Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Uyiphumele Uviwo Lwenkosazane

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Umfundi omhle kunye nomdlali wefilimu onqwenelayo, uDominika, amaphupha okuba yinkwenkwezi yesikrini. Yathi yakufika kuyo inyozi, yamlandela ngokuthanda kwayo, ukuya kufikelela ebukumkanini benamba. I-Dominica ifihle izakhono ezibalaseleyo, kwaye indyikitya yokufa engaqhelekanga ifikile kubukumkani kunye namazwe angabamelwane, ngenxa yoko phantse onke amadoda aye atshabalala. Omnye wabameli bokugqibela besini esinamandla, inkosana ye-elf u-Oenomaus, wakwazi ukulibazisa ukufa kwakhe ngenxa yesipho saseDominica. Kwaye ngoku kufuneka basebenzisane ukuze batyhile imfihlakalo yesibetho esingaqondakaliyo kwaye baveze amandla obumnyama.

  UYIPHUMELE UVIWO LWENKOSAZANE
  
  INGXELO
  Umfundi omhle kunye nomdlali wefilimu onqwenelayo, uDominika, amaphupha okuba yinkwenkwezi yesikrini. Yathi yakufika kuyo inyozi, yamlandela ngokuthanda kwayo, ukuya kufikelela ebukumkanini benamba. I-Dominica ifihle izakhono ezibalaseleyo, kwaye indyikitya yokufa engaqhelekanga ifikile kubukumkani kunye namazwe angabamelwane, ngenxa yoko phantse onke amadoda aye atshabalala. Omnye wabameli bokugqibela besini esinamandla, inkosana ye-elf u-Oenomaus, wakwazi ukulibazisa ukufa kwakhe ngenxa yesipho saseDominica. Kwaye ngoku kufuneka basebenzisane ukuze batyhile imfihlakalo yesibetho esingaqondakaliyo kwaye baveze amandla obumnyama.
  IPROLOGUE
  Eyaziwa ngobuhle bakhe obunqabileyo, obuyingqayizivele, uDominika Delfinova wafumana enye yeendima eziphambili kwi-blockbuster "Star Empress". Kwaye le filimu enebhajethi enkulu kwaye ithembisa inzuzo enkulu. Ngaphambi koku, uDominica wayesele eneenkwenkwezi kwiifilimu ezininzi, kodwa wafumana iipennies kuphela. Ubuhle bakhe babumangalisa, kwaye iinwele zakhe zazinombala oqaqambileyo we-spring dandelion, kwaye bambalwa abantu ababekholelwa ukuba angayenza ngaphandle kwedayi kunye nevanishi. Kodwa kwakunjalo. I-Dominika yayiyindalo, i-honey blonde enomlinganiselo ofanelekileyo, kunye nezihlunu eziqingqiweyo kunye nokwelula okubalaseleyo.
  Nangona le ntombazana ayizange ihlanganyele kubugcisa bokulwa, yayidanisa kwi-ballet. Kwaye wayenesantya, ubabalo, kunye nolungelelwaniso olubalaseleyo lweentshukumo.
  Unako, umzekelo, ukuzibonakalisa kakuhle kwiifilimu zesenzo. Njengentombazana enembonakalo yengelosi ifihla umtyholi-usathana.
  Ngoku wakhulula izihlangu zakhe waza wabaleka epakini ngovuyo, eva ukutswina okumnandi kwengca kunye neengqalutye zendlela ngee soli zakhe. Imilenze yakhe yayigqibelele yaye inomtsalane kangangokuba yayisoloko ifotwa inganxibanga zihlangu yaye ikufuphi, nto leyo eyayiwavuyisa ngokukhethekileyo amadoda. UDominica wayenebhongo ngemilenze yakhe emihle, kwaye enxibe isiketi esifutshane de kube yiqabaka.
  Kanye ngelo xesha, kwathi gqi intombazana phambi kwakhe. Umncinci kakhulu, umntu unokuthi, phantse intombazana. UDominica wayemde, enezihlunu, enobuhle, kwaye ubuso bakhe, nangona bugudileyo obungenasiphako kunye nolusu oluthambileyo, babungabonakali njengobuso bentombazana encinci, engenangqondo. Kwaye oku kufana nomntwana wesikolo, nangona enxibe kakuhle kakhulu, kwaye enala maqhekezana eglasi ajingayo kuye kwaye abengezela ngokuqaqambileyo elangeni.
  UDominica wade wacinga ukuba mhlawumbi ezi yayizizihombiso zokwenyani.
  Intombazana yanyathela ngonyawo lwayo oluncinci, olungenanto. Kwaye amagqabi adityanisiweyo abomvu namfusa avela kwindlela enamatye.
  UDominica wabetha umlozi:
  - Yintoni iqhinga! Ngaba nawe ungumdlali wefilimu okanye umenzi wesekisi?
  Intombazana yaphendula ngokusebeza:
  - Ndiyinja! Alisekho ixesha lokuchaza, ndilandele!
  Intombazana yasolula izandla ingakholelwa:
  - Ewe, loo nto ... Joke Good! Ngubani igama lakho?
  Injubaqa yatswina:
  - UMarquise de Cassandra. Kwaye intetho eyaneleyo, umzuzu ngamnye wokuba sehlabathini lakho ufuna amandla amakhulu, omlingo!
  Kwaye ngokuqinileyo, engenamandla obuntwana, wabamba isandla sikaDominica, ecinezela intende yakhe ngamandla.
  Umdlali wefilimu onamandla kunye nobuqili waqaphela ngokukhawuleza ukuba akunamsebenzi ukuxhathisa ukubamba okunjalo.
  Intombazana, isebenzisa iinzwane ezingenanto zonyawo lwakhe oluncinci, oluthandekayo, yajika ilitye lendandatho kwisalathisi sesandla sakhe samahhala. Kwangaxeshanye, uDominika waziva ngathi uwela equleni. Kwaye yayiyimvakalelo emnandi kakhulu, ekhethekileyo.
  Emva koko yonke into yazaliswa kukukhanya okukhazimlayo okukhazimlayo, okwakubonakala kugqobhoza yonke iseli yomzimba wentombazana eyomeleleyo, esempilweni, entle ngokukhethekileyo.
  . ISAHLUKO 1.
  Iinyawo zikaDominika ezingenanto zeva indawo eshushu ngaphantsi kwakhe, kwaye yayiyimvakalelo yakhe yokuqala leyo. Kwakubonakala ukuqhwanyaza phambi kwamehlo am, ngokungathi ndimfamekiswe kukukhanya okunamandla, oku ngathi kukuqhwanyaza kwekhamera. Kwaye le ntombazana ayizange ikhawuleze ibone ukuba iphelele phi.
  Kwavakala ilizwi elithambileyo lenymph:
  - Musa ukoyika! Ngoku iya kudlula kwaye uya kukwazi ukubona yonke into.
  UDominica waqhwanyaza waqhwanyaza. Iinyawo zakhe ezinganxibanga zaqalisa ukuba shushu ngakumbi. Ngaphantsi kweentonga ezingenanto, eziziintombazana kwakukho into evuthayo, njengentlabathi yaseSahara emini. UDominika wayekuthanda ukubaleka enganxibanga zihlangu. Ingakumbi xa ndandiyiqhela ngexesha lovavanyo lwescreen.
  Xa wayeseyintombazana, wacelwa ukuba adlale igosa lezobuntlola elisecaleni.
  Ewe, ngexesha lemfazwe, amantombazana ahamba ngeembadada ehlotyeni, ekubeni izicathulo kufuneka zinyanyekelwe, kwaye ngokumangalisayo, xa uhamba ixesha elide, kulula ngakumbi.
  Kwaye ekugqibeleni bamkhokelela ukuba amxhome, enganxibanga zihlangu ekhephini. Oku kuhlobo lwe-Zoya Kosmodemyanskaya, i-Dominika kuphela i-blonde kwaye ihle kakhulu, kwaye inomtsalane wendalo. Yaye xa encuma aze akhuphe amazinyo amhlophe, ngokungathi enziwe ngeeperile zemvelo, ulususa ngokupheleleyo uphahla kwiihenjisi zalo.
  Kwaye apha ii-sole ziyatshisa, kwaye ngandlela-thile kushushu. Kwakufudumele eMoscow ngoMeyi, kodwa awukwazi ukubiza ngokuba kushushu.
  Kwaye apha, kufana nendawo ethile eArabia emini emaqanda. Kushushu ngakumbi apho. Wakhe wafota imuvi e-Emirates, kwaye kwafuneka ahambe enganxibanga zihlangu esantini. Ngokwemvelo, kusasa, xa intlabathi ipholile kancinci ebusuku, kodwa kuseshushu, bade bathambisa iinyawo zakhe ngeVaseline ukuze kube lula.
  Kodwa abantwana basekuhlaleni babaleka benganxibanga zihlangu, ubuncinci phakathi kwamahlwempu, kwaye bahleke, bebonisa amazinyo abo amancinane, bengafumani ntlungu.
  Ngenene kwathi qabu ukuqhwanyaza kwamehlo akhe, wabona uDominica ukuba ukwibala ledolophu. Amatye okucolwa phantsi kweenyawo zale nzwakazi ayeorenji nomfusa. Yaye izindlu ezijikelezileyo zinde, zintle kakhulu, ngokungathi zikumbindi weSt. Kulapha kuphela izakhiwo zide kwaye zidlamkile ngakumbi, zimibalabala, zizityebi, zinobunewunewu kwaye zicokisekile.
  Kwaye kukho igqabi legolide elininzi, ngokungathandabuzekiyo elikholisa iliso. Kwaye kukho amantombazana amaninzi amahle ezitratweni. Bona, bemenyezela benganxibanga zihlangu, bebukekayo, belukiwe, imilenze enezihlunu, baqala ukurhangqa iDominica kunye nemarquise-nymph yakhe entle.
  Amantombazana onke, ngaphandle kokukhetha, emahle, eselula, enganxibanga zihlangu, kodwa enxibe izacholo. Abanye banezacholo ezininzi ngamatye anqabileyo, abanye bancinci. Amantombazana amaninzi ayenxibe iingubo ezimhlophe kuphela, ezimfutshane.
  Le yindlela amakhoboka ayedla ngokubonakala ngayo xa esenza iifilimu ezimalunga namaxesha amandulo, watsho uDominika.
  Noko ke , asingawo onke amantombazana awayengabantu. Ezinye zineendlebe ezifana nelynx, ezinye zineempumlo zokhozi. Amantombazana amaninzi ayemancinci, njengeMarquise de Cassandra, amantombazana nje, kodwa ahamba kwaye ahamba ngaphandle kokuchukumisa i-pavement ngeenyawo zabo ezincinci.
  Ubukumkani bonke bamantombazana abangoyikiyo i-pavement eshushu, babonisa izithende zabo ezingenanto, ezipinki.
  Kwaye bayingqonga iDominica kunye nemarquise ngomsesane, kwaye bancuma, bencokola ngokuzolileyo.
  Amantombazana akhupha ivumba elimnandi kakhulu lemizimba emincinci enemisipha
  eyesini elimnandi, exutywe neziqholo zexabiso eliphezulu.
  Abanye babephethe izixhobo. Ngokukodwa, izaphetha, iisaphetha ezimile kakuhle, amakrele, iisabere, iidaga kunye nemigodla yeentolo.
  Yayisikhumbuza kakhulu ezongezelelekileyo zokufotwa kwefilimu entsonkothileyo; kuyamangalisa nokuba bakwazile ukuqokelela ubuhle obuninzi obungenasiphako, obugoso, bezemidlalo kwindawo enye.
  Uninzi lwamantombazana aphantse abe ze, kuphela amabele kunye nezinqe zabo zigqunywe ngamatye anqabileyo.
  Kwaguqa amantombazana amalunga neshumi elinesibini awayenxibe iimpahla ezindilisekileyo, ephethe iijagi zesiselo ezimenyezelayo neplatinam neetreyi zegolide zokutya neziqhamo ezahlukahlukeneyo.
  UDominika wambombozela ebhidekile:
  - Ufunani kum? - Kwaye wongeza ngokuzithemba ngakumbi. "Ukuba unexesha, ndingathanda ukuvela kwezongezelelo zakho, undibhatale kakuhle."
  I-nymph marquise yaphendula ngoncumo:
  - Kubonakala ukuba ucinga ukuba le movie? Hayi, obu buBukhosi be-Elf Dragon !
  UDominique wagigitheka watsiba. Izithende zam zazitshisa ngokungenalusini. Wahlunguza amaso obila. Ewe, kushushu. Kanye njengakwintlango yaseArabia. Iyamangalisa indlela iinzwakazi ezihamba ngayo apha, kwaye ulusu lwabo aluxoki elangeni.
  Uphi? Ngokucacileyo akukho eRashiya ...
  UDominica wajonga esibhakabhakeni waza wabetha umlozi. Isibhakabhaka sasityheli, amafu anqabileyo e-orenji, kwaye kwakukho izibane ezininzi ngaxeshanye ... Akumangalisi ukuba kwakushushu. Ngaphezu koko, izikhanyiso zihonjiswe ngokwemilo, zinee-curls okanye iimpondo...
  UDominika waziva ngathi uyagula. Njengokuba, le yindlela abantu abaphambana ngayo. Ubuso bakhe obuhle bujijekile bajika baluthuthu.
  Wagxadazela, kodwa amantombazana amabini aneendlebe amxhasa. Abameli besini esilungileyo bahlukana, kwaye ubuhle obumhlophe, iingubo eziguquguqukayo zazisa izitya zakhe ngesiselo ezinxilisayo, ezintle kakhulu kunye nemizimba yemisipha yamantombazana. Kwaye bagalela iwayini esmarado kwiindebe zegolide.
  UDominika wasela ngokunyoluka. Kwaye weva ukuba iwayini imnandi ngokungaqhelekanga kwaye inencasa; amandla, amandla, kunye nokomelela ngoko nangoko kwahamba emithanjeni yakhe.
  Kwaye iinyawo zentombazana esele zingenanto azizange zitshise kakhulu, okanye kunoko, zivakalelwa ukufudumala okumnandi, kwaye ukushisa okujikelezayo kwaba yinto efanelekileyo, njengephupha.
  U-Dominique wacaphuka wanikina intloko yakhe enombala wamagqabi egolide, ekhwaza:
  - Molweni bahambi bokulala!
  Emva koko intombazana yazilungisa ngokukhawuleza:
  - Ndiyavuya ukudibana nabazalwana bam, okanye kunoko, oodade engqondweni!
  Amantombazana aqhwaba izandla. Kwaye bacula kwi-chorus:
  -Sikunqwenelela ulonwabo,
  Ulithemba lethu, ndikholelwe...
  Iindlela eziya kwamanye amazwe-
  Kwavulwa ucango!
  UMarquise de Cassandra wanqwala:
  - Ewe, kufuneka usincede. Kwaye kuya kubakho umvuzo omkhulu woku.
  UDominica wanyusa amagxa akhe anezihlunu kwaye wabuza emangalisiwe:
  - Kwaye ndingakunceda njani?
  Intombazana ye-nymph yayifuna ukuthetha into, xa isandi sesigodlo kunye nesandi samaphiko. Bonke abameli abaninzi besini esilungileyo baguqa ngokukhawuleza kwaye bagoba kwisaphetha esihloniphekileyo.
  I-Marquise yaphinda yambetha uDominika:
  - Zithobe phantsi kakhulu.
  Umdlali we-actress wabuza ngokumangala:
  - Yantoni?
  Intombazana yenymph yatswina:
  -I-Dragon Duchess idibana nawe. Iidragons zilawula ubukhosi bethu. Yiza, ngedolo elinye!
  UDominica wagqiba ekubeni angalophuli ikratshi lakhe. Nangona wayesoyikela ukuba indledlana eshushu iya kutshisa idolo elingenanto, libe lubhedu olukhanyayo. Kodwa ulusu luye lwaba namandla kwaye luncinci. Kuyacaca ukuba abantu balapha bahamba benganxibanga zihlangu hayi ngenxa yentlupheko. Kodwa ngenxa yezizathu ezinzulu ezisafuna ukucaciswa.
  Emva koko kwavela igongqongqo ngokwayo. Irhamncwa elineentloko ezintathu, ezinemibala eqaqambileyo, njengebhabhathane. Mkhulu, njengomlweli olungileyo, kodwa akoyiki kwaphela, okanye akoyiki ukuba nguye.
  Iintloko zazibonakala zincinci, kwaye izithsaba ezincinci kodwa eziqaqambileyo zazimenyezela kuzo.
  Xa inamba yemazi yabhabha, amantombazana angaphantsi kwamaphiko ayo atshintsha umbala wawo wesikhumba kwi- lilac, emva koko waba yi-emerald. Oku kuye kwaba kuhle.
  IDominica yayingathi iphothiwe. Eli yayilixesha lokuqala ebona inamba yokwenyani. Ewe, kwiimuvi, ewe, benza iidragons ezilungileyo zisebenzisa imizobo yekhompyuter. Kodwa le inamba iyinyani, intle kakhulu kwaye inobabalo.
  Intloko ephakathi yabuza, ilizwi lakhe belimnandi kakhulu:
  - Ndivuya kakhulu kukubona, lundwendwe lwethu oluvela kwiplanethi yoMhlaba!
  UDominica wancuma waphendula wathi:
  - Kwaye ndivuya kakhulu ukukubona!
  I-Dragon Duchess yanqwala yaza yaqhubeka, intloko ngasekunene sele ithetha:
  - Sikumemile ngenxa yokuba emithanjeni yakho kuphuma igazi lalowo kanye, andazi ukuba ngubani ohlala apho, andazi apho!
  UDominika Delfinova wahlikihla omnye wemilenze yakhe engenanto, ehlutyiweyo komnye kwaye wathi ebhidekile:
  - Kufana, andizange ndiqonde!
  Intloko yedragoni ngasekhohlo yaphendula ngethoni eqinisekileyo:
  - Kwaye asiyiqondi le nto ngokwethu. Kodwa kuyo nayiphi na imeko, sinengxaki eyoyikekayo kangangokuba sifana nabantu abarhaxwayo, babambelele kwiindiza!
  UDominica wanyathela ngonyawo lwakhe olungenanto, oluhenda kakhulu kwaye wacula:
  - Ndibambe, straw, ndibambe,
  Xa kukho amanqaku alishumi elinesihlanu ajikeleze isaqhwithi...
  Qhawula iintshaba ezinazo ii-elves,
  Ikamva lindiphose ngolu hlobo ebomini!
  Amantombazana ayo yonke imigca aqhwaba izandla zawo kunye, kwaye kwakuthandeka kwaye kupholile.
  Intloko ephakathi yaphinda yathetha:
  - Ke, sinendyikitya yokufa engaqhelekanga. Abameli besini esinamandla, nokuba yi-elves, abantu, i-troll, i-hobbits, i-vampires, i-gnomes kunye nabanye abahlala kwindalo yethu yonke, ngenxa yezizathu ezingaziwayo baqala ukujika babe ngamatye kwaye bawa ngokukhawuleza. Kwilizwe lethu, ngaphandle kwee-orcs kunye ne-gnomes, kwakukho amaxesha alishumi elinambini amadoda angaphantsi kwabasetyhini, kwaye ngoku aphantse aphela ngokupheleleyo! Ewe, le yintlekele!
  UDominika wagigitheka wagqabhuka:
  - Oku kumangalisa kakhulu! Kungenjalo akukho ndlela yokuphuma kula madoda anoboya, ambi! Kwaye okona kubaluleke kakhulu, indoda imbi kakhulu, ene -potbelly kunye nentloko enempandla, imibimbi, ngakumbi ibambelela kuwe.
  Omnye wabakhweli wachasa:
  - Akukho mbiza-isisu, imibimbi kunye ne-elves enempandla! Abanazo neendevu okanye iindevu.
  UDominica wathi:
  " Ngaphezu koko, kubiza ngakumbi ukunxulumana naba baselula!" Abakuvumeli ukudlula kwakhona. Ndidikiwe ngaba balandeli. Kwaye wena, bulela uThixo, ungabi nazi nkanuko, izithukuthuku, amadoda amabi, kwaye unokuphumla kwaye uphumle.
  Zontathu iintloko zeenamba zaduma ngaxeshanye:
  - Ihlabathi elingenamadoda ligwetyelwe ukufa! Xa kuthelekiswa nabantu beplanethi enguMhlaba, siphila ixesha elide kakhulu, ngakumbi iidragons. Ewe, kuyadika ngaphandle kwamadoda, kwaye akukho mvisiswano kwindalo iphela ngaphandle kwesini esinamandla.
  Amantombazana enza ingxolo yokuvuma. Omnye wambombozela:
  - Onke amadoda ethu amahle! Kudala , kumawaka eminyaka eyadlulayo, amadoda oluntu ayeneenwele, amabala empandla, imibimbi, izisu, kodwa ngoku bonke bancinci, bahle, bagobile kwaye banevumba elimnandi, njengeelves!
  Wahleka uDominika waqhwanyaza ... Emva koko waphendula:
  - KULUNGILE! Mhlawumbi kwiinyanga ezimbalwa ndiza kuqala ukukhumbula amadoda. Andiqondi nje ukuba ndingakunceda ngantoni?
  Intloko yasekunene ye-dragon duchess yaphendula:
  - Ukunyaniseka, asiyazi le nto ngokwethu. Kodwa unegazi lesidalwa esivela kwenye indawo yonke, apho bonke abemi bengenazo izini ezibini, njengokuba sisemhlabeni, kodwa ezintathu. Kwaye mhlawumbi oku kuya kusinceda sibuyisele amadoda ethu!
  UDominica wazishukumisa waza wathi:
  - Izidalwa ezintathu zesini ? Ewe, ndifunde intsomi yesayensi, oku kunokwenzeka ngokwethiyori!
  Intombazana yenymph yanqwala:
  - Ewe! Indyikitya yokufa ayizange ibachukumise. Kodwa ngubani oya kuqinisekisa ukuba usulelo aluyi kubonakala luza kuthoba isini esilungileyo? Kwaye kunokuba kubi ngakumbi! Kwaye nangaphandle kwesini esinamandla, ukuba umntu ohlaselayo uhlasela indawo yethu yonke, ngoko asiyi kuba nethuba lokulwa.
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - KULUNGILE! Ndiyavelana nawe. Ngendlela, ngaba oku kungafika eMhlabeni?
  Intloko yasekhohlo ye-dragon duchess iqinisekisile:
  - Ewe! Ngokunokwenzeka. Ngoko musa ukucinga ukuba bacela uncedo kuwe. Unomntakwabo omncinci, kwaye naye wenza kwiifilimu. Ngaba uyafuna ukuba lo mfana ajike abe lilitye aze adilike abe luthuli?
  UDominica ngomsindo wanyathela ngonyawo lwakhe olungenanto kwaye wathi ngokucaphuka:
  - Uyazi kakhulu ngam!
  Intombazana yenymph yaphendula yathi:
  -Sithanda ukubukela iimuvi ezisuka kwiplanethi yakho ngamanye amaxesha. Inokukhutshelwa ngokuthe ngqo kwi-Intanethi, engadingi nkcitho enkulu yamandla omlingo. Yiyo loo nto nathi sikubonile. Kwaye iifairies eziphezulu zaziva i-aura yakho ekhethekileyo, kwaye zabona umntakwenu, naye uneqhekeza laloo nto, andazi ukuba ngubani!
  UDominica wabetha umlozi kwaye wakhalisa:
  - Ndiyazi ngokuqinisekileyo ukuba yonke into engenakwenzeka inokwenzeka! Nangona kunjalo , kungangcono ukuba ndifundele ngaphandle!
  UMarquise de Cassandra wathi:
  - Ngokuchanekileyo, nantsi into ekufuneka uyenzile. Funda, funda kwaye ufunde kwakhona!
  Intombazana efundayo yambombozela ngokungathandekiyo:
  - Yeyiphi enye into?
  Kwangoko, iintloko ezintathu zenamba zathetha ngaxeshanye nangemvisiswano kumazwi azo amnandi:
  -Awazi nto malunga nomlingo kunye nobugqwirha! Kwaye kufuneka ube nolwazi olubanzi nolusisiseko ukuze usincede. Nje ukuba uphumelele kwi-Imperial Dragon Academy yaseDularis , uya kuba namandla angaziwayo ngaphambili aya kukuvumela ukuba unxibe isithsaba senkosazana yomthakathi. Kwaye kule meko kuphela uya kukwazi, okanye kunoko, uya kufumana ubuncinci ithuba elincinci lokubuyisela abameli bezesondo ezinamandla ukusuka kwi-underworld.
  UDominic wabetha umlozi kwaye wathi:
  -Owu, into endingayithandiyo kukufunda!
  Ngokwenene, wayekuthanda ukudanisa, ukutsiba, nokudlala iifilimu. Ndade ndayithanda kakhulu. Kodwa izifundo zakhe zazinzima kuye. Wada wabhalisa nakwisebe elihlawulwayo ukuze afumane idiploma yakhe ngaphandle komgudu ongephi. Ngokwenene, kulula ngale ndlela.
  UDominica ngengazange angene kwesi sikolo konke konke ukuba ibingeyofashoni ngaphandle kwemfundo ephakamileyo. Ngaphezu koko, namabhiliyoni akayi kutshata intombazana ngaphandle kwediploma.
  Kodwa ukutshata i-oligarch, ecebileyo ngokusemandleni kwaye, kwangaxeshanye, ngokukhethekileyo emdala, egulayo kwaye ekhulile ngokupheleleyo. Emva koko yilahle, ube ngumhlolokazi oyibhiliyoni kwaye uphilele ukuzonwabisa kwakho.
  Kwaye ubhale imibhalo yefilimu ngokwakho. Wade wanombono. Kwaye ukwindima ephambili. NjengoMlawuli uPalpatine , okanye kunoko, umoya wakhe omnyama wafudukela kwintombazana eyi-clone waza waqala ukudala ubukhosi obutsha ngokunqoba.
  Ewe, kulungile ! Nangona kunjalo, indima yakhe ephambili yayingeyombi, kwaye yayinuka imali eninzi. Kodwa ... Ngoku, uye waba yingoma . Kwaye kuya kufuneka enze eyona nto ayithandayo kancinci - ukufunda!
  UDominica wabuza ngelizwi elingcangcazelayo:
  - Ukuba ndiyala?
  Amantombazana awayekufutshane enza ingxolo engayithandi loo nto. Omnye wakhwaza:
  - Mdubule kwizithende zakhe!
  Iintloko ezintathu zeDragon Duchess zaphendula:
  - Asinalo ilungelo lokuziphatha lokukunyanzela. Nangona kunjalo, ukukhupha kwiplanethi enguMhlaba, amandla amaninzi omlingo abiza imali eninzi ayefuneka. Ukubuya, ukuba ufuna ukubuya, hlawulela uhambo lwalapha, iwayini ebiza imali eninzi osele uyisele, kunye netikiti lokubuya.
  UDominica waphendula wathi:
  - Akulunganga ukundihlawulisa ngento endingafuni ukuyenza! Ndachukunyiswa ngokuchasene nentando yam!
  Intloko ephakathi yenamba yebhinqa yaphendula:
  - Ungowethu, mhlawumbi, elinye lamathuba ethu okugqibela! Liyinyaniso elokuba, usenokuzama nomntakwenu, kodwa useyinkwenkwe, nangona kunjalo, uyindoda, yaye naye unokutyumka abe luthuli.
  UDominique wakhwaza ngomsindo:
  - Musa ukubamba umzalwana wam! Ayingomsebenzi wakhe!
  I-Dragon Duchess yabuza ngokukhawuleza:
  -Ngaba uzimisele ukufunda ukuba yinkosazana? Khawucinge ngamathuba oya kuba nawo. Awuyi kukhula, uya kuphila amawaka aliqela eminyaka, kwaye mhlawumbi nangaphezulu ukuba ufumana umlingo ophucuke ngakumbi kwaye ube nguthixo ongafiyo. Kwaye uya kuba nabalawulwa kunye nobukumkani bakho!
  UDominica waphefumlela phezulu watsho ebongoza:
  - Makhe ndicinge kancinci.
  Intombazana yasemarquise yaqinisekisa:
  - Ewe, makacinge ngayo. Kufuneka alazi ngcono ihlabathi lethu. Makaguquke aze abuyele ezingqondweni. Kwaye uya kwenza isigqibo esifanelekileyo.
  I-Dragon Duchess yanqwala ngokuvumayo ngazo zontathu iintloko:
  - Makahambe ejikeleza isixeko. Inkulu kwaye intle. Mbonise, Cassandra, nani mantombazana nimnike indlela. Musa ukuphazamisa!
  Isini esilungileyo sahlukana. I-nymph marquise ithathe into efana nepizza kwitreyi yaza yayinika uDominika:
  - Apha, yidla! Uya komelela ngakumbi.
  Intombazana enxibe itunic yagalela iwayini, esele ipinki, kwindebe yegolide esuka kwijagi yeplatinam . UDominika ngononophelo watya ipizza. Kwabonakala kumnandi kakhulu, kwaye intombazana yaqala ukutya, ngokuzithemba ngakumbi, kwaye yahlamba ngewayini, imnandi kwaye inevumba elimnandi.
  Emva koko, umoya kaDominica wenyuka ngokukhawuleza. Uye wacula:
  Isipho sootitshala,
  Bachithe ixesha nam...
  Bandifundisa into engekhoyo...
  Kwaye ke intombazana engumfundi ayizange ifumane isicengcelezo esifanelekileyo, kwaye into eyayidanyaza entloko yakhe entle yayibonakala ingcolileyo kwaye ingafanelekanga.
  Bahamba kunye, yaze intaka yamkhokela ngengalo. Nangona wayengaphezulu kwentloko emfutshane kwaye ebhityile kunoDominika owomeleleyo nomde kwaye onezihlunu.
  Omabini amantombazana anyathela ngeenyawo zawo kwaye ahamba ngesantya samabhadi amancinci.
  Izindlu ezikufutshane zazitofotofo kakhulu . Akukho sixeko eMhlabeni sakha saba sihle ngolu hlobo. Kwakukho neentyatyambo ezikhula apha, ezinkulu kakhulu, eziqaqambileyo kwaye zinevumba elimnandi. Yonke into malunga nesi sixeko yayintle kwaye ibukeka.
  Kwaye amaninzi amantombazana. Ukugqoka ngokugqithiseleyo kakhulu , okanye, ngokuchaseneyo, ngokuthozama, kwaye amanye amantombazana ahlamba izitrato. Kodwa wonke umntu usemncinci, umtsha, umhle kwaye akanazihlangu.
  UDominica wabuza emangalisiwe:
  - Kutheni bengazinxibi izicathulo, okanye ubuncinane bafake iiflops?
  UMarquise de Cassandra waphendula ngoncumo:
  - Lo ngumlingo wale planethi. Isinceda sigcine ulutsha olungunaphakade, ukuphosa umlingo, kunye neenzwane zethu ezingenanto nazo zingasetyenziswa edabini!
  Igcisa eliyintombazana lahleka laza lathi:
  - Oku kuhle! Ngokuqhelekileyo, xa ndandimncinci kakhulu, ndandineentloni ukuhamba ngeenyawo, kuba ndandikholelwa ukuba lo ngumqondiso wobuhlwempu obugqithiseleyo. Kodwa ke ndaziqhelanisa neemovie. Ngaphezu koko, kwakuyimfuneko ukuba iisoli zibe rhabaxa kancinane xa ndandidlala udade kaSpartacus ebuntwaneni, okanye iintlobo ezahlukeneyo zabavukeli. Ndiyithandile. Kodwa ukuba uhambahamba unganxibanga zihlangu eMoscow, uya kuphazama njengomntu ogula ngengqondo, yaye kukho ukosuleleka okuninzi nokungcola ezitratweni!
  Intombazana yenymph yanqwala:
  - Ewe - kuyaqondakala! Ngaphezu koko, ukubaleka ngaphandle kwezicathulo kuguquguquka ngakumbi, kuba ulusu lomlo lomelele ngakumbi kuneebhutsi ezibiza kakhulu, kwaye i-elastic, ibhetyebhetye kwaye ihlawuliswa ngomlingo!
  Baqhubela phambili. Uyakwazi ukubona ukuba phezulu kangakanani, njenge-spire ye-Ostankino TV tower, iijethi zomthombo okhawulezayo. Ke bayahamba, ngokuchasene nemithetho yefiziksi. Kwaye iijethi ngokwazo zinemibala emininzi. Intle lento.
  Kwaye ngawaphi amabhotwe akhoyo macala onke? Ubutofotofo ngayo yonke into apha. Kwaye ummiselo ukhazimla kungekuphela ngegolide, kodwa kunye nentsimbi eqaqambileyo, e-orenji engaziwayo eMhlabeni.
  IDominica yaqaphela:
  - Isixeko sakho sifana nentsomi. Kwaye amantombazana abukekayo, njengeparadesi yokwenene, kwaye ayiveliyo, njengeyethu!
  UCassandra wahleka wabuza:
  - Kutheni ucinga ukuba iparadesi yakho yenziwe?
  Umzobi oyintombazana waphendula ngokusengqiqweni:
  - Kuba uneenkcazelo eziphikisanayo. Olunye unqulo luthetha le nto, olunye luthetha leya, ukanti owesithathu uthetha into eyahlukileyo!
  I-nymph marquise yanqwala:
  - Yhe ndiyazi! Ndajonga kwi-Intanethi yakho. Kulula kunokuhamba uye eMhlabeni. Kulula kakhulu ukuba nee-elves ezilula, iitroli kunye nabantu banokukhwela kuyo kwaye babukele imuvi. Ngabo bonke ubuqaqawuli behlabathi lomlingo, thina, ngelishwa, asinabo ubuchwephesha obuphambili njengabantu boMhlaba. Ningabafundi bomlingo, kodwa uphuhliso lwethu lwetekhnoloji lukhenkciwe!
  UDominica wabuza emangalisiwe:
  - Kutheni umise iteknoloji?
  I-nymph, yehlisa ilizwi layo, yaphendula:
  - Asinto thina. Ezi ziidragons. Kuyabonakala ukuba abafuni kujongela phantsi igunya labo. Nangona, ngokuqinisekileyo, basivumela ukuba siphile ngokuqhelekileyo, kwaye abanye ngokunethezeka, kodwa ... Masingathethi ngaloo nto!
  Kwaphinda kwakho ukuphumla. Ubunewunewu obujikelezileyo, ngokuqinisekileyo, buphezulu. Yonke into intle kakhulu, imihombiso enjalo, imifanekiso eqingqiweyo, izindlu kunye neetempile.
  Ewe, iitempile, ngokuqinisekileyo, zahluke kakhulu. Akunjalo njengesiqhelo eMhlabeni kwizinto ezifanayo. Kwaye zahluke ngokupheleleyo kwisimbo, imibala, kunye nokumila . Kwaye kunjalo, intle. Nantsi imizobo, kunye needomes, kunye neepoligoni, iiprism njalo njalo.
  Kwaye iitempile ezininzi zineedomes ezikwimo yamathupha ezona ntyatyambo zintle.
  UDominica wajonga iqabane lakhe wambuza:
  - Ukhangeleka njengomntwana wesikolo ... Kodwa uneminyaka emingaphi ngokwenene?
  UCassandra waphendula ngoncumo:
  - Abantu banale ntetho: akuqhelekanga ukubuza inenekazi malunga nobudala bakhe!
  Umzobi oyintombazana waqukumbela ngelithi:
  - Mhlawumbi kakhulu.
  Intombazana yenymph yanqwala:
  - Ingayiyo! Kodwa siphila ixesha elide kuneelves, iitroli, abantu, nangaphezu kweegnomes kunye namavampires. Kuba sinegazi loothixo kuthi, singamalungu egazi kunye nabo. Ezinye zinonxibelelwano olungangqalanga ngakumbi nabangafiyo .
  UDominica waphendula wathi:
  - Sonke singoonyana neentombi zikaThixo. Ngandlel" ithile.
  UCassandra wacofa iinzwane zakhe ezinganxibanga.
  Kwaye kwavela intonga yomlingo ezandleni zenymph. Wasebeza ethe cwaka:
  - Inomthambo wenamba ngaphakathi kuyo. Le yi-artifact enamandla kakhulu, iyabiza kwaye inqabile. Kodwa kukho amandla amakhulu kuyo. Uyakubonisa ifuthe?
  UDominica waphendula wathi:
  - Ndabukela uthotho malunga nenkwenkwe enentonga yomlingo. Kodwa kukho inkwenkwe ebhityileyo apho , eneenwele ezimnyama kunye neeglasi. Akunjalo nomntakwethu - mhle, unemisipha eneenwele eziblond. Ngendlela, ndadlala zombini umlo kunye nomthakathi!
  UCassandra uqinisekisile:
  - Ndiyamazi umntakwenu. Ewe, yinzwana, inkwenkwe engaqhelekanga. Kwaye ngokungafaniyo nawe, intshatsheli yehlabathi kwikarati phakathi kwabantwana.
  UDominika warhoxa ngokudelela:
  - Nangona eyinkwenkwe, uyindoda! Kodwa emadodeni, ukulwa nokulwa yinto eqhelekileyo.
  Intombazana yenymph yaphendula yathi:
  - Sinamadoda ambalwa aphindwe kabini kunabasetyhini abavela kubantu abaphambili bobukhosi: abantu, ii-elves, iitroli, ii-hobbits kunye nama-vampires. Ngoko isondo esilungileyo kufuneka silwe. Ngokuchaseneyo noko, phakathi kwee-orcs kunye neegnomes kukho amadoda aphindwe kalishumi elinambini kunamabhinqa. Ngoko kwaba lula ngandlel" ithile kuthi kunangaphambili. Ii-orcs kunye nam sihlala sisilwa, kwaye bakhwela njengexoxo ukuya kwi-cramp, ngoku akukho mntu unokulwa naye. Nangona abafazi kunye nee-orcs, ukunyaniseka, hayi kakhulu. Kodwa iignomes zingcono , zijongeka ngakumbi njengeehobhi zabasetyhini. Iignomes ngokwazo ziyaguga, zijike zibe ngwevu, zikhule iindevu ezinde, kodwa de kube sekufeni kwazo ziyakhawuleza kwaye zikhawuleza, kwaye ngaphandle kwemibimbi, zigcina onke amazinyo. Yaye ukuba kukhutshiwe izinyo, liyakhula kwakhona!
  UDominica wanqwala:
  - Wowu! Ufana nookrebe. Kodwa ndakha ndabuza, ukuba umntu udalwe ngokomfanekiselo nangokufana noThixo, kutheni na amazinyo akhe ebuthathaka. Wadumzela umbingeleli, ngokuthi, Inyama inzima ngenxa yesono. Ngendlela, xa izinyo lomntakwethu lakhutshelwa ngaphandle, lakhula ngokoqobo kwisithuba sosuku. Ndandifuna ukumsa kwagqirha . Ndaye ndatshintsha ingqondo, bazofunda umntwana okwempuku elaboratory!
  UCassandra wanqwala.
  - Ilungile! Ukrelekrele. Kodwa awukuthandi ukufunda.
  Intombazana yanqwala ngamandla:
  - Ewe! Iyadika. Kwaye sinakho ... Ewe, andiyazi, xa uhleli edeskini yakho ubuhlungu bakho, kwaye ufuna ukubaleka kwaye uxhume!
  Intombazana yenymph yacula:
  - Ewe, mantombazana, yazini ukuba wonke umntu akathandi ukukramza ,
  Akwaba bendibaleka ndinganxibanga zihlangu embethe!
  Kwaye isibini esihle sahleka. Naba besiya phambili. UDominica waqaphela ukuba azikho iimoto ezifana nezo ziseMhlabeni. Kodwa kukho iiunicorns ezintle kakhulu. Njengazo bazoba kwi -anime . Kwaye amahashe alula athandeka nje. Kwaye xa inqwelo ibaleka, ibonakala ngathi yintsomi.
  Amanye amantombazana abhabha ngathi ziintaka. Kuyinyani , kunqabile, apha unokubona ukuba ayizizo zonke iimilingo ezihambele phambili. Akukho zindlu zabanngqibi. Ngokuchasene noko, isixeko siphela sifana nebhotwe elinqatyisiweyo, okanye izindlu ezikhangeleka njengamasimi anemithombo nemiyezo. Kwaye indlela ekhangeleka ngayo.
  Ngokusisiseko, uDominika wadlala umdlalo - umakhi. Ininzi into enokwakhiwa apho. Kwaye eneneni, ukwakha isixeko kangangokuba yonke into ibe ngathi yintsomi ngeparadesi. Nalapha kwenzeka into efanayo.
  IDominica yaqaphela:
  - Kwaye bathi izulu eMhlabeni akunakwenzeka? Yile nto ithethwa zizo zonke iinkolo zomhlaba!
  UCassandra wachaza:
  - Ngaphandle kobukomanisi. Inkolo kuphela ethembisa izulu eMhlabeni. Kwaye oku kusengqiqweni. Ngubani ekufuneka akholelwe ezulwini, hayi nasemva kokufa, kodwa ngokubanzi, emva kokuphela kwehlabathi, nto leyo ngokubanzi impambano!
  Umdlali we-actress wavuma:
  - Ewe, andiyithandi imfundiso yokuphela kwehlabathi! Kungcono ukwakha izulu ngokwakho, kwaye kungekhona emathanjeni!
  I-nymph marquise yantyiloza:
  - Musa ukulwela iparadesi ezulwini, kodwa phila kwaye udale ulonwabo lwakho. Kwaye ulumke.
  UDominica uthe ngokwentanda-bulumko:
  - Uyazi, ngandlela-thile, xa kukho amantombazana kuphela, uvakalelwa kukuba kukho into elahlekileyo. Nangona amadoda awafane abe mahle nakwiimovie. Kwakhona, uninzi lwabafana bahle, kwaye kwiminyaka engamashumi amane, zama ukufumana indoda engenasisu kunye nesilevu esiphindwe kabini.
  UCassandra wahleka kwaye waphendula:
  - Uhlakaniphile. Andinawo amazwi. Ngokuchanekileyo, kungekhona kakhulu ... Kodwa kungekhona nje ubuso obuhle kunye nomfanekiso onqabileyo obalulekileyo kwindoda. Abasetyhini naseMhlabeni baxabisa enye into ngaphandle kwedatha yangaphandle kwindoda!
  UDominica wanqwala:
  - Ewe, ewe, ngokuchanekileyo! Okanye imali. Xa isipaji sakho siqinile, imibimbi, inkqayi kunye nesisu sakho azibonakali kangako.
  UNymph waphawula:
  - Asinangxaki ngenkangeleko yamadoda. Umlingo ungena kuwo wonke umoya apha. Kwaye amadoda aba ngabafana abanobuso obuhle kakhulu; akuthandeki nokuba iindevu kunye neendevu zabantu zinyamalele. Ngenxa yoko, ii-elves zabo ziyakwazi ukwahlula kuphela ngokuma kweendlebe zabo. Kwaye oku ... Ewe , abafazi baqhelene nayo. Kodwa intshebe ikwanalo nekhubalo elithile. Andivumelani naloo mantombazana athatha iindevu njengento embi.
  UDominic wahleka waphendula wathi:
  - Iindevu zinendumiso kunye nembeko, kodwa ikati inamadevu nayo!
  UCassandra waphakamisa intonga yakhe yomlingo ... Kwaye ezandleni zowesifazane omhle , ikhekhe elihle libonakala lifana nomnqwazi we-Napoleon, kunye neerozi, iipoppies kunye namabhabhathane enziwe ngekhrimu enemibala emininzi.
  I-nymph marquise yakhala ngelizwi layo elithambileyo:
  -Yizame, inencasa kakhulu, kwaye isimahla ngaphandle kwekhaphetshu!
  UDominica wabuza, ngokukhawuleza wacinga:
  -Kuthekani ukuba usandibiza imali?
  I-marquise-nymph yacula:
  - Kufuneka uhlawule yonke into, ndikholelwe,
  Ngoko sivula umnyango wempumelelo!
  . ISAHLUKO SESI-2.
  Kwaye uCassandra wawangawangisa intonga yakhe kwakhona, kwaphuma ukukhanya kwincam yakhe, kwavela izitulo ezibini ezibonakala ngathi zenziwe ngekristale, kunye netafile encinci, entle.
  I-marquise-nymph yacebisa:
  - Masitye sihleli phantsi, njengabantu abanenkcubeko! Mhlawumbi ungathanda kwakhona iwayini?
  UDominica waphawula ngokusengqiqweni:
  - Ukuba usela iwayini eninzi, unokujika ube sisimumu. Kwaye kufuneka ndigcine intloko ecacileyo nentsha!
  UCassandra wanikina intloko kakubi.
  - Musa ukoyika! Akukho gram yotywala kwiwayini yethu. Kuzisa iingenelo kuphela. Kwaye sesinye sezizathu zokuba abantu kwihlabathi lethu baphile ukuya kuthi ga kwiwaka leminyaka bengagugi. Kwaye ngomlingo owomeleleyo kunye nophucukileyo ungahlala ixesha elide.
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Emva koko ugalele!
  I-nymph yakhupha umqadi kwincam yentonga yayo, isebeza into ... Kwaye kwavela izitya ezenziwe ngentsimbi e-orenji eqaqambileyo, apho into etyheli kunye namaqamza atshiza.
  UDominica uqaphele, esela kancinci kwigoblet yakhe:
  - Iwayini emnandi kakhulu nenevumba elimnandi, yenza umlomo wakho uzive umtsha ...Kwaye yenziwa ngantoni?
  UCassandra waphendula rhabaxa:
  "Xa ufunda kwi-Dragon Emperor Academy, uya kufumanisa!"
  Intombazana yabuza:
  -Uphi umlawuli inamba ngokwakhe?
  I-nymph yaphendula ngokuncwina:
  - Naye wanyamalala. Ngoku uEmpress uCaroline ukwindawo yakhe. Iidragons zinamanani alinganayo abasetyhini kunye namadoda, njengabantu. Kule nkalo, kukho izinto ezifanayo.
  UDominica waphendula wathi:
  - Kutheni le nto u-Empress engandamkeli ngokobuqu?
  UCassandra watswina:
  - Ewe, unekratshi! I-duchess yanele. Kuya kuba yimfuneko, kwaye uCaroline omkhulu ngokwakhe uya kuyamkela.
  Intombazana yacula:
  -Abantu bayamthanda uKumkanikazi,
  Athandana onke amakhwenkwe eyadini!
  Kodwa ndandinesibindi
  Ndikhethe usozigidi!
  I-nymph marquise yaphendula ngoncumo:
  - Ngaba ucinga ukuba iibhiliyoni zifanelekile ukuhlala nomntu ongathandwayo? Kuthekani ngamafutha esiswini, amabala anempandla, imibimbi kunye nevumba elibi?!
  UDominika wagquma ngamandla:
  angonakalisi ubomi bam kunye namanye amantombazana ! Okanye ndizakumkrwitsha ngomnwe wam ebhedini!
  UCassandra wagigitheka wathi:
  - Ndiza kwenza ngathi yintlekisa. Kufuneka ube ngumzekelo wokulungileyo.
  Umdlali we-actress wathi ngokufanelekileyo:
  -Amagorha afanelekileyo enza ukuba uluntu lufune ukukhupha !
  I-nymph ayizange iphendule, kodwa ngoncedo lwe-platinum spoon wayidla ikhekhe kwaye wayiphunga iwayini elimnandi. UDominika naye wagqiba kwelokuba akonwabele ukutya okwangoku. Ngaphezu koko, ukuhamba emoyeni omtsha kukhulisa umdla wakho wokutya.
  Wakhumbula ukudutyulwa kwakhe. Ngokukodwa, xa bedlala amaqela abantwana. Ngokomzekelo, ekuqaleni amakhwenkwe namantombazana ayesondlekile ngaphambi kwemfazwe. Kwaye ngexesha lemfazwe phantsi komsebenzi kwakufuneka bakhule. Ukwenza oku, kwacetyiswa ukuba uqhube ngakumbi kwaye udle kancinci. Eyokuqala yaqondwa nangona kunjalo, kuba uninzi lwazo lwafotwa nabantwana ababalekayo, kodwa eyesibini inzima ngakumbi. Abadlali befilimu abancinci bahlasela ezivenkileni, bezithengela ukutya.
  Emva koko banqatshelwe ukuba bachithe ubusuku ehotele, kwaye bavalelwa kwigumbi elahlukileyo kunye nemivalo, ebonakala ngathi iseli enkulu, eqhelekileyo.
  UDominika akazange alambe, babengafuni ukuba ubuhle bakhe buphathwe kukungondleki, kwaye noko kunjalo womile ngokwendalo, akatyebanga kwaphela, kwaye ukudanisa kukwagcina izihlunu nomzimba wakhe ukwimo entle.
  Kodwa abafana, ngokuqinisekileyo, babandezeleka ngenxa yokuba isethi yaguqulwa yaba yintolongo yabantwana. Kwaye kwakukho neziqephu kunye namabanjwa. Isibini samakhwenkwe sade sacheba iintloko, nto leyo ekusenokwenzeka ukuba yayingeyomfuneko.
  Ewe, ubomi bomdlali wefilimu abukho lula.
  Ngokomzekelo, malunga nemvukelo yaseSpartacus. Iqela lonke lamakhwenkwe lalisebenza linganxibanga zihlangu lizibhinqe ezinqeni kuphela kwiikwari. Kwakhona, kwakufuneka ngaphezu kwesinye. Zama ukuhamba ngee soles ezingenanto kumatye abukhali emigodini. Apha iinyawo zala makhwenkwe zaqalisa ukopha neenyawo zawo zaqalisa ukuqhekeka. Kwaye , ngokwenene, babemanzi kukubila kwaye bengcangcazela kukudinwa.
  Kule filimu, umlingisi oyintloko wayelinganayo U-Spartacus , inkwenkwe yekhoboka, eyathi, ngendlela, yacebisa ingcamango yokuvukela kwi-gladiator ephumeleleyo kunye nesityebi owafumana inkululeko yakhe.
  UDominica waqala wadlala udade kaSpartacus ebuntwaneni, kwaye kwafuneka achithe ixesha kunye namakhwenkwe kwiikwari njengesohlwayo.
  Ngoko ke wayesazi ukuba yayiyintoni na amatye abukhali kunye nengobozi enzima enamabhodlo.
  Kwaye ngenene umrhuqa unyuke unyuka. Kuyadinisa kakhulu, kodwa kwandisa amandla akho.
  UDominica uneenkwenkwezi kwiifilimu ezahlukeneyo. Kanye nakwindima yenkwenkwe ye-cabin uJim kwenye inguqulelo ye "Treasure Island" ekude ne-canon. Kukho, nakwindima yokupheka kwakungeyena umlenze owodwa weSiliva , kodwa ngumfazi obomvu, umtshana kaMorgan.
  Oku, kunjalo, kupholile. UDominica ngokwakhe wayekwindima yenkwenkwe, apho babefuna nokucheba iinwele zakhe. Kodwa ke ekugqibeleni bayisombulula ingxaki ngoncedo lwewigi.
  Ewe, le ndima yakhe, omnye unokuthi, iphumelele kwimbono yomdlalo. Kodwa ifilimu ngokwayo ayizange ifumane ukuthandwa ngaphaya kwe-canon. Kwaba luhlobo oluthile lwenkunkuma yesihogo.
  Amaxesha amaninzi iiklasiki ezingahambelaniyo necanon zidibana nobutshaba.
  I-marquise-nymph yaphazamisa iinkumbulo zikaDominica:
  - Uyazi. Sihleli ixeshana apha. Asiloxesha lokungena endleleni?!
  Intombazana yaphakamisa amagxa kwaye yathi:
  - Ungahamba uhambo. Ndisenamandla amaninzi.
  UCassandra wawangawangisa intonga yakhe, kwaye iqebengwana elityiwe sisiqingatha, kunye nezitya ezinewayini, njalo njalo zanyamalala.
  UDominica waphendula wathi:
  - Kanye njengentsomi!
  I-marquise yakhala:
  - Hayi! Oku akusiyo intsomi, kodwa yinyaniso yomlingo.
  Kwaye abameli ababini besini esilungileyo batshiza endleleni. Umoya kaDominica waba mnandi ngokupheleleyo ! Wancuma kakhulu. Kwaye wade wacula:
  Indlela, indlela, ibonakala njengomhlobo,
  Imeyile yekhonkco eyenziwe ngentsimbi ebanzi...
  Kwaye ikrele libukhali kakhulu - intsimbi yedamaski enqabileyo,
  Ewe, kuya kubakho imeko enzulu edabini!
  Emva koko uCassandra waqaphela ngokujonga okunzulu, wema:
  - Uyazi! Iimviwo ezinzima zokungena ziya kukulindela kwiziko lemfundo. Mhlawumbi kubathakathi belifa, baya kubonakala belula, kodwa awunalo nofifi malunga nomlingo.
  UDominika wahleka ngokungafanelekanga kwaye wachasa:
  - Hayi! Kwiimuvi, ndibone umsebenzi womlingo ngamaxesha amaninzi. Kwaye ndikholelwe, ndiyazi into ethile!
  I-nymph marquise, yehlisa ilizwi layo, yahlebeza:
  - Ndiza kukunika intonga yam yomlingo! Womelele kakhulu, unomthambo wenamba. Zama ukuyisebenzisa, umzekelo, ukudibanisa ... Ewe, intyatyambo yokulibala!
  Umdlali oyintombazana wajonga ngasemva. Kuyo yonke indawo, kufutshane nezindlu nakwisitrato ngokwaso, kukho iintyatyambo zeentyatyambo ezineentyatyambo eziqaqambileyo, njengamatye amakhulu anqabileyo. Amagqabi akhazimlayo nawo akhula emithini. Ngaphezu koko, ezinye iintyatyambo zazinamagqabi anemibala eyahlukahlukeneyo nemibala. Kwaye kwakukho nee curls ezingaqhelekanga.
  UDominica akazange amnyuse amagxa akhe amxinwa kwaye waphendula ngokunzulu:
  - Kutheni sifuna uhlobo oluthile lokulibala? Sele kukho iintyatyambo ezininzi ezahlukeneyo apha, ezinkulu kakhulu kwaye zintle.
  UCassandra wancuma ngokuphoxayo:
  - Kwaye ufuna ntoni?
  Umdlali we-actress wathi ngokukhawuleza:
  -Kungcono ukudibanisa into ebaluleke ngakumbi kwaye iluncedo! - UDominica wanyathela isithende sakhe esingenanto, ebangela ukuba iithayile ezinemibala zikhenkceke njengeqhwa eliqhekezayo. Eli gqirha linqwenela ukukhafula longezelela lathi: "Ngokomzekelo, bekuya kuba bhetele ukwenza idayimani elingana nekhokhonathi!" Oku kuluncedo kakhulu kwaye kuyasebenziseka.
  I-Marquise yamjonga ngokukrokra yaza yambuza:
  - Ngaba ufuna ukuya eMhlabeni? Yintoni esingayithandiyo?
  UDominica waphawula ngokumangalisayo:
  - Malunga nehlabathi lakho singakwazi ukuthetha into efanayo naleyo u-Ostap Bender athetha ngayo ngobume beCaucasus - intle kakhulu-ingcamango ye-idiot!
  UCassandra wancuma kwaye wathi:
  - Kwaye uhlakaniphile, kodwa uvila! Awunayo inzondelelo yempambano eyaneleyo yokuya kwiinjongo zakho njenge-bulldozer yejethi, ngaphandle kokuyeka!
  Umdlali we-actress wenza ubuso, wathi:
  - Akukho zibulldozer zejethi. Ubuncinci emhlabeni!
  I-nymph marquise yanqwala ivuma:
  - Usenokuba awunayo. Kodwa kukho iintlanga ezihambele phambili ngakumbi ngokweteknoloji kunobuntu. Nangona kunjalo, ukufika kubo kunzima ngakumbi kunokufika eMhlabeni.
  UDominique wacaphuka xa ebuza:
  - Ewe? Ngaba ziyakwazi ukubhabha phakathi kweenkwenkwezi?
  UCassandra waphendula ngokuzithemba:
  - Banga! Ngokomgaqo, sinokukwenza oku ngoncedo lomlingo.
  Umdlali we-actress wacula:
  Ewe kunzima ukuqikelela
  Kulindelwe ntoni kweli hlabathi limangalisayo...
  Siya kubhabha emafini -
  Ukukhwela inqwelomoya!
  Kwaye intombazana yachaza ngokucacileyo, isenza ubuso obubi:
  - Ndinike intonga yomlingo! Kwaye ndiya kwenza idayimani ubungakanani bevatala elungileyo!
  UCassandra wayefuna ukuthetha okuthile. Kwavakala ukuphaphazela kwamaphiko. Elinye inamba lalibhabha. Ngokunokwenzeka, kwanomfazi. Waphantse wabamba umjelo womthombo, owadubula phezulu esibhakabhakeni usuka emlonyeni wegriffin, egqunywe ngamagqabi egolide kunye neerubhi.
  Eli rhamncwa lineentloko-ntathu lalintle ngaphezu koloyiko.
  I-nymph marquise yaqubuda. UDominique wanikina intloko kancinci.
  Igongqongqo elimazi lathi thaa phambi kwabo. Kwavakala ilizwi elimnandi nelicacileyo kwirhamncwa elikhulu kangaka:
  Ngaba ungumhanahanisi osele ebizwa ngokuba ungumesiya?
  UDominica waphendula ngoncumo olumsulwa:
  - Andifuni ngokwenene ukuba ngumesiya!
  Inamba emazi yamangaliswa:
  - Kwaye kutheni loo nto?
  Umdlali we-actress waphendula ngokunyanisekileyo:
  - Kuba oomesiya badla ngokubethelelwa emnqamlezweni!
  Isilwanyana esinamaphiko sashukumisa amaphiko ayo. Unemikhulu, efana neyelulwane, inemibala emithathu kuphela: obomvu, omthubi noluhlaza. Akufuneki ukuthetha, yindibaniselwano entle.
  Inamba emazi yantyiloza:
  -Yaye uyakubona kwela hlabathi apho amagqwirha angama-scammers apheleleyo kunye nootsotsi?
  UDominika wahleka waphendula, ebonisa amazinyo akhe amhlophe kakhulu, abengezelayo:
  - Mhlawumbi yiloo nto. Nangona, kwakukho abaprofeti abathile. Njengomakhulu uVanga. Kuphela ngesizathu esithile iingqikelelo zakhe zazaliseka, njengomthetho , ngokuphindaphindiweyo.
  I-marquise-nymph yaphawula:
  - Nabakhafuli abakwinqanaba eliphezulu kunye namagqwirha alibona ikamva limfiliba. Kwaye nooThixo abaphezulu abayi kunika isiqinisekiso sento eya kwenzeka kwikhulu leminyaka. Yaye ngakumbi, kwiwaka nesigidi!
  Inamba emazi yadanyaza ukukhanya kwaye yantyiloza:
  - Ewe ... ukwenzela ukuba kukho izibikezelo zangempela kule planethi. Nokuba uxinzelelo lwakho lwe-hypernoosphere lwahluke ngokupheleleyo kolwethu. Nangona, mhlawumbi kungenxa yoko le nto ugcine imvelaphi yakho kwaye ungabi ngamakhoboka ethu!
  UDominica waphinda wahleka ngovuyo wathi:
  - Ukuba likhoboka lakho? Ihlekisa nkqu. Ngonaphakade omncinci, naphakade engenazihlangu.
  UCassandra wanqwala kwaye wacebisa:
  - Bonisa inamba ukubala into onokuyenza. Zama, ubuncinane ngoncedo lwe-wand yomlingo, ukwenza ubuncinane ithontsi lamanzi liwa.
  Umdlali we-actress wabetha ngokudelelayo:
  - Ithontsi elinye lamanzi? Ewe, oku akukho nzulu konke konke. Mhlawumbi kungcono ukuba ngokukhawuleza ufumane umphanda wegolide.
  I-Dragon Countess icebise:
  - Makenze imilingo njengoko efuna. Mnike intonga kwaye ubone ukuba ukhumbula ubuncinci amagama ngokuchanekileyo.
  UCassandra wagigitheka watswina:
  - Ewe, kubonakala kukuhle ! Jonga nje. I-wand yomlingo inamandla kakhulu, kwaye unokubangela umonakalo kwisixeko, izidalwa eziphilayo, kunye nawe.
  UDominica waphendula wathi:
  - Andinasidenge njengoko ucinga!
  I-Dragon Countess icebise:
  - Masimnike into engenabungozi kwaye engenamandla ngoko. Kungenjalo naye uyakundivulela umngxuma.
  UCassandra wacula:
  Ukubonakalisa ngomlingo,
  Sifuna italente...
  Kungcono ukuba udale
  iidayimani ezinkulu!
  Kwaye intombazana yenymph yacofa iinzwane zayo ezinganxibanga. Kwavela iringi ekhangeleka incinci yeplatinam. UCassandra wayijula ngonyawo lwakhe, kwaye i-artifact yomlingo yaphela kanye ecaleni kobuso bukaDominica.
  I-Marquise yakhala:
  - Ungathatha le ring. Yibeke kumnwe wakho wesalathisi. Kwaye zama ukunqwenela into ngokuvakalayo. Umlingo kuwo awunamandla, kodwa usebenza ngokulula. Akwanele ukuba idayimane ilingane nekakhukhunathi, kodwa, umzekelo, ubukhulu bepea banele!
  Umdlali we-actress wabamba umsesane esandleni sakhe. Kodwa endaweni yomnwe wesalathisi, wawubeka kumnwe wakhe ophakathi kwaye, encuma ngokuphoxayo, wabuza:
  - Kuthekani ukuba uzama ngolu hlobo? Kuya kwenzeka ntoni emva koko?
  UCassandra naye wancuma ngokuphoxayo:
  - Kulungile, zama!
  UDominica waphendula wathi:
  - Yosa izithende zemarquise ngomlilo!
  Idangatye lavutha phantsi kweenyawo zikaDominica . I-sole engenanto yatshiswa kakhulu, yakhala kwaye yaqalisa ukubaleka. Ngokwenene, umlilo awunamandla. Kodwa asikwazanga ukuya kude. Intombazana yayisonge kumsila omde wegongqongqo.
  Kwavakala ilizwi elimnandi, lobufazi liphuma kwisirhubuluzi esinamandla.
  - Wowu! Usandul 'ukufika kwihlabathi lethu, kwaye ufuna ukukhubaza i-nymph, isalamane soThixo ophakamileyo? Ngaba uyazi ukuba ngenxa yoko uya kuthunyelwa njengekhoboka ekwarini? Uya kusebenza khona uze ngokupheleleyo, ukhonkxiwe ngemixokelelwane, wamkele izabhokhwe neentonga, usidla isonka namanzi. Kananjalo kuya kufuneka ulale ukhonkxiwe naphezu kwamatye. Kwaye akukho nto uyazi ngaphandle kokusebenza nzima kunye nezabhokhwe. Ngokukodwa ngoku , xa amakhoboka angamadoda ethe saa, intombazana ende nenezihlunu njengawe ayisayi kusilimaza emigodini!
  UDominica wothuka ngala mazwi. Wakha wadlala uCleopatra kwifilimu ephantsi kwebhajethi. Ukugcina imali, umzobo wawunesihloko esithi "Cleopatra ekuthinjweni kuka-Augustus." Oko kukuthi, nayo ayiyocanon. UCleopatra akazange azibulale kwaye wabanjwa.
  Kaloku, wathunyelwa emigodini. Apho wahambahamba ze kwaye enganxibanga zihlangu. Kwaye ukuhamba kumatye abukhali kumgodi ongenanto kubuhlungu kakhulu. Ewe, thwala umthwalo nawe. Kwakuyimfuneko ukuba ukubila kwekhoboka kube yinyani, kwaye ubuso bakhe bube yinyani, azenzi ngathi udiniwe.
  Kodwa, ewe, yimuvi nje, kwaye inexabiso eliphantsi kakhulu. Yaye bambetha ngesabhokhwe, nto leyo eyayingeyonyani. Kodwa kusebuhlungu . _ _ Nangona igazi, ngokuqinisekileyo, laliyinkohliso.
  Ngokubanzi, ifilimu yayingabizi, kwaye ngaphandle kwee-quarries kunye namantombazana anesiqingatha-ze, akukho nto enye eyaboniswayo. Ubalo kwakubonakala kutsala amadoda axhalabileyo ngokwesondo. Ewe, kwaye, wonke umntu uyazi igama - uCleopatra! Kwaye oku kungasetyenziselwa ukuthenga
  UDominika waphefumlela phezulu, kwaye hlobo luni lwelindle abadlali befilimu ngamanye amaxesha bahlamba kulo?
  I-nymph marquise yantyiloza:
  - Musa ukuba buhlungu, sithandwa, siyakufuna. Asiyi kukunikela nakubani na.
  I-Dragon Countess yagquma:
  - Makazame ukuziqhelanisa kwakhona phambi koviwo. Ewe, makhe sizame ukudibanisa into!
  UDominica waphulula iring waza wathi:
  - Ndifuna itshokolethi ice cream!
  Intombazana yayithatha yaza yomelela.
  Kwaye umxube womkhenkce otyumkileyo kunye netshokolethi iphola kuyo. Ngenxa yoko, iDominica yayimdaka ukusuka entloko ukuya ezinzwaneni, kwaye yade yakrwela.
  Igongqongqo lahleka kakhulu kangangokuba iijethi zomthombo zashukuma neentyatyambo zashukuma.
  I-nymph marquise izolile yathi:
  - Kulungile! Ngokuchasene noko, unesakhono esikhulu, waphinda wavelisa i-ayisikrimu eninzi kunye netshokholethi nge-artifact enjalo, engenamandla kakhulu!
  UDominika wakhotha itshokolethi ezidleleni zakhe kwaye watshicela ngenxa yokudana, encwina:
  - Yena krakra!
  UCassandra wahleka kwaye wathi:
  - Kwaye itshokolethi iyakrakra. Ubungayazi le nto?!
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Kwaye apha, eMhlabeni naseRashiya, kumnandi !
  UMarquise wanqwala:
  - Ndiyazi! Siyayazi nendlela yokwenza itshokolethi eswiti. Kodwa okwangoku kuya kufuneka waneliswe zizinto onazo. Ngokuchanekileyo, awukhange uchaze uhlobo lwetshokholethi oyifunayo. Kwaye ngokubanzi, kuhle ukuba uyalele i-ayisikrimu kuphela. Ukuba kwenzeka kuwe, umzekelo, ukuhlamba igolide, uya kubetha phezulu kwentloko yakho kakhulu.
  UDominica wabhala ngobuchule:
  - Ubomi buguquguquka ngokupheleleyo, kwaye yonke into iphezu kwentloko!
  I-Dragon Countess icebise:
  "Endaweni yobuvuvu, engayi kumnceda xa engena kwisikolo seedragoni, kungcono ukumyeka azame ukwenza idayimane encinci." Ngokuqhelekileyo, oku kunokwenzeka kwabo banezinga eliphezulu langaphakathi lobuchule bomlingo.
  UCassandra waphendula wathi:
  - Hayi! Le yindlela ecacileyo kakhulu. Kuya kufuneka wenze ngobuqili ngakumbi.
  UDominika wafutha ngokungenangqondo:
  - Ndimanzi kwaye ndimdaka, inkukhu nje eyosiweyo. dingayilungisa le nto?
  I-nymph marquise yanqwala:
  - Kakade ke, ubuhle bethu!
  Kwaye wenza isibhozo ngentonga yakhe yomlingo. Yadanyaza ngesibane esizuba. Kwaye ngoku intombazana evela eMhlabeni yacoceka kwaye icocekile kwakhona, kwaye phantse yonke imikrwelo yanyamalala. Ngaphandle kwesinye esidleleni sasekunene.
  Kodwa uDomika akazange azibone, kwaye akazange ahoye.
  I-dragon Countess yafutha:
  - Kwaye ke, sithandwa sam ... ndiyabona ukuba uyayiqonda into? Ke, intombazana entle evela kwiplanethi yetekhnoloji ekhulayo?
  Ephendula, uDominique wacula:
  Kodwa kutheni,
  Akunakwenzeka ukuba uphile ngengqondo yakho!
  Kaloku, ubomi abufundisi nto!
  Kodwa kutheni! Kodwa kutheni!
  Kwaye wahleka, kuba le ngoma, eyenziwa nguBoyarsky , yayifanelekile kwaye intle. Kodwa ilizwi lakhe lengelosi labangela intsini kuphela.
  UCassandra wafutha, amehlo edanyaza:
  - Awunakukhanyelwa uburharha. Kodwa ngaba ukhe uzimisele?
  UDominica wafinga iintshiya. Wakhumbula indlela awayedlala ngayo intombazana eyafumana amanqaku abi esikolweni. Kwaye kwakungekho ndlela yokubonisa ubuso bakhe ukuba bucaphukile. Ngokwahlukileyo koko, ndandifuna nokukhupha amazinyo. Ewe, kuyaqondakala ... Unomoya omninzi entloko. Umzekelo, abanye abafana baya kukhupha amazinyo kwisihlwele, kwaye yiyo yonke indima yabo!
  Kwaye uDominica wayefuna ukudlala ... Iinkosazana, kunjalo.
  I-Dragon Countess emva koko yacebisa:
  - Mvumele ukuba adanise kuthi ngcono. Ubumbona ukuba udanisa kakuhle kakhulu kwiimuvi .
  Le yokugqibela yinyaniso. IDominica yayinokudanisa. Bade bafuna ukumthatha ukuba athathe indima ka-Esmeralda. Ngaphezu koko, ngokutsho kwecanon, kubonakala ngathi akayena negypsy. Kwaye kutheni i-blonde eqaqambileyo ingadlali le ndima?
  Kodwa ukulungiswa kwefilimu yeeklasikhi, kunye nakwamanye amazwe, kubangela iingxaki ezithile. Ngoko ke, wafotwa kwindima eyahlukileyo, kodwa nokudanisa.
  Ewe, ewe, wayekuthanda ukudanisa kwaye ekwazi ukudanisa. Nangona kunjalo, wayithabatha waza wagqabhuka:
  -Gcina isiphatho!
  I-marquise nymph yatswina:
  - Yintoni enye?
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  - Nokuba iigypsies kwimarike azidanisi simahla. Ngoko ke ndifuna ibhegi yegolide. Ngaba ayicacanga?
  I-Dragon Countess yagquma:
  -Onjani umntu onetshiki ! Enyanisweni, indawo yayo engcono kakhulu kwiikwari. Apho uya kwangaxeshanye akhulise unyamezelo aze aziqhelanise nokuthobela. Ngenxa yoku, kufuneka akhuliswe ngqwabalala!
  Kuthe kusenjalo kwabaleka intombazana yeza kubo. Ngenkangeleko ebebonakala ukuba ngumntwana womntu ongaphantsi kweminyaka elishumi. Kodwa kwangaxeshanye, wayenxibe izacholo ezixabisekileyo, ngokungathi usevenkileni. Iinyawo ezingenanto, ezincinci, ezingabantwana zibukeka zingafanelekanga kwaye zingenangqondo kwizinto zokuzonwabisa ezinjalo.
  Intombazana yajonga:
  - Ndingalithenga eli khoboka kuwe. Ufuna malini ngayo!?
  UCassandra waphendula ngokuzithemba:
  - Le ntombazana ayithengiswa! Kwaye ngelixa engelokhoboka. Nangona kunjalo, mhlawumbi akayi kukhululeka ixesha elide.
  UDominica waphendula wathi:
  Hayi indlela ekungafanelekanga ngayo ukuba umntwana azithengele amakhoboka!
  I-marquise-nymph yaphendula ngokuzithemba:
  - Lo akuyena umntwana, kodwa i-hobbit yabasetyhini! Kwaye izinto zokuzonwabisa zikhangeleka njengabantwana babantu...
  Intombazana yanyathela ngonyawo lwayo oluncinci ngomsindo yaza yantyiloza:
  - NdinguBaroness! Yaye oku kuthetha ukuba umkhonzi wakho ubophelelekile ukuba aqubude kum.
  UDominica watswina ngamandla:
  - Ungakhathali ! Ndiya kuqubuda kumntwana!
  Ukuphendula, i-hobbit baroness yahlutha isandla sakhe sasekunene. Umbane waphuma waza wabetha umdlali oyintombazana kwimilenze yakhe engenanto. Ekuphenduleni, uDominic obuhlungu wakhwaza into. Kwaye ikeyiki enkulu egqunywe ngekhrimu yawela kwintombazana enesibindi. Wade wawiswa ezinyaweni zakhe, kwaye inzwana encinci yawa kwipavumente. Kodwa ngoko nangoko watsiba, zonke ziqatywe kwibhiskithi, ubisi olujikisiweyo kunye nentlama yetshokolethi. I-hobbit baroness yamshukumisa ngasekhohlo, engenanto, unyawo oluncinci, kwiinzwane zakhe ezimbini zamakhonkco anamatye anqabileyo abengezela.
  Kwaye lonke iliza elimangalisayo letsunami labhabha laphuma. UDominic waphoswa kwiimitha ezingamashumi amabini ukuya phezulu. Emva koko, intombazana yawa phantsi. Ngethamsanqa, ekubeni wayedanisa ukususela ebuntwaneni kwaye edlala kwiifilimu, wayesele ewile kwiindawo eziphakamileyo ngamaxesha amaninzi kwaye wenza i-acrobatic stunts.
  Ngoko ke, uDominika wazihlanganisa ekwindla njengekati waza wahlala ngempumelelo. Ngaphandle kokuba imilenze yentombazana, esele itshiswe ngumlingo wokulwa, yafumana intlungu ebuhlungu xa idibene neetayile ezinemibala egubungela indawo. Intombazana yakhwaza.
  Kwaye inamba ibala yasonga umsila wayo omde, onjengompayini kurhangqa lomkhafuli kwaye yafutha:
  - Yeka umlo! Kungenjalo niya kubanjwa nobabini! Ukuba ufuna ukulwa, kukho iindawo zoqeqesho ezikhethekileyo apho umlingo kunye nezinye iiduel zibanjelwe khona!
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  - Ewe, i-duel kanye! Kuphela ngaphandle kwezixhobo - izandla neenyawo!
  IHobbit Baroness yarhona ngokudelela:
  - Yilwa nekhoboka! Xa ndithetha inyani, oku kuyandoyikisa ! Kungangcono ukumthumela emigodini . Ukufundisa isidenge umlingo kuyingozi kakhulu.
  I-marquise-nymph ivumile ngethoni enzulu:
  - Ndiqala ukucinga njalo. Ewe, le ntombazana inesipho esikhethekileyo sokudala iintlekele kunye nokubangela iingxabano.
  Umdlali we-actress waphikisa:
  - Andiyi kuye nabani na kuqala! Ngokubhekiselele kwabanye ... Ngako konke ukungaphumeleli, yazi indlela yokulwa, kungenjalo awuyi kubona impumelelo.
  I-dragon countess yakhulula intombazana ekhohlakeleyo, eyayikhangeleka njengomntwana, kodwa yayikwazi ukubeka yonke imikhosi yamatanki ukuba ibaleke.
  Umsila wawungcoliswe kancinane yikhrimu, ubisi olujiyileyo, iswekile setshokolethi, kunye nebhiskithi. Ikeyiki yayinkulu kwaye ngokucacileyo yenziwe ngokusuka entliziyweni. Kulusizi nokuba bayiqhekeze endaweni yokuba bayitye. Ukubala kwenamba kwahlutha iminwe kunye namanqina akhe, kwaye umsinga wekristale womthombo wahlamba phezu kwakhe, uhlamba ukungcola.
  UCassandra wanqwala.
  - Ucoceko ngundoqo kwimpilo! Oda kuqala!
  I-Hobbit Baroness yahlikihla omnye wemilenze yakhe emincinci, esukisiweyo, ebukekayo komnye. Kangangemizuzwana embalwa walayita okwebhalbhu yesibane. Kwaye konke ukugqithisa kwezokupheka okwakungcolise kakhulu intombazana yegqwirha yanyamalala. Kwaye ubucwebe obutofotofo babukhazimla ngamandla ahlaziyiweyo. Eneneni, waba ngathi yinkosazana kangangokuba uDominika waziva ethantamile.
  Kwakhona wafumana ithuba lokudlala inkosazana inkosazana kwenye yamabali asentsomini. Apho kwafuneka ahlukane neempahla zodidi nezihlangu zexabiso aze abe sisicaka segqwirha. Nxiba amalaphu kwaye uhambe ngezihlangu zokhuni. Kwaye kwiipads ezinjalo zibi kakhulu kunokuba zingenanto. Wada waqalisa ukucenga umlawuli ukuba kungcono ukwenza ifilimu ngaphandle kwezihlangu. Emva kwayo yonke loo nto, iinyawo zentombazana ezingenanto kwiingubo zaziza kugxininisa intlupheko kunye nokutshintsha kwesimo senkosazana ukuya kwikhoboka le-de facto kakhulu ngakumbi.
  Kodwa umlawuli ngokucacileyo wayenezakhe iimbono. Ekugqibeleni, xa wayesaba kwinqaba yokufa, ekugqibeleni wazikhulula izihlangu kunye nezitokisi, kwaye emva koko wayengenazihlangu, eziva evuya ngokwenene. Noko ke, ngoku iinyawo zakhe ezazinganxibanga zazigqabhukile, kwaza kwavela namadyungudyungu amancinci, awayebuhlungu yaye ecekiseka!
  I-hobbit baroness yolulela intende yakhe encinci, ithenda kwaye kwangaxeshanye ilukiwe, kuye, exhawula isandla sikaDominica ngamandla obuntwana kunye nokuntyiloza:
  - Kulungile, uxolo! Igama lam ndinguLaska. Kwaye ungacingi, ndoda, ukuba ndiyintombazana engenabungozi, ii-orcs, ii-goblins, ii-spores zikaKoshchei, zonke zifumene lukhulu kum !
  UDominica wabuza emangalisiwe:
  - Uneminyaka emingaphi, mntwana?
  UWeasel wancuma waphendula:
  - Phakathi kwabameli besini esilungileyo akuqhelekanga ukubuza malunga nobudala! Ngokujonga kwam, nantso ubudala ondinika yona.
  Umdlali we-actress wahleka waza wathi:
  - Uneminyaka elishumi ubudala! Hayi kwakhona!
  I-Dragon Countess yagquma:
  - Ewe, sele engaphezulu kwamakhulu amathathu. Ntoni, nangona kunjalo, ayinamsebenzi. Kwihlabathi lethu, onke amabhinqa aselula kwaye ahle. Hlala nathi ntombazana, uya kuba yindlovukazi yethu!
  UDominica uphendule ngesibini esidumileyo:
  Ukuba umkhosi ongcwele uthi,
  Lahla uRus, uhlala eparadesi ...
  Ndiya kuthi: "Izulu alifuneki;
  Ndinike ilizwe lam!
  . ISAHLUKO Sesi-3.
  UMarquise kunye noBaroness baqhwaba izandla kwaye bakhwaza ngazwinye:
  - Bravo! Ngaba uyenzile le nto ngokwakho?!
  UDominica wanikina intloko yakhe yegolide kakubi:
  - Hayi. Ayindim. Omnye umntu, andikhumbuli umbhali!
  UCassandra wacaphuka:
  -Okumangalisayo, unenkumbulo entle!
  Umdlali we-actress waphendula ngokunyanisekileyo:
  - Ndicinga kakhulu ngam kunabanye. Kungcono ukubazisa ngakumbi ngam kunokuba ndenza ngabanye . Ngamanye amaxesha ndiqamba, kwaye akukho mbi kunePushkin.
  Inamba ibala yakhupha amazinyo akhe aqaqambileyo, amenyezelayo njengedayimani emlonyeni wayo obanzi kwaye yathi ngokunzulu:
  - Mhlawumbi ungacula into eyeyakho?
  UDominica watsho ebongoza, ephulula iinyawo zakhe ezitshileyo:
  - Akukho mbuzo! Ndinike nje inkozo yegolide enye. Kwaye ndiza kukwenzela ingoma emnandi. Kwaye ucule ilize? Ayihlonipheki! Kwaye ngokuncinci, akunanzuzo!
  I-marquise-nymph yafinga iintshiya, kwaye intonga yakhe yomlingo yadanyaza ngendlela eyoyikisayo esandleni sakhe, wayezimisele ukohlwaya intombazana ekhohlakeleyo eyaba nobuganga bokuphikisa inamba.
  Inamba ibala ikhwelo ngokuxolelana:
  - Mnike ingqekembe yesilivere. Makacule ngokusuka entliziyweni.
  UDominica wancuma, amazinyo akhe, egqibelele, abengezela okweencopho zeentaba ezinomkhenkce kwilanga eliqaqambileyo emini emaqanda. Uye watswina:
  - Imali ngaphambili!
  Imvubu yamphosa ingqekembe yemali yaza yakhala:
  - Apha, yibambe!
  Intombazana yawujula umlenze wayo phezulu yaze yakwazi ukubamba isiqwenga sesilivere esingqukuva ngeminwe. Emva koko wayidlulisela entendeni yesandla sakhe. Ndajonga ingqekembe. Kwakungekho nto, isilivere yayintsha ngokupheleleyo, kwelinye icala kwakukho inamba eneentloko ezisixhenxe, kwaye emathupheni alo yayiphethe intonga kunye ne-mace. Kwaye kwelinye icala , intombazana enhle eneenwele ezinqabileyo ezinqabileyo kakhulu. Kwaye ithandeka.
  UDominika akazange akwazi ukumelana nesilingo sokuzama le ngqekembe kwaye waphendula ngoncumo:
  - Oku kuthandeka. Izinto ezipholileyo.
  Umkhwezeli wafutha:
  - Ngoku, cula! Makhe sibone ukuba yintoni onokuyenza!
  I-Dragon Countess yongeza:
  - Kwaye kufuneka ucule kakhulu, kwaye wenze i-ballad ende okanye ngaphezulu, kuba sihlawule!
  Umdlali we-actress wavuma ngentloko:
  - Ewe, ndiyayiqonda loo nto! Awukwazi ukucula ngathi...
  Kwaye ke unxulumano aluzange lwenzeke kuye. Ewe, ukuthi i-nightingale ayilunganga ngokupheleleyo okanye ayifanelekanga. Kodwa enye into, akunjalo ngokwenene!
  Intombazana yenymph yanyathela ngonyawo olungenanto:
  - Masiqalise!
  UDominica waqalisa ukucula ngelizwi lakhe elicacileyo nelithambileyo;
  Ndandingumdlali weqonga odumileyo
  Ukwenza ifilimu, izithuko, umculo, iibhola...
  Waqala ukudanisa ngomsindo nangokurhabaxa,
  Njengombonakaliso kaSathana!
  
  Imilenze yam yomelele kakhulu
  Balwa ihopak enomsindo...
  Singamantombazana apholileyo
  Masisuse lowo uchwechwelayo ngoko nangoko!
  
  Kodwa ndizifumana ndisehlabathini, uyazi, elikhethekileyo,
  Apho iidragons zilawula njengookumkani...
  Umyalelo apho mtsha kakhulu,
  Ubuncinci krazula ihempe yakho!
  Kwafuneka ndibe likhoboka elingenazihlangu
  Ufumana isabhokhwe emqolo...
  Amafu aphezu kwethu aluhlaza okwesibhakabhaka,
  Indawo ayimnandanga eMhlabeni!
  
  Nanku umntu ongqongqo esiza kum,
  Uye wabamba isabhokhwe ezandleni zakhe...
  Inkwenkwe enentloko emhlophe yabaleka -
  Ikhoboka alinxibanga zihlangu, umniniyo ngokucacileyo ubi!
  
  I-gnome iyahleka, ichukumisa amazinyo akhe ngeempuphu zayo,
  Njengentombazana enenqaku , ihashe...
  Ukuze ibhere liyidlakaze ngonyawo olungqukuva -
  Oku kuya kuba sisiphelo senkqayi yenkqayi!
  
  Kodwa bandithengisa emigodini,
  Kwakungekho ndawo zibonakalayo kwi-harem...
  Kwaye bandinika isabhokhwe esinamandla ekundisukeleni,
  Kaloku intombi itya kakhulu!
  
  Nantsi i-gnome indikhokelela entanjeni,
  Ubukhazikhazi bentombazana buyamangalisa ngokwenene ...
  Ilizwi lekhoboka licace gca.
  Kodwa ekugqibeleni kukho ooziro kuphela!
  
  Ndiphantse ndahamba ze ndinganxibanga zihlangu
  Ndisebenza emigodini njengaloo donki...
  Mama, ndithi, sithandwa sam,
  Hayi indlela okwaba bubudenge ngayo!
  
  Ndandiyintombazana enobuchule
  Ndaphindaphinda amaqhezu entlokweni yam...
  Kwaye ngoku, khawucinge ngayo, umbhinqo,
  Ndikhotyokisiwe!
  
  Ixesha elide, ixesha elide ndinyamezele i-gnome,
  Ndafumana isabhokhwe emqolo...
  Bandibethela ishishini hayi ngeshishini,
  Bandithembisa ngokundityisa kamva!
  
  Kodwa amakhoboka angenazimbadada akreqa;
  Ii-crowbars zisebenza, izando,
  Kwaye ngoku, yithathele ingqalelo into yakho ,
  Kwi-gnome enenkqayi Ndifile !
  
  Ke, abo bangendawo babulawa.
  Siye safumana iingozi ezimasikizi...
  Kodwa, ndikholelwe, sizikhulule -
  Amantombazana abonise udidi oluphezulu!
  
  Ngoku ke sinomkhosi omkhulu ngoku.
  Abafana nabo baya kulwa nathi...
  Saphula amakhaka njengeebhodi,
  Abalawuli abakhohlakeleyo baya kuba kaput!
  
  Kwaye ke ubukhoboka besihogo buya kunyamalala,
  Indoda ilungisa amagxa ayo...
  Siya kubuphelisa ubukhosi, siziintshaba;
  Kuya kubakho inkulungwane yolonwabo nenkqubela phambili!
  
  Kwaye kuya kubakho uxolo emhlabeni wonke,
  Mntu, inkwenkwezi enkulu...
  Siza kubhabha emoyeni weenkwenkwezi, uyazi,
  Amaphupha abantu mawazaliseke!
  Intombazana yaphela ngenowuthi ephezulu, nelizwi layo belibengezela ngathi ziintsimbi zesilivere.
  Intombazana yenymph yaqhwaba izandla. Ii-elves ezininzi kunye neetroli kunye nesibini sabantu nabo baphulaphule ingoma kaDominica. baphosa iingqekembe zakhe, isilivere, nobhedu.
  Umdlali we-actress waqubuda. Waza wazichola kwiithayile. Wathatha ezinye zeengqekembe ngezandla zakhe, kwaye ezinye ngeenzwane zakhe. Kwaye yayingumbono othandekayo.
  Ewe, unemilenze ehendayo nechuliweyo. Kwaye indlela entle kwaye inomtsalane ngayo kuye. Ewe, ziphi ezinye ii-prima donnas xa zithelekiswa naye? Ngaba baza kuba nobuganga bokudlala eqongeni benganxibanga zihlangu? Okanye kwisiketi esifutshane?
  I-Dragon Countess yaqaphela:
  - Le mvumi! Hayi, ungowasesikolweni. Kwaye kuphela kwi-academy, kwi-faculty ekhethwa nguye ngokwakhe.
  UDominic wagigitheka wacula:
  Thina mantombazana siya kuba ngabagwebi bethu,
  Kwaye ukuba kufuneka ukhethe, kwaye ukhetho lunzima ...
  Sikhetha iisuti zomthi,
  Kaloku abantu bakowethu banembeko yodwa!
  I-weasel ibhale kuTwitter:
  - Unelizwi ... Nje ingelosi ephezulu!
  UDominica wancuma wajula enye yeenkozo zemali phezulu ngonyawo lwakhe, wagoba wayibamba ngolwimi. Waza waqalisa ukukhala. Ukusuka ekudibaneni namathe, isinyithi esiorenji satshisa ngoko nangoko kwaye satshisa umlomo wobuhle.
  Yaqalisa ukutshica yaza yancwina intombi. Kwaye umnqweno wakhe wokucula waphela ngequbuliso.
  Intombazana yenymph yashukumisa umsesane wayo, kwaye ubushushu emlonyeni kaDominica bemka kwangoko. Intombazana yakhala:
  - Wowu! Ngoku ndiyaqonda ukuba kunjani ukuba ligongqongqo eliphefumla umlilo!
  UWeasel uthethe ngoncumo:
  - Kungcono ufike mva kunokuba ungezi,
  Intombazana ineminyaka emangalisayo ezayo!
  I-Dragon Countess yaqaphela:
  "Umlomo nomqala wenziwa ngendlela eyahlukileyo kunabantu, yaye ilangatye alitshi kwaphela. Ngoko musani ukuzikhathaza ngathi.
  Abaphulaphuli ababehlanganisene besenza ingxolo kwaye befuna, beqhwaba izandla:
  - Yenza enye into, wamkelekile!
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  -Ukuba ubhala iingqekembe zemali, ndiya kuyenza!
  Ukuphendula, ingxolo kunye neziqinisekiso:
  - Ewe kunjalo! Wamkelekile.
  Kwaye phantsi kwemilenze yentombazana engenanto, enezihlunu, ekhutshiweyo kunye nenhle, awayiphatha ngobubele obungenakulinganiswa, igolide, isilivere, iorenji, ubhedu kunye neplatinam yabhabha.
  UDominika wonwaba koku, waziva enomdla, waza waqalisa ukucula ngokuvutha;
  Izaqhwithi kunye nezaqhwithi azikho umqobo kwisibini sethu,
  Iintombi zeLizwe likaBawo, eziqhakaza njengeentyatyambo zerozi.
  Lowo ubengayazi imfazwe akasidlanga isidudu samabele.
  UThixo uMsindisi uYesu usikhokelela emfazweni!
  
  Siqhele ukulwa nakulwandle oluvuthuzayo.
  Wonke umntu ufana netshiphu engaphezulu.
  Ndiyakholelwa ukuba siya kuzikrazula izilo ezikhulu zeHorde edabini,
  Imbeko yethu ayinakugxothwa ngesando nehamile!
  
  Ikrele labashushu enqanaweni, kwinkangeleko eshushu kakhulu;
  Iincakuba eziloliweyo ziyimivumbo eyomeleleyo!
  Yiba lijoni elingenaloyiko; ngentliziyo eqinileyo, ethobekileyo;
  Ukuba kukho ukufa, yima ngxi, musa ukubaleka!
  
  Ewe , imfazwe, ngokuqinisekileyo, ayisiyosidlo esinobusi obumnandi.
  Ngapha koko, kukho iinyembezi phezu kwayo, kwaye igazi liphuma ngamandla.
  Ingcuka ibhomboloza ixesha elide kunye nebhere ngokugquma okukrakra;
  Kwaye vumela ukubetha ngokubuyisela kube sesweni, kungekhona kwishiya!
  
  Kukho umkhonto onokugqobhoza i-mail chain,
  Kukho amakhaka angenakungenwa yimfumba!
  Kodwa musa ukuba ligwala, musa ukuvumela iidemon ukuba zenze ubuso ,
  Ukuze ungabi njengomdlalo kwiminatha!
  
  Ndikholelwe, isisombululo esiqaqambileyo siya kuza,
  Kuwo wonke umntu kukho umvuzo ongenakufunyanwa phezulu!
  Kuba ingcinga yolwaphulo-mthetho, ndiyakholwa, impindezelo iya kuza,
  Abukho obunye ubugorha ngaphandle kwendlela enzima!
  Wacula ke uDominica, yaza isihlwele samqhwabela izandla ngomdla omkhulu. Nokuba bonke ngabafazi, akukho madoda kweli hlabathi. Okanye, phantse ngaphandle kwesondo esinamandla.
  Emva koko, i-dragon countess yashukumisa umsila wayo kwaye yathi:
  - Ewe, kufuneka ndihambe! Ndiyaphuma endleleni!
  I-nymph yathatha ingqekembe ngonyawo lwayo kwaye yacebisa:
  - Makhe sijonge. Ndiya kuphosa, kwaye uthi - iintloko okanye umsila ! Caba yintoni, le coin yeyakho, hayi, undibuyisela ingqekembe!
  I-Dragon Countess yagquma ngokuhleka kwaye yaphendula:
  - Ndiyawazi amaqhinga akho! Ngoko kungcono ukuba ungachithi ixesha lakho okanye intloko yakho!
  UDominika wancuma kwaye wathi:
  -Intloko ayizindlebe, ungayikrazula umnqwazi, awukwazi ukuyithunga kwakhona!
  Incukuthu yantyiloza yacula:
  -Iindlebe phezu kwentloko ziindlebe!
  Iindlebe phezulu kwentloko - isigulane kwisibhedlele sengqondo !
  I-Dragon Countess yabhabha emoyeni. Kwaye akazange aphawule malunga nento eculwa yile ntombazana. Kwaye oku, kufuneka kuqatshelwe, kupholile kakhulu.
  UDominica waqalisa ukuqokelela iingqekembe ngokukhawuleza ngezandla nangeenyawo. Kwaye wayenza ngesantya esikhawulezayo.
  U-Weasel uye waphawula, ezonwaya iinwele zakhe ngentonga yomlingo:
  - Imali, kunjalo, ibalulekile. Kodwa okubaluleke nangakumbi zizipela, izinto zakudala, iitalismans, iimbasa, iimbumbulu, njl. Ngaphandle koko, awuyi kukwazi ukuphila ubomi obutofotofo kunye nobunewunewu !
  UDominica wavuma:
  -Imali ayinakuthenga impilo, ndikholelwe,
  Imali ayinakuthenga uthando nembeko...
  Ngoko musani ukuxambulisana njengesilwanyana
  Yazi ukuba awuzukuthengisa ilizwe lakho ngenzuzo!
  Yaye intombazana, ibetha ingqekembe emfusa, ibetha ngesoli kuphela. Kwaye emva koko umlenze wakhe ongenanto ngokukhawuleza wajika, ngokuqhwanyaza kweliso, waba lunyawo lwedada.
  UDominique wakhwaza esoyika:
  - Yintoni esihogweni le!
  I-nymph marquise yaphendula ngoncumo:
  - Esi sisinyithi esikhethekileyo somlingo, sisebenza kuphela xa sidibana nolusu lomntu onoothixo beOlympian kusapho lwabo!
  Kwaye uLaska wadanduluka ngovuyo:
  - Wowu! Unalo uhlobo lwegazi kuwe. Ngoko asizange siphazame.
  UDominica waphendula wathi:
  - Kodwa oku kubi! Ukuba unako, susa inzipho zakho. Kwaye ndinike umlenze oqhelekileyo kwakhona.
  Umzi wanikina intloko:
  - Hayi! Kufuneka sele uyenzile le nto ngokwakho.
  Intombazana evalelweyo yakhala:
  - Inokwenzeka njani le nto?
  UWeasel ucebise:
  -Cinga engqondweni yakho ukuba ungathanda ukuba umlenze wakho ubukeke njani, cofa isithupha kunye nomnwe wesandla sakho sasekunene, kwaye kufuneka uphumelele!
  UDominic wayithatha waza wayazisa. Emva koko kwafika ucofa.
  Kwaye endaweni yonyawo lukanomyayi, kwavela unyawo kwi-boot evakalelwayo kunye ne-ski. Kwaye kwaba buhlungu ngakumbi xa ukutyibilika ekhephini kwakungxola kumatye anqabileyo.
  I-nymph yancuma yaza yacula:
  -Ootitshala basimahla,
  Ndichithe ixesha nawe...
  Andizange ndasokola ngelize nentombazana,
  Oyena mthakathi unobuchule!
  UDominica wacaphuka:
  - Andiyena umthakathi. Kwaye ndisafunda nje. Kodwa indlela eya kulwazi ayikaze ibe lula kakhulu ... Ewe , kwiimuvi!
  UWeasel wanqwala evuma:
  - Ewe, kwi-cinema, mhlawumbi nangaphezulu. Kwaye oku, kunjalo, yingxaki yethu enkulu.
  Abaphulaphuli baqala ukuhlanganisana kwakhona: yayingumbono ohlekisayo. Ngokuchanekileyo, kukho zonke iintlobo zamantombazana apha. Kwaye enkosi ngaloo nto. Umdlali wentombazana wazama ukucinga kwakhona aze aguqule unyawo lwakhe. Kodwa ngeli xesha kukho into evele kwimizila kunye ne-radar, nangona incinci.
  UDominica ucule ngaphandle kokulahlekelwa lithemba lakhe:
  Ndiyanicela ukuba ningamangaliswa
  Ukuba umlingo uyenzeka...
  Ukuba kuyenzeka, ukuba kuyenzeka,
  Ukuba umlingo uyenzeka!
  I-nymph yabuya yancuma yaza yathi:
  - Ewe, ukuhamba nelizwi lakho, kufuneka ube nobuchule bokusebenzisa umlingo!
  Emva koko intombazana ye-hobbit yabaleka yeza kubo yaza yacebisa, ijikelezisa intonga yayo yomlingo:
  - Masenze ngcono! Kwaye yazi, ndinesiqingatha sewaka leminyaka yokuziqhelanisa!
  UWeasel wachasa:
  - Hayi! Makazenzele ngokwakhe!
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  Ndilahlekelwe zingqondo, ndilahlekelwe zingqondo,
  Ndiza kuyenza ngokwam, ndiza kuyenza ngokwam!
  Yaphinda yasebeza intombazana evumayo. Kwaye emva koko umlenze wakhe, ukwimo yetanki enerada, ekugqibeleni waphinda wabuya umhle, wawumile ngaphambili. Kwaye kwabonakala ngathi kwenzelwa umyalelo.
  UDominica waphakama washukumisa iminwe yakhe. Umoya wakhe waba mnandi, kwaye wacula:
  Thina mantombazana sinamandla emhlabeni,
  Kwaye, ndikholelwe, awuyi kufumana iinzwakazi ezipholileyo ...
  Inene iintshaba zethu sizozintywilisela endlini yangasese ,
  Kwaye uya kuhlala ebonakala eneminyaka engamashumi amabini ubudala!
  Emva koko, ubuhle, uya kuhleka kwaye ahleke, ebonisa amazinyo akhe amakhulu kwaye acwebezelayo.
  UDominika waqalisa ukudanisa, imilenze yakhe enganxibanga yanyuselwa phezulu emoyeni. Uye wacula:
  Ndiligqwirha elipholileyo
  Ukuba ndigximfiza ngonyawo lwam, kuya kubakho ukuwa ...
  Ndandikuthanda ukutsiba ndinganxibanga zihlangu
  Yicinge njengento efanelekileyo ngokwenene!
  Le yingoma yakhe - imnandi kwaye ipholile!
  Nangona, kwelinye icala, ilula kakhulu kwaye ayinzima. Ewe, intombazana injalo ukuba awuyi kuba nesithukuthezi.
  Intombazana ye-hobbit yaqaphela:
  - Ufunda ngokukhawuleza kakhulu!
  Waza washukumisa imilenze yakhe, eyayihonjiswe emaqatheni ngezacholo ezigalelwe ngamatye anqabileyo, kunye nomsesane kumnwe ngamnye.
  Ubonakala ngathi ungumntwana, kodwa xa kujongwa inani lamatye, ngakumbi kumalungu akhe angaphantsi, ungumthakathi ophakamileyo.
  UWeasel wanqwala kwintombazana:
  - Ndikubonile kwenye indawo. Ngaba, ngalo naliphi na ithuba, Princess Alsou ?
  Ihobbit yabasetyhini yanqwala:
  - Ewe , injalo loo nto! Kodwa uyazi, Marquis, kunye nale ntombazana evela kwiplanethi enguMhlaba, awuyi kuba nangxaki!
  UWeasel wavuma:
  - Kunene! Kodwa akunakwenzeka ngenye indlela. Yeha, eli lihlabathi elingenakukwazi ukwenza ngaphandle kweengxaki kunye ne-adventures.
  UDominic ukhawuleze wongeza:
  -Ubomi obungenazo ii-adventure kunye nokuxhaphaza kuyadika kakhulu. Kufana nesuphu ngaphandle kwepepile!
  UPrincess Alsou wavuma:
  - Ewe oko kulungile! Yiloo nto eyenziwa ngabangendawo. Omnye wabo wakhupha isibetho esibulala isini esinamandla.
  UDominica wacula encwina:
  Awukwazi ukuhlala ngaphandle kwabasetyhini, yinyani,
  Kodwa ngaphandle kwamadoda, akukho luvuyo...
  Kwavela ngaloo ndlela, kwakubi kakhulu,
  Ukuba akukho mnini onamandla!
  UWeasel wavuma:
  - Ingayiyo! Kodwa apha, njengoko besithi, likrele elintlangothi-mbini. Kwelinye icala akukho sondo sinamandla, kodwa kwelinye...
  Ihobbit yabasetyhini yakhawuleza yachasa:
  - Hayi! Kubi macala onke. Ngoko akukho mfuneko yakuthetha ubuvuvu. Iinkunzi nazo ziyafuneka.
  UDominica waphendula wathi:
  - Iinkunzi kwizilwanyana. Kubantu abakrelekrele, kukho into eyahlukileyo.
  Wahleka uWeasel waphendula wathi:
  - Ewe, kuba amadoda, kunjalo. Kwaye andizange ndifumane nto yokuthetha.
  Amahobe aliqela, aneentsiba eziorenji kunye nemilomo ehonjisiweyo, abhabha edlula kuwo. Iintaka zazinomdla kakhulu. Ithandeka nje kwicala elinye. Kodwa kwelinye icala , kwakukho ukunqongophala kwencasa kuzo.
  IDominica ithathe indawo yayo:
  - Kutheni uthungisa imilomo yamahobe?
  Weasel wachaza:
  - Akukho mntu wakha! Oku kungenxa yokuba bakha amaqunube ngetopazi.
  Umdlali we-actress wathi:
  - Intoni? Ngetopazi?
  Intombazana ye-hobbit yanqwala:
  - Ewe, kukho amaqunube anjalo! Yintoni, ubungazi?
  Weasel waphawula wathi:
  - Wayenokwazi njani? Ukwihlabathi lethu mva nje.
  Abameli abathathu besini esilungileyo bakhawuleza isantya sabo. Kwaye izithende zabo ezingenanto, ezipinki zazidanyazela.
  Izindlu zavela ngeenxa zonke , zide, zifana nepinki, imfusa, i-emerald drills inyuka. Kwaye yayijongeka njengekamva eliqaqambileyo. Kwakukho neenqwelo-moya esibhakabhakeni. Ngokuchaneke ngakumbi, inqwelo eyenziwe ngegolide ezele ziidayimani, itsalwa ngamahashe amathandathu anamaphiko, amhlophe qhwa, ibaleka.
  Onke amantombazana amathathu athoba kancinci. Kodwa ngokucacileyo, umntu obekekileyo wayengenaxesha lobuhle, kwaye i-triumvirate yalandela ngakumbi.
  Kwakukho i-hippodrome ngaphambili, yayikhangeleka ngathi libala lemidlalo elikhulu. Ngokucacileyo yayiyindawo yomdyarho wamahashe.
  I-marquise-nymph yacebisa:
  -Kufuneka sijonge ukuba ngaba umfundi wethu unesiphiwo se-clairvoyance. Ngoko ke, siya kuzimasa imidyarho.
  Ejikeleze i-hippodrome kwakukho ucingo olude olunemesh olwenziwe ngesilivere kunye nentsimbi ye-orenji, egcwele iiperile kunye namatye aluhlaza okwesibhakabhaka kunye nemfusa, kunye neglasi ekhumbuza iglasi yeCzech . Kwaye yayikhangeleka intle kakhulu.
  Kwaye ekungeneni kwakukho imithombo emibini emacaleni, ekhupha iijethi ezinemibala emininzi kwizibini ezihonjisiweyo ezintle: - i-elf eyayimanga i-elf boy.
  Ewe, yonke into yayikhangeleka intle kakhulu. Kwaye emnyango kukho umlindi wamantombazana. Kwakhona kuhle kakhulu kwaye ekukhanyeni, isikrweqe sesilivere.
  Yonke into ibonakala imangalisa kakhulu. Kukho abameli abaninzi besini esifanelekileyo ngeenxa zonke.
  UDominika ukhumbule ifilimu malunga neGulag Archipelago kunye nenkampu yabasetyhini. Onke amabhinqa awayelapho, ngokungathi ngokuzikhethela, aselula, amahle, yaye enxibe imiwunduzo eshiya imilenze yawo emihle ibhenceke ngokupheleleyo. Ewe, ekubeni ihlobo laseSiberia lifudumele kwaye, mhlawumbi, lishushu, amantombazana ayenganxibanga zihlangu. Nto leyo eyenza ukuba ifilimu idume kakhulu phakathi kwamadoda. Kwaye uDominica wadlala ilungu le-Komsomol elivukelayo eliququzelele lonke uvukelo lwamantombazana. Kwaye ubuhle bade babamba izixhobo, kwaye bathatha yonke imikhosi ye-NKVD edabini, kwaye bakwazi ukuyiphumelela.
  Ifilimu, ngokuqinisekileyo, yavela ipholile. Kwaye amagorha angenazihlangu, abukekayo, amahle akhangeleka ebalaseleyo.
  UDominika, ngendlela, ekuqaleni wayefanele ukuba adlale indima yomzala kaFandera, owaququzelela uqhushululu lwamabanjwa, kodwa ifilimu enjalo yayinokuvalwa. Kwaye wenziwa nje umfundi ogqwesileyo kunye nelungu leKomsomol.
  UDominica waqubuda kwintombazana evela kunogada. Ngequbuliso, kanye phantsi koMhlaba, ngathi ngujeke ophuma kwibhokisi yesnuff, inamba yatsibela ngaphandle. Incinci , inkulu kancinci kune albatross, ineentloko ezintathu.
  Wabhabha waya kumantombazana, kwaye kwakhala ilizwi:
  - Ndibuyisele umzalwana wam!
  I-nymph marquise yaphendula ngokuncwina:
  - Oku akunakwenzeka, Belka.
  Ukusabela, intombazana yegongqongqo, amaxolo ayo abengezela kumalanga amathathu anayo yonke imibala yomnyama, namaphiko ayo mahle kangangokuba avuthuza emehlweni, yaqalisa ukugquma.
  - Ndifuna umzalwana! Ndifuna ubhuti! Uphi!
  Intombazana ye-hobbit yakhala:
  - Ewe, thina ngokwethu sixakekile sicinga ngendlela yokubuyisela amadoda ethu kuthi. Kwaye akukho mfuneko yokuba i-capricious.
  Intombazana enamba, yintoni onokuthi uyithathe kwintshontsho, izolile kwaye yantyiloza, yatsibela eDominica:
  - Ndiyazi ukuba unako! Nguwe okhethiweyo!
  Intombazana ebethayo yancuma yaza yacula iphendula:
  -Yonke into ayinakwenzeka, ndikholelwe, inokwenzeka,
  Kodwa ukusondela kule ngxaki kunzima kakhulu ...
  Nangona kunjalo, ukuba ucinezela ingqondo yakho ngelixa udlala,
  Ndingaba yintombazana entle yeJedi !
  Intombazana yedragoni yavuya yaza yantyiloza iphendula:
  Ingqondo yakho ayilingani nomnwe,
  I-Genius, uyazi, emhlabeni ...
  Kwaye ndilindelwe yinkwenkwe entle,
  Kwihashe elijijayo!
  UDominika waziva ehlekisa kwaye egigitheka:
  - Inamba ehashini? Le nto ibonakala ngathi!
  UMarquise wabhala wathi:
  - Yintoni, awuyazi ingcamango yesikweko !?
  Umdlali we-actress wahleka waza wathi:
  Sinokufela naphi na
  Nasekutshoneni kwelanga kwe-amber...
  Ngokubanzi, siphila ngokukhululekileyo,
  Ewe, simahla!
  Ngokufuziselayo!
  Intombazana enamba yakhupha izibane emlonyeni wayo, yayifana nekhaphukhaphu, yaza yatswina:
  - Le yingoma ethandekayo. Nangona kunjalo , ndifuna undwendwe oluhle oluvela kuMhlaba ongaziwayo ukuba lwenze enye into enomdla.
  UDominica warhoxa wathi:
  Ndiyazi ukuba ilizwi lam libetha iingqekembe zemali ngokungekho mbi ngaphezu kwee-nunchucks ezikhupha izithungu zengqolowa. Nangona kunjalo, kufuneka ndilicinezele ilizwi lam kwakhona! Kwaye ngenxa yantoni? Uchitha phi imali apha?
  I-marquise yachasa:
  - Okokuqala, uya kubheja ngemali yakho kwelinye lamahashe kwi-hippodrome kwaye uzame ukonyusa inkunzi yakho. Kwaye okwesibini, le ntombazana ayikho nje inamba encinci yabasetyhini, kodwa nayo inkosazana. Uya kukunika umsesane wakhe, oqulethe amandla amakhulu omlingo. Kwaye ngenxa yoku , ndikholelwe, kufanelekile ukuzama kwaye ucule ngokufanelekileyo!
  UDominica wanqwala intloko yakhe eqaqambileyo entanyeni yakhe eyomeleleyo kwaye wathi:
  - Kule meko, ndiyabona ukuba kukho into yokuzama! Ngaphezu koko, unokwala njani umntwana!
  Intombazana yegongqongqo yantyiloza:
  - Andinguye umntwana kwaphela. Ndiyinkosazana kwaye ndingayenza le nto! Ndiya kubhabha ndiye kwiplanethi yakho. Kwaye ndiya kutshisa ikomkhulu lakho.
  UDominica warhoxa ngokugrogrisa:
  - Kwaye sinokhuselo lomoya kubantu abafana nawe! Uthini na ngale nto, sigebenga?
  Intombazana yenyoka yambombozela:
  - Uya kuthunyelwa kwiikwari. uya kusebenza ze, ukhonkxiwe ngemivumbo yeentsontelo zamarhamente.
  Intombazana ye-hobbit yanqwala:
  - Ewe, angayenza! Ngaphezu koko, ungumntu. Kwaye abantu bethu ... Babhekwa njengezinga eliphantsi, ngenxa yezizathu ezininzi.
  Incukuthu yatswina:
  - Ngoko ucula ngcono! Uluntu sele luqokelelene apha, kwaye siya kufumana imali.
  Enyanisweni, kwavela ingxolo kwisihlwele sabameli abahlukeneyo besini esilungileyo, kwaye kwavakala ukuqhwaba kunye nezikhuzo:
  - Cula, ntyatyambo encinci, ungabi nazintloni!
  Ewe, ndoda, masidlale umculo!
  Sifuna ukuphulaphula i-trill yentaka yeparadesi!
  UDominica wancwina kakhulu kwaye waqala ukucula;
  Unxweme lwe-Elfa lubanzi , lunethambeka,
  Amaza atshiza ngokubengezela okukhazimlayo...
  U-Elfia waba lilizwe lam lokuzalwa,
  I-nightingale itrill isiculela ingoma emnandi!
  
  Kwiphenyane elibanzi, mna kunye nesithandwa sam sihamba ngomkhumbi,
  UZlata Val wehlisa iintsimbi zakhe.
  Hayi indlela ekumnandi ngayo ukuba mna nentanda yam sihlale ndawonye.
  Kulusizi ukubamba ingwenya ngentonga yokuloba.
  
  Hayi, hayi amanzi, iinkwenkwezi ezirhashaza,
  Yindalo esinika i-champagne.
  Lo mhlaba ufana nomama endimthandayo,
  Isisa somhlaba kwisinxibo sasebukhosini!
  
  Ithontsiza njengeeperile phantsi komqadi wenyanga
  Ithaphaza njengebubu leenyosi ezinephiko lesilivere...
  Virgo, ufana nengelosi enephupha kum,
  Ngobuso bobumsulwa - eyona Madonna ecocekileyo!
  
  Ivumba bubusi, neenwele ziyisilika;
  Imilebe yohlukana njenge satin.
  Ndiyakholelwa ukuba ixesha ekudala lilindelwe lifikile,
  Iintsomi ziya kuba yinyani!
  
  Imilebe yethu yachukunyiswa yimincili,
  Ubumnandi bunjalo kangangokuba akusekho magama .
  Ndikholelwe, ungubuhle obungamanga,
  Iqashiso liya kuthatha isigqibo, yiphose ingqekembe phezulu!
  
  Nantsi imincamisa emva kwenye,
  Ukuncwina kunye nokuhleka kovuyo lwethu oluvuthuzayo.
  Ubungcwele bomphefumlo buya kugcinwa yikerubhi;
  Okhethiweyo uya kuphosa uluhlu lwezono kwi-urn.
  
  Hayi, yazi, kukho ubuhle ngaphezu kwakho emhlabeni,
  Umdla uvutha njengomlilo oqaqambileyo entliziyweni yam!
  Siza kuhlala kwelona lizwe lilungileyo,
  Masivule iifestile nocango emajukujukwini!
  Le nzwakazi yacula ingoma emnandi. Kwaye amantombazana ayo yonke imivumbo amqhwabela izandla. Kwaye kwangaxeshanye baphosa iingqekembe zemali, kuquka negolide. Kwaye kulungile .
  Intombazana ye-hobbit yashukumisa intonga yayo yomlingo, kwaye imali yaqala ukwenza imfumba eyahlukileyo ngokwayo. Kwaye kwakhula ikholamu yemali enemibala emininzi.
  Intombazana yegongqongqo nayo yaqhwaba izandla, yaze yakhulula amadangatye aqaqambileyo kwiintloko zayo ezintathu. Emva koko wathi ngokukhawuleza:
  - Oku kunjalo, kulungile, kodwa akwanele! Ndifuna undiculele nam!
  UDominica wafixiza wabuza:
  - Ngaba loo nto kakhulu?
  UMarquise wamthulisa:
  - Ngaba ufuna ukufumana iringi exabiseke ngolo hlobo ngengoma enye nje? Ewe, awunangqondo ! Yiba nesazela, kuba i-artifact ibalulekile.
  Intombazana ye-hobbit yakhala:
  - Into nganye inexabiso layo. Kwaye ngokuqhelekileyo, kwi-artifact exabisekileyo, kufuneka uzalise iminqweno emithathu, okanye unikeze iinkonzo ezintathu. Le yimithetho. Kwaye wena ngokwakho uyasiqonda isizathu!
  Abaphulaphuli bamantombazana ahlukeneyo baqhwaba izandla kwaye banyathela ngeenyawo zabo, kwaye kunqabile kakhulu ngezihlangu:
  Yiza, ucule ngakumbi!
  Sifuna iingoma!
  Kuya kuba lula kakhulu !
  Yenza uthando!
  Siza kukuhlawula kakuhle!
  UWeasel wanqwala kuDominika:
  - Ewe, musa ukuqhekeza! Yiza, cula!
  Kwaye ubuhle obuhle bamshukumisa eqaqambileyo, eqaqambileyo. Wayinyathela imilenze yakhe engenanto, enezihlunu kwaye wacula, ngemvakalelo enkulu kunye nentetho;
  yethu , inyaniso yethu
  Iquka ukuthwala ukholo!
  Kwaye hayi ngomso, hayi ngomso,
  Kwaye namhlanje gcina i-Fatherland!
  
  Siyayihlonipha iElf yethu ,
  Emva kwayo yonke loo nto, ungumhlaba wonke, yazi umhlaba!
  Ibhanile yethu ebomvu yelizwe likaMama,
  Kwaye akukho bomvu obuqaqambileyo!
  
  Uvulindlela akabulisi tuu
  Uphawu lwakhe yiflegi ye-Motherland!
  Salwa nomchasi ngobuchule.
  Ukufezekiswa kozuko kwivesi!
  
  Yazi ukuba kukho ukholo olunye kuphela emhlabeni,
  Ukholo kwi othandekayo , i-elfinism engcwele!
  Ke ukuba abantwana abonwabileyo bayahleka,
  i-Orcism igqabhuke enzonzobileni !
  
  Iqhawe ngalinye lalingumntwana nje,
  Phezu kwengca kunye nemisinga enganxibanga zihlangu...
  Kodwa ngoku une-winch ezandleni zakhe,
  Dashingly caba intsimbi ngehamile!
  
  Umntu ulola umpu ngoomatshini.
  Ewe, kukho umntu odubula egxeni!
  Ibhanile ebomvu iphaphazela njengeflegi ebomvu,
  Sibetha iintshaba ezimbi ngaphandle kokuqhula!
  
  Ookhokho bethu bathatha i-Orklin ngesibindi,
  Kaloku, kuthekani ngathi? Sisendleleni eya kuMars!
  Singabantu, hayi ii-macaques esebeni,
  lotshaba limbetha kanye esweni!
  
  Kodwa siyayazi indlela yokonwaba,
  Betha igubu, dlala amaxilongo!
  Ubuso babantwana abahle kakhulu,
  Kwaye ireyithingi yesine nesihlanu!
  
  Olona viwo lunzima lwedabi -
  Ukungahambi kule nto kufana nokufa!
  Kodwa ekufeni sinebhanile enethotshi,
  Ishumi elinanye ifolokhwe yobhedu ayinakuwa!
  Intombazana yacula kamnandi nangobuchule, kwangaxeshanye yadanisa, kwaye imilenze yayo yayihenda kakhulu. Kulusizi nje ukuba kwakungekho madoda anokuxabisa ubuhle bakhe. Kwaye intombazana inayo kwinqanaba elikhulu, kwaye igorha libonisa uxinzelelo kunye ne-ambience yakhe.
  Kwaye amakhulu aliqela amantombazana sele eqokelelene, kwaye enza ingxolo. Baphosa imali, kwaye banevumba elibi kakhulu lemizimba emincinci, emitsha, yabasetyhini kunye neziqholo zexabiso kunye neziqholo. Ininzi into yokwenza intloko yakho ijikeleze apha.
  Ezinye iingqekembe yayizezeramic, kwaye kwakukho neengqekembe ezimbalwa zeplanga , nto leyo yayintle kakhulu. Kodwa imali yephepha eqhelekileyo kwiplanethi enguMhlaba ngandlel" ithile ayibonakali. Kwaye oku akuqhelekanga ngandlel" ithile eDominica. Ngamanye amaxesha ingcinga ithi qatha engqondweni yakho malunga nendlela abakhohlakele ngayo apha. Kuthekani ngamakhadi e-elektroniki okuhlawula? Ewe, oku kumnandi ngokupheleleyo kweli nqanaba lophuhliso.
  Ngoko umntu waphosa ikhekhe elinesiqingatha esidliwayo ngekrimu phantsi kweenyawo ezingenanto zomculi wentombazana.
  Intombazana ye-hobbit yabetha ikhekhe ngombane kwi-wand yayo. Yawa ngephanyazo.
  Ubuhle obuncinci buphawulwe:
  - Musa ukuyenza loo nto kwakhona! Imali kuphela!
  Imvubu yacula:
  - Yenza imali! Yenza imali!
  Ndilibale ngokukruquka, ukonqena...
  Yenza imali! Yenza imali!
  Ukuba kuyimfuneko, ubuncinane imini yonke!
  Intombazana yegongqongqo yashukumisa amaphiko ayo yaza yantyiloza:
  - Ewe, le yinkonzo yesibini! Kodwa ukufumana iringi ye-artifact , ufuna neyesithathu!
  UDominica waphakamisa izidlele zakhe wathi ngelizwi eliqinisekileyo:
  -Ukuba uyafuna, ndingakuvuyela ukukuculela kwakhona! Xa ndithetha inyani, ndiyakuthanda ukucula.
  Abaphulaphuli abamalunga newaka labasetyhini, abameli besini esilungileyo, bagquma kwaye banyathela phantse zonke iinyawo zabo ezingenanto, ezintle, zamantombazana:
  - Cula kwakhona! Cula kwakhona!
  Bravo, nceda! Bravo, nceda!
  Intombazana enamba yachasa, iphakamisa ilizwi layo:
  - Hayi! Nika umsesane onje ngeengoma nje! Apha kufuneka enze into ebaluleke ngakumbi kwaye, kwangaxeshanye, inzima.
  Kwakhe kwathi cwaka. Ngaphezu kwewaka lamantombazana eentlanga ezahlukeneyo abambe ongezantsi elindele.
  Kuthe kusenjalo kwathi gqi inkwenkwe. Ummeli kuphela wesondo esinamandla phakathi kwabo. Wayengowohlanga loluntu, enxibe ibhulukhwe emfutshane kuphela, enezihlunu kwaye enophawu lwekhoboka egxalabeni lakhe, wayekhangeleka emalunga neminyaka elishumi elinesibini ubudala yaye ngokucacileyo wayebethiwe ngaphezu kwesinye. Ebaleka enyuka, izithende zakhe ezinothuli nezinobuntwana zidanyazela kwintombazana enamba, wawa ngamadolo wancwina:
  - Mabandikhulule! Ndibuyisele isikhundla sam!
  Intombazana yedragoni yanqwala kwaye yaqinisekisa:
  - Yiyo leyo! Inkwenkwe iya kukhululeka ukuba ungayiguqula ibe yi-elf!
  UDominica wolula izandla zakhe:
  - Kodwa oku akunakwenzeka!
  I-marquise-nymph yacebisa:
  - Lo mntwana wekhoboka wayesandul' ukuba yinkosana yesithsaba sobukhosi obukhulu, ogama lingu-Oenomaus. Kwaye ngoku, waba yinkwenkwana yohlanga loluntu kunye nekhoboka lokuphepha indyikitya yokufa yomtyholi. Menze abe yinkosana ye-elf kwakhona, kwaye ke mhlawumbi sinokuwubamba umsonto we-tangle yonke!
  . ISAHLUKO Sesi-4.
  Inkosazana ye-hobbit iqinisekisile:
  - Eli lithuba lakho, Dominic. Kwaye nathi ngokunjalo. Iinkunzi phantse zanyamalala zonke. Kwaye lo, nangona wayengathotywanga, waphulukana newonga nesikhundla sakhe, kwanomzimba wakhe, waba likhoboka lomntu.
  Inkwenkwe yanqwala ngentloko epholileyo, enqunqelweyo :
  - Bandibetha yonke imihla ukuze ndingajiki ngamatye! Ngasizathu sithile, ngamakhoboka abethwayo angawona axhathisayo kulo bhubhani!
  UDominica wolula izandla zakhe waphendula wathi:
  - Ewe, andinalo nofifi indlela disenchant kuye! Kwaye ukuba inkosana yayingumntwana?
  Ikhoboka lanikina intloko.
  - Hayi, ndandingumntu omdala! Kodwa xa iqala ukujika ibe ngamatye, i-weasel nymph yasebenzisa umlingo okhethekileyo. Ndaba likhoboka eliselula ndaza ndabethwa. Oku kwandinika iinyanga ezininzi, nangona kubuhlungu, kodwa ubomi. Kodwa kungekudala okanye kamva, oku kuya kuphela. Ngaphezu koko, kufuneka bandibethe kakhulu, kwaye yonke imihla kufuneka, okanye ndiphathe amatye anzima, okanye ndijikeleze ivili!
  Intombazana yenymph yanqwala:
  - Ewe! Le kuphela kwendlela yokulibazisa ngandlel" ithile umphumo wendyikitya yokufa yamatye. Kusekho amakhwenkwe angamakhoboka oluntu emigodini angekabi nangxaki kwaye ayasebenza. Kodwa aba ngabameli kuphela besini esomeleleyo esaseleyo. Kwaye ke ezinye zazo zijika zibe lilitye zize ke zikhubeke zibe luthuli.
  UDominica wabetha umlozi:
  - Oku kubi! Intlekele yehlabathi lonke! Kwaye ukuze uphile kwaye ube likhoboka!
  Le nkwenkwana, enxibe ibhulukhwe emfutshane emnyama eyayisenza zonke iimpahla zayo, kwaye irhabaxa, inezihlunu ezibhityileyo phantsi kwesikhumba esibonakala ibhityile ngenxa yokungabi namanqatha, yacula:
  - Ewe, ndiyinkosana, kwaye ikhoboka kuphela, kodwa yintoni,
  Mabandibize ngootata...
  Bakude kangakanani na kum;
  Inkwenkwe eyaphukileyo ityathanga lomlenze!
  Intombazana yegongqongqo yantyiloza yaqhwanyaza:
  -Ke menze abe yinkosana ye-elf kwakhona, kwaye ke ungafumana lo msesane uxabisekileyo womlingo wedragoni!
  UDominica wolula izandla zakhe:
  - Ewe, uyazisola, andinalwazi olusisiseko lomlingo, kwaye ufuna oku! Yiyiphi, mhlawumbi, wena ngokwakho awuyi kuyenza!
  I-nymph marquise yatsho ngokuncwina:
  - Mhlawumbi asikwazi ukwenza oku ... Uthini na?
  Intombazana yedragoni yathi:
  "Ubemi ngeenyawo ixesha elide." Kwaye i-dragon academy iya kuvala kungekudala. Ngoko ke, makaqale aphumelele iimviwo ezinxilisayo, aze azame ukukhupha inkosana yenkwenkwe.
  UDominica wanqwala evuma.
  - Ewe, yile ndlela, ngokomgaqo, onokuthi...
  Inymph marquise yachola ikhubalo layo elalijinga entanyeni yakhe. Kwaye wayihlikihla ngezandla zakhe waza waqalisa ukudumzela into ethile, njengekhubalo. Intombazana yedragoni yantyiloza, ibonisa amazinyo ayo:
  - Olu luvavanyo olunzima kuye ... Ngaba unokuhamba ngaphandle komonakalo omkhulu ukuba usebenzisa i-spell ephezulu!
  UDominica wayefuna ukufumana ingcaciso malunga nokuba i-spell ultra ithetha ntoni, kodwa i-nymph-marquise yanyathela ngonyawo lwakhe olungenanto, ehlotshiswe ngamakhonkco, kwaye intombazana yabanjwa ngumoya ovuthuzayo. Kwaba ngathi kukho isigebenga esithile esimbambe ngesandla samthwala.
  Umdlali we-actress wathi:
  - Yintoni umtsi!
  Kwaye ke bona, kunye ne-nymph-marquise, bazifumana ekungeneni kwibhotwe . Yayikhumbuza iHermitage eSt. Petersburg, kuphela yayiphezulu, imigangatho engamashumi amathathu kunye nophahla oluphezulu. Kwaye kwakhona, ichumile kwaye intle kunoBusika obudumileyo.
  UDominica wolula imilenze yakhe, waphakamisa amacala akhe ngamanqindi wadanduluka:
  - Wowu !
  I-nymph yaqinisekisa ngoncumo:
  - Ewe, esi sisakhiwo esihle se-Dragon Academy.
  Phambi komnyango, umthombo okwimo yenamba eneentloko ezisixhenxe ubengezela ngegolide kunye nesinyithi esiqaqambileyo esiorenji esingaziwayo emhlabeni. Yaye kumlomo ngamnye umlambo wamanzi ugxalathelana ukuya esibhakabhakeni, ukhazimla njengedayimani kwimitha yezikhanyiso ezininzi ezimbejembeje.
  IDominica yaqaphela:
  -Iyamangalisa indlela iijethi ezibhabha ngayo phezulu!
  I-marquise-nymph yaphendula ngokunyanisekileyo:
  -Technomagic!
  Intloko nganye yegongqongqo yayinamehlo enziwe ngamatye anqabileyo, kunye nemibala eyahlukeneyo. Yayikhangeleka isempilweni kakhulu , ityebile kwaye inencasa.
  Kukwakho neendledlana ezicocekileyo ezineentyatyambo ezintle, ezahlulahlulwe ngeemilo ezahlukeneyo kunye neentlobo zamathupha. Iinyawo ezingenanto zamantombazana zihamba kunye neetayile ezigudileyo, ezinomfanekiso oqaqambileyo weendlela ezinobuhle obungenakuchazwa kunye nobabalo. Babeneminyaka eyahlukahlukeneyo, kodwa bonke babebahle, abaninzi babenxibe izacholo zexabiso.
  Kwakukho ii-elves ezininzi apha, kodwa kwakukho namantombazana abantu, iitroli zabasetyhini kunye nezinto ezithandwayo. Amantombazana okugqibela awakwazi ukwahlula kubantu . Njengoko, ngendlela, i-nymphs kunye ne-dryads. Ngaba kungenxa yokuba bafaka imisesane kwiinzwane ezingenanto zeenyawo zabo ezincinci nezithandekayo?
  Kodwa namantombazana abantu angayenza le nto.
  UDominika, umfundi omde ngokufanelekileyo, wayekhangeleka emkhulu kwaye ekhulile xa ethelekiswa nabafundi abangabasetyhini. Kwaye oku kwamenza iintloni kakhulu.
  Intombazana yabuza umbungu:
  - Ndikhangeleka njengomboniso wemyuziyam apha!
  I-marquise yabuza ngoncumo:
  Ngaba ubonile ifilimu malunga noHarry Potter?
  UDominic wahleka waphendula wathi:
  - Ewe, kunjalo, ndiyibukele. Kwaye bade bazama ukwenza kwakhona le filimu. Kulungile, yintoni?
  I-nymph yathi:
  - Kwakukho amakhwenkwe namantombazana apho. Kwaye apha, njengoko ubona, akukho makhwenkwe, kwaye oku kuphazamisa imvisiswano!
  IDominica yaqaphela:
  - UHarry Potter naye wayengumntwana, kwaye kwaba lula kuye. Kodwa ukuba ngumntu omdala phakathi kwabantwana. Kubi kunokuhlala unyaka wesibini!
  I-marquise yayifuna ukuthetha into ethile xa intombazana engenazihlangu, kodwa ene-diamond brooch ezinweleni zayo, yabalekela kubo. Wancuma kamnandi kakhulu kwaye wancuma:
  - Ngaba unyuliwe?
  UDominica wancuma waphendula wathi:
  -Ewe!
  Intombazana yahleka yaza yathi:
  -Kodwa awuyazi indlela yokwenza okuninzi! Umzekelo, unokwenza i-potion engabonakaliyo?
  Umdlali we-actress waphendula ngokuncwina:
  - Ngelishwa akukho. Ingaba isebenza kanjani?
  Intombazana enomtya wedayimani kunye neenwele ezimfusa neziorenji ezinamachokoza yanqwala intloko. Uye wakhupha ibhotile epokothweni yelokhwe yakhe. Ndavula iplagi. Wasela wa...wanyamalala.
  UDominica waqhwanyaza amehlo akhe esafire ebhidekile. Ndaye ndaziva ndincinwa impumlo kancinci. Emva koko bamtsala ngeenwele. Umbono obukhali kaDominica wabona iinyawo ezingenanto zentombazana engabonakaliyo zinyathela kwiithayile ezinemibala emininzi kwaye zinyusa amachaphaza amancinane othuli kunye nemithi kunye neentyatyambo. Intombazana yaxhuzula ngobuchule kakhulu yaza, ngonyawo lwayo, yabamba indlebe le ntombazana ndini.
  Wakhwaza. Kwaye uDominica wakwazi ukumbona. Intombazana yaba sobala, njengesiporho okanye ihologram. Uye wakhwaza ngelizwi eloyikayo:
  - Kubuhlungu! Ndikhulule, malumekazi!
  I-marquise-nymph yadanduluka:
  - Ngobuchule, ewe! Ndandisele ndicinga ukuba awunakwenza nto!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Ukuba uyagula, ndiyeza
  Intlungu ndiya kuyihambisa ngezandla zam...
  Ndingenza yonke into, ndingayenza yonke into,
  Intliziyo yam ayilolitye!
  Amantombazana asondela kubo ahleka. Ngaphandle kwemihombiso, kwakucacile ukuba iilokhwe zabo zazingqongqo kwaye zifana neyunifomu, nangona zitofotofo, isitayile. Nangona kwezinye iinkalo kwakukho ingqiqo yokwahluka. Amanye amantombazana ayenamacici ezindlebeni zawo, ngoxa amanye engenawo. Kwaye abanye, ngakumbi amantombazana eehobbit, afaka amakhonkco egolide ngamatye kwiimpumlo zawo.
  Bakwenza oku, ngokukodwa, ukuzahlula kubantwana babantu, ababefana kakhulu. Kwakhona iiDryads zazithanda imisesane empumlweni nasezindlebeni zabo. Ubukumkani obuhle bamantombazana, ukusuka kwisixhenxe ukuya kwishumi elivisayo. Nangona kunjalo, phakathi kwee-elves, ukukhula kunye nokufikisa akukho nto yahlukileyo ngenkangeleko, njengakwizinto ezithandwayo, i-troll, i-nymphs kunye ne-dryads. Kodwa uDominica ukhangeleka njengomntu omdala kunye nentombazana enhle kakhulu, enobuso obucacileyo benkosazana yokwenene. Mhlawumbi intshulwe kakhulu.
  Ewe, bade bamkhanyisela nolusu lwakhe xa wayedlala elinye lamanenekazi abekekileyo kumaXesha Aphakathi. Ngelo xesha, ubuso obubomvu babugqalwa njengophawu lokuzala.
  Ngendlela, alukho nje ulusu ebusweni bakhe lukhanyiswa, kodwa kunye nemilenze yakhe. Kwakukho isiqendu xa wayekhokelelwa enganxibanga zihlangu enxibe amadlavu esikafula.
  Kwakukho nengoma ethi:
  Ixesha lentlawulelo sele lifikile
  Ukumkanikazi ukhokelwa enganxibanga zihlangu ukuya esikafini!
  Endaweni yobucwebe, unxibe amadlavu.
  Intamo kadada ilixhoba lababulali!
  Ewe, yayikhangeleka ihlekisa kakhulu kwaye, ngendlela yayo, ngandlel" ithile ikhwankqisa . Emva kokukhanya, kwafuneka adlale indima kaKumkanikazi uSemiramis. Kwaye kwezi filim, akazange afotwe enganxibanga zihlangu. Ewe, yayiyindima enika umdla. Kodwa kuyabonakala ukuba umlawuli wayengamthandi. Intle kakhulu kunye nobusi blonde. Kwaye ngenxa yendima ye-Semiramis bakhetha umfazi omdala oneenwele ezimnyama. Kwaye uDominica kwafuneka abe likhoboka. Kwaye wabekwa uphawu ngentsimbi eshushu. Kwaye bandiphuthaphutha, ngokurhabaxa, ngamadoda.
  Ewe, kwaye kwakukho umcimbi kwi-rack. Ngokuqinisekileyo, isabhokhwe senziwe nge-foam, kwaye xa bekubetha ngayo ayibuhlungu. Kodwa konke okufanayo, xa uxhonywa kwaye ubethwa , akumnandanga.
  Abafundi abangamantombazana badibana kunye. Emva koko kwathi gqi utitshala owomileyo. Wayenxibe ilokhwe ebomvu kunye nesimbo esahlukileyo.
  Waya eDominica waza wakhwaza:
  -Ngaba umtsha?
  Umdlali we-actress waphakamisa amagxa:
  - Andiyi kuthetha loo nto!
  Utitshala wanikina intloko. Empumlweni yakhe kwakukho ikhonkco elenziwe ngentsimbi eorenji kunye nelitye elinemigca. Ukwakhangeleka okwentombazana ekwishumi elivisayo kwaye akanxibanga zihlangu. Ngaphezu koko, kukho iringi kuzwane ngalunye olungenanto. Kwaye oku sele kulizinga eliphezulu ngokufanelekileyo lobugqwirha.
  I-nymph marquise yaphawula:
  - Ungumfundi onobuchule, kwaye unetalente!
  Utitshala owomileyo wajula ingqalutye kwithayile enemibala waza wayalela:
  -Yenza entsha ukuze ibhabhe entendeni yesandla sakho!
  UDominica waphendula wathi:
  - Telekinesis, okanye yintoni?
  Ekuphenduleni amantombazana ahleka. Utitshala wakhwaza wathi:
  - Sichithachithe! Kutheni bexinene nje!
  Kwabakho inkxwaleko nengxolo engonelisekanga. Kodwa amantombazana awazange aphikisane, kodwa aqala ukusasazeka kancinci. Kodwa kwangaxeshanye, ujonge ngakwintombazana entsha.
  Umfundisi wathi:
  - Ewe, yiza, yalela ilitye ukuba liphaphazele entendeni yesandla sakho!
  UDominika, eziva ngathi usisidenge ngokupheleleyo , wadanduluka:
  - Bhabha entendeni yam!
  Ilitye alizange lishukume. Emva koko intombazana yakhala ngomsindo:
  - Bhabha kum, ngokukhawuleza!
  Kwaye ke ingqalutye yawa kwaye, njenge meteorite, yabetha intombazana ebunzi. Isithonga sasilungile, iqhuma elifanelekileyo ladumba ngoko nangoko, kwaye uDominika ngokwakhe wawa engekho zingqondweni.
  Amantombazana aliqela awazange abenalo ixesha lokuhamba, nalawo amanye ajikayo, aphela yintsini kwakanye. Kwaye oku kuhleka kwakusikhumbuza ukukhala kwamakhulu eentsimbi zesilivere.
  I-nymph marquise yolula iingalo zayo kwaye yathi:
  - Kukho izakhono, kwaye yintoni enye! Ngamagama alula, phakamisa ilitye ngaphandle kopelo. Ayiyiyo yonke i-novice nymph okanye i-dryad enokuyenza le nto.
  Umfundisi wavuma:
  - Ewe, uyakwazi! Kodwa kwakhona kuyingozi. Lo unakho ukuba angaphindi abuyisele amadoda kuthi kuphela, kodwa abulale nabafazi. La mandla angalawulekiyo!
  UMarquise wabhala wathi:
  - Le ntombazana yidayimani efuna ukuguliswa!
  Waphakama uDominika waxhuma wema ngeenyawo. Intloko yayiqhekeka kwaye kukho ukudumba ebunzi.
  Intombazana yakhwaza:
  - Yaye ngubani na ukuba ndibulale ngoku?
  Utitshala waphendula ngomsindo wathi:
  - Mna! Ungazivuthela kakuhle iingqondo zakho. Yinto entle ukuba andizange ndikuxelele ukuba uvuthulule iliwa!
  UDominica wahleka waphendula wathi:
  - Ewe, kule meko bekuya kubakho iHiroshima yangempela!
  Umcebisi wedryad wabuza ngokumangazayo:
  -Yintoni iHiroshima?
  Umdlali we-actress wanyusa amagxa akhe, awayengenabuthathaka, waza waphendula ngokuzithemba:
  - Esi sisixeko apho kwawiswa ibhombu yeathom, ngenxa yoko kwafa abantu abangamashumi amahlanu amawaka kwaye ikhulu lamawaka benzakala!
  Utitshala wabetha umlozi:
  - Wowu! Wow ibhombu!
  Omnye wabafundi abangamantombazana wakhwaza:
  - Le umakazi uyakhukula!
  Kwaye omnye wongeza:
  -Ukuguqula i-violets kwiindlebe zakho!
  I-nymph marquise yachasa:
  -Ndikhe ndaya eMhlabeni ngaphezulu kwesihlandlo esinye, kwaye ndakhwela i-Intanethi yabo amaxesha amaninzi, kwaye ndiyazi iHiroshima - yinyani. Kwaye oku kubi, kwaye abantu abaninzi bafa apho kwaye bafa ngenxa yemitha.
  Enye intombazana yakhala:
  - Yintoni ngemitha?
  UDominika wambombozela, waphendula ngokukhawuleza:
  - Xa ilifu le-electron liphuma kwi-nucleus ye-athomu kwaye ibe yi-ionized, i-radiation iyenzeka. I-nucleus engenanto ye-athomu itshabalalisa i-intermolecular bonds, kwaye ezi zikhefu zibangela umonakalo omkhulu emzimbeni, wokubini womntu kunye, ndicinga, ne-elf.
  Iintombi zatswina kukoyika ukuphendula. Omnye wabancinci wantyiloza:
  - Mama, ndiyoyika i-radiation!
  I-nymph-marquise, aka Laska, yahleka kwaye yaphendula:
  - Musa ukoyika! Akazukufumana apha !
  UDominica wabhala ngobuchule:
  -Sahlaselwa yimitha,
  Kwaye ungayifumana phi indawo yokuhlala ngoku...
  Kwaye apha unombutho -
  Jonga bandibetha apha entanyeni!
  Emva koko intombazana yayithatha yaza yaqalisa ukudanisa. Kwaye amanye amantombazana aqala ukudanisa.
  Utitshala wanqakraza iminwe yakhe . Kwavela umlozi emlonyeni wakhe. Kwaye indlela i-nightingale trill iya kuhamba ngayo. Amanye amantombazana ayithatha kwangoko aqhwanyaza . Omnye umcebisi uvele enxibe ilokhwe emnyama engqongqo kwaye wayalela:
  - Inyathelo nenyathelo!
  Amantombazana ngoko nangoko afola ngokuphakama. Baqala ukuhamba, belinganisa ukunyathela kwabo, bezolula iintende zeenyawo zabo, njengamajoni. Kwaye bayenza ngokungathi ukumatsha bekuqhelekile kubo, njengonogada bakamongameli.
  Umfundisi-ntsapho onxibe ilokhwe emnyama, ehonjiswe ngesafire, i-emeraldi kunye namanye amatye abandayo angekaziwa kwiplanethi enguMhlaba, wayalela:
  - Ngoku, cula!
  Amantombazana, abetha imilenze yawo engenanto, ebomvu, encinci kunye nenhle, abuza ngazwi linye:
  - Yintoni ukucula malunga?!
  Umcebisi waphendula ngeethoni ezibandayo:
  - Malunga nento abaza kucula ngayo abafana ukuba bebengabethwanga sisibetho sesihogo!
  Kwaye amantombazana-abafundi bacula ngekwayara kwaye bethetha kakhulu;
  Iinkwenkwezi zimenyezela ebumnyameni bobusuku;
  Nokubengezela kwenyanga yesilivere!
  Ubuhle buwafinga amehlo akhe amahle,
  Sithenjiswe kuye ngonaphakade!
  
  Ukutshona kwelanga elibomvu kwakumnyama,
  Kodwa kuya kubakho isifingo esiqaqambileyo!
  Wazola umoya, wangxola;
  Iseyile yenqanawa idumbile!
  
  Umphefumlo wam ulilitye elinzima;
  Iimvavanyo zomlo zilindile!
  Kwaye ibhanile mayiphaphazele phezu kwentloko,
  Masihambe kude kube sekupheleni!
  
  Intliziyo ayisayi kugcwala ubulembu ,
  Ukubhabha kokhozi olukhawulezayo!
  Nangona igazi liyabila, ngokubaleka okubalekayo,
  Ndiya kubaleka njengotolo!
  
  Imingculuba yaqubuda kum,
  UThixo uSomandla wajika wajonga!
  Nangona uthobekile ngokupheleleyo,
  Ndokongeza amandla edabini.
  
  Ngapha koko, ukhonza ngokunyanisekileyo ilizwe likaBawo,
  Ke yona inyama ibuthathaka, umoya uyafa!
  Awuzozisola, ndiyabazi ubomi
  Mandingajiki ndibe luphondo lwenkunzi yegusha!
  
  Ndiya kuzihlamba izono zemihla edlulileyo;
  Mayihambe into eyenzeke kwixesha elidlulileyo!
  Uyabona, iipere ziyavuthwa egadini,
  Umzobo uya kuchaza inqwelomoya!
  
  Likhonze ilizwe likaBawo ngamandla akho onke,
  Ulibale ukuba kukho uxolo emhlabeni!
  Ukuze ungatshisi amatyholo;
  Wanga wonke umntu angaphila nawe kakuhle!
  
  Kule nto ndiyiphendule ngokulula:
  Nkosi, ndigrumbe umhlaba;
  Ukuze abantwana bahleke ngolonwabo,
  Ukuze ungadibanisi nabantu bakho!
  
  Ngapha koko, okulungileyo kuxhomekeke kuthi,
  Wonke umntu uthatha isigqibo - ukhetho lolwabo!
  Kwaye imisonto evela kuwe uSomandla,
  Ubambe indalo ngenqindi lakho!
  
  Nathi siya kubambelela kuwe,
  Ngapha koko, iMotherland ayinakufunyanwa ingcwele ngakumbi!
  Ngelixa ndidubula, iminwe yam yaba ndindisholo kakhulu,
  Kwaye asikabi namashumi amabini!
  
  Uloyiso sisiqhamo esingenakufikelelwa;
  Kwabo babuthathaka, abangamagwala, okanye abaziziyatha!
  Kodwa amajoni ayakwazi ukumelana nazo zonke iincopho,
  Siza kuthatha obu bunzima bugqithileyo kwinkaba!
  Emva koko banyamalala kwibhotwe elitofotofo le-dragon academy.
  Kwaye umcebisi omnyama wajonga ngononophelo eDominica kwaye waqaphela:
  - Umhle kakhulu. Ingakumbi kuhlanga lwabantu olungafezekanga. Iyamangalisa!
  UDominica wacula ngomdla ekuphenduleni:
  Ndiyimfezeko ngokwayo
  Ndiyimfezeko ngokwayo
  Ukusuka kuncumo ukuya kwisijekulo,
  Ngaphezu kwayo yonke indumiso!
  Owu, yintoni ulonwabo
  Yazi ukuba ndigqibelele
  Yazi ukuba ndigqibelele
  Yazi ukuba ndifanelekile!
  Utitshala onxibe ilokhwe emnyama wayijonga ngqongqo le ntombazana wathi:
  - Unokuthobeka okumangalisayo! Yhini sithandwa!
  I-weasel nymph yacebisa:
  - Mhlawumbi kufuneka sinyumbaze izithende zakhe ngeentonga?
  Utitshala wanyusa amagxa akhe kwaye waphendula ngokungazithembi kakhulu:
  - Hayi umbono embi! Kodwa kungcono ukumsa kwinkosi yedragoni. Makhe sibone ukuba angaluphumelela na uviwo lokungena!?
  UMarquise waphawula ngoncumo:
  - Iimviwo zokungena? Le ayisiyiyo ingcamango engafanelekanga, kodwa inokwamkelwa kwikhosi yokuqala, apho iya kuba yinto elula!
  Utitshala wachasa ngelizwi elibukhali:
  - Kwaye ubeke lo mfo omkhulu kunye namantombazana aneminyaka esixhenxe ubudala? Ewe, baya kumdlalisa kwaye bamcinezele. Ewe, kwaye yena ngokwakhe unokuthatha umntu aze ababulale. Hayi, le asiyondlela yoshishino kwaphela! Amantombazana amadala ayamdinga, kwaye ngenxa yoko kufuneka abonise italente ephezulu!
  UWeasel wanqwala:
  - Ivakala isengqiqweni!
  UDominica wanikina intloko, ekhangeleka ngathi yidandelion kaMeyi:
  - Ungandikhathazi ngamantombazana amancinci.
  Utitshala wanqwala:
  Emva koko thatha iimviwo kunye neLady Dragon Master. Kule meko, uya kwamkelwa kwikhosi ye-elite. Uya kuhlala kwigumbi elahlukileyo, elihle, elinesosi yesilivere kunye neapile egalelwayo.
  Umdlali we-actress wabuza ngokumangala:
  - Njani na, kunye nesosi yesilivere?
  Umcebisi wachaza:
  - Kufana nokuba unomabonakude eMhlabeni. Kuphela kunokubakho iinkqubo ezimbalwa okwangoku. Ke ngoku? Uneteknoloji, sinomlingo. Kodwa apha unokubona ngesosi, ukuba unobuchule bomlingo bokwenyani, kuqhubeka ntoni.
  UDominica wabuza ngokunyaniseka:
  -Ngaba uyawubona umhlaba?
  Utitshala wanqwala evuma:
  - Kwaye umhlaba unokuba ... Ukuba, ngokuqinisekileyo, ungumlingo ophambili kakhulu. Nam, ndangena kwi-Intanethi - into epholileyo eyenziwe ngumntu. Kwaye kufuneka ndithi, uyazi ngokwenene indlela yokudubula. Kwaye beza nenethiwekhi enomdla. Kuyamangalisa nokuba umbane olula ngaphandle komlingo unakho oku!
  UDominica wanyusa amagxa waphendula wathi:
  - Ewe, oku kuyandimangalisa ngokwam! Kutheni ungazenzeli le nto?
  Emva koko i-nymph marquise yaphendula:
  - Inkqubela phambili yenzululwazi yinto enobungozi. Ukuba iibhombu zethu ziqala ukuqhushumba kwakhona, kwaye hayi ezilula, kodwa zenyukliya ! Ngale ndlela, akukho mntu uya kusala ephila, kwaye imitha yomlingo imbi ngakumbi kunemitha eqhelekileyo!
  UDominica wabetha umlozi:
  -Nazi ! _ Iyenzeka.
  Abafundi abangamantombazana bakhwaza:
  -Asifuni mntu onjalo , ngumakazi okhohlakeleyo!
  Umcebisi kwiitoni ezibandayo wayalela:
  - Ndilandele!
  Uye washukuma. Wayeneembadada ezikhethekileyo ezinyaweni zakhe ezazishiya iinzwane zakhe zivulekile ngaphambili kwaye zazimvumela ukuba afake amakhubalo ngemisesane. Umcebisi ngokwakhe naye ubonakala emncinci - akukho mibimbi enye, ubuso obungenasiphako. Kodwa isakhiwo sakhe siyabonakala, kungekhona imigca ethambileyo ekhulayo yolutsha, kodwa ibhinqa elidala elineklasikhi kwaye, umntu unokuthi, iimpawu ze-aristocratic. Kwaye inkangeleko inzima kakhulu.
  UDominika wayecinga ukuba unesihloko esithile. Kwaye mhlawumbi hayi encinci.
  Wamlandela, kwaye i-marquise-nymph yatsibela ecaleni kwakhe yaza yantyiloza, ikhupha amazinyo:
  - Ungukumkanikazi obalaseleyo. Kodwa iqhuma ebunzi sele lipholile, uchacha ngokukhawuleza!
  UDominika waphawula ngokuhleka:
  Isandisi samandla kunye needumbbells,
  Ingqondo ephilileyo kumzimba ophilileyo!
  emoyeni kangangeemitha ezilikhulu , bemangalisiwe bubuhle obumangalisayo. Elandelayo lisango, ekungeneni kwinkazana umtoli, kunye nesikrweqe esihonjisiweyo .
  Babulisa le ntombazana intsha benqwala ngentloko kwaye beyinyathela ngeenyawo zabo ezinganxibanga, ezipholileyo.
  IDominica yaqaphela:
  -Amantombazana aneempawu ezintathu ezilungileyo. Enye, kukuba bahle, kwaye okwesibini, ukuba...
  Kwaye ke impendulo ayizange ifike engqondweni. Kwaye apha bangaphakathi kwisakhiwo se-dragon academy. Kukho ubunewunewu obunje apha, awukwazi nokubuthelekisa nePeterhof. Ukongeza kwigolide kunye neplatinam, kusekho intaphane yeentsimbi ezahlukeneyo ezingenazo ii-analogues kwiplanethi enguMhlaba. Kwaye kwakhona, amatye anqabileyo amaninzi eepateni ezintsonkothileyo kunye ezintle, ezifakwe imihlobiso, imfesane, i-iridescent buds. Kukho nemifanekiso emininzi eyahlukeneyo kwiindonga. Ubukhulu becala ii-elves kunye nee-elves. Kodwa kukho ezinye izidalwa. Kodwa phantse bonke ubuso kunye namanani bancinci kwaye bavelele. Abafana badla ngokumisa isifuba. Kwaye zifana kakhulu nemifanekiso eqingqiweyo yaseGrisi neRoma yamandulo. Kukho izinto ezininzi apha ... Kwaye kukho nemithombo ephuma ngeenxa zonke kwiikona, nayo ibonakala intle kwaye inencasa.
  Izibuko ezineefreyimu ze-orange kunye negolide, ezifakwe ngedayimane kunye ne-topazes, nazo ziyabonakala. Nto leyo ngokwayo ibonakala ihloniphekile kwaye ikwathandeka emehlweni.
  UDominika wavuya akubona ukuba iqhuma lakhe lelitye lalithe shwaka. Uphinde wamhle kwaye uneenwele ezibugolide . Kwaye intombazana enjalo ...
  Iinwele zakhe ziqaqambile kangangokuba bambalwa abantu abakholelwa ukuba akadaywanga. Kodwa lo ngumbala wakhe wendalo. Kwaye imfanele kakhulu xa kuthelekiswa nobhedu lobuso bakhe obutsha.
  Yintombi enegazi elibekekileyo, kwaye imane itsibatsiba okwenkawu.
  Kwaye i-academy ngokwayo ipholile kuneBhotwe laseVersailles. Ngoko zama ukusondela kuye.
  UDominica wayithatha waza wacula:
  Iindonga zamabhotwe ziyasilinga;
  Inkululeko soze ithathelwe indawo!
  Inkululeko soze ithathelwe indawo!
  Kwaye iinzwane zakhe ezingenanto zachola ingqalutye yedayimani emgangathweni wayijula phezulu. Yabhabha, kodwa inambuzane yaqhawula iminwe yakhe, kwaye idayimani yaphela entendeni yakhe evulekileyo.
  IDominica yaqaphela:
  - Wenze ngobuchule!
  Ingcakazi yantyiloza:
  Ikhawuleza ngakumbi kune-macaque
  Ilukhuni kunenkomo...
  Kwaye imvakalelo yokujoja ifana neyenja;
  Yaye iliso linjengelokhozi!
  Umcebisi uphawule ngeethoni ezibukhali:
  - Ngoku siza kuhla .
  UDominica wathintitha:
  - Okanye mhlawumbi kungcono, ngokuchaseneyo, ukuphakama?
  Wanikina intloko:
  - Kukho ibala lezemidlalo elingaphantsi komhlaba. Apho uya kubonisa izakhono zakho ukuba ufuna ukungena kwi-elite!
  Umdlali we-actress wabuza ngoloyiko:
  - Kuthekani ukuba andiziphumelelanga iimviwo?
  Umfundisi wathi ngokukhawuleza:
  - Kwaye ke uya kuba likhoboka. Ukhe wadlala amakhoboka kwiimuvi kwaye uyazi ukuba yintoni na?
  UDominica wahleka waphendula wathi:
  - Namhlanje intombazana iyikhoboka elize,
  Kwaye ngomso nguthixokazi opholileyo!
  Kwaye, eneneni, waqala ukonwaba kwaye ngaphandle kobunzima.
  Baqala ke ukuhla ngezinyuko zebhastile. Kwaye kwakufana nokuhla ukuya esihogweni.
  UDominica wakhumbula indlela awayedlala ngayo igqwirha kwiimuvi. Wafunqulwa ngetyathanga, ebotshelelwe izandla zakhe emva kwesilingi. Kwaye kwakubuhlungu ngokwenene. Kwaye iqinisa imithambo. Umzimba wale ntwazana osukiweyo nonezihlunu ubila ziintlungu noxinezeleko. Kwaye ke ikhonkco liyakhululwa. Kwaye uziva ekhululekile okomzuzwana kwaye akhawuleze ehle. Kwaye kukho ukuxinana kanye apho emgangathweni.
  Kwaye uDominica uyakhala ngenxa yeentlungu zesihogo kumalungu namagxa akhe. Ewe, kufuneka uyive.
  I-nymph, ibona ukuba ubuso bentombazana yayibuhlungu , yathi:
  - Akunyanzelekanga ukuba ube likhoboka. Unokuba ngumfundi kwiqela labancinci.
  UDominika wagigitheka waphawula, ecula, ezihlekisa, intombazana ekhulileyo, kunye nomdlali weqonga kuloo nto:
  Umfundi webanga lokuqala, owokuqala,
  Namhlanje yiholide yakho...
  Lixesha elimnandi nelimnandi,
  Intlanganiso yokuqala nesikolo!
  ULaska waphawula:
  - Akuhlekisi! Nina bantu zange niphuphe ngesakhono sethu kumlingo!
  UDominica waphendula ngomsindo:
  - Ngaba ukhe waphupha ngeempumelelo zethu zobuchwepheshe? Ibhombu enye yehydrogen iya kuvala wonke umlingo wakho.
  Umcebisi ngomnyama uphawule :
  - Akukho mfuneko yokuqhayisa . Oku akufanelekanga!
  UDominica waphendula wathi:
  - Oku akuziqhayisa, kodwa ingxelo yeenyaniso. Ibhombu yehydrogen enamandla eemegatons ezilikhulu iyakwazi ukutshabalalisa bonke ubomi kumgama oziikhilomitha ezilikhulu. Ngaba unokuthelekelela ukuba yintoni le?
  I-Nymph iqinisekisiwe:
  - Akaxoki! Abantu banezixhobo ezitshabalalisa ngolo hlobo. Kwaye okona kubaluleke kakhulu, kukho imijukujelwa ekwaziyo ukuyihambisa kwindawo ekujoliswe kuyo.
  Utitshala wambombozela ngamazinyo akhe:
  -Ilusizi into yokuba indyikitya yokufa ebantwini ayizange iwuchaphazele umhlaba. Amadoda andlongondlongo njengawe akafanelanga kuphila!
  UDominica akazange aphikisane, wanqwala:
  Ngamanye amaxesha ndicinga ukuba kunjalo.
  UNymph waphawula:
  - Abantu abafani nabo. Musa ukucinga ukuba bonke babi. Nangona, ngabaphi abantu abaninzi ngakumbi, ababi okanye abalungileyo, awukwazi ukubabona ngokuthe ngqo ekuqaleni!
  UDominica waqaphela ngoncumo olujongeka lusizi kakhulu:
  - Ukuba ubukela umabonwakude ophakathi, ngoko, mhlawumbi, kukho okubi ngakumbi . Okanye ezimbi kakhulu!
  I-Nymph iqinisekisiwe:
  - Le yi-xenophobia! Xa inzondo iqatsela kuyo yonke into engafaniyo nawe. Kodwa oku akufuneki kuthathwe njengomzekelo.
  IDominica yaqaphela:
  - Kulungile, masingathethi ngezopolitiko. Injongo yam kukusindisa bonke abameli bezesondo ezinamandla kwiplanethi ... Oko kukuthi, kwindalo yakho yonke. Kwaye oku kungaphezulu kweplanethi !
  UWeasel waphendula ngobubele:
  -Le ayisiyoplanethi, nokuba inkulu, kodwa ayisiyiyo indalo iphela. Yinto ephakathi kweplanethi enkulu kakhulu kunye nendalo iphela. Kodwa ndikhetha ukungangeni ekhula...
  Umcebisi wanikina iindlebe zakhe, eziphuma phantsi kweenwele zakhe, wathi:
  -Kuyo nayiphi na imeko, kungekuphela nje thina, kodwa kukho ezinye ii-dragons kunye nee-non-dragons ezifuna iindlela zokusindisa amadoda, kwaye ukuba kunokwenzeka, zibuyisele.
  UDominica waphendula wathi:
  - Indoda erhaxwayo ibambe iindiza! Kwaye ngokwenene isitena ...
  I-nymph marquise yacebisa:
  - Mhlawumbi kufuneka ucule ngcono, ukwehla kude kakhulu!
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Ewe, ndiyavuma , ipholile ngakumbi kunakwindlela engaphantsi!
  Kwaye uDominika wanqwala intloko yakhe, eyabengezela ngegqabi legolide, wacula:
  Akukho budala okanye ukuphakama emfazweni;
  Wenza amantombazana namakhwenkwe alingane!
  Abo bangafuni ukonwaba ngokuthula,
  Ngubani ofuna ukubhabha nangaphezulu!
  
  Sinqunqa, sidubule kwaye sinqumle,
  Kuthi kukho ukholo-inkonzo kwiMotherland!
  Ewe, kungcono ukuba usebenze njengekrele,
  Ukuphumelela idabi ngokugqibeleleyo!
  
  Yintoni enye ebaluleke ngakumbi kubafazi bethu?
  Kakade ke, ungathathi kuphela ebhedini!
  Uyindoda yokhozi, awungongqatyana onemfesane.
  Zama ukugcina izindlu zethu zingatshi!
  
  Eli lidabi elimanyumnyezi, sibona ukuba liyeza,
  Isihlwele siyahamba ngesikhephe, inkitha ayinakubalwa!
  Ke iingcibi zesinyithi zakha ingweletshetshe;
  Ukugquma nobubi akuyi kusoyikisa!
  
  Kwaye sadibana kunye, i-legion,
  Imikhonto ibanjwe nkqi ezandleni zamagorha!
  Yiba lutshaba ubuncinci yintshatsheli ekubhubhiseni,
  Amangcwaba alindile, hayi iimbasa enkabeni!
  
  Sangqubana , kodwa amantombazana ayanuka ,
  Amakrele asezandleni abengezela okombane!
  Amantombazana anamandla kangaka, inkangeleko enzima,
  Ngokumonela neenkwenkwezi Jedi !
  
  Zacinga ntoni iiorcs, izidalwa , ookumkani ?
  Kodwa ngoku "iibhere" ziyabaleka!
  Singamagorha angcwele aseRussia,
  Nawuphi na umlo, intombazana, okanye umfana!
  
  Siyabagxotha, asibathinjwa;
  Abantu abakhululekileyo mabangavelisi amakhoboka angonwabanga!
  Sajongana nonomyayi omdaka,
  Iminqweno yelizwe looyise iphezulu kuneyabucala!
  Ewe, ingoma ayinamandla kwaye ilizwi lomlo liyamangalisa.
  Ukuhla kwagqitywa, kwaye ngoku amantombazana amathathu eentlobo ezahlukeneyo: umcebisi we-elf, i-marquise nymph kunye ne-drop-in yabantu, bazifumana bekwintsimi yebala elikhulu elingaphantsi komhlaba, elingekho ngaphantsi kweLuzhniki, kwaye mhlawumbi liphezulu.
  Yayineentlobo ngeentlobo zezixhobo, isilingi ephakamileyo yaye imele amakhulu amawaka ababukeli, nezitulo ezihonjiswe ngevelvethi, iiperile, igolide, okanye ezona ndwendwe zixabisa kakhulu zinedayimani namanye amatye.
  Kwangaxeshanye , yayiphantse yangabi nanto. Enyanisweni, embindini kwakukho i-Grand Master ngokwakhe kunye nentloko ye-academy, i-Dragon Duchess yase-Montserrat.
  Ibhinqa elihle kakhulu elineentloko ezisixhenxe, lipeyintwe kuyo yonke imibala yomnyama. Kwaye ikhangeleka intle kakhulu, iyamangalisa, ngakumbi ukuba uyibona ngokwenyani hayi kwimuvi.
  UDominica ucule ngendlela engekhoyo:
  Isibhakabhaka esiphakamileyo, imigama ekude,
  Mamela ingoma ethetha ngamagorha Akmale ...
  Yinamba enobubi, yalihlangula ihlabathi;
  Kwaye le knight yakushiya ukukhanya kwesibhakabhaka!
  Iingoma ziphinda ziculwe...
  Apha iDragon Duchess yaseMontserrat yaphazamiseka ngelizwi elisongelayo, njengamaxilongo aseYeriko:
  - Ndiyabona , uyintombazana ekrwada kakhulu, onolwimi olunokuthi lube lula kwintambo ende entanyeni yomntu.
  UDominica waphendula ngoncumo olumsulwa:
  - Bendingafuni ukukukhubekisa. Kuphela nje ndikuthanda ngokwenene ukucula. Kwaye uAkmal yinkwenkwana nje yasentsomini, umlinganiswa wefilimu osuka kwifilimu yabantwana. Musa ukuyithabatha nzulu kakhulu!
  Igongqongqo elimazi elineentloko ezisixhenxe, malunga nobukhulu be inqwelomoya yokuhlasela enezihlalo ezibini, yahleka yaza yaphawula, nazo zosixhenxe iintloko zayo zithetha ngaxeshanye, ngokungathi zenza into enye, ngaphandle kobuchopho babo obahlukeneyo:
  - Kwaye uhlakaniphile kwaye unesibindi, kwaye kwangaxeshanye, unobuchule. Ngaba ubuncinci unokwenza into ngomlingo?
  UDominica wacula ingoma ehlekisayo ukuphendula:
  Isipho sootitshala,
  Bachithe ixesha nam...
  Wabandezeleka kunye nam ngelize -
  Oyena mthakathi unobuchule!
  
  Abafundisi abalumkileyo
  Ndamamela ndingahoyanga...
  Yonke into ibingabuzwa kum
  Ndenze ngandlela thile!
  . ISAHLUKO 5.
  Inkwenkwe yekhoboka kunye nowayesakuba yinkosana u-Oenomaus waphinda wabelwa ukuba ajike ivili elinzima. Umntwana ominyaka ngathi ilishumi elinanye okanye ishumi elinambini ubudala wayesila ngokudinwa kakhulu, yaye ebeke iinyawo phezu kwamatye abukhali, esila. Amantombazana amabini eelf abethe, malunga nezithuba ezilinganayo, kumqolo wenkwenkwe ongenanto, onezihlunu. Ngandlel" ithile, obu bukho bobukhoboka babenza bakhululeka ekuguqukeni ekubeni lilitye. Kodwa amakhwenkwe amancinane amakhoboka akufuneki avunyelwe ukuba aphumle kwaye kufuneka abethwe kabuhlungu nangokunyanzeliswayo.
  Kwaye njalo de inkwenkwe yekhoboka, iphelelwe ngokupheleleyo, ilala. Kwaye emva koko, bayamvusa kwakhona, bamtyise ukuze angabulawa yindlala kwaye abe namandla okusebenza. Kwaye babopha kwakhona.
  Oku kunika ubomi, kodwa kuphela kubuhlungu kakhulu. Njengokuthi, njengesihogo ngexesha lobomi, ngaphandle kokuba umzimba usemncinci kwaye unempilo kwaye iingcamango zisentloko kunye nokuqonda kucacile. Kodwa oku kuyenza ithotywe kwaye ibuhlungu ngakumbi. Ukukhupha ingqondo yakhe kwiintlungu kunye nokudinwa kancinci, inkosana yangaphambili kwaye ngoku ikhoboka lenkwenkwe u-Oenomaus wasebenzisa ukucinga kwakhe;
  Iqela labaphangi kwiidragons zedabi ligqogqa amafu likhangela amaxhoba. I-elf ebukekayo, enezihlunu eselula u-Oenomaus enxibe isuti ekrelekrele, iibhutsi ezibengezelayo ngevarnish ebomvu, kunye nedayimane spurs ilawula isilwanyana sakhe esineentloko ezintathu. Kwaye lonke iqela liquka amantombazana amangalisayo. Banezihlunu, balukiwe, abanxibanga zihlangu, yaye zonke iimpahla zabo zizihombiso zamatye anqabileyo ezifubeni nasezinqeni zabo. Kwaye wonke umntu, ewe, yimodeli yefashoni eneenwele eziqaqambileyo. Bakhwela iidragoni ezazincinci kwaye zinentloko enye kuphela.
  Ewe, ngokuqinisekileyo, uyindoda, isondo esinamandla, kwaye iqela lakhe lenziwe ngabameli besini esilungileyo. Kwaye akafuni amanye amadoda.
  Ngoko ke ngukapteni oyindoda kuphela onezihlangu, yaye abo bangaphantsi kwakhe abonwabileyo banokwenza izinto ngeenyawo zabo ezintle nezinomtsalane edabini ezingenakuthethwa entsomini okanye zichazwe ngosiba! Oonobuhle bayakwazi ukugibisela iziqhushumbisi ngamandla abulalayo, nokujula ikrele, iboomerang, okanye inaliti enetyhefu.
  U-Oenomaus, inkosana encinci, wacula ngovuyo nangovuyo:
  Isityebi, ngokuqinisekileyo, siya kuhleka,
  Vuthulula imammon yakho, isisu sakho esipheleleyo!
  Kwaye ikamva lethu kukufa ngeentlungu,
  Ukufa kujongile wonke umntu, ixhegwazana elinesikele!
  
  Kwaye sifuna ukubaleka engceni,
  Ngapha koko, sisengabantwana nje!
  Kodwa inkwenkwe iya kuziva ubukhoboka kabini,
  Akukho nkululeko nakweyiphi na intolongo emhlabeni!
  
  Kufuneka silwe, eli likamva,
  Bulala iqabane ukuba kufuneka ubulale umntakwethu!
  Akukho sizathu sokuthandaza kuSomandla,
  Amakhoboka abuyekeza izono zikabani na?
  
  Kukho igazi ebaleni kunye nokungcola emhadini,
  Iimpuku zandiluma iinyawo zam!
  Inkosi ebawayo iqhula ngonyawo lwenkunzi yayo;
  Makagxothwe ngokwakhe!
  
  Ukuze uphile, kufuneka ubulale,
  Uva ubunzima emphefumlweni nakumzimba ofayo!
  Amanene atyebela izidumbu zobuhlwempu;
  Kwafa ukunuka, ekuphela kwento eseleyo yaba sisibetho setshokhwe!
  
  Kodwa konke okufanayo, umoya wentando awunakuphulwa,
  I-Fatherland iyaphila kwiingcinga zenkwenkwe!
  Umkhosi uya kuza kwi-Elves ngonaphakade kunye nokuxhatshazwa,
  Siya kuziwisa izityebi ngenxa yezenzo zazo !
  
  Emva koko ingxowa yemali iya kushukuma ,
   Ngubani owakhama incindi kwi-Fatherland!
  Ukuphumelela, sifuna ingqondo eqaqambileyo,
  Kwaye ukuba uligwala, nooThixo abanamandla!
  
  Nanku ukujinga kwekrele, intloko yaphaphatheka,
  Umbulali ngequbuliso wajika waba lixhoba!
  Indlela uMtyholi aphunyuke ngayo ngequbuliso epanini,
  Ngoko umsindo uyakhutshwa kwintliziyo enkulu!
  
  Akukho mfuneko yokucinga, ii-elves zokukhanya zibuthathaka,
  Abantu bakuthi abaqubudanga mntwini!
  umntu omtsha ovela esihogweni ,
  Kwaye sinobubele ngokwaneleyo ukuba sisele iti kwisosi!
  Ingoma emnandi, kunye neqela lakhe leedragons libalaseleyo. Ngoko indanda-ndanda ngasekunene, intombazana ye-elf eneenwele ezibomvu-zobhedu ezaziphaphazela emoyeni njengebhena yomfundi yadanduluka:
  - Lixesha lokuba nzulu, oh inkosana yabaqhubi bomoya!
  U-Enomai wanqwala encumile:
  - Ngokuqinisekileyo! Yile nto sizalelwe yona!
  Amantombazana acula kwikhorasi, ngamxhelo-mnye, ebetha kwaye edlala ngemizimba yabo eyomeleleyo, eqingqwe kwizihlunu eziphuhlileyo:
  Singamahlwempu, singabaphangi abahlwempuzekileyo,
  Siyaxolisa kakhulu, kakhulu...
  Sibeka iingqayi esibhakabhakeni ukwenzela iicaravels;
  Kodwa ngenxa yokuba abazange babethelele imilinganiselo yokuziphatha kuthi!
  Kwaye amaqhawe acula ngochulumanco nochulumanco olukhulu ngakumbi, kwaye amazwi awo ayefana ne-nightingale trills egcwele umzimba:
  IiPirates aziyifuni inzululwazi
  Kwaye kucacile ukuba kutheni ...
  Sinemilenze neengalo,
  Kodwa asizidingi iintloko zethu!
  Ngeli xesha, intombazana eneenwele ezityheli-violet yabetha umlozi:
  - Ixhoba phambili! Kukho igaleni yomoya yonke kwisihloko sasekunene!
  Amantombazana acula kwikhorasi:
  Eh ma , ngaphaya kolwandle, eh ma , iidragons ezijongayo,
  Eh ma , jonga ubutyebi obumangalisayo...
  Asiyikhathalelanga imithetho, sakha umyalelo omtsha,
  Ukufa ubuthathaka kwaye usisidenge phantsi kwamakrele!
  INkosana uOenomaus yayalela:
  - Ewe, mantombazana, ukuba simiselwe ukuphanga, ngoko siya kuphanga!
  Kwaye ke wonke umhlambi weedragons wabaleka ukuya kuhlasela. Bagxalathelana ukuya ekujoliseni kwabo.
  Inqanawa yayiyinqanawa enkulu kwaye intle. Ngaphandle kobunzima obunzima kunye nomthwalo weempahla ezahlukeneyo, ngenxa yomlingo, yadada kakuhle emoyeni. Kwaye umoya wavuthuza iiseyile zalo mkhosi.
  U-Enomai waqaphela ukuba iiseyile zenqanawa zineepateni eziqaqambileyo kwaye ezintle. Kwaye oku, masithi, kulula kakhulu . Ngokukodwa xa ilanga liphuma.
  Kuloo nqwelo-moya babona umhlambi wabaphangi benqanawa belawula iidragons eziqeqeshiweyo. Kwaye iqela laqala ukuxoxa ngayo. Kuyo, kwakhona, uninzi lwamantombazana amahle anxibe iingubo kunye namakhwenkwe amakhoboka. Babekwimithi yokuqubha kuphela, kuphela isibini samakhoboka aselula awayenezacholo zegolide nezesilivere ezimenyezelayo emaqatheni nasezihlahleni.
  Amantombazana angamaqhawe ayehonjiswe ngokugqithisileyo. Kodwa kunye neembadada, njengamakhwenkwe aneminyaka elishumi elinambini ukuya kweshumi elinesine ubudala, anemisipha, emhle, kodwa eneempawu zekhoboka ezifubeni nasemagxeni abo.
  Inye kuphela intombazana engumphumi-mkhosi eyayineebhutsi ezintle ezinyaweni zayo. Kuyabonakala ukuba ngoyena ubalulekileyo apha kunye nomphathi. I-blonde enhle kangaka eneenwele ezibonakala ngathi zifafazwe ngomgubo wegolide.
  Kwaye obunjani ubuso bakhe buhle. Kwaye umzimba ugqunywe ngezikrweqe ezifakwe kwiplatinam, iisafire, iiemeraldi, iitopazes, iirubhi, iiagati kunye nedayimani. Ngaphezu koko, amatye anqabileyo acwangciswe ngokuhlobisa okumangalisayo kwemibala emihle kakhulu. Kukho iirozi, i-tulips, i-cornflowers, i-forget-me-not, i-mimosas, i-peonies kunye nabanye abaninzi.
  Kwisikrweqe sakhe sobunewunewu, zonke iintyatyambo zahlukile, kwaye akukho nanye ephindaphindwayo.
  Inkosana yamapirate u-Oenomaus waziva eneemvakalelo eziqaqambileyo ngaphakathi kuye kwaye walila:
  - Ewe, ngaba kunokwenzeka ngokwenene ukukhubaza kwaye ubulale ubuhle obunjalo! Andinako ukuthwala isono esinjalo emphefumlweni wam.
  Iqabane elibomvu elibomvu lathi:
  - Kodwa yiyo loo nto singabaphangi! Emva kwayo yonke loo nto ... akunakwenzeka ukwenza ipirate ngaphandle kwesono.
  Omnye wathi ngoncumo:
  Ewe, kunzima ukubulala abantu obathandayo ngokwenene,
  Emva kwayo yonke loo nto, i-elf , ndikholelwe, yazalelwa ulonwabo ...
  Kodwa ukuba uyipirate, iblade ngumama,
  Ngaphandle kwegazi, imvula kunye nemozulu embi engunaphakade!
  I-redhead iphinde yaqaphela:
  - Lawa amantombazana amahle kunye namakhwenkwe, kunjalo, kodwa ayisiyiyo inzala yethu yee-elves, kodwa kuhlanga lwabantu! Khangela, mkhulu , ukumila kweendlebe zabo.
  U-Oenomai wamangaliswa:
  - Ngaba abantu bahle kwaye bancinci?
  Umkhosi womlilo wanqwala:
  - Yiyo leyo! Ngoncedo lomlingo bafumana ulutsha olungunaphakade. Kwaye ngoku la makhwenkwe abambelele kwiminyaka yawo yokuqala yeshumi elivisayo.
  Ngoku baya kuhlala bebatsha kwaye bezithoba.
  Inkosana encinci yacula:
  Zonke ii-elves, abantu emhlabeni,
  Kufuneka sihlale singabahlobo...
  Abantwana kufuneka bahlale behleka.
  Yaye uphile kwihlabathi elinoxolo!
  Abantwana bafanele bahleke
  Abantwana bafanele bahleke
  Abantwana kufuneka bahleke -
  Yaye uphile kwihlabathi elinoxolo!
  I-elf blonde yacebisa:
  - Kukho ukhetho! Oyena mlo ubalaseleyo kwicala labo kwaye ongcono okanye ongcono kwicala lethu uya kulwa. Kwimeko yoloyiso, babelana nathi ngamaxhoba, yaye xa boyisiwe, igorha elilahlekileyo liba . nokuba likhoboka okanye isidumbu!
  U-Oenomaus waqaphela:
  - Oku kusengqiqweni! Ndikulungele ukulwa!
  Amantombazana awayekhwele iidragoni arhangqa inqanawa. Bakhawuleza kakhulu; inqanawa enkulu ayinakukwazi ukuwubaleka umhlambi okhawulezayo.
  Kodwa inqanawa yayinemipu. Baza balathisa, kwaza kwaqhuma imibane.
  U-Oenomaus wathi ngelizwi elinendudumo:
  - Ndicebisa iduel! Ngokwesiko lama pirates asemoyeni. Omnye umlo ovela kwicala lakho, kwaye omnye wethu. Uya kunika isiqingatha somthwalo wakho kumntu ophumeleleyo. Kwaye ukuba woyisiwe , yenza okufunayo nomntu olahlekileyo. Asiyi kukukhathaza.
  Ukapteni oyintombazana onxibe isikrweqe esixabisekileyo esineentyatyambo waphendula wathi:
  - Kakhulu! Siyawamkela lo mngeni! Ndiza kulwa! Kwaye utyumba nabani na ofuna!
  U-Elf Prince Oenomaus uthe ngokukhawuleza:
  - Ndim kuphela ummeli wesondo esinamandla phakathi kwenu. Ngoko kufuneka ndilwe!
  Umncedisi oneenwele ezibomvu wathi ndlongo:
  - Andinguye umlo ombi! Ndifuna ukulwa!
  Waza washukumisa umlenze wakhe ongenazihlangu, omhle, othambileyo kakhulu, oshukumayo, njengomzimba wephimpi.
  Igorha eliselula laphikisa:
  - Singabaphathi, siya kulwa!
  Intombazana enxibe isikrweqe esixabisekileyo yanqwala yaza yathi ngoncumo:
  -Marquise de Diana, kwinkonzo yakho!
  I-elf encinci yaphendula ngokuzithemba:
  - INkosana uOenomaus! Ulungele idabi!
  Kwaye ngobuqhetseba kakhulu igorha eliselula latsibela kwidesika laza larhola ikrele lalo elide nelincinci.
  ULady de Diana naye watsala iblade yakhe wabuza ngoncumo:
  - Kutheni le nto inkosana ngokukhawuleza yaba yi-pirate enegazi?
  U-Oenomaus uphendule ngokungqongqo oku:
  - Libali elide. Kodwa andinguye umphangi onxanelwe igazi, kodwa obekekileyo! Kwaye loo nto yenza umahluko.
  I-marquise yaphendula ngoncumo:
  Andiyi kukubulala, uya kuba likhoboka nebanjwa kum. Ndiya kukukhotha intende yeenyawo zam ngolwimi lwakho kwaye ngaloo ndlela uya kundiyolisa!
  U-Oenomaus wahleka kwaye waphendula:
  -Nam andizukukubulala ! Kwaye kumnandi ukunyumbaza iinyawo ezinjalo ngolwimi lwakho. Kodwa nangona uligorha elibukhali, awuzukulinda ukoyiswa kwam!
  UDiana wancuma kakhulu , ngamazinyo akhe amakhulu, waphendula wathi:
  - Masibone! Ayindim kuphela, kodwa namanye amantombazana aya kukhwela ekuthinjweni. Kwaye siya kukungcungcuthekisa, sikubethe ufe. Makhe sibone ukuba uncuma njani kule meko!
  Inkosana yamapirate yacula iphendula yathi:
  Unganikezeli, unganikezeli, unganikezeli
  Kwidabi kunye ne-nightmare monster, ungoyiki ...
  Ncuma, ncuma, ncuma -
  Yazi ukuba yonke into ibonakala ilungile kwaye ilungile !
  IMarquise yanqwala ngenkangeleko eyonwabileyo:
  - Ungumfana ochwayitileyo! Ungenza intlekisa enkulu. Mhlawumbi ndingade ndikunike ukumkanikazi. Kwaye kuya kuba mnandi!
  U-Oenomaus waphendula ngomsindo:
  -Incoko eyanele ngokwaneleyo. Masilwe!
  Intombazana enxibe isikrweqe yatsiba phantsi kumgangatho webhetri yaza yahlasela iqabane layo. U-Oenomaus wadibana naye, wabetha izithonga, wade wasabela, waphantse wamnqumla indlebe le nzwakazi. Uye watsibela ngasemva kwaye waphawula ngoncumo lwe-panther:
  - Kwaye awukho kakubi. Bendicinga ukuba uyinkosana ngathi ndingunongendi!
  Intombazana, nangona kunjalo, ayilodlozi, inendlebe yomntu. Kodwa i-Oenomaus yi-elf. Abantu kunye neelves banabantwana abaqhelekileyo - isiqingatha-inzala . Kodwa ngokuqhelekileyo babizwa ngokuba yi-bastards . Kwaye abawathandi ngokwenene bobabini.
  Intombazana yasemarquise yahlasela kwakhona. Wenza imidibaniso enzima kunye namakrele. Yasuke yalokoza intsimbi, yaxhumela, yaza yaluka kwakhona, njengamaphiko elitye lokusila kwisaqhwithi. Kwaye wahlasela.
  Inkosana, engazange ibe nesizathu sokuba yindlalifa kubukhosi obukhulu, yabetha isifuba sayo. Wayigqobhoza isikrweqe. Igazi lade latshiza. Kwaye kwacaca ukuba intombi yenzakele.
  Wabuya umva wafutha:
  - Inkwenkwe ye-monster eyingozi!
  U-Edmond waphendula ngoncumo oluthobekileyo:
  "Ndingaba lirhamncwa, kodwa ndikude nenkwenkwe!"
  UDiana wahleka waphinda wahlasela. Nangona igazi elibomvu lalivuza kuye. Waza wanda ngaphaya komgangatho.
  Ukumkanikazi oneenwele ezibomvu waqaphela:
  - Bendiya kumnqumla intloko ngoko nangoko! Bendingazukutsala imibhobho.
  Ukapteni waseMarquise wafutha wathi:
  - Kwaye ndingakunika ithuba elinjalo!
  U-Oenomaus waphendula ngokubetha umlo phantsi kwesandla ngekrele lakhe kunye nokusika umthambo wakhe. Wawisa isixhobo kwisandla sakhe sasekunene, kodwa ngoko nangoko wasichola ngasekhohlo . Uye wancuma edla inyama, ngokungathi nguye unkosikazi wemeko kulo mboniso.
  Lo mfana waphawula:
  - Uyintombazana enesibindi! Kodwa ke uye wenzakala. Ngcono uncame!
  UDiana waphendula wathi:
  - Siya kufa, kodwa asiyi kunikezela!
  Igorha lepirate elineenwele ezibomvu lantyiloza:
  Kufuneka usihloniphe, usoyike,
  Izenzo zabafazi abaphangi azipheli...
  Ii-elves zokukhanya zazihlala zikwazi ukulwa,
  Kwaye umhlaba uphambene ngathi!
  Kwaye ukuhleka ekuphenduleni, ngoko ke i-iridescent kunye nokukhala. Yonke into yayibonakala ipholile kwaye inemvakalelo.
  Kwaye uDiana wahlasela kwakhona. Wayesebenza ngesandla sakhe sasekhohlo njengoko esenza ngesokunene sakhe. Kwaye yayintle kakhulu, iintshukumo ezintle . Ukongeza, ukapteni we-marquise wazikhulula iibhutsi zakhe, kwaye iinyawo zakhe ezincinci, ezintle zaba ze. Kwaye oku kongezelela kubukrelekrele bakhe.
  U-Oenomaus waqaphela:
  - Kwaye unxibe iimpahla ezingenanto, ubuhle othandekayo!
  UDiana wathi:
  - Uya kuncamisa izithende zam!
  Umlo wawushushu kakhulu. I-Marquise yahlasela ngomsindo ongalawulekiyo kwaye yakhupha isixhobo sayo ngokungathi ngumlandeli wenenekazi. Kwaye oku kwabonakala kukuhle kakhulu. Kwaye ke incam yakrwempa i-Oenomaus ecaleni kwe-elf egudileyo, engenaboya, esidleleni esirozi.
  Lo mfana waphawula:
  - Ulungile!
  UDiana wanqwala:
  - Ewe, ndipholile! Kwaye kwakhona ujingi kunye nokujija.
  I pirate eneenwele ezibomvu yakhwaza:
  - Mbethe! Mbulale!
  U-Oenomaus waphendula ngoncumo:
  Uthini na ngomthetho woSomandla, musa ukubulala?
  Intombazana yomlilo yaphendula:
  - Ngokoqobo - musa ukwenza ububi ukubulala!
  Inkosana yamapirate yambombozela yathi:
  - Ke, ngaba kunokwenzeka ukwenza ukubulala okulungileyo?
  Intombazana eneenwele ezibomvu yaqinisekisa:
  - Akunakwenzeka, kodwa kuyimfuneko!
  Ngeli xesha, umphathi wentombazana owenzakeleyo wazama ukuhlasela kwakhona, kwaye wenza kakuhle kakhulu. Uye wazonwaya iOenomaia engalweni nasegxalabeni.
  UDiana wakhwaza:
  - Uya kuziva kakubi! Ndizakubulala, njana!
  U-Oenomaus wacula ngokuphendula, echaza uhlaselo;
  Siyazi uzuko olungenasiphelo kwiimfazwe,
  Ungazi ukuba ungoyiki, yinqumle ngenkalipho!
  Ngamana ikrele lingasinceda kwimpumelelo enkulu,
  Loyisa utshaba - akukho nto yimbi!
  
  Sahamba elwandle, singenamathandabuzo;
  I-pirate kunye nesaqhwithi, inkanyamba ayinamqobo!
  Inkumbulo iya kuhlala isezintliziyweni zezizukulwana;
  Utshaba loyisiwe - ngumvuzo wonke lowo!
  
  Ubuhle buya kukunika uthando ngokunyanisekileyo,
  Kwaye ngomso umbulali ulindele isikafula!
  Ukudibanisa ubomi bakho kunye nefilibuster kuyingozi,
  U-Fortune uphosa idayisi ngendlela ehlekisayo!
  Kwaye ngelizwi lokugqibela, inkosana yamapirate yabetha esandleni sentombazana yasemarquise ngekrele layo, kwaye isixhobo sawa esandleni sakhe esiluthuthu.
  UDiana wancuma watsiba, ejongise isithende sakhe esingenanto esilevini sika-Oenomai. Yahamba-hamba nje intombazana. Wamfunqula umfana wakugqiba wamjula phantsi. UDiana wawela kwidesika kwaye wothuka. Wazama ngokwenene ukutsiba, kodwa incam yenzwane yebhutsi yambetha esilevini, yaza intombazana yaphuma ngokupheleleyo kwisithonga esinamandla.
  U-Oenomaus waphakamisa izandla zakhe phezulu wathi:
  - Uloyiso!
  Kwavakala intswahla phakathi kweqela lamantombazana namakhwenkwe anganxibanga zihlangu. Yaye abaphumi-mkhosi kunye namakhoboka abo ngendelelo baguqa phantsi.
  Igorha elineenwele ezibomvu lathi:
  - Ngandlel 'ithile kwabonakala kulula kakhulu! Ndandicinga ukuba kuya kuba nzima ngakumbi.
  U-Oenomaus wakhalaza wathi:
  - I-turkey yacinga kwaye yaphela kwisuphu!
  Intombazana yahleka kwaye yaphawula ngokuhleka:
  Musa ukucinga phantsi ngee-elves
  Liyeza ixesha, uya kuziqonda ngokwakho...
  Babetha umlozi njengeembumbulu etempileni yakho,
  Kwaye intombazana ibalekela edabini inganxibanga zihlangu ngokupheleleyo !
  Intloko ebomvu icebise:
  - Masibethe amakhwenkwe amakhoboka kwizithende zawo ngeentonga. Ndicinga ukuba baya kuyithanda!
  U-Oenomaus waqhwanyaza amehlo waza wathi:
  - Ngaba ucinga ukuba baya kuyithanda? Nangona iintende ezirhabaxa zamakhwenkwe mhlawumbi azikhathali kangako kwiintlungu ezivela kwintonga.
  I pirate eneenwele ezibomvu yaqaphela:
  - Into ephambili kukuba siyayithanda! Abaphangi abafana nathi bakufumanisa kumnandi kakhulu ukungcungcuthekisa amakhwenkwe amahle!
  Intombazana entle enxibe idyasi ekrelekrele kunye nezacholo ezihlahleni nasemaqatheni yakhala:
  -Ndikulungele, njengomncedisi we-marquise, ukuqhubeka nomlo! Kwaye ukhulule esinye isiqingatha samaxhoba!
  I-pirate yomlilo yakhala:
  - Ngowam! Ndiza kulwa naye! Oku kucacile.
  UEnomai wanqwala evuma:
  - Ngengqiqo! Asikuko konke ukuba ndithathe ndedwa. Nokuba ndingoyena ubalulekileyo kuwe.
  Umlo oneenwele ezibomvu wachasa:
  - Akukho nkosi phakathi kwabalinganayo. Kwaye ndicebisa ukulwa ngaphandle kwezixhobo.
  Igorha elalinxibe itunikhi lathi:
  - Ngaphandle kwezixhobo? Awuyoyiki, i-elf?
  Umlilo pirate uphendule ngokukhawuleza:
  -Musa ukuya ehlathini uyoyika iingcuka!
  Intombazana enxibe i-tunic, le blonde imnandi yobusi, yabuza ngethoni ethambileyo:
  - Vumela umfana onomtsalane asiculele. Ndicinga into enomsindo, kwaye amanye amantombazana aya kundixhasa.
  Oobuhle bamacala omabini bantyiloza ngazwinye:
  - Wamkelekile! Sifuna iingoma zakho phezulu kwimiphunga yethu!
  U-Oenomaus wacula ngoncumo:
  Ndikhumbula indlela ngoku, ubuso obuqaqambileyo obuqaqambileyo,
  Loo mbono yahlaba intliziyo yam okwekrele!
  Ndatshisa emijelweni yomlilo ovuthayo;
  Uvele wathula waphendula!
  
  Ilizwi lakho, lihle kwaye linyulu,
  Ndiyakholelwa kwingxangxasi engapheliyo yee-caresses zakho!
  Andifuni ubomi obunenzondo ngaphandle kwakho,
  Kwaye ngoku imitha yanaphakade iya kundikhanyisela!
  
  Unguthixokazi wothando olungenasiphelo,
  Ulwandle oluzele kukukhanya okumangalisayo!
  Yaphula amakhamandela omkhenkce, ngokuqhula,
  Andiyi kubona isifingo ngaphandle kwakho!
  
  Ubuso bakho bukhazimla njengelanga phezulu,
  Akusekho mifanekiso mihle kwindalo iphela!
  Imvakalelo yothando igubungela njengesaqhwithi,
  Ukuba nawe ngonaphakade kululonwabo!
  
  Iintlungu zomphefumlo wam zivuthuza njengesaqhwithi;
  Kwaye umlilo esifubeni sam uvutha ngokungenalusini!
  Ndiyakuthanda, ujonge ngokuziqhenya ngokubuyisela,
  Umkhenkce ube ngamaqhekeza wophula intliziyo yakho!
  
  Phakathi kwezibane kulwandlekazi oluneenkwenkwezi ezingenamda,
  Mna nawe sandanda esibhakabhakeni njengokhozi!
  Nomlomo wakho ubengezela ngeerubhi,
  into ethambileyo nangothando !
  Kwaye kuqhwatywa kwezandla kangangokuba iinzwakazi ziminxeka luvuyo. Kodwa ngelo xesha enye intombazana yakhwaza:
  - Iifrigate ezimbini zokulwa ziza apha!
  U-Oenomaus waphawula ngentsini elusizi:
  - Ewe, le nto kanye ubuyifuna? Ngaba ubufuna umlo onomdla? Ngoko uya kuyifumana!
  Intloko ebomvu yaphendula ngomsindo:
  - Bababiza! Abahambi ngenqanawa kunye namajoni. Kwaye ngoku awusayi kubaleka nje ngemivumbo kwizithende zakho ezingenanto!
  Intombazana eyayijonge ngebhayinotyhulathi yaphawula:
  - Kukho ii-orcs kwiinqanawa. Yaye oku kuthetha ukuba silindelwe luvavanyo oluqatha.
  I-Oenomaus iqatshelwe ngokusengqiqweni:
  - Kodwa sinokuzibulala iintshaba zethu ngaphandle komonakalo kwizazela zethu. Xa uchukumisa amajoni amahle, intliziyo yakho iyopha ngokoqobo!
  Intombazana eneenwele eziluhlaza yathi:
  -Iidragons zethu zikhawuleza kuneefrigates. Sisenokuba nalo ixesha lokuhamba!
  Inkosana yamapirate yatsho ngokukhawuleza:
  - Kwisichazi-magama sethu akukho gama linje ngokubaleka!
  Kwaye amantombazana angama pirate acula ngomsindo, elungele idabi lobomi okanye lokufa;
  Siphila kwihlabathi eligcwele ukwahlukana, usizi...
  Kufuneka lenze ntoni ijoni xa lilolo ?
  OoThixo, ngokufanelekileyo, bagqibe ngenkohlakalo kuthi -
  Lo mfo uguqula iitempile zakhe zibe ngwevu!
  
  Indalo ikhohlakele kakhulu ekuthandeni,
  Iinyembezi zokwahlukana zazehlela kwi-cascade...
  Uvelwano lwanyamalala ngaphandle komkhondo, njengephupha,
  Yaye ubomi baba njengelitye elingenakuthamba!
  
  Kuqhaqhazelisa amazinyo entlango, kwaye umkhenkce uvutha bubushushu;
  Hayi, umxokelelwane uyibhijele intliziyo yam!
  Kwaye imvula yokwahlukana ibetha njengamaqhezu eluphahleni -
  Iipokotho azinanto, kushiyeke ubhedu kuphela!
  
  Kodwa ukholo kumdlalo womlo luyakhuthaza,
  UThixo uSomandla, uyazi, wenze isibhambathiso esiqinileyo!
  Kwaye kuya kuba njengamagqabi ngoMeyi ofudumeleyo kuthi,
  Xa sihluma, sidibana nokusa!
  
  Ngaba ufuna ukwenza iplanethi yonwabe ngakumbi?
  Ukuze ngamnye kuthi acule ngokuzukileyo njenge-nightingale?
  Emva koko ubusi obumnandi baba sisivuno kumthi we-linden -
  Emphefumlweni wezigebenga, masibuphelise ubuxoki !
  
  Akukho mfuneko yokumkhohlisa uThixo, ndikholelwe,
  Ubona kakuhle ukuba ngubani phakathi kwethu oligwala kunye nebhongo !
  Linikeni intsingiselo yeNkosi idini;
  Akumangalisi ukuba kusithiwa, Ndiya kunibuyekeza!
  
  basibambe kwi-intanethi ,
  Akukho mntu waziyo ukuba ukubulawa kwabantu kuphelela phi.
  UYuda ujinga kwi-aspen ebolileyo -
  Kwaye kwabo bakholwayo - isithsaba se-laurel!
  
  Nawuphi na umntu unokuba ngcono
  Ukhetho lwethu lusengqondweni-ukuzabalazela uKristu.
  Kodwa ngamanye amaxesha kukho iipuddles zegazi,
  Ubuncinci kukho isithembiso - ndiza kuza kungekudala!
  
  Owu hlabathi, bungakanani ubundlobongela obo,
  Ngokungathi asikwazi ukuhlala ngoxolo !
  Umfazi walila phezu kwebhokisi yejoni.
  Hayi indlela obhitye ngayo umsonto wobomi!
  
  Ukuphalaza igazi ayilobizo lethu -
  Ndifuna ukuthanda, ukunika iParadesi ye-Fatherland!
  Kutheni le nto isisohlwayo sethu sonke?
  Impendulo: Bonke ubutyebi bakho bunike amahlwempu!
  
  Akunakwenzeka ukuthenga usindiso ngemali,
  Ngokuba akukho xabiso legolide kuThixo!
  Kwaye ecaweni uyaqubuda ngeCawe,
  Ukuba namaphiko njengeenkozi!
  
  Kwaye kuya kufika ixesha-uBukumkani bukaThixo buya kufika,
  Ubumnyama obukhohlakeleyo kunye nobumnyama buya kuphela!
  Umoya womoya uya kutshabalala, ubukhoboka obugwetyiweyo,
  Kwaye ilizwe liya kuba kuBukhulu bolonwabo!
  Emva kwengoma ekhuthazayo, amantombazana-pirates kwiidragons athatha kwaye aya kuqhwithela iifrigates ezinkulu, ezazizele ii-orcs - iibhere ezinukayo kunye neenwele.
  Ayembalwa amantombazana kunezo zidalwa zingcolileyo, kodwa ayekhawuleza kakhulu kwaye enobuchule.
  Kwaye ke amantombazana awayekwinqanawa yabarhwebi nawo angena edabini kwicala lama pirates. Kwaye namakhwenkwe amakhoboka agxalathelana ukuya kuqhawula izixhobo. Olu lumanyano oluchukumisayo lwabantu kunye neelves ngokuchasene neentshaba zabo zembali zanaphakade - iiorcs.
  U-Oenomaus naye wazibandakanya edabini. Umfana wajiwula amakrele amabini kwangoko, eqhuba ilitye lokusila, enqumla iintloko zee-orcs. Walwa ngomsindo wengonyama.
  Kwaye ecaleni kwakhe kukho intloko ebomvu . Isithende esingenanto sentombazana sabetha i-orc esilevini kwaye yaphuka umhlathi. Kwaye ke i-orc yawa phantsi, kwaye iimpondo zakhe zambetha esiswini. Kwaye yayilidabi elinzima.
  U-Oenomaus ulwa ngokukhaliphile. Apha uphethe ibhabhathane ngamakrele akhe njengefeni, kwaye unqumle iintloko eziqengqeleka okwekhaphetshu.
  Inkosana eselula yacula ngomdla, ibonakalisa imimangaliso yobugorha:
  Ukuba inqindi yakho yomelele-
  Oku kuthetha ukuba uya kuba ngowokuqala ebomini!
  Kwaye ke i-comrade ayingomntu olihlwempu,
  Unentliziyo yegolide kunye nemithambo-luvo yentsimbi!
  
  Kodwa okona kubaluleke kakhulu, yikholelwe, yingqondo eyomeleleyo,
  Kuba i-elf fighter ipholile kunesilwanyana .
  Ukuba udakumbile ebomini,
  Emva koko ukuhleka okuvuyayo kuya kukwenza uthandwe!
  
  Ukuncedisa okuzenzekelayo, ukwazi, amandla okubetha,
  Kuba izele lulwazi, Yazi-Njani!
  Kodwa zama ukunika amandla ezandleni zesidenge .
  Emva koko uya kufumana intlungu kuphela njengomvuzo!
  
  Kwakukho ixesha apho babehamba ngokuzingela ngeklabhu,
  Isaphetha, umphongolo wotolo nxamnye nolusu olushinyeneyo...
  Kodwa benza ii-chervonets apho iipennies zaya khona,
  Kwaye kulula kakhulu ukutsibela kumnyele!
  
  Nangona imfundo ilungile -
  Kodwa kukwanika umdla ukukhalipha...
  Kwaye ilingana ne-bayonet, iya kuba yitshizi,
  Kwaye sikhonza uMama kaBawo ngokunyaniseka.
  
  Kodwa ugonyamelo olubi lungumnqamlezo onzima,
  Idabi lethu lizele ligazi...
  Kwakutheni ukuze uThixo uSomandla avuke kwakhona emva kokubandezeleka?
  Ukuze indibano yomkhosi yamajoni iqiniswe!
  
  Iinyembezi zentombi ziyawa - umhlobo wakhe othandekayo uwile;
  Lo mama uthandaza encwina, ekhala kakhulu...
  Kuyabanda ngaphandle kweefestile, kwaye indawo yomlilo iphumile,
  Nanko umfana omhle engcwatywe phantsi komhlaba!
  
  Owu, isiphelo esikhohlakeleyo, esinjani sona ikamva elibi,
  Ntombi enyulu uMariya , iphi indalo yakho elungileyo?
  Indoda yayifuna ukutshata ngokukhawuleza,
  Kwaye ngoku umoya uvuthuza uthuli phantsi kwepayini!
  
  Ubomi buya kuza bonwabile-kuya kuba kuhle,
  I-apile pie iya kuba yimbewu yobusi ...
  Umchasi we-monster ujika abe luthuli kunye nomgubo,
  Vumela ithamsanqa lokwenyani liwele umda!
  
  Yonke into yenziwe kwi-Elf, kwaye ukuphosa ku-Fars,
  Masiqokelele isidanga esizele ziinkwenkwezi kwinqindi!
  Kwaye molweni bafana, iklasi ephezulu,
  Kwaza kwaphoswa isiporho emlilweni !
  
  Umpu womatshini sele uqhelekile - iimbumbulu zithululela kumlambo,
  Kwaye utshaba lwaludiniwe, into ebeyifuna nguziro!
  Ukuba uyaphumelela, uya kuba sisityebi;
  Nabani na oqale umlilo uya kuphelela ebuhlwempu!
  Le yingoma kunye nomlo omkhulu, kunye neejingi zamakrele abukhali kwaye agugile. Kwaye imivumbo ilandela entloko, ngokungathi ikwi-asphalt. Kwaye uninzi lweeorcs sele zibulewe. Namakhwenkwe edabini. Akukho namnye kubo okhangeleka emdala kuneshumi elinesine, kodwa onke anezihlunu. Imizimba ebhityileyo yamakhwenkwe amakhoboka iqiniswa kukusebenza nzima. Kwaye izithende ezirhabaxa, ezinabileyo zihlala zibetha ii-chins ze-orcs, ziqhekeza imihlathi yazo.
  Umphathi oyintombazana wabuyela ezingqondweni. Uye wahlala phantsi. Zombini iingalo zakhe zonzakele kakhulu - imisipha yasikwa. Ewe, oku akubulali, ngoncedo lwemithi yomlingo kunye nobugqwirha, umonakalo unokubuyiselwa. Kodwa oku kuyakuthatha ubuncinane iiyure ezimbalwa. Okwangoku, akakwazi ukulwa.
  Kwaye akukho bani uncedisayo - onke amantombazana namakhwenkwe asemfazweni, kwaye balwa ngomsindo omkhulu. Ngumlo okhohlakeleyo lo.
  UDiana washukuma, ngethamsanqa iinyawo zakhe zazingenanto kwaye zifanelekile. Kwaye ngeminwe ethambileyo efana neyenkawu, umphathi wentombazana waqala ukukhangela ikiti yoncedo lokuqala. Kukho i-potion ephilisa amanxeba, kwaye anzima kakhulu, kunye ne-balm yendalo yonke. Ngaphandle koko, kutheni ungangeneleli edabini emva kokusonga amalungu omzimba uze uwathambise ngamafutha aqholiweyo nangethambiso?
  Ngeenyawo ezingenanto unokuphosa izinto ezinamandla kakhulu kunye netyhefu. Kwaye oko kuya kuba kuhle kwaye kutshabalalise.
  UDiana wenza ngokuzithemba. Kwaye iinyawo zakhe zizele kwaye zithambile. Wayenxibe iibhutsi ngokuthandabuza, kuphela ukugxininisa isimo sakhe. Ehlabathini apho kukho izikhanyiso ezininzi kunye nehlobo elingunaphakade, izicathulo azidingeki ukuze iinyawo zakho zingabandi, kodwa ngenxa yobuhle, kwaye ugxininise ukuba awukho ikhoboka okanye ikhoboka. Kwaye oku kusengqiqweni...
  Apha omnye wamakhwenkwe, naye enganxibanga zihlangu, waphosa inaliti ebukhali kwimpumlo ye-orc. Wathi ke yena, akuba efumene inxalenye yetyhefu, womelela waza wafa kwangoko.
  Inkwenkwe yekhoboka yacula ngochulumanco, kwangenelela namanye amakhwenkwe, ayengabantu kwaye acula njengabantu:
  Ngoku, ukuba kukho iingxaki kwindalo yonke,
  Ayenzeki nangaliphi na ixabiso...
  Awusafuni tshintsho
  Umntu akayazi into ayifunayo!
  
  Kwaye kukho iChernobog enamandla amakhulu,
  Lowo uKhulu unamandla kwindalo iphela ...
  Uyinika umntu kanye ebunzi;
  Ukuze uhlanga loluntu lungabi yindlavini ngokupheleleyo!
  
  Ewe, uhlanga oluSomandla lwaMdala,
  Ukuze abantu babe nesizathu sokuphuhlisa ...
  Ukuze umntu afune yonke into ngaxeshanye,
  Yaye abantu bafunda ukulwa nzima!
  
  Njengoko igorha libuyisa ububi;
  Laa ntonga yenzelwe ukunceda umntu...
  Kwaye wathulula ukulunga kwemiphefumlo nemizimba,
  Alikho ixesha lokufunda ukulwa!
  
  Ufuna ntoni uThixo uSomandla?
  Ukuze bangabi nabuganga bokuzisa i-Elf emadolweni akhe ...
  Ke ukuba ilishwa elibi lingalawuleki.
  Ukuze kukhule amakhulu ezizukulwana!
  
  Ewe, iChernobog yinkuthazo ebantwini,
  Ukuze kungabikho buvila, kungabikho ukuqina ...
  Ngamana ungaba yi-orkshista gqobhoza kwii -smitherens,
  Hamba ujikeleze i-Orklin ngendlela yobuhlobo!
  
  Ngoko musa ukulahleka ukuba kunzima,
  Ukuba iingxaki zehlela i-Fatherland ...
  Intonga iya kuyenza kakuhle kwaye ngokulula,
  Ukwenza nje abantu bahambe!
  
  Kwaye uChernobog ngumntakwenu nje omdala,
  Nangona engqongqo , uyakuthanda ngokungapheliyo...
  Uya kubetha elona nqaku likhulu
  Xa uya kukhonza i-Elf ngonaphakade!
  Ii-orcs zafumana ilahleko enkulu, zanqunyulwa ngamantombazana kunye namakhwenkwe. Kwaye noDiana, esonge izandla, wangena edabini. Yaye iinzwane zabo ezingenanto zaziphosa iincakuba ezibetha iintamo zeeorcs zize zinqumle imithambo yazo. Kwaye zonke iintlobo zomqala kunye nezinto. Kwaye yayikhangeleka ichukumisa kakhulu.
  Kwaye emva koko unyawo lukaDiana olungenanto lwaphosa i-ertyisi ngengca ecinezelweyo. Kwaye kwangoko ishumi elinesibini le-orcs, elikhokelwa yinjengele, laphoswa phezulu kwaye labhabha ngaphaya kwecala lefrigate. Le yintshabalalo enkulu ngokwenene kunye nokufa kweebhere ezimdaka kunye namabi.
  U-Oenomaus uthe ngoncumo:
  - Sigazi elinye: mna nawe! Kunene?
  UDiana waphendula ngoncumo olunobubele:
  - Xa simanyene, asinakoyiswa! Umntu kunye ne-elf banamandla, kwaye kuvakala kunebhongo kakhulu!
  La mantombazana andisa uxinzelelo lwawo. Ii-orcs ezisindileyo, zisebenzisa iiparashuti ezikrwada, zaqalisa ukutsibela ezantsi, zibhabha ukusuka kwiifrigates ezinamaphiko. Ezinye iiparashuti, ngenxa yobunzima bazo, zakrazuka, zaza iibhere ezinkulu zawa njengamatye, kodwa ngokungafaniyo namatye ocolwa, zakhala zithuka zingcole !
  UDiana wabhala kuTwitter:
  Akukho lula ukuba ngumfazi olungileyo,
  Ububele abuxhomekeke ekuphakameni!
  U-Oenomaus wenza elinye ilitye lokusila ngamakrele akhe abukhali nande, wanqumla intloko yomphathi omkhulu webhere. Waqengqeleka edekhini okomphanda, etshiza igazi. Yacula inkosana encinane.
  Laphinda laphalala igazi njengomlambo.
  Umchasi wakho unzima kakhulu...
  Kodwa musa ukumoyika uSathana,
  Kwaye ubuyisele i-monster ebumnyameni!
  . ISAHLUKO SESI-6.
  Idamba elineentloko ezisixhenxe kwaye, kwangaxeshanye, uMphathi oMkhulu weAcademy of Magic, wafutha wabuza:
  - Ngaba unokunyuka uye kubude bendoda endala kwaye ujinga emoyeni ubuncinane umzuzu?
  UDominica wahleka waphendula wathi:
  Ndiyakwazi, kodwa ndingayenza ngokwahlukileyo
  Baleka unganxibanga zihlangu embetheni...
  Intombazana itsiba njengesele -
  Oku kuthetha into eyahlukileyo kunaye wonke umntu!
  Wavuleka umlomo wenamba, kwaphuma umlilo kulo. Idangatye ladlula laza layitshisa intombazana entle kabuhlungu kakhulu kwiintende zeenyawo zayo ezingenanto, epinki, egophe kakuhle lesithende.
  Kwaye uDominic wakhwaza, kodwa ngoko nangoko wabamba imihlathi yakhe ngokuqinileyo. Kwaye isifuba sakhe sasibuhlungu kakhulu. Yabetha kakuhle, namadyungudyungu adumba ngoko nangoko. Kwaba ngathi abancini bamandulo babemthuthumbisile.
  Intombazana yakhwaza:
  uLancelot kunye noKing Arthur wakho !
  I-Dragon Duchess yagquma:
  Ngubani na lo ukuba ubuganga bam ukundigrogrisa?
  I-nymph marquise yaphendula:
  - La ngamagorha asuka kwiintsomi zabantu. Zikhuselekile ngokupheleleyo kuwe, Lubabalo lwakho!
  Yagquma inamba:
  - KULUNGILE! Ngoku unomsebenzi osebenzayo, philisa iinyawo zakho ezitshisiweyo. Oku kuluncedo kakhulu ekusebenzeni, kwaye kuya kuba luncedo ngaphezu kweyodwa ebomini.
  UDominica, encuma ngamandla, wacula:
  - Kwaye enye, ezimbini, ezintathu, kwaye ezintlanu!
  Andizukudinwa ukuphinda...
  Ethetha into enye
  Kwanele ukugxobha amanzi kuwe!
  I-Grand Master Dragon yaphawula:
  - Kwaye yena intombazana cheeky. Mhlawumbi kungekhona nje ukuthobisa izithende zakhe, kodwa kwakhona uphule iinzwane zakhe?
  I-nymph marquise yathi:
  - Kufuneka sibe nomonde, oh duchess. Mhlawumbi le ntombazana yithuba lethu kuphela lokulondoloza isondo esinamandla. Nize nibuyise amadoda!
  Yagquma inamba:
  - Oku silly! Indoda erhaxwayo ibamba umququ, wena ubambe isithende esinganxibanga sentombazana yomntu . Wayengenabuchule bukhethekileyo.
  I-nymph marquise yachasa:
  "Ukwazile ukuphakamisa ilitye ngomyalelo wakhe ngaphandle komlingo okanye amakhubalo, kwaye oko kuxabiseke kakhulu!"
  IiDuchess zaseMontserrat zahleka kwaye zaphendula:
  - Ewe, wayedume kakubi ebunzi. Enyanisweni, ngoku akukho mkhondo. Kwaye oku akuqhelekanga ebantwini.
  U-Weasel uqinisekisile:
  -Kuyacaca kwangoko ukuba ukhethekile kwaye ukhethiwe! Kwaye ifuna indlela ekhethekileyo, enyanisekileyo kunye nefihlakeleyo.
  I-Dragon Duchess yanqwala ngeentloko ezisixhenxe ngaxeshanye:
  - Ewe, indlela enyanisekileyo nekhethekileyo ... Mhlawumbi ndifanele ndikhothe izithende zakhe ngolwimi lwam, njengophawu lwentlonipho enkulu!
  UDominica waqhwanyaza waphendula ngokuzithemba:
  - Hayi, kungcono ungasebenzisi ulwimi lwakho! - Kwaye wongeza, ngokungalindelekanga wenza ubuso bakhe bube mnandi kakhulu. - Nangona ulwimi ngokungathandabuzekiyo lelona lungu linamandla lomzimba. Uyakwazi ukuhambisa izigidi zemikhosi!
  I-nymph marquise yacebisa:
  - Mnike umsebenzi olula. Umzekelo, makayenze ikati ize kuye kwaye i-purr, kwaye emva koko ibuyele!
  Apha, owasetyhini owayethule ngaphambili enxibe ilokhwe emfusa, enentonga yomlingo ezandleni zakhe, wachasa:
  - Hayi! Asiyi kumvumela ukuba angcungcuthekise intshontsho lekati. Kungcono undilwele ngeentonga zomlingo. Oku kuya kuba luvavanyo olunzulu ngokwenene kunye novavanyo olusebenzayo!
  Kwaye wanyathela isithende seembadada zakhe, egcwele iisafire kunye nedayyimani ezimfusa kunye nelilac.
  I-Dragon Duchess yaphendula yathi:
  "Kunzima kakhulu kwintombazana eqalayo ukulwa nenkosi yeDragon Academy." Kwakunzima ukulwa nawe, kwanale Laska inamava kakhulu kunye nenamava!
  Intombazana yahleka yaza yathi:
  - Ingakumbi! Emva koko, uKoschey ongafiyo akayi kumoyika!
  Emva koko uDominika wathi:
  - Yintoni, unayo uKoschey ongafiyo?
  I-Dragon Duchess yanqwala:
  Kambe ke, kukho, nangona kunjalo, ukude kumazwe akude ebukumkanini obukude. Kodwa kukho eli qhinga libi limdaka !
  Intombazana ebethayo yaphawula ngoncumo:
  - Okanye mhlawumbi wabangela indyikitya yokufa? Ukubulala yonke into eyindoda nokubamba iimazi zakho!
  I-Dragon Duchess yaphendula yathi:
  - Kunzima! Sinamabhinqa aphindwe kalishumi kunamadoda. Kwaye phakathi kwee-orcs kunye nee-goblins ezenza umkhosi kaKosheyi ongafiyo, ngokuchaseneyo, kukho amadoda aphindwe kashumi kunamabhinqa, kwaye makhulu kwaye anamandla. Kwakutheni ukuze abatshabalalise abalawulwa bakhe nomkhosi wakhe!
  IDominica yaqaphela:
  - Kodwa indyikitya yokufa ayichaphazeli uKoshchei ngokwakhe?
  I-troll yabasetyhini yanqwala:
  - Ewe, akukho namnye umlingo wokulwa osebenzayo kuye. Ayithathi naziphi na izixhobo. Nokuba ibhombu yakho yehydrogen ayinakuytshabalalisa. Unjalo undoqo!
  Intombazana etshatileyo yathi:
  - Kodwa mhlawumbi ukufa eqandeni lakhe, kwincam yenaliti!
  I-Dragon Duchess yaphendula ngelizwi elinendudumo:
  - Akunjalo ukuba ilula! Ukuba kwakulula ukufumana ukufa kukaKoshchei, ngekhe waphila kwakudala. Kwaye ke, iinkulungwane ezininzi kudala ...
  I-nymph marquise yamphendulela:
  Nani nisatsibela emithini, kodwa yena wayesele enawo amandla, ehleli etroneni. Cinga ukuba yintoni na le nto!
  UDominica wayithatha waza wacula:
  Iinkawu zenza ubuso
  Kwaye bahlala kwisebe...
  Kusenjalo
  Babekho ookhokho bethu!
  I-troll yabasetyhini yathi:
  - U-Koshchei, ngokuqinisekileyo, uyakrokrelwa. Yathi ke yakuqala indyikitya yokufa, waba ngowokuqala ukurhanelwa. Oku, ngandlela-thile, yintloko ye-axis yobubi. Njengenamba eyindoda eneentloko ezilikhulu , inkulu yeedragons, umlawuli wabalawuli kunye nongendawo. Kodwa le monster nayo yoyika kwaye yaqhekeka. Kodwa uKoschey ubuncinci ebeya kunika into embi! Ngaphezu koko, bakrokrela ukuba ukumkani wamaJinn, u-Iblis ... amaJinn yimimoya, kwaye ayinakunyathela.
  Kodwa iijini ngandlel" ithile zazifihla. Yaye kwaba ngathi banyamalele!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  I-genie yagqabhuka, hayi, ndikholelwe, amantombazana anamandla,
  Uye wanyamalala...
  Kwaye ke inamba yabuchasa ubuhle ,
  Nceda ubaleke!
  UMarquise de Lasca wathi:
  - Kukho zombini iigenies ezilungileyo kunye ezimbi. Banamandla, kodwa amandla abo alinganiselwe. Kodwa ngokwethiyori, ukuba enye yeenkunzi okanye iimazi yacela umlawuli weJinn u-Iblis ukuba atshabalalise uhlanga lwamadoda, kwaye wakwazi ukufumana umsesane onamandla onke oya kunika amandla phezu kwala mandla makhulu kwindalo yethu yonke, ngoko unokubangela oku!
  UDominica wanqwala:
  - Oku sele into! Kufuneka sifumane iRingi yaMandla Onke. Kwaye ke siya kulungisa yonke into.
  Yahleka igongqongqo, nelizwi layo lalingathi kukududuma. Kwaye emva koko waphendula:
  - IRingi enye inzima kakhulu ukuyifumana. Ekubeni inika amandla phezu kommandla othelekiseka nawo wonke umnyele. Ngaphezu koko, ukuba kwindalo yakho umnyele uphantse ube ungenanto ngenxa yolungelelwaniso olunqabileyo lweenkwenkwezi, ngoko ke nantsi indawo ehlala iibhiliyoni zezidalwa ezikrelekrele kunye nezikumkani ezininzi. Kwaye kuyabonakala ukuba, akukho bani umfumeneyo okwangoku, ekubeni kwakungekho mlawuli wendalo yethu yasentsomini!
  UDominika wahleka wabuza:
  - Ngaba unaye uThixo?
  UMarquise-nymph waphendula wathi:
  - Enokuba ukho uThixo ongoPhakamileyo, uMdali kuzo zonke iiNdawo, okanye akakho, akukho mntu waziyo okwangoku. Nditsho noKoschey ongafiyo. Kodwa kukho oothixo abakumgangatho ophantsi. Kodwa zinjalo ukuba azinamsebenzi omncinci, kwaye kungcono ukuhlala kude. Ngokubanzi, igama elithi Thixo lineentsingiselo ezininzi. Ke ezona jini ziphakamileyo zilingana ngamandla koothixo.
  I-troll yabasetyhini yathi:
  - Sinazo neenkolo, kodwa azisebenzi kangako. Njengoko yeyakho, ngendlela. Ngoku, xa kwakukho ikoronavirus , iicawe zazingenanto ngokwenene, kwaye imithandazo yayinceda umntu, okanye isiqhumiso sasibakhusela kwiintsholongwane. Kutheni nina bantu nikhohliseka kangaka nje, nicinga ukuba ngokuguqa nokuqubuda ninokucela okuthile ngembuyekezo!
  UDominica waphendula ngomsindo:
  - Kodwa andikholelwa kuThixo okanye koothixo konke konke! Kwaye andikhathali ngaloo nto. Kodwa andizange ndikholelwe kwii-elves ngaphambili, kwaye ndibajonga njengentsomi kunye nokuveliswa komntu. - Intombazana yabetha i-sole yakhe kwi-slab yelitye kwaye yaqhubeka. - Kwaye ngoku ndiyabona ukuba kukho ii-elves, iidragons, i-troll, i-nymphs, ngoko kutheni ungakholelwa kuThixo kunye neengelosi? Ngaphezu koko, amawaka ezigidi zabantu akholelwa kuSomandla, kwaye phantse kuphela abantwana abancinci, kwaye ingengabo bonke, bakholelwa ngokunzulu kwiidragons kunye neelves.
  UMarquise Laska wahleka:
  - Ndiyazi! Le ntombazana, xa yayincinci, yabukela ikhathuni malunga noDunno kwaye, enyanisweni, yaqala ukukhangela intonga yomlingo eyadini. Kwaye wajonga onke amasetyana. Bamhleka ke abanye abantwana. Enyanisweni, kwanasebancinane abantu abaninzi bayaqonda ukuba iintonga zomlingo ziintsomi!
  IDominica yaqaphela:
  - Kodwa kwihlabathi lakho kukho imilingo yomlingo!
  I-troll yabasetyhini yanqwala:
  - Ngokuqinisekileyo kukho! Kwaye ukuze uphile, kuya kufuneka ufunde ukuzisebenzisa !
  Yagquma inamba:
  - Ngoku! Mnike intonga yomlingo, siza kubona ukuba le ntombazana, ibukhali kakhulu kwaye inolwimi olunesibindi, ikwazi ukwenza ntoni!
  UDominica wacula:
  Ndiyanicela ukuba ningamangaliswa
  Ukuba umlingo uyenzeka!
  Ukuba kwenzeka, ukuba umlingo uyenzeka!
  ULaska waphawula:
  - Ewe, ngaba akathandeki? Igqwirha elinje!
  Imazi eyitroli yathatha intonga yayo yomlingo iqine ngakumbi kwisandla sayo sasekunene yaze yayiwangawangisa. Kwaye kwabetha umbane eDominica. Kodwa intombazana-umdlali we-actress wakwazi ukutsiba ngomzuzu wokugqibela, kwaye isibetho saphoswa. Ithayile lebhastile elisemva kwam lanyibilika laza laqalisa ukutshaya.
  I-Dragon Duchess yakhwaza:
  - Lumka, Cobra! Uya kuyonakalisa yonke isambatho!
  UWeasel wahleka waza wathi:
  -Le yindlela yomlingo!
  I-troll Cobra yasetyhini yacula ngokuphendula:
  -Umama ombi, indlela yam ilula,
  Andikuthandi ukutsala umsila wekati!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Kukho iphupha elibi kubafundi bam,
  Umtsi omnye - hit enye!
  I-Dragon Duchess yaphazamisa:
  -Khangela, amadyungudyungu akhe sele emkile! Ebantwini, umonakalo awupheli ngokukhawuleza. Intombi enjani !
  I-nymph marquise iqinisekisile:
  - Yiyo leyo! Ndandingaphazami ngaloo nto. Ukuzalwa ngokutsha kunqabile ngamandla, nakubathakathi, kwaye akuzange kuphathwe ngomlingo.
  UDominika waqhwanyaza waza wema ezandleni zakhe. Kwaye iinyawo zakhe ezingenanto zazidanyaza emoyeni ngokungathi ziincakuba zophephela. Kwaye intombazana yayithatha kwaye yacula ngentshiseko, ngelizwi layo lesilivere:
  Sayimisa intando yethu emadabini,
  Mzalwana, balwela i-Fatherland.
  Kwakubonakala ngathi i-elfinism isuka kude,
  Ijoni le-Elf lingene e-Orklin!
  
  Oobawo bakha amakrele;
  Kwaye emva koko imipu yaqalisa ukusebenza...
  Imithi yeBirch ivula amasebe ayo,
  Amantombazana abhaka iipayi!
  
  iphumelele kulo naliphi na idabi ,
  Uyakwazi ukuthatha izinto ngengqondo yakhe.
  Ngamanye amaxesha isihogo esicocekileyo siyatsha.
  Kodwa siya kuloyisa umchasi !
  
  I-Elf ikhusela umhlaba,
  Ulonika ikhusi kwabahamba ngeenyawo naba ze;
  Sayigqiba imfazwe ngoMeyi,
  I-Orkmacht yayilindelwe ngumsindo!
  
  Kwaye emva kokwakhiwa nokuhlwayela.
  Amasimi ayadubula kwaye irye ikwimfumba.
  Ningamagorha, mantombazana, ootatomkhulu,
  Kwakukho ingqele nekhephu emiseleni!
  
  Ukusuka kwiLizwe lethu elinobukroti,
  Thatha isaphetha esinzulu.
  Iibhanile ze-elfinism ziyabhabha,
  Kwaye iibhanile zeFuhrer zezokukhutshwa!
  
  Iinkulungwane ziya kudlula phantsi kwethu Stars,
  I-Empire libubu kumnyele.
  Alikho ixesha lokuba uzalwe
  Kwaye ungcwabe utshaba esithubeni!
  
  Kodwa ndiyakholelwa ukuba ingqondo iya kuba noxolo,
  Kwaye umntu unjengomama kubo bonke,
  Apha usapho lwamandulo luyachuma.
  Ukubengezela koBuzuko-Ubabalo!
  Kwaye intombazana icula kamnandi kakhulu, yimvumi ebalaseleyo yehlabathi. Okanye i-quasi-worldly - eyona nto ihlekisayo ngakumbi.
  I-Dragon Duchess yagquma:
  -Intle! Okanye mhlawumbi yithathe kwaye uyenze...
  I-troll Cobra yowesifazane yagoba:
  -Lixesha lokuba umlo kunye neentonga zomlingo! Kwaye ngaphandle kwezikhonkwane ezibuthuntu! Siza kulwa notshaba kude kube sekupheleni!
  I-nymph marquise yatswina:
  - Musa ukuba sisidenge! Lutshaba olunjani lona kuwe. Eli inokuba lithuba lethu lokugqibela lokugcina kunye nokubuyisela isondo esinamandla!
  UDominica wambombozela ngumsindo:
  - Ndinike intonga yomlingo kwaye ndiza kuwubetha umxube kumchasi wam. NdinguHarry Potter kwisiketi, hayi enye iDunno!
  I-Dragon Duchess yambombozela:
  - Loluphi uhlobo lweqela lemigulukudu?
  Weasel wachaza:
  - Abalinganiswa abavela kwiintsomi zabantu kunye intsomi UHarry Potter yinkwenkwe eyafunda kwisikolo somlingo, kwaye uDunno yikhathuni ehlekisayo .
  UCobra wancuma washukumisa intonga yakhe. I-pulsar yaphuma kwaye yabetha apho umdlali wefilimu oyintombazana wayemi khona. Kwaye yena, uDominika, watsibela ngasemva ngobuchule kakhulu, edanyaza izithende zakhe ezipinki, ezazingenathuli. Kwaye amadangatye athatha eyedwa yakhe kwaye kancinci wayikhotha.
  Intombazana yakhwaza:
  - Owu , uyagqwetha !
  Uye wawangawangisa isandla sakhe. Kwaye ngequbuliso intonga yomlingo eyayibanjwe yinymph ezandleni zakhe yakhawuleza yangena entendeni yakhe ngamandla amabi.
  Waza uDominic wambamba wamqinisa, okwenkawu ekhawulezayo. Emva koko, waphendula i-pulsar.
  Umdlali we-actress akazange ahlebeze nayiphi na i-spell, akazange ahlabe, wavele wawangisa ubugcisa bomlingo. Laza ihlwili lomlilo labhabha laya ngakwiCobra. Ebengayilindelanga le nto kwaye wawiswa phantsi. Iimbadada zakhe, uhlobo lwesihlangu esinesiqingatha esigqume isithende kuphela, zashukuma zibheke phezulu. Kwaye kwacaca ukuba i-troll yasetyhini yenzakele kakhulu. Uye wagxwala ixesha elide. Waza waqalisa ukudubula ebuyela kwintonga yakhe yomlingo.
  Kwaye iipulsars zathi saa ngokungathi sichotho esiwa esibhakabhakeni. Kwabakho ukutshintshiselana ngezithonga ngenene.
  Ngokuchaneke ngakumbi, isithonga esinye esinzima kunye nothotho lwezithonga ezigwetyiweyo zaphosa ithagethi.
  I-pulsar nayo yabetha i-dragon duchess. Uphendule ngokuyithatha erhabula nomlilo emlonyeni. Kwaye ukukhanya kwakhe kwakungekho bungozi, kwade kwabamba i-marquise nymph.
  Ubuye wahlukuhla intonga yakhe yomlingo wabhonga:
  - Abantwana ngokwaneleyo! Ngokwenene sele uwele yonke imida.
  Kodwa omabini la mantombazana akazange acinge nokucinga ngokuthomalalisa umsindo. UDominika, eziva amandla eedemon kuye, wabetha ngentonga yakhe yomlingo kwaye waphosa ipulsar enye emva kwenye. Kwaye iibhola zakhe zabetha ezinyaweni ze-troll master kwaye zatshisa iimbadada zakhe.
  Wakhwaza ngumsindo:
  - Inkukhu yomntu!
  I-nymph marquise yachasa:
  - Hayi! Kunokwenzeka ukuba linenekazi likakhetshe, okanye ubuncinci ikhayithi!
  UDominica waphinda wabetha , kwaye ngeli xesha iliza letsunami yomlilo wakhe ovuthayo wabetha okweklabhu eyenziwe ngedangatye.
  Kwaye i-female troll Cobra iya kugquma kwaye ikhulule umlingo ngaphandle kwezithintelo. Kodwa kamsinya nje ukuba ikholamu yomlilo imphose phezulu, itshisa ilokhwe yakhe kwaye imbethe esifubeni.
  Umphefumlo wetroli wabanjwa. Kwaye uDominica wayithatha ngakumbi kwaye wongeza i-pulsar yokubulala entloko. Kwaye yayingathi i-sledgehammer ibethe ingqondo yam.
  Yagquma iphimpi yade yaphela nya. Iinyawo zakhe ezingenanto zazitsha zaza zinamadyungudyungu. Intombazana enempumlo ye-aquiline yaculwa kwaye yabethwa.
  I-Dragon Duchess yadanduluka ngovuyo:
  - Wowu! Udlule kuko konke obekulindelwe! Ngeliphandle, andikhange ndicinge ukuba ungayenza into enjalo-ukhuphe iCobra ngokwayo!
  I-nymph marquise yanqwala:
  - Nguye ophambili kwaye phantse ithemba kuphela! Yaye usenokugwetyelwa. Jonga le nzwakazi ipeyintiweyo yenza ntoni!
  Ngokwenene, uDominika wayithabatha wayishukumisa unyawo lwakhe olungenanto, olunomtsalane, kwaye "ibhokhwe" eyonyuswe ngoopholstery yasemorocco ngequbuliso yakhala yaza yatsiba-tsiba. Kwaba ngathi uye waphila ngokwenene kwaye uhamba. Kwaye masixhume ngenene kwaye sincwase.
  I-Dragon Duchess yaphela yintsini, yanikina iintloko ezisixhenxe kwaye yathi:
  - Wowu! Uyenza njani loo nto?
  UDominica wanyusa amagxa kwaye watswina:
  Xa ndithetha inyani, andazi
  Yonke into ibixubene kubushushu basemini...
  Andizange ndifunde amagama.
  Andidlali ngomoya womoya tu!
  Endaweni yoko, ndihlala ndikukhumbula, Mhlekazi,
  Thatha intombazana uhambe nawe!
  I-dragon duchess yagquma:
  - IDominica yamkelwe! Kwaye ngenxa yetalente yakhe ekhethekileyo, ubhalisa kwisebe eliphakamileyo le-Dragon Academy. Apho akayi kuhlawula kuphela izifundo zakhe, kodwa, ngokuchaseneyo, uya kuhlawulwa i-scholarship eyandisiweyo!
  UDominica watsibela phezulu, wajikeleza wacula:
  Akukho nto ingcono eDominica
  Ungumbala woMhlaba...
  Ilanga liphuma phezu kweplanethi,
  Kwaye macala onke kukho ooziro!
  I-nymph marquise yabuza ngoncumo olumnandi:
  - Ndiza kufumana ntoni ngale nto?
  Kuye kwathi cwaka... UDominica wagqabhuka wathi :
  - Kufuneka ufumane inkwenkwe entle!
  I-Dragon Duchess yahleka kwaye yaphendula:
  - Nangona kunjalo , umfundi omtsha wayenesiyezi ngokucacileyo ngenxa yekratshi elinamandla! Ngoko ke, ndibeka isohlwayo - ukubiza ii-aphorisms ezingamakhulu amaphiko. Kwaye yenze ngokukhawuleza!
  UDominica wanqwala encumile:
  - Ndiyacela! Ayisiyonto yokuba ndidlale kwiifilimu, kwaye ndinenkumbulo entle kakhulu!
  I-Dragon Duchess yambombozela:
  - Yiza ngokukhawuleza! Ndikwanomda wexesha!
  UDominika waphefumlela phezulu waza wabhala ngesantya sompu:
  Akukho mntu ufuna iindlebe zedonki efileyo, kodwa ukuva kwempungutye ephilayo sisipho kwabo bangafuni iidonki ukuze bafezekise iinjongo zabo!
  Nje ukuba ubeke izihlangu engqondweni yakho, uya kuhlala ungenazihlangu ngonaphakade!
  Imfazwe ngumoya wemiphunga, kodwa ixutywe kuphela negesi yokubini!
  Ukuba utshaba alufuni ukuyeka kwaye alukwazi ukulahlekelwa, siya kumnyanzela ukuba akhulule iimpahla zakhe kwaye simfundise indlela yokuphumelela!
  Abantu ababi bathanda umlingo omnyama, abalungileyo abangengobantu bathanda ubugqi obumhlophe!
  Ukubulala emfazweni kunzima kwinkqubo, kuyanyanyeka ekuboneni, kodwa hayi indlela ekukhulu ngayo ekugqibeleni! Oku kuthetha ukuba imfazwe izisa impilo emphefumlweni, ukuqina emzimbeni, kunye nokucoca isikhwama!
  Ngamanye amaxesha imfazwe izalisa kakhulu izipaji, kwaye ngokuhambelana ngokuthe ngqo nokuzala kwegazi, kunye nokungabi nto kwentliziyo eyonakeleyo!
  Ityala kwi-Fatherland livuzwa ngokuzinikela ngokungazingci!
  Imfazwe ivavanya abalumkileyo, yomeleza abomeleleyo, yonwaba izidenge ! -
  Ukuba yintlekisa akuyonwabisi, ukukhala abanye akukruquki!
  Umlawuli olungileyo , njengobusi obumnandi, uya kukhothwa kuqala, aze atshicelwe !
  Ke yena umphathi onobubi, uya kucandwa ngokomhlonyane, andule ke ukunyathelwa phantsi.
  Ewe, igolide ithambile, kodwa inokusetyenziswa ngokulula ukwenza ikhaka elingangenekiyo!
  Umgangatho usoloko ubodlula ubuninzi - nkqu nolwandle lwesidudu serhasi yeperile akusosithintelo kwizembe!
  Ububi buzala amandla xa okulungileyo kuphelelwa luloyiko!
  I-joke ilungile, i-spoon ilungile kwisidlo sakusihlwa, kunye nokunceda abasweleyo!
  Unokufumana ithamsanqa kanye okanye kabini - ngaphandle kobuchule, ithamsanqa liyanyamalala!
  Nabani na ongenguye u-Leo Tolstoy yi-tramp yoncwadi!
  Akunyanzelekanga ukuba uzalwe uTolstoy ukuze ube ngumntu othanda uncwadi!
  Masisele ukuba nabafazi abaninzi kunezizathu zokuba neentloni kuqhawulo-mtshato!
  Inkanuko itshabalalise amadoda ngaphezu kovelwano lwabafazi!
  Iliso elichanekileyo, izandla ezityebileyo, utshaba aluphoswa - myopic!
  Intanda-bulumko ayibongezeli ubomi, kodwa iyenza ibe ntle, yolule amaqhekeza!
  Umthetheli uphumelela ngobuchule, unosilarha onamanani, ichule ngobugcisa, umntu ozenzisa ngenkohliso!
  Ngoko masisele ukuze ithemba lingafi, kwaye kuphela abo bangaphiliyo kulo bafe!
  Ithemba lifa ekugqibeleni ... Kwaye abokuqala ngabo bangayithethelelayo!
  Emfazweni, ingqiqo ngumbono ohambelanayo, njengetshokholethi; ngaphambi kokuba ube nexesha lokuncoma imivalo, sele isemlonyeni wakho; ngaphambi kokuba ube nexesha lokuziginya, ziphuma ecaleni!
  Impumelelo ngamanye amaxesha iyanuka, impumelelo inuka ngathi sisidumbu, kodwa ulonwabo alunakunuka!
  UThixo uphezu kwayo yonke into, yaye uMtyholi ukwiinkcukacha zayo!
  Ukubethwa akumnandanga nakumntu obhinqileyo!
  Into angayaziyo uThixo ngumbuzo nje angazange akwazi ukuwuphendula!
  Inkawu ibhetele kunomntu kuba inokuba sisilwanyana ngokoqobo!
  Intshumayelo engasingisi okulungileyo ifana nomkhondo wezembe!
  Ukwakha naziphi na iimfundiso kwimibhalo yeVangeli kuyafana nokufunda i-quantum mechanics ukusuka kwiintsomi zabazalwana bakaGrimm!
  Kunzima ukuba nguThixo, kodwa ukuhlala ungumtyholi akunyamezeleki kwaphela!
  Ingqondo iphinda-phinda kane amandla nokuba inani leentshaba liphindaphindeka!
  Ubomi kukulalanisa ngokupheleleyo, hayi nabantu, kodwa nendalo!
  Ibunzi limile okwentsimbi , nto leyo ethetha ukuba ilungu lipholile!
  izidenge , imithetho yendalo ayimiselwanga iingqondo!
  Ulwimi lunikwa abantu abakrelekrele ukuze bafihle iingcinga ngezinto ezibubudenge nezingenantsingiselo!
  Lowo ubona okuhlekisayo kulusizi uya kuba yimfama kabuhlungu kuvuyo olukhulu!
  -Khawuleza ngaphandle kokungxama - khawuleza ngaphandle kokungxama! Fumana u-A kwisifundo ngokusombulula isenzo esintsonkothileyo!
  Abaphumeleleyo abagwetywa ... Nangona, ngamanye amaxesha bagwetywa!
  - Ubudenge bomntu lihlakani loothixo abanobutshaba ebantwini!
  Indoda eshedini yindoda, kodwa ihagu ebhotwe ayiphakami ngaphezu kwenkunzi yenkomo!
  Kukho izinto ezimbini ezingapheliyo: indalo yonke kunye nobuchule bomntu, nangona kunjalo, eyokuqala inxulumene, kwaye okwesibini iyinto epheleleyo!
  Yintoni isiRashiya engayithandiyo ukuqhuba ngokukhawuleza, kunye nokuhamba ngokukhawuleza okukhulu !
  - Wonke umntu akafuni ukuya esihogweni, kodwa bambalwa kuphela abanokungcamla umnqweno wethuba likasathana!
  Kodwa ngaphandle kokunkcenkceshela ngeenyembezi, awukwazi ukuvuna isivuno sovuyo, kwaye ngaphandle kokunkcenkceshela, ke impumelelo yokuphumelela ayiyi kukhula!
  UThixo ukuyo yonke into, okanye kumphezulu wayo, kwaye uMtyholi ukungabikho kwezinto, okanye kubunzulu bokunqongophala kwezinto eziphathekayo!
  Nabani na othatha ixesha lokulumka uya kusindisa ngonaphakade kumngcwabo wakhe!
  Ukuthi cwaka kuyigolide, igama liyisilivere, kodwa kuninzi okuphuma emlonyeni webhinqa kangangokuba nedayimani iba buthuntu!
  Ukuthula kuyigolide kwaye ugcino olude lwemilambo echuliweyo aluyi kugqwala!
  Yaye igolide ilahlekelwa lixabiso layo ukuba ingcwatywe cwaka emhlabeni!
  Ngamanye amaxesha, ngokuhlala uthule, uya kuzalisa isipaji sakho ngegolide engakumbi kunokuba ucenge ngokuvakalayo ukuba uphiwe!
  Imfazwe ayikhe ikruqule, inokuba yinto yesiqhelo, kodwa de kube kukudubula kokuqala!
  Ixesha loxolo lidla ngokuphindaphinda, kwaye yidabi kuphela elihlala lilodwa!
  Emfazweni, njengakwichess, awukwazi ukwenza iimpazamo, kodwa umahluko kukuxinzelelo lwexesha elihlala lihleli!
  Imfazwe yinkathazo yexesha elingunaphakade nangaphambi kokuba uqale!
  Kwichess, iintshukumo zenziwa ngokutshintshana, kodwa emfazweni, bayatshintshana!
  Imfazwe ifana ne-chess, kuphela ngaphandle kwemithetho kwaye ngexesha langempela!
  Emfazweni kukho ukungabikho kwexesha elingunaphakade, xa uxolo lulawula, kukho ukunqongophala kolonwabo!
  Eyona nto inomdla kakhulu emfazweni kukuba yonke into ihlala inzulu, kwaye ukuzinikela kuphela kukuzonwabisa !
  Unganikezela ngokuzenzisa, kodwa, yeha , unokuncama okwenyani!
  Umsebenzi onzima woqeqesho uhlawula ngokulula ukulwa! Lowo ungonqeniyo uya kuba ligorha!
  Akukaze kube kudala kakhulu ukuba ufunde, ngaphandle kokuba ufile!
  Kwanomntu ofileyo unalo ithuba lokuziphindezela, ngaphandle kokuba akakholelwa kubukho bukaThixo!
  Ukungakholelwa kubukho bukaThixo kuthetha ukuyeka ukungafi!
  Bacinga ngeentloko zabo, kodwa benza ngezisu zabo!
  Ububi abuhlali entliziyweni, kodwa esiswini!
  Intliziyo iyazingca kuphela ngamaxesha athile, kodwa isisu sisoloko!
  Isisu lelona lungu lomzimba loyikekayo, kodwa yeyona nto isikhuthaza ukuba sisebenze!
  Ngaphandle kwentliziyo akukho ndoda, ngaphandle kwesisu akukho kunyoluka komntu!
  Zithuthuzela intliziyo kwaye zithomalalisa isisu!
  Andikhathali ukuba ixabiso lemoto lingakanani, into ephambili kukuba udumo lwe-Motherland alunaxabiso!
  Ukuba uYesu uhlala entliziyweni, uSathana uhlala esiswini!
  Isisu esingenanto siyakukhuthaza ukuba ugcwalise isipaji sakho!
  Intloko engenanto ithulula isipaji sakho!
  Isisu esikhulu asilophawu lomntu omkhulu, kodwa sibonisa amandla amancinci!
  Isisu esingenanto sizalisa umphefumlo ngobukrakra!
  Esona sisu sinzima seso esingenanto iphuma entloko engenangqondo!
  Umfazi utyiswa ezinyaweni zakhe njengengcuka, enxibe izithende ezinde!
  Kwixesha elizayo, abaninzi bathembisa iintaba zegolide, kodwa ulonwabo lusemnyango!
  Ubomi abufani namakhadi, kufuneka uhlale unikela ngako konke ukuze uphumelele !
  Usukelo lufana nesibane, uzabalazela ukulufikelela, kodwa xa ulufikelela, ufumanisa ukuba iingxaki zisanda!
  Umdiza ngoyena mbulali usebenzayo , ngakumbi ngokuchasene nomthengi! Icuba lifana nompu ongathethiyo, kodwa liyingozi kwanakwizandla zomntu ongafundanga!
  Icuba lelona sniper lithembekileyo, lihlala libulala!
  Icuba liyakrakra, kodwa linomtsalane ngaphezu kwelekese!
  Icuba lifana nentombazana embi , kodwa ukwahlukana nayo kubuhlungu ngakumbi!
  Umdiza, ngokungafaniyo nesiqhushumbisi, xa uphoswa, wandisa ubomi!
  Emfazweni, eyona ndlela imfutshane yokufikelela usukelo kukujikeleza, kwaye inyani emsulwa yinkohliso embi!
  Ukujikeleza okujikelezayo yeyona ndlela iqinisekileyo yokunciphisa indlela eya kusukelo lwakho!
  Ubomi bubomvu, kodwa buhamba negazi elibomvu!
  Emfazweni, ubomi bulahlekelwa yixabiso labo, kodwa buzuza intsingiselo!
  Imfazwe , njengomyeni, iyakwazi ukungcatshwa, kodwa ayivumeli ukuba ihlale!
  Imfazwe ngumfazi onenkanuko edla imizimba yamadoda!
  Yonke iminyaka iphantsi kwemfazwe, njengothando, kodwa ayisiyonto yokuzonwabisa imnandi !
  Imfazwe, njengenkundla, iyabiza kwaye iyatshintsha, kodwa ihlala ishiya inkumbulo yobuqhawe!
  Imfazwe ayifani nephupha; awukwazi ukwenza ngaphandle kweemvakalelo ezinamandla!
  Umhlaba uyadika kwaye uyaphumla, imfazwe inomdla kwaye iyonwabisa!
  Imfazwe, eli gazi kunye nokubila, kuchumisa izithole ezizala isibindi!
  Kungakhathaliseki ukuba inkqubo yemfazwe inomdla kangakanani, wonke umntu ufuna ukuphela!
  Imfazwe ayiyoncwadi, awukwazi ukuyivala, awukwazi ukuyifihla phantsi komqamelo wakho, unokuyifumana ingcolile!
  Imfazwe yinkolo: ifuna inzondelelo yempambano, uqeqesho, ukuthobela okungathandabuzekiyo, kodwa oothixo bayo bahlala befa!
  Emfazweni, njengakwikhasino, umngcipheko uphezulu, kodwa ukuphumelela kokwexeshana!
  Ijoni liyafa, uzuko luyalityalwa, iindebe ziyaphela, kwaye zizizathu zokuqalisa ukubulawa kwabantu okutsha kuphela ezingenakushenxiswa !
  Siyamcekisa umbulali ngaphandle kokuba lijoni eliphambili, sicekisa isela ukuba lingumphangi edabini, ngokuphindiweyo!
  Ijoni, eli liqhawe elinesikrweqe esinesibindi nembeko! UNjengele Baron, osithsaba sakhe sibubulumko nobukrelekrele!
  Ijoni livakala lineqhayiya, labucala livakala lithoba!
  Owokuqala kolu hlaselo usenokufa, kodwa owokugqibela akayi kuhlala esenkumbulweni!
  Kungcono ukuba ngowokuqala ekwabeleni amaxhoba kunokuhlasela!
  Imfazwe, njengomfazi, ibeka kuphela amadoda ngaphandle kokuphulwa!
  Umfazi, ngokungafaniyo nemfazwe, akangxameli ukubulala indoda!
  Imfazwe, ngokungafaniyo nabasetyhini, ayinelisekanga linani lamadoda abelwe!
  Imfazwe ngoyena wesifazane onganelisekiyo, amadoda awanelisekanga kuye, kwaye akayi kunqaba umfazi!
  Abafazi abathandi ukulwa, kodwa umnqweno wokubulala indoda awukho ngaphezu kwembumbulu!
  Kwanembumbulu encinane inokuyibulala indoda, umfazi onentliziyo enkulu inokumvuyisa!
  Intliziyo enkulu idla ngokukhokelela ekuzicingeleni okuncinane!
  Imfazwe ayinabuso bomfazi, kodwa yopha amadoda ngaphezu komfazi!
  Imfazwe ayizisi uvuyo, kodwa iyanelisa ithuku elindlongondlongo!
  Uvuyo emfazweni, izidumbu zeentshaba zinexabiso kuphela!
  Imfazwe kukulima kwentsimi: ivundiswa ngezidumbu, inkcenkceshelwa ngegazi, kodwa iphuma ngoloyiso!
  Uloyiso lukhuliswa kwizidumbu kunye negazi , kodwa luthwala isiqhamo ngozuko!
  Imfazwe ifana nentyatyambo etya umntu, eqaqambileyo, edla inyama kunye nevumba elibi!
  Imfazwe ngumama wenkqubela kunye nonina wobuvila!
  Yaye emfazweni ubomi bejoni abunaxabiso, yaye iinjengele zide ziyilahleko!
  Ukuba ufuna uxolo, faka uloyiko; ukuba ufuna imfazwe, yenza ukuhleka!
  Ukuhleka akusosono ukuba awuyontlekisa kwimicimbi yasemkhosini!
  Imfazwe ifana nesekisi, kuphela ophumeleleyo onokuhleka okokugqibela!
  Emfazweni, njengakwisekisi, kuphela ngumbulali okhohlakeleyo!
  Umanyano phantsi kolawulo olunzima lungcono kunesiphithiphithi kunye nobuvila phantsi kothambileyo!
  Ukufa yingqungquthela, ihlazo liyinto epheleleyo !
  Kungakhathaliseki ukuba ungakanani na ukumkani, uya kungena engcwabeni, kanye njengomzingeli!
  Umntu wezopolitiko uhlala exoka, kuphela uyafa nyani!
  Ukungafi kuyinyani, kodwa ukufa yinkohliso!
  Ookumkani banokwenza yonk" into, kodwa akukho namnye, nokumkani omnye onokusaba engcwabeni eze emhlabeni!
  Wonke umntu ufuna ukuphila kamnandi, kodwa bambalwa abafa ngesidima!
  Ukufa kuthembisa inkathazo, ngaphandle kokuba kubengezela kwimitha yokuphumelela!
  Ubomi ngaphandle kokuzonwabisa luthando ngaphandle kokuzonwabisa!
  Kubamnandi xa kukho uthando worse xa kuphalala igazi!
  Ukwabelana ngesondo kufana netotshi, kodwa ukuzaliswa kwakhona kubiza ngaphezulu!
  Ungaphila ngaphandle kwesondo, kodwa awukwazi ukuzala!
  Ubushushu bothando, kokukhona igazi lihamba ngamandla!
  Abantu bafuna uthando, izilwanyana zifuna isondo, kwaye iingqondo ezifuna izityhilelo!
  Nkqu neehagu zikhwelana, ziyayithanda!
  Ukwabelana ngesondo kufuna ukumodareyitha, kokukhona kungcono!
  Akukho mida eluthandweni, kumagama esini anele!
  Kulula phantsi komlilo ukuba kukho ilangatye entliziyweni yakho!
  Kulungile ukuvutha amadangatye kunokuba ube ngumphefumlo kaKayin!
  Imfazwe yesondo yeqela: ukuncwina okukhulu kunye nokukhala, kodwa akuyi kuba negazi elininzi nakwiwaka leentombi!
  Ukwabelana ngesondo kufana nemfazwe, kodwa kungekhona ixesha elide kunye nesiqhelo!
  Ukulwa kufana nokwenza uthando, kodwa ukuncwina akukhuthazwa!
  Ukwabelana ngesondo kulungile, kunjalo, kodwa ukukhohlela igazi kubi!
  Imfazwe inzima, kodwa ukuthotywa kunzima ngakumbi kunomthwalo womkhosi!
  Ukuba ufuna ukuphila, funda ukulwa, ukuba ufuna ukusinda, funda ukuphumelela!
  Emfazweni, zonke iindlela zilungile, ngaphandle kokuzikhupha!
  Wonke umntu unokulwa, kodwa kuphela abafanelekileyo abanokuphumelela!
  Imfazwe asiyondawo yokucinga, izele yimpambano enkulu!
  Kungcono ukulwa kunokurhweba nge-Fatherland!
  Imfazwe ayiyolekese, kodwa ikuzalisa ngovuyo xa uyiginya!
  Umlo awupheli, kuphela ukugquma kwe-cannonade kuyehla!
  I-cannonade inokudamba, umphanda ungagqabhuka, kodwa umlo awusoze uyeke!
  Emfazweni, eyona nto inomdla kukungacingeleki, umlo wokwenene!
  Kwakutheni ukuze amaxabiso ehle phantsi kukaStalin ngenxa yokuba iintshaba zabantu zazibulawa!
  Kungcono ukukhulula imali kunokunxiba izihlangu ezingenanto!
  Kumnandi ukuba unganxibanga zihlangu kunokuba unxibe izihlangu ngokufuziselayo!
  Imfazwe ifana nesekisi, kuphela endaweni yokuhleka kubakho iinyembezi, kwaye ibala lemidlalo lilingana neplanethi!
  Ndifuna uxolo, ijike ibe yimfazwe, ndifuna imfazwe, ijike ibe yi-capitulation!
  Imfazwe, ukusa kumlinganiselo othile, ingumama, izala ubuzalwana bokwenene!
  Imfazwe imbi, kodwa izala amaqabane alungileyo!
  Iingalo ezinde zilungile ukuba ingqondo ayifutshane!
  Amandla aphumelele, kwaye kuphela ingqondo ebonakalayo inika izipho zoloyiso!
  Amandla kunye nengqondo, njengendoda nomfazi, bazala uloyiso kuphela ngababini!
  Umntu, ngokungafaniyo nephiramidi, unenkxaso engeyiyo i-flat ekunyamezeleni!
  Iphiramidi ineekona ezine, kodwa umphezulu osicaba uwenza uzinze!
  Ukufa okulungileyo kubhetele kunobomi obonwabileyo !
  Kulungile ukuba nguThixo endle, kodwa kubi ukuba ngumtyholi kwindawo!
  Ilanga litshona ngesiqingatha sosuku, kodwa uzuko luhlala kangangeenkulungwane!
  Udumo luhlala ixesha elifutshane, ngaphandle kwayo yonke enye into!
  Phila ngonaphakade, funda ngonaphakade, kodwa ungaphindi ufunde!
  Uzuko lunokuqaqamba kakhulu, luqaqambe ngakumbi kunegolide, kodwa luphela ngakumbi ngokuhamba kwexesha!
  Uzuko lufana nelanga, kodwa alitshoni ebusuku!
  Akukho lula ukuduma, nokuba kungomzamo, kodwa ukonqena kukhokelela kwihlazo ngokulula!
  Udumo lufana nomlilo, olukholekileyo emehlweni, kodwa ukuze ulufumane, kufuneka utshise umntu!
  Kulungile ukuba sebuqaqawulini , kubi ukungqongwa ziimpukane ezibambelele kudumo!
  . ISAHLUKO Sesi-7.
  Emva kokuvuka, inkosana u-Oenomaus iphinda ibotshelelwe kwivili. Ngaphambi koku, wayevunyelwa ukuba azihlambe kumlambo opholileyo aze ahlambe amazinyo akhe. Uze ube nesidlo sakusasa esithobekileyo.
  Kwaye uqhubeke uhamba ngokuqhubekayo kunye nomzimba womntwana, ukuze ungabotshwa yindyikitya yamatye. Injalo isiphelo esinzima somntu we-august kunye nendlalifa kubukumkani obukhulu be-elven.
  Ekuphela kwendlela yokusinda kukuba likhoboka eliselula kwaye usebenze nzima. Oku kubonelela ngokhuseleko lwexeshana ekufakweni kwesilwanyana. Kukho amanye amathuba apha okongeza ubukho bakho, kodwa akukhululeki kwaye kubuhlungu.
  Nangona kunjalo, inkwenkwe, ijikeleza ivili, isebenzisa ingcamango yayo ecebileyo ukuba ingene kwihlabathi lentelekelelo kwaye ikhanyise ubomi bayo obungenaluvuyo ekuthinjweni ngokuzithandela.
  Inkwenkwe ekhabhathini ibhabha phezu kwenamba encinci enentloko ezintathu. Ufuna ukufumana kwilizwe elingaziwayo, engazi ukuba yintoni na, kodwa yintoni anokuyibuyisela kwisini esinamandla kwaye ayeke ukutshatyalaliswa kunye ne-petrification yamadoda.
  Inamba nayo isengumntwana, kwaye inkwenkwe ayineminyaka emininzi ubudala, kwaye inxibe ibhulukhwe emfutshane kuphela kunye nobhaka kunye ne-arsenal yokulwa, kunye nesaphetha, amakrele amabini kunye nepeyi yeedaga ebhantini lakhe.
  U-Oenomaus ubhabha ngehashe lakhe. Kwaye ecaleni kwakhe kuhleli intombazana uMargarita kwinamba encinci. Unxibe isambatho kuphela, esilukiwe, yaye kwiinzwane zakhe ezingenanto kukho imisesane enomlingo. Umele umlo hit evela kwihlabathi lomntu.
  Intombazana ayilulanga. Emhlabeni, wayeligosa leqela kunye nelobukrelekrele ngexesha leMfazwe Enkulu yePatriotic. Kwaye emva kokufa kwakhe, wafudukela kwihlabathi lomlingo kunye nomlingo. Kwaye sele ekuyo iminyaka engaphezu kwamashumi alithoba anesithathu. Waphumelela kwi-Dragon Academy waza wafumana ubugqwirha obunamandla. Kodwa ukhangeleka ngendlela awayefana ngayo xa amaJamani amxhomayo. Ngesizathu esithile ayikhuli, kwaye oku kuyamkhathaza uMargarita. Kunini ungumntwana wanaphakade?
  Enyanisweni, u-Oenomaus uthi yena ngokwakhe wayeyinkosana ye-elf endala, kodwa waba yinkwenkwe yekhoboka. Kwaye ke, yiyo loo nto ayicaphukelayo. Nangona hayi, ukuba ngumntwana akubi kangako, kodwa xa nawe ulikhoboka...
  Kodwa ngoku sele ekwelinye ilizwe, akajikelezi ivili lekhoboka, kodwa ubhabha phezu kwenamba. Kwaye kunye naye kwakukho intombazana evukelayo uMargarita, owakhokelwa ngaphandle kweembadada ekhephini ukuya ekubulaweni kwakhe. Ngaphambi koko bandithuthumbisa. Bamnqunqa umqolo ngocingo oluhlabayo baza bosa iintende zeqhawekazi eliselula emlilweni.
  Zigqunywe ngamadyungudyungu, kwaye xa unyathela kwikhephu elibandayo, liphantse libe mnandi, njengoko ukurhawuzelelwa okubuhlungu kwiinyawo zakho ezitshileyo kuncipha. Kwaye entanyeni yovulindlela kwakukho i-plaque - "Ndingumbutho." Xa bexhoma, akubi buhlungu, kuyacekiseka nje ukujonga ubuso obonwabileyo beKrauts kunye namapolisa. Ukoyika, kuthekani ukuba ulindelwe sisihogo, njengovulindlela nomntu ongakholelwayo kubukho bukaThixo? Apho baya kuqhotsa izithende zakho kuphela, kodwa umzimba wakho wonke, ngonaphakade.
  Nangona, kutheni ekholelwa kubuvuvu obunjalo? Nangona, kulusizi ukufa kwaye ungene ekulibaleni, ekubeni uphile kancinane.
  Kodwa xa intambo eyayisentanyeni yakhe eethe-ethe yaqina, intombazana yaphaphama phezu kwenamba. Kwaye ecaleni kwakhe kwakukho inyoni entle okwengelosi. Yaye uMargarita wayecinga ukuba izulu lisekho. Iparadesi ekhethekileyo ngolo hlobo kumaqhawe angoovulindlela nabangakholelwayo kubukho bukaThixo.
  Kodwa enyanisweni, kwihlabathi lemilingo kukho okulungileyo nokubi, kunye neengxaki zalo. Wachacha ngokukhawuleza amanxeba akhe kunye nokutsha kwakhe esebenzisa umlingo. Kwaye intombazana yangena kwi-Dragon Academy, kwiklasi encinci. Kodwa wayenesiphiwo, enobuchule kwaye engumfundi okhawulezayo.
  Kwaye wafumana ubuchule bomlingo obunamandla. Ngoko ke, nangona inkangeleko yakhe yobuntwana, wahamba kunye neNkosana u -Oenomaus kwi-mission ekhethekileyo - ukufumana into eya kunceda ukugcina isondo esinamandla. Ngapha koko, ihlabathi elingenamadoda alinamvisiswano nomdla. Kwaye isondo esilungileyo sinesithukuthezi kwaye asikhululeki kuyo.
  UMargarita, ngelixa ebhabha, wathi:
  - Ngamanye amaxesha ndicinga ukuba, amadoda aya kubuya, kwaye ke yintoni? Ngubani ofuna intombazana encinci? Hayi indlela endandinqwenela ngayo ukukhula ndize ndibe ngumntu omdala!
  U-Oenomaus uphendule ngethoni eqinisekileyo:
  - Ukuba umlingo unokubuyisela ubomi emadodeni, ngoko kunokwenzeka ukuba ukwenze ube ngumntu omdala. Musa nje ukulibala ukuba i-elves kunye ne-nymphs kunye ne-dryads ayigugi, kwaye le yipropati yabo yendalo. Kodwa abafazi babantu, hayi. Umlingo owomeleleyo uyafuneka ukuze ubathintele ekubeni bajike babe ngamaxhego amabi, amanyundululu nazingela. Kwaye ukuba lixhego elibi libi kakhulu kunokuba yintombazana entle. Singasathethi ke ngezifo zokuguga ezihlasela abantu. Awunayo imilingo enzulu eMhlabeni, kwaye mhlawumbi uye wazibonela indlela elizothe kwaye elizothe ngayo ukuguga, ngakumbi kubafazi.
  UMargarita wanikina intloko kakubi:
  - Hayi, andifuni ukuba ngumfazi omdala! Kungcono ukuba likhoboka elincinane kunokumkanikazi omdala!
  Inkosana eyinkwenkwe yahleka yaza yathi:
  - Uya kuba mtsha ngonaphakade, ngonaphakade unganxibanga zihlangu!
  Intombazana yahleka kwaye yathi:
  - Ndandiyintombazana yesixeko ngaphambi kwemfazwe. ELeningrad, ngandlel" ithile kwakungafanelekanga ukuhamba unganxibanga zihlangu, kwaye nemozulu yalapho yayingekho shushu kakhulu. Ngoko ke, kuloo lali ndandineentloni ngandlel" ithile kukunyathela . Kuphela ngexesha lomsebenzi, xa iimbadada zabantwana zikrazulwa kwaye kwakunzima kakhulu ukufumana izicathulo ezincinci, ndafunda ukwenza into enje. Kwaye uyazi, kwiintsuku zokuqala kubuhlungu kwaye kubanda, ngakumbi ukuba awushukumi, kodwa ke uyaqhelana kwaye uthandeka. Ngaphezu koko, e-Ukraine ihlobo lifudumele kwaye lithambile.
  Inkosana yenkwenkwe yanqwala:
  - Ewe! Ndiyaqonda. Kodwa khangela ukuba ngubani obhabhayo!
  Ngenene kwathi gqi inenekazi elinxibe isitupa esihonjisiweyo phambi kwabo. Hayi, hayi uBaba Yaga, kodwa ubuhle obumangalisayo be-blonde, nangona i-makeup eninzi kakhulu. Kwaye imenyezela ngamazinyo eperile. Kwaye endaweni yomtshayelo, unesixhobo sevacuum sanamhlanje ngokupheleleyo. Ewe, eli libali elonwabisayo.
  Wavuthela isiqabu ebantwaneni wacula:
  Igcwele i-chanterelles, i-squirrels,
  Ndiza kugcina ijam...
  Ngapha koko, amakhwenkwe namantombazana
  Ngapha koko, amakhwenkwe namantombazana ...
  Ngokwenene, ngokwenene, ndiyithanda ngokwenene!
  UMargarita wanqwala ephendula wathi:
  - Ewe, oku kunamhlanje. I-stupa endala ngendlela entsha!
  I-blonde ene-vacuum cleaner ngokucacileyo yakuva oku kwaye, yajika, yabhonga ngokudana:
  - Uyifumene phi ingcamango yokuba i-stupa indala? Ewe, wena ngokwakho, ukuba uhlala eMhlabeni wakho, ubuya kuba ngumfazi omdala! Kwaye kubi kakhulu , ukuba akukho ebhokisini!
  UMargarita wavuma encwina:
  - Ewe oko kulungile! Mhlawumbi amathambo ebeya kudada engcwabeni, okanye ebembi kakhulu kangangokuba ebenezothe nokumjonga.
  U-Oenomaus uthe:
  - Abantu bazizidalwa ezibandelwe uThixo. Bahluthwa into abanayo ii-elves - ulutsha lwanaphakade! Kwaye isini esomeleleyo kufuneka sichebe iindevu zabo. Amakhwenkwe athi kubuhlungu kakhulu kwaye akumnandanga!
  Iblonde ene vacuum cleaner yayithatha yayishukumisa. Kwaye amaqamza anemibala emininzi abhabha esiya ebantwaneni ababehleli kwiidragoni ezincinci.
  Ekuphenduleni, abafana bavuthela kwiidragons zabo, kwaye amaqamza abuyela emva, ekuphenduleni i-blonde yashukumisa i-wand yakhe. Kwaye yonke into yaqala ukujikeleza.
  Amaqamza aqala ukujikeleza kumdaniso ongqukuva, ngokungathi aphelile. Kwaye kwakukuhle .
  Intombazana yaphawula:
  Awunguye uBaba Yaga - umlenze wethambo,
  Kwaye i-blonde epholileyo isiqingatha solonwabo!
  Umphumi-mkhosi onesicoci sevacuum wathetha ngomsindo wathi:
  Abantwana baziziyatha njengokuxinana kweemoto
  Uyatsalelwa emnatheni...
  Ndiza kukufaka epanini,
  Ndizakubasa umlilo!
  Kwaye ekuphenduleni kukho ukuhleka okuchulumancisayo kunye novuyo olunjalo. Lo ngumfazi ngokwenene - ngokupholile okukhulu.
  Abantwana bajikelezisa iidragons zabo kwaye batsibela kuBaba Yaga. Intombazana yathatha isilingi kubhaka wayo yaza yakhala:
  - Ngaba ufuna ukuyifumana?
  I-blonde yahleka yaza yabetha igqwirha elinguvulindlela nge-pulsar yalo. Waphepha kwinamba lakhe. Kwaye ekuphenduleni uya kwenza kwakhona uphawu lomnqamlezo ngesilingi, kwaye uya kukukhaba njani .
  Kwaye iwebhu evuthayo yafaka uBaba Yaga omncinci. Ngoko wazibona sele ebotshelelwe kuyo.
  Inkwenkwe u-Oenomai yaphawula:
  - Ewe, yivume, ngowuphi kubantwana owabaxhwilayo?
  Intombazana enomdla yanqwala:
  - Kunene! Siyazi ukuba unempumlo efana nenkanunu!
  U-Blonde Yaga wagquma, wajikeleza:
  - Ewe, ndiza kukuthatha kwaye ...
  Ingakhange ithethe, le nzwakazi yashukuma yazama ukuwuqhawula umnatha. Kodwa iqhawekazi elinguvulindlela lawela isilingi kwaye ladubula eYagina ngamandla omlingo kunye nezibikezelo. Indlela i-blonde eyaqala ngayo ukungcangcazela kunye nokushwabana. Kwaye intombazana yacula:
  Sakhuthazwa ngamaxesha anzima,
  Uyenze intando yomelele kunentsimbi...
  Wahlangula umhlaba kwisibetho -
  Sithandwa uQabane uStalin!
  
  Kwimifanekiso emininzi endiyilinganisileyo,
  Kwindalo iphela engenasiphelo...
  Usivulele indlela elungileyo,
  Mhlawumbi ibonisa!
  
  Ndasebenzisa umothuko
  Umlingo ovela kwiSolcenism...
  Nantsi ishedyuli:
  Ukuba idyokhwe ye-fascism iya kuwa!
  Umfana oyi-elf waphawula:
  - Kuyabonakala ukuba wayeyindoda epholileyo, uStalin! Kodwa yena, mhlawumbi, njengabo bonke abantu emhlabeni, wayekwaluphala.
  Intombazana iphinde yadubula kuBaba Yaga kuhlengahlengiso oluncinci kwaye yakhala:
  ULenin uhlala entliziyweni yam,
  Ukuze singayazi intlungu...
  Ucango lwendawo lwavulwa -
  Iinkwenkwezi zabengezela phezu kwethu!
  UBlonde Yaga wacenga:
  - Konele! Ndivumele ndihambe, ndiyifune, ndiya kwenza nantoni na!
  UMargarita wabhala kuTwitter:
  -Khulula abantwana ababanjiweyo! Ngoko mhlawumbi siya kukuxolela. Zingaphi kuzo othe wazifunxa kwisicoci sakho?
  U-blonde wambombozela wathi:
  - Ndiza kukuvumela ukuba uphume! Ungandiphosi nje umlingo womnqamlezo!
  Yajika intombazana. Iwebhu evuthayo kunye ne-madam esefashonini yalala. Uye wajikeleza . UMargarita walumkisa:
  - Bayeke bonke abantwana bahambe, ngaphandle kokukhohlisa!
  U-blonde waqinisekisa ngokunyanisekileyo:
  - Ndinike ilizwi lam!
  Uye wavula i vacuum cleaner. Kwaqalisa ukutsiba izithunzi zabantwana kuyo. Translucent, njengeziporho. Kodwa uMargarita wawangawangisa intonga yakhe yomlingo, kwaye ezi thunzi zajika zaba ngamakhwenkwe namantombazana. Kwakukho izihlandlo ezithathu ezingakumbi kwezi zamva. Kodwa konke okufanayo , u-Oenomai wayonwabile:
  - Kweli hlabathi ubuncinane kukho isondo esomeleleyo. Kwaye phantse onke amadoda ethu afile!
  UMargarita wathetha ngoncumo oluqaqambileyo:
  - Ayizange ifike! Kwaye enkosi koothixo!
  Omnye wamakhwenkwe, enganxibanga zihlangu, kodwa ebutofotofo, nangona ikrazukile, i-camisole, yabhabha yaya e-Oenomaia yazazisa:
  - Viscount de Lafer! Wowu, hayi indlela elizothe ngayo ukuba ngaphakathi kwisicoci sevacuum. Kwaye lo nondindwa uphinde wandikhulula iibhutsi zam ezenziwe ngesikhumba sedragoni sokwenyani.
  UMargarita wambombozela ngentsini:
  -Yiza, buyisela into ebibiwe kwiViscount !
  UBlonde Yaga wancuma:
  - Andinako!
  U-Oenomaus naye wakhupha intonga yakhe yomlingo kwaye, wayishukumisa, wabhonga:
  - Kwaye kutheni loo nto?
  Igqwirha elihle lakhala :
  - Ndawathengisa! Babenembeko kakhulu. Enye inkosana yabahlawula isiqingatha sengxowa yegolide!
  UMargarita wathi:
  - Ewe, mhlophe ... Kuba oku siya kukuthatha iibhutsi zakho kuwe. Zikwanziwe ngesikhumba sedragoni, kunye nesikhumba sehlosi.
  UBlonde Yaga wathi:
  - Ziya kuba zikhulu kakhulu kwinkwenkwe. Kanti igqwirha lendawo yam inokuba lihlazo ukuba libonakale linganxibanga zihlangu.
  UMargarita wahleka waza waphendula:
  "Nam andililo igqwirha elibuthathaka, kodwa andinxibanga zihlangu ngalo lonke ixesha, nakwihlabathi elibandayo." Kwaye ulinenekazi elinjalo. Kwaye ndiya kulungelelanisa ubungakanani benkwenkwe!
  INkosana u-Oenomaus yagquma:
  - Kwaye ufunge isifungo ukuba akuyi kuqweqwedisa abantwana. Kungenjalo siyakusa kwinkundla yeZixo.
  UBaba omncinci uYaga wathintitha:
  - Andenzanga nto imbi kubo. Ngamandla nje abantwana endivumela ukuba ndihlale ndimncinci kwaye ndihle ngonaphakade. Kwaye ke, bayaphila.
  UMargarita wakhwaza kakhulu:
  - Uya kufumana enye indlela yokuvuselela. Enyanisweni, lixesha lokukufundisa isifundo.
  Yadumzela ke intombazana. Kwaye wakhulula njani imijelo yamandla e-pulsar kwiinzwane zakhe ezingenanto nakwincam yentonga yakhe yomlingo.
  Kwaye babetha blonde. Yashwabana ngequbuliso yaza yancipha ngobungakanani. Ngoku phambi kwabo, endaweni yentombazana ende, kwakukho intombazana eyothukileyo engekadluli kwiminyaka elishumi ubudala, inemisila yehagu neenyawo. Wasebeza:
  - Akukho mfuneko! Ndizakulunga! Ungandibetheli!
  UMargarita wayephethe iibhutsi ezandleni. Wawangawangisa intende yesandla sakhe, kwaye bandanda besiya kwinkwenkwe engenazihlangu uViscount, eyathi, kunye nabanye abantwana abakhululekileyo, bahamba ngathi abanabunzima emoyeni.
  Inkwenkwe ephuma kusapho oluhloniphekileyo yanxiba iibhutsi zayo yaza yacula:
  Kukho iingozi ezininzi ezijikeleze inkwenkwe,
  Ngamanye amaxesha umhlaba uyabengezela njengelitye elibandayo...
  Nangona kunjalo, umfana wethu waphakama esofeni,
  Ngenxa yokuba ungumlweli ohloniphekileyo, ndikholelwe!
  Intombazana yaseYaga yathula kwaye yambombozela:
  - Ngaba awuzukundibetha?
  UMargarita wathi ngokukhawuleza:
  - Ukuba awukwenzi ngokugqithisileyo, kutheni ufanele ubethwe?
  Intombazana ebomvu yatswina, kwaye iinyembezi zazehla esidleleni sakhe esipinki:
  "Ndingumntwana ngoku, yaye amanye amagqwirha akafuni kundihlonela!"
  Enye intombazana ekhululwe yathi:
  - Nathi singabantwana, kwaye asiyi kulila ngayo!
  Amakhwenkwe namantombazana ahleka.
  UMargarita wathi:
  - Kufuneka ulambile! Mhlawumbi singehla sitye into phaya?
  Abantwana benza ingxolo. IViscount yajonga phantsi yaza yathi:
  - Ngezantsi kwethu kukho inqaba yesigebenga, kwaye akakho ngcono kunoBaba Yaga. Ngoko...
  U-Oenomaus wadanduluka wathi:
  - Nesigebenga sinabantwana abasekuthinjweni. Kufuneka sibancede.
  UMargarita wancuma kwaye wacebisa intombazana uYaga:
  - Mhlawumbi sinokuthatha abantwana kunye kwaye sibasindise kwisigebenga? Yenza isenzo esihle, kwaye uya kwamkelwa ukuba ufunde kwi-fairy academy. Apho uya kufunda ukwenza imisebenzi emihle!
  Igqwirha lacula lacula:
  Ngubani onceda abantu
  Udlala ngexesha lakhe...
  Imisebenzi emihle -
  Awunakuduma!
  UMargarita waphikisa wathi:
  Icwecwe lentyatyambo lithambile;
  Ukuba yakrazulwa kudala...
  Nangona ihlabathi likhohlakele,
  Ndifuna ukwenza okulungileyo!
  
  Yenza okulungileyo ebantwini
  Yenza imisebenzi emihle...
  Kwaye baya kutyatyamba njengeentyatyambo;
  Iintyatyambo eziluhlaza ekukhanyeni!
  Inkosana yenkwenkwe yaphawula ngethoni enzima ngakumbi:
  - Kwaye uzama ukwenza okulungileyo kwaye ulwe nobubi, kwaye ndiyakholwa ukuba uya kuyithanda!
  Intombazana uYaga yaqinisa amanqindi yathi:
  - Ewe, ndiza kuzama. Konke okufanayo, akukho ndlela yokubuyela kumagqwirha amabi - aya kuhleka kwaye akutshise ! Ndiza kuziqeqesha kwakhona njengentsomi elungileyo!
  UMargarita wancuma waza wacula:
  Wonke umntu onengqondo ehlabathini,
  Kufuneka sihlale singabahlobo...
  Ukuze kungenzeki njengegalari yokudubula -
  Umdlalo obukrelekrele awuzange ube!
  Inkwenkwe inkosana yantyiloza:
  - Ewe, makhe sihle siye kwingxilimbela!
  Igquba labantwana , phantse lingenazihlangu ngokupheleleyo kwaye lidlakadlaka, libhityile kwaye liluthuthu, kodwa linamandla kwaye linemincili, libaleke liphuma esibhakabhakeni.
  UMargarita no-Oenomai behla kwiidragons, kunye noYaga, owaba yintombazana, phezu kodaka. Kwaye isicoci sevacuum sahlala kunye naye, nangona sasibonakala sisikhulu kakhulu kwizandla zabantwana.
  Eli liqela elehla phantsi. Akukho nto kwinqaba enkulu yesi sigebenga eneenqaba ezinokhakhayi olukhulu oluphuma kuzo . Kodwa umnyango ulawulwa ngamathambo, kunye neqela elipheleleyo le-orcs.
  Abantwana baye bahlala. Babekulungele ukulwa. Intombazana yaseYaga yacofa iqhosha lesicoci sevacuum kunye neesabers, amakrele, imikhonto, iidaggers kunye nemipu yomatshini yawa kuyo. Ebona inkangeleko ebhidekileyo yabantwana, wachaza:
  - Ndiyibambe nge vacuum cleaner yam. Ingcono kakhulu kunomtshayelo. Kwaye ingqokelela yonke yezixhobo kuyo.
  UMargarita washukumisa intonga yakhe yomlingo kunye neenyawo zakhe ezingenanto, kodwa zihonjiswe ngamakhonkco omlingo, kwaye wacofa:
  Ngoku ndiza kuphosa ikhubalo eliya kunika isixhobo sakho amandla akhethekileyo, amandla angummangaliso.
  Yathi intombi yomthakathi:
  - Abra , kabra , codabra ! - Kwaye imisinga yamandla yabhabha iphuma kwintonga yakhe yomlingo kunye namakhonkco omlingo. Kwaye isixhobo uBaba Yaga wasinika abantwana saqala ukukhanya.
  U-Oenomai, njengomlo onamava ngakumbi, wachola umpu omfutshane nolula owawudubula iinaliti ezicekethekileyo. Inkwenkwe yakhotha imilebe yayo enejusi kwaye yacula:
  -Kuhle kufuneka kube nompu womatshini,
  Ukubetha okwentsimbi enomsindo...
  Elo gazi alihambanga njengengxangxasi.
  Yaye iparadesi yayilawula kwindalo iphela!
  Abantwana bakhwaza ngazwi-linye, bephakamisa imipu yabo:
  Umbulali unamaqhinga kwaye ukhohlakele;
  Baxhonywe eludongeni abantu...
  Kodwa ndiyakholwa, ihlumelo lethu elivuthuzayo,
  Kodwa ndiyakholelwa, umjelo welanga -
  Gxotha ubumnyama bentolongo yentolongo!
  Kwaye ke iqela labantwana, bexhobe ngezixhobo zomlingo, baphuthuma ukuhlasela. Izithende ezincinci, ezingenanto zamakhwenkwe kunye namantombazana amaninzi ngakumbi adanyazayo. Babengazoyiki izilo, nangona ibutho elinoboya, elinukayo , elizothekileyo lalisondela kubo .
  U-Oenomai, ebhabha kwinamba, wavula umlilo kutshaba ngompu womatshini. Iinaliti ezincinci zahlaba imizimba eneenwele ze-orcs, kwaye emva koko kwenzeka ummangaliso: zajika zibe yimivalo enkulu yetshokolethi kunye neebhondi zobusi.
  UMargarita naye walukhaba utshaba, esebenzisa iinzwane zakhe ezingenanto kunye nemisesane yomlingo kuzo. Kwaye ke ii-orcs ezinamakrele, ezathi zahlaselwa, zaguquka ngoko nangoko zonke iintlobo zezinto ezimnandi, kuquka iilekese ezigqunywe itshokolethi kunye nobisi lwentaka ngaphakathi. Oku kumnandi ngokwenene. Kwaye i-cheesecakes, kunye ne-donuts kunye nembewu yepoppy kunye nesinamoni.
  Kwaye i-wand yomlingo yentombazana ebandakanyekayo ijikeleza kwaye yenza izinto ezintle.
  Kwaye ke abantwana bangena edabini kunye nee-orcs. Okokuqala, Viscount. Impahla yakhe, emva kokuba inkwenkwe ifake iibhutsi zayo, yaba ntsha kraca, yangathi intsha kraca. Kwaye akazange alwe kuphela ngekrele esandleni sakhe sokunene, kodwa wayephethe ikrele ngasekhohlo.
  Kwaye ukusuka ekuchukunyisweni kweblade, utshintsho olumangalisayo lwenzeka. Ngoku, endaweni ye-orc, kwavela ipayi enkulu ngokumangalisayo enerasentyisi. Kwaye ukusuka ekubetheni kwekrele kwavela i-cheesecake yetshokolethi. Kwaye abanye abafana edabini.
  Enye intombazana, ekubonakala ukuba ivela kwilizwe elihambele phambili ngakumbi, yabeka iinyawo zayo engceni inganxibanga kwaza yabhala ngompu. Yintoni eyenza kubekho iintlobo ngeentlobo zeenguqu kwintsomi. Kwaye kwi-orc kwaphuma i-sausage enkulu, egcweleyo, kunye ne-turkey ene-gravy. Kwaye zeziphi ezinye izinto ezithandekayo azizange zibonakale.
  Kwaye i-coconut cupcakes enevumba elimnandi elivela kwi-touch of blades. Kwaye i-ice cream enkulu kakhulu.
  Intombazana eneengcwangu uMargarita yaqalisa ukucula ngemincili edabini;
  Singoovulindlela, abantwana bobukomanisi,
  Ngubani ofuna ukukhulisa ilizwe...
  UHitler uya kuphendula ngokuvutha komsindo wakhe;
  Siya kukutyumza, ndikholelwe, Sathana!
  
  Safunga phambi koThixo,
  Kwaye uLenin wanikela intliziyo yakhe kwabaselula ...
  Owu, musani ukubagweba kabukhali oovulindlela,
  USomandla wabanika amandla angakumbi!
  
  Saya ngaphambili singanxibanga zihlangu guys,
  Babefuna ukulwa, begcina ilizwe labo...
  Amakhwenkwe kunye namantombazana anerhengqa ngawethu;
  Kwaye ukunyaniseka kwethu sisikrweqe esinamandla!
  
  Amadabi aqhubeka kufuphi neMoscow,
  Amatanki ayevutha, i-asphalt yayinyibilika...
  Siza kububona ubukomanisi, ndiyakholwa, sinikile,
  Kwaye unokukhupha i-fascist nge-broadsword!
  
  Musani ukundikholelwa, bantu, uHitler akanamandla onke,
  Nangona umbono kaFuhrer uhlala...
  Kwaye sibethe i-fascists nzima,
  Masihambe kuhambo lwethu olukhulu!
  
  Asiyi koyika iintshaba zikaRus,
  Siyayithanda i-USSR yethu yokuzalwa ...
  Awuyena knight kunye nomphefumlo we-clown,
  Masenze umzekelo kubukumkani bukaThixo!
  
  UHitler akazi, uya kubethwa kakubi,
  Nangona amandla esihogo evutha ngaphakathi kuye ...
  Kwaye i-parasitic Krauts iyeza,
  Okuya kuzalisa uxolo ngomlilo!
  
  Ubukhulu baseRussia kukuphumelela ngokudlala,
  Nangona kukho umsebenzi omninzi emva koku ...
  Uloyiso luya kuza, ndiyakholwa, ngoMeyi omnandi,
  Kwaye iFuhrer iya kuba kaput ngokupheleleyo!
  
  Olu lukholo lwethu, amandla obukomanisi,
  Vumela i-USSR iphumelele ngonaphakade ...
  Siya kuyityumza, uyazi, idyokhwe ye-fascism,
  Yile ndlela iRashiya ibe ngumkhosi!
  
  EStalingrad iFritz yabethwa,
  Balazi inqindi yethu eyomeleleyo...
  Kwaye sinike izipho ezimnandi,
  Kwaye banika uzwilakhe i-nickel!
  
  Ilizwe lam, iRashiya entle,
  Kuyo, kwiArctic, imithi yama-apile iyadubula...
  USvarog kunye noStalin, uyazi, uMesiya,
  AmaNazi abaleka kwimikhosi yaseRashiya!
  
  Injalo indalo iphela,
  Xa ubukomanisi bukhanya ngaphezu kwakhe...
  Kwaye izilingo ziya kuba zezokwakha,
  Bhabha phezulu kuphela hayi okwesibini ukuhla!
  
  Sathatha uBusika ngesikhalo esibomvu sasendle,
  Bophula umqolo weWhite Guard...
  Iintshaba zaseRashiya zobukomanisi ziyabethwa,
  Sisenazo iindebe zesidlo sasemini!
  
  Sabamba uStalin ngokuqinileyo,
  Amantombazana anganxibanga zihlangu nakweyiphi na iqabaka...
  Uye waba, ndikholelwe, umntu onamandla,
  Yaye uvulindlela uye wakhula waba liqhawe!
  
  Hayi, iRashiya ayinakuze iphule,
  ULenin ongafiyo ubonisa indlela...
  Asiwoyiki amadangatye akhazimlayo,
  Kwaye amaRashiya akanakubufulathela ubukomanisi!
  
  
  Egameni likaMama wethu waseRussia,
  Masidibanise iintliziyo zibe sisithsaba esinye...
  Hurray, amantombazana akhwaza kakhulu,
  Iphupha elikhulu liya kuzaliseka!
  
  Ewe, ukholo lwethu kukuhlala noobawo bethu.
  Kwaye ukuba ungadlula izinyanya zakho ...
  Siya kuhlala sisenza kakuhle ngesibindi,
  Nangona engabonakali ngaphezu kwamashumi amabini!
  
  Ndikholelwe, siyalithanda ilizwe lethu uMama,
  Sifuna ulonwabo ngonaphakade...
  Lucifer, ndikholelwe, akayi kusitshabalalisa,
  Ihlobo liya kufika - ukubanda kuya kunyamalala!
  
  Yonke into iya kuqhakaza ngokumangalisayo eRashiya,
  Iba ngathi ingxaki iphelile emhlabeni...
  Ixesha, ndiyakholwa, lobukomanisi liyakufika,
  Ubutyebi novuyo ziya kuhlala ngonaphakade!
  
  Isayensi iya kubavusa abo babulawa kwiimfazwe,
  Abantu baya kuba nolutsha ngonaphakade...
  Kwaye umntu ufana noSomandla,
  Isikhohlakali siya kunyamalala, ndiyazi, kude kube ngunaphakade!
  
  Ngamafutshane, ulonwabo lukhanyisela wonke umntu kwindalo yonke,
  Bonke abantu behlabathi bafana nosapho olunye...
  Abantwana bayahleka kwaye badlale ezulwini,
  Uya kundithanda ngengoma!
  Wacula ke, kwaye abantwana bajika iiorcs zayinto enencasa engaqhelekanga neyolisayo ngezixhobo zomlingo. Kodwa nangona intombazana ethakathayo ikhupha amandla kwi-vacuum cleaner, iiglasi ezineentlanzi, izitya ezisecaleni kunye ne-swans ene- crust emnandi yaqala ukubonakala , apho i-orcs engenanceba yajika. Kwaye yayintle kakhulu.
  Apha umphathi we-goblin orc, engene phantsi komlingo olungileyo, wajika waba yiqebengwana elimnandi elimnandi, eligqunywe ngeerozi, iintyatyambo zomkhozo kunye neziqhamo ezicandiweyo.
  Kwaye izinto ezininzi ezinencasa ezahlukahlukeneyo zazala izixhobo zomlingo ezandleni zabantwana abamsulwa.
  Kodwa amathambo nawo angena edabini emva kwee-orcs. Enkulu kwaye iyoyikisa. Bashukuma okweenkuni. Aba bantwana babahlasela bephethe amakrele neesaber yaye begibisela ngeenkembe. Kwaye i-Oenomai evela kwinamba kunye nentombazana ehamba ngeenyawo yadubula oomatshini-umpu waqhuma kumathambo.
  UMargarita naye wasebenzisa umlingo waza wambonisa namazinyo akhe aperile. Kwaye wenza imimangaliso ebonakalayo. Kwaye umlingo wakhe wajika amathambo abe ziiglasi zewayini zegolide ezigcwele i-ayisikrimu enemibalabala kunye namaqebengwana ahonjiswe ngokutyebileyo.
  Kwaye ekubetheni kwekrele lamakhwenkwe, kuquka i-Viscount de Lafer, zonke iintlobo zezinto ezihlwabusayo kunye nezikhangayo zavela. Kwaye ivumba elinjalo lasasazeka kuyo yonke inqaba. Ummangaliso nje wemimangaliso.
  Ukusuka kwelinye lamathambo amakhulu kwavela intaba yonke yamaqebengwana. Kwaye la maqebengwane akhazimla ngayo yonke imibala yomnyama evela kwiikhrimu ezahlukeneyo.
  Ewe, bekukho izinto ezimnandi, ezithandekayo apha. Amanye amathambo amnyama awoyikisayo aba ziilollipops ezinobukhulu obukhulu.
  abantwana abalambileyo babengenakukwazi ukuxhathisa ukuzama ukutya okumnandi. UMargarita wavuthela igong waza wakhwaza:
  Izisu ziintshaba zethu eziphambili,
  Basiphosa, ndikholelwe, kwizenzo ezimbi...
  Xa inkwenkwe ibona iipayi,
  Unyanzelwa ukuba ebe izisu kakubi!
  
  So ke sana ungangxami
  Liyeza ixesha, kwaye niya kudla ...
  Kwaye musa ukona phambi koThixo, sithandwa,
  Kungenjalo uya kujika ube zizikhuni!
  U-Oenomaus wachazela abantwana:
  - Ide i-cannibal giant yoyiswe, ukutya ukutya kuyingozi. Oyena mntu ukhohlakeleyo kufuneka abekwe phantsi!
  Kwavakala isithonga esikhulu, yaye ekuqaleni kwavela isithunzi esikhulu, sigubungela isiqingatha sentsimi, sizaliswe zizo zonke iintlobo zamaqebengwana nezitya. Kwaye ke isigebenga esineempondo ngokwaso. Yayinomlomo wesperm whale kunye neenyawo ezineziphoso. Kwaye inde kangangokuba ide kunenqaba esele inkulu eneenqaba kunye namathambo.
  Abantwana bakhala ngenxa yoloyiko, kwaye i-cannibal thug yakhula ngoko nangoko.
  UMargarita wathi encumile:
  - Sukoyika! Umkhulu kuphela xa uyamoyika!
  U-Oenomaus wadanduluka ngumsindo:
  Unokuba awulogwala, kodwa usisibhanxa, kwaye sizibonile iindawo!
  Intombazana ethakathayo uYaga yakhala:
  -Sithandwa, ogre ethandekayo,
  Ngaba ufuna iilekese ezimnandi...
  Okanye umlingo wokubetha,
  Uza kuyifumana simahla kwakhona!
  UMargarita wakhwaza:
  - Bantwana, khwazani ngazwinye: Asikoyiki nina! Kulungile, masihlangane.
  Kodwa kwakunzima ukuba abafana baziqokelele phambi kweso sinkwantya esinje . Intombazana yaqalisa ukubaleka, izithende zayo ezincinci ezingqukuva. I-Viscount de Lafer enesibindi ngakumbi kunye namakhwenkwe ambalwa aqala ukubabamba. Kwacaca ukuba abafana baphaphathekile kukoyika. Waza ke uMargarita wacula, ukunika inkalipho, ingoma yokulwa evela emfazweni;
  Singamantombazana avela kwilizwe lase-USSR,
  Esi sitotshi sehlabathi lonke...
  Masibonise, uyazi, umzekelo wobukhulu,
  Nazi izenzo zobugorha ziculwa!
  
  Amantombazana azalwa phantsi kweflegi ebomvu ,
  Kwaye babaleka benganxibanga zihlangu kwiqabaka...
  Iintombi kunye noonyana balwela uRus,
  Ngamanye amaxesha umtshakazi unika umfana rose!
  
  Kuya kubakho iflegi ebomvu phezu kwendawo yonke,
  Ukukhanya ngokuqaqambileyo, njengedangatye letotshi...
  Emva kwayo yonke loo nto, uyazi, iqhawe, sinejingi,
  Kwaye ibhanile yethu ibengezela njengobomvu!
  
  Musa ukuyikholelwa, i-fascist egwetyiweyo ayiyi kudlula,
  Kwaye umoya waseRashiya awusoze uphele ...
  Uloyiso luya kuvula iakhawunti engapheliyo,
  Masithi molweni kwaye molweni nakubani na!
  
  IRashiya lilizwe elimangalisayo,
  Unike abantu ubukomanisi...
  Linikwe nguThixo ngesisa ngonaphakade ,
  Kwilizwe likaMama, ulonwabo kunye nenkululeko!
  
  Utshaba aluyi kukwazi ukoyisa ilizwe likaBawo,
  Kwaye kungakhathaliseki ukuba wayekhohlakele kangakanani kwaye ekhohlakele kangakanani ...
  Ibhere lethu laseRashiya elingenakoyiswa,
  Ijoni laseRashiya lizuke kakhulu ngoloyiso lwalo!
  
  Ilizwe elihle laseSoviet,
  Amantombazana akuyo azidla ngokuba mahle...
  Wasinikwa ngokuzalwa ngonaphakade;
  Kwaye thina malungu eKomsomol masibe nobulungisa!
  
  Silwa emaphethelweni eMoscow,
  I-Blizzard, ikhephu, kunye namantombazana ahamba ngeenyawo ...
  Asiyi kunikela ngelizwe lethu kuSathana,
  neesikele zethu zidubula ngokuchanekileyo!
  
  Ngoko ngomsindo amantombazana afuna ukulwa,
  Kwaye ngesithende esize baphosa ipakethe yokuqhuma ...
  I-fascist, ubonakala epholile,
  Enyanisweni, uKayin ongendawo nje!
  
  Iintshaba azikwazi ukoyisa amantombazana,
  Bazalwa phantsi kwenkwenkwezi enjalo...
  Irhamncwa lethu elingenakoyiswa yibhere,
  Ngubani owenza iMotherland inkosikazi yakhe!
  
  Thina mantombazana aseRashiya silungile,
  Asiyoyiki intuthumbo neqabaka...
  Kwaye siya kugxotha, ndikholelwe, ukuhlaselwa kweqela elibi,
  Utshaba luya kuphambana kwithamo!
  
  Bakwazi ukutyhala intshaba kude eMoscow,
  Nangona ezele ngamandla amakhulu...
  Thina mantombazana siyazingca kakhulu,
  Abachasi baya kunyamalala bonke emangcwabeni abo!
  
  Ungakholelwa, iintshaba azikwazi ukumoyisa uRus,
  Kuba yonke i-knight ivela kwi-diapers ...
  Kubonakala ukuba umzingeli uguquke waba yinyamakazi.
  Kwaye umchasi usengumntwana nje!
  
  Kodwa umoya waseRashiya, mkhulu, ukholelwa umoya,
  Uyazi, kukho amandla afihliweyo kuyo ...
  Utshaba luya kutyunyuzwa kuphele;
  Ngapha koko, ii-knights azinakoyiswa edabini!
  
  Lahlani ngaphandle kwamathandabuzo enu , mantombazana ,
  Singabona bakhaliphileyo, uyazi, ehlabathini...
  Masilahle imikhosi kaSathana kwi-inferno,
  Masithobe zonke iintshaba kwindlu yangasese!
  
  Imfazwe engcwele iya kuphela
  Uxolo nentsasa ziya kuza phezu kweplanethi ...
  Uhlala nelanga ngonaphakade, uyazi, unikwe,
  Ngamana ihlobo lingatsha ngonaphakade!
  
  Kwaye ubukomanisi bungunaphakade ebuqaqawulini ,
  Kwaye uLenin kunye noStalin omkhulu bakunye nathi ...
  Kwi-cinema enegazi kuphela ngoku yi-fascism,
  Kwaye ukuthanda kwethu, ndikholelwe, kunamandla kunentsimbi!
  
  IRashiya yam ilawula iinkulungwane,
  Kwaye wanika ulonwabo kwindalo yonke...
  Ufuna amandla enqindi lentsimbi,
  Kwaye unesibindi, kodwa ngendlela efanelekileyo!
  Ekuqaleni, uMargarita wacula yedwa, kodwa emva koko u-Enomai, intombazana uYaga, uViscount de Lafer kunye nabanye abantwana bacula. Kwaye le yayisele iyikwayala eyomeleleyo, enelizwi elipheleleyo, apho yonke into yayishukuma. Kwaye isigebenga esikhulu, sokwenyani saqala ukuncipha ngobukhulu. Wayengasajongeki epholile kwaye esoyikisa. Zaya zisiba ncinane iimpondo, neenzipho zaba ncinane. Wowu...
  Intombazana uYaga yacula ngokuhleka:
  Wenze kakuhle, wenze kakuhle, unokuzingca ngaye -
  Abasixhenxe aboyiki namnye!
  Abantwana bakhwaza ngazwi-linye, benyathela ngeenyawo zabo:
  Asikoyiki wena ogre,
  Uya kunyathelwa phantsi kweenyawo zomntwana ...
  Nangona singebadala ngokwaneleyo,
  Sake saba phantsi kukaBaba Yaga !
  Aba ngabantwana, bahle kakhulu emphefumlweni nasebusweni. Kwaye balwa njengeengxilimbela. Nangona ngoku isigebenga se-cannibal kufuneka sigqitywe ngokuziphatha. Baqalisa ke ukudanisa abantwana.
  Kwaye intombazana u-Yaga wathatha i-vacuum cleaner kwaye wayikhomba kwi-thug, kwaye yaqala ukugubha into ethile.
  Omnye wabafana bakhotha i-lollipop enkulu ngendlela ye-cockerel , eyajika yaba yi-skeleton, kwaye intombazana yathatha i-ice cream.
  Abantwana basongela isigebenga:
  - Kuya kwenzeka nakuwe!
  Uye wangcangcazela ngokoqobo. Wacutheka ngakumbi. Kwaye iindondo zegolide ezine -ayisikrimu kuyo yonke imibala yomnyama zaqala ukukhazimla ngakumbi kwaye zintle ngakumbi.
  Iqhawekazi elinguvulindlela uMargarita waphinda wacula ngomsindo, ingoma yokuthand' izwe evela emfazweni, kwaye abanye abantwana bacula:
  Ndijoyine iKomsomol ngelixa ndidlala,
  Intombazana yephupha elihle ...
  Ndandicinga ukuba umhlaba uya kuba ngoMeyi kanaphakade,
  Yonke imihla kukuzalwa kwentwasahlobo!
  
  Kodwa ngenxa yesizathu esithile ayizange isebenze,
  Ngandlela thile, andikwazi ukuthandana ...
  Ke, ndixelele, bafana, ngenceba yam,
  Ubomi liphini elinamandla kakhulu!
  
  Ngequbuliso kwaduma imfazwe ngequbuliso.
  Kwaye kwafika inkanyamba yokufa ...
  Kwaye amantombazana am anomzimba owomeleleyo,
  Unokuzibeka phantsi kohlaselo kwangoko!
  
  Ndikholelwe, andifuni kuncama,
  Lwela ilizwe loBawo kude kube sekupheleni...
  Siphatha iibhombu kwingxowa eyomeleleyo,
  UStalin wathatha indawo kayise ezintliziyweni!
  
  Amaqhawe amakhulu aseRashiya.
  Singalukhusela uxolo nocwangco...
  Iinkwenkwezi zezulu zayinkcenkceshela ivelvet;
  Yaye umzingeli waguquka waba yinyamakazi!
  
  Mna, intombi enganxibanga zihlangu, ndiyalwa
  Egcwele isilingo nothando...
  Kuya kubakho, ndiyazi, indawo kule paradesi,
  Awukwazi ukwakha ulonwabo phezu kwegazi!
  
  Amaqhawe amakhulu eLizwe likaBawo,
  Siza kulwa ngokuqinileyo kufutshane neMoscow ...
  Kwaye ke iphupha phantsi kobukhomanisi,
  Ngokuchasene nehlabathi eliphantsi noSathana!
  
  Abafana baseRashiya abanesibindi,
  Ukuba balwe ngokunyanisekileyo kude kube sekupheleni...
  Badubula ngompu womatshini,
  Ukuba ufuna isithsaba segolide!
  
  Akukho nembumbulu ayinakusinqanda
  Uvukile uYesu uThixo omkhulu...
  Iphelile imihla yegongqongqo;
  Kwaya kuqaqamba ngakumbi esibhakabhakeni!
  
  Ndiyakuthanda, Lada othandekayo,
  Oyena Thixo uphakamileyo uSvarog uya kuba sebuqaqawulini ...
  Kufuneka silwele iRashiya,
  Oyena Thixo umhlophe unathi!
  
  Musa ukuzisa amaRashiya emadolweni abo,
  Inyama yethu, ndikholelwe, ayinakuthintelwa ...
  UStalin kunye noLenin omkhulu unathi,
  Kufuneka uluphumelele olu viwo nawe!
  
  Intlungu kaBawo isezintliziyweni zethu,
  Siyakholelwa kubukhulu bakhe...
  Sivula umnyango ngokukhawuleza,
  Kuya kuba bubomi obumnandi kakhulu!
  
  Singamantombazana amahle anganxibanga zihlangu ,
  Sibaleka ngokukhawuleza kwi-snowdrifts...
  Asiyifuni le vodka ikrakra,
  Ikerubhi yolula amaphiko ayo!
  
  Thina mantombazana siya kumela ilizwe likaBawo,
  Kwaye siya kuphendula iiKrauts ezimbi, hayi,
  UKayin osisihogo uya kutshatyalaliswa,
  Kwaye molweni kuKristu uMsindisi!
  
  Kuya kubakho ixesha - alinakuba ngcono,
  Abafileyo baya kuvuka ngonaphakade...
  Indalo iphela iya kuba yiparadesi yokwenene,
  Iphupha lomntu wonke liya kuzaliseka!
  UMargarita waziva ebuhlungu kancinci - sele engaphezulu kwekhulu leminyaka ubudala, kwaye useyintombazana. Kwaye mhlawumbi uya kuhlala engumntwana ngonaphakade.
  Kodwa abanye abantwana bavuya yaye bayivuyela le ngoma.
  Kwaye isigebenga esoyikekayo esizidla abantu saba sincinci ngakumbi ngobude, kwaye sajongeka njenge goblin eyoyikayo kunesilo.
  Iziqwenga ze-ayisikrimu kunye nekeyiki zabhabha kuye. Bahleka abantwana bakhupha ulwimi. Oku kwakubonakala kuhlekisa kakhulu. Kwaye abafana abachwayitileyo baqhubeka nokwenza ubuso.
  Intombazana u-Yaga yabetha imilebe yayo kwaye yakhala:
  Abantwana bafanele bahleke
  Abantwana kufuneka bahleke -
  Yaye hayi indlela aphila ngayo amaqhawe!
  Yaye hayi indlela aphila ngayo amaqhawe!
  Kwaye uBaba Yaga wakhomba isicoci sevacuum kwezinye iiorcs kunye neegoblins ezazitsiba ngaphandle kwenqaba. Kwaye uEnomai kunye nentombazana baqalisa ukubadubula ngemipu. Kwaye benza kakuhle kakhulu . Kwaye kwakhona kwakukho iiglasi ezine-ayisikrimu eqaqambileyo, irayisin rolls, iikeyiki zekrimu, i-corn flakes, i-cotton candy kunye nokunye . Yonke into yayinuka kamnandi kwaye ibonakala inomtsalane kakhulu.
  Yaye abantwana bomphumi-mkhosi bahleka kwaye beveza amazinyo abo abukhali, amhlophe, njengalawo amathole eingcuka.
  Simangalisa kwaye siyingqayizivele esi senzo.
  Kwaye uMargarita wabetha ii-orcs kunye namathambo ngombane, eqhubeka nenguqu yabo emangalisayo.
  Emva koko, intombazana enguvulindlela yaphinda yacula ingoma yokuthand" izwe neyoyikekayo, baza abanye abantwana kwikhwayara bayiphakamisa ingoma yakhe emnandi nechwayitisayo:
  USathana akasayi kusoyisa,
  Ilizwe lam, elihle kakhulu emhlabeni,
  Ilizwe elihle lidumile...
  Abantu abadala kunye nabantwana baya kuvuya kuyo!
  
  Iinyibiba zentili mazityatyambe ngokumangalisayo kulo;
  Kwaye iikherubhi zidlala iculo elindilisekileyo...
  I-Fuhrer iya kuba yi-kaput,
  AmaRashiya akanakoyiswa edabini!
  
  Amalungu eKomsomol abaleka enganxibanga zihlangu,
  Banyathela phezu kwekhephu ngezithende zabo...
  Hitler ujongeka upholile
  Ndizakubaleka ngetanki!
  
  Ngaba sinokuwoyisa amaNazi?
  Njengesiqhelo, asinxibanga zihlangu, mantombazana...
  Eyona knight yethu yoyikekayo yibhere,
  Uya kubulala wonke umntu ngompu!
  
  Hayi, thina mantombazana sele sipholile kakhulu,
  Sizikrazula ngokwenyani zonke iintshaba...
  Iinzipho zethu, amazinyo, amanqindi...
  Siya kwakha indawo kwiparadesi entle!
  
  Ndiyakholwa ukuba kuya kubakho ubukomanisi obupholileyo,
  Ilizwe lengcebiso, ndikholelwe, liyaqhakaza kulo...
  Kwaye i-Nazism ebuhlungu iya kunyamalala,
  Ndiyakholwa ukuba izenzo zakho ziya kuzukiswa!
  
  Ummandla uya kuqhakaza ngokukhawuleza, ndiyakholwa,
  Ukusuka kuloyiso sibuyela kuloyiso...
  UNikolai woyisa amaJapan,
  I-Samurai iya kuphendula ngobubi!
  
  Asiyi kuzivumela ukuba sithambe,
  Masizityumze iintshaba zethu ngesithonga esinye...
  Umzingeli makajike abe yinyamakazi,
  Ayizange ibe lilize ukuba siyityumze i-Wehrmacht!
  
  
  Ndikholelwe, akukho lula ukuba sinikezele,
  Abantu baseRussia bebesoloko beyazi indlela yokulwa ...
  Silola iintambo zethu ngentsimbi ,
  I-Fuhrer iya kuba ngumfanekiso we-clown!
  
  Linjalo ilizwe lam,
  I-accordion yaseRashiya idlala kuyo ...
  Zonke izizwe zilusapho olunobuhlobo,
  UAbheli uyoyisa, kungekhona uKayin!
  
  Kungekudala i-USSR iya kuba sebuqaqawulini ,
  Nangona utshaba lwethu lukhohlakele kwaye lukhohlisa ...
  Siza kumisela umzekelo wobukroti,
  Umoya waseRashiya uya kuzukiswa kwiimfazwe!
  Kwibinzana lokugqibela, intombazana enguvulindlela yathabatha kwaye yakhulula umbane kwinduku yayo yomlingo, kunye neepulsars kwiinzwane zayo ezingenanto kunye nemisesane yomlingo namatye. Ekugqibeleni basigquma isigebenga esasishwabene okwenkumba. Leyo yayigutyungelwe ngokupheleleyo kukukhanya komlilo. Yaphinda yadanyaza. Ii-Orcs kunye namathambo ekugqibeleni atshintshe azenza zonke iintlobo zobumnandi obumangalisayo. Imnandi kakhulu kwaye iqhotsiweyo, ukusuka kwiintlobo ezahlukeneyo zeehams, intlanzi egalelwe amarhanisi, ukuya kumaqebengwana, iipastries, iicaramel kunye neeglasi ze-ice cream.
  Bavuya abantwana bexhumaxhuma. Babekhangeleka bonwabile yaye bonwabile.
  Apha, endaweni yesigebenga esoyikekayo nesinzima sokudla abantu, ukukhanya kwaphela. Kwavela inkwenkwe ebhityileyo, eneenwele ezimfutshane enxibe ibhulukhwe emfutshane, emalunga neminyaka esixhenxe ubudala. Umntwana onje ongenabungozi kwaye omnandi endaweni ye-monster eyoyikekayo. Waqhwanyaza amehlo waza wancwina:
  - Musa ukundibetha!
  UMargarita wakhwaza:
  - Musa ukoyika! Asiyi kukuchukumisa. Ngoku unokuqalisa ubomi bakho ukusuka ekuqaleni kwaye uye esikolweni!
  Inkwenkwe kunye nowayesakuba ngumzi-mzi wakhala esithi:
  Bubomi besikolo obunjani obu?
  uvavanyo mihla le ...
  Ukongezwa, ukwahlula,
  Itafile yokuphindaphinda!
  Inqaba yesigebenga samazimu yatshintshwa kanye phambi kwamehlo ethu. Endaweni yokakayi, iintyatyambo zobuhle obumangalisayo zatyatyamba phezu kwendlu. Kwaye isibhakabhaka ngokwaso sasibengezela yigolide. Kwaye yonke into yaba yinto emangalisayo, ekhanyayo, ekhanyayo, iindonga zenqaba zazigqunywe ngeentyatyambo. Kwaye endaweni yegazi, imithombo yaqala ukuqukuqela imijelo yedayimani, kwaye amafu aphela, kwakhanya amalanga amane ngaxeshanye.
  Kwaye abantwana abakhululekileyo baqala ukuphuma kwinqaba behleka ngovuyo. Bebhityile, bedlakadlaka, benganxibanga zihlangu, sekunjalo bonwabile.
  Amakhwenkwe namantombazana axukuxa kumnandi, kwaye imiphanda yeecocktails kunye nejusi yavela kanye phantsi kwengca.
  Intombazana u-Yaga yabhabha yaya kwi-cannibal yangaphambili kwi-mortar kwaye yanika inkwenkwe ice cream. Wayiginya wagqabhuka wancuma:
  - Tasty!
  Uye wongeza ngoloyiko:
  - Ndixoleleni, bantwana! Ndinentloni ukuba ndikutyile. Hayi indlela okucekiseka ngayo oku!
  Baninzi abantwana ababalekayo. Kubandakanya ezo zidliwe kwangethuba ngamazim. Inkwenkwe engenabungozi yabetha amehlo yada yacula;
  Ewe, ayingommangaliso, ayiyontsomi na,
  Yonke into iye yaba njalo, ndikholelwe, iyamangalisa!
  Hayi, kungcono ukusenzela okulungileyo-
  Yaye ububi buya kunyamalala bungabi naxesha!
  Ewe , yayiluloyiso. Enyanisweni, enye yamakhwenkwe, ene-torso enemisipha kakhulu kunye neebhulukhwe ezimfutshane, yajonga kwindawo ekhanyayo kwaye yakhala:
  - Buye phi ubude bam bobugorha?
  U-Oenomaus wabuza:
  - Yaye ungubani na?
  Inkwenkwe enezihlunu ezicacileyo yaphendula:
  - Nikitich.
  Waba mnyama ubuso bakhe, wadumzela.
  - Ndandiligorha elikhulu, kwaye ngoku ndiyinkwenkwe engenazihlangu ngeebhulukhwe ezimfutshane, ngubani ondidinga ngolo hlobo?
  Owayesakuba ngumzi-mzi wathi:
  - Masiye esikolweni kunye!
  U-Dobrynya wagquma ngumsindo, ekhaba unyawo lwakhe olungenanto kangangokuba ilitye laqhekeka:
  - Ewe, ukuya esihogweni esikolweni! Bendiba ndiphelelwe ngamandla !
  UMargarita waphendula encwina:
  - Ndiyayiqonda!
  Inkwenkwe uDobrynya yabhonga:
  - Yintoni oyiqondayo! Ngoku umfazi wam uya kundishiya! Ngubani ondidingayo umntwana onuka kangaka !
  U-Oenomaus waphendula ngoncumo:
  - Eyona nto ibalulekileyo ebomini ngumphefumlo. Ubungakanani abunamsebenzi!
  UDobrynya wachasa:
  - Hayi! Awumazi umfazi wam. Ngesinye isihlandlo lashukumisa isithende salo kabuhlungu kangangokuba lakhupha izinyo lomlozi lomphangi wenightingale! Ungqongqo, kwaye kutheni efuna inkwenkwe engenamadevu ! - Yaye inkwenkwe kwakhona yabetha ngonyawo lwakhe olungenazihlangu, olungumntwana, kodwa olunamandla, njengesando sokuxosha, kangangokuba ilitye lokucoca laqhekeka langamaqhekeza amancinci. Kwaye igorha eliselula lakhwaza. - Ndenze umntu omdala ngokukhawuleza!
  U-Oenomaus waphendula encwina:
  - Ngelishwa, asikwazi ukwenza oku, akunjalo?
  UMargarita waphendula wathi:
  - Okwangoku, ngenene asinako, kodwa ukuba uhamba nathi ngeenjongo ezintle, sinokuza nento!
  Umfana uDobrynya wabuza ngoloyiko:
  - Yintoni injongo yakho?
  U-Oenomaus waphendula ngokuzithemba:
  - Ukugcina isini esomeleleyo kwisikali sendalo yonke ekufeni. Kukho indyikitya yokufa kwindalo yethu, kwaye inokufikelela nakuwe!
  UMargarita wanqwala evuma:
  - Ewe, Dobrynya, sijoyine. Usenawo amandla obuqhawe bakho, kwaye uya kuba luncedo kakhulu kuthi!
  Inkwenkwe ye-titan, nangona imbonakalo yayingekho mdala okanye mde kuno-Oenomai, inkwenkwana emalunga neshumi elinesibini leminyaka ubudala , kodwa yayinamandla amakhulu emzimbeni. Ngoko wayicofa ingqalutye ngeminwe yakhe kwaye wayithabatha ngokoqobo wayityumza, emva koko wathi ngoncumo:
  - Kwaye ndisalungile! Kulungile, ndiza kuhamba nawe. Koba kukoyika ukubuyela emfazini wam ndide ndikhule !
  UMargarita, ngoncumo olufana nolwentsomi, waphendula:
  - Isigqibo esilumke kakhulu!
  Uye wacofa iinzwane zakhe ezinganxibanga. Okwesithathu, igongqongqo elithandekayo lavela.
  Intombazana yachaza:
  - Awufanele uhambe njengomngqibi ophethe ibhegi!
  . ISAHLUKO Sesi-8.
  UDominika wayedinwe eyimfe ngexesha lotshintsho kwaye ephumelela iimviwo. Ngoko ke, iintombi zakhe ezintle zahlanjwa kwibhafu yegolide kunye neshawari. Kwaye ke bamfaka ebhedini ethambileyo, efudumeleyo kwigumbi elahlukileyo, elitofotofo labafundi abakumgangatho ophezulu kunye nabafundi ababhinqileyo. UDominica wawela ephupheni elingaqhelekanga, umnqweno wakhe wokugqibela yayikukuba kunye neNkosana u -Oenomaus , awathi waziva enovelwano olukhulu kunye novelwano.
  Kwaye kamsinya nje wakuba wamkelwa uthixo Morpheus, yena
  UDominica weva ngesiquphe ukuba umoya uyavuthuza ebusweni bakhe, kwaye wayehleli kumqolo omtyibilizi, onamaxolo. Kwaye amafu adanyaza ngeenxa zonke.
  Yajika ke intombazana leyo, yaza yabona inkwenkwe entle, enezihlunu, eyayiqonda kwangoko. Ewe, yayiyiNkosana u-Oenomaus, owaba likhoboka elincinane. Kwaye ngoku ukhwele inamba encinane, enentloko ezintathu. Intombazana ibhabha ngasekunene kwayo. Ukwamhle kakhulu kwaye uswiti, uneenwele ezibomvu-bugolide . Akabonakali emdala kuno-Oenomaus. Kwaye kwicala lasekhohlo yinkwenkwe. Kananjalo uneenwele ezintle , ezintle kwaye zinemisipha kakhulu, ezinobuso obucacileyo. Iqela elinjalo labantwana abaneebhaka kunye nezixhobo. Kwaye intombi ikwanemisesane ezinzwaneni nasezandleni ngokunjalo.
  Inamba yeva ubunzima obongezelelweyo kwaye yaqalisa ukuphaphazela amaphiko ayo rhoqo ukuze ingawi.
  Intombazana uMargarita yashukumisa intonga yayo yomlingo kwaye yabhonga:
  - Ungubani? Ivela phi?
  U-Oenomaus, nangona kunjalo, waqaphela iDominica kwaye wathi ngethoni yokuzithemba:
  - Lo ukhethwe kwiplanethi enguMhlaba. Kufuneka asindise isini esomeleleyo kwindalo yethu yonke, ngokutsho kwesiprofeto.
  Intombazana uMargarita yancuma:
  - Ukusuka kwiplanethi enguMhlaba? Ngaba ukhe wayifumana iMfazwe Enkulu yePatriotic?
  UDominica uqinisekise ngokuzithemba:
  - Ewe, kwakunjalo!
  Iqhawekazi elinguvulindlela labuza ngokukhawuleza:
  - Kwaye xa kudlule?
  Intombazana ebethayo, ngokuzithemba, yaphendula:
  - Ukusukela ngomhla wamashumi amabini anesibini kuJuni wamashumi amane ananye ukuya kowesithoba kuMeyi amashumi amane anesihlanu, kulungile, kunjalo, siphumelele!
  UMargarita waphendula encumile:
  - Ndiyazi ukuba siphumelele! Kungenjalo ngesingathethi nawe. Oko kuthetha ukuba singabantu belizwe, sisasazekile ngokuhamba kwexesha. Hayi indlela ekumnandi ngayo ukudibana nomntu ovela kwiplanethi yakho yasekhaya, kwaye nangakumbi osuka kwilizwe lakho!
  UDominica waphendula ekhefuzela:
  - Xa iMfazwe Enkulu yePatriotic yaphela, utatomkhulu wayengekazalwa. Eli libali elide kuthi!
  UMargarita naye wathi encwina:
  - Kwaye andizange ndiphile ukuze ndibone ukugqitywa kwayo. Ndaxhonywa ngoJanuwari'44. Kodwa ndandikholelwa kuloyiso lwethu. I-Kiev yayisele ikhululiwe, kwaye i-Stalingrad kunye ne-Kursk Bulge yaduma. Yintoni ebuhlungu ukufa xa uneminyaka elishumi elinesibini kuphela , ngaphandle kokujoyina iKomsomol.
  UDominica wamangaliswa:
  - Ukuba wasweleka kudala kangaka, ngoko kutheni kuseyintombazana?
  UMargarita wanyusa amagxa:
  Andazi ukuba. Phantse iminyaka elikhulu sele ndifile, yaye ndisengumntwana. Kodwa kukho kwakhona ukudibanisa: Andigugi kwaphela, kwaye akukho nokuzaliswa kwamazinyo am!
  UDominic wagigitheka wathi:
  - Ewe, ukwaluphala kubi kakhulu, kulizothe nje!
  Kwaye umdlali wefilimu omhle waqala ukucula;
  Umntu usentlungwini enkulu,
  Mhlawumbi wonke umntu ucinga ngaye!
  Iinyembezi beziphalala kolu lwandle.
  Uloyiko lomntu luvutha ngumlilo!
  
  Iminyaka ikhasa emva konyaka kwikharavani,
  Umakhulu uphulula ihena ezidleleni zakhe!
  Kwaye kwenzeka into kumfanekiso obhityileyo wentombazana,
  Andiqondi ukuba imibimbi ivela phi!
  
  Kutheni isithsaba sendalo siqaqambile?
  Umenzi woomatshini kufuneka abune ngequbuliso!
  Owakhwelisa amandla omoya enqwelweni;
  Akakwazi ukujamelana nobubi bokwaluphala!
  
  Ubuhle buba yinto engaqhelekanga
  Kwaye iqhawe liyabuna phambi kwamehlo ethu!
  Nayiphi na imozulu embi ngoku,
  Kwaye ebusuku ndingcungcuthekiswa luloyiko!
  
  Kodwa andikholelwa ukuba akukho lusindiso,
  Umntu unako ukuphikisana noThixo!
  Ukuze usapho olunobuhlobo lube ngonaphakade,
  Ukuze indlela inyuke ngokulula kunye nomnqantsa!
  
  Amaxhegwazana awasayi kuba nemibimbi.
  Masirhoxe ngobuxhego bethuna!
  Kwaye umntu, unyana onamandla wenkqubela phambili,
  Ujonga incopho yobomi ngamehlo aqaqambileyo!
  
  Kwaye kuya kubakho ubuhle obungenasiphelo
  Imihla iya kumpompoza njengomlambo oqukuqelayo;
  Kuya kubonakala ububele bomntu
  Emva koko, intliziyo iya kuba nyulu kwaye ihlonipheke!
  
  Kholwa, ulonwabo olutsha luya kuza,
  Ekuhambeni kweminyaka, ubulumko buya kwanda!
  Ngapha koko, umkhenkce awuzinzi kumzimba omncinci,
  Njengomntwana wesikolo olangazelela ukufunda kangangezihlandlo ezihlanu!
  
  Uphawu luphezulu, yiza, lukhangele,
  Uya kuphinda uluthathe uviwo ubuncinci amaxesha alikhulu!
  Kwaye ungadla amaqebengwane e-Ista kunye nobusi,
  Ewe, yiba yintombi endala ngoku!
  Indlela acule kamnandi ngayo uDominika, iprima donna yokwenyani. Kwaye iingoma zakhe zazigcwele umzimba kwaye zikhazimla, njenge-trill ye-nightingale.
  UEnomai wanqwala evuma:
  -Awunakuphikisa oku !
  Umfana uDobrynya wathi:
  - Ubudala bumbi. Kodwa ndafumana ama-apile avuselelayo kum nomfazi wam . Ukuba udla encinci kubo, awuyi kuguga kwaye awuyi kuphenduka umntwana. Laza elinye igqwirha elisisidenge lazithi nqaku ngamaapile anjalo. Yayilixhegokazi, kodwa laphelela embizeni. Ngoko kufuneka ukwazi ukumodareyitha kuyo yonke into, kwaye ukhumbule ukuba yonke iminyaka ithobela uthando.
  U-Enomai ngokukhawuleza waqaphela:
  - Inamba yam iphefumlela phezulu! Kunzima kuye ukuthwala abantu ababini, ngakumbi ekubeni uDominica akayena umntwana, kodwa intombazana enkulu kakhulu kunye nemisipha. Ufuna iflaya entsha!
  UMargarita wathi ngokuzithemba, ecofa iinzwane zakhe ezingenanto:
  - Kuya kubakho iflaya!
  Igongqongqo elincinane elineentloko ezintathu laqala lavela emoyeni. Kodwa intombazana yecala yathumela i-ray yamandla kuye, kwaye le dragon yaqala ukukhula.
  UDominica wamangaliswa:
  - Lo ngumlingo osebenzayo. Eli lixesha lam lokuqala ukubona iidragons ziphakanyiswa.
  UMargarita waphendula encumile:
  -Iidragons ayingobantu, kulula ukubakhulisa!
  Irhamncwa lakhula laba likhulu kancinane kunamanye amagongqongqo amathathu. Kwaye enye iminwe, ngeli xesha lezandla, kwaye uDominika wazifumana ekwisali etofotofo!
  Intombazana enguvulindlela yanqwala:
  - Uyabona indlela elula ngayo! Ngoku unayo inamba yakho. Vuyani koku!
  Intombazana etshatileyo yatsho ngokuhleka:
  - Oku, kunjalo, kulungile , kodwa yintoni inqaku lokunyuka eludongeni ngovuyo?
  UMargarita wahleka waza waphendula:
  - Ngaba awukhange uyiphuphe eyakho inamba?
  UDominica wathetha ngokunyanisekileyo:
  - Ndiphuphe eyam ihelikopta. Kodwa wayengenalo ixesha lokumenzela imali. Ngoko akukho nto inokuvuyisa ngokukhethekileyo!
  U-Enomai waqaphela ngoncumo:
  - Kodwa ndiphuphe inamba yobuqu.
  UDobrynya uqinisekisile:
  -Inamba yobuqu ipholile! Nangona kunjalo, ihashe lam lobugorha linokubhabha ukuba ndisebenzise umlingo. Kodwa kwii-spell ezikhethekileyo, abakhafuli kufuneka bahlawulwe ngegolide. Kwaye inamba ikhululekile.
  UMargarita wongeza wathi:
  - Inamba nayo ilungile kuba iyakwazi ukutya emanzini iyodwa. Ewe, yongeza ukhula oluncinci kuyo, kwaye kuya kuba kuhle. Uya kuphefumla umlilo.
  UDominica wabuza, enomdla:
  - Ngaba ngokwenene ukulwa namaJamani?
  UMargarita waphendula ngokunyanisekileyo:
  - Andizange ndilwe ngokwenene. Ndasebenza ngakumbi kwezobukrelekrele nezonxibelelwano. Ndandihambahamba kwiilali naphakathi kwamahlathi. Ewe, nabani na ophethe ibhegi yomngqibi kunye nezicathulo ezingenanto ukusuka ebusika ukuya ebusika uya kukrokra. Liyinyaniso elokuba, izihlandlo eziliqela watyala iziqhushumbisi kumaNazi. Ewe, wadubula kuphela xa bendithatha. Waphinda wadubula kwade kwaba yimbumbulu yokugqibela. Wabanjwa. Hayi ke, bandithuthumbisa, nangona bengxamile, yaye babengxamele ukundixhoma, ekubeni ngelo xesha uMkhosi oBomvu wawusingise kwelo cala. Kungenjalo ngebabemthuthumbisa ixesha elide.
  Ngenye imini ndalalisa amanye amapolisa amabini ndaza ndawanikela kubavukeli. Ewe, andizukwenza izinto, kodwa ngokuqinisekileyo bekukho izinto ezininzi zokufika.
  UDominica wabuza encumile:
  - Ngaba unayo nayiphi na imiyalelo?
  UMargarita waphendula encwina:
  - Hayi! Kuphela yimbasa ethi "For Courage", ndagqalwa ndimncinci kakhulu ukuba ndingawongwa ngayo nantoni na enzulu. Ewe, andazi ukuba bawongwa emva kokufa kwaye njani ...
  U-Oenomaus uthe:
  - Kwiminyaka elishumi elinesibini ubudala, akulunganga ukuba intombazana ibe nembasa yasemkhosini! Ndixelele, kunjani kuwe?
  Intombazana enguvulindlela yanqwala:
  - Ewe, ewe, ndixelele, ubukomanisi bakhiwe kwaye iimfazwe ziphelile?
  UDominica wancwina waza waphendula ngokuzithemba:
  - Hayi! Kwaya kusiba mbi ngakumbi ngokuphathelele iimfazwe. Kodwa andifuni kuthetha ngayo. Kodwa abantu baye baba mandundu ngakumbi.
  Umfana uDobrynya wacebisa:
  - Makhe sithethe ngcono malunga neentshukumo zomlingo. Kungenjalo ngoku uyakuqala ukuthetha ngamatanki...
  UMargarita wafingiswa:
  - Wazi ntoni ngamatanki?
  UDobrynya waphendula wathi:
  - Ndandikwilizwe eliphuhlileyo, kwaye kwakukho ezi zilo zentsimbi. Badubula kakhulu kwaye bayingozi kakhulu. Kuyonyanyeka ukubakhumbula.
  Intombazana yecala yancuma yaza yathi:
  - Ndagalela isanti kwitanki yegesi yeTanki yeTiger. Uye wema. Kwaba njalo. Yaye wasebenzisa inyali ukugqobhoza amavili eemoto zamaNazi. Ndiyintombazana encinci, kwaye kwaba lula kum ukwenza oku.
  UDominic wagigitheka wathi:
  - Wenze kakuhle! Uliqhawekazi elinguvulindlela. Kufuneka senze iifilimu ngawe kwaye sibhale iincwadi ngawe.
  UMargarita wanqwala:
  - Ndiyazi, kukho abanye - "i-Red Devils", umzekelo. Ngokuqhelekileyo, ndandingakholelwa nje kuphela kuThixo, kodwa maxa wambi ndandisenza izinto ngoku endineentloni ngazo!
  U-Enomai uye waphawula ngoncumo:
  - Kwenzeka. Ngamanye amaxesha oothixo abaziphathi kakuhle. Kodwa kuyo nayiphi na imeko, ngoku ungumthakathi onetalente enkulu, kwaye kufanele...
  Akazange agqibe. Kwavela umhlambi weenkawu eziphaphazelayo phambi kwawo. Babekude, kodwa umbono obukhali wenkwenkwe ye-elf kunye nentombazana ethakathayo yabona ukuba ezi zilwanyana zinamaphiko zazirhuqa ubuncinane abantwana abalishumi elinambini emnatheni. Omabini amakhwenkwe namantombazana anelishwa ayafuthaniselwa kwaye abandezeleke kakhulu xa ebaleka, xa ephoswa phezulu, kwaye imizimba yabantwana inqunyulwa ngeentsimbi zentsimbi yomnatha.
  UDominica wayibona le nto kwaye wakhwaza:
  - Kufuneka sikhulule abafana!
  UDobrynya wanqwala wakhupha ikrele lakhe ekhala:
  -Siza kulwa ngesibindi,
  KuRussia Oyingcwele -
  Silwa ngekrele,
  Andithengisi!
  UDominica waphawula, ekhupha amazinyo akhe:
  - Kakade ke, umdla kakhulu ukunceda abantwana. Kodwa ngaba sinamandla aneleyo? Ndifunde intsomi ngeenkawu ezibhabhayo, kwaye zibonakala zomelele kakhulu!
  UMargarita wanqwala evuma waza wacula:
  Amagorha obumnyama ngokuqinisekileyo anamandla.
  Ububi bulawula umhlaba ngaphandle kokwazi inani...
  Kodwa kuni, nyana bakaSathana,
  Ungawaphuli amandla kaKristu!
  UDobrynya wathi:
  - Sasinabachasi abahlukeneyo. Kwaye into yokuba bomelele, njengomthetho, ayizange isithintele!
  Kwaye iquartet enedragons yaleqa emva kweenkawu ezibhabhayo. Kwakukho nje ishumi elinesibini kubo - ishumi elinesithathu kubo. Kwaye malunga nenani elifanayo labantwana abathinjiweyo. Kwaye le yinyaniso enzima yedabi.
  UMargarita wabaleka waya phambili, wasondela kwiinkawu ezibhabhayo, wakhwaza:
  - Bayeke abantwana bahambe, nina zilo!
  Inkokheli yeenkawu yatsho ikhwelo.
  - Hamba, ntombazana, kungenjalo siya kukugubungela nawe.
  UMargarita waphendula ngenkalipho:
  - Hayi! Uyabayeka, okanye kuya kufuneka ulwe nathi!
  Iinkawu zabhomboloza, zikhupha amazinyo azo aneshwangusha.
  - Ungaze!
  Abane kubo basala bebambe umnatha kunye nabantwana, kwaye abanye babalekela kwibutho elincinci labahlanguli abancinci.
  UDominica washukumisa amanqindi akhe kwaza kwavela isayibhili esandleni sakhe.
  UMargarita wabuza:
  - Ngaba uyayazi indlela yokubiya?
  UDominica waphendula ngokuzithemba:
  - Kukho ingcamango! Wadlala kwiifilimu.
  Intombazana enomdla yakhala:
  - Oku kuya kuba luncedo kuwe.
  Umdlali we-actress wacula:
  Lixesha lokuba ujiwule ikrele lakho,
  Lixesha lokuba sikhawuleze...
  Lixesha lokuba uzulise ikrele lakho-
  Kuthekani ukuba iluncedo!
  Yibhale phantsi kwincwadi yakho yamanqaku -
  Kwiphepha ngalinye!
  Lixesha lokuba ujiwule ikrele lakho,
  Lixesha lokuba ujiwule ikrele lakho,
  Lixesha lokuba ujiwule ikrele lakho!
  Emva koko bahleka bobane. Kwaye iinkawu eziphaphazelayo zazama ukuhlasela. Zahamba okweekayiti zihlasela oongqatyana.
  UMargarita wabetha inkokeli yeenkawu eziphaphazelayo ngentonga yomlingo kunye namakhonkco omlingo ezinyaweni zakhe ezingenanto. Kwaye yabetha kakhulu.
  Inkokeli yothuka, yaza ngoko nangoko intloko yayo yajika yaba yikeyiki yekhokhonathi enencasa kakhulu. Kwaye amanqina enkawu ephaphazelayo axhuzula ngokungcangcazelayo. Ezinye iinkawu eziphaphazelayo zabetha umlozi zisoyika.
  Omnye wabo wabaleka waya kwabane, kodwa inkwenkwana u-Dobrynya yabetha ibunzi lakhe ngesithende esingenanto, ukuze inkawu, ifumene isibetho esinamandla, yajika.
  UDominica wajula ikrele lakhe waza wanqumla uphondo lwenkawu ephaphazelayo, emva koko wacula:
  Sisehlathini kwilizwe leenkawu zasendle.
  Silwa nabamaphiko esibhakabhakeni...
  Ukuzingela ukuya phezulu ibhanana evuthiweyo -
  Oba abantwana emthini baxhoma!
  U-Oenomaus naye wabetha inkawu, ngeli xesha ephikweni, kwaye wafutha:
  Ndingu knight wokukhanya, emadolweni akho ama-savages,
  Ndiya kususa iintshaba zikaBawo ebusweni bomhlaba!
  Kwaye wenza umfanekiso wesibhozo ngamakrele. Emva koko, inkwenkwe yayiphepha ngobuchule iprimate yenzakele. Kwaye xa inamba igqabhuka ngamadangatye, inkawu emfamekileyo yakhala. Kwangaxeshanye kwavakala ivumba lokutsha.
  Aba balweli abane baqhubeleka nokuhlasela. Iinkawu zazama ukuhlasela. Iidragons zawabetha ngeejethi zomlilo ezatshisa amaphiko ezilwanyana. Kwaye ivumba eliqholiweyo.
  Intombazana uMargarita yathatha kwaye yakhulula imisinga yomlingo. Kwaye inkawu elandelayo yayinedonathi yetshokolethi endaweni yentloko.
  UDobrynya wabamba inkawu enye ngephiko ngeenzwane zayo ezingenanto waza wayijula kwenye intaka. Kwaye kwabakho ukungqubana neentlantsi.
  Inkwenkwe yaseTitan yacula:
  -Uyazi, ndinamandla aqaqambileyo,
  Ukuba ngumhlobo wakhe kufana nokudlala nengwenya!
  Kwaye ke intombi kaDominic yabetha iphiko lenkawu ngekrele layo. Wagoba wakhulula umthombo wegazi elimfusa. Emva koko, wadibana neqabane lakhe.
  UDominica wakhaba esinye sezidalwa ezinamaphiko emhlathini ngesithende esingenanto kwaye watswina:
  Ewe, kulungile, isidalwa salala kwi-sawdust,
  Okay, bandikhaba emhlathini...
  Kulungile, banditsale ngebhedi-
  Yithi enkosi ngokuphila !
  Intombazana yabetha enye inkawu entloko ngekrele. Emva koko, izidalwa zaqala ukubaleka. Kwangaxeshanye, iimpungushe ezine ezinamaphiko zazama ukubahlutha abathinjwa, abantwana ababebanjwe ngomnatha.
  UMargarita wabadubula ngomlingo, inkawu yajika yaba yipayi yesinamoni eneqabaka.
  Abanye babaleka bekhala, bekhulula umnatha. Kwaye abantwana abathinjiweyo baqala ukuwa.
  UMargarita wakhwaza:
  - Bamba umnatha, yiza, womelele.
  Waza wayitsibela phantsi inamba. Abanye abalweli abathathu bamsukela.
  Inkwenkwe enguDobrynya yacula:
  Owu, ubuntwana, ubuntwana, ubhabha phi?
  Oh, ubuntwana, ubuntwana, ungxamele phi...
  Igcwele iinkawu ezinoboya, ndiyazi,
  Bakubambisa kumazwe ahlukeneyo!
  Kwaye inkwenkwe-igorha yawuchola umnatha ngeenzwane zayo ezingenanto. Sekunjalo, ukuba ngumfana ngeebhulukhwe ezimfutshane kuneengenelo zako. Kufanelekile ukuba umntu omdala ahambe ngaphandle kweebhutsi, kodwa kwinkwenkwe kungokwemvelo, kwaye unokusebenzisa imilenze yakhe eyomeleleyo.
  Bobane bawucothisa umnatha owawayo baza baqalisa ukuhla kakuhle.
  UDominica waqaphela ngoncumo:
  Andikunqweneli isabelo senkedama,
  Andikunqweneleli iintsuku ezinzima ...
  Iplanethi mayibe yiparadesi eqaqambileyo,
  Ngamana iNkosi engcwele ingakhusela abantwana!
  Aba bafana babekrwelwe kwaye bakrazulwa, phantse zonke zingenazihlangu, ngaphandle kwentombazana enye enomhombo kwaye, mhlawumbi, ilokhwe enqabileyo kunye nezihlangu ezihonjiswe ngee-emerald kunye neerubhi.
  Intombazana yantyiloza:
  -Lumka, iqela lokuhlangula ngutata wam, iDuke, kwaye sele ndiphethe isihloko seBaroness!
  UDominica waphendula ehleka:
  Ookumkani banokwenza nantoni na
  Amakhosi angenza nantoni na...
  Kodwa ngokufuthi yaphuka
  Ngamanye amaxesha bahlala!
  Ukutshata ngenxa yothando
  Ukutshata ngenxa yothando...
  Ubuthathaka kuwe, nabani na
  AwunguThixo wena, kumkani!
  Nabani na ubuthathaka kuwe -
  AwunguThixo wena, kumkani!
  Iqela labahlalisa abantwana ngononophelo. Kwaye wayityhila iwebhu. Abantwana - amakhwenkwe namantombazana - bazive bekhululekile. Kwaye izithende zabo ezingqukuva zazidanyaza xa bezama ukubaleka.
  Kodwa uMargarita wabanqanda ngentswahla eyoyikisayo:
  -Niyaphi nina? Uthini enkosi?
  Bayeka abantwana. Intombazana ekhohlakeleyo yanqwala:
  - Injalo, undisindise ekuthinjweni. Ndinikele kubawo, kwaye uya kufumana umvuzo omkhulu. Kwaye abanye mabazifikele ngokwabo - bangamahlwempu kwaye bangenanto.
  Inkwenkwe phakathi kwamabanjwa yachasa:
  - Ubawo ubalo! Kwaye andinxibanga zihlangu kuba ndibanjwe ngexesha loqeqesho!
  UMargarita wabuza: "Kwakutheni ukuze akubambise?"
  Inkwenkwe yaseViscount yanyusa amagxa ayo; yayinenkantsi engenanto, enezihlunu, ibhityile, inoboya, kwaye ubuso bayo kuphela obucacileyo, nangona bubumntwana, obungcatsha uhlobo lwayo.
  Intombazana ekhohlakeleyo yaphendula yathi:
  -Babefuna ukusisa eSkelenton . Lo ngumthakathi onamandla onxulumene kude noKoshchei ongafiyo!
  UMargarita wabetha imilebe yakhe waza wathi:
  -I- Skelenton , i-wizard engendawo kunye nenkosi yezinto, ine-artifact yengwe emnyama. Mhlawumbi oku kuya kunceda ukugcina isondo esinamandla.
  Inkwenkwe inkosana u-Oenomaus yaphawula:
  - Ukongeza, kuyimfuneko ukukhulula abanye abantwana abathinjiweyo ababanjelwe ngumlumbi wephupha elibi. Kungenjalo kuya kubakho umonakalo omkhulu kwindalo iphela.
  UDominica wabuza, engazithembi kakhulu:
  - Ngaba oku akuyi kusiphazamisa kwinjongo ephambili?
  UMargarita waphikisa wathi:
  - Ngokubhidana! Ukuba uqokelela zonke izinto zakudala ezilishumi elinambini, ungafumana amandla kaThixo uSomandla. Kwaye oku kuya kwenza ukuba kwenzeke ukuba ungagcini nje kuphela isondo esinamandla, kodwa ukudala ezinye izinto ezininzi ezintle.
  Umfana uDobrynya wadanduluka wathi:
  - Oku kuyamangalisa! Emva koko siya kukwazi ukwenza into amanye amaqhawe angazange ayiphuphe!
  UDominika wacula ngovuyo:
  Ihlabathi lethu alinanceba, likhohlakele, linenkohliso,
  Igazi labantu liqukuqela njengomlambo osisaqhwithi...
  Kodwa indoda ihlakaniphile, idume ngenkqubela-phambili yayo -
  Yoyisa imiqobo ngelixa udlala!
  
  Izoyikiso ezingenakubalwa zasebusuku
  Ikamva likhohlakele, lilusizi kwaye liyahlekisa...
  Sehla iinyembezi ezingaqhelekanga ngokuthandabuza -
  Jonga esibhakabhakeni sinomsindo ongaqhelekanga !
  
  Kwaye makube yimfuneko ukuphalaza
  Kwidabi elishushu, igazi lomntu...
  Yaphula intambo yobomi ngekrele, nangotolo;
  Asiyi kungcatsha uthando ngonaphakade!
  UMargarita wanqwala intloko yakhe yegolide:
  - Ucula kakuhle uDominic, kwaye amazwi anengqiqo achukumisa umphefumlo! Kodwa oku akwanelanga...
  Umdlali we-actress wacula:
  Kwakhanya kakhulu
  Ndalisindisa ilizwe likaBawo...
  ndibenethamsanqa ngokwenene -
  Kuphela oku akwanelanga!
  Kuphela, kuphela, kuphela -
  Oku akwanelanga!
  Inkwenkwe yaseViscount yanyathela ngonyawo lwayo olunganxibanga kangangokuba amathontsi ombethe aphaphatheka kwingca eorenji yaza yagquma:
  - Yeka ukucula! Masiye kwaSkelentom simkrazule !
  UMargarita wathi encwina:
  - Kude kakhulu ukuhamba. Kuya kufuneka ubhabhe kwiidragons, okanye uhanjiswe usebenzisa imbasa!
  U-Oenomaus wabuza ngoncumo:
  - Ngaba unayo imbasa? Ngoko sithwale!
  Intombazana yeqela lamaqela yaphendula ikhefuzela:
  - Kufuneka itshajwe ngokutsha ukuze ithuthwe lonke iqela. Masitye okwangoku. Abantwana mhlawumbi balambile.
  Intombazana ekhohlakeleyo yanqwala intloko, amacici akhe edayimani ekhala:
  - Ewe, yiloo nto kanye ekufuneka yenziwe. Kukho umlilo esiswini sam!
  Umfana uViscount waphawula:
  - Isisu esizeleyo sisithulu edabini!
  Abanye abantwana, uninzi lwamantombazana, bakhala ngamxhelo mnye:
  Sifuna ukutya
  Vula iingcango banzi
  Kungenjalo sizakutya umpheki...
  Abapheki baya kuba nesnack,
  Kwaye masisele kumagosa omsebenzi,
  Siza kutshabalalisa lonke igumbi lokutyela
  Kwaye siza kuqhekeza izitya!
  UMargarita washukumisa intonga yakhe yomlingo. Kwaye kwavela itafile enezitya ezininzi kunye nekeyiki.
  Intombazana yacula ngovuyo:
  Abantwana bakuqokelele,
  Asizozinto nje kwaphela -
  Kwaye iziqhamo ezimnandi,
  Hayi nje isidudu esinamabele!
  UDominica wanqwala wathi:
  - Kodwa hlamba izandla zakho kuqala!
  Abantwana bagxalathelana ukuya emlanjeni. Kwasala intombazana ekhohlakeleyo kuphela. Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Ngaba ufuna isimemo esikhethekileyo?
  Ibheyile encinci yambombozela:
  - Kwaye ndidiniwe kukufumana izandla zam neenyawo zimanzi kunye neeplebeians!
  UDominica waphendula ngokungqongqo:
  - Ke andiyi kukuvumela etafileni!
  Intombazana ehloniphekileyo yathi:
  - Ngaba wena, intombazana engenanto , uya kundibonisa? Ewe, ndiya kuyalela ukuba ukatswe.
  UDominika waphakama waqinisa amanqindi:
  - Yaye ngubani na oya kuyalela?
  I-Baroness yajonga ngasemva. UDominica wayemde kwaye enezihlunu, kwaye ilaphu laligqume amabele namathanga kuphela. Kwaye kwacaca ukuba iibhola zezihlunu zaziqengqeleka phantsi kwesikhumba esisukiweyo, kwaye kukho iithayile ze-abs esiswini. Intombazana enje ngamagorha inokukubetha.
  Nangona kunjalo, uMargarita wathi ngethoni yoxolelwaniso:
  - Masihlambe izandla zethu sonke. Kwaye ukuba wena, Dominica, ungumntu omdala, kufuneka usimisele umzekelo. Masihlambe ke sonke kunye.
  Uye wasinga ngasemfuleni. Kwaye kunye naye yintombazana yaseBaroness kunye noDominica. Amanzi ayetshiswa ngamalanga amane, ethambile kwaye eshushu, ngoko ukuhlamba kwakumnandi. Abantwana bade baqubhe nasemlanjeni. Baqala ke ukutshizana ngamanzi.
  UDominika naye wadlala ngathi yintombazana encinci kwaye wacula:
  Amanzi, amanzi, abandayo,
  Akuzange kube ngaphandle kwesizathu ukuba yaphalala kwi-emele!
  Kwaye kwakukho indalo emangalisayo ngeenxa zonke. Iintyatyambo ezitofotofo zeemilo ezahlukahlukeneyo zakhula kwimithi eluhlaza. Kwaye amaqabunga ezi ntyatyambo anemibala eyahlukeneyo kunye nemibala. Khawube nomfanekiso-ngqondweni wamathupha abengezela kuyo yonke imibala yomnyama yaye abengezela kwimitha yelanga emine.
  Ngokwenene obu bubuhle obumangalisayo. Yaye amabhabhathane alingana neealbatross ayaphaphazela, yaye amaphiko awo anemifuziselo eshukumayo, njengokugatyuzwa kwamaza olwandle. Kwaye kwenzeka intshukumo emangalisayo.
  UDominica wacula:
  Amaphiko elobhabhathane
  Bebemhle kakhulu...
  Inkwenkwe yaphelelwa luxolo,
  Uye wathi ngentliziyo...
  I-viscount encinci, itshiza, yathi:
  - Ewe, intle macala onke ...
  Enyanisweni, imithi emininzi yayifana nemisila ehonjisiweyo yeepikoko. Kwaye ngaphezu kwabo, ukongeza kwiibhabhathane, iidragonflies zeplatinam nazo zazishukumisa amaphiko azo. Yaye ehlathini kwakuvakala iziqwenga zeentaka ezimangalisayo. Ziyamangalisa kwaye ziyamangalisa ngamazwi azo kangangokuba uvele umangaliswe.
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  ukhe weva iintaka ezimnyama zicula?
  I-Nightingales kunye ne-orioles ziyabaleka ...
  Kwaye ngamanye amaxesha iidonki, iidonki zikhala ngolo hlobo,
  Amantombazana abaleka enganxibanga zihlangu!
  Ewe, eneneni, oku kwabonakala kuhlekisa kakhulu.
  Emva kokuhlamba abantwana baye etafileni. Badanduluka bememelela ngovuyo.
  Intsomi elungileyo yasinika
  Izinto zokudlala ezininzi, zeentlobo ezahlukeneyo...
  Sazalwa ngamandla amakhulu,
  Njengeentaka nezilwanyana!
  
  Abantwana badlala ngoncumo,
  Uvuyo olukhulu lufikile emhlabeni...
  Singafika apho kumzamo wokuqala -
  Nakwidyokhwe ephambeneyo, idonki!
  
  Sibaleka singanxibanga zihlangu emathontsi ombethe,
  Zininzi iimbono ezimangalisayo emhlabeni...
  Abantwana bawisa iinyembezi zeperile,
  Ndikholelwe, umphefumlo wakho uya kuvuya ngakumbi!
  
  Ububi bukaKoshchei bayasihlasela,
  UBaba Yaga uleqa edongeni...
  Bayibetha kanobom intombazana enganxibanga zihlangu ngesabhokhwe,
  Yaye umlambo uyakhukulisa iindonga!
  
  Kodwa asiyi kubaleka, makhwenkwe kunye namantombazana,
  Siza kulwa njenge-titan ...
  Kwaye ilizwi lethu liya kucaca kakhulu,
  Njengovulandlela, igubu!
  
  Ewe, ii-orcs azingomqobo kuthi,
  I-troll ephambeneyo ayizukukoyikisa...
  Kuya kubakho umvuzo omkhulu wobukroti,
  Ukuba umntwana akakho zero ekuxhatshazweni!
  
  Yintoni inyoka Gorynych kubafana abanesibindi,
  Akukho mqobo kuthi, silangazelela ukulwa nobubi...
  Simnika amaqhuma amaninzi,
  Kwaye simtshixela ngqo eshedini!
  
  Ukuba i-goblin engendawo idubula kwi-cannon,
  Emva koko siza kumphendula nge-buckshot ...
  Yekani ukudyobha iintsizana zenu ,
  Masimoyise kube kanye uSathana!
  
  Kwidabi legazi, lingcwele kwaye lilungile,
  Amantombazana anesibindi, amakhwenkwe abaleka...
  Siya kulawula amandla angcwele,
  Makhe kaput inamba embi!
  
  Alukho unxweme olonwabileyo kwabo sibathandayo,
  Masibambise idama lonke lentlanzi...
  Ngenxa ye-Elfia enkulu, ekhangayo,
  Inkwenkwe iya kubonisa ukuba ipholile kakhulu!
  
  Masenze ihlabathi libe lihle kangaka
  Ukuze iintyatyambo ezivela eparadesi zikhule kuyo...
  Nangona ngamanye amaxesha silwa ngokuyingozi,
  Ngapha koko, amaphupha aya kuzaliseka ekukhanyeni!
  
  Hayi, asisayi kuba phantsi kweentshaba zethu;
  Masithi mantombazana, amakhwenkwe aqhubeke ...
  Sowunyathela umkhosi ongakholwayo phantsi kweenyawo zethu;
  Siza kukhupha i-invoyisi kumntu ophumeleleyo!
  
  Ndikholelwe, kuya kubakho ihlobo lanaphakade emhlabeni,
  Ubuntwana bethu soze budlule...
  Izenzo zamaqhawe ziculwa ngokwenene,
  Kwaye qhubeka iphulo eloyisa!
  
  Ewe, xa soyisa zonke ii-Orks,
  Idabi liya kuphela ngoloyiso oluzukileyo...
  Kuya kuba kuhle emphefumlweni wam ococekileyo,
  Siphakamisa ikrele, ingweletshetshe eyomeleleyo!
  Abantwana bacula ingoma ekhohlakeleyo bahlala etafileni. Baqalisa ukonwabela ukutya amadada aqhotsiweyo, iirosti, neentlanzi ezineetya.
  UDominica wabathelela. Wasika isilayi ngemela wathi:
  - Inyama egqwesileyo!
  UMargarita wanqwala:
  - Ewe, ndenza njani umlingo? Vuma, ayifani nento yokwenyani!
  Intombazana yaseBaroness yaphawula:
  - Ewe , inyama ebalaseleyo, kodwa kuthekani ngentlanzi?
  Kwaye ndazama iqhekeza. Inene ukutya bekumnandi. Abantwana batya kwaye baphawula ngovuyo:
  -Ziziphi izitya, ziphi izitya,
  Ndinqwenela ukuba ndingahamba nayo yonke into...
  Kulusizi ukuba itafile ayifani rhoqo -
  Baphakelwa nje ukuba baxhelwe!
  Omnye wabahamba ngeenyawo , amantombazana acelayo abuza:
  - Ndingazifumana iilekese itshokolethi?
  UMargarita wahleka waza wawangawangisa intonga yakhe. Ukuxhoma emthini omkhulu njengomsila wepikoko, iicones ngokukhawuleza zakhawuleza ukuya etafileni kwaye zaguqulwa zaba yimivalo emihle, yezilwanyana kunye nentlanzi, egqunywe ngetshokolethi kunye nokuzaliswa okumangalisayo.
  Abantwana bantyiloza ngokonwaba:
  - Intle kangakanani le nto , kwaye kwakhona, sifuna i-ayisikrimu!
  Ngelo xesha, iimpuku ezininzi ezinkulu ezinoboya obubomvu zaphuma phantsi kwengca eorenji zazama ukuhlasela abantwana. Zazincwina zisoyika, impuku nganye ilingana nengcuka elungileyo. UMargarita wababetha ngombane kwintonga yakhe yomlingo kunye namakhonkco omlingo ezinyaweni zakhe ezinganxibanga. Kwaye uDominica wasebenzisa intonga yakhe yomlingo ukukhulula ipulsar.
  Kwavela iiglasi zewayini ezigolide ezine-ayisikrimu etyebileyo, ekhazimlayo ebekwe kwimilo yeentyatyambo ezimangalisayo. Ngaphezu koko, ngamaqunube, amakhiwane, amaqunube asendle kunye namanye amaqunube amahle.
  U-Dominika wambombozela waphawula, ekhomba kweyona glasi inkulu yewayini, eyajika yayingeyogolide kuphela, kodwa igcwele idayimani. Kwaye i-ayisikrimu kuyo yayibukeka njengemhlobiso emangalisayo, ebekwe kuyo yonke imibala yomnyama. Kwaye yayikhangeleka intle.
  UMargarita wathi:
  -Unentonga yomlingo eyenziwe kumthambo wentliziyo yenamba - oku kunqabile kakhulu. Uyifumene phi?
  UDominica uphendule ngokunyanisekileyo:
  - Edabini! Kwaye oku kuyinyaniso kwaye kunesibindi!
  U-Oenomaus wacula ngovuyo:
  Yeha, lowo usilwayo!
  Ndikunye nentombi entle edabini...
  Ukuba utshaba lunomsindo -
  Ndizakubulala umbhanxa ! Ndizakubulala umbhanxa !
  Umfana uDobrynya wakhwaza:
  - Yintoni na, ntombazana , kutheni ucula ngolo hlobo? Kufuneka sicule: ngenkwenkwe eyomeleleyo edabini! Ngokuchanekileyo, nkqu nendoda enamandla edabini. Singamakhwenkwe kuphela ngenkangeleko, kodwa iminyaka singamadoda!
  U-Oenomaus wahleka waza wathi:
  Sihlala singabantwana ngonaphakade,
  Kuphela iminyaka iyatshintsha!
  UDominika wahleka waza wathi:
  - Apha siya kuba nelizwe lentsomi kunye nenguqu.
  Emva koko, waqalisa ukutya i-ayisikrimu yakhe. Yayimnandi kakhulu. Le yindlela eyaba ntle ngayo. Kwaye incasa emnandi, ethambileyo ye-ayisikrimu yasasazeka kulwimi lwentombazana.
  Umfana u-Dobrynya, emva kwentlanzi kunye nenyama, naye ngovuyo wahlawula i-ayisikrimu. Le yinto eneneni, imnandi .
  Abantwana bazama ukutya ngendlela ebonakala iphucukile hayi ukubhuqa. Ewe, i-ayisikrimu yegundane edla inyama yinto emangalisayo.
  UDominica waphawula ngoncumo oluqaqambileyo:
  Kulunge kangakanani ukukwazi ukwenza umlingo,
  Kwaye ujike impuku ekhohlakeleyo ibe yi-ayisikrimu...
  Sifumana isihlanu esiqinileyo-
  Ukwenza into ekungafanelanga ukuba yenziwe konke konke!
  Kwaye kwakhona ukugigitheka kwabantwana ekuphenduleni. Kwaye i-squeak eyanelisayo...
  Kwabakho ingxolo esibhakabhakeni. Ndaweni ithile ukusuka eludinini kwakukho inamba enkulu ibhabha. Ukude wayebonakala emncinci kwaye engoyiki, nangona iintloko zakhe ezisixhenxe. Kwaye yayiluhlobo lwe-monster ngendlela engenabungozi.
  Bahleka abantwana baqala bajongana ngamehlo. Oku kumnandi ngokwenene. Kwaye baqhwaba iintende zezandla.
  Ukuba kukho ukukhala.
  UDominika wayithatha waza wayijula loo bhoomerang ngeenzwane zakhe ezinganxibanga. Wabhabha wanqumla iqhuma, kwaye ngexesha lekwindla inzwakazi yalibetha ngamandla aphuma kwinduku yomlingo. Kwavela ikeyiki enkulu efana nomnqwazi kaNapoleon, ogcwele iipoppies, iirozi kunye neentyatyambo zombona.
  Abantwana babesele bondlekile baza babulisa isipho ngomdla ophakathi.
  Umfana we-viscount wathi:
  -Iikeyiki zilungile kakhulu, kodwa kuya kufuneka ujonge ukumodareyitha ...
  UDominika wagigitheka waqaphela, ecula:
  Umpheki wosuku lwam lokuzalwa,
  Ndabhala ndivuyisana nekhekhe...
  Kwaye umbhalo onemibala ovela kwikhilimu -
  Lixesha lokuba uye kwisixeko saseSan Remo!
  Emva koko, intombazana yayithatha kwaye yaqalisa i-boomerang kwakhona. Kwaye wabhabha, waphosa, wajula. Yabuya yambamba ngonyawo oluze, yacula.
  Musa ukuyijongela phantsi ikeyiki
  Liyeza ixesha lokuba nawe ufe ...
  I-gingerbread ikhala njengembumbulu etempileni,
  Ngokutya uya kuzibhokoxa ngokwenene!
  Intombazana ekhohlakeleyo yaginya ngobunzima iqhekeza leqebengwana elinomnqwazi okhutshiweyo, yakhotha imilebe yayo kwaye yathi:
  - Imnandi! Kodwa ayisangeni.
  Umfana uViscount waphawula:
  - Ayizukuthatha ixesha elide ukutyeba.
  UDominica wacula ngoncumo kwaye eqhula:
  Ngecephe likamama , ngecephe likatata,
  Kwaye kumakhulu i-ladle ...
  Kwaye ecaleni kwebhedi!
  Baye banzima nyani abantwana emva kokutya bawela engceni ethambileyo neorenji berhabula ngeempumlo. Ngethamsanqa bekungekho zingcongconi okanye izinambuzane apha. Ezo zazibhabha zazinkulu kwaye azilumi, kwaye kwakungekho ngxaki kuzo.
  UDominica wabuza uMargarita, intombazana enguvulindlela nayo yazamla yaza ngokukhawuleza yavala umlomo ngentende yayo:
  -Uzolala okanye?
  Iqhawekazi leqela laphendula:
  Yintoni, intombazana ayikwazi ukulala ekuxhatshazweni nasekuxhalabeni?
  Ndaweni ithile iqabane libhadula endleleni yehlathi...
  Ubhadula engceni yetyeleba, engazi nto;
  Kwaye iziqhulo ezigwetyiweyo kunye nemidlalo!
  Inkwenkwe eligorha uDobrynya yayisele irhoxile ngeempumlo.
  Ewe, abantwana baye bafumana amava amaninzi.
  UDominika wacula eqhula:
  Silala ngaphandle kobunzima,
  Yinyani, ewe...
  Kodwa ke, ngobunzima obunjani,
  Sivuka emva kwexesha!
  . ISAHLUKO se-9.
  UDominica wavuka waza waphuma kwiphupha elinomlingo elamthatha lamsa kwilizwe elinxuseneyo. Emva koko, intombazana yahlamba yaza yahlamba isebenzisa isixhobo segolide. Ndihlambe amazinyo ndaya kwi breakfast.
  Apho wahlangatyezwa ngamanye amantombazana namantombazana aphuma kudidi oluphezulu. Baxhawulana ngezandla bekhangeleka bechubekile. Kwakukho nee-elves, ii-troll zabasetyhini, ii-hobbits zabasetyhini ezibonakala ngathi amantombazana, i-nymphs, i-dryads, amantombazana abantu, nangona ayembalwa kubo. Inkampani entle yahlanganisana.
  Amantombazana ayenxibe iilokhwe ezintle kunye nezacholo, kodwa zingenazihlangu, ukuze kube lula ngakumbi ukusebenzisa iinyawo zabo ngexesha lobugqwirha. Kwaye kwiklasi ye-elite, imfundo yayihluke ngandlela-thile - baphulaphula iintetho ezinikelwa sisikhova ngendlela yomlilo okhawulezayo, kwaye benza imisebenzi eyahlukeneyo. Kwakukholelwa ukuba intombazana sele iyazi izinto ezisisiseko.
  IDominica yagqiba imisebenzi emininzi apha. Wadubula ekwintonga yomlingo kwaye wenza iinguqu. Waze wasebeza amakhubalo. Wafundelwa indibaniselwano yamagama aliqela, yaye uDominika wayiphinda.
  Ukuba ngumdlali wefilimu, intombazana yayinenkumbulo emangalisayo, ekubeni isethi yayifuna ukubiza iingxoxo ezininzi.
  Kwaye ndakhumbula yonke into ngokugqibeleleyo. Kodwa zonke ezi ziintyatyambo; eyona nto iphambili, ewe, kukukhangela izinto zakudala ukuze kugcinwe isini esomeleleyo.
  Kwaye ke uDominika wahlala phantsi kwindawo yelotus, edibanisa imilenze yakhe eyomeleleyo, enezihlunu kwaye ewolula umqolo wakhe. Kwaye waphinda waziphosa kwindalo efanayo, apho iqela labo lalijonge indlela yokusindisa isini esinamandla.
  Kwaye kanye ngexesha. Kaloku kulapho igoblin kunye nomphangi wasebusuku baberhubuluza ngenca yencava. Ezi ndlavini zimbini sele zisasaze umnatha womlingo ukugquma iqela elileleyo elingenazihlangu.
  UMargarita naye walala, kwaye waphupha...
  Le ntwazana yafumana umsebenzi wokuvuthela ibhulorho. Ke wahamba enganxibanga zihlangu, enxibe ilokhwe yomqhaphu ekrazukileyo kunye nebhegi ecengayo, ekufuneni kwakhona. Kusekwindla kwaye nemozulu ayintle kakhulu. Kwakukho iqabaka ebusuku, kwaye ingca yayigqunywe yiqabaka, apho iinyawo zentombazana ezingenanto zashiya iinyawo ezincinci, ezintle. Kwakufumile kakhulu kwaye kubanda, kukho imvula exutywe nekhephu.
  Iinzwane ezincinci zomntu onganxibanga zihlangu zajika zaluhlaza okwesibhakabhaka ngenxa yokubanda kunye nokufuma. Kodwa ngenkalipho waya phambili, enyusa nesantya.
  Wacula kwangaxeshanye;
  Imvula yasasaza amaqhekeza esibhakabhakeni,
  Balungiselele isibonda esibukhali kwi-fascism!
  Amatanki eTiger yinkunkuma nje- imarike yentakumba emdaka ,
  I-Wehrmacht ilindele ukoyiswa komsindo!
  I-Wehrmacht ilindele ukoyiswa komsindo!
  
  Umhlobo wethu uStalin, inkokeli, ungamandla ezigidi,
  Unenqindi legranite, umpu womatshini esandleni sakhe!
  Siya kuba nako ukuyoyisa impi yaseSodom;
  Amandla ethu yi-monolith, ngethamsanqa emhlabeni!
  Amandla ethu yi-monolith, ngethamsanqa emhlabeni!
  
  Itheko lethu alinanto ibaluleke ngakumbi yokwenza,
  Indlela yokusindisa abantu, okulungileyo kweMotherland!
  I-Goebbels iphethwe, esihogweni ngobubhanxa,
  Kwaye kuya kubakho uloyiso, ndikholelwe, nangona zonke iidemon!
  Kwaye kuya kubakho uloyiso, ndikholelwe, nangona zonke iidemon!
  
  Ubuhle baseRashiya, uyazi, budume ngamandla akhe,
  Unebradi enzima emdaka!
  Kwaye kwiimfazwe kunye ne-fascists ulutsha luya kuba nodumo,
  ILizwe lokuKhanya liyakuphila, livuka!
  ILizwe lokuKhanya liyakuphila, livuka!
  
  Ungavumeli uHitler afake impumlo yakhe kumaRashiya,
  Umntu onama-mustachioed ucinga ukuba unguThixo opholileyo!
  Siza kuhamba ngesitrato saseBerlin,
  Hayi, lowo usulungekileyo emphefumlweni akayi kuba likhoboka!
  Hayi, lowo usulungekileyo emphefumlweni akayi kuba likhoboka!
  
  Ibhanile yethu ibomvu, umbala wegazi elinomsindo,
  Ilanga sele likhanya kwiReichstag!
  Akusekho sipho sesisa kubantwana bethu abathandekayo,
  Ukuba intliziyo ikhaliphile kwaye uloyiko lutyumkile!
  Ukuba intliziyo ikhaliphile kwaye uloyiko lutyumkile!
  Ngoko uMargarita wabaleka enyuka, ingqele imluma izithende, ukuya ebhulorhoni. Kukho ucingo oluhlabayo macala onke kwaye kukho iinqaba zompu.
  AmaJamani asela ukukhanya kwenyanga kunye nemililo yokutshaya. UMargarita wabaleka waya kubo. Intombazana ehluphekileyo, eblond encinci ayibonakali yoyikeka kumaKrauts. Ngaphezu koko, kumanzi anjalo nokubanda, akukho namnye, ngaphandle kwabangqibi bokugqibela, owayenobuganga bokuhamba enganxibanga zihlangu.
  Yaza intombi yabahlabela ingoma engenabungozi nechwayitisayo.
  Ndiyinkedama encinci
  Ndibaleka ndinganxibanga zihlangu ekhephini kubanda...
  Kodwa ilizwi lentombazana licace kakhulu,
  Uya kuyikhupha iqabaka ngokungathi ngamandla!
  
  Imfazwe yathatha umama wam ngebhombu,
  Utata yena wabizelwa phambili...
  Umzalwana oneenwele eziphothiweyo ubanjwe yingqele.
  Usisi omdala uphezu kwesikafula!
  
  Ndilambile, ndatya iqhekeza lesonka,
  Kwaye iinyawo zam ezincinci zibomvu ngenxa yeqabaka...
  Ndilapho inja yetramp ityele khona
  Nangona intombazana intle kwaye intle!
  
  Ndiyakwazi ukuxelela wonke umntu ngesibindi nangenkalipho,
  Oko, ewe, imfazwe mayigwetywe...
  Akukhathaliseki nokuba silwela ntoni na,
  NguSathana obekek" ityala ngoku!
  
  Owu, imilenze yentombazana iyabandezeleka,
  Kwaye babuhlungu kakhulu kule ngqele ...
  Ndinqwenela ukuba kungekudala kube nokusa ngoMeyi ofudumeleyo,
  Yanga ukhetshetshe oqaqambileyo angabhabha!
  
  Sifuna ukwenza ilizwe lethu libe lihle ngakumbi,
  Kodwa indlala, ingqele, izaqhwithi kunye neqhwithi...
  Uya phi, ngelishwa iRashiya?
  Elo lishwa elinzima!
  
  Ndiyintombazana, ndingumntwana nje,
  Ndikwazile ukuva okuninzi...
  Ndisebenze phantse ukusuka kwi-cradle,
  Ndandifunda ezine okanye ezintlanu kuphela!
  
  Kwakutheni ukuze le ntlungu ifike kum?
  Isiphelo esikhohlakeleyo seentliziyo ezaphukileyo...
  Ndikholelwe, ububi obunjalo buwile,
  Yintoni ebonakala ngathi yinto encinci kwaye sisiphelo!
  
  Kodwa intombazana ephantsi kwedyokhwe ayizange iphule,
  Ukwazile ukuzilungisa kwaye uyahamba...
  Ungumntwana, ukude kwakudala,
  Kwaye uyakonwabela ukunyathela enganxibanga zihlangu!
  
  Imikhondo yentombazana encinci ilungile,
  URaphael wenza imizobo kubo ...
  Kwaye ndiyakholelwa ukuba omncinci uya konwaba,
  INkosi iya kubabona abantwana bayo, kholwani ndim!
  
  Yiyo loo nto ndicula ingoma
  Kuzuko lweNkosi uKrestu...
  Ndikholelwa ukuba esi sijikelezi-langa siza kuba yiparadesi
  Kwaye ndiya kudibana nobawo, ndikholelwe!
  
  Ngoko ke liya kufika ixesha kwaye baya kuvuka kwakhona;
  Ngubani owafayo, ngubani owayegula ...
  Kwaye kuya kubakho ulonwabo ebudaleni nasebuntwaneni;
  Kungenxa yokuba uYesu wayeyifuna!
  
  Ewe, ndiya kuguqa phambi koThixo,
  Ndiya kuyizalisekisa le ndumiso ngolonwabo lokukhanya...
  Egameni lazo zonke izizukulwana ezizayo.
  Izilo zamarhamncwa ziya koyiswa!
  
  Emva koko intombazana iya kuba nolonwabo olungunaphakade,
  Kwaye bonke abantu bakaMama woMhlaba...
  Imozulu embi kakhulu iya kutshabalala,
  Abantu bethu abasayi kwaphulwa!
  
  Uzinqumle, waguqa ngamadolo,
  Wanga umnqamlezo osiliva...
  Kuncinane akwenzele uThixo, kuyabonakala ukuba
  UYesu wehla evela ezulwini ngenxa yethu!
  
  Kungekudala sonke siya kuba kunye noSomandla,
  Ngesandla sakhe esihle, esinothando...
  Iingcamango zethu mazibhabhele phezulu
  Yaye amandla alele kwinqindi lobuntwana, elomeleleyo!
  
  Kwaye ngoku ndifunda umthandazo,
  Wathi, Thixo wam, ndixolele...
  Ngoku sihamba naye,
  Kwaye mna noKristu, ndikholelwe, sisendleleni!
  
  Kwaye siya kukhwela ingalo kunye Naye ezulwini,
  Kwaye imvula yegolide iya kuna apho...
  INkosi ibonakalisa ububele bayo,
  Yaye iya kumthumela utshaba ngqo ekungcangcazeleni!
  
  Ekugqibeleni, kukho ulonwabo emhlabeni,
  Silindele ukubonakala kukaKristu...
  Siphaphazela njengeengelosi esidlweni esisemoyeni;
  Uthando lweNkosi luqaqambile kwaye lunyulu!
  Emva kwengoma enjalo, amaNazi aba neemvakalelo kwaye avumela intombazana enelishwa ukuba ifudumale kwaye imnike iti eshushu. UMargarita ucebe ukutshala ngokuthula isiqhushumbisi esiguqulwe njengesonka sesonka ebhegini yakhe phantsi kololiwe, kodwa wayengenalo ixesha - wavuka.
  I-nightingale umphangi kunye ne-goblin babesondelelene kakhulu. I-goblin yayineqhuma endaweni yempumlo, ubuso obubi kakhulu kunye namazinyo amade. Ukwamde kakhulu, malunga neemitha ezintathu. Akumangalisi ukuba irhuqe umnatha. Kwaye u-Nightingale wayeyindoda etyebileyo, ebomvu enezidlele ezinqabileyo, enamazinyo angaphambili kwaye enxibe iyunifomu etofotofo eneembasa. Ewe, kunye needevu, eziqhelekileyo zamaPrussia.
  Ibona ukuba olo hlaselo ngequbuliso aluzange luphumelele, iNightingale uMphangi yafaka iminwe emibini emlonyeni yaza yazama ukubetha umlozi.
  UDominika wambetha ngesithende sakhe esirandi. Nomphangi uyabhonga ziintlungu. Wade watshica igazi.
  Idlozi lajiwula iklabhu yalo. Inkwenkwe yeqhawe uDobrynya yatsiba yaza yabamba i-goblin ngeenwele, yawa ngomqolo wayo yamphosa phezu kwayo. Le goblin yantlitheka kwisityalo esifana necactus eneentyatyambo yaza yabhomboloza ngokuvala iindlebe. Ukugquma kwakhe kwaba ngathi kwe-esile lasendle.
  UMargarita wancuma. U-Nightingale wazama ukubetha umlozi kwakhona xa uDominica wambetha esilevini ngedolo. Uye watswina.
  Inkwenkwe eligorha uDobrynya yacula:
  Igoblin yasibuza,
  Wena camo uyeza ?
  Ndijonge esixekweni -
  Sinezinto ekufuneka sizenze!
  I-goblin yazama ukuhlasela kwakhona ngeklabhu. Inkwenkwe yeqhawe yagwema isibetho kwaye yaphinda yaphosa indoda enkulu phezu kwayo, kuba uDobrynya akanalo amandla omntwana. Kwaye yonke into ibonakala isebenza kakuhle.
  I goblin yolula kwakhona. Uye waphakama kancinci kancinci. Abantwana bavuka baqalisa ukugibisela iicones zegolide kumtyholi womgxobhozo. Ambetha agqume. Kwaye xhuzula.
  UMargarita washukumisa intonga yakhe yomlingo. Kwaye iicones zaqala ukujika zaba ngamaqebengwana, kwaye ngokwenene zayithambisa i-goblin ngekhrimu, ibangela ukuba axhuzule njengelokhi kwipani yokuqhotsa.
  Kwaye uDobrynya Nikitich waphakamisa i-Nightingale i-Robber kwiingalo zakhe ezoluliweyo waza wamphosa kumthi onzima wepine kunye neecones zesilivere. Ukususela ekubetheni, i-Nightingale iya kuphahlazeka kwaye ishukume, imnyanzele ukuba anikezele ngesiporho, okanye kunoko, atshice igazi.
  Inkwenkwe enguDobrynya yacula:
  -Nightingale i-Robber, ungumntu okhohlakeleyo,
  Kwaye ndikubethe kakhulu ebusweni ...
  Ufile ngoku, sibhanxa ,
  Zibulale nawe mkhweli!
  Aze ayithathe ayibethe ngenqindi kangangoko anako entloko. I-Nightingale yoMphangi inesandi ezindlebeni zayo. Kwaye uDominica wakhomba intonga yakhe yesalathiso kwi-goblin, kunye nendlela awaphosa ngayo ukupela okuntsokothileyo kwenguqu. Kwaye iya kuyenza ibe amandla abulalayo apho kukho i-cascades yamandla.
  Kwaye ke ... Kwakukho umfana omde oziimitha ezintathu ezinoboya, kwaye ngoku endaweni yakhe kwakukho itafile egcwele zonke iintlobo zokutya okutyebileyo kunye neelekese ezimangalisayo. Kwaye amavumba anjalo ayevakala kweli khitshi limangalisayo.
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  - Ezi ziinguqu kunye nemimangaliso yemimangaliso,
  Sibona nje iparadesi kuyo yonke into yasezulwini...
  obuqaqambileyo kuyo yonke indawo ,
  Ngamana iNkosi uSomandla ivuka kwakhona!
  Enyanisweni, etafileni kukho igolide kunye ne-orenji, iitreyi zentsimbi ezikhazimlayo kunye namaqebengwane, kunye neekhrimu zemibala eyahlukeneyo kunye nemibala, kunye nokunye ukutya okumangalisayo, kunye nokuphuphuma kwevumba, konke okumnandi kakhulu .
  Kwaye indlela ayemahle ngayo amadonathi, esasazwe ngumgubo omangalisayo. Akusekho kudityaniswa okanye kucuthwa apha. Kwaye iiglasi ezifafazwe ngee-cocktails ezivela kwiindidi zeejusi, ezizaliswe ngokumangalisayo okothusayo ngamavumba amnandi kunye noyilo oluswiti olunomkhenkce. Kwaye luhlobo luni lwamathupha apho?
  UMargarita wancuma edidekile waza wakhwaza emangalisiwe:
  -Ujike umtyholi! Ewe, akunjalo ! Kufuneka ukwazi ukwenza into enje!
  UDominica, edidekile, wabuza:
  - Ngaba kunzima?
  Intombazana yecala yaphendula:
  - Ewe, phantse akunakwenzeka! Kwaye ukwazile ukwenza into enje.
  Ngeli xesha, umphangi nightingale wazama ukubetha umlozi kwakhona. Kwaye wakhupha izidlele zakhe ezibanzi, ezinjenge-hamster. Kodwa inkwenkwe-igorha, ngokukhawuleza xa iyithatha, iya kuyihlawulisa ngobuntwana bayo, kodwa iyabulala, njengesando, inqindi. Kwaye umkhweli, ngendlela, ubetha ngaphezulu kwakanye, kubonakala ngathi lizinyo legolide elikhutshiweyo.
  Uye wabhabha ejonge phantsi. Wachopha phantsi wazolula ngathi ukhutshiwe. Kodwa emva koko waxhuma, waphinda wafaka iminwe emlonyeni waza wafutha. Kodwa endaweni yokuba kubethe impempe, kwaphuma nje umlozi olusizi . Kwaye ihlekisa kakhulu. Bahleka abantwana. I-Nightingale the Robber yagxwala:
  Ndiya kukuginya ngephanyazo, ndikuginye, ndikuginye, ndingabi nanceba!
  Ukuphendula, uDobrynya, le nkwenkwe iligorha, yakhaba isilevu seNightingale ngesithende esingenanto. Amazinyo aphinda abhabha. Ekhuphe iingalo zakhe, umphangi oyintloko wabuya umva.
  UDobrynya wakhwaza:
  Kwaye ngubani na esiya kumfumana edabini, kwaye ngubani na esiya kumfumana edabini,
  Asiyi kudlala ngalo nto, siya kubulala impukane!
  Siza kukubulala okwempukane!
  UDominica wakhomba intonga yakhe yomlingo kwiNightingale the Robber eyoyisiweyo. UMargarita wathi:
  - Ngaba ufuna ukumguqula kakhulu?
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Makubekho ubuncinane into eluncedo!
  Intombazana yeqela lezopolitiko yacula:
  Inkwenkwe yayibotshwe yinkqubo yentsimbi,
  Kwaye ndatya into enye kuphela enempilo ...
  Ngenxa yomthwalo onzima, uhlaselo lwenzeke ngequbuliso.
  Kwaye kwavela ukuba yi-cyber genius yamandla amakhulu!
  Kwaye emva koko uDominica wajikeleza, esenza umzobo ontsonkothileyo wesibhozo ngentonga yakhe yomlingo.
  Kwaye ngoku, endaweni ye-Robber Nightingale, kwavela intaba epheleleyo yeelekese, iidriji kunye neenxalenye ze-ayisikrimu.
  Kwavakala intsini echwayitileyo, yaye abantwana baqalisa ukutsiba bephuma engceni. Zazintle, kodwa zibhityile, zidlakadlaka, kwaye ngokwesithethe zinganxibanga zihlangu. Kwaye ngokunyoluka okukhulu bakhwela kunyango, eyathi i-Robber Nightingale kunye ne-Samp Goblin yajika. UMargarita wabetha umlozi ngeminwe yakhe waza wakhwaza:
  - Yeka, bafana kunye namantombazana! Ndiyakuva, ulambile emva kokuba ubanjwe ngaba bakhohlakeleyo, kodwa hlamba izandla zakho kuqala.
  Kwaye uya kukhulula njani umbane kwi-wand yomlingo. Amakhwenkwe kwafuneka abaleke aye emlanjeni, izithende zawo eziluhlaza zimenyezela. Enyanisweni, bukrwada ukutya ukutya ngezandla ezimdaka.
  UDominica wabuza:
  - Ziziphi ezi, amabanjwa kunye nabathinjwa beNightingale kunye neGoblin?
  UMargarita wanqwala intloko yakhe eqaqambileyo:
  - Ewe kanye! Sabakhulula. Ngokuchanekileyo, nguwe owandikhululayo. Kwaye oku kulula kakhulu .
  Kwakukho abantwana abangaphezu kwekhulu, amakhwenkwe namantombazana. Njengesiqhelo, kukho abameli abaphindwe kathathu besini esilungileyo kunesondo esinamandla.
  UDominica wabuza emangalisiwe:
  - Apha bonke abajongi ngaphezu kweminyaka elishumi elinesibini ubudala. Yintoni, aba baphangi abazange babulale abantu abadala?
  UMargarita wachaza:
  - Hayi, kunjalo, babulala abantu abadala kakhulu. Kuphela emva kwenkululeko abantu abadala bafumana imizimba yabantwana. Njengoko kwakunjalo, umzekelo, kunye noDobrynya Nikitich. Kwaye nam, ndandisajongeka njengentombazana.
  Umdlali we-actress waphawula:
  - Ubuntwana obungenasiphelo, njengakwintsomi, buhle ! Kwaye unokuthi - kupholile!
  UMargarita watswina, ekhupha amazinyo akhe:
  - Ewe, la yihlabathi elimangalisayo apho yonke into ipholile kakhulu . Kodwa kukho iingozi ezininzi apha. Ngokukodwa, kukho abantu abayingozi ngakumbi kune-goblin kunye neNightingale the Robber.
  UDominica wabuza esebeza:
  - Ngubani, umzekelo?
  Intombazana yecala yathi cwaka:
  - Umfazi omdala uShapoklyak!
  Umdlali we-actress ubhale kuTwitter:
  Wenze kakuhle, wenze kakuhle, umakhulu ngumkhokeli!
  Ukuba ngumhlobo wakhe kufana nokudlala nengwenya!
  Yayithatha intombazana leyo, yajula loo nto ngeenzwane zayo. Yabetha uhlabamanzi. Esi sinambuzane saqhuma, sasasazeka kwi-confetti.
  UMargarita waphawula, enikina intloko yakhe ngee-curls zegolide:
  - Akulunganga ukubulala izinto eziphilayo!
  IDominica yaqaphela:
  - Kodwa nje isinambuzane!
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  - Utshica amathe akho emoyeni,
  Musa ukutyumza izinambuzane okanye imbovane...
  Ungaze waphule isebe ehlathini -
  Bonke ubomi eMhlabeni lusapho olunye!
  Umdlali we-actress wakhwaza, ekhupha amazinyo akhe:
  - Mna, wena, yena - kunye nelizwe lonke,
  Kunye usapho olunobuhlobo!
  Ngelizwi thina, ikhulu lamawaka mna!
  Abantwana bazihlamba emlanjeni. Kwaye ngoku babalekela ekutyeni, bevuya kwaye bekhazimla.
  UDominica noMargarita basebeza kunye, kwaye itafile yaba nde. Ngoku kwakukho indawo eyaneleyo yokuba wonke umntu ahlale phantsi.
  Abantwana, beshukumisa iinyawo zabo, bahlala phantsi kwaye bacula kwi-chorus ngamazwi abo acacileyo:
  Ilaphu letafile linwebeka njengekhephu
  Kwaye kwabekwa izinto ezimnandi...
  Bonke abantwana baya kuphumelela,
  Kwaye uyosiwe eCheburashka!
  Emva koko baqalisa ukutya. Baninzi abantwana abahle apha, nokuba badinwe yindlala nokuswela.
  UDominica noMargarita, ekubeni babesondlekile, bengacingi kabini, baqalisa ukudanisa. Kwaye masizinyathele iinyawo zakho ezize, ezikrazukileyo, ezilukiweyo.
  Amantombazana acula ngamazwi azo aqaqambileyo;
  Ndazalelwa kwilizwe lasemajukujukwini
  Apho onke amantombazana alwa kakhulu ...
  USathana akanakoyisa ilizwe likaBawo,
  Kuzuko lukamama wethu iRashiya!
  
  Siya kukwazi ukukhusela iRussia engcwele,
  Kwaye kungakhathaliseki ukuba utshaba lukhohlakele kwaye lukhohlakele kangakanani ...
  Siza kubabetha kakhulu abachasi bethu,
  Kwaye umoya waseRashiya ngekrele uya kuzukiswa!
  
  ERashiya, eli lilizwe lam,
  Ingcwele kunye nendalo yasemhlabeni ...
  Zonke izizwe ziyintsapho enye.
  Kwaye intombazana ihlala incinci!
  
  Siza kukhusela ilizwe lethu loMama kumadabi,
  kumchasi ongendawo ...
  Ngaphezu kwethu kukho ikherubhi enamaphiko egolide.
  Makhe sinike isipho kwijoni laseRashiya!
  
  ERashiya yonke into ilungile, ilungile,
  Kwaye intando yethu iya kuba namandla ngaphezu kwentsimbi ...
  Inkwenkwe inephini lokubheqa elomeleleyo ezandleni zayo;
  Kwaye uComrade uStalin ulawula apho!
  
  Abantu bayalithanda ilizwe lam,
  Siza kuyenza ibentle ngakumbi ngonaphakade ...
  Ilizwe likaBawo aliyi kubiwa nge-ruble,
  Kwaye uThixo uSvarog ngumesiya omkhulu !
  
  Yanga ilizwe lam lingazukiswa,
  umchasi edabini ...
  ULada uMama kaThixo othandekayo kum,
  Vumela iintshaba zaseRussia zifumane ukuvela kwazo!
  
  Ukuba kuyimfuneko, sinokuphalaza igazi lotshaba,
  IRussia ayinakuthotywa emadolweni ...
  Umzingeli ngokukhawuleza uya kuba yinyamakazi,
  Kwaye inkokeli enkulu, uLenin, uya kuba nathi!
  
  Siya kuboyisa ububanzi bendawo,
  Siza kunika ulonwabo, uvuyo kwindalo yonke...
  IMoscow iphakame ngakumbi kuneRoma ngokwayo,
  Ngamandla ayo angaguqukiyo edabini!
  
  Xa imfazwe ifika kwilizwe lethu eliqaqambileyo,
  Siza kubonisa uFuhrer umlingiswa wethu onamandla...
  UmRashiya uya kufumana umrhumo wesisa,
  Siphakamile kunelanga kwaye mihle kunemithi!
  
  Ndikholelwe, uRus akayi kuba yinkangala,
  IHorde ayizukusibeka emadolweni ...
  Lwela uMama wakho kwaye ungoyiki,
  IsiRashiya asiyazi ubuthathaka kunye nobuvila!
  
  Ilizwe lethu elithandekayo liya kuvuka kwakhona,
  Uya kubonisa yonke indalo amandla akhe ...
  Yaye uSathana uya kutshatyalaliswa
  Utshaba lukaBawo luya kuwela engcwabeni!
  Yiloo ndlela ke amantombazana, exhumaxhuma ngeenyawo zawo kwaye ejikeleza okweedemoni, aqala ukugquma kwaye axhuma ngokuphindwe kabini.
  Ezi ntombi zintle kwaye zindlongondlongo apha . Kwaye zincwina njani, zixhuma phezulu.
  Ewe, kulungile, abantwana bayatya kwaye nabo bacule into yabo. Kwaye bakwenza oko ngendlela eyakhayo. Ziingoma zabo ezi. Kwaye zijikeleza njengomphezulu ojikelezayo.
  Amantombazana eklasi ephezulu.
  Kodwa kwavela ibhabhathane elikhulu kakhulu esibhakabhakeni, njengenamba yokwenene. Amaphiko aso ayebengezela njengegolide, eqatywe amatye anqabileyo. Kwaye yayikhangeleka imangalisa kwaye intle. Ngokwenene, la yayingamabhabhathane amakhulu, njengeedayinaso.
  UDominica waqaphela ngoncumo:
  - Awuyi kubona nayiphi na imimangaliso apha. Iyamangalisa!
  UMargarita wahleka waza waphendula:
  - Ewe, ngokwenene ezi zi-arthropods ezimangalisayo. Kodwa le asiyiyo eyona nto imangalisayo. Kukho ezinye izinto ezininzi ezintle kakhulu.
  UDominica wacula:
  Kodwa hayi incwadi okanye imyuziyam,
  Abayi kuthatha indawo yabahlobo bethu!
  Kwaye intombazana evela kumlingo womlingo iya kukhulula umqadi. Kwaye kwavela iiglasi ezintsha ze-cocktail. Kwaye abantwana babahlasela.
  Yahamba kakuhle yonke into . Kwaye uhlobo oluthile lomculo ludlala entlokweni yam.
  Kwaye kwenzeka njani ukuba uDominic noMargarita bangaculi;
  Oonobuhle bahlasela benganxibanga zihlangu,
  Bayabaleka, amantombazana amahle ...
  Ukuba ufuna ukubetha iFritz ngenqindi lakho,
  Okanye baya kumsika ngompu!
  
  Amantombazana akanako ukukwazi ukuthandabuza
  Baza kungcwaba amaNazi afile ...
  Kwaye ziya kumkhaba lukhuni ezinyaweni zakhe;
  Kwaye kwenye indawo iingcuka zikhala ngokutya!
  
  ERashiya, eli lizwi lamajoni,
  Xa, ndikholelwe, ayipholi...
  Nangona ngamanye amaxesha imeko iba mfiliba,
  Apho uKayin omnyama okhohlakeleyo esoyisa khona!
  
  Musa ukuyikholelwa, amalungu eKomsomol akabaleki,
  Kwaye ukuba bayabaleka, ke ukuhlasela kuphela ...
  Kwaye onke amaNazi aya kubulawa kwangoko,
  Kwaye iFuhrer iya kuphakanyiswa kwibhloko yokunqunqa!
  
  ERashiya, eli lilizwe lam,
  Uyakhazimla, mhle nje...
  Nabani na oligwala akafanelanga nokuba yi-ruble,
  Kwaye, uyazi, ukuxabana negorha kuyingozi!
  
  Kodwa yazi ukuba siya kuboyisa i-fascists,
  Ububi abuyi kulawula etroneni...
  Ngaphezu kwethu kukho ikerubhi enamaphiko egolide.
  Kwaye uThixo Svarog ngobungangamsha kwisithsaba!
  
  Nabani na oligwala, ndikholelwe, likhoboka elibuthathaka.
  Ikamva lakhe linye-ukunyamezela izithuko...
  Namhlanje ungumakhenikha, ngomso uyinduna,
  Kwaye wena ngokwakho unokubetha imiqolo yabanye abantu!
  
  Amantombazana anamandla, i-volcano nje,
  Ngamanye amaxesha uzidiliza ngamandla iintaba...
  Imfazwe igquba ngesivunguvungu esibi.
  Yaye ukufa kutyhoboza eluntwini!
  
  Ndiza kukuxelela ngokunyaniseka, knights,
  Siyomelela xa thina maRashiya simanyene...
  Ufuna i-snack ukuze uhambe nefolokhwe yakho kunye nemela,
  Singamaqhawe angoyiswayo edabini!
  
  Luyintoni na ukholo lwethu eNkosini uKristu?
  Nangona simhlonipha noLada...
  Umlingane uStalin ufana notata wethu,
  Kwaye kuya kubakho indawo yobukomanisi beparadesi!
  
  Lowo wayekhe wafa uya kuvuswa
  Kwaye siya kuba bahle ngakumbi kwaye silumke ngakumbi ...
  Kwaye indoda, ngokuqinisekileyo, inebhongo kakhulu,
  Nangona ngamanye amaxesha uthetha ububhanxa!
  
  Ethandweni, ilizwe likaBawo wethu lifana nenkwenkwezi,
  Ndikholelwe, soze iphume ...
  Iphupha elikhulu liya kuzaliseka
  Kuya kubakho uxolo nolonwabo kwindalo iphela!
  
  Ndiyamthanda uMaria, ndihlonipha uLada ngokungcwele,
  I-Svarog intle kwaye iPerun ilungile...
  Ndiyamthanda uYesu noStalin ,
  Ubuso obungcwele be-icon ndithandeka kum!
  
  Iya kubakho nini iparadesi yokwenene?
  Ndikholelwe, onke amathemba akho aya kuzaliseka kuyo ...
  Nika intliziyo yakho kuMama wakho,
  Yonke into iya kulunga, yomelele kunangaphambili!
  Emva koko, ekugqibeleni, abantwana abakhululekileyo badla. Zaye zenziwa ibutho. Ngaphezu kwekhulu lamakhwenkwe namantombazana.
  Banduluka ke bahamba. UDobrynya waphawula ngoncumo olumnandi:
  - Baya kulwa, ndiqinisekile!
  Yaze inkwenkwe eligorha yatsibela inamba.
  U-Oenomaus waqaphela:
  - Iqela elinjalo liya kuhamba kancinci kakhulu. Sihamba ngokukhawuleza kakhulu kwiidragons. Kwaye apha kufuneka wazi ukuba uyeke nini.
  Abantwana bakhiwa. Mnye kuphela umntu obhinqileyo owayenxibe ngokundilisekileyo nangokutofo-tofo. Abanye babekhangeleka njengabangqibi, iiragamuffins ezincinci . Nangona kunjalo, kubuchwephesha ngakumbi ukuhamba unganxibanga zihlangu.
  IDominica yaqaphela:
  - Ukuba intombazana ye-baroness ihamba, ke izicathulo zayo ezixabisekileyo ziya kuchithwa kwaye ziwe. Mhlawumbi kufuneka unganxibanga zihlangu njengabanye abantu?
  UBaroness waphendula wathi:
  -Awukwazi ukulinda! Kungcono undithumele kubawo, uMlawuli, uya kukunika umvuzo kwaye akayi kukwenzakalisa!
  UMargarita wanqwala eDominica:
  -Unamandla anjalo endalo omlingo. Yiza ke, masiyithabathe kunye kwaye sithumele amatyala aqaqambileyo, kwaye siyiphose intombazana kwinqaba kayise!
  Umdlali we-actress wathi:
  - Kuthekani ngomvuzo?
  UMargarita wahleka waza wathi:
  - Ewe, baya kukunika isipaji segolide, ngaba ininzi ngokwenene? Ngaphezu koko, ndiyakwazi ukudibanisa igolide kwimithi eqhelekileyo kunye neecones, kwaye nawe unako!
  UDominica wabetha umlozi:
  - Wowu! Ngoko sinokuzithengela i-dukedom!
  Intombazana engumvukeli yachasa:
  - Akuvumelekanga! Igolide yomlingo ayivumelekanga ukuba ifakwe kwi-circulation, kungenjalo kuya kubakho ngaphezulu kwayo kunentsimbi. Uyaqonda, ukunyuka kwamaxabiso kwingqekembe exabisekileyo!
  IDominica yaqaphela:
  - Ngaba oku kufana nenjineli ye-Garin's hyperboloid?
  UMargarita wanqwala:
  - Into enjalo. Ndayifunda ndisemncinane le ncwadi. Ewe, ngoko umgangatho wegolide wawa, kwaye kwakusoyikeka .
  U-Enomai waqaphela ngoncumo:
  - Kodwa kunjalo, mhlawumbi ukuphakamisa i-baroness? Ukuze angabi lizothe kangako!
  UDobrynya wanqwala encumile:
  - Ewe, siya kwenza oku kwangoko,
  Masimnike into epholileyo!
  I-Baroness yanyathela isithende sayo engceni kwakhona yaza yagquma:
  - Ndise kubawo! Okanye ndiza kunibulala nonke!
  Abantwana bahleka ngaxeshanye.
  Ngequbuliso, kwathi gqi i-gnome emnqwazini ivela phantsi kwengca. Kucacile ukuba wayesemncinci kakhulu, engenazo iindevu. Kodwa ngesandla somlingo.
  Ilizwi elincinci lathi:
  - Emva koko ndiva ilizwi lentombazana engenangqondo. Mhlawumbi lixesha lokumfundisa?
  I-Baroness yabhonga:
  -Yizame nje, sucker !
  Kwaye wazama ukususa i-gnome ngonyawo lwakhe olunezihlangu. Washukumisa intonga yakhe yomlingo. Intombazana engaqhelekanga kunye nenkwenkwe yabantu bakudala yanyamalala.
  UDominica wathi:
  - Wowu!
  UMargarita wanqwala:
  - Le yinkwenkwe encinci. Uhlobo olukhethekileyo lwe-gnome enesiphiwo somlingo. Ngoku wathatha intombazana engenangqondo ukuba ayikhulise. Kwaye i-baroness kuya kufuneka ifunde inkcubeko, imbeko kunye nokusebenza ngononophelo.
  U-Enomai uye waphawula ngoncumo:
  - Kwaye ndandifuna ukumbetha! Kwaye ke, umthwalo uphumile emagxeni akho.
  UDobrynya wacebisa:
  -Ngaba uya kwiSkeleton? Ngoko mhlawumbi lixesha lokungena endleleni.
  UMargarita wathi:
  - Ukusondela kancinci kukho inqaba yegqwirha elibi uBastinda, ongumnikazi we-artifact ephuma kwishumi elinesibini - impuku etyheli. Yile nto bekufanele ukuba siyibambile.
  Ngaphezu koko, sele sinomkhosi omncinci, ngaphezu kwekhulu labafana. Phakathi kwabo kukho iqhawe uPhoenix Falcon. Ukwayinkwenkwe, kodwa ngamandla amakhulu.
  UDobrynya waphawula:
  - Ndiyazi ePhoenix. Wabanjwa njani kanye?
  Intombazana yecala yaphendula:
  - Ngobuqhophololo, njengawe. Kodwa ngoku sinomkhosi, kwaye siya kuhlasela ibhotwe likaBastinda!
  UDominika wadlala ngethumba lakhe esiswini. Emva koko walithatha laza latyumza indongomane elalilele engceni ngeenzwane zalo. Wayijula inkozo yakhe, wayibamba emlonyeni, wayihlafuna ngamazinyo akhe aqinileyo waza wacofa:
  - Yiya kuhlaselo? Ewe, ndiyawuthanda lo mbono. Nangona, igama elithi Bastinda lindikhumbuza intsomi yabantwana. Ayinguye na lo ungazange azihlambe?
  UMargarita wanikina intloko:
  - Ndiyayazi nale ntsomi. Hayi, ligqwirha elahluke kancinane eli. Unomkhosi wonke weempuku. Ewe, kunye nee-orcs ze-mercenary. I-Artefa CT enempuku inika amandla amakhulu phezu kweempuku, ke...
  Intombazana yeqela lathi:
  - Abantwana! Phula iinaliti kwi-spruces yesilivere ekufutshane, uya kubabona ngokukhawuleza xa singena kwi-grove. Oku kunokwenza isixhobo esifanelekileyo.
  Abafana baphendula:
  - Siya kwenza yonke into, umsindisi wethu!
  Kwaye iqela lahamba. Nangona amantombazana ayephindaphindeka kathathu kunamakhwenkwe, ayekwazi nokumatsha. Kwaye batsala iinzwane zeenyawo zabo. Kwangaxeshanye, kwakudlala umculo.
  Ibutho lahamba ngohambo. Apha, emva kokutya, abanye abafana bazamla kakhulu, kodwa amantombazana aqala ukubetha amagubu enziwe ngamagqabi epikoko , kwaye umoya wavuya ngakumbi.
  Abantwana banyathela kuluhlu. UDominica wacinga ukuba kufana nefilimu malunga noMalchish-Kibalchish . Kwakukho nabafana ababematsha benganxibanga zihlangu. Kodwa ngenxa yesizathu esithile kwakungekho mantombazana kwifilimu yaseSoviet. Kwaye oku kuyamangalisa, kuba phantsi kolawulo olubomvu bahlala begxininisa ukulingana kwesini.
  Kwaye kukho amantombazana amaninzi apha, kwaye afana namagorha azalwe ngokwendalo ngohambo - ngokuyinxenye abantu, ngokuyinxenye bevela kusapho lwe-elf, njengoko kunokubonwa kwiindlebe zabo ze-lynx. Ewe, uhlobo lwe-matriarchy.
  Abantwana bahamba, kwaye kwangaxeshanye, baqala ukucula, ngokungathi ngaphandle koku:
  I-Elfia lilizwe lethu elilumkileyo,
  Phantsi kolawulo lukaKumkani uMesiya...
  Sanikwa nguThixo ngonaphakade;
  Ukwenza ubomi bethu bonwabe ngakumbi!
  
  Ngamana u-Oenomaus olungileyo angaba sebuqaqawulini ,
  Ngubani owoyisa iintshaba zelizwe loBawo ...
  Uyamlwela kwaye uyazama,
  Kwaye kungekudala siza kuqala ukuhlala phantsi kweSolcenism !
  
  Amantombazana angenazihlangu ayabaleka
  Bafuna ukulwa notshaba...
  Kwaye lo Orkler akapholile kangako,
  Kunoko, ungumfanekiso nje womhlekisi!
  
  Ilizwe elikhulu elingenasiphelo
  Apho intando, uyazi, yezizukulwana...
  Nangona abakhonzi bakaSathana besenza iyelenqe,
  Kodwa ingcaphephe yomlilo iya kuba nathi!
  
  Ndiyakholelwa ukuba uxinzelelo lwethu alunakubanjwa,
  Ewe, siya kuziqwenga iintshaba zethu emhlabeni...
  Uyibhale phantsi kwincwadana yakho, nkwenkwana,
  Hayi indlela ekukuhle ngayo ukuba abantu baphile phantsi kwe -Oenomaus !
  
  Siya kwenza i-Fatherland ibe buhle ngaphezu kwakhe nabani na,
  Izulu liyakuza kobu bomi...
  Masibhiyozele impumelelo yethu yasendle
  Kwaye kungekudala siya kuphila phantsi kwe-elfinism!
  
  Hayi, ndikholelwe, thina Orkishist asikwazi ukuphulwa,
  Nangona utshaba lomelele kwaye lunamaqhinga kakhulu...
  Kodwa siya kuziphumelela iimviwo ngo-A,
  Kwanga kungalunga phantsi kwe-Oenomaus !
  
  Ubukhulu obuzukileyo beTsar, ndikholelwe,
  Ngesithsaba sakho sizele ziidayimani...
  Kwaye, uyazi, irhamncwa elinoburhalarhume liya kutyunyuzwa;
  Naso siya kuncipha isibetho, kholwa ndim, liqhenqa!
  
  Hayi, ku-Elfia ufuna i-Elfrog ,
  Zihlobo, sukumngcatsha uThixo wakho...
  Mkhulu kwaye uzukile usapho olunamandla onke,
  Musa ukubonisa ubuthathaka bakho!
  
  ILada entle yimbumbi yezithixo,
  Ndikholelwe, wazala uthando ...
  Musa ukumosha abantu ngamazwi nje angeyomfuneko,
  Wavula ubukhulu obungenamda!
  
  Awukwazi ukubamba utolo lukaElfrog ,
  Uya kugqobhoza naluphi na umchasi ...
  Sukunqwenela nje izinto ezibudenge,
  Ikhaka lejoni elineshumi elinanye liya kugquma!
  
  Elfia, oku ngaphandle kwamathandabuzo amandla,
  Uyakwazi ukususa iintaba...
  Nangona ngamanye amaxesha inyama ibandezeleka kakhulu,
  Sinokuyichasa yonke imiqobo!
  
  leelves liza kuvela kungekudala ,
  Nto leyo inyathela umhlaba...
  ikerubhi kaThixo iya kuwatwabulula amaphiko ayo;
  Kwaye kuyakubakho into, ndikholelwe, yeNdalo...
  
  Uthixokazi uLada uzukile, ndikholelwe,
  Wayebathanda bonke oonyana bakhe...
  Kwaye ngoku uya kuba ngumdlali onamandla,
  Kwaye masimbethe umchasi kabuhlungu empumlweni!
  
  UyiFiev , njengekomkhulu leelves ,
  Umama we, ndikholelwe, izixeko ezizukileyo zaseDrussian...
  Masimbethe umchasi .
  Singamaqhawe, ndikholelwe, asingawo amagwala!
  
  Kwilizwe lam elingcwele,
  Sizakulwa kakhulu...
  I-Elf ayiyi kuphangwa i-ruble,
  Emva kwayo yonke loo nto, ii-elves ezikhanyayo zazihlala zikwazi ukulwa!
  
  Kukho amantombazana amahle, ndikholelwe,
  Ukuba bangxamele kakhulu kubanda...
  IFuhrer, irhamncwa, liya kuqwengwa;
  Siya kukhula intle, uyazi, rose!
  
  Hayi, asinakuze siyinyamezele ingqumbo ;
  Masiphakamise i-Elf ekhanyiswe lilanga ...
  Iphupha elikhulu liya kuzaliseka
  Phantsi kwesi sibhakabhaka siluhlaza ngokukhazimlayo!
  
  U-Elfrog uya kuza aze avuse abafileyo,
  Kodwa kufuneka siyivuselele ubomi obupholileyo...
  Siya kuboyisa ubukhulu bendalo iphela,
  UKristu akafi, kwaye uYudas usesihogweni!
  
  Khonza i-Oenomai ngokuthembekileyo,
  Kwaye ndicela ningabavukeli ookumkani...
  Mababe nozuko oonyana baka-Elves .
  Elfia, asiyondawo le emephini!
  
  Kungekudala siya kuloyisa indalo iphela,
  Makubekho amandla phezu kobomi nokufa...
  Nabani na ophilayo uya kuba yikerubhi;
  Loo mntu ufana noThixo, yikholelwe!
  . ISAHLUKO se-10.
  UDominica wabuyela kwigumbi lakhe lokufundela, egqibezela iseshoni yakhe kwindawo yelotus. Ngoku waphinda waqalisa ukufunda iintlobo ngeentlobo zamakhubalo, ezahlukahlukeneyo. Yaye wakwenza oku ngokuvuma okukhulu.
  Emva koko, ndaya kwisidlo sangokuhlwa. Ecaleni kwakhe kwakukho intombi uFiesta. Batya iskwidi kwisosi kunye baza bahlamba ngomxube wobisi kunye nejusi yetumato. Emva koko, yonke into yaba yinto enkulu.
  Emva kwesidlo sangokuhlwa, iDominica ibiyelwe ngeFiesta isebenzisa iintonga zomlingo. Uye wamgibisela ikeyiki enkulu enecream , emthambisa ukusuka entloko ukuya eluzwaneni.
  Wavuma ukuba woyisiwe kwaye wamnika umsesane kunyawo ngalunye olunganxibanga. Kwaye ngoku iDominica ixhobe ngakumbi kwaye ibulala ngakumbi .
  Emva koko, omabini amantombazana ahlamba kwaye aya kumagumbi awo.
  Egumbini, uDominica wahlala phantsi ebhedini, wasonga imilenze yakhe ngendlela efana nelotus, waphinda wahambisa isiqu sakhe somzimba nesokomoya kwelinye inqanaba lehlabathi lengqondo.
  Ngoku banyukela kwiidragoni, kwaye iqela labantwana lihamba ngaphantsi kwabo.
  Ikhokelwa ngamakhwenkwe amabini: iViscount kunye neqhawe uPhoenix Falcon. Omabini amakhwenkwe amakhwenkwe amahle anemisipha evelele kakhulu, kwaye ngeebhulukhwe ezimfutshane kuphela. Yomelele, masithi, bafo. Kwaye bahamba, badlula intsika.
  Abantwana bazama ukushukuma ngokukhawuleza kangangoko, kwaye qho emva koko baqalisa ukubaleka. Yaye ikhangeleka njengomkhosi weengelosi ezineentloko eziqaqambileyo, ezintle. Kwaye abakaxhobanga, ngaphandle kweentonga zasekhaya.
  Kodwa emva koko bangena kwihlathi lepine. Iingcuka ezininzi zabhomboloza, kodwa uPhoenix wawajula ikhowuni enzima ngonyawo lwakhe olungenanto, yaza yophuka ngokoqobo ukakayi lwerhamncwa.
  Wawa, zaza ezinye iingcuka zaqalisa ukubaleka. Kwaye abantwana baqala ukulungisa iicones kunye namasetyana.
  UMargarita wathi:
  "Ndikhumbula kanye iqela labantwana abangathathi ntweni lalwa idabi elinzima. Kwaye ibutho laseJamani labaleka. Babaleka abantwana emva kwabo bebabetha ngezilingi .
  UDominica wavuma:
  - Isilingi, la mandla abulalayo!
  Abantwana abangamagorha, enyanisweni, baqalisa ukwenza izilingi. Kwaye wenze into efana nezaphetha.
  UMargarita wayithatha waza waphawula ngoncumo:
  -Isixhobo sethu siya kuba sesona sigqibeleleyo ukuba sigxothwe ngomlingo.
  UDominika watswina, ekhupha amazinyo:
  - Ingakumbi ukuba ndiyayongeza!
  Emva kokuba abantwana bexhobile, omabini amagqwirha anamandla achola iintonga zawo.
  UMargarita waphendula:
  - Thina conjure ngaxeshanye!
  IDominica iqinisekisile:
  - Ngqo!
  Omabini amantombazana aqokelela amandla ezinto zabo zomlingo kwaye awasungula ngamandla awo amakhulu. Kwaye ke iinzwakazi zathatha kwaye zazisa imisinga yamandla kwiinzwane zabo ezingenanto ngokusebenzisa iqela labantwana. Kwaye kwenzeka ummangaliso, kwaye amawaka eefotoblitzes , okanye, njenge-supernova encinci, yavutha amadangatye.
  UMargarita noDominica baqala ukufunda amagama kunye nokucula:
  Singamantombazana, singena kwi-pantheon,
  Benza isifungo sokuthembeka kwi-Fatherland ...
  Ukuze uloyiso olunomsindo lulindele ii-Orkishists,
  Ewe, kuthekani ukuba ii-Elves zihlala phantsi kwelanga !
  
  uNymphin unathi , njengentsimbi,
  Yenziwe ngobhedu, eyomeleleyo kunayo nayiphi na intsimbi...
  Ndiphuphe ngokujikela ihlabathi phantsi,
  Njengoko ingqondi enkulu uGralin washiyela indlalifa!
  
  Siza kwenza i-Fatherland ipholile,
  Kwaye siya kuliphakamisa i-Fatherland ngaphezu kweenkwenkwezi ...
  Ngamana kunokuba nempumelelo kunye neelf-girls ,
  Nangona iinyawo zethu ezincinci zingenanto ngokupheleleyo !
  
  I-Orkshist ihlasele ilizwe lam,
  Iitroli zeSamurai zivela empuma...
  Ndiyamthanda uSolcesus kunye noGralin ,
  Kwaye , ndiyakholwa, siya kumkrazula umchasi !
  
  u-Elfrog unathi ,
  Yiyiphi iSolcenism , ngokuqhula, eya kwakha...
  kwindalo yonke lusapho oluzukileyo,
  Iyakongeza ukuqonda kunye nentando kuthi!
  
  Ndiyakholwa ukuba soze sinikezele,
  Ilizwe loBawo alinakuvuswa ngamadolo...
  UComrade Gralin yinkwenkwezi eqaqambileyo,
  Kwaye utitshala wethu yingqondi elumkileyo uDrenin !
  
  Siya kwenza ilizwe lethu,
  Intle ngakumbi kwaye ikhazimla kwiplanethi...
  Kwaye uyazi, kuya kubakho umpu obulalayo,
  Vumela abantu abadala kunye nabantwana bonwabe!
  
  Tshisa i-Elfrog , ungatshisi entliziyweni yakho,
  Ungumxhasi wazo zonke iikrele ze-Elf ...
  Siza kwakha kungekudala, ndiyakholwa, iparadesi eyomeleleyo,
  USolcesus uya kuza, ubuthunywa obungcwele!
  
  Musani ukuthemba iqela le -Orkler , bahlobo,
  Ukuba uya kuphumelela ngokulula nangokusongelayo...
  Sonke silusapho olunye -
  Kwaye ndikholelwe, akukaphuzi kakhulu ukuthanda ilizwe lakho likaMama!
  
  UNdikhoyo onamandla onke usikhusela,
  Izakuphakamisa iflegi enemibala esixhenxe phezu komhlaba...
  Kwaye umhlaseli okhohlakeleyo uya kuba ngumdlalo,
  Sinako ukumelana noSathana!
  
  Ndiyalithanda ilizwe likaBawo omkhulu,
  Kwindalo iphela akusekho mhle kuwe,
  Asiyi kuthengisa i-Elfia nge-ruble,
  Masakhe uxolo nolonwabo kwindalo yonke!
  
  Egameni loMama wethu, iphupha,
  I-Elf enkulu iya kuvuka ...
  Yonke enye into ingamampunge
  Kwaye umesiya omtsha uya kuba nathi!
  
  Owu Lada, Somandla wam,
  Uya kunika uthando noxolo kwii-elves zokukhanya ...
  Ndibuyela kuwe, ndicela,
  Kwaye ukuba kuyimfuneko, betha ngombane!
  
  U-Ælfria , iNenekazi lethu laseZulwini,
  Unike uSolcesus kwiNdalo yonke ...
  Ngenxa yakho uThixo omkhulu uvukile;
  Abantu abakhange bayilahle incasa yabo!
  
  Nceda uqaphele, ii -elves zinje,
  Oothixo bakwa-Elven bahlonitshwa kakhulu...
  Singoonyana abakhulu belizwe likaMama,
  Kwaye iintombi zihlala ziphumelela ihlabathi!
  
  Bahlobo, kufuneka sithandaze kwiMotherland,
  Perun, Yarilo kunye Elfrog ngamandla ...
  Siya kuba ngabayeni abanamandla kakhulu,
  Kwaye siya kuvuthela kwanamafu esibhakabhakeni.
  
  Ngoku utshaba sele lugxothiwe e -Elfskva ,
  Ulimaza kakhulu izazi zendalo ...
  Sithembekile kuSolcesus kunye noGralin ,
  Kwaye kuya kubakho iitanki ezininzi ezinemipu!
  
  Hayi, utshaba aluyi kuba nako ukunqanda ama-elves,
  Kuba amaqhawe ethu anamandla onke...
  Ukuphumelela iimviwo, ezintlanu kuphela,
  Ukuze yonke inkwenkwe ibe yomelele kakhulu!
  
  uSoltsegrad uya kuba nozuko ,
  Kwaye siya kumgcina ekuhlaselweni ...
  Ulungelelwaniso oloyiso lwamaqhawe luya kuza,
  Nangona igazi lihamba kumlambo ongalawulekiyo!
  
  Amantombazana anganxibanga zihlangu kubanda,
  Bayabaleka, izithende zabo zibengezela...
  Kwaye baya kubetha ii-Orks ngamanqindi abo,
  UKayin onganxulumani naye uya kwenziwa sicaba!
  
  Yonke into iya kulunga, abantu bayazi,
  Siza kufumanisa iinkwenkwezi esithubeni...
  Ngapha koko, kusisono ukubuthandabuza ubugorha,
  Kwaye kuya kubakho umntu etroneni kaThixo!
  
  Kungekudala siza kuvusa abafileyo ngesayensi,
  Singaba bancinci kwaye sibe bahle ngakumbi...
  Ngaphezu kwethu kukho ikerubhi enamaphiko egolide.
  Kumama wam omhle we-Elf!
  Ngoko amantombazana acula, kwaye wonke umkhosi wabantwana wazifumana ukwizikrweqe ezikhanyayo kunye nezixhobo ezinamandla, ezibandayo.
  Emva koko, ukuxhotyiswa kwakhona kwamakhwenkwe kunye namantombazana kwagqitywa. Yaye babewulungele umlo onzima.
  UDominica noMargarita bakhupha imitha yamandla eyakhokelela kwiinguqulelo ezinkulu. Kwaye ngoku umkhosi wabantwana wawusele ulungile.
  Waza ke waphuma kumngcelele wedabi.
  UDobrynya uphawule ngenkangeleko eyonwabisa kakhulu:
  - Siza kuphumelela kwakhona! Kwaye oku kungundoqo wethu.
  Ufudo olulingana netanki yeTiger elungileyo lwakhasa ngaphambili. Wayeneqokobhe ledayimani, okanye kunoko, elikhazimlayo ngokungathi ligqunywe ngamatye anqabileyo. Isilwanyana esihle kakhulu.
  UMargarita waphawula ngobuchule:
  - Ngeqokobhe elinjalo, ufudo ngokwalo lusengozini yokuba lixhoba lomzingeli onebhongo!
  UDominica wanqwala wacula:
  I-Shards ilungile
  Ngokuchasene nompu womatshini, maye , akukho nto!
  Kodwa ingoma yakhe yabonakala ingekho ngqiqweni, kwaye yayingekho ndawo.
  Abantwana abangamagorha bajikeleza ufudo. Omnye wamakhwenkwe wayefuna ukumdubula, kodwa ijoni eliyintombazana labeka isandla salo egxalabeni lenkwenkwe laza latswina:
  - Akukho mfuneko!
  Enye intombazana yathi:
  - Nantso into iqela!
  Aba ngabantwana abalwa ngokwenene abalangazelela ukulwa.
  UDominika waphawula ngokuhleka:
  Kwaye ngasekhohlo umkhosi wethu, kwaye ngasekunene ngumkhosi wethu;
  Kuhle ukundibetha ngenqindi ebusweni ngokusela kakhulu !
  Amagorha ayekwimeko entle kakhulu . Kwaye kubonakala ngathi bakulungele ukuqalisa uhambo olude kakhulu. Kwaye umoya wabo ngokwenene awuyi kucinywa.
  UMargarita wathi ngoncumo:
  - Ewe, manditsho ukuba sisenethamsanqa.
  UDominica wabuza encumile:
  - Njani lucky?
  Intombazana evukelayo yaphendula ngokuzithemba:
  - Inyaniso yokuba iMfazwe Enkulu yePatriotic yahlala ngaphantsi kweminyaka emine. Enyanisweni, amaJamani ayenokuxhathisa ixesha elide kwimigca yawo yokuzikhusela enamandla!
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Ndiyavumelana nale nto. Kukho namanye amabali ahlukileyo kulo mxholo. Kodwa kuyo nayiphi na imeko, siyakwazi ukwenza ummangaliso. Ngokuphathelele amaJamani, aqonda ukuba imfazwe sele ilahlekile, ayizange ifune ukuxhathisa. Yaye ngaloo ndlela benza ngokweyabo indlela yobuchule!
  UMargarita wathi:
  - Nantsi enye isithuthi esingaphumelelanga kakhulu - le yi-Tiger, inzima kakhulu, kunye nokudibanisa okungakhuselekanga phakathi kwe-turret kunye ne-hull. Le tanki, kufuneka uvume, ayilunganga kakhulu. Inzima kakhulu kwaye iphelelwe lixesha, nkqu nesikrweqe asikho kwindawo ethambekileyo. Kwaye ukubeka ukuhanjiswa ngokwahlukileyo kwi-injini yimpazamo enkulu.
  UDominica wanqwala evuma.
  -Awunakuphikisa oku ! Ewe yimpazamo! Kodwa kwelinye icala, ngabafi kuphela abangazenzi iimpazamo, kwaye kuphela ukuba baphuma kobunye ubomi. Kwaye ndicinga ukuba nguye. Ubuncinci kuwe!
  UMargarita wanqwala evuma:
  - Ewe, kukho ngokuqinisekileyo ubomi emva kokufa! Kwaye ndandiqinisekile ngoku. Kwaye ukuba kule ndalo ndimiselwe ukubhubha, ngoko kwenye, into iya kuqhubeka!
  Umdlali we-actress wakhwaza:
  - Njengomdlalo wekhompyuter ongapheliyo onenani elingenakubalwa lamanqanaba ahlukeneyo!
  Intombazana enomdla yaqinisekisa:
  - Ewe, ewe! Into enje, kwaye le, kufuneka ndiyitsho, ipholile kakhulu ! Kwaye apha unokuvuya ngaphezu kweyodwa okanye kabini.
  Inkwenkwe yeqhawe uDobrynya yacula:
  -Lixesha, lixesha, masivuye,
  Kubomi bam...
  Kubuhle kunye nendebe, iblade yethamsanqa.
  Bye, bye, ukushukuma, iintsiba kwizigcina-ntloko,
  Siza kuhlebeza kwilishwa ngaphezu kwexesha elinye!
  Siza kuhlebeza kwilishwa ngaphezu kwexesha elinye!
  Ndiya kuqwenga utshaba! Ndiya kuqwenga utshaba! Ndiya kuqwenga utshaba!
  Kwaye kwavakala intsini yabantwana. Idayinaso enkulu yavela phambi komkhosi omncinci . Liyinyaniso elokuba, wayengabonakali njengomntu oyingozi kakhulu, kodwa wayemkhulu. Kwaye umzimba wakhe mkhulu, kodwa intloko yakhe, ngokuchaseneyo, incinci, kunye nomsila omde. Kwaye ngaphezulu kukho iifins zeknuckle.
  UDominica wathi:
  - Eli lirhamncwa - elikhulu !
  UMargarita wanqwala evuma:
  - Isilwanyana esikhulu ! Kodwa ungakhathazeki. Ukuba asiyichukumisi, ayisayi kusichukumisa!
  Kwaye intombazana yeqela yayala:
  -Amajoni amancinci - musa ukudubula kwaye ungenzi ngxolo!
  Bathula abantwana. Kwaye bazama ukuhamba ngeenyawo zabo bengangxoli.
  IDominica yaqaphela:
  - Kuthekani ukuba idayinaso isisithulu?
  UMargarita wancuma yaye wayefuna ukuthetha okuthile. Ngequbuliso kwavakala ukugquma nokuqhekeka kwamasebe. Kwavela isilwanyana esilingana nesakhiwo esinemigangatho esixhenxe, sinomlomo omkhulu onjengomnenga omde. Ngokwenene esi sibhanxa esikhulu . Kwaye amazinyo amalunga neemitha ezintlanu ubude.
  Idayinaso, eyema ngxi yajonga ngomdla kwiqela labantwana, yabona irhamncwa eloyikekayo yaza yabaleka ukubaleka. Kwaye kwaba ngathi, enyanisweni, wayeqhutywa. Kuyabiza kakhulu ukulwa nengxilimbela efana nale tyrannosaurus enamazinyo e-saber.
  UDominica noMargarita baphakamisa iintonga zabo zobugqi. Yadubula kuqala intombazana engumarhamente. Kwaye kwincam yentonga yakhe, i-pulsar ebulalayo iya kubhabha iphume. Kwaye uya kubetha umlomo we-monster. Kwaye uya kutsha kakhulu. Kodwa ekuphenduleni kwakho kwabakho intswahla eyoyikekayo neyothusayo ngakumbi.
  UDominica wayithatha kwaye wayiphendula , wayibetha ngamandla akhe onke, esebenza ngamandla, ngokungathi ubhuqa imfumba yokubulala kwaye, encwina:
  IiDinosaurs, mhlawumbi ulapha, hayi eAfrika,
  Mhlawumbi uhlafuna hay ngesidlo sakusasa,
  Iidayinaso,...
  Yaze intombazana yathumela inxalenye yayo yomlingo kwisigebenga. Kwaye athabatha amazinyo akhe anamazinyo, kwaye xa abethwe, ajika abe ngamathupha amahle, apinki.
  UDominica wacula:
  Ndandifuna ukwenza iayini
  Yathi gqi indlovu...
  Amaphiko njengenyosi -
  Iintyatyambo endaweni yeendlebe!
  UMargarita waphela yintsini yaye, kwakhona, wayembetha ngepulsar etshabalalisayo netshabalalisayo. Kodwa umkhosi wabantwana waqala ukuthululela irhamncwa ngeentolo. Kwaye isikrweqe sakhe sesikali saqalisa ukugqabhuka .
  UDominika wathabatha wakhulula umlingo kwiinyawo zakhe zombini kunye nakwintonga yakhe. Kwaye kwasebenza kakuhle apha.
  Kwaba ngathi kukho into yomlingo ethathiweyo yaza yazibek" ityala ngamandla amakhulu okutshabalalisa.
  UMargarita wayithatha waza watswina, eqhwanyaza ngamehlo akhe esafire:
  - Wowu!
  ITyrannosaurus yawa, kwaza endaweni yayo kwavela itafile enkulu nebanzi, etyebileyo inokutya. Kwaye apha kwakusele kubunewunewu kwaye kungazange kubonwe ngaphambili, kukodwa. Kunye nezimuncumuncu ezinjalo.
  UDominica wacula:
  Oku kuvele kumnandi
  Kwaye ivumba elimnandi limnandi kunobusi.
  Asiyi kuphumelela kwasekuqaleni,
  Kwaye indalo yethu iya kuchuma!
  UMargarita waqinisekisa ngoncumo, eveza amazinyo akhe:
  - Ewe, iya kuchuma! Kwaye kulungile!
  Emva koko, intombazana enomdla yongezelela:
  - Kwaye uyayazi indlela yokuphosa umlingo. Oku , mandithi, kuyamangalisa! Jika ubungakanani obukhulu kangaka bube yinto emnandi . Ezi ayizizo ii-orcs okanye ii-goblins - kulula ngazo!
  UDominica wanqwala wacula:
  -Yonke into ayinakwenzeka, ndiyazi ngokuqinisekileyo,
  Kwaye ufunde ukwenza umlingo, xa ungekho!
  Kwaye khaba unyawo lwakho phezu kwentsimbi eyomeleleyo,
  Kwaye unqumle i-monster ngentsimbi ebukhali!
  UMargarita wagigitheka waza waphawula ngoncumo olukhazimla ngeeperile:
  - Ewe, ucula ngokuchukumisayo kangangokuba awuzukufumana siphoso! Super!
  UDominica wavuma:
  -Ndingoyena mkhulu-umlo opholileyo kunomhlaba!
  Kwaye uya kuthatha njani kwaye aqengqeleke ngamehlo akhe ukuba anjengesafire kwaye anjengeenkwenkwezi.
  Itheyibhile enokutya yakhanga abantwana abangamagorha, abanye babo baqalisa ukusondela kuyo bathabatha iidonathi namaqebengwana, afakwe kwitshokolethi neentlobo ngeentlobo zeekhrimu. Kungcono, thatha ice cream. Oku kuhle kakhulu.
  UMargarita wavuthela isigodlo waza wagquma:
  - Awudingi ukutya kakhulu ,
  Akukho mfuneko yokuba nonke ningxamele koohlohlesakhe...
  Kwaye uzibhalele incwadi,
  Ukushukuma kusaza kuluncedo!
  UDominica waphawula ngoncumo olumnandi:
  - Ewe, kwabonakala kulungile!
  Uye waqhwanyaza ngamehlo akhe aluhlaza we-cornflower.
  UMargarita wathi:
  -Inyama yeDinosaurs ayimnandi kakhulu, kwaye incinci nakwizidalwa ezidla inyama. Kodwa ukutya ihashe...
  UDobrynya wakhwaza:
  - Andiyi kukuvumela ukuba udle ihashe!
  Kwaye inkwenkwe-igorha yacula:
  Sivka-burka, kaurka yesiprofeto,
  Yima phambi kwam
  Njengegqabi phambi kwengca!
  Sivka-burka, kaurka yesiprofeto,
  Kakhulu, kuyimfuneko kakhulu
  Dibana nawe!
  U-Oenomaus wayithabatha kwaye watsiba kwinamba. Wayefuna ngokwenene ukuzama ukuba luhlobo luni lokutya ejike lwaba kuko idayinaso. Ngokunokwenzeka, yinto enomtsalane. Kwaye inkwenkwe-inkosana yathatha ikeyiki enetshokolethi yaza yayiphosa emlonyeni wayo.
  Kwaye waqala ukuhlafuna ngamandla, kwakukhrim kwaye kuswiti. Imnandi kakhulu.
  Abantwana bakhala ngazwi linye:
  - Ewe, makhe ndizame! Musani ukuba ngendawo oomakazi!
  UMargarita wancuma emsulwa:
  - Igama lam ndinguMakazi? Iyahlakesi!
  Kwaye intombazana yeqela yakhwaza:
  - Ndiza kukunika imizuzu elishumi ukutya! Ungadla, kodwa ngokumodareyitha!
  UDominica wabuza encumile:
  -Ngaba kufuneka ulambe ngexesha lemfazwe?
  UMargarita wanqwala intloko yakhe yegolide, umbala wedandelion yasentwasahlobo:
  - Ewe, njani! Kwaye kwakudinwa kakhulu!
  Intombazana yaqala ukucula ngelizwi layo elicacileyo ukugxininisa intlekele yemeko.
  Ithe isacula, intombazana yade yatsiba kwinamba. Kwaye waqala ukudanisa kwingca e-orenji ngeenyawo zakhe.
  Kwaye ilizwi lakhe lalivakala kwaye likhazimla:
  Singamalungu e-Komsomol, amantombazana angamaphupha,
  Malunga nekamva labantu beli lizwe lihle...
  Xa sithembekile kuMhlaba nakwiplanethi,
  Kwaye siyaliphumelela eli dabi liyingozi!
  
  Naliphi na ishishini liyaxoxwa ngoko,
  Umlilo uvutha ngamandla entliziyweni eselula...
  Mantombazana, intle nje le
  Masivule ucango kububanzi bendawo!
  
  Nabani na oyindoda usisigebenga
  Isayensi, ndiyazi, iya kumnika amandla ...
  Ndikholelwe, umnxeba wethu uhlala ufana,
  Ngoko uAbheli uyalawula, yaye uKayin usekuthinjweni!
  
  Ndifuna isivuno esikhulu ukuze sivuthwe,
  Ukuze umhlaba uchume...
  Ukuze kufike iparadesi entle nemangalisayo,
  Yaye ubuhlobo bomelele kunentsimbi!
  
  Siya koyisa indawo yangaphandle,
  Amantombazana abaleka enganxibanga zihlangu emathanjeni...
  Ngaphezu kwethu kukho ikerubhi enamaphiko egolide.
  I-Blizzard kunye nokubanda akuyi kusoyikisa!
  
  Ndikholelwe, iintshaba zethu azinakusoyisa,
  Imithambo yentsimbi kunye nedangatye entliziyweni...
  Kwaye amandla omoya, njengokuba uyibhere,
  Siza kuphakamisa ibhanile, ndiyazi!
  
  Ngubani othanda amantombazana aqaqambileyo ,
  Umhle ngomphefumlo nangomfanekiso...
  Lungisa umpu onamandla,
  Nangona umchasi wakho eyingozi!
  
  Ndiyazi ngokuqinisekileyo siya kuphumelela,
  Siyakuhlala simanyene noMama wethu...
  Emva kwayo yonke loo nto, kukho ilizwe elineenkwenkwezi phambi kwethu,
  Umntu makabe sisidalwa esomeleleyo!
  
  Ukukhanya kweLizwe likaBawo ngaphandle kwemida yalo ezukileyo -
  Iinkwenkwezi zeRuby zivutha umlilo ngaphezulu.
  URus uzigqume ngozuko olungafiyo -
  Igorha elinamandla, i-drayman, iyabetha!
  
  URowan ruby kumagqabi emerald -
  Isafire imenyezela entsimini , intyatyambo yombona...
  Ndithumela iingcinga zam kuwe, Russia -
  Ukhozi oluntlu-mbini lubhabha ngeengoma!
  
  Kumathontsi ombethe iiperile ziidayimani zamahlwantsi ekhephu;
  Yonke into ilungile kwi-Motherland enkulu!
  Umhlaba utyebile, unemithambo efana neentsiba;
  Ikhephu likhukuliswe ngumoya omtsha!
  
  Kwenye indawo yaseRashiya kukho umkhenkce, amatywina,
  IN Sihlobo , iinkamela yigolide yasentlango.
  Kushushu apha xa kugquma izaqhwithi zekhephu,
  Kuba sigcina uThixo ezintliziyweni zethu!
  
  Iivatala, iivatala kunye neebhanana ziyakhula,
  Kwaye kwenye indawo ehlotyeni ubaleka izityibilizi...
  Kaloku, unokuwafumana phi amazwe anjalo ehlabathini?
  Apho abantu bomelele kangaka emanqindini abo!
  
  ERashiya, i-feat of arms iphakanyisiwe,
  Kuyo, umntu nguMdali wekamva lakhe!
  Singalwa kakuhle ,
  Ukuze kufike isikhukula senkathazo eRashiya!
  
  Abafazi bethu bahle, wonke umntu uyazi
  Kwaye akukho madoda omeleleyo anesibindi!
  Ilizwe likaBawo, ungumzekelo weparadesi -
  UThixo omnye onguMongami nguMnini-ntsapho!
  
  Imifanekiso yamaOthodoki iya kuvunywa,
  Iphulo eliqala ijoni...
  Siza kufika ekhaya kunye nezinto eziphangiweyo,
  Ngaphandle kokuphoswa, abatoli bazixabela iintshaba zabo!
  
  Masinike uxolo kunye nolonwabo kwindalo iphela,
  Kwaye kunye noThixo siya kubavusa abafileyo!
  Ngenxa yozuko lweLizwe lethu elingenakonakala -
  Ngokuqinisekileyo siya kuphumelela, ndiyazi!
  UDominika naye wazichola-chola iingoma zakhe. Kwaye baxhentsa bonke kunye, kwaye imilenze yabo ehamba ze, ebomvu, eyomeleleyo yayishukuma kwaye ixhentsa.
  Emva koko uMargarita wavuthela isigodlo:
  - Izibane ngaphandle! Yiyo loo nto, ixesha lokutya liphelile.
  Abantwana bamakroti bashiya itafile bethandabuza. Enyanisweni, awukwazi njani ukukhupha ? Xa kukho ngokoqobo ezininzi iintlobo ezahlukeneyo cream. Kwaye imnandi kakhulu. Yaye amavumba ezi ice cream, iipastries, iikeyiki, iipretzels, nezinye izinto ezimnandi nezinomtsalane anika umdla kwaye anomtsalane.
  UDominica wakhwaza :
  - Musa ukutya kakhulu ! Ziqhelise ukumodareyitha!
  UMargarita wabhala kuTwitter:
  - Yazi wonke umntu ukuba umntu akayiyo ihagu! Kwaye kufuneka utye ngobulumko kakhulu.
  Umfana oligorha uDobrynya, naye owayesandula ukutya ishumi elinesibini leekeyiki kwaye wazithambisa ngekhrimu enemibala emininzi, wambombozela:
  - Konke oku kuyamangalisa! Kodwa kufuneka wazi ixesha lokuyeka. Ukutya kulungile, kodwa ukutya kakhulu kubi.
  Inkwenkwe inkosana u-Oenomaus yavuma:
  - Utshaba lwakho oluphambili sisisu sakho. Kodwa xa besithi - unike isidlo sakho kutshaba, oku akuthethi ukuthabatha ngokoqobo!
  UDobrynya uthe ngoncumo:
  - Kodwa emva kosuku olunzima, okanye amadabi, okanye uqeqesho, kufuneka utye kakuhle! Ngaphandle koko akuyi kubakho amandla.
  UDominica wanqwala encumile wathi:
  - Mna ngokwam ndikhetha ukunyibilikisa iprotheyini ebisini kwisidlo sangokuhlwa kwaye ndiyisele. Kuyanelisa, kwaye ebusuku izihlunu zikhula kwaye azitshisi. Ewe, i-cottage cheese kunye neentlanzi kwisidlo sakusihlwa sinempilo kakhulu. Umzimba weembaleki ufuna iiprotheyini.
  Abaphumi-mkhosi abangabantwana bakhiwe ngandlel" ithile. Kwaye baphinda baqalisa ukumatsha ukuya kwinqaba yegqwirha elibi uBastinda. Imbonakalo-mhlaba ejikelezileyo yaqhubeka ukuba luhlaza. Nangona kunjalo , okukhona incinci, umkhosi omncinci, uqhankqalaza izithende zayo ezingenanto, ezinothuli, waya, ngakumbi indalo yabuna phambi kwamehlo ethu.
  Ayesondela ebukumkanini beempuku, kwaye aba ngabanini abawonakalisayo.
  Ukuzihlaziya, abantwana-abaphumi-mkhosi baqala ukucula kwaye baqala ukunyathela iinyawo zabo ngamandla:
  I-Elfiya iyadubula njengetyholo phantsi kookumkani,
  Ayinasiphelo kwaye intle ngakumbi kunendalo yonke...
  Uloyiso luvule iakhawunti engenamda,
  Ukholo lwethu luya kuvuswa eRodnovery !
  
  Ubukhulu beLizwe likaBawo, kholwa yiloo nto
  Yanga intliziyo yakhe ethandekayo inganyukela phezulu...
  Ukuze ulonwabo lwendalo yonke lulele
  Ukuba ne-Elfia enophahla olomeleleyo!
  
  Qaphela ukuba i-Elf yethu ibhabha phambili,
  Kwaye usika amaza ngesifuba sakhe...
  Kodwa kufuneka, siza kuza ngenye indlela,
  Kwaye kuya kubakho abanye, ndikholelwe, abagwebi!
  
  Umhlaba wethu uya kuba nehlabathi elimnandi,
  Elidangazela ngokukhanya okuqaqambileyo...
  Kwaye ngaphezu kwayo yonke i-Elfrog isithixo somphefumlo,
  Obujika ubusika bube yihlobo!
  
  Ewe, ndiyazi, kunzima kuthi bafana,
  Kodwa ukhonza i -Oenomai ngokuthembeka ...
  Isikhephe sabethwa, iphini laphuka,
  Kwaye ndaweni ithile inja ekhohlakeleyo ikhonkotha ngendlela eyoyikisayo!
  
  Hayi, asiyi kunika u-Elf kumchasi ,
  Amakrele ethu arhangqwe, ndikholelwe, abukhali...
  Siza kuma siphumelele kwakhona
  Kwaye musani ukuthetha ubuvuvu, iidemon!
  
  Apha sihlanganisana kwiparade,
  Alisekho ilizwe elihle elingcwele kwindalo yonke...
  Ndikholelwe, siya kuthumela iintshaba zethu kunye esihogweni,
  Kwaye siya kuzakhela iparadesi ngokwethu, uyazi, nkqu!
  
  Akukho mntu unokusinqanda
  Singamaqhawe amakhulu ee-Elves...
  Amandla anjalo, umkhosi ongenakoyiswa,
  Kwaye masenze yonke iplanethi yonwabe ngakumbi!
  
  Masizibonakalise kwihlabathi ngobuhle,
  Masiphakamise iflegi enemibala esixhenxe phezu kweplanethi...
  Kwaye siya konwaba, ndikholelwe, kuyo yonke indawo,
  Ngapha koko, izenzo zobugorha ziyaculwa!
  
  Nceda uqaphele ukuba uxolo lwe-elf luphezulu kuyo yonke indawo,
  Kwaye iya kwanda ngokuqhubekayo...
  Kwaye abantu baya kuvuya emhlabeni,
  Kuba akukho ntloni kuBawo wethu!
  
  uSolcesus omkhulu ,
  Akusayi kubakho bumnyama kwindalo yethu...
  Kwaye ukuba umntu kunye ne-elf abakho amagwala,
  Isiphelo sakhe kukuphuma kwelanga kunye nokudala!
  Le yingoma echukumisa umphefumlo! Ingoma emnandi nemnandi.
  Nangona umhlaba ojikelezayo uye waba mandundu kakhulu - imithi evuthulukileyo , ingca enqunqiweyo, yonke into ityunyuziwe kwaye igqunywe ngamathambo eempuku.
  UMargarita wathi:
  - Ewe, ungalindeli nantoni na entle kwezi mpuku! Kwaye macala onke kukho ooziro.
  Ngoncumo olukhazimlayo nolutsha, uDominica wathi, eveze amazinyo akhe:
  - Oku, ngokuqinisekileyo, kwakulindelekile! Yonke into iye yaba yinto engekho ngqiqweni . Kodwa yintoni onokuyithabatha kwimpuku - ngaphandle kwesichumiso esivela kwilindle!
  Aphela yintsini omabini amantombazana. Emva koko iqela labantwana lilonke liye landisa inyathelo labo elinganxibanga zihlangu. Abafana ababini abaphumi-mkhosi bagxalathelana ukuya phambili yaye bejijezisa amakrele abo oku kwezixhobo zomoya.
  Kwaye ngoko i-rat yokuqala, ubungakanani be-bulldog elungileyo, yanqunyulwa ngamakhwenkwe angamaqhawe kumacala omabini. Le yayiyingxaki enkulu.
  Abantwana baye banyusa isantya sabo ngakumbi kwaye baqalisa ukubaleka. Emva koko kwavela iqela elikhulu leempuku ngaphambili. Oyena mkhulu kubo wayelingana nenkunzi yenkomo elungileyo. Intombazana engumlingisi uDominika yakhwela inamba edabini. Kwaye wayesele ekulungele ukulwa, kodwa isithonga sakhe sokuqala somlingo wabetha impuku endala.
  Kwaye yakhanyisa kwaye yajika kwisangqa esikhulu seshizi ekhethiweyo enemingxuma. Kwaye ivumba elimnandi elinjalo laphuma kuye kangangokuba iimpuku zaphazanyiswa kuhlaselo lwebutho labantwana kwaye zahlasela inkokeli yabo yangaphambili, eyaba nomdla kakhulu livumba lelona vumba limnandi kwiimpuku.
  Oku kuye kwamangalisa.
  UMargarita wathi:
  -Izakhono zakho zikhula iyure nganye! Kwaye oku, kufuneka nditsho, kupholile kakhulu !
  UDominica wanqwala intloko yakhe egolide:
  - Ndingenza okuninzi! Kwaye le yi-credo yam enkulu! Kwaye ukuba ndiyaqalisa, akukho nto iya kundinqanda.
  Intombazana yayithatha yaza yabetha elinye iqela ngombane womlingo. Kwaye kwenzeka utshintsho olongezelelweyo.
  Ishumi elinesibini leempuku zaba zikhulu, iivatala ezinemigca ezazibonakala zinomtsalane kakhulu.
  Abantwana bamakroti bacula kwikwayara:
  Iimelon, iivatala, iibhanti zengqolowa,
  Umhlaba onesisa, onempumelelo...
  Kwaye uhlala etroneni e- Elfiburg -
  Ubawo uKumkani Oenomai!
  Kwaye ke abantwana-amaqhawe ekugqibeleni balwa neempuku, kwaye masibanqumle ngaphandle kokuphazamiseka. Yaye abaphumi-mkhosi bajija amakrele abo ngamandla . Kwaye amantombazana aqala ukutola kwizaphetha. Abanye babo yayizii-elves, kwaye babenobuchule obukhulu ekudubuleni. Ngokwenene lo yayingumlo.
  Kwaye amaqela amaninzi eempuku aya edabini. Baqukuqela njengomlambo onzulu.
  IDominica yaqaphela:
  - Xa sithetha ngento embi kunye nembi, kukho ukuvakalelwa kukuba akukho mda!
  UMargarita wacula ngoncumo, nangona kunjalo , wayebuhlungu:
  Amagorha obumnyama omelele ngokwenene,
  Ububi bulawula umhlaba ngaphandle kokwazi inani...
  Kodwa nina ningoonyana bakaSathana.
  Ungawaphuli amandla kaKristu!
  UDobrynya, etsiba kwinamba, waqala ukugawula iimpuku. Wakwenza oku ngamakrele amabini ngaxeshanye, yaye ngenxa yeentshukumo ezikhawulezayo zale nkwenkwe, kwakubonakala ngathi igrinder yekofu yayisebenza. Kulapho kwaqala khona ukutshatyalaliswa.
  U-Oenomaus naye wazibandakanya edabini. Inkwenkwe yabamba impuku ngomsila ngeenzwane zayo yaza yayijula kwenye, yaphuka amathambo. Emva koko wacula:
  - Amandla am amakhulu makhulu,
  Kwaye andiyi kuzinikela kwiintshaba zam ...
  Ukususela ekubetheni kwenqindi lenkwenkwe,
  Impuku engendawo iya kuphaphazela ihlazekile!
  Ngokwenene, inkosana yenkwenkwe izibonakalisa ukuba ingumlweli ongqongqo kakhulu edabini.
  I-Dobrynya nayo inamandla, i-muscular, nangona wayesebenzisa imilenze yomfana kwaye, engakhohlwa ngamakrele . Kwaye waqala ukubonisa inqanaba elibalaseleyo lokuxhatshazwa. Indlela eyayinzima kwaye inegazi ngayo yonke into.
  Le nkwenkwana yaba ndlongondlongo yaye ithanda ukulwa, njengokuba kwakunjalo nangabanye amajoni omkhosi omncinane.
  Kwaye isithende esingenanto senkwenkwe sigqobhoza ukakayi lweempuku kanye.
  Lo ngumbulali kwaye, kwangaxeshanye, kukho uncumo emlonyeni wenkwenkwe .
  UDominica usebenzisa amandla akhe omlingo kwiinguqu ezilandelayo. Kwaye ukhuthele kakhulu.
  Igorha litsibela phezulu kwaye lijikeleza. Kwaye ngoku umlambo wamandla ubhabha kwinduku yakhe yomlingo kwakhona. Kwaye ibetha i-orc.
  Ibhere elishwabeneyo, elimdaka ngoko nangoko lijika libe yimarshmallow yetshokolethi. Inkulu kangakanani le nto ?
  UMargarita wabuza encumile:
  -Ungakwazi ukwenza i-halva?
  UDominica wanqwala intloko yakhe egolide:
  - Ewe ndiyakwazi! Yaye kuya kuba mnandi gqitha!
  Intombazana leyo yakhulula izimangaliso ezandleni zayo nasezinzwaneni zayo. Amadangatye abethe iqela leorcs. Kwaye kuqukuqela umlambo wobusi uphela... Ubusi babutyheli-orenji kwaye buvuza oku kwamaza.
  UMargarita waphendula ehleka:
  - Uyazi, ayisiyiyo le nto uyifunayo!
  UDominica wanqwala evuma.
  - Yinyani, hayi i-halva, kodwa imnandi kakhulu!
  Intombazana enomdla yaphawula:
  - I-Halva yayiyinto enqabileyo ngaphambi kwemfazwe. Kodwa babesitya ubusi nangexesha lomsebenzi.
  waphinda wakhaba ezimpukuni, wacula:
  Esona sipho silungileyo, kunjalo, bubusi,
  Inkwenkwe, ngokuqinisekileyo, iya kukuqonda oku ...
  Nokuba kancinci - ithisipuni,
  Oku sele kulungile, kulungile, vumela imbiza yonke!
  UMargarita naye wakhaba, okokuqala ngentonga yomlingo, emva koko ngeenzwane zakhe ezingenanto, eqhubeka:
  Kodwa sthandwa, le yinto engaqhelekanga kakhulu,
  Yonke into ikhona okanye ayikho...
  Kodwa sthandwa, andiyiqondi ukuba yintoni imfihlo,
  Ukuba ikhona, ngoko nangoko iphelile!
  Kodwa ukuba uthe wayidla, akusayi kubakho zinkathazo!
  UDominica wayithabatha wayijija inamba. Uncumo lwakhe lwaba lubi kakhulu, kwaye kwangaxeshanye, lonwabile. Le ntombazana yaziva yomelele. Kwaye kwaphuma iliza kwintonga yakhe yomlingo. Kwaye kwaoko isibini samawaka eempuku zajika zaba yichops emnandi kwisosi. Kwaye elinye iliza lomlingo lomlingo, kwaye iimpuku zajika zaba zitya zeentlanzi.
  Ngaphezu koko, i-side dish yabo yayibutofotofo, ineebhanana, amapayinapile nezinye iziqhamo ezimnandi kakhulu. Kwaye yonke into imnandi ngokumangalisayo kwaye iyamangalisa.
  UDominica wacula:
  Izitya ezisecaleni ziyamangalisa
  Amantombazana anomtsalane...
  Kwaye izikhanyiso ezine ziyakhanya,
  Gcoba i-orc empumlweni!
  UMargarita waphawula ngobuchule:
  -Umpheki olungileyo wenza iichops kwii-orcs kunye neempuku, kunye nezityiwayo ngelo xesha!
  Inkwenkwe uDobrynya yathatha yaza yaphosa ilitye elinzima ebunzini le goblin. Wagqobhoza ukakayi lwaphumela ngaphandle wacula:
  -Ukuba ungumntu onje ,
  Ndizakukhaba...
  Ewe, kuthekani ukuba uyi-blockhead,
  Emva koko isicwangciso esisebenzayo silungile!
  . ISAHLUKO se-11.
  Umntakwabo Dominika Dolfinova watshintsha igama lakhe. Kwaye ngoku wazibiza ngokuba upholile kakhulu - uCaligula. Nokuba kukuhlonipha umlawuli odumileyo, okanye ukuxelisa igama lenye yeedonki kwikhathuni malunga noDunno.
  Kwaye ngoku inkwenkwana yokulwa uCaligula Dolphins yagqiba ekubeni kufuneka ayokukhangela udade wabo. Kodwa ungamjonga phi umntu wakhe olahlekileyo?
  Yaza inkwenkwe yaphethukela kwincwadi enye edumileyo engomlingo. Yena, ngokuqinisekileyo, akazange athembele zonke iintlobo zeengqondo kunye nabakhafuli.
  Kodwa kutheni ungazami ukungena kwingqondo ngokwakho. Ngaphezu koko, uyise akayena mntu, kwaye unokuba namandla akhe omlingo, kunye nenqanaba elingaqhelekanga ngokupheleleyo.
  Inkwenkwe uCaligula yathatha iDolphins yahlala phantsi esofeni kwilotus position. Kwaye wazama ukugxila. Umdlali wefilimu omncinci wawela imilenze yakhe waza walungisa umqolo wakhe. Kwaye ke inkwenkwe yaziphosa kwinto ephambeneyo nenemibalabala, izama ukufumana iDominica.
  Ubukhazikhazi bomdlalo weqonga kunzima ukubuchaza. Xa, ngokukodwa, ii-elves, ii-orcs, ii-goblins zilwa ... Umboniso weengubo kunye namantombazana amaninzi kuzo zonke iintlanga kunye namanqanaba ahlukeneyo obunqunu. Umboniso mhle kwaye uyamangalisa ekuqaleni kwawo, ngakumbi xa amantombazana etshiza iinyawo ezingenanto okanye kwintlabathi eshushu okanye kwi-snowdrifts.
  Bahlasela ngokubetha ngamakrele nemikhonto kwizikrweqe zeentlobo ngeentlobo zeetanki. Kwaye izilo zetsimbi ziphendula ngeejethi zomlilo otshisayo. Ubushushu belangatye buphantsi kwaye amantombazana, ekhala, atshiswa nje kancinane, kwaye akhwaza ngokukrakra. Kwaye i-orcs ibhonga ngakumbi, kwaye ibunzi labo bang , bang, bang - i-confetti enemibala emininzi idilika kwizithonga.
  Kwaye ii-biplanes ezihonjisiweyo zibaleka zisuka phezulu, zishiya ngasemva iindebe zoololiwe abahonjisiweyo abaneentlobo ezahlukeneyo zobuhle.
  Eyona nto i-craziest, kwaye le nto inokuvuthela uphahla kwiihenjisi zayo, kukuba ihlabathi lefantasy lixutywe kunye namanani okwenene, embali, nangona kwixesha elidlulileyo.
  UStalin, ngesi sihlandlo, ngokungalindelekanga, eshiya imfihlo engeyomfuneko, wathi:
  -ILuftwaffe ifikelele kwezona ndawo ziphakamileyo kuphapho. Nokuba akunjalo
  Ukuba ubala ii-disco , i-TA-700 ibhombu, ekwazi ukuthwala ukuya kwiitoni ezingamashumi amahlanu zeebhombu, yenza imvakalelo enzulu.
  UHitler waphendula wathi:
  Kodwa i " Super Monster " enompu oyi-3200-mm, amakhulu amabini eetoni zeetyholo ze-rocket, isengumsebenzi ongenakuthelekiswa nanto wobugcisa bomkhosi.
  Emva koko uStalin wacebisa i-toast:
  - Ke masisele kwinto yokuba umlomo ufuna nabuphi na ubugcisa ngaphandle kobugcisa bomkhosi!
  Inkokeli enkulu yawo onke amaxesha nabantu yayiyonwatyiswa yiwayini etywinwe ngaphambi kokuzalwa kukaYesu Krestu, kwaye uFuhrer wehlabathi wasela incindi yeziqhamo ezingamashumi alithoba aneshumi. Bobabini oozwilakhe bajonga indlela umkhondo werokethi ebhabhela phezulu inqumla isibhakabhaka kwimonitha. Indlela yokuva ilizwi elimnandi lentombazana yaseRashiya:
  - Ukungena kwi-orbit kuphumelele.
  Kwaye intswahla yendudumo evela kuzo zonke iindawo zokuma-yenziwe! Umntu ekugqibeleni usesithubeni, kwaye oku kwenziwa ngabameli bezona ntlanga zinkulu emhlabeni - amaRashiya namaJamani.
  Isibhakabhaka siphela ukusuka elundini phayaa ukuya elundini phayaa sapeyintwa ukudanyaza kwamawakawaka eziqhushumbisi zayo yonke imibala yomnyama kunye nezigidi zemithunzi, xa, kwakubonakala ngathi, i-napalm emangalisayo isasazeke kwi-inki yendawo yasebusuku. Ngelo xesha , i-supernovae evuthayo yomntu yajika yaba yimibhalo ecacileyo - iziqubulo. Njenge: "Ilizwe likaMama kunye neNdawo", "Phambili kwiNkwenkwezi", "Umanyano lwabantu bomhlaba"!
  Ngokwenene olu luhlobo oluthile lwempambano. Kwaba ngathi kwavela ukusebenza okumangalisayo kwe-super-cosmic . Olunye uhlobo lwembali engenye, apho kwakungekho mfazwe phakathi kwe-Third Reich kunye ne-USSR, kwaye yaba yinto epholileyo kakhulu . Kodwa ngoku oku akubonakali kuhle kakhulu, ukuyibeka ngobumnene.
  Kufuneka afune udade wabo omdala. Kwaye lo ngumsebenzi oyintloko wenkwenkwana, eyayisele ineenkwenkwezi kwiifilimu ezininzi, kwaye yayibukeka kakhulu kwaye inemisipha, kunye ne-tile-like muscle relief.
  Kwaye igama elitsha elithi Caligula bekufanele ukuba litsale ingqalelo enkulu.
  Inkwenkwe yaqhubeka nokucamngca. Kwaye ngequbuliso ndabona intombazana, entle ngathi ingelosi, kwaye iinwele eziphotheneyo umbala wegqabi legolide. Wasolula isandla sakhe kulomfana wathi encumile:
  -Sineqela lemisebenzi ebalulekileyo ekufuneka siyigqibe nawe!
  Umfana uCaligula wabuza encumile:
  - Kwaye ke ndingafumana udadewethu, owanyamalala kwindawo engaziwayo?
  Intombazana yanikina iinwele zayo zegolide kwaye yaphendula ngokuzithemba:
  - Ewe, kunokwenzeka. Kodwa udade wakho ngoku uzalisekisa umesiya onzima - ukusindisa bonke abameli besini esinamandla, apho isongelo lokutshatyalaliswa lixhoma. Kwaye kunzima kakhulu.
  UCaligula Dolphins wabuza:
  - Ungubani igama lakho, kwaye ungubani?
  Intombazana yaphendula ngoncumo olumnandi:
  - NdinguMargarita Korshunova, intombazana ebandakanyekayo exhonywe ngamaNazi, kwaye ngoku ivuswe kwihlabathi elitsha. Kwaye esi sisiphelo sam, ukukhonza ukulunga nokusindisa abantu.
  Umdlali oyinkwenkwe wanqwala:
  - Ndiyakuqonda kakhulu. Ke, ngaba sikwimishini eyonwabisayo? Uhlobo olufana kwiimuvi, kodwa ngokwenene?
  UMargarita wanqwala:
  - Ewe, ngokungathi yinyani! Kodwa sinamathuba anjalo ukuba asifanele soyike.
  UCaligula weDolphins kunye novulindlela uMargarita akazange abe nexesha lokuxoxa kunye nokwamkela umboniso omangalisayo, kwaye wangena ngokwenene kwihlabathi elitsha, kwaye ekwimeko yokulwa!
  UMargarita wathi:
  - Ngoku sinomkhosi wonke. Kwaye uyayiqonda into yokuba mna nawe sinoxanduva olunjani!
  UCaligula waphendula ngokuzithemba:
  - Ewe ndiyaqonda! Kwaye ndiyathemba ukuba ndiya kuba ngumthetheli ofanelekileyo.
  Yajija inkwenkwe ikrele layo elibukhali.
  Sakhawuleza satya saza sagxalathelana ukuya kwakha amajoni. Bafanele baye eItali ngokukhawuleza kwaye babeke iintsiba zoopopu emlilweni.
  Umkhosi wasuka eVienna ukuya kwisingqi samagubu kunye nokudlalwa kwamaxilongo amakhulu. Umkhosi ohamba ngeenyawo wawungekabinalo ixesha lokusondela yaye umkhosi wamahashe wawuzulazula. Abaninzi abakhweli bamahashe abavela kumazwe ahlukeneyo bangena kwi-Tsarist yaseRashiya. Oku kwenza kube lula ukunyathela iinduli ngeempuphu ezingamashumi amawaka. Ukubaleka iCossacks kunye nokukhanya kwamahashe eTatar abaleka phambili. Inyathelo elilandelayo elihonjiswe ngokutyebileyo ibutho labantu basePoland. Ewe, amanene amahle akhangeleka ngathi ahlanganisene kumngcelele wasebukhosini. Ngapha koko, wonke umntu ufuna ukogqitha omnye ngobukhazikhazi besambatho sabo, ukusuka kwisigcina-ntloko ukuya kwiintambo. Kukwakho neeTeutonic knights kwisikrweqe. Isikrweqe sikhazimliswe ukuze sibengezele, sibe yigolide okanye sibe yisilivere. Kukwakho nabantu baseSweden abaneyunifomu ekhethekileyo, kunye neFinns. I-Mount Janissaries kunye ne-Spagi, imikhosi yama-Arabhu.
  Kwaye ezininzi iibhena kunye neeflegi zabantu ukusuka kwi-ikhweyitha ukuya kuLwandlekazi lweArctic. Kwaye zingaphi iindebe ... La ngamagunya oyisiweyo.
  Kwaye apha kusiza ama-Austrian , kunye nawo amaJamani. Savolontiya ukuze sihambe. Kwakhona, umbono wokuphanga i-Itali sisilingo esikhulu. Indalo inesisa apho kwaye kukho imali eninzi! Njengezinye izinto ezilungileyo ezinokuqokelelwa ngefotsholo.
  UCaligula the Tomboy wacula wathi:
  Umkhosi wethu womelele
  Ukhusela ihlabathi...
  Ewe, kuthekani ukuba kukho imfazwe,
  Ayikho kwicala lethu!
  Inkwenkwe yalunyathela equleni ngonyawo olungenanto. Kakade ke, wayenxibe ibhulukhwe emfutshane kuphela, kuba wayehamba ngokukhawuleza ekwimeko yokulwa kangangokuba iimpahla zakhe zaziza kungena endleleni kwaye zikrazuke.
  UMargarita wabuza umhlobo wakhe kunye nomtshabalalisi:
  - Okanye mhlawumbi uya kucula ngokwenene? Ngaphezu koko, yeyakho kanye!
  Umdlali oyinkwenkwe wanqwala ngoncumo olufana nethole lengcuka:
  - Ucinga ntoni, andikwazi?
  Kwaye uCaligula weDolphins waqala ukucula;
  Owu, lo mhlaba, ulusizi,
  Ulwandle nje lweenyembezi - ulwandle...
  Uphi umendo womphefumlo wasemini emaqanda,
  Abantu abafileyo babhomboloza baphupha ngokufika e-Eden!
  
  Iqulethe umkhenkce weentliziyo, i-crusts efriziwe,
  Nobushushu obutshisayo benkanuko yomona.
  Onjani ukuba nemfesane, oselula ngenyama.
  I-nightingale elusizi idlala ngokuzila!
  
  Njengomfinya wentwala, umoya wesiqhelo,
  Nokubola kwengcwaba ngamaxhala.
  Kodwa sinako ukuba simanyene
  Khupha abantu emgxobhozweni!
  
  Susa ububi behlabathi,
  Ukucima iziqalekiso luphawu olubi ..
  Asikwazi ukuthwala iintambo zokubandezeleka,
  UMtyholi makaguquke abe luthuli!
  
  Iplanethi iya kuyilahla ngokukhawuleza imixokelelwane yayo,
  Nangona kunjalo, ayiyi kushiya i-orbit.
  KUYA Masiphathane ngokunyanisekileyo
  Ngoko abantu baya kuvuka!
  
  Ungavuka ngaphandle koloyiko,
  Musa ukunyanzela abanye abantu...
  Ukuze i-bastard ingaqubhi ngamafutha;
  Ukuze umama wethu angagugi!
  
  Sizakusela kancinci oko,
  Iwayini enencasa kunobusi beenyosi!
  Makubekho iingxaki ngokwenyani ,
  Kodwa ilixa lokugweba alikafiki!
  
  Emva koko siya kwakha iparadesi yasezulwini,
  Bonke abantwana baya kunandipha ngonaphakade.
  Siphaphazela njengotolo lubhabha ezulwini,
  Iphupha eliqaqambileyo liyazaliseka!
  Ingoma yaphela kwaye, kunye nayo, isibini esilwa sisuka kumhlaba we-Italian Alps saya ...
  Oonokrwece babeqhushumba, yaye nemipu yanamhlanje engakumbi yayidubula. Apha yiPort Arthur, isixeko esidumileyo. Kwakukuwa kwakhe okwaphawula ukuhla kobukhosi bamaRomanov kunye ne-Autocracy yonke. Ukuba le nqaba yayimi, ngekwakungekho nguqulelo inkulu ngolo hlobo. Ubukhulu becala babesenza ingxolo encinane baze babeke phantsi iihamile neerhengqa zabo. Kodwa yayikoyiswa apha okwakhokelela kuthotho lweziganeko ezabangela iNguquko enkulu kaOktobha.
  Ngaba oku kulungile okanye kubi? Umsitho uyabiza. Izigidi zamaxhoba kunye nabafuduki, kodwa kamva, ilizwe lakhawulezisa uphuhliso lwalo.
  Kwanokuba ngeendleko eziphezulu kakhulu, abemi baseRashiya behla ngekhulu lezigidi zabantu.
  Njengoko besitsho, ukopha kumphilisa umguli.
  Kodwa ngoku kukho ithuba, emva kokuba iphinde yabamba iPort Arthur, ukubuyisela umva imbali kwaye ulandele umgca owodwa. Xa, umzekelo, i-Romanovs igcina amandla, kwaye nakwi-autocratic version. Oku, kunjalo, yintsomi yesayensi, kodwa inomdla. Ngoko, ngokwenene, yintoni elindele iRashiya ukuba inguqu ye-tsarism igcinwe ?? Ukuma, okanye ngokuchaseneyo, uloyiso?? Ngaba inkqubo yolawulo lookumkani ngokupheleleyo iya kusebenza ngakumbi kunedemokhrasi yaseNtshona? Ewe, ubudlelwane phakathi kwenkulungwane yamashumi amabini ananye eRashiya naseNtshona buye bawohloka kakhulu. Emva koko, kuye kwaba sefashonini ukukhangela iindlela ezizezinye zepalamente yaseNtshona. Umbono wavela: idemokhrasi elawulwayo. Oku kuxa ngokusesikweni kukho unyulo olukhululekileyo, kodwa eneneni iziphumo zalo zimiselwa kwangaphambili. Kodwa olu hlobo lorhulumente aluzinzanga, kwaye iqela elilawulayo, ukuze ligcine isikhundla salo, sele liyicutha idemokhrasi ngomthetho. Kwaye ke yonke into iya kulawulo lobuzwilakhe, inkcaso sele ilahlekelwe kukumelwa epalamente.
  Kwaye ke indlela yokucinezelwa kunye noloyiko iqaliswe, okanye, ngokuchaseneyo, i-revolution yenzeke, nokuba ivela phezulu, njengoko iphantsi kweGorbachev, okanye iphantsi, eyenzeka ngaphezu kwesihlandlo esinye.
  ERashiya ngexesha le-Autocracy, yonke into ilula. Ukumkani unegunya elipheleleyo: ukwenza, ukuxolela, nokuyalela. Unawona magunya aphezulu enkundla, olawulo kunye nawokuwisa umthetho. Kukho iBhunga likaRhulumente labantu abanyulwe yinkosi, abacebisa yena kuphela, kwaye kukho amagosa aphumeza ukuthanda kukakumkani.
  I-State Duma yanciphisa ubukhosi be-absolutism, ihlutha umlawuli ilungelo lokumisela imithetho, kwaye, ngokuyinxenye, ukulawula uhlahlo lwabiwo-mali. Kodwa okona kubaluleke kakhulu, yayiyiDuma eyaba yindawo yokuzalela kunye nenyoka yamayelenqe ahlukeneyo. Le yi-negative yayo!
  Enoba kuyintoni na, kwanentombi engumvukeli yayingafuni ukunceda ukumkani. UMargarita wabuza uCaligula umxhaphazi:
  - Ngoko ke ukhetho lucacile, masihlasele!
  Umfana weTerminator waphendula wathi:
  - Akukho okunye ukukhetha! Ewe siyahlasela!
  Kwaye kwaqala isiphithiphithi sokusika. Emva kokukhawuleza ngoncedo lwesakhono somlingo kwiikhilomitha ezingamakhulu amathandathu ngeyure, amakhwenkwe eekherubhi, phantse engakhange anikele ingqalelo kuqhushumbo lweegobolondo kunye nompu wompu, agqabhuka kwiintshaba zotshaba. Ngethamsanqa, imozulu nayo yayilishwa, imvula kunye nobumnyama. I-Kuropatkin ayizange ithumele abantu kwi-offensive. Kwaye wenza amalungiselelo okulwa. Ngokuchaseneyo nenkolelo eqhelekileyo , umphathiswa wezokhuselo jikelele nowayesakuba ngumphathiswa wayengesosidenge. U-Kuropatkin wazama ukunyamekela amajoni kunye nokulwa ngokwesayensi. Yiloo nto eyamenza wadana. Ukungagqibeki, ukucotha, umnqweno wokubetha ngokuqinisekileyo, isenzo ngokwethemplate - yahlutha impumelelo yedabi kunye namaJapan anesibindi. Ngoko ke, kwakungekho mfuneko yokulindela ukuhlaselwa kwe-Suvorov ngesibindi ukubamba iPort Arthur ekuhambeni. Alas, uKuropatkin waphumelela kuphela ngenxa yokuba emva kokufa kwamalungu kaNogi, amaJapan, nawo ngaphandle kokutshintsha ukubunjwa, enyuka phambili, ehlasela intloko. Kwaye ngenxa yoko, baye bakhupha iirenki zabo kwaye bahlehla.
  Kodwa ngoku iKuropatkin ibambe iigobolondo zombini kunye neyakhe.
  Oku kuthetha ukuba ungaqhuba i-artillery shelling nokuba iintsuku ezininzi, ubala ukuba kwenzeka ntoni ukuba amaJapan aphule. Kwaye oku nangona uMlawuli uNikolai wanikela umyalelo weqela ukuba ngokukhawuleza ahlasele inqaba aze aphelise imfazwe, eyayiyonakalisa i-nondyebo.
  Apha, ngokuqinisekileyo, i-Kuropatkin iphakathi kwedwala kunye nendawo enzima. Kodwa iPort Arthur yinqaba enamandla, kwaye ngoku ukuba amaJapan ahlala kuyo - zama, yithathe!
  Kodwa uMargarita noCaligula bamaDolphin, benqunqa amakrele yaye bejula iinzwane zabo ezingenanto ngemilenze yabantwana babo, kodwa bethambile okweencakuba zophephela, bahamba ecaleni kweentsika, besusa amajoni kuzo. Okokuqala, kufuneka wazi iindawo eziphakamileyo eziphakamileyo kwaye kuya kwenzeka ukuvula indlela yemikhosi ehlaselayo.
  Ngoxa wayegawula i-samurai, uMargarita wathi ngobuchule:
  - Ngokuqhelekileyo balwela ngenxa yenkqubela phambili, kodwa thina, kubonakala ngathi silwela ukuhlehla!
  UCaligula inkwenkwe yancuma:
  - Ngaba uthetha ukuba ukubuyiswa kwakhona kwale nqaba kuya kuqinisa isikhundla se-Autocracy?
  Kwaye wenza lonke uluhlu lweendlela ngamakrele. Aphathwa ngolo hlobo ke amakrele akhe.
  Kwaye iinyawo zenkwenkwe leyo zazibetha izithonga ezaphuka iintloko, iintamo, namathambo.
  UMargarita, ekhotha igazi emilebeni yakhe esasazeke kakhulu kwizithonga zakhe ezikhawulezayo ngezandla neenyawo, waqinisekisa:
  - Ubuncinane nokuba njalo! Ngapha koko, kucacile ukuba ukumkani ophumelelayo emfazweni uba ngumntu odumileyo. Ubuncinci okwethutyana. Emva koko uloyiso lukhohliwe, kwaye umntu oqhelekileyo, okanye abantu abaqhelekileyo, batsalwa kumsebenzi we-banal. - Intombazana yeqela elikhabayo elinye , yawisa amaJapan amathandathu ngaxeshanye, kwaye amabini ahlatywa yibayonet yawo evela kutyhala olunamandla, wongeze watsho. - Mhlawumbi oku kukuthomalalisa okwethutyana!
  Kwaye kwakhona wasusa isithende sakhe esingenanto, woyisa amagorha amahlanu elizwe lokuphuma kwelanga, kunye namagosa amathathu.
  Inkwenkwe engenazihlangu kwiibhulukhwe ezimfutshane, inqunqa amaJapan njengekhaphetshu, uCaligula wathi ngokusengqiqweni:
  - Emva kokunqoba, ukukhula ngokukhawuleza koqoqosho kuya kuqala eRashiya. Oku kuthetha ukuba abantu baya kuphila ngcono, kwaye iimvakalelo zenguqu ziya kuhla.
  Umphumi-mkhosi omncinci wakhaba inkanunu ngendlela yokuba amajoni angama-samurai abhabhe ejonge phantsi . Inkwenkwe ye Terminator yongeza. - Abantu badla ngokwenza uqhushululu ngenxa yendlala!
  UMargarita, etshica ithambo kukhakhayi oluqhawulwe emlonyeni wakhe, isithelo sabetha amajoni amathathu aseJapan, ngokuyinxenye wavuma:
  - Ngokwenene oku akuyonyani! Ewe, iinguqu kunye nezidubedube zidla ngokuphenjelelwa yimeko yezoqoqosho eyandayo, kodwa ... Ngapha koko, i-Decembrists ayizange ithathe amanyathelo ngenxa yobuhlwempu babo.
  Inkwenkwe engumphumi-mkhosi uCaligula, emva kokuba iqhube ibhabhathane kwaye yanqumla iintloko ezilishumi elinambini zaseJapan, yaza yavuma:
  - Injalo, hayi ngenxa yobuhlwempu! -Igorha eliselula ligawule lonke iqela labadubuli kwaye longeza. - Akusoloko luncedo ukucinga ngesisu sakho!
  UMargarita walungisa, eqhubeka nokunqunqa ngenkohlakalo, ukuze amalungu aseJapan asasazeke:
  - Ngokuchanekileyo, ukucinga ngesisu sakho akunakuze kube luncedo!
  UCaligula i-tomboy apha wavuma, enqumla i-samurai kwaye ephosa iintloko zabo kwiindlela ezahlukeneyo, nangomdla omkhulu:
  - Ulungile ikhulu ekhulwini! Akukho nto yokuchasa!
  Umlo kunye novulindlela wokwenyani, kwaye ngaphezu koko, eyona nkosazana izolileyo, yafumana esi sihloko ngeenkonzo zayo kwelinye lehlabathi lomlingo, yagquma:
  - Kwaye siya kususa amanqatha kuthi! Makube njalo - banzai !
  Ngaphandle kosizi okanye ukuyeka, uCaligula, enqunqa ngamakrele kwaye eqhekeza isiJapan ngeenyawo zakhe , wada wacula:
  Andizange ndibe lilize ukuthunyelwa kwam eRashiya,
  Zizisele ubabalo!
  Kufuphi! Kufuphi!
  Ngokufutshane - thula!
  Kwaye emva kwamazwi anjalo igazi laliphuma ngamandla ngakumbi. Kakade ke, lusizi kumaJapan. Olu hlanga lusebenza nzima kwaye luyathandeka, kodwa luwele phantsi kwelitye lokusila kwaye ngoku luya kusila ngoku. Yintoni eya kwenzeka - umgubo okanye umgubo, umbuzo wemibuzo!
  Intombazana enganxibanga zihlangu uMargarita, ihambisa izithonga ezininzi kwisibini kwaye inyuka ngokukhawuleza, isasaza izidumbu ezishwabeneyo, kwisiseko esilandelayo, yabhengeza, ihambisa unyawo lwayo kwisamurai elandelayo emhlathini, kunye ne-aphorism emangalisayo:
  -Imfazwe yinto esisiseko, ezinikele ngeengcinga eziphakamileyo!
  UCaligula, umlingisi wenkwenkwe owahamba ngokukhawuleza ngakumbi kunentombi yakhe kunye nomzimba wakhe oze kunye neethayile zezihlunu, imvula yahlamba igazi kunye namaqhekeza amathambo, waqhubeka:
  -Imfazwe iyawugqiba umzimba, kodwa ikhuthaza umoya!
  UMargarita wenza i-cascade ye-somersaults, enqumla amaJapan, kwaye wacula ibinzana elivela kwingoma ethandwayo yeminyaka yamashumi asixhenxe yenkulungwane yamashumi amabini:
  -Ukonwaba, ubabalo kunye neplastiki! Jikelele , ukuqinisa, ukukhuthaza ngamandla, phuma ebhedini kwaye wenze i-gymnastics!
  I-Caligula Dolphins, ngesithonga esisuka emlenzeni wakhe onezihlunu ukuya kwi-groin, yanyanzela umphathi-mkhosi waseJapan ukuba abhabhe emoyeni kwaye ngoko nangoko awise imipu emibini emi kwinqaba. Izilo ezingoomatshini zitshica ilothe, ngokungenangqondo, ziwa, zizibethe ezazo , zicheba iirenki. Umfana weTerminator waqubuda:
  - Uxolo, amehlo amxinwa , kodwa bendifuna ukuba ngowokuqala! Kwaye andizange nje ndifuna, kodwa ndiya kwenza!
  UMargarita, ewisa enye inqaba ngemipu eyenziwe e-USA ngonyawo olungenanto ngelixa etsiba, wathi ngokusengqiqweni:
  -Akubi ukuba ngowokuqala, ngokuqinisekileyo, kodwa akufanele bapheke iibhola ngasemva!
  Umdlali wenkwenkwe uCaligula, ephosa iprojekti ngeminwe yakhe, umgodi oqhuma phezulu waqhuma, wasasaza isamurai, wathi:
  - Lowo ubilisa iibhola ubusuku nemini akayi kuvumela ukuba adliwe ephila!
  UMargarita wagigitheka waza watsiba waza wabetha ngonyawo lwakhe olungenanto kwintsimbi yenqaba yompu. Intsimbi engenasiphene ibuyela umva, kwaye amagosa aseJapan abhabhela phezulu, amalungu awo afakwe ibhutsi evuthuluka. Ngokwenene, zazikhangeleka njengezinambuzane.
  UMargarita naye wathetha apha:
  - I-tramp inokubeka "ibhuthi" ngesithende!
  UCaligula ihooligan, naye wabetha umpu ngokutsiba kwaye ebangela ukuba wonke umntu abhabhe, wathi:
  - "Iibhutsi" musa ukubeka izihlangu kumntu ongenangqondo yokupolisha izihlangu!
  UMargarita wasabela ngokujika kwakhona waza walinqumla lonke iqela lamaJapan. Intombazana yeTerminator yabengezela apha nayo:
  - Ngokungaqhelekanga, baninzi abantu abanyanisekileyo phezulu, kodwa bambalwa phakathi kwabo abanokwenza ngaphandle kobuqili bobuqhetseba ekukhuleni kwabo komsebenzi!
  UCaligula wajikeleza njengenxeba phezulu, ewisa phantsi kwaye enqumla amaJapan, kwaye waqinisekisa ngokufanelekileyo:
  - Umntu wezopolitiko udlala ngokufanelekileyo nanini na xa umsebenzi-mgodini esihla emgodini enxibe idyasi emhlophe, kwaye injongo iyafana: ukukhupha izibonelelo zokuhlamba igama elibi!
  UMargarita waphendula kule nto, engcangcazela igazi ezinweleni zakhe:
  -Umntu wezopolitiko, ulixoki ebomini kwaye ungumhanahanisi ngezenzo, kodwa ukufa kulungile nakulo mkhohlakali!
  Inkwenkwe yeTerminator yabetha umpu waseJapan, yaphula amathambo amabini amajoni oBukhosi beLanga eliphumayo, kwaye yaphendula:
  - Ukufa kunyanisekile kuba kuhlala kuza, kodwa kunyanzelekile ekukhetheni ixesha lotyelelo!
  IPort Arthur sisixeko esikhulu, kwaye inemizila emininzi yokuzikhusela. Ngoko, ngelishwa kwaye ngethamsanqa, abalwi banexesha elaneleyo lokulwa.
  Umlo oyinkwenkwe uCaligula, wanqumla abalweli ngamakrele, wada waphosa i-ertyisi yokutshabalalisa ngonyawo lwakhe olungenanto, ekrazula i-samurai, wacula:
  - Hayi indlela endingazange ndizame ngayo, andizange ndizame! Ayinamsebenzi nokuba kukho umntu oza kulwa!
  UMargarita, enqumla enye inzala yamajoni awayesifa ngenxa yezithonga zentombazana eyayinemvukelo eyabengezela njengombane, yathi:
  - Kwaye kwinqanaba elithile, thina ngokwethu sicela ukulwa. Emva koko, vuma, Caligula, ngaba ufuna ukuya ePort Arthur?
  Intombazana encinci yathi ngokunyanisekileyo:
  - Ngokwendalo! Lo ibingowona mnqweno wam unomdla.
  UMargarita, intombazana yeqela, yaphinda yasika amaJapan okwencakuba, yagigitheka:
  - Ewe, ewe! Gcina iRussia kolona loyiso lukhubekisayo kuyo yonke imbali yewaka leminyaka yeemfazwe zelizwe lethu!
  UBoy Caligula wehlise ishumi elinesibini lamaJapan ngeejingi ezimbalwa, walungisa iqabane lakhe:
  - Ukoyiswa kakhulu, mhlawumbi, kwakukho ngexesha lemfazwe yokuqala kunye neChechnya.
  UMargarita wanqwala evumelana noku, wada wayikhawulezisa inkqubo yokunqunqa:
  - Ngokungathandabuzekiyo! Umchasi esiphulukene naye ubuthathaka kakhulu! Yayininzi gqitha loo Chechnya, yaye nesiqingatha sabo sasilwela.
  UCaligula i-tomboy wahleka, ezama ukuya phambi kweqabane lakhe kwinkqubo yokutshatyalaliswa:
  - Indlela iMoska ekhonkotha ngayo indlovu!
  UMargarita waphawula ngale nto, kwakhona evuthulula ithambo neimvuthuluka ezinegazi ezinweleni zakhe umbala wekhephu ngokusasazwa kwegolide, eqhubeka nokutshabalalisa amaJapan akhaliphileyo awayengafuni ukunikezela, ngamandla akhulayo, ngezandla neenyawo:
  - Xa umkhosi kunye nabantu bengafuni ukulwa, ngoko imimangaliso enjalo iyenzeka. Kwaye kwimfazwe yokuqala yaseChechen, nakwimfazwe yesiRashiya-yaseJapan.
  I-Caligula yeeDolphins inyanzelekile, ngelixa itshabalalisa i-samurai, ukuba ivume:
  - Ulungile! Abantu baseRashiya, ngelishwa, abafuni ukulwa namaJapan. -Kwaye umlo omncinci, eshiya yonke inkampani yamaSamurai enqunyulwe iintloko, yongeza:
  - Kodwa kumntu wethu kuye kwavela into emangalisayo, eya kusivumela ukuba siphumelele imfazwe engathandekiyo. Kukwangumfuziselo wokuba kwimfazwe engenakumkani entloko, uncedo lweekerubhi!
  UMargarita, etshica igazi emilebeni yakhe kwaye ephosa iinaliti ezinetyhefu ngeenaliti zakhe ezingenanto, ehlaba iJapan yafa, wathi:
  - Kwaye ke ukungenelela okwesithathu kwicala lethu kuyimfuneko!
  UCaligula inkwenkwe, eshiye omnye umqolo wezidumbu ezinqunyulwe zibe ngamaqhekeza, ngaphandle kokuthandabuza ngokukodwa, nangona kunjalo wabuza:
  -Uqinisekile ngale nto?
  Umphumi-mkhosi omncinci, egqibezela ukutshatyalaliswa kwamaJapan ePort Arthur, waqinisekisa ngokuncwina:
  - Elwandle, iTogo yomelele kakhulu. Kwaye luhlobo luni lomphathi, okanye umphathi womkhosi waselwandle ngokuchanekileyo uRozhdestvensky, ngelishwa waziwa kakhulu. Abantwana mhlawumbi bangcono ngakumbi kwiindlela zokusebenzisa iinqanawa!
  UCaligula, osika iSamurai ngaphandle kwenceba, unyanzelekile ukuba avumelane nezinto ezicacileyo :
  - Ewe, kunye nomntu onjengoRozhdestvensky, nokuba sele efumene abaqhubi bedabi abasixhenxe abakhelwe eArgentina, kwaye sele elungisile iinqanawa zeqela lokuqala lePasifiki eliphakanyiswe ezantsi, umntu akanakuthembela ekuphumeleleni. Ngokukodwa ukuba uyakhumbula ukuba iinqanawa zaseRashiya ezingamashumi amahlanu ananye zalwa eTsushima, kwaye enye kuphela intshabalalo yaseJapan yatshona!
  Enemincili, uMargarita wawaphula umphanda wompu, yaye ngokunye ukujiwulisa ikrele lamaJapan amane, nangenaliti ebukhali yabanye abathathu, wongezelela esithi:
  -Kwaye kubalulekile ukuba iqela lamajoni elikhaliphileyo linokubanjwa ngaphambi kokuba lifike kwisiseko yiTogo ebalekayo nedla inyama . Kulo mba, indawo ye-Rozhdestvensky Fleet inzima kakhulu.
  UCaligula the tomboy, eqalisa ngemilenze yakhe ethambileyo njengeyenkawu, elinye iqokobhe elabulala amaJapan njengesigcayiseli, lathi:
  NjengomSweden kufuphi nePoltava,
  URozhdestvensky ungene engxakini...
  Ubonakala ekhaliphile
  Enyanisweni, kuchasene noko!
  Intombazana ebandakanyekayo, iqhubeka nokukrazula utshaba ngamandla aphindwe kabini, kwaye ishiya inkitha yezidumbu, ngokusengqiqweni kunye nokubala, yaphawula:
  - Ukuba awuyikunqoba iJapan elwandle, ke i-samurai enenkani iya kulwa ixesha elide, kwaye ubuncwane besithsaba saseRashiya sele bungenanto, kwaye abantu basemngciphekweni. Kufuneka siphelise ngokukhawuleza idabi ngoloyiso oluvakalayo. Ngaphandle koko, kuya kubakho uguquko kunye nokuvela kwepalamente enokuthi ingabi yimfuneko kwaye inobungozi yaseRussia!
  UCaligula, umlingisi-inkwenkwe, wayibetha ngendololwane injengele yaseJapan kwaye yamenza ukuba ibhabhe iye phezulu, kwaye kwangaxeshanye wawisa abafana abathathu ababezigqume ubuso bezama ukuphosa isiqhushumbisi sebhombu yamandulo. Umfana weTerminator wathi:
  - Ukuba kukho ixesha elaneleyo, baya kuya phi?
  UMargarita, enqunqa amaJapan abe ngamaqhekeza kunye nenkunkuma enegazi, waphawula nge-alarm ebonakalayo:
  - Kukho ingxaki apha. Ngoku sihamba ngolu hlobo ukusuka kwinqaba ukuya kwinqaba. Kuthekani ngolwandle?
  UTomboy Caligula wahleka wakhulula intlantsi emehlweni akhe eyabetha kwindawo yokugcina izixhobo. Kwabakho ugqabhuko-dubulo olwaphosa lonke ibutho lamajoni aseJapan emoyeni.
  Umdlali oyinkwenkwe wakhwaza ngokugquma:
  - Akukho nto engcono! Ngedatha yethu, sidada kakuhle, asiyi kurhaxwa ngamakrele. Uya kuqubha ukusuka kwinqanawa yedabi ukuya kwinqanawa yedabi, ecoca iidekhi!
  UMargarita, amakrele akhe, njengencakuba ebukhali, anqumla amajoni amaninzi, anesibindi, kodwa afa ngokungenangqiqo, ephendula ngamazinyo abukhali ngakumbi:
  - Ngokuqinisekileyo uyingxilimbela yeengcinga!
  UCaligula weDolphins, ebetha amaJapan ngokungathi ngumdlalo wekhompyuter, waphendula ngokunyanisekileyo:
  - Ukuba sithatha isantya sokucinga, ke thina, enyanisweni, asinanto ilinganayo !
  Intombazana yaseTerminator yavumelana noku, yaye ukuze yoyiseke, yatyhutyha lonke iqela leesamurai.
  Kwaye ushiye ngasemva umkhondo onegazi kunye nomkhondo weenyawo zentombazana ezingenanto, ezipholileyo.
  Kwangaxeshanye wathi:
  - Kwaye isantya semizimba, esibaluleke kakhulu!
  Ngokudibeneyo, kunye nokukhawuleza ngesantya esinjalo, kufuneka ukwazi ukugcina ibhalansi kwaye ungawi. I-Caligula i-hooligan ngaphezulu okanye ngaphantsi iphumelele. Ngokubanzi, ukuthetha ngokwethiyori, i-autocracy ngaphandle komgaqo-siseko akufanele ibe khona eRashiya ngonaphakade. Umzekelo wamazwe aseNtshona aneepalamente zawo uyosulela kakhulu. Ungakhankanyi into yokuba i-oligarchs ifuna ukusebenzisa amandla abo kungekuphela nje kwezoqoqosho, kodwa nakwinkalo yezopolitiko. Kuba ngoku banobuhlobo ngakumbi okanye bunganeno kunye ne-autocracy, kwaye uloyiso olunokwenzeka kuLwandlekazi lwePasifiki kunye nokwandiswa okulandelayo eTshayina kuya komeleza obu buhlobo ixesha elide. Ngendlela, imfazwe yaseRashiya-yaseJapan nayo ibaluleke kakhulu kwimbono yexesha elide. Ukudalwa kweRashiya ephuzi kunye nokubandakanywa kweManchuria kuphela, kodwa kunye neminye imimandla yaseTshayina, kunokukhokelela kwisahlulo sokugqibela soBukhosi bezulu. Oku kuthetha ukuba i-colossus enamandla yaseTshayina kwinkulungwane yamashumi amabini ananye, ethi inamandla amakhulu kunye ne-global hegemony, ayizukwazi ukubakho njengombuso.
  Kwaye kunokwenzeka ukuba, ngaphandle kwe-Okthobha Revolution, ukuwa kwenkqubo yobukoloniyali yehlabathi akuyi kwenzeka. Umhlaba uya kuba nengqiqo kwaye ukhuseleke ngakumbi kunakwinkulungwane yamashumi amabini ananye, xa kukho amazwe angaphezu kwamakhulu amabini kwisijikelezi-langa esincinci. Endaweni yoko, kuya kuvela ii-empires ezininzi, mhlawumbi neRashiya iya kuba yeyona inamandla, okanye ininzi kakhulu.
  Akunzima kangako ukubona kwangaphambili ukuba kuya kwenzeka ntoni xa iJapan iyoyisa. Ngokunokwenzeka , iJamani, apho umkhosi waseRashiya uya kuba negunya elikhulu, awuyi kuba semngciphekweni wokubhengeza imfazwe eRashiya. Kodwa mhlawumbi uya kufuna imfazwe kwicala elinye, abethe iBelgium neFransi.
  Nangona kunjalo, i-Tsar Nicholas injalo ukuba inokuhlasela kakuhle , njengoko kwenzeka kwimbali yokwenyani, ngasemva. Ewe, ubuncinci ukuze amaJamani anobundlobongela angabi namandla kakhulu.
  Emva koko iMfazwe yeHlabathi yokuQala kwakhona. IRashiya ingaba nezahlulo zaseTshayina kunye nePacific Fleet enamandla ngaphambili, eya kuba yinto edibeneyo, kodwa ... Kwimbali yokwenyani, iJapan yalwa kwicala le-Entente, ngendlela efanayo, iLand of the Rising Sun ingabonisa. umnqweno wokuziphindezela. Kwaye ke siya kufumana umphambili wesibini empuma. Kwaye oku akukuhle kakhulu .
  Ukongeza, umntu akanakulindela ukomelezwa okubalulekileyo komkhosi waseRashiya, xa kuthelekiswa neMbali yokwenyani. Nangona, ewe, ukuchacha okukhawulezileyo kwezoqoqosho kunokuqalisa ngaphambili, hayi ngo-1909, kodwa ngo-1906, kwaye kunyuke ngakumbi. Emva koko, uloyiso lwaseRashiya lunokomeleza ukholo lwabatyalo-mali bangaphandle nabangaphandle kulawulo olulawulayo, kwaye ukunyuka kwenkunzi kuya kuba kukhulu kunokwenyani.
  Oku kuya kwandisa inkxaso-mali yomkhosi. Ngaphandle kokuba, ewe, urhulumente we-tsarist ujike wazithemba kakhulu. Xa, ngakumbi, kubonakala ngathi siya koyisa wonke umntu kwaye sibaqengqele kwi-asphalt. Ngokomgaqo, umphumo weMfazwe Yehlabathi yokuqala, kule meko, awubonakali kwaphela. Kwaye mhlawumbi ke, ukuze yonke into isonjululwe kakuhle, kuya kufuneka singenelele okwesine.
  Nangona kunokwenzeka ukuba akukho Mfazwe yeHlabathi yokuQala konke konke akubandakanywanga kumgaqo. Kule meko ... Sele kunzima ukuthetha ukuba ezinye iziganeko ziya kuphuhliswa njani. Uya kulawula ixesha elingakanani uTsar Nicholas II, yaye ngubani oza kungena ezihlangwini zakhe? U-Tsarevich Alexei uyathandabuza; usenokungahlali emdala. UMzalwan" uMikhail nabantwana bakhe? Zombini ezi kunye nezinye iinketho zinokwenzeka.
  UNicholas II unokuphila ixesha elingakanani? Kwakungekho xesha lide phakathi kwamaRomanovs, kodwa, ngokubanzi, i-tsar eyayisela kancinci kwaye ingatshayi yayinokuphila ixesha elide. Kwaye nangona wayebabalwe enobulali nentliziyo enobubele, wayengenabubele. Ngoko akunakwenzeka ukuba umlawuli akhuphe umgaqo-siseko ngaphandle koxinzelelo olugqithiseleyo. Noko ke, iindlela zikaYehova aziphengululeki. Yonke into inokwenzeka ngendlela ebingalindelekanga. Ingcuka ijika ibe yimvana, imvana ibe yingcuka!
  Kwaye ngoku bangabantwana abahle kwaye bahle ngaphandle - inkwenkwe nentombazana, abakwiminyaka ethambileyo, besusa iinqaba emva kwenqaba kunye ne-bastion emva kokumiswa. Apha, umzekelo, yintaba ephambili enegama elilula elithi Vysoka. Ukusuka apha unokubona lonke izibuko kunye neenqanawa zaseRashiya zeqela lokuqala lePasifiki ezilungiswayo, kunye nezinye izikwere kunye neendlela eziya esixekweni.
  UMargarita, egawula ngokuzithemba abantu abaninzi baseJapan abophayo, uyalela:
  - Ewe, siya kuyicoca nayo?
  Umlo oyinkwenkwe uCaligula, egqibezela isamurai yokugqibela ngamakrele akhe, waphendula ngokuphoxayo:
  - Ewe, siya kucoca kwaye sicoce kwakhona!
  Kwaye isibini sabalekela kwiindawo eziphakamileyo ngesantya sejethi yokulwa. Kufuneka sikhawuleze. Ngenyanga kaMatshi, ubusuku abude kakhulu, kwaye emini, kunye nesantya sabo, akunakwenzeka ukuba kuya kwenzeka ukuba uphephe ngokupheleleyo ukubetha kwii-muskets ezininzi, oko kukuthi, izibhamu kwaye, okona kubaluleke kakhulu, imipu. .
  Kulungile ukuba akukho matshini ozenzekelayo. Kwaye ngandlela ithile uzolile. Ilanga eliphumayo alingxamanga ukukhupha ubumnyama kwimvula kunye nenkungu yobisi ezalise yonke into.
  Iqabaka kusasa, kwaye i-ice crust ibetha phantsi kweenyawo ezinqabileyo zabafana be-Terminator, abathi, nokuba babefuna, bangayi kunxiba izihlangu zabo - babeza kukrazula. Kwaye imilenze yabo ikwasisixhobo esingekho mbi kunezona zandla zikhawulezayo. I-crust of ice crunches, kodwa ayiphazamisi konke konke ngokubhabha ukuya phezulu kunye nokuqhubeka nokutshatyalaliswa apho, kubandakanywa nenkonzo yezibhamu ezilishumi elinanye.
  Isebenza ntoni imiboko enjalo? Kodwa awukwazi ukubetha iithagethi njengabo ngemipu emikhulu, kodwa kulula kakhulu ukucoca abalindi. UMargarita, ephose ishumi elinesibini lamaJapan enzonzobileni nge-turntable enye, abhomboloza kakhulu njengoko ayewa, athi:
  - Ke umboniso uqhubeka ngendlela epholileyo ...
  Inkwenkwe yesitulo uCaligula yahleka, yaphosa ishumi elinambini lamajoni aseJapan akhaliphileyo enzonzobileni kwaye yathetha ngovuyo:
  -Kuyadikwa ...
  UMargarita wawangawangisa, ephosa intloko yakhe enqunyuliweyo kwi-arc kwiqabane lakhe:
  - Ilungile. Isebenza ngakumbi. Okanye ngaba ungathanda idabi nabakhafuli?
  amandla amakhulu awayenawo ngoku , wahlafuna iimbotyi zentsimbi njengenyoka waza waphendula wathi:
  Andizange ndale , kodwa kwinkulungwane yamashumi amabini mancinci amathuba okuba bakhubeke kubo !
  UMargarita, enqunqa elinye ishumi elinesibini laseJapan ngenxa yenyama ekrazukileyo, wagigitheka:
  - Kodwa khangela, ninja!
  Ngenene, amajoni amabini azigqubuthele isigqubuthelo eengubo ezimnyama aleqa ukuya kuhlasela lo mphumi-mkhosi. Kwaye baxhobe ngamakrele, amabini esandleni ngasinye. Kubantu, i-ninjas ihambe kakuhle. Umntu unokuva amalungiselelo angaqhelekanga kunye noqeqesho olukhohlakeleyo kwasebuntwaneni. Kodwa eneneni, yintoni enokuchaswa neekherubhi? Umahluko ngesantya phakathi kokungafiyo, abantwana abampompelwa phezulu ngoncedo lomlingo, kwaye abantu mkhulu kakhulu. Kwaye i-ninjas, nangona abalwi abaqeqeshwe kakuhle, basengabantu.
  UMargarita wawasika amabini ngaxeshanye nge-windmill ekhawulezayo, waza ke wahlawulisa owesithathu ngonyawo lwakhe olungenanto, oluyintombazana, olunobuhle, kodwa olubulalayo kwi-groin kangangokuba wabhabha ngaphezulu kweemitha ezingamashumi amahlanu ukuya phezulu kwaye wayikrazula ipali yeflegi kwinqaba. UMargarita walwa neenkwenkwezi ezazijulwe kuye yaye, eqhubeka eshukuma, wagawula ezinye ezintathu, waza owesine wambulala ngokugibisela iingwevu ezintathu ngeenzwane zakhe. I-ninja yabaleka ezimbini, kodwa eyesithathu, ibhabha kwindlela eyaphukileyo, yahlala kanye entliziyweni.
  I-tomboyish Caligula nayo yangena kulo mlo. Uyinqumle phakathi i-ninja emfusa-emfusa kwaye wakhulula uhlaselo olukhawulezayo olwasusa iintloko zamadoda azigqubutheleyo ezama ukuhlasela izibini zakhe.
  Amadoda amnyama angabonakaliyo awazange anikezele, kodwa ayecotha kakhulu ngesantya xa ethelekisa nenkwenkwe nentombazana eyikerubhi eyayiwahlasele. Babengenalo tu ithuba.
  UMargarita, kwintshukumo engenakunqandwa yesiporho esikhawulezayo, wada wacula:
  Úya kundilibala kwakamsinyane, uya kwelabafileyo njengemvula emanzi; Ezinye iingelosi ziyasikhonza, kwaye uya kungena ebhokisini kunye neDracula!
  I-ninja yawa, yanqunyulwa yaziingceba, yatshiza igazi njengeevatala ezivuthiweyo phantsi kwecleaver. Yaye abazange bayeke ukuhlasela. Kodwa ... Onke amashumi amabini anesithathu amaqhawe amakhulu awela edabini. Emva koko, isibini esihle satshintshela ekugqibezeleni izicaka ezisindileyo ngemipu...
  Inkungu yayisele iqalisile ukubhanga, laza iLanga laqalisa ukuqaqamba ngamandla. Kwaye amagorha anobukroti afudukela komnye umgca wokuzikhusela. Uhlaselo lwalungekaqalisi, yaye kwafuneka silwe ngokwethu. Nangona kunjalo, abahlaseli abazange bazive bediniwe, kodwa bafuna nje ukutya. Saphinda saqala ukutya inyama yehashe ekrwada. Ewe, akukho bantu, emva koko.
  Umfana oyiTerminator uCaligula, ephosa inaliti ngonyawo lwakhe olungenanto, egqobhoza amaJapan amaninzi ngalo, wathetha ngokuphandle:
  - Obona bukhoboka bunzima kukuba likhoboka lesisu - inkosi ayinalusini, kungakhathaliseki ukuba lilize okanye ukuzala!
  UMargarita wavumelana noku, eqhubeka egawula amaSamurai awayesarhubuluza, njengentaphane yeenkumbi, ezazintyiloza ngamaza . Phakathi kwamaJapan kwakukho abafana abancinci kakhulu, malunga neshumi elinesithandathu okanye elinesixhenxe leminyaka ubudala, kwaye kwakungemnandi ukubabulala. Kuyabonakala ukuba abasemagunyeni boMhlaba weLanga eliphumayo baye bachitha bonke oovimba babo bemfazwe. Kodwa uKuropatkin, owathi wonke umntu wamtshicela waza wamtshicela, wayesanyamekela amajoni, kwaye walahlekelwa ngaphantsi kwamaJapan. Kwaye ngenxa yoku kufuneka anikwe ikhredithi. Kwaye ngokuthe ngcembe iiyunithi zaseJapan zalwa ngcono, kwaye imikhosi emitsha, eqeqeshwe kakuhle yafika ivela kwindawo yaseYurophu yaseRussia. Kubandakanywa iirejimeni zoonogada.
  Le ntombazana yayicinga ukuba kwenzeka into efanayo kwiMfazwe Yehlabathi yesiBini. AmaJamani awoyikeka aqhubela phambili kwaye afumana impumelelo de iiyunithi zabo ze-elite zagqitywa ngokupheleleyo, okanye ziphantse zakhutshelwa ngaphandle. Emva koko, abazange bakwazi ukugcina i-Red Army.
  Enyanisweni, kufuneka kuthiwe iiyunithi zabasebenzi be-Red Army nazo zachithwa. Kwaye oku, eneneni, kwajika kwaba yingxaki.
  UMargarita wabaleka edabini esithi:
  UThixo akayi kukuyeka, ihagu ayiyi kukutya, kwaye iidragons ezimbi ziya kubanjwa!
  . ISAHLUKO se-12.
  UDominica wabuyela kwi-Dragon Academy okwethutyana. Waphinda wafunda ngokukhawuleza ama-spell aliqela, kunye namagama antsokothileyo.
  Emva koko amantombazana amathathu: i-elf, i-hobbit kunye ne-troll yasetyhini, adlala naye ekujuleni amatye omlingo phezulu.
  UDominica wababetha. Yaye amatye ayebengezela ngokuqaqambileyo yaye abengezela, njengamathontsi ombethe kwimitha yezikhanyiso ezine.
  Emva koko, intombazana ethakathayo yamnika amakhonkco amabini ngamatye ukusuka kunyawo ngalunye, ukwenzela ukuba iqhawe likwazi ukuqinisa ukupela kwakhe ngenxa yenjongo enkulu: ukugcina isini esinamandla.
  Ngoku phantse zonke iinzwane zeenyawo ezingenanto zomdlali we-actress, ngaphandle komnwe omncinci, zinezindandatho zomlingo. Yaye waba namandla ngakumbi kubugqi kunangaphambili. Oku, enyanisweni, intombazana ekwaziyo ukutshabalalisa isixeko nokwakha ibhotwe.
  Kwaye ngoko ngokukhawuleza wafunda ikhulu lee-spell, kwaye endaweni yokuphumla, wahlala phantsi kwiragi yoboya. Waziphosa kwindawo yelotus, kwaye phantse kwangoko ingqondo yakhe kunye nomphefumlo, kunye nomzimba wakhe kabini, wazifumana sele ekwindalo efanayo, kunye neqela lokulwa, nangona lincinci ngaphandle.
  Umkhosi wabantwana, okhokelwa yi-quartet of fighters, waqhubeka nokulwa neqela leempuku kwilizwe le-sorceress embi uBastinda.
  Amaqela okuqala eempuku ezidla inyama abulawa okanye anamava otshintsho.
  Emva koko kwavela amasimi apho amakhoboka angabantwana anelishwa ayesebenza khona. Babejongwe ngabaphathi beempuku ezinkulu ezilingana neehagu ezindilisekileyo. Babephethe izabhokhwe ngamanqina baza babetha amakhwenkwe namantombazana ahamba ze.
  UDominica wacaphuka:
  - Hayi indlela embi ngayo xa abantwana bebandezeleka!
  Kwaye ngomsindo wadubula imibane eliqela ngaxeshanye kwiimpuku, zajika zaba ngoomakhulu abakhulu, abagqunywe itshokolethi.
  Amakhoboka angabantwana atswina ngokumangala, aze agxalathelana ukuya kukutya okunencasa nevumba elimnandi ngolo hlobo. Kwaye masiyikrazule iziqwenga kuyo.
  UDominica wazulisa intonga yakhe yomlingo kwakhona, waphinda wenza iinguqu, eguqula iimpuku ezingcolileyo zibe zitya ezimnandi, ekhala:
  Bantwana, ziinkwenkwezi ezisesibhakabhakeni ezi;
  Iintyatyambo zikhula emadlelweni...
  Kuya kubakho uvuyo emhlabeni,
  Amaphupha amahle aya kutyatyamba!
  UMargarita, owayebandakanyekile kwiinguqu, waphawula ngokusengqiqweni:
  - Unokufudumala kwangaphakathi kunye nobubele!
  Ngequbuliso, ngathi ngujack-in-the-box, kwavela impuku enkulu efana nedayinaso. Wavula umlomo wakhwaza into engavakaliyo.
  Omabini amantombazana ngabathakathi, ukuba baya kukhulula njani umbane kunye ne-pulsars kuye, kunye neentambo zomlingo, kunye namakhonkco ezinyaweni zabo ezingenanto. Kwaye umjelo wamandla odityanisiweyo wabetha i-monster enkulu, iimitha ezingamashumi amabini anesihlanu ubude. Wawa, waza wajika ngoko nangoko ukuze abone izitya ezininzi ezahlukahlukeneyo, ezityebileyo nezahlukeneyo phezu kwetafile ende. Kwaye apha, phakathi kwezinye izinto, kwakukho iiglasi zewayini zegolide ezineentlobo ezininzi ze-ayisikrimu.
  Abantwana bekhoboka baqala ukuyeka umsebenzi macala onke kwaye bahlasele iimpuku ezithiyiweyo, kwaye bazinqumle ngamarhengqa, amagaba kunye nezinye izinto zezolimo .
  Kwaye kwabakho uburhalarhume obukhulu kubo. Aba bavukeli bada baqalisa ukucula ngehlombe;
  Nabani na osebumnyameni bobukhoboka, thabatha ikrele ngesandla sakho;
  Kwaye unganyamezeli ihlazo ...
  Utshaba lwakho aluyi kuzakhela phezu kwegazi;
  Uya kuwisa isigwebo esingonwabanga kuye!
  
  Inkwenkwe ibethwa ngosabhokhwe;
  Umxhobi umthuthumbisa ngempuku engendawo...
  Ke yena umthuthumbisi ongendawo uya kujika abe sisidumbu;
  Ungaphindi uve amantombazana ekhala!
  
  Musa ukuba likhoboka, uhlazekile eluthulini;
  Phakamisa intloko ngokukhawuleza...
  Kwaye kuya kubakho i-elfinism kude,
  Ndiyayithanda iSolntsus kunye neSpartak!
  
  Kwangathi kunokubakho ihlabathi eliqaqambileyo kwindalo yonke,
  Apho ulonwabo luya kuhlala ngonaphakade ebantwini...
  Abantwana baya kuba nesidlo khona,
  Obo bukumkani asilogazi, ngamanqindi!
  
  Siyakholelwa ukuba kuya kubakho iparadesi kwindalo iphela,
  Siza kubamba indawo ...
  Malunga noku, mfana wegorha, nesibindi,
  Ukuze kungabikho bubusuku kunye nehlazo elibi apha!
  
  Ewe, singabakhonzi, sincwina sisenkonzweni;
  Kwaye isabhokhwe esitshisayo sisibetha ezimbanjeni...
  Kodwa ndiyakholelwa ukuba siza kuzibulala zonke ii-orc-rats,
  Kuba inkokeli yabavukeli ipholile kakhulu!
  
  Ngeli lixa bakreqile bonke abafana.
  Amantombazana nawo akunye nabo ngento enye ...
  Kwaye ndiyakholelwa ukuba baya kunika i-solcenism,
  Siya kuyilahla idyokhwe ethiyiweyo!
  
  Uya kwandula ukwazi, uphondo loloyiso luya kukhala;
  Kwaye abantwana baya kuchuma ngozuko ...
  Utshintsho lusilindele kulonwabo,
  Iimviwo, ukuphumelela yonke into ngamanqaku agqibeleleyo!
  
  Siya kufezekisa ummangaliso onjalo, ndiyakholwa,
  Ukuba kuya kubakho iparadesi yokwenene yokukhanya...
  Ubuncinci kwindawo ethile igqwirha nguYudas okhohlakeleyo,
  Yintoni eqhubela amakhwenkwe eshedini!
  
  Akukho ndawo kuthi makhoboka kwilizwe labafileyo,
  Singazikhupha iidemon kwiintanda...
  Egameni leParadisi, eyingcwele yeNkosi,
  Kubo bonke abantu abakhululekileyo abonwabileyo!
  
  Kwangathi kukho uxolo kulo lonke ihlabathi le-sublunary,
  Kwangathi kubekho ulonwabo kunye nokukhanya kwelanga okungcwele ...
  Sidubula iintshaba njengakwigalari yokudubula,
  Ke ukuba phezulu kuphela hayi okwesibini phantsi!
  
  Ewe, ndikholelwe, amandla ethu akayi kutsha.
  Uya kuba yindlela yezulu eya kwindalo yonke...
  Yaye umkhosi wabavukeli uya kubhomboloza kakhulu ;
  Ukuntywilisela iimpuku ezinobutshaba!
  
  Olu luvuyo, ukonwaba,
  Ingca ikhula njenge rozi macala onke...
  Iqela lethu lamakhwenkwe
  Ngokuqinisekileyo inkangeleko yeyokhozi lwasentabeni!
  
  Uloyiso luya kuqiniseka,
  Masakhe, ndiyakholwa, inyani siyiEden...
  Lonke ulonwabo, uvuyo kuyo nayiphi na iplanethi,
  Kwaye awungobomvu , kodwa ungumnumzana ohloniphekileyo !
  Ngokwenene, lo ngumhobe wamakhoboka avusiweyo atyumza iimpuku kunye neeorcs.
  Ngeli xesha, uDominica noMargarita kwiidragoni, ngaphambi komkhosi, babhabha besiya enqabeni.
  Amagqwirha amabini, akhawulezayo nabengezela ngamakhubalo omlingo kunye nemisesane enamakhubalo ezinyaweni zawo ezingenanto. Abathi ngalo benze utshintsho olumangalisayo. Kwaye akukho nto iphosakeleyo kwinto yokuba ngoku ezinye, iimpuku ezinamaphiko eziyingozi ngakumbi zizama ukubahlasela.
  Inqwelomoya yeempuku ayiyontlekisa. Kodwa amantombazana ababetha ngamandla abo omlingo kwaye abathakathi. Kwaye endaweni yezilo, i-cotton candy ibonakala. Imnandi kakhulu kwaye inevumba elimnandi.
  Ukongeza, ezinye iinkawu ezinamaphiko zijika zibe ngamaqunube. Ivuthiwe kwaye imenyezela ngeerubhi kunye netopazi.
  Kwaye ezinye iinkawu ezinamaphiko zaba ziibhaloni.
  U-Oenomai noDobrynya nabo bangenele idabi kwiidragons. Baqalisa ukugawula oogxa babo ngamakrele, nto leyo elula nengqalileyo. Ewe, kunye needragons ngokwazo, xa zithatha kwaye zivutha umlilo. Kwaye baya kutshisa ezinamaphiko ngaphandle nakuphi na ukuzisola okanye amathandabuzo.
  U-Oenomaus waphawula, enqumla utshaba:
  - Oku, uyabona, kuya kuba yinto ehlekisayo kwaye ipholile!
  UDobrynya waphawula ngoncumo:
  - Ewe, oku akunakuchazwa ngamazwi!
  Kwaye inkwenkwana yeqhawe yakhupha inaliti ebukhali kwaye ebulalayo kutshaba. Yabetha impuku kanye esweni, yaza yangqubana nenye impuku. Kulapho kwaqala khona isiphithiphithi.
  U-Oenomaus wacula:
  Iimpuku zipholile kakhulu
  Basenokude bagawule um-oki...
  Ingqondo yakho inzima ukuyibona,
  Kwaye iiconvolutions zifana nomsonto!
  UDobrynya wavumelana noku:
  - Ewe, iimpuku ziluma zonke iintlobo zezinto ezimbi!
  UMargarita waqhwanyaza. Wakhumbula indlela inkwenkwana engu-Andreika eyabanjwa ngayo. Kwaye wayevalelwe kwigumbi elingaphantsi elibandayo eligcwele iimpuku. Zaza iimpuku zaluma iinyawo zenkwenkwe leyo, zindindisholo ngenxa yengqele. UAndreika walwa neempuku ubusuku bonke kwaye akazange alale. Kwaye kusasa wathatyathwa ukuze ancinwe, kwaye kuqala bafefa ityuwa kumanxeba emilenzeni yenkwenkwe uA. Kwakubuhlungu gqitha, yaye uAndreika waqalisa ukukhala . Baza ke bambethe ngocingo oluhlabayo.
  Kodwa le nkwenkwana yecala yaphelelwa zingqondo ngenxa yokothuka kweentlungu, kodwa ayizange ithethe nto.
  UMargarita wakwazi ukulungiselela ukubaleka kukaAndreika. Kwaye oku yayikukusebenza kwakhe. Le nkwenkwana yakwazi ukuzoyisa ezo ntlungu yaza yahamba ngemilenze ekhubazekileyo nelunyiweyo. Kwaye ngenxa yoko, kudos kuye.
  Intombazana ezinikeleyo yabetha iimpuku kwaye yacula ngomdla omkhulu:
  Umpu wam ngathi ngubhuti omdala
  Ukudubula ngokuchanekileyo, ngokuchanekileyo ...
  Ngapha koko, intombazana inompu womatshini emathunjini ayo,
  Nangona ngamanye amaxesha ubomi bufana nekheji!
  
  Ndiyintombazana engasenamandla
  Ingcuka kunye nengwe kuvavanyo olunye...
  Ke lona ilizwi asingongqatyana;
  Xa ndikunye nentanda yam, ndiyakholwa, kunye!
  
  Sendiyithathile ipasi,
  I-Iran ihlasele iintaba ...
  Woyisa amazwe amaninzi awahlukeneyo,
  Hayi, andikwazi ukuhlala ngoxolo ngasesofeni!
  
  Mhlawumbi awuyi kuyiqonda le nto,
  Kuthetha ukuthini ukulwa nabantu abanenzondelelo yempambano...
  Yibhale phantsi kwincwadi yakho yamanqaku,
  Kwaye ufunde ukulwa ngokufanelekileyo, mfo!
  
  Akukho Mama welizwe lam, ndikholelwe, nesibindi,
  Umenyezela okwerubhi eqaqambileyo...
  Nangona kukho izigidi zeedemon zamasetyana,
  Siseza kufumana indawo ezulwini!
  
  Ngamana iNkosi ingandikhusela
  elikhulu , uSomandla...
  Intombazana inenyama enamandla ,
  Uwisa icheri ngevoli echanekileyo!
  
  Akukho mntu unokundoyisa
  Ndiyintombi egama lingumkhosi!
  Ibhere iyaqubuda ezinyaweni zam;
  Kwaye iimephu ziya kukunika igolide kungekudala!
  
  Iqabaka, ibaleka inganxibanga zihlangu ekhephini,
  Ii-snowdrifts, uyazi, musa ukoyikisa intombazana ...
  Ndiya kunika umchasi wam ukucheba iinwele,
  Bandazi njengenja engwevu!
  
  Ndazalwa ekuqaleni kwentwasahlobo,
  kakhulu , ngathi yibhena...
  Umlingiswa yi-greyhound kakhulu , i-groovy,
  Kwaye idangatye elishushu litshisa entliziyweni yam!
  
  Ewe, awukwazanga ukufumana intombazana entle ngakumbi,
  Uya kunika wonke umntu uthando oluninzi ...
  Akajongeki namashumi amabini ,
  Kodwa ude abethe kakhulu!
  
  
  Ngoko, thoba intombazana,
  Kwaye wamanga iinyawo zakhe ezinganxibanga...
  Iqhawe liya kunyukela phezulu njengotolo,
  Akuyi kuba nzima kuthi ukusombulula ingxaki!
  Intombazana ethanda amaqela yacula ngomphefumlo. Zonke iimpuku ezibhabhayo zitshintshile. Abanye kwilekese yomqhaphu, abanye kwipopcorn, abanye kwioatmeal, okanye amaqamza esepha. Kwaye amanye amakhwenkwe angamagorha anqunyulwa kancinane afa, okanye iidragons zawatshisa ngomlilo. Ngokwenene ezi yayizii-muffins kunye neerosti zeechops ezimnandi, ezinenyama.
  UDobrynya wayithabatha wayijula inaliti ngeenzwane zakhe, yaza yagqobhoza iphela elinamaphiko, yalibethelela eludongeni lwamatye. Kwaye kwabonakala kupholile kwaye kupholile.
  Iphela lalayita ngequbuliso kwaza kwavela isacholo sedayimani esinomtsalane endaweni yayo.
  UDobrynya wacula:
  Kwaye xa ndabona i-barbel,
  Hayi, ewe !
  Amakhwenkwe abaleka imali yawo,
  Musa ukuthizela!
  Unyana uEnomayi waphendula wathi:
  - Wowu! Indlela eyaba ntle ngayo. Eli lilitye elinqabileyo.
  UDobrynya wancwina waza wabhonga:
  - Sinokukwenza konke, manene, kudala sihlwayela, phi?
  I-Dominica yantyiloza iphendula, yaza yajika ishumi elinesibini lamaphela anamaphiko abhabha aphuma kwinqaba eyoyikekayo yenqaba abe ngamakroza amatye anqabileyo. Kwaye indlela ekhazimla ngayo kwaye imenyezela ngokumangalisayo, njenge-icicles kwizikhanyiso ezine ezithumela imisebe yelanga.
  UMargarita waphawula ngokuhleka:
  Ndiyakholwa ukuba okulungileyo kuyaboyisa ububi!
  U-Enomai waqaphela ngoncumo:
  - Okulungileyo nokubi ziingqiqo ezihambelanayo. Nantsi impuku, nayo iyaphila, kwaye siyayinqunqa!
  UDobrynya wathi:
  - Kwaye izityalo? Imifuno kunye neziqhamo ezifanayo nazo ziyaphila, kwaye nazo ziyadliwa, kwaye lusizi!
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  -Nantso indlela okwenzeka ngayo, kwenzeka njalo,
  enye idla enye kwaoko!
  Intombazana-i-actress ngokugquma yayithatha kwaye yakhulula umlingo kwiinyawo zakhe ezingenanto. Kwaye inqaba enekhakhayi lempuku yatshintshwa. Yayihonjiswe ngegolide, yaza irose yabengezela ngeerubhi ngaphezulu.
  UMargarita waphawula ngobuchule, ekhupha amazinyo waza wathumela imisebe ebulalayo netshabalalisayo kwiinzwane zakhe ezingenanto. Kwaye umlingo wasebenza. Kwaye ibhuqiwe ukubulala kunye nokutshabalalisa, okwathi ngoko nangoko kwajika kwayila kunye nokuchuma.
  I-Orcs kunye ne-goblins zithululelwe ngaphandle kwenqaba kwakhona . Kwaye bakhwela inkitha yokwenene . Ezinye iibhere ezibhityileyo zazinxibe isikrweqe sentsimbi. Kwaye ezi zizixhobo ezibenyezelayo, ezinemikhonto namazembe.
  UDominica waphawula ngobundlongondlongo, ekhupha amazinyo akhe:
  - Ngoku le ihorde eyothusayo esele ikhwela . Ewe, ngaba siya kudibana nabo ngento ebulalayo?
  UMargarita waphawula ngoncumo olukhohlakeleyo:
  - Ewe, ngokuqinisekileyo sinokukwenza oku!
  Kwaye amantombazana angamagqwirha athatha kwaye azisa iipulsars zabo zomlingo kwiiorcs kunye neegoblins.
  Umfana uDobrynya waphawula:
  - Oku akubi, kodwa kufuneka sinike amaqhawe abantwana ithuba lokulwa .
  Kwaye, eneneni, amawakawaka abantwana abavukeli abalekela kwinqaba evela kumacala ahlukeneyo. Uninzi lwabo, ngakumbi abafana, babebhinqiswe amatyathanga. Abanye babafana basebenza, bemisa amatye ezikhumbuzo nemifanekiso eqingqiweyo kwigqwirha elinguBastinda . Eminye imifanekiso eqingqiweyo yakhula yaya kutsho kwiimitha ezilikhulu ubude, yaye yayiyinqaba enkulu kuphela phezu kwayo.
  Ababini abomeleleyo, nangona bengengawo amakhwenkwe amakhulu, iViscount kunye nePhoenix, balwa phambi kwabanye, bebeka phantsi iintonga.
  Iiorcs, nazo, zaqala ukudubula kwizaphetha. Kodwa abakhafuli bababetha kanobom. Ukuba kwakulula ukubulala iimpuku, nangona zityebile kwaye zinkulu, oku kwakuchaphazela ukuhamba kwazo. Ke ii-orcs ziya kuba ngabalweli abomeleleyo, kwaye ii-goblins zizigebenga nje.
  UPhoenix waphawula:
  - Ndalwa noKartaus . Ngoko abalweli bakhe babekhawuleza ngakumbi!
  Umdlali we-viscount wacula:
  Ndiyithanda kakhulu imfazwe
  Isilwa okomqhagi...
  Kwaye ekulweni ngesandla ngesandla,
  Ndilwela izilo ezibini!
  UPhoenix waphawula ngoncumo:
  - Ewe, ukunyaniseka, oku kuhle ! Kodwa siqhele ukubulala amarhamncwa ngamawaka.
  Kwaye ke amaqhawe amakhwenkwe abulala i-goblin. Kwaye ezinye izilo zazisele ziguqulwe ngokuyinxenye zaba iintlobo ezahlukeneyo zokutya kunye neelekese. Kodwa enye yee-goblins yavelisa i-ayisikrimu enjalo kwiglasi yewayini eqingqwe kwi-emerald.
  Kwaye ngaphezulu kukho iimfumba ze-ayisikrimu enemibala emininzi, iingceba zetshokholethi, iziqhamo ezicandiweyo, amaqunube, iipistachios njalo njalo, zinomtsalane kakhulu.
  Abantwana abangamagorha baya kukhwaza ngovuyo. Ewe, ibonakale inencasa kakhulu kwaye iqaqambisa amehlo.
  Intombazana-intombi uMargarita, ikhuphe elinye igagasi lentshabalalo kunye nokutshabalalisa, yenza i-carte blanche enobudlova kumbandela wokuguqula into embi ibe yinto ekhangayo , kwaye yakhupha:
  - Ngandlela-thile, umlingo ungcono kunenkqubo yendalo, akunjalo?
  UDominica wavuma:
  - Ewe, ngaphandle kwamathandabuzo, sidala into enhle kwaye emnandi. Kodwa kutheni kukho amawakawaka amakhoboka apha, kwaye bonke bangabantwana, kwaye akukho bantu badala?
  UMargarita waphendula encumile:
  - Impembelelo yomlingo wendawo. Yomelele kakhulu. Kwaye eneneni, kuvela ukuba kukho abantwana abancinci kuphela kweli hlabathi. Kodwa ungakhathazeki, umoya wendawo wedwa awuyi kukuguqula ube yintombazana encinci.
  UDominica wabuza emangalisiwe:
  - Kwaye kutheni?
  Intombazana yecala yaphendula:
  - Kwaye malunga nentloko yekhaphetshu!
  Uhlaselo lwee-orcs ezimbi kunye nee-goblins zaqala ukuba buthathaka. Abanye babo babulawa ngamagorha angabantwana, yaye abaninzi batshintshwa bubugqi obunamandla besibini esihle. Lo ngumlingo wokwenene, ugubungela intonga awayenayo uDunno.
  UDominica waphawula, encuma kamnandi:
  Lifikile ixesha lokugweba;
  Sayibetha i -orc emehlweni...
  Ekuphenduleni, waba njengepayi,
  Kwaye wacela izinyo!
  Kwaye ngokwenene, kwi Zonke iintlobo zokuphatha okumnandi ziguqulwa zibe zii-orcs kunye neegoblins.
  Yaye abantwana abaphumi-mkhosi bayakuvuyela oku. Kwaye iimpuku ziyatshatyalaliswa ngaphandle kweengxaki . Kodwa kwizithonga zabo, izitya ezimnandi zaqala ukubonakala kwakhona. Nezinye izinto ezimnandi nezingakholelekiyo.
  Kwaye iigundane ziguqulwa ngokukhawuleza zibe yinto eluncedo kwaye ikwazi ukudliwa.
  Intombazana ekhohlakeleyo uMargarita yadanduluka:
  - Mhlawumbi ngoku siya kungena kwinqaba ngokwayo!?
  Umdlali we-actress wathi:
  "Kwaye silindelwe silalele apho." Nangona kunjalo, sikulungele oku!
  UMargarita wancuma kwaye waphendula:
  - Ndinguvulindlela, oko kuthetha ukuba ndihlala ndilungile!
  Ngoku abantwana abangamakhoboka baqhekezile enqabeni. Iinyawo zabo ezingenanto zanyathela kwibhastile elimnyama. Ngaphakathi babesilwa ngeeorcs, iigoblins neempuku. Yaye babagawula ngokungathi banabasiki endaweni yamakrele. Kulapho kwaqala khona ukusika.
  Amakhwenkwe ayesilwa ngamakrele ngokukhethekileyo. Kwaye amantombazana ayekhetha ukudubula ngezaphetha. Ngethamsanqa, uMargarita wayekwazi ukuguqula amarhengqa namagaba abe zizaphetha zokwenene. Kwaye batola iipakethe zeentolo, bagqobhoza iimpuku.
  UDominica wabhala ngobuchule:
  -Iintolo ezibukhali zendlela yokubulala, pholani, bantwana bam.
  Ngequbuliso igqwirha elinguBastinda labhabha laphuma enqabeni. Wayekhangeleka engumfazi omalunga namashumi amathathu anesihlanu, kwaye ejikeleza okomphezulu. Iinwele zakhe zimnyama, zigobile, kwaye yena ngokwakhe ubambe iintonga ezimbini zomlingo kwizandla zakhe ezineeglavu.
  Igqwirha lalibhabha ngesithuthuthu, kwaye ezinyaweni zalo kwakukho iibhutsi ezine-spurs.
  UBastinda wayithabatha waza wabhonga:
  - Ndiyabahlonela abanamandla
  Kwaye ndikhubekisa ababuthathaka ...
  Ndingububi obukhulu
  Kuthekani ngawe, unganxibanga zihlangu?
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Umthetho wam ulula
  Ndiyaboyisa abakhohlakeleyo...
  Nabani na obuthathaka ndiya kumnceda;
  Andinakuyenza ngenye indlela!
  U-Bastinda wathabatha kwiintambo zomlingo, ngokungathi ubetha iDominica ngeepulsars. Ngoko wabetha umlozi ukuphendula. Kwaye i-pulsars ngokukhawuleza yajika yaba ngamaqebengwane kwaye yawela kwintombazana-umdlali we-actress, yamgcoba ngokupheleleyo.
  Ukuphendula, uDominica, ngomsindo, wakhulula i-pulsar enkulu kwi-wand yakhe nakwiinzwane zakhe ezingenanto.
  Yabhabha, kodwa uBastinda wakwazi ukubaleka kwaye wabethwa kukuphuma kwinqaba. Iphantse yakhanya ngoko nangoko kwaye yaqala ukuguquka. Kwaye endaweni yenqaba eyoyikekayo, kwavela ibhotwe elinobunewunewu - ngokupheleleyo kwaye kwangoko.
  UBastinda wamjonga, waqhwanyaza amehlo wabaleka. Ngokuchanekileyo, bhabha umke. Kwaye kwasala umsila ovuthayo ngasemva kwakhe.
  UDominica noMargarita babaleka emva kwakhe. Omabini amagqwirha kucaca ukuba asemva ngesantya.
  Sekunjalo, isithuthuthu esibhabhayo sikhawuleza kakhulu kuneedragons.
  Amantombazana angamagqwirha aqala ukudubula kuBastinda . Kodwa ngamanye amaxesha wayebaleka okanye azikhusele. Ngaphezu koko, isithuthuthu ngokukhawuleza sandisa umgama, simkhupha kuluhlu lokudubula ngomlingo.
  IDominica yaqaphela:
  - Ulahlekelwe lilizwe lakhe, izifundo kunye namandla. Ngoko, asiyifuni ngokwenene ngoku!
  UMargarita wathi:
  Ukuba uye weba kwaye woxutha nempuku etyheli, ngoko ke uloyiso lwethu aluyi kuba naxabiso!
  Umdlali wentombazana, ehlutha iinzwane zemilenze yakhe engenanto, ebomvu, wathi ngokuzithemba:
  - Kodwa amawaka abantwana bafumana inkululeko! Oku kukwaxabisa into!
  Intombazana enomdla yavuma:
  - Kunene! Akumangalisi ukuba sisebenze.
  Ngokwenene, iimpuku zatshintshwa zabulawa, njengoko zazinjalo ii-orcs kunye ne-goblins. Ngaloo ndlela uloyiso olukhulu lwaphunyelelwa.
  Amawaka amaninzi abantwana - amakhwenkwe namantombazana - bahlanganisana ebaleni kwaye bacula, benyathela ngeenyawo zabo:
  -Uzuko kumaqhawe! Uzuko kwabakhululi! Phantsi ngobukhoboka!
  Olu yaba lolona loyiso lukhulu kwilizwe leempuku. Kwaye zininzi izinto ezintle kunye nezomoya apha.
  UMargarita wathetha kuqala. Yena, edanisa , wayeyithatha aze acule, kwaye ingoma yakhe yayiyingoma yentombazana edlala indima:
  Thina, bantwana bentlupheko kunye nokunyamekela kwehlobo,
  Wazalelwa etyotyombeni emvuleni...
  Vumela iphupha lentombazana liculwe,
  Sakuphinda singene nini edabini elishushu!
  
  Ndigqibele ngengozi e- Elfxik ,
  Kwaye ilizwe lam likaMama, iRussia Engcwele ...
  Ngekamva lam, elingaqhelekanga ngokupheleleyo,
  Ndilwela ulonwabo nothando lwelizwe!
  
  Kwaye akusekho i-Motherland enhle yaseRashiya,
  Ngaba usenzela yilwe , kwaye ungoyiki...
  Kwaye akukho lizwe lonwabileyo kwindalo iphela,
  Usisibane sokukhanya kwendalo yonke, Rus'!
  
  ndiya kucanda emlilweni nasemanzini ngenxa yakho;
  Oovulindlela baqhele ukuphumelela...
  Siya kuhlala sikholisa abantu,
  Kuba amandla omkhosi akanamda!
  
  Masiqhubeke sihlasele ilizwe likaMama,
  Ngaphantsi kwesikhalo sokungxama okunamandla, okunomsindo...
  UHitler uya kufumana umvuzo wakhe ekupheleni,
  Siza kuwagxotha amaNazi ngaphandle kweyadi!
  
  Ilizwe likaBawo lizele ngamagorha,
  Kwaye uStalin sisigebenga esikhulu ...
  Oovulindlela bamatsha ngolwakhiwo,
  Usapho olunamandla onke, Nkosi yethu, Owu !
  
  Egameni lokukhanya nobomi obuhle,
  Siza kulwa ngenkalipho, bantwana ...
  Ngapha koko, isizukulwana siya kuhlala phantsi kobukomanisi,
  Ndikholelwe, ithemba alinakususwa kuthi!
  
  Siyalithanda ilizwe lethu, bafana,
  Sifuna ukukuphakamisa ngaphezu kwamafu...
  IFascism iya kufumana imbuyekezo eyomeleleyo,
  Kumaphayona, iinkozi ezinobukroti!
  
  Siya kuyifezekisa, ndiyakholwa, siya kuphumelela kungekudala,
  Nangona i-fascism ikhohlakele kwaye ikhohlakele ...
  Ootatomkhulu baya kuziqhenya ngathi,
  Kwaye iSvarog iya kukukhokelela edabini!
  
  Ngenxa yozuko lwelizwe lethu elinobukroti,
  INkosi uSomandla inyuke yaya emnqamlezweni...
  Asiyi kuzisola ngobomi bethu ngeRashiya,
  Makuvakale ilizwi elikhulu ezulwini!
  
  Lwela uzuko lwelizwe lethu likaMama,
  Abalweli abanyanisekileyo bayamthanda...
  Ningamathole eingcuka, aningomvundla wamagwala;
  Namaqhawe anebhongo kakhulu!
  
  Siyakwazi ukufumana inyanga kwi-vault,
  Bamba i-pike, intlanzi enkulu...
  ULenin omkhulu wenyuka inkululeko,
  Siza kusenza siphile isakhiwo!
  
  EGameni loSapho, yakha iiphiramidi,
  Neenqanawa eziya kuqwenga uphahla lwezulu...
  Kwaye uHitler , ngokuqhula, abulale abalwi ,
  USomandla wafa waza wavuka ngenxa yethu!
  
  Uyintanda, uLada okhohlakeleyo,
  UThixo omkhulu oMhlophe wazalwa nguwe...
  Kwaye kufuneka sikulwele ngenkalipho,
  Ngamana uSomandla angakunceda uphile ngonaphakade.
  
  Thanda, zukisa uThixo uYesu,
  Ungumfo waseRashiya, unathi ngonaphakade ...
  Lixesha lokuhombisa ngobuchule,
  Ngamana iminyaka ingazaliswa luvuyo ngonaphakade!
  
  Ubukhulu beRashiya yam engcwele,
  Iyakwazi ukoyisa iintshaba ...
  Nangona abafazi bakhala kukoyika.
  Sinako ukulaphula inamba!
  
  Ngenxa yozuko lwelizwe likaMama elingcwele, ndikholelwe,
  Egameni likaThixo waseRashiya uKrestu...
  Siza kwakha iicawa ezinkulu kungekudala,
  Masihambe indlela yethu kude kube sekupheleni!
  
  Uthando, ndikholelwe, aluwazi amagama angeyomfuneko,
  Akusekho ukukruquka okungeyomfuneko ukuba kubonakale kuyo...
  Makafele uKayin kwelabafileyo.
  Yaye uAbheli uya kuphinda ayicule ingoma yakhe!
  
  Apha sijikeleza eBerlin ngebugle,
  Ixilongo livakala njengentsimbi...
  Kungcono ube ligorha elithobeke kakhulu,
  Qhawula intloko yamaNazi ngezembe!
  
  Intsapho iya kuvuka, ndikholelwe, abafileyo kungekudala,
  UThixo omhlophe uya kukunika uthando ngalunye
  Kwaye sagqiba ngokucacileyo,
  Iya kuba yintoni ingunaphakade yeenguqu eziqaqambileyo!
  yadanisa ngayo, inyathela ngeenyawo zayo, ngovuyo nangochulumanco . Kwaye abanye abantwana, ababengamakhoboka, bacula kwaye badanisa, bezama ukuphakama, okanye kunoko, batsibela phezulu.
  UDobrynya, ekubeni eyinkwenkwe eyomeleleyo , wathabatha ilitye waza waliphosa phezulu. Yabhabha yaza yagqabhuka, yasasaza okomlilo wedobo kumawaka amaqhekeza anemibala emininzi.
  Umfana uvascount wathi:
  - Oku kumnandi ngokwenene!
  UDobrynya wakuchasa oku ngokugibisela ilitye kwakhona, waza uMargarita walibetha ngombane, elibangela ukuba lisasazeke laba ngamaqhekeza amaninzi anemibala emininzi nabengezela ngokuqaqambileyo:
  - Hayi! Le yinyani enjalo. Kwaye akukho nto iphakamileyo kunale nyaniso!
  Inkwenkwana yeqhawe uPhoenix ngomsindo, ibetha iinyawo zakhe ezingenanto ukuze ingca iqale ukutshaya, yakhwaza:
  -Ilocomotive yethu ibhabhela phambili-iyamisa kwi-commune!
  Asinayo enye indlela - umpu onamandla!
  Kwaye intombazana esecaleni kwabo, nayo, iya kuthi nje itsibe phezulu.
  Imeko yabo yayintle, yaye uvuyo lwaluguquguquka.
  UDominica naye wagqiba kwelokuba abonakalise ubulumko bakhe kancinci.
  Kwaye masikrole yonke imijelo yee-aphorisms zakho ezigqwesileyo, eziqheliselwe kakuhle;
  Ikhoboka linokukhululeka, isidenge sinengqondo, ihlwempu linokuba sisityebi, kodwa ukuba unenkani yedonki uya kuhlala uliesile!
  Ihlwempu asilomntu ongenamali, kodwa oyintloko egcwele i-sawdust!
  Musa ukunqwenela ukuba ngukumkani ukuba awunangqondo!
  NoShah uya kuphambana okwedonki!
  Kakade ke, ukumkani yingonyama, kodwa unobuqili obufana nempungutye, kwaye iingonyama zihluthwa ulusu!
  Musa ukugquma, kodwa hlala uthule ukuba awukafiki kwindawo yengonyama, kwaye impungutye ayizange inike isuti yayo!
  Umpolitiki ufana nempungutye kwintsomi kaKrylov, kodwa ungabi ngugwayi njengomvoti!
  Ukuba ufana nesiphunzi, ngoko baya kususa i-shavings kuwe kwiingcambu!
  Ukuze ilizwe lingabotshwa edyokhweni, kufuneka lomelele njengenkunzi yenkomo!
  Ukubhabha kuyafuneka ukwenza ilizwe libhabhe!
  Usopolitiki ulungele ukuthembisa inyanga, nje ukuba angehli kwi-drain!
  Ongayiselanga impilo yakhe usemncinci ngonaphakade!
  Iingxabano ze-Oak zisebenza kwisiphunzi!
  Usopolitiki angakukhulula ngokuzithandela ukuba usisiphunzi!
  Kodwa umntu unenzuzo enye ngaphezu kweenkawu: ngamanye amaxesha ubuncinci bempungutye yokwenene!
  Usopolitiki unamabhongo engonyama, ubuqhophololo bempungutye, kodwa iindlela zakhe zeswinish ngokupheleleyo!
  Ukuba ipolitiki ininzi kakhulu yempungutye, ngoko iba yihagu epheleleyo!
  Umpolitiki onobuqili bempungutye kunye nokubamba kwengcuka uya kwenza i-kebab kubavoti!
  Kwaye ithamsanqa lifuna umgudu, kuphela ngomsebenzi onzima wehashe onokuthi ulahle ikhola yokuzithoba!
  Kholelwa kwimpumelelo ukuba ugqitha wonke umntu!
  Usopolitiki unako ukoyisa nempungutye, kodwa akanakukhohlisa ixesha ngonaphakade!
  Umvoti udla ngokubhabha njengenyosi kwintetho enobusi yosopolitiki, kodwa ngokufuthi naye uyahlatywa!
  Usopolitiki uginya abavoti okwenyoka eginya imivundla, etsala iimpukane njengevodka kunye neVelcro eswiti!
  Ingcuka ayinakuphila ngaphandle kwenyama, kwaye umpolitiki akanakuphila ngaphandle kwenkohliso!
  Elona hashe likhawulezayo liya kuthobela lowo unolwazi oluphangaleleyo!
  Kulula kumntu wezopolitiko ukuba aziphendulele ngaphakathi kunokuba athembise into enokwenziwa!
  Nabani na omvotelayo, uya kuhlonipha isiphumo ngomzuzu wokuthula!
  Yiba ubuncinci bempungutye enobuchule ukuba awufuni ukuba yidonki ekhandiweyo!
  Musani ukubathemba abezopolitiko, kuba abavoti bangama-sandpaper ahluba iitshiphusi zemithi ye-oki!
  Ongesiso isidenge, uya kuyijika idenariyo ibe yidenariyo.
  Akukho zizalwane kwezopolitiko, kodwa kuya kubakho abo bafuna ukwabelana ngezinto eninazo njengabazalwana!
  Zininzi izinto ezimbi ebomini, kodwa eyona nto imbi kuxa ubomi bufikelela esiphelweni!
  Ukuba ufuna ukusondela kuThixo, bethelela inkawu emphefumlweni wakho emnqamlezweni!
  Indoda yavela, ukuba ayiveli kwinkawu, ngoko, nangayiphi na imeko, yayeka ukuba yinkawu!
  Ukuba unengqondo yenkawu, ngoko ke impungutye iya kukuginya njengexhoba le-boa constrictor!
  Akukho nto ingenasiphelo ngaphandle kwexesha elithathwayo ukuba abezopolitiko bafezekise oko bakuthembisayo!
  Ukuba ukhonkotha kakhulu , uya kukhala okwenja ibethiweyo!
  Musa ukuthemba umntu othetha kakhulu, kwaye umlilo obomvu unokutshisa!
  NoThixo akanako ukodlula umfazi aphakamise inkawu kwinqanaba lenkcubeko yabantu!
  Ngaphandle kothando akukho uncumo, ngaphandle kokuba yintsini yepolitiki!
  Ekubeni ehleli emafini ixesha elide, eli lungu lezobupolitika lingenamaphiko liphaphazela litshone!
  Umphefumlo omncinci uhlala uneminqweno yesigebenga!
  Umphefumlo omncinci unekratshi elikhulu!
  Umpolitiki lisela elizibhalela imithetho kwaye lithathe ilizwe njengommandla wommandla!
  Umpolitiki unooLwesihlanu abasixhenxe ngeveki, kodwa xa kuyimfuneko ukuzalisekisa isithembiso , uMgqibelo wamaYuda ufika!
  Umanyano lulungile, ukuba nje aluhlangani nosopolitiki!
  Ipolitiki sisidalwa esinje sifuna ukwenza igusha ngawe usebenzisa iindlela zeswinish!
  Iindlela ze-swinish zezopolitiko zijika abavoti babe yinqumle!
  Ngaphantsi komlawuli wehagu, ubomi abuyi kutyeba!
  Ukwenza umongameli wehagu kunamafutha kakhulu!
  Ukuba ufuna ukuba ngumongameli, wathathe amathuba akho!
  Umlawuli ojonga abavoti njengegusha yihagu eqhelekileyo!
  Thixo, oku asikokuba namandla onke kuphela, kodwa nokuvuma ukuya emnqamlezweni ngenxa yommelwane wakho!
  Umlawuli ohleli etroneni ixesha elide ubangela ukuba ilizwe lithe khunubembe!
  Inkokeli eselula ifana nehashe esandul" ukukhiwa;
  Ngeendlela zokufikelela ubuphezulu bobuThixo, uSathana ngokwakhe ungumpolitiki!
  Usopolitiki nguThixo entweni enye kuphela, ekuze nezizathu zokuba kutheni na izithembiso zakhe zonyulo zisilele kangaka!
  Usopolitiki, njengebhiya, ibanda kuphela kwaye iphezu kwetafile!
  Usopolitiki umnandi ngeentetho zakhe, kodwa incasa ekrakra evela kuzo ayifani kwaphela nebhiya!
  Elona xesha inyani iphuma emlonyeni wepolitiki kuxa ezitolika gwenxa!
  Usopolitiki, ukuze abe nguthixo omncinci, ubethelela umvoti ngokupheleleyo !
  Nokuba amandla ebhere akazukukusindisa ukuba ingqondo yakho ikwidekhi!
  Impungutye sisilwanyana esinjalo kangangokuba inokukhupha izikhumba ezintathu engonyameni!
  Usopolitiki unamandla xa umvoti wakhe ebuthathaka engqondweni!
  Yiyo loo nto umpolitiki ephuma nobusi ukuze umvoti angatshifuli kwaphela!
  Lowo unothuli entloko uya kubethwa kakhulu ngenduku!
  Um-oki yinkosi yemithi, intloko ye-oki ijika nasiphi na isiphunzi sibe yinto!
  I-oki iyamelana nokubola, intloko ye-oki izele luthuli!
  Ukuba usisiphunzi, ngoko ke ubuncinane unesibonda entlokweni yakho !
  Okungaziwayo kuyoyikisa, kodwa okwaziwayo ngamanye amaxesha kukwenza woyike!
  Ulwazi ludala ukuzithemba naxa kunzima, ukungazi , ukubhideka nokuba kulula!
  Igwala aliyoyiki, kodwa liyonqena ukuhlakulela isibindi!
  Uloyiko bubuthathaka, inkalipho ingamandla, kodwa lumka i-moron kuwe !
  Nabani na ozivumelayo ukuba akhokelwe yimpumlo usengozini yokulahleka phakathi kwemipayini emithathu!
  Ubudenge obungenasiphelo bukwenza uhambe kwizangqa, kunye nobukrelekrele bakho buphuthisiwe!
  Akukhathaliseki ukuba ubisi olusemlonyeni wakho aluzange lome, kubi ngakumbi ukuba kukho uburhalarhume ezintliziyweni zenu!
  Isonka esidliwayo senceba, ityuwa ekrakra yenguquko!
  Ubusi obuphuma emilebeni yosopolitiki batsala abo banemilebe engakhange yomiswe lubisi!
  Usopolitiki akalosela, ulisela elibeka imithetho!
  Usopolitiki uthembisa ubomi obumnandi, ugalela ubusi emilebeni yakhe, kodwa amanqina akhe ancangathi, njengempukane!
  Usopolitiki oliciko ugqobhoza kwisipaji somvoti!
  Kutheni kuthi cwaka igolide kuba ihlawulwa!
  Yintoni eyona nto inkulu ehlabathini? Intaba yezithembiso ezenziwe ngusopolitiki!
  Umpolitiki ufuna imali namandla, ulungele ukuqwenga nabani na!
  Usopolitiki, okokuqala, yimpungutye, ayisoloko iqaqambile ngenkangeleko, kodwa ihlala ishukumisa umsila wayo!
  Usopolitiki uyavuya ukuzalisa isipaji sakho ngezithembiso ezingenanto!
  Umntu wezopolitiko unyanisekile kwinto enye xa esithi - thina, ekubeni engasenayo isiqu sakhe!
  Ziziphi izinto ezingaphezulu kweeathom kwindalo iphela? Ubuso kunye neemaski zezopolitiko!
  Eyona nto yenziwa ngusopolitiki ngokuzithandela kukuchola iipokotho zabavoti!
  Usopolitiki uba nooLwezihlanu abasixhenxe ngeveki, kodwa ukumamela abavoti kusoloko kulusuku lwakhe lokuphumla!
  Ngubani oweza kuqala? Abezopolitiko, kuba badale isiphithiphithi!
  Musani ukukholelwa ekupholiseni kwamaqhude ezopolitiko, ahlala ecula ngelizwi lomnye umntu, impungutye!
  Ukuba umntu wezopolitiko uphalaza amazwi akhe njenge-nightingale, oko kuthetha ukuba impungutye yenza iphonogram yakhe!
  Kunokwenzeka ukuba umhlaza ubethe impempe entabeni kunokuba usopolitiki azalisekise isithembiso sakhe ngaphandle kokuphoxeka!
  Umntu wezopolitiko uyafana nentsomi yasebusuku, kuphela udla ngokuqwenga abathengi emini!
  Umpolitiki ufana njani nenja? Xa eqhekeze kakhulu, ngokuqinisekileyo uba mbuna kwaye unomnini!
  Abo babavotela ngeentliziyo zabo badla ngokuphelela kwizibindi zabavoti!
  Usopolitiki ufana nevodka, umvoti uya kuziva ngesibindi sakhe ukuba sitshile!
  Usopolitiki ujika ingqondo yakho, njengevodka, ngokungafaniyo nayo izele ziintsizi!
  Usopolitiki uyathanda ukwenza inkungu ngenjongo ecacileyo yokuba sisityebi!
  Umntu wezobupolitika unezithembiso ezininzi, kodwa nangakumbi uya kuzithethelela ukuba azigcinwa!
  Ipolitiki yimpungutye, kodwa ngokufuthi iba ngwevu!
  Usopolitiki ususa iitshevi kwimithi ye-oki aze awise ii-acorns njengehagu!
  Ukuba umntu wezopolitiko uthetha okwesarha, ngokuqinisekileyo uya kwenza isiphunzi kumvoti!
  Usopolitiki uyakuthanda ukuthetha ngoThixo kuba yena ngokwakhe nguSathana!
  Usopolitiki unamaqhinga njengosathana, kodwa yingelosi ekusasazeni izithembiso !
  Usopolitiki uyakuthanda ukuwela, kodwa izandla zakhe zihlala zifikelela kwisipaji sakhe!
  Ngokunikezela ngevoti yakho kwipolitiki eliciko, uzibeka esichengeni sokukhohlela igazi!
  Ngokuqhelekileyo abantu bakhetha phakathi kweekati ezifakwe kwi-poke, iingcuka ezinxibe iimpahla zegusha, kunye nempungutye eneetshizi ezibolileyo!
  Ukuba umntu wezopolitiko usifezekisile isithembiso sakhe, jonga entabeni ukuze ubone ukuba umhlaza ubetha umlozi kuyo!
  Kulula ukuxhoma i-kolobok kunokunyanzela umpolitiki ukuba azalisekise isithembiso sakhe !
  Usopolitiki akaguquguquki kwinto enye kuphela - ukukhangela izibonelelo zepokotho yakhe!
  Umntu wezopolitiko utshintsha abahlobo bakhe njengeeglavu, kuphela oku kwenza izandla zakhe zibe mdaka ngakumbi!
  Ipolitiki sisilwanyana esenza ixhama ngomvoti!
  Usopolitiki, ukuba asiyongcuka eyambethe ufele lwegusha, yinkunzi yegusha yomfuziselo!
  Ipolitiki engeyompungutye yinkunzi yegusha okanye ixhama!
  Umntu wezopolitiko unokuthembisa iintaba, kodwa emva koko ususa inkunkuma!
  Sukungxama ukuvotela umqhagi, uya kukukhaba ufe!
  Uzwilakhe, le yimpungutye ekwitrone yengonyama engqongwe ziinkunzi zeegusha!
  Ukuba awufuni ukujika ube yinyamakazi, yiba yimpungutye encinci ngokwakho!
  Lowo ungabali amagwababa ngelize uyaluphumelela unyulo!
  Ungavota ngentliziyo yakho, kodwa ophumeleleyo uya kuphumelela ngeengqondo zakho!
  
  Ipolitiki yimpungutye ekhetha itshizi eluhlaza, njengombala wedola, kwabo babala amagwababa!
  Umfazi akayiyo i-mitten, ngokukhawuleza ukuba utshintshe iiglavu, ngokuqinisekileyo uya kujika ube yi-scumbag evela kwi-adventures sultry!
  Amakhwenkwe ahlakaniphileyo afumana izinto ezininzi ngakumbi kunamadoda amadala emiyalelo!
  Ebutsheni kukho umlilo entliziyweni, ukufunyanwa entloko, kwaye umphumo uloyiso!
  Indlela eya empumelelweni ayisoloko ithe tye, kodwa ayiwunyamezeli umva ogobileyo ekungeniseni!
  Usopolitiki uyagoba ukuze aphakamise impumlo yakhe phezulu!
  Usopolitiki uyaqubuda ukuba agobe umvoti!
  Umpolitiki ulungele ukugrumba impumlo yakhe emhlabeni ukuze angcwabe uxanduva lwakhe kubavoti!
  Yonke into engenakwenzeka inokwenzeka kwihlabathi lethu, kwaye ndikholelwe, ukuhlala kunzima kakhulu, njengokungathi kwigalari yokudubula!
  Idonki enengxowa yegolide ilungile, ingenako ukugqobhoza udonga olunqatyisiweyo, Ngaphezu kwenkunzi yegusha enenkunzi yegusha?
  Usopolitiki onomlomo wegolide ujika abavoti babe ziidonki ezineengxowa zegolide zeminikelo!
  Ngubani elona rhamncwa linamandla? Ewe, idonki ithwele ingxowa yegolide! Umpungutye uyawuthanda umbala otyheli wongcatshi kunye neenkozo zegolide zeminikelo!
  Abezobupolitika badla ngokuwangawangisa iiflegi ezibomvu ngenxa yombala otyheli weengqekembe zemali abazithabatha kwiipokotho zabavoti bengaphoswanga!
  Iintetho ezichulumancisayo zoosopolitiki abavuthuzayo ziphalaza iinyembezi ezikrakra zoomama abangoonyana babo batshabalalayo ekubulaweni kwabantu!
  Umntu othembisa ngeentaba zegolide akanaxabiso lepeni yobhedu!
  . ISAHLUKO se-13.
  UCaligula Delfinov unomsebenzi wakhe. Kufuneka ufumane udade wenu omdala nangaliphi na ixabiso. Kwaye wena ngokwakho, okwangoku, uthuthelwe kwihlabathi elihambelanayo, apho udale owakho owahlukileyo kwaye, kwangaxeshanye, iimishini ezipholileyo nezikhethekileyo.
  UMargarita noCaligula bachukumise izithende zabo ezingenanto, ezingqukuva kwaye bagquma:
  -Umsila ngomsila,
  Iliso ngeliso!
  Hayi Barbos -
  Fantomas !
  Ngoku abafana basasazwa kumacala ahlukeneyo ukuze bagqibezele ngokukhawuleza ukugaya kweerenki ezigubungela iindlela eziya ePort Arthur, umkhosi weLizwe leLanga eliphumayo. Abantwana beTerminator bashukuma okwezikeyi zombane kwingca ethambileyo, betshabalalisa ngokungenalusini amaJapan.
  U-Kuropatkin wayesathandabuza ngomyalelo wokuqalisa ukuhlaselwa, nangona eNtabeni ePhakamileyo isibini sokulwa sifake i-Tricolor tricolor , amaqhawe omntwana avele apeyintile ikhadibhodi enkulu, kwaye ngoku ibonakala ngokucacileyo emini. Kodwa owayesakuba ngumphathiswa wezokhuselo wayesathandabuza. Nangona , ngelo xesha, uKuropatkin wayengelogwala. Ngexesha lemfazwe ka-1877-1878 wabonisa inkalipho engaqhelekanga.
  Ewe, kunye nokuphucula ubomi bamajoni aqhelekileyo, njengoMphathiswa wezoKhuselo wenza kakhulu, kwaye akazange abanjwe ebusela. Nangona impumelelo yokulwa yomkhosi ayizange inyuke kakhulu phantsi kwakhe. Kodwa akazange abe nokuzimisela kukaSuvorov, okanye i-adventurism. U-Alexander Suvorov walwa ngokukhalipha kakhulu, ehlala elungelelanisa kwinqanaba lokutshatyalaliswa ngokupheleleyo. Nangona kunjalo, intuition enikwe yindalo kunye nethamsanqa emangalisayo yenza ukuba kube lula ukuqikelela amanyathelo okuziphindezela kotshaba, indlela asabela ngayo kunye nokuphumelela uloyiso. Oku kukwisitayile sikaTal, owenza amadini angachanekanga, ebeka umngcipheko wokoyiswa, kodwa kwiimeko ezininzi waphumelela ... Kodwa abona badlali babalaseleyo bechess emhlabeni babona ngeTal.
  Owokuqala owamnika i-grinder yenyama kunye nokutshatyalaliswa nguMikhail Botvinnik. Le ntshatsheli ibikwazi ukwenza inkqubo kwaye iphawule amanqaku abuthathaka otshaba.
  Kwaye inkwenkwezi yengqondi uTal yaba luzizi.
  Mhlawumbi, u-Suvorov, ukuba wayehlala ixesha elide kwaye ukuba kwenzeka ukuba alwe noNapoleon, wayeya kubethwa. Kodwa umkhosi waseTurkey, apho u-Alexander Vasilyevich walwa khona, wayesemva kakhulu kuzo zonke iimbono, kwaye abalawuli abamiselwanga ngokweempawu zabo zobunkokeli.
  Kwaye ngexesha lemfazwe namaFrentshi, amachibi okubheqa ayenomyalelo omncinci kakhulu kunye nokujongelwa phantsi okugqithisileyo komkhosi webhere yaseRussia.
  Ngakolunye uhlangothi, uKuropatkin wayesaba ukuhlasela, ekhetha ukuhlala kwindawo ekhuselayo. Ukubala kucacile ukuba utshaba luya kuzityumza ngokuchasene nee-redoubts. Kwaba kunye nomphathi onjalo ukuba imfazwe yaphela.
  Kwaye intombazana uMargarita kunye noCaligula Dolphins beza phantsi komlilo ... Baye bagcinwa , nangona kunjalo, ngokukhawuleza, xa amaqhawe angenakufa aqhuma kwii-bastions kwaye sele egaya wonke umntu ngaphakathi, phantse ulusu olungenakungena kwaye , ngokuqinisekileyo, amandla okubuyisela phantse. ngoko nangoko.
  UDolfinov Omnci. , egawula enye injengele yaseJapan, wagquma ibinzana elithi "Highlander," ngoxa egalela iinaliti ezinetyhefu ngeenyawo zakhe kwaye etshica igazi:
  - Kufuneka kubekho omnye kuphela oseleyo!
  Yaye amakrele akhe, njengombane, aphethe ilitye lokusila elikhethekileyo. Ngokuchanekileyo, ikhulu leendlela zokusila ngokusika iintshaba ngomzuzu weqela leemfazwe.
  I-samurai yawa kwizithonga, kwaye iinyawo ezingenanto zenkwenkwe ye-terminator zashiya ngasemva iipateni zokutsiba kunye nokujija.
  Intombazana entle yeqela elinguMargarita, ngelixa icoca enye inqaba yekonkrithi eyomeleziweyo, yavuthela iimbumbulu, ibangela amawaka emipu enamandla ukuba ibhabhe emoyeni. Ukulandela umhlobo wakhe, umculi oyinkwenkwe uCaligula waphinda wenza okufanayo.
  UMargarita, ephosa isiqhushumbisi ngonyawo lwakhe olungenanto, olunentombazana umgama omde, uvunyiwe:
  - Wenza kakuhle, nkwenkwana !
  Umphumi-mkhosi ongenakoyiswa, ekwaphosa isipho sokubulala ngokukhawuleza okukhulu, enqumla i-samurai, waphendula wathi:
  -Kungcono ukufunda kunokufunda kwakhona!
  Uqhushumbo olunamandla lwee-bastion aluzange luphawuleke kuluhlu lomkhosi waseRashiya. ULieutenant General Zeleny uxele ku-Adjutant General Kuropatkin:
  -Obekekileyo. Ngokwedatha yethu, idabi beligquba kwinqaba yotshaba ixesha elide, kwaye, ngokuqinisekileyo, iibhodi ezininzi ziye zaqhuma!
  U-Kuropatkin waphendula ngokukhawuleza:
  - Zolile, uzolile nje!
  Ewe, kanye njengoCarleson, ophahla lwakhe lwavuthuzelwa ziihenjisi. Nangona imeko ifuna nje amanyathelo aqatha. Jikelele uZeleny kunye noKondratenko bagxininisa:
  - Kufuneka sibethe ngokukhawuleza!
  UKuropatkin wajonga iiglasi zakhe kuzo zombini iinjengele. Uhlaza usemncinci, kodwa ujongeka mncinci kuneminyaka yakhe, ngokukhawuleza, unamandla. U-Kondratenko ngumzalwana weqhawe lasePort Arthur, naye ovela kwisizukulwana esincinci seenkokheli ezikwaziyo. Kakade ke, ookhetshe bayakulangazelela ukulwa. Ngaphezu koko, kukho umyalelo weqela elivela kuMlawuli kunye noMlawuli we-All Rus, uNicholas II, ukuba ahlasele ngokukhawuleza isixeko se-citadel. Kwaye akukho ngqondo yokuba unondyebo wasebukhosini akakwazi ukumelana nomthwalo wemfazwe enzima ixesha elide.
  Nangona kunjalo, ukuba awuyazi i-ford, ungangeni emanzini! Kufuneka sifumanise ukuba yintoni kwaye phi na ukuba ngubani ohlaselayo.
  UKropatkin wabuza uKondratenko:
  - Zeziphi iiyunithi zaseJapan ezenze ukudubula?
  I-general yatsho ngokucacileyo:
  - I-scouts ibika ukuba izithunywa zezulu ziye zabonakala - umfana omhle kunye nentombazana eneenwele zegolide, ezihamba ngesantya esimangalisayo, kwaye xa zinqunyulwa zingabonakali.
  U-Kuropatkin wazinqumla kathathu ngesantya esiphezulu waza wambombozela:
  - Ngoko kuvela ukuba ezi iingelosi kwakhona?
  UNjengele uZeleny wanyathela isithende sakhe phantsi:
  - Ewe kanye! Ikhulu lasezulwini!
  UKuropatkin wade wabetha umlozi:
  - Wowu! INkosi ayilahli iRashiya!
  U-Kondratenko wathi ngokufundisa:
  -Kufuneka sihlasele utshaba ngoko nangoko, Field Marshal! Okanye thina ngokwethu siya kuhlasela!
  U-Kuropatkin wathi ngokukhawuleza:
  - Hayi, manene. Ndinika imiyalelo. Ekubeni uThixo egqibe ekubeni asincede, ngoko kusisono ukubeka amajoni kwisisi senyama!
  U-Kondratenko uphawule ngokusengqiqweni:
  - NakwaSirayeli, uThixo uSomandla wayalela ukuba amaYuda nawo alwe, angamkeli yonke into ngelize nangaphandle komlo.
  I-marshal yasendle evela kumgxobhozo, ingcali yokulinda-nokubona amaqhinga, uphendule koku:
  - Kodwa umpostile uPawulos wathi ukukhonza uThixo akufuni zandla zomntu!
  Sele uGeneral Zeleny wavutha:
  - Kutheni ke wena, obekekileyo, uhlala uzinqumla, ngakumbi xa iigobolondo ziqhuma kufutshane!
  UKuropatkin wayesele eqala ukucaphuka:
  - Kodwa ngenxa yokuba yonke into yenzeka ngokuthanda kukaThixo. Ngoko masenze inkonzo yomthandazo kuqala. Ukuba niyadelela, niya kubanjwa nobabini!
  Lilonke, umbono wokubamba inkonzo yomthandazo ujonge umdla. Vumela iikherubhi zithathele wonke umntu irap.
  I-Caligula i-tomboy kunye nentombazana ye-partisan uMargarita sele idiniwe, kwaye uninzi lomsebenzi sele lugqityiwe. Ke kutheni ungakhe uhlaziyeke elwandle, kwaye wenze isanti ngokucokisekileyo kwiqela leqela laseTogo . Emva kwayo yonke loo nto, unokuvula umlilo, kubandakanywa nemipu yee-intshi ezilishumi elinambini. Kwaye lo ngumgangatho weemilimitha ezingama-306, ezinokubangela ilahleko enkulu kwimikhosi ehlaselayo.
  Enyanisweni, amaJapan, kule meko, kuya kufuneka aqhume ngokungaboniyo, ngaphesheya komda. Kwaye baya kukwazi ukubetha ngomlilo othe ngqo kuphela xa idabi lingena kwimida yesixeko.
  Eyona nto kujoliswe kuyo ziinqanawa zokulwa ezine ezinemipu ene-intshi ezilishumi elinambini ebhodini.
  Intombazana yeqela, yasika amaJapan ngamakrele ayo okubulala kwaye yahlutha iitshiphu zamathambo abambekileyo, yacebisa:
  - Mhlawumbi sinokukhupha amathuba ethu kancinci? T. uphakamile ekulweni kompu ngaphezu kwessquadron ye-Rozhdestvensky, malunga ne-1.8 ukuya ku-1. Ngale ndlela siya kulinganisa kancinane ukulingana kwamandla.
  UCaligula weDolphins, enqumla isamurai yokugqibela, wabuza umlo uMargarita:
  - Ngaba siza kuqala nge-flagship?
  Intombazana yeqela , iphosa igobolondo ngeenzwane zayo ezingenanto kwaye yakrazula ishumi elinesibini lamaJapan, ishiya iingceba ezikrazukileyo, yachasa:
  - Abaqali ngeyona nto imnandi! Ngethamsanqa, akukho mfuneko yokujonga iqela lamajoni. Makhe sicofe kwiiarmadillos ezimbini zokuqala.
  UCaligula i-tomboy wahleka, waphosa isiqhushumbisi ngesithende sakhe esingenanto, wakhomba ikrele lakhe elinegazi kwinqanawa yaseNutili , ngovuyo wathi:
  - Kwaye lo ngowam!
  UMargarita, waphinda wabulala amaJapan, wacebisa iqabane lakhe:
  - Kodwa makhe silale emanzini isiqingatha seyure ukuze silulame.
  Ewe, ukuphumla akuyi kuba buhlungu. Kodwa uCaligula Dolphins akazange achithe naliphi na ixesha ngexesha lokunqumama okufutshane. Ngokukodwa, sakwazi ukuqwalasela into ebangel" umdla.
  Amayelenqe ahlanganisana kwigumbi elingaphantsi. Isibane sombane phantsi kwesilingi senza izithunzi ezoyikekayo. Intloko edumileyo yempandla kaLenin ikhanya kancinane, ecaleni kwe-shaggy Koba , eyaziwa ngakumbi kwihlabathi njengoStalin, ngoko igosa lomkhosi wasemanzini linxibe iyunifomu ecocekileyo, ngelixa uLieutenant Schmit omncinci owaziwayo, enentshebe edandy, uBukharin.
  UTrotsky akanelanga kwintlanganiso epheleleyo, kodwa okwangoku yena noLenin baxabana. Kwaye ke, abona bantu banempembelelo yamaBolshevik bahlanganisana, belungele ukwenza uvukelo-mbuso, okanye ubhukuqo-mbuso, nokuba yintoni na, ukuze bafumane amandla.
  ULenin uthathe umgangatho kuqala:
  -Kubaluleke kakhulu , maqabane, ukuthintela uloyiso lwe-Autocracy kwimfazwe yayo yama-imperiyali engenabulungisa neJapan nangaliphi na ixabiso. Unobangela wenguqu ufuna oku!
  U-Timid uyaphendula.
  UBukharin, eqhwaba izandla zakhe kwaye eshukumisa iindevu ezimnyama ezihombisa ubuso bakhe obuncinci, waqinisekisa:
  - Ewe, akufuneki sinike i-autocracy ithuba elincinane. Oku kunokuvumba njengobuqhophololo, kodwa ndiza kuthi, uMikado ngoyena ulungileyo kunye nomhlobo oyintloko weBolsheviks kunye ne-communism yehlabathi!
  UKoba Joseph wathetha enomsindo:
  - Itshiwo kakuhle! Nangona oku kunganuki njengokungcatsha, sele kukungcatsha ngokwako!
  ULenin, owathi emva koko wahamba ngegama elingu-Karpov, wathetha ngentsini:
  - Ngenxa yenguqu yehlabathi, ngamanye amaxesha kufuneka uncame. Kubandakanya ukuncama inxalenye yesazela sakho kunye nomphefumlo wakho. - Ulyanov wakhupha, wakhulula intloko, ibhotile yebhiya yaseJamani. Ukuze uthethe, kufuneka uhlaziye umqala wakho. Ukhe warhabula nje kancinci waphinda waqhubeka. - Ngaba ucinga ukuba mna ngokwam ndiyakuvuyela ukunqwenela ububi kunye nokoyiswa kwelizwe lam? Nangona kunjalo, ndiya kuthetha ngokuphandle, uguquko lunokwenzeka kuphela ukuba ulawulo lwe-Autocracy lubuthathaka kakhulu. Yaye yintoni enokulwenza buthathaka ulawulo lwe-Autocracy ngaphezu kokoyiswa emfazweni?
  Wanqwala intloko evuma:
  - Akukho nto ... Ngamanye amaxesha eyona njongo iphakamileyo ifuna imibingelelo, kunye nemibingelelo eninzi!
  ULenin waqhubeka nefilosofi yakhe:
  - Ke, asiyi kuxoxa ngokuziphatha kunye nefilosofi yokungakholelwa kuThixo. Oku akuyona into ephambili. Kucacile ukuba umsebenzi esiwenzayo uya kukhokelela ekukhululweni kwabasebenzi kunye namakhoboka kuwo onke amazwe kunye nehlabathi lonke. Kwaye into yokuba yonke ilahleko yelizwe lethu kunye nabanye abantu baya kuhlawulwa ngokuphindwe kalikhulu. - Ulyanov uye wanqumama kwaye wongezwa ngethoni eyahlukileyo. - Kwaye ngawaphi amanyathelo abambekayo esinokuwathatha ukoyisa i-Autocracy ethiywe ngabantu kunye nathi?
  Apha uLieutenant Schmid wathetha ngelizwi elincinci:
  - Ndicinga ukuba, ukuqala, ukuvuthela i-Trans-Siberian Railway kwiindawo ezininzi ngexesha elinye. Oku kuya kuba nefuthe elibi ekunikezelweni kwemikhosi ye-tsarist eManchuria.
  UKoba wancuma okwempungutye:
  - Bravo , inkwenkwe yenza inkqubela! Kwaye ndacinga ngokuphanga iibhanki ezininzi ukuze ndijonge phantsi umgangatho wegolide we-ruble ye-Tsar.
  U-Ulyanov washukumisa umnwe wakhe wesalathisi kwi "Georgian emangalisayo":
  - Musa ukuba naughty! Isindululo esinomdla kakhulu . Unokuyonakalisa kakhulu iKuropatkina.
  U-Schmid waqhubeka:
  - Ngokubanzi, isicwangciso sam siquka ukuphakamisa ukuvukela kuzo zonke iinqanawa ze-Black Sea Fleet. Emva koko umkhosi uya kuwela kwicala labantu abasebenzayo, kwaye i-Autocracy iya kuwa ngokukhawuleza!
  UKoba wahleka ngokuhlekisayo:
  - Ewe, umhlaza uya kukhwela ikhwelo entabeni!
  - Koba , yima! - ULenin ukhonkothe kwaye wongeza. -Kuyimfuneko ngokwenene ukulungiselela nokwenza imvukelo kuLwandle Olumnyama. Kwaye xa i-Kuropatkin ebethwa ibaleka ePort Arthur , i-mutiny kuwo wonke umkhosi iya kuba yinyani!
  USchmid wacaphuka:
  - Ewe, siya kuyenza ngomoya!
  UBukharin uthathe umgangatho:
  -Abona balingane bethu abaninzi eMhlabeni ngabalimi; xa bephakama, baya kukwazi ukubopha yonke imikhosi ye-Autocracy. Kufuneka sithumele ooqhushululu bethu ezilalini, sinyanzelisa ukuba abalimi banganikwa umhlaba kuphela, kodwa namafa, yonke into eyeyabanini-mhlaba!
  U-Koba uphazamise ngokumangalisayo:
  - Kubandakanya abafazi neentombi zabo!
  UBukharin wahleka:
  - Kwaye oku kwakhona! Kulula njengoko u-Emelyan Pugachev wenzayo-intloko iya kunqunyulwa, ibha iya kuxhonywa, kwaye iimpahla zabo ziya kuthatyathwa kwaye zahlulwe ngokulinganayo! Yaye abafazi neentombi zabanini-mhlaba ngamakhoboka akho!
  Ulyanov uvume le mnxeba:
  - Kunene! Siza kuzixhoma zonke! Yonke indlela eya kwiNdawo eseMantla!
  UKoba ucebise:
  - Kufuneka sisebenzise ielementi yomphanga kangangoko sinakho. Ngokukodwa , abavukeli abanamandla nabaphumeleleyo baphuma kwizigebenga. Ngokomzekelo, uKotovsky akayena iqhawe? Iqhawe! Nobawo uMakhno akakho worse!
  UBukharin wanqwala ngamandla:
  - Yiyo leyo! Siya kubatyumza bonke ngolwaphulo-mthetho !
  Ulyanov wabetha inqindi yakhe etafileni:
  -Uloyiko, uloyiko kunye noloyiko oluguqukayo kwakhona!
  Akuzange kukwazeke ukujonga enye incoko "yezine ezimangalisayo". Emva kokuba ndivukile, kwakuyimfuneko ukufudukela kwinqanaba elisebenzayo lokuphumeza iqhinga lokuphumelela. Ngokukodwa, cima iinqanawa zokulwa kumaqela.
  UCaligula waqubha ngokukhawuleza esiya kusukelo lwakhe, waza yena uMargarita waya kweyakhe. Abafana, besebenzisa iminwe kunye neenzwane zabo, bakhwela ngokukhawuleza kwiinqanawa zabo zexhoba.
  UCaligula tomboy akazange aphinde azive iziqhoboshi, njengoko waqalisa ukunqunqa wonke umntu ngokulandelelana. Akunzima ukukhwela inqanawa, iklasi yenqanawa yedabi. Ngaphandle kokuba, ngokuqinisekileyo, ungaphezulu kobuntu . Ngoko, baleka kwaye usike. Kwaye ngesantya esiphezulu esinjalo, akukho mntu unethuba lokukuchasa.
  Ewe, ngeminwe engenanto yabantwana bakho, kodwa ngokukhawuleza kuneempuphu zemilenze ye-cheetah, phosa iinaliti ezinobuthi. Kwaye oku kuya kothusa ngokupheleleyo amaJapan.
  Abalweli beLizwe leLanga eliPhakamileyo baphinde balele banqunyulwe , kwaye isicwangciso sesibini se-terminators silula. Yiya kwindawo yeembumbulu, emva koko uqhume iimbumbulu ngendlela yokuba iibhoyila nazo zigqunywe. Emva koko, inqanawa eyonakeleyo ayinakukhetha ngaphandle kokuya ezantsi.
  UCaligula weDolphins, esika kwaye ebethelela ngekrele lakhe, watyhoboza kwizixhobo zembumbulu. Kulungile, zithini iimbumbulu kuye, ethi inkwenkwe iphose phantsi kwimpukane, okanye ide iphose umva kutshaba. Kulungile ukuba, ngonyawo lwakho olungenanto, ngokukhawuleza utyumza i-cartridges egciniweyo kwintshaba nge-frantic and ebulalayo, ebulalayo kunye namandla angenakunqandwa.
  Ukuze indlela yamaSamurai eya kubukumkani basebukhosini bukaNicholas II yavalwa.
  Kwakhona akukho nzima ukuhambisa imbumbulu kwindawo yokubamba ukuze umzantsi wenqanawa yokulwa uqhunyiswe, kunye namandla akhe omzimba.
  Umgangatho wentsimbi, ofudunyezwa elangeni likaMatshi, unyumbaza kamnandi kwi soli elalastiki engenanto yenkwenkwe yesitulo. Kwaye amaqokobhe amakhulu aneziqhushumbisi aphezulu azaliswe ngu shimosa ahla amagxa. Utsibela phantsi, ungahoyi izinyuko ezijikelezayo, kwaye ngoku ukwindawo elungileyo. Ngoku izahlulo ziya kutyunyuzwa kwaye ii-boilers ziya kuqhuma, zenze imingxunya enokuthi le nto inkulu ayiyi kusinda.
  Le nto inomdla yi-armadillo yaseJapan. Inqanawa ibanzi kwaye ibanzi, kunye nobukhulu obukhulu bezixhobo ezigquma iidekhi. Kwaye imigqomo ende kunye nengqindilili ye-cannon, ekwazi ukubetha isibini seekhilomitha ezilishumi, okanye nangaphezulu ... Inyaniso, ayizange yakhiwe ngamaJapan, kodwa yiBritane. Kodwa iinqanawa zasebukhosini ziphantse zibe yimveliso yayo, enenzuzo kunye neengxaki zayo. Ngoko amaBritane enza inqanawa yokulwa - umatshini obalaseleyo. Kubuhlungu, kodwa kufuneka simthumele ezantsi...
  Kwabakho ugqabhuko-dubulo, yaza intsimbi yedekhithi eyaphukileyo yabetha imilenze yenkwenkwe engenanto nenezihlunu, yayijulela phezulu phezu komhlaba. Emva koko, le nkwenkwe yangena emanzini yaza yaqubha ngamandla, izama ukubaleka kwi-whirlpool. I-colossus enjalo iyatshona.
  Kwaye inqanawa yokulwa kaMargarita yahlukana: yasebenza ngokucocekileyo nangolungelelwano. Ngoku lixesha lokutshonisa abakhenkethi ababini abasindileyo bedabi.
  Vumela iTogo , owabangela ingxaki enkulu kwiinqanawa zaseRashiya, naye uye ezantsi. Oku kuya kuba sisifundo kubo bonke abo beza kumhlaba woMama wakho bephethe izixhobo ezandleni zabo.
  UCaligula weDolphins urhuqa ngamandla amanzi olwandle ngezandla neenyawo nangempempe:
  -Uya koyiswa ngamaJapan! Ayingomdlalo we -madhouse lo !
  Kanye njengexesha lokugqibela, phantse ngaphandle kokuchukumisa intsimbi kunye nesikrweqe ubhabhele phezulu kwidesika. Apho uqala ukunqunqa isamurai ecothayo kwikhaphetshu. Mhlawumbi, nesigcawu esibambeke kwintlaka sikhawuleza ngokuphindwe kalikhulu kunezi zinambuzane ziphuma kwiLizwe LeLanga. Ngoko uyakhawuleza kwaye unqumle iingalo, imilenze, iintloko ... Kwaye bahlala nje. Okona kulungileyo, omnye wabo uyakwazi ukuthi:
  - Banza!
  UTomboy Caligula uyagigitheka kwaye abethe impumlo yakhe kubo:
  - Banzai, musa ukoyika!
  Kwaye ngeenzwane zakhe ezingenanto uphosa iikhatriji, egqobhoza ibunzi leSamurai, imilomo, kunye nomqala.
  Okulandelayo, phinda indibaniselwano yangaphambili. Nangona kunjalo, ngotshintsho, i-Caligula emangalisayo yakhawuleza yajolisa kumpu osele ulayishiwe we-intshi ezilishumi elinambini kwaye yadubula intlawulo kwinqanawa yedabi ekufutshane. Ukubetha kwavela kuchanekile, kwaye intlawulo yaseJapan eqhuma kakhulu yabangela umlilo omkhulu kwidesika.
  Umlo omncinci waqaphela ukuba ngokwenene, xa imveliso yoshishino kwiLizwe leLanga eliPhakamileyo lingena, kuphuma umlilo omningi kunye nomsi. Nto leyo, eneneni, yenza ukudubula kube lula . Ukuthathela ingqalelo into yokuba amaSamurai kudala esilwa neRussia, iqela labo lokulwa ngokwenene linomgangatho ophakamileyo.
  Kuyinyaniso ukuba, amaJapan anokufikelela kangakanani xa elahlekelwa zizo zonke iinqanawa zawo ezinkulu?
  I-Flegship ye -Togo ibonakalisa ukunduluka emva kwexesha. Kodwa esi ayisosisombululo siluncedo . Inqanawa enkulu yedabi iyadubula, yaye kwimizuzwana emibini kamva inqanawa eyayithwele iCaligula of the Dolphins nayo iyadubula. Ekugqibeleni wakhaba igosa loBukhosi baseJapan ngesithende sakhe. Kwaye kwakhona omabini amagorha akhaliphileyo akhutshelwa ngaphandle liza lokothuka...
  Intombazana elwela imfazwe, yavuthuza intloko yomphathi wodidi lokuqala, yakhala phezulu kwimiphunga yayo:
  -Umdlalo wehoki yolwandle: iRussia vs. Japan - amanqaku amane ukuya kuthi ga kwiqanda!
  Eneneni, ngoku iJapan ayinayo inqanawa enye yedabi ekwinkonzo. Liyinyaniso elokuba, kusekho abakhenkethi abakumgangatho osibhozo wodidi lwedabi. Kwaye kukho ukhetho: ukubatshonisa okanye ukungabatshoni?
  UCaligula, emva kokuba ukrebe engxamele kuye ngekrele lakhe, wagqiba ngokusengqiqweni:
  - Betha ngelixa intsimbi ishushu! Oko kukuthi, siyabatshonisa!
  UMargarita, egawula elinye irhamncwa, wavumelana nesi sigqibo:
  - Kutheni uchitha ixesha kwizinto ezingenamsebenzi? Kusenokungabikho ixesha elizayo kuthi!
  UCaligula the tomboy, ephosa icartridge case ngonyawo, kanye kwiliso likakrebe, wachasa ngokusengqiqweni:
  - Ndicinga ukuba kuya kuba njalo! UThixo uthanda ubathathu emnye!
  Kodwa waqubha kunjalo. Banokubuyela kwinqaba yasenqabeni ebusuku. Oku akuyi kubasa ndawo. Kwaye ukuba i-Kuropatkin ithatha inqaba ngaphandle kokuthatha inxaxheba, ngoko ke kungcono kakhulu. Enyanisweni, abakwazi ukwenza yonke into bodwa. Kuyathakazelisa nokuba yintoni eya kuthi inzala ngale mfazwe ingaqhelekanga neJapan? Baza kukugqala njengesenzo esizukileyo, okanye, ngokuchaseneyo, baya kusincoma njengoko siphumelele ngamandla angaphezu kwawemvelo kuphela!
  Kodwa uCaligula wafumana lula ixhoba lakhe elilandelayo - i-cruiser yedabi. Ngaphandle, zahluke kakhulu kwi-armadillos. Ngokukodwa, kukho isikrweqe esincinci esincinci, kwaye endaweni yezibhamu ezilishumi elinambini kukho i-intshi ezilishumi, kodwa ukusebenza kungcono kakhulu. Kodwa ezi nazo zizitya zodidi lomgca. Kwaye ke kukho iicruiser eziphakathi kunye nezilula.
  Umphumi-mkhosi oselula olapha wawaguqula kancinane amaqhinga akhe waza wanqumla oomatiloshe beSamurai waza amanye wabethelela ngeekhatriji awayezijula ngeenyawo zakhe ezingamakhwenkwe . Emva koko, wathatha kwaye waqhushumba iimbumbulu ukuze i-cruiser yedabi ingcwabe impumlo yayo emanzini kwaye ngaloo ndlela yaya emazantsi kungekhona ngokukhawuleza, kodwa ngokuthe ngcembe yajika.
  Mhlawumbi umdlali wenkwenkwe uCaligula wayefuna ukusindisa ubuncinane inxalenye yabasebenzi ekufeni ngale ndlela. Ngokwenene, wayenokuzibeka phi iziqhushumbisi ezininzi kangaka ... UMargarita, ebulele inkitha enkulu yabaqhubi beenqanawa zamaSamurai, wayijika inqanawa yakhe.
  Intombazana ngokuzingca ibhiyozele impumelelo yayo, kunye neqabane layo nalo:
  - Amanqaku: ezintandathu - zero!
  UCaligula the tomboy, ngomsindo nangovuyo, kwimpumelelo enkulu, wacula:
  - Kwaye i-samurai yabhabha emhlabeni, phantsi koxinzelelo lwentsimbi kunye nomlilo!
  Amaxhoba olwandle olutsha ... Ewe , kubonakala ngathi amaJapan ahamba kweli phulo azalwe phantsi kwenkwenkwezi engathandekiyo. Yaye kwanoothixo abazizigidi ezisibhozo kunqulo lwabo lobuShinto abawancedi.
  Kwi-tomboyish Caligula, i-cruiser yedabi ibonakala njengeqhekeza lekhadibhodi elifuna ukutshoniswa. Wade wagqiba kwelokuba azame iqhinga elahluke kancinane, elo, ngokugqobhoza kwindawo yokubamba aze asike umzantsi apho ngamakrele. Emva kwayo yonke loo nto, unesinyithi somlingo esithathwe kwi -ninjas kunye nabakhafuli. Oku kuthetha ukuba kufuneka kwenziwe uqhaqho.
  Kwaye ke ... Kuvela ukuba intsimbi yomgca iqhuma ... Kuyimfuneko ukukhukula amacandelo amathathu ukuqinisekisa ukuba. Inkwenkwe yeTerminator ithi ngentsini:
  -Nantsi sikuloo nqanawa...
  Ukutshonisa inqwelo yokulwa edabini ngezithonga zekrele, kufuneka ngokwenene ube namandla angaphezu kwawomntu kunye nokucinga okungaqhelekanga.
  UMargarita ukhetha indlela elula kakhulu, ephikisa ukuba ukuphindaphinda ngumama wokufunda. Kwaye ukuba kunjalo, ngoko utshaba luya kukhukuliswa lugqabhuko-dubulo.
  Uthixokazi ongumphumi-mkhosi kunye nentombazana engathathi hlangothi iphakamisa ubhontsi wayo kwaye ithi:
  - Sele iyintsimbi yesibhozo!
  Umfana uCaligula, ngaphandle komsitho, usika iisamurai ezininzi, kwaye ephosa iikhatriji eziyingozi ngeenyawo zakhe, udanduluka:
  - Kodwa oku kumnandi nje!
  Kukho amanye amaxhoba amane aseleyo... Kufuneka arhaxwe ngandlel" ithile ukuze oku kungabi yinto eqhelekileyo. Yiza nento ekhethekileyo, ekhethekileyo. Kwaye abafana, ngaphandle kokuthetha, benza ngolu hlobo lulandelayo. Okukuthi, babambe ii-rudders zokulawula ... Ngethamsanqa, iinqanawa sele zihamba ngesantya esiphezulu, oku kuthetha ukuba akunzima kakhulu ukujamelana nazo. Kwaye ke, ubambe i-rudders yokulawula kwaye uye kwinqama ... I-Battlecruisers, iinqanawa zintsha, kodwa kukho iinqanawa ezininzi eziphelelwe yisikhathi kwiinqanawa zaseJapan ezingenalo ithuba lokubalekela kwinqama echanekileyo.
  Kuthekani ukuba iinqanawa, kwanezo zenziwe ngentsimbi, zingqubana ngesantya esiphezulu elwandle?
  Kwandule ke kwenzeke oku kulandelayo: ukugquma okukhulu, ukusila kwezikrweqe, ukugqabhuka kweempahla zazo zombini. Amashumi namakhulu oomatiloshe, abanobuso obutyheli obugqwethekileyo, bagxalathelana kudederhu lweenqanawa eziqhekekileyo, amehlo abo acutheneyo ephuma emabunzini abo, yaye kubhabha imisinga yegazi emilonyeni yabo bekhutshiwe amazinyo.
  Kwaye abalweli baseJapan bawela elwandle, bawela kwimilambo egwebuyo ebaqwenga kwangoko. Kwaye iinqanawa ziqala ukucwila ngokukhawuleza, zidonsa ubomi obuninzi kwiindawo ezinzulu.
  UMargarita, eqhubeka nokutshabalalisa oomatiloshe ngaphandle kosizi okanye umsitho, encumile wathi:
  Kukwalungile ukuba amaJapan angathathi abafazi nabantwana ebhodini.
  UCaligula, eqhekeza ukrebe okhwele phezu kwakhe, wavuma ngokukhawuleza oku:
  - Ewe, inkolo ye-Amazons ayizange ithathe ingcambu phakathi kwama-samurai. Enyanisweni, babonakala benee-ninjas zabasetyhini!
  Uthixokazi ongumphumi-mkhosi omncinane kwaye, kwangaxeshanye, intombazana engumqhankqalazi yashwankathela:
  - Ishumi elinesibini elinguziro kwicala lethu ... Kodwa kusekho i-daylilies ezimbini zokugqibela ezishiyekileyo. Yintoni enokwenziwa ngabo?
  I-Caligula i-tomboy yasika omnye ukrebe ibe ziingceba kwaye yacebisa nje:
  - Masizise kwizibuko laseDalniy. Ngoku iphantsi kolawulo lwaseRashiya, kwaye abakhenkethi ababini ababalaseleyo, abakumgangatho ophezulu baya kuyiphucula kakhulu inqanawa yethu!
  UMargarita, etyumza amarhamncwa olwandle ngamakrele, wavuma ngokukhawuleza oku:
  - Ewe, kwaye esi sesona sisombululo!
  Nangona amaJapan edume ngokuba ngabalweli abangagungqiyo, impembelelo yokuziphatha yezithonga ezinomsindo zezithunywa zezulu ezimbini ezibalaseleyo iye yadlula eyona nto sasiyilindele. Enyanisweni, ukuba akufanele ulwe nabantu, kodwa kunye nezidalwa ezifana nezona zithixo zangempela, kwaye mhlawumbi kunye ne-demiurges, ngoko ke nabalweli beLizwe leLanga elikhulayo banokungabi nesibindi.
  Ngoko ke, emva kokuba uMargarita ekhwele inqanawa enye, noCaligula kwelinye, enqumle awona magosa anenzondelelo, waza wawakhaba amanye awo, abanye oomatiloshe nabakhandi bakubona kokona kulungileyo ukuzithoba kwezi zidalwa zibalaseleyo . Kwaye bobabini abaqhubi bedabi baya kwizibuko laseDalniy, apho amaJapan anikezelayo, emva kokutshatyalaliswa kwawo, ngaphandle kokulwa nomkhosi waseRashiya.
  UCaligula Dolfinov wayecinga ukuba, emva koko, igunya lokubetha ligunya. Ngokomzekelo, ngexesha leMfazwe yaseKhalkhin Gol, bangaphi abantu baseJapan abathinjwa ngumkhosi owoyikekayo weSoviet? Ngokutsho kwedatha yeSoviet, abantu abangama-476, ngokutsho kwezinye izibalo kamva, malunga nama-200, kwaye ngenxa yokutshintshiselana okufanayo, kuphela abangama-88 babuyiselwa eJapan, oko kukuthi, bambalwa babuyela kwilizwe labo.
  Oko kukuthi, amaSamurai abonise ukuqina. Ukulahleka, ngokwedatha yeSoviet, malunga namashumi amabini amawaka abantu babulawa.
  Ukuthelekisa, umkhosi waseSoviet waphulukana phantse nabaninzi ababuleweyo ( singabali abo bafela ekuthinjweni) ngexesha leMfazwe yesibini yeHlabathi njengamabanjwa.
  Kwaye oku nangona i-NKVD yaphatha ngenkohlakalo kwiintsapho zabo banikezelayo.
  Ngoko ukomelela kwamajoni aseJapan akubaxwa. Ebudeni beMfazwe yamaRashiya namaJapan, amaJapan aphulukana namajoni angaphantsi ngokuphindwe kalikhulu kunawaseRashiya!
  Kodwa, nangona kunjalo, oku kungenxa yokuba umkhosi waseRashiya awuzange uphumelele idabi elinye elikhulu. Kwaye ngaphandle koloyiso akukho mabanjwa.
  Nangona kunjalo, kuyenzeka ukuba umkhosi oqhubela phambili unamajoni amaninzi athinjiweyo.
  Umlo oyinkwenkwe uCaligula wathi kuMargarita nge-walkie-talkie yamandulo:
  - Mhlawumbi siya kuphakamisa iflegi emhlophe emva kwayo yonke into, ngaphandle koko baya kusirhaxa?
  UMargarita waphikisa wathi:
  "Kulihlazo ukuhamba ngaphantsi kweflegi emhlophe." Kungcono unike i-tricolor yesiRashiya phezu kwentloko yakho!
  Umphumi-mkhosi omncinci wakhupha inaliti kwi-boy-terminator enganxibanga zihlangu, unyawo oluthambileyo, kwaye wagqobhoza isamurai elandelayo ebunzi, wathi:
  - Kwaye ngokombono wam, u-Andreevsky ngomnqamlezo uya kuphumelela ngakumbi!
  Ngamanqaku alishumi elinesine ukuya ku-zero, iimasti zomkhosi waselwandle kunye neJapan zigqityiwe kwaye ngoku awunakuthatha kuphela iinqanawa ezithinjiweyo kuwe, kodwa ucule. UCaligula weDolphins wacula ingoma yakhe yoloyiso phezulu emiphungeni yakhe:
  Ububanzi obukhulu bolwandle, iilwandle-
  Sazilima phantsi kweflegi ye-tricolor!
  Amajoni oyisa iintaba ezinde.
  Amaxhalanga agquma ngoloyiso!
  
  Amaqhawe aseRashiya abonwa yiplanethi,
  Sibetha iintshaba ngamakrele nangeentshaba!
  Sikwazile ukulahla idyokhwe ye-fascism kwisiqingatha sehlabathi,
  Uqhankqalazo lwethu salugqiba ngoloyiso eBerlin!
  
  afika kwiitanki ezine-humpbacked,
  Bagrogrisa ngokutshabalalisa onke amasimi aseRashiya!
  Kodwa bawatyumza amaqhekeza agwetyiweyo ,
  Ukuze abantwana bethu baphile ngolonwabo ngaphandle kwedyokhwe!
  
  Singabantwana beLizwe likaBawo, eliphakamileyo kunabo bonke abantu emhlabeni,
  Sazalwa, sixova ikalico ngeenyawo zethu!
  Wasithethelela uSomandla, wasithumela edabini ;
  Kwaye uThixo wamzisa uMeyi ukuba aqhame ngovuyo!
  
  Akukho sabelo somlo kunye nentliziyo ephakamileyo ;
  Yintoni enika iphupha kunye nokuzalwa kwakhona!
  Vula umnyango ozukileyo wokungafi.
  Kodwa ukuba uthe wahlala phantsi, thula !
  
  Kukho iingcuka nezimvu, kodwa nina ningabalusi behlabathi.
  Kwaye sisabelo sakho ukuhambisa umyalelo kwizizukulwana!
  Ukuyisa umcimbi ekupheleni kwendalo,
  Ukuze umlilo ongunaphakade entliziyweni yakho yothando ungacimi!
  
  Ngubani owaziyo ukuba imbumbulu yotshaba iya kulimisa phi ijoni,
  Kodwa kunjalo, edabini, ukufa kungcono kunezifo ezibolileyo!
  Ukuba uthe wafa, umhlobo wakho uya kumtyumza umchasi ;
  Akayi kukunyamezela, kuba amantombazana angenazihlangu aqhutyelwa ekuthinjweni!
  
  Owu, ikamva laseRashiya, imfazwe nomlilo emva kwemfazwe,
  Kwabo bafuna ukuya ekhefini, akukho ndawo yabo, uyazi, eparadesi!
  Apha isihogo uSam wangena kwiyelenqe noSathana,
  Izigrogriso: - Ndiya kuthoba iatom ndisaphule isichotho!
  
  Kodwa kuya kubakho ukukhuselwa kwimijukujelwa,
  Kwaye ibhombu yenyukliya ayinakutshabalalisa iMoscow ...
  Singasebenzisa amatanki ukufumana i-parasite,
  Kwaye iingoma ezikruqulayo ngabawileyo zikwenza ube lusizi!
  
  Thengisa nge penny, hayi isabelo saseRashiya,
  Ngapha koko, ngamnye wethu ligorha elikhulu!
  Musa ukukholelwa ukuba uThixo sele esibeke kule ndima,
  Enyanisweni, uthatha isigqibo sokuba kumnandi kangakanani ukukhala!
  
  Kwakukho ukusilela, kukho ukoyiswa,
  Kwenzeka okwemivundla irhoxa kwiingcuka ezoyikekayo!
  Kodwa ukuba imfazwe iqala, siya kuba khona kwakhona,
  Gcoba umkhosi okhohlakeleyo wezilo ezikhulu kwisigqi sesihogo!
  
  Ndikholelwe, asidlali ngenxa yemfazwe,
  Asinalubizo lumbi ngaphandle kokuba sibe ngabahlobo abalungileyo!
  Singabantu abangabazalwana, kungekhona uAbheli noKayin.
  Kuthi, intaka yingoma, kwaye ayingomdlalo otyebileyo!
  . I-EPILOGUE
  Emva kokuba uDominica edanyazelise ingqondo yakhe, abantwana bakhala beqhwaba izandla ixesha elide. Ewe, kuhle , unokuthi uphumelele-ukufefa ii-aphorisms kunye nokuncwina kuye.
  Emva koko, uMargarita noDominica babhengeza umthendeleko wehlabathi lonke, ukuze kubekho ulonwabo kunye nolonwabo emphefumlweni.
  Bawangawangisa iintonga zabo zomlingo, kwaza kwavela iitafile ezitofotofo, ezizele kukutya . Yonke into elapha yayibunewunewu kwaye ityebe kakhulu.
  Izitya ezimangalisayo ezinjalo kunye neekeyiki ezininzi, i-custard pie, iidonathi, iipretzels, iimuffins kunye neekeyiki ezihonjiswe ngokutyebileyo. Akunakwenzeka ukuthetha kwintsomi, okanye ukuyichaza ngepeni.
  Kwaye yonke into iyathandeka kwaye inevumba elimnandi kangangokuba yahlukile ngokwenyani kubuchwephesha kunye nobuhle bayo.
  UMargarita wabhala kuTwitter:
  Konke okuhle, okuhle kubantwana,
  Kwiplanethi yethu eyonwabileyo ...
  Phila ixesha elide ilanga nomoya,
  Cinga ngeefairies ezinoxanduva kuyo yonke into!
  Waze waqalisa ukudanisa. Kwaye uDominika wamlandela, kunye namanye amantombazana amaninzi kunye nabo. Ihambe kakuhle .
  Ngokusengqiqweni uMargarita wathi:
  -Yonke into iya kulunga, yonke into iya kulunga ukuba asimoshi !
  Kwaye intombazana yeqela lamaqela yathatha kwaye yakhulula enye i-firework kwinduku yayo yomlingo. Yaye yayifana nomthombo wedayimani oqukuqela kumlambo onesaqhwithi.
  IDominica yaqaphela:
  - Ubuhle, ubuhle.
  Idubula njengomthombo ophuma kumnenga!
  Emva koko kwafika ixesha lokuzonwabisa. Uninzi lwamakhwenkwe amakhulu, amalunga neminyaka elishumi elinesine ubudala kwaye anemisipha kakhulu, abeka iiglavu ezithambileyo ezandleni zawo kwaye aqala ukulwa omnye nomnye.
  Babetha ngezandla nangeenyawo, ngoxa bencumile yaye behleka.
  UDobrynya waphawula ngentsini:
  - Ngapha koko, banezixhobo ezidibeneyo zasefama!
  INkosana u-Oenomaus yanqwala:
  - Abaqeqeshwanga kubugcisa bokulwa !
  Inkwenkwe uDobrynya yafutha, yatsibela kwiringi yethutyana:
  - Ndiyeke ndihambe!
  Kwaye abafana ababini abakwishumi elivisayo abanezihlunu bagilana. Amakhwenkwe aphela yintsini aza ahlasela uDobrynya. Kwaqhawuka kwaza kwawangawangisa iingalo nemilenze.
  UDobrynya wachithachitha ngobuqhetseba waza wabatyhalela ecaleni. Emva koko wabamba impumlo enye yala makhwenkwe ngeenzwane zakhe ezingenanto . Wabhomboloza ziintlungu ezingalawulekiyo. Kwaye inkwenkwe yeqhawe kwakhona, ngaphandle komsitho, yamgibisela kwaye yamnyanzela ukuba ajike.
  Abantwana bekufutshane bahleka beqhwaba izandla. Kwaye uDobrynya watyhala abafana abane ngaxeshanye waza wawasongela ngobuchule kwilaphu letafile.
  Emva koko, loo ntsini yaba sisithulu ngokupheleleyo. Kanye njengentswahla yabantwana. Ngokwenene, yayibonakala ipholile kakhulu .
  UDobrynya wathetha ngobuchule:
  - Lowo ubuganga wayidla!
  UDominika naye wangena eringini. Wenza nekarati. Ngapha koko, ukwenza iifilimu akuyonto idlalayo. Wazibonakalisa njengeSupergirl kwaye walwa ne - supervillain . Omabini amantombazana ke abetha omnye komnye kangangeshumi elinesibini. Kwaye kulungile . Kwanemivumbo yabo yayiyinyani.
  Ngoku ityendyana elinamandla, elinezihlunu elimalunga neshumi elinesine kwiitrunk zokuqubha weza nxamnye neDominica. Kwaye wazama ukuyihlasela intombazana. UDominica waphendula ngesibetho esichanekileyo esivela kwisithende sakhe esingenanto ukuya kwi-solar plexus, kwaye inkwenkwe yawa yaza yaqala ukushwabana.
  UDominica ubhale kuTwitter wathi:
  -Awuyonkwenkwe , awuyonkwenkwe ,
  Ayiyonyani...
  Awuyonkwenkwe , awuyonkwenkwe -
  Ibhokisi ebolileyo!
  yabetha uDominica kumqolo onezihlunu ngamandla ayo onke . Intombazana yakhala kwaye yamkhaba emva. Waphepha wagxalathelana kuDominika wazama ukulwa naye. Lo okwishumi elivisayo womelele yaye eqaqadekile kukusebenza nzima esakhiweni. Kwaye kwafuneka ukuba uDominika aqinise onke amandla akhe ukuze angawi. Kodwa watyibilika waphuma waza wayiphosa phezu kwakhe inkwenkwe eyomeleleyo. Wawa, wawela kwisitya esinesturgeon. Kwaye inkwenkwe yangcola kakhulu.
  Bahleka ke abantwana abaseleyo bejongana ubuso. Oku kwabonakala kukuhle ngokwenene .
  Inkwenkwe yatsiba, kodwa yafumana ukukhaba kabuhlungu
  amantombazana actress esilevini, wabethwa nge-shin yakhe kwintshukumo ezayo, kwaye inkwenkwe enemisipha yawa.
  UDominic ucule kabukhali:
  Ulinde ixhoba emgodini ngobuqhophololo.
  Ukhomba irada esibhakabhakeni...
  Impazamo enye - ukuhamba ngengozi,
  Yaye ukubethwa akunakuphepheka!
  Ngokwenene, le yintombazana yekarati. Wajika ke wakhaba enye inkwenkwe empumlweni ngesithende. Wawa wakhulula umthombo wegazi kwimpumlo yakhe . Kodwa ngoko nangoko watsiba. Kwaye kwakhona edabini. Kwaye uDominika uyamkhubeka, emnyanzela ukuba awe. Ngenene lo ngumfazi.
  UDobrynya wanqwala evuma:
  - Qhubeka! Ewe, uyintombazana epholileyo !
  Nantsi enye inkwenkwe eyomeleleyo eyabhabha yemka kwisibetho sikaDominica.
  Kulapho kwaqala khona ungquzulwano. Intombazana yaphosa enye intombazana phezu kwayo kwaye yakhala:
  Amantombazana avela kuluntu oluphezulu,
  Ndifuna ngokwenene ukubetha umfana!
  Emva koko, intombazana yaphinda yatyhala abafana ndawonye, ibanika imivumbo kunye namaqhuma. Kwaye yayikhangeleka ihlekisa kakhulu kwaye ihlekisa.
  phantsi abafana :
  Uyintombazana yethu ! Ishushu kakhulu kwaye iyalwa!
  UDominica wanqwala kwaye watswina:
  Umlo oyintombazana unegazi elishushu,
  Isihlwele esiziimfama siyasihlasela!
  Wasebeza amakhubalo, kwagaleleka imvula yekhrimu yokwenene, ubisi olujiyileyo kunye nobusi kubafana abasuka phezulu.
  Kwaye kwakhona intsini yovuyo lwabantwana. Yonke into iyajikeleza kwaye yenzeka ngokupholileyo nangokundlongondlongo . Kwaye kukho amaxesha ahlekisayo kolu hlaselo.
  Inkwenkwe inkosana u-Oenomaus, ewe, nayo ikumdlalo. Umntu unokulawula njani ngaphandle kwayo? Kwaye igorha eliselula ngobuchule liphosa phezu kwalo inkwenkwe ebonakala indala kwaye inkulu. Kwaye kwakhona izikhuzo ezinomdla. Ewe, ngokwenene lo ngumlo ofunekayo.
  U-Enomayi wawangawangisa isandla sakhe, yaze inkwenkwe yawela kwimfumba yamaqebengwana agqunywe bukhrim. Kwaye bagqabhuka basasaza ngokuhlekisayo nangokuchulumanca. Kwaye ayenjalo amavumba ekhitshi lomlingo.
  UDobrynya wathi encwina:
  - Kulihlazo ukuchitha ukutya okunjalo!
  UDominic wahleka waphendula wathi:
  - Kulungile! Ndiza kwenza umlingo ongakumbi!
  Inkwenkwe yasePhoenix yacula:
  Kwenye indawo ehlathini kukho abakhafuli,
  Bamthungela uSathana umkhonto...
  Kwaphoswa amatye,
  Ilizwe lethu elimangalisayo!
  Emva koko, waba ngumhlobo kunye noDobrynya. La makhwenkwe mabini angamagorha aqala awangawangisa amanqindi, ezama ukubethana ebusweni . Bayilayisha nje ngokukhululekileyo amatyeli ambalwa, kwaye kwavela imikrwelo. Emva koko amakhwenkwe-abalwi bayithatha kwaye babetha amabunzi abo. Ngoko iintlantsi zaqalisa ukubhabha emehlweni am.
  Batyhalana, bangqubana ngeentloko baza baqalisa ukulwa. Kwaye umlo wawunenkani kakhulu. Amakhwenkwe angamaqhawe abambana, etyumza omnye nomnye kwaye ecudisana.
  Emva koko baphinda babetha iintloko, nto leyo eyayikhangeleka ibubudenge ngaphezu kokuba ipholile kwaye isoyikisa. Kwaye oku kwenze ngendlela yokuba abantwana-ababukeli babe yintsini evale iindlebe.
  UDominica wathatha usiba ezandleni zakhe waza waqalisa ukunyumbaza izithende zamakhwenkwe. UDobrynya kunye noPhoenix baqala ukuhleka, ngokwenene i-ticklish kwaye ipholile kangangokuba awuyi kukwazi ukuyeka ukuhleka.
  UMargarita waphawula ngoncumo lwe-prima donna:
  - Ewe, uyintombazana epholileyo. Inkosi yokonwabisa nje. Yintoni enye onokuyenza?
  UDominica waphendula wathi:
  - Ewe, ngokubanzi, ndinokwenza yonke into. Kwaye uya kuyibona le nto ngaphezulu kwesinye!
  UDobrynya kunye nePhoenix bahlukana. Bebebile bebilile imizimba yabo eqingqiweyo yabengezela ngathi igalelwe amafutha omnquma.
  UMargarita wathi encwina:
  - Sinoloyiso, kodwa asikho kufutshane kwinjongo yokusindisa isini esinamandla. Impuku etyheli yeyotshaba lwethu uBastinda, owanyamalala kungaziwa mntu ukuba uphi na. Kwaye sachitha iimbotyi. Ewe, hayi ilize, kodwa ngaphandle kwesiphumo ebesithembele kuso!
  Impendulo ivela ku- Dominica:
  Ubomi abukho lula
  Kwaye iindlela azikho ngqo ...
  Yonke into iza emva kwexesha kakhulu
  Konke kuphelile ngokukhawuleza!
  Ngokuthe ngcembe, imo yabantwana abakhululekileyo yaya izola. Yaye imilo, kwanaleyo ehlekisayo, yaphela, yaye umculo wawungangxoli.
  Kwaye ngequbuliso kwavakala ingxolo. Kwakhala ixilongo.
  Amakhwenkwe namantombazana ngoko nangoko atsiba ezihlalweni zawo ephethe amakrele nemikhonto. Babekulungele ukulwa.
  Iidragons zabonakala esibhakabhakeni. Ayeneentloko ezintathu, eneentloko ezisixhenxe, neentloko ezilishumi elinesibini . Kwaye zininzi kakhulu kuzo, kunye nezirhubuluzi ezinkulu. Ngokwemvelo, iintloko ezininzi, ubukhulu obukhulu. Kwaye phakathi kwabo kwakukho igqwirha eliqhelekileyo uBastinda, elalibonakala lincinci ngokuchasene nemvelaphi yeedragons.
  UDominic wabetha umlozi waza waphawula:
  - Wowu! Kubonakala ngathi ayikapheli!
  Impendulo ivela ku- Margarita:
  Ndiwa ngesifuba, ndibambe ilothe,
  Umhlaba ugcwele imingxunya, njenge-bast...
  Kodwa ndiyazi ukuba esi ayisosiphelo okwangoku -
  Isiphelo sisiqalo nje!
  Kwakukho malunga namashumi amahlanu amawaka abantwana bomkhosi - lo ngumkhosi wonke, kwakungekho ngaphezu kwamakhulu amabini eedragons. Ngoko ke, amagorha aselula awazange abaleke. Babekulungele ukulwa kwaye banikele ngobomi babo ngokunyanisekileyo, kwaye mhlawumbi baphumelele!
  Omabini amacala alwayo kwaye azimisele.
  elikhulu elineentloko ezilishumi elinesibini laduma:
  - Sukoyika! Asizukulwa nabantwana! Simele uxolo nobulungisa!
  UDominica wakhwaza:
  - Ngoko kutheni uze apha?
  Nanku uBastinda egquma, encumile:
  Ndiyazi ukuba eyona njongo yakho ibikukufumana iArtifact etyheli, kwaye hayi ukukhulula abantwana amakhoboka!
  UMargarita waphikisa wathi:
  - Ayiphazamisi! Kwimeko nayiphi na into, asizange sifune ukushiya abantwana bethu kwaye asisoze!
  Zonke iintloko ezilishumi elinesibini zenamba zathi kwangoko:
  "Siyabubulela ubuhandiba bakho!" Kodwa uBastinda ukumema ukuba udlale umdlalo. Ukuba uphumelele, uya kukunika impuku etyheli, ukuba uyenzile, ke ezine zakho ziya kuba ngamakhoboka akhe ngonaphakade.
  Igqwirhakazi uBastinda lanqwala:
  - Ewe! Yiyo leyo! Ewe, bantwana, kukho ingxabano enkulu kunye nabo. Ezine zakho ziya kuba luncedo ngakumbi ebukhobokeni!
  UDominica waqaphela ngoncumo:
  -Singadlala umdlalo. Vumela nje, kwimeko yokulahlekelwa, igqwirha u-Bastinda angasiniki nje i-Artifact yakhe ephuzi, kodwa abe likhoboka lethu.
  UMargarita uqinisekisile, wanyathela ngonyawo lwakhe olungenanto:
  - Yiyo leyo! Yile nto kanye esiyifunayo! Kuya kulunga ukuba uBastinda naye abeke esichengeni inkululeko yakhe!
  Oneentloko ezilishumi elinambini wathi:
  - Makube njalo! I-artifact kunye nenkululeko yegqwirha, ngokuchasene nenkululeko yabantu abane ababalulekileyo - ilungile!
  Umthakathi uBastinda wanqwala intloko ngeenwele ezimnyama:
  - Kulungile, makube njalo! Ndihlala ndiwuphumelela lo mdlalo kunjalo. Kwaye nolwazi lomlingo aluyi kubanceda!
  Yagquma inamba enentloko ezilishumi elinambini .
  - Ngaba uyathembisa ukuba uya kuzalisekisa izithembiso zakho xa woyiswa?
  Bobahlanu badanduluka ngazwi linye:
  - Sinika!
  Umthakathi uBastinda wathatha ibhodi enezikwere kwibhegi yakhe wathi:
  - Emva koko masiqale!
  Waze wayityhila ibhodi; ngoko nangoko kwavela imifanekiso kuyo. Yayisikhumbuza ngandlel 'ithile chess yemveli, kuphela izikwere zazingekho ezimbini, kodwa imibala emithathu: emhlophe, emnyama kunye nengwevu. Kwaye besinamanani amaninzi ngakumbi. Kukho i-jester, abatoli kunye negosa, i-general, i-marshal, i-ballista, inqwelo yokulwa kunye nenye into.
  UDominica waphendula wathi:
  - Ewe, andazi nokuba bahamba njani! Oku akulunganga!
  Igqwirha elinguBastinda laphendula lincumile:
  - Sele unike ilizwi lakho kwaye akukho ndawo yokuhlehla. Ukwala ukudlala kufana nokoyiswa!
  UMargarita wanqwala:
  - Ndiyawazi lo mdlalo! Kwaye indlela amanani ahamba ngayo kuyo nayo! Ngoko masidlale!
  Igqwirhakazi uBastinda lanqwala:
  - Kulungile ke! Oyena mntu uphambili apha yinkosi kwaye siya kudlala kude kube yi-checkmate!
  Abantwana abangamagorha baqhwaba izandla. UMargarita washukumisa intonga yakhe yomlingo, kwaza kwavela umfanekiso webhodi enkulu eneentlobo ezintathu zeeseli phambi kwawo. Yaye ngoku amawakawaka abantu ababesakuba ngamakhoboka babenokumbona ngoko nangoko.
  UMargarita wathi:
  -Ngaphambi kwemfazwe, ndaphumelela umdlalo wechess ngokuchasene noBotvinnik ngokwakhe, nangona engekho emntwini, kodwa kumdlalo ngaxeshanye. Kodwa kwiminyaka esibhozo ubudala, ukubetha i-USSR intshatsheli kupholile!
  Igqwirhakazi uBastinda lambombozela:
  -Lo ngumdlalo owahluke ngokupheleleyo! I-Chess yayingasondeli kuye!
  Intombazana enomdla yanqwala:
  - Ndiyazi! Inzima ngakumbi kwaye kukho iziqwenga ezininzi, kodwa ndiyakwazi ukuyidlala! Ngoko ungacingi ukuba kuya kuba lula kuwe!
  Igqwirha elineenwele ezimnyama lanqwala:
  - Iziqwenga zam zibomvu - ziqala kuqala!
  Uye waqhubela phambili isilingi . UMargarita wasabela ngokushukumisa umtoli. Umdlalo wokuzonwabisa onjalo waqala. Kwakukho imizobo elikhulu ngapha nangapha, kwaye yomithathu, ngaphandle kookumkani. Kukho enye yazo, kwaye umdlalo uphela ngeqabane. Ewe, le nto intle kwaye isengqiqweni.
  UBastinda wadlala wancuma. Utshintshiselwano lokuqala lwalandela. Emva koko iintshukumo zeejesters ezikhawulezayo. UDominica uqaphele ukuba ijester ihamba njengokumkanikazi kwichess yesintu, kodwa ibetha njengeknight.
  Ewe, inika umdla. Igosa likhangeleka njengobhishophu, kodwa libetha njengenkosi. Kwaye i-general ihamba njenge-rook, kodwa ibetha njenge-knight. I-marshal ihamba njengendlovukazi, kodwa ibetha kuphela njenge-rook. Ngokuqinisekileyo, awona manani anamandla ngama-grand viziers, ahamba njengokumkanikazi kwaye njenge-knight, kwaye abethe. Kukho, kunjalo, iindlovukazi, kwaye zifana nje ne-chess eqhelekileyo. Abatoli bahamba njengeepawn, kodwa badubula izikwere ezithathu ukuya phambili, kunye nezilingi ezibini kuphela. Kubonakala ngathi amadoda aqhelekileyo ahamba ngeenyawo awona abuthathaka, kodwa anokuthi, ekufikeleleni kumgca wokugqibela, ajike abe nayiphi na iqhekeza ngaphandle kokumkani.
  Inqwelo yokulwa ihamba njengehashe, kodwa ibetha okwendlovu. Ewe, inika umdla indlela eyenzeka ngayo. Kukwakho neballista - ishukuma njenge-rook, kodwa ibetha njengokumkanikazi. Rooks, knights kunye noobhishophu, njengakwichess eqhelekileyo. Kodwa kukho i-unicorn. Uhamba njengokumkani, kodwa ubetha njengokumkanikazi. Kwaye i-unicorn yasebukhosini. Uhamba njengendlovu, kodwa ubetha njenge-grand vizier, oko kukuthi, njengokumkanikazi kunye ne-knight. Ewe, lo ayingomdlalo wokuqhula. Kwaye kukho imizobo emithathu nganye. Kwaye uzame into ngaphandle kokuzamla. Kwaye ngoku, kubonakala ngathi i-Bastinda sele ibambe indawo eninzi kwaye izuze inzuzo yezinto eziphathekayo.
  Kucacile, unamava ngakumbi kunoMargarita.
  UDominica ngokuzithemba, okanye ngokuhlekisayo, wathumela kuTwitter:
  - Hamba ihashe! Ihashe!
  UMargarita wamphakamisa wathi:
  - Musa ukuphazamisa! Yintoni ekufuneka yenziwe, ndiyayenza!
  Kwaye intombazana yecala yawususa ngokukhawuleza umzobo wayo. UBastinda waqhubeka nokuhlasela. Idabi lalinenkani kwaye lingenanceba.
  UMargarita, ukuze aphinde athole ukuzithemba okuncinci kunye nokuzola kwaye avelise inkuthazo kumdlalo, waqala ukucula;
  Ilephuza amagwebu phezulu, inyusa amathambeka;
  Amaza, amakhamandela omkhenkce atshabalalisa ulwandle!
  Kwanqunyulwa umqadi, amafu azala ilothe;
  Kwaye umoya omtsha wayityumza inkungu!
  
  Ndinawe kwiwa elunxwemeni,
  Ukukhukhumala kolwandle kukunyumbaza indlebe!
  Umlo wamanga intamo yakhe ngesandla esithambileyo,
  INkosi engcwele ivukile emphefumlweni wam!
  
  Iincopho zeentaba zekhephu zihonjisiwe;
  Kwaye i-pearl butterflies esifubeni!
  Mgama iinqanawa zazihamba ngaphantsi kolwandle.
  Awukwazi ukuncama iphupha lakho kwaye ulale!
  
  Bendikhomba wena sithandwa.
  Amehlo akho aqaqambileyo kwiinyembezi!
  Ngapha koko, ngaphandle kwakho, nehlabathi alanelanga kum.
  Izaqhwithi kunye neendudumo zigquma entliziyweni!
  
  Sikunye nawe siya kungcamla uzuko oluninzi,
  Yaye ityhefu iphumela kumabhongo!
  Rhola ikrele lakho egameni laloo mandla;
  liyakuvuyela ukukhonza !
  UMargarita wacula ngokugqibeleleyo kwaye, echwayitile, waqalisa uhlaselo oluqinisekileyo. Le ntombazana yecala ayizange ilibazise ukuzincama, yaye ngaxa lithile ukulungelelana kwezinto eziphathekayo kwabonakala kuyintlekele kuyo. Kodwa nalu olunye ugwayimbo olunamandla ngakumbi kunye...
  UMargarita wathi ngoncumo olumsulwa:
  - Checkmate, Mrs. Bastinda!
  Waqhwanyaza ngokurhabaxa wajonga-jonga macala onke, ejonga emacaleni kweyona inamba inkulu, ineentloko ezilishumi elinesibini . Kwakuyisayizi yendiza yeklasi enkulu , i-span yephiko ngalinye yayilungile kwiimitha ezingamakhulu amabini - le yi-monster. Mhlawumbi kwanomlingo omangalisayo wentombazana ekhethiweyo-umdlali we-Dominica akakwazanga ukoyisa isigebenga esinjalo.
  Inkokeli enkulu yenamba yagquma ngeentloko ezilishumi elinambini ngaxeshanye:
  -Ulahlekelwe kuBastind. Ke unike ii-winnings zakho kwi-Yellow Rat-i-artifact exabisekileyo, kwaye ungene ebukhobokeni kwiinkosi zakho ezintsha!
  UBastinda wancwina waza wakhupha i-artifact kwibhegi yakhe. Ngokungalindelekanga, yayilingana nekhokhonathi kuphela, kodwa yayibengezela ngokukhanya okuqaqambileyo okutyheli.
  Igqwirha layibamba laza lathi:
  - Ungowakho. Njengayo yonke into yeyam, ngoku yeyakho!
  UMargarita wawuthathela ezandleni zakhe obu bugcisa waza wawufihla kubhaka wakhe. Uye wathi:
  - Oku Kulungile! Ewe, kufuneka senze ntoni mna nawe, Bastinda?
  Ngaphandle, umfazi omnyama osemncinci kwaye enomtsalane waphendula:
  - Ndingenza izinto ezininzi. Sele ndineminyaka engaphezu kwewaka ubudala. Kwaye kuthekani ukuba ndingakufundisa ubuchule obungaziwayo bomlingo. Ewe, kwaye ube ngumphathi wobukumkani. Ndinamava kakhulu kule nto, hayi nje ukuphatha abantwana.
  UMargarita wothuka waza wathi:
  "Ndicinga ukuba mhlawumbi ndiza kukukhulula, ekubeni uqale wenze isifungo sokwenza izinto ezilungileyo kuphela."
  UDominica waphendula wathi:
  - Ukuba uyaxoka? Sinabantu, uyazi. KwaneKoran ithi izifungo zinokwaphulwa kwezinye iimeko.
  Kwaye intombazana ye-actress yacula:
  Kholwa ndim, abakhonzi bakho baya komisa;
  Uya kungcatshwa, uya kungcatshwa...
  Kwaye abo bafunga ngothando ngolu hlobo,
  Khangela nje, baya kukubulala!
  UMargarita waphikisa wathi:
  "Kuyinto eqhelekileyo ukuba abakhafuli bethu bawagcine amazwi abo kunye nezifungo zabo." Ukuba ngumaphuli-mthetho kuthetha ukufumana umgwebo ongunaphakade kunye nokudelelwa ngumntu wonke. Ke uBastinda uya kusigcina isifungo sakhe okanye ale ukusithatha. Ngoko unokhetho phakathi kobukhoboka nokuncama izenzo ezimbi ngonaphakade!
  Gqwirha nge iinwele ezimnyama zikhutshiwe:
  - Kukho into onokucinga ngayo apha. Ungaze wenze ububi, oku kunzima kakhulu, kwaye akusoloko kumnandi!
  UDominica wacaphuka:
  - Kutheni usenza isigqibo kuthi, Margot? Ndicinga ukuba, kungcono ukuba abe likhoboka lethu. Umkhonzi omlingo kunye nomdala uya kuba luncedo kakhulu ekhaya. Akafanelanga ukuba likhoboka lakho, kodwa likhoboka lethu eliqhelekileyo!
  Inkwenkwe eligorha uDobrynya yaqinisekisa:
  - Ewe oko kulungile! Sobane sabeka inkululeko yethu esichengeni. Kwaye ufuna ukumyalela yedwa.
  Inkwenkwe inkosana u-Oenomaus yaphendula:
  Ndikwacinga ukuba kungcono ukumyeka ahambe, enze isifungo sokwenza izinto ezilungileyo kuphela. Kutheni, ngelixa uqokelela izinto zakudala ezilishumi elinanye, urhuqe ikhoboka kunye nawe? Ungumthwalo nje!
  UDobrynya noDominica bathi ngazwinye:
  - Hayi, likhoboka lethu! Kwaye asiyi kumyeka ahambe!
  Inkokeli yedragoni yathi:
  - Unokwahlukana: ababini ngokuchasene nesibini! Ndicebisa ukuba ndiphose ingqekembe yemali. Ukuba iintloko, siya kwenza njengoko uMargarita efuna, ukuba ngumsila , siya kwenza njengoko iDominica ifuna!
  Abantwana abangamagorha bakhwaza ngazwinye:
  - Kunene! Kunene! Kunene! Iqashiso liya kuthatha isigqibo!
  UDominica wathetha ngomsindo wathi:
  Ngubani oza kuphosa ingqekembe?
  Inamba yaduma:
  - Mna!
  Kwaye emva koko umsila wakhe waphosa isangqa esisilivere esibhabha emoyeni kwaye sawela kwipavumente enamatye. Ingqekembe yabetha yaza ... Yahlala emacaleni ayo...
  Igongqongqo elikhulu lahleka laphendula:
  - Ukuba kunjalo, ngoko ndithatha uBastinda njengesicakakazi sam. Kwaye ushiywe ne-artifact yakhe, impuku etyheli, njengendebe. Kanye njengoko ufuna, ngendlela!
  UDominica waphendula wathi:
  - Kwaye isithuthuthu. Ndifuna iflaya enje.
  Inyoka enkulu yafutha:
  - Cula iculo! Kwaye thina dragons siya kuyixabisa. Ukuba uyayithanda, isithuthuthu esibhabhayo somlingo siya kuba sesakho. Kwaye ukuba akunjalo, ngoko ... Nawe uya kuba likhoboka lethu!
  UDominica wacaphuka:
  -Ke unokuthi awuzithandi naziphi na iingoma zam!
  Igongqongqo eliyintloko lavakalisa:
  - Asiyi kugweba kuphela, kodwa noluntu, kuquka abantwana kunye namakhoboka angaphambili!
  UDominica wanqwala ekhefuzela.
  - Emva koko ndiyavuma!
  Yaza intombazana yacula ngeemvakalelo nangentetho;
   Wambatha ukuba abe nomona kubo bonke ookumkani,
  Amagqabi abomvu, igolide, amagqabi eerubhi!
  Njengoko amabhabhathane angokuhlwa ebhabha,
  Yaye isandi somoya ngamalungu eekerubhi!
  
  Olona xolo lumnandi lubanzi ekwindla,
  Imithi, iindlu zeecawa ezingcwele!
  Naliphi na isetyana elinemikrolo ekroliweyo,
  Iiperile zombethe namatye anqabileyo!
  
  Idama laligqunywe ngesilivere ecekethekileyo;
  Iintlantsi zimenyezela phantsi kweempuphu zehashe!
  Niphathana ngobubele,
  Ngamana ungaphila ngolonwabo phantsi kwesibhakabhaka esicacileyo!
  
  Elangeni eliqaqambileyo, nelokhwe yam ikhululekile,
  Iibhirche kunye neepopulari zidanisa i-waltz yothando!
  Sibuhlungu ngeentsuku eziye zatshona enzonzobileni.
  Gcina iinkumbulo zeentlanganiso kunye nam!
  
  Ubusika buza kufika, ubutsha kubo bungunaphakade,
  Hayi iinwele ezingwevu, idayimani ezinweleni!
  Siza kuqokelela bonke abahlobo bethu kwiholide,
  Kwaye masilivakalise iphupha ngeendinyana ezikhawulezayo!
  Kuqhwatywa izandla kunye nokukhwaza "Bravo! Encore!", Amashumi amawaka emiqala akhukulise indawo yonke. Le iya kuba yiyure ezukileyo, iyure yoloyiso kuDominica, owafumanisa italente yakhe njengeprima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"