Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pase Egzamen Princess La

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Yon bèl etidyan ak aktris fim aspiran, Dominika, reve pou l vin yon zetwal ekran. Epi lè nenf la te vin jwenn li, li te vle swiv li, li te fini nan Peyi Wa ki nan dragon an. Dominik te kache kapasite eksepsyonèl, ak yon move maladi etranj te vini nan anpi a ak eta vwazen, kòm yon rezilta nan ki prèske tout gason yo te vin petrifye. Youn nan dènye reprezantan sèks ki pi fò yo, chèf farfade Oenomaus, te rive retade lanmò li grasa kado Dominik. Epi, koulye a yo dwe travay ansanm pou dekouvri mistè yon move maladi enkonpreyansib epi ekspoze fòs nwa yo.

  PASE EGZAMEN PRINCESS LA
  
  ANOTASYON
  Yon bèl etidyan ak aktris fim aspiran, Dominika, reve pou l vin yon zetwal ekran. Epi lè nenf la te vin jwenn li, li te vle swiv li, li te fini nan Peyi Wa ki nan dragon an. Dominik te kache kapasite eksepsyonèl, ak yon move maladi etranj te vini nan anpi a ak eta vwazen, kòm yon rezilta nan ki prèske tout gason yo te vin petrifye. Youn nan dènye reprezantan sèks ki pi fò yo, chèf farfade Oenomaus, te rive retade lanmò li grasa kado Dominik. Epi, koulye a yo dwe travay ansanm pou dekouvri mistè yon move maladi enkonpreyansib epi ekspoze fòs nwa yo.
  PWOLOG
  Distenge pa bèlte inik li ra, Dominika Delfinova te resevwa youn nan wòl prensipal yo nan sukse "Star Empress". Ak sa a se yon fim ki gen yon bidjè gwo ak pwomès gwo pwofi. Anvan sa, Dominik te deja jwe nan yon kantite fim, men li te resevwa sèlman peni. Bote li te sansasyonèl, ak cheve li te yon koulè prentan pisanli trè klere, ak kèk moun ki te kwè ke li te kapab fè san koloran ak vèni. Men, se konsa li te ye. Dominika se te yon natirèl, siwo myèl blond ak pwopòsyon ideyal, epi tou li ak misk skultur ak detire ekselan.
  Malgre ke ti fi a pa t 'angaje nan Art masyal, li danse nan balè. Apre sa, li te gen vitès, favè, ak kowòdinasyon ekselan nan mouvman.
  Li te kapab, pou egzanp, montre tèt li byen nan fim aksyon. Tankou yon ti fi ki gen aparans zanj kache yon vanyan sòlda-dyab.
  Koulye a, li wete soulye li ak kè kontan kouri nan pak la, li santi bèl chatoyman nan zèb la ak ti wòch nan chemen an ak plant li fè. Janm li yo te tèlman pafè ak séduizant ke yo te souvan foto pye atè ak nan pre-up, ki espesyalman kontan gason. Dominik te fyè de bèl janm li, li te mete yon jip kout jouk jèl la.
  Nan moman sa a, yon ti fi parèt toudenkou devan li. Trè jèn, yon moun ta ka di, prèske yon ti fi. Dominik te wo, miskilè, grasyeuz, ak figi l, malgre lis parfèt ak po velours, pa t sanble ak figi yon jèn ti fi nayif. Epi sa a se tankou yon tifi, menm si li te abiye byen rich, epi li gen ti moso vè sa yo pandye sou li ak briyan byen klere nan solèy la.
  Dominik menm te panse ke petèt sa yo te bijou reyèl.
  Ti fi a sote ti pye l'. Ak ti boujon wouj ak koulè wouj violèt te parèt sou chemen wòch la.
  Dominik sifle:
  - Ala yon trik! Èske w se yon aktris fim oswa yon sirk?
  Ti fi a reponn nan yon chichote:
  - Mwen se yon nenf! Pa gen tan pou eksplike ankò, swiv mwen!
  Ti fi a lonje men l pou l pa kwè:
  - Ebyen se... Bon blag! Kijan ou rele?
  Ninf la di:
  - Marquise de Cassandra. Ak ase pale, chak moman pou yo te nan mond ou mande pou kolosal, enèji majik!
  Epi li byen fèm, san okenn fòs timoun, li te pwan men Dominika, li peze palmis li avèk fòs.
  Aktris fim fò ak abil la imedyatman reyalize ke li te initil reziste reziste tankou yon priz.
  Ti fi a, lè l sèvi avèk zòtèy yo nan ti pye gras li, li vire wòch bag la sou dwèt endèks men lib li. Epi nan menm moman an, Dominika te santi kòmsi li tap tonbe nan yon pi. Epi li te yon santiman trè bèl, inik.
  Lè sa a, tout bagay te ranpli ak yon limyè klere byen bèl, ki te sanble yo pèse chak selil nan kò a nan yon ti fi fò, atletik, inikman bèl.
  . CHAPIT Nimewo 1.
  Pye atè Dominika te santi sifas cho a anba li, e se te premye enpresyon li. Te gen yon siyman devan je m ', tankou si mwen te avèg pa kliyot pwisan, tankou yon blitz nan yon kamera. Epi ti fi a pa t imedyatman kapab wè kote li te fini.
  Vwa dou nenf la te tande:
  - Ou pa bezwen pè! Koulye a, li pral pase epi ou yo pral kapab wè tout bagay.
  Dominik te fè yon grison epi li bat je. Pye atè li te kòmanse santi pi cho. Anba plant yo fè, te gen yon bagay ki boule, tankou sab Sahara a midi. Dominika te renmen kouri pye atè. Espesyalman lè mwen te itilize li pandan tès ekran yo.
  Lè li te yon ti fi, li te ofri yo jwe yon ofisye entèlijans patizan.
  Natirèlman, pandan lagè a, ti fi yo te mache pye atè nan ete a, depi soulye yo ta dwe pran swen, ak etranj ase, lè ou mache pou yon tan long, li la menm pi fasil.
  Epi finalman yo mennen l pann li, pye atè nan nèj la. Sa a se nan style la nan Zoya Kosmodemyanskaya, sèlman Dominika se blond ak pi bèl, epi li gen cham natirèl. Men, lè li souri ak montre dan blan l ', tankou si li te fè nan bèl grenn pèl natirèl, li konplètman retire do kay la nan gon li yo.
  Ak isit la plant yo boule, epi li nan yon jan kanmenm cho. Li te cho nan Moskou nan mwa me, men ou pa t 'kapab rele li cho.
  Ak isit la, se tankou yon kote nan Arabi a midi. Li pi cho toujou la. Yon fwa li te filme yon fim nan Emirates yo, epi li te oblije mache pye atè sou sab la. Natirèlman, nan maten, lè sab la te refwadi yon ti kras pandan lannwit lan, men li te toujou cho, yo menm grese pye l 'ak vazlin pou fè li pi fasil.
  Men, timoun lokal yo kouri pye atè, omwen nan mitan pòv yo, epi yo ri, montre ti dan yo, san yo pa fè eksperyans malèz.
  Vrèmanvre, flickering nan je l 'sispann, epi Dominica wè ke li te sou plas vil la. Pave yo anba pye bote a te zoranj ak koulè wouj violèt. Ak kay ozalantou yo wo, trè bèl, tankou si nan sant la nan Saint Petersburg, kote antikite yo te konsève. Se sèlman isit la bilding yo pi wo e menm plis vibran, kolore, rich, abondan ak elabore.
  Epi gen yon anpil nan fèy lò, ki se san dout plezi nan je la. Epi gen anpil bèl ti fi nan lari yo. Yo, ki te klere pye atè, grasyeuz, bwonze, janm miskilè, te kòmanse antoure Dominik ak selèb marquise-nymph li.
  Ti fi yo te tout, san eksepsyon, bèl, jèn, pye atè, men yo te mete bijou. Gen kèk ki gen plis bijou ak bèl pyè koute chè, lòt moun gen mwens. Plizyè ti fi te mete sèlman blan, tunik kout.
  Dominika te note sa a se sa esklav yo te sanble lè yo te fè fim sou tan lontan yo.
  Sepandan , se pa tout ti fi yo te imen. Gen kèk ki gen zòrèy tankou yon lenks, lòt moun gen nen malfini. Plizyè tifi te pi piti, tankou Marquise de Cassandra, jis tifi, men yo te dekole epi yo te deplase san yo pa manyen pave a ak ti pye yo.
  Yon wayòm antye nan ti fi ki, pa pè pave a cho, etale pinga'w fè yo, woz.
  Epi yo te antoure Dominik ak Marquis la ak yon bag, yo te souri, t ap pale tou dousman.
  Ti fi yo emèt yon sant trè bèl nan kò jèn, miskilè
  nan sèks la jis, melanje ak pafen chè.
  Gen kèk ki te gen zam nan men yo tou. An patikilye, banza, bonbe ki gen fòm elegant, nepe, sabre, ponya ak flèch.
  Li te trè okoumansman de siplemantè pou tal filme yon fim fantasy; li menm etone ke yo te jere yo rasanble anpil pafè, koub, bèl atletik nan yon sèl kote.
  Pifò nan ti fi yo te prèske toutouni, sèlman tete yo ak ranch yo te kouvri ak bijou ki fèt ak bèl pyè koute chè.
  Apeprè yon douzèn ti fi nan tunik modès mete ajenou, kenbe krich platinum ki briyan nan bwason ak plato an lò nan divès manje ak fwi.
  Dominika boumonnen nan konfizyon:
  - Kisa ou vle de mwen? - Epi li te ajoute yon ti kras plis konfyans. "Si ou gen tan, mwen pral vle parèt nan siplemantè ou yo, jis peye m 'byen."
  Marquis nenf la reponn ak yon souri:
  - Aparamman ou panse sa se yon fim? Non, sa a se Anpi Elf- Dragon !
  Dominique ri li sote. Talon mwen te boule san pitye. Li souke pèl swe. Oke, li fè cho. Jis tankou nan dezè a Arabi. Li etonan ki jan bèl yo mache pye atè isit la, epi po yo pa kale soti nan solèy la.
  Kote li ye? Li evidan pa nan Larisi ...
  Dominik voye je nan syèl la epi sifle. Syèl la te jòn, nyaj ra yo te zoranj, e te gen plizyè limyè alafwa ... Se pa etonan li te tèlman cho. Anplis, limyè yo tèlman òneman nan fòm, ak boukl oswa kòn ...
  Dominika te santi ke li te vin malad. Tankou, se konsa moun vin fou. Bèl figi li tòde epi li vin pal.
  Li te tranble, men de ti fi farfade ki gen zòrèy te sipòte l. Reprezantan yo nan sèks la jis separe, ak bèl yo nan blan, tunik translusid pote veso li yo ak bwè sou kò yo toutouni, se konsa bèl ak miskilè nan ti fi yo. Apre sa, yo vide diven emwòd nan bòl an lò.
  Dominika te bwè avide. Epi li te santi ke diven an te trè dous ak bon gou; enèji, fòs, ak vigè imedyatman koule nan venn li.
  Ak pye ti fi a te deja fè pa t boule anpil, oswa pito, yo te santi yon chalè bèl, ak tanperati a alantou te vin ideyal, tankou nan yon rèv.
  Dominique leve, li souke tèt li koulè fèy lò, li di:
  - Bonjou somnambules!
  Lè sa a, ti fi a byen vit korije tèt li:
  - Mwen byen kontan rankontre frè m yo, oswa pito, sè nan tèt ou!
  Ti fi yo bat men yo. Epi yo chante nan koral:
  - Nou swete w kontantman,
  Ou se espwa nou, kwè mwen...
  Chemen nan lòt monn -
  Pòt la te ouvri!
  Marquise de Cassandra souke tèt:
  - Wi, fòk ou ede nou. Epi pral gen yon gwo rekonpans pou sa a.
  Dominica te monte zèpòl miskilè li epi li te sezi:
  - E ki jan mwen ka ede w?
  Ti fi nenf la te vle di yon bagay, lè son twonpèt la ak son zèl yo te tande. Tout reprezantan yo anpil nan sèks la jis mete ajenou atè yon fwa epi bese nan banza respè.
  Marquise a tou bay Dominika:
  - Bese atè tou.
  Aktris ti fi a mande ak sipriz:
  - Pou kisa?
  Ti fi nenf la di:
  - Duchesse dragon an rankontre w. Dragon dirije anpi nou an. Vini non, sou yon jenou!
  Dominik te deside pa kraze lògèy li. Malgre ke li te pè ke pave a cho ta boule jenou fè l ', ate an kwiv limyè. Men, po a klèman vin pi fò ak mwens sansib. Li klè ke moun isit la mache pye atè pa akoz povrete. Men, pou rezon ki pi grav ki toujou bezwen klarifye.
  Lè sa a, duchesse dragon an tèt li parèt. Yon bèt ki gen twa tèt, yon koulè trè byen klere, tankou yon papiyon. Gwo, tankou yon bon avyon de gè, men pa pè ditou, oswa pa pè si se li.
  Tèt yo te sanble relativman piti, ak ti kouwòn men byen klere te klere sou yo.
  Lè dragon fi a vole bò kote, ti fi ki anba zèl li yo chanje koulè po yo nan lila, epi answit nan emwòd. Sa a te vin bèl.
  Dominik te kòmsi mò. Sa a se premye fwa li te wè yon dragon reyèl an reyalite. Wi, nan sinema yo, nan kou, yo fè bon dragon lè l sèvi avèk grafik òdinatè. Men, dragon sa a se reyèl, trè bèl ak grasyeuz.
  Tèt la, youn nan mitan an, mande, vwa li te trè bèl:
  - Mwen trè kontan wè ou, envite nou sou planèt Latè!
  Dominik te souri epi li reponn:
  - E mwen byen kontan wè ou tou!
  Duchesse dragon an souke tèt li epi li kontinye, tèt la sou bò dwat la deja pale:
  - Nou envite w paske nan venn ou koule san nan menm, mwen pa konnen ki moun, ki moun ki rete la, mwen pa konnen ki kote!
  Dominika Delfinova fwote youn nan janm li yo toutouni, li chile sou lòt la epi li di nan konfizyon:
  - Se tankou, mwen pa t 'konprann!
  Tèt duchesse dragon an sou bò gòch la reponn ak yon ton konfyans:
  - Epi nou pa konprann sa nou menm. Men, nan nenpòt ka, nou gen yon pwoblèm terib konsa ke nou se tankou moun ki nwaye, sere ak pay!
  Dominik te mete so pye l' ki te fè l', ki trè séduizant epi li chante:
  - Kenbe m, pay, kenbe m,
  Lè gen kenz pwen alantou tanpèt la...
  Dechire lènmi luten yo genyen,
  Sò a jete m konsa nan lavi!
  Ti fi nan tout bann bat men yo ansanm, epi li te tèlman bèl ak fre.
  Tèt santral la te pale ankò:
  - Se konsa, nou gen yon epidemi etranj. Reprezantan nan sèks la pi fò, kit se luten, moun, trol, obi, vanpir, fòlklorik lan ak lòt moun k ap viv nan linivè nou an, pou rezon enkoni yo te kòmanse tounen nan wòch ak konfizyon nan yon fwa. Nan peyi nou an, apa de ork ak fòlklorik lan, te gen douz fwa mwens gason pase fi, e kounye a, yo te prèske nèt disparèt! Natirèlman, sa a se yon trajedi!
  Dominika ri epi li di:
  - Sa a tèlman bèl! Sinon pa gen okenn fason pou soti nan mesye sa yo pwal sou tout kò, anbarasan! Ak sa ki pi enpòtan, pi lèd yon nonm se, ak yon potbelly ak yon tèt chòv, ondilasyon, se plis li rete kole sou ou.
  Youn nan luten yo te fè objeksyon:
  - Pa gen okenn luten po vant, rid ak chòv! Yo pa menm gen bab oswa moustach.
  Dominik te fè remake:
  " Anplis, li pi chè pou patisipe ak jèn sa yo!" Yo pa pèmèt pasaj tou. Mwen tèlman fatige ak fanatik sa yo. Epi ou menm, di Bondye mèsi, pa gen gason sa yo ki gen lanvi, swe, anbarasan, epi ou ka repoze epi detann.
  Tout twa tèt dragon yo t'ap fè loraj alafwa:
  - Yon mond san gason kondane pou yo mouri! Konpare ak moun yo nan planèt Latè, nou viv yon tan trè lontan, espesyalman dragon. Wi, li raz san gason, epi pa gen amoni nan linivè a san sèks ki pi fò.
  Ti fi yo te fè bwi apwobasyon. Youn boumonnen:
  - Tout mesye nou yo bèl! Yon fwa sou yon tan , dè milye ane de sa, gason nan ras imen an te gen cheve, tach chòv, ondilasyon, vant, men kounye a yo tout jèn, bèl, koube ak pran sant bèl, tankou luten!
  Dominika ri epi fè yon klin ... Apre sa, li reponn:
  - Oke! Petèt nan yon koup de mwa mwen pral kòmanse manke gason. Mwen jis pa konprann ki jan mwen ka ede ou?
  Tèt dwat duchesse dragon an reponn:
  - Pou nou onèt, nou pa konnen sa a tèt nou. Men, ou gen san an nan yon bèt ki soti nan yon lòt linivè, kote tout moun ki rete yo pa gen de sèks, tankou nou genyen sou Latè, men twa. E petèt sa ap ede nou fè gason nou yo tounen!
  Dominik souke tèt li epi li remake:
  - Kreyati triseksyèl ? Wi, mwen li syans fiksyon, sa a se teyorikman posib!
  Ti fi nenf la souke tèt:
  - Wi! Maladi a pa t touche yo. Men, ki moun ki pral garanti ke yon enfeksyon p ap parèt ki pral koupe sèks jis la? Epi li ta ka menm vin pi mal! E menm san sèks ki pi fò a, si yon agresè anvayi linivè nou an, Lè sa a, nou pa pral gen yon chans pou goumen tounen.
  Aktris ti fi a souke tèt:
  - Oke! Mwen senpatize avèk ou. By wout la, sa a ka rive sou Latè?
  Tèt gòch duchesse dragon an konfime:
  - Wi! Byen posib. Kidonk, pa panse yo ap mande w yon favè. Ou gen yon ti frè, epi li aji tou nan fim. Èske ou vle ti gason sa a tounen wòch ak konfizyon nan pousyè?
  Dominik te fache sou pye li epi li di ak anmèd:
  - Ou konnen anpil bagay sou mwen!
  Ti fi nenf la reponn:
  - Nou pafwa renmen gade sinema sou planèt ou. Li ka telechaje dirèkteman nan entènèt la, ki pa mande pou gwo depans nan enèji majik. Se poutèt sa nou te wè ou tou. Ak fe segondè yo te santi aura inik ou a, epi yo te wè frè ou a, li tou gen yon moso nan sa a, mwen pa konnen ki moun!
  Dominik sifle epi wouli:
  - Mwen konnen byen ke tout sa ki enposib posib! Sepandan , li ta pi bon pou mwen etidye in absentia!
  Marquise de Cassandra te note:
  - Egzakteman, sa a se sa ou dwe fè. Etidye, etidye epi etidye ankò!
  Ti fi etidyan an boumonnen yon fason ki pa kontan:
  - Pou ki lòt bagay sa a?
  Menm lè a, twa tèt yo nan duchesse dragon an te pale synchrone ak annamoni nan vwa bèl yo:
  - Ou pa konnen anyen sou maji ak maji! Epi ou bezwen gen konesans vaste ak fondamantal pou ede nou. Yon fwa ou gradye nan Imperial Dragon Academy nan Dularis , ou pral gen pouvwa deja enkoni ki pral pèmèt ou mete kouwòn lan nan Princess la majisyèn. Epi sèlman nan ka sa a ou pral kapab, oswa pito, ou pral jwenn omwen yon ti chans retounen reprezantan yo nan sèks ki pi fò nan mò yo ye a.
  Dominic sifle e li di:
  - Oh, sa mwen pa renmen se etidye!
  Vreman vre, li te renmen danse, sote, ak aji nan fim. Mwen menm te renmen li anpil. Men, etid li yo te difisil pou li. Li te menm enskri nan yon depatman ki peye pou li te ka jwenn diplòm li ak mwens efò. Vreman vre, li pi fasil fason sa a.
  Dominik pa t ap antre nan akademi an ditou si li pa t alamòd san yon edikasyon siperyè. Anplis, menm bilyonè pa pral marye ak yon ti fi san yon diplòm.
  Men, marye ak yon oligark, osi rich ke posib epi, an menm tan an, de preferans fin vye granmoun, malad ak konplètman senil. Lè sa a, debarase m de li, vin yon vèv bilyonè epi viv pou pwòp plezi ou.
  Epi ekri fim scripts tèt ou. Li menm te gen yon lide. Epi li nan wòl prensipal la. Tankou Anperè Palpatine , oswa pito, lespri nwa li te deplase nan yon ti fi klonaj e li te kòmanse kreye yon nouvo anpi ak konkèt.
  Wi, sa bon ! Sepandan, wòl dirijan li pa t mal de tout fason, epi li te pran sant gwo lajan. Men ... Koulye a, li te vin tounen yon hit . Epi li pral oblije fè sa li renmen pi piti - etidye!
  Dominik mande ak yon vwa tranble:
  - E si mwen refize?
  Ti fi alantou yo te fè bri ak dezagreman. Youn rele byen fò:
  - Tire l sou talon li!
  Twa tèt yo nan Duchesse dragon an reponn:
  - Nou pa gen dwa moral pou fòse ou. Sepandan, yo nan lòd yo ekstrè ou soti nan planèt Latè, yon anpil nan enèji majik chè te mande. Epi tounen, si ou vle tounen, peye pou vwayaj la isit la, diven chè ou bwè a, ak tikè retounen nan.
  Dominik te kriye:
  - Li pa jis pou fè m peye pou yon bagay mwen pa t vle fè! Mwen te deplase kont volonte mwen!
  Tèt santral dragon an te reponn:
  - Ou se nou, petèt, youn nan dènye chans nou yo! Se vre, ou ka toujou eseye ak frè ou, men li toujou yon ti gason, e poutan, yon nonm, epi li menm tou ka konfizyon nan pousyè.
  Dominique rele byen fò:
  - Pa manyen frè'm! Se pa anyen nan zafè li!
  Duchesse dragon an te mande ensinuasyon:
  -Eske w vle etidye pou w vin yon Princess? Imajine ki opòtinite ou pral genyen. Ou p ap grandi, ou pral viv plizyè mil ane, e petèt menm plis si ou jwenn majik menm pi avanse epi vin yon bondye imòtèl. Epi w ap gen sijè ak pwòp wayòm ou!
  Dominica pran yon gwo souf epi li di yon fason sipliye:
  - Kite m reflechi yon ti kras.
  Ti fi marquis la konfime:
  - Wi, kite l reflechi sou sa. Li bezwen konnen mond nou an pi byen. Kite l adapte l epi vin nan sans li. Epi li pral pran bon desizyon an.
  Duchesse dragon an souke tèt afimativman ak tout twa tèt yo:
  - Kite l mache nan vil la. Li gwo ak supèrb. Montre li soti, Cassandra, epi ou tifi ba li wout la. Pa entèfere!
  Sèks jis la separe. Marquise nenf la pran yon bagay ki te sanble ak pitza nan plato a epi li lonje Dominika l:
  - Isit la, manje! Ou pral vin pi fò.
  Yon ti fi nan yon tunik vide diven, ki deja woz, nan yon gode an lò nan yon krich platinum . Dominika pran pitza a ak anpil atansyon. Li te tounen trè bon gou, ak ti fi a te kòmanse manje, pi plis konfyans, li lave l 'ak diven, se konsa dous ak aromat.
  Apre sa, atitid Dominik te monte sevè. Epi li chante:
  Kado pwofesè yo,
  Yo te pase tan avè m...
  Yo te aprann mwen pou anyen...
  Lè sa a, ti fi elèv la pa t 'jwenn yon rim apwopriye, ak sa ki te flache nan bèl tèt li gade trè vilgè ak apwopriye.
  Yo te ale ansanm, epi nenf la te mennen l nan bra a. Malgre ke li te plis pase yon tèt pi kout ak mens pase fò ak wo ak miskilè Dominika la.
  Tou de tifi yo te mete pye yo atè e yo te deplase ak vitès jèn gazèl yo.
  Kay alantou yo te trè abondan . Pa gen okenn vil sou Latè ki te janm tèlman bèl. Te gen tou flè k ap grandi isit la, tèlman gwo, klere ak santi bon. Tout bagay sou vil sa a te bèl ak selèb.
  Ak anpil tifi. Trè abondan abiye , oswa, okontrè, plis modèst, ak kèk ti fi lave lari yo. Men, tout moun se jèn, fre, bèl ak pye atè.
  Dominik mande sezi:
  - Poukisa yo pa mete soulye, oswa omwen baskil?
  Marquise de Cassandra reponn ak yon souri:
  - Sa a se majik planèt sa a. Li ede nou kenbe jèn ki p'ap janm fini an, jete maji, epi zòtèy nou yo ka itilize tou nan batay!
  Ti fi atis la ri e li di:
  - Sa bèl! An jeneral, lè m te piti anpil, mwen te jennen pou m mache pye atè, paske m te kwè sa te yon siy mizè ekstrèm. Men, apre sa mwen te abitye ak sinema. Anplis, li te nesesè pou plant yo yon ti kras pi gra lè mwen te jwe sè Spartacus a nan anfans, oswa divès kalite patizan. Mwen te renmen li. Men, si ou mache nan Moskou pye atè, ou pral fè erè pou yon moun ki malad mantal, epi gen twòp enfeksyon ak pousyè tè nan lari yo!
  Ti fi nenf la souke tèt:
  - Wi - sa konprann! Anplis de sa, kouri san soulye se pi plis ajil, depi po a nan yon vanyan sòlda se pi fò pase plant yo nan bòt yo ki pi chè, epi li se elastik, fleksib ak chaje ak maji!
  Yo te deplase. Ou ka wè ki jan wo, tankou flèch la nan gwo kay won an televizyon Ostankino, jè yo nan prese a sous dlo. Se konsa, yo dekole, kontrèman ak lwa yo nan fizik. Ak avyon yo tèt yo se milti koulè. Ala bèl sa ye.
  Ak ki palè ki genyen toutotou? Ki jan liks tout bagay isit la. Ak lwa a klere pa sèlman ak lò, men tou ak kèk metal klere, zoranj enkoni sou Latè.
  Dominik te note:
  - Vil ou a se tankou yon istwa fe. Ak ti fi yo se manyifik, tankou yon paradi reyèl, epi yo pa yon sèl envante, tankou nou an!
  Cassandra ri epi li mande:
  - Poukisa ou panse ke paradi w la fèt?
  Ti fi atis la reponn byen lojikman:
  - Paske li gen deskripsyon konfli. Yon relijyon di yon bagay, yon lòt di yon lòt bagay, ak yon twazyèm di egzakteman opoze a!
  Marquis nenf la souke tèt:
  - Wi mwen konnen! Mwen gade entènèt ou. Li pi fasil pase vwayaje sou Latè. Li tèlman pi senp ke menm luten senp, trol ak moun ka monte nan li epi gade yon fim. Ak tout bèl nan mond lan majik, nou, malerezman, pa gen teknoloji avanse tankou moun yo sou Latè. Ou se amatè nan majik, men devlopman teknoloji nou an jele!
  Dominik mande sezi:
  - Poukisa ou te friz teknoloji?
  Ninf la bese vwa li, li reponn:
  - Se pa nou. Sa yo se dragon. Yo aparamman pa vle mine pouvwa yo. Malgre ke, nan kou, yo pèmèt nou viv nòmalman, ak pou kèk menm abondan, men ... Ann pa pale sou sa!
  Epi ankò te gen yon poz. Liks nan alantou se, nan kou, super. Tout bagay tèlman bèl, dekorasyon sa yo, estati, kay ak tanp.
  Wi, tanp, nan kou, yo trè divès. Pa kòm dabitid sou Latè nan resanblans sèten. Epi yo konplètman diferan nan style, koloran, ak fòm . Ak nan kou, bèl. Men figi yo, ak bòl, ak poligòn, prism ak sou sa.
  Ak anpil tanp gen dom nan fòm lan nan boujon nan flè yo pi bèl.
  Dominica te gade patnè li epi li te mande l:
  - Ou sanble yon etudyant ... Men ki laj ou genyen vre?
  Cassandra reponn ak yon souri:
  - Moun yo di sa a: li pa abitye mande yon dam sou laj li!
  Atis ti fi a te konkli:
  - Pwobableman anpil.
  Ti fi nenf la souke tèt:
  - Petèt! Men, nou viv pi lontan pase luten, trol, moun, e menm pase fòlklorik lan ak vanpir. Paske nou gen san bondye yo nan nou, nou se fanmi ak yo. Rès yo gen yon koneksyon plis endirèk ak imòtèl .
  Dominik di:
  - Nou tout se pitit gason ak pitit fi Bondye. Yon ti jan.
  Cassandra klike sou zòtèy li.
  Apre sa, yon ralonj majik parèt nan men nenf la. Li chichote tou dousman:
  - Li gen yon venn dragon anndan li. Sa a se yon zafè trè pwisan, chè ak ra. Men, gen tou gwo fòs nan li. Montre w enpak la?
  Dominik di:
  - Mwen gade yon seri sou yon ti gason ki gen yon ralonj majik. Men, gen yon ti gason mens la , ak cheve nwa ak linèt. Pa tankou frè m '- bèl, miskilè ak cheve blond. By wout la, mwen te jwe tou de yon vanyan sòlda ak yon sòsye!
  Cassandra konfime:
  - Mwen konnen frè w la. Wi, li se yon ti gason trè bèl, etranj. Ak kontrèman ak ou, chanpyon nan mond nan karate nan mitan timoun yo.
  Dominika soufle ak meprize:
  - Malgre li se yon ti gason, li se yon gason! Men, pou gason, batay ak batay se yon bagay komen.
  Ti fi nenf la reponn:
  - Nou gen douz fwa mwens gason pase fanm ki soti nan pèp prensipal yo nan anpi a: moun, luten, trol, obi ak vanpir. Se konsa, sèks nan jis gen tou goumen. Okontrè, pami ork ak fòlklorik lan genyen douz fwa plis gason pase fi. Se konsa, li te menm vin yon jan kanmenm pi fasil pou nou pase anvan. Ork yo ak mwen toujou ap goumen, epi yo te monte tankou yon krapo nan kranp, kounye a pa gen prèske pèsonn pou goumen ak. Malgre ke fi ak ork, yo dwe onèt, pa anpil. Men fòlklorik lan pi bon , yo sanble plis tankou hobbits fi. Fok fòlklorik lan tèt yo laj, vire gri, grandi bab long, men jiska lanmò yo yo vit ak ajil, e malgre ondilasyon yo, yo kenbe tout dan yo. Men, si yon dan yo frape soti, li grandi tounen!
  Dominik fè tèt li:
  - Wow! Ou se tankou reken. Men, yon fwa mwen te mande, si moun kreye nan imaj la ak resanblans Bondye, Lè sa a, poukisa dan li fèb konsa. Apre sa, prèt la di yon bagay tankou, kò a chaje ak peche. By wout la, lè dan frè m nan te frape soti, li te grandi literalman nan yon jou. Mwen menm te vle mennen l ' bay doktè. Lè sa a, mwen chanje lide, yo pral etidye timoun nan tankou yon rat nan yon laboratwa!
  Cassandra souke tèt li.
  - Li dwat! Ou entelijan. Men, ou pa renmen etidye.
  Ti fi a souke tèt kouray:
  - Wi! Li raz. Epi nou gen tou ... Oke , mwen pa konnen, lè ou chita nan biwo ou do ou fè mal, epi ou vle kouri ak sote!
  Ti fi nenf la chante:
  - Wi, tifi, konnen ke tout moun pa renmen anpile ,
  Mwen swete mwen ka kouri pye atè nan lawouze a!
  Epi koup la supèrb te ri. Isit la yo ale pi lwen. Dominik te remake pa gen machin tankou sa yo sou Latè. Men, gen bèl anpil likorn. Tankou sa yo desine nan anime . Ak chwal senp yo jis bèl. Men, lè cha a kouri, li sanble ak yon istwa fe.
  Gen kèk tifi ki vole tankou yo se zwazo. Se vre , li ra, isit la ou ka wè ke se pa tout majisyen yo avanse. Pa gen kabin mandyan. Okontrè, tout vil la se tankou palè solid, oswa kay ki sanble ak byen ki gen sous dlo ak jaden. Ak ki jan bèl li sanble.
  Fondamantalman, Dominika te jwe yon jwèt - mason. Gen anpil bagay ki ka bati la. Ak tout bon, yo bati yon vil konsa ke tout bagay la se tankou yon istwa fe sou paradi. Isit la menm bagay la rive vre.
  Dominik te note:
  - Epi yo di ke syèl la sou tè a pa posib? Se sa tout relijyon sou latè di!
  Cassandra eksplike:
  - Eksepte kominis. Sèl relijyon ki pwomèt syèl la sou tè a. Lè sa a se lojik. Ki moun ki bezwen kwè nan syèl la, pa menm apre lanmò, men an jeneral, apre lafen nan mond lan, ki an jeneral se foli!
  Aktris ti fi a te dakò:
  - Wi, mwen pa renmen doktrin nan fen mond lan! Li pi bon bati syèl la tèt ou, epi yo pa sou zo!
  Marquis nenf la di:
  - Pa fè efò pou paradi nan syèl la, men pito viv epi kreye pwòp kontantman ou. Epi ou dwe entelijan.
  Dominik te fè remake filozofik:
  - Ou konnen, yon jan kanmenm, lè gen sèlman ti fi alantou, ou santi yon bagay ki manke. Malgre ke gason yo raman bèl menm nan sinema yo. Epitou, pi fò nan ti gason yo bèl, ak nan laj karant an, eseye jwenn yon nonm san yon vant ak yon manton doub.
  Cassandra ri epi li reponn:
  - Ou entelijan. Mwen pa gen mo. Plis jisteman, pa anpil ... Men, se pa sèlman yon bèl figi ak yon figi Mens enpòtan nan yon gason. Fanm menm sou Latè valè yon lòt bagay pase done ekstèn nan yon gason!
  Dominik fè tèt li:
  - Oke, wi, egzakteman! Epi tou lajan. Lè bous ou sere, ondilasyon, calvitie ak vant yo pa tèlman aparan.
  Nenf te note:
  - Nou pa gen pwoblèm ak aparans nan gason. Majik anvayi tout lè a isit la. Epi gason yo te vin jèn gason ak bèl figi; li menm dezagreyab ke menm bab ak moustach moun yo te disparèt. Poutèt sa, luten yo ka sèlman distenge pa fòm nan zòrèy yo. E sa ... Oke , fanm yo abitye. Men, yon bab tou gen yon sèten cham. Mwen pa dakò ak tifi sa yo ki konsidere yon bab kòm lèd.
  Dominik ri epi li reponn:
  - Bab la gen lwanj ak onè, men chat la gen yon moustach tou!
  Cassandra te balanse ralonj majik li ... Ak nan men bèl fanm lan , yon bèl gato te parèt nan fòm chapo napoleyon an, ak roz, pavot ak papiyon ki fèt ak krèm ki gen plizyè koulè.
  Marquis nenf la te chipi nan vwa ki pi sansib li:
  - Eseye li, li trè bon gou, epi li gratis san chou!
  Dominica te mande, li te panse toudenkou:
  -E si ou toujou fè m peye yon frè?
  Marquise-nenf la chante:
  - Ou dwe peye pou tout bagay, kwè mwen,
  Se konsa, nou louvri pòt la nan siksè!
  . CHAPIT Nimewo 2.
  Epi Cassandra te balanse ralonj li ankò, yon kouran limyè te vole soti nan pwent li, epi de chèz parèt ki sanble yo te fèt an kristal, ak yon ti tab elegant.
  Marquise-nymph la sijere:
  - Ann manje chita, tankou moun kiltive! Petèt ou ta renmen tou kèk diven?
  Dominik te note lojikman:
  - Si ou bwè anpil diven, ou ka tounen bèbè. Apre sa, mwen ta dwe kenbe yon tèt klè ak fre!
  Cassandra souke tèt li negatif.
  - Ou pa bezwen pè! Pa gen yon gram alkòl nan diven nou an. Li sèlman pote benefis. Epi li se youn nan rezon ki fè moun nan mond nou an viv jiska mil ane san yo pa aje. Ak maji fò ak avanse ou ka dire pi lontan ankò.
  Aktris ti fi a souke tèt:
  - Lè sa a, vide li!
  Ninf la lage yon gwo bout bwa ki soti nan pwent ralonj li, li chichote yon bagay ... Ak goblet ki fèt ak metal klere zoranj parèt, nan ki gen yon bagay jòn ak bul pwojeksyon.
  Dominica te note, li te pran yon ti ti gout nan gode li a:
  - Yon diven trè agreyab ak aromat, li fè bouch ou santi w tèlman fre ...E nan ki sa li te fè?
  Cassandra reponn sevè:
  "Lè w etidye nan Dragon Emperor Academy, w ap chèche konnen!"
  Ti fi a mande:
  -Kote anperè dragon an li menm?
  Ninf la reponn ak yon soupi:
  - Li disparèt tou. Kounye a Empress Caroline nan plas li. Dragon gen apeprè egal kantite fanm ak gason, menm jan ak moun. Nan sans sa a, ou gen resanblans.
  Dominik di:
  - Poukisa Empress pa t resevwa m pèsonèlman?
  Cassandra di:
  - Bon, ou gen yon vanyan gason! Yon Duchesse se ase. Li pral nesesè, epi gwo Caroline nan tèt li pral aksepte li.
  Ti fi a chante:
  - Moun yo te admire Rèn nan,
  Tout ti gason nan lakou a te tonbe damou!
  Men, mwen te trè brav
  Mwen te chwazi yon bilyonè!
  Marquis nenf la reponn ak yon souri:
  - Èske w panse plizyè milya vo viv ak yon moun ki pa renmen? Ki sa ki sou vant grès, tach chòv, ondilasyon ak move odè?!
  Dominika gronnyen agresif:
  gate lavi m ak lòt tifi ! Oswa mwen pral trangle l 'ak krinyè mwen nan kabann nan!
  Cassandra ri epi li te note:
  - Mwen pral pran pòz se yon blag. Ou dwe vin reyalizasyon bon.
  Aktris ti fi a lojikman te fè remake:
  - Ewo ideyal fè piblik la vle vomi !
  Ninf la pa reponn, men avèk èd nan yon kiyè platinum li manje gato a epi li bwè diven aromat la. Dominika te deside tou jwi manje a pou kounye a. Anplis, yon ti mache nan lè fre wouts apeti ou.
  Li te sonje fiziyad la. An patikilye, lè yo te jwe timoun patizan. La, pa egzanp, okòmansman ti gason ak tifi yo te byen manje anvan lagè a. Epi pandan lagè a anba okipasyon yo te oblije grandi mens. Pou fè sa, li te rekòmande kouri plis ak manje mwens. Premye a te reyalize de tout fason, depi anpil pran yo te filme ak timoun k ap kouri, men dezyèm lan pi difisil. Jèn aktè fim atake depa yo, achte manje pou tèt yo.
  Lè sa a, yo te entèdi yo pase nwit la nan otèl la, epi yo te fèmen nan yon chanm separe ak ba, ki te sanble ak yon gwo, selil komen.
  Dominika pa t mouri grangou, yo pa t vle bote li soufri malnitrisyon, e de tout fason li se natirèlman sèk, pa gra ditou, epi danse tou kenbe misk li ak kò l an bon fòm.
  Men mesye yo, nan kou, soufri paske yo te seri a tounen yon prizon pou timoun. Epi te gen tou epizòd ak prizonye yo. Yon koup nan ti gason yo menm kale tèt yo, ki te ka pa nesesè.
  Wi, lavi yon aktè fim pa fasil.
  Pou egzanp, sou soulèvman nan Spartacus. Yon eskwadwon antye nan ti gason te travay pye atè nan sèlman ren nan karyè yo. Epitou, yo te mande plis pase yon sèl. Eseye mache ak plant fè sou wòch yo byen file nan min yo. Isit la pye ti gason yo te kòmanse senyen epi pye yo te kòmanse krake. Apre sa, yo , tout bon, te mouye ak swe ak souke ak fatig.
  Nan fim sa a, karaktè prensipal la te menm Spartacus , yon ti gason esklav, ki moun ki, nan chemen an, sijere lide a nan soulèvman nan gladyatè a olye siksè ak rich ki te resevwa libète li.
  Dominik te premye jwe sè Spartacus nan anfans, epi li te oblije pase tan ak ti gason yo nan karyè yo kòm pinisyon.
  Se konsa, li te konnen tou ki ti wòch byen file ak yon panyen debri ki te lou.
  Epi ou reyèlman trennen l 'leve. Li trè fatigan, men li ogmante andirans ou.
  Dominik te jwe nan plizyè fim. Yon fwa menm nan wòl nan kabin ti gason Jim nan kèk vèsyon nan "Treasure Island" ki se lwen kanon an. Gen, menm nan wòl nan kwit manje li pa t ' Silver nan yon sèl janm , men yon fanm wouj-chveu, nyès Morgan a.
  Sa a se, nan kou, fre. Dominik li menm te nan wòl yon ti gason, pou sa yo menm te vle koupe cheve li. Men, Lè sa a, yo finalman rezoud pwoblèm nan ak èd nan yon perik.
  Wi, wòl sa a nan li, yon moun ta ka di, te gen siksè nan pwen de vi nan jwèt la. Men, fim nan tèt li pa t 'pran popilarite pi lwen pase canon la. Li te tounen yon kalite fatra infernal.
  Souvan klasik ki pa selon canon a te rankontre ak ostilite.
  Marquis-ninf la te koupe memwa Dominik:
  - Ou konnen. Nou te chita la pou yon ti tan. Èske li pa tan pou w frape wout la?!
  Ti fi a te monte zèpòl epi li te note:
  - Ou ka ale fè yon ti mache. Mwen toujou gen anpil enèji.
  Cassandra te balanse ralonj li, ak gato mwatye manje a, ak asyèt yo ak diven, elatriye te disparèt.
  Dominik di:
  - Jis tankou nan yon istwa fe!
  Marquis la di:
  - Non! Sa a se pa yon istwa fe, men yon reyalite majik.
  Ak de reprezantan nan sèks la jis pwojeksyon sou wout la. atitid Dominik te vin konplètman lajwa ! Li te souri anpil. Epi li menm chante:
  Wout la, wout la, sanble yon zanmi,
  Lapòs chèn fèt an asye fasèt...
  Ak nepe a trè byen file - asye damas ki vanté,
  Wi, pral gen yon sitiyasyon grav nan batay la!
  Lè sa a, Cassandra remake ak yon gade serye, kanpe:
  - Ou konnen! Egzamen antre serye ap tann ou nan akademi an. Petèt pou asistan éréditèr, yo pral sanble fasil, men ou pa menm gen yon siy sou majik.
  Dominika te ri yon fason ki pa apwopriye epi li te objeksyon:
  - Non! Nan sinema yo, mwen te wè travay majik anpil fwa. Epi kwè mwen, mwen konnen yon bagay!
  Marquis nenf la, bese vwa li, di:
  - Mwen pral ba ou ralonj majik mwen an! Li trè fò, ak yon venn dragon. Eseye sèvi ak li, pou egzanp, evoke ... Oke, yon flè bliye-m-pa!
  Aktris ti fi a gade dèyè. Toutotou, toupre kay yo ak nan lari a li menm, gen kabann flè ak flè ki pi klere, tankou gwo bèl pyè koute chè. Ti boujon klere tou te grandi sou pye bwa yo. Anplis, kèk flè tou te gen fèy nan divès koulè ak tout koulè. E te gen menm boukl etranj.
  Dominik te monte zèpòl li pa ditou etwat epi li reponn byen seryezman:
  - Poukisa nou bezwen yon jan de bliye-m-pa? Gen deja yon anpil nan flè diferan isit la, pi gwo ak pi bèl.
  Cassandra te souri iwonilman:
  - E kisa ou vle?
  Aktris ti fi a te deklare:
  - Li pi bon pou evoke yon bagay ki gen plis valè ak itil! - Dominik te mete talon pye l, sa ki te lakòz mozayik ki gen koulè pal yo tinten tankou yon glas k ap kraze. Aspire majisyè a te ajoute: "Pa egzanp, li ta pi bon pou kreye yon dyaman gwosè yon kokoye!" Sa a se pi plis itil ak pratik.
  Marquis la gade l avèk sispèk epi li mande:
  - Ou vle ale sou Latè? Kisa nou pa renmen?
  Dominik te note iwonilman:
  - Konsènan mond ou a nou ka di menm bagay Ostap Bender te di sou nati a nan Kokas la - li twò bèl - imajinasyon an nan yon moun sòt!
  Cassandra souri epi li di:
  - Epi ou entelijan, men parese! Ou pa gen ase fanatik pou ale nan objektif ou tankou yon bouteur avyon, san rete!
  Aktris ti fi a te fè yon figi, remake:
  - Pa gen okenn bouteur jè. Omwen sou Latè!
  Marquis nenf la fè tèt li an akò:
  - Ou gendwa pa genyen. Men, gen ras ki teknolojik menm pi avanse pase limanite. Sepandan, rive jwenn yo se menm pi difisil pase ale sou Latè.
  Dominique fè yon grimas pandan li mande:
  - Wi? Èske yo ka vole ant zetwal yo?
  Cassandra reponn avèk konfyans:
  - Yo kapab! Nan prensip, nou ka fè sa avèk èd nan majik.
  Aktris ti fi a te chante:
  Natirèlman li difisil pou predi
  Kisa k ap tann nan mond bèl bagay sa a...
  Nou pral vole nan nwaj yo -
  Monte yon avyon zetwal!
  Apre sa, ti fi a te deklare, li fè yon figi menasan:
  - Banm ralonj majik la! Apre sa, mwen pral fè yon dyaman gwosè yon bon melon!
  Cassandra te vle di yon bagay. Men, zèl yo te tande bri. Yon lòt dragon t ap vole. Gen plis chans, tou yon fi. Li prèske kenbe sous dlo a, ki te tire byen wo nan syèl la soti nan bouch la nan grifon an, kouvri ak fèy lò ak ribi.
  Mons nan twa tèt te pi bèl pase pè.
  Marquis nenf la bese. Dominique jis souke tèt li yon ti kras.
  Fanm dragon an te ateri devan yo. Yon vwa trè agreyab ak klè te tande pou yon gwo mons konsa:
  - Eske se ipokrit ki deja rele mesie a?
  Dominik reponn ak yon souri inosan:
  - Mwen pa ta renmen vrèman yon mesi!
  Fanm dragon an te sezi:
  - E poukisa sa?
  Aktris ti fi a reponn onètman:
  - Paske mesi yo anjeneral fini yo te kloure sou kwa!
  Bèt zèl la souke zèl li yo. Li gen gwo, menm jan ak sa yo nan baton, sèlman nan twa koulè: wouj, jòn ak vèt. Evidamman di, li se yon konbinezon bèl.
  Fanm dragon an di:
  - Epi ou ka wè nan mond sa a kote majisyen yo se SCAMMERS konplè ak Sioux Falls?
  Dominika ri epi li reponn, li montre dan li trè blan, ki klere:
  - Petèt se konsa li ye. Malgre ke, te gen kèk pwofèt. Tankou granmè Vanga. Se sèlman pou kèk rezon prediksyon li te rive vre, kòm yon règ, retwoaktif.
  Marquise-nymph la te note:
  - Menm majisyen ak majisyen wo nivo yo wè avni an trè vag. E menm bondye ki pi wo yo pa pral bay garanti sa ki pral rive nan yon santèn ane. E plis toujou, nan mil ak yon milyon!
  Fanm dragon an te klere yon limyè e li t'ap chante:
  - Wi... se konsa ke gen prediktè reyèl sou planèt sa a. Menm tansyon hypernoosphere ou a konplètman diferan de nou. Malgre ke, petèt se poutèt sa ou kenbe orijinalite ou epi yo pa t 'vin esklav nou!
  Dominica yon lòt fwa ankò ri ak kè kontan epi li te note:
  - Pou vin esklav ou? Li menm komik. Pou tout tan jèn, pou tout tan pye atè.
  Cassandra souke tèt epi li sijere:
  - Montre kontès dragon an sa ou kapab fè. Eseye, omwen avèk èd nan yon ralonj majik, fè omwen yon gout dlo tonbe.
  Aktris ti fi a soufle ak meprize:
  - Yon gout dlo? Wi, sa pa grav ditou. Petèt li pi bon imedyatman jwenn yon barik lò.
  Konte dragon an sijere:
  - Kite l fè maji jan li vle. Ba li yon ralonj epi wè ke li sonje omwen yon eple kòrèkteman.
  Cassandra ri epi li di:
  - Wi, li sanble gwo ! Jis gade. Ralonj majik la twò pwisan, epi ou ka lakòz domaj nan vil la, èt vivan, ak tèt ou.
  Dominik grogne:
  - Mwen pa sòt jan ou panse!
  Konte dragon an sijere:
  - Ann ba li yon bagay ki pi inofansif ak mwens pwisan lè sa a. Sinon li pral fè yon twou nan mwen tou.
  Cassandra chante:
  Pou manifeste nan maji,
  Nou bezwen talan...
  Li pi bon pou ou kreye
  Gwo Diamonds!
  Apre sa, ti fi nenf la klike sou zòtèy pye l '. Yon ti bag platinum parèt. Cassandra te voye l ak pye l, epi objè majik la te fini toupre figi Dominik.
  Marquise a di:
  - Ou ka pran bag sa a. Mete l sou dwèt endèks ou. Epi eseye swete yon bagay byen fò. Majik la nan li pa fò, men li travay tou senpleman. Li pa ase pou yon dyaman gwosè yon kokoye, men, pou egzanp, gwosè yon pwa se ase!
  Ti fi aktris la kenbe bag la nan men l '. Men, olye pou yo dwèt endèks la, li mete l sou dwèt mitan li epi li, yon souri sarcastik, mande:
  - E si ou eseye konsa? Ki sa ki pral rive lè sa a?
  Cassandra te souri tou ak sarcastik:
  - Oke, eseye!
  Dominik te kriye:
  - Griye talon marquis la ak dife!
  Flanm dife a te limen anba pye dominika . Sèl vid la te boule anpil, li te kriye epi li te kòmanse kouri. Vreman vre, dife a pa fèb. Men, nou pa t 'jere rive byen lwen. Ti fi a te vlope nan ke long nan kontès dragon an.
  Yo te tande yon vwa bèl, fanm ki soti nan gwo reptil la:
  - Wow! Ou jis te vini nan mond nou an, epi ou vle enfim yon nenf, yon fanmi nan bondye ki pi wo yo? Èske w konnen se pou sa y ap voye w kòm esklav nan yon karyè? Epi ou pral travay la nèt toutouni, nan chenn epi resevwa fwèt ak baton, manje pen ak dlo. Epi w ap gen tou dòmi nan chenn ak sou wòch. Epi ou pa pral konnen anyen men travay di ak fwèt. Espesyalman kounye a , lè esklav gason yo gaye, yon ti fi wo ak miskilè tankou ou pa pral fè nou mal nan min yo!
  Dominik fè yon grison lè pawòl sa yo. Li yon fwa te jwe Cleopatra nan yon fim ki ba bidjè. Pou ekonomize lajan, tablo a te rele "Kleopat nan kaptivite nan Augustus." Sa vle di, li se tou pa canon. Cleopatra pa t 'komèt swisid epi yo te kaptire.
  Oke, yo te voye li nan min yo. Apre sa, li te mache alantou mwatye toutouni ak pye atè. Ak mache sou wòch byen file nan yon min ak plant fè se byen douloure. Oke, pote yon chay tou. Li te nesesè pou swe esklav la te reyèl, ak figi l 'te reyèl, pa pran pòz yo te fin itilize.
  Men, nan kou, li se jis yon fim, ak yon sèl trè bon mache nan sa. Apre sa, yo bat li ak yon fwèt, ki te tou ireyèl. Men, li toujou fè mal . Malgre ke san an, nan kou, te fo.
  An jeneral, fim nan te bon mache, ak apa de karyè ak ti fi mwatye toutouni, pratikman pa gen anyen lòt montre. Kalkil la te aparamman atire gason seksyèlman enkyete. Oke, epi tou, tout moun konnen non an - Cleopatra! Ak sa a ta ka itilize yo achte
  Dominika pran yon gwo souf, e nan ki kalite poupou zetwal fim pafwa yo benyen?
  Marquis nenf la di:
  - Pa tris, cheri, nou bezwen ou. Nou p'ap lage w nan men pèsonn.
  Konte dragon an gwonde:
  - Kite l eseye pratike ankò anvan egzamen an. Oke, ann eseye evoke yon bagay!
  Dominica fwote bag la epi li di:
  - Mwen vle krèm chokola!
  Ti fi a pran li epi li te jele nan tansyon.
  Ak yon melanj de glas kraze ak chokola plops sou li. Kòm rezilta, Dominik te sal soti nan tèt rive nan pye, e menm grate.
  Kontesses dragon an te tèlman ri, jè sous dlo a te tranble epi flè yo te tranble.
  Marquis nenf la fè remake avèk kalm:
  - Li byen! Okontrè, li gen gwo kapasite, li repwodui anpil krèm glase ak chokola ak yon bagay konsa, ki jeneralman pa trè pwisan!
  Dominika te niche chokola ki te nan machwè li epi li krache nan fristrasyon, li plenyen:
  - Li anmè!
  Cassandra ri e li di:
  - Epi chokola anmè. Ou pat konnen sa?!
  Aktris ti fi a gwonde:
  - Ak isit la, sou Latè ak nan Larisi, li dous !
  Marquis la souke tèt:
  - Mwen konnen! Nou konnen tou ki jan fè chokola dous. Men pou kounye a ou pral oblije kontante w ak sa w genyen. Plis jisteman, ou pa t presize ki kalite chokola ou te vle espesyalman. Ak an jeneral, li bon ke ou sèlman kòmande krèm glase. Si ou ta rive, pa egzanp, pran yon beny an lò, ou ta frape tèt la pi rèd.
  Dominik te note:
  - Lavi se nan swing plen, ak tout bagay se sou tèt la!
  Konte dragon an sijere:
  "Olye pou istwa san sans, ki pa pral ede l 'lè li antre nan akademi dragon an, li pi bon kite l' eseye kreye yon reyèlman ti dyaman." Anjeneral, sa a se posib pou moun ki gen yon wo nivo natirèl nan kapasite majik.
  Cassandra reponn:
  - Non! Sa a se yon chemen twò evidan. Ou ta dwe aji pi plis sibtil.
  Dominika sifle ak kaprisyeuz:
  - Mwen mouye ak sal, jis poul griye. Èske ou ka ranje sa a?
  Marquis nenf la souke tèt:
  - Natirèlman, bote nou an!
  Epi li fè yon uit ak ralonj majik li a. Li te klere ak yon limyè ble. Epi, koulye a ti fi a soti nan Latè te vin pwòp ak pwòp ankò, ak prèske tout reyur yo te disparèt. Eksepte youn sou souflèt dwat la.
  Men, Domika pa t 'wè tèt li, epi li pa t' peye atansyon.
  Konte dragon an sifle:
  - E konsa mezanmi... mwen wè ou konprann yon bagay? Se konsa, yon bèl ti fi soti nan planèt la nan teknoloji k ap grandi?
  Kòm repons, Dominique chante:
  Men poukisa,
  Li enposib viv nan lide ou!
  Poukisa, lavi pa anseye nou anyen!
  Men poukisa! Men poukisa!
  Apre sa, li te ri, paske chante sa a, fèt pa Boyarsky , te apwopriye ak bèl. Men, vwa zanj li a te lakòz sèlman yon anfòm nan ri.
  Cassandra sifle, je klere:
  - Ou pa ka refize yon sans de imè. Men, èske ou janm serye?
  Dominik te fwonte. Li te sonje jan li te jwe yon ti fi ki te fè yon move nòt nan lekòl la. Epi pa te gen okenn fason li te ka bay figi l yon gade fache. Okontrè, mwen menm te vle fè dan m. Bon, sa konprann ... Li gen twòp van nan tèt li. Pou egzanp, kèk mesye pral jis fè dan yo nan foul moun yo, e se tout wòl yo!
  Epi Dominik te vle jwe... Prensès, nan kou.
  Konte dragon an te sijere:
  - Kite l danse pou nou pi byen. Ou te wè ke nan fim yo li danse vrèman byen .
  Dènye sa a se vre. Dominik te ka danse. Yo menm te vle pran li pou wòl Esmeralda. Anplis, dapre kanon an, li sanble ke li pa menm yon Gypsy. Epi poukisa pa yon blond klere tou jwe wòl sa a?
  Men, adaptasyon fim nan klasik, e menm etranje yo, tou bay monte sèten pwoblèm. Se poutèt sa, li te filme nan yon wòl diferan, men tou, danse.
  Wi, li, nan kou, te renmen danse ak te konnen ki jan yo danse. Men, li pran li epi li di:
  - Dore manch lan!
  Nenf maks la di:
  - Kisa plis?
  Dominik reponn lojikman:
  - Menm gita nan mache a pa danse gratis. Se konsa, mwen bezwen yon sache for an lò. Èske li pa klè?
  Konte dragon an gwonde:
  - Ala yon parèy kulote ! An reyalite, pi bon plas li se nan karyè yo. Se la li pral an menm tan devlope andirans epi abitye obeyi. Pou sa, li bezwen yo dwe leve nan yon fason piman bouk!
  Menm lè a, yon ti fi kouri sou yo. Nan aparans, li te sanble yo dwe yon timoun imen ki pa gen plis pase dizan. Men, an menm tan, li te mete bijou presye, tankou si nan yon magazen bijou. Toutouni, piti, pye timoun yo te sanble pa apwopriye ak ridikil nan liks sa yo.
  Ti fi a tcheke:
  - Mwen ka achte esklav sa a nan men ou. Konbyen ou vle pou li!?
  Cassandra reponn avèk konfyans:
  - Ti fi sa pa pou vann! Epi pandan ke li pa yon esklav. Sepandan, petèt li pa pral gratis pou anpil tan.
  Dominik di:
  - Ala imoral sa ye lè yon timoun piti achte esklav pou tèt li!
  Marquis-ninf la reponn avèk konfyans:
  - Sa a se pa yon timoun, men yon obi fi! Ak obi yo sanble ak timoun imen ...
  Ti fi a frape ti pye l an kòlè e li di:
  - Mwen se yon Baroness! E sa vle di esklav ou a oblije bese tèt devan mwen.
  Dominik di yon fason agresif:
  - Pa janm bliye ! Mwen pral, mwen pral bese tèt devan timoun nan!
  Kòm repons, barones obi a te souke men dwat li. Zeklè vole soti e li frape aktris ti fi a sou janm li. Kòm repons, Dominic ki pike a rele yon bagay. Ak yon gato gwo epès kouvri ak krèm tonbe sou ti fi nan majisyèn nana. Li te menm frape nan pye l ', ak ti bote a tonbe sou pave a. Men, li imedyatman sote, tout andwi nan biskit, lèt kondanse ak keratin chokola. Baroness obi a souke bò gòch li, toutouni, ti pye, sou de nan zòtèy ki gen bag ak bèl pyè koute chè klere.
  Ak yon vag antye majik tsunami vole soti. Dominik te jete ven mèt anlè. Apre sa, ti fi a tonbe atè. Erezman, li te danse depi timoun piti ak aji nan fim, li te deja tonbe soti nan diferan wotè anpil fwa e li te fè demonstrasyon akrobatik.
  Se poutèt sa, Dominika gwoupe tèt li nan sezon otòn la tankou yon chat ak ateri byen avèk siksè. Eksepte ke janm ti fi a, ki te deja boule pa majik konba, te fè eksperyans gwo doulè lè yo te vin an kontak ak mozayik ki gen koulè ki kouvri zòn nan. Ti fi a rele byen fò.
  Epi, kontes dragon an vlope ke long li ki sanble ak pye pen nan barones majisyèn nan epi li sifle:
  - Sispann batay la! Sinon ou tou de pral arete! Si ou vle goumen, gen teren fòmasyon espesyal kote majik ak lòt duèl yo fèt!
  Dominik te tweete:
  - Wi, egzakteman yon lut! Se sèlman san zam - men ak pye!
  Baroness Hobbit la te soufle ak meprize:
  - Goumen ak esklav la! Pou mwen onèt, sa fè pè pou mwen ! Li ta pi bon aktyèlman voye l ' nan min yo. Ansèyman maji a yon moun sòt sa yo trè danjere.
  Marquise-ninf la te dakò ak yon ton serye:
  - Mwen kòmanse panse konsa tou. Wi, ti fi sa a gen kèk kado espesyal pou kreye dezas ak bay konfli.
  Aktris ti fi a te fè objeksyon:
  - Mwen pa ale nan pèsonn anvan! Kòm pou rès la ... Ak chak echèk, konnen ki jan yo goumen tounen, otreman ou pa pral wè siksè.
  Kontesses dragon an lage ti fi a vakabon, ki te sanble ak yon timoun, men li te reyèlman kapab mete yon rejiman antye nan tank nan vòl.
  Ke a te yon ti kras tache ak krèm, lèt kondanse, gaye chokola, ak biskwit. Gato a te gwo ak byen klè te fè soti nan kè a. Li se menm yon pitye ke yo te kase li olye pou yo manje li. Kontesses dragon an kase dwèt li ak grif li yo, e koule kristal sous dlo a te lave sou li, lave pousyè tè a.
  Cassandra souke tèt li.
  - Lapwòpte se kle nan sante! Lòd an premye!
  Baroness Hobbit la te fwote youn nan ti janm li, ki te ate, ki grasyeuz kont lòt la. Pou yon koup de segonn li limen tankou yon anpoul limyè. Ak tout eksè gastronomik ki te anpil andije ti fi majisyèn nan te disparèt. Ak bijou abondan te klere ak vigè renouvle. Li, an reyalite, te vin tèlman tankou yon Princess ke Dominika te santi tandrès.
  Li te tou te gen chans jwe yon ti fi Princess nan youn nan istwa yo fe. Se la li te oblije kite rad abondan ak soulye presye epi vin sèvitè yon sòsyè. Mete ranyon epi mache nan soulye an bwa. Ak nan kousinen sa yo li pi mal pase jis pye atè. Li menm te kòmanse konvenk direktè a ke li ta ka pi bon fim san soulye nan tout. Apre yo tout, pye atè ti fi a nan vye rad ta te mete aksan sou povrete ak chanjman nan estati a nan yon Princess nan yon esklav defakto pi fò.
  Men, direktè a klèman te gen pwòp lide li. Nan fen a, pandan y ap chape soti nan gwo kay won an nan lanmò, li finalman te debarase m de soulye yo ak estòk, ak Lè sa a, li te pye atè, santi bonheur vre. Koulye a, sepandan, pye l' yo te boule, e menm ti anpoul parèt, ki te tou de douloure ak degoutan!
  Baroness obi a lonje ti palmis li a, tandrès e anmenmtan bronze, ba li, lonje men Dominik ak fòs timoun ak pepi:
  - Oke, lapè! Non mwen se Laska. Epi pa panse, monchè, ke mwen se yon ti fi inofansif, ork, luten, espò Koshchei yo, yo tout te jwenn anpil soti nan mwen !
  Dominik mande sezi:
  - Ki laj ou genyen pitit?
  Weasel te souri epi li reponn:
  - Pami reprezantan sèks ki jis li pa òdinè pou mande sou laj! Jan mwen gade, se ki laj ou ban mwen.
  Aktris ti fi a te ri epi li te di:
  - Ou gen dizan! Pa gen plis!
  Konte dragon an gwonde:
  - Wi, li deja plis pase twasan. Ki, sepandan, pa gen pwoblèm. Nan mond nou an, tout fi yo jèn ak bèl. Rete avèk nou fi, ou pral larenn nou!
  Dominik te reponn ak yon koupl pi popilè:
  Si lame sen an di,
  Jete Rus', viv nan paradi...
  Mwen pral di: "Pa gen okenn bezwen pou syèl la,"
  Ban mwen peyi mwen!
  . CHAPIT Nimewo 3.
  Marquis la ak baroness la bat men yo epi yo di nan inison:
  - Bravo! Èske ou te fè sa a tèt ou?!
  Dominik souke tèt an lò yon fason negatif:
  - Non. Pa mwen. Yon lòt moun, mwen pa sonje otè a!
  Cassandra fè yon grimas:
  - Etranj, ou gen yon memwa ekselan!
  Aktris ti fi a reponn onètman:
  - Mwen panse twòp sou tèt mwen pase sou lòt moun. Li pi bon pou m fè yo konnen plis bagay sou mwen pase m sou lòt moun. Mwen menm tou pafwa konpoze, e pa pi mal pase Pushkin.
  Kontesses dragon an te montre dan li klere ak briyan tankou dyaman nan bouch lajè li epi li di seryezman:
  - Petèt ou ka chante yon bagay nan konpozisyon pwòp ou a?
  Dominica di yon fason sipliye, li fwote pye li boule:
  - Pa gen kesyon! Jis ban mwen omwen yon pyès lò. Apre sa, mwen pral fè yon chante antye hit pou ou. Epi chante pou anyen? Irespektab! Ak trivially, rantabilite!
  Marquise-nymph a te fwonte, epi ralonj majik li te klere menasan nan men li, li te detèmine pou l pini ti fi a ki te oze kontredi dragon an.
  Kontesses dragon an sifle yon fason pou konsilyasyon:
  - Ba li yon pyès an ajan. Kite l chante ak kè.
  Dominik te souri, dan li, tèlman pafè, te klere tankou pik mòn glas nan solèy la klere nan midi. Epi li di:
  - Lajan devan!
  Belette a voye yon pyès monnen pou li epi li di:
  - Isit la, trape li!
  Ti fi a jete janm li anlè epi li te rive kenbe yon moso ajan wonn ak dwèt li. Apre sa, li transfere li nan palmis li. Mwen gade pyès monnen an. Li pa t anyen, ajan an te konplètman nouvo, sou yon bò te gen yon dragon ak sèt tèt, ak nan grif li yo te gen yon baton ak yon mas. Ak sou lòt men an , yon ti fi bèl ak cheve trè Fertile Curly. Epi li bèl.
  Dominika pa t kapab reziste anba tantasyon pou l eseye pyès monnen an epi li reponn ak yon souri:
  - Sa bèl. Cool bagay.
  Belet la sifle:
  - Koulye a, chante! Ann wè sa ou ka fè!
  Konte dragon an te ajoute:
  - Epi ou dwe chante byen fò, epi fè yon balad plis oswa mwens long, depi nou peye!
  Aktris ti fi a souke tèt an akò:
  - Wi, mwen konprann sa! Ou pa ka chante tankou...
  Lè sa a, asosyasyon an pa t 'rive nan li. Oke, di yon rossinyol pa totalman kòrèk oswa apwopriye. Men, yon lòt bagay, pa vrèman sa!
  Ti fi nenf la sou pye l':
  - Ann kòmanse!
  Dominik te kòmanse chante ak vwa klè ak dou;
  Mwen te yon aktris pi popilè
  Filme, sèmante, mizik, bal...
  Li te kòmanse danse kòlè ak sovaj,
  Tankou reyalizasyon Satan!
  
  Janm mwen yo tèlman fò
  Yo konbat hopak an kòlè...
  Nou se tankou ti fi fre
  Ann deplase yon sèl sournwa a touswit!
  
  Men, mwen te jwenn mwen nan yon mond, ou konnen, espesyal,
  Kote dragon yo dirije tankou wa...
  Lòd la gen anpil nouvo,
  Omwen chire chemiz ou!
  Mwen te oblije vin yon esklav pye atè
  Pran yon fwèt sou do...
  Nwaj ki anlè nou yo ble,
  Kote a se dezagreyab sou Latè!
  
  Isit la yon tinen sevè vin jwenn mwen,
  Epi li kenbe yon fwèt nan men l '...
  Yon ti gason tet blan kouri bò kote -
  Esklav la pye atè, pwopriyetè a byen klè!
  
  Gnome a ri, manyen dan li ak grif li,
  Tankou yon ti fi ak yon atik, yon étalyon...
  Se konsa ke lous la ronje li ak yon pyebo -
  Sa a pral nan fen calvitie tinen an!
  
  Men, yo vann mwen nan min yo,
  Pa te gen okenn kote vizib nan harem la...
  Apre sa, yo te ban m 'yon fwèt fò nan pouswit,
  Paske fi a manje anpil!
  
  Isit la luten an ap mennen m 'sou yon kòd,
  Cham ti fi a se absoliman etonan ...
  Vwa esklav la trè klè,
  Men, nan fen a gen sèlman zewo!
  
  Mwen prèske toutouni ak pye atè
  Mwen travay nan min tankou bourik sa...
  Manman, mwen di, mezanmi,
  Ala sòt li te tounen soti!
  
  Mwen te yon ti fi ki kapab
  Mwen miltipliye fraksyon nan tèt mwen...
  Epi, koulye a nan yon sèl, konsidere li, yon jip,
  Mwen nan esklavaj sovaj!
  
  Pou yon bon bout tan, mwen te andire gnom la,
  Mwen te resevwa yon fwèt sou do...
  Yo bat mwen pou biznis epi pa pou biznis,
  Yo te pwomèt pou m manje pita!
  
  Men, esklav pye atè yo revòlte,
  Crowbars nan aksyon, mato,
  Epi kounyeya, konsidere li eleman ou ,
  Pou yon luten ak calvitie Mwen mouri !
  
  Oke, mechan sa yo te touye,
  Nou te gen viktim terib...
  Men, kwè mwen, nou te libere tèt nou -
  Ti fi yo te montre klas siperyè!
  
  Epi kounyeya nou gen yon gwo lame,
  Mesye yo tou ap antre nan batay ak nou...
  Nou kraze plak pwotèj tankou ankadreman,
  Mechan chèf yo pral kaput!
  
  Lè sa a, esklavaj lanfè a pral disparèt,
  Mesye a dwat zepòl li...
  Apre sa, nou pral mete fen nan chèf nan, bouke ak lènmi,
  Pral gen yon syèk nan bonè ak pwogrè!
  
  Lè sa a, pral gen lapè nan tout mond lan,
  Monchè, gwo zetwal...
  Nou pral vole nan lè zetwal la, ou konnen,
  Kite rèv moun yo rive vre!
  Ti fi a te fini sou yon nòt ki wo, ak vwa li klere tankou ti klòch ajan.
  Ti fi nenf la bat bravo. Plizyè luten ak trol ak yon koup moun tou te koute chante Dominika. Apre sa, yo voye pyès monnen li yo: ajan ak kwiv.
  Ti fi aktris la bese. Apre sa, li ranmase yo nan mozayik yo. Li pran kèk nan pyès monnen yo ak men l ', ak kèk nan zòtèy li yo fè. Epi se te yon bèl je.
  Wi, li gen janm sa yo séduire ak chiseled. Ak ki jan bèl ak enpresyonan li se nan tèt li. Oke, kote lòt primadonna yo konpare ak li? Èske yo oze fè sou sèn pye atè? Oswa nan yon jip kout?
  Konte dragon an te note:
  - Sa a se chantè a! Non, li fè pati akademi an. Epi sèlman nan akademi an, nan fakilte ke li menm li chwazi.
  Dominik ri epi li chante:
  Nou tifi yo pral pwòp jij pa nou,
  Men, si ou dwe chwazi, epi chwa a se difisil ...
  Nou chwazi kostim an bwa,
  Paske pèp nou an gen sèlman onè!
  Belèt la tweeted:
  - Ou gen yon vwa... Jis yon zanj wo nivo!
  Dominik te souri epi li voye youn nan pyès monnen yo pi wo ak pye l, epi li bese l epi li kenbe l ak lang li. Apre sa, li te kòmanse kriye. Soti nan kontak ak saliv, metal la zoranj imedyatman chofe ak boule bouch bote a.
  Ti fi a te kòmanse krache ak plenn. Ak dezi li pou chante toudenkou evapore.
  Ti fi nenf la souke bag li, epi chalè a nan bouch Dominik la imedyatman ale. Ti fi a woule:
  - Wow! Koulye a, mwen konprann kisa sa ye tankou yon dragon ki rale dife!
  Weasel di ak yon souri:
  - Pito ou ta pase pa janm,
  Ti fi a gen kèk gwo ane devan yo!
  Konte dragon an te note:
  "Nou gen yon estrikti bouch ak gòj diferan pase moun, epi flanm dife a pa boule ditou. Se konsa, pa enkyete w pou nou.
  Odyans lan ki te rasanble ozalantou yo te toujou ap fè bri epi mande, bat bravo:
  - Fè yon lòt bagay, ou byen akeyi!
  Dominik te tweete:
  - Si w ekri pyès monnen, mwen pral fè li!
  An repons, bri ak asirans:
  - Wi, nan kou! Byenvini.
  Ak anba janm fè ti fi a, miskilè, ate ak grasyeuz, ki li te dwèt ak favè inimitabl, lò, ajan, zoranj, an kwiv, ak platinum pyès monnen vole.
  Dominika te vin kontan nan sa, li te santi antouzyasm, li te kòmanse chante ak fervèr;
  Tanpèt ak siklòn yo pa gen okenn baryè pou koup nou an,
  Pitit fi patri a, ki fleri tankou rose touf.
  Moun ki pa konnen lagè pa manje labouyl pitimi,
  Bondye Sovè Jezi mennen nou nan batay!
  
  Nou abitye goumen menm nan yon oseyan tanpèt,
  Chak moun se tankou yon chip anlè.
  Mwen kwè ke nou pral dechire monstr Horde yo an miyèt moso nan batay,
  Onè nou pa ka kraze ak yon mato ak yon mato!
  
  Nepe a te chofe nan forge a, nan lanfè a trè cho,
  Lam file yo trè difisil bellows!
  Fè yon sòlda san pè; ak yon kè fò, tanperaman,
  Si gen lanmò, alò kanpe, pa kouri!
  
  Wi , lagè, nan kou, se pa yon fèt ak siwo myèl dous,
  Apre yo tout, gen dlo nan je sou li, ak san koule epès.
  Chen mawon an rèl anpil, epi lous la ak yon gwonde feròs,
  Epi se pou kònen an retou nan je a, pa sousi a!
  
  Gen yon frenn ki ka pèse chenn,
  Gen gwo plak pwotèj ki pa ka penetre pa yon pil!
  Men, pa fè yon lach, pa kite move lespri yo fè figi ,
  Se konsa, yo pa vin tankou jwèt la nan filè yo!
  
  Kwè m ', yon solisyon radyan ap vini,
  Pou tout moun gen yon rekonpans ki pa ka jwenn pi wo!
  Pou yon panse kriminèl, mwen kwè, tire revanj ap vini,
  Pa gen lòt vanyan pase chemen difisil la!
  Se konsa, Dominik te chante, e foul moun yo te bat bravo pou li ak anpil antouzyasm. Menmsi yo tout se fi, pa gen gason sou latè. Oswa, prèske san sèks la pi fò.
  Apre sa, kontès dragon an souke ke li epi li te note:
  - Ebyen fok mwen ale! Mwen soti nan chemen an!
  Ninf la pran pyès monnen an ak pye li epi li sijere:
  - Ann tcheke. Mwen pral jete, epi ou di - tèt oswa ke ! Devine sa, pyès monnen an se pou ou, non, ou ban mwen yon pyès monnen tounen!
  Konte dragon an gwonde ak ri epi li reponn:
  - Mwen konnen ke trik nouvèl ou yo! Se konsa, li pi bon pa gaspiye tan ou oswa tèt ou!
  Dominika te souri epi li te note:
  - Tèt la se pa zòrèy, ou ka dechire li nan chapo a, ou pa ka koud li tounen sou!
  Belet la t'ap chante, li chante:
  -Zòrèy sou tèt tèt yo se zòrèy!
  Zòrèy sou tèt tèt la - yon pasyan nan yon lopital mantal !
  Konte dragon an vole nan lè a. Epi li pa t fè kòmantè sou sa ti fi nenf la te chante. Ak sa a, li ta dwe remake, se trè fre.
  Dominik te kòmanse ranmase pyès monnen prese ak men l ak pye atè. Apre sa, li te fè li nan yon vitès rapid.
  Weasel di, li grate cheve l ak yon ralonj majik:
  - Lajan, nan kou, enpòtan. Men, menm pi enpòtan yo òneman, zafè, talisman, meday, Hamlet, elatriye. Sinon, ou pa pral kapab viv yon lavi abondan ak abondan !
  Dominik te dakò:
  - Lajan pa ka achte sante, kwè mwen,
  Lajan pa ka achte lanmou ak onè...
  Se konsa, pa fè diskisyon tankou yon bèt
  Konnen ke ou p ap vann peyi ou pou pwofi!
  Ak ti fi a, ak sèl li fè, souflete yon pyès monnen koulè wouj violèt. Lè sa a, janm li toudenkou vire, nan yon bat je, nan pye yon kanna.
  Dominique kriye ak pè:
  - Kisa lanfè sa a ye!
  Marquis nenf la reponn ak yon souri:
  - Sa a se yon metal espesyal majik, sèlman li travay lè li vini an kontak ak po a nan yon moun ki gen bondye Olympian nan fanmi yo!
  Epi Laska di ak kè kontan:
  - Wow! Ou gen kalite san nan ou. Se konsa, nou pa te fè erè.
  Dominik di:
  - Men sa a se lèd! Si ou kapab, retire grif ou. Epi banm yon janm nòmal ankò.
  Ninf la souke tèt li:
  - Non! Ou ta dwe deja fè sa ou menm.
  Ti fi kwense a di:
  - Kòman sa posib?
  Weasel sijere:
  - Imajine nan tèt ou ki jan ou ta renmen janm ou sanble, klike sou gwo pous la ak dwèt nan men dwat ou, epi ou ta dwe reyisi!
  Dominic pran li epi prezante li. Lè sa a, te vin klike sou.
  Epi olye de pye kòk, yon pye parèt nan yon bòt santi ak yon ski. Apre sa, li te vin menm pi alèz lè ski a clattered sou pave yo.
  Ninf la riri e li chante:
  - Pwofesè gratis,
  Pèdi tan avèk ou...
  Mwen te soufri pou anyen ak ti fi a,
  Majisyen ki pi abil!
  Dominik te ofanse:
  - Mwen pa yon majisyèn. E mwen toujou jis aprann. Men, chemen an nan konesans pa janm twò fasil ... Wi , nan sinema!
  Weasel fè tèt li an akò:
  - Wi, nan sinema a, petèt menm plis konsa. Ak sa a, nan kou, se gwo pwoblèm nou an.
  Odyans lan te kòmanse rasanble alantou ankò: li te yon je komik. Plis jisteman, gen tout kalite ti fi isit la. E mèsi pou sa. Aktris ti fi a te eseye reflechi ankò epi transfòme pye l. Men, fwa sa a, yon bagay parèt sou ray ak yon rada, byenke piti.
  Dominik chante san pèdi optimis li:
  Mwen mande nou pou nou pa sezi
  Si majik rive...
  Si li rive, si li rive,
  Si majik rive!
  Ninf la te souri epi li te note:
  - Wi, ale ak vwa ou, ou ta dwe tou gen kapasite nan sèvi ak maji!
  Lè sa a, yon ti fi obi kouri al jwenn yo epi li sijere, vire ralonj majik li:
  - Ann fè li pi byen! Epi konnen, mwen gen mwatye yon mil ane nan pratik!
  Weasel opoze:
  - Non! Kite l fè li tèt li!
  Dominik te tweete:
  Mwen pèdi tèt mwen, mwen pèdi tèt mwen,
  Mwen pral fè li tèt mwen, mwen pral fè li tèt mwen!
  Ak ti fi a ankò chichote yon bagay apwouve. Lè sa a, janm li, nan fòm lan nan yon tank ak yon rada, finalman reprann grasyeuz, ansyen fòm li yo. Epi li te tounen tankou si li te fè sou lòd.
  Dominica leve, li deplase dwèt li. Atitid li te vin lajwa, epi li chante:
  Nou tifi yo pi fò nan mond lan,
  Epi, kwè m, ou p ap jwenn bèl pi fre...
  Nou pral vrèman tranpe lènmi nou yo nan twalèt la ,
  Epi li pral pou tout tan parèt gen ven ane!
  Apre sa, bote a, li pral ri ak ri, ki montre dan gwo ak klere li.
  Dominika te kòmanse danse, janm li leve byen wo nan lè a. Epi li chante:
  Mwen se yon majisyèn trè fre
  Si m tape pye m, pral gen yon efondre...
  Mwen te renmen sote pye atè
  Konsidere li yon ideyal reyèl!
  Sa a se chante li - jis gwo ak fre!
  Malgre ke, nan lòt men an, li trè senp ak senp. Wi, ti fi a se konsa ke ou pa pral jwenn anwiye.
  Ti fi obi a te note:
  - Aprann trè vit!
  Apre sa, li souke janm li, ki te dekore nan cheviy yo ak braslè kloure ak bèl pyè koute chè, ak sou chak dwèt ak yon bag.
  Li sanble ak yon timoun, men jije pa kantite wòch, espesyalman sou branch pi ba li yo, li se yon majisyèn wo plase.
  Weasel fè ti fi a souke tèt li:
  - Mwen te wè ou yon kote. Èske ou pa gen chans, Princess Alsou ?
  Obi fi a souke tèt:
  - Wi , se konsa sa ye! Men, ou konnen, Marquis, ak ti fi sa a ki soti nan planèt Latè, ou pa pral gen okenn pwoblèm!
  Weasel te dakò:
  - Dwa! Men, li enposib otreman. Ay, sa a se tankou yon mond ke li pa ka fè san pwoblèm ak avantur.
  Dominic prese ajoute:
  -Lavi san avantur ak exploits twò raz. Se tankou soup san pwav!
  Prensès Alsou dakò:
  - Wi, se vre! Se pou sa bandi yo ye. Youn nan yo te deklannche yon move maladi ki touye sèks ki pi fò a.
  Dominik chante ak yon soupi:
  Ou pa ka viv san fanm, se vre,
  Men, san gason, pa gen kè kontan tou...
  Li te tounen konsa, li te trè move,
  Si pa gen pwopriyetè fò!
  Weasel te dakò:
  - Petèt! Men, isit la, jan yo di, li se yon nepe de bò. Sou yon bò pa gen sèks pi fò, men sou lòt la...
  Obi fi a byen vit objeksyon:
  - Non! Move nan tout kote. Se konsa, pa gen okenn nesesite pou pale istwa san sans. Gason yo bezwen tou.
  Dominik reponn:
  - Gason nan bèt yo. Pou moun entèlijan, yon bagay diferan.
  Weasel ri epi li reponn:
  - Wi, pou gason, nan kou. Apre sa, mwen pa t 'kapab jwenn anyen yo di.
  Plizyè pijon, ak plim zoranj ak bèk dore, vole pase yo. Zwazo yo te trè enteresan. Senpleman bèl sou yon sèl men. Men, nan lòt men an , te gen tou kèk mank de gou nan yo.
  Dominik ranplase:
  - Poukisa dore bèk pijon yo?
  Weasel eksplike:
  - Pèsonn pa dore! Sa a se paske yo pikote frèz ak topaz.
  Aktris ti fi a di:
  - Kisa? Ak topaz?
  Ti fi obi a souke tèt:
  - Wi, gen frèz sa yo! Ki sa, ou pa t 'konnen?
  Weasel te fè remake:
  - Ki jan li ta konnen? Li nan mond nou an byen dènyèman.
  Twa reprezantan yo nan sèks la jis akselere vitès yo. Epi talon woz yo te klere.
  Kay te parèt alantou , wo, sanble ak woz, koulè wouj violèt, egzèsis emwòd ap monte. Epi li te sanble trè futurist. Te gen menm kèk avyon nan syèl la. Plis jisteman, yon cha fèt an lò ak kloure ak Diamonds, trase pa sis chwal zèl, nèj-blan, kouri pase.
  Tout twa ti fi te bay yon ti banza. Men, aparamman, moun nan nòb pa te gen tan pou bèl, ak triyonvirat la te swiv pi lwen.
  Te gen yon ipodrom devan, li te sanble ak yon estad gwo. Li te klèman sit la nan kous chwal.
  Marquise-nymph la sijere:
  - Nou bezwen tcheke si elèv nou an gen don nan klèvwayans. Se poutèt sa, nou pral patisipe nan kous yo.
  Anviwon ipodòm nan te gen yon gwo kloti may fèt an ajan ak metal zoranj, kloure ak bèl grenn pèl ak kèk wòch ble ak koulè wouj violèt, osi byen ke vè okoumansman de vè Czech . Epi li te sanble trè bèl.
  Ak nan papòt la te gen de sous sou bò yo, ki te jete jè ki gen plizyè koulè soti nan bèl koup dore: - yon farfade ki te anbrase yon ti gason farfade.
  Wi, tout bagay te sanble bèl anpil. Ak nan papòt la gen yon gad nan ti fi. Epitou trè bèl ak nan limyè, zam ajan.
  Tout sanble tèlman bèl bagay. Gen anpil reprezantan sèks ki jis alantou.
  Dominika te sonje fim nan sou achipèl Goulag la ak kan fanm yo. Tout medam ki te la yo te, kòm si yo te chwazi yo, jèn, bèl, epi yo te mete wòb ki te kite janm manyifik yo konplètman ekspoze. Oke, depi ete a nan Siberia se cho e menm, petèt, cho, ti fi yo te pye atè. Ki fè fim nan trè popilè nan mitan moun. Epi Dominik te jwe yon manm rebèl Komsomol ki te òganize tout yon soulèvman tifi. Ak bèl yo menm te sezi zam, yo te pran sou tout yon rejiman NKVD nan batay, epi yo te kapab genyen li.
  Fim nan, nan kou, te tounen soti fre. Ak pye atè, selèb, bèl vanyan sòlda yo te sanble tou senpleman super.
  Dominika, nan chemen an, te orijinèlman sipoze jwe wòl nan kouzen Fandera a, ki te òganize yon revòlt prizonye, men yon fim sa yo te kapab entèdi. Epi li te tou senpleman fè yon etidyan ekselan ak yon manm Komsomol.
  Dominica bese tèt devan ti fi ki soti nan gad la. Menm lè a, jis anba tè a, tankou yon Jack soti nan yon bwat snuff, yon dragon vole soti. Ti , yon ti kras pi gwo pase yon albatros, ak twa tèt.
  Li te vole bò kote tifi yo, epi yon vwa sonnen:
  - Remèt mwen frè mwen!
  Marquis nenf la reponn ak yon soupi:
  - Sa enposib, Belka.
  Kòm repons, ti fi dragon an, ki gen echèl chatye nan twa solèy yo ak tout koulè lakansyèl la, epi ki gen zèl yo te tèlman bèl ke yo rid nan je yo, te kòmanse gwonde.
  - Mwen vle yon frè! Mwen vle yon frè! Ki kote li ye!
  Ti fi obi a woule:
  - Wi, nou menm nou okipe ap reflechi sou kijan pou nou retounen mesye nou yo ba nou. Epi pa gen okenn nesesite yo dwe kaprisyeuz.
  Ti fi dragon an, kisa ou ka pran nan men yon jenn, kalme epi chipi, sote nan Dominik:
  - Mwen konnen ou kapab! Ou se youn nan chwazi!
  Ti fi ki frape a te souri epi li chante an repons:
  - Tout bagay enposib, kwè mwen, se posib,
  Men, apwoche pwoblèm sa a trè difisil...
  Sepandan, si w fatige sèvo w pandan w ap jwe,
  Mwen ka vin yon bèl fi Jedi !
  Ti fi dragon an te aplodi epi li te pepi an repons:
  Lide ou pa gwosè yon dwèt,
  Jeni, ou konnen, sou Latè...
  Epi yon bèl ti gason ap tann mwen,
  Sou yon chwal likidasyon!
  Dominika te santi l komik epi li ri:
  - Yon dragon sou yon chwal? Sa a se sa li sanble!
  Marquis la fè remake:
  - Kisa, ou pa konnen konsèp nan alegori!?
  Aktris ti fi a te ri epi li te note:
  Nou ka mouri nenpòt kote
  Menm nan solèy kouche nan Amber...
  An jeneral, nou viv lib,
  Wi, gratis!
  Senbolikman pale!
  Ti fi dragon an te lage limyè nan bouch li, li te sanble ak yon brikè, epi li di:
  - Sa a se yon chante bèl. Sepandan , mwen vle envite nan bèl soti nan yon Latè enkoni fè yon lòt bagay enteresan.
  Dominica te monte zèpòl epi li te note:
  - Mwen konnen ke vwa mwen frape pyès monnen pa pi mal pase nunchucks frape soti nan grap grenn. Sepandan, mwen oblije souch vwa mwen ankò! E pou kisa? Ki kote yo depanse lajan isit la?
  Marquis la fè objeksyon:
  - Premyerman, ou pral parye lajan ou sou youn nan chwal yo nan ipodrom la epi eseye ogmante kapital ou. Ak dezyèmman, ti fi sa a se pa sèlman yon ti dragon fanm, men tou, yon Princess. Li pral ba ou bag li a, ki gen kolosal pouvwa majik. E pou sa , kwè m, li vo eseye ak chante byen!
  Dominica souke tèt li byen klere sou kou fò li epi li di:
  - Nan ka sa a, mwen wè gen yon bagay pou eseye! Anplis, ki jan ou ka refize yon timoun!
  Ti fi dragon an di:
  - Mwen pa timoun ditou. Mwen se yon Princess e mwen ka fè sa! Mwen pral vole sou planèt ou. Apre sa, mwen pral boule kapital ou a.
  Dominik soufle yon fason menasan:
  - Epi nou gen defans lè pou moun tankou ou! Kisa ou di sa, sovaj?
  Ti fi dragon an boumonnen:
  - Yo pral voye w nan karyè yo. Ou pral travay toutouni ak nan chenn anba kou yo nan fwèt yo nan siveyan ork yo.
  Ti fi obi a souke tèt:
  - Wi, li ka fè li! Anplis, ou se moun. Ak pèp nou an... Yo konsidere yo kòm yon nivo pi ba, pou plizyè rezon.
  Belèt la fè yon griy:
  - Kidonk ou pito chante! Piblik la te deja rasanble isit la, epi nou pral tou touche lajan.
  An reyalite, yon bri te leve nan foul moun yo nan reprezantan divès kalite sèks ki jis, ak bat bravo ak eksklamasyon yo te tande:
  - Chante, ti flè, pa wont!
  Ebyen monchè, ann jwe mizik!
  Nou vle koute trill zwazo paradi a!
  Dominik fè yon gwo soupi epi li kòmanse chante;
  Rivaj la sou Elfa se laj , apik,
  Vag yo eklatman ak yon klere lustres...
  Elfia te vin peyi natif natal mwen,
  Trill rossinyol la chante pou nou yon bèl chante!
  
  Nan yon kannòt lajè, mwen menm ak mwen an navige,
  Zlata Val lage galon li.
  Ala bon sa bon pou mwen menm ak mezanmi mwen ansanm,
  Se yon pitye pou pa kenbe yon kwokodil ak yon baton lapèch.
  
  Non, pa dlo, bruiling dèyè,
  Se lanati ki ban nou chanpay.
  Peyi sa a se tankou yon manman renmen anpil pou mwen,
  Jenerozite tè a nan rad wayal!
  
  Gout tankou bèl grenn pèl anba reyon lalin lan
  Eklatan tankou yon bann myèl ak yon zèl ajan...
  Virgo, ou tankou yon zanj ki gen yon rèv pou mwen,
  Avèk figi a nan inosan - Madonna ki pi pi bon kalite!
  
  Odè a se siwo myèl, ak cheve a swa,
  Lèv yo separe tankou saten.
  Mwen kwè moman sa a ki long tann lan rive,
  Istwa fe yo pral vin reyèl!
  
  Bouch nou manyen nan Ecstasy,
  Dous la se konsa ke pa gen plis mo .
  Kwè mwen, ou se yon bèlte sou latè,
  Lot la ap deside, voye pyès monnen an pi wo!
  
  Men bo youn apre lòt,
  Soupi ak ri nan kè kontan tanpèt nou an.
  Se yon zanj cheriben ki pral pwoteje nanm nan sen,
  Moun ki chwazi a pral jete lis peche yo nan urn lan.
  
  Non, konnen, gen pi bèl pase ou sou Latè,
  Pasyon boule tankou yon dife ki klere nan kè m!
  Nou pral viv nan pi bon peyi a,
  Ann louvri fenèt yo ak pòt nan espas!
  Men ki jan bote a chante yon chante bèl. Ak ti fi tout kalite bat bravo pou li. Epi an menm tan yo te voye pyès monnen, ki gen ladan lò. Epi sa se gwo .
  Ti fi obi a souke ralonj majik li, epi lajan an te kòmanse fòme yon pil separe poukont li. Ak yon kolòn antye nan pyès monnen milti-koulè grandi.
  Ti fi dragon an tou bat bravo, epi answit lage flanm dife byen klere nan twa tèt li. Apre sa li te di kaprisyeuz:
  - Sa a se, nan kou, bon, men pa ase! Mwen bezwen ou chante pou mwen tou!
  Dominik te fwonte epi li te mande:
  - Sa pa twòp?
  Marquis la fè bouch li:
  - Èske ou vle jwenn tankou yon bag ki gen anpil valè pou jis yon chante? Oke, ou se endisyen ! Gen yon konsyans, paske zafè a gen anpil valè.
  Ti fi obi a di:
  - Chak atik gen pri pwòp li yo. Epi anjeneral, pou yon zafè ki gen anpil valè, ou bezwen satisfè twa volonte, oswa bay twa sèvis. Sa yo se règ yo. Epi ou menm ou konprann poukisa!
  Odyans lan nan ti fi asòti bat bat men yo ak so pye yo fè, epi trè raman ak soulye:
  Vini non, chante plis!
  Nou vle chante!
  Li pral trè fre !
  Fè romans la!
  Nou pral peye ou byen!
  Weasel fè Dominika souke tèt li:
  - Ebyen pa kraze! Vini non, chante!
  Ak bèl bote a souke krinyè klere, klere li. Li te mete so sou janm li yo toutouni, miskilè ak chante, ak anpil santiman ak ekspresyon;
  nou , verite nou
  Konsiste de pote lafwa!
  E pa demen, e pa demen,
  Ak jodi a sove patri a!
  
  Nou respekte farfade nou an ,
  Apre yo tout, li se lemonn antye, konnen mond lan!
  Bannè wouj nou an nan Peyi a,
  Epi pa gen okenn wouj ki pi klere!
  
  Pyonye a pa salye jarèt la,
  Siy li se drapo patri a!
  Nou te goumen kont advèsè a avèk ladrès,
  Glorifye reyalizasyon nan vèsè!
  
  Konnen ke gen yon sèl lafwa sou planèt la,
  Lafwa nan mezanmi , elfinis apa pou Bondye!
  Se konsa ke timoun kontan ri,
  Orcism ka eklate nan gwo twou san fon an !
  
  Chak Knight te jis yon timoun,
  Sou zèb la ak rivyè pye atè...
  Men koulye a, li gen yon winch nan men l ',
  Dashingly plati metal ak yon mato!
  
  Yon moun file yon mitray ak machin,
  Oke, yon moun ap tire soti nan zepòl la!
  Bandwòl wouj la vole tankou yon drapo wouj,
  Nou bat move lènmi san blag!
  
  Zansèt nou yo avèk fòs konviksyon te pran Orklin ,
  Bon, e nou menm? Nou sou wout pou Mas!
  Nou se moun, pa makak sou yon branch,
  advèsè a frape l dwat nan je!
  
  Men, nou konnen tou ki jan yo pran plezi,
  Bat tanbou, jwe twonpèt!
  Trè bèl figi timoun yo,
  Ak evalyasyon nan kat ak senk!
  
  Egzamen batay ki pi difisil -
  Pa pase atravè sa a se tankou mouri!
  Men, nan lanmò nou gen yon banyè ak yon flanbo,
  Forge an kwiv elven pa ka tonbe!
  Ti fi a te chante tèlman bèl ak ladrès epi, an menm tan an, danse, ak janm li yo te tèlman séduire. Se jis yon pitye ke pa te gen okenn gason alantou yo apresye bote li. Ak ti fi a gen li nan yon nivo kolosal, ak vanyan sòlda nan montre presyon kolosal li ak anbyans.
  Ak plizyè santèn tifi te deja rasanble, epi yo ap fè bri. Yo jete lajan, epi yo gen odè trè fò nan jèn, fre, kò fi ak pafen chè ak pafen. Gen anpil bagay pou fè tèt ou vire isit la.
  Gen kèk nan pyès monnen yo te seramik, e te gen menm yon koup nan pyès monnen an bwa , ki te gwo. Men, lajan an papye abityèl pou planèt Latè se yon jan kanmenm pa vizib. Epi sa a se yon jan kanmenm etranj pou Dominik. Pafwa panse yo flash nan tèt ou sou jan sovaj yo isit la. E kat elektwonik pou peman yo? Oke, sa a se absoliman kokenn pou nivo sa a nan devlopman.
  Se konsa, yon moun jete yon gato mwatye manje ak krèm anba pye yo fè yon chantè ti fi.
  Ti fi obi a frape gato a ak zèklè nan ralonj li. Epi li imedyatman tonbe apa.
  Ti bote a te note:
  - Pa fè sa ankò! Sèlman lajan!
  Belèt la chante:
  - Fe lajan! Fe lajan!
  Bliye annwi, parès...
  Fe lajan! Fe lajan!
  Si sa nesesè, omwen tout jounen an!
  Ti fi dragon an souke zèl li epi li di:
  - Oke, sa a se dezyèm sèvis la! Men, pou jwenn yon bag asosye , ou bezwen tou yon twazyèm!
  Dominica te gonfle machwè li epi li di sou yon ton konfidan:
  - Si ou vle, mwen pral kontan chante pou ou ankò! Pou m onèt, mwen renmen chante.
  Odyans lan anviwon mil fanm, reprezantan sèks ki jis la, gwonde ak so prèske nèt sou pye yo fè, grasyeuz, tifi:
  - Chante ankò! Chante ankò!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Ti fi dragon an opoze, li leve vwa li:
  - Non! Bay yon bag konsa jis pou chante! Isit la li bezwen fè yon bagay ki gen plis valè ak, an menm tan an, difisil.
  Te gen yon poz tansyon. Plis pase mil ti fi nan diferan ras te jele nan patisipe.
  Menm lè a, yon ti gason parèt. Sèl reprezantan sèks ki pi fò nan mitan yo. Li te nan ras imen an, mete sèlman bout pantalon, miskilè ak yon mak esklav sou zepòl li, li te sanble sou douz ane epi li te klèman te bat plis pase yon fwa. Kouri moute, talon pousyè l 'yo ap flache nan direksyon ti fi dragon an, li tonbe ajenou li epi li plenyen:
  - Kite yo libere m! Remèt mwen pozisyon mwen!
  Ti fi dragon an souke tèt li epi li konfime:
  - Se sa! Ti gason an pral gratis si ou ka fè l 'nan yon farfade!
  Dominik louvri men l:
  - Men, sa a se enposib!
  Marquise-nymph la sijere:
  - Timoun esklav sa a te dènyèman chèf kouwòn lan nan yon anpi gwo, yo te rele Oenomaus. Epi kounyeya, li te vin tounen yon ti gason nan ras imen an ak yon esklav pou evite move maladi dyab la. Fè l 'yon chèf farfade ankò, epi Lè sa a, petèt nou ka pwan fil la nan mele tout antye!
  . CHAPIT Nimewo 4.
  Princess hobbit la konfime:
  - Sa se chans ou Dominic. E nou tou. Gason yo prèske tout disparèt. Ak yon sèl sa a, byenke pa petrifye, pèdi tit li ak pozisyon, e menm kò l ', vin tounen yon esklav imen.
  Ti gason an souke tèt limyè li, koupe tèt li:
  - Yo bat mwen chak jou pou mwen pa tounen wòch! Pou kèk rezon, se esklav yo ki bat yo ki pi rezistan ak epidemi an!
  Dominik louvri men l epi li reponn:
  - Wi, mwen pa gen okenn lide ki jan yo dezenchante l '! E ke chèf la te tou yon timoun?
  Ti gason esklav la souke tèt li.
  - Non, mwen te byen granmoun! Men, lè li te kòmanse tounen wòch, nenf belèt la te itilize maji espesyal. Mwen te vin yon jèn esklav epi yo te fwete m. Sa a te ban mwen plizyè mwa, byenke douloure, men lavi. Men, pi bonè oswa pita, sa a pral fini. Anplis, yo oblije bat mwen fò, epi chak jou mwen oblije, oswa pote wòch lou, oswa vire yon wou!
  Ti fi nenf la souke tèt:
  - Wi! Sa a se sèl fason pou yon jan kanmenm reta efè a nan move maladi wòch la. Genyen toujou ti gason esklav nan ras imen an nan min yo ki poko petrifye epi yo ap travay. Men, sa yo se reprezantan yo sèlman nan sèks la pi fò ki rete. Lè sa a, kèk nan yo tou tounen wòch ak konfizyon nan pousyè.
  Dominik sifle:
  - Sa a se terib! Katastwòf inivèsèl! Ak nan lòd yo viv ak vin yon esklav!
  Ti gason an, ki te mete bout kout nwa ki te fè tout rad li yo, e li te gen yon misk mèg anba po ki te sanble mens akòz mank de grès, te chante:
  - Wi, mwen se yon chèf, epi sèlman yon esklav, men kisa,
  Kite nòb yo rele m konsa...
  Ki jan lwen, byen lwen yo de mwen,
  Yon ti gason ak yon chenn janm kase!
  Ti fi dragon an pepi ak yon clin:
  - Se konsa, fè l 'yon chèf farfade ankò, epi Lè sa a, ou ka jwenn bag sa a ki gen anpil valè nan majik dragon!
  Dominik louvri men l:
  - Oke, ou modi, mwen pa gen yon konpreyansyon debaz nan maji, epi ou mande sa a! Ki, petèt, ou menm ou pa pral fè!
  Marquis nenf la di ak yon soupi:
  - Petèt nou pa ka fè sa tou ... Kisa ou di?
  Ti fi dragon an di:
  "Li te sou pye li pou yon tan long." Ak akademi dragon an pral fèmen byento. Se konsa, kite l 'premye pase egzamen yo entoksikan, ak Lè sa a, eseye dezanchant ti gason chèf la.
  Dominik fè tèt li an akò.
  - Oke, se konsa, an prensip, ou ka...
  Marquise nenf la pran talisman li ki pandye nan kou li. Apre sa, li fwote li ak pla men l ', li te kòmanse bougonnen yon bagay, tankou yon eple. Ti fi dragon an pepi, li montre dan li:
  - Sa a se yon tès grav pou li ... Èske li ka deplase san anpil domaj si li itilize yon eple ultra!
  Dominik te vle jwenn klarifikasyon sou sa ultra eple a vle di, men nenf-marquise a mete so pye l ', dekore ak bag, epi yo te pran ti fi a nan yon toubiyon. Se te tankou si yon jeyan te pran l nan men l epi pote l.
  Aktris ti fi a di:
  - Ala yon so!
  Se konsa yo, ansanm ak nenf-marquise a, yo te jwenn tèt yo nan papòt la nan palè a. Li te okoumansman de Hermitage nan St Petersburg, sèlman li te pi wo, trant planche ak yon plafon segondè. Epi tou, plis Fertile ak bèl pase sezon ivè a pi popilè.
  Dominik louvri janm li, li leve kòt li ak pwen li epi li di:
  - Wow !
  Ninf la konfime ak yon souri:
  - Wi, sa a se yon bèl bilding nan Akademi an Dragon.
  Devan papòt la, yon sous nan fòm yon dragon sèt tèt te klere ak lò ak kèk metal klere zoranj enkoni sou tè a. Ak nan chak bouch yon kouran dlo kouri nan syèl la, briyan tankou Diamonds nan reyon yo nan plizyè limyè òneman.
  Dominik te note:
  - Li bèl jan jè yo vole!
  Marquis-ninf la reponn lakonik:
  - Technomagic!
  Chak tèt dragon te gen je ki fèt ak bèl pyè koute chè, ak koulè diferan. Li te sanble trè an sante , rich ak bon gou.
  Genyen tou ale pwòp ak flè manyifik, distenge pa yon varyete de fòm ak kalite boujon. Pye yo fè nan ti fi yo te mache sou lis, mozayik yo byen klere nan chemen yo ak endèskriptibl distenksyon ak favè. Yo te gen laj diferan, men yo tout te bèl, anpil te mete bijou presye.
  Te gen sitou luten isit la, men te gen tou ti fi imen, trol fi ak obi. Dènye ti fi yo pa ka distenge ak moun. Kòm, nan chemen an, se nenf ak dryad. Èske se paske yo mete bag nan zòtèy pye ti ak grasyeuz yo?
  Men, ti fi moun ka fè sa tou.
  Dominika, yon etidyan byen wo, te sanble twò gwo ak matirite konpare ak etidyan fi yo. E sa te jennen l anpil.
  Ti fi a mande nenf la:
  - Mwen sanble ak yon ekspozisyon mize isit la!
  Marquis la mande ak yon souri:
  -Ou wè fim sou Harry Potter la?
  Dominik ri epi li reponn:
  - Wi, nan kou, mwen gade li. E yo menm te eseye fè yon remake nan fim sa a. Oke, e konsa?
  Ninf la fè remake:
  - Te gen ti gason ak tifi la. Ak isit la, jan ou wè, pa gen okenn ti gason, ak sa a deranje amoni an!
  Dominik te note:
  - Harry Potter te tou yon timoun, e li te pi fasil pou li. Men, yo dwe yon granmoun nan mitan timoun yo. Li pi mal pase rete yon dezyèm ane!
  Marquis la te vle di yon bagay lè yon ti fi pye atè, men ak yon broch dyaman nan cheve l ', kouri sou yo. Li te souri anpil dousman e li te di:
  - Èske ou chwazi a?
  Dominik te souri epi li reponn:
  -Wi!
  Ti fi a te ri epi li te note:
  - Men, pwobableman ou pa konnen ki jan fè anpil! Pou egzanp, ou ka fè yon posyon envizibilite?
  Aktris ti fi a reponn ak yon soupi:
  - Malerezman non. Ki jan li travay?
  Ti fi a ki gen yon broch dyaman ak cheve koulè wouj violèt ak zoranj takte souke tèt li. Epi li te pran yon boutèy nan pòch rad li. Mwen vire ploge a. Li pran yon ti ti gout epi... disparèt.
  Dominica te bat je safi li nan konfizyon. Apre sa, mwen te santi yon ti zongle sou nen mwen. Apre sa, yo rale cheve l. Vizyon pike Dominik la te wè pye atè envizib ti fi a te mache sou mozayik ki gen plizyè koulè epi yo te leve ti tach pousyè ak duve nan pye bwa ak flè. Ti fi a te souke byen, epi, ak pye l, li te pwan jenn fi a vakabon nan zòrèy la.
  Li rele byen fò. Epi Dominik te kapab wè li. Ti fi a te vin transparan, tankou yon fantom oswa yon ologram. Epi li te kriye ak yon vwa pè:
  - Fè mal! Kite m ale, matant!
  Marquis-ninf la di:
  - Malen, wi! Mwen te deja panse ou pa t 'kapab fè anyen!
  Dominik chante an repons:
  Si ou malad, map vini
  Mwen pral gaye doulè a ak men m '...
  Mwen ka fè tout bagay, mwen ka fè tout bagay,
  Kè mwen pa yon wòch!
  Ti fi ki te pwoche bò kote yo te ri. Malgre dekorasyon yo, li te klè ke abiye yo te byen strik ak nan yon inifòm, kwake abondan, style. Malgre ke nan lòt respè te gen yon sans de divèsite. Gen kèk ti fi ki te gen zanno nan zòrèy yo, pandan ke lòt pa t '. Epi gen kèk, espesyalman ti fi obi, ki te mete bag an lò ak wòch nan nen yo.
  Yo te fè sa, an patikilye, diferansye tèt yo ak timoun imen, ki te twò sanble. Dryad yo te renmen tou bag nan nen yo ak nan zòrèy yo. Yon wayòm bèl ti fi, soti nan sèt jiska adolesan. Sepandan, pami luten, adilt ak adolesans yo pratikman pa diferan nan aparans, menm jan ak pami obi, trol, nenf, ak dryad. Men, Dominik sanble ak yon granmoun ak yon ti fi trè bèl, ak figi a ekspresif nan yon Princess reyèl. Petèt twò bronze.
  Wi, yo menm aleje po li lè li te jwe youn nan medam nòb Mwayennaj yo. Lè sa a, yon figi bronze te konsidere kòm yon siy nesans ba.
  By wout la, non sèlman te po a sou figi l 'alejè, men tou, sou janm li yo. Te gen yon epizòd lè yo te mennen l pye atè ak ranyon nan echafodaj la.
  Te gen menm yon chante:
  Tan pou redanmsyon an prèske rive
  Larenn lan mennen pye atè nan echafodaj la!
  Olye de bijou, li mete vye rad,
  Kou swan se yon viktim bouro yo!
  Wi, li te sanble trè komik e menm, nan pwòp fason li yo, yon jan kanmenm grenpe . Apre lejèman, li te oblije aji nan wòl Rèn Semiramis. Ak nan tal filme sa yo, li pratikman pa te filme pye atè. Wi, se te yon wòl enteresan. Men, aparamman direktè a pa t renmen li. Twò bèl ak siwo myèl blond. Ak pou wòl nan Semiramis yo pi pito yon fanm ki pi gran ak cheve nwa. Epi Dominik te oblije tounen esklav. Epi li te menm make ak yon fè cho. Apre sa, yo tatonon m ', byen apeprè, pa gason.
  Wi, e te gen yon sèn sou etajè a. Natirèlman, fwèt la te fè nan bave, epi lè yo fwe ou ak li li pa fè mal. Men, menm jan an tou, lè w ap pandye epi w ap fwete w , li dezagreyab.
  Ti fi etidyan yo te mete tèt yo ansanm. Lè sa a, pwofesè dyad la parèt. Li te mete yon rad wouj ak yon stil diferan.
  Li te ale nan Dominik epi li di:
  -Ou nouvo?
  Aktris timoun nan leve zèpòl:
  - Mwen pa ta di sa!
  Pwofesè a souke tèt li. Nan nen li te gen yon bag ki fèt ak metal zoranj ak yon wòch trase. Li sanble ak yon adolesan tou e li pye atè. Anplis, gen yon bag sou chak zòtèy fè. Lè sa a se deja yon nivo jistis segondè nan maji.
  Marquis nenf la te note:
  - Li se yon elèv ki kapab, epi li gen talan!
  Pwofesè dyad la voye yon ti wòch sou mozayik ki gen koulè a epi li bay lòd:
  - Fè yon nouvo pou li pral vole nan palmis ou!
  Dominik di:
  - Telekinèz, oswa kisa?
  Kòm repons, ti fi yo ri. Pwofesè a rele byen fò:
  - Dispèse! Poukisa yo gen anpil moun ansanm!
  Te gen yon groyman mekontantman ak bri. Men, ti fi yo pa t 'diskite, men yo te kòmanse tou dousman dispèse. Men, an menm tan an, gade nan direksyon pou ti fi a nouvo.
  Pwofesè a boumonnen:
  - Ebyen vini, bay lòd pou wòch la vole nan palmis ou!
  Dominika, ki te santi tankou yon moun sòt nèt , di:
  - Vole nan palmis mwen!
  Wòch la pa t deplase. Lè sa a, ti fi a kriye ak kòlè:
  - Vole pou mwen, byen vit!
  Apre sa, yon ti wòch tonbe epi, tankou yon meteyorit, frape ti fi a nan fwon an. Souflèt la te bon, yon boul desan imedyatman anfle, epi Dominika li menm te tonbe san konesans.
  Plizyè tifi ki pa t gen tan pou yo pati, ak lòt moun ki te vire, pete ri nan yon fwa. Ak ri sa a te fè sonje plizyè santèn klòch ajan k ap sonnen.
  Marquis nenf la lonje bra l epi li remake:
  - Gen kapasite, ak sa ki lòt! Nan mo senp, leve yon wòch san òneman. Pa menm chak nenf inisyasyon oswa dyad ka fè sa.
  Pwofesè a te dakò:
  - Wi, li kapab! Men tou danjere. Sa a se byen kapab non sèlman retounen mesye yo ba nou, men tou touye fi yo. Sa a se pouvwa sovaj!
  Marquis la fè remake:
  - Ti fi sa a se yon dyaman ki bezwen polisaj!
  Dominika leve, li sote nan pye l. Tèt li te krake e te gen yon anfle sou fwon li.
  Ti fi a rele:
  - Ak kiyès mwen ta dwe touye kounye a?
  Pwofesè a reponn ak kòlè:
  - Mwen menm! Ou ta ka trè byen soufle sèvo ou deyò. Se yon bon bagay mwen pa t 'di nou pou fè kònen wòch la!
  Dominik te ri epi li reponn:
  - Wi, nan ka sa a ta gen yon reyèl Iwochima!
  Mentor dyad la te mande ak sipriz:
  -Ki sa ki Hiroshima?
  Aktris ti fi a leve zèpòl li, ki pa t fèb, epi li reponn avèk konfyans:
  - Sa a se vil kote yon bonm atomik te lage, kòm rezilta senkant mil moun te mouri ak san mil blese!
  Pwofesè a sifle:
  - Wow! Wow bonm!
  Youn nan ti fi etidyan yo di:
  - Matant sa a ap inondasyon!
  Epi yon lòt te ajoute:
  - Vire vyolèt nan zòrèy ou!
  Marquis nenf la fè objeksyon:
  - Mwen te sou Latè plis pase yon fwa, epi mwen te monte sou entènèt yo anpil fwa, e mwen konnen Hiroshima - se vre. Ak sa a se terib, e menm plis moun te mouri la ak mouri nan radyasyon.
  Youn nan ti fi yo di:
  - Ki sa ki radyasyon?
  Dominika boumonnen, li reponn prese:
  - Lè yon nwaj elèktron kraze nan nwayo yon atòm epi li vin ionize, radyasyon rive. Nwayo a nan yon atòm detwi lyezon entèmolekilè, ak kraze sa yo lakòz gwo domaj nan kò a, tou de nan yon imen ak, mwen panse, nan yon farfade.
  Ti fi yo te pè nan repons. Youn nan pi piti yo te chirpe:
  - Manmi, mwen pè radyasyon!
  Nenf-marquise, aka Laska, ri epi reponn:
  - Ou pa bezwen pè! Li p'ap jwenn ou isit la !
  Dominik te note:
  - Nou te atake pa radyasyon,
  Ak ki kote pou jwenn abri kounye a...
  Ak isit la ou gen yon òganizasyon -
  Gade, y ap frape m nan kou!
  Apre sa, ti fi a pran li epi li kòmanse danse. Ak lòt ti fi yo te kòmanse danse.
  Pwofesè a kase dwèt li . Yon siflèt parèt nan bouch li. Ak ki jan trill rossinyol la pral koule. Lòt tifi yo te pran li imedyatman epi yo te jele . Yon lòt konseye te parèt nan yon rad nwa strik e li te bay kòmandman an:
  - Pa za pa!
  Ti fi yo imedyatman aliyen nan wotè. Apre sa, yo te kòmanse mache, mezire pa yo ak lonje plant yo nan pye atè, tankou sòlda. Apre sa, yo te fè li kòm si mach te abitye yo, tankou gad prezidansyèl la.
  Pwofesè a nan yon rad nwa, dekore ak safi, emwòd ak kèk wòch ki gen koulè frèt toujou enkoni sou planèt Latè, kòmande:
  - Koulye a, chante!
  Ti fi yo, mete so sou janm yo fè, bronze, ti ak grasyeuz, mande nan inison:
  - Ki sa pou w chante?!
  Mentor a reponn ak yon ton frèt:
  - Sou sa ti gason yo ta chante sou yo si yo pa t 'te frape pa yon move maladi infernal!
  Ak tifi-elèv yo chante nan koral ak anpil ekspresyon;
  Zetwal yo klere nan fènwa lannwit lan,
  Ak klere nan lalin an ajan!
  Bote a fwonte je bèl li,
  Nou fiyanse ak li pou tout tan!
  
  Kouche solèy wouj la te lugubr,
  Men, yon dimanch maten byen klere pral pete!
  Epi van an vin fè kè kontan, fè bwi,
  Vwal bato a anfle!
  
  Nanm mwen se yon wòch lou,
  Tès avyon de gè a ap tann!
  Epi kite banyè a vole anlè tèt la,
  Ann ale tout wout la nan fen a!
  
  Kè a pa pral anvayi ak bab panyòl ,
  Vòl rapid nan yon malfini!
  Menm si san an bouyi, ak yon vòl briyan,
  Mwen pral pran vòl tankou yon flèch!
  
  Willows yo bese tèt devan mwen,
  Bondye Toupisan an vire je l!
  Menmsi ou konplètman san pretansyon,
  Mwen pral ajoute fòs pou ou nan batay la!
  
  Apre yo tout, ou onètman sèvi patri a,
  Men, kò a fèb, lespri a malad!
  Ou pap regrèt, mwen konnen lavi
  Pa kite m' tounen yon kòn belye mouton!
  
  Mwen pral lave peche tan ki pase yo,
  Kite sa ki te pase nan tan lontan an ale!
  Ou wè, pwa ap matrité nan jaden an,
  Chema a pral dekri avyon an!
  
  Sèvi patri a ak tout fòs ou,
  Bliye ke gen lapè nan mond lan!
  Pou pa mete dife nan Achera yo,
  Se pou tout moun viv byen avè ou!
  
  Pou sa a mwen tou senpleman reponn:
  Seyè, mwen pral fouye tè a!
  Pou timoun yo ri nan kè kontan,
  Pou ou pa bezwen rekonsilye pwòp pèp ou a!
  
  Apre yo tout, bon depann de nou,
  Tout moun deside - chwa a se pwòp yo!
  Epi nan men ou fil ki gen tout pouvwa a,
  Ou kenbe linivè a nan pwen ou!
  
  Nou pral kenbe sou ou tou,
  Apre yo tout, Peyi a pa ka jwenn pi sen!
  Pandan m t ap tire, dwèt mwen vin angoudi anpil,
  Epi nou poko gen ven!
  
  Viktwa se yon fwi ki pa ka atenn;
  Pou moun ki fèb, lach, oswa sòt!
  Men, sòlda yo ka okipe tout tèt yo,
  Nou pral pran pwa twòp sa a sou lonbrit la!
  Apre sa, yo te disparèt nan palè abondan akademi dragon an.
  Epi konseye an nwa te gade Dominik ak anpil atansyon epi li remake:
  - Ou bel anpil. Espesyalman pou ras imen enpafè a. Li se etonan!
  Dominik te chante avèk antouzyasm nan repons:
  Mwen se pèfeksyon tèt li
  Mwen se pèfeksyon tèt li
  Soti nan yon souri rive nan yon jès,
  Pi wo pase tout lwanj!
  Oh, ki bonheur
  Konnen ke mwen pafè
  Konnen ke mwen pafè
  Konnen ke mwen se ideyal!
  Pwofesè a nan yon rad nwa gade ti fi a sevè epi li te note:
  - Li gen yon modesti etonan! Ala cheri!
  Nenf belèt la sijere:
  - Petèt nou ta dwe chatouye talon li ak baton?
  Pwofesè a te leve zèpòl li epi li te reponn pa twò konfyans:
  - Pa move lide! Men, li pi bon mennen l 'bay mèt dragon an. Ann wè si li ka pase egzamen antre a!?
  Marquise a te note ak yon souri:
  - Egzamen antre? Sa a se pa lide nan bèbè, men li ka adopte nan kou a trè premye, kote li pral trivially senp!
  Pwofesè a te fè objeksyon sou yon ton sevè:
  - Epi mete gwo nèg sa a ak ti fi sètan? Wi, yo pral toumante li epi zongle li. Wi, epi li menm li ka pran yon moun epi touye yo. Non, sa a se pa yon apwòch biznis ditou! Ti fi ki pi gran yo bezwen li, e pou sa li dwe montre yon wo nivo talan!
  Belèt fè yon non:
  - Son lojik!
  Dominik souke tèt li, ki te sanble ak yon pisanli me:
  - Pa deranje m ak ti fi.
  Pwofesè a souke tèt:
  "Lè sa a, pran egzamen yo ak Lady Dragon Master." Nan ka sa a, ou pral admèt nan yon kou elit. Ou pral menm viv nan yon separe, bèl chanm, ak yon sokoup an ajan ak yon pòm vide.
  Aktris ti fi a mande ak sipriz:
  - Kòman sa ye, ak yon sokoup an ajan?
  Mentor a te eksplike:
  - Se tankou ou gen televizyon sou Latè. Sèlman ka gen mwens pwogram pou kounye a. Se konsa, sa? Ou gen teknoloji, nou gen maji. Men, isit la ou ka wè nan yon sokoup, si ou gen konpetans reyèl majik, sa k ap pase.
  Dominik te mande ensinuasyon:
  -Ou ka wè Latè a?
  Pwofesè a souke tèt li an akò:
  - Ak Latè a ka ... Sòf si, nan kou, ou se yon majisyen trè avanse. Mwen menm, mwen navige sou entènèt la - yon envansyon fre moun. Apre sa, mwen dwe di, ou reyèlman konnen ki jan yo tire. Apre sa, yo te vini ak yon rezo enteresan. Li menm etone ke elektrisite senp san okenn maji se kapab sa a!
  Dominik te monte zèpòl epi li reponn:
  - Wi, sa a sipriz mwen menm! Poukisa ou pa fè sa pou tèt ou?
  Lè sa a, maks nenf la reponn:
  - Pwogrè syantifik se yon bagay danjere. Si bonm nou yo kòmanse eksploze ankò, epi yo pa bonm ki senp, men bonm nikleyè ! Nan fason sa a, pa gen moun ki pral rete vivan, ak radyasyon majik se pi mal pase radyasyon nòmal!
  Dominik sifle:
  - Men yo ! Li rive.
  Elèv tifi yo rele byen fò:
  - Nou pa bezwen yon moun konsa , li se yon matant move!
  Mentor a nan ton glas te bay lòd:
  - Suiv mwen!
  Epi li deplase. Li te gen sapat espesyal nan pye l ki te kite zòtèy li louvri devan e ki te pèmèt li fè òneman ak bag. Mentor a li menm tou sanble jèn - pa yon sèl rid, yon figi andomaje. Men, estrikti li se vizib, se pa liy ki mou émergentes nan yon adolesan, men yon fanm adilt ki gen karakteristik klasik ak, yon moun ta ka menm di, karakteristik aristocrate. Ak gade nan se tèlman difisil.
  Dominika te panse li te gen yon kalite tit. E petèt pa piti.
  Li swiv li, marquis-nenf la vole bò kote l, li chipi, li montre dan li:
  - Ou se tankou yon larenn manyifik. Men, boul la sou fwon ou deja geri, w ap refè byen vit!
  Dominika te note ak yon ri:
  Ekspansyon fòs ak altèr,
  Yon lespri an sante nan yon kò ki an sante!
  Se konsa, yo te pase bò yon sous ak sèt jè ki te eklate yon bon santèn mèt nan lè a , sezi wè bèl bote a. Apre sa, se pòtay la, nan papòt la nan yon banza fi, ak zam dore .
  Yo te salye nouvo ti fi a ak souke tèt ak pye yo toutouni, chisele.
  Dominik te note:
  -Ti fi gen twa bon kalite. Youn, ke yo bèl, ak dezyèm lan, ke yo...
  Lè sa a, repons lan pa t 'vin nan tèt ou. Epi isit la yo andedan bilding akademi dragon an. Gen liks sa yo isit la, ou pa menm ka konpare li ak Peterhof. Anplis lò ak platinum, toujou gen anpil metal diferan ki pa gen okenn analogue sou planèt Latè. Epi tou, anpil bèl pyè koute chè nan modèl ki pi konplèks ak bèl, aliyen ak refize pote bijou, grasyeuz, boujon flè iridesan. Genyen tou anpil pòtrè diferan sou mi yo. Sitou luten ak luten. Men, gen lòt bèt. Men, prèske tout figi yo ak figi yo jèn ak enpòtan. Jèn gason yo souvan poze ak pwatrin. Epi yo sanble anpil ak estati ansyen Lagrès ak lavil Wòm. Gen anpil bagay isit la ... Epi gen tou sous ki soti nan kwen yo, ki tou sanble bèl ak bon gou.
  Miwa ak ankadreman zoranj ak lò, ankadre ak Diamonds ak topaz, yo vizib tou. Ki nan tèt li sanble trè desan epi li se tou plezi nan je la.
  Dominika te kontan sonje ke boul wòch li te pratikman disparèt. Epi li se ankò bèl ak cheve lò . Ak yon ti fi konsa...
  Cheve li tèlman klere ke kèk moun kwè ke li pa kolore. Men, sa a se koulè natirèl li. Epi li adapte li trè byen kont tan an kwiv nan figi jèn li.
  Li se yon ti fi nan san nòb, epi li sote de tan zan tan tankou yon makak.
  Ak akademi an tèt li pi fre pase Palè Vèsay la. Se konsa, eseye jwenn tou pre li.
  Dominik pran li e li chante:
  Vòt palè yo tante pou nou,
  Libète pap janm ranplase!
  Libète pap janm ranplase!
  Epi zòtèy li yo te pran yon ti wòch dyaman atè a epi li jete l pi wo. Li vole, men nenf la kase dwèt li, epi dyaman an te fini nan pla men l.
  Dominik te note:
  - Ou te fè li malen!
  Belèt la pepi:
  Plis ajil pase yon makak
  Pi difisil pase yon bèf...
  Epi sans odè a se tankou yon chen,
  Epi je a se tankou yon malfini!
  Mentor a te note nan ton sevè:
  - Kounye a nou pral desann .
  Dominik begoye:
  - Oswa petèt li pi bon, okontrè, leve?
  Li souke tèt li:
  - Gen yon estad anba tè. Se la ou pral montre konpetans ou si ou vle antre nan elit la!
  Ti fi aktris a timidman mande:
  - E si mwen pa pase egzamen yo?
  Pwofesè a te di sevè:
  - Lè sa a, ou pral tounen yon esklav. Ou te jwe esklav nan fim epi ou konnen ki sa li ye?
  Dominik te ri epi li reponn:
  - Jodi a ti fi a se yon esklav toutouni,
  Ak demen se jis yon deyès fre!
  Apre sa, li, an reyalite, te kòmanse pran plezi ak san okenn difikilte.
  Se konsa yo te kòmanse desann mach mab yo. Epi se te tankou yon desandan nan lanfè.
  Dominik te sonje jan li te jwe yon sòsyè nan sinema. Li te leve sou yon chèn, ak men li mare dèyè li nan plafon an. Epi li vrèman fè mal. Epi li ranforsi venn yo. Bwonze, kò miskilè ti fi a kouvri ak swe nan doulè ak tansyon. Lè sa a, chèn lan lage. Epi li santi l soulajman pou yon ti moman epi li kouri desann. Epi gen tansyon jis la atè a.
  Epi Dominik rele nan doulè infernal nan jwenti li ak zepòl li. Wi, ou bezwen santi li.
  Ninf la wè figi ti fi a t ap fè grimas , li remake:
  - Ou pa oblije esklav. Ou ka byen vin yon elèv nan gwoup jinyò a.
  Dominika te ri epi li te note, t'ap chante, t'ap pase tèt li nan betiz, yon ti fi granmoun, ak yon aktris nan sa:
  Elèv premye ane, elèv premye ane,
  Jodi a se jou ferye ou...
  Se yon tan bèl e amizan,
  Premye rankont ak lekòl la!
  Laska te note:
  - Pa komik! Nou menm moun pa janm reve kapasite nou nan maji!
  Dominik te reponn agresif:
  - Èske w te janm reve nan reyalizasyon teknolojik nou yo? Yon bonm idwojèn pral fèmen tout maji ou yo.
  Mentor an nwa te note:
  - pa bezwen vante . Sa a pa apwopriye!
  Dominik reponn:
  - Sa a se pa vante, men yon deklarasyon sou reyalite. Yon bonm idwojèn ki gen yon pouvwa san megatòn kapab detwi tout lavi nan yon reyon san kilomèt. Èske ou ka imajine ki sa sa a?
  Nymph konfime:
  - Li pa bay manti! Moun gen aktyèlman zam fantastik destriktif sa yo. Ak sa ki pi enpòtan, gen tou misil ki kapab delivre li nan sib la.
  Pwofesè a boumonnen nan dan li:
  - Se yon pitye ke move maladi sou moun pa t afekte Latè a. Gason agresif tankou ou pa merite viv!
  Dominik pa t diskite, li souke tèt li:
  - Pafwa mwen panse tou ke se konsa.
  Nenf te note:
  - Moun yo diferan tou. Pa panse ke yo tout se move. Malgre ke, ki moun ki gen plis anpil, move oswa bon, ou pa ka di dwa nan premye gade!
  Dominik te note ak yon souri ki te parèt tris anpil:
  - Si ou gade televizyon santral, lè sa a, petèt, gen plis move moun . Oswa yo menm trè move!
  Nymph konfime:
  - Sa a se ksenofobi! Lè rayisman entansifye anvè tout bagay ki pa tankou ou. Men, sa a pa ta dwe pran kòm yon egzanp.
  Dominik te note:
  - Dakò, ann pa pale de politik. Objektif mwen se sove tout reprezantan sèks ki pi fò sou planèt la ... Sa vle di, nan linivè ou. Epi sa a se plis pase yon planèt!
  Weasel politès reponn:
  - Sa a se pa yon planèt, menm yon gwo, men li pa byen yon linivè tou. Li se yon bagay ant yon planèt trè gwo ak linivè a. Men, mwen ta pito pa antre nan move zèb yo ...
  Konsè a te souke zòrèy li yo, ki te soti anba cheve l, epi li di:
  - Nan nenpòt ka, pa sèlman nou, men gen lòt akademi nan dragon ak ki pa dragon ki ap chèche pou fason pou sove gason yo, epi si sa posib, retounen yo.
  Dominik te kriye:
  - Yon nonm ki nwaye anbreyaj nan pay! Epi li vrèman yon brik...
  Marquise nenf la sijere:
  - Petèt ou ta dwe chante pi byen, desandan an se byen long!
  Aktris ti fi a souke tèt:
  - Wi, mwen dakò , li menm pi fre pase nan tren an!
  Epi Dominik souke tèt li, ki te klere ak fèy lò, epi li chante:
  Pa gen laj oswa wotè nan lagè,
  Li fè ti fi ak ti gason egal!
  Moun ki pa vle benediksyon an silans,
  Ki moun ki vle vole menm pi wo!
  
  Nou koupe, tire ak koupe,
  Pou nou gen lafwa - sèvis pou Peyi a!
  Natirèlman, li pi bon sèvi kòm yon nepe,
  Pou genyen batay la desizif!
  
  Ki lòt bagay ki pi enpòtan pou madanm nou yo?
  Natirèlman, pran li pa sèlman sou kabann lan!
  Ou se yon mari malfini, ou pa yon zwazo pitye,
  Fè efò pou nou pa boule kay nou!
  
  Sa a se yon batay feròs, nou wè li ap vini,
  Horde la ap navige, mas yo pa ka konte!
  Men, fòjwon yo te fòje yon gwo plak pwotèj,
  Gwonde yo ak move pèl p ap fè nou pè!
  
  Epi nou te rasanble ansanm, rejiman
  Frenn yo kenbe byen sere nan men vanyan sòlda yo!
  Fè lènmi an omwen yon chanpyon nan destriksyon,
  Tonm tann, pa meday nan lonbrit la!
  
  Nou fè kolizyon , men ti fi yo santi,
  Nepe nan men yo klere tankou zèklè!
  Sa yo ti fi fò, gade difisil,
  Pou jalouzi menm zetwal yo Jedi !
  
  , wa yo te panse ?
  Men koulye a, "lous" yo ap kouri!
  Nou se vanyan sòlda sakre nan Larisi,
  Nenpòt avyon de gè, ti fi, oswa nèg!
  
  Nou chase yo epi nou pa pran prizonye,
  Moun ki lib yo pa ta dwe pwodui esklav pa kontan!
  Nou te fè fas ak kòk erise a,
  Enterè patri a pi wo pase enterè prive!
  Wi, chante a pa fèb ak vwa vanyan sòlda nan bèl bagay.
  Desandan an te konplete, e kounye a, twa ti fi nan diferan espès: yon konseye farfade, yon nenf Marquise ak yon moun drop-in, yo te jwenn tèt yo nan teritwa a nan yon gwo estad anba tè, pa enferyè nan gwosè a Luzhniki, e petèt menm siperyè.
  Li te gen yon anpil nan tout kalite aparèy, yon plafon wo ak kanpe pou dè santèn de milye de espektatè, ak chèz bwode ak velours, bèl grenn pèl, lò, oswa menm pou envite yo ki pi chè ak Diamonds ak lòt wòch.
  An menm tan an , li te prèske vid. Se vre, nan sant la te Gran Mèt la tèt li ak tèt la nan akademi an, Dragon Duchesse de Montserrat la.
  Yon bèl fi ak sèt tèt, ki pentire nan tout koulè lakansyèl la. Epi li sanble tèlman bèl, tou senpleman etonan, espesyalman si ou wè li an reyalite epi yo pa nan yon fim.
  Dominik chante pa nan plas li:
  Gran syèl, distans byen lwen,
  Koute chante sou brav la Akmale ...
  Li se yon move dragon, li delivre tè a,
  Ak Knight sa a kite limyè a nan syèl la!
  Chante yo chante ankò...
  Isit la Dragon Duchesse de Montserrat koupe ak yon vwa menasan, tankou twonpèt Jeriko yo:
  - Ou menm , mwen wè, se yon ti fi ki trè impudent, ak yon lang ki ta ka fasilman boukle nan yon bouk long nan kou imen ou.
  Dominik reponn ak yon souri inosan:
  - Mwen pat vle ofanse w. Se jis ke mwen vrèman renmen chante. Ak Akmal se jis yon ti gason fe, yon karaktè fim ki soti nan yon fim pou timoun. Pa pran li twò oserye!
  Sèt-tèt dragon fi, sou gwosè a nan yon bon avyon atak de chèz, ri ak note, ak tout sèt nan tèt li yo ap pale an menm tan, kòm si yo te fòme yon sèl antye, malgre sèvo diferan yo:
  - Epi ou se éspirituèl ak brav, ak an menm tan an, resous. Èske ou ka omwen fè yon bagay nan majik?
  Dominik te chante yon chante komik an repons:
  Kado pwofesè yo,
  Yo te pase tan avè m...
  Li te soufri avè m pou anyen -
  Majisyen ki pi abil!
  
  Pwofesè ki gen bon konprann
  Mwen koute san atansyon...
  Tout sa ki pa te mande m '
  Mwen te fè li yon jan kanmenm!
  . CHAPIT Nimewo 5.
  Ti gason esklav la ak ansyen chèf Oenomaus te ankò plase pou vire wou lou a. Yon timoun, ki te gen anviwon onz oswa douz ane, ki te depase fatig e ki te repoze pye l atè sou wòch byen file, t ap moulen grenn. De ti fi farfade frape, nan entèval apeprè egal, sou do ti gason an nu, miskilè. Yon jan kanmenm, egzistans esklav sa a te bay yon soulajman nan vire nan wòch. Men, jèn ti gason esklav yo pa ta dwe gen dwa repoze epi yo ta dwe frape sevè e byen fò.
  Epi konsa jiskaske ti gason esklav la, konplètman fin itilize, tonbe nan dòmi. Apre sa, yo leve l ankò, yo ba l manje pou l pa mouri grangou e pou l gen fòs pou l travay. Epi yo ekipe ankò.
  Sa a bay lavi, men se sèlman yon sèl trè douloure. Tankou, tankou lanfè pandan lavi, eksepte ke kò a se jèn ak an sante ak panse yo nan tèt la ak konsyans la klè. Men, sa fè li menm plis imilyan ak douloure. Pou retire tèt li sou doulè a ak fatig yon ti kras, ansyen chèf la e kounye a, ti gason esklav Oenomaus te itilize imajinasyon li;
  Yon ekipaj nan pirat sou dragon batay kouri nwaj yo nan rechèch nan bèt. Yon bèl, muskilè jenn farfade Oenomaus nan yon kostim entelijan, bòt ki klere ak vèni wouj, ak ak espyon dyaman kontwole mons twa tèt li. Ak rès la nan ekip la konsiste de ti fi etonan. Yo se miskilè, bronze, pye atè, ak tout rad yo se kolye nan bèl pyè koute chè sou pwatrin yo ak ranch yo. Ak tout moun, nan kou, se jis modèl alamòd ak cheve klere. Yo te monte dragon ki te yon ti kras pi piti epi ki te gen yon sèl tèt.
  Oke, nan kou, li se yon nonm, sèks nan pi fò, ak ekip li a se ki te fòme ak reprezantan ki nan sèks la jis. Epi li pa bezwen lòt gason.
  Se konsa, sèlman kòmandan gason an gen soulye, ak sibòdone délisyeu li yo ka fè bagay ak pye fè, grasyeuz yo nan batay ki pa ka di nan yon istwa fe oswa dekri ak yon plim! Bèl yo kapab voye eksplozif ak fòs letal, epi voye yon ponya, boomerang, oswa zegwi pwazon.
  Oenomaus, jenn chèf la, te chante ak kè kontan ak kè kontan:
  Nonm rich la, nan kou, pral ri,
  Souke mamon ou, vant plen ou!
  Epi sò nou se mouri ak doulè,
  Lanmò ap veye tout moun, yon vye fanm ak yon kouto!
  
  Epi nou vle kouri sou zèb la,
  Apre yo tout, nou toujou, esansyèlman, jis timoun!
  Men, ti gason an pral santi doubl esklavaj,
  Pa gen okenn libète nan okenn prizon sou planèt la!
  
  Nou dwe goumen, sa a se sò,
  Touye yon kamarad si ou oblije touye yon frè!
  Pa gen okenn sans nan priye Toupisan an,
  Pou peche kiyès esklav yo peye pinisyon?
  
  Gen san nan tèren an ak pousyè tè nan kacho a,
  Rat yo mòde pye m!
  Prens visye a takine ak pye towo bèf li,
  Li ta dwe voye ale tèt li!
  
  Pou siviv, ou dwe touye,
  Ou soufri ni nan nanm ni nan kò mòtèl!
  Nòb yo fè fèt sou kadav povrete yo,
  Stin a te mouri, tout sa ki te rete se te yon kou lakre!
  
  Men tou, lespri volonte pa ka kraze,
  Patri a vivan nan panse ti gason an!
  Yon lame ap vini nan luten yo etènèl ak abi,
  Nou pral jete moun rich yo pou zèv yo !
  
  Lè sa a, sak lajan an pral tranble ,
   Ki moun ki peze ji yo soti nan patri a!
  Pou genyen, nou bezwen yon lespri klere,
  Men, si ou se yon lach, menm bondye yo pa gen pouvwa!
  
  Isit la se yon balanse nan nepe a, tèt la vole,
  Bouro a toudenkou tounen yon viktim!
  Ki jan dyab la toudenkou chape soti nan chodyè a,
  Se konsa, kòlè yo mete deyò nan yon gwo kè!
  
  Pa bezwen panse, luten limyè yo fèb,
  Pèp nou an pa bese tèt devan pèsonn!
  fèk vini an soti nan lanfè ,
  Epi nou bon ase pou bwè te nan sokoup la!
  Yon chante bèl, ak ekip li a nan dragon se manyifik. Se konsa , plane sou men dwat la, yon ti fi farfade ak cheve wouj kwiv ki vole nan van an tankou yon banyè pwoletè di:
  - Li lè pou nou vin serye, o chèf pirat lè!
  Enomai te souke tèt li ak yon souri:
  - Sètènman! Se pou sa nou te fèt!
  Ti fi yo chante nan koral, nan inison, rebondi ak jwe ak kò fò yo, skultur nan misk devlope:
  Nou pòv, nou pòv pirat,
  Nou regrèt anpil, anpil...
  Nou mete krich nan syèl la pou karavèl yo,
  Men, paske yo pa t enstile moralite nan nou!
  E vanyan sòlda yo te chante ak plis kè kontan ak eksitasyon, e vwa yo te tankou trills rossinyol plen kò:
  Pirat pa bezwen syans
  Epi li klè poukisa...
  Nou gen janm ak bra,
  Men nou pa bezwen tèt nou!
  Nan moman sa a, yon ti fi ak cheve jòn-vyolèt sifle byen fò:
  - Pwi devan! Gen yon galyon lè antye sou tit dwat la!
  Ti fi yo chante nan koral:
  Eh Ma , sou oseyan an, eh ma , dragon an chèk,
  Eh Ma , gade sou richès fantastik la...
  Nou pa pran swen sou lwa yo, nou ap bati yon nouvo lòd,
  Pou mouri fèb ak sòt anba epe!
  Prens Oenomaus te bay lòd:
  - Ebyen tifi, si nou destine pou volè, lè sa a nou pral vòlè!
  Lè sa a, yon bann dragon antye kouri al atake. Yo kouri nan direksyon objektif yo.
  Galyon an se te yon gwo e bèl bato. Malgre pwa a lou ak chaje ak machandiz divès kalite, gras a majik, li flote fèt san pwoblèm nan atmosfè a. E van an soufle vwal galyon sa a.
  Enomai te note ke vwal veso a te gen modèl trè klere ak bèl. Ak sa a, an n di, se trè fre . Espesyalman lè solèy la leve parèt.
  Soti nan galyon an yo remake yon bann pirat kontwole dragon ki antrene. Apre sa, ekip la te kòmanse meli melo sou li. Nan li, tou, majorite a se bèl ti fi nan tunik ak ti gason esklav. Yo te sèlman nan kalson naje, sèlman yon koup nan jèn esklav te gen braslè lò ak ajan briyan sou cheviy yo ak ponyèt yo.
  Ti fi vanyan sòlda yo te dekore plis prodichman. Men tou pye atè, tankou ti gason ki gen douz a katòz ane, miskilè, bèl, men ak mak esklav sou pwatrin yo ak zepòl yo.
  Sèlman yon sèl ti fi vanyan sòlda te gen bòt elegant sou pye l '. Aparamman li se youn ki pi enpòtan isit la ak kòmandan an. Tankou yon bèl blond ak cheve ki te sanble ak li te voye ak poud an lò.
  E ki bèl figi li genyen. Ak kò a kouvri ak zam ki jete nan platinum, safi, emwòd, topaz, rubi, agat ak dyaman. Anplis, bèl pyè koute chè yo ranje nan yon orneman bèl bagay nan koulè ki pi bèl. Gen roz, tulip, flè mayi, bliye-m-pa, mimoza, pivwan ak anpil lòt moun.
  Sou zam abondan li, tout flè yo diferan, epi yo pa youn repete.
  Oenomaus, chèf bato a te santi yon gwo santiman klere nan tèt li epi li te di:
  - Oke, èske li vrèman posib enfim ak touye bote sa yo! Mwen pa ka pote yon peche konsa sou nanm mwen.
  Patnè wouj wouj la te fè remake:
  - Men, se poutèt sa nou se pirat! Apre tou... li enposib pou pirate san peche.
  Yon lòt fè remake ak yon souri:
  Wi, li difisil pou vrèman touye moun ou renmen yo,
  Apre yo tout, yon farfade , kwè m ', te fèt pou kontantman ...
  Men, si ou se yon pirat, lam la se manman an,
  San san, lapli ak move tan etènèl!
  Wouj la te note tou:
  - Sa yo se bèl ti fi ak ti gason, nan kou, men yo pa ras nou an nan luten, men yo soti nan ras la nan moun! Gade, gwo , nan fòm nan zòrèy yo.
  Oenomai te sezi:
  - Èske moun yo bèl ak jèn konsa?
  Vanyan sòlda dife a souke tèt:
  - Se sa! Avèk èd majik yo te resevwa jèn etènèl. Epi kounyeya, ti gason sa yo bloke nan kòmansman adolesan yo.
  Koulye a, yo pral toujou jèn ak soumèt.
  Jenn prens lan chante:
  Tout luten yo, moun sou planèt la,
  Ta dwe toujou zanmi...
  Timoun yo ta dwe toujou ri.
  Epi viv nan yon mond lapè!
  Timoun yo ta dwe ri
  Timoun yo ta dwe ri
  Timoun yo ta dwe ri -
  Epi viv nan yon mond lapè!
  Farfade blond la sijere:
  - Gen yon opsyon! Pi bon avyon de gè nan bò kote yo ak pi bon an oswa pi bon nan bò kote nou pral goumen. Nan ka viktwa, yo pataje piyay la avèk nou, epi nan ka ta gen defèt, vanyan sòlda ki pèdi a vin . swa yon esklav oswa yon kadav!
  Oenomaus te note:
  - Sa a se lojik! Mwen pare pou goumen!
  Ti fi sou dragon te antoure galyon an. Yo pi vit; yon bato masiv tou senpleman pa t 'kapab chape twoupo ajil la.
  Men galyon an te gen zam. Epi yo te kòmanse dirije yo, e mèch yo menm te kòmanse fimen.
  Oenomaus di ak yon vwa loraj:
  - Mwen pwopoze yon lut! Dapre koutim nan pirat lè. Yon avyon de gè bò kote ou, ak youn nan pa nou. Ou pral bay gayan an mwatye nan kago w la. Ak nan ka defèt , fè sa ou vle ak defisi a. Nou pap deranje w.
  Kapitèn ti fi a ki gen zam presye ak flè reponn:
  - Gwo! Nou aksepte defi sa a! Mwen pral goumen! Epi ou nonmen moun ou vle!
  Elf Prince Oenomaus te deklare yon fason desizif:
  - Mwen se sèl reprezantan sèks ki pi fò nan mitan nou. Se konsa, mwen oblije goumen!
  Asistan wouj la te di yon fason agresif:
  - Mwen pa pi mal yon konbatan! Mwen vle goumen!
  Apre sa, li souke pye atè, elegant, janm trè ajil, ki se mobil, tankou kò yon kobra.
  Jenn vanyan sòlda nan objeksyon:
  - Nou se kapitèn, nou pral goumen!
  Ti fi a ki gen zam presye a souke tèt li epi li di ak yon souri:
  - Marquise de Diana, nan sèvis ou!
  Jenn farfaden an reponn avèk konfyans:
  - Prince Oenomaus! Pare pou batay!
  Ak anpil abilte, jèn gèrye a vole sou pil la epi li rale nepe long li mens.
  Lady de Diana tou rale lam li epi li mande ak yon souri:
  - Poukisa chèf la toudenkou vin tounen yon bato asasen?
  Oenomaus reponn sa a yon fason desizif:
  - Se yon istwa long. Men, mwen pa yon pirat asasen, men yon moun nòb! E sa fè yon diferans.
  Marquis la reponn ak yon souri:
  - Mwen p'ap touye ou, ou pral esklav pèsonèl mwen ak prizonye. M'ap fè ou niche pye m' ak lang ou pou m' fè m' plezi!
  Oenomaus ri epi li reponn:
  pa pral touye ou tou ! Epi li menm bèl chatoul pye sa yo ak lang ou. Men, menm si ou se yon vanyan sòlda serye, ou p'ap tann pou defèt mwen!
  Diana te souri pi laj , ak gwo dan li, epi li reponn:
  - Ann wè! Se pa sèlman mwen, men tou lòt ti fi pral monte ou prizonye. Apre sa, nou pral tòtire ou ak bat ou nan lanmò. Ann wè ki jan ou souri nan ka sa a!
  Prens bato a te chante nan repons:
  Pa lage, pa lage, pa lage
  Nan batay ak mons kochma a, pa timid...
  Souri, souri, souri -
  Konnen ke tout bagay sanble gwo ak oke !
  Marquise a souke tèt ak yon gade trè kontan:
  - Ou se yon jèn gason kè kontan! Ou ta fè yon gwo bouyon. Petèt mwen pral menm ba ou larenn lan. Epi li pral plezi!
  Oenomaus reponn an kòlè:
  - Ase koze san fè anyen konsa. Ann goumen!
  Ti fi a nan zam la vole nan etaj batri a epi li atake kontrepati li. Oenomaus te rankontre l, parye kou yo, e menm reponn, prèske koupe zòrèy bote a. Li vole tounen epi li te note ak yon souri pantè:
  - Epi ou pa move. Mwen te panse ou te yon chèf tankou mwen te yon mè!
  Ti fi a, sepandan, se pa yon farfade, li gen yon zòrèy moun. Men, Oenomaus se yon farfade. Moun ak luten gen timoun komen - demi kwaze . Men, yo anjeneral rele salo . Epi yo pa reyèlman renmen tou de nan yo.
  Ti fi marquis la atake ankò. Li te pote soti konplèks konbinezon ak nepe. Epi lam li tranble, sote, epi vire ankò, tankou zèl yon moulen nan yon siklòn. Epi li atake.
  Prens la, ki moun ki pa te san rezon eritye a nan yon anpi gwo, te fè yon gwo souflèt nan pwatrin li. Epi li pèse zam la. San menm koule. Epi li te klè ke ti fi a te blese.
  Li fè yon bak epi li sifle:
  - Ti gason mons danjere!
  Edmond reponn ak yon souri kondesandan:
  "Mwen ka yon mons, men mwen lwen yon ti gason!"
  Diana ri epi li atake ankò. Malgre ke san wouj te koule soti nan li. Epi li gaye sou pil la.
  Rèn nan cheve wouj te note:
  - Mwen ta koupe tèt li touswit! Mwen pa ta rale bagpip yo.
  Marquis-Kapitèn nan sifle:
  - E mwen ka ba ou yon opòtinite konsa!
  Oenomaus reponn lè li frape gèrye a anba men an ak nepe li epi li koupe tandon li. Li lage zam nan men dwat li, men imedyatman pran li nan men gòch li. Apre sa, li souri kanivò, kòm si li te metrès sitiyasyon an nan konfwontasyon sa a.
  Jenn gason an te note:
  - Ou se yon fi vanyan! Men, Lè sa a, ou jwenn blese. Pito abandone!
  Diana di:
  - Nou pral mouri, men nou p'ap lage!
  Gèrye bato wouj-cheve a pepi:
  Ou dwe respekte nou, gen krentif pou nou,
  Eksplwatasyon pirat fi yo kontinuèl...
  Luten limyè yo te toujou konnen kijan pou yo goumen,
  Epi planèt la fou pou nou!
  Ak ri nan repons, se konsa iridesan ak k ap sonnen. Tout bagay te sanble tèlman fre ak santiman.
  Epi Diana atake ankò. Li te aji ak men gòch li pa pi mal pase ak dwat li. Epi li te byen bèl, tankou mouvman grasyeuz. Anplis de sa, marquis-kapitèn nan wete bòt li yo, epi ti pye gras li yo te vin fè. Ak sa a te ajoute nan dèksterite li.
  Oenomaus te note:
  - Ak pye atè kostim ou, cheri bote!
  Diana sifle:
  - Ou pral bo talon pye mwen yo!
  Batay la te trè agresif. Marquise a atake ak kòlè sovaj, li lonje zam li kòm si se te fanatik yon dam. Lè sa a te tounen trè bèl. Lè sa a, pwent la grate Oenomaus sou machwè lis, san cheve, woz farfade a.
  Jenn gason an te note:
  - Ou bon!
  Diana fè yon non:
  - Wi, mwen fre! Epi ankò balanse a ak tòde.
  Pirat wouj la rele:
  - Frape li! Touye li!
  Oenomaus reponn ak yon souri:
  - E kòmandman Toupisan an - pa touye?
  Ti fi dife a reponn:
  - Literalman - pa fè sa ki mal touye moun!
  Prens bato a di:
  - Kidonk, li posib pou fè yon bon touye moun?
  Ti fi wouj la konfime:
  - Li pa menm posib, men li nesesè!
  Pandan se tan, kòmandan ti fi blese a te eseye atake ankò, e li te aji trè byen. Apre sa, li grate Oenomaia sou bra a ak zepòl.
  Diana gwonde:
  - Ou pral santi w mal! Mwen pral touye ou, ti chen!
  Oenomaus te chante an repons, parrying atak yo;
  Nou konnen glwa imòtèl nan batay,
  Pa konnen pa pè, koupe kouraz!
  Se pou nepe a ede nou nan gwo reyalizasyon,
  Defèt lènmi an - pa gen anyen lòt enpòtan!
  
  Nou navige sou lanmè a, san nou pa konnen okenn dout,
  Yon pirat ak yon tanpèt, yon siklòn pa gen okenn baryè!
  Memwa a ap rete nan kè jenerasyon yo,
  Lènmi an bat - sa a tout rekonpans la!
  
  Bote a pral ba ou renmen pasyone,
  Epi demen bouro a ap tann echafodaj la!
  Konekte lavi ou ak yon obstruction se danjere,
  Fortune lanse zo yo nan yon fason kaprisyeuz!
  Ak nan dènye mo a, chèf pirat la koupe nan men ti fi marquis la ak nepe li, epi zam la tonbe nan men li pal.
  Diana te souri epi li sote, vize talon pye l sou manton Oenomai. Epi ti fi a te mache dekontrakte. Jenn gason an pran l epi answit jete l atè. Diana te fè aksidan sou pil la epi li te sezi. Li reyèlman te eseye sote, men pwent zòtèy la nan bòt la frape l 'nan manton an, ak ti fi a konplètman pase soti nan souflèt la pwisan.
  Oenomaus leve men l anlè epi li di:
  - Viktwa!
  Yon gronde te ale nan ekipaj la nan ti fi ak ti gason pye atè. Epi vanyan sòlda yo ak ti gason esklav yo mete ajenou ak defi.
  Gèrye wouj la te note:
  - Yon jan kanmenm li te tounen trè fasil! Mwen te panse li ta pi difisil.
  Oenomaus boumonnen:
  - Kodenn nan te panse epi li te fini nan soup la!
  Ti fi a te ri epi li te note ak yon ri:
  Pa panse sou luten
  Lè a ap rive, ou pral konprann pou tèt ou...
  Yo sifle tankou bal nan tanp ou,
  Ak ti fi a kouri nan batay konplètman pye atè !
  Wouj la sijere:
  - Ann bat ti gason esklav sou talon pye yo ak baton. Mwen panse ke yo pral renmen li!
  Oenomaus te fè yon klin epi li di:
  - Ou panse yo pral renmen li? Malgre ke plant yo ki graj nan ti gason yo pwobableman pa tèlman sansib a doulè a soti nan yon baton.
  Pirat wouj la te note:
  - Bagay pwensipal lan se ke nou renmen li! Vòlè tankou nou jwenn li trè bèl pou tòtire bèl ti gason!
  Yon bèl ti fi nan yon tunik entelijan ak bijou sou ponyèt li yo ak cheviy li yo te woule:
  - Mwen pare, kòm asistan Marquis la, pou m kontinye batay la! Epi delivre lòt mwatye nan piyay la!
  Pirat dife a gronde:
  - Li se pou mwen! Mwen pral goumen ak li! Sa a klè.
  Enomai fè tèt li an akò:
  - Lojik! Se pa tout pou mwen pran pou kont mwen. Menmsi mwen se youn ki pi enpòtan pou ou.
  Gèrye wouj la fè objeksyon:
  - Pa gen chèf pami egal. Apre sa, mwen pwopoze goumen san zam.
  Gèrye a nan yon tunik te note:
  - San zam? Ou pa pè, farfade?
  Pirat dife a te reponn yon fason desizif:
  - Pa antre nan forè a pou w pè chen mawon!
  Ti fi a nan tunik la, bèl blond siwo myèl sa a, te mande nan yon ton dou:
  - Kite bèl jenn gason an chante pou nou. Mwen panse ke yon bagay lirik, ak lòt ti fi ap sipòte m '.
  Bèl yo sou tou de bò yo te chirpe nan inison:
  - Byenvini! Nou vle chante ou yo nan tèt poumon nou!
  Oenomaus te chante ak yon souri:
  Mwen sonje ki jan kounye a, figi a klere byen bèl,
  Gade nan pèse kè m 'tankou yon ponya!
  Mwen boule nan kouran van dife,
  Ou jis rete an silans nan repons!
  
  Vwa ou, jan li bèl ak pi bon kalite,
  Mwen kwè nan kaskad la kontinuèl nan karès ou!
  Mwen pa bezwen yon lavi rayisab san ou,
  Epi kounyeya, yon reyon etènèl pral klere m!
  
  Ou se deyès lanmou san limit,
  Yon oseyan plen ak bèl limyè!
  Kraze chenn glas yo, nan blag,
  Mwen p'ap wè dimanch maten byen bonè san ou!
  
  Figi ou klere tankou solèy la anwo,
  Pa gen plis bèl figi nan linivè a!
  Santiman pasyon kouvri tankou yon siklòn,
  Lè w avèk ou pou tout tan se bonè!
  
  Doulè nan nanm mwen an ap ravaje tankou yon tanpèt,
  Epi dife nan pwatrin mwen an boule san pitye!
  Mwen renmen ou, ou gade ak fyète an retou,
  Glas nan ti kal kraze kè ou!
  
  Ant limyè yo nan oseyan etwal san limit,
  Ou menm ak mwen te monte nan syèl la tankou malfini!
  Ak bouch ou, briyan ak rubi,
  yon bagay ak tandrès ak pasyone!
  Ak aplodisman yo se tankou ke bèl yo tou senpleman toufe ak plezi. Men, nan moman sa a youn nan ti fi yo rele byen fò:
  - De fregat konba ap vini isit la!
  Oenomaus te note ak yon souri tris:
  - Bon, se sa ou te vle egzakteman? Èske w te bezwen yon batay enteresan? Se konsa, ou pral jwenn li!
  Wouj la fè yon ti remarke:
  - Yo rele yo! Kwazyè ak sòlda. Epi kounye a ou pa pral jwenn lwen ak jis kou sou talon pye ou fè!
  Ti fi ki t ap gade nan longvi a te note:
  - Gen ork sou bato yo. E sa vle di yon tès serye ap tann nou.
  Oenomaus lojikman te note:
  - Men, nou ka touye lènmi nou yo san okenn domaj nan konsyans nou. Lè ou manyen bèl vanyan sòlda, kè ou literalman senyen!
  Ti fi a ak cheve vèt di:
  - Dragon nou yo pi vit pase fregat. Nou kapab byen gen tan pou nou kite!
  Prens bato a te di yon fason desizif:
  - Nan diksyonè nou an pa gen okenn mo tankou chape!
  Ak ti fi pirat yo te chante ak kòlè, pare pou yon batay lavi oswa lanmò;
  Nou ap viv nan yon mond ki chaje ak separasyon, tristès...
  Kisa yon sòlda ta dwe fè lè li poukont li ?
  Bondye yo, avèk rezon, mechanste deside pou nou -
  Nèg sa ap vire tanp li gri!
  
  Linivè a tèlman mechan pou renmen,
  Dlo separasyon koule nan yon kaskad...
  Konpasyon disparèt san okenn tras, tankou yon rèv,
  Epi lavi te vin tankou yon wòch san dousè!
  
  Li fè frèt nan dezè a, ak glas la ap boule ak chalè,
  Ki jan yon chèn wouye anvlope kè m!
  Ak lapli separasyon an bat tankou fraksyon sou do kay la -
  Pòch yo vid, se sèlman kwiv ki rete!
  
  Men, lafwa nan fe yon konbatan enspire,
  Bondye Toupisan an, ou konnen, te fè yon ve ki fèm!
  Epi li pral tankou fèy nan mwa me cho pou nou,
  Lè nou boujonnen, nou rankontre douvanjou!
  
  Èske ou vle fè planèt la pi kontan?
  Pou nou chak chante glorieusement tankou yon rossingal?
  Lè sa a, siwo myèl ki pi dous la te vin tounen yon rekòt nan pye Linden an -
  Nan nanm jeyan yo, ann mete fen nan manti !
  
  Pa gen okenn nesesite pou twonpe Bondye, kwè mwen,
  Li wè kiyès nan nou ki yon lach ak yon boure !
  Bay sakrifis la siyifikasyon Seyè a,
  Se pa etonan li di, mwen pral remèt nou pèp!
  
  kenbe nou sou entènèt ,
  Pèsonn pa konnen ki kote asasina yo fini.
  Jida pandye sou yon aspen pouri -
  Ak pou moun ki te kwè - yon kouwòn Laurel!
  
  Nenpòt moun ka vin pi bon
  Chwa nou se konsyan - fè efò pou Kris la.
  Men pafwa gen flak dlo,
  Omwen gen yon pwomès - mwen pral vini byento!
  
  O mond, konbyen vyolans ou genyen,
  Kòmsi nou pa ka viv anpè !
  Madanm nan plenn sou sèkèy sòlda a,
  Ala mens fil frajil lavi a!
  
  San koule se pa apèl nou -
  Mwen vle renmen, bay patri a paradi!
  Poukisa se pinisyon sa a pou nou tout?
  Repons: bay tout richès ou bay pòv yo!
  
  Li enposib pou achte delivrans pou lajan,
  Paske pa gen pri pou lò pou Bondye!
  Epi nan legliz ou bese tèt dimanch,
  Pou vin zèl tankou malfini!
  
  Epi lè a ap vini - Wayòm Bondye a ap vini,
  Fènwa sa ki mal ak predatè yo pral fini!
  Espirityèl la pral peri, esklavaj modi,
  Epi peyi a pral vin nan Grandè Bonè!
  Apre tankou yon chante enspire, ti fi-pirat yo sou dragon yo te pran epi yo te ale nan tanpèt gwo fregat, ki te plen ork - lous santi bon ak pwal sou tout kò.
  Te gen mwens ti fi pase bèt yo anbarasan, men yo te pi ajil ak abil.
  Lè sa a, ti fi yo ki te sou bato komès la tou te antre nan batay la bò kote pirat yo. Epi tou ti gason esklav yo kouri demonte zam yo. Sa a se tankou yon inite manyen nan moun ak luten kont lènmi etènèl istorik yo - ork yo.
  Oenomaus te rantre nan batay la tou. Jenn gason an balanse de nepe alafwa, li kouri moulen an, li koupe tèt ork yo. Li te goumen ak kòlè yon lyon.
  Epi bò kote li se roux la . Talon ti fi a frape ork la nan manton an epi li kase machwè l. Lè sa a, ork la tonbe atè, ak kòn li frape l ' nan vant la. Epi se te yon batay difisil.
  Oenomaus goumen avèk kouraj. Isit la li manyen yon papiyon ak nepe li, tankou yon fanatik, epi koupe tèt ki woule tankou chou.
  Jenn chèf la te chante ak antouzyasm, li montre bèl bagay yo nan ewoyis:
  Si pwen ou fò -
  Sa vle di ke ou pral premye nan lavi!
  Lè sa a, kanmarad la pa yon moun pòv,
  Li gen yon kè an lò ak nè nan asye!
  
  Men, sa ki pi enpòtan, kwè li, li se yon lespri fò,
  Paske yon farfade de gè pi fre pase yon bèt .
  Si ou lugubr nan lavi,
  Lè sa a, yon ri kè kontan pral fè ou renmen!
  
  Sipleman otomatik, konnen, fòs nan pwen,
  Paske li plen ak konesans, Know-How!
  Men, eseye bay pouvwa a nan men yon moun sòt ,
  Lè sa a, ou pral sèlman jwenn doulè kòm yon rekonpans!
  
  Te gen yon tan lè yo te ale lachas ak yon klib,
  Yon banza, yon tranble flèch sou po epè...
  Men, yo te fè chervonets kote peni te ale,
  Epi li trè fasil sote nan galaksi an!
  
  Malgre ke edikasyon bon -
  Men, li enteresan tou pou w pran kouraj...
  E egal a yon bayonèt, li pral tounen yon chisel,
  Epi nou sèvi Manman patri a trè onètman.
  
  Men, move vyolans se yon kwa lou,
  Chan batay nou an plen ak san...
  Poukisa Bondye Toupisan an te leve soti vivan ankò apre soufrans?
  Pou rasanbleman militè sòlda yo ka ranfòse!
  
  Dlo jenn fi a ap tonbe - zanmi li renmen anpil la tonbe,
  Manman an priye ak yon plenn, li kriye nan tèt poumon li...
  Li frèt deyò fenèt yo, epi chemine a te etenn,
  Men yon bèl jenn gason antere anba tè!
  
  Oh, sò mechan, sa yon move sò,
  Vyèj Mari , kote bon nati ou ye?
  Nonm lan te vle vin fiyanse pi bonè,
  Epi kounyeya van an ap soufle pousyè anba pye pen yo!
  
  Lavi ap vini kontan - li pral bon,
  Tat pòm pral tounen grenn pavot siwo myèl...
  Advèsè a mons tounen pousyè ak poud,
  Kite vre chans travèse papòt la!
  
  Tout bagay fèt sou èlf, ak jete a se sou Fars,
  Ann rasanble yon girland plen zetwal nan yon pwen!
  Ak bonjou mesye, jis klas siperyè,
  Epi yo te jete yon ghoul terib nan dife a !
  
  Mitrayaj la deja vin abitye - bal yo ap vide nan yon kouran dlo,
  Ak lènmi an te fin itilize, sa li te vle se te zewo!
  Si w genyen, w ap vin rich,
  Moun ki te kòmanse dife a ap fini nan lamizè!
  Sa a se yon chante ak yon gwo batay, ak balanse nan epe trè byen file ak ajil. Ak kou yo swiv sou tèt yo, tankou si sou asfalt. Ak yon anpil nan ork yo te deja touye. Ak ti gason esklav nan batay. Okenn nan yo pa sanble pi gran pase katòz, men yo tout miskilè. Kò ti gason esklav yo ap fè tèt di grasa travay di. Ak ki graj, talon kranpon yo toujou frape manton yo nan ork yo, kraze machwè yo.
  Kapitèn ti fi a te vin nan sans li. Epi li chita. Tou de bra li te blese seryezman - tandon yo te koupe. Oke, sa a se pa fatal; avèk èd nan majik ak posyon maji, domaj la ka retabli. Men, sa a pral pran omwen yon koup de èdtan. Antretan, li pa ka goumen.
  Epi pa gen moun ki ede - tout ti fi yo ak ti gason yo nan batay, epi yo goumen ak kòlè sovaj. Sa a se tankou yon batay brital.
  Diana te deplase, erezman pye l 'te fè ak relativman entak. Ak dwèt ajil tankou yon makak, kòmandan ti fi a te kòmanse chèche twous premye swen an. Gen yon posyon ki geri blesi, ak sa ki grav anpil, ak yon pom inivèsèl. Anplis, poukisa ou pa rantre nan batay la apre w fin vlope manm yo ak wile yo ak pom ak posyon?
  Ak pye atè ou ka jete objè trè pwisan ak pwazon. Epi sa ta tèlman fre ak destriktif.
  Diana te aji avèk konfyans. Epi pye li yo tèlman fè ak ajil. Li te mete bòt ak repiyans, sèlman nan mete aksan sou estati li. Nan yon monn kote gen plizyè limyè ak ete etènèl, soulye yo pa bezwen pou pye ou pa santi frèt, men pou bote, ak mete aksan sou ke ou se ni yon esklav ni yon esklav. E sa lojik...
  Isit la youn nan ti gason yo, tou pye atè, te voye yon zegwi byen file nan nen ork la. Apre sa, li te resevwa yon pòsyon nan pwazon, te jele epi imedyatman mouri.
  Ti gason esklav la te chante avèk antouzyasm, e lòt ti gason esklav yo te rantre nan, yo te moun e yo te chante tankou moun:
  Koulye a, si gen pwoblèm nan linivè a,
  Li pa rive nenpòt pri...
  Ou pa vle chanje ankò
  Nonm lan pa konnen sa li vle!
  
  Epi gen Chernobog ak gwo pouvwa,
  Grann nan gen pouvwa inivèsèl ...
  Li bay yon nonm li dwat sou fwon an,
  Pou ras imen an pa vin konplètman sovaj!
  
  Wi, ras Toupisan an te kreye li,
  Pou moun gen yon rezon pou devlope...
  Se konsa ke yon moun vle tout bagay nan yon fwa,
  Epi moun te aprann goumen di!
  
  Kòm yon vanyan sòlda konkeri sa ki mal,
  Sa Rod te kreye pou benefis moun...
  Apre sa, li vide bonte pou nanm ak kò,
  Li pa janm twò ta pou aprann goumen!
  
  Ki sa Bondye Toupisan an vle?
  Pou yo pa oze mete èlf la ajenou...
  Se konsa ke sò sa ki mal pa dirije,
  Se konsa, ke dè santèn de jenerasyon devlope!
  
  Wi, Chernobog se yon ankourajman pou moun,
  Pou pa gen parès, pa gen stagnation...
  Se pou ou yon orkshista kraze an miyèt moso,
  Mache nan Orklin nan fòmasyon zanmitay!
  
  Se konsa, pa pèdi si li difisil,
  Si pwoblèm yo rive patri a...
  Rod pral fè li trè byen ak fasil,
  Jis pou fè moun deplase!
  
  Epi Chernobog se jis gran frè ou,
  Malgre li sevè , li renmen ou san limit...
  Ou pral frape pi gwo nòt
  Lè ou pral sèvi èlf la pou tout tan!
  Ork yo te soufri gwo pèt, yo te koupe pa tou de ti fi ak ti gason. E menm Diana, ak men l vlope, te antre nan batay la. Epi zòtèy yo fè jete lam razwa ki frape kou ork yo epi koupe atè yo. Ak tout kalite gòj ak lòt bagay. Epi li te sanble trè enpresyonan.
  Lè sa a, pye fè Diana a jete yon pwa ak zèb dlo bourade. Epi imedyatman yon douzèn ork, ki te dirije pa jeneral la, yo te voye jete epi yo te vole sou bò a nan fregat la. Sa a se vrèman kolosal destriksyon ak lanmò nan lous mawon ak lèd.
  Oenomaus di ak yon souri:
  - Nou se menm san: ou menm ak mwen! Dwa?
  Diana reponn ak yon souri amikal:
  - Lè nou ini, nou irézistibl! Moun ak farfade se pouvwa, epi li son trè fyè!
  Ti fi yo ogmante presyon yo. Ork ki te siviv yo, lè l sèvi avèk parachit brit, te kòmanse vole desann, glise soti nan fregat zèl. Gen kèk nan parachit yo, akòz pwa lou yo, chire, ak gwo lous tonbe atè tankou wòch, men kontrèman ak pave yo, yo kriye ak madichon trè sal!
  Diana tweeted:
  Li pa fasil pou yon bon fanm,
  Jantiyès pa depann de wotè!
  Oenomaus te fè yon lòt moulen ak epe byen file ak long li yo, epi li koupe tèt yon gwo kòmandan lous. Li te woule sou pil la tankou yon barik, li voye san. Epi jenn chèf la chante:
  San koule ankò tankou yon rivyè,
  Advèsè ou a byen difisil...
  Men, ou pa bezwen pè Satan,
  Epi retounen mons la nan fènwa a!
  . CHAPIT Nimewo 6.
  Duchesse dragon sèt tèt la ak, an menm tan, Gran Mèt Akademi Majik la, sifle epi mande:
  - Èske ou ka leve nan wotè yon nonm adilt ak pann nan lè a pou omwen yon minit?
  Dominik te ri epi li reponn:
  Mwen kapab, men mwen ka fè li yon fason diferan
  Kouri pye atè nan lawouze...
  Ti fi a sote tankou yon krapo -
  Sa vle di yon bagay diferan pase tout lòt moun!
  Bouch duchesse dragon an ouvri, epi dife te limen soti nan li. Flanm dife a te pase nan e li boule bèl ti fi a anpil anpil soufrans sou pye l 'woz ak yon koub grasyeuz nan talon an.
  Epi Dominic te kriye, men imedyatman sere machwè li byen. Epi pwatrin li anfle anpil. Li frape byen, menm ti anpoul yo imedyatman gonfle. Se te kòmsi ansyen enkizitè yo te tòtire li.
  Ti fi a gronde:
  Lancelot ak wa Arthur pou ou !
  Duchesse dragon an gwonde:
  Ki lòt moun sa ou oze menase m?
  Marquis nenf la reponn:
  - Sa yo se ewo ki soti nan folklò imen. Yo absoliman an sekirite pou ou, Grace Ou!
  Fanm dragon an gwonde:
  - Oke! Koulye a, ou gen yon travay pratik, geri pye boule ou. Sa a se trè itil nan pratik, epi li pral vin an sou la men plis pase yon fwa nan lavi.
  Dominik te souri avèk fòs, li chante:
  - Epi youn, ak de, ak twa, ak senk!
  Mwen pap bouke repete...
  Di menm bagay la
  Sa se ase pou labou dlo a pou ou!
  Gran Mèt Dragon te note:
  - Epi li se yon ti fi kulote. Petèt pa sèlman fri pinga'w li, men tou kase zòtèy li?
  Marquis nenf la di:
  - Nou bezwen pran pasyans, o duchesse. Petèt ti fi sa a se sèl chans nou pou sove sèks ki pi fò a. Epi fè mesye yo tounen!
  Fanm dragon an gwonde:
  - Sa a se enbesil! Yon nonm ki pral nwaye pwan yon pay, epi ou pwan talon pye yon ti fi imen . Li pa montre okenn kapasite espesyal.
  Marquis nenf la fè objeksyon:
  "Li te kapab leve yon wòch ak lòd li san okenn maji oswa òneman, e sa vo anpil!"
  Duchesse Montserrat la ri epi li reponn:
  - Wi, li famezman fè mal fwon li. Se vre, kounye a pa gen okenn tras. Lè sa a se pa tipik pou moun.
  Weasel konfime:
  - Li imedyatman evidan ke li se espesyal ak chwazi! Epi li mande pou yon apwòch espesyal, sensè ak sibtil.
  Duchesse dragon an souke tèt ak sèt tèt alafwa:
  - Wi, yon apwòch sensè ak espesyal... Petèt mwen ta dwe niche talon li ak lang mwen, kòm yon siy nan gwo respè!
  Dominik fè yon grison epi li reponn avèk konfyans:
  - Non, pi bon pa sèvi ak lang ou! - Apre sa, li te ajoute, san atann fè figi l 'pi dous. - Malgre ke lang lan se san dout pati ki pi fò nan kò a. Li kapab deplase plizyè milyon lame!
  Marquise nenf la sijere:
  - Ba li yon travay ki senp. Pa egzanp, kite l fè chat la vin jwenn li epi li ronron, epi answit tounen!
  Isit la, trol fi ki te deja an silans nan yon rad koulè wouj violèt, ak yon ralonj majik nan men l ', objeksyon:
  - Non! Nou pap kite l tòti chat la. Li pi bon pou w goumen avè m ak ralonj majik. Sa a pral yon egzamen vrèman serye ak yon tès efikas!
  Apre sa, li tape talon sapat li yo, kloure ak safi, koulè wouj violèt ak dyaman lila.
  Duchesse dragon an di:
  "Li twò difisil pou yon ti fi inisyasyon goumen ak mèt Akademi Dragon an." Li te difisil pou goumen ak ou, menm sa a ki gen anpil eksperyans ak sezonman Laska!
  Troll fi a te ri epi li te note:
  - Espesyalman! Apre sa, menm Koschey imòtèl la pa pral pè li!
  Lè sa a, Dominika di:
  - Kisa, ou genyen Koschey imòtèl la?
  Duchesse dragon an souke tèt:
  - Natirèlman, gen, sepandan, li se byen lwen peyi byen lwen nan Peyi Wa ki byen lwen. Men, gen vye trick sal sa a !
  Ti fi a frape te note ak yon souri:
  - Oswa petèt li te lakòz yon move maladi? Pou touye tout gason yo epi kaptire fi ou yo!
  Duchesse dragon an di:
  - Diman! Nou gen dis fwa plis fi pase gason. Ak nan mitan ork yo ak luten ki fè lame Koshchei imòtèl la, okontrè, gen dis fwa plis gason pase fi, epi yo pi gwo ak pi fò. Poukisa li ta dwe detwi pwòp tèt li ak lame!
  Dominik te note:
  - Men, move maladi a pa afekte Koshchei tèt li?
  Troll fi a souke tèt:
  - Wi, pa yon sèl maji konba travay sou li. Li pa pran okenn zam. Menm bonm idwojèn ou a pa ka detwi li. Se konsa sans!
  Ti fi a frape te note:
  - Men, li genlè gen lanmò nan ze li, sou pwent yon zegwi!
  Duchesse dragon an reponn ak yon vwa loraj:
  - Li pa senp konsa! Si li te tèlman fasil jwenn lanmò Koshchei a, Lè sa a, li pa ta vivan yon bon bout tan de sa. Se konsa, li gen anpil syèk laj ke...
  Marquis nenf la reponn pou li:
  - Nou te toujou sote nan pye bwa, men li te deja gen pwòp pouvwa li epi li te chita sou fòtèy la. Panse ki kalite antite sa a ye!
  Dominik pran li e li chante:
  Makak fè figi
  Epi yo chita sou yon branch...
  Toujou frivol
  Te gen zansèt nou yo!
  Troll fi a te fè remake:
  - Koshchei, nan kou, se tou sispèk. Epi lè move maladi a te kòmanse, li te, nan kou, premye moun ki te sispèk. Sa a se, nan yon fason, tèt la nan aks la nan sa ki mal. Tankou dragon an gason san tèt , pi gran dragon an, anperè anperè yo ak sa ki mal la. Men, mons sa a tou petrifye ak kraze. Men, Koschey ta omwen bay yon modi! Anplis, yo tou sispèk wa Jinn yo, Iblis... Jinn yo se espri, epi yo pa ka petrifye.
  Men, jeni yo yon jan kanmenm kache. Epi se te kòmsi yo te disparèt!
  Dominik chante an repons:
  Jeni a pale, non, kwè m ', ti fi yo gen fòs,
  Epi disparèt...
  Apre sa, dragon an te fè objeksyon sou bote a ,
  Kouri, tanpri!
  Marquise de Lasca te fè remake:
  - Genyen tou de jeni bon ak sa ki mal. Yo fò, men kapasite yo limite. Men, teyorikman, si youn nan gason oswa fi te mande anperè djinn Iblis detwi ras gason an, epi li te kapab jwenn yon bag omnipotans ki ta bay pouvwa sou pi gwo fòs sa a nan linivè nou an, Lè sa a, li te kapab lakòz sa a!
  Dominik fè tèt li:
  - Sa a deja yon bagay! Nou bezwen jwenn bag omnipotans la. Apre sa, nou pral ranje tout bagay.
  Fanm dragon an te ri, vwa li te tankou loraj. Apre sa, li reponn:
  - Yon bag la trè difisil pou jwenn. Depi li bay pouvwa sou yon teritwa ki konparab ak tout galaksi an. Anplis, si nan linivè ou galaksi a prèske vid akòz aranjman ki ra nan zetwal, Lè sa a, isit la se yon teritwa rete pa billions nan èt entèlijan ak anpil wayòm. Ak aparamman, pèsonn pa te jwenn li ankò, depi pa te gen okenn anperè nan linivè fe nou an!
  Dominika ri epi li mande:
  - Ou gen yon Bondye?
  Marquis-ninf la reponn:
  - Si gen yon Bondye Siprèm konsa, yon Kreyatè nan tout Linivè, oswa si li pa egziste, pèsonn pa vrèman konnen jiska jodi a. Menm Koschey imòtèl la. Men, gen bondye ki pi ba yo. Men, yo se konsa ke yo pa itil anpil, epi li pi bon yo rete lwen. An jeneral, mo Bondye a gen anpil siyifikasyon. Se konsa, jeni ki pi wo yo se byen egal nan fòs ak bondye yo.
  Troll fi a te fè remake:
  - Nou gen relijyon tou, men yo pa itil anyen. Menm jan ak pa w la, nan chemen an. Kounye a, lè te gen yon coronavirus , legliz yo te vrèman vid, e lapriyè te ede yon moun, oswa lansan te pwoteje yo kont viris. Poukisa nou gendwa konsa, panse ke lè w mete ajenou ak bese tèt ou ka mande yon bagay an retou!
  Dominik te reponn agresif:
  - Men, mwen pa kwè nan Bondye oswa nan bondye ditou! E mwen pa okipe sa. Men, mwen pa t 'kwè nan luten anvan, ak konsidere yo kòm yon istwa fe ak yon envansyon imen. - Ti fi a te ba li yon kalòt sou plak wòch la epi li kontinye. - Epi kounye a mwen wè ke gen luten, dragon, trol, nenf, kidonk poukisa yo pa kwè nan Bondye ak zanj yo? Anplis, anpil milya de moun kwè nan Toupisan an, ak prèske sèlman timoun piti, epi yo pa tout nan yo, seryezman kwè nan dragon ak luten.
  Marquise Laska ri:
  - Mwen konnen! Ti fi sa a, lè li te piti, gade yon desen sou Dunno epi, an reyalite, te kòmanse chèche yon ralonj majik nan lakou a. Apre sa, li tcheke chak branch. Epi lòt timoun yo te ri sou li. An reyalite, menm nan yon laj byen bonè pifò moun konprann ke ralonj majik yo se istwa fe!
  Dominik te note:
  - Men, nan mond ou a gen ralonj majik!
  Troll fi a souke tèt:
  - Natirèlman gen! Epi yo nan lòd yo siviv, ou pral gen pou aprann kijan pou itilize yo !
  Fanm dragon an gwonde:
  - Kounya! Bay li yon ralonj majik, nou pral wè ki sa ti fi sa a, trè byen file ak fonse-lang, se kapab!
  Dominik chante:
  Mwen mande nou pou nou pa sezi
  Si majik rive!
  Si li rive, si majik rive!
  Laska te note:
  - Ebyen li pa bèl? Tankou yon majisyèn!
  Troll fi a te pran ralonj majik li pi fèm nan men dwat li epi li balanse li. Epi zèklè frape Dominik. Men, ti fi-aktris la jere yo sote nan dènye moman an, ak souflèt la rate. Mozayik mab dèyè m 'te fonn epi li te kòmanse fimen.
  Duchesse dragon an di:
  - Fè atansyon, Cobra! Ou pral domaje tout kouch la!
  Weasel ri e li te note:
  - Sa a se metòd ralonj majik la!
  Troll fi Cobra te chante an repons:
  - Move manman, metòd mwen an senp,
  Mwen pa renmen rale ke chat la!
  Dominik te gro nan repons:
  Gen yon kochma nan elèv mwen yo,
  Yon sèl so - yon sèl frape!
  Duchesse dragon an entèwonp:
  -Gade, ti anpoul li gentan ale! Nan moun, domaj pa ale byen vit. Ala yon fi !
  Marquis nenf la konfime:
  - Se sa! Mwen pa t mal sou sa. Rejenerasyon se ra nan fòs, menm pou majisyèn, epi li pa te trete ak maji.
  Dominika te fè yon klin epi li te kanpe sou men l. Epi pye li yo te klere nan lè a tankou lam elis. Apre sa, ti fi a te pran li epi li te chante avèk antouzyasm, nan vwa ajan li:
  Nou apeze volonte nou nan batay,
  Frè, yo te goumen pou patri a.
  Te sanble ak elfinis soti byen lwen,
  Yon sòlda èlf antre nan Orklin!
  
  Zansèt nou yo te fòje nepe,
  Apre sa, zam yo te antre nan aksyon...
  Pye bwa Birch louvri branch yo,
  Ti fi yo ap kwit pi!
  
  gen siksè nan nenpòt batay ,
  Li konnen ki jan yo pran bagay sa yo ak tèt li.
  Pafwa pi bon kalite lanfè boule.
  Men, nou pral defèt advèsè a !
  
  Èlf pwoteje tè a,
  Bay abri pou moun ki pye atè ak toutouni.
  Nou te fini batay la nan mwa me,
  Yon defèt kòlè ap tann Orkmacht!
  
  Apre konstriksyon ak simen,
  Jaden yo ap fleri epi RYE a an pil.
  Ou se ewo, tifi, granpapa,
  Te gen konjel ak nèj nan tranche yo!
  
  Soti nan vanyan patri nou an,
  Pran yon banza gwo twou san fon.
  Bandwòl yo nan elfinis vole,
  Ak bandwòl Fuhrer yo se pou demolisyon!
  
  Syèk pral pase anba nou zetwal yo,
  Anpi se yon bann galaksi.
  Li pa janm twò ta pou fèt
  Epi antere lènmi an nan espas!
  
  Men, mwen kwè lespri a pral lapè,
  Epi yon moun se tankou yon manman pou tout moun,
  Isit la ansyen fanmi an ap pwospere,
  Radiance of Glory - Grace!
  Ak ti fi a chante trè trè byen, li se tankou yon bèl chantè mond-klas. Oswa quasi-monde - ki se menm komik.
  Duchesse dragon an gwonde:
  - Fabuleux! Oswa petèt jis pran li epi fè li...
  Fi trol Cobra te grawouye:
  - Li lè pou gen yon batay ak ralonj majik! Ak san okenn klou bouche! Nou pral goumen ak lènmi an nan fen!
  Marquis nenf la di:
  - Pa fè moun sòt! Ala yon ènmi li ye pou ou. Sa a ka dènye chans nou pou sove epi retounen sèks ki pi fò a!
  Dominik di ak kòlè:
  - Ban m 'yon ralonj majik epi mwen pral frape melanj la sou advèsè mwen an. Mwen se Harry Potter nan yon jip, epi mwen pa kèk pa konnen!
  Duchesse dragon an boumonnen:
  - Ki jan de gang sa a?
  Weasel eksplike:
  - Karaktè ki soti nan istwa fe imen ak folklò Harry Potter se yon ti gason ki te etidye nan yon akademi majik, e Dunno se yon desen komik .
  Cobra souri epi souke ralonj li. Yon pulsar vole soti ak frape kote aktris fim nan ti fi te kanpe. Apre sa, li, Dominika, te sote tounen trè abilman, flache talon woz li yo, ki te pratikman san pousyè. Apre sa, flanm dife yo pran sèl li ak alalejè niche li.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Oh , ou perverti !
  Epi li leve men l. Epi toudenkou ralonj majik ke nenf la te kenbe nan men li te kouri nan pla men l ak yon fòs terib.
  Epi Dominik te kenbe l byen sere, tankou yon makak ajil. Apre sa, li te tire yon pulsar an repons.
  Aktris ti fi a pa t 'chichote okenn òneman, pa t' coo, li tou senpleman balanse yon asosye majik. Ak boul la dife vole nan direksyon Cobra. Li pa t 'atann sa a epi yo te frape desann. Sapat li yo, yon style mwatye soulye ki kouvri sèlman talon an, souke anwo. Epi li te klè ke trol fi a te blese grav. Epi li te jemi anpil. Epi li te kòmanse tire tounen soti nan ralonj majik li a.
  Epi pulsar yo gaye tankou si lagrèl t ap tonbe sot nan syèl la. Te gen reyèlman yon echanj nan kou.
  Plis jisteman, yon sèl frape difisil ak yon seri de kou oblik rate sib la.
  Pulsar a tou frape duchesse dragon an. Li te reponn li pran l e li gronn dife nan bouch li. Epi limyè li a pa t inofansif, li menm kenbe nenf maks la.
  Li tou souke ralonj majik li a epi li gwonde:
  - Ase timoun! Ou te vrèman deja janbe tout limit.
  Men, tou de ti fi pa t 'menm panse sou kalme. Dominika, ki te santi pouvwa dyabolik la nan tèt li, te frape ak ralonj majik li epi li te voye yon pulsar apre lòt. Apre sa, voye boul li yo frape pye yo nan fi trol mèt la ak boule sapat li yo.
  Li rele ak kòlè:
  - Poul moun!
  Marquis nenf la fè objeksyon:
  - Non! Li gen plis chans yon malfini dam, oswa omwen yon kap!
  Dominik frape ankò , epi fwa sa a vag tsunami nan dife éfréné li vrèman frape tankou yon klib ki fèt ak flanm dife.
  Ak fi trol Cobra a pral gwonde epi lage majik san restriksyon. Men, le pli vit ke kolòn nan dife voye l 'moute, li literalman boule rad li ak frape l' atravè pwatrin lan.
  Souf fi troll la pran. Epi Dominik te pran li pi lwen epi li te ajoute yon pulsar asasen nan tèt la. Epi se te tankou yon mato frape sèvo m.
  Kobra a gwonde e finalman te pase. Pye atè li te boule ak ti anpoul. Ti fi ki te gen nen akilin nan te chante ak bat.
  Duchesse dragon an di ak kè kontan:
  - Wow! Ou depase tout atant! Franchman, mwen pa t panse ke ou ta ka fè yon bagay konsa - frape Cobra nan tèt li!
  Marquis nenf la souke tèt:
  - Li se espwa prensipal ak prèske sèlman nou an! Epi li ka byen jistifye. Gade sa bote pentire sa a ap fè!
  Vrèmanvre, Dominika te pran l, li souke pye l grasyeuz, epi toudenkou "kabrit" tapiye ak maròk la te bele epi galop. Se te kòmsi li te vin vrèman vivan ak mobil. Epi ann vrèman sote ak ti jwèt.
  Duchesse dragon an pete nan ri, souke sèt tèt li epi li di:
  - Wow! Ki jan li fè li?
  Dominik te monte zèpòl epi li di:
  Pou m onèt, mwen pa konnen
  Tout bagay melanje nan chalè midi...
  Mwen prèske pa janm li òneman.
  Mwen pa jwe ak lespri van an ditou!
  Olye de sa, mwen toujou manke ou, Mesye,
  Pran ti fi a avè w!
  Duchesse dragon an gwonde:
  - Dominik aksepte! Ak nan gade nan talan espesyal li, li enskri nan depatman an elit nan Akademi an Dragon. Ki kote li pa sèlman pa pral oblije peye pou etid li, men, okontrè, yo pral peye yon bousdetid ogmante!
  Dominik vole pi wo, li vire e li chante:
  Pa gen pi bon Dominik
  Li se koulè tè a...
  Solèy la leve sou planèt la,
  Ak tout otou gen zewo!
  Marquis nenf la mande ak yon souri dous:
  - Kisa mwen pral jwenn pou sa?
  Te gen yon poz... Dominica di :
  - Ou bezwen jwenn yon bèl ti gason!
  Duchesse dragon an ri epi li reponn:
  - Sepandan , nouvo elèv la te klèman tèt vire nan fyète fò! Se poutèt sa, mwen enpoze yon penitans - pwononse yon santèn aforism zèl. Epi fè li imedyatman!
  Dominik souri tèt li:
  - Tanpri! Se pa pou anyen mwen te aji nan fim, e mwen gen yon memwa ekselan!
  Duchesse dragon an boumonnen:
  - Vini vit! Mwen menm mwen gen yon limit sou tan!
  Dominika pran yon gwo souf, li griye ak yon vitès mitrayòl:
  Pèsonn pa bezwen zòrèy yon bourik ki mouri, men tande yon rena vivan se yon kado pou moun ki pa bezwen bourik reyalize objektif yo!
  Yon fwa ou mete soulye nan tèt ou, ou pral rete yon pye atè pou tout tan!
  Lagè se lè pou poumon yo, men sèlman melanje ak gaz binè!
  Si lènmi an pa vle abandone epi li pa konnen ki jan pou l pèdi, n ap fòse l retire rad li epi anseye l kòman pou l genyen!
  Move moun renmen maji nwa, bon moun ki pa moun renmen maji blan!
  Touye nan lagè se difisil nan pwosesis la, degoutan nan pèsepsyon an, men ki jan li gwo nan fen a! Sa vle di ke lagè pote sante nan nanm nan, fè tèt di nan kò a, ak netwaye bous la!
  Pafwa lagè anpil ranpli bous, ak nan pwopòsyon dirèk ak plenite a nan san koule a, ak vid la nan kè koripsyon an!
  Dèt pou patri a rekonpanse pa devosyon dezenterese!
  Lagè teste entelijans yo, ranfòse fò yo, amize moun sòt yo ! -
  Lè w ri se pa plezi, fè lòt moun kriye se pa raz!
  Yon bon chèf , tankou siwo myèl dous, yo pral premye niche, apre sa krache soti !
  Epi, mechan chèf la, tankou anmè, yo pral premye ap plati epi answit yo pile sou li!
  Wi, lò se mou, men li ka fasilman itilize pou fòje yon plak pwotèj inpénétrabl!
  Kalite toujou depase kantite - menm yon oseyan nan labouyl lòj pèl pa gen okenn obstak nan yon rach!
  Sa ki mal plen ak fòs lè sa ki byen febli pa pè!
  Yon blag bon, yon kiyè bon pou dine, ak èd nan bezwen!
  Ou ka jwenn chans yon fwa oswa de fwa - san konpetans, chans disparèt!
  Nenpòt moun ki pa Leo Tolstoy se yon vagabon literè!
  Ou pa bezwen fèt Tolstoy pou w ka fè literati!
  Ann bwè pou nou gen plis madanm pase rezon pou ront nan yon divòs!
  Lanvi te detwi plis gason pase konpasyon fanm yo!
  Je egzat, men oblik, lènmi an se pa yon miss - myop!
  Filozofi pa pwolonje lavi, men li fè li òneman, lonje fragman yo!
  Yon kòmandan genyen ak konpetans, yon bouche ak nimewo, yon jeni ak atizay, yon pretandan ak twonpe!
  Kidonk, ann bwè pou lespwa pa mouri, epi sèlman moun ki pa respekte li mouri!
  Espwa mouri dènye ... Epi premye a se moun ki pa jistifye li!
  Nan lagè, lojik se yon konsèp relatif, tankou chokola ; anvan ou menm gen tan admire ba yo, yo deja nan bouch ou ; anvan ou gen tan vale yo, yo soti sou kote!
  Siksè pafwa santi santi bon, reyalizasyon santi tankou yon kadav, men kontantman pa ka santi!
  Bondye se sou sifas tout bagay, ak Dyab la nan detay li yo!
  Lè yo bat se dezagreyab menm pou yon masochist!
  Sa Bondye pa konnen se jis yon kesyon li pa t ka reponn!
  Yon makak pi bon pase yon moun paske li kapab sèlman yon bèt literalman!
  Yon prèch ki pa mennen nan byen se tankou yon chemen ki mennen nan yon rach!
  Bati nenpòt doktrin sou tèks Levanjil la se menm bagay ak etidye mekanik pwopòsyon soti nan istwa yo nan Frè Grimm yo!
  Li difisil pou w vin Bondye, men rete yon dyab se konplètman ensipòtab!
  Lide a quadruple fòs menm si kantite lènmi double!
  Lavi se yon konpwomi konplè, pa ak moun, men ak lanati!
  Fwon an gen fòm klòch , ki vle di silab la fre!
  pou moun fou , lwa lanati pa preskri pou jeni!
  moun entelijan yo lang pou yo kache panse sou bagay estipid ak san sans!
  Moun ki wè komik nan tris la pral trajikman vin avèg nan kè kontan serye!
  - Prese san prese - prese san prese! Jwenn yon A nan leson an lè w rezoud yon aksyon konplèks!
  Ganyan yo pa jije ... Malgre ke, pafwa yo jije!
  - Moun sòt se yon alye bondye ostil moun!
  Yon nonm nan yon depo se yon nonm, men yon kochon menm nan yon palè p ap monte pi wo pase yon kochon!
  Gen de bagay enfini: linivè a ak entèlijans imen, sepandan, premye a se relatif, ak dezyèm lan se absoli!
  Ki sa ki Ris pa renmen kondwi vit, ak modi vòl rapid !
  - Tout moun pa vle ale nan lanfè, men se sèlman kèk ka goute dezi a pou opòtinite dyab la!
  Men, san yo pa wouze ak dlo nan je, ou pa ka rekòlte rekòt la nan kè kontan, ak san irigasyon, Lè sa a, lorye yo nan siksè pa pral grandi!
  Bondye nan tout bagay, oswa sou sifas li yo, ak Dyab la nan absans la nan bagay sa yo, oswa nan pwofondè mank materyèl!
  Nenpòt moun ki pran tan pou fè atansyon ap sove letènite sou antèman li!
  Silans se an lò, pawòl Bondye a se ajan, men tèlman yo vide soti nan bouch yon fanm ke menm Diamonds vin mat!
  Silans se an lò ak depo a long nan kouran elokan pa pral rouye!
  Epi lò pèdi valè li si yo antere l an silans nan tè a!
  Pafwa, lè w rete an silans, w ap ranpli bous ou a ak plis lò pase lè w mande yon feyè byen fò!
  Lagè pa janm raz, li kapab woutin, men sèlman jiska premye piki a!
  Tan lapè gen tandans repete, epi sèlman yon batay se toujou endividyèl!
  Nan lagè, tankou nan echèk, ou pa ka fè erè, men diferans lan se nan presyon an tan konstan!
  Lagè se yon pwoblèm tan etènèl menm anvan premye mouvman an!
  Nan echèk, mouvman yo fèt pa vire, men nan lagè, yo pran tou!
  Lagè se tankou echèk, sèlman san règ ak nan tan reyèl!
  Nan lagè gen yon mank de tan etènèl, lè lapè ap gouvènen, gen yon mank de plezi!
  Bagay ki pi enteresan nan lagè se ke tout bagay toujou grav, epi li sèlman pou montre ke li nan kapitulasyon!
  Ou ka bay moute feignedly, men, Ay , ou ka sèlman bay moute pou tout bon!
  Travay di fòmasyon an peye ak fasilite nan konba! Moun ki pa parese pral tounen yon ewo!
  Li pa janm twò ta pou aprann, sof si ou mouri!
  Menm yon moun ki mouri gen yon chans pou tire revanj, sof si li se yon ate!
  Vin yon ate vle di sispann imòtèl!
  Yo panse ak tèt yo, men yo aji ak vant yo!
  Sa ki mal ap viv pa nan kè, men nan vant!
  Kè a egoyis sèlman de tan zan tan, men vant la toujou!
  Vant la se pati ki pi terib nan kò a, men se sa ki motive nou travay!
  San kè pa gen moun, san lestomak pa gen Evaris moun!
  Yo rekonfòte kè a ak kalme vant la!
  Mwen pa pran swen konbyen yon machin koute, bagay prensipal la se ke prestij la nan patri a pa gen okenn pri!
  Si Jezi ap viv nan kè a, Lè sa a, Satan ap viv nan vant la!
  Yon lestomak vid ankouraje w ranpli bous ou!
  Yon tèt vid vide bous ou!
  Yon gwo vant se pa yon siy yon gwo moun, men li endike ti kras volonte!
  Yon lestomak vid ranpli nanm nan ak anmè!
  Vant ki pi lou a se yon moun ki vid ki soti nan yon tèt san sèvo!
  Yon fanm manje nan pye l tankou yon bèt nan bwa, sèlman nan talon wo!
  Nan lavni an, anpil pwomèt mòn an lò, men kontantman se toujou jis alantou kwen an!
  Lavi pa tankou kat, ou dwe toujou bay tout ou pou siksè !
  Yon objektif se tankou yon baliz, ou fè efò pou li, men lè ou rive jwenn li, ou wè ke pwoblèm yo te sèlman ogmante!
  Sigarèt la se asasen ki pi efikas , espesyalman kont kliyan an! Yon sigarèt se tankou yon fizi an silans, men li trè danjere menm nan men yon amatè!
  Sigarèt la se tirè pwofesyonèl ki pi serye, li toujou touye!
  Sigarèt la gou anmè, men li atire plis pase sirèt!
  Yon sigarèt se tankou yon move fi , men separe ak li se pi plis douloure!
  Yon sigarèt, kontrèman ak yon grenad, lè yo jete, pwolonje lavi!
  Nan lagè, chemen ki pi kout nan objektif la se yon manèv wonn, ak verite a pi bon kalite se yon desepsyon vye!
  Yon manèv wonn se fason ki pi asire pou diminye chemen an nan objektif ou!
  Lavi a wouj, men li ale ak san wouj!
  Nan lagè, lavi pèdi valè li, men vin gen sans!
  Lagè , tankou yon Veterinè cheval, se sansib a trayizon, men li pa pèmèt li retade!
  Lagè se yon fanm lanvi k ap devore kò moun!
  Tout laj yo sijè a lagè, tankou renmen, men li pa yon al pran plezi bèl !
  Lagè, tankou yon kourtizan, se chè ak chanjan, men li toujou kite yon memwa ewoyik!
  Lagè se pa tankou yon rèv; ou pa ka fè san emosyon fò!
  Mond lan se raz ak ap detann, lagè se enteresan ak enteresan!
  Lagè, san sa a ak swe, fekonde plant yo ki bay kouraj!
  Kèlkeswa jan pwosesis lagè a enteresan, tout moun vle fen a!
  Lagè se pa yon liv, ou pa ka slam li fèmen, ou pa ka kache l 'anba zòrye ou, ou ka jis sal li tou!
  Lagè se yon relijyon: li mande fanatik, disiplin, obeyisans san dout, men bondye li yo toujou mòtèl!
  Nan lagè, tankou nan yon kazino, risk la wo anpil, men gaye yo kout dire!
  Sòlda a se mòtèl, tout bèl pouvwa a bliye, trofe yo chire, epi sèlman rezon ki fè yo kòmanse yon nouvo masak yo inamovible!
  Nou meprize yon ansasen sof si li se yon sòlda nan devan an; nou meprize yon vòlè si li se yon magouyè sou chan batay la, doubl!
  Sòlda, sa a se yon chevalye ki gen zam gen kouraj ak onè! Jeneral Baron, ki gen kouwòn se pridans ak entèlijans!
  Sòlda a son fyè, prive a son denigre!
  Premye a nan atak la ka mouri, men dènye a pa pral rete nan memwa!
  Li pi bon pou w premye nan pataje piyay la pase nan atake!
  Lagè, tankou yon fanm, sèlman kouche gason san kraze!
  Yon fanm, kontrèman ak yon lagè, pa prese touye yon gason!
  Lagè, kontrèman ak fanm, pa janm satisfè ak kantite gason yo asiyen!
  Lagè se fi ki pi ensasyabl, gason pa janm ase pou li, epi li pa pral refize yon fanm!
  Fanm pa renmen goumen, men anvi touye yon gason pa pi mal pase yon bal!
  Menm yon ti bal ka touye yon gason, yon fanm ki gen gwo kè ka fè l kontan!
  Yon gwo kè souvan mennen nan ti enterè pwòp tèt ou!
  Lagè pa gen figi yon fanm, men li senyen gason pi bon pase yon madanm!
  Lagè pa pote kè kontan, men li satisfè ensten agresif!
  Kè kontan nan lagè, kadav lènmi yo se sèlman nan pri!
  Lagè se raboure yon jaden: li fètilize ak kadav, wouze ak san, men li parèt nan viktwa!
  Viktwa nouri sou kadav ak san , men li bay fwi ak tout bèl pouvwa!
  Lagè se tankou yon flè ki manje moun, klere, kanivò ak yon move sant!
  Lagè se manman pwogrè ak bèlmè parès!
  Ak nan lagè, lavi a nan yon sòlda pa gen anpil valè, ak jeneral yo se menm yon pèt!
  Si ou vle lapè, fè laperèz; si ou vle lagè, fè ri!
  Ri se pa yon peche si ou pa yon ri nan zafè militè!
  Lagè se tankou yon sirk, sèlman gayan an gen dènye ri a!
  Nan lagè, tankou nan sirk la, sèlman sournwa, asasen ki grav!
  Inite anba yon rejim difisil pi bon pase dezòd ak neglijans anba yon rejim mou!
  Lanmò se yon konvansyon, ignomini se absoli !
  Kèlkeswa jan wa a gwo, li pral ale nan kavo a, menm jan ak chasè a!
  Yon politisyen toujou bay manti, se sèlman li mouri pou tout bon!
  Imòtalite se reyèl, men lanmò se ilizyon!
  Wa yo ka fè tout bagay, men se pa youn, pa gen yon sèl wa ki ka chape soti nan tonm nan sou tè a!
  Tout moun vle viv bèl, men se sèlman kèk mouri ak diyite!
  Lanmò pwomèt pwoblèm, sof si li klere ak reyon yo nan siksè!
  Lavi san amizman se renmen san pastan!
  Li bon lè gen lanmou, pi mal lè gen san koule!
  Sèks se tankou yon flanbo, men renouvèlman koute plis!
  Ou ka viv san sèks, men ou pa ka repwodui!
  Plis lanmou an pi cho, se pi fò san an ap koule!
  Moun vle renmen, bèt yo vle fè sèks, ak jeni vle revelasyon!
  Menm kochon konpayon, estetik renmen li!
  Sèks tou mande modération, plis la pi bon!
  Pa gen limit nan renmen, nan sèks mo yo ase!
  Li pi fasil anba dife si gen yon flanm dife nan kè ou!
  Li pi bon pou w boule nan flanm dife pase pou w vin nanm Kayen!
  Lagè se gwoup sèks: anpil jemi ak kriyan, men pa pral gen anpil san menm soti nan mil jenn fi!
  Sèks se tankou lagè, men se pa osi lontan ak woutin!
  Goumen se tankou fè lanmou, men yo pa ankouraje jemi!
  Sèks se bon, nan kou, men touse san se move!
  Lagè difisil, men imilyasyon peze plis pase nenpòt chay militè!
  Si ou vle viv, aprann goumen, si ou vle siviv, aprann genyen!
  Nan lagè, tout mwayen yo bon, eksepte poul soti!
  Tout moun ka goumen, men se sèlman moun ki merite yo ka genyen!
  Lagè se pa yon kote pou panse, li plen ak gwo foli!
  Li pi bon pou goumen pase komès patri a!
  Lagè se pa sirèt, men li plen ou ak kè kontan lè ou vale li!
  Batay la pa janm fini, se sèlman gwonde kanonad la bese!
  Kanonad la ka bese, barik la ka pete, men batay la pap janm sispann!
  Nan lagè, bagay ki pi enteresan an se enprevizib la, batay la pou reyèl!
  Poukisa pri yo te desann anba Stalin paske yo te touye lènmi pèp la!
  Li pi bon pou yo dezabiye pou lajan pase pou yo soulye pou anyen!
  Li literalman pi bèl yo dwe pye atè pase figire pou gen soulye sou!
  Lagè se tankou yon sirk, sèlman olye pou yo ri gen dlo nan je, ak tèren an se gwosè a nan yon planèt!
  Mwen vle lapè, li vire soti nan lagè, mwen vle lagè, li vire soti nan capitulasyon!
  Lagè, nan yon sèten mezi, se yon manman, bay nesans nan frè reyèl!
  Lagè se sa ki mal, men li bay nesans nan bon kamarad!
  Bra long yo bon si lespri a pa kout-sirkwit!
  Fòs genyen, epi sèlman lespri pratik bay kado viktwa!
  Fòs ak entèlijans, tankou mari ak madanm, bay viktwa sèlman an pè!
  Yon moun, kontrèman ak yon piramid, gen yon sipò ki pa plat nan andirans!
  Piramid lan gen kat kwen, men sifas plat la ba li estabilite!
  Yon bon lanmò pi bon pase yon lavi mizè!
  Li bon pou Bondye nan bwa a, men li se move yo dwe yon dyab nan zòn nan!
  Solèy la kouche nan mwatye yon jou, men tout bèl pouvwa a rete pou syèk!
  T'ap nonmen non se kout dire, eksepte pou tout lòt bagay!
  Viv pou tout tan, aprann pou tout tan, men pa aprann ankò!
  Glory ka trè klere, pi klere pase lò, men fennen plis ak tan!
  Glwa se tankou solèy la, men li pa kouche nan mitan lannwit!
  Li pa fasil pou vin pi popilè, menm ak efò, men parès fasil mennen nan wont!
  T'ap nonmen non se tankou dife, plezi nan je a, men pou jwenn li, ou dwe boule yon moun!
  Li bon pou w nan tout bèl pouvwa, li move pou w antoure ak mouch ki rete kole ak renome!
  . CHAPIT Nimewo 7.
  Apre reveye, ti gason chèf la Oenomaus se ankò chenn nan wou an. Anvan sa, li te pèmèt yo lave tèt li nan yon kouran dlo fre epi bwose dan li. Apre sa, pran yon manje maten modès.
  Epi kontinye deplase nan mouvman konstan ak kò yon timoun, pou ke ou pa antrave pa move maladi wòch la. Sa a se sò a difisil nan moun nan Out ak eritye nan anpi an gwo elven.
  Sèl fason pou siviv se yon jèn esklav epi travay di. Sa a bay pwoteksyon tanporè kont petrifikasyon. Gen kèk opòtinite isit la pou pwolonje egzistans ou, men li se byen alèz ak douloure.
  Sepandan, ti gason an, k ap vire volan an, sèvi ak imajinasyon rich li pou plonje tèt li nan yon mond imajinè ak egeye egzistans san lajwa li nan depòte volontè-obligatwa.
  Yon ti gason kabin vole sou yon ti dragon ki gen twa tèt. Li vle jwenn nan yon peyi enkoni, pa ankò konnen ki sa, men sa li ka pote tounen nan sèks la pi fò epi sispann disparisyon an ak petrifikasyon nan gason.
  Dragon an tou se toujou yon timoun, ak ti gason an pa gen anpil ane fin vye granmoun, epi li se mete sèlman bout pantalon ak yon sakado ak yon asenal konba, ak yon banza, de nepe ak yon pè ponya nan senti l '.
  Oenomaus vole sou chwal li. Epi bò kote l, ti fi Margarita chita sou yon ti dragon. Li mete sèlman yon tunik, bronze, ak sou zòtèy fè li gen bag ki gen maji. Li reprezante batay la yon frape nan mond imen an.
  Ti fi a pa senp. Sou Latè, li te yon patizan ak ofisye entèlijans pandan Gran Lagè Patriyotik la. Apre lanmò li, li te deplase nan mond lan nan majik ak majik. Apre sa, li te nan li pou plis pase katreventrezan. Li te gradye nan Akademi Dragon ak metrize pwisan maji. Men, li sanble menm jan li te fè lè Alman yo te pann li. Pou kèk rezon li pa ap grandi, e sa fache Margarita. Konbyen tan ou ka yon timoun etènèl?
  Se vre, Oenomaus di ke li menm li te yon chèf farfade granmoun, men li te vin yon ti gason esklav. Epi tou, se poutèt sa li fache sou li. Malgre ke non, se yon timoun pa tèlman mal, men lè ou se yon esklav tou...
  Men kounye a li deja nan yon lòt mond, li pa vire yon wou esklav, men li vole sou yon dragon. Epi avè l te gen yon ti fi patizan Margarita, ki te mennen pye atè nan nèj la nan ekzekisyon li. E anvan sa yo tou tòtire m '. Yo koupe do l' ak fil fè fil fè griye plant yo nan jenn eroin nan sou yon dife.
  Yo kouvri nan ti anpoul, epi lè ou mache sou nèj la frèt, li se prèske bèl, kòm gratèl la douloure nan pye boule ou bese. Epi sou kou pyonye a te gen yon plak - "Mwen se yon patizan." Lè yo pann, li diman fè mal, li jis degoutan yo gade figi yo kontan nan Krauts yo ak polisye. Oke, pè, e si lanfè ap tann li, tankou yon pyonye ak yon ate chod? Kote yo pral fri non sèlman talon ou, men tout kò ou, pou tout tan.
  Malgre, poukisa li kwè nan istwa san sans sa yo? Malgre ke, li se yon pitye pou mouri epi ale nan oubli, li te viv konsa ti kras.
  Men, lè nekoulan ki sou kou delika l 'te sere boulon, ti fi a leve sou yon dragon. Epi bò kote l te gen yon nenf bèl tankou yon zanj. E Margarita te panse ke syèl la toujou egziste. Tankou yon paradi espesyal pou ewo pyonye ak ate.
  Men, an reyalite, nan mond lan majik gen bon ak sa ki mal, ak pwoblèm li yo. Li te byen vit geri nan koupe li yo ak boule lè l sèvi avèk maji. Ak ti fi a te antre nan Akademi dragon an, nan klas ki pi piti a. Men, li te gen talan, li te kapab ak yon aprann rapid.
  Apre sa, li metrize gwo ladrès majik. Se poutèt sa, malgre aparans timoun li, li te ale ak Prince Oenomaus nan yon misyon espesyal - jwenn yon bagay ki ta ede sove sèks la pi fò. Apre yo tout, yon mond san moun pa gen amoni ak enterè. Ak sèks la jis anwiye ak alèz nan li.
  Margarita, pandan l te vole, te di:
  - Pafwa mwen panse, mesye yo ap retounen, ak Lè sa a, kisa? Ki moun ki bezwen yon ti fi? Ki jan mwen swete mwen ka grandi epi vin yon granmoun!
  Oenomaus reponn sou yon ton konfyans:
  - Si maji ka pote lavi tounen bay gason, Lè sa a, li posib pou li fè ou yon granmoun. Jis pa bliye ke luten ak nenf ak dryad pa gen laj, e sa a se pwopriyete natirèl yo. Men, fanm imen, non. Yo bezwen maji fò pou anpeche yo tounen vye fanm lèd, dezagreyab ak bosu. Epi se yon vye fanm lèd pi mal pase yon bèl fi. San nou pa mansyone maladi vyeyès ki atake moun. Ou pa gen okenn maji grav sou Latè, epi ou te pwobableman wè pou tèt ou ki jan degoutan ak degoutan vyeyès se, espesyalman pou fanm yo.
  Margarita te souke tèt li negatif:
  - Non, mwen pa vle vin yon vye fanm! Pito ou yon jèn esklav pase yon vye larenn!
  Ti gason chèf la ri epi li te note:
  - Ou pral pou tout tan jenn, pou tout tan pye atè!
  Ti fi a ri epi li di:
  - Mwen te yon ti fi nan vil anvan lagè a. Nan Leningrad, li te yon jan kanmenm endesan mache pye atè, ak klima a pa t 'trè cho. Se poutèt sa, nan vilaj la mwen te yon jan kanmenm jennen yo dwe vagabondaj . Se sèlman pandan okipasyon an, lè sapat timoun yo te chire epi li te trè difisil jwenn soulye ti gwosè, mwen te aprann fè yon bagay tankou sa a. Epi ou konnen, nan premye jou yo li fè mal ak frèt, espesyalman si ou pa deplase, men Lè sa a, ou abitye ak li e li la menm bèl. Anplis, nan Ikrèn ete a se trè cho ak dou.
  Ti gason chèf la souke tèt:
  - Wi! Mwen konprann. Men, gade ki moun ki vole!
  Vreman vre , yon dam nan yon stupa dore parèt devan yo. Non, pa Baba Yaga, men yon bote espektakilè blond, kwake ak makiyaj twòp. Ak klere ak dan pèl. Ak olye pou yo yon bale, li gen yon aspiratè elektrik konplètman modèn. Wi, sa a se yon istwa amizan.
  Li bay timoun yo yon bo epi li chante:
  Plen chanterèl, ekirèy,
  Mwen pral sove yon ti konfiti...
  Apre yo tout, ti gason ak tifi
  Apre yo tout, ti gason ak tifi...
  Mwen vrèman, reyèlman, reyèlman renmen li!
  Margarita te souke tèt nan repons epi li te note:
  - Wi, sa a se modènite. Yon vye stupa nan yon nouvo fason!
  Blond ki te gen aspiratè a te sanble tande sa epi, li vire, li gwonde nan fristrasyon:
  - Ki kote ou fè lide ke stupa a fin vye granmoun? Wi, ou menm, si ou te rete sou Latè ou, ta deja yon granmoun fanm! Ak trè lèd , si se pa nan yon sèkèy!
  Margarita te dakò ak yon soupi:
  - Wi, se vre! Pwobableman zo yo t ap flote nan kavo a, oswa li ta vin tèlman lèd ke li te degoutan yo gade.
  Oenomaus te fè remake:
  - Moun yo se bèt ki pa gen Bondye. Yo prive de sa luten yo genyen - jèn etènèl! Ak sèks ki pi fò tou gen pou kale bab yo. Ti gason yo di ke li trè douloure ak dezagreyab!
  Blond nan ak aspiratè a pran li epi souke li. Ak milti-koulè bul vole nan direksyon timoun yo ki te chita sou dragon yo jenn.
  Nan repons, mesye yo soufle nan dragon yo, ak bul yo te vole tounen, an repons blond la souke ralonj li. Ak tout bagay te kòmanse vire.
  Ti boul yo te kòmanse vire nan yon dans wonn, kòm si blese moute. Epi li te gwo .
  Ti fi a te note:
  - Ou pa Baba Yaga - yon janm zo,
  Ak yon blond fre se mwatye nan kontantman!
  Gèrye a ak aspiratè a te fè remake ak kòlè:
  Timoun yo sòt tankou blokis
  Yo rale w nan rezo a...
  Mwen pral chaje w nan chodyè a,
  Mwen pral limen yon dife pou ou!
  Ak nan repons gen tankou yon ri kè kontan ak lajwa. Sa a se vrèman yon fanm - ak gwo fre.
  Timoun yo vire sou dragon yo epi yo vole moute nan Baba Yaga. Ti fi a te pran yon fistibal nan valiz lekòl li epi li di:
  - Ou vle resevwa li?
  Blond nan ri ak frape majisyèn pyonye a ak pulsar li. Li eskive sou dragon li. Ak nan repons li pral tou fè siy la nan kwa a ak yon fistibal, ak ki jan li pral choute ou .
  Epi yon entènèt dife te mele jenn Baba Yaga. Se konsa, li te jwenn tèt li mare nan li.
  Ti gason an Oenomai te note:
  - Ebyen admèt sa, kiyès nan timoun yo ou te kidnape?
  Ti fi patizan an souke tèt:
  - Dwa! Nou konnen ou gen yon djòl ki sanble ak kanon!
  Blonde Yaga gwonde, vire:
  - Wi, mwen pral pran ou pou li epi...
  San yo pa pale, bote a souke e li te eseye kraze nèt la. Men, eroin pyonye a travèse fistibal la ak tire sou Yagina ak enèji nan majik ak presan. Ki jan blond la te kòmanse souke ak tòde. Epi ti fi a chante:
  Nou te enspire nan moman difisil,
  Lè w te fè volonte a pi fò pase asye...
  Delivre mond lan anba epidemi an -
  Chè kamarad Stalin!
  
  Nan anpil imaj mwen mezire,
  Nan yon linivè kontinuèl...
  Ou louvri bon chemen pou nou,
  Pwobableman endike li!
  
  Mwen te itilize yon chòk
  Majik soti nan Solcenism...
  Men orè a:
  Ke jouk bèf fachis la pral tonbe!
  Ti gason farfade a te note:
  - Aparamman li te yon nèg fre, Stalin! Men, li, pwobableman, tankou tout moun sou Latè, te tou aje.
  Ti fi a tou tire sou Baba Yaga nan modifikasyon an jèn epi li chirpe:
  Lenin ap viv nan kè mwen,
  Pou nou pa konn tristès...
  Pòt nan espas te louvri -
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  Blonde Yaga sipliye:
  - Ase! Kite m 'ale, mande li, mwen pral fè nenpòt bagay!
  Margarita tweeted:
  - Lage timoun yo kaptire yo! Lè sa a, petèt nou pral padonnen ou. Konbyen nan yo ou te aspire nan aspiratè ou a?
  Blond nan boumonnen:
  - Mwen pral kite ou soti! Jis pa voye maji kwa a sou mwen!
  Ti fi a vire. Web lan dife ak madam alamòd la dòmi. Epi li vire toutotou . Margarita te avèti:
  - Kite tout timoun yo ale, san twonpe!
  Blond nan asire solanèlman:
  - Mwen bay pawòl mwen!
  Epi li vire aspiratè a. Lonbraj pal nan timoun yo te kòmanse sote soti nan li. Translusid, tankou fantom. Men, Margarita te balanse ralonj majik li a, epi lonbraj sa yo te tounen ti gason ak tifi. Te gen twa fwa plis nan lèt la. Men tou , Oenomai te kontan:
  - Nan mond sa a omwen gen yon sèks pi fò. Ak prèske tout mesye nou yo te mouri!
  Margarita te fè remake ak yon souri klere:
  - Li pa rive! Epi di Bondye mèsi!
  Youn nan ti gason yo, pye atè, men nan yon kamizo abondan, byenke chire, vole moute nan Oenomaia epi prezante tèt li:
  - Viscount de Lafer! Wow, ki jan degoutan li se andedan yon aspiratè. Ak chen sa a tou rale bòt mwen yo te fè nan kwi dragon otantik.
  Margarita boumonnen ak yon souri:
  - Vini non, retounen sa yo te vòlè bay Viscount la !
  Blonde Yaga fredon:
  - Mwen pa kapab!
  Oenomaus te pran ralonj majik li a tou, li souke l, li gwonde:
  - E poukisa sa?
  Bèl sòsyè a gorglé :
  - Mwen vann yo! Yo te trè prestijye. Yon chèf te peye mwatye yon sak lò pou yo!
  Margarita di:
  - Ebyen blan ... Pou sa nap pran bòt ou nan men ou. Yo tou te fè soti nan po dragon, e menm po tig.
  Blonde Yaga te fè remake:
  - Yo pral twò gwo pou ti gason an. Epi li ta wont pou yon sòsyè nan klas mwen an parèt pye atè.
  Margarita ri epi li reponn:
  "Mwen pa tou yon sòsyè fèb, men mwen pye atè tout tan tout tan, menm nan monn frèt." Epi ou se yon dam konsa. Apre sa, mwen pral ajiste gwosè ti gason an!
  Prens Oenomaus gwonde:
  - Epi fè sèman ou pap kidnape timoun. Sinon nou pral mennen ou nan tribinal Bondye yo.
  Jenn Baba Yaga begoye:
  - Mwen pa fè yo anyen ki mal. Se jis enèji timoun yo ki pèmèt mwen rete jèn ak bèl pou tout tan. Se konsa, yo vivan.
  Margarita grogne anpil:
  - Ou pral jwenn yon lòt fason pou rajenisman. Aktyèlman, li lè yo anseye ou yon leson.
  Epi ti fi a boumonnen yon eple. Ak ki jan li lage kouran enèji pulsar nan zòtèy pye l 'ak nan pwent ralonj majik li a.
  Epi yo frape blond la. Li toudenkou rache ak diminye nan gwosè. Koulye a, devan yo, olye de yon ti fi wo, te gen yon ti fi pè ki pa gen plis pase dizan, ak pigtails ak pye atè. Li chichote:
  - Pa bezwen! Mwen pral bon! Pa fese m!
  Margarita te gen bòt nan men l. Li te balanse palmis li, epi yo t ap flote nan direksyon pou ti gason pye atè Viscount la, ki, ansanm ak lòt timoun ki te libere yo, te mache kòm si yo pa pwa nan lè a.
  Yon ti gason ki soti nan yon fanmi nòb mete bòt li yo ak chante:
  Gen anpil danje alantou ti gason an,
  Pafwa mond lan klere tankou yon wòch frèt...
  Sepandan, ti gason nou an leve soti nan sofa a,
  Paske li se yon konbatan nòb, kwè mwen!
  Ti fi Yaga a te kalme epi li di:
  - Ou pa pral bat mwen?
  Margarita te di sevè:
  - Si ou pa aji yon fason ekzòbitan, poukisa yo ta dwe bat ou?
  Ti fi blond la te chipi, epi yon dlo koule desann sou machwè woz li:
  "Mwen se yon timoun kounye a, e lòt sorcier p ap respekte m!"
  Youn nan ti fi yo lage te deklare:
  - Nou se timoun tou, e nou pa kriye pou sa!
  Ti gason ak tifi yo te ri.
  Margarita te note:
  - Ou dwe grangou! Petèt nou ka desann desann epi manje yon bagay la?
  Timoun yo fè bri. Viscount la desann gade epi li di:
  - Anba nou se chato jeyan an, epi li pa pi bon pase Baba Yaga. Se konsa...
  Oenomaus di:
  - Epi jeyan an gen timoun tou nan kaptivite. Nou dwe ede yo.
  Margarita te souri epi li te sijere Yaga ti fi a:
  - Petèt nou ka pran timoun yo ansanm epi sove yo anba jeyan an? Fè yon bon aksyon, epi yo pral aksepte ou etidye nan akademi fe a. La ou pral aprann fè bon zèv!
  Ti fi sòsyè a te chante:
  Ki moun ki ede moun
  Li pèdi tan li...
  Bon zèv -
  Ou pa ka vin pi popilè!
  Margarita opoze:
  Petal yon flè frajil,
  Si yo te rache l depi lontan...
  Malgre ke mond lan ozalantou se mechan,
  Mwen vle fè byen!
  
  Fè byen ak moun
  Fè bon zèv...
  Epi yo pral fleri tankou flè,
  Flè ble nan limyè a!
  Ti gason chèf la te note sou yon ton ki pi grav:
  - Epi ou eseye fè sa ki byen ak batay sa ki mal, e mwen kwè ou pral renmen li!
  Ti fi a Yaga sere pwen li epi li di:
  - Ebyen map eseye. Menm jan an tou, pa gen okenn fason pou tounen nan move sòsyè - yo pral ri ak zongle ou ! Mwen pral antrene kòm yon bon fe!
  Margarita te souri epi chante:
  Tout moun ki gen entèlijans nan mond lan,
  Dwe toujou zanmi...
  Pou li pa rive tankou nan yon galeri tire -
  Jwèt la entèlijan pa t 'vin!
  Ti gason prens lan di:
  - Ebyen ann desann nan jeyan an!
  Yon bann timoun, prèske nèt pye atè ak dekore, mens ak pal, men enèjik ak eksite, kouri soti nan syèl la.
  Margarita ak Oenomai te desann sou dragon, ak Yaga, ki te vin yon ti fi, sou mòtye a. Ak aspiratè a rete avè l, byenke li te sanble twò gwo pou men timoun yo.
  Sa a se ekip la ki desann nan tè a. Pa gen anyen nan gwo chato jeyan an ak gwo fò tou won ak gwo zo bwa tèt kole soti nan yo . Men, antre a kontwole pa vye zo eskèlèt, plis yon eskwadwon antye nan ork.
  Timoun yo ateri. Yo te pare pou goumen. Ti fi a Yaga te peze bouton aspiratè a epi sabre, nepe, frenn, ponya e menm yon koup mitray te tonbe nan li. Lè li wè timoun yo konfonn, li te eksplike:
  - Mwen te pwan li ak aspiratè mwen an. Li pi bon pase yon bale. Ak yon koleksyon antye nan zam nan li.
  Margarita te souke ralonj majik li a ak pye l', men li te dekore ak bag majik, epi li te woule:
  - Koulye a, mwen pral jete yon eple ki pral bay zam ou a yon pouvwa espesyal, mirak.
  Epi ti fi majisyèn nan di:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Ak kouran enèji vole soti nan ralonj majik li yo ak bag majik li yo. Epi zam Baba Yaga te bay timoun yo te kòmanse klere.
  Oenomai, kòm yon avyon de gè ki gen plis eksperyans, te pran yon mitray kout, lejè ki te tire zegwi mens. Ti gason an niche bouch juicy li epi li chante:
  - Bon ta dwe ak yon mitray,
  Frape tankou asye kòlè...
  San sa pa t koule tankou yon kaskad dlo,
  Ak paradi te gouvènen nan linivè a!
  Timoun yo rele nan inison, leve zam yo:
  Bouyi a se malen ak mechan,
  Yo mete pèp la kont miray la...
  Men, mwen kwè, boujonnen tanpèt nou an,
  Men, mwen kwè, kouran solèy la -
  Dissipe fènwa prizon prizon an!
  Se konsa, yon detachman timoun, ame ak yon asenal majik, kouri al atake. Ti, talon ti gason yo ak plis anpil ti fi te klere. Yo pa t pè monstr, byenke yon rejim antye nan ork fourur, santi bon , degoutan t ap pwoche bò kote yo .
  Oenomai, vole sou yon dragon, louvri dife sou lènmi an nan yon mitray. Ti zegwi te pèse kò yo ki pwal sou tout kò ork yo, ak Lè sa a, yon mirak te rive: yo tounen gwo ba chokola ak pen siwo myèl.
  Margarita tou choute lènmi an, sèvi ak zòtèy fè li ak bag majik sou yo. Se konsa, ork yo ak nepe, ki te vin anba atak, imedyatman tounen nan tout kalite bagay bon gou, ki gen ladan sirèt ki kouvri ak chokola ak lèt zwazo andedan. Sa a se vrèman bon gou. Ak fwomaj, ak beye ak grenn pavot ak kannèl.
  Ak ralonj majik ti fi patizan an vag ak kreye bagay fantastik.
  Se konsa, timoun yo te antre nan batay ak ork yo. Premyerman, Viscount. Rad li yo, apre ti gason an te mete bòt li yo, te vin tou nèf, kòmsi yo te tou nèf. Epi li te goumen non sèlman ak yon nepe nan men dwat li, men tou, li te kenbe yon nepe nan bò gòch li.
  Ak soti nan manyen la nan lam la, transfòmasyon fantastik te pran plas. Koulye a, olye pou yo yon ork, yon tat enpresyonan gwosè ak rezen chèch parèt. Ak soti nan kou a nan nepe a yon gato fwomaj chokola parèt. Ak lòt mesye nan batay.
  Yon ti fi, aparamman soti nan yon peyi ki pi devlope, repoze pye l 'sou zèb la ak griflé nan yon mitray. Ki sa ki bay monte nan divès kalite transfòmasyon fe-istwa. Epi soti nan ork la te soti yon gwo sosis boure, ak Lè sa a, yon kodenn ak sòs. Ak ki lòt trete bon gou pa t parèt.
  Ak cupcakes kokoye santi bon ki te soti nan manyen lam yo. Ak gwo krèm glase tou.
  Ti fi patizan Margarita te kòmanse chante nan batay ecstasy;
  Nou se pyonye, pitit kominis,
  Ki moun ki vle leve peyi a...
  Hitler pral reponn feròs pou kòlè li,
  Nou pral kraze, kwè mwen, Satan!
  
  Nou te fè sèman devan Bondye,
  Apre sa, Lenin te bay kè l ' bay jèn yo ...
  O, pa jije pyonye yo sevè,
  Toupisan an te ba yo plis fòs!
  
  Nou te ale devan mesye yo pye atè,
  Yo te vle goumen, prezève peyi yo...
  Tou de ti gason yo ak tifi yo ak kouto se pou nou,
  Ak lwayote nou an se zam fò!
  
  Batay anraje toupre Moskou,
  Tank yo t ap boule, asfalt t ap fonn...
  Nou pral wè kominis, mwen kwè, nou te bay,
  Epi ou ka pran yon fachis ak yon epe!
  
  Pa kwè mwen, moun, Hitler pa omnipoten,
  Malgre ke lide Fuhrer la ap viv sou ...
  Epi nou frape fachis yo fò,
  Ann ale nan gwo vwayaj nou an!
  
  Nou p'ap pè lènmi Larisi yo,
  Nou renmen Sovyetik natif natal nou an...
  Ou pa yon chevalye ak nanm yon kloun,
  Ann bay yon egzanp pou wayòm Bondye a!
  
  Hitler pa konnen, li pral seryezman bat,
  Menmsi pouvwa lanfè a ap fè raj nan li...
  Epi kraut parazit yo ap vini,
  Ki pral ranpli lapè a ak dife!
  
  Grandè Larisi se pou genyen nan jwe,
  Malgre ke gen yon kantite travay kolosal dèyè sa a...
  Viktwa ap vini, mwen kwè, nan me kaka kleren,
  Ak Fuhrer la pral konplètman kaput!
  
  Sa a se lafwa nou, pouvwa kominis la,
  Kite Sovyetik pwospere pou tout tan ...
  Nou pral kraze, ou konnen, jouk bèf fachis la,
  Men ki jan Larisi te vin tounen yon lame!
  
  Nan Stalingrad Fritz yo te bat,
  Yo rekonèt pwen fò nou an...
  Epi nou te bay kado fre,
  Epi yo bay diktatè a yon nikèl!
  
  Peyi mwen, bèl Larisi,
  Nan li, nan Aktik la, pye pòm fleri...
  Svarog ak Stalin se, ou konnen, Mesi a,
  Nazi yo ap sove anba konbatan Ris yo!
  
  Se jan linivè a bèl,
  Lè kominis klere anlè li...
  Epi eprèv yo pral pou edifikasyon,
  Vòl sèlman moute epi yo pa yon dezyèm desann!
  
  Nou te pran Winter ak yon rèl wouj sovaj,
  Yo kraze zo rèldo Gad Blan...
  Lènmi kominis Larisi yo bat,
  Nou toujou gen trofe yo pou manje midi!
  
  Nou te kenbe Stalin trè sere,
  Ti fi pye atè nan nenpòt jèl...
  Ou vin tounen, kwè mwen, yon moun fò,
  Epi pyonye a grandi pou l vin yon chevalye!
  
  Non, Larisi p'ap janm kraze,
  Imòtèl Lenin montre wout la...
  Nou pa pè flanm briyan,
  Ak Larisi yo pa ka vire do bay kominis!
  
  
  Nan non Manman nou Larisi,
  Ann konbine kè yo nan yon sèl kouwòn...
  Hurray, ti fi yo rele byen fò,
  Yon gwo rèv pral rive vre!
  
  Wi, lafwa nou se toujou avèk zansèt nou yo,
  Men, si ou ka depase zansèt ou yo...
  Nou pral pou tout tan gen kouraj byen fè,
  Malgre ke li sanble pa plis pase ven!
  
  Kwè mwen, nou renmen Peyi nou an,
  Nou vle lajwa pou tout tan...
  Lisifè, kwè mwen, pa pral detwi nou,
  Ete ap vini - frèt la pral disparèt!
  
  Tout bagay pral fleri trè bèl nan Larisi,
  Se kòmsi pwoblèm te disparèt nan mond lan...
  Epòk kominis la, mwen kwè, ap vini,
  Richès ak lajwa pral pou tout tan!
  
  Syans pral resisite moun ki mouri nan batay,
  Moun ap gen jèn pou tout tan...
  E lòm tankou Toupisan an,
  Mechan an pral disparèt, mwen konnen, nan letènite!
  
  Nan ti bout tan, kontantman klere pou tout moun nan linivè a,
  Tout moun sou latè se tankou yon sèl fanmi...
  Timoun yo ri ak jwe nan syèl la,
  Ou pral renmen m 'ak yon chante!
  Se konsa, li te chante, ak timoun yo te tounen ork yo nan yon bagay etranj bon gou ak apetisan ak zam majik. Men, menm lè ti fi a sòsyè lage enèji nan aspiratè a, linèt ak pwason, asyèt bò ak siy ak yon kwout bon gou yo te kòmanse parèt , nan ki ork yo san pitye tounen. Epi li te bèl anpil.
  Isit la Goblin ork kòmandan an, li te vin anba souflèt la nan majik bon, tounen yon gato santi bon Fertile, kouvri ak roz, flè mayi krèm ak fwi sirèt.
  Ak anpil bagay diferan bon gou te bay nesans nan zam majik nan men yo nan timoun inosan.
  Men, vye zo eskèlèt yo tou te antre nan batay la apre ork yo. Gwo ak pè. Yo deplase tankou bwa. Timoun yo te atake yo ak epe ak sab e yo te voye ponya. Apre sa, Oenomai soti nan dragon an ak ti fi a sou pye tire mitray pete nan vye zo eskèlèt yo.
  Margarita te itilize maji tou e li te montre dan pèl li. Epi li te fè mirak konkrè. Ak maji li yo te tounen vye zo eskèlèt nan linèt diven an lò plen ak krèm glase kolore ak gato rich dekore.
  Ak nan kou yo nan epe yo nan ti gason yo, enkli Viscount de Lafer, tout kalite bagay bon gou ak apetisan leve. Ak tankou yon bon sant gaye nan tout chato la. Jis yon mirak nan mirak.
  Soti nan youn nan vye zo eskèlèt yo yon ti mòn antye nan gato parèt. Ak gato sa yo te klere ak tout koulè lakansyèl la soti nan divès kalite krèm.
  Wi, te gen bagay sa yo bon gou, trè apetisan isit la. Gen kèk vye zo eskèlèt nwa menasan ki te vin piwili ki menm gwosè ak kolosal.
  Ak timoun yo grangou pa t 'kapab reziste eseye trete yo bon gou. Margarita te kònen gong la epi li di:
  Lestomak yo se lènmi prensipal nou yo,
  Yo lage nou, kwè mwen, nan move aksyon...
  Lè yon ti gason wè pi,
  Y ap pouse misye vòlè lestomak!
  
  Se konsa, ti bebe pa prese
  Lè a ap vini, epi w ap toujou manje...
  E pa peche devan Bondye, mezanmi,
  Sinon ou pral vire nan firebrands!
  Oenomaus te eksplike timoun yo:
  - Jiskaske jeyan kanibal la bat, manje manje se danjere. Mechan prensipal la dwe mete atè!
  Yon gwo stomp te tande, e okòmansman yon gwo lonbraj parèt, ki kouvri mwatye nan jaden an, plen ak tout kalite gato ak asyèt. Lè sa a, jeyan nan kòn tèt li. Li te gen bouch yon balèn ak pye grif. E tèlman wo ke li pi wo pase chato ki deja gwo ak gwo fò tou won ak vye zo eskèlèt.
  Timoun yo te pè, e malfra kanibal la imedyatman te grandi.
  Margarita di ak yon souri:
  - Pa pè! Li gwo sèlman lè ou pè l '!
  Oenomaus di ak kòlè:
  Ou nèg ka pa yon lach, men ou se yon moun sòt, epi nou te wè aklè yo!
  Ti fi sòsyè Yaga a di:
  - Chè, chè ogr,
  Èske ou vle bon gou bagay dous...
  Oswa majik yon souflèt,
  Ou pral jwenn li gratis ankò!
  Margarita rele:
  - Timoun, rele nan inison: nou pa pè nou! Oke, ann mete tèt yo ansanm.
  Men li te difisil pou mesye yo te rasanble devan yon epouvantay konsa . Ti fi a te kòmanse kouri, ti talon wonn li. Viscount de Lafer ki pi vanyan ak yon koup tigason te kòmanse kenbe yo. Li te klè ke mesye yo te pal ak pè. Lè sa a, Margarita te chante, pou bay kouraj, yon chante batay soti nan lagè a;
  Nou se ti fi ki soti nan peyi Sovyetik la,
  Ki se yon flanbo pou lemonn antye...
  Se pou nou montre, ou konnen, yon egzanp grandè,
  Men zèv ewoyik yo chante!
  
  Ti fi yo te fèt anba drapo wouj la ,
  Epi pye atè yo kouri nan jèl la...
  Pitit fi ak pitit gason goumen pou Ris la,
  Pafwa lamarye a bay nèg la yon woz!
  
  Pral gen yon drapo wouj sou linivè a,
  Klere tèlman klere, tankou yon flanm dife...
  Apre yo tout, ou konnen, ewoyik, nou gen yon balanse,
  Ak banyè nou an klere tankou wouj!
  
  Pa kwè sa, fachis la modi p ap pase,
  Ak lespri Ris la p'ap janm disparèt...
  Viktwa yo pral louvri yon kont kontinuèl,
  Ann di bonjou ak bonjou pou nenpòt moun!
  
  Larisi se yon peyi bèl bagay,
  Ou te bay pèp yo kominis...
  Bondye bay pou tout tan san gad dèyè ,
  Pou Peyi a, pou kontantman ak libète!
  
  Lènmi an p'ap ka defèt patri a,
  E pa gen pwoblèm ki jan mechan ak trèt li te ...
  Lous irézistibl Ris nou an,
  Sòlda Ris la tèlman bèl pou viktwa li!
  
  Bèl peyi Sovyetik,
  Ti fi ki ladan l yo fyè dèske yo bèl...
  Li te ban nou pa nesans pou tout tan,
  Epi se pou nou manm Komsomol yo dwe jis!
  
  Nou ap goumen nan katye Moskou,
  Blizzard, nèj, ak ti fi yo pye atè...
  Nou pap lage patri nou an bay Satan,
  menm faux nou yo tire byen!
  
  Se konsa, nan raj tifi yo anvi goumen,
  Ak talon pye a toutouni yo voye yon pake eksplozyon ...
  Yon fachis, li jis sanble fre,
  An reyalite, jis Kayen sa ki mal!
  
  Lènmi pa ka defèt tifi,
  Yo te fèt anba yon zetwal konsa...
  Mons irézistibl nou an se lous la,
  Kiyès ki fè Matènèl madanm li!
  
  Nou tifi Larisi yo bon,
  Nou pa pè tòti ak jèl...
  Epi nou pral repouse, kwè mwen, atak la nan move foul la,
  Lènmi an pral fou soti nan dòz la!
  
  Yo te kapab pouse lènmi an lwen Moskou,
  Malgre ke li gen anpil pouvwa...
  Nou tifi yo tèlman fyè de tèt nou,
  Tout opozan yo pral disparèt nan tonm yo!
  
  Pa kwè li, lènmi pa ka defèt Ris ',
  Depi chak Knight soti nan kouchèt...
  Aparamman chasè a tounen jwèt,
  Epi advèsè a toujou jis yon timoun!
  
  Men, lespri Ris la, gwo, kwè lespri a,
  Ou konnen, gen pouvwa kache nan li ...
  Lènmi an pral kraze nèt ale,
  Apre yo tout, kavalye yo irézistibl nan batay!
  
  Jete dout ou yo , tifi ,
  Nou se pi brav, ou konnen, nan mond lan...
  Se pou nou jete ord Satan yo nan lanfè a,
  Ann tranpe tout advèsè yo nan twalèt la!
  
  Lagè sen pral fini
  Lapè ak maten ap vini sou planèt la...
  Li la pou tout tan ak solèy la, ou konnen, bay,
  Se pou ete limen pou tout tan!
  
  Ak kominis etènèl nan tout bèl pouvwa,
  Epi Lenin ak gwo Stalin la avèk nou...
  Nan sinema san se sèlman kounye a se fachis,
  Ak volonte nou, kwè m ', se pi fò pase asye!
  
  Larisi mwen an règ pandan plizyè syèk,
  Epi li te bay kè kontan nan linivè a tout antye ...
  Ou bezwen fòs yon pwen an asye,
  Ak nana, men nan yon fason rezonab!
  Okòmansman, Margarita pou kont li te chante, men answit Enomai, ti fi Yaga, Viscount de Lafer ak lòt timoun te pran chante a. Epi sa a te deja yon koral fò, plen vwa, ki soti nan ki tout bagay souke. Ak gwo, reyèl jeyan an te kòmanse diminye nan gwosè. Li pa t sanble tèlman fre ak menasan ankò. Ak kòn yo te vin pi piti, ak grif yo te vin pi piti. Wow...
  Ti fi a Yaga te chante ak yon ri:
  Byen fèt, byen fè, ou ka fyè de li -
  Sèt yo pa pè yon sèl!
  Timoun yo te rele nan inison, yo tape pye yo atè:
  Nou pa pè ou ogre,
  Yo pral pilonnen w anba pye yon timoun...
  Menmsi nou pa laj ase vanyan sòlda,
  Nou te yon fwa anba Baba Yaga !
  Sa yo se timoun, tèlman bèl nan nanm ak nan figi. Epi yo goumen tankou gwo. Malgre ke kounye a jeyan nan kanibal yo ta dwe fini nan moralman. Epi timoun yo te kòmanse danse.
  Ak ti fi a Yaga pran aspiratè a epi lonje l sou bandi a, epi li te kòmanse bougonnen yon bagay.
  Youn nan ti gason yo niche yon piwili gwo nan fòm nan yon kòk , ki te tounen yon kilè eskèlèt, ak ti fi a pran yon mòde nan krèm glase.
  Timoun yo menase jeyan an:
  - Sa pral rive ou tou!
  Epi li literalman souke. Li te vin pi piti toujou. Ak linèt yo an lò ak krèm glase nan tout koulè yo nan lakansyèl la te kòmanse klere menm pi klere ak pi bèl.
  Eroin pyonye Margarita te chante ankò ak kòlè, yon chante patriyotik ki soti nan lagè a, epi rès timoun yo te chante:
  Mwen te rantre nan Komsomol pandan m ap jwe,
  Ti fi nan yon bèl rèv...
  Mwen te panse ke mond lan ta etènèl Me,
  Chak jou se nesans prentan!
  
  Men, pou kèk rezon li pa t mache,
  Yon jan kanmenm, mwen pa ka tonbe damou ...
  Oke, di m ', mesye, nan pitye mwen,
  Lavi se yon zaviyon trè fò!
  
  Menm lè lagè a toudenkou loraj,
  Epi yon siklòn lanmò te kouri...
  Ak ti fi mwen yo gen yon kò fò,
  Ou ka mete tèt ou anba atak nan yon fwa!
  
  Kwè mwen, mwen pa vle abandone,
  Goumen pou patri a jiska lafen...
  Nou pote grenad nan yon sakado fò,
  Stalin ranplase papa l nan kè yo!
  
  Gwo vanyan sòlda nan Larisi.
  Nou ka pwoteje lapè ak lòd...
  Zetwal yo nan syèl la wouze velours la,
  Ak chasè a tounen jwèt!
  
  Mwen menm, yon ti fi pye atè, mwen goumen
  Plen tantasyon ak lanmou...
  Pral gen, mwen konnen, yon kote nan paradi sa a,
  Ou pa ka bati bonè sou san!
  
  Gwo vanyan sòlda nan patri a,
  Nou pral goumen fèm tou pre Moskou...
  Lè sa a, rèv la anba kominis,
  Kont mò yo ye a ak Satan!
  
  Mesye Ris brav,
  Ke yo goumen onètman jiska lafen...
  tire ak yon mitray,
  Si ou bezwen yon kouwòn an lò!
  
  Pa menm yon bal pa ka anpeche nou
  Jezi gran Bondye leve...
  Jou dragon predatè yo fini,
  Li te vin menm pi klere soti nan syèl la!
  
  Mwen renmen ou cheri Lada,
  Bondye ki pi wo a Svarog pral nan tout bèl pouvwa...
  Nou bezwen goumen pou Larisi,
  Pi bon Bondye Blan la avèk nou!
  
  Pa mete Larisi yo ajenou,
  Chè nou an, kwè mwen, pa ka anpeche...
  Stalin ak gwo Lenin la avèk nou,
  Ou dwe pase egzamen sa a tou!
  
  Doulè patri a tou nan kè nou,
  Nou kwè nan grandè li...
  Nou byen vit louvri pòt la nan espas,
  Li pral yon lavi trè dous!
  
  Nou se bèl ti fi pye atè ,
  Nou kouri tèlman vit nan twou nèj yo...
  Nou pa bezwen vodka anmè sa a,
  Zanj cheriben an louvri zèl li yo!
  
  Nou tifi yo pral kanpe pou patri a,
  Epi nou pral reponn sa ki mal Krauts yo, non,
  Kayen lanfè pral detwi,
  Epi bonjou pou Kris Sovè a!
  
  Pral gen yon epòk - li pa ta ka pi bon,
  mò yo ap leve pou tout tan...
  Linivè a pral tounen yon paradi reyèl,
  Rèv tout moun ap rive vre!
  Margarita te santi yon ti kras tris - li deja gen plis pase yon santèn ane, epi li se toujou yon ti fi. E petèt li pral rete yon timoun pou tout tan.
  Men rès timoun yo te kontan e yo te kontan chante sa a.
  E tèrib kanibal jeyan an te vin menm pi piti nan wo, e li te sanble plis tankou yon luten pè pase yon mons.
  Moso krèm glase ak gato vole sou li. Timoun yo te ri epi yo te pran lang. Sa a te sanble trè komik. Epi mesye yo kè kontan kontinye ap fè fas.
  Ti fi a Yaga frape bouch li epi li di:
  Timoun yo ta dwe ri
  Timoun yo ta dwe ri -
  Ak ki jan ewo ap viv!
  Ak ki jan ewo ap viv!
  Epi Baba Yaga lonje aspiratè a sou lòt ork ak luten ki t ap vole soti nan chato la. Epi Enomai ak ti fi a te kòmanse tire sou yo ak mitray. Apre sa, yo te fè li gwo . Epi ankò te gen linèt ak krèm glase klere, woulo rezen chèch, gato krèm, flak mayi, sirèt koton ak plis ankò . Tout bagay te pran sant tèlman bon epi yo te sanble trè apetisan.
  Apre sa, timoun vanyan sòlda yo te ri epi yo te montre dan byen file, blan yo, tankou sa yo ki nan lou.
  Ki jan etonan ak inik aksyon sa a te sanble.
  Ak Margarita frape ork yo ak vye zo eskèlèt ak zèklè, kontinye transfòmasyon bèl bagay yo.
  Apre sa, ti fi pyonye a te chante ankò yon chante patriyotik ak sublim, epi rès timoun yo nan koral yo te pran chante bèl ak kè kontan li a:
  Satan pap defèt nou
  Peyi mwen an, pi bèl nan mond lan,
  Bèl peyi a popilè...
  Granmoun ak timoun yo pral kontan nan li!
  
  Kite flè raje yo nan fon an fleri bèl nan li,
  Epi cheriben yo jwe yon kantik desan...
  Fuhrer la pral kaput,
  Larisi yo irézistibl nan batay!
  
  Manm komsomol yo kouri pye atè,
  Yo mache sou nèj la ak talon pye yo...
  Hitler ou gade jis fre
  Mwen pral kouri sou ou ak yon tank!
  
  Èske nou ka defèt Nazi yo?
  Kòm toujou, nou pye atè, tifi...
  Knight ki pi formidab nou an se lous la,
  Li pral touye tout moun ak yon mitray!
  
  Non, nou tifi yo deja trè cool,
  Nou literalman dechire tout lènmi...
  Grif, dan, pwen nou...
  Nou pral bati yon plas nan yon paradi bèl bagay!
  
  Mwen kwè pral gen kominis fre,
  Peyi konsèy la, kwè m, ap fleri ladan l...
  Epi Nazis lapenn pral disparèt,
  Mwen kwè ke zèv ou yo pral glorifye!
  
  Rejyon an pral fleri sovaj, mwen kwè,
  Soti nan viktwa nou tounen nan viktwa...
  Nikolai te bat Japonè yo,
  Samure a pral reponn pou mechanste!
  
  Nou pap kite tèt nou panche,
  Ann kraze lènmi nou yo ak yon sèl kou...
  Kite chasè a tounen jwèt,
  Se pa pou anyen nou kraze Wehrmacht la!
  
  
  Kwè mwen, li pa fasil pou nou abandone,
  Larisi te toujou konnen kijan pou yo goumen...
  file bayonèt nou yo ak asye,
  Fuhrer la pral vin imaj yon kloun!
  
  Men ki jan peyi mwen ye,
  Akòdeyon Ris la jwe ladan l...
  Tout nasyon yo se yon fanmi zanmitay,
  Abèl triyonfe, pa Kayen!
  
  Byento Sovyetik la pral nan tout bèl pouvwa,
  Menmsi ènmi nou an mechan e trèt...
  Nou pral bay yon egzanp pou kouraj,
  Lespri Ris la pral glorifye nan batay!
  Nan dènye fraz la, ti fi pyonye a te pran ak lage zèklè nan ralonj majik li a, ak pulsar nan zòtèy pye l 'ak bag majik ak wòch. Yo finalman kouvri jeyan an ki te retresi tankou yon kalmason. Sa a te konplètman kouvri pa ekla dife a. Lè sa a, li te klere ankò. Ork ak vye zo eskèlèt te finalman transfòme nan tout kalite espesyalite bèl bagay. Se konsa, bon gou ak fri, ki soti nan diferan kalite jambon, pwason boure ak wa, gato, patisri, karamèl ak glas krèm glase.
  Timoun yo te kontan e yo te sote desann. Yo te sanble trè kontan ak lajwa.
  Isit la, nan plas la nan jeyan an kanibal tèribl ak difisil, limyè a gaye. Yon ti gason mens, bèl cheve nan bout pantalon, apeprè sèt ane, parèt. Tankou yon timoun inofansif ak dous olye pou yo yon mons tèribl. Li bat je l ', li plenyen:
  - Pa frape m!
  Margarita rele byen fò:
  - Ou pa bezwen pè! Nou pap manyen ou. Koulye a, ou ka kòmanse lavi ou nan grafouyen epi ale nan lekòl la!
  Ti gason an ak ansyen kanibal plenyen:
  Ki kalite lavi lekòl sa a?
  tès la chak jou ...
  Adisyon, divizyon,
  Tablo miltiplikasyon!
  Te chato jeyan kanibal la transfòme dwat devan je nou. Olye pou yo kran, flè nan bote fantastik fleri sou dom yo. Ak bòl yo tèt yo klere ak lò. Ak tout bagay te vin tèlman bèl, briyan, klere tou, mi yo nan chato la te kouvri ak flè. Epi olye pou yo san, sous yo te kòmanse koule ak ravin dyaman, ak nyaj yo gaye, ak kat solèy klere nan yon fwa.
  Apre sa, timoun yo te libere yo te kòmanse kouri soti nan chato la ak ri lajwa. Emaciated, dekore, pye atè, yo te kanmenm kontan.
  Ti gason ak tifi te monte sou bon gou yo, ak barik cocktèl ak ji parèt anba zèb la.
  Ti fi a Yaga vole moute nan ansyen jeyan kanibal la sou yon mòtye epi li remèt ti gason an krèm glase. Li vale l epi li souri:
  - Bon gou!
  Epi li te ajoute ak pè:
  - Padone m, timoun yo! Mwen wont ke mwen manje ou. Ala degoutan sa ye!
  Plis ak plis timoun kouri soti. Ki gen ladan sa yo manje pi bonè pa kanibal la. Ti gason ki san danje a bat je l 'e menm chante;
  Oke, èske se pa yon mirak, se pa yon istwa fe,
  Tout bagay te vin konsa, kwè m ', bèl bagay!
  Non, li pi bon fè sa ki byen pou nou -
  Ak sa ki mal pral disparèt nan timelessness!
  Wi , se te yon viktwa. Se vre, youn nan ti gason yo, ki te gen yon tors trè miskilè ak nan bout pantalon, te gade sifas ki reflete a epi li plenyen:
  - Ki kote wotè ewoyik mwen te ale?
  Oenomaus mande:
  - E kiyès ou ye?
  Ti gason an ki gen misk trè defini reponn:
  - Nikitich.
  Apre sa, figi timoun li fè nwa, epi li bougonnen:
  - Mwen te yon gwo ewo, epi kounye a mwen jis yon ti gason pye atè nan bout pantalon, ki bezwen m 'konsa.
  Ansyen kanibal la di:
  - Ann lekòl ansanm!
  Dobrynya gwonde nan kòlè, choute pye ti gason li tèlman fò ke wòch la fann:
  - Oke, nan lanfè ak lekòl! Mwen te panse mwen te fin itilize !
  Margarita reponn ak yon soupi:
  - Mwen konprann li!
  Ti gason an Dobrynya gwonde:
  - Kisa ou konprann! Koulye a, madanm mwen pral kite m '! Ki moun ki bezwen mwen tankou yon timoun plenyen !
  Oenomaus reponn ak yon souri:
  - Bagay ki pi enpòtan nan lavi a se nanm nan. Gwosè pa enpòtan!
  Dobrynya te fè objeksyon:
  - Non! Ou pa konnen madanm mwen. Yon fwa li te deplase talon pye l tèlman difisil ke li te frape dan sifle vòlè rossinyol la! Li sevè, e poukisa li bezwen yon ti gason san moustach ! - Epi ti gason an frape ankò ak pye atè li, timoun, men fò, tankou yon mato, konsa ke pave a kraze an ti fragman. Epi jenn ewo a rele byen fò. - Fè m granmoun talè!
  Oenomaus reponn ak yon soupi:
  - Malerezman, nou pa ka fè sa, pa vre?
  Margarita reponn:
  - Kounye a, nou reyèlman pa kapab, men si ou ale vwayaje avèk nou pou yon gwo objektif, Lè sa a, nou ta ka vini ak yon bagay!
  Ti gason an Dobrynya te mande yon fason menasan:
  - Ki objektif ou genyen?
  Oenomaus reponn avèk konfyans:
  - Pou sove sèks ki pi fò sou yon echèl linivè soti nan lanmò. Gen yon move maladi nan linivè nou an, epi li ka rive jwenn ou tou!
  Margarita souke tèt an akò:
  - Wi, Dobrynya, rantre nan nou. Ou toujou gen fòs ewoyik ou, epi ou pral trè itil pou nou!
  Ti gason titan an, byenke nan aparans li pa te pi gran oswa pi wo pase Oenomai, yon ti gason ki gen apeprè douz ane , men li te gen fòs fizik kolosal. Se konsa, li peze ti wòch la ak dwèt li yo epi literalman pran li epi li kraze l, apre sa li fè remake ak yon souri:
  - E mwen toujou anfòm! Oke, mwen pral avèk ou. Sa pral fè pè pou m retounen jwenn madanm mwen jiskaske mwen grandi !
  Margarita, ak yon souri ki te tankou yon fe, reponn:
  - Yon desizyon trè saj!
  Apre sa, li klike sou zòtèy pye l '. Yon twazyèm, adorabl ti bebe dragon parèt.
  Ti fi a eksplike:
  - Ou pa ta dwe mache tankou yon mandyan ak yon sak!
  . CHAPIT Nimewo 8.
  Dominika te fatige anpil pandan tranzisyon an ak pase egzamen yo. Se poutèt sa, bèl fi li yo te lave nan yon beny an lò ak douch. Apre sa, yo mete l 'nan yon kabann mou, cho nan yon chanm separe, abondan pou elèv elit ak elèv fi. Dominik te tonbe nan yon rèv etranj, dènye dezi li se te ak Prince Oenomaus , pou ki moun li te santi gwo senpati ak senpati.
  Epi jis le pli vit ke li te anbrase pa bondye Morpheus, li
  Dominica toudenkou te santi ke van an t ap soufle nan figi l, epi li te chita sou yon do ki glise, kal. Ak nyaj klere alantou.
  Apre sa, ti fi a vire epi li wè yon bèl ti gason, miskilè, ki moun li rekonèt imedyatman. Wi, se te Prince Oenomaus, ki te vin yon jèn esklav. Epi kounyeya li monte sou yon ti dragon ki gen twa tèt. Yon ti fi ap vole sou bò dwat li. Li se tou trè bèl ak dous, ak cheve lò-wouj. Li pa sanble pi gran pase Oenomaus. Ak sou bò gòch la se yon ti gason. Epitou bèl cheve , bèl ak anpil miskilè, ak yon figi ekspresif. Tankou yon gwoup timoun ki gen sakado ak zam. Ak ti fi a tou gen bag nan zòtèy li yo ak nan men li tou.
  Dragon an te santi pwa siplemantè a epi li te kòmanse bat zèl li pi souvan pou yo pa tonbe.
  Ti fi Margarita souke ralonj majik li epi li gwonde:
  - Kiyes ou ye? Ki kote li soti?
  Oenomaus, sepandan, rekonèt Dominik epi li di sou yon ton konfyans:
  - Sa a se yon sèl chwazi nan planèt Latè. Li dwe sove sèks ki pi fò nan linivè nou an, dapre pwofesi.
  Ti fi a Margarita riri:
  - Soti nan planèt Latè? Èske w te fè eksperyans Gran Lagè Patriyotik la?
  Dominik konfime avèk konfyans:
  - Wi, se te!
  Eroin pyonye a te mande ensinuasyon:
  - E kilè li pase?
  Ti fi ki frape a, pa gen mwens konfyans, reponn:
  - Soti venndezyenm karannde jen pou rive nan nev karannsenk me, byen wi, nou genyen!
  Margarita reponn ak yon souri:
  - Mwen konnen ke nou te genyen! Sinon nou pa tap pale avèw. Donk sa vle di nou se konpatriyòt, jis gaye sou tan. Ala bèl li se rankontre yon moun ki soti nan planèt lakay ou, e menm plis ankò ki soti nan peyi ou!
  Dominik reponn ak yon soupi:
  - Lè Gran Lagè Patriyotik la te fini, granpapa m 'poko fèt. Sa a se yon istwa long pou nou!
  Margarita di tou ak yon soupi:
  - Apre sa, mwen pa t 'viv yo wè fini li yo. Yo te pann mwen an janvye 44. Men, mwen te kwè nan viktwa nou an. Kyèv te deja libere, epi Stalingrad ak Kursk Bulge te loraj. Ala yon pitye pou ou mouri lè ou gen sèlman douz , san ou pa rantre nan Komsomol la.
  Dominik te sezi:
  - Si ou te mouri depi lontan, poukisa li toujou yon fi?
  Margarita leve zèpòl:
  - Mwen pa konnen sa. Prèske yon santèn ane pase depi lanmò mwen, e mwen rete yon timoun. Men, gen tou yon plis: mwen pa aje ditou, epi pa gen yon sèl ranpli nan dan mwen!
  Dominic te ri epi li te note:
  - Wi, vyeyès se trè move, tou senpleman degoutan!
  Ak aktris a bèl fim te kòmanse chante;
  Limanite nan gwo lapenn,
  Pwobableman tout moun panse sou li!
  Dlo te koule sou lanmè sa a,
  Pè yon moun boule ak dife!
  
  Ane rale apre ane nan yon karavàn,
  Grann fwote henna sou machwè li!
  Epi yon bagay te rive figi mens jenn fi a,
  Mwen pa konprann ki kote ondilasyon yo soti!
  
  Poukisa kouwòn lanati klere?
  Kreyatè machin yo dwe toudenkou fennen!
  Sila a ki te mete pouvwa van an nan kabwa a,
  Li pa ka fè fas ak sa ki mal la nan aje!
  
  Yon bote vin yon freak
  Epi ewo a ap cheche devan je nou!
  Nenpòt move tan kounye a,
  E nan mitan lannwit mwen ap toumante pa laperèz sovaj!
  
  Men, mwen pa kwè ke pa gen delivrans,
  Yon moun ka diskite ak Bondye!
  Pou yon fanmi zanmitay vin etènèl,
  Se konsa, ke wout la ale monte ak fasilite ak apik!
  
  Gran fanm p'ap gen ondilasyon ankò,
  Ann fè vyeyès retrè nan wont!
  Epi nonm, pitit gason pwisan pwogrè a,
  Li gade pwent lavi a ak je klere!
  
  Epi pral gen bote kontinuèl
  Jou yo pral koule tankou yon rivyè ki plen koule!
  Bonte imen ap parèt
  Apre yo tout, kè a pral vin pi ak nòb!
  
  Kwè, nouvo plezi ap vini,
  Pandan ane yo, sajès ap ogmante!
  Apre yo tout, glas pa rezoud nan yon kò jèn,
  Tankou yon timoun ki anvi etidye pou senk!
  
  Mak la pi wo, vini, chèche li,
  Ou pral repran egzamen an omwen yon santèn fwa!
  Epi ou ka manje gato Pak ak siwo myèl,
  Oke, vin yon ti fi fin vye granmoun kounye a!
  Ala bèl Dominika te chante, yon vrè prima donna. Ak chante li yo te plen kò ak iridesan, tankou trill nan yon rossingal.
  Enomai fè tèt li an akò:
  - Ou pa ka diskite kont sa a !
  Boy Dobrynya te fè remake:
  - vyeyès se move. Men, mwen te resevwa pòm rajenisman pou tèt mwen ak madanm mwen . Si ou manje yon ti kras nan yo, ou pa pral grandi epi ou pa pral tounen yon timoun. Lè sa a, yon sòsyè estipid engorge tèt li sou pòm sa yo. Li te yon vye fanm, men li te fini sou pot a. Se konsa, ou ta dwe konnen modération nan tout bagay, epi sonje ke tout laj yo soumèt nan renmen.
  Enomai toudenkou te note:
  - Dragon mwen an ap respire lou! Li difisil pou li pote de moun, sitou paske Dominik se pa yon timoun, men se yon ti fi ki gwo anpil ak miskilè. Li bezwen yon nouvo flyer!
  Margarita te di avèk konfyans, klike sou zòtèy li yo:
  - Pral gen yon flyer!
  Yon ti dragon ki gen twa tèt parèt premye nan lè a. Men, ti fi a patizan voye yon reyon enèji nan li, ak dragon sa a te kòmanse grandi.
  Dominik te sezi:
  - Sa a se majik nan aksyon. Sa a se premye fwa mwen wè dragon yo leve soti vivan.
  Margarita reponn ak yon souri:
  - Dragon yo pa moun, li pi fasil pou ogmante yo!
  Bèt la te grandi nan yon gwosè yon ti kras pi gwo pase twa lòt dragon yo. Epi yon lòt kase dwèt yo, fwa sa a nan men yo, epi Dominika te jwenn tèt li nan yon sel konfòtab!
  Ti fi pyonye a souke tèt:
  - Ou wè jan li senp! Koulye a, ou gen pwòp dragon ou. Fè kè nou kontan nan sa!
  Ti fi ki frape a te fè remake ak yon ri:
  - Sa a, nan kou, se gwo , men ki sa ki nan pwen nan k ap grenpe miray la ak kè kontan?
  Margarita ri epi li reponn:
  - Eske ou pa reve pwòp dragon ou a?
  Dominica boumonnen onètman:
  - Mwen reve pwòp elikoptè mwen. Men, li pa t 'gen tan touche lajan pou li. Se konsa, pa gen anyen yo dwe patikilyèman kontan sou!
  Enomai te note ak yon souri:
  - Men, mwen reve nan yon dragon pèsonèl.
  Dobrynya konfime:
  - Dragon pèsonèl se fre! Sepandan, chwal ewoyik mwen an ta ka vole tou si mwen te itilize majik. Men, pou òneman espesyal, majisyen yo bezwen peye an lò. Epi dragon an gratis.
  Margarita te ajoute:
  - Dragon an bon tou paske li ka manje ak dlo pou kont li. Oke, ajoute yon ti raje nan li, epi li pral gwo. Li pral soufle dife.
  Dominik mande, kirye:
  - Èske ou te reyèlman goumen Alman yo?
  Margarita reponn onètman:
  - Mwen pa t vrèman goumen. Mwen te travay plis nan entèlijans ak kominikasyon. Mwen te mache nan tout ti bouk ak ant forè. Oke, nenpòt moun ki gen yon sak mandyan ak pye atè soti nan sezon fredi rive nan sezon fredi pral sispèk. Se vre, li te plante eksplozif sou Nazi yo yon koup de fwa. Oke, li te tire sèlman lè yo te pran m '. Li te tire tounen jouk dènye bal la. Li te kaptire. Ebyen, yo te tòtire m, byenke prese, e yo te prese pou yo pann mwen, paske Lame Wouj la t ap avanse nan direksyon sa. Sinon yo te ka toumante l 'pi lontan.
  Yon fwa mwen fè de lòt polisye dòmi epi lage yo nan men patizan yo. Oke, mwen pa pral fè bagay sa yo moute, men nan kou te gen anpil avantur.
  Dominik mande ak yon souri:
  - Eske ou te gen okenn lòd?
  Margarita reponn ak yon soupi:
  - Non! Se sèlman meday "Pou kouraj", mwen te konsidere kòm twò piti yo dwe bay anyen serye. Oke, mwen pa konnen si yo te akòde posthume ak ki jan ...
  Oenomaus te fè remake:
  - Nan douz ane, li deja pa move pou yon ti fi gen yon prim militè! Di m, kijan sa ye avè w?
  Ti fi pyonye a souke tèt:
  - Ebyen wi, di m, kominis te konstwi e lagè fini?
  Dominik fè yon soupi epi li reponn avèk konfyans:
  - Non! Li te vin pi mal an tèm de lagè. Men, mwen pa vle pale sou li. Men, moun yo vin pi mal toujou.
  Ti gason an Dobrynya sijere:
  - Ann pi byen pale sou fe majik. Sinon kounye a ou pral kòmanse pale de tank ...
  Margarita te fwonte:
  - Kisa ou konnen sou tank yo?
  Dobrynya reponn:
  - Mwen te nan yon mond ki pi devlope, e te gen monstr metal sa yo. Yo tire byen fò epi yo trè danjere. Li degoutan pou w sonje yo.
  Ti fi patizan an souri epi li di:
  - Mwen vide sab nan tank gaz tank Tiger la. Epi li bloke. Se konsa. Apre sa, li te itilize yon pwent pou pèse wou machin Nazi yo. Mwen se yon ti fi, e li te pi fasil pou mwen fè sa.
  Dominic te ri epi li te note:
  - Byen fè! Ou se yon eroin pyonye. Nou bezwen fè fim sou ou epi ekri liv sou ou.
  Margarita souke tèt:
  - Mwen konnen, gen kèk - "Dyab wouj", pou egzanp. An jeneral, mwen pa sèlman pa t kwè nan Bondye, men pafwa mwen te fè bagay ke kounye a mwen wont!
  Enomai te fè remake ak yon souri:
  - Rive. Pafwa bondye yo pa konpòte yo byen. Men, nan nenpòt ka, ou se kounye a yon majisyèn trè talan, epi ou ta dwe ...
  Li pa t fini. Yon bann makak vole parèt devan yo. Yo te byen lwen, men vizyon pike ti gason an farfade ak ti fi majisyèn nan te wè ke primat zèl sa yo t ap trennen omwen yon douzèn timoun nan nèt la. Tou de ti gason ak tifi malere yo toufe ak soufri anpil nan vòl, lè yo jete moute, ak kò timoun yo koupe pa may asye yo nan nèt la.
  Dominik te wè sa tou epi li di:
  - Nou bezwen libere mesye yo!
  Dobrynya souke tèt li epi li rale nepe li ak yon rèl:
  - Nou pral avèk fòs konviksyon ale nan batay,
  Pou Sen Sen -
  Nou goumen ak yon nepe,
  Mwen pa vann!
  Dominik te note, li te montre dan li:
  - Li se, nan kou, trè enteresan ede timoun yo. Men, èske nou gen ase fòs? Mwen li yon istwa fe sou makak vole, epi yo sanble yo trè fò!
  Margarita te souke tèt li an akò epi li chante:
  Vanyan sòlda yo nan fènwa yo se siman fò,
  Sa ki mal dirije mond lan san yo pa konnen nimewo a...
  Men, pou nou, pitit Satan yo -
  Pa kraze pouvwa Kris la!
  Dobrynya te fè remake:
  - Nou te gen opozan diferan. Ak lefèt ke yo fò, kòm yon règ, pa t 'sispann nou!
  Ak quartet la ak dragon kouri apre makak yo vole. Te gen jis yon douzèn modi nan yo - trèz nan yo. Ak sou menm kantite timoun prizonye yo. Epi sa a se verite a piman bouk nan batay la.
  Margarita te kouri pi devan epi, li pwoche bò kote makak vole yo, li rele:
  - Kite timoun yo ale, nou monstr!
  Lidè makak yo sifle:
  - Ale wi fi, sinon nap swavel ou tou.
  Margarita reponn avèk kouraj:
  - Non! Ou kite yo ale, oswa ou pral oblije goumen ak nou!
  Makak yo t'ap kriye, yo t'ap montre dan zanj yo:
  - Pa janm!
  Kat nan yo te rete kenbe filè a ak timoun yo, ak rès la kouri nan direksyon ti detachman nan jèn sekouris.
  Dominik souke pwen li epi yon sabre parèt nan men l.
  Margarita te mande:
  - Èske w konn kloti?
  Dominik reponn avèk konfyans:
  - Gen yon konsèp! Li te aji nan fim.
  Ti fi patizan an woule:
  - Sa ap itil ou.
  Aktris ti fi a te chante:
  Li lè pou ou balanse nepe ou,
  Li lè pou nou prese...
  Li lè pou ou balanse nepe ou -
  E si li vini an sou la men!
  Ekri li nan kaye ou -
  Sou chak paj!
  Li lè pou ou balanse nepe ou,
  Li lè pou ou balanse nepe ou,
  Li lè pou ou balanse nepe ou!
  Apre sa kat yo te ri. Ak makak yo vole yo te eseye atake. Yo te deplase tankou kap atake ti zwazo.
  Margarita frape lidè makak yo vole ak yon ralonj majik ak bag majik sou pye l '. Epi li frape trè difisil. Lidè
  a te resevwa yon chòk, ak tèt li imedyatman tounen yon gato kokoye trè bon gou. Apre sa, grif makak vole a te trese isterikman. Lòt makak vole yo sifle nan pè.
  Youn nan yo kouri nan direksyon kat yo, men ti gason an Dobrynya frape fwon li ak talon pye l ', se konsa ke makak la, li te resevwa yon souflèt fò, vire sou.
  Dominik te balanse epe li epi li koupe kòn makak vole a, apre sa li chante:
  Nou nan forè a nan peyi makak sovaj yo,
  Nou goumen ak moun ki gen zèl nan syèl la...
  Lachas gobble moute bannann mi -
  Pann moun ki vòlè timoun nan yon pye bwa!
  Oenomaus tou frape makak la, fwa sa a sou zèl la, epi sifle:
  Mwen se yon chevalye nan limyè, sou jenou ou sovaj,
  Mwen pral bale tout lènmi yo nan peyi a sou sifas tè a!
  Apre sa, li fè yon figi uit ak nepe. Apre sa, ti gason an te eskive primate ki te blese a. Men, lè dragon an pete nan flanm dife, makak avèg la rele byen fò. An menm tan an te gen yon sant boule.
  Kat konbatan yo te ale nan ofansif la. Makak yo te eseye kont-atake. Dragon yo frape yo ak jè dife ki literalman mete zèl primat yo sou dife. Epi li te pran sant fri.
  Ti fi a Margarita te pran ak lage kouran majik. Ak makak nan pwochen te gen yon beye chokola olye pou yo yon tèt.
  Dobrynya te pwan yon makak nan zèl la ak zòtèy pye l 'li jete l' sou lòt zwazo a. Lè sa a, te gen yon kolizyon ak etensèl.
  Ti gason titan an te chante:
  -Ou konnen, mwen gen fòs klere,
  Lè w zanmi avè l, se tankou jwe ak yon kwokodil!
  Apre sa, fi Dominik koupe zèl makak la ak epe li. Li panche epi li lage yon sous san koulè wouj violèt. Apre sa, li te fè aksidan sou patnè li.
  Dominik te choute youn nan bèt zèl ki te nan machwè a ak talon pye l epi li te chipi:
  Oke, oke, bèt la tonbe nan dòmi nan syur la,
  Oke, yo choute m nan machwè...
  Oke, yo trennen m 'sou yon kabann -
  Di ou mèsi paske ou vivan !
  Ak ti fi a frape yon lòt makak sou tèt la ak yon nepe. Apre sa, bèt yo te kòmanse kouri. An menm tan an, kat primat zèl yo te eseye pran prizonye yo, timoun yo mele nan yon privye.
  Margarita te tire yon gwo bout bwa majik sou yo, makak la tounen yon tat kannèl ak glas.
  Rès la kouri ale kriye, lage nèt la. Epi timoun yo prizonye yo te kòmanse tonbe.
  Margarita rele byen fò:
  - Kenbe nèt la, vini, pi fò.
  Epi li desann sou dragon an. Twa lòt konbatan kouri dèyè l.
  Ti gason an Dobrynya te chante:
  Oh, anfans, anfans, kote w ap vole?
  Oh, anfans, anfans, ki kote ou prese...
  Plen makak fourur, mwen konnen,
  Yo pran ou soti nan diferan peyi!
  Epi ti gason-ewo a ranmase nèt la ak zòtèy pye l 'yo. Toujou, yo te yon nèg nan bout pantalon gen avantaj li yo. Li se endesan pou yon granmoun mache san bòt, men pou yon ti gason li se natirèl, epi li ka sèvi ak janm fò li nan aksyon.
  Tout kat ralanti nèt la tonbe epi yo te kòmanse desann san pwoblèm.
  Dominik te note ak yon souri:
  - Mwen pa swete w yon òfelen,
  Mwen pa swete nou jou difisil...
  Kite planèt la vin yon paradi klere,
  Se pou Senyè a pwoteje timoun yo!
  Mesye yo te grate ak chire, prèske tout pye atè, eksepte yon ti fi nan yon rad elegant e, petèt, abondan ak soulye bwode ak emwòd ak rubi.
  Ti fi a di:
  - Fè atansyon, ekip sekou a se papa m, Duke a, e mwen deja pote tit Baroness la!
  Dominik reponn ak yon ri:
  Wa yo ka fè anyen
  Kings ka fè nenpòt bagay...
  Men, souvan kraze
  Pafwa yo chita!
  Marye pou lanmou
  Marye pou lanmou...
  Fèb pou ou, nenpòt moun
  Ou pa Bondye, wa!
  Nenpòt moun ki fèb pou ou -
  Ou pa Bondye, wa!
  Ekip la ak anpil atansyon ateri timoun yo. Apre sa, li debouche entènèt la. Timoun - ti gason ak tifi - te santi libète. Epi talon wonn yo te klere lè yo te eseye kouri.
  Men Margarita te kanpe yo ak yon rèl menasan:
  -Kote nou prale mesye? Kouman sou di ou mèsi?
  Timoun yo sispann. Ti fi baroness la souke tèt:
  - Se vre, ou sove m nan kaptivite. Lage m' bay papa m', epi yon gwo rekonpans ap tann ou. Epi kite rès yo rive la tèt yo - yo se mandyan ak pye atè.
  Yon ti gason nan mitan prizonye yo objeksyon:
  - Papa m se konte! Apre sa, mwen pye atè paske mwen te kaptire pandan yon kous fòmasyon!
  Margarita te mande: "Poukisa yo te pran ou?"
  Ti gason Viscount la te monte zèpòl li; li te gen yon tòs miskilè, tan, e se sèlman figi ekspresif, byenke timoun, ki te trayi ras li.
  Fi baroness la reponn:
  -Yo te vle mennen nou Skelenton . Sa a se yon sòsye pwisan ki gen rapò byen lwen ak Koshchei imòtèl la!
  Margarita frape bouch li epi li di:
  - Skelenton , yon sòsye sa ki mal ak mèt nan eleman yo, gen yon asosye tig nwa. Petèt sa a pral ede sove sèks ki pi fò.
  Ti gason, chèf Oenomaus te note:
  - Anplis de sa, li nesesè pou libere lòt timoun prizonye ke majisyen kochma a kenbe yo. Sinon pral gen yon gwo mal nan linivè a.
  Dominik mande, pa twò konfyans:
  - Èske sa pa pral distrè nou nan objektif prensipal la?
  Margarita opoze:
  - Vis vèrsa! Si ou kolekte tout douz zafè, ou ka jwenn pouvwa Bondye Toupisan an. Lè sa a pral fè li posib pou konsève pou non sèlman sèks ki pi fò, men yo kreye anpil lòt bon bagay.
  Dobrynya ti gason an di:
  - Sa a se etonan! Lè sa a, nou pral kapab fè yon bagay ke lòt ewo pa janm reve nan!
  Dominika te chante ak kè kontan:
  Mond nou an se san pitye, mechan, trèt,
  San moun koule tankou yon ravin tanpèt...
  Men, nonm lan se entelijan, pi popilè pou pwogrè li -
  Simonte obstak pandan y ap jwe!
  
  Menas kochma inonbrabl
  Sò se mechan, tris ak komik...
  Nou koule dlo nan je etranj nan dout -
  Gade nan syèl la ak mélancolie etranj !
  
  Epi kite li nesesè koule
  Nan yon batay kòlè, san moun...
  Kase fil lavi a ak yon nepe, yon flèch,
  Nou pap trayi lanmou pou tout tan!
  Margarita souke tèt li an lò:
  - Ou byen chante Dominik, e pawòl sansib yo touche nanm! Men sa pa ase...
  Aktris ti fi a te chante:
  Li te vin trè limyè
  Mwen sove patri a...
  Mwen te vrèman gen chans -
  Se sèlman sa a pa ase!
  Sèlman, sèlman, sèlman -
  Sa pa ase!
  Ti gason Viscount la te sote pye l' tèlman fò ke gout lawouze yo te vole sou zèb zoranj la epi yo gronde:
  - Sispann chante! Ann ale nan Skelentom epi nou pral chire l an miyèt moso!
  Margarita di ak yon soupi:
  - Li twò lontan pou mache. Ou bezwen swa vole sou dragon, oswa ou dwe transpòte lè l sèvi avèk yon meday!
  Oenomaus mande ak yon souri:
  - Ou gen yon meday? Se konsa, pote nou sou!
  Ti fi patizan an reponn ak yon soupi:
  - Li bezwen rechaje yo nan lòd yo transpòte tout ekip la. Ann manje pou kounye a. Timoun yo pwobableman grangou.
  Ti fi baroness la fè tèt li souke tèt li, zanno dyaman li yo t ap sonnen:
  - Wi, sa a se egzakteman sa yo ta dwe fè. Gen yon dife nan vant mwen!
  Ti gason Vikot la te note:
  - Yon vant plen se soud nan batay!
  Rès timoun yo, sitou tifi, te rele nan inison:
  Nou vle manje
  Louvri pòt yo pi laj
  Sinon nou pral manje kizin lan...
  Kizin yo pral gen yon ti goute,
  Epi ann bwè pou ofisye devwa yo,
  Nou pral detwi tout sal manje a
  Epi nou pral kraze asyèt yo!
  Margarita souke ralonj majik li a. Apre sa, yon tab parèt ak plizyè asyèt ak yon gato sou li.
  Ti fi a chante ak plezi:
  Timoun yo te ranmase pou ou,
  Nou pa bouyon ditou -
  Ak bon gou,
  Pa sèlman labouyl ak pitimi!
  Dominica te souke tèt li epi li te note:
  - Men lave men w anvan!
  Timoun yo kouri al nan kouran an. Se sèlman ti fi baroness la ki te rete kanpe. Aktris ti fi a gwonde:
  - Ou bezwen yon envitasyon espesyal?
  Jenn baronès la di:
  - Epi mwen bouke pou m mouye men ak pye m ak plebeyen yo!
  Dominik reponn sevè:
  - Lè sa a, mwen pa pral pèmèt ou sou tab la!
  Ti fi diyitè a te di:
  - Ou pral montre m, fi pye atè ? Wi, mwen pral bay lòd pou yo bat ou.
  Dominika leve , li sere pwen li:
  - E kiyès ou pral kòmande?
  Baroness la gade dèyè. Dominik te wo ak miskilè, ak twal la sèlman kouvri tete li ak kwis li. Epi li te klè ke voye boul nan misk yo te woule anba po a ate, e te gen mozayik nan ab sou vant la. Tankou yon ti fi ewoyik ka frape ou.
  Sepandan, Margarita te di nan yon ton konsilyasyon:
  - Ann tout lave men nou deja. Men, si ou menm, Dominik, se yon granmoun, lè sa a ou ta dwe bay yon egzanp pou nou. Se konsa, ann tout lave ansanm.
  Apre sa, li te dirije nan direksyon kouran an. Epi avè l se ti fi Baroness la ak Dominik. Dlo a te chofe pa kat solèy yo, dou ak cho, kidonk lave te yon plezi. Timoun yo menm naje nan kouran an. Epi yo te kòmanse voye dlo youn sou lòt.
  Dominika tou t'ap tape tankou yon ti fi epi t'ap chante:
  Dlo, dlo, dlo frèt,
  Se pa san rezon ke li te koule soti nan bokit la!
  Apre sa, te gen tankou bèl nati alantou. Flè abondan nan divès fòm te grandi sou pye bwa Fertile. Ak petal yo nan flè sa yo gen diferan koulè ak tout koulè. Jis imajine boujon briyan ak tout koulè lakansyèl la ak chatwayant nan reyon kat solèy yo.
  Sa a se vrèman yon bèl bote. Ak papiyon gwosè albatros vole, ak zèl yo gen modèl k ap deplase, tankou pwojeksyon nan vag lanmè. Ak yon mouvman bèl bagay rive.
  Dominik chante:
  Zèl papiyon sa a
  Yo te tèlman bon...
  Ti gason an pèdi lapè li,
  Epi li di nan kè...
  Jenn vikot la, t'ap flote, di:
  - Wi, li bèl toupatou...
  An reyalite, anpil nan pye bwa yo te sanble ak ke bijou paon yo. Ak pi wo a yo, nan adisyon a papiyon, demwazèl platinum tou deplase zèl yo. Ak nan forè a trills nan zwazo manyifik yo te tande. Yo tèlman etonan ak bèl bagay ak vwa yo ke ou se tou senpleman sezi.
  Dominik te tweete:
  w te tande blackbirds yo chante?
  Nightingales ak oryoles yo briyan...
  Epi pafwa bourik, bourik bray konsa,
  Ti fi yo ap kouri pye atè!
  Wi, tout bon, sa a te sanble trè komik.
  Apre yo fin benyen, timoun yo te dirije sou tab la. Epi atitid yo te vin pi gwo, epi yo chante ak kè kontan;
  Bon fe a ban nou
  Anpil jwèt, diferan kalite...
  Nou te fèt pa yon gwo fòs,
  Tankou zwazo ak bèt!
  
  Timoun yo jwe nan limyè yon souri,
  Yon gwo lajwa te vini nan mond lan...
  Nou ka rive la nan premye eseye -
  Menm nan jouk ki te vin fou, bourik la!
  
  Nou kouri pye atè nan gout lawouze yo,
  Gen anpil bèl lide nan mond lan...
  Timoun lage dlo pèl,
  Kwè mwen, nanm ou ap vin pi lajwa!
  
  Koshchei mechan yo ap atake nou,
  Baba Yaga ap kouri nan yon mòtye...
  Yo fwèt yon ti fi pye atè ak yon fwèt,
  Ak rivyè a inondasyon bank yo!
  
  Men, nou p'ap bouke, ti gason ak tifi,
  Nou pral goumen tankou yon titan...
  Epi vwa nou pral tèlman klè,
  Tankou yon bugle pyonye, tanbou!
  
  Oke, ork yo pa yon obstak pou nou,
  Yon trol fache pa pral fè ou pè...
  Pral gen yon gwo rekonpans pou kouraj,
  Si timoun nan pa zewo nan abi!
  
  Ki sa ki koulèv la Gorynych pou ti gason brav,
  Pa gen obstak pou nou, nou anvi konbat mal...
  Nou ba li yon pakèt boul,
  Epi nou fèmen l tou dwat nan etab la!
  
  Si yon move goblin tire nan yon kanon,
  Lè sa a, nou pral reponn li ak buckshot...
  Sispann baw djòl mesye yo ,
  Ann bat Satan yon fwa!
  
  Pou batay la san, apa pou Bondye ak dwa,
  Kouraj ti fi, ti gason kouri...
  Nou pral dirije pouvwa sakre a,
  Ann kaput dragon an sa ki mal!
  
  Pa gen rivaj ki pi kontan pou moun nou yo,
  Ann trape tout yon letan pwason...
  Pou dedomajman pou gwo, selèb Elfia a,
  Ti gason an pral pwouve ke li trè fre!
  
  Ann fè mond lan bèl konsa
  Se konsa, flè ki soti nan paradi a grandi nan li...
  Menmsi pafwa nou goumen danjerezman,
  Apre yo tout, rèv yo pral rive vre nan limyè a!
  
  Non, nou p'ap janm anba lènmi,
  Ann di tifi, ti gason ale pi devan...
  Nou pral pilonnen lame enfidèl la anba pye nou,
  Nou pral bay yon fakti pou gayan an!
  
  Kwè mwen, pral gen ete etènèl nan mond lan,
  Anfans nou pap janm pase...
  Eksplwatasyon yo nan kavalye yo vrèman chante,
  Epi ale nan yon kanpay viktorye!
  
  Oke, lè nou bat tout ork yo,
  Batay la pral fini ak yon bèl viktwa...
  Sa pral bèl bagay nan nanm pwòp mwen,
  Nou leve nepe a, gwo plak pwotèj la!
  Timoun yo te chante yon chante malfezan epi yo te chita bò tab la. Yo te kòmanse pran plezi nan manje kana fri, boukannen, ak pwason ak asyèt.
  Dominik te rejwenn yo. Li koupe yon tranch ak yon kouto epi li te note:
  - Ekselan vyann!
  Margarita souke tèt:
  - Bon, kijan poum fè maji? Dakò, li pa distenge ak bagay reyèl la!
  Ti fi Baroness la te note:
  - Wi , vyann ekselan, men sa ki sou pwason an?
  Apre sa, mwen te eseye yon moso. Vreman vre, manje a te bèl bagay. Timoun yo te manje epi yo te note ak plezi:
  - Ki kalite asyèt, ki kalite asyèt,
  Mwen swete mwen ka pran tout bagay avè m...
  Li yon pitye ke tab la pa tankou sa a souvan -
  Yo tou senpleman manje pou touye!
  Youn nan ti fi mandyan pye atè yo te mande:
  - Èske mwen ka pran kèk sirèt chokola?
  Margarita te ri e li te balanse ralonj li. Pann sou yon pye bwa gwo tankou ke yon Peacock, kòn yo imedyatman kouri sou tab la epi yo te transfòme nan bèl, bèt ak ba ki gen fòm pwason, kouvri ak chokola ak yon ranpli bèl bagay.
  Timoun yo t'ap chante ak kontantman:
  - Ala gwo sa a se , epi tou, nou vle krèm glase!
  Nan moman sa a, plizyè gwo rat ak fouri wouj vole soti anba zèb zoranj la epi yo te eseye atake timoun yo. Yo te kriye nan pè, chak rat gwosè yon bon lou. Margarita te frape yo ak zèklè nan ralonj majik li a ak bag majik nan pye l 'yo. Epi Dominik te itilize ralonj majik li tou pou lage yon pulsar.
  Linèt diven an lò parèt ak krèm glase rich, Fertile mete nan fòm nan flè bèl bagay. Anplis, ak frèz, fig frans, frèz sovaj ak lòt bè manyifik.
  Dominika bougonnen e li te note, lonje dwèt sou pi gwo vè diven an, ki te tounen soti yo pa sèlman lò, men kloure ak Diamonds. Ak krèm glase nan li te sanble ak yon orneman bèl bagay, mete deyò nan tout koulè lakansyèl la. E jan li te bèl.
  Margarita te note:
  -Ou gen yon ralonj majik ki fèt ak venn kè yon dragon - sa ra anpil. Ki kote ou jwenn li?
  Dominik reponn onètman:
  - Nan batay! Ak sa a se vre ak brav!
  Oenomaus chante ak plezi:
  Malè pou moun k'ap goumen,
  Avèk yon bèl jenn fi nan batay...
  Si lènmi an fache -
  Mwen pral touye salo a! Mwen pral touye salo a!
  Dobrynya ti gason an gwonde:
  -Kisa ou ye fi , poukisa wap chante konsa? Nou dwe chante: ak yon ti gason fò nan batay! Plis jisteman, menm ak yon nonm pwisan nan batay. Nou se ti gason sèlman nan aparans, men pou ane nou te gason!
  Oenomaus te ri epi li te note:
  Nou rete timoun pou tout tan,
  Se sèlman ane yo ki chanje!
  Dominika ri e li di:
  - Isit la nou pral gen yon mond fe-istwa ak transfòmasyon.
  Apre sa, li te kòmanse manje krèm glase evoke li. Li gou jis gwo. Sa a se ki jan manyifik li te tounen soti yo dwe. Ak dous, gou dou nan krèm glase gaye nan lang ti fi a.
  Ti gason an Dobrynya, apre pwason an ak vyann, tou kè kontan peye lajan taks bay krèm glase a. Sa a se reyèlman yon bagay, yummy .
  Timoun yo te eseye manje nan yon fason ki te sanble sivilize epi yo pa t 'slurp. Wi, krèm glase rat kanivò se yon bèl bagay.
  Dominik te note ak yon souri klere:
  Ala bon li bon pou w ka fè maji,
  Epi vire move rat la nan krèm glase...
  Nou jwenn yon senk solid -
  Fè yon bagay ki pa tout sipoze fè!
  Epi ankò timoun yo riyen an repons. Ak yon kriye satisfè ...
  Te gen yon bri nan syèl la. Yon kote soti nan kwen an yon gwo dragon t ap vole. Soti nan yon distans li te sanble piti epi yo pa pè, malgre sèt tèt li. Epi li te yon kalite mons nan yon fason inofansif.
  Timoun yo te ri epi yo te kòmanse fè yon clin d'oey bay lòt. Sa vrèman amizan. Epi yo bat palmis sou palmis.
  Ke gen yon sonnen.
  Dominika te pran l, li voye boomerang a ak zòtèy li. Li te vole sou, li koupe boul la, ak pandan sezon otòn la bote a frape l ' ak enèji nan yon ralonj majik. Yon gwo gato te parèt nan fòm chapo napoleyon an, kloure ak pavot, roz ak flè mayi.
  Timoun yo te deja byen nouri e yo te salye kado a ak yon antouzyasm modere.
  Ti gason vikot la di:
  -Gato yo trè bon, men ou ta dwe toujou obsève modération...
  Dominika ri epi li note, li t ap chante:
  Yon kwit manje pou anivèsè nesans mwen,
  Mwen te ekri felisitasyon sou gato a...
  Ak enskripsyon an koulè soti nan krèm -
  Li lè pou ale nan vil San Remo!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te lanse boomerang la ankò. Apre sa, li te vole sou, lonje, li vire. Epi ti fi a kenbe l ankò ak pye l, li chante:
  Pa gade sou gato a
  Lè a ap rive lè ou menm tou ou pral mouri ...
  Gingerbread la sifle tankou yon bal nan tanp lan,
  Avèk rejim alimantè a ou pral reyèlman vis tèt ou!
  Ti fi baroness la te vale ak difikilte yon moso gato ak yon chapo akouch, niche bouch li epi li te note:
  - Bon gou! Men, li pa anfòm ankò.
  Ti gason Vikot la te note:
  - Li p ap pran tan pou w vin gra.
  Dominik te chante ak yon souri e yon blag:
  Pou kiyè manmi , pou kiyè papi,
  Ak pou grann yon louch ...
  Ak sou bò kabann lan!
  Timoun yo, tout bon, te vin lou apre yo fin manje epi yo tonbe sou zèb la mou, zoranj, sniffing ak nen yo. Erezman pa te gen okenn moustik predatè oswa ensèk isit la. Moun ki te vole yo te gwo epi yo pa t 'mòde, epi pa te gen pratikman okenn pwoblèm ak yo.
  Dominik te mande Margarita, ti fi pyonye a tou baye epi li te byen vit kouvri bouch li ak pla men l:
  -Ou pral dòmi oswa?
  Eroin patizan an reponn:
  Ki sa, ti fi a pa ka dòmi nan abi a ak enkyetid?
  Yon kote fiyanse a ap pwonmennen sou yon wout forè...
  Li moute desann nan zèb mant la epi li pa konnen anyen,
  Ak blag sò ak jwe modi!
  Dobrynya ti gason ewoyik la te deja sniffing nan nen li.
  Wi, timoun yo te fè anpil avantur.
  Dominika te chante yon blag:
  Nou tonbe nan dòmi san difikilte,
  Se vre wi...
  Men, lè sa a, ak ki difikilte,
  Nou leve pita!
  . CHAPIT Nimewo 9.
  Dominik leve, li soti nan yon rèv majik ki mennen l nan yon mond paralèl. Apre sa, ti fi a lave tèt li epi li pran yon douch lè l sèvi avèk yon aparèy an lò. Mwen bwose dan mwen epi mwen te ale nan manje maten.
  Se la li te rankontre pa lòt ti fi ak ti fi nan klas elit la. Yo te bay lanmen e yo te gade janti. Te gen luten tou, trol fi, obi fi ki te sanble ak ti fi, nenf, dyad, ti fi imen, byenke te gen kèk nan yo. Yon bèl konpayi rasanble.
  Ti fi yo te nan abiye elegant ak bijou, men pye atè, se konsa ke li ta pi pratik yo sèvi ak pye yo pandan maji. Ak nan klas elit la, edikasyon an te yon ti jan diferan - yo koute konferans delivre pa yon chwèt nan mòd rapid-dife, epi fè divès kalite travay. Yo te kwè ke ti fi a te deja konnen Basics yo.
  Dominik te konplete plizyè travay isit la. Li te tire nan yon ralonj majik e li te fè transfòmasyon. Apre sa, li chichote òneman. Plizyè konbinezon konplèks nan mo yo te li ba li, epi Dominika te repete yo.
  Pou ou kab vin yon aktris fim, ti fi a te gen yon memwa fenomenn, depi sou seri li te bezwen pwononse anpil dyalòg.
  Apre sa, mwen sonje tout bagay pafètman. Men, sa yo se tout flè; bagay prensipal la, nan kou, se rechèch la pou zafè yo nan lòd yo sove sèks la pi fò.
  Se konsa Dominika te chita nan pozisyon lotus la, li rantre nan janm li ki fò ak miskilè epi li redrese do l. Epi ankò li te plonje nan yon linivè paralèl, kote ekip yo te kap chèche yon fason pou konsève pou sèks ki pi fò.
  Ak jis nan tan. Paske se la ke luten an ak rossingal vòlè a t ap trennen sou pwent pye. De bandi sa yo te deja gaye yon filè majik pou kouvri ekip la ap dòmi pye atè.
  Margarita te dòmi tou, li reve...
  Ti fi a te resevwa travay la nan kònen moute pon an. Se konsa, li te ale pye atè, nan yon rad koton chire ak yon sak mandyan, sou rekonesans. Li nan otòn ak move tan an pa trè bon. Te gen jèl nan mitan lannwit, ak zèb la te kouvri ak jèl, sou ki pye fè ti fi a kite ti, anprint grasyeuz. Li te trè mouye ak frèt, ak lapli melanje ak nèj.
  Ti zòtèy yo nan patizan pye atè a te vin ble soti nan frèt la ak imidite. Men, ak kouraj li te mache pi devan, menm pran vitès.
  E an menm tan li chante;
  Lapli a gaye fragman zetwal atravè syèl la,
  Yo te prepare yon poto file pou fachis!
  Tank Tiger yo se jis fatra - yon mache pinèz sal ,
  Wehrmacht la ap tann yon defèt kòlè!
  Wehrmacht la ap tann yon defèt kòlè!
  
  Kanmarad nou Stalin, lidè a, se fòs dè milyon,
  Li gen yon pwen granit, yon mitray nan men l!
  Nou pral kapab bat lame a soti Sodòm,
  Fòs nou an se yon monolit, erezman sou Latè!
  Fòs nou an se yon monolit, erezman sou Latè!
  
  Pati nou an pa gen anyen ki pi enpòtan pou fè,
  Ki jan yo sove pèp la, byen nan peyi a!
  Goebbels posede, nan lanfè ak istwa san sans,
  Epi pral genyen viktwa, kwè mwen, malgre tout move lespri yo!
  Epi pral genyen viktwa, kwè mwen, malgre tout move lespri yo!
  
  Bote Ris la, ou konnen, se pi popilè pou pouvwa li,
  Li gen yon galon mawon lou!
  Ak nan batay ak fachis yo jèn yo pral vin pi popilè,
  Peyi Limyè a pral vin vivan, leve!
  Peyi Limyè a pral vin vivan, leve!
  
  Pa kite Hitler foure nen li nan Larisi yo,
  Nèg moustache a panse li se yon Bondye fre!
  Nou pral mache nan yon lari Bèlen,
  Non, moun ki gen nanm ki pi p ap tounen esklav!
  Non, moun ki gen nanm ki pi p ap tounen esklav!
  
  Bandwòl nou an wouj, koulè san an kòlè,
  Solèy la deja klere sou Reichstag la!
  Pa gen okenn kado pi jenere pou pitit nou yo renmen anpil,
  Si kè a gen kouraj ak laperèz kraze!
  Si kè a gen kouraj ak laperèz kraze!
  Se konsa, Margarita kouri moute, frèt la mòde talon pye l ', nan pon an. Gen fil fè toutotou epi gen gwo fò tou won mitray.
  Alman yo bwè moonshine ak lafimen dife. Margarita kouri al jwenn yo. Pòv, ti fi blond la pa sanble pè Krauts yo. Anplis de sa, nan imidite ak frèt sa yo, diman nenpòt moun, eksepte mandyan yo, ta oze ale pye atè.
  Apre sa, ti fi a te kòmanse chante yon chante san danje e kè kontan pou yo:
  Mwen se yon ti òfelen pòv
  Mwen kouri pye atè nan nèj la nan frèt la...
  Men vwa ti fi a trè klè,
  Li pral chase jèl la tankou si pa fòs!
  
  Lagè a pran manman m 'ak yon bonm,
  Papa, nan kou, yo te rele devan an...
  Frè ki gen cheve boukle yo jele nan frèt la,
  Gran sè a sou echafodaj la!
  
  Grangou, mwen manje yon kwout pen,
  Epi ti pye m yo wouj soti nan jèl la...
  Mwen kote chen vagabon an manje
  Malgre ke ti fi a se bèl ak bèl!
  
  Mwen ka di tout moun avèk kouraj ak kouraj,
  Sa, nan kou, lagè dwe modi...
  Li pa enpòtan pou sa n ap goumen,
  Mons Satan se blame pou sa!
  
  Oh, janm ti fi a ap soufri,
  Epi yo fè mal anpil nan frèt sa a...
  Mwen swete ke ta byento gen dimanch maten byen bonè nan mwa me cho,
  Se pou falkon radyan an vole!
  
  Nou vle fè peyi nou pi bèl,
  Men, grangou, frèt, tanpèt ak blizzard...
  Kote ou prale, malere Larisi?
  Yon sò difisil konsa!
  
  Mwen se yon ti fi, jis yon timoun,
  Mwen jere fè eksperyans anpil ...
  Mwen te travay prèske depi nan bèso a,
  Mwen sèlman etidye pou kat oswa senk!
  
  Poukisa lapenn sa a te vin sou mwen?
  Sò mechan kè brize...
  Kwè mwen, mal konsa tonbe,
  Ki sa ki sanble jis yon ti kras ak sa a nan fen!
  
  Men, ti fi ki anba jouk bèf la pa t kraze,
  Li te rive pare epi li ap mache...
  Li se yon timoun, byen lwen fin vye granmoun,
  Apre sa, li renmen stomping pye atè!
  
  Anprent pye yon ti fi yo grasyeuz,
  Raphael te fè desen sou yo ...
  E mwen kwè ke ti a pral kontan,
  Seyè a pral wè pitit li yo, kwè mwen!
  
  Se poutèt sa mwen chante chante a
  Pou glwa Bondye, Seyè Kris la...
  Mwen kwè ke planèt la pral tounen yon paradi
  Apre sa, mwen pral rankontre papa m ', kwè mwen!
  
  Lè sa a, lè a ap vini epi yo pral leve ankò,
  Ki moun ki mouri, ki moun ki mouri ak ki moun ki malad...
  Epi pral gen kontantman nan vyeyès ak anfans,
  Paske Jezi te vle li!
  
  Wi, mwen pral mete ajenou devan Bondye,
  Mwen pral akonpli sòm sa a nan kè kontan limyè a...
  Nan non tout jenerasyon kap vini yo,
  Mons kriminèl yo pral bat!
  
  Lè sa a, ti fi a pral nan kontantman etènèl,
  Ak tout pèp Manman Latè...
  Move move tan an pral disparèt,
  Pèp nou an pap kraze!
  
  Li kwaze tèt li, li mete ajenou,
  Bo kwa an ajan...
  Li te fè yon ti kras pou Bondye, aparamman
  Jezi desann sot nan syèl la pou nou!
  
  Byento nou tout pral avèk Toupisan an,
  Nan bèl men li renmen...
  Kite panse nou vole pi wo
  Ak fòs se nan yon timoun, pwen fò!
  
  Epi kounyeya mwen li lapriyè a,
  Li di: Bondye mwen, padonnen m...
  Koulye a, nou sou pedestal la avè l ',
  E mwen menm ak Kris la, kwè mwen, nou sou wout nou!
  
  Epi nou pral bra nan bra avè l nan syèl la,
  Epi lapli an lò pral tonbe la...
  Senyè a pral montre karaktè jenere li,
  Epi li pral voye advèsè a tou dwat nan tranble!
  
  Finalman, gen kè kontan nan mond lan,
  Nou te tann aparisyon Kris la...
  Nou vole tankou zanj nan yon fèt sou lè a,
  Lanmou Senyè a klere ak pi bon kalite!
  Apre yon chante konsa, Nazi yo te vin emosyonèl epi yo te kite ti fi a malere antre nan chofe epi yo ba li te cho. Margarita te planifye tou dousman plante yon eksplozif degize tankou yon pen nan sak li anba ray la, men li pa t 'gen tan - li leve.
  Nightingale vòlè a ak luten an te trè pre. Goblin nan te gen yon boul olye de yon nen, yon figi olye anbarasan ak dek long. Li se tou byen wo, apeprè twa mèt. Se pa etonan li trennen nèt la. E Nightingale se te yon nonm gra, wouj ak yon machwè amstè, dan devan yo ki soti byen lwen ak yon inifòm abondan ak meday. Oke, plis yon moustach, tipik nan Prussians.
  Wè ke atak sipriz la pa t mache, Nightingale vòlè a mete de dwèt nan bouch li epi li eseye sifle.
  Dominika te bay li yon kout pye roundhouse ak talon pye l. Epi vòlè a gwonde ak doulè. Epi li menm krache san.
  Goblin nan balanse klib li. Ti gason an ewo Dobrynya vole leve, li te pwan goblin nan cheve a, tonbe sou do l ', li jete l' sou tèt li. Goblin la te fè aksidan sou yon plant tankou yon kaktis ki gen flè epi li te kriye anpil. Li gwonde tankou yon bourik mawon.
  Margarita souri. Nightingale te eseye sifle ankò lè Dominika frape l 'nan manton an ak jenou li. Epi li soufle.
  Ti gason ewoyik Dobrynya te chante:
  Luten an mande nou,
  Ou kamo ou vini ?
  Te dirije nan vil la -
  Nou gen bagay pou nou fè!
  Goblin la te eseye atake ankò ak klib la. Ti gason an ewo eskive souflèt la epi ankò voye gwo nonm lan sou tèt li, paske Dobrynya pa gen fòs nan yon timoun. Ak tout bagay sanble ap travay deyò.
  Goblin la lonje ankò. Epi li leve pi dousman. Timoun yo leve epi yo kòmanse voye kòn an lò sou dyab marekaj la. Yo frape l, yo fè l gwonde. Ak twitch.
  Margarita souke ralonj majik li a. Ak kòn yo te kòmanse vire nan gato, epi yo literalman andwoupe luten an ak krèm, sa ki lakòz l 'nan twitch tankou yon loach nan yon chodyè fri.
  Epi Dobrynya Nikitich te leve Nightingale vòlè a nan bra l lonje epi li jete l sou yon gwo pye pen ak kòn ajan. Soti nan souflèt la, Nightingale a pral aksidan ak souke, fòse l 'bay fantom nan, oswa pito, krache soti san.
  Ti gason an Dobrynya te chante:
  - Nightingale vòlè a, ou se yon mechan,
  Epi frape w nan figi ou pi fò...
  Ou mouri kounye a, kannay ou ,
  Touye ou tou, sifle a!
  Apre sa, li pran l, li frape l ak pwen li osi fò ke li kapab sou tèt la. Nightingale vòlè a gen yon sonnen nan zòrèy li. Epi Dominik te lonje ralonj endèks li sou goblin la, epi kijan li te jete yon eple konplèks pou transfòmasyon. Epi li pral fè li yon fòs letal nan ki gen kaskad nan enèji.
  Lè sa a , ... Te gen yon gwo twa mèt cheve nèg, epi kounye a nan plas li te gen yon tab chaje ak tout kalite manje ki rich anpil ak bagay dous bèl bagay. Ak arom sa yo te gaye nan kwizin sa a bèl bagay.
  Dominik te tweete:
  - Sa yo se transfòmasyon ak mirak nan mirak,
  Nou wè tou senpleman paradi nan tout bagay ki nan syèl la...
  Sa yo bote radyan toupatou ,
  Se pou Seyè ki gen tout pouvwa a leve ankò!
  An reyalite, sou tab la kouche an lò ak zoranj, bèl bagay, briyan plato metal ak gato, ak krèm nan plizyè douzèn koulè diferan ak tout koulè, osi byen ke lòt manje trè bèl bagay, ak debòde aromat, tout pi bon gou .
  Ak ki jan manyifik beye yo te, epapiye ak poud bèl bagay. Pa gen plis ajoute oswa soustraksyon isit la. Ak linèt pwojeksyon ak cocktèl soti nan yon varyete de ji, ak fouraj bèl bagay ki choke ak arom ak desen dous ak glase. Ak ki kalite ti boujon te genyen?
  Margarita te souri nan konfizyon e li te rele ak sipriz:
  -Ou vire dyab la! Oke, pa janm bliye ! Ou dwe kapab fè yon bagay konsa!
  Dominik, perplexe, mande:
  - Èske li difisil?
  Ti fi patizan an reponn:
  - Wi, prèske enposib! Epi ou te kapab fè yon bagay tankou sa a.
  Pandan se tan, rossingal vòlè a te eseye sifle ankò. Apre sa, li gonfle machwè lajè li ki sanble ak amstè. Men, ti gason-ewo a, le pli vit ke li pran li, pral chaje li ak anfantil, men letal, tankou yon mato, pwen. Ak whistler a, nan chemen an, frape soti plis pase yon fwa, li sanble yon frape soti, jete dan lò.
  Epi li te vole tèt anba. Li tonbe atè epi lonje l kòmsi yo te frape l. Men answit li vole, li mete dwèt li nan bouch li ankò epi li soufle. Men, olye pou yo yon siflèt, tout sa ki te soti se te yon sifle pathetic. Epi li trè komik. Timoun yo te ri. Nightingale vòlè a di:
  "Mwen pral vale ou nan yon moman, mwen pral vale ou, mwen pral vale ou, mwen p'ap gen pitye!"
  Kòm repons, Dobrynya, ti gason ewoyik sa a, te choute manton Nightingale a ak talon pye l. Epi dan yo vole ankò. Li voye bra l deyò, chèf vòlè a apiye dèyè.
  Dobrynya gwonde:
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay, ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Nou pap blag ak sa, nou pral touye yon taon!
  Nou pral touye ou tankou yon taon!
  Dominik te lonje ralonj majik li sou vòlè Nightingale ki te bat li a. Margarita te note:
  - Ou vle transfòme li tou?
  Aktris ti fi a souke tèt:
  - Se pou gen omwen yon bagay itil!
  Ti fi patizan an te chante:
  Ti gason an te kenbe pa yon orè fè,
  E mwen te manje yon sèl bagay ki an sante...
  Akòz chay la lou, yon atak te fèt toudenkou,
  Epi li te tounen yon jeni cyber nan pouvwa kolosal!
  Lè sa a, Dominik vire, li fè yon figi konplike uit ak ralonj majik li.
  Epi kounyeya, nan plas Robber Nightingale a, yon mòn antye nan bagay dous, dragees ak pòsyon nan krèm glase parèt.
  Yon ri kè kontan te tande, ak timoun yo te kòmanse sote soti nan zèb la. Yo te bèl, men mens, ragged, ak tradisyonèlman pye atè. Ak anpil avaris yo bondi sou trete a, nan ki vòlè Nightingale a ak Goblin nan marekaj tounen. Margarita sifle ak dwèt li epi li di:
  - Sispann, mesye ak tifi! Mwen konprann ou, ou grangou apre yo te kaptire pa bandi sa yo, men lave men ou anvan.
  Ak ki jan li pral lage zèklè nan yon ralonj majik. Ti gason yo te oblije kouri al nan kouran an, talon ble yo ap flache. An reyalite, li se grosye manje manje ak men sal.
  Dominik mande:
  - Ki sa yo ye, prizonye ak prizonye nan Nightingale a ak Goblin la?
  Margarita souke tèt li byen klere:
  - Wi egzakteman! Nou libere yo. Pli presizeman, se ou menm ki te libere m. Ak sa a se trè fre .
  Te gen plis pase yon santèn timoun, ti gason ak tifi. Kòm dabitid, gen twa fwa plis reprezantan sèks ki jis pase sèks ki pi fò.
  Dominik mande sezi:
  - Isit la yo tout sanble pa gen plis pase douz ane. Ki sa, vòlè sa yo pa t touye granmoun?
  Margarita eksplike:
  - Non, nan kou, yo touye granmoun tou. Se sèlman apre liberasyon granmoun yo resevwa kò timoun yo. Kòm li te ye, pou egzanp, ak Dobrynya Nikitich. E avèk mwen tou, mwen toujou sanble ak yon fi.
  Aktris ti fi a te note:
  - Anfans etènèl, tankou nan yon istwa fe, se gwo ! Epi ou ka menm di - fre!
  Margarita di, li fè dan li:
  - Wi, sa yo se mond bèl bagay kote tout bagay trè fre . Men, gen anpil danje isit la. An patikilye, gen moun ki pi danjere pase goblin ak Nightingale vòlè a.
  Dominik mande nan yon ti chichote:
  - Kiyès, pa egzanp?
  Ti fi patizan an di tou dousman:
  - Old fanm Shapoklyak!
  Aktris ti fi a tweeted:
  Byen fèt, byen fè, grann se chèf la!
  Lè w zanmi avè l, se tankou jwe ak yon kwokodil!
  Epi ti fi a pran l, li voye kòn lan ak zòtèy li. Li frape yon demwazèl. Ensèk la te eksploze, gaye nan konfetti.
  Margarita te note, souke tèt li ak boukl an lò:
  - Li pa bon pou touye bèt vivan!
  Dominik te note:
  - Men se jis yon ensèk!
  Margarita te chante nan repons:
  - Ou krache krache ou nan van an,
  Pa kraze yon pinèz oswa yon foumi...
  Pa menm kraze yon branch nan forè a -
  Tout lavi sou Latè se yon sèl fanmi!
  Ti fi aktris la te chipi, li te montre dan li:
  - Mwen, ou, li, li - ansanm tout peyi a,
  Ansanm yon fanmi zanmitay!
  Nan pawòl nou an, san mil mwen!
  Timoun yo lave tèt yo nan kouran an. Epi, koulye a yo kouri al manje a, kè kontan ak klere.
  Dominik ak Margarita te chichote yon eple ansanm, epi tab la te vin pi long. Koulye a, te gen ase espas pou tout moun chita.
  Timoun yo, te trese pye yo atè, te chita e yo te chante nan koral ak vwa klè yo:
  Nap la gaye tankou nèj
  Epi kado yo te mete...
  Tout timoun yo pral reyisi,
  Ak boukannen soti nan Cheburashka!
  Apre sa, yo te kòmanse manje. Genyen anpil bèl timoun isit la, menm si yo fin itilize nan grangou ak privasyon.
  Dominik ak Margarita, depi yo te byen manje, san reflechi de fwa, te kòmanse danse. Epi ann bat pye ou toutouni, chisele, ate.
  Ti fi yo chante ak vwa radian yo;
  Mwen te fèt nan yon peyi espas
  Kote tout tifi yo ap goumen anpil...
  Satan pa ka defèt patri a,
  Pou glwa manman nou Larisi!
  
  Nou pral kapab defann Ri ki sen,
  E kèlkeswa jan lènmi an mechan ak trètr...
  Nou pral bat opozan nou yo difisil,
  Apre sa, lespri Ris la ak epe a pral fè lwanj!
  
  Larisi, sa a se manman m ',
  Sen ak kosmik sou latè...
  Tout nasyon yo se yon sèl fanmi,
  Ak ti fi a se pou tout tan jèn!
  
  Nou pral defann Peyi nou an nan batay,
  Pa gen yon sèl chans pou move advèsè a ...
  Anwo nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò.
  Ann bay yon sòlda Ris yon kado!
  
  Nan Larisi tout bagay anfòm, bon,
  Ak volonte nou pral pi fò pase asye ...
  Ti gason an gen yon zaviwon fò nan men l ',
  E kanmarad Stalin ap dirije la!
  
  Moun ki renmen peyi mwen,
  Nou pral fè li pi bèl pou tout tan...
  Yo pap vòlè patri a pou yon ruble,
  Epi Bondye Svarog se gwo mesi!
  
  Se pou Peyi mwen an gen glwa,
  advèsè a nan batay ...
  Lada Manman Bondye mwen renmen anpil,
  Kite lènmi yo nan Larisi jwenn comeuppance yo!
  
  Si sa nesesè, nou ka koule san lènmi an,
  Larisi pa ka mete ajenou li...
  Chasè a pral byento tounen jwèt,
  Epi gran lidè a, Lenin, pral avèk nou!
  
  Nou pral konkeri imansite nan espas,
  Nou pral bay kè kontan, lajwa nan tout linivè a...
  Moskou menm pi wo pase Wòm li menm,
  Avèk pouvwa ki pa chanje nan batay!
  
  Lè lagè a rive nan peyi klere nou an,
  Nou pral montre Fuhrer la karaktè pwisan nou an...
  Ris la pral resevwa yon frè jenere,
  Nou pi wo pase solèy la ak pi bèl pase pye bwa yo!
  
  Kwè m ', Rus 'pa pral nan kraze,
  Horde la pap mete nou ajenou...
  Goumen pou Peyi ou epi ou pa bezwen pè,
  Ris la pa konnen feblès ak parès!
  
  Chè peyi nou an ap leve ankò,
  Pral montre tout linivè a fòs li...
  Epi Satan pral detwi
  Lènmi patri a pral tonbe nan kavo a!
  Se konsa tifi yo, yo sote ak pye atè, yo vire tankou dyab, yo te kòmanse gwonde e yo sote nan doub vire.
  ti fi yo bèl ak agresif isit la . Ak ki jan yo squeal, sote.
  Oke, oke, timoun yo manje epi tou chante yon bagay nan pwòp yo. Apre sa, yo fè li nan yon fason trè pozitif. Sa yo se chante yo. Epi yo vire toutotou tankou yon tèt k ap vire.
  Top ti fi klas yo.
  Men, Lè sa a, yon papiyon trè gwo parèt nan syèl la, tankou yon dragon reyèl. Ak zèl li yo te tèlman gwo ke yo te klere tankou lò kloure ak bèl pyè koute chè. Epi li te sanble tèlman etonan ak bèl. Sa yo te tout bon, franchman pale, papiyon ki te tèlman gwo, tankou dinozò.
  Dominik te note ak yon souri:
  - Ou p ap wè okenn mirak isit la. Etonan!
  Margarita ri epi li reponn:
  - Wi, sa yo se vreman atwopod ki sezi. Men, sa a se pa bagay ki pi etone. Gen anpil lòt bagay ki trè fre.
  Dominik chante:
  Men, ni yon liv ni yon mize,
  Yo pap ranplase zanmi nou yo!
  Ak ti fi ki soti nan ralonj majik la pral lage yon gwo bout bwa. Ak nouvo linèt bwason parèt. Epi timoun yo atake yo.
  Se konsa tout bagay te vin bèl . Epi jis kèk kalite mizik jwe nan tèt mwen.
  Epi kòman Dominik ak Margarita ka pa chante;
  Bèl atake pye atè,
  Yo kouri, bèl ti fi yo...
  Si ou bezwen frape Fritz la ak pwen ou,
  Oswa yo pral koupe l 'ak yon mitray!
  
  Ti fi yo pa gen mwayen pou doute
  Yo pral antere Nazi yo mouri...
  Apre sa , yo pral choute l 'sou pye l',
  Ak yon kote chen mawon kriye kanivò!
  
  Larisi, sa a se yon mo pou sòlda,
  Lè, kwè m ', li pa jwenn okenn pi fre ...
  Malgre ke pafwa sitiyasyon an fèb,
  Kote mechan nwa Kayen an triyonfe!
  
  Pa kwè sa, manm Komsomol pa kouri,
  Men, si yo kouri, Lè sa a, sèlman yo atake ...
  Epi yo pral touye tout Nazi yo nan yon fwa,
  Epi yo pral Fuhrer a leve soti vivan nan blòk la koupe!
  
  Larisi, sa a se manman m ',
  Li klere, tou senpleman bèl...
  Nenpòt moun ki lach pa vo menm yon ruble,
  Epi, ou konnen, diskite ak yon vanyan sòlda se danjere!
  
  Men, konnen ke nou pral defèt fachis yo,
  Mal pap gouvènen sou fòtèy la...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Ak Bondye Svarog ak grandè nan kouwòn lan!
  
  Nenpòt moun ki lach, kwè mwen, se yon esklav fèb,
  Desten li se youn - pou li andire joure...
  Jodi a ou se yon mekanisyen, demen ou se yon kontremèt,
  Epi ou menm ou menm ka bat do lòt moun!
  
  Ti fi yo gen fòs, tou senpleman yon vòlkan,
  Pafwa li demoli mòn yo avèk fòs...
  Lagè a ap fè raj ak yon move siklòn,
  Ak lanmò franchman koupe ras imen an!
  
  Mwen pral di nou onètman, chevalye,
  Nou fò lè nou menm Larisi yo ini...
  Bezwen yon ti goute pou ale ak fouchèt ou ak kouto,
  Nou se chevalye irézistibl nan batay!
  
  Ki lafwa nou ye, nan Seyè Kris la,
  Menmsi nou respekte Lada tou...
  Kanmarad Stalin se tankou papa nou,
  Epi pral gen yon kote nan paradi kominis!
  
  Moun ki te mouri a pral resisite
  Epi nou pral vin pi bèl ak pi saj...
  Ak nonm lan, nan kou, trè fyè,
  Malgre ke pafwa li pale istwa san sans!
  
  Nan renmen, patri nou an tankou yon zetwal,
  Kwè mwen, li p'ap janm soti...
  Yon gwo rèv pral rive vre
  Pral gen lapè ak kontantman nan tout linivè a!
  
  Mwen renmen Maria, mwen onore Lada sakre,
  Svarog se bèl ak Perun se gwo ...
  Mwen renmen Jezi ak Stalin,
  Vizaj sen nan ikon yo renmen m '!
  
  Ki lè pral gen yon paradi reyèl?
  Kwè m ', tout espwa ou yo pral rive vre nan li ...
  Bay kè ou nan peyi ou,
  Tout bagay pral byen, pi fò pase anvan!
  Apre sa, finalman, timoun yo libere yo manje. Lè sa a, yo te fòme nan yon detachman. Plis pase yon santèn ti gason ak tifi.
  Apre sa, yo pati nan yon mach. Dobrynya te note ak yon souri dous:
  - Yo pral goumen, mwen sèten!
  Ak ti gason an ewo vole sou dragon an.
  Oenomaus te note:
  - Yon detachman konsa ap deplase twò dousman. Nou deplase pi vit sou dragon yo. Ak isit la ou ta dwe tou konnen ki lè yo sispann.
  Timoun yo te bati. Se yon sèl baroness ki te byen abiye e menm abondan. Rès la te sanble ak mandyan, jèn ragamuffins . Sepandan, li se pi plis abil pou deplase pye atè.
  Dominik te note:
  - Si ti fi baroness la ap mache, lè sa a soulye presye li yo pral demoli epi yo pral kraze. Petèt ou ta dwe pye atè tankou tout lòt moun?
  Baroness la reponn:
  - Ou pa ka tann! Pito ou voye m 'bay papa m', Duke a, li pral ba ou yon rekonpans epi li pa pral fè ou mal!
  Margarita fè Dominik souke tèt li:
  -Ou gen tankou pouvwa majik natirèl. Se konsa, vini, ann pran li ansanm epi voye chaj radyan, epi jete ti fi a nan chato papa l '!
  Aktris ti fi a te fè remake:
  - E rekonpans lan?
  Margarita ri e li di:
  - Oke, yo pral ba ou yon valiz an lò, kidonk èske sa vrèman anpil? Anplis, mwen ka evoke lò soti nan pye bwa ak kòn òdinè, epi ou ka!
  Dominik sifle:
  - Wow! Konsa nou ka achte tèt nou yon dukedom!
  Ti fi patizan an objeksyon:
  - Li entèdi! Lò majik entèdi pou yo te mete nan sikilasyon, otreman ta gen plis nan li pase fè. Ou konprann, enflasyon nan pyès monnen an koute chè!
  Dominik te note:
  - Èske sa a tankou nan hyperboloid enjenyè Garin a?
  Margarita souke tèt:
  - Yon bagay konsa. Mwen li liv sa a lè mwen te piti. Wi, Lè sa a, estanda lò a tonbe, epi li te pè .
  Enomai te note ak yon souri:
  - Men, toujou, petèt leve yon baroness? Pou li pa ta degoutan konsa!
  Dobrynya souke tèt li ak yon souri:
  - Wi, nou pral fè sa a yon fwa,
  Ann ba li yon bagay fre!
  Baroness la frape talon pye l sou zèb la ankò epi li gwonde:
  - Mennen m 'bay papa m'! Oswa mwen pral fè nou tout egzekite!
  Timoun yo te ri nan inison.
  Menm lè a, yon gnome nan yon chapo parèt anba zèb la. Li te klèman toujou trè jèn, san bab. Men, avèk yon ralonj majik nan men.
  Yon ti vwa di:
  - Lè sa a, mwen tande vwa yon ti fi kaprisyeuz. Petèt li lè pou edike li?
  Baroness lan gwonde:
  - Jis eseye li, vantouz !
  Epi li te eseye deplase luten an ak pye soulye li. Li souke ralonj majik li a. Ti fi ak ti gason kaprisyeuz soti nan ansyen pèp la te disparèt.
  Dominik te di:
  - Wow!
  Margarita souke tèt:
  - Sa a se yon ti gason tinen. Yon kalite espesyal gnome ki gen don ak majik. Koulye a, li pran ti fi kaprisyeuz la yo dwe leve soti vivan. Ak baroness la ap aparamman gen pou aprann kilti, politès ak travay konsyans.
  Enomai te fè remake ak yon souri:
  - E mwen te vle fese li! Se konsa, chay la sou zepòl ou.
  Dobrynya sijere:
  -Ou pral nan Skeleton? Se konsa, petèt li lè yo frape wout la.
  Margarita te note:
  - Yon ti kras pi pre gen chato la nan sa ki mal majisyèn Bastinda a, ki moun ki posede yon lòt asosye soti nan douz - yon rat jòn. Sa a se sa nou ta dwe te kaptire.
  Anplis, nou deja gen yon ti lame, plis pase yon santèn nèg. Pami yo se ewo Phoenix Falcon la. Li se yon ti gason tou, men ak anpil fòs.
  Dobrynya te note:
  - Mwen konnen Phoenix. Jis ki jan li te kaptire?
  Ti fi patizan an reponn:
  - Pa malen, jis tankou ou. Men koulye a, nou gen yon lame, epi nou pral pran tanpèt palè Bastinda a!
  Dominika te jwe ak abs li sou vant li. Apre sa, li pran l, li kraze yon nwa ki te kouche sou zèb la ak zòtèy pye l '. Li jete nwayo li, li kenbe l nan bouch li, li moulen l ak dan fò li epi li woule:
  - Ale pou yon atak? Oke, mwen renmen lide sa a. Malgre ke, non an Bastinda raple m 'nan yon istwa fe timoun yo. Se pa li ki pa janm lave tèt li?
  Margarita souke tèt li:
  - Mwen konnen istwa sa a tou. Non, sa a se yon sòsyè yon ti kras diferan. Li gen yon lame antye nan rat. Oke, epi tou ork mèsenè. Artefa CT ak yon rat bay gwo pouvwa sou rat, kidonk...
  Ti fi patizan an bay lòd:
  - Timoun! Kraze zegwi yo soti nan spruces an ajan ki tou pre, ou pral byento wè yo lè nou antre Grove a. Sa a ka fè yon zam desan.
  Mesye yo reponn:
  - Nou pral fè tout bagay, sovè nou!
  Epi ekip la te mache. Byenke te gen twa fwa plis tifi pase ti gason, yo te konnen tou ki jan yo te mache. Apre sa, yo rale zòtèy yo nan pye yo. An menm tan an, mizik t ap jwe.
  Detachman an te deplase sou mach la. Isit la, apre yo fin manje, kèk nan mesye yo baye lou, men ti fi yo te kòmanse bat tanbou endijèn ki fèt ak fèy Peacock , ak atitid la te vin pi lajwa.
  Timoun yo tramped nan fòmasyon. Dominik te panse li te tankou nan fim nan sou Malchish-Kibalchish . Te gen nèg tou ki tap mache pye atè. Men, pou kèk rezon pa te gen okenn ti fi nan fim nan Sovyetik. Ak sa a se menm etranj, depi anba rejim Wouj la yo toujou ap ensiste sou egalite nan sèks yo.
  Ak gen anpil ti fi isit la, epi yo tankou vanyan sòlda ki fèt natirèl sou mach la - an pati moun, an pati nan fanmi an farfade, jan yo ka wè nan zòrèy lynx yo. Oke, yon kalite matriarchy.
  Timoun yo te mache, epi an menm tan, yo te kòmanse chante, kòm si san sa:
  Elfia se peyi nou ki gen bon konprann,
  Sou dominasyon wa Mesi a...
  Bondye te ban nou li pou tout tan,
  Pou fè lavi nou pi kontan!
  
  Se pou bon Oenomaus nan tout bèl pouvwa,
  Ki moun ki te bat lènmi yo nan patri a...
  Ou goumen pou li epi ou oze,
  E nou pral byento kòmanse viv anba Solcenism !
  
  Ti fi pye atè kouri
  Yo vle goumen ak lènmi an...
  Epi Orkler sa a pa tèlman fre,
  Olye de sa, li se jis yon imaj nan yon kloun!
  
  Gran peyi san limit
  Nan ki volonte, ou konnen, jenerasyon...
  Menmsi sèvitè Satan yo ap fè konplo,
  Men, jeni dife a pral avèk nou!
  
  Mwen kwè ke presyon nou an pa ka kenbe,
  Natirèlman, nou pral rache lènmi nou yo atè...
  Ou ekri li nan kaye ou, ti gason,
  Ala bèl bagay sa ye pou moun viv anba Oenomaus !
  
  Nou pral fè patri a pi bèl pase nenpòt lòt moun,
  Syèl la ap vini nan lavi sa a...
  Ann selebre siksè sovaj nou an
  E byento nou pral viv anba elfinis!
  
  Non, kwè m ', nou menm Orkisist yo pa ka kraze,
  Malgre ke lènmi an fò ak anpil atizan konn fè...
  Men, nou pral pase egzamen yo ak yon A,
  Se pou li bon anba Oenomaus !
  
  Gwo bèl pouvwa Tsar a, kwè mwen,
  Avèk kouwòn ou plen ak Diamonds...
  Epi, ou konnen, bèt feròs la pral kraze,
  Epidemi an pral bese tou, kwè mwen, lèp!
  
  Non, pou Elfia ou bezwen Elfrog tou ,
  Zanmi, pa trayi Bondye nou yo...
  Fanmi ki gen tout pouvwa a se gwo ak bèl pouvwa,
  Pa montre feblès ou yo!
  
  Bèl Lada se fòje bondye yo,
  Kwè mwen, li te fè lanmou...
  Pa gaspiye moun jis mo ki pa nesesè,
  Louvri grandè san limit!
  
  Ou pa ka kenbe flèch Elfrog la ,
  Li pral pèse nenpòt advèsè ...
  Jis pa swete bagay estipid,
  plak pwotèj li a nan sòlda elven an pral kouvri!
  
  Elfia, sa a se san dout pouvwa,
  Li ka deplase mòn...
  Malgre ke pafwa kò a soufri anpil,
  Nou ka rejte tout obstak!
  
  nan luten pral byento leve ,
  Ki pilonnen linivè a...
  zanj cheriben Bondye a pral louvri zèl li yo,
  Epi pral gen yon bagay, kwè mwen, nan Kreyasyon ...
  
  Deyès Lada se bèl pouvwa, kwè mwen,
  Li te bay tout pitit gason l yo lanmou...
  Epi kounyeya li pral yon chevalye fò,
  Epi ann frape advèsè a fò nan djòl!
  
  Ou se Fiev , tankou kapital la pou luten yo ,
  Manman, kwè mwen, bèl vil Drisyen yo...
  Ann frape advèsè a ,
  Nou se chevalye, kwè mwen, nou pa lach!
  
  Pou peyi sakre mwen an,
  Nou pral goumen anpil...
  Elf pa pral vòlè yon ruble,
  Apre yo tout, luten limyè yo te toujou konnen ki jan yo goumen!
  
  Gen bèl ti fi, kwè mwen,
  Ke yo prese trè superbly nan frèt la...
  Fuhrer la, yon bèt sovaj, pral dechire,
  Nou pral grandi yon bèl, ou konnen, rose!
  
  Non, nou pap janm sipòte kòlè ,
  Se pou nou leve farfade solèy la ...
  Yon gwo rèv pral rive vre
  Anba syèl sa a se ble klere!
  
  Frog ap vini epi leve moun ki mouri yo,
  Men nou bezwen reviv li pou lavi fre...
  Nou pral konkeri imansite linivè a,
  Kris la imòtèl, e Jida nan lanfè!
  
  Sèvi Oenomai fidèlman,
  Epi tanpri pa revòlte kont wa...
  Se pou pitit luten yo nan glwa,
  Elfia, sa a se pa yon plas sou kat la!
  
  Nou pral byento konkeri linivè a,
  Se pou gen pouvwa sou lavi ak lanmò...
  Nenpòt moun ki vivan ap tounen yon cheriben,
  Nonm sa a se tankou Bondye, kwè li!
  . CHAPIT Nimewo 10.
  Dominik te retounen nan salklas akademi li a, li te fini sesyon li a nan pozisyon lotus la. Koulye a, li te kòmanse etidye divès kalite òneman, nan divès fòm ak kalite ankò. Epi li te fè sa ak anpil volonte.
  Apre sa, mwen te ale nan dine. Bò kote l te genyen ti fi Fiesta. Yo te manje kalma nan sòs ansanm epi yo lave l ak yon melanj de lèt ak ji tomat. Apre sa, tout bagay te vin pi gwo.
  Apre dine, Dominik te fèmen ak Fiesta lè l sèvi avèk ralonj majik. Apre sa, li voye yon gwo gato ak krèm sou li , li ba li soti nan tèt jiska pye.
  Li admèt defèt epi li ba li yon bag nan chak nan pye atè li. Epi kounyeya Dominik ame pi fò toujou e pi letal .
  Apre sa, tou de ti fi pran yon douch epi yo ale nan chanm yo.
  Nan chanm nan, Dominica te chita sou kabann lan, li pliye janm li nan fòm yon lotus, epi ankò te deplase sans fizik ak espirityèl li nan yon lòt nivo nan mond mantal la.
  Koulye a, yo ap monte sou dragon yo, ak yon eskwadwon timoun ap mache anba yo.
  Ki te dirije pa de ti gason: Viscount la ak ewo Phoenix Falcon la. Tou de ti gason yo se bèl ti gason ak misk trè enpòtan, ak nan bout pantalon sèlman. Fò, ann di, mesye. Epi yo mache, rapouswiv kolòn nan.
  Timoun yo eseye deplase pi vit posib, epi detanzantan yo kòmanse kouri. Epi li sanble ak yon lame zanj ki gen tèt klere, bèl. Epi yo toujou san zam, eksepte baton endijèn.
  Men, apre sa, yo antre nan pine a . Plizyè chen mawon te gronde, men Phoenix te voye yon kòn lou sou yo ak pye l ', epi li literalman te kraze zo bwa tèt predatè a.
  Li tonbe, lòt chen mawon yo te kòmanse kouri. Epi timoun yo te kòmanse regle kòn yo ak branch yo.
  Margarita te note:
  "Mwen sonje yon fwa tout detachman timoun patizan te òganize yon batay grav. Epi batayon Alman an kouri met deyò. Epi timoun yo kouri dèyè yo epi yo frape yo ak fistibal .
  Dominik te dakò:
  - Fistibal, sa a se fòs letal!
  Timoun vanyan sòlda, an reyalite, yo te kòmanse bati fistibal. Epi fè yon bagay tankou banza.
  Margarita te pran li epi li te note ak yon souri:
  - Zam nou an pral pi pafè a si li chase ak majik.
  Dominika di, li fè dan li:
  - Espesyalman si mwen ajoute li!
  Apre timoun yo te ame tèt yo, tou de fò majisyèn yo te pran ralonj yo.
  Margarita kouli:
  - Nou evoke nan inison!
  Dominik konfime:
  - Egzakteman!
  Tou de ti fi kolekte enèji nan ralonj majik yo epi yo te lanse li ak pouvwa kolosal yo. Lè sa a, bèl yo te pran ak lanse kouran enèji nan zòtèy fè yo atravè gwoup timoun yo. Lè sa a, yon mirak te rive, ak dè milye de photoblitzes , oswa, tankou yon supènova miniature, pete nan flanm dife.
  Margarita ak Dominik te kòmanse li òneman ak chante:
  Nou se fi, k ap antre nan panteon an,
  Yo te fè sèman pou yo rete fidèl ak patri a...
  Se konsa, yon defèt kòlè ap tann Orkisist yo,
  Oke, ki jan sou luten yo ap viv anba solèy !
  
  Nymphin la avèk nou , tankou metal,
  Fè an kwiv, ki pi fò pase nenpòt asye...
  Mwen reve vire monn tèt anba,
  Jan gran jeni Gralin te lèg!
  
  Nou pral fè patri a pi fre,
  Epi nou pral leve patri a pi wo pase zetwal yo...
  Se pou gen siksè ak ti fi elf yo ,
  Menmsi ti pye nou yo konplètman fè !
  
  Orkshist atake peyi mwen an,
  Troll samure yo ap soti nan lès...
  Mwen renmen Solcesus ak Gralin ,
  Epi , mwen kwè, nou pral kraze advèsè a an miyèt moso !
  
  Elfrog la avèk nou ,
  Ki Solcenism , nan blag, pral bati...
  Pi fò nan tout nan linivè a se fanmi an bèl pouvwa,
  Li pral ajoute konsyans ak volonte pou nou!
  
  Mwen kwè nou pap janm abandone,
  Patri a pa ka mete ajenou...
  Kanmarad Gralin se yon etwal klere,
  E pwofesè nou an se jeni saj Drenin !
  
  Nou pral fè patri nou an,
  Plis bèl ak radyan sou planèt la...
  Epi ou konnen, pral gen yon zam asasen,
  Kite granmoun ak timoun yo pran plezi!
  
  Boule Elfrog , pa boule nan kè ou,
  Ou se patwon tout epe Elf...
  Nou pral bati byento, mwen kwè, yon paradi solid,
  Solcesus ap vini, misyon sen!
  
  Pa fè gang Orkler la konfyans , zanmi,
  Ke li pral genyen fasil ak menasan ...
  Nou tout se yon sèl fanmi -
  Epi kwè m, li pa twò ta pou w renmen Peyi w!
  
  Seyè ki gen tout pouvwa a pwoteje nou tout,
  Pral leve yon drapo sèt koulè sou tè a...
  Ak move predatè a pral tounen jwèt,
  Nou ka fè fas ak Satan tou!
  
  Mwen renmen gran patri a,
  Nan tout linivè a pa gen ou pi bèl,
  Nou pa pral vann Elfia pou yon ruble,
  Ann bati lapè ak kontantman nan linivè a!
  
  Nan non peyi nou an, yon rèv,
  Gwo èlf la pral leve...
  Tout lòt bagay se jis vo anyen
  Epi yon nouvo mesi pral avèk nou!
  
  O Lada, ki gen tout pouvwa mwen an,
  luten limyè yo renmen ak lapè ...
  Mwen tounen vin jwenn ou, m'ap mande ou,
  Men, si sa nesesè, frape ak zèklè!
  
  Æfria , Madanm nou an nan syèl la,
  Li te bay Solcesus Linivè ...
  Pou dedomajman w, gran Bondye a leve,
  Moun pa vrèman pèdi gou yo!
  
  Tanpri sonje, luten yo tankou sa a,
  Bondye Elven yo trè respekte...
  Nou se gwo pitit patri a,
  Ak pitit fi toujou genyen mond lan!
  
  Zanmi, nou bezwen lapriyè peyi a,
  Perun, Yarilo ak Elfrog pwisan ...
  Nou pral yon mari trè fò,
  Epi nou pral soufle menm nyaj yo nan syèl la!
  
  Koulye a, lènmi an te deja chase tounen soti nan Elfskva ,
  Ou fè anviwonman yo anpil mal...
  Nou fidèl ak Solcesus ak Gralin ,
  Epi pral gen anpil tank ak zam!
  
  Non, lènmi an pa pral kapab kwape luten yo,
  Depi vanyan sòlda nou yo omnipoten...
  Pase egzamen, sèlman yon senk,
  Se konsa ke chak ti gason ta dwe trè fò!
  
  Soltsegrad pral bèl pouvwa ,
  Epi nou pral anpeche l atake...
  Aliyman viktorye kavalye yo ap vini,
  Menmsi san koule nan yon kouran san kontwòl!
  
  Ti fi pye atè nan frèt la,
  Yo kouri, talon yo ap flache...
  Epi yo pral frape ork yo ak pwen yo,
  Kayen, ki pa gen sosyabl la, pral plat!
  
  Tout bagay pral oke, moun konnen,
  Nou pral dekouvri konstelasyon nan espas...
  Apre yo tout, se yon peche pou dout vanyan,
  Epi pral gen yon nonm sou twòn Bondye a!
  
  Nou pral byento resisite mò yo ak syans,
  Nou ka vin pi piti ak pi bèl...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pou bèl manman farfade mwen an!
  Se konsa, ti fi yo te chante, ak tout lame timoun yo te jwenn tèt yo nan zam klere ak zam fò, menm frèt.
  Apre sa, rearmement ti gason ak tifi yo te konplete. Epi yo te pare pou yon batay serye.
  Dominik ak Margarita te emèt reyon pouvwa ki te mennen nan transfòmasyon gwo echèl. Epi kounyeya, lame timoun yo te pare.
  Se konsa, li te kòmanse nan yon mach batay.
  Dobrynya te note ak yon gade trè kontan:
  - Nou pral genyen ankò! Ak sa a se sans nou an.
  Yon tòti gwosè yon bon tank Tiger Alman te rale devan. Li te gen yon kokiy dyaman, oswa pito, briyan tankou si kouvri ak bèl pyè koute chè. Yon bèt trè bèl.
  Margarita te note byen:
  - Avèk yon kokiy konsa, tòti a tèt li riske vin yon viktim nan yon chasè anbisye!
  Dominik souke tèt li epi li chante:
  Frak yo bon
  Kont yon mitray, Ay , pa gen anyen!
  Men, chante li te tounen soti yo dwe pa trè rezonab, ak soti nan plas.
  Timoun vanyan sòlda yo te mache alantou tòti la. Youn nan ti gason yo te vle tire sou li, men sòlda tifi a te mete men l sou zepòl ti gason an epi li di:
  - Pa bezwen!
  Yon lòt ti fi fè remake:
  - Se pou sa ekip la ye!
  Sa yo se vrèman batay timoun ki anvi goumen.
  Dominika te note ak yon ri:
  Epi sou bò gòch la se lame nou an, ak sou bò dwat la se lame nou an,
  Li bon pou yon kout pwen nan figi m 'ak twòp bwè !
  Vanyan sòlda yo te nan yon atitid trè bon . Epi li sanble ke yo pare yo s'angajè nan yon vwayaj trè long. Ak atitid yo reyèlman pa pral fennen.
  Margarita di ak yon souri:
  - Wi, mwen dwe di ke nou toujou gen chans.
  Dominik mande ak yon souri:
  - Ki chans?
  Ti fi patizan an te reponn avèk konfyans:
  - Lefèt ke Gran Lagè Patriyotik la te dire mwens pase kat ane. An reyalite, Alman yo te ka reziste pi lontan ankò sou liy defans pwisan yo!
  Aktris ti fi a souke tèt:
  - Mwen dakò ak sa. Genyen menm kèk istwa altènatif sou sijè sa a. Men, nan nenpòt ka, nou yo kapab kreye yon mirak. Kòm pou Alman yo, yo te reyalize ke lagè a te deja pèdi, yo pa t 'vle reziste ditou. Se konsa yo te aji nan pwòp fason pragmatik yo!
  Margarita te note:
  - Isit la se yon sèl machin ki pa gen anpil siksè - sa a se Tiger a, twò lou, ak yon jwenti mal pwoteje ant tourèl la ak kòk la. Tank sa a, ou dwe admèt, pa patikilyèman bon. Twò lou ak demode, menm zam la pa sitiye nan pant rasyonèl. Ak mete transmisyon an separeman de motè a se yon gwo erè.
  Dominik fè tèt li an akò.
  - Ou pa ka diskite kont sa a ! Natirèlman li se yon erè! Men, nan lòt men an, sèlman moun ki mouri yo pa fè erè, epi sèlman si yo soti nan yon lòt lavi. Apre sa, mwen panse ke li se. Omwen pou ou!
  Margarita souke tèt an akò:
  - Wi, definitivman gen yon dla! Apre sa, mwen te pèsonèlman konvenki sa a. Men, si nan linivè sa a mwen destine pou peri, Lè sa a, nan yon lòt, yon bagay ap kontinye!
  Aktris ti fi a souke tèt:
  - Tankou yon jwèt sou òdinatè kontinuèl ak yon kantite inonbrabl diferan nivo!
  Ti fi patizan an konfime:
  - Ebyen wi! Yon bagay tankou sa, e sa a, mwen dwe di, se trè fre ! Ak isit la ou ka kontan plis pase yon fwa oswa de fwa.
  Ti gason ewo Dobrynya te chante:
  - Li lè, li lè, ann rejwi,
  Nan lavi mwen...
  Nan bote a ak gode a, lam nan chans.
  Bye, bye, balanse, plim sou kas,
  Nou pral chichote sò plis pase yon fwa!
  Nou pral chichote sò plis pase yon fwa!
  Mwen pral dechire lènmi an apa! Mwen pral dechire lènmi an apa! Mwen pral dechire lènmi an apa!
  Epi yo te tande ri sonor timoun yo. Yon gwo dinozò parèt devan ti lame a . Se vre, li pa t parèt twò menasan, men li te gwo. Ak kò li gwo, men tèt li, okontrè, se ti, plis yon ke long. Ak sou tèt gen tou najwar artikule.
  Dominik te di:
  - Sa a se yon bèt - gwo !
  Margarita souke tèt an akò:
  - Gwo bèt! Men, pa enkyete w. Si nou pa manyen li, li pap manyen nou!
  Epi ti fi patizan an bay lòd:
  - Jèn vanyan sòlda - pa tire epi pa fè bri!
  Timoun yo te vin trankil. Epi yo te eseye mache ak pye yo san yo pa fè bri.
  Dominik te note:
  - E si dinozò a soud?
  Margarita te souri epi li te vle di yon bagay. Menm lè a, te gen yon gwonde ak krake nan branch kraze. Yon bèt gwosè yon bilding sèt etaj parèt, ak yon bouch gwo, tankou yon balèn espèt long. Sa a se vrèman yon gwo brut. Ak fangs yo apeprè senk mèt longè.
  Dinozò a, ki te kanpe anlè epi ki te gade gwoup timoun yo ak anpil atansyon, te wè yon mons terib epi li te kouri ale. Epi li te kòmsi, an reyalite, li te ankouraje. Li pi chè pou goumen ak yon jeyan tankou sa a tyrannosaurus sable dan.
  Dominik ak Margarita leve ralonj majik yo. Ti fi patizan an te tire an premye. Ak nan pwent baton li, yon pulsar asasen pral vole soti. Epi li pral frape bouch mons la. Epi li pral trè boule. Men, nan repons, te gen yon gwonde menm pi terib ak assourdisman.
  Dominik te pran l epi an repons , li frape l ak tout fòs li, li aji avèk pouvwa, kòmsi l t ap frape yon pil touye moun epi li t ap chante:
  Dinozò, petèt ou isit la, epi ou pa an Afrik,
  Petèt ou moulen zèb pou manje maten,
  Dinozò,...
  Epi ti fi a voye pòsyon maji li bay jeyan an. Apre sa, yo pran dan fang li yo, epi lè yo te frape yo, yo tounen bèl ti boujon woz.
  Dominik chante:
  Mwen te vle fè yon fè
  Elefan an parèt toudenkou...
  Zèl tankou yon myèl -
  Flè olye de zòrèy!
  Margarita pete ri epi, ankò, li ta frape l ak yon pulsar destriktif ak destriktif. Men, lame timoun yo te kòmanse douch mons la ak flèch. Epi blende li yo te kòmanse fè jarèt .
  Dominika te pran e lage maji nan tou de pye li ak ralonj li. Epi li te travay byen isit la.
  Se te kòmsi yon bagay majik te pran li ak chaje tèt li ak kolosal pouvwa destriktif.
  Margarita pran li, li fè yon ti chipi ak je safi li:
  - Wow!
  Tyrannosaurus a tonbe, epi nan plas li te parèt yon tab gwo ak lajè, byen chaje ak manje. Ak isit la li te deja tèlman abondan ak san parèy, inik. Ak sa yo espesyalite klere tou.
  Dominik chante:
  Sa a te tounen bon gou
  Epi bon sant la pi dous pase siwo myèl...
  Nou pa pral genyen nan grafouyen,
  Ak nati nou pral fleri!
  Margarita konfime ak yon souri, montre dan li:
  - Wi, li pral fleri! Epi sa se gwo!
  Apre sa, ti fi patizan an te ajoute:
  - Epi ou konnen ki jan yo jete maji. Sa a , mwen dwe di, se etonan! Vire yon gwosè gwo konsa nan yon trete bon gou . Sa yo pa ork oswa luten - li pi fasil avèk yo!
  Dominik souke tèt li epi li chante:
  - Tout bagay enposib posib, mwen konnen pou asire w,
  Epi aprann jete majik, byen in absentia!
  Epi choute pye ou sou asye trè fò,
  Ak koupe mons la ak yon file byen file!
  Margarita te ri epi li te note ak yon souri ke li te klere ak bèl grenn pèl:
  - Wi, ou chante tèlman touchan ke ou pa pral jwenn fòt! Super!
  Dominik te dakò:
  - Mwen se yon gwo super - yon avyon de gè pi fre pase mond lan!
  Ak ki jan li pral pran ak woule ak je l 'yo ke yo tèlman safi ak tankou zetwal.
  Tablo a ak manje te fè siy timoun vanyan sòlda yo, ak kèk nan yo te kòmanse pwoche bò kote l ', li pran beye ak gato, tranpe l' nan chokola ak divès kalite krèm. Pi bon toujou, pwan kèk krèm glase. Sa a se absoliman sipèb.
  Margarita kònen kòn li epi li gwonde:
  - Nou pa bezwen manje twòp ,
  Pa gen okenn nesesite pou nou tout kouri antre nan boujwazi a...
  Epi ekri tèt ou yon kaye,
  Mobilite ap toujou vin an sou la men!
  Dominik te note ak yon souri dous:
  - Wi, li vrèman te tounen gwo!
  Apre sa, li fè yon klin ak je ble mayi li.
  Margarita te note:
  - Vyann dinozò yo pa trè bon gou, e menm mwens pou bèt kanivò yo. Men, manje chwal la...
  Dobrynya gwonde:
  - Mwen p'ap kite ou manje chwal la!
  Epi ti gason-ewo a te chante:
  Sivka-burka, kaurka pwofetik,
  Kanpe devan mwen
  Tankou yon fèy devan zèb la!
  Sivka-burka, kaurka pwofetik,
  Trè, trè nesesè
  Rankontre w!
  Oenomaus pran l, li vole sou dragon an. Li te reyèlman vle eseye ki kalite manje dinozò a te tounen nan. Gen plis chans, li se yon bagay bon. Epi ti gason-prens lan pran gato a ak chokola, li jete l nan bouch li.
  Apre sa, li te kòmanse moulen kouray, li te krèm ak dous. Li tèlman bon gou.
  Timoun yo plenyen nan inison:
  - Bon, kite m eseye! Pa fè matant sa ki mal!
  Margarita te souri inosan:
  - Non mwen se Matant? Li komik!
  Epi ti fi patizan an rele:
  - Mwen pral ba ou dis minit manje! Ou ka manje, men nan modération!
  Dominik mande ak yon souri:
  -Ou te oblije ale grangou pandan lagè a?
  Margarita souke tèt li an lò, koulè pisanli prentan:
  - Wi, kijan! Epi li te trè fatigan!
  Ti fi a te kòmanse chante ak vwa klè li pou mete aksan sou trajedi sitiyasyon an.
  Pandan l t ap chante, ti fi a menm vole sou dragon an. Epi li te kòmanse danse sou zèb zoranj la ak pye li.
  Epi vwa li te tèlman iridesan ak klere:
  Nou se manm Komsomol, fi rèv,
  Konsènan avni moun nan bèl peyi sa...
  Lè nou fidèl ak tè a ak planèt la,
  Epi nou genyen batay danjere sa a!
  
  Nenpòt biznis diskite lè sa a,
  Yon dife boule vyolan nan kè yon jèn...
  Ti fi, sa jis bèl
  Ann louvri pòt la nan imansite a nan espas!
  
  Nenpòt moun ki se yon nonm se yon jeyan
  Syans, mwen konnen, pral ba li pouvwa...
  Kwè mwen, apèl nou an toujou menm,
  Konsa, Abèl ap dirije, epi Kayen an depòte!
  
  Mwen vle yon rekòt abondan mi,
  Pou planèt la fleri...
  Pou yon bèl paradi bèl bagay ka vini,
  Ak amitye te pi fò pase metal!
  
  Nou pral konkeri espas eksteryè,
  Ti fi kouri pye atè nan flak dlo...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Blizzard ak frèt pa pral fè nou pè!
  
  Kwè mwen, lènmi nou yo pa ka bat nou,
  Nè asye ak yon flanm dife nan kè a...
  Ak fòs lespri a, tankou ou se yon lous,
  Nou pral leve banyè a, mwen konnen!
  
  Ki moun ki renmen ti fi yo ki pi klere ,
  Li bèl nan nanm ak imaj...
  Prepare yon mitray pwisan,
  Malgre ke advèsè ou a danjere!
  
  Mwen konnen nou pral definitivman genyen,
  Nou pral ini pou tout tan ak Peyi nou an...
  Apre yo tout, gen yon mond antye zetwal devan nou,
  Se pou moun vin yon bèt fò!
  
  Limyè patri a san limit majeste li yo -
  Ruby zetwal dife anlè.
  Rus' kouvri tèt li ak tout bèl pouvwa imòtèl -
  Ewo nan vanyan sòlda, drayman a, bat!
  
  Rowan ruby nan fèy emwòd -
  Safi klere nan jaden an , flè mayi...
  Mwen voye panse mwen ba ou, Larisi -
  Yon malfini doub-tèt pran vòl ak chante!
  
  Nan gout lawouze, pèl yo se dyaman flokon,
  Tout bagay bon nan gran peyi a!
  Tè a gra, li gen venn tankou plim,
  Van fre a te baleye nèj yo!
  
  Nan yon rejyon nan Larisi gen glas, sele,
  NAN Zanmi , chamo se lò dezè a.
  Li fè cho isit la lè tanpèt yo gwonde,
  Paske nou kenbe Bondye nan kè nou!
  
  Melon dlo, melon ak bannann grandi,
  Ak yon kote nan ete a ou ap kous sou paten...
  Oke, ki kote ou ka jwenn peyi sa yo nan mond lan?
  Kote pèp yo tèlman fò nan pwen yo!
  
  Nan Larisi, fe nan zam egzalte,
  Nan li, moun se Kreyatè pwòp desten li!
  Nou ka goumen jis byen ,
  Konsa, yon gwo inondasyon pwoblèm pa rive nan Larisi!
  
  Fanm nou yo bèl, tout moun konnen
  E pa gen gason ki pi fò ak kouraj!
  Patri, ou se reyalizasyon paradi a -
  Yon sèl Bondye souveren se Mèt Fanmi an!
  
  Ikon Otodòks yo pral apwouve,
  Kanpay yon sòlda derape...
  Nou pral tounen lakay ak piye jenere,
  San yo pa manke yon bat, banza yo frape lènmi yo!
  
  Ann bay lapè ak kontantman nan tout linivè a,
  Epi ansanm ak Bondye nou pral leve moun ki mouri yo!
  Pou glwa peyi nou ki enkoruptibl -
  Nou pral sètènman genyen, mwen konnen!
  Dominika te pran chante li tou. Apre sa, yo danse li tout ansanm, ak toutouni, ate, janm fò yo te an mouvman ak danse.
  Lè sa a, Margarita kònen kòn lan:
  - Limyè koupe! Se sa, tan manje a fini.
  Timoun vanyan sòlda yo ak repiyans kite tab la. An reyalite, ki jan ou ka pa gobble li moute ? Lè gen literalman plizyè douzèn diferan kalite krèm. Epi li trè bon gou. Ak odè sa yo krèm glase, patisri, gato, pretzels, ak lòt bagay bon gou ak apetisan yo tèlman enteresan ak atire.
  Dominik ap jape :
  - Pa manje twòp ! Pratike modération!
  Margarita tweeted:
  - Konnen tout moun ke yon moun se pa yon kochon! Epi ou bezwen manje anpil sajès.
  Dobrynya, ti gason ewoyik la, ki moun ki li menm te jis manje yon douzèn gato ak andwouj tèt li ak krèm milti-koulè, boumonnen:
  - Tout bagay etonan! Men, ou bezwen konnen ki lè pou sispann. Manje se yon bon bagay, men twòp manje se move.
  Ti gason, chèf Oenomaus te dakò:
  - Ennmi prensipal ou se vant ou. Men, lè yo di - bay dine ou bay lènmi an, sa pa vle di pran li literalman!
  Dobrynya te fè remake ak yon souri:
  - Men apre yon jou difisil, oswa batay, oswa fòmasyon, ou ta dwe manje byen! Sinon p'ap gen pouvwa.
  Dominica te souri epi li di:
  - Mwen pèsonèlman prefere fonn pwoteyin nan lèt pou dine epi bwè li. Li satisfè, ak nan mitan lannwit misk yo grandi epi yo pa boule. Oke, fwomaj kotaj ak pwason pou dine trè an sante. Kò atlèt bezwen pwoteyin.
  Vanyan sòlda timoun yo te bati yon jan kanmenm. Epi yo te kòmanse mache ankò nan chato mechan majisyè Bastinda la. Peyizaj la alantou kontinye gen Fertile. Sepandan , pli lwen ti, jèn lame a, etale talon pousyè li yo fè, se plis lanati seche devan je nou.
  Yo t ap apwoche wayòm rat yo, e sa yo se pwopriyetè trè ruin.
  Pou aplodi tèt yo, timoun-gèrye yo te kòmanse chante epi yo te kòmanse bat pye yo pi plis enèjik:
  Elfia fleri tankou yon ti touf bwa anba wa,
  Li se kontinuèl ak pi bèl pase linivè a...
  Victory louvri yon kont san limit,
  Lafwa nou pral resisite nan Rodnovery !
  
  Grandè patri a, kwè li, se
  Se pou kè chè li leve pi wo...
  Se konsa, ke kontantman nan linivè a manti nan
  Pou gen Elfia ak yon do kay fò!
  
  Remake ke farfade nou an vole pi devan,
  Epi koupe vag yo ak pwatrin li...
  Men, nou dwe, nou pral vini nan lòt fason alantou,
  Apre sa, pral gen lòt moun, kwè mwen, jij!
  
  Peyi nou an pral gen yon gwo mond,
  Ki limen ak limyè klere...
  Ak pi wo a tout Elfrog se zidòl nanm nan,
  Ki vire sezon fredi nan ete!
  
  Wi, mwen konnen, li difisil pou nou mesye,
  Men ou sèvi Oenomai fidèlman ...
  Bato a te frape, zaviwon an kraze,
  Ak yon kote yon chen feròs jape menasan!
  
  Non, nou p ap bay Elf advèsè a ,
  Nepe nou yo lam, kwè mwen, pi file...
  Nou pral kanpe epi genyen ankò
  Epi pa pale istwa san sans, demon!
  
  Men nou reyini ansanm pou parad la,
  Pa gen plis bèl peyi sen nan linivè a...
  Kwè mwen, nou pral voye lènmi nou yo ansanm nan lanfè,
  Epi nou pral bati yon paradi tèt nou, ou konnen, menm!
  
  Pa gen moun ki ka anpeche nou
  Nou se gwo chevalye luten yo...
  Pouvwa konsa, yon lame irézistibl,
  Epi ann fè tout planèt la pi kontan!
  
  Ann montre tèt nou nan mond lan nan bote,
  Ann leve drapo sèt koulè sou planèt la...
  Epi nou pral kontan, kwè mwen, tout kote,
  Apre yo tout, zèv ewoyik yo chante!
  
  Tanpri sonje ke lapè farfade se nan yon prim tout kote,
  Epi li pral elaji kontinyèlman ...
  Epi moun yo pral kontan sou Latè,
  Paske pa gen wont pou patri a!
  
  Lè gwo Solcesus la vini ,
  Pa p gen fènwa nan linivè nou an...
  Men, si nonm ak farfade pa lach,
  Desten li se solèy leve ak kreyasyon!
  Sa se yon chante ki touche nanm! Yon chante bèl e bèl.
  Malgre ke jaden flè alantou vin pi mal anpil - pye bwa rutted , zèb koupe, tout bagay kraze ak kouvri ak tras nan grif rat.
  Margarita te note:
  - Wi, pa atann okenn bon nan men rat sa yo! Ak tout otou gen zewo.
  Ak yon souri konsa klere ak fre, Dominica fè remake, montre dan li:
  - Sa a, nan kou, te dwe espere! Tout bagay vin twò san sans . Men, ki sa ou ka pran nan men yon rat - eksepte angrè nan poupou!
  Epi tou de tifi pete ri. Apre sa, tout eskwadwon timoun yo ogmante etap pye atè yo. De ti gason vanyan sòlda kouri pi devan epi balanse nepe yo tankou moulen van.
  Se konsa, premye rat la, gwosè yon bon bulldog, te koupe pa ti gason ewoyik yo sou tou de bò. Sa a se te yon batay grav ap prepare.
  Timoun yo te ogmante vitès yo menm plis e literalman te kòmanse kouri. Apre sa, yon gwo twoup rat parèt devan yo. Pi gran nan yo te gwosè yon bon towo. Ti fi aktris Dominika te monte nan batay sou yon dragon. Apre sa, li te pare pou goumen, men premye kou li nan ralonj majik la te frape rat ki pi gran an.
  Epi li limen epi li tounen yon gwo sèk fwomaj chwazi ak twou. E konsa yon sant apetisan soti nan li ke rat yo te distrè nan atak la sou batayon timoun yo ak atake ansyen lidè yo, ki te vin tèlman apetisan ak bon sant nan délikatès ki pi ekskiz pou sourit yo.
  Sa a te tounen yon sipriz.
  Margarita te note:
  - Kapasite w ap grandi chak èdtan! Ak sa a, mwen dwe di, se trè fre !
  Dominik souke tèt li an lò:
  - Mwen ka fè anpil! Epi sa a se gwo kredo mwen an! Men, si mwen kòmanse, Lè sa a, pa gen anyen ki pral anpeche m '.
  Apre sa, ti fi a pran l ', li frape yon lòt eskwadwon ak zèklè majik. Ak transfòmasyon adisyonèl te fèt.
  Plizyè douzèn rat te vin gwo, melon trase ki te sanble trè apetisan.
  Timoun vanyan sòlda yo te chante nan koral:
  Melon, melon, pen ble,
  Yon peyi jenere, pwospere...
  Epi chita sou fòtèy la nan Elfiburg -
  Papa wa Oenomai!
  Se konsa, timoun-gèrye yo finalman goumen ak rat yo, epi ann koupe yo san entèripsyon. Ak vanyan sòlda yo balanse nepe yo enèjik . Ak ti fi yo te kòmanse tire soti nan banza. Kèk nan yo te luten, e yo te trè konpetan nan tire. Sa a te reyèlman yon batay reyèl.
  Ak plizyè lòt eskwadwon rat ale nan batay. Yo koule tankou yon gwo larivyè.
  Dominik te note:
  - Lè nou pale sou yon bagay move ak sa ki mal, gen yon santiman ke pa gen okenn limit!
  Margarita te chante ak yon souri, ki, sepandan , te tris:
  Gèrye nan fènwa yo vrèman fò,
  Sa ki mal dirije mond lan san yo pa konnen nimewo a...
  Men, nou se pitit Satan,
  Pa kraze pouvwa Kris la!
  Dobrynya, sote nan dragon an, te kòmanse koupe rat yo. Li te fè sa ak de nepe alafwa, epi akòz mouvman rapid ti gason an, li te sanble kòm si yon moulen kafe t ap travay. Sa a se kote ekstèminasyon te kòmanse.
  Oenomaus te rantre nan batay la tou. Ti gason an te pwan yon rat nan ke ak zòtèy li, li jete l sou lòt la, li kase zo. Apre sa, li chante:
  - Gwo fòs mwen an gwo,
  E mwen p'ap janm rann tèt mwen bay lènmi m' yo...
  Soti nan kout pwen ti gason an,
  Move rat la pral vole pou wont!
  Vreman vre, ti gason chèf la montre tèt li yo dwe yon avyon de gè trè difisil nan batay.
  Dobrynya se tou pwisan, miskilè, byenke li te itilize janm boyish ak, pa bliye sou epe . Apre sa, li te kòmanse montre yon nivo eksepsyonèl nan abi. Ki jan difisil ak san li tout te ye.
  Ti gason an te tounen trè agresif ak konbatif, menm jan ak lòt konbatan yo nan jèn lame a.
  Epi talon ti gason an pèse kran rat yo dwat.
  Sa a se asasen epi, an menm tan an, gen yon souri sou bouch ti gason an .
  Dominik itilize pouvwa majik li pou pwochen transfòmasyon yo. Epi li trè aktif.
  Gèrye a sote ak vire toutotou. Epi, koulye a yon kouran enèji vole soti nan ralonj majik li ankò. Epi frape ork la.
  Yon Shaggy, lous mawon imedyatman vire nan yon gimov chokola. Ki jan gwo sa a ?
  Margarita te mande ak yon souri:
  -Ou ka fè halva?
  Dominica souke tèt li an lò:
  - Natirèlman mwen kapab! Epi li pral bèl bagay!
  Epi ti fi a te lage chaj majik ni nan men l ni nan zòtèy pye l. Flanm dife frape eskwadwon an nan ork. Epi tout yon rivyè siwo myèl te koule... Siwo myèl la te jòn-zoranj ak pwojeksyon tankou yon surf.
  Margarita reponn ak yon ri:
  - Ou konnen, sa a se pa byen sa ou bezwen!
  Dominik fè tèt li an akò.
  - Vre, pa byen halva, men tou, byen dous!
  Ti fi patizan an te note:
  - Halva te yon rar anvan lagè a. Men, yo te manje siwo myèl menm pandan okipasyon an.
  li te bay yon kout pye ankò , fwa sa a sou rat yo, epi li chante:
  Pi bon kado a, nan kou, se siwo myèl,
  Ti gason an, nan kou, pral konprann sa a ...
  Menm yon ti kras - yon ti kiyè,
  Sa a deja bon, byen, se pou kont li yon po antye!
  Margarita te tou choute, premye ak yon ralonj majik, epi answit ak zòtèy li yo toutouni, kontinye:
  Men, cheri, sa a se yon bagay trè etranj,
  Tout bagay swa egziste oswa pa egziste...
  Men, cheri, mwen jis pa konprann ki sa sekrè a ye,
  Si li egziste, Lè sa a, li se imedyatman ale!
  Men, si ou manje l ', Lè sa a, pa pral gen plis pwoblèm!
  Dominik te pran li epi li vire sou dragon an. Souri li te vin tèlman dezas, e an menm tan an, lajwa. Ti fi a te santi fòs kolosal nan tèt li. Apre sa, yon vag soti nan ralonj majik li a. Ak nan yon fwa yon koup la mil rat tounen bon gou chop nan sòs. Ak yon lòt vag nan ralonj majik la, ak rat yo tounen asyèt pwason.
  Anplis, plat bò yo te abondan, ak bannann, anana, ak lòt fwi trè bon gou. Ak tout bagay se konsa etonan bon gou ak bèl bagay.
  Dominik chante:
  Asyèt bò yo bèl bagay
  Ti fi yo bèl...
  Ak kat limyè klere,
  Frape ork la nan djòl la!
  Margarita te note byen:
  - Yon bon kwit manje chop soti nan ork ak rat, ak sa ki manjab nan sa!
  Dobrynya ti gason an te pran epi jete yon pave lou sou fwon goblin la. Li te pèse zo bwa tèt li epi li chante:
  -Si ou se yon bagay ki pa bon ,
  Mwen pral choute ou...
  Oke, e si ou se yon blockhead,
  Lè sa a, yon plan aktif pare!
  . CHAPIT Nimewo 11.
  Frè Dominika Dolfinova chanje non l. Epi, koulye a li rele tèt li trè fre - Kaligula. Swa nan onè nan anperè a trist, oswa imite non an nan youn nan bourik yo nan desen an sou Dunno.
  Epi, koulye a, ti gason batay Caligula Dolphins deside ke li te bezwen ale nan rechèch nan sè l 'yo. Men, ki kote pou chèche moun ki disparèt li a?
  Apre sa, ti gason an tounen vin jwenn yon liv pi popilè sou majik. Li, nan kou, pa t fè konfyans tout kalite psychics ak majisyen.
  Men, poukisa pa eseye antre nan vizyon tèt ou. Anplis, papa l 'se pa moun, epi li ka gen pwòp kapasite majik li, ak nan yon nivo konplètman ekstraòdinè.
  Caligula ti gason an pran Dolphins yo epi li chita sou sofa a nan pozisyon lotus la. Epi yo te eseye konsantre. Jenn aktè fim nan kwaze janm li epi li dwat do l. Se konsa, ti gason an plonje nan yon bagay konplètman fou ak kolore, ap eseye jwenn Dominik.
  Manjifisans nan pèfòmans nan teyat se difisil a dekri. Lè, an patikilye, luten, ork, luten te goumen... Yon espektak kostim ak anpil ti fi tout nasyonalite ak divès degre nidite. Espektak la bèl ak enpresyonan nan orijinalite li yo, espesyalman lè ti fi yo pwojeksyon pye yo swa sou sab la cho oswa sou snowdrifts yo.
  Yo atake pa frape ak nepe ak frenn nan zam la nan divès fòm tank. Ak monstr metal yo reponn ak jè nan flamethrowers cho. Tanperati a nan flanm dife a se ba ak ti fi yo, kriyan, yo se sèlman yon ti kras boule, ak rèl kè-rendingly. Ak ork yo gwonde menm pi fò, ak fwon yo bang , bang, bang - konfetti milti-koulè defonse nan kou yo.
  Ak biplan dekore prese soti anwo, kite dèyè girland nan tren anpenpan ak divès kalite kaskad nan bote.
  Bagay ki pi fou a, e sa ka menm soufle do kay la sou gon li yo, se ke mond lan fantezi melanje ak figi reyèl, istorik, byenke soti nan tan lontan an byen lwen.
  Stalin, nan okazyon sa a, san atann, abandone sekrè ki pa nesesè, fè remake:
  - Luftwaffe a te rive nan wotè ki pi avanse nan avyasyon. Menm si se pa sa
  Si ou konte diskotèk , bonm TA-700 la, ki kapab pote jiska senkant tòn bonm, te fè yon enpresyon grav.
  Hitler di:
  - Men, " Mons Super " la ak yon zam kalib 3200 mm, de san tòn chaj fize, se toujou yon travay atizay militè san parèy.
  Lè sa a, Stalin te pwopoze yon pen griye:
  - Se konsa, ann bwè nan lefèt ke bouch la mande pou nenpòt atizay eksepte atizay militè!
  Gwo lidè tout tan ak tout pèp te gou ak plezi diven an sele anvan nesans Jezi Kris la, ak mond lan Fuhrer bwè ji nan katrevendis dis fwi. Tou de diktatè yo te gade ki jan santye yon fize k ap vole anlè byen klè koupe atravè syèl la sou monitè a. Ki jan yo tande vwa kè kontan yon ti fi Ris:
  - Antre nan òbit la te reyisi.
  Ak aplodisman loraj soti nan tout kanpe yo - li fè! Man se finalman nan espas, ak sa a te fè pa reprezantan ki nan ras yo pi gran sou Latè - Larisi yo ak Alman yo.
  Syèl la tout antye soti nan orizon an orizon te pentire ak kliyot nan dè milye de fedatifis nan tout koulè nan lakansyèl la ak dè milyon de lonbraj, lè, li te sanble, yon napalm fantastik gaye atravè lank la nan espas lannwit lan. An menm tan an , supènova limen endividyèl yo tounen enskripsyon klè - slogan. Tankou: "Patri ak espas", "Avant nan zetwal yo", "Inyon pèp yo sou tè a"!
  Sa a se vrèman yon kalite bagay moun fou. Se te kòmsi yon pèfòmans super-cosmic ak kokenn leve. Gen kèk kalite istwa altènatif, kote pa te gen okenn lagè ant Twazyèm Reich la ak Sovyetik la, epi li te tounen trè fre . Men koulye a, sa a pa gade trè bon, yo mete li léjèrman.
  Li dwe jwenn gran sè li. Ak sa a se travay prensipal la nan ti gason an, ki moun ki te deja joue nan yon seri de fim, e li te trè bèl ak miskilè, ak mozayik ki tankou soulajman nan misk.
  Ak nouvo non Caligula ta dwe atire anpil atansyon.
  Ti gason an kontinye meditasyon li. Epi toudenkou mwen wè yon ti fi, bèl tankou yon zanj, ak cheve boukle koulè fèy lò. Li lonje men l bay ti gason an epi li di ak yon souri:
  - Nou gen yon kantite misyon enpòtan pou konplete avèk ou!
  Ti gason Caligula te mande ak yon souri:
  - Lè sa a, mwen ka jwenn sè mwen an, ki moun ki te disparèt yon kote enkoni?
  Ti fi a souke cheve lò li yo epi li reponn avèk konfyans:
  - Wi, li posib. Men, sè ou a kounye a ap akonpli yon mesi difisil - pou konsève pou tout reprezantan ki nan sèks nan pi fò, sou ki menas destriksyon pandye. Epi li tèlman difisil.
  Caligula Dolphins mande:
  - Kijan ou rele, e kiyès ou ye?
  Ti fi a reponn ak yon souri dous:
  - Mwen se Margarita Korshunova, yon ti fi patizan pann pa Nazi yo, e kounye a, resisite nan yon nouvo mond. Epi sa a se desten mwen, sèvi bonte ak sove moun.
  Ti gason aktè a souke tèt:
  - Mwen konprann ou anpil. Se konsa, èske nou nan kèk misyon amizan? Kalite tankou nan fim yo, men pou reyèl?
  Margarita souke tèt:
  - Wi, kòm si se vre! Men, nou gen opòtinite sa yo ke nou pa ta dwe pè.
  Caligula nan Dolphins yo ak pyonye patizan Margarita a pa t 'gen tan diskite ak aksepte spektak la fantastik, ak reyèlman antre nan mond lan nouvo, ak nan yon eta de vizyon konba!
  Margarita te note:
  - Kounye a nou gen yon lame antye. Epi ou konprann ki responsablite ou menm ak mwen genyen!
  Caligula reponn avèk konfyans:
  - Natirèlman mwen konprann! Apre sa, mwen espere tounen yon kòmandan diy.
  Epi ti gason an vire nepe byen file l.
  Nou byen vit te gen yon ti goute ak kouri pou konstwi twoup yo. Yo ta dwe ale nan peyi Itali pi vit ke posib epi mete plim yo nan papa a nan dife.
  Lame a soti Vyèn nan bat tanbou ak jwe gwo twonpèt. Enfantri a poko gen tan apwoche e kavalye a t'ap kouri. Anpil kavalye soti nan divès peyi ki te antre nan Anpi Ris Tsarist. Sa te fè li posib pou pile pye mòn yo ak dè dizèn de milye de zago. Fwoli kozak ak limyè Tatar kavalye kouri pi devan. Next deplase rich dekore detachman nan Gentry la Polonè. Oke, mesye elegant yo te sanble yo te sanble pou yon parad wayal. Anplis, tout moun vle depase lòt la nan bèl vètman yo, soti nan kas ak ekipay. Genyen tou chevalye Teutonik nan zam. Se zam la poli nan yon klere, dore oswa ajan. Genyen tou suedwa ki gen yon inifòm espesyal, ak Finland. Monte Janisè ak Spagi, kavalye Arab.
  Ak anpil bandwòl ak poto pèp ki soti nan ekwatè rive nan Oseyan Aktik. Ak konbyen trofe ... Sa yo se pouvwa yo konkeri.
  Ak isit la vini Otrichyen yo , ak yo ak Alman yo. Nou te volontè pou vwayaje a. Epitou, lide pou piye peyi Itali se yon gwo tantasyon. Lanati jenere la e gen anpil lajan! Tankou lòt bon bagay ki ka ranmase ak pèl.
  Caligula Tomboy la chante:
  Lame nou an fò
  Li pwoteje mond lan...
  Oke, e si gen yon lagè,
  Se pa bò kote nou!
  Epi ti gason an mete pye l atè nan ti mas dlo a. Natirèlman, li te mete sèlman bout pantalon, paske li te deplase tèlman vit nan yon eta de vizyon konba ke rad li yo ta sèlman jwenn nan wout la epi yo ta chire.
  Margarita te mande zanmi l ak parèy li:
  - Oswa petèt ou pral aktyèlman chante? Anplis, li egzakteman pou ou!
  Ti gason aktè a souke tèt li ak yon souri ki te tankou yon louv:
  - Kisa ou panse, mwen pa kapab?
  Epi Kaligula Dolphins yo te kòmanse chante;
  O, mond sa a, ou tèlman tris,
  Jis yon lanmè dlo nan je - yon oseyan...
  Ki kote chemen astral nan mitan jounen an ye,
  Rèl mò yo te reve pou yo rive Edenn!
  
  Li gen glas nan kè, kwout jele,
  Ak chalè a boule nan pasyon jalouzi.
  Ala move, ki moun ki menm jenn nan lachè,
  Nightingale tris la jwe nan lapenn!
  
  Tankou larim yon woodlice, lespri woutin,
  Ak pouri anba tè a nan enkyetid.
  Men, nou kapab si nou ini
  Fè pèp la soti nan bouyi a!
  
  Dissipasyon mechanste linivè a,
  Efase madichon se yon siy terib ..
  Nou pa ka pote ren soufrans,
  Kite Dyab la tounen pousyè!
  
  Planèt la pral byen vit jete chenn li yo,
  Sepandan, li pa pral kite òbit.
  POU Ann trete youn ak lòt onètman
  Lè sa a, pèp la pral leve!
  
  Ou ka leve san pè,
  Pa pouse lòt moun...
  Se konsa ke salo a pa naje ak grès,
  Pou manman nou pa vin granmoun!
  
  Nou pral bwè yon ti kras pou sa,
  Diven ki pi dous pase siwo myèl myèl!
  Se pou gen pwoblèm nan reyalite ,
  Men, lè kalkile a pa rive!
  
  Lè sa a, nou pral bati yon paradi nan syèl la,
  Tout timoun ap jwi pou tout tan.
  Nou vole tankou yon flèch nan vòl nan syèl la,
  Yon rèv klere rive vre!
  Chante a te fini epi, avèk li, koup la batay te deplase soti nan jaden flè nan Alp Italyen yo nan ...
  Koki yo te eksploze, ak plis zam modèn yo te tire. Isit la li se Port Arthur, vil la lejand. Se te tonbe li ki te make n bès nan dinasti Romanov la ak tout Otokrasi a kòm yon antye. Si fò sa a te kanpe, pa t ap gen yon revolisyon gwo echèl konsa. Okontrè, yo t ap fè yon ti bri epi yo te kouche mato yo ak kouto. Men, se defèt isit la ki te mennen nan chèn evènman ki te lakòz Gran Revolisyon Oktòb la.
  Èske sa a bon oswa move? Evènman an chè. Dè milyon de viktim ak imigran, men pita, peyi a siyifikativman akselere devlopman li.
  Menm si nan yon pri trè wo, popilasyon an nan Larisi diminye pa yon santèn milyon moun.
  Kòm yo di, san koule geri pasyan an.
  Men koulye a, gen yon chans, li te reprann Port Arthur, tounen istwa epi swiv yon liy inik. Lè, pou egzanp, Romanov yo kenbe pouvwa, e menm nan vèsyon an otokratik. Sa a se, nan kou, syans fiksyon, men enteresan. Se konsa, reyèlman, ki sa ki ap tann Larisi si se vèsyon an nan tsarism konsève ?? Stagnation, oswa vis vèrsa, viktwa?? Èske sistèm monachi absoli an ap vin pi efikas pase demokrasi oksidantal yo?Dènye a deja vin alamòd. Vreman vre, relasyon ant vennyèm syèk Larisi ak Lwès la te deteryore anpil. Apre sa, li te vin alamòd pou chèche fason altènatif nan palmantè Lwès la. Konsèp la parèt: demokrasi jere. Sa a se lè fòmèlman gen eleksyon lib, men an reyalite rezilta yo yo predetèmine davans. Men, fòm gouvènman sa a enstab, epi pati ki sou pouvwa a, pou l kenbe pozisyon li, deja koupe demokrasi atravè lejislasyon. Lè sa a, tout bagay ale nan direksyon diktati, opozisyon an deja pèdi reprezantasyon nan palman an.
  Lè sa a, mekanis nan represyon ak laterè te lanse, oswa, okontrè, yon revolisyon rive, swa soti nan anwo, tankou anba Gorbachev, oswa anba a, ki te rive tou plis pase yon fwa.
  Nan Larisi pandan otokrasi a, tout bagay se pi senp. Wa a gen pouvwa absoli: egzekite, padone, bay lòd. Li gen pi gwo pouvwa jidisyè, egzekitif ak lejislatif. Gen yon Konsèy Eta nan moun ki nonmen pa monak la, ki sèlman konseye l ', epi gen ofisyèl ki fè volonte wa a.
  Duma Eta a limite monachi a nan absolis, anpeche anperè a dwa pou fè lwa, epi, an pati, pran kontwòl bidjè a. Men, sa ki pi enpòtan, li te Duma a ki te vin tounen yon tè elvaj ak sèpan pou divès konplo. Sa a se negatif li yo!
  Nan nenpòt ka, menm ti fi patizan an pa t kont ede wa a. Margarita te mande Caligula entimidatè a:
  - Kidonk chwa a klè, ann atake!
  Terminator ti gason reponn:
  - Pa gen lòt chwa! Natirèlman nou atake!
  Ak dezòd la koupe te kòmanse. Èske w gen akselere ak èd nan kapasite majik nan sis san kilomèt pou chak èdtan, ti gason cheriben yo, prèske pa peye atansyon sou eksplozyon yo nan kokiy ak vaksen machin-zam, pete nan ranje yo nan lènmi an. Erezman, move tan an te tou malheureux, lapli ak fènwa. Kuropatkin poko voye moun sou ofansif la. Apre sa, li te fè preparasyon zam. Kontrèman ak kwayans popilè , jeneral la ak ansyen minis defans la pa t 'yon moun sòt. Kuropatkin te eseye pran swen sòlda yo ak goumen syantifikman. Se sa ki te kite l desann. Endesizyon, ralantisman, dezi a fè grèv pou asire w, aksyon dapre yon modèl - prive siksè nan batay la ak Japonè yo brav. Se poutèt sa, pa t 'gen bezwen atann atak nana Suvorov a pran Port Arthur nan mouvman an. Ay, Kuropatkin te genyen sèlman paske apre lanmò kò Nogi a, Japonè yo, tou san yo pa chanje fòmasyon , te monte pi devan, atake tèt-sou. Epi kòm rezilta, yo te kraze ran yo epi yo te woule tounen.
  Men koulye a, Kuropatkin gen tou de te kaptire kokiy ak pwòp tèt li.
  Sa vle di ke ou ka fè bonbadman atiri menm pandan plizyè jou, kalkile e si Japonè yo kraze. Ak sa a malgre lefèt ke Anperè Nicholas te bay yon lòd kategorik imedyatman tanpèt fò a epi fini lagè a, ki te ruine pou kès tanp lan.
  Isit la, nan kou, Kuropatkin se ant yon wòch ak yon kote ki difisil. Men, Port Arthur se yon fò pwisan, e kounye a ke Japonè yo te etabli nan li - eseye li, pran li!
  Men, Margarita ak Caligula nan Dolphins, koupe ak nepe epi voye zòtèy pye yo ak janm timoun yo, men ajil tankou lam elis, te deplase sou bastion yo, netwaye yo nan sòlda yo. Premye a tout, ou bezwen konnen wotè dominan yo ak Lè sa a, li pral posib yo louvri wout la pou twoup yo atak.
  Pandan li te koupe samurai, Margarita te fè remake:
  - Anjeneral yo goumen pou dedomajman pou pwogrè, men nou, li vire soti, sanble yo ap goumen pou dedomajman pou la regresyon!
  Caligula ti gason an souri:
  - Ou vle di ke repran fò sa a ap ranfòse pozisyon Otokrasi a?
  Apre sa, li te pote soti yon seri antye nan teknik ak nepe. Men ki jan yo te pote nepe li yo.
  E pye atè ti gason an te bay yon kou ki te kase tèt, kou ak zo.
  Margarita, niche san ki sot nan bouch li ki te gaye abondans nan kou rapid li ak men l ak pye l, konfime:
  - Omwen menm konsa! Apre yo tout, li klè ke yon monak ki genyen lagè vin popilè. Omwen pou yon ti tan. Lè sa a, viktwa a bliye, epi moun an mwayèn, oswa moun ki komen, se trase nan yon woutin travay ordinèr. - Ti fi a patizan ak yon kout pye , li te frape sis Japonè nan yon fwa, ak de yo te pèse pa bayonèt pwòp yo nan yon pouse fò, li te ajoute. - Petèt sa a se jis yon soulajman tanporè!
  Epi ankò, li deplase talon pye l, li bat senk vanyan sòlda nan peyi solèy k ap leve a, ki gen ladan twa ofisye.
  Yon ti gason pye atè nan bout pantalon, koupe Japonè yo tankou chou, Caligula lojikman fè remake:
  - Apre viktwa a, kwasans ekonomik rapid ap kòmanse nan Larisi. Sa vle di moun ap viv pi byen, epi santiman revolisyonè yo pral bese.
  Jenn vanyan sòlda nan choute kanon an yon fason ke yon douzèn sòlda samurai vole tèt anba . Terminator ti gason te ajoute. - Moun anjeneral revòlt poutèt grangou!
  Margarita, krache soti yon zo nan yon zo bwa tèt koupe nan bouch li, krache a frape twa sòlda Japonè, sèlman an pati dakò:
  - Aktyèlman sa a se pa vre! Wi, revolisyon ak revòlt yo anjeneral ankouraje pa yon sitiyasyon ekonomik vin pi grav, men ... Apre yo tout, Decembrists yo pa t 'ale nan aksyon paske nan pwòp povrete yo.
  Ti gason vanyan sòlda Caligula, li te fè yon mouvman papiyon epi koupe yon douzèn tèt Japonè, Lè sa a, te dakò:
  - Se vre, pa akoz povrete! - Jèn vanyan sòlda nan koupe yon ti ponyen antye nan artiyeur ak ajoute. - Li pa toujou itil pou w panse ak vant ou!
  Margarita korije, kontinye koupe brital, se konsa ke branch yo nan Japonè yo gaye:
  - Plis jisteman, panse ak vant ou pa janm itil!
  Caligula ti gason an te dakò, koupe samurai a epi voye tèt kas yo nan diferan direksyon, ak anpil anvi:
  - Ou gen san pousan rezon! Pa gen anyen pou fè objeksyon!
  Yon vanyan sòlda ak yon patizan pyonye reyèl, epi anplis, Princess la ki pi trankilite, li te resevwa tit sa a pou sèvis li nan youn nan mond majik yo, gronde:
  - Epi nou pral retire grès la nan tèt nou! Se konsa, se pou li - banzai !
  San yo pa gen pitye oswa sispann, Caligula, koupe ak nepe epi kraze Japonè ak pye l ' , menm chante:
  Se pa pou gremesi yo te voye m nan Ris,
  Pote gras ou!
  An rezime! An rezime!
  Nan ti bout tan - rete trankil!
  Apre sa, san an koule pi vyolan. Natirèlman, li se yon pitye pou Japonè yo. Nasyon an travay di ak admirab, men li te tonbe anba wòch moulen an e kounye a se fanm k'ap pile nan yon kanpe. Jis sa ki pral rive - farin oswa farin, yon kesyon de kesyon!
  Margarita, ti fi patizan pye atè a, ki te bay plizyè douzèn kou nan yon dezyèm fwa epi ki t ap monte briyan, gaye kadav chifonnen yo, sou pwochen bastion an, te deklare, li te deplase pye l nan pwochen samurai ki nan machwè a, epi ak yon aforism etonanman jis:
  -Lagè se yon bagay debaz, komèt ak panse wo!
  Caligula, aktè a ti gason ki te deplase menm yon ti kras pi vit pase mennaj li epi ki soti nan tors toutouni li ak mozayik nan misk, lapli a lave san ak fragman zo, kontinye:
  - Lagè fatige kò a, men ankouraje lespri a!
  Margarita te kreye yon kaskad soursaults, koupe nan Japonè yo, ak chante yon fraz ki soti nan yon chan hit nan swasanndis yo nan ventyèm syèk la:
  - Kè kontan, favè ak plastisit! Jeneral , ranfòse, kouray ankouraje, soti nan kabann ak fè jimnastik!
  Caligula Dolphins, ak yon souflèt soti nan janm miskilè l 'nan arèt la, fòse kolonèl Japonè a vole nan lè a epi imedyatman frape desann de mitray ki kanpe sou gwo kay won an. Monstr mekanik krache plon, pa inèsi, tonbe, bat pwòp yo , koupe ranje yo. Ti gason Terminator la bese:
  - Padon, je etwat , men mwen te vle vin premye! Epi se pa sèlman mwen te vle, men mwen pral!
  Margarita, ki te kraze yon lòt gwo kay won ak mitray ki te fèt nan Etazini ak pye l 'pandan li t'ap sote, lojikman te fè remake:
  - Li pa move yo dwe premye, yo dwe asire, men yo pa ta dwe kwit boul yo nan dèyè!
  Ti gason-aktè Caligula, voye yon pwojektil ak dwèt li, gwo eksplozif shimosa te eksploze, gaye samurai a, te di:
  - Moun ki bouyi boul yo lajounen kou lannwit pap kite manje tèt li vivan!
  Margarita ri, li sote, li frape pye l' nan metal gwo fò won mitray la. Nerjaveèi asye a remonte, epi ofisye Japonè yo vole tèt anba, manm bòt yo flailing. Vrèman, yo te sanble ak ensèk.
  Margarita te pale isit la tou:
  - Yon vagabon ka menm mete sou yon "bòt" ak yon talon!
  Caligula vwayou a, ki te tou frape yon zam nan yon so epi ki lakòz tout moun vole ale, fè remake:
  - "Bòt" pa mete soulye sou yon moun ki pa gen sèvo pou poli soulye!
  Margarita reponn li vire ankò epi koupe tout yon ploton Japonè. Ti fi a Terminator te klere isit la tou:
  - Etranj ase, gen yon anpil nan moun ki onèt nan tèt la, men gen kèk nan mitan yo ki ka fè san yo pa twonpe malen nan kwasans karyè yo!
  Caligula vire tankou yon blese sou tèt, frape desann ak koupe Japonè yo, ak rezonab asire:
  - Yon politisyen jwe jis kòm souvan yon minè desann nan yon min nan yon rad blan, ak motif la se menm bagay la: ekstrè sibvansyon yo lave yon repitasyon sal!
  Margarita reponn sa, li souke san nan cheve l:
  -Yon politisyen, li se yon mantè nan lavi ak yon ipokrit nan zèv, men lanmò a jis menm ak koken sa a!
  Ti gason Terminator la kraze yon zam Japonè, kraze zo de douzèn sòlda nan Anpi Solèy k ap monte a, epi li reponn:
  - Lanmò se onèt nan ke li toujou vini, men li se abitrè nan chwazi lè a nan vizit li!
  Port Arthur se yon gwo vil, epi li gen anpil liy defans. Se konsa, malerezman ak erezman, konbatan yo gen ase tan pou goumen.
  Ti gason avyon de gè Caligula, koupe konbatan yo ak nepe, menm voye yon pwa aniilasyon ak pye atè, dechire samurai a, te chante:
  - Ki jan mwen pa t eseye, ki jan mwen pa t 'fè efò! Li pa enpòtan si yon moun te la pou goumen!
  Margarita, li koupe yon lòt gwoup sòlda ki t ap mouri anba kou yon tifi patizan ki te klere tankou zèklè, di:
  - Ak nan yon sèten mezi, nou menm nou ap mande pou yon batay. Apre tou, admèt li, Caligula, ou te vle ale nan Port Arthur?
  Jèn terminateur la te di onètman:
  - Natirèlman! Sa a te dezi ki pi pasyone mwen.
  Margarita, ti fi patizan an, ankò koupe Japonè yo tankou yon lam razwa, ri:
  - Ebyen wi! Sove Larisi soti nan defèt ki pi ofansif nan tout istwa mil ane lagè peyi nou an!
  Ti gason Caligula koupe de douzèn Japonè ak yon koup nan balanse, korije patnè li:
  - Defèt ki pi ofansif, petèt, te pandan premye lagè a ak Chechenya.
  Margarita te souke tèt li an akò ak sa a, menm akselere pwosesis la koupe:
  - San dout! Advèsè a nou pèdi a twò fèb! Te gen anpil nan Chechenya sa a, e menm mwatye nan yo te goumen pou nou.
  Caligula ti gason an ri, li t ap eseye devan patnè li nan pwosesis ekstèminasyon an:
  - Ki jan Moska jape sou yon elefan!
  Margarita te fè yon remake sou sa a, yon lòt fwa ankò souke zo ak ti kal pen san nan cheve l, koulè nèj la ak yon gaye lò, kontinye ekstèmine Japonè yo brav ki pa t vle rann tèt, ak entansite ogmante, ak men ak pye:
  - Lè lame a ak pèp la pa vle goumen, Lè sa a, mirak sa yo rive. Ak nan premye lagè Chetchen an, ak nan lagè Ris-Japonè.
  Caligula nan Dolphins yo fòse, pandan y ap ekstèmine samurai a, dakò:
  - Ou gen rezon! Moun yo nan Larisi, malerezman, pa vle goumen Japonè yo. - Epi jenn avyon de gè a, kite yon konpayi samurai antye ak tèt yo koupe, te ajoute:
  - Men, nan moun nou an gen yon faktè mirak parèt, ki pral pèmèt nou genyen lagè a enpopilè. Li menm senbolik ke nan yon lagè san yo pa yon wa nan tèt la, cheriben ede!
  Margarita, krache san nan bouch li epi voye zegwi pwazon ak plant li yo, li pèse Japonè yo nan lanmò, li di:
  - E poutan yon twazyèm entèvansyon sou pati nou an nesesè!
  Caligula ti gason an, li te kite yon lòt ranje kadav koupe an fragman, san yo pa gen dout sou li, poutan mande:
  -Ou sèten sou sa?
  Jenn vanyan sòlda nan, ki te konplete ekstèminasyon Japonè yo nan Port Arthur, konfime ak yon soupi:
  - Nan lanmè, Togo twò fò. Ak ki kalite kòmandan, oswa plis jisteman kòmandan naval Rozhdestvensky, se malerezman tout twò byen li te ye. Timoun yo pwobableman menm pi bon nan estrateji naval!
  Caligula, ki koupe samurai a san pitye, oblije dakò ak evidan an :
  - Natirèlman, ak yon moun tankou Rozhdestvensky, menm li te resevwa sèt lòt kwazyè batay bati nan Ajantin, epi li te repare bato yo nan premye eskwadwon Pasifik la leve soti vivan anba a, yon moun pa ka konte sou viktwa. Espesyalman si ou sonje ke senkant-yon bato Ris te goumen nan Tsushima, epi sèlman yon sèl destriktè Japonè te koule!
  Margarita, nan eksitasyon, kase barik la nan zam la, epi ak yon lòt balanse nan nepe a nan kat Japonè, ak ak yon zegwi byen file nan twa plis, te ajoute:
  - Epi li enpòtan tou ke eskwadwon amiral brav la ka byen entèsepte anvan yo rive nan baz pa Togo a flotant ak kanivò . Nan sans sa a, pozisyon nan flòt la Rozhdestvensky trè difisil.
  Caligula, ti gason an, te lanse ak janm li ajil tankou yon makak, yon lòt kokiy ki te touye Japonè yo tankou yon min tè, di:
  Tankou yon suedwa toupre Poltava,
  Rozhdestvensky te antre nan pwoblèm...
  Li sanble brav
  An reyalite, se opoze a!
  Ti fi patizan an, kontinye dechire lènmi an ak fòs redouble, epi kite yon mas kadav, lojikman ak kalkil, te note:
  - Si ou pa bat Japon nan lanmè, Lè sa a, samurai a fè tèt di pral goumen pou yon tan long, ak kès tanp lan nan kouwòn Ris la deja vid, ak moun yo sou kwen. Nou bezwen byen vit fini batay la ak yon viktwa retentissant. Sinon, pral gen yon revolisyon ak Aparisyon nan yon palman pètèt nesesè e menm danjere pou Larisi!
  Caligula, aktè-ti gason an, te koud jeneral Japonè a epi li te fè l vole nan wotè yo, epi an menm tan an frape twa mesye maske san siksè ap eseye deplwaye yon lans bonm primitif. Ti gason Terminator te di:
  - Si gen ase tan, ki kote yo prale?
  Margarita, koupe Japonè yo an ti kras ak yon dezòd san, te note ak alam aparan:
  - Gen yon pwoblèm isit la. Kounye a nap deplase konsa de fò an fò. E lanmè a?
  Tomboy Caligula ri ak lage yon etensèl nan je l 'ki frape depo minisyon an. Te gen yon eksplozyon ki te jete tout yon batayon sòlda Japonè nan lè a.
  Ti gason aktè a rele byen fò sou gwonde a:
  - Pa gen anyen espesyal! Ak done nou yo, nou naje byen, nou pap nwaye ak epe. Li pral naje soti nan kwirase nan kwirase, netwaye pil yo!
  Margarita, ki gen epe, tankou yon razwa byen file, koupe anpil sòlda, brav, men san sans mouri, te souri nan repons ak dan byen file menm:
  - Ou se definitivman yon jeyan nan panse!
  Caligula nan Dolphins, koupe sou Japonè yo tankou si se te yon jwèt sou òdinatè, reponn onètman:
  - Si nou pran vitès la nan panse, Lè sa a, nou, an reyalite, pa gen okenn egal !
  Ti fi a Terminator te dakò ak sa a, epi yo dwe konvenk, li te mache nan yon batayon antye nan samurai.
  Apre sa, li kite dèyè yon santye san ak tras nan pye fè ti fi a.
  An menm tan an li te deklare:
  - Ak vitès la nan kò yo, ki se pi plis enpòtan!
  Ansanm, ak kouri nan vitès sa yo, ou bezwen pou kapab kenbe balans epi yo pa tonbe sou. Kaligula vwayou a plis oswa mwens reyisi. An jeneral, pale teyorikman, yon otokrasi san yon konstitisyon pa ta dwe egziste nan Larisi pou tout tan. Egzanp peyi oksidantal yo ak palman yo twò kontajye. Nou pa mansyone lefèt ke oligark yo vle egzèse pouvwa yo pa sèlman nan ekonomik la, men tou nan aspè politik la. Pou kounye a, yo plis oswa mwens zanmitay ak otokrasi a, ak yon viktwa gen anpil chans nan Oseyan Pasifik la ak ekspansyon ki vin apre nan Lachin pral ranfòse amitye sa a pou yon tan long. By wout la, lagè Ris-Japonè a tou trè enpòtan nan yon pèspektiv alontèm. Kreyasyon Jòn Larisi ak enklizyon pa sèlman Manchuria, men tou lòt rejyon Chinwa yo, te kapab mennen nan divizyon final la nan Anpi selès la. Sa vle di ke gwo kolos Chinwa a nan vennyèm syèk la, ki reklamasyon yo se yon gwo pwisans ak ejemoni mondyal, yo pa pral kapab egziste kòm yon eta.
  Epi gen plis chans, san Revolisyon Oktòb la, efondreman sistèm kolonyal mondyal la pap rive. Mond lan pral pi rasyonèl ak pi an sekirite pase nan vennyèm syèk la, lè gen plis pase desan (200) eta sou yon ti planèt. Olye de sa, plizyè anpi pral leve, petèt menm Ris la ap vin pi pwisan an, oswa omwen pi vaste.
  Li pa tèlman difisil pou prevwa sa ki pral rive nan ka yon viktwa sou Japon. Gen plis chans , Almay, pou ki lame Ris la pral vin yon gwo otorite, pa pral riske deklare lagè sou Larisi. Men, petèt li pral vle yon lagè sou yon sèl fwon, frape Bèljik ak Lafrans.
  Sepandan, Tsar Nicholas se konsa ke li ka byen atake , jan sa te rive nan istwa reyèl, nan dèyè a. Oke, omwen pou ke Alman yo agresif pa t 'kapab vin twò fò.
  Lè sa a, Premye Gè Mondyal la ankò. Larisi ka gen divizyon Chinwa ak yon pwisan flòt Pasifik nan devan an, ki pral yon plis, men ... Nan istwa reyèl, Japon te goumen sou bò a nan Antante a, nan menm altènatif la, peyi solèy leve a ka montre. yon dezi pou tire revanj. Apre sa, nou pral jwenn yon dezyèm devan nan bò solèy leve. Epi sa a pa trè gwo .
  Anplis de sa, yon moun pa ka atann yon ranfòsman enpòtan nan lame Ris la, konpare ak Istwa reyèl. Malgre ke, nan kou, yon rekiperasyon ekonomik rapid ta ka kòmanse pi bonè, pa nan 1909, men nan 1906, epi yo dwe menm pi apik. Apre yo tout, viktwa Larisi a ta ka ranfòse lafwa nan tou de envestisè etranje ak domestik nan rejim dominasyon an, ak foul la nan kapital ta pi gran pase an reyalite.
  Sa a nan vire pral ogmante finansman pou lame a. Sòf si, nan kou, gouvènman tsarist la vire soti yo gen twòp konfyans nan tèt li. Lè, an patikilye, li sanble ke nou pral defèt tout moun ak woule yo nan asfalt. Nan prensip, rezilta Premye Gè Mondyal la, nan ka sa a, pa ditou evidan. E petèt lè sa a, pou tout bagay ka byen rezoud, nou pral oblije entèvni yon katriyèm fwa.
  Malgre ke posiblite pou pa gen okenn Premye Gè Mondyal la nan tout pa eskli nan prensip. Nan ka sa a ... Li se deja difisil yo di ki jan plis evènman yo pral devlope. Konbyen tan Tsar Nicholas II pral dirije, e kiyès ki pral reyisi li? Tsarevich Alexei gen dout; li ka pa viv nan laj granmoun. Frè Mikhail ak pitit li yo? Tou de opsyon sa a ak lòt yo posib.
  Konbyen tan Nicholas II ka viv? Pa te gen okenn fwa long nan mitan Romanov yo, men, an jeneral, yon tsar ki te bwè ti kras epi ki pa t 'fimen te kapab viv byen yon tan long. Ak byenke li te kredite ak dousè ak jantiyès nan kè, li pa t 'yon liberal. Kidonk, li pa gen anpil chans pou anperè a bay yon konstitisyon san presyon ekstrèm. Sepandan, chemen Senyè a pa ka konprann. Tout bagay ka rive fason ki pi piti a. Epi bèt nan bwa a tounen yon ti mouton, ak ti mouton an nan yon bèt nan bwa!
  Epi, koulye a yo deyò tankou timoun bèl ak bèl - yon ti gason ak yon ti fi, nan yon laj olye sansib, netwaye fò apre fò ak bastion apre bastion. Isit la, pou egzanp, se mòn prensipal la ak non an senp Vysoka. Soti isit la ou ka wè pò a tout antye ak bato Ris yo nan premye eskwadwon Pasifik la ke yo te repare, osi byen ke lòt kare ak apwòch nan vil la.
  Margarita, avèk konfyans koupe anpil Japonè ak senyen, kòmande:
  - Ebyen nap netwaye li tou?
  Ti gason de gè Caligula la, ki te fini dènye samurai a ak epe li yo, reponn ak sarcastik:
  - Natirèlman, nou pral netwaye ak re-pwòp!
  Ak koup la kouri nan wotè yo nan vitès la nan yon avyon de gè. Nou dwe prese. Nan mwa mas la, nwit yo pa tèlman long, e pandan jounen an, menm ak vitès yo, li pa posib pou evite konplètman frape nan anpil mouskèt, se sa ki fizi ak, sa ki pi enpòtan, mitray. .
  Li bon ke pa gen okenn machin otomatik. Ak yon jan kanmenm pi kalm. Solèy k ap leve a pa prese pou l dispèse fènwa ki soti nan lapli a ak bwouya lèt ki plen tout bagay.
  Li fè frèt nan maten an, ak kwout glas la crunches anba pye yo calloused nan mesye Terminator yo, ki moun ki, menm si yo te vle, pa ta mete soulye yo - yo ta chire. Ak janm yo tou se zam pa pi mal pase men yo ki pi ajil. Kwout la nan glas crunches, men pa entèfere ditou ak vole moute nan tèt la ak kontinye destriksyon an la, ki gen ladan sèvis la nan zam yo onz-pous.
  Ki sa ki sèvi ak kalson sa yo? Men, ou pa ka frape sib tankou yo ak gwo zam, men li trè fasil netwaye gad yo. Margarita, li te jete yon douzèn Japonè nan gwo twou san fon an ak yon sèl platin, yo te kriye anpil lè yo tonbe, di:
  - Se konsa, konfwontasyon an ap pase nan yon fason fre ...
  Ti gason Terminator Caligula ri, jete yon douzèn vanyan sòlda Japonè nan gwo twou san fon an epi fè remake ak kontantman:
  - Li menm vin raz...
  Margarita te balanse l, li voye tèt li koupe nan yon arc sou patnè li:
  - Li anfòm. Li menm pi efikas. Oswa ou ta renmen yon lut ak majisyen?
  gwo pouvwa li genyen kounye a, li moulen pwa fè tankou yon koulèv epi li reponn:
  - Mwen pa ta refize , men nan ventyèm syèk la gen ti chans pou yo bite sou yo !
  Margarita, te koupe yon lòt douzèn Japonè pou vyann chire, ri:
  - Men gade, Ninja!
  Vreman vre, de douzèn konbatan maske nan rad nwa kouri al atake vanyan sòlda nan. Apre sa, yo ame ak nepe, de nan chak men. Pou moun, ninja te deplase byen. Yon moun te ka santi preparasyon an ekstraòdinè ak fòmasyon sovaj depi nan timoun piti. Men, an reyalite, ki sa ki ka opoze ak cheriben? Diferans ki genyen nan vitès ant imòtèl, timoun yo ponpe avèk èd majik, ak moun yo twò gwo. Ak ninja, byenke konbatan ki byen antrene, yo toujou moun.
  Margarita te koupe de nan yo alafwa ak yon moulen van rapid, epi li te chaje twazyèm lan ak pye l fè, jenn fi, elegant, men ki ka touye moun nan arèt la ke li vole plis pase senkant mèt anlè epi li chire poto a nan gwo kay won an. Margarita te goumen ak zetwal yo te voye sou li yo, li kontinye deplase, li koupe twa lòt, epi li touye katriyèm lan nan voye twa ponya ak zòtèy li. Ninja a te ale lwen de, men twazyèm lan, vole sou yon trajectoire kase, te ateri dwat nan kè a.
  Caligula tomboyish la tou te antre nan batay la. Li koupe Ninja ki gen koulè wouj violèt nan mwatye e li te deklannche yon atak menm pi vit ki te frape tèt mesye maske yo t ap eseye atake pè l yo.
  Mesye nwa envizib yo pa t abandone, men yo te twò dousman nan vitès konpare ak ti gason ak ti fi cheriben ki te atake yo. Yo pat gen chans ditou.
  Margarita, nan mouvman irézistibl nan yon fantom rapid, menm chante:
  - Ou pral bliye m byento, ou pral ale nan cheòl tankou lapli mouye! Lòt zanj sèvi nou, epi ou pral antre nan sèkèy la ak Dracula!
  Ninja a tonbe, koupe an miyèt moso, pwojeksyon san tankou melon mi anba cleaver la. Epi yo pa t sispann atake. Men ... Tout venntwa gwo konbatan tonbe nan batay. Apre sa, koup la manyifik te chanje nan fini sèvitè yo sivivan nan zam yo ...
  Bwouya a te deja kòmanse disparèt, e Solèy la te kòmanse klere pi fò. Ak vanyan sòlda yo brav demenaje ale rete nan yon lòt liy defans. Atak la poko kòmanse, e nou te oblije goumen tèt nou. Sepandan, konbatan yo pa t 'ankò santi seryezman fatige, men tou senpleman te vle manje. Bon, nou te kòmanse manje vyann cheval kri ankò. Oke, pa gen moun, apre tout.
  Ti gason Terminator Caligula, te voye yon zegwi ak pye l ', li pèse plizyè Japonè ak li, te di:
  - Esklavaj ki pi difisil la se yo dwe yon esklav nan vant la - mèt la se san pitye, kèlkeswa vid oswa plen!
  Margarita te dakò ak sa a, li kontinye koupe samurai yo ki te toujou rale, tankou krikèt inonbrabl, ki t ap koule nan vag. Pami Japonè yo te gen anpil jèn gason, apeprè sèz oswa disèt ane, e li te tèlman dezagreyab yo touye yo. Aparamman otorite yo nan peyi Solèy k ap monte a te grate tout rezèv yo pou lagè. Men, Kuropatkin, ki moun tout moun krache sou ak krache sou, toujou pran swen sòlda yo, ak pèdi anpil mwens pase Japonè yo. E pou sa li ta dwe bay kredi. Ak piti piti inite Japonè yo goumen pi byen, ak fòs fre, ki byen antrene te rive soti nan pati Ewopeyen an nan Larisi. Ki gen ladan rejim gad yo.
  Ti fi a patizan te panse ke yon bagay ki sanble te rive nan Dezyèm Gè Mondyal la. Alman yo tèrib avanse ak reyalize siksè jiskaske inite elit yo te konplètman, oswa prèske nèt, frape deyò. Apre sa, yo pa t kapab kenbe Lame Wouj la.
  Se vre, li dwe di ke inite pèsonèl yo nan Lame Wouj la tou te frape deyò. Lè sa a, tout bon, te tounen yon pwoblèm.
  Margarita te kouri nan batay ak pawòl sa yo:
  - Bondye pap lage w, kochon an pap manje w, e move dragon yo pral arete!
  . CHAPIT Nimewo 12.
  Dominik te retounen nan Akademi dragon an sèlman pou yon ti tan. Li te aprann byen vit ankò plizyè douzèn òneman, ak kèk mo konplèks.
  Lè sa a, twa ti fi: yon farfade, yon obi ak yon trol fi, te jwe avè l 'nan voye wòch majik pi wo.
  Dominik bat yo. Epi wòch yo menm te klere anpil e yo klere, tankou gout lawouze nan reyon kat limyè yo.
  Apre sa, ti fi majisyèn yo te ba li de bag ak wòch nan chak pye, pou vanyan sòlda nan te kapab ranfòse òneman li pou dedomajman pou yon gwo objektif: sove sèks ki pi fò.
  Koulye a, prèske tout zòtèy pye fè aktris ti fi a, eksepte ti dwèt la, te gen bag majik. Apre sa, li te vin menm pi pwisan nan majik pase li te anvan. Sa a se, an reyalite, yon ti fi ki kapab detwi yon vil ak bati yon palè.
  Se konsa, li byen vit aprann yon santèn òneman plis, epi olye pou yo repoze, li chita sou tapi fouri a. Li te plonje nan pozisyon lotus la, ak prèske imedyatman sans mantal li ak nanm li, ak kò li doub, yo te jwenn tèt yo nan yon linivè paralèl, ansanm ak yon ekip batay, byenke deyò jèn.
  Yon lame timoun, ki te dirije pa yon quartet de konbatan, te kontinye goumen tralye nan rat nan peyi a nan majisyè a sa ki mal Bastinda.
  Premye gwoup wonjè kanivò yo te touye oswa yo te fè eksperyans transfòmasyon.
  Lè sa a, jaden yo te parèt kote timoun malere esklav yo t ap travay. Yo te siveye gwo siveyan rat gwosè kochon desan. Yo te kenbe fwèt nan grif yo epi fwete ti gason ak tifi mwatye toutouni.
  Dominik te endiye:
  - Ala move lè timoun yo soufri!
  Ak kòlè li te tire plizyè zèklè alafwa sou rat yo, epi yo tounen gwo grann chokola kouvri.
  Esklav timoun yo te kriye nan sipriz, ak Lè sa a, kouri nan tankou yon manje apetisan ak santi bon. Epi ann dechire moso ladan l.
  Dominik te balanse ralonj majik li ankò, epi li te fè transfòmasyon ankò, li te fè vye rat yo tounen yon plat bon gou, li t ap woule:
  Timoun yo, sa yo se zetwal yo nan syèl la,
  Flè ap grandi nan savann yo...
  Pral gen kè kontan sou planèt la,
  Bèl rèv pral fleri!
  Margarita, ki te tou patisipe nan transfòmasyon, lojikman te note:
  - Ou gen gwo chalè enteryè ak jantiyès!
  Menm lè a, tankou yon Jack-in-box, yon gwo dinozò-tankou rat parèt. Li louvri bouch li epi li rele yon bagay asudyan.
  Tou de ti fi yo se majisyèn, ki jan yo pral lage zèklè ak pulsar nan li, ak soti nan ralonj majik, ak nan bag sou pye atè yo. Ak kouran ki konekte nan enèji frape yon mons gwo, vennsenk mèt wotè. Li te tonbe, epi imedyatman vire toutotou pou wè anpil diferan, rich ak varye asyèt sou tab la long. Ak isit la, pami lòt bagay, te gen linèt diven an lò ak yon gran varyete krèm glase.
  Timoun esklav yo te kòmanse kite travay toutotou perimèt la epi atake rat yo te rayi yo, epi koupe yo ak kouto fago, pikèt ak lòt objè agrikòl .
  Epi te gen anpil kòlè nan yo. Ti gason rebèl yo menm te kòmanse chante antouzyasm;
  Nenpòt moun ki nan fènwa esklavaj la, pran nepe a nan men ou,
  Epi pa tolere wont imilye...
  Lènmi ou p ap bati yon fondasyon sou san,
  Ou pral pase yon fraz kontan sou li!
  
  Yon move fwèt bat ti gason an,
  Yon bouwo ap toumante l ak yon move rat...
  Men, move touman an pral tounen yon kadav,
  Pa tande plis fi k ap kriye!
  
  Pa vin yon esklav, imilye nan pousyè tè a,
  Leve tèt ou byen vit...
  Epi pral gen elfinis nan distans la,
  Mwen renmen Solntsus ak Spartak!
  
  Se pou gen yon mond klere nan linivè a,
  Nan ki kontantman pral dire pou tout tan pou moun...
  Apre sa, timoun yo pral fè yon fèt la,
  Peyi Wa sa a se pa nan san, nan pwen!
  
  Pral gen, nou kwè, paradi nan tout linivè a,
  Nou pral metrize espas la...
  Sou sa, ti gason vanyan sòlda, oze,
  Pou pa gen okenn kochma ak move wont isit la!
  
  Wi, nou se esklav, nou ap plenn nan chenn anba opresyon,
  Ak yon fwèt boule fwèt nou nan zo kòt yo...
  Men, mwen kwè ke nou pral touye tout ork-rat yo,
  Paske lidè rebèl yo trè fre!
  
  Lè sa a, ti gason yo tout te revòlte,
  Ti fi yo tou avèk yo pou menm bagay la ...
  E mwen kwè ke yo pral bay solcenism,
  Nou pral jete jouk bèf rayi a!
  
  Lè sa a, ou konnen, kòn viktwa a ap sonnen,
  Epi timoun yo pral fleri nan tout bèl pouvwa...
  Chanjman ap tann nou nan kè kontan,
  Egzamen, pase tout bagay ak nòt pafè!
  
  Nou pral reyalize yon mirak konsa, mwen kwè,
  Ke pral gen yon paradi reyèl nan limyè ...
  Omwen yon kote yon sòsyè se yon Jida mechan,
  Ki sa ki pouse ti gason yo nan etab la!
  
  Pa gen plas pou nou esklav nan mò yo ye a,
  Nou ka chase move lespri yo soti nan fant yo...
  Nan non paradi a, ki apa pou Seyè a,
  Pou tout moun gratis!
  
  Se pou gen lapè nan tout mond sublinè a,
  Se pou gen kè kontan ak solèy sakre ...
  Nou tire sou lènmi tankou nan yon galeri tire,
  Se konsa, ke sèlman moute epi yo pa yon dezyèm desann!
  
  Wi, kwè mwen, pouvwa nou an p ap cheche,
  Li pral chemen syèl la nan linivè a...
  Epi lame rebèl yo pral jape byen fò ,
  Pou nwaye rat yo ostil!
  
  Men ki jan kè kontan, kè kontan,
  Zèb la ap grandi tankou roz toutotou...
  Ekip ti gason nou an
  Gade a se definitivman sa a nan yon malfini mòn!
  
  Viktwa pral sèten,
  Ann konstwi, mwen kwè, onètman nou se Eden...
  Tout kontantman, lajwa sou nenpòt planèt,
  Epi ou pa yon wouj , men yon mesye respektab!
  Sa a se, tout bon, im nan esklav yo reveye ki kraze rat ak ork.
  Pandan se tan, Dominik ak Margarita sou dragon, devan lame a, vole moute nan chato la.
  De majisyèn, rapid ak briyan ak ralonj majik ak bag ak talisman sou pye atè yo. Avèk ki yo pote soti nan transfòmasyon fantastik. Epi pa gen anyen mal ak lefèt ke kounye a lòt, rat zèl ki pi danjere yo ap eseye atake yo.
  Avyasyon wonjè se pa blag. Men, ti fi yo frape yo ak pouvwa majik yo ak jete òneman. Ak olye pou yo monstr, sirèt koton parèt. Se konsa, dous ak santi bon.
  Anplis de sa, kèk nan makak yo zèl vire nan frèz. Ki se konsa mi ak chatye ak rubi ak topaz.
  Ak kèk makak plis ak zèl te vin balon.
  Oenomai ak Dobrynya tou te antre nan batay la sou dragon. Yo te kòmanse koupe tokay yo ak epe, ki se relativman senp ak dwat. Oke, ak dragon yo tèt yo, lè yo pran li ak dife ak dife. Epi yo pral boule zèl yo san okenn regrè oswa dout.
  Oenomaus te note, koupe lènmi an:
  - Sa a, ou wè, pral trè komik ak fre!
  Dobrynya te note ak yon souri:
  - Wi, sa pa ka mete nan mo!
  Ak ti gason an ewo te lanse yon zegwi trè byen file ak letal nan lènmi an. Li frape rat la dwat nan je a, epi li fè kolizyon ak yon lòt wonjè. Sa a se kote dezòd la te kòmanse.
  Oenomaus chante:
  Rat yo trè fre
  Yo ka menm manje yon pye bwadchenn...
  Sèvo ou difisil pou wè,
  Ak konvolusyon yo se tankou yon fil!
  Dobrynya te dakò ak sa a:
  - Wi, rat ronge tout kalite move bagay!
  Margarita fè yon klin. Li te sonje kijan Andreika te pran ti gason patizan an. Epi li te fèmen nan yon sousòl frèt plen rat. Ak rat yo mòde pye ti gason an, angoudi akòz frèt la. Andreika goumen ak rat tout nwit lan e li pa t dòmi. Epi nan maten an yo te pran li pou entèwogasyon, epi premye yo voye sèl sou blesi yo sou janm ti gason A a. Li te fè mal anpil, e Andreika te kòmanse rele byen fò . Apre sa, yo menm tou yo te bat li ak fil fè.
  Men, ti gason an patizan pèdi konesans nan chòk doulè, men li pa t 'di anyen.
  Margarita te kapab fè aranjman pou Andreika chape. Epi sa a te fe li. Ti gason an te kapab simonte doulè a epi kite sou enfim, janm mòde. E pou sa, bravo pou li.
  Ti fi patizan an bat rat yo e li chante ak anpil antouzyasm:
  Zam mwen an se tankou yon gran frè
  Tire ak anpil presizyon, ak presizyon...
  Apre yo tout, yon ti fi gen yon mitray nan zantray li,
  Malgre ke pafwa lavi se tankou yon kaj!
  
  Mwen se yon fi ki pa pi fò
  Wolf ak tigress nan yon sèl tès...
  Men, pawòl la se pa yon zwazo,
  Lè m ' ak mennaj mwen an, mwen kwè, ansanm!
  
  Mwen deja pran ki pase,
  Iran anvayi mòn yo...
  Li te konkeri anpil peyi diferan,
  Non, mwen pa ka chita anpè bò sofa!
  
  Ou pwobableman pa pral konprann sa a,
  Ki sa sa vle di goumen ak fanatik...
  Ekri li nan kaye ou,
  Epi aprann goumen debyen, mesye!
  
  Pa gen peyi mwen, kwè mwen, pi vanyan,
  Li klere tankou yon rubi klere...
  Menmsi gen plizyè milyon branch dyab,
  Nou pral toujou jwenn yon plas nan syèl la!
  
  Se pou Senyè a pwoteje m
  Gwo chevalye nou an, Toupisan an...
  Ti fi a gen kò pwisan,
  Li frape Cherry la ak yon vole presi!
  
  Pèsonn pa ka bat mwen
  Mwen se ti fi ki gen non legim!
  Lous la tou bese nan pye m ',
  Ak erab yo pral byento ba ou lò!
  
  Frost, kouri pye atè nan nèj la,
  Snowdrifts, ou konnen, pa fè pè yon ti fi...
  Mwen pral bay advèsè mwen an yon koup cheve bèl,
  Yo rekonèt mwen tankou yon greyhound!
  
  Mwen te fèt nan kòmansman sezon prentan,
  Se konsa wouj, tankou si se te yon banyè...
  Pèsonaj la trè greyhound , groovy,
  Epi yon flanm dife cho boule nan kè m!
  
  Wi, ou pa t 'kapab jwenn yon ti fi ki pi bèl,
  Li pral bay tout moun renmen anpil...
  pa menm gade ven,
  Men , li menm frape trè difisil!
  
  
  Se poutèt sa, bese tèt devan ti fi a,
  Epi bo pye l'...
  Knight an pral kouri anlè tankou yon flèch,
  Li pa pral difisil pou nou rezoud pwoblèm nan!
  Ti fi patizan an te chante anpil. Tout rat vole yo chanje. Gen kèk nan sirèt koton, kèk nan pòpkòn, kèk nan farin avwàn, oswa bul savon. Ak kèk nan ti gason yo ewo yo te rache trivially nan lanmò, oswa dragon yo boule yo ak dife. Sa yo te vre ponmkèt ak boukannen nan bèl, chop vyann.
  Dobrynya te pran ak lanse zegwi a ak zòtèy li yo, epi li pèse ravèt zèl la, epeng li sou miray la wòch. Epi li te tounen soti yo dwe tèlman fre ak fre.
  Ravèt la toudenkou limen epi yon kolye dyaman enpresyonan parèt nan plas li.
  Dobrynya chante:
  Epi lè mwen te wè babouy la,
  Ay, ay , ay!
  Ti gason yo te kouri pou lajan yo,
  Pa snooze!
  Enomai ti gason an reponn:
  - Wow! Kouman byen li te tounen soti. Sa a se yon gem.
  Dobrynya gronyen e li gwonde:
  - Nou ka fè tout bagay mesye, depi lontan nou ap simen, ki kote?
  Dominik te chirpi kòm repons, epi tou li te tounen yon douzèn ravèt zèl ki vole soti nan gwo fò won menasan nan chato la nan konstelasyon antye nan bijou. Ak ki jan li klere ak klere byen bèl, tankou glason sou kat limyè yo voye reyon solèy.
  Margarita te note ak yon ri:
  - Mwen kwè ke bon triyonf sou sa ki mal!
  Enomai te note ak yon souri:
  - Bon ak sa ki mal yo se konsèp relatif. Isit la se yon rat, li vivan tou, epi nou koupe li!
  Dobrynya te fè remake:
  - Ak plant yo? Menm legim ak fwi yo tou vivan, epi yo manje tou, epi li se yon pitye!
  Dominik te tweete:
  - Se konsa sa rive, se konsa sa rive,
  Chak devore lòt an menm tan!
  Ti fi-aktris la ak yon gwonde pran l ', li lage majik nan pye atè li. Ak gwo kay won an ak zo bwa tèt rat la te transfòme. Li te vin dore, ak yon woz te klere ak rubi sou tèt.
  Margarita te note avèk enjenye, li te montre dan li epi li te voye kaskad reyon touye moun ak destriktif nan zòtèy li yo. Ak majik la te travay. Ak bat ansasen ak destriktif, ki imedyatman tounen kreyatif ak florissante.
  Ork ak luten soti nan chato la ankò . Apre sa, yo te monte nan yon horde reyèl . Gen kèk nan lous shaggy yo te mete zam asye. Ak sa yo trè klere zam, ak frenn ak rach.
  Dominica te note agresif, montre dan li:
  - Koulye a, sa a se yon horde grenpe ki deja monte nan . Oke, èske nou pral rankontre yo ak yon bagay ki ka touye moun?
  Margarita te note ak yon souri move:
  - Wi, nan kou nou ka fè sa!
  Ak ti fi majisyèn yo te pran ak lanse pulsar majik yo nan ork yo ak luten.
  Boy Dobrynya te note:
  - Sa a se pa move, men nou dwe bay vanyan sòlda timoun opòtinite pou yo goumen.
  Epi, tout bon, dè milye de timoun rebèl kouri moute nan chato la soti nan diferan direksyon. Anpil nan yo, sitou ti gason yo, te mete chenn. Kèk nan mesye yo te travay, bati moniman ak eskilti nan sòsyè Bastinda la . Gen kèk estati ki te grandi jiska yon santèn mèt nan wotè, epi sèlman chato jeyan an te pi wo pase yo.
  De pi fò, byenke pa pi gwo ti gason yo, Viscount la ak Phoenix, te goumen devan rès la, mete rat yo desann.
  Ork yo, nan vire, tou te kòmanse tire soti nan banza. Men, majisyèn yo frape yo fò. Si li te relativman fasil yo touye rat, menm si yo te gra ak gwo, sa a afekte mobilite yo. Lè sa a, ork yo pral konbatan pi fò, ak luten yo se tou senpleman gran.
  Phoenix te note:
  - Mwen goumen ak Kartaus . Se konsa, konbatan li yo te pi ajil!
  Konbatan Vikot la chante:
  Mwen renmen lagè anpil
  Batay tankou yon kòk...
  Ak nan konba kò a kòt,
  Mwen ap goumen pou de monstr!
  Phoenix te note ak yon souri:
  - Wi, yo dwe onèt, sa a se gwo ! Men, nou abitye touye monstr pa milye yo.
  Se konsa, ti gason ewo yo touye goblin la. Ak rès la nan monstr yo te deja pasyèlman transfòme nan divès kalite manje ak bagay dous. Men, youn nan luten yo te pwodwi krèm glase sa yo nan yon vè diven fè mete pòtre nan emwòd.
  Ak sou tèt gen pil krèm glase ki gen plizyè koulè, moso chokola, fwi sirèt, frèz, pistache ak sou sa, trè apetisan.
  Timoun vanyan sòlda yo pral kriye ak plezi. Wi, li vrèman te tounen trè bon gou ak fasinan je yo.
  Ti fi-masyès Margarita, ki te lage yon lòt vag destriksyon ak aniilasyon, te fè yon kat blanch agresif nan zafè transfòme lèd la nan yon sèl apetisan , epi li bay:
  - Nan kèk fason, majik se pi bon pase pwosesis natirèl la, dwa?
  Dominik te dakò:
  - Wi, san okenn dout, nou ap kreye yon bagay bèl ak bon gou. Men, poukisa gen plizyè milye esklav isit la, epi yo tout se timoun, epi pa gen okenn granmoun nan je?
  Margarita reponn ak yon souri:
  - Enfliyans majik lokal yo. Li trè fò. Ak tout bon, li sanble ke gen sèlman timoun piti nan mond sa a. Men, pa enkyete w, lè lokal la pou kont li pa pral fè w tounen yon ti fi.
  Dominik mande sezi:
  - E poukisa?
  Ti fi patizan an reponn:
  - Ak sou tèt la nan chou!
  Ofansiv la nan ork sa ki mal ak luten yo te kòmanse febli. Kèk nan yo te touye pa vanyan sòlda timoun, e pifò yo te transfòme pa maji a fò nan yon koup bèl. Sa a se vrèman majik, eklips ralonj la ke Dunno te genyen.
  Dominik te note, li souri dousman:
  Lè a rive,
  Nou frape ork la nan je...
  Kòm repons, li te vin tankou yon tat,
  Epi li mande yon dan!
  Ak tout bon, nan Tout kalite trete bon gou yo transfòme nan ork ak luten.
  Ak vanyan sòlda timoun yo kontan ak sa a. Ak rat yo ekstèmine san okenn pwoblèm. Men, nan kou yo, asyèt bon gou yo te kòmanse parèt ankò. Ak lòt bagay bon gou ak enkwayab.
  Ak rat yo byen vit transfòme nan yon bagay itil epi ki kapab manje.
  Ti fi patizan Margarita te di:
  - Petèt kounye a nou pral antre nan chato la li menm!?
  Aktris ti fi a te fè remake:
  "Epi yon anbiskad ka tann nou la." Sepandan, nou pare pou sa!
  Margarita souri epi li reponn:
  - Mwen se yon pyonye, ki vle di mwen toujou pare!
  Koulye a, timoun esklav yo te kraze nan chato la. Pye atè yo t'ap mache sou mab nwa a. Anndan yo te goumen ak ork, luten, ak rat. Epi yo koupe yo tankou si yo te gen kouto olye de epe. Sa a se kote koupe a te kòmanse.
  Ti gason yo te goumen ak epe espesyalman feròs. Ak ti fi yo pito tire ak banza. Erezman, Margarita te kapab konvèti fago ak zo nan banza reyèl. Apre sa, yo tire pake antye nan flèch, pèse rat yo.
  Dominik te note:
  - Flèch byen file nan yon chemen asasen, dwe fre, pitit mwen yo.
  Menm lè a, sòsyè Bastinda li menm te vole soti nan gwo kay won an. Li te sanble ak yon fanm sou trant-senk, epi li vire tankou yon tèt. Cheve li se nwa, boukle, epi li menm li kenbe de ralonj majik nan men li gan.
  Sòsyè a t ap vole sou yon motosiklèt, ak sou pye l 'te bòt ak espyon.
  Bastinda pran li epi li gwonde:
  - Mwen respekte fò yo
  E mwen ofanse moun ki fèb yo...
  Mwen se yon gwo mal
  E ou menm, pye atè?
  Dominik te tweete an repons:
  Lalwa mwen an senp
  Mwen bat moun ki mechan...
  Nenpòt moun ki fèb, mwen pral ede,
  Mwen pa ka fè li nenpòt lòt fason!
  Bastinda te pran nan ralonj majik yo, kòmsi li tap frape Dominik ak pulsar. Se konsa, li sifle an repons. Apre sa, pulsars yo imedyatman tounen gato epi yo tonbe sou ti fi-aktris la, byen ba li.
  Kòm repons, Dominik, nan yon kòlè, lage yon gwo pulsar nan ralonj li ak nan zòtèy li fè.
  Li te vole pa, men Bastinda te kapab chape epi li te frape pa yon egzeyat nan chato la. Li prèske imedyatman limen epi li te kòmanse transfòme. Ak nan plas chato menasan an, yon palè ki pi abondan leve - antyèman ak imedyatman.
  Bastinda voye je l ', bat je l' epi kouri ale. Plis jisteman, vole ale. Epi yon ke dife te rete dèyè li.
  Dominik ak Margarita kouri dèyè li. Tou de majisyèn yo te byen klè dèyè nan vitès.
  Toujou, yon motosiklèt vole se pi vit pase dragon.
  Ti fi majisyèn yo te kòmanse tire sou Bastinda . Men, detanzantan li evade oswa mete yon defans. Anplis, motosiklèt la trè vit ogmante distans la, pran l 'soti nan seri a tire ak majik.
  Dominik te note:
  - Li pèdi peyi li, sijè ak pouvwa li. Se konsa, nou pa reyèlman bezwen li kounye a!
  Margarita te note:
  "Si li te vòlè epi pran zafè rat jòn, viktwa nou an pap vo anyen!"
  Aktris ti fi a, kase zòtèy pye yo nan janm fè, ate li, ak konfyans te deklare:
  - Men, dè milye de timoun te genyen libète! Sa a se tou vo yon bagay!
  Ti fi patizan an te dakò:
  - Dwa! Se pa etonan nou te travay.
  Vreman vre, rat yo te finalman transfòme ak touye, menm jan yo te ork yo ak luten. Se konsa yon gwo viktwa te genyen.
  Plizyè milye timoun - ti gason ak tifi - te rasanble sou lakou a epi yo t'ap chante, t'ap bat pye yo:
  -Glwa pou ewo yo! Glwa pou liberatè yo! Atè esklavaj!
  Se te pi gwo viktwa nan peyi rat. Epi gen anpil bagay fantastik ak Airy isit la.
  Margarita te pale premye. Li t ap danse , li t ap pran l e l t ap chante, e chante li a te chante yon ti fi patizan:
  Nou menm, timoun povrete ak karès ete a,
  Fèt nan yon ti kay nan lapli a...
  Se pou rèv ti fi a chante,
  Kilè nou pral antre nan yon batay cho ankò!
  
  Mwen te fini nan Elfxik pa aksidan,
  Ak Peyi mwen an, Sen Sen...
  Avèk sò mwen, konplètman ekstraòdinè,
  Mwen goumen pou kontantman ak lanmou peyi a!
  
  E pa gen plis bèl peyi Larisi,
  Èske ou pou konbat li , epi ou pa bezwen pè...
  Epi pa gen okenn peyi ki pi kontan nan linivè a,
  Ou se flanbo limyè linivè a, Rus'!
  
  Mwen pral pase nan dife ak dlo pou ou,
  Pyonye yo abitye genyen...
  N ap toujou fè pèp la plezi,
  Paske fòs lame a san limit!
  
  Ann ale nan atak la pou Peyi a,
  Anba rèl yon hurray pwisan, kòlè...
  Hitler pral jwenn ranbousman li jiska lafen,
  Nou pral chase Nazi yo soti nan lakou a!
  
  Peyi mwen an plen ewo,
  Epi Stalin se yon gwo jeyan...
  Pyonye yo mache nan fòmasyon,
  Fanmi Toupisan an, Seyè nou an, O yon sèl!
  
  Nan non limyè ak bon lavi,
  Nou pral goumen avèk kouraj timoun yo...
  Apre yo tout, yon jenerasyon pral viv anba kominis,
  Kwè mwen, espwa pa ka wete nan men nou!
  
  Nou renmen peyi nou, mesye,
  Nou vle leve ou anlè nyaj yo...
  Fachis pral resevwa yon gwo vanjans,
  Soti nan pyonye yo, malfini yo vanyan!
  
  Nou pral reyalize li, mwen kwè, nou pral genyen byento,
  Malgre ke fachis trètr ak mechan...
  Granpapa yo pral fyè de nou,
  Ak Svarog pral mennen ou nan batay!
  
  Pou laglwa vanyan patri nou an,
  Seyè ki gen tout pouvwa a li menm te monte sou kwa a...
  Nou pap regrèt lavi nou pou Larisi,
  Se pou yo tande yon vwa byen fò soti nan syèl la!
  
  Goumen pou glwa peyi nou an,
  Konbatan fidèl yo renmen li...
  Ou se ti chen mawon, pa lyèv lach,
  Menm chevalye yo trè fyè!
  
  kapab jwenn lalin nan soti nan vout la,
  Trape yon pik, yon gwo pwason chat...
  Gran Lenin leve pou libète,
  Nou pral bay bilding nan lavi!
  
  Nan non fanmi an, bati piramid,
  Ak bato yo ki pral chire vout nan syèl la...
  Epi Hitler , nan blag, touye konbatan yo ,
  Toupisan an te mouri e li leve pou nou!
  
  Ou se cheri, mechan Lada,
  Gran Bondye Blan se ou ki fèt...
  Epi nou dwe goumen avèk kouraj pou ou,
  Se pou Toupisan an ede w viv pou tout tan!
  
  Renmen, onore Bondye Jezi,
  Li se yon nèg Ris, avèk nou pou tout tan...
  Li lè yo bwode orneman an abilman,
  Se pou ane yo ranpli ak lajwa pou tout tan!
  
  Grandè Larisi sen mwen an,
  Kapab defèt advèsè ...
  Menmsi medam yo t'ap rele byen fò ak laperèz,
  Nou ka kraze dragon an!
  
  Pou laglwa patri ki sen an, kwè mwen,
  Nan non Kris la, Bondye Ris...
  Nou pral bati gwo legliz byento,
  Ann mache wout nou jiska lafen!
  
  Renmen, kwè mwen, pa konnen mo ki pa nesesè,
  Pa gen plis annwi nesesè yo ka wè nan li ...
  Kite Kayen peri nan mò yo ye a,
  Epi Abèl pral chante chante l ankò!
  
  Isit la nou ap stomping alantou Bèlen ak yon bugle,
  Twonpèt la sonnen tankou yon klòch...
  Ou pi bon pou w yon vanyan sòlda trè modès,
  Kònen tèt Nazi yo ak yon rach!
  
  Fanmi an pral resisite, kwè mwen, moun ki mouri yo byento,
  Bondye blan ap ba ou chak lanmou
  Epi nou te deside trè klè,
  Ki sa ki pral yon letènite nan chanjman klere!
  danse, li tape pye l', ak kè kontan ak antouzyasm . Ak lòt timoun, ansyen esklav, chante ak danse, ap eseye monte, oswa pito, sote pi wo.
  Dobrynya, ki te yon ti gason fò , pran yon wòch, li jete l pi wo. Li te vole leve, li te eksploze, gaye tankou fedatifis nan plizyè milye fragman ki gen plizyè koulè.
  Ti gason Vikot la bele:
  - Sa a se vrèman kokenn!
  Dobrynya te fè objeksyon kont sa a lè li voye wòch la ankò, epi Margarita frape l ak zèklè, sa ki lakòz li gaye nan yon pakèt fragman ki gen plizyè koulè ak klere byen bèl:
  - Non! Sa a se tankou yon reyalite. E pa gen anyen ki pi wo pase reyalite sa a!
  Ti gason ewo Phoenix la ak kòlè, li tape pye atè pou zèb la te kòmanse fimen, li di:
  - Lokomotiv nou an vole pi devan - li kanpe nan komin nan!
  Nou pa gen okenn lòt fason - yon fizi vanyan sòlda!
  Ak ti fi a bò kote yo, tou, pral jis sote leve, li desann.
  Atitid yo te pozitif, ak kè kontan te nan swing plen.
  Dominik te deside tou montre lespri li yon ti kras.
  Epi ann ekri tout kouran aforism ekselan ou yo ki byen pratike;
  Yon esklav ka vin lib, yon moun sòt ka vin entelijan, yon pòv ka vin rich, men si ou gen tèt di yon bourik, w ap toujou yon bourik!
  Pòv se pa moun ki pa gen lajan, men moun ki gen tèt chaje ak syur!
  Pa aspire vin wa si ou pa gen sèvo!
  Menm Shah la pral fou tankou yon bourik!
  Wa a se, nan kou, yon lyon, men se pa san rena tankou resous, ak lyon yo po!
  Pa gwonde, men pito rete an silans si ou poko nan plas lyon an, epi rena a pa bay kostim li!
  Yon politisyen se tankou rena nan fab Krylov a, men pa dwe yon kòk kòm yon votè!
  Si ou se tankou yon kòd lonbrik, Lè sa a, yo pral retire rasin yo nan men ou nan rasin yo!
  Pou peyi a pa tache ak yon jouk, fòk li fò, tankou yon towo!
  Avyasyon bezwen pou fè peyi a vole!
  Politisyen an pare pou pwomèt lalin lan, jis pa desann nan drenaj la!
  Moun ki pa bwè sante li pou tout tan jenn!
  Oak agiman yo ap aji sou kòd lonbrik la!
  Yon politisyen pral vle retire raso yo sou ou si ou se yon kòd lonbrik!
  Men, moun gen yon avantaj sou makak: pafwa li se omwen yon ti kras nan yon rena reyèl!
  Politisyen an gen anbisyon yo nan yon lyon, atizan konn fè yon rena, men metòd li yo konplètman swinish!
  Si yon politisyen twòp nan yon rena, Lè sa a, li vin yon kochon konplè!
  Yon politisyen ki gen malen yon rena ak yon priz lou ap fè kebab soti nan votè yo!
  Ak chans mande efò, sèlman ak travay di yon chwal ou ka jete kolye soumèt!
  Kwè nan siksè si ou deriz tout moun!
  Yon politisyen ka depase menm yon rena, men li pa ka twonpe tan pou tout tan!
  Yon elektè souvan vole tankou yon myèl nan diskou siwo myèl yon politisyen, men souvan li menm vin pike!
  Yon politisyen vale votè tankou yon piton vale lapen, atire mouch tankou vodka ak Velcro dous!
  Yon lou pa ka viv san vyann, epi yon politisyen pa ka viv san twonpe!
  Cheval ki pi rapid la pral obeyi sila a ki byen konprandr!
  Li pi fasil pou yon politisyen vire tèt li anndan deyò ke li pwomèt yon bagay ki ka fèt!
  Pou nenpòt moun ou vote, ou pral onore rezilta a ak yon minit silans!
  Fè omwen yon ti rena resous si ou pa vle vin yon bourik rache!
  Pa fè politisyen konfyans, pou votè yo se jis papye sable retire chips nan pye bwadchenn!
  Nenpòt moun ki pa yon moun sòt nèt ap tounen yon pyès lajan nan yon pyès lajan ki lou!
  Pa gen fanmi nan politik, men pral gen moun ki vle pataje sa ou genyen kòm frè!
  Gen anpil bagay dezagreyab nan lavi, men bagay ki pi mal la se lè lavi rive nan yon fen!
  Si ou vle vin pi pre Bondye, kloure makak nan nanm ou sou kwa a!
  Moun soti, si se pa nan yon makak, Lè sa a, nan nenpòt ka, sispann yo dwe yon makak!
  Si ou gen lespri yon makak, Lè sa a, rena a pral vale ou tankou yon predatè boa constrictor!
  Pa gen anyen ki enfini eksepte tan li pran pou politisyen yo delivre sa yo pwomèt la!
  Si ou jape anpil , ou pral plenyen tankou yon chen bat!
  Pa mete konfyans yon moun ki pale byen fò, epi dife wouj ka boule ou!
  Menm Bondye pa ka soti-diskite yon fanm ak leve yon makak nan nivo kilti imen!
  San lanmou pa gen okenn souri, sof si se souri predatè yon politisyen!
  Li te nan nwaj yo pou twò lontan, politisyen an san zèl vole desann nan drenaj la!
  Yon ti nanm toujou gen anbisyon yo nan yon jeyan!
  Yon ti nanm gen yon gwo vanyan gason!
  Yon politisyen se yon vòlè ki ekri lwa pou tèt li e ki konsidere peyi a kòm teritwa zòn!
  Politisyen an gen sèt vandredi nan yon semèn, men lè li nesesè akonpli pwomès la , Samdi jwif la vini!
  Inite bon, toutotan li pa kwaze ak yon politisyen!
  Yon politisyen se tankou yon bèt ki vle fè yon mouton soti nan ou lè l sèvi avèk metòd swinish!
  Metòd swinish yo nan politisyen yo fè votè yo nan yon koupe!
  Anba yon chèf kochon, lavi pa janm gra!
  Fè prezidan kochon twò gra!
  Si ou vle vin prezidan, pwofite chans ou!
  Yon chèf ki konsidere votè yo se mouton se yon kochon tipik!
  Bondye, sa a se pa sèlman omnipotans, men tou volonte pou ale sou kwa a pou dedomajman pou frè parèy ou!
  Yon chèf ki chita sou fòtèy la pou yon bon bout tan lakòz leta a afonse!
  Yon jèn lidè se tankou yon chwal ki fre, yon granmoun se tankou yon mare ak zago kase!
  Nan mwayen pou reyalize wotè diven, Satan li menm se yon politisyen!
  Yon politisyen se Bondye nan yon sèl bagay, nan vini ak eskiz poukisa pwomès eleksyon li yo te tèlman dyableman echwe!
  Politisyen, tankou byè, se sèlman bon frèt ak sou tab la!
  Politisyen an dous ak diskou li yo, men gou anmè nan men yo pa ditou tankou byè!
  Sèl fwa laverite soti nan bouch yon politisyen se lè li mal entèprete tèt li!
  Yon politisyen, nan lòd yo vin omwen yon ti kras Divin, kloure elektè a nan plenn !
  Menm fòs yon lous pa pral sove ou si lide ou se yon pil!
  Yon rena se tankou yon bèt ke li pral pran twa po sou yon lyon!
  Yon politisyen pi fò lè votè li fèb nan tèt li!
  Se pou sa yon politisyen soti ak siwo myèl pou elektè a pa krache ditou!
  Moun ki gen syur nan tèt li pral frape fò ak yon baton!
  Pye bwadchenn se wa pye bwadchenn yo, tèt pye bwadchenn lan fè nenpòt souch tounen yon sijè!
  Oak se rezistan a pouri, tèt pye bwadchenn lan plen ak pousyè!
  Si ou se yon kòd lonbrik, Lè sa a, omwen ou gen yon poto sou tèt ou !
  Enkoni a fè pè, men li te ye a pafwa fè ou tou senpleman pè!
  Konesans kreye konfyans menm lè li difisil, inyorans , konfizyon menm lè li fasil!
  Yon lach se pa yon moun ki pè, men yon moun ki parese pou kiltive kouraj!
  Laperèz se feblès, kouraj se fòs, men pran prekosyon ak mò ki nan tèt ou !
  Nenpòt ki moun ki pèmèt tèt li dwe dirije pa nen an riske pèdi nan mitan twa pen yo!
  Sòtite kontinuèl fè ou mache nan sèk, ak entèlijans ou anile!
  Li pa enpòtan si lèt la sou bouch ou pa te cheche, li pi mal si gen callousness nan kè ou!
  Pen rasi nan alam, sèl anmè nan repantans!
  Siwo myèl ki soti nan bouch yon politisyen atire moun ki gen bouch pa gen lèt sèk!
  Yon politisyen se pa yon vòlè nan lwa, se yon vòlè ki fè lwa!
  Politisyen an pwomèt yon lavi dous, vide siwo myèl nan bouch li, men grif li yo kolan, tankou yon mouch!
  Yon politisyen elokan ap lage nan bous elektè a!
  Poukisa silans an lò paske yo peye pou li!
  Ki sa ki pi gwo bagay nan mond lan? Yon mòn pwomès yon politisyen fè!
  Politisyen an vle lajan ak pouvwa, li pare pou dechire nenpòt moun!
  Yon politisyen se, anvan tout bagay, yon rena, pa toujou klere nan aparans, men toujou souke ke li!
  Politisyen an kontan ranpli bous ou ak jis pwomès vid!
  Yon politisyen se sèlman onèt sou yon sèl bagay lè li di - nou, depi li pa gen pwòp tèt li ankò!
  Ki sa ki plis pase atòm nan linivè a? Figi ak mask politisyen yo!
  Sa yon politisyen fè plis volonte se chwazi pòch votè yo!
  Yon politisyen gen sèt vandredi nan yon semèn, men koute votè yo se toujou jou li!
  Ki moun ki te vini an premye? Politisyen yo, paske yo te kreye dezòd!
  Pa kwè nan frechè politisyen kòk yo, yo toujou chante nan vwa yon lòt moun, yon rena!
  Si yon politisyen vide pawòl li tankou yon rossinyol, sa vle di ke yon rena fè fonogram li!
  Li gen plis chans ke yon kansè pral sifle sou mòn lan pase yon politisyen pral akonpli pwomès li san yo pa ront!
  Yon politisyen se menm jan ak yon fe lannwit, sèlman li anjeneral dechire kliyan pandan lajounen an!
  Ki jan yon politisyen sanble ak yon chen? Lè li kraze anpil, li definitivman donte e li gen yon pwopriyetè!
  Moun yo vote ak kè yo souvan fini nan fwa votè yo!
  Yon politisyen se tankou vodka, elektè a pral santi ak fwa li ke li boule!
  Yon politisyen vire sèvo ou soti, tankou vodka, sèlman kontrèman ak li li nan plen ak dreg!
  Politisyen an renmen kreye bwouya ak objektif transparan pou vin rich!
  Yon politisyen gen anpil pwomès, men menm plis eskiz si yo pa kenbe!
  Yon politisyen se yon rena, men pi souvan nan yon koulè gri!
  Politisyen an retire kouto nan pye bwadchenn yo epi frape glan tankou yon kochon!
  Si yon politisyen pale tankou yon saw, Lè sa a, li pral definitivman fè yon souch soti nan yon elektè!
  Politisyen an renmen pale de Bondye paske li menm se Satan!
  Yon politisyen se malen tankou dyab la, men yon zanj nan distribye pwomès !
  Politisyen an renmen fè kwaze tèt li, men men li toujou rive jwenn bous li!
  Lè w bay yon politisyen elokan vòt ou, ou riske touse san!
  Anjeneral moun chwazi ant chat nan yon pike, chen mawon nan rad mouton, ak yon rena ak fwomaj pouri!
  Si yon politisyen te akonpli pwomès li, gade mòn lan pou wè si yon kansè ap sifle sou li!
  Li pi fasil pou pann yon kolobok pase pou fòse yon politisyen akonpli pwomès li !
  Politisyen an se konsistan nan yon sèl bagay - nan rechèch nan benefis pou pwòp pòch li!
  Yon politisyen chanje asosye li tankou gan, se sèlman sa fè men l pi sal toujou!
  Yon politisyen se yon bèt ki fè yon sèf soti nan yon elektè!
  Politisyen, si se pa yon bèt nan bwa nan rad mouton an, Lè sa a, yon belye mouton tipik!
  Yon politisyen ki pa yon rena se yon belye oswa yon sèf!
  Yon politisyen ka pwomèt mòn, men apre sa ou sèlman retire debri yo!
  Pa prese vote pou kòk la, li pral pike ou mouri!
  Diktatè, sa a se yon rena sou yon fotèy lyon antoure pa belye mouton!
  Si ou pa vle tounen yon sèf, dwe omwen yon ti rena tèt ou!
  Moun ki pa konte kòk pou anyen genyen eleksyon an!
  Ou ka vote ak kè ou, men gayan an ap genyen ak sèvo ou!
  
  Yon politisyen se yon rena ki pito fwomaj vèt, tankou koulè a nan dola a, nan men moun ki konte kòk!
  Yon madanm se pa yon mouf, le pli vit ke ou chanje gan, ou pral definitivman vire nan yon malè soti nan avantur chofe!
  Ti gason jeni fè pi plis dekouvèt pase vye granmoun mediokri nan enstriksyon!
  Nan jèn gen dife nan kè a, dekouvèt nan tèt la, ak rezilta a se viktwa!
  Chemen nan siksè pa toujou dwat, men li pa tolere yon do bese nan soumèt!
  Politisyen an bese poul leve nen l pi wo!
  Politisyen an bese pou l koube sou elektè a!
  Politisyen an pare pou l fouye nen l nan tè a pou l antere responsablite l anvè elektè yo!
  Tout bagay enposib posib nan mond nou an, epi kwè m ', k ap viv se trè difisil, tankou si nan yon galeri tire!
  Yon bourik ki gen yon sak lò pi byen kase nan yon miray fò pase yon mamout ak yon belye an asye!
  Yon politisyen ki gen yon bouch an lò fè votè yo tounen bourik ak sak an lò nan ofrann!
  Kiyès ki bèt ki pi fò? Natirèlman, yon bourik chaje ak yon sak an lò! Renna a renmen koulè jòn nan trayizon ak pyès monnen an lò nan ofrann!
  Souvan politisyen yo leve drapo wouj pou koulè jòn pyès monnen yo pran nan pòch votè yo san yo pa ronje!
  Diskou elokan politisyen meliflu yo koule dlo nan je manman pitit gason yo te peri nan masak san an!
  Moun ki pwomèt mòn an lò pa vo yon pyès kòb kase!
  . CHAPIT Nimewo 13.
  Caligula Delfinov gen pwòp misyon li. Ou bezwen jwenn gran sè ou a nenpòt ki pri. Epi ou menm, pandan se tan, yo te transpòte nan yon mond paralèl, kote ou te kreye pwòp misyon inik ak, an menm tan an, trè fre ak inik.
  Margarita ak Caligula manyen talon wonn yo epi yo gwonde:
  - Ke pa ke,
  Je pou yon je!
  Pa Barbos -
  Fantomas !
  Koulye a, mesye yo gaye nan diferan direksyon yo nan lòd yo byen vit ranpli fanm k'ap pile nan ran yo ki kouvri apwòch yo nan Port Arthur, lame a nan peyi solèy leve a. Timoun Terminator yo te deplase tankou kouto elektrik nan zèb mou, san pitye ekstèmine Japonè yo.
  Kuropatkin toujou ezite ak lòd yo kòmanse atak la, byenke sou mòn segondè koup la batay enstale tricolor tricolor la , vanyan sòlda yo timoun tou senpleman pentire gwo bwat katon, epi li se kounye a vizib klèman pandan jounen an. Men, ansyen minis defans la te toujou ezite. Malgre ke , an menm tan an, Kuropatkin pa t 'yon lach. Pandan lagè 1877-1878 li te montre yon kouraj ekstraòdinè.
  Wi, ak amelyore lavi a nan sòlda òdinè, kòm Minis defans li te fè anpil, epi yo pa te kenbe nan vòl. Malgre ke efikasite nan konba nan lame a pa te ogmante anpil anba l '. Men, li pa t 'gen detèminasyon Suvorov a, oswa menm avanturism. Alexander Suvorov te goumen anpil avèk fòs konviksyon, toujou ap balanse sou bò gwo defèt konplè. Sepandan, entwisyon an bay pa nati ak chans fenomenn te fè li posib yo predi etap vanjans lènmi an, reyaksyon li ak genyen viktwa. Sa a se nan style la nan Tal, ki moun ki te fè sakrifis kòrèk, riske defèt, men nan pifò ka yo te genyen ... Men, pi bon jwè yo echèk nan mond lan te wè nan Tal.
  Premye moun ki te ba l yon moulen vyann ak defèt se Mikhail Botvinnik. Chanpyon sa a te konnen ki jan yo pwograme ak make pwen fèb lènmi an.
  Ak zetwal nan jeni Tal dimming.
  Pwobableman, Suvorov, si li te viv pi lontan ak si li te rive goumen ak Napoleon, yo ta bat. Men, lame Tik la, ak ki Alexander Vasilyevich te goumen, te twò bak nan tout pwen de vi, ak kòmandan yo pa te nonmen dapre kalite lidèchip yo.
  Ak pandan lagè a ak franse yo, pisin yo padling te gen yon lòd twò piti ak yon souzèstimasyon twòp nan lame a nan lous Ris la.
  Kuropatkin, nan lòt men an, te jeneralman pè atake, pito chita sou defans la. Kalkile li klè ke lènmi an pral kraze tèt li kont redoutè yo. Se ak yon kòmandan konsa ke lagè a te pèdi.
  Ak ti fi Margarita ak Caligula Dolphins te vin anba dife... Yo te sove , sepandan, pa vitès, lè vanyan sòlda imòtèl yo te pete nan bastion yo epi yo te deja fanm k'ap pile tout moun andedan, po prèske inpénétrabl ak , nan kou, kapasite nan refè prèske. imedyatman.
  Dolfinov Jr. , ki te koupe yon lòt jeneral Japonè, gwonde yon fraz nan "Highlander," pandan y ap voye zegwi pwazon ak pye l 'ak krache san:
  - Ta dwe gen yon sèl rete!
  Ak nepe li yo, tankou zèklè, pote soti nan yon moulen touye moun, inik. Plis jisteman, yon santèn teknik fanm k'ap pile ak koupe lènmi nan yon minit nan yon koup la batayon.
  Samure a tonbe anba kou yo, ak pye yo nan ti gason terminator la kite dèyè yon modèl antye nan tren sote ak likidasyon.
  Bèl ti fi patizan Margarita a, pandan y ap netwaye yon lòt fò beton ranfòse, fè eksploze minisyon an, sa ki lakòz plizyè milye zam pwisan vole nan lè a. Apre zanmi l ', ti gason atis Caligula repete yon manèv menm jan an.
  Margarita, ki te voye yon grenad ak pye tifi li a byen lwen, li te apwouve:
  - Ou byen byen, ti gason !
  Gèrye a irézistibl, tou voye kado ansasen an nan aniilasyon ak gwo akselerasyon, koupe samurai a, reponn:
  - Li pi bon pou aprann pase reaprann!
  Eksplozyon pwisan nan bastion yo pa t 'pase inapèsi nan ranje yo nan lame Ris la. Lyetnan Jeneral Zeleny rapòte bay Adjutan Jeneral Kuropatkin:
  - Ekselans ou. Dapre done nou yo, batay la ap anraje nan sitadèl lènmi an pou yon tan long, e menm, pou asire w, plizyè bastion te eksploze!
  Kuropatkin reponn dousman:
  - Kalm, jis kalm!
  Oke, menm jan ak Carleson, ki gen twati sou gon li yo. Malgre ke sitiyasyon an jis mande pou mezi radikal. Jeneral Zeleny ak Kondratenko ensiste:
  - Nou bezwen fè grèv imedyatman!
  Kuropatkin te gade tou de jeneral yo atravè linèt li yo. Green se toujou jèn, men sanble menm pi piti pase ane li yo, vit, impetuous. Kondratenko se frè ewo Port Arthur, tou ki soti nan pi piti jenerasyon lidè ki kapab. Natirèlman, falkon sa yo anvi goumen. Anplis, gen yon lòd kategorik ki soti nan Anperè a ak Souvren Tout Larisi ', Nicholas II, imedyatman tanpèt lavil la sitadèl. Epi li pa gen okenn lide ke trezò wayal la pa pral kapab kenbe tèt ak chay la nan yon lagè difisil konsa pou lontan.
  Sepandan, si ou pa konnen ford la, pa antre nan dlo a! Nou bezwen konnen ki sa ki ak ki kote ki atake.
  Kuropatkin mande Kondratenko:
  - Ki inite Japonè te tire a?
  Jeneral la te di klèman:
  - Eskout yo rapòte ke zanj yo te parèt - yon bèl jenn gason ak yon ti fi ki gen cheve an lò, ki deplase ak yon vitès enkwayab, epi lè yo koupe yo pa ka wè.
  Kuropatkin te kwaze tèt li twa fwa nan yon vitès éfréné epi li di:
  - Se konsa, li sanble ke sa yo se zanj ankò?
  Jeneral Zeleny mete talon pye l atè a:
  - Wi egzakteman! Syèl la san!
  Kuropatkin menm sifle:
  - Wow! Seyè a pa abandone Larisi!
  Kondratenko te di yon fason enstriktif:
  - Nou dwe atake lènmi an imedyatman, Field Marshal! Oswa nou menm nou pral ale nan ofansif la!
  Kuropatkin di:
  - Non, mesye. Mwen bay lòd yo. Depi Bondye deside ede nou, se yon peche pou mete sòlda yo nan yon moulen vyann!
  Kondratenko lojikman te note:
  - Menm nan pèp Izrayèl la, Bondye ki gen tout pouvwa a te mande pou jwif yo goumen tou, epi yo pa resevwa tout bagay pou anyen ak san batay.
  Field Marshal ki soti nan marekaj la, yon stratèj nan taktik tann-and-see, te reponn sa a:
  - Men, Apot Pòl te di ke sèvi Bondye pa mande men moun!
  Deja Jeneral Zeleny te pran dife:
  - Poukisa ou, Ekselans ou, toujou ap kwaze tèt ou, sitou lè kokiy ap eksploze tou pre!
  Kuropatkin te deja kòmanse fache:
  - Men, paske tout bagay rive selon volonte Bondye. Kidonk, ann fè yon sèvis lapriyè dabò. Si w ensolan, yo pral arete w tou de!
  An jeneral, lide pou fè yon sèvis lapriyè te sanble enteresan. Se pou cheriben yo pran rap pou tout moun.
  Caligula tomboy la ak ti fi patizan Margarita deja yon ti kras fatige, ak pi fò nan travay la te deja fini. Se konsa, poukisa pa rafrechi nan lanmè a, epi byen sab eskwadwon Togo a. Apre yo tout, li ka tou louvri dife, ki gen ladan soti nan zam douz pous. Ak sa a se yon kalib nan 306 milimèt, ki ka lakòz pèt enpòtan nan twoup yo atake.
  Se vre, Japonè yo, nan ka sa a, pral gen tire prèske je fèmen, atravè Ridge la. Epi yo pral kapab frape ak dife dirèk sèlman lè batay la deplase nan limit vil la.
  Objektif prensipal la se kat kwirase ak zam douz pous sou tablo.
  Ti fi patizan an, koupe Japonè yo ak nepe touye moun li yo epi souke bato zo yo kole yo, sijere:
  - Petèt nou ka menm soti chans nou yo yon ti kras? T. gen siperyorite nan konba zam sou eskwadwon Rozhdestvensky a, apeprè 1.8 a 1. Nan fason sa a nou pral yon ti kras egalize balans nan fòs.
  Caligula nan Dolphins, koupe dènye samurai a, te mande gèrye Margarita:
  - Eske nou kòmanse ak bato a?
  Ti fi patizan an , te voye yon kokiy ak zòtèy pye l yo toutouni epi dechire yon douzèn lòt Japonè, li te kite sèlman chire ti kras, objeksyon:
  - Yo pa kòmanse ak pi bon gou! Erezman, pa gen okenn nesesite pou chèche yon eskwadwon. Ann klike sou de premye tatou yo.
  Caligula ti gason an ri, li te voye yon grenad ak talon pye l, li te lonje epe san l sou bato Nutili la , li t ap rele byen kontan:
  - Epi sa a se pou mwen!
  Margarita, li te gen ankò fatalman koupe Japonè yo, sijere patnè li:
  - Men, ann kouche nan dlo a pou yon demi èdtan refè.
  Vreman vre, repo pa pral fè mal. Men, Caligula Dolphins pa t pèdi okenn tan pandan yon ti poz. An patikilye, nou te kapab konsidere yon bagay enteresan.
  Konspiratè yo te rasanble nan sousòl la. Yon lanp elektrik anba plafon an jete lonbraj menasan. Tèt la chòv pi popilè nan Lenin klere fèb, akote Koba a Shaggy , pi bon li te ye nan mond lan kòm Stalin, Lè sa a, yon ofisye naval nan yon inifòm pwòp, pandan y ap ti kras-li te ye Lyetnan Schmit, ak yon bab dandy, Bukharin.
  Trotsky se pa ase pou reyinyon konplè a, men pou kounye a li menm ak Lenin nan tèt chaje. Se konsa, Bolchevik ki pi enfliyan yo te rasanble, pare pou yo fè yon revolisyon, oswa yon koudeta, kèlkeswa sa, jis pou yo pran pouvwa.
  Lenin pran lapawòl an premye:
  - Li trè enpòtan , kanmarad, pou anpeche viktwa Otokrasi a nan lagè enjis enperyalis li ak Japon a nenpòt ki pri. Kòz revolisyon an mande sa!
  Timid fese nan repons.
  Boukharin, li tap bat pla men l ', li souke bab nwa ki dekore figi l' toujou jenn, konfime:
  - Wi, nou pa dwe bay otokrasi a ti chans. Sa a ka pran sant trayizon, men mwen pral di, Mikado se pi bon ak prensipal alye Bolchevik yo ak kominis mondyal la!
  Koba Joseph boumonnen an kòlè:
  - Byen di! Malgre ke sa a pa pran sant tankou trayizon, se deja trayizon tèt li!
  Lenin, ki te ale nan psedonim Karpov, te fè remake ak yon souri:
  - Pou dedomajman pou revolisyon mondyal la, pafwa ou oblije fè sakrifis. Sa enkli sakrifye yon pati nan konsyans ou ak pwòp nanm ou. - Ulyanov uncorked, devise tèt la, yon boutèy byè Alman. Pou elokans, ou ta dwe rafrechi gòj ou. Li pran de ti gout epi li kontinye. - Èske ou panse mwen menm mwen kontan swete sa ki mal ak defèt nan pwòp peyi mwen an. Sepandan, mwen pral fran, revolisyon posib sèlman si rejim otokrasi a seryezman febli. Ak sa ki ka febli Otokrasi a plis pase defèt nan lagè?
  Koba souke tèt an akò:
  - Pa gen anyen... Pafwa objektif ki pi wo a mande sakrifis, ak sakrifis konsiderab!
  Lenin te kontinye filozofi li:
  - Se konsa, nou pa pral diskite sou moralite a ak filozofi nan ateism. Sa a se pa bagay prensipal la. Li klè ke travay n ap antreprann a pral mennen nan liberasyon travayè ak esklav nan tout peyi ak lemonn antye. Ak lefèt ke tout pèt yo nan eta nou an ak lòt pèp yo pral konpanse yon san fwa. - Ulyanov pran yon poz epi li ajoute nan yon ton diferan. - E ki demach konkrè nou ka pran pou defèt Otokrasi ke pèp la ak nou menm rayi?
  Men Lyetnan Schmid te pale ak yon vwa mens:
  - Mwen panse ke, pou kòmanse, kònen moute Trans-Siberian Railway nan plizyè kote nan yon fwa. Sa a ta gen yon enpak fatal sou rezèv la nan twoup yo tsarist nan Manchuria.
  Koba souri tankou yon rena:
  - Bravo , ti gason an ap fè pwogrè! Apre sa, mwen te panse sou vòlè plizyè bank yo nan lòd yo mine estanda lò a nan Ruble Tsar la.
  Ulyanov sevè souke dwèt endèks li nan "jòjyen an bèl bagay":
  - Pa vakabon! Yon pwopozisyon trè enteresan . Ou ka trè gate Kuropatkina.
  Schmid te kontinye:
  - An jeneral, plan mwen an enplike leve yon soulèvman sou tout bato nan Flòt Lanmè Nwa a. Lè sa a, lame a pral ale bò kote moun k ap travay yo, ak otokrasi a pral tonbe nan yon fwa!
  Koba ri iwonilman:
  - Wi, kansè a pral sifle sou mòn lan!
  - Koba , sispann! - Lenin jape epi li te ajoute. - Li se, tout bon, nesesè yo prepare ak pote soti nan yon soulèvman nan Lanmè Nwa a. Epi lè Kuropatkin ki bat la kouri soti nan Port Arthur , revòlt nan tout lame a ap vin reyèl!
  Schmid te pèdi tanperaman li:
  - Wi, nou pral fè li nan lespri!
  Boukharin pran lapawòl:
  - Pi gwo alye nou sou tè a se peyizan yo; lè yo leve, yo pral kapab mare tout fòs otokrasi a. Nou bezwen voye ajitatè nou yo nan bouk yo, mande pou peyizan yo bay non sèlman tè, men tou byen, tout sa ki pou mèt tè yo!
  Koba entèwonp iwonilman:
  - Ki gen ladan madanm yo ak pitit fi yo!
  Bukharin ri:
  - Epi sa a tou! Li senp tankou Emelyan Pugachev te fè - tèt la pral koupe, ba a pral pandye, epi yo pral pran machandiz yo pou tèt ou epi divize egalman! E madanm ak pitit fi pwopriyetè yo se esklav nou!
  Ulyanov te apwouve apèl sa a:
  - Dwa! Nou pral pann yo tout! Tout wout la nan Pol Nò a!
  Koba sijere:
  - Nou bezwen aktivman itilize eleman vòlè a otank posib. An patikilye , revolisyonè ki pi fò ak ki gen plis siksè soti nan kriminèl yo. Pou egzanp, Kotovsky se pa yon ewo? Ewo! E Papa Makhno pa pi mal!
  Boukharin souke tèt kouray:
  - Se sa! Nou pral kraze yo tout ak krim !
  Ulyanov frape pwen li sou tab la:
  - Laterè, laterè ak yon lòt fwa ankò laterè revolisyonè!
  Li pa t posib yo obsève konvèsasyon an plis nan "kat mayifik la". Èske w gen reveye, li te nesesè pou avanse pou pi nan nivo pratik nan mete ann aplikasyon yon estrateji genyen. An patikilye, netwaye kwirase yo nan ekip yo.
  Caligula byen vit naje nan objektif li, ak Margarita nan objektif li. Mesye yo, lè l sèvi avèk dwèt yo ak zòtèy yo, imedyatman monte sou bato viktim yo.
  Caligula ti gason an pa santi fren an ankò, pandan li te kòmanse koupe tout moun nan yon ranje. Li pa difisil pou monte yon bato, esansyèlman yon klas kwirase. Sòf si, nan kou, ou gen plis pase moun. Se konsa, kouri epi koupe. Ak vitès Supernatural konsa, pesonn pa gen chans reziste ou.
  Oke, ak dwèt fè pitit ou yo, men pi vit pase grif yo nan janm yon cheetah, jete zegwi pwazon. Lè sa a pral tou konplètman choke Japonè yo.
  Konbatan yo nan peyi solèy leve a ankò kouche koupe , ak plan an nan pè a nan terminateur se senp. Ale nan lòj la minisyon, Lè sa a, eksploze minisyon an nan yon fason ke chodyèr yo tou kouvri. Apre sa, bato a domaje pa pral gen okenn chwa men ale nan pati anba a.
  Caligula nan Dolphins yo, koupe ak kloure ak nepe l ', kraze nan rezèv la minisyon. Oke, ki sa ki bal endividyèl pou li, ki ti gason an tire desann sou vole a, oswa menm voye tounen nan lènmi an. Li espesyalman bon si, ak pye fè ou, ou imedyatman kraze yon ti ponyen nan katouch nan lènmi an ak fòs éfréné ak letal, letal ak irézistibl.
  Se konsa, chemen samurai a nan anpi wayal Nicholas II te bloke.
  Li pa difisil tou pou transfere minisyon an nan kenbe a pou ke anba a nan kwirase a kònen moute, tou ak fòs fizik li.
  Pont an asye, chofe nan solèy mas la, bèl chatouye plant elastik fè ti gason terminator la. Ak gwo kokiy eksplozif plen ak shimosa rale desann zepòl yo. Ou sote desann, inyore eskalye a espiral, epi kounye a ou se nan plas la dwat. Koulye a, patisyon yo pral kraze ak chodyèr yo pral eksploze, fè twou sa yo ke menm bagay sa a gwo pa pral siviv.
  Bagay enteresan sa a se tatou Japonè a. Bato a se Spacious ak lajè, ak yon gwo epesè nan zam ki kouvri pil yo. Ak barik yo kanon long ak epè, ki kapab frape yon koup la dè dizèn de kilomèt, oswa menm plis ... Vrè, li pa te bati pa Japonè yo, men pa Britanik yo. Men, flòt wa a se prèske antyèman nan pwòp pwodiksyon li yo, ki gen avantaj ak dezavantaj li yo. Se konsa, Britanik yo te fè yon kwirase - yon machin nòb. Se yon pitye, men fòk nou voye l anba...
  Te gen yon eksplozyon, ak metal la nan pil kraze a frape pye ti gason an nu, miskilè, jete l byen wo anwo sifas la. Apre sa, ti gason an plopped nan dlo a ak kouray naje, ap eseye jwenn lwen toubiyon an. Yon kolos konsa ap koule.
  Ak kwirase Margarita a fann: pwòp te travay ak synchrone. Koulye a, li lè yo koule de kwazyè batay blende ki siviv yo.
  Se pou Togo , ki te lakòz anpil pwoblèm pou flòt Ris la, tou ale nan pati anba a. Sa a pral tounen yon leson pou tout moun ki vin nan peyi Matènèl ou a ak zam nan men yo.
  Caligula nan Dolphins kouray rache dlo lanmè a ak men l ', pye l' ak sifle:
  - Ou pral bat pa Japonè yo! Sa a se pa yon jwèt madhouse !
  Jis tankou dènye fwa, prèske san yo pa manyen metal la ak zam ou vole moute sou pil la. Se la ou kòmanse koupe samurai dousman sa yo nan chou. Pwobableman, menm yon arenyen kole nan résine se yon santèn fwa pi ajil pase ensèk sa yo ki soti nan peyi solèy leve a. Se konsa, ou kouri nan epi koupe bra, janm, tèt ... Epi yo jis rezoud. Nan pi bon, youn nan yo jere di:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula ri epi li bay nen li pous:
  - Banzai, pa oze!
  Ak zòtèy toutouni l 'li voye katouch yo, pèse fwon, bouch, ak gòj samurai a.
  Apre sa, repete konbinezon anvan an. Sepandan, pou yon chanjman, bèl Kaligula a byen vit vize zam douz pous ki te deja chaje a epi li te tire yon chaj nan kwazyè batay ki pi pre a. Frape a te vin egzat, e yon chaj Japonè ki gen gwo eksplozif te lakòz yon gwo dife sou pil la.
  Jèn vanyan sòlda nan remake ke tout bon, lè yon pwodwi nan endistri nan peyi solèy leve a antre, yon anpil nan dife ak lafimen soti. Ki, nan kou, fè tire pi fasil . Lè ou konsidere ke samurai yo te nan lagè ak Larisi pou yon tan long, eskwadwon konba yo tout bon gen yon siperyorite kalitatif.
  Se vre, konbyen Japonè yo ka reyalize si yo pèdi tout gwo bato yo?
  Bato Togo an reta siyal depa. Men, sa a se reyèlman pa yon solisyon itil . Gwo kwirase a eksploze, epi de segonn apre bato ki pote Caligula nan Dolphins eksploze tou. Li finalman choute yon ofisye nan Anpi Japonè a ak talon pye l '. Epi ankò tou de vanyan sòlda brav yo te jete deyò pa vag chòk la ...
  Yon patizan ti fi batay, li te soufle tèt yon kòmandan an premye, kriye nan tèt poumon li:
  - Match Hockey lanmè: Larisi vs Japon - nòt kat a zewo!
  Vreman vre, kounye a Japon pa gen yon sèl kwirase nan sèvis. Se vre, gen toujou otan ke uit kwazyè klas batay. Epi gen yon chwa: nwaye yo oswa pa nwaye yo?
  Caligula, li te koupe reken an kouri vin jwenn li ak nepe li, deside lojikman:
  - Frape pandan fè a cho! Sa vle di, nou nwaye yo!
  Margarita, li te koupe yon lòt predatè lanmè, te dakò ak desizyon sa a:
  - Poukisa pèdi tan nan vetiy? Gen dwa pa gen yon pwochen fwa pou nou!
  Caligula ti gason an, te voye katouch la ak pye l, dwat nan je reken an, lojikman te objeksyon:
  - Mwen panse ke li pral! Bondye renmen Trinite!
  Men li naje kanmenm. Yo ka retounen nan fò sitadèl nan mitan lannwit. Sa p ap mennen yo nenpòt kote. Men, si Kuropatkin pran gwo fò a san patisipasyon yo, Lè sa a, pi bon an. Vreman vre, yo pa ka fè tout bagay poukont yo. Li menm enteresan ki sa desandan yo pral di sou lagè sa a etranj ak Japon? Yo pral konsidere li kòm yon aksyon bèl pouvwa, oswa, okontrè, yo pral boo li kòm te genyen sèlman pa fòs sinatirèl!
  Men, Caligula fasil rapouswiv pwochen viktim li - kwazyè batay la. Deyò, yo yon ti jan diferan de tatou. An patikilye, gen yon ti kras mwens zam, ak olye pou yo douz pous zam gen dis pous, men pèfòmans lan se pi bon. Men, sa yo se tou veso nan klas lineyè a. Lè sa a, gen kwazyè mwayen ak limyè.
  Jenn vanyan sòlda isit la chanje taktik li yon ti kras epi koupe maren samurai yo ak kloure kèk ak katouch ke li jete ak pye fè pitit gason l 'yo . Lè sa a, li te pran ak eksploze minisyon yo pou ke kwazyè batay la antere nen li nan dlo a epi konsa ale nan pati anba a pa imedyatman, men piti piti vire sou.
  Petèt ti gason aktè Caligula te vle sove omwen yon pati nan ekipaj la soti nan lanmò nan fason sa a. Vreman vre, ki kote li te kapab mete anpil eksplozif... Margarita, li te touye yon gwo mas maren samurai, panche kwazyè li a abò.
  Ti fi a ak fyète selebre siksè li, ak patnè li tou:
  - Nòt: sis - zewo!
  Caligula ti gason an, nan kòlè ak lajwa, nan gwo siksè, chante:
  - Ak samurai a te vole nan tè a, anba presyon an nan asye ak dife!
  Nouvo viktim lanmè ... Wi , sanble Japonè yo ki te kòmanse nan kanpay sa a te fèt anba yon etwal malheureux. E menm uit milyon bondye nan relijyon Shinto yo pa ede yo.
  Pou Caligula tomboyish, yon kwazyè batay sanble tankou yon moso katon ki bezwen koule. Li menm deside eseye yon taktik yon ti kras diferan, sètadi, pa penetrasyon nan kenbe a ak koupe anba a la ak nepe. Apre yo tout, li gen yon metal majik te kaptire nan ninja ak majisyen. Sa vle di yon operasyon dwe fèt.
  Se konsa ... Li sanble ke lineyè fè a ap pete... Li nesesè inondasyon twa konpatiman asire ke. Ti gason Terminator la di ak yon souri:
  - Men nou sou bato sa...
  Pou koule yon kwazyè batay ak kou nan yon nepe, ou reyèlman bezwen gen fòs supermoun ak imajinasyon ekstraòdinè.
  Margarita prefere yon apwòch ki pi senp, li di ke repetisyon se manman aprantisaj la. Men, si se konsa, Lè sa a, lènmi an pral inonde pa eksplozyon an.
  Deyès vanyan sòlda ak ti fi patizan an leve gwo pous li epi li di:
  - Li deja uit!
  Ti gason Caligula, san seremoni, koupe anpil samurai, epi voye katouch letal ak pye l ', èkklame:
  - Men, sa a se tou senpleman délisyeu!
  Gen kat lòt viktim ki rete... Yo bezwen nwaye yon jan pou sa pa vin twò òdinè. Vini ak yon bagay espesyal, inik. Epi mesye yo, san yo pa di yon mo, aji jan sa a. Savwa, yo sezi gouvernman yo kontwòl ... Erezman, bato yo deja nan vitès plen, ki vle di ke li pa tèlman difisil fè fas ak yo. Se konsa, ou pwan gouvernay kontwòl yo epi ale nan ram... Battlecruisers, bato yo se nouvo, men gen anpil veso demode nan flòt Japonè a ki pa gen okenn chans pou yo chape anba yon belye mouton dwat.
  E si bato, e menm sa yo ki fèt an metal, fè kolizyon nan gwo vitès nan lanmè a?
  Lè sa a, bagay sa yo rive: yon gwonde terib, fanm k'ap pile nan zam, fèy asye yo nan tou de veso pete. Plizyè dizèn ak dè santèn de maren, ak figi jòn defòme, kouri sou pon yo kase, je etwat yo soti nan fwon yo, ak koule nan san vole soti nan bouch yo ak dan frape.
  Ak konbatan Japonè yo tonbe anlè, tonbe nan kouran kimen ki devore yo nan yon fwa. Ak bato yo kòmanse koule byen vit, trennen anpil lavi nan pwofondè yo.
  Margarita, ki te kontinye ekstèmine maren yo san pitye oswa seremoni, te deklare ak yon souri:
  "Li bon tou ke Japonè yo pa pran fanm ak timoun sou tablo."
  Kaligula, li t ap diseke reken ki te monte sou li a, li te fasilman dakò ak sa:
  - Wi, kil la nan Amazons yo pa t 'pran rasin nan mitan samurai yo. Se vre, yo sanble gen ninja fi!
  Jenn vanyan sòlda-deyès la ak, an menm tan an, ti fi patizan te rezime:
  - Douz zewo an favè nou ... Men toujou gen de dènye daylilies ki rete. Kisa pou fè ak yo?
  Caligula ti gason an koupe yon lòt reken an moso epi tou senpleman sijere:
  - Ann mennen yo nan pò Dalniy. Kounye a li anba kontwòl Larisi, e de bèl kwazyè dènye modèl pral amelyore anpil flòt nou an!
  Margarita, kraze predatè lanmè yo ak epe, fasilman dakò ak sa a:
  - Wi, epi sa a se pi bon solisyon an!
  Malgre ke Japonè yo gen yon repitasyon pou yo te konbatan inflexible, efè moral nan kou yo kòlè de super zanj yo depase atant pi sovaj nou yo. Vreman vre, si ou gen al goumen pa ak moun, men ak bèt ki sanble ak bondye yo ki pi reyèl, e petèt menm demiurges, Lè sa a, menm konbatan yo nan peyi solèy leve a ka manke kouraj.
  Se poutèt sa, apre Margarita sou yon kwazyè, ak Caligula sou lòt la, te koupe ofisye ki pi zele yo, ak choute kèk nan yo, lòt maren ak mekanisyen konsidere li pi bon yo soumèt bay sipè-èt sa yo . Ak tou de battlecruisers te dirije nan pò a nan Dalniy, ki Japonè yo te abandone, apre dènye defèt yo, san yo pa yon batay nan lame Ris la.
  Caligula Dolfinov te panse ke, apre tout, otorite nan fòs frape se otorite. Pa egzanp, pandan batay Khalkhin Gol la, konbyen Japonè te kaptire pa formidab lame Sovyetik la? Dapre done Sovyetik, 476 moun, dapre lòt kalkil pita, sou 200, ak kòm yon rezilta nan echanj mityèl, se sèlman 88 yo te retounen nan Japonè yo, se sa ki, se konsa kèk tounen nan peyi yo.
  Sa vle di, samurai a te montre fèm. Èske w gen pèdi, dapre done Sovyetik, apeprè ven mil moun te touye.
  Pou konparezon, lame Sovyetik la te pèdi prèske kòm anpil moun ki te touye ( san konte moun ki te mouri nan kaptivite) pandan Dezyèm Gè Mondyal la kòm prizonye.
  Ak sa a malgre lefèt ke NKVD a brital te fè fas ak fanmi yo nan moun ki rann tèt yo.
  Se konsa, rezistans nan sòlda Japonè yo pa ekzajere. Pandan Lagè Ruso-Japonè a, Japonè yo te pèdi yon santèn fwa mwens sòlda kòm prizonye de lagè pase Larisi yo!
  Men, sepandan, sa a se an pati akòz lefèt ke lame Ris la pa t 'genyen yon sèl gwo batay. E san viktwa pa gen prizonye.
  Sepandan, sa rive ke lame a avanse tou gen anpil sòlda te kaptire.
  Ti gason vanyan sòlda Caligula te di Margarita atravè yon walkie-talkie primitif:
  - Petèt nou pral leve drapo blan an apre tout, sinon yo pral nwaye nou?
  Margarita opoze:
  "Se yon wont pou navige anba yon drapo blan." Pi bon bay trikolor Ris la sou tèt ou!
  Jenn vanyan sòlda nan te lanse zegwi a nan pye atè ti gason-terminator la, pye ajil, epi li te pèse pwochen samurai a nan fwon an, li te fè remake:
  - Ak nan opinyon mwen, Andreevsky ak yon kwa ap gen plis siksè!
  Avèk nòt nan katòz a zewo, ma naval yo ak Japon yo fini epi kounye a ou pa ka sèlman pran bato yo te kaptire nan tèt ou, men tou, chante. Caligula nan Dolphins chante chante viktwa li nan tèt poumon li:
  Gwo vast lanmè, oseyan -
  Nou laboure yo anba drapo trikolor!
  Sòlda yo te konkeri gwo mòn yo,
  Malfini yo gwonde nan viktwa!
  
  Gèrye Ris yo te rekonèt pa planèt la,
  Nou frape lènmi yo ak nepe ak bayonèt!
  Nou te kapab jete jouk bèf fachis nan mwatye mond lan,
  Nou fini mach nou an ak viktwa nan Bèlen!
  
  yo te rive sou tank bosu,
  Yo menase pou detwi tout jaden Larisi!
  Men, yo bat freaks modi yo di ,
  Pou pitit nou yo ka viv ak kè kontan san yon jouk!
  
  Nou se pitit patri a, ki pi wo pase tout lòt moun nan mond lan,
  Nou te fèt, petri kalico ak pye nou!
  lapriyè pou nou, li voye nou al goumen ,
  Epi Bondye te fè Me a fleri nan lajwa!
  
  Pa gen okenn pati nan yon konbatan ak yon kè pi wo,
  Ki sa ki bay yon rèv ak renesans!
  Louvri pòt gloriye pou imòtalite a,
  Men, si w ap chita nan anbiskad, rete trankil !
  
  Gen chen mawon ak mouton, men nou se gadò mouton linivè a,
  Epi se pataje pa w pou transmèt lòd la bay posterite!
  Pou pote pwoblèm nan nan fen kreyasyon an,
  Pou dife ki p'ap janm fini an nan kè ou nan renmen pa etenn!
  
  Ki moun ki konnen ki kote yon bal lènmi pral sispann yon sòlda,
  Men, toujou, nan batay, lanmò pi bon pase maladi pouri!
  Men, si ou mouri, lè sa a zanmi ou a pral kraze advèsè a ,
  Li pa pral tolere li, paske ti fi pye atè yo te kondwi nan kaptivite!
  
  Oh, sò Ris la, lagè ak dife apre lagè,
  Pou moun ki vle ale an vakans, pa gen plas pou yo, ou konnen, nan paradi!
  Isit la infernal Sam antre nan yon konplo ak Satan,
  Menase: - Mwen pral desann atòm nan epi kraze lagrèl la!
  
  Men, pral genyen tou pwoteksyon kont misil,
  Epi yon bonm nikleyè pa ka detwi Moskou...
  Nou ka sèvi ak tank pou jwenn parazit la,
  Ak chante raz sou tonbe fè ou tris!
  
  Vann pou yon pyès lajan, pa yon pati Ris,
  Apre yo tout, chak nan nou se yon gwo vanyan sòlda!
  Pa kwè ke Bondye deja mete nou nan wòl la,
  An reyalite, ou deside ki jan fre rèl la se!
  
  Te gen echèk, te gen defèt,
  Sa te rive tankou lyèv k ap retrete nan men chen mawon terib!
  Men, si lagè kòmanse, nou pral la ankò,
  Kraze lame brital monstr nan yon ritm lanfè!
  
  Kwè mwen, nou pa jwe pou dedomajman pou lagè,
  Nou pa gen lòt apèl ke yo dwe bèl zanmi!
  Nou se pèp frè, se pa Abèl ak Kayen,
  Pou nou, yon zwazo se yon chante, epi li pa yon jwèt gra!
  . EPILÒG
  Apre Dominik te montre lespri li, timoun yo te kriye e yo te bat men yo pou yon bon bout tan. Wi, li bon , ou ka di li te reyisi - voye aforism ak fredon pou tèt li.
  Apre sa, Margarita ak Dominik te anonse yon fèt pou lemonn antye, pou ta gen plezi ak lajwa nan nanm nan.
  Yo te balanse ralonj majik yo, epi tab abondan te parèt, chaje ak manje . Tout bagay isit la te abondan ak anpil rich.
  Sa yo asyèt bèl bagay ak yon anpil nan gato, pi flan, beye, pretzels, ponmkèt ak gato rich dekore. Li enposib di nan yon istwa fe, ni dekri li ak yon plim.
  Ak tout bagay se konsa Apetisan ak aromat ke li se literalman inik nan bagay konplike li yo ak bote.
  Margarita tweeted:
  Tout pi bon an, pi bon an pou timoun yo,
  Sou planèt kè kontan nou an...
  Viv solèy ak van,
  Konsidere fe yo responsab pou tout bagay!
  Epi li te kòmanse danse. Epi Dominik te swiv li, ak plizyè lòt tifi avèk yo. Li te ale gwo .
  Margarita lojikman te note:
  - Tout bagay pral anfòm, tout bagay ap anfòm si nou pa dezòd !
  Apre sa, ti fi patizan an pran epi lage yon lòt fedatifis nan ralonj majik li. Epi li te tankou yon sous dyaman k ap koule nan yon kouran ki gen anpil tanpèt.
  Dominik te note:
  - Bote, bote.
  Li tire tankou yon sous dlo nan yon balèn!
  Apre sa, li te tan pou amizman. Plizyè nan pi gwo ti gason yo, sou katòz ane ak anpil miskilè, mete gan mou nan men yo epi yo te kòmanse goumen youn ak lòt.
  Yo frape ak men yo ak pye atè, pandan y ap souri ak ri.
  Dobrynya te note ak yon souri:
  - Apre yo tout, yo gen ekipman fèm kolektif!
  Prens Oenomaus te souke tèt li:
  - Yo pa antrene nan Art masyal !
  Ti gason an Dobrynya sifle, sote nan bag la fortune:
  - Kite'm ale!
  Ak de adolesan miskilè batay te fè kolizyon youn ak lòt. Ti gason yo pete ri ak atake Dobrynya. Te gen demonte ak balanse nan bra ak janm yo.
  Dobrynya adrwatman gaye e li pouse yo sou kote. Lè sa a, li te pwan youn nan ti gason yo nan nen an ak zòtèy pye l ' . Li kriye ak doulè sovaj. Ak ti gason an ewo ankò, san okenn seremoni, jete l ', li fòse l' vire sou.
  Timoun ki te bò kote yo te ri ak bat bravo. Epi Dobrynya te pouse kat ti gason ansanm alafwa epi li te vlope yo nan yon nap.
  Apre sa, ri a te vin konplètman sourd. Menm jan ak aplodisman timoun yo. Vreman vre, li te sanble trè fre .
  Dobrynya te fè remake:
  - Moun ki oze manje l!
  Dominika tou antre nan ring la. Li te fè tou masyal arts. Apre yo tout, aji nan fim se pa blag. Li te montre tèt li kòm yon Supergirl epi li te goumen ak yon sipèvilain . Tou de ti fi yo Lè sa a, pile youn ak lòt pou yon douzèn pran. Epi sa se gwo . Menm ematom yo te reyèl.
  Koulye a, yon adolesan fò, miskilè sou katòz nan kalson naje te vin kont Dominik. Epi li te eseye atake ti fi a. Dominik te reponn ak yon souflèt presi soti nan talon pye l 'nan plexus solè a, epi ti gason an tonbe epi li te kòmanse tòde.
  Dominik te tweete:
  -Ou pa yon ti gason , ou pa yon ti gason,
  Pa reyèl...
  Ou pa yon ti gason , ou pa yon ti gason -
  Bwat pouri!
  li frape Dominika sou do miskilè ak tout fòs li . Ti fi a te rele epi li te voye l tounen. Li eskive epi kouri sou Dominika e li eseye goumen avè l. Tinedjè a te fò ak fè tèt di grasa travay di sou yon sit konstriksyon. Epi Dominika te oblije fatige tout fòs li pou l pa tonbe. Men, li glise deyò epi answit jete ti gason an fò sou li. Li tonbe, li tonbe nan yon plat ak esturion. Epi ti gason an vin sal anpil.
  Apre sa, rès timoun yo te ri ak fè fas. Sa a vrèman gade gwo .
  Ti gason an vole, men li te resevwa yon kout pye difisil
  ti fi aktris nan manton an, li te frape ak shin l ' nan mouvman an kap vini an, ak ti gason an miskilè tonbe sou.
  Dominic chante agresif:
  Li ap tann yon viktim nan min lan,
  Lonje yon rada nan syèl la...
  Yon erè - yon dekolaj aksidan,
  Ak yon souflèt se inevitab!
  Sa a se, tout bon, yon ti fi karate. Se konsa, li vire tèt li ak kout pye yon lòt ti gason nan nen an ak talon pye l '. Li tonbe epi li lage yon sous dlo nan sniffer li . Men, li imedyatman sote. Epi ankò nan batay. Epi Dominika twonpe l, li fòse l tonbe. Sa a se reyèlman yon fanm.
  Dobrynya te souke tèt li avèk apwobasyon:
  - Kontinye konsa! Oke, ou se yon fi fre !
  Men yon lòt ti gason fò ki vole lwen kou Dominik la.
  Sa a se kote konfwontasyon an te kòmanse. Ti fi a voye yon lòt adolesan sou li epi li di:
  Ti fi ki soti nan sosyete segondè,
  Mwen vrèman vle bat nèg la!
  Apre sa, ti fi a ankò pouse ti gason yo ansanm, ba yo boul ak boul. Epi li te sanble trè komik ak komik.
  ti gason yo tou :
  - Ou se fi nou ! Trè cho ak konbatif!
  Dominik souke tèt li epi li chipiye:
  Ti fi konbatan an gen san cho,
  Horde avèg la ap atake nou!
  Li te chichote òneman, ak yon lapli reyèl nan krèm, lèt kondanse ak siwo myèl vide desann sou ti gason yo soti anwo.
  Epi ankò kè kontan timoun yo ri. Tout bagay ap vire epi k ap pase tèlman fre ak agresif. Epi gen moman komik nan agresyon sa a.
  Ti gason chèf Oenomaus se, nan kou, tou nan jwèt la. Ki jan yon moun ka jere san li? Ak jèn vanyan sòlda nan trè adrwatman lanse sou tèt li yon ti gason ki sanble pi gran ak pi gwo. Epi ankò eksklamasyon antouzyastik. Wi, sa a se reyèlman yon batay ki nesesè.
  Enomai te balanse men l, epi ti gason an te tonbe sou yon pil gato ki kouvri ak krèm. Apre sa, yo pete ak gaye tèlman komik ak plezi. Ak sa yo te arom yo nan kwizin nan majik.
  Dobrynya te note ak yon soupi:
  - Se yon wont gaspiye manje sa yo!
  Dominik ri epi li reponn:
  - Sa se OK! Mwen pral fè plis maji!
  Ti gason Phoenix la te chante:
  Yon kote nan forè a gen majisyen,
  Yo koud yon kaftan pou Satan...
  Wòch yo te jete alantou,
  Peyi fantastik nou an!
  Apre sa, li te vin zanmi ak Dobrynya. De ti gason ewoyik yo te kòmanse balanse pwen yo, yo te eseye frape youn ak lòt nan figi an . Yo chaje li dekontrakte yon koup de fwa, ak boul parèt. Lè sa a, ti gason-konbatan yo pran l ', li frape fwon yo. Se konsa, etensèl te kòmanse vole nan je m '.
  Yo te pouse youn ak lòt, tet tèt epi yo te kòmanse goumen. Epi batay la te fè tèt di anpil. Ti gason knight yo te goumen, youn kraze lòt epi youn peze lòt.
  Lè sa a, yo te kòmanse butting tèt ankò, ki te sanble pi estipid pase fre ak menasan. Ak sa a te aji yon fason ke li te fè timoun-espektatè yo nan ri assoudyan.
  Dominik te pran plim nan men l epi li te kòmanse chatouye talon ti gason yo. Dobrynya ak Phoenix te kòmanse ri, li vrèman tèlman chatouch ak fre ke ou pa pral kapab sispann ri.
  Margarita te note ak yon souri prima donna:
  - Wi, ou se yon fi fre. Jis yon mèt amizman. Ki lòt bagay ou ka fè?
  Dominik grogne:
  - Wi, an jeneral, mwen ka fè absoliman tout bagay. Epi ou pral wè sa a plis pase yon fwa!
  Dobrynya ak Phoenix separe. Yo t ap swe ak tors skilte yo briye tankou si yo te wouze ak lwil oliv.
  Margarita di ak yon soupi:
  - Nou gen viktwa, men nou pa pi pre objektif la pou sove sèks ki pi fò a. Rat jòn la fè pati lènmi nou an Bastinda, ki te disparèt pa gen moun ki konnen ki kote. Epi nou gaye pwa yo. Oke, pa anven, men toujou san rezilta ke nou te konte sou!
  Dominik chante an repons:
  Lavi pa fasil
  Epi chemen yo pa mennen dwat...
  Tout bagay rive twò ta
  Tout bagay ale twò bonè!
  Piti piti, atitid timoun ki te libere yo te vin pi kalm. Ak batay yo, menm sa yo komik, te mouri, ak mizik la te vin mwens fò.
  Lè sa a, toudenkou yon bri te tande. Kòn alam la sonnen.
  Ti gason yo ak tifi yo imedyatman vole soti nan chèz yo epi yo brize ak epe ak frenn. Yo te pare pou yon batay.
  Dragon te parèt nan syèl la. Yo te gen twa tèt, sèt tèt ak douz tèt . E te gen anpil nan yo, ak reptil gwo gwosè. Natirèlman, plis tèt yo, pi gwo gwosè a. Ak nan mitan yo te abitye sòsyè a Bastinda, ki te sanble ti kont background nan nan dragon yo.
  Dominic te sifle epi li te note:
  - Wow! Sanble li poko fini!
  Margarita te chante nan repons:
  Mwen tonbe ak pwatrin mwen, mwen pwan plon,
  Tè a plen twou, tankou bast...
  Men, mwen konnen ke sa a se poko fini -
  Fen a se jis kòmansman an!
  Te gen apeprè senkant mil timoun nan vanyan sòlda - sa a se yon lame antye, pa te gen plis pase desan (200) dragon. Se poutèt sa, jèn vanyan sòlda yo pa t 'kouri lwen. Yo te pare pou goumen ak bay lavi yo chè, e petèt menm genyen!
  Tou de bò yo konbatif ak detèmine.
  Pi gwo dragon an douz tèt loraj:
  - Pa pè! Nou pap goumen ak timoun! Nou pou lapè ak jistis!
  Dominik rele:
  - Ebyen poukisa ou vin isit la?
  Isit la Bastinda gwonde, souri agresif:
  - Mwen konnen ke objektif prensipal ou a se te jwenn asosye nan Rat jòn, epi yo pa libere esklav yo timoun!
  Margarita opoze:
  - Li pa entèfere! Nan nenpòt ka, nou pa t 'vle kite pitit nou yo epi nou pa janm pral!
  Tout douz tèt dragon an di anmenmtan:
  "Nou apresye noblès ou!" Men, Bastinda envite ou jwe yon jwèt. Si ou genyen, li pral ba ou rat jòn, si li fè sa, Lè sa a, kat ou yo pral tounen esklav li pou tout tan.
  Majisyèn Bastinda te souke tèt li:
  - Wi! Se sa! Oke, timoun yo, gen twòp meli melo ak yo. Kat ou yo pral pi itil nan esklavaj!
  Dominik te note ak yon souri:
  - Nou ka jwe yon jwèt. Jis kite, nan ka ta gen pèt, sòsyè Bastinda a pa sèlman ban nou zafè jòn rat li, men tou, vin esklav nou an.
  Margarita te konfime, li tape pye l':
  - Se sa! Sa a se egzakteman sa nou bezwen! Li ta jis si Bastinda te riske libète li tou!
  Douz tèt la te di:
  - Kite l konsa! Zafè a ak libète sòsyè a, kont libète a nan kat moun enpòtan - jis!
  Majisyèn Bastinda fè tèt li souke tèt li ak cheve nwa:
  - Oke, se konsa li! Mwen toujou genyen jwèt sa a de tout fason. E menm konesans nan majik pa pral ede yo!
  an douz tèt gwonde:
  - Èske ou pwomèt ke w ap akonpli pwomès ou yo nan ka defèt?
  Tout senk yo rele nan inison:
  - Nou bay!
  Majisyèn Bastinda pran yon tablo ak kare nan sak lekòl li a epi li di:
  - Lè sa a, ann kòmanse!
  Apre sa, li depliye tablo a; figi parèt imedyatman sou li. Li te yon ti jan okoumansman de echèk tradisyonèl yo, se sèlman kare yo pa de, men twa koulè: blan, nwa ak gri. Epi nou te gen anpil plis figi. Gen yon boufon, banza ak yon ofisye, yon jeneral, yon marshal, yon balis, yon cha lagè ak yon lòt bagay.
  Dominik di:
  - Wi, mwen pa menm konnen ki jan yo mache! Sa a se enjis!
  Majisyè Bastinda reponn ak yon souri:
  - Ou te deja bay pawòl ou epi pa gen okenn kote pou fè bak. Refize jwe se egalman defèt!
  Margarita souke tèt:
  - Mwen konnen jwèt sa a! Ak ki jan figi yo mache nan li tou! Se konsa, ann jwe!
  Majisyèn Bastinda te souke tèt li:
  - Ebyen! Figi prensipal la isit la se wa a epi nou pral jwe jiskaske mat!
  Timoun vanyan sòlda yo bat bravo. Margarita souke ralonj majik li a, epi yon imaj yon gwo tablo ak twa kalite selil parèt devan yo. Epi kounyeya, plizyè milye ansyen esklav te kapab wè l alafwa.
  Margarita te note:
  - Anvan lagè a, mwen te genyen yon jwèt nan echèk kont Botvinnik tèt li, menm si pa an pèsòn, men nan yon jwèt similtane. Men, nan uit ane fin vye granmoun, bat chanpyon Sovyetik la se fre!
  Majisyèn Bastinda boumonnen:
  - Sa a se yon jwèt konplètman diferan! Echèk pa t menm tou pre li!
  Ti fi patizan an souke tèt:
  - Mwen konnen! Li pi konplike e gen plis moso, men mwen ka jwe li! Se konsa, pa panse ke li pral fasil pou ou!
  Sòsyè a ak cheve nwa souke tèt:
  - Moso mwen yo wouj - yo kòmanse an premye!
  Apre sa, li te deplase slinger la pi devan . Margarita te reponn lè li deplase banza a. Tankou yon jwèt lantèman te kòmanse. Te gen yon santèn figi sou chak bò, ak tout twa, eksepte wa yo. Gen youn nan yo, epi jwèt la fini ak konpayon. Oke, sa a se bèl ak lojik.
  Bastinda te jwe e li ri. Premye echanj yo te swiv. Lè sa a, manèv yo nan boufon vit. Dominik te note ke boufon an deplase tankou yon larenn nan echèk tradisyonèl yo, men frape tankou yon chevalye.
  Wi, li enteresan. Ofisye a sanble ak yon evèk, men frape tankou yon wa. Ak jeneral la deplase tankou yon torre, men frape tankou yon Knight. Marshal la deplase tankou yon larenn, men sèlman frape tankou yon wok. Natirèlman, figi ki pi pwisan yo se Grand vizir yo, yo deplase tankou yon larenn ak tankou yon Knight, epi tou li frape. Gen, nan kou, rèn, epi yo se jis tankou nan echèk regilye. Banza deplase tankou pyon, men yo tire dyagonalman twa kare pi devan, ak slingers sèlman de. Li sanble ke fantasy òdinè yo se pi fèb la, men yo ka, lè yo rive nan dènye liy lan, tounen nan nenpòt pyès eksepte wa a.
  Cha la mache tankou yon chwal, men frape tankou yon elefan. Wi, li enteresan ki jan li vire soti. Genyen tou yon balis - li deplase tankou yon torre, men frape tankou yon larenn. Rooks, kavalye ak evèk, tankou nan echèk òdinè. Men, gen tou yon likorn. Li mache tankou yon wa, men frape tankou yon larenn. Ak yon likorn wayal. Li mache tankou yon elefan, men frape tankou yon gran vizir, sa vle di, tankou yon larenn ak yon Knight. Wi, sa a se pa yon jwèt blag. Epi gen twa figi chak. Epi eseye yon bagay san baye. Epi, koulye a, sanble ke Bastinda te deja kaptire plis teritwa ak te genyen yon avantaj materyèl.
  Li klè, li gen plis eksperyans pase Margarita.
  Dominik ak konfyans, oswa pito iwonilman, tweeted:
  - Mache chwal la! Cheval!
  Margarita te fè l ale:
  - Pa entèfere! Sa ki bezwen fè, mwen fè!
  Ak ti fi patizan an desizif deplase figi l '. Bastinda kontinye atake. Batay la te trè fè tèt di ak san pitye.
  Margarita, yo nan lòd yo reprann yon ti kras konfyans ak kalm epi jenere enspirasyon nan jwèt la, te kòmanse chante;
  Li mous anlè, ogmante pant yo apik,
  Vag la, chenn yo nan glas detwi oseyan an!
  Gwo bout bwa a koupe, nwaj yo plen ak plon,
  Epi yon van fre kraze bwouya a!
  
  Mwen avèk ou sou yon falèz bò lanmè,
  Woule nan lanmè a chatouye zòrèy ou!
  Konbatan an anbrase kou li ak yon men dou,
  Senyè a leve nan nanm mwen!
  
  Tèt mòn nèj yo dore,
  Ak papiyon pèl sou pwatrin lan!
  Nan distans la, bato t'ap mache anba vwal,
  Ou pa ka bay moute sou rèv ou ak tonbe nan dòmi!
  
  Mwen tap lonje dwèt sou ou mezanmi
  Je radiant ou nan dlo nan je!
  Apre yo tout, san ou, menm mond lan pa ase pou mwen,
  Tanpèt ak loraj ap gwonde nan kè a!
  
  Ansanm ak ou nou pral goute anpil glwa,
  Ak pwazon penetre anbisyon!
  Trase nepe ou nan non pouvwa sa a,
  kontan sèvi !
  Margarita te chante pafètman epi li te aplodi, li te lanse yon atak desizif. Ti fi patizan an pa t ezite fè sakrifis, e nan kèk pwen balans materyèl fòs yo te sanble katastwofik pou li. Men, isit la se kèk plis grèv taktik fò ak ...
  Margarita di ak yon souri inosan:
  - Echèk madam Bastinda!
  Li bat je sovaj epi li gade alantou li, li voye yon ti je sou pi gwo dragon an ki gen douz tèt sou kote . Li te gwosè a nan yon avyon de liy Grand-klas , span nan chak zèl te yon bon desan mèt - sa a se yon mons. Petèt menm majik la fenomèn nan chwazi ti fi-aktris Dominik pa t 'kapab simonte tankou yon jeyan.
  Gwo lidè dragon an gwonde ak douz tèt ansanm:
  -Ou pèdi ak Bastind. Donk, bay Rat Jòn sa ou genyen yo - yon zafè ki gen anpil valè, epi ale nan esklavaj bay nouvo mèt ou yo!
  Bastinda fè yon soupi epi li pran yon bagay nan sak lekòl li. San atann, li te sèlman gwosè yon kokoye, men li te klere ak yon limyè klere, jòn.
  Sòsyè a te lonje l epi li te note:
  - Li se pou ou. Tankou tout sa ki pou mwen yo, se pou ou kounye a!
  Margarita te pran objè a nan men l epi li kache l nan sak lekòl li. Epi li te note:
  - Sa bon! Oke, kisa ou menm ak mwen ta dwe fè, Bastinda?
  Deyò, yon fanm nwa ki toujou byen jèn ak atire reponn:
  - Mwen ka fè anpil bagay. Mwen deja gen plis pase mil ane. E si mwen ka anseye ou teknik majik enkoni. Oke, epi tou se manadjè a nan Peyi Wa a. Mwen gen anpil eksperyans nan sa a, epi mwen pa sèlman jere timoun yo.
  Margarita te monte zèpòl epi li te note:
  "Mwen panse ke petèt mwen pral kite ou ale, anvan mwen te fè sèman pou fè sèlman bon zèv."
  Dominik di:
  - E si li bay manti? Nou gen moun, ou konnen. Menm Koran an di ke sèman ka kase nan kèk ka.
  Ak aktris ti fi a te chante:
  Kwè mwen, sèvitè ou yo pral cheche,
  Ou pral trayi, ou pral trayi...
  Ak moun ki fè sèman nan renmen konsa,
  Jis gade, yo pral touye ou!
  Margarita opoze:
  "Li òdinè pou majisyen nou yo kenbe tou de pawòl yo ak sèman yo." Pou w vin yon moun ki kase sèman sa vle di pou w fè tout moun nan kondanasyon etènèl ak mepri. Kidonk, Bastinda pral swa kenbe sèman li oswa refize pran li. Se konsa, li gen yon chwa ant esklavaj ak abandone move zèv pou tout tan!
  Sòsyè ak cheve nwa te monte zèpòl:
  - Gen yon bagay yo reflechi sou isit la. Pa janm fè sa ki mal, sa a se tou trè difisil, epi li pa toujou bèl!
  Dominik te endiye:
  - Poukisa wap deside pou nou Margot? Mwen panse, li pi bon ke li se esklav nou an. Yon sèvitè majik ak san laj pral byen itil nan kay la. Li pa ta dwe esklav ou, men esklav komen nou an!
  Ti gason ewoyik Dobrynya konfime:
  - Wi, se vre! Nou tout kat te riske libète nou. Epi ou vle kòmande li pou kont li.
  Ti gason chèf Oenomaus te di:
  "Mwen panse tou li pi bon kite l ale, fè sèman pou fè sèlman bon zèv." Poukisa, pandan y ap kolekte onz lòt zafè, trennen yon esklav ansanm avèk ou? Li se jis yon chay!
  Dobrynya ak Dominik te di nan inison:
  - Non, li se esklav nou! Epi nou p ap kite l ale!
  Lidè dragon an te fè remake:
  - Ou gen yon fann: de kont de! Mwen sijere voye yon pyès monnen. Si se tèt, n ap fè jan Margarita vle, si se ke , n ap fè jan Dominik vle!
  Timoun vanyan sòlda yo rele nan inison:
  - Dwa! Dwa! Dwa! Lot la ap deside!
  Dominica boumonnen an kòlè:
  -Kiyès ki pral voye pyès la?
  Dragon an loraj:
  - Mwen!
  Apre sa, ke li te voye yon sèk ajan ki te vole nan lè a epi li te tonbe sou pave wòch la. Pyès monnen an frape epi ... Li ateri sou kwen li...
  Dragon jeyan an ri epi li reponn:
  - Si se konsa, ebyen mwen pran Bastinda kòm sèvant mwen. Epi ou rete ak zafè li, rat jòn, kòm yon twofe. Menm jan ou te vle, nan chemen an!
  Dominik di:
  - Ak yon motosiklèt. Mwen vle yon flyer tankou sa a.
  Dragon jeyan an sifle:
  - Chante yon chanté! Epi nou dragon pral apresye li. Si ou renmen li, motosiklèt vole majik la pral pou ou. Men, si se pa sa, lè sa a ... Ou menm tou ou pral tounen esklav nou!
  Dominik te endiye:
  - Se konsa, ou ka di ke ou pa renmen okenn nan chante mwen yo!
  Tèt dragon an te anonse:
  - Non sèlman nou pral jije, men tou piblik la, ki gen ladan timoun ak ansyen esklav!
  Dominica fè yon soupi.
  - Lè sa a, mwen dakò!
  Epi ti fi a te kòmanse chante ak santiman ak ekspresyon;
   Abiye pou fè jalouzi tout wa,
  Crimson, lò, fèy nan rubi!
  Tankou papiyon aswè yo monte,
  Epi vwa van yo se ògàn cheriben yo!
  
  Lapè ki pi abondan se Spacious nan otòn,
  Pye bwa, dom nan legliz sakre!
  Nenpòt branch bwa ki gen eskilti ciselé,
  Dewdrop bèl grenn pèl ak wòch ki pa gen anpil valè!
  
  Ti mas dlo a te kouvri ak ajan mens,
  Etensèl klere anba pye chwal la!
  Ou trete youn ak lòt jantiyès,
  Se pou w viv ak kè kontan anba yon syèl klè!
  
  Nan solèy la klere, ak rad mwen ki lach,
  Birch ak pye sikren danse vals lanmou!
  Nou tris pou jou ki te plonje nan gwo twou san fon an,
  Kenbe souvni yo nan reyinyon avè m '!
  
  Sezon ivè ap vini, jèn nan li p'ap janm fini an,
  Pa gri cheve, Diamonds nan cheve!
  Nou pral rasanble tout zanmi nou yo pou fèt la,
  Epi ann eksprime rèv la nan vèsè gwo!
  Aplodisman tanpèt ak rèl "Bravo! Encore!", dè dizèn de milye gòj te inonde tout kare a. Sa a ta pral yon èdtan gloriye, yon èdtan nan triyonf pou Dominik, ki te dekouvri talan li kòm yon prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"