Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gafere ule eze eze

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Nwa akwụkwọ mara mma na onye na-eme ihe nkiri na-achọsi ike, Dominika, nrọ nke ịghọ kpakpando ihuenyo. Ma mb͕e nwayi ahu biakutere ya, o were afọ-ofufo soro ya, jerue ala-eze nke dragon ahu. Dominica ezobewo ikike pụrụ iche, ọrịa na-efe efe na-efe efe abịawokwa na alaeze ukwu na steeti ndị agbata obi, n'ihi nke a, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ụmụ nwoke niile aghọọla nsogbu. Otu n'ime ndị nnọchiteanya ikpeazụ nke mmekọahụ siri ike, elf Prince Oenomaus, jisiri ike igbu oge ọnwụ ya n'ihi onyinye Dominica. Ma ugbu a, ha ga-arụkọ ọrụ ọnụ iji kpughee ihe omimi nke ọrịa na-efe efe na-enweghị nghọta ma kpughee ndị agha gbara ọchịchịrị.

  GAfere ule eze eze
  
  ANNOTATION
  Nwa akwụkwọ mara mma na onye na-eme ihe nkiri na-achọsi ike, Dominika, nrọ nke ịghọ kpakpando ihuenyo. Ma mb͕e nwayi ahu biakutere ya, o were afọ-ofufo soro ya, jerue ala-eze nke dragon ahu. Dominica ezobewo ikike pụrụ iche, ọrịa na-efe efe na-efe efe abịawokwa na alaeze ukwu na steeti ndị agbata obi, n'ihi nke a, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ụmụ nwoke niile aghọọla nsogbu. Otu n'ime ndị nnọchiteanya ikpeazụ nke mmekọahụ siri ike, elf Prince Oenomaus, jisiri ike igbu oge ọnwụ ya n'ihi onyinye Dominica. Ma ugbu a, ha ga-arụkọ ọrụ ọnụ iji kpughee ihe omimi nke ọrịa na-efe efe na-enweghị nghọta ma kpughee ndị agha gbara ọchịchịrị.
  OKWU
  N'ịbụ onye mara mma ya na-adịghị ahụkebe, nke pụrụ iche, Dominika Delfinova nwetara otu n'ime ọrụ ndị bụ isi na blockbuster "Star Empress". Na nke a bụ ihe nkiri nwere nnukwu mmefu ego ma na-ekwe nkwa nnukwu uru. Tupu nke a, Dominica abanyelarị n'ọtụtụ fim, mana ọ natara naanị pennies. Mma ya mara mma, ntutu ya bụkwa ụcha dandelion na-egbuke egbuke nke ukwuu, mmadụ ole na ole kwenyere na ọ nwere ike ime na-enweghị ihe e ji esiji ákwà na varnish. Ma otú ahụ ka ọ dị. Dominika bụ ihe ebumpụta ụwa, na-acha ọcha mmanụ aṅụ nke nwere oke nha, yana akwara a kpụrụ akpụ na gbatịa nke ọma.
  Ọ bụ ezie na nwa agbọghọ ahụ etinyeghị aka n'ịgba agha, ọ na-agba egwú ballet. Ma o nwere ọsọ, amara, na ezigbo nhazi nke mmegharị.
  Dịka ọmụmaatụ, ọ nwere ike igosi onwe ya nke ọma na ihe nkiri ihe nkiri. Dị ka nwa agbọghọ nke ọdịdị mmụọ ozi ya na-ezochi dike-ekwensu.
  Ugbu a, o yipụrụ akpụkpọ ụkwụ ya ma jiri obi ụtọ gbapụ n'ogige ahụ, na-enwe mmetụta na-atọ ụtọ site na ahịhịa na okwute nke ụzọ ya na ụkwụ ya efu. Ụkwụ ya zuru oke ma na-adọrọ adọrọ nke na a na-esekarị foto ya n'ụkwụ efu na ebe dị nso, nke na-amasị ụmụ nwoke karịsịa. Dominica nwere mpako maka ụkwụ ya mara mma, na-eyi obere uwe mwụda ruo mgbe ntu oyi.
  N'oge ahụ, otu nwa agbọghọ pụtara na mberede n'ihu ya. Dị obere, mmadụ nwere ike ịsị, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nwa agbọghọ. Dominica toro ogologo, nwere akwara, mara mma, na ihu ya, n'agbanyeghị ire ụtọ na akpụkpọ anụ ahụ na-adịghị mma, o yighị ka ihu nwa agbọghọ na-enweghị uche. Ma nke a dị ka nwa agbọghọ ụlọ akwụkwọ, ọ bụ ezie na o yi uwe mara mma, ma o nwere obere enyo ndị a kpọgidere n'elu ya ma na-egbuke egbuke na anyanwụ.
  Dominica chere ọbụna na ikekwe ndị a bụ ezigbo ọla.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kpụrụ obere ụkwụ ya kwụ ọtọ. Ome nke bindweed na-acha uhie uhie na ifuru odo odo pụtara n'okporo ụzọ nkume.
  Dominica kwuru:
  - Lee aghụghọ! Ị bụkwa onye na-eme ihe nkiri ma ọ bụ onye na-eme ihe nkiri?
  Nwata nwaanyị ahụ zara n'okwu ntanye:
  - Abụ m onye nymph! Enweghị oge ịkọwa ọzọ, soro m!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee gbasaa aka ya n'ekweghị ekwe:
  - Ọfọn, nke ahụ bụ ... Ezi njakịrị! Kedu aha gị?
  nymph tiri mkpu:
  - Marquise de Cassandra. Na okwu zuru oke, oge ọ bụla ịnọ n'ụwa gị chọrọ ike dị egwu!
  O wee jidesie Dominica aka n'ike, n'ejighị ike ụmụaka ma ọlị.
  Onye na-eme ihe nkiri siri ike ma dị egwu ghọtara ozugbo na ọ baghị uru iguzogide njide dị otú ahụ.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eji mkpịsị ụkwụ efu nke obere ụkwụ ya mara mma tụgharịrị nkume mgbanaka ahụ na mkpịsị aka mkpịsị aka nke aka ya efu. N'otu oge ahụkwa, ọ dị Dominika ka ọ̀ na-adaba n'olulu mmiri. Ma ọ bụ nnọọ obi ụtọ, mmetụta pụrụ iche.
  Mgbe ahụ, ihe niile jupụtara n'ìhè na-egbukepụ egbukepụ, nke yiri ka ọ na-awụpụ sel ọ bụla nke ahụ ike, egwuregwu, nwa agbọghọ mara mma pụrụ iche.
  . ISI NKE 1.
  Ụkwụ Dominika na-enweghị ihe ọ bụla nwere mmetụta na-ekpo ọkụ n'okpuru ya, nke ahụ bụkwa echiche mbụ ya. Enwere m ọkụ n'ihu n'anya m, dị ka a ga-asị na ọkụ ọkụ dị ike kpudoro m anya, dị ka blitz na igwefoto. Na nwa agbọghọ ahụ enwekwaghị ike ịhụ ebe ọ kwụsịrị ozugbo.
  Anụ olu dị nro nke nymph:
  - Atụla egwu! Ugbu a ọ ga-agafe ma ị ga-enwe ike ịhụ ihe niile.
  Dominica meriri wee kpuo ìsì. Ụkwụ ya na-adịghị ere malitere ịdị ọkụ. N'okpuru ụkwụ efu, ụmụ nwanyị nwere ihe na-ere ọkụ, dị ka ájá nke Sahara n'etiti ehihie. Dominika nwere mmasị ịgba ọsọ ụkwụ efu. Karịsịa mgbe m maara ya n'oge ule ihuenyo.
  Mgbe ọ bụ nwa agbọghọ, a gwara ya ka ọ rụọ ọrụ onye ọrụ ọgụgụ isi.
  N'ezie, n'oge agha ahụ, ụmụ agbọghọ na-eje ije n'ụkwụ efu n'oge okpomọkụ, ebe ọ bụ na akpụkpọ ụkwụ kwesịrị ilekọta ya, na ihe ijuanya, mgbe ị na-eje ije ogologo oge, ọ na-adị mfe karị.
  Ma n'ikpeazụ, ha duuru ya ka ọ kwụgidere ya n'ụkwụ efu na snow. Nke a dị n'ụdị Zoya Kosmodemyanskaya, naanị Dominika bụ ntutu na-acha ọcha ma mara mma nke ukwuu, ma nwee ọmarịcha eke. Mgbe ọ na-amụmụ ọnụ ọchị ma gbapụta ezé ya na-acha ọcha, dị ka à ga-asị na e ji nkume pel sitere n"okike mee, ọ na-ewepụcha elu ụlọ ahụ n"úkwù ya.
  Na ebe a ọbụ ụkwụ na-ere ọkụ, ọ na-ekpokwa ọkụ n'ụzọ ụfọdụ. Ọ na-ekpo ọkụ na Moscow na May, ma ị pụghị ịkpọ ya ọkụ.
  Na ebe a, ọ dị ka ebe na Arabia na ehihie. Ọ na-adịkwa ọkụ karịa ebe ahụ. O nwere mgbe ọ na-ese ihe nkiri na Emirates, ọ ga-eji ụkwụ aga ụkwụ efu n'elu ájá. Dị ka o kwesịrị ịdị, n"ụtụtụ, mgbe ájá jụrụtụ oyi n"abalị, ma ọ ka na-ekpo ọkụ, ha na-ete ọbụna Vaseline mmanụ n"ụkwụ ya ka ọ dịrị ya mfe.
  Ma ụmụaka obodo na-agba ọsọ n'ụkwụ efu, ọbụlagodi n'etiti ndị ogbenye, na-achị ọchị, na-egosi obere ezé ha, na-enweghị ahụ erughị ala.
  N"ezie, ọnyà n"anya ya kwụsịrị, Dominica hụkwara na ọ nọ n"ámá obodo. Nkume ndị dị n'okpuru ụkwụ ịma mma ahụ bụ oroma na odo odo. Na ụlọ ndị dị gburugburu dị ogologo, mara mma nke ukwuu, dị ka a ga-asị na ọ dị n'etiti St. Petersburg, bụ ebe e chebere ihe ochie. Naanị ebe a ka ụlọ ndị ahụ toro ogologo na ọbụna na-egbuke egbuke, ndị mara mma, ọgaranya, ndị okomoko na ndị na-adọrọ adọrọ.
  Na e nwere ọtụtụ akwụkwọ edo edo, nke doro anya na-atọ ụtọ na anya. E nwekwara ọtụtụ ụmụ agbọghọ mara mma n"okporo ụzọ. Ha, na-egbukepụ egbukepụ ụkwụ efu, mara mma, akpụkpọ anụ, ụkwụ akwara, malitere ịgba Dominica na marquise-nymph ya na-adọrọ adọrọ gburugburu.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ niile bụ ndị mara mma, ndị na-eto eto, ndị na-enweghị ụkwụ, ma na-eyi ọla. Ụfọdụ nwere ọtụtụ ọla na nkume dị oké ọnụ ahịa, ndị ọzọ nwere obere. Ọtụtụ ụmụ agbọghọ na-eyi naanị uwe ọcha na mkpụmkpụ.
  Nke a bụ ihe ndị ohu na-eyikarị mgbe ha na-eme ihe nkiri banyere oge ochie, Dominika kwuru.
  Agbanyeghị , ọ bụghị ụmụ agbọghọ niile bụ mmadụ. Ụfọdụ nwere ntị dị ka lynx, ndị ọzọ nwere ugo imi. Ọtụtụ ụmụ agbọghọ pere mpe, dị ka Marquise de Cassandra, naanị ụmụ agbọghọ, mana ha wepụrụ wee kwaga na-ejighị obere ụkwụ ha metụ pavment ahụ aka.
  Otu alaeze dum nke ụmụ agbọghọ ndị, na-adịghị atụ egwu pavement na-ekpo ọkụ, na-egbuke egbuke ikiri ụkwụ ha na-acha pinki pinki.
  Ha were mgbanaka gbaa Dominica na marquise ahụ gburugburu, ma mụmụọ ọnụ ọchị, na-akparịta ụka nwayọ.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-esi ísì ụtọ nke ụmụ okorobịa na ahụ ike
  nke nwoke na nwanyị mara mma, agwakọta ya na senti dị oke ọnụ.
  Ụfọdụ jikwa ngwá agha n"aka. Karịsịa, ụta, ụta obe, mma agha, saber, mma na akụ akụ.
  Ọ bụ ihe na-echetara ihe mgbakwunye maka ịse ihe nkiri fantasy; ọ bụ ọbụna ihe ijuanya na ha jisiri ike chịkọta ọtụtụ ịma mma na-enweghị ntụpọ, ndị na-agbagọ, na egwuregwu n'otu ebe.
  Ọtụtụ n'ime ụmụ agbọghọ ahụ fọrọ nke nta ka ha gba ọtọ, ọ bụ naanị ara na úkwù ka ejiri nkume dị oké ọnụ ahịa kpuchie.
  Ihe dị ka ụmụ agbọghọ iri na abụọ yi uwe mwụda dị mma gburu ikpere n'ala, jikwa ite ihe ọṅụṅụ na-egbuke egbuke platinum na traịtị ọla edo nke nri na mkpụrụ osisi dị iche iche.
  Dominika tụgharịrị na mgbagwoju anya:
  - Kedu ihe ị chọrọ n'aka m? - O kwukwara ntakịrị obi ike. "Ọ bụrụ na ị nwere oge, m ga-adị njikere ịpụta na mgbakwunye gị, kwụọ m ụgwọ nke ọma."
  Marquise nymph zara na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - O doro anya na ị chere na nke a bụ ihe nkiri? Mba, nke a bụ Elf- dragọn Alaeze Ukwu !
  Dominique chịrị ọchị wee malie. Ikiri ụkwụ m na-ere ọkụ n'enweghị obi ebere. Ọsụsọ tụrụ ya. Ọfọn, ọ na-ekpo ọkụ. Dị ka ọ dị na ọzara Arab. Ọ bụ ihe ịtụnanya ka ndị mara mma na-eje ije n'ụkwụ efu ebe a, na akpụkpọ ahụ anaghị apụ n'anyanwụ.
  Ebee ka ọ nọ? O doro anya na ọ bụghị na Russia ...
  Dominica lere anya na mbara igwe wee fụọ mkpọrọhịhị. Igwe na-acha odo odo, ígwé ojii na-adịghị ahụkebe bụ oroma, ma enwere ọtụtụ ọkụ n'otu oge ... Ọ bụghị ihe ijuanya na ọ na-ekpo ọkụ. Ọzọkwa, ndị na-egbuke egbuke na-achọ mma n'ụdị, na curls ma ọ bụ mpi ...
  Dominika chere na ọ na-arịa ọrịa. Dị ka, otu a ka ndị mmadụ si agba ara. Ihu ya mara mma gbagọrọ agbagọ wee chachaa.
  Ọ magharịrị, ma ụmụ agbọghọ abụọ nwere ntị kwadoro ya. Ndị nnọchianya nke nwoke na nwanyị mara mma kewara, na ịma mma na-acha ọcha, uwe ejiji translucent wetara arịa ya na ihe ọṅụṅụ na-agba ọtọ, mara mma na anụ ahụ nke ụmụ agbọghọ. Ha wukwasi kwa manya-vine emerald n'ọkwa ọla-edo.
  Dominika ji anyaukwu ṅụọ mmanya. O wee chee na mmanya ahụ dị ụtọ nke ukwuu ma na-atọ ụtọ; ike, ike, na ume na-asọba na akwara ya ozugbo.
  Na ụkwụ nwa agbọghọ ahụ na-agbabeghị agba ọkụ nke ukwuu, ma ọ bụ kama nke ahụ, ha nwere mmetụta na-ekpo ọkụ na-ekpo ọkụ, na okpomọkụ dị n'akụkụ ya wee bụrụ ihe dị mma, dị ka nrọ.
  Dominique gbalitere isi wee fegharịa isi akwụkwọ edo edo ya, na-eti mkpu:
  - Ndewo ndị na-ehi ụra!
  Mgbe ahụ, nwa agbọghọ ahụ gbaziri onwe ya ngwa ngwa:
  - Obi dị m ụtọ izute ụmụnne m, ma ọ bụ karịa, ụmụnna nwanyị n'uche!
  Ụmụ agbọghọ ahụ kụrụ aka. Ha wee bụrụ abụ:
  - Anyị na-achọ gị obi ụtọ,
  Ị bụ olileanya anyị, kwere m...
  Ụzọ nke ụwa ndị ọzọ -
  E meghere ụzọ ahụ!
  Marquise de Cassandra kwenye:
  - Ee, ị ga-enyere anyị aka. A ga-enwekwa nnukwu ụgwọ ọrụ maka nke a.
  Dominica chịrị ubu muscular ya wee jụọ n'ijuanya:
  - Oleekwa otú m ga-esi nyere gị aka?
  Nwa agbọghọ nymph chọrọ ikwu ihe, mgbe a nụrụ ụda opi na ụda nku. Ọtụtụ ndị nnọchianya nke nwoke na nwanyị mara mma gburu ikpere n'ala ozugbo wee hulata ụta nkwanye ùgwù.
  Marquise ahụ kpakwara Dominika aka:
  - kpọọkwa isi ala.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri jụrụ na ihe ijuanya:
  - Maka gịnị?
  Nwata nwanyị nymph tiri mkpu:
  - Dragọn Duchess na-ezute gị. Dragons na-achị alaeze ukwu anyị. Bịa, n'otu ikpere!
  Dominica kpebiri na ya agaghị emebi nganga ya. Ọ bụ ezie na ọ na-atụ egwu na pavement ahụ na-ekpo ọkụ ga-ere ọkụ ya n'ikpere ọkụ, na-agbaze ka ọ bụrụ ọla kọpa. Ma akpụkpọ ahụ aghọọla nke ọma ma na-enwechaghị mmetụta. O doro anya na ndị mmadụ ebe a na-aga ụkwụ efu ọ bụghị n'ihi ịda ogbenye. Ma n'ihi ihe ndị ka njọ nke a ka kwesịrị ịkọwapụta.
  Mgbe ahụ dragọn ahụ duchess n'onwe ya pụtara. Anụ ọhịa nke nwere isi atọ, na-acha nnọọ mma dị ka urukurubụba. Nnukwu, dị ka ezigbo onye agha, ma ọ bụghị egwu ma ọlị, ma ọ bụ ọ bụghị egwu ma ọ bụrụ na ọ bụ ya.
  Isi ndị ahụ yiri obere ntakịrị, na obere okpueze na-egbuke egbuke na-egbuke egbuke n'elu ha.
  Mgbe dragọn nwanyị ahụ gafere, ụmụ agbọghọ nọ n'okpuru nku ya gbanwere agba akpụkpọ ha ka ọ bụrụ lilac, wee bụrụ emerald. Nke a mara mma.
  Dominica dị ka a ga-asị na ọ na-agba ọsọ. Nke a bụ nke mbụ ọ hụrụ ezigbo dragọn n'ezie. Ee, na fim, n'ezie, ha na-eme ezigbo dragons site na iji eserese kọmputa. Ma dragọn a dị adị, mara mma nke ukwuu ma maa mma.
  Isi, nke nọ n'etiti, jụrụ, olu ya dị ụtọ nke ukwuu:
  - Obi dị m ụtọ ịhụ gị, onye ọbịa anyị si na mbara ụwa!
  Dominica mụmụrụ ọnụ ọchị wee zaa:
  - Obi dịkwa m ụtọ ịhụ gị!
  Dragọn Duchess kwee isi wee gaa n'ihu, onye isi aka nri na-ekwu okwu:
  - Anyị kpọrọ gị òkù n'ihi na n'ime akwara gị na-eru ọbara nke otu ahụ, amaghị m onye, onye bi n'ebe ahụ, amaghị m ebe!
  Dominika Delfinova na-ete otu n'ime ụkwụ ya gba ọtọ, gbajie ụkwụ na nke ọzọ wee kwuo na mgbagwoju anya:
  - Ọ dị ka, aghọtaghị m!
  Isi nke dragọn duchess n'aka ekpe zara n'olu obi ike:
  - Ma anyị aghọtaghị nke a n'onwe anyị. Ma n'ọnọdụ ọ bụla, anyị nwere nnukwu nsogbu nke na anyị dị ka ndị na-eri mmiri, na-ejide ahịhịa!
  Dominica kpụrụ ụkwụ ya nke na-adọrọ adọrọ ma bụrụkwa:
  - Jide m, ahịhịa, jide m,
  Mgbe e nwere isi iri na ise n'akụkụ oké ifufe ahụ ...
  Tiwasịa ndị iro nke elves nwere,
  Akara aka atụpụla m otu a na ndụ!
  Ụmụ agbọghọ ndị nwere ọnyá niile kụkọtara aka ọnụ, ọ mara mma ma dị jụụ.
  Onye isi etiti kwuru ọzọ:
  - Ya mere, anyị nwere a iju ọrịa. Ndị nnọchianya nke mmekọahụ siri ike, ọ bụrụ elves, ụmụ mmadụ, trolls, hobits, vampires, gnomes na ndị ọzọ bi na mbara igwe anyị, n'ihi na amaghị ihe mere malitere ịtụgharị nkume na crumble ozugbo. Na mba anyị, ewezuga orcs na gnomes, ụmụ nwoke dị okpukpu iri na abụọ karịa ụmụ nwanyị, ma ugbu a, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ kpamkpam kpamkpam! N'ezie, nke a bụ ọdachi!
  Dominika chịrị ọchị wee kwupụta:
  - Nke a magburu onwe ya! Ma ọ bụghị ya, ọ nweghị ụzọ isi pụọ na ndị a ntutu isi, ndị ọjọọ! Na nke kachasị mkpa, ka nwoke na-adị njọ, na-enwe potbelly na isi nkwọcha, wrinkles, ka ọ na-araparakwu gị.
  Otu n'ime ndị elves jụrụ:
  - Enweghị afọ ime ite, wrinkled na nkwọcha elves! Ha enweghịdị afụ ọnụ ma ọ bụ afụ ọnụ.
  Dominica kwuru, sị:
  " Ọzọkwa, ọ na-adị ọnụ karị iso ụmụaka ndị a na-akpakọrịta!" Ha anaghị ekwe ka ọ gafee. Ike ndị Fans ndị a agwụla m. Na gị, ekele Chineke, ị nweghị ndị a na-agụ agụụ, ọsụsọ, obi ọjọọ, na ị nwere ike zuru ike na zuru ike.
  Isi dragọn atọ niile gbara egbe otu mgbe:
  - Ụwa na-enweghị nwoke ga-anwụrịrị! Tụnyere ndị bi n'ụwa, anyị na-ebi ogologo oge, ọkachasị dragons. Ee, ọ na-agwụ ike na-enweghị ndị ikom, ọ dịghịkwa nkwekọ na mbara igwe na-enweghị mmekọahụ siri ike.
  Ụmụ agbọghọ ahụ mere mkpọtụ nkwado. Otu kwuru:
  - Ndị ikom anyị niile mara mma! N'otu oge , ọtụtụ puku afọ gara aga, ndị ikom nke ụmụ mmadụ nwere ntutu isi, isi nkwọcha, wrinkles, afọ, ma ugbu a, ha niile na-eto eto, mara mma, curvy na-esi ísì ụtọ, dị ka elves!
  Dominika chịrị ọchị wee gbachapụ anya ... Mgbe ahụ ọ zara:
  - Ọ DỊ MMA! Ma eleghị anya, n'ime ọnwa ole na ole, m ga-amalite ịhụ ụmụ nwoke. Aghọtaghị m ka m ga-esi nyere gị aka?
  Onye isi aka nri nke dragọn duchess zara ya:
  - N'ikwu eziokwu, anyị amaghị nke a n'onwe anyị. Ma ị nwere ọbara nke ihe e kere eke si ọzọ eluigwe na ala, ebe ndị niile bi na-enweghị abụọ sexes, dị ka anyị nwere na Ụwa, ma atọ. Ma eleghị anya, nke a ga-enyere anyị aka ịlọghachi ụmụ nwoke anyị!
  Dominica tụrụ onwe ya n'anya wee kwuo:
  - Trisexual e kere eke? Ee, m na-agụ akụkọ ifo sayensị, nke a ga-ekwe omume n'ụzọ doro anya!
  Nwata nwanyị nymph kwere:
  - Ee! Ọrịa na-efe efe emetụghị ha aka. Ma ònye ga-ekwe nkwa na ọrịa agaghị apụta nke ga-ebelata mmekọahụ ziri ezi? O nwekwara ike ịka njọ! Na ọbụna na-enweghị mmekọahụ siri ike, ọ bụrụ na onye na-eme ihe ike wakporo eluigwe na ala anyị, mgbe ahụ anyị agaghị enwe ohere ịlụ ọgụ.
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri kwere:
  - Ọ DỊ MMA! M na-emere gị ebere. Site n'ụzọ, nke a nwere ike ịbịa n'ụwa?
  Isi aka ekpe nke dragọn duchess kwadoro:
  - Ee! Onwere ike. Ya mere, echela na ha na-arịọ gị maka ihu ọma. Ị nwere nwanne nwoke tọrọ, ọ na-emekwa ihe na fim. Ị chọrọ ka nwata nwoke a gbanwee ghọọ nkume ma kụrie n'ájá?
  Dominica ji iwe zọọ ụkwụ ya ọtọ wee were iwe sị:
  - Ị maara ọtụtụ ihe gbasara m!
  Nwa agbọghọ nymph zara ya:
  - Anyị na-amasị mgbe ụfọdụ ikiri ihe nkiri si na mbara ala gị. Enwere ike ibudata ya ozugbo na ịntanetị, nke na-adịghị achọ nnukwu mmefu nke ike anwansi. Ya mere anyị hụkwara gị. Na elu fairies chere na gị pụrụ iche aura, na ha hụrụ nwanne gị nwoke, o nwekwara mpempe nke ahụ, amaghị m onye!
  Dominica fere ma tie mkpu:
  - Amaara m n'ezie na ihe niile na-agaghị ekwe omume ga-ekwe omume! Agbanyeghị , ọ ga-akara m mma ka m mụọ akwụkwọ na-anọghị!
  Marquise de Cassandra kwuru, sị:
  - N'ezie, nke a bụ ihe ị ga-eme. Mụọ, mụọ na mụọ ọzọ!
  Nwata akwukwo a tamuru iwe na-adighi mma:
  - Kedu ihe ọzọ nke a bụ?
  Ngwa ngwa, ndị isi atọ nke dragọn duchess kwuru okwu ọnụ na nkwekọ n'olu ha dị ụtọ:
  - Ị maghị ihe ọ bụla gbasara anwansi na ịgba afa! Na ị kwesịrị inwe nnukwu ihe ọmụma dị mkpa iji nyere anyị aka. Ozugbo ị gụsịrị akwụkwọ na Imperial Dragon Academy of Dularis , ị ga-enwe ikike ndị a na-amaghị na mbụ nke ga-enye gị ohere iyi okpueze nke ada nwanyị mgbaasị. Na naanị na nke a, ị ga-enwe ike, ma ọ bụ kama nke ahụ, ị ga-enweta ma ọ dịkarịa ala obere ohere ịlaghachi ndị nnọchianya nke mmekọahụ siri ike site na ụwa.
  Dominic tụrụ mkpọrọhịhị ma kwuo:
  - Oh, ihe na-adịghị amasị m bụ ịmụ!
  N'ezie, ọ hụrụ n'anya ịgba egwu, ịwụ elu, na ime ihe nkiri. Ahụrụ m ya n'anya nke ukwuu. Ma ọmụmụ ihe ya siiri ya ike. Ọbụna o debanyere aha na ngalaba a na-akwụ ụgwọ ka o nwee ike nweta diplọma ya n'ime obere mgbalị. N'ezie, ọ dị mfe otu a.
  Dominica agaraghị abanye ụlọ akwụkwọ agụmakwụkwọ ma ọ bụrụ na ọ bụghị ejiji na-enweghị agụmakwụkwọ ka elu. Ọzọkwa, ọbụna billionaires agaghị alụ nwa agbọghọ na-enweghị diplọma.
  Ma ịlụ oligarch, dị ka ọgaranya dị ka o kwere mee na, n'otu oge ahụ, ọkacha mma agadi, ọrịa na kpamkpam agadi. Wepụ ya, bụrụ nwanyị di ya nwụrụ bilitere ma bie maka ihe ụtọ gị.
  Deekwa ihe nkiri n'onwe gị. O nwedịrị echiche. Ọ bụkwa ya na-ebute ụzọ. Dị ka Emperor Palpatine , ma ọ bụ kama nke ahụ, mmụọ ọjọọ ya kwagara n'ime nwa agbọghọ mmepụta ihe wee malite ịmepụta alaeze ọhụrụ na mmeri.
  Ee, nke ahụ dị mma ! Otú ọ dị, ọrụ idu ndú ya adịghị njọ, ọ na-esikwa ísì dị ka nnukwu ego. Ma ... Ugbu a, ọ ghọọla ihe egwu . Na ọ ga-eme ihe ọ hụrụ n'anya kacha nta - ọmụmụ!
  Dominica jụrụ n'olu na-ama jijiji:
  Gịnị ma ọ bụrụ na m jụ?
  Ụmụ agbọghọ ndị gbara ya gburugburu mere mkpọtụ na iwe. Otu onye tiri mkpu:
  - Gbaa ya n'ikiri ụkwụ!
  Ndị isi atọ nke Dragọn Duchess zara:
  - Anyị enweghị ikike ịmanye gị. Agbanyeghị, iji wepụ gị na mbara ala ụwa, achọrọ ike anwansi dị oke ọnụ. Na azụ, ọ bụrụ na ịchọrọ ịlọghachi, kwụọ ụgwọ maka njem ebe a, mmanya dị oke ọnụ ị ṅụrụ, na tiketi nloghachi.
  Dominica kwuru:
  - Ọ dịghị mma ịtụ m ụgwọ maka ihe m na-achọghị ime! A kpaliri m imegide ọchịchọ m!
  Onye isi etiti nke dragọn nwanyị ahụ zara:
  - Ị bụ nke anyị, ikekwe, otu n'ime ohere ikpeazụ anyị! N'ezie, ị ka nwere ike iji nwanne gị nwalee, ma ọ ka bụ nwa nwoke, ma n'agbanyeghị, nwoke, ya onwe ya pụkwara ịdaba n'ájá.
  Dominique tiri mkpu nke ukwuu:
  - Emetụla nwanne m aka! Ọ bụghị nke ya!
  Dragọn Duchess jụrụ n'akpasu iwe:
  -Ị dị njikere ịmụ akwụkwọ ka ọ bụrụ adaeze? Chegodị ụdị ohere ị ga-enwe. Ị gaghị eme agadi, ị ga-adị ndụ ọtụtụ puku afọ, ma eleghị anya ọbụna karịa ma ọ bụrụ na ị nweta ọbụna anwansi dị elu karị wee ghọọ chi na-adịghị anwụ anwụ. Ị ga-enwekwa ndị ọchịchị na alaeze nke gị!
  Dominica kupụrụ ume ma kwuo n'ọṅụ:
  - Ka m chee ntakịrị.
  Nwata nwanyị marquise kwadoro:
  - Ee, ka o chebara ya echiche. O kwesịrị ka ọ mara ụwa anyị nke ọma. Yak enye okpụhọde onyụn̄ ọfiọk. Ọ ga-emekwa mkpebi ziri ezi.
  Dragọn Duchess jiri isi atọ ahụ kwee isi n'isi:
  Yak enye asan̄a akanade obio. Ọ bụ nnukwu na ọmarịcha. Gosi ya, Cassandra, unu ụmụ agbọghọ nye ya ụzọ. etinyela aka!
  Mmekọahụ ziri ezi kewara. Marquise nymph weere ihe dị ka pizza na tray ahụ ma nyefee ya Dominika:
  - Lee, rie! Ị ga-adịwanye ike.
  Otu nwa agbọghọ yi uwe mwụda wụsara mmanya, nke na-acha pinki pinki, n'ime iko ọla edo sitere na ite platinum . Dominika ji nlezianya rie pizza. Ọ tụgharịrị bụrụ ihe na-atọ ụtọ nke ukwuu, nwa agbọghọ ahụ wee malite iri nri, jiri obi ike na-asa ya na mmanya, dị ụtọ na ísì ụtọ.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ọnọdụ Dominica bilitere nke ukwuu. Ọ bụrụkwa:
  Onyinye nke ndị nkuzi,
  Ha na m nọrọ oge...
  Ha kụziiri m n'efu ...
  Na mgbe ahụ, nwa akwụkwọ ahụ nwa akwụkwọ ahụ ahụghị ụda nke kwesịrị ekwesị, na ihe na-egbuke egbuke n'isi ya mara mma na-ele anya dị nnọọ njọ na nke na-ekwesịghị ekwesị.
  Ha gawara ọnụ, nymph duru ya n"aka. Ọ bụ ezie na ọ bụ ihe karịrị isi mkpumkpu na thinner karịa ike na ogologo na muscular Dominika.
  Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ zọkwara ụkwụ efu ma jiri ọsọ ụmụ mgbada na-agba ọsọ.
  Ụlọ ndị dị gburugburu dị oké ọnụ ahịa . O nweghị obodo dị n'ụwa nke mara oke mma. E nwekwara okooko osisi na-eto ebe a, buru ibu, na-egbuke egbuke ma na-esi ísì. Ihe niile gbasara obodo a mara mma ma maa mma.
  Na ọtụtụ ụmụ agbọghọ. Dị nnọọ luxuriously uwe , ma ọ bụ, na Kama nke ahụ, ọzọ obi umeala, na ụfọdụ ụmụ agbọghọ na-asa n'okporo ámá. Ma onye ọ bụla bụ nwata, ọhụrụ, mara mma na ụkwụ efu.
  Dominica jụrụ na mberede:
  - Gịnị kpatara na ha anaghị eyi akpụkpọ ụkwụ, ma ọ bụ opekata mpe tụgharịa?
  Marquise de Cassandra zara na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Nke a bụ anwansi nke ụwa a. Ọ na-enyere anyị aka ịnọgide na-eto eto ebighị ebi, na-eme anwansi, na mkpịsị ụkwụ anyị enweghị ohere nwekwara ike iji n'agha!
  Nwa agbọghọ ahụ na-ese ihe chịrị ọchị ma kwuo:
  - Nke a dị ebube! N'ozuzu, mgbe m dị obere, ọ na-eme m ihere ịga ije n'ụkwụ efu, n'ihi na m kwenyere na nke a bụ ihe ịrịba ama nke ịda ogbenye. Ma mgbe ahụ, m na-ama na-eme ihe nkiri. Ọzọkwa, ọ dị mkpa ka ọbụ ụkwụ na-adị ntakịrị ntakịrị mgbe m na-akpọ nwanne nwanyị Spartacus n'oge ọ bụ nwata, ma ọ bụ ụdị dị iche iche nke akụkụ. Ọ masịrị m. Ma ọ bụrụ na ị na-ejegharị gburugburu Moscow ụkwụ efu, ị ga-emehie dị ka onye na-arịa ọrịa uche, na ọrịa na unyi dị ukwuu n'okporo ámá!
  Nwata nwanyị nymph kwere:
  - Ee - nke ahụ bụ ihe kwere nghọta! Na mgbakwunye, ịgba ọsọ na-enweghị akpụkpọ ụkwụ na-adịwanye mma, ebe ọ bụ na akpụkpọ anụ nke dike dị ike karịa akpụkpọ ụkwụ akpụkpọ ụkwụ kachasị ọnụ, ọ na-agbanwe, na-agbanwe ma na-ebubo anwansi!
  Ha gara n'ihu. Ị nwere ike ịhụ otú elu, dị ka spire nke ụlọ elu TV Ostankino, ụgbọ elu nke isi iyi. Ya mere, ha na-apụ, megidere iwu nke physics. Na jet n'onwe ha nwere agba agba. Lee ka nke a si maa mma.
  Oleekwa ụlọ eze ndị dị gburugburu? Lee ka ihe niile dị okomoko ebe a. Na ụkpụrụ sparkles bụghị naanị na ọla edo, kamakwa ụfọdụ na-egbuke egbuke, oroma metal amaghị na Ụwa.
  Dominica kwuru:
  - Obodo gị dị ka akụkọ ifo. Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma, dị ka paradaịs n'ezie, ọ bụghịkwa nke e chepụtara, dị ka nke anyị!
  Cassandra chịrị ọchị wee jụọ:
  - Gịnị mere i ji chee na paradaịs gị mejupụtara?
  Nwa agbọghọ ahụ na-ese ihe zara nke ọma:
  - N'ihi na o nwere nkọwa ndị na-emegiderịta onwe ya. Otu okpukpe na-ekwu otu ihe, nke ọzọ na-ekwu ihe ọzọ, nke atọ na-ekwu kpọmkwem ihe megidere!
  Marquise nymph kwere:
  - Ee, amaara m! Ahụrụ m ịntanetị gị. Ọ dị mfe karịa ịga ụwa. Ọ dị nnọọ mfe na ọbụna elves dị mfe, trolls na ndị mmadụ nwere ike ịrịgo na ya ma lelee ihe nkiri. Site na ịma mma niile nke ụwa anwansi, anyị, ọ dị mwute ikwu, enweghị teknụzụ dị elu dị ka ndị ụwa. Ị bụ ndị amateur na anwansi, mana mmepe teknụzụ anyị akpọnwụwo!
  Dominica jụrụ na mberede:
  - Gini mere i jiri mebie teknụzụ?
  Onye nymph, na-ewetu olu ya, zaa:
  - Ọ bụghị anyị. Ndị a bụ dragons. O doro anya na ha achọghị imebi ike ha. Ọ bụ ezie na, n'ezie, ha na-ekwe ka anyị na-ebi ndụ nkịtị, na ụfọdụ ọbụna okomoko, ma ... Ka anyị ghara ikwu banyere nke ahụ!
  Ma ọzọ enwere nkwụsịtụ. The okomoko gburugburu bụ, n'ezie, ibu. Ihe niile mara mma nke ukwuu, ihe ịchọ mma, ihe oyiyi, ụlọ na ụlọ arụsị.
  Ee, ụlọ arụsị, n'ezie, dị nnọọ iche iche. Ọ bụghị dị ka ọ na-adị na ụwa n'ụdị ụfọdụ myirịta. Ha dịkwa nnọọ iche n'ụdị, agba, na ọdịdị ha . Na n'ezie, mara mma. Nke a bụ ọnụ ọgụgụ, na domes, na polygon, prisms na ihe ndị ọzọ.
  Na ọtụtụ ụlọ arụsị nwere domes n'ụdị buds nke kacha mma okooko osisi.
  Dominica lere onye ibe ya anya wee jụọ ya:
  - Ị dị ka nwa akwụkwọ sekọndrị ... Ma afọ ole ka ị dị n'ezie?
  Cassandra ji ọchị zaa:
  - Ndị mmadụ nwere okwu a: ọ bụghị omenala ịjụ nwanyị gbasara afọ ndụ ya!
  Nwa agbọghọ ahụ na-ese ihe kwubiri:
  - Eleghị anya ọtụtụ.
  Nwata nwanyị nymph kwere:
  - Enwere ike! Ma anyị na-adị ogologo ndụ karịa elves, trolls, ndị mmadụ, na ọbụna karịa gnomes na vampires. N'ihi na anyị nwere ọbara nke chi dị n'ime anyị, anyị na ha bụ ndị ikwu ọbara. Ndị ọzọ nwere njikọ na-apụtachaghị ìhè na ndị na-adịghị anwụ anwụ .
  Dominica kwubiri:
  - Anyị niile bụ ụmụ ndị ikom na ndị inyom nke Chineke. Dịtụ.
  Cassandra pịrị mkpịsị ụkwụ ya efu.
  Ma mgbe ahụ, wand anwansi pụtara n'aka nymph. Ọ turu nwayọ nwayọ:
  - O nwere akwara dragọn n'ime ya. Nke a bụ arịa dị ike nke ukwuu, dị oke ọnụ ma dị ụkọ. Ma enwere ike dị ukwuu na ya. Gosi gị mmetụta ọ nwere?
  Dominica kwuru, sị:
  - M na-ekiri a usoro banyere a nwa nwoke na a anwansi wand. Ma enwere nwa nwoke nwere akpụkpọ ahụ n'ebe ahụ , nke nwere ntutu gbara ọchịchịrị na iko. Ọ bụghị dị ka nwanne m nwoke - mara mma, muscular nwere blond ntutu. Site n'ụzọ, m kpọkwara ma dike na ọkachamara!
  Cassandra kwadoro:
  - Amaara m nwanne gị. Ee, ọ bụ nwa nwoke mara mma nke ukwuu. Na n'adịghị ka gị, onye mmeri ụwa na karate n'etiti ụmụaka.
  Dominika sọrọ nlelị:
  - N'agbanyeghị na ọ bụ nwoke, ọ bụ nwoke! Mana maka ụmụ nwoke, ọgụ na ọgụ bụ ihe a na-ahụkarị.
  Nwa agbọghọ nymph zara ya:
  - Anyị nwere okpukpu iri na abụọ karịa ụmụ nwanyị sitere na ndị isi obodo: ndị mmadụ, elves, trolls, hobbits na vampires. Ya mere mmekọahụ ziri ezi nwekwara ịlụ ọgụ. N'ụzọ megidere nke ahụ, n'etiti orcs na gnomes enwere ụmụ nwoke ugboro iri na abụọ karịa ụmụ nwanyị. Ya mere, ọ bịara dịrị anyị mfe n'ụzọ ụfọdụ karịa ka ọ dị na mbụ. Mụ na ndị orcs na-alụ ọgụ mgbe niile, ha na-arịgo dị ka ihe mgbakasị ahụ , ugbu a ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ọ nweghị onye anyị na ya ga-alụ ọgụ. Ọ bụ ezie na ụmụ nwanyị na orcs, n'eziokwu, ọ bụghị nke ukwuu. Ma gnomes ka mma , ha na-ele anya dị ka nwanyị hobbits. Ndị gnomes n'onwe ha na-aka nká, na-acha ntụ ntụ, na-agba ogologo ajị agba, ma ruo mgbe ha nwụrụ, ha na-adị ngwa ngwa na agile, na n'agbanyeghị wrinkles, ha na-ejigide ezé ha niile. Ọ bụrụkwa na a kụpụ ezé, ọ na-eto azụ!
  Dominica kwenye:
  - Chaị! Ị dị ka shark. Ma ajụrụ m otu oge, ọ bụrụ na e kere mmadụ n"onyinyo na oyiyi nke Chineke, gịnị kpatara ezé ya ji esi ike. Onye-nchu-àjà we tamu ihe dika, anu-aru nēbokwasi nmehie. Site n'ụzọ, mgbe a kụpụrụ ezé nwanne m nwoke, ọ tolitere n'ụzọ nkịtị n'ime otu ụbọchị. M chọdịrị ịkpọga ya dọkịta . M wee gbanwee obi m, ha ga-amụ nwa dị ka oke n'ụlọ nyocha!
  Cassandra kwee isi.
  - Ọ dị mma! Ị mara ihe. Ma ịgụ akwụkwọ adịghị amasị gị.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwere n'ike:
  - Ee! Ọ na-agwụ ike. Na anyị nwekwara ... Ọfọn , amaghị m, mgbe ị na-anọdụ ala na tebụl gị azụ na-afụ ụfụ, ma ịchọrọ ịgba ọsọ na-awụlikwa elu!
  Nwa nwanyị nymph bụrụ:
  - Ee, ụmụ agbọghọ, mara na onye ọ bụla adịghị amasị ịrapara ,
  Ọ dị m ka ya bụrụ na m ga-eji ụkwụ efu gbapụ na igirigi!
  Na ọmarịcha di na nwunye chịrị ọchị. Ebe ha na-aga n'ihu. Dominica chọpụtara na ọ dịghị ụgbọ ala dị ka ndị dị n'ụwa. Mana enwere unicorn mara mma. Dị ka ndị ha na-ese na anime . Na obere ịnyịnya dị nnọọ ọmarịcha. Ma mgbe ụgbọ ahụ na-agba ọsọ, ọ dị ka akụkọ ifo.
  Ụfọdụ ụmụ agbọghọ na-efe efe ka ha bụ nnụnụ. N'ezie , ọ dị ụkọ, ebe a ị nwere ike ịhụ na ọ bụghị ndị dibịa afa niile nwere ọganihu. Enweghị ụlọ ndị arịrịọ. N'ụzọ megidere nke ahụ, obodo ahụ dum dị ka ụlọ ndị siri ike, ma ọ bụ ụlọ ndị yiri ala nke nwere isi iyi na ubi ubi. Na ka ọ dị mma.
  N'ụzọ bụ isi, Dominika na-egwu egwuregwu - onye na-ewu ụlọ. Enwere ọtụtụ ihe a ga-arụ ebe ahụ. Na n'ezie, iwu obodo nke na ihe niile dị ka akụkọ ifo banyere paradaịs. N'ebe a, otu ihe ahụ mezuru.
  Dominica kwuru:
  - Ha na-ekwu na eluigwe na Ụwa agaghị ekwe omume? Nke a bụ ihe okpukpe niile nke ụwa na-ekwu!
  Cassandra kọwara:
  - Ewezuga ọchịchị Kọmunist. Nanị okpukpe na-ekwe nkwa eluigwe na Ụwa. Na nke a bụ ezi uche. Ònye kwesịrị ikwere na eluigwe, ọ bụghị ọbụna mgbe ọnwụ, ma n'ozuzu, mgbe ọgwụgwụ nke ụwa, nke n'ozuzu bụ ara!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri kwetara:
  - Ee, enweghị m mmasị na nkuzi nke njedebe nke ụwa! Ọ ka mma iwu elu igwe n'onwe gị, ọ bụghị n'ọkpụkpụ!
  Marquise nymph tiri mkpu:
  - Agbalịla maka paradaịs n'eluigwe, kama ibi ndụ ma mepụta obi ụtọ nke gị. Ma mara ihe.
  Dominica kwuru na nkà ihe ọmụma:
  - Ị mara, n'ụzọ ụfọdụ, mgbe enwere naanị ụmụ agbọghọ gburugburu, ị na-eche na ihe na-efu. Ọ bụ ezie na ụmụ nwoke adịghị adịkarị mma ọbụna na fim. Ọzọkwa, ọtụtụ n'ime ụmụ nwoke mara mma, na site na afọ iri anọ, gbalịa ịchọta nwoke na-enweghị afọ na agba abụọ.
  Cassandra chịrị ọchị wee zaa:
  - Ị mara ihe. Enweghị m okwu. Karịa nke ọma, ọ bụghị nke ukwuu ... Ma ọ bụghị naanị ihu mara mma na ọnụ ọgụgụ dị gịrịgịrị dị mkpa na nwoke. Ụmụ nwanyị ọbụna n'ụwa kpọrọ ihe ọzọ karịa data mpụga na nwoke!
  Dominica kwenye:
  - Ọfọn, ee, kpọmkwem! Na kwa ego. Mgbe obere akpa gị siri ike, ajị anụ, isi nkwọcha na afọ anaghị ahụ ya nke ọma.
  Nymph kwuru:
  - Anyị enweghị nsogbu na ọdịdị nke ụmụ nwoke. Ime anwansi na-erute ikuku niile ebe a. Ndị ikom ahụ wee ghọọ ụmụ okorobịa nwere ihu mara mma nke ukwuu; ọ dịghịkwa mma na ọbụna afụ ọnụ na afụ ọnụ ndị mmadụ na-apụ n'anya. N'ihi nke a, a pụrụ ịmata elves ha naanị site na ọdịdị nke ntị ha. Na nke a ... Ọfọn , ụmụ nwanyị na-eji ya. Mana afụ ọnụ nwekwara ọmarịcha mma. Anaghị m ekwenye na ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-ewere ajị agba dị ka ihe jọgburu onwe ya.
  Dominic chịrị ọchị wee zaa:
  - Afụ ọnụ nwere otuto na nsọpụrụ, mana pusi nwekwara afụ ọnụ!
  Cassandra na-efegharị wand anwansi ya ... Na n'aka nwanyị mara mma , achicha mara mma pụtara n'ụdị okpu Napoleon, nke nwere Roses, poppies na butterflies mere nke ude dị iche iche.
  Marquise nymph tiri mkpu n'olu dị nro:
  - Gbalịa ya, ọ na-atọ ụtọ nke ukwuu, ma ọ bụ n'efu na-enweghị kabeeji!
  Dominica jụrụ, na-eche na mberede:
  Gịnị ma ọ bụrụ na ị ka na-ana m ego?
  Marquise-nymph bụrụ:
  - Ị ga-akwụ ụgwọ maka ihe niile, kwere m,
  Ya mere, anyị na-emeghe ụzọ maka ịga nke ọma!
  . ISI NKE 2.
  Cassandra wee fegharịa mkpara ya ọzọ, iyi ọkụ si n"ọnụ ya fepụ, oche abụọ pụtara nke yiri kristal, na obere tebụl mara mma.
  Marquise-nymph tụrụ aro:
  - Ka anyị rie ala, dị ka ndị nwere omenala! Ma eleghị anya, mmanya ga-amasị gị?
  Dominica kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Ọ bụrụ na ị na-aṅụ ọtụtụ mmanya, ị nwere ike ịghọ onye ogbi. Na m kwesịrị idobe isi doro anya ma dị ọhụrụ!
  Cassandra kwara isi ya nke ọma.
  - Atụla egwu! Ọ dịghị otu gram mmanya na mmanya anyị. Ọ na-eweta naanị uru. Ọ bụkwa otu n"ime ihe mere ndị mmadụ n"ụwa a ji ebi ndụ ruo otu puku afọ n"emeghị agadi. Na iji anwansi siri ike ma dị elu ị nwere ike ịdịru ogologo oge.
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri kwere:
  - Mgbe ahụ wụsa ya!
  The nymph wepụtara a doo site n'ọnụ nke ya wand, ntakwu ihe ... Na goblets mere nke na-egbuke egbuke oroma metal pụtara, nke ihe odo na egosipụta splashed.
  Dominica kwuru, na-ewere ntakịrị sip na iko ya:
  - Mmanya na-atọ ụtọ ma na-esi ísì ụtọ, ọ na-eme ka ọnụ gị dị ọhụrụ ... na gịnị ka e si mee ya?
  Cassandra zara n'ike:
  "Mgbe ị na-agụ akwụkwọ na Dragọn Emperor Academy, ị ga-achọpụta!"
  Nwa agbọghọ ahụ jụrụ:
  -Olee ebe eze dragọn ahụ n'onwe ya nọ?
  nymph zara ya n'uwe:
  - Ọ na-apụkwa n'anya. Ugbu a Empress Caroline nọ n'ọnọdụ ya. Dragons nwere ihe dị ka ọnụ ọgụgụ ụmụ nwanyị na ụmụ nwoke hà nhata, dịka ụmụ mmadụ. N'akụkụ a, ị nwere myirịta.
  Dominica kwuru, sị:
  - Gịnị kpatara na Empress nabataghị m n'onwe m?
  Cassandra kwuru, sị:
  - Ee, ị nwere obi ụtọ! A duchess ezuola. Ọ ga-adị mkpa, na nnukwu Caroline n'onwe ya ga-anabata ya.
  Nwa agbọghọ ahụ bụrụ:
  - Ndị mmadụ nwere mmasị na Queen,
  Ụmụ nwoke niile nọ n'ogige ahụ hụrụ n'anya!
  Ma enwere m obi ike
  Ahọọrọ m onye ijeri mmadụ!
  Marquise nymph zara na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Ị chere na ọtụtụ ijeri bara uru ka ha na onye a na-ahụghị n'anya biri? Kedu maka abụba afọ, ntụpọ nkwọcha, wrinkles na isi ọjọọ?!
  Dominika tiri mkpu ike:
  imebi ndụ mụ na ụmụ agbọghọ ndị ọzọ ! Ma ọ bụ na m ga-anyagbu ya na mmam na akwa!
  Cassandra chịrị ọchị wee kwuo:
  - Aga m eme ka ọ bụ egwuregwu. Ị ga-abụrịrị ihe ngosipụta nke ihe ọma.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Ezigbo ndị dike na-eme ka ọha na eze chọọ ịma mma !
  Nymph azaghị, ma site n'enyemaka nke ngaji platinum o riri achicha ahụ ma rie mmanya na-esi ísì ụtọ. Dominika kpebikwara ịdị na-eri nri ahụ ugbu a. Ọzọkwa, ịga ije n'ikuku dị ọhụrụ na-eme ka agụụ gị dị ụtọ.
  O chetara agbapụ ahụ. Karịsịa, mgbe ha na-egwuri egwu ụmụaka. Dị ka ihe atụ, n'ebe ahụ, ná mmalite, afọ eju ụmụ okorobịa na ụmụ agbọghọbịa nke ọma tupu agha ahụ amalite. Na n'oge agha a na-arụ ọrụ ha na-adị gịrịgịrị. Iji mee nke a, a tụrụ aro ka ị na-agba ọsọ karịa ma rie obere nri. Otú ọ dị, nke mbụ mezuru, ebe ọ bụ na a na-esere ọtụtụ ihe nkiri na ụmụaka na-agba ọsọ, ma nke abụọ na-esi ike karị. Ndị na-eme ihe nkiri na-eto eto wakporo ụlọ ahịa, na-azụta nri maka onwe ha.
  Mgbe ahụ, a machibidoro ha ịnọrọ abalị na họtel ahụ, ma kpọchie ha n'ime ụlọ dị iche iche nke nwere ụlọ mmanya, nke dị ka nnukwu ọnụ ụlọ.
  Agụụ agụghị Dominika, ha achọghị ka ịma mma ya na-ata ahụhụ site na erighị ihe na-edozi ahụ, na agbanyeghị, ọ na-akpọnwụ nke ọma, ọ naghị ekpo ọkụ ma ọlị, ịgba egwu na-emekwa ka uru ahụ na ahụ ya dị mma.
  Ma ụmụ okorobịa ahụ, n'ezie, tara ahụhụ n'ihi na a gbanwere ntọala ahụ n'ụlọ mkpọrọ ụmụaka. E nwekwara ihe omume na ndị mkpọrọ. Otu di na nwunye n'ime ụmụ okorobịa ahụ kpụkwara isi ha, bụ́ nke pụrụ ịbụ na ọ dịghị mkpa.
  Ee, ndụ onye na-eme ihe nkiri adịghị mfe.
  Dịka ọmụmaatụ, gbasara ọgba aghara nke Spartacus. Ụmụntakịrị nwoke niile na-eji ụkwụ efu arụ ọrụ naanị n'úkwù n'ebe a na-egwu nkume. Ọzọkwa, a chọrọ ihe karịrị otu were. Gbalịa jiri ụkwụ efu na-eje ije na nkume dị nkọ nke ogbunigwe. N'ebe a, ụkwụ ụmụ nwoke ahụ gbawara agbawa malitere ịgbawa, ụkwụ ha wee malite ịgbawa. N'ezie, ọsụsọ ji ha mmiri na-ama jijiji, ike gwụkwa ha.
  Na ihe nkiri a, onye bụ isi bụ ọbụna Spartacus , nwa nwoke ohu, onye, n'agbanyeghị, na-atụ aro echiche nke iweghachite onye gladiator na-aga nke ọma na ọgaranya nke natara nnwere onwe.
  Dominica buru ụzọ kpọọ nwanne Spartacus n'oge ọ bụ nwata, ọ ga-esokwa ụmụ nwoke nọ n'ebe a na-egwupụta ihe dị ka ntaramahụhụ.
  Ya mere, ọ makwa ihe okwute dị nkọ na nkata dị arọ bụ mkpọmkpọ ebe.
  Ị na-adọkpụrụkwa ya n'ezie. Ọ na-agwụ ike, mana ọ na-abawanye ume gị.
  Dominica gbara n'ihe nkiri dị iche iche. N'otu oge, ọbụna na ọrụ nke cabin boy Jim na ụfọdụ version nke "Treasure Island" nke dị anya site na canon. N'ebe ahụ, ọbụna na ọrụ nke osi nri, ọ bụghị ọlaọcha nke otu ụkwụ , ma nwanyị na-acha uhie uhie, nwa nwanne Morgan.
  Nke a, n'ezie, dị mma. Dominica n'onwe ya nọ n'ọrụ nke nwa nwoke, nke ha chọrọ ọbụna ịkpụ ntutu isi ya. Mana ha mechara dozie nsogbu ahụ site n'enyemaka nke wig.
  Ee, ọrụ a nke ya, mmadụ nwere ike ịsị na ọ gara nke ọma site n'echiche nke egwuregwu ahụ. Ma ihe nkiri ahụ n'onwe ya enwetaghị ewu ewu karịa akwụkwọ iwu. Ọ tụgharịrị bụrụ ụdị ihe mkpofu ọkụ mmụọ.
  Ọtụtụ mgbe, ndị klaasị ndị na-abụghị dị ka akwụkwọ akụkọ si dị na-ezute iro.
  Marquise-nymph kwụsịrị icheta Dominica:
  - Ị mara. Anyị anọọla ebe a nwa oge. Oge erugoghi n'uzo ?!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ makwara aka wee kwuo:
  - Ị nwere ike ịga ije. M ka nwere nnukwu ume.
  Cassandra na-efegharị wand ya, na achịcha a na-eri ọkara, na efere ndị nwere mmanya, wdg. furu efu.
  Dominica kwubiri:
  - Dị ka ọ dị n'akụkọ ifo!
  Marquise ahụ tiri mkpu:
  - Mba! Nke a abụghị akụkọ ifo, kama ọ bụ eziokwu anwansi.
  Na ndị nnọchiteanya abụọ nke nwoke na nwanyị mara mma na-efesa n'okporo ụzọ. Ọnọdụ Dominica bịara nwee obi ụtọ kpamkpam ! Ọ mụmụrụ ọnụ ọchị. Ma ọ bụrụkwa abụ:
  Ụzọ, ụzọ, yiri enyi.
  Chain mail mere nke nwere ihu igwe...
  Mma agha ahụ dịkwa nkọ nke ukwuu - nchara damask ahụ a na-egbu egbu,
  Ee, a ga-enwe ọnọdụ siri ike n'agha ahụ!
  Mgbe ahụ Cassandra hụrụ n'anya dị egwu, na-akwụsị:
  - Ị mara! Ule mbata siri ike ga-echere gị n'ụlọ akwụkwọ agụmakwụkwọ. Ma eleghị anya maka ndị ọkachamara na-eketa ihe, ha ga-adị ka ọ dị mfe, ma ị nweghịdị ihe ọ bụla gbasara anwansi.
  Dominika chịrị ọchị na-ekwesịghị ekwesị wee jụ:
  - Mba! Na fim, ahụla m ọrụ anwansi ọtụtụ ugboro. Ma kwere m, amaara m ihe!
  Marquise nymph, na-ewetu olu ya, kpakwuuru:
  - Aga m enye gị akpa anwansi m! O siri ike nke ukwuu, nwere akwara dragọn. Gbalịa na-eji ya, ka ihe atụ, conjure ... Ọfọn, a chefuo-m-adịghị ifuru!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri lere anya azụ. N'akụkụ niile, n'akụkụ ụlọ na n'okporo ámá n'onwe ya, e nwere akwa ifuru na okooko osisi na-egbuke egbuke, dị ka nnukwu nkume dị oké ọnụ ahịa. Osisi ndị na-egbuke egbuke tokwara n'elu osisi. Ọzọkwa, ụfọdụ okooko osisi nwekwara akwụkwọ nke agba na ndò dị iche iche. Na e nwere ọbụna iju curls.
  Dominica kụpụrụ ya n'ubu dị warara ma ọlị wee zaa nke ọma:
  - Gịnị kpatara anyị ji chọọ ụdị echefu-m-agaghị? Enweelarị ọtụtụ okooko osisi dị iche iche ebe a, buru ibu ma maa mma.
  Cassandra mụmụrụ ọnụ ọchị:
  - Ma gịnị ka ị chọrọ?
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri kwuru nke ọma:
  - Ọ ka mma ịmekọrịta ihe bara uru ma baa uru! - Dominica zọpịara ikiri ụkwụ efu ya, na-eme ka taịlị ndị ahụ nwere agba na-akpụ akpụ ka icicle na-agbaji. Nwanyị mgbaasị ahụ na-achọsi ike gbakwụnyere, sị: "Dịka ọmụmaatụ, ọ ga-aka mma imepụta diamond nke hà ka aki oyibo!" Nke a bara uru karịa yana bara uru.
  Marquise lere ya anya nke ọma wee jụọ:
  - Ị chọrọ ịga Ụwa? Kedu ihe na-adịghị amasị anyị?
  Dominica kwuru n'ụzọ na-enweghị isi:
  - Banyere ụwa gị anyị nwere ike ikwu otu ihe ahụ Ostap Bender kwuru banyere ọdịdị nke Caucasus - ọ mara mma nke ukwuu - echiche nke onye nzuzu!
  Cassandra chịrị ọchị wee kwuo:
  - Ma ị mara ihe, mana umengwụ! Ị nweghị oke ịnụ ọkụ n'obi zuru oke iji gaa n'ihu ebumnuche gị dị ka ụgbọ elu ụgbọ elu, na-akwụsịghị!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri mere ihu, na-ekwu:
  - Enweghị ụgbọ elu ụgbọ elu. Dịkarịa ala n'ụwa!
  Marquise nymph kwere ekwe:
  - O nwere ike ị gaghị enwe. Mana enwere agbụrụ ndị na teknụzụ na-emepe emepe karịa mmadụ. Otú ọ dị, ịbịakwute ha dị ọbụna ihe siri ike karịa ịbanye n'ụwa.
  Dominique were iwe ka ọ jụrụ:
  - Ee? Ha nwere ike ife n'etiti kpakpando?
  Cassandra ji obi ike zaa:
  - Ha nwere ike! Na ụkpụrụ, anyị nwere ike ime nke a site n'enyemaka nke anwansi.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri bụrụ:
  N'ezie ọ siri ike ịkọ
  Kedu ihe na-echere n'ụwa a magburu onwe ya...
  Anyị ga-efe n'igwe ojii -
  Ịbanye ụgbọ elu kpakpando!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee kwupụta nke ọma, na-eme ihu na-eyi egwu:
  - Nye m wand anwansi! M ga-emekwa ka diamond dị ka ezigbo anyụ!
  Cassandra chọrọ ikwu ihe. Ma a nụrụ nrị nke nku. Dragọn ọzọ na-efe efe. Dịcha, nakwa nwanyị. Ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ iyi iyi nke isi iyi ahụ, bụ nke gbagoro elu na mbara igwe site n'ọnụ griffin, nke ejiri akwụkwọ ọla edo na rubies kpuchie.
  Nnukwu anụ nwere isi atọ mara mma karịa egwu.
  Marquise nymph dara. Dominique fetụ isi ya ntakịrị.
  Dragọn nwanyị ahụ rutere n'ihu ha. A nụrụ olu dị ụtọ ma doo anya maka nnukwu anụ ọhịa ahụ:
  Gì onwe-gi bu onye-iru-abua ahu nke anākpọbu Mesaia?
  Dominica ji ọnụ ọchị na-emeghị ihe ọjọọ zaa:
  -Agaghị m achọ ịbụ Mesaịa!
  O juru dragọn nwanyị ahụ anya:
  - Ma gịnị mere nke ahụ?
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri zara n'eziokwu:
  - N'ihi na ndị Mesaịa na-abụkarị ndị a na-akpọgide n'obe!
  Ihe e kere eke nwere nku makwara nku ya. O nwere ndị buru ibu, dị ka nke ụsụ, naanị na agba atọ: uhie, odo na akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ. Ọ baghị uru ikwu, ọ bụ ngwakọta mara mma.
  Dragọn nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Ị nwere ike ịhụ site na ụwa ebe ndị dibịa afa zuru ezu scammers na crooks?
  Dominika chịrị ọchị wee zaa, na-egosi eze ya na-acha ọcha nke ukwuu:
  - Ma eleghị anya, otú ahụ ka ọ dị. Ọ bụ ezie na e nwere ụfọdụ ndị amụma. Dị ka nne nne Vanga. Naanị n'ihi ihe ụfọdụ amụma ya mezuru, dịka iwu, retroactively.
  Marquise-nymph kwuru:
  - Ọbụna ndị dibịa afa na ndị dibịa afa na-ahụ ọdịnihu nke ukwuu. Na ọbụna chi ndị kasị elu agaghị enye nkwa nke ihe ga-eme n'ime otu narị afọ. Na ọbụna karịa, na otu puku na otu nde!
  Dragọn nwanyị ahụ mụbara ọkụ wee tie mkpu:
  - Ee ... ka e wee nwee ezigbo amụma na mbara ala a. Ọbụna esemokwu hypernoosphere gị dị nnọọ iche na nke anyị. Agbanyeghị, ma eleghị anya, ọ bụ ya mere i ji jigide mmalite gị ma ghara ịbụ ndị ohu anyị!
  Dominica chịrị ọchị ọzọ wee kwuo:
  -Ịbụ ohu gị? Ọ na-atọkwa ọchị. Ruo mgbe ebighị ebi na-eto eto, ruo mgbe ebighị ebi gbara ọtọ.
  Cassandra kwee isi wee tụọ aro:
  - Gosi dragọn ahụ ọnụ ihe ị nwere ike ime. Gbalịa, opekata mpe site n'enyemaka nke wand anwansi, iji mee ka ọ dịkarịa ala otu dobe mmiri daa.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri sọrọ nlelị:
  - Otu dobe mmiri? Ee, nke a adịghị njọ ma ọlị. Ma eleghị anya, ọ ka mma ịnweta otu gbọmgbọm ọla edo ozugbo.
  Dragọn Countess tụrụ aro:
  - Ka o mee anwansi ka ọ chọrọ. Nye ya wand ka ọ hụ na ọ na-echeta ma ọ dịkarịa ala otu mkpụrụ okwu nke ọma.
  Cassandra chịrị ọchị wee tie mkpu:
  - Ee, ọ mara mma ! Naanị lee anya. Ọkpụkpụ anwansi dị ike nke ukwuu, ị nwere ike imebi obodo, ihe ndị dị ndụ na onwe gị.
  Dominica kwuru:
  - Abụghị m onye nzuzu dị ka ị chere!
  Dragọn Countess tụrụ aro:
  - Ka anyị nye ya ihe na-adịghị njọ na nke na-adịchaghị ike mgbe ahụ. Ma ọ bụghị ya, ọ ga-agbakwa m oghere.
  Cassandra ekwu, sị:
  Igosipụta na anwansi,
  Anyị chọrọ talent ...
  Ọ kaara gị mma ịmepụta
  Ola diamond buru ibu!
  Na nwa agbọghọ nymph pịa mkpịsị ụkwụ ya efu. Obere mgbanaka platinum pụtara. Cassandra ji ụkwụ ya tụpụ ya, ihe anwansi ahụ gwụkwara n'akụkụ ihu Dominica.
  Marquise kwuru, sị:
  - Ị nwere ike were mgbanaka a. Tinye ya na mkpịsị aka gị. Ma gbalịa na-achọ ihe n'olu dara ụda. Anwansi dị na ya adịghị ike, mana ọ na-arụ ọrụ dị mfe. O zughị maka diamond dị ka aki oyibo, ma, dịka ọmụmaatụ, nha nke pea zuru oke!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri jidere mgbanaka ahụ n'aka ya. Ma kama mkpịsị aka ya, o tinyere ya na mkpịsị aka etiti ya, na-amụmụ ọnụ ọchị, jụọ:
  - Gịnị ma ọ bụrụ na ị na-agbalị otú a? Gịnị ga-eme mgbe ahụ?
  Cassandra chịkwara njakịrị:
  - OK, nwaa!
  Dominica kwuru:
  - Were ọkụ rie ikiri ụkwụ marquise!
  Ọkụ ahụ gbara n'okpuru Dominica ụkwụ efu . Ọkpụkpọ ahụ gbara agba nke ukwuu, o tiri mkpu wee malite ịgba ọsọ. N'ezie, ọkụ adịghị ike. Ma anyị apụghị iru ebe dị anya. Ekechiri nwa agbọghọ ahụ n'ogologo ogologo nke ọnụ ọgụgụ dragọn ahụ.
  Anu olu di utọ nke di n'aru nwanyi site n'oké ihe nākpu akpu:
  - Chaị! Ị bịarutere n'ụwa anyị, ma ịchọrọ ngwọrọ nymph, onye ikwu nke Chi kacha elu? Ị maara na n'ihi nke a ka a ga-eziga gị ka ọ bụrụ ohu n'ebe a na-agba nkume? I gālu kwa ọlu n'ebe ahu b͕a ọtọ, n'agbụ, nara utari na nkpa-n'aka, nēri achicha na miri. Ị ga-arahụkwa ịgbụ ígwè na nkume. Ị ga-amakwa ihe ọ bụla ma e wezụga ịrụsi ọrụ ike na ụtarị. Karịsịa ugbu a , mgbe ndị ohu nwoke gbasasịrị, nwa agbọghọ toro ogologo na akwara dị ka gị agaghị emerụ anyị ahụ na ogbunigwe!
  Dominica meriri okwu ndị a. Ọ na-egwuri Cleopatra n'otu oge na ihe nkiri na-enweghị ego. Iji chekwaa ego, a kpọrọ eserese ahụ "Cleopatra in Captivity of Augustus." Ya bụ, ọ bụghịkwa akwụkwọ iwu. Cleopatra egbughị onwe ya wee jide ya.
  Ọfọn, e zigara ya n'ebe a na-egwupụta ihe. O we jegharia n'ebe ahu buruburu nkera ọtọ na ukwu efu. Ije ije n'elu nkume ndị dị nkọ n'ebe a na-egwupụta ihe nke nwere ụkwụ efu na-afụ ụfụ nke ukwuu. Ọfọn, burukwa ibu. Ọ dị mkpa ka ọsụsọ ohu ahụ bụrụ nke dị adị, na ihu ya dị adị, ọ bụghị ka a ga-eme ka ike gwụ ya.
  Ma, n'ezie, ọ bụ naanị ihe nkiri, na mara mma dị ọnụ ala otu na nke ahụ. Ha kụkwara ya ụtarị, nke bụkwa ihe na-abụghị eziokwu. Ma ọ ka na-ewute ya . N'agbanyeghị na ọbara ahụ, n'ezie, bụ adịgboroja.
  N'ozuzu, ihe nkiri ahụ dị ọnụ ala, ma e wezụga ebe a na-agba ọkụ na ụmụ agbọghọ na-agba ọtọ, ọ dịghị ihe ọzọ gosiri. O doro anya na ngụkọta ahụ bụ iji dọta ndị ikom na-enwe nchegbu mmekọahụ. Ọfọn, yana kwa, onye ọ bụla maara aha ahụ - Cleopatra! Enwere ike iji nke a zụta
  Dominika kuru ume, oleekwa ụdị nsị́ ndị na-eme ihe nkiri na-asa ahụ mgbe ụfọdụ?
  Marquise nymph tiri mkpu:
  -Ewela mwute, mmanụ aṅụ, anyị chọrọ gị. Anyị agaghị enyefe gị n'aka onye ọ bụla.
  Dragọn Countess tiri mkpu:
  - Ka ọ gbalịa na-eme ọzọ tupu ule. Ọfọn, ka anyị na-agbalị conjure ihe!
  Dominica chiri mgbanaka ahụ wee sị:
  - Achọrọ m ice cream chocolate!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nara ya wee daa n'ụjọ.
  Na ngwakọta nke ice e gwepịara egwepịa na chọkọleti plops na ya. N'ihi ya, Dominica ruru unyi site n'isi ruo na mkpịsị ụkwụ, ọbụnakwa na-akpụcha ya.
  Dragọn Countess chịrị ọchị nke ukwuu nke na ụgbọ elu isi iyi ahụ maa jijiji na okooko osisi maa jijiji.
  The nymph marquise ji nwayọọ kwuo:
  - Ọ dị mma! N'ụzọ megidere nke ahụ, o nwere ikike dị ukwuu, ọ na-emepụtaghachi ọtụtụ ice cream na chọkọletị na ihe dị otú ahụ, nke na-adịkarịghị ike!
  Dominika rachara chọkọleti ahụ n'tì ya wee gbụọ ọnụ mmiri na nkụda mmụọ, na-akwa ákwá:
  - Ọ dị ilu!
  Cassandra chịrị ọchị ma kwuo:
  - Na chocolate dị ilu. Ị maghị nke a?!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri tiri mkpu:
  - Ma ebe a, na ụwa na Russia, ọ dị ụtọ !
  Marquise kwere:
  - Ama m! Anyị makwaara ka esi eme chocolate dị ụtọ. Ma ugbu a, ị ga-enwe afọ ojuju n'ihe i nwere. Kpọmkwem karịa, ị kọwapụtaghị ụdị chọkọleti ị chọrọ. Na n'ozuzu, ọ dị mma na ị nyere iwu naanị ice cream. Ọ bụrụ na ọ dị gị, dịka ọmụmaatụ, ịsa ọla edo, ị ga-akụri isi gị nke ukwuu.
  Dominica kwuru n'amaghị ama:
  - Ndụ na-aga n'ihu, na ihe niile dị n'isi!
  Dragọn Countess tụrụ aro:
  "Kama okwu nzuzu, nke na-agaghị enyere ya aka mgbe ọ banyere n'ụlọ akwụkwọ dragọn ahụ, ọ ka mma ịhapụ ya ka ọ gbalịa ịmepụta obere diamond." Na-emekarị, nke a ga-ekwe omume maka ndị nwere oke ebumpụta ụwa nke ikike anwansi.
  Cassandra zara:
  - Mba! Nke a bụ ụzọ doro anya. Ị kwesịrị ime ihe karịa aghụghọ.
  Dominika ji obi ụtọ kwuo okwu:
  - Adị m mmiri na unyi, naanị ọkụkọ e ghere eghe. Ị nwere ike idozi nke a?
  Marquise nymph kwere:
  - N'ezie, anyị mma!
  O we were nkpa-n'aka anwansi-ya me asatọ. O were ọkụ na-acha anụnụ anụnụ gbue. Ma ugbu a, nwa agbọghọ si n'Ụwa bịara dị ọcha na nke ọma ọzọ, na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ihe niile scratches okụrede. Ewezuga otu na ntì aka nri.
  Ma Domika ahụghị onwe ya, ọ naghịkwa aṅa ntị.
  Dragọn Countess tiri mkpu:
  - Ya mere, m hụrụ n'anya ... ahụrụ m na ị ghọtara ihe? Ya mere, nwa agbọghọ mara mma si na mbara ala nke teknụzụ na-eto eto?
  Na nzaghachi, Dominique bụrụ:
  Mana gịnị mere,
  Ọ gaghị ekwe omume ibi ndụ site n'uche gị!
  Leenụ, ndụ adịghị akụziri anyị ihe ọ bụla!
  Mana gịnị mere! Mana gịnị mere!
  Boyarsky mere , dị mma ma mara mma. Ma olu mmụọ ozi ya mere ka ọchịa naanị ya.
  Cassandra kwara mba, anya na-egbu maramara:
  - Enweghị ike ịgọnarị ihe ọchị. Mana ọ dịtụla mgbe ị na-ekwu eziokwu?
  Dominica gbarụrụ ihu. O chetara otú o si egwuri egwu otu nwa agbọghọ nwetara akara mmụta na-adịghị mma n'ụlọ akwụkwọ. O nweghịkwa ụzọ ọ ga-esi mee ka ihu ya nwee iwe. N'ụzọ megidere nke ahụ, m chọrọ ọbụna ịgbapụ ezé m. Ọfọn, nke ahụ bụ ihe kwere nghọta ... O nwere oke ifufe n'isi ya. Dịka ọmụmaatụ, ụfọdụ ụmụ okorobịa ga-agbapụ ezé ha n'ìgwè mmadụ, nke ahụ bụkwa ọrụ ha dum!
  Na Dominica chọrọ igwu egwu ... Princesses, n'ezie.
  Dragọn Countess tụụrụ aro:
  - Ka ya gbaa egwu anyị mma. Ị hụrụ na na fim ọ na-agba egwu nke ọma .
  Nke ikpeazụ ahụ bụ eziokwu. Dominica nwere ike ịgba egwu. Ọbụna ha chọrọ ịkpọrọ ya maka ọrụ Esmeralda. Ọzọkwa, dị ka akwụkwọ akụkọ ahụ si kwuo, ọ dị ka ọ bụghị ọbụna gypsy. Gịnịkwa kpatara na ọcha na-egbuke egbuke ejighị ọrụ a?
  Ma mmegharị ihe nkiri nke oge ochie, na ọbụna ndị mba ọzọ, na-enyekwa nsogbu ụfọdụ. Ya mere, a na-ese ya na ọrụ dị iche iche, kamakwa ịgba egwú.
  Ee, ọ, n'ezie, ọ hụrụ n'anya ịgba egwu ma mara otú e si agba egwu. Otu o sina dị, o were ya ma kwupụta:
  - Ghichaa aka ahụ!
  Marquise nymph tiri mkpu:
  - Kedu ihe ọzọ?
  Dominica zara n'ụzọ ezi uche dị na ya:
  - Ọbụna gypsies n'ahịa anaghị agba egwu n'efu. Ya mere achọrọ m nnukwu akpa ọla edo. O doghị anya?
  Dragọn Countess tiri mkpu:
  - Lee onye nzuzu ! N'ezie, ebe kacha mma ya bụ n'ebe a na-agba nkume. N'ebe ahụ, ọ ga-enwe ntachi obi n'otu oge ahụ wee mara nrubeisi. Maka nke a, ọ dị mkpa ka a zụlite ya n'ụzọ obi ọjọọ!
  Na mberede, otu nwa agbọghọ gbakwuru ha. N'ọdịdị ya , ọ dị ka nwa mmadụ na-erubeghị afọ iri. Ma n'otu oge ahụ, ọ na-eyi ọla dị oké ọnụ ahịa, dị ka a ga-asị na ọ bụ n'ụlọ ahịa ihe ịchọ mma. Ụkwụ efu, obere, nwata na-ele anya na-ekwesịghị ekwesị na ihe ọchị na ụdị okomoko dị otú ahụ.
  Nwa agbọghọ ahụ lere:
  Enwere m ike ịzụta ohu a n'aka gị. Ego ole ka ị chọrọ maka ya!?
  Cassandra ji obi ike zaa:
  - Nwa agbọghọ a abụghị ere! Na mgbe ọ bụghị ohu. Otú ọ dị, ikekwe ọ gaghị enwe onwe ya ruo ogologo oge.
  Dominica kwubiri:
  - Lee ka o si bụrụ omume rụrụ arụ mgbe nwatakịrị na-azụrụ onwe ya ndị ohu!
  Marquise-nymph ji obi ike zaa:
  - Nke a abụghị a nwa, ma a nwanyi hobbit! Na ihe ntụrụndụ dị ka ụmụ mmadụ ...
  Nwata nwanyị ahụ were iwe were zọọ obere ụkwụ ya ma tie mkpu:
  - Abụ m onye Baroness! Ma nke a pụtara na ohu gị kwesịrị ịkpọrọ m isiala.
  Dominica tiri mkpu ike:
  - Ọ dịghị mkpa ! M ga-akpọrọ nwa ahụ isiala!
  Na nzaghachi, ihe omume hobbit ahụ mara aka nri ya. Àmụ̀mà gbapụrụ wee kụgbuo nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri n'ụkwụ ya. Na nzaghachi, Dominic ahụ tara akpụ tiri mkpu ihe. Na nnukwu achicha nke kpuchiri ude nke ukwuu dakwasịrị nwa agbọghọ mgbaasị ahụ nwere obi ike. A kụpụrụ ya n"ụkwụ ya, obere ịma mma ahụ dara na pavement. Mana ọ maliri ozugbo, were bisikiiti, mmiri ara ehi amịkọrọ ọnụ na tapawa chocolate. Ọgba aghara nke hobbit kwara n'aka ekpe ya, nke gba ọtọ, obere ụkwụ, na mkpịsị ụkwụ abụọ ya na nkume dị oké ọnụ ahịa na-egbuke egbuke.
  Na nnukwu mbufịt mbufịt mbufụt nke anwansi fepụrụ. A tụbara Dominic mita iri abụọ n'elu. Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ dara n'ala. Ọ dabara nke ọma, ebe ọ na-agba egwu kemgbe ọ bụ nwata ma na-eme ihe nkiri, ọ sila n'ebe dị elu daa ọtụtụ ugboro ma na-eme egwuregwu acrobatic.
  Ya mere, Dominika chịkọtara onwe ya na ọdịda dị ka pusi wee rute nke ọma. Ewezuga na ụkwụ nwa agbọghọ ahụ, bụ́ nke ndị anwansi agha chachapụrụworo, nwere oké mgbu mgbe ha batara na taịlị ndị na-acha uhie uhie na-ekpuchi ebe ahụ. Nwa agbọghọ ahụ tiri mkpu.
  Ma dragọn ahụ Countess wee kechie ya ogologo, dị ka ọdụdụ pine gburugburu Baroness nwanyị mgbaasị, na-amasa:
  - Kwụsị ọgụ ahụ! Ma ọ bụghị ya, a ga-ejide gị abụọ! Ọ bụrụ na ịchọrọ ịlụ ọgụ, enwere ebe ọzụzụ pụrụ iche ebe a na-eme anwansi na duels ndị ọzọ!
  Dominica dere na tweet:
  - Ee, kpọmkwem duel! Naanị na-enweghị ngwa agha - aka na ụkwụ!
  The Hobbit Baroness sọrọ nlelị:
  - Agha na ohu! N'ikwu eziokwu, nke a na- atụ m egwu ! Ọ ga-aka mma iziga ya na ogbunigwe. Ịkụzi anwansi dị otú ahụ onye nzuzu dị oke egwu.
  Marquise-nymph kwetara n'ụda siri ike:
  - M na-amalitekwa iche echiche. Ee, nwa agbọghọ a nwere onyinye pụrụ iche maka ịmepụta ọdachi na ịkpata esemokwu.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri jụrụ:
  - Anaghị m aga onye ọ bụla mbụ! Maka ndị ọzọ ... Na ọdịda ọ bụla, mara otú e si alụ ọgụ, ma ọ bụghị na ị gaghị ahụ ihe ịga nke ọma.
  Dragọn Countess tọhapụrụ nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe ike, bụ onye dị ka nwatakịrị, mana ọ nwere ike itinye ihe niile nke tankị ka ọ gbapụ.
  Eji ude, mmiri ara ehi gbajuru agbarụ, gbasaa chọkọletị, na bisikiiti jupụta ọdụ ahụ. Achịcha ahụ buru ibu ma mee nke ọma site na obi. Ọ bụdị ihe nwute na ha mebiri ya kama iri ya. Akara dragọn ahụ jidere mkpịsị aka ya na aka ya, na iyi kristal nke isi iyi ahụ sachara ya, na-asachapụ unyi.
  Cassandra kwee isi.
  - Ịdị ọcha bụ isi maka ahụike! Buru ụzọ nye iwu!
  The Hobbit Baroness na-ete otu n'ime obere ụkwụ ya dị nta, nke chajịrị agba, mara mma megide ibe ya. N'ime sekọnd ole na ole ọ na-enwu dị ka bọlbụ ọkụ. Na ihe oriri niile na-eri nri nke kparịrị nwanyị mgbaasị ahụ n'anya. Na ihe ịchọ mma ndị dara oké ọnụ na-enwu site na ume ọhụrụ. N'ezie, ọ bịara dị ka adaeze nke na Dominika nwere mmetụta ọmịiko.
  O nwekwara ohere igwu nwa agbọghọ ada n'otu n'ime akụkọ ifo. N'ebe ahụ, ọ ga-eji uwe mara mma na akpụkpọ ụkwụ dị oké ọnụ ahịa kewaa ma ghọọ ohu amoosu. Yiri akwa akwa ma jiri akpụkpọ ụkwụ osisi jee ije. Na pads ndị dị otú ahụ ọ dị njọ karịa naanị ụkwụ efu. Ọbụna ọ malitere ime ka onye nduzi ahụ kweta na ọ ga-aka mma ka ịse fim n'ejighị akpụkpọ ụkwụ ma ọlị. A sị ka e kwuwe, ụkwụ nwa agbọghọ ahụ na-enweghị ihe ọ bụla ga-emesi ike ịda ogbenye na mgbanwe nke ọnọdụ nke nwa-nwanyi ka ọ bụrụ ohu ohu nke siri ike karị.
  Ma o doro anya na onye nduzi ahụ nwere echiche nke ya. N'ikpeazụ, mgbe ọ na-agbapụ n'ụlọ elu nke ọnwụ, o mesịrị kpochapụ akpụkpọ ụkwụ na ebuka, mgbe ahụ, ọ bụ ụkwụ efu, na-enwe ezi obi ụtọ. Otú ọ dị, ugbu a, ọ gbawara ụkwụ ya ọkụ, na ọbụna obere ọnya pụtara, bụ́ nke na-egbu mgbu ma na-asọ oyi!
  Baroness hobbit ahụ gbatịpụrụ obere ọbụ aka ya, dị nro ma n'otu oge ahụ na-agba ya ọkụ, na-eji ike nwata na-eti Dominica aka:
  - Ọ dị mma, udo! Aha m bụ Laska. Ma echela, nwoke, na abụ m nwa agbọghọ na-adịghị emerụ ahụ, orcs, goblins, spores Koshchei, ha niile nwetara ọtụtụ ihe n'ime m !
  Dominica jụrụ na mberede:
  - Afọ ole ka ị dị, nwa?
  Weasel mụmụrụ ọnụ ọchị wee zaa:
  - N'etiti ndị nnọchianya nke nwoke na nwanyị mara mma ọ bụghị omenala ịjụ banyere afọ! Dị ka m na-ele, nke ahụ bụ afọ ole ị na-enye m.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri chịrị ọchị ma kwuo:
  - Ị dị afọ iri! Achọghị ọzọ!
  Dragọn Countess tiri mkpu:
  - Ee, ọ dịlarị ihe karịrị narị atọ. Nke, Otú ọ dị, ọ dịghị mkpa. N'ụwa anyị, ụmụ nwanyị niile na-eto eto ma mara mma. Nọrọ na anyị nwa agbọghọ, ị ga-abụ eze anyị!
  Dominica zara otu di na nwunye a ma ama:
  Ọ buru na usu-ndi-agha asi,
  Tụfuo Rus, biri na paradaịs ...
  M ga-asị: "Enweghị mkpa eluigwe,"
  Nye m ala nna m!
  . ISI NKE 3.
  Ndị Marquise na Baroness kụrụ aka ha wee tie n'otu:
  - Bravo! Ị mere nke a n'onwe gị?!
  Dominica kwara isi ọla edo ya na-adịghị mma:
  - Mba. Ọ bụghị m. Onye ọzọ, anaghị m echeta onye edemede ahụ!
  Cassandra kwuru okwu:
  - Iche, ị nwere ezigbo ebe nchekwa!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri zara n'eziokwu:
  - M na-eche nke ukwuu banyere onwe m karịa ndị ọzọ. Ọ ka mma ime ka ha mara banyere m karịa ka m na-eme banyere ndị ọzọ. M na-edekwa mgbe ụfọdụ, ọ dịghịkwa njọ karịa Pushkin.
  Agbụrụ dragọn ahụ kpughepụrụ ezé ya na-egbuke egbuke dị ka diamond n'ọnụ ya sara mbara wee kwuo nke ọma:
  - Ma eleghị anya, ị nwere ike ịgụ ihe nke gị mejupụtara?
  Dominica kwuru n'arịrịọ, na-ete ụkwụ ya ọkụ:
  - Enweghị ajụjụ! Naanị nye m opekata mpe otu mkpụrụ ego ọla edo. M ga-emere gị otu egwu egwu. Na-abụ abụ n'efu? Enweghị nkwanye ùgwù! Na obere ihe, enweghị uru!
  The marquise-nymph gbarụrụ agbarụ, na mkpisi anwansi ya na-egbuke egbuke n'aka ya, o kpebisiri ike ịta nwa agbọghọ ahụ na-enweghị isi ahụhụ nke nwara imegide dragọn ahụ ahụhụ.
  Dragọn ahụ lere anya na ọ masịrị ya:
  - Nye ya otu mkpụrụ ego ọlaọcha. Ka o si n"obi bụrụ abụ.
  Dominica mụmụrụ ọnụ ọchị, ezé ya zuru oke, na-egbuke egbuke dị ka ugwu ugwu oyi na-acha na anwụ na-acha n'etiti ehihie. O wee tie mkpu:
  - Ego n'ihu!
  Weasel ahụ tụpụrụ ya otu mkpụrụ ego wee rie:
  - Ebe a, jide ya!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ tụpụrụ ụkwụ ya elu wee jisie ike were mkpịsị aka ya were jide otu mpempe ọla ọcha. O bufere ya n'ọbụ aka ya. Ahụrụ m mkpụrụ ego ahụ. Ọ bụghị ihe ọ bụla, ọlaọcha ahụ dị ọhụrụ kpamkpam, n'otu akụkụ, e nwere otu dragọn nke nwere isi asaa, na n'ụkwụ ya, o ji mkpanaka eze na osisi. Na n'aka nke ọzọ , a mara mma girl na nnọọ lush curly ntutu isi. Ma ọ mara mma.
  Dominika enweghị ike iguzogide ọnwụnwa nke ịnwale mkpụrụ ego ahụ wee jiri ọnụ ọchị zaa:
  - Nke a mara mma. Ihe dị mma.
  Weasel tiri mkpu:
  - Ugbu a, bụrụ abụ! Ka anyị hụ ihe ị ga-eme!
  Dragọn Countess kwukwara:
  - Na ị ga-abụ abụ n'olu dara ụda, na-eme a karịa ma ọ bụ obere ogologo ballad, ebe anyị na-akwụ ụgwọ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri kwenye na:
  - Ee, m ghọtara nke ahụ! Ị nweghị ike ịbụ abụ dị ka...
  Ma mgbe ahụ mkpakọrịta ahụ emeghị ya. Ọfọn, ikwu na nightingale adịghị mma kpamkpam ma ọ bụ kwesị ekwesị. Ma ihe ọzọ, ọ bụghị n'ezie!
  Nwata nwanyị nymph kụpụrụ ụkwụ efu ya:
  - Ka anyị malite!
  Dominica malitere ịbụ abụ n'olu ya doro anya na nke dị nro;
  Abụ m onye na-eme ihe nkiri ama ama
  Ịse ihe nkiri, ịkpọ iyi, egwu, bọọlụ...
  Ọ malitere ịgba egwu n'iwe na egwu.
  Dị ka ọdịdị nke Setan!
  
  Ụkwụ m siri ike
  Ha lụrụ ọgụ megide oke iwe iwe...
  Anyị bụ ezigbo ụmụ agbọghọ
  Ka anyị bugharịa nke sneaky ozugbo!
  
  Mana ahụrụ m onwe m n'ụwa, ị mara, pụrụ iche,
  Ebe dragons na-achị dika ndi eze...
  Usoro ebe ahụ dị ọhụrụ,
  Dịkarịa ala, dọkasịa uwe elu gị!
  Aghaghị m ịghọ ohu na-agba ụkwụ ọtọ
  Inweta ụtarị n'azụ...
  Igwe ojii dị n'elu anyị na-acha anụnụ anụnụ,
  Ebe ahụ adịghị mma n'ụwa!
  
  Lee otu dwarf siri ike na-abịakwute m.
  O jidekwa ụta n'aka ya...
  Nwa nwoke isi ocha na-agba oso -
  Ohu ahụ agbakwaghị ụkwụ, onye nwe ya doro anya!
  
  gnome na-achị ọchị, jiri ụkwụ ya metụ ezé ya aka,
  Dịka nwa agbọghọ nwere akụkọ, nnukwu anụ ọhịa ...
  Ka anụ ọhịa bea jiri ụkwụ ncheihu n'ihu rie ya -
  Nke a ga-abụ njedebe nke nkwọcha dwarf!
  
  Ma ha rere m n"ebe a na-egwupụta ihe,
  Enweghị ebe a na-ahụ anya na harem ...
  Ha wee nye m ụtarị siri ike na-achụ;
  N'ihi na nwa agbọghọ ahụ na-eri nri nke ukwuu!
  
  Lee, gnome na-edu m n'ụdọ,
  Mmasị nke nwa agbọghọ ahụ dị nnọọ ịtụnanya ...
  Olu ohu ahụ doro anya nke ukwuu.
  Mana n'ikpeazụ enwere naanị efu!
  
  Ọ fọrọ nke nta ka m gba ọtọ na ụkwụ efu
  Ana m arụ ọrụ na ogbunigwe dị ka ịnyịnya ibu ahụ ...
  Nne, asim, ezigbo m,
  Lee ka ọ si bụrụ nzuzu!
  
  Abụ m nwa agbọghọ mara mma
  M mụbara ụmụ irighiri ihe n'isi m...
  Ma ugbu a n'otu, tụlee ya, uwe mwụda,
  Anọ m n'agbụ ọhịa!
  
  Ogologo oge, ogologo oge ka m diri gnome,
  Enwetara m ụtarị n'azụ...
  Ha tiri m ihe maka azụmaahịa ọ bụghị maka azụmaahịa,
  Ha kwere nkwa na ha ga-enye m nri ma emechaa!
  
  Ma ndị ohu ahụ gbara ụkwụ ọtọ nupụrụ isi.
  Ọkụ na-arụ ọrụ, hama,
  Ma ugbu a, tụlee ya ihe omume gị ,
  Iji gnome nwere isi nkwọcha anwuola m !
  
  Ọfọn, egburu ndị ajọ omume ahụ.
  Anyị nwere nnukwu mmerụ ahụ...
  Mana, kwere m, anyị tọhapụrụ onwe anyị -
  Ụmụ agbọghọ ahụ gosiri klaasị kacha!
  
  Ma ugbu a, anyị nwere nnukwu ndị agha.
  Ụmụ okorobịa ahụ sokwa anyị na-aga agha...
  Anyị na-agbaji ọta dị ka mbadamba.
  A ga-ewepụ ndị ọchịchị ọjọọ!
  
  Ma mgbe ahụ, ịgba ohu nke ala mmụọ ga-apụ n'anya.
  Nwoke ahụ gbatịa ubu ya...
  Ayi gēme kwa ka onye-nwe-ayi gwusia, ndi-iro nēju afọ;
  A ga-enwe otu narị afọ nke obi ụtọ na ọganihu!
  
  Ma mgbe ahụ, udo ga-adị n'ụwa nile;
  Nwoke, nnukwu kpakpando...
  Anyị ga-efe efe n'ikuku kpakpando, ị mara,
  Ka nrọ ndị mmadụ mezuo!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwụsịrị na ọkwa dị elu, na olu ya na-enwu dị ka mgbịrịgba ọlaọcha.
  Nwata nwanyị nymph kụrụ aka ya. Ọtụtụ elves na trolls na mmadụ ole na ole gekwara abụ Dominica. Ha we tukwasi ya ego: ma ọla-ọcha na ọla.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri hulatara. O wee si na taịl nile chilie ha. O were ụfọdụ n'ime mkpụrụ ego ndị ahụ n'aka, na ụfọdụ na mkpịsị ụkwụ ya efu. Ma ọ bụ ọmarịcha anya.
  Ee, o nwere ụkwụ na-adọrọ adọrọ na chiseled. Na otú mara mma na mmasị ọ bụ n'ime onwe ya. Ọfọn, kedụ ebe prima donnas ndị ọzọ tụnyere ya? Ha ga-anwa anwa ime ihe nkiri n'ọgbọ ụkwụ efu? Ma ọ bụ na obere sket?
  Dragọn Countess kwuru:
  - Nke a bụ onye na-agụ egwú! Mba, ọ nọ na ụlọ akwụkwọ agụmakwụkwọ. Na naanị na agụmakwụkwọ, na ngalaba nke ya onwe ya na-ahọrọ.
  Dominic chịrị ọchị wee bụrụ:
  Anyị ụmụ agbọghọ ga-abụ ndị ikpe nke anyị,
  Ma ọ bụrụ na ị ga-ahọrọ, na nhọrọ siri ike ...
  Anyị na-ahọrọ suut osisi,
  N'ihi na ndị anyị nwere naanị nsọpụrụ!
  Weasel dere na tweet:
  - Ị nwere olu ... Naanị mmụọ ozi dị elu!
  Dominica mụmụrụ ọnụ ọchị ma jiri ụkwụ efu tụpụ otu n'ime mkpụrụ ego ahụ dị elu, wee hulata ala were ire ya jide ya. O wee malite iti mkpu. Site na njikọta na mmiri, ọla oroma na-ekpo ọkụ ozugbo wee gbaa ọnụ mma ahụ ọkụ.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ malitere ịgbụ ya ọnụ mmiri na-asụ ude. Na mberede, ọchịchọ ya ịbụ abụ kwụsịrị.
  Nwatakịrị nwanyị nymph kwara mgbanaka ya, ọkụ dị n'ọnụ Dominica wee pụọ ozugbo. Nwatakịrị nwanyị ahụ jụrụ:
  - Chaị! Ugbu a aghọtara m ihe ọ dị ka ịbụ dragọn na-eku ume ọkụ!
  Weasel jiri ọchị kwuo:
  - Ọ dị mma karịa mgbe ọ bụla,
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nwere afọ mara mma n'ihu!
  Dragọn Countess kwuru:
  "Anyị nwere usoro ọnụ na akpịrị dị iche karịa mmadụ, ire ọkụ anaghị erekwa ma ọlị. Ya mere, echegbula banyere anyị.
  Ndị na-ege ntị gbakọrọ gburugburu ka na-eme mkpọtụ ma na-achọsi ike, na-akụ aka ha:
  - Mee ihe ọzọ, ị dị mma!
  Dominica dere na tweet:
  - Ọ bụrụ na ị na-edepụta mkpụrụ ego, m ga-eme ya!
  Na nzaghachi, mkpọtụ na mmesi obi ike:
  - Ee n'ezie! Nnọọ.
  Na n'okpuru ụkwụ nwa agbọghọ ahụ efu, muscular, tanned na mara mma, bụ nke o ji amara na-enweghị atụ jiri mkpịsị aka ya mee, ọla edo, ọlaọcha, oroma, ọla kọpa na platinum na-efe efe.
  Dominika nwere obi ụtọ site na nke a, nwee ịnụ ọkụ n'obi, ma malite ịbụ abụ n'anụ ọkụ n'obi;
  Oké ifufe na oké ifufe abụghị ihe mgbochi nye di na nwunye anyị.
  Ụmụ ada ndị nna, ndị na-eto dị ka osisi rose.
  Onye na-amaghi agha, erighi ọka millet.
  Chineke Onye Nzọpụta Jizọs na-edu anyị n'agha!
  
  Ọbụlagodi n'oké osimiri na-efe efe ka anyị na-amabu ọgụ.
  Onye ọ bụla dị ka mgbawa n'elu mmiri.
  Ekwenyere m na anyị ga-adọwa nnukwu anụ ọhịa Horde n'agha,
  A pụghị iji sledge na hama kụpụ nsọpụrụ anyị!
  
  Mma-agha we di ọku n'okpukpu azu, n'oké ọku di ọku;
  Akpụkpọ anụ dị nkọ bụ ụda olu siri ike!
  Bụrụ onye-agha na-enweghị atụ; n'obi siri ike, nke nwere iwe;
  Ọ bụrụ na ọnwụ dị, guzoro otu ebe, agbala ọsọ!
  
  Ee , agha, n'ezie, abụghị oriri na mmanụ aṅụ dị ụtọ.
  A sị ka e kwuwe, anya mmiri na-agba ya, ọbara na-erukwa nke ukwuu.
  Anụ ọhịa wolf na-eti mkpu ogologo oge, anụ ọhịa bea na- akwakwa oké ụzụ.
  Ka ihe a na-egbu n"azụ bụrụkwa n"anya, ọ bụghị nku anya!
  
  Onwere ube nke nwere ike dụpuo ozi agbụ.
  Enwere ọta na-enweghị ike ịbanye n'obo!
  Ma abụla onye ụjọ, ekwela ka ndị mmụọ ọjọọ mee ihu ,
  Ka ị ghara ịdị ka egwuregwu na ụgbụ!
  
  Kwere m, ngwọta na-egbuke egbuke ga-abịa.
  Maka onye ọ bụla enwere ụgwọ ọrụ na-enweghị ike ịhụ ya ka elu!
  Maka echiche mpụ, ekwere m, ịbọ ọbọ ga-abịa,
  Ọ dịghị dike ọzọ ka ụzọ siri ike!
  Ya mere Dominica bụrụ abụ, ìgwè mmadụ ahụ na-anụ ọkụ n"obi jikwa ịnụ ọkụ n"obi too ya. Ọbụlagodi na ha niile bụ nwanyị, o nweghị nwoke n"ụwa a. Ma ọ bụ, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na-enweghị mmekọahụ siri ike.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ọnụ ọgụgụ dragọn ahụ maa jijiji ọdụ ya wee kwuo:
  - Ọfọn, m ga-aga! Ana m apụ n'ụzọ!
  Nwanyị nymph jiri ụkwụ efu were were were were were were were were were were were were were buru mkpụrụ ego ahụ wee tụọ aro:
  - Ka anyị lelee. M ga-atụfu, ma ị na-ekwu - isi ma ọ bụ ọdụ ! Chee echiche, mkpụrụ ego ahụ bụ nke gị, mba, ị nyeghachi m mkpụrụ ego!
  Dragọn Countess were ọchị wee zaa:
  - Amaara m aghụghọ gị! Ya mere, ọ ka mma ịghara igbu oge gị ma ọ bụ isi gị!
  Dominika chịrị ọchị wee kwuo:
  - Isi abụghị ntị, ị nwere ike ịdọpụ ya okpu, ị nweghị ike ịkwanye ya azụ!
  The weasel tie mkpu ma bụrụ:
  -Ntị dị n'elu isi bụ ntị!
  Ntị n'elu isi - onye ọrịa na ụlọ ọgwụ uche !
  Dragọn Countess febara n'ikuku. O kwughịkwa ihe nwa agbọghọ ahụ bụ́ nymph bụrụ. Na nke a, ekwesịrị ịmara, dị oke mma.
  Dominica malitere ịchịkọta mkpụrụ ego ngwa ngwa na aka na ụkwụ efu. O wee mee ya ngwa ngwa.
  Weasel kwuru, na-eji mma anwansi na-akpụ ntutu ya:
  - Ego, n'ezie, dị mkpa. Mana nke ka nke dị mkpa bụ afa, ihe arịa, ọtụmọkpọ, nrite, amulet, wdg. Ma ọ bụghị ya, ị gaghị enwe ike ibi ndụ okomoko na ndụ okomoko !
  Dominica kwetara:
  - Ego enweghị ike ịzụta ahụike, kwere m,
  Ego enweghị ike ịzụta ịhụnanya na nsọpụrụ...
  N"ihi ya, unu agbala mgbakasị ahụ dị ka anụmanụ
  Mara na ị gaghị ere ala nna gị maka uru!
  Nwa-ab͕ọghọ ahu, ya na ọbu-ukwu-ya, nāma otù nkpuru-ego odo odo mara. Ma mgbe ahụ, ụkwụ ya gba ọtọ tụgharịrị na mberede, n'otu ntabi anya, ghọọ ụkwụ ọbọgwụ.
  Dominique tiri mkpu n'ụjọ:
  - Gịnị ka hell bụ nke a!
  Marquise nymph zara na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Nke a bụ ọla anwansi pụrụ iche, naanị ọ na-arụ ọrụ mgbe ọ na-abanye na akpụkpọ anụ onye nwere chi Olympia n'ime ezinụlọ ha!
  Laska wee tie mkpu ọṅụ:
  - Chaị! Ị nwere ụdị ọbara ahụ n'ime gị. Ya mere, anyị emehieghị.
  Dominica kwubiri:
  - Ma nke a bụ jọrọ njọ! Ọ bụrụ na ị nwere ike, wepụ aka gị. Nyekwa m ụkwụ nkịtị ọzọ.
  Nnụnụ ahụ kwara isi ya:
  - Mba! Ikwesịrị ime nke a n'onwe gị.
  Nwata nwanyị ahụ tọrọ atọ tiri mkpu:
  - Olee otú nke a ga-esi kwe omume?
  Weasel tụrụ aro:
  - Chee echiche n'uche gị ihe ị ga-achọ ka ụkwụ gị dị ka, pịa mkpịsị aka na mkpịsị aka aka nri gị, ị ga-aga nke ọma!
  Dominic weere ya webata ya. Mgbe ahụ wee pịa.
  Na kama ụkwụ ukwa, otu ụkwụ pụtara na akpụkpọ ụkwụ nwere mmetụta na nke nwere ski. Ma ọ bịara bụrụ nke na-adịghị ahụkebe karịa mgbe ski na-ekusa n'elu nkume nkume.
  Onye nymph chịrị ọchị wee bụrụ:
  - Ndị nkuzi efu,
  Efufuola oge na gị...
  Mụ na nwa agbọghọ ahụ tara ahụhụ n'efu.
  Onye anwansi kacha mara amara!
  A kpasuru Dominica iwe:
  - Abụghị m nwanyị mgbaasị. M ka na-amụkwa ihe. Ma ụzọ nke ihe ọmụma adịghị mgbe dị mfe ... Ee , na fim!
  Weasel kwere ekwe:
  - Ee, na sinima, ikekwe ọbụna karịa. Ma nke a, n'ezie, bụ nnukwu nsogbu anyị.
  Ndị na-ege ntị malitere ịgbakọta ọzọ: ọ bụ ihe na-atọ ọchị. Kpọmkwem karịa, enwere ụdị ụmụ agbọghọ niile ebe a. Daalụ maka nke ahụ. Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri gbalịrị iche echiche ọzọ ma gbanwee ụkwụ ya. Ma n'oge a, ihe pụtara na egwu na radar, n'agbanyeghị obere.
  Dominica bụrụ abụ na-atụfughị nchekwube ya:
  M na-arịọ gị ka ọ ghara iju gị anya
  Ọ bụrụ na anwansi eme...
  Ọ bụrụ na ọ mee, ọ bụrụ na ọ mee,
  Ọ bụrụ na anwansi emee!
  The nymph mụmụrụ ọnụ ọchị azụ wee kwuo:
  - Ee, iji olu gị gaa, ị ga-enwekwa ikike iji anwansi!
  Mgbe ahụ, otu nwa agbọghọ onye na-anụ ọkụ n'obi gbakwuru ha wee tụọ aro, na-atụgharị ihe anwansi ya:
  - Ka anyị mee ya nke ọma! Ma mara, enwere m ọkara puku afọ nke omume!
  Weasel jụrụ:
  - Mba! Ka ya mee ya n'onwe ya!
  Dominica dere na tweet:
  Etufuru m uche, atufuru m uche,
  M ga-eme ya n'onwe m, m ga-eme ya n'onwe m!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ ọzọkwa kparịrị ihe na-akwado. Mgbe ahụ, ụkwụ ya, n'ụdị tank nwere radar, mechara nwetaghachi ọmarịcha ọdịdị ya. O wee dị ka a ga-asị na a na-eme ya ka ọ dị n'usoro.
  Dominica biliri megharịa mkpịsị aka ya. Ọnọdụ ya wee nwee obi ụtọ, o wee bụrụ:
  Anyị ụmụ agbọghọ bụ ndị kasị ike n'ụwa,
  Ma, kwere m, ị gaghị ahụ ọmarịcha mma oyi ...
  Anyị ga-etinye ndị iro anyị n'ụlọ mposi ,
  Ọ ga-adịkwa ka ọ dị afọ iri abụọ ruo mgbe ebighị ebi!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ịma mma, ọ ga-achị ọchị ma na-achị ọchị, na-egosi ezé ya buru ibu ma na-egbuke egbuke.
  Dominika malitere ịgba egwu, ụkwụ ya gba ọtọ na-ebuli elu n'ikuku. Ọ bụrụkwa:
  A bụ m ezigbo afa afa
  Ọ bụrụ na m zọọ ụkwụ m, a ga-ada ada...
  Ọ na-amasị m ịwụli ụkwụ efu
  Tụlee ya dị ka ezigbo mma!
  Nke a bụ egwu ya - dị nnọọ mma na mma!
  Agbanyeghị, n'aka nke ọzọ, ọ dị oke mfe na enweghị mgbagwoju anya. Ee, nwa agbọghọ ahụ dị otú ahụ na ị gaghị agwụ ike.
  Nwatakịrị nwanyị hobbit kwuru:
  - Na-amụta ngwa ngwa!
  O we fegharia ukwu-ya abua, nke eji ọla-aka eji nkume di oké ọnu-ahia chọ ya n'ukwu, were kwa nb͕a-aka n'elu nkpisi-aka-ya nile.
  Ọ dị ka nwatakịrị, mana n'ịtụle ọnụ ọgụgụ nkume, karịsịa na ụkwụ ya dị ala, ọ bụ onye mgbaasị dị elu.
  Weasel kwere nwa agbọghọ ahụ:
  - Ahụrụ m gị ebe. Ị, site na ohere ọ bụla, Princess Alsou ?
  Nwanyị hobbit kwere:
  - Ee , ọ bụ otú ahụ! Ma ị maara, Marquis, na nwa agbọghọ a sitere na mbara ala ụwa, ị gaghị enwe nsogbu ọ bụla!
  Weasel kwetara:
  - Ọfọn! Ma ọ gaghị ekwe omume ma ọ bụghị ya. Ewoo, nke a bụ ụwa nke ọ na-apụghị ime n'enweghị nsogbu na ihe egwu.
  Dominic mere ngwa ngwa ịgbakwunye:
  -Ndụ na-enweghị ihe egwuregwu na nrigbu na-agwụ ike. Ọ dị ka ofe enweghị ose!
  Princess Alsou kwetara:
  - Ee, nke ahụ ziri ezi! Nke ahụ bụ ihe ọjọọ bụ maka. Otu n'ime ha butere ọrịa na-egbu ndị ike mmekọahụ.
  Dominica bụrụ abụ na-asụ ude:
  Ị nweghị ike ibi na-enweghị ụmụ nwanyị, nke ahụ bụ eziokwu,
  Ma na-enweghị ndị nwoke, ọ dịghịkwa ọṅụ ...
  O wee bụrụ otú ahụ, ọ dị njọ nke ukwuu.
  Ọ bụrụ na enweghị ike nwe!
  Weasel kwetara:
  - Enwere ike! Ma ebe a, dị ka ha na-ekwu, ọ bụ mma agha ihu abụọ. N'aka nke ọzọ enweghi mmekọahụ siri ike, mana n'aka nke ọzọ ...
  Nwanyị hobbit jụrụ ngwa ngwa:
  - Mba! Ihe ọjọọ si n'akụkụ niile. Ya mere, ọ dịghị mkpa ikwu okwu efu. Achọkwara ụmụ nwoke.
  Dominica zara:
  - Ụmụ nwoke na anụmanụ. Maka ndị nwere ọgụgụ isi, ihe dị iche.
  Weasel chịrị ọchị wee zaa:
  - Ee, maka ụmụ nwoke, n'ezie. Enweghị m ike ịhụ ihe ọ bụla m ga-ekwu.
  Ọtụtụ kpalakwukwu, ndị nwere ábụ́bà oroma na mkpịkị nwere ọla, fefere ha. Nnụnụ ndị ahụ nwere mmasị dị ukwuu. Naanị ọmarịcha n'otu aka. Ma n'aka nke ọzọ , e nwekwara ụfọdụ enweghị uto na ha.
  Dominica dochie:
  Gini mere nku nku nku?
  Weasel kọwara:
  - Ọ dịghị onye gilded! Nke a bụ n'ihi na ha ji topaz tuchie strawberries.
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri turu ugo:
  - Kedu? Na topaz?
  Nwata nwanyị hobbit kwere:
  - Ee, e nwere ndị dị otú ahụ strawberries! Kedu ihe, ị maghị?
  Weasel kwuru:
  - Olee otú ọ ga-esi mara? Ọ nọ n'ụwa anyị nso nso a.
  Ndị nnọchiteanya atọ nke nwoke na nwanyị mara mma mere ka ha dị ngwa. Na ikiri ụkwụ ha efu, pink na-egbuke egbuke.
  Ụlọ pụtara gburugburu , ogologo, yiri pink, purple, emerald drills na-arị elu. Ma o yiri nnọọ futuristic. E nwekwara ụfọdụ ụgbọ elu na mbara igwe. Kpọmkwem nke ọma, ụgbọ e ji ọla-edo mee nke e ji ola edo mee, bụ́ nke ịnyịnya nwere nku isii, ndị na-acha ọcha snoo sere, jiri ọsọ na-aga.
  Ụmụ agbọghọ atọ ahụ nyere obere ụta. Ma o doro anya na onye a ma ama enweghị oge maka ịma mma, na triumvirate sochiri ọzọ.
  Enwere hippodrome n'ihu, ọ dị ka nnukwu ama egwuregwu. O doro anya na ọ bụ ebe ịgba ọsọ ịnyịnya.
  Marquise-nymph tụrụ aro:
  - Anyị kwesịrị ịlele ma nwa akwụkwọ anyị nwere onyinye clairvoyance. Ya mere, anyị ga-aga agbụrụ.
  N'akụkụ hippodrome, e nwere nnukwu ngere dị ogologo nke e ji ọlaọcha na ọla oroma mee, nke nwere pearl na ụfọdụ nkume anụnụ anụnụ na odo odo, yana iko na-echetara enyo Czech . Ọ dịkwa mma nke ukwuu.
  Na n'ọnụ ụzọ e nwere isi iyi abụọ n'akụkụ, bụ ndị chụpụrụ multi-acha jet si gilded mara mma di na nwunye: - elf onye na-amak otu elf nwa.
  Ee, ihe niile dị ezigbo mma. Na n'ọnụ ụzọ e nwere ndị nche ụmụ agbọghọ. Ọzọkwa mara mma nke ukwuu na ìhè, ọlaọcha agha.
  Ihe niile dị ka ọmarịcha. E nwere ọtụtụ ndị nnọchiteanya nke mma mmekọahụ gburugburu.
  Dominika chetara ihe nkiri ahụ banyere agwaetiti Gulag na ogige ụmụ nwanyị. Ndị inyom niile nọ n'ebe ahụ, dị ka a ga-asị na ọ bụ nhọrọ, ụmụntakịrị, mara mma, na uwe mwụda na-eme ka a kpughee ọmarịcha ụkwụ ha kpamkpam. Ọfọn, ebe ọ bụ na oge okpomọkụ na Siberia na-ekpo ọkụ na ọbụna, ma eleghị anya, na-ekpo ọkụ, ụmụ agbọghọ ahụ enweghị ụkwụ efu. Nke mere ihe nkiri a na-ewu ewu nke ukwuu n'etiti ụmụ nwoke. Na Dominica na-akpọ onye nnupụisi Komsomol bụ onye haziri ọgba aghara nke ụmụ agbọghọ. Na ndị mara mma na-ejidekwa ngwá agha, ma were usoro NKVD dum n'agha, ma nwee ike imeri ya.
  Ihe nkiri ahụ, n'ezie, tụgharịrị mara mma. Na ndị dike na-enweghị ụkwụ, na-adọrọ adọrọ, mara mma na-ele anya dị nnọọ oke mma.
  Site n'ụzọ, Dominika na mbụ kwesịrị ịrụ ọrụ nke nwa nwanne Fandera, bụ onye haziri ọgba aghara ndị mkpọrọ, mana enwere ike machibido ihe nkiri dị otú ahụ. Ma e mere ya ezigbo nwa akwụkwọ na onye Komsomol.
  Dominica kpọọrọ nwa agbọghọ ahụ si n'aka onye nche ahụ isiala. Na mberede, site n'okpuru ụwa, dị ka jakị nke si n'igbe nsị, dragọn wee pụta. Obere , dị ntakịrị ibu karịa albatross, nwere isi atọ.
  Ọ fegoro gakwuru ụmụ agbọghọ ahụ, olu dara:
  - Nyeghachi m nwanne m!
  Marquise nymph zara ya n'uwe:
  - Nke a agaghị ekwe omume, Belka.
  Na nzaghachi, nwa agbọghọ dragọn ahụ, onye akpịrịkpa ya na-egbuke egbuke n'anyanwụ atọ nke nwere agba niile nke egwurugwu, na nku ya mara mma nke ukwuu nke na ọ na-agbawa n'anya, malitere mbigbọ.
  - Achọrọ m nwanne! Achọrọ m nwanne! Ebee ka ọ nọ!
  Nwatakịrị nwanyị hobbit kwuru:
  - Ee, anyị onwe anyị na-arụsi ọrụ ike na-eche echiche ka anyị ga-esi laghachikwute anyị ndị ikom anyị. Ọ dịghịkwa mkpa ịdị na-akparị mmadụ.
  Nwa dragọn ahụ, gịnị ka ị ga-enweta n'aka nwa, wetuo obi ma tie mkpu, na-amali elu na Dominica:
  - Ama m na ị nwere ike! Ị bụ onye a họọrọ!
  Nwatakịrị nwanyị a kụrụ amụ kwara amụ wee bụrụ abụ na nzaghachi:
  - Ihe niile agaghị ekwe omume, kwere m, ga-ekwe omume,
  Mana ịbịaru nso nsogbu a siri ezigbo ike...
  Otú ọ dị, ọ bụrụ na ị na-emegharị ụbụrụ gị mgbe ị na-egwu egwu,
  Enwere m ike ịbụ nwa agbọghọ Jedi mara mma !
  Nwatakịrị nwanyị dragọn ahụ tiri mkpu ma tie mkpu na nzaghachi:
  Uche gị abụghị nha mkpịsị aka,
  Genius, ị maara, n'ụwa ...
  Nwa nwoke mara mma na-echere m,
  N'elu ịnyịnya na-efegharị efegharị!
  Dominika nwere mmetụta ọchị wee chịa ọchị:
  - Dragọn n'elu ịnyịnya? Nke a bụ otú ọ dị!
  Marquise kwuru, sị:
  - Kedu ihe, ị maghị echiche nke atụ!?
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri chịrị ọchị wee kwuo:
  Anyị nwere ike ịnwụ ebe ọ bụla
  Ọbụna na ọdịda anyanwụ nke amber ...
  N'ozuzu, anyị na-ebi n'efu,
  Ee, n'efu!
  N'ikwu okwu n'ụzọ ihe atụ!
  Nwatakịrị nwanyị dragọn ahụ wepụtara ọkụ n'ọnụ ya, ọ dị ka ọkụ ọkụ, wee tie mkpu:
  - Nke a bụ egwu mara mma. Otú ọ dị , Achọrọ m onye ọbịa mara mma nke ụwa na-amaghị ama mee ihe ọzọ na-adọrọ mmasị.
  Dominica gbapụrụ wee kwuo:
  - Amaara m na olu m na-akụda mkpụrụ ego adịghị njọ karịa nunchucks na-akụtu ùkwù ọka. Agbanyeghị, a ga m agbaji olu m ọzọ! Ma gịnị? Ebee ka ị ga-emefu ego ebe a?
  Marquise jụrụ:
  - Nke mbu, ị ga-azọ ego gị n'otu n'ime ịnyịnya na hippodrome wee gbalịa ịbawanye isi obodo gị. Na nke abụọ, nwa agbọghọ a abụghị nanị obere dragọn nwanyị, kamakwa nwa-nwanyi. Ọ ga-enye gị mgbanaka ya, nke nwere nnukwu ike anwansi. Ma maka nke a , kwere m, ọ bara uru ịnwale na ịbụ abụ nke ọma!
  Dominica hulatara isi ya na-egbuke egbuke n'olu ya siri ike wee kwuo:
  - Na nke a, m na-ahụ na e nwere ihe na-agbalị maka! Ọzọkwa, olee otú ị ga-esi jụ nwa!
  Nwatakịrị nwanyị dragọn ahụ tiri mkpu:
  - Abụghị m nwata ma ọlị. Abụ m adaeze na enwere m ike ime nke a! Aga m efega na mbara ala gị. M ga-agbakwa isi obodo gị ọkụ.
  Dominica snoo n'ike:
  - Ma anyị nwere nchebe ikuku maka ndị dị ka gị! Gịnị ka ị na-ekwu nke a, obi ọjọọ?
  Nwa nwanyị dragọn ahụ tamuru:
  - A ga-eziga gị na ebe a na-egwupụta ihe. Ị ga-agba ọtọ na n'agbụ na-arụ ọrụ n'okpuru otiti nke ụtarị nke ndị nlekọta.
  Nwata nwanyị hobbit kwere:
  - Ee, ọ nwere ike ime ya! Ọzọkwa, ị bụ mmadụ. Na ndị anyị... A na-ewere ha dị ka ndị dị ala, n'ihi ọtụtụ ihe kpatara ya.
  Weasel tiri mkpu:
  - Ya mere, ị ka mma na-abụ abụ! Ọhaneze agbakọtalarị ebe a, anyị ga-enwetakwa ego.
  N'ezie, mkpọtụ bilitere n'ìgwè nke ndị nnọchiteanya dị iche iche nke nwoke na nwanyị mara mma, a na-anụkwa ịkụ aka na mkpu:
  - Na-abụ abụ, obere ifuru, emela ihere!
  Ọfọn, nwoke, ka anyị kpọọ egwu!
  Anyị chọrọ ige ntị na trill nke nnụnụ nke paradaịs!
  Dominica turu ude wee malite ịbụ abụ;
  Oke mmiri dị na Elfa sara mbara , steepụ,
  Ebili mmiri na-efesa na-egbuke egbuke...
  Elfia ghọrọ ala nna m,
  The nightingale's trill na-abụ anyị abụ magburu onwe ya!
  
  N'ime ụgbọ mmiri sara mbara, mụ na onye m hụrụ n'anya na-akwọ ụgbọ mmiri.
  Zlata Val wedara braid ya.
  Lee ka o si dị mma na mụ na onye m hụrụ n'anya ịnọkọ ọnụ;
  Ọ bụ ihe nwute ịghara iji mkpanaka azụ jide agụ iyi.
  
  Mba, ọ bụghị mmiri, astern na-agba agba,
  Ọ bụ ọdịdị na-enye anyị champeenu.
  Ala a dị ka nne m hụrụ n'anya,
  Imesapụ aka nke ụwa na uwe eze!
  
  Na-adaba dị ka pearl n'okpuru moonbeam
  Na-efesa dị ka ìgwè aṅụ nwere nku ọlaọcha...
  Virgo, ị dị ka mmụọ ozi nrọ nye m,
  Na ihu nke ịdị ọcha - Madonna kachasị dị ọcha!
  
  Isi bụ mmanụ aṅụ, na ntutu bụ silk.
  Egbugbere ọnụ kewara ka satin.
  Ekwenyere m na oge a echerela abịala,
  Akụkọ ifo ga-adị adị!
  
  Egbugbere ọnụ anyị metụrụ na obi ụtọ,
  Ihe na-atọ ụtọ bụ na ọ dịghị okwu ọzọ .
  Kwere m, ị bụ ịma mma na-enweghị ụwa,
  Nza ga-ekpebi, tụfuo mkpụrụ ego ahụ elu!
  
  Nke a bụ nsusu ọnụ otu mgbe,
  Ude na achị ọchị nke ọñụ nke oke mmiri ozuzo anyị.
  A ga-eji cherọb chekwa ịdị nsọ nke mkpụrụ obi;
  Onye a họọrọ ga-atụba ndepụta nke mmehie n'ime urn.
  
  Mba, mara, ọ dị mma karịa gị n'ụwa,
  Mmasị na-ere ọkụ dị ka ọkụ na-enwu n'ime obi m!
  Anyị ga-ebi na obodo kacha mma,
  Ka anyị mepee windo na ọnụ ụzọ n'ime oghere!
  Otu a ka ịma mma si bụrụ abụ mara mma. Umu-ab͕ọghọ ndi nāb͕a-aka-ha nākpọ kwa ya aka-ha. Ma n'otu oge ahụ ha tụbara mkpụrụ ego, gụnyere ọla edo. Nke ahụ dịkwa mma .
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-anụ ọkụ n'obi kwara ụta anwansi ya, ego ahụ wee malite ịmepụta ikpo iche iche n'onwe ya. Na kọlụm dum nke mkpụrụ ego nwere ọtụtụ agba toro.
  Nwatakịrị nwanyị dragọn ahụ kụkwara aka, wee hapụ ire ọkụ na-enwu n'isi atọ ya. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ sịrị:
  - Nke a bụ, n'ezie, dị mma, ma ezughị! Achọrọ m ka ị bụrụkwa m abụ!
  Dominica wepụrụ iwe wee jụọ:
  - Ọ bụ na ọ bụghị nke ukwuu?
  Marquise jụrụ ya:
  - Ị chọrọ ịnweta mgbanaka bara uru maka naanị otu egwu? Ọfọn, ị bụ onye nzuzu ! Nwee akọnuche, n'ihi na ihe arịa ahụ bara uru.
  Nwatakịrị nwanyị hobbit tiri mkpu:
  - Ihe ọ bụla nwere ọnụ ahịa nke ya. Na na-emekarị, maka ihe bara uru, ịkwesịrị imezu ọchịchọ atọ, ma ọ bụ nye ọrụ atọ. Ndị a bụ iwu. Ma gị onwe gị ghọtara ihe kpatara ya!
  Ndị na-ege ntị nke ụmụ agbọghọ dị iche iche kụrụ aka ha ma zọọ ụkwụ ha efu, ọ na-esikwa ike were akpụkpọ ụkwụ:
  Bịa, bụrụ abụ ọzọ!
  Anyị chọrọ egwu!
  Ọ ga-adị mma !
  Mee ịhụnanya ahụ!
  Anyị ga-akwụ gị nke ọma!
  Weasel kwere Dominika:
  - Ọfọn, agbajila! Bịa, bụọ abụ!
  Ma ịma mma ahụ mara mma maa jijiji na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke. Ọ zọkwasịrị ụkwụ ya na-enweghị ihe ọ bụla, na-abụkwa abụ, na-enwe mmetụta dị ukwuu na nkwuputa;
  anyị , eziokwu anyị
  Ihe mejupụtara ibu okwukwe!
  Ọ bughi echi, ọ bughi kwa echi;
  Ma taa zọpụta nna!
  
  Anyị na-asọpụrụ Elf anyị ,
  E kwuwerị, ọ bụ ụwa dum, mara ụwa!
  ọkọlọtọ anyị na-acha uhie uhie nke Motherland,
  Ọ dịghịkwa ọbara ọbara na-egbuke egbuke!
  
  Onye ọsụ ụzọ anaghị ekele bọs.
  Ihe ịrịba ama ya bụ ọkọlọtọ nke Motherland!
  Anyị ji akọ lụso onye iro ọgụ .
  Na-eto mmezu n'amaokwu!
  
  Mara na e nwere naanị otu okwukwe na mbara ala,
  Okwukwe na ezigbo , elfinism dị nsọ!
  Ya mere ụmụaka nwere obi ụtọ na-achị ọchị,
  Orcism wee gbaba n'ime abis !
  
  Knight ọ bụla bụ naanị nwata,
  N'elu ahihia na iyi n'ụkwụ efu...
  Ma ugbu a o nwere mmeri n'aka ya.
  jiri hama mee ka ígwè gbawaa n'ike!
  
  Onwere onye ji igwe na-amụ egbe igwe,
  Ọfọn, mmadụ na-agbapụ n'ubu!
  Ọkọlọtọ na-acha uhie uhie na-efega dị ka ọkọlọtọ uhie.
  Anyị na-eti ajọ ndị iro na-enweghị egwuregwu!
  
  Ndị nna nna anyị ji obi ike were Orklin .
  Ọfọn, gịnị banyere anyị? Anyị na-aga Mars!
  Anyị bụ ndị mmadụ, ọ bụghị macaques na alaka ụlọ ọrụ,
  onye iro na-akụ ya ozugbo n"anya!
  
  Mana anyị makwa ka esi enwe anụrị,
  Kwuo ịgbà, kpọ opi!
  Ihu ụmụaka mara mma nke ukwuu,
  Na ọkwa nke anọ na ise!
  
  Ule agha kacha sie ike -
  Ịgabigaghị nke a dị ka ịnwụ!
  Ma n'ọnwu, ayi nwere ọkọlọtọ nwere ọwa;
  Igwe ọla kọpa elven enweghị ike ịda!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-abụ abụ mara mma na nke ọma, n'otu oge ahụ, na-agba egwu, na ụkwụ ya na-adọrọ adọrọ. Ọ bụ naanị ihe nwute na ọ nweghị ndị nwoke nọ nso na-enwe ekele maka ịma mma ya. Na nwa agbọghọ ahụ nwere ya na ọkwa dị oke egwu, onye agha ahụ na-egosikwa nrụgide dị ukwuu na ambiance.
  Na ọtụtụ narị ụmụ agbọghọ agbakọtalarị, ha na-eme mkpọtụ. Ha na-atụfu ego, na-esikwa ike nke ukwuu nke ụmụ agbọghọ, ọhụrụ, ahụ nwanyị na ihe na-esi ísì ụtọ na ihe na-esi ísì ụtọ. Enwere ọtụtụ ihe iji mee ka isi gị tụgharịa ebe a.
  Ụfọdụ n'ime mkpụrụ ego bụ seramiiki, na e nwere ọbụna a di na nwunye nke osisi mkpụrụ ego , nke dị ukwuu. Mana ego akwụkwọ a na-emebu maka mbara ụwa anaghị ahụ anya. Ma nke a bụ ihe pụrụ iche maka Dominica. Mgbe ụfọdụ echiche na-abata n'obi gị banyere otú ha si dị obi ọjọọ ebe a. Kedu maka kaadị eletrọnịkị maka ịkwụ ụgwọ? Ọfọn, nke a bụ ihe magburu onwe ya maka ọkwa mmepe a.
  Ya mere, mmadụ tụbara otu achicha erighị ọkara na ude n'okpuru ụkwụ efu nke otu nwa agbọghọ na-agụ egwú.
  Nwatakịrị nwanyị hobbit ahụ ji àmụ̀mà si n'úkwù ya tie achicha ahụ. O wee daa ozugbo.
  Obere ịma mma ahụ kwuru:
  - Emela nke ahụ ọzọ! Naanị ego!
  Weasel bụrụ:
  - Nweta ego! Mee ego!
  Ichefu gbasara ike ọgwụgwụ, umengwụ...
  Mee ego! Mee ego!
  Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ọ dịkarịa ala ụbọchị dum!
  Nwa nwanyị dragọn ahụ makwara nku ya ma tie mkpu:
  - Ọfọn, nke a bụ ọrụ nke abụọ! Mana iji nweta mgbanaka artifact , ị ga-achọkwa nke atọ!
  Dominica kụpụrụ ntì ya wee kwuo n'olu obi ike:
  - Ọ bụrụ na ị chọrọ, m ga-enwe obi ụtọ ịbụ abụ maka gị ọzọ! N'ikwu eziokwu, ọ na-amasị m ịbụ abụ.
  Ndị na-ege ntị ihe dị ka otu puku ụmụ nwanyị, ndị nnọchiteanya nke nwoke na nwanyị mara mma, na-ebigbọ na steepụ ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ kpam kpam kpam kpam n'ụkwụ ha efu, mara mma, nke ụmụ nwanyị:
  -Bụ abụ ọzọ! Na-abụ abụ ọzọ!
  Bravo, tinye! Bravo, tinye!
  Nwa agbọghọ dragọn ahụ jụrụ, welie olu ya:
  - Mba! Nyenu mgbanaka dị otú ahụ naanị maka egwu! N'ebe a, ọ kwesịrị ime ihe bara uru karị na, n'otu oge ahụ, siri ike.
  Nkwụsịtụ siri ike. Ihe karịrị otu puku ụmụ agbọghọ si n'agbụrụ dị iche iche jụrụ oyi na atụmanya.
  Na mberede, otu nwa nwoke pụtara. Naanị onye nnọchianya nke mmekọahụ siri ike n'etiti ha. Ọ bụ nke agbụrụ mmadụ, na-eyi naanị mkpirisi, muscular na akara ohu n'ubu ya, ọ dị ihe dị ka afọ iri na abụọ ma doro anya na a kụrụ ya ihe karịrị otu ugboro. N'ịgba ọsọ, ikiri ụkwụ ya nke uzuzu uzuzu nke nwata na-enwu n'ebe nwa agbọghọ dragọn ahụ nọ, ọ dara n'ikpere ya na-eti mkpu:
  - Ka ha tọhapụ m! Nyeghachi m ọnọdụ m!
  Nwatakịrị nwanyị dragọn ahụ kwenye ma kwenye:
  - Ọ bụ ya! Nwa nwoke ahụ ga-enwere onwe ya ma ọ bụrụ na ị nwere ike ime ya ka ọ bụrụ elf!
  Dominica gbasara aka ya:
  - Ma nke a agaghị ekwe omume!
  Marquise-nymph tụrụ aro:
  - Nwa ohu a bụ onye isi okpueze n'oge na-adịbeghị anya nke nnukwu alaeze ukwu, aha ya bụ Oenomaus. Ma ugbua, ọ ghọrọ nwa nwoke nke agbụrụ mmadụ na ohu iji gbanarị ajọ ọrịa ekwensu. Mee ya onye isi ala ọzọ, ma eleghị anya, anyị nwere ike ijide eri nke tangle dum!
  . ISI NKE 4.
  Princess hobbit kwadoro:
  - Nke a bụ ohere gị, Dominic. Na nke anyị kwa. Ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ndị ikom niile na-apụ n'anya. Na nke a, ọ bụ ezie na ọ bụghị petrified, tụfuru aha ya na ọkwá ya, na ọbụna ahụ ya, ghọọ ohu mmadụ.
  Nwatakịrị ahụ kwee isi n'ìhè ya, gbupụrụ isi:
  - Ha na-eti m ihe kwa ụbọchị ka m wee ghọọ nkume! N"ihi ihe ụfọdụ, ọ bụ ndị ohu ka a na-eti ihe bụ ndị kasị eguzogide ọrịa na-efe efe!
  Dominica gbasaa aka ya wee zaa:
  - Ee, enweghị m echiche ka m ga-esi mebie ya! Na onye-isi bụkwa nwata?
  Ohu ahu kwara isi ya.
  - Mba, abụ m onye toro eto! Ma mgbe ọ malitere ịghọ nkume, weasel nymph ji anwansi pụrụ iche mee ihe. M ghọrọ ohu na-eto eto, a pịakwara m ihe. Nke a nyere m ọtụtụ ọnwa, n'agbanyeghị na ọ na-egbu mgbu, mana ndụ. Ma mee elu mee ala, nke a ga-akwụsị. Ọzọkwa, ha ga-akụ m nke ukwuu, kwa ụbọchị, m ga-eburịrị okwute dị arọ, ma ọ bụ tụgharịa wiil!
  Nwata nwanyị nymph kwere:
  - Ee! Nke a bụ nanị ụzọ n'ụzọ ụfọdụ na-egbu oge mmetụta nke nkume pestilence. A ka nwere ụmụ nwoke ndị ohu nke agbụrụ mmadụ n'ebe a na-egwupụta ihe, ndị na-arụbeghị ọrụ ma na-arụ ọrụ. Ma ndị a bụ nanị ndị nnọchiteanya nke mmekọahụ siri ike nke fọdụrụ. Ma mgbe ahụ, ụfọdụ n'ime ha na-aghọkwa nkume wee tuwaa n'ájá.
  Dominica kwuru:
  - Nke a dị egwu! Ọdachi zuru ụwa ọnụ! Na iji dịrị ndụ wee bụrụ ohu!
  Nwatakịrị ahụ, yi obere mkpirisi ojii nke mebere uwe ya niile, na wiry, nwere uru ahụ na-adaba n'okpuru akpụkpọ ahụ nke dị gịrịgịrị n'ihi enweghị abụba, bụrụ abụ:
  - Ee, abụ m onye isi, na naanị ohu, mana gịnị?
  Ka ndị isi kpọọ m na...
  Lee ka ha si dị anya n'ebe m nọ;
  Nwa nwoke gbajiri agbụ ụkwụ!
  Nwa nwanyị dragọn ahụ wee tie mkpu:
  - Ya mere mee ya onye isi ala ọzọ, mgbe ahụ ị nwere ike nweta mgbanaka a bara uru nke anwansi dragọn!
  Dominica gbasara aka ya:
  - Ọ dị mma, ị na-akparị ya, enweghị m nghọta bụ isi nke anwansi, ị na-achọkwa nke a! Kedu nke, ikekwe, gị onwe gị agaghị eme!
  Marquise nymph kwuru na asụ ude:
  - Ikekwe anyị enweghị ike ime nke a ma ... Gịnị ka ị na-ekwu?
  Nwa dragọn ahụ kwuru:
  "Ọ nọ n'ụkwụ ya ogologo oge." Na ụlọ akwụkwọ dragọn ahụ ga-emechi n'oge adịghị anya. Ya mere, ka o buru ụzọ gafee ule na-egbu egbu, wee gbalịa imejọ nwa nwoke onye isi.
  Dominica kwere ekwe.
  - Ọfọn, nke a bụ otu, na ụkpụrụ, ị nwere ike ...
  The nymph marquise buliri ọtụmọkpọ n'olu ya. O wee were ọbụ aka na-ete ya wee malite itutụ ihe dị ka afa. Nwa nwanyị dragọn ahụ tiri mkpu, na-egosi eze ya:
  - Nke a bụ ule siri ike nye ya ... Ọ nwere ike ịkwaga na-enweghị nnukwu mmebi ma ọ bụrụ na ọ na-eji ultra spell!
  Dominica chọrọ ka a kọwakwuo ya ihe ultra spepe pụtara, ma nymph-marquise tụrụ ya n'ụkwụ efu, jiri mgbanaka chọọ ya mma, oké ifufe wee jide nwa agbọghọ ahụ n'oké ifufe. Ọ dị ka a ga-asị na otu dike jidere ya n"aka buru ya.
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri turu ugo:
  - Lee ihe mwụli elu!
  Ya mere, ha na nymph-marquise, chọtara onwe ha n'ọnụ ụzọ ụlọ eze. Ọ na-echetara Hermitage na St. Petersburg, naanị ya dị elu, ala iri atọ na elu ụlọ. Na kwa, ọzọ lush na mara mma karịa ama Winter.
  Dominica gbasapụrụ ụkwụ ya, were aka ya kwado akụkụ ya wee tie:
  - Chei !
  The nymph jiri ọnụ ọchị gosi:
  - Ee, nke a bụ ọmarịcha ụlọ nke Dragọn Academy.
  N'ihu ọnụ ụzọ ahụ, isi iyi dị n'ụdị dragọn nwere isi asaa na-egbuke egbuke na ọla edo na ụfọdụ ọla oroma na-egbuke egbuke nke a na-amaghị n'ụwa. Na n'ọnụ nke ọ bụla, iyi na-asọba na mbara igwe, na-egbuke egbuke dị ka diamond n'ụzarị nke ọtụtụ ihe ịchọ mma.
  Dominica kwuru:
  - Ọ bụ ihe ịtụnanya etu ụgbọ elu si efe!
  Marquise-nymph zara nke ọma:
  - Teknụzụ teknụzụ!
  Isi dragọn ọ bula nwere anya nke nkume di oké ọnu-ahia, nke nwere agba di iche iche. Ọ na-ele anya nke ukwuu ahụike , ọgaranya na tọrọ ụtọ.
  Enwekwara oghere dị mma nke nwere ifuru mara mma, nke ụdị dị iche iche na ụdị buds dị iche iche. Ụkwụ efu nke ụmụ agbọghọ na-eje ije n'akụkụ taịlị ndị dị nro, nke na-egbuke egbuke nke ụzọ ahụ nwere ọmarịcha na amara enweghị atụ. Ha dị afọ dị iche iche, ma ha niile mara mma, ọtụtụ na-eyi ọla dị oké ọnụ ahịa.
  E nwere ọtụtụ elves ebe a, ma e nwekwara ụmụ agbọghọ mmadụ, trolls nwanyi na hobbits. Ụmụ agbọghọ ikpeazụ enweghị ike ịmata ọdịiche dị na ụmụ mmadụ. Dị ka, n'ụzọ, bụ nymphs na dryads. Ọ bụ n'ihi na ha na-eyi mgbanaka na mkpịsị ụkwụ efu nke obere ụkwụ ha mara mma?
  Ma ụmụ agbọghọ mmadụ nwekwara ike ime nke a.
  Dominika, nwa akwụkwọ toro ogologo, dị oke oke ma tozuo ma e jiri ya tụnyere ụmụ akwụkwọ nwanyị. Nke a mekwara ya ihere nke ukwuu.
  Nwa agbọghọ ahụ jụrụ nymph:
  - M dị ka ihe ngosi ngosi nka ebe a!
  Marquise ahụ jiri ọchị jụrụ:
  Ị hụla ihe nkiri banyere Harry Potter?
  Dominic chịrị ọchị wee zaa:
  - Ee, n'ezie, m na-ekiri ya. Ha gbalịkwara imegharị ihe nkiri a. Ọfọn, gịnị?
  nymph kwuru:
  - E nwere ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ ebe ahụ. Na ebe a, dị ka ị na-ahụ, ọ dịghị ụmụ nwoke, na nke a na-akpaghasị nkwekọrịta!
  Dominica kwuru:
  - Harry Potter bụkwa nwata, ọ dịrị ya mfe. Ma ịbụ okenye n'etiti ụmụaka. Ọ ka njọ karịa ịnọ n'afọ nke abụọ!
  Marquise chọrọ ikwu ihe mgbe otu nwa agbọghọ na-enweghị ụkwụ, ma nke nwere brooch diamond n'isi ya, gbagoro n'ebe ha nọ. Ọ mụmụrụ ọnụ ọchị nke ukwuu wee dajụọ:
  - Ị bụ onye a họọrọ?
  Dominica mụmụrụ ọnụ ọchị wee zaa:
  - Ee!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ chịrị ọchị wee kwuo:
  - Ma eleghị anya ị maghị otú e si eme ọtụtụ ihe! Dịka ọmụmaatụ, ị nwere ike ịme ọgwụ adịghị ahụ anya?
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri zara n'uku:
  - O di nwute mba. Kedu ka ọ si arụ ọrụ?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nwere brooch diamond na ntutu na-acha odo odo na oroma na-akpụ isi n'isi. O wee wepụta karama n"akpa uwe ya. M tụgharịrị plọg. O were ṅụọ ṅụọ ma...apụ n'anya.
  Dominica kpuchiri anya sapphire ya na mgbagwoju anya. Ma mgbe ahụ enwere m mmetụta ntakịrị ntakịrị na imi m. Mgbe ahụ, ha dọpụrụ ntutu isi ya. Ọhụụ Dominica hụrụ n'anya hụrụ ụkwụ otu nwa agbọghọ a na-adịghị ahụ anya ka ọ gbagoro n'elu taịlị ndị nwere àgwà dị iche iche ma na-ekulite obere uzuzu na nhịahụ sitere na osisi na okooko osisi. Nwatakịrị nwanyị ahụ mapụrụ nke ukwuu ma were ụkwụ efu jide nwa agbọghọ ahụ na-akparị ntị na ntị.
  O tiri mkpu. Na Dominica hụkwara ya. Nwatakịrị nwanyị ahụ ghọrọ uzo, dị ka mmụọ ma ọ bụ hologram. O we tie nkpu n'olu egwu:
  - Ahụhụ! Ka m lawa, nne!
  Marquise-nymph kwuru:
  - N'amamihe, ee! Echere m na ị nweghị ike ime ihe ọ bụla!
  Dominica bụrụ na nzaghachi:
  Ọ bụrụ na ị na-arịa ọrịa, m ga-abịa
  M ga-eji aka m gbasaa ihe mgbu...
  Enwere m ike ime ihe niile, enwere m ike ịme ihe niile,
  Obi m abụghị nkume!
  Ụmụ agbọghọ ndị bịakwutere ha chịrị ọchị. N'agbanyeghị ihe ịchọ mma ahụ, o doro anya na uwe ha dị nnọọ mma na nke uwe, ọ bụ ezie na ọ dị oké ọnụ ahịa, ụdị. Ọ bụ ezie na n'akụkụ ndị ọzọ enwere mmetụta nke iche iche. Ụfọdụ ụmụ agbọghọ nwere ọla ntị na ntị, ebe ndị ọzọ enweghị. Ma ụfọdụ, karịsịa ụmụ agbọghọ na-enwe mmasị n'anya, jiri okwute were eri ọla edo n'imi.
  Ha mere nke a, karịsịa, ka ha dị iche na ụmụ mmadụ, bụ ndị yiri oke. Dryads hụkwara mgbanaka n'imi na ntị n'anya. Ala eze mara mma nke ụmụ agbọghọ, site na asaa ruo n'afọ iri na ụma. Otú ọ dị, n'etiti elves, ịghọ okenye na oge uto adịghị iche n'ọdịdị, dị ka n'etiti hobbits, trolls, nymphs, na dryads. Ma Dominica dị ka onye toro eto na nwa agbọghọ mara mma nke ukwuu, na-egosipụta ihu nke ezigbo adaeze. Ma eleghị anya, agbachakwara agba.
  Ee, ha na-eme ka akpụkpọ ahụ ya dịkwuo ọkụ mgbe ọ na-egwuri egwu otu n'ime ụmụ nwanyị mara mma nke Middle Ages. N'oge ahụ, a na-ewere ihu gbajiri agbaji dị ka ihe ịrịba ama nke ịmụ nwa.
  Site n'ụzọ, ọ bụghị nanị na akpụkpọ ahụ dị n'ihu ya na-egbuke egbuke, kamakwa na ụkwụ ya. Onwere ihe mere mgbe e ji akwa ukwu duru ya gaa n'osisi a.
  Enwere ọbụna otu egwu:
  Oge mgbapụta fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ebe a
  A na-edu eze nwanyị ahụ n'ụkwụ efu gaa n'osisi!
  Kama ịchọ mma, ọ na-eyi akwa akwa.
  Olu swan bụ ndị e gburu egbu!
  Ee, ọ na-ele anya na-akpa ọchị na ọbụna, n'ụzọ nke ya, n'ụzọ ụfọdụ creepy . Mgbe ọkụ, ọ ga-eme ihe na ọrụ nke Queen Semiramis. Na fim ndị a, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ọ naghị agba ụkwụ efu. Ee, ọ bụ ọrụ na-adọrọ mmasị. Ma o doro anya na onye nduzi ahụ ahụghị ya n'anya. Mara mma nke ukwuu na mmanụ aṅụ na-acha ọcha. Na maka ọrụ Semiramis ha na-ahọrọ nwanyị meworo agadi nke nwere ntutu isi ojii. Na Dominica aghaghị ịghọ ohu. E werekwa ígwè na-ekpo ọkụ kpọ ya aha. Ma ha ji ndị mmadụ kpọrọ m asị.
  Ee, na e nwere ihe nkiri na akwa akwa. N'ezie, a na-eji ụfụfụ mee ụtarị ahụ, ma mgbe ha na-apịa gị ihe adịghị afụ ụfụ. Ma otu ihe ahụ, mgbe ị na-ekogide na-eti ihe , ọ dịghị mma.
  Ụmụ akwụkwọ ụmụ agbọghọ gbakọtara ọnụ. Mgbe ahụ, onye nkuzi dryad pụtara. O yi uwe na-acha uhie uhie na ụdị dị iche.
  Ọ gara Dominica ma tie mkpu:
  -Ị dị ọhụrụ?
  Nwa ahụ na-eme ihe nkiri siri:
  - Agaghị m ekwu nke ahụ!
  Onye nkuzi kwara isi ya. N'imi ya nwere ihe mgbanaka e ji ọla oroma mee na nkume nwere eriri. Ọ dịkwa ka nwa agbọghọ nọ n'afọ iri na ụma, ọ gbakwaghị ụkwụ ọtọ. Ọzọkwa, enwere mgbanaka na mkpịsị ụkwụ ọ bụla efu. Na nke a bụ ugbua a pụtara elu larịị nke ịgba afa.
  The nymph marquise kwuru:
  - Ọ bụ nwa akwụkwọ nwere nkà, o nwekwara nkà!
  Onye nkuzi dryad tụbara obere okwute na taịlị nwere agba wee nye iwu:
  - Mepụta nke ọhụrụ ka ọ ga-efeba n'ọbụ aka gị!
  Dominica kwuru, sị:
  - Telekinesis, ma ọ bụ gịnị?
  Na nzaghachi, ụmụ agbọghọ ahụ chịrị ọchị. Onye nkuzi ahụ tiri mkpu:
  - Gbasaa! Gịnị mere ha ji gbakọta ọnụ!
  Enwere mkpesa na mkpọtụ enweghị afọ ojuju. Ma ụmụ agbọghọ anaghị arụ ụka, ma malite jiri nwayọọ nwayọọ gbasaa. Ma n'otu oge ahụ, na-ele anya na nwa agbọghọ ọhụrụ ahụ.
  Onye nkuzi ahụ tamuru:
  - Ọfọn, bịa, nye iwu ka nkume feba n'ọbụ aka gị!
  Dominika, na-enwe mmetụta dị ka onye nzuzu zuru oke , kwuru, sị:
  - Fega n'ọbụ aka m!
  Nkume ahapụghị. Nwa agbọghọ ahụ wee tie mkpu n'iwe:
  - Fegara m ọsọ ọsọ!
  Ma otu okwute dara wee dị ka meteorite, tiri nwa agbọghọ ahụ n'egedege ihu. Ihe ahụ otiti ahụ dị mma, otu ọkpọ dị mma zara ozugbo, Dominika n'onwe ya wee daa n'amaghị ama.
  Ọtụtụ ụmụ agbọghọ ndị na-enweghị oge ịpụ, na ndị ọzọ tụgharịrị chịa ọchị ozugbo. Ọchị a na-echetakwa ụda narị mgbịrịgba ọlaọcha.
  The nymph marquise gbasara ogwe aka ya wee kwuo:
  - E nwere ikike, na ihe ndị ọzọ! N'okwu dị mfe, bulie nkume na-enweghị ọgwụ. Ọbụghịdị onye ọ bụla novice nymph ma ọ bụ dryad nwere ike ime nke a.
  Onye nkuzi kwetara:
  - Ee, o nwere ike! Ma dịkwa ize ndụ. Nke a bụ nnọọ ike ọ bụghị nanị na-eweghachi ndị ikom anyị, kamakwa igbu ndị inyom. Nke a bụ ike anụ ọhịa!
  Marquise kwuru, sị:
  - Nwa agbọghọ a bụ diamond chọrọ polishing!
  Dominika biliri wee malie n'ụkwụ ya. Isi ya na-agbawa, ọzịza dịkwa n'egedege ihu ya.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Ma onye ka m ga-egbu ugbu a?
  Onye nkuzi zara nke ọma:
  - Onwe m! Ị nwere ike ịfụpụ ụbụrụ gị nke ọma. Ọ dị mma na agwaghị m gị ka ị wụpụ nkume ahụ!
  Dominica chịrị ọchị wee zaa:
  - Ee, na nke a, a ga-enwe ezigbo Hiroshima!
  Onye ndụmọdụ dryad jụrụ na ihe ijuanya:
  Kedu ihe bụ Hiroshima?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri na-akụ ubu ya, nke na-adịghị ike, ma jiri obi ike zaa:
  - Nke a bụ obodo a tụbara bọmbụ atọm, n'ihi ya puku mmadụ iri ise nwụrụ na otu narị puku merụrụ ahụ!
  Onye nkuzi furu:
  - Chaị! Chei bombu!
  Otu n'ime ụmụakwụkwọ nwa agbọghọ ahụ tiri mkpu:
  - Nwanne nne a na-eju mmiri!
  Ma onye ọzọ gbakwụnyere:
  - Na-atụgharị violets n'ime ntị gị!
  Ndị nymph marquise jụrụ:
  - Agala m ụwa ihe karịrị otu ugboro, wee rịgoro ịntanetị ọtụtụ oge, amakwaara m Hiroshima - ọ bụ eziokwu. Ma nke a dị egwu, na ọbụna ndị ọzọ nwụrụ n'ebe ahụ ma nwụọ site na radieshon.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu:
  - Gịnị bụ radieshon?
  Dominika tamuru ntamu, na-aza ngwa ngwa:
  - Mgbe igwe ojii na-apụ apụ na nucleus nke atom wee ghọọ ionized, radieshon na-apụta. Isi oghere nke atọm na-emebi njikọ dị n'etiti ha, nkwụsịtụ ndị a na-emebikwa ahụ mmadụ ma, echere m, nke elf.
  Ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu n'ụjọ na nzaghachi. Otu n'ime ndị kasị nta tiri:
  - Nne, m na-atụ egwu radieshon!
  nymph-marquise, aka Laska, chịrị ọchị wee zaa:
  - Atụla egwu! Ọ gaghị enweta gị ebe a !
  Dominica kwuru n'amaghị ama:
  - Radieshon wakporo anyị,
  Ebe ị ga-achọta ebe mgbaba ugbu a...
  Ma ebe a ị nwere nzukọ -
  Lee, ha na-akụ m n'olu!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ weere ya malite ịgba egwú. Ụmụ agbọghọ ndị ọzọ wee malite ịgba egwú.
  Onye nkuzi ahụ jidere mkpịsị aka ya . Mfpị pụtara n'ọnụ ya. Na ka nightingale trill ga-eru. Ụmụ agbọghọ ndị ọzọ were ya ozugbo wee fụọ oyi . Onye ndụmọdụ ọzọ pụtara na uwe ojii siri ike wee nye iwu:
  - Nzọụkwụ site nzọụkwụ!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ kwụ n'ahịrị ozugbo n'ịdị elu. Ha wee malite ịzọ ije, na-atụ nzọụkwụ ha, na-agbatịkwa ọbụ ụkwụ ha efu, dị ka ndị agha. Ha mekwara ya dị ka a ga-asị na njem ahụ maara ha nke ọma, dị ka ndị nche onyeisi oche.
  Onye nkuzi yi uwe ojii, nke ejiri sapphires, emeralds na ụfọdụ okwute na-acha oyi na-ama nke ka amabeghị n'ụwa, nyere iwu:
  - Ugbu a, bụrụ abụ!
  Ụmụntakịrị nwanyị ahụ, na-akpụ ụkwụ ha gba ọtọ, ndị tanning, obere na amara, jụrụ n'otu:
  - Kedu ihe ị ga-abụ abụ?!
  Onye nkuzi zara n'olu oyi:
  - Banyere ihe ụmụ nwoke ga-abụ abụ banyere ya ma ọ bụrụ na ajọ ọrịa na-efe efe emetụtaghị ha!
  Ma umu-ab͕ọghọ-nghọta nāb͕a nkpu ọṅù na nkwuwa okwu;
  Kpakpando na-ama n'ọchịchịrị nke abalị.
  Na ìhè nke ọnwa ọlaọcha!
  Mma ahụ na-agbaji anya ya mara mma.
  Anyị na-alụ ya ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Anyanwụ dara ada na-agba ọchịchịrị,
  Ma chi ọbụbọ na-egbuke egbuke ga-awa!
  Ifufe wee ṅụrịa ọṅụ, na-eme mkpọtụ;
  Ụgbọ mmiri ahụ azala!
  
  Mkpụrụ obi m bụ nkume dị arọ,
  Nnwale onye agha na-echere!
  Ka ọkọlọtọ efe n'elu isi.
  Ka anyị gaa n'ụzọ niile ruo ọgwụgwụ!
  
  Obi agaghị ejupụta na akpaetu .
  Ụgbọ elu ugo ngwa ngwa!
  Ọbụlagodi na ọbara na-agbọ, ya na ụgbọ elu na-akụda mmụọ.
  Aga m efe efe dị ka akụ!
  
  Osisi willow kpọrọ m isiala,
  Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile tụgharịrị legide anya!
  N'agbanyeghị na ị na-enweghị nkọwa zuru oke,
  M'gātukwasi kwa gi ike n'agha ahu;
  
  A sị ka e kwuwe, ị na-eje ozi n"eziokwu nke nna,
  Ma anụ ahụ adịghị ike, mmụọ na-arịa ọrịa!
  Ị gaghị akwa ụta ya, amaara m ndụ
  Ekwela ka m ghọọ opi ebulu!
  
  M ga-asachapụ mmehie nke ụbọchị ndị gara aga.
  Ka ihe mere n'oge gara aga pụọ!
  Ị hụrụ, pears na-acha n'ubi,
  Ihe osise ahụ ga-akọwapụta ụgbọ elu ahụ!
  
  Jiri ike gị niile jeere Nnaland ozi.
  Echefula na udo dị n'ụwa!
  Ka ọ ghara ịgbanye ọkụ n"osisi ndị ahụ.
  Ka onye ọ bụla nọnyere gị nke ọma!
  
  A zara m nke a naanị:
  Jehova, m ga-egwu ala!
  Ka ụmụaka na-achị ọchị na obi ụtọ,
  Ka ị ghara ime ka ndị nke gị dị ná mma!
  
  A sị ka e kwuwe, ihe ọma dabere na anyị.
  Onye ọ bụla na-ekpebi - nhọrọ bụ nke ha!
  Sitekwa n'aka gi puru ime eri,
  Ị jide eluigwe na ala n'aka gị!
  
  Anyị ga-ejidekwa gị,
  A sị ka e kwuwe, a pụghị ịhụ Motherland ka ọ kachasị mma!
  Mgbe m na-agbapụ, mkpịsị aka m kụnwụsịrị nke ukwuu.
  Ma anyị erubeghị iri abụọ ma!
  
  Mmeri bụ mkpụrụ nke enweghị ike iru;
  Maka ndị na-adịghị ike, ndị ụjọ, ma ọ bụ ndị nzuzu!
  Mana ndị agha nwere ike ijikwa ọnụ ọgụgụ niile,
  Anyị ga-ebu oke ibu a na otubo!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ha furu efu n'obí mara mma nke ụlọ akwụkwọ dragọn ahụ.
  Na onye ndụmọdụ na oji lere Dominica anya nke ọma wee chọpụta:
  - Ị mara mma nke ukwuu. Karịsịa maka agbụrụ mmadụ na-ezughị okè. Ọ dị ịtụnanya!
  Dominica bụrụ abụ na-anụ ọkụ n'obi na nzaghachi:
  Abụ m izu okè n'onwe ya
  Abụ m izu okè n'onwe ya
  Site na ịmụmụ ọnụ ọchị ruo na mmegharị ahụ,
  Karịrị otuto niile!
  Oh, kedu obi ụtọ
  Mara na m zuru oke
  Mara na m zuru oke
  Mara na m bụ ezigbo!
  Onye nkuzi yi uwe ojii lere nwa agbọghọ ahụ anya wee kwuo:
  - O nwere obi umeala dị ịtụnanya! Lee ka o si bụrụ enyi!
  Weasel nymph tụrụ aro:
  - Ma eleghị anya, anyị kwesịrị tickle ya ikiri ụkwụ na osisi?
  Onye nkuzi mara ubu ya n'atụghị egwu zaa:
  - Ọ bụghị echiche ọjọọ! Ma ọ ka mma ịkpọrọ ya gaa na nna ukwu dragọn ahụ. Ka anyị hụ ma ọ ga-agafe ule nnabata!?
  The Marquise kwuru na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - ule mbata? Nke a abụghị echiche kachasị njọ, mana enwere ike ịnabata ya na usoro izizi, ebe ọ ga-adị mfe!
  Onye nkuzi jụrụ n'olu dara ụda:
  - Ma tinye nnukwu nwoke a na ụmụ agbọghọ dị afọ asaa? Ee, ha ga-akwa ya emo ma tuo ya. Ee, ya onwe ya nwekwara ike ịkpọrọ mmadụ gbuo ha. Mba, nke a abụghị usoro azụmahịa ma ọlị! Ụmụ agbọghọ ndị toro eto chọrọ ya, maka nke a ọ ghaghị igosi ọkwa dị elu!
  Weasel kwere:
  - Ụda ezi uche!
  Dominica kwara isi ya, nke dị ka dandelion May:
  -Esogbula m na ụmụntakịrị nwanyị.
  Onye nkuzi kwetere:
  "Mgbe ahụ soro Lady Dragon Master were ule ahụ." N'okwu a, a ga-anabata gị na nkuzi ndị ama ama. Ị ga-ebikwa n'ime ụlọ dị iche, nke mara mma, nke nwere ihe nri ọlaọcha na apụl na-agbapụta.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri jụrụ na ihe ijuanya:
  - Kedu ka ọ dị, ya na ihe mgbanaka ọlaọcha?
  Onye ndụmọdụ ahụ kọwara:
  - Ọ dị ka ị nwere telivishọn na Ụwa. Naanị enwere ike ịnwe mmemme ole na ole ugbu a. Gịnị mezie? Ị nwere teknụzụ, anyị nwere anwansi. Mana ebe a ị nwere ike ịhụ site na saucer, ọ bụrụ na ị nwere ezigbo nka anwansi, ihe na-eme.
  Dominica jụrụ n'akpasu iwe:
  Ị nwere ike ịhụ Ụwa?
  Onye nkuzi kwetara ekweta:
  - Ụwa nwere ike ịbụ ... Ọ gwụla ma, n'ezie, ị bụ onye anwansi dị elu. Mụ onwe m chọkwara ịntanetị - ọmarịcha mmadụ mepụtara. M ga-asị, ị maara n'ezie ka esi agbapụ. Ha wee wepụta netwọk na-adọrọ mmasị. Ọ bụ ọbụna ihe ijuanya na ọkụ eletrik dị mfe na-enweghị anwansi ọ bụla nwere ike ime nke a!
  Dominica kụpụrụ isi wee zaa:
  - Ee, nke a tụrụ m n'anya! Gịnị kpatara na ị naghị eme nke a maka onwe gị?
  Mgbe ahụ nymph marquise zara:
  - Ọganihu sayensị bụ ihe dị ize ndụ. Ọ bụrụ na bọmbụ anyị amalite ịgbawa ọzọ, ọ bụghịkwa ndị dị mfe, mana ndị nuklia ! N'ụzọ dị otú a, ọ dịghị onye ga-ahapụ ndụ, na anwansi radiation dị njọ karịa radieshon nkịtị!
  Dominica kwuru:
  - Lee ha ! Ọ na-eme.
  Ụmụ akwụkwọ nwa agbọghọ ahụ tiri mkpu:
  - Anyị achọghị onye dị otú ahụ , ọ bụ nwanne nne ọjọọ!
  Onye ndụmọdụ n'ụda oyi nyere iwu:
  - Soro m!
  O wee kwaga. O nwere akpụkpọ ụkwụ pụrụ iche n'ụkwụ ya nke na-ahapụ mkpịsị ụkwụ ya ka o meghere n'ihu ma nye ya ohere iji mgbanaka na-agba afa. Onye ndụmọdụ n'onwe ya na-elekwa anya na-eto eto - ọ bụghị otu wrinkle, ihu na-enweghị ntụpọ. Ma a na-ahụ ihe owuwu ya, ọ bụghị ahịrị ndị na-apụta dị nro nke onye nọ n'afọ iri na ụma, kama nwanyị toro eto nke nwere oge ochie na, otu onye nwere ike ịsị, njirimara aristocratic. Na anya siri ike.
  Dominika chere na o nwere ụdị aha. Ma eleghị anya, ọ bụghị obere.
  O soro ya, ma marquise-nymph maliri n'akụkụ ya wee tie mkpu, na-akara ezé ya:
  - Ị bụ eze nwanyị mara mma. Ma ọnyà dị n'egedege ihu gị agbakeela, ị na-agbake ngwa ngwa!
  Dominika kwuru site n'ịchị ọchị:
  Mgbasawanye ike na dumbbells,
  Uche dị mma na ahụ dị mma!
  Ya mere, ha gafere site a isi iyi na asaa jets erupting a ọma narị mita n'ime ikuku , iju na ebube mma. Ọzọ, ọnu-uzọ-ama, n'ọnu-uzọ onye-ọb͕a-uta nke nwanyi, na ihe-agha nke ọla -edo nwere ;
  Ha kelere nwa agbọghọ ọhụrụ ahụ site n'isi na akara nke ụkwụ ha gbachiri agbachi.
  Dominica kwuru:
  -Ụmụ agbọghọ nwere àgwà ọma atọ. Otu, na ha mara mma, na nke abụọ, na ha ...
  Ma mgbe ahụ azịza abataghị n'uche. Na ebe a, ha nọ n'ime ụlọ akwụkwọ mmuta dragọn ahụ. Enwere okomoko dị otú ahụ ebe a, ị pụghị iji ya tụnyere Peterhof. Na mgbakwunye na ọla edo na platinum, a ka nwere ọtụtụ ọla dị iche iche na-enweghị analogues na mbara ụwa. Na kwa, ọtụtụ nkume dị oké ọnụ ahịa nke usoro kachasị dị mgbagwoju anya na nke mara mma, nke ejiri ihe ịchọ mma, nke mara mma, okooko osisi na-egbuke egbuke. E nwekwara ọtụtụ ihe osise dị iche iche na mgbidi. Ọtụtụ mgbe elves na elves. Ma e nwere ihe ndị ọzọ e kere eke. Ma ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ihu niile na ọnụ ọgụgụ ndị na-eto eto na ndị a ma ama. Ụmụ okorobịa na-enwekarị obi efu. Ha yikwara ihe oyiyi nke Gris oge ochie na Rom. Enwere otutu ihe ebe a ... Na enwekwara isi iyi na-esi n'akụkụ nkuku pụta, nke na-elekwa anya mara mma ma na-atọ ụtọ.
  A na-ahụkwa enyo nwere okpomoku oroma na ọla edo, nke ejiri diamond na topaz kpụrụ ya. Nke n'onwe ya na-ele anya nke ọma ma na-atọkwa ụtọ na anya.
  Obi dị Dominika ụtọ ịhụ na ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ihe ọkpụkpụ nkume ya apụwo n'ahụ. Ma ọ mara mma ọzọ ma nwee ntutu isi ọlaedo . Nwa nwanyi di otua...
  Ntutu isi ya na-egbuke egbuke nke na mmadụ ole na ole kwenyere na ọ naghị esiji ya. Ma nke a bụ agba ya. Ọ dabara ya nke ukwuu megide aja aja nke iru nwata ya.
  Ọ bụ nwa agbọghọ nwere ọbara dị mma, na-amalikwa elu site n'oge ruo n'oge dị ka enwe.
  Ụlọ akwụkwọ mmuta n'onwe ya dị jụụ karịa Obí nke Versailles. Ya mere, gbalịa ịbịaru ya nso.
  Dominica were ya wee bụrụ:
  Oghere ụlọ eze na-anwa anyị ọnwụnwa;
  A gaghị edochi nnwere onwe!
  A gaghị edochi nnwere onwe!
  Mkpịsị ụkwụ ya na-enweghị ihe ọ bụla bulitere obere okwute diamond n'ala wee tụpụ ya elu. Ọ gafere, mana nymph jidere mkpịsị aka ya, diamond ahụ gwụkwasịrị n'ọbụ aka ya mepere emepe.
  Dominica kwuru:
  - Ị ji amamihe mee ya!
  Weasel tiri mkpu:
  Ọ ka mma karịa macaque
  O siri ike karịa ehi...
  Na mmetụta nke isi dị ka nke nkịta.
  Anya dịkwa ka nke ugo!
  Onye ndụmọdụ ahụ kwuru n'olu dị egwu:
  - Ugbu a, anyị ga-agbada n'ala .
  Dominica kwuru:
  - Ma ọ bụ ma eleghị anya, ọ ka mma, n'ụzọ megidere, ibili?
  Ọ kwara isi ya:
  - Enwere ama egwuregwu dị n'okpuru ala. N'ebe ahụ ị ga-egosi nkà gị ma ọ bụrụ na ịchọrọ ịbanye na ndị ọkachamara!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri ji ụjọ jụrụ:
  - Gịnị ma ọ bụrụ na m agabigaghị ule?
  Onye nkuzi kwuru nke ọma:
  - Ma mgbe ahụ ị ga-aghọ ohu. Ị gwula ndị ohu na fim ma ị ma ihe ọ bụ?
  Dominica chịrị ọchị wee zaa:
  - Taa, nwa agbọghọ ahụ bụ ohu gba ọtọ,
  Na echi bụ naanị chi nwanyị dị jụụ!
  Ma ya onwe ya, n'ezie, malitere inwe ntụrụndụ na-enweghị ihe isi ike ọ bụla.
  Ya mere, ha malitere ịrịda steepụ mabụ ahụ. Ọ dịkwa ka mgbada n'ime ala mmụọ.
  Dominica chetara otú o si agba amoosu na fim. Ebuliri ya n"agbụ ígwè, keekwa aka ya n"azụ ya n"uko ụlọ. Ọ na-ewutekwa ya nke ukwuu. Ọ na-emekwa ka akwara sie ike. Nwa agbọghọ ahụ agbachara agbacha, ahụ ike kpuchiri ya na ọsụsọ site na mgbu na mgbakasị ahụ. Mgbe ahụ, a na-ahapụ agbụ ahụ. O wee nwee ahụ iru ala ruo nwa oge wee gbadaa. E nwekwara esemokwu n'ebe ahụ n'ala.
  Na Dominica na-eti mkpu site na mgbu hell na nkwonkwo na ubu ya. Ee, ị kwesịrị inwe mmetụta.
  nymph, ebe ọ hụrụ na ihu nwa agbọghọ ahụ na-ewute , kwuru:
  - I kwesịghị ịbụ ohu. Ị nwere ike bụrụ nwa akwụkwọ na obere obere.
  Dominika kwara ọchị ma kwuo, na-abụ abụ, na-akwa onwe ya emo, nwa agbọghọ toro eto, na onye na-eme ihe nkiri na nke ahụ:
  Nwa akwụkwọ nke mbụ, onye klaasị nke mbụ,
  Taa bụ ezumike gị...
  Ọ bụ oge magburu onwe ya ma nwee obi ụtọ,
  Nzukọ mbụ na ụlọ akwụkwọ!
  Laska kwuru:
  - Ọ bụghị ọchị! Ọ dịghị mgbe unu rọrọ nrọ maka ike anyị na anwansi!
  Dominica zara nke ọma:
  - Ọ dịtụla mgbe ị rọrọ nrọ maka mmezu teknụzụ anyị? Otu bọmbụ hydrogen ga-emechi anwansi gị niile.
  Onye ndụmọdụ na ojii kwuru:
  - Ọ dịghị mkpa ịnya isi . Nke a ekwesịghị ekwesị!
  Dominica zara:
  - Nke a abụghị ịnya isi, kama nkwupụta nke eziokwu. Bọmbụ hydrogen nwere ike nke otu narị megatons nwere ike ibibi ndụ niile n'ime oghere otu narị kilomita. Ị nwere ike iche ihe nke a bụ?
  Nymph kwadoro:
  - Ọ naghị agha ụgha! Ndị mmadụ nwere ngwa ọgụ na-emebi emebi n'ezie. Na nke kachasị mkpa, enwekwara ngwa agha nwere ike ibuga ya na ebumnuche.
  Onye nkuzi a tamuru ntakiri site na eze:
  - Ọ bụ ihe nwute na ọrịa na-efe efe na ụmụ nwoke emetụtaghị ụwa. Ndị nwoke na-eme ihe ike dị ka nke gị ekwesịghị ịdị ndụ!
  Dominica anaghị arụ ụka, na-ekwe:
  - Mgbe ụfọdụ, m na-eche na ọ bụ otú ahụ.
  Nymph kwuru:
  - Ndị mmadụ dịkwa iche. Echela na ha niile dị njọ. Ọ bụ ezie na, nke ndị mmadụ dị ọtụtụ, ndị ọjọọ ma ọ bụ ndị dị mma, ị pụghị ịkọ kpọmkwem na nlele mbụ!
  Dominica kwuru na ịmụmụ ọnụ ọchị nke dị ezigbo mwute:
  - Ọ bụrụ na ị na-ekiri Central telivishọn, mgbe ahụ, ikekwe, e nwere ndị ọzọ ọjọọ . Ma ọ bụ ọbụna ndị dị njọ!
  Nymph kwadoro:
  - Nke a bụ xenophobia! Mgbe ịkpọasị na-akawanye njọ n'ihe niile na-adịghị ka gị. Mana ekwesighi iwere nke a dịka ọmụmaatụ.
  Dominica kwuru:
  - Ọ dị mma, ka anyị ghara ikwu maka ndọrọ ndọrọ ọchịchị. Ebumnuche m bụ ịzọpụta ndị nnọchianya niile nke mmekọahụ siri ike na mbara ala ... Ya bụ, na mbara igwe gị. Na nke a karịrị mbara ala!
  Weasel zara nke ọma:
  - Nke a abụghị mbara ala, ọbụna nnukwu, ma ọ bụghị nnọọ eluigwe na ala. Ọ bụ ihe dị n'etiti mbara ala buru ibu na eluigwe na ala. Ma ọ ga-akara m mma ịbata n'ime ahịhịa ...
  Onye ndụmọdụ ahụ kụpụrụ ntị àgwà ya, nke si n'okpuru ntutu isi ya pụta, wee sị:
  - N'ọnọdụ ọ bụla, ọ bụghị naanị anyị, mana enwere ụlọ akwụkwọ agụmakwụkwọ ndị ọzọ nke dragons na ndị na-abụghị dragọn ndị na-achọ ụzọ isi zọpụta ụmụ nwoke, ma ọ bụrụ na ọ ga-ekwe omume, weghachite ha.
  Dominica kwuru:
  - Onye na-eri mmiri na-ejide ahịhịa! Ma ọ bụ n'ezie brik ...
  The nymph marquise tụrụ aro:
  - Ma eleghị anya, ị ga-abụ abụ nke ọma, mgbada ahụ dị ogologo!
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri kwere:
  - Ee, ekwenyere m , ọ dị jụụ karịa n'ọdụ ụgbọ oloko!
  Na Dominica kwee isi ya, nke na-egbuke egbuke na akwukwo ọla edo, wee bụrụ:
  Ọ dịghị afọ ma ọ bụ ogologo na agha,
  Ọ na-eme ka ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke hà nhata!
  Ndị na-achọghị obi ụtọ na nkịtị,
  Ònye chọrọ ife efe ọbụna elu!
  
  Anyị na-egbutu, gbaa na gbutuo,
  N'ihi na anyị e nwere okwukwe - ọrụ na Motherland!
  N'ezie, ọ ka mma ije ozi dị ka mma agha.
  Iji merie agha ahụ nke ọma!
  
  Olee ihe ọzọ ka mkpa maka nwunye anyị?
  N'ezie, were ya ọ bụghị naanị n'elu akwa!
  Ị bụ di ugo, ọ bụghị nza nwere obi ebere;
  Gbalịsie ike ka ụlọ anyị ghara ire ọkụ!
  
  Nke a bụ ọgụ siri ike, anyị na-ahụ na ọ na-abịa,
  Ndị agha na-akwọ ụgbọ mmiri, ndị mmadụ enweghị ike ịgụta ọnụ!
  Ma ndi-ọ̀kà kpuworo ọta di ike;
  Mgbọrọgwụ na ihe ọjọọ agaghị atụ anyị egwu!
  
  Anyị wee gbakọta ọnụ, legion.
  Ejidede ube ike n"aka ndị dike!
  Bụrụ onye iro ọbụlagodi onye mmeri na mbibi,
  Ili na-echere, ọ bụghị ihe nrite na otubo!
  
  Anyị gbakọtara , mana ụmụ agbọghọ na-esi ísì,
  Mma agha dị n'aka na-egbuke egbuke dị ka àmụmà!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ siri ike, anya siri ike,
  Ka anyaụfụ nke ọbụna kpakpando Jedi !
  
  , ndị eze chere ?
  Ma ugbu a "bea" na-agba ọsọ!
  Anyị bụ ndị dike dị nsọ nke Rus,
  Onye agha ọ bụla, nwa agbọghọ, ma ọ bụ nwoke!
  
  Anyị na-achụpụ ha, ọ dịghịkwa ndị mkpọrọ.
  Ndị nweere onwe ha ekwesịghị imepụta ndị ohu na-enweghị obi ụtọ!
  Anyị na-emekọ ihe n'ụba shaggy,
  Mmasị nke ala nna dị elu karịa nke onwe!
  Ee, abụ ahụ adịghị ike na olu dike dị ebube.
  The mgbada e dechara, na ugbu a, ụmụ agbọghọ atọ nke dị iche iche ụdị: onye ndụmọdụ Elf, a marquise nymph na mmadụ dobe-na, hụrụ onwe ha n'ókèala nke nnukwu n'okpuruala ámá egwuregwu, ọ bụghị usụhọde na size na Luzhniki, na eleghị anya ọbụna elu.
  Ọ nwere ọtụtụ ụdị ngwaọrụ dị iche iche, ụlọ elu dị elu ma na-anọchi anya ọtụtụ narị puku ndị na-ekiri ihe nkiri, na oche ndị a na-eji velvet, pearl, ọla edo, ma ọ bụ ọbụna maka ndị ọbịa kachasị ọnụ ahịa na diamond na nkume ndị ọzọ.
  N'otu oge ahụ , ọ fọrọ nke nta ka ọ tọgbọrọ chakoo. N'ezie, na etiti bụ Grand Master n'onwe ya na onye isi ụlọ akwụkwọ mmuta, Dragọn Duchess de Montserrat.
  Nwanyị mara mma nke ukwuu nke nwere isi asaa, na-ese na agba niile nke egwurugwu. Ọ mara mma nke ukwuu, dị ịtụnanya, ọkachasị ma ọ bụrụ na ị na-ahụ ya n'eziokwu ọ bụghị na fim.
  Dominica bụrụ abụ n'ebe ọ nọ:
  Eluigwe dị elu, ebe dị anya,
  Gee ntị n'abụ banyere ndị obi ike Akmale ...
  Ọ bu dragọn ọjọ, ọ nānaputa uwa;
  Na onye isi a hapụrụ ìhè nke mbara igwe!
  A na-abụkwa egwu ọzọ...
  N'ebe a, Dragọn Duchess de Montserrat ji olu na-eyi egwu kwụsị, dị ka opi Jeriko:
  - Ahụrụ m gị, ị bụ nwa agbọghọ enweghị mmasị, nke nwere ire nke nwere ike ịgbanye ogologo akaghị n'olu gị.
  Dominica ji ọnụ ọchị na-emeghị ihe ọjọọ zaa:
  - Achọghị m ịkpasu gị iwe. Ọ bụ naanị na ọ na-amasị m ịbụ abụ. Akmal bụkwa nwa nwoke na-akọ akụkọ ifo, onye na -eme ihe nkiri sitere na ihe nkiri ụmụaka. Ejila ya kpọrọ ihe!
  Dragọn nwanyị nwere isi asaa, ihe dị ka nha ezigbo ụgbọ elu ọgụ abụọ, chịa ọchị ma kwuo, na isi asaa ya niile na-ekwu n'otu oge, dị ka a ga-asị na ha kpụrụ otu dum, n'agbanyeghị ụbụrụ ha dị iche iche:
  - Ma ị mara mma na obi ike, ma n'otu oge ahụ, ị nwere ọgụgụ isi. Ị nwere ike ịme ihe ọ dịkarịa ala na anwansi?
  Dominica bụrụ abụ ọchị na nzaghachi:
  Onyinye nke ndị nkuzi,
  Ha na m nọrọ oge...
  Ya na m tara ahụhụ n'efu -
  Onye anwansi kacha mara amara!
  
  Ndị nkụzi maara ihe
  Egere m ntị nke ọma...
  Ihe niile a na-ajụghị m
  Emere m ya n'ụzọ ụfọdụ!
  . ISI NKE 5.
  E kenyere nwa okoro ahụ na onye bụbu onye isi bụ Oenomaus ọzọ ka ọ tụgharịa ụkwụ ya dị arọ. Nwatakịrị, dị ihe dị ka afọ iri na otu ma ọ bụ iri na abụọ, ike gwụrụ ya nke ukwuu ma na-atụkwasị ụkwụ efu ya n'elu nkume dị nkọ, na-egwe ọka. Ụmụ agbọghọ abụọ elf kụgburu, n'ihe dị ka oge ha nhata, n'azụ nwa okoro ahụ efu. N'ụzọ ụfọdụ, ịdị adị ohu a nyere nkwụsịtụ site n'ịtụgharị ghọọ nkume. Ma e kwesịghị ikwe ka ụmụ okoro na-eto eto na-agba ume ka ha zuru ike, a ghaghịkwa iti ha ihe n'ụzọ siri ike.
  Ya mere, ruo mgbe nwa okoro ahụ, ike gwụrụ ya, dara n'ụra. Mgbe nke ahụ gasịrị, ha na-akpọlite ya ọzọ, na-azụ ya ka ọ ghara ịnwụ n'agụụ ma nwee ike ịrụ ọrụ. Ha na-ejikwa ọzọ.
  Nke a na-enye ndụ, mana ọ bụ naanị nke na-egbu mgbu. Dị ka, dị ka hel n'oge ndụ, ma e wezụga na ahụ bụ nwata na ahụike na echiche ndị dị n'isi na nsụhọ doro anya. Mana nke a na-eme ka ọ na-eweda ya ala karịa na-egbu mgbu. Iji wepụ uche ya na ihe mgbu na ike ọgwụgwụ ntakịrị, onye bụbu onye isi na ugbu a ohu ohu Oenomaus ji echiche ya mee ihe;
  Otu ndị na-akwọ ụgbọ mmiri nọ n'ọgbọ agha na-enyocha igwe ojii na-achọ anụ oriri. Elf Oenomaus na-eto eto mara mma, nwere akwara na uwe mara mma, akpụkpọ ụkwụ na-egbuke egbuke na varnish na-acha uhie uhie, yana ihe mgbawa diamond na-achịkwa anụ ọhịa ya nwere isi atọ. Na ndị ọzọ nke otu ahụ mejupụtara ụmụ agbọghọ dị ịtụnanya. Ha bụ akwara, akpụkpọ anụ, akpụkpọ ụkwụ efu, na uwe ha niile bụ olu nkume dị oké ọnụ ahịa n'igbe na úkwù. Na onye ọ bụla, n'ezie, bụ naanị ụdị ejiji na ntutu na-egbuke egbuke. Ha wụnyere dragons ndị dị ntakịrị ma nwee naanị otu isi.
  Ọfọn, n'ezie, ọ bụ nwoke, mmekọahụ siri ike, na ndị otu ya mejupụtara ndị nnọchianya nke mmekọahụ ziri ezi. Ọ chọghịkwa ndị ikom ndị ọzọ.
  Ya mere, ọ bụ naanị onyeisi ndị nwoke nwere akpụkpọ ụkwụ, na ndị na-akwado ya na-atọ ụtọ nwere ike iji ụkwụ efu ha mara mma mee ihe n'agha nke a na-apụghị ikwu n'akụkọ ifo ma ọ bụ jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya! Ndị mara mma nwere ike iji ike na-egbu egbu atụba ihe mgbawa, na ịtụba mma, boomerang, ma ọ bụ agịga nsi.
  Oenomaus, onye-isi ntà, ji obi-utọ na ọṅù buru:
  Ọgaranya, n'ezie, ga-achị ọchị;
  Kwatuo mammon gi, afo juru gi!
  Ọdịmma anyị bụkwa ịnwụ n'ihe mgbu.
  Ọnwụ na-eche onye ọ bụla anya, agadi nwanyị nwere ọzịza!
  
  Ma anyị chọrọ ịgba ọsọ n'elu ahịhịa,
  E kwuwerị, anyị ka bụ naanị ụmụaka!
  Ma nwata ahụ ga-enwe mmetụta nke ịbụ ohu okpukpu abụọ;
  Enweghị nnwere onwe na ụlọ mkpọrọ ọ bụla na mbara ala!
  
  Anyị ga-alụ ọgụ, nke a bụ akara aka,
  Gbuo onye ibe ma ọ bụrụ na ị ga-egbu nwanne!
  Ọ dịghị uru ikpegara Onye pụrụ ime ihe nile ekpere;
  N'ihi na nmehie ònye ka ndi-orù nāb͕a ha ugwọ-ọlu?
  
  Ọbara dị n'ọgbọ egwuregwu na unyi n'ime ụlọ mkpọrọ.
  Oke ndị ahụ tara m ụkwụ efu!
  Onye isi anyaukwu ji ukwu ehi ya na-akwa emo.
  Ekwesịrị izipu ya n'onwe ya!
  
  Iji dịrị ndụ, ị ga-egbu,
  Ị na-ata ahụhụ ma na mkpụrụ obi ma n'anụ ahụ!
  Ndi amara aha-ha nēri oriri n'ozu ugbenye;
  Isi ahụ nwụrụ, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ strok nzu!
  
  Mana otu ahụ, mmụọ nke ọchịchọ enweghị ike ịgbaji;
  Obodo nna dị ndụ n'echiche nwata!
  Ndị agha ga-abịarute Elves ebighi ebi na mmegbu,
  Anyị ga-atụfu ndị ọgaranya n'ihi omume ha !
  
  Mgbe ahụ, akpa ego ga-ama jijiji ,
   Onye wepụrụ mmiri mmiri si n'ala nna!
  Iji merie, anyị chọrọ uche na-egbuke egbuke.
  Ma ọ bụrụ na ị bụ onye ụjọ, ọbụna chi enweghị ike!
  
  Nke a bụ mma agha, isi efepụ.
  Onye ogbugbu ahụ ghọrọ onye e gburu na mberede!
  Otu ekwensu siri gbanarị n"ite ahụ na mberede.
  Ya mere, a na-ewepụ iwe n'ime nnukwu obi!
  
  Ọ dịghị mkpa iche echiche, elves nke ìhè adịghị ike,
  Ndi be anyi ehubeghi onye o bula!
  onye ọhụrụ si hell ,
  Na anyị nwere obiọma na-aṅụ tii si saucer!
  Egwu mara mma, na ndị otu dragons ya mara mma. Ya mere , ka ọ na-efegharị n'aka nri, otu nwa agbọghọ elf nke nwere ntutu na-acha uhie uhie nke na-efegharị na ifufe dị ka ọkọlọtọ proletarian tiri mkpu:
  - Ọ bụ oge na-akpa ọchị, oh onyeisi ndị pirates ikuku!
  Enomai kweru na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - N'ezie! Nke a bụ ihe a mụrụ anyị!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ n'otu n'otu, na-amali ma na-egwuri egwu na ahụ ha siri ike, nke a kpụrụ akpụ site na akwara ndị mepere emepe:
  Anyị bụ ndị ogbenye, anyị bụ ogbenye pirata,
  O wutere anyị nke ukwuu...
  Anyị na-etinye ite na mbara igwe maka caravels,
  Ma n"ihi na ha etinyeghị ụkpụrụ omume n"ime anyị!
  Ndi-dike ahu we were kwa egwu-n'anya nke-uku na obi-utọ di kwa nkpu ọṅù, ma olu-ha di ka ihe-ntukwasi-obi zuru okè nke abali:
  Ndị pirates achọghị sayensị
  O doro anya ihe kpatara...
  Anyị nwere ụkwụ na aka,
  Ma anyị achọghị isi anyị!
  N'oge a, otu nwa agbọghọ nwere ntutu isi na-acha odo odo-violet na-eti mkpu mkpu:
  - Anụ anụ n'ihu! Enwere ikuku galleon n'isi aka nri!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ:
  Ee ma , n'elu oké osimiri, eh ma , dragons in check,
  Ee ma , leba anya na fabulous aku na uba...
  Anyị achọghị ịma gbasara iwu, anyị na-ewu usoro ọhụrụ,
  Ịnwụ adịghị ike na onye nzuzu n'okpuru mma agha!
  Prince Oenomaus nyere iwu:
  - Ọfọn, ụmụ agbọghọ, ọ bụrụ na anyị ga-ezu ohi, mgbe ahụ anyị ga-ezu ohi!
  Na mgbe ahụ, otu ìgwè anụ ọhịa nile gbagara ịwakpo. Ha gbara ọsọ gaa n'ọkpụkpụ ha.
  Ụgbọ mmiri ahụ bụ nnukwu ụgbọ mmiri mara mma. N'agbanyeghị ibu arọ dị arọ na ngwongwo dị iche iche, ekele maka anwansi, ọ na-ese n'elu mmiri nke ọma na ikuku. Ifufe fekwasịrị ụgbọ mmiri nke ụgbọ mmiri a.
  Enomai kwuru na ụgbọ mmiri nke ụgbọ mmiri ahụ nwere ọmarịcha ụkpụrụ mara mma. Na nke a, ka anyị kwuo, dị ezigbo mma . Karịsịa mgbe anyanwụ ọwụwa anyanwụ pụtara.
  Site n'ụgbọ mmiri ahụ, ha hụrụ ìgwè ndị ohi na-achịkwa dragons a zụrụ azụ. Ndị otu ahụ wee malite iwe maka ya. N'ime ya kwa, ihe ka n'ọnụ ọgụgụ bụ ụmụ agbọghọ mara mma na uwe mwụda na ụmụ nwoke ohu. Ha nọ naanị n'osisi igwu mmiri, naanị ole na ole ndị ohu na-eto eto nwere ọla aka ọla edo na ọlaọcha na-egbuke egbuke na nkwonkwo ụkwụ na nkwojiaka.
  A na-achọsi ụmụ agbọghọ ndị dike mma mma karịa. Ma na-agbakwa ụkwụ efu, dị ka ụmụ nwoke dị afọ iri na abụọ ruo afọ iri na anọ, muscular, mara mma, ma nwere ụdị ohu n'obi na ubu.
  Naanị otu nwa agbọghọ dike nwere akpụkpọ ụkwụ mara mma n'ụkwụ ya. O doro anya na ọ bụ ya kacha mkpa ebe a na onyeisi ụgbọ mmiri. Ụdị mara mma dị otú ahụ na ntutu isi nke yiri ka a na-efesa ya na ntụ ntụ ọla edo.
  Na ihe mara mma ihu o nwere. A na-ekpuchikwa ahụ ya na ihe agha nke a na-atụba na platinum, sapphires, emeralds, topazes, rubies, agates na diamonds. Ọzọkwa, a na-ahazi nkume ndị dị oké ọnụ ahịa na ihe ịchọ mma magburu onwe ya nke agba kachasị mma. Enwere Roses, tulips, ifuru ọka, chefuo m-nots, mimosas, peonies na ọtụtụ ndị ọzọ.
  N'elu ngwá agha ya dị oké ọnụ ahịa, okooko osisi niile dị iche iche, ọ bụghịkwa otu ugboro ugboro.
  Onye isi ndị pirate Oenomaus nwere mmetụta na-egbuke egbuke n'ime onwe ya wee jụ:
  - Ọfọn, ọ ga-ekwe omume n'ezie ịkụda ma gbuo ịma mma dị otú ahụ! Apụghị m ibu mmehie dị otú ahụ na mkpụrụ obi m.
  Onye mmekọ ahụ nwere ntutu na-acha uhie uhie kwuru:
  - Ma ọ bụ ya mere anyị ji bụrụ ndị ohi! A sị ka e kwuwe ... ọ gaghị ekwe omume ịpụpụ n'enweghị mmehie.
  Onye ọzọ jiri ọchị kwuo:
  Ee, o siri ike igbu ndị ị hụrụ n'anya n'ezie,
  E kwuwerị, elf , kwere m, mụrụ maka obi ụtọ ...
  Ma ọ bụrụ na ị bụ onye pirate, agụba bụ nne,
  Enweghị ọbara, mmiri ozuzo na ihu igwe ọjọọ ebighi ebi!
  Redhead kwukwara:
  - Ndị a bụ ọmarịcha ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke, n'ezie, mana ha abụghị ụdị elves anyị, mana sitere na agbụrụ nke ndị mmadụ! Lee, nnukwu , n'ụdị ntị ha.
  Oenomaus tụrụ anya ya:
  - Ndi mmadu mara mma na nwata?
  Onye agha mgbanyụ ọkụ ahụ kwere:
  - Ọ bụ ya! Site n'enyemaka nke anwansi ha natara ntorobịa ebighi ebi. Ma ugbu a, ụmụ okorobịa ndị a araparawo n'oge ha ka dị afọ iri na ụma.
  Ha ga-abụ ndị na-eto eto na ndị na-erube isi mgbe niile.
  Onye-eze na-eto eto bụrụ:
  All elves, ndị mmadụ nọ na mbara ala,
  Kwesịrị ịbụ enyi mgbe niile...
  Ụmụaka kwesịrị ịchị ọchị mgbe niile.
  Na-ebikwa n'ụwa udo!
  Ụmụaka kwesịrị ịchị ọchị
  Ụmụaka kwesịrị ịchị ọchị
  Ụmụaka kwesịrị ịchị ọchị -
  Na-ebikwa n'ụwa udo!
  The blonde elf tụrụ aro:
  - Enwere nhọrọ! Onye agha kacha mma sitere n'akụkụ ha na ndị kacha mma ma ọ bụ ndị kacha mma n'akụkụ anyị ga-alụ ọgụ. Ọ bụrụ na e meriri anyị, ha na-eso anyị na-ekerịta ihe ha kwatara akwata, ma ọ bụrụ na e meriri ha, onye agha na-efunahụ ya na-aghọ . ma obu ohu ma obu ozu!
  Oenomaus kwuru:
  - Nke a bụ ezi uche! Adị m njikere ịlụ ọgụ!
  Ụmụ agbọghọ nọ na dragons gbara galleon ahụ gburugburu. Ha na-agba ọsọ ọsọ, n'ihi na nnukwu ụgbọ mmiri enweghị ike ịgbanahụ ìgwè atụrụ ahụ.
  Ma galọn ahụ nwere égbè. Ma ha malitere iduzi ha, ma ndị ajọ omume ọbụna malite ise anwụrụ.
  Oenomaus kwuru n'olu égbè eluigwe:
  - M na-atụ aro a duel! Dị ka omenala ndị pirates ikuku. Otu onye agha si n'akụkụ gị, na otu sitere na nke anyị. Ị ga-enye onye mmeri ọkara nke ibu gị. Na bụrụ na e meriri , mee ihe ịchọrọ na onye na-efunahụ ya. Anyị agaghị enye gị nsogbu.
  Nwatakịrị nwa agbọghọ ahụ yi uwe agha dị oke ọnụ ahịa nwere ifuru zara:
  - Ọ dị mma! Anyị na-anabata ihe ịma aka a! M ga-alụ ọgụ! Na ị na-ahọpụta onye ọ bụla ị chọrọ!
  Elf Prince Oenomaus kwuru nke ọma:
  - Abụ m naanị onye nnọchiteanya nke mmekọahụ siri ike n'etiti gị. Ya mere, m ga-alụ ọgụ!
  Onye inyeaka na-acha uhie uhie kwuru n'ike:
  - Abụghị m onye ọgụ ka njọ! Achọrọ m ịlụ ọgụ!
  O wee maa jijiji n'ụkwụ efu ya, mara mma, mara mma nke ukwuu, nke na-agagharị agagharị, dị ka ahụ uka.
  Onye agha na-eto eto jụrụ:
  - Anyị bụ ndị ọchịagha, anyị ga-alụ ọgụ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ yi uwe agha dị oke ọnụ ahịa kwere n'isi wee were ọnụ ọchị kwuo:
  - Marquise de Diana, na ọrụ gị!
  Nwa okoro ahụ zara obi ike:
  - Prince Oenomaus! Njikere maka agha!
  Ma n'ụzọ aghụghọ, nwa okorobịa ahụ bụ dike maliri n'elu oche ahụ ma mịpụta ogologo mma agha ya dị gịrịgịrị.
  Nwanyị de Diana serekwa agụba ya wee were ọchị jụọ:
  - Gịnị kpatara onye isi ahụ ji bụrụ onye ohi na-agụ ọbara na mberede?
  Oenomaus zara nke a nke ọma:
  - Ọ bụ ogologo akụkọ. Mana abụghị m onye pirate na-agụ ọbara, kama ọ bụ onye dị mma! Nke ahụ na-emekwa ka ọ dị iche.
  Marquise ahụ jiri ọchị zaa:
  - Agaghị m egbu gị, ị ga-abụ ohu m na onye mkpọrọ. M'gēme ka i were ire-gi racha ọbu-ukwum abua, we si otú a nyem utọ.
  Oenomaus chịrị ọchị wee zaa:
  Agaghị m egbu gị ! Ọ dịkwa mma iji ire gị kpachie ụkwụ ndị dị otú ahụ. Mana n'agbanyeghị na ị bụ dike siri ike, ị gaghị echere mmeri m!
  Diana mụmụrụ ọnụ ọchị karịa , jiri eze ukwu ya wee zaa:
  - Ka ahụ! Ọ bụghị naanị m, kamakwa ụmụ agbọghọ ndị ọzọ ga-agba gị n'agha. Anyị ga-emekpakwa gị ahụ́ ma tie gị ihe. Ka anyị hụ ka ị na-amụmụ ọnụ ọchị na nke a!
  Onye isi pirate bụrụ abụ na nzaghachi:
  Akwụsịla, adala mbà, adala mbà
  N'ọgụ a na-alụ na nnukwu anụ ọjọọ, atụla egwu ...
  mụmụọ ọnụ ọchị, ịmụmụ ọnụ ọchị, ịmụmụ ọnụ ọchị -
  Mara na ihe niile dị mma ma dịkwa mma !
  Marquise ahụ jiri anya mara mma kwee isi:
  - Ị bụ nwa okorobịa nwere obi ụtọ! Ị ga-eme ezigbo jester. Ma eleghị anya, a ga m enye gị eze nwanyị. Ọ ga-atọkwa ụtọ!
  Oenomaus ji iwe zaa:
  - Nkwurita okwu efu zuru oke. Ka anyị lụọ ọgụ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ yi uwe agha si n'ala batrị mapụọ ma wakpoo onye otu ya. Oenomaus zutere ya, mebie ihe otiti ahụ, na ọbụna zaghachi, ọ fọrọ nke nta ka ọ bepụ ntị ịma mma ahụ. Ọ laghachiri azụ wee jiri ịmụmụ ọnụ ọchị kwuo:
  - Ma ị dịghị njọ. Echere m na ị bụ onye isi ka m bụ onye nọn!
  Otú ọ dị, nwa agbọghọ ahụ abụghị elf, o nwere ntị mmadụ. Mana Oenomaus bụ onye elf. Ndị mmadụ na elves nwere ụmụaka nkịtị - ọkara ụdị . Ma, a na-akpọkarị ha ndị bastard . Ha abụọ ahụghịkwa ha abụọ n"anya.
  Nwa agbọghọ marquise wakporo ọzọ. O ji mma agha mee njikọ dị mgbagwoju anya. Iba-ya we fegharia, wulie elu, tugharia ọzọ, dika nkù nke igwe-igwe n'oké ifufe. O we wakpoo.
  Onye isi ahụ, bụ́ onye na-enweghị ihe kpatara ya, onye nketa nke nnukwu alaeze ukwu, merụrụ ya n'obi nke ukwuu. Ọ we mapue ihe-agha ahu. Ọbara gbasakwara. Ma o doro anya na nwa agbọghọ ahụ merụrụ ahụ.
  Ọ laghachiri azụ ma maa:
  - Nwa nnukwu anụ dị ize ndụ!
  Edmond ji ọnụ ọchị na-eweda ala zaghachi:
  "M nwere ike ịbụ nnukwu anụ ọhịa, mana anọghị m n'ebe dị anya site na nwata!"
  Diana chịrị ọchị wee wakpoo ọzọ. Ọ bụ ezie na ọbara na-acha uhie uhie na-esi na ya na-ata. O wee gbasaa gafee oche ahụ.
  Nwanyị nwanyị nwere ntutu na-acha uhie uhie kwuru:
  -Agara m ebipụ isi ya ozugbo! Agaghị m adọpụ ọkpọkọ akpa.
  Marquise-Captain kwuru, sị:
  - M nwere ike inye gị ohere dị otú ahụ!
  Oenomaus zara ya site n'iji mma agha ya tie onye agha ahụ n'okpuru aka ma bepụ akwara ya. Ọ tụpụrụ ngwa agha ahụ n'aka nri ya, ma ozugbo were ya n'aka ekpe ya. O wee chịrị ọchị na-eri anụ, dị ka a ga-asị na ọ bụ nwanyị nwe ọnọdụ na ngosi ngosi a.
  Nwa okorobịa ahụ kwuru:
  - Ị bụ nwa agbọghọ nwere obi ike! Ma mgbe ahụ ị ga-emerụ ahụ. Ọ ka mma ịkwụsị!
  Diana kwuru, sị:
  - Anyị ga-anwụ, ma anyị agaghị ada mbà!
  Onye agha pirate nwere ntutu na-acha uhie uhie tiri mkpu:
  Ị ga-asọpụrụ anyị, tụọ anyị egwu.
  Nrara nke ụmụ nwanyị pirates enweghị njedebe...
  The elves nke ìhè mgbe niile maara otú e si alụ ọgụ,
  Na mbara ala na-ara anyị ara!
  Na ịchị ọchị na nzaghachi, ya mere iridescent na ụda. Ihe niile dị ezigbo mma na mmetụta.
  Na Diana wakporo ọzọ. O were aka ekpe ya mee ihe ọjọọ karịa ka o ji aka nri ya mee ihe. Ọ mara mma nke ukwuu, mmegharị ahụ mara mma. Tụkwasị na nke ahụ, onyeisi ndị agha marquise ahụ yipụrụ akpụkpọ ụkwụ ya, obere ụkwụ ya mara mma ghọkwara ihe efu. Nke a gbakwunyekwara n'ịdị nkọ ya.
  Oenomaus kwuru:
  - Na ụkwụ efu dabara gị, ezigbo mma!
  Diana kwuru, sị:
  - Ị ga-esusu m ikiri ụkwụ efu!
  Agha ahụ siri nnọọ ike. Ndị Marquise were iwe were wakporo ngwa ọgụ ya dị ka a ga-asị na ọ bụ onye na-akwado nwanyị. Nke a wee bụrụ ihe mara mma nke ukwuu. Ma ọnụ ọnụ ahụ kpụchara Oenomaus n'akụkụ elf nke dị larịị, enweghị ntutu, na ntì na-acha uhie uhie.
  Nwa okorobịa ahụ kwuru:
  - Ịdị mma!
  Diana kwere:
  - Ee, ọ dị m mma! Na ọzọ siwing na ighikota.
  Onye pirate nwere ntutu uhie tiri mkpu:
  - Kpọọ ya! Gbuo ya!
  Oenomaus ji ọnụ ọchị zaa:
  - Kedu maka iwu nke Onye Pụrụ Ime Ihe Nile - egbula mmadụ?
  Nwata ọkụ ahụ zara ya:
  - N'ezie - emela igbu ọchụ ọjọọ!
  Onye isi pirate ahụ tamuru:
  - Ya mere, ọ ga-ekwe omume igbu ọchụ dị mma?
  Nwata nwanyi nwere ntutu uhie kwadoro:
  - Ọ gaghị ekwe omume, mana ọ dị mkpa!
  Ka ọ dị ugbu a, onye isi nwa agbọghọ ahụ merụrụ ahụ gbalịrị ịwakpo ọzọ, ma mee ihe nke ọma. O wee tuo Oenomaia n'ogwe aka na ubu.
  Diana kwuru:
  - Ị ga-enwe mmetụta ọjọọ! Aga m egbu gị, nwa nkita!
  Oenomaus bụrụ abụ na nzaghachi, na-atụgharị ọgụ;
  Anyị maara ebube anwụghị anwụ n'agha,
  N'ịmara enweghị egwu, were obi ike gbue!
  Ka mma agha nyere anyị aka na nnukwu ihe ọ rụpụtara.
  Imeri onye iro - ọ dịghị ihe ọzọ dị mkpa!
  
  Anyị na-akwọ ụgbọ mmiri n'oké osimiri, n'amaghị obi abụọ ọ bụla.
  Onye pirate na oké ifufe, ajọ ifufe abụghị ihe mgbochi!
  Ncheta ga-anọgide n'ime obi nke ọgbọ niile;
  E meriri onye iro - nke ahụ bụ ụgwọ ọrụ niile!
  
  Mma ga-enye gị ịhụnanya nke ukwuu,
  Na echi onye ogbugbu na-echere ihe mkpuchi!
  Ijikọ ndụ gị na filibuster dị ize ndụ,
  Ụba na-atụba dice ahụ n'ụzọ dị egwu!
  Ma n'okwu ikpeazụ, onye isi pirate ji mma agha ya gbuo n'aka nwa agbọghọ ahụ mara mma, ngwa agha ahụ wee daa n'aka ya cha cha.
  Diana mụmụrụ ọnụ ọchị ma wulie elu, na-achọ ikiri ụkwụ efu ya na agba Oenomai. Nwa agbọghọ ahụ wee na-ejegharị n'atụghị egwu. Nwa okorobịa ahụ kulitere ya wee tụda ya. Diana dara n'elu oche ahụ ma tụrụ ya n'anya. Ọ gbalịrị n'ezie ịwụli elu, ma n'ọnụ nke mkpịsị ụkwụ akpụkpọ ụkwụ ahụ kụrụ ya n'agba, nwa agbọghọ ahụ pụkwara kpamkpam site na njedebe dị ike.
  Oenomaus weliri aka ya elu wee tie:
  - Mmeri!
  Mkpọm na-ada n'etiti ndị ọrụ nke ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke na-enweghị ụkwụ. Ndị dike ahụ na ụmụ okorobịa ha na-ejere ha ozi wee gbuo ikpere n'ala.
  Onye agha nwere ntutu uhie kwuru:
  - N'ụzọ ụfọdụ ọ tụgharịrị dị nnọọ mfe! Echere m na ọ ga-esi ike karị.
  Oenomaus kwubiri:
  - The toki chere na biri na ofe!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ chịrị ọchị wee were chịkọba kwuo:
  Echela na elves
  Oge ga-abịa, ị ga-aghọta n'onwe gị ...
  Ha na-afụ ụfụ dị ka mgbọ n'ụlọ nsọ gị;
  Nwatakịrị nwanyị ahụ gbakwara ọsọ n'ụkwụ efu kpamkpam !
  Onye isi uhie tụrụ aro:
  Ka anyị were osisi tie ụmụ nwoke ndị ohu n'ikiri ụkwụ efu. Echere m na ha ga-amasị ya!
  Oenomaus tụrụ anya ma kwuo:
  - Ị chere na ọ ga-amasị ha? Ọ bụ ezie na akpụkpọ ụkwụ siri ike nke ụmụ nwoke nwere ike ọ gaghị enwe mmetụta dị ukwuu na mgbu sitere na osisi.
  Onye pirate nwere ntutu uhie kwuru:
  - Isi ihe bụ na anyị masịrị ya! Ọ na-atọ ndị na-apụnara mmadụ ihe dị ka anyị obi ụtọ ịta ụmụ nwoke mara mma ahụhụ!
  Nwatakịrị nwanyị mara mma nke yi uwe mara mma na ọla n'aka aka na nkwonkwo ụkwụ ya dara:
  - Adị m njikere, dị ka onye inyeaka marquise, ịga n'ihu n'ọgụ ahụ! Napụtakwa ọkara nke ọzọ nke ihe nkwata!
  Onye pirate ọkụ ahụ tiri mkpu:
  - Ọ bụ nke m! M ga-alụso ya ọgụ! Nke a doro anya.
  Enomai kwere ekwe:
  - ezi uche! Ọ bụghị ihe niile ka m ga-ewepụ naanị ya. Ọ bụrụgodị na abụ m onye kacha mkpa maka gị.
  Onye agha nwere ntutu uhie jụrụ:
  - Ọ dịghị onye isi n'etiti ha nhata. M na-atụ aro ka a lụọ ọgụ n'ejighị ngwá agha.
  Onye agha ahụ yi uwe mwụda kwuru:
  - Enweghị ngwá agha? Ị naghị atụ egwu, Elf?
  Ndị pirate ọkụ zara nke ọma:
  - Abanyela n'ime ọhịa ịtụ egwu anụ ọhịa wolf!
  Nwatakịrị nwanyị nke yi uwe mwụda ahụ, odo odo mmanụ aṅụ a mara mma, jụrụ n'olu dị nro:
  - Ka nwa okorobịa mara mma bụụrụ anyị abụ. Echere m na ihe egwu egwu, ụmụ agbọghọ ndị ọzọ ga-akwado m.
  Mma ndị dị n'akụkụ abụọ ahụ tiri mkpu n'otu:
  - Nnabata! Anyị chọrọ egwu gị n'elu ngụgụ anyị!
  Oenomaus jiri ọnụ ọchị bụrụ:
  A na m echeta otú ugbu a, ihu na-egbuke egbuke,
  Ọdịdị ahụ mara m obi dị ka mma!
  M'rere ọku n'ebe miri-iyi nke ifufe nēfe efe;
  Ị gbachiri nkịtị na nzaghachi!
  
  Olu gị, lee ka o si maa mma na ịdị ọcha.
  Ekwenyere m na mmiri mmiri na-adịghị agwụ agwụ nke caresses gị!
  Achọghị m ndụ ịkpọasị na-enweghị gị,
  Ma ugbu a, ọkụ ebighị ebi ga-amụnye m!
  
  Ị bụ chi nwanyị ịhụnanya na-enweghị nsọtụ,
  Oké osimiri jupụtara n'ìhè dị ebube!
  Tijie agbụ ice, na-achị ọchị,
  Agaghị m ahụ chi ọbụbọ na-enweghị gị!
  
  Ihu gị na-enwu dị ka anyanwụ n'elu.
  Enweghị ihe osise mara mma ọzọ na mbara igwe!
  Mmetụta nke agụụ na-ekpuchi dị ka ajọ ifufe,
  Ịnọnyere gị ruo mgbe ebighị ebi bụ obi ụtọ!
  
  Ihe mgbu na mkpụrụ obi m na-ama jijiji dị ka oké ifufe.
  Ọkụ dị n"obi m na-erekwa n"enweghị obi ebere!
  Ahụrụ m gị n'anya, ị na-anya isi na nloghachi,
  Akpụrụ mmiri n'ime mkpọwa na-agbaji obi gị!
  
  N'etiti ọkụ dị n'oké osimiri nwere kpakpando enweghị oke,
  Mụ na gị feliri elu na mbara igwe ka ugo!
  Na egbugbere ọnụ gị, na-egbuke egbuke na ruby;
  ihe dị nro na nke mmụọ!
  Na ịkụ aka dị otú ahụ na ịma mma na-akpagbu na obi ụtọ. Ma n'oge ahụ otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu:
  - Ụgbọ mmiri abụọ na-alụ ọgụ na-abịa ebe a!
  Oenomaus jiri chị ọchị kwuo:
  - Ọfọn, nke a ọ bụ kpọmkwem ihe ị chọrọ? Ị chọrọ ọgụ na-adọrọ mmasị? Yabụ na ị ga-enweta ya!
  Onye isi uhie kwuru n'iwe:
  - Ha kpọrọ ha! Ụgbọ mmiri na ndị agha. Ma ugbu a, ị gaghị agbanahụ naanị ihe ọkụkụ na ikiri ụkwụ gị!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nke na-ele anya n'ihe onyonyo kwuru:
  - Enwere orcs na ụgbọ mmiri. Nke a pụtakwara na a ga-ele anyị ule siri ike.
  Oenomaus kwuru n'ụzọ ezi uche dị na ya:
  - Ma anyị nwere ike igbu ndị iro anyị n'emebighị akọnuche anyị. Mgbe ị metụrụ ndị dike mara mma aka, n'ezie na-agbapụta obi gị!
  Nwata nwanyị nwere ntutu isi ndụ akwụkwọ ndụ kwuru:
  - Dragons anyị na-agba ọsọ karịa frigates. Anyị nwere ike nwee oge ịpụ!
  Onye isi pirate kwuru nke ọma:
  - N'akwụkwọ ọkọwa okwu anyị enweghị okwu mgbapụ!
  Ma umu-ab͕ọghọ ndi pirate nāb͕a n'ọnuma, na-ejikere maka agha ndu-ọnwu;
  Anyi bi n'uwa juputara na nkewa, iru uju...
  Gịnị ka onye agha kwesịrị ime mgbe owu na-ama ya ?
  Chi ndị ahụ, n'ụzọ ziri ezi, jiri obi ọjọọ kpebiere anyị -
  Nwoke a na-atụgharị ụlọ nsọ ya isi awọ!
  
  Eluigwe na Ala nwere obi ọjọọ n'ịhụnanya,
  Anya mmiri nke nkewa na-eru n'obere mkpọda...
  Ọmịiko furu efu na-enweghị akara, dị ka nrọ.
  Na ndụ wee dị ka nkume na-enweghị nro!
  
  Ọ na-akpụ akpụ n"ime ọzara, ice na-erekwa ọkụ;
  Lee ka eriri nchara si gbachie obi m!
  Na mmiri ozuzo nke nkewa na-akụ dị ka ụmụ irighiri ihe n'elu ụlọ -
  Akpa adịghị, naanị ọla kọpa fọdụrụ!
  
  Mana okwukwe n'ọlụ ọgụ na-akpali,
  Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile, ị maara, ekwewo nkwa siri ike!
  Ọ ga-adịkwa ka akwụkwọ na-ekpo ọkụ na May maka anyị.
  Mgbe anyị pulitere, anyị na-ezute chi ọbụbọ!
  
  Ị chọrọ ime ka ụwa nwee obi ụtọ?
  Ya mere, onye ọ bụla n'ime anyị na-abụ abụ dị ebube dị ka abalị?
  Mgbe ahụ, mmanụ aṅụ kacha ụtọ ghọrọ ihe ubi sitere na osisi linden -
  Na mkpụrụ obi ndị dike, ka anyị kwụsị ụgha !
  
  Ọ dịghị mkpa ịghọgbu Chineke, kwere m,
  Ọ na-ahụ nke ọma site na onye n'ime anyị bụ onye ụjọ na boor !
  Nyenụ ihe Jehova pụtara n"àjà,
  Ka a sịkwa ihe mere o ji sị, M ga-akwụ unu ụgwọ!
  
  jidere anyị n'ịntanetị ,
  O nweghị onye ma ebe ogbugbu a na-akwụsị.
  Judas eyịride n'elu aspen rere ure.
  Na ndị kweere - a laurel okpueze!
  
  Onye ọ bụla nwere ike ịka mma
  Nhọrọ anyị dị mma - ịgbalịsi ike maka Kraịst.
  Ma mgbe ụfọdụ a na-enwe mmiri mmiri,
  Opekempe enwere nkwa - m ga-abịa ngwa ngwa!
  
  Oh ụwa, ole ime ihe ike ị nwere,
  Dị ka a ga - asị na anyị enweghị ike ibi n'udo !
  Nwunye kwara ákwá n'elu igbe ozu onye agha.
  Lee ka eriri ndụ si dị gịrịgịrị!
  
  Ịkwafu ọbara abụghị ọkpụkpọ anyị -
  Achọrọ m ịhụ n'anya, inye Paradaịs ala nna!
  Gịnị kpatara ntaramahụhụ a ji dịrị anyị niile?
  Azịza: Nye ndị ogbenye akụ gị niile!
  
  Ọ gaghị ekwe omume ịzụta nzọpụta maka ego,
  N'ihi na ọ dịghị ọnụ ahịa ọla edo maka Chineke!
  Na n'ụka ị na-ehulata na Sọnde,
  Iji ghọọ nku dị ka ugo!
  
  Ma oge na-abịa - Alaeze Chineke ga-abịa;
  Ajọ na ajọ ọchịchịrị ga-akwụsị!
  Ihe ime mmụọ ga-ala n'iyi, ịgba ohu mara ikpe.
  Obodo ahụ ga-adịkwa n'ịdị ukwuu nke obi ụtọ!
  Mgbe egwu egwu dị otú ahụ na-akpali akpali, ụmụ agbọghọ-ndị na-apụnara mmadụ ihe na dragons weere wee gaa na nnukwu frigates, nke jupụtara na orcs - anụ ọhịa bea na-esi ísì ụtọ na ntutu isi.
  E nwere ụmụ agbọghọ ole na ole karịa anụ ọhịa ndị ahụ jọgburu onwe ha, mana ha na-enwekarị ike na aghụghọ.
  Na mgbe ahụ, ụmụ agbọghọ ndị nọ n'ụgbọ mmiri ahịa abanyekwa n'agha n'akụkụ ndị ohi. Na kwa ụmụ nwoke ndị ohu gbagara ka ha chịkọta ngwa ọgụ. Nke a bụ ịdị n'otu na-emetụ n'ahụ nke ndị mmadụ na elves megide ndị iro ha akụkọ ihe mere eme ebighi ebi - orcs.
  Oenomaus sonyekwara n'agha ahụ. Nwa okorobịa ahụ mịrị mma agha abụọ n'otu oge, na-agbagharị igwe igwe, bepụ isi nke orcs. O were iwe nke ọdụm lụọ ọgụ.
  Na n'akụkụ ya bụ isi uhie . Nwa agbọghọ ahụ ikiri ụkwụ efu kụrụ orc n'agba ma gbajie agba ya. Mgbe ahụ orc ahụ daa, mpi ya wee tie ya n'afọ. Ma ọ bụ agha siri ike.
  Oenomaus ji obi ike na-alụ ọgụ. N'ebe a, o ji mma agha ya na-eji urukurubụba, dị ka onye na-efe ofufe, na-ebipụ isi ndị na-akpụ akpụ dị ka kabeeji.
  Onye isi na-eto eto ji ịnụ ọkụ n'obi bụrụ abụ, na-egosi ihe ebube nke dike:
  Ọ bụrụ na aka gị siri ike -
  Nke a pụtara na ị ga-abụ onye mbụ na ndụ!
  Ma mgbe ahụ, onye òtù ọlụlụ abụghị ogbenye,
  O nwere obi ọla-edo na akwara ígwè!
  
  Mana nke kachasị mkpa, kwere ya, ọ bụ uche siri ike,
  N'ihi na onye agha elf dị jụụ karịa anụmanụ .
  Ọ bụrụ na ị na-agba ọchịchịrị na ndụ,
  Mgbe ahụ ọchị ọchị ga-eme ka ị hụ gị n'anya!
  
  Mgbakwụnye akpaaka, ịma, ike ịkụ aka,
  N'ihi na o juputara n'ọmuma, Mara-Olee!
  Ma gbalịa inye ike n'aka onye nzuzu ;
  Mgbe ahụ ị ga-enweta naanị ihe mgbu dịka ụgwọ ọrụ!
  
  O nwere mgbe ha ji osisi chọwa ịchụ nta.
  Ụta, akụ akụ́ megide akpụkpọ ahụ siri ike.
  Ma ha mere chervonets ebe pennies gara,
  Ma ọ dị nnọọ mfe ịbanye n'ụyọkọ kpakpando!
  
  Ọ bụ ezie na agụmakwụkwọ dị mma -
  Mana ọ dịkwa mma inwe obi ike ...
  Ma hà nhata bayonet, ọ ga-abụ chisel,
  Na anyị na-ejere Nne Fatherland ozi n'eziokwu.
  
  Ma ihe ike ọjọọ bụ obe dị arọ,
  Ọbara juru n'ọgbọ agha anyị...
  Gịnị mere Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile ji bilie ọzọ mgbe ahụhụ gasịrị?
  Ka e wee sikwuo ike na-achịkọta ndị agha nke ndị agha!
  
  Anya mmiri nwa agbọghọ na-ada - enyi ya ọ hụrụ n'anya adawo,
  Nne na-ekpe ekpere na-asụ ude, na-eti mkpu n'elu ngụgụ ya...
  Ọ na-ajụ oyi n'azụ windo, ebe ọkụ apụọla.
  Lee otu nwa okorobịa mara mma e liri n'okpuru ala!
  
  Oh, obi ọjọọ, kedu akara aka ọjọọ,
  Virgin Mary , kedu ebe oma gi di?
  Nwoke ahụ chọrọ ka ọ bụrụ enyi ngwa ngwa.
  Ma ugbu a, ifufe na-efe efe n'okpuru osisi pine!
  
  Ndụ ga-abịa na-enwe obi ụtọ - ọ ga-adị mma,
  Apụl achịcha ga-aghọ mkpụrụ osisi poppy mmanụ aṅụ ...
  Onye iro anụ ọhịa na-atụgharị ghọọ uzuzu na ntụ ntụ.
  Ka ezi chioma gafee oke!
  
  A na-eme ihe niile na Elf, ihe atụ ahụ dịkwa na Fars.
  Ka anyị kpokọta okpueze jupụtara na kpakpando n'ime aka!
  Ma ndewo ụmụ okorobịa, naanị klas kacha elu,
  Ma a tụbara mmụọ ọjọọ n'ime ọkụ !
  
  Igwe igwe abụrụla nke ọma - mgbọ na-awụ na iyi,
  Na ike gwụrụ onye iro, ihe ọ chọrọ bụ efu!
  Ọ bụrụ na i merie, ị ga-aba ọgaranya,
  Onye gbanyere ọkụ ga-agwụ na ịda ogbenye!
  Nke a bụ egwu na nnukwu ọgụ, nke nwere mma agha dị nkọ ma dị ike. Ihe na-eti na-esokwa n"isi, dị ka à ga-asị na ọ bụ asphalt. Na ọtụtụ orcs egbuolarị. Na ụmụ nwoke ndị ohu n'agha. Ọ dịghị onye n'ime ha dị ka okenye karịa iri na anọ, ma ha niile bụ muscular. N'ihi ịrụsi ọrụ ike, a na-eme ka ahụ́ ụmụ okorobịa ndị ahụ tara akpụ nke ndị ohu na-eme ka ha sie ike. Na ikiri ụkwụ siri ike, nke nwere nkụja na-aga n'ihu na-akụri agba nke orcs, na-agbaji agba ha.
  Onyeisi nwa agbọghọ ahụ ghọtara onwe ya. O we nọdu ala. Ogwe aka ya abụọ merụrụ ahụ nke ukwuu - a na-egbutu akwara ya. Ọfọn, nke a adịghị egbu egbu; site n'enyemaka nke anwansi na amoosu, enwere ike iweghachi mmebi ahụ. Mana nke a ga-ewe opekata mpe awa ole na ole. Ka ọ dịgodị, ọ pụghị ịlụ ọgụ.
  Ọ dịghịkwa onye na-enyere aka - ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke niile na-alụ ọgụ, ma ha na-alụ ọgụ na oke iwe. Nke a bụ ọgụ obi ọjọọ dị otú ahụ.
  Diana kwagara, ọ dabara nke ọma, ụkwụ ya tọgbọrọ chakoo ma ọ dịtụghị nke ọma. Na mkpịsị aka dị nro dị ka enwe, onyeisi nwa agbọghọ ahụ malitere ịchọ ngwa enyemaka mbụ. Enwere ogwu nke na-agwọ ọnya, na nke siri ike, na balm zuru ụwa ọnụ. E wezụga nke ahụ, gịnị ma ị banye n'ọgụ ahụ mgbe ị na-ekechi akụkụ ahụ ma were balm na ọgwụ mmanụ mmanụ?
  Site n'ụkwụ efu ị nwere ike ịtụfu ihe dị ike na nsi. Nke ahụ ga-adịkwa mma ma na-ebibi ihe.
  Diana ji obi ike mee ihe. Ma ụkwụ ya tọgbọrọ chakoo ma dịkwa nro. Ọ na-eyi akpụkpọ ụkwụ na-achọghị ịma, naanị iji mesie ọnọdụ ya ike. N'ime ụwa ebe enwere ọtụtụ ọkụ na okpomọkụ ebighị ebi, akpụkpọ ụkwụ adịghị mkpa ka ụkwụ gị ghara ịdị jụụ, kama maka ịma mma, na imesi ike na ị bụghị ohu ma ọ bụ ohu. Ma nke a bụ ezi uche ...
  N'ebe a, otu n'ime ụmụntakịrị ahụ, bụkwa ụkwụ efu, tụbara agịga dị nkọ n'ime imi orc. Ma ya onwe-ya, ebe ọ natara òkè nke nsi, oyi kpọnwụrụ ma nwụọ ozugbo.
  Nwa okoro ahụ ji ịnụ ọkụ n"obi bụrụ abụ, ụmụ okoro ndị ọzọ sokwa na ya bụ mmadụ ma bụrụ abụ dị ka mmadụ:
  Ugbu a, ọ bụrụ na enwere nsogbu na mbara igwe,
  Ọ naghị eme na ọnụ ahịa ọ bụla ...
  Ịchọghị mgbanwe ọzọ
  Nwoke ahụ amaghị ihe ọ chọrọ!
  
  Ma e nwere Chernobog nwere ike dị ike.
  Onye Ukwu nwere ike eluigwe na ala ...
  Ọ na-enye ya nwoke kpọmkwem n'egedege ihu;
  Ka agbụrụ mmadụ ghara ịghọ anụ ọhịa kpamkpam!
  
  Ee, Ọsọ Pụrụ Ime Ihe Nile kere Ya,
  Ka ndị mmadụ nwee ihe kpatara mmepe...
  Nke mere na mmadụ chọrọ ihe niile ozugbo,
  Ndị mmadụ mụtakwara ịlụ ọgụ ike!
  
  Dị ka dike na-emeri ihe ọjọọ.
  Osisi ahụ kere maka ọdịmma mmadụ ...
  O we wukwasi ezi-okwu nye nkpuru-obi na aru;
  Ọ dịghị mgbe akaha ịmụta ịlụ ọgụ!
  
  Gịnị ka Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile chọrọ?
  Ka ha ghara anwa anwa weta Elf n'ikpere ya ...
  Ka ihe ọjọọ ghara ịchị,
  Ka ọtụtụ narị ọgbọ na-etolite!
  
  Ee, Chernobog bụ ihe mkpali maka ndị mmadụ,
  Ka ọ ghara ịdị umengwụ, enweghị nkwụsị..
  Ka ị bụrụ orkshista agbaba n'ime smithereen,
  Gaa na gburugburu Orklin na nhazi enyi!
  
  Ya mere, atụkwala efu ma ọ bụrụ na ọ siri ike,
  Ọ bụrụ na nsogbu dakwasịrị ala nna...
  Rod ga-eme ya nke ọma ma dị mfe,
  Naanị ime ka ndị mmadụ megharịa!
  
  Ma Chernobog bụ nwanne gị nke tọrọ gị,
  N'agbanyeghị na ọ na- akpa ike , ọ hụrụ gị n'anya na-adịghị agwụ agwụ ...
  Ị ga-enweta akara kacha elu
  Mgbe ị ga-ejere Elf ozi ruo mgbe ebighị ebi!
  Orcs nwere nnukwu mfu, ma ụmụ agbọghọ ma ụmụ nwoke bibiri ha. Na ọbụna Diana, jiri aka ya kechie, batara n'agha ahụ. Mkpịsị ụkwụ ha akwụghị ọtọ wee tụpụ agụba nke dabara n'olu ma kpụọ akwara ha. Na ụdị akpịrị na ihe niile. Ọ na-elekwa anya nke ukwuu.
  Na mgbe ahụ, ụkwụ efu Diana tụpụrụ otu agwa nwere ahihia akwa akwa. Ozugbo ahụ, a tụbara otu orc iri na abụọ, ndị ọchịagha na-edu, wee fega n'akụkụ ụgbọ mmiri ahụ. Nke a bụ n'ezie nnukwu mbibi na ọnwụ nke anụ ọhịa bea aja aja na jọrọ njọ.
  Oenomaus ji ọnụ ọchị kwuo:
  - Anyị bụ otu ọbara: mụ na gị! Ọ dị mma?
  Diana ji ihu ọchị zaa:
  - Mgbe anyị dị n'otu, anyị enweghị ike imeri! Mmadụ na elf bụ ike, ọ na-adakwa nnọọ mpako!
  Ụmụ agbọghọ ahụ mụbara nrụgide ha. Ndị orc ndị dị ndụ na-eji parachute crude, malitere wụda, na-esi n'ụgbọ mmiri nwere nku na-awụpụ. Ụfọdụ n'ime parachute ndị ahụ, n'ihi arọ ha dị arọ, dọwara, na nnukwu anụ ọhịa bea dara ka nkume, ma n'adịghị ka nkume nkume, ha na-eti mkpu ma na-akọcha ihe ruru unyi!
  Diana tweeted:
  Ọ dịghị mfe ịbụ ezigbo nwanyị,
  Obiọma adịghị adabere n'ịdị elu!
  Oenomaus ji mma agha ya dị nkọ na ogologo were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were were igwe igwe igwe igwe igwe megharịa igwe igwe ọzọ gbuo otu nnukwu onye isi anụ ọhịa bea n'isi. Ọ tụgharịrị n'elu oche dị ka gbọmgbọm, na-efesa ọbara. Nwa-okoro ahu we bù, si:
  Ọbara na-erukwa ọzọ dị ka osimiri.
  Onye mmegide gị siri ike...
  Ma unu atụla egwu Setan;
  Weghachikwa anụ ọhịa ahụ n'ọchịchịrị!
  . ISI NKE 6.
  Dragọn ahụ nwere isi asaa duchess na, n'otu oge ahụ, Grand Master of the Academy of Magic, kparịrị ma jụọ:
  - Ị nwere ike ibili elu nke nwoke toro eto ma kwụgide n'ikuku ma ọ dịkarịa ala otu nkeji?
  Dominica chịrị ọchị wee zaa:
  Enwere m ike, mana enwere m ike ime ya n'ụzọ dị iche
  Gbaa ụkwụ efu n'igirigi...
  Nwata nwanyi na-amali elu dika frog -
  Nke a pụtara ihe dị iche karịa onye ọ bụla ọzọ!
  Ọnụ dragọn duchess meghere, ọkụ wee si na ya pụta. Ọkụ ahụ gabigara wee gbaa nwa agbọghọ ahụ mara mma ọkụ nke ukwuu n'ihe na-egbu mgbu n'elu oghere ya na-acha pinki pinki, na ọbụ ụkwụ ya nwere njiri mara mma nke ikiri ụkwụ.
  Dominic wee tie mkpu, mana ozugbo jidere agba ya nke ọma. Ma obi ya gbaliri elu. Ọ kụrụ nke ọma, ọbụna ọnya ahụ zara ozugbo. Ọ dị ka a ga-asị na ndị na-eme nchọpụta oge ochie tara ya ahụhụ.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  Lancelot na King Arthur maka gị !
  Dragọn Duchess tiri mkpu:
  Kedu onye ọzọ bụ nke a ị na-amaja iyi m egwu?
  Onye nymph marquise zara:
  - Ndị a bụ ndị dike sitere n'akụkọ ọdịnala mmadụ. Ha nwere oke nchebe maka gị, amara gị!
  Dragọn nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Ọ DỊ MMA! Ugbu a ị nwere ọrụ bara uru, gwọọ ụkwụ gị gbara ọkụ. Nke a bara ezigbo uru na omume, ọ ga-abakwa uru karịa otu ugboro na ndụ.
  Dominica, na-amụmụ ọnụ ọchị nke ukwuu, bụrụ:
  - Na otu, na abụọ, na atọ, na ise!
  Agaghị m agwụ ike ikwugharị...
  Na-ekwu otu ihe ahụ
  Nke ahụ ezuola ime ka mmiri apịtị dị gị mma!
  Grand Master Dragon kwuru:
  - Ma ọ bụ nwa agbọghọ cheeky. Eleghị anya ọ bụghị naanị ighe ikiri ụkwụ ya, kamakwa agbajikwa mkpịsị ụkwụ ya?
  Marquise nymph kwuru:
  - Anyị kwesịrị inwe ndidi, oh duchess. Ikekwe nwa agbọghọ a bụ naanị ohere anyị iji chekwaa mmekọahụ siri ike. Kpọtakwa ndị ikom ahụ!
  Dragọn nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Nke a bụ nzuzu! Onye mmiri na-eri na-ejide ahịhịa, i jidekwa ikiri ụkwụ nke nwa agbọghọ mmadụ . O gosighị ikike pụrụ iche.
  Ndị nymph marquise jụrụ:
  "O nwere ike iji iwu ya bulie okwute n'enweghị anwansi ma ọ bụ ọgwụ ọ bụla, nke ahụ bara uru nke ukwuu!"
  Duchess nke Montserrat chịrị ọchị wee zaa:
  - Ee, ọ ma ama merụrụ ọkpọiso ya. N'ezie, ugbu a, ọ dịghị akara. Na nke a abụghị ihe a na-ahụkarị maka ndị mmadụ.
  Weasel kwadoro:
  - O doro anya ozugbo na ọ bụ onye pụrụ iche ma họrọ ya! Ọ na-achọkwa ụzọ pụrụ iche, ezi obi na nke aghụghọ.
  Dragọn Duchess jiri isi asaa kwe otu mgbe:
  - Ee, ụzọ ezi obi na nke pụrụ iche ... Ma eleghị anya, m ga-eji ire m rachaa ikiri ụkwụ ya, dị ka ihe ịrịba ama nke nkwanye ùgwù dị ukwuu!
  Dominica meriri wee jiri obi ike zaa:
  - Mba, ka mma ghara iji ire gị! - Ma ọ gbakwụnyere, na-atụghị anya ya na-eme ka ihu ya dịkwuo ụtọ. - Ọ bụ ezie na ihe ịrụ ụka adịghị ya na ire bụ akụkụ kasị ike nke ahụ. O nwere ike ịkwaga ọtụtụ nde ndị agha!
  The nymph marquise tụrụ aro:
  - Nye ya ọrụ dị mfe. Dịka ọmụmaatụ, hapụ ya ka ọ mee ka pusi ahụ gbagote ya na purr, wee laghachi azụ!
  a , nwanyị ahụ gbachiri nkịtị na-agbagharị n'uwe na-acha odo odo, nke nwere ihe anwansi n'aka ya, jụrụ:
  - Mba! Anyị agaghị ekwe ka ọ mekpaa nwa ewu ahụ ahụhụ. Ọ ka mma iji mgbaasị na-alụso m ọgụ. Nke a ga-abụ ule dị oke njọ na ule dị irè!
  O we zọkwasi ikiri-ukwu nke akpukpọ-ukwu-ya abua, nke ewerewo sapphire na ogho ododo na diamond lilac tukwasi ya.
  Dragọn Duchess zaghachiri:
  "Ọ na-esiri nwa agbọghọ ọhụrụ ike ịlụso nna ukwu nke Dragon Academy ọgụ." O siri ike ịlụso gị ọgụ, ọbụlagodi Laska a nwere ahụmahụ na nke nwere oge!
  Nwanyị nwanyị troll chịrị ọchị wee kwuo:
  - Karịsịa! Mgbe nke a gasịrị, ọbụna Koschey anwụghị anwụ agaghị atụ egwu ya!
  Mgbe ahụ Dominika kwuputara:
  - Gịnị, ị nwere Koschey anwụ anwụ?
  Dragọn Duchess kwere:
  - N'ezie, e nwere, Otú ọ dị, ọ dị anya site n'ala ndị dị anya na alaeze dị anya. Mana enwere aghụghọ a rụrụ arụ !
  Nwatakịrị nwanyị a kụrụ ọnụ were mụmụọ ọnụ ọchị:
  - Ma ọ bụ ma eleghị anya, ọ kpatara ọrịa na-efe efe? Iji gbuo ụmụ nwoke niile wee jide ụmụ nwanyị gị!
  Dragọn Duchess zaghachiri:
  - O siri ike! Anyị nwere ụmụ nwanyị okpukpu iri karịa ụmụ nwoke. Na n'etiti orcs na goblins nke mejupụtara ndị agha Koshchei anwụghị anwụ, n'ụzọ megidere nke ahụ, enwere ụmụ nwoke okpukpu iri karịa ụmụ nwanyị, ma ha buru ibu ma sie ike karị. Gịnị mere ọ ga-eji bibie ndị ọ na-achị na ndị agha ya!
  Dominica kwuru:
  - Ma ọrịa na-efe efe anaghị emetụta Koshchei n'onwe ya?
  Nwanyị trol kwee:
  - Ee, ọ bụghị otu anwansi ọgụ na-arụ ọrụ na ya. Anaghị ewere ngwa ọgụ ọ bụla. Ọbụna bọmbụ hydrogen gị enweghị ike ibibi ya. Nke a bụ isi ihe!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwuru:
  - Ma eleghị anya ọ nwere ọnwụ na akwa ya, n'ọnụ ọnụ agịga!
  Dragọn Duchess ji olu egbe zaa:
  - Ọ bụghị otú ahụ dị mfe! Ọ bụrụ na ọ dị mfe ịchọta ọnwụ Koshchei, mgbe ahụ ọ garaghị adị ndụ ogologo oge gara aga. Ya mere, ọ dị ọtụtụ narị afọ na ...
  Marquise nymph zara ya:
  -Unu ka nọ na-awụlikwa elu n'osisi, ma o nwere ike nke ya ma nọdụ n'ocheeze. Chee echiche ụdị ihe nke a bụ!
  Dominica were ya wee bụrụ:
  Enwe na-eme ihu
  Ha na-anọdụkwa n'alaka...
  Ka na-enweghị isi
  E nwere ndị nna nna anyị!
  Nwanyị troll kwuru:
  - Koshchei, n'ezie, a na-enyo enyo. Ma mgbe ọrịa na-efe efe malitere, ọ bụ n'ezie onye mbụ a na-enyo enyo. Nke a bụ, n'ụzọ, isi nke axis nke ihe ọjọọ. Dị ka dragọn nwoke nwere isi otu narị , onye kasị ukwuu nke dragons, eze ukwu nke ndị eze ukwu na onye ọjọọ. Mana nnukwu anụ ọhịa a kparịrị ma daa. Ma Koschey ọ dịkarịa ala ga-ajọ njọ! Ọzọkwa, ha na-enyo enyo na eze Jinn, Iblis ... Jinn bụ mmụọ, na ha enweghị ike imeri.
  Ma ndị genies zoro n'ụzọ ụfọdụ. Ọ dịkwa ka a ga-asị na ha apụọla!
  Dominica bụrụ na nzaghachi:
  The genie tiwapụrụ, mba, kwere m, ụmụ agbọghọ nwere ume,
  wee pụọ...
  Ma dragọn ahụ jụrụ ịma mma ahụ .
  Gbaa ọsọ, biko!
  Marquise de Lasca kwuru, sị:
  - Enwere ma ezi na ajọ genies. Ha siri ike, mana ike ha nwere oke. Ma n'echiche, ọ bụrụ na otu n'ime ndị nwoke ma ọ bụ nwanyị rịọrọ eze Jinn Iblis ka o bibie agbụrụ nwoke, ma nwee ike ịchọta mgbanaka nke ike ime ihe nile nke ga-enye ike n'ebe ike a kasị ukwuu na mbara igwe anyị nọ, mgbe ahụ ọ nwere ike ime nke a!
  Dominica kwenye:
  - Nke a bụ ugbua ihe! Anyị kwesịrị ịchọta mgbanaka nke ime ihe niile. Mgbe ahụ, anyị ga-edozi ihe niile.
  Dragọn nwanyị ahụ chịrị ọchị, olu ya dịkwa ka égbè eluigwe. Ma ọ zara:
  - Otu mgbanaka siri ike ịchọta. Ebe ọ bụ na ọ na-enye ike n'elu a n'ókèala tụnyere dum galaxy. Ọzọkwa, ọ bụrụ na mbara igwe gị ụyọkọ kpakpando fọrọ nke nta ka ọ tọgbọrọ chakoo n'ihi nhazi nke kpakpando na-adịghị ahụkebe, mgbe ahụ ọ bụ ókèala nke ọtụtụ puku ijeri ndị nwere ọgụgụ isi na ọtụtụ alaeze bi. Ma o doro anya na ọ dịghị onye hụrụ ya, ebe ọ bụ na e nwebeghị eze ukwu nke eluigwe na ala akụkọ ifo!
  Dominika chịrị ọchị wee jụọ:
  - Ị nwere Chineke?
  Marquise-nymph zara:
  - Ma ọ̀ dị Chineke Kachasị Elu, Onye Okike n'Eluigwe na Ala nile, ma ọ bụ na Ọ dịghị, ọ dịghị onye maara n'ezie ruo taa. Ọbụna Koschey anwụghị anwụ. Mana enwere chi nke ọkwa dị ala. Ma ha bụ nke na ha abaghị uru, ọ ka mma ịnọpụ. N'ozuzu, okwu Chineke nwere ọtụtụ ihe ọ pụtara. Ya mere genies kacha elu hà nhata n'ike na chi.
  Nwanyị troll kwuru:
  - Anyị nwekwara okpukpe, ma ha abaghị uru. Dị ka nke gị, n'ụzọ. Ugbu a, mgbe enwere coronavirus , ụka tọgbọ chakoo n'ezie, ekpere na-enyere mmadụ aka, ma ọ bụ ihe nsure ọkụ na-esi ísì ụtọ chebere ya pụọ na nje. Gịnị mere unu ji bụrụ ndị a ghọgburu, na-eche na site n'ịgbu ikpere n'ala na ịkpọrọ isiala, ị nwere ike ịrịọ maka ihe ọ bụla!
  Dominica zara nke ọma:
  - Ma ekwetaghị m na Chineke ma ọ bụ chi dị iche iche! Ọ dịghịkwa m ịma banyere nke ahụ. Ma ekwetaghị m na elves na mbụ, wee were ha dịka akụkọ ifo na ihe mmadụ mepụtara. - Nwa agbọghọ mara ya iferi ọbụghị na nkume slab na-aga n'ihu. - Ma ugbu a, ahụrụ m na e nwere elves, dragons, trolls, nymphs, yabụ gịnị kpatara na ị kwenyeghị na Chineke na ndị mmụọ ozi? Ọzọkwa, ọtụtụ ijeri mmadụ kwenyere na Onye Pụrụ Ime Ihe Nile, na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nanị ụmụntakịrị, ọ bụghịkwa ha niile, kwenyesiri ike na dragons na elves.
  Marquise Laska chịrị ọchị:
  - Ama m! Nwatakịrị nwanyị a, mgbe ọ dị obere, na-ekiri ihe nkiri banyere Dunno na, n'ezie, malitere ịchọ igwe anwansi na mbara èzí. Ọ na-enyocha alaka ọ bụla. Ụmụntakịrị ndị ọzọ chịrị ya ọchị. N'ezie, ọbụna mgbe ha ka dị obere, ọtụtụ ndị na-aghọta na wand anwansi bụ akụkọ ifo!
  Dominica kwuru:
  - Ma n'ụwa gị, e nwere anwansi wands!
  Nwanyị trol kwee:
  - N'ezie enwere! Na iji dịrị ndụ, ị ga-amụta ka esi eji ha !
  Dragọn nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Ugbu a! Nye ya wand anwansi, anyị ga-ahụ ihe nwa agbọghọ a, dị nkọ ma nwee obi ike, nwere ike!
  Dominica bụrụ abụ:
  M na-arịọ gị ka ọ ghara iju gị anya
  Ọ bụrụ na anwansi emee!
  Ọ bụrụ na ọ mee, ọ bụrụ na anwansi emee!
  Laska kwuru:
  - Ọfọn, ọ bụghị ọmarịcha? Ụdị mgbaasị dị otú ahụ!
  Nwanyị nwanyị ahụ na-ewerekwa mkpa anwansi ya nke ọma n'aka nri ya wee fegharịa ya. Àmụ̀mà kụkwara Dominika. Ma nwa agbọghọ-onye na-eme ihe nkiri jisiri ike wụpụ n'oge ikpeazụ, na ọnyá ahụ efunahụ ya. Tile marble dị n'azụ m gbazere wee malite ise anwụrụ.
  Dragọn Duchess kwuru, sị:
  - Kpachara anya, Cobra! Ị ga-emebi mkpuchi niile!
  Weasel chịrị ọchị wee kwuo:
  - Nke a bụ usoro mgbanaka!
  Nwanyị nwanyị troll Cobra bụrụ abụ na nzaghachi:
  - ajọ nne, usoro m dị mfe,
  Anaghị m amasị ịdọrọ ọdụ pusi!
  Dominica tiri mkpu na nzaghachi:
  Enwere nrọ n'ime ụmụ akwụkwọ m,
  Otu mwụli - otu kụrụ!
  Dragọn Duchess kwụsịrị:
  Lee, ọnya ya apụọla! N'ime ndị mmadụ, mmebi anaghị aga ngwa ngwa. Kedu nwa agbọghọ !
  The nymph marquise kwadoro:
  - Ọ bụ ya! Emehieghị m banyere ya. Mweghachi dị ụkọ na ike, ọbụna maka ndị na-agba afa, ma e jighị anwansi mesoo ya.
  Dominika kụpụrụ isi wee guzoro n'aka ya n'ụzọ ngosi. Ụkwụ ya tọgbọ chakoo na-egbukepụkwa n'ikuku dị ka agụba. Nwa-ab͕ọghọ ahu we were ya, were itu-ọku-n'obi bù, n'olu ọla-ọcha-ya:
  Anyị kpasuru ọchịchọ anyị n'agha,
  Nwanna, ha lụrụ ọgụ maka ala nna.
  Ọ dị ka elfinism site n'ebe dị anya,
  Onye agha Elf abanyela Orklin!
  
  Nna nna anyị hà kpụọ mma agha.
  Egbe wee banye n'omume...
  Osisi birch na-emeghe alaka ha.
  Ụmụ agbọghọ na-esi nri!
  
  na-eme nke ọma n'ọgụ ọ bụla ,
  Ọ maara ka ọ ga-esi were uche ya were ihe.
  Mgbe ụfọdụ hell dị ọcha na-ere ọkụ.
  Ma anyị ga-emeri onye iro !
  
  Elf na-echebe ụwa,
  Ọ na-enye ndị gba ọtọ ụkwụ na ndị gba ọtọ ebe obibi.
  Anyị mechara agha ahụ na Mee,
  Mmeri dị egwu na-echere Orkmacht!
  
  Ma mgbe ewu na agha,
  Ubi na-ama ifuru ma rye dị na ngwugwu.
  Ị bụ dike, ụmụ agbọghọ, nna nna,
  Enwere oyi na snow n'ime ọdọ mmiri ndị ahụ!
  
  Site n'ala nna anyị nwere obi ike,
  Were ụta miri emi.
  Ọkọlọtọ nke elfinism na-efe efe,
  Na ọkọlọtọ Fuhrer bụ maka scrapping!
  
  Ọtụtụ narị afọ ga-agafe n'okpuru anyị Stars,
  Alaeze Ukwu bụ ụyọkọ kpakpando.
  Ọ dịghị mgbe akaha ka a mụọ
  Na lie onye iro na mbara!
  
  Mana m kwenyere na uche ga-adị jụụ,
  Ma mmadụ dị ka nne nye onye ọ bụla;
  Ebe ezinụlọ ochie na-eme nke ọma.
  Onwunwu nke ebube - Amara!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-abụkwa ọmarịcha ọmarịcha, ọ bụ ọmarịcha onye na-agụ egwu ụwa. Ma ọ bụ nke ụwa - nke na-atọ ụtọ karịa.
  Dragọn Duchess tiri mkpu:
  - magburu onwe ya! Ma ọ bụ ikekwe were ya mee ya...
  Nwanyị troll Cobra tiri mkpu:
  - Ọ bụ oge ịlụ ọgụ na anwansi wands! Na na-enweghị ihe ọ bụla ntu ntu! Anyị ga-alụso ndị iro ọgụ ruo ọgwụgwụ!
  Marquise nymph tiri mkpu:
  - Adịla onye nzuzu! Kedu onye iro ọ bụ gị. Nke a nwere ike ịbụ ohere ikpeazụ anyị iji chekwaa ma weghachite mmekọahụ siri ike!
  Dominica ji iwe were tamu:
  - Nye m a anwansi wand na m ga-akụtu ngwakọta na onye iro m. Abụ m Harry Potter na uwe mwụda, ọ bụghịkwa Dunno!
  Dragọn Duchess tamuru:
  - Kedu ụdị òtù a bụ?
  Weasel kọwara:
  - Amụma sitere na akụkọ ifo mmadụ na akụkọ ifo Harry Potter bụ nwa nwoke gụrụ akwụkwọ n'ụlọ akwụkwọ anwansi, Dunno bụkwa ihe nkiri na-atọ ọchị .
  Cobra chịrị ọchị ma maa mkpara ya. A pulsar gbapụrụ wee kụọ ebe nwa agbọghọ na-eme ihe nkiri na-eguzo. Ya onwe ya, Dominika, wee laghachi azụ nke ukwuu, na-egbuke egbuke ikiri ụkwụ ya pink, bụ nke na-enweghị uzuzu. Ọkụ ahụ wee were naanị ya wee rachaa ya nke ọma.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Oh , ị gbagọ !
  O we felie aka-ya. Na mberede, mkpa anwansi ahụ nke nymph ahụ ji n'aka were ike dị egwu wee banye n'ọbụ aka ya.
  Dominic wee jide ya nke ọma, dị ka enwe agile. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ gbapụrụ pulsar na nzaghachi.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri ekwughị okwu ọ bụla, ọ gbaghị mmiri, ọ na-efegharị naanị ihe anwansi. Mkpụkọ ahụ na-ekpo ọkụ wee fega n'ebe Cobra nọ. Ọ tụghị anya ihe a, a kwatuo ya. Akpụkpọ ụkwụ ya, ụdị ọkara akpụkpọ ụkwụ nke kpuchie naanị ikiri ụkwụ, na-amali elu. Ma o doro anya na trol nwanyị ahụ merụrụ ahụ nke ukwuu. O wee kwara ákwá ruo ogologo oge. O we malite isi n'osi-ike-n'afa-ya b͕aghachi.
  Na pulsars na-agbasasị dị ka a ga-asị na akụ mmiri igwe na-esi na mbara igwe na-ada. N'ezie e nwere mgbanwe nke igbu.
  Kpọmkwem karịa, otu ihe siri ike na usoro igbu egbu egbu tụfuru ebumnuche ahụ.
  Pulsar ahụ kụkwara dragọn duchess. Ọ zara ya site n'ịnara ya wee were ọkụ si n'ọnụ ya sụọ. Na ìhè ya adịghị emerụ ahụ, ọ na-ejide ọbụna marquise nymph.
  Ọ kụkwara mkpanaka anwansi ya wee bibie:
  - Zuru oke ụmụaka! Ị gaferela oke niile.
  Ma ụmụ agbọghọ abụọ ahụ echedịghị echiche ime ka obi dajụọ. Dominika, ebe ọ na-enwe mmetụta nke mmụọ ọjọọ dị n'ime onwe ya, were mkpisi anwansi ya tie ma tụba otu pulsar otu ugboro. Bọọlụ ya kụkwara ụkwụ onye nwe troll nke nwanyị ma kpọọ akpụkpọ ụkwụ ya ọkụ.
  O tiri mkpu n'iwe:
  - ọkụkọ mmadụ!
  Ndị nymph marquise jụrụ:
  - Mba! O yikarịrị ka egbe nwanyị, ma ọ bụ opekata mpe egbe!
  Dominica kụkwara ọzọ , na oge a oké mbufịt mbufịt ọkụ nke ọkụ ya dara n'ezie dị ka osisi e ji ire ọkụ mee.
  Na nwanyị troll Cobra ga-ebigbọ wee hapụ anwansi na-enweghị mgbochi. Ma ozugbo ogidi ọkụ tụbara ya elu, ọ na-erepịa uwe ya n'ezie ma tụọ ya n'obi.
  Ume troll nwanyi jidere. Na Dominica weghaara ya ma tinye pulsar na-egbu egbu n'isi. Ọ dịkwa ka mgboma kụrụ ụbụrụ m.
  Ujula tiri mkpu ma mesịa pụọ. Akpọrọ ya ọkụ ma gbasie ya ike n'ụkwụ ya. A na-abụ nwa agbọghọ nwere imi aquiline ma tie ya ihe.
  Dragọn Duchess ji ọṅụ tie:
  - Chaị! Ị gafere ihe niile a tụrụ anya! N'eziokwu, echeghị m na ị nwere ike ime ụdị ihe a - kụpụ Cobra n'onwe ya!
  Marquise nymph kwere:
  - Ọ bụ anyị isi na ọ fọrọ nke nta naanị olileanya! O nwekwara ike bụrụ onye ezi omume. Lee ihe ịma mma esere a na-eme!
  N'ezie, Dominika weere ya ma maa jijiji ụkwụ ya mara mma nke mara mma, na "ewu" nke morocco kpuchiri elu gbawara na mberede ma fegharịa. Ọ dị ka a ga-asị na ọ dị ndụ n'ezie ma na-agagharị agagharị. Ka anyị wụlikwa elu na-achụ nwoke.
  Dragọn Duchess dara n'ọchị, na- amanye isi asaa wee kwuo:
  - Chaị! Olee otú o si eme ya?
  Dominica turu aka wee tie mkpu:
  N'ikwu eziokwu, amaghị m
  Ihe niile na-agwakọta na okpomọkụ etiti ehihie ...
  Ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ọ dịghị mgbe m gụrụ ọgwụ.
  Anaghị m eji mmụọ ikuku egwu egwu ma ọlị!
  Kama, a na m atụ uche gị mgbe niile, Sir.
  Were nwa agbọghọ ahụ soro gị!
  Dragọn duchess tiri mkpu:
  - Dominica nabatara! Na n'ihi nkà ya pụrụ iche, ọ debanyere aha na ngalaba ndị ọkachamara nke Dragọn Academy. Ebe ọ bụghị naanị na ọ gaghị akwụ ụgwọ maka ọmụmụ ihe ya, mana, n'ụzọ megidere nke ahụ, a ga-akwụ ụgwọ akwụkwọ mmụta dị elu!
  Dominica wuliri elu, gbagharịa wee bụrụ:
  Ọ dịghị Dominica ka mma
  O bu agba nke uwa...
  Anyanwụ na-awa n'elu ụwa,
  Na gburugburu e nwere efu!
  Marquise nymph jụrụ jiri ọchị ọchị:
  - Kedu ihe m ga-enweta maka nke a?
  Enwere nkwụsịtụ... Dominica kwuputara :
  - Ị kwesịrị ịchọta nwa nwoke mara mma!
  Dragọn Duchess chịrị ọchị wee zaa:
  - Otú ọ dị , nwa akwụkwọ ọhụrụ ahụ doro anya n'anya n'ihi mpako siri ike! Ya mere, m na-amanye a penance - ịkpọ otu narị nku aphorisms. Ma mee ya ozugbo!
  Dominica jiri ọchị kwe isi:
  - Biko! Ọ bụghị n'efu ka m mere na fim, enwekwara m ebe nchekwa dị mma!
  Dragọn Duchess tamuru:
  - Bịa ngwa ngwa! Enwere m oke na oge!
  Dominika nwere ume miri emi wee dee na ọsọ igwe:
  Ọ dịghị onye chọrọ ntị nke ịnyịnya ibu nwụrụ anwụ, ma anụ nkịta ọhịa dị ndụ bụ onyinye maka ndị na-adịghị mkpa ịnyịnya ibu iji nweta ihe mgbaru ọsọ ha!
  Ozugbo i tinye akpụkpọ ụkwụ n'uche gị, ị ga-anọgide na-enweghị akpụkpọ ụkwụ ruo mgbe ebighị ebi!
  Agha bụ ikuku maka ngụgụ, mana naanị agwakọta ya na gas ọnụọgụ abụọ!
  Ọ bụrụ na onye iro achọghị ka ọ daa mbà ma ghara ịma otú ọ ga-esi emefu, anyị ga-amanye ya ka o yipụ uwe ya ma kụziere ya otú e si emeri!
  Ndị ajọ mmadụ hụrụ anwansi ojii n'anya, ezigbo ndị na-abụghị mmadụ hụrụ anwansi ọcha n'anya!
  Igbu na agha siri ike na usoro a, na-asọ oyi na nghọta, ma lee ka o si dị ukwuu na njedebe! Nke a pụtara na agha na-eweta ahụ ike na mkpụrụ obi, na-eme ka ahụ sie ike, na-ehichapụkwa obere akpa!
  Mgbe ụfọdụ agha na-ejupụta nke ukwuu obere akpa, na n'ụzọ ziri ezi na njupụta nke ọbara wụfuru, na ihe efu nke obi rụrụ arụ!
  A na-akwụ ụgwọ nna nna ụgwọ site na ntinye onwe onye!
  Agha na-anwale ndị maara ihe, na-eme ka ndị siri ike sie ike, na-atọ ndị nzuzu ụtọ ! -
  Ịbụ onye na-achị ọchị abụghị ihe na-atọ ụtọ, ime ka ndị ọzọ na-akwa ákwá abụghị ihe na-agwụ ike!
  Ezigbo onye na-achị achị , dị ka mmanụ aṅụ na-atọ ụtọ, a ga-ebu ụzọ rachaa, wee gbụọ ọnụ mmiri !
  Ajọ onye-isi, dika wormwood, agēbu uzọ tupia ya , we zọda ya.
  Ee, ọlaedo dị nro, ma a pụrụ iji ya mee ihe n'ụzọ dị mfe iji kpụrụ ọta a na-apụghị ịpụ apụ apụ apụ!
  Ogo mgbe niile karịrị nke ukwuu - ọbụna oké osimiri nke pearl barley porridge abụghị ihe mgbochi na anyụike!
  Ihe ọjọ juputara n'ike mgbe ihe ọma na-adalata n'egwu!
  Ihe ọchị dị mma, ngaji dị mma maka nri abalị, yana enyemaka na mkpa!
  Ị nwere ike inwe chioma otu ugboro ma ọ bụ ugboro abụọ - na-enweghị nkà, chioma na-apụ n'anya!
  Onye ọ bụla na-abụghị Leo Tolstoy bụ tramp akwụkwọ!
  Ị gaghị amụ Tolstoy ka ị bụrụ onye na-aṅụ akwụkwọ!
  Ka anyị ṅụọ ka anyị na-enwe ọtụtụ nwunye karịa ihe mere anyị ga-eji na-agbaji agba alụkwaghịm!
  Agụụ ebibiwo ndị nwoke karịa ọmịiko ụmụ nwanyị!
  Anya ziri ezi, slanting aka, onye iro abụghị ihe efu - myopic!
  Nkà ihe ọmụma adịghị ogologo ndụ, ma ọ na-eme ka ọ mara mma, na-esetịpụ iberibe!
  Onye ọchịagha ji nka na-emeri, onye na-egbu anụ nwere ọnụ ọgụgụ, onye nwere ọgụgụ isi na nka, onye aghụghọ na-aghọgbu!
  Ya mere, ka anyị ṅụọ ka olileanya ghara ịnwụ, naanị ndị na-adịghị ebi ndụ na-anwụ anwụ!
  Olileanya na-anwụ anwụ ikpeazụ ... Na ndị mbụ bụ ndị na-adịghị akwado ya!
  Na agha, mgbagha bụ echiche ikwu, dị ka chocolate; tupu ị nwee oge iji nwee mmasị na ụlọ mmanya, ha abanyelarị n'ọnụ gị; tupu ị nweta oge ilo ha, ha na-apụta n'akụkụ!
  Ihe ịga nke ọma na-esi ísì mgbe ụfọdụ, ọganiihu na-esi isi ka ozu, mana obi ụtọ enweghị ike isi ísì!
  Chineke nọ n"elu ihe niile, Ekwensu nọkwa na-akọwa ya!
  Ịbụ ihe na-adịghị mma ọbụna maka masochist!
  Ihe Chineke na-amaghị bụ nnọọ ajụjụ ọ na-apụghị ịza!
  Enwe ka mmadụ mma n'ihi na ọ ga-abụ naanị anụmanụ n'ezie!
  Ozizi nke na-adịghị eduga n'ezi ihe dị ka ụzọ na-eduga n'anyụike!
  Ịwulite ozizi ọ bụla na ederede nke Oziọma ahụ bụ otu ihe ahụ dị ka ịmụ usoro nhazi quantum sitere na akụkọ ifo nke Brothers Grimm!
  O siri ike ịbụ Chineke, mana ịnọgide na ekwensu enweghị ike idi ya kpamkpam!
  Uche na-abawanye ike anọ ọ bụrụgodị na ọnụ ọgụgụ ndị iro na-abawanye!
  Ndụ bụ nkwekọrịta zuru oke, ọ bụghị na ndị mmadụ, kama na okike!
  ọkpọiso dị ka mgbịrịgba , nke pụtara na syllable dị jụụ!
  maka ndị nzuzu , anaghị ede iwu okike maka ndị amamihe!
  ndị nwere ọgụgụ isi asụsụ ka ha zoo echiche banyere ihe nzuzu na ihe na-enweghị isi!
  Onye na-ahụ na -akpa ọchị na mwute ga-n'ụzọ dị mwute kpu ìsì site oké ọṅụ!
  - Mee ọsọ ọsọ na-enweghị ngwa ngwa - mee ọsọ ọsọ na-enweghị ngwa ngwa! Nweta A site na nkuzi site na idozi ihe dị mgbagwoju anya!
  A naghị ekpe ndị mmeri ikpe ... Ọ bụ ezie na, mgbe ụfọdụ a na-ekpe ha ikpe!
  - nzuzu mmadụ bụ ihe jikọrọ chi na-emegide ndị mmadụ!
  Onye nọ n'ọba bu nwoke: Ma ezì ọbuná n'ulo eze agaghi-eweli elu kari ezì!
  Enwere ihe abụọ na-enweghị ngwụcha: eluigwe na ụwa na ọgụgụ isi mmadụ, Otú ọ dị, nke mbụ bụ ikwu, nke abụọ bụ ihe zuru oke!
  Ihe Russian adịghị amasị ịnya ụgbọ ala ngwa ngwa, yana ụgbọ elu ngwa ngwa !
  - Onye ọ bụla achọghị ịga hel, mana ọ bụ naanị mmadụ ole na ole nwere ike detụ mmasị maka ohere ekwensu!
  Ma na-enweghị mmiri na anya mmiri, ị gaghị aghọrọ ihe ubi nke ọṅụ, na-enweghị ogbugba mmiri n'ubi, mgbe ahụ, laurels nke ịga nke ọma agaghị eto!
  Chineke nọ n"ihe ọ bụla, ma ọ bụ n"elu ya, Ekwensu nọkwa na-enweghị ihe ọ bụla, ma ọ bụ n"oké ụkọ ihe onwunwe!
  Onye ọ bụla na-ewepụta oge kpachara anya ga-azọpụta ebighị ebi na olili ozu ya!
  Ịgbachi nkịtị bụ ọla edo, okwu ahụ bụ ọlaọcha, mana ọtụtụ ihe na-esi n'ọnụ nwanyị wụpụ nke na ọbụna diamonds na-ada mbà!
  Ịgbachi nkịtị bụ ọla edo na ogologo nchekwa nke iyi okwu agaghị agba nchara!
  Ọlaedo na-efunahụkwa uru ya ma ọ bụrụ na e liri ya n"ala!
  Mgbe ụfọdụ, site n'ịgbachi nkịtị, ị ga-eju obere akpa gị ọla edo karịa site n'ịrịọ n'olu dara ụda maka aka!
  Agha anaghị agwụ ike, ọ nwere ike ịbụ oge niile, mana naanị ruo mgbe agba mbụ!
  Oge udo na-abụkarị nke ugboro ugboro, na naanị agha bụ mgbe niile!
  N'agha, dịka na chess, ị nweghị ike ịmegharị, mana ọdịiche dị na nrụgide oge niile!
  Agha bụ nsogbu oge ebighi ebi ọbụna tupu ịkwaga mbụ!
  Na chess, a na-eme mmegharị n'otu n'otu, mana n'agha, ha na-atụgharị!
  Agha dị ka chess, naanị enweghị iwu na ozugbo!
  N'agha enwere enweghi oge ebighi ebi, mgbe udo na-achị, enwere ụkọ ntụrụndụ!
  Ihe kacha adọrọ mmasị na agha bụ na ihe niile na-adị njọ mgbe niile, na ọ bụ naanị maka igosi na ọ bụ capitulation!
  Ị nwere ike ịhapụ ihe efu, mana, Ewoo , ị nwere ike ịhapụ naanị n'ezie!
  Ịrụsi ọrụ ike nke ọzụzụ na-akwụ ụgwọ na mfe nke ọgụ! Onye na-adịghị umengwụ ga-aghọ dike!
  Ọ dịghị mgbe akaha ịmụta, ma ị nwụọ!
  Ọbụna onye nwụrụ anwụ nwere ohere maka ịbọ ọbọ, ma ọ bụrụ na ọ bụ onye na-ekweghị na Chineke!
  Ịghọ onye na-ekweghị na Chineke pụtara ịkwụsị ịnwụ anwụ!
  Ha na-eji isi ha eche echiche, ma were afọ ha mee ihe!
  Ihe ọjọọ adịghị ebi n'ime obi, kama na afo!
  Obi na-achọ naanị ọdịmma onwe naanị site n'oge ruo n'oge, mana afọ na-adị mgbe niile!
  Afọ bụ akụkụ ahụ kachasị dị egwu, mana ọ bụ ihe na-akpali anyị ịrụ ọrụ!
  Enweghị obi, ọ dịghị mmadụ, ma afọ enweghị anyaukwu mmadụ!
  Ha na-akasi obi, na-emekwa ka afọ dajụọ!
  Achọghị m ịma ego ole ụgbọ ala na-akwụ, isi ihe bụ na ugwu nke Motherland enweghị ọnụ ahịa!
  Ọ bụrụ na Jizọs bi n"ime obi, Setan na-ebikwa n"afọ!
  Afọ efu na-agba gị ume imeju obere akpa gị!
  Isi efu na-awụpụ obere akpa gị!
  Nnukwu afọ abụghị ihe ịrịba ama nke onye ukwu, ma ọ na-egosi ntakịrị ike!
  Afọ tọgbọ chakoo na-eju mkpụrụ obi ilu!
  Afọ kacha dị arọ bụ onye ihe efu ya si n'isi na-enweghị ụbụrụ!
  Nwanyị na-eji ụkwụ rie nri dị ka anụ ọhịa wolf, naanị n'ikiri ụkwụ dị elu!
  N'ọdịnihu, ọtụtụ na-ekwe nkwa ugwu ọla edo, ma obi ụtọ ka dị nso!
  Ndụ adịghị ka kaadị, ị ga-mgbe niile na-enye gị niile maka ịga nke ọma !
  Ihe mgbaru ọsọ dị ka mgbama, ị na-agbalịsi ike maka ya, ma mgbe ị ruru ya, ị na-ahụ na nsogbu abawanyela!
  Siga bụ ihe kacha egbu egbu , karịsịa megide onye ahịa! Siga dị ka égbè gbachiri nkịtị, ma ọ na-egbu mmadụ ọbụna n"aka onye na-amu amu!
  Siga bụ onye na-agba ọsọ a pụrụ ịdabere na ya, ọ na-egbu mgbe niile!
  Siga na-atọ ụtọ, mana ọ na-adọta karịa swiit!
  Siga dị ka nwa agbọghọ ọjọọ , mana ikere ya na-afụ ụfụ karịa!
  Siga, n'adịghị ka ogbunigwe, mgbe a tụbara ya, na-agbatị ndụ!
  N'ime agha, ụzọ kacha nso maka ebumnuche bụ ntụgharị okirikiri, eziokwu dị ọcha bụ aghụghọ jọgburu onwe ya!
  Ntugharị okirikiri bụ ụzọ kacha mma iji belata ụzọ nke ebumnuche gị!
  Ndụ na-acha uhie uhie, ma ọ na-ahapụ na ọbara uhie!
  N'agha, ndụ na-efunahụ uru ya, mana ọ na-enweta ihe ọ pụtara!
  Agha , dị ka nwoke na-alụ nwanyị ọhụrụ, nwere ike ịrara ya nye, ma ọ dịghị ekwe ka ọ dịgide!
  Agha bụ nwanyị na-agụ agụụ na-eripịa ahụ mmadụ!
  Afọ niile nọ n'okpuru agha, dị ka ịhụnanya, mana ọ bụghị egwuregwu na-atọ ụtọ !
  Agha, dị ka onye ikike, dị oke ọnụ ma na-agbanwe agbanwe, mana ọ na-ahapụ mgbe niile ncheta dike!
  Agha adịghị ka nrọ; ị nweghị ike ime ma ọ bụrụ na enweghị mmetụta siri ike!
  Ụwa na-agwụ ike ma na-atụrụ ndụ, agha na-adọrọ mmasị ma na-akpali akpali!
  Agha, ọbara a na ọsụsọ, na-eme ka mkpụrụ osisi na-amụpụta obi ike!
  N'agbanyeghị otú usoro agha si dị mma, onye ọ bụla chọrọ njedebe!
  Agha abụghị akwụkwọ, ị nweghị ike imechi ya, ị nweghị ike izobe ya n'okpuru ohiri isi gị, ị nwere ike mekwaa ya unyi!
  Agha bụ okpukperechi: ọ chọrọ ịnụbigara okpukpe ọkụ n'obi, ịdọ aka ná ntị, nrubeisi na-enweghị mgbagha, mana chi ya na-anwụ mgbe niile!
  Na agha, dị ka na cha cha, ihe ize ndụ dị elu, ma mmeri dị mkpụmkpụ!
  Onye agha na-anwụ anwụ, echefuru otuto, trophies agwụla, naanị ihe kpatara ịmalite igbuchapụ ọhụrụ bụ enweghị ike iwepụ!
  Anyị na-eleda onye ogbu mmadụ anya ma ọ bụrụ na ọ bụghị onye agha nọ n'ihu; anyị na-eleda onye ohi anya ma ọ bụrụ na ọ bụ onye na-apụnara mmadụ ihe n'ọgbọ agha, okpukpu abụọ!
  Onye agha, nke a bụ dike nke ihe agha ya nwere obi ike na nsọpụrụ! General Baron, onye okpueze ya bụ akọ na ọgụgụ isi!
  Onye agha ahụ na-ada mpako, na-ada ụda nke nzuzo!
  Nke mbụ na mwakpo ahụ nwere ike ịnwụ, mana nke ikpeazụ agaghị adịgide na ebe nchekwa!
  Ọ ka mma ịbụ onye mbụ na-ekerịta ihe a kwatara akwata karịa ibuso agha!
  Agha, dị ka nwanyị, na-atọgbọrọ naanị ụmụ nwoke n'agbajighị!
  Nwanyị, n'adịghị ka agha, adịghị ngwa ngwa igbu nwoke!
  Agha, n'adịghị ka ụmụ nwanyị, enweghị afọ ojuju na ọnụ ọgụgụ ndị ikom e kenyere!
  Agha bụ nwanyị na-enweghị afọ ojuju, ụmụ nwoke anaghị ezuru ya, ọ gaghị ajụ nwanyị!
  Ịlụ ọgụ anaghị amasị ụmụ nwanyị, mana agụụ igbu nwoke adịghị njọ karịa mgbọ!
  Ọbụna obere mgbọ nwere ike igbu nwoke, nwanyị nwere nnukwu obi nwere ike ime ya obi ụtọ!
  Nnukwu obi na-ebutekarị obere ọdịmma onwe onye!
  Agha enweghị ihu nwanyị, ma ọ na-agbapụta ọbara ụmụ nwoke karịa nwunye!
  Agha adịghị eweta ọṅụ, ma ọ na-egbo ebumnobi ime ihe ike!
  Añụrị na agha, ozu ndị iro bụ naanị ọnụ ahịa!
  Agha bụ ịkọ ubi: a na-eji ozu mee ihe fatịlaịza, jiri ọbara gbaa ya mmiri, ma ọ na-apụta na mmeri!
  Mmeri na-nurtured na ozu na ọbara , ma ọ na-amị mkpụrụ na ebube!
  Agha dị ka ifuru mmadụ na-eri, na-egbuke egbuke, anụ anụ ma na-esi ísì ọjọọ!
  Agha bụ nne ọganihu na nne nku ume!
  Na n'agha, ndụ onye agha abaghị uru, ndị ọchịagha na-abụkwa mfu!
  Ọ bụrụ na ị chọrọ udo, tinye egwu; ọ bụrụ na ị chọrọ agha, kpalie ọchị!
  Ịchị ọchị abụghị mmehie ma ọ bụrụ na ị bụghị onye na-achị ọchị n'ihe gbasara agha!
  Agha dị ka ihe egwuregwu, naanị onye mmeri nwere ọchị ikpeazụ!
  Na agha, dị ka na circus, naanị sneaky, oké egbu egbu!
  Ịdị n'otu n'okpuru ọchịchị siri ike dị mma karịa ọgba aghara na nzuzu n'okpuru nke dị nro!
  Ọnwụ bụ mgbakọ, ihere bụ kpam kpam !
  N'agbanyeghị otú eze si dị ukwuu, ọ ga-aga n'ili, dị ka onye na-achụ nta!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-agha ụgha mgbe niile, naanị ya na-anwụ n'ezie!
  anwụghị anwụ dị adị, ma ọnwụ bụ ihe efu!
  Ndị eze nwere ike ime ihe niile, ma ọ bụghị otu, ọ dịghịkwa otu eze nwere ike isi n'ili gbapụ n'ụwa!
  Onye ọ bụla chọrọ ibi ndụ mara mma, mana ọ bụ naanị mmadụ ole na ole na-anwụ n'ụzọ nkwanye ùgwù!
  Ọnwụ na-ekwe nkwa nsogbu, ma ọ bụrụ na ọ na-egbuke egbuke na ụzarị nke mmezu!
  Ndụ na-enweghị ntụrụndụ bụ ịhụnanya na-enweghị ihe omume ntụrụndụ!
  Ọ dị mma mgbe ịhụnanya dị, njọ ma ọ bụrụ na a kwafuo ọbara!
  Mmekọahụ dị ka ọwa, mana njuputa na-eri karịa!
  Ị nwere ike ibi ndụ na-enweghị mmekọahụ, ma ị nweghị ike ịmụ nwa!
  Ka ịhụnanya na-ekpo ọkụ, ka ọbara na-agbasi ike karị!
  Ndị mmadụ na-achọ ịhụnanya, ụmụ anụmanụ na-achọ mmekọahụ, na ndị amamihe na-achọ mkpughe!
  Ọbụna ezi enyi, aesthetes hụrụ ya n'anya!
  Mmekọahụ na-achọkwa imeru ihe n'ókè, otú ahụ ka ọ ka mma!
  Enweghị oke na ịhụnanya, na okwu mmekọahụ ezuola!
  Ọ dị mfe n'okpuru ọkụ ma ọ bụrụ na ọkụ dị n'ime obi gị!
  Ọ ka mma ire ọkụ karịa ịbụ mkpụrụ obi Ken!
  Agha bụ mmekọ nwoke na nwanyị: ọtụtụ ịkwa ákwá na iti mkpu, ma a gaghị enwe ọbara dị ukwuu ọbụna site na otu puku ụmụ agbọghọ na-amaghị nwoke!
  Mmekọahụ dị ka agha, ma ọ bụghị dị ka ogologo na-emekarị!
  Ịlụ ọgụ dị ka ime ịhụnanya, ma ịkwa ákwá adịghị akwado!
  Mmekọahụ dị mma, n'ezie, mana ụkwara ọbara dị njọ!
  Agha siri ike, mana mweda n'ala dị arọ karịa ibu agha ọ bụla!
  Ọ bụrụ na ị chọrọ ịdị ndụ, mụta ịlụ ọgụ, ọ bụrụ na ịchọrọ ịdị ndụ, mụta imeri!
  N'agha, ụzọ niile dị mma, ma e wezụga ịkụ ọkụkọ!
  Onye ọ bụla nwere ike ịlụ ọgụ, mana naanị ndị ruru eru nwere ike imeri!
  Agha abụghị ebe a na-eche echiche, ọ na-ejupụta na nnukwu ara!
  Ọ ka mma ịlụ ọgụ karịa ịzụ ahịa nna nna!
  Agha abụghị swiiti, ma ọ na-eju gị ọṅụ mgbe i loro ya!
  Agha ahụ anaghị akwụsị akwụsị, naanị mkpọtụ egbe egbe na-ebelata!
  Mgbọ egbe nwere ike ibelata, gbọmgbọm ahụ nwere ike ịgbawa, mana ọgụ agaghị akwụsị!
  Na agha, ihe kacha adọrọ mmasị bụ enweghị atụ, ọgụ n'ezie!
  Gịnị kpatara ọnụ ahịa ji gbadata n'okpuru Stalin n'ihi na e gburu ndị iro nke ndị mmadụ!
  Ọ ka mma iyipụ uwe maka ego karịa ka a yikwasị akpụkpọ ụkwụ n'efu!
  Ọ ka mma ịnọ n'ụkwụ efu karịa inwe akpụkpọ ụkwụ n'ụzọ ihe atụ!
  Agha dị ka egwuregwu egwuregwu, naanị kama ịchị ọchị ka anya mmiri na-agba, ebe egwuregwu ahụ dịkwa ka mbara ala!
  Achọrọ m udo, ọ ga-abụ agha, achọrọ m agha, ọ na-atụgharị na-achị!
  Agha, ruo n'ókè ụfọdụ, bụ nne, na-amụ ezi òtù ụmụnna!
  Agha dị njọ, mana ọ na-amụ ezigbo ndị enyi!
  Ogologo ogwe aka dị mma ma ọ bụrụ na uche adịghị mkpụmkpụ!
  Ike na-emeri, na naanị uche bara uru na-enye onyinye nke mmeri!
  Ike na ọgụgụ isi, dị ka di na nwunye, na-amụ mmeri nanị na abụọ!
  Mmadụ, n'adịghị ka pyramid, nwere nkwado na-adịghị larịị na ntachi obi!
  Pyramid ahụ nwere akụkụ anọ, mana elu dị larịị na-enye ya nkwụsi ike!
  Ọnwụ dị mma dị mma karịa ndụ nzuzu !
  Ọ dị mma ịbụ Chineke n'ime ọhịa, mana ọ dị njọ ịbụ ekwensu na mpaghara!
  Anyanwụ dara na ọkara ụbọchị, ma ebube ahụ dịgidere ruo ọtụtụ narị afọ!
  Ama ama dị mkpụmkpụ, ma e wezụga ihe ọ bụla ọzọ!
  Na-adị ndụ ruo mgbe ebighị ebi, mụta ruo mgbe ebighị ebi, ma amụghachila!
  Ebube nwere ike na-egbuke egbuke, na-egbuke egbuke karịa ọla edo, mana ọ na-agwụ karịa ka oge na-aga!
  Ebube dị ka anyanwụ, ma ọ dịghị ada n'abalị!
  Ọ dịghị mfe ịbụ onye a ma ama, ọbụna na-agbasi mbọ ike, ma ịdị umengwụ na-eduba ngwa ngwa n'ihere!
  Ịma aha dị ka ọkụ, na-amasị anya, ma iji nweta ya, ị ga-esure mmadụ!
  Ọ dị mma ịnọ n'ebube , ọ dị njọ na ijiji na-arapara na ama ama gbara ya gburugburu!
  . ISI NKE 7.
  Mgbe o tetasịrị, nwa nwoke bụ Prince Oenomaus bụ agbụ ọzọ na wiil. Tupu nke a, a na-ahapụ ya ka ọ sachaa onwe ya na mmiri dị jụụ ma na-ehichapụ ezé ya. Ma rie nri ụtụtụ dị obere.
  Na-aga n'ihu na-agagharị na mmegharị mgbe niile na ahụ nwatakịrị, nke mere na ị gaghị eji nkume na-efe efe mee ka ọ ghara ịgbụ gị. Nke a bụ akara aka siri ike nke onye August na onye nketa nke alaeze ukwu elven.
  Nanị ụzọ ị ga-esi dị ndụ bụ ịbụ ohu na-eto eto na ịrụsi ọrụ ike. Nke a na-enye nchebe nwa oge site na petrification. Enwere ụfọdụ ohere ebe a iji mee ka ịdị adị gị dịkwuo ogologo, mana ọ na-adịghị mma ma na-egbu mgbu.
  Otú ọ dị, nwa okoro ahụ, na-agbagharị wiilị, na-eji echiche ya bara ụba mikpuo onwe ya n'ime ụwa a pụrụ ichetụ n'echiche ma mee ka ndụ ya na-enweghị ọṅụ pụta ìhè na ndọrọ n'agha nke afọ ofufo.
  Otu nwata nwoke na-efe efe n'obere dragọn nwere isi atọ. Ọ chọrọ ịchọta na obodo a na-amaghị ama, na-amaghị ihe, ma ihe ọ nwere ike iweghachite mmekọahụ siri ike ma kwụsị ikpochapụ na petrification nke ụmụ nwoke.
  Dragọn ahụ ka bụkwa nwata, nwata ahụ erubeghịkwa ọtụtụ afọ, o yikwara naanị mkpirisi na akpa azụ nke nwere ngwa agha, na ụta, mma agha abụọ na mma agha n'úkwù ya.
  Oenomaus na-efe n'elu ịnyịnya ya. Na n'akụkụ ya na-anọdụ ala nwa agbọghọ Margarita na obere dragọn. Ọ bụ naanị uwe mwụda nwere agba agba ka o yi, yana mgbanaka anwansi na mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ. Ọ na-anọchi anya ọgụ ahụ a hit si n'ụwa mmadụ.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ adịghị mfe. N'ụwa, ọ bụ onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na onye ọrụ ọgụgụ isi n'oge Great Patriotic War. Ma mgbe ọ nwụsịrị, ọ kwagara n'ụwa nke anwansi na anwansi. Ọ nọkwa na ya ihe karịrị afọ iri itoolu na atọ. Ọ gụsịrị akwụkwọ na dragọn Academy wee nweta amoosu dị ike. Mana ọ dị ka ọ dị mgbe ndị Jamanị kwụgburu ya. N'ihi ihe ụfọdụ ọ naghị eto eto, nke a na-ewute Margarita. Ogologo oge ole ka ị ga-abụ nwa ebighi ebi?
  N'ezie, Oenomaus na-ekwu na ya n'onwe ya bụ onye isi elf okenye, ma ọ ghọrọ nwa ohu. Ọzọkwa, ọ bụ ya mere o ji ewe iwe banyere ya. Ọ bụ ezie na mba, ịbụ nwata adịghị njọ, ma mgbe ị bụkwa ohu ...
  Ma ugbu a, ọ nọworị n'ụwa ọzọ, ọ naghị agbagharị ụkwụ ohu, kama ọ na-efe n'elu dragọn. Ya na nwa agbọghọ ahụ na-akpakọrịta bụ Margarita, bụ onye e duru n'ụkwụ efu site na snow ka e gbuo ya. Ma tupu mgbe ahụ, ha mekpọkwara m ọnụ. Ha were waya gbachichiri kụchie ya azụ ma were ọkụ kụchie ọbụbụ dike nwanyị ahụ.
  A na-ekpuchi ha na ọnya, ma mgbe ị na-azọ ụkwụ na snow oyi, ọ na-adị mma ka ọ na-atọ ụtọ, ka itching na-egbu mgbu nke dị n'ụkwụ gị na-ere ọkụ na-ebelata. Na n'olu onye ọsụ ụzọ, e nwere ihe ncheta - "Abụ m onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị." Mgbe ha kpọgidere, ọ naghị ewute ya, ọ bụ naanị ihe na-asọ oyi ile anya ihu obi ụtọ nke Krauts na ndị uwe ojii. Ọfọn, egwu, gịnị ma ọ bụrụ na hel na-echere ya, dị ka onye ọsụ ụzọ na onye na-ekweghị na Chineke dị? Ebe ha ga-eghe ọ bụghị naanị ikiri ụkwụ gị, ma ahụ gị dum, ruo mgbe ebighị ebi.
  N'agbanyeghị, gịnị mere o ji kwere na ihe efu dị otú ahụ? Agbanyeghị, ọ bụ ihe nwute ịnwụ wee banye na nchefu, ebe ọ dịrị ndụ ntakịrị.
  Ma mgbe ọnyà dị n"olu ya siri ike gbasie ike, nwa agbọghọ ahụ tetara n"elu dragọn. N'akuku ya ka otù nymph mara nma dika mọ-ozi. Ma Margarita chere na eluigwe ka dị. Paradaịs dị otú ahụ pụrụ iche maka ndị dike ọsụ ụzọ na ndị na-ekweghị na Chineke.
  Ma n'ezie, na ụwa anwansi e nwere ihe ọma na ihe ọjọọ, na nsogbu ya. Agwọchara ya ngwa ngwa site na igbubi ya na ọkụ ya site na iji anwansi. Na nwa agbọghọ banyere dragọn Academy, na nke ọdụdụ klas. Ma ọ nwere nkà, nwee ikike na onye na-amụ ihe ngwa ngwa.
  Ọ mụtakwara nkà ịgba afa siri ike. Ya mere, n'agbanyeghị ọdịdị nwata ya, o so Prince Oenomaus gaa ozi pụrụ iche - ịchọta ihe ga-enyere aka ịzọpụta mmekọahụ siri ike. A sị ka e kwuwe, ụwa nke ụmụ nwoke enweghị nkwekọrịta na mmasị. Na mma mmekọahụ na-agwụ ike na ahụ erughị ala na ya.
  Margarita, mgbe ọ na-efe efe, kwuru:
  - Mgbe ụfọdụ m na-eche, ndị ikom ga-alọghachi, na mgbe ahụ gịnị? Kedu onye chọrọ obere nwa nwanyị? Ọ ga-adị m mma ka m too ma ghọọ dimkpa!
  Oenomaus zara n'olu obi ike:
  - Ọ bụrụ na anwansi nwere ike iweghachite ndụ ụmụ nwoke, mgbe ahụ ọ ga-ekwe omume ime gị okenye. Naanị echefula na elves na nymphs na dryads adịghị eme agadi, nke a bụ ihe onwunwe ha. Mana ụmụ nwanyị mmadụ, mba. Anwansi siri ike dị mkpa iji gbochie ha ịghọ ụmụ nwanyị ochie na-adịghị mma, ndị na-adịghị mma na ndị na-azụ azụ. Na ịbụ agadi nwanyị jọrọ njọ dị njọ karịa ịbụ nwa agbọghọ mara mma. Ọ bụghị ikwu banyere ọrịa ndị agadi na-awakpo ndị mmadụ. Ị nweghị anwansi siri ike na ụwa, ma eleghị anya ị hụla n'onwe gị otú ịka nká si bụrụ ihe na-asọ oyi ma na-asọ oyi, karịsịa maka ụmụ nwanyị.
  Margarita kwara isi ya n'ụzọ na-adịghị mma:
  - Mba, achọghị m ịbụ agadi nwanyị! Ọ ka mma ịbụ ohu na-eto eto karịa agadi eze nwanyị!
  Nwa-nwoke onye isi chịrị ọchị wee kwuo:
  - Ị ga-abụ nwata ruo mgbe ebighị ebi, ruo mgbe ebighị ebi gbara ọtọ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ chịrị ọchị ma kwuo:
  - Abụ m nwa agbọghọ obodo tupu agha ahụ. Na Leningrad, n'ụzọ ụfọdụ, ọ dịghị mma ịga ije n'ụkwụ efu, ihu igwe adịghịkwa ekpo ọkụ nke ukwuu. N'ihi ya, n'ime ime obodo, ihere na-eme m n'ụzọ ụfọdụ ịbụ ndị na-azọ ụkwụ . Naanị n'oge a na-arụ ọrụ, mgbe akpụkpọ ụkwụ ụmụaka na-adọwa na ọ na-esiri m ike ịnweta obere akpụkpọ ụkwụ, m mụtara ime ihe dị otú a. Ma ị maara, n'ụbọchị mbụ ọ na-egbu mgbu ma na-atụ oyi, karịsịa ma ọ bụrụ na ị naghị emegharị ahụ, ma mgbe ahụ ị na-eji ya eme ihe ma na-atọ ụtọ. Ọzọkwa, na Ukraine okpomọkụ dị nnọọ ọkụ na nwayọọ.
  Nwa-nwoke Prince kwe:
  - Ee! Aghọtara m. Ma lee onye na-efe efe!
  N'ezie , otu nwaanyị nke nwere ọla edo stupa pụtara n'ihu ha. Mba, ọ bụghị Baba Yaga, mana ọmarịcha ọmarịcha mara mma, n'agbanyeghị na ọ nwere oke etemeete. Na sparkles na pearl ezé. Ma kama aziza, o nwere ihe nhicha ọkụ eletrik nke ọgbara ọhụrụ kpamkpam. Ee, nke a bụ akụkọ na-atọ ụtọ.
  Ọ fụrụ ụmụntakịrị ọnụ wee bụrụ:
  juputara na chanterelles, squirrels,
  Aga m echekwa jam...
  A sị ka e kwuwe, ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ
  A sị ka e kwuwe, ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ ...
  Ahụrụ m ya n'anya n'ezie!
  Margarita kwere isi na nzaghachi wee kwuo:
  - Ee, nke a bụ ọgbara ọhụrụ. Ihe ochie stupa n'ụzọ ọhụrụ!
  O doro anya na onye na-acha anụnụ anụnụ nwere ihe na-ehicha oghere nụrụ nke a ma tụgharịa, tie mkpu n'iwe:
  - Ebee ka ị nwetara echiche na stupa bụ ochie? Ee, gị onwe gị, ọ bụrụ na ị nọrọ n'ụwa gị, a ga-abụrịrị agadi nwanyị! Na nnọọ jọrọ njọ , ma ọ bụrụ na ọ bụghị na igbe ozu!
  Margarita kwetara na ọsụ ude:
  - Ee, nke ahụ ziri ezi! Ma eleghị anya, ọkpụkpụ ahụ gaara ese n'ime ili, ma ọ bụ na ọ ga-adị njọ nke na ọ na-asọ oyi ile.
  Oenomaus kwuru:
  - Ndị mmadụ bụ ihe e kere eke napụrụ Chineke. A napụrụ ha ihe elves nwere - ntorobịa ebighị ebi! Na mmekọahụ siri ike ga - akpụkwa afụ ọnụ ha. Ụmụ okoro ahụ na-ekwu na ọ na-ewute ya nke ukwuu na ọ dịghị mma!
  Acha anụnụ anụnụ nwere ihe nhicha ahụ were ya maa jijiji. Na multi-acha afụ na-efega kwupụta ụmụaka ndị nọ ọdụ na-eto eto dragons.
  Na nzaghachi, ụmụ okorobịa ahụ si na dragọn ha fepụ, afụ ahụ feghachikwara azụ, na nzaghachi na-acha ọcha na-ama jijiji ya. Ihe niile wee malite ịtụgharị.
  Afụ ahụ malitere ịgba n'agba egwu gburugburu, dị ka a ga-asị na ọ merụrụ ahụ. Ọ dịkwa oke mma .
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwuru:
  Ị bụghị Baba Yaga - ụkwụ ọkpụkpụ,
  Na ntutu dị jụụ bụ ọkara obi ụtọ!
  Onye agha ahụ nwere ihe mkpochapụ ahụ ji ọnụma kwuo:
  Ụmụaka dị nzuzu dị ka mkpọchi okporo ụzọ
  A na-adọba gị n'ime netwọk ...
  M ga-ebuba gị n'ime ite ahụ,
  M ga-amụnye gị ọkụ!
  Na nzaghachi, enwere ọchị na ọṅụ dị otú ahụ. Nke a bụ n'ezie nwanyị - nwere ezigbo mma.
  Ụmụntakịrị na-atụgharị na dragọn ha wee malie ruo Baba Yaga. Nwatakịrị nwanyị ahụ were ébè n'akpa azụ ya wee rie:
  - Ị chọrọ ịnata ya?
  Onye na-acha anụnụ anụnụ chịrị ọchị ma jiri pulsar ya kụọ nwanyị ọsụ ụzọ ahụ. Ọ gbapụrụ n'elu dragọn ya. Na nzaghachi ọ ga-eji ébè mee ihe ịrịba ama nke obe, na otú ọ ga-esi agba gị ụkwụ .
  Na webụ ọkụ na-agbakọta nwa okorobịa ahụ bụ Baba Yaga. N"ihi ya, ọ hụrụ onwe ya n"agbụ ya.
  Nwa nwoke ahụ Oenomai kwuru:
  - Ọfọn, kweta, ònye n'ime ụmụaka ka ị tọọrọ?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ gbapụrụ agbagọ kwee:
  - Ọfọn! Anyị maara na ị nwere snout dị ka egbe egbe!
  Blonde Yaga tiri mkpu, na-atụgharị:
  - Ee, m ga-ewere gị maka ya na ...
  N'ekwughị okwu, ịma mma ahụ maa jijiji ma gbalịa imebi ụgbụ ahụ. Mana dike nke ọsụ ụzọ gafere egbe ébè wee gbaa Yagina ike nke anwansi na omen. Kedu ka isi awọ siri malite ịma jijiji na iwe. Nwa agbọghọ ahụ wee bụrụ:
  A kpaliri anyị n'oge ihe isi ike,
  N'ịbụ onye mere ọchịchọ siri ike karịa ígwè ...
  Napụtara ụwa n'aka ọrịa -
  Ezigbo Comrade Stalin!
  
  N'ọtụtụ onyonyo m tụrụ,
  Na eluigwe na ala na-adịghị agwụ agwụ...
  Ị meghere anyị ụzọ ziri ezi,
  Ma eleghị anya na-egosi ya!
  
  Eji m ujo mee ihe
  Ime anwansi sitere na Solcenism...
  Nke a bụ nhazi oge:
  Na yoke nke fasizim ga-ada!
  Elf boy kwuru:
  - O doro anya na ọ bụ nwoke mara mma, Stalin! Ma ya, eleghị anya, dị ka ndị niile nọ n'ụwa, na-aka nká.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ gbakwara Baba Yaga na mgbanwe nwata wee tie mkpu:
  Lenin bi n'ime obi m,
  Ka anyị ghara ịma mwute...
  E meghere ụzọ nke oghere -
  Kpakpando ahụ na-egbuke egbuke n'elu anyị!
  Blonde Yaga rịọrọ:
  - ezuru! Ka m gaa, rịọ ya, m ga-eme ihe ọ bụla!
  Margarita dere na tweet:
  - Hapụ ụmụaka ndị ejidere! Mgbe ahụ enwere ike anyị ga-agbaghara gị. Olee otú ole n'ime ha ka iminyeworo n'ime igwe nhicha gị?
  Acha odo odo kwara:
  - M ga-ahapụ gị ka ị pụọ! Naanị atụpụla m anwansi nke obe!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ tụgharịrị. Weebụ na-ekpo ọkụ na madam ejiji na-ehi ụra. O wee tụgharịa gburugburu . Margarita dọrọ aka ná ntị:
  - Hapụ ụmụaka niile na-aga, na-enweghị aghụghọ!
  Acha ntutu ahụ mesiri obi ike:
  - M na-enye okwu m!
  Ma gbanye ihe nchacha agụụ. Onyinyo ụmụaka malitere ịpụ na ya. Translucent, dị ka ghosts. Ma Margarita fegharịrị mkpisi anwansi ya, onyinyo ndị a wee ghọọ ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ. E nwere okpukpu atọ karịa nke ikpeazụ. Mana otu ihe ahụ , Oenomai nwere obi ụtọ:
  - N'ụwa a ọ dịkarịa ala enwere mmekọahụ siri ike. Na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ndị ikom anyị niile anwụọla!
  Margarita jiri ọnụ ọchị na-egbuke egbuke kwuo:
  - Ọ bịaghị! Na-ekelekwa chi!
  Otu n'ime ụmụntakịrị nwoke ahụ, bụ onye na-agba ụkwụ ọtọ, mana ọ na-atọ ụtọ, n'agbanyeghị na ọ dọwara adọwa, camisole, gbagoro na Oenomaia wee kọwaa onwe ya:
  - Viscount de Lafer! Chaị, lee ka o si bụrụ ihe jọgburu onwe ya ịnọ n'ime igwe na-ehicha ihe. Anụ ọhịa a yipụkwara akpụkpọ ụkwụ m ejiri ezigbo akpụkpọ anụ dragọn mee.
  Margarita jiri chịm ọchị:
  - Bịa, weghachi ihe e zuru na Viscount !
  Blonde Yaga kwubiri:
  - Enweghị m ike!
  Oenomaus wepụtakwara mkpanaka anwansi ya, na-amagharị ya, tie mkpu:
  - Ma gịnị mere nke ahụ?
  Amoosu mara mma kwuru :
  - M rere ha! Ha bụ ndị a na-akwanyere ùgwù nke ukwuu. Otu onye isi kwụrụ ha ọkara otu akpa ọla edo!
  Margarita ekwu, sị:
  - Ọfọn, ọcha ... Maka nke a, anyị ga-anapụ gị akpụkpọ ụkwụ gị. Ha na-mere si dragọn akpụkpọ, na ọbụna agụ akpụkpọ.
  Blonde Yaga kwuru:
  - Ha ga-aka oke maka nwa nwoke. Ọ ga-abụkwa ihe ihere ma onye amoosu nọ n'ọkwá m pụta n'ụkwụ efu.
  Margarita chịrị ọchị wee zaa:
  "Abụghịkwa m onye amoosu na-adịghị ike, mana m na-agbakwa ụkwụ efu mgbe niile, ọbụlagodi na ụwa oyi." I bu kwa nwanyi di otu a. M ga-agbanwekwa nha nwa nwoke ahụ!
  Prince Oenomaus tiri mkpu:
  - Ma ṅụọ iyi na ị gaghị atọrọ ụmụaka. Ma ọ bụghị ya, anyị ga-akpọrọ gị gaa n'ụlọikpe nke Chukwu.
  Baba Yaga na-eto eto tara ahụhụ:
  - Anaghị m eme ha ihe ọjọọ ọ bụla. Ọ bụ naanị ume ụmụaka na-enye m ohere ịnọgide na-eto eto na ịma mma ruo mgbe ebighị ebi. Ya mere, ha dị ndụ.
  Margarita tiri mkpu:
  - Ị ga-ahụ ụzọ ọzọ ị ga-esi na-emegharị ahụ. N'ezie, oge eruola ịkụziri gị nkuzi.
  Nwata nwanyi ahu we tua ogwu. Na ka o si wepụta iyi nke ike pulsar site na mkpịsị ụkwụ ya na-enweghị isi na n'ọnụ ọnụ wand anwansi ya.
  Ha wee tie ntutu isi. Ọ kụdara na mberede wee belata nha. Ugbu a n'ihu ha, kama nwa agbọghọ toro ogologo, e nwere otu nwa agbọghọ na-atụ egwu nke na-erubeghị afọ iri, nke nwere ezì na ụkwụ efu. Ọ tụgharịrị:
  - Enweghị isi! M ga-adị mma! Akụla m akụ!
  Margarita nwere akpụkpọ ụkwụ n'aka ya. Ọ fepụrụ ọbụ aka ya, ha na-ese n'elu chere nwa nwoke nke na-enweghị ụkwụ ụkwụ Viscount, onye, ya na ụmụaka ndị ọzọ a tọhapụrụ onwe ha, jere ije dị ka a ga-asị na ha enweghị ibu n'ikuku.
  Otu nwata nwoke si n"ezigbo mma yikwasị akpụkpọ ụkwụ ya wee bụrụ:
  Enwere ọtụtụ ihe egwu n'akụkụ nwata ahụ,
  Mgbe ụfọdụ ụwa na-ama jijiji dị ka nkume oyi...
  Agbanyeghị, nwa anyị nwoke si na sofa bilie.
  N'ihi na ọ bụ onye agha ama ama, kwere m!
  Nwata nwanyi Yaga weturu obi wee tamu:
  - Ị gaghị apịa m ụtarị?
  Margarita kwuru nke ọma:
  - Ọ bụrụ na i meghị ihe jọgburu onwe ya, gịnị kpatara a ga-eji pịa gị ihe?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-acha anụnụ anụnụ tiri mkpu, anya mmiri gbadara na ntì pink ya:
  "Abụ m nwata ugbu a, ndị amoosu ndị ọzọ agaghịkwa asọpụrụ m!"
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ a tọhapụrụ kwuru:
  - Anyị bụkwa ụmụaka, anyị anaghịkwa akwa maka ya!
  Ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ chịrị ọchị.
  Margarita kwuru, sị:
  - Ị ga-agụrịrị! Ma eleghị anya, anyị nwere ike ịrịda n'ala rie ihe n'ebe ahụ?
  Ụmụntakịrị ahụ mere mkpọtụ. Viscount ledara ala wee kwuo:
  - N'okpuru anyị bụ nnukwu nnukwu ụlọ, ọ dịghịkwa mma karịa Baba Yaga. Yabụ...
  Oenomaus kwuru:
  - Ma ibu nwekwara ụmụ na ndọkpụ n'agha. Anyị aghaghị inyere ha aka.
  Margarita mụmụrụ ọnụ ọchị ma gwa nwa agbọghọ ahụ Yaga:
  - Ma eleghị anya, anyị nwere ike ịkpọrọ ụmụaka ọnụ ma zọpụta ha n'aka nnukwu? Mee ihe ọma, a ga-anabata gị ka ị gụọ akwụkwọ na ụlọ akwụkwọ akụkọ ifo. N'ebe ahụ ka ị ga-amụta ime ihe ọma!
  Nwa agbogho amoosu abuo:
  Onye na-enyere ndị mmadụ aka
  Ọ na-egbu oge ya...
  Omume ọma -
  Ị pụghị ịbụ onye a ma ama!
  Margarita jụrụ:
  Petal nke ifuru na-emebi emebi,
  Ọ bụrụ na a dọkapụrụ ya ogologo oge gara aga...
  Ọ bụ ezie na ụwa dị gburugburu dị obi ọjọọ,
  Achọrọ m ime ihe ọma!
  
  Meere ndị mmadụ ihe ọma
  Mee ihe ọma...
  Ha ga-amakwa ifuru dị ka okooko osisi.
  Okooko osisi na-acha anụnụ anụnụ na ìhè!
  Nwa okoro ahụ onye isi kwuru n'olu dị njọ karị:
  - Ma ị na-agbalị ime ihe ọma na ịlụso ihe ọjọọ ọgụ, ekwenyere m na ọ ga-amasị gị!
  Nwatakịrị nwanyị Yaga wee kechie aka ya wee sị:
  - Ọfọn, m ga-agbalị. N'otu aka ahụ, ọ nweghị ụzọ laghachi azụ ndị amoosu ọjọọ - ha ga-achị ọchị na tuo gị ! M ga-azụghachi dị ka ezigbo akụkọ ifo!
  Margarita mụmụrụ ọnụ ọchị ma bụrụ:
  Onye ọ bụla nwere ọgụgụ isi n'ụwa,
  Kwesịrị ịbụ enyi mgbe niile...
  Ka ọ ghara ime dị ka ụlọ ịgba égbè -
  Egwuregwu ọgụgụ isi aghọghị!
  Nwa-nwoke onye-isi tiri mkpu:
  - Ọfọn, ka anyị gbadaa na nnukwu!
  Ìgwè ụmụaka, fọrọ nke nta ka ọ bụrụ kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam kpam-ụkwụ na-akpụ akpụ, dị gịrịgịrị ma na-acha uhie uhie, ma ike na obi ụtọ, ji ọsọ si na mbara igwe.
  Margarita na Oenomai gbadara na dragons, na Yaga, onye ghọrọ nwa agbọghọ, na ngwa agha. Na onye na-ehicha ihe na-ekpo ọkụ ka nọnyere ya, n'agbanyeghị na ọ dị ka nnukwu aka ụmụaka.
  Nke a bụ otu ndị gbadara n'ala. Ọ dịghị ihe dị na nnukwu nnukwu ụlọ nke nnukwu ụlọ elu nwere nnukwu okpokoro isi na-apụta na ha . Mana skeleton na-achịkwa ọnụ ụzọ ya, yana otu ìgwè orcs dum.
  Ụmụaka abatala. Ha dị njikere ịlụ ọgụ. Nwatakịrị nwanyị Yaga pịa bọtịnụ nke onye na-ehicha oghere na saber, mma agha, ube, mma na ọbụna egbe igwe abụọ dapụrụ na ya. Mgbe ọ hụrụ anya mgbagwoju anya nke ụmụaka, ọ kọwara:
  - Eji m igwe nhicha m jide ya. Ọ ka mma nke ukwuu. Na mkpokọta ngwá agha na ya.
  Margarita kwara ụta anwansi ya na ụkwụ efu ya, mana ejiri mgbanaka anwansi chọọ ya mma, wee dị jụụ:
  - Ugbu a, a ga m afụ ọgwụ nke ga-enye ngwa agha gị ike pụrụ iche, nke dị ebube.
  Nwa agbọghọ mgbaasị ahụ wee sị:
  - Abra , kabra , codabra ! - Na iyi nke ume fepụ si ya anwansi wand na anwansi yiri mgbaaka. Ngwa ọgụ nke Baba Yaga nyere ụmụaka wee malite na-enwu.
  Oenomai, dị ka onye agha nwere ahụmahụ karị, welitere egbe igwe dị mkpụmkpụ nke na-agbapụ agịga dị mkpa. Nwata nwoke rachara egbugbere ọnụ ya na-atọ ụtọ wee bụrụ:
  - Ọ dị mma kwesịrị ịdị na egbe igwe,
  Tie dị ka ígwè iwe ọkụ...
  Ọbara ahụ agbaghị ka mmiri iyi.
  Na Paradaịs chịrị n'eluigwe na ala!
  Ụmụntakịrị ahụ tiri n'otu, welie egbe ha elu:
  Onye na-egbu egbu bụ aghụghọ na obi ọjọọ.
  Edokwawo ndị mmadụ na mgbidi...
  Ma ekwere m na, oké ifufe anyị pulitere,
  Ma ekwere m, iyi nke anyanwụ -
  Wepụ ọchịchịrị nke ụlọ mkpọrọ!
  Ya mere, otu ìgwè ụmụaka, bụ́ ndị ji ngwá agha anwansi, gbagara ịwakpo. Obere ikiri ụkwụ efu nke ụmụ nwoke na ọbụna ọtụtụ ụmụ agbọghọ na-egbuke egbuke. Ha anaghị atụ egwu nnukwu anụ, ọ bụ ezie na akụkụ dum nke aji, na-esi ísì , orcs na-asọ oyi na-abịakwute ha .
  Oenomai, na-efe efe na dragọn, meghere ọkụ na onye iro site na egbe igwe. Obere agịga tụrụ ntutu isi nke orcs, mgbe ahụ, ọrụ ebube mere: ha ghọrọ nnukwu mmanya chocolate na buns mmanụ aṅụ.
  Margarita gbakwara ndị iro ahụ ụkwụ, na-eji mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ na mgbanaka anwansi na ha. Ya mere, orcs nwere mma agha, bụ ndị a wakporo, ghọrọ ozugbo ụdị ihe niile na-atọ ụtọ, gụnyere candies kpuchie na chọkọletị yana mmiri ara ehi dị n'ime. Nke a na- atọ ụtọ n'ezie. Na cheesecakes, na donuts nwere mkpụrụ poppy na cinnamon.
  Na nwa agbọghọ na-eme ihe nkiri na-eme anwansi na-efegharị ma na-emepụta ihe dị egwu.
  Ya mere, ụmụaka na ndị orcs batara n'agha. Nke mbụ, Viscount. Uwe ya, mgbe nwata ahụ yisịrị akpụkpọ ụkwụ ya, ghọrọ ihe ọhụrụ, dị ka à ga-asị na ọ dị ọhụrụ. Ọ bughi nani o were mma-agha n'aka-nri-ya lua, kama o jide kwa mma-agha n'aka-ekpe-ya.
  Na site na aka nke agụba, ọmarịcha mgbanwe mere. Ugbu a, kama orc, otu achịcha na-adọrọ adọrọ nke nwere mịrị amị pụtara. Na site na mma agha ahụ, cheesecake chocolate pụtara. Na ụmụ okorobịa ndị ọzọ na agha.
  Otu nwa agbọghọ, bụ́ onye o doro anya na o si ná mba mepere emepe, kwụkwasịrị ahịhịa n'ụkwụ ya ọtọ ma were égbè na-ede ihe. Ihe na-ebute mgbanwe dị iche iche nke akụkọ ifo. Site na orc ka otu soseji juru eju, wee si na toki na gravy pụta. Na ihe ọgwụgwọ ndị ọzọ dị ụtọ apụtaghị.
  Na keisi aki oyibo cupcakes na-esi na aka nke agụba. Na nnukwu ice cream kwa.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ Margarita malitere ịbụ abụ n'ọṅụ agha;
  Anyị bụ ndị ọsụ ụzọ, ụmụ ndị Kọmunist.
  Ndị chọrọ ịkwalite obodo...
  Hitler ga-aza nke ọma maka iwe ya,
  Anyị ga-egwepịa, kwere m, Setan!
  
  Ayi ṅuru iyi n'iru Chineke;
  Na Lenin nyere obi ya nye ndị na-eto eto ...
  Oh, ekpela ndị ọsụ ụzọ ikpe ike,
  Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nyere ha ike karịa!
  
  Anyị gara n'ihu ụmụ okorobịa na-agbaghị ụkwụ,
  Ha chọrọ ịlụ ọgụ, na-echekwa ala nna ha...
  Ma ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ ndị nwere scthes bụ maka anyị.
  Na iguzosi ike n'ihe anyị bụ ihe agha siri ike!
  
  Agha dara na nso Moscow,
  Ndị tankị na-ere ọkụ, asphalt na-agbaze...
  Anyị ga-ahụ ọchịchị Kọmunist, ekwere m, anyị enyela,
  Na ị nwere ike wepụ a fasisti na a broadsword!
  
  Ekwela m, ndị mmadụ, Hitler abụghị onye nwere ike ime ihe niile,
  Ọ bụ ezie na echiche Fuhrer bi na ...
  Anyị na-eti ndị fasizim ike,
  Ka anyị gaa n'oké njem anyị!
  
  Anyị agaghị atụ egwu ndị iro nke Rus ',
  Anyị hụrụ ala anyị USSR n'anya ...
  Ị bụghị dike na mkpụrụ obi nke ome ochi,
  Ka anyị setịpụ ihe atụ maka alaeze Chineke!
  
  Hitler amaghị, a ga-eti ya ihe ọjọọ,
  N'agbanyeghi na ike nke ala mo di n'ime ya...
  Na parasitic Krauts na-abịa,
  Nke ga-emeju udo na ọkụ!
  
  ịdị ukwuu nke ndị Russia bụ imeri site n'ịgba egwu,
  Agbanyeghị na enwere nnukwu ọrụ n'azụ nke a ...
  Mmeri ga-abịa, ekwere m, n'ime ọnwa Mee,
  Na Fuhrer ga-abụ kpamkpam kaput!
  
  Nke a bụ okwukwe anyị, ike ọchịchị Kọmunist.
  Ka USSR nwee ọganihu ruo mgbe ebighị ebi ...
  Anyị ga-egwepịa, ị maara, yoke nke fasizim,
  Otu a ka Rọshịa si bụrụ ndị agha!
  
  Na Stalingrad ndị Fritz meriri.
  Ha ghọtara aka anyị siri ike...
  Anyị nyere onyinye mara mma.
  Ha nyekwara onye ọchịchị aka ike nikel!
  
  Obodo m, Russia mara mma,
  N'ime ya, na Arctic, osisi apụl na-eto eto ...
  Svarog na Stalin bụ, ị maara, Mesaịa ahụ.
  Ndị Nazi na-agbapụ n'aka ndị agha Russia!
  
  Otu ahụ ka eluigwe na ụwa si maa mma,
  Mgbe ọchịchị Kọmunist na-enwu n'elu ya ...
  Na ọnwụnwa ga-abụ maka ewuli elu,
  Flight naanị elu na ọ bụghị nke abụọ ala!
  
  Anyị were mkpu uhie ọhịa were Winter ,
  Ha gbajiri ọkpụkpụ azụ nke ndị nchekwa ọcha...
  A na-eti ndị iro Russia nke ndị Kọmunist ihe,
  Anyị ka nwere trophies maka nri ehihie!
  
  Anyị jidere Stalin nke ukwuu,
  Ụmụ agbọghọ na-agba ụkwụ efu na ntu oyi ọ bụla ...
  Ị bụrụla, kwere m, onye siri ike,
  Na onye ọsụ ụzọ ahụ etoola ịghọ dike!
  
  Mba, Russia agaghị agbaji,
  Lenin anwụghị anwụ na-egosi ụzọ...
  Anyị anaghị atụ egwu ọkụ na-egbuke egbuke,
  Ndị Rọshịa enweghịkwa ike ịgbakụta ọchịchị Kọmunist azụ!
  
  
  N'aha mama anyi Russia,
  Ka anyị jikọta obi n'otu okpueze...
  Ngwa ngwa, ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu n'oké olu,
  Nnukwu nrọ ga-emezu!
  
  Ee, okwukwe anyị bụ ka anyị na ndị nna anyị nọ mgbe niile.
  Ma ọ bụrụ na ị nwere ike karịa nna nna gị ...
  Anyị ga-eme nke ọma ruo mgbe ebighị ebi,
  Ọ bụ ezie na ọ na-ele anya ọ dịghị ihe karịrị iri abụọ!
  
  Kwere m, anyị hụrụ ala nna anyị n'anya,
  Anyị chọrọ obi ụtọ ruo mgbe ebighị ebi...
  Lucifa, kwere m, agaghị ebibi anyị,
  Oge okpomọkụ ga-abịa - oyi ga-apụ n'anya!
  
  Ihe niile ga-eto nke ọma na Russia.
  Ọ dị ka nsogbu apụọla n'ụwa ...
  Ekwenyere m na oge ọchịchị Kọmunist ga-abịa.
  Akụ na ụba na ọṅụ ga-adịru mgbe ebighị ebi!
  
  Sayensị ga-akpọlite ndị e gburu n"agha,
  Ndị mmadụ ga-enwe ntorobịa ruo mgbe ebighị ebi...
  Ma madu di ka Onye puru ime ihe nile;
  Onye ọjọọ ahụ ga-apụ n'anya, amaara m, ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Na nkenke, obi ụtọ na-enwu maka onye ọ bụla nọ na mbara igwe.
  Ndị niile bi n'ụwa dị ka otu ezinụlọ...
  Ụmụaka na-achị ọchị ma na-egwu egwu n'eluigwe,
  Ị ga-ahụ m n'anya na egwu!
  Ya mere ọ bụrụ abụ, ụmụaka ahụ wee gbanwee orcs ka ọ bụrụ ihe na-atọ ụtọ nke ukwuu na ngwa ọgụ anwansi. Ma ọbụna mgbe nwa agbọghọ amoosu ahụ tọhapụrụ ike site na onye na-ehicha ihe na-ekpo ọkụ, iko na azụ, efere n'akụkụ na swans nwere eriri na-atọ ụtọ malitere ịpụta , nke orcs na-enweghị obi ebere tụgharịrị. Ọ mara mma nke ukwuu.
  N'ebe a, ọchịagha goblin Orc, ebe ọ bịarutere n'okpuru mgbawa nke anwansi dị mma, ghọrọ achicha na-esi ísì ụtọ, kpuchie ya na Roses, ude ọka ọka na mkpụrụ osisi candied.
  Na ọtụtụ ihe ụtọ dị iche iche mụrụ ngwa ọgụ anwansi n'aka ụmụaka aka ha dị ọcha.
  Ma ọkpụkpụ ndị ahụ abanyekwara n'agha ahụ mgbe orcs gasịrị. Nnukwu na egwu. Ha na-agagharị dị ka osisi. Ụmụntakịrị ahụ were mma agha na mma agha wakpoo ha ma tụọ mma. Na Oenomai si na dragọn ahụ na nwa agbọghọ ahụ ji ụkwụ gbaa igwe-egbe agbawa na ọkpụkpụ.
  Margarita jikwa anwansi gosi ezé pearl ya. O me-kwa-ra ihe-iriba-ama di iche iche. Ma anwansi ya tụgharịrị skeleton ka ọ bụrụ iko mmanya ọla edo juputara na ice cream mara mma na achịcha a masịrị nke ukwuu.
  Na site na mma agha nke ụmụ nwoke, gụnyere Viscount de Lafer, ihe niile dị ụtọ na ihe na-atọ ụtọ bilitere. Na ísì dị otú ahụ gbasaa n'ime nnukwu ụlọ ahụ. Naanị ọrụ ebube nke ọrụ ebube.
  Site n'otu n'ime nnukwu ọkpụkpụ ahụ, otu ugwu achịcha dum si pụta. Na achịcha ndị a na-egbuke egbuke na agba niile nke egwurugwu sitere na ude dị iche iche.
  Ee, enwere ihe ndị na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ ebe a. Ụfọdụ ọkpụkpụ ojii na-eyi egwu ghọrọ lollipop buru ibu.
  Na ụmụaka agụụ na-agụ enweghị ike iguzogide ịnwale ọgwụgwọ ndị dị ụtọ. Margarita sụrụ gong wee tie:
  Afọ bụ isi ndị iro anyị,
  Ha na-atụba anyị, kwere m, n'omume ọjọọ...
  Mgbe nwata hụ pies,
  A na-akwali ya izu ohi afọ!
  
  Ya mere nwa, agbala ọsọ ọsọ
  Oge ga-abịa, ị ga-erikwa nri ...
  Emehiekwala n'ihu Chineke, onye m hụrụ n'anya,
  Ma ọ bụghị ya, ị ga-aghọ ọkụ ọkụ!
  Oenomaus kọwara ụmụaka:
  - Ruo mgbe e meriri nnukwu anụ mmadụ, iri nri dị ize ndụ. A ghaghị itinye onye na-emebi iwu isi!
  A na-anụ ụda steepụ, na mbụ nnukwu onyinyo pụtara, na-ekpuchi ọkara nke ubi, jupụtara n'ụdị achịcha na efere dị iche iche. Na mgbe ahụ mpi ibu n'onwe ya. O nwere ọnụ sperm whale na ụkwụ gbawara agbaka. Na ogologo nke na ọ dị ogologo karịa nnukwu ụlọ elu nke nwere ụlọ elu na ọkpụkpụ.
  Ụmụntakịrị ahụ tiri mkpu n'ụjọ, ndị omekome ahụ na-eri anụ na-eto ngwa ngwa.
  Margarita kwuru na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Atụla ụjọ! Ọ bụ nnukwu naanị mgbe ị na-atụ ya egwu!
  Oenomaus ji iwe were tie:
  Ị nwere ike ọ gaghị abụ onye ụjọ, mana ị bụ onye nzuzu, anyị ahụwokwa nlegharị anya!
  Nwa agbọghọ amoosu Yaga tiri mkpu:
  - Ezigbo, ezigbo ogre,
  Ị chọrọ sweets dị ụtọ...
  Ma ọ bụ anwansi nke igbu egbu,
  Ị ga-enweta ya n'efu ọzọ!
  Margarita tiri mkpu:
  - Ụmụaka, tie mkpu n'otu: anyị anaghị atụ gị egwu! Ọfọn, ka anyị gbakọta ọnụ.
  Ma ọ na-esiri ụmụ okorobịa ahụ ike ịgbakọta onwe ha n'ihu egwu dị otú ahụ . Nwatakịrị nwanyị ahụ malitere ịgba ọsọ, obere ikiri ụkwụ ya. Viscount de Lafer nwere obi ike karị na ụmụ nwoke ole na ole malitere ijide ha. O doro anya na ụmụ okorobịa ahụ chara acha na egwu. Ma mgbe ahụ Margarita bụrụ abụ, iji nye obi ike, egwu agha sitere na agha;
  Anyị bụ ụmụ agbọghọ si mba nke USSR,
  Nke bụ ọkụ maka ụwa niile...
  Ka anyị gosi, ị mara, ihe atụ nke ịdị ukwuu.
  Nke a bụ omume dike a na-abụ!
  
  ụmụ agbọghọ n'okpuru ọkọlọtọ uhie ,
  Ha na-agbapụkwa n'ụkwụ efu n'oké oyi.
  Ụmụ nwanyị na ụmụ nwoke na-alụ ọgụ maka Rus ',
  Mgbe ụfọdụ, nwunye na-enye nwoke a rose!
  
  A ga-enwe ọkọlọtọ uhie n'elu ụwa,
  Na-enwu nke ukwuu, dị ka ọkụ-ọkụ...
  E kwuwerị, ị mara, dike, anyị nwere swing,
  Na ọkọlọtọ anyị na-egbuke egbuke dị ka uhie!
  
  Ekwetala ya, onye fasizim a mara ikpe agaghị agafe,
  Na mmụọ Russia agaghị ada mbà ...
  Mmeri ga-emepe akaụntụ na-adịghị agwụ agwụ,
  Ka anyị kwuo ndewo na ndewo onye ọ bụla!
  
  Russia bụ obodo mara mma,
  Ị nyere ndị mmadụ ọchịchị Kọmunist...
  Mgbe ebighị ebi nyere site n'ụba Chineke ,
  Maka Motherland, maka obi ụtọ na nnwere onwe!
  
  Ndị iro agaghị enwe ike imeri ala nna,
  Na n'agbanyeghị otú obi ọjọọ na aghụghọ ọ bụ ...
  anụ ọhịa bea Russia anyị na-apụghị imeri emeri,
  Onye agha Russia dị ebube maka mmeri ya!
  
  Obodo Soviet mara mma,
  Ụmụ agbọghọ nọ na ya na-anya isi na ha mara mma...
  Enyere anyị ya ruo mgbe ebighị ebi.
  Ka anyị ndị otu Komsomol bụrụ ndị ezi omume!
  
  Anyị na-alụ ọgụ na mpụga Moscow,
  Blizzard, snowdrifts, na ụmụ agbọghọ ndị nwere ụkwụ efu ...
  Anyị agaghị enyefe ala nna anyị n'aka Setan,
  ọbụlagodi nchara anyị na-agbapụ nke ọma!
  
  Ya mere, na ọnụma ụmụ agbọghọ na-achọsi ike ịlụ ọgụ.
  Na ikiri ụkwụ gba ọtọ ha na-atụba ihe mgbawa-ngwugwu ...
  Onye fasisti, ọ mara mma nke ukwuu,
  N'ezie, nnọọ ajọ Ken!
  
  Ndị iro enweghị ike imeri ụmụ agbọghọ,
  A mụrụ ha n'okpuru kpakpando dị otú ahụ ...
  Nnukwu anụ anyị na-apụghị imeri emeri bụ anụ ọhịa bea,
  Onye mere ala nna ya nwunye!
  
  Anyị ụmụ agbọghọ Russia dị mma,
  Anyị anaghị atụ egwu ịta ahụhụ na ntu oyi...
  Anyị ga-achụpụkwa, kwere m, mwakpo nke ajọ ìgwè mmadụ ahụ,
  Onye iro ga-agba ara site na dose ahụ!
  
  Ha nwere ike ịchụpụ ndị iro na Moscow,
  Agbanyeghi na o juputara na oke ike...
  Anyị ụmụ agbọghọ na-anya onwe anyị ọnụ,
  Ndị mmegide niile ga-apụ n'anya n'ili ha!
  
  Ekwetaghị ya, ndị iro enweghị ike imeri Rus ',
  Ebe ọ bụ na knight ọ bụla si n'aka akwa akwa ...
  O doro anya na dinta aghọọla egwuregwu.
  Onye iro ahụ ka bụkwa nwata!
  
  Ma mmụọ Russia, dị ukwuu, kwere na mmụọ nsọ,
  Ị mara, enwere ike zoro ezo na ya ...
  A ga-egwepịa ndị iro kpamkpam;
  E kwuwerị, ndị knight bụ ndị a na-apụghị imeri emeri n'agha!
  
  Wepụnụ obi abụọ unu , ụmụ agbọghọ ,
  Anyị bụ ndị nwere obi ike, ị maara, n'ụwa ...
  Ka ayi tụba usu-ndi-agha Setan n'ọku;
  Ka anyị tinye ndị mmegide niile n'ụlọ mposi!
  
  Agha nsọ ga-akwụsị
  Udo na ututu ga-abia n'elu uwa...
  Ọ bụ ruo mgbe ebighị ebi na anyanwụ, ị maara, nyere,
  Ka okpomọkụ na-enwu ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Na ọchịchị Kọmunist ebighị n'ebube ,
  Lenin na Stalin ukwu nọnyeere anyị...
  Na sinima ọbara, naanị ugbu a bụ fasizim,
  Ma uche anyị, kwere m, dị ike karịa ígwè!
  
  Russia m na-achị kemgbe ọtụtụ narị afọ,
  Ma nyekwa ụwa niile obi ụtọ...
  Ị chọrọ ike nke ọkpọ ígwè,
  Na obi ike, ma n'ụzọ ezi uche dị na ya!
  Na mbụ, Margarita naanị bụrụ abụ, ma Enomai, nwa agbọghọ Yaga, Viscount de Lafer na ụmụaka ndị ọzọ weere abụ ahụ. Na nke a abụrụlarị ukwe siri ike, zuru oke, nke ihe niile si na ya maa jijiji. Na nnukwu, ezigbo ibu malitere ibelata nha. Ọ dịghịzi ka ọ dị mma na egwu. Na mpi wee na-adị nta, na claws wee dị nta. Chaị...
  Nwata nwanyị Yaga ji chịa bụrụ abụ:
  Ọ dị mma, mee nke ọma, ị nwere ike ịnya isi na ya -
  Asaa anaghị atụ egwu otu!
  Ụmụntakịrị ahụ tiri n'otu, na-apịa ụkwụ ha ọtọ:
  Anyị anaghị atụ gị egwu ogre,
  A ga-azọ gị ụkwụ n'okpuru ụkwụ nwata...
  N'agbanyeghị na anyị etobeghị ndị dike,
  Anyị nọ n'otu oge n'okpuru Baba Yaga !
  Ndị a bụ ụmụaka, mara mma nke ukwuu na mkpụrụ obi na ihu. Ha na-alụkwa ọgụ dị ka ndị dike. Ọ bụ ezie na ugbu a, onye na-eri anụ ahụ kwesịrị ịkwụsị omume. Ụmụntakịrị wee malite ịgba egwu.
  Na nwa agbọghọ Yaga were vacuum Cleaner na-atụ ya na thug, na-amalite itughari ihe.
  Otu n'ime ụmụ nwoke ahụ rachara nnukwu lollipop n'ụdị oke ọkụkọ , nke ghọrọ ọkpụkpụ, nwa agbọghọ ahụ wee rie ice cream.
  Ụmụntakịrị ahụ tụrụ onye ukwu ahụ egwu:
  - Ọ ga-emekwa gị!
  O wee maa jijiji n'ezie. Ọ kparịrị ọbụna karịa. Na iko ọla edo nke nwere ice cream na agba niile nke egwurugwu wee na-egbuke egbuke karịa ma maa mma.
  Onye ọsụ ụzọ bụ dike Margarita jiri ọnụma bụrụ abụ ọzọ, abụ ịhụ mba n'anya sitere n'agha ahụ, na ụmụaka ndị ọzọ na-abụ:
  M sonyeere Komsomol mgbe m na-egwu egwu,
  Nwa agbọghọ nrọ mara mma...
  Echere m na ụwa ga-abụ Mee ebighi ebi,
  Ụbọchị ọ bụla bụ ọmụmụ nke mmiri!
  
  Ma n'ihi ihe ụfọdụ ọ naghị arụ ọrụ,
  N'ụzọ ụfọdụ, enweghị m ike ịdaba n'ịhụnanya ...
  Ọfọn, gwa m, ụmụ okorobịa, na ebere m,
  Ndụ bụ oké ube!
  
  Na mberede, agha ahụ gbara égbè eluigwe.
  Na ajọ ifufe nke ọnwụ mere ngwa ngwa...
  Ụmụ agbọghọ m nwekwara ahụ siri ike,
  Ị nwere ike itinye onwe gị ọgụ ozugbo!
  
  Kwere m, achọghị m ịda mba,
  Lụọ ọgụ maka ala nna ruo ọgwụgwụ...
  Anyị na-ebu grenade n'akpa azu siri ike,
  Stalin nọchiri nna ya n'ime obi!
  
  Ezigbo ndị dike nke Russia.
  Anyị nwere ike ichekwa udo na usoro...
  Kpakpando nke elu-igwe gbara velvet mmiri,
  Onye dinta wee ghọọ egwuregwu!
  
  Mu onwem, nwa-ab͕ọghọ nāpughi ukwu, na-alụ ọgụ
  Juputara n'ọnwụnwa na ihunanya...
  Amaara m na a ga-enwe ebe na paradaịs a.
  Ị nweghị ike iwuli obi ụtọ na ọbara!
  
  Ndị dike nke ala nna,
  Anyị ga-alụ ọgụ siri ike na nso Moscow ...
  Na nrọ n'okpuru ọchịchị Kọmunist,
  Megide ụwa dị n'okpuru na Setan!
  
  Ụmụ nwanyị Russia nwere obi ike,
  Na ha na-alụ ọgụ n'eziokwu ruo ọgwụgwụ...
  na-agba egbe,
  Ọ bụrụ na ịchọrọ okpueze ọla edo!
  
  Ọbụna mgbọ apụghị ịkwụsị anyị
  Jisos Chineke uku ebiliwo...
  Ụbọchị dragọn na-eri anụ agwụla.
  Ọ bịara na-enwu ọbụna karị site na mbara igwe!
  
  Ahụrụ m gị n'anya, ezigbo Lada,
  Chineke kachasị elu Svarog ga-adị n'ebube ...
  Anyị kwesịrị ịlụ ọgụ maka Russia,
  Chineke kacha ọcha nọnyere anyị!
  
  Unu emela ndị Rọshịa na ikpere ha.
  Anụ ahụ anyị, kwere m, enweghị ike igbochi ya...
  Stalin na Lenin ukwu nọnyeere anyị.
  Ị ga-agafekwa ule a!
  
  Ihe mgbu nke ala nna dịkwa n"ime obi anyị.
  Anyị kwenyere na ịdị ukwuu ya...
  Anyị na-emeghe ọnụ ụzọ ohere ngwa ngwa,
  Ọ ga-abụ ezigbo ndụ!
  
  Anyị bụ ụmụ agbọghọ mara mma enweghị ụkwụ efu ,
  Anyị na-agba ọsọ nke ukwuu site na snowdrifts ...
  Anyị achọghị vodka ilu a,
  Cherọb na-agbasa nku ya!
  
  Anyị ụmụ agbọghọ ga-ebili maka nna nna,
  Na anyị ga-aza ndị ọjọọ Krauts, mba,
  A ga-ebibi Ken nke mmụọ,
  Na ndewo nye Kraịst Onye-nzọpụta!
  
  A ga-enwe oge - ọ gaghị adị mma,
  Ndị nwụrụ anwụ ga-ebili ruo mgbe ebighị ebi...
  Eluigwe na Ala ga-aghọ paradaịs n'ezie,
  Nrọ onye ọ bụla ga-emezu!
  Margarita nwere ntakịrị mwute - ọ dịlarị ihe karịrị otu narị afọ, ma ọ ka bụ nwa agbọghọ. Ma eleghị anya, ọ ga-anọgide na-abụ nwa ruo mgbe ebighị ebi.
  Ma ụmụntakịrị ndị ọzọ ṅụrịrị ọṅụ ma nwee obi ụtọ n"abụ a.
  Na nnukwu anụ anụ ahụ na-emenye mmadụ ka ọ dị obere n'ogologo, wee yie ka goblin na-atụ ụjọ karịa anụ ọhịa.
  Iberibe ice cream na keki fewere ya. Ụmụntakịrị chịrị ọchị wee tụpụ ire ha. Nke a yiri nnọọ ihe ọchị. Ụmụ okorobịa ahụ na-enwekwa obi ụtọ nọgidere na-eme ihu.
  Nwatakịrị nwanyị Yaga tiri egbugbere ọnụ ya wee tie mkpu:
  Ụmụaka kwesịrị ịchị ọchị
  Ụmụaka kwesịrị ịchị ọchị -
  Leekwa ka ndị dike si ebi!
  Leekwa ka ndị dike si ebi!
  Na Baba Yaga rụtụrụ aka onye na-ehicha oghere na orcs na goblin ndị ọzọ na-awụpụ na nnukwu ụlọ ahụ. Enomai na nwa-ab͕ọghọ ahu we were egbe b͕asa ha. Ha mekwara nke ọma . Ọzọkwa, e nwere ugegbe nwere ice cream na-egbuke egbuke, mpịakọta mkpụrụ vaịn, achịcha ude, flakes ọka, swiiti owu na ndị ọzọ . Ihe niile na-esi ísì ụtọ nke ukwuu ma yie nnukwu agụụ.
  Ụmụ ndị dike ahụ chịrị ọchị wee gosi ezé ha dị nkọ ma dị ọcha, dị ka ụmụ anụ wolf.
  Lee ka omume a siri dị ịtụnanya na nke pụrụ iche.
  Na Margarita jiri àmụmà tie orcs na ọkpụkpụ, na-aga n'ihu na mgbanwe ha dị ebube.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ bụ́ ọsụ ụzọ ọzọ bụrụkwa abụ nke ịhụ mba n"anya na nke dị ebube, ụmụaka ndị ọzọ nọ n"òtù ahụ welitere abụ ya dị mma na nke na-enye ọṅụ:
  Setan agaghị emeri anyị,
  Ala nna m, kacha mara mma n'ụwa.
  Obodo mara mma bụ ama...
  Ndị okenye na ụmụaka ga-enwe obi ụtọ na ya!
  
  Ka okooko lili nke ndagwurugwu topụta nke ukwuu n'ime ya;
  Ndị cherọb na-akpọkwa abụ ọma...
  A ga-ewepụ Fuhrer,
  Ndị Russia bụ ndị a na-apụghị imeri emeri n'agha!
  
  Ndị otu Komsomol na-agba ọsọ ụkwụ efu,
  Ha na-azọ ụkwụ na snow na ikiri ụkwụ efu ...
  Hitler ị mara mma nke ukwuu
  M ga-eji tank gbapụ gị!
  
  Anyị nwere ike imeri ndị Nazi?
  Dị ka mgbe niile, anyị na-agbaji ụkwụ efu, ụmụ agbọghọ...
  Nkịta anyị kacha dị egwu bụ anụ ọhịa bea,
  Ọ ga-eji egbe gbuo onye ọ bụla!
  
  Mba, anyị ụmụ agbọghọ adịla mma nke ukwuu,
  Anyị na-adọkasị ndị iro niile ...
  Ụkwụ anyị, ezé, ọkpọ...
  Anyị ga-ewu ebe na paradaịs mara mma!
  
  Ekwenyere m na a ga-enwe ọchịchị Kọmunist mara mma,
  Obodo ndụmọdụ, kwere m, na-ama ifuru na ya...
  Na Nazism jọgburu onwe ya ga-apụ n'anya,
  Ekwere m na omume gị ga-abụ otuto!
  
  Mpaghara ahụ ga-ama ifuru nke ukwuu, ekwere m,
  Site na mmeri anyi laghachiri na mmeri...
  Nikolai meriri ndị Japan,
  Samurai ga-aza maka obi ọjọọ!
  
  Anyị agaghị ekwe ka a tụfuo onwe anyị,
  Ka anyi were otu ihe tipia ndi iro anyi...
  Ka dinta ghọ egwuregwu.
  Ọ bụghị n'efu ka anyị meriri Wehrmacht!
  
  
  Kwere m, ọ dịghịrị anyị mfe ịda mba,
  Ndị Rọshịa amatala ka e si alụ ọgụ...
  were ígwè were nkọcha bayonet anyị .
  Fuhrer ga-abụ ihe oyiyi nke ome ome!
  
  Nke a bụ otú ala nna m dị.
  Accordion Russia na-egwu na ya ...
  Mba niile bụ ezinụlọ nwere enyi,
  Ebel na-emeri, ọ bụghị Ken!
  
  N'oge na-adịghị anya USSR ga-adị ebube ,
  N'agbanyeghị na onye iro anyị dị obi ọjọọ na onye aghụghọ ...
  Anyị ga-esetịpụ ihe atụ maka ịdị ike,
  A ga-enye mmụọ Russia otuto n'agha!
  N'okwu ikpe-azụ, nwa agbọghọ ọsụ ụzọ ahụ were ma tọhapụ àmụ̀mà n'ebe mgbanaka anwansi ya, na pulsars si na mkpịsị ụkwụ ya nwere mgbanaka anwansi na nkume. Ha mechakwara kpuchiri nnukwu onye dara ada dị ka eju. Ìnwu ọkụ kpuchiri nke ahụ kpam kpam. Mgbe ahụ ọ gbawara ọzọ. Orcs na ọkpụkpụ emechaala ghọọ ụdị nri ụtọ niile mara mma. Ya mere na-atọ ụtọ na e ghere eghe, site na ụdị hams dị iche iche, azụ azụ na geese, na achịcha, achịcha achịcha, caramels na iko ice cream.
  Ụmụntakịrị ahụ ṅụrịrị ọṅụ wee malie ma gbadata. Ha nwere nnọọ obi ụtọ na ọṅụ.
  N'ebe a, n'ebe nnukwu anụ anụ ahụ dị egwu na nke siri ike, ọkụ ahụ kwụsịrị. Otu nwa nwoke dị gịrịgịrị, nke nwere ntutu mara mma nke yi uwe mkpirisi, dị ihe dị ka afọ asaa, pụtara. Nwa dị otú ahụ na-adịghị emerụ ahụ ma na-atọ ụtọ kama ịbụ nnukwu anụ ọhịa. Ọ kụpụrụ anya ya ma tie mkpu:
  -Akụla m ihe!
  Margarita kwuru, sị:
  - Atụla egwu! Anyị agaghị emetụ gị aka. Ugbu a ị nwere ike ịmalite ndụ gị site na ọkọ wee gaa ụlọ akwụkwọ!
  Nwa nwoke ahụ na onye bụbu onye anụ mmadụ kwara ákwá:
  Kedu ụdị ndụ ụlọ akwụkwọ nke a bụ?
  a na-anwale kwa ụbọchị ...
  Mgbakwunye, nkewa,
  Tebụl ịba ụba!
  A gbanwere nnukwu ụlọ nke nnukwu anụ anụ n'ihu anyị. Kama okpokoro isi, okooko osisi ndị mara mma gbagoro n'elu ụlọ. Ma ụlọ ndị ahụ na-egbuke egbuke na ọlaedo. Na ihe niile wee bụrụ ihe magburu onwe ya, na-egbuke egbuke, na-egbuke egbuke, mgbidi nke nnukwu ụlọ ahụ jupụtara na okooko osisi. Ma kama ọbara, isi-iyi ndị ahụ malitere na-asọpụta na iyi diamond, na ígwé ojii ahụ gbasasịrị, anyanwụ anọ na-enwu ozugbo.
  Ma ụmụaka ndị a tọhapụrụ agbahapụ wee malite ịchị ọchị na-agbapụ na nnukwu ụlọ ahụ. N'ịbụ ndị nwere nkụda mmụọ, ndị na-adịghị mma, na-agba ụkwụ efu, ka o sina dị, ha nwere obi ụtọ.
  Ụmụ okoro na ụmụ agbọghọ na-awụba na nri ndị na-atọ ụtọ, na barrels nke cocktails na ihe ọṅụṅụ pụtara kpọmkwem n'okpuru ahịhịa.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ Yaga gbagoro n'elu nnukwu anụ anụ nke mbụ wee nye nwata ahụ ice cream. O loro ya wee mebie ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - tọrọ ụtọ!
  O wee gbakwụnye n'ụjọ:
  - Gbaghara m, ụmụ! Ihere na-eme m na m riri gị. Lee ka nke a si bụrụ ihe arụ!
  Ọtụtụ ụmụaka gwụchara. Gụnyere ndị anụ mmadụ riri na mbụ. Nwa nwoke ahụ na-adịghị eme ihe na-egbu anya ya ma bụrụkwa abụ;
  Ọfọn, ọ bụghị ọrụ ebube, ọ bụghị akụkọ ifo,
  Ihe niile abụrụla otu a, kwere m, ọmarịcha!
  Mba, ọ ka mma imere anyị ihe ọma -
  Na ihe ọjọọ ga-apụ n'anya n'oge na-adịghị!
  Ee , ọ bụ mmeri. N'ezie, otu n'ime ụmụntakịrị ahụ, nke nwere oke muscular na uwe mkpirisi, lere anya n'elu na-egbukepụ egbukepụ wee tie mkpu:
  - Ebee ka elu dike m gara?
  Oenomaus jụrụ:
  - Ma ị bụ onye?
  Nwa nwoke ahụ nwere ahụ akọwara nke ọma zara:
  - Nikitich.
  Ihu nwata-ya we b͕a ọchichiri, o we tamu:
  - Abụ m nnukwu dike, ma ugbu a, abụ m nwata nwoke na-enweghị ụkwụ na uwe mkpirisi, onye chọrọ m otú ahụ?
  Onye na-eri anụ nke mbụ kwupụrụ:
  - Ka anyị gaa akwụkwọ ọnụ!
  Dobrynya ji iwe na-ebigbọ, na-agbapụ ụkwụ nwata ya efu nke ukwuu nke na nkume ahụ gbawara:
  - Ọfọn, gaa hell na ụlọ akwụkwọ! Echere m na ike gwụrụ m !
  Margarita zara n'uwe:
  - Aghọtara m ya!
  Nwa nwoke Dobrynya tiri mkpu:
  - Gịnị ka ị ghọtara! Ugbu a nwunye m ga-ahapụ m! Kedu onye chọrọ m nwa na-enupụ isi !
  Oenomaus ji ọnụ ọchị zaa:
  - Ihe kacha mkpa na ndụ bụ mkpụrụ obi. Nha adịghị mkpa!
  Dobrynya jụrụ:
  - Mba! Ị maghị nwunye m. N'otu oge ọ kpaliri ikiri ụkwụ ya nke ukwuu nke na ọ kụpụrụ ezé na-afụ ụfụ nke onye na-apụnara mmadụ ihe nke nightingale! O siri ike, kedu ihe kpatara o jiri chọọ nwa nwoke na-enweghị afụ ọnụ ! Nwa-okoro ahu we were ukwu efu ya, nke di nwata, ma di ike, tie ọzọ, dika ube, nke mere na nkume nkume ahu tiwara n'iberibe. Na dike na-eto eto tiri mkpu. - Mee ka m bụrụ okenye n'oge na-adịghị anya!
  Oenomaus zara n'uwe:
  - N'ụzọ dị mwute, anyị enweghị ike ime nke a, nri?
  Margarita zara ya:
  - Ugbu a, anyị enweghị ike n'ezie, ma ọ bụrụ na ị na-aga njem na anyị maka nnukwu nzube, mgbe ahụ anyị nwere ike na-abịa na ihe!
  Nwa nwoke Dobrynya jụrụ n'ike:
  - Gịnị bụ ebumnuche gị?
  Oenomaus ji obi ike zaa:
  - Ka ịzọpụta ike mmekọahụ na a eluigwe na ala ọnụ ọgụgụ si ọnwụ. Enwere ọrịa na-efe efe na mbara igwe anyị, ọ nwekwara ike ịbịaru gị nso!
  Margarita kwere ekwe:
  - Ee, Dobrynya, sonyere anyị. Ị ka nwere ike dike gị, ị ga-abara anyị uru nke ukwuu!
  Nwa nwoke Titan ahụ, n'agbanyeghị na ọ dị ya akabeghị ma ọ bụ ogologo karịa Oenomai, nwata nwoke dị ihe dị ka afọ iri na abụọ , mana o nwere nnukwu ike anụ ahụ. Ya mere, o were mkpịsị aka ya na-amịkpọ okwute ahụ wee were n'ezie were gwepịa ya, mgbe nke ahụ gasịrị, o ji ịmụmụ ọnụ ọchị kwuo:
  - Ma m ka dịkwa mma! Ọ dị mma, a ga m eso gị gaa. Ọ ga- atụ egwu ịlaghachikwute nwunye m ruo mgbe m tolitere !
  Margarita, ji ịmụmụ ọnụ ọchị nke dị ka nke akụkọ ifo, zara:
  - A nnọọ amamihe mkpebi!
  O wee pịa mkpịsị ụkwụ ya ọtọ. Dragọn nwa ọhụrụ mara mma pụtara nke atọ.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kọwara:
  - I kwesịghị ije ije dị ka onye arịrịọ nwere akpa!
  . ISI NKE 8.
  Dominika nwere nnọọ ike ọgwụgwụ n'oge mgbanwe na ịgafe ule. Ya mere, a na-asa ụmụ agbọghọ ya mara mma na bat na ịsa ahụ ọla edo. Ma mgbe ahụ, ha debere ya n'àkwà dị nro ma na-ekpo ọkụ n'ime ụlọ dị iche, nke okomoko maka ụmụ akwụkwọ a ma ama na ụmụ akwụkwọ nwanyị. Dominica dabara na nrọ dị ịtụnanya, ọchịchọ ikpeazụ ya bụ ịnọnyere Prince Oenomaus , onye ọ nwere ọmịiko na ọmịiko dị ukwuu maka ya.
  Ma ozugbo chi Morpheus nabatara ya, ọ
  Dominica chere na mberede ka ifufe na-efe ya n'ihu, ọ nọkwa ọdụ n'azụ na-amị amị, nke na-akpụ akpụ. Igwe ojii na-agbakwa gburugburu.
  Nwata nwanyi ahu we chigharia, hu otù nwa-nwoke mara nma nke nwere akwara, onye ọ matara ngwa ngwa. Ee, ọ bụ Prince Oenomaus, bụ onye ghọrọ ohu na-eto eto. Ma ugbu a, ọ nọkwasịrị n'obere dragọn nwere isi atọ. Nwa agbọghọ na-efega n'aka nri ya. Ọ mara mma nke ukwuu ma dịkwa ụtọ, nwere ntutu isi na-acha ọbara ọbara. O yighị ka Oenomaus tọrọ ya. Na n'akụkụ aka ekpe bụ nwa nwoke. Ọzọkwa mma-ajị , mara mma na nke ukwuu muscular, na-egosipụta ihu. Otu ụmụaka dị otú ahụ nwere akpa azụ na ngwá agha. Nwa agbọghọ ahụ nwekwara mgbanaka na mkpịsị ụkwụ ya na aka ya.
  Dragọn ahụ nwere mmetụta ịdị arọ ya wee malite ịkụ nku ya ugboro ugboro ka ọ ghara ịda.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ Margarita kwara ụta anwansi ya wee tie mkpu:
  - Onye ka ị bụ? Ebee ka o si bịa?
  Otú ọ dị, Oenomaus ghọtara Dominica ma kwuo n'olu obi ike:
  - Nke a bụ onye a họọrọ site na mbara ala ụwa. Ọ ga-azọpụta ike mmekọahụ na mbara igwe anyị, dị ka amụma.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ bụ Margarita chịrị ọchị:
  - Site na mbara ala ụwa? Ị nwetara nnukwu agha Patriotic?
  Dominica ji obi ike kwado:
  - Ee, ọ bụ!
  Nwanyị ọsụ ụzọ ahụ jụrụ n'oke iwe:
  - Ma olee mgbe ọ gafere?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ a kụrụ ihe, n'atụghị egwu, zara:
  - Site na iri abụọ na abụọ nke June iri anọ na otu ruo itoolu nke May iri anọ na ise, nke ọma, n'ezie, anyị meriri!
  Margarita ji ịmụmụ ọnụ ọchị zaa:
  - Amaara m na anyị meriri! Ma ọ bụghị ya, anyị agaghị agwa gị okwu. Nke ahụ pụtara na anyị bụ ụmụ amaala ibe anyị, gbasasịa ka oge na-aga. Lee ka o si dị mma izute onye si na mbara ala ụlọ gị, na ọbụna karịa nke obodo gị!
  Dominica zara ya n'uwe:
  - Mgbe Agha Patriotic Ukwu ahụ biri, nna nna m amụbeghị. Nke a bụ ogologo akụkọ maka anyị!
  Margarita jikwa ume kwuo okwu:
  -Enweghịkwa m ndụ ịhụ mmecha ya. Akwugburu m na Jenụwarị '44. Ma ekwere m ná mmeri anyị. Kiev a tọhapụlarị, Stalingrad na Kursk Bulge gbakwara égbè eluigwe. Ọ dị nwute ịnwụ mgbe ị dị naanị iri na abụọ , na-esonyeghị na Komsomol.
  O juru Dominica anya:
  - Ọ bụrụ na ị nwụrụ ogologo oge gara aga, gịnị kpatara na ọ ka bụ nwa agbọghọ?
  Margarita kwuru, sị:
  - Amaghị m nke ahụ. Ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ otu narị afọ agafeela kemgbe m nwụrụ, m ka bụ nwata. Ma enwerekwa mgbakwunye: Anaghị m eme agadi ma ọlị, enweghịkwa m otu njupụta na ezé m!
  Dominic chịrị ọchị wee kwuo:
  - Ee, ịka nká dị njọ nke ukwuu, na-asọ oyi!
  Na onye na-eme ihe nkiri mara mma malitere ịbụ abụ;
  Ụmụ mmadụ nọ n'oké mwute,
  Ma eleghị anya, onye ọ bụla na-eche banyere ya!
  Anya mmiri gbara n'elu oké osimiri a.
  Egwu mmadụ na-eji ọkụ ere!
  
  Ọtụtụ afọ na-akpụ akpụ n'ụgbọala,
  Nne nne na-ete henna na ntì ya!
  Ma ihe mere nwa agbọghọ ahụ dị gịrịgịrị,
  Aghọtaghị m ebe wrinkles si abịa!
  
  Gịnị mere okpueze nke ọdịdị na-egbuke egbuke?
  Onye kere igwe ga-akpọnwụ na mberede!
  Onye jiri ike nke ifufe na ụgbọ ala,
  Ọ nweghị ike ịnagide ihe ọjọọ nke ịka nká!
  
  Mma na- aghọ freak
  Na dike na-akpọnwụ n'anya anyị!
  ihu igwe ọjọọ ọ bụla ugbu a,
  Ma n"abalị, ụjọ na-atụ m!
  
  Ma ekwetaghị m na nzọpụta adịghị,
  Mmadụ na Chineke nwere ike ịrụ ụka!
  Ka ezinụlọ enyi bụrụ enyi na-adịru mgbe ebighị ebi.
  Ka okporo ụzọ ahụ na-arịgo n'ụzọ dị mfe na nke siri ike!
  
  Ụmụ nwanyị ochie agakwaghị enwe wrinkles.
  Ka anyị mee ka ịka nká laghachi azụ n'ihere!
  Ma nwoke, oganiru nwa di ike,
  O ji anya na-egbuke egbuke na-ele ebe kacha elu nke ndụ!
  
  A ga-enwekwa ịma mma na-adịghị agwụ agwụ
  Ụbọchị ga-eru dị ka osimiri na-eruju!
  Obiọma mmadụ ga-apụta
  E kwuwerị, obi ga-adị ọcha ma dị mma!
  
  Kwere, obi ụtọ ọhụrụ ga-abịa,
  N'ime ọtụtụ afọ, amamihe ga-abawanye!
  A sị ka e kwuwe, ice anaghị adi n'ime ahụ na-eto eto.
  Dị ka nwa akwụkwọ na-achọsi ike ịgụ akwụkwọ ise!
  
  Akara ahụ dị elu, bịa, chọọ ya,
  Ị ga-emegharị ule ahụ opekata mpe otu narị ugboro!
  Ị nwere ike iri achịcha Ista na mmanụ aṅụ,
  Ọfọn, bụrụ agadi nwanyị ugbu a!
  Lee ka Dominika si bụrụ abụ, ezigbo prima donna. Na abụ ya juru eju ma na-atọ ụtọ, dị ka trill of nightingale.
  Enomai kwere ekwe:
  - Ị nweghị ike ịrụ ụka megide nke a !
  Boy Dobrynya kwuru:
  - Agadi njọ. Ma enwetara m mkpụrụ apụl na -enyeghachi onwe m na nwunye m . Ọ bụrụ na ị na-eri ntakịrị n'ime ha, ị gaghị eme agadi ma ị gaghị aghọ nwa. Ma mgbe ahụ, otu onye amoosu nzuzu goro onwe ya na apụl ndị dị otú ahụ. Ọ bụ agadi nwanyị, ma ọ kwụsịrị na ite. Ya mere, ị kwesịrị ịma imeru ihe n'ókè n'ihe niile, ma cheta na afọ niile na-edo onwe ha n'okpuru ịhụnanya.
  Enomai kwuru na mberede:
  - Dragọn m na-eku ume nke ukwuu! Ọ na-esiri ya ike iburu mmadụ abụọ, karịsịa ebe ọ bụ na Dominica abụghị nwata, kama ọ bụ nwa agbọghọ buru ibu na nke anụ ahụ. Ọ chọrọ akwụkwọ ozi ọhụrụ!
  Margarita kwuru n'atụghị egwu, na-akụ mkpịsị ụkwụ ya efu:
  - A ga-enwe akwụkwọ ozi!
  Obere dragọn nwere isi atọ buru ụzọ pụta na ikuku. Ma nwa agbọghọ ahụ na-akpachapụ anya zigara ya ọkụ nke ume, dragọn a wee malite ito eto.
  O juru Dominica anya:
  - Nke a bụ anwansi n'omume. Nke a bụ oge mbụ m na-ahụ ka a na-akpọlite dragons.
  Margarita ji ịmụmụ ọnụ ọchị zaa:
  - Dragons abụghị ndị mmadụ, ọ dị mfe ịzụlite ha!
  Anụ ọhịa ahụ tolitere n'ókè dị ntakịrị karịa dragon atọ ndị ọzọ. Na mgbakwunye ọzọ nke mkpịsị aka, oge a nke aka, na Dominica chọtara onwe ya n'oche dị mma!
  Nwatakịrị nwanyị ọsụ ụzọ kwere:
  - Ị hụrụ otú ọ dị mfe! Ugbu a ị nwere dragọn nke gị. Ṅụrịa ọṅụ na nke a!
  Nwatakịrị nwanyị a kụrụ akụ kwuru na achị ọchị:
  - Nke a, n'ezie, dị mma , ma gịnị bụ isi ihe na-arịgo mgbidi na ọṅụ?
  Margarita chịrị ọchị wee zaa:
  - Ị hụbeghị dragọn nke gị?
  Dominica kwusiri okwu ike:
  - M rọrọ nke helikopta nke m. Ma o nweghị oge iji kpata ego maka ya. Ya mere ọ dịghị ihe ga-enwe obi ụtọ karịsịa!
  Enomai jiri ọchị kwuo:
  - Ma m rọrọ nrọ nke dragọn nkeonwe.
  Dobrynya kwadoro:
  - Dragọn nkeonwe dị mma! Otú ọ dị, ịnyịnya m bụ dike nwekwara ike ifeli elu ma ọ bụrụ na m na-eme anwansi. Mana maka ịgba afa pụrụ iche, ọ dị mkpa ka a kwụọ ndị dibịa afa na ọla edo. Na dragọn ahụ bụ free.
  Margarita kwukwara, sị:
  - Dragọn ahụ dịkwa mma n'ihi na ọ nwere ike iri mmiri naanị ya. Ọfọn, tinye ntakịrị ahịhịa na ya, ọ ga-adịkwa mma. Ọ ga-ekute ọkụ.
  Dominica jụrụ, na-achọ ịmata ihe:
  - Ị lụrụ ndị German agha n'ezie?
  Margarita zara n'eziokwu:
  - Alụghị m ọgụ n'ezie. M rụrụ ọrụ karịa na ọgụgụ isi na nzikọrịta ozi. M na-aga n'ime ime obodo na n'etiti ọhịa. Ọfọn, onye ọ bụla nke nwere akpa onye arịrịọ na ụkwụ efu site na oyi ruo n'oge oyi ga-enyo enyo. N"eziokwu, ọ tụrụ ndị Nazi ihe mgbawa ugboro abụọ. Ọfọn, ọ gbara naanị mgbe ha kuru m. Ọ gbawara azụ ruo mgbọ ikpeazụ. E jidere ya. Ọfọn, ha tara m ahụhụ, n'agbanyeghị na ha na-eme ngwa ngwa, ha na-adịkwa ọsọ ọsọ ịkpọgide m, ebe ọ bụ na Red Army na-aga n'ihu n'akụkụ ahụ. Ma ọ bụghị ya, ha nwere ike na-ata ya ahụhụ ogologo oge.
  Otu oge m mere ka ndị uwe ojii abụọ ọzọ hie ụra ma nyefee ha n"aka ndị òtù ndọrọ ndọrọ ọchịchị. Ọ dị mma, agaghị m eme ihe, mana n'ezie enwere ọtụtụ ihe egwuregwu.
  Dominica jụrụ na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Ị nwere iwu ọ bụla?
  Margarita zara n'uwe:
  - Mba! Naanị ihe nrite "Maka obi ike", a na-ewere m dị obere ka a ga-enye m ihe ọ bụla dị mkpa. Ọfọn, amaghị m ma ọ bụrụ na e nyere ha n'afọ gara aga na otu...
  Oenomaus kwuru:
  - Mgbe ọ dị afọ iri na abụọ, ọ dịbeghị njọ maka nwa agbọghọ inwe ihe nrite agha! Gwam, kedu ka ọ dị gị?
  Nwatakịrị nwanyị ọsụ ụzọ kwere:
  - Ọfọn, ee, gwa m, e wuola ọchịchị Kọmunist na agha agwụla?
  Dominica sụrụ ude wee jiri obi ike zaa:
  - Mba! Ọ kara njọ n'ihe gbasara agha. Ma, achọghị m ikwu banyere ya. Ma ndị mmadụ adịkwuola njọ.
  Nwa nwoke Dobrynya tụrụ aro:
  - Ka mma ikwu banyere anwansi feats. Ma ọ bụghị ya, ị ga-amalite ikwu okwu banyere tankị ...
  Margarita jụrụ:
  - Kedu ihe ị maara maka tankị?
  Dobrynya zara ya:
  - Anọ m na ụwa mepere emepe, ma enwere nnukwu anụ ígwè ndị a. Ha na-agbapụ nke ukwuu ma dị nnọọ ize ndụ. Ọ na-asọ oyi icheta ha.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eso ụzọ chịa ọchị wee kwuo:
  - M wụsara ájá n'ime tank gas nke Tiger tank. O wee kwụsị. Ọ dị otú ahụ. O jikwa awl dụpuo ụkwụ ụgbọ ala ndị Nazi. Abụ m nwatakịrị nwanyị, ọ dịrịkwa m mfe ime nke a.
  Dominic chịrị ọchị wee kwuo:
  - Ị mere nke ọma! Ị bụ dike ọsụ ụzọ. Anyị kwesịrị ime ihe nkiri gbasara gị ma dee akwụkwọ gbasara gị.
  Margarita kwuru:
  - Amaara m na e nwere ụfọdụ - " Red Devils ", dịka ọmụmaatụ. N'ozuzu, ọ bụghị nanị na ekweghị m na Chineke, ma mgbe ụfọdụ, m na-eme ihe ndị na-eme m ugbu a ihere!
  Enomai kwuru na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Emee. Mgbe ụfọdụ, chi anaghị akpa àgwà ọma. Mana n'ọnọdụ ọ bụla, ị bụ onye mgba afa nwere nkà ugbu a, ị kwesịrị ...
  O mechaghị. Otu ìgwè enwe na-efe efe pụtara n"ihu ha. Ha nọ ebe dị anya, mana ọmarịcha ọhụụ nke nwa nwoke elf na nwanyị mgbaasị hụrụ na primates ndị a nwere nku na-adọkpụrụ ma ọ dịkarịa ala ụmụaka iri na abụọ na ụgbụ. Ma ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-adịghị mma na-afụ ụfụ ma na-ata ahụhụ dị ukwuu n'ịgba ọsọ, mgbe a na-atụfu ha, na-egbutu ozu ụmụaka site na nchara nke ụgbụ.
  Dominica hụkwara nke a wee tie mkpu:
  - Anyị kwesịrị ịtọhapụ ụmụ okorobịa ahụ!
  Dobrynya gbarụrụ aka wee mịpụta mma agha ya na mkpu:
  - Anyị ga-eji obi ike gaa agha;
  Maka Holy Rus -
  Anyị ji mma agha lụọ ọgụ,
  Anaghị m ere!
  Dominica kwuru, na-akara ezé ya:
  - Ọ bụ, n'ezie, na-akpali nnọọ mmasị inyere ụmụaka aka. Ma anyị nwere ike zuru ezu? Agụrụ m otu akụkọ gbasara enwe na-efe efe, o yikwara ka ha siri ike!
  Margarita kwekọrịtara ekweta wee bụrụ:
  Ndi-dike nke ọchichiri di ike n'ezie;
  Ihe ọjọọ na-achị ụwa n'amaghị ọnụọgụgụ ...
  Ma unu, ụmụ Setan,
  Akwụsịla ike nke Kraịst!
  Dobrynya kwuru:
  - Anyị nwere ndị mmegide dị iche iche. Na eziokwu ahụ bụ na ha siri ike, dịka iwu, akwụsịghị anyị!
  Na quartet na dragons ji ọsọ na-eso enwe efe efe. Enwere naanị iri na abuo n'ime ha - iri na atọ n'ime ha. Na ihe dị ka otu ọnụ ọgụgụ ụmụaka a dọọrọ n'agha. Ma nke a bụ eziokwu siri ike nke agha ahụ.
  Margarita gara n'ihu, na-abịaru nso enwe na-efe efe, tie:
  - Hapụ ụmụaka, unu nnukwu anụ!
  Onye ndu enwe sụru:
  pụọ, nwa agbọghọ, ma ọ bụghị ya, anyị ga-swaddle gị kwa.
  Margarita zara n'obi ike:
  - Mba! Ị hapụrụ ha ka ha laa, ma ọ bụ na ị ga-alụso anyị ọgụ!
  Enwe na-eti mkpu, na-achapụ ezé ha gbajiri agbaji:
  - Ọ dịghị mgbe!
  Anọ n'ime ha fọdụrụ ka ha na ụmụaka jide ụgbụ ahụ, ndị ọzọ gbagara n'ebe obere ndị na-eto eto na-anapụta.
  Dominica kwara aka ya na saber pụtara n'aka ya.
  Margarita jụrụ, sị:
  - Ị maara ka nsu?
  Dominica zara obi ike:
  - Enwere echiche! O mere ihe nkiri na fim.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpachapụ anya kwuru:
  - Nke a ga-abara gị uru.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri bụrụ:
  Oge erugo ka i feghari mma agha gi,
  Oge erugo ime ngwa ngwa...
  Oge erugo ka i feghari mma agha gi -
  Gịnị ma ọ bụrụ na ọ na-abịa na aka!
  Dee ya n'akwụkwọ ndetu gị -
  Na ibe ọ bụla!
  Oge erugo ka i feghari mma agha gi,
  Oge erugo ka i feghari mma agha gi,
  Oge erugo ka i were mma agha gi!
  E mesịa, ha anọ chịrị ọchị. Na enwe na-efe efe gbalịrị ịwakpo. Ha na-akwagharị dị ka egbe na-awakpo nza.
  Margarita ji ihe mgbaaka anwansi na mgbanaka anwansi tie onye ndu enwe na-efe efe n'ụkwụ ya. O wee daa nke ukwuu. Onye ndu
  ahụ nwetara ihe akpata oyi n'ahụ, isi ya wee ghọọ achicha aki oyibo dị ezigbo ụtọ. Ụkwụ enwe na-efe efe wee na-ama jijiji. Enwe ndị ọzọ na-efe efe na-afụ n'ụjọ.
  Otu n'ime ha gbagara n'ebe anọ ahụ, ma nwa nwoke ahụ Dobrynya ji ikiri ụkwụ ya tie ọkpọiso ya, nke mere na enwe, mgbe ọ nwetara ihe siri ike, tụgharịa.
  Dominica tụgharịrị mma agha ya ma gbuo mpi enwe na-efe efe, mgbe nke ahụ gasịrị, ọ bụrụ abụ:
  Anyi no n'ime oke ohia n'ala enwe ohia,
  Anyị na ndị nwere nku na mbara igwe na-alụ ọgụ...
  Ịchụ nta ka ọ na-arị elu banana mfri eke -
  Kpọgidere onye zuru ụmụaka n'osisi!
  Oenomaus kụkwara enwe, nke ugbu a na nku, ma kpasie:
  Abụ m onye isi ọkụ, ndị obi ọjọọ na ikpere gị.
  Aga m ekpochapụ ndị iro nke ala nna n"elu ụwa!
  O were mma-agha me ihe-isi asatọ. Mgbe nke ahụ gasịrị, nwata ahụ ji aghụghọ gbapụ primate ahụ merụrụ ahụ. Ma mgbe dragọn ahụ gbawara ọkụ, enwe kpuru ìsì tiri mkpu. N'otu oge ahụ enwere ísì ọkụ.
  Ndị agha anọ ahụ gara agha ahụ. Enwe nwara imegide ọgụ. Nkịta ndị ahụ ji ụgbọ elu ọkụ tie ha n'ezie na-etinye nku nke primates ọkụ. Ọ na-esikwa ísì e ghere eghe.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ bụ Margarita were wepụta iyi iyi anwansi. Na enwe na-esote nwere chocolate donut kama isi.
  Dobrynya jidere otu enwe n'akụkụ nku ya na mkpịsị ụkwụ ya ma tụba ya na nnụnụ nke ọzọ. Ma mgbe ahụ enwere nkukota ya na nku.
  Titan Boy bụrụ:
  -Ị maara, enwere m ike na-egbuke egbuke,
  Ime enyi ya dị ka iji agụ iyi egwu egwu!
  Ma mgbe ahụ, nwa agbọghọ Dominic ji mma agha ya gbuo nku enwe. O rutekwara isi iyi nke ọbara odo odo. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ dabara na onye òtù ọlụlụ ya.
  Dominica jiri ikiri ụkwụ ya gbachie otu n'ime anụ nwere nku n'agba wee tie mkpu:
  Ọ dị mma, ihe e kere eke dara n'ụra na sawdust.
  Ọ dị mma, ha kụpụrụ m n'agba...
  Ọ dị mma, ha dọkpụrụ m n'elu akwa akwa -
  Kwuo daalụ maka ịdị ndụ !
  Nwata nwaanyị ahụ were mma agha kụgbuo enwe ọzọ n"isi. Mgbe nke ahụ gasịrị, ihe ndị e kere eke malitere ịgba ọsọ. N'otu oge ahụ, ndị primates nwere nku anọ nwara ịkpọrọ ndị a dọọrọ n'agha, ụmụaka ndị tọrọ n'ime ụgbụ.
  Margarita gbara ha ọkụ anwansi, enwe tụgharịrị kpamkpam ka ọ bụrụ cinnamon achịcha nwere ntụ oyi.
  Ndị ọzọ gbapụrụ na-eti mkpu, na-ahapụ ụgbụ ahụ. Ụmụntakịrị a dọọrọ n"agha wee malite ịda.
  Margarita kwuru, sị:
  - Jide ụgbụ ahụ, bia, sie ike.
  O we dakwasi dragọn ahu. Ndị agha atọ ndị ọzọ gbara ọsọ chụwa ya.
  Nwa nwoke Dobrynya bụrụ:
  Oh, nwata, nwata, olee ebe ị na-efe?
  Oh, nwata, nwata, kedu ebe i no na oso...
  juputara na enwe aji, amam
  Ha na-ejide gị site na mba dị iche iche!
  Nwoke-dike ahu we were mkpịsị ukwu aka ya buru ụgbụ ahụ. N'agbanyeghị nke ahụ, ịbụ nwoke na-eyi uwe mkpirisi nwere uru ya. Ọ bụ ihe na-adịghị mma ka onye toro eto na-eje ije na-enweghị akpụkpọ ụkwụ, ma maka nwa nwoke ọ bụ ihe okike, ọ pụkwara iji ụkwụ ya siri ike mee ihe.
  Ha anọ mere ka ụgbụ ahụ daa kwụsịlata wee malite ịgbadata nke ọma.
  Dominica jiri ọchị kwuo:
  - Achọghị m gị òkè nwa mgbei,
  Achọghị m gị ụbọchị siri ike ...
  Ka ụwa ghọọ paradaịs na-egbuke egbuke,
  Ka Onyenweanyị dị nsọ chebe ụmụ!
  A na-akpụ ụmụ okorobịa ahụ ma na-agbaji, ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ha niile na-agba ụkwụ efu, ma e wezụga otu nwa agbọghọ nke mara mma na, ma eleghị anya, uwe mara mma na akpụkpọ ụkwụ nke emeralds na rubies.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Kpachara anya, ndị otu nnapụta bụ nna m, Duke, enwekwara m aha Baroness!
  Dominica zara ya n'ịchị ọchị:
  Ndị eze nwere ike ime ihe ọ bụla
  Ndị eze nwere ike ime ihe ọ bụla ...
  Ma na-agbajikarị
  Mgbe ụfọdụ, ha na-anọdụ ala!
  Lụrụ nwunye maka ịhụnanya
  Alụmdi na nwunye maka ịhụnanya...
  Adịghị ike maka gị, onye ọ bụla
  Ị bụghị Chineke, eze!
  Onye ọ bụla adịghị ike maka gị -
  Ị bụghị Chineke, eze!
  Ndị otu ahụ ji nlezianya budata ụmụaka ahụ. O wee kpughee webụ ahụ. Ụmụaka - ụmụ nwoke na ụmụ nwanyị - nwere mmetụta nnwere onwe. Na ikiri ụkwụ ha gburu gburu mgbe ha gbalịrị ịgba ọsọ.
  Mana Margarita ji mkpu na-eyi egwu kwụsị ha:
  -Kedu ebe unu na-aga? Kedu maka ịsị daalụ?
  Ụmụaka kwụsịrị. Nwatakịrị nwanyị baara n'isi kwere:
  - Ọ dị mma, ị zọpụtara m n'agha. nyefee m n'aka nna m, ụgwọ ọrụ dị elu ga-echere gị. Ka ndị ọzọ rutekwa ebe ahụ n'onwe ha - ha bụ ndị arịrịọ na ụkwụ efu.
  Otu nwa okorobịa si n'etiti ndị mkpọrọ jụrụ:
  - Nna m bụ ọnụ ọgụgụ! Ana m agbakwa ụkwụ efu n'ihi na ejidere m n'oge a na-agba ọsọ ọzụzụ!
  Margarita jụrụ, sị: "Gịnị mere ha ji jide gị?"
  Nwa nwoke Viscount ahụ gbapụrụ n'ubu ya; o nwere ihe na-adịghị ahụkebe, akwara anụ ahụ, tanned, wiry, na naanị ihu ya gosipụtara, n'agbanyeghị na ọ bụ nwata, ghọgburu ụdị ya.
  Nwata nwanyi ahu zara ya:
  -Ha chọrọ ịkpọrọ anyị gaa na Skelenton . Nke a bụ ọkachamara dị ike nke nwere njikọ chiri anya na Koshchei anwụ anwụ!
  Margarita kụrụ egbugbere ọnụ ya ma kwuo:
  - Skelenton , onye na-ahụ maka ihe ọjọọ na onye isi ihe, nwere arịa ojii. Ikekwe nke a ga-enyere aka ịzọpụta mmekọahụ siri ike.
  Nwa nwoke Prince Oenomaus kwuru:
  - Na mgbakwunye, ọ dị mkpa ịtọhapụ ụmụaka ndị ọzọ a dọọrọ n'agha bụ ndị onye na-agba afa na-ejide n'agha. Ma ọ bụghị ya, a ga-enwe nnukwu mmerụ ahụ na mbara igwe.
  Dominica jụrụ, enweghị obi ike:
  - Nke a agaghị adọpụ uche anyị na isi ihe mgbaru ọsọ?
  Margarita jụrụ:
  - Otu aka ahụ! Ọ bụrụ na ị nakọta ihe iri na abụọ niile, ị nwere ike nweta ike nke Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile. Na nke a ga-eme ka o kwe omume ịzọpụta ọ bụghị naanị mmekọahụ siri ike, mana ịmepụta ọtụtụ ihe ọma ndị ọzọ.
  Nwa nwoke Dobrynya kwuru, sị:
  - Nke a dị ịtụnanya! Mgbe ahụ, anyị ga-enwe ike ime ihe ndị dike ndị ọzọ na-enwetụbeghị nrọ!
  Dominika bụrụ abụ n'ọñụ:
  Ụwa anyị enweghị obi ebere, obi ọjọọ, aghụghọ,
  Ọbara ndị mmadụ na-asọ dị ka iyi mmiri na-efe efe...
  Ma nwoke ahụ mara ihe, ama ama maka ọganihu ya -
  Imeri ihe mgbochi mgbe ị na-egwu egwu!
  
  Ọtụtụ egwu egwu abalị
  Fate bụ obi ọjọọ, mwute na ihe ọchị...
  Anyị wụsara anya mmiri dị iche iche na obi abụọ -
  Lee elu igwe na -adịghị ala ala !
  
  Ma ka ọ dị mkpa ịkwatu
  N'agha iwe ọkụ, ọbara mmadụ ...
  were mma-agha kụjie eri nke ndu;
  Anyị agaghị ada ịhụnanya ruo mgbe ebighị ebi!
  Margarita kwere isi ọla edo ya:
  - Ị na-abụ Dominic nke ọma, okwu ezi uche na-emetụkwa mkpụrụ obi! Mana nke a ezughị...
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri bụrụ:
  Ọ ghọrọ nnọọ ìhè
  A zoputara m ala nna...
  Enwere m ezigbo chioma -
  Naanị nke a ezughị!
  Naanị, naanị, naanị -
  Nke a ezughị!
  Nwa nwoke Viscount ahụ zọpụrụ ụkwụ ya nke ukwuu nke na igirigi fepụ na ahịhịa oroma wee tie mkpu:
  - Kwụsị ịbụ abụ! Ka anyị gaa Skelentom , anyị ga-adọwa ya!
  Margarita kwuru na asụ ude:
  - Ọ dị ogologo nke ukwuu ịga ije. Ịkwesịrị ife efe n'elu dragons, ma ọ bụ jiri medallion ebuga gị!
  Oenomaus ji ọnụ ọchị jụọ:
  - Ị nwere ihe nrite? Ya mere buru anyị gabiga!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eso ụzọ zara ya were asụ ude:
  - Ọ ga-ekwesịrị ịgbanye ya iji bufee ndị otu niile. Ka anyị rie ihe ugbu a. O yikarịrị ka agụụ na-agụ ụmụaka.
  Nwata nwanyị ahụ na-erubere isi wee kwee isi, ọla ntị diamond ya na-akụ:
  - Ee, nke a bụ kpọmkwem ihe ekwesịrị ime. Ọkụ dị n'afọ m!
  Nwa nwoke viscount kwuru:
  - Afọ juru chiri ntị n'agha!
  Ụmụntakịrị ndị ọzọ, ọkachasị ụmụ nwanyị, tiri mkpu n'otu:
  Anyị chọrọ iri nri
  Mepee ọnụ ụzọ sara mbara
  Ma ọ bụghị ya, anyị ga-eri nri ...
  Ndị na-esi nri ga-eri nri,
  Ka anyị ṅụọkwa ndị isi ọrụ.
  Anyị ga-ebibi ụlọ iri ihe niile
  Anyị ga-agbajikwa efere!
  Margarita kwara ụta anwansi ya. Na tebụl pụtara ọtụtụ efere na achịcha na ya.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ ji obi ụtọ bụrụ:
  Ụmụntakịrị anakọtara gị,
  Anyị abụghị iberibe ma ọlị -
  Na ihe ndị mara mma,
  Ọ bụghị naanị porridge na millet!
  Dominica kwee isi wee kwuo:
  - Ma buru ụzọ saa aka gị!
  Ụmụntakịrị gbagara na iyi. Naanị nwa agbọghọ na-enweghị isi ka guzoro. Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri tiri mkpu:
  - Ị chọrọ òkù pụrụ iche?
  Nwa okorobịa ahụ kwara arịrị:
  - Na ike agwụla m iji aka na ụkwụ m na ndị plebeians!
  Dominica zara nke ọma:
  - Mgbe ahụ, agaghị m ekwe ka ị gaa na tebụl!
  Nwa agbọghọ ama ama kwuru:
  - Ị ga-egosi m, nwa agbọghọ enweghị ụkwụ efu ? Ee, m ga-enye iwu ka a pịa gị ihe.
  Dominika biliri wee kechie aka ya:
  - Ma onye ka ị ga-atụ?
  Ndị Baroness lere anya azụ. Dominica toro ogologo na akwara, na akwa ahụ kpuchiri naanị ara na apata ụkwụ ya. Ma o doro anya na bọọlụ nke mọzụlụ na-atụgharị n'okpuru akpụkpọ ahụ nke tanned, ma enwere taịlị nke abs na afọ. Nwa agbọghọ dị egwu dị otú ahụ nwere ike ịkụ gị.
  Agbanyeghị, Margarita kwuru n'ụda nkwekọ:
  Ka anyị niile saa aka anyị ugbua. Ma ọ bụrụ na gị, Dominica, bụ okenye, mgbe ahụ i kwesịrị isetịpụrụ anyị ihe nlereanya. Ya mere, ka anyị niile na-asakọ ọnụ.
  O we gaba n'iru iyi ahu. Ya na ya bụ nwa agbọghọ Baroness na Dominica. Mmiri ahụ na-ekpo ọkụ site na anyanwụ anọ, dị nro na ọkụ, ya mere ịsacha ahụ bụ ihe ụtọ. Ụmụntakịrị ahụ kwọkwara mmiri na mmiri. Ha wee malite ifesa ibe ha mmiri.
  Dominika fesakwara dị ka nwatakịrị nwanyị wee bụrụ:
  Mmiri, mmiri, mmiri oyi,
  Ọ bụghị n'enweghị ihe kpatara ya ka ọ si na bọket ahụ wụfuru!
  Na e nwere ndị dị otú ahụ magburu onwe ọdịdị gburugburu. Okooko osisi ndị dara oké ọnụ nke ụdị dị iche iche tolitere n'elu osisi ndị na-acha ahịhịa ndụ. Na petals nke okooko osisi ndị a nwere agba na ndò dị iche iche. Dị nnọọ were anya buds na-egbuke egbuke na agba niile nke egwurugwu ma na-egbuke egbuke na ụzarị anyanwụ anọ.
  Nke a bụ ọmarịcha ịma mma n'ezie. Na urukurubụba ndị hà albatrosses na-efe efe, nku ha nwekwara ụkpụrụ na-akpụ akpụ, dị ka mkpọsa nke ebili mmiri nke oké osimiri. Na mmegharị ahụ dị ebube na-eme.
  Dominica bụrụ abụ:
  Nku nke urukurubụba ahụ
  Ha mara mma ...
  Nwata ahu tufuru udo ya,
  O we si n'obi...
  Viscount na-eto eto, na-agbapụta, kwuru:
  - Ee, ọ mara mma gburugburu ...
  N'ezie, ọtụtụ n'ime osisi ndị ahụ dị ka ọdụ nchara mara mma. Na n'elu ha, na mgbakwunye na urukurubụba, platinum dragonflies kwapụrụ nku ha. Na n'ime ọhịa a na-anụ ọmarịcha nnụnụ. Ha dị ịtụnanya ma dị ebube na olu ha nke na ọ na-eju gị anya.
  Dominica dere na tweet:
  Ị nụla ka nnụnụ ojii na-abụ abụ?
  Nightingales na orioles na-akụda mmụọ ...
  Ma mgbe ụfọdụ, ịnyịnya ibu, ịnyịnya ibu na-eti mkpu otú ahụ.
  Ụmụ agbọghọ na-agba ọsọ ụkwụ efu!
  Ee, n'ezie, nke a yiri nnọọ na-akpa ọchị.
  Mgbe ha sachara ahụ, ụmụaka ahụ gawara na tebụl. Ma obi ha ghọrọ nnukwu ihe, ma ha na-abụ abụ n"ọṅụ;
  Akụkọ ọma ahụ nyere anyị
  Ọtụtụ ihe egwuregwu ụmụaka, ụdị dị iche iche ...
  A mụrụ anyị site na nnukwu ike,
  Dị ka nnụnụ na anụmanụ!
  
  Ụmụaka na-egwu egwu n'ìhè nke ịmụmụ ọnụ ọchị.
  Nnukwu ọńụ abịala n'ụwa...
  Anyị nwere ike iru ebe ahụ na nnwale mbụ -
  Ọbụlagodi na yoke na-ara ara, ịnyịnya ibu!
  
  Anyị na-agba ọsọ n'ụkwụ efu site na igirigi.
  Enwere ọtụtụ echiche magburu onwe ya n'ụwa ...
  Ụmụntakịrị na-atusa anya mmiri pearly,
  Kwere m, mkpụrụ obi gị ga-adịkwu ụtọ!
  
  Koshchei ọjọọ na-awakpo anyị,
  Baba Yaga na-agba ọsọ n'ime ngwa agha...
  Ha were ụtarị pịa nwa agbọghọ na-enweghị ụkwụ ọtọ ihe ọjọọ.
  Na osimiri na-ejupụta n'ikpere mmiri!
  
  Ma anyị agaghị atụgharị, ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ,
  Anyị ga-alụ ọgụ dị ka titan ...
  Ma olu anyị ga-adịkwa nke ọma,
  Dị ka ọsụ ụzọ, ịgbà!
  
  Ọ dị mma, orcs abụghị ihe mgbochi nye anyị,
  Troll ara agaghị atụ gị ụjọ...
  A ga-enwe nnukwu ụgwọ ọrụ maka obi ike;
  Ọ bụrụ na nwatakịrị ahụ abụghị efu na mmegbu!
  
  Kedu ihe bụ agwọ Gorynych maka ụmụ nwoke nwere obi ike,
  O nweghị ihe mgbochi nye anyị, anyị na-anụ ọkụ n'obi ịlụ ọgụ ọjọọ...
  Anyị na-enye ya ụyọkọ nke bumps,
  Anyị na-akpọchikwa ya ozugbo n'ọba!
  
  Ọ bụru goblin ọjọọ si n'ogbe egbe agba.
  Mgbe ahụ, anyị ga-aza ya n'ọnụ ego ...
  Kwụsịnụ ito ụmụ okorobịa gị ,
  Ka anyị merie Setan otu ugboro!
  
  Gaa n'agha nke ọbara, dị nsọ na nke ziri ezi.
  Ụmụ agbọghọ nwere obi ike, ụmụ nwoke na-agba ọsọ...
  Anyị ga-achị ike dị nsọ,
  Ka anyị wepụ dragọn ọjọọ ahụ!
  
  Enweghị oke osimiri obi ụtọ karịa ndị anyị hụrụ n'anya,
  Ka anyị jide otu ọdọ mmiri azụ.
  N'ihi Elfia ukwu, mara mma.
  Nwatakịrị ahụ ga-egosi na ọ dị ezigbo mma!
  
  Ka anyị mee ka ụwa maa mma
  Ka okooko osisi sitere na paradaịs too na ya ...
  N'agbanyeghị na anyị na-alụ ọgụ mgbe ụfọdụ,
  A sị ka e kwuwe, nrọ ga-emezu n'ìhè!
  
  Mba, anyị agaghị anọ n'okpuru ndị iro.
  Ka anyi kwuo umu agbogho, umu nwoke ga n'ihu...
  Anyị ga-azọda ndị agha ekweghị ekwe n'okpuru ụkwụ anyị.
  Anyị ga-enye akwụkwọ ọnụahịa maka onye mmeri!
  
  Kwere m, a ga-enwe okpomọkụ ebighi ebi n'ụwa.
  Oge nwata anyi agaghi agabiga...
  A na-abụ egwu ndị knight n'ezie,
  Ma gaa na mkpọsa mmeri!
  
  Ọ dị mma, mgbe anyị meriri Orks niile,
  Agha a ga-eji mmeri dị ebube mechie...
  Ọ ga-adị ebube na mkpụrụ obi m dị ọcha,
  Anyị na-ebuli mma agha, ọta dị ike!
  Ụmụntakịrị na-abụ abụ ọjọọ ma nọdụ ala na tebụl. Ha malitere ịnụ ụtọ iri ọbọgwụ e ghere eghe, anụ anụ, na azụ̀ ndị nwere efere akụkụ.
  Dominica sonyeere ha. O were mma bee iberi wee kwuo:
  - Anụ mara mma!
  Margarita kwuru:
  - Ọfọn, kedu ka m ga-esi eme anwansi? Kwekọrịtara, ọ nweghị ihe dị iche na nke bụ eziokwu!
  Nwa agbọghọ Baroness kwuru:
  - Ee , anụ mara mma, mana gịnị banyere azụ?
  M nwara otu ibe. N'ezie, nri ahụ magburu onwe ya. Ụmụntakịrị ahụ riri nri ma were obi ụtọ kwuo:
  - Kedu ụdị efere, ụdị efere?
  Ọ dị m ka ya bụrụ na m ga-eburu m ihe niile...
  Ọ bụ ihe nwute na tebụl anaghị adị ka nke a mgbe mgbe -
  A na-enye ha nri naanị maka igbummadu!
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ndị na-enweghị ụkwụ efu , ndị arịrịọ jụrụ:
  - Enwere m ike ịnweta candies chocolate?
  Margarita chịrị ọchị ma fegharịa mkpara ya. N'ịbụ ndị na-ekokwasị n'elu osisi buru ibu dị ka ọdụ peacock, cones ozugbo gbabatara na tebụl wee gbanwee ghọọ ụlọ mmanya mara mma, anụ ọhịa na azụ, kpuchie na chocolate na njuputa dị ebube.
  Ụmụntakịrị ji afọ ojuju tie mkpu:
  - Lee ka nke a si dị mma , yana kwa, anyị chọrọ ice cream!
  N'oge ahụ, ọtụtụ nnukwu oke ndị nwere aji na-acha uhie uhie si n'okpuru ahịhịa oroma wụpụ ma gbalịa ịwakpo ụmụaka. Ha tiri mkpu n'ụjọ, oke ọ bụla hà ka anụ ọhịa wolf dị mma. Margarita jiri àmụ̀mà si n"ebe mgbaaka anwansi ya na mgbanaka anwansi nke ụkwụ ya na-adịghị kụgbuo ha. Na Dominica jikwa mkpa anwansi ya hapụ pulsar.
  Iko mmanya ọla edo pụtara nke nwere ice cream bara ụba, nke na-atọ ụtọ nke edobere n'ụdị ifuru dị ebube. Ọzọkwa, na strawberries, fig, ọhịa strawberries na ndị ọzọ magburu onwe tomato.
  Dominika na-atụgharị ma kwuo, na-atụ aka na iko mmanya kachasị ukwuu, nke tụgharịrị na ọ bụghị naanị ọla edo, ma ejiri diamond mee ihe. Na ice cream dị na ya dị ka ihe ịchọ mma magburu onwe ya, nke e debere na agba niile nke egwurugwu. Ma lee ka o si maa mma.
  Margarita kwuru, sị:
  Ị nwere wand anwansi mere site na akwara obi nke dragọn - nke a dị ụkọ. Ebee ka i nwetara ya?
  Dominica zara n'eziokwu:
  - Na agha! Na nke a bụ eziokwu na obi ike!
  Oenomaus jiri obi ụtọ bụrụ:
  Ahuhu gādiri onye nēbu agha;
  Mụ na nwa agbọghọ mara mma n'agha...
  Ọ bụrụ na onye iro na-ewe iwe -
  M ga-egbu onye bastard! M ga-egbu onye bastard!
  Nwa nwoke Dobrynya tiri mkpu:
  Kedu ihe ị bụ, nwa agbọghọ , gịnị kpatara i ji na-abụ abụ otu ahụ? Anyị ga-abụ abụ: ya na nwa nwoke siri ike n'agha! Kpọmkwem nke ọma, ọbụna ya na nwoke dị ike n'agha. Anyị bụ nanị ụmụ nwoke n'ile anya, ma anyị abụwo nwoke ruo ọtụtụ afọ!
  Oenomaus chịrị ọchị wee kwuo:
  Anyị na-abụ ụmụ ruo mgbe ebighị ebi,
  Naanị afọ na-agbanwe!
  Dominika chịrị ọchị ma kwuo:
  - N'ebe a, anyị ga-enwe ụwa akụkọ ifo na mgbanwe.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ malitere iri ihe conjured ice cream. Ọ tọrọ nnọọ ụtọ. Nke a bụ otú ọ si dị ebube. Na ụtọ, ụtọ ụtọ nke ice cream gbasaa n'ire nwa agbọghọ ahụ.
  Nwa nwoke Dobrynya, mgbe azụ na anụ ahụ gasịrị, jikwa obi ụtọ kwụọ ụgwọ maka ice cream. Nke a bụ n'ezie ihe, dị ụtọ .
  Ụmụntakịrị ahụ gbalịrị iri nri n'ụzọ yiri nke mepere anya na ọ bụghị ịrapara. Ee, ice cream oke anụ anụ bụ ihe magburu onwe ya.
  Dominica jiri ọnụ ọchị na-egbuke egbuke kwuo:
  Lee ka o si dị mma inwe ike ịme anwansị,
  Tụgharịa oke ọjọọ ka ọ bụrụ ice cream...
  Anyị na-enweta ihe siri ike ise -
  Ime ihe na-adịghị ma ọlị kwesịrị ime!
  Na ọzọ ụmụaka giggles na nzaghachi. Na mkpu afọ juru...
  E nwere mkpọtụ na mbara igwe. Ebe site na nsọtụ otu nnukwu dragọn na-efe efe. Site n'ebe dị anya ọ dị obere ma ọ bụghị egwu, n'agbanyeghị isi asaa ya. Ma ọ bụ ụdị anụ ọhịa n'ụzọ na-adịghị njọ.
  Ụmụntakịrị chịrị ọchị wee malite ibe ha ọnụ. Nke a na-atọ ụtọ n'ezie. Ha na-akụkwa nkwụ n'ọbụ aka.
  Na enwere mgbanaka.
  Dominika were ya were mkpịsị ụkwụ aka ya tụpụ boomerang ahụ. Ọ na-efefe wee bepụ ihe mgbaba ahụ, na n'oge ọdịda, ịma mma ahụ ji ike si na wand anwansi kụrie ya. Otu nnukwu achicha pụtara n'ụdị okpu Napoleon, nke nwere poppies, roses na ọka ọka.
  Ụmụntakịrị enweelarị afọ ojuju ma kelee onyinye ahụ na ịnụ ọkụ n'obi na-agafeghị oke.
  Nwa nwoke viscount kwuru:
  Achịcha dị mma nke ukwuu, mana ị ka kwesịrị ileba anya n'ókè ...
  Dominika chịrị ọchị wee kwuo, na-abụ:
  Onye isi nri maka ụbọchị ọmụmụ m,
  Edere m ekele maka achicha...
  Na ihe odide a na-acha si na ude -
  Oge erugo ịga obodo San Remo!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ weere ya wee malite boomerang ọzọ. O we fefe n'ofè, tukwasi uche-ya, tukwasi kwa nkpu. Nwa-ab͕ọghọ ahu we jide ya ọzọ n'ukwu-ya efu, tie:
  Eledala achicha ahụ anya
  Oge ga-abịa mgbe gị onwe gị kwa ga-anwụ ...
  Achịcha ginger na-afụ ka mgbọ n"ụlọ nsọ,
  Na nri ị ga-n'ezie ịghasa onwe gị!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nke na-abaghị n'ihe were ihe siri ike lo otu achịcha na okpu okpu, racha egbugbere ọnụ ya wee kwuo:
  - Ọ dị ụtọ! Ma ọ dabara ọzọ.
  Nwa nwoke viscount kwuru:
  - Ọ gaghị ewe ogologo oge iji nweta abụba.
  Dominica bụrụ abụ na ịmụmụ ọnụ ọchị na njakịrị:
  Maka ngaji nne , maka ngaji nna,
  Na nne nne a ladle ...
  Na n'akụkụ nke akwa!
  Ụmụntakịrị ahụ, n'ezie, bịara dị arọ mgbe ha risịrị nri ma daa na ahịhịa dị nro, oroma, na-eji imi ha na-amị amị. Ọ dabara nke ọma, enweghị anwụnta ma ọ bụ ụmụ ahụhụ na-eri anụ ebe a. Ndị na-efe efe buru ibu, ha ataghịkwa ata, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nsogbu adịghị n'ebe ha nọ.
  Dominica jụrụ Margarita, nwa agbọghọ ahụ bụ́ ọsụ ụzọ kwọkwara ọnụ ma jiri ọbụ aka ya kpuchie ọnụ ya ngwa ngwa:
  -Ị ga-ehi ụra ma ọ bụ?
  Nwanyị otu ahụ zara ya:
  Kedu ihe, nwa agbọghọ ahụ enweghị ike ịrahụ ụra na mmegbu na nchekasị?
  Ebe onye ahụ kwere nkwa na-akpagharị n'okporo ụzọ ọhịa...
  Ọ na-awagharị na ahịhịa mint ma ọ maghị ihe ọ bụla;
  Na njakịrị akara aka na egwu egwu!
  Nwa nwoke a dimkpa Dobrynya na-esi n'imi imi.
  Ee, ụmụaka ahụ enweela ọtụtụ ihe omume.
  Dominika bụrụ abụ njakịrị:
  Anyị na-ehi ụra n'enweghị ihe isi ike,
  Ọ bụ eziokwu, ee...
  Ma mgbe ahụ, olee ihe isi ike,
  Anyị na-eteta ma emechaa!
  . ISI NKE 9.
  Dominica tetara wee pụta na nrọ anwansi nke mere ka ọ gaa n'ụwa yiri ya. Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ na-asa onwe ya ma were ihe eji ọla edo mee ihe. Asara m ezé wee gaa nri ụtụtụ.
  N'ebe ahụ, ọ hụrụ ụmụ agbọghọ na ụmụ agbọghọ ndị ọzọ si na klas ndị a ma ama. Ha kwekwara aka wee yie ugwu. E nwekwara elves, trolls ụmụ nwanyị, ụmụ nwanyị hobbits ndị dị ka ụmụ agbọghọ, nymphs, dryads, ụmụ agbọghọ mmadụ, n'agbanyeghị na ha dị ole na ole. Otu ụlọ ọrụ mara mma gbakọtara.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-eji ejiji na ihe ịchọ mma mara mma, ma ụkwụ efu, nke mere na ọ ga-adaba adaba iji ụkwụ ha mee ihe n'oge amoosu. Na klas ndị a ma ama, agụmakwụkwọ dịtụ iche - ha na-ege ntị n'okwu nkuzi nke ikwiikwii na-eji ngwa ngwa ọkụ, na-arụkwa ọrụ dị iche iche. A kwenyere na nwa agbọghọ ahụ amaworị ihe ndị bụ isi.
  Dominica rụchara ọtụtụ ọrụ ebe a. O gbara n'ogwe anwansi wee mee mgbanwe. Ma mgbe ahụ, ọ kpawara afa. A gụụrụ ya ọtụtụ okwu dị mgbagwoju anya, Dominika kwughachikwara ha.
  N'ịbụ onye na-eme ihe nkiri, nwa agbọghọ ahụ nwere ncheta dị egwu, ebe ọ bụ na ọ dị mkpa ka ọ kpọọ ọtụtụ mkparịta ụka.
  Ma echetara m ihe niile nke ọma. Ma ndị a niile bụ okooko osisi; isi ihe, n'ezie, bụ ịchọ ihe arịa iji chekwaa mmekọahụ siri ike.
  Ya mere, Dominika nọdụ ala n'ọnọdụ lotus, na-ejikọta ụkwụ ya siri ike, nke anụ ahụ ma na-agbatị azụ ya. Na ọzọ ọ dabara na mbara igwe yiri ya, ebe ndị otu ha na-achọ ụzọ ha ga-esi zọpụta mmekọahụ siri ike.
  Ma naanị n'oge. N'ihi na ọ bụ n'ebe ahụ ka goblin na onye na-apụnara mmadụ ihe na-arịgo n'ụkwụ. Ndị ajọ mmadụ abụọ a agbasalarị ụgbụ anwansi iji kpuchie ndị otu na-ehi ụra ụkwụ efu.
  Margarita na-arahụkwa ụra, ọ rọrọ nrọ ...
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nwetara ọrụ nke ịfụ akwa mmiri. Ya mere, ọ gara n"ụkwụ efu, yi uwe owu dọwara adọwa na akpa arịrịọ, na-elegharị anya. Ọ bụ ụbịa na ihu igwe adịghị mma nke ukwuu. Enwere ntu oyi n'abalị, na ahịhịa kpuchiri ntu oyi, nke ụkwụ nwa agbọghọ ahụ na-ahapụ obere ụkwụ mara mma. Ọ dị ezigbo mmiri na oyi, mmiri ozuzo na snow gwakọtara.
  Mkpịsị ụkwụ dị nta nke akụkụ ụkwụ efu na-atụgharị na-acha anụnụ anụnụ site na oyi na iru mmiri. Ma o ji obi ike gaa n'ihu, ọbụna na-agba ọsọ.
  Ma n'otu oge ahụ ọ na-abụ;
  Mmiri ozuzo ahụ gbasasịa iberibe kpakpando n'ofe mbara igwe.
  Ha akwadebewo osisi dị nkọ maka ọchịchị fasizim!
  Ụgbọ mmiri Tiger bụ naanị ihe mkpofu - ahịa flea ruru unyi ,
  Wehrmacht na-echere mmeri dị oke egwu!
  Wehrmacht na-echere mmeri dị oke egwu!
  
  Stalin ibe anyị, onye ndu, bụ ike nke ọtụtụ nde mmadụ.
  O ji aka granite, egbe igwe n'aka!
  Anyị ga-enwe ike imeri ndị agha na Sọdọm;
  Ike anyị bụ monolith, ọ dabara nke ọma na Ụwa!
  Ike anyị bụ monolith, ọ dabara nke ọma na Ụwa!
  
  Pati anyị enweghị ihe ọzọ dị mkpa ime,
  Otu esi azọpụta ndị mmadụ, ihe ọma nke Motherland!
  Goebbels nwere, gaa hell na nzuzu,
  Ma a ga-enwe mmeri, kwere m, n'agbanyeghị ekwensu nile!
  Ma a ga-enwe mmeri, kwere m, n'agbanyeghị ekwensu nile!
  
  Mma Russia, ị maara, ama ama maka ike ya,
  O nwere akwa aja aja dị arọ!
  Na agha na ndị fascist, ndị ntorobịa ga-abụ ndị a ma ama,
  Obodo Ìhè ga-adị ndụ, na-ebili!
  Obodo Ìhè ga-adị ndụ, na-ebili!
  
  Ekwela ka Hitler tinye imi ya n'ime ndị Russia,
  Nwoke ahụ nwere obi ụtọ na-eche na ọ bụ Chineke dị mma!
  Anyị ga-aga n'okporo ụzọ Berlin,
  Ee e, onye dị ọcha na mkpụrụ obi agaghị abụ ohu!
  Ee e, onye dị ọcha na mkpụrụ obi agaghị abụ ohu!
  
  Ọkọlọtọ anyị na-acha ọbara ọbara, na-acha ọbara ọbara.
  Anyanwụ na-enwu na Reichstag!
  Ọ dịghị ihe ọzọ onyinye mmesapụ aka maka ụmụ anyị hụrụ n'anya,
  Ọ bụrụ na obi nwere obi ike na egwu na-egwepịa!
  Ọ bụrụ na obi nwere obi ike na egwu na-egwepịa!
  Ya mere, Margarita gbagoro, oyi na-ata ikiri ụkwụ ya, gaa n'àkwà mmiri ahụ. E nwere waya gbachiri gburugburu ma nwee ụlọ elu igwe egbe.
  Ndị German na-aṅụ moonshine na-ese anwụrụ ọkụ. Margarita gbakwuru ha. Ogbenye, nwa agbọghọ na-acha odo odo anaghị atụ egwu ndị Krauts. Ọzọkwa, na iru mmiri na oyi dị otú ahụ, ọ dịghị onye ọ bụla, ma e wezụga ndị arịrịọ ikpeazụ, ga-anwa anwa ịga ụkwụ efu.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee malite bụọ ha abụ na-adịghị njọ na nke na-enye ọṅụ:
  Abụ m nwa ogbenye obere nwa mgbei
  Ana m agba ọsọ ụkwụ efu n'ime snow n'oge oyi...
  Ma olu nwa agbọghọ ahụ doro anya nke ọma.
  Ọ ga-achụpụ ntu oyi dị ka a ga-asị na ọ bụ ike!
  
  Agha ahụ kpọọrọ mama m bọmbụ,
  Nna, n'ezie, a kpọrọ ya n'ihu ...
  Nwanne nwoke nwere ntutu isi na-ajụ oyi n'ihi oyi.
  Nwanne nke okenye nọ n'ọgba!
  
  Agụụ na-agụ, ahụrụ m otu achịcha.
  Na obere ụkwụ m na-acha uhie uhie site na ntu oyi...
  Anọ m ebe nkịta tramp riri nri
  Ọ bụ ezie na nwa agbọghọ ahụ mara mma ma mara mma!
  
  Enwere m ike ịgwa onye ọ bụla n'atụghị egwu na obi ike,
  Nke ahụ, n'ezie, agha ga-ama ikpe...
  Ọ baghị uru ihe anyị na-alụ,
  Ọ bụ Setan kpatara ihe a!
  
  Oh, ụkwụ nwa agbọghọ ahụ na-ata ahụhụ,
  Ma ha na-afụ ụfụ nke ukwuu na oyi a...
  Achọrọ m ka chi ọbụbọ n'oge na-ekpo ọkụ May,
  Ka falcon na-egbuke egbuke felie!
  
  Anyị chọrọ ime ka ala nna anyị mara mma,
  Mana agụụ, oyi, blizzards na blizzards...
  Ebee ka ị na-aga, Russia adịghị mma?
  Ụdị akara aka siri ike dị otú ahụ!
  
  Abụ m nwa agbọghọ, naanị nwata,
  M jisiri ike nweta ọtụtụ ...
  M na-arụ ọrụ ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na nwata,
  Naanị anọ ma ọ bụ ise ka m gụrụ!
  
  Gịnị mere iru uju a ji bịakwasị m?
  Akara obi ọjọọ nke obi gbajiri agbaji...
  Kwere m, ihe ọjọọ dị otú ahụ adawo;
  Ihe dị ka ntakịrị ntakịrị na nke ahụ bụ njedebe!
  
  Ma nwa agbọghọ nọ n'okpuru yok agbajighị;
  O jisiri ike jikere wee jee ije...
  Ọ bụ nwata, tere aka ochie.
  Ọ na-atọkwa ya ụtọ ịzọ ụkwụ efu!
  
  Akwụ ukwu nwa agbọghọ mara mma,
  Raphael mere eserese na ha ...
  Ekwenyere m na onye nta ahụ ga-enwe obi ụtọ,
  Jehova ga-ahụ ụmụ ya, kwere m!
  
  Ọ bụ ya mere m ji na-abụ abụ ahụ
  Ka otuto nke Chineke Onye-nwe-ayi Kraist...
  Ekwenyere m na ụwa ga-aghọ paradaịs
  M ga-ezutekwa nna m, kwere m!
  
  Mgbe ahụ oge ga-abịa ma ha ga-ebili ọzọ;
  Onye nwuru, onye nwuru na onye oria...
  A ga-enwekwa obi ụtọ na ịka nká na nwata;
  N'ihi na Jizọs chọrọ ya!
  
  Ee, m ga-egbu ikpere n"ala n"ihu Chineke,
  Agam emezu abuoma a na anuri nke ìhè...
  N'aha nke ọgbọ nile n'ọdịnihu.
  A ga-emeri nnukwu anụ ndị omempụ!
  
  Mgbe ahụ, nwa agbọghọ ahụ ga-enwe obi ụtọ ebighị ebi,
  Na ndị niile bi na Nne Ụwa...
  Ihu igwe na-adịghị mma ga-apụ n'anya,
  Ndi be anyi agaghi agbaji!
  
  Ọ gafere onwe ya, gbuo ikpere n'ala,
  Sutuo obe ọlaọcha...
  O mere obere ihe maka Chineke, o doro anya
  Jizọs si n'eluigwe bịa maka anyị!
  
  N'oge na-adịghị anya, anyị niile ga-anọnyere Onye Pụrụ Ime Ihe Nile.
  N'aka ya mara mma, nke ịhụnanya...
  Ka echiche anyị felie elu
  Ike dịkwa na nwata, aka siri ike!
  
  Ugbu a, m na-agụ ekpere,
  Ọ si, Chinekem, gbagharam...
  Ugbu a, anyị na ya nọ na pedestal.
  Ma mụ na Kraịst, kwere m, na-aga anyị!
  
  Na anyị ga-eji ogwe aka na Ya ga-aga eluigwe;
  Na mmiri ozuzo ọla edo ga-ada n'ebe ahụ...
  Jehova gēgosi kwa ajọ omume-Ya;
  Ọ ga-emekwa ka onye iro ahụ maa jijiji ozugbo!
  
  N'ikpeazụ, enwere obi ụtọ n'ụwa.
  Ayi echerewo odidi nke Kraist...
  Anyị na-efe efe dị ka ndị mmụọ ozi na-aga oriri na mbara igwe.
  Ihu-n'anya nke Onye-nwe-ayi na-egbuke egbuke ma di ọcha!
  Mgbe egwu dị otú ahụ gasịrị, ndị Nazi nwere mmetụta uche ma hapụ nwa agbọghọ ahụ na-adịghị mma ka ọ kpoo ọkụ ma nye ya tii dị ọkụ. Margarita zubere iji nwayọọ kụọ ihe mgbawa nwogha dị ka ogbe achịcha n'ime akpa ya n'okpuru ụgbọ okporo ígwè, mana o nweghị oge - o tetara.
  Nightingale onye na-apụnara mmadụ ihe na goblin nọ ezigbo nso. Goblin ahụ nwere mkpụmkpụ kama imi, ihu jọrọ njọ na ogologo mgbọ. Ọ dịkwa oke ogologo, ihe dịka mita atọ. Ka a sịkwa ihe mere o ji dọkpụrụ ụgbụ ahụ. Na Nightingale bụ nwoke mara abụba, na-acha ọbara ọbara nke nwere ntì hamster, na-esi n'ihu ezé pụta, yikwa uwe mara mma nke nwere ihe nrite. Ọfọn, gbakwunyere afụ ọnụ, ụdị nke ndị Prussia.
  N'ịhụ na mwakpo mberede ahụ emeghị nke ọma, Nightingale the Robber tinyere mkpịsị aka abụọ n'ọnụ ya ma gbalịa ịfụ.
  Dominika ji ikiri ụkwụ efu were gbaa ya mgbagharị ụlọ. Na onye na-apụnara mmadụ ihe na-ebigbọ na mgbu. Ọ gbakwara ọbara.
  Goblin na-efegharị osisi ya. Nwa nwoke dike Dobrynya wụliri elu wee jide goblin ahụ ntutu, daa n'azụ ma tụba ya n'elu onwe ya. Goblin ahụ dara n'osisi dị ka cactus nwere okooko osisi ma tie mkpu na-adịghị mma. Ụja ya dịkwa ka nke ịnyịnya ibu ọhịa.
  Margarita chiri ọchị. Nightingale gbalịrị ịfụ ọzọ mgbe Dominika ji ikpere ya kụọ ya n'agba. O we kubie ume.
  Nwa nwoke nwere dike Dobrynya bụrụ:
  Goblin jụrụ anyị,
  Ị camo ị na-abịa ?
  Gaba n'obodo -
  Anyị nwere ihe anyị ga-eme!
  Goblin nwara ibuso klọb ahụ ọgụ ọzọ. Nwa nwoke dike ahụ kwụsịrị igbu ya ma tụbakwa nnukwu nwoke ahụ n'elu onwe ya, n'ihi na Dobrynya enweghị ike nwata. Na ihe niile yiri ka ọ na-arụ ọrụ.
  Goblin gbatịkwara ọzọ. O wee bilie nwayọọ nwayọọ. Ụmụntakịrị tetara wee malite ịtụba ekwensu apiti ahụ cones ọla edo. Ha tiri ya ihe ma mee ka ọ bibie. Na ịma jijiji.
  Margarita kwara ụta anwansi ya. Na cones malitere ịghọ achịcha, na n'ezie ha na-ete goblin na ude, na-eme ka ọ na-ama jijiji dị ka a loach na pan frying.
  Na Dobrynya Nikitich weliri Nightingale onye na-apụnara mmadụ ihe n'ime ogwe aka ya gbatịrị agbatị wee tụba ya n'elu osisi pine dị arọ na cones ọlaọcha. Site na ntigbu ahụ, Nightingale ga-akụtu ma maa jijiji, na-amanye ya ka ọ hapụ mmụọ, ma ọ bụ karịa, gbasa ọbara.
  Nwa nwoke Dobrynya bụrụ:
  - Nightingale onye ohi, ị bụ onye ọjọọ,
  Ma tie gị n'ihu nke ukwuu...
  I nwuru ugbua, gi onye njo .
  Gbuo gi, onye nja!
  O werekwa ya were aka ya tie ya ike n'isi. Nightingale the Robber nwere ụda na ntị ya. Na Dominica rụtụrụ aka n'akwụkwọ ndeksi ya na goblin, yana otu o siri mee mgbagha siri ike maka mgbanwe. Ọ ga-emekwa ka ọ bụrụ ike na-egbu egbu nke ike na-adị na ya.
  Ma mgbe ahụ ... E nwere otu ogologo ntutu isi nke mita atọ, ma ugbu a n'ebe ya, e nwere tebụl nke jupụtara n'ụdị nri bara ụba na ihe ụtọ dị ebube. A na-esikwa na kichin a magburu onwe ya na-esi ísì ụtọ.
  Dominica dere na tweet:
  - Ndị a bụ mgbanwe na ọrụ ebube nke ọrụ ebube.
  Anyị na-ahụ naanị paradaịs n'ime ihe niile dị n'eluigwe ...
  mara mma dị otú ahụ n'ebe niile ,
  Ka Jehova nke usu nile nke ndi-agha bilie ọzọ!
  N'ezie, na tebụl dina ọlaedo na oroma, ebube, na-egbuke egbuke metal trays na achịcha, na creams nke ọtụtụ dị iche iche na agba na shades, nakwa dị ka ndị ọzọ dị nnọọ ebube nri, na aromatic tojuru ibu, ihe niile na-atọ ụtọ .
  Na lee ka donuts si maa mma, nke jupụtara na ntụ ntụ dị ebube. Enweghị mgbakwunye ma ọ bụ mwepu ọzọ ebe a. Na iko juru na mmanya mmanya sitere na mmiri dị iche iche, nwere ihe njuju mara mma nke tụrụ ya n'anya na-esi ísì ụtọ na atụmatụ dị ụtọ na glaze. Na ụdị buds e nwere.
  Margarita mụmụrụ ọnụ ọchị na mgbagwoju anya wee tie na ihe ijuanya:
  -Ị tụgharịrị ekwensu! Ọfọn, echefula ! Ị ga-enwe ike ime ihe dị ka nke a!
  Dominica, nwere mgbagwoju anya, jụrụ, sị:
  - Ọ siri ike?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ zara ya:
  - Ee, ọ fọrọ nke nta ka ọ gaghị ekwe omume! Ma ị nwere ike ime ihe dị ka nke a.
  Ka ọ dị ugbu a, onye na-apụnara mmadụ ihe na nightingale nwara ịfụ ọzọ. Ọ chụpụrụ ǹtì ya sara mbara nke yiri hamster. Ma nwoke-dike, ozugbo o were ya, ga-ana ya na nwata, ma na-egbu egbu, dị ka sledgehammer, aka. Na onye na-asụ ahịhịa, n'ụzọ, na-akụtu ihe karịrị otu ugboro, ọ dị ka onye a kụpụrụ, nke a na-atụba ezé ọla edo.
  O wee felie elu elu. Ọ kụdara ala wee gbatịa ka a ga-asị na a kụpụrụ ya. Mana ọ wụliri elu, tinye mkpịsị aka ya ọzọ n'ọnụ wee fụọ. Mana kama ịfụ, ihe niile pụtara bụ mkparị na-emetụ n'ahụ. Ọ na-atọkwa ọchị. Ụmụntakịrị chịrị ọchị. Nightingale the Robber tiri mkpu:
  "M ga-eloda gị n'otu ntabi anya, m ga-eloda gị, m ga-eloda gị, agaghị m eme ebere!"
  Na nzaghachi, Dobrynya, nwa nwoke a nwere dike, ji ikiri ụkwụ ya gbachie agba Nightingale. Eze wee fepụ ọzọ. N'ịtụpụ aka ya, onye isi ndị ohi gbadara azụ.
  Dobrynya kwuru:
  Onye ka ayi gāhu kwa n'agha, ònye gāchọta kwa n'agha?
  Anyị agaghị eji nke ahụ chịa ọchị, anyị ga-egbu gadfly!
  Anyị ga-egbu gị dị ka gadfly!
  Dominica rụtụrụ aka mgba anwansi ya na Nightingale the Robber meriri. Margarita kwuru, sị:
  - Ị chọrọ ịgbanwe ya kwa?
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri kwere:
  - Ka enwere ma ọ dịkarịa ala ihe bara uru!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpa ọchị bụrụ:
  E ji usoro ígwè kechie nwata ahụ.
  M wee rie naanị otu ihe dị mma ...
  N'ihi ibu dị arọ, mwakpo mere na mberede.
  Ọ tụgharịrị bụrụ onye amamihe cyber nke ike dị egwu!
  Na mgbe ahụ Dominica na-agbagharị, na-eji ihe anwansi ya mee ihe dị mgbagwoju anya asatọ.
  Ma ugbu a, n'ọnọdụ Robber Nightingale, otu ugwu nke sweets, dragees na akụkụ nke ice cream pụtara.
  Anụ ọchị na-atọ ụtọ, ụmụaka wee malite isi n'ahịhịa wụpụ. Ha mara mma, ma dị gịrịgịrị, ndị na-adịghị ahụkebe, na omenala ha enweghị ụkwụ efu. Na nnukwu anyaukwu, ha gbagoro na ọgwụgwọ ahụ, nke Robber Nightingale na Swamp Goblin tụgharịrị. Margarita jiri mkpịsị aka ya sụọ mkpọrọhịhị ma tie mkpu:
  - Kwụsị, ụmụ okorobịa na ụmụ agbọghọ! Aghọtara m gị na agụụ na-agụ gị mgbe ndị ọjọọ ndị a nwụchiri gị, mana buru ụzọ saa aka gị.
  Na otú ọ ga-esi hapụ àmụ̀mà n"ebe mgbaasị. Ụmụ okoro ahụ aghaghị ịgbaga na iyi, ikiri ụkwụ na-acha anụnụ anụnụ na-egbuke egbuke. N'ezie, ọ bụ mkparị mmadụ iji aka ruru unyi rie nri.
  Dominica jụrụ, sị:
  - Gịnị bụ ndị a, ndị mkpọrọ na ndị a dọọrọ n'agha nke Nightingale na Goblin?
  Margarita kwere isi ya na-egbuke egbuke:
  - Ee kpọmkwem! Anyị tọhapụrụ ha. Kpọmkwem, ọ bụ gị tọhapụrụ m. Nke a dịkwa mma nke ukwuu .
  Enwere ihe karịrị otu narị ụmụaka, ụmụ nwoke na ụmụ nwanyị. Dị ka ọ dị na mbụ, e nwere ugboro atọ ndị nnọchiteanya nke nwoke na nwanyị mara mma karịa mmekọahụ siri ike.
  Dominica jụrụ na mberede:
  - Ebe a, ha niile anya ọ dịghị ihe karịrị afọ iri na abụọ. Kedu ihe, ndị ohi a egbughị ndị okenye?
  Margarita kọwara:
  - Mba, n'ezie, ha na-egbukwa ndị okenye. Naanị mgbe nnwere onwe ka ndị okenye na-enweta ahụ ụmụaka. Dị ka ọ dị, dịka ọmụmaatụ, na Dobrynya Nikitich. Mụ na m ka dịkwa ka nwa agbọghọ.
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri kwuru:
  - nwata ebighi ebi, dị ka n'akụkọ ifo, dị oke mma ! Ma ị nwere ike ịsị - dị mma!
  Margarita tiri mkpu, na-apụ ezé ya:
  - Ee, ndị a bụ ụwa magburu onwe ya nke ihe niile dị ezigbo mma . Mana enwere ọtụtụ ihe egwu ebe a. Karịsịa, e nwere ndị dị ize ndụ karịa goblin na Nightingale the Robber.
  Dominica jụrụ na ntamu ntamu:
  - Ònye, dịka ọmụmaatụ?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eso ụzọ kwuru nwayọ:
  - Agadi nwanyị Shapoklyak!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri tweeted:
  Emeela nke ọma, emela nke ọma, nne nne bụ onye isi!
  Ime enyi ya dị ka iji agụ iyi egwu egwu!
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we were, tubà cone ahu na nkpisi-ukwu-ya efu. Ọ kụriri oke mmiri. Ụmụ ahụhụ ahụ gbawara, gbasasịa n'ime confetti.
  Margarita kwuru, na-amanye isi ya na curls ọla edo:
  - Ọ dịghị mma igbu ndị dị ndụ!
  Dominica kwuru:
  - Ma ọ bụ naanị ahụhụ!
  Margarita bụrụ abụ na nzaghachi:
  - Ị na-awụsa mmiri gị n'ikuku;
  Egwepịala ahụhụ ma ọ bụ ndanda...
  Agbajikwala alaka dị n'ime ọhịa -
  Ndụ niile dị n'ụwa bụ otu ezinụlọ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri tiri mkpu, na-agbụ ezé ya:
  - Mụ onwe m, gị, ya, ya - ọnụ obodo niile,
  Ọnụ ezinụlọ nwere omume enyi!
  N'okwu anyị, otu narị puku m!
  Ụmụntakịrị na-asa onwe ha na iyi. Ma ugbu a, ha gbagara na nri, na-aṅụrị ọṅụ ma na-egbu maramara.
  Dominica na Margarita kparịtara ụka ọnụ, tebụl ahụ wee too ogologo. Ugbu a, e nwere ohere zuru ezu maka onye ọ bụla ịnọdụ ala.
  Ụmụntakịrị ahụ, na-amagharị ụkwụ ha nkịtị, nọdụrụ ala na-abụ abụ n'olu n'olu dara ụda:
  Uwe ahụ na-agbasa dị ka snow
  Na ihe ọma e debere ...
  Ụmụaka niile ga-aga nke ọma,
  Na anụ si Cheburashka!
  Mgbe e mesịrị, ha malitere iri ihe. Enwere ọtụtụ ụmụaka mara mma ebe a, ọ bụrụgodị na ike gwụrụ ha n'ihi agụụ na ụkọ.
  Dominica na Margarita, ebe ọ bụ na ha rijuru afọ nke ọma, n"echeghị echiche ugboro abụọ, malitere ịgba egwú. Ka anyị zọọkwa ụkwụ gị efu, chiseled na nke chajịrịjaja.
  Ụmụ agbọghọ ahụ ji olu ha na-egbuke egbuke bụrụ abụ;
  A mụrụ m na mba mbara igwe
  Ebe ụmụ agbọghọ niile na-alụ ọgụ...
  Setan enweghị ike imeri ala nna,
  Ka otuto nke nne anyị Russia!
  
  Anyị ga-enwe ike chebe Rus dị nsọ,
  Na n'agbanyeghị otú obi ọjọọ na onye iro si dị ...
  Anyị ga-eti ndị na-emegide anyị ihe ike.
  Na Russian spirit na mma agha ga-ebube!
  
  Russia, nke a bụ ala nna m,
  Dị nsọ na nke ụwa.
  Mba niile bụ otu ezinụlọ,
  Na nwa agbọghọ ahụ dị ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Anyị ga-echebe ala nna anyị n'agha,
  Ọ bụghị otu ohere maka ajọ onye iro ...
  N"elu anyị, e nwere cherọb nwere nku ọlaedo.
  Ka anyị nye onye agha Rọshịa onyinye!
  
  Na Russia ihe niile dị mma, dị mma,
  Ọchịchọ anyị ga-adịkwa ike karịa ígwè...
  Nwata nwoke nwere ube siri ike n'aka ya.
  Na Comrade Stalin na-achị ebe ahụ!
  
  Ndị mmadụ hụrụ ala nna m n'anya,
  Anyị ga-eme ka ọ maa mma ruo mgbe ebighị ebi...
  A gaghị ezuru nna nna maka otu ruble,
  Na Chineke Svarog bụ nnukwu Mesaịa!
  
  Ka ewe nye ala nna m otuto,
  onye iro n'agha ...
  Lada Nne nke Chineke bụ ihe m hụrụ n'anya,
  Ka ndị iro nke Russia nweta ha comeuppance!
  
  Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, anyị nwere ike ịwụfu ọbara nke ndị iro.
  Enweghị ike iweta Russia n'ikpere ...
  N'oge na-adịghị anya, dinta ga-aghọ egwuregwu.
  Na nnukwu onye ndu, Lenin, ga-anọnyere anyị!
  
  Anyị ga-emeri nnukwu oghere,
  Anyị ga-enye obi ụtọ, ọ joyụ nye ụwa niile ...
  Moscow dị elu karịa Rome n'onwe ya,
  Site n'ike ya na-adịghị agbanwe agbanwe n'agha!
  
  Mgbe agha rutere n'ala anyị na-egbuke egbuke.
  Anyị ga-egosi Fuhrer anyị dị ike agwa ...
  Ndị Russia ga-enweta ego na-emesapụ aka,
  Anyị dị elu karịa anyanwụ na mara mma karịa osisi!
  
  Kwere m, Rus 'agaghị adị na mkpọmkpọ ebe,
  Horde agaghị eme ka anyị daa n'ikpere anyị...
  Lụọ ọgụ maka ala nna gị ma atụla egwu,
  Ndị Russia amaghị adịghị ike na umengwụ!
  
  Obodo anyị hụrụ n'anya ga-ebili ọzọ,
  Ga-egosi eluigwe na ụwa ike ya...
  A ga-ebibikwa Setan
  Onye iro nke ala nna ga-adaba n'ime ili!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ ahụ ji ụkwụ efu na-amali ma na-agbagharị dị ka ekwensu, wee malite iti mkpu ma na-amali na mgbọ abụọ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ mara mma na ndị na-eme ihe ike ebe a . Na ka ha na-eti mkpu, na-awụli elu.
  Ọ dị mma, ụmụaka na-eri nri ma na-abụkwa ihe nke ha. Ha na-emekwa ya n"ụzọ dị mma. Ndị a bụ abụ ha. Ha na-agbakwa gburugburu dị ka elu na-agbagharị agbagharị.
  Ụmụ agbọghọ kacha elu.
  Ma mgbe ahụ, nnukwu urukurubụba pụtara na mbara igwe, dị ka dragọn n'ezie. Nkù-ya we buru ibu nke-uku nke na ha nāmucha dika ọla-edo nke ejiri nkume di oké ọnu-ahia tukwasi ya. O wee dị ịtụnanya ma maa mma. Ndị a bụ n'ezie, n'ikwu eziokwu, urukurubụba ndị buru ibu, dị ka dinosaurs.
  Dominica jiri ọchị kwuo:
  - Ị gaghị ahụ ihe ebube ọ bụla ebe a. ịtụnanya!
  Margarita chịrị ọchị wee zaa:
  - Ee, ndị a bụ arthropods na-eju anya. Ma nke a abụghị ihe kasị ịtụnanya. Enwere ọtụtụ ihe ndị ọzọ dị oke mma.
  Dominica bụrụ abụ:
  Ma ọ bụghị akwụkwọ ma ọ bụ ụlọ ngosi ihe mgbe ochie,
  Ha agaghị edochi ndị enyi anyị!
  Na nwa agbọghọ si na anwansi wand ga-ahapụ a doo. Na iko mmanya ọhụrụ pụtara. Umuaka ahu we buso ha agha.
  Otú ahụ ka ihe niile si dị mma . Na naanị ụfọdụ ụdị egwu na-akpọ n'isi m.
  Oleekwa otú Dominic na Margarita agaghị abụ;
  Mma na-awakpo ụkwụ efu,
  Ha na-agba ọsọ, ọmarịcha ụmụ agbọghọ ...
  Ọ bụrụ na ịchọrọ iji aka gị tie Fritz,
  Ma ọ bụ ha ga- eji égbè gbuo ya!
  
  Ụmụ agbọghọ enweghị ike inwe obi abụọ
  Ha ga-eli ndị Nazi nwụrụ anwụ ...
  + Ha ga-agbapụkwa ya n"ụkwụ ya ike.
  Na ebe anụ ọhịa wolf na-eti mkpu anụ oriri!
  
  Russia, nke a bụ okwu maka ndị agha,
  Mgbe, kwere m, ọ naghị enweta ngwa nju oyi ọ bụla ...
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ, ọnọdụ adịghị mma,
  Ebe ajọ oji Ken na-emeri!
  
  Ekwetaghị ya, ndị Komsomol anaghị agba ọsọ,
  Ma ọ bụrụ na ha na-agba ọsọ, mgbe ahụ naanị ịwakpo ...
  Na ndị Nazi niile ga-egbu ozugbo,
  Na Fuhrer ga-ebuli ya na ngọngọ ịcha!
  
  Russia, nke a bụ ala nna m,
  Ọ na-egbuke egbuke, mara mma naanị ...
  Onye ọ bụla bụ onye ụjọ abaghị uru ọbụna ruble,
  Ma, ị maara, ịlụ ọgụ na onye agha dị ize ndụ!
  
  Mana mara na anyị ga-emeri ndị Fasisti,
  Ihe ọjọọ agaghị achị n'ocheeze...
  N'elu anyị ka cherọb nwere nku ọla-edo dị;
  Na Chineke Svarog na ịdị ukwuu na okpueze!
  
  Onye ọ bụla bụ onye ụjọ, kwere m, bụ ohu adịghị ike.
  Akara ya bụ otu-ịnagide mkparị...
  Tata bu onye mekaniki, echi bu onye nche,
  Ma gị onwe gị nwere ike ịkụ ndị ọzọ azụ!
  
  Ụmụ agbọghọ nwere ike, naanị ugwu mgbawa,
  Mgbe ụfọdụ ọ na-akwatu ugwu n'ike...
  Agha na-eji ajọ ifufe na-efe.
  Na ọnwụ na-egbutu agbụrụ mmadụ n'eziokwu!
  
  M ga-agwa gị eziokwu, ndị knight,
  Anyị siri ike mgbe anyị bụ ndị Russia jikọrọ ọnụ ...
  Achọrọ nri nri iji were ndụdụ na mma gaa,
  Anyị bụ ndị knight enweghị ike imeri n'agha!
  
  Gịnị bụ okwukwe anyị, n"ime Onyenwe anyị Kraịst,
  Agbanyeghị na anyị na-asọpụrụ Lada...
  Comrade Stalin dị ka nna anyị,
  Na a ga-enwe ebe paradaịs ọchịchị Kọmunist!
  
  A ga-akpọlite onye ahụ nwụrụ anwụ n"ọnwụ
  Anyị ga-amakwa mma karịa ...
  Ma nwoke ahụ, n'ezie, dị nnọọ mpako;
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ ọ na-ekwu okwu efu!
  
  N'ịhụnanya, ala nna anyị dị ka kpakpando,
  Kwere m, ọ gaghị apụ apụ ...
  Nnukwu nrọ ga-emezu
  A ga-enwe udo na obi ụtọ n'ụwa niile!
  
  Ahụrụ m Maria n'anya, a na m asọpụrụ Lada dị nsọ,
  Svarog mara mma na Perun mara mma ...
  Ahụrụ m Jizọs na Stalin n'anya,
  Ihu dị nsọ nke akara ngosi bụ ihe m hụrụ n'anya!
  
  Olee mgbe a ga-enwe ezigbo paradaịs?
  Kwere m, olileanya gị niile ga-emezu na ya...
  Nye obi gị n'ala nna gị,
  Ihe niile ga-adị mma, dị ike karịa na mbụ!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, n'ikpeazụ, ụmụaka a tọhapụrụ rie nri. E meziri ha ka ha bụrụ ndị agha. Ihe karịrị otu narị ụmụ nwoke na ụmụ agbọghọ.
  Ha wee bulie ije. Dobrynya kwuru na ọnụ ọchị dị ụtọ:
  - Ha ga-alụ ọgụ, ejiri m n'aka!
  Na dike nwoke malie na dragọn ahụ.
  Oenomaus kwuru:
  - Mwepụ dị otú ahụ ga-eji nwayọọ nwayọọ na-aga. Anyị na-aga ngwa ngwa na dragons. Na ebe a ị kwesịrị ịma mgbe ịkwụsị.
  Ewubere ụmụaka ahụ. Naanị otu onye na-edo onwe ya n'anya na-eyi uwe kwesịrị ekwesị na ọbụna n'ụzọ okomoko. Ndị ọzọ dị ka ndị arịrịọ, ndị na-eto eto ragamuffin . Agbanyeghị, ọ na-akawanye njọ ịkwagharị ụkwụ efu.
  Dominica kwuru:
  - Ọ bụrụ na nwa agbọghọ baroness na-eje ije, mgbe ahụ, akpụkpọ ụkwụ ya dị oké ọnụ ahịa ga-akwatu ma daa. Ma eleghị anya, ị kwesịrị ịbụ ụkwụ efu ka onye ọ bụla ọzọ?
  Baroness zara ya:
  - Ị nweghị ike ichere! Ọ ka mma iziga m nna m, Duke, ọ ga-enye gị ụgwọ ọrụ ma ọ gaghị emerụ gị ahụ!
  Margarita kwere Dominica:
  -Ị nwere ikike okike anwansi dị otú ahụ. Ya mere, bịa, ka anyị were ya ọnụ ma zite ebubo na-egbuke egbuke, tụba nwa agbọghọ ahụ n'ụlọ nna ya!
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri kwuru:
  - Kedu maka ụgwọ ọrụ?
  Margarita chịrị ọchị ma kwuo:
  - Ọfọn, ha ga-enye gị obere akpa ọla edo, yabụ na nke ahụ ọ dị ukwuu? Ọzọkwa, m nwere ike conjure gold si nkịtị osisi na cones, otú ahụ ka ị nwere ike!
  Dominica kwuru:
  - Chaị! Ya mere, anyị nwere ike ịzụta onwe anyị a dukedom!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ jụrụ ajụ:
  - A machibidoro iwu! A machibidoro ịgbasa ọla edo anwansi, ma ọ bụghị ya, ọ ga-adị karịa ígwè. Ị ghọtara, mmụba nke mkpụrụ ego dị oké ọnụ ahịa!
  Dominica kwuru:
  - Nke a ọ dị na hyperboloid engineer Garin?
  Margarita kwuru:
  - Ihe dị otú ahụ. Agụrụ m akwụkwọ a mgbe m dị obere. Ee, mgbe ahụ ọkọlọtọ ọla edo daa, o wee tụọ egwu .
  Enomai jiri ọchị kwuo:
  - Ma ka, ma eleghị anya, bulie a baroness? Ka ọ ghara ịdị na-asọ oyi!
  Dobrynya were ọchị kwe isi:
  - Ee, anyị ga-eme nke a ozugbo,
  Ka anyị nye ya ihe dị mma!
  Baroness ahụ zọkwasịrị ụkwụ ya n'ikiri ụkwụ ọzọ wee tie mkpu:
  - Kpọgara m nna m! Ma ọ bụ a ga m eme ka e gbuo unu niile!
  Ụmụntakịrị chịkọtara ọnụ.
  Na mberede, gnome na okpu pụtara n'okpuru ahịhịa. O doro anya na ọ ka dị obere, na-enweghị afụ ọnụ. Ma jiri wand anwansi n'aka.
  Obere olu kwuru:
  - Mgbe ahụ, m na-anụ olu nke a capricious girl. Ma eleghị anya, ọ bụ oge ịkụziri ya ihe?
  Baroness tiri mkpu:
  - Gbalịa ya, nwa !
  Ọ gbalịkwara iji ụkwụ nwere akpụkpọ ụkwụ mee gnome ahụ. Ọ makwara mkpanaka anwansi ya. Nwatakịrị nwanyị ahụ dị egwu na nwa nwoke sitere na ndị oge ochie furu efu.
  Dominica kwuru, sị:
  - Chaị!
  Margarita kwuru:
  - Nke a bụ nwa dwarf. Ụdị gnome pụrụ iche nwere nkà anwansi. Ugbu a ọ kpọọrọ nwa agbọghọ ahụ nwere obi ụtọ ka a zụlite ya. Na o doro anya na onye na-eme ihe ike ga-amụta omenala, nkwanye ùgwù na ịrụ ọrụ nke ọma.
  Enomai kwuru na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Ma achọrọ m ịma ya! Ya mere, ibu dị n'ubu gị.
  Dobrynya tụrụ aro:
  Ị na-aga Skeleton? Ya mere ma eleghị anya ọ bụ oge ịkụ n'okporo ụzọ.
  Margarita kwuru, sị:
  - A obere nso e nwere nnukwu ụlọ nke ajọ afa afa Bastinda, onye nwere ọzọ artifact si na iri na abụọ - a odo oke. Nke a bụ ihe anyị kwesịrị ijide.
  Ọzọkwa, anyị enweelarị obere ndị agha, ihe karịrị otu narị ụmụ okorobịa. Otu n'ime ha bụ dike Phoenix Falcon. Ọ bụkwa nwa nwoke, mana nwere nnukwu ike.
  Dobrynya kwuru:
  - Amaara m Phoenix. Olee otú e si jide ya?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ zara ya:
  - Site na aghụghọ, dị ka gị. Ma ugbu a, anyị nwere ndị agha, anyị ga-awakpo n'obí Bastinda!
  Dominika na-egwuri egwu na afọ ya. O were ya were mkpịsị ụkwụ ya gwepịa akị dina n'elu ahịhịa. Ọ tụpụrụ mkpụrụ ya, jide ya n'ọnụ ya, were ezé ya siri ike tachie ya wee dajụọ:
  -Gaa maka mbuso agha? Ọfọn, echiche a masịrị m. Agbanyeghị, aha Bastinda na-echetara m akụkọ ifo ụmụaka. Ọ̀ bughi onye ahu nke nāsaghi onwe-ya?
  Margarita kwara isi ya:
  - Amakwa m akụkọ ifo a. Mba, nke a bụ amoosu dịtụ iche. O nwere ndị agha oke. Ọfọn, na kwa mercenary orcs. Artefa CT nwere oke na-enye ike dị ukwuu n'elu òké, yabụ ...
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nyere iwu:
  -Ụmụaka! Gbajie agịga site na spruce ọlaọcha dị nso, ị ga-ahụ ha n'oge na-adịghị anya mgbe anyị banyere n'osisi ahụ. Nke a nwere ike ime ngwa agha dị mma.
  Ụmụ okorobịa ahụ zara:
  - Anyị ga-eme ihe niile, onye nzọpụta anyị!
  Ndị otu ahụ wee mee njem. Ọ bụ ezie na ụmụ agbọghọ ji okpukpu atọ karịa ụmụ nwoke, ha makwa otú e si eme njem. Ha we welie mkpịsị ukwu-ha elu. N'otu oge ahụ, egwu na-akụ.
  Ndị agha ahụ kwagara na njem ahụ. N'ebe a, mgbe ha risịrị nri, ụfọdụ n'ime ụmụ okorobịa ahụ na-ama jijiji nke ukwuu, ma ụmụ agbọghọ ahụ malitere iti nkụ nke e ji akwụkwọ peacock mee n'ụlọ , ọnọdụ ahụ wee na-enwekwu obi ụtọ.
  Ụmụaka zọọ ụkwụ n'usoro. Dominica chere na ọ dị ka na fim banyere Malchish-Kibalchish . E nwekwara ụmụ okorobịa na-aga ụkwụ efu. Ma n'ihi ihe ụfọdụ ọ dịghị ụmụ agbọghọ na Soviet nkiri. Na nke a bụ ọbụna ihe ijuanya, ebe ọ bụ na n'okpuru ọchịchị Red, ha na-ekwusi ike mgbe niile na nha anya nke nwoke na nwanyị.
  Ma enwere ọtụtụ ụmụ agbọghọ ebe a, ha dịkwa ka ndị dike sitere n'okike na njem - akụkụ ụfọdụ ndị mmadụ, nke sitere na ezinụlọ elf, dị ka a pụrụ ịhụ site na ntị lynx ha. Ọfọn, ụdị matriarchy.
  Ụmụntakịrị ahụ gara njem, ma n'otu oge ahụ, ha malitere ịbụ abụ, dị ka a ga-asị na-enweghị nke a:
  Elfia bụ obodo anyị maara ihe,
  N'okpuru ọchịchị nke Eze Mesaịa...
  Chineke nyere anyị ya ruo mgbe ebighị ebi,
  Iji mee ka ndụ anyị nwee obi ụtọ!
  
  Ka ezi Oenomaus dịrị na ebube,
  Onye meriri ndi iro nke ala nna...
  Ị na-alụ ọgụ maka ya wee nwee ike,
  Na n'oge na-adịghị anyị ga-amalite ibi n'okpuru Solcenism !
  
  Ụmụ agbọghọ enweghị ụkwụ na-agba ọsọ
  Ha chọrọ ịlụso ndị iro ọgụ...
  Ma Orkler a adịghị mma,
  Kama, ọ bụ naanị ihe oyiyi nke ome ochi!
  
  Obodo ukwu na-adịghị agwụ agwụ
  N'ime nke uche, ị maara, nke ọgbọ.
  Ọ bụ ezie na ndị ohu Setan na-akpa nkata.
  Ma amamihe dị ọkụ ga-anọnyere anyị!
  
  Ekwenyere m na enweghị ike ijide nrụgide anyị,
  N'ezie, anyị ga-akwatu ndị iro anyị n'ala...
  I dee ya n'akwụkwọ ndetu gị, obere nwa.
  Lee ka o si dị mma na ndị mmadụ ibi n'okpuru Oenomaus !
  
  Anyị ga-eme ka ala nna mara mma karịa onye ọ bụla ọzọ,
  Eluigwe ga-abia na ndu a...
  Ka anyị mee ememe anụ ọhịa anyị nke ọma
  Ma n'oge na-adịghị anyị ga-ebi n'okpuru elfinism!
  
  Mba, kwere m, anyị Orkishists enweghị ike ịgbaji.
  Ọ bụ ezie na onye iro siri ike ma dị aghụghọ ...
  Mana anyị ga-eji akara A gafe ule,
  Ka ọ dị mma n'okpuru Oenomaus !
  
  Ịdị ebube nke Tsar, kwere m,
  Okpueze gị juputara na diamond...
  Ma, ị maara, a ga-egwepịa anụ ọhịa ahụ dị egwu;
  Ihe otiti ga-alakwa, kwere m, ekpenta!
  
  Mba, maka Elfia ị chọkwara Elfrog ,
  Ndị enyi, unu ararala chi unu...
  Nnukwu na ebube bụ ezi na ụlọ pụrụ ime ihe nile,
  Egosila adịghị ike gị!
  
  Mara mma Lada bụ akpụ nke chi,
  Kwere m, ọ mụrụ ịhụnanya...
  Etufukwala ndị mmadụ naanị okwu ndị na-adịghị mkpa,
  Meghere ịdị ukwuu na-enweghị nsọtụ!
  
  Ị nweghị ike ijide akụ Elfrog ,
  Ọ ga-amapu onye iro ọ bụla ...
  Naanị achọla ihe nzuzu,
  Ọta nke onye agha elven ga-ekpuchi!
  
  Elfia, nke a bụ ike enweghị mgbagha,
  O nwere ike ibugharị ugwu...
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ anụ ahụ na-ata ahụhụ nke ukwuu.
  Anyị nwere ike ịjụ ihe mgbochi niile!
  
  elves dị ebube ga-ebili n'oge adịghị anya ,
  Nke na-azọ eluigwe na ala...
  Cherọb Chineke ga-agbasa nku ya;
  Ma a ga-enwe ihe, kwere m, nke Creation...
  
  Chi nwanyị Lada dị ebube, kwere m,
  O nyere ụmụ ya niile ịhụnanya...
  Ma ugbu a ọ ga-abụ dike dị ike;
  Ka anyi tie onye iro n'uju!
  
  Ị bụ Fiev , dị ka isi obodo maka elves ,
  Nne nke, kwere m, obodo Drussia dị ebube...
  Ka anyị tie onye iro ;
  Anyị bụ ndị knight, kwere m, anyị abụghị ndị ụjọ!
  
  Maka ala nna m dị nsọ,
  Anyị ga-alụ ọgụ nke ukwuu...
  A gaghị anapụ Elf nke ruble,
  A sị ka e kwuwe, elves ọkụ na-ama mgbe niile ka e si alụ ọgụ!
  
  Enwere ụmụ agbọghọ mara mma, kwere m,
  Na ha na-agba ọsọ nke ukwuu na oyi na-atụ ...
  A ga-adọka Fuhrer, anụ ọhịa,
  Anyị ga-etolite mara mma, ị maara, rose!
  
  Ee e, ọ dịghị mgbe anyị ga-anagide iwe ;
  Ka anyị bulie Elf anwụ anwụ ...
  Nnukwu nrọ ga-emezu
  N'okpuru mbara igwe a na-acha anụnụ anụnụ!
  
  Elfrog ga-abịa kpọlite ndị nwụrụ anwụ,
  Mana anyị kwesịrị ịtụte ya maka ndụ dị mma ...
  Anyị ga-emeri ịdị ukwuu nke eluigwe na ala,
  Kraịst anwụghị anwụ, Judas nọkwa n"ọkụ ala mmụọ!
  
  jeere Oenoma ozi n'ikwesị ntụkwasị obi,
  Ma biko, enupụla ndị eze isi...
  Ka umu-ndikom elves di n'ebube;
  Elfia, nke a abụghị ntụpọ na maapụ!
  
  Anyị ga-emeri eluigwe na ala,
  Ka ike dịrị ndụ na ọnwụ...
  Onye ọ bụla dị ndụ ga-aghọ cherọb;
  Nwoke ahụ dị ka Chineke, kwerenụ!
  . ISI NKE 10.
  Dominica laghachiri n'ụlọ akwụkwọ mmuta ya, mechie nnọkọ ya na ọnọdụ lotus. Ugbu a, ọ malitekwara ịmụ ụdị ọgwụ dị iche iche, ụdị na ụdị dị iche iche. O mekwara nke a n"oke ọchịchọ obi.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, agara m nri abalị. N'akụkụ ya bụ nwa agbọghọ Fiesta. Ha riri squid n'ime ihendori ọnụ ma were ngwakọta nke mmiri ara ehi na ihe ọṅụṅụ tomato saa ya. Mgbe nke ahụ gasịrị, ihe niile ghọrọ isi.
  Mgbe nri abalị gasịrị, Dominica gbachiri na Fiesta na-eji wands anwansi. O wee tukwasi ya nnukwu achicha na ude , na-ete ya site n'isi ruo na mkpịsị ụkwụ ya.
  O kwetara imeri ya ma nye ya mgbanaka n'ụkwụ ya nke ọ bụla. Ma ugbu a, Dominica ji ngwá agha dị ike karị ma na-egbukwu egbu .
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ abụọ ahụ wee saa ahụ wee banye n'ọnụ ụlọ ha.
  N'ime ụlọ ahụ, Dominica nọdụ ala n'àkwà, na-apịaji ụkwụ ya n'ụdị lotus, ma mee ka ọdịdị anụ ahụ na nke mmụọ ya gaa n'ọkwa ọzọ nke ụwa uche.
  Ugbu a, ha na-arị elu n'elu dragọn, ìgwè ụmụaka na-agakwa n'okpuru ha.
  Ụmụ nwoke abụọ na-edu: Viscount na dike Phoenix Falcon. Ụmụ nwoke abụọ a bụ ụmụ nwoke mara mma nwere uru ahụ a ma ama nke ukwuu, na naanị obere mkpirisi. Ike, ka anyị kwuo, ụmụ okorobịa. Ha wee na-aga, na-agafe ogidi.
  Ụmụaka na-agbalị ịkwaga ngwa ngwa o kwere mee, na mgbe ọ bụla ha na-amalite ịgba ọsọ. Ọ dịkwa ka ụsụụ ndị mmụọ ozi nwere isi na-egbuke egbuke ma mara mma. Ma ha ka na-ejighi ngwa agha, ma e wezụga n'ihi na e mere n'ụlọ akụ.
  Ma ha banyere n'ogige osisi pine. Ọtụtụ anụ ọhịa wolf na-eti mkpu, ma Phoenix jiri ụkwụ efu tụbara ha cone dị arọ, ma ọ gbajiri okpokoro anụ ahụ n'ezie.
  Ọ dara, anụ ọhịa wolf ndị ọzọ wee malite ịgbapụ. Ụmụntakịrị wee malite ịhazi cones na alaka.
  Margarita kwuru, sị:
  "Echetara m otu oge ụfọdụ ụmụntakịrị na-akpachapụ anya lụsoro ọgụ siri ike. Na ndị agha German gbapụrụ. Ụmụntakịrị ahụ wee chụwa ha, were ébè kụgbuo ha .
  Dominica kwetara:
  - Slingshot, nke a bụ ike na-egbu egbu!
  N'ezie, ụmụaka ndị dike malitere ịrụ èbè. Ma mee ihe dị ka ụta.
  Margarita weere ya wee jiri ịmụmụ ọnụ ọchị kwuo:
  - Ngwá agha anyị ga-abụ nke kachasị mma ma ọ bụrụ na ejiri anwansi chụpụ ya.
  Dominika tie mkpu, na-apu ezé ya:
  - Karịsịa ma ọ bụrụ na m tinye ya!
  Mgbe ụmụntakịrị ahụ jikere onwe ha, ndị dibịa afa ndị siri ike na-eburu mkpara ha.
  Margarita kwuru:
  - Anyị conjure n'otu!
  Dominica kwadoro:
  - Kpọmkwem!
  Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ chịkọtara ike nke wands anwansi ha wee jiri ike ha dị egwu malite ya. Ma mgbe ahụ, ndị mara mma na-ewere ma malite iyi ike site na mkpịsị ụkwụ ha efu site n'ìgwè ụmụaka. Ma mgbe ahụ, ọrụ ebube mere, na ọtụtụ puku fotoblitzes , ma ọ bụ, dị ka obere supernova, gbawara n'ọkụ.
  Margarita na Dominica malitere ịgụ afa na abụ:
  Anyị bụ ụmụ agbọghọ, na-abanye pantheon,
  Ha ṅụrụ iyi na ha ga-ekwesị ntụkwasị obi nye ala nna...
  Yabụ na mmeri iwe na-echere ndị Orkish.
  Ọfọn, kedu maka Elves bi n'okpuru anwụ !
  
  Nymphin nọnyeere anyị , dị ka igwe.
  Ejiri ọla kọpa mee, nke siri ike karịa igwe ọ bụla ...
  Arọ m nrọ ịtụgharị ụwa ihu,
  Dị ka nnukwu ọgụgụ isi Gralin nyere!
  
  Anyị ga-eme ka Fatherland oyi,
  Anyị ga-ebulikwa ala nna n'elu kpakpando...
  Ka enwere ihe ịga nke ọma na ụmụ nwanyị elf ,
  N'agbanyeghị na obere ụkwụ anyị bụ kpamkpam iferi !
  
  Orkshist wakporo ala nna m,
  trolls Samurai na-abịa site n'ọwụwa anyanwụ...
  m Solcesus na Gralin n'anya ,
  Ma , ekwere m na anyị ga-adọkasị onye iro !
  
  Elfrog nọnyeere anyị ,
  Kedu Solcenism , njakịrị, ga-ewulite ...
  Nke kachasi ike na mbara igwe bụ ezi na ụlọ dị ebube,
  Ọ ga-atụkwasị uche na uche anyị!
  
  Ekwenyere m na anyị agaghị ada mbà,
  Enweghị ike iweta ala nna n'ikpere ya...
  Comrade Gralin bụ kpakpando na-egbuke egbuke,
  Na onye nkuzi anyị bụ onye maara ihe Drenin !
  
  Anyị ga-eme ala nna anyị,
  Mara mma karịa ma na-egbuke egbuke na mbara ala ...
  Ị makwa, a ga-enwe egbe egbu egbu,
  Ka ndị okenye na ụmụaka nwee obi ụtọ!
  
  Ọkụ Elfrog , ọkụ adịghị n'ime obi gị,
  Ị bụ onye na-akwado mma agha Elf niile ...
  Anyị ga-ewu ngwa ngwa, ekwere m, paradaịs siri ike,
  Solcesus ga-abịa, ozi dị nsọ!
  
  Atụkwasịla obi ndị òtù Orkler , ndị enyi,
  Na ọ ga-emeri n'ụzọ dị mfe na egwu ...
  Anyị niile bụ otu ezinụlọ -
  Ma kwere m, ọ bụghị akaha ịhụ ala Nne gị n'anya!
  
  Onye-nwe-ayi nke-usu nile nēchebe ayi nile,
  Ga-ebuli ọkọlọtọ nwere agba asaa n'elu ala...
  Onye na-eri anụ ọjọọ ga-aghọkwa egwuregwu.
  Anyị nwekwara ike idi Setan!
  
  Ahụrụ m nnukwu nna n'anya,
  N'ime ụwa niile ọ nweghị ịma mma ọzọ,
  Anyị agaghị ere Elfia maka otu ruble,
  Ka anyị wulite udo na obi ụtọ na mbara igwe!
  
  N'aha nke Nne anyi, nrọ,
  The Great Elf ga-ebili ...
  Ihe ọ bụla ọzọ bụ naanị ihe efu
  Mesaịa ọhụrụ ga-anọnyekwara anyị!
  
  Oh Lada, onye puru ime ihe nile,
  Ị ga-enye ịhụnanya na udo nye elves ìhè ...
  M na-atụgharị gị, na-arịọ gị,
  Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, were àmụmà tie!
  
  Ælfria , Nne anyi nke Eluigwe,
  Nye Solcesus na Eluigwe na Ala ...
  N'ihi gi ka Chineke uku bilie;
  Ndị mmadụ akwụsịbeghị ụtọ ha!
  
  Biko mara, elves dị ka nke a,
  A na-asọpụrụ chi Elven nke ukwuu...
  Anyị bụ ezigbo ụmụ Motherland,
  Ụmụ nwanyị na-emeri ụwa mgbe niile!
  
  Enyi, anyị kwesịrị ikpegara Motherland ekpere,
  Perun, Yarilo na Elfrog dike ...
  Anyị ga-abụ ezigbo di,
  Anyị ga-efepụkwa ọbụna ígwé ojii na mbara igwe!
  
  Ugbu a achụpụlarị ndị iro site na Elfskva .
  Ị na-ewute ndị na-ahụ maka gburugburu ebe obibi nke ukwuu...
  Anyị kwesịrị ntụkwasị obi nye Solcesus na Gralin ,
  Na a ga-enwe ọtụtụ tankị nwere egbe!
  
  Mba, onye iro agaghị enwe ike igbochi elves,
  Ebe ọ bụ na ndị dike anyị nwere ike niile ...
  Na-agafe ule, naanị otu ise,
  Ka nwa nwoke ọ bụla wee dị ike!
  
  Soltsegrad ga-adị ebube ,
  Anyị ga-echekwa ya ka ọ ghara ịwakpo...
  Nhazi mmeri nke ndị knight ga-abịa,
  Ọ bụ ezie na ọbara na-eru na iyi a na-apụghị ịchịkwa!
  
  Ụmụ agbọghọ na-agba ụkwụ efu na oyi,
  Ha na-agba ọsọ, ikiri ụkwụ ha na-egbuke egbuke...
  Ha ga-eji aka ha tie Orks,
  A ga-eme ka Ken na-enweghị mmekọrịta chiri anya!
  
  Ihe niile ga-adị mma, ndị mmadụ maara,
  Anyị ga-achọpụta ụyọkọ kpakpando na mbara igwe.
  A sị ka e kwuwe, ọ bụ mmehie inwe obi abụọ banyere ịdị ike;
  Ma a ga-enwe otu nwoke n'ocheeze Chineke!
  
  N'oge na-adịghị anya, anyị ga-eji sayensị kpọlite ndị nwụrụ anwụ.
  Anyị nwere ike ịbụ nwata ma maa mma karịa ...
  N'elu anyị ka cherọb nwere nku ọla-edo dị;
  Nye nne m Elf mara mma!
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ, ma ndị agha nile nke ụmụaka chọtara onwe ha na ngwá agha na-egbuke egbuke na ngwa agha siri ike, ọbụna oyi.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, e mechachara n'azụ ụmụ nwoke na ụmụ nwanyị. Ha dịkwa njikere ịlụ ọgụ siri ike.
  Dominica na Margarita wepụrụ ụzarị ike nke butere mgbanwe dị ukwuu. Ma ugbu a, ndị agha ụmụaka dị njikere.
  Ya mere ọ gara njem agha.
  Dobrynya kwuru na ọmarịcha anya:
  - Anyị ga-emeri ọzọ! Na nke a bụ isi anyị.
  Nduru nke nha ezigbo tank Tiger German gara n'ihu. O nwere shei diamond, ma ọ bụ kama nke ahụ, na-egbuke egbuke dị ka a ga-asị na e ji nkume dị oké ọnụ ahịa kpuchie ya. Anụ mara mma nke ukwuu.
  Margarita kwuru n'amaghị ama:
  - Site na shei dị otú ahụ, mbe n'onwe ya nwere ike ịbụ onye dinta na-achọsi ike!
  Dominica kwee isi wee bụrụ:
  Shards dị mma
  Against a igwe egbe, Ewoo , ọ dịghị ihe!
  Ma ya song tụgharịrị na-adịghị nnọọ ezi uche, na nke ebe.
  Ụmụ dike na-ejegharị gburugburu nduru. Otu n'ime ụmụ nwoke ahụ chọrọ ịgba ya, ma nwa agbọghọ ahụ bụ onye agha tinyere aka ya n'ubu nwata ahụ wee tie:
  - Enweghị isi!
  Nwa agbọghọ ọzọ kwuru:
  - Nke ahụ bụ ihe otu bụ maka!
  Ndị a na-alụ ọgụ n'ezie ụmụaka ndị na-agụsi agụụ ike ịlụ ọgụ.
  Dominika kwuru site n'ịchị ọchị:
  Na n'aka ekpe ka ndị agha anyị nọ, na n'aka nri ka ndị agha anyị.
  Ọ dị mma iji oke mmanya tie m ọkpọ !
  Ndị dike ahụ nọ n'ọnọdụ dị mma nke ukwuu . Ọ dịkwa ka ha adịla njikere ịmalite njem dị ogologo. Na ọnọdụ ha agaghị ada n'ezie.
  Margarita jiri ọchị kwuo:
  - Ee, m ga-asị na anyị ka nwere chioma.
  Dominica jụrụ na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Olee otú kechioma?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nwere obi ike zara:
  - Eziokwu ahụ bụ na Great Patriotic War na-erughị afọ anọ. N'ezie, ndị Germany gaara eguzogide ogologo oge n'usoro nchebe ha siri ike!
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri kwere:
  - Ekwenyere m na nke a. Enwere ụfọdụ akụkọ ọzọ na isiokwu a. Ma n'ọnọdụ ọ bụla, anyị nwere ike ịmepụta ọrụ ebube. Banyere ndị Germany, ebe ha ghọtara na agha ahụ furu efu, ha achọghị iguzogide ma ọlị. Ma otu a ha mere omume n'ụzọ nke ha onwe ha!
  Margarita kwuru, sị:
  - Nke a bụ ụgbọ ala na-enweghị ihe ịga nke ọma - nke a bụ Agụ, dị oke arọ, yana njikọ echekwabara nke ọma n'etiti turret na akpa ahụ. Ị ga-ekweta na tank a adịghị mma. Oke dị oke arọ na oge ochie, ọbụlagodi ngwa agha ahụ adịghị n'ebe mkpọda nwere ezi uche. Na itinye nnyefe dị iche iche na engine bụ nnukwu ndudue.
  Dominica kwere ekwe.
  - Ị nweghị ike ịrụ ụka megide nke a ! N'ezie ọ bụ mmejọ! Ma n'aka nke ọzọ, ọ bụ nanị ndị nwụrụ anwụ adịghị emehie ihe, na nanị ma ọ bụrụ na ha si ndụ ọzọ. Ma echere m na ọ bụ ya. Opekempe maka gị!
  Margarita kwere ekwe:
  - Ee, e nwere n'ezie ndụ mgbe a nwụsịrị! Ma mụ onwe m kwenyesiri ike na nke a. Ma ọ bụrụ na eluigwe na ala a ka m ga-ala n'iyi, mgbe ahụ na ọzọ, ihe ga-aga n'ihu!
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe nkiri kwere:
  - Dị ka egwuregwu kọmputa na-adịghị agwụ agwụ nke nwere ọtụtụ ọkwa dị iche iche!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eso ụzọ kwadoro:
  - Ọfọn, ee! Ihe dị otú ahụ, na nke a, m ga-ekwu, dị nnọọ mma ! Na ebe a ị nwere ike ịṅụrị ọṅụ karịa otu ugboro ma ọ bụ ugboro abụọ.
  Nwa nwoke dike Dobrynya bụrụ:
  - Oge eruola, oge eruola, ka anyị ṅụrịa ọṅụ,
  N'oge ndụ m ...
  Ka mma na iko, na kechioma agụba.
  Daalụ, ee, na-amagharị, nku n'elu okpu agha,
  Anyị ga-atakwu ntamu ka akara aka karịa otu ugboro!
  Anyị ga-atakwu ntamu ka akara aka karịa otu ugboro!
  M ga-adọwa onye iro! M ga-adọwa onye iro! M ga-adọwa onye iro!
  A na-anụkwa ọchị ọchị ụmụaka. Otu nnukwu dinosaur pụtara n'ihu obere ndị agha . N"eziokwu, o yighị ka onye na-eyi egwu gabiga ókè, ma ọ buru ibu. Na ahụ ya buru ibu, ma isi ya, n'ụzọ megidere ya, dị ntakịrị, gbakwunyere ogologo ọdụ. Na n'elu e nwekwara nku nku.
  Dominica kwuru, sị:
  nnukwu anụ ọhịa !
  Margarita kwere ekwe:
  - Oke anụmanụ! Ma echegbula. Ọ bụrụ na anyị emetụghị ya aka, ọ gaghị emetụ anyị n'ahụ!
  Ma nwa agbọghọ ahụ na-akpakọrịta iwu:
  - Ndị dike na-eto eto - agbapụla ma ghara ime mkpọtụ!
  Ụmụntakịrị ahụ gbachiri nkịtị. Ha gbalịkwara iji ụkwụ efu na-eje ije n"emeghị mkpọtụ.
  Dominica kwuru:
  - Gịnị ma ọ bụrụ na dinosaur bụ ntị chiri?
  Margarita mụmụrụ ọnụ ọchị ma chọọ ikwu ihe. Na mberede, e nwere mkpọtụ na mgbawa alaka ndị na-agbaji agbaji. Anumanu nke hà ka ụlọ elu dị okpukpu asaa pụtara, nke nwere nnukwu ọnụ, dị ka sperm whale elongated. Nke a bụ eziokwu buru ibu . Na fang ndị ahụ dị ihe dị ka mita ise n'ogologo.
  Dinosaur ahụ, bụ onye guzoro ma na-ele anya n'ìgwè ụmụaka ahụ, hụrụ otu anụ ọhịa dị egwu wee gbapụ gbapụ. Ọ dịkwa ka a ga-asị na a kpalitere ya n'ezie. Ọ dị ọnụ karịa ịlụso nnukwu onye dị ka tyrannosaurus saber-eze a ọgụ.
  Dominica na Margarita welitere mgbịrịgba anwansi ha. Nwatakịrị nwanyị ahụ gbara egbe mbụ. Na n'ọnụ ọnụ osisi ya, pulsar na-egbu ọchụ ga-efepụ. Ọ ga-akụkwa ọnụ anụ ahụ. Ọ ga-adịkwa ọkụ nke ukwuu. Ma na nzaghachi, e nwere ọbụna mbigbọ dị egwu na nke na-akụda ntị.
  Dominica weere ya na nzaghachi , o jiri ike ya niile tie ya, na-eme ike, dị ka a ga-asị na ọ na-akụtu ikpo igbu mmadụ na, na-eti mkpu:
  Dinosaurs, ikekwe ị nọ ebe a, ọ bụghị na Africa,
  Eleghi anya ị na-ata ahihia maka nri ụtụtụ,
  Dinosaur,...
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we ziga òkè nke anwansi-ya nye dike ahu. Ha we chiri ezé ya, ma mgbe a kụrụ ha, ha ghọrọ ọmarịcha okooko osisi pink.
  Dominica bụrụ abụ:
  Achọrọ m ịme ígwè
  Enyí pụtara na mberede...
  Nku dị ka aṅụ -
  Okooko osisi kama nti!
  Margarita malitere ịchị ọchị, ọzọkwa, ọ ga- eji pulsar na-ebibi ihe na-ebibi ihe tie ya . Mana ndị agha ụmụaka malitere iji akụ na-awụsa anụ ahụ. Ihe agha ya wee malite ịfụ .
  Dominika weghaara ma wepụta anwansi n'ụkwụ ya efu na wand ya. Ọ rụkwara ọrụ nke ọma ebe a.
  Ọ dị ka a ga-asị na ihe anwansi ewerewo ya wee bo onwe ya nnukwu ike mbibi.
  Margarita weere ya ma tie mkpu, na-eji anya sapphire ya na-afụ ụfụ:
  - Chaị!
  Tyrannosaurus dara, ma n'ọnọdụ ya, ọ pụtara otu nnukwu tebụl buru ibu nke jupụtara na nri. Na ebe a ọ dịlarị okomoko na nke a na-enwetụbeghị ụdị ya, pụrụ iche. Na nri ndị dị otú ahụ na-egbuke egbuke.
  Dominica bụrụ abụ:
  Nke a tụgharịrị tọrọ ụtọ
  Na isi ísì ụtọ karịa mmanụ aṅụ ...
  Anyị agaghị emeri site na mmalite,
  Na ọdịdị anyị ga-eto eto!
  Margarita ji ọmụmụ ọnụ ọchị kwadoro eze ya:
  - Ee, ọ ga-eme nke ọma! Ma nke ahụ dị mma!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ nwere akụkụ ahụ gbakwụnyere:
  - Ị makwa ka esi eme anwansi. M ga-asị na nke a dị ịtụnanya! Tụgharịa nnukwu nha dị otú ahụ ka ọ bụrụ ọgwụgwọ dị ụtọ . Ndị a abụghị orcs ma ọ bụ goblins - ọ dị mfe na ha!
  Dominica kwee isi wee bụrụ:
  - Ihe niile agaghị ekwe omume, ama m n'ezie,
  Ma mụta ime anwansi, na-anọghị ya!
  Were nchara siri ike gba ụkwụ gị ụkwụ.
  Ma were nkọ dị nkọ tichaa anụ ọhịa ahụ!
  Margarita chịrị ọchị wee jiri ịmụmụ ọnụ ọchị chọpụta na o ji pearl na-egbuke egbuke:
  - Ee, ị na-abụ abụ na-emetụ n'ahụ nke na ị gaghị ahụ mmejọ! Ọkachamma!
  Dominica kwetara:
  - Abụ m nnukwu ibu - onye nju oyi karịa ụwa!
  Na otú ọ ga-esi were na-atụgharị na anya ya na ha bụ otú sapphire na dị ka kpakpando.
  Okpokoro ahụ nwere nri na-akpọ ụmụaka ndị dike, ụfọdụ n'ime ha malitere ịbịaru ya nso na-ewere donuts na achịcha, na-etinye na chocolate na ụdị ude dị iche iche. Nke ka mma, jide ụfọdụ ice cream. Nke a mara oke mma.
  Margarita fụrụ opi ya wee tie mkpu:
  - Ọ dịghị gị mkpa iri nri nke ukwuu ,
  Ọ dịghị mkpa ka unu niile na-agba ọsọ na bourgeoisie ...
  Ma dee onwe gị akwụkwọ ndetu,
  Mbugharị ka ga-aba aka!
  Dominica jiri ọnụ ọchị dị ụtọ kwuo:
  - Ee, ọ tụgharịrị dị ukwuu!
  O we were anya-acha anụnụ anụnụ tie ọka ya.
  Margarita kwuru, sị:
  - Anụ Dinosaur adịghị atọ ụtọ nke ukwuu, ma ọ dịkwa obere maka anụ anụ anụ. Mana iri inyinya...
  Dobrynya kwuru:
  - Agaghị m ekwe ka ị rie ịnyịnya!
  Na dike-nwoke wee bụrụ:
  Sivka-burka, kaurka amụma,
  guzo n'ihu m
  Dị ka akwụkwọ n'ihu ahịhịa!
  Sivka-burka, kaurka amụma,
  Nnọọ, dị oke mkpa
  Zute gị!
  Oenomaus were ya wee si na dragọn ahụ mapụ. Ọ chọrọ n'ezie ịnwale ụdị nri dinosaur ahụ ghọrọ. Dịcha, ọ bụ ihe maa mma. Nwa-nwoke-nwoke ahu we buru achicha ahu na chọkọleti, tubà ya n'ọnu.
  O wee malite ịta nke ukwuu, ọ na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ. Ọ na-atọ ụtọ nke ukwuu.
  Ụmụntakịrị kwara n'otu:
  - Ọfọn, ka m gbalịa! Unu adịla njọ nwanne nne!
  Margarita mụmụrụ ọnụ ọchị n'emeghị ihe ọjọọ:
  - Aha m bụ Auntie? Ọ na-atọ ọchị!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpachapụ anya wee tie mkpu:
  - Aga m enye gị nkeji iri iri! Ị nwere ike iri nri, ma n'ókè!
  Dominica jụrụ na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  -Ị ga-agụ agụụ n'oge agha?
  Margarita kwere isi ọla edo ya, agba nke dandelion mmiri:
  - Ee, olee otú! Ma ọ bụ nnọọ ike ọgwụgwụ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ malitere ịbụ abụ n'olu doro anya iji mesie ọdachi nke ọnọdụ ahụ ike.
  Ka ọ na-abụ abụ, nwa agbọghọ ahụ ọbụna si n"elu dragọn ahụ wụpụ. O wee malite ịgba egwu n'elu ahịhịa oroma na ụkwụ efu.
  Ma olu ya na-atọ ụtọ nke ukwuu ma na-egbuke egbuke:
  Anyị bụ ndị otu Komsomol, ụmụ agbọghọ nrọ,
  Banyere ọdịnihu nke ndị obodo a mara mma...
  Mgbe anyị kwesịrị ntụkwasị obi n'ụwa na mbara ala,
  Anyị meriri n'agha a dị ize ndụ!
  
  A na-arụrịta ụka gbasara azụmahịa ọ bụla,
  Ọkụ na-ere ike n'ime obi nwata ...
  Ụmụ agbọghọ, nke a mara mma
  Ka anyị meghee ụzọ maka nnukwu ohere!
  
  Onye ọ bụla bụ nwoke bụ dike
  Sayensị, amaara m, ga-enye ya ike ...
  Kwere m, oku anyị na-adị mgbe niile,
  Ya mere Ebel na-achị, ma Ken nọ na ndọrọ n'agha!
  
  Achọrọ m ihe ubi bara ụba ka ọ chara,
  Ka ụwa na-eto eto...
  Ka paradaịs mara mma mara mma wee bịa.
  Na ọbụbụenyi siri ike karịa ígwè!
  
  Anyị ga-emeri oghere dị n'èzí,
  Ụmụ agbọghọ na-agba ọsọ ụkwụ efu n'ime ọdọ mmiri ...
  N'elu anyị ka cherọb nwere nku ọla-edo dị;
  Blizzard na oyi agaghị atụ anyị egwu!
  
  Kwere m, ndị iro anyị enweghị ike imeri anyị;
  Ụbụrụ ígwè na ọkụ dị n'ime obi ...
  Na ike nke mmụọ, dịka ị bụ anụ ọhịa bea,
  Anyị ga-ebuli ọkọlọtọ, ama m!
  
  Onye hụrụ ụmụ agbọghọ na-egbuke egbuke n'anya ,
  Ọ mara mma na mkpụrụ obi ma n'oyiyi...
  Kwadebe nnukwu egbe igwe,
  Ọ bụ ezie na onye iro gị dị ize ndụ!
  
  Ama m na anyị ga-emeri n'ezie,
  Anyị na ala Nne anyị ga-adị n'otu ruo mgbe ebighị ebi...
  E kwuwerị, e nwere ụwa dum kpakpando n'ihu anyị,
  Ka mmadụ bụrụ ihe e kere eke siri ike!
  
  Ìhè nke ala nna na-enweghị oke oke ya -
  Kpakpando Ruby ọkụ n'elu.
  Rus 'kpuchiri onwe ya na ebube anwụghị anwụ -
  Dike dike, onye na-ese ihe, na-akụ!
  
  Rowan ruby na emerald epupụta -
  Sapphire na-egbuke egbuke n'ọhịa , ifuru ọka ...
  M na-ezigara gị echiche m, Russia -
  Ugo nwere isi abụọ ji egwu na-efe efe!
  
  N'ime pearl nke igirigi, ola diamond flake snow dị.
  Ihe niile dị mma na nnukwu Motherland!
  Ala mara abụba, o nwere veins dị ka ábụbà;
  Ikuku dị ọhụrụ ebupụla ihe ndị na-agbapụta snow!
  
  N'otu mpaghara Russia enwere ice, akara,
  N'ime enyi , camel bu ọla-edo nke ọzara.
  Ọ na-ekpo ọkụ ebe a mgbe oke mmiri ozuzo na-ada,
  N'ihi na anyị na-edebe Chineke n'ime obi anyị!
  
  Watermelons, melons na unere na-eto,
  Na ebe n'oge okpomọkụ, ị na-agba ọsọ na skate ...
  Ọfọn, ebee ka ị ga-ahụ mba ndị dị otú ahụ n'ụwa?
  Ebe ndị mmadụ siri ike na aka ha!
  
  Na Russia, a na-ebuli elu nke ogwe aka,
  N'ime ya, mmadụ bụ onye kere akara aka ya!
  Anyị nwere ike ịlụ ọgụ nke ọma ,
  Ka iju mmiri nke nsogbu ghara ịbịaru Rus '!
  
  Ụmụ nwanyị anyị mara mma, onye ọ bụla maara
  Ọ dịghịkwa ndị ikom ka ike nke nwere obi ike!
  Obodo nna, ị bụ ihe ngosi nke paradaịs -
  Otu Chineke bụ́ Onye Ọchịchị bụ Nna-ukwu nke Ezinụlọ!
  
  A ga-akwado akara ngosi Ọtọdọks,
  Mgbasa ozi onye agha na-ebido...
  Anyị ga-eji ihe nkwata nke ukwuu lọta.
  Ndị na-agba ụta na-egbu ndị iro ha n'emeghị ihe ọ bụla ọ bụla!
  
  Ka anyị nye udo na obi ụtọ nye ụwa niile,
  Anyị na Chineke ga-akpọlitekwa ndị nwụrụ anwụ!
  Maka otuto nke ala nna anyị na-adịghị emebi emebi -
  Anyị ga- emeri, ama m!
  Dominika bukwara egwu ya. Ha na-agbakwa egwu ya niile, na ụkwụ ha gba ọtọ, agba aja aja, nke siri ike na-agagharị na ịgba egwu.
  Mgbe ahụ Margarita fụrụ opi:
  - Ọkụ ọkụ! Nke ahụ bụ, oge nri agwụla.
  Ụmụaka ndị dike ahụ na-ala azụ hapụrụ tebụl ahụ. N'ezie, kedu ka ị ga-esi nweta ya ? Mgbe enwere ọtụtụ ụdị ude dị iche iche. Ma ọ na-atọ ụtọ nke ukwuu. Na isi nke ice cream ndị a, pastries, achịcha, pretzels, na ihe ndị ọzọ na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ na-atọ ụtọ ma na-adọrọ mmasị.
  Dominica kwuru :
  - Adịla eribiga ihe ókè ! Mụta imeru ihe n'ókè!
  Margarita dere na tweet:
  - Mara onye ọ bụla na mmadụ abụghị ezi! I kwesịkwara iji amamihe na-eri nri.
  Dobrynya bụ dike nwoke, onye n'onwe ya ka riri achịcha iri na abụọ ma were ude nwere ọtụtụ agba simeared onwe ya, sị:
  - Ihe a niile dị ịtụnanya! Mana ịkwesịrị ịma mgbe ị ga-akwụsị. Iri nri dị mma, mana iribiga ihe ókè adịghị mma.
  Nwa okoro ahụ bụ Prince Oenomaus kwetara:
  - Onye iro gị bụ afọ gị. Ma mgbe ha na-ekwu - nye onye iro gị nri abalị, nke a apụtaghị na-ewere ya n'ụzọ nkịtị!
  Dobrynya kwuru na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Ma mgbe ụbọchị siri ike, ma ọ bụ agha, ma ọ bụ ọzụzụ, ị ga-eri nri nke ọma! Ma ọ bụghị ya, ike agaghị adị.
  Dominica jiri ịmụmụ ọnụ ọchị kwe isi ma kwuo:
  - M n'onwe m na-ahọrọ igbari protein na mmiri ara ehi maka nri abalị na-aṅụ ya. Ọ na-enye afọ ojuju, na n'abalị, mọzụlụ na-eto eto ma anaghị ere ọkụ. Ọfọn, cheese ụlọ nwere azụ maka nri abalị dị ezigbo mma. Ahụ nke ndị na-eme egwuregwu chọrọ protein.
  Ewubere ụmụaka ndị dike n'ụzọ ụfọdụ. Ma ha malitekwara ịzọ-ije ọzọ ruo nnukwu ụlọ nke ajọ afa Bastinda. Okirikiri ala gbara ya gburugburu gara n'ihu na-acha ahịhịa ndụ. Otú ọ dị , n'ihu ndị obere, na-eto eto ndị agha, flaunting ya iferi, uzuzu ikiri ụkwụ, wee, ka ọdịdị akpọnwụwo nri n'ihu anyị anya.
  Ha na-abịaru nso alaeze oke, na ndị a bụ ndị nwe na-emebi emebi.
  Iji mee onwe ha obi ụtọ, ụmụaka-ndị dike malitere ịbụ abụ ma malite ịzọ ụkwụ ha nke ọma:
  Elfia na-ama ifuru dị ka ọhịa n'okpuru ndị eze.
  Ọ naghị agwụ agwụ ma maa mma karịa eluigwe na ala...
  Mmeri mepere akaụntụ enweghị oke,
  A ga-akpọlite okwukwe anyị na Rodnovery !
  
  Ịdị ukwuu nke ala nna, kwere ya, bụ
  Ka obi ya ọ hụrụ n'anya bilie elu...
  Ka obi ụtọ nke eluigwe na ala dị
  Inwe Elfia nwere elu ụlọ siri ike!
  
  Rịba ama na Elf anyị na-efega n'ihu,
  Ma jiri obi ya gbuo ebili mmiri ...
  Mana anyị kwesịrị, anyị ga-abịa n'ụzọ ọzọ,
  Ma a ga-enwe ndị ọzọ, kwere m, ndị ikpe!
  
  Ala nna anyị ga-enwe nnukwu ụwa,
  Nke na-enwu ọkụ na-egbuke egbuke...
  Na n'elu Elfrog bụ arụsị nke mkpụrụ obi,
  Nke na-atụgharị oyi n'ime okpomọkụ!
  
  Ee, ama m, ọ na-esiri anyị ike ụmụ nwoke,
  Mana ị na-ejere Oenomai ozi n'ikwesị ntụkwasị obi ...
  A kụrụ ụgbọ mmiri ahụ, ụgbụ ahụ gbajiri.
  Na ebe nkịta dị egwu na-agbọ ụja nke ukwuu!
  
  Mba, anyị agaghị enye Elf onye mmegide ,
  Mma agha anyi agbachala, kwere m, karia...
  Anyị ga-eguzo ma merie ọzọ
  Unu ekwu-kwa-la okwu efu, ndi-mọ ọjọ!
  
  Ebe a ka anyị na-ezukọ maka ngagharị,
  O nwekwaghị obodo nsọ mara mma ọzọ na mbara igwe...
  Kwere m, anyị ga-eziga ndị iro anyị ọnụ n'ọkụ mmụọ.
  Anyị ga-ewukwa paradaịs n'onwe anyị, ịmara, ọbụna!
  
  Ọ dịghị onye nwere ike ịkwụsị anyị
  Anyị bụ nnukwu Knights nke Elves ...
  Ike dị otú ahụ, ndị agha a na-apụghị imeri emeri,
  Ka anyị meekwa ka ụwa niile nwee obi ụtọ!
  
  Ka anyị gosi ụwa onwe anyị na ịma mma.
  Ka anyị welie ọkọlọtọ nke agba asaa n'elu ụwa...
  Anyị ga-enwekwa obi ụtọ, kwere m, ebe niile,
  A sị ka e kwuwe, a na-abụ abụ dike!
  
  Biko mara na elf udo dị oke ọnụ ahịa ebe niile,
  Ọ ga-agbasawanye na-aga n'ihu ...
  Na ndị mmadụ ga-enwe obi ụtọ n'ụwa,
  N'ihi na ọ dịghị ihere maka ndị nna!
  
  Mgbe nnukwu Solcesus bịara ,
  A gaghị enwe ọchịchịrị na mbara igwe anyị ...
  Ma ọ bụrụ na mmadụ na elf abụghị ndị ụjọ,
  Akara ya bụ ọwụwa anyanwụ na okike!
  Nke a bụ egwu na-emetụ mkpụrụ obi! Abụ na-atọ ụtọ ma maa mma.
  Ọ bụ ezie na odida obodo gburugburu aghọwo ihe ka njọ - osisi ndị gbajiri agbaji , ahịhịa ahịhịa, a na-egwepịa ihe niile ma kpuchie ya na mkpịsị ụkwụ oke.
  Margarita kwuru, sị:
  - Ee, atụla anya ihe ọma ọ bụla n'aka oke ndị a! Na gburugburu e nwere efu.
  N'iji ọnụ ọchị na-egbukepụ egbukepụ na nke ọhụrụ, Dominica kwuru, na-agbapụ ezé ya:
  - Nke a, n'ezie, a ga-atụ anya ya! Ihe niile aghọwokwa ihe efu . Ma gịnị ka ị ga-enweta n'aka oke - ma e wezụga fatịlaịza sitere na nsị!
  Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ wee malite ịchị ọchị. Mgbe nke ahụ gasịrị, ndị otu ụmụaka niile gbagoro ụkwụ ụkwụ efu. Ụmụ nwoke abụọ bụ́ dike gbapụrụ n"ihu ma were mma agha ha dị ka igwe ifufe.
  Ya mere, oke nke mbụ, nke dị oke ezi bulldog, bụ ụmụ nwoke ndị dike n'akụkụ abụọ. Nke a bụ ọgụ siri ike.
  Ụmụntakịrị ahụ mụbara ijeụkwụ ha ma malite n'ezie na-agba ọsọ. Ma mgbe ahụ, nnukwu ìgwè nke oke pụtara n'ihu. Nke kacha okenye n'ime ha bụ oke oke ehi. Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri Dominika gbara dragọn n'ọgbọ agha. Ọ dịkwa njikere ịlụ ọgụ, mana ihe mbụ o tiri n'egwu anwansi dakwasịrị oke oke.
  Ma ọ mụnyere wee ghọọ nnukwu okirikiri chiiz ahọpụtara nwere oghere. Na ísì ụtọ dị otú ahụ si n'aka ya pụta nke na oke na-adọpụ uche site na mwakpo a na-awakpo batalion ụmụaka wee wakpoo onye ndu ha mbụ, bụ onye na-esi ísì ụtọ na-esi ísì ụtọ nke oke oke.
  Nke a tụgharịrị bụrụ ihe ijuanya.
  Margarita kwuru, sị:
  - Ikike gị na-eto kwa awa! Ma nke a, m ga-ekwu, dị oke mma !
  Dominica kwere isi ọla edo ya:
  - Enwere m ike ime ọtụtụ ihe! Na nke a bụ nnukwu credo m! Ma ọ bụrụ na m malite, ọ nweghị ihe ga-akwụsị m.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee were ya were ọkụ anwansi tie ndị agha ọzọ . Na mgbanwe ndị ọzọ mere.
  Otutu oke iri na abuo buru ibu, acha awara awara nke di ka uto nke ukwuu.
  Ụmụntakịrị ndị dike na-abụ abụ:
  melon, watermelons, ọka wit buns,
  Ala na-emesapụ aka, bara ọgaranya...
  Na-anọdụ n'ocheeze na Elfiburg -
  Nna Eze Oenomai!
  Ya mere, ụmụaka-ndị dike mechara buso oke ọgụ, ka anyị gbutuo ha n'enweghị nkwụsị. Ndị dike ahụ na-efegharịkwa mma agha ha nke ukwuu . Ụmụ agbọghọ ahụ wee malite ịgba ụta . Ụfọdụ n'ime ha bụ ndị elves, na ha mara nnọọ nkà n'ịgba égbè. Nke a bụ ezigbo ọgụ.
  Na ọtụtụ ndị agha oke ndị ọzọ na-aga agha. Ha na-asọpụta dị ka osimiri miri emi.
  Dominica kwuru:
  - Mgbe anyị na-ekwu banyere ihe ọjọọ na ihe ọjọọ, e nwere mmetụta na ọ dịghị oke!
  Margarita ji ọnụ ọchị bụrụ abụ, nke, Otú ọ dị , dị mwute:
  Ndị dike nke ọchịchịrị siri ike n'ezie;
  Ihe ọjọọ na-achị ụwa n'amaghị ọnụọgụgụ ...
  Ma unu bụ ụmụ Setan,
  Akwụsịla ike nke Kraịst!
  Dobrynya, na-awụlikwa elu site na dragọn ahụ, malitere igbutu oke. O mere nke a na mma agha abụọ n'otu oge, na n'ihi mmegharị ngwa ngwa nke nwa nwoke ahụ, ọ dị ka a ga-asị na kọfị kọfị na-arụ ọrụ. Nke a bụ ebe mkpochapụ malitere.
  Oenomaus sonyekwara n'agha ahụ. Nwata nwoke ahụ ji mkpịsị ụkwụ ya jide otu oke n'ọdụ wee tụba ya nke ọzọ, gbajie ọkpụkpụ. O wee bụrụ abụ:
  - Nnukwu ike m dị ukwuu;
  Agaghịkwa m enyefe ndị iro m aka...
  Site n'ihe otiti aka nwata nwoke.
  Oke ọjọọ ga-efe efe ihere!
  N'ezie, nwa nwoke onye isi na-egosi onwe ya dị ka onye agha siri ike n'agha.
  Dobrynya dịkwa ike, muscular, ọ bụ ezie na ọ na-eji ụkwụ boyish na, na-echefughị banyere mma agha . Ma ọ malitere igosi ọkwa mmegbu pụtara ìhè. Lee ka ihe niile siri sie ike na ọbara.
  Nwatakịrị nwoke ahụ ghọrọ onye na-eme ihe ike na onye na-alụ ọgụ, dịkwa ka ndị agha ndị ọzọ na-eto eto mere.
  Na ikiri ụkwụ efu nwata ahụ na-amapu isi nke oke ndị ahụ ozugbo.
  Nke a na-egbu egbu ma, n'otu oge ahụ, enwere ọchị na egbugbere ọnụ nwa nwoke ahụ .
  Dominica na-eji ike anwansi ya maka mgbanwe ndị ọzọ. Ọ na-arụsikwa ọrụ ike nke ukwuu.
  Onye agha ahụ wụliri elu wee tụgharịa gburugburu. Ma ugbu a, iyi nke ume na-esi na wand anwansi ya fepụ ọzọ. Na kụrụ orc.
  Otu anụ ọhịa bea na-acha aja aja na-atụgharị ozugbo ghọọ marshmallow chocolate. Kedu ka ihe a si dị mma ?
  Margarita ji ọnụ ọchị jụọ:
  - Ị nwere ike ịme halva?
  Dominica kwere isi ọla edo ya:
  - N'ezie m nwere ike! Ọ ga-adịkwa mma!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wepụtakwara ebubo anwansi ma n'aka ya na n'ụkwụ ụkwụ ya. Ọkụ gbara ndị otu orcs. Osimiri dum nke mmanụ aṅụ na-asọpụta...Mara aṅụ ahụ bụ odo -oroma ma fesa dị ka sọfụ.
  Margarita ji achị ọchị zaa:
  - Ị maara, nke a abụghị nnọọ ihe ị chọrọ!
  Dominica kwere ekwe.
  - N'ezie, ọ bụghị nnọọ halva, ma na-atọ ụtọ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwuru:
  - Halva bụ ụkọ tupu agha ahụ. Ma ha riri mmanụ aṅụ ọbụna n'oge ọrụ ahụ.
  gbaa ụkwụ ọzọ , oge a na oke, wee bụrụ:
  Onyinye kacha mma, n'ezie, bụ mmanụ aṅụ,
  Nwa nwoke ahụ, n'ezie, ga-aghọta nke a ...
  Ọbụlagodi ntakịrị - otu teaspoon,
  Nke a adịlarị mma, nke ọma, hapụ naanị ite dum!
  Margarita gbakwara ụkwụ, buru ụzọ were mgbaasị, wee jiri mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ, na-aga n'ihu:
  Mana mmanụ aṅụ, nke a bụ ihe dị ịtụnanya.
  Ihe ọ bụla dị ma ọ bụ na ọ nweghị ...
  Mana mmanụ aṅụ, aghọtaghị m ihe nzuzo ahụ bụ,
  Ọ bụrụ na ọ dị, mgbe ahụ ọ ga-apụ ozugbo!
  Ma ọ bụrụ na ị na-eri ya, mgbe ahụ agaghị enwe nsogbu ọzọ!
  Dominica weere ya wee tụgharịa na dragọn ahụ. Ọmụmụ ọnụ ọchị ya ghọrọ ajọ njọ, ma n'otu oge ahụ, ọ na-enwe ọṅụ. Nwa agbọghọ ahụ nwere mmetụta dị ukwuu n'ime onwe ya. Ma mgbe ahụ, ebili mmiri siri na mkpanaka anwansi ya pụta. Na ozugbo a di na nwunye nke puku oke oke ghọrọ ụtọ iri nri na ihendori. Na otu ọzọ ife nke anwansi wand, na oke ghọọ efere azụ.
  Ọzọkwa, nri dị n'akụkụ ha dị oké ọnụ ahịa, nke nwere unere, painiapulu, na mkpụrụ osisi ndị ọzọ na-atọ nnọọ ụtọ. Na ihe niile dị ịtụnanya tọrọ ụtọ na ebube.
  Dominica bụrụ abụ:
  Nri dị n'akụkụ dị ebube
  Ụmụ agbọghọ mara mma...
  Na ihe ọkụ anọ na-enwu,
  Puku orc na imi!
  Margarita kwuru n'amaghị ama:
  - Ezi osi nri na-esi na orcs na oke na-eri nri na nke ahụ!
  Nwata nwoke ahụ bụ Dobrynya were were tụba nnukwu okwute n'egedege ihu goblin. Ọ mapuo okpokoro isi ya ozugbo wee bụrụ:
  - Ọ bụrụ na ị dị oke egwu ,
  Aga m agba gị ụkwụ...
  Ọ dị mma, gịnị ma ọ bụrụ na ị bụ blockhead,
  Mgbe ahụ atụmatụ na-arụsi ọrụ ike dị njikere!
  . ISI NKE 11.
  Nwanne Dominika Dolfinova gbanwere aha ya. Ma ugbu a, ọ na-akpọ onwe ya dị nnọọ mma - Caligula. Ma ọ bụ n'ịsọpụrụ eze ukwu ọjọọ, ma ọ bụ na-eṅomi aha otu n'ime ịnyịnya ibu na cartoon banyere Dunno.
  Ma ugbu a, nwa nwoke na-alụ ọgụ Caligula Dolphins kpebiri na ya kwesịrị ịga chọọ nwanne ya nwanyị. Mana kedu ebe ị ga-achọ onye ọ na-efu?
  Nwa nwoke ahụ tụgharịrị gaa n'otu akwụkwọ a ma ama nke na-ekwu banyere anwansi. N'ezie, ọ tụkwasịghị ụdịrị ndị mmụọ nsọ na ndị dibịa afa.
  Ma gịnị ma ị gbalịa ịbanye n'ọhụụ n'onwe gị. Ọzọkwa, nna ya abụghị mmadụ, ọ pụkwara inwe ikike anwansi nke ya, yana ọkwa pụrụ iche kpamkpam.
  Nwa nwoke Caligula weghaara Dolphins wee nọdụ ala na sofa na ọnọdụ lotus. Ma gbalịa itinye uche. Onye na- eto eto na-eme ihe nkiri gafere ụkwụ ya ma kwụzie azụ ya. Ya mere, nwa nwoke ahụ dabara n'ime ihe na-adịghị mma na nke mara mma, na-agbalị ịchọta Dominica.
  Ebube nke ihe ngosi ihe nkiri siri ike ịkọwa. Mgbe, karịsịa, elves, orcs, goblins lụrụ ọgụ ... Ihe ngosi ejiji na ọtụtụ ụmụ agbọghọ nke mba niile na ọkwa dị iche iche nke ịgba ọtọ. Ihe ngosi a mara mma ma dị egwu na mmalite ya, karịsịa mgbe ụmụ agbọghọ na-efesa ụkwụ efu ma ọ bụ na ájá dị ọkụ ma ọ bụ na snowdrifts.
  Ha na-ebuso agha agha site n"iji mma agha na ube gbuo ihe agha nke ụdị tankị dị iche iche. Na nnukwu anụ igwe na-eji ụgbọ elu nke ọkụ na-ekpo ọkụ na-aza. Okpomọkụ nke ire ọkụ dị ala na ụmụ agbọghọ, na-eti mkpu, na-agba naanị ọkụ, na-eti mkpu na-agbawa obi. Na orcs na-ama ụda ọbụna karị, na ọkpọiso ha na-akụ ụda , bang, bang - confetti multi-colored crumbles si na nsị.
  Ụgbọ elu ndị a na-achọ mma na-esikwa n'elu na-agba ọsọ, na-ahapụ n'azụ ọmarịcha ụgbọ oloko mara mma nwere ọmarịcha mma dị iche iche.
  Ihe kachasị njọ, na nke a nwere ike ọbụna ịfụ ụlọ elu ya, bụ na ụwa echiche efu na-ejikọta ya na ezigbo ndị akụkọ ihe mere eme, n'agbanyeghị site na oge gara aga.
  Stalin, n'oge a, na-atụghị anya ya, na-ahapụ nzuzo na-enweghị isi, kwuru:
  - Luftwaffe erutela elu kachasị elu na ụgbọ elu. Ọ bụrụgodị na ọ bụghị
  Ọ bụrụ na ị gụọ discos , onye na-atụ bọmbụ TA-700, nke nwere ike ibu ihe ruru tọn iri ise nke bọmbụ, nwere mmetụta siri ike.
  Hitler kwuru, sị:
  - Mana " Super Monster " nwere egbe caliber 3200mm, narị tọn abụọ nke ebubo rọketi, ka bụ ọrụ nka agha na-enweghị atụ.
  Stalin tụkwara ntụ ọka toast:
  - Ya mere, ka anyị ṅụọ n'eziokwu na ọnụ chọrọ nkà ọ bụla ma e wezụga nkà agha!
  Nnukwu onye ndu nke oge niile na ndị mmadụ ji obi ụtọ na-atọ ụtọ mmanya a karachitere tupu a mụọ Jizọs Kraịst, na ụwa Fuhrer na-aṅụ ihe ọṅụṅụ sitere na mkpụrụ osisi iri itoolu na iri. Ndị ọchịchị aka ike abụọ ahụ lere anya ka ụzọ rọketi na-efe elu si gbuo nke ọma na mbara igwe na igwe onyonyo. Otu esi anụ olu obi ụtọ nke nwa agbọghọ Russia:
  - Ntinye na orbit gara nke ọma.
  Na iti mkpu sitere na ebe niile - emela ya! Mmadụ bụ n'ikpeazụ na mbara igwe, na nke a mere site n'aka ndị nnọchiteanya nke kasị ukwuu agbụrụ n'ụwa - ndị Russia na ndị Germany.
  A na-ese mbara igwe dum site na mbara ruo na mbara igwe na-egbuke egbuke nke ọtụtụ puku ọkụ ọkụ nke agba niile nke egwurugwu na ọtụtụ nde ndo, mgbe, ọ dị ka ọmarịcha napalm na-agbasa n'ofe ink nke oghere abalị. N'otu oge ahụ , supernovae na-egbuke egbuke tụgharịrị ghọọ ihe odide doro anya - slogans. Dị ka: "Motherland na Space", "Gaa n'ihu na Kpakpando", "Union of the People of the Earth"!
  Nke a bụ ụfọdụ ụdị ara n'ezie. Ọ dị ka a ga-asị na ọ dị oke egwu na ọmarịcha arụmọrụ bilitere. Ụfọdụ ụdị ọzọ akụkọ ihe mere eme, ebe a na-enweghị agha n'etiti nke atọ Reich na USSR, na ọ tụgharịrị dị nnọọ jụụ . Ma ugbu a, nke a adịghị mma nke ukwuu, ka ọ dị nwayọọ.
  Ọ ghaghị ịchọta nwanne ya nwanyị nke tọrọ ya. Na nke a bụ isi ọrụ nke nwa nwoke, onye na-ama kpakpando na usoro nke fim, ma mara mma nke ukwuu na muscular, na tile-dị ka muscle enyemaka.
  Na aha ọhụrụ Caligula kwesịrị ịdọrọ mmasị nke ukwuu.
  Nwatakịrị ahụ gara n'ihu na-atụgharị uche ya. Na mberede, ahụrụ m otu nwa agbọghọ, nke mara mma dị ka mmụọ ozi, nke nwere ogologo ntutu isi, na-acha akwụkwọ edo edo. O setịpụụrụ nwata ahụ aka wee jiri ọnụ ọchị kwuo:
  - Anyị nwere ọtụtụ ọrụ dị mkpa iji rụchaa gị!
  Nwata nwoke Caligula ji ọchịchọ jụọ:
  - Na mgbe ahụ, m nwere ike ịhụ nwanne m nwaanyị, onye okụrede ebe amaghị?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwara ntutu ọla edo ya wee jiri obi ike zaa:
  - Ee, ọ ga-ekwe omume. Ma nwanne gị nwanyị ugbu a na-emezu Mesaịa siri ike - ịzọpụta ndị nnọchi anya niile nke mmekọahụ siri ike, ndị egwu mbibi kwụkwasịrị. Ma ọ siri ike.
  Caligula Dolphins jụrụ, sị:
  - Gịnị bụ aha gị, na onye ka ị bụ?
  Nwata nwanyị ahụ jiri ọnụ ọchị dị ụtọ zaa:
  - Abụ m Margarita Korshunova, nwa agbọghọ na-eso ụzọ ndị Nazi kwụgburu, nke a kpọlitere ugbu a n'ime ụwa ọhụrụ. Ma nke a bụ akara aka m, ijere ezi omume na ịzọpụta ndị mmadụ.
  Nwa nwoke ahụ na-eme ihe nkiri kwere:
  - Aghọtara m gị nke ukwuu. Yabụ, anyị abanyela maka ọrụ ntụrụndụ ụfọdụ? Ụdị dị ka na fim, ma n'ezie?
  Margarita kwuru:
  - Ee, dị ka n'ezie! Ma anyị nwere ohere ndị dị otú ahụ na anyị ekwesịghị ịtụ egwu.
  Caligula nke Dolphins na onye ọsụ ụzọ partisan Margarita enweghị oge iji kwurịta na ịnakwere ihe nkiri ahụ dị egwu, wee banye n'ime ụwa ọhụrụ, na n'ọnọdụ ọgụ!
  Margarita kwuru, sị:
  - Anyị nwere ugbu a dum agha. Ị ghọtara ọrụ mụ na gị nwere!
  Caligula zara obi ike:
  - N'ezie m ghọtara! Ma enwere m olileanya na m ga-abụ onye ọchịagha ruru eru.
  Nwa-okoro ahu we megharia mma-agha-ya di nkọ.
  Anyị nwetara nri ngwa ngwa ma gbaga n'ihu wuo ndị agha. Ha kwesịrị ịga Ịtali ozugbo enwere ike ma tinye nku nke papacy ọkụ.
  Ndị agha ahụ si Vienna gaa na-akụ ịgbà na ịkpọ nnukwu opi. Ndị agha ahụ enwebeghị oge ịbịarute ma ndị agha ịnyịnya na-agbagharị gburugburu. Ọtụtụ ndị na-agba ịnyịnya si mba dị iche iche banyere Tsarist Alaeze Ukwu Russia. Nke a mere ka o kwe omume iji iri puku kwuru iri puku ukwu zọchie ugwu ndị ahụ. Cossacks na-agba agba na ndị agha ịnyịnya Tatar dị ọkụ na-aga n'ihu. Ọzọ kwaga n'ụba mma detachments nke Polish gentry. Ọfọn, ụmụ amadi ahụ mara mma dị ka ndị gbakọtara maka ngagharị eze. Ọzọkwa, onye ọ bụla chọrọ ịkarịrị onye nke ọzọ na ịma mma nke uwe ha, site na okpu agha ruo na njigide. Enwekwara ndị knight Teutonic na ngwa agha. A na-egbu maramara ihe agha ahụ ka ọ bụrụ ihe na-egbuke egbuke, ọla edo ma ọ bụ ọlaọcha. E nwekwara ndị Swedes nwere uwe pụrụ iche, na ndị Fin. Ugwu Janissaries na Spagi, ndị agha ịnyịnya Arab.
  Na ọtụtụ ọkọlọtọ na ọkọlọtọ nke ndị mmadụ site na equator ruo n'Oké Osimiri Arctic. Na ole trophies ... Ndị a bụ ike meriri.
  Na ebe a na-abịa Austrian , na ha na German. Anyị wepụtara onwe anyị maka njem ahụ. Ọzọkwa, echiche nke ịkwakọrọ ihe Italy bụ nnukwu ọnwụnwa. Ọdịdị na-emesapụ aka ebe ahụ ma enwere nnukwu ego! Dị ka ihe ọma ndị ọzọ nwere ike ịnakọta na shọvel.
  Caligula the Tomboy bụrụ:
  Ndị agha anyị siri ike
  Ọ na-echebe ụwa...
  Ọfọn, gịnị ma ọ bụrụ na e nwere agha,
  Ọ bụghị n'akụkụ anyị!
  Nwata nwoke ahụ wee zọọ ụkwụ efu ya n"ime ọdọ mmiri ahụ. N"ezie, ọ bụ nanị uwe mkpirisi ka ọ na-eyi, ebe ọ bụ na ọ na-agba ọsọ ngwa ngwa n"ọchịchọ agha nke na uwe ya ga-abanye nanị n"ụzọ wee dọwaa.
  Margarita jụrụ enyi ya na onye mbibi ibe ya:
  - Ma ọ bụ ikekwe ị ga-abụ abụ? Ọzọkwa, ọ bụ nke gị!
  Nwatakịrị nwoke ahụ na-eme ihe nkiri tụrụ ọnụ ọchị nke dị ka nwa anụ ọhịa wolf:
  - Kedu ihe ị chere, enweghị m ike?
  Na Caligula nke Dolphins malitere ịbụ abụ;
  Oh, ụwa a, ị na-ewute gị nke ukwuu,
  Naanị oke osimiri nke anya mmiri - oke osimiri ...
  Ebee ka okporo ụzọ astral nke etiti ehihie dị,
  Ndị nwụrụ anwụ kwara ákwá rọrọ nrọ ịgaru Iden!
  
  O nwere ice nke obi, crusts jụrụ oyi,
  Na ọkụ na-ere ọkụ nke agụụ mmekọahụ.
  lee ka o si bụrụ onye obi jọrọ njọ, nke bụ nwata n'anụ ahụ,
  Nightingale dị mwute na-egwuri egwu na iru újú!
  
  Dị ka imi nke osisi osisi, mmụọ nke usoro,
  Na ire nke ili site na nchegbu.
  Ma anyị nwere ike ma ọ bụrụ na anyị dị n'otu
  Wepụ ndị mmadụ n'ọgba aghara!
  
  Wepụ uche nke eluigwe na ala,
  Ikpochapụ ọbụbụ ọnụ bụ akara dị egwu ..
  Anyị enweghị ike idi ahụhụ niile.
  Ka Ekwensu ghọọ ájá!
  
  Ụwa ga-atụpụ agbụ ya ngwa ngwa,
  Agbanyeghị, ọ gaghị ahapụ orbit.
  TO Ka anyị na-emeso ibe anyị eziokwu
  Mgbe ahụ ndị mmadụ ga-ebili!
  
  Ị nwere ike ibili n'atụghị egwu,
  Atụla ndị ọzọ...
  Ka onye bastard ghara iji abụba gwuo mmiri.
  Ka nne anyị ghara ịka nká!
  
  Anyị ga-aṅụ ntakịrị maka nke ahụ,
  Mmanya nke dị ụtọ karịa mmanụ aṅụ!
  Ka enwere nsogbu n'eziokwu ,
  Ma oge awa nke ngụkọ abịabeghị!
  
  Mgbe ahụ, anyị ga-ewu paradaịs nke eluigwe,
  Ụmụntakịrị niile ga-anụ ụtọ ruo mgbe ebighị ebi.
  Anyị na-efe efe dị ka akụ na-efe n'elu igwe.
  Nrọ na-egbuke egbuke emezu!
  Egwu ahụ kwụsịrị, ya na ya, di na nwunye ahụ na-alụ ọgụ si na mbara ala nke Alps Italy gaa ...
  Mgbọ ogbunigwe nọ na-agbawa, na ọtụtụ egbe ọgbara ọhụrụ na-agbakwa. Ebe a bụ Port Arthur, obodo a ma ama. Ọ bụ ọdịda ya nke gosipụtara ọdịda nke usoro ndị eze Romenov na ọchịchị ọchịchị dum n'ozuzu ya. A sị na ebe a e wusiri ike guzoro, agaraghị enwe nnukwu mgbanwe dị otú ahụ. Kachasịa ha na-eme ntakịrị mkpọtụ wee tọgbọrọ hama na mma iwe ihe. Mana ọ bụ mmeri ebe a butere n'usoro ihe omume kpatara Great October Revolution.
  Nke a ọ dị mma ka ọ dị njọ? Ihe omume ahụ dị oke ọnụ. Ọtụtụ nde ndị ihe metụtara na ndị si mba ọzọ kwaga mba ọzọ, mana ka oge na-aga, mba ahụ mere ka mmepe ya dịkwuo ngwa ngwa.
  Ọbụlagodi na ọnụ ahịa dị oke ọnụ, ọnụ ọgụgụ ndị Russia belatara otu narị nde mmadụ.
  Dị ka ha na-ekwu, mwepu ọbara gwọrọ onye ọrịa ahụ.
  Ma ugbu a, enwere ohere, na-eweghachite Port Arthur, ịtụgharị akụkọ ihe mere eme ma soro ahịrị pụrụ iche. Mgbe, dịka ọmụmaatụ, ndị Romanovs na-ejigide ike, na ọbụna na nsụgharị autocratic. Nke a bụ, n'ezie, akụkọ sayensị, ma na-akpali mmasị. Ya mere, n'ezie, gịnị na-echere Russia ma ọ bụrụ na echekwabara ụdị tsarism ?? Stagnation, ma ọ bụ ọzọ, mmeri ?? Usoro ọchịchị zuru oke ọ ga-adị irè karịa ọchịchị onye kwuo uche ya n'Ebe Ọdịda Anyanwụ? N'ezie, mmekọrịta dị n'etiti narị afọ nke iri abụọ na otu Russia na West emebiwo nke ukwuu. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ ghọrọ ihe ejiji ịchọ ụzọ ọzọ na ndị omeiwu Western. Echiche pụtara: ọchịchị onye kwuo uche ya. Nke a bụ mgbe a na-enwe ntụli aka n'efu, mana n'eziokwu eburu ụzọ kpebie nsonaazụ ha. Mana ụdị ọchịchị a anaghị akwụsi ike, na ndị otu nọ n'ọchịchị, ka ha wee nọgide na-enwe ọnọdụ ya, na-ebelata ọchịchị onye kwuo uche ya ugbua site n'iwu. Mgbe ahụ, ihe niile na-aga n'ihu ọchịchị aka ike, ndị mmegide na-efunarị ndị nnọchiteanya na nzuko omeiwu.
  Mgbe ahụ, a na-ewepụta usoro mmegide na ụjọ, ma ọ bụ, n'ụzọ megidere ya, mgbanwe na-eme, ma site n'elu, dị ka n'okpuru Gorbachev, ma ọ bụ site n'okpuru, nke mekwara ihe karịrị otu ugboro.
  Na Russia n'oge Autocracy, ihe niile dị mfe. Eze nwere ike zuru oke: ime ihe, ịgbaghara, inye iwu. O nwere ikike ikpe ikpe, onye isi na ikike omebe iwu kachasị elu. Enwere Council nke ndị eze họpụtara, ndị na-adụ ọdụ naanị ya, ma enwere ndị isi na-emezu uche eze.
  Ọchịchị Duma na-amachi ọchịchị eze nke absolutism, na-anapụ eze ukwu ikike ime iwu, na, n'akụkụ ụfọdụ, na-achịkwa mmefu ego. Mana nke kachasị mkpa, ọ bụ Duma ghọrọ ebe a na-azụ anụ na viper maka nkata dị iche iche. Nke a bụ ihe ọjọọ ya!
  Otú o sina dị, ọbụna nwa agbọghọ ahụ na-akpa ókè megide inyere eze aka. Margarita jụrụ Caligula onye na-emegbu mmadụ:
  - Ya mere, nhọrọ doro anya, ka anyị buso agha!
  Nwa nwoke Terminator zara:
  - Ọ dịghị ọzọ nhọrọ! N'ezie anyị na-awakpo!
  Na mwepu ọgba aghara malitere. N'ịbụ ndị agbagoro ngwa ngwa site n'enyemaka nke ikike anwansi na narị kilomita isii kwa elekere, ụmụ nwoke cherub ahụ, ọ fọrọ nke nta ka ha ghara ịṅa ntị na mgbawa nke shells na egbe egbe, batara n'ọkwa ndị iro. Ọ dabara nke ọma, ihu igwe adịghịkwa mma, mmiri ozuzo na ọchịchịrị. Kuropatkin ezipụbeghị ndị mmadụ na mkpasu iwe. O wee mee nkwadebe ogbunigwe. N'adịghị ka nkwenkwe ndị mmadụ , onye isi na onye bụbu minista nchekwa abụghị onye nzuzu. Kuropatkin gbalịrị ilekọta ndị agha na ọgụ na nkà mmụta sayensị. Nke a bụ ihe wutere ya. Mkpebi siri ike, ịdị nwayọọ, ọchịchọ ịkụ n'ezie, ime ihe dịka ndebiri - napụrụ ịga nke ọma nke agha na ndị Japan nwere obi ike. Ya mere, ọ dịghị mkpa ịtụ anya na mwakpo egwu Suvorov ga-ejide Port Arthur na njem. Ewoo, Kuropatkin meriri naanị n'ihi na mgbe ọnwụ nke Nogi's Corps, ndị Japan, na-enweghịkwa mgbanwe nhazi, rịgoro n'ihu, na-awakpo isi. N"ihi ya, ha kụpụrụ n"ọkwa ha wee tụgharịa azụ.
  Ma ugbu a Kuropatkin ejidela shells na nke ya.
  Nke a pụtara na ị nwere ike ịme ogbunigwe ogbunigwe ọbụlagodi ọtụtụ ụbọchị, na-agbakọ ihe ma ọ bụrụ na ndị Japan daa. Na nke a n'agbanyeghị na Emperor Nicholas nyere a categorical iwu ozugbo oké mmiri ozuzo ebe e wusiri ike na-akwụsị agha, nke na-ebibi n'ihi na akụ.
  N'ebe a, n'ezie, Kuropatkin dị n'etiti nkume na ebe siri ike. Ma Port Arthur bụ ebe e wusiri ike, ma ugbu a ndị Japan biri na ya - gbalịa ya, were ya!
  Ma Margarita na Caligula nke Dolphins, na-eji mma agha gbuo ma na-eji ụkwụ ụmụ ha na-eji mkpịsị aka ha na-atụpụ ụkwụ ha, ma dị ka ihe na-egbuke egbuke dị ka ihe na-emepụta ihe, na-aga n'akụkụ ụgbọ mmiri ahụ, na-ekpochapụ ha n'ime ndị agha. Nke mbụ, ịkwesịrị ịma ebe kachasị elu na mgbe ahụ, ọ ga-ekwe omume imeghe ụzọ maka ndị agha na-awakpo.
  Mgbe Margarita na-egbusi samurai, o ji akọ kwuo, sị:
  - Ọtụtụ mgbe, ha na-alụ ọgụ maka ọganihu, ma anyị, ọ na-apụta, yiri ka ọ na-alụ ọgụ maka nlọghachi azụ!
  Caligula nwa nwoke chịrị ọchị:
  - Ị pụtara na iweghachite ebe e wusiri ike a ga-ewusi ọnọdụ nke Autocracy ike?
  O wee jiri mma agha rụọ usoro usoro dum. Otu a ka e si buru mma agha ya.
  Ụkwụ nwata nwoke ahụ gba ọtọ wee tijie isi, olu, na ọkpụkpụ.
  Margarita, na-aracha ọbara site n'egbugbere ọnụ ya nke gbasasịa nke ukwuu site na aka ya na ụkwụ ya na-eti ya ngwa ngwa, kwadoro:
  - Ọ dịkarịa ala ọbụna dị ka nke ahụ! A sị ka e kwuwe, o doro anya na onye ọchịchị nke meriri agha na-ewu ewu. Opekempe, nwa oge. Mgbe ahụ, a na-echefu mmeri ahụ, a na-adọta ndị nkịtị, ma ọ bụ ndị nkịtị, n'ime usoro ọrụ banal. - Nwatakịrị nwanyị ahụ nwere otu ịgba , ka ọ kụdasịrị ndị Japan isii n'otu oge, ma mmadụ abụọ mapuo site na bayonet nke aka ha site na mkpọ siri ike, ọ gbakwụnyere. - Ma eleghị anya, nke a bụ naanị nkwụsịtụ nwa oge!
  O we meghachi ikiri-ukwu-ya ọzọ, tib͕ue ndi-dike ise nke ala anyanwu, tiyere ndi-isi atọ.
  Otu nwata nwoke na-agba ụkwụ ọtọ yi uwe mkpirisi, na-egbu ndị Japan dị ka kabeeji, Caligula kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Mgbe mmeri ahụ gasịrị, ọganihu akụ na ụba ngwa ngwa ga-amalite na Russia. Nke a pụtara na ndị mmadụ ga-adị ndụ ka mma, na echiche mgbanwe ga-ada.
  Nwatakịrị dike ahụ gbara egbe ahụ n'ụzọ nke mere ka ndị agha samurai iri na abụọ fekpue ihu . Terminator boy kwukwara. - Ndị mmadụ na-enwekarị ọgba aghara n'ihi agụụ!
  Margarita, na-awụpụ ọkpụkpụ site na okpokoro isi ya n'ọnụ ya, gbụsara ọnụ mmiri ahụ na-akụ ndị agha Japan atọ, nanị otu akụkụ kwetara:
  - N'ezie nke a abụghị eziokwu! Ee, mgbanwe na ọgba aghara na-emekarị ka ọnọdụ akụ na ụba na-akawanye njọ, ma ... E kwuwerị , ndị Decembrists emeghị ihe n'ihi ịda ogbenye nke onwe ha.
  Nwa nwoke agha Caligula, ebe o mere njem nru ububa wee bepụ isi iri na abụọ nke ndị Japan, wee kweta:
  - Nke ahụ ziri ezi, ọ bụghị n'ihi ịda ogbenye! - Onye agha na-eto eto gbuturu ndị na-agba egbe ma tinye ya. - Ọ bụghị mgbe niile bara uru iji afọ gị na-eche echiche!
  Margarita gbaziri, na-aga n'ihu na-eji obi ọjọọ gbutuo, nke mere na akụkụ nke ndị Japan gbasasịa:
  - Kpọmkwem karịa, iji afọ gị na-eche echiche agaghị aba uru!
  Caligula tomboy ebe a kwetara, na-egbutu samurai ma na-atụba isi okpu ha n'akụkụ dị iche iche, ma jiri oké ọchịchọ:
  - Ị bụ otu narị pasent ziri ezi! Ọ dịghị ihe na-emegide!
  Onye dike na ezigbo onye ọsụ ụzọ, yana ọzọ, adaeze kacha nwee obi iru ala, mgbe ọ natara aha a maka ọrụ ya n'otu n'ime ụwa anwansi, tiri mkpu:
  - Anyị ga-ewepụ abụba n'onwe anyị! Ya mere, ọ - banzai !
  Na-enweghị ọmịiko ma ọ bụ kwụsị, Caligula, na-eji mma agha gbuo ma jiri ụkwụ na-agbaji Japanese , ọbụna bụrụ abụ:
  Ọ bụghị n'efu ka ezigara m Rus,
  Wetara gị amara!
  Na mpempe! Na mpempe!
  Na nkenke - gbachi nkịtị!
  Ma mgbe okwu ndị dị otú ahụ gasịrị, ọbara na-asọba ọbụna karịa ike. N'ezie, ọ bụ ihe nwute maka ndị Japan. Mba ahụ na-arụsi ọrụ ike ma bụrụ ihe a na-akwanyere ùgwù, ma ọ dabara n'okpuru nkume igwe nri ma na-egweri ugbu a. Naanị ihe ga-eme - ntụ ọka ma ọ bụ ntụ ọka, ajụjụ nke ajụjụ!
  Nwatakịrị nwanyị Margarita nke na-enweghị ụkwụ, na-ebuga ọtụtụ ihe otiti na nke abụọ na nke na-awụ akpata oyi n'ahụ na-arịgo, na-achụsasị ozu gbajiri agbaji, na bastion na-esote, kwupụtara, na-ebugharị ụkwụ ya gaa samurai na-esote n'agba, yana oke egwu dị ịtụnanya:
  -Agha bụ ihe ndabere, ejiri echiche dị elu mee!
  Caligula, nwa nwoke na-eme ihe nkiri nke kpaliri ọbụna ntakịrị ngwa ngwa karịa enyi nwanyị ya na nke gba ọtọ ya na taịlị akwara, mmiri ozuzo na-asachapụ ọbara na ọkpụkpụ ọkpụkpụ, gara n'ihu:
  - Agha na-agwụ ahụ, mana na-agba mmụọ ume!
  Margarita kere ọgba aghara nke ụfọdụ, na-egbutu ndị Japan, wee bụrụ nkebi ahịrịokwu sitere na egwu egwu nke iri asaa na narị afọ nke iri abụọ:
  - Obi ụtọ, amara na plasticity! N'ozuzu , na-ewusi ike, na-agba ume siri ike, si n'àkwà bilie ma mee mgbatị ahụ!
  Caligula Dolphins, site n'ihe otiti si n'ụkwụ muscular ya ruo n'ọkwa, manyere onye agha Japan ka ọ fefe n'ikuku wee kwatuo egbe igwe abụọ guzo n'elu ụlọ elu ozugbo. Nnukwu anụ arụrụ arụ na-awụsa ndu, site na inertia, na-ada, na-eti nke ha ihe , na-egbutu ọkwa. Nwa nwoke Terminator huru ala:
  - Ndo, warara-anya , ma m chọrọ ịbụ onye mbụ! Ma ọ bụghị naanị na m chọrọ, ma m ga-!
  Margarita, ka o ji ụkwụ gba ọtọ na-akụtu ụlọ elu ọzọ nke e mere na USA ka ọ na-awụli elu, kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Ọ bụghị ihe ọjọọ ịbụ onye mbụ, iji jide n'aka, ma ha ekwesịghị isi n'azụ esi nri bọọlụ!
  Nwa nwoke na-eme ihe nkiri Caligula, na-eji mkpịsị aka ya na-atụpụta projectile, shimosa dị elu gbawara agbawa, na-achụsasị samurai, kwuru:
  - Onye na-esi bọọlụ abalị na ehihie agaghị ekwe ka e rie ya ndụ!
  Margarita chịrị ọchị ma wulie ma kụnye ụkwụ efu ya n'ime ọla ụlọ elu igwe egbe. Igwe anaghị agba nchara na-alọghachi azụ, ndị ọrụ Japan na-efekwa elu, akụkụ ụkwụ ha gbagoro agbago na-agbakwa ọkụ. N'ezie, ha dị ka ụmụ ahụhụ.
  Margarita kwukwara ebe a:
  - A tramp nwere ike ọbụna tinye "akpụkpọ ụkwụ" na ikiri ụkwụ!
  Caligula the hooligan, na-akụkwa egbe n'awụli elu ma mee ka onye ọ bụla fepụ, kwuru:
  - "Akpụkpọ ụkwụ" anaghị etinye akpụkpọ ụkwụ na onye na-enweghị ụbụrụ iji kpochapụ akpụkpọ ụkwụ!
  Margarita zara ya site n'ịtụgharị ọzọ wee belata otu ìgwè ndị agha Japan dum. Nwa agbọghọ Terminator nwukwara ebe a:
  - N'ụzọ dị ịtụnanya, enwere ọtụtụ ndị na-akwụwa aka ọtọ n'elu, mana enwere ole na ole n'ime ha nwere ike ime na-enweghị aghụghọ aghụghọ na uto ọrụ ha!
  Caligula tụgharịrị dị ka ọnyá n'elu, na-akụtu ma na-egbutu ndị Japan, ma kwenye n'ụzọ ziri ezi:
  - Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-eme egwuregwu mara mma mgbe ọ bụla onye na-egwuputa ihe na-agbada n'ime ogbunigwe yi uwe ọcha, ebumnobi ya bụkwa otu ihe: iwepụta ego iji sachaa aha ọjọọ!
  Margarita zara nke a, na-amagharị ọbara site na ntutu isi ya:
  -Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị, ọ bụ onye ụgha na ndụ na onye ihu abụọ na omume, ma ọnwụ dị mma ọbụna na nke a rogue!
  Nwa nwoke Terminator tiwara egbe Japan, gbajie ọkpụkpụ nke ndị agha iri na abụọ nke Alaeze Ukwu nke Rising Sun, wee zaa:
  - Ọnwụ na-akwụwa aka ọtọ na ọ na-abịa mgbe niile, mana ọ bụ aka ike na ịhọrọ oge nleta ya!
  Port Arthur bụ nnukwu obodo, o nwekwara ọtụtụ ebe nchebe. Ya mere, ọ dị mwute na ọ dabara nke ọma, ndị agha ahụ nwere oge zuru ezu iji lụọ ọgụ.
  Nwa nwoke ahụ na-alụ ọgụ Caligula, na-eji mma agha na-egbu ndị agha ahụ, ọbụna jiri ụkwụ ụkwụ ya na-atụba ube mbibi, na-adọwa samurai, bụrụ:
  - Olee otú m na-agbalị, otú m na-agbalịsighị! Ọ baghị uru ma ọ bụrụ na mmadụ nọ ebe ahụ ịlụ ọgụ!
  Margarita, na-ebipụ ìgwè ndị agha ọzọ na-anwụ n'okpuru ogbugbu nke otu nwa agbọghọ na-agbapụ agbapụ dị ka àmụmà, kwuru, sị:
  - Ma ruo n'ókè ụfọdụ, anyị onwe anyị na-arịọ maka ọgụ. E kwuwerị, kweta na Caligula, ị chọrọ ịga Port Arthur?
  Onye nkwụsị na-eto eto kwuru n'eziokwu:
  - Dị ka o kwesịrị ịdị! Nke a bụ ọchịchọ kacha amasị m.
  Margarita, nwa agbọghọ ahụ na-akpachapụ anya, na-ebipụ ndị Japan ọzọ dị ka agụba, chị ọchị:
  - Ọfọn, ee! Chekwaa Russia na mmeri kachasị njọ na akụkọ ihe mere eme puku afọ niile nke agha obodo anyị!
  Nwa nwoke Caligula jiri swing abụọ gbutuo ndị Japan iri na abụọ, gbazie onye ya na ya so:
  - Mmeri kachasị njọ, ikekwe, bụ n'oge agha mbụ na Chechnya.
  Margarita kwenye na nke a, ọbụna na-eme ka usoro ịhịa ahụ dịkwuo ngwa:
  - Obi abụọ adịghị ya! Onye iro anyị meriri adịghị ike! E nwere ọtụtụ n'ime Chechnya ahụ, ọbụnakwa ọkara n'ime ha lụrụ ọgụ maka anyị.
  Caligula tomboy chịrị ọchị, na-anwa ịga n'ihu onye ya na ya so na-ekpochapụ:
  - Lee ka Moska si na-agba na enyí!
  Margarita n'ụzọ ezi uche kwuru na nke a, ọzọ n'ikwe ọkpụkpụ na ọbara crumbs si ntutu isi ya na agba nke snow na-agbasasị ọla edo, na-aga n'ihu ikpochapụ ndị Japan nwere obi ike na-achọghị inyefe, na-amụba ike, na aka na ụkwụ:
  - Mgbe ndị agha na ndị mmadụ na-achọghị ịlụ ọgụ, mgbe ahụ, ọrụ ebube dị otú ahụ na-eme. Na na mbụ Chechen agha, na na Russian-Japanese agha.
  A na-amanye Caligula nke Dolphins, mgbe ọ na-ekpochapụ samurai, ikwenye:
  - Ị nwetara ya! Ndị Russia, ọ dị mwute ikwu, achọghị ịlụso ndị Japan ọgụ. - Na onye na-eto eto na-alụ ọgụ, na-ahapụ ụlọ ọrụ samurai dum na-ebipụ isi ha, gbakwụnyere:
  - Ma n'ime anyị onwe anyị ihe ọrụ ebube pụtara, nke ga-eme ka anyị merie agha na-adịghị amasị. Ọ bụ ọbụna ihe atụ na n'agha na-enweghị eze n'isi, cherọb na-enyere aka!
  Margarita, na-awụsa ọbara n'egbugbere ọnụ ya na-atụba agịga na-egbu egbu na ụkwụ ya efu, na-amapu ndị Japan n'ọnụ ọnwụ, kwuru:
  - Ma nke atọ aka na anyị akụkụ dị mkpa!
  Caligula nwa okoro ahụ, ebe ọ hapụrụ ahịrị ozu ọzọ gbukasịa n'iberibe, na-enweghị obi abụọ ọ bụla, ka o sina dị, jụrụ:
  -Ị ji n'aka na nke a?
  Onye agha na-eto eto, na-emecha mkpochapụ nke ndị Japan na Port Arthur, kwadoro na ume:
  - N'oké osimiri, Togo siri ike. Na ụdị ọchịagha, ma ọ bụ karịa kpọmkwem onye ọchịagha ụgbọ mmiri Rozhdestvensky, ọ dị mwute ikwu na a maara nke ọma. Ụmụaka ga-akacha mma na atụmatụ ụgbọ mmiri!
  Caligula, onye na-egbu samurai na-enweghị ebere, a manyere ikwenye na ihe doro anya :
  - N'ezie, na onye dị otú ahụ dị ka Rozhdestvensky, ọbụna na-enwetara asaa ọzọ agha cruisers wuru na Argentina, ma rụkwaa ụgbọ mmiri nke mbụ Pacific squadron si na ala, onye na-apụghị ịdabere na mmeri. Karịsịa ma ọ bụrụ na ị chetara na ụgbọ mmiri Russia iri ise na otu na-alụ ọgụ na Tsushima, na naanị otu onye mbibi Japan dara!
  Margarita, n'ime obi ụtọ, mebiri gbọmgbọm nke egbe ahụ, ma jiri mma agha ndị Japan anọ na-efegharị ọzọ, yana agịga dị nkọ nke atọ ọzọ, gbakwụnyere:
  - Ọ bụkwa ihe dị ịrịba ama na ndị squadron ahụ nwere obi ike nwere ike igbochi tupu ha erute na ntọala site na Togo dị egwu na anụ anụ . N'okwu a, ọnọdụ nke ụgbọ mmiri Rozhdestvensky dị oke egwu.
  Caligula the tomboy, ji ụkwụ ya na-agba dị ka nke enwe, shei ọzọ gburu ndị Japan dị ka ogbunigwe, tiri:
  Dị ka onye Swede dị nso na Poltava,
  Rozhdestvensky nwere nsogbu...
  Ọ na-adị ka onye nwere obi ike
  N'ezie, ọ dị iche!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpakọrịta, na-aga n'ihu na-eji ike ugboro ugboro na-akụda onye iro ahụ, ma na-ahapụ ọtụtụ ozu, n'ụzọ ezi uche na ngụkọ, kwuru:
  - Ọ bụrụ na ị gaghị emeri Japan n'oké osimiri, mgbe ahụ samurai isi ike ga-alụ ọgụ ruo ogologo oge, na akụ nke okpueze Russia adịlarị ihe efu, ndị mmadụ nọkwa na nsọtụ. Anyị kwesịrị iji mmeri dị egwu kwụsị agha ahụ ngwa ngwa. Ma ọ bụghị ya, a ga-enwe mgbanwe na mpụta nke ụlọ omeiwu na-adịghị mkpa na ọbụna na-emerụ ahụ maka Russia!
  Caligula, nwa nwoke na-eme ihe nkiri, kụnyere onye isi ndị Japan aka ma mee ka ọ gbaba n'elu, ma n'otu oge ahụ kwatuo ụmụ okorobịa atọ nwere mkpuchi na-enweghị ihe ịga nke ọma na-agbalị ibunye onye na-ebu bọmbụ oge ochie. Terminator Boy kwuru:
  - Ọ bụrụ na oge zuru oke, olee ebe ha ga-aga?
  Margarita, na-egbutu ndị Japan n'ime mkpọmkpọ ebe na ọgbaghara ọbara, nke ejiri mkpu a na-ahụ anya kwuo:
  - Enwere nsogbu ebe a. Ugbu a, anyị na-esi na ebe siri ike na-aga n'ihu dị ka nke a. Kedu maka oke osimiri?
  Tomboy Caligula chịrị ọchị wee wepụta ire ọkụ n'anya ya nke dabara n'ebe a na-ebusa ngwa agha. E nwere mgbawa nke tụbara otu batalion ndị agha Japan dum n'ikuku.
  Nwa nwoke ahụ na-eme ihe nkiri tiri mkpu n'ihi mkpọtụ ahụ:
  - Ọ dịghị ihe pụrụ iche! Site na data anyị, anyị na-egwu mmiri nke ọma, anyị agaghị eji mma agha rie. Ọ ga-egwu mmiri site n'ụgbọ agha gaa n'ụgbọ agha, na-ekpochapụ oche!
  Margarita, onye mma agha ya, dị ka agụba dị nkọ, gbupụrụ ọtụtụ ndị agha na-anwụ anwụ, ma na-enweghị isi, mụmụrụ ọnụ ọchị na nzaghachi na eze na-egbuke egbuke karị:
  - Ị bụ n'ezie nnukwu echiche!
  Caligula nke Dolphins, na-egbu ndị Japan dị ka a ga-asị na ọ bụ egwuregwu kọmputa, zara n'eziokwu:
  - Ọ bụrụ na anyị na-agba ọsọ nke iche echiche, mgbe ahụ, anyị, n'ezie, enweghị nhata !
  Nwatakịrị nwanyị Terminator kwenyere na nke a, na iji mee ka o doo anya, ọ gafere n'otu ndị agha samurai dum.
  Ma ọ hapụrụ ụzọ ọbara gbawara agbawa nke nwere akara nke ụkwụ nwa agbọghọ ahụ gbapụrụ agbaji.
  N'otu oge ahụ ọ sịrị:
  - Na ọsọ nke ozu, nke dị ịrịba ama karị!
  Ọnụ, na-agba ọsọ na ọsọ dị otú ahụ, ịkwesịrị inwe ike ịnọgide na-enwe nguzozi ma ghara ịdaba. Caligula the hooligan karịa ma ọ bụ obere na-aga nke ọma. N'ozuzu, n'ikwu okwu n'ụzọ doro anya, ọchịchị onye ọchịchị na-enweghị iwu ekwesịghị ịdị na Russia ruo mgbe ebighị ebi. Ihe atụ nke mba ndị dị n'Ebe Ọdịda Anyanwụ na ndị omeiwu ha na-efe efe nke ukwuu. Ọ bụghị ikwu eziokwu na ndị oligarchs chọrọ iji ike ha mee ihe ọ bụghị nanị na akụ na ụba, kamakwa n'akụkụ ndọrọ ndọrọ ọchịchị. N'ihi na ugbu a, ha bụ ndị ọzọ ma ọ bụ na-erughị enyi na enyi na autocracy, na a yiri mmeri na Pacific Ocean na ụdi mgbasawanye n'ime China ga-ewusi enyi a ruo ogologo oge. Site n'ụzọ, agha Russia-Japanese dịkwa oke mkpa site na ogologo oge. Ihe okike nke Yellow Russia na ntinye nke ọ bụghị naanị Manchuria, kamakwa mpaghara ndị China ndị ọzọ, nwere ike iduga na njedebe ikpeazụ nke Alaeze Ukwu Celestial. Nke a pụtara na nnukwu colossus nke China na narị afọ nke iri abụọ na otu, nke na-ekwu na ọ bụ Superpower na ọchịchị ụwa, agaghị enwe ike ịdị adị dịka steeti.
  Ma eleghị anya, na-enweghị mgbanwe nke October, ọdịda nke usoro colonial zuru ụwa ọnụ agaghị eme. Ụwa ga-enwe ezi uche na nchekwa karịa na narị afọ nke iri abụọ na otu, mgbe enwere ihe karịrị narị steeti abụọ na obere mbara ala. Kama nke ahụ, ọtụtụ alaeze ga-ebilite, ikekwe ọbụna nke Russia ga-abụ nke kachasị ike, ma ọ bụ ma ọ dịkarịa ala nke kachasị.
  Ọ bụghị ihe siri ike ịhụ ihe ga-eme ma e nwee mmeri e meriri Japan. O yikarịrị , Germany, nke ndị agha Russia ga-abụ nnukwu ikike, agaghị etinye aka na-ekwupụta agha na Russia. Ma eleghị anya ọ ga-achọ agha n'otu akụkụ, na-eti Belgium na France.
  Otú ọ dị, Tsar Nicholas dị otú ahụ na ọ nwere ike ịwakpo nke ọma , dị ka mere na akụkọ ihe mere eme n'ezie, n'azụ. Ọfọn, ọ dịkarịa ala ka ndị Germany na-eme ihe ike ghara ịdị ike.
  Mgbe ahụ Agha Ụwa Mbụ ọzọ. Russia nwere ike ịnwe nkewa ndị China na ụgbọ mmiri Pacific dị ike n'ihu, nke ga-abụ ihe mgbakwunye, ma ... N'akụkọ ihe mere eme n'ezie, Japan lụrụ ọgụ n'akụkụ Entente, n'otu ụzọ ahụ, Ala nke Rising Sun nwere ike igosi. ọchịchọ nke imegwara. Ma mgbe ahụ, anyị ga-enweta ihu nke abụọ n'ebe ọwụwa anyanwụ. Nke a adịghịkwa oke mma .
  Tụkwasị na nke ahụ, mmadụ enweghị ike ịtụ anya ume ike nke ndị agha Russia, ma e jiri ya tụnyere Real History. Ọ bụ ezie na, n'ezie, mgbake akụ na ụba ngwa ngwa nwere ike ịmalite na mbụ, ọ bụghị na 1909, kama na 1906, ma bụrụ ọbụna steepụ. A sị ka e kwuwe, mmeri Russia nwere ike ime ka okwukwe nke ndị mba ọzọ na ndị na-etinye ego n'ime ụlọ na-achị n'ọchịchị na-achị, na ntinye nke isi obodo ga-adị ukwuu karịa n'ezie.
  Nke a n'aka nke ya ga-abawanye ego maka ndị agha. Ọ gwụla ma, n'ezie, ọchịchị ndị na-achị achị na-atụgharị na ha nwere ntụkwasị obi nke ukwuu. Mgbe, akpan akpan, ọ dị ka anyị ga-emeri onye ọ bụla ma tụgharịa ha n'ime asphalt. Na ụkpụrụ, ihe ga-esi na Agha Ụwa Mbụ, na nke a abụghị ihe doro anya. Ma eleghị anya mgbe ahụ, ka ihe niile wee dozie nke ọma, anyị ga-etinye aka na nke ugboro anọ.
  Ọ bụ ezie na ọ gaghị ekwe omume na a gaghị enwe Agha Ụwa Mbụ ma ọlị na ụkpụrụ adịghị ewepu. N'okwu a ... Ọ na-esiri ike ikwu otú ihe ndị ọzọ ga-esi malite. Ogologo oge ole ka Tsar Nicholas II ga-achị, oleekwa onye ga-anọchi ya? Tsarevich Alexei nwere obi abụọ; ọ nwere ike ọ gaghị adị ndụ ruo n'oge. Nwanna Mikhail na ụmụ ya? Ma nke a na nhọrọ ndị ọzọ ga-ekwe omume.
  Ogologo oge ole ka Nicholas II nwere ike ịdị ndụ? Enweghị ndị dị ogologo ndụ n'etiti Romanovs, ma, n'ozuzu, eze nke na-aṅụ obere mmanya na-aṅụghị sịga nwere ike ịdị ndụ ogologo oge. Ma ọ bụ ezie na e weere ya dị nwayọọ na obi ebere, ọ bụghị onye na-emesapụ aka. N"ihi ya, o yighị ka eze ukwu ga-enye iwu n"enweghị oké nrụgide. Otú ọ dị, ụzọ nke Onyenwe anyị enweghị nkọwa. Ihe niile nwere ike ime ka a na-atụghị anya ya. Na anụ ọhịa wolf na-atụgharị ghọọ nwa atụrụ, na atụrụ ghọọ anụ ọhịa wolf!
  Ma ugbu a, ha na-ahụ n'èzí dị otú ahụ mara mma ma mara mma ụmụ - a nwa nwoke na a girl, nke a kama nro afọ, ekpocha Fort mgbe Fort na bastion mgbe bastion. N'ebe a, dịka ọmụmaatụ, bụ isi ugwu nke nwere aha dị mfe Vysoka. Site ebe a ị nwere ike ịhụ ọdụ ụgbọ mmiri niile na ụgbọ mmiri Russia nke mbụ Pacific squadron na-arụzi, yana ogige ndị ọzọ na ịbịaru nso n'obodo ahụ.
  Margarita, ji obi ike gbutuo ọtụtụ ndị Japan na-agba ọbara, nyere iwu:
  - Ọfọn, anyị ga-ehichapụkwa ya?
  Nwa nwoke na-alụ ọgụ Caligula, ji mma agha ya mechie samurai ikpeazụ, zara n'ụzọ mkparị:
  - N'ezie, anyị ga-ehicha ma na-ehichakwa ọzọ!
  Na di na nwunye ahụ gbagoro n'ebe dị elu na ọsọ nke ụgbọ elu agha. Anyị ga-eme ọsọ ọsọ. N'ime ọnwa nke March, ehihie na abalị adịghị ogologo, na n'ụbọchị, ọbụna na ha na-agba ọsọ, ọ bụ eleghi anya na ọ ga-ekwe omume kpamkpam zere hits site na ọtụtụ muskets, ya bụ, égbè na, kasị mkpa, igwe egbe. .
  Ọ dị mma na enweghị igwe akpaaka. Ma n'ụzọ ụfọdụ dị jụụ. Anyanwụ ọwụwa anyanwụ adịghị ngwa ngwa ịchụpụ ọchịchịrị site na mmiri ozuzo na mmiri ara ehi jupụtara n'ihe niile.
  Ọ na-eju oyi n'ụtụtụ, na ice jikọrọ ọnụ na-akụkwa n'okpuru ụkwụ na-adịghị mma nke ụmụ okorobịa Terminator, bụ ndị, ọ bụrụgodị na ha chọrọ, ha agaghị eyiri akpụkpọ ụkwụ ha - ha ga-adọka. Na ụkwụ ha bụkwa ngwá agha adịghị njọ karịa aka kasị agile. Ihe nkedo nke ice crunches, ma ọ dịghị egbochi ma ọlị na-efe efe ruo n'elu na-aga n'ihu na mbibi n'ebe ahụ, gụnyere ọrụ nke iri na otu-inch egbe.
  Kedu uru ogwe osisi dị otú ahụ bara? Ma ị pụghị iji nnukwu egbe tụọ ihe ndị dị ka ha, ma ọ dị nnọọ mfe ikpochapụ ndị nche. Margarita, ebe o jiri otu igwe tụba mmadụ iri na abụọ ndị Japan n'ime abyss, ha tiri mkpu nke ukwuu ka ha dara, kwuru, sị:
  - Yabụ na ngosi ahụ na-aga n'ụzọ dị mma ...
  Nwa nwoke onye njedebe Caligula chịrị ọchị, tụbara ndị dike Japan iri na abụọ nwere obi ike n'ime abis wee kwuo nke ọma:
  - Ọbụna ọ na-agwụ ike ...
  Margarita fepụrụ ya, tụpụrụ isi ya na arc na onye òtù ọlụlụ ya:
  - Ọ dị mma. Ọ na-adịkwa irè karị. Ka ọ ga-amasị gị na ndị dibịa afa?
  ihe ndị dị ike o nwere ugbu a, rie mkpụrụ ígwè dị ka agwọ wee zaa:
  Agaghị m ajụ , mana na narị afọ nke iri abụọ, enwere obere ohere ịsụ ngọngọ na ha !
  Margarita, na-egbutu ndị Japan iri na abụọ ọzọ maka anụ a dọwara adọwa, chịa ọchị:
  - Ma lee, ninja!
  N'ezie, ndị agha iri na abụọ kpuchiri ihe mkpuchi ojii yi uwe ojii gbagara wakpo onye agha ahụ. Ha jikwa mma agha abụọ n"aka nke ọ bụla. Maka ụmụ mmadụ, ninjas gara nke ọma. Mmadụ nwere ike ịhụ nkwadebe pụrụ iche na ọzụzụ obi ọjọọ site na nwata. Ma n'eziokwu, gịnị nwere ike imegide ndị cherọb? Ọdịiche dị na ọsọ dị n'etiti anwụghị anwụ, ụmụaka na-agbapụta site n'enyemaka nke anwansi, na ụmụ mmadụ dị oke oke. Na ninjas, ọ bụ ezie na ndị agha a zụrụ nke ọma, ka bụ ndị mmadụ.
  Margarita jiri igwe igwe na-agba ọsọ gbutuo ha abụọ n'otu oge, wee bo onye nke atọ ebubo na ọ gba ọtọ, nwa agbọghọ mara mma, ọmarịcha ụkwụ na-egbu egbu na ukwu nke na ọ gbagoro ihe karịrị mita iri ise gbagoo wee dọwaa ọkọlọtọ n'elu ụlọ elu ahụ. Margarita lụrụ ọgụ megide kpakpando ndị a tụbara ya na, na-aga n'ihu na-aga n'ihu, gbutuo atọ ọzọ, ma gbuo nke anọ site n'iji mkpịsị ụkwụ ya tụọ mma atọ. Ninja si na abụọ pụọ, mana nke atọ, na-efe n'ụzọ gbajiri agbaji, rutere n'ime obi.
  Caligula tomboyish banyekwara n'ọgụ ahụ. Ọ wepụrụ ninja na-acha odo odo na ọkara wee wepụta mwakpo ngwa ngwa nke kụpụrụ isi ndị ikom ahụ kpuchiri ekpuchi na-achọ ịwakpo ụzọ abụọ ya.
  Ndị ikom a na-adịghị ahụ anya nke ojii adaghị mbà, ma ha adịghị ngwa ngwa ma e jiri ya tụnyere nwa nwoke na nwa agbọghọ cherọb ahụ wakporo ha. Ha enweghị ohere ma ọlị.
  Margarita, n'ime mmegharị nke mmụọ dị ngwa, ọbụna bụrụ abụ:
  -Ị ga-echefu m n'oge na-adịghị anya, ị ga-aga Shiol dị ka mmiri ozuzo! Ndị mmụọ ozi ndị ọzọ na-ejere anyị ozi, ị ga-eji Dracula banye na igbe ozu!
  Ninja ahụ dara, gbukasịa ya, na-efesa ọbara dị ka mmiri na-esi ísì ụtọ n'okpuru ebe mgbawa ahụ. Ha akwụsịghịkwa ibuso ha agha. Mana ... Ndị agha iri abụọ na atọ niile dara n'agha. Mgbe nke ahụ gasịrị, di na nwunye ahụ mara mma gbanwere imecha ndị ohu dị ndụ na egbe ...
  Igwefoolụ amalitela ịla n'iyi, Anyanwụ wee malite ịnwusi ike. Na ndị dike ahụ nwere obi ike kwagara n'usoro nchebe ọzọ. Mwakpo ahụ amalitebeghị, anyị aghaghịkwa ịlụso onwe anyị ọgụ. Otú ọ dị, ndị agha ahụ enwebeghị ike ọgwụgwụ siri ike, kama ha chọrọ naanị iri nri. Ọfọn, anyị malitekwara iri anụ inyinya raw ọzọ. Ọfọn, e nweghị ndị mmadụ, mgbe niile.
  Nwa nwoke Terminator Caligula, na-eji ụkwụ efu atụba agịga, were ya mapuo ọtụtụ ndị Japan, kwuru sị:
  - Ohu kacha sie ike bụ ịbụ ohu afọ - nna ya ukwu enweghị obi ebere, n'agbanyeghị ihe efu ma ọ bụ njupụta!
  Margarita kwetara na nke a, na-aga n'ihu na-egbutu samurai ndị ka na-akpụ akpụ, dị ka igurube na-enweghị atụ, bụ ndị na-efegharị na ebili mmiri. N'etiti ndị Japan, e nwere ụmụ okorobịa dị obere, ihe dị ka afọ iri na isii ma ọ bụ iri na asaa, ma ọ bụ ihe na-adịghị mma igbu ha. O doro anya na ndị ọchịchị nke Land of the Rising Sun ewepụla ihe niile ha nwere maka agha. Ma Kuropatkin, onye onye ọ bụla gbụsara ọnụ mmiri na ọgbụgbọ, ka na-elekọta ndị agha, ma na-efunahụ nke ukwuu karịa ndị Japan. Na nke a kwesịrị inye ya otuto. Na nke nta nke nta, ndị agha Japan lụrụ ọgụ ka mma, na ndị agha ọhụrụ a zụrụ nke ọma si n'akụkụ Europe nke Russia bịarutere. Gụnyere usoro nchekwa.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ chere na ihe yiri nke ahụ mere n'Agha Ụwa nke Abụọ. Ndị German dị egwu na-aga n'ihu wee nweta ihe ịga nke ọma ruo mgbe ndị otu ha zuru oke, ma ọ bụ ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ kpamkpam, kụpụrụ. Mgbe nke ahụ gasịrị, ha enweghị ike ịnwe Red Army.
  N'ezie, a ghaghị ikwu na a kụpụrụ ndị ọrụ nke Red Army. Na nke a, n'ezie, tụgharịrị bụrụ nsogbu.
  Margarita ji okwu ndị a gbara ọsọ n'agha:
  - Chineke agaghị agbahapụ gị, ezi agaghị eri gị, a ga-ejidekwa dragons ọjọọ!
  . ISI NKE 12.
  Dominica laghachiri na Dragọn Academy naanị nwa oge. Ọ mụtakwara ngwa ngwa ugboro iri na abuo, na okwu ụfọdụ dị mgbagwoju anya.
  Mgbe ahụ ụmụ agbọghọ atọ: elf, onye na-anụ ọkụ n'obi na otu nwanyị troll, soro ya gwuo egwu na-atụba nkume anwansi elu.
  Dominica meriri ha. Na nkume ndị ahụ n'onwe ha na-egbuke egbuke na-egbuke egbuke, na-egbuke egbuke, dị ka ntanye nke igirigi n'ìhè nke ìhè anọ.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ndị na-agba afa nyere ya mgbanaka abụọ na nkume site na ụkwụ ọ bụla, ka onye agha ahụ wee mee ka ọ dịkwuo ike n'ihi nnukwu ihe mgbaru ọsọ: ịchekwa mmekọahụ siri ike.
  Ugbu a ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ mkpịsị ụkwụ niile nke nwa agbọghọ na-eme ihe nkiri, ma e wezụga obere mkpịsị aka, nwere mgbanaka anwansi. O wee malite ike ime anwansi karịa ka ọ dị na mbụ. Nke a bụ, n'ezie, nwa agbọghọ nwere ike ibibi obodo na iwu ụlọ eze.
  Ya mere ọ mụtara ngwa ngwa otu narị ọzọ, ma kama izu ike, ọ nọdụrụ ala n'elu akwa aji. Ọ dabara n'ime lotus ọnọdụ, na ọ fọrọ nke nta ozugbo echiche ya kachasi mkpa na mkpụrụ obi, na ahụ ya abụọ, hụrụ onwe ha na a yiri eluigwe na ala, tinyere a ọgụ otu, n'agbanyeghị na apụ apụ na-eto eto.
  Ndị agha ụmụaka, ndị otu quartet nke ndị agha na-edu, gara n'ihu na-ebuso oke oke ọgụ na mba nke ajọ afa Bastinda.
  Egburu ìgwè ndị mbụ nke òké anụ ọhịa ma ọ bụ nwee mgbanwe.
  Mgbe ahụ, ubi pụtara ebe ụmụaka ndị ohu na-adịghị mma na-arụ ọrụ. Ndị nlekọta bụ́ nnukwu ndị na-ahụ maka oke oke hà na-ele ha anya. Ha jidere ụtarị n"ụkwụ ha , pịakwa ụmụ okorobịa na ụmụ agbọghọ ndị gba ọtọ gba ọtọ.
  Dominica were iwe:
  - Lee ka ọ dị njọ mgbe ụmụaka na-ata ahụhụ!
  Ma n'iwe ọ gbapụrụ ọtụtụ ọkụ ọkụ n'otu oge na oke ndị ahụ, ha wee ghọọ nnukwu grannies kpuchiri chọkọletị.
  Nwatakịrị ohu ahụ tiri mkpu na ihe ijuanya, wee gbaga n'ụdị nri na-esi ísì ụtọ na nke na-esi ísì ụtọ. Ka anyị dọkasịa iberibe ya.
  Dominica feghariri aka anwansi ya ọzọ, megharia ọzọ, na-atụgharị oke ndị ahụ jọrọ njọ ka ọ bụrụ nri na-atọ ụtọ, na-esi nri:
  Ụmụntakịrị, ndị a bụ kpakpando na mbara igwe.
  Okooko osisi na-eto na ala ahịhịa...
  A ga-enwe ọṅụ na mbara ala,
  Nrọ mara mma ga-ama ifuru!
  Margarita, onye tinyere aka na mgbanwe, kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Ị nwere nnukwu mmasị na obi ọma n'ime!
  Na mberede, dị ka jack-in-the-box, nnukwu oke dinosaur yiri oke pụtara. O meghere ọnụ ya tie mkpu ihe na-akụda ntị.
  Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ bụ ndị na-agba afa, otú ha ga-esi hapụ àmụ̀mà na pulsars n'ahụ́ ya, na n'ebe mgbanaka dị n'ụkwụ ha efu. Na iyi ike ejikọrọ wee daa nnukwu anụ ọhịa, nke dị mita iri abụọ na ise. Ọ dara, ma tụgharịa ozugbo ịhụ ọtụtụ efere dị iche iche, ọgaranya na ụdị dị iche iche na tebụl ogologo. Na ebe a, n'etiti ihe ndị ọzọ, e nwere iko mmanya ọla edo nwere ụdị ice cream dị iche iche.
  Ụmụntakịrị ndị ohu malitere ịkwụsị ọrụ gburugburu gburugburu wee wakpoo oke ndị a kpọrọ asị, were were sickle, nkwọ na ihe ndị ọzọ na-arụ ọrụ ubi gbuo ha .
  Iwe di kwa nime ha nke-uku. Ụmụ okoro ndị nnupụisi ahụ malitedịrị iji ịnụ ọkụ n'obi na-abụ abụ;
  Onye ọ bụla nọ n'ọchịchịrị nke ịgba ohu, were mma agha n'aka gị;
  Ma anabatakwala ihere ihere...
  Onye iro gị agaghị ewuli ntọala n"ọbara;
  Ị ga-ekpe ya ikpe na-enweghị obi ụtọ!
  
  Ihe ọjọọ etie nwata ahụ.
  Onye ogbugbu na-eji oke ojoo na-ata ya ahụhụ...
  Ma onye ajọ omume ahụ ga-aghọ ozu;
  Anụkwala ụmụ agbọghọ na-ebe akwa!
  
  Abụrụla ohu, onye e wedara n"ala n"ájá;
  Welie isi gi ngwa ngwa...
  Na a ga-enwe elfinism n'ebe dị anya,
  Ahụrụ m Solntus na Spartak n'anya!
  
  Ka enwere ụwa na-egbuke egbuke na mbara igwe,
  N'ime nke obi ụtọ ga-adịru mgbe ebighị ebi maka ndị mmadụ ...
  Ụmụntakịrị ga-enwekwa oriri obi ụtọ n'ebe ahụ.
  Ala-eze ahụ abụghị nke ọbara, nke ọkpọ!
  
  A ga-enwe, anyị kwenyere, paradaịs n'elu ụwa dum.
  Anyị ga-amacha oghere ...
  Banyere nke a, nwa nwoke dike, nwee obi ike,
  Nke mere na onweghi nro na ihere ojoo ebe a!
  
  Ee, anyị bụ ndị ohu, ndị na-asụ ude n"agbụ n"okpuru mmegbu;
  Ogbugbu na-ere ọkụ na-apịakwa anyị na ọgịrịga...
  Ma ekwere m na anyị ga-egbu ndị oke orc-oke niile,
  N'ihi na onye ndú nke nnupụisi ahụ dị nnọọ jụụ!
  
  N'oge awa a, ụmụ nwoke niile enupụrụ isi.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-esokwa ha maka otu ihe ahụ ...
  Ekwenyere m na ha ga-enye solcenism,
  Anyị ga-atụpụ yoke ahụ a kpọrọ asị!
  
  Mgbe ahụ, ị mara, mpi mmeri ga-ada ụda;
  Ụmụ ga- amakwa nke ọma n'ebube ...
  Mgbanwe na-echere anyị na obi ụtọ,
  Ule, jiri akara zuru oke na-agafe ihe niile!
  
  Anyị ga-enweta ọrụ ebube dị otú ahụ, ekwere m,
  Na a ga-enwe ezigbo paradaịs nke ìhè...
  Opekempe ebe onye amoosu bu Judas ojoo,
  Kedu ihe na-eme ka ụmụ nwoke banye n'ọba!
  
  O nweghị ebe anyị bụ ndị ohu n'ime ụwa,
  Anyị nwere ike chụpụ ndị mmụọ ọjọọ na mgbawa ...
  N"aha nke paradaịs, nke dị nsọ nke Jehova,
  Maka ndị niile nwere ọṅụ n'efu!
  
  Ka udo dịrị n'ụwa niile,
  Ka enwere ańụrị na anwụ dị nsọ ...
  Anyị na-agbapụ ndị iro dị ka ebe a na-agbapụ agbapụ,
  Yabụ na naanị elu na ọ bụghị nke abụọ gbadaa!
  
  Ee, kwere m, ike anyị agaghị akpọnwụ;
  Ọ ga-abụ ụzọ nke elu-igwe ruo eluigwe na ala...
  + Ndien udịmekọn̄ mbon nsọn̄ibuot ẹyekop ọkpọsọn̄ uyo ;
  Iji mee ka mmiri rie oke ndị iro!
  
  Nke a bụ ka obi ụtọ, nwee obi ụtọ,
  Ahịhịa na-eto dị ka rose gburugburu ...
  Ndị otu anyị nwoke
  O doro anya na ọ dị ka ugo ugwu!
  
  Mmeri ga-abụ ụfọdụ,
  Ka anyị wuo, ekwere m, n'eziokwu, anyị bụ Eden...
  Obi ụtọ niile, ọṅụ na mbara ala ọ bụla,
  Na ị bụghị a redneck , ma a nkwanye ùgwù sir!
  Nke a bụ, n'ezie, ukwe nke ndị ohu kpọtere na-egwepịa oke na orcs.
  Ka ọ dị ugbu a, Dominica na Margarita na dragons, n'ihu ndị agha, na-efega na nnukwu ụlọ ahụ.
  Ndị dibịa afa abụọ, ndị na-agba ọsọ ma na-egbu maramara jiri wand anwansi na mgbanaka nwere ọtụmọkpọ n'ụkwụ ha efu. Nke ha na-eme mgbanwe dị egwu. Ma ọ dịghị ihe dị njọ n'eziokwu ahụ bụ na ugbu a ndị ọzọ, oke nku dị ize ndụ na-agbalị ịwakpo ha.
  Ụgbọ elu rodent abụghị egwuregwu. Ma ụmụ agbọghọ ndị ahụ ji ike anwansi ha tie ha ihe ma gbaa afa. Na kama nnukwu anụ mmiri, swiiti owu na-apụta. Ya mere na-atọ ụtọ ma na-esi ísì ụtọ.
  Na mgbakwunye, ụfọdụ enwe nwere nku na-aghọ strawberries. Nke tozuru oke ma na-egbuke egbuke na rubies na topaz.
  Na ụfọdụ enwe ọzọ nwere nku ghọrọ balloons.
  Oenomai na Dobrynya banyekwara ọgụ na dragons. Ha malitere iji mma agha gbutuo ndị ogbo ha, bụ́ nke dị nnọọ mfe ma kwụ ọtọ. Ọfọn, na dragons n'onwe ha, mgbe ha na-ewere ya na ọkụ ọkụ. + Ha ga-akpọkwa ndị nwere nku ọkụ n"enweghị ịkwa ụta ma ọ bụ obi abụọ ọ bụla.
  Oenomaus kwuru, na-egbutu onye iro:
  - Nke a, ị na-ahụ, ga-abụ nnọọ ihe ọchị na jụụ!
  Dobrynya kwuru na ọnụ ọchị:
  - Ee, enweghị ike itinye nke a n'okwu!
  Nwa nwoke dike ahụ wepụrụ agịga dị nkọ ma na-egbu egbu na ndị iro. Ọ kụrụ oke ahụ n'anya ozugbo, ya na òké ọzọ dakọtara. Ebe a ka ọgba aghara malitere.
  Oenomaus bụrụ abụ:
  Oke dị mma nke ukwuu
  Ha nwere ike ịta osisi oak ...
  Ụbụrụ gị siri ike ịhụ,
  Na convolutions dị ka eri!
  Dobrynya kwetara na nke a:
  - Ee, oke na-ata ụdị ihe ọjọọ niile!
  Margarita tụrụ anya ya. O chetara otú e si jide nwa nwoke ahụ na-akpakọrịta otu ahụ Andreika. Ma kpọchiri ya n'ime ụlọ oyi jupụtara na oke. Ụmụ òké ndị ahụ wee taa nwa okoro ahụ n"ụkwụ efu, n"ihi oyi na-atụ. Andreika na-alụso oke ọgụ n'abalị dum ma ọ naghị ehi ụra. Na n'ụtụtụ a kpọọrọ ya maka ịgba ajụjụ ọnụ, na mbụ ha fesa nnu n'ọnya ahụ n'ụkwụ nwata nwoke A. Ọ na-egbu mgbu, Andreika malitere iti mkpu . Ha werekwa waya tie ya ihe.
  Mana nwa nwoke ahụ na-akpachapụ anya tụfuru onwe ya n'ihi ujo mgbu, mana o kwughị ihe ọ bụla.
  Margarita nwere ike ịhazi ụzọ mgbapụ Andreika. Nke a bụkwa ihe o mere. Nwatakịrị nwoke ahụ nwere ike imeri ihe mgbu ahụ wee pụọ n'ụkwụ dara ngwọrọ. Na maka nke ahụ, ekele maka ya.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpakọrịta ihe tie oke ma were oke egwu bụrụ:
  Egbe m dị ka nwanne nwoke tọrọ
  Agba nke ọma, nke ọma...
  A sị ka e kwuwe, otu nwa agbọghọ nwere egbe n'afọ ya.
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ ndụ dị ka ọnụ!
  
  Abụ m nwa agbọghọ na-esighi ike
  Wolf na tigress n'otu ule...
  Ma okwu ahụ abụghị nza.
  Mgbe mụ na onye m hụrụ n'anya nọ, ekwere m, ọnụ!
  
  M na-ewerela nke ngafe,
  Iran wakporo ugwu...
  O meriri ọtụtụ mba dị iche iche.
  Mba, enweghị m ike ịnọdụ ala n'udo n'akụkụ sofa!
  
  Eleghị anya ị gaghị aghọta nke a,
  Kedu ihe ọ pụtara ịlụ ọgụ na ndị na-anụ ọkụ n'obi...
  Dee ya n'akwụkwọ ndetu gị,
  Mụtakwa ịlụ ọgụ nke ọma, nwoke!
  
  Onweghi ala Nne m, kwere m, dike,
  Ọ na-egbuke egbuke dị ka ruby na-egbuke egbuke ...
  N'agbanyeghị na e nwere ọtụtụ nde ekwensu alaka.
  Anyị ka ga-enweta ebe n'eluigwe!
  
  Ka Onyenweanyị chekwa m
  Akwa onye oji anyi, Onye puru ime ihe...
  Nwa agbọghọ ahụ nwere anụ ahụ dị ike,
  O ji ezigbo volley kụtuo cherry!
  
  Ọ dịghị onye nwere ike imeri m
  Abụ m nwa agbọghọ ahụ aha ya bụ legions!
  Bea na-ehulatakwa n'ụkwụ m.
  Na maple ga-enye gị ọla edo n'oge na-adịghị anya!
  
  Ntu oyi, na-agba ọsọ ụkwụ efu na snow,
  Snowdrifts, ị maara, atụla nwa agbọghọ egwu ...
  M ga- enye onye iro m ntutu isi na-egbu egbu;
  Ha na-ama m dị ka isi awọ!
  
  A mụrụ m na mmalite oge opupu ihe ubi,
  Ọ na- acha uhie uhie, dị ka a ga-asị na ọ bụ ọkọlọtọ ...
  Àgwà ahụ dị nnọọ greyhound , groovy,
  Na ire ọkụ na-ere n'ime obi m!
  
  Ee, ị nweghị ike ịhụ nwa agbọghọ mara mma karịa,
  Ọ ga-enye onye ọ bụla ịhụnanya nke ukwuu...
  naghị ele anya iri abụọ,
  Ma ọ na-akụdị ihe ike!
  
  
  Ya mere, kpọọ isiala nye nwa agbọghọ ahụ.
  Sutụkwa ya ọnụ ụkwụ efu...
  Ogwu ga-agbago elu dị ka akụ.
  Ọ gaghị esiri anyị ike idozi nsogbu ahụ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpakọrịta na-abụ abụ nke ukwuu. Oke niile na-efe efe agbanweela. Ụfọdụ na swiiti owu, ụfọdụ na popcorn, ụfọdụ na oatmeal, ma ọ bụ ncha afụ. Na ụfọdụ n'ime ụmụ nwoke ndị dike a na-egbu egbu egbu, ma ọ bụ dragọn ahụ gbara ha ọkụ. Ndị a bụ n'ezie muffins na mkpọ anụ mara mma.
  Dobrynya were ulo oru agịga ya mkpịsị ụkwụ, na ọ dupuworo nku ọchịcha, pinning ya nkume mgbidi. Ọ tụgharịrị wee dị jụụ ma dị jụụ.
  Ọkụkụ ahụ nwulitere na mberede ma ọmarịcha olu diamond pụtara n'ọnọdụ ya.
  Dobrynya bụrụ:
  Ma mgbe m hụrụ barbel,
  Eya, ee , ee!
  Ụmụ nwoke ahụ gbara ọsọ maka ego ha,
  Emela snoo!
  Nwa nwoke ahụ bụ́ Enomai zara:
  - Chaị! Lee ka o siri dị. Nke a bụ bara nnukwu uru.
  Dobrynya kwara ákwá ma tie mkpu:
  Anyị nwere ike ime ya niile, ụmụ nwoke, anyị na-agha mkpụrụ kemgbe ogologo oge, ebee?
  Dominica tiri mkpu na nzaghachi, ma tụgharịakwa ọchịcha nwere nku iri na abuo nke si n'elu ụlọ elu jọgburu onwe ya nke nnukwu ụlọ ahụ wụba n'ọgba aghara niile nke ọla. Na otú o si na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke, dị ka icicles na ìhè anọ na-ezipụ ìhè anyanwụ.
  Margarita kwuru site n'ịchị ọchị:
  - Ekwenyere m na ihe ọma na-emeri ihe ọjọọ!
  Enomai jiri ọchị kwuo:
  - Ezi na ihe ọjọọ bụ echiche ndị ikwu. Nke a bụ oke, ọ dịkwa ndụ, anyị gbuchapụ ya!
  Dobrynya kwuru:
  - Na osisi? Otu akwụkwọ nri na mkpụrụ osisi dịkwa ndụ, a na-erikwa ha, ma ọ bụ ihe nwute!
  Dominica dere na tweet:
  - Otú ahụ ka ọ na-eme, otú ahụ ka ọ na-eme.
  Onye ọ bụla na-eripịa ibe ya ozugbo!
  Nwatakịrị nwanyị na-eme ihe na-eme mkpọtụ were ya wepụta anwansi n'ụkwụ ya. Na ụlọ elu nke nwere okpokoro isi oke gbanwere. Ọ ghọrọ ọla edo, ma rose na-egbuke egbuke na rubies n'elu.
  Margarita kwuru n'amaghị ama, na-apịa ezé ya ma na-ezipụ ụzarị igbu ọchụ na mbibi site na mkpịsị ụkwụ ya. Ma anwansi ahụ rụrụ ọrụ. Ma kpochapuru igbu ọchụ na-emebi emebi, nke gbanwere ozugbo na-emepụta ihe ma na-eto eto.
  Orcs na goblins si na nnukwu ụlọ ahụ pụta ọzọ . Ha wee rịgoro n"ezigbo ìgwè mmadụ . Ụfọdụ n'ime anụ ọhịa bea ndị ahụ na-agba agba bụ ihe agha ígwè. Ma ndị a bụ ihe agha na-egbuke egbuke nke ukwuu, ndị nwere ube na anyụike.
  Dominica kwuru n'ike n'ike, na-apịa ezé ya:
  - Ugbu a nke a bụ horde na-akpụ akpụ na-arịgoro na . Ọfọn, ànyị ga-eji ihe na-egbu egbu zute ha?
  Margarita jiri ọnụ ọchị obi ọjọọ kwuo:
  - Ee, n'ezie anyị nwere ike ime nke a!
  Ụmụ agbọghọ ndị dibịa afa were wee malite pulsars anwansi ha na orcs na goblins.
  Boy Dobrynya kwuru:
  - Nke a adịghị njọ, mana anyị ga-enye ndị dike ụmụaka ohere ịlụ ọgụ.
  Na, n'ezie, ọtụtụ puku ụmụaka nnupụisi si n'akụkụ dị iche iche gbagara nnukwu ụlọ ahụ. Ọtụtụ n'ime ha, karịsịa ụmụ nwoke, yi agbụ ígwè. Ụfọdụ n'ime ụmụ okorobịa ahụ rụrụ ọrụ, na-ewu ihe ncheta na ihe ọkpụkpụ nye onye amoosu Bastinda . Ụfọdụ ihe oyiyi tolitere ruo otu narị mita n'ịdị elu, ma ọ bụ naanị nnukwu nnukwu ụlọ elu dị n'elu ha.
  Abụọ kachasị ike, ọ bụ ezie na ọ bụghị ụmụ nwoke kachasị ukwuu, Viscount na Phoenix, na-alụ ọgụ n'ihu ndị ọzọ, na-etinye ihe ndị ahụ.
  Orc, n'aka nke ya, malitekwara ịgba ụta. Ma ndị dibịa afa ahụ tara ha ahụhụ. Ọ bụrụ na ọ dịtụ mfe igbu oke, n'agbanyeghị na ha buru ibu ma buru ibu, nke a metụtara njem ha. Mgbe ahụ, orcs ga-abụ ndị agha siri ike karị, na goblins bụ ndị dike.
  Phoenix kwuru:
  Mụ na Kartaus lụrụ ọgụ . N'ihi ya, ndị agha ya na-akpa ike karị!
  Onye agha viscount bụrụ:
  Ahụrụ m agha n'anya nke ukwuu
  Na-alụ ọgụ dị ka oke ọkụkọ...
  Na ọgụ aka na aka,
  Ana m alụ maka nnukwu anụ mmiri abụọ!
  Phoenix jiri ọchị kwuo:
  - Ee, n'eziokwu, nke a dị mma ! Mana anyị ejirila ọtụtụ puku mmadụ gbuo nnukwu anụ mmiri.
  Ya mere umu nwoke dike gburu goblin. Ma ndị fọdụrụ nke nnukwu anụ emeworị akụkụ ụfọdụ ghọọ ụdị nri na sweets dị iche iche . Ma otu n'ime goblins ahụ mepụtara ice cream dị otú ahụ n'ime iko mmanya e si na emerald kpụrụ.
  Na n'elu e nwere ikpo otutu ice cream, iberibe chocolate, candied mkpụrụ osisi, strawberries, pistachios na na, nnọọ appetizing.
  Ụmụ dike ga-eti mkpu ọṅụ. Ee, ọ tụgharịrị si kemgwucha tọrọ ụtọ na mesmerizes anya.
  Nwatakịrị nwanyị-agba afa Margarita, ka ewepụtala mbibi ọzọ nke mbibi na mbibi, mere ihe ike na-eme ihe ike n'okwu gbasara ịgbanwe ihe jọrọ njọ ka ọ bụrụ nri na-atọ ụtọ , wee nye:
  - N'ụzọ ụfọdụ, anwansi dị mma karịa usoro okike, nri?
  Dominica kwetara:
  - Ee, n'enweghị obi abụọ ọ bụla, anyị na-eke ihe mara mma ma dị ụtọ. Ma gịnị mere e ji nwee ọtụtụ puku ndị ohu n"ebe a, ma ha nile bụ ụmụaka, ma ọ dịghị ndị toworo eto na-ahụ anya?
  Margarita ji ịmụmụ ọnụ ọchị zaa:
  - Mmetụta nke anwansi obodo. O siri ezigbo ike. Ma n'ezie, ọ na-apụta na e nwere nanị ụmụaka na-eto eto n'ụwa a. Ma echegbula, ikuku mpaghara naanị agaghị eme ka ị bụrụ obere nwa agbọghọ.
  Dominica jụrụ na mberede:
  - Ma gịnị mere?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ zara ya:
  - Na banyere isi nke kabeeji!
  Mwakpo nke ajọ orcs na goblin malitere ịda mbà. Ndị dike ụmụaka gburu ụfọdụ n'ime ha, ọtụtụ n'ime ha gbanwere site na anwansi siri ike nke di na nwunye mara mma. Nke a bụ anwansi n'ezie, na-ekpuchi mkpara ahụ Dunno nwere.
  Dominica kwuru, na-achị ọchị nke ukwuu:
  Oge ngụkọ eruola,
  Anyị kụrụ orc na anya...
  Na nzaghachi, ọ dị ka achịcha.
  Ọ rịọkwara eze!
  Na n'ezie, na A na-agbanwe ụdị ọgwụgwọ niile dị ụtọ ka ọ bụrụ orcs na goblins.
  Na nke a na-atọ ndị dike ụmụaka ụtọ. A na-ekpochapụkwa oke n'enweghị nsogbu ọ bụla . Ma site na ntigbu ha, nri ndị na-atọ ụtọ malitere ịpụta ọzọ. Na ihe ndị ọzọ na-atọ ụtọ ma dị ịtụnanya.
  Na oke na-agbanwe ngwa ngwa ka ọ bụrụ ihe bara uru ma nwee ike iri ya.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ Margarita kwuru, sị:
  - Ma eleghị anya ugbu a, anyị ga-abanye n'ụlọ elu n'onwe ya !?
  Nwa agbọghọ ahụ na-eme ihe nkiri kwuru:
  "Ma ndị zoro ezo nwere ike chere anyị ebe ahụ." Agbanyeghị, anyị dị njikere maka nke a!
  Margarita chịrị ọchị wee zaa:
  - Abụ m onye ọsụ ụzọ, nke pụtara na m na-adị njikere mgbe niile!
  Ugbu a ụmụaka ndị ohu abanyela n'ụlọ elu ahụ. Ụkwụ ha tọgbọrọ chakoo zọkwasịrị na mabụ ojii ahụ. N'ime ha, ha na orcs, goblins, na oke lụrụ ọgụ. Ha we b͕utu ha dika agāsi na ha nwere ndi-ọ̀kà n'ọnọdu mma-agha. Nke a bụ ebe a malitere igbubi ya.
  Ụmụ okoro ahụ ji mma agha lụọ ọgụ karịsịa. Na ụmụ agbọghọ na-ahọrọ ịgba ụta. Ọ dabara nke ọma, Margarita nwere ike ịtụgharị sickle na hoes ka ọ bụrụ ụta n'ezie. Ha na-agbakwa mkpọ akụ́ dum, na-amapu oke.
  Dominica kwuru n'amaghị ama:
  - Àkụ́ dị nkọ nke ụzọ igbu mmadụ, dị jụụ, ụmụ m.
  Na mberede, amoosu Bastinda n'onwe ya si n'ụlọ elu ahụ fepụ. Ọ dị ka nwanyị dị ihe dị ka afọ iri atọ na ise, wee tụgharịa dị ka elu. Ntutu isi ya dị oji, gbajiri agbagọ, ya onwe ya jikwa eriri anwansi abụọ n'aka aka ya.
  Amoosu ji ọgba tum tum na-efe, na akpụkpọ ụkwụ ya nwere spurs.
  Bastinda were ya ma tie mkpu:
  - Ana m asọpụrụ ndị siri ike
  M na-akpasukwa ndị na-adịghị ike iwe...
  abum onye ojoo
  Kedu maka gị, ụkwụ efu?
  Dominica tweeted na nzaghachi:
  Iwu m dị mfe
  Anam emeri ndi ajo omume...
  Onye ọ bụla adịghị ike, m ga-enyere aka;
  Enweghị m ike ime ya ụzọ ọzọ!
  Bastinda wepụrụ na anwansi wands, dị ka a ga-asị na ọ na-akụ Dominica na pulsars. N'ihi ya, ọ kpọrọ shịara zaghachi. Na pulsars ozugbo ghọrọ achịcha ma dakwasị nwa agbọghọ ahụ-eme ihe nkiri, nke ọma smearing ya.
  Na nzaghachi, Dominica, n'iwe, tọhapụrụ nnukwu pulsar n'úkwù ya na n'ụkwụ ya.
  Ọ na-efefe, mana Bastinda nwere ike ịgbapụ ma mpụ na nnukwu ụlọ akụ dakwasịrị ya. Ọ fọrọ nke nta ka ọ na-enwu ozugbo wee malite ịgbanwe. Na n'ebe nnukwu ụlọ ahụ jọgburu onwe ya, nnukwu obí kacha mma bilitere - kpamkpam ozugbo.
  Bastinda lere ya anya, kụchie anya ya gbapụ. Kpọmkwem karịa, fepụ. Ọdụdụ dị ọkụ wee dịgide n'azụ ya.
  Dominica na Margarita gbara ọsọ chụwa ya. O doro anya na ndị dibịa afa abụọ nọ n'azụ na-agba ọsọ.
  N'agbanyeghị nke ahụ, ọgba tum tum na-efe efe na-agba ọsọ karịa dragon.
  Ụmụ agbọghọ ndị mgbaasị malitere ịgba Bastinda . Ma mgbe ọ bụla ọ na-agbanahụ ma ọ bụ na-agbachitere ya. Ọzọkwa, ọgba tum tum ahụ ngwa ngwa mụbara anya, were anwansi wepụta ya n'ebe a na-agba egbe.
  Dominica kwuru:
  - Ọ tụfuru obodo ya, ndị ọchịchị na ike ya. Yabụ, anyị achọghị ya ugbu a!
  Margarita kwuru, sị:
  "Ọ bụrụ na ọ zuru ohi ma wepụ ihe arụrụ arụ na-acha odo odo, mgbe ahụ mmeri anyị agaghị abụ ihe efu!"
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eme ihe nkiri, na-amanye mkpịsị ụkwụ nke ụkwụ ya gba ọtọ, nke nwere agba agba, ji obi ike kwuo:
  - Ma ọtụtụ puku ụmụaka nwetara nnwere onwe! Nke a bụkwa uru ihe!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwekọrịtara:
  - Ọfọn! Ka a sịkwa ihe mere anyị ji arụ ọrụ.
  N'ezie, e mechara gbanwee ma gbuo oke ndị ahụ, dịka e mere orcs na goblins. Ya mere, e nwetara nnukwu mmeri.
  Ọtụtụ puku ụmụaka - ụmụ nwoke na ụmụ nwanyị - gbakọtara n'ámá ma na-abụ abụ, na-apịa ụkwụ ha efu:
  -Ebube diri ndị dike! Otuto diri ndi ntọhapụ! Ala na ịgba ohu!
  Nke a bụ mmeri kacha ukwuu na mba oke. Ma enwere ọtụtụ ihe dị egwu na ihe ikuku ebe a.
  Margarita kwuru okwu mbụ. Ọ na-agba egwu , na- ewere ya na-abụ abụ, na egwu ya bụ abụ nke nwa agbọghọ na-akpakọrịta:
  Anyị, ụmụaka ịda ogbenye na nlekọta okpomọkụ.
  Amụrụ n'ime ụlọ ụlọ n'ime mmiri ozuzo ...
  Ka abụ nrọ nwa agbọghọ ahụ,
  Kedu mgbe anyị ga-abanye n'ọgụ dị ọkụ ọzọ!
  
  Emechara m na Elfxik na mberede,
  Na Nne m, Holy Rus '...
  Site na akara aka m, pụrụ iche kpamkpam,
  M na-alụ ọgụ maka obi ụtọ na ịhụnanya nke obodo!
  
  Ma ọ dịghị ọzọ mara mma Motherland nke Russia,
  Ị bụ maka buso ya agha , atula egwu...
  Ma ọ dịghị obodo obi ụtọ karịa na eluigwe na ala,
  Ị bụ ọkụ ọkụ nke eluigwe na ala, Rus'!
  
  M ga-esi na ọkụ na mmiri gafere gị;
  Ndị ọsụ ụzọ na-eji emeri...
  Anyị ga na-atọ ndị mmadụ ụtọ mgbe niile,
  N'ihi na ike nke ndị agha enweghị njedebe!
  
  Ka anyi gawa mbuso umunne,
  N'okpuru mkpu ákwá nke oké iwe ọsọ ọsọ...
  Hitler ga-enweta ụgwọ ọrụ ya ruo ọgwụgwụ,
  Anyị ga-achụpụ ndị Nazi n'èzí!
  
  Obodo nna m juputara na dike,
  Na Stalin bụ nnukwu ibu ...
  Ndị ọsụ ụzọ na-azọ ije n'usoro.
  Ezinụlọ nke Pụrụ Ime Ihe Niile, Onye-nwe-anyị, otu !
  
  N'aha nke ìhè na ezi ndụ.
  Anyị ga-eji obi ike lụọ ọgụ, ụmụaka...
  E kwuwerị, otu ọgbọ ga-ebi n'okpuru ọchịchị Kọmunist.
  Kwere m, a pụghị ịnapụ anyị olileanya!
  
  Anyị hụrụ ala nna anyị n'anya, ụmụ okorobịa,
  Anyị chọrọ ibuli gị n'elu igwe ojii ...
  Fascism ga-enweta ntaramahụhụ siri ike,
  Site n"aka ndị ọsụ ụzọ, ugo di ike!
  
  Anyị ga-enweta ya, ekwenyere m, anyị ga-emeri n'oge na-adịghị anya,
  Ọ bụ ezie na fasizim dị aghụghọ na obi ọjọọ ...
  Nna nna ga-anya isi anyị,
  Na Svarog ga-eduga gị n'agha!
  
  Maka otuto nke ezigbo nna anyi,
  Onyenweanyị onwe ya rịgoro n'obe...
  Anyị agaghị akwa ụta maka ndụ anyị maka Russia,
  Ka anu kwa oké olu site n'elu-igwe!
  
  Ogu maka otuto nke ala nna anyi,
  Ndị agha na-eguzosi ike n'ihe hụrụ ya n'anya ...
  Ị bụ ụmụ anụ ọhịa wolf, ọ bụghị anụ ọhịa na-atụ ụjọ,
  Ọbụna ndị knight dị nnọọ mpako!
  
  nwere ike nweta ọnwa site na vault,
  Nweta pike, nnukwu azụ azụ...
  Lenin ukwu biliri maka nnwere onwe,
  Anyị ga-eme ka ụlọ ahụ dị ndụ!
  
  N'aha Ezinụlọ, wuo pyramid.
  Na ụgbọ mmiri ndị ga-adọwa oghere nke elu-igwe...
  Na Hitler , njakịrị, gbuo ndị agha ,
  Onye puru ime ihe nile nwuru we bilie ọzọ n'ihi ayi!
  
  Ị bụ onye m hụrụ n'anya, onye ọjọọ Lada,
  Chukwu oke ocha ka amuru gi...
  Anyị ga-eji obi ike lụọ ọgụ maka gị.
  Ka Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nyere gị aka ịdị ndụ ebighị ebi!
  
  Ịhụnanya, sọpụrụ Chineke Jizọs,
  Ọ bụ onye Russia, ya na anyị ruo mgbe ebighị ebi ...
  Ọ bụ oge iji akọ kechie ihe ịchọ mma ahụ,
  Ka afọ jupụta n'ọṅụ ruo mgbe ebighị ebi!
  
  ịdị ukwuu nke Russia nsọ m,
  Nwere ike imeri ndị iro ...
  Ọ bụ ezie na ndị inyom ahụ tie mkpu n'ụjọ.
  Anyị nwere ike imebi dragọn ahụ!
  
  Maka ebube nke Motherland dị nsọ, kwere m.
  N'aha nke Russian Chineke Christ...
  Anyị ga-ewu nnukwu ụlọ ụka n'oge adịghị anya,
  Ka anyị gaa n'ụzọ anyị ruo ọgwụgwụ!
  
  Ịhụnanya, kwere m, amaghị okwu ndị na-adịghị mkpa,
  Ọ dịghịkwa nkụda mmụọ na-enweghị isi a ga-ahụ na ya...
  Ka Ken laa n'iyi n'okpuru uwa;
  Ebel ga-abụkwa abụ ya ọzọ!
  
  N'ebe a, anyị ji ụgbọ mmiri na-agba gburugburu Berlin,
  Opi na-ada ka mgbịrịgba...
  Ọ kaara gị mma ịbụ dike dị obi umeala,
  Jiri anyụike fepụ isi ndị Nazi!
  
  Ezinụlọ ga-akpọlite n'ọnwụ, kwere m, ndị nwụrụ anwụ n'oge adịghị anya,
  Chineke ọcha ga-enye gị ịhụnanya ọ bụla
  Anyị wee kpebie nke ọma,
  Kedu ihe ga-abụ mgbe ebighị ebi nke mgbanwe na-egbuke egbuke!
  gbaa egwú, na-akpụ ya n"ụkwụ efu, jiri obi ụtọ na ịnụ ọkụ n"obi . Na ụmụaka ndị ọzọ, bụbu ndị ohu, na-abụ abụ ma na-agba egwú, na-agbalị ibili, ma ọ bụ kama, na-awụ elu.
  Dobrynya, ịbụ nwa nwoke siri ike , were nkume tụba ya elu. Ọ feliri ma gbawaa, gbasasịa dị ka ọkụ ọkụ n'ime ọtụtụ puku iberibe iberibe agba.
  Nwa nwoke ahụ viscount kwuru:
  - Nke a bụ ihe magburu onwe ya!
  Dobrynya jụrụ nke a site n'ịtụba nkume ọzọ, na Margarita tiri ya na àmụmà, na-eme ka ọ gbasasịa n'ime a ukwuu multi-acha na dazzlingly na-egbuke egbuke iberibe:
  - Mba! Nke a bụ eziokwu dị otú ahụ. Na ọ dịghị ihe dị elu karịa nke a eziokwu!
  Nwa nwoke ahụ dike bụ Phoenix ji iwe, na-apịa ụkwụ ya nke mere na ahịhịa ahụ malitere ise anwụrụ, tie mkpu:
  - Locomotive anyị na-efe n'ihu - ọ na-akwụsị na obodo!
  Anyị enweghị ụzọ ọzọ - nnukwu égbè!
  Na nwa agbọghọ na-esote ha, kwa, ga-awụlikwa elu na ala.
  Ọnọdụ ha dị mma, ọṅụ na-agakwa n'ihu.
  Dominica kpebikwara igosi amamihe ya ntakịrị.
  Ka anyị depụtakwa iyi niile nke ọmarịcha aphorisms gị nke ọma;
  Orù puru inwere onwe-ya, onye-nzuzu puru ima ihe, ob͕eye gāba kwa ọgaranya, ma ọ buru na i nwere isi-ike nke inyinya-ibu, i gābu kwa inyinya-ibu!
  Ogbenye abụghị onye na-enweghị ego, kama ọ bụ onye isi ya jupụtara na sawdust!
  Achọla ịbụ eze ma ọ bụrụ na ị nweghị ụbụrụ!
  Ọbụna Shah ga-abụ onye ara dị ka ịnyịnya ibu!
  Eze bụ, n'ezie, ọdụm, ma ọ bụghị na-enweghị ka nkịta ọhịa dị ka akụ, na ọdụm na-akpụkpọ anụ!
  Adịla mkpu, kama gbachie nkịtị ma ọ bụrụ na ị nọbeghị ebe ọdụm, na nkịta ọhịa enyebeghị uwe ya!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị dị ka nkịta ọhịa na akụkọ ifo Krylov, ma abụla onye na-akwa ụda dị ka onye ntuli aka!
  Ọ bụrụ na ị dị ka ogwe osisi, mgbe ahụ, ha ga-ewepụ ntutu gị na mgbọrọgwụ!
  Ka mba ahụ ghara ijikọ yoke, ọ ghaghị ịdị ike dị ka oké ehi!
  Ụgbọ elu dị mkpa iji mee ka obodo ahụ efe!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị dị njikere ikwe nkwa ọnwa, ọ bụghị ịla n'iyi!
  Onye na-aṅụbeghị ahụ ike ya bụ nwata ruo mgbe ebighị ebi!
  Arụmụka oak na-eme na ukwu!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị ga-eji obi ya wepụ isi gị ma ọ bụrụ na ị bụ úkwù!
  Ma mmadụ nwere otu uru karịa enwe: mgbe ụfọdụ ọ bụ ma ọ dịkarịa ala ntakịrị ntakịrị nke ezigbo nkịta ọhịa!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere ọchịchọ nke ọdụm, aghụghọ nke nkịta ọhịa, ma usoro ya bụ kpamkpam swinish!
  Ọ bụrụ na onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị karịrị oke nkịta ọhịa, mgbe ahụ ọ na-aghọ ezi zuru oke!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere aghụghọ nkịta ọhịa na njide anụ ọhịa wolf ga-eme kebab na ndị ntuli aka!
  Na chioma na-achọ mgbalị, naanị site n'ịrụsi ọrụ ike nke ịnyịnya ị nwere ike ịtụfu olu nrubeisi!
  Kwere na ịga nke ọma ma ọ bụrụ na ị na-emeri onye ọ bụla!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere ike imegharị ọbụna nkịta ọhịa, ma ọ pụghị ịghọgbu oge ruo mgbe ebighị ebi!
  Onye na-eme ntuli aka na-efekarị dị ka aṅụ n'okwu onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-anụ ụtọ mmanụ aṅụ, ma ọtụtụ mgbe, ya onwe ya na-agba!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-eloda ndị ntuli aka dị ka python na-eloda oke bekee, na-adọta ijiji dị ka vodka na Velcro dị ụtọ!
  Anụ ọhịa wolf apụghị ịdị ndụ ma anụghị anụ, onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị enweghịkwa ike ịdị ndụ na-enweghị aghụghọ!
  Ịnyịnya kacha ọsọ ga-erubere onye maara ihe nke ọma isi!
  Ọ dịịrị onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị mfe ịtụgharị onwe ya n'ime ime karịa ikwe nkwa ihe nwere ike ime!
  Maka onye ọ bụla ị votu maka, ị ga-asọpụrụ nsonaazụ ya na nkeji nkeji!
  Bụrụ opekata mpe nkịta ọhịa na-akpa ike ma ọ bụrụ na ịchọghị ịghọ ịnyịnya ibu a hackneyed!
  Atụkwasịla ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị obi, maka ndị ntuli aka, ha bụ naanị mpempe akwụkwọ na-ewepụ ibe n'osisi oak!
  Onye na-abụghị onye nzuzu zuru oke ga-atụgharị otu penny ka ọ bụrụ mkpụrụ ego dị arọ!
  Ọ dịghị ndị ikwu na ndọrọ ndọrọ ọchịchị, ma a ga-enwe ndị chọrọ ịkọrọ ihe unu nwere dị ka ụmụnna!
  Enwere ọtụtụ ihe ọjọọ na ndụ, ma ihe kacha njọ bụ mgbe ndụ bịara ná njedebe!
  Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbịaru Chineke nso, kpọgide enwe na mkpụrụ obi gị n'obe!
  Mmadụ sitere, ma ọ bụrụ na ọ bụghị site enwe, mgbe ahụ, n'ọnọdụ ọ bụla, kwụsịrị ịbụ enwe!
  Ọ bụrụ na ị nwere uche enwe, nkịta ọhịa ga-eloda gị dị ka onye na-eri anụ boa constrictor!
  Ọ dịghị ihe na-enweghị njedebe ma e wezụga oge ọ na-ewe maka ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị iwepụta ihe ha kwere nkwa!
  Ọ bụrụ na ị na-agbọ ụja nke ukwuu , ị ga-akwa ákwá dị ka nkịta a kụrụ akụ!
  Atụkwasịla obi onye na-ekwu okwu n'olu dara ụda, na ọkụ na-acha uhie uhie nwere ike ire gị!
  Ọbụna Chineke enweghị ike ịkatọ nwanyị ma bulie enwe ruo ogo omenala mmadụ!
  Enweghị ịhụnanya, ọ dịghị ọnụ ọchị, ọ gwụla ma ọ bụ achị ọchị nke onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị!
  N'ịbụ onye nọ n'ígwé ojii ogologo oge, onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-enweghị nku na-efeba n'ime mmiri!
  Obere mkpụrụ obi na-enwekarị ọchịchọ nke nnukwu!
  Obere mkpụrụ obi nwere nnukwu nganga!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ onye ohi na-edere onwe ya iwu ma were obodo ahụ dịka mpaghara mpaghara!
  The ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere asaa Fridays n'izu, ma mgbe ọ dị mkpa imezu nkwa , ndị Juu Saturday-abịa!
  Ịdị n'otu dị mma, ma ọ bụrụhaala na ọ bụghị onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-akpakọrịta!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ ihe e kere eke nke chọrọ iji ụzọ swinish mee atụrụ gị!
  Ụzọ ndị Swiish nke ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-eme ka ndị ntuli aka ghọọ mkpọ!
  N'okpuru onye na-achị ezì, ndụ anaghị abụ abụba!
  Ime onye isi oche ezi dị oke abụba!
  Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbụ onye isi ala, were ohere gị!
  Onye ọchịchị na-ewere ndị ntuli aka ka atụrụ bụ ezi ezi!
  Chineke, nke a abụghị nanị ike ime ihe nile, kamakwa ịdị njikere ịga n"obe n"ihi onye agbata obi gị!
  Onye na-achị na-anọdụ n'ocheeze ogologo oge na-eme ka steeti ahụ daa!
  Onye ndu-okorobịa dị ka ịnyịnya ọhụrụ, agadi dị ka nne nke ukwu gbajiri agbaji!
  Setan n'onwe ya bụ onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị n'ụzọ e si enweta ihe dị elu nke Chineke!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ Chineke n'otu ihe, n'iwepụta ihe ngọpụ ihe kpatara na nkwa ntuli aka ya ji daa n'ụzọ ekwensu!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị, dị ka biya, bụ naanị ezigbo oyi na na tebụl!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-atọ ụtọ n'okwu ọnụ ya, mana ụtọ dị ilu site na ha adịghị ka biya!
  Naanị mgbe eziokwu na-esi n"ọnụ onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị pụta bụ mgbe ọ na-akọwahie onwe ya!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị, ka ọ bụrụ opekata mpe nke Chukwu, na-akpọgide onye ntuli aka n'obe zuru oke !
  Ọbụna ike anụ ọhịa bea agaghị azọpụta gị ma ọ bụrụ na uche gị bụ oche!
  Nkịta bụ anụmanụ dị otú ahụ na ọ ga-ewepụ akpụkpọ atọ n'ọdụm!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-esi ike ma onye ntụli aka ya adịghị ike n'uche!
  Ọ bụ ya mere onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị ji mmanụ aṅụ pụta ka onye na-eme ntuli aka ghara ịgbụ ya ọnụ mmiri ma ọlị!
  Onye nwere nku n'isi ka a ga-eji osisi kụrie ya nke ukwuu!
  Osisi oak bụ eze osisi, isi osisi oak na-atụgharị aka ọ bụla ka ọ bụrụ isiokwu!
  Oak na-eguzogide ire ere, isi osisi oak jupụtara n'ájá!
  Ọ bụrụ na ị bụ aka na ukwu, ma ọ dịkarịa ala ị nwere osisi n'isi gị !
  Ihe a na-amaghị ama dị egwu, mana ihe a maara mgbe ụfọdụ na-eme ka ị tụọ egwu!
  Ihe ọmụma na-emepụta obi ike ọbụna mgbe ọ siri ike, amaghị ihe , mgbagwoju anya ọbụna mgbe ọ dị mfe!
  Onye ụjọ abụghị onye ụjọ, kama ọ bụ onye umengwụ ịzụlite obi ike!
  Egwu bụ adịghị ike, obi ike bụ ike, ma kpachara anya maka moron n'ime onwe gị !
  Onye ọ bụla nke kwere ka imi na-edu ya nwere ike ịla n'iyi n'etiti pine atọ!
  Nzuzu na-adịghị agwụ agwụ na-eme ka ị na-ejegharị na okirikiri, na-ewepụ amamihe gị!
  Ọ baghị uru ma ọ bụrụ na mmiri ara ehi egbugbere ọnụ gị akpọnwụbeghị, ọ ka njọ ma ọ bụrụ na enweghị nkụda mmụọ dị n'ime obi gị!
  Achịcha ebere nke tara akpụ, nnu ilu nke nchegharị!
  Mmanụ aṅụ si n'egbugbere ọnụ onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-adọta ndị egbugbere ọnụ ha na-emebeghị mmiri ara ehi!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị abụghị onye ohi na iwu, ọ bụ onye ohi na-eme iwu!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ekwe nkwa ndụ dị ụtọ, na-awụsa mmanụ aṅụ n'egbugbere ọnụ ya, ma mkpịsị aka ya na-arapara n'ahụ, dịka ijiji!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ekwu okwu na-abanye n'akpa onye ntuli aka!
  Gịnị mere ịgba nkịtị ji bụrụ ọla edo n'ihi na a na-akwụ ya ụgwọ!
  Gịnị bụ nnukwu ihe n'ụwa? Ugwu nkwa nke onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị kwere!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị chọrọ ego na ikike, ọ dị njikere ịdọkasị onye ọ bụla!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ, nke mbụ, nkịta ọhịa, ọ bụghị mgbe niile ka ọ na-egbuke egbuke n'ọdịdị ya, ma na-akụ ọdụ ya mgbe niile!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere obi ụtọ iji mejupụta obere akpa gị na nkwa efu!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-akwụwa aka ọtọ maka otu ihe mgbe ọ na-ekwu - anyị, ebe ọ bụ na ọ nweghịzi onwe ya!
  Kedu ihe karịrị atọm na mbara igwe? Ihu na nkpuchi nke ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị!
  Ihe onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-eme nke ọma bụ ịhọpụta akpa ndị ntuli aka!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-enwe Fraịde asaa n'izu, mana ige ndị ntuli aka na-abụ ụbọchị ezumike ya mgbe niile!
  Onye buru ụzọ bia? Ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị, n'ihi na ha kere ọgbaghara!
  Ekwetala na ịdị jụụ nke ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị ọkpa, ha na-abụ abụ mgbe niile site na olu onye ọzọ, nkịta ọhịa!
  Ọ bụrụ na onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-awụpụ okwu ya dị ka abalị, ọ pụtara na nkịta ọhịa mere phonogram ya!
  O yikarịrị ka ọrịa kansa ga-afụ mkpọrọhịhị n'ugwu karịa ka onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị ga-emezu nkwa ya na-enweghị isi!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị yiri akụkọ abalị, naanị ọ na-adọkasị ndị ahịa n'ehihie!
  Kedu otu onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị si yie nkịta? Mgbe ọ na-agbaji ọtụtụ ihe, o doro anya na ọ na-azụrụ ma nwee onye nwe ya!
  Ndị ha na-eji obi ha votu na-abanyekarị n'imeju ndị ntuli aka!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị dị ka vodka, onye na-eme ntuli aka ga-eche na imeju ya na-ere ọkụ!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-atụgharị ụbụrụ gị, dị ka vodka, naanị n'adịghị ka ya juputara na dregs!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-enwe mmasị ịmepụta foogu na ebumnuche doro anya nke ịba ọgaranya!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere ọtụtụ nkwa, mana ọ ga-agbaghara ma ọ bụrụ na emeghị ya!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ nkịta ọhịa, ma ọtụtụ mgbe nke agba ntụ ntụ!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ewepụ ntutu isi na osisi oak wee kwatuo acorn dị ka ezi!
  Ọ bụrụ na onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ekwu okwu dị ka ịhịa aka n'ahụ, ọ ga-abụrịrị na ọ ga-esi na ntuli aka pụta!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-enwe mmasị ikwu banyere Chineke n'ihi na ya onwe ya bụ Setan!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị dị aghụghọ dị ka ekwensu, mana mmụọ ozi na-ekesa nkwa !
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-enwe mmasị ịgafe onwe ya, mana aka ya na-erute obere akpa ya mgbe niile!
  Site n'inye votu gị nye onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ekwu okwu, ị nwere ike ịta ọbara ụkwara!
  Ọtụtụ mgbe ndị mmadụ na-ahọrọ n'etiti nwamba na poke, wolf ndị yi uwe atụrụ, na nkịta ọhịa nwere chiiz rere ure!
  Ọ bụrụ na onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị emezuola nkwa ya, lee ugwu ka ị mara ma ọrịa kansa na-afụ mkpọrọhịhị na ya!
  Ọ dị mfe ịkwanye kolobok karịa ịmanye onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị imezu nkwa ya !
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-agbanwe agbanwe na naanị otu ihe - na-achọ uru maka akpa nke ya!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-agbanwe ndị enyi ya dị ka uwe aka, naanị nke a na-eme ka aka ya dịkwuo unyi!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ anụmanụ na-eme mgbada n'ime onye ntuli aka!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị, ọ bụrụ na ọ bụghị anụ ọhịa wolf na uwe atụrụ, mgbe ahụ, ebulu nkịtị!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-abụghị nkịta ọhịa bụ ebule ma ọ bụ mgbada!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere ike nkwa ugwu, ma mgbe nke ahụ gasịrị, ị na-ekpochapụ mkpọmkpọ ebe!
  Adịla ngwa ngwa ịtụ vootu maka oke ọkpa, ọ ga-egbu gị!
  Onye ọchịchị aka ike, nke a bụ nkịta ọhịa n'ocheeze ọdụm nke ebulu gbara ya gburugburu!
  Ọ bụrụ na ịchọghị ịtụgharị ka ọ bụrụ mgbada, bụrụ ma ọ dịkarịa ala obere nkịta ọhịa n'onwe gị!
  Onye na-adịghị agụ uku n'efu na-emeri ntuli aka!
  Ị nwere ike iji obi gị mee ntuli aka, mana onye mmeri ga-eji ụbụrụ gị merie!
  
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị bụ nkịta ọhịa na-ahọrọ chiiz akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ, dị ka ụcha dollar, site na ndị na-agụ ụda!
  Nwunye abụghị onye mitten, ozugbo ị gbanwere uwe aka, ị ga-emerịrị ka ọ bụrụ ihe na-adịghị mma site na ihe egwu dị egwu!
  Ụmụ nwoke nwere ọgụgụ isi na-eme nchọpụta karịa ka ndị agadi nwoke na-ahụ maka ntụziaka!
  Na ntorobịa enwere ọkụ n'ime obi, nchọpụta n'isi, nsonaazụ ya bụ mmeri!
  Ụzọ na-aga nke ọma abụghị mgbe niile kwụ ọtọ, ma ọ dịghị anabata azụ na-erube isi!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ehulata elu ka o welie imi ya elu!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ehulata wee hulata n'elu ntuli aka!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị dị njikere igwu imi ya n'ala iji lie ọrụ ya na ndị ntuli aka!
  Ihe niile agaghị ekwe omume na ụwa anyị, ma kwere m, ibi ndụ siri ike, dị ka à ga-asị na ọ bụ na ụlọ ịgba égbè!
  Inyinya-ibu nke ji akpa ọla-edo di nma nma isi n'elu mb͕idi ewusiri ike tiwapu, Kari mammat nke ji ebulu nchara.
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere ọnụ ọla edo na-atụgharị ndị ntuli aka ịbụ ịnyịnya ibu nwere akpa ọla edo!
  Ònye bụ anụ ọhịa kasị ike? N"ezie, otu ịnyịnya ibu bujuru akpa ọla edo! Fox hụrụ agba odo nke aghụghọ na mkpụrụ ego ọla edo nke onyinye!
  Ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-efegharịkarị ọkọlọtọ na-acha uhie uhie n'ihi agba odo nke mkpụrụ ego ha na-anapụta n'akpa ndị ntuli aka na-enweghị isi!
  Okwu ọma nke ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-enwe obi ụtọ kwasara anya mmiri dị ilu nke ndị nne ụmụ ha nwụrụ n'igbugbu ọbara!
  Onye kwere ugwu ọla-edo, ọ gwụla ma mkpụrụ ego ọla kọpa gbajiri agbaji!
  . ISI NKE 13.
  Caligula Delfinov nwere ozi nke ya. Ị ga-achọta nwanne gị nwanyị nke tọrọ n'ego ọ bụla. Ma gị onwe gị, ka ọ dị ugbu a, e bugara ya na ụwa yiri ya, ebe ị mepụtara nke gị pụrụ iche na, n'otu oge ahụ, dị nnọọ mma na pụrụ iche ọrụ.
  Margarita na Caligula metụrụ ha aka n'ikiri ụkwụ efu, gbaa gburugburu ma tie mkpu:
  - Odụ site ọdụ,
  Anya maka anya!
  Ọ bụghị Barbos -
  Fantomas !
  Ugbu a, ụmụ okorobịa ahụ gbasasịrị n'akụkụ dị iche iche ka ha wee mechaa ngwa ngwa na-egweri ọkwá na-ekpuchi ụzọ na Port Arthur, ndị agha nke Land of the Rising Sun. Ụmụ Terminator na-emegharị dị ka ọkụ eletrik site na ahịhịa dị nro, na-ekpochapụ ndị Japan n'enweghị obi ebere.
  Kuropatkin ka na-ala azụ na iwu ịmalite mwakpo ahụ, ọ bụ ezie na n'Ugwu High di na nwunye na-alụ ọgụ na-etinye Tricolor tricolor , ụmụaka ndị dike na-ese nanị nnukwu kaadiboodu, ma ugbu a, a na-ahụ ya nke ọma n'ụbọchị. Mana onye bụbu minista nchekwa nchekwa ka na-ala azụ. Ọ bụ ezie na , n'otu oge ahụ, Kuropatkin abụghị onye ụjọ. N'oge agha nke 1877-1878 o gosipụtara obi ike pụrụ iche.
  Ee, na imeziwanye ndụ nke ndị agha nkịtị, dị ka Minista Nchebe, o mere ọtụtụ ihe, ma ejideghị ya na ohi. Ọ bụ ezie na ọgụ dị irè nke ndị agha amụbaghị nke ukwuu n'okpuru ya. Ma o nweghị mkpebi siri ike Suvorov, ma ọ bụ ọbụna adventurism. Alexander Suvorov lụrụ ọgụ nke ukwuu n'atụghị egwu, na-edozi mgbe niile na njedebe nke mmeri zuru oke. Otú ọ dị, echiche e nyere site na okike na chi ọma dị egwu mere ka o kwe omume ịkọ usoro mmegwara nke onye iro, mmeghachi omume ya ma merie mmeri. Nke a dị n'ụdị Tal, bụ onye chụpụrụ àjà na-ezighi ezi, na-atụ egwu mmeri, mana n'ọtụtụ ọnọdụ meriri ... Ma ndị egwuregwu chess kacha mma n'ụwa hụrụ site na Tal.
  Onye mbụ nyere ya anụ anụ na mmeri bụ Mikhail Botvinnik. Onye mmeri a maara ka esi eme mmemme na akara ebe ndị iro adịghị ike.
  Na kpakpando nke ọgụgụ isi Tal gbachiri.
  Ma eleghị anya, Suvorov, ma ọ bụrụ na ọ dịrị ndụ ogologo oge na ọ bụrụ na ọ ga-alụ ọgụ na Napoleon, a ga-etipịa ya. Ma ndị agha Turkey, nke Alexander Vasilyevich na-alụ ọgụ, dị nnọọ azụ azụ site n'echiche niile, a naghị ahọpụta ndị isi dịka àgwà nduzi ha si dị.
  Na n'oge agha na French, na paddling ọdọ mmiri nwere oke na-eto eto a iwu na oké elelị nke ndị agha nke Russian bear.
  Kuropatkin, n'aka nke ọzọ, na-atụkarị egwu ịwakpo, na-ahọrọ ịnọdụ ala na nchekwa. Ịgbakọ o doro anya na onye iro ga-egwepịa onwe ya megide redoubts. Ọ bụ ọchịagha dị otú ahụ ka agha ahụ meriri.
  Na nwa agbọghọ ahụ Margarita na Caligula Dolphins bịara n'okpuru ọkụ ... A zọpụtara ha , Otú ọ dị, site na ọsọ ọsọ, mgbe ndị agha na-adịghị anwụ anwụ dara n'ime bastions ma na- egweri onye ọ bụla n'ime ya, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ akpụkpọ anụ na , n'ezie, ikike iji nwetaghachi ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ. ozugbo.
  Dolfinov Jr. , na-egbutu onye isi ndị Japan ọzọ, na-ebigbọ nkebi ahịrịokwu sitere na "Highlander," mgbe ọ na-eji ụkwụ ụkwụ ya na-atụpụ agịga na-egbu egbu ma na-awụpụ ọbara:
  - A ga-enwe naanị otu!
  Na mma agha ya, dị ka àmụ̀mà, na-ebu nkume igwe nri na-egbu mmadụ, nke pụrụ iche. Kpọmkwem, otu narị usoro egweri na igbutu ndị iro n'ime nkeji ole na ole nke ndị agha.
  Samurai dara site na ihe otiti ahụ, ụkwụ efu nke nwa nwoke njedebe hapụrụ usoro ịwụ elu na egwu ikuku.
  Nwatakịrị nwanyị mara mma bụ Margarita, ka ọ na-ekpochapụ ụlọ siri ike ọzọ siri ike, gbawara mgboagha ahụ, mee ka ọtụtụ puku egbe dị ike feba n'ikuku. Na-eso enyi ya, nwa nwoke onye na-ese ihe bụ Caligula kwughachiri otu ụzọ ahụ.
  Margarita, na-atụba grenade ya na ụkwụ nwa agbọghọ dị anya, kwadoro:
  - Ị na-eme nke ọma, nwa nwoke !
  Onye agha a na-apụghị imeri emeri, na-atụbakwa onyinye igbu ọchụ nke mkpochapụ na nnukwu ngwa ngwa, na-egbutu samurai, zara:
  - Ọ ka mma ịmụta karịa ịmụgharị!
  Mgbawa siri ike nke bastions ahụghị n'ọkwa ndị agha Russia. Lieutenant General Zeleny kọrọ nye Adjutant General Kuropatkin:
  - Onye isi ala. Dị ka data anyị si kwuo, agha ahụ na-aga n'ihu na mgbidi ndị iro ruo ogologo oge, na ọbụna, n'ezie, ọtụtụ bastions agbawala!
  Kuropatkin zara nwayọ, sị:
  - Wetuo obi, dị jụụ!
  Ọfọn, dị ka Carleson, onye agbapụrụ n'elu ụlọ ya. Ọ bụ ezie na ọnọdụ dị nnọọ chọrọ ike ike jikoro. General Zeleny na Kondratenko siri ọnwụ:
  - Anyị kwesịrị tie ozugbo!
  Kuropatkin lere anya n'enyo ya na ndị ọchịagha abụọ ahụ. Green ka na-eto eto, mana ọ na-adị ka ọ dị obere karịa afọ ya, ngwa ngwa, ngwa ngwa. Kondratenko bụ nwanne nke dike nke Port Arthur, nakwa site na-eto eto nke ndị ndú nwere ike. N'ezie, falcons dị otú ahụ na-achọsi ike ịlụ ọgụ. Ọzọkwa, e nwere categorical iwu si n'aka Eze Ukwu na Eze nke All Rus', Nicholas II, ozugbo wakpoo n'obodo ukwu. Ma ọ bụghị ihe mgbagwoju anya na ụlọ akụ eze agaghị enwe ike ịnagide ibu agha dị otú ahụ siri ike ruo ogologo oge.
  Otú ọ dị, ọ bụrụ na ị maghị ford ahụ, abanyela na mmiri! Anyị kwesịrị ịchọpụta ihe bụ ihe na ebe onye na-awakpo.
  Kuropatkin jụrụ Kondratenko:
  - Kedu otu ndị Japan mere agbapụ ahụ?
  Onye izugbe kwuru n'ụzọ doro anya:
  - Ndị Scout na-akọ na ndị mmụọ ozi apụtawo - nwa okorobịa mara mma na nwa agbọghọ nwere ntutu ọla edo, ndị na-agba ọsọ na-enweghị atụ, na mgbe a na-egbutu ha, a pụghị ịhụ ha.
  Kuropatkin gafere onwe ya ugboro atọ n'ike n'ike wee kwue:
  - Ya mere, ọ tụgharịrị na ndị a bụ ndị mmụọ ozi ọzọ?
  Ọchịagha Zeleny kụbara ikiri ụkwụ ya n'ala:
  - Ee kpọmkwem! Narị elu-igwe!
  Kuropatkin kwara ụta:
  - Chaị! Jehova anaghị agbahapụ Russia!
  Kondratenko kwuru na nkuzi:
  - Anyị ga-ebuso ndị iro ọgụ ozugbo, Field Marshal! Ma ọ bụ anyị onwe anyị ga-aga na mkpasu iwe!
  Kuropatkin kwuru, sị:
  - Mba, ụmụ nwoke. Ana m enye iwu. Ebe Chineke kpebiri inyere anyị aka, mgbe ahụ ọ bụ mmehie itinye ndị agha n'ime igwe anụ!
  Kondratenko kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Ọbụna n'Israel, Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile chọrọ ka ndị Juu na-alụkwa ọgụ, na-anataghị ihe nile n'efu na n'alụghị ọgụ.
  Onye na-achị ubi si na apiti ahụ, onye stratejist nke atụmatụ ichere na ịhụ, zara nke a:
  Ma Pọl onyeozi kwuru na ijere Chineke ozi adịghị achọ aka mmadụ!
  Ugbua General Zeleny ewelitere:
  - Gịnị kpatara gị, Onye isi ala, na-agafe onwe gị mgbe niile, ọkachasị mgbe mgbịrịgba na-agbawa nso!
  Kuropatkin amalitelarị iwe:
  Ma n'ihi na ihe nile na-eme dị ka uche Chineke si dị. Ya mere, ka anyị buru ụzọ mee ozi ekpere. Ọ bụrụ na ị na-akparị gị, a ga-ejide unu abụọ!
  N'ozuzu, echiche nke ijide emume ekpere na-atọ ụtọ. Ka ndị cherọb were rap maka onye ọ bụla.
  Caligula tomboy na nwa agbọghọ ahụ na-akpakọrịta Margarita agwụlarị ntakịrị ike, na ọtụtụ n'ime ọrụ ahụ agwụlarị. Yabụ kedu ihe ị ga-eji mee ka ọ dị ọhụrụ n'oké osimiri, wee kpochaa ndị otu Togo nke ọma . E kwuwerị, ọ nwekwara ike imeghe ọkụ, gụnyere site na egbe iri na abụọ. Ma nke a bụ caliber nke 306 millimeters, nke nwere ike ime ka ndị agha na-awakpo ahụ mfu dị ukwuu.
  N'ezie, ndị Japan, na nke a, ga-agba ọkụ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ kpuru ìsì, gafee ugwu. Ha ga-enwekwa ike ịkụnye ọkụ kpọmkwem mgbe agha ahụ batara n'ókè obodo.
  Isi ebumnuche bụ ụgbọ agha anọ nwere egbe anụ ọhịa iri na abụọ n'ime ụgbọ.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpakọrịta, na-egbutu ndị Japan na mma agha ya na-egbu egbu ma na-amapụ ibe ọkpụkpụ rapaara, tụrụ aro:
  - Ma eleghị anya, anyị nwere ike ọbụna pụọ anyị Ohere obere? T. nwere elu na egbe ọgụ n'elu Rozhdestvensky's squadron, odika 1.8 ka 1. N'ụzọ dị otú a anyị ga-ubé equalize itule nke agha.
  Caligula nke Dolphins, na-egbutu samurai ikpeazụ, jụrụ dike Margarita:
  - Anyị ga-amalite na flagship?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpakọrịta , na-eji mkpịsị ụkwụ aka ya na-atụba shei ma na-adọwa ndị Japan iri na abụọ ọzọ, na-ahapụ naanị obere iberibe adọka, jụrụ:
  - Ha anaghị ebido na nke kacha atọ ụtọ! Ọ dabara nke ọma, ọ dịghị mkpa ịchọ otu squadron. Ka anyị pịa site na abụọ armadillos mbụ.
  Caligula tomboy chịrị ọchị, were ikiri ụkwụ kwụ ọtọ tụpụ ogbunigwe, tụọ mma agha ọbara ya n'ụgbọ mmiri Nutili , na-eji obi ụtọ tie:
  - Ma nke a bụ nke m!
  Margarita, n'ịbụ onye gbuchara ndị Japan ọzọ, tụụrụ onye ibe ya aro:
  - Ma ka anyị dinara n'ime mmiri maka ọkara otu awa iji gbakee.
  N'ezie, izu ike agaghị afụ ụfụ. Mana Caligula Dolphins egbughị oge ọ bụla n'ime obere nkwụsịtụ ahụ. Karịsịa, anyị nwere ike ịtụle ihe na-adọrọ mmasị.
  Ndị na-agba izu gbakọtara na okpuru ulo. Ọkụ eletrik n'okpuru uko ụlọ na-eme ka onyinyo dị egwu. Onye isi nkwọcha a ma ama nke Lenin na-enwu n'ụzọ na-adịghị mma, na-esote shaggy Koba , nke a maara nke ọma na ụwa dị ka Stalin, mgbe ahụ, onye ọrụ ụgbọ mmiri na-eji ejiji dị mma, ebe onye nta ahụ bụ Lieutenant Schmit, na ajị agba dandy, Bukharin.
  Trotsky ezughị ezu maka nzukọ ahụ, ma ugbu a ya na Lenin na-ese okwu. Ya mere, ndị kasị emetụta Bolshevik gbakọtara, dị njikere ogbo a mgbanwe, ma ọ bụ a coup, ihe ọ bụla, dị nnọọ inweta ike.
  Lenin buru ụzọ kwuo okwu:
  - Ọ dị oke mkpa , ndị enyi, iji gbochie mmeri nke Autocracy na agha alaeze ukwu ya na Japan na-akwụghị ụgwọ ọ bụla. Ihe kpatara mgbanwe ahụ chọrọ nke a!
  Timid tie mkpu na nzaghachi.
  Bukharin, na-akụ ọbụ aka ya ma na-amanye afụ ọnụ ojii nke na-achọ ihu ya ka na-eto eto mma, kwadoro:
  - Ee, anyị agaghị enye ọchịchị ọchịchị obere ohere. Nke a nwere ike na-esi isi dị ka aghụghọ, ma m ga-asị, Mikado bụ ihe kasị mma na isi ally nke Bolshevik na ụwa communism!
  Koba Joseph tụgharịrị n'iwe:
  - Ọfọn kwuru! N'agbanyeghị na nke a anaghị esi ísì dị ka aghụghọ, ọ bụlarị aghụghọ n'onwe ya!
  Lenin, onye wee jiri pseudonym Karpov, jiri chị ọchị kwuo:
  - N'ihi mgbanwe zuru ụwa ọnụ, mgbe ụfọdụ ị ga-achụ àjà. Gụnyere ịchụ akụkụ nke akọ na uche gị na mkpụrụ obi nke gị n'àjà. - Ulyanov uncorked, kpughee isi, karama German biya. Maka ikwu okwu, i kwesịrị ime ka akpịrị gị nwee ume. O were aṅụ di na nwunye wee gaa n'ihu. - Ị chere na m onwe m nwere obi ụtọ ịchọrọ ihe ọjọọ na imeri obodo m. Agbanyeghị, m ga-ekwu eziokwu, mgbanwe ga-ekwe omume naanị ma ọ bụrụ na ọchịchị nke Autocracy na-adalata nke ukwuu. Oleekwa ihe nwere ike ime ka ọchịchị onye kwuo uche ya gharazie ịdị ike karịa imeri n'agha?
  Koba kwere ekwe:
  - Ọ dịghị ihe ... Mgbe ụfọdụ ihe mgbaru ọsọ kasị elu chọrọ àjà, na nnukwu àjà!
  Lenin gara n'ihu na nkà ihe ọmụma ya:
  - Ya mere, anyị agaghị atụle omume na nkà ihe ọmụma nke ekweghị na Chineke. Nke a abụghị isi ihe. O doro anya na ọrụ anyị na-arụ ga-eduga na ntọhapụ nke ndị ọrụ na ndị ohu nke mba niile na ụwa dum. Na eziokwu na ihe niile mfu nke steeti anyị na ndị ọzọ ga-akwụ ụgwọ otu narị. - Ulyanov kwụsịrị ma tinye ya n'ụdị dị iche. - Oleekwa ihe ndị dị mkpa anyị ga-eme iji merie ọchịchị ọchịchị nke ndị mmadụ na anyị kpọrọ asị?
  Ebe Lieutenant Schmid kwuru n'olu dị gịrịgịrị:
  - Echere m, maka ndị mbido, ịfụ ụgbọ okporo ígwè Trans-Siberian n'ọtụtụ ebe n'otu oge. Nke a ga-enwe mmetụta na-egbu egbu na mbubata ndị agha Tsast na Manchuria.
  Koba chịrị ọchị dị ka nkịta ọhịa:
  - Bravo , nwata ahụ na-enwe ọganihu! M chere na m ga-ezu ohi ọtụtụ ụlọ akụ iji mebie ụkpụrụ ọla edo nke ruble Tsar.
  Ulyanov kwara mkpịsị aka ya n'ike n'ike na "ndị Georgian mara mma":
  - Adịla ndị nzuzu! Amụma na-adọrọ mmasị nke ukwuu . Ị nwere ike imebi Kuropatkina nke ukwuu.
  Schmid gara n'ihu:
  - N'ozuzu, atụmatụ m gụnyere ịkwalite ọgba aghara na ụgbọ mmiri niile nke Oké Osimiri Ojii. Mgbe ahụ, ndị agha ga-agafe n'akụkụ ndị na-arụ ọrụ, na Autocracy ga-ada ozugbo!
  Koba chịrị ọchị:
  - Ee, ọrịa kansa ga-afụ ụfụ n'elu ugwu!
  - Koba , kwụsị! - Lenin gbara agba ma gbakwunye ya. - N'ezie, ọ dị mkpa iji kwadebe ma mee ọgba aghara na Oké Osimiri Ojii. Ma mgbe Kuropatkin a kụrụ akụ gbapụrụ na Port Arthur , mpụ ndị agha niile ga-adị adị!
  Schmid were iwe:
  - Ee, anyị ga-eme ya na mmụọ!
  Bukharin kwuru okwu a:
  - Ọtụtụ ndị mmekọ anyị n'ụwa bụ ndị ọrụ ugbo; mgbe ha biliri, ha ga-enwe ike ijide ike niile nke Ọchịchị. Anyị kwesịrị iziga anyị agitators n'ime obodo, na-achọ ka a na-enye ndị nkịtị ọ bụghị naanị ala, kamakwa ala, ihe niile bụ nke ndị nwe ala!
  Koba kwụsịrị n'ike n'ike:
  - Gụnyere ndị nwunye ha na ụmụ nwanyị ha!
  Bukharin kwuru, sị:
  - Ma nke a kwa! Ọ dị mfe dị ka Emelyan Pugachev mere - a ga-ebipụ isi ya, a ga-ekowe mmanya ahụ, a ga-ewerekwa ngwongwo ha n'onwe gị ma kesaa ya n'otu aka ahụ! Ma ndị nwunye na ụmụ nwanyị nke ndị nwe ala bụ ndị ohu gị!
  Ulyanov kwadoro oku a:
  - Ọfọn! Anyị ga-atụkwasị ha niile! N'ụzọ niile ruo North Pole!
  Koba tụrụ aro:
  - Anyị kwesịrị ịdị na-arụsi ọrụ ike na-eji ihe na-apụnara mmadụ ihe dị ka o kwere mee. Karịsịa , ndị na-eme mgbanwe kachasị ike na nke ọma na-apụta site na ndị omempụ. Dịka ọmụmaatụ, Kotovsky abụghị dike? dike! Nna Makhno adịghịkwa njọ!
  Bukharin kwekwara n'ike:
  - Ọ bụ ya! Anyị ga-eji mpụ zọpịa ha niile !
  Ulyanov kụrụ aka ya na tebụl:
  - Ụjọ, ụjọ na ọzọ revolutionary ụjọ!
  Ọ gaghị ekwe omume ịhụ mkparịta ụka ọzọ nke "ihe anọ mara mma". N'ịbụ onye tetara n'ụra, ọ dị mkpa ịkwaga na ọkwa bara uru nke imejuputa atụmatụ mmeri. Karịsịa, kpochapụ agha ndị agha site na otu.
  Caligula na-egwu mmiri ngwa ngwa ruo ihe mgbaru ọsọ ya, na Margarita nye ya. Ụmụ okorobịa ahụ, na-eji mkpịsị aka na mkpịsị ụkwụ ha, rịgoro n'ụgbọ mmiri ndị ha merụrụ ozugbo.
  Caligula the tomboy enwekwaghị brek, ebe ọ malitere igbu onye ọ bụla n'ahịrị. Ọ naghị esiri ike ịbanye n'ụgbọ mmiri, nke kachasị na klas nke ụgbọ agha. Ọ gwụla ma, n'ezie, ị karịrị mmadụ . Ya mere, gbaa ọsọ bee. N'ịbụ ndị na-agba ọsọ dị otú ahụ karịrị nke mmadụ, ọ dịghị onye nwere ohere iguzogide gị.
  Ọfọn, na mkpịsị aka ụmụaka gị, mana ngwa ngwa karịa nkwụ nke ụkwụ cheetah, tụfuo agịga na-egbu egbu. Nke a ga-ejukwa ndị Japan anya kpamkpam.
  Ndị na-alụ ọgụ nke Ala nke Rising Sun na -edinakwa ọzọ , na atụmatụ nke ụzọ njedebe dị mfe. Gaa n'ọnụ ụlọ mgboagha, wee gbawaa mgbọ ahụ n'ụzọ nke na-ekpuchikwa ọkụ ọkụ. Mgbe nke ahụ gasịrị, ụgbọ mmiri ahụ mebiri emebi agaghị enwe ihe ọzọ ma ọ bụghị ịga na ala.
  Caligula nke Dolphins, na-eji mma agha ya na-egbutu na ntu, wee banye n'ike agha. Ọfọn, gịnị bụ mgbọ n'otu n'otu maka ya, nke nwata ahụ na-agbapụ na ijiji, ma ọ bụ ọbụna na-atụbaghachi onye iro. Ọ dị mma karịsịa ma ọ bụrụ na ị na-eji ụkwụ efu gị kụwaa ngwa ngwa ngwa ngwa nke katrij n'ime onye iro na ike na-egbu egbu, na-egbu egbu na nke a na-apụghị imeri emeri.
  Nke mere na e gbochiri ụzọ samurai na alaeze ukwu nke Nicholas II.
  Ọ naghị esiri ike ịnyefe mgboagha n'ime njide ka a na-agbapụ ala nke agha ahụ, na-ejikwa ike anụ ahụ ya.
  Ngwongwo ígwè ahụ, nke na-ekpo ọkụ n'oge anwụ nke March, na-eji obi ụtọ na-eme ka ọbụ ụkwụ na-adịghị agbanwe agbanwe nke nwa nwoke njedebe. Na nnukwu mgbọ ogbunigwe jupụtara na shimosa na-agbada n'ubu. Ị na-amali elu, na-eleghara steepụ okirikiri ahụ anya, ma ugbu a ị nọ ebe kwesịrị ekwesị. Ugbu a, a ga-akụrisị akụkụ ndị ahụ na ndị na-ekpo ọkụ ga-agbawa, na-eme ka oghere ndị dị otú ahụ na ọbụna nnukwu ihe a agaghị adị ndụ.
  Ihe na-adọrọ mmasị bụ Japanese armadillo. Ụgbọ mmiri ahụ sara mbara ma obosara, nwere nnukwu ihe agha nke na-ekpuchi ọdụ ụgbọ mmiri. Na ogologo na oké egbe egbe orù, ike ọkụkụ a di na nwunye nke iri puku kwuru iri kilomita, ma ọ bụ ọbụna karịa ... N'ezie, ọ bụghị ndị Japan wuru, ma British. Ma ụgbọ mmiri eze fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nke mmepụta nke ya, nke nwere uru na ọghọm ya. Ya mere, ndị Briten mere ụgbọ agha - igwe dị mma. Ọ bụ ihe nwute, mana anyị ga-eziga ya na ala...
  Ihe gbawara agbawa, ígwè e ji kpụọ ebe ahụ gbawara agbawa dakwasịrị nwa okoro ahụ n"ụkwụ nkịtị, na-atụpụ ya n"elu elu. Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa okoro ahụ mabanyere n'ime mmiri wee gwusie ike, na-agbalị isi n'ọdọ mmiri ahụ pụọ. Colossus dị otú ahụ na-emikpu.
  Na agha Margarita kewara: arụ ọrụ dị ọcha yana na-arụkọ ọrụ ọnụ. Ugbu a ọ bụ oge imikpu ụgbọ mmiri agha abụọ dị ndụ dị ndụ.
  Ka Togo , bụ onye kpatara ọtụtụ nsogbu maka ụgbọ mmiri Russia, na-agakwa na ala. Nke a ga-abụ ihe mmụta nye ndị niile ji ngwa-agha n"aka bịa n"ala nke ala nna unu.
  Caligula nke Dolphins ji aka ya na ụkwụ ya na fhịhị na-ebufe mmiri oké osimiri:
  - Ndị Japan ga-emeri gị! Nke a abụghị egwuregwu ara !
  Dị ka oge ikpeazụ, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na-emetụghị ígwè na ngwa agha aka ị na-efego n'elu oche. N'ebe ahụ, ị ga-amalite igbuji samurai ngwa ngwa n'ime kabeeji. Ma eleghị anya, ọbụna ududo rapaara na resin ji nwayọọ nwayọọ karịa ụmụ ahụhụ ndị a si n'ala nke ọwụwa anyanwụ. Ya mere, ị na-agba ọsọ site na bepụ ogwe aka, ụkwụ, isi ... Ma ha dị nnọọ dozie. Nke kachasị mma, otu n'ime ha jisiri ike ịsị:
  - Mbanụ!
  Tomboy Caligula chịrị ọchị ma were imi ya mee ha:
  - Banzai, amala!
  Na mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ ọ na-atụba katrijị ndị ahụ, na-amapu isi, ọnụ na akpịrị samurai.
  Na-esote, kwugharịa ngwakọta gara aga. Otú ọ dị, maka mgbanwe, Caligula ahụ magburu onwe ya mere ngwa ngwa ngwa ngwa ngwa ngwa nke e bujuru ya nke anụ ọhịa iri na abụọ ma gbaa ebubo n'ime ụgbọ mmiri agha kacha nso. Ihe ọkụkụ ahụ tụgharịrị bụrụ nke ziri ezi, na ebubo ndị Japan na-agbawa agbawa kpatara nnukwu ọkụ n'elu oche ahụ.
  Onye agha na-eto eto chọpụtara na n'ezie, mgbe ngwaahịa nke ụlọ ọrụ dị na Ala nke Rising Sun na-abanye, ọtụtụ ọkụ na anwụrụ ọkụ na-apụta. Kedu nke na-eme ka ịgba égbè dịkwuo mfe . N'iburu n'uche na samurai a na-alụ ọgụ na Russia ruo ogologo oge, ndị agha ha na-alụ ọgụ nwere ikike dị elu n'ezie.
  N'eziokwu, ego ole ka ndị Japan ga-enweta ma ọ bụrụ na ha efunahụ ha niile nnukwu ụgbọ mmiri?
  Flagship Togo na-egosi ọpụpụ. Ma nke a abụghị n'ezie ngwọta bara uru . Nnukwu ụgbọ agha ahụ gbawara, na sekọnd abụọ ka e mesịrị, ụgbọ mmiri bu Caligula nke Dolphins gbakwara. O mechara jiri ikiri ụkwụ kụgbuo onye uwe ojii nke Alaeze Ukwu Japan. Ọzọ kwa, oké ujo chụpụrụ ndị dike abụọ ahụ nwere obi ike...
  Otu nwa agbọghọ na-alụ ọgụ, ka kụpụrụ isi onye isi nke ọkwa mbụ, tie mkpu n'elu ngụgụ ya:
  - Egwuregwu hockey oké osimiri: Russia vs. Japan - akara anọ na efu!
  N'ezie, ugbu a Japan enweghị otu ụgbọ agha na-eje ozi. N'ezie, a ka nwere ihe ruru ndị ụgbọ mmiri asatọ na-ebu agha. Ma enwere nhọrọ: imikpu ha ma ọ bụ ịghara imikpu ha?
  Caligula, ebe o gbuchara shark na-eji mma agha ya na-abịakwute ya, kpebie n'ụzọ ezi uche dị na ya:
  - Tie ihe mgbe ígwè na-ekpo ọkụ! Ya bụ, anyị na-erikpu ha!
  Margarita, ebe ọ gbuchara anụ ọhịa ọzọ, kwetara na mkpebi a:
  - Gịnị kpatara na-atụfu oge na obere ihe? O nwere ike ọ gaghị enwe oge ọzọ maka anyị!
  Caligula tomboy, ji ụkwụ ya tụba akpa katrij ahụ, n'anya shark ahụ, jụrụ n'ụzọ ezi uche dị na ya:
  - Echere m na ọ ga-eme! Chineke hụrụ Atọ n'Ime Otu!
  Mana ọ gwuru mmiri na agbanyeghị. Ha nwere ike ịlaghachi n'ebe e wusiri ike n'abalị. Nke a agaghị enweta ha ebe ọ bụla. Ma ọ bụrụ na Kuropatkin weghara ebe siri ike na-enweghị òkè ha, mgbe ahụ ọ ka mma. N'ezie, ha enweghị ike ime ihe niile naanị ha. Ọ na-adọrọ mmasị ọbụna ihe ụmụ ga-ekwu banyere agha a dị ịtụnanya na Japan? Ha ga-ewere ya dị ka ọrụ dị ebube, ma ọ bụ, n'ụzọ megidere nke ahụ, ha ga-agba ya ume dịka naanị ndị agha karịrị nke mmadụ meriri!
  Mana Caligula meriri onye na-esote ya - onye ụgbọ mmiri agha. Na mpụga, ha dịtụ iche na armadillos. Karịsịa, e nwere obere ihe agha dị ntakịrị, na kama egbe nke anụ ọhịa iri na abụọ nwere anụ ọhịa iri, mana arụmọrụ ka mma. Mana ndị a bụkwa arịa nke klaasị ahịrị. Na mgbe ahụ, e nwere ọkara na ìhè cruisers.
  Nwatakịrị dike ebe a gbanwere atụmatụ ya ntakịrị wee gbutuo ndị ọkwọ ụgbọ mmiri samurai ma were katrijị kpọgide ụfọdụ ndị o ji ụkwụ ụmụntakịrị wụpụ . Mgbe ahụ, o were na detonated mgboagha nke mere na agha cruiser lie ya imi na mmiri na otú wee na ala ọ bụghị ozugbo, ma nwayọọ nwayọọ na-atụgharị.
  Ikekwe nwata nwoke ahụ na-eme ihe nkiri Caligula chọrọ ịzọpụta ma ọ dịkarịa ala akụkụ nke ndị ọrụ ụgbọ mmiri n'ụzọ dị otú a. N'ezie, ebee ka ọ ga-etinye ọtụtụ ihe mgbawa ... Margarita, ebe o gbuchara ọtụtụ ndị na-akwọ ụgbọ mmiri samurai, tụbara ụgbọ mmiri ya n'ụgbọ mmiri.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ ji nganga mee ememe ihe ịga nke ọma ya, onye ibe ya kwa:
  - Akara: isii - efu!
  Caligula the tomboy, n'iwe na ọṅụ, site na nnukwu ihe ịga nke ọma, bụrụ:
  - Samurai wee fega n'ala, n'okpuru nrụgide nke ígwè na ọkụ!
  Ndị ọhụrụ oké osimiri metụtara ... Ee , ọ dị ka ndị Japan bụ ndị malitere mgbasa ozi a mụrụ n'okpuru kpakpando na-enweghị isi. Ọbụna nde chi asatọ dị n"okpukpe Shinto ha adịghị enyere ha aka.
  N'anya Caligula tomboyish, ụgbọ mmiri na-ebu agha yiri ka mpempe akwụkwọ nke kwesịrị imikpu. Ọbụna o kpebiri ịnwale ụzọ aghụghọ dịtụ iche, ya bụ, site na ịbanye n'ime njide ahụ wee jiri mma agha bee ala ebe ahụ. A sị ka e kwuwe, o nwere ígwè anwansi ejidere n'aka ninja na ndị dibịa afa. Nke a pụtara na a ga-emerịrị ọrụ.
  Ya mere ... Ọ na-apụta na ígwè nke linear na-agbawa ... Ọ dị mkpa iji kpuchie akụkụ atọ iji hụ na nke ahụ. Nwa nwoke Terminator kwuru na-achị ọchị:
  - Lee, anyị nọ n'ụgbọ ahụ ...
  Iji jiri mma agha kwọọ ụgbọ mmiri na-akwọ ụgbọ mmiri, ị kwesịrị inwe ike karịrị nke mmadụ na echiche pụrụ iche.
  Margarita na-ahọrọ ụzọ dị mfe karị, na-arụ ụka na ikwughachi bụ nne nke mmụta. Ma ọ bụrụ otú ahụ, mgbe ahụ, ihe mgbawa ahụ ga-ejupụta ndị iro ahụ.
  Chi nwanyị dike na otu nwa agbọghọ na-akpachapụ anya weliri mkpịsị aka ya elu wee sị:
  - Ọ dịlarị elekere asatọ!
  Nwa nwoke Caligula, na-enweghị emume, na-egbutu ọtụtụ samurai, na-eji ụkwụ ya atụba katrij na-egbu egbu, na-ekwu, sị:
  - Ma nke a dị nnọọ ụtọ!
  E nwere anọ ọzọ ndị o metụtara fọdụrụ... Ha kwesịrị ka mmiri riri ha n'ụzọ ụfọdụ ka nke a ghara ịbụ ihe nkịtị. Wepụta ihe pụrụ iche, pụrụ iche. Na ụmụ okorobịa, na-ekwughị okwu, na-eme dị ka ndị a. Ya bụ, ha na-ejide rudders njikwa ... N'ụzọ dị mma, ụgbọ mmiri ndị ahụ adịlarị ọsọ ọsọ, nke pụtara na ọ naghị esiri ike ịnagide ha. Ya mere, ị na-ejide ndị na-ahụ maka njikwa wee gaa na ebule ... Battlecruisers, ụgbọ mmiri ndị ahụ dị ọhụrụ, ma e nwere ọtụtụ ụgbọ mmiri na-adịghị adị na ụgbọ mmiri Japan nke na-enweghị ohere ịgbanahụ n'ebule kwụ ọtọ.
  Gịnị ma ọ bụrụ na ụgbọ mmiri, na ọbụna ndị e ji ígwè rụọ, na-agbakọta na oké ọsọ n'oké osimiri?
  Mgbe ahụ ihe na-esonụ na-eme: oké mkpọtụ, ichi ihe agha, nchara nke arịa abụọ ahụ gbawara. Ọtụtụ iri na ọtụtụ narị ndị ọkwọ ụgbọ mmiri, ndị nwere ihu na-acha odo odo gbagọrọ agbagọ, na-agbaga n"elu ala ndị gbajiri agbaji, anya ha dị warara na-esi n"egedege ihu ha pụta, iyi ọbara na-esikwa n"ọnụ na-efepụ n"ọnụ na-akụka ezé.
  Na ndị agha Japan na-adaba n'ime mmiri, na-adaba na mmiri na-afụ ụfụ na-eripịa ha ozugbo. Na ụgbọ mmiri na-amalite imikpu ngwa ngwa, na-adọta ọtụtụ ndụ n'ime omimi.
  Margarita, na-aga n'ihu na-ekpochapụ ndị ọkwọ ụgbọ mmiri n'enweghị ọmịiko ma ọ bụ ememe, jiri ọnụ ọchị kwupụta:
  "Ọ dịkwa mma na ndị Japan anaghị eburu ụmụ nwanyị na ụmụaka n'ụgbọ mmiri."
  Caligula, na-agbasa shark nke rịgoro n'elu ya, kwenye ngwa ngwa na nke a:
  - Ee, òtù nzuzo nke Amazons agbanyeghi mgbọrọgwụ n'etiti samurai. N'ezie, ọ dị ka ha nwere ninjas nwanyị!
  Chi nwanyị na-eto eto na-alụ ọgụ na, n'otu oge ahụ, nwa agbọghọ na-akpachapụ anya chịkọtara:
  - iri na abụọ efu na anyị ihu ọma ... Ma e nwere ka abụọ ikpeazụ daylilies ekpe. Kedu ihe a ga-eme ha?
  Caligula the tomboy bee shark ọzọ n'ime iberibe wee tụọ aro:
  - Ka anyị buru ha n'ọdụ ụgbọ mmiri Dalniy. Ọ bụ ugbu a n'okpuru ọchịchị ndị Russia, na ụgbọ mmiri abụọ mara mma, nke ọgbara ọhụrụ ga-eme ka ụgbọ mmiri anyị dịkwuo mma!
  Margarita, na-eji mma agha gwepịa ndị na-eri anụ nke oké osimiri, kwenye ngwa ngwa na nke a:
  - Ee, na nke a bụ ngwọta kasị mma!
  Ọ bụ ezie na ndị Japan nwere aha ọma dị ka ndị na-alụ ọgụ na-adịghị agbanwe agbanwe, mmetụta omume nke ntipịa iwe nke ndị mmụọ ozi abụọ ahụ karịrị nnọọ ihe anyị tụrụ anya ya. N'ezie, ọ bụrụ na ị ga-alụ ọgụ ọ bụghị na ndị mmadụ, ma na ihe e kere eke yiri ndị kasị ezi chi, na ma eleghị anya ọbụna demiurges, mgbe ahụ ọbụna ndị na-alụ ọgụ nke Land of the Rising Sun nwere ike ghara inwe obi ike.
  Ya mere, mgbe Margarita nọ n'otu ụgbọ mmiri, na Caligula na nke ọzọ, bepụ ndị ọrụ ọrụ na-anụ ọkụ n'obi, ma gbuo ụfọdụ n'ime ha, ndị ọrụ ụgbọ mmiri na ndị ọrụ ụgbọ mmiri ndị ọzọ weere na ọ kacha mma ido onwe ha n'okpuru ndị isi a . Ma ndị agha abụọ ahụ na-aga n'ọdụ ụgbọ mmiri Dalniy, nke ndị Japan kwụsịrị, mgbe e meriri ha n'oge na-adịbeghị anya, na-alụghị ndị agha Russia agha.
  Caligula Dolfinov chere na, ka emechara, ikike nke ike dị egwu bụ ikike. Dị ka ihe atụ, n'oge Agha Khalkhin Gol, ndị agha Soviet dị egwu jidere mmadụ ole ndị Japan? Dị ka data Soviet si kwuo, mmadụ 476, dị ka nchịkọta ndị ọzọ na-esote, ihe dị ka 200, na n'ihi mgbanwe nke ibe, ọ bụ nanị 88 ka e weghachitere na Japanese, ya bụ, ole na ole laghachiri n'ala nna ha.
  Ya bụ, samurai gosipụtara nkwụsi ike. N'ịbụ ndị furu efu, dị ka data Soviet si kwuo, ihe dị ka puku mmadụ iri abụọ gburu.
  Maka ntụnyere, ndị agha Soviet tụfuru ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ọtụtụ ndị gburu ( na-agụghị ndị nwụrụ n'agha) n'oge Agha Ụwa nke Abụọ dị ka ndị mkpọrọ.
  Na nke a n'agbanyeghị na NKVD ji obi ọjọọ mesoo ezinụlọ nke ndị nyefere onwe ha.
  Ya mere, nkwụsi ike nke ndị agha Japan abụghị ikwubiga okwu ókè. N'oge Agha Russo-Japanese, ndị agha Japan nwụnahụrụ otu narị ndị agha ole na ole dị ka ndị mkpọrọ n'agha karịa ndị Russia!
  Ma, Otú ọ dị, nke a bụ akụkụ ụfọdụ n'ihi na ndị agha Russia emerighị otu nnukwu agha. Na enweghị mmeri ọ dịghị ndị mkpọrọ.
  Otú ọ dị, ọ na-eme na ndị agha na-aga n'ihu nwekwara ọtụtụ ndị agha jidere.
  Nwa nwoke ahụ bụ́ dike , Caligula gwara Margarita site n"otu ihe na-ekwu okwu oge ochie:
  - Ma eleghị anya, anyị ga-ebuli ọkọlọtọ ọcha mgbe niile, ma ọ bụghị na ha ga-erikpu anyị?
  Margarita jụrụ:
  "Ọ bụ ihe ihere ịkwọ ụgbọ mmiri n'okpuru ọkọlọtọ ọcha." Kamma inye tricolor Russian n'elu isi gị!
  Onye agha na-eto eto webatara agịga ahụ n'ụkwụ efu, ụkwụ na-adịghị mma, ma mapuo samurai na-esote n'egedege ihu, o kwuru:
  - Ma n'uche nke m, Andreevsky na obe ga-aga nke ọma karị!
  Site na akara iri na anọ na efu, ụgbọ mmiri ndị agha mmiri na Japan agwụla ma ugbu a ị nwere ike ọ bụghị naanị iburu ụgbọ mmiri ndị ejidere n'onwe gị, kamakwa bụrụ abụ. Caligula nke Dolphins bụrụ abụ mmeri ya n'elu ngụgụ ya:
  Nnukwu mbara oke osimiri, oke osimiri -
  Anyị na-akọ ha n'okpuru ọkọlọtọ tricolor!
  Ndị agha ahụ meriri ugwu ndị dị elu.
  Ugo na-ebigbọ na mmeri!
  
  A ghọtara ndị dike Russia site na mbara ala,
  Anyị ji mma agha na bayonet tie ndị iro!
  Anyị nwere ike tụpụ yoke nke fasizim site na ọkara ụwa,
  Anyị ji mmeri mechaa njem anyị na Berlin!
  
  rutere n'ụgbọ mmiri ndị a na-akpachi anya,
  Ha na-eyi egwu ibibi ubi Russia niile!
  Ma ha na-akụda freaks ndị ikpe mara ike ,
  Ka ụmụ anyị nwee ike ibi ndụ obi ụtọ na-enweghị yoke!
  
  Anyị bụ ụmụ nke ala nna, nke dị elu karịa onye ọ bụla ọzọ n'ụwa.
  A mụrụ anyị, jiri ụkwụ efu na-agwakọta calico!
  riọrọ ayi aririọ, zite ayi ibu agha ;
  Na Chineke wetara May ka o ntoju na ọṅụ!
  
  Ọ dịghị òkè nke onye agha na obi dị elu ,
  Gịnị na-enye nrọ na ịlọ ụwa!
  Meghee ọnụ ụzọ dị ebube nke anwụghị anwụ.
  Ma ọ bụrụ na ị nọ ọdụ na nzuzo, nọrọ jụụ !
  
  E nwere anụ ọhịa wolf na atụrụ, ma unu bụ ndị ọzụzụ atụrụ nke eluigwe na ala.
  Ọ bụkwa òkè gị iji bufee usoro ọmụmụ!
  Iji buo okwu a na njedebe nke okike,
  Ka ọkụ ebighị ebi n"ime obi ịhụnanya ghara ịnyụ!
  
  Onye ma ebe mgbọ onye iro ga-akwụsị onye agha,
  Ma, n"agha, ọnwụ dị mma karịa ọrịa rere ure!
  Ma ọ bụrụ na ị nwụọ, enyi gị ga-egwepịa onye iro ;
  Ọ gaghị anabata ya, n'ihi na a na-adọta ụmụ agbọghọ na-enweghị ụkwụ na ndọrọ ndọrọ ọchịchị!
  
  Oh, ọdịnihu Russia, agha na ọkụ mgbe agha gasịrị,
  Maka ndị chọrọ ịga ezumike, ọ nweghị ebe maka ha, ị maara, na paradaịs!
  N'ebe a, Sam onye mmụọ batara na Setan na-akpa nkata,
  Na-eyi egwu: - M ga-eweda atom wee gbajie akụ mmiri igwe!
  
  Ma a ga-enwekwa nchebe megide ngwa agha,
  Na bọmbụ nuklia enweghị ike ibibi Moscow ...
  Anyị nwere ike iji tankị nweta nje,
  Na egwu na-agwụ ike banyere ndị dara ada na-ewute gị!
  
  Na-ere maka penny, ọ bụghị òkè Russia,
  A sị ka e kwuwe, onye ọ bụla n'ime anyị bụ nnukwu dike!
  Ekwela na Chineke etinyela anyị n'ọrụ,
  N'ezie, ị na-ekpebi otú mkpu ahụ si dị mma!
  
  Enwere ọdịda, enwere mmeri,
  O mere dị ka oke ọhịa si n'ebe anụ ọhịa wolf dị egwu na-ala!
  Mana ọ bụrụ na agha amalite, anyị ga-anọkwa ebe ahụ ọzọ,
  Tipịara ndị agha obi ọjọọ nke nnukwu anụ n'ụda mmụọ!
  
  Kwere m, anyị anaghị egwu egwu maka agha,
  Anyị enweghị ọkpụkpọ ọzọ karịa ịbụ ezigbo enyi!
  Anyị bụ ụmụnna, ọ bụghị Ebel na Ken.
  Maka anyị, nnụnụ bụ abụ, ọ bụghị egwuregwu abụba!
  . EPILOGUE
  Mgbe Dominica kọwachara amamihe ya, ụmụaka ahụ tiri mkpu ma kụọ aka ruo ogologo oge. Ee, ọ dị mma , ị nwere ike ịsị na ọ gara nke ọma - fesa aphorisms na humming onwe ya.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, Margarita na Dominica kwupụtara oriri maka ụwa dum, ka e wee nwee obi ụtọ na ọṅụ na mkpụrụ obi.
  Ha na-efe efe anwansi ha, tebụl ndị dara oké ọnụ wee pụta, bụ́ ndị jupụtara n'ihe oriri . Ihe niile ebe a dị oké ọnụ ahịa ma baa ọgaranya.
  Nri dị otú ahụ magburu onwe ya na ọtụtụ achịcha, custard pies, donuts, pretzels, muffins na achịcha ndị a na-achọ mma. Ọ gaghị ekwe omume ikwu n'akụkọ ifo, ma ọ bụ iji mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya.
  Na ihe niile na-atọ ụtọ ma na-esi ísì ụtọ nke na ọ bụ ihe pụrụ iche n'ụzọ nkịtị na ọkaibe na ịma mma ya.
  Margarita dere na tweet:
  Ihe kacha mma, kacha mma maka ụmụaka,
  N'ụwa anyị nwere obi ụtọ ...
  Ogologo ndụ anwụ na ifufe,
  Chee echiche banyere fairies maka ihe niile!
  O wee malite ịgba egwu. Na Dominica soro ya, na ọtụtụ ụmụ agbọghọ ndị ọzọ so ha. Ọ gara nke ukwuu .
  Margarita kwuru n'ụzọ ezi uche dị na ya:
  - Ihe niile ga-adị mma, ihe niile ga-adị mma ma ọ bụrụ na anyị emeghị ihe ọ bụla !
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we were weputa ihe-ọku ọzọ n'ogwe anwansi-ya. Ma ọ dị ka isi iyi nke diamonds nke na-eru n'ime iyi na-efe efe nke ukwuu.
  Dominica kwuru:
  - Mma, ịma mma.
  Ọ na-agbapụta dị ka isi iyi nke whale!
  Mgbe e mesịrị, ọ bụ oge ntụrụndụ. Ọtụtụ n'ime ụmụ nwoke kachasị ukwuu, ihe dị ka afọ iri na anọ ma nwee ahụ ike, na-etinye aka dị nro n'aka ha wee malite ịlụ ọgụ.
  Ha na-akụ aka na ụkwụ efu, na-amụmụ ọnụ ọchị ma na-achị ọchị.
  Dobrynya kwuru n'iji ọchị:
  - E kwuwerị, ha nwere akụrụngwa ugbo mkpokọta!
  Prince Oenomaus kwere:
  - Azụghị ha na nka agha !
  Nwa nwoke ahụ Dobrynya gbawara ọsọ, na-amaba n'ime mgbanaka arụ ọrụ:
  - Ka m laa!
  Na ụmụaka abụọ nọ n'afọ iri na ụma na-alụ ọgụ gbakọtara onwe ha. Ụmụ okoro ahụ chịwara ọchị ma wakpo Dobrynya. Enwere mgbawa na ifegharị aka na ụkwụ.
  Dobrynya deftly gbasasịa ma chụpụrụ ha n'akụkụ. O wee jide otu n'ime ụmụ okoro ahụ n'imi ụkwụ ya . Ọ na-eti mkpu n'oké mgbu. Na nwa nwoke dike ọzọ, na-enweghị ememe ọ bụla, tụbara ya ma mee ka ọ gbanwee.
  Ụmụntakịrị nọ ebe ahụ chịrị ọchị ma kụọ aka. Na Dobrynya kpaliri ụmụ nwoke anọ ọnụ ozugbo na deftly ọbọp ha a tablecloth.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ọchị ahụ ghọrọ onye ntị chiri kpamkpam. Dị ka ụmụaka na-akụ aka. N'ezie, ọ dị ezigbo mma .
  Dobrynya kwuru n'amaghị ama:
  - Onye ji obi ike rie ya!
  Dominika banyekwara mgbanaka ahụ. Ọ na-emekwa nka agha. A sị ka e kwuwe, ime ihe nkiri na fim abụghị egwuregwu. O gosiputara onwe ya dika Supergirl wee buso onye nlekota oru agha . Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ wee tie ibe ha ihe maka iri na abuo. Nke ahụ dịkwa mma . Ọbụna ọnyá ha dị adị.
  Ugbu a otu nwa agbọghọ siri ike, nke nwere ahụ́ ike nke dị ihe dị ka iri na anọ bụ́ ọkpọkọ igwu mmiri bịara megide Dominica. O wee nwaa ịwakpo nwa agbọghọ ahụ. Dominica zara nke ọma site n'ikiri ụkwụ efu ya na plexus anyanwụ, nwata ahụ dara wee malite iwe iwe.
  Dominica dere na tweet:
  -Ị bụghị nwoke , ị bụghị nwa nwoke,
  Ọ bụghị ezigbo...
  Ị bụghị nwoke , ị bụghị nwoke -
  Igbe rere ure!
  ike ya tie Dominica n'azụ muscular . Nwatakịrị nwanyị ahụ tiri mkpu ma kụghachi ya azụ. Ọ gbapụrụ wee gbaga Dominika ma gbalịa ịlụso ya ọgụ. Onye ntorobịa ahụ siri ike ma gbasie ike site n'ịrụsi ọrụ ike n'ebe a na-ewu ihe owuwu. Na Dominika aghaghị ịkpa ike ya niile ka ọ ghara ịda. Mana ọ pụtara wee tụpụ nwa nwoke ahụ siri ike n'elu ya. Ọ dara, na-adaba na efere ya na sturgeon. Nwata nwoke ahu wee ruru unyi nke ukwuu.
  Ụmụntakịrị ndị ọzọ wee chịrị ọchị ma mee ihu. Nke a dị ezigbo mma .
  Nwatakịrị ahụ wụliri elu, mana ọ na-agba bọọlụ siri ike
  Ụmụ agbọghọ na-eme ihe nkiri n'agba, a na-akụ ya n'agba na mmegharị na-abịa, nwa ahụ nwere muscular dara.
  Dominic bụrụ abụ n'ike:
  Ọ na-eche onye a tara ahụhụ n'ime ogbunigwe ahụ,
  Na-atụ radar n'ime igwe...
  Otu ndudue - mbupụ mberede,
  Na ihe otiti bụ ihe a na-apụghị izere ezere!
  Nke a, n'ezie, nwa agbọghọ karate. Ya mere, ọ tụgharịrị were ikiri ụkwụ gbachie nwa nwoke ọzọ ụkwụ n"imi. O we da, we rapu isi-iyi ọbara n'imu - umu -ya . Ma ọ maliri ozugbo. Ma ọzọ n'ime agha. Na Dominika na-emegharị ya, na-amanye ya ka ọ daa. Nke a bụ nwanyị n'ezie.
  Dobrynya kwere ekwe:
  - Jide ka iji! Ọfọn, ị bụ nwanyị mara mma !
  Nke a bụ nwa nwoke ọzọ siri ike nke gbapụrụ n'ihe otiti Dominica.
  Nke a bụ ebe ọgbaghara ahụ malitere. Nwatakịrị nwanyị ahụ tụbara nwa agbọghọ ọzọ n'elu ya wee tie mkpu:
  Ụmụ agbọghọ ndị si na ọha mmadụ,
  Achọrọ m imeri nwoke ahụ n'ezie!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ kpọgidere ụmụ nwoke ahụ ọzọ, na-enye ha ọnyá na ọkpụkpụ. Ma ọ na-ele anya kemgwucha na-akpa ọchị na-akpa ọchị.
  akụtukwa ụmụ nwoke ahụ :
  nwa agbọghọ anyị ! Ezigbo ọkụ na ọgụ!
  Dominica kwee isi ma tie mkpu:
  Nwa agbọghọ ahụ na-alụ ọgụ nwere ọbara dị ọkụ,
  Ndị agha kpuru ìsì na-awakpo anyị!
  Ọ kpakwuuru amụ, na ezigbo mmiri ozuzo nke ude, mmiri ara ehi na mmanụ aṅụ na-awụkwasị ụmụ okorobịa si n'elu.
  Na ọzọ ọchị ọchị nke ụmụaka. Ihe niile na-agba ọsọ ma na-eme ka ọ dị mma na ike ike. Na enwere oge na-atọ ọchị na mmegide a.
  Nwa nwoke Prince Oenomaus nọkwa na egwuregwu ahụ. Kedu ka onye ọ bụla ga-esi jikwaa na-enweghị ya? Na-eto eto dike nnọọ aghụghọ na-atụba n'elu onwe ya nwa nwoke anya tọrọ na ibu. Na ọzọ na-anụ mkpu ákwá. Ee, nke a bụ n'ezie ọgụ dị mkpa.
  Enomai fere aka ya, nwata ahụ wee daa n"obo achịcha e ji ude kpuchie. Ha wee gbawaa ma gbasasịa ihe ọchị na obi ụtọ. Ma ndị dị otú ahụ bụ isi ísì nke kichin anwansi.
  Dobrynya kwuru n'uju:
  - Ọ bụ ihe ihere imefusị nri dị otú ahụ!
  Dominic chịrị ọchị wee zaa:
  - Nke ahụ dị mma! Aga m eme anwansi ọzọ!
  The Phoenix Boy bụrụ:
  Ebe n'ime oke ohia enwere ndi afa.
  Ha na-adụra Setan ọjà...
  A tụbara nkume gburugburu,
  Obodo anyị mara mma!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ ghọrọ enyi na Dobrynya. Ụmụ nwoke abụọ ahụ bụ́ dike malitere ifegharị aka ha, na-agbalị ịkụ ibe ha n'ihu . Ha bujuru ya n'atụghị egwu ugboro abụọ, ọnya wee pụta. Mgbe ahụ, ụmụ nwoke-agha were ya kụbie isi ha. Ya mere, ọkụ malitere ịfe n'anya m.
  Ha na-akwagide ibe ha, gbuo isi wee malite ịlụ ọgụ. Na ọgụ ahụ siri ike nke ukwuu. Ụmụ nwoke ndị knight gbara mgba, na-etipịa ibe ha ma na-amanye ibe ha.
  Ha malitekwara igbu isi ọzọ, nke yiri nzuzu karịa nke dị jụụ na nke na-eyi egwu. Nke a mere n'ụzọ nke mere ka ndị na-ekiri ụmụaka na-achị ọchị.
  Dominica weere nku ahụ n'aka wee malite ịkụnye ụmụ okoro ahụ ọnụ n'ikiri ụkwụ efu. Dobrynya na Phoenix malitere ịchị ọchị, n'ezie ọ dị mma ma dị jụụ nke na ị gaghị enwe ike ịkwụsị ịchị ọchị.
  Margarita jiri ọchị prima donna kwuo:
  - Ee, ị bụ nwa agbọghọ mara mma. Naanị onye na-eme ihe nkiri. Kedu ihe ọzọ ị nwere ike ime?
  Dominica kwuru:
  - Ee, n'ozuzu, m nwere ike ime ihe niile. Na ị ga-ahụ nke a ihe karịrị otu ugboro!
  Dobrynya na Phoenix kewapụrụ. Ọsụsọ na-agbakwa ha, akpụ ha a kpụrụ akpụ na-egbuke egbuke ka a ga-asị na a wụrụ ha mmanụ oliv.
  Margarita kwuru na asụ ude:
  - Anyị nwere mmeri, ma anyị adịghị nso na ihe mgbaru ọsọ nke ịzọpụta mmekọahụ siri ike. Oke odo na-acha odo odo bụ nke onye iro anyị bụ Bastinda, onye furu efu na-enweghị onye maara ebe. Anyị wụfuru agwa. Ọfọn, ọ bụghị n'efu, ma ka na-enweghị n'ihi na anyị na-adabere na!
  Dominica bụrụ na nzaghachi:
  Ndụ adịghị mfe
  Ụzọ ndị ahụ adịghịkwa eduga n'ụzọ kwụ ọtọ...
  Ihe niile na-abịa akaha
  Ihe niile agaala ngwa ngwa!
  Nke nta nke nta, ọnọdụ nke ụmụaka a tọhapụrụ onwe ha bịara dị jụụ. Na ọgụ ndị ahụ, ọbụna ndị na-atọ ọchị, nwụnahụrụ, egwu ahụ adịchaghịkwa ada ụda.
  Na mberede, a nụrụ mkpọtụ. Opi mkpu ahụ dara.
  Ụmụ okoro na ụmụ agbọghọ ndị ahụ ozugbo si n"oche ha wụpụ mma agha na ube. Ha dị njikere ịlụ ọgụ.
  Dragons pụtara na mbara igwe. Ha dị isi atọ, isi asaa, nwee isi iri na abụọ . Ma e nwere nnọọ ọtụtụ n'ime ha, na nnukwu anụ anụ ukpu. Dị ka o kwesịrị ịdị, ka ndị isi na-abawanye, na-ebuwanye ibu. Otu n'ime ha bụ onye amoosu maara nke ọma Bastinda, onye yiri obere megide ndabere nke dragons.
  Dominic tụrụ mkpọrọhịhị wee kwuo:
  - Chaị! Ọ dị ka ọ gwụbeghị!
  Margarita bụrụ abụ na nzaghachi:
  Eji m obi m daa, na-ejide ụzọ,
  Ala juputara n'oghere, dika bast...
  Ma amaara m na nke a abụghị ọgwụgwụ ma-
  Ọgwụgwụ bụ naanị mmalite!
  E nwere ihe dị ka puku ụmụaka iri ise nke ndị dike - nke a bụ otu ìgwè ndị agha, ọ dịghị ihe karịrị narị dragons abụọ. Ya mere, ndị dike na-eto eto agbaghị ọsọ. Ha dị njikere ịlụ ọgụ ma nye ndụ ha nke ukwuu, ma eleghị anya ọbụna merie!
  Akụkụ abụọ ahụ na-alụ ọgụ ma kpebisie ike.
  Dragọn kasịnụ nwere isi iri na abụọ gbara égbè eluigwe:
  - Atụla ụjọ! Anyị na ụmụaka agaghị alụ ọgụ! Anyị bụ maka udo na ikpe ziri ezi!
  Dominica tiri mkpu:
  - Ya mere, gịnị mere i ji bịa ebe a?
  Ebe a Bastinda tiri mkpu, na-achị ọchị nke ukwuu:
  - Amaara m na isi ihe mgbaru ọsọ gị bụ inweta ihe arịa edo edo, na ọ bụghị ịtọhapụ ụmụaka ndị ohu!
  Margarita jụrụ:
  - Ọ dịghị egbochi! N'ọnọdụ ọ bụla, anyị achọghị ịhapụ ụmụ anyị ma anyị agaghị eme ya!
  Ndị isi iri na abụọ nke dragọn ahụ kwuru ozugbo:
  "Anyị nwere ekele maka ịbụ onye ama ama gị!" Mana Bastinda na-akpọ gị òkù ka ị kpọọ egwuregwu. Ọ bụrụ na ị merie, ọ ga-enye gị oke odo odo, ọ bụrụ na o mee ya, anọ gị ga-aghọ ndị ohu ya ruo mgbe ebighị ebi.
  Nwanyị afa Bastinda kwere:
  - Ee! Ọ bụ ya! Ee, ụmụntakịrị, ha na-enwe ọgbaghara dị ukwuu. Anọ gị ga-aba uru karịa na ịgba ohu!
  Dominica jiri ọchị kwuo:
  - Anyị nwere ike igwu egwuregwu. Naanị ka, ọ bụrụ na mfu, onye amoosu Bastinda ọ bụghị nanị na-enye anyị ihe ngosi Yellow Rat, kamakwa ghọọ ohu anyị.
  Margarita kwadoro, na-apịa ya ụkwụ efu:
  - Ọ bụ ya! Nke a bụ kpọmkwem ihe anyị chọrọ! Ọ ga-adị mma ma ọ bụrụ na Bastinda tinyekwara nnwere onwe ya n'ihe ize ndụ!
  Onye isi iri na abuo kwuru:
  - Ka ọ dị otú ahụ! The artifact na nnwere onwe nke amoosu, megide nnwere onwe nke anọ dị ịrịba ama mmadụ - ziri ezi!
  Nwanyị afa Bastinda jiri ntutu ojii kwee isi ya:
  - Ọ dị mma, ka ọ dị! Ana m emeri egwuregwu a mgbe niile. Na ọbụna ihe ọmụma nke anwansi agaghị enyere ha aka!
  ahụ nwere isi iri na abụọ tiri mkpu:
  - Ị na-ekwe nkwa na ị ga-emezu nkwa gị ma ọ bụrụ na e meriri gị?
  Mmadụ ise niile tiri n'otu:
  - Anyị na-enye!
  Nwanyị afa Bastinda were bọọdụ nwere oghere n'akpa azụ ya wee sị:
  - Mgbe ahụ ka anyị malite!
  O wee kpughee bọọdụ ahụ, ọnụ ọgụgụ ha pụtara ozugbo na ya. Ọ bụ ihe na-echetara chess ọdịnala, naanị square abụghị abụọ, mana agba atọ: ọcha, ojii na isi awọ. Na anyị nwere ọtụtụ ndị ọzọ ọnụ ọgụgụ. Enwere jester, ndị na-agba ụta na onye uwe ojii, onye ọchịagha, onye ọchịagha, onye na-agba bọọlụ, ụgbọ ịnyịnya na ihe ndị ọzọ.
  Dominica kwubiri:
  - Ee, amaghị m otú ha si eje ije! Nke a ezighị ezi!
  Nwanyị afa Bastinda ji ọchị zaa:
  - Ị nyelarị okwu gị ma ọ nweghị ebe ị ga-ala azụ. Ọjụjụ igwu egwu pụtara imeri!
  Margarita kwuru:
  - Amaara m egwuregwu a! Na otú ọnụ ọgụgụ na-eje ije na ya kwa! Ya mere, ka anyị kpọọ!
  Nwanyị afa Bastinda kwere:
  - Ọfọn mgbe ahụ! Isi ihe ebe a bụ eze na anyị ga-egwu ruo mgbe checkmate!
  Ndị dike ụmụaka na-akụ aka. Margarita kwara ụta anwansi ya, ihe oyiyi nke nnukwu bọọdụ nwere ụdị sel atọ pụtara n'ihu ha. Ma ugbu a, ọtụtụ puku ndị bụbu ndị ohu pụrụ ịhụ ya ozugbo.
  Margarita kwuru, sị:
  - Tupu agha ahụ, m meriri egwuregwu chess megide Botvinnik n'onwe ya, n'agbanyeghị na ọ bụghị n'onwe ya, kama na egwuregwu n'otu oge. Ma mgbe ọ dị afọ asatọ, ịkụ onye mmeri USSR dị mma!
  Onye dibịa afa Bastinda kwara arịrị:
  - Nke a bụ egwuregwu dị iche kpamkpam! Chess anọghị ya nso!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ gbapụrụ agbagọ kwee:
  - Ama m! Ọ gbagwojuru anya na enwere ọtụtụ iberibe, mana enwere m ike ịkpọ ya! Ya mere, echela na ọ ga-adịrị gị mfe!
  Amoosu nwere ntutu ojii kwee isi:
  - Iberibe m na-acha uhie uhie - ha na-amalite na mbụ!
  O we me ka èbè ga n'iru . Margarita zara ya site n'ịkwagharị onye na-agba ụta. Egwuregwu ntụrụndụ dị otú ahụ malitere. Otù ihe-ọtùtù di ọgu ise n'akuku nke-ọzọ, na ha atọ, ma-ọbughi ndi-eze. Enwere otu n'ime ha, egwuregwu ahụ na-ejedebe na nwunye. Ọfọn, nke a mara mma na ezi uche.
  Bastinda na-egwuri egwu ma chịa ọchị. Mgbanwe nke mbụ sochiri. Mgbe ahụ mmegharị nke jesters ngwa ngwa. Dominica kwuru na jester na-agagharị dị ka eze nwanyị na chess ọdịnala, mana ọ na-akụ dị ka onye mgba.
  Ee, ọ na-adọrọ mmasị. Onye uwe ojii ahụ dị ka bishọp, mana ọ na-akụ dị ka eze. Na izugbe na-akpali dị ka rook, ma akụ dị ka a knight. Marshal na-agagharị dị ka eze nwanyị, mana ọ na-akụ dị ka rook. N'ezie, ọnụ ọgụgụ kachasị ike bụ nnukwu viziers, ha na-agagharị dị ka eze nwanyị na dị ka onye agha, ma kụọkwa ya. E nwere, n'ezie, Queens, na ha dị ka ndị nkịtị chess. Ndị na-agba ụta na-aga dị ka pawn, ma ha na-agbapụ diagonally square atọ n'ihu, na-akụkwa naanị abụọ. Ọ dị ka ndị agha nkịtị bụ ndị na-adịghị ike, mana ha nwere ike, mgbe ha rutere n'ahịrị ikpeazụ, ghọọ akụkụ ọ bụla ma e wezụga eze.
  Ụgbọ ịnyịnya na-eje ije dị ka ịnyịnya, ma na-akụ dị ka enyí. Ee, ọ na-adọrọ mmasị ka ọ na-apụta. Enwekwara ballista - ọ na-agagharị dị ka rook, mana ọ na-akụ dị ka eze nwanyị. Rooks, knights na bishọp, dị ka na nkịtị chess. Mana enwerekwa unicorn. Ọ na-eje ije dị ka eze, ma na-akụ dị ka eze nwanyị. Na unicorn eze. Ọ na-eje ije dị ka enyí, mana ọ na-akụ dị ka nnukwu vizier, ya bụ, dị ka eze nwanyị na onye agha. Ee, nke a abụghị egwuregwu egwuregwu. Na e nwere ọnụ ọgụgụ atọ nke ọ bụla. Na-agbalị ihe na-enweghị hawning. Ma ugbu a, ọ dị ka Bastinda ewegharala ókèala ma nweta uru ihe onwunwe.
  O doro anya na ọ nwere ahụmahụ karịa Margarita.
  Dominica ji obi ike, ma ọ bụ kama n'echeghị echiche, tweeted:
  - Jee ije! Ịnyịnya!
  Margarita jụrụ ya:
  - Akwụsịla! Ihe kwesịrị ime, m na-eme!
  Nwa agbọghọ ahụ na-akpachapụ anya mekwara ka ọnụ ọgụgụ ya kpalie ya. Bastinda gara n'ihu na-awakpo. Agha ahụ siri nnọọ isi ike na enweghị obi ebere.
  Margarita, iji nwetaghachi ntakịrị obi ike na obi iru ala na ịmepụta mkpali na egwuregwu ahụ, malitere ịgụ abụ;
  Ọ na-afụ ụfụ n'elu, na-ebuli mkpọda ugwu.
  Ebili mmiri, agbụ nke ice bibiri oke osimiri!
  Owuwa-n'iku-uku ahu, bú igwe-oji ahu juputara na opu;
  Ifufe ọhu we tipia kwa ufufe ahu!
  
  Anọnyere m gị n'ọnụ ọnụ ugwu.
  Ọzịza nke oké osimiri na-akụ gị ntị!
  Onye agha ahụ jiri aka dị nro makụọ olu ya.
  Onyenweanyị dị nsọ ebilitewo n"ime mkpụrụ obi m!
  
  N'elu ugwu snow na-acha odo odo;
  Na urukurubụba pearl na obi!
  N"ebe dị anya, ụgbọ mmiri na-agba n"okpuru ụgbọ mmiri.
  Ị nweghị ike ịhapụ nrọ gị wee daa ụra!
  
  A na m atụ gị aka, onye m hụrụ n'anya,
  Anya gị na-egbuke egbuke site na anya mmiri!
  A sị ka e kwuwe, na-enweghị gị, ọbụna ụwa ezughị m;
  Oké ifufe na égbè eluigwe na-ebigbọ n"obi!
  
  Anyị na gị ga-atọ ụtọ otuto dị ukwuu.
  Na nsi na-abanye n'ọchịchọ!
  Mia mma-agha-gi n'aha nke ike ahu;
  ijere ozi !
  Margarita bụrụ abụ nke ọma na, nwee obi ụtọ, butere ọgụ siri ike. Nwatakịrị nwanyị ahụ na-akpachapụ anya alaghị azụ ịchụ àjà, ma n'oge ụfọdụ, nguzozi nke ihe onwunwe yiri ihe na-akpata ọdachi nye ya. Mana ebe a bụ ọgụ ọgụ siri ike karịa na...
  Margarita ji ọnụ ọchị na-emeghị ihe ọjọọ kwuru:
  - Onye nyocha, Oriakụ Bastinda!
  Ọ gbapụrụ anya nke ukwuu wee legharịa anya, na-ele anya n'akụkụ dragọn kacha ibu, nwere isi iri na abụọ . Ọ bụ nha nke nnukwu ụgbọ elu , ogologo nke nku ọ bụla dị mma narị mita abụọ - nke a bụ nnukwu anụ ọhịa. Ikekwe ọbụna anwansi dị egwu nke nwa agbọghọ-onye na-eme ihe nkiri bụ Dominica apụghị imeri nnukwu ibu dị otú ahụ.
  Nnukwu onye ndu dragọn ahụ ji isi iri na abụọ bigbọ n'otu oge:
  -Ị tụfuru Bastind. Ya mere, nye mmeri gị na Yellow Rat - ihe dị oké ọnụ ahịa, ma banye n'ịbụ ohu nke ndị nna ukwu ọhụrụ gị!
  Bastinda sụrụ ude wee wepụta otu ihe n'akpa azụ ya. N'ụzọ a na-atụghị anya ya, ọ bụ nanị nha aki oyibo, ma ọ na-egbuke egbuke na-egbuke egbuke na-acha odo odo.
  Amoosu wepụrụ ya wee kwuo:
  - Ọ bụ nke gị. Dị ka ihe niile bụ nke m, ọ bụ nke gị ugbu a!
  Margarita weere arịa ahụ n'aka wee zoo ya n'akpa ya. O wee sị:
  - Nke a dị mma! Ọ dị mma, gịnị ka mụ na gị ga-eme, Bastinda?
  N'èzí, otu nwanyị ojii ka na-eto eto mara mma zara:
  - Enwere m ike ime ọtụtụ ihe. Adịla m ihe karịrị otu puku afọ. Ma gịnị ma ọ bụrụ na m nwere ike ịkụziri gị usoro anwansi amaghị. Ọfọn, ma bụrụkwa onye njikwa nke alaeze ahụ. Enwere m ọtụtụ ahụmahụ na nke a, ọ bụghị naanị ijikwa ụmụaka.
  Margarita gbakere wee kwuo:
  "Echere m na m ga-ahapụ gị ka ị laa, ebe m buru ụzọ ṅụọ iyi ime naanị ezi omume."
  Dominica kwubiri:
  Gịnị ma ọ bụrụ na ọ na-agha ụgha? Anyị nwere ndị mmadụ, ị maara. Ọbụna Koran na-ekwu na a pụrụ imebi iyi n'ọnọdụ ụfọdụ.
  Na nwa agbọghọ na-eme ihe nkiri bụrụ:
  Kwere m, ndị ohu gị ga-akpọnwụ;
  A ga-arara gị nye, a ga-arahụ gị ...
  Ndị na-aṅụkwa ịhụnanya dị ka nke a.
  Naanị lee, ha ga-egbu gị!
  Margarita jụrụ:
  "Ọ bụ omenala ndị mgbaasị anyị idebe ma okwu ha ma iyi ha." Ịghọ onye na-agba iyi pụtara ịweta amamikpe na nlelị ebighị ebi n'aka onye ọ bụla. Ya mere Bastinda ga-edebe iyi ya ma ọ bụ jụ ịnara ya. Ya mere o nwere nhọrọ n'etiti ịgba ohu na ịhapụ omume ọjọọ ruo mgbe ebighị ebi!
  Amoosu na ajị oji agbagoro:
  - Enwere ihe ị ga-eche banyere ebe a. Emela ihe ọjọọ, nke a na-esikwa ike, ọ bụghịkwa ụtọ mgbe niile!
  Dominica were iwe:
  - Gịnị kpatara ị na-ekpebi anyị, Margot? Ana m eche, ọ ka mma ka ọ bụrụ ohu anyị. Onye na-eme anwansi na onye na-enweghị afọ ga-aba uru nke ukwuu n'ime ezinụlọ. O kwesịghị ịbụ ohu gị, kama nke anyị nkịtị!
  Nwa nwoke ahụ dị egwu Dobrynya kwadoro:
  - Ee, nke ahụ ziri ezi! Anyị anọ tinyere nnwere onwe anyị n'ihe ize ndụ. Ma ị chọrọ iwu naanị ya.
  Nwa nwoke Prince Oenomaus kwuru:
  "Echekwara m na ọ ka mma ịhapụ ya ka ọ laa, na-aṅụ iyi na ọ ga-eme naanị ihe ọma." Gịnị mere, ka ị na-achịkọta ihe iri na otu ọzọ, dọkpụrụ ohu gị? Ọ bụ naanị ibu!
  Dobrynya na Dominica kwuru n'otu:
  - Mba, ọ bụ ohu anyị! Anyị agaghịkwa ekwe ka ọ laa!
  Onye ndu dragọn ahụ kwuru:
  - Ị nwere nkewa: abụọ megide abụọ! M na-atụ aro ịtụfu otu mkpụrụ ego. Ọ bụrụ na ọ bụ isi, anyị ga-eme dị ka Margarita chọrọ, ọ bụrụ na ọ bụ ọdụ , anyị ga-eme dị ka Dominica chọrọ!
  Ụmụ dike ahụ tiri mkpu n'otu:
  - Ọfọn! Right! Right! Nza ga-ekpebi!
  Dominica kwubiri n'iwe:
  -Onye ga-atụfu mkpụrụ ego?
  Dragọn ahụ tụrụ égbè:
  - M!
  Na mgbe ahụ ọdụ ya tụbara a silvery okirikiri nke na-efegharị n'ikuku wee daa na nkume pavement. Mkpụrụ ego ahụ kụrụ na ... Ọ dara n'akụkụ ya ...
  Nnukwu dragọn ahụ chịrị ọchị wee zaa:
  - Ọ bụrụ otu a, m na-ewere Bastinda dị ka ohu m. A hapuru gi na artifact ya, oke odo odo, dika iko. Dị ka ị chọrọ, n'ụzọ!
  Dominica kwubiri:
  - Na ọgba tum tum. Achọrọ m akwụkwọ ozi dị ka nke a.
  Nnukwu dragọn ahụ tiri mkpu:
  - Na-abụ abụ! Na anyị dragons ga-enwe ekele maka ya. Ọ bụrụ na-amasị gị, ọgba tum tum na-efe efe nke anwansi ga-abụ nke gị. Ma ọ bụrụ na ọ bụghị, mgbe ahụ ... Gị onwe gị ga-abụkwa ohu anyị!
  Dominica were iwe:
  - Yabụ ị nwere ike ịsị na ị nweghị mmasị na egwu m ọ bụla!
  Dragon isi mara ọkwa:
  - Ọ bụghị naanị na anyị ga-ekpe ikpe, kamakwa ọha na eze, gụnyere ụmụaka na ndị ohu mbụ!
  Dominica jiri iku ume kwee isi.
  - Mgbe ahụ, m na-ekweta!
  Nwa agbọghọ ahụ wee malite ịbụ abụ na mmetụta na okwu;
   Yiri uwe anyaụfụ nke ndị eze niile.
  Crimson, ọla edo, akwụkwọ na rubies!
  Dị ka butterflies na-arị elu,
  Ma olu nke ifufe bụ akụkụ ahụ nke cherọb!
  
  Udo kacha dara okomoko dị mbara n'oge mgbụsị akwụkwọ.
  Osisi, ụlọ nke ụka dị nsọ!
  Alaka ọ bụla nwere ihe osise chiseled,
  Irigi na-adaba na nkume pel na nkume ndị dị oké ọnụ ahịa!
  
  E ji ọla ọcha dị obere kpuchie ọdọ mmiri ahụ.
  Sparks na-egbuke egbuke si n'okpuru ụkwụ ịnyịnya!
  Unu na-emeso ibe unu ihe ọma.
  Ka ị na-ebi ndụ obi ụtọ n'okpuru mbara igwe doro anya!
  
  N'anyanwụ na-egbuke egbuke, uwe m tọgbọrọ chakoo.
  Birch na poplar na-agba egwu waltz nke ịhụnanya!
  Anyị na-ewute ụbọchị ndị dara n'ime abis.
  Debe ihe ncheta nke nzukọ na m!
  
  Oge oyi ga-abịa, ntorobịa n'ime ya bụ ebighi ebi;
  Ọ bụghị ntutu isi awọ, diamond na ntutu isi!
  Anyị ga-akpọkọta ndị enyi anyị niile maka ezumike,
  Ka anyị were n'amaokwu ndị na-akụda mmụọ kọwaa nrọ ahụ!
  Ụjọ na-eti mkpu na mkpu "Bravo! Encore!", iri puku kwuru iri puku akpịrị gbajuru ogige ahụ dum. Nke a ga-abụ awa dị ebube, otu awa nke mmeri maka Dominica, onye chọpụtara nkà ya dị ka prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"