצץ ומנצנץ נפלא, כמו נטיפי קרח על ארבעת המאורות השולחים קרני שמש.
  מרגריטה ציינה בצחקוק:
  - אני מאמין שהטוב מנצח את הרע!
  אנומאי ציין בחיוך:
  - טוב ורע הם מושגים יחסיים. הנה חולדה, היא גם חיה, ואנחנו קוצצים אותה!
  דובריניה העיר:
  - והצמחים? גם אותם ירקות ופירות חיים, וגם הם נאכלים, וחבל!
  דומיניקה צייצה:
  - ככה זה קורה, ככה זה קורה,
  כל אחד טורף את השני בבת אחת!
  הילדה-שחקנית בשאגה לקחה אותו ושחררה קסם מכפות רגליה היחפות. והמגדל עם גולגולת החולדה השתנה. הוא הפך מוזהב, וורד נוצץ עם אבני אודם מעל.
  מרגריטה ציינה בשנינות, חושפת את שיניה ושלחה אשדות של קרניים רצחניות והרסניות מאצבעות רגליה החשופות. והקסם עבד. וחבטה _ רצחני והרסני, שהפך מיד ליצירתי ופורח.
  אורקים וגובלינים נשפכו שוב מהטירה . והם טיפסו בהמון אמיתי . כמה מהדובים המדובללים לבשו שריון פלדה. ואלה הם שריון נוצץ מאוד, עם חניתות וגרזנים.
  דומיניקה ציינה באגרסיביות, חושפת את שיניה:
  - עכשיו זה עדר מפחיד שכבר מטפס פנימה . ובכן, האם נפגוש אותם עם משהו קטלני?
  מרגריטה ציינה בחיוך זדוני:
  - כן, כמובן שאנחנו יכולים לעשות את זה!
  ובנות המכשפות לקחו והשיקו את הפולסרים הקסומים שלהן לעבר האורקים והגובלינים.
  בוי דובריניה ציין:
  - זה לא רע, אבל אנחנו חייבים לתת לילדים לוחמים את ההזדמנות להילחם .
  ואכן, אלפי ילדים מורדים רצו לטירה מכיוונים שונים. רבים מהם, במיוחד הבנים, היו עם שרשראות. כמה מהחבר'ה עבדו, הקימו אנדרטאות ופסלים למכשפה בסטינדה . כמה פסלים גדלו עד לגובה של מאה מטרים, ורק הטירה הענקית התנשאה מעליהם.
  שני הבנים החזקים, אם כי לא הגדולים ביותר, הוויסקונט ופיניקס, נלחמו לפני השאר, והפילו את המכרסמים.
  האורקים, בתורם, החלו גם לירות מקשתות. אבל המכשפות פגעו בהן קשות. אם היה קל יחסית להרוג חולדות, למרות שהיו שמנות וגדולות, הדבר השפיע על הניידות שלהן. אז האורקים יהיו לוחמים חזקים יותר, והגובלינים הם פשוט ענקים.
  הפניקס ציינה:
  - נלחמתי עם קרטאוס . אז הלוחמים שלו היו זריזים יותר!
  הלוחם הוויסקונט שר:
  אני נורא אוהב מלחמה
  נלחם כמו תרנגול...
  ובקרב יד ביד,
  אני נלחם למען שתי מפלצות!
  פיניקס ציינה בחיוך:
  - כן, למען האמת, זה נהדר ! אבל אנחנו רגילים להרוג מפלצות באלפים.
  וכך הרגו נערי הגיבורים את הגובלין. ושאר המפלצות כבר עברו טרנספורמציה חלקית סוגים שונים של אוכל וממתקים. אבל אחד הגובלינים ייצר גלידה כזו בכוס יין מגולפת מברקת.
  ומעל יש ערימות של גלידה צבעונית, חתיכות שוקולד, פירות מסוכרים, תותים, פיסטוקים וכן הלאה, מאוד מעורר תיאבון.
  ילדי הלוחמים יצעקו מרוב עונג. כן, זה באמת יצא טעים במיוחד ומהפנט את העיניים.
  הנערה-מכשפת מרגריטה, לאחר ששחררה גל נוסף של הרס והשמדה, עשתה קארט בלאנץ' אגרסיבי בעניין הפיכת המכוער למכוער מעורר תיאבון , והוציאה:
  - במובנים מסוימים, קסם עדיף על התהליך הטבעי, נכון?
  דומיניקה הסכימה:
  - כן, ללא כל ספק, אנחנו יוצרים משהו יפה וטעים. אבל למה יש כאן אלפי עבדים, וכולם ילדים, ואין מבוגרים באופק?
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - השפעת הקסם המקומי. זה די חזק. ואכן, מסתבר שיש רק פעוטות בעולם הזה. אבל אל דאגה, האוויר המקומי לבדו לא יהפוך אותך לילדה קטנה.
  דומיניקה שאלה בהפתעה:
  - ולמה?
  הנערה הפרטיזנית השיבה:
  - ולגבי ראש הכרוב!
  מתקפת האורקים והגובלינים המרושעים החלה להיחלש. חלקם נהרגו על ידי ילדים לוחמים, ורובם הפכו בקסם החזק של זוג יפה. זה באמת קסם, המאפיל על השרביט שהיה לדונו.
  דומיניקה ציינה, מחייכת במתיקות:
  הגיע זמן החשבון,
  פגענו באורק בעין ...
  בתגובה, הוא הפך להיות כמו עוגה,
  והוא ביקש שן!
  ואכן, ב כל מיני פינוקים טעימים הופכים לאורקים וגובלינים.
  וילדי הלוחמים מרוצים מכך. וחולדות מושמדות ללא בעיות . אבל מהמכות שלהם, שוב החלו להופיע מנות טעימות. ועוד דברים טעימים ומדהימים.
  והעכברושים הופכים במהירות למשהו שימושי ויכול להיאכל.
  הנערה הפרטיזנית מרגריטה קראה:
  - אולי עכשיו ניכנס לטירה עצמה!?
  השחקנית הילדה העירה:
  "ומארב עשוי לחכות לנו שם." עם זאת, אנו מוכנים לכך!
  מרגריטה חייכה וענתה:
  - אני חלוצה, מה שאומר שאני תמיד מוכן!
  עכשיו ילדי העבדים פרצו לטירה. רגליהם היחפות רקעו על השיש השחור. בפנים הם נלחמו עם אורקים, גובלינים וחולדות. והם כרתו אותם כאילו יש להם חותכים במקום חרבות. כאן התחיל החיתוך.
  הנערים נלחמו בחרבות בעוז במיוחד. והבנות העדיפו לירות בקשתות. למרבה המזל, מרגריטה יכלה להמיר מגל ומעדרים בקשתות אמיתיות. והם יורים חבילות שלמות של חצים, מחוררים את החולדות.
  דומיניקה ציינה בשנינות:
  - חיצים חדים של שביל רוצח, תהיו מגניבים, ילדים שלי.
  פתאום המכשפה בסטינדה עצמה עפה מהמגדל. היא נראתה כמו אישה כבת שלושים וחמש, והסתובבה כמו טופ. שערה שחור, מתולתל, והיא עצמה מחזיקה שני שרביטים קסמים בידיה הכפופות.
  המכשפה עפה על אופנוע, ולרגליה היו מגפיים עם דורבנים.
  באסטינדה לקחה אותו ושאגה:
  - אני מכבד את החזקים
  ואני פוגע בחלשים...
  אני רשע גדול
  ומה איתך, יחף?
  דומיניקה צייצה בתגובה:
  החוק שלי פשוט
  אני מנצח את הרשעים...
  מי שחלש, אני אעזור,
  אני לא יכול לעשות את זה אחרת!
  באסטינדה לקחה ממטה הקסמים, כאילו היא מכה את דומיניקה בפולסרים. אז היא שרקה בתגובה. והפולסרים הפכו מיד לעוגות ונפלו על הילדה-שחקנית, מורחים אותה ביסודיות.
  בתגובה, דומיניקה, בזעם, שחררה פולסר ענק מהשרביט שלה ומהבהונות החשופות.
  הוא עף, אבל באסטינדה הצליחה להימלט ונפגע מפריקה בטירה. הוא נדלק כמעט מיד והחל להשתנות. ובמקום הטירה המבשרת רעות, קם ארמון מפואר ביותר - לגמרי ומיד.
  באסטינדה העיפה בו מבט, מצמצה בעיניה וברחה. ליתר דיוק, לעוף משם. וזנב לוהט נשאר מאחוריה.
  דומיניקה ומרגריטה מיהרו אחריה. שתי המכשפות היו בפיגור בבירור במהירות.
  ובכל זאת, אופנוע מעופף הוא הרבה יותר מהיר מדרקונים.
  בנות הקוסמת החלו לירות בבסטינדה . אבל מדי פעם היא התחמקה או הציגה הגנה. יתרה מכך, האופנוע הגדיל מהר מאוד את המרחק, והוציא אותו מטווח הירי בקסם.
  דומיניקה ציינה:
  - היא איבדה את ארצה, נתיניה וכוחה. אז, אנחנו לא באמת צריכים את זה עכשיו!
  מרגריטה ציינה:
  "אם היא גנבה ולקחה את חפץ העכברוש הצהוב, אז הניצחון שלנו יהיה חסר ערך!"
  השחקנית, שצלקה את בהונות רגליה החשופות והשזומות, הכריזה בביטחון:
  - אבל אלפי ילדים זכו לחופש! זה גם שווה משהו!
  הילדה הפרטיזנית הסכימה:
  - ימין! לא פלא שעבדנו.
  ואכן, החולדות הפכו לבסוף והרגו, וכך גם האורקים והגובלינים. כך הושג ניצחון גדול.
  אלפים רבים של ילדים - בנים ובנות - התאספו בכיכר וקראו רוקעים ברגליהם היחפות:
  -תהילה לגיבורים! תהילה למשחררים! תפסיק עם העבדות!
  זה היה הניצחון הגדול ביותר במדינת החולדות. ויש כאן כל כך הרבה דברים מדהימים ואווריריים.
  מרגריטה דיברה ראשונה. היא, רוקדת , הייתה לוקחת אותו ושרה, והשיר שלה היה שיר של ילדה פרטיזנית:
  אנחנו, ילדי עוני וליטוף הקיץ,
  נולד בצריף בגשם...
  תן לשיר את החלום של הילדה,
  מתי נצא שוב לקרב לוהט!
  
  הגעתי לאלפקסיק במקרה,
  ומולדתי, רוסיה הקדושה...
  עם גורלי, יוצא דופן לחלוטין,
  אני נלחם למען האושר והאהבה של המדינה!
  
  ואין ארץ מולדת יפה יותר של רוסיה,
  האם אתה בעד תילחם בזה ואל תפחד...
  ואין מדינה מאושרת יותר ביקום,
  אתה לפיד האור של היקום, של רוס!
  
  אעבור באש ובמים בשבילך,
  החלוצים רגילים לנצח...
  תמיד נשמח את האנשים,
  כי כוחו של הצבא הוא בלתי מוגבל!
  
  בואו נמשיך להתקפה על המולדת,
  תחת זעקת הילה עוצמתית וזועמת...
  היטלר יקבל את ההחזר שלו עד הסוף,
  נגרש את הנאצים מהחצר!
  
  ארץ מולדתי מלאה בגיבורים,
  וסטלין הוא ענק גדול...
  החלוצים צועדים בגיבוש,
  המשפחה הכול יכולה, אדוננו, הו אחד!
  
  בשם האור והחיים הטובים,
  נילחם באומץ, ילדים...
  אחרי הכל, דור יחיה תחת קומוניזם,
  תאמין לי, אי אפשר לקחת מאיתנו את התקווה!
  
  אנחנו אוהבים את המולדת שלנו, חבר"ה,
  אנחנו רוצים להרים אותך מעל העננים...
  הפשיזם יקבל נקמה חזקה,
  מהחלוצים, הנשרים האמיצים!
  
  נשיג את זה, אני מאמין, ננצח בקרוב,
  למרות שפשיזם הוא ערמומי ואכזרי...
  סבים יהיו גאים בנו,
  וסברוג יוביל אותך לקרב!
  
  לתפארת מולדתנו האמיצה,
  האדון הכל יכול בעצמו עלה אל הצלב...
  לא נצטער על חיינו עבור רוסיה,
  ישמע קול רם משמים!
  
  להילחם על תהילת מולדתנו,
  לוחמים נאמנים אוהבים אותה...
  אתם גורי זאבים, לא ארנבות פחדניות,
  אפילו האבירים גאים מאוד!
  
  מסוגלים לקבל את הירח מהכספת,
  לתפוס פייק, שפמנון גדול...
  לנין הגדול קם לחופש,
  אנחנו נחייה את הבניין!
  
  בשם המשפחה, בנה פירמידות,
  והספינות שיקרעו את קמרון השמים...
  והיטלר , בצחוק, הורג את הלוחמים ,
  הקב"ה מת ושוב קם עבורנו!
  
  את לאדה היקרה והשובבה,
  האל הלבן הגדול נולד על ידך...
  ועלינו להילחם בגבורה עבורך,
  שהקב"ה יעזור לך לחיות לנצח!
  
  אוהב, כבד את אלוהים ישוע,
  הוא בחור רוסי, איתנו לנצח...
  הגיע הזמן לרקום את הקישוט במיומנות,
  שהשנים יהיו מלאות שמחה לנצח!
  
  גדולתה של רוסיה הקדושה שלי,
  מסוגל להביס יריבים ...
  למרות שהנשים זעקו בפחד,
  אנחנו יכולים לשבור את הדרקון!
  
  לתפארת המולדת הקדושה, תאמין לי,
  בשם האל הרוסי המשיח...
  בקרוב נבנה כנסיות גדולות,
  בואו נלך בדרכנו עד הסוף!
  
  אהבה, תאמין לי, לא יודעת מילים מיותרות,
  אין יותר שיעמום מיותר לראות בו...
  תן לקין למות בעולם התחתון,
  והבל ישיר שוב את שירו!
  
  כאן אנחנו פוסעים ברחבי ברלין עם חבטת,
  החצוצרה נשמעת כמו פעמון...
  כדאי שתהיה לוחם צנוע מאוד,
  לפוצץ את הראש של הנאצים עם גרזן!
  
  המשפחה תקום לתחייה, תאמין לי, המתים בקרוב,
  אלוהים לבן יעניק לך כל אהבה
  והחלטנו מאוד ברור,
  מה יהיה נצח של שינויים בהירים!
  , רקעת ברגליה היחפות, בעליזות ובהתלהבות . וילדים אחרים, עבדים לשעבר, שרו ורקדו, מנסים להתרומם, או ליתר דיוק, לקפוץ גבוה יותר.
  דובריניה, בהיותו ילד חזק , לקח אבן וזרק אותה גבוה יותר. הוא התעופף והתפוצץ, התפזר כמו זיקוקים לאלפי שברים ססגוניים.
  הילד הויסקאונט שאג:
  - זה באמת פנטסטי!
  דובריניה התנגדה לכך על ידי זריקת האבן שוב, ומרגריטה פגעה בה בברק, וגרמה לה להתפזר להרבה מאוד רסיסים צבעוניים ונוצצים מסנוורים:
  - לא! זו מציאות כזו. ואין דבר גבוה יותר מהמציאות הזו!
  הילד הגיבור פיניקס בזעם, רקע ברגליו היחפות כך שהדשא החל לעשן, צעק:
  - הקטר שלנו עף קדימה - הוא עוצר בקומונה!
  אין לנו דרך אחרת - רובה אדיר!
  וגם הילדה שלידם פשוט תקפוץ למעלה ולמטה.
  מצב הרוח שלהם היה חיובי, והשמחה הייתה בעיצומה.
  דומיניקה גם החליטה להשוויץ קצת בשנינותה.
  ובואו נשרטט זרמים שלמים של פרשיותיך המצוינות, המתורגלות היטב;
  עבד יכול להיות חופשי, טיפש יכול להיות חכם, אדם עני יכול להתעשר, אבל אם יש לך עקשנות של חמור, אתה תמיד תהיה חמור!
  עני הוא לא זה שאין לו כסף, אלא זה שראשו מלא נסורת!
  אל תשאף להיות מלך אם אין לך שכל!
  אפילו השאה יהיה משוגע כמו חמור!
  המלך הוא, כמובן, אריה, אבל לא בלי תושייה דמוית שועל, ואריות עורות!
  אל תנהם, אלא תשתוק אם אתה עדיין לא במקום האריה, והשועל לא נתן את החליפה שלו!
  פוליטיקאי הוא כמו השועל באגדה של קרילוב, אבל אל תהיה עורב בתור בוחר!
  אם אתה כמו גדם, אז הם יסירו את השבבים ממך לשורשים!
  כדי שהארץ לא תהיה רתומה לעול היא חייבת להיות חזקה, כמו שור!
  דרושה תעופה כדי לגרום למדינה לעוף!
  הפוליטיקאי מוכן להבטיח לירח, רק לא לרדת לטמיון!
  מי שלא שתה את בריאותו הוא צעיר לנצח!
  טיעוני אלון פועלים על הגדם!
  פוליטיקאי יוריד ממך את השחורים ברצון אם אתה גדם!
  אבל לאדם יש יתרון אחד על פני קופים: לפעמים הוא לפחות קצת שועל אמיתי!
  לפוליטיקאי יש שאיפות של אריה, ערמומיות של שועל, אבל השיטות שלו חזיריות לחלוטין!
  אם פוליטיקאי יותר מדי שועל, אז הוא הופך לחזיר מוחלט!
  פוליטיקאי עם ערמומיות של שועל ואחיזת זאב יעשה קבב מהבוחרים!
  והמזל דורש מאמץ, רק בעבודה קשה של סוס אפשר לזרוק את קולר הכניעה!
  תאמיני בהצלחה אם תערים על כולם!
  פוליטיקאי יכול להערים על אפילו שועל, אבל הוא לא יכול לשטות בזמן לנצח!
  בוחר טס לעתים קרובות כמו דבורה לנאום הדבש של פוליטיקאי, אבל לעתים קרובות הוא עצמו נעקץ!
  פוליטיקאי בולע בוחרים כמו שפיתון בולע ארנבות, מושך זבובים כמו וודקה וסקוטש מתוק!
  זאב לא יכול לחיות בלי בשר, ופוליטיקאי לא יכול לחיות בלי הונאה!
  הסוס המהיר ביותר יציית למי שמתמצא היטב!
  לפוליטיקאי קל יותר להפוך את עצמו מבפנים מאשר להבטיח משהו שאפשר לעשות!
  למי שתצביעו לו תכבדו את התוצאה בדקת דומייה!
  תהיה לפחות שועל בעל תושייה אם אתה לא רוצה להפוך לחמור פרוע!
  אל תסמוך על פוליטיקאים, עבור הבוחרים הם רק נייר זכוכית שמפשיט שבבים מעצי אלון!
  מי שאינו שוטה גמור יהפוך פרוטה לפרוטה כבדת משקל!
  אין קרובי משפחה בפוליטיקה, אבל יהיו כאלה שירצו לחלוק את מה שיש לכם כאחים!
  יש הרבה דברים מגעילים בחיים, אבל הדבר הגרוע ביותר הוא כשהחיים מסתיימים!
  אם אתה רוצה להתקרב לאלוהים, מסמר את הקוף בנשמתך לצלב!
  האדם מקורו, אם לא מקוף, אז, בכל מקרה, הפסיק להיות קוף!
  אם יש לך מוח של קוף, אז השועל יבלע אותך כמו מכווץ בואה טורף!
  שום דבר אינו אינסופי מלבד הזמן שלוקח לפוליטיקאים לקיים את מה שהם מבטיחים!
  אם אתה נובח הרבה , אתה תייבב כמו כלב מוכה!
  אל תסמוך על מישהו שמדבר בקול רם, ואש אדומה יכולה לשרוף אותך!
  אפילו אלוהים לא יכול להתווכח עם אישה ולגדל קוף לרמת התרבות האנושית!
  בלי אהבה אין חיוך, אלא אם כן זה חיוך דורסני של פוליטיקאי!
  לאחר שהיה בעננים יותר מדי זמן, הפוליטיקאי חסר הכנפיים עף לטמיון!
  לנשמה קטנה תמיד יש שאיפות של ענק!
  לנשמה קטנה יש התנשאות ענקית!
  פוליטיקאי הוא גנב שכותב חוקים לעצמו ורואה במדינה טריטוריה אזורית!
  לפוליטיקאי יש שבעה ימי שישי בשבוע, אבל כשצריך לקיים את ההבטחה , מגיעה שבת היהודית!
  אחדות זה טוב, כל עוד זה לא מזדווג עם פוליטיקאי!
  פוליטיקאי הוא יצור כזה שרוצה לעשות ממך כבשה בשיטות חזיריות!
  השיטות החזיריות של פוליטיקאים הופכות את הבוחרים לצ'ופר!
  תחת שליט חזיר, החיים אף פעם לא שמנים!
  לעשות נשיא חזיר זה שומני מדי!
  אם אתה רוצה להיות נשיא, נצל את הסיכויים שלך!
  שליט שמחשיב את הבוחרים ככבשים הוא חזיר טיפוסי!
  אלוהים, זו לא רק אומניפוטנציה, אלא גם הנכונות ללכת לצלב למען רעך!
  שליט שיושב על כס המלכות זמן רב גורם למדינה לצנוח!
  מנהיג צעיר הוא כמו סוס טרי, זקן הוא כמו סוסה עם פרסות שבורות!
  באמצעים להשגת גבהים אלוהיים, השטן עצמו הוא פוליטיקאי!
  פוליטיקאי הוא אלוהים רק בדבר אחד, בבואו להמציא תירוצים מדוע הבטחות הבחירות שלו נכשלו בצורה שטנית כל כך!
  פוליטיקאי, כמו בירה, זה רק טוב קר ועל השולחן!
  הפוליטיקאי מתוק בנאומים שלו, אבל טעם הלוואי המר מהם אינו דומה כלל לבירה!
  הפעם היחידה שהאמת יוצאת מפיו של פוליטיקאי היא כאשר הוא מפרש את עצמו לא נכון!
  פוליטיקאי, כדי להפוך לפחות קצת אלוהי, צולב את הבוחר במלואו !
  אפילו כוחו של דוב לא יציל אותך אם דעתך היא סיפון!
  שועל הוא חיה כזו שהוא יוריד שלושה עורות מאריה!
  פוליטיקאי הכי חזק כשהבוחר שלו חלש בראש!
  בגלל זה פוליטיקאי יוצא עם דבש כדי שהבוחר לא יורק בכלל!
  זה עם נסורת בראשו יקבל מכה קשה עם שרביט!
  האלון הוא מלך העצים, ראש האלון הופך כל גדם לנושא!
  האלון עמיד בפני ריקבון, ראש האלון מלא אבק!
  אם אתה גדם, אז לפחות יש לך יתד על הראש שלך !
  הלא נודע מפחיד, אבל הידוע לפעמים גורם לך פשוט לפחד!
  ידע יוצר ביטחון גם כשזה קשה, בורות , בלבול גם כשזה קל!
  פחדן הוא לא מי שמפחד, אלא מי שמתעצל לטפח את האומץ!
  פחד הוא חולשה, אומץ הוא כוח, אבל היזהר מהטיפש שבעצמך !
  מי שמרשה לעצמו להוביל באף מסתכן ללכת לאיבוד בין שלושת האורנים!
  טיפשות אינסופית גורמת לך להסתובב במעגלים, כשההמצאה שלך מתבטלת!
  זה לא משנה אם החלב על השפתיים שלך לא התייבש, זה יותר גרוע אם יש קשישות בלב שלך!
  לחם נדבה מעופש, מלח מר של תשובה!
  דבש משפתיו של פוליטיקאי מושך את מי ששפתיו לא יבשו חלב!
  פוליטיקאי הוא לא גנב בחוק, הוא גנב שעושה חוקים!
  הפוליטיקאי מבטיח חיים מתוקים, שופך דבש משפתיו, אבל כפותיו דביקות, כמו זבוב!
  פוליטיקאי רהוט זורק לתוך ארנקו של הבוחר!
  למה השתיקה זהובה כי משלמים עליה!
  מה הדבר הכי גדול בעולם? הר של הבטחות של פוליטיקאי!
  הפוליטיקאי רוצה כסף וכוח, הוא מוכן לקרוע כל אחד לגזרים!
  פוליטיקאי הוא, קודם כל, שועל, לא תמיד מבריק במראהו, אבל תמיד מכשכש בזנבו!
  הפוליטיקאי שמח למלא את הארנק שלך בהבטחות ריקות בלבד!
  פוליטיקאי ישר רק בדבר אחד כשהוא אומר - אנחנו, כי אין לו יותר את עצמו!
  מה יותר מאטומים ביקום? פנים ומסכות של פוליטיקאים!
  מה שפוליטיקאי עושה ברצון רב זה לברור את כיס הבוחרים!
  לפוליטיקאי יש שבעה ימי שישי בשבוע, אבל להקשיב לבוחרים זה תמיד יום החופש שלו!
  מי הגיע ראשון? פוליטיקאים, כי הם יצרו כאוס!
  אל תאמין בקרירות של פוליטיקאים תרנגולים, הם תמיד שרים מקול של מישהו אחר, שועל!
  אם פוליטיקאי שופך את דבריו כמו זמיר, זה אומר ששועל עשה את הפונוגרמה שלו!
  סביר יותר שסרטן ישרוק על ההר מאשר פוליטיקאי יקיים את הבטחתו בלי להסמיק!
  פוליטיקאי דומה לפיית לילה, רק שהוא בדרך כלל קורע לקוחות במהלך היום!
  במה דומה פוליטיקאי לכלב? כשהוא נשבר הרבה, הוא בהחלט מאולף ויש לו בעלים!
  מי שהם מצביעים עבורם בליבם מגיעים לרוב בכבדי הבוחרים!
  פוליטיקאי זה כמו וודקה, הבוחר ירגיש עם הכבד שלו שהוא חרוך!
  פוליטיקאית מוציאה את המוח שלך החוצה, כמו וודקה, רק שבניגוד אליה הוא מלא בזבל!
  הפוליטיקאי אוהב ליצור ערפל במטרה שקופה להתעשר!
  לפוליטיקאי יש הרבה הבטחות, אבל אפילו יותר תירוצים אם הם לא מקיימים!
  פוליטיקאי הוא שועל, אבל לעתים קרובות יותר בצבע אפור!
  הפוליטיקאי מסיר שבבים מעצי האלון ומפיל בלוטים כמו חזיר!
  אם פוליטיקאי מדבר כמו מסור, אז הוא בהחלט יעשה גדם מבוחר!
  הפוליטיקאי אוהב לדבר על אלוהים כי הוא עצמו השטן!
  פוליטיקאי ערמומי כמו השטן, אבל מלאך בהפצת הבטחות !
  הפוליטיקאי אוהב להצטלב, אבל ידיו תמיד מגיעות לארנק!
  על ידי מתן קולך לפוליטיקאי רהוט, אתה מסתכן בשיעול דם!
  בדרך כלל אנשים בוחרים בין חתולים בתקע, זאבים בבגדי כבשים, ושועל עם גבינה רקובה!
  אם פוליטיקאי קיים את הבטחתו, הסתכל על ההר כדי לראות אם סרטן שורק עליו!
  קל יותר לתלות קולובוק מאשר להכריח פוליטיקאי לקיים את הבטחתו !
  הפוליטיקאי עקבי רק בדבר אחד - בחיפוש אחר הטבות לכיסו!
  פוליטיקאי מחליף את מקורביו כמו כפפות, רק זה הופך את הידיים שלו אפילו יותר מלוכלכות!
  פוליטיקאי הוא חיה שעושה צבי מבוחר!
  פוליטיקאי, אם לא זאב בבגדי כבש, אז איל טיפוסי!
  פוליטיקאי שאינו שועל הוא איל או צבי!
  פוליטיקאי יכול להבטיח הרים, אבל אחרי זה אתה רק מפנה את ההריסות!
  אל תמהר להצביע לתרנגול, הוא ינקר אותך מת!
  דיקטטור, זה שועל על כס אריה מוקף באילים!
  אם אתה לא רוצה להתברר כצבי, תהיה לפחות שועל קטן בעצמך!
  מי שלא סופר עורבים לחינם מנצח בבחירות!
  אתה יכול להצביע עם הלב שלך, אבל המנצח ינצח עם המוח שלך!
  
  פוליטיקאי הוא שועל שמעדיף גבינה ירוקה, כמו צבע הדולר, מאלה שסופרים עורבים!
  אישה היא לא כפפה, ברגע שאתה מחליף כפפות, אתה בהחלט תהפוך לזבל מהרפתקאות חונקות!
  נערים גאונים מגלים הרבה יותר תגליות מאשר זקנים בינוניים של הוראות!
  בנוער יש אש בלב, גילוי בראש, והתוצאה היא ניצחון!
  הדרך להצלחה לא תמיד ישרה, אבל היא לא סובלת גב כפוף בהכנעה!
  הפוליטיקאי מתכופף להרים את אפו גבוה יותר!
  הפוליטיקאי מתכופף כדי להתכופף על הבוחר!
  הפוליטיקאי מוכן לחפור את אפו באדמה כדי לקבור את אחריותו לבוחרים!
  כל דבר בלתי אפשרי אפשרי בעולמנו, ותאמינו לי, לחיות קשה מאוד, כאילו בגלריה!
  חמור עם שק של זהב מסוגל לפרוץ יותר חומת מבצר מאשר ממותה עם איל פלדה!
  פוליטיקאי עם פה זהב הופך את הבוחרים לחמורים עם שקי זהב של מנחות!
  מי החיה החזקה ביותר? כמובן, חמור עמוס בשקית זהב! השועל אוהב את הצבע הצהוב של בגידה ומטבעות זהב של מנחות!
  פוליטיקאים מרבים להניף דגלים אדומים למען הצבע הצהוב של המטבעות שהם לוקחים מכיסם של הבוחרים בלי להסמיק!
  הנאומים הרהוטים של פוליטיקאים רכים הזילו דמעות מרות של אמהות שבניהן נספו בטבח העקוב מדם!
  מי שמבטיח הרים של זהב לא שווה פרוט נחושת שבורה!
  . פרק מס' 13.
  לקליגולה דלפינוב יש משימה משלו. אתה צריך למצוא את אחותך הגדולה בכל מחיר. ואתה בעצמך, בינתיים, הובלת לעולם מקביל, שבו יצרת משימות ייחודיות משלך, ובו בזמן, מאוד מגניבות וייחודיות.
  מרגריטה וקליגולה נגעו בעקבים החשופים והעגולים שלהם ושאגו:
  -זנב אחר זנב,
  עין תחת עין!
  לא ברבוס -
  פנטומות !
  כעת החבר'ה התפזרו לכיוונים שונים כדי להשלים במהירות את השחיקה של השורות המכסות את הגישות לפורט ארתור, צבא ארץ השמש העולה. ילדי המחסל נעו כמו חרמשים חשמליים דרך דשא רך, והשמידו ללא רחם את היפנים.
  קורופטקין עדיין היסס עם הפקודה להתחיל בהסתערות, למרות שבהר הגבוה התקין הזוג הלוחם את הטריקולור הטריקולור , הילדים הלוחמים פשוט ציירו קרטון גדול, וכעת זה נראה בבירור במהלך היום. אבל שר הביטחון לשעבר עדיין היסס. למרות שבמקביל, קורופטקין לא היה פחדן. במהלך מלחמת 1877-1878 גילה אומץ לב יוצא דופן.
  כן, וכדי לשפר את חיי החיילים הפשוטים, כשר ביטחון הוא עשה הרבה, ולא נתפס בגניבה. אמנם יעילות הלחימה של הצבא לא עלתה הרבה תחתיו. אבל לא הייתה לו הנחישות של סובורוב, או אפילו הרפתקנות. אלכסנדר סובורוב נלחם באומץ רב, והתאזן כל הזמן על סף תבוסה מוחלטת. עם זאת, האינטואיציה שניתנה על ידי הטבע והמזל הפנומנלי אפשרו לחזות את צעדי התגמול של האויב, את תגובתו ולזכות בניצחונות. זה בסגנון של טל, שהקריב קורבנות לא נכונים, הסתכן בתבוסה, אבל ברוב המקרים ניצח ... אבל טובי השחמטאים בעולם ראו דרך טל.
  הראשון שנתן לו מטחנת בשר ותבוסה היה מיכאיל בוטביניק. אלוף זה ידע לתכנת ולסמן את נקודות התורפה של האויב.
  והכוכב של טל הגאון עימעם.
  סביר להניח שסובורוב, לו היה חי יותר ואם היה נלחם במקרה עם נפוליאון, היה מוכה. אבל הצבא הטורקי, איתו לחם אלכסנדר ואסילביץ', היה מפגר מדי מכל נקודות המבט, והמפקדים לא מונו לפי תכונות המנהיגות שלהם.
  ובמהלך המלחמה עם הצרפתים, לבריכות השכשוך היה פיקוד צעיר מדי והערכת חסר מוגזמת של צבא הדוב הרוסי.
  קורופטקין, לעומת זאת, פחד בדרך כלל לתקוף, והעדיף לשבת במגננה. בחישוב ברור שהאויב ירסק את עצמו מול החרדות. עם מפקד כזה אבדה המלחמה.
  והילדה מרגריטה וקליגולה דולפינים עלו באש... הם ניצלו , לעומת זאת, במהירות, כשהלוחמים האלמותיים פרצו לתוך המעוזים וכבר טחנו את כולם בפנים, עור כמעט בלתי חדיר וכמובן , היכולת להתאושש כמעט באופן מיידי.
  דולפינוב ג'וניור , שהפיל עוד גנרל יפני, שאג משפט מ"היילנדר", בעודו זורק מחטים רעילות ברגליו היחפות וירק דם:
  - צריך להישאר רק אחד!
  והחרבות שלו, כמו ברק, מבצעות טחנה רצחנית, ייחודית. ליתר דיוק, מאה טכניקות שחיקה עם כריתת אויבים בדקה של כמה גדודים.
  הסמוראי נפל מהמכות, וכפות רגליו היחפות של נער המחסל השאירו מאחור תבנית שלמה של מסלולי קפיצה ומתפתלים.
  הילדה הפרטיזנית היפה מרגריטה, תוך כדי פינוי מבצר נוסף מבטון מזוין, פוצצה את התחמושת, מה שגרם לאלפי רובים חזקים לעוף לאוויר. בעקבות חברו, חזר האמן קליגולה על תמרון דומה.
  מרגריטה, שזרקה רימון ברגל החשופה והילדותית למרחק רב, אישרה:
  - אתה מסתדר נהדר, ילד !
  הלוחם הבלתי מנוצח, זרק גם הוא את מתנת ההשמדה הרצחנית בהאצה רבה, כורת את הסמוראים, ענה:
  - עדיף ללמוד מאשר ללמוד מחדש!
  פיצוצים חזקים של המעוזים לא נעלמו מעיניהם בשורות הצבא הרוסי. לוטננט גנרל זלני דיווח לאדוטנט גנרל קורופטקין:
  - המצויינות שלך. לפי הנתונים שלנו, הקרב משתולל במצודת האויב מזה זמן רב, ואפילו, בוודאות, כמה מעוזים התפוצצו!
  קורופטקין השיב באיטיות:
  - רגוע, רק רגוע!
  ובכן, בדיוק כמו קרלסון, שהגג שלו התפוצץ מהצירים שלו. למרות שהמצב רק דורש צעדים דרסטיים. הגנרל זלני וקונדרטנקו מתעקשים:
  - עלינו להכות מיד!
  קורופטקין הביט דרך משקפיו בשני הגנרלים. גרין עדיין צעיר, אבל נראה אפילו צעיר משנותיו, מהיר, נמרץ. קונדרטנקו הוא אחיו של הגיבור של פורט ארתור, גם הוא מהדור הצעיר של מנהיגים מוכשרים. כמובן, בזים כאלה להוטים להילחם. יתר על כן, ישנה הוראה קטגורית מהקיסר והריבון של כל רוסיה, ניקולאי השני, להסתער מיד על עיר המצודה. וזה לא מובן מאליו שאוצר המלוכה לא יוכל לעמוד בנטל של מלחמה כה קשה לאורך זמן.
  עם זאת, אם אתה לא מכיר את הפור, אל תיכנס למים! אנחנו צריכים להבין מה זה מה ואיפה מי תוקף.
  קורופטקין שאל את קונדרטנקו:
  - אילו יחידות יפניות ביצעו את הירי?
  הגנרל אמר בבירור:
  - הצופים מדווחים כי הופיעו מלאכים - צעיר יפה וילדה עם שיער זהוב, שנעים במהירות מדהימה, וכאשר חותכים אותם לא ניתן לראותם.
  קורופטקין הצטלב שלוש פעמים בקצב מטורף ומלמל:
  - אז מסתבר שאלו שוב מלאכים?
  גנרל זלני רקע בעקב על הרצפה:
  - כן בדיוק! מאה שמים!
  קורופטקין אפילו שרק:
  - וואו! האדון לא נוטש את רוסיה!
  קונדרטנקו אמר בצורה מאלפת:
  - עלינו לתקוף את האויב מיד, פילדמרשל! או שאנחנו בעצמנו נצא למתקפה!
  קורופטקין אמר בעצבנות:
  לא, רבותי. אני נותן את הפקודות. מכיוון שאלוהים החליט לעזור לנו, אז זה חטא להכניס חיילים לתוך מטחנת בשר!
  קונדרטנקו ציין באופן הגיוני:
  - גם בישראל דרש הקב"ה שגם היהודים ילחמו, ולא יקבלו הכל לחינם וללא קרב.
  השדה מרשל מהביצה, אסטרטג של טקטיקת המתנה, הגיב על כך:
  - אבל השליח פאולוס אמר שלעבוד אלוהים אין צורך בידי אדם!
  כבר הגנרל זלני התלקח:
  - מדוע אם כן אתה, הוד מעלתך, מצטלב כל הזמן, במיוחד כאשר פגזים מתפוצצים בקרבת מקום!
  קורופטקין כבר התחיל לכעוס:
  - אלא כי הכל קורה לפי רצון ה'. אז בואו נעשה תחילה שירות תפילה. אם אתה חצוף, שניכם יעצרו!
  בסך הכל, הרעיון לקיים תפילה נראה מעניין. תן לכרובים לקחת את הראפ עבור כולם.
  קליגולה הטומבוי והילדה הפרטיזנית מרגריטה כבר קצת עייפים, ורוב העבודה כבר הסתיימה. אז למה לא להתרענן בים, ולשייף היטב את הטייסת של טוגו . אחרי הכל, היא יכולה גם לפתוח באש, כולל מאקדחים של 12 אינץ'. וזה קליבר של 306 מילימטרים, שיכול לגרום להפסדים משמעותיים לכוחות התוקפים.
  נכון, היפנים, במקרה הזה, יצטרכו לירות כמעט בעיוורון, על פני הרכס. והם יוכלו לפגוע באש ישירה רק כשהקרב יעבור לגבולות העיר.
  המטרה העיקרית היא ארבע ספינות קרב עם תותחי 12 אינץ' על הסיפון.
  הנערה הפרטיזנית, כרתה את היפנים בחרבותיה הרצחניות ומנערת את שבבי העצמות התקועות, הציעה:
  - אולי נוכל אפילו קצת את הסיכויים שלנו? ל-T' יש עליונות בקרב תותחים על הטייסת של רוז'דסטבנסקי, בערך 1.8 ל-1. כך נשווה מעט את מאזן הכוחות.
  קליגולה מהדולפינים, כרתה את הסמוראי האחרון, שאלה את הלוחמת מרגריטה:
  - נתחיל עם ספינת הדגל?
  הנערה הפרטיזנית , זרקה פגז באצבעותיה החשופות וקרעה עוד תריסר יפנים, והותירה רק רסיסים קרועים, התנגדה:
  - הם לא מתחילים עם הכי טעים! למרבה המזל, אין צורך לחפש טייסת. בוא נקליק בין שני הארמדילים הראשונים.
  קליגולה הנער ציחקק, זרק רימון בעקב החשוף שלו, כיוון את חרבו המדממת לעבר הספינה נוטילי , וקרא בעליזות:
  - וזה שלי!
  מרגריטה, לאחר ששוב קיצצה אנושות את היפנים, הציעה לבן זוגה:
  - אבל בוא נשכב במים חצי שעה להתאושש.
  אכן, מנוחה לא תזיק. אבל קליגולה דולפינס לא בזבזה זמן במהלך ההפסקה הקצרה. במיוחד הצלחנו לשקול משהו מעניין.
  הקושרים התאספו במרתף. מנורה חשמלית מתחת לתקרה מטילה צללים מאיימים. ראשו הקירח המפורסם של לנין זורח במעומעם, לצד קובה המדובלל , המוכר יותר בעולם כסטאלין, אז קצין חיל הים במדים מסודרים, ואילו סגן שמיט המעט ידוע, בעל זקן דנדי, בוכרין.
  טרוצקי לא מספיק לפגישה המלאה, אבל בינתיים הוא ולנין מסוכסכים. וכך, התאספו הבולשביקים המשפיעים ביותר, מוכנים לערוך מהפכה, או הפיכה, מה שלא יהיה, רק כדי להשיג כוח.
  לנין לקח ראשון את הדיבור:
  - חשוב ביותר , חברים, למנוע את ניצחון האוטוקרטיה במלחמתה האימפריאליסטית הלא צודקת עם יפן בכל מחיר. סיבת המהפכה דורשת זאת!
  מכות ביישניות בתגובה.
  בוכרין, מחא כפיים ומנער את הזקן השחור המעטר את פניו הצעירות עדיין, אישר:
  - כן, אסור לנו לתת לאוטוקרטיה אפילו הזדמנות קלה. זה אולי מריח כמו בגידה, אבל אני אגיד, מיקאדו הוא בעל הברית הטוב והעיקרי של הבולשביקים והקומוניזם העולמי!
  קובה יוסף מלמל בכעס:
  - יפה אמרת! למרות שזה לא מריח כמו בגידה, זו כבר בגידה עצמה!
  לנין, שנקרא אז בשם הבדוי קרפוב, העיר בחיוך:
  - למען המהפכה העולמית, לפעמים צריך להקריב. כולל הקרבת חלק מהמצפון שלך ומהנשמה שלך. - אוליאנוב פתח את הפקק, משחרר את הראש, בקבוק בירה גרמנית. בשביל רהיטות, כדאי לרענן את הגרון. הוא לגם כמה לגימות והמשיך. - האם אתה חושב שאני עצמי מרוצה לאחל רע ותבוסה לארצי שלי. עם זאת, אהיה גלוי, מהפכה אפשרית רק אם משטר האוטוקרטיה נחלש באופן רציני. ומה יכול להחליש את האוטוקרטיה יותר מאשר תבוסה במלחמה?
  קובה הנהן בהסכמה:
  - כלום... לפעמים המטרה העליונה מחייבת קורבנות, וקורבנות ניכרים!
  לנין המשיך בפילוסופיה שלו:
  - אז, לא נדון במוסר ובפילוסופיה של האתאיזם. זה לא העיקר. ברור שהעבודה שאנו מבצעים תוביל לשחרור פועלים ועבדים של כל המדינות והעולם כולו. והעובדה שכל ההפסדים של המדינה שלנו ושל עמים אחרים יפוצו פי מאה. - עצר אוליאנוב והוסיף בטון אחר. - ואיזה צעדים קונקרטיים נוכל לנקוט כדי להביס את האוטוקרטיה השנואה על העם ועלינו?
  כאן דיבר סגן שמיד בקול דק:
  - אני חושב, בתור התחלה, לפוצץ את הרכבת הטרנס-סיבירית בכמה מקומות בבת אחת. תהיה לכך השפעה קטלנית על אספקת החיילים הצארים במנצ'וריה.
  קובה חייך כמו שועל:
  - בראבו , הילד מתקדם! וחשבתי לשדוד כמה בנקים כדי לערער את תקן הזהב של הרובל של הצאר.
  אוליאנוב טלטל בחומרה את אצבעו לעבר "הגיאורגי הנפלא":
  - אל תהיה שובב! הצעה מאוד מעניינת . אתה יכול די לקלקל את קורופטקינה.
  שמיד המשיך:
  - באופן כללי, התוכנית שלי כרוכה בהעלאת התקוממות על כל הספינות של צי הים השחור. ואז הצבא יעבור לצד האנשים העובדים, והאוטוקרטיה תתמוטט מיד!
  קובה ציחקק באירוניה:
  - כן, הסרטן ישרוק על ההר!
  - קובה , תפסיק! - נבח לנין והוסיף. - אכן יש צורך להכין ולבצע מרד בים השחור. וכאשר קורופטקין המוכה יברח מפורט ארתור , המרד בכל הצבא יהפוך לאמיתי!
  שמיד איבד את העשתונות:
  - כן, נעשה זאת ברוח!
  בוכרין לקח את הדיבור:
  - בעלי בריתנו הרבים ביותר על פני כדור הארץ הם האיכרים; כאשר הם יקומו, הם יוכלו לכבול את כל כוחות האוטוקרטיה. אנחנו צריכים לשלוח את התועמלנים שלנו לכפרים, בדרישה לתת לאיכרים לא רק אדמה, אלא גם אחוזות, כל מה ששייך לבעלי האדמות!
  קובה קטע באירוניה:
  - כולל נשותיהם ובנותיהם!
  בוכרין ציחקק:
  - וגם זה! זה פשוט כמו שאמליאן פוגצ'וב עשה - הראש ייחתך, הבר יתלה, והסחורה שלהם תילקח לעצמך ותחולק שווה בשווה! ונשותיהם ובנותיהם של בעלי הקרקע עבדיכם!
  אוליאנוב אישר את הקריאה הזו:
  - ימין! נתלה את כולם! כל הדרך לקוטב הצפוני!
  קובה הציע:
  - עלינו להשתמש באופן פעיל באלמנט השודד ככל האפשר. במיוחד , המהפכנים החזקים והמצליחים ביותר יוצאים מהפושעים. למשל, קוטובסקי אינו גיבור? גיבור! ואבא מכנו לא יותר גרוע!
  בוכרין הנהן במרץ:
  - זהו זה! אנחנו נמחץ את כולם בפלילים !
  אוליאנוב הטיח באגרופו על השולחן:
  - טרור, טרור ושוב פעם טרור מהפכני!
  לא ניתן היה לצפות בשיחה נוספת של "ארבעת המפוארים". לאחר שהתעוררו, היה צורך לעבור לרמה המעשית של יישום אסטרטגיה מנצחת. בפרט, נקה את ספינות הקרב מהצוותים.
  קליגולה שחה במהירות אל המטרה שלו, ומרגריטה אל המטרה שלה. החבר'ה, באמצעות האצבעות והבהונות, טיפסו מיד על ספינות הקורבן שלהם.
  קליגולה הטומבוי כבר לא הרגיש את הבלמים, כשהחל לקצוץ את כולם ברצף. זה לא קשה לעלות על ספינה, בעצם מחלקת ספינת קרב. אלא אם כן, כמובן, אתה יותר מאדם . אז, רוץ וחתוך. ובמהירות על טבעית כזו, לאף אחד אין סיכוי להתנגד לך.
  ובכן, עם האצבעות החשופות של הילדים שלך, אבל מהר יותר מכפות רגליו של צ'יטה, זרקו מחטים רעילות. וזה גם יזעזע לחלוטין את היפנים.
  לוחמי ארץ השמש העולה שוב שוכבים כרותים , והתוכנית של צמד המחסלים פשוטה. מגיעים לתא התחמושת, ואז פוצצים את התחמושת בצורה כזו שגם הדוודים מכוסים. לאחר מכן, לספינה הפגועה לא תהיה ברירה אלא לרדת לתחתית.
  קליגולה מהדולפינים, חתך ומסמר בחרבו, פרץ לאספקת התחמושת. ובכן, מה הם כדורים בודדים עבורו, שהילד יורה תוך כדי תנועה, או אפילו זורק בחזרה לעבר האויב. זה טוב במיוחד אם, ברגל יחפה, אתה מרסק מיד חופן של מחסניות לתוך האויב בכוח תזזיתי וקטלני, קטלני ובלתי ניתן לעמוד בפניו.
  כך שדרכו של הסמוראי לאימפריה המלכותית של ניקולאי השני נחסמה.
  גם לא קשה להעביר את התחמושת לתוך האחיזה כך שתחתית ספינת הקרב תתפוצץ, גם בכוחו הפיזי.
  סיפון הפלדה, המחומם בשמש של מרץ, מדגדג בנעימות את הסוליות האלסטיות החשופות של נער המחסל. ופגזים כבדים עתירי נפץ מלאים בשימוזה מושכים את הכתפיים. אתה קופץ למטה, מתעלם מהמדרגות הלולייניות, ועכשיו אתה במקום הנכון. כעת ינופצו המחיצות והדודים יתפוצצו, ויעשו חורים כאלה שאפילו הדבר הענק הזה לא ישרוד.
  הדבר המעניין הזה הוא הארמדיל היפני. הספינה מרווחת ורחבה, עם עובי גדול של שריון המכסה את הסיפונים. וקנה התותחים הארוכים והעבים, המסוגלים לפגוע בכמה עשרות קילומטרים, או אפילו יותר ... נכון, הוא לא נבנה על ידי היפנים, אלא על ידי הבריטים. אבל הצי המלכותי הוא כמעט כולו מייצור משלו, שיש לו יתרונות וחסרונות. אז הבריטים יצרו ספינת קרב - מכונה אצילית. חבל, אבל אנחנו חייבים לשלוח אותו לתחתית...
  היה פיצוץ, והמתכת של הסיפון השבור פגעה ברגליו החשופות והשריריות של הילד, והשליכה אותו גבוה מעל פני השטח. לאחר מכן, הילד צנח למים ושחה במרץ, מנסה להתרחק מהמערבולת. קולוסוס כזה שוקע.
  וספינת הקרב של מרגריטה התפצלה: עובד בצורה נקייה וסינכרונית. עכשיו הגיע הזמן להטביע את שתי סיירות הקרב המשוריינות ששרדו.
  תן גם טוגו , שגרמה כל כך הרבה צרות לשייטת הרוסית, לרדת לתחתית. זה יהפוך לשיעור לכל אלה שמגיעים לארץ מולדתם עם נשק בידם.
  קליגולה של הדולפינים גורף במרץ את מי האוקיינוס בידיו ורגליו ושורקות:
  - תובס על ידי היפנים! זה לא משחק בית משוגעים !
  בדיוק כמו בפעם הקודמת, כמעט בלי לגעת במתכת ובשריון אתה עף לסיפון. שם אתה מתחיל לקצוץ סמוראי איטי כזה לכרוב. כנראה, אפילו עכביש תקוע בשרף זריז פי מאה מהחרקים האלה מארץ השמש העולה. אז אתה ממהר וחותך ידיים, רגליים, ראשים ... והם פשוט מתיישבים. במקרה הטוב, אחד מהם מצליח לומר:
  - בנזאי!
  טומבוי קליגולה מצחקק ומחבק את אפו לעברם:
  - בנזאי, אל תעז!
  ובאצבעותיו החשופות הוא זורק את המחסניות, חודר את מצחו, פיותיו וגרונו של הסמוראי.
  לאחר מכן, חזור על השילוב הקודם. עם זאת, לשם שינוי, קליגולה המפואר כיוון במהירות את התותח הטעון כבר שנים עשר אינץ' וירה מטען לתוך סיירת הקרב הקרובה ביותר. הפגיעה התבררה כמדויקת, ומטען יפני עתיר נפץ גרם לשריפה גדולה על הסיפון.
  הלוחם הצעיר שם לב שאכן, כשתוצר של תעשייה בארץ השמש העולה נכנס, יוצאת הרבה אש ועשן. מה, כמובן, מקל על הצילום . בהתחשב בכך שהסמוראים נמצאים במלחמה עם רוסיה במשך זמן רב, לטייסת הקרב שלהם אכן יש עליונות איכותית.
  נכון, כמה יכולים היפנים להשיג אם יאבדו את כל הספינות הגדולות שלהם?
  ספינת הדגל של טוגו מעידה באיחור על עזיבה. אבל זה ממש לא פתרון שימושי . ספינת הקרב הענקית מתפוצצת, ושתי שניות לאחר מכן מתפוצצת גם הספינה הנושאת את קליגולה של הדולפינים. לבסוף הוא בעט בקצין של האימפריה היפנית בעקב. ושוב שני הלוחמים האמיצים נזרקו החוצה על ידי גל ההלם...
  פרטיזנית של ילדה לוחמת, לאחר שפוצצה את ראשו של קפטן בדרגה ראשונה, צורחת בכל ריאותיה:
  - משחק הוקי ים: רוסיה נגד יפן - ציון ארבע לאפס!
  ואכן, כעת אין ליפן אפילו ספינת קרב אחת בשירות. נכון, עדיין יש עד שמונה סיירות מדרגות קרב. ויש ברירה: להטביע אותם או לא להטביע אותם?
  קליגולה, לאחר שחתך את הכריש שרץ לעברו עם חרבו, החליט בהיגיון:
  - להכות בברזל בעודו חם! כלומר, אנחנו מטביעים אותם!
  מרגריטה, לאחר שחתכה טורף ים נוסף, הסכימה עם ההחלטה הזו:
  - למה לבזבז זמן על זוטות? אולי לא תהיה הפעם הבאה עבורנו!
  קליגולה הנער, זרק את מארז המחסניות עם רגלו, ישר לתוך עינו של הכריש, התנגד באופן הגיוני:
  - אני חושב שזה! אלוהים אוהב שילוש!
  אבל הוא בכל זאת שחה. הם יכולים לחזור למצודת המצודה בלילה. זה לא יוביל אותם לשום מקום. ואם קורופטקין לוקח את המעוז ללא השתתפותם, אז הרבה יותר טוב. אכן, הם לא יכולים לעשות הכל לבד. זה אפילו מעניין מה יגידו הצאצאים על המלחמה המוזרה הזו עם יפן? הם יראו בזה מעשה מפואר, או, להיפך, הם יזמנו אותו כפי שזכו רק על ידי כוחות על טבעיים!
  אבל קליגולה עקף בקלות את הקורבן הבא שלו - סיירת הקרב. חיצונית, הם שונים במקצת מארמדילו. בפרט, יש קצת פחות שריון, ובמקום רובי 12 אינץ' יש עשרה אינץ', אבל הביצועים הרבה יותר טובים. אבל אלה גם כלים מהמעמד הליניארי. ואז יש סיירות בינוניות וקלילות.
  הלוחם הצעיר כאן שינה מעט את הטקטיקה שלו וקיצץ את המלחים הסמוראים ושילב כמה עם מחסניות שהוא זרק ברגליו הנעריות היחפות . לאחר מכן, הוא לקח ופוצץ את התחמושת כך שסיירת הקרב טמנה את אפה במים וכך ירדה לקרקעית לא מיד, אלא התהפכה בהדרגה.
  אולי השחקן קליגולה רצה להציל לפחות חלק מהצוות ממוות בדרך זו. ואכן, איפה הוא יכול היה לשים כל כך הרבה חומרי נפץ... מרגריטה, לאחר שהרגה מסה גדולה של מלחים סמוראים, הטתה את הסיירת שלה על הסיפון.
  הילדה חגגה בגאווה את הצלחתה, וגם בן זוגה:
  - ציון: שש - אפס!
  קליגולה הטומבוי, בזעם ובשמחה, מהצלחה גדולה, שר:
  - והסמוראי עף ארצה, בלחץ הפלדה והאש!
  קורבנות ים חדשים ... כן , נראה שהיפנים שיצאו לקמפיין הזה נולדו תחת כוכב חסר מזל. ואפילו שמונת מיליון האלים בדת השינטו שלהם לא עוזרים להם.
  לקליגולה המטומטמת, סיירת קרב נראית כמו חתיכת קרטון שצריך להטביע. הוא אפילו החליט לנסות טקטיקה קצת אחרת, כלומר, לחדור לתוך האחיזה ולחתוך שם את התחתית עם חרבות. אחרי הכל, יש לו מתכת קסומה שנלכדה מנינג'ות ומכשפים. משמעות הדבר היא שניתוח חייב להתבצע.
  וכך ... מסתבר שהברזל הליניארי מתפוצץ... יש צורך להציף שלושה תאים כדי להבטיח זאת. הילד המחסל אומר בחיוך:
  הנה אנחנו על הספינה...
  כדי להטביע סיירת קרב במכות חרב, אתה באמת צריך להיות בעל כוח על אנושי ודמיון יוצא דופן.
  מרגריטה מעדיפה גישה הרבה יותר פשוטה, בטענה שהחזרה היא אם הלמידה. ואם כן, אז האויב יוצף בפיצוץ.
  האלה הלוחמת והילדה הפרטיזנית מרימה את האגודל ואומרת:
  - השעה כבר שמונה!
  הילד קליגולה, ללא טקס, כריתת סמוראים רבים וזרק מחסניות קטלניות ברגליו, קורא:
  - אבל זה פשוט מענג!
  נשארו עוד ארבעה קורבנות... צריך להטביע אותם איכשהו כדי שזה לא יהפוך להיות רגיל מדי. תמצא משהו מיוחד, ייחודי. והחבר'ה, בלי לומר מילה, פועלים כדלקמן. כלומר, הם תופסים את הגאי השליטה ... למרבה המזל, הספינות כבר בשיא המהירות, מה שאומר שלא כל כך קשה להתמודד איתן. וכך, תופסים את הגאי השליטה והולכים לראם... משייטי קרב, הספינות חדשות, אבל יש הרבה כלים מיושנים בצי היפני שאין להם סיכוי להימלט מאיל בקו ישר.
  מה אם ספינות, ואפילו כאלה העשויות מתכת, יתנגשו במהירות גבוהה בים?
  ואז קורה הדבר הבא: שאגה נוראה, שחיקה של שריון, יריעות הפלדה של שני הכלים מתפוצצות. עשרות ומאות מלחים, עם פרצופים צהובים מעוותים, שועטים לאורך הסיפונים השבורים, עיניהם הצרות בולטות ממצחם, וזרמים של דם עפים מפיהם עם שיניים דפוקות.
  והלוחמים היפנים נופלים מעל הסיפון, נופלים לנחלים קצפים שטורפים אותם בבת אחת. והספינות מתחילות לשקוע במהירות, וגוררות חיים רבים אל המעמקים.
  מרגריטה, שהמשיכה להשמיד את המלחים ללא רחמים או טקס, הכריזה בחיוך:
  "זה גם טוב שהיפנים לא לוקחים נשים וילדים על הסיפון".
  קליגולה, מנתח את הכריש שטיפס עליו, הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, פולחן האמזונס לא השתרש בקרב הסמוראים. נכון, נראה שיש להם נינג'ות נשיות!
  האלה הלוחמת הצעירה ובו בזמן גם הנערה הפרטיזנית סיכמו:
  - שתים עשרה אפס לטובתנו ... אבל נותרו עוד שתי חבצלות אחרונות. מה לעשות איתם?
  קליגולה הטמבוי חתך כריש נוסף לחתיכות ופשוט הציע:
  בוא ניקח אותם לנמל דלני. כעת הוא נמצא בשליטה רוסית, ושתי סיירות מפוארות, חדישות, ישפרו מאוד את הצי שלנו!
  מרגריטה, מוחצת את טורפי הים בחרבות, הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, וזה הפתרון הטוב ביותר!
  למרות שליפנים יש מוניטין של לוחמים חסרי כפייה, ההשפעה המוסרית של המכות הזועמות של שני מלאכי העל עלתה על הציפיות הפרועות ביותר שלנו. ואכן, אם אתה צריך להילחם לא עם אנשים, אלא עם יצורים הדומים לאלים האמיתיים ביותר, ואולי אפילו דמיאורגים, אז אפילו ללוחמי ארץ השמש העולה אולי חסר אומץ.
  לכן, לאחר שמרגריטה בסיירת אחת, וקליגולה מהשנייה, ניתקו את הקצינים הקנאים ביותר ובעטו בכמה מהם, מלחים ומכונאים אחרים חשבו שעדיף להיכנע לישויות העל הללו . ושני שייטת הקרב פנו לנמל דאלני, עליו ויתרו היפנים, לאחר תבוסתם האחרונה, ללא קרב לצבא הרוסי.
  קליגולה דולפינוב חשבה שאחרי הכל, הסמכות של הכוח היא הסמכות. למשל, במהלך קרב חלכין גול, כמה יפנים נתפסו על ידי הצבא הסובייטי האדיר? לפי הנתונים הסובייטיים, 476 בני אדם, לפי חישובים מאוחרים אחרים, כ-200, וכתוצאה מחילופים הדדיים, רק 88 הוחזרו ליפנים, כלומר, כל כך מעט חזרו למולדתם.
  כלומר, הסמוראי גילה תקיפות. לאחר שאיבדו, על פי נתונים סובייטיים, כעשרים אלף בני אדם נהרגו.
  לשם השוואה, הצבא הסובייטי איבד כמעט כמו הרבה הרוגים ( לא נחשב את אלה שמתו בשבי) במהלך מלחמת העולם השנייה כשבויים.
  וזאת למרות שהנ.ק.ו.ד נהג באכזריות עם משפחות הנכנעים.
  אז החוסן של החיילים היפנים אינו מוגזם. במהלך מלחמת רוסיה-יפן איבדו היפנים פי מאה פחות חיילים כשבויי מלחמה מאשר הרוסים!
  אבל, עם זאת, זה נובע בחלקו מהעובדה שהצבא הרוסי לא ניצח אף קרב גדול. ובלי ניצחונות אין שבויים.
  עם זאת, קורה שגם בצבא המתקדם יש הרבה חיילים שבויים.
  הילד הלוחם קליגולה אמר למרגריטה באמצעות מכשיר קשר פרימיטיבי:
  - אולי בכל זאת נרים את הדגל הלבן, אחרת יטביעו אותנו?
  מרגריטה התנגדה:
  "זו בושה להפליג תחת דגל לבן". עדיף לתת את הטריקולור הרוסי מעל הראש שלך!
  הלוחם הצעיר שיגר את המחט לתוך רגלו היחפה והזריזה של הנער, ולאחר שניקב את הסמוראי הבא במצח, העיר:
  - ולדעתי, אנדרייבסקי עם צלב יצליח יותר!
  עם הציון ארבע עשרה עד אפס, התרנים הימיים עם יפן הושלמו ועכשיו אתה יכול לא רק לקחת את הספינות שנתפסו לעצמך, אלא גם לשיר. קליגולה של הדולפינים שר את שיר הניצחון שלו בראש מעייניו:
  מרחבים גדולים של ימים, אוקיינוסים -
  חרשנו אותם מתחת לדגל הטריקולור!
  החיילים כבשו הרים נישאים,
  הנשרים שאגו בניצחון!
  
  לוחמים רוסים הוכרו על ידי הפלנטה,
  פגענו באויבים בחרבות ובכידונים!
  הצלחנו לזרוק את עול הפשיזם מחצי העולם,
  סיימנו את הצעדה שלנו עם ניצחון בברלין!
  
  הגיעו על טנקים גבנוניים,
  הם מאיימים להרוס את כל השדות הרוסיים!
  אבל הם דופקים את הפריקים הארורים בחוזקה ,
  כדי שילדינו יוכלו לחיות באושר ללא עול!
  
  אנחנו ילדי המולדת, שהיא גבוהה מכולם בעולם,
  נולדנו, ללוש קליקו ברגליים יחפות!
  התערב עבורנו ושלח אותנו לקרב ,
  ואלוהים הביא את מאי לפרוח בשמחה!
  
  אין חלק של לוחם ולב גבוה יותר ,
  מה נותן חלום ולידה מחדש!
  פתח את הדלת המפוארת לאלמוות,
  אבל אם אתה יושב במארב, תהיה בשקט !
  
  יש זאבים וכבשים, אבל אתם רועי היקום,
  וחלקכם להעביר את הסדר לדורות הבאים!
  לשאת את העניין עד סוף הבריאה,
  כדי שהאש הנצחית בלב האהבה שלך לא תכבה!
  
  מי יודע איפה כדור אויב יעצור חייל,
  אבל בכל זאת, בקרב, מוות עדיף על מחלות רקובות!
  ואם תמות, אז חברך ירסק את היריב ,
  הוא לא יסבול את זה, כי נערות יחפות נדחפות לשבי!
  
  הו, הגורל הרוסי, מלחמה ואש אחרי מלחמה,
  למי שרוצה לצאת לחופשה, אין לו מקום, אתה יודע, בגן עדן!
  כאן סם הגיהנום נכנס לקנוניה עם השטן,
  מאיים: - אני אוריד את האטום ואשבור את הברד!
  
  אבל תהיה גם הגנה מפני טילים,
  ופצצה גרעינית לא יכולה להרוס את מוסקבה...
  אנחנו יכולים להשתמש במיכלים כדי להשיג את הטפיל,
  ושירים משעממים על הנופלים עושים אותך עצוב!
  
  למכור בפרוטה, לא במניה רוסית,
  אחרי הכל, כל אחד מאיתנו הוא לוחם גדול!
  אל תאמין שאלוהים כבר שם אותנו בתפקיד,
  למעשה, אתה מחליט כמה מגניב היללה!
  
  היו כישלונות, היו תבוסות,
  זה קרה כמו ארנבות שנסוגות מזאבים איומים!
  אבל אם תתחיל מלחמה, אנחנו נהיה שם שוב,
  לרסק את צבא המפלצות האכזרי בקצב גיהנום!
  
  תאמין לי, אנחנו לא משחקים למען המלחמה,
  אין לנו ייעוד אחר מאשר להיות חברים נחמדים!
  אנחנו אנשים אחים, לא הבל וקין,
  עבורנו, ציפור היא שיר, ולא משחק שמן!
  . אֶפִּילוֹג
  לאחר שדומיניקה הבזיקה בשנינותה, הילדים צרחו ומחאו כפיים ארוכות. כן, זה נהדר , אפשר לומר שהיא הצליחה - לזמזם אפוריזמים ולזמזם לעצמה.
  לאחר מכן, מרגריטה ודומיניקה הכריזו על סעודה לכל העולם, כדי שיהיה כיף ושמחה בנשמה.
  הם הניפו את שרביט הקסם שלהם, ושולחנות מפוארים הופיעו, עמוסים באוכל . הכל כאן היה מפואר ועשיר מאוד.
  מנות נפלאות כאלה והרבה עוגות, פשטידות פופים, סופגניות, בייגלה, מאפינס ועוגות מעוצבות בשפע. אי אפשר לומר בסיפור אגדה, וגם לא לתאר את זה בעט.
  והכל כל כך מעורר תיאבון וארומטי שהוא ממש ייחודי בתחכום וביופי שלו.
  מרגריטה צייצה:
  כל טוב, הכי טוב לילדים,
  על הפלנטה העליזה שלנו...
  יחי השמש והרוח,
  קחו בחשבון שהפיות אחראיות לכל דבר!
  והיא התחילה לרקוד. ודומיניקה הלכה אחריה, ועוד כמה בנות איתם. הלך מצוין .
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני:
  - הכל יהיה בסדר, הכל יהיה בסדר אם לא נתבלבל !
  והילדה הפרטיזנית לקחה ושחררה עוד זיקוקים ממטה הקסמים שלה. וזה היה כמו מעיין יהלומים שזורם בנחל סוער מאוד.
  דומיניקה ציינה:
  - יופי, יופי.
  זה יורה כמו מזרקה מלווייתן!
  לאחר מכן הגיע הזמן לבידור. כמה מהנערים הגדולים ביותר, כבני ארבע עשרה ושריריים מאוד, שמו כפפות רכות על הידיים והחלו להילחם זה בזה.
  הם הכו בידיים וברגליים יחפות, תוך כדי חיוך וצחוק.
  דובריניה ציין בחיוך:
  - הרי יש להם ציוד חקלאי קולקטיבי!
  הנסיך אונומאוס הנהן:
  - הם לא מאומנים באומנויות לחימה !
  הילד דובריניה סינן וקפץ לתוך הטבעת המאולתרת:
  - תן לי ללכת!
  ושני בני נוער שריריים לוחמים התנגשו זה בזה. הנערים פרצו בצחוק ותקפו את דובריניה. היה פירוק והנפת ידיים ורגליים.
  דובריניה התפזרה בזריזות ודחפה אותם הצידה. ואז הוא תפס את אחד הבנים באף באצבעותיו החשופות . הוא יילל בכאב פראי. והנער הגיבור שוב, בלי שום טקס, זרק אותו והכריח אותו להתהפך.
  הילדים מסביב צחקו ומחאו כפיים. ודובריניה דחפה בבת אחת ארבעה נערים ועטפה אותם בזריזות במפה.
  לאחר מכן, הצחוק הפך מחריש אוזניים. ממש כמו מחיאות הכפיים של הילדים. ואכן, זה נראה מאוד מגניב .
  דובריניה העיר בשנון:
  - מי שהעז אכל אותה!
  גם דומיניקה נכנסה לזירה. היא גם עשתה אומנויות לחימה. אחרי הכל, לשחק בסרטים זה לא בדיחה. היא הראתה את עצמה כסופרגירל ונלחמה עם נבל-על . שתי הבנות אז חבטו זו בזו עבור תריסר טייקים. וזה נהדר . אפילו החבורות שלהם היו אמיתיות.
  כעת נער חזק ושרירי כבן ארבע עשרה בבגדי שחייה התמודד מול דומיניקה. והוא ניסה לתקוף את הילדה. דומיניקה הגיבה במכה מדויקת מהעקב החשוף למקלעת השמש, והילד נפל והחל להתפתל.
  דומיניקה צייצה:
  אתה לא ילד , אתה לא ילד,
  לא אמיתי...
  אתה לא ילד , אתה לא ילד -
  קופסה רקובה!
  והכה את דומיניקה על הגב השרירי בכל הכוח . הילדה צרחה ובעטה בו בחזרה. הוא התחמק ומיהר לעבר דומיניקה וניסה להילחם בה. הנער היה חזק ומחוסל מעבודה קשה באתר בנייה. ודומיניקה נאלצה להתאמץ בכל כוחה כדי לא ליפול. אבל היא חמקה החוצה ואז השליכה את הילד החזק מעליה. הוא נפל, התנגש בצלחת עם חדקן. והילד התלכלך מאוד.
  ושאר הילדים צחקו בפראות ועשו פרצופים. זה באמת נראה נהדר .
  הילד קפץ, אך קיבל בעיטה חזקה
  בנות שחקנית בסנטר, הוא נפגע בשוקו בתנועה המתקרבת, והילד השרירי נפל.
  דומיניק שר באגרסיביות:
  הוא מחכה בערמומיות לקורבן במכרה,
  מכוון רדאר לשמיים...
  טעות אחת - המראה בשוגג,
  ומכה היא בלתי נמנעת!
  זו אכן ילדת קראטה. אז היא הסתובבה ובעטה באף של ילד אחר בעקב החשוף. הוא נפל ושחרר מעיין דם מהרחרח שלו . אבל הוא קפץ מיד. ושוב לקרב. ודומיניקה מעידה אותו, מאלצת אותו ליפול. זו באמת אישה.
  דובריניה הנהן באישור:
  - תמשיך עם זה! ובכן, את בחורה מגניבה !
  הנה עוד ילד חזק שעף מהמכה של דומיניקה.
  כאן התחיל העימות. הילדה זרקה עליה נער נוסף וצייצה:
  בנות מהחברה הגבוהה,
  אני באמת רוצה להכות את הבחור!
  לאחר מכן, הילדה שוב דחפה את הבנים יחד, ונתנה להם חבורות ובליטות. וזה נראה מאוד מצחיק ומצחיק.
  והפיל גם את הבנים :
  - את הילדה שלנו ! חם מאוד וקרבי!
  דומיניקה הנהנה וצייצה:
  לילדה הלוחמת יש דם חם,
  החבורה העיוורת תוקפת אותנו!
  היא לחשה לחשים, וגשם אמיתי של שמנת, חלב מרוכז ודבש נשפך על הבנים מלמעלה.
  ושוב צחוק משמח של ילדים. הכל מסתובב ומתרחש כל כך מגניב ואגרסיבי. ויש רגעים מצחיקים בתוקפנות הזו.
  הנסיך הילד אונומאוס, כמובן, גם הוא במשחק. איך מישהו יכול להסתדר בלעדיו? והלוחם הצעיר זורק על עצמו בזריזות רבה ילד שנראה מבוגר וגדול יותר. ושוב קריאות נלהבות. כן, זה באמת מאבק שצריך.
  אנומאי נופף בידו, והילד נפל על ערימת עוגות מכוסות שמנת. והם פרצו והתפזרו כל כך מצחיק ובתאבון. וכאלה היו ניחוחות המטבח הקסום.
  דובריניה ציין באנחה:
  - חבל לבזבז אוכל כזה!
  דומיניק ציחקק והשיב:
  - זה בסדר! אני אעשה עוד קסמים!
  ילד הפניקס שר:
  אי שם ביער יש מכשפים,
  הם תופרים קפטן לשטן...
  סלעים הושלכו מסביב,
  המדינה המופלאה שלנו!
  לאחר מכן, הוא התיידד עם דובריניה. שני הנערים הגיבורים החלו תחילה להניף באגרופיהם, בניסיון להכות זה את זה בפניו . הם העמיסו אותו כלאחר יד כמה פעמים, והופיעו חבורות. ואז הנערים-הלוחמים לקחו אותו וחבטו במצחם. אז התחילו להתעופף ניצוצות מעיניי.
  הם דחפו זה את זה, התחבטו בראשם ואז החלו להילחם. והקרב היה מאוד עיקש. נערי האבירים התחבטו, מחצו זה את זה ומוחצים זה את זה.
  ואז הם התחילו שוב להכות ראשים, שנראו יותר מטופשים מאשר מגניבים ומאיימים. וזה פעל בצורה כזו שהביא את הילדים-הצופים לצחוק מחריש אוזניים.
  דומיניקה לקחה את הנוצה בידיה והחלה לדגדג את העקבים החשופים של הבנים. דובריניה ופיניקס התחילו לצחוק, זה באמת כל כך מתקתק ומגניב שלא תצליחו להפסיק לצחוק.
  מרגריטה ציינה בחיוך פרימדונה:
  כן, את בחורה מגניבה. פשוט בדרן אמן. מה עוד אתה יכול לעשות?
  דומיניקה נהמה:
  - כן, באופן כללי, אני יכול לעשות הכל. ואתה תראה את זה יותר מפעם אחת!
  דובריניה ופיניקס נפרדו. הם הזיעו ופלג הגוף החטוב שלהם נצצו כאילו הוזלו בשמן זית.
  מרגריטה העירה באנחה:
  - יש לנו ניצחון, אבל אנחנו לא קרובים יותר למטרה של הצלת המין החזק. העכברוש הצהוב שייך לאויבנו בסטינדה, שנעלם לאיש לא יודע לאן. ושפכנו את השעועית. ובכן, לא לשווא, אבל עדיין ללא התוצאה שעליה סמכנו!
  דומיניקה שרה בתגובה:
  החיים לא קלים
  והשבילים לא מובילים ישר...
  הכל מגיע מאוחר מדי
  הכל נעלם מוקדם מדי!
  בהדרגה, מצב הרוח של הילדים המשוחררים נעשה רגוע יותר. והמריבות, אפילו ההומוריסטיות, שככו, והמוזיקה הפכה פחות רועשת.
  ואז פתאום נשמע רעש. צופר האזעקה נשמע.
  הנערים והנערות קפצו מיד ממושביהם וזיפפו בחרבות וחניתות. הם היו מוכנים לקרב.
  דרקונים הופיעו בשמים. הם היו בעלי שלושה ראשים, שבעה ראשים ושנים עשר ראשים . והיו די הרבה מהם, וזוחלים במידות גדולות. באופן טבעי, ככל שיותר ראשים, כך הגודל גדול יותר. וביניהם הייתה המכשפה המוכרת בסטינדה, שנראתה קטנה על רקע הדרקונים.
  דומיניק שרק וציין:
  - וואו! נראה שזה עוד לא נגמר!
  מרגריטה שרה בתגובה:
  אני נופל עם החזה, אוחז בעופרת,
  כדור הארץ מלא חורים, כמו באסט...
  אבל אני יודע שזה עדיין לא הסוף -
  הסוף הוא רק ההתחלה!
  היו כחמישים אלף ילדי לוחמים - זה צבא שלם, לא היו יותר ממאתיים דרקונים. לכן, הלוחמים הצעירים לא ברחו. הם היו מוכנים להילחם ולתת את חייהם ביוקר, ואולי אפילו לנצח!
  שני הצדדים קרביים ונחושים.
  הגדול ביותר בעל שנים-עשר ראשים רעם:
  - אל תפחד! לא נילחם עם ילדים! אנחנו בעד שלום וצדק!
  דומיניקה צעקה:
  - אז למה באת לכאן?
  כאן בסטינדה שאגה, מחייכת באגרסיביות:
  - אני יודע שהמטרה העיקרית שלך הייתה להשיג את חפץ העכברוש הצהוב, ולא לשחרר את הילדים העבדים!
  מרגריטה התנגדה:
  - זה לא מפריע! בכל מקרה, לא רצינו לעזוב את הילדים שלנו ולעולם לא נרצה!
  כל שנים עשר ראשי הדרקון אמרו בבת אחת:
  "אנו מעריכים את האצילות שלך!" אבל באסטינדה מזמינה אותך לשחק משחק. אם תנצח, הוא ייתן לך את העכברוש הצהוב, אם יזכה, אז ארבעתך יהפכו לעבדים שלה לנצח.
  הקוסמת בסטינדה הנהנה:
  - כן! זהו זה! ובכן, ילדים, יש איתם יותר מדי מהומה. הארבעה שלך יהיו הרבה יותר שימושיים בעבדות!
  דומיניקה ציינה בחיוך:
  אנחנו יכולים לשחק משחק. רק תן, במקרה של אובדן, למכשפה בסטינדה לא רק לתת לנו את חפץ העכברוש הצהוב שלה, אלא גם להפוך לשפחה שלנו.
  מרגריטה אישרה, רקעה ברגלה יחפה:
  - זהו זה! זה בדיוק מה שאנחנו צריכים! זה יהיה הוגן אם בסטינדה גם תסכן את חירותה!
  בעל שנים עשר הראשים אמר:
  - שיהיה כך! החפץ וחירותה של המכשפה, נגד חירותם של ארבעה אנשים משמעותיים - הוגן!
  הקוסמת באסטינדה הנהנה בראשה בשיער שחור:
  - בסדר, כך יהיה! אני תמיד מנצח את המשחק הזה בכל מקרה. ואפילו ידע בקסם לא יעזור להם!
  בעל שנים עשר הראשים שאג:
  - האם אתה מבטיח שתקיים את הבטחותיך במקרה של תבוסה?
  כל החמישה קראו פה אחד:
  - אנחנו נותנים!
  הקוסמת בסטינדה לקחה לוח עם ריבועים מהתרמיל שלה ואמרה:
  - אז בואו נתחיל!
  והיא פרשה את הלוח: מיד הופיעו עליו דמויות. זה הזכיר קצת את השחמט המסורתי, רק שהריבועים לא היו שניים, אלא שלושה צבעים: לבן, שחור ואפור. והיו לנו הרבה יותר דמויות. יש ליצן, קשתים וקצין, גנרל, מרשל, בלליסטה, מרכבה ועוד משהו.
  דומיניקה מלמלה:
  - כן, אני אפילו לא יודע איך הם הולכים! זה לא הוגן!
  הקוסמת בסטינדה ענתה בחיוך:
  - כבר נתת את דברך ואין לאן לסגת. סירוב לשחק הוא בגדר תבוסה!
  מרגריטה הנהנה:
  - אני מכיר את המשחק הזה! ואיך הדמויות צועדות בו גם! אז בואו נשחק!
  הקוסמת בסטינדה הנהנה:
  - טוב אז! הדמות הראשית כאן היא המלך ואנחנו נשחק עד שח-מט!
  ילדי הלוחמים מחאו כפיים. מרגריטה נענעה את שרביט הקסמים שלה, ומולם הופיעה תמונה של לוח ענק עם שלושה סוגי תאים. ועכשיו אלפי עבדים לשעבר יכלו לראות אותה בבת אחת.
  מרגריטה ציינה:
  - לפני המלחמה ניצחתי במשחק שח מול בוטביניק עצמו, אם כי לא בעצמו, אלא במשחק סימולטני. אבל בגיל שמונה, לנצח את אלוף ברית המועצות זה מגניב!
  הקוסמת בסטינדה מלמלה:
  - זה משחק אחר לגמרי! שחמט אפילו לא היה קרוב אליה!
  הנערה הפרטיזנית הנהנה:
  - אני יודע! זה יותר מסובך ויש עוד יצירות, אבל אני יכול לנגן את זה! אז אל תחשוב שזה יהיה לך קל!
  המכשפה עם השיער השחור הנהנה:
  - החתיכות שלי אדומות - הן מתחילות קודם!
  והיא הזיזה את הקלע קדימה . מרגריטה הגיבה בהזזת הקשת. משחק כל כך נינוח התחיל. היו מאה דמויות מכל צד, ושלושתם, מלבד המלכים. יש אחד מהם, והמשחק מסתיים בבן זוג. ובכן, זה יפה והגיוני.
  באסטינדה שיחקה וחייכה. החילופים הראשונים הגיעו לאחר מכן. אחר כך התמרונים של ליצן מהיר. דומיניקה ציינה שהלצן זז כמו מלכה בשחמט מסורתי, אבל מכה כמו אביר.
  כן, זה מעניין. הקצין נראה כמו בישוף, אבל מכה כמו מלך. והגנרל זז כמו צריח, אבל פוגע כמו אביר. המרשל זז כמו מלכה, אבל פוגע רק כמו צריח. כמובן, הדמויות החזקות ביותר הן הווזירים הגדולים, הם נעים כמו מלכה וכמו אביר, וגם פוגעים. יש, כמובן, מלכות, והן בדיוק כמו בשחמט רגיל. קשתים נעים כמו פיונים, אבל הם יורים באלכסון שלושה ריבועים קדימה, ומפילים רק שניים. נראה כי חיילי רגלים רגילים הם החלשים ביותר, אך הם יכולים, בהגיעם לקו האחרון, להפוך לכל חלק מלבד המלך.
  המרכבה הולכת כמו סוס, אבל פוגעת כמו פיל. כן, זה מעניין איך זה יוצא. יש גם בליסטה - היא זזה כמו צריח, אבל פוגעת כמו מלכה. צלע, אבירים ובישופים, כמו בשחמט רגיל. אבל יש גם חד קרן. הוא הולך כמו מלך, אבל מכה כמו מלכה. וחד קרן מלכותי. הוא הולך כמו פיל, אבל מכה כמו ווזיר גדול, כלומר כמו מלכה ואביר. כן, זה לא משחק בדיחה. ויש שלוש דמויות כל אחת. ולנסות משהו בלי לפהק. ועכשיו, נראה שבסטינדה כבר כבשה עוד שטח והשיגה יתרון מהותי.
  זה ברור, היא הרבה יותר מנוסה מרגריטה.
  דומיניקה בביטחון, או ליתר דיוק באופן אירוני, צייצה:
  - ללכת עם הסוס! סוּס!
  מרגריטה הניפה אותה:
  - אל תתערב! מה שצריך לעשות, אני עושה!
  והנערה הפרטיזנית הזיזה את דמותה בהחלטיות. באסטינדה המשיכה לתקוף. הקרב היה מאוד עיקש וחסר רחמים.
  מרגריטה, כדי להחזיר מעט ביטחון וקור רוח ולייצר השראה במשחק, התחילה לשיר;
  הוא מקצף כלפי מעלה, מרים את המדרונות התלולים,
  הגל, כבלי הקרח הרסו את האוקיינוס!
  הקורה נחתכה, העננים היו מלאים בעופרת,
  ורוח רעננה מחצה את הערפל!
  
  אני איתך על צוק חוף,
  נפיחת הים מדגדג לך את האוזן!
  הלוחמת חיבקה את צווארה ביד עדינה,
  האדון הקדוש קם בנפשי!
  
  ראשי הרי השלג מוזהבים,
  ופרפרי פנינה על החזה!
  מרחוק שוטטו ספינות מתחת למפרש,
  אתה לא יכול לוותר על החלום שלך ולהירדם!
  
  הצבעתי עליך, אהובי,
  העיניים הקורנות שלך מדמעות!
  אחרי הכל, בלעדייך, אפילו העולם לא מספיק לי,
  סופות וסופות רעמים שואגות בלב!
  
  יחד איתך נטעם הרבה תהילה,
  ורעל חודר לאמביציה!
  שלוף את חרבך בשם הכוח הזה,
  שמח לשרת !
  מרגריטה שרה בצורה מושלמת, והתעודדה, פתחה במתקפה נחרצת. הנערה הפרטיזנית לא היססה להקריב, ובשלב מסוים מאזן הכוחות החומרי נראה עבורה קטסטרופלי. אבל הנה עוד כמה מכות טקטיות חזקות ו...
  מרגריטה אמרה בחיוך תמים:
  - שחמט, גברת בסטינדה!
  היא מצמצה בפראות והביטה סביבה, מביטה הצידה בדרקון הגדול ביותר, בעל שנים עשר ראשים . זה היה בגודל של מטוס נוסעים ברמה גבוהה , תוחלת כל כנף הייתה כמאתיים מטרים - זו מפלצת. אולי אפילו הקסם הפנומנלי של הילדה-שחקנית הנבחרת דומיניקה לא הצליח להתגבר על ענק כזה.
  מנהיג הדרקון הענק שאג עם שנים עשר ראשים בו זמנית:
  הפסדת לבסטינד. אז תן את הזכייה שלך לעכברוש הצהוב - חפץ יקר ערך, ולך לעבדות לאדונים החדשים שלך!
  באסטינדה נאנחה והוציאה חפץ מהתרמיל שלה. באופן בלתי צפוי, הוא היה רק בגודל של אגוז קוקוס, אבל הוא זוהר באור צהוב בהיר.
  המכשפה החזיקה אותו וציינה:
  - הוא שלך. כמו כל מה שהוא שלי, זה עכשיו שלך!
  מרגריטה לקחה את החפץ לידיה ואז החביאה אותו בתרמיל. והיא ציינה:
  - זה טוב! ובכן, מה אתה ואני צריכים לעשות, באסטינדה?
  כלפי חוץ, אישה שחורה עדיין די צעירה ומושכת ענתה:
  - אני יכול לעשות הרבה דברים. אני כבר בן יותר מאלף שנים. ומה אם אוכל ללמד אותך טכניקות קסם לא ידועות. ובכן, וגם להיות המנהל של הממלכה. יש לי הרבה ניסיון בזה, ולא רק בניהול ילדים.
  מרגריטה משכה בכתפיה וציינה:
  "אני חושב שאולי אשחרר אותך, לאחר שנשבעתי קודם כל לעשות רק מעשים טובים."
  דומיניקה מלמלה:
  - מה אם היא משקרת? יש לנו אנשים, אתה יודע. אפילו הקוראן אומר שבמקרים מסוימים ניתן להפר השבועות.
  והשחקנית שרה:
  האמן לי, המשרתים שלך יתייבשו,
  יבגדו בך, יבגדו בך...
  ומי שנשבעים באהבה ככה,
  רק תראה, הם יהרגו אותך!
  מרגריטה התנגדה:
  "נהוג שהמכשפים שלנו מקיימים גם את דבריהם וגם את השבועותיהם." להפוך לפורע שבועה פירושו לספוג קללה נצחית ובוז מכולם. אז באסטינדה תקיים את השבועה שלה או תסרב להישבע. אז יש לה בחירה בין עבדות לוותר על מעשים רעים לנצח!
  מכשפה עם שיער שחור משך בכתפיו:
  - יש כאן על מה לחשוב. לעולם אל תעשה רוע, זה גם מאוד קשה, ולא תמיד נעים!
  דומיניקה התמרמרה:
  למה את מחליטה בשבילנו, מרגוט? אני חושב, עדיף שהיא תהיה השפחה שלנו. משרת קסום וחסר גיל יהיה שימושי למדי במשק הבית. היא לא צריכה להיות שפחה שלך, אלא השפחה המשותפת שלנו!
  הילד הגיבור דובריניה אישר:
  - כן זה נכון! כל ארבעתנו סיכנו את החופש שלנו. ואתה רוצה לפקד עליה לבד.
  הילד הנסיך אונומאוס סבר:
  "אני גם חושב שעדיף לשחרר אותה, להישבע לעשות רק מעשים טובים." למה, תוך כדי איסוף עוד אחד עשר חפצים, לגרור איתך עבד? היא פשוט נטל!
  דובריניה ודומיניקה אמרו פה אחד:
  - לא, היא שפחה שלנו! ואנחנו לא נשחרר אותה!
  מנהיג הדרקון העיר:
  - יש לך פיצול: שניים נגד שניים! אני מציע לזרוק מטבע. אם זה ראשים, נעשה כרצונה של מרגריטה, אם זה זנבות , נעשה כרצונה של דומיניקה!
  הילדים הלוחמים צעקו פה אחד:
  - ימין! ימין! ימין! המגרש יחליט!
  דומיניקה מלמלה בכעס:
  -מי יזרוק את המטבע?
  הדרקון רעם:
  - אני!
  ואז זרק זנבו עיגול כסוף שעף באוויר ונפל על המדרכה הסלעית. המטבע פגע ו ...הוא נחת על קצהו...
  הדרקון הענק צחק וענה:
  - אם כן, אז אני לוקח את באסטינדה כמשרתת שלי. ואתה נשאר עם החפץ שלה, העכברוש הצהוב, כגביע. בדיוק כמו שרצית, דרך אגב!
  דומיניקה מלמלה:
  - וגם אופנוע. אני רוצה פלייר כזה.
  הדרקון הענק סינן:
  - תשיר שיר! ואנחנו הדרקונים נעריך את זה. אם אתה אוהב את זה, האופנוע המעופף הקסום יהיה שלך. ואם לא, אז ... גם אתה תהפוך לעבד שלנו!
  דומיניקה התמרמרה:
  - אז אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב אף אחד מהשירים שלי!
  הדרקון הראשי הכריז:
  - לא רק אנחנו נשפוט, אלא גם הציבור, כולל ילדים ועבדים לשעבר!
  דומיניקה הנהנה באנחה.
  - אז אני מסכים!
  והילדה התחילה לשיר בהרגשה ובהבעה;
   לבושה להיות קנאת כל המלכים,
  ארגמן, זהב, עלים באבני אודם!
  כמו פרפרי ערב מרחפים,
  וקול הרוחות הוא אברי כרובים!
  
  השלווה המפוארת ביותר היא מרווחת בסתיו,
  עצים, כיפות של כנסיות קדושות!
  כל ענף עם גילופים מסותתים,
  פניני טיפת טל ואבנים שלא יסולא בפז!
  
  השלולית הייתה מכוסה בכסף דק,
  ניצוצות נוצצים מתחת לפרסות הסוס!
  אתם מתייחסים אחד לשני בחביבות,
  שתחיה באושר תחת שמיים בהירים!
  
  בשמש הבהירה, עם השמלה שלי רפויה,
  ליבנה וצפצפה רוקדים את ואלס האהבה!
  אנחנו עצובים על הימים ששקעו לתהום,
  שמור את הזיכרונות של פגישות איתי!
  
  החורף יבוא, הנעורים בו נצחיים,
  לא שיער אפור, יהלומים בשיער!
  נאסוף את כל חברינו לחג,
  ובואו נביע את החלום בפסוקים נוקבים!
  מחיאות כפיים סוערות וצעקות "בראבו! הדרן!", עשרות אלפי גרונות הציפו את כל הכיכר. זו תהיה שעה מפוארת, שעה של ניצחון עבור דומיניקה, שגילתה את כישרונה כפרימדונה!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"