Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Panagpasa Iti Prinsess Exam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Maysa a napintas nga estudiante ken agtarigagay nga aktres iti pelikula, ni Dominika, ti arapaapna ti agbalin nga screen star. Ket idi immay kenkuana ti nimfa, situtulok a simmurot kenkuana, nga agngudo iti pagarian ti dragon. Inlemmeng ti Dominica dagiti naisangsangayan nga abilidad, ket dimteng ti karkarna a sakit iti imperio ken kadagiti kabangibang nga estado, a kas resultana gistay amin a kalakian ket nagbalin a bato. Maysa kadagiti maudi a pannakabagi ti napigpigsa a sekso, ti prinsipe ti elf nga Oenomaus, ket nakabalin a nangitantan ti ipapatayna gapu ti sagut ti Dominica. Ket ita masapul nga agtitinnulongda a mangibuksilan iti misterio ti di maawatan a sakit ken mangibutaktak kadagiti nasipnget a puersa.

  PANAGPASA ITI PRINSESS EXAM
  
  ANNOTATION
  Maysa a napintas nga estudiante ken agtarigagay nga aktres iti pelikula, ni Dominika, ti arapaapna ti agbalin nga screen star. Ket idi immay kenkuana ti nimfa, situtulok a simmurot kenkuana, nga agngudo iti pagarian ti dragon. Inlemmeng ti Dominica dagiti naisangsangayan nga abilidad, ket dimteng ti karkarna a sakit iti imperio ken kadagiti kabangibang nga estado, a kas resultana gistay amin a kalakian ket nagbalin a bato. Maysa kadagiti maudi a pannakabagi ti napigpigsa a sekso, ti prinsipe ti elf nga Oenomaus, ket nakabalin a nangitantan ti ipapatayna gapu ti sagut ti Dominica. Ket ita masapul nga agtitinnulongda a mangibuksilan iti misterio ti di maawatan a sakit ken mangibutaktak kadagiti nasipnget a puersa.
  PROLOGO TI PANANGIPAAY
  Naisangsangayan babaen ti manmano, naisangsangayan a kinapintasna, nakaawat ni Dominika Delfinova iti maysa kadagiti kangrunaan nga akem iti blockbuster a "Star Empress". Ket daytoy ket pelikula nga addaan iti dakkel a badyet ken mangikari iti dakkel a ganansia. Sakbay daytoy, ni Dominica ket dati a nagbida kadagiti sumagmamano a pelikula, ngem nakaawat laeng kadagiti sensilio. Nakaskasdaaw ti kinapintasna, ken naraniag unay ti kolor ti spring dandelion ti buokna, ket manmano a tattao ti mamati a kabaelanna no awan ti tina ken barnis. Ngem kasta ti napasamak. Ni Dominika ket maysa a natural, diro a blonde nga addaan iti ideal a proporsion, ken addaan met kadagiti naikitikit a piskel ken nagsayaat a panagunat.
  Nupay saan a nakipaset ti balasitang iti martial arts, nagsala iti ballet. Ket addaan iti kapartak, parabur, ken nagsayaat a koordinasion dagiti panaggaraw.
  Mabalinna, kas pagarigan, nga ipakita a naimbag ti bagina kadagiti action film. Kas iti balasang a ti anghel a langana ket mangilemmeng iti mannakigubat-a-sairo.
  Ita, inuksobna ti sapatosna ket siraragsak a nagtaray iti parke, a nariknana ti makaay-ayo a panagkigtot manipud kadagiti ruot ken babassit a bato ti dalan babaen kadagiti lamolamo a suela. Perpekto ken makagargari unay dagiti sakana isu a masansan a maretratoda a di nakasapatos ken iti close-up, a nangnangruna a nangparagsak kadagiti lallaki. Ipagpannakkel ni Dominica dagiti napintas a sakana, ken nakasuot iti ababa a palda agingga iti yelo.
  Iti dayta a kanito, kellaat a nagparang ti maysa a balasitang iti sanguananna. Ubing unay, mabalin a kunaen ti maysa, dandani balasang. Natayag, masel, nagarbo ni Dominica, ket ti rupana, iti laksid ti awan pakapilawanna a kinalannas ken pelus a kudil, ket kasla saan a kasla rupa ti maysa nga agtutubo, naive a balasitang. Ket daytoy ket kasla maysa nga ageskuela, nupay medio nabaknang ti kawesna, ken addaan kadagitoy a babassit a pedaso ti sarming a nakabitin kenkuana ken agkir-in a naraniag iti init.
  Impagarup pay ketdi ni Dominica a mabalin a pudno nga alahas dagitoy.
  Intimbre ti balasang ti bassit ken awan kawesna a sakana. Ket nagparang dagiti saringit ti bindweed nga addaan iti eskarlata ken lila a bukel iti nabato a dalan.
  Nagsippayot ni Dominica:
  - Anian a trick! Maysaka met kadi nga aktres iti pelikula wenno agperform iti sirko?
  Insungbat ti balasang iti arasaas:
  - Siak ti nimfa! Awanen ti tiempo a mangilawlawag, surotennak!
  Inwaras ti balasitang dagiti imana gapu iti di mamati:
  - Bueno, dayta... Nasayaat nga angaw! Ania ti naganmo?
  Nagkidem ti nimfa:
  - Ni Marquise de Cassandra. Ket umdasen ti panagsao, tunggal kanito ti kaadda iti lubongmo kasapulanna ti dakkel, mahiko nga enerhia!
  Ket sititibker, nga awan a pulos ti ubing a pigsana, iniggamanna ti ima ni Dominica, a sibibileg a piniselna ti paladna.
  Dagus a nabigbig ti napigsa ken nasigo nga aktres iti pelikula nga awan serserbina ti mangsaranget iti kasta a panangiggem.
  Ti balasitang, nga inusarna dagiti lamolamo a ramay ti saka ti bassit ken nagarbo a sakana, inturongna ti bato ti singsing iti pagturongan a ramay ti nawaya nga imana. Ket iti dayta met la a kanito, narikna ni Dominika a kasla matnag iti bubon. Ket makaay-ayo unay, naisangsangayan a rikna dayta.
  Kalpasanna, napno ti amin iti nakalitlitnaw a naraniag a lawag, a kasla mangtubtubngar iti tunggal selula ti bagi ti napigsa, atletiko, naisangsangayan ti kinapintasna a balasitang.
  . KAPITULO No. 1.
  Narikna dagiti lamolamo a saka ni Dominika ti napudot a rabaw iti babana, ket dayta ti umuna nga impresionna. Adda panagkir-in iti sanguanan dagiti matak, a kasla nabulsek dagiti nabileg a panagkidem, kas iti blitz iti kamera. Ket saan a dagus a nakita ti balasang no sadino ti nagtungpalanna.
  Nangngeg ti naalumamay a timek ti nimfa:
  - Dika agbuteng! Ita, lumabas dayta ket makitamton ti amin.
  Nagkidem ni Dominica ken nagkidem. Nangrugin a napudot ti rikna dagiti lamolamo a sakana. Iti sirok dagiti lamolamo, kasla balasitang a suela adda banag a sumsumged, kas iti darat ti Sahara iti tengnga ti aldaw. Pagay-ayat ni Dominika ti agtaray a di nakasapatos. Nangruna idi nairuamakon bayat dagiti screen test.
  Idi balasitang, naitukon kenkuana nga agay-ayam iti maysa a partisan intelligence officer.
  Siempre, bayat ti gubat, nagna dagiti babbalasitang a di nakasapatos no kalgaw, yantangay rumbeng nga asikasuen dagiti sapatos, ket karkarna ta no mabayag ti pannagna, nalaklaka pay.
  Ket iti kamaudiananna inturongda a mangibitin kenkuana, a di nakasapatos iti niebe. Daytoy ket iti estilo ni Zoya Kosmodemyanskaya, ni laeng Dominika ti blonde ken napimpintas nga amang, ken addaan iti natural a kinapintas. Ket no umisem ken ibukbokna dagiti puraw a ngipenna, a kasla naaramid kadagiti natural a perlas, naan-anay nga ikkatenna ti atep kadagiti bisagrana.
  Ket ditoy a sumsumged dagiti suela, ket uray kasano ket napudot. Nabara idi idiay Moscow idi Mayo, ngem dikay" maawagan a napudot.
  Ket ditoy, kasla iti sadinoman idiay Arabia iti tengnga ti aldaw. Napudot pay sadiay. Naminsan nagpelikula iti pelikula idiay Emirates, ket masapul a magna a di nakasapatos iti darat. Natural, iti agsapa, idi nalamiis bassit ti darat bayat ti rabii, ngem napudot pay laeng, pinagrasaanda pay dagiti sakana iti Vaseline tapno nalaklaka.
  Ngem dagiti lokal nga ubbing agtarayda nga aglikmut a di nakasapatos, uray la kadagiti napanglaw, ket agkatawada, nga ipakpakitada dagiti babassit a ngipenda, a dida mapasaran ti pannakariribuk.
  Pudno, nagsardeng ti panagkidem dagiti matana, ket nakita ni Dominica nga adda iti plasa ti siudad. Kahel ken lila dagiti cobblestone iti sirok dagiti saka ti kinapintas. Ket dagiti balbalay iti aglawlaw ket natayag, napintas unay, a kasla adda iti tengnga ti St. Ditoy laeng a nataytayag ken ad-adda pay a nabiag, namaris, nabaknang, naluho ken nalamuyot dagiti pasdek.
  Ket adu ti bulong ti balitok, nga awan duadua a makaay-ayo iti mata. Ken adu dagiti napintas a babbalasitang kadagiti kalsada. Isuda, nga agkir-in a di nakasapatos, nagarbo, nakusnaw, nalamuyot a saka, nangrugida a nanglikmut ken ni Dominica ken ti makaay-ayo a marquise-nymph-na.
  Dagiti babbalasitang ket, awan ti nailaksid, napintas, agtutubo, awan sapatosda, ngem nakasuotda kadagiti alahas. Ad-adu ti alahas ti dadduma nga addaan kadagiti napateg a bato, basbassit ti dadduma. Sumagmamano a babbalasitang ti nakasuot laeng iti puraw ken ababa a tunika.
  Kastoy ti gagangay a langa dagiti adipen no agaramidda kadagiti pelikula maipapan iti nagkauna a panawen, kinuna ni Dominika.
  Nupay kasta , saan nga amin a babbalasitang ket tao. Dadduma ti addaan kadagiti lapayag a kas iti lynx, dadduma ti addaan iti agong ti agila. Sumagmamano a babbalasitang ti babbabassit, kas ken ni Marquise de Cassandra, babbalasitang laeng, ngem nagdisso ken naggunayda a dida sinagid ti sementado a kalsada babaen kadagiti babassit a sakada.
  Maysa a sibubukel a pagarian dagiti babbalasitang a, dida mabuteng iti napudot a sementado a kalsada, iparangda dagiti lamolamo, de rosas a mugingda.
  Ket linakubda ni Dominica ken ti marquise iti singsing, ket immisemda, a siuulimek nga agsasarita.
  Nagruar dagiti babbalasitang iti makaay-ayo unay nga angot dagiti agtutubo, masel a bagi
  ti fair sex, a nalaokan kadagiti nangina a bangbanglo.
  Adda met dagiti armas nga iggemda. Nangnangruna, dagiti pana, elegante ti sukog a pana, kampilan, sabre, pug-aw ken quivers ti pana.
  Mangipalagip unay dayta kadagiti ekstra para iti pannakapelikula ti pelikula a pantasia;nakaskasdaaw pay a nabalinanda a naurnong ti adu nga awan pakapilawanna, kurbada, atletiko a kinapintas iti maysa a lugar.
  Dandani lamolamo ti kaaduan kadagiti babbalasitang, ti laeng suso ken luppoda ti naabbungotan kadagiti alahas a naaramid iti napateg a bato.
  Nagparintumeng ti agarup sangadosena a babbalasitang a nakasuot iti nanumo a tunika, nga iggemda dagiti agkir-in a platinum a pitsel ti inumen ken nabalitokan a bandehado ti nadumaduma a taraon ken prutas.
  Nagmuregreg ni Dominika gapu iti pannakariro:
  - Ania ti kayatmo kaniak? - Ket innayonna bassit nga ad-adda a kompiansa. "No adda tiempom, situtulokakto nga agparang kadagiti ekstram, basta bayadannak a naimbag."
  Simmungbat ti nymph marquise nga umis-isem:
  - Agparang a pagarupem a pelikula daytoy? Saan, daytoy ti Elf- Dragon Empire !
  Nagkidem ni Dominique sa naglugan. Awan asi a nauram dagiti mugingko. Inyugyugyogna dagiti kuentas ti ling-et. Bueno, napudot dayta. Kas met laeng iti desierto ti Arabia. Nakaskasdaaw no kasano a magmagna dagiti kinapintas ditoy a di nakasapatos, ken saan nga agkupas ti kudilda gapu iti init.
  Sadino ti ayanna? Nabatad a saan nga idiay Russia...
  Sinirip ni Dominica ti langit sa nagsippayot. Duyaw ti langit, kahel dagiti manmano nga ulep, ken adda sumagmamano a silaw a maminsan ... Di pakasdaawan a napudot unay. Maysa pay, naarkosan unay ti sukog dagiti luminary, nga addaan kadagiti kulot wenno sara...
  Narikna ni Dominika nga agsakit. Kasla, kastoy ti panagmauyong dagiti tattao. Nagbaliwbaliw ken nagbalin a nalabaga ti napintas a rupana.
  Nagkidem, ngem dua a babbalasitang nga elf nga addaan lapayag ti nangsuporta kenkuana. Nagsina dagiti pannakabagi ti fair sex, ket dagiti kinapintas a nakapuraw, translucent a tunika inyegda dagiti bangana nga addaan inumen kadagiti lamolamo, napintas unay ken masel a bagi dagiti babbalasitang. Ket nangibukbokda iti arak nga esmeralda kadagiti balitok a malukong.
  Naagum ti imminum ni Dominika. Ket nariknana a naisangsangayan ti kinasam-it ken kinaimas ti arak, dagus nga agayus ti enerhia, pigsa, ken pigsa kadagiti uratna.
  Ket saan unay a nauram dagiti sigud a lamolamo a saka ti balasitang, wenno imbes ketdi, nariknada ti makaay-ayo a pudot, ket nagbalin a nasayaat ti temperatura iti aglawlaw, kas iti tagtagainep.
  Nagpigerger ni Dominique ket inyugyugyogna ti balitok a bulong ti ulona, nga impukkawna:
  - Kumusta dagiti maturog!
  Kalpasanna, napardas nga inlinteg ti balasitang ti bagina:
  - Maragsakanak a makaam-ammo kadagiti kakabsatko a lallaki, wenno imbes ketdi, kakabsatko a babbai iti panunotko!
  Nagpalakpak dagiti babbalasitang. Ket nagkantada iti koro:
  - Kayatmi ti ragsak, .
  Sika ti namnamami, patiennak...
  Dalan nga agturong kadagiti dadduma a lubong - .
  Naluktan ti ridaw!
  Nagtung-ed ni Marquise de Cassandra:
  - Wen, masapul a tulongannakami. Ket dakkelto ti gunggona iti daytoy.
  Inkidem ni Dominica dagiti masel nga abagana ket masmasdaaw a dinamagna:
  - Ket kasano a matulonganka?
  Adda kayat nga ibaga ti balasang a nimfa, idi mangngeg ti uni ti trumpeta ken ti uni dagiti payak. Amin dagiti nagadu a pannakabagi ti patas a sekso ket namimpinsan a nagparintumeng ken nagrukobda a nadayaw a nagruknoy.
  In-inut met ti Marquise ni Dominika:
  - Agruknoyka met.
  Masmasdaaw a sinaludsod ti girl actress:
  - Para iti ania?
  Nagkidem ti balasang a nimfa:
  - Masabatnaka ti Dragon Duchess. Dagiti dragon ti mangituray iti imperiotayo. Umayka, iti maysa a tulang!
  Inkeddeng ni Dominica a dina dadaelen ti panagpannakkelna. Nupay maamak a ti napudot a sementado a kalsada ti mangpuor iti lamolamo a tulangna, a natan-ok agingga iti nalawag a bronse. Ngem nalawag a pimmigsa ken saanen a sensitibo ti kudil. Nalawag a di nakasapatos dagiti tattao ditoy saan a gapu iti kinapanglaw. Ngem gapu kadagiti nakarkaro a rason a kasapulan pay laeng a malawlawagan.
  Kalpasanna, nagparang ti dragon duchess a mismo. Maysa nga animal nga addaan tallo nga ulo, naraniag unay ti kolorna, kasla kulibangbang. Dakkel, kasla nalaing a mannakigubat, ngem saan a pulos a nakabutbuteng, wenno saan a nakabutbuteng no isu.
  Kasla medio bassit dagiti ulo, ken agsilsilnag dagiti babassit ngem naraniag a korona.
  Idi nagtayab ti kabaian a dragon, binaliwan dagiti babbalasitang iti sirok dagiti payakna ti kolor ti kudilda iti lilac, sa nagbalin nga esmeralda. Nagbalinen a napintas daytoy.
  Kasla na-spell ni Dominica. Daytoy ti umuna a gundaway a nakakita iti pudno a dragon iti kinapudno. Wen, kadagiti pelikula, siempre, mangaramidda kadagiti nasayaat a dragon babaen ti panangusar kadagiti computer graphics. Ngem pudno daytoy a dragon, napintas unay ken nagarbo.
  Dinamag ti ulo, ti adda iti tengnga, makaay-ayo unay ti timekna:
  - Maragsakanak unay a makakita kenka, sangailitayo manipud planeta Daga!
  Immisem ni Dominica ket insungbatna:
  - Ket maragsakanak unay a makakita kenka met!
  Nagtung-ed ti Dragon Duchess ket intuloyna, ti ulo iti kannawan ket agsasao metten:
  - Inawismikayo ta iti uratyo agayus ti dara ti mismo, diak ammo no siasino, siasino ti agnanaed sadiay, diak ammo no sadino!
  Inkuskusen ni Dominika Delfinova ti maysa kadagiti lamolamo, nakutkot a sakana iti sabali ket kinunana a mariribukan:
  - Kasla, diak maawatan!
  Simmungbat ti ulo ti dragon duchess iti kannigid iti kompiansa a tono:
  - Ket ditay" maawatan a mismo daytoy. Ngem uray kaskasano, addaantayo iti nakaam-amak a parikut nga uray la mayarigtayo iti malmalmes a tattao, a mangpetpet kadagiti garami!
  Intimbre ni Dominica ti lamolamo, makagargari unay a sakana ket inkantana:
  - Iggamannak, garami, iggamannak, .
  No adda sangapulo ket lima a puntos iti aglawlaw ti bagyo...
  Pigisen dagiti kabusor nga adda kadagiti elf, .
  Ti gasat ti nangipuruak kaniak a kastoy iti biag!
  Nagpalakpak dagiti babbalasitang iti amin a garit, ket nakaay-ayat ken nalamiis unay dayta.
  Nagsao manen ti sentral nga ulo:
  - Gapuna, addaantayo iti karkarna a sakit. Dagiti pannakabagi ti napigpigsa a sekso, dagiti man elf, tattao, troll, hobbit, bampira, gnome ken dadduma pay nga agnanaed iti unibersotayo, gapu kadagiti di ammo a rason nangrugida a nagbalin a bato ken mamimpinsan. Iti pagiliantayo, malaksid kadagiti orc ken gnome, maminsangapulo ket dua a daras a basbassit dagiti kalakian ngem kadagiti kabaian, ket ita dandani naan-anay a naungawdan! Siempre, maysa a trahedia daytoy!
  Nagkidem ni Dominika ket nagsasao:
  - Nagsayaat unay daytoy! Ta no saan awan ti pagruaran kadagitoy a dutdot, naalas a lallaki! Ket ti kapatgan, no naulpit ti lalaki, addaan iti potbelly ken kalbo ti ulona, agkurba, ad-adda a kumpet kenka.
  Maysa kadagiti elf ti nagkedked:
  - Awan dagiti pot-bellied, nakurba ken kalbo nga elf! Awan pay ketdi ti barbas wenno bigote.
  Kinuna ni Dominica:
  " Maysa pay, nangina ti makilangen kadagitoy nga agtutubo!" Saanda met nga ipalubos ti panaglabas. Nabannogak unay kadagitoy a fans. Ket sika, agyamankami iti Dios, awan dagitoy nagartem, naling-etan, naalas a kalakian, ket makapaginana ken makapagrelakska.
  Namimpinsan a naggurruod amin a tallo nga ulo ti dragon:
  - Ti lubong nga awanan kadagiti lallaki ket naikeddeng a matay! No idilig kadagiti tattao iti planeta a Daga, napaut unay ti panagbiagtayo, nangruna dagiti dragon. Wen, makauma dayta no awan dagiti lallaki, ken awan ti panagtutunos iti uniberso no awan ti napigpigsa a sekso.
  Naguni dagiti babbalasitang iti pananganamongda. Nagmuregreg ti maysa:
  - Napintas amin a lallakitayo! Naminsan , rinibu a tawenen ti napalabas, dagiti lallaki iti puli ti tao ket addaan iti buok, kalbo, kurba, tian, ngem ita ket agtutuboda amin, napintas, kurbado ken makaay-ayo ti angotda, kas kadagiti elf!
  Nagkatawa ken nagkidem ni Dominika ... Kalpasanna insungbatna:
  - OK! Siguro kalpasan ti dua a bulan mangrugin a mailiw kadagiti lallaki. Diak la maawatan no kasano a matulongakkayo?
  Insungbat ti makannawan nga ulo ti dragon duchess:
  - To be honest, ditay" ammo a mismo daytoy. Ngem addaanka iti dara ti parsua manipud iti sabali nga uniberso, a sadiay amin nga agnanaed ket saan a dua a sekso, kas iti adda kadatayo ditoy Daga, no di ket tallo. Ket nalabit makatulong daytoy tapno maisubli dagiti kalakiantayo!
  Nagkintayeg ni Dominica ket napaliiwna:
  - Dagiti triseksual a parsua? Wen, nabasak ti science fiction, daytoy ket teoretikal a posible!
  Nagtung-ed ti balasang a nimfa:
  - Wen! Saan ida a sinagid ti angol. Ngem siasino ti mangipanamnama a saan nga agparang ti impeksion a mangpukan iti patas a sekso? Ket mabalin a nakarkaro pay dayta! Ket uray no awan ti napigpigsa a sekso, no rauten ti maysa nga agresor ti unibersotayo, ngarud awanton ti gundawaytayo a manglaban.
  Nagtung-ed ti balasang nga aktres:
  - OK! Makipagriknaak kenka. Sabagay, umay kadi daytoy ditoy Daga?
  Pinasingkedan ti kannigid nga ulo ti dragon duchess:
  - Wen! Posible unay. Isu a dimo ipagarup a pabor ti kidkiddawenda kenka. Adda ub-ubing a kabsatmo, ken agtigtignay met kadagiti pelikula. Kayatmo kadi nga agbalin a bato daytoy nga ubing ken agrupsa a tapok?
  Sipupungtot a sinilioan ni Dominica ti awan kawesna a sakana ket kinunana a buyogen ti pannakarurod:
  - Adu ti ammom maipapan kaniak!
  Insungbat ti balasang a nimfa:
  - Kayatmi no dadduma ti agbuya kadagiti pelikula manipud iti planetam. Mabalin a direkta a mai-download dayta manipud iti Internet, a saan a kasapulan ti dakkel a gastos iti mahiko nga enerhia. Dayta ti gapuna a nakitamikayo met. Ket narikna dagiti nangato nga engkanto ti naisangsangayan nga auram, ket nakitada ti kabsatmo, adda met pedaso dayta, diak ammo no siasino!
  Nagsippayot ken nagkullayaw ni Dominica:
  - Sigurado nga ammok nga amin nga imposible ket posible! Nupay kasta , nasaysayaat no agadalak nga awan!
  Napaliiw ni Marquise de Cassandra:
  - Eksakto, daytoy ti masapul nga aramidem. Adalen, agadal ken agadal manen!
  Nagmuregreg ti estudiante a balasitang a di makaay-ayo:
  - Ania pay ti pakausaran daytoy?
  Dagus a nagsao dagiti tallo nga ulo ti dragon duchess a nagsisinnublat ken agtutunos kadagiti makaay-ayo a timekda:
  - Awan ti ammom maipapan iti mahika ken panagsalamangka! Ket masapul nga addaanka iti nasaknap ken kangrunaan a pannakaammo tapno matulongannakami. Apaman a makaturposka iti Imperial Dragon Academy of Dularis , maaddaanka kadagiti dati a di ammo a pannakabalin a mangipalubos kenka a mangisuot iti korona ti mangkukulam a prinsesa. Ket iti laeng daytoy a kaso a kabaelam, wenno imbes ketdi, makagun-odka iti uray bassit laeng a gundaway a mangisubli kadagiti pannakabagi ti napigpigsa a sekso manipud iti lubong dagiti natay.
  Nagsippayot ni Dominic ket kinunana:
  - Ay, ti diak magustuan ket ti panagadal!
  Pudno, pagay-ayatna ti agsala, agluksaw, ken agtignay kadagiti pelikula. Nagustuak pay ketdi unay dayta. Ngem narigat ti panagadalna kenkuana. Nagpalista pay ketdi iti maysa a departamento a masueldoan tapno makagun-od iti diplomana babaen ti basbassit a panagregget. Pudno, nalaklaka iti kastoy a wagas.
  Saan koma a pulos a simrek ni Dominica iti akademia no saan nga uso no awan ti nangatngato nga edukasionna. Maysa pay, uray dagiti bilionario ket saanda a makiasawa iti balasitang nga awanan iti diploma.
  Ngem tapno makiasawa iti oligarko, a nabaknang agingga a mabalin ken, maigiddato iti dayta, nasaysayaat a lakay, masakit ken naan-anay a nataengan. Kalpasanna, ikkatem dayta, agbalinka a bilionario a balo ket agbiagka para iti bukodmo a ragsak.
  Ket agsuratka a mismo kadagiti iskrip ti pelikula. Adda pay ketdi ideyana. Ket isu ti lead role. Kas ken ni Emperador Palpatine , wenno imbes ketdi, ti nasipnget nga espirituna ket immakar iti maysa a balasitang a clone ken nangrugi a nangparnuay iti baro nga imperio nga addaan kadagiti panagparmek.
  nagsayaat dayta ! Nupay kasta, saan a dakes ti akemna a mangidaulo uray kaskasano, ken kasla dakkel a kuarta ti angotna. Ngem ... Ita, nagbalinen a hit . Ket masapul nga aramidenna ti kabassitan nga ay-ayatenna - panagadal!
  sinaludsod ni Dominica iti agpigpigerger a timek:
  - Kasano no agkedkedak?
  Naariwawa dagiti babbalasitang iti aglawlaw gapu iti di pannakaay-ayo. Impukkaw ti maysa:
  - Shoot isuna kadagiti mugingna!
  Insungbat dagiti Tallo nga Ulo ti Dragon Duchess:
  - Awan ti moral right mi nga mangpilit kenka. Nupay kasta, tapno makaalakayo iti planeta a Daga, kasapulan ti adu a nangina a mahiko nga enerhia. Ket agsubli, no kayatmo ti agsubli, bayadam ti panagbiahe ditoy, ti nangina nga arak nga ininummo, ken ti tiket ti panagsubli.
  Nagkidem ni Dominica:
  - Saan a patas a singirennak iti banag a diak kayat nga aramiden! Natignayak a maibusor iti pagayatak!
  Insungbat ti makintengnga nga ulo ti kabaian a dragon:
  - Sika ti, nalabit, maysa kadagiti maudi a gundawaymi! Pudno, mabalinmo latta a padasen ti kabsatmo, ngem ubing pay laeng, ket kaskasdi, maysa a lalaki, ket mabalin met a marpuog a tapok.
  Nakapungtot nga impukkaw ni Dominique:
  - Dimo sagiden ti kabsatko! Awan ti negosiona!
  Sipapasnek a sinaludsod ti Dragon Duchess:
  -Situtulokka kadi nga agadal tapno agbalinka a prinsesa? Panunotem no ania dagiti gundaway a maaddaanka. Saanka a lumakay, agbiagka iti sumagmamano a ribu a tawen, ken nalabit ad-adda pay no makagun-odka iti ad-adda pay a narang-ay a mahika ken agbalinka nga imortal a dios. Ket maaddaankanto kadagiti iturayan ken bukodmo a pagarian!
  Immanges iti nadagsen ni Dominica ket nagpakaasi a kinunana:
  - Bay-am nga agpanunotak bassit.
  Pinasingkedan ti balasang a marquise:
  - Wen, bay-am a panunotenna dayta. Masapul nga ad-adda a maam-ammona ti lubongtayo. Bay-am a makibagay ken makarikna iti panunotna. Ket aramidennanto ti umiso a pangngeddeng.
  Nagtung-ed ti Dragon Duchess nga afirmatibo nga addaan amin a tallo nga ulo:
  - Bay-am a magna iti siudad. Dakkel ken nakapimpintas dayta. Ipakitam kenkuana, Cassandra, ket dakayo a babbalasitang ti mangted kenkuana iti dalan. Dika makibiang!
  Nagsina ti fair sex. Innala ti nymph marquise ti kasla pizza manipud iti bandehado ket inyawatna ken ni Dominika:
  - Ditoy, manganka! Agbalinka a pumigsa.
  Maysa a balasitang a nakatunik ti nangibukbok iti arak, a sigud a de rosas, iti nabalitokan a kopa manipud iti platinum a pitsel . Siannad a nangala ni Dominika iti kagat ti pizza. Nagbalin a naimas unay dayta, ket nangrugin a mangan ti balasitang, ad-adda nga agtalek, ket binugguanna dayta iti arak, a nasam-it ken nabanglo unay.
  Kalpasan dayta, ngimmato unay ti rikna ni Dominica. Ket inkantana:
  Sagut dagiti mannursuro, .
  Nabusbosda ti panawen a kaduak...
  Awan ti insuroda kaniak...
  Ket kalpasanna saan a nakasarak ti estudiante a balasitang iti maitutop a rima, ket ti agkir-in iti napintas nga ulona ket kasla bulgar unay ken di maitutop.
  Naggigiddanda a nagturong, ket indauluan ti nimfa ti takiagna. Nupay nasurok a maysa nga ulo nga ababa ken naingpis ngem ti napigsa ken natayag ken kasta unay ti maselna a ni Dominika.
  Agpada a tinatak dagiti babbalasitang dagiti awan kawesda a sakada ken naggunayda iti kapartak dagiti agtutubo a gasela.
  Naluho unay dagiti balay iti aglawlaw . Awan pay ti siudad ditoy Daga a kasta ti kinatan-okna. Adda met dagiti sabong nga agtubtubo ditoy, nakadakdakkel, naraniag ken nabanglo. Napintas ken makaay-ayo ti amin maipapan iti daytoy a siudad.
  Ket adu ti babbalasitang. Naluho unay ti panagkawkawesda , wenno, iti kasumbangirna, ad-adda a naemma, ken dadduma a babbalasitang ti nagbuggo kadagiti kalsada. Ngem amin ket agtutubo, presko, napintas ken awan sapatosna.
  masmasdaaw a sinaludsod ni Dominica:
  - Apay a dida agsapatos, wenno uray la flip flops?
  Simmungbat ti Marquise de Cassandra nga umis-isem:
  - Daytoy ti mahika daytoy a planeta. Tulongannatayo a mangtaginayon iti agnanayon nga agtutubo, mangipuruak iti mahika, ken dagiti lamolamo a ramay ti sakatayo ket mabalin met nga usaren iti gubat!
  Nagkatawa ti girl artist ket kinunana:
  - Daytoy ket nakaay-ayat! Iti pangkaaduan, idi bassit pay unay, mabainak a magna a di nakasapatos, gapu ta patiek a daytoy ket pagilasinan ti nakaro a kinapanglaw. Ngem kalpasanna, nairuamakon kadagiti pelikula. Maysa pay, kasapulan a narangkis bassit dagiti suela no agakemak a kas kabsat ni Spartacus idi ubingak, wenno nadumaduma a kita ti partisano. Nagustuak dayta. Ngem no magmagnaka idiay Moscow a di nakasapatos, mapagkamaliankayo a maysa a sakit ti isip, ket adu unay ti impeksion ken rugit kadagiti kalsada!
  Nagtung-ed ti balasang a nimfa:
  - Wen - maawatan dayta! Plus, ad-adda a nasiglat ti panagtaray nga awan ti sapatos, tangay napigpigsa nga amang ti kudil ti mannakigubat ngem kadagiti suela dagiti kanginaan a botas, ken nababaneg, nalaka a maibagay ken nakargaan iti mahika!
  Immakarda. Makitam no kasano ti kangato, kas iti torre ti Ostankino TV tower, dagiti jet ti ubbog nga agdardaras. Isu nga agtayabda, a maisupadi kadagiti linteg ti pisika. Ket dagiti jet a mismo ket adu ti kolorda. Anian a nagpintas daytoy.
  Ket ania dagiti palasio nga adda iti aglawlaw? Anian a naluho ti amin ditoy. Ket ti linteg ket agsilnag saan laeng a iti balitok, no di ket iti sumagmamano a naraniag, kahel a metal a di ammo ditoy Daga.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Kasla sarsarita ti siudadyo. Ket natan-ok dagiti babbalasitang, kas iti pudno a paraiso, ken saan a naimbento, kas kadatayo!
  Nagkidem ni Cassandra ket dinamagna:
  - Apay a pagarupem a ti paraisom ket buklen?
  Simmungbat ti balasang nga artista a medio lohikal:
  - Gapu ta addaan kadagiti agsusupadi a panangiladawan. Maysa a banag ti ibaga ti maysa a relihion, sabali ti ibaga ti sabali, ken eksakto a kasungani ti ibaga ti maikatlo!
  Nagtung-ed ti nymph marquise:
  - Yeah, ammok! Kinitak ti Internet-yo. Nalaklaka ngem ti agbiahe nga agturong iti Daga. Nasimsimple unay nga uray dagiti simple nga elf, troll ken tattao ket mabalinda ti sumang-at iti dayta ken agbuya iti pelikula. Iti amin a kinadayag ti mahiko a lubong, datayo, daksanggasat, awan ti addaan kadagiti narang-ay a teknolohia a kas kadagiti tattao ti Daga. Amateur-kayo iti mahika, ngem nagyelo ti panagdur-astayo iti teknolohia!
  masmasdaaw a sinaludsod ni Dominica:
  - Apay nga in-freeze mo ti teknolohia?
  Insungbat ti nimfa, a nangibaba iti timekna:
  - Saan a datayo. Dagitoy ket dragon. Agparang a dida kayat a dadaelen ti pannakabalinda. Nupay, siempre, palubosandatayo nga agbiag a normal, ken para iti dadduma uray naluho, ngem ... Ditay pagsasaritaan dayta!
  Ket manen adda panagsardeng. Ti luho iti aglawlaw ket, siempre, super. Napintas unay ti amin, kasta nga arkos, estatua, balay ken templo.
  Wen, dagiti templo, siempre, ket nadumaduma unay. Saan a kas iti gagangay ditoy Daga iti sumagmamano a panagpapada. Ket naan-anay a naiduma dagitoy iti estilo, kolor, ken sukog . Ket siempre, napintas. Adtoy dagiti pigura, ken simborio, ken poligono, prisma ken dadduma pay.
  Ket adu a templo ti addaan kadagiti simborio iti porma ti buds dagiti kapipintasan a sabong.
  Kinita ni Dominica ti kaduana ket dinamagna kenkuana:
  - Kasla schoolgirl ka ... Ngem mano nga talaga ti tawen mo?
  Insungbat ni Cassandra nga umis-isem:
  - Adda daytoy a pagsasao dagiti tattao: saan a kaugalian ti agsaludsod iti maysa a babai maipapan iti edadna!
  Inkonklusion ti girl artist:
  - Adu la ketdi.
  Nagtung-ed ti balasang a nimfa:
  - Siguro! Ngem napapaut ti panagbiagtayo ngem dagiti elf, troll, tattao, ken uray pay ngem dagiti gnome ken bampira. Gapu ta adda kadatayo ti dara dagiti didiosen, agkakabagiantayo iti dara kadakuada. Ti dadduma ket addaan iti ad-adda a di direkta a koneksion kadagiti imortal .
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Annak tayo amin ken annak a babbai ti Dios. Medio.
  In-click ni Cassandra dagiti lamolamo a ramay ti sakana.
  Ket kalpasanna nagparang ti magic wand kadagiti ima ti nimfa. Siuulimek nga insippawna:
  - Adda dragon vein na iti uneg na. Nabileg unay daytoy nga artifact, nangina ken manmano. Ngem dakkel met ti pigsana. Ipakitana kenka ti epektona?
  Nagsasao ni Dominica:
  - Nagbuyaak iti serye maipapan iti maysa nga ubing a lalaki nga addaan iti magic wand. Ngem adda nalukmeg nga ubing a lalaki sadiay , natayengteng ti buokna ken sarmingna. Saan a kas ken ni adingko - guapo, masel ken blond ti buokna. Sabagay, agpada met nga agay-ayamak a mannakigubat ken mangkukulam!
  Pinasingkedan ni Cassandra:
  - Am-ammok ti kabsatmo. Wen, guapo unay, naisangsangayan nga ubing a lalaki. Ket saan a kas kenka, ti kampeon ti lubong iti karate kadagiti ubbing.
  Siuumsi a nagngaretnget ni Dominika:
  - Nupay ubing a lalaki, lalaki! Ngem kadagiti lallaki, gagangay a banag ti panaglalaban ken panaglalaban.
  Insungbat ti balasang a nimfa:
  - Sangapulo ket dua a daras a basbassit dagiti lallaki ngem babbai manipud kadagiti kangrunaan a tattao ti imperio: tattao, elf, troll, hobbit ken bampira. Isu a masapul met a makiranget ti fair sex. Maisupadi ketdi, kadagiti orc ken gnome ket maminsangapulo ket dua nga ad-adu dagiti kalakian ngem dagiti kabaian. Isu a nagbalin pay ketdi a nalaklaka kadakami ngem idi. Kanayon a nakirangetkami ken dagiti orc, ket simmang-atda a kasla tukak tapno ag-cramp, ita dandani awanen ti makiranget. Nupay kabaian ken orc, no pudno ti ibagak, saan unay. Ngem nasaysayaat dagiti gnome , ad-adda a kasla babbai a hobbit ti langada. Dagiti gnome a mismo ket lumakay, agbalin nga ubanan, dumakkel iti atiddog a barbas, ngem agingga iti ipapatayda napartak ken nasiglatda, ket iti laksid dagiti kurba, pagtalinaedenda amin a ngipenda. Ket no matukkol ti ngipen, dumakkel manen!
  Nagtung-ed ni Dominica:
  - Wow! Kaslakayo kadagiti pating. Ngem naminsan dinamagko, no naparsua ti tao iti ladawan ken kaasping ti Dios, apay ngarud a nakapkapuy dagiti ngipenna. Ket nagmuregreg ti padi a kas iti, ti lasag ket nadagsenan iti basol. Sabagay, idi natukkol ti ngipen ti kabsatko, literal a dimmakkel manen iti uneg ti maysa nga aldaw. Kayatko pay ketdi nga ipanda iti doktor. Ket kalpasanna nagbaliw ti panunotko, adalendanto ti ubing a kasla rata iti laboratorio!
  Nagtung-ed ni Cassandra.
  - Husto dayta! Nasiribka. Ngem dikay" kayat ti agadal.
  Sipipinget a nagtung-ed ti balasang:
  - Wen! Makauma dayta. Ket adda met ... Bueno, diak ammo, no agtugawka iti lamisaanmo agsakit ti bukotmo, ket kayatmo ti agtaray ken agluksaw!
  Inkanta ti balasang a nimfa:
  - Wen, babbalasitang, ammoyo a saan a kayat ti amin ti ag-cram , .
  Sapay koma ta agtarayak a di nakasapatos iti linnaaw!
  Ket nagkatawa ti gorgeous couple. Ditoy nga ad-adda pay ti papananda. Nadlaw ni Dominica nga awan dagiti kotse a kas kadagidiay ditoy Daga. Ngem adda dagiti napintas unay a unicorn. Kas kadagiti idrowingda iti anime . Ket dagiti simple a kabalio ket basta nakaay-ayat. Ket no agdardaras ti kareson, kasla engkanto.
  Dadduma a babbalasitang ti agtayab a kasla tumatayab. Pudno , manmano, ditoy makitam a saan nga amin a salamangkero ket narang-ay. Awan dagiti kubo dagiti agpalpalama. Maisupadi ketdi, ti intero a siudad ket kas kadagiti natibker a palasio, wenno balbalay a kasla estate nga addaan kadagiti ubbog ken hardin. Ket anian a nagsayaat ti langana.
  Basically, ni Dominika ket nagayam iti ay-ayam - builder. Adu ti mabalin a maibangon sadiay. Ket pudno, tapno mangbangon iti siudad a ti intero a banag ket kasla sarsarita maipapan iti paraiso. Ditoy met laeng ti napasamak.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Ket kunada a saan a posible ti langit ditoy Daga? Daytoy ti kuna dagiti amin a relihion ti Daga!
  Inlawlawag ni Cassandra:
  - Malaksid iti komunismo. Ti kakaisuna a relihion a mangikari iti langit ditoy Daga. Ket lohikal daytoy. Siasino ti kasapulan a mamati idiay langit, uray kalpasan ti ipapatay, no di ket iti pangkaaduan, kalpasan ti panungpalan ti lubong, nga iti pangkaaduan ket kinamauyong!
  Immanamong ti balasang nga aktres:
  - Wen, diak magustuan ti doktrina ti panungpalan ti lubong! Nasaysayaat no bangonem a mismo ti langit, ken saan nga kadagiti tulang!
  Nagkidem ti nimfa marquise:
  - Dika ikagumaan ti paraiso idiay langit, no di ket agbiag ken mangparnuayka iti bukodmo a ragsak. Ket agbalinka a nasirib.
  Pilosopikal a kinuna ni Dominica:
  - Ammom, uray kasano, no adda laeng babbalasitang iti aglawlaw, mariknam nga adda kurang. Nupay manmano a napintas dagiti lallaki uray kadagiti pelikula. Kasta met, kaaduan kadagiti lallaki ket nakaay-ayat, ket inton agtawendan iti uppat a pulo, padasenda ti agsapul iti lalaki nga awanan ti tian ken doble ti barukongna.
  Nagkatawa ni Cassandra ket insungbatna:
  - Nasiribka. Awan ti sasaok. Ad-adda nga eksakto, saan unay ... Ngem saan laeng a ti napintas a rupa ken narapis a pigura ti napateg iti maysa a lalaki. Dagiti babbai uray ditoy Daga ket ipatpategda ti sabali malaksid iti makinruar a datos iti maysa a lalaki!
  Nagtung-ed ni Dominica:
  - Bueno, wen, eksakto! Ken kuarta met. No nairut ti pitaka, saan unay a madlaw dagiti kurba, kalbo ken tian.
  Napaliiw ni Nymph:
  - Awan ti problemami iti langa dagiti lallaki. Agsaknap ti mahika iti amin nga angin ditoy. Ket dagiti kalakian nagbalinda nga agtutubo a lallaki a napintas unay ti rupada;saan pay ketdi a makaay-ayo nga uray dagiti barbas ken bigote dagiti tattao ket naungaw. Gapu iti daytoy, mailasin laeng dagiti elf-da babaen ti sukog dagiti lapayagda. Ket daytoy ... Bueno , nairuam dagiti babbai. Ngem adda met maysa a sigurado a kinapintas ti barbas. Diak umanamong kadagidiay babbalasitang a mangibilang iti barbas a kinadakes.
  Nagkidem ni Dominic ket insungbatna:
  - Adda pammadayaw ken dayaw ti barbas, ngem adda met bigote ti pusa!
  Inwagwag ni Cassandra ti magic wand-na ... Ket kadagiti ima ti napintas a babai , nagparang ti napintas a cake a sukog ti cocked hat ni Napoleon, nga addaan kadagiti rosas, poppies ken kulibangbang a naaramid iti multi-colored cream.
  Nagkidem ti nymph marquise iti kalamuyot unay a timekna:
  - Padasem, naimas unay, ken libre no awan ti repolio!
  sinaludsod ni Dominica, kellaat a napanunotna:
  -Kasano no singirem pay laeng kaniak ti bayad?
  Inkanta ti marquise-nymph:
  - Masapul a bayadam ti amin, patiennak, .
  Isu a luktantayo ti ruangan ti balligi!
  . KAPITULO No. 2.
  Ket inwagwag manen ni Cassandra ti bastonna, nagtayab ti ayus ti lawag manipud iti murdongna, ket nagparang ti dua a tugaw a kasla naaramid iti kristal, ken bassit, elegante a lamisaan.
  Insingasing ti marquise-nymph:
  - Mangantayo a nakatugaw, kas kadagiti kulturado a tattao! Baka kayatmo met ti ag-arak?
  Lohikal a kinuna ni Dominica:
  - No adu ti inumem nga arak, mabalin nga agbalin nga umel. Ket rumbeng a pagtalinaedek ti nalawag ken presko nga ulo!
  Nagkidem ni Cassandra iti negatibo.
  - Dika agbuteng! Awan ti uray maysa a gramo nga arak iti araktayo. Mangyeg laeng dayta kadagiti pagimbagan. Ket maysa dayta kadagiti makagapu no apay nga agbiag dagiti tattao iti lubongtayo agingga iti sangaribu a tawen a di lumakay. Ket babaen ti napigsa ken narang-ay a mahika mabalinmo ti agpaut iti napapaut nga amang.
  Nagtung-ed ti balasang nga aktres:
  - Kalpasanna, ibukbok dayta!
  Inruar ti nimfa ti maysa a silnag manipud iti murdong ti bastonna, nga agsasaibbek iti maysa a banag ... Ket nagparang dagiti kopa a naaramid iti naraniag a kahel a metal, a sadiay nagdisso ti maysa a banag a duyaw ken addaan kadagiti bula.
  Napaliiw ni Dominica, a nagsipsiput bassit iti kopana:
  - Makaay-ayo unay ken nabanglo nga arak, mariknana a presko unay ti ngiwatmo ...Ket ania ti naaramidanna?
  Naulpit ti insungbat ni Cassandra:
  "Inton agadalka iti Dragon Emperor Academy, maammuam!"
  Dinamag ti balasang:
  -Sadino ti ayan ti dragon emperor a mismo?
  Insungbat ti nimfa nga agsennaay:
  - Isu met ti naungaw. Ita, addan ni Emperatriz Caroline iti lugarna. Agarup agpapada ti bilang dagiti babbai ken lallaki dagiti dragon, kas met laeng kadagiti tattao. Mainaig iti daytoy, adda pagpadaanyo.
  Nagsasao ni Dominica:
  - Apay a saannak a personal nga inawat ti Emperatriz?
  Nagkidem ni Cassandra:
  - Bueno, adda conceit-mo! Umdasen ti maysa a dukesa. Masapulto dayta, ket awaten dayta a mismo ti naindaklan a ni Caroline.
  Inkanta ti balasang:
  - Dinayaw dagiti tattao ti Reyna, .
  Nagayat amin dagiti lallaki iti paraangan!
  Ngem naturedak unay
  Bilionario ti pinilik!
  Simmungbat ti nymph marquise nga umis-isem:
  - Panagkunam, binilion kadi ti maikari a makipagnaed iti di ay-ayaten a tao? Ti ngay taba ti tian, kalbo, kurba ken dakes nga angot?!
  Agresibo a nagngaretnget ni Dominika:
  dadaelen ti biagko ken dagiti dadduma a babbalasitang ! Wenno i-strangle-ko babaen ti buokko iti kama!
  Nagkidem ni Cassandra ket napaliiwna:
  - Agpammarangak nga angaw dayta. Masapul nga agbalinka a pannakaiparangarang ti naimbag.
  Lohikal a kinuna ti balasang nga aktres:
  - Dagiti ideal a bannuar ti mangaramid iti publiko a kayatna ti ag- puke !
  Saan a simmungbat ti nimfa, ngem babaen ti tulong ti platinum spoon kinnanna ti cake ket inigupna ti nabanglo nga arak. Inkeddeng met ni Dominika a tagiragsaken ti taraon iti agdama. Maysa pay, ti pannagna iti presko nga angin pabilgenna ti ganasmo a mangan.
  Nalagipna ti pannakapaltog. Nangnangruna, idi nag-play-da a child partisans. Sadiay, kas pagarigan, idi damo medio nasayaat ti pannakataraon dagiti lallaki ken babbai sakbay ti gubat. Ket bayat ti gubat iti sidong ti panangsakup masapul a naingpisda. Tapno maaramid daytoy, nairekomenda ti ad-adu a panagtaray ken basbassit a pannangan. Natungpal ti umuna uray kaskasano, tangay adu a take ti napelikula a kadua dagiti agtartaray nga ubbing, ngem narigrigat ti maikadua. Dagiti agtutubo nga aktor iti pelikula rinautda dagiti puesto, a gimmatangda iti taraon para iti bagbagida.
  Kalpasanna, naiparitda nga agmalmalem iti hotel, ket naiserrada iti naisina a siled nga addaan kadagiti bar, a kasla dakkel, gagangay a selda.
  Saan a bisin ni Dominika, dida kayat nga agsagaba ti kinapintasna iti malnutrision, ken uray kaskasano natural a medio namaga, saan a pulos a nalukmeg, ken ti panagsala pagtalinaedenna met a nasayaat ti porma dagiti piskel ken bagina.
  Ngem dagiti lallaki, siempre, nagsagaba ta napagbalin ti set a pagbaludan dagiti ubbing. Ket adda met dagiti episode a kadua dagiti balud. Nagkiskis pay ketdi ti agassawa kadagiti lallaki, a mabalin a saan a kasapulan.
  Wen, saan a nalaka ti biag ti maysa nga aktor iti pelikula.
  Kas pagarigan, maipapan iti iyaalsa ni Spartacus. Maysa a sibubukel nga iskwad dagiti lallaki ti nagtrabaho a di nakasapatos a naka-loincloth laeng kadagiti quarry. Kasta met, nasurok a maysa a take ti kasapulan. Padasem ti magna nga addaan kadagiti lamolamo a suela kadagiti natadem a bato dagiti pagminasan. Ditoy a nangrugin nga agdara dagiti lamolamo a saka dagiti lallaki ken nangrugin a nagpitik dagiti sakada. Ket isuda , pudno, nabasada iti ling-et ken nagkintayeg gapu iti bannog.
  agpapada ti kangrunaan a karakter Spartacus , maysa nga adipen nga ubing a lalaki, a, iti sabali a pannao, insingasingna ti ideya ti panagalsa iti medio naballigi ken nabaknang a gladiador a nakaawat iti wayawayana.
  Immuna nga inaramid ni Dominica ti kabsat ni Spartacus idi ubing pay, ket masapul met a mangbusbos iti panawen a kaduana dagiti lallaki kadagiti quarry kas dusa.
  Isu nga ammona met no ania dagiti natadem a bato ken nadagsen a basket ti rebbek.
  Ket talaga nga iguyodmo nga agpangato ken agpangato. Makabannog unay dayta, ngem paaduenna ti pigsam.
  Nagbida ni Dominica iti nadumaduma a pelikula. Naminsan uray iti akem ti cabin boy a ni Jim iti sumagmamano a bersion ti "Treasure Island" nga adayo iti kanon. Sadiay, uray iti akem ti kusinero saan a ti maysa ti sakana a Silver , no di ket maysa a nalabaga ti buokna a babai, ti kabsat a babai ni Morgan.
  Daytoy, siempre, nalamiis. Ni Dominica a mismo ti adda iti akem ti maysa a lalaki, a gapu iti dayta kayatda pay a putden ti buokna. Ngem kalpasanna, narisutda kamaudiananna ti parikut babaen ti tulong ti peluka.
  Wen, daytoy nga akemna, mabalin a kunaen ti maysa, ket naballigi manipud iti panangmatmat ti ay-ayam. Ngem ti pelikula a mismo ket saan a nakagun-od iti kinalatak iti labes ti kanon. Nagbalin dayta a maysa a kita ti impierno a basura.
  Masansan a dagiti klasiko a saan a maitunos iti kanon ket masabet iti panagbubusor.
  Ti marquise-nymph ti nangsinga kadagiti lagip ni Dominica:
  - Ammomon. Nabayagen a nakatugawkami ditoy. Saan kadi a panawenen tapno maidungpar ti kalsada?!
  Nagkidem ti balasitang ket napaliiwna:
  - Mabalinmo ti mapan agpasiar. Adu pay laeng ti pigsak.
  Inwagwag ni Cassandra ti bastonna, ket naungaw ti kagudua a nakan a cake, ken dagiti pinggan nga addaan arak, kdpy.
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Kas met laeng iti sarsarita!
  Nagkidem ti marquise:
  - Saan! Saan a sarsarita daytoy, no di ket maysa a mahiko a kinapudno.
  Ket dua a pannakabagi ti fair sex ti nagdisso iti kalsada. Nagbalin a naan- anay a naragsak ti rikna ni Dominica ! Nalawa ti isemna. Ket inkantana pay ketdi:
  Ti kalsada, ti kalsada, ket kasla gayyem, .
  Chain mail a naaramid iti faceted nga asero...
  Ket natadem unay ti kampilan - ti maipagpannakkel nga asero a damask, .
  Wen, addanto nakaro a kasasaad iti gubat!
  Kalpasanna, nadlaw ni Cassandra buyogen ti serioso a panagkita, a nagsardeng:
  - Ammomon! Serioso nga entrance exams ti agur-uray kadakayo iti akademia. Mabalin a para kadagiti natawid a mangkukulam, kasla nalakadanto, ngem awan pay ketdi ti pakakitaam maipapan iti mahika.
  Di maitutop ti panagkatawa ni Dominika ket nagkontra:
  - Saan! Kadagiti pelikula, namin-adu a nakitak nga agtrabaho ti mahika. Ket patiennak, adda ammok!
  Insippaw ti nymph marquise, a nangibaba iti timekna:
  - Itedko kenka ti magic wand-ko! Isu ket napigsa unay, addaan iti urat ti dragon. Padasem nga usaren dayta, kas pagarigan, tapno ag-conjure ... Bueno, maysa a sabong a malipatan!
  Timmaliaw ti balasang nga aktres. Iti amin nga aglawlaw, iti asideg dagiti balbalay ken iti mismo a kalsada, adda dagiti sabong nga addaan kadagiti naraniag a sabong, kas kadagiti dadakkel a napateg a bato. Nagtubo met dagiti dazzling buds kadagiti kayo. Maysa pay, adda met dagiti sabong nga addaan kadagiti bulong a nagduduma ti maris ken marisna. Ket adda pay dagiti karkarna a kulot.
  Inkidem ni Dominica ti saan a pulos nga akikid nga abagana ket medio serioso a simmungbat:
  - Apay a kasapulantayo ti sumagmamano a kita ti forget-me-not? Adu metten ti nadumaduma a sabong ditoy, dakdakkel ken napimpintas nga amang.
  Immisem ni Cassandra a makariro:
  - Ket ania ti kayatmo?
  Desidido a kinuna ti balasang nga aktres:
  - Nasaysayaat ti ag-conjure iti banag nga ad-adda a napateg ken makagunggona! - Intimbre ni Dominica ti lamolamo a mugingna, a nakaigapuan ti panagkidem dagiti namaris a baldosa a kasla agruprupsa nga icicle. Innayon ti agtarigagay a mangkukulam: "Kas pagarigan, nasaysayaat nga amang ti mangparnuay iti diamante a kas kadakkel ti niog!" Ad-adda a makagunggona ken praktikal daytoy.
  Nagsuspetsa a kinita ti Marquise ket dinamagna:
  - Kayatmo kadi ti mapan ditoy Daga? Ania ti ditay magustuan?
  Nakalkaldaang ti kinuna ni Dominica:
  - Maipapan iti lubongmo maibagatayo ti isu met laeng a banag a kinuna ni Ostap Bender maipapan iti nakaparsuaan ti Caucasus - napintas unay - ti imahinasion ti maysa nga umel!
  Nagngisiten ni Cassandra ket kinunana:
  - Ket nasiribka, ngem natamad! Awan ti umdas a kinapanatikom a mapan iti kalatmo a kas iti jet bulldozer, a dika agsardeng!
  Ti balasang nga aktres ket nagaramid ti rupa, a nangipalpalagip:
  - Awan dagiti jet bulldozer. Di kumurang nga ditoy Daga!
  Nagtung-ed ti nymph marquise kas umanamong:
  - Mabalin a saanmo nga addaan. Ngem adda dagiti puli nga ad-adda pay a narang-ay iti teknolohia ngem ti sangatauan. Nupay kasta, narigrigat pay ti makadanon kadagita ngem ti makadanon iti Daga.
  Nagngirsi ni Dominique bayat ti panangsaludsodna:
  - Wen? Mabalinda kadi ti agtayab iti nagbaetan dagiti bituen?
  Sitatalged a simmungbat ni Cassandra:
  - Mabalinda! Iti prinsipio, maaramidtayo daytoy babaen ti tulong ti mahika.
  Inkanta ti balasang nga aktres:
  Siempre narigat nga ipadles
  Ania ti agur-uray iti daytoy nakaskasdaaw a lubong...
  Agtayabtayo kadagiti ulep - .
  Panaglugan iti eroplano a bituen!
  Ket desidido nga indeklara ti balasitang, a nangaramid iti mamagpeggad a rupa:
  - Itedmo kaniak ti magic wand! Ket mangaramidakto iti diamante a kas kadakkel ti nasayaat a sandia!
  Adda kayat nga ibaga ni Cassandra. Ngem nangngegan ti panaggaraw dagiti payak. Sabali pay a dragon ti agtaytayab. Kaaduanna, maysa met a kabaian. Dandani natiliwanna ti karayan ti ubbog, a nagputok iti nangato iti langit manipud iti ngiwat ti griffin, a naabbungotan iti bulong ti balitok ken rubi.
  Napimpintas ti tallo ti ulona a monster ngem iti nakabutbuteng.
  Nagruknoy ti nimfa marquise. Nagkidem lattan bassit ni Dominique.
  Nagdisso ti kabaian a dragon iti sanguananda. Makaay-ayo unay ken nalawag a timek ti nangngeg para iti kasta a dakkel nga uleg:
  - Sika kadi ti managinsisingpet a sigud a maawagan iti mesias?
  Insungbat ni Dominica nga inosente ti isemna:
  - Diak unay kayat ti agbalin a mesias!
  Nasdaaw ti kabaian a dragon:
  - Ket apay a kasta?
  Sipupudno a simmungbat ti girl actress:
  - Gapu ta dagiti mesias ket kadawyan nga agngudo a mailansa!
  Nagkidem ti napayak a parsua. Addaanda kadagiti dadakkel, nga umasping kadagiti bat, tallo laeng ti kolorda: nalabaga, duyaw ken berde. Saan a kasapulan a sawen a napintas a kombinasion dayta.
  Nagkidem ti kabaian a dragon:
  - Ket makitam manipud iti dayta a lubong a dagiti salamangkero ket naan-anay a manangallilaw ken manangallilaw?
  Nagkatawa ni Dominika ket simmungbat, nga impakitana dagiti puraw unay, nasileng a ngipenna:
  - Mabalin a kasta ti kasasaadna. Nupay, adda sumagmamano a mammadto. Kas ken ni Lola Vanga. Gapu laeng iti sumagmamano a rason natungpal dagiti padtona, kas pagannurotan, retroaktibo.
  Napaliiw ti marquise-nymph:
  - Uray dagiti nangato unay ti lebelna a mangkukulam ken salamangkero ket makitada ti masakbayan a nalabes a saan a nalawag. Ket uray dagiti kangatuan a Dios dida mangted iti garantia no ania ti mapasamak iti sangagasut a tawen. Ket ad-adda pay, iti sangaribu ket maysa a milion!
  Nagkidem ti kabaian a dragon iti nalag-an a silaw ket nagkigtot:
  - Wen... tapno adda dagiti pudno a predictors iti daytoy a planeta. Uray ti hypernoosphere tension-yo ket naan-anay a naiduma iti tensiontayo. Nupay, nalabit dayta"t gapuna a tinaginayonmo ti orihinalidadmo ket saanmo a nagbalin nga adipenmi!
  Naminsan manen a nagkatawa ni Dominica a siraragsak ket napaliiwna:
  - Tapno agbalin nga adipenmo? Nakakatkatawa pay. Agnanayon nga agtutubo, agnanayon a di nakasapatos.
  Nagtung-ed ni Cassandra ket insingasingna:
  - Ipakitam iti dragon countess no ania ti maaramidam. Padasem, uray la babaen ti tulong ti magic wand, a pagtinnag ti di kumurang a maysa a tedted ti danum.
  Siuumsi a nagngaretnget ti girl actress:
  - Maysa a tedted ti danum? Wen, saan a pulos a serioso daytoy. Mabalin a nasaysayaat no dagus a mangala iti bariles a balitok.
  Insingasing ti Dragon Countess:
  - Bay-am nga agaramid iti mahika kas kayatna. Ikkam iti wand ket kitaem nga umiso ti malagipna iti uray maysa laeng nga anting-anting.
  Nagkidem ken nagkidem ni Cassandra:
  - Wen, nagsayaat ti langana ! Kitaem laengen. Nabileg unay ti magic wand, ket mabalinmo ti mangdadael iti siudad, sibibiag a parsua, ken iti bagim.
  Nagngaretnget ni Dominica:
  - Saanak a kasla maag a kas iti pampanunotem!
  Insingasing ti Dragon Countess:
  - Ikkantayo kenkuana ti ad-adda a di makadangran ken saan unay a nabileg idin. Ta no saan, mangaramid met iti abut kaniak.
  Inkanta ni Cassandra:
  Tapno maiparangarang iti mahika, .
  Kasapulan tayo ti talento...
  Nasaysayaat no agparsuaka
  Dakkel a diamante!
  Ket in-click ti balasang a nimfa ti lamolamo a ramay ti sakana. Nagparang ti kasla bassit a platinum ring. Inwaras ni Cassandra dayta babaen ti sakana, ket nagtungpal ti mahiko nga artifact iti abay a mismo ti rupa ni Dominica.
  Nagkidem ti Marquise:
  - Mabalinmo nga alaen daytoy a singsing. Ikabilmo dayta iti ramaymo a pagturongan. Ket padasem ti agtarigagay iti maysa a banag iti napigsa. Saan a napigsa ti mahika iti dayta, ngem simple ti panagtrabahona. Saan nga umdas ti diamante a kas kadakkel ti niog, ngem, kas pagarigan, umdasen ti kadakkel ti gisantes!
  Natiliw ti girl actress ti singsing iti imana. Ngem imbes a ti ramay a pagturongan, inkabilna dayta iti makintengnga a ramayna ket, nga umis-isem a siuulbod, dinamagna:
  - Kasano ngay no padasem ti kastoy? Anianto ngarud ti mapasamak?
  Nagngisiten met ni Cassandra a siuulimek:
  - OK, padasem!
  Nagkidem ni Dominica:
  - Igisa ti muging ti marquise iti apuy!
  Nagsilnag ti gil-ayab iti sirok dagiti awan kawesna a saka ni Dominica . Nakaro ti pannakauram ti lamolamo a suela, nagikkis ket rinugianna ti nagtaray. Pudno, saan a nakapuy ti apuy. Ngem saankami a nakadanon iti adayo. Nabalkot ti balasang iti atiddog nga ipus ti dragon countess.
  Nangngeg ti makaay-ayo, babai a timek manipud iti nabileg a reptilia:
  - Wow! Immayka laeng iti lubongtayo, ket kayatmo a baldadoen ti maysa a nimfa, kabagian dagiti kangatuan a Dios? Ammom kadi a gapu iti daytoy maibaonkanto a kas adipen iti maysa a quarry? Ket agtrabahokanto sadiay a naan-anay a lamolamo, nakakawar ken umawatka kadagiti saplit ken sarukod, a manganka iti tinapay ken danum. Ket masapul met a maturogka a nakadena ken kadagiti bato. Ket awan ti ammom no di ti napinget a panagtrabaho ken saplit. Nangnangruna ita , no nagwaras dagiti lallaki nga adipen, ti natayag ken masel a balasang a kas kenka ket saannakami a mangdangran kadagiti pagminasan!
  Nagkidem ni Dominica kadagitoy a sasao. Isu ket naminsan a nagbida kenni Cleopatra iti maysa a pelikula a nababa ti badyetna. Tapno makaurnong iti kuarta, napauluan ti ladawan iti "Cleopatra in Captivity of Augustus." Kayatna a sawen, saan met a kanon. Saan a nagpakamatay ni Cleopatra ket natiliw.
  Bueno, isu ket naibaon kadagiti pagminasan. Ket sadiay nagnagna a kagudua a lamolamo ken awan sapatosna. Ket medio nasakit ti pannagna kadagiti natadem a bato iti pagminasan nga addaan kadagiti lamolamo a suela. Bueno, awit-awitmo met ti karga. Nasken a pudno ti ling-et ti adipen, ken pudno ti rupana, saan nga agpammarang a nabannog.
  Ngem, siempre, maysa laeng dayta a pelikula, ken medio nalaka iti dayta. Ket kinabkabilda iti saplit, a saan met a pudno. Ngem nasakit latta . _ Nupay peke ti dara, siempre.
  Iti pangkaaduan, nalaklaka ti pelikula, ket malaksid kadagiti quarry nga addaan kadagiti kagudua a lamolamo a babbalasitang, dandani awanen ti sabali a naipabuya. Agparang a ti kalkulasion ket tapno maallukoy dagiti lallaki a madandanagan iti sekso. Bueno, ken kasta met, ammo ti amin ti nagan - Cleopatra! Ket mabalin nga usaren daytoy a gumatang
  Immanges iti nauneg ni Dominika, ket ania a kita ti ibleng ti pagdigusan no dadduma dagiti bituen iti pelikula?
  Nagkidem ti nimfa marquise:
  - Dika agladingit, honey, kasapulanmi. Saanmi nga itedka iti asinoman.
  Nagngaretnget ti Dragon Countess:
  - Bay-am a padasenna manen ti agpraktis sakbay ti eksamen. Bueno, padasentayo ti ag-conjure iti maysa a banag!
  Inkuskusen ni Dominica ti singsing ket kinunana:
  - Kayatko ti sorbetes a tsokolate!
  Innala ti balasang ket nagyelo gapu iti tension.
  Ket ag-plop iti dayta ti naglaok a napagango a yelo ken tsokolate. Kas resultana, narugit ni Dominica manipud ulo agingga iti saka, ken nagargari pay ketdi.
  Nagkatawa ti dragon countess isu a nagkintayeg dagiti jet ti ubbog ken nagkintayeg dagiti sabong.
  Sitatalna a kinuna ti nymph marquise:
  - Okay lang dayta! Maisupadi ketdi, dakkel ti abilidadna, nakaad-adu ti sorbetes ken tsokolate a pinataudna babaen ti kasta nga artifact, a sapasap a saan unay a nabileg!
  Dinila ni Dominika ti tsokolate manipud kadagiti pingpingna ket nagtupra gapu iti pannakaupay, nga agngarngaretnget:
  - Isu ket napait!
  Nagkatawa ni Cassandra ket kinunana:
  - Ket napait ti tsokolate. Dimo kadi ammo daytoy?!
  Nagngaretnget ti balasang nga aktres:
  - Ket ditoy, ditoy Daga ken idiay Russia, nasam-it !
  Nagtung-ed ti Marquise:
  - Ammok! Ammotayo met ti agaramid iti nasam-it a tsokolate. Ngem iti agdama masapul a mapnekka iti adda kenka. Ad-adda nga eksakto, dimo inkeddeng no ania a kita ti tsokolate ti espesipiko a kayatmo. Ket iti pangkaaduan, nasayaat ta sorbetes laeng ti ordermo. No mapanunotmo, kas pagarigan, ti agdigus iti balitok, napigpigsa nga amang ti panangdungparmo iti tuktok ti ulom.
  Sipapakumbaba a kinuna ni Dominica:
  - Naan-anay ti panagbiag, ken amin ket adda iti rabaw ti ulo!
  Insingasing ti Dragon Countess:
  "Imbes a kinaaleng-aleng, a saan a makatulong kenkuana inton sumrek iti dragon academy, nasaysayaat no bay-am a padasenna ti mangparnuay iti talaga a bassit a diamante." Gagangay a posible daytoy kadagidiay addaan iti nangato a nainkasigudan a lebel ti mahiko nga abilidad.
  Insungbat ni Cassandra:
  - Saan! Nabatad unay daytoy a dana. Rumbeng nga ad-adda a nasipnget ti panagtignaymo.
  Kasla kapritso ti panagsisilpo ni Dominika:
  - Nabasa ken narugit, inihaw laeng a manok. Mabalin kadi nga ilinteg daytoy?
  Nagtung-ed ti nymph marquise:
  - Siempre, ti kinapintasmi!
  Ket nangaramid iti walo babaen ti magic wand-na. Nagkidem daytoy iti asul a silaw. Ket ita nagbalin manen a nadalus ken naurnos ti balasang manipud Daga, ket dandani amin a garaw ket naungaw. Malaksid iti maysa iti makannawan a pingping.
  Ngem saan a nakita ni Domika ti bagina, ken saan nga impangag.
  Nagsisilpo ti Dragon Countess:
  - Ket ngarud, patpatgek... Makitak nga adda maawatanmo? Gapuna, napintas a balasitang manipud iti planeta dagiti dumakdakkel a teknolohia?
  Kas sungbat, inkanta ni Dominique:
  Ngem apay, .
  Imposible ti agbiag babaen ti panunotmo!
  Apay, awan ti maisuro kadatayo ti biag!
  Ngem apay! Ngem apay!
  Ket nagkatawa, ta daytoy a kanta, nga impabuya ni Boyarsky , ket maitutop ken napintas. Ngem ti anghel a timekna ti nangpataud laeng iti panagkatawa.
  Nagsisilpo ni Cassandra, agkir-in dagiti matana:
  - Dika mailibak ti sense of humor. Ngem seriosoka kadi pay laeng?
  Nagkullayaw ni Dominica. Nalagipna no kasano ti panangakemna iti balasang a nakagun-od iti dakes a grado idiay eskuelaan. Ket awan ti pamay-anna a makaipaay iti rupana iti nasakit a panagkita. Maisupadi ketdi, kayatko pay nga ibukbok dagiti ngipenko. Bueno, maawatan dayta ... Adu unay ti angin iti ulona. Kas pagarigan, dadduma a lallaki ti basta ibukbokda dagiti ngipenda iti bunggoy, ket dayta"t intero nga akemna!
  Ket kayat ni Dominica ti agay-ayam... Prinsesa, siempre.
  Kalpasanna, insingasing ti Dragon Countess:
  - Bay-am a nasaysayaat ti panagsalana para kadatayo. Nakitam nga kadagiti pelikula talaga a nasayaat ti panagsalana .
  Pudno dayta maudi. Mabalin nga agsala ni Dominica. Kayatda pay ketdi nga alaen para iti papel ni Esmeralda. Maysa pay, sigun iti kanon, kasla saan pay ketdi a gypsy. Ket apay a saan a ti makalidem a blonde ti mangakem iti daytoy nga akem?
  Ngem ti panangadaptar iti pelikula kadagiti klasiko, ken uray dagiti ganggannaet, ket mangpataud met iti sumagmamano a parikut. Gapuna, isu ket napelikula iti sabali a papel, ngem agsala met.
  Wen, isu, siempre, pagay-ayatna ti agsala ken ammona ti agsala. Nupay kasta, innalana dayta ket inruarna:
  - Gild ti handle!
  Nagkidem ti marquise nymph:
  - Ania pay?
  Lohikal ti insungbat ni Dominica:
  - Uray dagiti gypsy iti merkado ket saan a libre nga agsala. Isu a kasapulak ti nadagsen a supot ti balitok. Saan kadi a nalawag?
  Nagngaretnget ti Dragon Countess:
  - Anian a cheeky a padak ! Kinapudnona, ti kasayaatan a lugarna ket kadagiti pagminasan. Sadiay maigiddato iti dayta mapatanorna ti panagibtur ken mairuam iti panagtulnog. Para iti daytoy, kasapulan a mapadakkel iti naulpit a pamay-an!
  Pagammuan ta nagtaray ti maysa a balasitang nga immasideg kadakuada. Iti langana, kasla maysa nga anak ti tao a saan a nasursurok ngem sangapulo ti tawenna. Ngem maigiddato iti dayta, nakasuot iti napateg nga alahas, a kasla adda iti tiendaan ti alahas. Kasla di maitutop ken nakakatkatawa dagiti lamolamo, babassit, kasla ubing a saka iti kasta a kinaluho.
  Sinukimat ti balasang:
  - Mabalinko a gatangen daytoy nga adipen manipud kenka. Mano ti kayatmo para iti dayta!?
  Sitatalged a simmungbat ni Cassandra:
  - Saan a mailako daytoy a balasang! Ket bayat nga isu ket saan nga adipen. Nupay kasta, nalabit saan unay a mawayawayaan.
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Anian nga imoral no gumatang ti bassit nga ubing kadagiti adipen para iti bagina!
  Sitatalged a simmungbat ti marquise-nymph:
  - Saan nga ubing daytoy, no di ket babai a hobbit! Ket kasla annak ti tao dagiti hobbit...
  Sipupungtot a sinilioan ti balasitang ti bassit a sakana ket nagkigtot:
  - Siak ti baroness! Ket daytoy kaipapananna nga obligado ti adipenmo nga agruknoy kaniak.
  Agresibo a nagkidem ni Dominica:
  - Saan a pulos a pakaseknan ! Aramidekto, agruknoyakto iti ubing!
  Kas sungbat, inkidem ti hobbit baroness ti makannawan nga imana. Nagtayab a rimmuar ti kimat ket dinanogna ti balasang nga aktres kadagiti lamolamo a sakana. Kas sungbat, adda impukkaw ti nadungngo a Dominic. Ket maysa a dakkel a cake a napuskol ti pannakaabbongna iti krema ti natnag iti natured a balasang a mangkukulam. Natukkol pay ketdi kadagiti sakana, ket natnag ti bassit a kinapintas iti sementado a kalsada. Ngem dagus a timmakder, amin ket naduyok iti biskuit, condensed milk ken chocolate paste. Inyugyugyog ti hobbit baroness ti makannigid, lamolamo, bassit a sakana, a ti dua a ramay ti sakana agsilsilnag dagiti singsing nga addaan kadagiti napateg a bato.
  Ket ti sibubukel a mahika a dalluyon ti tsunami ti nagtayab a rimmuar. Naitapuak ni Dominic iti duapulo a metro nga agpangato. Kalpasan dayta, natnag ti balasang. Imbag laengen ta gapu ta agsala sipud pay idi ubing ken agtigtignay kadagiti pelikula, namin-adun a natnag manipud iti nadumaduma a kangato ken nagaramid kadagiti akrobatiko nga stunt.
  Gapuna, naggrupo ni Dominika iti panagtutudo a kasla pusa ket medio sibaballigi a nagdisso. Malaksid a dagiti saka ti balasitang, a sigud a nauram gapu iti combat magic, ket nakapadas iti nakaro nga ut-ot idi makasagid dagitoy kadagiti namaris a baldosa a mangabbong iti dayta a lugar. Nagikkis ti balasang.
  Ket inbalkot ti dragon countess ti atiddog, kasla pino nga ipusna iti aglawlaw ti mangkukulam a barona ket nagsisilpo:
  - Isardeng ti laban! Ta no saan, agpadakayo a maaresto! No kayatmo ti makiranget, adda dagiti espesial a pagsanayan a pakaangayan ti mahika ken dadduma pay a duel!
  Nag-tweet ni Dominica:
  - Wen, eksakto a duel! Awan laeng ti armas - ima ken saka!
  Siuumsi a nagngaretnget ti Hobbit Baroness:
  - Makilaban iti adipen! No pudno ti ibagak, nakabutbuteng daytoy kaniak ! Nasaysayaat no aktual nga ibaon kadagiti pagminasan. Napeggad unay ti panangisuro iti mahika iti kasta a maag .
  Immanamong ti marquise-nymph iti serioso a tono:
  - Mangrugiak met nga agpanunot iti kasta. Wen, daytoy a balasitang ket addaan iti sumagmamano nga espesial a sagut a mangpataud kadagiti didigra ken mangpataud kadagiti panagsusupiat.
  Nagkedked ti girl actress:
  - Saanak nga umuna a mapan iti asinoman! No maipapan kadagiti dadduma ... Iti tunggal pannakapaay, ammom ti makiranget, ta no saan, saanmo a makita ti balligi.
  Pinalubosan ti dragon countess ti natangsit a balasitang, a kasla ubing, ngem talaga a kabaelanna nga ipatayab ti intero a rehimen dagiti tangke.
  Namantsaan bassit ti ipus iti krema, condensed milk, chocolate spread, ken biskuit. Nagdakkel ti cake, ken nalawag a naaramid manipud iti puso. Kaasi pay ketdi ta naburakda imbes a kanenda. Insina ti dragon countess dagiti ramay ken sakana, ket ti kristal nga ayus ti ubbog ti nangyanud kenkuana, a nangbuggo iti rugit.
  Nagtung-ed ni Cassandra.
  - Ti kinadalus ti tulbek ti salun-at! Umuna nga orderen!
  Inkuskos ti Hobbit Baroness ti maysa kadagiti babassit, nakurba, nagarbo a sakana iti sabali. Iti dua a segundo nagsilnag a kasla bombilia. Ket naungaw amin dagiti culinary excesses a nakaro a nangduyok iti balasang a mangkukulam. Ket nagsilnag dagiti naluho nga alahas buyogen ti napabaro a pigsa. Isu, kinapudnona, nagbalin a kasla prinsesa isu a narikna ni Dominika ti kinalailo.
  Naaddaan met iti gundaway a mangakem iti prinsesa a balasitang iti maysa kadagiti sarsarita. Sadiay masapul a makisina kadagiti naluho a kawes ken napateg a sapatos ket agbalin nga adipen ti mangkukulam. Isuot ti trapo ken magna iti kayo a sapatos. Ket kadagita a pad nakarkaro nga amang ngem ti basta barefoot. Rinugianna pay ketdi nga allukoyen ti direktor a mabalin a nasaysayaat ti agpelikula nga awan a pulos ti sapatos. Ngamin, dagiti lamolamo a saka ti balasitang a naka-ragsak ad-adda koma nga impaganetgetna ti kinapanglaw ken ti panagbalbaliw ti kasasaad ti prinsesa nga agbalin a de facto nga adipen.
  Ngem nalawag nga adda bukodna nga ideya ti direktor. Kamaudiananna, bayat ti panaglibasna manipud iti torre ni patay, kamaudiananna naikkatna dagiti sapatos ken stocks, ket kalpasanna awan ti sakana, a mariknana ti pudno a ragsak. Ita, nupay kasta, nauram dagiti lamolamo a sakana, ket nagparang uray dagiti babassit a bulbulong, nga agpadpada a nasakit ken makarimon!
  Inyunnat ti hobbit baroness ti bassit a palmana, nalukneng ken maigiddato iti dayta natan-ok , kenkuana, a nagkidem ti ima ni Dominica iti naubing a pigsa ken panagkigtot:
  - Sige, talna! Laska ti naganko. Ket dikay" panunoten, lalaki, a maysaak nga awan pagdaksanna a balasitang, orcs, goblins, Koshchei"s spores, adu amin ti nagun- odda kaniak !
  masmasdaaw a sinaludsod ni Dominica:
  - Mano ti tawenmo, ubing?
  Immisem ni Weasel ket insungbatna:
  - Kadagiti pannakabagi ti fair sex saan a kaugalian ti agsaludsod maipapan iti edad! As far as I look, kasta ti tawen ti itedmo kaniak.
  Nagkatawa ti girl actress ket kinunana:
  - Sangapulo ti tawenmo! Awanen!
  Nagngaretnget ti Dragon Countess:
  - Wen, nasuroken a tallo gasuten. A nupay kasta, saan a napateg. Iti lubongtayo, amin a kabaian ket agtutubo ken napintas. Agtalinaedka kadakami balasang, sika ti agbalin a reynami!
  Simmungbat ni Dominica babaen ti nalatak a couplet:
  No kuna ti nasantuan a buyot, .
  Ibelleng ni Rus', agbiag iti paraiso...
  Ibagakto: "Awan ti kasapulan ti langit," .
  Itedmo kaniak ti pagiliak!
  . KAPITULO No. 3.
  Nagpalakpak ti Marquise ken ti Baroness ket nagtutunosda nga impukkawda:
  - Bravo nga! Sika kadi ti nangaramid iti daytoy?!
  Negatibo ti panangiyugyugyog ni Dominica iti nabalitokan nga ulona:
  - Saan. Saan a siak. Sabali, diak malagip ti autor!
  Nagngirsi ni Cassandra:
  - Karkarna, addaanka iti nagsayaat a lagip!
  Sipupudno a simmungbat ti girl actress:
  - Sobra ti pampanunotek maipapan iti bagik ngem kadagiti dadduma. Nasaysayaat no ad-adu ti ipakaammok kadakuada maipapan kaniak ngem ti maipapan kadagiti dadduma. Agkomposoak met no dadduma, ken saan a nakarkaro ngem ni Pushkin.
  Inruar ti dragon countess dagiti naraniag, agkir-in a ngipenna a kasla diamante iti nalawa a ngiwatna ket sipapasnek a kinunana:
  - Baka mabalinmo ti agkanta iti maysa a banag a bukodmo a komposision?
  Sipapakaasi a kinuna ni Dominica a nangkuskusen kadagiti nauram a sakana:
  - Awan ti saludsod! Ikkannak laeng iti uray maysa laeng a balitok a sinsilio. Ket ipabuyak ti sibubukel a hit song para kadakayo. Ket agkanta nga awan serserbina? Di mararaem! Ket awan mamaayna, di makagunggona!
  Nagkullayaw ti marquise-nymph, ket nakabutbuteng ti panagkidem ti magic wand-na iti imana, determinado a mangdusa iti di natangsit a balasitang a nakaitured a mangsuppiat iti dragon.
  Nagsisilpo ti dragon countess a makikappia:
  - Ikkan isuna iti pirak a sinsilio. Bay-am nga agkanta manipud iti pusona.
  Immisem ni Dominica, dagiti ngipenna, a perpekto unay, ket agkir-in a kasla nagyelo a pantok ti bantay iti naraniag nga init iti tengnga ti aldaw. Ket nagkidem:
  - Kuarta iti sango!
  Inwaras ti weasel ti maysa a sinsilio ket nagkullayaw:
  - Ditoy, matiliwmo dayta!
  Intag-ay ti balasitang ti sakana ket nabalinanna a natiliwan ti pirak a nagtimbukel a pedaso babaen kadagiti lamolamo a ramayna. Kalpasanna, inyalisonna dayta iti paladna. Kinitak ti sinsilio. Awan dayta, naan-anay a baro ti pirak, iti maysa a sikigan adda dragon nga addaan iti pito nga ulo, ken kadagiti sakana addaan iti setro ken mace. Ket iti sabali a bangir , napintas a balasitang nga addaan iti narangrangpaya unay a kulot a buok. Ket nakaay-ayat dayta.
  Saan a malabanan ni Dominika ti sulisog a mangpadas iti sinsilio ket simmungbat nga umis-isem:
  - Daytoy ket nakaay-ayat. Nalamiis nga stuff.
  Nagsisilpo ti weasel:
  - Ita, kantaem! Kitaentayo no ania ti maaramidam!
  Innayon ti Dragon Countess:
  - Ket masapul nga agkantaka iti napigsa, ken mangipabuya iti ad-adu wenno basbassit nga atiddog a ballad, yantangay nagbayadkami!
  Nagtung-ed ti girl actress kas umanamong:
  - Wen, maawatanko dayta! Dika makakanta a kas iti...
  Ket kalpasanna saan a napanunotna ti pannakitimpuyog. Bueno, ti panangibaga iti nightingale ket saan nga interamente nga umiso wenno maitutop. Ngem sabali pay, saan a talaga a kasta!
  Intimbre ti balasang a nimfa ti lamolamo a sakana:
  - Mangrugitayo!
  Rinugian ni Dominica ti nagkanta iti nalawag ken naalumamay a timekna;
  Nalatak idi nga aktres
  Panagpelikula, panagsapata, musika, bola...
  Rinugianna ti nagsala a sipupungtot ken narungsot, .
  Kas iti pannakaiparangarang ni Satanas!
  
  Napigsa unay dagiti sakak
  Inlabanda ti nakapungtot a hopak...
  Kasta ti kinalamiismi a babbalasitang
  Iyakartayo a dagus ti nalimed!
  
  Ngem nasarakak ti bagik iti lubong, ammom, espesial, .
  Saan nga agturay dagiti dragon a kas kadagiti ari...
  Kabbaro unay ti urnos sadiay, .
  Di kumurang a pigisem ti kamisetam!
  Masapul nga agbalinak a di nakasapatos nga adipen
  Getting a latigo iti likud...
  Asul dagiti ulep iti ngatuentayo, .
  Saan a makaay-ayo ti lugar ditoy Daga!
  
  Ditoy nga umasideg kaniak ti maysa a nainget nga enano, .
  Ket iggemna ti latigo kadagiti imana...
  Maysa a puraw ti ulona nga ubing a lalaki ti nagtaray a limmabas - .
  Di nakasapatos ti adipen, nalawag a nasikap ti makinkukua!
  
  Agkatawa ti gnome, sagidenna dagiti ngipenna babaen ti sakana, .
  Kas iti balasang nga addaan iti artikulo, maysa a kabalio...
  Isu a ti oso ti mangkugtar iti dayta babaen ti clubfoot - .
  Daytoyto ti pagpatinggaan ti kinakalbo ti enano!
  
  Ngem inlakodak kadagiti pagminasan, .
  Awan dagiti makita a lugar iti harem...
  Ket inikkandak iti napigsa a saplit iti panangkamatda, .
  Ta adu ti kanen ti balasang!
  
  Ditoy ti gnome ti mangiturturong kaniak iti tali, .
  Ti anting-anting ti balasitang ket naan-anay a nakaskasdaaw ...
  Nalawag unay ti timek ti adipen, .
  Ngem iti kamaudiananna adda laeng dagiti sero!
  
  Dandani lamolamo ken awan sapatosko
  Agtrabahoak kadagiti pagminasan a kas iti dayta nga asno...
  Nanang, kunak, patpatgek, .
  Anian a kinamaag ti nagbanaganna!
  
  Maysaak idi a makabael a balasitang
  Pinaaduko ti fractions iti ulok...
  Ket ita iti maysa, ibilangmo dayta, maysa a palda, .
  Addaak iti naatap a pannakaadipen!
  
  Iti napaut, napaut a panawen inibturak ti gnome, .
  Nakaawatak iti latigo iti likud...
  Kabildak gapu iti negosio ken saan a gapu iti negosio, .
  Inkarida a pakanennak inton agangay!
  
  Ngem nagrebelde dagiti awan sakana nga adipen, .
  Crowbars nga agtigtignay, martilio, .
  Ket ita, ibilangmo dayta nga elementom , .
  Iti maysa a gnome nga addaan iti kalbo Natayak !
  
  Bueno, napapatay dagita a dakes, .
  Nakaam-amak ti casualties mi...
  Ngem, patiennak, winayawayaanmi ti bagimi - .
  Impakita dagiti babbalasitang ti top class!
  
  Ket ita addaantayon iti dakkel a buyot, .
  Mapan met dagiti lallaki iti laban kadatayo...
  Buraktayo dagiti kalasag a kasla tabla, .
  Kaputto dagiti dakes nga agtuturay!
  
  Ket kalpasanna mapukawto ti pannakaadipen ti impierno, .
  Ilinteg ti lalaki dagiti abagana...
  Ket pagpatinggaentayo ti kinaapo, a nabussog kadagiti kabusor, .
  Addanto maysa a siglo a kinaragsak ken panagrang-ay!
  
  Ket kalpasanna addanto talna iti intero a lubong, .
  Lalaki, dakkel a bituen...
  Agtayabtayo iti nabituen nga angin, ammom, .
  Matungpal koma dagiti arapaap dagiti tattao!
  Nagpatingga ti balasang iti nangato a nota, a kasla pirak a kampana ti agkir-in ti timekna.
  Nagpalakpak ti balasang a nimfa. Sumagmamano nga elf ken troll ken agassawa a tattao ti dimngeg met iti kanta ni Dominica. Ket imbellengda dagiti sinsiliona: agpada a pirak ken bronse.
  Nagruknoy ti balasang nga aktres. Ket pinidutna dagitoy manipud kadagiti baldosa. Innalana ti sumagmamano kadagiti sinsilio babaen kadagiti imana, ken dadduma babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Ket nakaay-ayat a buya dayta.
  Wen, addaan iti kasta a makagargari ken nakitikit a sakana. Ket anian a napintas ken makapasiddaaw iti bagina. Bueno, sadino ti ayan ti dadduma a prima donna no idilig kenkuana? Maituredda ngata ti agpabuya iti entablado a di nakasapatos? Wenno iti ababa a palda?
  Napaliiw ti Dragon Countess:
  - Daytoy ti kumakanta! Saan, isu ket kameng ti akademia. Ket iti laeng akademia, iti faculty a pilienna a mismo.
  Nagkidem ni Dominic ket nagkanta:
  Datayo a babbalasitang ti agbalinto a bukodtayo nga ukom, .
  Ket no masapul nga agpilika, ken narigat ti panagpili...
  Pilienmi dagiti kayo a terno, .
  Ngamin, dayaw laeng ti adda kadagiti tattaotayo!
  Nag-tweet ti weasel:
  - Adda timekmo... Basta nangato ti lebelna nga anghel!
  Immisem ni Dominica ket inwarasna ti maysa kadagiti sinsilio a nangatngato babaen ti awan kawesna a sakana, sa nagrukob ket tiniliwna dayta babaen ti dilana. Ket kalpasanna, nangrugin nga agpukkaw. Gapu iti pannakasagidna iti laway, dagus a nagpudot ti kahel a metal ket pinuoranna ti ngiwat ti kinapintas.
  Nangrugin nga agtupra ken agsennaay ti balasang. Ket kellaat a nagalis ti tarigagayna nga agkanta.
  Inyugyugyog ti nymph girl ti singsingna, ket dagus a naikkat ti pudot iti ngiwat ni Dominica. Nagkullayaw ti balasang:
  - Wow! Ita, maawatakon no kasano ti agbalin a dragon nga agang-anges iti apuy!
  Immisem a kinuna ni Weasel:
  - Nasaysayaat ti naladaw ngem ti saan, .
  Adda sumagmamano a nagsayaat a tawen iti masanguanan ti balasitang!
  Napaliiw ti Dragon Countess:
  "Naiduma ti estruktura ti ngiwat ken karabukobtayo ngem kadagiti tattao, ket saan a pulos a sumsumged ti gil-ayab. Isu a dikay madanagan kadakami.
  Arimbangaw ken agkidkiddaw pay laeng dagiti agdengdengngeg a naguummong iti aglawlaw, nga agpalpalakpakda:
  - Sabali ti aramidem, maawatka!
  Nag-tweet ni Dominica:
  - No ag-scribble-ka kadagiti sinsilio, aramidek dayta!
  Kas sungbat, arimbangaw ken pammatalged:
  - Wen siempre! Naragsak nga isasangbay.
  Ket iti sirok dagiti lamolamo, masel, nalamuyot ken nagarbo a saka ti balasitang, a tinaramatna iti di matulad a parabur, nagtayab dagiti sinsilio a balitok, pirak, kahel, bronse, ken platinum.
  Nagbalin a naragsak ni Dominika manipud iti daytoy, nariknana ti kinagagar, ket rinugianna ti nagkanta buyogen ti kinaregta;
  Saan a lapped dagiti bagyo ken bagyo iti agassawami, .
  Annak a babbai ti Fatherland, nga agsabong a kasla bush ti rosas.
  Ti saan a nakaammo iti gubat ket saan a nangnangan iti lugaw ti dawa, .
  Ti Dios a Mangisalakan a ni Jesus iturongnatayo iti gubat!
  
  Nairuamtayo a makiranget uray iti nadawel a taaw, .
  Tunggal tao ket kasla chip overboard.
  Mamatiak a rugitantayo dagiti monster ti Horde iti gubat, .
  Saan a matukkol ti dayawtayo babaen ti martilio ken martilio!
  
  Nabara ti kampilan iti forge, iti napudot unay nga impierno, .
  Dagiti natadem a tadem ket natangken unay a bellows!
  Agbalinka nga awanan buteng a soldado; buyogen ti napigsa, nakem a puso, .
  No adda ipapatay, ngarud agtakderka, dika agtaray!
  
  Wen , ti gubat, siempre, ket saan a padaya nga addaan iti nasam-it a diro, .
  Ngamin, adda lua iti dayta, ken napuskol ti panagayus ti dara.
  Nabayag nga agdung-aw ti lobo ken ti oso buyogen ti narungsot a panagngaretnget, .
  Ket ti danog a kasukatna ket adda koma iti mata, saan a ti kiday!
  
  Adda pika a makatubtubngar iti chain mail, .
  Adda dagiti kalasag a di makastrek ti bunton!
  Ngem dika agbalin a takrot, dika ipalubos nga agaramid dagiti sairo , .
  Tapno saan nga agbalin a kas iti ay-ayam kadagiti iket!
  
  Patiendak, dumtengto ti naraniag a solusion, .
  Para iti tunggal maysa adda gunggona a saan a masarakan a nangatngato!
  Ta maysa a kriminal a kapanunotan, patiek, dumtengto ti panagibales, .
  Awan sabali a kinatured no di ti narigat a dana!
  Isu a nagkanta ni Dominica, ket nagpalakpak kenkuana ti nagduduma a bunggoy buyogen ti dakkel a kinagagar. Uray no babbai amin dagitoy, awan dagiti lallaki iti daytoy a lubong. Wenno, dandani awan ti napigpigsa a sekso.
  Kalpasan dayta, inyugyugyog ti kondesa ti dragon ti ipusna ket napaliiwna:
  - Bueno, masapul a mapanak! Rummuarak iti dalan!
  Pinidut ti nimfa ti sinsilio babaen ti awan sakana ket insingasingna:
  - Sukimatentayo. Ibellengko, ket kunam - ulo wenno ipus ! Pugtuanyo, kukuam ti sinsilio, saan, isublim kaniak ti sinsilio!
  Nagngaretnget ti Dragon Countess gapu iti katawa ket insungbatna:
  - Ammok dagiti trick-mo! Isu a nasaysayaat no dikay" sayangen ti panawenyo wenno ti uloyo!
  Nagngisiten ni Dominika ket nadlawna:
  - Ti ulo ket saan a lapayag, mabalinmo a rugitan manipud iti sombrero, dika"t makadait manen!
  Nagkidem ti weasel ket nagkanta:
  -Dagiti lapayag iti tuktok ti ulo ket lapayag!
  Lapayag iti tuktok ti ulo - maysa a pasiente iti ospital ti isip !
  Nagtayab ti Dragon Countess iti tangatang. Ket dina nagkomento iti kinanta ti balasang a nimfa. Ket daytoy, mapaliiw koma, ket nalamiis unay.
  Rinugian ni Dominica a sidadarasudos ti nagurnong kadagiti sinsilio babaen kadagiti imana ken awan sakana. Ket inaramidna dayta iti napartak a kapartak.
  kinuna ni Weasel, a nangkuskos iti buokna babaen ti magic wand:
  - Ti kuarta, siempre, ket napateg. Ngem napatpateg pay dagiti anting-anting, artifact, anting-anting, medallion, anting-anting, kdpy. Ta no saan, dikay" makapagbiag iti naluho ken naluho a biag !
  Immanamong ni Dominica:
  - Saan a makagatang ti kuarta iti salun-at, patiennak, .
  Saan a magatang ti kuarta ti ayat ken dayaw...
  Isu a dikay agsusupiat a kas iti animal
  Ammuem a saanmo nga ilako ti pagilianmo para iti ganansia!
  Ket ti balasang, nga addaan iti lamolamo a suela, mangsapsaplit iti lila a sinsilio. Ket kalpasanna kellaat a nagbalin ti lamolamo a sakana, iti maysa a pirgis ti mata, a saka ti pato.
  Nagpukkaw ni Dominique gapu iti buteng:
  - Ania ngata daytoy!
  Simmungbat ti nymph marquise nga umis-isem:
  - Daytoy ket espesial a mahiko a metal, agtrabaho laeng no makasagid iti kudil ti maysa nga addaan kadagiti didiosen ti Olimpiada iti pamiliada!
  Ket siraragsak nga impukkaw ni Laska:
  - Wow! Adda kenka dayta a kita ti dara kenka. Isu a saankami a nagbiddut.
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Ngem daytoy ket kinadakes! No kabaelam, ikkatem ti sakam. Ket ikkannak manen iti normal a saka.
  Nagkidem ti nimfa:
  - Saan! Rumbeng nga aramidem a mismo daytoy.
  Nagkidem ti naibalud a balasitang:
  - Kasano a posible daytoy?
  Insingasing ni Weasel:
  - Panunotem iti panunotmo no ania ti kayatmo a langa ti sakam, i-click-mo ti abaga ken ramay ti makannawan nga imam, ket rumbeng nga agballigika!
  Innala ni Dominic ket inyam-ammona. Kalpasanna, dimteng ti panagkitik.
  Ket imbes a saka ti uwak, nagparang ti maysa a saka iti narikna a bota ken addaan iti ski. Ket ad-adda a nagbalin a di komportable idi agkir-in ti ski kadagiti cobblestone.
  Nagngisiten ti nimfa ket nagkanta:
  - Libre nga mannursuro, .
  Nasayang ti panawen a kaduam...
  Nagsagabaak nga awan serserbina iti balasang, .
  Ti kalaingan a salamangkero!
  Nasair ni Dominica:
  - Saanak a mangkukulam. Ket agsursuroak pay laeng. Ngem ti dalan nga agturong iti pannakaammo ket saan a pulos a nalaka unay ... Wen , kadagiti pelikula!
  Nagtung-ed ni Weasel kas umanamong:
  - Wen, iti sine, nalabit ad-adda pay. Ket daytoy, siempre, ti dakkel a parikuttayo.
  Nangrugi manen nga agtitipon dagiti agdengdengngeg: nakakatkatawa dayta a buya. Ad-adda nga eksakto, adda amin a kita ti babbalasitang ditoy. Ket agyamankami iti dayta. Pinadas ti girl actress ti agpanunot manen ken mangbalbaliw iti sakana. Ngem iti daytoy a gundaway adda nagparang kadagiti riles ken addaan iti radar, nupay bassit.
  Nagkanta ni Dominica a di napukaw ti optimismona:
  Dawatek a dikay masdaaw
  No mapasamak ti mahika...
  No mapasamak, no mapasamak, .
  No mapasamak ti mahika!
  Immisem manen ti nimfa ket nadlawna:
  - Wen, tapno maikuyog iti timekmo, rumbeng met nga addaanka iti abilidad nga agusar iti mahika!
  Kalpasanna, nagtaray ti maysa a balasitang a hobbit nga immasideg kadakuada ket insingasingna, nga inturongna ti magic wand-na:
  - Nasaysayaat nga aramidentayo! Ket ammom, addaanak iti kagudua a ribu a tawen a panagensayo!
  Nagkedked ni Weasel:
  - Saan! Bay-am nga aramidenna a mismo dayta!
  Nag-tweet ni Dominica:
  Napukawko ti panunotko, napukawko ti panunotko, .
  Siak a mismo ti aramidek, aramidek a mismo!
  Ket adda manen inyarasaas ti balasang a manganamong. Ket kalpasanna ti sakana, iti porma ti tangke nga addaan iti radar, kamaudiananna nagun-odna manen ti nagarbo, dati a sukogna. Ket nagbalin a kasla naaramid iti order.
  Timmakder ni Dominica ket ingarawna dagiti ramayna. Nagbalin a naragsak ti riknana, ket inkantana:
  Dakami a babbalasitang ti kapigsaan ditoy lubong, .
  Ket, patiennak, dikay" makasarak kadagiti nalamiis a kinapintas...
  Talaga nga isawsawtayo dagiti kabusortayo iti kasilyas , .
  Ket agnanayon nga agparangto a duapulo ti tawenna!
  Kalpasan dayta, ti kinapintas, agkatawa ken agkatawa, nga ipakitana dagiti dadakkel ken nasileng a ngipenna.
  Rinugian ni Dominika ti nagsala, dagiti lamolamo a sakana a naipangato iti nangato iti angin. Ket inkantana:
  Nalamiis unay a mangkukulam
  No timbrek ti sakak, addanto pannakarba...
  Pagay-ayatko ti agluksaw a di nakasapatos
  Ibilangmo dayta a pudno nga ideal!
  Daytoy ti kantana - basta nagsayaat ken nalamiis!
  simple unay ken saan a komplikado dayta . Wen, kasta ti balasang a dikay" mauma.
  Napaliiw ti balasang a hobbit:
  - Napartak unay ti panagsursuro!
  Ket inyugyugyogna dagiti sakana, a naarkosan kadagiti gurong kadagiti pulseras a naarkosan kadagiti napateg a bato, ken iti tunggal ramayna iti singsing.
  Kasla ubing, ngem no tingitingen ti bilang dagiti bato, nangnangruna kadagiti makinbaba a sakana, nangato ti ranggona a mangkukulam.
  Nagtung-ed ni Weasel iti balasang:
  - Nakitaka iti sadinoman. Sika kadi, iti aniaman a naiparna, ni Prinsesa Alsou ?
  Nagtung-ed ti kabaian a hobbit:
  - Wen , kasta ti kasasaad! Ngem ammom, Marquis, iti daytoy balasang manipud planeta a Daga, awanton ti marigatanka!
  Immanamong ni Weasel:
  - Kusto! Ngem imposible ti sabali. Ala, daytoy ket kasta a lubong a dina maaramid no awan dagiti parikut ken adbentura.
  Nagdardaras ni Dominic a nanginayon:
  -Makauma unay ti biag nga awan ti adventures ken exploits. Kasla sopas nga awan ti sili!
  Prinsesa Alsou :
  - Wen, husto dayta! Dayta ti panggep dagiti kontrabida. Maysa kadakuada ti nangiruar iti saplit a mangpapatay iti napigpigsa a sekso.
  Nagsennaay ni Dominica a nagkanta:
  Dika makapagbiag no awan dagiti babbai, pudno dayta, .
  Ngem no awan dagiti lallaki, awan met ti ragsak...
  Kasta ti nagbanaganna, dakes unay, .
  No awan ti napigsa nga akinkukua!
  Immanamong ni Weasel:
  - Siguro! Ngem ditoy, kas kunada, doble ti tademna a kampilan. Iti maysa a dasig awan ti napigpigsa a sekso, ngem iti sabali a dasig...
  Napardas a nagkedked ti kabaian a hobbit:
  - Saan! Dakes manipud iti amin a dasig. Isu a saan a kasapulan ti agsao iti kinaaleng-aleng. Kasapulan met dagiti kalakian.
  Insungbat ni Dominica:
  - Lalaki kadagiti ayup. Para kadagiti nasaririt nga indibidual, naiduma ti maysa a banag.
  Nagkatawa ni Weasel ket insungbatna:
  - Wen, para kadagiti lallaki, siempre. Ket awan ti nasarakak nga ibaga.
  Sumagmamano a kalapati, nga addaan iti kahel a dutdot ken nabalitokan a tukak, ti nagtayab a nanglabas kadakuada. Makapainteres unay dagiti tumatayab. Basta nakaay-ayat iti maysa a dasig. Ngem iti sabali a bangir , adda met sumagmamano a kinakurang ti panagraman kadakuada.
  Ni Dominica ti nangsukat iti:
  - Apay a balitok dagiti tukak dagiti kalapati?
  Inlawlawag ni Weasel:
  - Awan ti nabalitokan! Daytoy ket gapu ta nag-peck-da iti strawberry nga addaan topaz.
  Nagmuregreg ti balasang nga aktres:
  - Ania? Iti topaz?
  Nagtung-ed ti balasang a hobbit:
  - Wen, adda dagiti kasta a strawberry! Ania, dimo ammo?
  Kinuna ni Weasel:
  - Kasano koma nga ammona? Isu ket adda iti lubongtayo iti nabiit pay unay.
  Pinapartak ti panagtaray dagiti tallo a pannakabagi ti fair sex. Ket nagkidem dagiti lamolamo ken de rosas a mugingda.
  Nagparang dagiti balay iti aglawlaw , natayag, umasping kadagiti de rosas, lila, esmeralda a barrena nga agpangato. Ket kasla nalabes ti futuristiko dayta. Adda pay ketdi sumagmamano nga eroplano iti tangatang. Ad-adda nga eksakto, nagdardaras a limmasat ti kareson a naaramid iti balitok ken naarkosan kadagiti diamante, a guyoden ti innem a napayak, kasla niebe a kabalio.
  Nangtedda amin a tallo a babbalasitang iti bassit a pana. Ngem agparang nga awan ti tiempo ti natan-ok a tao kadagiti kinapintas, ket ad-adda pay a simmaruno ti triumvirato.
  Adda hippodrome iti sanguanan, kasla nagdakkel nga istadium. Nalawag a dayta ti lugar a paglumbaan ti kabalio.
  Insingasing ti marquise-nymph:
  - Masapul a kitaentayo no adda sagut ti adalantayo a clairvoyance. Ngarud, tumabunokami kadagiti lumba.
  Iti aglawlaw ti hippodrome adda natayag a silo nga alad a naaramid iti pirak ken kahel a metal, a naarkosan kadagiti perlas ken sumagmamano nga asul ken lila a bato, kasta met ti sarming a mangipalagip iti sarming a Czech . Ket napintas unay ti langana.
  Ket iti pagserkan adda dua nga ubbog kadagiti sikigan, a mangipuruak kadagiti nadumaduma ti kolorna a jet manipud kadagiti nabalitokan a napintas nga agassawa: - maysa nga elf nga umab-arakup iti maysa nga elf boy.
  Wen, napintas unay ti langa ti amin. Ket iti pagserkan adda guardia dagiti babbalasitang. Kasta met a napintas unay ken iti nalag-an, pirak a kabal.
  Nagsayaat unay ti langa ti amin. Adu unay dagiti pannakabagi ti fair sex iti aglawlaw.
  Nalagip ni Dominika ti pelikula maipapan iti Gulag Archipelago ken ti kampo dagiti babbai. Amin dagiti babbai sadiay ket, kasla gapu iti pilida, agtutubo, napintas, ken nakasuotda kadagiti bado a nangpanaw kadagiti natan-ok a sakada a naan-anay a naibutaktak. Bueno, yantangay nabara ti kalgaw idiay Siberia ken uray, nalabit, napudot, awan ti sapatos dagiti babbalasitang. A namagbalin iti pelikula a nalatak unay kadagiti lallaki. Ket ni Dominica ti nangpabuya iti rebelde a kameng ti Komsomol a nangorganisar iti intero a panagalsa dagiti babbalasitang. Ket dagiti kinapintas ket nangagawda pay kadagiti armas, ken innalada ti sibubukel a rehimen ti NKVD iti gubat, ket nabalinanda nga inabak dayta.
  Siempre, nagbalin a nalamiis ti pelikula. Ket dagiti barefoot, glamorous, napintas a mannakigubat ket kasla basta super.
  Sabagay, ni Dominika, orihinal a rumbeng nga akem ti kasinsin ni Fandera, a nangorganisar iti riribuk dagiti balud, ngem mabalin a maiparit ti kasta a pelikula. Ket isu ket naaramid laeng a nagsayaat nga estudiante ken kameng ti Komsomol.
  Nagruknoy ni Dominica iti balasang manipud iti guardia. Kellaat, manipud mismo iti sirok ti Daga, kas iti jack manipud iti kahon ti snuff, naglugan ti maysa a dragon. Bassit , dakdakkel bassit ngem iti albatross, nga addaan iti tallo nga ulo.
  Nagtayab nga immasideg kadagiti babbalasitang, ket nagkiriring ti timek:
  - Isublinak ti kabsatko!
  Nagsennaay ti insungbat ti nimfa marquise:
  - Imposible daytoy, Belka.
  Kas sungbat, nangrugin nga agngaretnget ti balasang a dragon, a dagiti siksikna ket agsilsilnag iti tallo nga init nga addaan amin a kolor ti balangaw, ken napintas unay dagiti payakna nga aglangoy kadagiti mata.
  - Kayatko ti kabsat! Kayatko ti kabsat! Sadino ti ayanna!
  Nagkullayaw ti balasang a hobbit:
  - Wen, datayo a mismo ket okupado a mangpampanunot no kasano nga isubli dagiti lallakitayo kadatayo. Ket saan a kasapulan ti agbalin a kapritso.
  Ti balasang a dragon, ania ti alaem iti urbon, nagkalma ken nagkigtot, a naglugan nga immuli idiay Dominica:
  - Ammok a kabaelam! Sika ti napili!
  Nagngisiten ti hit girl ket nagkanta kas sungbat:
  - Amin nga imposible, patiennak, ket posible, .
  Ngem narigat unay ti umasideg iti daytoy a parikut...
  Nupay kasta, no i-strain-mo ti utekmo bayat ti panagay-ayammo, .
  Mabalinko ti agbalin a napintas a balasang a Jedi !
  Nagrag-o ti balasang a dragon ket nagkigtot kas sungbat:
  Saan a kas kadakkel ti ramay ti panunotmo, .
  Henio, ammom, ditoy Daga...
  Ket adda napintas nga ubing a lalaki nga agur-uray kaniak, .
  Iti aglikmut a kabalio!
  Nakakatkatawa ken nagkigtot ni Dominika:
  - Maysa a dragon a nakasakay iti kabalio? Kastoy ti langana!
  Kinuna ti Marquise:
  - Ania, dimo ammo ti konsepto ti alegoria!?
  Nagkatawa ti girl actress ket napaliiwna:
  Mabalintayo ti matay iti sadinoman
  Uray iti ilelennek ti init ti amber...
  Iti pangkaaduan, agbiagtayo a siwayawaya, .
  Wen, libre!
  Iti piguratibo a pamay-an!
  Inruar ti balasang a dragon dagiti silaw manipud iti ngiwatna, kasla lighter, ket nagkidem:
  - Daytoy ket maysa a nakaay-ayat a kanta. Nupay kasta , kayatko a ti napintas a sangaili manipud iti di ammo a Daga ket mangaramid iti sabali pay a makapainteres.
  Nagkidem ni Dominica ket napaliiwna:
  - Ammok a ti timekko ket mangtukkol kadagiti sinsilio a saan a nakarkaro ngem dagiti nunchuck a mangtukkol kadagiti bunton ti bukbukel. Nupay kasta, masapul nga i-strain-ko manen ti timekko! Ket para iti ania? Sadino ti paggastosan iti kuarta ditoy?
  Nagkedked ti marquise:
  - Umuna, ipustamo ti kuartam iti maysa kadagiti kabalio iti hippodrome ket padasem a paaduen ti kapitalmo. Ket maikadua, daytoy a balasitang ket saan laeng a bassit a babai a dragon, no di ket maysa pay a prinsesa. Itedna kenka ti singsingna, a naglaon iti dakkel a mahiko a pannakabalin. And for this , patiennak, it"s worth trying ken agkanta a siuumiso!
  Intung-ed ni Dominica ti naraniag nga ulona iti napigsa a tengngedna ket kinunana:
  - Iti daytoy a kaso, makitak nga adda banag a padasen! Maysa pay, kasano a mapagkedkedam ti maysa nga ubing!
  Nagkidem ti balasang a dragon:
  - Saanak nga ubing a pulos. Prinsesaak ket maaramidko daytoy! Agtayabakto iti planetam. Ket puorak ti kabeserayo.
  Makabutbuteng ti panaganges ni Dominica:
  - Ket adda air defense mi para kadagiti tattao a kas kenka! Ania ti kunam iti daytoy, narungsot?
  Nagmuregreg ti balasang a dragon:
  - Maibaonka kadagiti quarry. Agtrabahoka a lamolamo ken nakakawar iti sidong ti danog dagiti saplit dagiti manangaywan iti orc.
  Nagtung-ed ti balasang a hobbit:
  - Wen, kabaelanna nga aramiden dayta! Maysa pay, taoka. Ket dagiti tattaotayo... Maibilangda a nababbaba ti tukad, gapu iti adu a rason.
  Nagkidem ti weasel:
  - Isu a nasaysayaat no agkantaka! Naguummongen ti publiko ditoy, ket makagun-odkami metten iti kuarta.
  Kinapudnona, timmaud ti arimbangaw iti bunggoy dagiti nadumaduma a pannakabagi ti fair sex, ket nangngegan ti panagpalakpak ken panagikkis:
  - Agkanta, bassit a sabong, dika mabain!
  Bueno, manong, agtokartayo iti musika!
  Kayattayo a denggen ti trill ti tumatayab ti paraiso!
  Nagsennaay ni Dominica iti nadagsen ket rinugianna ti nagkanta;
  Nalawa ti igid ti baybay idiay Elfa , narangkis, .
  Ti dalluyon ket agdisso iti glazed shine...
  Nagbalin ni Elfia a nakayanakanko, .
  Nagsayaat a kanta kadatayo ti trill ti nightingale!
  
  Iti nalawa a bilog, aglaylayagkami ken ti patpatgek, .
  Inbaba ni Zlata Val dagiti tirintasna.
  Anian a nagsayaat para kaniak ken ti ay-ayatek nga agkakadua, .
  Nakalkaldaang ti saan a makatiliw iti buaya nga addaan iti sarukod a pagkalap.
  
  Saan, saan a danum, aggargaraw iti likudan, .
  Nakaparsuaan ti mangted kadatayo iti champagne.
  Daytoy a daga ket kasla patpatgek nga ina kaniak, .
  Ti kinaparabur ti daga iti naarian a kawes!
  
  Agtedted a kasla perlas iti sirok ti silnag ti bulan
  Agdisso a kasla bunggoy dagiti uyokan nga addaan iti pirak a payak...
  Virgo, kaslaka anghel nga addaan tagtagainep kaniak, .
  Iti rupa ti kinainosente - ti kadadalus a Madonna!
  
  Diro ti angotna, ken seda ti buokna, .
  Nagsina dagiti bibig a kasla satin.
  Mamatiak a dimtengen ti nabayagen nga ur-urayen a kanito, .
  Agbalinto a pudno dagiti sarsarita!
  
  Nagsagid dagiti bibigmi iti ekstasia, .
  Ti kinasam-itna ket kasta nga awanen ti sasao .
  Mamatika, sika ket di naindagaan a kinapintas, .
  Ti lote ti mangikeddeng, ipuruak ti sinsilio a nangatngato!
  
  Adtoy dagiti agsasaruno nga agek, .
  Agsennaay ken katawa ti nadawel a ragsakmi.
  Ti kinasanto ti kararua saluadanto ti kerubin, .
  Ti napili ibellengnanto ti listaan dagiti basol iti urno.
  
  Saan, ammom, adda napimpintas ngem sika ditoy Daga, .
  Agpuor ti passion a kasla naraniag nga apuy iti pusok!
  Agbiagtayo iti kasayaatan a pagilian, .
  Luktantayo dagiti tawa ken ridaw nga agturong iti law-ang!
  Kastoy ti panagkanta ti kinapintas iti natan-ok a kanta. Ket dagiti babbalasitang iti amin a garit ti nangpalakpak kadagiti imada para kenkuana. Ket maigiddato iti dayta, nangipuruakda kadagiti sinsilio, agraman dagiti balitok. Ket nagsayaat dayta .
  Inyugyugyog ti balasang a hobbit ti magic wand-na, ket nangrugin a nangbukel ti kuarta iti naisina a bunton a bukodna. Ket dimmakkel ti intero nga adigi dagiti nadumaduma ti kolorna a sinsilio.
  Pinalakpak met ti balasang a dragon dagiti imana, sa nangiruar iti naraniag a gil-ayab manipud iti tallo nga ulona. Kalpasan dayta siuulimek a kinunana:
  - Daytoy ket, siempre, nasayaat, ngem saan nga umdas! Kasapulan ka met nga agkanta para kaniak!
  Nagkullayaw ni Dominica ket dinamagna:
  - Saan kadi a sobra dayta?
  In-shush ti Marquise kenkuana:
  - Kayatmo kadi ti makagun-od iti kasta a napateg a singsing para iti maysa laeng a kanta? Bueno, impudent -ka ! Adda koma konsiensia, ta napateg ti artifact.
  Nagkidem ti balasang a hobbit:
  - Tunggal banag ket addaan iti bukodna a presio. Ket gagangay, para iti napateg nga artifact, kasapulam a tungpalen ti tallo a tarigagay, wenno mangipaay iti tallo a serbisio. Dagitoy dagiti pagannurotan. Ket maawatam a mismo no apay!
  Dagiti agdengdengngeg kadagiti nadumaduma a babbalasitang pinalakpakda dagiti imada ken sinilioanda dagiti lamolamo a sakada, ken manmano unay nga addaan sapatos:
  Umayka, kantaem pay ti sumagmamano!
  Kayatmi dagiti kanta!
  Nalamiisto unay !
  Ipabuya ti romansa!
  Nasayaat ti bayadmi kenka!
  Nagtung-ed ni Weasel ken ni Dominika:
  - Bueno, dika agrupsa! Umayka, agkantaka!
  Ket ti napintas a kinapintas ti nangyegyeg iti naraniag ken naraniag a buokna. Inselselna dagiti lamolamo, masel a sakana ket nagkanta, buyogen ti dakkel a rikna ken ebkas;
  Ti kinapudnotayo , ti kinapudnotayo
  Buklen ti panangawit iti pammati!
  Ket saan nga inton bigat, ken saan nga inton bigat, .
  Ket ita nga aldaw isalakan ti Fatherland!
  
  Raraemenmi ti Elf- mi , .
  Ngamin, isu ti intero a lubong, ammom ti lubong!
  Ti eskarlata a banderatayo ti Ina a Pagilian, .
  Ket awanen ti naraniag a nalabaga!
  
  Saludo ti payunir saan a ti busto, .
  Ti pagilasinanna ket ti bandera ti Ina a Pagilian!
  Nalaingkami a nakiranget iti kabusor , .
  Mangidaydayaw kadagiti gapuanan iti bersikulo!
  
  Ammuem a maymaysa laeng ti pammati ditoy planeta, .
  Pammati iti patpatgek , nasantuan nga elfinismo!
  Isu nga agkatawa dagiti naragsak nga ubbing, .
  maibettak ti Orcismo iti yuyeng !
  
  Ubing laeng ti tunggal kabalyero, .
  Iti ruot ken waig a di nakasapatos...
  Ngem ita addan winch kadagiti imana, .
  Dashingly a patad ti metal babaen ti martilio!
  
  Adda mangpatadem iti machine gun babaen kadagiti makina, .
  Bueno, adda mangpaltog manipud iti abaga!
  Agtaytayab ti eskarlata a bandera a kas iti nalabaga a bandera, .
  Kabilentayo dagiti dakes a kabusor a ditay agang-angaw!
  
  Situtured nga innala dagiti kapuonanmi ni Orklin , .
  Bueno, datayo ngay? Addakami iti dalan nga agturong idiay Mars!
  Tattaotayo, saan a macaque iti sanga, .
  Ti dakulap ti kabusor ti mangdungpar kenkuana iti mismo a matana!
  
  Ngem ammotayo met ti agragsak, .
  Piteken ti tambor, agtokar kadagiti trumpeta!
  Napintas unay ti rupa dagiti ubbing, .
  Ket ratings nga uppat ken lima!
  
  Ti karirigatan nga eksamen ti laban - .
  Ti saan a panaglabas iti daytoy ket kasla ipapatay!
  Ngem iti patay addaantayo iti bandera nga addaan iti sulo, .
  Saan a matnag ti elven copper forge!
  Napintas ken nasigo unay ti panagkanta ti balasitang ken, maigiddato iti dayta, nagsala, ket makagargari unay dagiti sakana. Nakalkaldaang laeng ta awan dagiti lallaki iti asideg a mangapresiar iti kinapintasna. Ket ti balasitang ket addaan iti dayta iti dakkel a lebel, ket ti mannakigubat ipakitana ti dakkel a panangpilit ken ambiance-na.
  Ket sumagmamano a gasut a babbalasitang ti naguummong, ket ariwawada. Mangipuruakda iti kuarta, ket addaanda iti napigsa unay nga angot ti agtutubo, presko, babai a bagi ken nangina a bangbanglo ken bangbanglo. Adu ti mangiturong iti ulom ditoy.
  Dadduma kadagiti sinsilio ket seramiko, ken adda pay ketdi dua a kayo a sinsilio , a nagsayaat dayta. Ngem ti gagangay a papel a kuarta para iti planeta a Daga ket uray kasano ket saan a makita. Ket daytoy ket uray kasano ket karkarna para ken Dominica. No dadduma, agsilnag dagiti kapanunotan iti panunotmo no kasano ti kinarungsotda ditoy. Dagiti ngay elektroniko a kard a pagbayad? Bueno, daytoy ket naan-anay a karkarna para iti daytoy a tukad ti panagdur-as.
  Isu nga adda nangipuruak iti kagudua a nakan a cake nga addaan krema iti sirok dagiti lamolamo a saka ti maysa a balasang a kumakanta.
  Dinanog ti balasang a hobbit ti cake babaen ti kimat manipud iti wand-na. Ket dagus a nagrupsa dayta.
  Napaliiw ti bassit a kinapintas:
  - Dimo aramiden manen dayta! Kuarta laeng!
  Inkanta ti weasel:
  - Mangaramid ti kuarta! Makagun-odka iti kuarta!
  Malipatan ti pannakauma, kinamaag...
  Makagun-odka iti kuarta! Makagun-odka iti kuarta!
  No kasapulan, uray la intero nga aldaw!
  Nagkidem ti balasang a dragon dagiti payakna ket nagkigtot:
  - Bueno, daytoy ti maikadua a serbisio! Ngem tapno makagun-odka iti artifact ring , kasapulam met ti maikatlo!
  Inpugso ni Dominica dagiti pingpingna ket kinunana iti kompiansa a tono:
  - No kayatmo, maragsakanak manen nga agkanta para kenka! No pudno ti ibagak, pagay-ayatko ti agkanta.
  Dagiti agdengdengngeg nga agarup sangaribu a babbai, pannakabagi ti fair sex, nagngaretnget ken sinilioan ti dandani interamente a lamolamo, nagarbo, kasla balasitang a sakada:
  - Agkanta manen! Agkantakayo manen!
  Bravo, encore, ti panag-encore! Bravo, encore, ti panag-encore!
  Nagkedked ti balasang a dragon, nga inngatona ti timekna:
  - Saan! Mangted iti kasta a singsing para laeng kadagiti kanta! Ditoy kasapulanna ti agaramid iti banag a napatpateg ken, maigiddato iti dayta, narigat.
  Adda nabara a panagsardeng. Nasurok a sangaribu a babbalasitang a nagduduma ti puli ti nagyelo gapu iti panangsegsegga.
  Pagammuan ta nagparang ti maysa nga ubing a lalaki. Ti kakaisuna a pannakabagi ti napigpigsa a sekso kadakuada. Isu ket nagtaud iti puli ti tao, nakasuot laeng iti shorts, masel ken addaan iti marka ti adipen iti abagana, kasla agarup sangapulo ket dua ti tawenna ken nalawag a nasurok a naminsan a nasapsaplit. Iti panagtarayna nga immasideg, dagiti natapok, kasla ubing a mugingna ket agkir-in nga agturong iti balasang a dragon, nagruknoy ket nagsangit:
  - Bay-am a wayawayaandak! Isublim kaniak ti takderko!
  Nagtung-ed ti balasang a dragon ket pinasingkedanna:
  - Dayta ti kasta! Nawaya ti ubing a lalaki no mabalinmo a pagbalinen nga elf!
  Inwaras ni Dominica dagiti imana:
  - Ngem imposible daytoy!
  Insingasing ti marquise-nymph:
  - Daytoy nga adipen nga ubing ket nabiit pay a korona a prinsipe ti dakkel nga imperio, nga agnagan iti Oenomaus. Ket ita, nagbalinen nga ubing a lalaki iti puli ti tao ken adipen tapno maliklikanna ti angol ti sairo. Pagbalinem manen a prinsipe ti elf, ket kalpasanna nalabit mabalintayo a gammatan ti sinulid ti intero a tangle!
  . KAPITULO No. 4.
  Pinasingkedan ti prinsesa a hobbit:
  - Daytoy ti gundawaymo, Dominic. Ket ti kukuami met. Dandani naungaw amin dagiti kalakian. Ket daytoy, nupay saan a napetpetan, napukawna ti titulo ken saadna, ken uray ti bagina, nga agbalin a natauan nga adipen.
  Intung-ed ti ubing ti nalag-an, naputed nga ulona:
  - Inaldawdak a kabilen tapno diak agbalin a bato! Iti sumagmamano a rason, dagiti adipen a masapsaplit ti kaaduan a makaandur iti epidemia!
  Inyunnat ni Dominica dagiti imana ket insungbatna:
  - Wen, awan ti ideyak no kasano a disenchant isuna! Ken nga ubing met ti prinsipe?
  Nagkidem ti adipen a lalaki.
  - Saan, medio nataenganak idi! Ngem idi nangrugin nga agbalin a bato, nagusar ti weasel nymph iti naisangsangayan a mahika. Nagbalinak nga agtutubo nga adipen ket nasapsaplitak. Daytoy ti nangted kaniak iti sumagmamano a bulan, nupay nasaem, ngem biag. Ngem mabiit man wenno naladaw, agpatingga daytoy. Maysa pay, masapul a kabilennak iti napigsa, ket inaldaw a masapul, wenno awit-awitko dagiti nadagsen a bato, wenno i-spin-ko ti pilid!
  Nagtung-ed ti balasang a nimfa:
  - Wen! Daytoy laeng ti pamay-an tapno uray kasano ket maitantan ti epekto ti angol a bato. Adda pay laeng dagiti adipen a lallaki ti puli ti tao kadagiti pagminasan a saan pay a napetpetan ken agtartrabaho. Ngem dagitoy laeng ti nabati a pannakabagi ti napigpigsa a sekso. Ket kalpasanna, agbalin met a bato ti dadduma kadagitoy ket kalpasanna agrupsada a tapok.
  Nagsippayot ni Dominica:
  - Nakaam-amak daytoy! Sapasap a didigra! Ket tapno agbiag ken agbalin nga adipen!
  Inkanta ti ubing a lalaki, a nakasuot iti nangisit nga ababa a shorts a mangbukel iti amin a kawesna, ken alambre, nga addaan kadagiti nalukmeg a piskel iti sirok ti kudil a kasla naingpis gapu iti kinakurang ti tabana:
  - Wen, maysaak a prinsipe, ken adipen laeng, ngem ania, .
  Bay-am nga awagandak dagiti natan-ok a...
  Anian nga adayo, adayoda kaniak, .
  Maysa nga ubing a lalaki nga addaan iti naburak a kawar ti sakana!
  Nagkidem ti balasang a dragon iti panagkidemna:
  - Isu nga aramidem manen isuna a prinsipe ti elf, ket kalpasanna mabalinmo a maala daytoy napateg a singsing ti dragon magic!
  Inwaras ni Dominica dagiti imana:
  - Bueno, you damn it, awan ti kangrunaan a pannakaawatko iti mahika, ket kalikagummo daytoy! A, nalabit, saanmo nga aramiden a mismo!
  Nagsennaay a nagkuna ti nymph marquise:
  - Nalabit ditay met maaramid daytoy ... Ania ti kunam?
  Kinuna ti balasang a dragon:
  "Nabayagen a nakatakder." Ket agserra iti mabiit ti dragon academy. Gapuna, bay-am nga umuna a makapasa kadagiti makabartek nga eksamen, ket kalpasanna padasenna a disenchante ti ubing a prinsipe.
  Nagtung-ed ni Dominica kas umanamong.
  - Bueno, kastoy ti wagas, iti prinsipio, mabalinmo...
  Pinidut ti nymph marquise ti anting-antingna a nakabitin iti tengngedna. Ket inkuskusenna dayta babaen kadagiti dakulapna ket rinugianna ti nagmuregreg iti maysa a banag, kasla anting-anting. Nagkidem ti balasang a dragon, nga impakitana dagiti ngipenna:
  - Serioso daytoy a pannubok para kenkuana ... Mabalin kadi nga aggaraw nga awan unay ti pannakadadaelna no agusar iti ultra spell!
  Kayat ni Dominica ti makagun-od iti pannakalawlawag no ania ti kaipapanan ti ultra spell, ngem ti nymph-marquise ti nangselio iti lamolamo a sakana, a naarkosan kadagiti singsing, ket natiliwan ti balasitang iti alipugpog. Kasla adda higante a nangala kenkuana ken nangawit kenkuana.
  Nagmuregreg ti balasang nga aktres:
  - Anian a panagluksaw!
  Ket ngarud isuda, agraman ti nimfa-marquise, nasarakanda ti bagbagida iti pagserkan ti palasio. Mangipalagip dayta iti Hermitage idiay St. Petersburg, nangatngato laeng, tallopulo a kadsaaran nga addaan iti nangato nga atep. Ket kasta met, ad-adda a narangrangpaya ken napintas ngem ti nalatak a Kalam-ekna.
  Inyunnat ni Dominica dagiti sakana, insadagna dagiti sikiganna babaen kadagiti dakulapna ket impukkawna:
  - Wow !
  Pinasingkedan ti nimfa buyogen ti isem:
  - Wen, napintas daytoy a pasdek ti Dragon Academy.
  Iti sango ti pagserkan, adda ubbog iti porma ti pito ti ulona a dragon a nagsilnag iti balitok ken sumagmamano a naraniag a kahel a metal a di ammo ditoy daga. Ket manipud iti tunggal ngiwat nagdardaras nga ayus ti danum iti tangatang, nga agkir-in a kasla diamante iti sinamar ti sumagmamano a naarkosan a silaw.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Nagsayaat no kasano ti kangato ti panagtayab dagiti jet!
  Simmungbat ti marquise-nymph a sibabatad:
  - Teknomahiko nga!
  Tunggal ulo ti dragon ket addaan kadagiti mata a naaramid kadagiti napateg a bato, ken nagduduma ti kolorda. Kasla nasalun-at unay , nabaknang ken nanam-ay.
  Adda met dagiti nadalus nga eskinita nga addaan kadagiti napipintas a sabong, a mailasin babaen ti nadumaduma a sukog ken kita ti bukel. Nagna dagiti lamolamo a saka dagiti babbalasitang kadagiti nalannas, naraniag ti padronna a baldosa dagiti dalan nga addaan iti di mailadawan nga kinapintas ken kinaparabur. Nagduduma ti edadda, ngem napintas amin, adu ti nakasuot kadagiti napateg nga alahas.
  Kaaduanna nga elf ti adda ditoy, ngem adda met dagiti babbalasitang a tao, babbai a troll ken hobbit. Saan a mailasin dagiti maudi a babbalasitang kadagiti natauan. Kas, sabagay, dagiti nimfa ken dryad. Gapu kadi ta agsuotda kadagiti singsing kadagiti lamolamo a ramay ti saka dagiti babassit ken nagarbo a sakada?
  Ngem maaramid met daytoy dagiti natauan a babbalasitang.
  Ni Dominika, maysa a medio natayag nga estudiante, ket kasla dakkel ken nataengan unay no idilig kadagiti estudiante a babbai. Ket daytoy ti nangpabain unay kenkuana.
  Dinamag ti balasang iti nimfa:
  - Kasla museum exhibit ti langak ditoy!
  Immisem a sinaludsod ti marquise:
  -Nakitam kadin ti pelikula maipapan ken ni Harry Potter?
  Nagkidem ni Dominic ket insungbatna:
  - Wen, siempre, binuybuyak dayta. Ket pinadasda pay nga aramiden ti remake daytoy a pelikula. Bueno, ngarud ania?
  Nagkuna ti nimfa:
  - Adda dagiti lallaki ken babbai sadiay. Ket ditoy, kas makitayo, awan dagiti lallaki, ket daytoy ti mangriribuk iti panagtutunos!
  Napaliiw ni Dominica:
  - Ubing met ni Harry Potter, ket nalaklaka kenkuana. Ngem tapno agbalin nga adulto kadagiti ubbing. Nakarkaro pay ngem ti panagtalinaed iti maikadua a tawen!
  Adda kayat nga ibaga ti marquise idi nagtaray nga immasideg kadakuada ti maysa a balasitang a di nakasapatos, ngem addaan iti bros a diamante iti buokna. Nasam-it unay ti isemna ket nagkullayaw:
  - Sika kadi ti napili?
  Immisem ni Dominica ket insungbatna:
  -Wen!
  Nagkatawa ti balasitang ket napaliiwna:
  - Ngem dimo la ketdi ammo ti agaramid iti adu! Kas pagarigan, makaaramidka kadi iti invisibility potion?
  Nagsennaay ti insungbat ti girl actress:
  - Daksanggasat ta saan. Kasano nga agtrabaho dayta?
  Intung-ed ti balasitang nga addaan iti bros a diamante ken lila ken kahel ti tedted ti buokna. Ket nangiruar iti botelia iti bulsa ti dress-na. Inturongko ti saksakan. Nagsippayot ket... naungaw.
  Inkidem ni Dominica dagiti sapiro a matana gapu iti pannakarirona. Ket kalpasanna, nariknak ti nalag-an a pannakakugtar ti agongko. Kalpasanna, ginuyodda ti buokna. Ti nasiglat a panagkita ni Dominica nakitana dagiti lamolamo a saka ti di makita a balasitang nga agaddang kadagiti nadumaduma ti kolorna a baldosa ken mangitag-ay kadagiti babassit a tedted ti buli ken fluff manipud kadagiti kayo ken sabong. Nasigo unay ti panagkigtot ti balasitang ket, babaen ti lamolamo a sakana, iniggamanna ti lapayagna ti agtutubo a natangsit a balasitang.
  Impukkawna. Ket nakita ni Dominica. Nagbalin a transparent ti balasang, kasla aswang wenno hologram. Ket nagikkis iti mabutbuteng a timek:
  - Pasakitan! Bay-am, manang!
  Impukkaw ti marquise-nymph:
  - Nasirib, wen! Impagarupko idin nga awan ti maaramidam!
  Inkanta ni Dominica kas sungbat:
  No agsakitka, umayak
  Iwarasko ti ut-ot babaen kadagiti imak...
  Kabaelak nga aramiden ti amin, kabaelak nga aramiden ti amin, .
  Saan a bato ti pusok!
  dagiti babbalasitang nga immasideg kadakuada. Iti laksid dagiti dekorasion, nalawag a medio nainget dagiti kawesda ken agpapada, nupay naluho, nga estilo. Nupay iti dadduma a banag adda rikna ti kinanadumaduma. Dadduma a babbalasitang ti addaan kadagiti aritos kadagiti lapayagda, idinto ta dadduma ti awan. Ket dadduma, nangnangruna dagiti babbalasitang a hobbit, ti nangi-thread kadagiti balitok a singsing nga addaan bato iti agongda.
  Inaramidda daytoy, nangnangruna, tapno mailasin ti bagbagida kadagiti natauan nga annak, nga agpapada unay. Pagay-ayat met dagiti dryad dagiti singsing iti agong ken lapayagda. Napintas a pagarian dagiti babbalasitang, manipud pito agingga iti tin-edyer. Nupay kasta, kadagiti elf, ti kinanataengan ken kinaagtutubo ket dandani awan ti nagdumaanda iti langa, kas met laeng kadagiti hobbit, troll, nimfa, ken dryad. Ngem kasla nataengan ken napintas unay a balasitang ni Dominica, nga addaan iti makayebkas a rupa ti pudno a prinsesa. Mabalin a natan-ok unay.
  Wen, pinalag-anda pay ketdi ti kudilna idi inpabuyana ti maysa kadagiti natan-ok a babbai idi Edad Media. Idi, ti nakusnaw a rupa ket maibilang a pagilasinan ti nababa a pannakayanak.
  Sabagay, saan laeng a nalag-an ti kudil ti rupana, no di pay ket dagiti sakana. Adda episode idi naiturong a di nakasapatos ken naka-ragrag nga agturong iti andamio.
  Adda pay ketdi kanta:
  Dandanin asidegen ti panawen ti pannakasubbot
  Maiturong ti reyna a di nakasapatos nga agturong iti andamio!
  Imbes nga alahas, nakasuot iti trapo, .
  Ti tengnged ti sisiw ket biktima dagiti berdugo!
  Wen, kasla nakakatkatawa unay dayta ken uray pay, iti bukodna a pamay-an, uray kasano ket nakabutbuteng . Kalpasan ti panaglag-an, masapul nga agtignay iti papel ni Reyna Semiramis. Ket kadagitoy a pannakapelikula, dandani saan a napelikula a di nakasapatos. Wen, makapainteres dayta nga akem. Ngem agparang a saan a nagustuan ti direktor. Napintas unay ken honey blonde. Ket para iti akem ni Semiramis kaykayatda ti natataengan a babai nga addaan iti nangisit a buok. Ket masapul nga agbalin nga adipen ni Dominica. Ket namarkaan pay ketdi iti napudot a landok. Ket kinapkapdak, medio nagaspang, babaen kadagiti lallaki.
  Wen, ken adda eksena iti rack. Siempre, ti saplit ket naaramid iti foam, ket no saplitendaka iti dayta saan a nasakit. Ngem agpapada amin, no agbibitin ken masapsaplitka , saan a makaay-ayo.
  Nagtitipon dagiti estudiante a babbalasitang. Kalpasanna, nagparang ti dryad teacher. Nakasuot iti eskarlata a bado ken naiduma ti estilona.
  Nagna nga immasideg idiay Dominica ket nagkullayaw:
  -Baro ka kadi?
  Nagkidem ti ubing nga aktres:
  - Diak koma ibaga dayta!
  Nagkidem ti maestra. Iti agongna adda singsing a naaramid iti kahel a metal ken addaan iti garitgaritan a bato. Kasla met tin-edyer a balasitang ken awan sapatosna. Maysa pay, adda singsing iti tunggal lamolamo a ramay ti saka. Ket daytoy ket medio nangato a lebel ti panagsalamangka.
  Napaliiw ti nymph marquise:
  - Isu ket makabael nga estudiante, ken addaan iti talento!
  Nangipuruak ti mannursuro iti dryad iti bassit a bato iti namaris a baldosa ket imbilinna:
  - Mangaramid ti baro tapno agtayab iti paladmo!
  Nagsasao ni Dominica:
  - Telekinesis, wenno ania?
  Kas sungbat, nagkatawa dagiti babbalasitang. Impukkaw ti maestra:
  - Agwaras! Apay a napusekda a sangsangkamaysa!
  Adda di mapnek a panagngaretnget ken arimbangaw. Ngem saan a nagsusupiat dagiti babbalasitang, no di ket nangrugida nga in-inut a nagwaras. Ngem maigiddato iti dayta, kumitkita iti baro a balasang.
  Nagmuregreg ti maestra:
  - Bueno, umayka, bilinem ti bato nga agtayab iti paladmo!
  Ni Dominika, a mariknana a kasla naan-anay a maag , impukkawna:
  - Agtayab iti paladko!
  Saan a nagkuti ti bato. Kalpasanna, nagikkis ti balasitang gapu iti pungtot:
  - Agtayabka kaniak, napartak!
  Ket kalpasanna, natnag ti maysa a babassit a bato ket, kas iti meteorite, nadungparna ti muging ti balasitang. Nasayaat ti danog, dagus a nalungsot ti disente a lump, ket natinnag a mismo ni Dominika a di makapuot.
  Sumagmamano a babbalasitang nga awan ti tiempoda a pumanaw, ken dagidiay dadduma pay a nagsubli, bimtak a nagkatawa a maminsan. Ket daytoy a katawa ti nangipalagip iti panaguni ti ginasut a pirak a kampana.
  Inwaras ti nymph marquise dagiti takiagna ket napaliiwna:
  - Adda dagiti abilidad, ken ania pay dagiti dadduma! Iti simple a sasao, ipangato ti bato nga awan ti anting-anting. Uray ti tunggal agsasaruno a nimfa wenno dryad ket saan a makaaramid iti daytoy.
  Immanamong ti maestra:
  - Wen, kabaelanna! Ngem napeggad met. Daytoy ket naan-anay a makabael a saan laeng nga isubli dagiti lallaki kadatayo, no di ket mangpapatay pay kadagiti kabaian. Daytoy ket atap a pannakabalin!
  Kinuna ti Marquise:
  - Daytoy a balasang ket maysa a diamante a kasapulan ti polishing!
  Timmakder ni Dominika ket timmakder. Agpitik ti ulona ken adda panaglumbang ti mugingna.
  Impukkaw ti balasang:
  - Ket siasino ti rumbeng a patayek ita?
  Sipupungtot a simmungbat ti maestra:
  - Bagbagik! Mabalinmo unay nga ipuyot ti utekmo. Nasayaat ta diak imbaga kenka a bumtak ti bato!
  Nagkatawa ni Dominica ket insungbatna:
  - Wen, iti daytoy a kaso adda koma pudno a Hiroshima!
  Masmasdaaw a sinaludsod ti dryad mentor:
  -Ania ti Hiroshima?
  Inkidem ti balasang nga aktres dagiti abagana, a saan a nakapuy, ket simmungbat a sitatalged:
  - Daytoy ti siudad a nakaitapuak ti bomba atomika, a kas resultana limapulo a ribu a tattao ti natay ken sangagasut a ribu ti nasugatan!
  Nagsippayot ti maestra:
  - Wow! Wow bomba!
  Nagkidem ti maysa kadagiti estudiante a babbalasitang:
  - Aglayus daytoy a manang!
  Ket innayon ti sabali pay:
  - Pagbalinenna dagiti violets kadagiti lapayagmo!
  Nagkedked ti nymph marquise:
  - Nasurok a naminsan a napanak ditoy Daga, ken namin-adu a simmang-at iti Internet-da, ken am-ammok ti Hiroshima - pudno dayta. Ket nakaam-amak daytoy, ket ad-adu pay a tattao ti natay sadiay ken natay gapu iti radiasion.
  Nagkidem ti maysa kadagiti babbalasitang:
  - Ania ti radiasion?
  Nagmuregreg ni Dominika, a sidadarasudos a simmungbat:
  - No ti maysa nga ulep ti elektron ket agsina manipud iti nukleo ti maysa nga atomo ken agbalin daytoy nga ionized, mapasamak ti radiasion. Ti lamolamo a nukleo ti atomo dadaelenna dagiti intermolecular bonds, ket dagitoy a pannakaburak mangpataudda iti nakaro a pannakadadael ti bagi, agpadpada ti tao ken, iti panagkunak, ti maysa nga elf.
  Nagkidem dagiti babbalasitang gapu iti buteng kas sungbat. Nagkidem ti maysa kadagiti babbabassit:
  - Nanang, mabutengak iti radiasion!
  Nagkatawa ti nymph-marquise, aka Laska, ket insungbatna:
  - Dika agbuteng! Saannaka nga itulod ditoy !
  Sipapakumbaba a kinuna ni Dominica:
  - Naraut kami ti radiation, .
  Ket sadino ti pakasarakan iti pagkamangan ita...
  Ket ditoy addaanka iti organisasion - .
  Kitaem, kabkabildak iti tengnged!
  Kalpasan dayta innala ti balasang ket rinugianna ti nagsala. Ket nangrugin nga agsala dagiti dadduma a babbalasitang.
  Inkidem ti maestra dagiti ramayna . Nagparang ti sitsiria iti ngiwatna. Ket no kasano nga agayus ti nightingale trill. Naminsan nga innala dagiti dadduma a babbalasitang ket nagyelo . Nagparang ti sabali pay a mentor a naka-strict iti nangisit a kawes ket intedna ti bilin:
  - Addang nga addang!
  Dagus a nagpila dagiti babbalasitang iti kangato. Ket rinugianda ti nagmartsa, a rinukodda dagiti addangda ken inyunnatda dagiti dakulap dagiti lamolamo a sakada, a kasla soldado. Ket inaramidda a kasla pamiliar kadakuada ti panagmartsa, kas iti guardia ti presidente.
  Imbilin ti mannursuro a nakabado iti nangisit, a naarkosan kadagiti sapiro, esmeralda ken sumagmamano a nalamiis ti kolorna a bato a di pay ammo iti planeta a Daga:
  - Ita, kantaem!
  Nagkaykaysa a sinaludsod dagiti babbalasitang, a nangtimbre kadagiti lamolamo, nakurba, babassit ken nagarbo a sakada:
  - Ania ti kantaen?!
  Insungbat ti mentor iti nalamiis a tono:
  - Maipapan iti no ania ti kantaen dagiti lallaki no saanda a nasaplit iti impierno nga angol!
  Ket nagkanta dagiti babbalasitang-estudiante iti koro ken buyogen ti dakkel nga ebkas;
  Agkir-in dagiti bituen iti kasipngetan ti rabii, .
  Ken ti kinaraniag ti pirak a bulan!
  Ti kinapintas ti mangkugtar kadagiti napipintas a matana, .
  Agnanayon a nobiokami kenkuana!
  
  Nalidem ti nalabaga a panaglinong ti init, .
  Ngem bumtak ti naraniag a parbangon!
  Ket nagbalin a naragsak, naariwawa ti angin, .
  Nalungsot ti layag ti barko!
  
  Nadagsen a bato ti kararuak, .
  Agur-uray dagiti pannubok ti mannakigubat!
  Ket tumaytayab koma ti bandera iti ngatuen ti ulo, .
  Mapantayo agingga iti ngudo!
  
  Saanto nga agtubo ti puso iti lumot , .
  Napartak a panagtayab ti agila!
  Uray no agburburek ti dara, buyogen ti agdardaras a panagtayab, .
  Agtayabakto a kasla pana!
  
  Nagruknoy kaniak dagiti saleng, .
  Inturong ti Mannakabalin-amin a Dios ti panagkitana!
  Uray no naan-anay a di agpammarangka, .
  Inayonkonto ti pigsa kenka iti gubat!
  
  Ngamin, sipupudno nga agserserbikayo iti Fatherland, .
  Ngem nakapsut ti lasag, masakit ti espiritu!
  Saanka nga agbabawi, ammok ti biag
  Dinak ipalubos nga agbalinak a sara ti kalakian a karnero!
  
  Bugguankonto dagiti basol dagiti napalabas nga aldaw, .
  Pumanaw koma ti napasamak iti napalabas!
  Kitaem, agluom dagiti peras iti hardin, .
  Ti sketch ti mangibalabala iti eroplano!
  
  Agserbikayo iti Daga ti Ama iti amin a pigsayo, .
  Lipatan nga adda talna ditoy lubong!
  Tapno saan a mapuoran dagiti kabakiran, .
  Sapay koma ta agbiag a nasayaat ti amin kadakayo!
  
  Iti daytoy insungbatko laeng:
  Apo, kaliekto ti daga!
  Tapno agkatawa dagiti ubbing iti ragsak, .
  Tapno saan a kasapulan a pagkappianyo dagiti bukodyo a tattao!
  
  Ngamin, agpannuray kadatayo ti naimbag , .
  Tunggal maysa ket mangikeddeng - ti panagpili ket bukodna!
  Ket manipud kenka dagiti Mannakabalin-amin a sinulid, .
  Iggamam ti uniberso iti dakulapmo!
  
  Iggamanmi met kadakayo, .
  Ngamin, saan a masarakan ti Motherland a nasantoan!
  Bayat ti panagpaltog, nagbalin a nabannog unay dagiti ramayko, .
  Ket saankami pay ketdi a duapulo!
  
  Ti balligi ket maysa a di maragpat a bunga;
  Para kadagidiay nakapuy, takrot, wenno maag!
  Ngem kabaelan dagiti soldado ti amin a pantok, .
  Alaentayo daytoy nalabes a dagsen iti puseg!
  Kalpasanna naungawda iti naluho a palasio ti akademia ti dragon.
  Ket ti mentor a naka- black kinitana a naimbag ni Dominica ket nadlawna:
  - Napintas ka unay. Nangnangruna para iti imperpekto a natauan a puli. Nakaskasdaaw dayta!
  Sigagagar a nagkanta ni Dominica kas sungbat:
  Siak a mismo ti kinaperpekto
  Siak a mismo ti kinaperpekto
  Manipud iti isem agingga iti tignay, .
  Kangrunaan iti amin a pammadayaw!
  Ay, anian a ragsak
  Ammuem a perpektoak
  Ammuem a perpektoak
  Ammuem a siak ti ideal!
  Ti maestra a nakabado iti nangisit ket nainget a nangmatmat iti balasitang ket napaliiwna:
  - Isu ket addaan iti nakaskasdaaw a kinaemma! Anian a dungdungnguen!
  Insingasing ti weasel nymph:
  - Baka rumbeng nga i-tickle tayo ti heels na babaen ti sticks?
  Inkidem ti maestra dagiti abagana ket saan unay a sitatalged a simmungbat:
  - Saan a dakes nga ideya! Ngem nasaysayaat no ipanda iti apo ti dragon. Kitaentayo no makapasa iti entrance exam!?
  Napaliiw ti Marquise nga umis-isem:
  - Dagiti eksamen ti entrance? Saan a daytoy ti kaumel nga ideya, ngem mabalin nga anamongan dayta iti umuna unay a kurso, a sadiay saan laeng a simple dayta!
  Nagkedked ti mannursuro kadagiti nainget a tono:
  - Ket ikabil daytoy dakkel a lalaki kadagiti pito ti tawenna a babbalasitang? Wen, uyawenda ken ipitda. Wen, ket isu a mismo ket mabalinna nga alaen ti maysa a tao ket patayen ida. Saan, saan a pulos a pamay-an ti negosio daytoy! Kasapulan dagiti natataengan a babbalasitang, ket para iti daytoy masapul nga ipakitana ti nangato a lebel ti talento!
  Nagtung-ed ni Weasel:
  - Lohikal ti uni!
  Nagkidem ni Dominica, a kasla May dandelion:
  - Dinak riribuken kadagiti babassit a babbalasitang.
  Nagtung-ed ti maestra:
  "No kasta, ageksamen ken ni Lady Dragon Master." Iti daytoy a kaso, maawatka iti elite course. Agnaedka pay ketdi iti naisina, nasayaat a siled, nga addaan iti pirak a platito ken agburburek a mansanas.
  Masmasdaaw a sinaludsod ti girl actress:
  - Kasano, nga addaan iti pirak a platito?
  Inlawlawag ti mentor:
  - Kasla adda telebisionmo ditoy Daga. Mabalin laeng a basbassit dagiti programa iti agdama. Isu nga ania? Adda teknolohiam, adda magic-tayo. Ngem ditoy makitam babaen ti platito, no addaanka iti pudno a paglaingan iti mahika, no ania ti mapaspasamak.
  Sipapasnek a sinaludsod ni Dominica:
  -Makitam kadi ti Daga?
  Nagtung-ed ti maestra kas umanamong:
  - Ket ti Daga ket mabalin a ... No, siempre, maysaka nga adelantado unay a salamangkero. Siak met, nag-surf iti Internet - maysa a nalamiis nga imbension ti tao. Ket masapul a kunaek, talaga nga ammom ti agpaltog. Ket nakapanunotda iti makapainteres a network. Nakaskasdaaw pay ketdi a kabaelan daytoy ti simple a koriente nga awanan iti aniaman a mahika!
  Nagkidem ni Dominica ket insungbatna:
  - Wen, daytoy ti mangsorpresa kaniak a mismo! Apay a dimo aramiden daytoy para iti bagim?
  Kalpasanna, insungbat ti nimfa a marquise:
  - Napeggad a banag ti sientipiko a panagrang-ay. No mangrugi manen a bumtak dagiti bombatayo, ken saan a simple, no di ket nuklear ! Iti kasta, awan ti mabati a sibibiag, ket nakarkaro ti mahiko a radiasion ngem iti gagangay a radiasion!
  Nagsippayot ni Dominica:
  - Adtoyda ! Mapasamak dayta.
  Impukkaw dagiti estudiante a babbalasitang:
  - Saanmi a kasapulan ti kastoy , dakes a manang!
  Imbilin ti mentor kadagiti nagyelo a tono:
  - Surotennak!
  Ket immakar. Adda espesial a sandaliasna kadagiti sakana a mangbaybay-a kadagiti ramay ti sakana a silulukat iti sango ken mangipalubos kenkuana nga ag-spell babaen kadagiti singsing. Kasla ubing met ti mentor a mismo - awan uray maysa a kurba, awan pakapilawanna a rupa. Ngem makita ti estrukturana, saan a dagiti nalamuyot a rumrummuar a linia ti maysa a tin-edyer, no di ket maysa nga adulto a babai nga addaan kadagiti klasiko ken, mabalin pay ketdi a kunaen ti maysa, aristokratiko a langa. Ket natangken unay ti langana.
  Impagarup ni Dominika nga adda kita ti titulona. Ket nalabit saan a bassit.
  Simmurot kenkuana, ket naglugan ti marquise-nymph iti sibayna ket nagkidem, a nangibuksilan kadagiti ngipenna:
  - Sika ti kasta a natan-ok a reyna. Ngem immimbagen ti bumtak iti mugingmo, alisto ti panagimbagmo!
  Napaliiw ni Dominika nga agkikinnita:
  Strength expander ken dumbbells, .
  Nasalun-at nga isip iti nasalun-at a bagi!
  Isu a linabsanda ti maysa nga ubbog ken pito a jet a bimtak iti nasayaat a sangagasut a metro iti tangatang , a masmasdaawda iti nakaskasdaaw a kinapintas. Sumaganad ti ruangan, iti pagserkan ti babai a pumapana, ken nabalitokan a kabal.
  Kinablaawanda ti baro a balasitang babaen ti panangitang-ed ken ti panangtaktak dagiti lamolamo ken nakitikit a sakada.
  Napaliiw ni Dominica:
  -Adda tallo a nasayaat a galad dagiti babbalasitang. Maysa, a napintasda, ken ti maikadua, a...
  Ket kalpasanna saan a dimteng iti panunot ti sungbat. Ket adtoydan iti uneg ti pasdek ti dragon academy. Adda kasta a kinaluho ditoy, dikay" pay ketdi maidilig ken ni Peterhof. Malaksid iti balitok ken platinum, adu pay laeng dagiti nadumaduma a metal nga awan ti analogoda iti planeta a Daga. Ket kasta met, nagadu a napateg a bato dagiti komplikado ken kapintasan a padron, a naparabawan kadagiti arkos, nagarbo, iridescent a bukel ti sabong. Adu met ti nadumaduma a retrato kadagiti diding. Kaaduanna nga elf ken elf. Ngem adda pay dadduma a parsua. Ngem dandani amin a rupa ken pigura ket agtutubo ken nalatak. Masansan nga agpose dagiti agtutubo a lallaki a lamolamo ti barukongda. Ket umaspingda unay kadagiti estatua ti nagkauna a Grecia ken Roma. Adu ti bambanag ditoy ... Ken adda met dagiti ubbog a rumrummuar manipud iti aglawlaw dagiti suli, a napintas ken nanam-ay met ti langana.
  Makita met dagiti sarming nga addaan iti kahel ken balitok a kuadro, a nabalkot kadagiti diamante ken topase. Which in itself looks pretty disente ken makaay-ayo met iti mata.
  Maragsakan ni Dominika a nakadlaw a dandani naungawen ti bato a bump-na. Ket napintas manen ken nabalitokan ti buokna . Ket kasta a balasang...
  Naraniag ti buokna isu a manmano ti mamati a saan a natina. Ngem daytoy ti natural a kolorna. Ket maibagay unay kenkuana no idilig iti bronse a tan ti agtutubo a rupana.
  Isu ket balasitang a natan-ok ti darana, ken agluksaw sagpaminsan a kasla sunggo.
  Ket nalamiis ti akademia a mismo ngem ti Palasio ti Versailles. Isu nga ikagumaam ti umasideg kenkuana.
  Innala ni Dominica ket inkantana:
  Makagargari kadatayo dagiti bodega dagiti palasio, .
  Saan a pulos a masukatan ti wayawaya!
  Saan a pulos a masukatan ti wayawaya!
  Ket dagiti lamolamo a ramay ti sakana ti nangpidut iti babassit a diamante manipud iti suelo ket nangipuruak iti nangatngato. Nagtayab dayta, ngem insina ti nimfa dagiti ramayna, ket nagtungpal ti diamante iti silulukat a paladna.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Inaramidmo dayta a nasirib!
  Nagkidem ti weasel:
  Ad-adda a nasiglat ngem ti macaque
  Natangtangken ngem ti baka...
  Ket ti rikna ti panagangot ket kas iti aso, .
  Ket ti mata ket kas iti mata ti agila!
  Napaliiw ti mentor kadagiti nainget a tono:
  - Ita, bumabakami"n .
  Nagnganga ni Dominica:
  - Wenno mabalin a nasaysayaat, iti kasumbangirna, ti tumakder?
  Inkidemna ti ulona:
  - Adda underground stadium iti baba. Sadiay nga ipakitam ti paglaingam no kayatmo ti sumrek iti elite!
  Sibabain a dinamag ti balasang nga aktres:
  - Kasano ngay no diak makapasa iti eksamen?
  Nainget a kinuna ti maestra:
  - Ket kalpasanna agbalinka nga adipen. Nag-play ka nga adipen kadagiti pelikula ket ammom no ania dayta?
  Nagkatawa ni Dominica ket insungbatna:
  - Ita nga aldaw ti balasang ket maysa a lamolamo nga adipen, .
  Ket inton bigat ket nalamiis laeng a diosa!
  Ket isu, kinapudnona, nangrugi nga agragsak ken awan ti aniaman a pakarigatan.
  Ket ngarud rinugianda ti bumaba kadagiti agdan a marmol. Ket kasla panagpababa dayta iti impierno.
  Nalagip ni Dominica no kasano ti panagakemna a mangkukulam kadagiti pelikula. Isut" naipangato iti kawar, a dagiti imana ket naigalut iti likudanna iti tawa. Ket talaga a nasakit dayta. Ket pairutna dagiti urat. Naabbungotan iti ling-et gapu iti ut-ot ken tension ti nakurba ken masel a bagi ti balasitang. Ket kalpasanna, mairuar ti kawar. Ket mariknana ti bang-ar iti apagbiit ket agdardaras a bumaba. Ket adda tension sadiay mismo a suelo.
  Ket agpukpukkaw ni Dominica gapu iti impierno nga ut-ot kadagiti kasukat ken abagana. Wen, masapul a mariknam dayta.
  Ti nimfa, idi nakitana a nagngisiten ti rupa ti balasitang , napaliiwna:
  - Saan a kasapulan nga agbalinka nga adipen. Mabalin nga agbalinka unay nga estudiante iti junior group.
  Nagkigtot ni Dominika ket nadlawna, nagkanta, inuyawna ti bagina, maysa a nataengan a balasitang, ken maysa nga aktres iti dayta:
  Umuna a grado, umuna a grado, .
  Ita nga aldaw ti bakasionyo...
  Nagsayaat ken makaparagsak a panawen, .
  Umuna a panagkita iti eskuelaan!
  Napaliiw ni Laska:
  - Saan a nakakatkatawa! Dakayo a tattao dikay pulos inar-arapaap dagiti kabaelantayo iti mahika!
  Agresibo ti sungbat ni Dominica:
  - Naar-arapaapmo kadin dagiti teknolohikal a gapuanantayo? Maysa a bomba a hidrohena ti mangiserra iti amin a mahika.
  ti mentor a naka- black :
  - Saan a kasapulan ti agpasindayag . Saan a maitutop daytoy!
  Insungbat ni Dominica:
  - Saan a panagpasindayag daytoy, no di ket maysa a statement of facts. Ti bomba a hidrohena nga addaan iti bileg a sangagasut a megaton kabaelanna a dadaelen ti amin a biag iti uneg ti radius a sangagasut a kilometro. Mailadawanyo kadi no ania daytoy?
  Pinasingkedan ni Nymph:
  - Saan nga agulbod isuna! Aktual nga addaan dagiti tattao kadagiti kasta a karkarna a makadadael nga igam. Ken kangrunaanna, adda met dagiti missile a makabael a mangitulod iti dayta iti puntiria.
  Nagmuregreg ti maestra babaen kadagiti ngipenna:
  - Nakalkaldaang ta ti angol kadagiti tattao ket saan a nangapektar iti Daga. Saan a maikari nga agbiag dagiti agresibo a kalakian a kas kenka!
  Saan a nagsusupiat ni Dominica, a nagtung-ed:
  - No dadduma, panunotek met a kasta.
  Napaliiw ni Nymph:
  - Naiduma met dagiti tattao. Dimo panunoten a dakesda amin. Nupay, no ania a tattao ti ad-adu, dakes man wenno nasayaat, dikay" maibaga a naimbag iti damo a panangkita!
  Napaliiw ni Dominica buyogen ti isem a kasla naliday unay:
  - No agbuyaka iti sentral a telebision, ngarud, nalabit, ad-adu dagiti dakes . Wenno uray dagiti dakes unay!
  Pinasingkedan ni Nymph:
  - Daytoy ket xenophobia! No kumaro ti gura iti amin a saan a kas kenka. Ngem saan koma nga alaen daytoy kas pagarigan.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Sige, saantayo nga agsarita maipapan iti politika. Ti panggepko ket isalakan amin a pannakabagi ti napigpigsa a sekso iti planeta ... Kayatna a sawen, iti unibersom. Ket saan laeng a maysa a planeta daytoy !
  Sidadayaw a simmungbat ni Weasel:
  - Saan a planeta daytoy, uray dakkel, ngem saan met nga interamente nga uniberso. Daytat" banag iti nagbaetan ti dakkel unay a planeta ken ti uniberso. Ngem kaykayatko a diak sumrek kadagiti ruot...
  Inyugyugyog ti mentor dagiti naisangsangayan a lapayagna, a rimmuar iti sirok ti buokna, ket kinunana:
  - Uray kaskasano, saan laeng a datayo, no di ket adda pay dadduma nga akademia dagiti dragon ken saan a dragon nga agsapsapul kadagiti wagas a mangisalakan kadagiti kalakian, ken no mabalin, isublida ida.
  Nagkidem ni Dominica:
  - Maysa a malmalmes a lalaki ti mangiggem kadagiti garami! Ket talaga a ladrilio...
  Insingasing ti nymph marquise:
  - Siguro nasaysayaat koma ti panagkantaka, medio atiddog ti panagbaba!
  Nagtung-ed ti balasang nga aktres:
  - Wen, umanamongak , nalamiis pay ngem iti subway!
  Ket intung-ed ni Dominica ti ulona, nga agsilsilnag iti bulong ti balitok, ket inkantana:
  Awan ti edad wenno katayag iti gubat, .
  Pagbalinenna nga agpapada dagiti babbalasitang ken lallaki!
  Dagidiay saan a kayat ti ragsak iti kinaulimek, .
  Siasino ti mayat nga agtayab iti nangatngato pay!
  
  Tadtaden, paltogan ken slash-mi, .
  Para kadakami adda pammati - panagserbi iti Motherland!
  Siempre, nasaysayaat no agserbi a kas kampilan, .
  Tapno mangabak iti laban a desidido!
  
  Ania pay ti napatpateg kadagiti assawatayo?
  Siempre, alaem saan laeng nga iti kama!
  Maysaka nga asawa ti agila, saan a nakakaasi a billit-tuleng, .
  Ikagumaantayo a saan a mauram dagiti balbalaytayo!
  
  Narungsot daytoy a laban, makitatayo nga umay, .
  Aglaylayag ti bunggoy, saan a mabilang ti masa!
  Ngem nangaramid dagiti panday iti natibker a kalasag, .
  Saannatayo a butbutngen ti panagngaretnget ken dakes a panagsasarita!
  
  Ket nagtitiponkami, legion, .
  Naiggem a siiirut dagiti pika kadagiti ima dagiti mannakabalin!
  Agbalinka a kabusor uray kampeon iti pannakadadael, .
  Agur-uray dagiti tanem, saan a dagiti medalya iti puseg!
  
  Nagdinnungparkami , ngem nabangsit dagiti babbalasitang, .
  Agkir-in a kasla kimat dagiti kampilan nga adda kadagiti ima!
  Kasta a napigsa a babbalasitang, natangken ti langada, .
  Iti apal uray dagiti bituen Jedi nga !
  
  napanunot dagiti orc, dagiti parsua , dagiti ari ?
  Ngem ita agtartaray dagiti "oso"!
  Dakami dagiti sagrado a mannakigubat ni Rus', .
  Aniaman a mannakigubat, balasang, wenno lalaki!
  
  Papanawenmi ida ket awan ti baludmi, .
  Saan koma a mangpataud dagiti nawaya a tattao kadagiti di naragsak nga adipen!
  Nakilanglangenmi ti shaggy crow, .
  Nangatngato ti interes ti fatherland ngem dagiti pribado!
  Wen, saan a nakapuy ti kanta ken nakaskasdaaw ti timek ti mannakigubat.
  Nalpasen ti panagpababa, ket ita tallo a babbalasitang a nagduduma ti kitada: maysa nga elf mentor, maysa a marquise nymph ken maysa a tao a drop-in, ti nakasarak iti bagbagida iti teritoria ti dakkel nga istadium iti uneg ti daga, saan a nababbaba ti kadakkelda ngem ni Luzhniki, ken nalabit nangatngato pay.
  Adu ti amin a kita ti alikamen dayta, nangato ti tawa ken pagtakderan ti ginasut a ribu nga agbuybuya, ken tugaw a nabordaan iti pelus, perlas, balitok, wenno uray pay para kadagiti kanginaan a sangaili nga addaan kadagiti diamante ken dadduma pay a bato.
  At the same time , dandani awanen ti tao. Pudno, iti sentro adda ti Grand Master a mismo ken ti pangulo ti akademia, ti Dragon Duchess de Montserrat.
  Maysa a napintas unay a kabaian nga addaan iti pito nga ulo, a naipinta iti amin a kolor ti balangaw. Ket napintas unay ti langana, basta nakaskasdaaw, nangruna no makitam dayta iti kinapudno ken saan nga iti pelikula.
  Nagkanta ni Dominica iti saan a lugar:
  Nangato a langit, adayo a distansia, .
  Denggem ti kanta maipapan kadagiti natured Akmale nga ...
  Isu ket maysa a dakes a dragon, inispalna ti daga, .
  Ket daytoy a kabalyero pinanawanna ti lawag ti langit!
  Kanta manen dagiti kanta...
  Ditoy a nagsardeng ti Dragon Duchess de Montserrat buyogen ti mamagpeggad a timek, kas kadagiti trumpeta ti Jerico:
  - Sika , makitak, ket maysa a natangsit unay a balasitang, nga addaan iti dila a nalaka a makakurba iti atiddog a galut iti natauan a tengngedmo.
  Insungbat ni Dominica nga inosente ti isemna:
  - Diak kayat a masair kenka. Isu laeng a talaga a pagay-ayatko ti agkanta. Ket ni Akmal ket maysa laeng a fairy-tale boy, maysa a karakter iti pelikula manipud iti pelikula para kadagiti ubbing. Dimo unay ipateg dayta!
  Pito ti ulona a kabaian a dragon, agarup kas kadakkel ti maysa a nasayaat a dua ti tugawna nga eroplano a mangraut, nagkatawa ken napaliiwna, nga aggigiddan nga agsasao amin a pito nga ulona, a kasla nangbukelda iti maymaysa a pakabuklan, iti laksid ti nagduduma nga utekda:
  - Ket napalangguad ken naturedka, ken maigiddato iti dayta, nainsiriban. Mabalin kadi nga uray la nga adda maaramidam iti mahika?
  Nagkanta ni Dominica iti komiks a kanta kas sungbat:
  Sagut dagiti mannursuro, .
  Nabusbosda ti panawen a kaduak...
  Nagsagaba a kaduak nga awan serserbina - .
  Ti kalaingan a salamangkero!
  
  Masirib a mannursuro
  Dimngeg a diak atension...
  Amin a saan a nadawat kaniak
  Inaramidko dayta uray kasano!
  . KAPITULO No. 5.
  Natudingan manen ti adipen a lalaki ken dati a prinsipe nga Oenomaus a mangiturong iti nadagsen a pilid. Maysa nga ubing, agarup sangapulo ket maysa wenno sangapulo ket dua ti tawenna, a mangparmek iti bannog ken mangikabil kadagiti lamolamo a sakana kadagiti natadem a bato, ti manggiling iti bukbukel. Dua a babbalasitang nga elf ti nangkabil, iti agarup agpapada nga aggigiddan, iti lamolamo, masel a bukot ti ubing a lalaki. Uray kasano, daytoy a kaadda ti adipen ket nangipaay iti pannakabang-ar manipud iti panagbalin a bato. Ngem saan koma a mapalubosan nga aginana dagiti agtutubo nga adipen a lallaki ken naulpit ken medio napigsa koma ti pannakasaplitda.
  Ket kasta pay agingga a maturog ti adipen a lalaki, a naan-anay a nabannog. Ket kalpasan dayta, padakkelenda manen, pakanen tapno saan a matay iti bisin ken adda pigsana nga agtrabaho. Ket ag-harness-da manen.
  Daytoy ti mangted iti biag, ngem maysa laeng a nasaem unay. Kasla, kas iti impierno bayat ti panagbiag, malaksid no ubing ken nasalun-at ti bagi ken adda dagiti pampanunot iti ulo ken nalawag ti panunot. Ngem daytoy ti mamagbalin iti dayta nga ad-adda a nakababain ken nasakit. Tapno maikkat bassit ti panunotna iti ut-ot ken pannakabannog, inusar ti dati a prinsipe ken adipen itan nga ubing a lalaki a ni Oenomaus ti imahinasionna;
  Maysa a tripulante dagiti pirata kadagiti dragon ti gubat ti mangsapsaplit kadagiti ulep tapno agsapulda iti biktima. Maysa a guapo, masel nga agtutubo nga elf nga Oenomaus a naka-smart suit, botas nga agkir-in iti eskarlata a barnis, ken addaan kadagiti diamante nga spurs ti mangkonkontrol iti tallo ti ulona a monster-na. Ket ti dadduma pay a kameng ti team ket buklen dagiti nakaskasdaaw a babbalasitang. Maselda, nakurba, awan sapatosda, ken amin a kawesda ket kuwintas dagiti napateg a bato iti barukong ken luppoda. Ket amin, siempre, ket fashion model laeng nga addaan iti naraniag a buok. Nagsakayda kadagiti dragon a basbassit bassit ken maymaysa laeng ti uloda.
  Bueno, siempre, isu ket lalaki, ti napigpigsa a sekso, ken ti grupona ket buklen dagiti pannakabagi ti patas a sekso. Ken saanna a kasapulan ti sabali a lallaki.
  Isu a ti laeng lalaki a kapitan ti addaan sapatos, ket dagiti makaay-ayo a subordinadona ti makaaramid kadagiti bambanag babaen kadagiti lamolamo, nagarbo a sakada iti gubat a di maibaga iti sarsarita wenno mailadawan babaen ti pluma! Kabaelan dagiti kinapintas ti mangipuruak kadagiti eksplosibo nga addaan iti makapapatay a puersa, ken mangipuruak iti pug-aw, boomerang, wenno makasabidong a dagum.
  Ni Oenomaus, ti agtutubo a prinsipe, nagkanta buyogen ti ragsak ken ragsak:
  Ti nabaknang, siempre, agkatawa, .
  Yugyogen ti mammon-mo, ti napno a tianmo!
  Ket ti gasattayo ket matay iti saem, .
  Ni patay ti mangbanbantay iti amin, maysa a baket nga addaan iti sakit!
  
  Ket kayatmi ti agtaray iti karuotan, .
  Ngamin, ubbingtayo pay laeng, kangrunaanna, ubbing laeng!
  Ngem marikna ti ubing a mamindua ti pannakaadipen, .
  Awan ti wayawaya iti aniaman a pagbaludan iti planeta!
  
  Masapul a makirangettayo, daytoy ti gasat, .
  Papatayem ti maysa a kadua no masapul a patayem ti kabsat!
  Awan serserbina ti panagkararag iti Mannakabalin-amin, .
  Ta siasino dagiti basbasol ti ibales dagiti adipen?
  
  Adda dara iti arena ken rugit iti pagbaludan, .
  Kinagat dagiti igat dagiti lamolamo a sakak!
  Ung-angaw ti naagum a prinsipe babaen ti saka ti torona, .
  Rumbeng a mapapanaw a mismo!
  
  Tapno makalasatka, masapul a pumatayka, .
  Agsagabakayo agpadpada iti kararua ken iti mortal a bagi!
  Agpiesta dagiti natan-ok kadagiti bangkay ti kinapanglaw, .
  Natay ti angot, ti laeng nabati ket tisa nga istroke!
  
  Ngem agpapada amin, saan a madadael ti espiritu ti pagayatan, .
  Sibibiag ti Fatherland iti panunot ti ubing!
  Maysa a buyot ti umay kadagiti Elf nga agnanayon nga addaan iti panangabuso, .
  Ibellengtayo dagiti nabaknang gapu kadagiti aramidda !
  
  Kalpasanna, agkintayeg ti moneybag , .
   Siasino ti nangipis-it kadagiti tubbog manipud iti Fatherland!
  Tapno mangabaktayo, kasapulantayo ti naraniag a panunot, .
  Ket no takrotka, uray dagiti Dios ket awan ti pannakabalinda!
  
  Ania ti panagtayyek ti kampilan, ti ulo ket nagtayab, .
  Kellaat a nagbalin a biktima ti berdugo!
  No kasano a kellaat a nakalibas ti sairo manipud iti kaldero, .
  Isu a mairuar ti pungtot manipud iti dakkel a puso!
  
  Saan a kasapulan ti agpanunot, nakapuy dagiti elf ti lawag , .
  Saan a nagruknoy dagiti tattaotayo iti asinoman!
  iti baro manipud impierno , .
  Ket naasikami nga uminum iti tsa manipud iti platito!
  Napintas a kanta, ken natan-ok ti grupona a dragon. Isu nga agtaytayab iti makannawan nga ima, impukkaw ti maysa a balasitang nga elf nga addaan iti gambang a nalabaga a buok nga agtaytayab iti angin a kasla proletario a bandera:
  - Panawenen tapno agseryoso, ay prinsipe ti pirata ti eroplano!
  Nagtung-ed ni Enomai nga umis-isem:
  - Sigurado! Daytoy ti nakaipasngayantayo!
  Nagkanta dagiti babbalasitang a sangsangkamaysa, a sangsangkamaysa, nga agsalsaltek ken agay-ayamda iti napigsa a bagida, a naikitikit manipud kadagiti narang-ay a piskel:
  Nakurapaykami, nakurapaykami a pirata, .
  Ladingitenmi unay, unay...
  Inkabilmi dagiti garapon iti langit para kadagiti karabel, .
  Ngem gapu ta saanda nga immula ti moralidad kadatayo!
  Ket nagkanta dagiti mannakigubat buyogen ti dakdakkel pay a ragsak ken ragsak, ket dagiti timekda ket kasla napno ti bagida a nightingale trills:
  Saan a kasapulan dagiti pirata ti siensia
  Ket nalawag no apay...
  Adda saka ken takiagtayo, .
  Ngem saantayo a kasapulan ti ulotayo!
  Iti daytoy a kanito, maysa a balasitang nga addaan iti duyaw-violet a buok ti nagsippayot:
  - Biktima ti masanguanan! Adda sibubukel nga air galleon iti kannawan a paulo!
  Nagkanta dagiti babbalasitang iti koro:
  Eh ma , iti rabaw ti taaw, eh ma , dragon iti tseke, .
  Eh ma , kitaem ti nakaskasdaaw a kinabaknang...
  Saanmi a maseknan kadagiti linteg, mangbangbangonkami iti baro nga urnos, .
  Tapno matay a nakapuy ken maag iti sidong dagiti kampilan!
  Imbilin ni Prinsipe Oenomaus:
  - Bueno, babbalasitang, no naikeddengtayo nga agtakaw, ngarud agtakawtayo!
  Ket kalpasanna, nagdardaras ti intero a pangen dagiti dragon a nangraut. Nagdardarasda a nagturong iti kalatda.
  Dakkel ken napintas a barko ti galeon. Iti laksid ti nadagsen ken nakargaan iti nadumaduma a tagilako, gapu iti mahika, naannayas ti panagtayabna iti atmospera. Ket ti angin ti nangpuyot kadagiti layag daytoy a galeon.
  Napaliiw ni Enomai a naraniag ken napintas unay ti padron dagiti layag ti barko. Ket daytoy, kunaentayo, nalamiis unay . Nangruna idi nagparang ti sumsumged nga init.
  Manipud iti galeon nadlawda ti pangen dagiti pirata a mangkonkontrol kadagiti nasanay a dragon. Ket nangrugin nga agriribuk ti team maipapan iti dayta. Iti met dayta, ti kaaduan ket napintas a babbalasitang a naka-tunic ken adipen a lallaki. Addada laeng kadagiti swimming trunk, agassawa laeng nga agtutubo nga adipen ti addaan kadagiti balitok ken pirak a pulseras nga agkir-in kadagiti gurong ken pulsotda.
  Ad-adda a naarkosan dagiti mannakigubat a babbalasitang. Ngem awan sapatosda met, kas kadagiti lallaki nga agtawen iti sangapulo ket dua agingga iti sangapulo ket uppat, masel, napintas, ngem addaan kadagiti marka ti adipen iti barukong ken abagada.
  Maysa laeng a balasitang a mannakigubat ti addaan kadagiti elegante a botas kadagiti sakana. Agparang nga isu ti kapatgan ditoy ken ti kapitan. Kasta ti napintas a blonde nga addaan buok a kasla nawarsian iti nabalitokan a pulbos.
  Ket anian a cute ti rupana. Ket ti bagi ket naabbungotan iti kabal a naaramid iti platinum, safiro, esmeralda, topase, rubi, agates ken diamante. Maysa pay, naurnos dagiti napateg a bato iti nakaskasdaaw nga arkos ti kapipintasan a kolor. Adda dagiti rosas, tulips, cornflowers, forget-me-nots, mimosas, peonies ken adu pay.
  Iti naluho a kabalna, nagduduma ti amin a sabong, ket awan ti maulit-ulit a maysa.
  Narikna ti pirata a prinsipe a ni Oenomaus ti panagallon ti naraniag a rikna iti uneg ti bagina ket nagkullayaw:
  - Bueno, talaga kadi a posible a baldado ken patayen ti kasta a kinapintas! Diak maibturan ti kasta a basol iti kararuak.
  Kinuna ti umap-apuy a nalabaga ti buokna a partner:
  - Ngem dayta"t gapuna a piratakami! Ngamin...imposible ti agpirate nga awan ti basol.
  Sabali pay ti nagkuna a nakaisem:
  Wen, narigat a pudno a patayen dagiti ay-ayaten, .
  Ngamin, maysa nga elf , patiennak, ti naipasngay para iti ragsak...
  Ngem no pirataka, ti tadem ti ina, .
  Awan ti dara, tudo ken agnanayon a dakes a paniempo!
  Napaliiw met ti nalabaga ti buokna:
  - Dagitoy ket napintas a babbalasitang ken lallaki, siempre, ngem saan a pulitayo nga elf, no di ket manipud iti puli dagiti tattao! Kitaem, naindaklan , ti sukog dagiti lapayagda.
  Nasdaaw ni Oenomaus:
  - Napintas ken agtutubo kadi unay dagiti tattao?
  Nagtung-ed ti mannakigubat iti apuy:
  - Dayta ti kasta! Babaen ti tulong ti mahika naawatda ti agnanayon nga agtutubo. Ket ita, naipit dagitoy a lallaki iti nasapa a kinatin-edyerda.
  Kanayonto itan nga agtutubo ken agpasakupda.
  Inkanta ti agtutubo a prinsipe:
  Amin dagiti elf, tattao iti planeta, .
  Rumbeng a kanayon nga aggayyem...
  Kanayon koma nga agkatawa dagiti ubbing.
  Ken agbiagka iti natalna a lubong!
  Rumbeng nga agkatawa dagiti ubbing
  Rumbeng nga agkatawa dagiti ubbing
  Rumbeng nga agkatawa dagiti ubbing - .
  Ken agbiagka iti natalna a lubong!
  Insingasing ti blonde nga elf:
  - Adda pagpilian! Ti kasayaatan a mannakigubat manipud iti dasigda ken ti kasayaatan wenno kasayaatan manipud iti dasigtayo ti makiranget. No agballigi, ibinglayda kadatayo dagiti samsam, ket no maabak, agbalin ti naabak a mannakigubat . adipen man wenno bangkay!
  Napaliiw ni Oenomaus:
  - Lohikal daytoy! Nakasaganaak a makiranget!
  Dagiti babbalasitang a nakasakay kadagiti dragon ti nanglikmut iti galeon. Naparpartakda, ti nagdakkel a barko dina lattan makalisi iti nasiglat nga arban.
  Ngem adda paltog ti galeon. Ket rinugianda nga iturong ida, ket nangrugi pay nga asuk dagiti pabilo.
  kinuna ni Oenomaus iti nadaranudor a timek:
  - Isingasingko ti duel! Segun iti kaugalian dagiti air pirates. Maysa a mannakigubat manipud iti dasigmo, ken maysa manipud iti dasigmi. Itedmo ti kagudua ti kargam iti nangabak. Ket no maabak , aramidem ti kayatmo iti naabak. Saankami a riribukenkayo.
  Insungbat ti balasang a kapitan a nakabato a kabal nga addaan kadagiti sabong:
  - Naindaklan! Awatenmi daytoy a karit! Makilabanakto! Ket nominatem ti siasinoman a kayatmo!
  Desidido a kinuna ni Elf Prince Oenomaus:
  - Siak laeng ti pannakabagi ti napigpigsa a sekso kadakayo. Isu a masapul a makiranget!
  Agresibo a kinuna ti nalabaga ti buokna a katulongan:
  - Saanak a nakarkaro a mannakigubat! Kayatko ti makiranget!
  Ket inyugyugyogna ti awan sakana, elegante, nasiglat unay a sakana, a mobile, a kasla bagi ti kobra.
  Nagkedked ti agtutubo a mannakigubat:
  - Kapitan kami, makiranget kami!
  Nagtung-ed ti balasang nga addaan iti napateg a kabal ket kinunana nga umis-isem:
  - Marquise de Diana, iti serbisioyo!
  Sitatalged a simmungbat ti agtutubo nga elf:
  - Prinsipe Oenomaus nga! Nakasagana para iti pannakigubat!
  Ket nasigo unay ti agtutubo a mannakigubat a naglugan iti kubierta ket inruarna ti atiddog ken naingpis a kampilanna.
  Inguyod met ni Lady de Diana ti tademna ket nagsaludsod a nakaisem:
  - Apay a kellaat a nagbalin a mawaw iti dara a pirata ti prinsipe?
  Desidido a sinungbatan daytoy ni Oenomaus:
  - Atiddog nga estoria dayta. Ngem saanak a mawaw iti dara a pirata, no di ket natan-ok! Ket dayta ti mangaramid iti nagdumaan.
  Simmungbat ti marquise nga umis-isem:
  - Saanka a patayen, sika ti agbalin a personal nga adipen ken baludko. Pagbalinenka a dilpatan dagiti lamolamo a dakulap dagiti sakak babaen ti dilam ket iti kasta, ragsakko!
  Nagkatawa ni Oenomaus ket insungbatna:
  Diak met patayen ! Ket mayat pay ketdi ti panangkilikili kadagiti kasta a saka babaen ti dilam. Ngem uray no napasnekka a mannakigubat, dikay" urayen ti pannakaabakko!
  Nalawa ti isem ni Diana , nga addaan kadagiti dadakkel a ngipenna, ket insungbatna:
  - Kitaentayo! Saan laeng a siak, no di ket dadduma pay a babbalasitang ti mangsakay kenka a kautibo. Ket parigaten ken kabilenkayto agingga ken patay. Kitaentayo no kasano ti panagisemmo iti daytoy a kaso!
  Inkanta ti pirata a prinsipe kas sungbat:
  Dika sumuko, dika sumuko, dika sumuko
  Iti pannakidangadang iti nightmare monster, dika managbabain...
  Isem, isem, isem - .
  Ammuem a nagsayaat ti langa ti amin ken okay !
  Nagtung-ed ti Marquise a naragsak unay ti panagkitana:
  - Naragsakka nga agtutubo! Mangaramidka koma iti dakkel a jester. Baka itedko pay ketdi iti reyna. Ket makaparagsakto dayta!
  Sipupungtot a simmungbat ni Oenomaus:
  - Umdasen ti idle chatter. Makilabantayo!
  Naglugan ti balasang a nakaarmas manipud iti suelo ti bateria ket rinautna ti katupagna. Sinabat ni Oenomaus, pinasardengna dagiti danog, ken simmungbat pay ketdi, a dandani naputed ti lapayag ti kinapintas. Naglugan nga agsubli ket napaliiwna buyogen ti isem a panther:
  - Ket saan ka"t dakes. Impagarupko a prinsipeka a kas kaniak a madre!
  Nupay kasta, saan nga elf ti balasitang, addaan iti natauan a lapayagna. Ngem ni Oenomaus ket maysa nga elf. Dagiti tattao ken dagiti elf ket addaan kadagiti gagangay nga annak - kagudua a puli . Ngem kadawyan a maawaganda iti bastard . Ket saanda a talaga a magustuan dagitoy a dua.
  Dinarup manen ti balasang a marquise. Inaramidna dagiti komplikado a kombinasion babaen kadagiti kampilan. Ket nagkir-in, naglugan, ken nagtulid manen ti tademna, a kas kadagiti payak ti gilingan iti bagyo. Ket rinautna.
  Ti prinsipe, a saan nga awan rason ti agtawid iti nagdakkel nga imperio, ket nangsaplit iti napigsa iti barukongna. Ket tinukkolna ti kabal. Nagwaras pay ketdi ti dara. Ket nalawag a nasugatan ti balasang.
  Nagsubli ket nagsisilpo:
  - Delikado nga monster boy!
  Insungbat ni Edmond a nakababain nga isem:
  "Mabalin a monster-ak, ngem adayoak iti ubing!"
  Nagkatawa ni Diana ket rinaut manen. Nupay agtedtedted ti eskarlata a dara manipud kenkuana. Ket nagsaknap iti ballasiw ti kubierta.
  Napaliiw ti nalabaga ti buokna a reyna:
  - Pinutedko koma a dagus ti ulona! Diak koma guyoden dagiti bagpipe.
  Nagsisilpo ti Marquise-Kapitan:
  - Ket maitedko kenka ti kasta a gundaway!
  Simmungbat ni Oenomaus babaen ti panangkabilna iti mannakigubat iti sirok ti imana babaen ti kampilanna ken panangputedna iti tendon-na. Intinnag ti igam manipud iti makannawan nga imana, ngem dagus a pinidutna iti makannigidna. Ket nagngisiten a kasla karniboro, a kasla isu ti amo ti kasasaad iti daytoy a panaglalaban.
  Napaliiw ti agtutubo a lalaki:
  - Maysaka a natured a balasang! Ngem kalpasanna, masaktanka. Nasaysayaat ti sumuko!
  Impukkaw ni Diana:
  - Mataytayo, ngem saantayo a sumuko!
  Nagkidem ti nalabaga ti buokna a mannakigubat a pirata:
  Masapul a raemennakami, agbutengkayo kadakami, .
  Awan patinggana ti panaggundaway dagiti babbai a pirata...
  dagiti elf ti lawag ti makiranget, .
  Ket nauyong kadatayo ti planeta!
  Ket katawa kas sungbat, kasta nga iridescent ken ringing. Kasla nalamiis ken addaan rikna ti amin.
  Ket rinaut manen ni Diana. Nagtignay babaen ti makannigid nga imana a saan a nakarkaro ngem iti makannawan nga imana. Ket medio napintas dayta, kasta a naparabur a panaggaraw. Kanayonanna, inuksob ti marquise-captain ti botasna, ket nagbalin a lamolamo dagiti babassit ken nagarbo a sakana. Ket daytoy ti nangnayon iti kinalaingna.
  Napaliiw ni Oenomaus:
  - Ket barefoot suits kenka, patpatgek a kinapintas!
  Nagsisilpo ni Diana:
  - Kiss-am ti lamolamo a mugingko!
  Agresibo unay ti laban. Dinarup ti Marquise buyogen ti naatap a pungtot ket inwarasna ti armasna a kasla fan ti maysa a babai. Ket nagbalin a napintas unay daytoy. Ket kalpasanna ti murdong ti nangkuskos ken ni Oenomaus iti nalannas, awan buokna, rosas a pingping ti elf.
  Napaliiw ti agtutubo a lalaki:
  - Nasayaatka!
  Nagtung-ed ni Diana:
  - Wen, nalamiis ti riknak! Ket manen ti swing and twist.
  Impukkaw ti nalabaga ti buokna a pirata:
  - Kabilen isuna! Papatayem isuna!
  Simmungbat ni Oenomaus nga umis-isem:
  - Ti ngay bilin ti Mannakabalin-amin - dikay pumatay?
  ti fire girl :
  - Literal - saan nga agaramid ti dakes a pammapatay!
  Nagmuregreg ti pirata a prinsipe:
  - Gapuna, posible kadi ti agaramid iti nasayaat a pammapatay?
  Pinasingkedan ti nalabaga ti buokna a balasitang:
  - Saan pay ketdi a posible, ngem kasapulan!
  Kabayatanna, pinadas manen ti nasugatan a balasitang a kapitan ti rumaut, ket nasayaat unay ti panagtignayna. Ket inkuskosna ti takiag ken abaga ni Oenomaia.
  Nagngaretnget ni Diana:
  - Dakes ti riknam! Papatayenka, tumatayab!
  Nagkanta ni Oenomaus kas sungbat, a nangparpar kadagiti panangraut;
  Ammotayo ti imortal a dayag kadagiti gubat, .
  Gapu ta ammom nga awan ti buteng, situtured a tadtaden!
  Tulongannatayo koma ti kampilan kadagiti naindaklan a gapuanan,
  Parmekem ti kabusor - awanen ti sabali a napateg!
  
  Aglayagkami iti baybay, nga awan ti ammomi a panagduadua, .
  Maysa a pirata ken bagyo, ti bagyo ket saan a lapped!
  Agtalinaed ti lagip iti puso dagiti kaputotan, .
  Naabak ti kabusor - dayta"t sibubukel a gunggona!
  
  Ti kinapintas ti mangted kenka iti ayat a sipapasnek, .
  Ket inton bigat agur-uray ti berdugo iti andamio!
  Napeggad ti panangisilpo iti biagmo iti filibuster, .
  Ibelleng ni Fortune ti dais iti kapritso a pamay-an!
  Ket iti maudi a sao, sinaplit ti prinsipe pirata ti ima ti balasang a marquise babaen ti kampilanna, ket natnag ti igam manipud iti nalabaga nga imana.
  Immisem ni Diana sa naglugan, a pinuntiria ti lamolamo a mugingna iti barukong ni Oenomai. Ket kassual ti nagna ti balasang. Pinidut ti baro sa intapuakna. Nadungpar ni Diana iti kubierta ket naalipunget. Talaga a pinadasna ti agluksaw, ngem ti murdong ti ramay ti bota ti nangdungpar kenkuana iti barukong, ket naan-anay a naalipunget ti balasitang gapu iti nabileg a danog.
  Inngato ni Oenomaus dagiti imana ket impukkawna:
  - Balligi!
  Naglabas ti arimbangaw kadagiti tripulante dagiti babbalasitang ken awan sapatosna a lallaki. Ket dagiti mannakigubat agraman dagiti adipenda a lallaki sisusukir a nagparintumeng.
  Napaliiw ti nalabaga ti buokna a mannakigubat:
  - Uray kasano ket nagbalin a nalaka unay! Impagarupko a narigrigat dayta.
  Nagmuregreg ni Oenomaus:
  - Napanunot ti pabo ket nagtungpal iti sopas!
  Nagkatawa ti balasitang ket napaliiwna a buyogen ti panagkigtot:
  Dikay agpanunot a nababa kadagiti elf
  Dumtengto ti panawen, maawatanmonto a mismo...
  Agsippayotda a kasla bala iti templom, .
  Ket ti balasitang agtaray a makigubat a naan- anay a di nakasapatos !
  Insingasing ti nalabaga ti buokna:
  - Kabilentayo dagiti adipen a lallaki kadagiti lamolamo a mugingda babaen kadagiti sarukod. Panagkunak, pagay-ayatda dayta!
  Nagkidem ni Oenomaus ket kinunana:
  - Panagkunam, magustuanda kadi dayta? Nupay nalabit saan unay a sensitibo dagiti narangkis a suela dagiti lallaki iti ut-ot manipud iti sarukod.
  Napaliiw ti nalabaga ti buokna a pirata:
  - Ti kangrunaan ket magustuanmi dayta! Masarakan dagiti mannanakaw a kas kadatayo a makaay-ayo unay ti panangtutuok kadagiti napintas a lallaki!
  Maysa a napintas a balasitang a naka-smart tunic ken alahas kadagiti pulso ken gurongna ti nagkullayaw:
  - Nakasaganaak, kas katulongan ti marquise, a mangituloy iti laban! Ket itedmo ti sabali a kagudua dagiti samsam!
  Nagngaretnget ti pirata ti apuy:
  - Isu ket kukuak! Makilabanak kenkuana! Nalawag daytoy.
  Nagtung-ed ni Enomai kas umanamong:
  - Lohikal nga! Saan laeng a para kaniak ti mangala nga agmaymaysa. Uray no siak ti kapatgan kenka.
  Nagkedked ti nalabaga ti buokna a mannakigubat:
  - Awan ti hepe kadagiti agpapada. Ket isingasingko ti makiranget nga awan ti armas.
  Napaliiw ti mannakigubat a nakatunika:
  - Awan ti armas? Saanka kadi a mabuteng, duende?
  Desidido a simmungbat ti pirata ti apuy:
  - Dika mapan iti kabakiran tapno mabuteng kadagiti lobo!
  Insaludsod ti balasitang a naka-tunic, daytoy makaay-ayo a honey blonde, iti naalumamay a tono:
  - Bay-am nga agkanta kadatayo ti makaay-ayo nga agtutubo. Panagkunak adda liriko, ket suportarannak ti dadduma a babbalasitang.
  Nagkaykaysa ti panagkigtot dagiti kinapintas iti agsumbangir:
  - Naragsak nga isasangbay! Kayatmi dagiti kantam iti tuktok ti barami!
  Inkanta ni Oenomaus nga umis-isem:
  Malagipko no kasano ita, ti naraniag a naraniag a rupa, .
  Ti langa ti nangtubtubngar iti pusok a kasla pug-aw!
  Nagpuorak kadagiti waig ti umap-apuy nga angin, .
  Nagulimekka laeng a kas sungbat!
  
  Ti timekmo, anian a napintas ken nadalus, .
  Mamatiak iti awan patinggana a waterfall dagiti aprosmo!
  Diak kasapulan ti makagura a biag no awanka, .
  Ket ita ti agnanayon a raya ti mangsilnag kaniak!
  
  Sika ti diosa ti awan patinggana nga ayat, .
  Maysa a taaw a napno iti nakaskasdaaw a lawag!
  Burak dagiti kawar ti yelo, nga angaw, .
  Diakto makita ti parbangon no awanka!
  
  Agsilnag ti rupam a kas iti init iti ngato, .
  Awanen dagiti napipintas a pigura iti uniberso!
  Ti rikna ti panaggartem ket abbonganna a kasla bagyo, .
  Ti kaadda kenka iti agnanayon ket ragsak!
  
  Kasla bagyo ti saem iti kararuak, .
  Ket sumsumged ti apuy iti barukongko nga awan asi!
  Ay-ayatenka, sipapannakkel ti panagkitam a kasukatna, .
  Ti yelo a nagbalin a pedaso ti mangburak iti pusom!
  
  Iti nagbaetan dagiti silaw iti awan patinggana a nabituen a taaw, .
  Naglugankami kenka iti tangatang a kasla agila!
  Ken dagiti bibigmo, nga agsilsilnag kadagiti rubi, .
  a sidudungngo ken napasnek!
  Ket ti palakpak ket kasta unay a dagiti kinapintas ket basta agpukaw gapu iti ragsak. Ngem iti dayta a kanito impukkaw ti maysa kadagiti babbalasitang:
  - Dua a combat frigate ti umay ditoy!
  Napaliiw ni Oenomaus buyogen ti naliday nga isem:
  - Bueno, daytoy kadi ti eksakto a kayatmo? Kasapulan kadi ti makapainteres a laban? Isu a magun-odmo dayta!
  a kinuna ti nalabaga ti buokna :
  - Inawaganda ida! Cruiser nga addaan kadagiti soldado. Ket ita dikay" makalisi babaen laeng kadagiti danog kadagiti lamolamo a mugingyo!
  Napaliiw ti balasitang a kumitkita babaen ti largabista:
  - Adda dagiti orcs kadagiti barko. Ket daytoy kaipapananna nga agur-uray kadatayo ti serioso a pannubok.
  Lohikal a kinuna ni Oenomaus:
  - Ngem mabalintayo a patayen dagiti kabusortayo nga awan ti aniaman a pannakadadael ti konsiensiatayo. No sagidem dagiti napintas a mannakigubat, literal nga agdara ti pusom!
  Kinuna ti balasitang a berde ti buokna:
  - Naparpartak dagiti dragontayo ngem dagiti frigate. Mabalin nga adda la ketdi tiempotayo a pumanaw!
  Desidido a kinuna ti prinsipe a pirata:
  - Iti diksionariotayo awan ti sao a kas iti panaglisi!
  Ket dagiti babbalasitang a pirata nagkantada buyogen ti pungtot, a nakasagana para iti pannakidangadang iti biag wenno ipapatay;
  Agbibiagtayo iti lubong a napno iti panagsina, liday...
  Ania ti rumbeng nga aramiden ti soldado no agmaymaysa ?
  Dagiti Dios, siuumiso, naulpit nga inkeddengda para kadatayo - .
  Daytoy a lalaki ket pagbalinenna nga abuabuan dagiti templona!
  
  Naulpit unay ti uniberso iti panagayat, .
  Nagayus ti lua ti panagsina iti kaskada...
  Napukaw ti asi nga awan ti tugot, kasla tagtagainep, .
  Ket nagbalin a kasla bato nga awan ti kinalukneng ti biag!
  
  Nagyelo iti disierto, ket sumsumged ti yelo gapu iti pudot, .
  Anian a ti narusanger a kawar ti mangbalkot iti pusok!
  Ket ti tudo ti panagsina agpitik a kasla fraction iti atep - .
  Awan ti kargana dagiti bulsa, gambang laeng ti nabati!
  
  Ngem ti pammati iti gapuanan ti mannakigubat ti mangparegta, .
  Ti Mannakabalin-amin a Dios, ammom, nangaramid iti natibker a kari!
  Ket kaslanto bulong iti nabara a Mayo para kadatayo, .
  No agtubotayo, masabettayo ti parbangon!
  
  Kayatmo kadi a pagbalinen a naragragsak ti planeta?
  Tapno tunggal maysa kadatayo ket agkanta a nadayag a kas iti nightingale?
  Kalpasanna ti kasam-itan a diro nagbalin nga apit manipud iti kayo ti linden - .
  Iti kararua dagiti higante, pagpatinggaentayo ti kinaulbod !
  
  Saan a kasapulan nga allilawen ti Dios, patiennak, .
  Makitana a mismo no siasino kadatayo ti takrot ken boor !
  Itedmo ti kaipapanan ti Apo iti daton, .
  Di pakasdaawan a kunana, bayadakto kadakayo a tattao!
  
  ti nangtiliw kadakami iti online , .
  Awan ti makaammo no sadino ti pagpatinggaan dagiti pammapatay.
  Judas agbitin iti narunot nga aspen - .
  Ket para kadagidiay namati - maysa a korona ti laurel!
  
  Mabalin nga agbalin a nasaysayaat ti asinoman a tao
  Ti panagpilitayo ket sipupuot - panagregget para ken Cristo.
  Ngem no dadduma adda dagiti pugot ti dara, .
  At least adda kari - umayak iti mabiit!
  
  Ay lubong, anian a kinaranggas ti adda kenka, .
  Kasla ditay" makapagbiag a sitatalna !
  Nagsangit ti asawa a babai gapu iti lungon ti soldado, .
  Anian a naingpis ti narasi a sinulid ti biag!
  
  Ti panagibukbok iti dara ket saan nga awagtayo - .
  Kayatko ti agayat, nga ited ti Paraiso ti Fatherland!
  Apay a daytoy ti dusa para kadatayo amin?
  Sungbat: itedmo amin a kinabaknangmo kadagiti napanglaw!
  
  Imposible ti gumatang iti pannakaisalakan gapu iti kuarta, .
  Gapu ta awan ti gatad ti balitok para iti Dios!
  Ket iti simbaan agruknoyka iti Domingo, .
  Tapno agbalin a napayak a kas kadagiti agila!
  
  Ket dumtengto ti panawen - dumtengto ti Pagarian ti Dios, .
  Agpatingganto ti dakes ken manangraut a sipnget!
  Mapukaw ti naespirituan, nailunod a pannakaadipen, .
  Ket agbalinto ti pagilian iti Kinatan-ok ti Ragsak!
  Kalpasan ti kasta a makaparegta a kanta, dagiti babbalasitang-pirata kadagiti dragon ket nangala ken napan nangbagyo kadagiti dadakkel a frigate, a napno kadagiti orc - nabanglo ken dutdot nga oso.
  Basbassit dagiti babbalasitang ngem kadagiti naalas a parsua, ngem ad-adda a nasiglat ken nasigoda.
  Ket kalpasanna dagiti babbalasitang nga adda iti barko ti komersiante simrekda met iti gubat iti dasig dagiti pirata. Ket kasta met a nagdardaras dagiti adipen a lallaki a nangdisassemble kadagiti armas. Daytoy ket kasta a makapikapik a panagkaykaysa dagiti tattao ken elf maibusor kadagiti agnanayon a historikal a kabusorda - dagiti orcs.
  Nakikadua met ni Oenomaus iti gubat. Naminsan nga inyulog ti agtutubo ti dua a kampilan, a pinatarayna ti gilingan, a pinutedna ti ulo dagiti orc. Nakiranget iti pungtot ti leon.
  Ket iti abayna ti nalabaga ti buokna . Ti lamolamo a muging ti balasitang ti nangdungpar iti barukong ti orc ket naburak ti pangana. Ket kalpasanna natnag ti orc, ket dagiti sarana ti nangdungpar kenkuana iti tian. Ket narigat a laban dayta.
  Situtured a makilablaban ni Oenomaus. Ditoy nga iggemna ti kulibangbang babaen kadagiti kampilanna, kas iti bentilador, ken putdenna dagiti ulo nga agtulid a kasla repolio.
  Sigagagar a nagkanta ti agtutubo a prinsipe, nga impakitana dagiti pagsidsiddaawan ti kinabannuar:
  No napigsa ti dakulapmo - .
  Kayatna a sawen a sika ti umuna iti biag!
  Ket kalpasanna saan a nakurapay a tao ti kadua, .
  Adda pusona a balitok ken nerbio nga asero!
  
  Ngem napatpateg pay, patiem, napigsa ti isip, .
  Ngamin, nalamiis ti mannakigubat iti elf ngem iti animal .
  No nalidemka iti biag, .
  Kalpasanna ti naragsak a katawa ti mamagbalin kenka nga ay-ayaten!
  
  Automatiko a suplemento, ammo, pigsa iti dakulap, .
  Gapu ta napno iti pannakaammo, Know-How!
  Ngem padasem nga ited ti pannakabalin kadagiti ima ti maag , .
  Kalpasanna, saem laeng ti magun-odmo kas gunggona!
  
  Adda idi panawen a napanda aganup nga addaan iti gayang, .
  Maysa a pana, maysa a quiver ti pana iti napuskol a kudil...
  Ngem nagaramidda kadagiti chervonet no sadino ti napanan dagiti sensilio, .
  Ket nalaka unay ti agluksaw iti galaksi!
  
  Nupay nasayaat ti edukasion - .
  Ngem makapainteres met ti agtured...
  Ket kapada ti bayoneta, agbalinto a chisel, .
  Ket agserserbikami iti Ina a Pagilian a sipupudno unay.
  
  Ngem ti dakes a kinaranggas ket nadagsen a krus, .
  Napno iti dara ti paggugubatantayo...
  Apay a timmakder manen ti Mannakabalin-amin a Dios kalpasan ti panagsagaba?
  Tapno mapapigsa ti panagtitipon dagiti soldado iti militar!
  
  Agtinnag ti lua ti balasang - natnag ti ay-ayatenna a gayyem, .
  Agkarkararag ti ina nga agsennaay, nga agpukpukkaw iti tuktok ti barana...
  Nagyelo iti ruar dagiti tawa, ket naiddep ti pagpuoran, .
  Adtoy ti maysa a guapo nga agtutubo a naitabon iti uneg ti daga!
  
  Ay, naulpit a gasat, anian a dakes a gasat, .
  Birhen Maria , sadino ti ayan ti naimbag a kinataom?
  Kayat ti lalaki ti nasapsapa a nobio, .
  Ket ita, agpuyot ti angin iti buli iti sirok dagiti pino!
  
  Umayto ti biag a naragsak - nasayaatto, .
  Agbalinto ti Apple pie a bukel ti diro a poppy...
  a buli ken pulbos ti monster adversary , .
  Bay-am a ti pudno a gasat ti bumallasiw iti ruangan!
  
  Amin ket naaramid ken ni Elf, ken ti panangipuruak ket ken ni Fars, .
  Ummongentayo ti garland a napno kadagiti bituen iti dakulap!
  Ket hello guys, top class laeng,
  Ket maysa a nakaam-amak a ghoul ti naitapuak iti apuy !
  
  Nagbalinen a pamiliar ti machine gun - agburburek dagiti bala iti karayan, .
  Ket naibus ti kabusor, zero ti kayatna!
  No mangabakka, agbalinka a bumaknang, .
  Siasinoman a nangirugi iti apuy ket agtungpal iti kinapanglaw!
  Kanta ken dakkel a laban daytoy, nga addaan kadagiti panagtayyek dagiti natadem unay ken nasiglat a kampilan. Ket sumurot dagiti danog kadagiti ulo, a kasla adda iti aspalto. Ket adun nga orc ti napapatay. Ken dagiti adipen a lallaki iti gubat. Awan kadakuada ti agparang a natataengan ngem sangapulo ket uppat, ngem maselda amin. Ti nalukmeg a bagi dagiti adipen a lallaki ket tumangken gapu iti napinget a panagtrabaho. Ket dagiti narangkis, calloused heels ti agtultuloy a mangdungpar kadagiti barukong dagiti orc, a mangburak kadagiti pangada.
  Napanunot ti balasang a kapitan. Ket nagtugaw. Agpada a nakaro ti pannakadangran dagiti takiagna - naputed dagiti tendon. Bueno, saan a makapapatay daytoy, babaen ti tulong dagiti ibleng ti mahika ken panagsalamangka, maisubli ti pannakadadael. Ngem daytoy ket mangala iti di kumurang a dua nga oras. Kabayatanna, saanen a makalaban.
  Ket awan ti tumulong - amin dagiti babbalasitang ken lallaki ket addada iti gubat, ken makilablabanda buyogen ti naatap a pungtot. Kasta a brutal a laban daytoy.
  Naggunay ni Diana, naimbag laengen ta lamolamo ken medio saan a nadadael dagiti sakana. Ket babaen kadagiti nasiglat a ramay a kasla monkey"s, rinugian ti balasang a kapitan ti nagsapul iti first aid kit. Adda ibleng a mangagas kadagiti sugat, ken nakaro unay, ken sapasap a balsamo. Malaksid iti dayta, apay a dikay makiraman iti gubat kalpasan ti panangbalkot kadagiti saka ken panangpabanglo kadagita iti balsamo ken ibleng?
  Babaen ti lamolamo a sakam mabalinmo ti mangipuruak kadagiti nabileg unay ken makasabidong a banag. Ket nalamiis ken makadadael unay dayta.
  Diana a sitatalged. Ket lamolamo ken nasiglat unay dagiti sakana. Nagsuot iti botas a di kayat, tapno laeng ipaganetgetna ti kasasaadna. Iti lubong nga adda sumagmamano a luminary ken agnanayon a kalgaw, saan a kasapulan dagiti sapatos tapno saan a makarikna iti lamiis dagiti sakam, no di ket para iti kinapintas, ken tapno maipaganetget a saankan nga adipen wenno adipen. Ket lohikal daytoy...
  Ditoy maysa kadagiti lallaki, a di nakasapatos met, ti nangipuruak iti natadem a dagum iti agong ti orc. Ket isu, idi nakaawat iti paset ti sabidong, nagyelo ket dagus a natay.
  Sigagagar a nagkanta ti adipen a lalaki, ket nakikadua dagiti dadduma nga adipen a lallaki, taoda ken nagkantada a kas iti tao:
  Ita, no adda dagiti parikut iti uniberso, .
  Saan a mapasamak dayta iti aniaman a gastos...
  Dimo kayat ti panagbalbaliw
  Saan nga ammo ti lalaki ti kayatna!
  
  Ket adda ti Chernobog nga addaan iti nabileg a pannakabalin, .
  Ti Naindaklan ket addaan iti sapasap a pannakabalin ...
  Itedna iti maysa a tao iti mismo a muging, .
  Tapno saan nga agbalin a naan-anay nga atap ti puli ti tao!
  
  Wen, ti Mannakabalin-amin a Rasa ti nangparsua Kenkuana, .
  Tapno adda rason dagiti tattao nga agdur-as...
  Tapno maminsan laeng a kayat ti maysa a tao ti amin, .
  Ket nasursuro dagiti tattao ti makiranget a sipipinget!
  
  Kas ti mannakigubat parmekenna ti dakes, .
  Dayta Rod a pinarsua para iti pagimbagan ti tao...
  Ket nangibukbok iti kinaimbag para kadagiti kararua ken bagi, .
  Saan a pulos a naladaw a sursuruen ti makiranget!
  
  Ania ti kayat ti Mannakabalin-amin a Dios?
  Tapno dida maitured nga iparintumeng ti Elf...
  Isu a saan nga agturay dayta a dakes a gasat, .
  Tapno rumang-ay ti ginasut a kaputotan!
  
  Wen, ti Chernobog ket maysa nga insentibo para kadagiti tattao, .
  Tapno awan ti kinamaag, awan ti panagtaktak...
  Sapay koma ta agbalinka nga orkshista agrupsa kadagiti smithereens, .
  Magna iti aglawlaw ti Orklin iti nainggayyeman a pormasion!
  
  Isu a dika mayaw-awan no narigat, .
  No dumteng dagiti riribuk iti Fatherland...
  Napintas ken nalaka nga aramiden ni Rod, .
  Tapno laeng makagaraw dagiti tattao!
  
  Ket ni Chernobog ket in-inauna laeng a kabsatmo, .
  Nupay nainget , awan patinggana ti panagayatna kenka...
  Madungparmo ti kadakkelan nga iskor
  Inton agserbika iti Elf iti agnanayon!
  Dakkel ti pannakapukaw dagiti orc, agpada a pinutol ida dagiti babbalasitang ken lallaki. Ket uray ni Diana, a nakabalkot dagiti imana, simrek iti gubat. Ket dagiti lamolamo a ramay ti sakada nangipuruakda kadagiti labaha a nangdungpar kadagiti tengnged dagiti orc ken nangputed kadagiti arteriada. Ket amin a kita ti karabukob ken bambanag. Ket kasla makapasiddaaw unay dayta.
  Ket kalpasanna, nangipuruak ti lamolamo a saka ni Diana iti gisantes nga addaan iti naipit a tear-grass. Ket dagus a sangadosena nga orc, nga indauluan ti heneral, ti naitapuak ket nagtayab iti sikigan ti frigate. Talaga a dakkel daytoy a pannakadadael ken ipapatay dagiti kayumanggi ken naalas nga oso.
  Immisem ni Oenomaus:
  - Maymaysa ti daratayo: sika ken siak! Kusto?
  Insungbat ni Diana a nainggayyeman nga isem:
  - No agkaykaysatayo, ditay maparmek! Ti tao ken duende ket pannakabalin, ket kasla natangsit unay dayta!
  Pinapigsa dagiti babbalasitang ti pressure-da. Dagiti nakalasat nga orc, nga agus-usar kadagiti krudo a parachute, nangrugida a naglugan nga agpababa, nga agtaytayab manipud kadagiti addaan payak a frigate. Dadduma kadagiti parachute, gapu iti nadagsen a dagsenda, nagpigis, ken nagtinnag dagiti dadakkel nga oso a kasla bato, ngem saan a kas kadagiti cobblestone, nagikkis ken naglunodda a narugit unay!
  Nag-tweet ni Diana:
  Saan a nalaka ti agbalin a nasayaat a babai, .
  Saan nga agpannuray ti kinaimbag iti katayag!
  Inaramid ni Oenomaus ti sabali a gilingan babaen kadagiti natadem ken atiddog a kampilanna, ket pinutedna ti ulo ti nagdakkel a kapitan ti oso. Nagtulidtulid iti kubierta a kasla bariles, a nagwarsi iti dara. Ket inkanta ti agtutubo a prinsipe:
  Agayus manen ti dara a kasla karayan, .
  Medyo natangken ti kalabanmo...
  Ngem dikay agbuteng ken ni Satanas, .
  Ket isublina ti monster iti sipnget!
  . KAPITULO No. 6.
  Ti pito ti ulona a dragon duchess ken, maigiddato iti dayta, ti Grand Master ti Academy of Magic, nagsisilpo ket dinamagna:
  - Mabalin kadi ti tumakder iti katayag ti nataengan a lalaki ken agbitin iti angin iti di kumurang a maysa a minuto?
  Nagkatawa ni Dominica ket insungbatna:
  Kabaelak, ngem naiduma ti maaramidko
  Agtaray a di nakasapatos iti linnaaw...
  Agluksaw ti balasang a kasla tukak - .
  Kaipapanan daytoy ti naiduma ngem iti amin a sabsabali!
  Naglukat ti ngiwat ti dragon duchess, ket nagsilnag ti apuy manipud iti dayta. Limmabas ti gil-ayab ket nasakit unay a pinuoranna ti napintas a balasitang kadagiti lamolamo, de rosas, suela ti sakana nga addaan iti nagarbo a kurbada ti mugingna.
  Ket nagikkis ni Dominic, ngem dagus a nairut ti pangana. Ket nadagsen ti barukongna. Nasayaat ti pannakadungparna, uray dagiti blisters ket dagus a naglumbang. Kasla pinarparigat dagiti nagkauna nga inkisidor.
  Nagngaretnget ti balasang:
  da Lancelot ken King Arthur para kenka !
  Nagngaretnget ti Dragon Duchess:
  Siasino pay daytoy a maituredmo a pangtaan kaniak?
  Insungbat ti nimfa a marquise:
  - Dagitoy ket bannuar manipud iti folklore ti tao. Naan-anay a natalged dagitoy para kenka, Paraburmo!
  Nagngaretnget ti kabaian a dragon:
  - OK! Ita addan praktikal nga aramidmo, agasam dagiti nauram a sakam. Makatulong unay daytoy iti praktis, ken makagunggona iti nasurok a maminsan iti biag.
  Ni Dominica, nga umis-isem a sipipinget, ket nagkanta:
  - Ket maysa, ken dua, ken tallo, ken lima!
  Diak mabannog nga uliten...
  Kasta met laeng ti panangibaga
  Umdasen dayta a mangpitak kadagiti danum para kenka!
  Napaliiw ni Grand Master Dragon:
  - Ket isu ket maysa a cheeky girl. Mabalin a saan laeng nga iprito dagiti mugingna, no di ket burak pay dagiti ramay ti sakana?
  Kinuna ti nymph marquise:
  - Masapul nga aganus tayo, oh duchess. Nalabit daytoy a balasitang ti kakaisuna a gundawaytayo a mangisalakan iti napigpigsa a sekso. Ket isubliyo dagiti lallaki!
  Nagngaretnget ti kabaian a dragon:
  - Daytoy ket maag! Maysa a malmalmes a lalaki ti mangtengngel iti garami, ket iggamam ti lamolamo a muging ti maysa a balasitang a tao . Awan ti impakitana nga espesial nga abilidad.
  Nagkedked ti nymph marquise:
  "Nabalinanna ti nangipangato iti bato babaen ti orderna nga awan ti aniaman a mahika wenno anting-anting, ket dakkel ti pateg dayta!"
  Nagkatawa ti Dukesa ti Montserrat ket insungbatna:
  - Wen, nalatak a nasakit ti mugingna. Pudno, ita awanen ti tugot. Ket saan a gagangay daytoy kadagiti tattao.
  Pinasingkedan ni Weasel:
  - It"s immediately obvious nga isu ket espesial ken napili! Ket kasapulanna ti naisangsangayan, napasnek ken di madmadlaw a pamay-an.
  Nagtung-ed ti Dragon Duchess a pito ti ulona a maminsan:
  - Wen, napasnek ken naisangsangayan nga approach... Baka dilpatanko koma dagiti mugingna babaen ti dilak, kas pagilasinan ti dakkel a panagraem!
  Nagkidem ni Dominica ket sitatalged a simmungbat:
  - Saan, nasaysayaat no dika usaren ti dilam! - Ket innayonna, a di ninamnama a namagbalin iti rupana nga ad-adda a nasam-it. - Nupay awan duadua a ti dila ti kapigsaan a paset ti bagi. Kabaelanna ti mangyakar iti minilion a buyot!
  Insingasing ti nymph marquise:
  - Ikkan isuna iti simple nga aramid. Kas pagarigan, bay-am nga umasideg kenkuana ti pusa ket agpurpuros, sa agsubli!
  Ditoy, nagkedked ti dati a naulimek a babai a troll a naka-lila a kawes, nga addaan iti magic wand kadagiti imana:
  - Saan! Saantayo nga ipalubos a parigatenna ti kuting. Nasaysayaat no labanannak babaen kadagiti magic wands. Talaga a serioso daytoy nga eksamen ken epektibo a pagsubok!
  Ket intimbrena ti muging ti sandaliasna, a naarkosan kadagiti safiro ken lila ken lilac a diamante.
  Insungbat ti Dragon Duchess:
  "Narigat unay para iti agsasaruno a balasitang a makiranget iti apo ti Dragon Academy." Narigat ti makiranget kenka, uray daytoy aduan kapadasan ken nalalaing a ni Laska!
  Nagkatawa ti kabaian a troll ket nadlawna:
  - Naisingsingayan! Kalpasan daytoy, uray ni Koschey the Immortal ket saanton a mabuteng kenkuana!
  Kalpasanna, inruar ni Dominika:
  - Ania, adda kadi ni Koschey the Immortal?
  Nagtung-ed ti Dragon Duchess:
  - Siempre, adda, nupay kasta, isu ket adayo kadagiti adayo a daga iti adayo a pagarian. Ngem adda daytoy nakababain a narugit a trick !
  Napaliiw ti nadungpar a balasitang nga umis-isem:
  - Wenno mabalin a nakaigapuan ti angol? Tapno patayem amin a kalakian ken matiliwmo dagiti kabaianmo!
  Insungbat ti Dragon Duchess:
  - Apaman! Sangapulo a daras nga ad-adu ti kabaiantayo ngem kadagiti kalakian . Ket kadagiti orc ken goblin a mangbukel iti buyot ni Koshchei nga Imortal, iti kasumbangirna, maminsangapulo nga ad-adu dagiti lallaki ngem kadagiti kabaian, ken dakdakkel ken napigpigsada nga amang. Apay koma a dadaelenna dagiti bukodna nga iturayan ken buyotna!
  Napaliiw ni Dominica:
  - Ngem ti angol ket saan nga apektaran ni Koshchei a mismo?
  Nagtung-ed ti babai a troll:
  - Wen, awan uray maysa a combat magic ti agtrabaho kenkuana. Saan nga alaenna ti aniaman nga armas. Uray ti hydrogen bomb-mo dina madadael dayta. Kasta ti esensiana!
  Napaliiw ti nadungpar a balasitang:
  - Ngem adda la ketdi ipapatayna iti itlogna, iti murdong ti dagum!
  Insungbat ti Dragon Duchess iti nadaranudor a timek:
  - Saan a kasta ti kinasimplena! No kasta unay ti kinalaka a masarakan ti ipapatay ni Koshchei, ngarud saan koma a nabayagen a sibibiag. Ket ngarud, adu unay a siglo ti kabayagna isu a...
  Simmungbat ti nimfa a marquise para kenkuana:
  - Dakayo a tattao ket aglukluksaw pay laeng kadagiti kayo, ngem addaanen iti bukodna a pannakabalin ken nagtugaw iti trono. Panunotem no ania a kita ti entidad daytoy!
  Innala ni Dominica ket inkantana:
  Mangaramid dagiti sunggo iti rupa
  Ket agtugawda iti sanga...
  Bassit pay laeng
  Adda idi dagiti kapuonanmi!
  Nagkuna ti babai a troll:
  - Ni Koshchei, siempre, ket masuspetsa met. Ket idi nangrugi ti angol, isu, siempre, ti immuna a nasuspetsa. Daytoy, iti maysa a pamay-an, ti ulo ti ehe ti kinadakes. Kas iti sangagasut ti ulona a lalaki a dragon, ti kadakkelan kadagiti dragon, ti emperador dagiti emperador ken ti dakes. Ngem nagpetpet ken nagrupsa met daytoy a monster. Ngem uray la nga ited ni Koschey ti damn! Maysa pay, nagsuspetsada met a ti ari dagiti Jinn, ni Iblis... dagiti Jinn ket espiritu, ken dida makapetpet.
  Ngem uray kasano, naglemmeng dagiti genies. Ket kasla nagpukawda!
  Inkanta ni Dominica kas sungbat:
  Nag-blurted ti genie, saan, patiennak, adda pigsa dagiti babbalasitang , .
  Ket naungaw...
  Ket kalpasanna kinontra ti dragon ti kinapintas , .
  Agtarayka, pangngaasim!
  Kinuna ti Marquise de Lasca:
  - Agpada nga adda dagiti nasayaat ken dakes a genies. Napigsada, ngem limitado ti kabaelanda. Ngem iti teoria, no ti maysa kadagiti lallaki wenno babbai kiniddawna iti emperador ti jinn a ni Iblis a dadaelenna ti puli ti lalaki, ket nakasarak iti singsing ti mannakabalin-amin a mangted iti pannakabalin iti daytoy kadakkelan a puersa iti unibersotayo, ngarud mabalinna a patauden daytoy!
  Nagtung-ed ni Dominica:
  - Daytoy ket maysan a banag! Masapul a birokentayo ti Singsing ti Omnipotence. Ket kalpasanna, ilintegtayo ti amin.
  Nagkatawa ti kabaian a dragon, ket kasla gurruod ti timekna. Ket kalpasanna insungbatna:
  - Narigat unay a masarakan ti One Ring. Yantangay mangted dayta iti pannakabalin iti teritoria a maipada iti intero a galaksi. Maysa pay, no iti unibersom ket dandani awan ti tao ti galaksi gapu iti manmano a pannakaurnos dagiti bituen, ngarud ditoy maysa dayta a teritoria a pagnanaedan ti trilion a nasaririt a parsua ken adu a pagarian. Ket agparang nga awan pay ti nakasarak kenkuana, yantangay awan idi emperador ti unibersotayo a kasla engkanto!
  Nagkidem ni Dominika ket dinamagna:
  - Adda kadi Diosmo?
  Insungbat ti Marquise-nymph:
  - No adda kasta a Katan-okan a Dios, Namarsua kadagiti amin nga Uniberso, wenno awan Isuna, awan ti talaga a makaammo agingga ita. Uray ni Koschey ti Imortal. Ngem adda dagiti didiosen a nababbaba ti ranggoda. Ngem kastada a bassit ti serserbida, ket nasaysayaat no umadayoka. Iti pangkaaduan, adu ti kaipapanan ti sao a Dios. Isu a dagiti kangatuan a genie ket agpapada unay ti pigsada kadagiti didiosen.
  Nagkuna ti babai a troll:
  - Adda met relihiontayo, ngem bassit laeng ti serserbida. Kas iti kukuam, sabagay. Ita, idi adda coronavirus , talaga nga awan ti tao kadagiti simbaan, ket dagiti kararag ket nakatulong iti maysa a tao, wenno insenso ti nangsalaknib kadakuada manipud kadagiti virus. Apay a dakayo a tattao ket kasta unay ti kinamanagpanunotyo, nga ipagarupyo a babaen ti panagparintumeng ken panagruknoy mabalinyo ti agpalimos iti maysa a banag a kasukatna!
  Agresibo ti sungbat ni Dominica:
  - Ngem diak pulos mamati iti Dios wenno kadagiti didiosen! Ket diak maseknan iti dayta. Ngem diak mamati kadagiti elf idi, ken imbilangko ida a sarsarita ken imbension ti tao. - Insapsaplit ti balasang ti lamolamo a suelana iti bato a slab ket intuloyna. - Ket ita makitak nga adda dagiti elf, dragon, troll, nimfa, isu nga apay a diak mamati iti Dios ken anghel? Maysa pay, adu a binilion a tattao ti mamati iti Mannakabalin-amin, ken gistay eksklusibo a babassit nga ubbing, ken saan nga amin, ti sipapasnek a mamati kadagiti dragon ken elf.
  Nagkatawa ni Marquise Laska:
  - Ammok! Daytoy a balasitang, idi ubing pay, nagbuya iti cartoon maipapan ken ni Dunno ket, kinapudnona, rinugianna ti nagsapul iti magic wand iti paraangan. Ket sinukimatna ti tunggal sanga. Ket kinatawaan dagiti dadduma nga ubbing. Kinapudnona, uray iti nasapa nga edad maawatan ti kaaduan a tattao a sarsarita dagiti magic wand!
  Napaliiw ni Dominica:
  - Ngem iti lubongmo adda dagiti magic wands!
  Nagtung-ed ti babai a troll:
  - Siempre adda! Ket tapno agbiagka, masapul nga adalem no kasano nga usaren dagitoy !
  Nagngaretnget ti kabaian a dragon:
  - Itatta! Ikkam iti magic wand, kitaentayo no ania ti kabaelan daytoy a balasitang, a natadem unay ken natured ti dila!
  Inkanta ni Dominica:
  Dawatek a dikay masdaaw
  No mapasamak ti mahika!
  No mapasamak, no mapasamak ti mahika!
  Napaliiw ni Laska:
  - Bueno, saan kadi nga isu ket nakaay-ayat? Kasta a mangkukulam!
  Ad-adda nga innala ti kabaian a troll ti magic wand-na iti makannawan nga imana ket inwagwagna dayta. Ket dimteng ti kimat iti Dominica. Ngem nabalinan ti balasang-aktres ti naglugan iti maudi a kanito, ket nakalibas ti danog. Narunaw ti baldosa a marmol iti likudak ket nangrugin nga asuk.
  Impukkaw ti Dragon Duchess:
  - Agannadka, Cobra! Madadaelmo ti intero a coating!
  Nagkatawa ni Weasel ket napaliiwna:
  - Daytoy ti pamay-an ti panagusar iti magic wand!
  Inkanta ti babai a troll a ni Cobra kas sungbat:
  - Dakes nga ina, simple ti pamay-ak, .
  Diak kayat ti mangguyod iti ipus ti pusa!
  Nagngaretnget ni Dominica kas sungbat:
  Adda bang-ar kadagiti pupils-ko, .
  Maysa a panagluksaw - maysa a nadungpar!
  Insinga ti Dragon Duchess:
  -Kitaem, awanen dagiti blisters-na! Kadagiti tattao, saan a kasta ti kapartak ti pannakapukaw ti pannakadadael. Anian a balasang !
  Pinasingkedan ti nymph marquise:
  - Dayta ti kasta! Saanak a nagbiddut iti dayta. Manmano ti pigsa ti pannakapabaro, uray kadagiti mangkukulam, ket saan a natratar dayta babaen ti mahika.
  Nagkidem ni Dominika ket demonstratibo a nagtakder kadagiti imana. Ket nagsilnag ti lamolamo a sakana iti tangatang a kasla propeller blade. Ket innala ti balasang ket sigagagar a nagkanta, iti pirak a timekna:
  Pinalag-anmi ti pagayatanmi kadagiti gubat, .
  Kabsat, nakirangetda para iti Fatherland.
  Kasla elfinismo manipud iti adayo, .
  Maysa a soldado nga Elf ti simrek idiay Orklin!
  
  Nangaramid dagiti kapuonantayo kadagiti kampilan, .
  Ket kalpasanna, nagtignay dagiti paltog...
  Luktan dagiti kayo a birch dagiti sangada, .
  Aglutluto dagiti babbalasitang iti pie!
  
  Naballigi ti Elf iti aniaman a laban , .
  Ammona nga alaen dagiti bambanag iti panunotna.
  No dadduma, sumsumged ti puro nga impierno.
  Ngem parmekentayo ti kabusor !
  
  Salakniban ti elf ti Daga, .
  Mangted iti pagkamangan dagidiay awan sakana ken lamolamo.
  Nalpasmi ti gubat idi Mayo, 2019.
  Maysa a nakapungtot a pannakaabak ti agur-uray iti Orkmacht!
  
  Ket kalpasan ti panagbangon ken panagmula, .
  Agsabsabong dagiti talon ken agtumpok ti rye.
  Bannuarkayo, babbalasitang, lolo, .
  Adda nagyelo ken niebe kadagiti trinsera!
  
  Manipud iti maingel a Dagatayo nga Ama, .
  Mangala iti nauneg a pana.
  Agtayab dagiti bandera ti elfinismo, .
  Ket dagiti banner ti Fuhrer ket para iti scrapping!
  
  Aglabas dagiti siglo iti sidongtayo Bituen, .
  Ti Imperio ket maysa a bunggoy dagiti galaksi.
  Saan a pulos a naladaw ti pannakayanak
  Ket itabonmo ti kabusor iti law-ang!
  
  Ngem patiek a natalna ti panunot, .
  Ket ti maysa a tao ket kasla ina iti amin, .
  Ditoy a rumangrang-ay ti nagkauna a pamilia, .
  Radiance ti Gloria - Parabur!
  Ket napintas unay ti panagkanta ti balasang, isu ket kasta a nakaskasdaaw a world-class a kumakanta. Wenno quasi-worldly - a nakakatkatawa pay.
  Nagngaretnget ti Dragon Duchess:
  -Sangsangayan! Wenno mabalin nga alaem laeng ket aramidem...
  Nagkullayaw ti babai a troll a ni Cobra:
  - Panawenen tapno makiranget kadagiti magic wands! Ket awan ti aniaman a natangken a kuko! Labanantayo ti kabusor agingga iti panungpalan!
  Nagkidem ti nimfa marquise:
  - Dika agbalin a maag! Anian a kabusorna kenka. Mabalin a daytoy ti maudi a gundawaytayo a mangisalakan ken mangisubli iti napigpigsa a sekso!
  Nagmuregreg ni Dominica gapu iti pungtot:
  - Ikkannak iti magic wand ket i-knock-ko ti mixture manipud iti kalabanko. Siak ni Harry Potter a naka-skirt, ken saan a sumagmamano a Dunno!
  Nagmuregreg ti Dragon Duchess:
  - Ania a kita ti gang daytoy?
  Inlawlawag ni Weasel:
  - Karakter manipud kadagiti sarsarita ti tao ken folklore ti tattao Ni Harry Potter ket maysa nga ubing a lalaki a nagadal iti maysa nga akademia ti mahika, ken ni Dunno ket maysa a komiks a cartoon .
  Nagngisiten ni Cobra ket inyugyugyogna ti bastonna. Maysa a pulsar ti nagtayab a rimmuar ket nadungparna ti nakatakder ti girl movie actress. Ket isu, ni Dominika, naglugan a nagsubli a nasigo unay, a nangisilnag kadagiti de rosas a mugingna, a dandani awanan iti buli. Ket innala ti gil-ayab ti suela ket nalag-an a dildilpatanna.
  Impukkaw ti balasang:
  - Oh , sika ti pervert !
  Ket inwagwagna ti imana. Ket kellaat a nagdardaras ti magic wand nga iggem ti nimfa kadagiti imana iti paladna buyogen ti nakaam-amak a puersa.
  Ket nairut nga iniggaman ni Dominic, kasla nasiglat a sunggo. Kalpasan dayta, pinaputokanna ti pulsar kas sungbat.
  Saan nga insippaw ti balasang nga aktres ti aniaman nga anting-anting, saan a nag-coo, basta inwagaywayna ti mahiko nga artifact. Ket nagtayab ti umap-apuy a clot nga agturong ken ni Cobra. Saanna a ninamnama daytoy ket natinnag. Nagkintayeg nga agpangato ti sandaliasna, a kagudua ti sapatos nga estilo a mangabbong laeng iti muging. Ket nalawag a nakaro ti pannakadangran ti babai a troll. Ket nagsennaay iti napaut. Ket rinugianna ti nagputok manen manipud iti magic wand-na.
  Ket nagwaras dagiti pulsar a kasla agtinnag dagiti uraro manipud langit. Talaga nga adda nagsinnukat a danog.
  Ad-adda nga eksakto, maysa a nadagsen a pannakadungpar ken agsasaruno a nakiling a danog ti nakalibas iti puntiria.
  Nadungpar met ti pulsar ti dragon duchess. Simmungbat babaen ti panangala iti dayta ken panagngaretnget gapu iti apuy manipud iti ngiwatna. Ket saan a di makadangran ti lawagna, natiliwna pay ti marquise nymph.
  Inyugyugyogna met ti magic wand-na ket nagngaretnget:
  - Umdasen dagiti ubbing! Talaga a nalabsam ti amin a pagbeddengan.
  Ngem agpada a saan pay a napanunot dagiti babbalasitang ti agkalma. Ni Dominika, a nariknana ti demonio a pannakabalin iti bagina, dinanogna babaen ti magic wand-na ket nagsasaruno a nangipuruak iti pulsar. Ket dagiti bolana ti nangdungpar kadagiti saka ti babai a troll master ket pinuoranna ti sandaliasna.
  Impukkawna gapu iti pungtotna:
  - Manok ti tao!
  Nagkedked ti nymph marquise:
  - Saan! Lady hawk la ketdi dayta, wenno uray la kite!
  Nadungpar manen ni Dominica , ket iti daytoy a gundaway talaga a dimteng ti dalluyon ti tsunami ti naariwawa nga apuyna a kasla maysa a gayang a naaramid iti gil-ayab.
  Ket agngaretnget ti kabaian a troll Cobra ken mangiruar iti mahika nga awan ti restriksion. Ngem apaman nga ipuruak ti adigi ti apuy, literal a puoranna ti kawesna ken maidungparna iti ballasiw ti barukongna.
  Natiliw ti anges ti kabaian a troll. Ket ad-adda pay nga innala ni Dominica ket innayonna ti killer pulsar iti ulo. Ket kasla nadungpar ti sledgehammer ti utekko.
  Nagngaretnget ti kobra ket kamaudiananna, naalipunget. Nauram ken nagbulbulong dagiti lamolamo a sakana. Nakankanta ken kinabkabil ti balasang nga addaan iti agong nga aquiline.
  Siraragsak nga impukkaw ti Dragon Duchess:
  - Wow! Nalabsam ti amin a ninamnama! Prangka, diak impagarup a kabaelam nga aramiden ti kasta - knock out ti Cobra a mismo!
  Nagtung-ed ti nymph marquise:
  - Isu ti kangrunaan ken dandani laeng namnamatayo! Ket mabalin a nainkalintegan unay. Kitaem no ania ti ar-aramiden daytoy naipinta a kinapintas!
  Pudno nga innala dayta ni Dominika ket inyugyugyogna ti lamolamo, nagarbo a sakana, ket kellaat a nagsangit ken nagtaray ti aglawlaw ti naabbungotan iti morocco a "kalding." Kasla nagbalin a pudno a sibibiag ken mobile. Ket talaga nga agluksawtayo ken ag-flirt.
  Nagkatawa ti Dragon Duchess, a nangyugyugyog iti pito nga ulona ket kinunana:
  - Wow! Kasano nga aramidenna dayta?
  Nagkidem ni Dominica ket nagkidem:
  No pudno ti ibagak, diak ammo
  Amin ket naglaok iti pudot ti tengnga ti aldaw...
  Dandani diak pulos agbasa kadagiti anting-anting.
  Diak pulos ay-ayamen ti espiritu ti angin!
  Kanayon ketdi a mailiwka, Apo, .
  Ikuyogmo ti balasang!
  Nagngaretnget ti dragon duchess:
  - Inawat ni Dominica! Ket gapu iti naisangsangayan a talentona, agpalista iti elite department ti Dragon Academy. Sadiay a saan laeng a saan a kasapulan a bayadan ti panagadalna, no di ket, iti kasumbangirna, masueldoan iti naingato nga eskolarsip!
  Naglugan ni Dominica iti nangatngato, nagturong ken nagkanta:
  Awan ti nasaysayaat a Dominica
  Isu ti kolor ti Daga...
  Sumalog ti init iti rabaw ti planeta, .
  Ket iti amin nga aglawlaw adda dagiti sero!
  sinaludsod ti nimfa marquise a nasam-it ti isemna:
  - Ania ti magun-odko para iti daytoy?
  Adda panagsardeng... nag-blurted ni Dominica :
  - Masapul nga agsapulka iti guapo nga ubing a lalaki!
  Nagkatawa ti Dragon Duchess ket insungbatna:
  - Nupay kasta , nalawag a naalipunget ti baro nga estudiante gapu iti napigsa a panagpannakkel! Gapuna, ipabaklayko ti penitensia - tapno maibalikas ti sangagasut a payak nga aphorism. Ket aramidem a dagus dayta!
  Nagtung-ed ni Dominica nga umis-isem:
  - Maidawat! Saan nga awan mamaayna ti panagaktoak kadagiti pelikula, ken nagsayaat ti lagipko!
  Nagmuregreg ti Dragon Duchess:
  - Umayka a dagus! Adda met limitasionko iti oras!
  Immanges iti nauneg ni Dominika ket nagkur-it iti kapartak ti machine-gun:
  Awan ti agkasapulan kadagiti lapayag ti natay nga asno, ngem ti panagdengngeg ti sibibiag a sora ket maysa a sagut para kadagidiay saan a kasapulan ti asno tapno maragpatda dagiti kalatda!
  Apaman nga ikabilmo ti sapatos iti panunotmo, agtalinaedkan a di nakasapatos iti agnanayon!
  Ti gubat ket angin para iti bara, ngem nalaokan laeng iti binary gas!
  No saan a kayat ti kabusor ti sumuko ken dina ammo ti maabak, pilitentayo nga uksoten ti kawesna ken isuro no kasano ti mangabak!
  Dagiti dakes a tattao pagay-ayatda ti black magic, dagiti nasayaat a saan a tao pagay-ayatda ti white magic!
  Ti panangpapatay iti gubat ket narigat iti proseso, makarimon iti pannakaawat, ngem anian a naindaklan dayta iti kamaudiananna! Kaipapanan daytoy a ti gubat ket mangyeg iti salun-at iti kararua, panagtangken iti bagi, ken panangdalus iti pitaka!
  No dadduma ti gubat punnuenna unay dagiti pitaka, ken direkta a maitunos iti kinapunno ti naibukbok a dara, ken ti kinaawan ti narugit a puso!
  Ti utang iti Ama a Daga ket magunggonaan babaen ti di managimbubukodan a debosion!
  Ti gubat subokenna ti masirib, patangkenna ti napigsa, paglinglingayanna dagiti maag ! - .
  Saan a makaparagsak ti panagbalin a pagkatawaan, saan a makauma ti panangisangit iti sabsabali!
  Ti nasayaat nga agturay , kas iti nasam-it a diro, ket umuna a madilpat, sa maitupra !
  Ket ti dakes nga agturay, kas iti wormwood, umunanto a mapatad sa maiyapdap!
  Wen, nalukneng ti balitok, ngem nalaka laeng a mausar dayta a mangporma iti di makastrek a kalasag!
  Kanayon a lab-awan ti kalidad ti kaadu - uray ti taaw a lugaw ti sebada a perlas ket saan a lapped iti wasay!
  Napno ti kinadakes iti pigsa no ti naimbag ket kumapuy gapu iti buteng!
  Nasayaat ti angaw, nasayaat ti kutsara a pangrabii, ken tulong kadagiti agkasapulan!
  Mabalinmo ti agsuerte iti maminsan wenno mamindua - no awan ti paglaingan, mapukaw ti gasat!
  Asinoman a saan a ni Leo Tolstoy ket literary tramp!
  Saan a kasapulan a mayanakka a Tolstoy tapno agbalinka a sucker para iti literatura!
  Uminumtayo iti ad-adu nga assawa ngem dagiti rason tapno ag-blush iti diborsio!
  Ad-adu a lallaki ti dinadael ti derrep ngem ti pannakipagrikna dagiti babbai!
  Umiso a mata, agkiling nga ima, ti kabusor ket saan a miss - myopic!
  Saan a paatiddogen ti pilosopia ti biag, no di ket pagbalinenna a naarkosan, nga iyunnatna dagiti pirsay!
  Mangabak ti komander buyogen ti kinalaing, ti agkarkarnero babaen kadagiti numero, ti henio babaen ti arte, ti agpammarang buyogen ti panangallilaw!
  Isu nga uminumtayo tapno saan a matay ti namnama, ket dagidiay laeng saan nga agbiag a maitunos iti dayta ti matay!
  Hope dies last ... Ket dagiti umuna ket dagidiay saan a mangikalintegan iti dayta!
  Iti gubat, ti lohika ket maysa a relatibo a konsepto, kas iti tsokolate;sakbay pay nga adda tiempom a mangdayaw kadagiti bara, addan dagitoy iti ngiwatmo;sakbay nga adda tiempom a mangalun-on kadagita, rummuarda iti sikigan!
  Nabangsit no dadduma ti balligi, kasla bangkay ti angot ti nagapuanan, ngem saan a makabanglo ti ragsak!
  Adda ti Dios iti rabaw ti tunggal banag, ket adda ti Diablo kadagiti detalyena!
  Saan a makaay-ayo ti pannakakabil uray iti masochista!
  Ti saan nga ammo ti Dios ket maysa laeng a saludsod a dina masungbatan!
  Nasaysayaat ti sunggo ngem ti tao ta mabalin laeng nga animal dayta iti literal!
  Ti sermon a saan nga agturong iti naimbag ket kas iti dalan nga agturong iti wasay!
  Ti panangbangon iti aniaman a doktrina kadagiti teksto ti Ebanghelio ket isu met laeng ti panagadal iti quantum mechanics manipud kadagiti sarsarita dagiti Kakabsat a Grimm!
  Narigat ti agbalin a Dios, ngem naan-anay a di maibturan ti panagtalinaed a diablo!
  Mamimpat ti pigsa ti isip uray no doble ti bilang dagiti kabusor!
  Ti biag ket naan-anay a panagkompromiso, saan a kadagiti tattao, no di ket iti nakaparsuaan!
  Kasla kampana ti muging , a kaipapananna a nalamiis ti silaba!
  para kadagiti maag , saan a naireseta dagiti linteg ti nakaparsuaan para kadagiti henio!
  Maited ti pagsasao kadagiti masirib a mangilemmeng kadagiti kapanunotan maipapan kadagiti minamaag ken awan serserbina a banag!
  Daydiay makakita iti nakakatkatawa iti naliday ket nakalkaldaang a bulsek gapu iti serioso a rag-o!
  - Agdardaras nga awan ti panagdardaras - agdardaras nga awan ti panagdardaras! Mangala iti A manipud iti leksion babaen ti panangrisut iti komplikado nga aramid!
  Saan a mahusga dagiti nangabak ... Nupay, no dadduma, mahusgada!
  - Ti kinamaag ti tao ket alyado dagiti didiosen a bumusbusor kadagiti tattao!
  Ti tao nga adda iti kamalig ket tao, ngem ti baboy uray iti palasio ket saan nga agpangato a nangatngato ngem iti baboy!
  Adda dua nga awan patinggana a banag: ti uniberso ken ti kinalaing ti tao, nupay kasta, ti umuna ket relatibo, ken ti maikadua ket absoluto!
  Anian a di kayat ti Ruso ti napartak a panagmaneho, ken damn fast flight!
  - Tunggal maysa dina kayat ti mapan idiay impierno, ngem sumagmamano laeng ti makaraman iti tarigagay iti gundaway ti diablo!
  Ngem no awan ti panagsibug iti lua, saanmo nga apiten ti apit ti rag-o, ken no awan ti irigasion, kalpasanna saan a dumakkel dagiti laurels ti balligi!
  Adda ti Dios iti tunggal banag, wenno iti rabawna, ket ti Diablo adda iti kaawan dagiti bambanag, wenno iti kaunggan ti kinakirang ti material!
  Siasinoman a mangipaay iti panawen nga agannad ket mangisalakan iti kinaagnanayon iti pumponna!
  Nabalitokan ti kinaulimek, pirak ti sao, ngem nakaad-adu ti maibukbok iti ngiwat ti babai nga uray dagiti diamante ket agbalin a natangken!
  Nabalitokan ti kinaulimek ken saan a marunot ti napaut a pannakaidulin dagiti nalaing nga ayus!
  Ket mapukaw ti pateg ti balitok no siuulimek a maitabon iti daga!
  No dadduma, babaen ti panagulimekmo, punnuem ti pitakam iti ad-adu a balitok ngem iti napigsa a panagpakaasi iti handout!
  Saan a pulos a makauma ti gubat, mabalin a rutina dayta, ngem agingga laeng iti umuna a pannakapaltog!
  Ti panawen ti talna ket agannayas nga maulit-ulit, ket ti laeng laban ti kanayon nga indibidual!
  Iti gubat, kas iti chess, dikay mabalin ti agkamali, ngem ti nagdumaanda ket ti kanayon a panangpilit ti panawen!
  Ti gubat ket agnanayon a riribuk iti panawen uray sakbay ti umuna nga tignay!
  Iti chess, agsisinnublat ti panaggaraw, ngem iti gubat, agsisinnublatda!
  Kasla chess ti gubat, awan laeng dagiti pagannurotan ken iti aktual a tiempo!
  Iti gubat adda agnanayon a kinakurang ti panawen, no agturay ti talna, agkurang ti ragragsak!
  Ti makapainteres unay iti gubat ket kanayon a serioso ti amin, ket para laeng iti panangipakita a kapitulasion dayta!
  Mabalinmo ti sumuko a sipapakumbaba, ngem, anian , pudpudno laeng a sumukoka!
  Ti napinget a panagtrabaho ti panagsanay ket agbunga iti kinalaka ti pannakigubat! Agbalinto a bannuar ti saan a natamad!
  Saan a pulos a naladaw nga agsursuro, malaksid no natayka!
  Uray ti natay a tao adda gundawayna nga agibales, malaksid no ateista!
  Ti panagbalin nga ateista kaipapananna ti panagsardeng nga agbalin nga imortal!
  Agpanunotda babaen ti uloda, ngem agtignayda babaen ti tian!
  Ti kinadakes ket agbiag saan nga kadagiti puso, no di ket kadagiti tian!
  Sagpaminsan laeng a managimbubukodan ti puso, ngem kanayon a kasta ti tian!
  Ti tian ti nakaam-amak unay a paset ti bagi, ngem isu ti mangtignay kadatayo nga agtrabaho!
  No awan ti puso awan ti tao, no awan ti tian awan ti kinaagum ti tao!
  Liwliwaenda ti puso ken pakalmaenda ti tian!
  Diak maseknan no mano ti gatad ti kotse, ti kangrunaan ket awan ti presio ti dayaw ti Motherland!
  No agbibiag ni Jesus iti puso, agbiag ngarud ni Satanas iti tian!
  Ti awan kargana a tian paregtaennaka a mangpunno iti pitaka!
  Ti awan kargana nga ulo ti manguksob iti pitaka!
  Ti dakkel a tian ket saan a pagilasinan ti naindaklan a tao, ngem ipamatmatna ti bassit a pannakabalin ti pagayatan!
  Ti awan kargana a tian punnuenna ti kararua iti kinapait!
  Ti kadagsenan a tian ket daydiay agtaud ti kinaawan ti ulona iti ulo nga awanan utek!
  Ti babai ket mapakan babaen kadagiti sakana a kas iti lobo, nga adda laeng nangato a takkiag!
  Iti masanguanan, adu ti mangikari kadagiti bantay ti balitok, ngem asidegen pay laeng ti ragsak!
  Ti biag ket saan a kas kadagiti baraha, masapul a kanayon nga itedmo ti amin para iti balligi !
  Ti kalat ket kasla parola, ikagkagumaam dayta, ngem no maragpatmo dayta, makitam nga immadu laeng dagiti parikut!
  Ti sigarilio ti kaepektibuan a mammapatay , nangruna iti kustomer! Ti sigarilio ket kas iti naulimek a riple, ngem makapapatay dayta uray iti ima ti amateur!
  Ti sigarilio ti mapagtalkan unay nga sniper, kanayon a mangpapatay!
  Napait ti ramanna ti sigarilio, ngem saan laeng a kendi ti makaawis!
  Ti sigarilio ket kas iti dakes a balasitang , ngem ad-adda a nasakit ti panagsina iti dayta!
  Ti sigarilio, saan a kas iti granada, no maipuruak, paatiddogenna ti biag!
  Iti gubat, ti kaababaan a dalan nga agturong iti kalat ket ti panagtimbukel a maniobra, ket ti nasin-aw a kinapudno ket nakaam-amak a panangallilaw!
  Ti panagmaniobra iti aglawlaw ti sigurado a pamay-an tapno mapaababa ti dalan nga agturong iti kalatmo!
  Nalabaga ti biag, ngem pumanaw nga addaan iti eskarlata a dara!
  Iti gubat, mapukaw ti biag ti pategna, ngem makagun-od iti kaipapanan!
  Ti gubat , kas iti nobio, ket nalaka a maliput, ngem dina ipalubos nga agtalinaed dayta!
  Ti gubat ket maysa a nagartem a babai a mangal-alun-on iti bagi dagiti lallaki!
  Amin nga edad ket maipabaklay iti gubat, kas iti ayat, ngem saan a makaay-ayo a paglinglingayan dayta !
  Ti gubat, kas iti maysa a kortesana, ket nangina ken agbaliwbaliw, ngem kanayon a mangibati iti bannuar a lagip!
  Saan a kas iti arapaap ti gubat, saanmo a maaramid no awan ti napigsa nga emosion!
  Makauma ken makaparelaks ti lubong, makapainteres ken makapagagar ti gubat!
  Gubat, daytoy dara ken ling-et, ti mangabono kadagiti semilia a mangipasngay iti tured!
  Uray kasano a makapainteres ti proseso ti gubat, kayat ti amin ti panungpalan!
  Saan a libro ti gubat, saanmo a mairikep, dimo mailemmeng iti sirok ti unanmo, mabalinmo laeng a rugitan met!
  Ti gubat ket maysa a relihion: kasapulanna ti kinapanatiko, disiplina, di agduadua a panagtulnog, ngem kanayon a mortal dagiti didiosna!
  Iti gubat, kas iti casino, dakkel ti risgo, ngem apagbiit laeng dagiti mangabak!
  Mortal ti soldado, malipatan ti dayag, madadael dagiti tropeo, ket dagiti laeng rason a mangirugi iti baro a masaker ti di maikkat!
  Umsientayo ti mammapatay malaksid no isu ket soldado iti sango;umsientayo ti mannanakaw no isu ket manangsamsam iti paggugubatan, doble!
  Soldado, daytoy ket maysa a kabalyero nga addaan iti tured ken dayaw ti kabalna! Heneral Baron, a ti koronana ket kinaannad ken kinasaririt!
  Kasla natangsit ti soldado, kasla mangtagibassit ti pribado!
  Mabalin a matay ti umuna iti panangraut, ngem saan nga agtalinaed iti lagip ti maudi!
  Nasaysayaat nga umuna ti panangibinglay kadagiti samsam ngem ti panangraut!
  Ti gubat, kas iti babai, ipaidamna laeng dagiti lallaki a di agrupsa!
  Ti babai, saan a kas iti gubat, saan nga agdardaras a mangpapatay iti lalaki!
  Ti gubat, saan a kas kadagiti babbai, saan a pulos a mapnek iti bilang dagiti lallaki a naituding!
  Ti gubat ti di mapnek unay a kabaian, saan a pulos nga umdas kenkuana dagiti lallaki, ken dina agkedked iti babai!
  Saan a kayat dagiti babbai ti makiranget, ngem ti tarigagay a mangpapatay iti lalaki ket saan unay a nakarkaro ngem iti bala!
  Uray ti bassit a bala ket mabalin a mangpapatay iti lalaki, ti babai nga addaan iti dakkel a puso ket makaparagsak kenkuana!
  Ti dakkel a puso masansan nga agturong iti bassit a bukod a pagimbagan!
  Awan ti rupa ti babai ti gubat, ngem nasaysayaat ti panagpadarana kadagiti lallaki ngem iti asawa!
  Saan a mangyeg ti gubat iti rag-o, ngem pennekenna dagiti agresibo a nainkasigudan a kababalin!
  Ragsak iti gubat, dagiti bangkay dagiti kabusor ket agbayad laeng!
  Ti gubat ket panagarado iti talon: maabono dayta kadagiti bangkay, masibugan iti dara, ngem rummuar iti balligi!
  Ti balligi ket mataraken kadagiti bangkay ken dara , ngem agbunga dayta buyogen ti dayag!
  Ti gubat ket kasla sabong a mangan iti tao, naraniag, mannangan iti karne ken addaan iti dakes nga angot!
  Ti gubat ti ina ti panagrang-ay ken ti stepmother ti kinamaag!
  Ket iti gubat, saan a napateg ti biag ti maysa a soldado, ket pukaw pay ketdi dagiti heneral!
  No kayatmo ti talna, imulam ti buteng;no kayatmo ti gubat, imulam ti katawa!
  Saan a basol ti katawa no saankayo a pagkatawaan kadagiti aramid ti militar!
  Kasla sirko ti gubat, ti laeng mangabak ti maudi a katawa!
  Iti gubat, kas iti sirko, ti laeng nalimed, serioso a mammapatay!
  Nasaysayaat ti panagkaykaysa iti sidong ti natangken a rehimen ngem ti riribuk ken kinalukneng iti sidong ti nalukneng!
  Ti ipapatay ket maysa a kombension, ti pannakaibabain ket naan-anay !
  Uray kasano ti kinadakkel ti ari, mapan iti tanem, kas met laeng iti mangnganup!
  Kanayon nga agulbod ti maysa a politiko, isu laeng ti matay a pudno!
  Pudno ti imortalidad, ngem ilusion ti ipapatay!
  Mabalin nga aramiden dagiti ari ti amin, ngem saan a maymaysa, awan uray maysa nga ari ti makalibas manipud tanem nga agturong iti daga!
  Kayat ti tunggal maysa ti agbiag a napintas, ngem sumagmamano laeng ti matay a buyogen ti dignidad!
  Ikari ni patay ti riribuk, malaksid no agsilnag dayta kadagiti sinamar ti gapuanan!
  Ti biag nga awan ti paglinglingayan ket ayat nga awanan kadagiti paglinglingayan!
  Nasayaat no adda ayat, nakarkaro no adda panagibukbok iti dara!
  Kasla sulo ti sekso, ngem ad-adu ti magastos kadagiti refills!
  Mabalinmo ti agbiag nga awan ti sekso, ngem dika makapaadu!
  No nabara ti ayat, napigpigsa ti panagayus ti dara!
  Kayat dagiti tattao ti ayat, kayat dagiti animal ti sekso, ken kayat dagiti henio dagiti paltiing!
  Uray dagiti baboy ket makiasawa, pagay-ayat dagiti aesthetes!
  Kasapulan met ti sekso ti kinakalmado, no ad-adu nasaysayaat!
  Awan ti limitasion ti ayat, iti sekso umdasen dagiti sasao!
  Nalaklaka iti sirok ti apuy no adda gil-ayab iti pusom!
  Nasaysayaat ti mauram iti gil-ayab ngem ti agbalin a kararua ni Cain!
  Ti gubat ket group sex: adu ti panagdung-aw ken panagikkis, ngem awanto ti kasta a kaadu ti dara uray manipud iti sangaribu a birhen!
  Ti sekso ket kasla gubat, ngem saan a kas iti kapaut ken rutina!
  Ti panaglalaban ket kas iti panagayat, ngem saan a maiparegta ti panagdung-aw!
  Nasayaat ti sekso, siempre, ngem dakes ti panagsarua iti dara!
  Narigat ti gubat, ngem nadagdagsen ti pannakaibabain ngem iti aniaman a dadagsen ti militar!
  No kayatmo ti agbiag, sursuruem ti makiranget, no kayatmo ti agbiag, sursuruem ti mangabak!
  Iti gubat, nasayaat ti amin a pamay-an, malaksid iti panagmanok!
  Tunggal maysa ket makalaban, ngem dagiti laeng maikari ti makaabak!
  Ti gubat ket saan a lugar a pagpanunotan, napno dayta iti dakkel a kinamauyong!
  Nasaysayaat ti makiranget ngem ti agtagilako iti Fatherland!
  Saan a kendi ti gubat, ngem punnuennaka iti rag-o no alun-onem dayta!
  Saan nga agpatingga ti gubat, ti laeng panagngaretnget ti kanyon ti bumaba!
  Mabalin a bumaba ti kanyon, mabalin a bumtak ti bariles, ngem saan a pulos nga agsardeng ti pannakidangadang!
  Iti gubat, ti makapainteres unay ket ti di mapakpakadaan, ti pannakidangadang a pudno!
  Apay a bimmaba dagiti presio iti sidong ni Stalin gapu ta napapatay dagiti kabusor dagiti umili!
  Nasaysayaat ti agkawes gapu iti kuarta ngem ti agsapatos nga awan serserbina!
  Literal a nasaysayaat ti saan a nakasapatos ngem iti piguratibo a panagsapatos!
  Ti gubat ket kasla sirko, imbes laeng a katawa adda lua, ket ti arena ket kas kadakkel ti planeta!
  Kayatko ti talna, agparang a gubat, kayatko ti gubat, agbalin a kapitulasion!
  Ti gubat, agingga iti maysa a tukad, ket maysa nga ina, mangipasngay iti pudno a panagkakabsat!
  Dakes ti gubat, ngem mangipasngay kadagiti nasayaat a kakadua!
  Nasayaat dagiti atiddog a takiag no saan nga ababa ti panunot!
  Mangabak ti pigsa, ket ti laeng praktikal nga isip ti mangted kadagiti sagut ti balligi!
  Ti pigsa ken kinasaririt, kas iti asawa a lalaki ken asawa a babai, ipasngayda laeng ti balligi nga agparis!
  Ti maysa a tao, saan a kas iti piramid, addaan iti saan a patad a suporta iti panagibtur!
  Uppat ti suli ti piramid, ngem ti patad a rabawna ti mangted iti kinatalged!
  Nasaysayaat ti nasayaat nga ipapatay ngem ti crappy a biag!
  Nasayaat ti agbalin a Dios iti kabakiran, ngem dakes ti agbalin a diablo iti sona!
  Lumnek ti init iti kagudua nga aldaw, ngem agtalinaed ti dayag iti adu a siglo!
  Apagbiit laeng ti kinalatak, malaksid iti amin a dadduma pay!
  Agbiag nga agnanayon, agsursuro iti agnanayon, ngem dika agsursuro manen!
  Mabalin a naraniag unay ti dayag, naraniag ngem iti balitok, ngem ad-adda a kumapuy bayat ti panaglabas ti panawen!
  Kasla init ti dayag, ngem saan a lumnek iti rabii!
  Saan a nalaka ti agbalin a nalatak, uray no panagregget, ngem ti kinasadut nalaka nga agturong iti pannakaibabain!
  Ti kinalatak ket kasla apuy, makaay-ayo iti mata, ngem tapno magun-odmo dayta, masapul a puoram ti maysa a tao!
  Nasayaat ti adda iti dayag, dakes ti malikmut kadagiti kuton a kumpet iti kinalatak!
  . KAPITULO No. 7.
  Kalpasan a makariing, ti ubing a prinsipe nga Oenomaus ket nakadenna manen iti pilid. Sakbay daytoy, napalubosan nga agbuggo iti nalamiis nga ayus ken agsipilio kadagiti ngipenna. Ket kalpasanna, agmeriendakayo iti nanumo a pammigat.
  Ken itultuloyyo ti aggaraw iti kanayon a panaggaraw ken bagi ti ubing, tapno saankayo a kawar iti angol a bato. Kasta ti narigat a gasat ti agosto a tao ken agtawid iti dakkel nga imperio dagiti elf.
  Ti laeng pamay-an tapno agbiag ket ti panagbalin nga agtutubo nga adipen ken agtrabaho a sipipinget. Daytoy ti mangipaay iti temporario a proteksion manipud iti pannakabato. Adda sumagmamano a gundaway ditoy tapno mapaatiddog ti kaaddayo, ngem medio saan a komportable ken nasaem dayta.
  Nupay kasta, ti ubing a lalaki, nga agturturong iti pilid, usarenna ti nabaknang nga imahinasionna a mangitaneb iti bagina iti maysa nga imahinasion a lubong ken mangparaniag iti awan ragsakna a kaadda iti boluntario-kapilitan a pannakakautibo.
  Maysa a cabin boy ti agtayab iti bassit, tallo ti ulona a dragon. Kayatna ti agsapul iti di ammo a pagilian, a dina pay ammo no ania, ngem no ania ti maisublina iti napigpigsa a sekso ken pasardengen ti pannakaungaw ken pannakapetpet dagiti lallaki.
  Ubing pay laeng ti dragon, ken saan nga adu ti tawen ti ubing , ket nakasuot laeng iti shorts ken backpack nga addaan iti combat arsenal, ken pana, dua a kampilan ken maysa a paris a pug-aw iti sinturonna.
  Agtayab ni Oenomaus a nakasakay iti kabaliona. Ket iti abayna ti nakatugaw ti balasang a ni Margarita iti bassit a dragon. Isu ket nakasuot laeng iti tunika, natan-ok, ken kadagiti lamolamo a ramay ti sakana adda dagiti singsing nga addaan iti mahika. Irepresentarna ti panaglalaban a hit manipud iti lubong ti tao.
  Saan a simple ti balasang. Ditoy Daga, isu ket maysa idi a partisano ken opisial ti panagsukisok idi las-ud ti Dakkel a Patriotiko a Gubat. Ket kalpasan ti ipapatayna, immakar iti lubong ti mahika ken mahika. Ket nasurok a siam a pulo ket tallo a tawenen nga adda iti dayta. Nagturpos iti Dragon Academy ken nasursurona ti nabileg a panagsalamangka. Ngem isu met laeng ti langana idi bitay dagiti Aleman. Iti sumagmamano a rason saan a dumakdakkel dayta, ket daytoy ti mangrurod ken ni Margarita. Kasano kabayag ti panagbalinmo nga agnanayon nga anak?
  Pudno, kuna ni Oenomaus nga isu a mismo ket maysa nga adulto a prinsipe ti elf, ngem nagbalin nga adipen a lalaki. Ket kasta met, dayta ti gapuna a masuron iti dayta. Nupay saan, saan unay a dakes ti panagbalin nga ubing, ngem no adipenka met...
  Ngem ita addan iti sabali a lubong, saan nga agtulidtulid iti pilid ti adipen, no di ket agtaytayab iti dragon. Ket kaduana ti partisan girl a ni Margarita, a naiturong a di nakasapatos iti niebe agingga iti pannakapapatayna. Ket sakbay dayta pinarparigatdak met. Pinagputedda ti bukotna babaen ti nasiit nga alambre ken inlutoda dagiti suela ti agtutubo a bida iti rabaw ti apuy.
  Naabbungotan dagitoy kadagiti blister, ket no agtakderka iti nalamiis a niebe, dandani makaay-ayo, bayat a bumaba ti nasakit a panaggagatel dagiti nauram a sakam. Ket iti tengnged ti pioneer adda plake - "I am a partisan." No agbitinda, dandani saan a nasakit, makarimon laeng a kitaen ti naragsak a rupa dagiti Kraut ken polis. Bueno, buteng, kasanon no agur-uray kenkuana ti impierno, kas iti payunir ken naregta nga ateista? Sadiay nga ipritoda saan laeng a dagiti mugingmo, no di ket ti intero a bagim, iti agnanayon.
  Nupay, apay a mamati iti kasta a kinaaleng-aleng? Nupay, nakalkaldaang ti matay ken mapan iti pannakalipat, ta bassit laeng ti nagbiag.
  Ngem idi nairut ti tali iti nalamuyot a tengngedna, nariing ti balasang iti dragon. Ket iti abayna adda nimfa a napintas a kas iti anghel. Ket impagarup ni Margarita nga adda pay laeng ti langit. Kasta nga espesial a paraiso para kadagiti payunir a bannuar ken ateista.
  Ngem kinapudnona, iti mahika a lubong adda naimbag ken dakes, ken dagiti parikutna. Napartak a naimbagan dagiti sugat ken pannakauramna babaen ti panangusar iti mahika. Ket simrek ti balasang iti Dragon Academy, iti kaubingan a klase. Ngem nalaing, makabael ken napartak nga agsursuro.
  Ket nasursurona ti napigsa a paglaingan iti mahika. Gapuna, iti laksid ti kasla ubing a langana, nakikuyog ken ni Prinsipe Oenomaus iti espesial a mision - tapno agsapul iti banag a makatulong a mangisalakan iti napigpigsa a sekso. Ngamin, ti lubong nga awanan kadagiti tattao ket awanan iti panagtutunos ken interes. Ket ti fair sex ket mauma ken saan a komportable iti dayta.
  Ni Margarita, bayat ti panagtayabna, kinunana:
  - No dadduma panunotek, agsubli dagiti lallaki, ket kalpasanna ania? Siasino ti agkasapulan iti bassit a balasitang? Anian a tarigagayak a dumakkel ken agbalinak nga adulto!
  Simmungbat ni Oenomaus iti kompiansa a tono:
  - No ti mahika ket makaisubli iti biag kadagiti lallaki, ngarud posible a pagbalinennaka nga adulto. Basta dikay" liplipatan a saan a lumakay dagiti elf ken nimfa ken dryad, ket daytoy ti natural a sanikuada. Ngem natauan a babbai, saan. Kasapulan ti napigsa a mahika tapno malapdan ti panagbalinda a naalas, naalas ken nakurba a babbaket. Ket nakarkaro nga amang ti panagbalin a naalas a baket ngem ti panagbalin a napintas a balasang. Saan a madakamat dagiti sakit ti kinalakay a mangraut kadagiti tattao. Awan ti aniaman a serioso a mahika ditoy Daga, ket nalabit nakitam a mismo no kasano a makarimon ken makarimon ti kinalakay, nangnangruna kadagiti babbai.
  Nagkidem ni Margarita iti negatibo:
  - Saan, diak kayat ti agbalin a baket! Nasaysayaat ti agbalin nga agtutubo nga adipen ngem ti lakay a reyna!
  Nagkidem ti ubing a prinsipe ket nadlawna:
  - Agnanayon nga agtutuboka, agnanayon a di nakasapatos!
  Nagkatawa ti balasang ket kinunana:
  - Maysaak idi a city girl sakbay ti gubat. Idiay Leningrad, uray kasano ket saan a nasayaat ti pannagna a di nakasapatos, ken saan unay a nabara ti klima sadiay. Gapuna, iti purok uray kasano ket mabainak nga agtramping . Bayat laeng ti panangsakup, idi napigis dagiti sandalias dagiti ubbing ken narigat unay ti makagun-od kadagiti babassit ti kadakkelna a sapatos, nasursurok nga aramiden ti kastoy. Ket ammom, iti umuna nga aldaw nasakit ken nalamiis, nangruna no dika agkuti, ngem kalpasanna mairuamka ket makaay-ayo pay. Maysa pay, idiay Ukraine nabara ken naalumamay unay ti kalgaw.
  Nagtung-ed ti ubing a prinsipe:
  - Wen! Maawatak. Ngem kitaem no siasino ti agtaytayab!
  Kinapudnona , nagparang iti sanguananda ti maysa a babai a nakabalitokan nga stupa. Saan, saan a ni Baba Yaga, no di ket maysa a nakaskasdaaw a blonde a kinapintas, nupay adu unay ti makeup-na. Ket agkir-in kadagiti kasla perlas a ngipen. Ket imbes a walis, addaan iti naan-anay a moderno nga electric vacuum cleaner. Wen, makalinglingay nga estoria daytoy.
  Nagpuyot iti agek kadagiti ubbing ket inkantana:
  Napno kadagiti chanterelles, squirrel, .
  I"ll save ti sumagmamano a jam...
  Ngamin, lallaki ken babbai
  Ngamin, lallaki ken babbai...
  Talaga, talaga, talaga nga ay-ayatek dayta!
  Nagtung-ed ni Margarita kas sungbat ket napaliiwna:
  - Wen, daytoy ket modernidad. Maysa a daan nga stupa iti baro a wagas!
  Agparang a nangngeg daytoy ti blonde nga addaan iti vacuum cleaner ket, nagturong, nagngaretnget gapu iti pannakaupay:
  - Sadino ti nakaalaam iti ideya a daan ti stupa? Wen, sika a mismo, no nagtalinaedka iti Dagam, maysaka a baket! Ket nakapimpintas unay , no saan nga iti lungon!
  Immanamong ni Margarita a nagsennaay:
  - Wen, husto dayta! Nalabit agtaytayab koma dagiti tulang iti tanem, wenno nagbalin koma a nakapimpintas isu a makarimon a kitaen.
  Kinuna ni Oenomaus:
  - Dagiti tattao ket parsua a naikkat iti Dios. Maipaidamda iti adda kadagiti elf - agnanayon nga agtutubo! Ket ti napigpigsa a sekso masapul met a pukisanna ti barbasda. Kuna dagiti lallaki a nasakit ken di makaay-ayo unay dayta!
  Innala ti blonde nga addaan iti vacuum cleaner ket inyugyugyogna. Ket nagtayab dagiti adu ti kolorna a bula nga agturong kadagiti ubbing a nakatugaw kadagiti agtutubo a dragon.
  Kas sungbat, nagpuyot dagiti lallaki manipud kadagiti dragonda, ket nagtayab nga agsubli dagiti bula, kas sungbat ti blonde inyugyugyogna ti wand-na. Ket nangrugin nga agtulid ti amin.
  Nangrugin nga agtuyok dagiti bula iti nagtimbukel a sala, a kasla nasugat. Ket nagsayaat dayta .
  Napaliiw ti balasitang:
  - Saanka"t Baba Yaga - maysa a tulang a saka, .
  Ket ti nalamiis a blonde ket kagudua ti ragsak!
  Nagkuna ti mannakigubat nga addaan iti vacuum cleaner buyogen ti pungtot:
  Dagiti ubbing ket kasla maag a kas iti trapiko
  Maguyodka iti iket...
  Ikargakanto iti kaldero, .
  Mangsindiak iti apuy para kenka!
  Ket kas sungbat adda kasta a naragsak ken naragsak a katawa. Pudno a babai daytoy - nga addaan iti dakkel a nalamiis.
  Nagturong dagiti ubbing kadagiti dragonda ket nagluganda nga immasideg ken ni Baba Yaga. Nangala ti balasitang iti slingshot manipud iti backpack-na ket nagkullayaw:
  - Kayatmo kadi nga awaten dayta?
  Nagkatawa ti blonde ket dinanogna ti pioneer sorceress babaen ti pulsar-na. Liniklikanna ti dragonna. Ket kas sungbat aramidennanto met ti pagilasinan ti krus babaen ti slingshot, ken no kasano a sipatennaka .
  Ket ti umap-apuy a web ti nangsilpo iti agtutubo a ni Baba Yaga. Isu a nasarakan ti bagina a naigalut iti dayta.
  Napaliiw ti ubing a lalaki nga Oenomai:
  - Bueno, aminem, ania kadagiti ubbing ti nangkidnapmo?
  Nagtung-ed ti partisan girl:
  - Kusto! Ammomi nga addaanka iti kasla kanyon nga ipus!
  Nagngaretnget ni Blonde Yaga, nga agpusipos:
  - Wen, alaenka para iti dayta ket...
  Saan a nagsao, nagkintayeg ti kinapintas ket pinadasna a buraken ti iket. Ngem bimmallasiw ti pioneer heroine iti slingshot ket pinaltogan ni Yagina babaen ti enerhia ti mahika ken pagilasinan. Kasano a nangrugin a nagkintayeg ken nagkurba ti blonde. Ket inkanta ti balasang:
  Napaltiingankami kadagiti narigat a panawen, .
  Gapu ta napigpigsa ti pagayatan ngem iti asero...
  Inispalna ti lubong manipud iti saplit - .
  Patpatgenmi a Kakadua Stalin!
  
  Iti adu a ladawan a rinukodko, .
  Iti awan patinggana nga uniberso...
  Linuktanmo ti umno a dalan para kadakami, .
  Nalabit mangipasimudaag iti dayta!
  
  Inusarko ti shock
  Magia manipud iti Solcenismo...
  Ania ti eskediul:
  Nga agtinnag ti sangol ti pasismo!
  Napaliiw ti ubing a duende:
  - Agparang a nalamiis a lalaki, Stalin! Ngem isu, nalabit, kas kadagiti amin a tattao ditoy Daga, ket lumakay met.
  Pinaltogan met ti balasitang ni Baba Yaga iti agtutubo a modification ket nagkigtot:
  Agbibiag ni Lenin iti pusok, .
  Tapno ditay ammo ti liday...
  Naluktan ti ruangan nga agturong iti law-ang - .
  Nagsilnag dagiti bituen iti ngatuenmi!
  Nagpakaasi ni Blonde Yaga:
  - Naan-anay! Bay-am a mapan, kalikagumanko, aramidek ti aniaman!
  Nag-tweet ni Margarita:
  - Ibulosmo dagiti natiliw nga ubbing! Kalpasanna, baka pakawanenmikayo. Mano kadagitoy ti sinuyopmo iti vacuum cleaner-mo?
  Nagmuregreg ti blonde:
  - Palubosanka a rummuar! Basta dimo ipuruak kaniak ti mahika ti krus!
  Nagsubli ti balasang. Naturog ti umap-apuy a web a kadua ti uso a madam. Ket nagturong iti aglawlaw . Impakdaar ni Margarita:
  - Bay-am amin nga ubbing, nga awan ti panangallilaw!
  Sipapasnek nga impanamnama ti blonde:
  - Itedko ti saok!
  Ket inlukatna ti vacuum cleaner. Nangrugin a naglugan manipud iti dayta dagiti nalabaga nga anniniwan dagiti ubbing. Translucent, kasla aswang. Ngem inwagwag ni Margarita ti magic wand-na, ket nagbalin dagitoy nga anniniwan a lallaki ken babbai. Mamitlo nga ad-adu dagiti naud-udi. Ngem agpapada amin , naragsak ni Oenomai:
  - Iti daytoy a lubong uray la adda napigpigsa a sekso. Ket dandani natayen amin a lallakitayo!
  Nagkuna ni Margarita buyogen ti naraniag nga isem:
  - Saan a simmangpet! Ket agyamankami kadagiti didiosen!
  Maysa kadagiti lallaki, a di nakasapatos, ngem nakasuot iti naluho, nupay napigis, a camisole, ti nagtayab nga immasideg idiay Oenomaia ket inyam-ammona ti bagina:
  - Biskonde ni Lafer! Wow, anian a makarimon ti adda iti uneg ti vacuum cleaner. Ket daytoy a bitch ti nangguyod met iti botasko a naaramid iti genuine dragon leather.
  Nagmuregreg ni Margarita nga agngisiten:
  - Umayka, isublim ti natakaw ken ni Viscount !
  Nagung-ungor ni Blonde Yaga:
  - Diak kabaelan!
  Inruar met ni Oenomaus ti magic wand-na ket, inyugyugyogna dayta, nagngaretnget:
  - Ket apay a kasta?
  ti napintas a mangkukulam :
  - Inlakok ida! Natan-okda unay. Maysa a prinsipe ti nangbayad iti kagudua a sako a balitok para kadakuada!
  Nagmuregreg ni Margarita:
  - Bueno, puraw ... Para iti daytoy alaenmi ti botasmo kenka. Naaramid met dagitoy manipud iti kudil ti dragon, ken uray ti kudil ti tigre.
  Nagkuna ni Blonde Yaga:
  - Dakkelto unay dagitoy para iti ubing. Ket nakababain no agparang a di nakasapatos ti mangkukulam a kas iti ranggok.
  Nagkatawa ni Margarita ket insungbatna:
  "Saanak met a nakapuy a mangkukulam, ngem kanayon a diak sapatos, uray kadagiti nalamiis a lubong." Ket kastaka a babai. Ket i-adjust-ko ti kadakkel ti ubing a lalaki!
  Nagngaretnget ni Prinsipe Oenomaus:
  - Ket agsapatakayo iti sapata a dikayto kidnapen dagiti ubbing. Ta no saan, ipandakayo iti korte dagiti Dios.
  Nagnganga ni agtutubo a Baba Yaga:
  - Awan ti dakes nga ar-aramidek kadakuada. Ti laeng enerhia dagiti ubbing ti mangipalubos kaniak nga agtalinaed nga agtutubo ken napintas iti agnanayon. Ket ngarud, sibibiagda.
  Narungsot ti panagngaretnget ni Margarita:
  - Masarakam ti sabali a wagas tapno makapabaro. Kinapudnona, panawenen tapno mangisuro kenka iti leksion.
  Ket nagmuregreg ti balasang iti anting-anting. Ket no kasano a nangiruar kadagiti ayus ti pulsar energy manipud kadagiti lamolamo a ramay ti sakana ken manipud iti murdong ti magic wand-na.
  Ket nadungparda ti blonde. Kellaat a nagkidem ken bimmassit ti kadakkelna. Ita iti sanguanda, imbes a natayag a balasitang, adda mabutbuteng a balasitang a saan a natataengan ngem sangapulo ti tawenna, nga addaan iti pigtail ken awan ti sakana. Insippawna:
  - Saan a kasapulan! Nalaingakto! Saannak a saplit!
  Adda botas ni Margarita kadagiti imana. Inwagwagna ti paladna, ket naglugan dagitoy nga agturong iti awan sapatosna nga ubing a lalaki a ni Viscount, a kaduana dagiti dadduma a nawayawayaan nga ubbing, nagnada a kasla awan ti dagsenna iti angin.
  Maysa nga ubing a lalaki manipud iti natan-ok a pamilia ti nangisuot iti botasna ket nagkanta:
  Adu dagiti peggad iti aglawlaw ti ubing, .
  No dadduma, agkir-in ti lubong a kasla nalamiis a bato...
  Nupay kasta, timmakder ti anakmi manipud iti sopa, .
  Gapu ta natan-ok a mannakigubat, patiennak!
  Nagtalna ti balasang a Yaga ket nagmuregreg:
  - Saan kadi a saplitnak?
  Nainget a kinuna ni Margarita:
  - No dika agtignay a nakabutbuteng, apay ngarud a rumbeng a masaplitka?
  Nagkidem ti blonde a balasitang, ket nagdisso ti lua iti de rosas a pingpingna:
  "Ubingak itan, ket saannak a raemen ti dadduma a mangkukulam!"
  Kinuna ti maysa kadagiti nawayawayaan a babbalasitang:
  - Ubbingkami met, ket saankami nga agsangsangit maipapan iti dayta!
  Nagkatawa dagiti lallaki ken babbai.
  Napaliiw ni Margarita:
  - Sigurado a mabisinka! Baka mabalintayo ti bumaba ket mangantayo iti maysa a banag sadiay?
  Naariwawa dagiti ubbing. Timmaliaw ti Biskonte ket kinunana:
  - Iti babami ket ti kastilio ti higante, ken saan a nasaysayaat ngem ni Baba Yaga. Isu nga...
  Impukkaw ni Oenomaus:
  - Ket ti higante ket addaan met kadagiti annak a nakautibo. Masapul a tulongantayo ida.
  Immisem ni Margarita ket insingasingna iti balasang a ni Yaga:
  - Baka mabalintayo nga alaen dagiti ubbing a sangsangkamaysa ken isalakan ida manipud iti higante? Aramidenyo ti nasayaat nga aramid, ket maawatkayo nga agadal iti fairy academy. Sadiay a masursurom ti agaramid kadagiti naimbag nga aramid!
  Inkanta ti balasang a mangkukulam:
  Siasino ti tumultulong kadagiti tattao
  Sayangenna ti panawenna...
  Naimbag nga aramid - .
  Saanka a mabalin ti agbalin a nalatak!
  Nagkedked ni Margarita:
  Narasi ti petalo ti sabong, .
  No nabayagen a napigis...
  Nupay naulpit ti lubong iti aglawlaw, .
  Kayatko ti agaramid iti naimbag!
  
  Aramidenyo ti naimbag kadagiti tattao
  Aramiden dagiti naimbag nga aramid...
  Ket agsabongdanto a kasla sabong, .
  Asul a sabong iti lawag!
  Napaliiw ti ubing a prinsipe iti mas serioso a tono:
  - Ket ikagumaam ti agaramid iti naimbag ken makiranget iti dakes, ket patiek a magustuam dayta!
  Inkidem ti balasang a ni Yaga dagiti dakulapna ket kinunana:
  - Bueno, padasek. Amin a kas met laeng, awan ti wagas nga agsubli kadagiti dakes a mangkukulam - agkatawa ken pidutennaka ! Agsanayak manen kas nasayaat nga engkanto!
  Immisem ni Margarita ket nagkanta:
  Tunggal maysa nga addaan iti kinasaririt ditoy lubong, .
  Masapul a kanayon nga aggayyem...
  Tapno saan a mapasamak a kas iti shooting gallery - .
  Saan a nagbalin ti nasaririt nga ay-ayam!
  Nagkidem ti ubing a prinsipe:
  - Bueno, bumabatayo iti higante!
  Nagdardaras a rimmuar iti tangatang ti bunggoy dagiti ubbing, dandani interamente a di nakasapatos ken narangrangkis, naingpis ken nalabaga, ngem nasikap ken magagaran.
  Bimmaba da Margarita ken Oenomai kadagiti dragon, ken ni Yaga, a nagbalin a balasitang, iti mortar. Ket nagtalinaed kenkuana ti vacuum cleaner, nupay kasla dakkel unay para kadagiti ima dagiti ubbing.
  Daytoy ti team a bimmaba iti daga. Awan ti aniaman iti nagdakkel a kastilio ti higante nga addaan kadagiti torre nga addaan kadagiti dadakkel a kalasag a rumrummuar kadagita . Ngem ti iseserrek ket kontrolado dagiti iskeleton, agraman ti intero nga iskwad dagiti orc.
  Nagdisso dagiti ubbing. Nakasaganadan a makiranget. Pinduten ti balasang a Yaga ti buton ti vacuum cleaner ket natnag manipud iti dayta dagiti sabre, kampilan, pika, pug-aw ken uray dua a machine gun. Iti pannakakitana iti nariribuk a langa dagiti ubbing, inlawlawagna:
  - Inarakupko dayta babaen ti vacuum cleaner-ko. Nasaysayaat nga amang ngem ti walis. Ket sibubukel a koleksion dagiti armas iti dayta.
  Inyugyugyog ni Margarita ti magic wand-na ken dagiti lamolamo a sakana, ngem naarkosan kadagiti magic ring, ket nagkullayaw:
  - Ita mangaramidak iti anting-anting a mangted iti igammo iti naisangsangayan, namilagruan a pannakabalin.
  Ket kinuna ti balasang a mangkukulam:
  - Abra , kabra , codabra ! - Ket dagiti ayus ti enerhia ti nagtayab manipud iti magic wand ken magic rings-na. Ket nangrugin a nagsilnag ti igam nga inted ni Baba Yaga kadagiti ubbing.
  Ni Oenomai, kas ad-adda nga aduan kapadasan a mannakigubat, nangpidut iti ababa ken nalag-an a machine gun a mangpaputok kadagiti naingpis a dagum. Dilpatan ti ubing dagiti natabtaba a bibigna ket inkantana:
  - Nasayaat koma ti adda iti machine gun, .
  Strike kasla nakapungtot nga asero...
  Saan nga agayus dayta a dara a kas iti waterfall, .
  Ket nagturay ti paraiso iti uniberso!
  Nagkaykaysa nga impukkaw dagiti ubbing, nga intag-ayda dagiti paltogda:
  Nasikap ken naulpit ti berdugo, .
  Naikabil dagiti tattao iti pader...
  Ngem patiek, ti nadawel a panagtubotayo, .
  Ngem patiek, ti solar stream - .
  Iwaksiyo ti sipnget ti pagbaludan!
  Ket ngarud maysa a detatsment dagiti ubbing, nga armado iti mahiko nga arsenal, ti nagdardaras a nangraut. Nagkidem dagiti babassit, lamolamo a muging dagiti lallaki ken ad-adu pay a babbalasitang. Saanda a mabuteng kadagiti monster, nupay umas-asideg kadakuada ti intero a rehimen dagiti nadutdot, nabanglo , makarimon nga orc .
  Ni Oenomai, nga agtaytayab iti dragon, pinaltoganna ti kabusor manipud iti machine gun. Dagiti babassit a dagum ti nangtubtubngar kadagiti dutdot a bagi dagiti orc, ket kalpasanna napasamak ti milagro: nagbalinda a dadakkel a chocolate bar ken honey bun.
  Sinipa met ni Margarita ti kabusor, nga inusarna dagiti lamolamo a ramay ti sakana ken magic rings-na kadagitoy. Ket ngarud dagiti orc nga addaan kadagiti kampilan, a naraut, dagus a nagbalinda amin a kita ti naimas a banag, agraman dagiti kendi a naabbungotan iti tsokolate ken addaan iti gatas ti tumatayab iti uneg. Talaga a naimas daytoy . Ken cheesecakes, ken donuts nga addaan poppy seeds ken cinnamon.
  Ket ti partisan girl"s magic wand ket agtaytayab ken mangparnuay kadagiti nakaskasdaaw a banag.
  Ket ngarud simrek dagiti ubbing iti pannakidangadang kadagiti orko. Umuna iti amin, ni Viscount. Ti kawesna, kalpasan nga insuot ti ubing ti botasna, nagbalin a baro, a kasla baro. Ket nakiranget saan laeng nga addaan iti kampilan iti makannawan nga imana, no di ket nakaiggem pay iti kampilan iti makannigidna.
  Ket manipud iti pannakasagid ti tadem, napasamak dagiti nakaskasdaaw a panagbalbaliw. Ita, imbes nga orc, nagparang ti nakaskasdaaw ti kadakkelna a pie nga addaan pasas. Ket manipud iti danog ti kampilan nagparang ti chocolate cheesecake. Ken dadduma pay a lallaki iti gubat.
  Maysa a balasitang, a nabatad a taga ad-adda a narang-ay a pagilian, ti nangiparabaw kadagiti lamolamo a sakana iti karuotan ken nagkur-it manipud iti machine gun. No ania ti mangpataud iti nadumaduma a kita ti panagbalbaliw iti sarsarita. Ket manipud iti orc rimmuar ti dakkel, napalamanan a sausage, ket kalpasanna ti pabo nga addaan gravy. Ket ania pay dagiti naimas a treat a saan a nagparang.
  Ken dagiti nabanglo a cupcake ti niog a timmaud gapu iti pannakasagid dagiti tadem. Ket nagsayaat met ti sorbetes.
  Rinugian ti partisan girl a ni Margarita ti nagkanta iti battle ecstasy;
  Pioneertayo, annak ti komunismo, .
  Siasino ti mayat a mangitandudo iti pagilian...
  Narungsot ti sungbat ni Hitler gapu iti pungtotna, .
  Rumekentayo, patiennak, Satanas!
  
  Nagsapatakami iti sangoanan ti Dios, .
  Ket inted ni Lenin ti pusona kadagiti agtutubo ...
  Ay, dikay" ukomen a naulpit dagiti payunir, .
  Ti Mannakabalin-amin inikkanna ida iti ad-adu pay a pigsa!
  
  Napankami iti sango a barefoot guys, .
  Kayatda ti makiranget, a pagtalinaeden ti pagilianda...
  Agpada a para kadakami dagiti lallaki ken babbai nga addaan iti sarukod, .
  Ket ti kinasungdotayo ket nabileg a kabal!
  
  Nagraira dagiti gubat iti asideg ti Moscow, .
  Agburburek dagiti tangke, marunrunaw ti aspalto...
  Makitatayo ti komunismo, patiek, intedtayo, .
  Ket mabalinmo nga iruar ti pasista babaen ti broadsword!
  
  Diyo patiennak, tattao, saan a mannakabalin-amin ni Hitler, .
  Nupay agbibiag ti ideya ti Fuhrer...
  Ket napigsa ti panangsaplitmi kadagiti pasista, .
  Intayo iti naindaklan a panagdaliasattayo!
  
  Saantayo a kabuteng dagiti kabusor ni Rus", .
  Ay-ayatenmi ti katutubomi nga USSR...
  Saanka a kabalyero nga addaan iti kararua ti clown, .
  Mangitedtayo iti pagwadan para iti pagarian ti Dios!
  
  Saan nga ammo ni Hitler, nakaro ti pannakakabilna, .
  Uray no aggargaraw ti bileg ti impierno iti unegna...
  Ket umay dagiti parasitiko a Kraut, .
  A mangpunno iti talna iti apuy!
  
  Ti kinatan-ok dagiti Ruso ket ti panangabak babaen ti panagay-ayam, .
  Nupay adda dakkel a kaadu ti trabaho iti likudan daytoy...
  Dumteng ti balligi, patiek, iti narangrangpaya a Mayo, 2019.
  Ket naan-anay a kaput ti Fuhrer!
  
  Daytoy ti pammatitayo, ti bileg ti komunismo, .
  Bay-am a rumang-ay ti USSR iti agnanayon ...
  Rumekentayo, ammoyo, ti sangol ti pasismo, .
  Kastoy ti nagbalin a buyot ti Russia!
  
  Idiay Stalingrad dagiti Fritz ket nasapsaplit, .
  Nabigbigda ti napigsa a dakulapmi...
  Ket nangtedkami kadagiti nalamiis a regalo, .
  Ket inikkanda ti diktador iti nikel!
  
  Ti pagiliak, napintas a Russia, .
  Iti dayta, idiay Arctic, agsabong dagiti kayo ti mansanas...
  Da Svarog ken Stalin ket, ammom, ti Mesias, .
  Agtataray dagiti Nazi kadagiti mannakigubat a Ruso!
  
  Kasta ti kinapintas ti uniberso, .
  No agsilnag ti komunismo iti ngatona...
  Ket dagiti pannubok maipaayto iti panangpabileg, .
  Agtayab laeng nga agpangato ken saan a maysa a segundo nga agpababa!
  
  Innalami ni Winter nga addaan iti naatap a nalabaga nga ikkis, .
  Naburakda ti duri ti White Guard...
  Nakabkabil dagiti kabusor ti Russia ti komunismo, .
  Adda pay laeng kadakami dagiti tropeo para iti pangngaldaw!
  
  Siirut unay ti panangtengngelmi ken ni Stalin, .
  Girls barefoot iti aniaman a yelo...
  Nagbalinka, patiennak, a napigsa a tao, .
  Ket dimmakkel ti payunir nga agbalin a kabalyero!
  
  Saan, pulos a di agrupsa ti Russia, .
  Impakita ni Immortal Lenin ti dalan...
  Saantayo a mabuteng kadagiti nasileng a gil-ayab, .
  Ket saan a makatallikud dagiti Ruso iti komunismo!
  
  
  Iti nagan ni Inatayo a Russia, .
  Pagtiponentayo dagiti puso iti maysa a korona...
  Hurray, napigsa ti impukkaw dagiti babbalasitang, .
  Matungpalto ti dakkel nga arapaap!
  
  Wen, ti pammatitayo ket kanayon a makikadua kadagiti ammatayo, .
  Ket no malabsam dagiti kapuonanmo...
  Agnanayon a natured a nasayaat ti pannakaaramidtayo, .
  Nupay saan a nasursurok ngem duapulo ti langana!
  
  Mamatika, ay-ayatenmi ti Motherland-mi, .
  Kayatmi ti ragsak iti agnanayon...
  Ni Lucifer, patiennak, saannatayo a dadaelen, .
  Dumteng ti kalgaw - mapukaw ti lamiis!
  
  Natan-ok unay ti panagsabong ti amin idiay Russia, .
  Kasla naungaw ti riribuk iti lubong...
  Ti panawen, patiek, dumtengto ti komunismo, .
  Agnanayonto ti kinabaknang ken rag-o!
  
  Pagungarennanto ti siensia dagidiay napapatay kadagiti gubat, .
  Addanto kinaagtutubo dagiti tattao iti agnanayon...
  Ket ti tao mayarig iti Mannakabalin-amin, .
  Agpukawto ti kontrabida, ammok, agingga iti agnanayon!
  
  Iti ababa a pannao, agsilnag ti ragsak para iti tunggal maysa iti uniberso, .
  Amin a tattao ti lubong ket kasla maysa a pamilia...
  Agkatawa ken agay-ayam dagiti ubbing idiay langit, .
  Ay-ayatennakto babaen ti kanta!
  Isu a nagkanta, ket pinagbalin dagiti ubbing dagiti orc a banag a naisangsangayan ti kinaimas ken makaay-ayo babaen kadagiti mahiko nga igam. Ngem uray idi nangiruar ti mangkukulam a balasitang iti enerhia manipud iti vacuum cleaner, nangrugin a nagparang dagiti baso nga addaan iti ikan, side dish ken swan nga addaan iti naimas a crust , a nagturongan dagiti awan asi nga orc. Ket napintas unay dayta.
  Ditoy ti komander ti goblin orc, gapu ta dimteng iti sidong ti danog ti nasayaat a mahika, nagbalin a narangrangpaya a nabanglo a cake, a naabbungotan kadagiti rosas, krema a sabong ti mais ken na-candied a prutas.
  Ket adu unay a nagduduma a naimas a banag ti nangipasngay kadagiti mahiko nga igam iti ima dagiti inosente nga ubbing.
  Ngem simrek met dagiti iskeleton iti laban kalpasan dagiti orc. Nagdakkel ken nakabutbuteng. Naggarawda a kasla kayo. Rinaut ida dagiti ubbing babaen kadagiti kampilan ken sabre ken nangipuruakda kadagiti pug-aw. Ket ni Oenomai manipud iti dragon ken ti balasang a magmagna ket nangpaltog kadagiti machine-gun a bimtak kadagiti iskeleton.
  Nagusar met ni Margarita iti mahika ken impakitana dagiti kasla perlas a ngipenna. Ket nagaramid kadagiti konkreto a milagro. Ket ti mahikana pinagbalinna dagiti iskeleton a nabalitokan a baso ti arak a napno kadagiti namaris a sorbetes ken nabaknang ti pannakaarkosna a cake.
  Ket manipud iti panangsaplit dagiti kampilan dagiti lallaki, agraman ni Viscount de Lafer, timmaud ti amin a kita ti naimas ken makaay-ayo a banag. Ket nagsaknap ti kasta nga ayamuom iti intero a kastilio. Milagro laeng dagiti milagro.
  Manipud iti maysa kadagiti nagdadakkel nga iskeleton rimmuar ti intero a bantay dagiti cake. Ket nagsilnag dagitoy a cake iti amin a kolor ti balangaw manipud iti nadumaduma a krema.
  Wen, adda dagiti kasta a naimas, makaay-ayo unay a banag ditoy. Dadduma a makapadanag a nangisit nga iskeleton ti nagbalin a nagdakkel ti kadakkelda a lollipop.
  Ket saan a malabanan dagiti mabisin nga ubbing a mangpadas kadagiti naimas a treat. Pinapuyot ni Margarita ti gong ket impukkawna:
  Tian ti kangrunaan a kabusortayo, .
  Ibellengdatayo, patiennak, kadagiti dakes nga aramid...
  No makakita ti ubing a lalaki kadagiti pie, .
  Isut" maiduron a nakaam-amak a mangtakaw kadagiti tian!
  
  Isu a baby dika agdardaras
  Dumtengto ti panawen, ket mangankanto latta...
  Ket dika agbasol iti sanguanan ti Dios, patpatgek, .
  Ta no saan agbalinka a firebrands!
  Inlawlawag ni Oenomaus kadagiti ubbing:
  - Agingga a maabak ti kanibal a higante, napeggad ti pannangan iti taraon. Masapul a maipababa ti kangrunaan a kontrabida!
  Nangngeg ti napigsa a panagtakder, ket idi damo nagparang ti higante nga anniniwan, a nangabbong iti kagudua ti talon, a napno iti amin a kita ti cake ken pinggan. Ket kalpasanna ti nasala a higante a mismo. Addaan dayta iti ngiwat ti sperm whale ken addaan kuko a sakana. Ket natayag unay isu a nataytayag ngem ti nagdakkelen a kastilio nga addaan kadagiti torre ken iskeleton.
  Nagkidem dagiti ubbing gapu iti buteng, ket dagus a dimmakkel ti kanibal a thug.
  Immisem ni Margarita:
  - Dika agbuteng! Dakkel laeng no mabutengka kenkuana!
  Impukkaw ni Oenomaus buyogen ti pungtot:
  Mabalin a saan a takrot, ngem maagka, ket nakitami dagiti buya!
  Nagkidem ti mangkukulam a balasang a ni Yaga:
  - Patpatgek, patpatgek nga ogre, .
  Kayatmo kadi ti naimas a dulse...
  Wenno ti mahika ti danog, .
  Libre manen ti maala!
  Impukkaw ni Margarita:
  - Ubbing, agpukkawkayo a sangsangkamaysa: saankami a kabuteng kadakayo! Bueno, agtitipontayo.
  Ngem narigat para kadagiti lallaki nga urnongen ti bagbagida iti sango ti kasta a nakabutbuteng . Rinugian ti balasang ti nagtaray, dagiti babassit a nagtimbukel a mugingna. Ti ad-adda a natured a ni Viscount de Lafer ken ti agassawa a lallaki rinugianda a lapdan ida. Nalawag a nalabaga dagiti lallaki gapu iti buteng. Ket kalpasanna, nagkanta ni Margarita, tapno mangted iti tured, iti maysa a kanta a makilablaban manipud iti gubat;
  Babbalasitangkami manipud iti pagilian ti USSR, .
  A maysa a sulo para iti intero a lubong...
  Ipakitatayo, ammoyo, ti maysa a pagarigan ti kinatan-ok, .
  Adtoy dagiti bannuar nga aramid a nakanta!
  
  dagiti babbalasitang iti sirok ti nalabaga a bandera , .
  Ket awan sapatosda nga agdardarasda iti yelo...
  Dagiti annak a babbai ken annak a lallaki makilablaban para ken ni Rus, .
  No dadduma, ited ti nobia ti lalaki iti rosas!
  
  Addanto nalabaga a bandera iti rabaw ti uniberso, .
  Agsilnag a naraniag unay, kasla torch-flame...
  Ngamin, ammom, bannuar, adda swing-tayo, .
  Ket agkir-in ti bannermi a kasla nalabaga!
  
  Dikay" mamati, saan a lumabas ti nailunod a pasista, .
  saan a pulos a kumapuy ti espiritu dagiti Ruso ...
  Luktan dagiti balligi ti awan patinggana a kuenta, .
  Hello ken hello tayo ti asinoman!
  
  Nagsayaat a pagilian ti Russia, .
  Intedmo ti komunismo kadagiti tattao...
  Agnanayon nga inted ti Dios a sipaparabur , .
  Para iti Motherland, para iti ragsak ken wayawaya!
  
  Saanto a kabaelan ti kabusor a parmeken ti Fatherland, .
  Ket uray kasano ti kinaulpit ken kinasikapna...
  Ti di maparmek nga osotayo a Ruso, .
  Nadayag unay ti soldado a Ruso gapu iti balligina!
  
  Napintas a pagilian ti Soviet, .
  Maipagpannakkel dagiti babbalasitang iti dayta ta napintasda...
  Isu ket naited kadakami babaen ti pannakayanak iti agnanayon, .
  Ket datayo a kameng ti Komsomol ket patastayo!
  
  Makilablabankami iti ruar ti Moscow, .
  Blizzard, snowdrifts, ken dagiti babbalasitang ket awan sapatosda...
  Saantayo nga ited ti Dagatayo iti Ama ken Satanas,
  uray dagiti silotayo ket umiso ti panagputokda!
  
  Isu a gapu iti pungtot dagiti babbalasitang magagaranda a makiranget, .
  Ket babaen ti lamolamo a muging mangipuruakda iti explosion-package ...
  Maysa a pasista, nalamiis laeng ti langana, .
  Kinapudnona, dakes laeng ni Cain!
  
  Saan a maparmek dagiti kabusor dagiti babbalasitang, .
  Naipasngayda iti sidong ti kasta a bituen...
  Ti di maparmek a monstertayo ket ti oso, .
  Siasino ti nangaramid iti Motherland nga asawana!
  
  Dakami a babbalasitang a Ruso ket nasayaat, .
  Saantayo a mabuteng iti pannakatutuok ken yelo...
  Ket laksidentayo, patiennak, ti panangraut ti dakes a bunggoy, .
  Mauyong ti kabusor manipud iti dosis!
  
  Nabalinanda nga induron ti kabusor manipud Moscow, .
  Nupay napno iti dakkel unay a pannakabalin...
  Dakami a babbalasitang ket kasta unay ti panagpannakkelmi iti bagimi, .
  Agpukawto amin dagiti bumusbusor kadagiti tanemda!
  
  Dikay" mamati, saan a maparmek dagiti kabusor ni Rus",
  Yantangay tunggal kabalyero ket naggapu kadagiti lampin...
  Agparang a nagbalinen nga ay-ayam ti mangnganup, .
  Ket ubing pay laeng ti kabusor !
  
  Ngem ti espiritu ti Ruso, naindaklan, patien ti espiritu, .
  Ammom, adda dagiti nailemmeng a pannakabalin iti dayta ...
  Naan-anay a marumek ti kabusor, .
  Ngamin, di maparmek dagiti kabalyero iti gubat!
  
  Iwaksi dagiti panagduadua , babbalasitang , .
  Dakami ti katutured, ammom, iti lubong...
  Ibellengtayo dagiti bunggoy ni Satanas iti impierno, .
  Isawsawtayo amin a kabusor iti kasilyas!
  
  Agpatingga ti nasantuan a gubat
  Umayto ti talna ken agsapa iti rabaw ti planeta...
  Isu ket agnanayon a kadua ti init, ammom, naited, .
  Sapay koma ta agnanayon a sumsumged ti kalgaw!
  
  Ket ti komunismo nga agnanayon iti dayag, .
  Ket kaduatayo ni Lenin ken ti naindaklan a Stalin...
  Iti nadara a sine ita laeng ti pasismo, .
  Ket ti pagayatantayo, patiennak, napigpigsa ngem iti asero!
  
  Ti Russiak agturturay iti adu a siglo, .
  Ket nangted iti ragsak iti intero nga uniberso...
  Kasapulan ti pigsa ti dakulap nga asero, .
  Ket natured, ngem iti nainkalintegan a pamay-an!
  Idi damo, ni Margarita laeng ti nagkanta, ngem kalpasanna ni Enomai, ti balasang a ni Yaga, Viscount de Lafer ken dadduma pay nga ubbing ti nangala iti kanta. Ket daytoy ket dati a napigsa, naan-anay ti timekna a koro, a manipud iti dayta nagkintayeg ti amin. Ket nangrugin a bimmassit ti kadakkel ti nagdakkel, pudno a higante. Saanen a kasta ti kinalamiisna ken nakabutbuteng ti langana. Ket bimmassit dagiti sara, ken bimmassit dagiti kuko. Wow...
  Ti balasang a ni Yaga ket nagkanta a nagkatawa:
  Nasayaat ti inaramidmo, nasayaat ti inaramidmo, maipagpannakkelmo isuna - .
  Pito ti saan a mabuteng iti maysa!
  Nagkaykaysa nga impukkaw dagiti ubbing, a sinaplitda dagiti lamolamo a sakada:
  Saankami nga agbuteng kenka ogre, .
  Maiyaplagka iti sirok ti saka ti ubing...
  Uray no saantayo nga umdas ti tawenna a mannakigubat, .
  Addakami idi iti sidong ni Baba Yaga !
  Ubbing dagitoy, napintas unay agpadpada iti kararua ken rupa. Ket makirangetda a kasla higante. Nupay ita ti kanibal a higante ket rumbeng a malpas iti moral. Ket nangrugin nga agsala dagiti ubbing.
  Ket ti balasang a ni Yaga innalana ti vacuum cleaner ket intudona dayta iti thug, ket rinugianna ti nagmuregreg iti maysa a banag.
  Maysa kadagiti lallaki ti nangdilpat iti dakkel a lollipop a sukog ti cockerel , a nagbalin nga iskeleton, ket nagkagat ti balasitang iti sorbetes.
  Impangta dagiti ubbing ti higante:
  - Mapasamakto met kenka!
  Ket literal a nagkintayeg. Ad-adda pay a bimmassit. Ket dagiti nabalitokan a baso nga addaan sorbetes iti amin a kolor ti balangaw nangrugin nga ad-adda a naraniag ken napimpintas.
  Nagkanta manen ti payunir a bida a ni Margarita buyogen ti pungtot, maysa a patriotiko a kanta manipud iti gubat, ket nagkoro dagiti dadduma pay nga ubbing:
  Nakikaduaak iti Komsomol bayat ti panagay-ayamko, .
  Girl ti napintas nga arapaap...
  Impagarupko nga agnanayon ti lubong Mayo, 2019.
  Inaldaw ti pannakayanak ti primavera!
  
  Ngem gapu iti sumagmamano a rason saan a nagballigi, .
  Uray kasano, diak " makaayat ...
  Bueno, ibagayo kaniak, kakabsat, iti asiko, .
  Napigsa unay a gaud ti biag!
  
  Pagammuan ta kellaat a naggurruod ti gubat, .
  Ket nagdardaras ti bagyo ni patay...
  Ket napigsa ti bagi dagiti babbalasitangko, .
  Mabalinmo nga ikabil ti bagim iti sidong ti panangraut a maminsan!
  
  Mamatika, diak kayat ti sumuko, .
  Labanan ti Fatherland agingga iti panungpalan...
  Awitmi dagiti granada iti napigsa a backpack, .
  Sinukatan ni Stalin ti amana kadagiti puso!
  
  Dakkel a mannakigubat ti Russia.
  Mabalintayo a salakniban ti talna ken urnos...
  Dagiti bituen ti langit ti nangsibug iti pelus, .
  Ket nagbalin nga ay-ayam ti mangnganup!
  
  Siak, maysa a balasang a di nakasapatos, makiranget
  Napno iti sulisog ken ayat...
  Addanto, ammok, a lugar iti daytoy a paraiso, .
  Saanmo a maibangon ti ragsak iti dara!
  
  Dagiti naindaklan a mannakigubat ti Fatherland, .
  Natibker ti pannakidangadangtayo iti asideg ti Moscow...
  Ket kalpasanna ti arapaap iti sidong ti komunismo, .
  Maibusor iti lubong dagiti natay a kadua ni Satanas!
  
  Maitured nga Ruso nga lallaki, .
  Nga aglalabanda a sipupudno agingga iti panungpalan...
  Agpaltogda babaen ti machine gun, .
  No kasapulam ti korona a balitok!
  
  Uray ti bala ti makalapped kadatayo
  Ni Jesus a naindaklan a Dios ket nagungar...
  Nalpasen dagiti aldaw ti mannangan a dragon, .
  Ad-adda pay a nagbalin a naraniag manipud iti tangatang!
  
  Ay-ayatenka, patpatgek a Lada, .
  Ti kangatuan a Dios Svarog ket addanto iti dayag...
  Masapul a labanantayo ti Russia, .
  Ti kasayaatan a Puraw a Dios ket adda kadatayo!
  
  Dimo iparintumeng dagiti Ruso, .
  Ti lasagtayo, patiennak, saan a malapdan...
  Kaduanatayo ni Stalin ken ti naindaklan a Lenin, .
  Masapul a makapasaka met iti daytoy nga eksamen!
  
  Adda met iti pusotayo ti saem ti Ama a Pagilian, .
  Mamatikami iti kinatan-okna...
  Napardas a luktanmi ti ridaw nga agturong iti law-ang, .
  Nasam-itto unay a biag dayta!
  
  Barefoot kami nga napintas nga babbalasitang , .
  Napartak unay ti panagtaraymi kadagiti snowdrifts...
  Saantayo a kasapulan daytoy napait a vodka, .
  Iyunnat ti kerubin dagiti payakna!
  
  Dakami a babbalasitang ti tumakder para iti Fatherland, .
  Ket sungbatantayo dagiti dakes a Kraut, saan, .
  Madadaelto ti impierno a Cain, .
  Ken kumusta ken Cristo a Mangisalakan!
  
  Addanto panawen - saan a mabalin a nasaysayaat, .
  Agungarto dagiti natay iti agnanayon...
  Agbalinto ti uniberso a pudpudno a paraiso, .
  Matungpal ti arapaap ti tunggal maysa!
  Medio naliday ni Margarita - nasuroken a sangagasut ti tawenna, ken balasang pay laeng. Ket nalabit agnanayon nga agtalinaed nga ubing.
  Ngem nagrag-o dagiti dadduma nga ubbing ken naragsakanda iti daytoy a kanta.
  Ket nagbalin a basbassit pay ti katayagna ti nakabutbuteng a kanibal a higante, ken ad-adda a kasla mabutbuteng a goblin ngem iti monster.
  Nagtayab kenkuana dagiti pedaso ti sorbetes ken cake. Nagkatawa dagiti ubbing ket inruarda ti dilada. Kasla nakakatkatawa unay daytoy. Ket intultuloy dagiti naragsak a lallaki ti nagaramid iti rupa.
  Insapsaplit ti balasang a ni Yaga dagiti bibigna ket nagkigtot:
  Rumbeng nga agkatawa dagiti ubbing
  Rumbeng nga agkatawa dagiti ubbing - .
  Ket anian nga agbiag dagiti bannuar!
  Ket anian nga agbiag dagiti bannuar!
  Ket intudo ni Baba Yaga ti vacuum cleaner kadagiti dadduma nga orc ken goblin nga aglukluksaw manipud iti kastilio. Ket rinugian da Enomai ken ti balasang a pinaltogan ida babaen kadagiti machine gun. Ket nagsayaat ti inaramidda . Ket adda manen dagiti baso nga addaan iti naraniag a sorbetes, raisin rolls, cream cakes, corn flakes, cotton candy ken dadduma pay . Nasayaat unay ti angot ti amin ken makaay-ayo unay ti langana.
  Ket nagkatawa dagiti mannakigubat nga ubbing ket impakitada dagiti natadem ken puraw a ngipenda, kas kadagiti urbon ti lobo.
  Anian a nakaskasdaaw ken naisangsangayan ti langa daytoy nga aramid.
  Ket dinanog ni Margarita dagiti orc ken iskeleton babaen ti kimat, nga intultuloyna ti nakaskasdaaw a panagbalbaliwda.
  Kalpasan dayta, nagkanta manen ti balasitang a payunir iti patriotiko ken natan-ok a kanta, ket dagiti dadduma pay nga ubbing iti koro pinidutda ti perky ken naragsak a kantana:
  Saannatayo a parmeken ni Satanas
  Ti pagiliak, ti kapipintasan iti lubong, .
  Agdindinamag ti napintas a pagilian...
  Naragsakto dagiti nataengan ken ubbing iti dayta!
  
  Agsabong koma a natan-ok iti dayta dagiti lirio ti ginget, .
  Ket dagiti kerubin ket agtokar iti disente a himno...
  Ti Fuhrer ket kaput, .
  Di maparmek dagiti Ruso kadagiti gubat!
  
  Agtaray dagiti kameng ti Komsomol a di nakasapatos, .
  Sagsagrapda ti niebe babaen kadagiti lamolamo a mugingda...
  Hitler nalamiis laeng ti langam
  Itarayenka nga addaan iti tangke!
  
  Maparmektayo kadi dagiti Nazi?
  Kas iti sigud, awan sapatosmi, babbalasitang...
  Ti nakabutbuteng unay a kabalyerotayo ket ti oso, .
  Papatayenna ti amin babaen ti machine gun!
  
  Saan, dakami a babbalasitang ket nalamiis unayen, .
  Literal a pinagsinatayo amin a kabusor...
  Dagiti kuko, ngipen, dakulaptayo...
  Mangbangontayo iti lugar iti nakaskasdaaw a paraiso!
  
  Mamatiak nga addanto nalamiis a komunismo, .
  Ti pagilian ti balakad, patiennak, agsabong iti dayta...
  Ket mapukawto ti nakalkaldaang a Nazismo, .
  Mamatiak a maidaydayaw dagiti aramidmo!
  
  Narungsot ti panagsabong ti rehion, patiek, .
  Manipud balligi agsublitayo iti balligi...
  Inabak ni Nikolai dagiti Hapones, .
  Sumungbatto ti samurai gapu iti kinadakes!
  
  Saantayo nga ipalubos ti bagitayo nga agkiling, .
  Rumekentayo dagiti kabusortayo iti maysa a danog...
  Bay-am nga agbalin nga ay-ayam ti mangnganup, .
  Saan nga awan serserbina a narumekmi ti Wehrmacht!
  
  
  Patiendak, saan a nalaka a sumukotayo, .
  Kanayon nga ammo dagiti Ruso ti makiranget...
  Pinatademmi dagiti bayonetami iti asero, .
  Agbalinto ti Fuhrer a ladawan ti maysa a clown!
  
  Kastoy ti kasasaad ti pagiliak, .
  Ti Russian accordion ti agtokar iti dayta...
  Amin a nasion ket mannakigayyem a pamilia, .
  Agballigi ni Abel, saan a ni Cain!
  
  Iti saan a mabayag ti USSR ket addanto iti dayag, .
  Uray no naulpit ken manangallilaw ti kabusortayo...
  Mangipasdektayo iti pagwadan iti kinatured, .
  Maidaydayawto ti espiritu dagiti Ruso kadagiti gubat!
  Iti maudi a ragup ti sasao, innala ken inruar ti balasitang a payunir ti kimat manipud iti magic wand-na, ken pulsar manipud kadagiti lamolamo a ramay ti sakana nga addaan kadagiti magic ring ken bato. Kamaudiananna, inabbonganda ti higante a bimmassit a kasla kuton. Naan-anay a naabbungotan dayta iti umap-apuy a silnag. Kalpasanna, nagkidem manen. Nagbalinen kamaudiananna dagiti orc ken iskeleton iti amin a kita ti nakaskasdaaw a delikasio. Naimas ken prito unay , manipud iti nadumaduma a kita ti hamon, napalamanan nga ikan ken ganso, agingga kadagiti cake, pastry, caramel ken baso ti sorbetes.
  Nagrag-o dagiti ubbing ket naglugan nga agpangato ken bimmaba. Kasla naragsakan ken naragsakda unay.
  Ditoy, iti lugar ti nakabutbuteng ken natangken a kanibal a higante, nawaras ti lawag. Nagparang ti naingpis ken nalabaga ti buokna nga ubing a lalaki a naka shorts, agarup pito ti tawenna. Kasta a di makadangran ken nasam-it nga ubing imbes a nakabutbuteng a monster. Inkidemna dagiti matana sa nagsangit:
  - Dinak kabilen!
  Impukkaw ni Margarita:
  - Dika agbuteng! Saankami a sagidennaka. Ita, mabalinmon a rugian ti biagmo manipud iti rugi ken mapan ageskuela!
  Nagung-ungor ti ubing ken dati a kanibal:
  Ania a kita ti biag iti eskuelaan daytoy?
  ti pagsubok iti inaldaw ...
  Panagnayon, panagbingay, .
  Lamisaan ti panagpaadu!
  Nabaliwan ti kastilio ti kanibal a higante iti mismo a sanguanan dagiti matami. Imbes a bungo, nagsabong dagiti sabong ti nakaskasdaaw a kinapintas kadagiti simborio. Ket dagiti mismo a simborio ket nagsilnag iti balitok. Ket nagbalin a natan-ok, agkir-in, nasileng ti amin, naabbungotan kadagiti sabong dagiti diding ti kastilio. Ket imbes a dara, nangrugin nga agayus dagiti ubbog kadagiti ayus a diamante, ket nagwaras dagiti ulep, ket naggigiddan a nagsilnag ti uppat nga init.
  Ket nangrugin a nagtaray dagiti nawayawayaan nga ubbing a rimmuar iti kastilio buyogen ti naragsak a katawa. Nalukmeg, narangrangkis, awan sapatosda, kaskasdi a naragsakda.
  Dagiti lallaki ken babbai ti nangraut kadagiti naimas a treat, ket nagparang dagiti bariles ti cocktail ken tubbog manipud mismo iti sirok ti ruot.
  Nagtayab ti balasang a ni Yaga nga immasideg iti dati a kanibal a higante iti mortar ket inyawatna ti sorbetes iti ubing a lalaki. Inalun-onna dayta ket nagburak iti isem:
  - Naimas!
  Ket innayonna a mabuteng:
  - Pakawanennak, ubbing! Mabainak ta kinnannaka. Anian a makarimon daytoy!
  Umad-adu dagiti ubbing a naibus. Agraman dagidiay immun- una a kinnan ti kanibal. Nagbatbat ti di makadangran nga ubing a lalaki dagiti matana ken nagkanta pay ketdi;
  Bueno, saan kadi a milagro, saan kadi a sarsarita, .
  Nagbalinen a kasta, patiennak, nakaskasdaaw ti amin!
  Saan, nasaysayaat no agaramid iti naimbag para kadatayo - .
  Ket mapukawto ti kinadakes nga agbalin nga awan patinggana!
  Wen , maysa dayta a balligi. Pudno, maysa kadagiti lallaki, nga addaan iti masel unay a torso ken naka-shorts, ti nangkita iti reflective surface ket nagsangit:
  - Sadino ti napanan ti bannuar a katayagko?
  Dinamag ni Oenomaus:
  - Ket siasinoka?
  Insungbat ti ubing a lalaki nga addaan iti nadepinar unay a piskel:
  - Nikitich.
  Ket nagsipnget ti kasla ubing a rupana, ket nagmuregreg:
  - Nalaingak a bannuar, ket ita maysaak laeng a barefoot boy a naka shorts, siasino ti agkasapulan kaniak iti kasta?
  Impablaak ti dati a kanibal:
  - Agkakaduatayo nga ageskuela!
  Nagngaretnget ni Dobrynya gapu iti pungtot, a sinipa ti lamolamo a kasla ubing a sakana iti kasta unay nga uray la nagpisi ti bato:
  - Bueno, agingga iti impierno ti eskuelaan! Impagarupko a nabannogak !
  Nagsennaay ni Margarita:
  - Maawatakon dayta!
  Nagngaretnget ti ubing a ni Dobrynya:
  - Ania ti maawatanyo! Ita, panawannak ni baketko! Siasino ti agkasapulan kaniak iti kasta a sniveling child !
  Simmungbat ni Oenomaus nga umis-isem:
  - Ti kapatgan iti biag ket ti kararua. Saan a napateg ti kadakkel!
  Nagkedked ni Dobrynya:
  - Saan! Dimo am-ammo ni baketko. Naminsan inyakarna ti mukodna iti kasta unay nga uray la natukkolna ti agsipsiput a ngipen ti mannanakaw ti nightingale! Isut" nainget, ket apay a kasapulanna ti awan bigotena nga ubing a lalaki ! - Ket ti ubing a lalaki ket kinabilna manen babaen ti awan sakana, kasla ubing, ngem napigsa a sakana, a kasla martilio, isu a ti cobblestone ket naburak iti babassit a pirsay. Ket impukkaw ti agtutubo a bannuar. - Pagbalinennak nga adulto iti mabiit!
  Nagsennaay ni Oenomaus:
  - Daksanggasat ta ditay" maaramid daytoy, saan kadi?
  Insungbat ni Margarita:
  - Ita pay laeng, talaga a ditay" makaaramid, ngem no mapankayo makipagbiahe kadakami para iti dakkel a panggep, no kasta mabalin a makaaramidkami iti maysa a banag!
  Sibubuteng a dinamag ti ubing a ni Dobrynya:
  - Ania ti panggepmo?
  Sitatalged a simmungbat ni Oenomaus:
  - Tapno maisalakan ti napigpigsa a sekso iti universe scale manipud ken patay. Adda angol iti unibersotayo, ket madanonnaka met!
  Nagtung-ed ni Margarita kas umanamong:
  - Wen, Dobrynya, makikadua kadakami. Adda pay laeng ti bannuar a pigsam, ket makatulongkanto unay kadakami!
  Ti titan boy, nupay iti langa isu ket saan a natataengan wenno nataytayag ngem ni Oenomai, maysa nga ubing a lalaki nga agarup sangapulo ket dua ti tawenna , ngem addaan iti dakkel a pisikal a pigsa. Isu a piniselna ti babassit a bato babaen kadagiti lamolamo a ramayna ket literal nga innalana ken rinumekna, kalpasanna nagkuna a buyogen ti isem:
  - Ket okey-ak pay laeng! Sige, kumuyogak kenka. Nakabutbutengto ti agsubli ken baketko agingga a dumakkelak !
  Insungbat ni Margarita, nga addaan iti isem a kasla fairy"s:
  - Nainsiriban unay a desision!
  Ket in-click-na dagiti lamolamo a ramay ti sakana. Nagparang ti maikatlo, naar-arapaap a maladaga a dragon.
  Inlawlawag ti balasang:
  - Saanka koma a magna a kasla agpalpalama nga addaan iti bag!
  . KAPITULO No. 8.
  Nabannog unay ni Dominika bayat ti panagbalbaliw ken panagpasa kadagiti eksamen. Ngarud, nabugguan dagiti napintas a babbalasangna iti nabalitokan a pagdigusan ken shower. Ket kalpasanna inkabilda iti nalukneng, nabara a kama iti naisina, naluho a siled para kadagiti elite nga estudiante ken babbai nga estudiante. Natnag ni Dominica iti karkarna nga arapaap, ti maudi a tarigagayna ket makikadua ken ni Prinsipe Oenomaus , a nakariknaanna iti dakkel a simpatia ken simpatia.
  Ket apaman nga inabrasa ti dios a ni Morpheus, isu
  Kellaat a narikna ni Dominica nga agtaytayab ti angin iti rupana, ket nakatugaw iti nadarasudos ken nalukneng a likud. Ket agkir-in dagiti ulep iti aglawlaw.
  Ket timmaliaw ti balasang ket nakitana ti maysa a guapo ken masel nga ubing a lalaki, a nabigbigna a dagus. Wen, ni Prinsipe Oenomaus, a nagbalin nga agtutubo nga adipen. Ket ita, nakasakay iti bassit, tallo ti ulona a dragon. Maysa a balasitang ti agtaytayab iti kannawanna. Napintas ken nasam-it met unay, nabalitokan ti buokna. Kasla saan a natataengan ngem ni Oenomaus. Ket iti kannigid a sikigan adda maysa a lalaki. Also fair-haired , guapo ken masel unay, nga addaan iti makayebkas a rupa. Kasta a grupo dagiti ubbing nga addaan iti backpack ken armas. Ket adda met singsing ti balasang kadagiti ramay ti saka ken imana met.
  Narikna ti dragon ti ekstra a dagsen ket rinugianna a masansan nga ipigket dagiti payakna tapno saan a marpuog.
  Inyugyugyog ti balasang a ni Margarita ti magic wand-na ket nagngaretnget:
  - Asinno ka? Sadino ti naggapuan dayta?
  Nupay kasta, nabigbig ni Oenomaus ni Dominica ket kinunana iti kompiansa a tono:
  - Daytoy ket napili manipud iti planeta a Daga. Masapul nga isalakanna ti napigpigsa a sekso iti unibersotayo, sigun iti padto.
  Nagngisiten ti balasang a ni Margarita:
  - Manipud iti planeta a Daga? Napadasam kadi ti Dakkel a Patriotiko a Gubat?
  Sitatalged a pinasingkedan ni Dominica:
  - Wen, kasta idi!
  Sipapasnek nga insaludsod ti bida a payunir:
  - Ket kaano a limmasat?
  Ti nadungpar a balasitang, a saan a basbassit ti panagtalekna, insungbatna:
  - Manipud duapulo ket dua ti Hunio uppat a pulo ket maysa agingga iti maikasiam ti Mayo uppat a pulo ket lima, bueno, siempre, nangabakkami!
  Simmungbat ni Margarita nga umis-isem:
  - Ammok a nangabakkami! Ta no saan, saankami koma a makisarsarita kenka. Isu a kayatna a sawen a kailiantayo, naiwaras laeng iti panaglabas ti panawen. Anian a nagsayaat ti makaam-ammo iti maysa a tao manipud iti pagtaenganyo a planeta, ken ad-adda pay manipud iti pagilianyo!
  Simmungbat ni Dominica nga agsennaay:
  - Idi nagpatingga ti Great Patriotic War, saan pay a naipasngay ni lolok. Atiddog daytoy nga estoria para kadakami!
  Nagsennaay met ni Margarita:
  - Ket diak nagbiag tapno makitak ti pannakaileppasna. Nabitayak idi Enero "44. Ngem namatiak iti balligimi. Nawayawayaanen ti Kiev, ket naggurruod ti Stalingrad ken ti Kursk Bulge. Anian a kaasi ti matay no agtawenka laeng iti sangapulo ket dua , a dika makikadua iti Komsomol.
  Nasdaaw ni Dominica:
  - No nabayagen a natayka, apay ngarud a balasang pay laeng?
  Nagkidem ni Margarita:
  - Diak ammo dayta. Dandani sangagasut a tawenen ti napalabas manipud ipapatayko, ket agtalinaedak nga ubing. Ngem adda met plus: diak a pulos lumakay, ken awan uray maysa a punno dagiti ngipenko!
  Nagkidem ni Dominic ket napaliiwna:
  - Wen, dakes unay ti kinalakay, basta makarimon!
  Ket nangrugin nga agkanta ti napintas nga aktres iti pelikula;
  Dakkel ti ladingit ti sangatauan, .
  Nalabit pampanunoten ti amin ti maipapan kenkuana!
  Naibukbok dagiti lua iti rabaw daytoy a baybay, .
  Ti buteng ti maysa a tao ket sumsumged iti apuy!
  
  Tawen nga agkarayam kalpasan ti tawen iti maysa a karaban, .
  Ikuskusen ni Lola ti henna kadagiti pingpingna!
  Ket adda napasamak iti narapis a pigura ti balasang, .
  Diak maawatan no sadino ti naggapuan dagiti kurba!
  
  Apay a naraniag ti korona ti nakaparsuaan?
  Masapul a kellaat a malaylay ti namarsua kadagiti makina!
  Daydiay nangusar iti bileg ti angin iti kariton, .
  Saanna a kabaelan ti kinadakes ti panaglakay!
  
  Agbalin a freak ti maysa a kinapintas
  Ket aglaylay ti bannuar iti imatangtayo!
  Aniaman a naalas a paniempo ita, .
  Ket iti rabii matutuoknak iti naatap a buteng!
  
  Ngem diak patien nga awan ti pannakaisalakan, .
  Mabalin a makisuppiat ti maysa a tao iti Dios!
  Tapno agbalin nga agnanayon ti mannakigayyem a pamilia, .
  Tapno nalaka ken narangkis ti panagpangato ti kalsada!
  
  Saanton nga agkurba dagiti babbaket, .
  Pagbalinentayo nga umatras ti kinalakay gapu iti bain!
  Ket tao, nabileg nga anak ti panagrang-ay, .
  Kitaenna ti pantok ti biag buyogen dagiti naraniag a mata!
  
  Ket addanto awan patinggana a kinapintas
  Agayusto dagiti aldaw a kasla naan-anay nga agayus a karayan!
  Agparangto ti natauan a kinaimbag
  Ngamin, agbalinto a nadalus ken natan-ok ti puso!
  
  Mamatika, dumtengto ti baro a ragsak, .
  Iti panaglabas dagiti tawen, umadu ti sirib!
  Ngamin, saan nga agtalinaed ti yelo iti agtutubo a bagi, .
  Kas iti maysa nga ageskuela a magagaran nga agadal iti lima!
  
  Nangatngato ti marka, umayka, sapulem, .
  Di kumurang a maminsangagasut nga i-retake-mo ti eksamen!
  Ket mabalinmo ti mangan iti Easter cake nga addaan diro, .
  Bueno, agbalinka itan a lakay a balasitang!
  Anian a nagpintas ti panagkanta ni Dominika, maysa a pudno a prima donna. Ket napno ti bagi ken iridescent dagiti kantana, kas iti trill ti nightingale.
  Nagtung-ed ni Enomai kas umanamong:
  - Dikay" makasuppiat maibusor iti daytoy !
  Nagkuna ni Boy Dobrynya:
  - Dakes ti kinalakay. Ngem nakagun-odak kadagiti makapabaro a mansanas para iti bagik ken ni baketko . No manganka iti sangkabassit kadagitoy, saankan a lumakay ken saankan nga agbalin nga ubing. Ket kalpasanna maysa a maag a mangkukulam ti nang-gorge iti bagina kadagiti kasta a mansanas. Isu ket baket, ngem nagtungpal iti potty. Isu a rumbeng nga ammom ti kinakalmado iti amin a banag, ken laglagipem nga amin nga edad ket agpasakup iti ayat.
  Kellaat a napaliiw ni Enomai:
  - Nakaro ti panaganges ti dragonko! Narigat para kenkuana ti mangawit iti dua a tao, nangruna ta saan nga ubing ni Dominica, no di ket dakkel unay ken masel a balasitang. Kasapulanna ti baro a flyer!
  Sitatalged a kinuna ni Margarita a nangi-click kadagiti lamolamo a ramay ti sakana:
  - Adda ti flyer!
  Immuna a nagparang iti tangatang ti bassit a tallo ti ulona a dragon. Ngem nangipatulod ti partisan girl iti raya ti enerhia kenkuana, ket nangrugin a dumakkel daytoy a dragon.
  Nasdaaw ni Dominica:
  - Daytoy ket mahika nga agtigtignay. Daytoy ti umuna a gundawayko a makakita kadagiti dragon a mataraken.
  Simmungbat ni Margarita nga umis-isem:
  - Saan a tattao dagiti dragon, nalaklaka a padakkelen ida!
  Dimmakkel ti animal iti kadakkel a dakdakkel bassit ngem iti dadduma pay a tallo a dragon. Ket sabali manen a panagkidem dagiti ramay, iti daytoy a gundaway dagiti ima, ket nasarakan ni Dominika ti bagina iti komportable a silla!
  Nagtung-ed ti balasang a payunir:
  - Makitam no kasano ti kinasimplena! Ita, addan bukodmo a dragon. Agrag-okayo iti daytoy!
  Nagkigtot ti nadungpar a balasang:
  - This, of course, is great , ngem ania"t serserbi ti panagsaknap iti diding buyogen ti ragsak?
  Nagkatawa ni Margarita ket insungbatna:
  - Dimo kadi naar-arapaap ti bukodmo a dragon?
  Sipupudno a nagmuregreg ni Dominica:
  - Natagtagainepko ti bukodko a helikopter. Ngem awan ti tiempona a manggun-od iti kuarta para kenkuana. Isu nga awan ti partikular a pakaragsakan!
  Napaliiw ni Enomai nga umis-isem:
  - Ngem natagtagainepko ti personal a dragon.
  Pinasingkedan ni Dobrynya:
  - Personal a dragon ti nalamiis! Nupay kasta, mabalin met nga agtayab ti bannuar a kabaliok nga agpangato no agusarak iti mahika. Ngem para kadagiti espesial nga anting-anting, kasapulan a mabayadan dagiti mangkukulam iti balitok. Ket nawaya ti dragon.
  Innayon ni Margarita:
  - Nasayaat met ti dragon ta makakan iti danum laeng. Bueno, mangnayonka iti bassit a ruot iti dayta, ket nagsayaatto dayta. Manglang-abto iti apuy.
  sinaludsod ni Dominica, nga usiuso:
  - Talaga kadi a nakirangetka kadagiti Aleman?
  Sipupudno a simmungbat ni Margarita:
  - Saanak a talaga a nakiranget. Ad-adda a nagtrabahoak iti intelligence ken komunikasion. Nagnaak kadagiti purok ken iti nagbaetan dagiti kabakiran. Bueno, agsuspetsa ti asinoman nga addaan iti bag ti agpalpalimos ken awan sapatosna manipud kalam-ekna agingga iti kalam-ekna. Pudno, namindua a nangimula kadagiti eksplosibo kadagiti Nazi. Bueno, pinaltoganna laeng idi innaladak. Nagsubli agingga iti maudi a bala. Isu ti natiliw. Bueno, tinutuokdak, nupay nagdardarasda, ket nagdardarasda a nangbitay kaniak, tangay umab-abante idin ti Nalabaga a Buyot iti dayta a direksion. Ta no saan, napapaut koma ti panangtutuokda kenkuana.
  Naminsan pinaturogko ti dua pay a polis ket inyawatko ida kadagiti partisano. Bueno, diakto aramiden dagiti bambanag, ngem siempre adu ti adbentura.
  nakaisem a sinaludsod ni Dominica:
  - Adda kadi order mo?
  Nagsennaay ni Margarita:
  - Saan! Ti laeng medalya a "For Courage", naibilangak a bassit unay tapno maited iti aniaman a serioso. Bueno, diak ammo no na-award dagitoy kalpasan ti ipapatayda ken kasano...
  Kinuna ni Oenomaus:
  - Iti sangapulo ket dua ti tawenna, saanen a dakes ti maysa a balasitang nga addaan iti military award! Ibagam kaniak, kasano ti kasasaadmo?
  Nagtung-ed ti balasang a payunir:
  - Bueno, wen, ibagam kaniak, naibangon ti komunismo ken nalpasen dagiti gubat?
  Nagsennaay ni Dominica ket sitatalged a simmungbat:
  - Saan! Ad-adda a kimmaro dayta no maipapan kadagiti gubat. Ngem diak kayat nga isarita dayta. Ngem ad-adda a kimmaro dagiti tattao.
  Insingasing ti ubing a lalaki a ni Dobrynya:
  - Nasaysayaattayo nga agsarita maipapan kadagiti mahika a gapuanan. Ta no saan, mangrugika itan nga agsarita maipapan kadagiti tangke...
  Nagkullayaw ni Margarita:
  - Ania ti ammom maipapan kadagiti tangke?
  Insungbat ni Dobrynya:
  - Addaak idi iti mas narang-ay a lubong, ket adda dagitoy a metal a monster. Napigsa ti paltogda ken napeggadda unay. Makarimon a lagipen ida.
  Nagngisiten ti partisan girl ket kinunana:
  - Inbukbokko ti darat iti tangke ti gas ti tangke ti Tigre. Ket nagsardeng. Kasta idi. Ket nagusar iti awl a nangtubtubngar kadagiti pilid dagiti kotse dagiti Nazi. Bassit a balasitangak, ket nalaklaka kaniak nga aramiden daytoy.
  Nagkidem ni Dominic ket napaliiwna:
  - Naglaing! Maysaka a pioneer heroine. Masapul nga agaramidkami kadagiti pelikula maipapan kenka ken agsuratkami kadagiti libro maipapan kenka.
  Nagtung-ed ni Margarita:
  - Ammok, adda sumagmamano - "Red Devils", kas pagarigan. Iti pangkaaduan, saan laeng a diak mamati iti Dios, no di ket no dadduma, ar-aramidek dagiti banag a mabainak itan!
  Immisem a kinuna ni Enomai:
  - Mapasamak. No dadduma saan unay a nasayaat ti kababalin dagiti didiosen. Ngem uray kaskasano, maysaka itan a talentado unay a mangkukulam, ket rumbeng nga...
  Saanna a nalpas. Nagparang iti sanguanda ti pangen dagiti agtaytayab a sunggo. Adayoda, ngem ti nainget a panagkita ti elf boy ken ti mangkukulam a balasitang nakitana a dagitoy nga addaan payak a primate ket mangguyguyod iti di kumurang a sangadosena nga ubbing iti iket. Agpada a dagiti daksanggasat a lallaki ken babbai ket mapukaw ken agsagaba iti kasta unay iti panagtayab, no maibellengda, ket ti bagi dagiti ubbing ket maputed babaen kadagiti asero a silo ti iket.
  Nakita met daytoy ni Dominica ket impukkawna:
  - Masapul a wayawayaantayo dagiti lallaki!
  Nagtung-ed ni Dobrynya ket inruarna ti kampilanna buyogen ti panagsangit:
  - Situturedtayo a mapan iti gubat, .
  Para iti Nasantuan a Rus' - .
  Makilabantayo babaen ti kampilan, .
  Saanak nga aglaklako!
  Napaliiw ni Dominica, nga inbukbokna dagiti ngipenna:
  - Siempre, makapainteres unay ti tumulong kadagiti ubbing. Ngem adda kadi umdas a pigsatayo? Nabasak ti sarsarita maipapan kadagiti agtaytayab a sunggo, ket kasla napigsada unay!
  Nagtung-ed ni Margarita kas umanamong ket inkantana:
  Sigurado a napigsa dagiti mannakigubat ti sipnget, .
  Ti kinadakes ti mangituray iti lubong a dina ammo ti bilang...
  Ngem kadakayo, annak ni Satanas - .
  Diyo buraken ti pannakabalin ni Cristo!
  Kinuna ni Dobrynya:
  - Nadumaduma ti kalabanmi. Ket ti kinapudno a napigsada, kas pagannurotan, saannakami a nangpasardeng!
  Ket nagdardaras ti kuarteto nga addaan kadagiti dragon a nangsurot kadagiti agtaytayab a sunggo. Adda laeng damn dozen kadakuada - sangapulo ket tallo kadakuada. Ken agarup kapada ti bilang dagiti kautibo nga ubbing. Ket daytoy ti naulpit a kinapudno ti laban.
  Nagdardaras nga immasideg ni Margarita ket, immasideg kadagiti agtaytayab a sunggo, impukkawna:
  - Bay-am a mapan dagiti ubbing, dakayo a monster!
  Nagsisilpo ti lider dagiti sunggo:
  - Umadayoka, balasang, ta no saan, i-swaddle-ka met.
  Situtured a simmungbat ni Margarita:
  - Saan! Bay-am ida, ta no saan, masapul a labanankami!
  Nagngaretnget dagiti sunggo, nga inbukbokda dagiti narangrangkis a ngipenda:
  - Saan uray inton kaano!
  Uppat kadakuada ti nabati a mangiggem iti iket a kadua dagiti ubbing, ket dagiti dadduma nagdardarasda nga agturong iti bassit a detatsment dagiti agtutubo a manangispal.
  Nagkidem ni Dominica kadagiti dakulapna ket nagparang ti saber iti imana.
  Dinamag ni Margarita:
  - Ammom kadi ti ag-alad?
  Sitatalged a simmungbat ni Dominica:
  - Adda konsepto! Isu ket nag-act kadagiti pelikula.
  Nagkullayaw ti partisan girl:
  - Daytoy ket makatulong kenka.
  Inkanta ti balasang nga aktres:
  Panawenen tapno iyulogmo ti kampilanmo, .
  Panawenen tapno agdardaras...
  Panawenen tapno iwagwagmo ti kampilanmo - .
  Kasano ngay no makatulong dayta!
  Isuratmo dayta iti kuadernom - .
  Iti tunggal panid!
  Panawenen tapno iyulogmo ti kampilanmo, .
  Panawenen tapno iyulogmo ti kampilanmo, .
  Panawenen tapno i-swing-mo ti kampilanmo!
  Kalpasan dayta nagkatawa dagiti uppat. Ket pinadas dagiti agtaytayab a sunggo ti rumaut. Naggarawda a kasla kite a mangraut kadagiti billit-tuleng.
  Dinanog ni Margarita ti lider dagiti agtaytayab a sunggo babaen ti magic wand ken magic rings kadagiti lamolamo a sakana. Ket napigsa unay ti pannakadungparna.
  Nakigtot ti lider, ket dagus a nagbalin ti ulona a naimas unay a coconut cake. Ket nagkidem dagiti saka ti agtaytayab a sunggo a hysterically. Nagsippayot dagiti dadduma pay nga agtaytayab a sunggo gapu iti buteng.
  Maysa kadakuada ti nagdardaras nga agturong kadagiti uppat, ngem ti ubing a lalaki a ni Dobrynya ti nangdungpar iti mugingna babaen ti lamolamo a mugingna, isu a ti sunggo, a nakaawat iti napigsa a danog, nagsubli.
  Inyulog ni Dominica ti kampilanna ket pinutedna ti sara ti agtaytayab a sunggo, kalpasanna inkantana:
  Addatayo iti kabakiran iti daga dagiti atap a sunggo, .
  Makidangadangkami kadagiti addaan payak iti langit...
  Panaganup tapno gobble up naluom nga sabong - .
  Bitayem ti siasinoman a mangtakaw kadagiti ubbing iti kayo!
  Nadungpar met ni Oenomaus ti sunggo, iti daytoy a gundaway iti payak, ket nagsisilpo:
  Maysaak a kabalyero ti lawag, kadagiti turodmo narungsot, .
  Iwaraskonto dagiti kabusor ti Ama a Daga manipud iti rabaw ti daga!
  Ket nangaramid iti pigura a walo babaen kadagiti kampilan. Kalpasan dayta, nasigo a liniklikan ti ubing ti nasugatan a primate. Ket idi bimtak ti dragon, nagikkis ti nabulsek a sunggo. Maigiddato iti dayta adda angot ti panaguram.
  Nag-ofensive dagiti uppat a mannakigubat. Pinadas dagiti sunggo ti nagkontra. Dinnog ida dagiti dragon babaen kadagiti jet ti apuy a literal a nangpuor kadagiti payak dagiti primate. Ket nagprito ti angotna.
  Innala ti balasang a ni Margarita ket nangiruar kadagiti ayus ti mahika. Ket ti simmaruno a sunggo ket addaan iti chocolate donut imbes nga ulo.
  Iniggaman ni Dobrynya ti payak ti maysa a sunggo babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana sa imbellengna iti sabali a tumatayab. Ket kalpasanna adda pannakadinnungpar dagiti spark.
  Inkanta ti Titan Boy:
  -Ammom, adda naraniag a pigsak, .
  Ti pannakigayyem kenkuana ket kasla pannakiay-ayam iti buaya!
  Ket kalpasanna, pinagputed ti balasang ni Dominic ti payak ti sunggo babaen ti kampilanna. Nagkiling ket nangiruar iti ubbog ti lila a dara. Kalpasan dayta, nadungparna ti kaduana.
  Sinipa ni Dominica ti maysa kadagiti napayak a parsua iti panga babaen ti lamolamo a mugingna ket nagkigtot:
  Bueno, sige, naturog ti parsua iti sawdust, .
  Sige, sinipadak iti panga...
  Sige, inguyoddak iti stretcher - .
  Ibagam nga agyamankami ta sibibiagka !
  Ket ti balasang dinanogna ti ulo ti sabali a sunggo babaen ti kampilan. Kalpasan dayta, nangrugin nga agtaray dagiti parsua. Maigiddato iti dayta, uppat a nagpayak a primate ti nangpadas a mangala kadagiti kautibo, nga ubbing a naisinggalut iti iket.
  Pinaputok ni Margarita ti magic beam kadakuada, nagbalin nga interamente ti sunggo a cinnamon pie nga addaan frosting.
  Nagtaray dagiti dadduma nga agpukpukkaw, a nangiruar iti iket. Ket nangrugi a matnag dagiti kautibo nga ubbing.
  Impukkaw ni Margarita:
  - Iggaman ti iket, umayka, napigpigsa.
  Ket nagdisso iti dragon. Tallo pay a mannakigubat ti nagdardaras a nangsurot kenkuana.
  Inkanta ti ubing a lalaki a ni Dobrynya:
  Ay, kinaubing, kinaubing, sadino ti pagtayabam?
  Ay, kinaubing, kinaubing, sadino ti ayanmo nga agdardaras...
  Napno kadagiti dutdot a sunggo, ammok, .
  Tiliwendaka manipud iti nadumaduma a pagilian!
  Ket pinidut ti boy-hero ti iket babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Kaskasdi, adda pagimbagan ti panagbalin a lalaki a naka-shorts. Saan a nasayaat ti pannagna ti maysa nga adulto nga awan ti botasna, ngem para iti ubing a lalaki natural dayta, ket mabalinna nga usaren dagiti natibker a sakana nga agtigtignay.
  Pinabannayatda amin nga uppat ti matnag nga iket ket nangrugida a bumaba a naannayas.
  Napaliiw ni Dominica nga umis-isem:
  - Diak kayat ti orphan"s share, .
  Diak kayat kadakayo dagiti narigat nga aldaw...
  Agbalin koma ti planeta a naraniag a paraiso, .
  Sapay koma ta salakniban ti nasantuan nga Apo dagiti ubbing!
  Nagargari ken narakrak dagiti lallaki, dandani awan ti sapatosda amin, malaksid iti maysa a balasitang a naka-elegante ken, nalabit, naluho a kawes ken sapatos a nabordaan iti esmeralda ken rubi.
  Nagkidem ti balasang:
  - Agannadka, ti rescue team ket ni tatangko, ti Duke, ket addaanak metten iti titulo a Baroness!
  Insungbat ni Dominica nga agkikinnita:
  Mabalin nga aramiden dagiti ari ti aniaman
  Mabalin nga aramiden dagiti ari ti aniaman...
  Ngem masansan a naburak
  No dadduma, agtugawda!
  Mangasawaka gapu iti ayat
  Mangasawa para iti ayat...
  Nakapuy para kenka, siasinoman
  Saanka a Dios, ari!
  Asinoman ket nakapuy para kenka - .
  Saanka a Dios, ari!
  Siaannad nga indisso ti team dagiti ubbing. Ket inukradna ti web. Dagiti ubbing - lallaki ken babbai - nariknada ti wayawaya. Ket nagkidem dagiti nagtimbukel a mugingda idi pinadasda ti agtaray.
  Ngem pinasardeng ida ni Margarita babaen ti mamagpeggad nga ikkis:
  -Sadino ti papanam? Kasano ngay ti panagyaman?
  Nagsardeng dagiti ubbing. Nagtung-ed ti barona a balasang:
  - Husto dayta, insalakannak iti pannakakautibo. Iyawatnak ken amak, ket agur-uray kenka ti nangato a gunggona. Ket bay-am a makadanon a mismo sadiay dagiti dadduma - agpalpalama ken awan sapatosda.
  Maysa nga ubing a lalaki manipud kadagiti balud ti nagkedked:
  - Ni tatangko ti bilang! Ket awan ti sapatosko ta natiliwak bayat ti panagtaray ti panagsanay!
  Insaludsod ni Margarita: "Apay a kinatiliwdaka?"
  Inkidem ti ubing a Viscount dagiti abagana;adda lamolamo, masel ti bagina, nakusnaw, nalalaing, ket ti laeng makayebkas, nupay kasla ubing, a rupana ti nangliput iti pulina.
  Insungbat ti barona a balasang:
  -Kayatdakami nga ipanda idiay Skelenton . Daytoy ket nabileg a mangkukulam nga adayo a kabagian ni Koshchei nga Imortal!
  Insapsaplit ni Margarita dagiti bibigna ket kinunana:
  - Ni Skelenton , maysa a dakes a mangkukulam ken apo dagiti elemento, ket addaan iti nangisit a tigre nga artifact. Nalabit makatulong daytoy a mangisalakan iti napigpigsa a sekso.
  Napaliiw ti ubing a prinsipe nga Oenomaus:
  - Mainayon pay, kasapulan a mawayawayaan dagiti dadduma a kautibo nga ubbing a kautibo ti mangkukulam iti bang-ar. Ta no saan, dakkel ti pannakadangran ti uniberso.
  sinaludsod ni Dominica, a saan unay a nagtalek:
  - Saan kadi a daytoy ti mangsinga kadatayo iti kangrunaan a kalat?
  Nagkedked ni Margarita:
  - Ti kasumbangirna! No urnongem amin a sangapulo ket dua nga artifact, magun-odmo ti bileg ti Mannakabalin-amin a Dios. Ket daytoy ti mamagbalin a posible a maisalakan saan laeng a ti napigpigsa a sekso, no di ket mangparnuay iti adu a dadduma pay a nasayaat a banag.
  Impukkaw ti ubing a ni Dobrynya:
  - Nakaskasdaaw daytoy! Kalpasanna, maaramidtayo ti banag a di pay pulos naar-arapaap dagiti dadduma a bannuar!
  Nagkanta ni Dominika gapu iti ragsakna:
  Awan asi, naulpit, manangallilaw ti lubongtayo, .
  Agayus ti dara dagiti tattao a kasla nadawel nga ayus...
  Ngem nasirib ti lalaki, nalatak iti panagrang-ayna - .
  Parmeken dagiti lapped bayat ti panagay-ayam!
  
  Di mabilang a bang-ar a pangta
  Naulpit, nakalkaldaang ken nakakatkatawa ti gasat...
  Nagbukbokkami kadagiti karkarna a lua gapu iti panagduadua - .
  Kitaem ti langit buyogen ti di naindagaan a kinaliday !
  
  Ket kasapulan koma nga agbukbok
  Iti nakapungtot a laban, dara ti tao...
  Burakem ti sinulid ti biag babaen ti kampilan, pana, .
  Saantayo a liputan ti ayat iti agnanayon!
  Intung-ed ni Margarita ti nabalitokan nga ulona:
  - Nasayaat ti kantaem ni Dominic, ket dagiti nainsiriban a sasao sagidenna ti kararua! Ngem saan nga umdas daytoy...
  Inkanta ti balasang nga aktres:
  Nagbalin a nalag-an unay
  Insalakanko ti Fatherland...
  Talaga a nagasatanak - .
  Daytoy laeng ti saan nga umdas!
  Laeng, laeng, laeng - .
  Saan nga umdas daytoy!
  Napigsa ti panangtimbre ti ubing a lalaki a Viscount iti lamolamo a sakana isu a nagtayab dagiti tedted ti linnaaw manipud iti kahel a ruot ket nagngaretnget:
  - Isardengmo ti agkanta! Mapantayo idiay Skelentom ket pirgistayo isuna!
  Nagsennaay ni Margarita:
  - Atiddog unay ti magna. Masapul nga agtayabka kadagiti dragon, wenno maibiahe babaen ti medalyon!
  nakaisem a sinaludsod ni Oenomaus:
  - Adda kadi medalyon mo? Isu nga awitendakami iti ngato!
  Nagsennaay ti simmungbat ti partisan girl:
  - Masapul a ma-recharge tapno maibiahe ti intero a team. Mangantayo iti agdama. Mabisin la ketdi dagiti ubbing.
  Nagtung-ed ti barona a balasitang, nag-jingling dagiti diamante nga aritosna:
  - Wen, daytoy ti eksakto a rumbeng nga aramiden. Adda uram iti tianko!
  Napaliiw ti ubing a lalaki a biskonte:
  - Ti napno a tian ket tuleng iti gubat!
  Naggigiddan a nagikkis dagiti dadduma nga ubbing, kaaduanna a babbalasitang:
  Kayatmi ti mangan
  Nalawa a luktan dagiti ridaw
  Ta no saan, kanentayo ti agluto...
  Adda merienda dagiti agluto, .
  Ket uminumtayo kadagiti duty officers, .
  Dadaelentayo ti intero a siled a panganan
  Ket burakentayo dagiti pinggan!
  Inyugyugyog ni Margarita ti magic wand-na. Ket nagparang ti maysa a lamisaan nga addaan iti sumagmamano a pinggan ken cake.
  Nagkanta ti balasang buyogen ti ragsak:
  Nagurnong dagiti ubbing para kenka, .
  Saankami a pulos a scraps - .
  Ket nalamiis a treat, .
  Saan laeng a lugaw nga addaan dawa!
  Nagtung-ed ni Dominica ket napaliiwna:
  - Ngem bugguan nga umuna dagiti imam!
  Nagdardaras dagiti ubbing a napan iti waig. Ti laeng baroness girl ti nabati a nakatakder. Nagngaretnget ti balasang nga aktres:
  - Kasapulan kadi ti espesial nga imbitasion?
  Nagmuregreg ti agtutubo a barona:
  - Ket nabannogak a mangbasa kadagiti ima ken sakak kadagiti plebeians!
  Nainget ti insungbat ni Dominica:
  - Kalpasanna, diakto palubosan nga agturong iti lamisaan!
  Kinuna ti dignitario a balasitang:
  - Ipakitam kadi kaniak, barefoot girl ? Wen, ibilinko a masaplitka.
  Timmakder ni Dominika ket inkidemna dagiti dakulapna:
  - Ket siasino ti orderem?
  Timmaliaw ti Baroness. Natayag ken masel ni Dominica, ket ti laeng tela ti nangabbong kadagiti suso ken luppona. Ket nalawag nga agtulidtulid dagiti bola ti piskel iti sirok ti nakusnaw a kudil, ken adda baldosa ti abs iti tian. Mabalin a kabilennaka ti kasta a bannuar a balasitang.
  Nupay kasta, kinuna ni Margarita iti makakappia a tono:
  - Bugguantayo amin dagiti imatayo a dati. Ket no sika, Dominica, ket maysan nga adulto, ngarud rumbeng nga ipaaymo ti pagwadan kadakami. Isu nga aggigiddantayo amin nga agbuggo.
  Ket nagturong iti waig. Ket kaduana ti balasang a Baroness ken ni Dominica. Nabara ti danum gapu iti uppat nga init, naalumamay ken nabara, isu a makaparagsak ti panagbuggo. Naglangoy pay dagiti ubbing iti waig. Ket rinugianda ti nagdisso iti danum iti tunggal maysa.
  Nagdisso met ni Dominika a kasla bassit a balasitang ket nagkanta:
  Danum, danum, nalamiis a danum, .
  Saan nga awan rason a nabukbok dayta manipud iti timba!
  Ket adda kasta a nakaskasdaaw a nakaparsuaan iti aglawlaw. Nagtubo dagiti narang-ay a sabong a nadumaduma ti sukogda kadagiti narangrangpaya a kayo. Ket nagduduma ti kolor ken maris dagiti petalo dagitoy a sabong. Panunotem laengen dagiti buds nga agkir-in iti amin a kolor ti balangaw ken agsilsilnag iti raniag ti uppat nga init.
  Talaga a nakaskasdaaw daytoy a kinapintas. Ket agtayab dagiti kulibangbang a kas kadakkel dagiti albatros, ket dagiti payakda addaan kadagiti aggaraw a padron, kas iti panagwarsi dagiti dalluyon ti baybay. Ket mapasamak ti nakaskasdaaw a panaggaraw.
  Inkanta ni Dominica:
  Dagiti payak dayta a kulibangbang
  Nasayaatda unay...
  Napukaw ti talna ti ubing, .
  Ket kinunana manipud iti pusona...
  Ti agtutubo a biskonte, a nagdisso, kinunana:
  - Wen, napintas ti amin nga aglawlaw...
  Kinapudnona, adu kadagiti kayo ti kasla alahas nga ipus dagiti paboreal. Ket iti ngatuen dagitoy, malaksid kadagiti kulibangbang, inyakar met dagiti platinum dragonfly dagiti payakda. Ket iti kabakiran nangngegan dagiti trill dagiti napipintas a tumatayab. Nakaskasdaaw ken nakaskasdaawda unay babaen ti timekda isu a basta masdaawka.
  Nag-tweet ni Dominica:
  Nangngegyo kadin ti panagkanta dagiti blackbird?
  Dashing dagiti nightingales ken orioles...
  Ket no maminsan dagiti asno, asno ag-bray a kasdiay, .
  Agtartaray dagiti babbalasitang a di nakasapatos!
  Wen, pudno, kasla nakakatkatawa unay daytoy.
  Kalpasan ti panagdigosda, nagturong dagiti ubbing iti lamisaan. Ket nagbalin a major ti riknada, ket nagkantada a siraragsak;
  Inted kadakami ti nasayaat nga engkanto
  Adu ti ay-ayam, ti nadumaduma a kita...
  Naipasngaykami babaen ti dakkel a puersa, .
  Kas kadagiti tumatayab ken animal!
  
  Agay-ayam dagiti ubbing iti lawag ti isem, .
  Dakkel a ragsak ti dimteng iti lubong...
  Mabalintayo ti makadanon sadiay iti umuna a panangpadas - .
  Uray iti sangol a nauyong, ti asno!
  
  Agdardaraskami a di nakasapatos kadagiti tedted ti linnaaw, .
  Adu unay dagiti nakaskasdaaw nga ideya iti lubong...
  Agtinnag dagiti ubbing iti kasla perlas a lua, .
  Mamatika, ad-adda a naragsak ti kararuam!
  
  Dagiti dakes a Koshchei ti mangraut kadatayo, .
  Agdardaras ni Baba Yaga iti mortar...
  Narungsot a saplitda ti maysa a balasitang a di nakasapatos babaen ti saplit, .
  Ket ti karayan layusenna dagiti igid!
  
  Ngem ditayto agkidem, lallaki ken babbai, .
  Makilabantayo a kasla titan...
  Ket nalawagto unay ti timektayo, .
  Kas iti pioneer bugle, tambor!
  
  Bueno, saan a lapped kadatayo dagiti orc, .
  Saannaka a butbutngen ti nauyong a troll...
  Addanto dakkel a gunggona ti kinatured, .
  No saan a zero ti panangabuso ti ubing!
  
  Ania ti uleg a Gorynych para kadagiti natured a lallaki, .
  Awan ti lapped kadatayo, magagarantayo a manglaban iti dakes...
  Ikkanmi kenkuana ti sangabukel a bumps, .
  Ket iserrekmi a diretso iti kamalig!
  
  No ti dakes a goblin ket agputok manipud iti kanyon, .
  Kalpasanna, sungbatantayo isuna babaen ti buckshot...
  Isardengyo ti ag-snot yo guys , .
  Parmekentayo ni Satanas iti maminsan!
  
  Iti nadara a gubat, nasantuan ken umiso, .
  Situtured dagiti babbalasitang, lallaki nga agtaray...
  Iturayantayo ti sagrado a pannakabalin, .
  Kaputan tayo ti dakes a dragon!
  
  Awan dagiti naragragsak nga aplaya para kadagiti patpatgentayo, .
  Tiliwentayo ti sibubukel a danaw ti ikan...
  Para iti pagimbagan ti naindaklan, makaay-ayo nga Elfia, .
  Paneknekan ti ubing a nalamiis unay!
  
  Pagbalinentayo a napintas unay ti lubong
  Tapno agtubo iti dayta dagiti sabong manipud paraiso...
  Uray no napeggad ti pannakidangadangtayo no dadduma, .
  Ngamin, matungpalto dagiti arapaap iti lawag!
  
  Saan, pulos a ditayto adda iti sidong dagiti kabusor, .
  Ibagatayo a babbalasitang, lallaki sige...
  Iyapaytayo ti buyot dagiti di mamati iti sirok dagiti sakatayo, .
  Mangipaulogkami iti invoice para iti nangabak!
  
  Mamatika, addanto agnanayon a kalgaw ditoy lubong, .
  Saan a pulos a lumabas ti kinaubingtayo...
  Pudno a makanta dagiti panaggundaway dagiti kabalyero, .
  Ket mapankayo iti naballigi a kampania!
  
  Bueno, inton parmekentayo amin nga Ork, .
  Agpatingga ti laban babaen ti nadayag a balligi...
  Nagsayaatto dayta iti nadalus a kararuak, .
  Itag-aytayo ti kampilan, ti napigsa a kalasag!
  Nagkanta dagiti ubbing iti naulpit a kanta ket nagtugawda iti lamisaan. Nangrugi a tagiragsakenda ti mangan kadagiti prito a pato, nailuto, ken ikan nga addaan kadagiti side dish.
  Nakikadua kadakuada ni Dominica. Nagputed iti tedted babaen ti kutsilio ket napaliiwna:
  - Nagsayaat a karne!
  Nagtung-ed ni Margarita:
  - Bueno, kasano ti panagaramidko iti mahika? Umanamongka, saan a mailasin dayta iti pudno a banag!
  Napaliiw ti balasang a Baroness:
  - Wen , nagsayaat a karne, ngem kasanon ti ikan?
  Ket pinadasko ti maysa a pedaso. Pudno, nagsayaat ti taraon. Nangan dagiti ubbing ket napaliiwda a siraragsak:
  - Ania a kita ti putahe, ania a kita ti putahe, .
  Sapay koma ta itugotko amin...
  Nakalkaldaang ta saan a masansan a kastoy ti lamisaan -
  Mapakan laeng dagitoy a maparti!
  Maysa kadagiti awan sapatosna , agpalpalama a babbalasitang ti nagsaludsod:
  - Mabalin kadi nga adda chocolate candies ko?
  Nagkatawa ni Margarita sa inwagwagna ti bastonna. Nakabitin iti kayo a kas kadakkel ti ipus ti paboreal, dagus a nagdardaras dagiti kono iti lamisaan ket nagbalinda a napintas, sukog animal ken ikan a bara, a naabbungotan iti tsokolate ken addaan iti nakaskasdaaw a pannakapunno.
  Nagkidem dagiti ubbing a mapnek:
  - Anian a naindaklan daytoy , ken kasta met, kayatmi ti sorbetes!
  Iti dayta a kanito, sumagmamano a dadakkel a rata nga addaan iti eskarlata a dutdot ti naglugan manipud iti sirok ti kahel a ruot ket pinadasda a rauten dagiti ubbing. Nagkidemda gapu iti buteng, tunggal rata ket kas kadakkel ti nasayaat a lobo. Dinanog ida ni Margarita iti kimat manipud iti magic wand-na ken dagiti magic rings dagiti awan kawesna a sakana. Ket inusar met ni Dominica ti magic wand-na a nangiruar iti pulsar.
  Nagparang dagiti nabalitokan a baso ti arak nga addaan iti nabaknang, narangrangpaya nga sorbetes a naikabil iti sukog dagiti nakaskasdaaw a sabong. Maysa pay, kadagiti strawberry, higos, atap a strawberry ken dadduma pay a napipintas a berry.
  Nagmuregreg ken napaliiw ni Dominika, nga intudona ti kadakkelan a baso ti arak, a nagbalin a saan laeng a balitok, no di ket naarkosan kadagiti diamante. Ket ti sorbetes nga adda iti dayta ket kasla nakaskasdaaw nga arkos, a naiplastar iti amin a kolor ti balangaw. Ket anian a nagpintas ti langana.
  Napaliiw ni Margarita:
  -Addaanka iti magic wand a naaramid manipud iti urat ti puso ti dragon - manmano unay daytoy. Sadino ti nangalaam iti dayta?
  Sipupudno a simmungbat ni Dominica:
  - Iti gubat! Ket pudno ken natured daytoy!
  Nagkanta ni Oenomaus buyogen ti ragsak:
  Asi pay daydiay makigubat, .
  Iti napintas a balasang iti gubat...
  No nakapungtot ti kabusor - .
  Papatayek ti bastardo! Papatayek ti bastardo!
  Nagngaretnget ti ubing a ni Dobrynya:
  - Aniaka, balasang , apay a kasta ti panagkantamo? Masapul nga agkantatayo: kadua ti napigsa nga ubing a lalaki iti gubat! Ad-adda nga eksakto, uray iti nabileg a tao nga adda iti gubat. Lalakikami laeng iti langa, ngem iti adu a tawen a lallakikami!
  Nagkatawa ni Oenomaus ket napaliiwna:
  Agtalinaedkami nga ubbing iti agnanayon, .
  Dagiti laeng tawen ti agbaliw!
  Nagkatawa ni Dominika ket kinunana:
  - Ditoy nga addaantayo iti fairy-tale world ken panagbalbaliw.
  Kalpasan dayta, rinugianna a kanen ti conjured ice cream-na. Nagsayaat laeng ti ramanna. Kastoy ti nagbalinan a natan-ok. Ket ti nasam-it, naalumamay a raman ti sorbetes ket nagsaknap iti dila ti balasang.
  Ti ubing a lalaki a ni Dobrynya, kalpasan ti ikan ken karne, siraragsak met a nangted iti pammadayaw iti sorbetes. Talaga a banag daytoy, yummy .
  Pinadas dagiti ubbing ti mangan iti wagas a kasla sibilisado ken saan nga ag-slurp. Wen, nakaskasdaaw a banag ti carnivorous rat ice cream.
  Napaliiw ni Dominica buyogen ti naraniag nga isem:
  Anian a nagsayaat ti makabael nga agsalamangka, .
  Ket pagbalinen ti dakes a rata a sorbetes...
  Magun-odtayo ti solido a lima -
  Panagaramid iti banag a saan a pulos a maipagarup nga aramiden!
  Ket manen dagiti panagkigtot dagiti ubbing kas sungbat. Ket ti napnek a panagkigtot...
  Adda arimbangaw iti tangatang. Iti sadinoman manipud iti igid ti agtaytayab ti nagdakkel a dragon. Iti adayo kasla bassit ken saan a nakabutbuteng, iti laksid ti pito nga ulona. Ket kasla monster dayta iti di makadangran a pamay-an.
  Nagkatawa dagiti ubbing ket rinugianda ti nagkidem. Talaga a makaparagsak daytoy. Ket agpalakpakda iti palma iti palma.
  Nga adda agringring.
  Innala ni Dominika ket inwarasna ti boomerang babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Nagtayab ket pinutedna ti bump, ket bayat ti panagtinnag ti kinapintas dinanogna dayta babaen ti enerhia manipud iti magic wand. Nagparang ti dakkel a cake a sukog ti cocked hat ni Napoleon, a naabbungotan kadagiti poppies, rosas ken cornflowers.
  Nasayaat ti pannakataraon dagiti ubbing ket kinablaawanda ti sagut buyogen ti kalkalainganna a kinagagar.
  Kinuna ti ubing a biskonte:
  -Nasayaat unay dagiti cake, ngem rumbeng latta nga paliiwem ti moderation...
  Nagkidem ni Dominika ket napaliiwna, a nagkanta:
  Maysa a kusinero para iti kasangayko, .
  Insuratko ti kablaaw iti cake...
  Ket ti kitikit a namaris manipud iti krema - .
  Panawenen tapno mapan iti siudad ti San Remo!
  Kalpasan dayta, innala ti balasang ket inlansana manen ti boomerang. Ket nagtayab, naglung-aw, ken nagturong. Ket tiniliw manen ti balasang babaen ti awan sakana ket inkantana:
  Dimo tagibassiten ti cake
  Dumtengto ti panawen a matayka met ...
  Agsippayot ti gingerbread a kasla bala iti templo, .
  Iti diet talaga a ma-screw-mo ti bagim!
  Marigatan nga inalun-on ti baroness girl ti maysa a pedaso ti cake nga addaan iti cocked hat, dildilpatanna dagiti bibigna ket nadlawna:
  - Naimas! Ngem saanen a maibagay.
  Napaliiw ti ubing a lalaki a biskonte:
  - Saan nga agbayag ti panaglukmeg.
  Inkanta ni Dominica nga umis-isem ken siuulimek:
  Para iti kutsara ni mommy , para iti kutsara ni daddy, .
  Ket para ken lola a ladle ...
  Ket iti sikigan ti kama!
  Dagiti ubbing, pudno, nagbalinda a nadagsen kalpasan ti pannanganda ket natnagda iti nalamuyot, kahel a ruot, a mangsipsiput kadagiti agongda. Naimbag laengen ta awan dagiti mannangan a lamok wenno insekto ditoy. Dakkel ken saan a makagat dagidiay nagtayab, ken dandani awan ti parikut kadagita.
  sinaludsod ni Dominica ken ni Margarita, nagnganga met ti balasang a payunir ket napardas nga inabbonganna ti ngiwatna babaen ti paladna:
  -Maturogka kadi wenno?
  Insungbat ti partisan heroine:
  Ania, saan a makaturog ti balasang iti pannakaabuso ken panagdanag?
  Iti sadinoman nga aggargaraw ti nobio iti kalsada ti kabakiran...
  Aggargaraw iti ruot ti mint ket awan ti ammona, .
  Ket damned fate jokes ken ay-ayam!
  Ti bannuar nga ubing a lalaki a ni Dobrynya ket agsipsiput metten iti agongna.
  Wen, adu ti adbentura dagiti ubbing.
  Siuulimek a nagkanta ni Dominika:
  Maturogtayo nga awan ti rigat, .
  Pudno, wen...
  Ngem kalpasanna, iti ania a rigat, .
  Mariingtayo inton agangay!
  . KAPITULO No. 9.
  Nariing ni Dominica ket rimmuar iti mahiko nga arapaap a nangipan kenkuana iti agpapada a lubong. Kalpasan dayta, nagbuggo ti balasitang ket nagdigos babaen ti nabalitokan nga alikamen. Nagsipilioak ket napanak nagmerienda.
  Sadiay a sinabat ti dadduma a babbalasitang ken babbalasitang manipud iti elite class. Nagkidemda ken kasla nadayaw ti langada. Adda met dagiti elf, babbai a troll, babbai a hobbit a kasla babbalasitang, nimfa, dryad, tao a babbalasitang, nupay manmano kadakuada. Naguummong ti napintas a kompania.
  Nakasuot dagiti babbalasitang iti elegante a kawes ken alahas, ngem awan sapatosda, tapno ad-adda a kombeniente ti panangusar kadagiti sakada bayat ti panagsalamangka. Ket iti elite class, medio naiduma ti edukasion - dimngegda kadagiti lektura nga inted ti maysa a kullaaw iti rapid-fire fashion, ken inaramidda ti nadumaduma a kita ti trabaho. Mapapati nga ammon ti balasang dagiti pamunganayan.
  Sumagmamano nga aramid ti nakompleto ni Dominica ditoy. Pinaltoganna manipud iti magic wand ket nangaramid kadagiti panagbalbaliw. Ket kalpasanna, nagwingiwing kadagiti anting-anting. Sumagmamano a komplikado a kombinasion ti sasao ti naibasa kenkuana, ket inulit dagita ni Dominika.
  Gapu ta maysa nga aktres iti pelikula, nakaskasdaaw ti lagip ti balasitang, tangay iti set kasapulanna ti mangibalikas iti adu a dialogo.
  Ket naan-anay a nalagipko ti amin. Ngem sabong amin dagitoy;ti kangrunaan, siempre, ket ti panagsapul kadagiti artifact tapno maisalakan ti napigpigsa a sekso.
  Ket ngarud nagtugaw ni Dominika iti posision ti lotus, a pinagtiponna dagiti napigsa, masel a sakana ken inlintegna ti bukotna. Ket manen nagdisso iti agpapada nga uniberso, a sadiay ti grupoda ket agsapsapul iti pamay-an a mangisalakan iti napigpigsa a sekso.
  Ket iti umiso a tiempo. Ngamin, sadiay nga agkarkarayam ti goblin ken ti robber nightingale iti murdong ti saka. Dagitoy dua a kontrabida ket nangiwarasdan iti magic net tapno maabbongan ti matmaturog a barefoot team.
  Nakaturog met ni Margarita, ket natagtagainepna...
  Inawat ti balasang ti trabaho a mangpabettak iti rangtay. Isu a napan a di nakasapatos, nakasuot iti napigis a kapas a bado ken addaan iti agpalpalama a bag, iti panagsukisok. Otonio itan ken saan unay a nasayaat ti paniempo. Adda yelo iti rabii, ket naabbungotan ti ruot iti yelo, a dagiti lamolamo a saka ti balasitang ket nangibati kadagiti babassit, nagarbo a tugot ti saka. Nadam-eg ken nalamiis unay, a nalaokan ti tudo iti niebe.
  Nagbalin nga asul dagiti babassit a ramay ti barefoot partisan gapu iti lamiis ken kinadam-eg. Ngem situtured a nagna nga immasideg, uray la a pinapartakna.
  Ket maigiddato iti dayta, nagkanta;
  Ti tudo inwarasna dagiti pirsay ti bituen iti ballasiw ti langit, .
  Insaganadan ti natadem a kayo para iti pasismo!
  Basura laeng dagiti tangke ti Tigre - narugit a flea market , .
  Agur-uray ti Wehrmacht iti nakapungtot a pannakaabak!
  Agur-uray ti Wehrmacht iti nakapungtot a pannakaabak!
  
  Ti kaduatayo a ni Stalin, ti lider, ti pigsa ti minilion, .
  Adda granito a dakulapna, machine gun ti iggemna!
  Kabaelantayo a parmeken ti buyot manipud Sodoma, .
  Ti pigsatayo ket maysa a monolito, naimbag laengen ta ditoy Daga!
  Ti pigsatayo ket maysa a monolito, naimbag laengen ta ditoy Daga!
  
  Awan ti napatpateg nga aramiden ti partidomi , .
  Kasano a maisalakan dagiti umili, ti pagimbagan ti Ina a Pagilian!
  Goebbels possessed, agingga iti impierno nga addaan iti kinaaleng-aleng, .
  Ket addanto balligi, patiennak, iti laksid ti amin a sairo!
  Ket addanto balligi, patiennak, iti laksid ti amin a sairo!
  
  Ti Ruso a kinapintas, ammom, ket nalatak gapu iti pannakabalinna, .
  Nadagsen ti kayumanggi a braid-na!
  Ket kadagiti pannakidangadang kadagiti pasista agbalinto dagiti agtutubo, .
  Agbiagto ti Nalawag a Pagilian, tumakder!
  Agbiagto ti Nalawag a Pagilian, tumakder!
  
  Dimo ipalubos a ni Hitler ti mangtubtubngar iti agongna kadagiti Ruso, .
  Ipagarup ti bigote a lalaki nga isu"t nalamiis a Dios!
  Agmartsatayo iti maysa a kalsada ti Berlin, .
  Saan, saan nga agbalin nga adipen daydiay nadalus ti kararuana!
  Saan, saan nga agbalin nga adipen daydiay nadalus ti kararuana!
  
  Nalabaga ti banderatayo, ti kolor ti nakapungtot a dara, .
  Agsilsilnag metten ti init iti Reichstag!
  Awanen ti naparabur a sagut para kadagiti patpatgentayo nga annak, .
  No natured ti puso ken marumek ti buteng!
  No natured ti puso ken marumek ti buteng!
  Isu a nagtaray ni Margarita nga immasideg, ti lamiis ti nangkagat kadagiti lamolamo a mugingna, agingga iti rangtay. Adda barbed wire iti aglawlaw ken adda dagiti torre ti machine gun.
  Dagiti Aleman ket uminumda iti moonshine ken asuk dagiti apuy. Nagtaray ni Margarita nga immasideg kadakuada. Kasla saan a nakabutbuteng kadagiti Kraut ti napanglaw, blond a bassit a balasitang. Maysa pay, iti kasta a kinadam-eg ken lamiis, dandani awan ti makaitured a mapan a di nakasapatos.
  Ket rinugian ti balasang a kantaen ida iti di makadangran ken naragsak a kanta:
  Nakurapayak a bassit nga ulila
  Agtarayak a di nakasapatos iti niebe iti lamiis...
  Ngem nalawag unay ti timek ti balasang, .
  Iparuarna ti yelo a kasla puersa!
  
  Innala ti gubat ni nanangko babaen ti bomba, .
  Siempre, naayaban ni Tatang iti sango...
  Nagyelo ti kulot ti buokna a kabsat gapu iti lamiis, .
  Adda iti andamio ti in-inauna a kabsat a babai!
  
  Mabisin, agngangaak iti ukis ti tinapay, .
  Ket nalabaga dagiti babassit a sakak gapu iti yelo...
  Siak ti nangan ti tramp dog
  Nupay cute ken napintas ti balasang!
  
  Maibagak iti amin a situtured ken situtured, .
  Nga, siempre, war be damned...
  Saan nga importante no ania ti ilablabantayo, .
  Ti monster a ni Satanas ti mapabasol iti daytoy!
  
  Ay, agsagsagaba dagiti saka ti balasang, .
  Ket adu ti sakitda iti daytoy a lamiis...
  Kayatko koma nga asidegen ti parbangon iti nabara a Mayo, 2019.
  Sapay koma ta agtayab ti naraniag a falcon!
  
  Kayatmi a pagbalinen a napimpintas ti pagilianmi, .
  Ngem bisin, lamiis, blizzards ken blizzards...
  Sadino ti papanam, daksanggasat a Russia?
  Kasta a narigat a gasat!
  
  Balasangak, ubing laeng, .
  Adu ti napadasak...
  Nagtrabahoak a dandani manipud iti duyan, .
  Uppat wenno lima laeng ti nagadalko!
  
  Apay a dimteng kaniak daytoy a ladingit?
  Ti naulpit a gasat dagiti nadadael a puso...
  Patiendak, natnag ti kasta a kinadakes, .
  Ti kasla bassit laeng ket dayta"t panungpalan!
  
  Ngem saan a naburak ti balasang iti sirok ti sangol, .
  Nabalinanna ti nagsagana ken magmagna...
  Isu ket ubing, adayo a lakay, .
  Ket maragsakan a mangsapsaplit a di nakasapatos!
  
  Nagarbo dagiti tugot ti saka ti bassit a balasitang, .
  ni Raphael kadagiti drowing kadagitoy ...
  Ket patiek a naragsak ti bassit, .
  Makitanto ti Apo dagiti annakna, patiennak!
  
  Dayta ti gapuna a kantaek ti kanta
  Iti dayag ti Dios nga Apo Cristo...
  Mamatiak nga agbalinto a paraiso ti planeta
  Ket maam-ammok ni tatangko, patiennak!
  
  Kalpasanna dumtengto ti tiempo ket bumangondanto manen, .
  Siasino ti natay, siasino ti natay ken siasino ti masakit...
  Ket addanto ragsak iti kinalakay ken kinaubing, .
  Gapu ta kayat ni Jesus dayta!
  
  Wen, agparintumengakto iti sangoanan ti Dios, .
  Tungpalekto daytoy a salmo iti ragsak ti lawag...
  Iti nagan ti amin a masanguanan a kaputotan, .
  Maabakto dagiti kriminal a monster!
  
  Kalpasanna, addanto ti balasang iti agnanayon a ragsak, .
  Ket amin dagiti tattao ti Ina a Daga...
  Mapukawto ti naan-anay a dakes a paniempo, .
  Saan a madadael dagiti tattaotayo!
  
  Inkrusna ti bagina, nagparintumeng, .
  Kiss ti pirak a krus...
  Bassit laeng ti naaramidanna para iti Dios, agparang
  Bimmaba ni Jesus manipud langit para kadatayo!
  
  Iti mabiiten makikaduatayo amin iti Mannakabalin-amin, .
  Iti napintas, naayat nga imana...
  Bay-am nga agtayab a nangatngato ti pampanunottayo
  Ket ti pigsa ket adda iti naubing, napigsa a dakulap!
  
  Ket ita basaek ti kararag, .
  Kinunana, Diosko, pakawanennak...
  Ita addatayon iti pedestal a kaduana, .
  Ket siak ken ni Cristo, patiennak, addakami iti dalanmi!
  
  Ket mapantayo a makikadua Kenkuana idiay langit, .
  Ket agtinnag ti nabalitokan a tudo sadiay...
  Ipakitanto ti Apo ti naparabur a kababalinna, .
  Ket ibaonnanto a diretso ti kabusor nga agpigerger!
  
  Kamaudiananna, adda ragsak iti lubong, .
  Inur-uraytayo ti panagparang ni Cristo...
  Agtayabtayo a kasla anghel iti maysa a piesta iti tangatang, .
  Naraniag ken nasin-aw ti ayat ti Apo!
  Kalpasan ti kasta a kanta, nagbalin nga emosional dagiti Nazi ket pinalubosanda ti daksanggasat a balasitang tapno agpapudot ken inikkanda iti napudot a tsa. Implano ni Margarita ti siuulimek nga agmula iti eksplosibo a nakabalkot iti tinapay iti bagna iti sirok ti riles, ngem awan ti tiempona - nariing.
  Nasinged unay ti nightingale ti mannanakaw ken ti goblin. Adda bump ti goblin imbes nga agong, medio naalas ti rupa ken atiddog a ngipen. Medyo natayag met, agarup tallo a metro. Di pakasdaawan a ginuyodna ti iket. Ket ni Nightingale ket nalukmeg, nalabaga a lalaki nga addaan kadagiti pingping a hamster, agruar a ngipen iti sango ken nakauniporme iti naluho nga addaan medalya. Bueno, agraman ti bigote, a gagangay kadagiti taga Prussia.
  Gapu ta nakitana a saan a nagballigi ti sorpresa a panangraut, inkabil ti Nightingale the Robber ti dua a ramayna iti ngiwatna ket pinadasna ti nagsippayot.
  Inikkan ni Dominika iti roundhouse kick babaen ti lamolamo a mugingna. Ket agngaretnget ti mannanakaw gapu iti ut-ot. Ket intuprana pay ti dara.
  In-swing ti goblin ti club-na. Naglugan ti bannuar nga ubing a lalaki a ni Dobrynya ket iniggamanna ti buok ti goblin, natnag iti likudanna ket inwarasna iti rabaw ti bagina. Nadungpar ti goblin ti mula a kasla cactus nga addaan sabong ket makatuleng ti panagung-ungorna. Ket ti panagngaretngetna ket kas iti atap nga asno.
  Nagngisiten ni Margarita. Pinadas manen ni Nightingale ti agsippayot idi dinanog ni Dominika ti barukongna babaen ti tulangna. Ket nagkidem.
  Inkanta ti bannuar nga ubing a lalaki a ni Dobrynya:
  Dinamag kadakami ti goblin, .
  Sika ti camo umayka kadi ?
  Nagturong iti siudad - .
  Adda dagiti aramidentayo!
  Pinadas ti goblin ti rumaut manen babaen ti club. Liniklikan ti bannuar a lalaki ti danog ket inwarasna manen ti dakkel a lalaki iti bagina, gapu ta awan ti pigsa ni Dobrynya a kas iti ubing. Ket kasla agkurri ti amin.
  Inyunnat manen ti goblin. Ket ad-adda a timmakder. Nariing dagiti ubbing ket rinugianda ti nangipuruak kadagiti balitok a kono iti sairo ti swamp. Dinogda ken pinagngaretngetda. Ket agkidem.
  Inyugyugyog ni Margarita ti magic wand-na. Ket nangrugin a nagbalin a cake dagiti kono, ket literal a sinaplitda ti goblin iti krema, a nakaigapuan ti panagkidemna a kas iti loach iti pariok.
  Ket inngato ni Dobrynya Nikitich ti Nightingale the Robber kadagiti nakaunnat a takiagna ket intapuakna iti nadagsen a kayo ti pino nga addaan kadagiti pirak a kono. Manipud iti danog, agdisso ken agkintayeg ti Nightingale, a mangpilit kenkuana a mangisuko iti aswang, wenno imbes ketdi, mangitupra iti dara.
  Inkanta ti ubing a lalaki a ni Dobrynya:
  - Nightingale the Robber, maysaka a kontrabida, .
  Ket napigpigsa ti panangdungparna iti rupam ...
  Natayka itan, sika a manangallilaw , .
  Papatayennaka met, ti agsippayot!
  Ket kalpasanna alaenna ket danogenna babaen ti dakulapna agingga a kabaelanna iti ulo. Adda ringing iti lapayagna ti Nightingale the Robber. Ket intudo ni Dominica ti index wand-na iti goblin, ken no kasano a nangipuruak iti komplikado nga anting-anting para iti panagbalbaliw. Ket pagbalinenna dayta a makapapatay a puersa nga addaan kadagiti kaskada ti enerhia.
  Ket kalpasanna ... Adda maysa a natayag a tallo a metro a dutdot a lalaki, ket ita iti lugarna adda lamisaan a nakargaan iti amin a kita ti nabaknang unay a taraon ken nakaskasdaaw a dulse. Ket nagdisso dagiti kasta nga ayamuom manipud iti daytoy nakaskasdaaw a kosina.
  Nag-tweet ni Dominica:
  - Dagitoy ket panagbalbaliw ken milagro dagiti milagro, .
  Makitatayo laeng ti paraiso iti amin a nailangitan...
  Kasta a naraniag a kinapintas iti sadinoman , .
  Sapay koma ta bumangon manen ti Apo a Mannakabalin-amin!
  Kinapudnona, iti lamisaan ket nakaidda dagiti nabalitokan ken kahel, nakaskasdaaw, agkir-in a metal a bandehado nga addaan kadagiti cake, nga addaan kadagiti krema a pinulpullo a nagduduma ti kolor ken maris, kasta met ti dadduma pay a nakaskasdaaw unay a taraon, ken nabanglo a panaglablabes, amin dagitoy ket naimas unay.
  Ket anian a natan-ok dagiti donut, a naiwaras iti nakaskasdaaw a pulbos. Awanen ti panagnayon wenno panagikkat ditoy. Ket dagiti baso a nawarsian kadagiti cocktail manipud iti nadumaduma a tubbog, nga addaan kadagiti nakaskasdaaw a palaman a nangkigtot kadagiti ayamuom ken nasam-it a disenio nga addaan iti glaze. Ket ania a kita ti buds ti adda.
  Immisem ni Margarita gapu iti pannakariro ket impukkawna a masmasdaaw:
  -Nagturongka iti diablo! Bueno, nevermind ! Masapul a kabaelam nga aramiden ti kastoy!
  Ni Dominica, a nariribuk, dinamagna:
  - Narigat kadi?
  Insungbat ti partisan girl:
  - Wen, dandani imposible! Ket nabalinam nga inaramid ti kastoy.
  Kabayatanna, pinadas manen ti agsipsiput ti mannanakaw a nightingale. Ket inpugsona dagiti nalawa ken kasla hamster a pingpingna. Ngem ti boy-hero, apaman nga alaenna dayta, kargaanna dayta iti naubing, ngem makapapatay, kas iti sledgehammer, a dakulapna. Ket ti whistler, sabagay, nasurok a maminsan a mangtukkol, kasla natukkol, nasukog a balitok a ngipen.
  Ket timmayab a nabaliktad. Nag-plop down sa nag-stretch a kasla natukkol. Ngem kalpasanna, timmakder, inkabilna manen dagiti ramayna iti ngiwatna sa nagpuyot. Ngem imbes a sitsiria, ti laeng rimmuar ket nakalkaldaang a panagsisilpo. Ket nakakatkatawa unay dayta. Nagkatawa dagiti ubbing. Nagngaretnget ti Nightingale the Robber:
  "Alimonenka iti apagdarikmat, alun-onenka, alun-onenka, diakto kaasi!"
  Kas sungbat, sinipa ni Dobrynya, daytoy bannuar nga ubing a lalaki, ti barukong ti Nightingale babaen ti lamolamo a mugingna. Ket timmayab manen dagiti ngipen. Inwarasna dagiti takiagna, nagsanud ti kangrunaan a mannanakaw.
  Nagngaretnget ni Dobrynya:
  Ket siasino ti masarakantayo iti gubat, ken siasino ti masarakantayo iti gubat, .
  Saantayo nga agang-angaw iti dayta, patayentayo ti gadfly!
  Papatayenka a kasla gadfly!
  Intudo ni Dominica ti magic wand-na iti naabak a Nightingale the Robber. Napaliiw ni Margarita:
  - Kayatmo kadi a balbaliwan met isuna?
  Nagtung-ed ti balasang nga aktres:
  - Adda koma uray maysa a banag a makagunggona!
  Inkanta ti partisan girl:
  Nakawar ti ubing iti landok nga eskediul, .
  Ket maysa laeng ti kinnanko a makapasalun-at...
  Gapu iti nadagsen a karga, kellaat a napasamak ti panangraut, .
  Ket nagbalin dayta a cyber genius nga addaan iti dakkel a pannakabalin!
  Ket kalpasanna nagturong ni Dominica, a nangaramid iti narikut a pigura walo babaen ti magic wand-na.
  Ket ita, kasukat ti Robber Nightingale, nagparang ti sibubukel a bantay dagiti dulse, dragees ken paset ti sorbetes.
  Nangngeg ti naragsak a katawa, ket nangrugin nga agluksaw dagiti ubbing manipud iti karuotan. Nakaay-ayatda, ngem naingpis, narangrangkis, ken tradisional a di nakasapatos. Ket buyogen ti dakkel a kinaagum a nangraut iti treat, a nagturongan ti Robber Nightingale ken ti Swamp Goblin. Nagsippayot ni Margarita babaen kadagiti ramayna ket impukkawna:
  - Agsardengkayo, lallaki ken babbai! Maawatanka, mabisinka kalpasan a natiliw dagitoy a kontrabida, ngem bugguam nga umuna dagiti imam.
  Ken no kasano a mangiruar iti kimat manipud iti magic wand. Masapul nga agtaray dagiti lallaki nga agturong iti karayan, nga agkir-in dagiti asul a mugingda. Kinapudnona, kinabastos ti mangan iti taraon babaen kadagiti narugit nga ima.
  Dinamag ni Dominica:
  - Ania dagitoy, balud ken kautibo ti Nightingale ken Goblin?
  ni Margarita ti naraniag nga ulona:
  - Wen eksakto! Winayawayaanmi ida. Ad-adda nga eksakto, sika ti nangwayawaya kaniak. Ket daytoy ket nalamiis unay .
  Nasurok a sangagasut ti ubbing, lallaki ken babbai. Kas iti gagangay, mamitlo nga ad-adu dagiti pannakabagi ti fair sex ngem ti napigpigsa a sekso.
  masmasdaaw a sinaludsod ni Dominica:
  - Ditoy agparangda amin a saan a nasursurok ngem sangapulo ket dua ti tawenda. Ania, saan a pinatay dagitoy a mannanakaw dagiti nataengan?
  Inlawlawag ni Margarita:
  - Saan, siempre, patayenda met dagiti nataengan. Kalpasan laeng ti pannakawayawaya nga umawat dagiti nataengan iti bagi dagiti ubbing. Kas iti napasamak, kas pagarigan, ken ni Dobrynya Nikitich. Ket kaduak met, kaslaak latta balasang.
  Napaliiw ti balasang nga aktres:
  - Ti agnanayon a kinaubing, kas iti sarsarita, ket naindaklan ! Ket mabalinmo pay nga ibaga - nalamiis!
  Nagkidem ni Margarita, a nangibuksilan kadagiti ngipenna:
  - Wen, dagitoy ket nakaskasdaaw a lubong a sadiay amin ket nalamiis unay . Ngem adu ti peggad ditoy. Nangnangruna, adda dagiti tattao nga ad-adda a napeggad ngem ti goblin ken ti Nightingale the Robber.
  sinaludsod ni Dominica iti arasaas:
  - Siasino, kas pagarigan?
  Siuulimek a kinuna ti partisan girl:
  - Baket a babai Shapoklyak!
  Nag-tweet ti balasang nga aktres:
  Nasayaat, naimbag, ni lola ti ringleader!
  Ti pannakigayyem kenkuana ket kasla pannakiay-ayam iti buaya!
  Ket innala ti balasang ket imbellengna ti kono babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Nadungparna ti maysa a dragonfly. Bimtak ti insekto, a nagwaras a nagbalin a confetti.
  Napaliiw ni Margarita, a nangyugyugyog iti ulona kadagiti nabalitokan a kulot:
  - Saan a nasayaat ti mangpapatay kadagiti sibibiag a parsua!
  Napaliiw ni Dominica:
  - Ngem insekto laeng dayta!
  Inkanta ni Margarita kas sungbat:
  - Itupra ti lawaymo iti angin, .
  Dimo rumeken ti igges wenno anay...
  Dimo pay ketdi buraken ti sanga iti kabakiran - .
  Amin a biag ditoy Daga ket maymaysa a pamilia!
  Nagkidem ti balasang nga aktres, a nangibuksilan kadagiti ngipenna:
  - Siak, sika, isu, isu - a sangsangkamaysa ti intero a pagilian, .
  Sangsangkamaysa a mannakigayyem a pamilia!
  Iti sao dakami, sangagasut ribu I!
  Nagdigus dagiti ubbing iti waig. Ket ita nagtarayda a napan iti taraon, naragsak ken nasileng.
  Nagkakadua da Dominica ken Margarita a nag-spell, ket immatiddog ti lamisaan. Ita, umdasen ti espasio a pagtugawan ti amin.
  Dagiti ubbing, a nagkidemda, nagtugawda ket nagkantada a siuulimek iti nalawag a timekda:
  Agsaknap ti mantel ti lamisaan a kasla niebe
  Ket dagiti goodies ket naikabil...
  Agballigi amin dagiti ubbing, .
  Ket roast manipud Cheburashka!
  Kalpasan dayta, nangrugida a mangan. Adu unay dagiti napipintas nga ubbing ditoy, uray no mabannogda gapu iti bisin ken kinakurang.
  Da Dominica ken Margarita, yantangay nasayaat ti pannakataraonda, a dida namindua a napanunot, rinugianda ti nagsala. Ket i-stomp-tayo dagiti lamolamo, na-chisel, na-tanned a sakam.
  Nagkanta dagiti babbalasitang buyogen ti naraniag a timekda;
  Naipasngayak iti pagilian iti law-ang
  Saan nga amin nga babbalasitang ket aglalaban unay...
  Saan a maparmek ni Satanas ti Fatherland, .
  Iti dayag ni inatayo a Russia!
  
  Mabalintayo nga idepensa ni nasantuan a Rus', .
  Ket uray kasano ti kinaulpit ken kinasikap ti kabusor...
  Daketentayo a naimbag dagiti kalabantayo, .
  Ket maidaydayawto ti espiritu dagiti Ruso nga addaan iti kampilan!
  
  Russia, daytoy ti Inak, .
  Nasantuan ken kosmiko a naindagaan...
  Maymaysa a pamilia ti amin a nasion, .
  Ket agnanayon nga ubing ti balasang!
  
  Depensaantayo ti Inatayo kadagiti gubat, .
  Awan uray maysa a gundaway para iti dakes a kabusor ...
  Iti ngatuenmi adda nabalitokan ti payakna a kerubin.
  Mangtedtayo iti sagut iti maysa a soldado a Ruso!
  
  Idiay Russia amin ket nasayaat, nasayaat, .
  Ket napigpigsa ti pagayatantayo ngem ti asero...
  Adda napigsa a gaud ti ubing kadagiti imana, .
  Ket ni Kakadua Stalin ti agturay sadiay!
  
  Ay-ayaten dagiti tattao ti Inak, .
  Ad-adda a pinpintasmi dayta iti agnanayon...
  Saan a matakaw ti Fatherland iti maysa a ruble, .
  Ket ni Dios Svarog ti naindaklan a mesias!
  
  Sapay koma ta maidaydayaw ti Inak, .
  ti kabusor iti gubat ...
  Ipatpategko ni Lada Ina ti Dios, .
  Bay-am a dagiti kabusor ti Russia ti makaala iti comeuppance-da!
  
  No kasapulan, mabalintayo nga ibukbok ti dara ti kabusor, .
  Saan a maiyeg ti Russia iti turodna...
  Asidegen nga agbalin nga ay-ayam ti mangnganup, .
  Ket ti naindaklan a lider, ni Lenin, ket kaduatayo!
  
  Parmekentayo ti kalawa ti law-ang, .
  Mangtedtayo iti ragsak, rag-o iti intero nga uniberso...
  Nangatngato pay ti Moscow ngem ti Roma a mismo, .
  Buyogen ti di agbaliwbaliw a pannakabalinna iti gubat!
  
  Inton dumteng ti gubat iti naraniag a dagatayo, .
  Ipakitatayo ken ni Fuhrer ti nabileg a karaktertayo...
  Makaawat ti Ruso iti naparabur a bayad, .
  Nangatngatotayo ngem ti init ken napimpintastayo ngem dagiti kayo!
  
  Patiendak, saan a madadael ni Rus, .
  Saannatayo nga iyeg ti Horde iti turodtayo...
  Ilaban ti Ina a Pagilianmo ket dika agbuteng, .
  Saan nga ammo ti Ruso ti kinakapuy ken kinamaag!
  
  Bumangon manen ti patpatgentayo a pagilian, .
  Ipakitananto ti intero nga uniberso ti pigsana...
  Ket madadaelto ni Satanas
  Marpuogto ti kabusor ti Fatherland iti tanem!
  Kasta ti panangrugi dagiti babbalasitang, nga aglukluksaw nga awan ti saka ken agtulidtulid a kasla sairo, nga agngaretnget ken agluksaw iti doble a somersault.
  Dagitoy dagiti napintas ken agresibo a babbalasitang ditoy . Ket no kasano ti panagkigtotda, panagluksawda.
  Ala, sige, mangan dagiti ubbing ken agkanta met iti bukodda a banag. Ket aramidenda dayta iti positibo unay a pamay-an. Dagitoy ti kantada. Ket agpusiposda a kasla agpusipos a tuktok.
  Top class nga babbalasitang.
  Ngem kalpasanna, nagparang ti dakkel unay a kulibangbang iti tangatang, a kasla pudno a dragon. Ket nagdadakkel dagiti payakna isu nga agkir-inda a kasla balitok a naarkosan kadagiti napateg a bato. Ket nakaskasdaaw ken napintas unay ti langana. Pudno a dagitoy ket, prangka ti panagsao, kulibangbang a nakadakdakkelda, kas kadagiti dinosaur.
  Napaliiw ni Dominica nga umis-isem:
  - Awan ti makitam a milagro ditoy. Nakaskasdaaw!
  Nagkatawa ni Margarita ket insungbatna:
  - Wen, dagitoy ket pudno nga arthropods a nakaskasdaaw. Ngem saan a daytoy ti nakaskasdaaw unay. Adu ti dadduma pay a nalamiis unay a banag.
  Inkanta ni Dominica:
  Ngem saan a libro wenno museo, .
  Saanda a sukatan dagiti gagayyemtayo!
  Ket ti balasitang manipud iti magic wand ket mangiruar iti silnag. Ket nagparang dagiti baro a baso a cocktail. Ket rinaut ida dagiti ubbing.
  Kasta ti nagsayaat a nagbanagan ti amin . Ket sumagmamano laeng a kita ti musika ti agtokar iti ulok.
  Ket kasano a saan nga agkanta da Dominic ken Margarita;
  Rumaut dagiti kinapintas a di nakasapatos, .
  Agtartarayda, kasta a nasayaat a babbalasitang...
  No kasapulam a danog ti Fritz babaen ti dakulapmo, .
  Wenno sugatda babaen ti machine gun!
  
  Saan a kabaelan dagiti babbalasitang ti agduadua
  Itabondanto dagiti Nazi a natay...
  Ket sipatendanto a sipipinget manipud kadagiti sakana, .
  Ket iti sadinoman agdungdung-aw dagiti lobo a karniboro!
  
  Russia, daytoy ket sao para kadagiti soldado, .
  No, patiennak, saanen a lumamiis...
  Nupay no dadduma nalidem ti kasasaad, .
  Sadiay nga agballigi ti dakes a nangisit a Cain!
  
  Dikay" mamati, saan nga agtaray dagiti kameng ti Komsomol, .
  Ket no agtarayda, ngarud tapno laeng rumaut...
  Ket mamimpinsan a mapapatay amin dagiti Nazi, .
  Ket ti Fuhrer ket maipangato iti chopping block!
  
  Russia, daytoy ti Inak, .
  Isu ket naraniag, basta napintas...
  Siasinoman a takrot ket awan ti pategna uray maysa a ruble, .
  Ket, ammom, napeggad ti makisuppiat iti mannakigubat!
  
  Ngem ammoyo a parmekentayo dagiti pasista, .
  Saan nga agari ti kinadakes iti trono...
  Iti ngatuenmi adda nabalitokan ti payakna a kerubin, .
  Ket Dios Svarog nga addaan kinatan-ok iti korona!
  
  Siasinoman a takrot, patiennak, nakapuy nga adipen, .
  Maymaysa ti gasatna - nga ibturan dagiti insulto...
  Ita nga aldaw maysaka a mekaniko, inton bigat maysaka a foreman, .
  Ket sika a mismo mabalinmo a daegen ti bukot ti sabsabali!
  
  Adda pigsa dagiti babbalasitang, basta bulkan, .
  No dadduma, nabileg a rebbaenna dagiti bantay...
  Ti gubat ket rumrummuar iti dakes a bagyo, .
  Ket ni patay prangka a putdenna ti natauan a puli!
  
  Sipupudno nga ibagak kadakayo, kabalyero, .
  Napigsatayo no agkaykaysatayo a Ruso...
  Kasapulan ti merienda a maikuyog iti tinidor ken kutsilio, .
  Dakami ket kabalyero a di maparmek kadagiti gubat!
  
  Ania ti pammatitayo, ken Apo Cristo, .
  Nupay respetuenmi met ni Lada...
  Kasla amatayo ni Kakadua Stalin, .
  Ket addanto lugar ti paraiso a komunismo!
  
  Agungarto daydiay natay idi
  Ket agbalintayo a napimpintas ken nasirsirib...
  Ket ti lalaki, siempre, natangsit unay, .
  Nupay no dadduma agsasao iti kinaaleng-aleng!
  
  Iti ayat, kasla bituen ti Amatayo, .
  Patiendak, saan a pulos a rummuar...
  Matungpalto ti dakkel nga arapaap
  Addanto talna ken ragsak iti intero nga uniberso!
  
  Ay-ayatek ni Maria, sagrado a dayawek ni Lada, .
  Napintas ni Svarog ken nagsayaat ti Perun...
  Ay-ayatek da Jesus ken Stalin, .
  Ipatpategko dagiti nasantuan a rupa dagiti icon!
  
  Kaano nga addanto pudno a paraiso?
  Mamatika, matungpal amin a namnamam iti dayta...
  Itedmo ti pusom iti Pagilianmo, .
  Nasayaatto ti amin, napigpigsa ngem idi!
  Kalpasan dayta, kamaudiananna, nangan dagiti nawayawayaan nga ubbing. Kalpasanna, nabukelda a kas maysa a detatsment. Nasurok a sangagasut a lallaki ken babbai.
  Ket nagrubbuatda a nagmartsa. Napaliiw ni Dobrynya buyogen ti nasam-it nga isem:
  - Aglalabandanto, siguradoak!
  Ket naglugan ti bannuar nga ubing iti dragon.
  Napaliiw ni Oenomaus:
  - In-inut unay ti panaggaraw ti kasta a detachment. Naparpartak nga amang ti panaggarawtayo kadagiti dragon. Ket ditoy rumbeng met nga ammom no kaano nga agsardeng.
  Nabangon dagiti ubbing. Maysa laeng a barona ti disente ken naluho pay ketdi ti panagkawkawesna. Kasla agpalpalama, agtutubo a ragamuffin ti dadduma . Nupay kasta, ad-adda a nasigo ti aggaraw a di nakasapatos.
  Napaliiw ni Dominica:
  - No magna ti baroness girl, ngarud dagiti napateg a sapatosna ket marebba ken agrupsa. Baka rumbeng nga awan ti sapatosmo a kas iti amin?
  Insungbat ti Baroness:
  - Dika"t makauray! Nasaysayaat no ibaonnak ken ni tatangko, ti Duke, ikkannaka iti gunggona ket dinaka dangran!
  Nagtung-ed ni Margarita ken ni Dominica:
  -Addaanka iti kasta a mahika a natural a pannakabalin. Isu nga umaykayo, alaentayo a sangsangkamaysa ket mangipatulodtayo kadagiti naraniag a singir, ket ipuruaktayo ti balasitang iti kastilio ni tatangna!
  Nagkuna ti girl actress:
  - Kasano ngay ti gunggona?
  Nagkatawa ni Margarita ket kinunana:
  - Bueno, ikkandaka"t pitaka a balitok, isu a talaga kadi nga adu dayta? Maysa pay, maka-conjure-ak iti balitok manipud kadagiti gagangay a kayo ken kono, ken kasta met kenka!
  Nagsippayot ni Dominica:
  - Wow! Isu a makagatangtayo iti bagitayo iti dukedom!
  Nagkedked ti partisan girl:
  - Maiparit dayta! Maiparit a maikabil iti sirkulasion ti mahiko a balitok, ta no saan ad-adu koma dayta ngem iti landok. Maawatanyo, implasion ti napateg a sinsilio!
  Napaliiw ni Dominica:
  - Kas kadi daytoy iti hyperboloid ni engineer Garin?
  Nagtung-ed ni Margarita:
  - Banag a kas iti dayta. Binasak daytoy a libro idi ubingak pay. Wen, kalpasanna narba ti balitok a pagalagadan, ket nakabutbuteng dayta .
  Napaliiw ni Enomai nga umis-isem:
  - Ngem kaskasdi, baka mangpataud iti baroness? Tapno saan unay a makarimon!
  Nagtung-ed ni Dobrynya nga umis-isem:
  - Wen, aramidentayo daytoy a maminsan, .
  Ikkantayo kenkuana ti nalamiis!
  Intimbre manen ti Baroness ti mugingna iti ruot sa nagngaretnget:
  - Ipannak ken ni tatangko! Wenno ipapapataykayo amin!
  Nagkatawa dagiti ubbing a naggigiddan.
  Pagammuan ta nagparang ti maysa a gnome a nakasombrero manipud iti sirok ti ruot. Nalawag nga ubing pay unay, awan ti barbasna. Ngem adda magic wand iti imana.
  Kinuna ti bassit a timek:
  - Kalpasanna, mangngegko ti timek ti maysa a kapritso a balasitang. Baka panawenen tapno edukaren?
  Nagngaretnget ti Baroness:
  - Padasem laengen, sucker !
  Ket pinadasna nga iyakar ti gnome babaen ti sapatos a sakana. Inyugyugyogna ti magic wand-na. Naungaw ti kapritso a balasitang ken ubing a lalaki manipud kadagiti nagkauna a tattao.
  Impukkaw ni Dominica:
  - Wow!
  Nagtung-ed ni Margarita:
  - Daytoy ket maysa nga enano nga ubing. Maysa nga espesial a kita ti gnome a naisagut iti mahika. Ita, innalana ti kapritso a balasitang tapno mapadakkel. Ket agparang a masapul nga adalen ti barona ti kultura, kinadayaw ken agtrabaho a sipapanunot.
  Immisem a kinuna ni Enomai:
  - Ket kayatko a sabten isuna! Ket ngarud, ti dadagsen ket naikkat kadagiti abagam.
  Insingasing ni Dobrynya:
  -Mapanka kadi idiay Skeleton? Isu a baka panawenen tapno maidungpar ti kalsada.
  Napaliiw ni Margarita:
  - As-asideg bassit adda ti kastilio ti dakes a mangkukulam a ni Bastinda, nga addaan iti sabali nga artifact manipud iti sangapulo ket dua - maysa a duyaw a rata. Daytoy koma ti natiliwtayo.
  Maysa pay, addaantayon iti bassit a buyot, nasurok a sangagasut a lallaki. Karaman kadagitoy ti bannuar a ni Phoenix Falcon. Isu ket maysa met nga ubing a lalaki, ngem addaan iti dakkel a pigsa.
  Napaliiw ni Dobrynya:
  - Ammok ni Phoenix. Kasano laeng a natiliw?
  Insungbat ti partisan girl:
  - Babaen ti kinasikap, kas kenka. Ngem ita addan buyottayo, ket rautentayo ti palasio ni Bastinda!
  Inay-ayam ni Dominika ti abs-na iti tianna. Kalpasanna, innalana ket inrumekna ti maysa a lanut a naiparabaw iti ruot babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Inwarasna ti bukelna, tiniliwna iti ngiwatna, kiningngalanna babaen kadagiti natibker a ngipenna ket nagkullayaw:
  - Mapanka iti assault? Bueno, magustuak daytoy nga ideya. Nupay, ti nagan a Bastinda ipalagipna kaniak ti sarsarita dagiti ubbing. Saan kadi a dayta ti di pulos agbuggo?
  Nagkidem ni Margarita:
  - Ammok met daytoy a fairy tale. Saan, naiduma bassit daytoy a mangkukulam. Adda sibubukel a buyotna dagiti rata. Bueno, ken kasta met dagiti mersenaryo nga orcs. Ti Artefa CT nga addaan iti rata ket mangted iti dakkel a pannakabalin kadagiti rodent, isu a...
  Imbilin ti partisan girl:
  - Ubbing! Rumdem dagiti dagum manipud kadagiti asideg a silver spruce, di agbayag makitam ida inton sumrekkami iti kabakiran. Mabalin a mangaramid daytoy iti disente nga igam.
  Insungbat dagiti lallaki:
  - Aramidentayo amin, ti mangisalakantayo!
  Ket nagmartsa ti team. Nupay mamitlo nga ad-adu dagiti babbalasitang ngem dagiti lallaki, ammoda met ti agmartsa. Ket inguyodda dagiti ramay ti sakada. Maigiddato iti dayta, agtokar ti musika.
  Naggunay ti detatsment iti martsa. Ditoy, kalpasan ti pannanganda, nadagsen ti panaganges ti dadduma kadagiti lallaki, ngem rinugian dagiti babbalasitang ti nagpitik kadagiti aramid iti pagtaengan a tambol a naaramid iti bulong ti paboreal , ket ad-adda a nagbalin a naragsak ti rikna.
  Nag-tramp dagiti ubbing iti pormasion. Impagarup ni Dominica a kas iti pelikula maipapan ken Malquish-Kibalchis . Adda met dagiti lallaki nga agmartsa a di nakasapatos. Ngem gapu iti sumagmamano a rason awan dagiti babbalasitang iti pelikula ti Soviet. Ket karkarna pay ketdi daytoy, tangay iti sidong ti Nalabaga a rehimen kanayon nga impapilitda ti panagpapada dagiti sekso.
  Ket adu unay dagiti babbalasitang ditoy, ken kaslada natural-born a mannakigubat iti martsa - pasetda dagiti tattao, pasetda manipud iti pamilia ti elf, kas makita manipud kadagiti lapayagda a lynx. Bueno, maysa a kita ti matriarchy.
  Nagmartsa dagiti ubbing, ket maigiddato iti dayta, rinugianda ti nagkanta, a kasla awan daytoy:
  Elfia ti masirib a pagiliantayo, .
  Iti sidong ti turay ti Mesias King...
  Inted dayta kadatayo iti agnanayon babaen ti Dios, .
  Tapno naragragsak ti biagtayo!
  
  Sapay koma ta ti naimbag nga Oenomaus ket adda koma iti dayag, .
  Siasino ti nangabak kadagiti kabusor ti Fatherland...
  Makilabanka para kenkuana ket maituredmo, .
  Ket asidegen mangrugitayo nga agbiag iti sidong ti Solcenismo !
  
  Agtaray dagiti barefoot a babbalasitang
  Kayatda a labanan ti kabusor...
  Ket daytoy nga Orkler ket saan unay a nalamiis, .
  Imbes ketdi, ladawan laeng ti maysa a clown!
  
  Dakkel nga awan patinggana a pagilian
  Iti dayta ti pagayatan, ammom, dagiti kaputotan...
  Uray no agpalpalalo dagiti adipen ni Satanas, .
  Ngem addanto kadatayo ti umap-apuy a henio!
  
  Mamatiak a saan a malapdan ti panangpilittayo, .
  Siempre, rakraktayo dagiti kabusortayo agingga iti daga...
  Isuratmo dayta iti kuadernom, bassit nga ubing, .
  Anian a nagsayaat para kadagiti tattao nga agbiag iti sidong ni Oenomaus !
  
  Pagbalinentayo a napimpintas ti Fatherland ngem iti asinoman, .
  Umayto ti langit iti daytoy a panagbiag...
  Rambakantayo ti naatap a balligitayo
  Ket di agbayag agbiagtayonto iti sidong ti elfinismo!
  
  Saan, patiennak, datayo nga Orkishista ket saan a maburak, .
  Nupay napigsa ken nasikap unay ti kabusor...
  Ngem makapasatayo iti eksamen nga addaan iti A, .
  Sapay koma ta nasayaat dayta iti sidong ni Oenomaus !
  
  Ti nadayag a kinatan-ok ti Tsar, patiennak, .
  Iti koronam a napno iti diamante...
  Ket, ammom, marumek ti narungsot nga animal, .
  Agsublinto met ti saplit, patiennak, kukutel!
  
  Saan, para ken ni Elfia kasapulam met ni Elfrog , .
  Gagayyem, dikay liputan dagiti Diosyo...
  Naindaklan ken nadayag ti mannakabalin-amin a Pamilia, .
  Dimo ipakita dagiti pagkapuyanmo!
  
  Napintas a Lada ti forge dagiti didiosen, .
  Mamatika, nangipasngay iti ayat...
  Dimo sayangen dagiti tattao dagiti di kasapulan laeng a sasao, .
  Linuktanna ti awan patinggana a kinatan-ok!
  
  Dimo maitured ti pana ni Elfrog , .
  Isu ti mangtubtubngar iti aniaman a kabusor ...
  Basta dikay agtarigagay kadagiti minamaag a banag, .
  Ti kalasag ti soldado nga elven ti mangabbong!
  
  Elfia, daytoy ket awan duadua a pannakabalin, .
  Mabalinna nga iyakar dagiti bantay...
  Nupay no dadduma agsagaba iti kasta unay ti lasag, .
  Mabalintayo nga ilaksid ti amin a lapped!
  
  Asidegen a tumaud ti nadayag a lubong dagiti elf , .
  Nga isu ti mangyaplag iti uniberso...
  Iwarasna ti kerubin ti Dios dagiti payakna, .
  Ket addanto banag, patiennak, ti Panamarsua...
  
  Nadayag ni Diosa Lada, patiennak, .
  Intedna ti ayat kadagiti amin nga annakna a lallaki...
  Ket ita agbalinton a napigsa a kabalyero, .
  Ket danogtayo iti napigsa ti kabusor iti ipus!
  
  Sika ti Fiev , kas iti kabesera para kadagiti elf , .
  Ti ina dagiti, patiennak, dagiti nadayag a siudad ti Drussian...
  Kabilentayo ti kabusor , .
  Kabalyerokami, patiennak, saankami a takrot!
  
  Para iti sagrado a pagiliak, .
  Nakaro ti pannakidangadangtayo...
  Saan a matakawan ni Elf ti maysa a ruble, .
  Ngamin, kanayon nga ammo dagiti light elf ti makiranget!
  
  Adda dagiti napintas a babbalasitang, patiennak, .
  Nga agdardarasda unay a dashingly iti lamiis...
  Ti Fuhrer, maysa nga atap nga animal, mapisangto, .
  Agmulakami iti napintas, ammom, rosas!
  
  Saan, ditayto pulos anusan ti pungtot, .
  Itag-aytayo ti init nga Elf...
  Matungpalto ti dakkel nga arapaap
  Iti sirok daytoy a langit ket naraniag nga asul!
  
  Umayto ni elfrog ket pagungarenna dagiti natay, .
  Ngem kasapulan a pabiagentayo dayta para iti biag a nalamiis...
  Parmekentayo ti kinalawa ti uniberso, .
  Ni Cristo ket imortal, ken ni Judas adda idiay impierno!
  
  Agserbikayo ken ni Oenomai a simamatalek, .
  Ket pangngaasiyo ta dikay" agrebelde kadagiti ari...
  Sapay koma ta madayag dagiti annak dagiti elf , .
  Elfia, saan a spot daytoy iti mapa!
  
  Asidegen a parmekentayo ti uniberso, .
  Adda koma pannakabalin iti biag ken ipapatay...
  Asinoman a sibibiag agbalinto a kerubin, .
  Kasla Dios dayta a tao, patiem!
  . KAPITULO No. 10.
  Nagsubli ni Dominica iti siledna a pagadalan iti akademia, a nagpatingga ti sesionna iti posision ti lotus. Ita rinugianna manen nga adalen ti nadumaduma a kita ti anting-anting, a nadumaduma ti porma ken kitada. Ket inaramidna daytoy buyogen ti dakkel a kinatulok.
  Kalpasan dayta, napanak nangrabii. Iti abayna ti balasang a ni Fiesta. Naggigiddanda a nangan iti pusit iti sarsa ket binugguanda dayta iti naglaok a gatas ken tubbog ti kamatis. Kalpasan dayta, nagbalin a major ti amin.
  Kalpasan ti pangrabii, naaladan ni Dominica ken ni Fiesta babaen ti panangusar kadagiti magic wands. Ket nangipuruak iti dakkel a cake nga addaan iti krema , a nangsapsaplit kenkuana manipud ulo agingga iti saka.
  Inaminna ti pannakaabakna ket inikkanna iti singsing manipud iti tunggal lamolamo a sakana. Ket ita ad-adda a napigpigsa ken makapapatay ti armas ti Dominica .
  Kalpasan dayta, agpada a nagdigos dagiti babbalasitang ket napanda kadagiti kuartoda.
  Iti siled, nagtugaw ni Dominica iti kama, inkukotna dagiti sakana iti sukog ti lotus, ket inyakarna manen ti pisikal ken naespirituan nga esensiana iti sabali a tukad ti mental a lubong.
  Ita agtaytayabda kadagiti dragon, ket agmarmartsa ti maysa nga iskwad dagiti ubbing iti babada.
  Indauluan ti dua a lallaki: ti Viscount ken ti bannuar a ni Phoenix Falcon. Agpada a guapo dagiti lallaki nga addaan iti nalatak unay a piskel, ken naka-shorts laeng. Napigsa, kunaentayo, kakabsat. Ket agmartsada, a manglab-aw iti adigi.
  Ikagkagumaan dagiti ubbing ti aggaraw agingga a mabalin, ket sagpaminsan mangrugida nga agtaray. Ket kasla buyot dagiti anghel nga addaan iti naraniag, nakaay-ayat nga ulo. Ket awan pay laeng ti armasda, malaksid kadagiti naaramid iti pagtaengan a baton.
  Ngem kalpasanna, simrekda iti kabakiran ti pino. Sumagmamano a lobo ti nagngaretnget, ngem nangipuruak kadakuada ni Phoenix iti nadagsen a kono babaen ti lamolamo a sakana, ket literal a naburak dayta ti bungo ti manangraut.
  Natumba, ket nangrugin nga agtaray dagiti dadduma a lobo. Ket rinugian dagiti ubbing nga urnosen dagiti kono ken sanga.
  Napaliiw ni Margarita:
  "Malagipko idi maysa a sibubukel a detatsment dagiti partisan nga ubbing ti nangisayangkat iti nakaro a dangadang. Ket nagtalaw ti batalyon nga Aleman. Ket nagtaray dagiti ubbing a simmurot kadakuada ket dinanogda ida kadagiti slingshots .
  Immanamong ni Dominica:
  - Slingshot, daytoy ket makapapatay a puersa!
  Dagiti ubbing a mannakigubat, kinapudnona, nangrugida nga agaramid kadagiti slingshot. Ket mangaramid iti banag a kas kadagiti pana.
  Innala ni Margarita ket nakaisem a napaliiwna:
  - Ti igamtayo ti kaaduan a perpekto no mapapanaw babaen ti mahika.
  Nagkidem ni Dominika, a nangibuksilan kadagiti ngipenna:
  - Nangruna no inayonko dayta!
  Kalpasan a naarmas dagiti ubbing, agpada a pinidut dagiti napigsa a mangkukulam dagiti bastonda.
  Nagkullayaw ni Margarita:
  - Agkaykaysakami nga ag-conjure!
  Pinasingkedan ni Dominica:
  - Eksakto!
  Agpada a naurnong dagiti babbalasitang ti enerhia dagiti magic wand-da ket inlansada dayta babaen ti dakkel a pannakabalinda. Ket kalpasanna dagiti kinapintas ket nangala ken nangilansa kadagiti ayus ti enerhia manipud kadagiti lamolamo a ramay ti sakada babaen ti grupo dagiti ubbing. Ket kalpasanna napasamak ti milagro, ket rinibu a photoblitzes , wenno, kas iti babassit a supernova, ti bimtak a gil-ayab.
  Rinugian da Margarita ken Dominica ti nagbasa kadagiti anting-anting ken nagkanta:
  Babbalasitangkami, sumsumrek iti panteon, .
  Nagsapatada nga agbalinda a napudno iti Fatherland...
  Isu a ti nakapungtot a pannakaabak ti agur-uray kadagiti Orkishista, .
  Bueno, kasanon nga agbiag dagiti Elf iti sidong ti silnag ti init !
  
  Nymphin kadatayo , kasla metal, .
  Naaramid iti bronse, a napigpigsa ngem iti aniaman nga asero...
  Inar-arapaapko a baliktaden dagiti lubong, .
  Kas impatawid ti naindaklan a henio a ni Gralin!
  
  Pagbalinentayo a nalamiis ti Fatherland, .
  Ket ipangatotayo ti Fatherland iti ngatuen dagiti bituen...
  Sapay koma ta adda balligi kadagiti elf-girls , .
  a lamolamo dagiti babassit a sakatayo !
  
  Dinarup ni Orkshist ti pagiliak, .
  Aggapu dagiti Samurai trolls manipud daya...
  Ay- ayatek da Solcesus ken Gralin , .
  Ket , patiek, pigisangtayo ti kabusor !
  
  kaduatayo ti nalatak a Dios nga Elfrog , .
  A ti Solcenism , nga angaw, ti mangbangon...
  Kapigsaan iti amin iti uniberso isu ti nadayag a Pamilia, .
  Mangnayon dayta iti panunot ken pagayatan kadatayo!
  
  Mamatiak a ditayto pulos sumuko, .
  Saan a maiyeg ti Fatherland iti turodna...
  Naraniag a bituen ni Kakadua Gralin, .
  Ket ti mannursurotayo ket ti masirib a henio a ni Drenin !
  
  Pagbalinentayo ti Dagatayo nga Ama, .
  Ad-adda a napintas ken naraniag iti planeta...
  Ket ammom, addanto killer gun, .
  Bay-am nga agragsak dagiti nataengan ken ubbing!
  
  Burn Elfrog , dika mapuoran iti pusom, .
  Sika ti patron ti amin nga Elf swords...
  Mangbangontayo iti mabiit, patiek, ti napigsa a paraiso, .
  Umayto ni Solcesus , nasantuan a mision!
  
  Dikay agtalek iti Orkler gang , gagayyem, .
  Nga isu ket nalaka ken makapabuteng nga agballigi...
  Maymaysatayo amin a pamilia - .
  Ket patiennak, saan pay a naladaw nga ayaten ti Motherland-mo!
  
  Salaknibannatayo amin ni Apo a Mannakabalin-amin, .
  Mangitag-ayto iti pito ti kolorna a bandera iti rabaw ti daga...
  Ket agbalinto nga ay-ayam ti dakes a manangraut, .
  Madaerantayo met ni Satanas!
  
  Ay-ayatek ti Naindaklan a Daga ti Ama, .
  Iti intero nga uniberso awanen ti napintas a sika, .
  Saantayo nga ilako ni Elfia iti maysa a ruble, .
  Mangbangontayo iti talna ken ragsak iti uniberso!
  
  Iti nagan ti Inatayo, maysa nga arapaap, .
  Ti naindaklan nga Elf ket tumakder...
  Amin a dadduma ket kinaubbaw laeng
  Ket addanto baro a mesias kadatayo!
  
  Ay Lada, ti mannakabalin-amin, .
  Itedmo ti ayat ken talna kadagiti light elf ...
  Agturongak kenka, agpakaasiak kenka, .
  Ket no kasapulan, kabilen ti kimat!
  
  Ælfria , Ni Apotayo a Langit, .
  Inted ni Solcesus iti Uniberso ...
  Gapu kenka timmakder ti naindaklan a Dios, .
  Saan a talaga a napukaw ti panagraman dagiti tattao!
  
  Pangngaasiyo ta laglagipenyo, kastoy dagiti elf , .
  Dagiti didiosen dagiti Elven ket mararaem unay...
  Dakami ket naindaklan nga annak ti Ina a Pagilian, .
  Ket kanayon nga agballigi dagiti annak a babbai iti lubong!
  
  Gagayyem, kasapulan nga agkararagtayo iti Motherland, .
  Perun, Yarilo ken Elfrog mannakabalin nga ...
  Agbalintayo a napigsa unay nga assawa, .
  Ket ipuyottayo uray dagiti ulep iti tangatang!
  
  Ita ti kabusor ket napapanawdan manipud Elfskva , .
  Adu ti nasaktanmo kadagiti environmentalist ...
  Napudnokami kada Solcesus ken Gralin , .
  Ket adunto dagiti tangke nga addaan kadagiti paltog!
  
  Saan, saan a kabaelan ti kabusor a lapdan dagiti elf, .
  Yantangay mannakabalin-amin dagiti mannakigubattayo...
  Agpasa iti eksamen, maysa laeng a lima, .
  Tapno napigsa unay ti tunggal ubing a lalaki!
  
  nadayagto ti Soltsegrad , .
  Ket ilikliktayo isuna manipud iti panangraut...
  Umayto ti naballigi a panagtunos dagiti kabalyero, .
  Uray no agayus ti dara iti di makontrol nga ayus!
  
  Dagiti babbalasitang a di nakasapatos iti lamiis, .
  Agtarayda, agkir-in dagiti mugingda...
  Ket danogdanto dagiti Orks babaen kadagiti dakulapda, .
  Mapatapatto ti di mannakilangen a Cain!
  
  Okeyto ti amin, ammo dagiti tattao, .
  Matakuatantayo dagiti konstelasion iti law-ang...
  Ngamin, basol ti agduadua iti kinatured, .
  Ket addanto tao iti trono ti Dios!
  
  Asidegen a pagungarentayo dagiti natay babaen ti siensia, .
  Mabalintayo ti agbalin nga ub-ubing ken napimpintas...
  Iti ngatuenmi adda nabalitokan ti payakna a kerubin, .
  Iti napintas nga Elf nga inak!
  Isu a nagkanta dagiti babbalasitang, ket ti intero a buyot dagiti ubbing nasarakanda ti bagbagida nga addaan iti nasileng a kabal ken addaan kadagiti napigsa, nalamiis pay ketdi, nga igam.
  Kalpasan dayta, nalpas ti panagarmas manen dagiti lallaki ken babbai. Ket nakasaganadan para iti serioso a panaglalaban.
  Nangiparuar da Dominica ken Margarita kadagiti raya ti bileg a nangiturong iti dakkel a panagbalbaliw. Ket ita, nakasaganan ti armada dagiti ubbing.
  Ket ngarud nagluas iti martsa iti gubat.
  Napaliiw ni Dobrynya buyogen ti naragsak unay a panagkita:
  - Mangabaktayo manen! Ket daytoy ti esensiatayo.
  Maysa a pawikan a kas kadakkel ti nasayaat a tangke ti German Tiger ti nagkarayam iti sanguanan. Adda shell-na a diamante, wenno imbes ketdi, agkir-in a kasla naabbungotan kadagiti napateg a bato. Maysa a nakaay-ayat unay nga animal.
  Sipapakumbaba a kinuna ni Margarita:
  - Iti kasta a shell, agpeggad a mismo ti pawikan nga agbalin a biktima ti ambisioso a mangnganup!
  Nagtung-ed ni Dominica ket nagkanta:
  Nasayaat dagiti shard
  Maibusor iti machine gun, anian , awan!
  Ngem nagbalin a saan unay a nainkalintegan ti kantana, ken saan a maitutop.
  Nagna dagiti mannakigubat nga ubbing iti aglawlaw ti pawikan. Kayat ti maysa kadagiti lallaki a paltogan, ngem inkabil ti balasitang a soldado ti imana iti abaga ti ubing a lalaki ket nagkidem:
  - Saan a kasapulan!
  Nagkuna ti sabali pay a balasitang:
  - Dayta ti panggep ti team!
  Dagitoy ket pudno a makilablaban nga ubbing a magagaran a makiranget.
  Napaliiw ni Dominika nga agkikinnita:
  Ket iti kannigid adda ti armadatayo, ken iti kannawan ti buyottayo, .
  Nasayaat no sugatennak iti rupak iti adu unay nga inumen !
  Nasayaat unay ti rikna dagiti mannakigubat . Ket kasla nakasaganadan a mangrugi iti atiddog unay a panagdaliasat. Ket talaga a saan a kumapuy ti riknada.
  Immisem a kinuna ni Margarita:
  - Wen, masapul nga ibagak a nagasatkami pay laeng.
  nakaisem a sinaludsod ni Dominica:
  - Kasano ti gasat?
  Sitatalged a simmungbat ti partisan girl:
  - Ti kinapudno a ti Dakkel a Patriotiko a Gubat ket nagpaut iti kurang nga uppat a tawen. Kinapudnona, napapaut koma ti panagsaranget dagiti Aleman kadagiti nabileg a depensa a liniada!
  Nagtung-ed ti balasang nga aktres:
  - Umanamongak iti daytoy. Adda pay ketdi sumagmamano nga alternatibo nga estoria maipapan iti daytoy a topiko. Ngem uray kaskasano, kabaelantayo ti mangparnuay iti milagro. No maipapan kadagiti Aleman, gapu ta naamirisda a naabaken ti gubat, dida pulos kayat ti agsaranget. Ket iti kasta nagtignayda iti bukodda a pragmatiko a pamay-an!
  Napaliiw ni Margarita:
  - Adda ditoy ti maysa a saan unay a naballigi a lugan - daytoy ti Tigre, nadagsen unay, ken addaan iti saan unay a nasalakniban a panagtipon iti nagbaetan ti torreta ken ti kasko. Daytoy a tangke, masapul nga aminem, ket saan a partikular a nasayaat. Nadagsen unay ken daanen, uray ti kabal ket saan a masarakan kadagiti nainkalintegan a bakras. Ket dakkel a biddut ti panangikabil iti transmission a naisina iti makina.
  Nagtung-ed ni Dominica kas umanamong.
  - Dikay" makasuppiat maibusor iti daytoy ! Siempre biddut dayta! Ngem iti sabali a bangir, dagiti laeng natay ti saan nga agkamali, ken no laeng naggapu dagitoy iti sabali a biag. Ket pagarupek nga isu ti kasta. Di kumurang a para kenka!
  Nagtung-ed ni Margarita kas umanamong:
  - Wen, sigurado nga adda biag kalpasan ti ipapatay! Ket personal a kombinsidoak iti daytoy. Ket no iti daytoy nga uniberso naikeddengak a madadael, ngarud iti sabali, addanto agtultuloy!
  Nagtung-ed ti balasang nga aktres:
  - Kas iti awan patinggana nga ay-ayam iti kompiuter nga addaan iti di mabilang a bilang ti nadumaduma a lebel!
  Pinasingkedan ti partisan girl:
  - Bueno, wen! Maysa a banag a kas iti dayta, ket daytoy, masapul a kunaek, ket nalamiis unay ! Ket ditoy mabalinmo ti agrag-o iti nasurok a maminsan wenno mamindua.
  Inkanta ti bannuar nga ubing a lalaki a ni Dobrynya:
  - Panawenen, Panawenen, agrag-otayo,
  Iti panagbiagko...
  Iti kinapintas ken ti kopa, ti lucky blade.
  Bye, bye, agtaytayab, dutdot kadagiti kallugong, .
  Nasurok a maminsan nga arasaastayo ti gasat!
  Nasurok a maminsan nga arasaastayo ti gasat!
  Pagsisinaek ti kabusor! Pagsisinaek ti kabusor! Pagsisinaek ti kabusor!
  Ket nangngegan ti naariwawa a katawa dagiti ubbing. Nagparang ti dakkel a dinosaur iti sango ti bassit a buyot . Pudno, saan unay a mamagpeggad ti langana, ngem dakkel. Ket dakkel ti bagina, ngem ti ulona, iti kasumbangirna, bassit, agraman ti atiddog nga ipusna. Ket iti rabawna adda met dagiti knuckle fins.
  Impukkaw ni Dominica:
  - Daytoy ket maysa nga animal - dakkel !
  Nagtung-ed ni Margarita kas umanamong:
  - Nadagsen nga animal! Ngem dikay madanagan. No saantayo a sagiden, saantayo a sagiden!
  Ket imbilin ti partisan girl:
  - Agtutubo a mannakigubat - dikay" agpaltog ken dikay" agaramid iti arimbangaw!
  Nagulimek dagiti ubbing. Ket pinadasda ti magna nga awan ti arimbangawda.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Kasano ngay no tuleng ti dinosaur?
  Immisem ni Margarita ket adda kayatna nga ibaga. Pagam-ammuan nga adda panagngaretnget ken panagpitik dagiti agburburek a sanga. Nagparang ti maysa nga animal a kas kadakkel ti pito-kadsaaran a pasdek, nga addaan iti nagdakkel a ngiwat, a kas iti atiddog a sperm whale. Talaga a dakkel a brutal daytoy . Ket agarup lima a metro ti kaatiddog dagiti ngipen.
  Nakita ti dinosaur, a nakatakder ken usiuso a nangmatmat iti grupo dagiti ubbing, ti nakaam-amak a monster ket nagdardaras a nagtaray. Ket kasla, kinapudnona, isu ket nagargari. Nangina ti makiranget iti higante a kas iti daytoy saber-toothed tyrannosaurus.
  Inngato da Dominica ken Margarita dagiti magic wand-da. Immuna a nagputok ti partisan girl. Ket manipud iti murdong ti sarukodna, agtayab a rummuar ti mammapatay a pulsar. Ket idungparna ti ngiwat ti monster. Ket medyo mauramto. Ngem kas sungbat adda ad-adda pay a nakaam-amak ken makatuleng a panagngaretnget.
  Innala dayta ni Dominica ket kas sungbat , dinanogna dayta iti amin a pigsana, nga agtigtignay buyogen ti pannakabalin, a kasla mangsapsaplit iti mammapatay a bunton ken, agkir-in:
  Dinosaur, mabalin nga addaka ditoy, ken saan nga idiay Africa, .
  Mabalin nga agngalngalka iti garami iti pammigat, .
  Dagiti dinosaur,...
  Ket impatulod ti balasang ti pasetna a mahika iti higante. Ket innalada dagiti ngipenna a ngipen, ket idi nadungparda, nagbalinda a napintas, de rosas a buds.
  Inkanta ni Dominica:
  Kayatko ti agaramid iti landok
  Kellaat a nagparang ti elepante...
  Payak a kasla uyokan - .
  Sabong imbes a lapayag!
  Nagkatawa ni Margarita ket, manen, kabilenna iti makadadael ken makadadael a pulsar. Ngem rinugian ti buyot dagiti ubbing nga ibukbok ti monster kadagiti pana. Ket nangrugin nga agburburek ti timbangan-kabalna .
  Innala ken inruar ni Dominika ti mahika agpadpada manipud kadagiti lamolamo a sakana ken ti bastonna. Ket nasayaat ti panagtrabahona ditoy.
  Kasla adda mahiko a nangala iti dayta ket nakargaan ti bagina iti dakkel a makadadael a pannakabalin.
  Innala ni Margarita ket nagkidem, a nagkidem kadagiti safiro a matana:
  - Wow!
  Narba ti Tyrannosaurus, ket iti lugarna nagparang ti nagdakkel ken nalawa a lamisaan, a napuskol ti kargana iti taraon. Ket ditoy ket sigud a kasta unay ti kinaluho ken awan kapadana, naisangsangayan. Ket kasta a makalidem a delikasio.
  Inkanta ni Dominica:
  Nagbalin a naimas daytoy
  Ket nasamsam-it nga amang ti ayamuomna ngem ti diro...
  Saantayo nga agballigi manipud iti rugi, .
  Ket rumang-ayto ti nakaparsuaantayo!
  Pinasingkedan ni Margarita nga umis-isem, a nangibuksilan kadagiti ngipenna:
  - Wen, rumang-ayto dayta! Ket nagsayaat dayta!
  Kalpasan dayta, innayon ti partisan girl:
  - Ket ammom ti ag-cast magic. Daytoy , masapul a kunaek, ket nakaskasdaaw! Pagbalinen ti kasta a dakkel a kadakkel a naimas a treat . Saan nga orcs wenno goblins dagitoy - nalaklaka kadakuada!
  Nagtung-ed ni Dominica ket nagkanta:
  - Amin nga imposible ket posible, ammok a sigurado, .
  Ket sursuruem ti ag-cast iti mahika, nga awan unay!
  Ket sipatem ti sakam iti napigsa unay nga asero, .
  Ket slash-em ti monster babaen ti natadem a sharpener!
  Nagkidem ni Margarita ket nakaisem a nadlawna nga agkir-in kadagiti perlas:
  - Wen, makapikapik unay ti panagkantaka isu a dika makasarak iti biddut! Grabe!
  Immanamong ni Dominica:
  - Siak ket maysa a naindaklan a super - maysa a mannakigubat a nalamiis ngem ti lubong!
  Ket no kasano nga alaenna ken agtugawto babaen kadagiti matana a kasta unay ti safiro ken kasla bituen.
  Ti lamisaan nga addaan taraon ti nangsenyas kadagiti ubbing a mannakigubat, ket dadduma kadakuada ti nangrugi nga umasideg iti dayta ken nangala kadagiti donut ken cake, a naisawsaw iti tsokolate ken nadumaduma a kita ti krema. Nasaysayaat pay, mangala iti sorbetes. Naan-anay a natan-ok daytoy.
  Pinuyot ni Margarita ti sarana ket nagngaretnget:
  - Saanyo a kasapulan ti mangan iti adu unay , .
  Saan a kasapulan nga agdardaraskayo amin a sumrek iti burgesya...
  Ket agsuratka iti bagim iti kuaderno, .
  Makatulong latta ti panaggaraw!
  Napaliiw ni Dominica buyogen ti nasam-it nga isem:
  - Wen, talaga a nagbalin a nagsayaat!
  Ket nagkidem babaen kadagiti cornflower blue a matana.
  Napaliiw ni Margarita:
  - Saan unay a naimas ti karne dagiti dinosaur, ken basbassit pay para kadagiti karniboro a parsua. Ngem tapno kanen ti kabalio...
  Nagngaretnget ni Dobrynya:
  - Diak palubosan a mangan iti kabalio!
  Ket inkanta ti boy-hero:
  Sivka-burka, naimpadtuan a kaurka, .
  Agtakderka iti sanguanak
  Kasla bulong sakbay ti ruot!
  Sivka-burka, naimpadtuan a kaurka, .
  Nasken unay, kasapulan unay
  Maam-ammokayo!
  Innala ni Oenomaus ket naglugan manipud iti dragon. Talaga a kayatna a padasen no ania a kita ti taraon ti nagbalinan ti dinosaur. Kaaduanna, maysa dayta a banag a makaay-ayo. Ket innala ti boy-prince ti cake nga addaan tsokolate ket imbellengna iti ngiwatna.
  Ket rinugianna ti nagngalngal a sipipinget, krema ken nasam-it dayta. Naimas unay dayta.
  Naggigiddan a nagdung-aw dagiti ubbing:
  - Bueno, bay-am a padasek! Dikay agbalin a dakes a manang!
  Immisem ni Margarita nga awan basolna:
  - Ti naganko ket Anti? Nakakatkatawa dayta!
  Ket impukkaw ti partisan girl:
  - Ikkanka iti sangapulo a minuto a mangan! Mabalinmo ti mangan, ngem kalkalainganna!
  nakaisem a sinaludsod ni Dominica:
  -Masapul kadi a mabisin ka bayat ti gubat?
  Intung-ed ni Margarita ti nabalitokan nga ulona, a maris ti spring dandelion:
  - Wen, kasano! Ket makabannog unay dayta!
  Rinugian ti balasang ti nagkanta iti nalawag a timekna tapno ipaganetgetna ti trahedia ti kasasaad.
  Bayat ti panagkankanta, naglugan pay ti balasang manipud iti dragon. Ket rinugianna ti nagsala iti kahel a ruot babaen kadagiti awan kawesna a sakana.
  Ket kasta unay ti kinaraniag ken kinaraniag ti timekna:
  Dakami ket kameng ti Komsomol, arapaap a babbalasitang, .
  Maipapan iti masakbayan dagiti umili daytoy napintas a pagilian...
  No matalektayo iti Daga ken planeta, .
  Ket mangabaktayo iti daytoy napeggad a dangadang!
  
  Aniaman a negosio ti masuppiatan ngarud, .
  Naranggas ti panaguram ti apuy iti agtutubo a puso...
  Babbalasitang, napintas laeng daytoy
  Luktantayo ti ruangan ti kalawa ti law-ang!
  
  Asinoman a tao ket higante
  Siensia, ammok, ti mangted kenkuana iti bileg...
  Mamatika, kanayon nga agpapada ti awagmi, .
  Isu nga agturay ni Abel, ket nakautibo ni Cain!
  
  Kayatko a maluom ti nawadwad nga apit, .
  Para iti panagrang-ay ti planeta...
  Tapno dumteng ti napintas, nakaskasdaaw a paraiso, .
  Ket napigpigsa ti panaggayyem ngem iti metal!
  
  Parmekentayo ti makinruar a law-ang, .
  Agtaray dagiti babbalasitang a di nakasapatos kadagiti puddle...
  Iti ngatuenmi adda nabalitokan ti payakna a kerubin, .
  Saantayo a butbutngen ti blizzard ken lamiis!
  
  Patiendak, saandatayo a maparmek dagiti kabusortayo, .
  Nerbio ti asero ken gil-ayab iti puso...
  Ket ti pigsa ti espiritu, kas kenka nga oso, .
  Itag-aymi ti bandera, ammok!
  
  Siasino ti mangay-ayat kadagiti naraniag unay a babbalasitang, .
  Isu ket napintas agpadpada iti kararua ken ladawan...
  Mangisagana iti nabileg a machine gun, .
  Nupay napeggad ti kalabanmo!
  
  Ammok a sigurado nga agballigitayo, .
  Agnanayon nga agkaykaysa tayo iti Motherland tayo...
  Ngamin, adda sibubukel a nabituen a lubong iti sanguanantayo, .
  Agbalin koma ti tao a napigsa a parsua!
  
  Ti lawag ti Ama a Pagilian nga awanan kadagiti nadayag a beddengna - .
  Ruby stars ti apuy iti ngato.
  Rus' inabbonganna ti bagina iti imortal a dayag - .
  Ti nabileg a bannuar, ti drayman, ket agkabil!
  
  Rowan ruby iti bulong ti esmeralda - .
  Agkir-in ti zafiro iti talon , sabong ti mais...
  Ipatulodko kenka dagiti kapanunotak, Russia - .
  Maysa a doble ti ulona nga agila ti agtayab nga addaan kadagiti kanta!
  
  Kadagiti tedted ti linnaaw dagiti perlas ket dagiti diamante a kasla niebe, .
  Nasayaat ti amin iti naindaklan nga Ina a Pagilian!
  Nalukmeg ti daga, addaan kadagiti urat a kasla dutdot, .
  Naiyanud dagiti snowdrift gapu iti presko nga angin!
  
  Iti maysa a rehion ti Russia adda yelo, seal, .
  ITI gayyem , dagiti kamelio ti balitok ti let-ang.
  Nabara ditoy no agngaretnget dagiti bagyo ti niebe, .
  Gapu ta pagtalinaedentayo ti Dios iti pusotayo!
  
  Agtubo dagiti sandia, melon ken sabong, .
  Ket sadinoman no kalgaw ti makilumba kadagiti skates...
  Bueno, sadino ti pakasarakam kadagita a pagilian iti lubong?
  Sadiay a napigsa unay dagiti tattao kadagiti dakulapda!
  
  Idiay Russia, natan-ok ti gapuanan ti armas, .
  Iti dayta, ti tao ti Namarsua iti bukodna a gasat!
  Mabalintayo ti makiranget a nasayaat laeng , .
  Tapno saan nga umay ti layus ti riribuk ken ni Rus!
  
  Napintas dagiti babbaitayo, ammo ti amin
  Ken awan dagiti napigpigsa a lallaki nga addaan tured!
  Fatherland, sika ti pannakaiparangarang ti paraiso - .
  Maysa a soberano a Dios isu ti Apo ti Pamilia!
  
  Maaprobaran dagiti Orthodox icon, .
  Ti kampania nga irugi ti maysa a soldado...
  Agawidkami nga addaan kadagiti naparabur a samsam, .
  Saan a maliwayan ti maysa a pitik, kabilen dagiti pumapana dagiti kabusorda!
  
  Ikkantayo ti talna ken ragsak iti intero nga uniberso,
  Ket kaduatayo ti Dios pagungarentayo dagiti natay!
  Para iti dayag ti di agrupsa nga Inatayo - .
  Sigurado nga agballigitayo , ammok!
  Pinidut met ni Dominika dagiti kantana. Ket nagsalada amin a sangsangkamaysa, ket aggargaraw ken agsala dagiti lamolamo, nakurba, natibker a sakada.
  Kalpasanna, pinapuyot ni Margarita ti sara:
  - Iddepen ti silaw! Dayta, nalpasen ti oras ti pannangan.
  Saan a kayat dagiti mannakigubat nga ubbing a pimmanaw iti lamisaan. Kinapudnona, kasano a dimo lamuten dayta ? No literal nga adda pinulpullo a nadumaduma a kita ti krema. Ket naimas unay dayta. Ket makapagagar ken makaay-ayo unay dagiti angot dagitoy a sorbetes, pastry, cake, pretzel, ken dadduma pay a naimas ken makaay-ayo a banag.
  Nagtaul ni Dominica :
  - Dika aglablabes ti pannangan ! Sanayem ti kinakalmado!
  Nag-tweet ni Margarita:
  - Ammuen ti amin a ti maysa a tao ket saan a baboy! Ket masapul a nainsiriban unay ti pannanganmo.
  Nagmuregreg ti bannuar nga ubing a ni Dobrynya, a mismo a nangnangan iti sangadosena a cake ken nangsapsaplit iti bagina iti nadumaduma ti kolorna a krema:
  - Nakaskasdaaw amin daytoy! Ngem masapul nga ammuem no kaano nga agsardengka. Nasayaat ti pannangan, ngem dakes ti nalabes a pannangan.
  Immanamong ti ubing a prinsipe nga Oenomaus:
  - Ti kangrunaan a kabusormo ket ti tianmo. Ngem no kunada - itedmo ti pangrabii iti kabusor, dina kayat a sawen nga alaem a literal!
  Immisem a kinuna ni Dobrynya:
  - Ngem kalpasan ti narigat nga aldaw, wenno laban, wenno panagsanay, rumbeng a manganka a nasayaat! Ta no saan awanton ti pannakabalin.
  Nagtung-ed ni Dominica a nakaisem ket kinunana:
  - Personal a kaykayatko a mangrunaw ti protina iti gatas para iti pangrabii ken inumen dayta. Makapnek dayta, ket iti rabii dumakkel dagiti piskel ken saan a mauram. Bueno, makapasalun-at unay ti cottage cheese nga addaan ikan iti pangrabii. Kasapulan ti bagi dagiti atleta dagiti protina.
  Nabangon dagiti ubbing a mannakigubat uray kasano. Ket rinugianda manen ti nagmartsa nga agturong iti kastilio ti dakes a mangkukulam a ni Bastinda. Nagtultuloy a narangrangpaya ti buya ti aglawlaw. Nupay kasta , bayat nga ad-adda a napan ti bassit, agtutubo a buyot, a mangipakpakita kadagiti lamolamo, natapok a mugingna, ad-adda a nalaylay ti nakaparsuaan iti mismo a sanguanan dagiti matami.
  Umasidegda idi iti pagarian dagiti igat, ket dagitoy ket makadadael unay a makinkukua.
  Tapno maparagsakda ti bagbagida, nangrugin nga agkanta dagiti ubbing-a mannakigubat ket rinugianda nga ad-adda a sipipinget a sagdegen dagiti sakada:
  Agsabong ni Elfia a kasla bush iti sidong dagiti ari, .
  Awan patinggana ken napimpintas ngem ti uniberso...
  Linuktan ti Balligi ti awan limitasionna nga account, .
  Agungar ti pammatitayo idiay Rodnovery !
  
  Ti kinatan-ok ti Fatherland, patienyo, ket
  Sapay koma ta nangatngato ti patpatgenna a puso...
  Isu nga adda ti ragsak ti uniberso
  Tapno adda ni Elfia nga addaan iti natibker nga atep!
  
  Paliiwenyo ta agtayab nga agpasango ti Elf-tayo, .
  Ket putdenna dagiti dalluyon babaen ti barukongna...
  Ngem masapul, umaytayo iti sabali a dalan, .
  Ket addanto pay dagiti dadduma, patiennak, ukom!
  
  Addanto naindaklan a lubong ti Inatayo, .
  Nga agsilsilnag iti naraniag a lawag...
  Ket kangrunaan iti amin ni Elfrog ti idolo ti kararua, .
  A mamagbalin iti kalam-ekna a kalgaw!
  
  Wen, ammok, narigat kadakami a lallaki, .
  Ngem agserserbika ken ni Oenomai a simamatalek ...
  Nadungpar ti bangka, naburak ti gaud, .
  Ket iti sadinoman, nakabutbuteng ti panagtaul ti narungsot nga aso!
  
  Saan, saantayo nga ited ni Elf iti kabusor , .
  Natadem dagiti kampilantayo, patiennak, natadem...
  Agtakdertayo ken mangabaktayo manen
  Ket dikay" agsao iti kinaaleng-aleng, demonio!
  
  Ditoy nga agtataripnongtayo para iti parada, .
  Awanen ti napipintas a nasantuan a pagilian iti uniberso...
  Mamatika, ibaontayo a sangsangkamaysa dagiti kabusortayo idiay impierno, .
  Ket mangbangontayo a mismo iti paraiso, ammom, uray!
  
  Awan ti makalapped kadatayo
  Dakami dagiti naindaklan a kabalyero dagiti Elves...
  Ti kasta a pannakabalin, di maparmek a buyot, .
  Ket pagbalinentayo a naragragsak ti intero a planeta!
  
  Ipakitatayo ti bagitayo iti lubong iti kinapintas,
  Itag-aytayo ti pito ti kolorna a bandera iti rabaw ti planeta...
  Ket naragsaktayo, patiennak, iti sadinoman, .
  Ngamin, makanta dagiti bannuar nga aramid!
  
  Pangngaasiyo ta laglagipenyo a ti talna ti elf ket adda iti premium iti sadinoman, .
  Ket agtultuloy a lumawa...
  Ket naragsakto dagiti tattao ditoy Daga, .
  Ta awan ti bain para iti Fatherland!
  
  Inton umay ti naindaklan a Solcesus , .
  Awan ti sipnget iti unibersotayo...
  Ket no saan a takrot ti tao ken duende, .
  Ti gasatna ket panagsilnag ti init ken panamarsua!
  Kanta daytoy a mangsagid iti kararua! Makaay-ayo ken natan-ok a kanta.
  Nupay nagbalin a nakarkaro nga amang ti buya ti daga iti aglawlaw - dagiti rutted a kayo, tinadtad a ruot, amin ket naduprak ken naabbungotan kadagiti tugot dagiti saka ti rata.
  Napaliiw ni Margarita:
  - Yeah, dikay" namnamaen ti aniaman a pagimbagan kadagitoy a rata! Ket iti amin nga aglawlaw adda dagiti sero.
  Buyogen ti isem a naraniag ken presko unay, kinuna ni Dominica, a nangibuksilan kadagiti ngipenna:
  - Daytoy, siempre, ket manamnama! Nagbalinen nga awan mamaayna unay ti amin . Ngem ania ti mabalinmo nga alaen iti rata - malaksid iti abono manipud iti ibleng!
  Ket agpada a nagkatawa dagiti babbalasitang. Kalpasanna pinaadu ti intero nga iskwad dagiti ubbing ti barefoot step-da. Dua a mannakigubat a lallaki ti nagdardaras nga immasideg ket inyulogda dagiti kampilanda a kasla molino ti angin.
  Ket ngarud ti umuna a rata, a kas kadakkel ti nasayaat a bulldog, ket tinadtad dagiti bannuar a lallaki iti agsumbangir. Serioso daytoy a laban a mapaspasamak.
  Ad-adda pay a pinapigsa dagiti ubbing ti kapartakda ket literal a nangrugida nga agtaray. Ket kalpasanna nagparang ti dakkel a bunggoy dagiti rata iti sanguanan. Kasla nasayaat a toro ti kadakkel ti inauna kadakuada. Nagsakay ti balasang nga aktres a ni Dominika a nakigubat iti dragon. Ket nakasaganan a makiranget, ngem ti umuna a danogna manipud iti magic wand ti nangdungpar iti natataengan a rata.
  Ket nagsilnag ken nagbalin a dakkel a sirkulo ti napili a keso nga addaan kadagiti abut. Ket ti kasta a makaay-ayo nga angot ti naggapu kenkuana isu a nasinga dagiti rata iti panangraut iti batalyon dagiti ubbing ket rinautda ti dati a liderda, a nagbalin a makaay-ayo unay iti ayamuom ti kasayaatan a delikasio para kadagiti utot.
  Nagbalin a sorpresa daytoy.
  Napaliiw ni Margarita:
  - Dumakkel ti abilidadmo iti tunggal oras! Ket daytoy, masapul a kunaek, ket nalamiis unay !
  Intung-ed ni Dominica ti nabalitokan nga ulona:
  - Adu ti maaramidak! Ket daytoy ti dakkel a kredok! Ket no mangrugiak, ngarud awan ti manglapped kaniak.
  Ket innala ti balasang ket dinanogna ti sabali nga iskwad iti magic lightning. Ket napasamak dagiti kanayonan a panagbalbaliw.
  Sumagmamano a dosena a rata ti nagbalin a dadakkel, garitgaritan a sandia a kasla makaay-ayo unay ti langana.
  Nagkanta dagiti mannakigubat nga ubbing iti koro:
  Melon, sandia, buns ti trigo, .
  Maysa a naparabur, narang-ay a daga...
  Ket agtugaw iti trono idiay Elfiburg - .
  Ama Ari Oenomai!
  Ket ngarud dagiti ubbing-mannakigubat nakirangetda kamaudiananna kadagiti rata, ket tadtadentayo ida nga awan ti pannakasinga. Ket sipipinget nga iyugyugyog dagiti mannakigubat dagiti kampilanda . Ket nangrugin a nagputok dagiti babbalasitang manipud kadagiti pana. Dadduma kadakuada ti elf, ken nalaingda unay nga agpaltog. Talaga a pudno a laban daytoy .
  Ket sumagmamano pay nga iskwad ti rata ti mapan makigubat. Kasla nauneg a karayan ti panagayusda.
  Napaliiw ni Dominica:
  - No pagsasaritaantayo ti maysa a banag a dakes ken dakes, adda rikna nga awan ti limitasionna!
  Nagkanta ni Margarita nga umis-isem, a, nupay kasta , nakalkaldaang:
  Pudno a napigsa dagiti mannakigubat ti sipnget, .
  Ti kinadakes ti mangituray iti lubong a dina ammo ti bilang...
  Ngem annak ni Satanaskayo, .
  Diyo buraken ti pannakabalin ni Cristo!
  Ni Dobrynya, a naglugan manipud iti dragon, rinugianna a putden dagiti rata. Inaramidna daytoy babaen ti dua a kampilan a maminsan, ket gapu iti napartak a panaggaraw ti ubing, kasla agtartrabaho ti paggilingan iti kape. Ditoy a nangrugi ti panangikisap.
  Nakikadua met ni Oenomaus iti gubat. Iniggaman ti ubing ti ipus ti maysa a rata babaen kadagiti ramay ti sakana sa imbellengna iti sabali, a nangburak kadagiti tulang. Kalpasanna, inkantana:
  - Dakkel ti dakkel a pigsak, .
  Ket diakto pulos sumuko kadagiti kabusorko...
  Manipud iti danog ti dakulap ti ubing, .
  Agtayabto ti dakes a rata tapno mabain!
  Pudno, ti ubing a prinsipe ipakitana ti bagina a natangken unay a mannakigubat iti gubat.
  Nabileg met ni Dobrynya, masel, nupay nagusar kadagiti kasla ubing a saka ken, dina malipatan dagiti kampilan . Ket rinugianna nga impakita ti naisangsangayan a tukad ti panangabuso. Anian a natangken ken nadara amin dayta.
  Nagbalin nga agresibo ken mannakilaban unay ti ubing , kas met laeng kadagiti dadduma a mannakigubat ti agtutubo a buyot.
  Ket ti lamolamo a muging ti ubing a lalaki ti mangtubtubngar a mismo kadagiti bungo dagiti igat.
  Mammapatay daytoy ken, maigiddato iti dayta, adda isem kadagiti bibig ti ubing a lalaki .
  Usaren ni Dominica ti mahiko a pannakabalinna para kadagiti sumaganad a panagbalbaliw. Ket aktibo unay.
  Lumagto ti mannakigubat ket agturong iti aglawlaw. Ket ita agtayab manen ti ayus ti enerhia manipud iti magic wand-na. Ket nadungparna ti orc.
  Ti nalukneng, kayumanggi nga oso ket dagus nga agbalin a tsokolate a marshmallow. Kasano kadakkel daytoy ?
  nakaisem a sinaludsod ni Margarita:
  -Mabalin kadi ti agaramid iti halva?
  Intung-ed ni Dominica ti nabalitokan nga ulona:
  - Siempre kabaelak! Ket nagsayaatto dayta!
  Ket nangiruar ti balasitang kadagiti mahiko a karga agpadpada manipud kadagiti imana ken manipud kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Nadungpar ti gil-ayab ti iskwad dagiti orcs. Ket agayus ti sibubukel a karayan ti diro... Duyaw -kahel ti diro ken nagdisso a kasla dalluyon.
  Insungbat ni Margarita nga agkikinnita:
  - Ammom, saan unay a daytoy ti kasapulam!
  Nagtung-ed ni Dominica kas umanamong.
  - Pudno, saan unay a halva, ngem medio nasam-it met!
  Napaliiw ti partisan girl:
  - Ni Halva ket karkarna sakbay ti gubat. Ngem nanganda iti diro uray kabayatan ti panagsakup.
  nagsipa manen , iti daytoy a gundaway kadagiti rata, ket nagkanta:
  Ti kasayaatan a sagut, siempre, ket ti diro, .
  Maawatan ti ubing, siempre, daytoy...
  Uray bassit - maysa a kutsarita, .
  Nasayaat metten daytoy, bueno, uray pay ti sibubukel a kaldero!
  Nagsipa met ni Margarita , umuna babaen ti magic wand, sa babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana, nga intuloyna:
  Ngem diro, karkarna unay daytoy, .
  Tunggal banag ket adda wenno awan...
  Ngem honey, diak la maawatan no ania ti sekreto, .
  No adda, ngarud dagus nga awanen!
  Ngem no kanem, ngarud awanton ti riribuk!
  Innala ni Dominica ket nagturong iti dragon. Nagbalin a nakaam-amak unay ti isemna, ken maigiddato iti dayta, naragsak. Narikna ti balasitang ti dakkel a pigsa iti uneg ti bagina. Ket kalpasanna, rimmuar ti dalluyon manipud iti magic wand-na. Ket maminsan laeng a nagbalin a naimas a chops iti sarsa ti dua ribu a rata . Ket maysa pay a dalluyon ti magic wand, ket dagiti rata nagbalinda a putahe ti ikan.
  Maysa pay, naluho ti side dish-da, nga addaan kadagiti sabong, pinya, ken dadduma pay a naimas unay a prutas. Ket nakaskasdaaw ti kinaimas ken nakaskasdaaw ti amin.
  Inkanta ni Dominica:
  Nagsayaat dagiti side dishes
  Makaay-ayo dagiti babbalasitang...
  Ket agsilnag ti uppat a luminario, .
  Sugat ti orc iti ipus!
  Sipapakumbaba a kinuna ni Margarita:
  - Ti nalaing a kusinero ket agaramid kadagiti chops manipud kadagiti orcs ken rata, ken dagiti makan iti dayta!
  Innala ti ubing a ni Dobrynya ket nangipuruak iti nadagsen a cobblestone iti muging ti goblin. Tinukkolna a mismo ti bungona ket nagkanta:
  freak- ka , .
  Sipatenka...
  Bueno, kasanon no maysaka a blockhead, .
  Kalpasanna, nakasaganan ti aktibo a plano!
  . KAPITULO No. 11.
  Binalbaliwan ti kabsat ni Dominika Dolfinova ti naganna. Ket ita inawaganna ti bagina a nalamiis unay - Caligula. Basta kas pammadayaw iti agdindinamag nga emperador, wenno panangtulad iti nagan ti maysa kadagiti asno iti cartoon maipapan ken ni Dunno.
  Ket ita inkeddeng ti makilablaban nga ubing a ni Caligula Dolphins a kasapulanna ti mapan agsapul iti kabsatna a babai. Ngem sadino ti pangbirokanna iti nayaw-awan a taona?
  Ket nagturong ti ubing iti maysa a nalatak a libro maipapan iti mahika. Isu, siempre, dina nagtalek iti amin a kita ti psychic ken mangkukulam.
  Ngem apay a dikay padasen a mismo ti mapan iti trance. Maysa pay, saan a tao ni tatangna, ken mabalin nga addaan kadagiti bukodna a mahiko nga abilidad, ken naan-anay a naisangsangayan ti tukadna.
  Innala ti ubing a ni Caligula dagiti Dolphins ket nagtugaw iti sopa iti lotus position. Ket inkagumaanna ti agkonsentrar. Inballasiw ti agtutubo nga aktor iti pelikula dagiti sakana sa inlintegna ti bukotna. Ket ngarud ti ubing a lalaki ket nailumlom iti banag a naan-anay a nauyong ken namaris, nga ikagkagumaanna a biroken ni Dominica.
  Narigat a mailadawan ti kinatan-ok ti pabuya iti teatro. Idi, nangnangruna, nakiranget dagiti elf, orc, goblin... Maysa a costume show nga addaan iti adu a babbalasitang iti amin a nasionalidad ken nadumaduma a tukad ti kinalamolamo. Napintas ken makapasiddaaw ti pabuya iti orihinal a kinataona, nangruna no iwaris dagiti babbalasitang dagiti lamolamo a sakada iti man napudot a darat wenno kadagiti niebe.
  Rumautda babaen ti panangkabilda babaen kadagiti kampilan ken pika iti kabal dagiti nadumaduma a kita ti tangke. Ket sumungbat dagiti metal a monster babaen kadagiti jet dagiti napudot a flamethrower. Nababa ti temperatura ti gil-ayab ket dagiti babbalasitang, nga agpukpukkaw, bassit laeng ti pannakapuorda, ken agpukpukkawda a makasair. Ket ad-adda pay nga agngarngaretnget dagiti orc, ket agruprupsa dagiti mugingda a bang , bang, bang - nadumaduma ti kolorna a confetti gapu kadagiti danog.
  Ket agdardaras dagiti naarkosan a biplane manipud ngato, a mangibati kadagiti garland dagiti magarbo a tren nga addaan iti nadumaduma a kaskada ti kinapintas.
  Ti kauyong a banag, ken daytoy mabalin pay ketdi a mangpuyot iti atep manipud kadagiti bisagrana, ket ti lubong ti pantasia ket nalaokan kadagiti pudno, historikal a pigura, nupay manipud iti adayo a napalabas.
  Ni Stalin, iti daytoy a gundaway, di ninamnama, a nangbaybay-a iti di kasapulan a kinalimed, kinunana:
  - Ti Luftwaffe ket nakadanon kadagiti kaaduan nga adelantado a kangato iti aviation. Uray no saan
  No bilangem dagiti disko , nakaro ti impresion ti TA-700 bomber, a makabael nga agaw-awit agingga iti limapulo a tonelada a bomba.
  In-inut nga in-inut ni Hitler:
  - Ngem ti " Super Monster " nga addaan iti 3200-mm caliber gun, dua gasut a tonelada a rocket charges, ket maysa pay laeng a di malabsan nga obra ti arte militar.
  Kalpasanna, insingasing ni Stalin ti toast:
  - Isu nga uminumtayo iti kinapudno a ti ngiwat ket kasapulanna ti aniaman nga arte malaksid iti arte militar!
  Ti naindaklan a lider iti amin a panawen ken tattao ket naramananna a buyogen ti ragsak ti arak a naselioan sakbay ti pannakayanak ni Jesucristo, ket ti lubong Fuhrer imminum iti tubbog manipud iti siam a pulo ket sangapulo a prutas. Agpada a kinita dagiti diktador no kasano a nalawag a nagputed iti tangatang iti monitor ti tugot ti rocket nga agtaytayab nga agpangato. Kasano a mangngeg ti naragsak a timek ti balasitang a Ruso:
  - Naballigi ti iseserrek iti orbit.
  Ket aggurruod a palakpak manipud kadagiti amin a stand - it"s done! Ti tao ket kamaudiananna adda iti law-ang, ken daytoy ket inaramid babaen dagiti pannakabagi dagiti kadakkelan a puli iti Daga - dagiti Ruso ken dagiti Aleman.
  Ti intero a langit manipud horizon agingga iti horizon ket napintaan kadagiti kimat ti rinibu a paputok ti amin a kolor ti balangaw ken minilion a maris, idi, kasla, maysa a nakaskasdaaw a napalm ti nagsaknap iti tinta ti law-ang iti rabii. At the same time , dagiti indibidual a sumsumged a supernova ket nagbalin a nalawag a kitikit - islogan. Kas iti: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Panagkaykaysa dagiti Tattao ti Daga"!
  Talaga a maysa daytoy a kita ti kinamauyong. Kasla timmaud ti super-cosmic ken fantastic performance. Sumagmamano a kita ti alternatibo a pakasaritaan, a sadiay awan ti gubat iti nagbaetan ti Third Reich ken ti USSR, ket nagbalin a nalamiis unay . Ngem ita saan unay a nasayaat ti langa daytoy, no naalumamay a pannao.
  Masapul a birokenna ti in-inauna a kabsatna a babai. Ket daytoy ti kangrunaan nga aramid ti ubing a lalaki, a dati a nagbida iti agsasaruno a pelikula, ken guapo ken masel unay, nga addaan iti kasla baldosa a pannakabang-ar ti piskel.
  Ket ti baro a nagan a Caligula ket rumbeng koma a nakaawis iti adu nga atension.
  Intuloy ti ubing ti panagmennamenna. Ket kellaat a nakitak ti maysa a balasang, napintas a kasla anghel, ken kulot ti buokna a maris ti bulong ti balitok. Inyunnatna ti imana iti ubing a lalaki ket kinunana nga umis-isem:
  - Adda sumagmamano a napateg a misionmi a maileppas kadakayo!
  Immisem a sinaludsod ti ubing a ni Caligula:
  - Ket kalpasanna masarakankon ti kabsatko a babai, a naungaw iti sadinoman a di ammo?
  Inyugyugyog ti balasitang ti nabalitokan a buokna ket simmungbat a sitatalged:
  - Wen, posible dayta. Ngem ti kabsatmo a babai ket tungtungpalenna itan ti narigat a mesias - tapno maisalakan amin a pannakabagi ti napigpigsa a sekso, a nakabitin ti pangta ti pannakadadael. Ket narigat unay dayta.
  Dinamag ni Caligula Dolphins:
  - Ania"t naganmo, ken siasinoka?
  Nasam-it ti isem ti insungbat ti balasang:
  - Siak ni Margarita Korshunova, maysa a partisan girl a binitay dagiti Nazi, ket nagungar itan iti baro a lubong. Ket daytoy ti gasatko, nga agserbi iti kinaimbag ken mangisalakan kadagiti tattao.
  Nagtung-ed ti ubing nga aktor:
  - Maawatanka unay. Gapuna, addatayo kadi iti sumagmamano a makaay-ayo a mision? Kasla kadagiti pelikula, ngem pudno?
  Nagtung-ed ni Margarita:
  - Wen, kasla pudno! Ngem addaantayo kadagiti kasta a gundaway a ditay koma agbuteng.
  Awan ti tiempo ni Caligula of the Dolphins ken ti pioneer partisan a ni Margarita a mangdiskusion ken mangawat iti nakaskasdaaw a pabuya, ket talaga a simrekda iti baro a lubong, ken iti kasasaad ti combat trance!
  Napaliiw ni Margarita:
  - Addaantayo itan iti sibubukel a buyot. Ket maawatam no ania ti responsabilidadmi kenka!
  Sitatalged a simmungbat ni Caligula:
  - Siempre maawatanko! Ket namnamaek nga agbalinak a maikari a komander.
  Ket inwaras ti ubing ti natadem a kampilanna.
  Napardaskami a nagmerienda ket nagdardaraskami a nangbangon kadagiti tropa. Napanda koma idiay Italia iti kabiitan a panawen ket pinuoranda dagiti dutdot ti kinapapa.
  Nagluas ti buyot manipud Vienna iti panagpitik dagiti tambol ken panagtokar dagiti dadakkel a trumpeta. Saan pay a naaddaan iti tiempo ti infanteria nga umasideg ket agdardaras dagiti kabalyero iti aglawlaw. Adu a kumakabalio manipud iti nadumaduma a pagilian a simrek iti Tsarista nga Imperio ti Russia. Daytoy ti namagbalin a posible ti panangyap-ap kadagiti sakaanan ti turod babaen ti pinullo a ribu a kuko. Agdardaras nga umabante dagiti agdardaras a Cossack ken nalag-an a Tatar a kabalyero. Sumaganad nga umakar dagiti nabaknang ti pannakaarkosna a detatsment dagiti Polako a gentry. Bueno, kasla naguummong dagiti elegante a gentlemen para iti royal parade. Maysa pay, kayat ti tunggal maysa a lab-awan ti sabali iti kinadayag ti kawesda, manipud kallugong agingga iti harness. Adda met dagiti Teutonic knights nga addaan iti kabal. Nasileng ti kabal agingga a nasileng, nabalitokan wenno pirak. Adda met dagiti Sueko nga addaan iti naisangsangayan nga uniporme, ken Finn. Nakabalio a Janissaries ken Spagi, Arabo a kabalyero.
  Ken adu a bandera ken poste ti bandera dagiti tattao manipud equator agingga iti Taaw Arctic. Ket mano a tropeo ... Dagitoy dagiti naparmek a pannakabalin.
  Ket ditoy umay dagiti Austriano , ken kaduada dagiti Aleman. Nagboluntariokami iti panagdaliasat. Kasta met, ti ideya a mangsamsam iti Italia ket dakkel a sulisog. Naparabur ti nakaparsuaan sadiay ken adu ti kuarta! Kas iti dadduma pay a nasayaat a banag a mabalin a maurnong babaen kadagiti pala.
  Inkanta ni Caligula a Tomboy:
  Napigsa ti buyottayo
  Isu ti mangsalaknib iti lubong...
  Bueno, kasanon no adda gubat, .
  Saan nga adda iti dasigmi!
  Ket tinukot ti ubing ti awan kawesna a sakana iti puddle. Siempre, shorts laeng ti suotna, tangay napartak unay ti panaggarawna iti kasasaad ti combat trance isu a makalapped laeng ti kawesna ken agpigis.
  Dinamag ni Margarita iti gayyemna ken padana nga annihilator:
  - Wenno mabalin nga aktual nga agkantaka? Maysa pay, eksakto a kukuam dayta!
  Nagtung-ed ti ubing nga aktor a kasla urbon ti lobo:
  - Ania ti makunam, diak kabaelan?
  Ket rinugian ni Caligula dagiti Dolphin ti nagkanta;
  Ay, daytoy lubong, nalidayka unay, .
  Baybay laeng ti lua - maysa a taaw...
  Sadino ti ayan ti tengnga ti aldaw nga astral a dana ti kararua, .
  Inar-arapaap ti natay nga asug a makadanon idiay Eden!
  
  Naglaon dayta iti yelo dagiti puso, nagyelo nga ukis, .
  Ken ti sumsumged a pudot dagiti apal a tarigagay.
  Anian nga awan asi, nga ubing pay ti lasagna, .
  Agay-ayam ti naliday a nightingale iti panagleddaang!
  
  Kas iti mucus ti kuto ti kayo, ti espiritu ti rutina, .
  Ken ti panagrupsa ti tanem gapu kadagiti pakadanagan.
  Ngem kabaelantayo no agkaykaysatayo
  Iruarmo dagiti tattao manipud iti libtong!
  
  Iwaksi ti kinadakes ti uniberso, .
  Puras dagiti lunod ket nakaam-amak a pagilasinan .. .
  Saantayo a maibturan ti rienda ti panagsagaba, .
  Agbalin koma a tapok ti Diablo!
  
  Alisto nga ibelleng ti planeta dagiti kawarna, .
  Nupay kasta, saan a pumanaw dayta iti orbit.
  TAPNO Tratuentayo ti maysa ken maysa a sipupudno
  Kalpasanna, tumakderto dagiti tattao!
  
  Mabalinmo ti bumangon nga awan ti buteng, .
  Dimo iduron ti dadduma a tattao...
  Tapno saan nga aglangoy ti bastardo nga addaan taba, .
  Tapno saan a lumakay ti inami!
  
  Inumentayo bassit para iti dayta, .
  Arak a nasamsam-it ngem ti diro dagiti uyokan!
  Adda koma dagiti riribuk iti kinapudno , .
  Ngem saan pay a dimteng ti oras ti panagkuenta!
  
  Kalpasanna, mangbangontayo iti nailangitan a paraiso, .
  Agnanayon a tagiragsaken ti amin nga ubbing.
  Agtayabtayo a kasla pana nga agturong iti nailangitan a panagtayab, .
  Natungpal ti naraniag nga arapaap!
  Nagpatingga ti kanta ket, kaduana, immakar ti aglalaban nga agassawa manipud iti buya ti Italiano nga Alps agingga iti ...
  Bumtak dagiti shell, ken ad-adu nga amang a moderno a paltog ti agpaputok. Ditoy ti Port Arthur, ti sarsarita a siudad. Daytoy ket ti pannakatnagna a nangmarka ti panagbaba ti dinastia ni Romanov ken ti sibubukel nga Autokrasia a kas maysa a pakabuklan. No nagtakder koma daytoy a sarikedked, awan koma ti kasta a dakkel a rebolusion. Iti kaaduan, bassit nga arimbangawda ket iparabawda dagiti martilio ken sikelda. Ngem ti pannakaabak ditoy ti nangiturong iti nagsasaruno a pasamak a nakaigapuan ti Great October Revolution.
  Nasayaat kadi daytoy wenno dakes? Nangina ti pasken. Minilion a biktima ken migrante, ngem idi agangay, dakkel ti panangpapartak ti pagilian iti irarang-ayna.
  Uray no dakkel unay ti magastos, bimmassit ti populasion ti Russia iti sangagasut a milion a tattao.
  Kas kunada, ti panagibukbok iti dara ti nangpaimbag iti pasiente.
  Ngem ita addan gundaway, ta naala manen ti Port Arthur, a mangsubli iti pakasaritaan ken mangsurot iti naisangsangayan a linia. No, kas pagarigan, pagtalinaeden dagiti Romanov ti pannakabalin, ken uray pay iti autokratiko a bersion. Siempre, science fiction daytoy, ngem makapainteres. Isu a talaga nga ania ti agur-uray iti Russia no mataginayon ti bersion ti tsarismo?? Stagnation, wenno ti kasumbangirna, balligi?? Ad-adda kadi nga epektibo ti sistema ti naan-anay a monarkia ngem kadagiti demokrasia iti Laud?Nagbalinen nga uso ti naud-udi. Kinapudnona, kimmaro unay ti relasion iti nagbaetan ti maikaduapulo ket maysa a siglo a Russia ken ti Laud. Kalpasan dayta, nagbalin nga uso ti agsapul kadagiti pamay-an nga alternatibo iti Lumaud a parlamentarismo. Nagparang ti konsepto: managed democracy. Daytoy ket no pormal nga adda dagiti nawaya nga eleksion, ngem iti kinapudnona dagiti resultada ket nasaksakbay a naikeddeng. Ngem saan a natalged daytoy a porma ti gobierno, ket ti partido nga adda iti turay, tapno mataginayonna ti saadna, ket kissayanna itan ti demokrasia babaen ti lehislasion. Ket kalpasanna amin ket mapan nga agturong iti diktadura, ti oposision ket mapukawdan ti pannakabagi iti parlamento.
  Ket kalpasanna mairugi ti mekanismo ti panangirurumen ken panagbuteng, wenno, iti kasumbangirna, mapasamak ti rebolusion, manipud man ngato, kas iti sidong ni Gorbachev, wenno manipud baba, a napasamak met iti nasurok a naminsan.
  Idiay Russia bayat ti Autokrasia, nasimsimple ti amin. Naan-anay ti pannakabalin ti ari: mangpapatay, mangpakawan, mangibilin. Isu ket addaan kadagiti kangatuan a hudisial, ehekutibo ken lehislatibo a bileg. Adda Konseho ti Estado dagiti tattao a dinutokan ti monarka, a mangbalakad laeng kenkuana, ken adda dagiti opisial a mangitungpal iti pagayatan ti ari.
  Ti State Duma ket nanglimitar ti monarkia ti absolutismo, a nangipaidam ti emperador ti karbengan nga agaramid kadagiti linteg, ken, iti maysa a paset, nangala ti panangtengngel ti badyet. Ngem kangrunaanna, ti Duma ti nagbalin a pagpaadu ken uleg dagiti nadumaduma a panagkukumplot. Daytoy ti negatibo daytoy!
  Uray kaskasano, uray ti partisan girl ket saan a kontra iti panangtulong iti ari. Dinamag ni Margarita ken ni Caligula ti bully:
  - Isu a nalawag ti pagpilian, rumauttayo!
  Insungbat ni Terminator boy:
  - Awan ti sabali a pagpilian! Siempre rumauttayo!
  Ket nangrugi ti agputed a riribuk. Gapu ta pimmardasda babaen ti tulong dagiti mahiko nga abilidad iti innem a gasut a kilometro iti kada oras, dagiti lallaki a kerubin, a dandani dida impangag dagiti panagbettak dagiti shell ken paltog ti machine-gun, bimtakda iti ranggo ti kabusor. Naimbag laengen ta saan met a nagasat ti panawen, tudo ken sipnget. Saan pay a nangibaon ni Kuropatkin kadagiti tattao iti opensiba. Ket inaramidna ti panagsagana iti artileria. Maisupadi iti pagarup ti kaaduan , saan a maag ti heneral ken dati a ministro ti depensa. Pinadas ni Kuropatkin nga aywanan dagiti soldado ken makiranget iti sientipiko. Daytoy ti nangpaupay kenkuana. Ti kinaawan pangngeddeng, kinabannayat, ti tarigagay a mangsaplit a sigurado, panagtignay sigun iti maysa a plantilia - ti nangikkat iti balligi ti laban kadagiti natured a Hapones. Gapuna, saan a kasapulan a namnamaen a dagiti natured a panangraut ni Suvorov ti mangtiliw iti Port Arthur bayat nga aggaraw. Ala, nangabak laeng ni Kuropatkin gapu ta kalpasan ti ipapatay ti Nogi"s corps, dagiti Hapones, nga awan met nagbaliw ti pormasionda, simmang-atda nga immun-una, a nangraut iti head-on. Ket kas resultana, in-knock out-da dagiti ranggoda ket nag-roll back-da.
  Ngem ita agpada a nakatiliw ni Kuropatkin kadagiti shell ken ti bukodna.
  Kaipapanan daytoy a mabalinmo ti mangisayangkat iti panagbomba ti artileria uray iti sumagmamano nga aldaw, a kalkularem no ania no agrupsa dagiti Hapones. Ket daytoy iti laksid ti kinapudno a nangted ni Emperador Nicholas iti kategorikal a bilin a dagus a rauten ti sarikedked ken pagpatinggaen ti gubat, a makadadael para iti gameng.
  Ditoy, siempre, ti Kuropatkin ket adda iti nagbaetan ti bato ken natangken a lugar. Ngem ti Port Arthur ket nabileg a sarikedked, ket ita ta nagnaed dagiti Hapones iti dayta - padasenyo, alaenyo!
  Ngem da Margarita ken Caligula dagiti Dolphin, a mangputed babaen kadagiti kampilan ken mangipuruak kadagiti lamolamo a ramay ti sakada babaen kadagiti saka dagiti annakda, ngem nasiglat a kas kadagiti tadem ti propeller, naggarawda kadagiti baluarte, a nangikkat kadakuada kadagiti soldado. Umuna iti amin, masapul nga ammuem dagiti dominante a kangato ket kalpasanna posiblenton a luktan ti dalan para kadagiti manangraut a tropa.
  Bayat ti panangputedna iti samurai, nainsiriban a kinuna ni Margarita:
  - Gagangay a makilablabanda para iti pagimbagan ti panagrang-ay, ngem datayo, agparang, kasla makilablaban para iti pagimbagan ti panagsubli!
  Nagngisiten ni Caligula ti ubing:
  - Kayatmo kadi a sawen a ti pannakaala manen daytoy a sarikedked ket mangpapigsa iti saad ti Autokrasia?
  Ket inaramidna ti intero a serye dagiti teknik babaen kadagiti kampilan. Kastoy ti pannakaawit dagiti kampilanna.
  Ket dagiti lamolamo a saka ti ubing ket nangsagrap kadagiti danog a nangburak kadagiti ulo, tengnged, ken tulang.
  Pinasingkedan ni Margarita, a nangdildilpat iti dara manipud kadagiti bibigna a naiwaras iti nawadwad manipud kadagiti napartak a panangsaplitna babaen kadagiti ima ken sakana:
  - At least uray kasta! Ngamin, nalawag nga agbalin a nalatak ti monarka a mangabak kadagiti gubat. Di kumurang nga iti apagbiit. Kalpasanna malipatan ti balligi, ket ti gagangay a tao, wenno gagangay a tattao, maguyod iti banal a rutina ti panagtrabaho. - The partisan girl with one kick , a nangtukkol iti innem a Hapones iti maminsan, ken dua ti nasugatan babaen ti bukodda a bayoneta manipud iti napigsa a panangiduron, innayonna. - Mabalin a temporario laeng daytoy a reprieve!
  Ket manen inyakarna ti lamolamo a mugingna, a nangabak iti lima a mannakigubat ti daga ti sumsumged nga init, agraman ti tallo nga opisial.
  Maysa a di nakasapatos nga ubing a lalaki a naka shorts, a mangputed kadagiti Hapones a kas iti repolio, lohikal a kinuna ni Caligula:
  - Kalpasan ti balligi, mangrugi ti napartak a panagdur-as ti ekonomia idiay Russia. Kaipapanan daytoy a nasaysayaat ti panagbiag dagiti tattao, ken bumassit dagiti rebolusionario a sentimiento.
  Sinipa ti agtutubo a mannakigubat ti kanyon iti wagas a ti sangadosena a soldado a samurai ti nagtayab a nabaliktad . Innayon ni Terminator boy. - Gagangay nga agriribuk dagiti tattao gapu iti bisin!
  Ni Margarita, a mangitupra iti tulang manipud iti naputed a kalasag manipud iti ngiwatna, ti tupra a nangdungpar iti tallo a soldado a Hapones, ket paset laeng ti immanamong:
  - Aktual a saan a pudno daytoy! Wen, dagiti rebolusion ken riribuk ket kadawyan a tignayen ti kumarkaro a kasasaad ti ekonomia, ngem ... Ngamin , saan a napan nagtignay dagiti Decembrist gapu iti bukodda a kinapanglaw.
  Kalpasanna immanamong ti mannakigubat nga ubing a ni Caligula, a nangaramid iti panaggaraw ti kulibangbang ken nangputed iti sangadosena nga ulo dagiti Hapones:
  - Husto dayta, saan a gapu iti kinapanglaw! - Ti agtutubo a mannakigubat ket nangputed iti sibubukel a dakulap dagiti gunners ket innayonna. - Saan a kanayon a makatulong ti agpanunot babaen ti tianmo!
  Inlinteg ni Margarita, nga intultuloyna ti brutal a nagtadtad, isu a nagwaras dagiti saka dagiti Hapones:
  - Ad-adda nga eksakto, ti panagpanunot babaen ti tianmo ket pulos a saan a makagunggona!
  Immanamong ni Caligula a tomboy ditoy, a nangputed kadagiti samurai ken nangipuruak kadagiti nakahelmet nga uloda iti nagduduma a direksion, ken buyogen ti dakkel a panaggagar:
  - Sangagasut a porsiento ti husto! Awan ti makontra!
  Maysa a mannakigubat ken pudno a pioneer partisan, ken maysa pay, ti natalna unay a prinsesa, a nakaawat iti daytoy a titulo gapu kadagiti serbisiona iti maysa kadagiti mahiko a lubong, nagngaretnget:
  - Ket ikkatentayo ti taba iti bagitayo! Kasta koma - banzai !
  Awan asi wenno panagsardeng, ni Caligula, a mangputed kadagiti kampilan ken mangburak iti Hapones babaen kadagiti sakana , ket nagkanta pay ketdi:
  Saan nga ubbaw a naibaonak idiay Rus", .
  Mangyeg kenka iti parabur!
  Iti ababa a pannao! Iti ababa a pannao!
  Iti ababa a pannao - agulimekkayo!
  Ket kalpasan dagiti kasta a sasao ad-adda a naranggas ti panagayus ti dara. Siempre, nakalkaldaang dayta kadagiti Hapones. Nagaget ken madaydayaw ti nasion, ngem natnag dayta iti sirok ti gilingan ket aggiling itan agingga a nagsardeng. Ania laeng ti mapasamak - arina wenno arina, saludsod ti saludsod!
  Ti awan sakana a partisan a balasitang a ni Margarita, a nangipaay iti pinulpullo a danog iti maysa a segundo ken nadarasudos a simmang-at, a mangiwaras kadagiti nakurkurang a bangkay, iti sumaganad a baluarte, indeklara, nga inyakarna ti sakana iti sumaganad a samurai iti panga, ken buyogen ti nakaskasdaaw a maitutop nga aporismo:
  -Ti gubat ket maysa a base a banag, naikumit kadagiti natan-ok a kapanunotan!
  Intuloy ni Caligula, ti boy actor a naparpartak pay ketdi bassit ti panaggarawna ngem ti nobiana ken manipud iti lamolamo a bagina nga addaan kadagiti baldosa ti piskel, inyanud ti tudo ti dara ken pirsay ti tulang:
  - Ti gubat ket bannogna ti bagi, ngem paregtaenna ti espiritu!
  Ni Margarita ket nangpartuat ti maysa a kaskada dagiti somersault, a nangputed kadagiti Hapon, ken nagkanta ti maysa a ragup ti sasao manipud iti maysa a nalatak a kanta idi dekada pitopulo ti maikaduapulo a siglo:
  - Kinaragsak, parabur ken plastikidad! Sapasap , makapabileg, sipipinget a makaparegta, bumangon iti kama ket ag-gymnastics!
  Ni Caligula Dolphins, babaen ti danog manipud iti masel a sakana agingga iti gurong, pinilitna ti Hapones a koronel a tumaytayab iti tangatang ket dagus a natukkolna ti dua a machine gun a nakatakder iti torre. Dagiti mekanikal a monster a mangitupra iti mangidaulo, babaen ti inersia, matnag, mangkabil iti bukodda , a mangpukan iti baba dagiti ranggo. Nagruknoy ti ubing a Terminator:
  - Sorry, narrow-eyed , ngem kayatko ti umuna! Ket saan laeng a kayatko, no di ket kayatko!
  Ni Margarita, a mangrakrak iti sabali a torre babaen kadagiti machine gun a naaramid idiay USA babaen ti lamolamo a sakana bayat nga aglukluksaw, lohikal a kinunana:
  - Saan a dakes ti umuna, tapno masigurado, ngem saanda koma nga iluto dagiti bola manipud iti likudan!
  ti boy-actor a ni Caligula, a nangipuruak iti projectile babaen kadagiti lamolamo a ramayna, bimtak ti nangato ti panagbettakna a shimosa, a nangiwaras kadagiti samurai:
  - Daydiay agpaburek kadagiti bola iti rabii ken aldaw dina ipalubos a kanen a sibibiag!
  Nagkidem ni Margarita ket limmagto sa insaruakna ti awan kawesna a sakana iti metal ti torre ti machine gun. Agsubli ti stainless steel, ket agtayab dagiti opisial a Hapones a nabaliktad, a dagiti botasda a saka ket agtaytayab. Talaga a kasla insekto ti langada.
  Nagsao met ni Margarita ditoy:
  - Mabalin pay ketdi nga ikabil ti tramp ti "boot" nga addaan iti muging!
  Ni Caligula ti hooligan, a nangtukkol met iti paltog iti panagluksaw ken nakaigapuan ti panagtayab ti amin, kinunana:
  - Saan nga ikabil ti "Boots" ti sapatos iti tao nga awan ti utekna a mangpasileng iti sapatos!
  Simmungbat ni Margarita babaen ti panagsublina manen ken panangputedna iti intero a platun dagiti Hapones. Nagsilnag met ditoy ti balasang a Terminator:
  - Karkarna ta adu dagiti napudno a tattao iti ngato, ngem manmano kadakuada ti makaaramid nga awan ti makaallilaw a kinasikap iti panagdur-as ti karerada!
  Nagturong ni Caligula a kasla nasugat a tuktok, a nangtukkol ken nangputed kadagiti Hapones, ket nainkalintegan nga impasiguradona:
  - Ti maysa a politiko ket agay-ayam iti patas no kasansan a bumaba ti maysa a minero iti pagminasan a nakapuraw ti amerikana, ket isu met laeng ti motibo: tapno makaala kadagiti subsidio tapno mabugguan ti narugitan a reputasion!
  Simmungbat ni Margarita iti daytoy, a nangyugyugyog iti dara manipud iti buokna:
  -Maysa a politiko, ulbod iti biag ken managinsisingpet iti aramid, ngem patas ti ipapatay uray iti daytoy a rogue!
  Naburak ti ubing a Terminator ti paltog a Hapones, a nangburak kadagiti tulang ti dua a dosena a soldado ti Imperio ti Agsilsilnag nga Init, ket simmungbat:
  - Napudno ti ipapatay ta kanayon nga umay, ngem arbitrario iti panangpili iti oras ti isasarungkarna!
  Dakkel a siudad ti Port Arthur, ken adu ti depensa a liniana. Isu a daksanggasat ken naimbag laengen ta adda umdas a tiempo dagiti mannakigubat a makiranget.
  Ti ubing a mannakigubat a ni Caligula, a mangputed kadagiti mannakigubat babaen kadagiti kampilan, uray pay mangipuruak iti gisantes ti pannakadadael babaen ti lamolamo a sakana, a mangpisang kadagiti samurai, inkantana:
  - Anian a diak pinadas, anian a diak inkagumaan! Saan a napateg no adda adda sadiay a makiranget!
  Kinuna ni Margarita, a mangputed iti sabali pay nga urbon dagiti soldado a matmatay iti sidong ti danog ti maysa a balasitang a partisan a kasla kimat a nagsilnag:
  - Ket agingga iti sumagmamano a tukad, datayo a mismo ket agkidkiddaw iti panaglalaban. Ngamin, aminem, Caligula, kayatmo kadi ti mapan idiay Port Arthur?
  Sipupudno a kinuna ti agtutubo a terminator:
  - Natural nga! Daytoy ti kapasnek a tarigagayko.
  Nagkidem ni Margarita, ti partisan girl, a mangputed manen kadagiti Hapones a kasla labaha:
  - Bueno, wen! Isalakan ti Russia manipud iti makasair unay a pannakaabak iti intero a sangaribu a tawen a pakasaritaan dagiti gubat ti pagiliantayo!
  Pinutol ni Boy Caligula ti dua a dosena a Hapones babaen ti dua a swing, inlintegna ti kaduana:
  - Ti kaaduan a makasair a pannakaabak, nalabit, ket bayat ti umuna a gubat iti Chechnya.
  Nagtung-ed ni Margarita kas umanamong iti daytoy, a pinapartakna pay ketdi ti proseso ti panagputed:
  - Di pagduaduaan! Nakapuy unay ti kalaban a naabakmi! Adu unay dayta a Chechnya, ket uray ti kagudua kadakuada ti nakiranget para kadakami.
  Nagkidem ni Caligula a tomboy, nga ikagkagumaanna nga umun-una ngem ti kaduana iti proseso ti panangikisap:
  - Kasano nga agtaul ni Moska iti elepante!
  ni Margarita maipapan iti daytoy, nga inyugyugyogna manen dagiti tulang ken nadara a rugit manipud iti buokna a kolor ti niebe babaen ti naiwaras a balitok, nga intultuloyna nga ikisap dagiti natured a Hapones a di kayat ti sumuko, buyogen ti kumarkaro a kinakaro, babaen kadagiti ima ken saka:
  - No ti buyot ken dagiti tattao ket dida kayat ti makiranget, kalpasanna mapasamak dagiti kasta a milagro. Ket iti umuna a gubat ti Chechen, ken iti gubat ti Russia ken Japan.
  Mapilitan ni Caligula dagiti Dolphins, bayat nga ikisapna dagiti samurai, nga umanamong:
  - Husto ti kunam! Dagiti tattao ti Russia, daksanggasat ta dida kayat a labanan dagiti Hapones. - Ket ti agtutubo a mannakigubat, a nangpanaw iti intero a kompania ti samurai a naputed ti uloda, innayonna:
  - Ngem iti personatayo nagparang ti namilagruan a banag, a mangipalubos kadatayo a mangabak iti di nalatak a gubat. Simboliko pay ketdi nga iti gubat nga awan ti ari iti ulo, tumulong dagiti kerubin!
  Kinuna ni Margarita, a mangitupra iti dara manipud kadagiti bibigna ken mangipuruak kadagiti makasabidong a dagum babaen kadagiti lamolamo a dagum, a mangtubtubngar kadagiti Hapones agingga a natay, kinunana:
  - Ket kaskasdi a kasapulan ti maikatlo nga intervention iti biangtayo!
  Ni Caligula nga ubing, a nangibati iti sabali pay nga intar dagiti bangkay a naputed iti pirsay, a di nangnangruna a nagduadua, kaskasdi a dinamagna:
  -Siguradoka kadi iti daytoy?
  Ti agtutubo a mannakigubat, a nangileppas iti panangikisap kadagiti Hapones idiay Port Arthur, pinasingkedanna buyogen ti panagsennaay:
  - Iti baybay, napigsa unay ti Togo . Ket no ania a kita ti komander, wenno ad-adda nga eksakto a komander ti naval a ni Rozhdestvensky, ti daksanggasat a pagaammo unay. Nasaysayaat la ketdi dagiti ubbing kadagiti estratehia iti panaglayag!
  Ni Caligula, a mangsapsaplit kadagiti samurai nga awan asi, ket mapilitan nga umanamong iti nalawag :
  - Siempre, iti maysa a tao a kas ken ni Rozhdestvensky, uray pay nakaawat iti pito a kanayonan a battle cruiser a naibangon idiay Argentina, ken natarimaan dagiti barko ti umuna nga eskuadron ti Pacifico a naipangato manipud iti baba, saan a makapagtalek ti maysa iti balligi. Nangnangruna no malagipyo a limapulo ket maysa a barko ti Russia ti nakiranget idiay Tsushima, ket maysa laeng a destroyer a Hapones ti nailumlom!
  Ni Margarita, gapu iti ragsakna, naburakna ti bariles ti paltog, ket babaen ti sabali pay a panangiyulog ti kampilan ti uppat a Hapones, ken babaen ti natadem a dagum ti tallo pay, innayonna:
  - Ket it"s also significant a ti natured nga admiral"s squadron ket mabalin a nasayaat a malapdan sakbay a makadanon iti base babaen ti di magawidan ken karniboro a Togo . Iti daytoy a banag, narigat unay ti posision ti armada ti Rozhdestvensky.
  Ni Caligula a tomboy, a nangilansa a dagiti sakana ket nasiglat a kas iti monkey"s, sabali pay a shell a nangpapatay kadagiti Hapones a kas iti bomba, in-inut a nagkidem:
  Kas iti maysa a Sueko iti asideg ti Poltava, .
  Narigatan ni Rozhdestvensky...
  Kasla natured
  Kinapudnona, kasungani dayta!
  Ti partisan a balasitang, nga agtultuloy a mangpisipisi iti kabusor buyogen ti doble a puersa, ken nangibati iti adu a bangkay, a lohikal ken buyogen ti kalkulasion, napaliiwna:
  - No dikay" parmeken ti Japan iti baybay, ngarud ti natangken ti ulo a samurai ket makiranget iti napaut a panawen, ket ti tesoreria ti korona ti Russia ket awanen ti tao, ken dagiti tattao ket addan iti igid. Masapul a dagus a pagpatinggaentayo ti gubat babaen ti naariwawa a balligi. Ta no saan, addanto rebolusion ken rumsua ti posible a di kasapulan ken makadangran pay ketdi a parlamento para iti Russia!
  Ni Caligula, ti aktor-lalaki, ket insikona ti heneral a Hapones ket pinagtayabna kadagiti kangato, ken maigiddato iti dayta, dinadaelna ti tallo a namaskara a lallaki a di naballigi a mangpadpadas a mangikabil iti primitibo a bomb launcher. Kinuna ni Terminator boy:
  - No adda umdas nga oras, sadino ti papananda?
  Ni Margarita, a mangtadtadtad kadagiti Hapones iti pirgis ken nadara a gulo, napaliiwna buyogen ti madlaw nga alarma:
  - Adda problema ditoy. Ita, umakartayo a kastoy manipud sarikedked agingga iti sarikedked. Ti ngay baybay?
  Nagkidem ni Tomboy Caligula ket nangiruar iti kirmat kadagiti matana a nangdungpar iti depot ti bala. Adda panagbettak a nangipuruak iti intero a batalyon dagiti soldado a Hapones iti tangatang.
  Impukkaw ti boy actor iti rabaw ti panagngaretnget:
  - Awan ti espesial! Babaen ti datostayo, nasayaat ti panaglangoytayo, saantayo a malmes kadagiti kampilan. Aglangoyto manipud barko a pakigubat agingga iti barko a pakigubat, a mangdalus kadagiti kubierta!
  Ni Margarita, a dagiti kampilanna, kas iti natadem a labaha, ti nangputed kadagiti nagadu, natured, ngem awan mamaayna a matmatay a soldado, immisem a simmungbat kadagiti ad-adda pay a naraniag a natadem a ngipen:
  - Talaga a higanteka ti kapanunotan!
  Sipupudno a simmungbat ni Caligula of the Dolphins, a nangsapsaplit kadagiti Hapones a kasla ay-ayam iti kompiuter:
  - No alaentayo ti kapartak ti panagpanunot, ngarud kadatayo, kinapudnona, awan ti kapadatayo !
  Immanamong daytoy ti balasitang a Terminator, ket tapno makakombinsir, nagna iti intero a batalyon dagiti samurai.
  Ket nangibati iti nadara a tugot nga addaan kadagiti tugot dagiti lamolamo, nakiskis a saka ti balasitang.
  Maigiddato iti dayta kinunana:
  - Ket ti kapartak dagiti bagi, nga ad-adda a naisangsangayan!
  Sangsangkamaysa, ken panagdardaras iti kasta a kapartak, masapul a kabaelam ti mangtaginayon iti kinatimbeng ken saan a matnag. Caligula ti hooligan ad-adu wenno basbassit nga agballigi. Iti pangkaaduan, iti teoretikal a panagsao, ti autokrasia nga awanan iti konstitusion ket saan koma nga adda idiay Russia iti agnanayon. Makaakar unay ti ulidan dagiti pagilian iti Laud nga addaan kadagiti parlamentoda. Saan a madakamat ti kinapudno a kayat dagiti oligarko nga usaren ti pannakabalinda saan laeng nga iti ekonomia, no di pay ket iti aspeto ti politika. Ta ita ad-adu wenno basbassit a mannakigayyemda iti autokrasia, ket ti posible a panagballigi iti Taaw Pacifico ken ti sumaganad a panagsaknap idiay China ti mangpapigsa iti daytoy a panaggayyem iti napaut a panawen. Sabagay, napateg met unay ti gubat ti Russia ken Japan manipud iti napaut a panangmatmat. Ti pannakapartuat ti Duyaw a Rusia ken ti pannakairaman saan laeng a ti Manchuria, ngem pay dagiti sabali a rehion ti Tsina, ket mabalin a mangiturong iti maudi a pannakabingbingay ti Nailangitan nga Imperio. Kaipapanan daytoy a ti nabileg nga Insik a koloso iti maikaduapulo ket maysa a siglo, nga agkunkuna nga isu ket maysa a Superpower ken sangalubongan a hegemonia, ket saan a makabael nga adda kas maysa nga estado.
  Ket nalabit, no awan ti Oktubre a Rebolusion, saan a mapasamak ti pannakarba ti sangalubongan a kolonial a sistema. Ad-adda a nainkalintegan ken nataltalged ti lubong ngem iti maikaduapulo ket maysa a siglo, inton adda nasurok a dua gasut nga estado iti bassit a planeta. Imbes ketdi, tumaudto ti sumagmamano nga imperio, nalabit uray ti Ruso ti agbalinto a kabibilgan, wenno uray la ti kalawaan.
  Saan unay a narigat a mapakpakadaan no ania ti mapasamak no adda agballigi iti Japan. Kaaduanna , ti Alemania, a gapu iti dayta agbalinto a dakkel nga autoridad ti buyot ti Russia, ket saan nga agpeggad a mangideklara iti gubat maibusor iti Russia. Ngem nalabit kayatna ti gubat iti maysa a prente, a mangsaplit iti Belgium ken Francia.
  Nupay kasta, ni Tsar Nicholas ket kasta a mabalin a rumaut unay , kas napasamak iti pudpudno a pakasaritaan, iti likudan. Bueno, uray la tapno saan unay a napigsa dagiti agresibo nga Aleman.
  Kalpasanna, ti Umuna a Gubat Sangalubongan manen. Mabalin nga addaan ti Russia kadagiti dibision ti Tsina ken nabileg nga Armada ti Pacifico iti sango, a maysanto a plus, ngem ... Iti pudno a pakasaritaan, nakiranget ti Japan iti dasig ti Entente, iti isu met laeng nga alternatibo, mabalin nga ipakita ti Daga ti Agsilsilnag nga Init maysa a tarigagay nga agibales. Ket kalpasanna makagun-odtayo iti maikadua a sango iti daya. Ket daytoy ket saan unay a naindaklan .
  Mainayon pay, saan a manamnama ti maysa ti dakkel a pannakapapigsa ti buyot ti Russia, no idilig iti Pudno a Pakasaritaan. Nupay, siempre, ti napartak a panagsubli ti ekonomia mabalin a mangrugi a nasapsapa, saan nga idi 1909, no di ket idi 1906, ken ad-adda pay a narangkis. Ngamin, ti balligi ti Russia mabalin a pabilgenna ti pammati agpadpada dagiti ganggannaet ken domestiko nga immuhusto iti agturturay a rehimen, ket dakdakkelto ti panagakar ti kapital ngem iti kinapudno.
  Daytoy met ti mangpaadu iti pondo para iti buyot. Malaksid no, siempre, ti gobierno a tsarista ket agbalin a nalabes ti panagtalekna iti bagina. No, nangnangruna, kasla parmekentayo ti amin ket ilukottayo ida nga aspalto. Iti prinsipio, saan a pulos a nalawag ti pagbanagan ti Umuna a Sangalubongan a Gubat, iti daytoy a kaso. Ket nalabit kalpasanna, tapno masolbar a naimbag ti amin, masapul a bumallaettayo iti maikapat a gundaway.
  Nupay saan a nailaksid iti prinsipio ti posibilidad nga awan a pulos ti Umuna a Sangalubongan a Gubat. Iti daytoy a kaso ... Narigaten nga ibaga no kasano a dumakkel dagiti ad-adu pay a pasamak. Kasano kabayag ti panagturay ni Tsar Nicolas II, ken siasino ti sumukat kenkuana? Agduadua ni Tsarevich Alexei, mabalin a saan nga agbiag agingga iti kinanataengan. Kabsat Mikhail ken dagiti annakna? Agpada a posible daytoy ken dadduma pay a pagpilian.
  Kasano kabayag ti panagbiag ni Nicolas II? Awan dagiti napaut ti panagbiagna kadagiti Romanov, ngem, iti pangkaaduan, ti tsar a bassit ti inumen ken saan nga agsigsigarilio ket mabalin nga agbiag iti medio napaut. Ket nupay naidayaw iti kinaalumamay ken kinaimbag ti pusona, saan a liberal. Isu a saan a nalabit nga ipaay ti emperador ti konstitusion nga awan ti nakaro a panangpilit. Nupay kasta, saan a mausig dagiti dalan ti Apo. Mabalin a mapasamak ti amin iti wagas a saan unay a ninamnama. Ket ti lobo agbalin a kordero, ket ti kordero agbalin a lobo!
  Ket ita isuda iti ruar ket kasta a napintas ken nakaay-ayat nga ubbing - maysa a lalaki ken maysa a babai, a medio nalukneng ti edadda, a mangdalus iti sarikedked kalpasan ti sarikedked ken baluarte kalpasan ti baluarte. Ditoy, kas pagarigan, ti kangrunaan a bantay nga addaan iti simple a nagan a Vysoka. Manipud ditoy makitam ti intero a sangladan nga addaan kadagiti barko ti Russia ti umuna nga eskuadron ti Pacifico a matartarimaan, kasta met ti dadduma pay a plasa ken umasideg iti siudad.
  Ni Margarita, a sitatalged a mangputed iti nagadu ken agdardara a Hapones, ibilinna:
  - Bueno, dalusantayo met kadi dayta?
  Ti ubing a mannakigubat a ni Caligula, a mangleppas iti maudi a samurai babaen kadagiti kampilanna, simmungbat a siuulbod:
  - Siempre, dalusan ken dalusantayo manen!
  Ket nagdardaras ti agassawa a napan kadagiti kangato iti kapartak ti fighter jet. Masapul nga agdardarastayo. Iti bulan ti Marso, saan unay nga atiddog dagiti rabii, ket bayat ti aldaw, uray no kapartakda, saan a nalabit a naan-anay a maliklikan ti pannakadungpar manipud iti nagadu a musket, kayatna a sawen, dagiti riple ken, kangrunaanna, dagiti machine gun .
  Nasayaat ta awan dagiti automatic machine. Ket uray kasano ket kalmado. Saan nga agdardaras ti sumsumged nga init a mangikkat iti sipnget manipud iti tudo ken ti kasla gatas nga ulep a mangpunno iti amin.
  It"s frosty in the morning, ken agkurba ti ice crust iti sirok dagiti calloused feet dagiti Terminator guys, nga uray no kayatda, dida ikabil ti sapatosda - agpigisda. Ket dagiti sakada ket armas met a saan a nakarkaro ngem dagiti nasiglat unay nga ima. Agkurkuridemdem ti ukis ti yelo, ngem saan a pulos a mangsinga iti panagtayab nga agpangato iti tuktok ken panangitultuloy iti pannakadadael sadiay, agraman ti serbisio dagiti sangapulo ket maysa a pulgada a paltog.
  Ania ti pakausaran dagiti kasta a puon? Ngem dikay" makadungpar kadagiti puntiria a kas kadakuada babaen kadagiti dadakkel a paltog, ngem nalaka unay a dalusan dagiti guardia. Kinuna ni Margarita, a nangipuruak iti sangadosena a Hapones iti yuyeng babaen ti maysa a turntable, nakaam-amak ti panagung-ungorda bayat a matnagda, kinunana:
  - Isu a ti showdown ket mapaspasamak iti nalamiis a wagas ...
  Nagkidem ti terminator boy a ni Caligula, nangipuruak iti sangadosena a natured a mannakigubat a Hapones iti yuyeng ket nagkuna a buyogen ti panagragsak:
  - Makauma pay ketdi...
  Inwagwag ni Margarita dayta, nga inwarasna ti naputed nga ulona iti arko iti kaduana:
  - Mayat latta. Ad-adda pay nga epektibo dayta. Wenno kayatmo kadi ti makiduel kadagiti mangkukulam?
  dagiti superpower nga adda kenkuana ita , nagngalngal kadagiti landok a bukel a kasla uleg ket insungbatna:
  - I wouldn"t refuse , ngem idi maikaduapulo a siglo bassit ti tsansa a maitibkol kadakuada !
  Nagkidem ni Margarita, a mangputed iti sabali pay a dosena a Hapones para iti napigis a karne:
  - Ngem kitaem, ninja!
  Pudno, dua a dosena a nakamaskara a mannakigubat a naka-black robes ti nagdardaras a nangraut iti mannakigubat. Ket nakaarmasda kadagiti kampilan, dua iti tunggal ima. Para kadagiti tattao, nasayaat ti panaggaraw dagiti ninja. Marikna ti maysa ti naisangsangayan a panagsagana ken narungsot a pannakasanay manipud kinaubingna. Ngem iti kinapudnona, ania ti mabalin a maikontra kadagiti kerubin? Dakkel unay ti nagdumaan ti kapartak dagiti imortal, ubbing a nabomba babaen ti tulong ti mahika, ken dagiti tattao. Ket dagiti ninja, nupay nasanayda a mannakigubat, tattao latta.
  Naminsan a pinuted ni Margarita ti dua kadagita babaen ti napartak a molino ti angin, ket kasta unay ti panangkargana iti maikatlo babaen ti lamolamo, kasla balasitang, elegante, ngem makapapatay a sakana iti gurong isu a nagtayab iti nasurok a limapulo a metro nga agpangato ket pinigisna ti poste ti bandera manipud iti torre. Linaban ni Margarita dagiti bituen a naitapuak kenkuana ket, intultuloyna ti panaggaraw, pinutedna ti tallo pay, ket pinatayna ti maikapat babaen ti panangipuruakna iti tallo a pug-aw babaen kadagiti ramay ti sakana. Nakalisi ti ninja iti dua, ngem ti maikatlo, nga agtaytayab iti nadadael a trajectory, ket nagdisso a mismo iti puso.
  Simrek met ti tomboyish a ni Caligula iti rinnupak. Pinutedna ti lila ti rimedna a ninja ket nangiruar iti naparpartak pay a panangraut a nangtukkol iti ulo dagiti namaskara a lallaki a mangikagkagumaan a mangraut kadagiti parisna.
  Saan a simmuko dagiti nangisit a di makita a lallaki, ngem nainayad unay ti kapartakda no idilig iti ubing a lalaki ken kerubin a balasitang a nangraut kadakuada. Awan a pulos ti gundawayda.
  Ni Margarita, iti di maitured a panaggaraw ti napartak nga aswang, inkanta pay ketdi:
  - Di agbayag malipatannak, mapankanto idiay Sheol a kasla nabasa a tudo! Agserserbi kadakami ti dadduma nga anghel, ket sumrekka iti lungon a kaduam ni Dracula!
  ti ninja , naputed, a nangiwarsi iti dara a kasla naluom a sandia iti sirok ti cleaver. Ket saanda a nagsardeng a nangraut. Ngem ... Amin a duapulo ket tallo a naindaklan a mannakigubat ket natnag iti gubat. Kalpasan dayta, nagbaliw ti natan-ok nga agassawa a mangileppas kadagiti nakalasat nga adipen kadagiti paltog...
  Nangrugin a nagwaras ti ulep, ket nangrugin a napigpigsa ti panagsilnag ti Init. Ket immakar dagiti natured a mannakigubat iti sabali a linia ti depensa. Saan pay a nangrugi ti panangraut, ket masapul a makirangetkami a mismo. Nupay kasta, saan pay a nakarikna dagiti mannakigubat iti nakaro a pannakabannog, no di ket kayatda laeng ti mangan. Bueno, nangrugikami manen a mangan iti hilaw a karne ti kabalio. Bueno, awan dagiti tattao, ngamin.
  Nagsao ti Terminator boy a ni Caligula, a mangipuruak iti dagum babaen ti lamolamo a sakana, a nangtubtubngar iti sumagmamano a Hapones babaen iti dayta:
  - Ti karirigatan a panangadipen ket ti panagbalin nga adipen ti tian - ti apo ket awan asi, aniaman ti kinaawan wenno kinapunno!
  Immanamong ni Margarita iti daytoy, nga intultuloyna a putden dagiti samurai nga agkarayam pay laeng, kas iti di mabilang a balang, nga agburburek kadagiti dalluyon. Kadagiti Hapones adda dagiti ubbing unay a lallaki, agarup sangapulo ket innem wenno sangapulo ket pito ti tawenda, ket saan unay a makaay-ayo a patayen ida. Agparang a dagiti autoridad ti Land of the Rising Sun inkiskisda amin a reserbada para iti gubat. Ngem ni Kuropatkin, a tinupra ken intupra ti amin, inasikasona latta dagiti soldado, ket basbassit nga amang ti napukawna ngem kadagiti Hapones. Ket gapu iti daytoy rumbeng a maikkan iti pammadayaw. Ket in-inut a nasaysayaat ti pannakidangadang dagiti yunit a Hapones, ket simmangpet dagiti baro, nasanay a naimbag a puersa manipud Europa a paset ti Russia. Agraman dagiti rehimen dagiti guardia.
  Impagarup ti partisan girl nga adda umasping a napasamak idi Maikadua a Sangalubongan a Gubat. Dagiti nakabutbuteng nga Aleman ket immabante ken nakagun-od ti balligi agingga a dagiti elite a yunitda ket naan-anay, wenno gistay naan-anay, a naikkat. Kalpasan dayta, saanda a natengngel ti Red Army.
  Pudno, masapul a kunaen a na-knock out met dagiti personnel unit ti Red Army. Ket daytoy, pudno, nagbalin a parikut.
  Nagdardaras ni Margarita a nakigubat babaen kadagiti sasao:
  - Saannaka nga sumuko ti Dios, saannaka a kanen ti baboy, ken maaresto dagiti dakes a dragon!
  . KAPITULO No. 12.
  Apagbiit laeng a nagsubli ni Dominica iti Dragon Academy. Napartak manen a nasursurona ti sumagmamano a dosena nga anting-anting, ken sumagmamano a komplikado a sasao.
  Kalpasanna, tallo a babbalasitang: maysa nga elf, maysa a hobbit ken maysa a kabaian a troll, ti nakiay-ayam kenkuana iti panangipuruakda kadagiti bato a magic iti nangatngato.
  Nakabil ida ni Dominica. Ket dagiti bato a mismo ket nagsilnag a naraniag unay ken nagsilnag, a kasla tedted ti linnaaw kadagiti sinamar dagiti uppat a silaw.
  Kalpasan dayta, dagiti babbalasitang a mangkukulam intedda kenkuana ti dua a singsing nga addaan kadagiti bato manipud iti tunggal sakana, tapno mapapigsa ti mannakigubat dagiti anting-antingna maipaay iti dakkel a kalat: ti panangispal iti napigpigsa a sekso.
  Ita, dandani amin a ramay ti saka dagiti lamolamo a saka ti aktres girl, malaksid iti bassit a ramay, ket addaan kadagiti magic ring. Ket ad-adda pay a nagbalin a nabileg iti mahika ngem idi. Daytoy ket, kinapudnona, maysa a balasitang a makabael a mangdadael iti maysa a siudad ken mangbangon iti palasio.
  Ket ngarud dagus a nasursurona ti sangagasut pay nga anting-anting, ket imbes nga aginana, nagtugaw iti alpombra ti dutdot. Isut" nagdisso iti posision ti lotus, ket gistay dagus a ti mental nga esensia ken kararuana, ken ti bagina a doble, nasarakanda ti bagbagida iti agpapada nga uniberso, agraman ti maysa a mannakigubat a grupo, nupay iti ruar ket agtutubo.
  Maysa a buyot dagiti ubbing, nga indauluan ti kuarteto dagiti mannakigubat, ti nagtultuloy a nakiranget kadagiti bunggoy dagiti rata iti pagilian ti dakes a mangkukulam a ni Bastinda.
  Dagiti immuna a grupo dagiti karniboro a rodent ket napapatay wenno napadasan dagiti panagbalbaliw.
  Kalpasanna, nagparang dagiti talon a pagtrabahuan dagiti daksanggasat nga ubbing nga adipen. Buybuyaen ida dagiti dadakkel a manangaywan iti rata a kas kadakkel dagiti disente a baboy. Iggemda dagiti saplit kadagiti sakada ken sinaplitda dagiti kagudua a lamolamo a lallaki ken babbai.
  Nakapungtot ni Dominica:
  - Anian a dakes no agsagaba dagiti ubbing!
  Ket gapu iti pungtotna pinaltoganna ti sumagmamano a kimat a namimpinsan kadagiti rata, ket nagbalinda a dadakkel, naabbungotan iti tsokolate a lola.
  Nagkidem dagiti ubbing nga adipen gapu iti pannakaklaatda, ket kalpasanna nagdardarasda a napan iti kasta a makaay-ayo ken nabanglo ti angotna a taraon. Ket pigisentayo dagiti pedaso manipud iti dayta.
  Inwagwag manen ni Dominica ti magic wand-na, ket nagaramid manen kadagiti panagbalbaliw, a pinagbalinna dagiti nakababain a rata a naimas a putahe, nga agkullayaw:
  Ubbing, dagitoy dagiti bituen iti tangatang, .
  Agtubtubo dagiti sabong kadagiti karuotan...
  Addanto rag-o iti planeta, .
  Agsabong dagiti napintas nga arapaap!
  Lohikal a kinuna ni Margarita, a nairaman met kadagiti panagbalbaliw:
  - Addaanka iti dakkel a makin-uneg a kinabara ken kinaimbag!
  Idi kuan, kasla jack-in-the-box, nagparang ti nagdakkel a kasla dinosaur a rata. Linuktanna ti ngiwatna ket adda makatuleng nga impukkawna.
  Agpada a mangkukulam dagiti babbalasitang, no kasano a mangiruarda kadagiti kimat ken pulsar kenkuana, ken manipud kadagiti magic wands, ken manipud kadagiti singsing kadagiti awan kawesna a sakada. Ket ti nagkonektar nga ayus ti enerhia ti nangdungpar iti nagdakkel a monster, duapulo ket lima a metro ti katayagna. Natinnag, ket dagus a nagsubli tapno makitana dagiti adu a nagduduma, nabaknang ken nadumaduma a putahe iti atiddog a lamisaan. Ket ditoy, malaksid iti dadduma pay, adda dagiti balitok a baso ti arak nga addaan iti nadumaduma a kita ti sorbetes.
  Nangrugin nga isardeng dagiti ubbing nga adipen ti trabaho iti intero nga aglawlaw ti aglawlaw ket rautenda dagiti kagurgura a rata, ken tadtaden ida babaen kadagiti kawar, saba, ken dadduma pay a banag iti agrikultura .
  Ket nakaad-adu ti pungtot kadakuada. Rinugian pay ketdi dagiti rebelde a lallaki ti nagkanta a sigagagar;
  Siasinoman nga adda iti kasipngetan ti pannakaadipen, alaem ti kampilan kadagiti imam, .
  Ket dikay" anusan ti naibabain a bain...
  Saan a mangbangon ti kabusormo iti pundasion iti dara, .
  Mangipasada iti di naragsak a sentensia kenkuana!
  
  Nakabkabil ti ubing babaen ti dakes a saplit, .
  Maysa a berdugo ti mangparparigat kenkuana babaen ti dakes a rata...
  Ngem agbalinto a bangkay ti dakes a manangtutuok, .
  Dimo mangngeg ti panagsangit dagiti babbalasitang!
  
  Dika agbalin nga adipen, maibabain iti tapok, .
  Itag-aymo a dagus ti ulom...
  Ket addanto elfinismo iti adayo, .
  Ay-ayatek ti Solntsus ken Spartak!
  
  Sapay koma ta adda naraniag a lubong iti uniberso, .
  Iti dayta ti ragsak ket agpaut iti agnanayon para kadagiti tattao...
  Ket agragragsakto ti padaya dagiti ubbing sadiay, .
  Saan a dara, dakulap dayta a pagarian!
  
  Addanto, patienmi, paraiso iti intero nga uniberso, .
  Ma-master tayo ti space...
  Maipapan iti daytoy, mannakigubat nga ubing, maitured, .
  Tapno awan ti bang-ar ken dakes a bain ditoy!
  
  Wen, adipentayo, nga agsennaay a nakakawar iti sidong ti panangirurumen, .
  Ket ti sumsumged a latigo ti mangsapsaplit kadatayo kadagiti gurong...
  Ngem patiek a patayentayo amin dagiti orc-rat, .
  Ngamin, nalamiis unay ti lider dagiti rebelde!
  
  Iti daytoy nga oras nagrebelde amin dagiti lallaki, .
  Kaduada met dagiti babbalasitang para iti isu met laeng a banag ...
  Ket patiek nga itedda ti solcenismo, .
  Ibellengtayo ti kagurgura a sangol!
  
  Kalpasanna, ammom, aguni ti sara ti balligi, .
  Ket rumang-ay dagiti ubbing iti dayag...
  Agur-uray kadatayo dagiti panagbalbaliw iti ragsak, .
  Exams, makapasa iti amin nga addaan perpekto a marka!
  
  Maragpattayo ti kasta a milagro, patiek, .
  Nga addanto pudno a paraiso ti lawag...
  Di kumurang a sadinoman ti maysa a mangkukulam ket maysa a nakababain a Judas, .
  Ania ti mangiturong kadagiti lallaki iti kamalig!
  
  Awan ti lugar kadatayo nga adipen iti lubong dagiti natay, .
  Mabalintayo a papanawen dagiti sairo manipud kadagiti bitak...
  Iti nagan ti paraiso, a nasantoan ti Apo, .
  Para kadagiti amin a libre a naragsak a tattao!
  
  Sapay koma ta adda talna iti intero a sublunary world, .
  Sapay koma ta adda ragsak ken sagrado a silnag ti init ...
  Paltogantayo dagiti kabusor a kas iti shooting gallery, .
  Isu nga agpangato laeng dayta ken saan a maysa a segundo a panagbaba!
  
  Wen, patiennak, saan nga agmaga ti pannakabalintayo, .
  Isunto ti dalan ti langit nga agturong iti uniberso...
  agtaul iti napigsa ti buyot dagiti rebelde , .
  Tapno malmes dagiti bumusbusor a rata!
  
  Kastoy ti kinaragsak, kinaragsak, .
  Agtubo ti ruot a kasla rosas iti intero nga aglawlaw...
  Ti boys team-mi
  Talaga a ti langana ket kasla agila iti bantay!
  
  Sigurado ti balligi, .
  Mangbangontayo, patiek, sipupudno nga Edentayo...
  Amin a ragsak, rag-o iti aniaman a planeta, .
  Ket saan ka a redneck , no di ket mararaem nga apo!
  Daytoy, pudno, ti kanta dagiti nariing nga adipen a mangrumek kadagiti rata ken orc.
  Kabayatanna, agtayab da Dominica ken Margarita a nakasakay kadagiti dragon, nga umun-una ngem ti buyot, nga agpangato iti kastilio.
  Dua a mangkukulam, napartak ken agkir-in nga addaan kadagiti magic wand ken singsing nga addaan kadagiti anting-anting kadagiti awan kawesda a sakada. Babaen iti dayta itungpalda dagiti nakaskasdaaw a panagbalbaliw. Ket awan ti dakesna ti kinapudno nga ita padpadasen ida ti dadduma, napegpeggad nga addaan payak a rata.
  Saan nga angaw ti rodent aviation. Ngem dagiti babbalasitang kabilda ida babaen kadagiti mahiko a pannakabalinda ken nag-spell. Ket imbes a monster, agparang ti cotton candy. Nasam-it ken nabanglo unay.
  Kanayonanna, agbalin a strawberry ti dadduma kadagiti napayak a sunggo. A naluom unay ken agsilsilnag iti rubi ken topaz.
  Ket nagbalin a balloon ti dadduma pay a sunggo nga addaan payak.
  Simrek met da Oenomai ken Dobrynya iti laban kadagiti dragon. Rinugianda a putden dagiti katupagda babaen kadagiti kampilan, a medio simple ken diretso. Bueno, ken dagiti dragon a mismo, no alaenda dayta ket sumsumgedda iti apuy. Ket puorandanto dagiti napayak nga awan ti aniaman a panagbabawi wenno panagduadua.
  Napaliiw ni Oenomaus, a nangputed iti kabusor:
  - Daytoy, makitam, ket nakakatkatawa ken nalamiis unay!
  Napaliiw ni Dobrynya nga umis-isem:
  - Wen, daytoy ket saan a maibalikas iti sasao!
  Ket nangilansa ti bannuar nga ubing iti natadem unay ken makapapatay a dagum iti kabusor. Nadungparna ti mismo a mata ti rata, ket nadungparna ti sabali pay a rodent. Ditoy a nangrugi ti riribuk.
  Inkanta ni Oenomaus:
  Nalamiis unay dagiti rata
  Mabalinda pay ketdi ti agngangabit iti roble...
  Narigat a makita ti utekmo, .
  Ket kasla sinulid dagiti konbolusion!
  Immanamong ni Dobrynya iti daytoy:
  - Wen, agngangabit dagiti rata iti amin a kita ti naalas a banag!
  Nagkidem ni Margarita. Nalagipna no kasano a natiliw ti partisan boy nga Andreika. Ket naibalud iti nalamiis a basement a napno kadagiti igat. Ket kinagat dagiti rodent dagiti lamolamo a saka ti ubing, a nabannog gapu iti lamiis. Nagmalmalem a nakilaban ni Andreika kadagiti rata ken saan a nakaturog. Ket iti bigat isut" naipan para iti panagimbestigar, ket immuna a nangiwarsida iti asin kadagiti sugat kadagiti saka ni ubing a lalaki A. Nasakit unay dayta, ket nangrugin nga agpukkaw ni Andreika . Ket sinaplitda met iti barbed wire.
  Ngem napukaw ti puot ti partisan boy gapu iti pain shock, ngem awan ti imbagana.
  Nabalinan ni Margarita nga inyurnos ti panaglibas ni Andreika. Ket daytoy ti gapuananna. Nabalinan ti ubing a lalaki a parmeken ti ut-ot ket pimmanaw kadagiti baldado, nakagat a saka. Ket gapu iti dayta, kudos kenkuana.
  Ti partisan girl ket kinabilna dagiti rata ken nagkanta buyogen ti dakkel a kinagagar:
  Kasla in-inauna a kabsat ti paltogko
  Umiso unay ti panagputokna, umiso...
  Ngamin, adda machine gun iti bagis ti maysa a balasitang, .
  Nupay no dadduma kasla kulungan ti biag!
  
  Maysaak a balasitang a saan a napigpigsa
  Lobo ken tigre iti maysa a pannubok...
  Ngem saan a billit-tuleng ti sao, .
  No kaduak ti ay-ayatek, mamatiak, a sangsangkamaysa!
  
  Naalakon no ania a pass, .
  Binagdagus ti Iran ti kabambantayan...
  Adu a nadumaduma a pagilian ti pinarmekna, .
  Saan, diak makatugaw a sitatalna iti abay ti sopa!
  
  Saanmo la ketdi a maawatan daytoy, .
  Ania ti kayat a sawen ti makiranget kadagiti panatiko...
  Isuratmo dayta iti kuadernom, .
  Ket sursuruem ti makiranget a disente, guy!
  
  Awan ti Motherland-ko, patiennak, natured, .
  Agkir-in a kasla naraniag a rubi...
  Uray no adda minilion a sanga ti sairo, .
  Maragpattayo latta ti lugar idiay langit!
  
  Sapay koma ta salaknibannak ti Apo
  naindaklan a kabalyerotayo, ti Mannakabalin-amin...
  Nabileg ti lasag ti balasang, .
  Itukkolna ti cherry babaen ti eksakto a volley!
  
  Awan ti makaabak kaniak
  Siak ti balasang a legion ti naganna!
  Agruknoy met ti oso kadagiti sakak, .
  Ket asidegen nga ikkannaka dagiti maple iti balitok!
  
  Yelo, agtartaray a di nakasapatos iti niebe, .
  Snowdrifts, ammom, dikay" butbutngen ti balasang...
  Ikkakto ti kabusorko iti dashing haircut, .
  Mabigbigdak a kasla greyhound!
  
  Naipasngayak idi rugrugi ti primavera, .
  unay , a kasla bandera...
  Ti karakter ket greyhound unay , groovy, .
  Ket sumsumged ti napudot a gil-ayab iti pusok!
  
  Wen, awan ti nakasarak iti napimpintas a balasang, .
  Itedna iti amin ti ayat iti nawadwad...
  Saan pay ketdi a duapulo ti langana, .
  Ngem napigsa pay ketdi ti panangdanogna !
  
  
  Ngarud, agruknoykayo iti balasang, .
  Ket agek ti lamolamo a sakana...
  Agdardaras nga agpangato ti kabalyero a kasla pana, .
  Saan a marigatantayo a mangrisut iti parikut!
  Nagkanta ti partisan girl a nakararua unay. Nagbaliwen amin dagiti agtaytayab a rata. Dadduma iti cotton candy, dadduma iti popcorn, dadduma iti oatmeal, wenno soap bubbles. Ket dadduma kadagiti bannuar a lallaki ti awan mamaayna a na-hack agingga a natay, wenno pinuoran ida dagiti dragon iti apuy. Pudno a muffin ken roast ti nasayaat, karne ti chops dagitoy.
  Innala ken inlansa ni Dobrynya ti dagum babaen kadagiti ramay ti sakana, ket tinukkolna ti napayak a kuton, a nangipit iti dayta iti bato a diding. Ket nagbalin a nalamiis ken nalamiis unay.
  Kellaat a nagsilnag ti kuton ket nagparang ti nakaskasdaaw a kuwintas a diamante iti lugarna.
  Inkanta ni Dobrynya:
  Ket idi nakitak ti barbel, .
  Ay, ay , ay!
  dagiti lallaki iti panagtaray para iti kuartada, .
  Dika agturog!
  Insungbat ti ubing nga Enomai:
  - Wow! Anian a nagsayaat ti nagbanaganna. Maysa daytoy a perlas.
  Nagngaretnget ken nagngaretnget ni Dobrynya:
  - Maaramidtayo amin, appo, nabayagen nga agmulmulatayo, sadino?
  Nagkidem ni Dominica kas sungbat, ket pinagbalinna met ti sangadosena nga addaan payak a kuton a nagtaytayab manipud iti makadidigra a torre ti kastilio a nagbalin nga intero a konstelasion dagiti alahas. Ket no kasano a nakaskasdaaw ti panagsilnag ken panagsilnag dayta, kas kadagiti yelo kadagiti uppat a silaw a mangipatulod kadagiti silnag ti init.
  Napaliiw ni Margarita nga agkikinnita:
  - Mamatiak a ti naimbag ket agballigi iti dakes!
  Napaliiw ni Enomai nga umis-isem:
  - Ti naimbag ken dakes ket relatibo a konsepto. Adtoy ti maysa a rata, sibibiag met, ket tadtadenmi!
  Kinuna ni Dobrynya:
  - Ket dagiti mula? Sibibiag met dagiti isu met laeng a nateng ken prutas, ken makan met, ket makaasi!
  Nag-tweet ni Dominica:
  - Kasta ti mapasamak, kasta ti mapasamak, .
  Tunggal maysa alun-onenna a maminsan ti sabali!
  Innala ti balasang-aktres nga addaan iti panagngaretnget ket inruarna ti mahika manipud kadagiti awan kawesna a sakana. Ket nagbalbaliw ti torre nga addaan iti kalasag ti rata. Nagbalin a nabalitokan, ket nagsilnag ti rosas nga addaan kadagiti rubi iti rabawna.
  Sipapakumbaba a nadlaw ni Margarita, nga inruarna dagiti ngipenna ken nangipatulod kadagiti agsasaruno a mammapatay ken makadadael a sinamar manipud kadagiti lamolamo a ramay ti sakana. Ket nagballigi ti mahika. Ket nasapsaplit mammapatay ken makadadael, a dagus a nagbalin a managparnuay ken narang-ay.
  Nagbukbok manen dagiti orc ken goblin manipud iti kastilio . Ket simmang-atda iti pudno a bunggoy . Dadduma kadagiti shaggy bear ti nakasuot iti asero a kabal. Ket dagitoy ket nasileng unay a kabal, nga addaan kadagiti pika ken wasay.
  Agresibo a napaliiw ni Dominica, nga inbukbokna dagiti ngipenna:
  - Ita daytoy ket maysa a nakabutbuteng a bunggoy a dati nga agsaksakay iti . Bueno, masabettayo kadi ida iti makapapatay a banag?
  Napaliiw ni Margarita buyogen ti dakes nga isem:
  - Wen, siempre maaramidtayo daytoy!
  Ket dagiti mangkukulam a babbalasitang innala ken inlansada dagiti mahiko a pulsarda kadagiti orc ken goblin.
  Napaliiw ni Boy Dobrynya:
  - Saan a dakes daytoy, ngem masapul nga ikkantayo dagiti ubbing a mannakigubat iti gundaway a makiranget.
  Ket, pudno, rinibu a rebelde nga ubbing ti nagtaray a simmang-at iti kastilio manipud iti nagduduma a direksion. Adu kadakuada, nangruna dagiti lallaki, ti nakakawes iti kawar. Dadduma kadagiti lallaki ti nagtrabaho, a nangibangon kadagiti monumento ken eskultura iti mangkukulam a ni Bastinda . Dadduma nga estatua ti dimmakkel agingga iti sangagasut a metro ti kangatoda, ket ti laeng higante a kastilio ti nakangatngato iti ngatuen dagitoy.
  Dagiti dua a kapigsaan, nupay saan a kadakkelan a lallaki, da Viscount ken Phoenix, ket nakiranget nga immun-una ngem dagiti dadduma, a nangibaba kadagiti rodent.
  Dagiti orc, iti biangda, nangrugida met a nagputok manipud kadagiti pana. Ngem nakaro ti panangkabil dagiti mangkukulam kadakuada. No medio nalaka laeng a patayen dagiti rata, uray no nalukmeg ken dadakkelda, apektaran daytoy ti panaggarawda. Kalpasanna, napigpigsa a mannakigubat dagiti orc, ket higante laeng dagiti goblin.
  Napaliiw ni Phoenix:
  - Nakiranget ken ni Kartaus . Isu nga ad-adda a nasiglat dagiti mannakigubatna!
  Inkanta ti viscount fighter:
  Nakaam-amak ti panagayatko iti gubat
  Aglalaban a kasla manok...
  Ket iti panaglalaban ti ima, .
  Dua a monster ti makilablaban!
  Napaliiw ni Phoenix nga umis-isem:
  - Wen, no pudno ti ibagak, daytoy ket nagsayaat ! Ngem nairuamtayo a mangpapatay kadagiti monster iti rinibu.
  Ket ngarud dagiti bannuar a lallaki pinatayda ti goblin. Ket dagiti dadduma pay a monster ket nabalbaliwanen iti paset nadumaduma a kita ti taraon ken dulse. Ngem maysa kadagiti goblin ti nangpataud iti kasta a sorbetes iti baso ti arak a kinitikitan manipud esmeralda.
  Ket iti rabawna adda dagiti bunton ti multi-colored ice cream, pedaso ti tsokolate, na-candied a prutas, strawberry, pistachio ken dadduma pay, makaay-ayo unay.
  Agpukkawto dagiti mannakigubat nga ubbing gapu iti ragsak. Wen, talaga a nagbalin a naimas unay ken makaawis kadagiti mata.
  Ti balasang-a-mangkukulam a ni Margarita, idi nangiruar iti sabali pay a dalluyon ti pannakadadael ken pannakadadael, nangaramid iti agresibo a carte blanche iti banag a panangbalbaliw iti naalas nga agbalin a makaay-ayo a mangan , ket nangipaulog:
  - Iti dadduma a wagas, nasaysayaat ti mahika ngem ti natural a proseso, saan kadi?
  Immanamong ni Dominica:
  - Wen, awan duadua, mangparparnuaytayo iti napintas ken naimas. Ngem apay nga adda rinibu nga adipen ditoy, ket ubbingda amin, ket awan ti makita a nataengan?
  Simmungbat ni Margarita nga umis-isem:
  - Ti impluensia ti lokal a mahika. Medyo napigsa dayta. Ket pudno, mapaneknekan nga adda laeng dagiti agtutubo iti daytoy a lubong. Ngem dikay" madanagan, ti lokal nga angin laeng ti saannaka a pagbalinen a bassit a balasitang.
  masmasdaaw a sinaludsod ni Dominica:
  - Ket apay?
  Insungbat ti partisan girl:
  - Ket maipapan iti ulo ti repolio!
  Nangrugin a kimmapuy ti panangraut dagiti dakes nga orc ken goblin. Dadduma kadakuada ti pinapatay dagiti ubbing a mannakigubat, ket kaaduan ti nagbalbaliw gapu iti napigsa a mahika ti napintas nga agassawa. Talaga a mahika daytoy, a mang-eklipse iti wand nga adda ken ni Dunno.
  Napaliiw ni Dominica, a nasam-it ti panagisemna:
  Dimtengen ti tiempo ti panagkuenta, .
  Nadungparmi ti mata ti orc...
  Kas sungbat, nagbalin a kasla pie, .
  Ket kiniddawna ti ngipen!
  Ket pudno, iti Amin a kita ti naimas a treat ket agbalin nga orc ken goblin.
  Ket maragsakan dagiti ubbing a mannakigubat iti daytoy. Ket maikisap dagiti rata nga awan ti aniaman a parikut. Ngem manipud iti danogda, nangrugi manen a nagparang dagiti naimas a putahe. Ken dadduma pay a naimas ken di kapapati a banag.
  Ket alisto a mabalbaliwan dagiti igat nga agbalin a banag a makagunggona ken kabaelan a kanen.
  Impukkaw ti partisan girl a ni Margarita:
  - Baka ita ket sumrektayo"t mismo iti kastilio!?
  Nagkuna ti girl actress:
  "Ket mabalin nga agur-uray kadatayo ti ambush sadiay." Nupay kasta, nakasaganakami para iti daytoy!
  Nagngisiten ni Margarita ket insungbatna:
  - Pioneer-ak, kayatna a sawen a kanayon a nakasaganaak!
  Ita, simrek dagiti ubbing nga adipen iti kastilio. Sinaplit dagiti lamolamo a sakada ti nangisit a marmol. Iti uneg nakirangetda kadagiti orc, goblin, ken rata. Ket pinaputedda ida a kasla adda cutter-da imbes a kampilan. Ditoy a nangrugi ti panagputed.
  Nangnangruna a narungsot ti pannakidangadang dagiti lallaki babaen kadagiti kampilan. Ket kaykayat dagiti babbalasitang ti agpaltog babaen kadagiti pana. Imbag laengen ta mabalin a pagbalinen ni Margarita dagiti sickles ken hoes a pudno a pana. Ket paltoganda dagiti sibubukel a bunggoy dagiti pana, a mangtubtubngar kadagiti rata.
  Sipapakumbaba a kinuna ni Dominica:
  - Natadem a pana ti mammapatay a dalan, nalamiiskayo, annakko.
  Pagammuan ta nagtayab a mismo ti mangkukulam a ni Bastinda manipud iti torre. Kasla babai nga agtawen iti agarup tallopulo ket lima, ken nagturong iti aglawlaw a kasla tuktok. Nangisit, kulot ti buokna, ken isu a mismo ti addaan iti dua a magic wand kadagiti naguantes nga imana.
  Agtaytayab ti mangkukulam iti motorsiklo, ken kadagiti sakana adda botas nga addaan spur.
  Innala ni Bastinda ket nagngaretnget:
  - Raraemek dagiti napigsa
  Ket masairko ti nakapuy...
  Dakkel ti kinadakesko
  Ket sika ngay, awan sakana?
  Nag-tweet ni Dominica kas sungbat:
  Simple ti lintegko
  Parmekko dagidiay dakes...
  Siasinoman a nakapuy, tulongak, .
  Diak maaramid dayta iti sabali a pamay-an!
  Innala ni Bastinda manipud kadagiti magic wands, a kasla mangsapsaplit ken ni Dominica kadagiti pulsar. Isu a nagsippayot kas sungbat. Ket dagus a nagbalin a cake dagiti pulsar ket natnag iti balasang-aktres, a naan-anay a nangduyok kenkuana.
  Kas sungbat, ni Dominica, gapu iti pungtot, nangiruar iti nagdakkel a pulsar manipud iti bastonna ken manipud kadagiti lamolamo a ramay ti sakana.
  Nagtayab dayta, ngem nakalibas ni Bastinda ket nadungpar ti discharge iti kastilio. Dandani dagus a nagsilnag ken nangrugin a nagbalbaliw. Ket imbes a ti makadidigra a kastilio, timmaud ti naluho unay a palasio - interamente ken dagus.
  Sinirip ni Bastinda, inkidemna dagiti matana sa nagtaray. Ad-adda nga eksakto, agtayabka nga umadayo. Ket nabati ti umap-apuy nga ipus iti likudanna.
  Nagdardaras da Dominica ken Margarita a nangsurot kenkuana. Agpada a nalawag a naud-udi dagiti mangkukulam iti kapartak.
  Kaskasdi, naparpartak nga amang ti agtaytayab a motorsiklo ngem kadagiti dragon.
  Rinugian dagiti mangkukulam a babbalasitang a paltogan ni Bastinda . Ngem sagpaminsan a liklikanna wenno mangikabil iti depensa. Maysa pay, napartak unay a pinaadu ti motorsiklo ti distansia, a nangiruar kenkuana iti firing range buyogen ti mahika.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Napukawna ti pagilianna, sakup ken pannakabalinna. Gapuna, saantayo a talaga a kasapulan dayta ita!
  Napaliiw ni Margarita:
  "No tinakawna ken innalana ti artifact ti duyaw a rata, awanto ngarud ti serserbi ti balligitayo!"
  Ti balasang nga aktres, a nangsapsaplit kadagiti ramay ti saka dagiti lamolamo, nakusnaw a sakana, sitatalged nga indeklarana:
  - Ngem rinibu nga ubbing ti nakagun-od iti wayawaya! Adda met pateg daytoy!
  Immanamong ti partisan girl:
  - Kusto! Di pakasdaawan a nagtrabahokami.
  Kinapudnona, nabalbaliwan ken napapatay kamaudiananna dagiti rata, kasta met dagiti orc ken goblin. Gapuna nagun-od ti dakkel a balligi.
  Adu a rinibu nga ubbing - lallaki ken babbai - ti naguummong iti plasa ket nagkanta, a nangtimbre kadagiti lamolamo a sakada:
  -Dayag kadagiti bannuar! Gloria kadagiti manangwayawaya! Iti baba ti pannakaadipen!
  Daytoy ti kadakkelan a balligi iti pagilian dagiti igat. Ket adu unay ti fabulous ken airy stuff ditoy.
  Immuna a nagsao ni Margarita. Isu, nga agsala , alaenna dayta ket agkanta, ket ti kantana ket kanta ti maysa a balasitang a partisan:
  Dakami, annak ti kinapanglaw ken ti panangapros ti kalgaw, .
  Nayanak iti kubo iti tudo...
  Makanta koma ti arapaap ti balasang, .
  Kaano manen ti mapantayo iti napudot a dangadang!
  
  Nagpatinggaak idiay Elfxik gapu iti aksidente, .
  Ket ti Inak a Pagilian, Holy Rus'...
  Iti gasatko, naan-anay a naisangsangayan, .
  Ilabanak ti ragsak ken ayat ti pagilian!
  
  Ket awanen ti napimpintas a Motherland ti Russia, .
  Para ka kadi labanam dayta , ken dika agbuteng...
  Ket awanen ti naragragsak a pagilian iti uniberso, .
  Sika ti sulo ti lawag ti uniberso, Rus"!
  
  Lumasatak iti apuy ken danum para kenka, .
  Nairuam dagiti pioneer nga mangabak...
  Kanayontayo a makaay-ayo kadagiti umili, .
  Gapu ta awan patinggana ti pigsa ti buyot!
  
  Intayo ti atake para iti Motherland, .
  Iti sidong ti ikkis ti nabileg, nakapungtot nga hurra...
  Magun-od ni Hitler ti payback-na agingga iti ngudo, .
  Papanawenmi dagiti Nazi manipud iti paraangan!
  
  Napno ti Fatherland-ko kadagiti bannuar, .
  Ket ni Stalin ket maysa a naindaklan a higante...
  Agmartsa dagiti payunir a maporma, .
  Ti Mannakabalin-amin a Pamilia, Apotayo, O maysa!
  
  Iti nagan ti lawag ken naimbag a biag, .
  Situturedtayo a makiranget, ubbing...
  Ngamin, agbiagto ti maysa a kaputotan iti sidong ti komunismo, .
  Patiendak, saan a maikkat ti namnama kadatayo!
  
  Ay-ayatenmi ti Motherland-mi, guys, .
  Kayatmi nga ipangatonaka iti ngatuen ti ulep...
  Umawatto ti pasismo iti napigsa a panagibales, .
  Manipud kadagiti payunir, dagiti maingel nga agila!
  
  Maragpattayo dayta, patiek, asidegen nga agballigitayo, .
  Nupay nasikap ken naulpit ti pasismo...
  Ipagpannakkel dagiti lolo kadatayo, .
  Ket iturongnaka ni Svarog iti gubat!
  
  Para iti dayag ti maingel nga Amatayo, .
  Ti Apo a Mannakabalin-amin a mismo ti immuli iti krus...
  Saantayo a pagbabawyan ti biagtayo para iti Russia, .
  Mangngeg koma ti napigsa a timek manipud langit!
  
  Ilaban ti dayag ti Inatayo, .
  Ay-ayaten dagiti nasungdo a mannakigubat...
  Ubbingkayo a lobo, saan a takrot a liebre, .
  Uray dagiti kabalyero ket maipagpannakkelda unay!
  
  Kabaelantayo a maala ti bulan manipud iti vault, .
  Matiliw ti pike, dakkel a catfish...
  Timmakder ti naindaklan a Lenin para iti wayawaya, .
  Pagbiagtayo ti pasdek!
  
  Iti Nagan ti Pamilia, mangbangon kadagiti piramid, .
  Ket dagiti barko a mangpisang iti vault ti langit...
  Ket ni Hitler , siuulimek, patayen dagiti mannakigubat , .
  Natay ken nagungar manen ti Mannakabalin-amin para kadatayo!
  
  Patpatgek, naulpit a Lada, .
  Ti naindaklan a Puraw a Dios ket naipasngay babaen kenka...
  Ket masapul a situturedkami a makiranget para kadakayo, .
  Tulongannaka koma ti Mannakabalin-amin nga agbiag nga agnanayon!
  
  Ayaten, dayawen ti Dios Jesus, .
  Isu ket maysa a Russian guy, kaduami iti agnanayon...
  Panawenen tapno nasigo nga agborda iti arkos, .
  Sapay koma ta mapno dagiti tawen iti rag-o iti agnanayon!
  
  Ti kinatan-ok ti nasantuan a Russiak, .
  Kabaelanna a parmeken dagiti kabusor ...
  Uray no nagpukkaw dagiti babbai gapu iti buteng, .
  Mabalintayo a buraken ti dragon!
  
  Para iti dayag ti nasantuan nga Ina a Pagilian, patiennak, .
  Iti Nagan ti Ruso a Dios a ni Cristo...
  Mangbangontayo kadagiti dadakkel a simbaan iti mabiit, .
  Magnatayo iti dalantayo agingga iti mismo a panungpalan!
  
  Ayat, patiennak, dina ammo dagiti di kasapulan a sasao, .
  Awanen ti di kasapulan a pannakauma a makita iti dayta...
  Mapukaw koma ni Cain iti lubong dagiti natay, .
  Ket kantaento manen ni Abel ti kantana!
  
  Ditoy nga agsapsapulkami iti aglawlaw ti Berlin babaen ti bugle, .
  Kasla kampana ti uni ti trumpeta...
  Nasaysayaat no agbalinka a mannakigubat a naemma unay, .
  Puyotem ti ulo dagiti Nazi babaen ti wasay!
  
  Agungarto ti pamilia, patiennak, dagiti natay iti mabiit, .
  Puraw a Dios ti mangted kenka iti tunggal ayat
  Ket nalawag unay ti inkeddengmi, .
  Anianto ti agnanayon a naraniag a panagbalbaliw!
  panagsala ti balasitang a payunir, a sinaplitna dagiti awan kawesna a sakana, a siraragsak ken sigagagar . Ket dagiti dadduma nga ubbing, dati nga adipen, nagkanta ken nagsala, nga ikagkagumaanda ti tumakder, wenno imbes ketdi, agluksaw iti nangatngato.
  Ni Dobrynya, gapu ta napigsa nga ubing a lalaki , nangala iti bato ket nangipuruak iti nangatngato. Nagtayab ken bimtak, a nagwaras a kasla paputok iti rinibu a nadumaduma ti kolorna a pirsay.
  Nagngaretnget ti ubing a biskonte:
  - Talaga a pantastiko daytoy!
  Kinontra daytoy ni Dobrynya babaen ti panangipuruakna manen iti bato, ket kinabil ni Margarita dayta babaen ti kimat, a nakaigapuan ti pannakaiwarasna iti nakaad-adu a nadumaduma ti kolorna ken nakaskasdaaw ti kinaraniagna a pirsay:
  - Saan! Kasta a kinapudno daytoy. Ket awanen ti nangatngato ngem daytoy a kinapudno!
  Sipupungtot ti bannuar nga ubing a ni Phoenix, a nangsapsaplit kadagiti lamolamo a sakana tapno mangrugin nga agasuk ti ruot, impukkawna:
  - Agtayab ti lokomotibotayo nga agpasango - agsardeng dayta iti komuna!
  Awan ti sabali a wagastayo - maysa a nabileg a riple!
  Ket ti balasang nga adda met iti abayda, agluksawto lattan nga agpangato ken agpababa.
  Positibo ti riknada, ken naan-anay ti rag-o.
  Inkeddeng met ni Dominica nga ipakitana bassit ti kinasariritna.
  Ket isurattayo dagiti sibubukel nga ayus dagiti nagsayaat, nasayaat ti pannakasanayna nga aporismoyo;
  Mabalin nga agbalin a nawaya ti adipen, masirib ti maag , bumaknang ti napanglaw, ngem no addaanka iti kinatangken ti asno, kanayonka nga asno!
  Napanglaw saan a daydiay awan kuartana, no di ket daydiay napno ti ulona iti sawdust!
  Dika agtarigagay nga agbalin nga ari no awan ti utekmo!
  Uray ni Shah ket nauyongto a kas iti asno!
  Ti ari ket, siempre, maysa a leon, ngem saan nga awanan iti kasla sora a kinalaing, ken dagiti leon ket nakudil!
  Dikay" agngaretnget, no di ket agulimekkayo no dikay" pay adda iti lugar ti leon, ket saan nga inted ti sora ti ternona!
  Ti maysa a politiko ket kas iti sora iti sarsarita ni Krylov, ngem dikay" agbalin nga uwak kas botante!
  No kaslaka iti puon, ngarud ikkatenda dagiti nabarbas manipud kenka agingga kadagiti ramut!
  Tapno saan a maigalut ti pagilian iti sangol, nasken a natibker, kas iti toro!
  Kasapulan ti aviation tapno makapagtayab ti pagilian!
  Nakasagana ti politiko a mangikari iti bulan, basta saan a bumaba iti drain!
  Ti saan a nakainum iti salun-atna ket agnanayon nga ubing!
  Oak arguments ti agtigtignay iti tuod!
  Situtulok nga ikkaten ti maysa a politiko dagiti nabarbas kenka no maysaka a stump!
  Ngem maymaysa ti bentaha ti tao kadagiti sunggo: no dadduma, uray sangkabassit laeng a pudno a sora!
  Adda ambision ti politiko ti leon, ti kinasikap ti sora, ngem naan-anay a swinish dagiti pamay-anna!
  No sobra unay ti maysa a politiko, agbalin ngarud a naan-anay a baboy!
  Ti politiko nga addaan iti kinasikap ti sora ken panangtengngel ti lobo ti mangaramid iti kebab manipud kadagiti botante!
  Ket ti gasat kasapulanna ti panagregget, babaen laeng ti kinagaget ti kabalio a maibellengmo ti kuwelyo ti panagpasakup!
  Mamatika iti balligi no lab-awem ti amin!
  Mabalin a lab-awan ti politiko uray ti sora, ngem dina maallilaw ti panawen iti agnanayon!
  Masansan nga agtayab ti maysa a botante a kas iti uyokan iti nadiro a panagsao ti politiko, ngem masansan nga isu a mismo ti matubtubngar!
  Ti maysa a politiko alun-onenna dagiti botante a kas iti panagtilmon ti python kadagiti koneho, mangallukoy kadagiti kuton a kas iti vodka ken nasam-it a Velcro!
  Saan a makapagbiag ti lobo no awan ti karnena, ken saan a makapagbiag ti politiko no awan ti panangallilaw!
  Agtulnogto ti kapartakan a kabalio daydiay nalaing ti pannakaammona!
  Nalaklaka ti maysa a politiko a mangiturong iti bagina iti uneg ken ruar ngem ti mangikari iti banag a mabalin nga aramiden!
  Para iti siasinoman a butosam, padayawanyo ti resulta babaen ti maysa a minuto a panagulimek!
  Agbalinka a uray sangkabassit a nainsiriban a sora no dikay" kayat ti agbalin a hackneyed asno!
  Dikay agtalek kadagiti politiko, para kadagiti botante ket sandpaper stripping laeng dagiti chips manipud kadagiti kayo nga oak!
  Siasinoman a saan a naan -anay a maag pagbalinenna ti maysa a sentimo a nadagsen a sensilio!
  Awan ti kabagian iti politika, ngem addanto dagiti mayat a mangibinglay iti adda kadakayo kas kakabsat!
  Adu dagiti naalas a banag iti biag, ngem ti kadaksan ket no agpatingga ti biag!
  No kayatmo ti umasideg iti Dios, ilansam ti sunggo iti kararuam iti krus!
  Nagtaud ti tao, no saan a manipud iti sunggo, ngarud, uray kaskasano, nagsardeng nga agbalin a sunggo!
  No addaanka iti panunot ti sunggo, ngarud alun-onennaka ti sora a kas iti manangraut a boa constrictor!
  Awan ti awan patinggana malaksid iti panawen a kasapulan dagiti politiko tapno maidanon ti ikarida!
  No adu ti panagtaulmo , agdung-awka a kas iti nasapsaplit nga aso!
  Dika agtalek iti tao a napigsa ti panagsaona, ket mabalin a puorannaka ti nalabaga nga apuy!
  Uray ti Dios dina mabalin nga out-argue ti babai ken padakkelen ti sunggo iti lebel ti kultura ti tao!
  No awan ti ayat awan ti isem, malaksid no ti predatory grin ti maysa a politiko!
  Gapu ta nabayagen nga adda iti ulep, agtayab ti awan payakna a politiko nga agpababa iti drain!
  Kanayon nga addaan ti bassit a kararua kadagiti ambision ti higante!
  Ti bassit a kararua ket addaan iti higante a kinatangsit!
  Ti politiko ket maysa a mannanakaw nga agsurat kadagiti linteg para iti bagina ken ibilangna ti pagilian a zone territory!
  Pito a Biernes ti politiko iti makalawas, ngem no kasapulan a matungpal ti kari , dumteng ti Sabado dagiti Judio!
  Nasayaat ti panagkaykaysa, basta saan a makiasawa iti politiko!
  Ti politiko ket kasta a parsua a kayatna ti agaramid iti karnero manipud kenka babaen ti panangusar kadagiti swinish a pamay-an!
  Dagiti swinish a pamay-an dagiti politiko pagbalinenda dagiti botante a chop!
  Iti sidong ti agturay ti baboy, saan a pulos a nalukmeg ti biag!
  Nalukmeg unay ti panangaramid iti presidente ti baboy!
  No kayatmo ti agbalin a presidente, alaem ti tsansam!
  Ti agturay a mangibilang kadagiti botante kas karnero ket gagangay a baboy!
  Dios, daytoy ket saan laeng nga omnipotence, no di pay ket ti kinatulok a mapan iti krus para iti pagimbagan ti kaarrubam!
  Ti agturay a nabayagen nga agtugaw iti trono ti pakaigapuan ti panagsalog ti estado!
  Ti agtutubo a lider ket kas iti presko a kabalio, ti lakay ket kasla kabalio a naburak ti kukona!
  Iti wagas a pananggun-od kadagiti Nadiosan a kangato, ni Satanas a mismo ket maysa a politiko!
  Maysa laeng a banag ti Dios ti maysa a politiko, iti panangpataudna kadagiti rason no apay a kasla sairo a napaay dagiti karina iti eleksion!
  Politiko, kas iti serbesa, nasayaat laeng ti lamiisna ken adda iti lamisaan!
  Nasam-it ti politiko kadagiti bitlana, ngem ti napait nga aftertaste manipud kadagita ket saan a pulos a kas iti serbesa!
  Ti laeng gundaway a rummuar ti kinapudno iti ngiwat ti maysa a politiko ket no di umiso ti panangipatarusna iti bagina!
  Ti maysa a politiko, tapno agbalin a uray sangkabassit laeng a Nadiosan, lansaenna ti botante agingga iti naan-anay !
  Uray ti pigsa ti oso ket saannaka nga isalakan no ti panunotmo ket maysa a deck!
  Ti sora ket maysa nga animal isu nga alaenna ti tallo a lalat ti leon!
  Kapigsaan ti politiko no nakapsut ti panunot ti botantena!
  Dayta ti gapuna a rummuar ti maysa a politiko nga addaan iti diro tapno saan a pulos nga agtupra ti botante!
  Daydiay addaan iti sawdust iti ulona ket maidungparto iti napigsa babaen ti baton!
  Ti roble ti ari dagiti kayo, ti ulo ti roble pagbalinenna ti aniaman a puon a suheto!
  Naandur ti roble a marunot, ti ulo ti roble ket napno iti buli!
  No maysaka a tuod, ngarud uray la adda taya iti ulom !
  Nakabutbuteng ti di ammo, ngem ti ammo no dadduma pagbutngannaka laeng!
  Ti pannakaammo ket mangpataud iti panagtalek uray no narigat, kinaignorante , pannakariro uray no nalaka!
  Ti takrot ket saan a daydiay mabuteng, no di ket daydiay natamad a mangpatanor iti tured!
  Ti buteng ket kinakapuy, ti tured ket pigsa, ngem agannadka iti moron iti bagim !
  Asinoman a mangipalubos iti bagina nga idauluan ti agong ket agpeggad a mayaw-awan iti tengnga ti tallo a pino!
  Ti awan patinggana a kinamaag ti mamagbalin kenka a magna iti sirkulo, a ti kinalaingmo ket awan serserbina!
  Saan a napateg no saan a nagmaga ti gatas iti bibigmo, nakarkaro pay no adda kinaawan asi kadagiti pusoyo!
  Natangken a tinapay ti limos, napait nga asin ti panagbabawi!
  Ti diro manipud kadagiti bibig ti maysa a politiko ti mangallukoy kadagidiay saan a namaga a gatas ti bibigda!
  Ti politiko ket saan a mannanakaw iti linteg, isu ket mannanakaw nga agar-aramid kadagiti linteg!
  Ikari ti politiko ti nasam-it a biag, mangibukbok iti diro manipud kadagiti bibigna, ngem napigket dagiti sakana, kasla kuton!
  Maysa a nalaing nga agsao a politiko ti ag-leeching iti pitaka ti botante!
  Apay a nabalitokan ti kinaulimek ta mabayadan!
  Ania ti kadakkelan a banag iti lubong? Bantay dagiti kari nga inaramid ti maysa a politiko!
  Kayat ti politiko ti kuarta ken bileg, sisasagana a mangpisang iti asinoman!
  Ti politiko ket, umuna iti amin, maysa a sora, saan a kanayon a naraniag ti langana, no di ket kanayon a mangwagwag iti ipusna!
  Maragsakan ti politiko a mangpunno iti pitakam kadagiti awan kargana laeng a kari!
  Maysa laeng ti napudno ti maysa a politiko no kunana - datayo, yantangay awanen ti bukodna a bagina!
  Ania ti ad-adu pay ngem atomo iti uniberso? Rupa ken maskara dagiti politiko!
  Ti situtulok unay nga aramiden ti maysa a politiko ket pilienna ti bulsa dagiti botante!
  Pito ti Biernes ti maysa a politiko iti makalawas, ngem kanayon nga aldaw ti panagbakasionna ti panagdengngeg kadagiti botante!
  Siasino ti immuna nga immay? Politiko, ta pinarsuada ti riribuk!
  Dikay mamati iti kinalamiis dagiti manok a politiko, kanayon nga agkantada manipud iti timek ti sabali, maysa a sora!
  No ibukbok ti maysa a politiko ti sasaona a kas iti nightingale, kayatna a sawen a maysa a sora ti nangaramid iti ponogramna!
  Ad-adda a ti kanser ket agsippayot iti bantay ngem ti maysa a politiko a mangtungpal iti karina a di agmulagat!
  Ti maysa a politiko ket umasping iti night fairy, isu laeng ti gagangay a mangpisang kadagiti kliyente bayat ti aldaw!
  Kasano nga umasping ti politiko iti aso? No adu ti maburakna, sigurado a naamo ken addaan iti makinkukua!
  Dagidiay butosanda buyogen ti pusoda masansan nga agtungpal iti dalem dagiti botante!
  Kasla vodka ti politiko, marikna ti botante babaen ti dalemna a nauram!
  Maysa a politiko ti mangiturong iti utekmo, kas iti vodka, saan laeng a kas kenkuana it"s full of dregs!
  Pagay-ayat ti politiko ti mangparnuay iti rimmang-ay nga addaan iti nalawag a panggep a bumaknang!
  Adu ti kari ti maysa a politiko, ngem ad-adu pay ti rason no saan a matungpal!
  Ti politiko ket maysa a sora, ngem masansan nga abuabuan ti kolorna!
  Ikkaten ti politiko dagiti barbas kadagiti kayo nga oak ken tukkolenna dagiti acorn a kas iti baboy!
  No ti maysa a politiko ket managsasao a kasla lagari, ngarud sigurado nga agaramid iti tuod manipud iti maysa a botante!
  Pagay-ayat ti politiko ti agsarita maipapan iti Dios gapu ta isu a mismo ni Satanas!
  Ti maysa a politiko ket nasikap a kas iti diablo, ngem maysa nga anghel iti panagiwaras kadagiti kari !
  Pagay-ayat ti politiko ti agballasiw iti bagina, ngem kanayon nga iggaman dagiti imana ti pitakana!
  Babaen ti panangtedmo iti botosmo iti nalaing nga agsao a politiko, agpeggadka nga agsarua iti dara!
  Gagangay a pilien dagiti tattao ti pusa a naka-poke, dagiti lobo a nakakawes iti karnero, ken sora nga addaan iti narunot a keso!
  No natungpal ti maysa a politiko ti karina, kitaem ti bantay no adda kanser a mangsipsiput iti dayta!
  Nalaklaka ti agbitin iti kolobok ngem ti panangpilit iti politiko a mangtungpal iti karina !
  Maymaysa laeng ti agtultuloy ti politiko - agsapsapul iti benepisio para iti bukodna a bulsa!
  Ti maysa a politiko baliwanna dagiti kakaduana a kasla guantes, daytoy laeng ti mangparugit pay kadagiti imana!
  Ti politiko ket maysa nga animal a mangaramid iti ugsa manipud iti botante!
  Politiko, no saan a lobo a nakakawes iti karnero, gagangay ngarud a kalakian a karnero!
  Ti politiko a saan a sora ket karnero wenno ugsa!
  Mabalin nga ikari ti maysa a politiko dagiti bantay, ngem kalpasan dayta ikkatem laeng dagiti rebbek!
  Dika agdardaras a bumotos iti manok, isut" mangtukkol kenka a natay!
  Diktador, maysa daytoy a sora iti trono ti leon a napalikmutan kadagiti kalakian a karnero!
  No dikay" kayat ti agbalin nga ugsa, agbalinkayo a uray bassit laeng a sora a mismo!
  Daydiay saan a mangbilang kadagiti uwak nga awan serserbina ti mangabak iti eleksion!
  Mabalinmo ti agbotos iti pusom, ngem ti mangabak ket mangabak babaen ti utekmo!
  
  Ti politiko ket maysa a sora a kaykayatna ti berde a keso, kas iti kolor ti doliar, manipud kadagidiay agbilang kadagiti uwak!
  Saan a mitten ti asawa a babai, apaman nga agsukatka iti guantes, sigurado nga agbalinka a scumbag manipud kadagiti nabara nga adbentura!
  Ad-adu nga amang ti matakuatan dagiti henio a lallaki ngem kadagiti mediocre a lallakay ti instruksion!
  Iti kinaagtutubo adda apuy iti puso, pannakatakuat iti ulo, ket balligi ti resultana!
  Saan a kanayon a diretso ti dalan nga agturong iti balligi, ngem dina maanusan ti panagkurba ti bukot iti panagpasakup!
  Agruknoy ti politiko tapno ipangatona ti agongna iti nangatngato!
  Agruknoy ti politiko tapno kalpasanna agrukob iti botante!
  Nakasagana ti politiko a mangkali iti agongna iti daga tapno maitabonna ti responsibilidadna kadagiti botante!
  Amin nga imposible ket posible iti lubongtayo, ket patienyo, narigat unay ti agbiag, a kasla adda iti shooting gallery!
  Ti asno nga addaan iti supot a balitok nasaysayaat a makalasat iti pader ti sarikedked ngem ti mammoth nga addaan iti asero a kalakian a karnero!
  Maysa a politiko nga addaan iti nabalitokan a ngiwat pagbalinenna dagiti botante nga asno nga addaan kadagiti nabalitokan a supot ti daton!
  Siasino ti kapigsaan nga animal? Siempre, maysa nga asno a nagkarga iti sangasupot a balitok! Ay-ayaten ti sora ti duyaw a kolor ti panangliput ken balitok a sinsilio ti daton!
  Masansan nga iwagwag dagiti politiko ti nalabaga a bandera gapu iti duyaw a kolor dagiti sinsilio nga alaenda iti bulsa dagiti botante a dida agmulagat!
  Dagiti nalaing a palawag dagiti nalamuyot a politiko ti nangibukbok iti napait a lua dagiti inna a natay dagiti annakda iti nadara a panagparti!
  Siasinoman a mangikari kadagiti bantay ti balitok ket saan a maikari iti naburak a gambang a sensilio!
  . KAPITULO No. 13.
  Adda bukod a mision ni Caligula Delfinov. Masapul a sapulem ti in-inauna a kabsatmo a babai uray ania ti magastos. Ket sika a mismo, bayat, naibiahe iti agpapada a lubong, a sadiay pinarsuam dagiti bukodmo a naisangsangayan ken, maigiddato iti dayta, nalamiis unay ken naisangsangayan a mision.
  Sinagid da Margarita ken Caligula dagiti lamolamo, nagtimbukel a mugingda ket nagngaretngetda:
  -Ipus babaen ti ipus, .
  Mata para iti mata!
  Saan a Barbos - .
  Dagiti Fantomas !
  Ita nagwaras dagiti lallaki iti nagduduma a direksion tapno napartak a makompleto ti panaggiling dagiti ranggo a mangsaklaw kadagiti umasideg nga agturong iti Port Arthur, ti buyot ti Daga ti Agsilsilnag nga Init. Naggaraw dagiti ubbing a Terminator a kasla de koriente a sythes iti nalamuyot a ruot, nga awan asi a nangikisapda kadagiti Hapones.
  Nagduadua pay laeng ni Kuropatkin iti bilin a mangrugi iti panangraut, nupay idiay Mount High ti aglalaban nga agassawa ket nangikabilda iti Tricolor tricolor , dagiti ubbing a mannakigubat ket basta nangipintada kadagiti dadakkel a karton, ket nalawag itan a makita dayta bayat ti aldaw. Ngem nagduadua latta ti dati a ministro ti depensa. Nupay , maigiddato iti dayta, saan a takrot ni Kuropatkin. Bayat ti gubat idi 1877-1878 impakitana ti naisangsangayan a tured.
  Wen, ken tapno mapasayaat ti biag dagiti ordinario a soldado, kas Ministro ti Depensa adu ti inaramidna, ket saan a natiliwan iti panagtakaw. Nupay saan unay nga immadu ti kinaepektibo ti pannakigubat iti sidongna. Ngem awan ti determinasion ni Suvorov, wenno uray ti adbenturismo. Situtured unay a nakiranget ni Alexander Suvorov, a kanayon a natimbeng iti igid ti naan-anay a pannakaabak. Nupay kasta, ti intuision nga inted ti nakaparsuaan ken nakaskasdaaw a gasat ti namagbalin a posible a maipadto dagiti addang ti kabusor a panagibales, ti reaksionna ken mangabak kadagiti balligi. Daytoy ket adda iti estilo ni Tal, a nagaramid kadagiti di umiso a panagsakripisio, a nagpeggad iti pannakaabak, ngem iti kaaduan a kaso nangabak ... Ngem dagiti kasayaatan nga agay-ayam iti chess iti lubong ket nakakita babaen ken ni Tal.
  Ti immuna a nangted kenkuana iti meat grinder ken pannakaabakna ket ni Mikhail Botvinnik. Ammo daytoy a kampeon ti agprograma ken mangmarka kadagiti pagkapuyan ti kabusor.
  Ket naglidem ti bituen ti henio a ni Tal.
  Nalabit, ni Suvorov, no napapaut koma ti panagbiagna ken no nairana a nakiranget ken Napoleon, nasapsaplit koma. Ngem ti buyot ti Turko, a nakiranget ni Alexander Vasilyevich, ket naatras unay manipud iti amin a punto de bista, ket dagiti komander ket saan a nadutokan sigun kadagiti galadda a mangidaulo.
  Ket bayat ti gubat kadagiti Pranses, dagiti paddling pool ket addaan iti ubing unay a bilin ken nalabes a panangtagibassit iti buyot ti oso a Ruso.
  Iti sabali a bangir, ni Kuropatkin ket sapasap a mabuteng a mangraut, a kaykayatna ti agtugaw iti depensa. No kalkularen nalawag a dupraken ti kabusor ti bagina maibusor kadagiti redoubt. Iti kasta a komander a naabak ti gubat.
  Ket ti balasang a da Margarita ken Caligula Dolphins ket dimteng iti sidong ti apuy... Naisalakanda , nupay kasta, babaen ti kapartak, idi bimtak dagiti imortal a mannakigubat kadagiti baluarte ken sigud a gilingedda ti amin iti uneg, dandani di makastrek a kudil ken , siempre, ti abilidad nga umimbag iti dandani dagus nga.
  Ni Dolfinov Jr. , a mangputed iti sabali pay a heneral a Hapones, nagngaretnget ti maysa a ragup ti sasao manipud iti "Highlander," bayat nga ipuruakna dagiti makasabidong a dagum babaen kadagiti lamolamo a sakana ken mangitupra iti dara:
  - Maysa laeng koma ti nabati!
  Ket dagiti kampilanna, kas iti kimat, itungpalda ti mammapatay, naisangsangayan a gilingan. Ad-adda nga eksakto, sangagasut a teknik ti panaggiling nga addaan iti panangputed kadagiti kabusor iti maysa a minuto ti agassawa a batalyon.
  Natnag ti samurai gapu kadagiti danog, ket dagiti lamolamo a saka ti terminator boy ti nangibati iti intero a padron dagiti aglukluksaw ken aglikmut a riles.
  Ti napintas a partisan girl a ni Margarita, bayat ti panangdalusna iti sabali pay a reinforced concrete fort, pinaputokna dagiti bala, a nakaigapuan ti panagtayab ti rinibu a nabileg a paltog iti tangatang. Iti panangsurotna iti gayyemna, inulit ti ubing nga artista a ni Caligula ti umasping a maniobra.
  Ni Margarita, a mangipuruak iti granada babaen ti lamolamo, kasla balasitang a sakana iti adayo, inanamonganna:
  - Nasayaat ti ar-aramidem, ubing a lalaki !
  Insungbat ti di maparmek a mannakigubat, nga inwarasna met ti mammapatay a sagut ti pannakadadael buyogen ti dakkel a kapartak, a mangputed kadagiti samurai:
  - Nasaysayaat ti agsursuro ngem ti agsursuro manen!
  Saan a di nadlaw dagiti nabileg a panagbettak dagiti baluarte kadagiti ranggo ti buyot ti Russia. Impadamag ni Teniente Heneral Zeleny ken ni Adjutant General Kuropatkin:
  - Ti Ekselensiyo. Sigun iti datosmi, nabayagen a nagraira ti gubat iti sarikedked ti kabusor, ket uray, sigurado, bimtak ti sumagmamano a baluarte!
  Nabannog a simmungbat ni Kuropatkin:
  - Kalmado, kalmado laeng!
  Bueno, kas ken ni Carleson, a ti atepna ket napuyotan kadagiti bisagrana. Nupay kasapulan laeng ti kasasaad dagiti nainget nga addang. Ipapilit da Heneral Zeleny ken Kondratenko:
  - Masapul nga agwelga tayo a dagus!
  Kinita ni Kuropatkin babaen ti sarmingna ti agpada a heneral. Ubing pay laeng ni Green, ngem ub-ubing pay ti langana ngem dagiti tawenna, napartak, napartak. Ni Kondratenko ket kabsat ti bannuar ti Port Arthur, manipud met iti ub-ubing a kaputotan dagiti makabael a lider. Siempre, magagaran dagiti kasta a falcon a makiranget. Maysa pay, adda kategorikal a bilin manipud iti Emperador ken Soberano ti Amin Rus", ni Nicholas II, a dagus a mangraut iti siudad ti sarikedked. Ket it"s a no brainer a ti royal treasury ket saan a makaibtur iti dadagsen ti kasta a narigat a gubat iti mabayag.
  Nupay kasta, no dimo ammo ti ford, dika sumrek iti danum! Masapul nga ammuentayo no ania ti ania ken sadino ti siasino ti mangraut.
  Dinamag ni Kuropatkin ken ni Kondratenko:
  - Ania dagiti Japanese units nga inaramid ti shooting?
  Nalawag nga imbaga ti heneral:
  - Ipadamag dagiti scout a nagparang dagiti anghel - maysa a napintas nga agtutubo a lalaki ken maysa a balasitang nga addaan iti nabalitokan a buok, nga aggaraw iti di kapapati a kapartak, ket no maputedda ket saanda a makita.
  Namitlo a nagballasiw ni Kuropatkin iti bagina iti naariwawa a kapartak ket nagmuregreg:
  - Isu nga agparang nga anghel manen dagitoy?
  Inselsel ni Heneral Zeleny ti mugingna iti suelo:
  - Wen eksakto! Nailangitan a sangagasut!
  Nagsippayot pay ketdi ni Kuropatkin:
  - Wow! Saan a baybay-an ti Apo ti Russia!
  Makaisuro a kinuna ni Kondratenko:
  - Masapul a rautentayo a dagus ti kabusor, Field Marshal! Wenno datayo a mismo ti mapan iti opensiba!
  Siuulimek a kinuna ni Kuropatkin:
  - Saan, appo. Itedko dagiti bilin. Yantangay inkeddeng ti Dios a tulongantayo, ngarud basol ti panangikabil kadagiti soldado iti paggilingan iti karne!
  Lohikal a kinuna ni Kondratenko:
  - Uray idiay Israel, kiniddaw ti Mannakabalin-amin a Dios a makiranget met dagiti Judio, ken saan nga awaten ti amin nga awan serserbina ken awan ti labanda.
  ti field marshal manipud iti swamp, maysa nga estratehiko kadagiti taktika ti panaguray ken panagkita,:
  - Ngem kinuna ni Apostol Pablo a ti panagserbi iti Dios ket saan a kasapulan dagiti ima ti tao!
  Sigud a nagpukaw ni Heneral Zeleny:
  - Apay ngarud a sika, Your Excellency, kanayon a bumallasiwka iti bagim, nangruna no bumtak dagiti shell iti asideg!
  Mangrugin nga agpungtot ni Kuropatkin:
  - Ngem gapu ta mapasamak ti amin sigun iti pagayatan ti Dios. Isu nga aramidentayo nga umuna ti panagkararag. No natangsitkayo, agpadakayo a maaresto!
  Iti pakabuklan, kasla makapainteres ti ideya a mangangay iti serbisio ti kararag. Bay-am nga alaen dagiti kerubin ti rap para iti amin.
  Medio nabannog ni Caligula a tomboy ken ti partisan girl a ni Margarita, ket nalpasen ti kaaduan a trabaho. Isu nga apay a dikay agpresko iti baybay, ken naan-anay a sand ti Togo "s squadron. Ngamin, makaputok met, agraman manipud kadagiti sangapulo ket dua a pulgada a paltog. Ket daytoy ket kalibre a 306 milimetro, a mabalin a mangpataud iti dakkel a pannakapukaw dagiti rumaut a tropa.
  Pudno, dagiti Hapones, iti daytoy a kaso, masapul a paltoganda a dandani bulsek, iti ballasiw ti rangkis. Ket mabalinda laeng ti mangdungpar babaen ti direkta nga apuy inton umakar ti gubat kadagiti beddeng ti siudad.
  Ti kangrunaan a puntiria ket uppat a barko a pakigubat nga addaan iti sangapulo ket dua a pulgada a paltog.
  Insingasing ti partisan girl, a mangputed kadagiti Hapones babaen kadagiti mammapatay a kampilanna ken mangyugyugyog kadagiti naipit a bone chips, insingasingna:
  - Baka mabalin tayo nga even out bassit ti chances tayo? T. ket addaan iti kinatan-ok iti pannakigubat babaen ti paltog ngem ti eskuadron ni Rozhdestvensky, agarup 1.8 iti 1. Iti daytoy a wagas ket agpapadatayo bassit ti kinatimbeng dagiti puersa.
  Ni Caligula dagiti Dolphins, a mangputed iti maudi a samurai, dinamagna iti mannakigubat a ni Margarita:
  - Mangrugitayo kadi iti flagship?
  Ti partisan girl , a nangipuruak iti shell babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana ken nangpisang iti sangadosena pay a Hapones, a nangibati laeng kadagiti napigis a pedaso, ket nagkedked:
  - Saanda a mangrugi iti kaimas! Imbag laengen ta saanen a kasapulan ti agsapul iti eskuadron. I-clicktayo ti umuna a dua nga armadillo.
  Nagkidem ni Caligula a tomboy, nangipuruak iti granada babaen ti lamolamo a mugingna, inturongna ti nadara a kampilanna iti barko ti Nutili , a siraragsak nga impukkawna:
  - Ket daytoy ket kukuak!
  Ni Margarita, gapu ta makapapatay manen a nangputed kadagiti Hapones, insingasingna iti kaduana:
  - Ngem agiddatayo iti danum iti kagudua nga oras tapno makaungartayo.
  Pudno, saan a masaktan ti panaginana. Ngem saan a sinayang ti Caligula Dolphins ti aniaman a tiempo bayat ti apagbiit a panagsardengda. Nangnangruna, nabalinanmi nga inusig ti maysa a makapainteres a banag.
  Naguummong dagiti nagkukumplot iti basement. Ti de koriente a lampara iti sirok ti tawa ket mangpataud kadagiti makadidigra nga anniniwan. Ti nalatak a kalbo nga ulo ni Lenin ket saan unay nga agsilnag, iti abay ti nalukmeg a Koba , nga ad-adda a pagaammo ti lubong kas Stalin, idi ket maysa nga opisial ti naval a nakauniporme iti nadalus, bayat a ti bassit a pagaammo a Teniente Schmit, nga addaan iti dandy a barbas, ni Bukharin.
  Saan nga umdas ni Trotsky para iti naan-anay a panagkita, ngem iti agdama isu ken ni Lenin ket agsusupiat. Ket ngarud, naguummong dagiti kaimpluensiaan unay a Bolshevik, a nakasagana a mangisayangkat iti rebolusion, wenno kudeta, aniaman, tapno laeng makagun-odda iti pannakabalin.
  Immuna nga innala ni Lenin ti pagsasao:
  - Napateg unay , kakadua, a malapdan ti balligi ti Autokrasia iti di nainkalintegan nga imperyalista a gubatna iti Japan iti aniaman a gatad. Kalikaguman daytoy ti gapuanan ti rebolusion!
  Ti managbabain a mangsapsaplit kas sungbat.
  Pinasingkedan ni Bukharin, a nangpalakpak kadagiti paladna ken nangyugyugyog iti nangisit a barbas a mangarkos iti ubing pay a rupana:
  - Wen, masapul a ditay ikkan ti autokrasia iti uray sangkabassit a gundaway. Mabalin a kasla traidor ti angot daytoy, ngem kunaek, ni Mikado ti kasayaatan ken kangrunaan nga alyado dagiti Bolshevik ken sangalubongan a komunismo!
  Koba Joseph:
  - Nasayaat ti imbagana! Nupay saan nga angot daytoy a kas iti panangliput, sigud a panangliput dayta!
  Ni Lenin, a kalpasanna napan babaen ti parbo a nagan a Karpov, ket nagkuna a buyogen ti panagisem:
  - Para iti pagimbagan ti sangalubongan a rebolusion, no dadduma masapul nga agsakripisioka. Agraman ti panangisakripisio iti paset ti konsiensiam ken ti bukodmo a kararua. - Inukrad ni Ulyanov, inukradna ti ulo, maysa a botelia ti serbesa nga Aleman. Para iti kinalaing nga agsao, refresh-mo koma ti karabukobmo. Naginum iti dua a sip sa intuloyna. - Panagkunam, maragsakanak kadi a mismo a mangtarigagay iti dakes ken pannakaabak iti bukodko a pagilian. Nupay kasta, prangkaak, posible laeng ti rebolusion no nakaro ti pannakakapuy ti rehimen ti Autokrasia. Ket ania ti ad-adda a mangpakapuy iti Autokrasia ngem ti pannakaabak iti gubat?
  Koba kas umanamong:
  - Awan... No dadduma ti kangatuan a kalat ket agkasapulan kadagiti sakripisio, ken konsiderable a panagsakripisio!
  Intuloy ni Lenin ti pilosopiana:
  - Gapuna, saantayo a pagsasaritaan ti moralidad ken pilosopia ti ateismo. Saan a daytoy ti kangrunaan. Nalawag a ti trabaho nga ar-aramidentayo ket mangiturong iti pannakawayawaya dagiti trabahador ken adipen ti amin a pagilian ken iti intero a lubong. Ket ti kinapudno nga amin a pannakapukaw ti estadotayo ken dadduma a tattao ket mabayadan iti maminsangagasut. - Nagsardeng ni Ulyanov ket innayonna iti sabali a tono. - Ket ania dagiti konkreto nga addang a mabalintayo nga aramiden tapno maparmek ti Autocracy a kagurgura dagiti umili ken kadatayo?
  Ditoy a nagsao ni Teniente Schmid iti naingpis a timek:
  - Panagkunak, para iti panangrugi, tapno mapaputok ti Trans-Siberian Railway iti sumagmamano a lugar iti maminsan. Daytoy ket addaan iti makapapatay nga epekto iti suplay dagiti tropa ti tsarista idiay Manchuria.
  ni Koba a kasla sora:
  - Bravo , rumangrang-ay ti ubing! Ket napanunotko ti agtakaw iti sumagmamano a banko tapno madadael ti balitok a pagalagadan ti Tsar"s ruble.
  Nainget nga inyugyugyog ni Ulyanov ti pagturongan a ramayna iti "nakaskasdaaw a Georgiano":
  - Dika agbalin a natangsit! Makapainteres unay a singasing. Mabalinmo a medio dadaelen ti Kuropatkina.
  Intuloy ni Schmid:
  - Iti pangkaaduan, ti planok ket ramanenna ti panangpataud iti panagalsa kadagiti amin a barko ti Black Sea Fleet. Kalpasanna, mapan ti buyot iti dasig dagiti agtartrabaho a tattao, ket mamimpinsan a marpuog ti Autokrasia!
  Koba a makariro:
  - Wen, agsippayot ti kanser iti bantay!
  - Koba , agsardengkayo! - Nagtaul ni Lenin ket innayonna. - Pudno, kasapulan ti agsagana ken mangisayangkat iti panagalsa iti Baybay Nangisit. Ket inton agtalaw ti nasapsaplit a Kuropatkin manipud Port Arthur , agbalinton a pudno ti panagalsa iti intero a buyot!
  Napukaw ni Schmid ti pungtotna:
  - Wen, aramidentayo dayta iti espiritu!
  Innala ni Bukharin ti pagsasao:
  - Ti kaaduan nga alyadotayo ditoy Daga ket dagiti mannalon;inton tumakderda, kabaelandanto a galutan amin a puersa ti Autokrasia. Masapul nga ibaontayo dagiti agitatortayo kadagiti purok, a mangikalikagum a saan laeng a daga ti maited kadagiti mannalon, no di pay ket estate, amin a kukua dagiti akinkukua iti daga!
  Koba :
  - Agraman dagiti assawa ken annakda a babbai!
  Nagkidem ni Bukharin:
  - Ket daytoy met! It"s as simple as Emelyan Pugachev did - maputed ti ulo, maibitin ti bar, ken alaen dagiti tagilakoda para iti bagim ken agpapada a mabingay! Ket dagiti assawa ken annak a babbai dagiti akinkukua iti daga ket adipenmo!
  Inaprobaran ni Ulyanov daytoy nga awag:
  - Kusto! Ibitinmi amin ida! Agingga iti North Pole!
  Koba :
  - Masapul nga aktibo nga usaren tayo ti robber element agingga a mabalin. Nangnangruna , dagiti kapigsaan ken kababalligian a rebolusionario ket rummuar manipud kadagiti kriminal. Kas pagarigan, saan kadi a bannuar ni Kotovsky? Bannuar! Ket saan a nakarkaro ni Ama Makhno!
  Sipipinget a nagtung-ed ni Bukharin:
  - Dayta ti kasta! Rumekentayo amin ida babaen ti kriminalidad !
  Indisso ni Ulyanov ti dakulapna iti lamisaan:
  - Buteng, buteng ken maminsan manen a rebolusionario a buteng!
  Saan a posible a mapaliiw ti ad-adu pay a saritaan dagiti "magnificent four". Gapu ta nariing, kasapulan ti umakar iti praktikal a tukad ti panangipatungpal iti nangabak nga estratehia. Nangnangruna, ikkaten dagiti barko a pakigubat manipud kadagiti team.
  Napardas ti panaglangoy ni Caligula agingga iti kalatna, ken ni Margarita iti kalatna. Dagus a simmang-at dagiti lallaki, nga agus-usar kadagiti ramay ken ramay ti sakada, kadagiti barkoda a biktima.
  Saanen a narikna ni Caligula a tomboy ti preno, ta rinugianna a tadtaden ti amin nga agsasaruno. Saan a narigat ti agsakay iti barko, kangrunaanna maysa a klase ti barko a pakigubat. Malaksid no, siempre, ad-aduka ngem tao. Gapuna, agtaray ken agputed. Ket gapu iti kasta a karkarna a kapartak, awan ti addaan iti gundaway a mangsaranget kenka.
  Bueno, babaen kadagiti lamolamo a ramay dagiti annakyo, ngem naparpartak ngem kadagiti saka ti saka ti cheetah, mangipuruak kadagiti makasabidong a dagum. Ket daytoy met ti naan-anay a mangkigtot kadagiti Hapones.
  Dagiti mannakigubat ti Daga ti Agsilsilnag nga Init ket nakaidda manen a naputed , ken ti plano ti paris dagiti terminator ket simple. Dumtengka iti kuartel ti bala, sa pabettakem ti bala iti wagas a naabbungotan met dagiti kaldero. Kalpasan dayta, awanton ti maaramidan ti nadadael a barko no di ti mapan iti baba.
  Ni Caligula dagiti Dolphins, a mangputed ken mangilansa babaen ti kampilanna, ket simrek iti suplay ti bala. Bueno, ania dagiti indibidual a bala para kenkuana, a paltogan ti ubing a lalaki iti tumatayab, wenno uray pay ibelleng manen iti kabusor. Nangnangruna a nasayaat no, babaen ti lamolamo a sakam, dagus a burakem ti sangakamat a kartutso iti kabusor buyogen ti naariwawa ken makapapatay, makapapatay ken di maitured a puersa.
  Isu a naserraan ti dalan ti samurai nga agturong iti naarian nga imperio ni Nicolas II.
  Saan met a narigat nga iyakar ti bala iti pagkabilan tapno maputok ti baba ti barko a pakigubat, babaen met ti pisikal a pigsana.
  Ti asero a kubierta, a nabara iti init ti Marso, makaay-ayo a mangkigtot kadagiti lamolamo nga elastiko a suela ti terminator boy. Ket dagiti nadagsen a nangato ti panagbettakna a shell a napno iti shimosa ti mangguyod nga agpababa kadagiti abaga. Lumagtoka nga agpababa, a di ikankano ti agdan a nagtimbukel, ket ita addakan iti umiso a lugar. Ita, maburak dagiti partision ket bumtak dagiti kaldero, a mangaramid kadagiti kasta nga abut nga uray daytoy nagdakkel a banag ket saan nga agbiag.
  Daytoy makapainteres a banag ket ti armadillo a Hapones. Nalawa ken nalawa ti barko, nga addaan iti dakkel a kapuskol ti kabal a mangabbong kadagiti kubierta. Ket dagiti atiddog ken napuskol a bariles ti kanyon, a makabael a mangdungpar iti dua a pinullo a kilometro, wenno ad- adu pay ... Pudno, saan a dagiti Hapones ti binangon dayta, no di ket dagiti Briton. Ngem ti naarian nga armada ket gistay interamente a bukodna a produksion, nga addaan kadagiti pagimbagan ken pagdaksan. Isu a nagaramid dagiti Briton iti barko a pakigubat - maysa a natan-ok a makina. Nakalkaldaang, ngem masapul nga ibaontayo isuna iti baba...
  Adda panagbettak, ket ti metal ti agruprupsa a kubierta ti nangdungpar kadagiti lamolamo, masel a saka ti ubing, a nangipuruak kenkuana iti nangato iti ngatuen ti rabaw. Kalpasan dayta, nagplop ti ubing iti danum ket sipipinget a naglangoy, nga ikagkagumaanna ti umadayo iti alipugpog. Lumlumned ti kasta a colossus.
  Ket nagsina ti barko a pakigubat ni Margarita: nadalus ti panagtrabahona ken agsinkronisar. Ita, panawenen tapno mailumlom ti nakalasat a dua nga armored battle cruiser.
  Bay-am a mapan met iti baba ti Togo , a nangpataud iti kasta unay a riribuk iti armada ti Russia. Agbalinto daytoy a leksion kadagiti amin nga umay iti daga ti Inayo nga addaan kadagiti armas iti imada.
  Sipipinget a rakesen ni Caligula dagiti Dolphin ti danum ti taaw babaen kadagiti ima ken sakana ken agsippayot:
  - Maabakkanto kadagiti Hapones! Saan nga ay-ayam ti madhouse daytoy !
  Kas met laeng idi napan a gundaway, dandani dimo sagiden ti metal ken kabal agtayabka nga agpangato iti kubierta. Sadiay a mangrugika a tadtaden ti kasta a nainayad a samurai a pagbalinen a repolio. Nalabit, uray ti tumatayab a naipit iti resina ket maminsangagasut nga ad-adda a nasiglat ngem kadagitoy nga insekto manipud iti Daga ti Agsilsilnag nga Init. Isu nga agdardaraska a lumasat ket putdem dagiti takiag, saka, ulo ... Ket agtalinaedda laeng. Iti kasayaatan, kabaelan ti maysa kadakuada nga ibaga:
  - Banzai nga!
  Agkikinnita ni Tomboy Caligula ket i-thumb ti agongna kadakuada:
  - Banzai, dika maitured!
  Ket babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana ipuruakna dagiti kartutso, a mangtubtubngar kadagiti muging, ngiwat, ken karabukob dagiti samurai.
  Sumaganad, uliten ti immun-una a kombinasion. Nupay kasta, para iti panagbalbaliw, dagus a pinuntiria ti natan-ok a Caligula ti sigud a nakargaan a sangapulo ket dua a pulgada a paltog ket pinaputokanna ti karga iti kaasitgan a battle cruiser. Nagbalin nga umiso ti pannakadungpar, ket ti nakaro a panagbettak a panagkarga dagiti Hapones ti nakaigapuan ti dakkel nga uram iti kubierta.
  Nadlaw ti agtutubo a mannakigubat a pudno, no sumrek ti produkto ti industria iti Daga ti Agsilsilnag nga Init, adu ti rummuar nga apuy ken asuk. A siempre, palakaenna ti panagpaltog . No panunoten a nabayagen a makigubgubat dagiti samurai iti Russia, pudno nga addaan ti combat squadron-da iti kualitatibo a kinatan-ok.
  Pudno, kasano kaadu ti maragpat dagiti Hapones no mapukawda amin a dadakkel a barkoda?
  Ti flagship ti Togo "s naladaw a mangipasimudaag iti ipapanaw. Ngem talaga a saan a makagunggona daytoy a solusion . Bumtak ti nagdakkel a barko a pakigubat, ket dua a segundo kalpasanna bumtak met ti barko a naglugan iti Caligula of the Dolphins. Kamaudiananna, sinipa ti maysa nga opisial ti Imperio ti Japan babaen ti mugingna. Ket manen agpada a naibelleng dagiti natured a mannakigubat gapu iti shock wave...
  Maysa a mannakigubat a balasitang a partisan, a nangpuyot iti ulo ti maysa a kapitan iti umuna a ranggo, agpukpukkaw iti tuktok ti barana:
  - Sea hockey match: Russia vs. Japan - uppat agingga iti sero ti puntos!
  Pudno, ita awanen ti uray maysa a barko a pakigubat nga agserserbi ti Japan. Pudno, adda pay laeng agingga iti walo a battle-class cruiser. Ket adda pagpilian: malmes ida wenno saan ida?
  Ni Caligula, a nangputed iti pating nga agdardaras nga agturong kenkuana babaen ti kampilanna, inkeddengna a lohikal:
  - I-strike bayat a napudot ti landok! Kayatna a sawen, malmestayo ida!
  Ni Margarita, gapu ta nangputed iti sabali pay a manangraut iti baybay, immanamong iti daytoy a desision:
  - Apay a sayangen ti panawen kadagiti trifles? Mabalin nga awan ti sumaruno a gundaway para kadatayo!
  Ni Caligula a tomboy, nga inwarasna ti cartridge case babaen ti sakana, iti mismo a mata ti pating, lohikal a nagkedked:
  - Panagkunak, kasta! Ay-ayaten ti Dios ti trinidad!
  Ngem naglangoy uray kaskasano. Mabalinda ti agsubli iti sarikedked ti sarikedked iti rabii. Saan a makadanon ida daytoy iti sadinoman. Ket no alaen ni Kuropatkin ti sarikedked nga awan ti pannakipasetda, ngarud nasaysayaat nga amang. Pudno, saanda a maaramid ti amin nga agmaymaysa. Makapainteres pay ketdi no ania ti kunaen dagiti kaputotan maipapan iti daytoy karkarna a gubat iti Japan? Ibilangdanto dayta kas nadayag nga aramid, wenno, iti kasumbangirna, boodanto dayta kas nangabak laeng kadagiti karkarna a puersa!
  Ngem nalaka laeng a nalabsan ni Caligula ti sumaruno a biktimana - ti battle cruiser. Iti ruar, medio naiduma dagitoy kadagiti armadillo. Nangnangruna, basbassit bassit ti kabal, ket imbes a sangapulo ket dua a pulgada ti paltog adda sangapulo a pulgada, ngem nasaysayaat nga amang ti panagaramid. Ngem dagitoy ket banga met ti linear class. Ket kalpasanna adda dagiti medium ken light cruiser.
  Binalbaliwan bassit ti agtutubo a mannakigubat ditoy ti taktikana ket pinutedna dagiti marino a samurai ken inlansana ti dadduma babaen kadagiti kartutso nga imbellengna babaen kadagiti lamolamo a kasla ubing a sakana . Kalpasanna, innalana ken pinaputokna dagiti bala isu nga intabon ti battle cruiser ti agongna iti danum ket iti kasta napan iti baba saan a dagus, no di ket in-inut a nagbaliktad.
  Nalabit kayat ti ubing nga aktor a ni Caligula nga isalakan ti uray sangkabassit laeng a paset ti tripulante manipud ipapatay iti kastoy a pamay-an. Pudno, sadino ti pangikabilanna iti kasta kaadu nga eksplosibo... ni Margarita, gapu ta napapataynan ti dakkel a masa dagiti marino a samurai, inkilingna ti cruiser-na a naglugan.
  Sipapannakkel a sinelebraran ti balasitang ti balligina, ken ti kaduana met:
  - Iskor: innem - sero!
  Ni Caligula a tomboy, iti pungtot ken ragsak, manipud iti dakkel a balligi, inkantana:
  - Ket ti samurai ket nagtayab iti daga, iti sidong ti presion ti asero ken apuy!
  Baro a biktima iti baybay ... Wen , kasla naipasngay dagiti Hapones a nagluas iti daytoy a kampania iti sidong ti di nagasat a bituen. Ket uray dagiti walo a milion a didiosen iti relihionda a Shinto saanda ida a matulongan.
  Para iti tomboyish a Caligula, ti battle cruiser ket kasla karton a kasapulan a mailumlom. Inkeddengna pay ketdi a padasen ti naiduma bassit a taktika, nga isu ti iseserrekna iti pagtengngel ken panangputedna iti baba sadiay babaen kadagiti kampilan. Ngamin, addaan iti mahiko a metal a naala manipud kadagiti ninja ken mangkukulam. Kaipapanan daytoy a masapul a mapasamak ti operasion.
  Ket ngarud ... Agparang a bumtak ti linear iron... Nasken a malayus ti tallo a compartment tapno masigurado dayta. Kuna ti Terminator boy nga agngisiten:
  - Aniatayo iti dayta a barko...
  Tapno mailumlom ti battle cruiser babaen kadagiti danog ti kampilan, talaga a kasapulam ti maaddaan iti nalablabes ngem tao a pigsa ken naisangsangayan nga imahinasion.
  Kaykayat ni Margarita ti nasimsimple nga amang a pamay-an, nga ikalinteganna a ti panangulit-ulit ti ina ti panagsursuro. Ket no kasta, malayusan ngarud ti kabusor gapu iti panagbettak.
  Ti mannakigubat a diosa ken partisan girl itag-ayna ti abaga ti imana ket kunana:
  - Alas otso metten!
  Ipukkaw ni Boy Caligula, nga awan seremoniana, a mangputed iti nagadu a samurai, ken mangipuruak kadagiti makapapatay a kartutso babaen kadagiti sakana:
  - Ngem daytoy ket basta makaay-ayo!
  Uppat pay ti nabati a biktima... Kasapulan a mailumlom dagitoy uray kasano tapno saan unay nga agbalin nga ordinario daytoy. Mangpanunotka iti maysa a banag nga espesial, naisangsangayan. Ket dagiti lallaki, nga awan ti saoda, agtignayda a kas iti sumaganad. Nga isu, alaenda dagiti control rudders ... Imbag laengen ta naan-anay ti kapartak dagiti barko, a kaipapananna a saan unay a narigat a sanguen dagitoy. Ket ngarud, iggamam dagiti control rudders ket mapanka iti ram... Dagiti battlecruiser, baro dagiti barko, ngem adu dagiti saanen a maus-usar a barko iti armada ti Japan nga awan ti gundawayda a makalibas iti straight-line ram.
  Kasano ngay no dagiti barko, ken uray dagidiay naaramid iti metal, agdinnungparda iti nakaparpartak iti baybay?
  Kalpasanna, mapasamak dagiti sumaganad: nakaam-amak a panagngaretnget, panaggiling ti kabal, bimtak dagiti asero a panid ti agpada a barko. Pinullo ken ginasut a marino, nga addaan iti naballikug a duyaw a rupada, ti agdardaras kadagiti naburak a kubierta, dagiti akikid a matada ket agburburek manipud iti mugingda, ken agtayab dagiti ayus ti dara manipud iti ngiwatda nga addaan kadagiti natukkol a ngipen.
  Ket matnag dagiti mannakigubat a Hapones iti baybay, matnagda kadagiti agburburek nga ayus a mangalun-on kadakuada a maminsan. Ket mangrugin a napartak a lumned dagiti barko, a mangguyod iti adu a biag iti kaunggan.
  Ni Margarita, nga agtultuloy a mangikisap kadagiti marino nga awan asi wenno seremonia, kinunana nga umis-isem:
  "Nasayaat met ta saan nga ilugan dagiti Hapones dagiti babbai ken ubbing."
  Ni Caligula, a mangdisdisso iti pating a simmang-at kenkuana, sidadaan nga immanamong iti daytoy:
  - Wen, saan a nairamut ti kulto dagiti Amazon kadagiti samurai. Pudno, kasla addaanda kadagiti babbai a ninja!
  Nagupgop ti agtutubo a mannakigubat-diosa ken, maigiddato iti dayta, partisan girl:
  - Sangapulo ket dua a zero iti pabormi ... Ngem adda pay dua a maudi a daylilies a nabati. Ania ti aramiden kadakuada?
  Pinuted ni Caligula ti tomboy ti sabali pay a pating iti pedaso ket basta insingasingna:
  - Ipantayo ida iti puerto ti Dalniy. Adda itan iti sidong ti panangtengngel ti Russia, ket dua a napipintas, kabaruan a cruiser ti mangpasayaat unay iti armadatayo!
  Ni Margarita, a mangrumek kadagiti manangraut iti baybay babaen kadagiti kampilan, sidadaan nga immanamong iti daytoy:
  - Wen, ket daytoy ti kasayaatan a solusion!
  Nupay agdindinamag dagiti Hapones kas di agkurba a mannakigubat, ti moral nga epekto ti nakapungtot a danog ti dua a super anghel ket nalablabes ngem iti kaatapan a namnamaentayo. Kinapudnona, no masapul a makirangetka saan a kadagiti tattao, no di ket kadagiti parsua nga umasping kadagiti pudno unay a didiosen, ken nalabit uray dagiti demiurges, ngarud uray dagiti mannakigubat iti Daga ti Agsilsilnag nga Init mabalin nga awanan iti tured.
  Gapuna, kalpasan a ni Margarita iti maysa a cruiser, ken ni Caligula iti sabali, pinutedna dagiti naregta unay nga opisial, ken sinipa ti dadduma kadakuada, imbilang ti dadduma a marino ken mekaniko a kasayaatan ti agpasakup kadagitoy a super- being . Ket agpada a nagturong dagiti battlecruiser iti sangladan ti Dalniy, nga insuko dagiti Hapones, kalpasan ti nabiit pay a pannakaabakda, nga awan ti labanda iti buyot ti Russia.
  Impagarup ni Caligula Dolfinov a, ngamin, ti autoridad ti panangkabil iti puersa ket autoridad. Kas pagarigan, bayat ti Gubat ti Khalkhin Gol, mano a Hapones ti natiliw ti nakabutbuteng a buyot ti Soviet? Sigun iti datos ti Soviet, 476 a tattao, sigun iti dadduma pay a naud-udi a kalkulasion, agarup 200, ket kas resulta ti panagsinnukat ti tunggal maysa, 88 laeng ti naisubli kadagiti Hapones, kayatna a sawen, manmano unay ti nagsubli iti pagilianda.
  Kayatna a sawen, impakita dagiti samurai ti kinatibker. Gapu ta naabak, sigun iti datos ti Soviet, agarup duapulo a ribu a tattao ti napapatay.
  No idilig, napukaw ti buyot ti Soviet ti gistay kas kaadu ti napapatay ( saan a maibilang dagidiay natay iti pannakakautibo) bayat ti Maikadua a Sangalubongan a Gubat a kas kadagiti balud.
  Ket daytoy iti laksid a brutal a tinaming ti NKVD ti pamilia dagiti simmuko.
  Isu a saan a nalabes ti kinaandur dagiti soldado a Hapones. Bayat ti Gubat ti Ruso ken Hapon, maminsangagasut a daras a basbassit a soldado ti napukaw dagiti Hapones kas balud ti gubat ngem kadagiti Ruso!
  Ngem, nupay kasta, daytoy ket paset a gapu iti kinapudno a ti buyot ti Russia ket saan a nangabak iti uray maysa laeng a dakkel a gubat. Ket no awan dagiti balligi awan dagiti balud.
  Nupay kasta, mapasamak nga adu met ti natiliw a soldado ti umab-abante a buyot.
  ti mannakigubat nga ubing a ni Caligula ken ni Margarita babaen ti primitibo a walkie-talkie:
  - Baka ipangatotayo ngamin ti puraw a bandera, ta no saan, malmesdatayo?
  Nagkedked ni Margarita:
  "Makababain ti aglayag iti sirok ti puraw a bandera." Nasaysayaat nga itedmo ti tricolor Russian iti rabaw ti ulom!
  Inlansa ti agtutubo a mannakigubat ti dagum iti awan sakana, nasiglat a saka ti boy-terminator, ket gapu ta naduyok ti muging ti sumaganad a samurai, kinunana:
  - Ket iti panagkunak, ad-adda a naballigi ni Andreevsky nga addaan krus!
  Iti puntos a sangapulo ket uppat agingga iti sero, dagiti palo ti naval a kadua ti Japan ket nalpasen ken ita saanmo laeng nga alaen dagiti natiliw a barko iti bagim, no di ket agkanta pay. Inkanta ni Caligula dagiti Dolphins ti kantana a panagballigi iti tuktok ti barana:
  Dakkel a kalawa dagiti baybay, taaw - .
  Inaradomi dagitoy iti sirok ti trikolor a bandera!
  Pinarmek dagiti soldado dagiti nakangatngato a bantay, .
  Nagngaretnget dagiti agila iti balligi!
  
  Dagiti mannakigubat a Ruso ket binigbig ti planeta, .
  Kabkabilmi dagiti kabusor babaen kadagiti kampilan ken bayoneta!
  Nabalinanmi nga ibelleng ti sangol ti pasismo manipud iti kagudua ti lubong, .
  Nalpasmi ti martsami buyogen ti balligi idiay Berlin!
  
  Simmangpet dagiti Nazi babaen kadagiti nakurba a tangke, .
  Ipangpangtada a dadaelenda amin a talon ti Russia!
  Ngem napigsa ti panangsapsaplitda kadagiti damned freaks , .
  Tapno makapagbiag dagiti annaktayo a naragsak nga awan ti sangol!
  
  Datayo dagiti annak ti Fatherland, a nangatngato ngem iti amin a tao ditoy lubong, .
  Naipasngaykami, a mangmasa iti calico babaen kadagiti lamolamo a saka!
  Inbabaetnakami ti Mannakabalin-amin, nga imbaonnakami a makigubat , .
  Ket inyeg ti Dios ti Mayo a nagsabong iti rag-o!
  
  Awan ti bingay ti mannakigubat ken natantan-ok a puso, .
  Ania ti mangted iti arapaap ken pannakayanak manen!
  Luktan ti nadayag a ruangan nga agturong iti imortalidad, .
  Ngem no agtugtugawka iti ambush, agulimekka !
  
  Adda dagiti lobo ken karnero, ngem dakayo dagiti pastor ti uniberso, .
  Ket bingaymo ti mangidanon iti urnos kadagiti kaputotan!
  Tapno maibaklay ti banag agingga iti panungpalan ti panamarsua, .
  Tapno saan a maiddep ti agnanayon nga apuy iti pusom ti ayat!
  
  Siasino ti makaammo no sadino ti pangsardengan ti bala ti kabusor iti maysa a soldado, .
  Ngem kaskasdi, iti gubat, nasaysayaat ti ipapatay ngem dagiti narunot a sakit!
  Ket no matayka, ngarud ti gayyemmo duprakenna ti kabusor , .
  Saanna nga anusan dayta, ta dagiti awan sapatosna a babbalasitang ket maiturturong iti pannakakautibo!
  
  Ay, ti gasat ti Russia, gubat ken apuy kalpasan ti gubat, .
  Kadagiti mayat nga agbakasion, awan ti lugar para kadakuada, ammom, iti paraiso!
  Ditoy a simrek ti impierno a Sam iti panagkukumplot ken ni Satanas, .
  Pangta: - Ibabako ti atomo ket burakek ti uraro!
  
  Ngem addanto met proteksion kontra kadagiti missile, .
  Ket ti nuklear a bomba dina dadaelen ti Moscow...
  Mabalintayo ti agusar kadagiti tangke tapno makaalatayo iti parasito, .
  Ket dagiti makauma a kanta maipapan kadagiti natnag ti mangladingit kenka!
  
  Ilako iti maysa a sentimo, saan a bingay ti Russia, .
  Ngamin, naindaklan a mannakigubat ti tunggal maysa kadatayo!
  Diyo patien nga inkabilnatayon ti Dios iti akem, .
  Kinapudnona, sika ti mangikeddeng no kasano ti kinalamiis ti panagung-ungor!
  
  Adda dagiti pannakapaay, adda dagiti pannakaabak, .
  Napasamak dayta a kas kadagiti liebre nga umatras manipud kadagiti nakaam-amak a lobo!
  Ngem no mangrugi ti gubat, addatayo manen sadiay, .
  Rumeken ti brutal a buyot dagiti monster iti impierno a ritmo!
  
  Patiendak, saantayo nga agay-ayam gapu iti gubat, .
  Awan ti sabali nga awagmi no di ti agbalin a nasayaat nga aggayyem!
  Agkakabsattayo, saan a da Abel ken Cain, .
  Para kadakami, ti tumatayab ket kanta, ken saan a nalukmeg nga ay-ayam!
  . EPILOGO TI EPILOGO
  Kalpasan nga in-flash ni Dominica ti kinasariritna, nagikkis dagiti ubbing ken nagpalakpakda kadagiti imada iti nabayag. Yes, it"s great , maibagam a nagballigi - nangiwarsi kadagiti aphorism ken nag-humming iti bagina.
  Kalpasan dayta, inwaragawag da Margarita ken Dominica ti maysa a padaya para iti intero a lubong, tapno adda ragsak ken rag-o iti kararua.
  Inwagaywayda dagiti magic wand-da, ket nagparang dagiti naluho a lamisaan, a napuskol ti kargana iti taraon . Naluho ken nabaknang unay ti amin ditoy.
  Kasta a nakaskasdaaw a putahe ken adu a cake, custard pie, donut, pretzel, muffin ken nabaknang ti pannakaarkosna a cake. Imposible nga ibaga iti sarsarita, wenno iladawan dayta babaen ti pluma.
  Ket makaay-ayo ken nabanglo unay ti amin isu a literal a naisangsangayan dayta iti kinasopistikado ken kinapintasna.
  Nag-tweet ni Margarita:
  Amin a naimbag, ti kasayaatan para kadagiti ubbing, .
  Iti naragsak a planetatayo...
  Agbiag ti init ken angin, .
  Panunotem dagiti engkanto a responsable iti amin!
  Ket rinugianna ti nagsala. Ket simmurot kenkuana ni Dominica, ken sumagmamano pay a babbalasitang a kaduada. Nagsayaat dayta .
  Lohikal a kinuna ni Margarita:
  - Nasayaat ti amin, nasayaat ti amin no ditay" agriribuk !
  Ket innala ken inruar ti partisan girl ti sabali pay a paputok manipud iti magic wand-na. Ket kasla ubbog dagiti diamante nga agay-ayus iti nadawel unay a waig.
  Napaliiw ni Dominica:
  - Kinapintas, kinapintas.
  Agputok dayta a kasla ubbog manipud iti balyena!
  Kalpasanna panawenen ti panaglinglingay. Sumagmamano kadagiti kadakkelan a lallaki, agarup sangapulo ket uppat ti tawenda ken masel unay, ti nangikabil kadagiti nalukneng a guantes kadagiti imada ket nangrugida a nakiranget iti tunggal maysa.
  Nagkabilda babaen kadagiti ima ken awan ti sakada, bayat nga umis-isem ken agkatawada.
  Napaliiw ni Dobrynya nga agngisiten:
  - Ngamin, addaanda iti kolektibo nga alikamen iti talon!
  Nagtung-ed ni Prinsipe Oenomaus:
  - Saanda a nasanay iti martial arts !
  Nagsisilpo ti ubing a lalaki a ni Dobrynya, a naglugan iti temporario a singsing:
  - Bay-am a mapan!
  Ket nagdinnungpar ti dua nga aglalaban a masel a tin-edyer. Nagkatawa dagiti lallaki ket rinautda ni Dobrynya. Adda disassembly ken panagwagayway dagiti takiag ken saka.
  Sisisirib a nagwaras ni Dobrynya ket induronna ida iti maysa a bangir. Kalpasanna, iniggamanna ti agong ti maysa kadagiti lallaki babaen kadagiti lamolamo a ramay ti sakana . Nagung-ungor gapu iti naatap nga ut-ot. Ket ti bannuar a lalaki manen, nga awan ti aniaman a seremonia, intapuakna ket pinilitna a nagbaliktad.
  Nagkatawa dagiti ubbing iti aglawlaw ken nagpalakpakda. Ket namimpinsan nga induron ni Dobrynya ti uppat a lallaki ket nasigo a binalkotna ida iti mantel ti lamisaan.
  Kalpasan dayta, nagbalin a naan-anay a makatuleng ti katawa. Kas met laeng iti palakpak dagiti ubbing. Kinapudnona, kasla nalamiis unay dayta .
  Sipapakumbaba a kinuna ni Dobrynya:
  - Daydiay nangitured a nangan iti dayta!
  Simrek met ni Dominika iti ring. Inaramidna met ti martial arts. Ngamin, saan nga angaw ti panagakto kadagiti pelikula. Isu ket nangipakita ti bagina a kas maysa a Supergirl ken nakiranget iti maysa a supervillain . Kalpasanna, agpada a nagpipinnatay dagiti babbalasitang iti sangadosena a panangala. Ket nagsayaat dayta . Uray dagiti sugatda ket pudno.
  Ita maysa a napigsa, masel a tin-edyer nga agtawen iti agarup sangapulo ket uppat a naka-swimming trunk ti simmangpet a maibusor ken ni Dominica. Ket pinadasna a rauten ti balasang. Simmungbat ni Dominica babaen ti eksakto a danog manipud iti lamolamo a mugingna agingga iti solar plexus, ket natnag ti ubing ket nangrugin a nagkurba.
  Nag-tweet ni Dominica:
  -Saanka nga ubing a lalaki , saan ka nga ubing, .
  Saan a pudno...
  Saan ka nga ubing a lalaki , saan ka nga ubing - .
  Narunot a kahon!
  dinanogna ni Dominica iti masel a bukotna iti amin a pigsana . Nagikkis ti balasang ket sinipatna. Liniklikanna ken intarayna ni Dominika ket pinadasna a labanan. Napigsa ken timmangken ti tin-edyer gapu iti napinget a panagtrabahona iti maysa a lugar a pagibangbangonan. Ket masapul nga ikagumaan ni Dominika ti amin a pigsana tapno saan a matnag. Ngem naglusdoy a rimmuar sa intapuakna ti napigsa nga ubing a lalaki iti rabawna. Natnag, a nadungparna ti pinggan nga addaan iti sturgeon. Ket narugit unay ti ubing.
  Ket narungsot ti panagkatawa dagiti dadduma nga ubbing ken nagrupsada. Talaga a nagsayaat ti langa daytoy .
  Naglugan ti ubing, ngem nakaawat iti natangken a sipa
  actress girls in the chin, nadungpar ti shin-na iti sumungsungad a panaggaraw, ket natnag ti masel nga ubing a lalaki.
  Agresibo a nagkanta ni Dominic:
  Sililimed nga agur-uray iti biktima iti pagminasan,
  Ti panangitudo iti radar iti langit...
  Maysa a biddut - aksidente a panagtayab, .
  Ket di maliklikan ti danog!
  Daytoy ket, pudno, maysa a balasang a karate. Isu a nagsubli ket sinipaanna ti agong ti sabali pay nga ubing a lalaki babaen ti lamolamo a mugingna. Natnag ket nangiruar iti ubbog ti dara manipud iti sniffer -na . Ngem dagus a timmakder. Ket manen iti gubat. Ket maitibkol ni Dominika, a pilitenna a matnag. Talaga a babai daytoy.
  Nagtung-ed ni Dobrynya a manganamong:
  - Pagtalinaedem dayta! Bueno, maysaka a nalamiis a balasitang !
  Adtoy ti sabali pay a napigsa nga ubing a lalaki a nagtayab nga immadayo iti danog ni Dominica.
  Ditoy a nangrugi ti showdown. Inwaras ti balasitang ti sabali pay a tin-edyer iti rabawna ket nagkigtot:
  Dagiti babbalasitang manipud iti nangato a kagimongan, .
  Talaga a kayatko a kabilen ti lalaki!
  Kalpasan dayta, induron manen ti balasitang dagiti lallaki, a nangted kadakuada kadagiti sugat ken bumtak. Ket kasla nalabes a nakakatkatawa ken nakakatkatawa.
  nangtumba met kadagiti lallaki :
  - Sika ti balasangmi ! Napudot unay ken mannakilaban!
  Nagtung-ed ni Dominica sa nagkidem:
  Ti balasang a mannakigubat ket addaan iti napudot a dara, .
  Rautennatayo ti bulsek a bunggoy!
  Nagwingiwing kadagiti anting-anting, ket ti pudno a tudo ti krema, condensed milk ken diro ti naibukbok kadagiti lallaki manipud ngato.
  Ken manen ti naragsak a katawa dagiti ubbing. Amin ket agturong ken mapaspasamak a nalamiis ken agresibo unay. Ket adda dagiti nakakatkatawa a kanito iti daytoy nga agresion.
  Siempre, adda met iti ay-ayam ti ubing a prinsipe a ni Oenomaus. Kasano a makabael ti asinoman no awan dayta? Ket ti agtutubo a mannakigubat nasigo unay nga ipuruakna iti bagina ti maysa nga ubing a lalaki a kasla natataengan ken dakdakkel. Ket manen naregta a panagikkis. Wen, talaga a laban daytoy a kasapulan.
  Inwagwag ni Enomai ti imana, ket natnag ti ubing iti nabunton a cake a naabbungotan iti krema. Ket bimtak ken nagwarasda a nakakatkatawa ken buyogen ti ragsak. Ket kasta ti ayamuom ti mahika a kosina.
  Napaliiw ni Dobrynya a nagsennaay:
  - Nakababain ti mangsayang iti kasta a taraon!
  Nagkidem ni Dominic ket insungbatna:
  - OK dayta! Ad-adunto ti aramidek a mahika!
  Inkanta ti ubing a Phoenix:
  Iti sadinoman iti kabakiran adda dagiti mangkukulam, .
  Agdaitda iti caftan para ken ni Satanas...
  Naipuruak dagiti dadakkel a bato iti aglawlaw, .
  Ti nakaskasdaaw a pagiliantayo!
  Kalpasan dayta, nakigayyem ken ni Dobrynya. Umuna a rinugian ti dua a bannuar a lallaki nga iwagayway dagiti dakulapda, nga ikagkagumaanda ti agpipinnadanggay iti rupada . Kasla kassual a kargada dayta iti namindua a daras, ket nagparang dagiti sugat. Kalpasanna, innala dagiti boys-fighters ket nadungparda dagiti mugingda. Isu a nangrugin a nagtayab dagiti kirmat manipud kadagiti matak.
  Nagpipinnaduron, nagbutbutngan ti uloda sa nangrugida nga aglalaban. Ket natangken unay ti panaglalaban. Nagkikinnablaaw dagiti knight boys, a nagpipinnaset ken nagpipinnasetda.
  Kalpasanna, nangrugida manen a nagbutbutngan iti ulo, a kasla ad-adda a maag ngem nalamiis ken makapadanag. Ket daytoy ket nagtignay iti wagas a nangiyeg kadagiti ubbing-agbuybuya iti makatuleng a katawa.
  Innala ni Dominica ti dutdot kadagiti imana ket rinugianna a kinilitan dagiti lamolamo a muging dagiti lallaki. Nangrugin nga agkatawa da Dobrynya ken Phoenix, talaga a nagkigtot ken nalamiis unay isu a dikay" makasardeng nga agkatawa.
  Napaliiw ni Margarita buyogen ti prima donna nga isem:
  - Wen, maysaka a nalamiis a balasang. Maysa laeng a master entertainer. Ania pay ti maaramidam?
  Nagngaretnget ni Dominica:
  - Wen, iti pangkaaduan, maaramidko ti naan-anay nga amin. Ket makitamto daytoy iti nasurok a maminsan!
  Nagsina da Dobrynya ken Phoenix. Aglingling-etda ken agsilsilnag dagiti naikitikit a torsoda a kasla nabuyogan iti lana ti olibo.
  Nagsennaay ni Margarita:
  - Adda balligitayo, ngem saantayo nga as-asideg iti kalat a mangisalakan iti napigpigsa a sekso. Ti duyaw a rata ket kukua ti kabusortayo a ni Bastinda, a naungaw nga awan ti makaammo no sadino. Ket inbukbokmi dagiti saba. Bueno, saan nga ubbaw, ngem awan latta ti resulta a pagbilbilanganmi!
  Inkanta ni Dominica kas sungbat:
  Saan a nalaka ti biag
  Ket dagiti dalan ket saan nga agturong a diretso...
  Naladaw unayen ti amin
  Nasapa unay a napukaw amin dayta!
  In-inut a limmawag ti rikna dagiti nawayawayaan nga ubbing. Ket natay dagiti panaglalaban, uray dagiti nakakatkatawa, ket saanen a napigsa ti musika.
  Ket kalpasanna kellaat a nangngeg ti arimbangaw. Naguni ti alarm horn.
  Dagus a naglugan dagiti lallaki ken babbai manipud iti tugawda ket nagburekda kadagiti kampilan ken pika. Nakasaganadan a makiranget.
  Nagparang dagiti dragon iti tangatang. Tallo ti uloda, pito ti uloda, ken sangapulo ket dua ti uloda . Ket medio adu kadakuada, ken dadakkel ti kadakkelda a reptilia. Natural laeng a no ad-adu ti ulo, dakdakkel ti kadakkelna. Ket karaman kadakuada ti pamiliar a mangkukulam a ni Bastinda, a kasla bassit iti likudan dagiti dragon.
  Nagsippayot ni Dominic ket napaliiwna:
  - Wow! Kasla saan pay a nalpas!
  Inkanta ni Margarita kas sungbat:
  Matnagko ti barukongko, a mangtengtengngel iti lead, .
  Napno ti daga kadagiti abut, kasla bast...
  Ngem ammok a saan pay a daytoy ti panungpalan - .
  Pangrugian laeng ti panungpalan!
  Adda agarup limapulo a ribu nga annak dagiti mannakigubat - daytoy ket sibubukel a buyot, awan ti nasursurok ngem dua gasut a dragon. Gapuna, saan a nagtaray dagiti agtutubo a mannakigubat. Nakasaganadan a makiranget ken mangited iti biagda iti nangina, ken mabalin nga agballigi pay ketdi!
  Agpada a mannakilaban ken determinado ti agsumbangir a dasig.
  ti kadakkelan a sangapulo ket dua ti ulona a dragon:
  - Dika agbuteng! Saantayo a makiranget kadagiti ubbing! Parakami iti talna ken hustisia!
  Impukkaw ni Dominica:
  - Isu nga apay nga immayka ditoy?
  Ditoy a nagngaretnget ni Bastinda, agresibo nga agngisiten:
  - Ammok a ti kangrunaan a panggepmo ket ti pananggun-od iti Yellow Rat artifact, ken saan a panangwayawaya kadagiti ubbing nga adipen!
  Nagkedked ni Margarita:
  - Saan a makibiang! Uray kaskasano, dimi kayat a panawan dagiti annakmi ken pulos a ditay" baybay-an!
  Namimpinsan a kinuna amin dagiti sangapulo ket dua nga ulo ti dragon:
  "Apresiarenmi ti kinatan-okmo!" Ngem awisennaka ni Bastinda nga agay-ayam. No mangabakka, itedna kenka ti duyaw a rata, no aramidenna, ngarud dagiti uppatmo ket agbalin nga adipenna iti agnanayon.
  Nagtung-ed ti mangkukulam a ni Bastinda:
  - Wen! Dayta dayta! Bueno, ubbing, sobra ti riribuk kadakuada. Ad-adda nga amang a makagunggona ti uppatyo iti pannakaadipen!
  Napaliiw ni Dominica nga umis-isem:
  - Mabalintayo ti agay-ayam. Bay-am laengen, no adda mapukaw, ti mangkukulam a ni Bastinda ket saan laeng nga ited kadatayo ti Yellow Rat artifact-na, no di ket agbalin pay nga adipentayo.
  Pinasingkedan ni Margarita, a nangtimbre iti lamolamo a sakana:
  - Dayta ti kasta! Daytoy ti eksakto a kasapulantayo! Nalinteg koma no irisgo met ni Bastinda ti wayawayana!
  Kinuna ti Sangapulo ket Dua ti Ulona :
  - Bay-am a kasta! Ti artifact ken ti wayawaya ti mangkukulam, maibusor iti wayawaya ti uppat a napateg nga indibidual - patas!
  Intung-ed ti mangkukulam a ni Bastinda ti ulona a nangisit ti buokna:
  - Sige, kasta koma! Kanayon nga agballigiak iti daytoy nga ay-ayam uray kaskasano. Ket uray ti pannakaammo iti mahika ket saan a makatulong kadakuada!
  ti sangapulo ket dua ti ulona a dragon:
  - Ikarim kadi a tungpalem dagiti karim no adda maabak?
  Nagkaykaysada amin a lima nga impukkawda:
  - Mangtedkami!
  Nangala ti mangkukulam a ni Bastinda iti tabla nga addaan kuadrado manipud iti backpack-na ket kinunana:
  - Kalpasanna, mangrugitayo!
  Ket inukradna ti tabla;dagus a nagparang dagiti pigura iti dayta. Medio mangipalagip dayta iti tradisional nga chess, dagiti laeng kuadrado ti saan a dua, no di ket tallo ti kolor: puraw, nangisit ken abuabu. Ket adu pay ti bilangmi . Adda jester, pumapana ken opisial, heneral, marshal, ballista, karuahe ken sabali pay.
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Wen, diak pay ammo no kasano ti pannagnada! Saan a nainkalintegan daytoy!
  Simmungbat ti mangkukulam a ni Bastinda nga umis-isem:
  - Naitedmon ti saom ket awanen ti pagretiroam. Ti panagkedked nga agay-ayam ket katupag ti pannakaabak!
  Nagtung-ed ni Margarita:
  - Ammok daytoy nga ay-ayam! Ket anian a magmagna met dagiti pigura iti dayta! Isu nga agay-ayamtayo!
  Nagtung-ed ti mangkukulam a ni Bastinda:
  - Bueno ngarud! Ti kangrunaan a pigura ditoy ket ti ari ket agay-ayamkami agingga iti checkmate!
  Nagpalakpak dagiti ubbing a mannakigubat. Inyugyugyog ni Margarita ti magic wand-na, ket nagparang iti sanguananda ti ladawan ti nagdakkel a tabla nga addaan iti tallo a kita ti selula. Ket ita rinibu a dati nga adipen ti makakita kenkuana a maminsan.
  Napaliiw ni Margarita:
  - Sakbay ti gubat, nangabakak iti ay-ayam ti chess kontra ken ni Botvinnik a mismo, nupay saan a personal, no di ket iti aggigiddan nga ay-ayam. Ngem iti walo ti tawenna, nalamiis ti panangabak iti kampeon ti USSR!
  Nagmuregreg ti mangkukulam a ni Bastinda:
  - Daytoy ket naan-anay a naiduma nga ay-ayam! Saan pay ketdi nga asideg kenkuana ni Chess!
  Nagtung-ed ti partisan girl:
  - Ammok! Ad-adda a komplikado ken ad-adu dagiti piesa, ngem mabalinko nga ipatokar dayta! Isu a dikay ipagarup a nalaka laeng dayta kadakayo!
  Nagtung-ed ti mangkukulam a nangisit ti buokna:
  - Nalabaga dagiti piesok - mangrugida nga umuna!
  Ket inyasidegna ti slinger . Simmungbat ni Margarita babaen ti panangyakarna iti pumapana. Nangrugi ti kasta a nawaya nga ay-ayam. Adda sangagasut a pigura iti tunggal sikigan, ken tallo amin, malaksid kadagiti ari. Adda maysa kadakuada, ket agpatingga ti ay-ayam iti mate. Bueno, napintas ken lohikal daytoy.
  Nagtokar ni Bastinda ket nagngisiten. Simmaruno dagiti immuna a panagsinnukat. Kalpasanna dagiti maniobra dagiti napartak a manang-angaw. Napaliiw ni Dominica a ti managpakatawa ket aggaraw a kas iti reyna iti tradisional nga ahedres, ngem agdungpar a kas iti kabalyero.
  Wen, makapainteres dayta. Kasla obispo ti opisial, ngem kasla ari ti panangdungparna. Ket ti heneral ket aggaraw a kasla rook, ngem agdungpar a kasla kabalyero. Aggaraw ti marshal a kasla reyna, ngem kasla laeng rook ti mangdungpar. Siempre, dagiti kabibilgan a pigura ket dagiti grand viziers, aggarawda a kasla reyna ken kasla kabalyero, ken madungparda met. Adda, siempre, dagiti reyna, ket kaslada met laeng iti gagangay nga chess. Aggaraw dagiti pumapana a kasla pawn, ngem diagonal a paltoganda ti tallo a kuadrado nga agpasango, ken dua laeng dagiti slingers . Kasla dagiti gagangay nga infanteria ti kakapsut, ngem mabalinda, apaman a makadanonda iti maudi a linia, agbalin nga aniaman a pedaso malaksid iti ari.
  Magmagna ti karuahe a kas iti kabalio, ngem agdungpar a kas iti elepante. Wen, makapainteres no kasano ti pagbanaganna. Adda met ballista - aggaraw a kasla rook, ngem agdungpar a kasla reyna. Rooks, knights ken obispo, kas iti gagangay nga chess. Ngem adda met unicorn. Magmagna a kasla ari, ngem agdanog a kasla reyna. Ket maysa a naarian a unicorn. Magmagna a kasla elepante, ngem mangdungpar a kas iti grand visier, kayatna a sawen, kasla reyna ken kabalyero. Wen, saan nga ay-ayam daytoy nga angaw. Ket adda tallo a pigura ti tunggal maysa. Ket padasem ti maysa a banag a di agngangabit. Ket ita, kasla ad-adu a teritoria ti naala ni Bastinda ken nagun-odna ti material a bentaha.
  Nalawag, ad-adu nga amang ti kapadasanna ngem ni Margarita.
  Sitatalged, wenno imbes ketdi, makariro, nag-tweet ni Dominica:
  - Magna ti kabalio! Kabalyo!
  Inwagwag ni Margarita kenkuana:
  - Dika makibiang! Ti masapul nga aramiden, aramidek!
  Ket desidido nga inyakar ti partisan girl ti pigurana. Intuloy ni Bastinda ti nangraut. Natangken unay ti gubat ken awan asi.
  Ni Margarita, tapno makasubli iti bassit a panagtalek ken kinatalinaay ken mangpataud iti inspirasion iti ay-ayam, rinugianna ti nagkanta;
  Agbura dayta nga agpangato, a mangitag-ay kadagiti narangkis a bakras, .
  Ti dalluyon, dagiti kawar ti yelo dinadaelna ti taaw!
  Naputed ti beam, napno dagiti ulep iti lead, .
  Ket ti presko nga angin ti nangrumek iti rimmang-ay!
  
  Kaduak kenka iti bakras iti igid ti baybay, .
  Ti panaglumbang ti baybay ti mangkilikili iti lapayagmo!
  Inarakup ti mannakigubat ti tengngedna babaen ti naalumamay nga imana, .
  Bimmangon ti nasantuan nga Apo iti kararuak!
  
  Nabalitokan dagiti tuktok dagiti bantay a niebe, .
  Ken perlas a kulibangbang iti barukong!
  Iti adayo, nagdaliasat dagiti barko iti sirok ti layag, .
  Dimo mabalin ti sumuko iti arapaapmo ket makaturogka!
  
  Itudok idi kenka, dungdungnguen, .
  Dagiti naraniag a matam manipud kadagiti lua!
  Ngamin, no awanka, uray ti lubong ket saan nga umdas kaniak, .
  Agngarngaretnget dagiti bagyo ken gurruod iti puso!
  
  Kaduayo a ramanantayo ti adu a dayag, .
  Ket sumrek ti sabidong iti ambision!
  Guyodem ti kampilanmo iti nagan dayta a pannakabalin, .
  nga agserbi !
  Perpekto ti panagkanta ni Margarita ket, gapu ta naragsak, nangirugi iti desidido a panangraut. Saan a nagduadua ti partisan a balasitang nga agsakripisio, ket adda idi tiempo a kasla makadidigra kenkuana ti material a kinatimbeng dagiti puersa. Ngem ditoy ti sumagmamano pay a napigsa a taktikal a panagwelga ken...
  kinuna ni Margarita nga inosente ti isemna:
  - Checkmate, ni Mrs. Bastinda!
  Nagkidem a sililimed ket timmaliaw iti aglawlaw, a nangsiput iti sikigan iti kadakkelan, sangapulo ket dua ti ulona a dragon. It was the size of a grand-class airliner , ti span ti tunggal payak ket nasayaat a dua gasut a metro - daytoy ket maysa a monster. Nalabit uray ti nakaskasdaaw a mahika ti napili a balasang-aktres a ni Dominica dina maparmek ti kasta a higante.
  Nagngaretnget ti nagdakkel a lider ti dragon nga aggigiddan ti sangapulo ket dua nga ulona:
  -Naabakka ken ni Bastind. Isu nga itedmo dagiti nangabakmo iti Duyaw a Rat - maysa a napateg nga artifact, ket mapanka iti pannakaadipen kadagiti baro nga appom!
  Nagsennaay ni Bastinda ket nangiruar iti artifact iti backpack-na. Di ninamnama, kas kadakkel laeng ti niog, ngem nagsilnag iti naraniag ken duyaw a lawag.
  Inyunnat ti mangkukulam dayta ket napaliiwna:
  - Isu ti kukuam. Kas iti amin a kukuak, kukuam itan!
  Innala ni Margarita ti artifact kadagiti imana sa inlemmengna iti backpack-na. Ket napaliiwna:
  - Nasayaat daytoy! Bueno, ania ti rumbeng nga aramidenmi kenka, Bastinda?
  Iti ruar, simmungbat ti maysa a medio ubing pay laeng ken makaay-ayo a nangisit a babai:
  - Adu ti maaramidak. Nasurok a sangaribu ti tawenko. Ket kasanon no maisurok kadakayo dagiti di ammo a teknik ti mahika. Bueno, ken agbalinka met a manager ti pagarian. Adu ti kapadasak iti daytoy, ken saan laeng a ti panangtarawidwid kadagiti ubbing.
  Nagkidem ni Margarita ket napaliiwna:
  "Pagarupek a baka palubosanka, ta immuna a nagsapata nga aramidem laeng dagiti naimbag nga aramid."
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Kasano ngay no agulbod? Adda dagiti tattaotayo, ammom. Uray ti Koran kunaenna a mabalin a malabsing dagiti sapata iti dadduma a kaso.
  Ket inkanta ti balasang nga aktres:
  Mamatika kaniak, agmaga dagiti adipenmo, .
  Maliputanka, maliputanka...
  Ken dagiti agsapata iti ayat a kastoy, .
  Kitaem laengen, patayendaka!
  Nagkedked ni Margarita:
  "Kaugalian a tungpalen dagiti mangkukulamtayo agpadpada dagiti sasao ken sapatada." Ti panagbalin a managsalungasing kaipapananna ti pananggun-od iti agnanayon a pannakakondenar ken panangumsi manipud iti tunggal maysa. Isu a tungpalen ni Bastinda ti sapatana wenno agkedked a mangala iti dayta. Isu nga adda pagpilianna iti nagbaetan ti panangadipen ken panangisuko kadagiti dakes nga aramid iti agnanayon!
  Mangkukulam nga addaan nangisit a buok ti nagkidem:
  - Adda banag a panunoten ditoy. Dika pulos agaramid iti dakes, narigat met unay daytoy, ken saan a kanayon a makaay-ayo!
  Nakapungtot ni Dominica:
  - Apay nga agdesisionka para kadakami, Margot? I"m thinking, nasaysayaat no isu ti adipentayo. Ti mahika ken awan ti edadna nga adipen ket medio makagunggona iti sangakabbalayan. Saan koma nga adipenmo, no di ket ti gagangaytayo!
  Pinasingkedan ti bannuar nga ubing a lalaki a ni Dobrynya:
  - Wen, husto dayta! Inrisgomi amin nga uppat ti wayawayami. Ket kayatmo nga ibilin nga agmaymaysa.
  Nagkuna ti ubing a prinsipe nga Oenomaus:
  "Panagkunak met a nasaysayaat no palubosam, nga agsapata nga aramidenna laeng dagiti naimbag nga aramid." Apay, bayat ti panangurnong iti sangapulo ket maysa pay nga artifact, guyodem ti maysa nga adipen a kaduam? Isu ket maysa laeng a dadagsen!
  Nagkaykaysa da Dobrynya ken Dominica:
  - Saan, isu ti adipenmi! Ket ditayto palubosan!
  Kinuna ti lider ti dragon:
  - Adda split-mo: dua kontra dua! Isingasingko ti panangipuruak iti sinsilio. No ulo, aramidentayo ti kayat ni Margarita, no ipus , aramidentayo ti kayat ni Dominica!
  Nagkaykaysa nga impukkaw dagiti mannakigubat nga ubbing:
  - Kusto! Kusto! Kusto! Ti lote ti mangikeddeng!
  Sipupungtot a nagmuregreg ni Dominica:
  -Siasino ti mangipuruak iti sinsilio?
  Naggurruod ti dragon:
  - SIAK!
  Ket kalpasanna, nangipuruak ti ipusna iti kasla pirak a sirkulo a nagtayab iti tangatang ket natnag iti nabato a sementado a kalsada. Nadungpar ti sinsilio ket ... Nagdisso iti igidna...
  Nagkatawa ti higante a dragon ket insungbatna:
  - No kasta, ngarud alaek ni Bastinda kas katulongak. Ket nabatikayo iti artifact-na, ti duyaw a rata, kas tropeo. Kas iti kayatmo, sabagay!
  Nagmuregreg ni Dominica:
  - Ken maysa a motorsiklo. Kayatko ti flyer a kas iti daytoy.
  Nagsisilpo ti higante a dragon:
  - Kantaen ti kanta! Ket apresiarentayo dayta a dragon. No magustuam, kukuamto ti mahika nga agtaytayab a motorsiklo. Ket no saan, ngarud ... Agbalinka met nga adipenmi!
  Nakapungtot ni Dominica:
  - Isu a maibagam a dimo magustuan ti aniaman kadagiti kantak!
  Inpakaammo ti ulo a dragon:
  - Saan laeng a datayo ti mangukom, no di ket ti publiko, agraman dagiti ubbing ken dati nga adipen!
  Nagtung-ed ni Dominica nga agsennaay.
  - Kalpasanna, umanamongak!
  Ket nangrugin nga agkanta ti balasang buyogen ti rikna ken ebkas;
   Nakawesan nga agbalin nga apal ti amin nga ari, .
  Karmesi, balitok, bulong iti rubi!
  Kas iti panagtayab dagiti kulibangbang iti rabii, .
  Ket ti timek dagiti angin isu dagiti organo dagiti kerubin!
  
  Ti kaluhoan a talna ket nalawa no otonio, .
  Kaykayo, simborio dagiti sagrado a simbaan!
  Aniaman a sanga nga addaan kadagiti kinitikitan a kitikit, .
  Dewdrop perlas ken di magatadan a bato!
  
  Naabbungotan ti puddle iti naingpis a pirak, .
  Agkir-in dagiti kirmat manipud iti sirok dagiti kuko ti kabalio!
  Naasi ti panangtratoyo iti tunggal maysa, .
  Sapay koma ta agbiagkayo a siraragsak iti sirok ti nalawag a langit!
  
  Iti naraniag nga init, a nalukay ti kawesko, .
  Dagiti birche ken alamo ti mangsala iti waltz ti ayat!
  Nalidaykami kadagiti aldaw a limned iti mangliwengliweng, .
  Idulinmo kaniak dagiti lagip dagiti gimong!
  
  Dumtengto ti kalam-ekna, agnanayon ti kinaagtutubo iti dayta, .
  Saan nga ubanan, diamante ti buok!
  Ummongentayo amin a gagayyemtayo para iti piesta,
  Ket iyebkastayo ti tagtagainep kadagiti dashing a bersikulo!
  Nadawel a palakpak ken ikkis ti "Bravo! Encore!", pinullo a ribu a karabukob ti nanglayus iti intero a plasa. Daytoy ket maysa a nadayag nga oras, maysa nga oras ti balligi para ken ni Dominica, a nakatakuat iti talentona kas maysa a prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"