Ðûáà÷åíêî Îëåã Ïàâëîâè÷ : äðóãèå ïðîèçâåäåíèÿ.

Superar L'Examen De Princesa

Ñàìèçäàò: [Ðåãèñòðàöèÿ] [Íàéòè] [Ðåéòèíãè] [Îáñóæäåíèÿ] [Íîâèíêè] [Îáçîðû] [Ïîìîùü|Òåõâîïðîñû]
Ññûëêè:


 Âàøà îöåíêà:
  • Àííîòàöèÿ:
    Una bella estudiant i aspirant a actriu de cinema, Dominika, somia amb convertir-se en una estrella de la pantalla. I quan la nimfa va arribar a ella, la va seguir de bon grat, i va acabar al regne del drac. Dominica ha amagat habilitats excepcionals i una estranya pestilència ha arribat a l'imperi i als estats veïns, com a resultat de la qual gairebé tots els homes s'han petrificat. Un dels últims representants del sexe fort, el príncep elf Enomau, va aconseguir retardar la seva mort gràcies al regal de Dominica. I ara han de treballar junts per descobrir el misteri d'una pestilència incomprensible i exposar les forces fosques.

  SUPERAR L'EXAMEN DE PRINCESA
  
  ANOTACIÓ
  Una bella estudiant i aspirant a actriu de cinema, Dominika, somia amb convertir-se en una estrella de la pantalla. I quan la nimfa va arribar a ella, la va seguir de bon grat, i va acabar al regne del drac. Dominica ha amagat habilitats excepcionals i una estranya pestilència ha arribat a l'imperi i als estats veïns, com a resultat de la qual gairebé tots els homes s'han petrificat. Un dels últims representants del sexe fort, el príncep elf Enomau, va aconseguir retardar la seva mort gràcies al regal de Dominica. I ara han de treballar junts per descobrir el misteri d'una pestilència incomprensible i exposar les forces fosques.
  PRÒLEG
  Distingida per la seva rara i única bellesa, Dominika Delfinova va rebre un dels papers principals a la taquillera "Star Emperatriz". I aquesta és una pel•lícula amb un pressupost enorme i que promet grans beneficis. Abans d'això, Dominica ja havia protagonitzat diverses pel•lícules, però només va rebre cèntims. La seva bellesa era impressionant, i el seu cabell era d'un color de dent de lleó primaveral molt brillant, i poca gent creia que pogués prescindir de tints i vernís. Però així va ser. Dominika era una rossa natural, mel, amb proporcions ideals, i també amb una musculatura esculpida i un estirament excel•lent.
  Tot i que la noia no es dedicava a les arts marcials, va ballar en ballet. I tenia velocitat, gràcia i una excel•lent coordinació dels moviments.
  Podria, per exemple, mostrar-se bé a les pel•lícules d'acció. Com una noia l'aspecte angelical de la qual amaga un guerrer-diable.
  Ara es va treure les sabates i va córrer alegrement pel parc, sentint les pessigolles agradables de l'herba i els còdols del camí amb les soles nues. Les seves cames eren tan perfectes i seductores que sovint es fotografiaven descalços i en primer pla, cosa que va encantar especialment als homes. Dominica estava orgullosa de les seves belles cames, i portava una faldilla curta fins a la gelada.
  En aquell moment, una noia va aparèixer de sobte davant seu. Molt jove, es podria dir, gairebé una noia. Dominica era alta, musculosa, gràcil, i el seu rostre, malgrat la suavitat impecable i la pell vellutada, no semblava el rostre d'una noia jove i ingènua. I això és com una col•legial, tot i que va ben vestida, i té aquests petits trossos de vidre penjats i brillants al sol.
  Dominica fins i tot va pensar que potser aquestes eren joies reals.
  La noia va colpejar amb el seu petit peu nu. I al camí pedregós van aparèixer brots de lligams amb brots escarlata i porpra.
  Dominica va xiular:
  - Quin truc! També ets actriu de cinema o artista de circ?
  La noia va respondre en un xiuxiueig:
  - Sóc una nimfa! Ja no hi ha temps per explicar, segueix-me!
  La noia va estendre les mans amb incredulitat:
  - Bé, això és... Bona broma! Com et dius?
  La nimfa va xisclar:
  - Marquesa de Cassandra. I prou de parlar, cada moment d'estar al teu món requereix una energia màgica colossal!
  I ella amb fermesa, sense cap força infantil, va agafar la mà de Dominica, apretant-li poderosament el palmell.
  La forta i destre actriu de cinema es va adonar immediatament que era inútil resistir-se a una presa així.
  La noia, fent servir els dits nus del seu petit i elegant peu, va girar la pedra de l'anell al dit índex de la seva mà lliure. I al mateix moment, la Dominika va tenir la sensació de caure en un pou. I va ser una sensació molt agradable i única.
  Aleshores, tot es va omplir d'una llum enlluernadorament brillant, que semblava perforar totes les cèl•lules del cos d'una noia forta, atlètica i d'una bellesa única.
  . CAPÍTOL Núm 1.
  Els peus nus de la Dominika van sentir la superfície calenta sota d'ella, i aquesta va ser la seva primera impressió. Hi havia un parpelleig davant dels meus ulls, com si m'haguessin encegat per poderosos flaixos, com un blitz en una càmera. I la noia no va poder veure immediatament on havia anat a parar.
  Es va sentir la veu suau de la nimfa:
  - No tinguis por! Ara passarà i ho podreu veure tot.
  La Dominica va fer una mueca i va parpellejar. Els seus peus nus van començar a sentir-se més calents. Sota les soles nues i femenines hi havia alguna cosa cremant, com la sorra del Sàhara al migdia. A la Dominika li encantava córrer descalça. Sobretot quan m'hi vaig acostumar durant les proves de pantalla.
  Quan era una nena, li van proposar fer d'oficial d'intel•ligència partidista.
  Per descomptat, durant la guerra, les noies caminaven descalces a l'estiu, ja que s'han de cuidar les sabates i, curiosament, quan camines durant molt de temps, és encara més fàcil.
  I al final la van portar a penjar-la, descalça a la neu. Això és a l'estil de Zoya Kosmodemyanskaya, només la Dominika és rossa i molt més bella, i té un encant natural. I quan somriu i mostra les seves dents blanques, com si fos de perles naturals, treu completament el sostre de les seves frontisses.
  I aquí cremen les soles, i d'alguna manera fa calor. Al maig feia calor a Moscou, però no es podia dir calor.
  I aquí, és com en algun lloc d'Aràbia al migdia. Allà fa encara més calor. Una vegada va filmar una pel•lícula als Emirats, i va haver de caminar descalça per la sorra. Naturalment, al matí, quan la sorra s'havia refredat una mica durant la nit, però encara feia calor, fins i tot li van untar els peus amb vaselina per facilitar-ho.
  Però els nens locals corren descalços, almenys entre els pobres, i riuen, ensenyant les seves petites dents, sense experimentar molèsties.
  De fet, el parpelleig dels seus ulls es va aturar i la Dominica va veure que era a la plaça de la ciutat. Els llambordes sota els peus de la bellesa eren de color taronja i porpra. I les cases del voltant són altes, molt maques, com al centre de Sant Petersburg, on s'ha conservat l'antiguitat. Només aquí els edificis són més alts i encara més vibrants, colorits, rics, luxosos i elaborats.
  I hi ha molta fulla d'or, que sens dubte és agradable a la vista. I hi ha moltes noies boniques als carrers. Ells, descalços brillants, cames gràcils, bronzejades i musculoses, van començar a envoltar Dominica i la seva glamurosa marquesa-nimfa.
  Les noies eren totes, sense excepció, maques, joves, descalces, però amb joies. Alguns tenen més joies amb pedres precioses, altres en tenen menys. Algunes noies només portaven túniques curtes i blanques.
  Així es veien normalment els esclaus quan feien pel•lícules sobre temps antics, va assenyalar Dominika.
  Tanmateix , no totes les noies eren humanes. Alguns tenen orelles com un linx, altres tenen el nas d'àguila. Algunes noies eren més petites, com la marquesa de Cassandra, només noies, però s'enlairaven i es movien sense tocar el paviment amb els peus petits.
  Tot un regne de noies que, sense por del paviment calent, fan gala dels seus talons nus i rosats.
  I van envoltar Dominica i la marquesa amb un anell, i van somriure, xerrant tranquil•lament.
  Les noies emanaven una olor molt agradable de cossos joves i musculosos
  del sexe just, barrejat amb perfums cars.
  Alguns també tenien armes a les mans. En particular, arcs, ballestes amb formes elegants, espases, sabres, punyals i fretxes de fletxes.
  Recordava molt els extres per al rodatge d'una pel•lícula fantàstica; fins i tot és sorprenent que aconseguissin reunir tantes belleses atlètiques, corbes i impecables en un sol lloc.
  La majoria de les noies estaven gairebé nues, només els seus pits i malucs estaven coberts amb joies fetes amb pedres precioses.
  Al voltant d'una dotzena de noies amb túniques modestes es van agenollar, sostenint gerres de beguda amb brillantor de platí i safates daurades de diversos aliments i fruites.
  La Dominika va murmurar confusa:
  - Què vols de mi? - I va afegir una mica més segura. "Si tens temps, estaré disposat a aparèixer als teus extres, només paga'm bé".
  La nimfa marquesa va respondre amb un somriure:
  - Pel que sembla, creus que això és una pel•lícula? No, aquest és l'Imperi Elf- Drac !
  La Dominique va riure i va saltar. Els meus talons em cremaven sense pietat. Ella es va treure les gotes de suor. Bé, fa calor. Igual que al desert d'Aràbia. És increïble com les belleses caminen descalços per aquí, i la seva pell no es pela pel sol.
  On és ella? Evidentment no a Rússia...
  Dominica va mirar al cel i va xiular. El cel era groc, els núvols rars eren taronges, i hi havia diverses llums alhora ... No és estrany que fes tanta calor. A més, les lluminàries tenen una forma tan ornamentada, amb rínxols o banyes...
  La Dominika va sentir que s'estava emmalaltint. Com, així és com la gent es torna boja. La seva cara bonica es va torçar i es va posar pàl•lida.
  Es va trontollar, però dues noies elfes amb orelles la sostenien. Els representants del sexe just es van separar i les belleses amb túniques blanques i translúcides van portar els seus vasos amb beguda als cossos nus, tan bonics i musculosos de les noies. I van abocar vi maragda en bols d'or.
  La Dominika va beure amb avidesa. I va sentir que el vi era inusualment dolç i saborós; energia, força i vigor li van fluir de seguida per les venes.
  I els peus ja descalços de la noia no van cremar tant, o millor dit, van sentir una calor agradable i la temperatura al voltant es va convertir en ideal, com en un somni.
  La Dominique es va animar i va sacsejar el cap daurat, cridant:
  - Hola somnàmbuls!
  Llavors la noia es va corregir ràpidament:
  - M'alegro de conèixer els meus germans, o millor dit, les germanes en ment!
  Les noies van picar de mans. I van cantar a cor:
  - Et desitgem felicitat,
  Tu ets la nostra esperança, creu-me...
  Camins cap a altres mons -
  La porta estava oberta!
  La marquesa de Cassandra va assentir:
  - Sí, ens has d'ajudar. I hi haurà una gran recompensa per això.
  La Dominica va arronsar les espatlles musculoses i va preguntar amb sorpresa:
  - I com et puc ajudar?
  La nena nimfa va voler dir alguna cosa, quan es va sentir el so d'una trompeta i el so de les ales. Tots els nombrosos representants del sexe just es van agenollar alhora i es van inclinar amb una reverència respectuosa.
  La marquesa també va donar un cop de mà a Dominika:
  - Inclineu-vos també.
  L'actriu va preguntar sorpresa:
  - Per a què?
  La nena nimfa va xisclar:
  - La Duquessa Drac et coneix. Els dracs governen el nostre imperi. Vinga, de genolls!
  Dominica va decidir no trencar el seu orgull. Encara que tenia por que el paviment calent li cremés el genoll nu, bronzejat al bronze clar. Però la pell s'ha tornat clarament més forta i menys sensible. És evident que aquí la gent va descalça no per la pobresa. Però per raons més greus que encara s'han d'aclarir.
  Llavors va aparèixer la mateixa duquessa drac. Una bèstia amb tres caps, de colors molt vius, com una papallona. Gran, com una bona lluitadora, però no fa por, o no fa por si és ella.
  Els caps semblaven relativament petits i hi brillaven unes corones petites però brillants.
  Quan el drac femella va passar volant, les noies sota les seves ales van canviar el color de la seva pell a lila i després a maragda. Això s'ha tornat bonic.
  Dominica estava com fascinada. Aquesta era la primera vegada que veia un drac real en realitat. Sí, a les pel•lícules, és clar, fan bons dracs amb gràfics per ordinador. Però aquest drac és real, molt bonic i elegant.
  El cap, el del mig, va preguntar, la seva veu era molt agradable:
  - Estic molt content de veure't, el nostre convidat del planeta Terra!
  La Dominica va somriure i va respondre:
  - I jo també estic molt content de veure't!
  La Duquessa Drac va assentir i va continuar, el cap de la dreta ja parlava:
  - Et vam convidar perquè a les teves venes flueix la sang del mateix, no sé qui, qui hi viu, no sé on!
  Dominika Delfinova es va fregar una de les seves cames nues i cisellades amb l'altra i va dir confusa:
  - És com si no ho entenia!
  El cap de la duquessa drac de l'esquerra va respondre amb un to confiat:
  - I això nosaltres mateixos no ho entenem. Però, en qualsevol cas, tenim un problema tan terrible que som com ofegar-nos a la gent, agafant-nos a les palletes!
  La Dominica va colpejar el seu peu nu i molt seductor i va cantar:
  - Agafa'm, palla, agafa'm,
  Quan hi ha quinze punts al voltant de la tempesta...
  Destrossa els enemics que tenen els elfs,
  El destí m'ha llançat així a la vida!
  Les noies de totes les ratlles van aplaudir, i va ser tan bonic i fresc.
  El cap central va tornar a parlar:
  - Per tant, tenim una pestilència estranya. Representants del sexe fort, ja fossin elfs, humans, trolls, hòbbits, vampirs, gnoms i altres que vivien al nostre univers, per motius desconeguts, van començar a convertir-se en pedra i enfonsar-se alhora. A casa nostra, a banda dels orcs i els gnoms, hi havia dotze vegades menys mascles que femelles, i ara ja han desaparegut gairebé del tot! Per descomptat, això és una tragèdia!
  La Dominika va riure i va dir:
  - Això és tan meravellós! En cas contrari, no hi ha manera de sortir d'aquests homes peluts i desagradables! I el més important, com més lleig és un home, amb la panxa i el cap calb, amb arrugues, més s'aferra a tu.
  Un dels elfs va objectar:
  - No hi ha elfs panxots, arrugats i calbs! Ni tan sols tenen barba ni bigoti.
  Dominica va comentar:
  " A més, és més car involucrar-se amb aquests joves!" Tampoc permeten el pas. Estic molt cansat d'aquests fans. I tu, gràcies a Déu, no tens aquests mascles luxuriosos, suats i desagradables, i pots descansar i relaxar-te.
  Els tres caps de drac van tronar alhora:
  - Un món sense homes està condemnat a morir! En comparació amb la gent del planeta Terra, vivim molt de temps, especialment els dracs. Sí, és avorrit sense homes, i no hi ha harmonia a l'univers sense el sexe fort.
  Les noies van fer sorolls d'aprovació. Un va murmurar:
  - Tots els nostres homes són bonics! Hi havia una vegada , fa milers d'anys, els homes de la raça humana tenien cabells, calbes, arrugues, panxes, però ara tots són joves, bonics, corbes i feien una olor agradable, com elfs!
  La Dominika va riure i va picar l'ullet ... Aleshores va respondre:
  - D'ACORD! Potser d'aquí a un parell de mesos començaré a trobar a faltar els homes. No entenc com et puc ajudar?
  El cap dret de la duquessa drac va respondre:
  - Per ser sincers, això no ho sabem nosaltres mateixos. Però tens la sang d'una criatura d'un altre univers, on tots els habitants no tenen dos sexes, com tenim a la Terra, sinó tres. I potser això ens ajudarà a recuperar els nostres mascles!
  Dominica es va sacsejar i va assenyalar:
  - Criatures trisexuals ? Sí, llegeixo ciència ficció, això és teòricament possible!
  La nena nimfa va assentir:
  - Sí! La pestilència no els va tocar. Però, qui garantirà que no apareixerà una infecció que segarà el sexe just? I encara podria ser pitjor! I fins i tot sense el sexe fort, si un agressor envaeix el nostre univers, no tindrem l'oportunitat de lluitar.
  La noia actriu va assentir:
  - D'ACORD! Em compadoixo amb tu. Per cert, això pot arribar a la Terra?
  El cap esquerre de la duquessa drac va confirmar:
  - Sí! Molt possiblement. Així que no us penseu que us demanen un favor. Tens un germà petit i també actua en pel•lícules. Vols que aquest noi es converteixi en pedra i s'enfonsi en pols?
  La Dominica va colpejar amb el peu descalç i va dir amb molest:
  - Tu saps molt de mi!
  La nena nimfa va respondre:
  - De vegades ens agrada veure pel•lícules del teu planeta. Es pot descarregar directament d'Internet, la qual cosa no requereix grans despeses d'energia màgica. Per això també et vam veure. I les fades altes van sentir la teva aura única, i van veure el teu germà, també en té un tros, no sé qui!
  Dominica va xiular i arrossellar:
  - Sé del cert que tot el que és impossible és possible! Tanmateix , seria millor que estudiés en absència!
  La marquesa de Cassandra va assenyalar:
  - Exactament, això és el que has de fer. Estudia, estudia i torna a estudiar!
  La noia estudiant va murmurar disgustada:
  - Per a què més serveix això?
  Immediatament, els tres caps de la duquessa drac van parlar de forma sincrònica i harmoniosa amb les seves veus agradables:
  - No saps res de màgia i bruixeria! I cal tenir uns coneixements amplis i fonamentals per ajudar-nos. Un cop us gradueu a l'Acadèmia Imperial del Drac de Dularis , tindreu poders desconeguts anteriorment que us permetran portar la corona de la princesa bruixa. I només en aquest cas podreu, o millor dit, tindreu almenys una petita oportunitat de tornar els representants del sexe fort de l'inframón.
  Dominic va xiular i va comentar:
  - Oh, el que no m'agrada és estudiar!
  De fet, li encantava ballar, saltar i actuar en pel•lícules. Fins i tot em va encantar molt. Però els seus estudis van ser difícils per a ella. Fins i tot es va matricular en un departament remunerat perquè pogués obtenir el seu diploma amb menys esforç. De fet, d'aquesta manera és més fàcil.
  Dominica no hauria entrat gens a l'acadèmia si no hagués estat de moda sense estudis superiors. A més, fins i tot els multimilionaris no es casaran amb una noia sense diploma.
  Però casar-se amb un oligarca, el més ric possible i, al mateix temps, preferiblement vell, malalt i completament senil. Aleshores, desfer-se'n, convertir-se en una vídua multimilionària i viure pel seu propi plaer.
  I escriu guions de pel•lícules tu mateix. Fins i tot va tenir una idea. I ella està en el paper principal. Com l'emperador Palpatine , o millor dit, el seu esperit fosc es va traslladar a una noia clon i va començar a crear un nou imperi amb conquestes.
  Sí, això és genial ! No obstant això, el seu paper principal no va ser dolent de totes maneres i feia una olor de diners. Però ... Ara s'ha convertit en un èxit . I haurà de fer el que menys li agrada: estudiar!
  Dominica va preguntar amb veu tremolosa:
  - I si em nego?
  Les noies del voltant feien soroll amb disgust. Un va cridar:
  - Dispara-li sobre els talons!
  Els Tres Caps de la Duquessa Drac van respondre:
  - No tenim cap dret moral a forçar-te. Tanmateix, per extreure't del planeta Terra, calia molta energia màgica cara. I de tornada, si vols tornar, paga el viatge fins aquí, el vi car que has begut i el bitllet de tornada.
  Dominica va xisclar:
  - No és just cobrar-me per una cosa que no volia fer! M'he mogut contra la meva voluntat!
  El cap central del drac femení va respondre:
  - Ets la nostra, potser, una de les nostres últimes oportunitats! És cert que encara pots provar-ho amb el teu germà, però encara és un nen i , tanmateix, un home, i ell també es pot enfonsar en pols.
  Dominique va cridar furiós:
  - No toquis el meu germà! No és cosa seva!
  La duquessa del drac va preguntar insinuant:
  -Estàs disposat a estudiar per ser princesa? Imagina quines oportunitats tindreu. No envelliràs, viuràs diversos milers d'anys, i potser encara més si aconsegueixes una màgia encara més avançada i et converteixes en un déu immortal. I tindreu súbdits i el vostre propi regne!
  Dominica va respirar amb força i va dir suplicant:
  - Deixa'm pensar una mica.
  La noia marquesa va confirmar:
  - Sí, que ho pensi. Ha de conèixer millor el nostre món. Que s'adapti i que torni a la raó. I prendrà la decisió correcta.
  La Duquessa Drac va assentir afirmativament amb els tres caps:
  - Deixa'l caminar per la ciutat. És gran i preciós. Mostreu-la, Cassandra, i vosaltres, noies, doneu-li el camí. No interfereixis!
  El sexe just es va separar. La nimfa marquesa va agafar de la safata una cosa que semblava una pizza i se la va lliurar a la Dominika:
  - Aquí, menja! Et faràs més fort.
  Una noia amb túnica va abocar vi, ja rosat, en una copa daurada d'una gerra de platí . La Dominika va prendre una mossegada de la pizza amb precaució. Va resultar molt saborós, i la noia va començar a menjar, amb molta més confiança, i el va regar amb vi, tan dolç i aromàtic.
  Després d'això, l'estat d'ànim de Dominica va augmentar bruscament. I ella va cantar:
  Regal de professors,
  Van passar temps amb mi...
  Em van ensenyar per res...
  I aleshores la noia estudiant no va trobar una rima adequada, i el que brillava al seu bell cap semblava molt vulgar i inadequat.
  Van marxar junts, i la nimfa la va conduir pel braç. Encara que era més d'un cap més baixa i prima que la forta i alta i tan musculosa Dominika.
  Ambdues noies van colpejar els peus descalços i es van moure amb la velocitat de les gaseles joves.
  Les cases del voltant eren molt luxoses . Cap ciutat de la Terra ha estat mai tan magnífica. També hi creixien flors, tan grans, brillants i fragants. Tot sobre aquesta ciutat era bonic i glamurós.
  I moltes noies. Vestides molt luxosament , o, per contra, més modestament, i algunes noies rentaven els carrers. Però tothom és jove, fresc, bonic i descalç.
  Dominica va preguntar sorpresa:
  - Per què no porten sabates, o almenys xancletes?
  La marquesa de Cassandra va respondre amb un somriure:
  - Aquesta és la màgia d'aquest planeta. Ens ajuda a mantenir la joventut eterna, a llançar màgia i els nostres dits nus també es poden utilitzar a la batalla!
  La noia artista va riure i va comentar:
  - Això es maravellós! En general, quan era molt petit, em feia vergonya caminar descalç, perquè creia que això era un signe de pobresa extrema. Però després em vaig acostumar al cinema. A més, era necessari que les soles fossin una mica més rugoses quan interpretava a la germana d'Spartacus en la infància, o a diversos tipus de partisans. Em va agradar. Però si camines per Moscou descalç, et confondran amb un malalt mental i hi ha massa infecció i brutícia als carrers!
  La nena nimfa va assentir:
  - Sí, això és comprensible! A més, córrer sense calçat és molt més àgil, ja que la pell d'un guerrer és molt més resistent que les soles de les botes més cares, i és elàstica, flexible i carregada de màgia!
  Van seguir endavant. Es pot veure a quina alçada, com l'agulla de la torre de televisió d'Ostankino, corren els dolls de la font. Així que s'enlairen, contràriament a les lleis de la física. I els propis dolls són multicolors. Que bonic això.
  I quins palaus hi ha al voltant? Que luxós és tot aquí. I l'estatut brilla no només amb l'or, sinó també amb algun metall brillant i taronja desconegut a la Terra.
  Dominica va assenyalar:
  - La teva ciutat és com un conte de fades. I les noies són magnífiques, com un autèntic paradís, i no un inventat, com el nostre!
  Cassandra va riure i va preguntar:
  - Per què creus que el teu paradís està fet?
  La noia artista va respondre amb força lògica:
  - Perquè té descripcions contradictòries. Una religió diu una cosa, una altra diu una altra i una tercera diu exactament el contrari!
  La nimfa marquesa va assentir:
  - Sí, ho sé! He mirat el teu Internet. És més fàcil que viatjar a la Terra. És tan senzill que fins i tot els elfs, els trolls i la gent simples poden pujar-hi i veure una pel•lícula. Amb tot l'esplendor del món màgic, malauradament, no disposem de tecnologies tan avançades com la gent de la Terra. Sou aficionats a la màgia, però el nostre desenvolupament tecnològic està congelat!
  Dominica va preguntar sorpresa:
  - Per què vas congelar la tecnologia?
  La nimfa, baixant la veu, va respondre:
  - No som nosaltres. Aquests són dracs. Aparentment, no volen minar el seu poder. Encara que, és clar, ens permeten viure amb normalitat, i per a alguns fins i tot amb luxe, però ... No en parlem!
  I de nou hi va haver una pausa. El luxe al voltant és, per descomptat, super. Tot és tan bonic, com decoracions, estàtues, cases i temples.
  Sí, els temples, és clar, són molt diversos. No com és habitual a la Terra en certes similituds. I són completament diferents en estil, color i forma . I per descomptat, preciosa. Aquí hi ha les figures, i les cúpules, i els polígons, els prismes, etc.
  I molts temples tenen cúpules en forma de brots de les flors més boniques.
  La Dominica va mirar la seva parella i li va preguntar:
  - Sembles una col•legial ... Però quants anys tens realment?
  Cassandra va respondre amb un somriure:
  - La gent diu aquesta dita: no és costum preguntar a una dona per la seva edat!
  La noia artista va concloure:
  - Probablement molt.
  La nena nimfa va assentir:
  - Pot ser! Però vivim més temps que elfs, trolls, persones i fins i tot que gnoms i vampirs. Com que tenim la sang dels déus en nosaltres, som parents de sang amb ells. La resta tenen una connexió més indirecta amb els immortals .
  Dominica va murmurar:
  - Tots som fills i filles de Déu. Una mica.
  La Cassandra va fer clic amb els dits dels peus nus.
  I aleshores va aparèixer una vareta màgica a les mans de la nimfa. Ella va xiuxiuejar en veu baixa:
  - Té una vena de drac dins. Aquest és un artefacte molt potent, car i rar. Però també hi ha una gran força. Us mostrem l'impacte?
  Dominica va dir:
  - Vaig veure una sèrie sobre un nen amb una vareta màgica. Però hi ha un nen prim , amb els cabells foscos i ulleres. No com el meu germà: maco, musculós amb els cabells ros. Per cert, també vaig jugar tant a un guerrer com a un bruixot!
  Cassandra va confirmar:
  - Conec el teu germà. Sí, és un noi molt guapo i inusual. I a diferència de tu, el campió del món de karate entre nens.
  La Dominika va bufar despectivament:
  - Encara que és un nen, és un home! Però per als homes, lluitar i lluitar és una cosa habitual.
  La nena nimfa va respondre:
  - Tenim dotze vegades menys homes que dones dels principals pobles de l'imperi: persones, elfs, trolls, hobbits i vampirs. Així que el sexe just també ha de lluitar. Per contra, entre orcs i gnoms hi ha dotze vegades més mascles que femelles. Així que fins i tot ens va ser d'alguna manera més fàcil que abans. Els orcs i jo vam lluitar constantment, i ells van pujar com un gripau per fer rampes, ara gairebé no hi ha ningú amb qui lluitar. Encara que femelles i orcs, per ser sincers, no gaire. Però els gnoms són millors , semblen més hobbits femenins. Els mateixos gnoms envelleixen, es tornen grisos, tenen llargues barbes, però fins a la seva mort són ràpids i àgils i , malgrat les arrugues, conserven totes les dents. I si es trenca una dent, torna a créixer!
  Dominica va assentir:
  - Vaja! Sou com els taurons. Però una vegada vaig preguntar, si l'home és creat a imatge i semblança de Déu, per què les seves dents són tan febles? I el sacerdot va murmurar alguna cosa com: la carn està carregada de pecat. Per cert, quan la dent del meu germà va ser noquejada, va tornar a créixer literalment en un dia. Fins i tot volia portar-lo al metge. I aleshores vaig canviar d'opinió, estudiaran el nen com una rata en un laboratori!
  Cassandra va assentir.
  - És correcte! Ets intel•ligent. Però no t'agrada estudiar.
  La noia va assentir vigorosament:
  - Sí! És avorrit. I també tenim ... Bé , no ho sé, quan t'asseus al teu escriptori et fa mal l'esquena, i vols córrer i saltar!
  La nena nimfa va cantar:
  - Sí, noies, sabeu que a tothom no li agrada amuntegar ,
  Tant de bo pogués córrer descalç per la rosada!
  I la bella parella va riure. Aquí van més enllà. Dominica es va adonar que no hi ha cotxes com els de la Terra. Però hi ha unicorns molt bonics. Com els que dibuixen a l'anime . I els cavalls senzills són encantadors. I quan el carruatge es precipita, sembla un conte de fades.
  Algunes noies volen com si fossin ocells. És cert que és rar, aquí podeu veure que no tots els mags són avançats. No hi ha barraques de captaires. Al contrari, tota la ciutat és com palaus sòlids, o cases que semblen finques amb fonts i jardins. I quina bona pinta.
  Bàsicament, la Dominika va jugar a un joc: constructor. Hi ha moltes coses que es poden construir allà. I, de fet, construir una ciutat tal que tot sigui com un conte de fades sobre el paradís. Aquí es va fer realitat el mateix.
  Dominica va assenyalar:
  - I diuen que el cel a la Terra no és possible? Això és el que diuen totes les religions de la Terra!
  Cassandra va explicar:
  - Excepte el comunisme. L'única religió que promet el cel a la Terra. I això és lògic. Qui necessita creure en el cel, ni després de la mort, sinó en general, després de la fi del món, que en general és una bogeria!
  La noia actriu va estar d'acord:
  - Sí, no m'agrada la doctrina de la fi del món! És millor construir el cel tu mateix, i no sobre els ossos!
  La nimfa marquesa va xiular:
  - No lluiteu pel paradís al cel, sinó que viu i crea la teva pròpia felicitat. I sigues intel•ligent.
  Dominica va comentar filosòficament:
  - Ja saps, d'alguna manera, quan només hi ha noies al voltant, sents que hi falta alguna cosa. Encara que els homes poques vegades són bells fins i tot a les pel•lícules. A més, la majoria dels nois són simpàtics i, als quaranta anys, intenten trobar un home sense panxa i doble barbeta.
  Cassandra va riure i va respondre:
  - Ets intel•ligent. No tinc paraules. Més precisament, no gaire ... Però no només una cara bonica i una figura esvelta són importants en un masculí. Les dones, fins i tot a la Terra, valoren una altra cosa que les dades externes en un home!
  Dominica va assentir:
  - Bé, sí, exactament! I també diners. Quan la cartera està ajustada, les arrugues, la calvície i la panxa no es noten tant.
  La nimfa va assenyalar:
  - No tenim problemes amb l'aparença dels homes. La màgia impregna tot l'aire aquí. I els mascles es van convertir en homes joves amb cares molt maques; fins i tot és desagradable que fins i tot les barbes i els bigotis desapareguessin. Per això, els seus elfs només es poden distingir per la forma de les seves orelles. I això ... Bé , les dones hi estan acostumades. Però una barba també té un cert encant. No estic d'acord amb aquelles noies que consideren la barba una lletjor.
  En Dominic va riure i va respondre:
  - La barba té elogis i honor, però el gat també té bigoti!
  Cassandra va agitar la seva vareta màgica ... I a les mans de la bella dona va aparèixer un bonic pastís en forma de barret de Napoleó, amb roses, roselles i papallones fetes de crema multicolor.
  La nimfa marquesa va xiular amb la seva veu més tendra:
  - Prova-ho, és molt saborós, i és gratis sense col!
  La Dominica va preguntar, pensant de sobte:
  -I si encara em cobres una quota?
  La marquesa-nimfa va cantar:
  - Ho has de pagar tot, creu-me,
  Així que obrim la porta a l'èxit!
  . CAPÍTOL Núm 2.
  I la Cassandra va tornar a agitar la vareta, un raig de llum va sortir de la seva punta i van aparèixer dues cadires que semblaven fetes de cristall i una taula petita i elegant.
  La marquesa-nimfa va suggerir:
  - Mengem asseguts, com gent culta! Potser també t'agradaria una mica de vi?
  Dominica va assenyalar lògicament:
  - Si beus molt vi, pots tornar-te mut. I hauria de tenir el cap clar i fresc!
  Cassandra va negar amb el cap negativament.
  - No tinguis por! No hi ha ni un gram d'alcohol al nostre vi. Només aporta beneficis. I és una de les raons per les quals la gent del nostre món viu fins a mil anys sense envellir. I amb màgia forta i avançada pots durar molt més.
  La noia actriu va assentir:
  - Aleshores aboca-ho!
  La nimfa va alliberar un raig de la punta de la seva vareta, xiuxiuejant alguna cosa ... I van aparèixer copes de metall taronja brillant, en les quals va esquitxar quelcom groc i amb bombolles.
  Dominica va assenyalar, prenent un petit glop de la seva copa:
  - Un vi molt agradable i aromàtic, que fa sentir la boca tan fresca ...I de què està fet?
  Cassandra va respondre amb duresa:
  "Quan estudieu a l'Acadèmia de l'Emperador Drac, ho descobrireu!"
  La noia va preguntar:
  -On és el mateix emperador drac?
  La nimfa va respondre amb un sospir:
  - També va desaparèixer. Ara l'emperadriu Caroline és al seu lloc. Els dracs tenen un nombre aproximadament igual de dones i homes, igual que els humans. En aquest sentit, teniu similituds.
  Dominica va dir:
  - Per què l'emperadriu no em va rebre personalment?
  Cassandra va xisclar:
  - Bé, tens un presumpte! Amb una duquessa n'hi ha prou. Serà necessari, i la mateixa gran Caroline ho acceptarà.
  La noia va cantar:
  - La gent admirava la reina,
  Tots els nois del pati es van enamorar!
  Però vaig ser molt valent
  Vaig triar un multimilionari!
  La nimfa marquesa va respondre amb un somriure:
  - Creus que mil milions val la pena viure amb una persona no estimada? Què passa amb el greix del ventre, les calbes, les arrugues i la mala olor?!
  Dominika va grunyir agressivament:
  malbé la meva vida i la d'altres noies ! O l'estrangolaré amb la melena al llit!
  Cassandra va riure i va assenyalar:
  - Fingiré que és una broma. Has de convertir-te en l'encarnació del bé.
  L'actriu de noia va comentar lògicament:
  - Els herois ideals fan que el públic vulgui vomitar !
  La nimfa no va respondre, però amb l'ajuda d'una cullera de platí es va menjar el pastís i va beure un glop del vi aromàtic. La Dominika també va decidir gaudir del menjar de moment. A més, un passeig a l'aire fresc us desperta la gana.
  Ella va recordar el tiroteig. En particular, quan jugaven als nens partidaris. Allà, per exemple, al principi els nois i les noies estaven força ben alimentats abans de la guerra. I durant la guerra d'ocupació van haver d'aprimar-se. Per fer-ho, es recomana córrer més i menjar menys. La primera es va realitzar de totes maneres, ja que moltes preses es van filmar amb nens corrents, però la segona és més difícil. Els joves actors de cinema van atacar les parades, comprant menjar per a ells mateixos.
  Aleshores se'ls va prohibir passar la nit a l'hotel, i van ser tancats en una habitació separada amb reixes, que semblava una cel•la gran i comuna.
  La Dominika no es va morir de gana, no volien que la seva bellesa patís desnutrició i, de totes maneres, és naturalment bastant seca, gens grassa, i ballar també manté els músculs i el cos en bona forma.
  Però els nois, és clar, van patir perquè el plató es va convertir en una presó infantil. I també hi va haver episodis amb presos. Un parell de nois fins i tot es van afaitar el cap, cosa que potser era innecessària.
  Sí, la vida d'un actor de cinema no és fàcil.
  Per exemple, sobre l'aixecament d'Espàrtac. Tot un escamot de nois treballava descalços amb només tapisseries a les pedreres. A més, calia més d'una presa. Intenta caminar amb les soles nues per les pedres esmolades de les mines. Aquí els peus descalços dels nois van començar a sagnar i els seus peus van començar a trencar. I , de fet, estaven mullats de suor i tremolant de cansament.
  En aquesta pel•lícula, el personatge principal era igualat Spartacus , un nen esclau, que, per cert, va suggerir la idea de l'aixecament al gladiador bastant reeixit i ric que va rebre la seva llibertat.
  Dominica va interpretar per primera vegada la germana d'Espàrtac en la infància, i també va haver de passar temps amb els nois a les pedreres com a càstig.
  Així que també sabia què eren els còdols afilats i un pesat cistell de runes.
  I realment l'arrossegues cap amunt i cap amunt. És molt esgotador, però augmenta la teva resistència.
  Dominica va protagonitzar diverses pel•lícules. Una vegada fins i tot en el paper del grumet Jim en alguna versió de "L'illa del tresor" que està lluny del cànon. Allà, fins i tot en el paper de cuinera no era la Silver d'una cama , sinó una dona pèl-roja, la neboda de Morgan.
  Això és, per descomptat, genial. La mateixa Dominica feia el paper d'un nen, pel qual fins i tot li volien tallar els cabells. Però finalment van resoldre el problema amb l'ajuda d'una perruca.
  Sí, aquest paper seu, es podria dir, va tenir èxit des del punt de vista del joc. Però la pel•lícula en si no va guanyar popularitat més enllà del cànon. Va resultar ser una mena d'escombraries infernals.
  Sovint, els clàssics que no s'ajusten al cànon es troben amb hostilitat.
  La marquesa-nimfa va interrompre els records de Dominica:
  - Saps. Fa temps que estem aquí asseguts. No és hora de sortir a la carretera?!
  La noia es va arronsar d'espatlles i va assenyalar:
  - Pots anar a passejar. Encara tinc molta energia.
  La Cassandra va agitar la vareta, i el pastís mig menjat, i els plats amb vi, etc., van desaparèixer.
  Dominica va murmurar:
  - Com en un conte de fades!
  La marquesa va xisclar:
  - No! Això no és un conte de fades, sinó una realitat màgica.
  I dos representants del sexe just esquitxaven per la carretera. L'estat d'ànim de Dominica es va tornar completament alegre ! Ella va somriure àmpliament. I fins i tot va cantar:
  El camí, el camí, sembla un amic,
  Cota de malla feta d'acer facetat...
  I l'espasa és molt afilada: l'acer de damasc tan pretesa,
  Sí, hi haurà una situació greu a la batalla!
  Llavors Cassandra es va adonar amb una mirada seriosa, aturant-se:
  - Saps! A l'acadèmia t'esperaran unes proves d'accés serioses. Potser per als mags hereditaris, semblaran fàcils, però ni tan sols en tens ni idea de la màgia.
  La Dominika va riure de manera inadequada i va objectar:
  - No! A les pel•lícules, he vist treballar la màgia moltes vegades. I creieu-me, sé alguna cosa!
  La nimfa marquesa, baixant la veu, va xiuxiuejar:
  - Et donaré la meva vareta màgica! És molt forta, amb una vena de drac. Intenta fer-ho servir, per exemple, per evocar ... Bé, una flor de no m'oblidis!
  La noia actriu va mirar enrere. Al voltant, prop de les cases i al mateix carrer, hi ha parterres amb les flors més brillants, com grans pedres precioses. Els brots enlluernadors també van créixer als arbres. A més, algunes flors també tenien fulles de diversos colors i matisos. I fins i tot hi havia rínxols estranys.
  La Dominica es va arronsar d'espatlles gens estretes i va respondre molt seriosament:
  - Per què necessitem una mena de no m'oblidis? Aquí ja hi ha moltes flors diferents, molt més grans i boniques.
  Cassandra va somriure irònicament:
  - I què vols?
  L'actriu va declarar de manera decisiva:
  - És millor evocar alguna cosa molt més valuosa i útil! - La Dominica va colpejar el seu taló nu, fent que les rajoles de colors tintinguessin com un glaçó trencat. L'aspirant a bruixa va afegir: "Per exemple, seria molt millor crear un diamant de la mida d'un coco!" Això és molt més útil i pràctic.
  La marquesa la va mirar amb recel i va preguntar:
  - Vols anar a la Terra? Què no ens agrada?
  Dominica va assenyalar irònicament:
  - Sobre el teu món podem dir el mateix que va dir Ostap Bender sobre la naturalesa del Caucas: és massa bonic, la imaginació d'un idiota!
  Cassandra va somriure i va comentar:
  - I tu ets intel•ligent, però mandrós! No tens prou fanatisme per anar cap al teu objectiu com una excavadora a reacció, sense parar!
  L'actriu va fer una cara, assenyalant:
  - No hi ha excavadores a reacció. Almenys a la Terra!
  La nimfa marquesa va assentir d'acord:
  - Potser no ho tingueu. Però hi ha races tecnològicament més avançades que la humanitat. Tanmateix, arribar a ells és encara més difícil que arribar a la Terra.
  La Dominique va fer una ganyota mentre preguntava:
  - Sí? Poden volar entre les estrelles?
  Cassandra va respondre amb confiança:
  - Ells poden! En principi, ho podem fer amb l'ajuda de la màgia.
  La noia actriu va cantar:
  Per descomptat, és difícil de predir
  Què espera en aquest món meravellós...
  Volarem entre els núvols -
  Pujant en un avió estrella!
  I la noia va declarar decididament, fent una cara amenaçadora:
  - Dóna'm la vareta màgica! I faré un diamant de la mida d'una bona síndria!
  La Cassandra volia dir alguna cosa. Però es va sentir el cruixent de les ales. Un altre drac estava volant. Molt probablement, també una dona. Gairebé va agafar el torrent de la font, que es disparava al cel des de la boca del grifó, cobert de fulles d'or i robins.
  El monstre de tres caps era més bonic que espantós.
  La nimfa marquesa es va inclinar. La Dominique només va negar lleugerament amb el cap.
  El drac femella va aterrar davant d'ells. Es va sentir una veu molt agradable i clara per a un monstre tan gran:
  - Ets l'hipòcrita que ja s'anomena messies?
  Dominica va respondre amb un somriure innocent:
  - No m'agradaria molt ser un messies!
  El drac femení es va sorprendre:
  - I això per què?
  L'actriu va respondre sincerament:
  - Perquè els messies solen acabar crucificats!
  La criatura alada va sacsejar les ales. En té de grans, semblants als dels ratpenats, només de tres colors: vermell, groc i verd. No cal dir que és una combinació preciosa.
  El drac femení va xiular:
  - I pots veure des d'aquell món on els mags són complets estafadors i estafadors?
  La Dominika va riure i va respondre, ensenyant les seves dents molt blanques i brillants:
  - Potser és així. Tot i que hi havia alguns profetes. Com l'àvia Vanga. Només per alguna raó les seves prediccions es van fer realitat, per regla general, de manera retroactiva.
  La marquesa-nimfa va assenyalar:
  - Fins i tot els bruixots i mags de molt alt nivell veuen el futur de manera extremadament vaga. I fins i tot els déus més alts no donaran garantia del que passarà d'aquí a cent anys. I encara més, en mil i mil milions!
  El drac femení va encendre una llum lleugera i va xiular:
  - Sí... perquè hi hagi predictors reals en aquest planeta. Fins i tot la tensió de la hipernoosfera és completament diferent de la nostra. Tot i que potser per això vau conservar la vostra originalitat i no us heu convertit en els nostres esclaus!
  Dominica va tornar a riure alegrement i va assenyalar:
  - Ser el teu esclau? Fins i tot és divertit. Per sempre jove, per sempre descalç.
  Cassandra va assentir i va suggerir:
  - Mostra a la comtessa drac què pots fer. Intenta, almenys amb l'ajuda d'una vareta màgica, fer caure almenys una gota d'aigua.
  La noia actriu va bufar amb menyspreu:
  - Una gota d'aigua? Sí, això no és gens greu. Potser és millor aconseguir immediatament un barril d'or.
  La Comtessa Drac va suggerir:
  - Que faci màgia com vulgui. Dóna-li una vareta i mira que recorda almenys un encanteri correctament.
  Cassandra va riure i va xisclar:
  -Sí, fa molt bona pinta ! Només mira. La vareta màgica és massa poderosa i pots causar danys a la ciutat, als éssers vius i a tu mateix.
  Dominica va grunyir:
  - No sóc tan estúpid com penses!
  La Comtessa Drac va suggerir:
  - Donem-li quelcom més inofensiu i menys potent llavors. En cas contrari ella també em farà un forat.
  Cassandra va cantar:
  Per manifestar-se en màgia,
  Necessitem talent...
  És millor que creïs
  Grans diamants!
  I la nena nimfa va fer clic amb els dits nus. Va aparèixer un anell de platí d'aspecte petit. La Cassandra la va llançar amb el peu i l'artefacte màgic va acabar just al costat de la cara de Dominica.
  La marquesa va xiular:
  - Pots agafar aquest anell. Col•loqueu-lo al vostre dit índex. I intenta desitjar alguna cosa en veu alta. La màgia no és forta, però funciona simplement. No n'hi ha prou amb un diamant de la mida d'un coco, però, per exemple, n'hi ha prou amb la mida d'un pèsol!
  La noia actriu va agafar l'anell a la mà. Però en comptes del dit índex, se'l va posar al dit mig i, somrient amb sarcasme, va preguntar:
  - I si ho intentes així? Què passarà llavors?
  Cassandra també va somriure sarcàsticament:
  - D'acord, prova!
  Dominica va xisclar:
  - Assis amb foc els talons de la marquesa!
  La flama va encendre sota els peus nus de Dominica . La sola nua estava molt cremada, va cridar i va començar a córrer. De fet, el foc no és feble. Però no hem aconseguit arribar lluny. La noia estava embolicada al voltant de la llarga cua de la comtessa drac.
  Es va sentir una veu agradable i femenina del poderós rèptil:
  - Vaja! Acabes d'arribar al nostre món i vols paralilar una nimfa, un parent dels déus més alts? Saps que per això t'enviaran com a esclau a una pedrera? I hi treballaràs completament nu, encadenat i rebràs fuets i bastons, menjant pa i aigua. I també hauràs de dormir encadenat i sobre pedres. I no sabràs res més que treball dur i fuets. Sobretot ara , quan els esclaus s'han dispersat, una noia alta i musculosa com tu no ens farà mal a les mines!
  Dominica va fer una mumia davant aquestes paraules. Una vegada va interpretar Cleòpatra en una pel•lícula de baix pressupost. Per estalviar diners, el quadre es titulava "Cleòpatra en captivitat d'August". És a dir, tampoc és cànon. Cleòpatra no es va suïcidar i va ser capturada.
  Bé, la van enviar a les mines. I allà va caminar mig nua i descalça. I caminar sobre pedres esmolades en una mina amb soles nues és força dolorós. Bé, porteu també una càrrega. Calia que la suor de l'esclava fos real i que el seu rostre fos real, no fingeix que estigués esgotada.
  Però, per descomptat, només és una pel•lícula, i bastant barata. I la van colpejar amb un fuet, que també era irreal. Però encara fa mal . Encara que la sang, és clar, era falsa.
  En general, la pel•lícula era barata i, a part de les pedreres amb noies mig nues, pràcticament no es mostrava res més. Aparentment, el càlcul era per atraure homes sexualment ansiosos. Bé, i també, tothom sap el nom: Cleòpatra! I això es podria utilitzar per comprar
  La Dominika va respirar profundament, i amb quin tipus de femta es banyen de vegades les estrelles de cinema?
  La nimfa marquesa va xiular:
  - No estiguis trist, amor, et necessitem. No et lliurarem a ningú.
  La Comtessa Drac va rugir:
  - Que intenti tornar a practicar abans de l'examen. Bé, intentem conjurar alguna cosa!
  Dominica va fregar l'anell i va dir:
  - Vull un gelat de xocolata!
  La noia la va agafar i es va quedar congelada en tensió.
  I hi cau una barreja de gel picat i xocolata. Com a resultat, Dominica estava bruta de cap a peus, i fins i tot es rascava.
  La comtessa drac va riure tant que els dolls de la font van tremolar i les flors van tremolar.
  La nimfa marquesa va dir amb calma:
  - Està bé! Al contrari, té grans habilitats, va reproduir tant gelat i xocolata amb un artefacte així, que en general no és molt potent!
  La Dominika es va llepar la xocolata de les galtes i va escopir frustrada, plorant:
  - Està amarg!
  Cassandra va riure i va comentar:
  - I la xocolata és amarga. No ho sabies?!
  La noia actriu va rugir:
  - I aquí, a la Terra i a Rússia, és dolç !
  La marquesa va assentir:
  - Ho sé! També sabem fer xocolata dolça. Però de moment t'hauràs d'acontentar amb el que tens. Més precisament, no heu especificat quin tipus de xocolata volíeu específicament. I, en general, està bé que només hagis demanat gelats. Si se t'hagués acudit, per exemple, de prendre un bany d'or, et colpejaries molt més la part superior del cap.
  Dominica va assenyalar amb enginy:
  - La vida està en ple apogeu, i tot està per sobre!
  La Comtessa Drac va suggerir:
  "En lloc de tonteries, que no l'ajudaran quan ingressi a l'acadèmia del drac, és millor deixar-la provar de crear un diamant molt petit". En general, això és possible per a aquells que tenen un alt nivell innat d'habilitats màgiques.
  Cassandra va respondre:
  - No! Aquest és un camí massa evident. Hauries d'actuar molt més subtilment.
  La Dominika va xiular capriciosa:
  - Estic mulla i bruta, només pollastre a la planxa. Pots arreglar això?
  La nimfa marquesa va assentir:
  - És clar, la nostra bellesa!
  I va fer un vuit amb la seva vareta màgica. Va parpellejar amb una llum blava. I ara la noia de la Terra es va tornar neta i ordenada, i gairebé totes les esgarrapades van desaparèixer. Excepte un a la galta dreta.
  Però la Domika no es veia a si mateixa i no li va fer cas.
  La Comtessa Drac va xiular:
  - I doncs, estimada... Veig que entens alguna cosa? Aleshores, una bella noia del planeta de les tecnologies en creixement?
  En resposta, Dominique va cantar:
  Però perquè,
  És impossible viure amb la teva ment!
  Per què, la vida no ens ensenya res!
  Però perquè! Però perquè!
  I ella va riure, perquè aquesta cançó, interpretada per Boyarsky , era adequada i bonica. Però la seva veu angelical només va provocar un atac de riure.
  Cassandra va xiular, els ulls brillants:
  - No se't pot negar el sentit de l'humor. Però mai vas seriosament?
  Dominica va arrufar les celles. Va recordar com va interpretar una noia que va treure una mala nota a l'escola. I no hi havia manera que pogués donar una mirada molesta a la seva cara. Al contrari, fins i tot volia mostrar les dents. Bé, això és comprensible ... Té massa vent al cap. Per exemple, alguns nois només mostraran les dents entre la multitud, i aquest és tot el seu paper!
  I Dominica volia jugar... Princeses, és clar.
  Aleshores la Comtessa Drac va suggerir:
  - Que balli millor per nosaltres. Has vist que a les pel•lícules balla molt bé .
  Això últim és cert. Dominica sabia ballar. Fins i tot la van voler prendre pel paper d'Esmeralda. A més, segons el canonge, sembla que no és ni una gitana. I per què no una rossa enlluernadora fa aquest paper?
  Però l'adaptació cinematogràfica de clàssics, i fins i tot d'estrangers, també dóna lloc a certs problemes. Per tant, va ser filmada amb un paper diferent, però també ballant.
  Sí, a ella, és clar, li encantava ballar i sabia ballar. Tot i això, la va agafar i va dir:
  - Daura el mànec!
  La nimfa marquesa va xisclar:
  - Què més?
  Dominica va respondre lògicament:
  - Fins i tot els gitanos al mercat no ballen gratis. Així que necessito una gran bossa d'or. No està clar?
  La Comtessa Drac va rugir:
  - Quin tipus més descarat ! De fet, el seu millor lloc és a les pedreres. Allà desenvoluparà al mateix temps la resistència i s'acostumarà a l'obediència. Per això, ha de ser educada d'una manera dura!
  De sobte una noia va córrer cap a ells. En aparença, semblava ser un nen humà de no més de deu anys. Però, al mateix temps, portava joies precioses, com en una joieria. Els peus nus, petits i infantils semblaven inadequats i ridículs en aquest luxe.
  La noia va comprovar:
  - Et puc comprar aquest esclau. Quant vols per això!?
  Cassandra va respondre amb confiança:
  - Aquesta noia no està a la venda! I mentre ella no és una esclava. Tanmateix, potser no serà lliure durant molt de temps.
  Dominica va murmurar:
  - Què immoral és quan un nen petit es compra esclaus per a ell!
  La marquesa-nimfa va respondre confiada:
  - Això no és un nen, sinó una hobbit! I els hobbits semblen nens humans...
  La noia va colpejar el peu petit amb ira i va xiular:
  - Sóc una baronessa! I això vol dir que el teu esclau està obligat a inclinar-se davant meu.
  Dominica va xisclar agressivament:
  - No importa ! Ho faré, m'inclinaré davant del nen!
  En resposta, la baronessa hòbbit va fer un gest amb la mà dreta. Va sortir un llamp i va colpejar l'actriu amb les cames nues. En resposta, el Dominic picat va cridar alguna cosa. I un gran pastís ben cobert de nata va caure sobre l'atrevida bruixa. Fins i tot li van fer caure els peus i la petita bellesa va caure a la vorera. Però de seguida es va aixecar d'un salt, tot untat de galetes, llet condensada i pasta de xocolata. La baronessa hòbbit va sacsejar el seu peu esquerre, nu, petit, en dos dels dits dels quals brillaven anells amb pedres precioses.
  I tota una onada màgica de tsunami va sortir volant. Dominic va ser llançat vint metres amunt. Després d'això, la noia va caure. Afortunadament, després d'haver estat ballant des de petita i actuant en pel•lícules, ja havia caigut des de diferents altures moltes vegades i havia realitzat acrobàcies.
  Per tant, la Dominika es va agrupar a la tardor com un gat i va aterrar amb força èxit. Excepte que les cames de la noia, ja cremades per la màgia de combat, van experimentar un fort dolor quan van entrar en contacte amb les rajoles de colors que cobrien la zona. La noia va cridar.
  I la comtessa drac va embolicar la seva llarga cua semblant a un pi al voltant de la bruixa baronessa i va xiular:
  - Atura la lluita! Si no, tots dos sereu detinguts! Si voleu lluitar, hi ha camps d'entrenament especials on es celebren duels màgics i altres!
  Dominica va tuitejar:
  - Sí, exactament un duel! Només sense armes: mans i peus!
  La baronessa del Hòbbit va bufar amb menyspreu:
  - Lluita amb l'esclau! Per ser sincer, això em fa por ! Seria millor enviar -la a les mines. Ensenyar màgia a un ximple com aquest és molt perillós.
  La marquesa-nimfa va estar d'acord amb un to seriós:
  - Jo també ho començo a pensar. Sí, aquesta noia té un do especial per crear desastres i donar lloc a conflictes.
  La noia actriu va objectar:
  - No vaig a ningú primer! Pel que fa a la resta ... Amb cada fracàs, sap com lluitar, sinó no veuràs l'èxit.
  La comtessa drac va alliberar la noia entremaliada, que semblava un nen, però realment era capaç de fer volar tot un regiment de tancs.
  La cua estava lleugerament tacada de nata, llet condensada, xocolata untable i galeta. El pastís era enorme, i clarament fet amb el cor. Fins i tot és una llàstima que l'hagin trencat en comptes de menjar-se'l. La comtessa drac va fer petar els dits i les potes, i el raig de cristall de la font la va arrossegar, esborrant la brutícia.
  Cassandra va assentir.
  - La neteja és la clau de la salut! Encarregueu primer!
  La baronessa Hòbbit va fregar una de les seves cames petites, bronzejades i elegants amb l'altra. Durant un parell de segons es va il•luminar com una bombeta. I van desaparèixer tots els excessos culinaris que havien tacat molt a la nena bruixa. I les joies de luxe brillaven amb un vigor renovat. Ella, de fet, es va convertir tant en una princesa que la Dominika va sentir tendresa.
  També va tenir l'oportunitat d'interpretar una noia princesa en un dels contes de fades. Allà va haver de separar-se de roba luxosa i sabates precioses i convertir-se en serventa d'una bruixa. Porta draps i camina amb sabates de fusta. I en aquests coixinets és molt pitjor que simplement descalç. Fins i tot va començar a convèncer el director que potser seria millor filmar sense sabates. Després de tot, els peus nus de la noia amb draps haurien emfatitzat la pobresa i el canvi de l'estatus d'una princesa a una esclava de fet amb molta més força.
  Però el director tenia clarament les seves pròpies idees. Al final, mentre escapava de la torre de la mort, finalment es va desfer de les sabates i els calços, i després va quedar descalça, sentint la veritable felicitat. Ara, però, els seus peus nus estaven cremats, i fins i tot van aparèixer petites butllofes, la qual cosa era dolorosa i repugnant!
  La baronessa hòbbit li va estendre la palma petita, tendra i alhora bronzejada, donant-li la mà a Dominica amb força infantil i xiulant:
  - D'acord, pau! Em dic Laska. I no pensis, home, que sóc una noia inofensiva, orcs, follets, espores de Koshchei, tots m'han tret molt !
  Dominica va preguntar sorpresa:
  - Quants anys tens, nen?
  La mostela va somriure i va respondre:
  - Entre els representants del sexe just no s'acostuma a preguntar per l'edat! Pel que veig, aquesta és l'edat que em dones.
  La noia actriu va riure i va comentar:
  - Tens deu anys! No més!
  La Comtessa Drac va rugir:
  - Sí, ja supera els tres-cents. La qual cosa, però, no importa. Al nostre món, totes les dones són joves i belles. Queda't amb nosaltres noia, seràs la nostra reina!
  Dominica va respondre amb una famosa cobla:
  Si el sant exèrcit diu,
  Llenceu a Rus, viu al paradís...
  Diré: "No hi ha necessitat del cel",
  Dóna'm la meva pàtria!
  . CAPÍTOL Núm 3.
  La marquesa i la baronessa van aplaudir i van exclamar a l'uníson:
  - Bravo! T'ho has inventat tu mateix?!
  Dominica va negar amb el cap daurat negativament:
  - No. No jo. Algú més, no recordo l'autor!
  Cassandra va fer una ganyota:
  - Estrany, tens una memòria excel•lent!
  L'actriu va respondre sincerament:
  - Penso massa en mi mateix que en els altres. És millor fer-los saber més de mi que no pas dels altres. També de vegades componc, i no pitjor que Puixkin.
  La comtessa drac va mostrar les seves dents brillants i brillants com diamants a la seva boca ampla i va dir seriosament:
  - Potser pots cantar alguna cosa de la teva pròpia composició?
  Dominica va dir suplicant, fregant-se els peus cremats:
  - Cap pregunta! Només dona'm almenys una moneda d'or. I interpretaré tota una cançó d'èxit per a tu. I cantar per res? Irrespectable! I trivialment, no rendible!
  La marquesa-nimfa va arruïnar les celles i la seva vareta màgica va lluir amenaçadora a la seva mà, estava decidida a castigar la noia descarada que va gosar contradir el drac.
  La comtessa drac va xiular de manera conciliadora:
  - Dóna-li una moneda de plata. Que canti des del cor.
  La Dominica va somriure, les seves dents, tan perfectes, brillaven com cims gelats de les muntanyes sota el sol brillant del migdia. I ella va xisclar:
  - Diners per endavant!
  La mostela li va llançar una moneda i va arrollar:
  - Aquí, agafa-ho!
  La noia va llançar la cama cap amunt i va aconseguir agafar una peça rodona de plata amb els dits nus. Llavors la va traslladar al palmell. Vaig mirar la moneda. No era res, la plata era completament nova, a un costat hi havia un drac de set caps, i a les seves potes duia un ceptre i una maça. I d'altra banda , una noia preciosa amb els cabells arrissats molt exuberants. I és preciós.
  La Dominika no va poder resistir la temptació de provar la moneda i va respondre amb un somriure:
  - Això és encantador. Coses guais.
  La mostela va xiular:
  - Ara, canta! A veure què pots fer!
  La Comtessa Drac va afegir:
  - I cal cantar fort, i interpretar una balada més o menys llarga, ja que hem pagat!
  L'actriu de la noia va assentir d'acord:
  - Sí, ho entenc! No pots cantar com...
  I llavors l'associació no se li va passar pel cap. Bé, dir que un rossinyol no és del tot correcte ni adequat. Però una altra cosa, no és això!
  La nena nimfa va colpejar el peu descalç:
  - Comencem!
  La Dominica va començar a cantar amb la seva veu clara i amable;
  Vaig ser una actriu famosa
  Filmació, juraments, música, balls...
  Va començar a ballar furiosa i salvatge,
  Com l'encarnació de Satanàs!
  
  Les meves cames són tan fortes
  Van lluitar contra el furiós hopak...
  Som noies tan maques
  Movem el furtiu de seguida!
  
  Però em vaig trobar en un món, ja saps, especial,
  On els dracs governen com reis...
  L'ordre allà és molt nou,
  Almenys esquinça't la camisa!
  Vaig haver de convertir-me en un esclau descalç
  Aconseguint un fuet a l'esquena...
  Els núvols damunt nostre són blaus,
  El lloc és desagradable a la Terra!
  
  Aquí un nan sever s'acosta cap a mi,
  I agafa un fuet a les mans...
  Un nen de cap blanc va passar per davant...
  L'esclau està descalç, el propietari és clarament avaro!
  
  El gnom riu, es toca les dents amb la pota,
  Com una noia amb un article, un semental...
  Perquè l'ós el rosegui amb un peu bot...
  Aquest serà el final de la calvície del nan!
  
  Però em van vendre a les mines,
  No hi havia llocs visibles a l'harem...
  I em van donar un fort fuet per perseguir-me,
  Perquè la noia menja molt!
  
  Aquí el gnom em porta amb una corda,
  Els encants de la noia són absolutament increïbles ...
  La veu de l'esclau és molt clara,
  Però al final només hi ha zeros!
  
  Estic gairebé nu i descalç
  Treballo a les mines com aquell ruc...
  Mare, dic, estimada,
  Que estúpid va resultar!
  
  Jo era una noia capaç
  Vaig multiplicar fraccions al meu cap...
  I ara en un, considereu-ho, una faldilla,
  Estic en una esclavitud salvatge!
  
  Durant molt, molt de temps vaig suportar el gnom,
  Vaig rebre un fuet a l'esquena...
  Em van colpejar per negocis i no per negocis,
  Em van prometre alimentar-me més tard!
  
  Però els esclaus descalços es van rebel•lar,
  Palanques en acció, martells,
  I ara, considera-ho el teu element ,
  A un gnom amb calvície Estic mort !
  
  Bé, aquests malvats van ser assassinats,
  Vam tenir víctimes terribles...
  Però, creieu-me, ens vam alliberar...
  Les noies van mostrar el primer nivell!
  
  I ara tenim un gran exèrcit,
  Els nois també van a lluitar amb nosaltres...
  Trenquem escuts com taules,
  Els malvats governants seran kaput!
  
  I llavors l'esclavitud de l'infern desapareixerà,
  L'home estira les espatlles...
  I acabarem amb la senyoria, farts d'enemics,
  Hi haurà un segle de felicitat i progrés!
  
  I llavors hi haurà pau a tot el món,
  Home, gran estrella...
  Volarem en l'aire estrellat, ja ho saps,
  Que els somnis de la gent es facin realitat!
  La noia va acabar amb una nota alta, amb la seva veu brillant com campanes de plata.
  La nena nimfa va picar de mans. Diversos elfs i trolls i un parell de persones també van escoltar la cançó de Dominica. I li van llançar monedes: tant de plata com de bronze.
  La noia actriu va fer una reverència. I les va recollir de les rajoles. Va agafar algunes de les monedes amb les mans, i altres amb els dits dels peus nus. I va ser una vista preciosa.
  Sí, té unes cames tan seductores i cisellades. I que bonica i impressionant és en ella mateixa. Bé, on són les altres primadons en comparació amb ella? S'atreviran a actuar descalços a l'escenari? O amb una faldilla curta?
  La Comtessa Drac va assenyalar:
  - Aquest és el cantant! No, pertany a l'acadèmia. I només a l'acadèmia, a la facultat que ella mateixa tria.
  Dominic va riure i va cantar:
  Les noies serem els nostres propis jutges,
  I si has de triar, i l'elecció és difícil...
  Triem vestits de fusta,
  Perquè el nostre poble només té honor!
  La mostela va tuitejar:
  - Tens veu... Només un àngel d'alt nivell!
  La Dominica va somriure i va llançar una de les monedes més amunt amb el peu nu, i després es va inclinar i la va agafar amb la llengua. I llavors va començar a cridar. A partir del contacte amb la saliva, el metall taronja es va escalfar instantàniament i va cremar la boca de la bellesa.
  La noia va començar a escopir i gemec. I el seu desig de cantar es va evaporar de cop.
  La nena nimfa va sacsejar el seu anell i la calor a la boca de Dominica va desaparèixer immediatament. La noia va arrossellar:
  - Vaja! Ara entenc el que és ser un drac que escupe foc!
  Weasel va dir amb un somriure:
  - Millor tard que mai,
  La noia té uns grans anys per davant!
  La Comtessa Drac va assenyalar:
  "Tenim una estructura de boca i gola diferent a la dels humans, i la flama no crema gens. Així que no et preocupis per nosaltres.
  El públic que s'havia reunit al voltant encara feia soroll i exigia, picant de mans:
  - Fes una altra cosa, benvingut!
  Dominica va tuitejar:
  - Si gargoteu monedes, ho faré!
  En resposta, soroll i garanties:
  - Sí, per suposat! Benvingut.
  I sota les cames nues, musculoses, bronzejades i gracioses de la noia, que tocava amb una gràcia inimitable, volaven monedes d'or, plata, taronja, bronze i platí.
  Dominika es va alegrar d'això, va sentir entusiasme i va començar a cantar amb fervor;
  Les tempestes i els huracans no són cap obstacle per a la nostra parella,
  Filles de la Pàtria, que floreixen com rosers.
  Qui no ha conegut la guerra no ha menjat farinetes de mill,
  Déu Salvador Jesús ens porta a la batalla!
  
  Estem acostumats a lluitar fins i tot en un oceà tempestuós,
  Cada persona és com un xip a la borda.
  Crec que trencarem els monstres de l'Horda a trossos en la batalla,
  El nostre honor no es pot fer fora amb un martell i un martell!
  
  L'espasa s'escalfava a la farga, a l'infern molt calent,
  Les fulles esmolades són manxes molt dures!
  Sigues un soldat sense por; amb un cor fort i temperat,
  Si hi ha mort, doncs atura't, no corris!
  
  Sí , la guerra, és clar, no és una festa amb mel dolça,
  Després de tot, hi ha llàgrimes i la sang flueix densament.
  El llop udola llargament i l'ós amb un rugit ferotge,
  I que el cop a canvi sigui a l'ull, no a la cella!
  
  Hi ha una llança que pot perforar la malla,
  Hi ha escuts que no poden penetrar per una pila!
  Però no siguis covard, no deixis que els diables facin cara ,
  Per no arribar a ser com el joc a les xarxes!
  
  Creieu-me, arribarà una solució radiant,
  Per a tothom hi ha una recompensa que no es pot trobar més alta!
  Per un pensament criminal, crec, vindrà la venjança,
  No hi ha més valor que el camí difícil!
  Així va cantar Dominica, i la multitud abigarrada la va aplaudir amb gran entusiasme. Encara que totes siguin dones, no hi ha homes en aquest món. O, gairebé sense el sexe fort.
  Després d'això, la comtessa drac va sacsejar la cua i va assenyalar:
  - Bé, m'he d'anar! M'estic sortint del camí!
  La nimfa va agafar la moneda amb el peu nu i va suggerir:
  - Anem a comprovar. Tiraré, i tu dius: cap o cua ! Endevina què, la moneda és teva, no, em tornes una moneda!
  La Comtessa Drac va rugir de riure i va respondre:
  - Conec els teus trucs! Així que és millor no perdre el temps ni el cap!
  La Dominika va somriure i va assenyalar:
  - El cap no són orelles, el pots arrencar del barret, no el pots tornar a cosir!
  La mostela va xiular i cantar:
  -Les orelles de la part superior del cap són orelles!
  Orelles a la part superior del cap - un pacient en un hospital psiquiàtric !
  La Comtessa Drac va volar a l'aire. I no va comentar el que va cantar la nimfa. I això, cal tenir en compte, és molt xulo.
  Dominica va començar a recollir monedes precipitadament amb les mans i els peus nus. I ho va fer a un ritme ràpid.
  Weasel va dir, rascant-se els cabells amb una vareta màgica:
  - Els diners, és clar, són importants. Però encara més importants són els encanteris, els artefactes, els talismans, els medallons, els amulets, etc. En cas contrari, no podreu viure una vida luxosa i luxosa !
  Dominica va acceptar:
  - Els diners no poden comprar la salut, creieu-me,
  Els diners no poden comprar amor i honor...
  Així que no us baralleu com un animal
  Sapigueu que no vendreu la vostra terra amb ànim de lucre!
  I la noia, amb la sola nua, bufeta una moneda lila. I aleshores la seva cama nua es va convertir de sobte, en un obrir i tancar d'ulls, en un peu d'ànec.
  Dominique va cridar de por:
  - Què coi és això!
  La nimfa marquesa va respondre amb un somriure:
  - Aquest és un metall màgic especial, només funciona quan entra en contacte amb la pell d'algú que té déus olímpics a la seva família!
  I Laska va exclamar alegrement:
  - Vaja! Tens aquest tipus de sang dins teu. Així que no ens vam equivocar.
  Dominica va murmurar:
  - Però això és una lletjor! Si podeu, traieu-vos la pota. I torna a donar-me una cama normal.
  La nimfa va negar amb el cap:
  - No! Ja ho hauries de fer tu mateix.
  La noia atrapada va xisclar:
  - Com és possible?
  Weasel va suggerir:
  - Imagineu-vos com us agradaria que fos la cama, feu clic al dit polze i índex de la mà dreta i hauríeu de tenir èxit!
  Dominic el va agafar i el va presentar. Després va venir el clic.
  I en lloc d'una pota de gall, va aparèixer un peu amb una bota de feltre i amb un esquí. I encara es va fer més incòmode quan l'esquí repicava sobre els llambordes.
  La nimfa va somriure i va cantar:
  - Professors gratuïts,
  He perdut el temps amb tu...
  Vaig patir per res amb la noia,
  El mag més hàbil!
  Dominica estava ofesa:
  - No sóc una bruixa. I encara estic aprenent. Però el camí cap al coneixement mai no és massa fàcil ... Sí , al cinema!
  Weasel va assentir d'acord:
  - Sí, al cinema, potser encara més. I aquest, per descomptat, és el nostre gran problema.
  El públic va començar a reunir-se de nou: era una visió divertida. Més precisament, aquí hi ha tot tipus de noies. I gràcies per això. La noia actriu va intentar pensar de nou i transformar el seu peu. Però aquesta vegada va aparèixer alguna cosa a les vies i amb un radar, encara que petit.
  Dominica va cantar sense perdre l'optimisme:
  Us demano que no us sorprengueu
  Si la màgia passa...
  Si passa, si passa,
  Si la màgia passa!
  La nimfa va somriure i va observar:
  - Sí, per anar amb la teva veu, també hauries de tenir la capacitat d'utilitzar la màgia!
  Aleshores, una noia hòbbit va córrer cap a ells i els va suggerir, fent girar la seva vareta màgica:
  - Fem-ho millor! I sabeu, tinc mig miler d'anys de pràctica!
  Weasel va objectar:
  - No! Que ho faci ella mateixa!
  Dominica va tuitejar:
  He perdut la ment, he perdut la ment,
  Ho faré jo mateix, ho faré jo mateix!
  I la noia va tornar a xiuxiuejar alguna cosa d'aprovació. I aleshores la seva cama, en forma de tanc amb radar, finalment va recuperar la seva forma antiga i elegant. I va resultar com si es fes per encàrrec.
  La Dominica es va aixecar i va moure els dits. El seu estat d'ànim es va tornar alegre i va cantar:
  Les noies som les més fortes del món,
  I, creieu-me, no trobareu belleses més fresques...
  Realment remullarem els nostres enemics al lavabo ,
  I sempre tindrà vint anys!
  Després de la qual cosa, la bellesa, riurà i riurà, mostrant les seves dents grans i brillants.
  La Dominika va començar a ballar, amb les cames nues aixecades en l'aire. I ella va cantar:
  Sóc una bruixa molt maca
  Si tronto amb el peu, hi haurà un col•lapse...
  M'encantava saltar descalç
  Considereu-ho un autèntic ideal!
  Aquesta és la seva cançó, genial i genial!
  Encara que, d'altra banda, és extremadament senzill i sense complicacions. Sí, la noia és tal que no t'avorriràs.
  La noia hòbbit va assenyalar:
  - Aprèn molt ràpid!
  I va sacsejar les cames, que estaven decorades als turmells amb polseres tacats de pedres precioses, i a cada dit amb un anell.
  Sembla una nena, però a jutjar pel nombre de pedres, especialment a les seves extremitats inferiors, és una bruixa d'alt rang.
  La mostela va assentir a la noia:
  - T'he vist en algun lloc. Ets, per casualitat, la princesa Alsou ?
  La hobbit femenina va assentir:
  -Sí , és així! Però ja saps, Marquès, amb aquesta noia del planeta Terra, no tindreu cap problema!
  Weasel va acceptar:
  - Dret! Però d'una altra manera és impossible. Per desgràcia, aquest és un món que no pot prescindir de problemes i aventures.
  Dominic es va afanyar a afegir:
  -La vida sense aventures i gestes és massa avorrida. És com una sopa sense pebre!
  La princesa Alsou va estar d'acord:
  - Sí, és correcte! Per a això serveixen els vilans. Un d'ells va desencadenar una plaga que mata el sexe fort.
  Dominica va cantar amb un sospir:
  No es pot viure sense dones, això és cert,
  Però sense homes, tampoc hi ha alegria...
  Va resultar així, va ser molt dolent,
  Si no hi ha un amo fort!
  Weasel va acceptar:
  - Pot ser! Però aquí, com diuen, és una arma de doble tall. D'una banda no hi ha sexe més fort, però de l'altra...
  La hobbit va objectar ràpidament:
  - No! Dolent per totes bandes. Així que no cal dir tonteries. També calen mascles.
  Dominica va respondre:
  - Mascles en animals. Per als individus intel•ligents, alguna cosa és diferent.
  La mostela va riure i va respondre:
  - Sí, per als homes, és clar. I no he trobat res a dir.
  Diversos coloms, amb plomes taronges i becs daurats, hi van passar volant. Els ocells eren molt interessants. Simplement encantador d'una banda. Però, d' altra banda , també hi havia una certa manca de gust.
  Dominica va substituir:
  - Per què daurar els becs dels coloms?
  Weasel va explicar:
  - Ningú daurat! Això es deu al fet que piquejaven maduixes amb topazi.
  L'actriu va murmurar:
  - Què? Amb topazi?
  La noia hòbbit va assentir:
  - Sí, hi ha aquestes maduixes! Què, no ho sabies?
  Weasel va comentar:
  - Com ho sabria ella? Fa poc que està al nostre món.
  Les tres representants del sexe just van accelerar el seu ritme. I els seus talons nus i rosats brillaven.
  Al voltant van aparèixer cases , altes, semblants a broques de color rosa, morat i maragda. I semblava extremadament futurista. Fins i tot hi havia alguns avions al cel. Més precisament, un carruatge fet d'or i tacat de diamants, tirat per sis cavalls alats i blancs com la neu, es va precipitar.
  Les tres noies van fer una lleugera reverència. Però pel que sembla, la persona noble no tenia temps per a les belleses, i el triumvirat va seguir més enllà.
  Davant hi havia un hipòdrom, semblava un estadi enorme. Era clarament el lloc de les curses de cavalls.
  La marquesa-nimfa va suggerir:
  - Hem de comprovar si el nostre alumne té el do de la clarividència. Per tant, assistirem a les curses.
  Al voltant de l'hipòdrom hi havia una tanca de malla alta feta de metall platejat i taronja, amb perles i algunes pedres blaves i morades, així com un vidre que recordava el vidre txec . I es veia molt bonic.
  I a l'entrada hi havia dues fonts als laterals, que llançaven dolls multicolors de parelles precioses daurades: - un elf que abraçava un nen elf.
  Sí, tot semblava molt bonic. I a l'entrada hi ha una guàrdia de noies. També molt bonic i amb una armadura lleugera, platejada.
  Tot sembla tan meravellós. Hi ha tants representants del sexe just al voltant.
  Dominika va recordar la pel•lícula sobre l'arxipèlag Gulag i el campament de dones. Totes les dones que hi havia eren, com per elecció, joves, boniques, i portaven túnices que deixaven les seves magnífiques cames totalment al descobert. Bé, com que l'estiu a Sibèria és càlid i fins i tot, potser, calorós, les noies estaven descalces. El que va fer que la pel•lícula fos molt popular entre els homes. I Dominica va interpretar un membre rebel del Komsomol que va organitzar tot un aixecament de noies. I les belles fins i tot es van apoderar d'armes i es van enfrontar a tot un regiment de l'NKVD a la batalla i van poder guanyar-lo.
  La pel•lícula, és clar, va resultar genial. I els guerrers descalços, glamurosos i bells semblaven simplement genials.
  Dominika, per cert, originalment havia de fer el paper del cosí de Fandera, que va organitzar un motí de presoners, però aquesta pel•lícula podria haver estat prohibida. I simplement es va convertir en una excel•lent estudiant i membre del Komsomol.
  Dominica va fer una reverència davant la noia de la guàrdia. De sobte, just des de sota la Terra, com un gat d'una caixa de tabac, va saltar un drac. Petit , una mica més gran que un albatros, amb tres caps.
  Ell o ella va volar cap a les noies i va sonar una veu:
  - Torna'm el meu germà!
  La nimfa marquesa va respondre amb un sospir:
  - Això és impossible, Belka.
  Com a resposta, la nena drac, les escates de la qual brillaven als tres sols amb tots els colors de l'arc de Sant Martí, i les ales de la qual eren tan belles que s'ondien als ulls, va començar a rugir.
  - Vull un germà! Vull un germà! On és ell!
  La noia hobbit va arrossellar:
  - Sí, nosaltres mateixos estem ocupats pensant com tornar-nos els nostres homes. I no cal ser capritxós.
  La nena drac, què pots agafar d'un cadell, es va calmar i va xiular, saltant cap a Dominica:
  - Sé que pots! Tu ets l'escollit!
  La nena va somriure i va cantar com a resposta:
  - Tot impossible, creu-me, és possible,
  Però abordar aquest problema és molt difícil...
  Tanmateix, si tens el cervell mentre jugues,
  Puc convertir-me en una bella noia Jedi !
  La nena drac es va animar i va piular en resposta:
  La teva ment no fa la mida d'un dit,
  Geni, ja ho saps, a la Terra...
  I un nen bonic m'espera,
  En un cavall sinuós!
  La Dominika es va sentir divertida i va riure:
  - Un drac a cavall? Això és el que sembla!
  La marquesa va dir:
  - Què, no coneixes el concepte d' al•legoria!?
  L'actriu va riure i va assenyalar:
  Podem morir a qualsevol lloc
  Fins i tot a la posta de sol d'ambre...
  En general, vivim lliurement,
  Sí, gratis!
  En sentit figurat!
  La nena drac va treure llums de la seva boca, semblava un encenedor, i va xisclar:
  - Aquesta és una cançó preciosa. Tanmateix , vull que la bella convidada d'una Terra desconeguda faci una altra cosa interessant.
  Dominica es va arronsar d'espatlles i va assenyalar:
  - Sé que la meva veu no fa caure monedes pitjor que els nunchucks que fan fora garbes de gra. Tanmateix, he de tornar a tensar la veu! I per a què? On gastar diners aquí?
  La marquesa va objectar:
  - En primer lloc, apostaràs els teus diners per un dels cavalls de l'hipòdrom i intentaràs augmentar el teu capital. I en segon lloc, aquesta noia no és només un petit drac femení, sinó també una princesa. Ella et donarà el seu anell, que conté un poder màgic colossal. I per això , creieu-me, val la pena provar-ho i cantar bé!
  Dominica va assentir amb el seu brillant cap sobre el seu fort coll i va dir:
  - En aquest cas, veig que hi ha alguna cosa per provar! A més, com pots rebutjar un nen!
  La noia drac va xiular:
  - No sóc un nen gens. Sóc una princesa i puc fer-ho! Volaré al teu planeta. I cremaré el teu capital.
  Dominica va bufar amenaçadora:
  - I tenim defensa aèria per a gent com tu! Què dius d'això, salvatge?
  La noia drac va murmurar:
  - Us enviaran a les pedreres. Treballareu nu i encadenat sota els cops dels fuets dels vigilants orcs.
  La noia hòbbit va assentir:
  - Sí, ella ho pot fer! A més, ets humà. I la nostra gent... Se'ls considera de nivell inferior, per moltes raons.
  La mostela va xisclar:
  - Així que millor cantis! El públic ja s'ha reunit aquí, i també guanyarem diners.
  De fet, va sorgir un soroll entre la multitud de diferents representants del sexe just, i es van sentir aplaudiments i exclamacions:
  - Canta, floreta, no t'avergonyis!
  Bé, home, anem a tocar música!
  Volem escoltar el trill de l'ocell del paradís!
  La Dominica va sospirar molt i va començar a cantar;
  La costa d'Elfa és àmplia , escarpada,
  Les ones esquitxen amb una brillantor vidriada...
  Elfia es va convertir en la meva pàtria natal,
  El trino del rossinyol ens canta una cançó meravellosa!
  
  En un vaixell ample, el meu estimat i jo estem navegant,
  Zlata Val va deixar caure les seves trenes.
  Què bé és per a mi i la meva estimada estar junts,
  És una llàstima no agafar un cocodril amb una canya de pescar.
  
  No, no aigua, cruixent a popa,
  És la natura la que ens dóna xampany.
  Aquesta terra és com una mare estimada per a mi,
  La generositat de la terra amb vestits reials!
  
  Gotes com perles sota el raig de lluna
  Esquitxa com un eixam d'abelles amb una ala platejada...
  Verge, ets com un àngel amb un somni per a mi,
  Amb cara d'innocència: la Madonna més pura!
  
  L'olor és mel, i els cabells són de seda,
  Els llavis es van separar com el setí.
  Crec que ha arribat el moment tant esperat,
  Els contes de fades es faran realitat!
  
  Els nostres llavis es van tocar en èxtasi,
  La dolçor és tal que no hi ha més paraules .
  Creu-me, ets una bellesa sobrenatural,
  La sort decidirà, tira la moneda més amunt!
  
  Aquí els petons un darrere l'altre,
  Sospirs i riures de la nostra alegria tempestuosa.
  La santedat de l'ànima serà preservada pel querubí,
  L'escollit llençarà la llista dels pecats a l'urna.
  
  No, saps, hi ha més bonic que tu a la Terra,
  La passió crema com un foc brillant al meu cor!
  Viurem al millor país,
  Obrim les finestres i la porta a l'espai!
  Així va cantar la bella una magnífica cançó. I noies de tot tipus li van aplaudir. I al mateix temps llançaven monedes, incloses les d'or. I això és genial .
  La nena hòbbit va sacsejar la seva vareta màgica i els diners van començar a formar una pila independent. I va créixer tota una columna de monedes multicolors.
  La nena drac també va picar de mans i després va deixar anar flames brillants dels seus tres caps. Després d'això va dir capriciosa:
  - Això és, per descomptat, bo, però no suficient! Necessito que cantis per mi també!
  Dominica va arruïnar les celles i va preguntar:
  - No és massa?
  La marquesa la va callar:
  - Vols aconseguir un anell tan valuós per només una cançó? Bé, ets descarat ! Tingueu consciència, perquè l'artefacte és valuós.
  La noia hòbbit va xiular:
  - Cada article té el seu propi preu. I normalment, per a un artefacte valuós, cal complir tres desitjos o proporcionar tres serveis. Aquestes són les regles. I tu mateix entens per què!
  El públic de noies variades va aplaudir i va colpejar els peus descalços, i molt poques vegades amb sabates:
  Vinga, canta una mica més!
  Volem cançons!
  Serà molt xulo !
  Fes el romanç!
  Et pagarem bé!
  Weasel va assentir a Dominika:
  - Bé, no et trenquis! Vinga, canta!
  I la bella bellesa va sacsejar la seva crinera brillant i brillant. Va estampar les cames nues i musculoses i va cantar, amb gran sentiment i expressió;
  La nostra veritat, la nostra veritat
  Consisteix en portar fe!
  I no demà, ni demà,
  I avui salvem la Pàtria!
  
  Respectem el nostre elf ,
  Després de tot, ella és el món sencer, coneix el món!
  El nostre estendard escarlata de la Pàtria,
  I no hi ha un vermell més brillant!
  
  El pioner no saluda el bust,
  El seu signe és la bandera de la Pàtria!
  Hem lluitat amb habilitat contra l'adversari ,
  Glorificants èxits en vers!
  
  Sapigueu que només hi ha una fe al planeta,
  Fe en estimat , sant elfinisme!
  Perquè els nens feliços riguin,
  l'orcisme esclati a l'abisme !
  
  Cada cavaller era només un nen,
  A l'herba i als rierols descalços...
  Però ara té un torn a les mans,
  Aplana el metall de manera elegant amb un martell!
  
  Algú esmola una metralladora amb màquines,
  Bé, algú dispara des de l'espatlla!
  L'estendard escarlata oneja com una bandera vermella,
  Guanyem enemics malvats sense fer broma!
  
  Els nostres avantpassats van prendre Orklin amb valentia ,
  Bé, i nosaltres? Estem de camí a Mart!
  Som persones, no macacos en una branca,
  El puny de l'adversari li colpeja directament a l'ull!
  
  Però també sabem divertir-nos,
  Toca el tambor, toca les trompetes!
  cares infantils molt maques,
  I puntuacions de quatre i cinc!
  
  L'examen de batalla més difícil -
  No passar per això és com morir!
  Però a la mort tenim una pancarta amb una torxa,
  La farga de coure elfa no pot caure!
  La noia cantava tan bella i amb habilitat i, alhora, ballava, i les seves cames eren tan seductores. És una llàstima que no hi hagués homes a prop per apreciar la seva bellesa. I la noia ho té a un nivell colossal, i la guerrera mostra la seva pressió i ambient colossals.
  I ja s'han reunit uns quants centenars de noies, i fan soroll. Tiren diners, i tenen olors molt fortes de cossos joves, frescos, femenins i perfums i perfums cars. Aquí hi ha molt per fer-te girar el cap.
  Algunes de les monedes eren de ceràmica, i fins i tot hi havia un parell de monedes de fusta , que era genial. Però el paper moneda habitual per al planeta Terra d'alguna manera no és visible. I això és d'alguna manera inusual per a Dominica. De vegades, els pensaments us passen pel cap sobre com de salvatges són aquí. Què passa amb les targetes electròniques per als pagaments? Bé, això és absolutament fantàstic per a aquest nivell de desenvolupament.
  Així que algú va llançar un pastís mig menjat amb nata sota els peus descalços d'una noia cantant.
  La nena hòbbit va colpejar el pastís amb un llamp de la seva vareta. I de seguida es va desfer.
  La petita bellesa va assenyalar:
  - No ho tornis a fer! Només diners!
  La mostela cantava:
  - Fer diners! Fer diners!
  Oblidar-se de l'avorriment, la mandra...
  Fer diners! Fer diners!
  Si cal, almenys tot el dia!
  La nena drac va sacsejar les ales i va piular:
  - Bé, aquest és el segon servei! Però per aconseguir un anell d'artefacte , també en necessiteu un tercer!
  La Dominica va inflar les galtes i va dir en un to segur:
  - Si vols, estaré encantada de tornar a cantar per tu! Per ser sincer, m'encanta cantar.
  El públic d'un miler de dones, representants del sexe just, va rugir i va estampar gairebé completament els seus peus nus, elegants i de nena:
  - Torna a cantar! Torna a cantar!
  Bravo, bis! Bravo, bis!
  La noia drac va objectar, alçant la veu:
  - No! Regala un anell així només per a cançons! Aquí ha de fer alguna cosa més valuosa i, alhora, difícil.
  Hi va haver una pausa tensa. Més d'un miler de noies de diferents races es van congelar amb expectació.
  De sobte va aparèixer un nen. L'únic representant del sexe fort entre ells. Era de raça humana, només duia pantalons curts, musculós i amb una marca d'esclaus a l'espatlla, semblava d'uns dotze anys i clarament havia estat colpejat més d'una vegada. Corrent cap amunt, els seus talons infantils i polsegosos brillaven cap a la noia drac, va caure de genolls i va plorar:
  - Que em facin lliure! Torna'm la meva posició!
  La noia drac va assentir i va confirmar:
  - Això és! El nen serà lliure si el pots convertir en un elf!
  Dominica va estendre les mans:
  - Però això és impossible!
  La marquesa-nimfa va suggerir:
  - Aquest nen esclau va ser recentment el príncep hereu d'un gran imperi, anomenat Enomaus. I ara, es va convertir en un nen de la raça humana i en un esclau per evitar la pesta del diable. Torneu a convertir-lo en un príncep elf, i llavors potser podrem agafar el fil de tot l'embolic!
  . CAPÍTOL Núm 4.
  La princesa hobbit va confirmar:
  - Aquesta és la teva oportunitat, Dominic. I la nostra també. Els mascles gairebé tots van desaparèixer. I aquest, encara que no petrificat, va perdre el seu títol i càrrec, i fins i tot el seu cos, convertint-se en un esclau humà.
  El nen va assentir amb el cap lleuger i retallat :
  - Em peguen cada dia perquè no em torni pedra! Per alguna raó, són els esclaus que són flagellats els que són més resistents a l'epidèmia!
  Dominica va estendre les mans i va respondre:
  - Sí, no tinc ni idea de com desencantar-lo! I que el príncep també era un nen?
  El nen esclau va negar amb el cap.
  - No, jo era bastant adult! Però quan va començar a convertir-se en pedra, la nimfa mostela va utilitzar una màgia especial. Em vaig convertir en un esclau jove i em van assotar. Això em va donar diversos mesos, encara que dolorosos, però la vida. Però tard o d'hora, això s'acabarà. A més, m'han de colpejar fort, i cada dia ho he de fer, o portar pedres pesades, o fer girar una roda!
  La nena nimfa va assentir:
  - Sí! Aquesta és l'única manera de retardar d'alguna manera l'efecte de la pestilència de pedra. Encara hi ha nois esclaus de la raça humana a les mines que encara no s'han petrificat i estan treballant. Però aquests són els únics representants del sexe fort que queden. I després alguns d'ells també es converteixen en pedra i després s'esmicolen en pols.
  Dominica va xiular:
  - Això és terrible! Catàstrofe universal! I per viure i esdevenir un esclau!
  El nen, vestit amb els pantalons curts negres que constituïen tota la seva roba, i cansat, amb músculs prims sota la pell que semblava prima per la manca de greix, cantava:
  - Sí, sóc un príncep, i només un esclau, però què,
  Que els nobles em diguin així...
  Que lluny, que lluny estan de mi,
  Un nen amb una cadena de cames trencada!
  La noia drac va piular amb una picada d'ullet:
  - Així que torneu a convertir-lo en un príncep elf i després podreu obtenir aquest valuós anell de màgia de drac!
  Dominica va estendre les mans:
  - Bé, carai, jo no en tinc cap coneixement bàsic de màgia, i això ho demanes! Cosa que, potser, tu mateix no faràs!
  La nimfa marquesa va dir amb un sospir:
  - Potser nosaltres tampoc ho podem fer ... Què dius?
  La noia drac va dir:
  "Fa molt de temps que està dempeus". I l'acadèmia del drac tancarà aviat. Per tant, deixeu-lo primer aprovar els exàmens embriagadors i després intenteu desencantar el noi príncep.
  Dominica va assentir d'acord.
  - Bé, així és com, en principi, pots...
  La nimfa marquesa va agafar el talismà que li penjava al coll. I es va fregar amb els palmells i va començar a murmurar alguna cosa, com un encanteri. La nena drac va xiular, ensenyant les dents:
  - Aquesta és una prova seriosa per a ella ... Es pot moure sense gaire dany si fa servir un ultra encanteri!
  Dominica volia obtenir un aclariment sobre què vol dir l'encanteri ultra, però la nimfa-marquesa va colpejar el peu descalç, decorat amb anells, i la noia va quedar atrapada en un remolí. Va ser com si un gegant l'agafés a la mà i la portés.
  L'actriu va murmurar:
  - Quin salt!
  I així, juntament amb la nimfa marquesa, es van trobar a l'entrada del palau. Recordava l'Ermita de Sant Petersburg, només que era més alt, trenta pisos amb un sostre alt. I també, més exuberant i bonic que el famós Hivern.
  Dominica va estendre les cames, va recolzar els costats amb els punys i va exclamar:
  - Vaja !
  La nimfa va confirmar amb un somriure:
  - Sí, aquest és un edifici preciós de l'Acadèmia del Drac.
  Davant de l'entrada, una font en forma de drac de set caps brillava amb or i algun metall taronja brillant desconegut a la terra. I de cada boca un raig d'aigua sortia cap al cel, brillant com diamants als raigs de diverses lluminàries ornamentades.
  Dominica va assenyalar:
  - És meravellós com volen alts els jets!
  La marquesa-nimfa va respondre lacònicament:
  - Tecnomàgia!
  Cada cap de drac tenia ulls fets de pedres precioses i de diferents colors. Semblava molt saludable , ric i de bon gust.
  També hi ha carrerons ordenats amb flors magnífiques, que es distingeixen per una varietat de formes i tipus de brots. Els peus nus de les noies caminaven per les rajoles llises i brillants dels camins amb una elegància i una gràcia indescriptibles. Eren de diferents edats, però totes eren precioses, molts portaven joies precioses.
  Aquí hi havia sobretot elfs, però també hi havia noies humanes, trolls i hobbits. Les darreres noies no es poden distingir de les humanes. Com, per cert, ho són les nimfes i les dríades. És perquè porten anells als dits nus dels seus peus petits i elegants?
  Però les noies humanes també ho poden fer.
  La Dominika, una estudiant bastant alta, semblava massa gran i madura en comparació amb les estudiants. I això la va avergonyir molt.
  La noia va preguntar a la nimfa:
  - Em sembla una exposició d'un museu aquí!
  La marquesa va preguntar amb un somriure:
  -Has vist la pel•lícula sobre Harry Potter?
  En Dominic va riure i va respondre:
  - Sí, és clar, ho vaig veure. I fins i tot van intentar fer un remake d'aquesta pel•lícula. Bé, i què?
  La nimfa va dir:
  - Allà hi havia nois i noies. I aquí, com veus, no hi ha nois, i això pertorba l'harmonia!
  Dominica va assenyalar:
  - Harry Potter també era un nen, i li va ser més fàcil. Però ser adult entre els nens. És pitjor que quedar-se un segon any!
  La marquesa va voler dir alguna cosa quan una noia descalça, però amb un fermall de diamants als cabells, va córrer cap a ells. Ella va somriure molt dolçament i va arrossellar:
  - Sou l'escollit?
  La Dominica va somriure i va respondre:
  -Sí!
  La noia va riure i va assenyalar:
  - Però probablement no saps com fer gran cosa! Per exemple, pots fer una poció d'invisibilitat?
  La noia actriu va respondre amb un sospir:
  - Lamentablement no. Com funciona?
  La noia amb un fermall de diamants i els cabells morats i taronjats va assentir amb el cap. I va treure una ampolla de la butxaca del vestit. Vaig girar l'endoll. Va fer un glop i... va desaparèixer.
  Dominica va parpellejar els ulls de safir amb confusió. I llavors vaig sentir un lleuger pessic al nas. Aleshores li van estirar els cabells. L'aguda visió de Dominica va veure com els peus descalços de la noia invisible trepitjaven rajoles multicolors i aixecaven petites taques de pols i pelusa d'arbres i flors. La noia va fer una sacsejada molt hàbil i, amb el peu descalç, va agafar la jove entremaliada per l'orella.
  Ella va cridar. I la Dominica la va poder veure. La noia es va tornar transparent, com un fantasma o un holograma. I va cridar amb veu espantada:
  - Ferit! Deixa'm anar, tieta!
  La marquesa-nimfa va exclamar:
  - Intel•ligent, sí! Ja pensava que no podies fer res!
  Dominica va cantar en resposta:
  Si et poses malalt, vindré
  Escamparé el dolor amb les meves mans...
  Ho puc fer tot, ho puc fer tot,
  El meu cor no és una pedra!
  Les noies que s'hi van acostar van riure. Malgrat les decoracions, era evident que els seus vestits eren força estrictes i d'estil uniforme, encara que luxós. Encara que en altres aspectes hi havia una sensació de diversitat. Algunes noies tenien arracades a les orelles, mentre que altres no. I algunes, especialment les noies hòbbit, es van enfilar anells d'or amb pedres al nas.
  Ho van fer, en particular, per diferenciar-se dels nens humans, que eren massa semblants. Les dríades també estimaven els anells al nas i a les orelles. Un preciós regne de noies, des dels set anys fins a les adolescents. Tanmateix, entre els elfs, l'edat adulta i l'adolescència pràcticament no són diferents en aparença, igual que entre els hòbbits, els trolls, les nimfes i les dríades. Però Dominica sembla una adulta i una noia molt bonica, amb el rostre expressiu d'una autèntica princesa. Potser massa bronzejat.
  Sí, fins i tot li van aclarir la pell quan interpretava a una de les dames nobles de l'edat mitjana. Aleshores, una cara bronzejada es considerava un signe de baix naixement.
  Per cert, no només es va aclarir la pell de la cara, sinó també a les cames. Hi va haver un episodi en què la van portar descalça i amb draps fins al cadafal.
  Fins i tot hi havia una cançó:
  El moment de la redempció és gairebé aquí
  La reina és conduïda descalça fins al cadafal!
  En lloc de joies, porta draps,
  El coll de cigne és una víctima dels botxins!
  Sí, semblava extremadament divertit i fins i tot, a la seva manera, d'alguna manera esgarrifós . Després d'alleugerir, va haver d'actuar en el paper de la reina Semiramis. I en aquests rodatges, pràcticament no la van filmar descalça. Sí, va ser un paper interessant. Però pel que sembla al director no li agradava. Massa bella i rossa mel. I per al paper de Semiramis van preferir una dona gran amb cabell negre. I Dominica va haver de convertir-se en esclava. I fins i tot va ser marcada amb una planxa calenta. I em van palpar, bastant toscament, per homes.
  Sí, i hi havia una escena al bastidor. Això sí, el fuet era d'escuma, i quan et peguen amb ell no fa mal. Però, de totes maneres, quan estàs penjat i assotat , és desagradable.
  Les alumnes s'agrupaven. Llavors va aparèixer el professor de dríades. Portava un vestit escarlata i un estil diferent.
  Va caminar fins a Dominica i va arrollar:
  -Ets nou?
  L'actriu infantil es va arronsar d'espatlles:
  - Jo no diria això!
  La professora va negar amb el cap. Al nas tenia un anell fet de metall taronja i amb una pedra ratllada. També sembla una adolescent i està descalça. A més, hi ha un anell a cada dit nu. I això ja és un nivell de bruixeria força alt.
  La nimfa marquesa va assenyalar:
  - És una estudiant capaç, i té talent!
  El professor de dríades va llançar un petit còdol a la rajola de colors i va ordenar:
  - Fes-ne un de nou perquè volarà al teu palmell!
  Dominica va dir:
  - Telequinesi, o què?
  En resposta, les noies van riure. El professor va cridar:
  -Disperseu! Per què estan amuntegats!
  Hi va haver un grunyit i un soroll insatisfets. Però les noies no van discutir, sinó que van començar a dispersar-se lentament. Però al mateix temps, mirant cap a la nova noia.
  El professor va murmurar:
  - Bé, va, ordena que la pedra vola al teu palmell!
  La Dominika, sentint-se com una tonta , va exclamar:
  - Vola al meu palmell!
  La pedra no es movia. Aleshores la noia va cridar amb ràbia:
  - Vola cap a mi, ràpid!
  I aleshores va caure un còdol i, com un meteorit, va colpejar la noia al front. El cop va ser bo, de seguida es va inflar un bony decent i la mateixa Dominika va caure inconscient.
  Diverses noies que no van tenir temps de marxar, i aquelles altres que es van girar, van esclatar a riure de seguida. I aquest riure recordava el repic de centenars de campanes de plata.
  La nimfa marquesa va estendre els braços i va observar:
  - Hi ha habilitats, i quines altres! En paraules senzilles, aixeca una pedra sense encanteris. Ni tan sols totes les nimfes o dríades novells poden fer això.
  El professor va estar d'acord:
  - Sí, és capaç! Però també perillós. Aquest és bastant capaç no només de tornar-nos els homes, sinó també de matar les femelles. Això és poder salvatge!
  La marquesa va dir:
  - Aquesta noia és un diamant que necessita poliment!
  La Dominika es va aixecar i es va posar en peu. Tenia el cap esquerdat i hi havia una inflor al front.
  La noia va cridar:
  - I ara qui he de matar?
  El professor va respondre furiós:
  - Jo mateix! Podries molt bé volar-te el cervell. És una llàstima que no t'hagi dit que fessis volar la roca!
  La Dominica va riure i va respondre:
  - Sí, en aquest cas hi hauria una autèntica Hiroshima!
  El mentor de la dríada va preguntar sorprès:
  - Què és Hiroshima?
  La noia actriu va arronsar les espatlles, que no eren febles, i va respondre amb confiança:
  - Aquesta és la ciutat sobre la qual es va llançar una bomba atòmica, com a conseqüència de la qual van morir cinquanta mil persones i van resultar ferides cent mil!
  El professor va xiular:
  - Vaja! Vaja bomba!
  Una de les estudiants va xisclar:
  - Aquesta tia s'està inundant!
  I un altre va afegir:
  - Converteix violetes en les teves orelles!
  La nimfa marquesa va objectar:
  - He estat a la Terra més d'una vegada i he pujat a Internet moltes vegades, i conec Hiroshima, és cert. I això és terrible, i encara hi va morir més gent i va morir a causa de la radiació.
  Una de les noies va xisclar:
  - Què és la radiació?
  La Dominika va murmurar, responent precipitadament:
  - Quan un núvol d'electrons es trenca del nucli d'un àtom i s'ionitza, es produeix la radiació. El nucli nu d'un àtom destrueix els enllaços intermoleculars, i aquestes ruptures causen greus danys al cos, tant d'un humà com, crec, d'un elf.
  Les noies van cridar de por en resposta. Un dels més petits va xiular:
  - Mare, tinc por de les radiacions!
  La nimfa marquesa, també coneguda com Laska, va riure i va respondre:
  - No tinguis por! Ella no et portarà aquí !
  Dominica va assenyalar amb enginy:
  - Ens van atacar la radiació,
  I on trobar refugi ara...
  I aquí teniu una organització...
  Mira, em peguen al coll!
  Després d'això, la noia la va agafar i va començar a ballar. I les altres noies van començar a ballar.
  La professora va picadir els dits . Un xiulet va aparèixer a la seva boca. I com fluirà el tril del rossinyol. Les altres noies la van agafar de seguida i es van quedar congelades . Un altre mentor va aparèixer amb un estricte vestit negre i va donar l'ordre:
  -Pas a pas!
  Les noies es van alinear a l'instant en alçada. I van començar a marxar, mesurant els seus passos i estirant les plantes dels seus peus nus, com soldats. I ho van fer com si la marxa els fos familiar, com la guàrdia presidencial.
  El professor amb un vestit negre, decorat amb safirs, maragdes i algunes pedres de colors freds encara desconegudes al planeta Terra, va ordenar:
  - Ara, canta!
  Les noies, estampant les seves cames nues, bronzejades, petites i gràcils, van preguntar a l'uníson:
  - Què cantar?!
  El mentor va respondre en tons freds:
  - Sobre què cantarien els nois si no els hagués colpejat una pesta infernal!
  I les noies-alumnes cantaven a cor i amb gran expressió;
  Les estrelles brillen en la foscor de la nit,
  I la brillantor de la lluna platejada!
  La bellesa arruïna els seus simpàtics ulls,
  Estem compromesos amb ella per sempre!
  
  La posta de sol carmesí era ombrívola,
  Però esclatarà una alba brillant!
  I el vent es va fer alegre, sorollós,
  La vela del vaixell s'ha inflat!
  
  La meva ànima és una pedra pesada,
  Les proves del lluitador esperen!
  I deixa volar la pancarta per sobre del cap,
  Anem fins al final!
  
  El cor no serà cobert de molsa ,
  Vol ràpid d'un àguila!
  Tot i que la sang bull, amb un vol fulminant,
  Vaig a volar com una fletxa!
  
  Els salzes es van inclinar davant meu,
  El Déu Totpoderós va girar la seva mirada!
  Encara que ets completament sense pretensions,
  T'afegiré força a la batalla!
  
  Al cap i a la fi, vostè honestament serveix la Pàtria,
  Però la carn és feble, l'esperit està malalt!
  No et penediràs, conec la vida
  No em deixis convertir en una banya de moltó!
  
  rentaré els pecats dels dies passats,
  Que desaparegui el que va passar en el passat!
  Ja veus, les peres maduren al jardí,
  L'esbós dibuixarà l'avió!
  
  Serviu la Pàtria amb totes les vostres forces,
  Oblida't que hi ha pau al món!
  Per no calar foc als boscos,
  Que tothom visqui bé amb tu!
  
  A això només vaig respondre:
  Senyor, excavaré la terra!
  Perquè els nens riguin de felicitat,
  Perquè no hagis de reconciliar la teva pròpia gent!
  
  Després de tot, el bé depèn de nosaltres,
  Cadascú decideix: l'elecció és seva!
  I de tu els fils Totpoderosos,
  Tens l'univers al puny!
  
  També ens aferrarem a tu,
  Després de tot, la Pàtria no es pot trobar més santa!
  Mentre disparava, els meus dits es van quedar molt adormits,
  I encara no tenim vint anys!
  
  La victòria és un fruit inabastable;
  Per als que són febles, covards o estúpids!
  Però els soldats poden manejar tots els cims,
  Portarem aquest pes excessiu al melic!
  Després van desaparèixer al luxós palau de l'acadèmia del drac.
  I el mentor de negre va mirar amb atenció a Dominica i es va adonar:
  - Ets molt maca. Especialment per a la raça humana imperfecta. És increïble!
  Dominica va cantar amb entusiasme com a resposta:
  Sóc la perfecció mateixa
  Sóc la perfecció mateixa
  D'un somriure a un gest,
  Sobretot elogis!
  Oh, quina felicitat
  Sapigueu que sóc perfecte
  Sapigueu que sóc perfecte
  Sapigueu que sóc ideal!
  El professor amb un vestit negre va mirar la noia amb severitat i va observar:
  - Té una modèstia increïble! Quina estimada!
  La nimfa mostela va suggerir:
  - Potser hauríem de fer-li pessigolles als talons amb pals?
  La professora va arronsar les espatlles i va respondre sense gaire confiança:
  - No és mala idea! Però és millor portar-la al mestre del drac. A veure si aprova la prova d'accés!?
  La marquesa va assenyalar amb un somriure:
  - Proves d'accés? Aquesta no és la idea més tonta, però es pot adoptar al primer plat, on serà trivialment senzill!
  El professor va objectar amb to sever:
  - I posar aquest noi gran amb nenes de set anys? Sí, la burlaran i la pessigaran. Sí, i ella mateixa pot agafar algú i matar-lo. No, aquest no és un enfocament empresarial en absolut! Les noies grans la necessiten, i per això ha de mostrar un alt nivell de talent!
  La mostela va assentir:
  - Sona lògic!
  Dominica va negar amb el cap, que semblava un dent de lleó de maig:
  - No em molestis amb les nenes.
  El professor va assentir:
  "Llavors feu els exàmens amb Lady Dragon Master". En aquest cas, seràs admès a un curs d'elit. Fins i tot viuràs en una habitació separada i agradable, amb un plat de plata i una poma.
  L'actriu va preguntar sorpresa:
  - Com és, amb un plat de plata?
  El mentor va explicar:
  - És com si tinguessis televisió a la Terra. Només de moment pot haver-hi menys programes. I què? Tu tens tecnologia, nosaltres tenim màgia. Però aquí podeu veure a través d'un plat, si teniu una habilitat màgica real, què està passant.
  Dominica va preguntar insinuant:
  -Veus la Terra?
  El professor va assentir d'acord:
  - I la Terra pot ser ... Tret que, és clar, siguis un mag molt avançat. Jo també vaig navegar per Internet, un invent humà genial. I he de dir que realment saps disparar. I van crear una xarxa interessant. Fins i tot és sorprenent que l'electricitat simple sense cap màgia sigui capaç d'això!
  La Dominica es va arronsar d'espatlles i va respondre:
  - Sí, això mateix em sorprèn! Per què no ho fas per tu mateix?
  Aleshores la nimfa marquesa va respondre:
  - El progrés científic és una cosa perillosa. Si les nostres bombes tornen a esclatar, i no les simples, sinó les nuclears ! D'aquesta manera, ningú es quedarà amb vida, i la radiació màgica és pitjor que la radiació normal!
  Dominica va xiular:
  - Aquí estan ! Això passa.
  Les alumnes van cridar:
  - No necessitem algú així , és una tia malvada!
  El mentor en tons gelats va ordenar:
  - Segueix-me!
  I es va moure. Portava sandàlies especials als peus que deixaven els dits dels peus oberts al davant i li permetien fer encanteris amb anells. La mateixa mentor també sembla jove: ni una sola arruga, una cara impecable. Però la seva estructura és visible, no les suaus línies emergents d'una adolescent, sinó una dona adulta amb trets clàssics i, fins i tot, es podria dir, aristocràtics. I la mirada és molt dura.
  La Dominika pensava que tenia algun tipus de títol. I potser no és petit.
  La va seguir, i la marquesa-nimfa va saltar al seu costat i va piular, mostrant les dents:
  - Ets una reina tan magnífica. Però el cop del teu front ja s'ha curat, t'estàs recuperant ràpidament!
  Dominika va assenyalar amb una rialla:
  Expansor de força i manuelles,
  Una ment sana en un cos sa!
  Així que van passar al costat d'una font i set dolls que van erupcionar uns cent metres en l'aire , meravellats de la meravellosa bellesa. A continuació hi ha la porta, a l'entrada d'una arquera femenina, i una armadura daurada .
  Van saludar la nova noia amb assentits de cap i el timbre dels seus peus nus i cisellats.
  Dominica va assenyalar:
  -Les noies tenen tres bones qualitats. Una, que són precioses, i la segona, que...
  I aleshores la resposta no va venir al cap. I aquí estan dins de l'edifici de l'Acadèmia del Drac. Aquí hi ha tant de luxe que ni tan sols el pots comparar amb Peterhof. A més de l'or i el platí, encara hi ha molts metalls diferents que no tenen anàlegs al planeta Terra. I també, nombroses pedres precioses dels patrons més complexos i bells, revestides d'ornaments, capolls florals gràcils i iridescents. També hi ha molts retrats diferents a les parets. Sobretot elfs i elfs. Però hi ha altres criatures. Però gairebé totes les cares i figures són joves i destacades. Els homes joves sovint posen amb el pit nu. I són molt semblants a les estàtues de l'antiga Grècia i Roma. Aquí hi ha moltes coses ... I també hi surten fonts pels racons, que també es veuen precioses i de bon gust.
  També són visibles miralls amb marcs taronja i daurat, emmarcats amb diamants i topacis. El que en si mateix sembla força decent i també és agradable a la vista.
  La Dominika es va alegrar de constatar que el seu cop de pedra pràcticament havia desaparegut. I torna a ser bella i amb els cabells daurats . I tal noia...
  El seu cabell és tan brillant que poca gent creu que no està tenyida. Però aquest és el seu color natural. I li va molt bé contra el bronzejat de la seva cara jove.
  És una noia de sang noble, i salta de tant en tant com un mico.
  I l'acadèmia en si és més fresca que el Palau de Versalles. Així que intenta apropar-te a ella.
  Dominica el va agafar i va cantar:
  Les voltes dels palaus són temptadores per a nosaltres,
  La llibertat mai serà substituïda!
  La llibertat mai serà substituïda!
  I els seus dits nus van agafar un còdol de diamants del terra i el van llançar més amunt. Va passar volant, però la nimfa va trencar els dits i el diamant va acabar al seu palmell obert.
  Dominica va assenyalar:
  - Ho has fet amb intel•ligència!
  La mostela va xiular:
  Més àgil que un macaco
  Més resistent que un bou...
  I el sentit de l'olfacte és com el d'un gos,
  I l'ull és com el d'una àguila!
  El mentor va assenyalar amb to sever:
  - Ara anirem avall .
  Dominica va balbucejar:
  - O potser és millor, al contrari, pujar?
  Ella va negar amb el cap:
  - A sota hi ha un estadi subterrani. Allà demostraràs les teves habilitats si vols entrar a l'elit!
  L'actriu va preguntar tímidament:
  - Què passa si no aprovo els exàmens?
  El professor va dir severament:
  - I llavors et convertiràs en un esclau. Has fet d'esclaus a les pel•lícules i saps què és?
  La Dominica va riure i va respondre:
  - Avui la noia és una esclava nua,
  I demà només és una deessa genial!
  I ella, de fet, va començar a divertir-se i sense cap dificultat.
  I així van començar a baixar les escales de marbre. I va ser com una baixada als inferns.
  Dominica va recordar com interpretava a una bruixa a les pel•lícules. La van aixecar amb una cadena, amb les mans lligades darrere d'ella fins al sostre. I va fer molt mal. I estreny les venes. El cos bronzejat i musculós de la noia està cobert de suor pel dolor i la tensió. I llavors s'allibera la cadena. I ella se sent alleujada per un moment i es precipita cap avall. I hi ha tensió allà mateix al terra.
  I la Dominica crida de dolor infernal a les articulacions i les espatlles. Sí, cal sentir-ho.
  La nimfa, en veure que la cara de la noia feia una ganyota , va observar:
  - No cal que siguis un esclau. És possible que esdevingui un estudiant del grup júnior.
  La Dominika va riure i va notar, cantant, burlant-se d'ella mateixa, d'una noia gran i d'una actriu:
  alumne de primer, alumne de primer,
  Avui són les teves vacances...
  És un moment meravellós i divertit,
  Primera trobada amb l'escola!
  Laska va assenyalar:
  - No es divertit! Mai heu somiat amb les nostres capacitats en màgia!
  Dominica va respondre agressivament:
  - Alguna vegada has somiat amb els nostres èxits tecnològics? Una bomba d'hidrogen tancarà tota la teva màgia.
  El mentor de negre va assenyalar:
  - No cal presumir . Això no és adequat!
  Dominica va respondre:
  - Això no és presumir, sinó una declaració de fets. Una bomba d'hidrogen amb una potència de cent megatones és capaç de destruir tota la vida en un radi de cent quilòmetres. Us imagineu què és això?
  Nimfa confirmada:
  - No menteix! En realitat , la gent té armes tan fantàstiques destructives. I el més important, també hi ha míssils capaços de llançar-lo a l'objectiu.
  La mestra va murmurar entre dents:
  - És una llàstima que la pestilència dels homes no hagi afectat la Terra. Els homes agressius com el teu no mereixen viure!
  Dominica no va discutir, assentint amb el cap:
  - De vegades també penso que és així.
  La nimfa va assenyalar:
  - La gent també és diferent. No us penseu que tots són dolents. Encara que, quines persones són més nombroses, dolentes o bones, no es pot dir bé a primera vista!
  Dominica va assenyalar amb un somriure que semblava molt trist:
  - Si mires la televisió central, potser n'hi ha de més dolentes . O fins i tot molt dolents!
  Nimfa confirmada:
  - Això és xenofòbia! Quan l'odi s'intensifica cap a tot allò que no és com tu. Però això no s'ha de prendre com a exemple.
  Dominica va assenyalar:
  - D'acord, no parlem de política. El meu objectiu és salvar tots els representants del sexe fort al planeta ... És a dir, al teu univers. I això és més que un planeta!
  Weasel va respondre educadament:
  - Aquest no és un planeta, ni tan sols un gran, però tampoc és un univers. És una cosa entre un planeta molt gran i l'univers. Però prefereixo no ficar-me a les males herbes...
  El mentor va sacsejar les seves característiques orelles, que li sortien de sota els cabells, i va dir:
  - En qualsevol cas, no només nosaltres, sinó que hi ha altres acadèmies de dracs i no dracs que busquen la manera de salvar els mascles, i si és possible, tornar-los.
  Dominica va xisclar:
  - Un home que s'ofega s'aferra a les palletes! I realment és un maó...
  La nimfa marquesa va suggerir:
  - Potser hauries de cantar millor, la baixada és força llarga!
  La noia actriu va assentir:
  - Sí, estic d'acord , és encara més fresc que al metro!
  I la Dominica va assentir amb el cap, que brillava amb pa d'or, i va cantar:
  No hi ha edat ni alçada a la guerra,
  Ella fa que noies i nois siguin iguals!
  Els que no volen la felicitat en silenci,
  Qui vol volar encara més alt!
  
  Picem, disparem i tallem,
  Per a nosaltres hi ha fe: servei a la Pàtria!
  Per descomptat, és millor servir d'espasa,
  Per guanyar la batalla de manera decisiva!
  
  Què més és més important per a les nostres dones?
  Per descomptat, porteu-lo no només al llit!
  Ets un marit àguila, no un pardal lamentable,
  Esforça't perquè les nostres cases no es cremin!
  
  Aquesta és una batalla ferotge, veiem que ve,
  L'horda navega, les masses no es poden comptar!
  Però els ferrers van forjar un escut fort,
  El rugit i els repics dolents no ens espantaran!
  
  I ens vam reunir, legió,
  Les llances s'aguanten amb força a les mans dels poderosos!
  Sigues l'enemic almenys un campió en la destrucció,
  Les tombes esperen, no les medalles al melic!
  
  Vam xocar , però les noies fan pudor,
  Les espases a les mans brillen com un llamp!
  Noies tan fortes, mirada dura,
  Per enveja fins i tot de les estrelles Jedi !
  
  pensaven els orcs, les criatures , els reis ?
  Però ara els "óssos" corren!
  Som els guerrers sagrats de Rus,
  Qualsevol lluitador, noia o noi!
  
  Els expulsem i no fem presoners,
  Les persones lliures no haurien de produir esclaus infeliços!
  Vam tractar amb el corb pelut,
  Els interessos de la pàtria són més alts que els privats!
  Sí, la cançó no és feble i la veu del guerrer és meravellosa.
  El descens es va completar, i ara tres noies de diferents espècies: un mentor elf, una nimfa marquesa i un home drop-in, es van trobar al territori d'un gran estadi subterrani, no inferior en grandària a Luzhniki, i potser fins i tot superior.
  Tenia un munt d'aparells de tota mena, un sostre alt i suports per a centenars de milers d'espectadors, i cadires brodades amb vellut, perles, or, o fins i tot per als convidats més cars amb diamants i altres pedres.
  Al mateix temps , estava gairebé buit. És cert que al centre hi havia la mateixa Gran Mestra i la cap de l'acadèmia, la Duquessa Drac de Montserrat.
  Una femella molt bonica amb set caps, pintada amb tots els colors de l'arc de Sant Martí. I sembla tan bonic, senzillament increïble, sobretot si ho veus a la realitat i no en una pel•lícula.
  Dominica va cantar fora de lloc:
  Cel alt, distàncies llunyanes,
  Escolta la cançó sobre els valents Akmale ...
  És un drac dolent, va lliurar la terra,
  I aquest cavaller va deixar la llum del cel!
  Es tornen a cantar cançons...
  Aquí la Drac Duquessa de Montserrat va interrompre amb una veu amenaçadora, com les trompetes de Jericó:
  - Tu , veig, ets una noia molt descarada, amb una llengua que es podria enrotllar fàcilment en un llarg bucle al voltant del teu coll humà.
  Dominica va respondre amb un somriure innocent:
  - No volia ofendre't. És que m'agrada molt cantar. I Akmal és només un nen de contes de fades, un personatge de pel•lícula d'una pel•lícula infantil. No t'ho prenguis massa seriosament!
  Drac femella de set caps, de la mida aproximadament un bon avió d'atac de dues places, va riure i va notar, amb els set caps parlant alhora, com si formessin un sol tot, malgrat els seus diferents cervells:
  - I ets enginyós i valent, i alhora, enginyós. Com a mínim pots fer alguna cosa en màgia?
  Dominica va cantar una cançó còmica com a resposta:
  Regal de professors,
  Van passar temps amb mi...
  Va patir amb mi per res...
  El mag més hàbil!
  
  Mestres savis
  Vaig escoltar sense atenció...
  Tot el que no em van demanar
  Ho vaig fer d'alguna manera!
  . CAPÍTOL Núm 5.
  El nen esclau i antic príncep Enomau va tornar a ser assignat per girar la pesada roda. Un nen, d'uns onze o dotze anys, superant el cansament i recolzant els seus peus nus sobre pedres esmolades, estava molint gra. Dues noies elfes van colpejar, a intervals aproximadament iguals, l'esquena nua i musculosa del nen. D'alguna manera, aquesta existència d'esclaus va proporcionar un alivi de convertir-se en pedra. Però els joves esclaus no se'ls hauria de deixar descansar i haurien de ser colpejats amb força i força.
  I així fins que el nen esclau, completament esgotat, s'adorm. I després el tornen a criar, l'alimenten perquè no es mori de gana i tingui forces per treballar. I tornen a aprofitar.
  Això dóna vida, però només una molt dolorosa. Com, com l'infern durant la vida, excepte que el cos és jove i sa i els pensaments estan al cap i la consciència és clara. Però això ho fa encara més humiliant i dolorós. Per allunyar-se una mica del dolor i la fatiga, l'antic príncep i ara nen esclau Enomau va utilitzar la seva imaginació;
  Una tripulació de pirates en dracs de batalla recorre els núvols a la recerca de preses. Un elf jove i guapo Enomau amb un vestit elegant, unes botes que brillen amb vernís escarlata i amb esperons de diamant controla el seu monstre de tres caps. I la resta de l'equip està format per noies increïbles. Són musculosos, bronzejats, descalços, i tota la seva roba són collarets de pedres precioses al pit i als malucs. I tots, per descomptat, són només models de moda amb els cabells brillants. Muntaven dracs que eren una mica més petits i només tenien un cap.
  Bé, és clar, és un home, el sexe fort, i el seu equip està format per representants del sexe just. I no necessita altres homes.
  Així que només el capità masculí té sabates, i els seus subordinats encantadors poden fer coses amb els seus peus nus i elegants en la batalla que no es poden dir en un conte de fades ni descriure amb una ploma! Les belleses són capaços de llançar explosius amb força letal i llançar una daga, un bumerang o una agulla verinosa.
  Enòmau, el jove príncep, va cantar amb alegria i alegria:
  L'home ric, és clar, riurà,
  Sacseja el teu mammon, la panxa plena!
  I el nostre destí és morir de dolor,
  La mort vetlla per tothom, una vella amb una dalla!
  
  I volem córrer per l'herba,
  Després de tot, encara som, bàsicament, només nens!
  Però el nen se sentirà doblement esclavitzat,
  No hi ha llibertat a cap presó del planeta!
  
  Hem de lluitar, aquest és el destí,
  Mata un camarada si has de matar un germà!
  No té sentit resar al Totpoderós,
  Per quins pecats els esclaus cobren la retribució?
  
  Hi ha sang a l'arena i brutícia al calabós,
  Les rates em van mossegar els peus descalços!
  El príncep cobdiciós es burla amb el seu peu de bou,
  Ell mateix hauria de ser enviat!
  
  Per sobreviure, has de matar,
  Pateix tant en l'ànima com en el cos mortal!
  Els nobles festegen els cadàvers de la pobresa,
  La pudor va morir, només va quedar un cop de guix!
  
  Però tot i així, l'esperit de voluntat no es pot trencar,
  La Pàtria és viva en els pensaments del nen!
  Un exèrcit arribarà als elfs eterns amb abusos,
  Abocarem els rics pels seus fets !
  
  Llavors la bossa de diners tremolarà ,
   Qui va extreure els sucs de la Pàtria!
  Per guanyar, necessitem una ment brillant,
  I si ets un covard, fins i tot els déus són impotents!
  
  Aquí hi ha un swing de l'espasa, el cap va volar,
  El botxí es va convertir de sobte en una víctima!
  Com el diable va escapar de sobte del calder,
  Així que la ira és expulsada d'un gran cor!
  
  No cal pensar, els elfs de la llum són febles,
  El nostre poble no s'ha inclinat davant de ningú!
  el nouvingut de l'infern ,
  I tenim l'amabilitat de beure te del plat!
  Una cançó preciosa, i el seu equip de dracs és magnífic. Així, planant a la mà dreta, una noia elfa amb els cabells vermells de coure que revolotejava al vent com una pancarta proletaria va exclamar:
  - És hora de posar-se seriosament, oh príncep dels pirates de l'aire!
  Enomai va assentir amb un somriure:
  - Certament! Per això hem nascut!
  Les noies cantaven a cor, a l'uníson, rebotant i jugant amb els seus cossos forts, esculpits amb músculs desenvolupats:
  Som pobres, som pobres pirates,
  Ho sentim molt, molt...
  Posem gerres al cel per a les caravel•les,
  Però perquè no ens van inculcar moralitat!
  I els guerrers cantaven amb més alegria i emoció encara, i les seves veus eren com trins de rossinyol amb cos:
  Els pirates no necessiten ciència
  I està clar per què...
  Tenim cames i braços,
  Però no necessitem el nostre cap!
  En aquest moment, una noia amb els cabells groc-violeta xiulava amb veu:
  - Presa endavant! Hi ha un galió aeri sencer a la direcció dreta!
  Les noies cantaven a cor:
  Eh ma , sobre l'oceà, eh ma , dracs en escac,
  Eh Ma , mira la fabulosa riquesa...
  No ens preocupen les lleis, estem construint un nou ordre,
  Morir dèbil i estúpid sota les espases!
  El príncep Enomau va ordenar:
  - Bé, noies, si estem destinats a robar, llavors robarem!
  I llavors tot un estol de dracs es va precipitar a atacar. Es van precipitar cap al seu objectiu.
  El galió era un vaixell gran i bonic. Malgrat el gran pes i carregat de mercaderies diverses, gràcies a la màgia, flotava sense problemes a l'atmosfera. I el vent va bufar les veles d'aquest galió.
  Enomai va assenyalar que les veles del vaixell tenien patrons molt brillants i bonics. I això, diguem-ne, és molt xulo . Sobretot quan va aparèixer el sol naixent.
  Des del galió van observar un estol de pirates que controlaven dracs entrenats. I l'equip va començar a fer-ho. En ell, també, la majoria són noies boniques amb túniques i nois esclaus. Només anaven en banyador, només un parell de joves esclaus tenien braçalets d'or i plata brillants als turmells i als canells.
  Les noies guerreres estaven decorades amb més prodigació. Però també descalços, com nois de dotze a catorze anys, musculosos, bonics, però amb marques d'esclaus al pit i a les espatlles.
  Només una noia guerrera tenia unes botes elegants als peus. Sembla que ella és la més important aquí i la capitana. Una rossa tan bonica amb un cabell que semblava esquitxat de pols daurada.
  I quina cara més bonica que té. I el cos està cobert d'una armadura fosa en platí, safirs, maragdes, topazis, robins, àgates i diamants. A més, les pedres precioses estan disposades en un meravellós adorn dels colors més bonics. Hi ha roses, tulipes, blauets, no m'oblidis, mimoses, peònies i moltes altres.
  A la seva luxosa armadura, totes les flors són diferents i no es repeteix cap.
  El príncep pirata Enomau va sentir una onada de sentiments brillants dins de si mateix i va arrollar:
  - Bé, és realment possible paralilar i matar tanta bellesa! No puc suportar aquest pecat a la meva ànima.
  El company pelir-rojo de foc va comentar:
  - Però per això som pirates! Després de tot... és impossible piratejar sense pecat.
  Un altre va comentar amb un somriure:
  Sí, és difícil matar realment els éssers estimats,
  Després de tot, un elf , creieu-me, va néixer per a la felicitat...
  Però si ets un pirata, la fulla és la mare,
  Sense sang, pluja i etern mal temps!
  La pèl-roja també va assenyalar:
  - Són noies i nois bonics, és clar, però no són la nostra raça d'elfs, sinó de la raça de la gent! Mira, genial , la forma de les seves orelles.
  Oenomai es va sorprendre:
  - La gent és tan bonica i jove?
  El guerrer del foc va assentir:
  - Això és! Amb l'ajuda de la màgia van rebre l'eterna joventut. I ara aquests nois estan atrapats en els seus primers anys d'adolescència.
  Ara sempre seran joves i submisos.
  El jove príncep cantava:
  Tots els elfs, gent del planeta,
  Sempre haurien de ser amics...
  Els nens sempre haurien de riure.
  I viure en un món en pau!
  Els nens haurien de riure
  Els nens haurien de riure
  Els nens haurien de riure -
  I viure en un món en pau!
  L'elf rossa va suggerir:
  - Hi ha una opció! El millor lluitador del seu costat i el millor o millor del nostre costat lluitaran. En cas de victòria, comparteixen el botí amb nosaltres, i en cas de derrota, el guerrer perdedor es converteix en . o un esclau o un cadàver!
  Enomaus va assenyalar:
  - Això és lògic! Estic preparat per lluitar!
  Noies amb dracs envoltaven el galió. Són més ràpids; un vaixell massiu simplement no podria escapar del ramat àgil.
  Però el galió tenia pistoles. I van començar a dirigir-los, i fins i tot les metxes van començar a fumar.
  Enomau va dir amb veu tronadora:
  - Proposo un duel! Segons el costum dels pirates aeris. Un lluitador del teu costat i un altre del nostre. Donaràs la meitat de la teva càrrega al guanyador. I en cas de derrota , fes el que vulguis amb el perdedor. No et molestarem.
  La noia capità amb una preciosa armadura amb flors va respondre:
  - Genial! Acceptem aquest repte! lluitaré! I tu nomenes a qui vulguis!
  El príncep elf Enomau va declarar decisivament:
  - Sóc l'únic representant del sexe fort entre vosaltres. Així que he de lluitar!
  L'assistent pèl-rojo va dir agressivament:
  - No sóc pitjor lluitador! Vull lluitar!
  I va sacsejar la cama descalça, elegant, molt àgil, que és mòbil, com el cos d'una cobra.
  El jove guerrer va objectar:
  - Som capitans, lluitarem!
  La noia amb una preciosa armadura va assentir i va dir amb un somriure:
  - Marquesa de Diana, al vostre servei!
  El jove elf va respondre confiat:
  - El príncep Enomau! A punt per a la batalla!
  I molt hàbilment el jove guerrer va saltar a la coberta i va treure la seva llarga i fina espasa.
  Lady de Diana també va treure la seva fulla i va preguntar amb un somriure:
  - Per què el príncep es va convertir de sobte en un pirata assedegat de sang?
  Enomau va respondre a això de manera decisiva:
  - És una història llarga. Però no sóc un pirata assedegat de sang, sinó un noble! I això marca la diferència.
  La marquesa va respondre amb un somriure:
  - No et mataré, seràs el meu esclau personal i presoner. Et faré llepar les plantes dels meus peus nus amb la teva llengua i així donar-me plaer!
  Enomau va riure i va respondre:
  et mataré ! I fins i tot és agradable fer pessigolles a aquests peus amb la llengua. Però tot i que sou un guerrer seriós, no esperareu la meva derrota!
  Diana va somriure més àmpliament , amb les seves grans dents, i va respondre:
  - A veure! No només jo, sinó també altres noies et muntaran captius. I et torturarem i et colpejarem fins a la mort. A veure com somriu en aquest cas!
  El príncep pirata va cantar en resposta:
  No et rendeixis, no et rendis, no et rendis
  En la batalla amb el monstre del malson, no sigues tímid...
  Somriu, somriu, somriu -
  Sapigueu que tot es veu genial i bé !
  La marquesa va assentir amb una mirada molt satisfeta:
  - Ets un jove alegre! Seríeu un gran bufó. Potser fins i tot et donaré a la reina. I serà divertit!
  Enomau va respondre enfadat:
  - Prou xerrada ociosa. Lluitem!
  La noia amb armadura va saltar del sòl de la bateria i va atacar la seva contrapart. Enomaus la va trobar, va parar els cops i fins i tot va respondre, gairebé tallant l'orella de la bellesa. Va saltar enrere i va observar amb un somriure de pantera:
  - I no ets malament. Em pensava que eres un príncep com jo una monja!
  La noia, però, no és una elfa, té oïda humana. Però Enomaus és un elf. Les persones i els elfs tenen fills en comú: mestissos . Però normalment se'ls diu bastards . I no els agraden gaire els dos.
  La noia marquesa va tornar a atacar. Va dur a terme combinacions complexes amb espases. I la seva fulla va parpellejar, va saltar i va tornar a girar, com les ales d'un molí en un huracà. I ella va atacar.
  El príncep, que no era sense motiu l'hereu d'un enorme imperi, li va assolir un fort cop al pit. I va perforar l'armadura. Fins i tot es salta sang. I era evident que la noia estava ferida.
  Ella va fer un pas enrere i va xiular:
  - Nen monstre perillós!
  Edmond va respondre amb un somriure condescendent:
  "Pot ser un monstre, però estic lluny de ser un nen!"
  Diana va riure i va tornar a atacar. Encara que d'ella gotejava sang escarlata. I es va estendre per la coberta.
  La reina pèl-roja va assenyalar:
  - Li hauria tallat el cap de seguida! Jo no estiraria les gaites.
  La marquesa-capità va xiular:
  - I et puc donar aquesta oportunitat!
  Enomaus va respondre colpejant la guerrera sota la mà amb la seva espasa i tallant-li el tendó. Va deixar caure l'arma de la mà dreta, però de seguida la va agafar a la seva esquerra. I ella va somriure carnívora, com si fos la mestressa de la situació en aquest enfrontament.
  El jove va assenyalar:
  - Ets una noia valenta! Però després et fas mal. Millor renunciar!
  Diana va exclamar:
  - Morirem, però no ens rendirem!
  El guerrer pirata pèl-roig va xiular:
  Ens has de respectar, témer-nos,
  Les gestes de les dones pirates són infinites...
  Els elfs de la llum sempre van saber lluitar,
  I el planeta està boig per nosaltres!
  I rialles com a resposta, tan iridescents i sonant. Tot semblava genial i amb sentiment.
  I Diana va tornar a atacar. Va actuar amb la mà esquerra no pitjor que amb la dreta. I va ser força bonic, els moviments tan gràcils. A més, la marquesa-capità es va treure les botes i els seus petits i elegants peus van quedar nus. I això va augmentar la seva destresa.
  Enomaus va assenyalar:
  - I descalç et convé, estimada bellesa!
  Diana va xiular:
  - Besaràs els meus talons nus!
  La lluita va ser molt agressiva. La marquesa va atacar amb una fúria salvatge i va blandir l'arma com si fos un ventall de dama. I això va resultar molt bonic. I aleshores la punta va ratllar a Enomaus al llarg de la galta llisa, sense pèl i rosada de l'elf.
  El jove va assenyalar:
  - Ets bo!
  Diana va assentir:
  - Sí, estic genial! I de nou el swing i el gir.
  El pirata pèl-roig va cridar:
  -Pega-la! Matar-la!
  Enomau va respondre amb un somriure:
  - Què passa amb el manament del Totpoderós - no matar?
  La noia del foc va respondre:
  - Literalment: no cometis un assassinat malvat!
  El príncep pirata va murmurar:
  - Aleshores, és possible cometre un bon assassinat?
  La noia pèl-roja va confirmar:
  - Ni tan sols és possible, però és necessari!
  Mentrestant, la capità de la noia ferida va intentar atacar de nou, i va actuar molt bé. I va esgarrapar l'Enomaia al braç i a l'espatlla.
  Diana va rugir:
  - Et sentiràs malament! Et mataré, cadell!
  Enomau va cantar com a resposta, parant els atacs;
  Coneixem la glòria immortal en les batalles,
  Sense saber la por, talla amb valentia!
  Que l'espasa ens ajudi en grans èxits,
  Derrota l'enemic: res més importa!
  
  Naveguem pel mar, sense saber cap dubte,
  Un pirata i una tempesta, un huracà no és cap barrera!
  El record romandrà en el cor de les generacions,
  L'enemic és derrotat: aquesta és tota la recompensa!
  
  La bellesa et donarà amor apassionadament,
  I demà el botxí espera el cadafal!
  Connectar la teva vida amb un filibustero és perillós,
  La fortuna llança els daus d'una manera capritxosa!
  I a la darrera paraula, el príncep pirata va tallar la mà de la marquesa amb la seva espasa, i l'arma va caure de la seva mà pàl•lida.
  La Diana va somriure i va saltar, apuntant el seu taló nu a la barbeta de l'Oenomai. I la noia caminava casualment. El jove la va agafar i després la va tirar a terra. Diana es va estavellar contra la coberta i va quedar atònit. Realment va intentar saltar, però la punta de la punta de la bota li va colpejar a la barbeta i la noia es va desmaiar completament del cop potent.
  Enomau va aixecar les mans i va exclamar:
  - Victòria!
  Un estrèpit va recórrer la tripulació de noies i nois descalços. I els guerrers amb els seus nois esclaus es van agenollar desafiant.
  El guerrer pèl-rojo va assenyalar:
  - D'alguna manera va resultar molt fàcil! Vaig pensar que seria més difícil.
  Enomaus va murmurar:
  - Va pensar el gall dindi i va acabar a la sopa!
  La noia va riure i va assenyalar amb una rialla:
  No pensis malament amb els elfs
  Arribarà el moment, ho entendràs per tu mateix...
  Xiulen com bales a la teva templa,
  I la noia corre a la batalla completament descalça !
  La pèl-roja va suggerir:
  - Anem a colpejar els nens esclaus amb els talons nus amb pals. Crec que els encantarà!
  Enomau va fer l'ullet i va dir:
  - Creus que els agradarà? Tot i que les plantes rugoses dels nois probablement no són tan sensibles al dolor d'un pal.
  El pirata pèl-rojo va assenyalar:
  - El més important és que ens agrada! Als lladres com nosaltres els resulta molt agradable torturar nois bonics!
  Una bella noia amb una túnica intel•ligent i joies als canells i als turmells va arrullar:
  - Estic preparat, com a ajudant de la marquesa, per continuar la lluita! I lliura l'altra meitat del botí!
  El pirata del foc va grunyir:
  - Ella és meva! Barallaré amb ella! Això és clar.
  Enomai va assentir d'acord:
  - Lògic! No és tot per a mi emportar-me sol. Encara que jo sóc el més important per a tu.
  El guerrer pèl-roig va objectar:
  - No hi ha cap entre iguals. I em proposo lluitar sense armes.
  El guerrer amb túnica va assenyalar:
  - Sense armes? No tens por, elf?
  El pirata del foc va respondre decididament:
  - No entreu al bosc per tenir por dels llops!
  La noia de la túnica, aquesta encantadora rossa de mel, va preguntar amb un to suau:
  - Que el jove encantador canti per nosaltres. Crec que alguna cosa lírica, i altres noies em donaran suport.
  Les belleses d'ambdós costats van xiular a l'uníson:
  - Benvingut! Volem les teves cançons amb tota la força!
  Enomau va cantar amb un somriure:
  Recordo com ara, la cara radiant i brillant,
  La mirada em va travessar el cor com un punyal!
  Vaig cremar als corrents de vent ardent,
  Només vas romandre en silenci com a resposta!
  
  La teva veu, que bonica i pura és,
  Crec en la cascada interminable de les teves carícies!
  No necessito una vida odiosa sense tu,
  I ara m'il•luminarà un raig etern!
  
  Ets la deessa de l'amor sense límits,
  Un oceà ple de llum meravellosa!
  Trenca els grillons de gel, en broma,
  No veuré l'alba sense tu!
  
  La teva cara brilla com el sol a dalt,
  No hi ha figures més belles a l'univers!
  El sentiment de passió cobreix com un huracà,
  Estar amb tu per sempre és felicitat!
  
  El dolor de la meva ànima fa furor com una tempesta,
  I el foc del meu pit crema sense pietat!
  T'estimo, mires orgullós a canvi,
  El gel en trossos et trenca el cor!
  
  Entre les llums de l'oceà estrellat sense límits,
  Tu i jo hem volat al cel com àguiles!
  I els teus llavis, brillants de robins,
  alguna cosa amb tendresa i apassionament!
  I els aplaudiments són tals que les belleses simplement sufoquen de plaer. Però en aquell moment una de les noies va cridar:
  - Dues fragates de combat estan arribant aquí!
  Enomau va assenyalar amb un somriure trist:
  - Bé, això és exactament el que volies? Necessites una lluita interessant? Així que ho aconseguiràs!
  La pèl-roja va comentar enfadada:
  - Els van cridar! Creuers amb soldats. I ara no et sortiràs amb només cops als teus talons nus!
  La noia que mirava amb uns prismàtics va assenyalar:
  - Hi ha orcs a les naus. I això vol dir que ens espera una prova seriosa.
  Enomaus va assenyalar lògicament:
  - Però podem matar els nostres enemics sense cap dany a la nostra consciència. Quan toques guerrers preciosos, el teu cor sagna literalment!
  La noia de cabell verd va dir:
  - Els nostres dracs són més ràpids que les fragates. És possible que tinguem temps de marxar!
  El príncep pirata va dir decididament:
  - Al nostre diccionari no hi ha cap paraula com escapar!
  I les noies pirates cantaven amb ràbia, preparades per a una batalla a vida o mort;
  Vivim en un món ple de separació, tristesa...
  Què ha de fer un soldat quan està sol ?
  Els déus, amb raó, van decidir cruelment per nosaltres...
  Aquest noi s'està tornant grisos les temples!
  
  L'univers és tan cruel per estimar,
  Les llàgrimes de separació van fluir en cascada...
  La compassió va desaparèixer sense deixar rastre, com un somni,
  I la vida es va fer com una pedra sense suavitat!
  
  S'està congelant al desert, i el gel crema de calor,
  Com una cadena rovellada embolcalla el meu cor!
  I la pluja de la separació bateja com fraccions al terrat...
  Les butxaques estan buides, només queda coure!
  
  Però la fe en la gesta d'un lluitador inspira,
  El Déu Totpoderós, ja ho saps, ha fet un ferm vot!
  I serà com les fulles del calorós maig per a nosaltres,
  Quan brotem, ens trobem amb l'alba!
  
  Vols fer el planeta més feliç?
  Perquè cadascú de nosaltres canti gloriosament com un rossinyol?
  Llavors la mel més dolça es va convertir en una collita del til•ler -
  En l'ànima dels gegants, acabem amb les mentides !
  
  No cal enganyar Déu, creieu-me,
  Ell veu a través de quin de nosaltres és un covard i un boig !
  Doneu el sentit del Senyor al sacrifici,
  No és d'estranyar que digui, us pagaré!
  
  ens va atrapar en línia ,
  Ningú sap on acaben els assassinats.
  Judes penja d'un tremol podrit -
  I per als que van creure: una corona de llorer!
  
  Qualsevol persona pot ser millor
  La nostra elecció és conscient: lluitar per Crist.
  Però de vegades hi ha bassals de sang,
  Almenys hi ha una promesa: vindré aviat!
  
  Oh món, quanta violència tens,
  Com si no poguéssim viure en pau !
  La dona va plorar sobre el taüt del soldat,
  Què prim és el fràgil fil de la vida!
  
  Vessar sang no és la nostra vocació...
  Vull estimar, donar el paradís a la Pàtria!
  Per què és aquest càstig per a tots nosaltres?
  Resposta: dona tota la teva riquesa als pobres!
  
  És impossible comprar la salvació per diners,
  Perquè l'or no té preu per Déu!
  I a l'església t'inclines el diumenge,
  Fer-se alats com les àguiles!
  
  I arribarà el moment: arribarà el Regne de Déu,
  La foscor malvada i depredadora s'acabarà!
  L'espiritual perirà, maleïda esclavitud,
  I el país es convertirà en la Grandesa de la Felicitat!
  Després d'una cançó tan inspiradora, les noies-pirates dels dracs van agafar i van anar a assaltar grans fragates, que estaven plenes d'orcs: óssos pudents i peluts.
  Hi havia menys noies que les criatures desagradables, però eren molt més àgils i destreses.
  I aleshores les noies que eren al vaixell mercant també van entrar a la batalla al costat dels pirates. I també els nois esclaus es van precipitar a desmuntar les armes. Aquesta és una unitat tan commovedora de persones i elfs contra els seus eterns enemics històrics: els orcs.
  Enomau també es va unir a la batalla. El jove va balancejar dues espases alhora, fent marxar el molí, tallant els caps dels orcs. Va lluitar amb la fúria d'un lleó.
  I al seu costat hi ha la pèl-roja . El taló nu de la noia va colpejar l'orc a la barbeta i li va trencar la mandíbula. Llavors l'orc va caure, i les seves banyes li van colpejar a l'estómac. I va ser una batalla dura.
  Enomaus lluita amb valentia. Aquí esgrimeix una papallona amb les seves espases, com un ventall, i talla caps que roden com una col.
  El jove príncep va cantar amb entusiasme, mostrant les meravelles de l'heroisme:
  Si el teu puny és fort...
  Això vol dir que seràs el primer de la vida!
  I aleshores el company no és un pobre,
  Té un cor d'or i uns nervis d'acer!
  
  Però el més important, creu-ho, és una ment forta,
  Perquè un lluitador elf és més genial que un animal .
  Si ets trist a la vida,
  Aleshores un riure alegre et farà estimar!
  
  Suplement automàtic, saber, força al puny,
  Perquè està ple de coneixement, saber fer!
  Però intenta donar el poder en mans d'un ximple ,
  Aleshores només rebràs dolor com a recompensa!
  
  Hi va haver un temps en què anaven a caçar amb una porra,
  Un arc, un tremolor de fletxes contra la pell gruixuda...
  Però feien chervonets on anaven els cèntims,
  I és molt fàcil saltar a la galàxia!
  
  Encara que l'educació és bona -
  Però també és interessant tenir coratge...
  I igual a una baioneta, es convertirà en un cisell,
  I servim la Pàtria amb molta honestedat.
  
  Però la violència dolenta és una creu pesada,
  El nostre camp de batalla està ple de sang...
  Per què el Déu Totpoderós va ressuscitar després de patir?
  Perquè la reunió militar de soldats es pugui reforçar!
  
  Les llàgrimes de la donzella cauen - la seva estimada amiga ha caigut,
  La mare resa amb un gemec, cridant a tot cor...
  A fora de les finestres està gelant i la llar de foc s'ha apagat,
  Aquí hi ha un jove guapo enterrat sota terra!
  
  Oh, destí cruel, quin destí més dolent,
  Verge Maria , on és el teu bon caràcter?
  L'home volia proposar-se abans,
  I ara el vent bufa pols sota els pins!
  
  La vida vindrà feliç, serà bona,
  El pastís de poma es convertirà en llavors de rosella de mel...
  El monstre adversari es converteix en pols i pols,
  Que la veritable sort traspassi el llindar!
  
  Tot es fa a Elf, i el llançament és a Fars,
  Ajuntem una garlanda plena d'estrelles en un puny!
  I hola nois, només de primera classe,
  I un ghoul terrible va ser llançat al foc !
  
  La metralladora ja s'ha familiaritzat: les bales s'aboquen en un rierol,
  I l'enemic estava esgotat, el que volia era zero!
  Si guanyes, et faràs ric,
  Qui va iniciar el foc acabarà en la pobresa!
  Aquesta és una cançó i una gran lluita, amb gronxadors d'espases molt esmolades i àgils. I els cops segueixen als caps, com sobre asfalt. I molts orcs ja han estat assassinats. I nois esclaus a la batalla. Cap d'ells sembla més gran de catorze anys, però tots són musculosos. Els cossos prims dels esclaus es veuen endurits pel treball dur. I els talons aspres i callosos colpejaven contínuament la barbeta dels orcs, trencant-los les mandíbules.
  La noia capità va recuperar la raó. I ella es va asseure. Els seus dos braços estaven greument ferits: els tendons estaven tallats. Bé, això no és fatal; amb l'ajuda de pocions màgiques i de bruixeria, el dany es pot restaurar. Però això trigarà almenys un parell d'hores. Mentrestant, ella no pot lluitar.
  I no hi ha ningú que l'ajudi: totes les noies i els nens estan en batalla i lluiten amb una fúria salvatge. Aquesta és una lluita tan brutal.
  Diana es va moure, afortunadament els seus peus estaven nus i relativament intactes. I amb els dits àgils com els d'un mico, la capità va començar a buscar la farmaciola. Hi ha una poció que cura les ferides, i molt greus, i un bàlsam universal. A més, per què no unir-se a la batalla després d'embolicar les extremitats i lubricar-les amb bàlsam i poció?
  Amb els peus nus pots llançar objectes molt potents i verinosos. I això seria genial i destructiu.
  Diana va actuar amb confiança. I els seus peus són tan nus i àgils. Portava botes de mala gana, només per emfatitzar el seu estatus. En un món on hi ha diverses lluminàries i l'estiu etern, no cal calçat perquè els peus no se sentin freds, sinó per bellesa, i per remarcar que no ets ni esclau ni esclau. I això és lògic...
  Aquí un dels nois, també descalç, va llançar una agulla afilada al nas de l'orc. I ell, després d'haver rebut una porció de verí, es va congelar i va morir a l'instant.
  El nen esclau cantava amb entusiasme, i els altres esclaus es van unir, eren humans i cantaven com humans:
  Ara, si hi ha problemes a l'univers,
  No passa a qualsevol preu...
  Ja no vols canvis
  L'home no sap què vol!
  
  I hi ha Chernobog amb un poder poderós,
  El Gran té un poder universal ...
  Li dóna a un home just al front,
  Perquè la raça humana no esdevingui completament salvatge!
  
  Sí, la Raça Totpoderosa el va crear,
  Perquè la gent tingui un motiu per desenvolupar-se...
  Perquè una persona ho vulgui tot alhora,
  I la gent va aprendre a lluitar molt!
  
  Com un guerrer venç el mal,
  Aquella vareta creada en benefici de l'home...
  I va vessar bondat per a les ànimes i els cossos,
  Mai és massa tard per aprendre a lluitar!
  
  Què vol Déu Totpoderós?
  Perquè no s'atreveixin a posar l'Elf de genolls...
  Perquè el mal destí no governi,
  Perquè centenars de generacions es desenvolupin!
  
  Sí, Chernobog és un incentiu per a la gent,
  Perquè no hi hagi mandra, ni estancament...
  Que siguis un orkshista trencar en trossos,
  Camineu per Orklin en formació amistosa!
  
  Així que no et perdis si és difícil,
  Si els problemes arriben a la Pàtria...
  Rod ho farà de manera bella i fàcil,
  Només per fer moure la gent!
  
  I Chernobog és només el teu germà gran,
  Encara que és estricte , t'estima infinitament...
  Aconseguiràs la màxima puntuació
  Quan serviràs l'Elf per sempre!
  Els orcs van patir grans pèrdues, van ser retallats tant per noies com per nens. I fins i tot Diana, amb les mans embolcallades, va entrar a la batalla. I els seus dits nus llançaven fulles d'afaitar que van colpejar el coll dels orcs i els tallaven les artèries. I tota mena de gorges i coses. I semblava molt impressionant.
  I aleshores el peu nu de la Diana va llançar un pèsol amb herba de llàgrima premsada. I de seguida una dotzena d'orcs, encapçalats pel general, van ser llençats i van sobrevolar el costat de la fragata. Aquesta és una destrucció i mort veritablement colossals dels óssos brus i lleigs.
  Enomau va dir amb un somriure:
  - Som de la mateixa sang: tu i jo! Dret?
  Diana va respondre amb un somriure amable:
  - Quan estem units, som invencibles! L'home i l'elf són poder, i sona molt orgullós!
  Les noies van augmentar la pressió. Els orcs supervivents, utilitzant paracaigudes crues, van començar a saltar cap avall, planejant des de fragates alades. Alguns dels paracaigudes, pel seu gran pes, es van esquinçar i els óssos grans van caure com pedres, però a diferència dels llambordes, cridaven i maleïen molt bruts!
  Diana va tuitejar:
  No és fàcil ser una bona dona,
  L'amabilitat no depèn de l'alçada!
  Enòmau va fer un altre molí amb les seves espases afilades i llargues, i va tallar el cap a un enorme capità d'ós. Va rodar per la coberta com un barril, esquitxant sang. I el jove príncep va cantar:
  La sang tornava a fluir com un riu,
  El teu oponent és bastant dur...
  Però no tinguis por de Satanàs,
  I torna el monstre a la foscor!
  . CAPÍTOL Núm 6.
  La duquessa drac de set caps i, al mateix temps, el Gran Mestre de l'Acadèmia de Màgia, van xiular i van preguntar:
  - Pots arribar a l'alçada d'un home adult i quedar-te a l'aire almenys un minut?
  La Dominica va riure i va respondre:
  Puc, però ho puc fer d'una altra manera
  Corre descalç per la rosada...
  La noia salta com una granota -
  Això vol dir una cosa diferent a tots els altres!
  La boca de la duquessa del drac es va obrir i va sortir foc. La flama va passar i va cremar molt dolorosa la bella noia a les plantes dels seus peus nues i rosades amb una corba graciosa del taló.
  I en Dominic va cridar, però de seguida va tancar la mandíbula amb força. I el seu pit es va aixecar molt. Va colpejar bé, fins i tot les butllofes es van inflar immediatament. Era com si els antics inquisidors l'haguessin torturat.
  La noia va grunyir:
  Lancelot i el rei Artús per a tu !
  La Duquessa Drac va rugir:
  qui més t'atreveixes a amenaçar-me?
  La nimfa marquesa va respondre:
  - Són herois del folklore humà. Són absolutament segurs per a vostè, Senyoria!
  El drac femení va rugir:
  - D'ACORD! Ara tens una tasca pràctica, cura els teus peus cremats. Això és molt útil a la pràctica i serà útil més d'una vegada a la vida.
  Dominica, somrient amb força, va cantar:
  - I un, i dos, i tres, i cinc!
  No em cansaré de repetir...
  Dient el mateix
  Amb això n'hi ha prou per enfangar les aigües!
  El Gran Mestre Dragon va assenyalar:
  - I és una noia descarada. Potser no només fregir-li els talons, sinó també trencar-li els dits dels peus?
  La nimfa marquesa va dir:
  - Hem de tenir paciència, oh duquessa. Potser aquesta noia és la nostra única oportunitat de salvar el sexe fort. I torna els homes!
  El drac femení va rugir:
  - Això és una ximpleria! Un home que s'ofega agafa una palla i tu agafes el taló nu d'una noia humana . No va mostrar cap habilitat especial.
  La nimfa marquesa va objectar:
  "Va ser capaç d'aixecar una pedra amb la seva ordre sense cap màgia ni encanteri, i això val molt la pena!"
  La duquessa de Montserrat va riure i va respondre:
  - Sí, es va fer mal al front. És cert, ara no hi ha rastre. I això no és típic de la gent.
  Weasel va confirmar:
  - De seguida és obvi que és especial i escollida! I requereix un enfocament especial, sincer i subtil.
  La Duquessa Drac va assentir amb set caps alhora:
  - Sí, un plantejament sincer i especial... Potser hauria de llepar-li els talons amb la llengua, com a mostra de gran respecte!
  Dominica va fer una mueca i va respondre amb confiança:
  - No, millor no fer servir la llengua! - I va afegir, inesperadament fent-li la cara molt més dolça. - Encara que la llengua és sens dubte la part més forta del cos. És capaç de moure milions d'exèrcits!
  La nimfa marquesa va suggerir:
  - Dóna-li una tasca senzilla. Per exemple, que faci que el gat s'acosti a ella i ronroni, i després torni!
  Aquí, la troll femenina abans silenciosa amb un vestit morat, amb una vareta màgica a les mans, va objectar:
  - No! No deixarem que torturi el gatet. És millor lluitar contra mi amb varetes màgiques. Aquest serà un examen molt seriós i una prova eficaç!
  I va estampar el taló de les sandàlies, tapat de safirs i diamants morats i liles.
  La Duquessa Drac va respondre:
  "És massa difícil per a una noia nova lluitar amb el mestre de l'Acadèmia del Drac". Va ser difícil lluitar amb tu, fins i tot aquest Laska amb molta experiència i experiència!
  La troll va riure i va assenyalar:
  - Sobretot! Després d'això, fins i tot Koschey l'Immortal no li tindrà por!
  Aleshores, la Dominika va dir:
  - Què, tens Koschey l'Immortal?
  La duquessa Drac va assentir:
  - Per descomptat, hi ha, però, que està lluny de terres llunyanes al llunyà regne. Però hi ha aquest vil truc brut !
  La noia va assenyalar amb un somriure:
  - O potser va causar una pestilència? Per matar tots els mascles i capturar les vostres femelles!
  La Duquessa Drac va respondre:
  - Amb prou feines! Tenim deu vegades més dones que homes. I entre els orcs i follets que formen l'exèrcit de Koshchei l'Immortal, al contrari, hi ha deu vegades més mascles que femelles, i són molt més grans i forts. Per què hauria de destruir els seus propis súbdits i exèrcit!
  Dominica va assenyalar:
  - Però la pestilència no afecta a Koshchei?
  La troll femenina va assentir:
  - Sí, ni una màgia de combat li funciona. No porta cap arma. Fins i tot la teva bomba d'hidrogen no pot destruir-la. Aquesta és l'essència!
  La noia va assenyalar:
  - Però probablement té la mort a l'ou, a la punta d'una agulla!
  La Duquessa Drac va respondre amb una veu tronadora:
  - No és tan senzill! Si fos tan fàcil trobar la mort de Koshchei, llavors no hauria estat viu fa molt de temps. I per tant, té tants segles que...
  La nimfa marquesa va respondre per ella:
  - Vosaltres encara estaveu saltant als arbres, però ell ja tenia el seu propi poder i es va asseure al tron. Penseu quin tipus d'entitat és aquesta!
  Dominica el va agafar i va cantar:
  Els micos fan cares
  I s'asseuen en una branca...
  Encara frívol
  Allí estaven els nostres avantpassats!
  La troll femenina va comentar:
  - Koshchei, és clar, també se sospita. I quan va començar la pestilència, ell va ser, és clar, el primer en ser sospitat. Aquest és, en certa manera, el cap de l'eix del mal. Com el drac masculí de cent caps , el més gran dels dracs, l'emperador dels emperadors i el malvat. Però aquest monstre també es va petrificar i es va esmicolar. Però a Koschey, almenys, li importaria una merda! A més, també sospitaven que el rei dels djinns, Iblis... Els genins són esperits, i no es poden petrificar.
  Però els genis es van amagar d'alguna manera. I era com si haguessin desaparegut!
  Dominica va cantar en resposta:
  El geni va dir que no, creieu-me, les noies tenen força,
  I va desaparèixer...
  I llavors el drac es va oposar a la bellesa ,
  Corre, si us plau!
  La marquesa de Lasca va dir:
  - Hi ha genis bons i dolents. Són forts, però les seves capacitats són limitades. Però, teòricament, si un dels mascles o femelles demanava a l'emperador geni Iblis que destruís la raça masculina i fos capaç de trobar un anell d'omnipotencia que donés poder sobre aquesta força més gran del nostre univers, llavors podria causar això!
  Dominica va assentir:
  - Això ja és una cosa! Hem de trobar l'Anell de l'Omnipotencia. I després ho arreglarem tot.
  El drac femení va riure, i la seva veu era com un tro. I llavors ella va respondre:
  - L'anell únic és molt difícil de trobar. Ja que dóna poder sobre un territori comparable a tota la galàxia. A més, si al vostre univers la galàxia està gairebé buida a causa de la rara disposició d'estrelles, aquí és un territori habitat per bilions d'éssers intel•ligents i molts regnes. I pel que sembla, ningú encara l'ha trobat, ja que no hi havia cap emperador del nostre univers de contes de fades!
  La Dominika va riure i va preguntar:
  - Tens un Déu?
  La marquesa-nimfa va respondre:
  - Si hi ha un Déu Suprem, un Creador en tots els universos, o si no existeix, ningú ho sap realment fins avui. Fins i tot Koschey l'Immortal. Però hi ha déus de rang inferior. Però són tals que són de poca utilitat, i és millor allunyar-se. En general, la paraula Déu té molts significats. Així doncs, els genis més alts tenen la mateixa força que els déus.
  La troll femenina va comentar:
  - També tenim religions, però de poc serveixen. Com és el teu, per cert. Ara, quan hi havia un coronavirus , les esglésies estaven realment buides, i les oracions ajudaven algú, o l'encens els protegia dels virus. Per què sou tan crédules, pensant que agenollant-vos i inclinant-vos podeu demanar alguna cosa a canvi!
  Dominica va respondre agressivament:
  - Però no crec en Déu ni en déus! I això no m'importa. Però abans no creia en els elfs i els considerava un conte de fades i una invenció humana. - La noia va colpejar la seva sola nua a la llosa de pedra i va continuar. - I ara veig que hi ha elfs, dracs, trolls, nimfes, per què no creure en Déu i els àngels? A més, molts milers de milions de persones creuen en el Totpoderós, i gairebé exclusivament els nens petits, i no tots, creuen seriosament en els dracs i els elfs.
  La marquesa Laska va riure:
  - Ho sé! Aquesta noia, quan era petita, va veure un dibuix animat sobre Dunno i, de fet, va començar a buscar una vareta màgica al pati. I va comprovar cada branca. I els altres nens es van riure d'ella. De fet, fins i tot a una edat primerenca la majoria de la gent entén que les varetes màgiques són contes de fades!
  Dominica va assenyalar:
  - Però al teu món hi ha varetes màgiques!
  La troll femenina va assentir:
  - És clar que n'hi ha! I per sobreviure, hauràs d' aprendre a utilitzar-los !
  El drac femení va rugir:
  - Ara mateix! Dóna-li una vareta màgica, ja veurem de què és capaç aquesta noia, molt aguda i de llengua atrevida!
  Dominica va cantar:
  Us demano que no us sorprengueu
  Si la màgia passa!
  Si passa, si passa màgia!
  Laska va assenyalar:
  - Bé, no és encantadora? Quina bruixa!
  La dona troll va agafar la seva vareta màgica amb més fermesa a la mà dreta i la va agitar. I un llamp va colpejar Dominica. Però la noia-actriu va aconseguir saltar a l'últim moment i el cop va fallar. La rajola de marbre darrere meu es va fondre i va començar a fumar.
  La Duquessa Drac va exclamar:
  - Compte, Cobra! Danyaràs tot el recobriment!
  Weasel va riure i va assenyalar:
  - Aquest és el mètode de la vareta màgica!
  La troll femenina Cobra va cantar en resposta:
  - Mare malvada, el meu mètode és senzill,
  No m'agrada estirar la cua del gat!
  Dominica va grunyir en resposta:
  Hi ha un malson als meus alumnes,
  Un salt, un cop!
  La Duquessa Drac va interrompre:
  -Mira, ja se li han desaparegut les butllofes! En les persones, els danys no desapareixen tan ràpidament. Quina noia !
  La nimfa marquesa va confirmar:
  - Això és! No m'he equivocat en això. La regeneració és rara en força, fins i tot per a les bruixes, i no es tractava amb màgia.
  La Dominika va fer l'ullet i es va posar de manera demostrativa sobre les seves mans. I els seus peus nus brillaven a l'aire com pales d'hèlix. I la noia el va agafar i va cantar amb entusiasme, amb la seva veu platejada:
  Vam temperar la nostra voluntat en les batalles,
  Germà, van lluitar per la Pàtria.
  Semblava elfinisme des de lluny,
  Un soldat elf ha entrat a Orklin!
  
  Els nostres avantpassats van forjar espases,
  I llavors les pistoles van entrar en acció...
  Els bedolls obren les seves branques,
  Les noies estan fent pastissos!
  
  té èxit en qualsevol batalla ,
  Ella sap com prendre les coses amb la ment.
  De vegades crema l'infern pur.
  Però derrotarem l'adversari !
  
  Elf protegeix la Terra,
  Dona aixopluc als qui estan descalços i nus.
  Vam acabar la batalla al maig,
  Orkmacht esperava una derrota furiosa!
  
  I després de la construcció i la sembra,
  Els camps estan florits i el sègol està en piles.
  Sou herois, noies, avis,
  Hi havia gelades i neu a les trinxeres!
  
  De la nostra valenta Pàtria,
  Fes una reverència profunda.
  Volen les banderes de l'elfinisme,
  I les pancartes del Führer són per al desballestament!
  
  Els segles passaran sota nostre estrelles,
  L'Imperi és un eixam de galàxies.
  Mai és massa tard per néixer
  I enterrar l'enemic a l'espai!
  
  Però crec que la ment estarà en pau,
  I una persona és com una mare per a tothom,
  Aquí l'antiga família prospera,
  Radiance of Glory - Gràcia!
  I la noia canta molt bé, és una cantant de classe mundial meravellosa. O quasi mundanal , que és encara més divertit.
  La Duquessa Drac va rugir:
  -Fabulós! O potser simplement agafa-ho i fes-ho...
  La troll femella Cobra va grallar:
  - És hora de lluitar amb varetes màgiques! I sense ungles romes! Lluitarem amb l'enemic fins al final!
  La nimfa marquesa va xisclar:
  - No siguis estúpid! Quina enemiga és per a tu. Aquesta pot ser la nostra última oportunitat per salvar i tornar el sexe fort!
  Dominica va murmurar amb ràbia:
  - Dóna'm una vareta màgica i eliminaré la barreja del meu oponent. Sóc Harry Potter amb una faldilla, i no un no sé!
  La duquessa del drac va murmurar:
  - Quina mena de colla és aquesta?
  Weasel va explicar:
  - Personatges de contes humans i folklore Harry Potter és un nen que va estudiar en una acadèmia de màgia, i No sé és un dibuix animat .
  La Cobra va somriure i va sacsejar la seva vareta. Un púlsar va sortir volant i va colpejar on es trobava l'actriu de cinema de noies. I ella, la Dominika, va saltar enrere amb molta destresa, mostrant els seus talons rosats, pràcticament lliures de pols. I les flames li van agafar la sola i la van llepar lleugerament.
  La noia va cridar:
  - Oh , pervertit !
  I ella va agitar la mà. I de sobte la vareta màgica que la nimfa sostenia a les mans es va precipitar al seu palmell amb una força terrible.
  I en Dominic la va agafar amb força, com un mico àgil. Després d'això, va disparar un púlsar en resposta.
  L'actriu de noia no va xiuxiuejar cap encanteri, no va arrossellar, simplement va agitar un artefacte màgic. I el coàgul de foc va volar cap a Cobra. No s'esperava això i va ser atropellada. Les seves sandàlies, un estil de mitja sabata que només cobria el taló, tremolaven cap amunt. I era evident que la troll femella estava greument ferida. I va gemegar llargament. I va començar a disparar amb la seva vareta màgica.
  I els púlsars es van escampar com si caiguessin pedregada del cel. Realment hi va haver un intercanvi de cops.
  Més precisament, un cop fort i una sèrie de cops inclinats van fallar l'objectiu.
  El púlsar també va colpejar la duquessa drac. Ella va respondre agafant-la i grunyint amb foc de la boca. I la seva llum no era inofensiva, fins i tot va atrapar la nimfa marquesa.
  També va sacsejar la seva vareta màgica i va rugir:
  - Prou nens! De veritat que ja has traspassat tots els límits.
  Però les dues noies ni tan sols van pensar en calmar-se. La Dominika, sentint el poder demoníac en ella mateixa, va colpejar amb la seva vareta màgica i va llançar un púlsar rere l'altre. I les seves boles van colpejar els peus de la mestra troll i li van cremar les sandàlies.
  Ella va cridar amb ràbia:
  - Pollastre humà!
  La nimfa marquesa va objectar:
  - No! El més probable és que sigui una dama falcó, o almenys un estel!
  Dominica va tornar a colpejar , i aquesta vegada l'onada del tsunami del seu foc frenètic va colpejar realment com una porra feta de flames.
  I la dona troll Cobra rugirà i alliberarà màgia sense restriccions. Però tan bon punt la columna de foc la llença, literalment li crema el vestit i la colpeja al pit.
  L'alè de la troll femení es va quedar atrapat. I Dominica ho va portar més enllà i va afegir un púlsar assassí al cap. I va ser com si un martell em toqués el cervell.
  La cobra va rugir i finalment es va desmaiar. Tenia els peus nus cremats i ampolles. La noia del nas aquilí va ser cantada i colpejada.
  La Duquessa Drac va exclamar alegrement:
  - Vaja! Has superat totes les expectatives! Francament, no pensava que poguéssiu fer una cosa així: noquejar a la mateixa Cobra!
  La nimfa marquesa va assentir:
  - Ella és la nostra principal i gairebé única esperança! I pot estar justificat. Mireu què fa aquesta bellesa pintada !
  De fet, la Dominika la va agafar i va sacsejar el seu peu nu i elegant, i la "cabra" entapissada amb el marroc de sobte va balar i va galopar. Era com si s'hagués tornat realment viu i mòbil. I anem realment a saltar i coquetejar.
  La Duquessa Drac va esclatar a riure, sacsejant els set caps i va dir:
  - Vaja! Com ho fa ella?
  Dominica va arronsar les espatlles i va xiular:
  Per ser sincer, no ho sé
  Tot barrejat amb la calor del migdia...
  Gairebé mai llegeixo encanteris.
  No jugo gens amb l'esperit del vent!
  En canvi, sempre et trobo a faltar, senyor,
  Porta la noia amb tu!
  La duquessa drac va rugir:
  - Dominica va acceptar! I tenint en compte el seu talent especial, s'inscriu al departament d'elit de l'Acadèmia del Drac. On no només no haurà de pagar els seus estudis, sinó que, al contrari, se li pagarà una beca augmentada!
  Dominica va saltar més amunt, va girar i va cantar:
  No hi ha Dominica millor
  Ella és el color de la Terra...
  El sol surt sobre el planeta,
  I al voltant hi ha zeros!
  La nimfa marquesa va preguntar amb un dolç somriure:
  - Què obtindré per això?
  Hi va haver una pausa... Dominica va dir :
  - Has de trobar un noi maco!
  La Duquessa Drac va riure i va respondre:
  - No obstant això , el nou estudiant estava clarament marejat per un fort orgull! Per tant, imposa una penitència: pronunciar cent aforismes alats. I fes-ho immediatament!
  Dominica va assentir amb un somriure:
  - Si us plau! No és per res que vaig actuar en pel•lícules, i tinc una memòria excel•lent!
  La duquessa del drac va murmurar:
  - Vine ràpidament! També tinc límit de temps!
  La Dominika va respirar profundament i va gargotejar a velocitat de metralladora:
  Ningú necessita les orelles d'un ruc mort, però l'oïda d'una guineu viva és un regal per a aquells que no necessiten rucs per assolir els seus objectius!
  Un cop us poseu les sabates al cap, romandreu descalç per sempre!
  La guerra és aire per als pulmons, però només barrejat amb gas binari!
  Si l'enemic no vol rendir-se i no sap perdre, l'obligarem a treure's la roba i l'ensenyarem a guanyar!
  La gent dolenta estima la màgia negra, als bons no humans els encanta la màgia blanca!
  Matar a la guerra és difícil en el procés, fastigós en la percepció, però que gran és al final! Això vol dir que la guerra aporta salut a l'ànima, endureix el cos i neteja la cartera!
  De vegades la guerra omple molt les carteres, i en proporció directa amb la plenitud de la sang vessada i el buit del cor corrupte!
  El deute amb la Pàtria es recompensa amb una devoció desinteressada!
  La guerra posa a prova els intel•ligents, endureix els forts, entretén els ximples ! -
  Ser un rient no és divertit, fer plorar els altres no és avorrit!
  Un bon governant , com la mel dolça, primer es lleparà i després es va escopir !
  I el governant malvat, com l'absenc, primer serà aplanat i després trepitjat!
  Sí, l'or és tou, però es pot utilitzar fàcilment per forjar un escut impenetrable!
  La qualitat sempre supera la quantitat: fins i tot un oceà de farinetes d'ordi perlat no és obstacle per a una destral!
  El mal està ple de força quan el bé és debilitat per la por!
  Una broma és bona, una cullera és bona per sopar i ajuda en cas de necessitat!
  Pots tenir sort una o dues vegades: sense habilitat, la sort desapareix!
  Qualsevol que no sigui Leo Tolstoi és un vagabund literari!
  No cal néixer Tolstoi per ser un amant de la literatura!
  Bevem per tenir més dones que motius per ruboritzar-nos en un divorci!
  La luxúria ha destruït més homes que la compassió de les dones!
  Ull precís, mans inclinades, l'enemic no és un error: miope!
  La filosofia no allarga la vida, però la fa ornamentada, estirant els fragments!
  Un comandant guanya amb habilitat, un carnisser amb números, un geni amb art, un simulacre amb engany!
  Bevem, doncs, perquè l'esperança no es mori, i només mor els qui no estan a l'altura!
  L'esperança mor l'últim ... I els primers són els que no ho justifiquen!
  A la guerra, la lògica és un concepte relatiu, com la xocolata; abans que tingueu temps d'admirar les barretes, ja us estan a la boca; abans de tenir temps d'empassar-les, surten de costat!
  L'èxit de vegades fa pudor, l'èxit fa olor de cadàver, però la felicitat no pot pudor!
  Déu està a la superfície de cada cosa, i el Diable està en els seus detalls!
  Ser colpejat és desagradable fins i tot per a un masoquista!
  El que Déu no sap és només una pregunta que no va poder respondre!
  Un mico és millor que un humà perquè només pot ser un animal literalment!
  Un sermó que no porta al bé és com un camí que porta a una destral!
  Construir qualsevol doctrina sobre els textos de l'Evangeli és el mateix que estudiar la mecànica quàntica dels contes de fades dels germans Grimm!
  És difícil ser Déu, però seguir sent un diable és completament insuportable!
  La ment quadruplica la força encara que el nombre d'enemics es dobli!
  La vida és un compromís total, no amb les persones, sinó amb la natura!
  El front té forma de campana , el que significa que la síl•laba és fresca!
  per als ximples , les lleis de la natura no estan prescrites per als genis!
  El llenguatge es dóna als intel•ligents per amagar pensaments sobre coses estúpides i sense sentit!
  Qui veu la gràcia en el trist es quedarà cec tràgicament per una alegria seriosa!
  - Afanya't sense pressa - Afanya't sense pressa! Aconsegueix una A de la lliçó resolent una acció complexa!
  Els guanyadors no són jutjats ... Encara que, de vegades, se'ls jutja!
  - L'estupidesa humana és un aliat dels déus hostils a les persones!
  Un home en un graner és un home, però un porc fins i tot en un palau no s'eleva més que un senglar!
  Hi ha dues coses infinites: l'univers i l'enginy humà, però, la primera és relativa, i la segona és absoluta!
  El que rus no li agrada conduir ràpid, i un vol ràpid !
  - No tothom vol anar a l'infern, però només uns pocs poden tastar el desig de l'oportunitat del diable!
  Però sense regar amb llàgrimes, no podeu collir la collita de l'alegria, i sense reg, els llorers de l'èxit no creixeran!
  Déu està en cada cosa, o a la seva superfície, i el Diable està en absència de coses, o en les profunditats de l'escassetat material!
  Qui es pren el temps per anar amb compte estalviarà l'eternitat en el seu funeral!
  El silenci és daurat, la paraula és plata, però de la boca d'una dona s'aboca tant que fins i tot els diamants es tornen avorrits!
  El silenci és daurat i el llarg emmagatzematge de rierols eloqüents no s'oxidarà!
  I l'or perd el seu valor si és enterrat en silenci a terra!
  De vegades, en silenci, ompliràs la teva cartera amb més or que no pas demanant en veu alta per un fullet!
  La guerra mai és avorrida, pot ser rutina, però només fins al primer tret!
  El temps de pau acostuma a ser repetitiu, i només una batalla és sempre individual!
  A la guerra, com als escacs, no pots equivocar-te, però la diferència està en la pressió constant del temps!
  La guerra és un problema de temps etern fins i tot abans del primer moviment!
  Als escacs, els moviments es fan per torns, però a la guerra, es fan per torns!
  La guerra és com els escacs, només sense regles i en temps real!
  A la guerra hi ha una eterna falta de temps, quan regna la pau, hi ha escassetat de diversió!
  El més interessant de la guerra és que tot és sempre seriós, i només rendir-se és per diversió !
  Pots rendir-te fingidament, però, per desgràcia , només pots rendir-te de veritat!
  El dur treball de l'entrenament es compensa amb la facilitat de combat! Qui no sigui mandrós es convertirà en un heroi!
  Mai és massa tard per aprendre, tret que estiguis mort!
  Fins i tot un mort té possibilitats de venjança, tret que sigui ateu!
  Esdevenir ateu significa deixar de ser immortal!
  Pensen amb el cap, però actuen amb l'estómac!
  El mal no viu als cors, sinó als estómacs!
  El cor és egoista només de tant en tant, però l'estómac sempre ho és!
  L'estómac és la part més terrible del cos, però és el que ens motiva a treballar!
  Sense cor no hi ha home, sense estómac no hi ha cobdícia humana!
  Reconforten el cor i calmen l'estómac!
  No m'importa quant costa un cotxe, el més important és que el prestigi de la Pàtria no té preu!
  Si Jesús viu al cor, llavors Satanàs viu a l'estómac!
  L'estómac buit us anima a omplir la cartera!
  Un cap buit buida la teva cartera!
  Una panxa gran no és un signe d'una gran persona, però sí que indica poca força de voluntat!
  Un estómac buit omple l'ànima d'amargor!
  El ventre més pesat és el que el buit prové d' un cap sense cervell!
  Una dona s'alimenta dels seus peus com un llop, només amb tacons alts!
  En el futur, molts prometen muntanyes d'or, però la felicitat encara està a la volta de la cantonada!
  La vida no és com les cartes, sempre has de donar-ho tot per tenir èxit !
  Un objectiu és com un far, t'esforces per aconseguir-ho, però quan l'assoleixes veus que els problemes només han augmentat!
  assassí més efectiu , sobretot contra el client! Un cigarret és com un rifle silenciós, però és mortal fins i tot en mans d'un aficionat!
  El cigarret és el franctirador més fiable, sempre mata!
  La cigarreta té un gust amarg, però atrau més que els dolços!
  Un cigarret és com una noia dolenta , però separar-se d'ell és molt més dolorós!
  Una cigarreta, a diferència d'una granada, quan es llança, allarga la vida!
  A la guerra, el camí més curt cap a l'objectiu és una maniobra circular, i la pura veritat és un vil engany!
  Una maniobra de rotonda és la manera més segura d'escurçar el camí cap al vostre objectiu!
  La vida és vermella, però se'n va amb sang escarlata!
  En la guerra, la vida perd el seu valor, però adquireix sentit!
  La guerra , com un nuvi, és susceptible a la traïció, però no permet que s'allargui!
  La guerra és una dona luxuriosa que devora els cossos dels homes!
  Totes les edats estan subjectes a la guerra, com l'amor, però no és un passatemps agradable !
  La guerra, com una cortesana, és cara i canviant, però sempre deixa un record heroic!
  La guerra no és com un somni; no pots prescindir d'emocions fortes!
  El món és avorrit i relaxant, la guerra és interessant i emocionant!
  La guerra, aquesta sang i suor, fecunda les plàntules que fan néixer el coratge!
  Per molt interessant que sigui el procés de la guerra, tothom vol el final!
  La guerra no és un llibre, no el pots tancar, no el pots amagar sota el teu coixí, també pots embrutar-lo!
  La guerra és una religió: requereix fanatisme, disciplina, obediència inqüestionable, però els seus déus són sempre mortals!
  En la guerra, com en un casino, el risc és alt, però els guanys són de curta durada!
  El soldat és mortal, la glòria s'oblida, els trofeus es desgasten i només les raons per començar una nova massacre són inamovibles!
  Menyspreem un assassí a menys que sigui un soldat al front; menyspreem un lladre si és un merodeador al camp de batalla, doblement!
  Soldat, aquest és un cavaller l'armadura del qual té coratge i honor! Baró general, la corona del qual és la prudència i la intel•ligència!
  El soldat sona orgullós, el privat sona despectiu!
  El primer de l'atac pot morir, però l'últim no quedarà a la memòria!
  És millor ser el primer en repartir el botí que en atacar!
  La guerra, com una dona, només posa homes sense trencar-se!
  Una dona, a diferència d'una guerra, no té pressa per matar un home!
  La guerra, a diferència de les dones, mai està satisfeta amb el nombre d'homes assignats!
  La guerra és la dona més insaciable, mai pot aconseguir prou homes i no rebutjarà una dona!
  A les dones no els agrada lluitar, però les ganes de matar un home no són molt pitjors que una bala!
  Fins i tot una bala petita pot matar un home, una dona amb un gran cor pot fer-lo feliç!
  Un cor gran sovint porta a poc interès personal!
  La guerra no té cara de dona, però sagna els homes millor que una dona!
  La guerra no porta alegria, però satisfà els instints agressius!
  Alegria a la guerra, els cadàvers dels enemics només tenen preu!
  La guerra és llaurar un camp: es fecunda amb cadàvers, rega amb sang, però surt victoriós!
  La victòria es nodreix de cadàvers i sang , però dóna fruits amb glòria!
  La guerra és com una flor que menja homes, brillant, carnívora i amb mala olor!
  La guerra és la mare del progrés i la madrastra de la mandra!
  I a la guerra, la vida d'un soldat no és valuosa, i els generals són fins i tot una pèrdua!
  Si vols pau, inculca por; si vols guerra, inculca el riure!
  El riure no és pecat si no ets un farc de riure en els afers militars!
  La guerra és com un circ, només el guanyador té l'última rialla!
  A la guerra, com al circ, només l'assassí furtiu i seriós!
  La unitat sota un règim dur és millor que el caos i el descuidat sota un règim suau!
  La mort és una convenció, la ignomínia és absoluta !
  Per gran que sigui el rei, anirà a la tomba, igual que el caçador!
  Un polític sempre menteix, només ell mor de veritat!
  La immortalitat és real, però la mort és il•lusòria!
  Els reis ho poden fer tot, però ni un, ni un rei pot escapar de la tomba a la terra!
  Tothom vol viure bellament, però només uns quants moren amb dignitat!
  La mort promet problemes, tret que brilli amb els raigs de l'èxit!
  La vida sense entreteniment és amor sense aficions!
  És bo quan hi ha amor, pitjor quan hi ha vessament de sang!
  El sexe és com una torxa, però les recanvis costen més!
  Pots viure sense sexe, però no pots reproduir-te!
  Com més calent és l'amor, més fort flueix la sang!
  La gent vol amor, els animals volen sexe i els genis volen revelacions!
  Fins i tot els porcs s'acompanyen, als estetes els encanta!
  El sexe també requereix moderació, com més millor!
  No hi ha límits en l'amor, en sexe n'hi ha prou amb les paraules!
  És més fàcil sota el foc si hi ha una flama al cor!
  És millor cremar-se en flames que convertir-se en l'ànima de Caín!
  La guerra és sexe grupal: molts gemecs i crits, però no hi haurà tanta sang ni tan sols de mil verges!
  El sexe és com la guerra, però no tan llarg i rutinari!
  Lluitar és com fer l'amor, però no s'afavoreix el gemec!
  El sexe és bo, és clar, però tossir sang és dolent!
  La guerra és dura, però la humiliació pesa més que qualsevol càrrega militar!
  Si vols viure, aprèn a lluitar, si vols sobreviure, aprèn a guanyar!
  A la guerra, tots els mitjans són bons, excepte desfer-se!
  Tothom pot lluitar, però només els dignes poden guanyar!
  La guerra no és un lloc per pensar, està plena d'una gran bogeria!
  És millor lluitar que comerciar amb la Pàtria!
  La guerra no és un dolç, però t'omple d'alegria quan t'empasses!
  La batalla no s'acaba mai, només s'apaga el rugit de la canonada!
  La canonada pot disminuir, el canó pot rebentar, però la lluita no s'aturarà mai!
  A la guerra, el més interessant és la imprevisibilitat, la lluita de veritat!
  Per què van baixar els preus sota Stalin perquè els enemics del poble van ser matats!
  És millor despullar-se per diners que ser calçat per res!
  És literalment més agradable estar descalç que, en sentit figurat, portar sabates!
  La guerra és com un circ, només que en lloc de riure hi ha llàgrimes, i l'arena és de la mida d'un planeta!
  Vull la pau, resulta ser una guerra, vull la guerra, resulta ser una capitulació!
  La guerra, fins a cert punt, és una mare, fa néixer una autèntica germanor!
  La guerra és dolenta, però fa néixer bons companys!
  Els braços llargs són bons si la ment no està curtcircuitada!
  La força guanya, i només la ment pràctica atorga els regals de la victòria!
  La força i la intel•ligència, com el marit i la dona, donen a llum la victòria només en parelles!
  Una persona, a diferència d'una piràmide, té un suport no pla en la resistència!
  La piràmide té quatre cantonades, però la superfície plana li dóna estabilitat!
  Una bona mort és millor que una vida de merda!
  És bo ser Déu a la natura, però és dolent ser un diable a la zona!
  El sol es pon en mig dia, però la glòria es manté durant segles!
  La fama és de curta durada, llevat de tota la resta!
  Viu per sempre, aprèn per sempre, però no tornis a aprendre!
  La glòria pot ser molt brillant, més brillant que l'or, però s'esvaeix més amb el temps!
  La glòria és com el sol, però no es pon de nit!
  No és fàcil fer-se famós, fins i tot amb esforç, però la mandra porta fàcilment a la desgràcia!
  La fama és com el foc, agradable a la vista, però per aconseguir-la, cal cremar algú!
  És bo estar a la glòria, és dolent estar envoltat de mosques que s'aferren a la fama!
  . CAPÍTOL Núm 7.
  Després de despertar, el nen príncep Enomau torna a ser encadenat a la roda. Abans d'això, se li permetia rentar-se amb un rierol fresc i rentar-se les dents. I després esmorzar modestament.
  I seguiu movent-vos en constant moviment i el cos d'un nen, perquè no us encadeneu la pestilència de pedra. Aquest és el difícil destí de la persona augusta i hereva del gran imperi elf.
  L'única manera de sobreviure és ser un esclau jove i treballar dur. Això proporciona protecció temporal contra la petrificació. Hi ha algunes oportunitats aquí per allargar la teva existència, però és força incòmode i dolorós.
  Tanmateix, el nen, fent girar la roda, utilitza la seva rica imaginació per submergir-se en un món imaginari i alegrar la seva existència sense alegria en captivitat voluntari-obligatòria.
  Un grumet vola sobre un petit drac de tres caps. Vol trobar en un país desconegut, sense saber encara què, però què pot portar al sexe fort i aturar l'extinció i la petrificació dels homes.
  El drac també és encara un nen, i el nen no té molts anys, i només porta pantalons curts i una motxilla amb un arsenal de combat, i un arc, dues espases i un parell de dagues al cinturó.
  Enomaus vola al seu cavall. I al seu costat s'asseu la nena Margarita sobre un petit drac. Porta només una túnica, bronzejada, i als seus dits nus hi ha anells amb màgia. Ella representa la lluita un èxit del món humà.
  La noia no és senzilla. A la Terra, va ser partidari i oficial d'intel•ligència durant la Gran Guerra Patriòtica. I després de la seva mort, es va traslladar al món de la màgia i la màgia. I fa més de noranta-tres anys que hi és. Es va graduar a l'Acadèmia del Drac i va dominar la poderosa bruixeria. Però té el mateix aspecte que quan els alemanys la van penjar. Per alguna raó no està creixent, i això molesta a Margarita. Quant de temps pots ser un nen etern?
  És cert que Enomaus diu que ell mateix era un príncep elf adult, però que es va convertir en un nen esclau. I també, per això està molest. Encara que no, ser nen no és tan dolent, però quan també ets esclau...
  Però ara ja és en un altre món, no fa girar una roda esclava, sinó que vola sobre un drac. I amb ell anava la partidària Margarita, que va ser conduïda descalça per la neu fins a la seva execució. I abans també em van torturar. La van tallar l'esquena amb filferro de pues i van rostir les soles de la jove heroïna al foc.
  Estan coberts de butllofes, i quan trepitges la neu freda, és gairebé agradable, ja que la picor dolorosa dels teus peus cremats disminueix. I al coll del pioner hi havia una placa: "Sóc un partisà". Quan es pengen, gairebé no fa mal, només fa fàstic mirar les cares feliços dels Krauts i els policies. Bé, por, i si l'infern l'espera, com un pioner i un ateu ardent? On no només fregiran els teus talons, sinó tot el teu cos, per sempre.
  Tot i que, per què creu en aquestes tonterias? Tot i que, és una llàstima morir i passar a l'oblit, havent viscut tan poc.
  Però quan el llaç del seu delicat coll es va estrènyer, la noia es va despertar sobre un drac. I al seu costat hi havia una nimfa tan bella com un àngel. I la Margarita pensava que el cel encara existeix. Un paradís tan especial per als herois i els ateus pioners.
  Però de fet, al món màgic hi ha el bé i el mal, i els seus problemes. Ràpidament es va curar dels seus talls i cremades amb màgia. I la noia va entrar a l'Acadèmia del Drac, a la classe més jove. Però era talentosa, capaç i aprenent ràpidament.
  I va dominar fortes habilitats màgiques. Per tant, malgrat la seva aparença infantil, va anar amb el príncep Enomaus en una missió especial: trobar alguna cosa que ajudés a salvar el sexe fort. Al cap i a la fi, un món sense homes està desproveït d'harmonia i d'interès. I el sexe just està avorrit i incòmode.
  La Margarita, mentre volava, va comentar:
  - De vegades penso, els homes tornaran, i després què? Qui necessita una nena? Com m'agradaria poder créixer i ser adult!
  Enomau va respondre amb un to confiat:
  - Si la màgia pot tornar la vida als homes, és possible que et converteixi en un adult. No oblideu que els elfs, les nimfes i les dríades no envelleixen, i aquesta és la seva propietat natural. Però les dones humanes, no. Es necessita una màgia forta per evitar que es converteixin en dones grans lletjos, desagradables i geperuts. I ser una vella lletja és molt pitjor que ser una noia bonica. Per no parlar de les malalties de la vellesa que ataquen les persones. No tens cap màgia seriosa a la Terra, i probablement has vist per tu mateix com de repugnant i repugnant és la vellesa, sobretot per a les dones.
  Margarita va negar amb el cap negativament:
  - No, no vull ser una dona gran! Millor ser una jove esclava que una vella reina!
  El noi príncep va riure i va assenyalar:
  - Seràs per sempre jove, per sempre descalç!
  La noia va riure i va dir:
  - Jo era una noia de ciutat abans de la guerra. A Leningrad, d'alguna manera era indecent caminar descalç i el clima no era gaire càlid. Per tant, al poble em feia vergonya d'estar trepitjant . Només durant l'ocupació, quan les sandàlies dels nens es trencaven i era molt difícil aconseguir sabates de mida petita, vaig aprendre a fer una cosa així. I ja saps, els primers dies fa dolor i fa fred, sobretot si no et mous, però després t'hi acostumes i fins i tot és agradable. A més, a Ucraïna l'estiu és molt càlid i suau.
  El noi príncep va assentir:
  - Sí! Entenc. Però mira qui vola!
  De fet , una dama amb una estupa daurada va aparèixer davant d'ells. No, no Baba Yaga, sinó una bellesa rossa espectacular, encara que amb massa maquillatge. I brilla amb dents nacrades. I en comptes d'una escombra, té una aspiradora elèctrica completament moderna. Sí, aquesta és una història entretinguda.
  Va fer un petó als nens i va cantar:
  Plena de rovellons, esquirols,
  Guardaré una mica de melmelada...
  Al cap i a la fi, nois i noies
  Al cap i a la fi, nois i noies...
  M'encanta molt, molt, moltíssim!
  Margarita va assentir en resposta i va assenyalar:
  - Sí, això és modernitat. Una vella estupa d'una manera nova!
  La rossa de l'aspiradora sembla que ho va sentir i, girant-se, va rugir de frustració:
  - D'on va sortir la idea que l'estupa és antiga? Sí, tu mateix, si et quedessis a la teva Terra, ja seria vella! I molt lleig , si no en un taüt!
  Margarita va estar d'acord amb un sospir:
  - Sí, és correcte! Probablement els ossos haurien surat a la tomba, o s'hauria tornat tan lletja que era repugnant mirar-la.
  Enomaus va comentar:
  - Les persones som criatures privades de Déu. Estan privats del que tenen els elfs: la joventut eterna! I el sexe fort també s'ha d' afaitar la barba. Els nois diuen que és molt dolorós i desagradable!
  La rossa de l'aspiradora la va agafar i la va sacsejar. I les bombolles multicolors van volar cap als nens que estaven asseguts sobre els joves dracs.
  En resposta, els nois van bufar dels seus dracs i les bombolles van volar enrere, en resposta la rossa va sacsejar la seva vareta. I tot va començar a girar.
  Les bombolles van començar a girar en un ball rodó, com si s'haguessin acabat. I va ser genial .
  La noia va assenyalar:
  - No ets Baba Yaga, una cama d'os,
  I una rossa fresca és la meitat de la felicitat!
  El guerrer amb l'aspiradora va comentar amb ràbia:
  Els nens són tan estúpids com els embussos
  T'han tirat a la xarxa...
  Et carregaré al calder,
  Encendré un foc per tu!
  I com a resposta hi ha un riure tan alegre i alegre. Aquesta és realment una dona, amb una gran frescor.
  Els nens van girar sobre els seus dracs i van saltar cap a Baba Yaga. La noia va agafar una fona de la motxilla i va arrossellar:
  - El vols rebre?
  La rossa va riure i va colpejar la bruixa pionera amb el seu púlsar. Ella va esquivar el seu drac. I com a resposta també farà el senyal de la creu amb una fona, i com et donarà una puntada de peu .
  I una xarxa de foc va enredar el jove Baba Yaga. Així que es va trobar lligada a ell.
  El nen Oenomai va assenyalar:
  - Bé, reconeix-ho, quin dels nens vas segrestar?
  La noia partidista va assentir:
  - Dret! Sabem que tens un musell semblant a un canó!
  La Yaga rossa va grunyir, girant:
  - Sí, t'ho portaré i...
  Sense parlar, la bellesa va sacsejar i va intentar trencar la xarxa. Però l'heroïna pionera va creuar la fona i va disparar a Yagina amb l'energia de la màgia i els presagis. Com la rossa va començar a tremolar i retorçar-se. I la noia va cantar:
  Ens vam inspirar en moments difícils,
  Havent fet la voluntat més forta que l'acer...
  Alliberat el món de la pesta -
  Benvolgut camarada Stalin!
  
  En moltes imatges que vaig mesurar,
  En un univers sense fi...
  Ens vas obrir el camí correcte,
  Segurament ho indica!
  
  Vaig utilitzar un xoc
  Màgia del solcenisme...
  Aquí teniu la programació:
  Que caurà el jou del feixisme!
  El noi elf va assenyalar:
  - Pel que sembla, era un noi genial, Stalin! Però ell, probablement, com tota la gent de la Terra, també estava envellint.
  La noia també va disparar a Baba Yaga en la modificació jove i va piular:
  Lenin viu al meu cor,
  Perquè no coneguem la tristesa...
  Es va obrir la porta a l'espai -
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  Blonde Yaga va suplicar:
  - Suficient! Deixa'm anar, demana-ho, faré qualsevol cosa!
  Margarita va tuitejar:
  - Allibera els nens capturats! Aleshores potser et perdonarem. Quants n'has xuclat a la teva aspiradora?
  La rossa va murmurar:
  - Et deixaré sortir! No em llenceu la màgia de la creu!
  La noia es va girar. La xarxa ardent amb la senyora de moda dormia. I ella es va girar . La Margarita va advertir:
  - Deixa anar tots els nens, sense engany!
  La rossa va assegurar solemnement:
  -Dono la meva paraula!
  I va encendre l'aspiradora. Les ombres pàl•lides dels nens van començar a saltar-ne. Translúcid, com fantasmes. Però la Margarita va agitar la seva vareta màgica i aquestes ombres es van convertir en nois i noies. D'aquests últims n'hi havia tres vegades més. Però tot i així , Oenomai estava content:
  - En aquest món almenys hi ha un sexe més fort. I gairebé tots els nostres homes s'han extingit!
  Margarita va dir amb un somriure radiant:
  - No ha arribat! I gràcies als déus!
  Un dels nois, descalç, però amb una camisola luxosa, encara que esquinçada, va volar fins a Enomaia i es va presentar:
  - Vescomte de Lafer! Vaja, que fàstic és estar dins d'una aspiradora. I aquesta gossa també em va treure les botes fetes de cuir de drac genuí.
  Margarita va murmurar amb un somriure:
  - Vinga, torna el que li van robar al vescomte !
  La Yaga rossa va tararear:
  - No puc!
  Enomau també va treure la seva vareta màgica i, sacsejant-la, va rugir:
  - I això per què?
  La bonica bruixa va gorgotejar :
  - Els vaig vendre! Eren molt prestigiosos. Un príncep va pagar per ells mig sac d'or!
  Margarita va murmurar:
  - Bé, blanc ... Per això et prendrem les botes. També estan fets de pell de drac, i fins i tot de pell de tigre.
  Blonde Yaga va comentar:
  - Seran massa grans per al nen. I seria vergonyós que una bruixa del meu rang aparegués descalça.
  La Margarita va riure i va respondre:
  "Tampoc sóc una bruixa feble, però estic descalç tot el temps, fins i tot en mons freds". I tu ets una dona. I ajustaré la talla del nen!
  El príncep Enomau va rugir:
  - I jura que no raptaràs nens. En cas contrari, et portarem a la cort dels déus.
  El jove Baba Yaga va balbucejar:
  - No els faig res de dolent. És només l'energia dels nens la que em permet seguir sent jove i bonica per sempre. I per tant, estan vius.
  Margarita va grunyir ferotge:
  - Trobaràs una altra manera de rejovenir. De fet, és hora de donar-te una lliçó.
  I la noia va murmurar un encanteri. I com va alliberar corrents d'energia púlsar dels seus dits nus i de la punta de la seva vareta màgica.
  I van colpejar la rossa. De sobte es va arrugar i va disminuir de mida. Ara davant d'ells, en comptes d'una noia alta, hi havia una nena espantada de no més de deu anys, amb cues i els peus nus. Ella va xiuxiuejar:
  - No cal! Estaré bé! No em pegues!
  La Margarita tenia unes botes a les mans. Va agitar el palmell de la mà i van surar cap al noi vescomte descalç, que, juntament amb els altres nens alliberats, caminaven com sense pes per l'aire.
  Un nen d'una família noble es va posar les botes i va cantar:
  Hi ha molts perills al voltant del nen,
  De vegades el món brilla com una pedra freda...
  Tanmateix, el nostre nen es va aixecar del sofà,
  Perquè és un lluitador noble, creieu-me!
  La noia Yaga es va calmar i va murmurar:
  - No em vas a assotar?
  Margarita va dir severament:
  - Si no actues de manera escandalosa, per què t'haurien de flagel•lar?
  La noia rossa va xiular i una llàgrima va correr per la seva galta rosada:
  "Ara sóc un nen, i les altres bruixes no em respectaran!"
  Una de les noies alliberades va dir:
  - Nosaltres també som nens, i no plorem per això!
  Els nens i nenes van riure.
  Margarita va assenyalar:
  - Deu tenir gana! Potser podem baixar i menjar alguna cosa allà?
  Els nens feien soroll. El vescomte va mirar cap avall i va dir:
  - A sota nostre hi ha el castell del gegant, i no és millor que Baba Yaga. Tan...
  Enomau va exclamar:
  - I el gegant també té nens en captivitat. Els hem d'ajudar.
  La Margarita va somriure i va suggerir a la noia Yaga:
  - Potser podem agafar els nens junts i salvar-los del gegant? Fes una bona acció i seràs acceptat per estudiar a l'acadèmia de les fades. Allà aprendràs a fer bones accions!
  La bruixa cantava:
  Qui ajuda la gent
  Està perdent el temps...
  Bones accions -
  No pots ser famós!
  Margarita va oposar:
  El pètal d'una flor és fràgil,
  Si fa molt de temps que l'han arrencat...
  Encara que el món que envolta és cruel,
  Vull fer el bé!
  
  Fes el bé a la gent
  Fes bones accions...
  I floriran com flors,
  Flors blaves a la llum!
  El noi príncep va assenyalar amb un to més seriós:
  - I tu intentes fer el bé i lluitar contra el mal, i crec que t'agradarà!
  La noia Yaga va tancar els punys i va dir:
  - Bé, ho intentaré. De totes maneres, no hi ha manera de tornar a les bruixes malvades: riuen i et pessigaran ! Em tornaré a formar com una bona fada!
  La Margarita va somriure i va cantar:
  Tothom que té intel•ligència al món,
  Sempre han de ser amics...
  Perquè no passi com en una galeria de tir -
  El joc intel•ligent no es va convertir!
  El noi príncep va xiular:
  - Bé, baixem al gegant!
  Una horda de nens, gairebé íntegrament descalços i esquitxats, prims i pàl•lids, però enèrgics i emocionats, van sortir corrents del cel.
  Margarita i Oenomai van baixar sobre dracs, i Yaga, que es va convertir en una noia, al morter. I l'aspiradora es va quedar amb ella, tot i que semblava massa gran per a les mans dels nens.
  Aquest és l'equip que va baixar a terra. No hi ha res a l'enorme castell del gegant amb torres amb grans calaveres que sobresurten . Però l'entrada està controlada per esquelets, a més d'un equip complet d'orcs.
  Els nens han aterrat. Estaven disposats a lluitar. La noia Yaga va prémer el botó de l'aspiradora i li van caure sabres, espases, llances, punyals i fins i tot un parell de metralladores. En veure la mirada confusa dels nens, va explicar:
  - Ho vaig agafar amb la meva aspiradora. És molt millor que una escombra. I hi ha tota una col•lecció d'armes.
  La Margarita va sacsejar la seva vareta màgica i els seus peus nus, però decorats amb anells màgics, i va arrossellar:
  - Ara faré un encanteri que donarà a la teva arma un poder especial i miraculós.
  I la nena bruixa va dir:
  - Abra , kabra , codabra ! - I de la seva vareta màgica i els seus anells màgics van sortir corrents d'energia. I l'arma que Baba Yaga va donar als nens va començar a brillar.
  Oenomai, com a lluitador més experimentat, va agafar una metralladora curta i lleugera que disparava agulles fines. El nen es va llepar els llavis sucosos i va cantar:
  - Bé hauria de ser amb una metralladora,
  Copeja com un acer furiós...
  Que la sang no fluïa com una cascada,
  I el paradís regnava a l'univers!
  Els nens van exclamar a l'uníson, aixecant les armes:
  El botxí és astut i cruel,
  La gent s'ha posat contra la paret...
  Però crec, el nostre brot tempestuós,
  Però crec que el corrent solar...
  Dissipa la foscor del calabós de la presó!
  I així un destacament de nens, armats amb un arsenal màgic, es va precipitar a atacar. Els talons petits i nus dels nens i les noies encara més nombroses brillaven. No tenien por dels monstres, tot i que tot un regiment d'orcs peluts, pudents i repugnants s'hi acostava .
  Oenomai, volant sobre un drac, va obrir foc sobre l'enemic des d'una metralladora. Petites agulles van perforar els cossos peluts dels orcs, i aleshores va passar un miracle: es van convertir en grans barres de xocolata i panets de mel.
  La Margarita també va donar una puntada de peu a l'enemic, utilitzant-hi els dits nus i els anells màgics. I així els orcs amb espases, que van ser atacats, es van convertir immediatament en tot tipus de delicioses, fins i tot caramels coberts de xocolata i amb llet d'ocell a dins. Això és realment deliciós. I pastissos de formatge, i bunyols amb llavors de rosella i canyella.
  I la vareta màgica de la noia partidista agita i crea coses fabuloses.
  I així els nens van entrar en batalla amb els orcs. En primer lloc, vescomte. La seva roba, després que el nen es va posar les botes, va quedar nova, com si fos nova. I va lluitar no només amb una espasa a la mà dreta, sinó que també tenia una espasa a l'esquerra.
  I amb el tacte de la fulla es van produir transformacions fabuloses. Ara, en lloc d'un orc, va aparèixer un pastís de mida impressionant amb panses. I del cop de l'espasa va aparèixer un pastís de formatge de xocolata. I altres nois a la batalla.
  Una noia, aparentment d'un país més desenvolupat, va recolzar els seus peus nus a l'herba i va gargotejar amb una metralladora. El que dóna lloc a diversos tipus de transformacions de contes de fades. I de l'orc va sortir una botifarra gran i farcida, i després un gall dindi amb salsa. I quines altres delícies saboroses no van aparèixer.
  I les fragants magdalenes de coco que van sorgir del tacte de les fulles. I un bon gelat també.
  La partidària Margarita va començar a cantar en èxtasi de batalla;
  Som pioners, fills del comunisme,
  Qui vol aixecar el país...
  Hitler respondrà ferotgement per la seva ira,
  Aixafarem, creu-me, Satanàs!
  
  Hem fet un jurament davant Déu,
  I Lenin va donar el seu cor als joves ...
  Oh, no jutgis els pioners amb duresa,
  El Totpoderós els va donar més força!
  
  Vam anar al davant nois descalços,
  Volien lluitar, preservant la seva pàtria...
  Tant els nois com les noies amb dallas són per a nosaltres,
  I la nostra lleialtat és una armadura forta!
  
  Les batalles van desencadenar prop de Moscou,
  Els tancs cremaven, l'asfalt es fonia...
  Veurem comunisme, crec, hem donat,
  I pots treure un feixista amb una espasa!
  
  No em cregueu, gent, Hitler no és omnipotent,
  Tot i que la idea del Führer perdura...
  I peguem fort als feixistes,
  Anem al nostre gran viatge!
  
  No tindrem por als enemics de Rus,
  Ens encanta la nostra URSS natal...
  No ets un cavaller amb ànima de pallasso,
  Donem exemple al Regne de Déu!
  
  Hitler no ho sap, serà molt colpejat,
  Tot i que el poder de l'infern s'ensorra dins d'ell...
  I els Krauts paràsits estan arribant,
  Que omplirà de foc la pau!
  
  La grandesa dels russos és guanyar jugant,
  Tot i que darrere d'això hi ha una quantitat colossal de treball...
  La victòria arribarà, crec, al maig exuberant,
  I el Führer serà completament kaput!
  
  Aquesta és la nostra fe, el poder del comunisme,
  Que l'URSS prosperi per sempre ...
  Aixafarem, ja ho saps, el jou del feixisme,
  Així és com Rússia s'ha convertit en un exèrcit!
  
  A Stalingrad els Fritz van ser colpejats,
  Van reconèixer el nostre puny fort...
  I vam fer regals fantàstics,
  I li van donar un níquel al dictador!
  
  El meu país, bella Rússia,
  En ell, a l'Àrtic, floreixen pomeres...
  Svarog i Stalin són, ja ho sabeu, el Messies,
  Els nazis fugen dels combatents russos!
  
  Així de bonic és l'univers,
  Quan el comunisme brilla per sobre d'ell...
  I les proves seran per edificació,
  Vol només amunt i ni un segon cap avall!
  
  Vam agafar l'hivern amb un crit vermell salvatge,
  Van trencar la columna vertebral de la Guàrdia Blanca...
  Els enemics de Rússia del comunisme són vençuts,
  Encara tenim els trofeus per dinar!
  
  Vam agafar Stalin molt fort,
  Noies descalços a qualsevol gelada...
  T'has convertit, creu-me, una persona forta,
  I el pioner s'ha convertit en un cavaller!
  
  No, Rússia no es trencarà mai,
  L'immortal Lenin mostra el camí...
  No tenim por de les flames brillants,
  I els russos no poden allunyar-se del comunisme!
  
  
  En nom de la nostra Mare Rússia,
  Combinem els cors en una sola corona...
  Hura, les noies van cridar fort:
  Un gran somni es farà realitat!
  
  Sí, la nostra fe és estar sempre amb els nostres pares,
  I si pots superar els teus avantpassats...
  Estarem per sempre ben fets de valent,
  Encara que no tingui més de vint anys!
  
  Creu-me, estimem la nostra Pàtria,
  Volem la felicitat per sempre...
  Llucifer, creieu-me, no ens destruirà,
  Arribarà l'estiu, el fred desapareixerà!
  
  Tot florirà magníficament a Rússia,
  És com si els problemes haguessin desaparegut del món...
  Crec que arribarà l'era del comunisme,
  La riquesa i l'alegria seran per sempre!
  
  La ciència ressuscitarà els morts en batalles,
  La gent tindrà joventut per sempre...
  I l'home és com el Totpoderós,
  El dolent desapareixerà, ho sé, a l'eternitat!
  
  En resum, la felicitat brilla per a tothom a l'univers,
  Tota la gent del món és com una família...
  Els nens riuen i juguen al cel,
  M'estimaràs amb una cançó!
  Així que va cantar i els nens van convertir els orcs en una cosa inusualment saborosa i apetitosa amb armes màgiques. Però fins i tot quan la bruixa va alliberar l'energia de l'aspiradora, van començar a aparèixer gots amb peix, guarnicions i cignes amb una deliciosa crosta , on es van convertir els despietats orcs. I era molt bonic.
  Aquí el comandant orc follet, després d'haver caigut sota el cop de la bona màgia, es va convertir en un pastís fragant exuberant, cobert de roses, blat de moro i fruites confitades.
  I tantes coses saboroses diferents van donar a llum armes màgiques en mans de nens innocents.
  Però els esquelets també van entrar a la batalla després dels orcs. Enorme i espantosa. Es mouen com la fusta. Els nens els atacaven amb espases i sabres i llançaven punyals. I Oenomai del drac i la noia a peu van disparar metralladora contra els esquelets.
  La Margarita també va fer servir la màgia i va ensenyar les seves dents de perla. I va fer miracles concrets. I la seva màgia va convertir els esquelets en copes de vi daurades plenes de gelats de colors i pastissos ricament decorats.
  I dels cops de les espases dels nois, inclòs el vescomte de Lafer, van sorgir tota mena de coses gustoses i apetitoses. I tal aroma es va estendre per tot el castell. Només un miracle de miracles.
  D'un dels enormes esquelets va sorgir tota una muntanya de pastissos. I aquests pastissos brillaven amb tots els colors de l'arc de Sant Martí de diverses cremes.
  Sí, aquí hi havia coses tan gustoses i molt apetitoses. Alguns esquelets negres amenaçadors es van convertir en piruletes de mida colossal.
  I els nens famolencs no es van poder resistir a provar les delicioses delícies. La Margarita va fer sonar el gong i va cridar:
  Els estómacs són els nostres principals enemics,
  Ens llencen, creieu-me, a accions malignes...
  Quan un nen veu pastissos,
  Se l'empeny a robar vilment estómacs!
  
  Així que bebè no us precipiteu
  Arribarà el moment, i encara menjaràs...
  I no pequis davant Déu, estimat,
  En cas contrari, us convertireu en flames!
  Enomaus va explicar als nens:
  - Fins que el gegant caníbal no és derrotat, menjar menjar és perillós. El dolent principal ha de ser abatut!
  Es va sentir una forta trepitjada, i al principi va aparèixer una ombra gegantina, que cobria la meitat del camp, plena de tot tipus de pastissos i plats. I després el mateix gegant cornut. Tenia boca de catxalot i peus amb urpes. I tan alt que és més alt que el ja enorme castell amb torres i esquelets.
  Els nens van xisclar de por i el mató caníbal va créixer immediatament.
  La Margarita va dir amb un somriure:
  - No tinguis por! Només és gran quan li tens por!
  Enomau va exclamar amb ràbia:
  Potser no ets un covard, però ets un ximple, i hem vist les vistes!
  La bruixa Yaga va xiular:
  - Estimat, estimat ogre,
  Vols uns dolços deliciosos...
  O la màgia d'un cop,
  El tornaràs a aconseguir gratis!
  La Margarita va cridar:
  - Nens, crideu a l'uníson: no us tenim por! Bé, ajuntem-nos.
  Però als nois els va costar reunir-se davant d' un espantaocells . La noia va començar a fugir, els seus petits talons rodons. El vescomte de Lafer més valent i un parell de nois van començar a contenir-los. Era evident que els nois estaven pàl•lids de por. I després la Margarita va cantar, per donar coratge, una cançó de lluita de la guerra;
  Som noies del país de l'URSS,
  Que és una torxa per a tot el món...
  Mostrem, ja saps, un exemple de grandesa,
  Aquí teniu les gestes heroiques cantades!
  
  Les nenes van néixer sota la bandera vermella ,
  I descalços corren per la gelada...
  Filles i fills lluiten per Rus,
  De vegades, la núvia regala una rosa al noi!
  
  Hi haurà una bandera vermella sobre l'univers,
  Brilla tan brillant, com una torxa...
  Després de tot, ja saps, heroic, tenim un gronxador,
  I la nostra pancarta brilla com el vermell!
  
  No t'ho creguis, el maleït feixista no passarà,
  I l'esperit rus mai s'esvairà...
  Les victòries obriran un compte infinit,
  Diguem hola i hola a qualsevol!
  
  Rússia és un país meravellós,
  Vas donar el comunisme als pobles...
  donat per sempre per Déu generosament ,
  Per la Pàtria, per la felicitat i la llibertat!
  
  L'enemic no podrà vèncer la Pàtria,
  I per cruel i insidiosa que fos...
  El nostre invencible ós rus,
  El soldat rus és tan gloriós per la seva victòria!
  
  Preciós país soviètic,
  Les noies que hi ha estan orgulloses de ser precioses...
  Ens va donar per naixement per sempre,
  I siguem justos els membres del Komsomol!
  
  Estem lluitant als afores de Moscou,
  Tempesta de neu, conges de neu i les noies descalces...
  No lliurarem la nostra pàtria a Satanàs,
  fins i tot les nostres dallas disparen amb precisió!
  
  Així que, amb ràbia, les noies tenen ganes de lluitar,
  I amb el taló nu llancen un paquet-explosió ...
  Un feixista, té un aspecte genial,
  De fet, només el malvat Caín!
  
  Els enemics no poden derrotar les noies,
  Van néixer sota una estrella així...
  El nostre monstre invencible és l'ós,
  Qui va fer de la Pàtria la seva dona!
  
  Les noies russes som bones,
  No tenim por de la tortura i les gelades...
  I repel•lirem, creu-me, l'embat de l'horda malvada,
  L'enemic es tornarà boig per la dosi!
  
  Van poder allunyar l'enemic de Moscou,
  Encara que està ple d'un poder enorme...
  Les noies estem molt orgullosos de nosaltres mateixos,
  Tots els opositors desapareixeran a les seves tombes!
  
  No t'ho creguis, els enemics no poden derrotar a Rus,
  Com que cada cavaller ve dels bolquers...
  El caçador sembla que s'ha convertit en caça,
  I l'adversari encara és només un nen!
  
  Però l'esperit rus, genial, creu l'esperit,
  Ja saps, hi ha poders ocults ...
  L'enemic serà completament aixafat,
  Després de tot, els cavallers són invencibles a la batalla!
  
  Deixeu de banda els vostres dubtes , noies ,
  Som els més valents, ja saps, del món...
  Llencem les hordes de Satanàs a l'infern,
  Sumem tots els adversaris al lavabo!
  
  La guerra santa s'acabarà
  La pau i el matí arribarà al planeta...
  Ella està per sempre amb el sol, ja ho saps, donat,
  Que l'estiu brilli per sempre!
  
  I el comunisme etern en glòria,
  I Lenin i el gran Stalin estan amb nosaltres...
  Al cinema sagnant només ara hi ha feixisme,
  I la nostra voluntat, creieu-me, és més forta que l'acer!
  
  La meva Rússia governa durant segles,
  I va donar felicitat a tot l'univers...
  Necessites la força d'un puny d'acer,
  I atrevit, però d'una manera raonable!
  Al principi, la Margarita cantava sola, però després l'Enomai, la noia Yaga, el vescomte de Lafer i altres nens van agafar la cançó. I aquest ja era un cor fort, de veu plena, del qual tot tremolava. I l'enorme i autèntic gegant va començar a disminuir de mida. Ja no semblava tan fresc i amenaçador. I les banyes es van fer més petites, i les urpes es van fer més petites. Vaja...
  La noia Yaga va cantar rient:
  Ben fet, ben fet, pots estar orgullós d'ell...
  Set no tenen por d'un!
  Els nens van exclamar a l'uníson, trepitjant els peus nus:
  No tenim por de tu ogre,
  Seràs trepitjat sota el peu d'un nen...
  Encara que no som guerrers prou grans,
  Una vegada vam estar sota Baba Yaga !
  Són nens, tan bonics tant d'ànima com de cara. I lluiten com gegants. Encara que ara s'hauria d'acabar moralment amb el gegant caníbal. I els nens van començar a ballar.
  I la noia Yaga va agafar l'aspiradora i la va apuntar al matón i va començar a murmurar alguna cosa.
  Un dels nois va llepar una gran piruleta en forma de gall , que es va convertir en un esquelet, i la noia va prendre una mossegada de gelat.
  Els nens van amenaçar el gegant:
  - A tu també et passarà!
  I literalment va tremolar. Es va encongir encara més. I els gots daurats amb gelat de tots els colors de l'arc de Sant Martí van començar a brillar encara més brillants i boniques.
  L'heroïna pionera Margarita va tornar a cantar amb ràbia, una cançó patriòtica de la guerra, i la resta de nens van fer cor:
  Em vaig unir al Komsomol mentre jugava,
  Noia d'un bonic somni...
  Vaig pensar que el món seria el maig etern,
  Cada dia és el naixement de la primavera!
  
  Però per alguna raó no va funcionar,
  D'alguna manera, no em puc enamorar ...
  Bé, digueu-me, nois, a la meva mercè,
  La vida és un rem molt fort!
  
  De sobte la guerra va tronar,
  I un huracà de mort es va precipitar...
  I les meves noies tenen un cos fort,
  Pots posar-te sota atac alhora!
  
  Creu-me, no em vull rendir,
  Lluita per la Pàtria fins al final...
  Portem granades en una motxilla forta,
  Stalin va substituir el seu pare als cors!
  
  Grans guerrers de Rússia.
  Podem protegir la pau i l'ordre...
  Les estrelles del cel regaven el vellut,
  I el caçador es va convertir en caça!
  
  Jo, una noia descalça, lluito
  Plena de temptació i amor...
  Ja ho sé, hi haurà un lloc en aquest paradís,
  No pots construir la felicitat amb la sang!
  
  Grans guerrers de la Pàtria,
  Lluitarem fermament prop de Moscou...
  I després el somni sota el comunisme,
  Contra l'inframón amb Satanàs!
  
  Nois russos valents,
  Que lluitin sincerament fins al final...
  disparant amb una metralladora,
  Si necessites una corona d'or!
  
  Ni una bala ens pot aturar
  Jesús el gran Déu ha ressuscitat...
  S'han acabat els dies del drac depredador,
  Es va fer encara més brillant des del cel!
  
  T'estimo, estimada Lada,
  El Déu més alt Svarog estarà en glòria...
  Hem de lluitar per Rússia,
  El millor Déu blanc està amb nosaltres!
  
  No poseu els russos a genolls,
  La nostra carn, creieu-me, no es pot frenar...
  Stalin i el gran Lenin estan amb nosaltres,
  Tu també has de superar aquest examen!
  
  El dolor de la Pàtria també està en els nostres cors,
  Creiem en la seva grandesa...
  Obrim ràpidament la porta a l'espai,
  Serà una vida molt dolça!
  
  Som noies boniques descalços ,
  Correm tan ràpid per les nevades...
  No necessitem aquest vodka amarg,
  El querubí desplega les ales!
  
  Les noies defensarem la Pàtria,
  I respondrem als malvats Krauts, no,
  Caín infernal serà destruït,
  I hola a Crist Salvador!
  
  Hi haurà una època, no podria ser millor,
  Els morts ressuscitaran per sempre...
  L'univers es convertirà en un autèntic paradís,
  El somni de tots es farà realitat!
  La Margarita es va sentir una mica trista: ja té més de cent anys i encara és una nena. I potser seguirà sent un nen per sempre.
  Però la resta de nens es van alegrar i van quedar encantats amb aquesta cançó.
  I el formidable gegant caníbal es va fer encara més petit i semblava més un follet espantat que un monstre.
  Trossos de gelat i pastís van volar cap a ell. Els nens van riure i van treure la llengua. Això semblava molt còmic. I els nois alegres van continuar fent cara.
  La noia Yaga va picar els llavis i va xiular:
  Els nens haurien de riure
  Els nens haurien de riure -
  I com viuen els herois!
  I com viuen els herois!
  I Baba Yaga va apuntar l'aspiradora cap a altres orcs i follets que estaven saltant fora del castell. I l'Enomai i la noia van començar a disparar-los amb metralladores. I ho van fer genial . I de nou hi havia gots amb gelat brillant, rotllos de panses, pastissos de crema, flocs de blat de moro, cotó de sucre i molt més . Tot feia molt bona olor i semblava molt apetitós.
  I els nens guerrers van riure i van mostrar les seves dents afilades i blanques, com les dels cadells de llop.
  Que sorprenent i única semblava aquesta acció.
  I la Margarita va colpejar els orcs i els esquelets amb un llamp, continuant la seva meravellosa transformació.
  Després d'això, la noia pionera va tornar a cantar una cançó patriòtica i sublim, i la resta de nens en cor van recollir la seva alegre i alegre cançó:
  Satanàs no ens derrotarà,
  La meva pàtria, la més bella del món,
  El bonic país és famós...
  Adults i nens en seran feliços!
  
  Que hi floreixin magníficament els lliris de la vall,
  I els querubins toquen un himne decent...
  El Führer serà kaput,
  Els russos són invencibles a les batalles!
  
  Els membres del Komsomol corren descalços,
  Trepitgen la neu amb els talons nus...
  Hitler et veus genial
  Et atropellaré amb un tanc!
  
  Podem vèncer els nazis?
  Com sempre, estem descalços, noies...
  El nostre cavaller més formidable és l'ós,
  Matarà a tothom amb una metralladora!
  
  No, les noies ja som molt xules,
  Literalment destrossem tots els enemics...
  Les nostres urpes, dents, punys...
  Construirem un lloc en un paradís meravellós!
  
  Crec que hi haurà un comunisme genial,
  El país del consell, creieu-me, hi floreix...
  I el nazisme lamentable desapareixerà,
  Crec que els teus fets seran glorificats!
  
  La regió florirà de manera salvatge, crec,
  De la victòria tornem a la victòria...
  Nikolai va derrotar als japonesos,
  El samurai respondrà per la mesquinesa!
  
  No ens deixarem inclinar,
  Aixafem els nostres enemics d'un sol cop...
  Que el caçador es converteixi en joc,
  No va ser per res que vam aixafar la Wehrmacht!
  
  
  Creieu-me, no és fàcil per a nosaltres renunciar,
  Els russos sempre han sabut lluitar...
  esmolar les nostres baionetes amb acer,
  El Führer es convertirà en la imatge d'un pallasso!
  
  Així és la meva pàtria,
  Hi toca l'acordió rus...
  Totes les nacions són una família amiga,
  Abel triomfa, no Caín!
  
  Aviat l'URSS estarà en glòria,
  Tot i que el nostre enemic és cruel i traïdor...
  Donarem un exemple de valor,
  L'esperit rus serà glorificat en les batalles!
  A l'última frase, la noia pionera va agafar i alliberar llamps de la seva vareta màgica i púlsars dels seus dits nus amb anells i pedres màgiques. Finalment van cobrir el gegant que s'havia encongit com un cargol. Aquell estava completament cobert per la resplendor de foc. Llavors va tornar a parpellejar. Els orcs i els esquelets s'han transformat finalment en tot tipus de meravelloses delícies. Tan boníssims i fregits, des de diferents tipus de pernils, peixos farcits i oques, fins a pastissos, pastissos, caramels i gots de gelat.
  Els nens es van alegrar i van saltar amunt i avall. Es veien molt contents i alegres.
  Aquí, al lloc del formidable i dur gegant caníbal, la llum es va dissipar. Va aparèixer un nen prim i de cabells clars amb pantalons curts, d'uns set anys. Un nen tan inofensiu i dolç en lloc d'un monstre formidable. Va parpellejar els ulls i va plorar:
  - No em pegues!
  La Margarita va cridar:
  - No tinguis por! No et tocarem. Ara pots començar la teva vida des de zero i anar a l'escola!
  El nen i antic caníbal va plorar:
  Quin tipus de vida escolar és aquesta?
  la prova cada dia ...
  Addició, divisió,
  Taula de multiplicar!
  El castell del gegant caníbal es va transformar davant dels nostres ulls. En lloc de calaveres, flors d'una bellesa fabulosa van florir a les cúpules. I les mateixes cúpules brillaven d'or. I tot esdevingué tan magnífic, brillant, enlluernador, les parets del castell estaven cobertes de flors. I en comptes de sang, les fonts van començar a fluir amb rierols de diamants, i els núvols es van dissipar, i quatre sols van lluir alhora.
  I els nens alliberats van començar a sortir corrents del castell amb riures alegres. Demacrats, esquinçats, descalços, eren tanmateix feliços.
  Els nens i les nenes es van abalar sobre les delicioses llaminadures, i els barrils de còctels i sucs van aparèixer just sota l'herba.
  La noia Yaga va volar fins a l'antic gegant caníbal amb un morter i li va lliurar un gelat al nen. Es va empassar i va esclatar un somriure:
  - Gustós!
  I va afegir amb por:
  - Perdoneu-me, nens! Em fa vergonya haver-te menjat. Què fastigós això!
  Cada cop més nens anaven sortint. Incloent els que es menjava abans pel caníbal. El nen inofensiu va batre els ulls i fins i tot va cantar;
  Bé, no és un miracle, no és un conte de fades?
  Tot s'ha tornat així, creieu-me, meravellós!
  No, és millor fer-nos el bé -
  I el mal desapareixerà en l'atemporal!
  Sí , va ser una victòria. És cert que un dels nois, amb un tors molt musculós i amb pantalons curts, va mirar la superfície reflectant i va plorar:
  - On va anar la meva alçada heroica?
  Enomaus va preguntar:
  - I qui ets tu?
  El nen amb els músculs molt definits va respondre:
  - Nikitich.
  I el seu rostre infantil es va enfosquir, i va murmurar:
  - Vaig ser un gran heroi, i ara només sóc un nen descalç amb pantalons curts, que em necessita així.
  L'antic caníbal va dir:
  - Anem junts a l'escola!
  Dobrynya va rugir d'ira, donant una puntada de peu al seu peu de nen nu amb tanta força que la pedra es va partir:
  - Bé, a la merda de l'escola! Em pensava que estava esgotat !
  La Margarita va respondre amb un sospir:
  - Ho entenc!
  El nen Dobrynya va rugir:
  - Què entens! Ara la meva dona em deixarà! Qui em necessita un nen tan plorat !
  Enomau va respondre amb un somriure:
  - El més important a la vida és l'ànima. La mida no importa!
  Dobrynya va objectar:
  - No! No coneixes la meva dona. Una vegada va moure el taló amb tanta força que va fer caure la dent que xiulava al lladre rossinyol! És estricta, i per què necessita un nen sense bigoti ! - I el nen va tornar a colpejar amb el peu descalç, infantil, però fort, com un martell, de manera que l'empedrat es va trencar en petits fragments. I el jove heroi va cridar. - Fes-me adult aviat!
  Enomau va respondre amb un sospir:
  - Malauradament, això no ho podem fer, oi?
  Margarita va respondre:
  - Ara mateix, realment no podem, però si viatges amb nosaltres amb un gran propòsit, potser ens en sortirem alguna cosa!
  El nen Dobrynya va preguntar amenaçador:
  - Quin és el teu objectiu?
  Enomau va respondre confiat:
  - Per salvar el sexe més fort a escala de l'univers de la mort. Hi ha una pestilència al nostre univers, i també us pot arribar!
  Margarita va assentir d'acord:
  - Sí, Dobrynya, uneix-te a nosaltres. Encara tens la teva força heroica i ens seràs molt útil!
  El nen tità, encara que en aparença no era més gran ni més alt que Oenomai, un nen d'uns dotze anys , però tenia una força física colossal. Així que va estrènyer el còdol amb els dits nus i, literalment, el va agafar i el va aixafar, després de la qual cosa va dir amb un somriure:
  - I encara estic bé! D'acord, aniré amb tu. Serà espantós tornar amb la meva dona fins que sigui gran !
  La Margarita, amb un somriure com el d'una fada, va respondre:
  - Una decisió molt sàvia!
  I va fer clic amb els dits nus. Va aparèixer un tercer, adorable nadó drac.
  La noia va explicar:
  - No hauries de caminar com un captaire amb una bossa!
  . CAPÍTOL Núm 8.
  La Dominika estava molt esgotada durant la transició i aprovar els exàmens. Per tant, les seves boniques donzelles es van rentar amb un bany i una dutxa daurats. I després la van posar en un llit suau i càlid en una habitació separada i luxosa per a estudiants d'elit i estudiants. Dominica va caure en un somni estrany, el seu darrer desig era estar amb el príncep Enomaus , pel qual sentia una gran simpatia i simpatia.
  I tan bon punt va ser abraçada pel déu Morfeu, ella
  La Dominica va sentir de sobte que el vent li bufava a la cara i estava asseguda sobre un esquena escamosa i relliscosa. I els núvols brillen al voltant.
  I la noia es va girar i va veure un noi guapo i musculós, a qui va reconèixer de seguida. Sí, va ser el príncep Enomau, que es va convertir en un jove esclau. I ara munta un petit drac de tres caps. Una noia vola a la seva dreta. També és molt bonica i dolça, amb els cabells daurats. No sembla més gran que Enomaus. I al costat esquerre hi ha un nen. També de cabell clar , guapo i molt musculós, amb una cara expressiva. Un grup així de nens amb motxilles i armes. I la noia també té anells als dits dels peus i a les mans.
  El drac va sentir el pes addicional i va començar a batre les ales més sovint per no caure.
  La noia Margarita va sacsejar la seva vareta màgica i va rugir:
  - Qui ets? D'on ha sortit?
  Enòmau, però, va reconèixer Dominica i va dir en un to segur:
  - Aquest és un escollit del planeta Terra. Ella ha de salvar el sexe fort del nostre univers, segons la profecia.
  La noia Margarita va somriure:
  - Del planeta Terra? Vas viure la Gran Guerra Patriòtica?
  Dominica va confirmar amb confiança:
  - Sí, va ser!
  L'heroïna pionera va preguntar insinuant:
  - I quan va passar?
  La noia atropellada, no menys segura, va respondre:
  - Del vint-i-dos de juny quaranta-un al nou de maig quaranta-cinc, doncs, és clar, hem guanyat!
  La Margarita va respondre amb un somriure:
  - Sé que hem guanyat! Si no, no estaríem parlant amb tu. Això vol dir que som compatriotes, només dispersos en el temps. Què bonic és conèixer algú del teu planeta natal, i més encara del teu país!
  Dominica va respondre amb un sospir:
  - Quan va acabar la Gran Guerra Patriòtica, el meu avi encara no havia nascut. Aquesta és una llarga història per a nosaltres!
  La Margarita també va dir amb un sospir:
  - I no vaig viure per veure'n la finalització. Em van penjar el gener del 44. Però vaig creure en la nostra victòria. Kíev ja s'havia alliberat, i Stalingrad i el Bulge de Kursk van tronar. Quina llàstima morir quan només tens dotze anys , sense unir-te al Komsomol.
  Dominica es va sorprendre:
  - Si vas morir fa tant de temps, per què encara és una nena?
  La Margarita va arronsar les espatlles:
  - No sé allò. Han passat gairebé cent anys de la meva mort i segueixo sent un nen. Però també hi ha un avantatge: no envelleixo gens, i no tinc ni un sol farcit a les dents!
  Dominic va riure i va assenyalar:
  - Sí, la vellesa és molt dolenta, senzillament fàstic!
  I la bella actriu de cinema va començar a cantar;
  La humanitat està en gran pena,
  Segurament tothom pensa en ell!
  Les llàgrimes es van vessar sobre aquest mar,
  La por d'una persona crema amb foc!
  
  Anys rere any en una caravana,
  L'àvia es frega henna a les galtes!
  I alguna cosa va passar amb la figura esvelta de la donzella,
  No entenc d'on venen les arrugues!
  
  Per què la corona de la natura és brillant?
  El creador de màquines s'ha de marcir de sobte!
  El que va aprofitar la força del vent al carro,
  No pot fer front al mal de l'envelliment!
  
  Una bellesa es converteix en un monstre
  I l'heroi s'està marcint davant els nostres ulls!
  Qualsevol mal temps ara,
  I a la nit em turmenta la por salvatge!
  
  Però no crec que no hi hagi salvació,
  Una persona pot discutir amb Déu!
  Perquè una família amiga esdevingui eterna,
  Perquè el camí vagi pujant amb facilitat i costerut!
  
  Les velles ja no tindran arrugues,
  Fem que la vellesa es retiri de vergonya!
  I home, fill poderós del progrés,
  Mira el cim de la vida amb ulls brillants!
  
  I hi haurà una bellesa infinita
  Els dies fluiran com un riu ple!
  La bondat humana apareixerà
  Després de tot, el cor es tornarà pur i noble!
  
  Creu, vindrà un nou plaer,
  Amb els anys, la saviesa augmentarà!
  Després de tot, el gel no s'instal•la en un cos jove,
  Com un escolar amb ganes d'estudiar per cinc anys!
  
  La marca és més alta, va, busca-la,
  Repetiràs l'examen almenys cent vegades!
  I pots menjar pastissos de Pasqua amb mel,
  Bé, convertiu-vos en una noia vella ara!
  Que bé va cantar la Dominika, una autèntica prima donna. I les seves cançons eren amb cos i iridescents, com el tril d'un rossinyol.
  Enomai va assentir d'acord:
  - No pots argumentar en contra d'això !
  Boy Dobrynya va comentar:
  - La vellesa és dolenta. Però vaig aconseguir pomes rejovenidores per a mi i la meva dona . Si en menges una mica, no envelleixes i no et convertiràs en un nen. I llavors una bruixa estúpida es va farcir d' aquestes pomes. Era una dona gran, però va acabar a l'orinal. Així que has de conèixer la moderació en tot i recordar que totes les edats són submises a l'amor.
  Enomai va assenyalar de sobte:
  - El meu drac respira amb força! Li costa portar dues persones, sobretot perquè Dominica no és una nena, sinó una noia molt gran i musculosa. Necessita un volant nou!
  Margarita va dir amb confiança, fent clic amb els dits dels peus nus:
  - Hi haurà un fullet!
  Un petit drac de tres caps va aparèixer per primera vegada a l'aire. Però la noia partidista li va enviar un raig d'energia i aquest drac va començar a créixer.
  Dominica es va sorprendre:
  - Això és màgia en acció. Aquesta és la primera vegada que veig criar dracs.
  La Margarita va respondre amb un somriure:
  - Els dracs no són persones, és més fàcil criar-los!
  La bèstia va créixer a una mida lleugerament més gran que els altres tres dracs. I un altre cop dels dits, aquesta vegada de les mans, i la Dominika es va trobar en una còmoda cadira!
  La noia pionera va assentir:
  - Ja veus que senzill és! Ara tens el teu propi drac. Alegreu-vos en això!
  La noia va dir amb una rialla:
  - Això, per descomptat, està genial , però quin sentit té escalar la paret amb alegria?
  La Margarita va riure i va respondre:
  - No has somiat amb el teu propi drac?
  Dominica va murmurar sincerament:
  - Vaig somiar amb el meu propi helicòpter. Però ella no va tenir temps per guanyar diners per a ell. Així que no hi ha res de què estar especialment content!
  Enomai va assenyalar amb un somriure:
  - Però vaig somiar amb un drac personal.
  Dobrynya va confirmar:
  - El drac personal és genial! Tanmateix, el meu cavall heroic també podria volar si fes servir màgia. Però per als encanteris especials, els bruixots han de ser pagats en or. I el drac és lliure.
  La Margarita ha afegit:
  - El drac també és bo perquè només es pot alimentar d'aigua. Bé, afegiu-hi una mica d'herba i quedarà genial. Ell respirarà foc.
  La Dominica va preguntar, curiosa:
  - De veritat vas lluitar contra els alemanys?
  La Margarita va respondre sincerament:
  - Realment no vaig lluitar. Vaig treballar més en intel•ligència i comunicacions. Vaig caminar per pobles i entre boscos. Bé, qualsevol que tingui una bossa de captaire i descalç d'hivern a hivern sospitarà. És cert que va posar explosius als nazis un parell de vegades. Bé, només va disparar quan em van agafar. Va disparar fins a l'última bala. Va ser capturada. Bé, em van torturar, encara que de pressa, i tenien pressa per penjar-me, ja que just aleshores l'Exèrcit Roig avançava en aquesta direcció. En cas contrari, el podrien haver turmentat més temps.
  Una vegada vaig fer dormir dos policies més i els vaig lliurar als partidaris. Bé, no m'inventaré coses, però és clar que hi va haver moltes aventures.
  Dominica va preguntar amb un somriure:
  - Teniu alguna ordre?
  La Margarita va respondre amb un sospir:
  - No! Només la medalla "Per al coratge", em van considerar massa petit per rebre res seriós. Bé, no sé si van ser premiats pòstumament i com...
  Enomaus va comentar:
  - Amb dotze anys, ja no està malament que una noia tingui un premi militar! Digues-me, com et va?
  La noia pionera va assentir:
  - Bé, sí, digueu-me, el comunisme s'ha construït i les guerres s'han acabat?
  Dominica va sospirar i va respondre amb confiança:
  - No! Va empitjorar encara pel que fa a les guerres. Però no vull parlar-ne. Però la gent s'ha tornat encara pitjor.
  El nen Dobrynya va suggerir:
  - Parlem millor de gestes màgiques. En cas contrari ara començareu a parlar de tancs...
  Margarita va arruïnar el front:
  - Què en saps dels tancs?
  Dobrynya va respondre:
  - Jo estava en un món més desenvolupat, i hi havia aquests monstres de metall. Tiren fort i són molt perillosos. És repugnant recordar-los.
  La noia partidista va somriure i va comentar:
  - Vaig abocar sorra al dipòsit de gasolina del dipòsit Tiger. I es va parar. Va ser així. I va utilitzar un punxó per perforar les rodes dels cotxes dels nazis. Sóc una nena i em va ser més fàcil fer-ho.
  Dominic va riure i va assenyalar:
  - Ben fet! Ets una heroïna pionera. Hem de fer pel•lícules sobre tu i escriure llibres sobre tu.
  Margarita va assentir:
  - Ho sé, n'hi ha - "Diables vermells", per exemple. En general, no només no creia en Déu, sinó que de vegades feia coses de les quals ara em fa vergonya!
  Enomai va dir amb un somriure:
  - Passa. De vegades els déus no es porten gaire bé. Però en qualsevol cas, ara ets una bruixa molt talentosa i hauries de...
  No va acabar. Davant d'ells va aparèixer un estol de micos voladors. Estaven lluny, però l'aguda visió del nen elf i la nena bruixa va veure que aquests primats alats arrossegaven almenys una dotzena de nens a la xarxa. Tant els nens com les xiquetes desgraciats s'ofeguen i pateixen molt en vol, quan els llencen, i els cossos dels nens són tallats per les malles d'acer de la xarxa.
  La Dominica també ho va veure i va cridar:
  - Hem d'alliberar els nois!
  Dobrynya va assentir i va treure l'espasa amb un crit:
  - Anirem a la batalla amb valentia,
  Per la Santa Rus -
  Lluitem amb una espasa,
  No estic venent!
  Dominica va assenyalar, mostrant les dents:
  - És, per descomptat, molt interessant ajudar els nens. Però tenim prou força? Vaig llegir un conte de fades sobre micos voladors, i sembla que són molt forts!
  Margarita va assentir i va cantar:
  Els guerrers de la foscor segurament són forts,
  El mal governa el món sense saber el nombre...
  Però a vosaltres, fills de Satanàs...
  No trenqueu el poder de Crist!
  Dobrynya va comentar:
  - Vam tenir diferents oponents. I el fet que siguin forts, per regla general, no ens va aturar!
  I el quartet amb dracs es va precipitar darrere dels micos volants. Només n'hi havia una dotzena, tretze. I aproximadament el mateix nombre de nens captius. I aquesta és la dura veritat de la batalla.
  La Margarita es va precipitar cap endavant i, acostant-se als micos voladors, va cridar:
  - Deixeu anar els nens, monstres!
  El líder dels micos va xiular:
  -Vés-te'n, noia, sinó també t'embolcallem.
  Margarita va respondre amb valentia:
  - No! Els deixes anar, o hauràs de lluitar contra nosaltres!
  Els micos udolaven, deixant al descobert les dents amb ullals:
  -Mai!
  Quatre d'ells es van quedar per aguantar la xarxa amb els nens, i la resta es va precipitar cap al petit destacament de joves socorristes.
  La Dominica va sacsejar els punys i li va aparèixer un sabre a la mà.
  Margarita va preguntar:
  - Saps tancar?
  Dominica va respondre amb confiança:
  - Hi ha un concepte! Va actuar en pel•lícules.
  La noia partidista va arrossellar:
  - Això us serà útil.
  La noia actriu va cantar:
  Ha arribat el moment de fer moure l'espasa,
  És hora de donar pressa...
  Ha arribat el moment de moure l'espasa...
  Què passa si és útil!
  Anoteu-ho a la vostra llibreta -
  A cada pàgina!
  Ha arribat el moment de fer moure l'espasa,
  Ha arribat el moment de fer moure l'espasa,
  Ha arribat el moment de moure l'espasa!
  Després d'això, els quatre van riure. I els micos voladors van intentar atacar. Es mouen com estels atacant pardals.
  La Margarita va colpejar el líder dels micos voladors amb una vareta màgica i anells màgics als seus peus nus. I va colpejar molt fort.
  El líder va rebre una sorpresa i el seu cap es va convertir de seguida en un pastís de coco molt saborós. I les potes del mico volador es van contrarestar histèriques. Els altres micos voladors xiulaven amb por.
  Un d'ells es va precipitar cap als quatre, però el nen Dobrynya li va colpejar el front amb el taló nu, de manera que el mico, després d'haver rebut un fort cop, es va girar.
  Dominica va moure l'espasa i va tallar la banya del mico volador, després de la qual cosa va cantar:
  Estem a la selva a la terra dels micos salvatges,
  Lluitem amb els alats al cel...
  Caçant per engolir plàtan madur -
  Penja a qui roba nens d'un arbre!
  Enomau també va colpejar el mico, aquesta vegada a l'ala, i va xiular:
  Sóc un cavaller de la llum, de genolls salvatges,
  Escombraré de la faç de la terra els enemics de la Pàtria!
  I va fer una figura de vuit amb espases. Després d'això, el nen va esquivar amb destresa el primat ferit. I quan el drac va esclatar en flames, el mico encegat va cridar. Al mateix temps hi havia una olor de cremada.
  Els quatre lluitadors van passar a l'ofensiva. Els micos van intentar contraatacar. Els dracs els van colpejar amb dolls de foc que literalment van incendiar les ales dels primats. I feia olor de fregit.
  La noia Margarita va agafar i va deixar anar corrents de màgia. I el mico següent tenia un bunyol de xocolata en lloc d'un cap.
  Dobrynya va agafar un mico per l'ala amb els dits nus dels peus i el va llançar a l'altre ocell. I després hi va haver una col•lisió amb espurnes.
  The Titan Boy va cantar:
  -Ja saps, tinc una força radiant,
  Ser amic d'ella és com jugar amb un cocodril!
  I llavors la noia del Dominic va tallar l'ala del mico amb la seva espasa. Ella va inclinar i va deixar anar una font de sang porpra. Després d'això, es va estavellar contra la seva parella.
  Dominica va donar una puntada de peu a una de les criatures alades a la mandíbula amb el seu taló nu i va piular:
  Bé, d'acord, la criatura es va adormir a la serradures,
  D'acord, em van donar una puntada de peu a la mandíbula...
  D'acord, em van arrossegar en una llitera...
  Digues gràcies per estar viu !
  I la noia va colpejar un altre mico al cap amb una espasa. Després d'això, les criatures van començar a fugir. Paral•lelament, quatre primats alats van intentar endur-se els captius, nens enredats en una xarxa.
  La Margarita els va disparar un raig màgic, el mico es va convertir completament en un pastís de canyella amb gelat.
  La resta va fugir cridant, deixant anar la xarxa. I els nens captius van començar a caure.
  La Margarita va cridar:
  - Agafa la xarxa, va, més fort.
  I va caure sobre el drac. Tres lluitadors més van correr darrere d'ella.
  El nen Dobrynya va cantar:
  Ai, infantesa, infantesa, on vols?
  Ai, infantesa, infantesa, on tens pressa...
  Ple de micos peluts, ho sé,
  T'estan atrapant de diferents països!
  I el nen heroi va agafar la xarxa amb els dits nus. Tot i així, ser un noi amb pantalons curts té els seus avantatges. És indecent per a un adult caminar sense botes, però per a un nen és natural, i pot utilitzar les seves cames fortes en acció.
  Tots quatre van frenar la xarxa que cau i van començar a baixar suaument.
  Dominica va assenyalar amb un somriure:
  - No et desitjo una part d'orfe,
  No et desitjo dies durs...
  Que el planeta es converteixi en un paradís brillant,
  Que el Sant Senyor protegeixi els nens!
  Els nois estaven ratllats i esquitxats, gairebé tots descalços, excepte una noia amb un vestit elegant i, potser, luxós i unes sabates brodades amb maragdes i robins.
  La noia va xiular:
  - Compte, l'equip de rescat és el meu pare, el duc, i jo ja porto el títol de baronessa!
  Dominica va respondre amb una rialla:
  Els reis poden fer qualsevol cosa
  Els reis poden fer qualsevol cosa...
  Però sovint es trencava
  De vegades s'asseuen!
  Casar-se per amor
  Casar-se per amor...
  Feble per a tu, qualsevol
  No ets Déu, rei!
  Qualsevol és feble per a tu -
  No ets Déu, rei!
  L'equip va aterrar amb cura els nens. I va desenredar la xarxa. Els nens -nens i nenes- sentien llibertat. I els seus talons rodons brillaven quan intentaven córrer.
  Però la Margarita els va aturar amb un crit amenaçador:
  -On vas? Què tal dir gràcies?
  Els nens es van aturar. La baronessa va assentir:
  - És cert, em vas salvar de la captivitat. Lliura'm al meu pare, i t'esperarà una gran recompensa. I que la resta hi arribi ells mateixos: són captaires i descalços.
  Un noi d'entre els presoners va objectar:
  - El meu pare és el comte! I estic descalç perquè em van capturar durant un entrenament!
  La Margarita va preguntar: "Per què t'han capturat?"
  El noi vescomte es va arronsar d'espatlles; tenia un tors nu i musculós, bronzejat, cansat, i només el seu rostre expressiu, encara que infantil, traïa la seva raça.
  La baronessa va respondre:
  -Ens volien portar a Skelenton . Aquest és un mag poderós que està llunyanament relacionat amb Koshchei l'Immortal!
  La Margarita va picar els llavis i va dir:
  - Skelenton , un mag malvat i mestre dels elements, té un artefacte de tigre negre. Potser això ajudarà a salvar el sexe fort.
  El nen príncep Enomau va assenyalar:
  - A més, cal alliberar altres nens captius que estan retinguts captius pel bruixot del malson. En cas contrari, hi haurà un gran dany a l'univers.
  Dominica va preguntar, sense massa confiança:
  - Això no ens distreu de l'objectiu principal?
  Margarita va oposar:
  - Viceversa! Si recolliu els dotze artefactes, podeu obtenir el poder del Déu Totpoderós. I això farà possible salvar no només el sexe fort, sinó crear moltes altres coses bones.
  El nen Dobrynya va exclamar:
  - Això és increïble! Aleshores podrem fer alguna cosa que altres herois mai no havien somiat!
  La Dominika va cantar encantada:
  El nostre món és despietat, cruel, traïdor,
  La sang de la gent flueix com un torrent tempestuós...
  Però l'home és intel•ligent, famós pel seu progrés...
  Supera els obstacles mentre jugues!
  
  Incomptables amenaces de malson
  El destí és cruel, trist i divertit...
  Hem vessat estranyes llàgrimes en dubte -
  Mira el cel amb una malenconia sobrenatural !
  
  I que calgui vessar
  En una batalla furiosa, sang humana...
  Trenca el fil de la vida amb una espasa, una fletxa,
  No trairem l'amor per sempre!
  Margarita va assentir amb el seu cap daurat:
  - Cantes bé en Dominic, i les paraules assenyades toquen l'ànima! Però això no és suficient...
  La noia actriu va cantar:
  Es va fer molt lleuger
  Vaig salvar la Pàtria...
  Vaig tenir molta sort -
  Només amb això no n'hi ha prou!
  Només, només, només -
  Això no és suficient!
  El noi vescomte va colpejar el peu descalç amb tanta força que les gotes de rosada van volar de l'herba taronja i van grunyir:
  - Deixa de cantar! Anem a Skelentom i el destrossarem!
  Margarita va dir amb un sospir:
  - És massa llarg per caminar. Heu de volar sobre dracs o ser transportat amb un medalló!
  Enomau va preguntar amb un somriure:
  - Tens un medalló? Així que porteu-nos!
  La noia partidista va respondre amb un sospir:
  - Cal recarregar-lo per poder transportar tot l'equip. Mengem de moment. Probablement els nens tenen gana.
  La baronessa va assentir amb el cap, els seus arracades de diamants sonaven:
  - Sí, això és exactament el que s'hauria de fer. Tinc un foc a l'estómac!
  El noi vescomte va assenyalar:
  - Un ventre ple és sord a la batalla!
  La resta de nens, la majoria noies, van cridar a l'uníson:
  Volem menjar
  Obriu més les portes
  Si no, ens menjarem el cuiner...
  Els cuiners faran un berenar,
  I bevem als oficials de servei,
  Destruirem tot el menjador
  I trencarem els plats!
  La Margarita va sacsejar la seva vareta màgica. I va aparèixer una taula amb diversos plats i un pastís.
  La noia va cantar amb alegria:
  Els nens han recollit per a tu,
  No som gens ferralla -
  I llaminadures fresques,
  No només farinetes amb mill!
  Dominica va assentir i va assenyalar:
  - Però primer renta't les mans!
  Els nens es van precipitar cap al rierol. Només es va quedar dempeus la baronessa. La noia actriu va rugir:
  - Necessites una invitació especial?
  La jove baronessa va murmurar:
  - I estic cansat de mullar-me les mans i els peus amb els plebeus!
  Dominica va respondre severament:
  - Aleshores no et permetré anar a taula!
  La noia dignataria va dir:
  - Tu, noia descalça , m'ho vas assenyalar? Sí, ordenaré que us assotin.
  La Dominika es va aixecar i va tancar els punys:
  - I a qui demanaràs?
  La baronessa va mirar enrere. Dominica era alta i musculosa, i el teixit només li cobria els pits i les cuixes. I estava clar que boles de músculs rodaven sota la pell bronzejada, i hi havia rajoles d'abdominals a l'estómac. Una noia tan heroica et pot colpejar.
  Tanmateix, Margarita va dir en to conciliador:
  - Ja ens rentem les mans tots. I si tu, Dominica, ets adult, hauries de donar-nos un exemple. Així que ens rentem tots junts.
  I es va dirigir cap a la riera. I amb ella hi ha la baronessa i la Dominica. L'aigua s'escalfava pels quatre sols, suau i càlida, així que rentar-se era un plaer. Els nens fins i tot van nedar al rierol. I van començar a esquitxar aigua els uns als altres.
  La Dominika també esquitxava com una nena i cantava:
  Aigua, aigua, aigua freda,
  No va ser sense motiu que va vessar de la galleda!
  I hi havia una natura tan meravellosa al voltant. Flors luxoses de diverses formes van créixer en arbres exuberants. I els pètals d'aquestes flors tenen diferents colors i matisos. Imagineu-vos que els brots brillen amb tots els colors de l'arc de Sant Martí i brillen amb els raigs de quatre sols.
  Aquesta és realment una bellesa meravellosa. I les papallones de la mida dels albatros volen, i les seves ales tenen patrons en moviment, com les esquitxades de les ones del mar. I es produeix un moviment meravellós.
  Dominica va cantar:
  Les ales d'aquella papallona
  Estaven tan bons...
  El nen va perdre la pau,
  I va dir des del cor...
  El jove vescomte, esquitxant, va dir:
  - Sí, és bonic per tot arreu...
  De fet, molts dels arbres semblaven les cues de joies dels paons. I per sobre d'ells, a més de les papallones, les libèl•lules de platí també movien les ales. I al bosc es van sentir els trins d'ocells magnífics. Són tan increïbles i meravellosos amb les seves veus que simplement et sorprens.
  Dominica va tuitejar:
  Heu sentit cantar les merles?
  Els rossinyols i els orioles estan de moda...
  I de vegades els rucs, els rucs braguen així,
  Les noies corren descalces!
  Sí, de fet, semblava molt divertit.
  Després de banyar-se, els nens es van dirigir a la taula. I el seu estat d'ànim es va fer major, i cantaven amb alegria;
  La fada bona ens va donar
  Un munt de joguines, de diferents tipus...
  Vam néixer per una força enorme,
  Com els ocells i els animals!
  
  Els nens juguen a la llum d'un somriure,
  Ha arribat una gran alegria al món...
  Podem arribar-hi al primer intent...
  Fins i tot en el jou que es va tornar boig, l'ase!
  
  Correm descalços entre les gotes de rosada,
  Hi ha tantes idees meravelloses al món...
  Els nens cauen llàgrimes de perla,
  Creieu-me, la vostra ànima es tornarà més alegre!
  
  Els malvats Koshchei ens estan atacant,
  Baba Yaga corre en un morter...
  Assoten brutalment una noia descalça amb un fuet,
  I el riu inunda les ribes!
  
  Però, nois i noies, no ens endollarem,
  Lluitarem com un tità...
  I la nostra veu serà tan clara,
  Com un cornet pioner, tambor!
  
  Bé, els orcs no són un obstacle per a nosaltres,
  Un troll boig no t'espantarà...
  Hi haurà una gran recompensa per la valentia,
  Si el nen no és zero en maltractament!
  
  Què és la serp Gorynych per als nois valents,
  No hi ha cap obstacle per a nosaltres, tenim ganes de lluitar contra el mal...
  Li donem un munt de cops,
  I el tanquem directament al graner!
  
  Si un follet malvat dispara des d'un canó,
  Llavors li respondrem amb una bala...
  Deixeu d'untar els vostres mocs nois ,
  Derrotem Satanàs una vegada!
  
  A la sagnant batalla, santa i dreta,
  De valent noies, nois corren...
  Governarem el poder sagrat,
  Anem a captar el drac malvat!
  
  No hi ha ribes més feliços per als nostres estimats,
  Agafem tot un estany de peixos...
  Pel bé de la gran i glamurosa Elfia,
  El nen demostrarà que és molt xulo!
  
  Fem el món tan bonic
  Perquè hi creixin flors del paradís...
  Tot i que de vegades lluitem perillosament,
  Després de tot, els somnis es faran realitat a la llum!
  
  No, mai estarem sota enemics,
  Diguem noies, nois endavant...
  Trepitjarem l'exèrcit infidel sota els nostres peus,
  Emetrem una factura per al guanyador!
  
  Creieu-me, hi haurà un estiu etern al món,
  La nostra infantesa no passarà mai...
  Les gestes dels cavallers són realment cantades,
  I seguiu una campanya victoriosa!
  
  Bé, quan derrotem tots els orks,
  La batalla acabarà amb una gloriosa victòria...
  Serà meravellós en la meva ànima pura,
  Aixequem l'espasa, l'escut fort!
  Els nens van cantar una cançó entremaliada i es van asseure a taula. Van començar a gaudir menjant ànecs fregits, rostits i peix amb guarnicions.
  Dominica s'hi va unir. Va tallar una rodanxa amb un ganivet i va assenyalar:
  - Excel•lent carn!
  Margarita va assentir:
  - Bé, com faig màgia? D'acord, no es pot distingir de la realitat!
  La baronessa va assenyalar:
  - Sí , una carn excel•lent, però què passa amb el peix?
  I vaig provar una peça. De fet, el menjar era meravellós. Els nens van menjar i van observar amb delit:
  - Quin tipus de plats, quin tipus de plats,
  M'agradaria poder portar-ho tot amb mi...
  És una llàstima que la taula no sigui així sovint...
  Simplement s'alimenten per a la matança!
  Una de les noies captaires, descalçes, va preguntar:
  - Puc prendre uns caramels de xocolata?
  La Margarita va riure i va agitar la vareta. Penjats d'un arbre gran com la cua d'un paó, els cons es van precipitar de seguida a taula i es van transformar en unes barretes precioses, en forma d'animals i de peix, cobertes de xocolata i amb un farcit meravellós.
  Els nens van xiular contents:
  - Què genial això , i també, volem gelats!
  En aquell moment, diverses rates grans de pelatge escarlata van saltar de sota l'herba taronja i van intentar atacar els nens. Cridaven de por, cada rata feia la mida d'un llop bo. La Margarita els va colpejar amb un llamp de la seva vareta màgica i els anells màgics dels seus peus nus. I la Dominica també va utilitzar la seva vareta màgica per alliberar un púlsar.
  Les copes de vi daurades van aparèixer amb un gelat ric i exuberant col•locat en forma de flors meravelloses. A més, amb maduixes, figues, maduixes silvestres i altres baies magnífiques.
  La Dominika va murmurar i va assenyalar, assenyalant la copa de vi més gran, que va resultar que no només era d'or, sinó que era plena de diamants. I el gelat que hi havia en ell semblava un adorn meravellós, disposat amb tots els colors de l'arc de Sant Martí. I que bonic es veia.
  Margarita va assenyalar:
  -Tens una vareta màgica feta amb la vena del cor d'un drac - això és molt rar. On ho has aconseguit?
  Dominica va respondre sincerament:
  - A la batalla! I això és cert i valent!
  Enomau va cantar amb delit:
  Ai del qui lluita,
  Amb una bella donzella en batalla...
  Si l'enemic està furiós -
  Mataré el canalla ! Mataré el canalla !
  El nen Dobrynya va grunyir:
  - Què ets, noia , per què cantes així? Hem de cantar: amb un noi fort a la batalla! Més precisament, fins i tot amb un home poderós a la batalla. Només som nens en aparença, però fa anys que som homes!
  Enomau va riure i va assenyalar:
  Seguim sent nens per sempre,
  Només canvien els anys!
  La Dominika va riure i va comentar:
  - Aquí tindrem un món i una transformació de conte de fades.
  Després d'això, va començar a menjar el seu gelat conjurat. Va tenir un gust fantàstic. Així de magnífic va resultar. I el gust dolç i suau del gelat es va escampar per la llengua de la noia.
  El nen Dobrynya, després del peix i la carn, també va retre homenatge amb molt de gust al gelat. Això és realment una cosa, deliciós .
  Els nens van intentar menjar d'una manera que semblés civilitzada i que no bessin. Sí, el gelat de rates carnívores és una cosa meravellosa.
  Dominica va assenyalar amb un somriure radiant:
  Què bo és poder llançar màgia,
  I converteix la rata malvada en gelat...
  Aconseguim un cinc sòlid:
  fer alguna cosa que no s'ha de fer en absolut!
  I de nou les rialles dels nens en resposta. I un xisclet satisfet...
  Hi havia un soroll al cel. En algun lloc de la vora volava un drac enorme. De lluny semblava petit i gens espantós, malgrat els seus set caps. I era una mena de monstre d'una manera inofensiva.
  Els nens van riure i van començar a picar l'ullet. Això és molt divertit. I piquen palma a palma.
  Que hi ha un toc.
  La Dominika la va agafar i va llançar el bumerang amb els dits nus. Va sobrevolar i va tallar el cop, i durant la tardor la bellesa el va colpejar amb energia d'una vareta màgica. Va aparèixer un gran pastís amb la forma del barret de Napoleó, tapat de roselles, roses i blauets.
  Els nens ja estaven ben alimentats i van saludar el regal amb moderada il•lusió.
  El noi vescomte va dir:
  -Els pastissos estan molt bons, però cal seguir amb moderació...
  La Dominika va riure i va notar, cantant:
  Una cuinera pel meu aniversari,
  Vaig escriure felicitacions pel pastís...
  I la inscripció de color crema -
  És hora d'anar a la ciutat de San Remo!
  Després d'això, la noia el va agafar i va tornar a llançar el bumerang. I va volar, es va llançar i va girar. I la noia el va tornar a agafar amb el peu nu i va cantar:
  No mireu el pastís
  Arribarà el moment que tu també moriràs ...
  El pa de pessic xiula com una bala al temple,
  Amb la dieta us posareu de veritat!
  La baronessa es va empassar amb dificultat un tros de pastís amb un barret, es va llepar els llavis i va notar:
  - Deliciós! Però ja no encaixa.
  El noi vescomte va assenyalar:
  - No trigarà gaire a engreixar-se.
  Dominica va cantar amb un somriure i en broma:
  Per la cullera de la mare , per la cullera del pare,
  I per l'àvia un cullerot ...
  I al costat del llit!
  Els nens, efectivament, es van fer pesats després de menjar i van caure sobre l'herba suau i taronja, ensumant amb el nas. Per sort aquí no hi havia mosquits ni insectes depredadors. Els que volaven eren grans i no mossegaven, i pràcticament no hi havia problemes amb ells.
  Dominica va preguntar a Margarita, la noia pionera també va badallar i es va tapar ràpidament la boca amb el palmell:
  -Vas a dormir o?
  L'heroïna partidista va respondre:
  Què, la noia no pot dormir en l'abús i l'ansietat?
  En algun lloc el promès vaga per un camí forestal...
  Vaga per l'herba de menta i no sap res,
  I les maleïdes bromes i obres de teatre del destí!
  L'heroic nen Dobrynya ja s'ensumava pel nas.
  Sí, els nens han viscut moltes aventures.
  La Dominika va cantar en broma:
  Ens adormim sense dificultat,
  És veritat, sí...
  Però aleshores, amb quina dificultat,
  Ens despertem més tard!
  . CAPÍTOL Núm 9.
  La Dominica es va despertar i va sortir d'un somni màgic que la va portar a un món paral•lel. Després d'això, la noia es va rentar i es va dutxar amb un dispositiu daurat. Em vaig rentar les dents i vaig anar a esmorzar.
  Allà la van conèixer altres noies i noies de la classe d'elit. Es van donar la mà i es van mostrar educats. També hi havia elfs, trolls, hòbbits que semblaven noies, nimfes, dríades, noies humanes, encara que eren poques. Una bonica companyia reunida.
  Les noies anaven amb vestits i joies elegants, però descalços, perquè fos més convenient utilitzar els peus durant la bruixeria. I a la classe d'elit, l'educació era una mica diferent: escoltaven conferències pronunciades per un mussol de manera ràpida i realitzaven diversos tipus de tasques. Es creia que la noia ja coneixia els fonaments bàsics.
  Dominica va completar diverses tasques aquí. Va disparar amb una vareta màgica i va fer transformacions. I després va xiuxiuejar encanteris. Se li van llegir diverses combinacions complexes de paraules, i la Dominika les va repetir.
  Com a actriu de cinema, la noia tenia una memòria fenomenal, ja que al plató necessitava pronunciar molts diàlegs.
  I ho recordava tot perfectament. Però totes són flors; el més important, per descomptat, és la recerca d'artefactes per salvar el sexe fort.
  I així la Dominika es va asseure en la posició del lotus, unint les seves cames fortes i musculoses i estirant l'esquena. I de nou es va submergir en un univers paral•lel, on el seu equip buscava una manera de salvar el sexe fort.
  I just a temps. Perquè era allà on el follet i el rossinyol lladre s'arrossegaven de puntetes. Aquests dos vilans ja han estès una xarxa màgica per cobrir l'equip dormint descalç.
  La Margarita també dormia i va somiar...
  La noia va rebre l'encàrrec de volar el pont. Així que va anar descalça, amb un vestit de cotó esquinçat i amb una bossa de captaire, de reconeixement. És tardor i el temps no és gaire bo. Hi havia gelades a la nit i l'herba estava coberta de gelades, sobre les quals els peus nus de la noia deixaven petjades petites i gracioses. Feia molt humit i fred, amb pluja barrejada amb neu.
  Els dits dels peus del partisà descalç es van tornar blaus pel fred i la humitat. Però va caminar amb valentia, fins i tot agafant velocitat.
  I alhora cantava;
  La pluja va escampar fragments d'estrelles pel cel,
  Han preparat una estaca esmolada pel feixisme!
  Els tancs Tiger són només escombraries: un mercat de puces brut ,
  La Wehrmacht espera una derrota furiosa!
  La Wehrmacht espera una derrota furiosa!
  
  El nostre camarada Stalin, el líder, és la força de milions,
  Té un puny de granit, una metralladora a la mà!
  Podrem vèncer l'exèrcit de Sodoma,
  La nostra força és un monòlit, per sort a la Terra!
  La nostra força és un monòlit, per sort a la Terra!
  
  El nostre partit no té res més important a fer,
  Com salvar el poble, el bé de la Pàtria!
  Goebbels posseïa, a l'infern amb tonterias,
  I hi haurà victòria, creieu-me, malgrat tots els diables!
  I hi haurà victòria, creieu-me, malgrat tots els diables!
  
  La bellesa russa, ja ho saps, és famosa pel seu poder,
  Té una pesada trena marró!
  I en les batalles amb els feixistes la joventut es farà famosa,
  El País de la Llum cobrarà vida, aixecant-se!
  El País de la Llum cobrarà vida, aixecant-se!
  
  No deixis que Hitler fiqui el nas als russos,
  El noi amb bigoti es creu que és un Déu genial!
  Desfilarem per un carrer de Berlín,
  No, qui és pur d'ànima no es convertirà en esclau!
  No, qui és pur d'ànima no es convertirà en esclau!
  
  El nostre estendard és vermell, el color de la sang furiosa,
  El sol ja brilla al Reichstag!
  No hi ha regal més generós per als nostres estimats fills,
  Si el cor és valent i la por s'aixafa!
  Si el cor és valent i la por s'aixafa!
  Així que la Margarita va córrer cap al pont, amb el fred mossegant-se els talons nus. Hi ha filferro de pues al voltant i hi ha torres de metralladores.
  Els alemanys beuen llum de lluna i fumen focs. La Margarita va córrer cap a ells. La pobra nena rossa no sembla espantada als Krauts. A més, amb tanta humitat i fred, gairebé ningú, excepte els últims captaires, s'atreviria a anar descalç.
  I la noia va començar a cantar-los una cançó inofensiva i alegre:
  Sóc un pobre orfe
  Corro descalç per la neu amb el fred...
  Però la veu de la noia és molt clara,
  Ella expulsarà la gelada com per força!
  
  La guerra va agafar la meva mare amb una bomba,
  El pare, és clar, va ser cridat al front...
  El germà de cabell arrissat està congelat pel fred,
  La germana gran és al cadafal!
  
  Famolenc, rosego una crosta de pa,
  I els meus peuets són vermells per la gelada...
  Sóc on va sopar el gos vagabund
  Encara que la noia és maca i bonica!
  
  Puc dir a tothom amb valentia i valentia,
  Que, per descomptat, la guerra sigui maleïda...
  No importa per què lluitem,
  El monstre Satanàs és el culpable d'això!
  
  Oh, les cames de la noia pateixen,
  I fan molt de mal amb aquest fred...
  M'agradaria que aviat arribés l'alba al calorós maig,
  Que el falcó radiant vola!
  
  Volem fer la nostra pàtria més bella,
  Però gana, fred, tempestes i tempestes...
  On vas, desgraciada Rússia?
  Un destí tan difícil!
  
  Sóc una nena, només un nen,
  Vaig aconseguir experimentar moltes coses...
  Vaig treballar gairebé des del bressol,
  Només vaig estudiar quatre o cinc!
  
  Per què em va venir aquest dolor?
  El cruel destí dels cors trencats...
  Creu-me, ha caigut tal mal,
  El que sembla una mica i això és el final!
  
  Però la noia sota el jou no es va trencar,
  Va aconseguir preparar-se i va caminant...
  És una nena, lluny de ser vella,
  I li agrada trepitjar descalça!
  
  Les petjades d'una nena són gràcils,
  Raphael els va fer dibuixos ...
  I crec que el petit serà feliç,
  El Senyor veurà els seus fills, creieu-me!
  
  Per això canto la cançó
  Per a la glòria de Déu, el Senyor Crist...
  Crec que el planeta es convertirà en un paradís
  I coneixeré el meu pare, creieu-me!
  
  Aleshores arribarà el moment i tornaran a aixecar-se,
  Qui va morir, qui va morir i qui va estar malalt...
  I hi haurà felicitat en la vellesa i la infantesa,
  Perquè Jesús ho volia!
  
  Sí, m'agenollaré davant Déu,
  Compliré aquest salm en la felicitat de la llum...
  En nom de totes les generacions futures,
  Els monstres criminals seran derrotats!
  
  Aleshores la noia estarà en la felicitat eterna,
  I tots els pobles de la Mare Terra...
  El mal temps total es dissiparà,
  El nostre poble no es trencarà!
  
  Es va creuar, es va posar de genolls,
  Besar la creu de plata...
  Ella ha fet poc per Déu, pel que sembla
  Jesús ha baixat del cel per nosaltres!
  
  Aviat estarem tots amb el Totpoderós,
  A la seva mà bella i amorosa...
  Deixa que els nostres pensaments volen més alt
  I la força rau en un puny infantil i fort!
  
  I ara llegeixo la pregària,
  Ella va dir: Déu meu, perdona'm...
  Ara estem al pedestal amb ell,
  I Crist i jo, creieu-me, estem en camí!
  
  I anirem braçats amb ell al cel,
  I allà caurà una pluja daurada...
  El Senyor mostrarà el seu caràcter generós,
  I farà que l'adversari tremoli directament!
  
  Finalment, hi ha felicitat al món,
  Hem esperat l'aparició de Crist...
  Volem com àngels a una festa a l'aire,
  L'amor del Senyor és brillant i pur!
  Després d'aquesta cançó, els nazis es van emocionar i van deixar entrar a la desafortunada noia per escalfar-se i li van donar un te calent. La Margarita planejava posar en silenci un explosiu disfressat de pa a la bossa sota la barana, però no va tenir temps: es va despertar.
  El rossinyol el lladre i el follet estaven molt a prop. El follet tenia un cop en comptes d'un nas, una cara bastant desagradable i ullals llargs. També és bastant alt, uns tres metres. No és estrany que arrossegués la xarxa. I Nightingale era un home gros i vermellós, amb galtes de hàmster, dents davanteres sortints i amb un uniforme luxós amb medalles. Bé, a més d'un bigoti, típic dels prussians.
  En veure que l'atac sorpresa no va funcionar, el rossinyol el lladre es va posar dos dits a la boca i va intentar xiular.
  La Dominika li va donar una puntada de peu amb el taló nu. I el lladre rugeix de dolor. I fins i tot va escopir sang.
  El follet va moure la seva porra. El nen heroi Dobrynya va saltar i va agafar el follet pels cabells, va caure d'esquena i el va llançar per sobre. El follet es va estavellar contra una planta com un cactus amb flors i va udolar de manera ensordidora. I el seu rugit era com el d'un ruc salvatge.
  La Margarita va somriure. Nightingale va intentar xiular de nou quan Dominica li va colpejar a la barbeta amb el genoll. I va xiular.
  L'heroic nen Dobrynya va cantar:
  El follet ens va preguntar:
  Ets camuflatge véns ?
  En direcció a la ciutat -
  Tenim coses a fer!
  El follet va intentar atacar de nou amb la porra. El nen heroi va esquivar el cop i va tornar a llançar l'home gran sobre ell mateix, perquè Dobrynya no té la força d'un nen. I sembla que tot està funcionant.
  El follet es va estirar de nou. I es va aixecar més lentament. Els nens es van despertar i van començar a llançar cons daurats al diable del pantà. El van colpejar i el van fer rugir. I trepitjar.
  La Margarita va sacsejar la seva vareta màgica. I els cons van començar a convertir-se en pastissos i, literalment, van untar el follet amb nata, fent-lo contraure com un loach en una paella.
  I Dobrynya Nikitich va aixecar el rossinyol el lladre als seus braços estesos i el va llançar a un pi pesat amb cons de plata. A partir del cop, el rossinyol s'estavellarà i tremolarà, obligant-lo a renunciar al fantasma, o millor dit, a escopir sang.
  El nen Dobrynya va cantar:
  - Nightingale the Robber, ets un dolent,
  I et pega més a la cara ...
  Ara estàs mort, canalla ,
  Matar-te també, el xiulador!
  I després l'agafa i li colpeja amb el puny amb la força que pot al cap. El rossinyol el lladre té un soroll a les orelles. I la Dominica va apuntar la seva vareta índex cap al follet i com va llançar un encanteri complex per a la transformació. I la convertirà en una força letal en la qual hi ha cascades d'energia.
  I després ... Hi havia un noi pelut de tres metres d'alçada, i ara al seu lloc hi havia una taula carregada de tota mena de menjars molt rics i dolços meravellosos. I aquestes aromes emanaven d'aquesta meravellosa cuina.
  Dominica va tuitejar:
  - Són transformacions i miracles de miracles,
  Veiem simplement el paradís en tot allò celestial...
  tan radiant a tot arreu ,
  Que el Senyor Totpoderós ressuscita!
  De fet, sobre la taula hi havia safates metàl•liques daurades i taronges, meravelloses, brillants, amb pastissos, amb cremes de desenes de colors i tonalitats diferents, a més d'altres aliments molt meravellosos, i desbordaments aromàtics, tots d'allò més deliciosos .
  I que magnífiques eren les bunyoles, escampades amb una pols meravellosa. Aquí no hi ha més sumes ni restes. I copes esquitxades de còctels d'una varietat de sucs, amb farcits meravellosos que commocionen amb aromes i dissenys dolços amb esmalt. I quin tipus de brots hi havia.
  La Margarita va somriure confusa i va exclamar sorpresa:
  -Has convertit el dimoni! Bé, no importa ! Has de ser capaç de fer una cosa així!
  Dominica, perplexa, va preguntar:
  - És difícil?
  La noia partidista va respondre:
  - Sí, gairebé impossible! I vas poder fer una cosa així.
  Mentrestant, el rossinyol lladre va tornar a intentar xiular. I va inflar les seves galtes amples i semblants a un hàmster. Però el nen-heroi, tan bon punt el prengui, el carregarà amb el seu puny infantil, però letal, com un martell. I el xiulador, per cert, noqueja més d'una vegada, sembla una dent d'or fosa, noquejada.
  I va volar cap per avall. Es va caure i es va estirar com si hagués estat noquejat. Però aleshores es va aixecar d'un salt, es va tornar a posar els dits a la boca i va bufar. Però en comptes d'un xiulet, només va sortir un xiulet patètic. I és molt divertit. Els nens van riure. El rossinyol, el lladre gralla:
  "T'empassaré en un instant, t'empassaré, t'empassaré, no tindré pietat!"
  En resposta, Dobrynya, aquest nen heroic, va donar una puntada de peu a la barbeta del rossinyol amb el taló nu. I les dents van tornar a volar. Llençant els braços cap a fora, el cap lladre es va recolzar enrere.
  Dobrynya va rugir:
  I qui trobarem a la batalla, i qui trobarem a la batalla,
  No farem broma amb això, matarem un tàbano!
  Et matarem com un tàbano!
  Dominica va apuntar la seva vareta màgica cap al derrotat Nightingale the Robber. Margarita va assenyalar:
  - Tu també el vols transformar?
  La noia actriu va assentir:
  - Que hi hagi almenys alguna cosa útil!
  La noia partidista cantava:
  El nen estava encadenat per un horari de ferro,
  I només vaig menjar una cosa saludable...
  A causa de la càrrega pesada, es va produir un atac de sobte,
  I va resultar ser un cibergeni d'un poder colossal!
  I llavors la Dominica va girar, fent una intricada figura de vuit amb la seva vareta màgica.
  I ara, en lloc del rossinyol lladre, va aparèixer tota una muntanya de dolços, dragees i porcions de gelat.
  Es va sentir una rialla alegre i els nens van començar a saltar de l'herba. Eren simpàtics, però prims, esquitxats i tradicionalment descalços. I amb gran cobdícia es van llançar a la delícia, a la qual es van convertir el rossinyol lladre i el follet del pantà. La Margarita va xiular amb els dits i va cridar:
  - Atureu-vos, nois i noies! T'entenc, tens gana després de ser capturat per aquests dolents, però primer renta't les mans.
  I com alliberarà un llamp d'una vareta màgica. Els nois van haver de córrer cap al rierol, amb els talons blaus parpellejant. De fet, és groller menjar menjar amb les mans brutes.
  Dominica va preguntar:
  - Què són aquests, presoners i captius del rossinyol i el follet?
  Margarita va assentir amb el seu brillant cap:
  - Si exactament! Els vam alliberar. Més precisament, vas ser tu qui em va alliberar. I això és molt xulo .
  Hi havia més d'un centenar de nens, nens i nenes. Com és habitual, hi ha tres vegades més representants del sexe just que del sexe fort.
  Dominica va preguntar sorpresa:
  - Aquí tots semblen no tenir més de dotze anys. Què, aquests lladres no van matar adults?
  La Margarita va explicar:
  - No, és clar, també maten adults. Només després de l'alliberament, els adults reben els cossos dels nens. Com va ser, per exemple, amb Dobrynya Nikitich. I amb mi també, encara semblava una noia.
  L'actriu va assenyalar:
  - La infància eterna, com en un conte de fades, és genial ! I fins i tot pots dir: genial!
  La Margarita va xiular, mostrant les dents:
  - Sí, són mons meravellosos on tot és molt xulo . Però aquí hi ha molts perills. En particular, hi ha persones molt més perilloses que el follet i el rossinyol el lladre.
  Dominica va preguntar en un xiuxiueig:
  - Qui, per exemple?
  La noia partidista va dir en veu baixa:
  - La vella Shapoklyak!
  L'actriu va tuitejar:
  Ben fet, ben fet, l'àvia és la capdavantera!
  Ser amic d'ella és com jugar amb un cocodril!
  I la noia el va agafar i va llançar el con amb els dits nus. Va colpejar una libèl•lula. L'insecte va esclatar, escampant-se en confeti.
  Margarita va assenyalar, movent el cap amb rínxols daurats:
  - No és bo matar éssers vius!
  Dominica va assenyalar:
  - Però només és un insecte!
  Margarita va cantar en resposta:
  -Escopis la teva saliva al vent,
  No aixafeu un insecte o una formiga...
  Ni tan sols trenqueu una branca al bosc -
  Tota la vida a la Terra és una família!
  L'actriu va xiular, mostrant les dents:
  - Jo, tu, ell, ella - junts tot el país,
  Junts una família simpàtica!
  En la paraula nosaltres, cent mil jo!
  Els nens es rentaven a la riera. I ara van córrer cap al menjar, alegres i brillants.
  La Dominica i la Margarita van xiuxiuejar un encanteri juntes, i la taula es va fer més llarga. Ara hi havia prou espai perquè tothom pogués seure.
  Els nens, sacsejant els peus descalços, es van asseure i cantaven en cor amb les seves veus clares:
  La estovalla s'estén com la neu
  I es van col•locar les llaminadures...
  Tots els nens tindran èxit,
  I rostit de Cheburashka!
  Després d'això, van començar a menjar. Hi ha tants nens bonics aquí, encara que estiguin esgotats per la fam i la privació.
  La Dominica i la Margarita, com que estaven ben alimentades, sense pensar-s'ho dues vegades, es van posar a ballar. I trepitgem els teus peus nus, cisellats i bronzejats.
  Les noies cantaven amb les seves veus radiants;
  Vaig néixer en un país espacial
  On totes les noies estan molt lluitant...
  Satanàs no pot derrotar la Pàtria,
  Per a la glòria de la nostra mare Rússia!
  
  Podrem defensar la santa Rus,
  I per cruel i insidiosa que sigui l'enemic...
  Guanyarem amb força als nostres oponents,
  I l'esperit rus amb l'espasa serà glorificat!
  
  Rússia, aquesta és la meva pàtria,
  Sant i còsmicament terrenal...
  Totes les nacions són una sola família,
  I la noia és sempre jove!
  
  Defensarem la nostra Pàtria en les batalles,
  Ni una sola oportunitat per al malvat adversari ...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades.
  Fem un regal a un soldat rus!
  
  A Rússia tot està bé, bé,
  I la nostra voluntat serà més forta que l'acer...
  El nen té un rem fort a les mans,
  I el camarada Stalin hi governa!
  
  La gent estima la meva pàtria,
  Ho farem més bonic per sempre...
  La Pàtria no serà robada per un ruble,
  I Déu Svarog és el gran messies!
  
  Que la meva Pàtria sigui glorificada,
  l'adversari a la batalla ...
  Lada Mare de Déu és estimada per mi,
  Deixeu que els enemics de Rússia tinguin el seu avantatge!
  
  Si cal, podem vessar la sang de l'enemic,
  Rússia no es pot posar de genolls...
  El caçador aviat es convertirà en caça,
  I el gran líder, Lenin, estarà amb nosaltres!
  
  Conquerirem la immensitat de l'espai,
  Donarem felicitat, alegria a tot l'univers...
  Moscou és fins i tot més alt que Roma mateixa,
  Amb el seu poder immutable a la batalla!
  
  Quan la guerra arribi a la nostra terra brillant,
  Mostrarem al Führer el nostre poderós caràcter...
  El rus rebrà una generosa quota,
  Som més alts que el sol i més bonics que els arbres!
  
  Creu-me, Rus no estarà en ruïnes,
  L'Horda no ens posarà de genolls...
  Lluita per la teva Pàtria i no tinguis por,
  El rus no coneix la debilitat i la mandra!
  
  El nostre estimat país tornarà a aixecar-se,
  Mostrarà a tot l'univers la seva força...
  I Satanàs serà destruït
  L'enemic de la Pàtria s'enfonsarà a la tomba!
  Així va ser com les noies, saltant amb els peus descalços i girant com dimonis, van començar a rugir i a saltar en dobles voltes.
  noies boniques i agressives d'aquí . I com xisclen, saltant.
  Bé, bé, els nens mengen i també canten alguna cosa pròpia. I ho fan d'una manera molt positiva. Aquestes són les seves cançons. I giren com una trompa.
  Noies de primera classe.
  Però aleshores va aparèixer una papallona molt gran al cel, com un autèntic drac. I les seves ales eren tan grans que brillaven com l'or amb pedres precioses. I semblava tan meravellós i bonic. De fet, eren, francament, papallones tan grans, com els dinosaures.
  Dominica va assenyalar amb un somriure:
  - Aquí no veuràs cap miracle. Increïble!
  La Margarita va riure i va respondre:
  - Sí, aquests són realment artròpodes que sorprenen. Però això no és el més sorprenent. Hi ha moltes altres coses molt xules.
  Dominica va cantar:
  Però ni un llibre ni un museu,
  No substituiran els nostres amics!
  I la noia de la vareta màgica alliberarà un raig. I van aparèixer noves copes de còctel. I els nens els van atacar.
  Així de fantàstic va sortir tot . I només una mena de música sona al meu cap.
  I com no canten el Dominic i la Margarita;
  Les belles ataquen descalços,
  Corren, noies tan maques...
  Si necessiteu colpejar el Fritz amb el puny,
  O el tallaran amb una metralladora!
  
  Les noies no es poden permetre el luxe de dubtar
  Enterraran els nazis morts...
  I el llençaran amb força dels peus,
  I en algun lloc els llops udolen carnívors!
  
  Rússia, aquesta és una paraula per als soldats,
  Quan, creieu-me, no es fa més fresc...
  Tot i que de vegades la situació és desoladora,
  On el malvat negre Caín triomfa!
  
  No t'ho creguis, els membres del Komsomol no fugen,
  I si corren, només per atacar...
  I tots els nazis seran assassinats alhora,
  I el Führer s'elevarà al tauler!
  
  Rússia, aquesta és la meva pàtria,
  Ella és radiant, senzillament bella...
  Qui és un covard no val ni un ruble,
  I, ja saps, discutir amb un guerrer és perillós!
  
  Però sabeu que derrotarem els feixistes,
  El mal no regnarà al tron...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  I Déu Svarog amb grandesa a la corona!
  
  Qui és un covard, creu-me, és un esclau feble,
  El seu destí és un: suportar els insults...
  Avui ets mecànic, demà ets capataz,
  I tu mateix pots vèncer l'esquena dels altres!
  
  Les noies tenen força, simplement un volcà,
  De vegades enderroca poderosament muntanyes...
  La guerra fa estrall amb un huracà malvat,
  I la mort, francament, sega la raça humana!
  
  Us ho diré sincerament, cavallers,
  Som forts quan els russos estem units...
  Necessites un berenar per anar amb la teva forquilla i ganivet,
  Som cavallers invencibles a les batalles!
  
  Quina és la nostra fe, en el Senyor Crist,
  Encara que també respectem Lada...
  El camarada Stalin és com el nostre pare,
  I hi haurà un lloc del comunisme paradís!
  
  El que una vegada va ser mort ressuscitarà
  I serem més bells i savis...
  I l'home, és clar, està molt orgullós,
  Encara que de vegades diu ximpleries!
  
  Enamorada, la nostra Pàtria és com una estrella,
  Creu-me, no s'apagarà mai...
  Un gran somni es farà realitat
  Hi haurà pau i felicitat a tot l'univers!
  
  Estimo Maria, honoro sagradament a Lada,
  Svarog és bonic i Perun és genial...
  Estimo Jesús i Stalin,
  Les cares santes de les icones són estimades per a mi!
  
  Quan hi haurà un autèntic paradís?
  Creieu-me, totes les vostres esperances es faran realitat...
  Dóna el teu cor a la teva Pàtria,
  Tot anirà bé, més fort que abans!
  Després d'això, finalment, els nens alliberats van menjar. Després es van formar en un destacament. Més d'un centenar de nois i noies.
  I es van posar en marxa. Dobrynya va assenyalar amb un dolç somriure:
  - Es barallaran, n'estic segur!
  I el nen heroi va saltar sobre el drac.
  Enomaus va assenyalar:
  - Aquest despreniment es mourà massa lentament. Ens movem molt més ràpid amb els dracs. I aquí també hauríeu de saber quan parar.
  Els nens es van construir. Només una baronessa anava vestida decentment i fins i tot de manera luxosa. La resta semblaven captaires, ragamuffins joves . No obstant això, és molt més hàbil moure's descalç.
  Dominica va assenyalar:
  - Si la noia baronessa camina, les seves precioses sabates seran enderrocades i s'esfondran. Potser hauríeu d'estar descalç com tots els altres?
  La baronessa va respondre:
  - No pots esperar! Millor envia'm al meu pare, el duc, et donarà una recompensa i no et farà mal!
  Margarita va fer un gest amb la Dominica:
  -Tens un poder natural tan màgic. Doncs vinga, agafem-ho junts i enviem càrregues radiants, i llencem la noia al castell del seu pare!
  La noia actriu va comentar:
  - Què passa amb la recompensa?
  La Margarita va riure i va dir:
  - Bé, et donaran una bossa d'or, així que realment és molt? A més, puc evocar or d'arbres i cons normals, i tu també!
  Dominica va xiular:
  - Vaja! Així ens podem comprar un ducat!
  La noia partidista va objectar:
  - Està prohibit! Està prohibit posar en circulació l'or màgic, en cas contrari n'hi hauria més que ferro. Entens, inflació de la preciosa moneda!
  Dominica va assenyalar:
  - Això és com en l'hiperboloide de l'enginyer Garin?
  Margarita va assentir:
  - Alguna cosa així. Aquest llibre el vaig llegir quan era petit. Sí, llavors l'estàndard d'or es va ensorrar i va fer por .
  Enomai va assenyalar amb un somriure:
  - Però tot i així, potser criar una baronessa? Perquè no fos tan fastigosa!
  Dobrynya va assentir amb un somriure:
  - Sí, ho farem de seguida,
  Donem-li alguna cosa genial!
  La baronessa va tornar a colpejar el taló a l'herba i va rugir:
  - Porta'm al meu pare! O us faré executar a tots!
  Els nens van riure a l'uníson.
  De sobte, un gnom amb barret va aparèixer de sota l'herba. Era evident que encara era molt jove, sense barba. Però amb una vareta màgica a la mà.
  Una veu petita va dir:
  - Aleshores escolto la veu d'una noia capritxosa. Potser és hora d'educar-la?
  La baronessa va rugir:
  - Prova-ho, xutó !
  I va intentar moure el gnom amb el peu de sabata. Va sacsejar la seva vareta màgica. La nena i el nen capritxosos dels pobles antics van desaparèixer.
  Dominica va exclamar:
  - Vaja!
  Margarita va assentir:
  - Aquest és un nen nan. Un tipus especial de gnom dotat de màgia. Ara va agafar la noia capritxosa perquè la criés. I sembla que la baronessa haurà d'aprendre cultura, educació i treballar a consciència.
  Enomai va dir amb un somriure:
  - I volia pegar-la! I, per tant, la càrrega està fora de les vostres espatlles.
  Dobrynya va suggerir:
  -Vas a Skeleton? Així que potser és hora de sortir a la carretera.
  Margarita va assenyalar:
  - Una mica més a prop hi ha el castell de la malvada bruixa Bastinda, que té un altre artefacte de dotze: una rata groga. Això és el que hauríem d'haver captat.
  A més, ja tenim un petit exèrcit, més d'un centenar de nois. Entre ells hi ha l'heroi Phoenix Falcon. També és un nen, però amb molta força.
  Dobrynya va assenyalar:
  - Conec Phoenix. Com va ser capturat?
  La noia partidista va respondre:
  - Per astúcia, com tu. Però ara tenim un exèrcit, i assaltarem el palau de Bastinda!
  La Dominika jugava amb els abdominals a l'estómac. Llavors la va agafar i va aixafar una nou estirada a l'herba amb els dits nus. Ella li va llençar el nucli, el va agafar a la boca, el va mastegar amb les seves fortes dents i va arrollar:
  - Anar a agredir? Bé, m'agrada aquesta idea. Tot i que el nom de Bastinda em recorda a un conte de fades infantil. No és aquesta la que no es renta mai?
  Margarita va negar amb el cap:
  - Jo també conec aquest conte de fades. No, aquesta és una bruixa una mica diferent. Té tot un exèrcit de rates. Bé, i també orcs mercenaris. Artefa CT amb una rata dóna un poder enorme sobre rosegadors, així que...
  La noia partidista va ordenar:
  - Nens! Trenqueu les agulles dels avets platejats propers, aviat les veureu quan entrem al bosc. Això pot ser una arma decent.
  Els nois van respondre:
  - Ho farem tot, el nostre salvador!
  I l'equip va marxar. Tot i que hi havia tres vegades més noies que nois, també sabien marxar. I van aixecar els dits dels peus. Al mateix temps, sonava música.
  El destacament es va traslladar a la marxa. Aquí, després de dinar, alguns dels nois van badallar molt, però les noies van començar a tocar tambors casolans fets amb fulles de paó i l'estat d'ànim es va tornar més alegre.
  Els nens caminaven en formació. Dominica va pensar que era com a la pel•lícula sobre Malquish-Kibalchish . També hi havia nois que marxaven descalços. Però per alguna raó no hi havia noies a la pel•lícula soviètica. I això és fins i tot estrany, ja que sota el règim vermell insistien constantment en la igualtat de sexes.
  I hi ha tantes noies aquí, i són com guerrers naturals en marxa: en part gent, en part de la família dels elfs, com es pot veure a les orelles de linx. Bé, una mena de matriarcat.
  Els nens van marxar, i al mateix temps, van començar a cantar, com si sense això:
  Elfia és el nostre país savi,
  Sota el govern del Messies Rei...
  Déu ens l'ha donat per sempre,
  Per fer-nos la vida més feliç!
  
  Que el bon Enomau estigui en glòria,
  Qui va derrotar els enemics de la Pàtria...
  Lluites per ella i t'atreveixes,
  I aviat començarem a viure sota el solcenisme !
  
  Les noies descalces corren
  Volen lluitar contra l'enemic...
  I aquest Orkler no és tan genial,
  Més aviat, només és una imatge d'un pallasso!
  
  Gran país sense fi
  En el qual la voluntat, ja ho saps, de generacions...
  Encara que els servents de Satanàs estan conspirant,
  Però el geni ardent estarà amb nosaltres!
  
  Crec que la nostra pressió no es pot contenir,
  Per descomptat, arrasarem els nostres enemics a terra...
  Escriu-ho a la teva llibreta, nen petit,
  Què meravellós és per a la gent viure sota Enomau !
  
  Farem la Pàtria més bella que ningú,
  El cel vindrà en aquesta vida...
  Celebrem el nostre èxit salvatge
  I aviat viurem sota l'elfinisme!
  
  No, creieu-me, els orquistes no ens podem trencar,
  Encara que l'enemic és fort i molt astut...
  Però aprovarem els exàmens amb una A,
  Que vagi bé sota Enomau !
  
  La gloriosa grandesa del tsar, creieu-me,
  Amb la teva corona plena de diamants...
  I, ja saps, la bèstia ferotge serà aixafada,
  La pesta també s'allunyarà, creieu-me, lepra!
  
  No, per a l'Elfia també necessites Elfrog ,
  Amics, no traïu els vostres déus...
  Gran i gloriosa és la totpoderosa Família,
  No mostris les teves debilitats!
  
  La bella Lada és la forja dels déus,
  Creu-me, ella va donar a llum l'amor...
  No malgastis la gent només paraules innecessàries,
  Va obrir una grandesa sense límits!
  
  No pots contenir la fletxa d'Elfrog ,
  Perforarà qualsevol adversari ...
  Simplement no desitgis coses estúpides,
  L'escut del soldat elf cobrirà!
  
  Elfia, això és sens dubte poder,
  Ella pot moure muntanyes...
  Encara que de vegades la carn pateix molt,
  Podem rebutjar tots els obstacles!
  
  Aviat sorgirà un gloriós món d'elfs ,
  Que trepitja l'univers...
  El querubí de Déu desplegarà les seves ales,
  I hi haurà una cosa, creieu-me, de la Creació...
  
  La deessa Lada és gloriosa, creieu-me,
  Va donar amor a tots els seus fills...
  I ara serà un cavaller fort,
  I peguem fort a l'adversari al musell!
  
  Ets Fiev , com la capital dels elfs ,
  La mare de, creieu-me, glorioses ciutats drusianes...
  Colpegem a l'adversari ,
  Som cavallers, creieu-me, no som covards!
  
  Per la meva sagrada pàtria,
  Lluitarem molt fort...
  Elf no serà robat d'un ruble,
  Després de tot, els elfs de la llum sempre van saber lluitar!
  
  Hi ha noies boniques, creieu-me,
  Que s'afanyen amb molt de fred pel fred...
  El Führer, una bèstia salvatge, serà destrossat,
  Creixerem una rosa preciosa, ja ho sabeu!
  
  No, mai aguantarem la ira,
  Aixequem l' elf il•luminat pel sol...
  Un gran somni es farà realitat
  Sota aquest cel és d'un blau radiant!
  
  La granota vindrà i ressuscitarà els morts,
  Però l'hem de reviure per a tota la vida...
  Conquerirem la immensitat de l'univers,
  Crist és immortal i Judes a l'infern!
  
  Serviu Oenomai fidelment,
  I si us plau, no us rebeleu contra els reis...
  Que els fills dels elfs estiguin en glòria,
  Elfia, aquest no és un lloc al mapa!
  
  Aviat conquistarem l'univers,
  Que hi hagi poder sobre la vida i la mort...
  Qualsevol que viu es convertirà en querubí,
  Aquell home és com Déu, creu-ho!
  . CAPÍTOL Núm 10.
  Dominica va tornar a la seva aula de l'acadèmia, acabant la seva sessió en la posició de lotus. Ara va tornar a començar a estudiar diversos tipus d'encanteris, de diverses formes i tipus. I ho va fer amb molta voluntat.
  Després d'això, vaig anar a sopar. Al seu costat hi havia la noia Fiesta. Van menjar junts calamars en salsa i els van rentar amb una barreja de llet i suc de tomàquet. Després d'això, tot es va fer important.
  Després de sopar, Dominica va esgrimir amb Fiesta amb varetes màgiques. I li va llançar un gran pastís amb nata , untant-la de cap a peus.
  Va admetre la derrota i li va regalar un anell de cadascun dels seus peus nus. I ara Dominica està armada encara més fort i més letal .
  Després d'això, les dues noies es van dutxar i van anar a les seves habitacions.
  A l'habitació, Dominica es va asseure al llit, va doblegar les cames en forma de lotus i va tornar a traslladar la seva essència física i espiritual a un altre nivell del món mental.
  Ara s'envolen sobre dracs i un grup de nens marxa per sota d'ells.
  Dirigit per dos nois: el vescomte i l'heroi Phoenix Falcon. Tots dos nois són nois guapos amb músculs molt destacats, i només amb pantalons curts. Fort, diguem-ne, nois. I marxen, avançant la columna.
  Els nens intenten moure's el més ràpid possible i de tant en tant comencen a córrer. I sembla un exèrcit d'àngels amb caps brillants i bonics. I encara estan desarmats, excepte les porres casolanes.
  Però després van entrar a la pineda . Diversos llops van grunyir, però en Fènix els va llançar un con pesat amb el peu descalç i, literalment, va trencar el crani del depredador.
  Va caure, i els altres llops van començar a fugir. I els nens van començar a ordenar els cons i les branques.
  Margarita va assenyalar:
  "Recordo una vegada que tot un destacament de nens partidaris va protagonitzar una seriosa batalla. I el batalló alemany va fugir. I els nens van córrer darrere d'ells i els van colpejar amb fones .
  Dominica va acceptar:
  - Tirana, això és una força letal!
  Els nens guerrers, de fet, van començar a construir fones. I fer alguna cosa com llaços.
  La Margarita la va agafar i va assenyalar amb un somriure:
  - La nostra arma serà la més perfecta si és allunyada amb màgia.
  La Dominika va xiular, mostrant les dents:
  - Sobretot si l'afegeixo!
  Després que els nens es van armar, ambdues bruixes fortes van agafar les seves varetes.
  Margarita va arrossellar:
  - Conjurem a l'uníson!
  Dominica va confirmar:
  - Exactament!
  Les dues noies van recollir l'energia de les seves varetes màgiques i la van llançar amb el seu poder colossal. I llavors les belleses van agafar i llançar corrents d'energia des dels seus dits nus a través del grup de nens. I aleshores va passar un miracle i milers de fotoblitzes o, com una supernova en miniatura, van esclatar en flames.
  La Margarita i la Dominica van començar a llegir encanteris i cantar:
  Som noies, entrant al panteó,
  Van jurar ser fidels a la Pàtria...
  Perquè els orquistes els espera una furiosa derrota,
  Bé, què tal els elfs viuen sota el sol !
  
  Nymphin està amb nosaltres , com el metall,
  Fabricat en bronze, que és més fort que qualsevol acer...
  Vaig somiar amb capgirar els mons,
  Com va llegar el gran geni Gralin!
  
  Farem que la Pàtria sigui més fresca,
  I elevarem la Pàtria per sobre de les estrelles...
  Que hi hagi èxit amb les noies elfes ,
  Tot i que els nostres peus estan completament nus !
  
  Orkshist va atacar la meva terra natal,
  Els trolls samurais vénen de l'est...
  M'encanten Solcesus i Gralin ,
  I , crec, trencarem l'adversari a trossos !
  
  Elfrog està amb nosaltres ,
  Quin solcenisme , en broma, construirà...
  El més fort de tots a l'univers és la gloriosa Família,
  Ens aportarà consciència i voluntat!
  
  Crec que no ens rendirem mai,
  La Pàtria no es pot posar de genolls...
  El camarada Gralin és una estrella brillant,
  I el nostre mestre és el savi geni Drenin !
  
  Farem la nostra Pàtria,
  Més bonic i radiant al planeta...
  I ja saps, hi haurà una pistola assassina,
  Que grans i petits es diverteixin!
  
  Crema Elfrog , no cremis al teu cor,
  Ets el patró de totes les espases elfes...
  Construirem aviat, crec, un paradís fort,
  Vindrà Solcesus , santa missió!
  
  No us confieu en la colla Orkler , amics,
  Que guanyarà fàcil i amenaçadora...
  Tots som una família -
  I creieu-me, no és massa tard per estimar la vostra Pàtria!
  
  El Senyor Totpoderós ens protegeix a tots,
  Alçarà una bandera de set colors sobre el terra...
  I el malvat depredador es convertirà en joc,
  També podem fer front a Satanàs!
  
  Estimo la Gran Pàtria,
  En tot l'univers no hi ha tu més bella,
  No vendrem Elfia per un ruble,
  Construïm pau i felicitat a l'univers!
  
  En nom de la nostra Pàtria, un somni,
  El gran elf s'aixecarà...
  Tota la resta és només vanitat
  I un nou messies estarà amb nosaltres!
  
  Oh Lada, el meu totpoderós,
  Donaràs amor i pau als elfs de la llum ...
  Em giro cap a tu, et prego,
  I si cal, colpeja amb un llamp!
  
  Æfria , Mare de Déu del Cel,
  Va donar Solcesus a l'Univers ...
  Per tu, el gran Déu ha ressuscitat,
  La gent no ha perdut realment el gust!
  
  Tingueu en compte que els elfs són així,
  Els déus elfs són molt respectats...
  Som grans fills de la Pàtria,
  I les filles sempre guanyen el món!
  
  Amics, hem de pregar a la Pàtria,
  Perun, Yarilo i Elfrog poderós ...
  Serem uns marits molt forts,
  I esborrarem fins i tot els núvols del cel!
  
  Ara l'enemic ja ha estat expulsat d' Elfskva ,
  Has fet molt mal als ecologistes ...
  Som fidels a Solcesus i Gralin ,
  I hi haurà un munt de tancs amb pistoles!
  
  No, l'enemic no podrà frenar els elfs,
  Com que els nostres guerrers són omnipotents...
  Aprovar els exàmens, només un cinc,
  Perquè cada noi fos molt fort!
  
  Soltsegrad serà gloriós ,
  I el protegirem de l'embat...
  L'alineació victoriosa dels cavallers arribarà,
  Tot i que la sang flueix en un corrent incontrolable!
  
  Noies descalços al fred,
  Corren, els talons brillen...
  I colpejaran els orcs amb els punys,
  L'insociable Caín serà aplanat!
  
  Tot anirà bé, la gent ho sap,
  Descobrirem constel•lacions a l'espai...
  Després de tot, és un pecat dubtar del valor,
  I hi haurà un home al tron de Déu!
  
  Aviat ressuscitarem els morts amb la ciència,
  Podem ser més joves i més bells...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  A la meva bella mare elfa!
  Així que les noies van cantar, i tot l'exèrcit de nens es va trobar amb una armadura brillant i amb armes fortes, fins i tot fredes.
  Després d'això, es va completar el rearmament dels nois i noies. I estaven preparats per a una lluita seriosa.
  Dominica i Margarita van emetre raigs de poder que van provocar transformacions a gran escala. I ara l'exèrcit infantil estava preparat.
  I així va començar una marxa de batalla.
  Dobrynya va assenyalar amb una mirada molt satisfeta:
  - Tornarem a guanyar! I aquesta és la nostra essència.
  Una tortuga de la mida d'un bon tanc Tigre alemany es va arrossegar per davant. Tenia una closca de diamant, o millor dit, brillant com si coberta de pedres precioses. Un animal molt maco.
  Margarita va assenyalar amb enginy:
  - Amb una closca així, la mateixa tortuga corre el risc de convertir-se en víctima d'un caçador ambiciós!
  Dominica va assentir i va cantar:
  Els fragments són bons
  Contra una metralladora, ai , res!
  Però la seva cançó va resultar ser poc raonable i fora de lloc.
  Els nens guerrers van caminar al voltant de la tortuga. Un dels nois va voler disparar-li, però la noia soldat va posar la mà a l'espatlla del nen i va cridar:
  - No cal!
  Una altra noia va comentar:
  - Per això està l'equip!
  Aquests són veritablement nens lluitadors que tenen ganes de lluitar.
  Dominika va assenyalar amb una rialla:
  I a l'esquerra el nostre exèrcit, i a la dreta el nostre exèrcit,
  És bo donar-me un cop de puny a la cara amb massa beguda !
  Els guerrers estaven de molt bon humor . I sembla que estan preparats per emprendre un viatge molt llarg. I el seu estat d'ànim realment no s'esvairà.
  La Margarita va dir amb un somriure:
  - Sí, he de dir que encara tenim sort.
  Dominica va preguntar amb un somriure:
  - Quina sort?
  La noia partidista va respondre amb confiança:
  - El fet que la Gran Guerra Patriòtica va durar menys de quatre anys. En realitat, els alemanys podrien haver resistit molt més temps a les seves poderoses línies defensives!
  La noia actriu va assentir:
  - Estic d'acord amb això. Fins i tot hi ha algunes històries alternatives sobre aquest tema. Però en qualsevol cas, som capaços de crear un miracle. Pel que fa als alemanys, havent-se adonat que la guerra ja estava perduda, no van voler resistir gens. I així van actuar a la seva manera pragmàtica!
  Margarita va assenyalar:
  - Aquí hi ha un vehicle poc reeixit: aquest és el Tiger, massa pesat i amb una unió mal protegida entre la torreta i el casc. Aquest tanc, heu de reconèixer, no és especialment bo. Massa pesada i obsoleta, fins i tot l'armadura no es troba en pendents racionals. I col•locar la transmissió per separat del motor és un gran error.
  Dominica va assentir d'acord.
  - No pots argumentar en contra d'això ! És clar que és un error! Però d'altra banda, només els morts no s'equivoquen, i només si són d'una altra vida. I crec que ho és. Almenys per tu!
  Margarita va assentir d'acord:
  - Sí, definitivament hi ha un més enllà! I personalment n'estava convençut. I si en aquest univers estic destinat a morir, llavors en un altre, alguna cosa continuarà!
  La noia actriu va assentir:
  - Com un joc d'ordinador sense fi amb un nombre innombrable de nivells diferents!
  La noia partidista va confirmar:
  - Bé, sí! Una cosa així, i això, he de dir, és molt xulo ! I aquí pots alegrar-te més d'una o dues vegades.
  El nen heroi Dobrynya va cantar:
  - Ja és hora, ja és hora, alegrem-nos,
  En la meva vida...
  A la bellesa i la copa, la fulla de la sort.
  Adéu, adéu, balanceig, plomes als cascs,
  Xiuxiuerem al destí més d'una vegada!
  Xiuxiuerem al destí més d'una vegada!
  Destrossaré l'enemic! Destrossaré l'enemic! Destrossaré l'enemic!
  I es va sentir la rialla sonora dels nens. Un gran dinosaure va aparèixer davant del petit exèrcit . És cert que no semblava massa amenaçador, però era gran. I el seu cos és gran, però el seu cap, al contrari, és petit, més una llarga cua. I a sobre també hi ha les aletes d'artilleria.
  Dominica va exclamar:
  - Això és una bèstia - genial !
  Margarita va assentir d'acord:
  - Animal fort ! Però no et preocupis. Si no el toquem, no ens tocarà!
  I la noia partidista va ordenar:
  - Joves guerrers: no dispareu i no feu soroll!
  Els nens es van quedar quiets. I van intentar caminar amb els peus nus sense fer soroll.
  Dominica va assenyalar:
  - I si el dinosaure és sord?
  La Margarita va somriure i va voler dir alguna cosa. De sobte es va sentir un rugit i l'esclat de branques trencades. Va aparèixer un animal de la mida d'un edifici de set pisos, amb una boca enorme, com un catxalot allargat. Això és realment un gran brut. I els ullals fan uns cinc metres de llargada.
  El dinosaure, que es va quedar quiet i va mirar amb curiositat el grup de nens, va veure un monstre terrible i es va precipitar a fugir. I va ser com si, de fet, l'esperen. És més car lluitar contra un gegant com aquest tiranosaure amb dents de sabre.
  La Dominica i la Margarita van aixecar les seves varetes màgiques. La noia partidista va disparar primer. I de la punta del seu bastó, un púlsar assassí sortirà volant. I colpejarà la boca del monstre. I estarà bastant cremat. Però com a resposta hi va haver un rugit encara més terrible i ensordidor.
  La Dominica la va agafar i, com a resposta , la va colpejar amb totes les seves forces, actuant amb poder, com si estigués colpejant una pila assassina i, xiulant:
  Dinosaures, potser sou aquí, i no a l'Àfrica,
  Potser mastegues fenc per esmorzar,
  Dinosaures,...
  I la noia va enviar la seva porció de màgia al gegant. I li van agafar les dents dels ullals i, quan els van colpejar, es van convertir en bells cabdells rosats.
  Dominica va cantar:
  Jo volia fer una planxa
  L'elefant va aparèixer de sobte...
  Ales com una abella -
  Flors en lloc d'orelles!
  La Margarita va esclatar a riure i, de nou, la colpejaria amb un púlsar destructiu i destructiu. Però l'exèrcit dels nens va començar a arrossegar el monstre amb fletxes. I la seva armadura d'escala va començar a bombollejar .
  La Dominika va agafar i alliberar màgia tant dels seus peus nus com de la seva vareta. I aquí va funcionar bé.
  Era com si alguna cosa màgica l'hagués pres i s'hagués carregat amb un poder destructiu colossal.
  La Margarita la va agafar i va piular, fent l'ullet amb els seus ulls de safir:
  - Vaja!
  El Tiranosaure es va esfondrar i al seu lloc va aparèixer una taula enorme i ampla, plena de menjar. I aquí ja era tan luxós i sense precedents, únic. I delícies tan enlluernadores.
  Dominica va cantar:
  Això va resultar deliciós
  I l'aroma és molt més dolça que la mel...
  No guanyarem des de zero,
  I la nostra naturalesa florirà!
  La Margarita va confirmar amb un somriure, mostrant les dents:
  - Sí, florirà! I això és genial!
  Després d'això, la noia partidista va afegir:
  - I saps fer màgia. Això , he de dir, és increïble! Converteix una mida tan gran en un deliciós saborós . No són orcs ni follets: amb ells és més fàcil!
  Dominica va assentir i va cantar:
  - Tot l'impossible és possible, ho sé del cert,
  I aprèn a llançar màgia, en absència!
  I colpeja el peu amb un acer molt fort,
  I talla el monstre amb un esmolador afilat!
  La Margarita va riure i va observar amb un somriure que brillava amb perles:
  - Sí, cantes tan commovedor que no trobaràs cap culpa! Súper!
  Dominica va acceptar:
  - Sóc un gran super - un lluitador més fresc que el món!
  I com agafarà i rodarà amb els ulls que són tan safirs i com estrelles.
  La taula amb menjar va fer senyals als infants guerrers, i alguns d'ells van començar a acostar-s'hi i a agafar bunyols i pastissos, banyats amb xocolata i cremes diverses. Millor encara, agafa una mica de gelat. Això és absolutament genial.
  La Margarita va tocar la botzina i va rugir:
  - No necessiteu menjar massa ,
  No cal que us precipiteu a la burgesia...
  I escriu-te un quadern,
  La mobilitat encara serà útil!
  Dominica va assenyalar amb un dolç somriure:
  - Sí, realment va sortir genial!
  I va picar l'ullet amb els seus ulls blau de blat de moro.
  Margarita va assenyalar:
  - La carn dels dinosaures no és molt gustosa, i encara menys per a les criatures carnívores. Però per menjar-se el cavall...
  Dobrynya va rugir:
  - No et deixaré menjar el cavall!
  I el nen heroi va cantar:
  Sivka-burka, kaurka profètic,
  Posa't davant meu
  Com una fulla davant l'herba!
  Sivka-burka, kaurka profètic,
  Molt, molt necessari
  Conéixer-te!
  Enomau el va agafar i va saltar del drac. Tenia moltes ganes de provar en quin tipus d' aliment s'havia convertit el dinosaure. El més probable és que sigui una cosa encantadora. I el nen-príncep va agafar el pastís amb xocolata i el va tirar a la boca.
  I va començar a mastegar amb força, era cremós i dolç. És tan deliciós.
  Els nens van plorar a l'uníson:
  - Bé, deixa'm provar! No sigueu tietes dolentes!
  La Margarita va somriure innocentment:
  - Em dic tia? És divertit!
  I la noia partidista va cridar:
  - Et donaré deu minuts per menjar! Podeu menjar, però amb moderació!
  Dominica va preguntar amb un somriure:
  -Va haver de passar gana durant la guerra?
  La Margarita va assentir amb el seu cap daurat, del color d'un dent de lleó primaveral:
  - Sí, com! I va ser extremadament esgotador!
  La noia va començar a cantar amb la seva veu clara per emfatitzar la tragèdia de la situació.
  Mentre cantava, la noia fins i tot va saltar del drac. I va començar a ballar a l'herba taronja amb els peus nus.
  I la seva veu era tan iridescent i radiant:
  Som membres del Komsomol, noies somiades,
  Sobre el futur de la gent d'aquest bell país...
  Quan som fidels a la Terra i al planeta,
  I guanyem aquesta perillosa batalla!
  
  Qualsevol negoci s'argumenta llavors,
  Un foc crema violentament en un cor jove...
  Noies, això és bonic
  Obrim la porta a la immensitat de l'espai!
  
  Qualsevol que sigui home és un gegant
  La ciència, ho sé, li donarà poder...
  Creu-me, la nostra trucada és sempre la mateixa,
  Així que Abel governa i Caín està en captivitat!
  
  Vull que maduri una collita abundant,
  Perquè el planeta floreixi...
  Perquè vingui un bell i meravellós paradís,
  I l'amistat era més forta que el metall!
  
  Conquerirem l'espai exterior,
  Les noies corren descalces pels bassals...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  La tempesta de neu i el fred no ens espantaran!
  
  Creieu-me, els nostres enemics no ens poden derrotar,
  Nervis d'acer i una flama al cor...
  I la força de l'esperit, com si fossis un ós,
  Aixecarem la pancarta, ho sé!
  
  Qui estima les noies més radiants ,
  És bell tant d'ànima com d'imatge...
  Prepara una poderosa metralladora,
  Encara que el teu oponent és perillós!
  
  Sé que guanyarem definitivament,
  Estarem units per sempre amb la nostra Pàtria...
  Després de tot, hi ha tot un món estrellat davant nostre,
  Que l'home es converteixi en una criatura forta!
  
  La llum de la Pàtria sense els seus majestuosos límits -
  Les estrelles de rubí disparen per sobre.
  Rus es va cobrir de glòria immortal -
  L'heroi poderós, el trayman, bateja!
  
  Rowan rubí en fulles maragda -
  Safir brilla al camp , blat de moro...
  T'envio els meus pensaments, Rússia...
  Una àguila de dos caps vol amb cançons!
  
  En gotes de rosada, les perles són diamants de floc de neu,
  Tot és bo a la gran Pàtria!
  La terra és grassa, té venes com plomes,
  Les nevades han estat arrossegades pel vent fresc!
  
  En una regió de Rússia hi ha gel, foques,
  EN Amic , els camells són l'or del desert.
  Aquí fa calor quan rugeixen les tempestes de neu,
  Perquè tenim Déu en el nostre cor!
  
  Creixen síndries, melons i plàtans,
  I en algun lloc de l'estiu corres amb patins...
  Bé, on pots trobar aquests països al món?
  On els pobles són tan forts en els seus punys!
  
  A Rússia, la gesta d'armes s'exalta,
  En ella, l'home és el Creador del seu propi destí!
  Podem lluitar molt bé ,
  Perquè no arribi una riuada de problemes a Rus!
  
  Les nostres dones són precioses, tothom ho sap
  I no hi ha homes més forts amb coratge!
  Pàtria, ets l'encarnació del paradís -
  Un Déu sobirà és el Mestre de la Família!
  
  Les icones ortodoxes seran aprovades,
  La campanya que engega un soldat...
  Tornarem a casa amb un botí generós,
  Sense perdre cap ritme, els arquers enderroquen els seus enemics!
  
  Donem pau i felicitat a tot l'univers,
  I juntament amb Déu ressuscitarem els morts!
  Per la glòria de la nostra incorruptible Pàtria -
  Segur que guanyarem , ho sé!
  La Dominika també va recollir les seves cançons. I ho van ballar tot junts, i les seves cames nues, bronzejades i fortes estaven en moviment i ballant.
  Aleshores la Margarita va tocar la botzina:
  - Llums apagades! Això és tot, l'hora dels àpats s'ha acabat.
  Els nens guerrers van abandonar la taula de mala gana. De fet, com no es pot engolir- lo ? Quan hi ha literalment desenes de diferents tipus de crema. I és extremadament deliciós. I les olors d'aquests gelats, pastissos, pastissos, pretzels i altres coses delicioses i apetitoses són tan emocionants i atractives.
  Dominica va bordar :
  - No mengis en excés ! Practica la moderació!
  Margarita va tuitejar:
  - Sapigueu tothom que una persona no és un porc! I cal menjar molt sàviament.
  L'heroic nen Dobrynya, que ell mateix acabava de menjar una dotzena de pastissos i es va untar amb crema multicolor, va murmurar:
  - Tot això és increïble! Però cal saber quan parar. Menjar és bo, però menjar en excés és dolent.
  El nen príncep Enomau va estar d'acord:
  - El teu principal enemic és el teu estómac. Però quan diuen: doneu el vostre sopar a l'enemic, això no vol dir prendre-ho literalment!
  Dobrynya va dir amb un somriure:
  - Però després d'un dia dur, o de batalles, o d'entrenament, hauries de menjar bé! En cas contrari no hi haurà poder.
  Dominica va assentir amb un somriure i va dir:
  - Personalment prefereixo dissoldre la proteïna a la llet per sopar i beure-la. És satisfactori, i a la nit els músculs creixen i no cremen. Bé, la mató amb peix per sopar és molt saludable. El cos dels esportistes necessita proteïnes.
  Els nens guerrers es van construir d'alguna manera. I tornaren a començar a marxar cap al castell de la malvada bruixa Bastinda. El paisatge dels voltants continuava essent exuberant. No obstant això , com més lluny anava el petit i jove exèrcit, fent gala dels seus talons nus i polsosos, més la natura es va marcir davant els nostres ulls.
  S'acostaven al regne de les rates, i aquests són propietaris molt ruïnosos.
  Per animar-se, els nens guerrers van començar a cantar i van començar a trepitjar els peus amb més energia:
  Elfia floreix com un arbust sota els reis,
  És infinit i més bonic que l'univers...
  La victòria va obrir un compte il•limitat,
  La nostra fe ressuscitarà a Rodnovery !
  
  La grandesa de la Pàtria, creieu-ho, és
  Que el seu estimat cor s'aixequi més alt...
  Perquè la felicitat de l'univers rau
  Per tenir l'Elfia amb un sostre fort!
  
  Observeu que el nostre elf vola cap endavant,
  I talla les ones amb el pit...
  Però hem de, anem a l'inrevés,
  I n'hi haurà d'altres, creieu-me, jutges!
  
  La nostra Pàtria tindrà un gran món,
  Que brilla amb una llum brillant...
  I sobretot Elfrog és l'ídol de l'ànima,
  Que converteix l'hivern en estiu!
  
  Sí, ho sé, és difícil per a nosaltres, nois,
  Però vostè serveix a Oenomai fidelment ...
  El vaixell va ser colpejat, el rem es va trencar,
  I en algun lloc un gos ferotge borda amenaçador!
  
  No, no donarem Elf a l'adversari ,
  Les nostres espases són de fulla, creieu-me, més afilades...
  Ens plantarem i tornarem a guanyar
  I no digueu tonteries, dimonis!
  
  Aquí ens reunim per la cercavila,
  No hi ha país sant més bonic a l'univers...
  Creieu-me, enviarem els nostres enemics junts a l'infern,
  I nosaltres mateixos construirem un paradís, ja ho sabeu, fins i tot!
  
  Ningú ens pot aturar
  Som els grans cavallers dels Elfs...
  Tal poder, un exèrcit invencible,
  I fem que tot el planeta sigui més feliç!
  
  Mostrem-nos al món en bellesa,
  Aixequem la bandera de set colors sobre el planeta...
  I serem feliços, creieu-me, a tot arreu,
  Després de tot, es canten gestes heroiques!
  
  Tingueu en compte que la pau dels elfs és molt important a tot arreu,
  I s'expandirà contínuament...
  I la gent serà feliç a la Terra,
  Perquè no hi ha vergonya per a la Pàtria!
  
  Quan ve el gran Solcesus ,
  No hi haurà foscor al nostre univers...
  I si l'home i l'elf no són covards,
  El seu destí és la sortida del sol i la creació!
  Aquesta és una cançó que toca l'ànima! Una cançó encantadora i magnífica.
  Tot i que el paisatge dels voltants s'ha tornat molt pitjor: arbres amb rodes , herba picada, tot està aixafat i cobert de rastres de potes de rata.
  Margarita va assenyalar:
  - Sí, no esperis res de bo d'aquestes rates! I al voltant hi ha zeros.
  Amb un somriure tan radiant i fresc, Dominica va comentar, mostrant les dents:
  - Això, és clar, era d'esperar! Tot s'ha tornat massa absurd . Però què pots prendre d'una rata, excepte fertilitzant de les femtes!
  I les dues noies van esclatar a riure. Després d'això, tota la plantilla infantil va augmentar el seu pas descalç. Dos nois guerrers es van precipitar cap endavant i van moure les espases com molins de vent.
  I així la primera rata, de la mida d'un bon buldog, va ser tallada pels herois nois d'ambdós costats. Aquesta era una batalla seriosa que es preparava.
  Els nens van augmentar encara més el seu ritme i, literalment, van començar a córrer. I llavors una gran tropa de rates va aparèixer al davant. El més gran d'ells tenia la mida d'un bon toro. La noia actriu Dominika va cavalcar a la batalla sobre un drac. I estava preparada per lluitar, però el seu primer cop de vareta màgica va colpejar la rata més gran.
  I es va il•luminar i es va convertir en un gran cercle de formatge seleccionat amb forats. I d'ell emanava una olor tan apetitosa que les rates es van distreure de l'atac al batalló infantil i van atacar el seu antic cap, que s'havia tornat tan apetitós amb l'aroma de la delicadesa més exquisida per als ratolins.
  Això va resultar ser una sorpresa.
  Margarita va assenyalar:
  - Les teves habilitats creixen cada hora! I això, he de dir, és molt xulo !
  Dominica va assentir amb el seu cap daurat:
  - Puc fer moltes coses! I aquest és el meu gran credo! I si començo, res m'aturarà.
  I la noia la va agafar i va colpejar un altre equip amb un llamp màgic. I es van produir transformacions addicionals.
  Diverses dotzenes de rates es van convertir en síndries grans i ratlles que semblaven molt apetitoses.
  Els nens guerrers cantaven en cor:
  Melons, síndries, panets de blat,
  Una terra generosa i pròspera...
  I s'asseu al tron a Elfiburg -
  Pare Rei Oenomai!
  I així els nens-guerrers van lluitar finalment amb les rates, i anem a tallar-les sense interrupció. I els guerrers mouen les espases amb energia . I les noies van començar a disparar amb arcs. Alguns d'ells eren elfs i eren molt hàbils en el tir. Aquesta va ser realment una lluita real.
  I diversos equips de rates més entren a la batalla. Flueixen com un riu profund.
  Dominica va assenyalar:
  - Quan parlem d'una cosa dolenta i dolenta, hi ha la sensació que no hi ha límit!
  La Margarita va cantar amb un somriure, que, però , va ser trist:
  Els guerrers de la foscor són realment forts,
  El mal governa el món sense saber el nombre...
  Però vosaltres sou fills de Satanàs,
  No trenqueu el poder de Crist!
  Dobrynya, saltant del drac, va començar a tallar les rates. Ho va fer amb dues espases alhora i, a causa dels moviments ràpids del nen, semblava com si un molinet de cafè funcionés. Aquí va començar l'extermini.
  Enomau també es va unir a la batalla. El nen va agafar una rata per la cua amb els dits dels peus i la va llançar a l'altra, trencant-se els ossos. Després va cantar:
  - La meva gran força és gran,
  I mai em rendiré als meus enemics...
  Del cop del puny del nen,
  La rata dolenta volarà a la vergonya!
  De fet, el noi príncep es mostra com un lluitador molt dur a la batalla.
  Dobrynya també és poderós, musculós, tot i que va utilitzar cames infantils i, sense oblidar-se de les espases . I va començar a mostrar un nivell excepcional d'abús. Que dur i sagnant va ser tot.
  El noi va resultar molt agressiu i combatiu, igual que els altres lluitadors del jove exèrcit.
  I el taló nu del nen travessa els cranis de les rates.
  Això és assassí i, al mateix temps, hi ha un somriure als llavis del nen .
  Dominica utilitza el seu poder màgic per a les properes transformacions. I és molt actiu.
  El guerrer salta i gira. I ara un corrent d'energia torna a sortir de la seva vareta màgica. I colpeja l'orc.
  Un ós marró pelut es converteix immediatament en un malví de xocolata. Què tan gran és això ?
  La Margarita va preguntar amb un somriure:
  -Pots fer halva?
  Dominica va assentir amb el seu cap daurat:
  - Es clar que puc! I serà meravellós!
  I la noia va llançar càrregues màgiques tant de les seves mans com dels seus dits nus. Les flames van colpejar l'esquadra d'orcs. I va córrer tot un riu de mel... La mel era de color groc ataronjat i esquitxava com un surf.
  La Margarita va respondre amb una rialla:
  - Ja saps, això no és el que necessites!
  Dominica va assentir d'acord.
  - És cert, no del tot halva, però també bastant dolç!
  La noia partidista va assenyalar:
  - Halva era una raresa abans de la guerra. Però menjaven mel fins i tot durant l'ocupació.
  tornar a donar una puntada de peu , aquesta vegada a les rates, i va cantar:
  El millor regal, és clar, és la mel,
  El nen, és clar, ho entendrà...
  Fins i tot una mica, una culleradeta,
  Això ja està bé, doncs, i menys una olla sencera!
  La Margarita també va donar una puntada de peu, primer amb una vareta màgica, i després amb els dits nus, continuant:
  Però amor, això és una cosa molt estranya,
  Tot existeix o no existeix...
  Però amor, no entenc quin és el secret,
  Si existeix, desapareixerà immediatament!
  Però si en menges, no hi haurà més problemes!
  La Dominica la va agafar i va girar sobre el drac. El seu somriure es va fer tan sinistre, i alhora, alegre. La noia va sentir una força colossal dins d'ella mateixa. I aleshores una onada va sortir de la seva vareta màgica. I de seguida un parell de milers de rates es van convertir en delicioses costelles amb salsa. I una onada més de la vareta màgica, i les rates es van convertir en plats de peix.
  A més, el seu guarniment era de luxe, amb plàtans, pinyes i altres fruites molt delicioses. I tot és increïblement saborós i meravellós.
  Dominica va cantar:
  Els guarniments són meravellosos
  Les noies són encantadores...
  I quatre lluminàries brillen,
  Dona un cop de puny a l'orc al musell!
  Margarita va assenyalar amb enginy:
  - Un bon cuiner fa costelles d'orcs i rates, i també comestibles!
  El nen Dobrynya va agafar i va llançar una pedra pesada al front del follet. Es va travessar el crani i va cantar:
  -Si ets un monstre ,
  et donaré una puntada...
  Bé, què passa si ets un tonto,
  Aleshores, un pla actiu està preparat!
  . CAPÍTOL Núm 11.
  El germà de Dominika Dolfinova li va canviar el nom. I ara es deia molt xulo: Calígula. Ja sigui en honor a l'infame emperador, o imitant el nom d'un dels rucs de la caricatura sobre Dunno.
  I ara el nen lluitador Caligula Dolphins va decidir que havia d'anar a buscar la seva germana. Però on buscar la seva persona desapareguda?
  I el nen va recórrer a un famós llibre sobre màgia. Ell, per descomptat, no confiava en tota mena de psíquics i bruixots.
  Però per què no intentar entrar en tràngol tu mateix? A més, el seu pare no és humà, i pot tenir les seves pròpies habilitats màgiques, i d'un nivell completament extraordinari.
  El nen Calígula va agafar els Dofins i es va asseure al sofà en posició de lotus. I va intentar concentrar-se. El jove actor de cinema va creuar les cames i va estirar l'esquena. I així el nen es va submergir en una cosa completament boja i acolorida, intentant trobar Dominica.
  La magnificència de la representació teatral és difícil de descriure. Quan, en particular, es barallaven elfs, orcs, follets... Un espectacle de disfresses amb moltes noies de totes les nacionalitats i diferents graus de nuesa. L'espectacle és preciós i impressionant per la seva originalitat, sobretot quan les noies esquitxen els peus descalços ja sigui sobre la sorra calenta o sobre els conges de neu.
  Ataquen colpejant amb espases i llances les armadures de diferents tipus de tancs. I els monstres metàl•lics responen amb dolls de llançaflames calents. La temperatura de la flama és baixa i les noies, cridant, només estan lleugerament cremades i criden descoratjades. I els orcs rugeixen encara més fort, i els seus fronts cops , bang , bang - el confeti multicolor s'esmicola pels cops.
  I biplans decorats surten des de dalt, deixant enrere garlandes de trens elegants amb diverses cascades de bellesa.
  El més boig, i això fins i tot pot fer volar el sostre de les frontisses, és que el món de la fantasia es barreja amb personatges reals i històrics, encara que del passat llunyà.
  Stalin, en aquesta ocasió, inesperadament, abandonant el secret innecessari, va comentar:
  - La Luftwaffe ha assolit les altures més avançades de l'aviació. Encara que no
  Si es compten les discoteques , el bombarder TA-700, capaç de transportar fins a cinquanta tones de bombes, va causar una gran impressió.
  Hitler va bromear:
  - Però el " Super Monstre " amb un canó de calibre 3200 mm, dues-centes tones de càrregues de coets, segueix sent una obra d'art militar insuperable.
  Aleshores Stalin va proposar un brindis:
  - Així que bevem el fet que la boca requereix qualsevol art excepte l'art militar!
  El gran líder de tots els temps i pobles va assaborir amb plaer el vi segellat abans del naixement de Jesucrist, i el Führer mundial va beure suc de noranta-deu fruits. Tots dos dictadors van mirar com el rastre d'un coet que volava cap amunt talla clarament el cel al monitor. Com escoltar la veu alegre d'una noia russa:
  - L'entrada en òrbita va ser correcta.
  I aplaudiments atronadors des de totes les grades: ja està! L'home és finalment a l'espai, i això ho van fer representants de les races més grans de la Terra: els russos i els alemanys.
  Tot el cel d'horitzó a horitzó estava pintat amb llampecs de milers de focs artificials de tots els colors de l'arc de Sant Martí i milions de ombres, quan, semblava, un fabulós napalm es va estendre per la tinta de l'espai nocturn. Al mateix temps , les supernoves enceses individuals es van convertir en inscripcions clares: eslògans. Com: "Pàtria i espai", "Endavant cap a les estrelles", "Unió dels pobles de la Terra"!
  Això és realment una mena de bogeria. Va ser com si sorgís una actuació súper còsmica i fantàstica. Una mena d'història alternativa, on no hi va haver una guerra entre el Tercer Reich i l'URSS, i va resultar molt xula . Però ara això no sembla gaire bo, per dir-ho suaument.
  Ha de trobar la seva germana gran. I aquesta és la tasca principal del nen, que ja havia protagonitzat una sèrie de pel•lícules, i era molt guapo i musculós, amb un relleu muscular semblant a les rajoles.
  I el nou nom Calígula hauria d'haver cridat molt l'atenció.
  El nen va continuar la seva meditació. I de sobte vaig veure una noia, bella com un àngel, i amb els cabells arrissats del color de la fulla d'or. Va estendre la mà al nen i va dir amb un somriure:
  - Tenim una sèrie de missions importants per completar amb tu!
  El nen Calígula va preguntar amb un somriure:
  - I llavors puc trobar la meva germana, que va desaparèixer en un lloc desconegut?
  La noia va sacsejar els seus cabells daurats i va respondre amb confiança:
  - Sí, és possible. Però ara la teva germana està complint un messies difícil : salvar tots els representants del sexe fort, sobre els quals penja l'amenaça de destrucció. I és tan difícil.
  Caligula Dolphins va preguntar:
  - Com et dius i qui ets?
  La noia va respondre amb un dolç somriure:
  - Sóc Margarita Korshunova, una noia partidista penjada pels nazis, i ara ressuscitada en un món nou. I aquest és el meu destí, servir la bondat i salvar la gent.
  L'actor noi va assentir:
  - T'entenc molt. Aleshores, estem preparats per algunes missions divertides? Com a les pel•lícules, però de veritat?
  Margarita va assentir:
  - Sí, com si fos de veritat! Però tenim tals oportunitats que no hem de tenir por.
  Calígula dels Dofins i la partidària pionera Margarita no van tenir temps de discutir i acceptar el fabulós espectacle, i realment van entrar al nou món, i en estat de tràngol de combat!
  Margarita va assenyalar:
  - Ara tenim tot un exèrcit. I entens quina responsabilitat tenim tu i jo!
  Calígula va respondre amb confiança:
  - És clar que ho entenc! I espero ser un comandant digne.
  I el nen va fer girar la seva espasa afilada.
  Ràpidament vam berenar i ens vam afanyar a formar tropes. Haurien d'haver anat a Itàlia el més aviat possible i calar foc a les plomes del papat.
  L'exèrcit va partir de Viena al ritme dels tambors i al toc de grans trompetes. La infanteria encara no havia tingut temps d'acostar-se i la cavalleria s'estava escorrent. Molts genets de diversos països que van entrar a l'Imperi tsarista rus. Això va permetre trepitjar els contraforts amb desenes de milers de peülles. Els cosacs atrevits i la cavalleria lleugera tàrtara es dirigeixen cap endavant. A continuació es mouen destacaments ricament decorats de la noblesa polonesa. Bé, els elegants senyors semblaven reunits per a una desfilada reial. A més, tothom vol superar l'altre en l'esplendor de la seva indumentària, des del casc fins a l'arnès. També hi ha cavallers teutons amb armadura. L'armadura està polida fins a una brillantor, daurada o platejada. També hi ha suecs amb un uniforme especial i finlandesos. Geníssers i Spagi muntats, cavalleria àrab.
  I moltes banderes i pals de pobles des de l'equador fins a l'oceà Àrtic. I quants trofeus ... Aquests són els poders conquerits.
  I aquí vénen els austríacs , i amb ells els alemanys. Ens vam oferir voluntaris per a la caminada. A més, la idea de saquejar Itàlia és una gran temptació. La natura és generosa allà i hi ha molts diners! Com altres coses bones que es poden recollir amb pales.
  Calígula el Martanet va cantar:
  El nostre exèrcit és fort
  Ella protegeix el món...
  Bé, què passa si hi ha una guerra?
  No està del nostre costat!
  I el nen va colpejar el peu descalç al bassal. Per descomptat, només duia pantalons curts, ja que es movia tan ràpidament en estat de tràngol de combat que la seva roba només s'interposava i es trencaria.
  Margarita va preguntar a la seva amiga i companya aniquiladora:
  - O potser cantaràs? A més, és exactament teu!
  El nen actor va assentir amb un somriure que era com un cadell de llop:
  - Què et sembla, no puc?
  I Calígula dels Dofins va començar a cantar;
  Oh, aquest món, estàs molt trist,
  Només un mar de llàgrimes, un oceà...
  On és el camí astral del migdia de l'ànima,
  L'udol dels morts somiava arribar a l'Edèn!
  
  Conté el gel dels cors, crostes congelades,
  I la calor ardent de les passions envejoses.
  Que cruel, que fins i tot és jove de carn,
  El rossinyol trist juga de dol!
  
  Com el moc d'un cop de fusta, l'esperit de rutina,
  I la decadència de la tomba de les preocupacions.
  Però podem si estem units
  Treu la gent del pantà!
  
  Dissipar la mesquinesa de l'univers,
  Esborrar malediccions és un signe terrible ...
  No podem suportar les regnes del sofriment,
  Que el diable es converteixi en pols!
  
  El planeta es llançarà ràpidament de les seves cadenes,
  No obstant això, no sortirà de l'òrbita.
  A Tractem- nos sincerament
  Aleshores el poble s'aixecarà!
  
  Pots aixecar-te sense por,
  No empenyis els altres...
  Perquè el canalla no nedi amb greix,
  Perquè la nostra mare no envelleixi!
  
  Beurem una mica per això,
  Un vi més dolç que la mel d'abelles!
  Que hi hagi problemes en la realitat ,
  Però l'hora del compte no ha arribat!
  
  Aleshores construirem un paradís celestial,
  Tots els nens gaudiran per sempre.
  Volem com una fletxa cap al vol celestial,
  Un somni brillant fet realitat!
  La cançó va acabar i, amb ella, la parella lluitadora es va traslladar del paisatge dels Alps italians a ...
  Els obusos estaven explotant i disparaven armes molt més modernes. Aquí hi ha Port Arthur, la ciutat llegendària. Va ser la seva caiguda la que va marcar la decadència de la dinastia Romanov i de tota l'Autocràcia en el seu conjunt. Si aquesta fortalesa hagués existit, no hi hauria hagut una revolució tan gran. Com a molt feien una mica de soroll i posaven els seus martells i falç. Però va ser la derrota aquí la que va provocar la cadena d'esdeveniments que van provocar la Gran Revolució d'Octubre.
  Això és bo o dolent? L'esdeveniment és car. Milions de víctimes i emigrants, però més tard, el país va accelerar significativament el seu desenvolupament.
  Encara que a un cost molt elevat, la població de Rússia va disminuir en cent milions de persones.
  Com diuen, la sang va curar el pacient.
  Però ara hi ha una oportunitat, després d'haver recuperat Port Arthur, de tornar enrere la història i seguir una línia única. Quan, per exemple, els Romanov conserven el poder, i fins i tot en la versió autocràtica. Això és, per descomptat, ciència ficció, però interessant. Aleshores, realment, què espera a Rússia si es conserva la versió del tsarisme? Estancament, o viceversa, victòria?? El sistema de monarquia absoluta esdevindrà més efectiu que les democràcies occidentals?Aquest últim ja s'ha posat de moda. De fet, les relacions entre la Rússia del segle XXI i Occident s'han deteriorat significativament. Després d'això, es va posar de moda buscar maneres alternatives al parlamentarisme occidental. Va aparèixer el concepte: democràcia gestionada. És quan formalment hi ha eleccions lliures, però en realitat els seus resultats estan predeterminats per endavant. Però aquesta forma de govern és inestable, i el partit al poder, per mantenir la seva posició, ja està reduint la democràcia mitjançant la legislació. I després tot va cap a la dictadura, l'oposició ja perd representació al parlament.
  I aleshores es posa en marxa el mecanisme de repressió i terror, o, per contra, es produeix una revolució, ja sigui des de dalt, com sota Gorbatxov, o des de baix, que també va passar més d'una vegada.
  A Rússia durant l'Autocràcia, tot és més senzill. El rei té el poder absolut: executar, perdonar, manar. Té els màxims poders judicials, executius i legislatius. Hi ha un Consell d'Estat de persones designades pel monarca, que només l'assessoren, i hi ha funcionaris que compleixen la voluntat del rei.
  La Duma estatal va limitar la monarquia de l'absolutisme, privant l'emperador del dret a fer lleis i, en part, prenent el control del pressupost. Però el més important, va ser la Duma que es va convertir en un caldo de cultiu i escurçó per a diverses conspiracions. Això és el seu negatiu!
  En qualsevol cas, fins i tot la noia partidista no estava en contra d'ajudar el rei. Margarita va preguntar a Calígula al mató:
  - Així que l'elecció és clara, ataquem!
  El noi de Terminator va respondre:
  - No hi ha altra opció! És clar que atacem!
  I va començar el caos de tall. Després d'haver accelerat amb l'ajuda d'habilitats màgiques a sis-cents quilòmetres per hora, els nois querubins, gairebé sense prestar atenció a les explosions d'obuses i trets de metralladora, van irrompre a les files de l'enemic. Afortunadament, el temps també va ser de mala sort, pluja i foscor. Kuropatkin encara no ha enviat gent a l'ofensiva. I va dur a terme la preparació d'artilleria. Contràriament a la creença popular , el general i exministre de defensa no va ser un ximple. Kuropatkin va intentar cuidar els soldats i lluitar científicament. Això va ser el que el va decepcionar. La indecisió, la lentitud, el desig de colpejar amb seguretat, l'acció segons una plantilla, van privar l'èxit de la batalla amb els valents japonesos. Per tant, no calia esperar que els atrevits atacs de Suvorov capturessin Port Arthur en moviment. Per desgràcia, Kuropatkin va guanyar només perquè després de la mort del cos de Nogi, els japonesos, també sense canviar de formació , van pujar per davant, atacant frontalment. I com a resultat, van eliminar les seves files i van retrocedir.
  Però ara Kuropatkin té petxines capturades i les seves pròpies.
  Això vol dir que podeu dur a terme bombardejos d'artilleria fins i tot durant diversos dies, calculant què passa si els japonesos es trenquen. I això malgrat que l'emperador Nicolau va donar una ordre categòrica d' assaltar immediatament la fortalesa i posar fi a la guerra, que va ser ruïnosa per al tresor.
  Aquí, per descomptat, Kuropatkin es troba entre una roca i un lloc dur. Però Port Arthur és una fortalesa poderosa, i ara que els japonesos s'hi han instal•lat, prova-ho, pren-ho!
  Però Margarida i Calígula dels Dofins, tallant amb espases i llançant els dits descalços amb les cames dels seus fills, però àgils com les pales d'hèlix, es van moure pels baluards, netejant-los de soldats. En primer lloc, cal conèixer les altures dominants i després es podrà obrir pas a les tropes d'assalt.
  Mentre tallava els samurais, Margarita va comentar amb enginy:
  - Normalment lluiten pel progrés, però sembla que nosaltres lluitem pel bé de la regressió!
  El nen Calígula va somriure:
  - Vols dir que la recuperació d'aquesta fortalesa reforçarà la posició de l'Autocràcia?
  I va dur a terme tota una sèrie de tècniques amb espases. Així portaven les seves espases.
  I els peus nus del nen van donar cops que van trencar caps, colls i ossos.
  La Margarita, llepar-se la sang dels llavis que s'escampava abundantment pels seus cops ràpids amb les mans i els peus, va confirmar:
  - Almenys fins i tot així! Al cap i a la fi, és evident que un monarca que guanya guerres es fa popular. Almenys per un temps. Aleshores s'oblida la victòria i la persona mitjana, o la gent comuna, es veu arrossegada a una rutina de treball banal. - La noia partidista d'una puntada , després d'haver derrocat sis japonesos alhora, i dos van ser traspassats per la seva pròpia baioneta d'una forta empenta, va afegir. -Potser això és només un aïllament temporal!
  I de nou va moure el taló nu, derrotant cinc guerrers de la terra del sol naixent, inclosos tres oficials.
  Un nen descalç amb pantalons curts, tallant els japonesos com la col, Calígula va comentar lògicament:
  - Després de la victòria, a Rússia començarà un ràpid creixement econòmic. Això vol dir que la gent viurà millor i que els sentiments revolucionaris disminuiran.
  El jove guerrer va colpejar el canó de tal manera que una dotzena de soldats samurais van volar cap per avall . Va afegir el noi de Terminator. - La gent acostuma a amotinar-se per fam!
  Margarita, escopint un os d'un crani tallat per la boca, l'espit va colpejar tres soldats japonesos, només va estar d'acord en part:
  - De fet, això no és cert! Sí, les revolucions i els disturbis solen estar estimulats per l'empitjorament de la situació econòmica, però ... Al cap i a la fi, els decembristes no van passar a l'acció per la seva pròpia pobresa.
  El nen guerrer Calígula, després d'haver fet un moviment de papallona i tallant una dotzena de caps japonesos, va acceptar:
  - És cert, no per pobresa! - El jove guerrer va tallar tot un grapat de tiradors i va afegir. - No sempre és útil pensar amb l'estómac!
  Margarita va corregir, seguint picant brutalment, de manera que les extremitats dels japonesos es van escampar:
  - Més precisament, pensar amb l'estómac mai és útil!
  Calígula la noia d'aquí va estar d'acord, tallant els samurais i llançant els seus caps amb casc en diferents direccions, i amb gran afany:
  - Tens cent per cent de raó! No hi ha res a objectar!
  Una guerrera i una autèntica partidaria pionera, i a més, la princesa més serena, després d'haver rebut aquest títol pels seus serveis en un dels mons màgics, va grunyir:
  - I treurem el greix de nosaltres mateixos! Així sigui - banzai !
  Sense pietat ni parar, Calígula, tallant amb espases i trencant el japonès amb els peus , fins i tot cantava:
  No va ser en va que em van enviar a Rus,
  Porteu-vos gràcia!
  En resum! En resum!
  En resum, calla!
  I després d'aquestes paraules la sang va fluir encara més violentament. Per descomptat, és una llàstima per als japonesos. La nació és treballadora i admirable, però ha caigut sota la pedra de molí i ara s'atura. Què passarà: farina o farina, una qüestió de preguntes!
  La partidària descalça Margarita, donant dotzenes de cops en un segon i pujant de manera espectacular, escampant cadàvers arrugats, al següent bastió, va declarar, movent el peu cap al següent samurai a la mandíbula i amb un aforisme sorprenentment encertat:
  -La guerra és una cosa vil, compromesa amb pensaments alts!
  Calígula, el noi actor que es movia encara una mica més ràpid que la seva xicota i del tors nu amb rajoles de músculs, la pluja s'emportava sang i fragments d'ossos, va continuar:
  - La guerra esgota el cos, però anima l'esperit!
  Margarita va crear una cascada de voltes, tallant el japonès, i va cantar una frase d'una cançó d'èxit dels anys setanta del segle XX:
  - Alegria, gràcia i plasticitat! General , enfortint, animant amb força, aixeca't del llit i fes gimnàstica!
  Caligula Dolphins, amb un cop de la seva musculada cama a l'engonal, va obligar el coronel japonès a volar per l'aire i de seguida va enderrocar dues metralladores dempeus a la torre. Els monstres mecànics que escopin plom, per inèrcia, cauen, es baten als seus , tallant les files. El noi de Terminator va fer una reverència:
  - Ho sento, ulls estrets , però jo volia ser el primer! I no només ho volia, sinó que ho faré!
  Margarita, enderrocant una altra torre amb metralladores fabricades als EUA amb el peu descalç mentre saltava, va dir lògicament:
  - No està malament ser primers, segur, però no s'han de cuinar les boles per darrere!
  El nen-actor Calígula, llançant un projectil amb els seus dits nus, el shimosa d'alt explosiu va explotar, escampant el samurai, va dir:
  - El que bull les pilotes nit i dia no es deixarà menjar viu!
  La Margarita va riure i va saltar i va xocar amb el peu nu contra el metall de la torre de la metralladora. L'acer inoxidable remunta i els oficials japonesos volen cap per avall, amb les seves botes agitant-se. Realment, semblaven insectes.
  Margarita també va parlar aquí:
  - Un vagabund fins i tot pot posar-se una "bota" amb un taló!
  Calígula, el gamberro, també va fer un salt amb una pistola i va fer que tothom volgués, va dir:
  - "Les botes" no li posen sabates a algú que no té cervell per polir sabates!
  La Margarita va respondre girant-se de nou i destruint tot un pelot de japonesos. La noia de Terminator també va brillar aquí:
  - Curiosament, hi ha molta gent honesta al capdavant, però n'hi ha pocs que puguin prescindir de l'astúcia enganyosa en el seu creixement professional!
  Calígula va girar com una ferida cap amunt, derrocant i tallant els japonesos, i va assegurar raonablement:
  - Un polític juga net tan sovint com un miner baixa a una mina amb una bata blanca, i el motiu és el mateix: extreure subvencions per rentar una reputació embrutada!
  Margarita va respondre a això, sacsejant-se la sang dels cabells:
  -Un polític, és un mentider a la vida i un hipòcrita en els fets, però la mort és justa fins i tot amb aquest canalla!
  El nen Terminator va trencar una pistola japonesa, trencant els ossos de dues dotzenes de soldats de l'Imperi del Sol Naixent, i va respondre:
  - La mort és honesta perquè sempre arriba, però és arbitrària a l'hora d'escollir el moment de la seva visita!
  Port Arthur és una ciutat gran i té moltes línies defensives. Així que, per desgràcia i sort, els lluitadors tenen prou temps per lluitar.
  El nen lluitador Calígula, tallant els lluitadors amb espases, fins i tot llançant un pèsol d'aniquilació amb el peu descalç, destrossant el samurai, va cantar:
  - Com no ho vaig intentar, com no m'he esforçat! No importa si hi havia algú per lluitar!
  Margarita, tallant un altre grup de soldats que morien sota els cops d'una noia partidista que brillava com un llamp, va dir:
  - I fins a cert punt, nosaltres mateixos estem demanant una baralla. Després de tot, reconeix-ho, Calígula, volies anar a Port Arthur?
  El jove terminador va dir sincerament:
  - Naturalment! Aquest era el meu desig més apassionat.
  La Margarita, la noia partidista, tornant a tallar els japonesos com una fulla d'afaitar, va riure:
  - Bé, sí! Salvar Rússia de la derrota més ofensiva de tota la història mil•lenària de les guerres del nostre país!
  El noi Calígula va tallar dues dotzenes de japonesos amb un parell de gronxadors, va corregir la seva parella:
  - La derrota més ofensiva, potser, va ser durant la primera guerra amb Txetxènia.
  Margarita va assentir d'acord amb això, fins i tot accelerant el procés de picat:
  - Sens dubte! El rival que hem perdut és massa feble! Hi havia molt d'aquella Txetxènia, i fins i tot la meitat van lluitar per nosaltres.
  Calígula va riure, intentant avançar-se a la seva parella en el procés d'extermini:
  - Com borda Moska a un elefant!
  Margarita ho va remarcar amb seny, tornant a sacsejar-se els ossos i les molles sagnants dels cabells de color de neu amb un escampat d'or, continuant exterminant amb les mans i els peus els valents japonesos que no es volien rendir, amb intensitat creixent:
  - Quan l'exèrcit i el poble no volen lluitar, es produeixen aquests miracles. I a la primera guerra txetxena, i a la guerra rus-japonesa.
  Calígula dels dofins es veu obligat, mentre extermina el samurai, a acceptar:
  - Tens raó! El poble de Rússia, malauradament, no vol lluitar contra els japonesos. - I el jove lluitador, deixant tota una companyia de samurais amb el cap tallat, va afegir:
  - Però en la nostra persona ha aparegut un factor miraculós, que ens permetrà guanyar la guerra impopular. Fins i tot és simbòlic que en una guerra sense un rei al cap, els querubins ajudin!
  La Margarita, escopint sang pels llavis i llançant agulles verinoses amb les soles nues, perforant els japonesos fins a la mort, va dir:
  - I tanmateix és necessària una tercera intervenció per part nostra!
  El nen Calígula, després d'haver deixat una altra fila de cadàvers tallats en fragments, sense dubtar-ho especialment, va preguntar, tanmateix:
  -Estàs segur d'això?
  El jove guerrer, completant l'extermini dels japonesos a Port Arthur, va confirmar amb un sospir:
  - Al mar, Togo és massa fort. I quin tipus de comandant, o més precisament el comandant naval Rozhdestvensky, és, malauradament, massa conegut. Els nens probablement són encara millors en estratègies nàutiques!
  Calígula, que talla el samurai sense pietat, es veu obligat a estar d'acord amb l'obvi :
  - Per descomptat, amb una persona com Rozhdestvensky, fins i tot després d'haver rebut set creuers de batalla addicionals construïts a l'Argentina i després d'haver reparat els vaixells del primer esquadró del Pacífic aixecats des del fons, no es pot comptar amb la victòria. Sobretot si recordeu que cinquanta-un vaixells russos van lluitar a Tsushima i només un destructor japonès va ser enfonsat!
  La Margarita, entusiasmada, va trencar el canó de l'arma, i amb un altre gir de l'espasa de quatre japonesos, i amb una agulla afilada de tres més, va afegir:
  - I també és significatiu que l'esquadró del valent almirall pot ser interceptat abans d'arribar a la base per l'esquiv i carnívor Togo . En aquest sentit, la posició de la flota de Rozhdestvensky és extremadament difícil.
  El nen Calígula, llançant amb les cames tan àgils com les d'un mico, una altra closca que va matar els japonesos com una mina terrestre, va dir:
  Com un suec prop de Poltava,
  Rozhdestvensky va tenir problemes...
  Sembla valent
  De fet, és tot el contrari!
  La noia partidista, continuant triturant l'enemic amb força redoblada, i deixant una massa de cadàvers, lògicament i amb càlcul, va assenyalar:
  - Si no derrotes el Japó al mar, aleshores el samurai tossut lluitarà durant molt de temps, i el tresor de la corona russa ja està buit i la gent està a punt. Hem d'acabar ràpidament la batalla amb una victòria rotunda. En cas contrari, hi haurà una revolució i l'aparició d'un parlament possiblement innecessari i fins i tot nociu per a Rússia!
  Calígula, l'actor-nen, va donar un cop de colze al general japonès i el va fer volar cap a les altures, i alhora va derrocar tres emmascarats que intentaven, sense èxit, desplegar un primitiu llançabombes. El noi de Terminator va dir:
  - Si hi ha prou temps, on aniran?
  La Margarita, tallant els japonesos en estelles i un embolic sagnant, va observar amb notable alarma:
  - Aquí hi ha un problema. Ara ens movem així de fort en fort. Què passa amb el mar?
  Tomboy Caligula va riure i va llançar una espurna dels seus ulls que va colpejar el dipòsit de municions. Hi va haver una explosió que va llançar a l'aire tot un batalló de soldats japonesos.
  El noi actor va cridar per sobre del rugit:
  - Res especial! Amb les nostres dades, nedem bé, no ens ofegarem amb espases. Nedarà de cuirassat a cuirassat, netejant les cobertes!
  La Margarita, les espases de la qual, com una navalla afilada, van tallar nombrosos soldats valents, però moribunds sense sentit, va somriure en resposta amb dents encara més afilades:
  - Definitivament ets un gegant del pensament!
  Calígula dels dofins, tallant als japonesos com si fos un joc d'ordinador, va respondre sincerament:
  - Si prenem la velocitat del pensament, llavors, de fet, no tenim igual !
  La noia Terminator va estar d'acord amb això i, per ser convincent, va recórrer tot un batalló de samurais.
  I va deixar enrere un rastre sagnant amb rastres dels peus nus i cisellats de la noia.
  Al mateix temps, va declarar:
  - I la velocitat dels cossos, que és molt més significativa!
  Junts, i corrent a tanta velocitat, heu de poder mantenir l'equilibri i no caure. Calígula el gamberro més o menys ho aconsegueix. En general, parlant teòricament, una autocràcia sense constitució no hauria d'existir a Rússia per sempre. L'exemple dels països occidentals amb els seus parlaments és massa contagiós. Sense oblidar el fet que els oligarques volen exercir el seu poder no només en l'aspecte econòmic, sinó també en el polític. De moment són més o menys amics de l'autocràcia, i una probable victòria a l'oceà Pacífic i la posterior expansió a la Xina reforçaran aquesta amistat durant molt de temps. Per cert, la guerra rus-japonesa també és molt important des d'una perspectiva a llarg termini. La creació de la Rússia Groga i la inclusió no només de Manxúria, sinó també d'altres regions xineses, podria conduir a la divisió final de l'Imperi Celestial. Això vol dir que el poderós colós xinès del segle XXI, que pretén ser una superpotència i una hegemonia global, no podrà existir com a estat.
  I molt probablement, sense la Revolució d'Octubre, no es produirà l'enfonsament del sistema colonial global. El món serà més racional i més segur que al segle XXI, quan hi ha més de dos-cents estats en un planeta petit. En canvi, sorgiran diversos imperis, potser fins i tot el rus esdevindrà el més poderós, o almenys el més extens.
  No és tan difícil preveure què passarà en cas de victòria sobre Japó. Molt probablement , Alemanya, per a la qual l'exèrcit rus es convertirà en una gran autoritat, no s'arriscarà a declarar la guerra a Rússia. Però potser voldrà una guerra en un front, colpejant Bèlgica i França.
  No obstant això, el tsar Nicolau és tal que podria atacar , com va passar a la història real, per la rereguarda. Bé, almenys perquè els alemanys agressius no es poguessin fer massa forts.
  Després de nou la Primera Guerra Mundial. Rússia pot tenir divisions xineses i una poderosa flota del Pacífic al front, cosa que serà un avantatge, però ... En la història real, el Japó va lluitar al costat de l'Entente, en la mateixa alternativa que pot mostrar la Terra del Sol Naixent. un desig de venjança. I després tindrem un segon front a l'est. I això no és molt gran .
  A més, no es pot esperar un enfortiment significatiu de l'exèrcit rus, en comparació amb la Història Real. Encara que, per descomptat, una ràpida recuperació econòmica podria començar abans, no el 1909, sinó el 1906, i ser encara més pronunciada. Al cap i a la fi, la victòria de Rússia podria enfortir la fe dels inversors estrangers i nacionals en el règim dominant, i l'entrada de capital seria més gran que en realitat.
  Això al seu torn augmentarà el finançament de l'exèrcit. A menys, per descomptat, que el govern tsarista resulti massa segur de si mateix. Quan, en particular, sembla que derrotarem a tothom i els rodarem a l'asfalt. En principi, el desenllaç de la Primera Guerra Mundial, en aquest cas, no és gens evident. I potser aleshores, perquè tot es resolgui bé, haurem d'intervenir una quarta vegada.
  Encara que en principi no s'exclou la possibilitat que no hi hagi cap Primera Guerra Mundial. En aquest cas ... Ja és difícil dir com es desenvoluparan els esdeveniments posteriors. Fins quan governarà el tsar Nicolau II i qui el succeirà? El tsarevich Alexei té dubtes; potser no viurà fins a l'edat adulta. El germà Mikhail i els seus fills? Tant aquesta com altres opcions són possibles.
  Quant de temps pot viure Nicolau II? No hi havia fetges llargs entre els Romanov, però, en general, un tsar que bevia poc i no fumava podia viure força. I encara que se li atribuïa la gentilesa i la bondat de cor, no era un liberal. Per tant, és poc probable que l'emperador atorgui una constitució sense una pressió extrema. Tanmateix, els camins del Senyor són inescrutables. Tot pot passar de la manera menys esperada. I el llop es converteix en un anyell, i el xai en un llop!
  I ara, exteriorment, són nens tan bonics i simpàtics: un nen i una nena, d'una edat força tendra, netejant fort rere fort i bastió rere bastió. Aquí, per exemple, hi ha la muntanya principal amb el nom senzill Vysoka. Des d'aquí es pot veure tot el port amb els vaixells russos del primer esquadró del Pacífic que s'estan reparant, així com altres places i aproximacions a la ciutat.
  Margarita, tallant amb confiança a nombrosos i sagnants japonesos, mana:
  - Bé, també ho netejarem?
  El nen lluitador Calígula, acabant l'últim samurai amb les seves espases, va respondre sarcàstic:
  - Per descomptat, netejarem i tornarem a netejar!
  I la parella es va precipitar a les altures a la velocitat d'un avió de caça. Ens hem de donar pressa. Al mes de març, les nits no són tan llargues, i durant el dia, fins i tot amb la seva velocitat, és poc probable que sigui possible evitar completament els cops de nombrosos mosquets, és a dir, rifles i, el més important, metralladores. .
  És bo que no hi hagi màquines automàtiques. I d'alguna manera més tranquil. El sol naixent no té pressa per esvair la foscor de la pluja i la boira lletosa que ho omple tot.
  Fa gelada al matí i l'escorça de gel cruix sota els peus callosos dels nois de Terminator, que, encara que ho volguessin, no es posarien les sabates: es trencarien. I les seves cames també són armes no pitjors que les mans més àgils. L'escorça de gel cruix, però no interfereix en absolut amb volar fins al cim i continuar amb la destrucció allà, inclòs el servei dels canons d'onze polzades.
  De què serveixen aquests troncs? Però no pots colpejar objectius com ells amb grans pistoles, però és molt fàcil netejar els guàrdies. La Margarita, després d'haver llençat una dotzena de japonesos a l'abisme amb un tocadisc, van udolar terriblement en caure, va dir:
  - Així que l'enfrontament està passant d'una manera genial ...
  Calígula va riure, va llançar una dotzena de valents guerrers japonesos a l'abisme i va comentar amb gust:
  - Fins i tot s'està avorrint...
  Margarita ho va fer amb la mà, llançant el cap tallat en un arc a la seva parella:
  - Està bé. És encara més efectiu. O t'agradaria un duel amb bruixots?
  superpoders tenia ara , va mastegar mongetes de ferro com una serp i va respondre:
  - No m'hi negaria , però al segle XX hi ha poques possibilitats d'ensopegar amb ells !
  La Margarita, tallant una altra dotzena de japonesos per a carn trencada, va riure:
  - Però mira, ninja!
  De fet, dues dotzenes de lluitadors emmascarats amb túnica negra es van precipitar a atacar el guerrer. I van armats amb espases, dues a cada mà. Per als humans, els ninjas es movien bé. Es podia sentir l'extraordinària preparació i l'entrenament salvatge des de la primera infància. Però, en realitat, què es pot oposar als querubins? La diferència de velocitat entre immortals, nens augmentats amb l'ajuda de la màgia i humans és massa gran. I els ninjas, encara que lluitadors ben entrenats, segueixen sent persones.
  La Margarita en va tallar dos alhora amb un molí de vent ràpid, i va carregar el tercer amb el seu peu nu, femení, elegant, però mortal, a l'engonal, que va volar més de cinquanta metres amunt i va arrencar el pal de la bandera de la torre. La Margarita va lluitar contra les estrelles que li llançaven i, seguint movent-se, en va tallar tres més i va matar la quarta llançant tres punyals amb els dits dels peus. El ninja es va allunyar de dos, però el tercer, volant per una trajectòria trencada, va aterrar just al cor.
  Calígula també va entrar a la baralla. Va tallar el ninja amb vora morada per la meitat i va desencadenar un atac encara més ràpid que va fer caure els caps dels homes emmascarats que intentaven atacar les seves parelles.
  Els homes invisibles negres no es van rendir, però eren massa lents en la velocitat en comparació amb el nen i la nena querubí que els van atacar. No van tenir cap oportunitat.
  Margarita, en el moviment irresistible d'un fantasma ràpid, fins i tot va cantar:
  - Aviat m'oblidaràs, aniràs al Sheol com la pluja humida! Altres àngels ens serveixen, i tu entraràs al taüt amb Dràcula!
  El ninja va caure, tallat a trossos, esquitxant sang com síndries madures sota l'escletxa. I no van deixar d'atacar. Però ... Els vint-i-tres grans lluitadors van caure en batalla. Després d'això, la magnífica parella va passar a acabar amb els criats supervivents a les armes...
  La boira ja s'havia començat a dissipar, i el Sol va començar a brillar amb més força. I els valents guerrers van passar a una altra línia de defensa. L'assalt encara no havia començat i vam haver de lluitar amb nosaltres mateixos. No obstant això, els lluitadors encara no es van sentir molt cansats, sinó que simplement volien menjar. Bé, vam tornar a començar a menjar carn de cavall crua. Bé, després de tot, no hi ha gent.
  El noi Terminator Calígula, llançant una agulla amb el peu descalç, perforant-hi diversos japonesos, va dir:
  - L'esclavitud més dura és ser un esclau de l'estómac - l'amo és despietat, independentment del buit o la plenitud!
  La Margarita va estar d'acord amb això, i va continuar tallant els samurais que encara s'arrossegaven, com innombrables llagostes, que s'estaven filtrant en onades. Entre els japonesos hi havia nois molt joves, d'uns setze o disset anys, i era tan desagradable matar-los. Pel que sembla, les autoritats de la Terra del Sol Naixent han esborrat totes les seves reserves per a la guerra. Però Kuropatkin, a qui tothom va escopir i va escopir, encara va tenir cura dels soldats i va perdre molt menys que els japonesos. I per això se li hauria de donar crèdit. I a poc a poc les unitats japoneses van lluitar millor i van arribar forces noves i ben entrenades de la part europea de Rússia. Inclou regiments de guàrdies.
  La noia partidista va pensar que una cosa semblant va passar a la Segona Guerra Mundial. Els formidables alemanys van avançar i van aconseguir l'èxit fins que les seves unitats d'elit van quedar completament, o gairebé completament, eliminades. Després d'això, no van poder contenir l'Exèrcit Roig.
  És cert que cal dir que les unitats de personal de l'Exèrcit Roig també van ser eliminades. I això, de fet, va resultar ser un problema.
  Margarita es va precipitar a la batalla amb les paraules:
  - Déu no us rendirà, el porc no us menjarà i els malvats dracs seran detinguts!
  . CAPÍTOL Núm 12.
  Dominica va tornar a l'Acadèmia del Drac només per un temps. Va tornar a aprendre ràpidament diverses dotzenes d'encanteris i algunes paraules complexes.
  Aleshores tres noies: un elf, un hòbbit i una troll, van jugar amb ella a llançar pedres màgiques més amunt.
  Dominica els va vèncer. I les mateixes pedres brillaven molt i brillaven, com gotes de rosada als raigs de les quatre lluminàries.
  Després d'això, les nenes bruixes li van regalar dos anells amb pedres de cada peu, perquè la guerrera pogués reforçar els seus encanteris per aconseguir un gran objectiu: salvar el sexe fort.
  Ara gairebé tots els dits dels peus nus de l'actriu, excepte el dit petit, tenien anells màgics. I es va fer encara més poderosa en màgia que abans. Aquesta és, de fet, una noia capaç de destruir una ciutat i construir un palau.
  I així ràpidament va aprendre cent encanteris més i, en comptes de descansar, es va asseure a la catifa de pell. Es va submergir en la posició del lotus, i gairebé immediatament la seva essència mental i ànima, i el seu cos doble, es van trobar en un univers paral•lel, juntament amb un equip de lluita, encara que exteriorment jove.
  Un exèrcit de nens, liderat per un quartet de lluitadors, va continuar lluitant contra hordes de rates al país de la malvada bruixa Bastinda.
  Els primers grups de rosegadors carnívors van morir o van experimentar transformacions.
  Llavors van aparèixer els camps on treballaven els desgraciats nens esclaus. Eren vigilats per grans supervisors de rates de la mida de senglars decents. Portaven fuets a les seves potes i assotaven nens i nenes mig nus.
  Dominica estava indignada:
  - Que dolent és quan els nens pateixen!
  I enfadada va disparar diversos llamps alhora contra les rates, i es van convertir en grans àvies cobertes de xocolata.
  Els nens esclaus van xisclar sorpresos, i després es van precipitar cap a un menjar tan apetitós i tan fragant. I arrenquem-ne trossos.
  Dominica va tornar a agitar la seva vareta màgica i va tornar a fer transformacions, convertint les viles rates en plats deliciosos, arrossegant:
  Nens, aquestes són les estrelles del cel,
  Les flors creixen als prats...
  Hi haurà alegria al planeta,
  Els somnis bonics floreixen!
  Margarita, que també va participar en transformacions, va assenyalar lògicament:
  - Tens una gran calidesa interior i bondat!
  De sobte, com una presa a la caixa, va aparèixer una enorme rata semblant a un dinosaure. Va obrir la boca i va cridar una cosa ensordidora.
  Les dues noies són bruixes, com alliberaran llamps i púlsars contra ella, i de les varetes màgiques i dels anells als seus peus nus. I el corrent d'energia connectat va colpejar un monstre enorme, de vint-i-cinc metres d'alçada. Es va desplomar i de seguida es va girar per veure els molts plats diferents, rics i variats a la taula llarga. I aquí, entre altres coses, hi havia copes de vi daurades amb una gran varietat de gelats.
  Els nens esclaus van començar a deixar la feina per tot el perímetre i atacar les rates odiades i tallar-les amb falç, aixades i altres objectes agrícoles .
  I hi havia tanta ràbia en ells. Els nois rebels fins i tot van començar a cantar amb entusiasme;
  Qui estigui en la foscor de l'esclavitud, pren l'espasa a les teves mans,
  I no toleris la vergonya humiliada...
  El teu enemic no es basarà en sang,
  Li posaràs una sentència infeliç!
  
  El nen és colpejat per un fuet dolent,
  Un botxí el turmenta amb una rata malvada...
  Però el malvat atormentador es convertirà en un cadàver,
  No sentiu més noies plorant!
  
  No siguis un esclau, humiliat a la pols,
  Aixeca el cap ràpidament...
  I hi haurà elfinisme a la distància,
  M'encanten Solntsus i Spartak!
  
  Que hi hagi un món brillant a l'univers,
  En què la felicitat durarà per sempre per a la gent...
  I els nens faran una alegre festa allà,
  Aquell regne no és de sang, de punys!
  
  Creiem que hi haurà un paradís a tot l'univers,
  Dominarem l'espai...
  Sobre això, noi guerrer, atreveix-te,
  Perquè aquí no hi hagi malson i vergonya malvada!
  
  Sí, som esclaus, gemem encadenats sota l'opressió,
  I un fuet ardent ens assota a les costelles...
  Però crec que matarem tots els orc-rates,
  Perquè el líder dels rebels és molt xulo!
  
  A aquesta hora tots els nois s'han rebel•lat,
  Les noies també estan amb elles pel mateix ...
  I crec que donaran solcenisme,
  Llençarem el jou odiat!
  
  Aleshores, ja ho sabeu, sonarà la banya de la victòria,
  I els nens floriran de glòria...
  Els canvis ens esperen en la felicitat,
  Exàmens, aprovant-ho tot amb notes perfectes!
  
  Aconseguirem aquest miracle, crec,
  Que hi haurà un autèntic paradís de llum...
  Almenys en algun lloc una bruixa és un Judes vil,
  Què porta els nois al graner!
  
  No hi ha lloc per als esclaus a l'inframón,
  Podem expulsar els diables de les esquerdes...
  En nom del paradís, que és sant del Senyor,
  Per a totes les persones alegres gratuïtes!
  
  Que hi hagi pau a tot el món sublunar,
  Que hi hagi felicitat i un sol sagrat ...
  Disparem als enemics com en una galeria de tir,
  Així que només amunt i ni un segon cap avall!
  
  Sí, creieu-me, el nostre poder no s'assecarà,
  Ella serà el camí del cel cap a l'univers...
  I l'exèrcit dels rebels bordarà fort ,
  Per ofegar les rates hostils!
  
  Així d'alegre, feliç,
  L'herba creix com roses al voltant...
  El nostre equip de nois
  Sens dubte, l'aspecte és el d'una àguila de muntanya!
  
  La victòria serà segura,
  Construïm, crec, sincerament som Eden...
  Tota la felicitat, l'alegria de qualsevol planeta,
  I vostè no és un redneck , sinó un senyor respectable!
  Aquest és, de fet, l'himne dels esclaus despertats que aixafen rates i orcs.
  Mentrestant, Dominica i Margarita sobre dracs, per davant de l'exèrcit, volen cap al castell.
  Dues bruixes, ràpides i brillants amb varetes màgiques i anells amb talismans als seus peus nus. Amb el qual duen a terme transformacions fabuloses. I no hi ha res dolent amb el fet que ara altres rates alades més perilloses intentin atacar-les.
  L'aviació de rosegadors no és cap broma. Però les noies les van colpejar amb els seus poders màgics i van fer encanteris. I en lloc de monstres, apareix el cotó de sucre. Tan dolç i fragant.
  A més, alguns dels micos alats es converteixen en maduixes. Que està tan madur i brilla amb robins i topazi.
  I alguns micos més amb ales es van convertir en globus.
  Oenomai i Dobrynya també van entrar a la batalla dels dracs. Van començar a tallar els seus homòlegs amb espases, cosa que és relativament senzilla i senzilla. Bé, i els mateixos dracs, quan l'agafen i flamen amb foc. I cremaran els alats sense cap pena ni dubte.
  Enomau va assenyalar, destruint l'enemic:
  - Això, ja veus, serà molt divertit i xulo!
  Dobrynya va assenyalar amb un somriure:
  - Sí, això no es pot dir amb paraules!
  I el nen heroi va llançar una agulla molt afilada i letal a l'enemic. Va colpejar la rata directament a l'ull i va xocar amb un altre rosegador. Aquí va començar el caos.
  Enomau va cantar:
  Les rates són molt xules
  Fins i tot poden rosegar un roure...
  El teu cervell és difícil de veure,
  I les circumvolucions són com un fil!
  Dobrynya va estar d'acord amb això:
  - Sí, les rates roseguen tota mena de coses desagradables!
  Margarita va fer l'ullet. Va recordar com va ser capturat el nen partidista Andreika. I estava tancat en un soterrani fred ple de rates. I els rosegadors van mossegar els peus nus del nen, adormits pel fred. Andreika va lluitar contra les rates tota la nit i no va dormir. I al matí el van portar a interrogatori, i primer van ruixar sal a les ferides de les cames del nen A. Va ser molt dolorós i l'Andreika va començar a cridar . I també el van lligar amb filferro de pues.
  Però el noi partidari va perdre la consciència a causa del xoc del dolor, però no va dir res.
  La Margarita va poder organitzar la fugida de l'Andreika. I aquesta va ser la seva gesta. El nen va ser capaç de superar el dolor i marxar amb les cames mossegades. I per això, felicitats a ell.
  La noia partidista va colpejar les rates i va cantar amb gran entusiasme:
  La meva pistola és com un germà gran
  Dispara amb molta precisió, precisió...
  Al cap i a la fi, una noia té una metralladora a les entranyes,
  Encara que de vegades la vida és com una gàbia!
  
  Sóc una noia que no és més forta
  Llop i tigressa en una prova...
  Però la paraula no és un pardal,
  Quan estic amb la meva estimada, crec, junts!
  
  Ja vaig agafar quina passada,
  L'Iran va assaltar les muntanyes...
  Va conquerir molts països diferents,
  No, no puc seure tranquil•lament al sofà!
  
  Segurament no ho entendràs,
  Què vol dir lluitar amb fanàtics...
  Anoteu-ho al vostre quadern,
  I aprèn a lluitar decentment, noi!
  
  No hi ha Pàtria meva, creieu-me, més valent,
  Brilla com un robí brillant...
  Tot i que hi ha milions de branques de diables,
  Encara aconseguirem un lloc al cel!
  
  Que el Senyor em protegeixi
  gran cavaller, el Totpoderós...
  La noia té una carn poderosa,
  Ella tomba la cirera amb una volea precisa!
  
  Ningú em pot derrotar
  Sóc la noia que es diu legions!
  L'ós també s'inclina als meus peus,
  I els aurons aviat et donaran or!
  
  Gelada, corrent descalç per la neu,
  Conges de neu, ja ho saps, no espantis a una noia...
  Vaig a tallar els cabells al meu adversari ,
  Em reconeixen com un llebrer!
  
  Vaig néixer a principis de primavera,
  Tan vermell, com si fos una pancarta...
  El personatge és molt llebrer , groovy,
  I una flama calenta crema al meu cor!
  
  Sí, no pots trobar una noia més bonica,
  Ella donarà amor a tothom en abundància...
  No té ni vint anys,
  Però fins i tot colpeja molt fort!
  
  
  Per tant, inclina't davant la noia,
  I besar-li els peus nus...
  El cavaller es precipitarà cap amunt com una fletxa,
  No ens serà difícil resoldre el problema!
  La noia partidista va cantar amb molta ànima. Totes les rates voladores han canviat. Alguns en cotó de sucre, altres en crispetes, altres en farina de civada o bombolles de sabó. I alguns dels nois herois van ser piratejats de manera trivial, o els dracs els van cremar amb foc. De fet, eren magdalenes i rostits de costelles boniques i carnosos.
  Dobrynya va agafar i va llançar l'agulla amb els dits dels peus, i va perforar la panerola alada, fixant-la a la paret de pedra. I va resultar molt xulo i genial.
  La panerola es va il•luminar de sobte i al seu lloc va aparèixer un impressionant collaret de diamants.
  Dobrynya va cantar:
  I quan vaig veure el barb,
  Ai, ai , ai!
  Els nois van córrer pels seus diners,
  No adormis!
  El nen Enomai va respondre:
  - Vaja! Que bé que va sortir. Això és una joia.
  Dobrynya va grunyir i va rugir:
  - Ho podem fer tot, senyors, fa temps que estem sembrant, on?
  Dominica va xiular com a resposta, i també va convertir una dotzena de paneroles alades que van sortir de la nefasta torre del castell en constel•lacions senceres de joies. I com brilla i brilla meravellosament, com glaçons sobre les quatre lluminàries que envien raigs de sol.
  La Margarita va assenyalar amb una rialla:
  - Crec que el bé triomfa sobre el mal!
  Enomai va assenyalar amb un somriure:
  - El bé i el mal són conceptes relatius. Aquí hi ha una rata, també és viva, i la tallem!
  Dobrynya va comentar:
  - I les plantes? Les mateixes verdures i fruites també estan vives, i també es mengen, i és una llàstima!
  Dominica va tuitejar:
  - Així és com passa, així és com passa,
  Cadascú es devora a l'altre alhora!
  La noia-actriu amb un rugit la va agafar i va alliberar màgia dels seus peus nus. I es va transformar la torre amb el crani de rata. Es va daurar i una rosa brillava amb robins al damunt.
  La Margarita va notar enginyosa, mostrant les dents i enviant cascades de raigs assassins i destructius des dels seus dits nus. I la màgia va funcionar. I batejat assassina i destructiva, que immediatament es va convertir en creativa i florent.
  Els orcs i els follets van tornar a sortir del castell . I van pujar en una autèntica horda . Alguns dels óssos peluts portaven una armadura d'acer. I aquestes són armadures molt brillants, amb llances i destrals.
  Dominica va assenyalar amb agressivitat, mostrant les dents:
  - Ara aquesta és una horda esgarrifosa que ja està pujant . Bé, els trobarem amb alguna cosa letal?
  La Margarita va assenyalar amb un somriure maliciós:
  - Sí, és clar que podem fer-ho!
  I les noies bruixes van agafar i llançar els seus púlsars màgics contra els orcs i els follets.
  Boy Dobrynya va assenyalar:
  - Això no està malament, però hem de donar l'oportunitat de lluitar als nens guerrers.
  I, efectivament, milers de nens rebels van córrer cap al castell des de diferents direccions. Molts d'ells, sobretot els nois, portaven cadenes. Alguns dels nois van treballar, erigint monuments i escultures a la bruixa Bastinda . Algunes estàtues van créixer fins a cent metres d'alçada, i només el castell gegant s'alçava per sobre d'elles.
  Els dos nois més forts, encara que no els més grans, el vescomte i el Fènix, van lluitar per davant de la resta, abatunt els rosegadors.
  Els orcs, al seu torn, també van començar a disparar amb arcs. Però les bruixes els van colpejar fort. Si era relativament fàcil matar rates, tot i que eren grosses i grans, això afectava la seva mobilitat. Aleshores, els orcs seran lluitadors més forts, i els follets són simplement gegants.
  Phoenix va assenyalar:
  - Vaig lluitar amb Kartaus . Així que els seus lluitadors eren més àgils!
  El lluitador vescomte cantava:
  M'agrada molt la guerra
  Lluitant com un gall...
  I en el combat cos a cos,
  Estic lluitant per dos monstres!
  Phoenix va assenyalar amb un somriure:
  - Sí, per ser sincer, això és genial ! Però estem acostumats a matar monstres per milers.
  I així els nois herois van matar el follet. I la resta de monstres ja s'havien transformat parcialment diferents tipus d'aliments i dolços. Però un dels follets va produir aquest gelat en una copa de vi tallada en maragda.
  I a sobre hi ha un munt de gelats multicolors, trossos de xocolata, fruites confitades, maduixes, pistatxos, etc., molt apetitosos.
  Els nens guerrers cridaran de plaer. Sí, realment va resultar molt saborós i fascina els ulls.
  La noia bruixa Margarita, després d'haver llançat una altra onada de destrucció i aniquilació, va fer una carta blanca agressiva en la qüestió de transformar el lleig en un apetitós , i va emetre:
  - D'alguna manera, la màgia és millor que el procés natural, oi?
  Dominica va acceptar:
  - Sí, sense cap mena de dubte, estem creant quelcom bonic i saborós. Però per què hi ha milers d'esclaus aquí, i tots són nens, i no hi ha adults a la vista?
  La Margarita va respondre amb un somriure:
  - La influència de la màgia local. És força fort. I de fet, resulta que només hi ha nens petits en aquest món. Però no et preocupis, l'aire local per si sol no et convertirà en una nena.
  Dominica va preguntar sorpresa:
  - I per què?
  La noia partidista va respondre:
  - I sobre el cap de col!
  L'atac dels malvats orcs i follets va començar a debilitar-se. Alguns d'ells van ser assassinats per nens guerrers, i la majoria van ser transformats per la forta màgia d'una bella parella. Això és realment màgic, eclipsant la vareta que tenia Dunno.
  Dominica va assenyalar, somrient dolçament:
  Ha arribat l'hora del compte,
  Vam colpejar l'orc a l'ull...
  En resposta, es va convertir com un pastís,
  I va demanar una dent!
  I de fet, en Tot tipus de delicioses es transformen en orcs i follets.
  I els nens guerrers estan encantats amb això. I les rates són exterminades sense cap problema. Però dels seus cops van tornar a aparèixer plats deliciosos. I altres coses delicioses i increïbles.
  I les rates es transformen ràpidament en alguna cosa útil i capaç de menjar-se.
  La partidària Margarita va exclamar:
  - Potser ara entrarem al mateix castell!?
  La noia actriu va comentar:
  "I una emboscada ens espera allà". Tanmateix, estem preparats per a això!
  La Margarita va somriure i va respondre:
  - Sóc un pioner, això vol dir que sempre estic preparat!
  Ara els nens esclaus han irromput al castell. Els seus peus nus van trepitjar el marbre negre. A dins lluitaven amb orcs, follets i rates. I els van tallar com si tinguessin talladors en comptes d'espases. Aquí és on va començar el tall.
  Els nois lluitaven amb espases especialment ferotgement. I les noies preferien tirar amb arcs. Afortunadament, Margarita va poder convertir falçs i aixades en autèntics arcs. I llancen paquets sencers de fletxes, perforant les rates.
  Dominica va assenyalar amb enginy:
  - Fletxes afilades d'un camí assassí, sigueu genials, fills meus.
  De sobte, la mateixa bruixa Bastinda va sortir volant de la torre. Semblava una dona d'uns trenta-cinc anys, i girava com una tapa. Té els cabells negres, arrissats, i ella mateixa té dues varetes màgiques a les mans enguantades.
  La bruixa volava amb una motocicleta, i als seus peus duien unes botes amb esperons.
  Bastinda la va agafar i va rugir:
  - Respecto els forts
  I ofendo els febles...
  Sóc un gran malvat
  I tu, descalç?
  Dominica va tuitejar com a resposta:
  La meva llei és senzilla
  Derroto els malvats...
  Qui sigui feble, jo ajudaré,
  No ho puc fer d'una altra manera!
  Bastinda va agafar de les varetes màgiques, com si estigués colpejant Dominica amb púlsars. Així que va xiular en resposta. I els púlsars es van convertir immediatament en pastissos i van caure sobre la noia-actriu, untant-la a fons.
  Com a resposta, Dominica, furiosa, va alliberar un enorme púlsar de la seva vareta i dels seus dits nus.
  Va passar volant, però Bastinda va poder escapar i va ser colpejat per una descàrrega al castell. Es va il•luminar gairebé a l'instant i va començar a transformar-se. I en lloc de l'ominós castell, va sorgir un palau d'allò més luxós, completament i immediatament.
  Bastinda el va mirar, va parpellejar els ulls i va fugir. Més precisament, volar. I una cua de foc va quedar darrere d'ella.
  La Dominica i la Margarita van correr darrere d'ella. Les dues bruixes estaven clarament endarrerides en velocitat.
  Tot i així, una motocicleta voladora és molt més ràpida que els dracs.
  Les noies bruixes van començar a disparar a Bastinda . Però de tant en tant ella esquiva o defensava. A més, la motocicleta va augmentar molt ràpidament la distància, fent-lo sortir del camp de tir amb màgia.
  Dominica va assenyalar:
  - Va perdre el seu país, súbdits i poder. Per tant, realment no en necessitem ara!
  Margarita va assenyalar:
  "Si ha robat i s'ha endut l'artefacte de la rata groga, la nostra victòria no tindrà valor!"
  L'actriu de noia, trencant els dits dels peus de les seves cames nues i bronzejades, va declarar amb confiança:
  - Però milers de nens van guanyar la llibertat! Això també val alguna cosa!
  La noia partidista va estar d'acord:
  - Dret! No és estrany que hem treballat.
  De fet, les rates finalment es van transformar i van matar, igual que els orcs i els follets. Així es va aconseguir una victòria important.
  Molts milers de nens -nens i xiquetes- es van reunir a la plaça i van corear, trepitjant els seus peus descalços:
  -Glòria als herois! Glòria als alliberadors! A baix l'esclavitud!
  Aquesta va ser la victòria més gran del país de les rates. I aquí hi ha moltes coses fabuloses i airejades.
  Margarita va parlar primer. Ella, ballant , l'agafava i cantava, i la seva cançó era la cançó d'una noia partidista:
  Nosaltres, fills de la pobresa i de la carícia de l'estiu,
  Nascut en una barraca sota la pluja...
  Que es canti el somni de la noia,
  Quan tornarem a entrar en una batalla calenta!
  
  Vaig acabar a Elfxik per accident,
  I la meva pàtria, la Santa Rus...
  Amb el meu destí, completament extraordinari,
  Lluito per la felicitat i l'amor del país!
  
  I no hi ha Pàtria més bella de Rússia,
  Estàs per? lluita -hi , i no tinguis por...
  I no hi ha país més feliç a l'univers,
  Ets la torxa de la llum de l'univers, Rus'!
  
  Passaré pel foc i l'aigua per tu,
  Els pioners estan acostumats a guanyar...
  Sempre estarem agradant a la gent,
  Perquè la força de l'exèrcit és il•limitada!
  
  Anem a l'atac per la Pàtria,
  Sota el crit d'un poderós i furiós hurra...
  Hitler rebrà la seva recompensa fins al final,
  Farem fora del pati els nazis!
  
  La meva pàtria està plena d'herois,
  I Stalin és un gran gegant...
  Els pioners marxen en formació,
  La Família Totpoderosa, Senyor nostre, oh !
  
  En nom de la llum i la bona vida,
  Lluitarem de valent, nens...
  Després de tot, una generació viurà sota el comunisme,
  Creieu-me, l'esperança no se'ns pot treure!
  
  Estim la nostra pàtria, nois,
  Volem elevar-te per sobre dels núvols...
  El feixisme rebrà una forta retribució,
  Dels pioners, les àguiles valentes!
  
  Ho aconseguirem, crec, aviat guanyarem,
  Encara que el feixisme és insidios i cruel...
  Els avis estaran orgullosos de nosaltres,
  I Svarog et portarà a la batalla!
  
  Per la glòria de la nostra valenta Pàtria,
  El mateix Senyor Totpoderós va pujar a la creu...
  No ens penedirem de les nostres vides per Rússia,
  Que s'escolti una veu forta des del cel!
  
  Lluita per la glòria de la nostra Pàtria,
  Els lluitadors lleials l'estimen...
  Sou cadells de llop, no llebres covardes,
  Fins i tot els cavallers estan molt orgullosos!
  
  Podem treure la lluna de la volta,
  Agafa un lluç, un bagre gran...
  El gran Lenin es va alçar per la llibertat,
  Donarem vida a l'edifici!
  
  En nom de la família, construïu piràmides,
  I els vaixells que trencaran la volta del cel...
  I Hitler , en broma, mata els combatents ,
  El Totpoderós va morir i va ressuscitar per nosaltres!
  
  Ets estimada, Lada entremaliada,
  El gran Déu blanc va néixer per tu...
  I hem de lluitar amb valentia per tu,
  Que el Totpoderós t'ajudi a viure per sempre!
  
  Estima, honra Déu Jesús,
  És un noi rus, amb nosaltres per sempre...
  És hora de brodar l'ornament amb habilitat,
  Que els anys estiguin plens d'alegria per sempre!
  
  La grandesa de la meva santa Rússia,
  Capaç de derrotar als adversaris ...
  Tot i que les dones cridaven de por,
  Podem trencar el drac!
  
  Per la glòria de la santa Pàtria, creieu-me,
  En el nom del Déu rus Crist...
  Aviat construirem grans esglésies,
  Anem a caminar fins al final!
  
  Estima, creu-me, no sap paraules innecessàries,
  No hi ha més avorriment innecessari que s'hi veu...
  Que Caín mori a l'inframón,
  I l'Abel tornarà a cantar la seva cançó!
  
  Aquí estem caminant per Berlín amb una corneta,
  La trompeta sona com una campana...
  Millor que siguis un guerrer molt modest,
  Voleu el cap als nazis amb una destral!
  
  La família ressuscitarà, creieu-me, els morts aviat,
  Déu blanc us donarà cada amor
  I vam decidir molt clar,
  Quina serà una eternitat de canvis brillants!
  ballar la nena pionera, trepitjant els seus peus descalços, alegre i entusiasmada . I altres nens, antics esclaus, cantaven i ballaven, intentant aixecar-se, o millor dit, saltar més amunt.
  Dobrynya, sent un noi fort , va agafar una pedra i la va llançar més amunt. Va volar i va explotar, escampant-se com focs artificials en milers de fragments multicolors.
  El noi vescomte va bramar:
  - Això és realment fantàstic!
  Dobrynya s'hi va oposar llançant de nou la pedra, i Margarita la va colpejar amb un llamp, fent que s'escampés en molts fragments multicolors i brillantment brillants:
  - No! Aquesta és una realitat. I no hi ha res més alt que aquesta realitat!
  L'heroi Phoenix furiós, donant cops amb els peus nus perquè l'herba comencés a fumar, va cridar:
  - La nostra locomotora vola cap endavant - s'atura a la comuna!
  No tenim cap altra manera: un rifle poderós!
  I la noia del costat també saltarà amunt i avall.
  El seu estat d'ànim era positiu i l'alegria estava en ple apogeu.
  La Dominica també va decidir mostrar una mica el seu enginy.
  I gargotem corrents sencers dels vostres excel•lents i ben practicats aforismes;
  Un esclau pot esdevenir lliure, un ximple es pot fer intel•ligent, un pobre es pot fer ric, però si tens la tossuderia d'un ruc, sempre seràs un ruc!
  Pobre no és el que no té diners, sinó el que té el cap ple de serradures!
  No aspiris a ser rei si no tens cervell!
  Fins i tot el xa estarà boig com un ruc!
  El rei és, és clar, un lleó, però no exempt d'enginy de guineu, i els lleons estan pelats!
  No grunyis, sinó calla si encara no ets al lloc del lleó i la guineu no li ha donat el vestit!
  Un polític és com la guineu de la faula de Krylov, però no siguis un corb com a votant!
  Si ets com una soca, t'eliminaran els encenalls fins a les arrels!
  Perquè el país no s'enganxi a un jou, ha de ser fort, com un toro!
  L'aviació és necessària per fer volar el país!
  El polític està preparat per prometre la lluna, només per no baixar pel desguàs!
  Qui no ha begut la seva salut és sempre jove!
  Els arguments de roure actuen sobre la soca!
  Un polític et traurà de bon grat els encenalls si ets un toc!
  Però l'home té un avantatge sobre els micos: de vegades és almenys una mica de guineu real!
  El polític té les ambicions d'un lleó, l'astúcia d'una guineu, però els seus mètodes són completament porcs!
  Si un polític és massa guineu, llavors es converteix en un porc complet!
  Un polític amb astúcia de guineu i agafada de llop farà el kebab dels votants!
  I la sort requereix esforç, només amb el treball dur d'un cavall et pots treure el coll de la submissió!
  Creu en l'èxit si superes a tothom!
  Un polític pot burlar fins i tot una guineu, però no pot enganyar el temps per sempre!
  Sovint, un votant vola com una abella al discurs mellós d'un polític, però sovint ell mateix es pica!
  Un polític s'empassa els votants com un pitó s'empassa conills, atrau mosques com el vodka i el velcro dolç!
  Un llop no pot viure sense carn, i un polític no pot viure sense engany!
  El cavall més ràpid obeirà al que és ben savi!
  És més fàcil per a un polític capgirar-se que prometre alguna cosa que es pot fer!
  Per a qui votis, honraràs el resultat amb un minut de silenci!
  Sigues almenys una guineu amb recursos si no vols convertir-te en un ruc trillat!
  No us confieu en els polítics, per als votants només són paper de vidre que treu estelles dels roures!
  Qui no sigui un complet ximple convertirà un cèntim en un cèntim de pes!
  No hi ha familiars en política, però hi haurà qui vulgui compartir el que tens de germans!
  Hi ha moltes coses desagradables a la vida, però el pitjor és quan la vida s'acaba!
  Si vols apropar-te a Déu, clava la mona de l'ànima a la creu!
  L'home es va originar, si no d'un mico, llavors, en tot cas, va deixar de ser un mico!
  Si tens la ment d'un mico, aleshores la guineu t'empassarà com una boa constrictora depredadora!
  Res és infinit, excepte el temps que triguen els polítics a complir el que prometen!
  Si bordes molt , ploraràs com un gos colpejat!
  No confieu en algú que parli fort, i el foc vermell us pot cremar!
  Fins i tot Déu no pot discutir una dona i elevar un mico al nivell de la cultura humana!
  Sense amor no hi ha somriure, tret que sigui el somriure depredador d'un polític!
  Després d'haver estat massa temps als núvols, el polític sense ales vola pel desguàs!
  Una ànima petita sempre té les ambicions d'un gegant!
  Una ànima petita té un presumpte gegant!
  Un polític és un lladre que escriu lleis per ell mateix i considera el país un territori de zona!
  El polític té set divendres a la setmana, però quan cal complir la promesa , arriba el dissabte jueu!
  La unitat és bona, sempre que no s'aparelli amb un polític!
  Un polític és una criatura que vol fer-te una ovella amb mètodes porcs!
  Els mètodes porcs dels polítics converteixen els votants en una xuleta!
  Sota un governant de porc, la vida mai és grassa!
  Fer un president de porc és massa gras!
  Si vols ser president, aprofita les teves oportunitats!
  Un governant que considera que els votants són ovelles és un típic porc!
  Déu, això no és només omnipotencia, sinó també la voluntat d'anar a la creu pel bé del proïsme!
  Un governant que s'asseu al tron durant molt de temps fa que l'estat s'enfonsi!
  Un líder jove és com un cavall fresc, un vell és com una euga amb les peülles trencades!
  En els mitjans per assolir les altures divines, el mateix Satanàs és un polític!
  Un polític és Déu només en una cosa, en trobar excuses per què les seves promeses electorals van ser tan diabòlicament incomplertes!
  El polític, com la cervesa, només és bo fred i a taula!
  El polític és dolç amb els seus discursos, però el regust amarg d'ells no s'assembla gens a la cervesa!
  L'única vegada que la veritat surt de la boca d'un polític és quan s'interpreta malament!
  Un polític, per esdevenir almenys una mica diví, crucifica el votant al màxim !
  Fins i tot la força d'un ós no us salvarà si la vostra ment és una baralla!
  Una guineu és un animal tal que li treu tres pells a un lleó!
  Un polític és més fort quan el seu votant és dèbil de ment!
  Per això surt un polític amb mel perquè el votant no escupi gens!
  El que té serradures al cap serà colpejat fort amb una porra!
  L'alzina és el rei dels arbres, el cap d'alzina converteix qualsevol soca en un tema!
  El roure és resistent a la podridura, el cap del roure està ple de pols!
  Si ets una soca, almenys tens una aposta al cap !
  El desconegut fa por, però el conegut de vegades et fa simplement por!
  El coneixement crea confiança fins i tot quan és difícil, la ignorància , la confusió fins i tot quan és fàcil!
  Un covard no és el que té por, sinó el que fa mandra cultivar el coratge!
  La por és debilitat, el coratge és força, però compte amb l'idiota que hi ha a tu mateix !
  Qui es deixa portar pel nas s'arrisca a perdre's entre els tres pins!
  L'estupidesa sense fi et fa caminar en cercles, amb el teu enginy anul•lat!
  Tant se val que la llet dels llavis no s'hagi assecat, pitjor si hi ha insensibilitat al cor!
  Pa ranci d'almoina, sal amarga del penediment!
  La mel dels llavis d'un polític atreu aquells als llavis que no tenen llet seca!
  Un polític no és un lladre, és un lladre que fa lleis!
  El polític promet una vida dolça, aboca mel dels seus llavis, però les seves potes són enganxoses, com una mosca!
  Un polític eloqüent s'enfila a la cartera del votant!
  Per què el silenci és d'or perquè es paga!
  Què és el més gran del món? Una muntanya de promeses fetes per un polític!
  El polític vol diners i poder, està disposat a fer trossos qualsevol!
  Un polític és, en primer lloc, una guineu, no sempre brillant d'aparença, però sempre movent la cua!
  El polític està encantat d'omplir la teva cartera només amb promeses buides!
  Un polític només és honest sobre una cosa quan diu: nosaltres, ja que ja no té ell mateix!
  Què hi ha més que àtoms a l'univers? Cares i màscares de polítics!
  El que fa un polític de bon grat és escollir les butxaques dels votants!
  Un polític té set divendres a la setmana, però escoltar els votants sempre és el seu dia lliure!
  Qui va venir primer? Els polítics, perquè van crear el caos!
  No creguis en la fredor dels polítics del gall, sempre canten amb la veu d'un altre, una guineu!
  Si un polític aboca les seves paraules com un rossinyol, vol dir que una guineu va fer el seu fonograma!
  És més probable que un càncer xiuli a la muntanya que un polític que compleixi la seva promesa sense ruboritzar-se!
  Un polític és semblant a una fada nocturna, només que sol estafar clients durant el dia!
  Com s'assembla un polític a un gos? Quan es trenca molt, definitivament és mansuet i té un amo!
  Aquells pels quals voten amb el cor sovint acaben al fetge dels votants!
  Un polític és com el vodka, el votant sentirà amb el fetge que està cremat!
  Un polític t'apaga el cervell, com el vodka, només que, a diferència d'ella, està ple d'excrements!
  Al polític li encanta crear boira amb l'objectiu transparent d'enriquir-se!
  Un polític té moltes promeses, però encara més excuses si no es compleixen!
  Un polític és una guineu, però més sovint de color gris!
  El polític treu encenalls de les alzines i enderroca glans com un porc!
  Si un polític és xerraire com una serra, sens dubte farà una soca d'un votant!
  Al polític li encanta parlar de Déu perquè ell mateix és Satanàs!
  Un polític és tan astut com el diable, però un àngel a l'hora de repartir promeses !
  Al polític li encanta fer-se la creu, però les seves mans sempre arriben a la cartera!
  Donant el vostre vot a un polític eloqüent, us arrisqueu a tossir sang!
  En general, la gent tria entre gats amb una picada, llops amb roba d'ovella i una guineu amb formatge podrit!
  Si un polític ha complert la seva promesa, mireu la muntanya per veure si hi xiula un càncer!
  És més fàcil penjar un kolobok que forçar un polític a complir la seva promesa !
  El polític només és coherent en una cosa: a la recerca de beneficis per a la seva butxaca!
  Un polític canvia els seus socis com els guants, només això fa que les seves mans siguin encara més brutes!
  Un polític és un animal que fa un cérvol d'un votant!
  Polític, si no un llop amb roba d'ovella, un moltó típic!
  Un polític que no és una guineu és un moltó o un cérvol!
  Un polític pot prometre muntanyes, però després només netegeu les runes!
  No us afanyeu a votar el gall, us matarà!
  Dictador, aquesta és una guineu en un tron de lleó envoltada de moltons!
  Si no vols convertir-te en un cérvol, sigues almenys tu mateix una guineu!
  Qui no compta corbs per a res guanya les eleccions!
  Pots votar amb el cor, però el guanyador guanyarà amb el teu cervell!
  
  Un polític és una guineu que prefereix el formatge verd, com el color del dòlar, dels que compten els corbs!
  Una dona no és una manopla, tan bon punt us canvieu de guants, segur que us convertireu en una canalla d'aventures sensuals!
  Els nois genis fan molts més descobriments que els vells d'instruccions mediocres !
  En la joventut hi ha foc al cor, descobriment al cap, i el resultat és la victòria!
  El camí cap a l'èxit no sempre és recte, però no tolera una esquena doblegada en la submissió!
  El polític s'inclina per aixecar el nas més alt!
  El polític s'inclina per després inclinar-se sobre el votant!
  El polític està disposat a ficar el nas a terra per enterrar la seva responsabilitat davant els votants!
  Tot l'impossible és possible al nostre món, i creieu-me, viure és molt difícil, com en una galeria de tir!
  Un ruc amb una bossa d'or és més capaç de trencar un mur de fortalesa que un mamut amb un ariet d'acer!
  Un polític amb la boca daurada converteix els votants en rucs amb bosses d'or d'ofrenes!
  Qui és la bèstia més forta? Això sí, un ruc carregat amb una bossa d'or! A la guineu li encanta el color groc de la traïció i les monedes d'or de les ofrenes!
  Sovint els polítics onegen banderes vermelles pel bé del color groc de les monedes que treuen de les butxaques dels votants sense rubor!
  Els discursos eloqüents de polítics melliflus vessen amargues llàgrimes de mares els fills de les quals van morir en la sagnant matança!
  Qui promet muntanyes d'or no val ni un cèntim de coure trencat!
  . CAPÍTOL Núm 13.
  Calígula Delfinov té la seva pròpia missió. Has de trobar la teva germana gran a qualsevol preu. I tu mateix, mentrestant, vas ser transportat a un món paral•lel, on vas crear les teves pròpies missions úniques i, alhora, molt xules i úniques.
  Margarita i Calígula es van tocar els seus talons nus i rodons i van rugir:
  - Cua a cua,
  Ull per ull!
  No Barbos -
  Fantomes !
  Ara els nois es van dispersar en diferents direccions per completar ràpidament la mòlta de les files que cobreixen els acostaments a Port Arthur, l'exèrcit de la Terra del Sol Naixent. Els nens de Terminator es movien com unes dalles elèctriques per l'herba suau, exterminant sense pietat als japonesos.
  Kuropatkin encara va dubtar amb l'ordre d'iniciar l'assalt, tot i que a Mount High la parella lluitadora va instal•lar el tricolor tricolor , els nens guerrers simplement van pintar cartolines grans, i ara és clarament visible durant el dia. Però l'antic ministre de Defensa encara va dubtar. Tot i que , al mateix temps, Kuropatkin no era un covard. Durant la guerra de 1877-1878 va mostrar un coratge extraordinari.
  Sí, i per millorar la vida dels soldats corrents, com a ministre de Defensa va fer molt, i no va ser atrapat en robatoris. Encara que l'eficàcia de combat de l'exèrcit no va augmentar molt sota ell. Però no tenia la determinació de Suvorov, ni tan sols l'aventurerisme. Alexander Suvorov va lluitar amb molta valentia, equilibrant-se constantment a la vora de la derrota total. Tanmateix, la intuïció donada per la naturalesa i la sort fenomenal va permetre predir els passos de represàlia de l'enemic, la seva reacció i guanyar victòries. Això és a l'estil de Tal, que va fer sacrificis incorrectes, arriscant-se a la derrota, però en la majoria dels casos va guanyar ... Però els millors jugadors d'escacs del món van veure a través de Tal.
  El primer que li va donar una picadora de carn i la derrota va ser Mikhail Botvinnik. Aquest campió va saber programar i marcar els punts febles de l'enemic.
  I l'estrella del geni Tal es va apagar.
  Probablement, Suvorov, si hagués viscut més temps i si hagués lluitat per casualitat amb Napoleó, hauria estat colpejat. Però l'exèrcit turc, amb el qual va lluitar Alexander Vasilyevich, era massa endarrerit des de tots els punts de vista, i els comandants no van ser nomenats segons les seves qualitats de lideratge.
  I durant la guerra amb els francesos, les piscines van tenir un comandament massa jove i una subestimació excessiva de l'exèrcit de l'ós rus.
  Kuropatkin, en canvi, generalment tenia por d'atacar, preferint seure a la defensiva. Calculant és evident que l'enemic s'aixafarà contra els reductes. Va ser amb un comandant així que es va perdre la guerra.
  I la nena Margarita i els Dofins Calígula van ser atacats... Es van salvar , però, per la velocitat, quan els guerrers immortals van irrompre als baluards i ja estaven triturant a tothom, pell gairebé impenetrable i , per descomptat, la capacitat de recuperar-se gairebé. instantàniament.
  Dolfinov Jr. , destruint un altre general japonès, va rugir una frase de "Highlander", mentre llançava agulles verinoses amb els seus peus nus i escopia sang:
  - Només n'hauria de quedar un!
  I les seves espases, com un llamp, porten a terme un molí assassí i únic. Més precisament, un centenar de tècniques de mòlta amb tallar enemics en un minut d'un parell de batallons.
  El samurai va caure dels cops, i els peus descalços del nen terminador van deixar enrere tot un patró de pistes de salt i sinuoses.
  La bella partisana Margarita, mentre netejava un altre fort de formigó armat, va fer volar la munició, provocant que milers d'armes poderoses volessin a l'aire. Seguint al seu amic, el nen artista Calígula va repetir una maniobra semblant.
  La Margarita, llançant una granada amb el peu nu i de noia a llarga distància, va aprovar:
  - Ho estàs fent molt bé, noi !
  El guerrer invencible, també llançant el regal assassí de l'aniquilació amb una gran acceleració, destruint el samurai, va respondre:
  - És millor aprendre que tornar a aprendre!
  Les poderoses explosions dels baluards no van passar desapercebudes a les files de l'exèrcit rus. El tinent general Zeleny va informar a l'ajudant general Kuropatkin:
  - Vostra excel • lència. Segons les nostres dades, la batalla fa molt de temps que es desencadena a la ciutadella enemiga i, fins i tot, segur que han esclatat diversos baluards!
  Kuropatkin va respondre lentament:
  - Tranquil, tranquil!
  Bé, com en Carleson, el sostre del qual va ser volat de les frontisses. Tot i que la situació només requereix mesures dràstiques. El general Zeleny i Kondratenko insisteixen:
  - Hem de fer vaga immediatament!
  Kuropatkin va mirar amb les ulleres els dos generals. Green encara és jove, però sembla encara més jove que els seus anys, ràpid, impetuós. Kondratenko és el germà de l'heroi de Port Arthur, també de la generació més jove de líders capaços. Per descomptat, aquests falcons tenen ganes de lluitar. A més, hi ha una ordre categòrica de l'emperador i sobirà de tota la Rus, Nicolau II, d'assaltar immediatament la ciutat ciutadella. I és una obvietat que el tresor reial no serà capaç de suportar la càrrega d'una guerra tan difícil durant molt de temps.
  Tanmateix, si no coneixeu el gual, no entreu a l'aigua! Hem d'esbrinar què és què i on qui ataca.
  Kuropatkin va preguntar a Kondratenko:
  - Quines unitats japoneses van fer el tiroteig?
  El general va dir clarament:
  - Els exploradors informen que han aparegut àngels: un jove preciós i una noia de cabells daurats, que es mouen amb una velocitat increïble, i quan els tallen no es veuen.
  Kuropatkin es va creuar tres vegades a un ritme frenètic i va murmurar:
  - Així que resulta que aquests tornen a ser àngels?
  El general Zeleny va colpejar el taló a terra:
  - Si exactament! Cent celestial!
  Kuropatkin fins i tot va xiular:
  - Vaja! El Senyor no abandona Rússia!
  Kondratenko va dir instructivament:
  - Hem d'atacar l'enemic immediatament, mariscal de camp! O nosaltres mateixos passarem a l'ofensiva!
  Kuropatkin va dir languidament:
  - No, senyors. Dono les ordres. Com que Déu va decidir ajudar-nos, llavors és un pecat posar soldats en una picadora de carn!
  Kondratenko va assenyalar lògicament:
  - Fins i tot a Israel, el Déu Totpoderós va exigir que els jueus també lluitessin, i no ho rebin tot per res i sense lluitar.
  El mariscal de camp del pantà, un estrateg de les tàctiques d'esperar i veure, va respondre a això:
  - Però l'apòstol Pau va dir que servir Déu no requereix mans humanes!
  El general Zeleny ja va esclatar:
  - Per què doncs, Excel•lència, et creus constantment, sobretot quan exploten obusos a prop!
  Kuropatkin ja començava a enfadar-se:
  - Però perquè tot passa segons la voluntat de Déu. Per tant, primer fem un servei de pregària. Si sou insolents, tots dos sereu detinguts!
  En general, la idea de fer un servei de pregària semblava interessant. Que els querubins prenguin el rap per a tothom.
  Calígula la marimalla i la partidària Margarita ja estan una mica cansades, i la major part de la feina ja està enllestida. Aleshores, per què no refrescar-se al mar i polir a fons l'esquadró de Togo . Després de tot, també pot obrir foc, fins i tot des de canons de dotze polzades. I aquest és un calibre de 306 mil•límetres, que pot causar pèrdues importants a les tropes atacants.
  És cert que els japonesos, en aquest cas, hauran de disparar gairebé a cegues, a través de la carena. I només podran colpejar amb foc directe quan la batalla arribi als límits de la ciutat.
  L'objectiu principal són quatre cuirassats amb canons de dotze polzades a bord.
  La noia partidista, tallant els japonesos amb les seves espases assassines i sacsejant les estelles d'os enganxades, va suggerir:
  - Potser podem igualar una mica les nostres possibilitats? T. té una superioritat en el combat amb armes sobre l'esquadró de Rozhdestvensky, aproximadament 1,8 a 1. D'aquesta manera igualarem lleugerament l'equilibri de forces.
  Calígula dels Dofins, tallant l'últim samurai, va preguntar a la guerrera Margarita:
  - Comencem pel vaixell insígnia?
  La noia partidista , llançant una closca amb els dits dels peus nus i destrossant una dotzena de japonesos més, deixant només trossos trencats, va objectar:
  - No comencen pel més deliciós! Afortunadament, no cal buscar cap esquadró. Feu clic als dos primers armadillos.
  Calígula va riure, va llançar una granada amb el taló nu, va apuntar la seva espasa sagnant a la nau Nutili , exclamant alegrement:
  - I aquest és meu!
  Margarita, després d'haver tornat a tallar mortalment als japonesos, va suggerir a la seva parella:
  - Però estiguem mitja hora a l'aigua per recuperar-nos.
  De fet, el descans no farà mal. Però Caligula Dolphins no va perdre el temps durant la breu pausa. En particular, vam poder considerar alguna cosa interessant.
  Els conspiradors es van reunir al soterrani. Un llum elèctric sota el sostre projecta ombres nefastes. El famós cap calb de Lenin brilla dèbilment, al costat del pelut Koba , més conegut pel món com Stalin, aleshores un oficial de la marina amb un uniforme net, mentre que el poc conegut tinent Schmit, amb una barba dandy, Bukharin.
  Trotski no n'hi ha prou per a la reunió completa, però de moment ell i Lenin estan enfrontats. I així es van reunir els bolxevics més influents, disposats a fer una revolució, o un cop d'estat, el que sigui, només per aconseguir el poder.
  Lenin va prendre la paraula primer:
  - És extremadament important , camarades, impedir a qualsevol preu la victòria de l'Autocràcia en la seva injusta guerra imperialista amb el Japó. La causa de la revolució ho exigeix!
  Cops tímids en resposta.
  Bukharin, picant els palmells i sacsejant la barba negra que adornava el seu rostre encara jove, va confirmar:
  - Sí, no hem de donar la més mínima oportunitat a l'autocràcia. Això pot olorar a traïció, però diré que Mikado és el millor i principal aliat dels bolxevics i del comunisme mundial!
  Koba Joseph va murmurar enfadat:
  -Ben dit! Tot i que això no fa olor de traïció, ja és la pròpia traïció!
  Lenin, que llavors es va anomenar Karpov, va dir amb un somriure:
  - Pel bé de la revolució global, de vegades cal fer sacrificis. Incloent sacrificar part de la teva consciència i la teva pròpia ànima. - Ulyanov va descorsar, desenroscant el cap, una ampolla de cervesa alemanya. Per a l'eloqüència, hauríeu de refrescar la gola. Va prendre un parell de glops i va continuar. - Creus que jo mateix estic content de desitjar el mal i la derrota al meu propi país? No obstant això, seré franc, la revolució només és possible si el règim de l'Autocràcia està seriosament afeblit. I què podria afeblir l'Autocràcia més que la derrota en guerra?
  Koba va assentir d'acord:
  - Res... A vegades l'objectiu més alt requereix sacrificis, i sacrificis considerables!
  Lenin va continuar la seva filosofia:
  - Per tant, no parlarem de la moral i la filosofia de l'ateisme. Això no és el principal. És evident que el treball que estem duent a terme portarà a l'alliberament dels treballadors i esclaus de tots els països i del món sencer. I el fet que totes les pèrdues del nostre estat i dels altres pobles seran compensades cent vegades. - Ulyanov va fer una pausa i va afegir en un to diferent. - I quins passos concrets podem fer per vèncer l'Autocràcia que és odiada pel poble i nosaltres?
  Aquí el tinent Schmid va parlar amb veu fina:
  - Crec, per començar, fer volar el Ferrocarril Transiberià en diversos llocs alhora. Això tindria un impacte fatal en el subministrament de les tropes tsaristes a Manxúria.
  Koba va somriure com una guineu:
  - Bravo , el nen està avançant! I vaig pensar a robar diversos bancs per soscavar el patró or del ruble del tsar.
  Ulyanov va sacsejar amb severitat el dit índex davant el "meravellós georgià":
  - No siguis entremaliat! Una proposta molt interessant . Pots fer malbé Kuropatkina.
  Schmid va continuar:
  - En general, el meu pla implica aixecar un aixecament a tots els vaixells de la Flota del Mar Negre. Llavors l'exèrcit passarà al costat dels treballadors, i l'autocràcia s'ensorrarà de seguida!
  Koba va riure irònicament:
  - Sí, el càncer xiularà a la muntanya!
  - Koba , para! - va bordar Lenin i va afegir. - És, efectivament, necessari preparar i dur a terme un aixecament al mar Negre. I quan el vençut Kuropatkin fugi de Port Arthur , el motí de tot l'exèrcit es farà real!
  Schmid va perdre la calma:
  - Sí, ho farem amb esperit!
  Bukharin va prendre la paraula:
  - El nostre aliat més nombrós a la Terra són els camperols; quan s'aixequin, podran encadenar totes les forces de l'Autocràcia. Hem d'enviar els nostres agitadors als pobles, exigint que els pagesos no només es donin terres, sinó també finques, tot allò que és dels terratinents!
  Koba va interrompre irònicament:
  - Incloses les seves dones i filles!
  Bukharin va riure:
  - I això també! És tan senzill com ho va fer Emelyan Pugachev: el cap es tallarà, la barra es penjarà i els seus productes es prendran per a tu i es repartiran a parts iguals! I les dones i les filles dels terratinents són les vostres esclaves!
  Ulyanov va aprovar aquesta convocatòria:
  - Dret! Els penjarem tots! Fins al pol nord!
  Koba va suggerir:
  - Hem d'utilitzar activament l'element lladre tant com sigui possible. En particular , els revolucionaris més forts i amb més èxit sorgeixen dels criminals. Per exemple, Kotovsky no és un heroi? Heroi! I el pare Makhno no és pitjor!
  Bukharin va assentir vigorosament:
  - Això és! Els aixafarem a tots amb criminalitat !
  Ulyanov va donar un cop de puny a la taula:
  - Terror, terror i un altre cop terror revolucionari!
  No va ser possible observar la conversa posterior dels "quatre magnífics". Un cop despertat, calia passar al nivell pràctic d'implementar una estratègia guanyadora. En particular, elimina els cuirassats dels equips.
  Calígula va nedar ràpidament cap a la seva meta, i Margarita cap a la seva. Els nois, fent servir els dits de les mans i els peus, van pujar a l'instant als seus vaixells víctimes.
  Calígula el noi ja no va sentir els frens, ja que va començar a picar tots seguits. No és difícil pujar a un vaixell, essencialment una classe de cuirassats. A menys, per descomptat, que siguis més que humà. Així que corre i talla. I amb tanta velocitat sobrenatural, ningú no té l'oportunitat de resistir-te.
  Bé, amb els dits nus dels vostres fills, però més ràpid que les potes de les potes d'un guepard, llenceu agulles verinoses. I això també impactarà completament els japonesos.
  Els lluitadors de la Terra del Sol Naixent tornen a estar ajaguts , i el pla de la parella de terminadors és senzill. Arribeu al compartiment de municions i, a continuació, feu explotar la munició de manera que les calderes també estiguin cobertes. Després d'això, el vaixell danyat no tindrà més remei que anar al fons.
  Calígula dels Dofins, tallant i clavant amb la seva espasa, va trencar el subministrament de munició. Bé, què són per a ell les bales individuals, que el nen dispara sobre la marxa, o fins i tot llança cap enrere a l'enemic. És especialment bo si, amb el peu descalç, aixafeu immediatament un grapat de cartutxos a l'enemic amb una força frenètica i letal, letal i irresistible.
  De manera que el camí del samurai cap a l'imperi reial de Nicolau II va ser bloquejat.
  Tampoc és difícil traslladar la munició a la bodega perquè el fons del cuirassat es exploti, també amb la seva força física.
  La coberta d'acer, escalfada al sol de març, fa pessigolles agradablement a les soles nues elàstiques del nen terminador. I pesants obusos explosius plens de shimosa baixen les espatlles. Saltes avall, ignorant l'escala de cargol, i ara ets al lloc correcte. Ara les particions seran trencades i les calderes explotaran, fent tals forats que fins i tot aquesta enorme cosa no sobreviurà.
  Aquesta cosa interessant és l'armadillo japonès. El vaixell és espaiós i ample, amb un gran gruix de blindatge que cobreix les cobertes. I els canons llargs i gruixuts, capaços de colpejar un parell de desenes de quilòmetres, o fins i tot més ... És cert que no el van construir els japonesos, sinó els britànics. Però la flota reial és gairebé totalment de producció pròpia, que té els seus pros i contres. Així que els britànics van fer un cuirassat: una màquina noble. És una llàstima, però l'hem d'enviar al fons...
  Hi va haver una explosió i el metall de la coberta trencada va colpejar les cames nues i musculoses del nen, llançant-lo molt per sobre de la superfície. Després d'això, el nen es va llançar a l'aigua i va nedar amb força, intentant allunyar-se del remolí. Aquest colós s'està enfonsant.
  I el cuirassat de la Margarita es va dividir: funcionava netament i de forma sincrònica. Ara és el moment d'enfonsar els dos creuers de batalla blindats supervivents.
  Que Togo , que va causar tants problemes a la flota russa, també vagi al fons. Això es convertirà en una lliçó per a tots aquells que vinguin a la terra de la vostra Pàtria amb les armes a les mans.
  Calígula dels dofins arrasega enèrgicament l'aigua de l'oceà amb les mans, els peus i els xiulets:
  - Seràs derrotat pels japonesos! Això no és un joc de bogeria !
  Igual que la darrera vegada, gairebé sense tocar el metall i l'armadura, puges a la coberta. Allà comenceu a tallar un samurai tan lent en col. Probablement, fins i tot una aranya enganxada a la resina és cent vegades més àgil que aquests insectes de la Terra del Sol Naixent. Així que t'afanyes i talles braços, cames, caps ... I simplement s'instal•len. En el millor dels casos, un d'ells aconsegueix dir:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula riu i els posa el nas amb el polze:
  - Banzai, no t'atreveixis!
  I amb els dits dels peus nus llança els cartutxos, perforant el front, la boca i la gola del samurai.
  A continuació, repetiu la combinació anterior. Tanmateix, per variar, el magnífic Calígula va apuntar ràpidament el canó de dotze polzades ja carregat i va disparar una càrrega al creuer de batalla més proper. L'impacte va resultar ser precís i una càrrega japonesa molt explosiva va provocar un gran incendi a la coberta.
  El jove guerrer va notar que, efectivament, quan entra un producte de la indústria al País del Sol Naixent, surt molt de foc i fum. La qual cosa, per descomptat, facilita el rodatge . Tenint en compte que els samurais han estat en guerra amb Rússia durant molt de temps, el seu esquadró de combat té una superioritat qualitativa.
  És cert, quant poden aconseguir els japonesos si perden tots els seus grans vaixells?
  El vaixell insígnia de Togo assenyala tardàment la sortida. Però aquesta no és realment una solució útil . L'enorme cuirassat explota, i dos segons més tard també explota el vaixell que transporta Calígula dels Dofins. Finalment va donar una puntada de peu a un oficial de l'Imperi Japonès amb el taló. I de nou els dos valents guerrers van ser expulsats per l'ona de xoc...
  Una noia lluitadora partidari, després d'haver volat el cap d'un capità de primera fila, crida a crits:
  - Partit d'hoquei mar: Rússia contra Japó: marca quatre a zero!
  De fet, ara el Japó no té un únic cuirassat en servei. És cert que encara hi ha fins a vuit creuers de classe de batalla. I hi ha una opció: ofegar-los o no ofegar-los?
  Calígula, després d'haver tallat el tauró que corre cap a ell amb la seva espasa, va decidir lògicament:
  - Colpeu mentre el ferro està calent! És a dir, els ofeguem!
  Margarita, després d'haver tallat un altre depredador marí, va estar d'acord amb aquesta decisió:
  - Per què perdre el temps amb petiteses? Potser no hi haurà una propera vegada per a nosaltres!
  Calígula, el nen, llançant amb el peu la caixa del cartutx, directament a l'ull del tauró, lògicament va objectar:
  - Crec que sí! Déu estima la trinitat!
  Però va nedar igualment. Poden tornar a la fortalesa de la ciutadella de nit. Això no els portarà enlloc. I si Kuropatkin pren la fortalesa sense la seva participació, tant millor. De fet, no ho poden fer tot sols. Fins i tot és interessant què diran els descendents sobre aquesta estranya guerra amb el Japó? El consideraran una acció gloriosa, o, per contra, l'esbroncaran com guanyat únicament per forces sobrenaturals!
  Però Calígula va avançar fàcilment a la seva següent víctima: el creuer de batalla. Externament, són una mica diferents dels armadillos. En particular, hi ha una mica menys d'armadura, i en lloc de canons de dotze polzades n'hi ha de deu polzades, però el rendiment és molt millor. Però aquests també són vaixells de la classe lineal. I després hi ha creuers mitjans i lleugers.
  El jove guerrer d'aquí va canviar una mica de tàctica i va destruir els mariners samurais i en va clavar alguns amb cartutxos que va llançar amb els peus nus de nen . Llavors, va agafar i va fer detonar la munició de manera que el creuer de batalla va enterrar el morro a l'aigua i així va anar al fons no immediatament, sinó que es va girar gradualment.
  Potser el nen actor Calígula volia salvar d'aquesta manera almenys una part de la tripulació de la mort. De fet, on podria posar tants explosius... La Margarita, després d'haver matat una gran massa de mariners samurais, va inclinar el seu creuer a bord.
  La noia va celebrar amb orgull el seu èxit, i la seva parella també:
  - Puntuació: sis - zero!
  Calígula la noia, amb ràbia i alegria, amb gran èxit, va cantar:
  - I el samurai va volar a terra, sota la pressió de l'acer i el foc!
  Noves víctimes del mar ... Sí , sembla que els japonesos que van iniciar aquesta campanya van néixer sota una estrella desafortunat. I fins i tot els vuit milions de déus de la seva religió xintoista no els ajuden.
  Per a la marimata Calígula, un creuer de batalla sembla un tros de cartró que s'ha d'enfonsar. Fins i tot va decidir provar una tàctica una mica diferent, és a dir, penetrant a la bodega i tallant-hi el fons amb espases. Després de tot, té un metall màgic capturat de ninjas i bruixots. Això vol dir que s'ha de fer una operació.
  I així ... Resulta que el ferro lineal està rebent... Cal inundar tres compartiments per assegurar-ho. El noi de Terminator diu amb un somriure:
  - Aquí estem en aquest vaixell...
  Per enfonsar un creuer de batalla amb cops d'espasa, realment cal tenir una força sobrehumana i una imaginació extraordinària.
  La Margarita prefereix un enfocament molt més senzill, argumentant que la repetició és la mare de l'aprenentatge. I si és així, l'enemic serà inundat per l'explosió.
  La deessa guerrera i noia partidista aixeca el polze i diu:
  - Ja són les vuit!
  El noi Calígula, sense cerimònia, tallant nombrosos samurais i llançant cartutxos letals amb els peus, exclama:
  - Però això és senzillament encantador!
  Queden quatre víctimes més... Cal ofegar-los d'alguna manera perquè això no sigui massa normal. Crea alguna cosa especial, única. I els nois, sense dir res, actuen de la següent manera. És a dir, s'apoderen dels timons de control ... Afortunadament, els vaixells ja estan a tota velocitat, la qual cosa significa que no és tan difícil fer-hi front. I per tant, agafeu els timons de control i aneu a embellecer... Creuers de batalla, els vaixells són nous, però hi ha molts vaixells obsolets a la flota japonesa que no tenen cap possibilitat d'escapar d'un ariet en línia recta.
  Què passa si els vaixells, i fins i tot els fets de metall, xoquen a gran velocitat al mar?
  Aleshores passa el següent: un rugit terrible, el triturat de l'armadura, les làmines d'acer d'ambdós vaixells van esclatar. Desenes i centenars de mariners, amb les cares grogues distorsionades, corren per les cobertes trencades, els seus ulls estrets surten del front i els raigs de sang els surten per la boca amb les dents trencades.
  I els combatents japonesos cauen per la borda, cauen en corrents d'escuma que els devoren alhora. I els vaixells comencen a enfonsar-se ràpidament, arrossegant moltes vides a les profunditats.
  Margarita, continuant exterminant els mariners sense pietat ni cerimònia, va declarar amb un somriure:
  "També és bo que els japonesos no portin dones i nens a bord".
  Calígula, disseccionant el tauró que s'enfilava sobre ell, va estar d'acord amb això:
  - Sí, el culte a les amazones no va arrelar entre els samurais. És cert que sembla que tenen ninjas femenines!
  La jove deessa guerrera i, alhora, noia partidista va resumir:
  - Dotze zero a favor nostre ... Però encara queden dos darrers lliris. Què fer amb ells?
  Calígula , la noia, va tallar un altre tauró a trossos i simplement va suggerir:
  - Anem a portar-los al port de Dalniy. Ara està sota control rus, i dos magnífics creuers d'última generació milloraran molt la nostra flota!
  La Margarita, aixafant els depredadors dels mars amb espases, va acceptar de tot cor això:
  - Sí, i aquesta és la millor solució!
  Tot i que els japonesos tenen fama de ser lluitadors inflexibles, l'efecte moral dels cops furiosos dels dos súper àngels va superar les nostres expectatives més salvatges. De fet, si heu de lluitar no amb persones, sinó amb criatures semblants als déus més reals, i potser fins i tot demiürgs, fins i tot els lluitadors de la Terra del Sol Naixent poden faltar de coratge.
  Per tant, després que Margarita en un creuer, i Calígula en l'altre, van tallar els oficials més entusiastes i van donar-ne una puntada de peu a alguns, altres mariners i mecànics van considerar millor sotmetre's a aquests superéssers . I ambdós creuers de batalla es van dirigir al port de Dalniy, al qual els japonesos van renunciar, després de la seva recent derrota, sense lluitar contra l'exèrcit rus.
  Calígula Dolfinov pensava que, després de tot, l'autoritat de la força d'atac és l'autoritat. Per exemple, durant la batalla de Khalkhin Gol, quants japonesos van ser capturats pel formidable exèrcit soviètic? Segons dades soviètiques, 476 persones, segons altres càlculs posteriors, unes 200, i com a resultat de l'intercanvi mutu, només 88 van ser retornades als japonesos, és a dir, tan pocs van tornar a la seva terra natal.
  És a dir, el samurai mostrava fermesa. Després d'haver perdut, segons dades soviètiques, unes vint mil persones van morir.
  En comparació, l'exèrcit soviètic va perdre gairebé tants morts ( sense comptar els que van morir en captivitat) durant la Segona Guerra Mundial com presoners.
  I això malgrat que l'NKVD va tractar brutalment amb les famílies dels que es van rendir.
  Per tant, la resistència dels soldats japonesos no és exagerada. Durant la guerra russo-japonesa, els japonesos van perdre cent vegades menys soldats com a presoners de guerra que els russos!
  Però, però, això es deu en part al fet que l'exèrcit rus no va guanyar ni una batalla important. I sense victòries no hi ha presoners.
  Tanmateix, passa que l'exèrcit que avança també té molts soldats capturats.
  El nen guerrer Calígula va dir a Margarita mitjançant un walkie-talkie primitiu:
  - Potser al cap i a la fi aixecarem la bandera blanca, sinó ens ofegaran?
  Margarita va oposar:
  "És una vergonya navegar sota una bandera blanca". Millor posa el rus tricolor per sobre del teu cap!
  El jove guerrer va llançar l'agulla al peu àgil i descalç del nen-terminador, i després d'haver perforat el següent samurai al front, va dir:
  - I al meu entendre, Andreevsky amb una creu tindrà més èxit!
  Amb la puntuació de catorze a zero, s'han completat els pals navals amb el Japó i ara no només pots portar- te els vaixells capturats, sinó també cantar. Calígula dels dofins va cantar la seva cançó de la victòria a tot cor:
  Grans extensions de mars, oceans -
  Els hem llaurat sota la bandera tricolor!
  Els soldats van conquerir muntanyes elevades,
  Les àguiles van rugir de victòria!
  
  Els guerrers russos van ser reconeguts pel planeta,
  Colpegem els enemics amb espases i baionetes!
  Vam poder treure el jou del feixisme de mig món,
  Acabem la nostra marxa amb victòria a Berlín!
  
  van arribar amb tancs gepers,
  Amenacen amb destruir tots els camps russos!
  Però baten amb força als maleïts monstres ,
  Perquè els nostres fills puguin viure feliços sense jou!
  
  Som els fills de la Pàtria, que és més alta que tots els altres al món,
  Vam néixer, pastant calicó amb els peus nus!
  va intercedir per nosaltres, enviant-nos a la batalla ,
  I Déu va fer que el maig florís d'alegria!
  
  No hi ha part d'un lluitador i un cor més alt,
  Què dóna un somni i renaixement!
  Obre la porta gloriosa a la immortalitat,
  Però si estàs assegut en una emboscada, calla !
  
  Hi ha llops i ovelles, però vosaltres sou els pastors de l'univers,
  I és la vostra part transmetre l'ordre a la posteritat!
  Per portar l'assumpte fins al final de la creació,
  Perquè el foc etern del teu cor d'amor no s'apagui!
  
  Qui sap on aturarà un soldat una bala enemiga,
  Però tot i així, a la batalla, la mort és millor que les malalties podrides!
  I si mors, el teu amic aixafarà l'adversari ,
  No ho tolerarà, perquè les noies descalces estan sent conduïdes a la captivitat!
  
  Oh, el destí rus, guerra i foc rere guerra,
  Pels que volen marxar de vacances, no hi ha lloc per a ells, ja ho sabeu, al paradís!
  Aquí l'infernal Sam va entrar en una conspiració amb Satanàs,
  Amenaça: - Faré caure l'àtom i trencaré la calamarsa!
  
  Però també hi haurà protecció contra míssils,
  I una bomba nuclear no pot destruir Moscou...
  Podem utilitzar tancs per aconseguir el paràsit,
  I les cançons avorrides sobre els caiguts et posen trist!
  
  Ven per un cèntim, no per una acció russa,
  Després de tot, cadascun de nosaltres és un gran guerrer!
  No creguis que Déu ja ens ha posat en el paper,
  De fet, tu decideixes el xulo!
  
  Hi va haver fracassos, hi va haver derrotes,
  Va passar com llebres retirant-se d'uns llops terribles!
  Però si comença la guerra, tornarem a ser-hi,
  Destrueix el brutal exèrcit de monstres a un ritme infernal!
  
  Creieu-me, no estem jugant pel bé de la guerra,
  No tenim altra vocació que ser bons amics!
  Som germans, no Abel i Caín,
  Per a nosaltres, un ocell és un cant, i no un joc gros!
  . EPÍLOG
  Després que la Dominica va mostrar el seu enginy, els nens van cridar i van aplaudir durant molt de temps. Sí, és genial , es pot dir que ho va aconseguir: ruixant aforismes i tarareant per a ella mateixa.
  Després d'això, Margarita i Dominica van anunciar una festa per a tot el món, perquè hi hagués diversió i alegria a l'ànima.
  Van agitar les seves varetes màgiques i van aparèixer taules luxoses, carregades de menjar . Aquí tot era luxós i molt ric.
  Uns plats tan meravellosos i un munt de pastissos, pastissos de natilla, bunyols, pretzels, magdalenes i pastissos ricament decorats. És impossible dir-ho en un conte de fades, ni descriure-ho amb una ploma.
  I tot és tan apetitós i aromàtic que és literalment únic en la seva sofisticació i bellesa.
  Margarita va tuitejar:
  Tot el millor, el millor per als nens,
  Al nostre alegre planeta...
  Visca el sol i el vent,
  Considereu les fades responsables de tot!
  I va començar a ballar. I la Dominica la va seguir, i diverses noies més amb elles. Va anar genial .
  Margarita va assenyalar lògicament:
  - Tot anirà bé, tot anirà bé si no ens entorpem !
  I la noia partidista va agafar i va deixar anar un altre foc artificial de la seva vareta màgica. I era com una font de diamants que fluïa en un rierol molt tempestuós.
  Dominica va assenyalar:
  - Bellesa, bellesa.
  Es dispara com una font d'una balena!
  Després va ser el moment de l'entreteniment. Diversos dels nois més grans, d'uns catorze anys i molt musculosos, es van posar guants suaus a les mans i van començar a barallar-se entre ells.
  Van colpejar amb les mans i els peus nus, mentre somriuen i riuen.
  Dobrynya va assenyalar amb un somriure:
  - Al cap i a la fi, tenen material de granja col•lectiva!
  El príncep Enomau va assentir:
  - No estan entrenats en arts marcials !
  El nen Dobrynya va xiular, saltant a l'anell improvisat:
  - Deixa'm anar!
  I dos adolescents musculosos que es barallaven van xocar entre ells. Els nois van esclatar a riure i van atacar Dobrynya. Hi va haver desmuntatge i moviment de braços i cames.
  Dobrynya es va dispersar amb destresa i els va apartar. Llavors va agafar un dels nois pel nas amb els dits dels peus nus . Va udolar de dolor salvatge. I el nen heroi de nou, sense cap cerimònia, el va llançar i el va obligar a girar-se.
  Els nens del voltant van riure i van picar de mans. I Dobrynya va empènyer quatre nois alhora i els va embolicar amb habilitat en una estovalla.
  Després d'això, el riure es va tornar completament ensordidor. Igual que els aplaudiments dels nens. De fet, semblava molt xulo .
  Dobrynya va comentar amb enginy:
  - El que s'ha atrevit a menjar-se'l!
  Dominika també va entrar al ring. També va fer arts marcials. Després de tot, actuar en pel•lícules no és cap broma. Es va mostrar com una Supergirl i va lluitar amb un supervillano . Les dues noies es van colpejar mútuament durant una dotzena de preses. I això és genial . Fins i tot les seves contusions eren reals.
  Ara, un adolescent fort i musculós d'uns catorze anys amb banyador es va enfrontar a Dominica. I va intentar atacar la noia. Dominica va respondre amb un cop precís del seu taló nu al plexe solar, i el nen va caure i va començar a retorçar-se.
  Dominica va tuitejar:
  -No ets un nen , no ets un nen,
  No és real...
  No ets un nen , no ets un nen...
  Caixa podrida!
  va colpejar amb totes les seves forces a la musculosa esquena Dominica . La noia va cridar i el va fer tornar. Va esquivar i es va precipitar cap a la Dominika i va intentar lluitar contra ella. L'adolescent era fort i endurit pel treball dur en una obra de construcció. I la Dominika va haver d'esforçar totes les seves forces per no caure. Però ella va escapar i després va llançar el noi fort per sobre d'ella. Va caure, xocant contra un plat amb un esturió. I el nen es va embrutar molt.
  I la resta de nens van riure ferotgement i van fer cara. Això realment semblava genial .
  El nen va saltar, però va rebre una puntada forta
  noies actrius a la barbeta, va ser colpejat amb la canyella en el moviment que s'aproximava, i el noi musculós va caure.
  Dominic va cantar agressivament:
  Està esperant insidiosament una víctima a la mina,
  Apuntant un radar al cel...
  Un error: un enlairament accidental,
  I un cop és inevitable!
  Aquesta és, de fet, una noia de karate. Així que es va girar i va donar una puntada de peu al nas a un altre noi amb el taló nu. Va caure i va deixar anar una font de sang del seu esnifador . Però de seguida es va aixecar. I de nou a la batalla. I la Dominika el fa ensopegar, obligant-lo a caure. Aquesta és realment una dona.
  Dobrynya va assentir amb aprovació:
  - Segueix així! Bé, ets una noia genial !
  Aquí hi ha un altre noi fort que va volar lluny del cop de Dominica.
  Aquí va començar l'enfrontament. La noia va llançar un altre adolescent per sobre d'ella i va xiular:
  Noies de l'alta societat,
  Tinc moltes ganes de colpejar el noi!
  Després d'això, la noia va tornar a empènyer els nois junts, donant-los contusions i cops. I semblava molt divertit i divertit.
  tombant els nois :
  - Ets la nostra noia ! Molt calent i combatiu!
  Dominica va assentir i va xiular:
  La noia lluitadora té sang calenta,
  L'horda de cecs ens ataca!
  Va xiuxiuejar encanteris, i una autèntica pluja de nata, llet condensada i mel va caure sobre els nois des de dalt.
  I de nou les rialles alegres dels nens. Tot gira i passa de manera tan genial i agressiva. I hi ha moments divertits en aquesta agressió.
  El nen príncep Enomau també està, per descomptat, en el joc. Com es pot gestionar algú sense això? I el jove guerrer, molt hàbilment, es llança sobre un nen que sembla més gran i més gran. I de nou exclamacions entusiastes. Sí, aquesta és realment una lluita que cal.
  Enomai va agitar la mà i el nen va caure sobre un munt de pastissos coberts de crema. I van esclatar i es van escampar de manera divertida i amb ganes. I tals eren les aromes de la cuina màgica.
  Dobrynya va assenyalar amb un sospir:
  - És una llàstima malgastar aquest menjar!
  En Dominic va riure i va respondre:
  - Està bé! Faré més màgia!
  El nen Fènix va cantar:
  En algun lloc del bosc hi ha bruixots,
  Cusen un caftan per a Satanàs...
  Es van llançar pedres,
  El nostre fabulós país!
  Després d'això, es va fer amic de Dobrynya. Els dos herois nois van començar primer a agitar els punys, intentant colpejar-se a la cara . El van carregar casualment un parell de vegades i van aparèixer contusions. Llavors els nois lluitadors el van agafar i es van xocar amb el front. Així que van començar a sortir espurnes dels meus ulls.
  Es van empènyer, van colpejar el cap i després van començar a lluitar. I la lluita va ser molt tossuda. Els nois cavallers es van aferrar, aixafant-se els uns als altres i apretant-se.
  Llavors van començar de nou a colpejar els caps, que semblaven més estúpids que freds i amenaçadors. I això va actuar de tal manera que va portar els nens-espectadors a un riure eixordador.
  La Dominica va agafar la ploma a les mans i va començar a fer pessigolles als talons nus dels nois. La Dobrynya i la Phoenix van començar a riure, realment és tan agradable i fresc que no podràs parar de riure.
  La Margarita va assenyalar amb un somriure de prima donna:
  - Sí, ets una noia maca. Només un mestre d'animació. Què més pots fer?
  Dominica va grunyir:
  - Sí, en general, puc fer absolutament de tot. I això ho veuràs més d'una vegada!
  Dobrynya i Phoenix es van separar. Estaven suant i els seus tors esculpits lluïen com si els haguessin regat amb oli d'oliva.
  Margarita va dir amb un sospir:
  - Tenim la victòria, però no estem més a prop de l'objectiu de salvar el sexe fort. La rata groga pertany a la nostra enemiga Bastinda, que no se sap on va desaparèixer. I vam vessar les mongetes. Bé, no en va, però encara sense el resultat amb el qual comptàvem!
  Dominica va cantar en resposta:
  La vida no és fàcil
  I els camins no porten rectes...
  Tot arriba massa tard
  Ha desaparegut tot massa aviat!
  A poc a poc, l'estat d'ànim dels nens alliberats es va calmar. I les baralles, fins i tot humorístiques, es van apagar i la música es va tornar menys forta.
  I de sobte es va sentir un soroll. Va sonar la botzina de l'alarma.
  Els nens i nenes de seguida van saltar dels seus seients i es van arrossegar amb espases i llances. Estaven preparats per a una baralla.
  Els dracs van aparèixer al cel. Eren de tres caps, set caps i dotze caps . I n'hi havia bastants, i rèptils de gran mida. Naturalment, com més caps, més gran serà la mida. I entre ells hi havia la coneguda bruixa Bastinda, que semblava petita sobre el fons dels dracs.
  Dominic va xiular i va assenyalar:
  - Vaja! Sembla que encara no s'ha acabat!
  Margarita va cantar en resposta:
  Caigo amb el pit, agafant el plom,
  La terra està plena de forats, com el líber...
  Però sé que aquest encara no és el final...
  El final és només el principi!
  Hi havia uns cinquanta mil fills de guerrers: aquest és tot un exèrcit, no hi havia més de dos-cents dracs. Per tant, els joves guerrers no van fugir. Estaven disposats a lluitar i donar la vida molt, i potser fins i tot guanyar!
  Els dos bàndols són combatius i decidits.
  El drac més gran de dotze caps va tronar:
  - No tinguis por! No ens barallarem amb nens! Estem per la pau i la justícia!
  Dominica va cridar:
  - Aleshores, per què vas venir aquí?
  Aquí la Bastinda va rugir, somrient agressivament:
  - Sé que el teu objectiu principal era aconseguir l'artefacte de la rata groga, i no alliberar els nens esclaus!
  Margarita va oposar:
  - No interfereix! En qualsevol cas, no volíem deixar els nostres fills i no ho farem mai!
  Els dotze caps del drac van dir alhora:
  "Apreciem la vostra noblesa!" Però Bastinda et convida a jugar. Si guanyes, et donarà la rata groga, si ho fa, els teus quatre es convertiran en els seus esclaus per sempre.
  La bruixa Bastinda va assentir:
  - Sí! Això és! Bé, nens, hi ha massa enrenou amb ells. Els teus quatre seran molt més útils en l'esclavitud!
  Dominica va assenyalar amb un somriure:
  - Podem jugar un joc. Només que, en cas de pèrdua, la bruixa Bastinda no només ens doni el seu artefacte de rata groga, sinó que també es converteixi en la nostra esclava.
  Va confirmar la Margarita, colpejant amb el peu descalç:
  - Això és! Això és exactament el que necessitem! Seria just que la Bastinda també arriscarés la seva llibertat!
  El de Dotze Caps va dir:
  - Que sigui així! L'artefacte i la llibertat de la bruixa, contra la llibertat de quatre individus significatius: just!
  La bruixa Bastinda va assentir amb el cap amb els cabells negres:
  - D'acord, que sigui! Jo sempre guanyo aquest joc de totes maneres. I fins i tot el coneixement de la màgia no els ajudarà!
  drac de dotze caps va rugir:
  - Promets que compliràs les teves promeses en cas de derrota?
  Tots cinc van exclamar a l'uníson:
  - Donem!
  La bruixa Bastinda va treure de la motxilla un tauler amb quadrats i va dir:
  - Aleshores comencem!
  I va desplegar el tauler; de seguida hi van aparèixer figures. Recordava una mica els escacs tradicionals, només que les caselles no eren de dos, sinó de tres colors: blanc, negre i gris. I teníem moltes més xifres. Hi ha un bufó, arquers i un oficial, un general, un mariscal, un ballista, un carro i alguna cosa més.
  Dominica va murmurar:
  - Sí, ni tan sols sé com caminen! Això és injust!
  La bruixa Bastinda va respondre amb un somriure:
  - Ja has donat la teva paraula i no hi ha on retirar-se. Negar-se a jugar equival a una derrota!
  Margarita va assentir:
  - Conec aquest joc! I com hi caminen les figures també! Així que anem a jugar!
  La bruixa Bastinda va assentir:
  - Bé doncs! La figura principal aquí és el rei i jugarem fins a escac i mat!
  Els nens guerrers van picar de mans. La Margarita va sacsejar la seva vareta màgica, i davant d'ells va aparèixer una imatge d'un tauler enorme amb tres tipus de cèl•lules. I ara milers d'antics esclaus la podien veure alhora.
  Margarita va assenyalar:
  - Abans de la guerra, vaig guanyar una partida d'escacs contra el mateix Botvinnik, encara que no en persona, sinó en una partida simultània. Però als vuit anys, vèncer el campió de l'URSS és genial!
  La bruixa Bastinda va murmurar:
  - Aquest és un joc completament diferent! Els escacs no estaven ni a prop d'ella!
  La noia partidista va assentir:
  - Ho sé! És més complicat i hi ha més peces, però hi puc jugar! Així que no penseu que serà fàcil per a vosaltres!
  La bruixa de cabell negre va assentir:
  - Les meves peces són vermelles - comencen primer!
  I va moure el foner cap endavant . Margarita va respondre movent l'arquer. Va començar un joc tan pausat. Hi havia cent figures a cada costat, i totes tres, excepte els reis. N'hi ha un, i el joc acaba amb mate. Bé, això és bonic i lògic.
  Bastinda va jugar i va somriure. Van seguir els primers intercanvis. Després les maniobres de bufons ràpids. Dominica va assenyalar que el bufó es mou com una reina als escacs tradicionals, però colpeja com un cavaller.
  Sí, és interessant. L'oficial sembla un bisbe, però colpeja com un rei. I el general es mou com una torre, però colpeja com un cavaller. El mariscal es mou com una reina, però només colpeja com una torre. Per descomptat, les figures més poderoses són els grans visirs, es mouen com una reina i com un cavaller, i també peguen. Hi ha, per descomptat, reines, i són com als escacs ordinaris. Els arquers es mouen com peons, però disparen en diagonal tres caselles cap endavant i els foners només dos. Sembla que els infants ordinaris són els més febles, però poden, en arribar a l'última línia, convertir-se en qualsevol peça excepte en el rei.
  El carro camina com un cavall, però colpeja com un elefant. Sí, és interessant com resulta. També hi ha una balista: es mou com una torre, però colpeja com una dama. Torres, cavallers i alfils, com en els escacs ordinaris. Però també hi ha un unicorn. Camina com un rei, però colpeja com una reina. I un unicorn reial. Camina com un elefant, però colpeja com un gran visir, és a dir, com una reina i un cavaller. Sí, això no és un joc de broma. I hi ha tres figures cadascuna. I prova alguna cosa sense badallar. I ara, sembla que Bastinda ja ha agafat més territori i ha aconseguit un avantatge material.
  Està clar, té molta més experiència que la Margarita.
  Dominica va tuitejar amb confiança, o més aviat irònicament:
  - Caminar amb el cavall! Cavall!
  La Margarita la va fer fora:
  - No interfereixis! El que cal fer, ho faig!
  I la noia partidista va moure decididament la seva figura. Bastinda va continuar atacant. La batalla va ser molt tossuda i despietada.
  La Margarita, per tal de recuperar una mica de confiança i serenitat i generar inspiració en el joc, va començar a cantar;
  Fa escuma cap amunt, aixecant els forts pendents,
  L'onada, els grillons de gel van destruir l'oceà!
  La biga es va tallar, els núvols es van omplir de plom,
  I un vent fresc aixafava la boira!
  
  Estic amb tu en un penya-segat costaner,
  L'onatge del mar et fa pessigolles a l'orella!
  La lluitadora li va abraçar el coll amb una mà suau,
  El Sant Senyor ha ressuscitat en la meva ànima!
  
  Els cims de les muntanyes de neu estan daurats,
  I papallones de perles al pit!
  A la llunyania, els vaixells vagaven a vela,
  No pots renunciar al teu somni i adormir-te!
  
  T'estava assenyalant, estimat,
  Els teus ulls radiants de les llàgrimes!
  Després de tot, sense tu, ni tan sols el món és suficient per a mi,
  Les tempestes i les tempestes tronen al cor!
  
  Juntament amb tu tastarem molta glòria,
  I el verí penetra l'ambició!
  Treu la teva espasa en nom d'aquest poder,
  de servir !
  La Margarita va cantar perfectament i, animada, va llançar un atac decisiu. La noia partidista no va dubtar a sacrificar-se, i en algun moment l'equilibri material de forces li va semblar catastròfic. Però aquí hi ha uns quants atacs tàctics més forts i...
  La Margarita va dir amb un somriure innocent:
  - Esc i mat, senyora Bastinda!
  Va parpellejar salvatgement i va mirar al seu voltant, mirant de costat el drac més gran de dotze caps . Tenia la mida d'un avió de gran classe , l'envergadura de cada ala era de dos-cents metres, això és un monstre. Potser fins i tot la màgia fenomenal de l'escollida actriu Dominica no va poder superar un gegant així.
  L'enorme líder del drac va rugir amb dotze caps alhora:
  -Vas perdre contra Bastind. Així que doneu els vostres guanys a la rata groga, un artefacte valuós, i aneu a l'esclavitud dels vostres nous amos!
  La Bastinda va sospirar i va treure un artefacte de la motxilla. Inesperadament, només tenia la mida d'un coco, però brillava amb una llum brillant i groga.
  La bruixa la va allargar i va assenyalar:
  -És teu. Com tot el que és meu, ara és teu!
  La Margarita va agafar l'artefacte a les seves mans i després el va amagar a la motxilla. I ella va assenyalar:
  - Això és bo! Bé, què hem de fer tu i jo, Bastinda?
  Exteriorment, una dona negra encara molt jove i atractiva va respondre:
  - Puc fer moltes coses. Ja tinc més de mil anys. I si et puc ensenyar tècniques de màgia desconegudes. Bé, i també ser el gerent del regne. Tinc molta experiència en això, i no només gestionant nens.
  La Margarita es va arronsar d'espatlles i va assenyalar:
  "Crec que potser et deixaré anar, després d'haver fet primer jurament de fer només bones accions".
  Dominica va murmurar:
  - I si ella menteix? Tenim gent, ja ho saps. Fins i tot l'Alcorà diu que els juraments es poden trencar en alguns casos.
  I la noia actriu va cantar:
  Creieu-me, els vostres servents s'assecaran,
  Seràs traït, seràs traït...
  I els qui juren enamorats així,
  Mira, et mataran!
  Margarita va oposar:
  "És costum que els nostres bruixots guardin les seves paraules i els seus juraments". Esdevenir un infractor significa incórrer en la condemna eterna i el menyspreu de tothom. Així que la Bastinda mantindrà el seu jurament o es negarà a acceptar-lo. Així que ella pot triar entre l'esclavitud i renunciar a les males accions per sempre!
  Bruixa amb els cabells negres es van arronsar d'espatlles:
  - Hi ha alguna cosa a pensar aquí. No facis mai el mal, això també és molt difícil i no sempre agradable!
  Dominica estava indignada:
  - Per què decideixes per nosaltres, Margot? Estic pensant, és millor que sigui la nostra esclava. Un servent màgic i sense edat serà molt útil a la llar. Ella no hauria de ser la teva esclava, sinó la nostra comuna!
  L'heroic nen Dobrynya va confirmar:
  - Sí, és correcte! Tots quatre vam arriscar la nostra llibertat. I vols manar-la sola.
  El nen príncep Enomau va opinar:
  "També crec que és millor deixar-la anar, fent un jurament de fer només bones accions". Per què, mentre recolliu onze artefactes més, arrossegueu un esclau amb vosaltres? Ella només és una càrrega!
  Dobrynya i Dominica van dir a l'uníson:
  - No, és la nostra esclava! I no la deixarem marxar!
  El líder del drac va dir:
  - Tens una divisió: dos contra dos! Suggereixo tirar una moneda. Si són caps, farem com vol la Margarita, si són cues , farem com vol la Dominica!
  Els nens guerrers van cridar a l'uníson:
  - Dret! Dret! Dret! El lot decidirà!
  Dominica va murmurar enfadada:
  -Qui tirarà la moneda?
  El drac va tronar:
  - Jo!
  I llavors la seva cua va llançar un cercle platejat que va volar per l'aire i va caure sobre el paviment rocós. La moneda va colpejar i ... Va caure a la vora...
  El drac gegant va riure i va respondre:
  - Si és així, prenc la Bastinda com a minyona. I et quedes amb el seu artefacte, la rata groga, com a trofeu. Tal com volies, per cert!
  Dominica va murmurar:
  - I una moto. Vull un fulletó com aquest.
  El drac gegant va xiular:
  - Canta una cançó! I els dracs ho agrairem. Si t'agrada, la màgica moto voladora serà teva. I si no, aleshores ... Tu també et convertiràs en el nostre esclau!
  Dominica estava indignada:
  - Així que pots dir que no t'agrada cap de les meves cançons!
  El drac cap va anunciar:
  - No només jutjarem, sinó també el públic, inclosos nens i antics esclaus!
  La Dominica va assentir amb un sospir.
  - Aleshores estic d'acord!
  I la noia va començar a cantar amb sentiment i expressió;
   Vestit per ser l'enveja de tots els reis,
  Carmesí, or, fulles en robins!
  Com les papallones del vespre s'eleven,
  I la veu dels vents són els òrgans dels querubins!
  
  La pau més luxosa és espaiosa a la tardor,
  Arbres, cúpules de les esglésies sagrades!
  Qualsevol branca amb talles cisellades,
  Perles gotes de rosada i pedres inestimables!
  
  El bassal estava cobert de plata fina,
  Les espurnes brillen per sota les peülles del cavall!
  Us tracteu amablement,
  Que visquis feliç sota un cel clar!
  
  Al sol brillant, amb el meu vestit solt,
  Els bedolls i els àlbers ballen el vals de l'amor!
  Estem tristos pels dies que s'han enfonsat a l'abisme,
  Guarda els records de les reunions amb mi!
  
  Arribarà l'hivern, la joventut és eterna,
  No els cabells grisos, els diamants als cabells!
  Reunirem tots els nostres amics per les vacances,
  I expressem el somni amb versos aclaparadors!
  Aplaudiments tempestuosos i crits de "Bravo! Encore!", desenes de milers de gorges van inundar tota la plaça. Seria una hora gloriosa, una hora de triomf per a Dominica, que va descobrir el seu talent com a prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Âàøà îöåíêà:

Ñâÿçàòüñÿ ñ ïðîãðàììèñòîì ñàéòà.

Íîâûå êíèãè àâòîðîâ ÑÈ, âûøåäøèå èç ïå÷àòè:
Î.Áîëäûðåâà "Êðàäóø. ×óæèå äóøè" Ì.Íèêîëàåâ "Âòîðæåíèå íà Çåìëþ"

Êàê ïîïàñòü â ýòoò ñïèñîê
Ñàéò - "Õóäîæíèêè" .. || .. Äîñêà îá'ÿâëåíèé "Êíèãè"