Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pas Di PrinsƐs Ɛgzam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Wan fayn studɛnt ɛn we want fɔ bi fim aktɔ, Dɔminika, de drim fɔ bi skrin sta. Ɛn we di nimf kam to am, i gri fɔ fala am, ɛn dɔn na di kiŋdɔm we di dragɔn de rul. Dɔminika dɔn ayd di fayn fayn tin dɛn we i ebul fɔ du, ɛn wan strenj sik dɔn kam na di ɛmpaya ɛn di stet dɛn we de nia am, ɛn dis dɔn mek i dɔn lɛf smɔl fɔ lɛ ɔl di man dɛn fred. Wan pan di las ripɔtmɛnt dɛn fɔ di strɔng sɛks, di ɛlf prins Oenomaus, bin ebul fɔ delay in day tank to di gift we Dɔminika gi am. Ɛn naw dɛn gɛt fɔ wok togɛda fɔ pul di sikrit bɔt wan sik we pɔsin nɔ go ebul fɔ ɔndastand ɛn fɔ mek di dak pawa dɛn kɔmɔt na do.

  PAS DI PRINSƐS ƐGZAM
  
  ANOTESHƆN
  Wan fayn studɛnt ɛn we want fɔ bi fim aktɔ, Dɔminika, de drim fɔ bi skrin sta. Ɛn we di nimf kam to am, i gri fɔ fala am, ɛn dɔn na di kiŋdɔm we di dragɔn de rul. Dɔminika dɔn ayd di fayn fayn tin dɛn we i ebul fɔ du, ɛn wan strenj sik dɔn kam na di ɛmpaya ɛn di stet dɛn we de nia am, ɛn dis dɔn mek i dɔn lɛf smɔl fɔ lɛ ɔl di man dɛn fred. Wan pan di las ripɔtmɛnt dɛn fɔ di strɔng sɛks, di ɛlf prins Oenomaus, bin ebul fɔ delay in day tank to di gift we Dɔminika gi am. Ɛn naw dɛn gɛt fɔ wok togɛda fɔ pul di sikrit bɔt wan sik we pɔsin nɔ go ebul fɔ ɔndastand ɛn fɔ mek di dak pawa dɛn kɔmɔt na do.
  DI PRƆLƆG
  Distinguish by in rare, unique biuti, Dominika Delfinova bin gɛt wan pan di men rol dɛn na di blɔkbasta "Star Empress". Ɛn dis na fim we gɛt bɔku mɔni ɛn i prɔmis fɔ gɛt bɔku prɔfit. Bifo dis, Dɔminika bin dɔn ɔlrɛdi ple bɔku fim dɛn, bɔt na mɔni nɔmɔ i bin de gɛt. In fayn fayn tin dɛn bin rili wɔndaful, ɛn in ia bin rili brayt spring dandelion kɔlɔ, ɛn na smɔl pipul dɛn nɔmɔ bin biliv se i go ebul fɔ du am if i nɔ gɛt day ɛn varnish. Bɔt na so i bin bi. Dɔminika na bin natura, ɔni blant wit ideal prɔpɔshɔn, ɛn bak wit skapul mɔsul dɛn ɛn fayn fayn strɛch.
  Pan ɔl we di titi nɔ bin de du mared-os, i bin de dans na bale. Ɛn i bin gɛt spid, gris, ɛn fayn fayn kɔdineshɔn fɔ muvmɛnt dɛn.
  Fɔ ɛgzampul, i bin ebul fɔ sho insɛf fayn fayn wan na akshɔn fim dɛn. Lɛk gyal we in enjɛl apia de ayd wan wɔri-dɛbul.
  Naw i pul in sus ɛn gladi gladi fɔ rɔn na di pak, i fil di fayn tiklin frɔm di gras ɛn ston dɛn we de na di rod wit in fut we nɔ gɛt natin. In leg dɛn bin so pafɛkt ɛn i bin de mek pɔsin want fɔ du sɔntin dat bɔku tɛm dɛn bin de tek dɛn foto dɛn we i nɔ wɛr fut ɛn we i de nia am, ɛn dis bin de mek man dɛn gladi mɔ. Dɔminika bin proud fɔ in fayn fayn leg dɛn, ɛn i bin wɛr shɔt skit te di frɔst kam.
  Da tɛm de, wan titi kam bifo am wantɛm wantɛm. Wan pɔsin kin se i rili yɔŋ, i dɔn lɛf smɔl fɔ lɛ i bi gyal pikin. Dɔminika bin lɔng, gɛt mɔsul, i bin fayn, ɛn pan ɔl we in fes bin smol ɛn in skin bin tan lɛk velvet, i nɔ bin tan lɛk yɔŋ gyal we nɔ gɛt sɛns in fes. Ɛn dis tan lɛk skul gyal, pan ɔl we i drɛs fayn fayn wan, ɛn i gɛt dɛn smɔl smɔl glas ya we de hang pan am ɛn we de spak brayt brayt wan na di san.
  Dɔminika bin ivin tink se sɔntɛm dɛn tin ya na rial jɔlɔs.
  Di titi bin stamp in smɔl fut we nɔ gɛt natin. Ɛn bindweed shut dɛn we gɛt skarlet ɛn pepul bɔd dɛn bin de apia na di rod we gɛt ston dɛn.
  Dɔminika bin wispa se:
  - Na big big trik! Yu na pɔsin bak we de ple fim ɔ pɔsin we de ple sɛrks?
  Di titi ansa wit wispa se:
  - Mi na nimf! Taym nɔ de fɔ ɛksplen igen, fala mi!
  Di titi spre in an dɛn we i nɔ biliv se:
  - Wel, dat na... Gud jok! Wetin na yu nem?
  Di nimf bin de swɛt:
  - Makiz de Kasandra. Ɛn inof tɔk, ɛvri mɔnt fɔ de na yu wɔl nid big big, majik ɛnaji!
  Ɛn i bin ol Dɔminika in an tranga wan, ɛn i nɔ bin gɛt ɛni trɛnk we tan lɛk pikin, ɛn i bin de swɛt in an wit pawa.
  Di strɔng ɛn sɛnsful fim aktɔ bin kam fɔ no wantɛm wantɛm se i nɔ gɛt wan yus fɔ lɛ pɔsin nɔ grip am da kayn we de.
  Di titi, yuz di bare fut finga dɛn na in smɔl, fayn fayn fut, tɔn di ston na di ring na di indeks finga na in fri an. Ɛn da sem tɛm de, Dɔminika bin fil lɛk se i de fɔdɔm na wɛl. Ɛn na bin rili fayn, filin we nɔ gɛt wan kɔmpitishɔn.
  Dɔn ɔltin bin ful-ɔp wit wan layt we de shayn, we bin tan lɛk se i de chuk ɔl di sɛl dɛn na wan titi we strɔng, we sabi fɔ ple spɔt, ɛn we fayn fɔ insɛf.
  . CHAPTER No. 1.
  Dɔminika in fut we nɔ gɛt natin bin fil di wam ples we bin de ɔnda am, ɛn na dat na bin di fɔs tin we i bin tink bɔt. Wan flik bin de bifo mi yay, lɛk se pawaful flash dɛn dɔn blaynd mi, lɛk blitz na kamɛra. Ɛn di titi nɔ bin ebul fɔ si usay i dɔn ɛnd ɔp wantɛm wantɛm.
  Dɛn yɛri di nimf in saful vɔys:
  - Nɔ fred! Naw i go pas ɛn yu go ebul fɔ si ɔltin.
  Dɔminika bin wins ɛn blink in yay. In fut we nɔ gɛt natin bigin fɔ fil wam mɔ ɛn mɔ. Ɔnda di bare, gyal pikin dɛn sɔl, sɔntin bin de bɔn, lɛk di san na di Sahara na midde. Dɔminika bin lɛk fɔ rɔn we i nɔ wɛr fut. Ɛspɛshali we a bin yus to am we a de du skrin tɛst.
  We i bin smɔl, dɛn bin tɛl am fɔ ple wan pati pan intɛlijɛns ɔfisa.
  Na tru se, insay di wɔ, gyal pikin dɛn bin de waka barefut insay di sɔmma, bikɔs dɛn fɔ tek kia ɔf sus, ɛn i strenj fɔ no se, we yu waka fɔ lɔng tɛm, i kin izi fɔ yu.
  Ɛn na di ɛnd dɛn mek i ɛng am, i nɔ wɛr fut na di sno. Dis na di stayl we Zoya Kosmodemyanskaya bin gɛt, na Dɔminika nɔmɔ gɛt blant ɛn i fayn pasmak, ɛn i gɛt natura charm. Ɛn we i smayl ɛn sho in wayt tit dɛn, lɛk se dɛn mek am wit natura pal, i kin pul di ruf kɔmɔt na in hinj dɛn kpatakpata.
  Ɛn na ya di sɔl dɛn de bɔn, ɛn i sɔm kayn we hot. I bin wam na Mɔsko insay May, bɔt yu nɔ go ebul fɔ kɔl am hot.
  Ɛn ya, i tan lɛk sɔmsay na Arebia na midulnɛt. I ivin hot pasmak de. Wan tɛm, i bin film wan fim na di Emirates, ɛn i bin gɛt fɔ waka barefut na di san. Na tru se na mɔnin, we di san dɔn kol smɔl na nɛt, bɔt i stil wam, dɛn kin ivin gris in fut wit Vaseline fɔ mek i izi.
  Bɔt lokal pikin dɛn kin rɔn rawnd barefut, at least bitwin di po pipul dɛn, ɛn laf, sho dɛn smɔl tit, ɛn dɛn nɔ kin fil bad.
  Fɔ tru, di flik-flik na in yay stɔp, ɛn Dɔminika si se i de na di siti skwea. Di kɔblɛs ston dɛn we bin de ɔnda di fayn uman in fut dɛn bin ɔrɛnj ɛn pepul. Ɛn di os dɛn we de rawnd dɛn lɔng, dɛn rili fayn, lɛk se dɛn de na di sɛntrɔm pat na Sɛnt Pitasbɔg, usay dɛn dɔn kip di ol ol tin dɛn. Na ya nɔmɔ di bildin dɛn lɔng ɛn ivin gɛt layf, dɛn gɛt bɔku bɔku kɔlɔ, dɛn rich, dɛn gɛt bɔku bɔku tin dɛn ɛn dɛn gɛt bɔku bɔku tin dɛn.
  Ɛn bɔku gold lif de de, we wi nɔ gɛt wan dawt fɔ se i kin mek pɔsin in yay gladi. Ɛn bɔku fayn fayn gyal pikin dɛn de na strit. Dɛn, we bin de flash barefut, grasful, tan, muskul leg, bigin fɔ rawnd Dɔminika ɛn in glamorous marquise-nymph.
  Di gyal pikin dɛn ɔl, witout ɛksɛpshɔn, bin fayn, yɔŋ, nɔ wɛr fut, bɔt dɛn bin wɛr jɔy. Sɔm gɛt mɔ jɔyri wit valyu ston, ɔda wan dɛn nɔ gɛt bɛtɛ. Bɔku gyal pikin dɛn bin jɔs wɛr wayt, shɔt klos.
  Dɔminika bin tɔk se na dis slev dɛn kin tan lɛk we dɛn de mek fim dɛn bɔt trade trade.
  Bɔt , nɔto ɔl gyal pikin dɛn na bin mɔtalman. Sɔm gɛt yes lɛk lynx, ɔda wan dɛn gɛt igl nos. Bɔku gyal pikin dɛn bin smɔl, lɛk di Makiz de Kasandra, jɔs gyal pikin dɛn, bɔt dɛn bin de tek ɔf ɛn muf we dɛn nɔ tɔch di rod wit dɛn smɔl fut.
  Wan ol kiŋdɔm fɔ gyal pikin dɛn we nɔ de fred di hot pawaful rod, de flaunt dɛn bare, pink il.
  Ɛn dɛn rawnd Dɔminika ɛn di makiz wit ring, ɛn smayl, de tɔk kwayɛt wan.
  Di gyal pikin dɛn bin de mek wan rili fayn smel we gɛt yɔŋ bɔdi we gɛt mɔsul dɛn
  di fayn sɛks, we dɛn miks wit dia dia sɛnt.
  Sɔm dɛn bin gɛt wɛpɔn dɛn bak na dɛn an. Na mɔtalman bɔw, krɔsbɔ dɛn we shep fayn fayn wan, sɔd dɛn, sab dɛn, dagɔ dɛn ɛn aro dɛn we dɛn kin shep fayn fayn wan.
  I bin rili mɛmba ɛkstra fɔ di filmin fɔ wan fantasi fim;i ivin sɔprayz se dɛn bin ebul fɔ gɛda bɔku bɔku flawlɛs, kɔba, atletik biuti dɛn na wan ples.
  Bɔku pan di gyal pikin dɛn bin lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn nekɛd, na dɛn bɔdi ɛn dɛn hip nɔmɔ dɛn bin kɔba wit jɔlɔs we dɛn mek wit valyu ston.
  Na lɛk duzin gyal pikin dɛn we wɛr smɔl smɔl klos dɛn bin nil dɔŋ, ɛn dɛn ol jɔg dɛn we gɛt drink we de shayn lɛk platina ɛn gold tre dɛn we gɛt difrɛn it dɛn ɛn frut dɛn.
  Dɔminika bin de grɔmbul bikɔs i kɔnfyus se:
  - Wetin yu want frɔm mi? - Ɛn i ad smɔl mɔ wit kɔnfidɛns. "If yu gɛt tɛm, a go rɛdi fɔ apia na yu ɛkstra dɛn, jɔs pe mi fayn."
  Di nimf makiz ansa wit smayl se:
  - I tan lɛk se yu tink se dis na fim? Nɔ, dis na di Ɛlf- Dragon Ɛmpaya !
  Dɔminik bin de gigl ɛn jomp. Mi il dɛn bin de bɔn we a nɔ gɛt sɔri-at. I shek ɔf bidz dɛn we gɛt swet. Wɛl, i hot. Jɔs lɛk aw i bin de na di dɛzat na Arebia. I wɔndaful aw di fayn fayn pipul dɛn kin waka barefut ya, ɛn dɛn skin nɔ kin kɔmɔt na di san.
  Usay i de? I klia se nɔto na Rɔshia...
  Dɔminika bin luk di skay ɛn wisɛl. Di skay bin yɔlɔ, klawd dɛn we nɔ bɔku bin ɔrɛnj, ɛn bɔku layt dɛn bin de wan tɛm ... No wɔnda i bin wam so. Pantap dat, di luminary dɛn so ɔna in shep, wit kɔl ɔ ɔn...
  Dɔminika bin fil se i de sik. Laik, dis na hau pipul go kray. In fayn fayn fes bin twist ɛn tɔn pale.
  I bin de stɛp, bɔt tu ɛlf gyal pikin dɛn we gɛt yes bin sɔpɔt am. Di ripɔtmɛnt dɛn fɔ di fayn sɛks bin sheb, ɛn di fayn fayn uman dɛn we wɛr wayt, translucent tunics bin briŋ in vessel dɛn wit drink pan di nekɛd, so fayn ɛn mɔsul bɔdi dɛn fɔ di gyal pikin dɛn. Ɛn dɛn tɔn ɛmirald wayn insay gold bol dɛn.
  Dɔminika bin de drink wit gridi. Ɛn i bin fil se di wayn swit ɛn te we nɔ kɔmɔn, ɛnaji, trɛnk, ɛn trɛnk bin de kɔmɔt na in vein dɛn wantɛm wantɛm.
  Ɛn di gyal in fut dɛn we bin dɔn ɔlrɛdi bare nɔ bin de bɔn so, ɔ fɔ se, dɛn bin fil wan fayn wam, ɛn di tɛmpracha we bin de rawnd bin bi ideal, lɛk na drim.
  Dɔminik bin perk ɛn shek in ed we gɛt gold lif kɔlɔ, ɛn ala se:
  - Halo pipul we de slip!
  Dɔn di titi kɔrɛkt insɛf kwik kwik wan se:
  - A gladi fɔ mit mi brɔda dɛn, ɔ rayt, sista dɛn na maynd!
  Di gyal pikin dɛn bin de klap dɛn an. Ɛn dɛn bin de siŋ insay kɔras:
  - Wi de wish yu gladi-at,
  Yu na wi op, biliv mi...
  Paths to ɔda wɔl dɛn - .
  Dɛn bin opin di domɔt!
  Makiz de Kasandra bin nɔd se:
  - Yes, yu get fo helep wi. Ɛn bɔku blɛsin go de fɔ dis.
  Dɔminika shrug in mɔsul sholda dɛn ɛn aks wit sɔprayz se:
  - Ɛn aw a go ɛp yu?
  Di nimf gyal bin want fɔ tɔk sɔntin, we dɛn yɛri di sawnd fɔ wan trɔmpɛt ɛn di sawnd fɔ wing. Ɔl di bɔku bɔku pipul dɛn we bin de ripresent di fayn man ɛn uman bin nil dɔŋ wan tɛm ɛn bɛn fɔ sho rɛspɛkt.
  Di Makiz bin nud Dɔminika bak:
  - Bow dɔŋ bak.
  Di gyal aktɔ aks wit sɔprayz se:
  - Fɔ wetin?
  Di nimf gyal bin swɛt:
  - Di Dragon Duchess mit yu. Dragon dɛn de rul wi ɛmpaya. Kam, pan wan ni!
  Dɔminika bin disayd nɔ fɔ brok in prawd. Pan ɔl we i bin de fred se di hot pawaful rod go bɔn in ni we nɔ gɛt natin, we tan lɛk brɔnz. Bɔt i klia se di skin dɔn strɔng ɛn i nɔ de fil fayn. I klia se pipul dɛn ya de go barefut nɔto bikɔs dɛn po. Bɔt fɔ mɔ siriɔs rizin dɛn we stil nid fɔ klarify.
  Dɔn di dragon duchess insɛf apia. Wan animal we gɛt tri ed, we gɛt kɔlɔ we rili brayt, we tan lɛk bɔtaflay. Big, lɛk gud fɛtman, bɔt nɔ de mek pɔsin fred atɔl, ɔ nɔ de mek pɔsin fred if na in.
  I bin tan lɛk se di ed dɛn smɔl, ɛn smɔl bɔt brayt krawn dɛn bin de shayn pan dɛn.
  We di uman dragon flay pas, di gyal pikin dɛn we de ɔnda in wing chenj dɛn skin kɔlɔ to laylak, dɔn to ɛmirald. Dis dɔn bi fayn.
  Dɔminika bin tan lɛk se i dɔn spɛl. Dis na bin di fɔs tɛm we i si rial dragɔn insay rial layf. Yɛs, na tru se insay di fim dɛn, dɛn kin mek gud dragon dɛn bay we dɛn de yuz kɔmpyuta grafik dɛn. Bɔt dis dragɔn na rial pɔsin, i rili fayn ɛn i fayn.
  Di ed, di wan we de midul, aks, in vɔys bin rili fayn:
  - A gladi bad bad wan fɔ si yu, wi gɔst frɔm planɛt Wɔl!
  Dɔminika bin smayl ɛn ansa se:
  - Ɛn a rili gladi fɔ si yu bak!
  Di Dragon Duchess nɔd ɛn kɔntinyu, di ed we de na di rayt say dɔn ɔlrɛdi de tɔk:
  - Wi invayt yu bikɔs na yu veins de flɔ di blɔd fɔ di wan, a nɔ no udat, udat de liv de, a nɔ no usay!
  Dɔminika Dɛlfinova bin rɔb wan pan in leg dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we dɛn kɔt kɔt pan di ɔda wan ɛn i bin kɔnfyus se:
  - I tan lɛk, a nɔ bin ɔndastand!
  Di ed fɔ di dragon duchess we de na di lɛft ansa wit kɔnfidɛns vɔys se:
  - Ɛn wi nɔ ɔndastand dis wisɛf. Bɔt ilɛk aw i bi, wi gɛt so bad bad prɔblɛm dat wi tan lɛk pipul dɛn we de drawn, we de ol straw!
  Dɔminika bin stamp in fut we nɔ gɛt natin ɛn we bin rili ful-ɔp am ɛn siŋ se:
  - Hol mi, straw, ol mi,
  We fayvtin pɔynt dɛn de rawnd di big big briz...
  Tear apart di enemi dem we di elves get, .
  Fate don trowe mi laik dis fo laif!
  Gɛl dɛn we gɛt ɔl kayn strɛp bin de klap dɛn an togɛda, ɛn i bin rili fayn ɛn i bin rili kol.
  Di sɛntral edman tɔk bak se:
  - So, wi gɛt wan strenj sik. Di wan dɛn we de ripresent di strɔng sɛks, ilɛksɛf na ɛlf, mɔtalman, trol, ɔbit, vampaya, gnom ɛn ɔda pipul dɛn we de liv na wi yunivas, fɔ rizin dɛn we wi nɔ no, bigin fɔ tɔn to ston ɛn krɔm wan tɛm. Insay wi kɔntri, apat frɔm ɔrk ɛn gnom, man dɛn bin smɔl pas uman dɛn twɛlv tɛm, ɛn naw dɛn dɔn lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn nɔ de igen! Na tru se dis na bad bad tin!
  Dɔminika bin de gigl ɛn tɔk se:
  - Dis na so wondaful tin! If nɔto dat, no we nɔ de fɔ kɔmɔt pan dɛn man ya we gɛt ia ɛn we nɔ fayn! Ɛn di tin we impɔtant pas ɔl na dat, di mɔ we man ɔg, wit pɔt bɛlɛ ɛn bold ed, i de rɔtin, na di mɔ i de klin to yu.
  Wan pan di ɛlf dɛn nɔ bin gri se:
  - No pɔt-bɛli, wrinkled ɛn bold ɛlf nɔ de! Dɛn nɔ ivin gɛt biad ɔ mɔstaz.
  Dɔminika bin tɔk se:
  " Pantap dat, i kin dia fɔ put an pan dɛn yɔŋ pipul ya!" Dem no alaw pasej tu. A don taya so wit dis fans. Ɛn yu, tɛnki Gɔd, nɔ gɛt dɛn man ya we de du bad, we de swet, we nɔ fayn, ɛn yu kin rɛst ɛn rilaks.
  Ɔl di tri dragon ed dɛn bin de tɛnda wan tɛm:
  - Wan wɔl we nɔ gɛt man, dɔn day! We yu kɔmpia di pipul dɛn na di planɛt Wɔl, wi de liv fɔ lɔng tɛm, mɔ di dragɔn dɛn. Yes, i de boring if man nɔ de, ɛn no harmoni nɔ de na di yunivas if di sɛks we strɔng pas am nɔ de.
  Di gyal pikin dɛn bin de mek nɔys fɔ sho se dɛn gri wit dɛn. Wan pan dɛn bin de grɔmbul se:
  - Ɔl wi man dɛn fayn! Wan tɛm , bɔku bɔku ia bifo dis tɛm, man dɛn we kɔmɔt na mɔtalman bin gɛt ia, bold spat, wrinkles, bɛlɛ, bɔt naw dɛn ɔl yɔŋ, fayn, kɔba ɛn dɛn de smɛl fayn, lɛk ɛlf!
  Dominika laf ɛn wink ... Dɔn i ansa se:
  - OK! Maybe in a couple of months a go stat fo mis man. A jɔs nɔ ɔndastand aw a go ɛp yu?
  Di rayt ed fɔ di dragon duchess ansa se:
  - Fɔ bi ɔnɛs, wi nɔ no dis wisɛf. Bɔt yu gɛt di blɔd fɔ wan krichɔ we kɔmɔt na ɔda yunivas, usay ɔl di pipul dɛn we de de nɔ gɛt tu sɛks, lɛk aw wi gɛt na di Wɔl, bɔt dɛn gɛt tri. Ɛn sɔntɛm dis go ɛp wi fɔ gɛt wi man dɛn bak!
  Dɔminika shek insɛf ɛn notis se:
  - Triseksuɛl krichɔ dɛn? Yes, a rid sayɛns fikshɔn, dis na tiori pɔsibul!
  Di nimf gyal nɔd se:
  - Yɛs! Di sik nɔ bin tɔch dɛn. Bɔt udat go gi garanti se infɛkshɔn nɔ go apia we go mow dɔŋ di fayn sɛks? Ɛn i kin wɔs pas dat! Ɛn ivin if di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng pas am nɔ de, if pɔsin we de fɛt wi kam insay wi yunivas, dat min se wi nɔ go gɛt chans fɔ fɛt bak.
  Di gyal aktɔ nɔd se:
  - OK! A de sɔri fɔ yu. Bay di we, dis kin kam na di wɔl?
  Di lɛft ed fɔ di dragon duchess bin kɔnfyus se:
  - Yɛs! I rili pɔsibul. So nɔ tink se dɛn de aks yu fɔ fayv. Yu gɛt smɔl brɔda, ɛn i kin akt bak na fim dɛn. Yu want dis bɔbɔ fɔ tɔn to ston ɛn krɔs to dɔst?
  Dɔminika vɛks ɛn stamp in fut we nɔ gɛt natin ɛn tɔk wit vɛks se:
  - Yu sabi plenti tins abaut mi!
  Di nimf gyal ansa se:
  - Sɔntɛnde wi kin lɛk fɔ wach fim frɔm yu planɛt. Yu kin dawnlod am dairekt frɔm di Intanɛt, we nɔ nid fɔ spɛn bɔku mɔni pan majik ɛnaji. Na dat mek wi si yu bak. En di hai fairies fil yu yunik aura, en dem si yu broda, im tu get wan pies of dat, I don"t know who!
  Dɔminika bin de wispa ɛn ala se:
  - A no fɔ tru se ɔltin we nɔ pɔsibul pɔsibul! Bɔt , i go bɛtɛ fɔ lɛ a stɔdi we a nɔ de!
  Makiz de Kasandra bin notis se:
  - Eksaktli, dis na wetin yu get fo du. Stɔdi, stɔdi ɛn stɔdi bak!
  Di studɛnt gyal bin de grɔmbul wit nɔ gladi at se:
  - Wetin ɔda tin dis de fɔ?
  Wantɛm wantɛm, di tri ed dɛn fɔ di dragon duchess bin tɔk di sem tɛm ɛn wanwɔd wit dɛn fayn vɔys dɛn:
  - Yu nɔ no natin bɔt majik ɛn majik! Ɛn yu nid fɔ gɛt bɔku ɛn impɔtant tin dɛn fɔ ɛp wi. We yu dɔn gradyuet frɔm di Imperial Dragon Academy of Dularis , yu go gɛt pawa dɛn we yu nɔ bin no bifo we go alaw yu fɔ wɛr di krawn fɔ di majik prinses. Ɛn na insay dis kes nɔmɔ yu go ebul, ɔ fɔ se, yu go gɛt at le smɔl chans fɔ gi bak di ripɔtmɛnt dɛn fɔ di strɔng sɛks frɔm di ɔndawɔl.
  Dɔminik bin wispa ɛn tɔk se:
  - Oh, wetin a nɔ lɛk na fɔ stɔdi!
  Fɔ tru, i bin lɛk fɔ dans, jomp, ɛn akt na fim dɛn. A bin ivin lɛk am bad bad wan. Bɔt in stɔdi dɛn bin at fɔ am. I bin ivin rayt in nem na wan dipatmɛnt we dɛn de pe am so dat i go ebul fɔ gɛt in diplɔma wit smɔl tray. Fɔ tru, i izi fɔ du dis we.
  Dɔminika nɔ bin fɔ dɔn go insay di akademi atɔl if i nɔ bin fashɔn if i nɔ bin gɛt ay edyukeshɔn. Pantap dat, ivin biliyan pipul dɛn nɔ go mared gyal we nɔ gɛt diplɔma.
  Bɔt fɔ mared ɔligarch, as rich as pɔsibul ɛn, di sem tɛm, i bɛtɛ fɔ ol, sik ɛn kɔmplit wan we dɔn ol. Dɔn pul am kɔmɔt, bi biliyan uman we in man dɔn day ɛn liv fɔ yu yon gladi at.
  Ɛn rayt fim skript dɛn yusɛf. I bin ivin gɛt wan aidia. Ɛn na in de na di lida rol. Lɛk Emparɔ Palpatine , ɔ fɔ se, in dak spirit bin muf go bi klon gyal ɛn bigin fɔ mek nyu ɛmpaya wit kɔnkrit.
  Yes, dat na big tin ! Bɔt, di wok we i bin de du fɔ bifo nɔ bin bad ɛni we, ɛn i bin de smɛl lɛk big mɔni. Bɔt ... Naw, i dɔn bi hit . Ɛn i go gɛt fɔ du wetin i lɛk pas ɔl - stɔdi!
  Dɔminika aks wit vɔys we de shek shek se:
  - Wetin a go du if a nɔ gri?
  Di gyal pikin dɛn we bin de rawnd bin de mek nɔys bikɔs dɛn nɔ bin gladi. Wan pan dɛn ala se:
  - Shot am pan in il!
  Di Tri Ɛd dɛn fɔ di Dragon Duchess bin ansa se:
  - Wi nɔ gɛt ɛni moral rayt fɔ fos yu. Bɔt fɔ mek dɛn ebul fɔ pul yu kɔmɔt na di planɛt we de na di wɔl, dɛn bin nid bɔku dia dia majik ɛnaji. Ɛn bak, if yu want fɔ kam bak, pe fɔ di joyn ya, di dia dia wayn we yu drink, ɛn di tikɛt fɔ go bak.
  Dɔminika bin swɛt se:
  - I nɔ fayn fɔ chaj mi fɔ sɔntin we a nɔ bin want fɔ du! A bin fil bad we a nɔ want!
  Di sɛntral ed fɔ di uman dragon ansa se:
  - Yu na wi, sɔntɛm, wan pan wi las chans dɛn! Na tru se yu kin stil tray wit yu brɔda, bɔt i stil na bɔbɔ, ɛn pan ɔl dat, na man, ɛn insɛf kin krɔs ɛn tɔn to dɔst.
  Dɔminik bin ala wit wamat se:
  - Nɔ tɔch mi brɔda! Na nɔto in biznɛs!
  Di Dragon Duchess aks wit insinuatingly:
  -Yu rɛdi fɔ stɔdi fɔ bi prinses? Imajin us chans yu go gɛt. Yu nɔ go ol, yu go liv fɔ sɔm tawzin ia, ɛn sɔntɛm yu go liv mɔ if yu gɛt mɔ advans majik ɛn bi gɔd we nɔ de day. Ɛn yu go gɛt pipul dɛn we yu de rul ɛn yu yon kiŋdɔm!
  Dɔminika bin blo tranga wan ɛn tɔk wit beg se:
  - Mek a tink smɔl.
  Di marquise gyal bin kɔnfyus se:
  - Yes, mek i tink bɔt am. I nid fɔ no wi wɔl mɔ. Mek i adap ɛn kam bak to in sɛns. Ɛn i go disayd fɔ du di rayt tin.
  Di Dragon Duchess nɔd affirmativ wit ɔl di tri ed dɛn:
  - Mek i waka rawnd di siti. I big ɛn i fayn. Sho am aut, Cassandra, ɛn una gyal pikin dɛn gi am di we. Nɔ ambɔg yu!
  Di fayn mami ɛn dadi biznɛs bin sheb. Di nimf makiz tek sɔntin we tan lɛk pizza na di tre ɛn gi am to Dɔminika:
  - Na ya, it! Yu go strɔng mɔ ɛn mɔ.
  Wan titi we wɛr klos bin tɔn wayn we bin dɔn ɔlrɛdi pink, insay wan gold kɔp frɔm wan platina jɔg . Dominika tek tɛm tek wan bayt pan di pizza. I kam fɔ bi se i rili te, ɛn di titi bigin fɔ it, wit kɔnfidɛns mɔ, ɛn was am dɔŋ wit wayn, we swit ɛn smɛl so.
  Afta dat, Dɔminika in maynd bin go ɔp bad bad wan. Ɛn i bin de siŋ se:
  Gift fɔ ticha dɛn, .
  Dem spend taim wit mi...
  Dem tich mi fo natin...
  Ɛn afta dat, di studɛnt gyal nɔ bin fɛn fayn raym, ɛn wetin bin de flash na in fayn fayn ed bin luk rili bad ɛn i nɔ bin fayn.
  Dɛn hed togɛda, ɛn di nimf bin lid am bay in an. Pan ɔl we i bin shɔt ɛn tint pas wan ed pas di strɔng ɛn lɔng ɛn so mɔsul Dɔminika.
  Dɛn tu gyal pikin dɛn ya bin de stamp dɛn fut we nɔ gɛt natin ɛn dɛn bin de muf wit di spid we yɔŋ gazɛl dɛn kin muv.
  Di os dɛn we bin de rawnd bin rili fayn . No siti nɔ de na di wɔl we nɔ ɛva fayn so. Flawa dɛn bin de gro bak ya, so big, brayt ɛn sɛnt. Ɔltin bɔt dis siti bin fayn ɛn fayn.
  Ɛn bɔku bɔku gyal pikin dɛn. Dɛn bin drɛs fayn fayn wan , ɔ difrɛn frɔm dat, dɛn bin de drɛs fayn fayn wan, ɛn sɔm gyal pikin dɛn bin de was na strit. Bɔt ɔlman yɔŋ, fresh, fayn ɛn nɔ gɛt fut.
  Dɔminika bin sɔprayz ɛn aks se:
  - Wetin mek dɛn nɔ de wɛr sus, ɔ at ɔl flip flop?
  Di Makiz de Kasandra bin ansa wit smayl se:
  - Dis na di majik fɔ dis planɛt. I de ɛp wi fɔ kɔntinyu fɔ yɔŋ sote go, fɔ mek majik, ɛn wi kin yuz wi fut finga dɛn we nɔ gɛt natin bak fɔ fɛt!
  Di gyal atis laf ɛn tɔk se:
  - Dis na fayn tin! In jɔnal, we a bin rili smɔl, a bin de shem fɔ waka barefut, bikɔs a bin biliv se dis na sayn fɔ se a po pasmak. Bɔt afta dat, a bin yus to di fim dɛn. Pantap dat, i bin nid fɔ mek di sɔl dɛn rɔf smɔl we a bin de ple Spartacus in sista we a bin smɔl, ɔ difrɛn kayn pati pipul dɛn. A bin lɛk am. Bɔt if yu waka rawnd Mɔsko wit yu fut, dɛn go mistek kɔl yu pɔsin we gɛt maynd sik, ɛn bɔku bɔku infekshɔn ɛn dɔti de na di strit!
  Di nimf gyal nɔd se:
  - Yes - dat na tin we pɔsin kin ɔndastand! Plɛs, fɔ rɔn we yu nɔ gɛt sus, i kin izi fɔ rɔn, bikɔs di skin we pɔsin we de fɛt wɔ kin strɔng pas di fut dɛn we dia pas ɔl, ɛn i kin elastik, i kin chenj ɛn i kin gɛt majik!
  Dɛn bin muf go bifo. Yu kin si aw ay, lɛk di spia na di Ostankino TV tawa, di jet dɛn na di watawɛl de rɔsh. So dɛn kin tek ɔf, we nɔ gri wit di lɔ dɛn we de na fizik. Ɛn di jet dɛnsɛf gɛt bɔku bɔku kɔlɔ dɛn. Dis rili fayn.
  Ɛn us pales dɛn de ɔlsay? Aw ɔltin de fayn fayn wan ya. Ɛn di lɔ nɔ jɔs de shayn wit gold, bɔt i de shayn bak wit sɔm brayt, ɔrɛnj mɛtal we dɛn nɔ no na di Wɔl.
  Dɔminika bin notis se:
  - Yu siti tan lɛk fayn fayn stori. Ɛn di gyal pikin dɛn fayn, dɛn tan lɛk rial paradays, ɛn nɔto wan we dɛn mek lɛk wi yon!
  Kasindra bin de gigl ɛn aks se:
  - Wetin mek yu tink se dɛn mek yu paradays?
  Di gyal atis bin ansa fayn fayn wan se:
  - Bikɔs i gɛt diskripshɔn dɛn we nɔ gri wit dɛnsɛf. Wan rilijɔn tɔk wan tin, ɔda wan de tɔk ɔda tin, ɛn wan tɔd wan tɔk di kɔmɔn tin!
  Di nimf makiz nɔd se:
  - Yea, a no! A bin luk na yu Intanɛt. I izi pas fɔ travul go na di Wɔl. I so simpul dat ivin simpul ɛlf, troll ɛn pipul dɛn kin klaym insay ɛn wach fim. Wit ɔl di fayn fayn tin dɛn we di majik wɔl gɛt, wi, i sɔri fɔ no se, nɔ gɛt dɛn kayn advans tɛknɔlɔji dɛn lɛk di pipul dɛn na di Wɔl. Una na amatɔ dɛn pan majik, bɔt wi teknɔlɔji divɛlɔpmɛnt dɔn frɔz!
  Dɔminika bin sɔprayz ɛn aks se:
  - Wetin mek yu friz teknɔlɔji?
  Di nimf, we i put in vɔys dɔŋ, ansa se:
  - Nɔto wi. Dis na dragon dɛn. I tan lɛk se dɛn nɔ want fɔ pwɛl dɛn pawa. Pan ɔl we, fɔ tru, dɛn de alaw wi fɔ liv nɔmal wan, ɛn fɔ sɔm ivin laŋaj, bɔt ... Lɛ wi nɔ tɔk bɔt dat!
  Ɛn bak, dɛn bin stɔp fɔ stɔp. Di lɔjishɔn we de rawnd na, fɔ tru, supa. Ɔltin so fayn, dɛn kayn dɛkɔreshɔn, statu, os ɛn tɛmpul dɛn de.
  Yɛs, na tru se tɛmpul dɛn rili difrɛn. Nɔto lɛk aw i kin bi na di Wɔl pan sɔm tin dɛn we fiba. Ɛn dɛn difrɛn atɔl pan stayl, kɔlɔ, ɛn shep . Ɛn fɔ tru, i fayn. Na di figa dɛn, ɛn dome, ɛn pɔligɔn, prism ɛn ɔda tin dɛn.
  Ɛn bɔku tɛmpul dɛn gɛt dome dɛn we tan lɛk bɔd dɛn we gɛt di flawa dɛn we fayn pas ɔl.
  Dɔminika luk in patna ɛn aks am se:
  - Yu luk laik skul gyal ... Bot hau old yu rili bi?
  Cassandra bin ansa wit smayl se:
  - Pipul gɛt dis wɔd: i nɔto kɔstɔm fɔ aks uman bɔt in ej!
  Di gyal atis bin dɔn tɔk se:
  - Prɔbably bɔku.
  Di nimf gyal nɔd se:
  - Sɔntɛm! Bɔt wi de liv lɔng pas ɛlf, troll, pipul, ɛn ivin pas gnomes ɛn vampaya. Bikɔs wi gɛt di gɔd dɛn blɔd insay wi, wi na blɔd fambul wit dɛn. Di ɔda wan dɛn gɛt mɔ indaykt kɔnekshɔn wit pipul dɛn we nɔ de day .
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - Wi ɔl na Gɔd in pikin ɛn gyal pikin. Sɔm kayn we.
  Kassandra bin klik in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin.
  Ɛn afta dat, wan majik stik apia na di nimf in an. I bin de wispa kwayɛt wan se:
  - I gɛt dragon vein insay am. Dis na wan tin we rili pawaful, i dia ɛn i nɔ kin bɔku. Bɔt big big trɛnk de insay am bak. Sho yu di impak?
  Dɔminika bin tɔk se:
  - A bin wach wan siriɔs bɔt wan bɔbɔ we gɛt majik stik. Bɔt wan bɔbɔ we skinny de de , we gɛt dak ia ɛn glas. Nɔto lɛk mi brɔda - fayn, mɔskul wit blant ia. Bay di we, a bin de ple bak as wɔriɔ ɛn wizad!
  Cassandra bin kɔnfyus se:
  - A sabi yu brɔda. Yɛs, in na bɔbɔ we rili fayn ɛn we nɔ kɔmɔn. Ɛn i nɔ tan lɛk yu, we na di wɔl champion pan karate bitwin pikin dɛn.
  Dɔminika bin snor wit disgres se:
  - Pan ɔl we na bɔy pikin, na man! Bɔt fɔ man dɛn, fɛt-fɛt ɛn fɛt na kɔmɔn tin.
  Di nimf gyal ansa se:
  - Wi gɛt twɛlv tɛm smɔl man dɛn pas uman dɛn frɔm di men pipul dɛn na di ɛmpaya: pipul, ɛlf, trol, ɔbit ɛn vampaya. So di fayn sɛks sɛf gɛt fɔ fɛt. Difrɛn frɔm dat, pan ɔrk ɛn gnom dɛn, man dɛn de twɛlv tɛm pas uman dɛn. So i bin ivin izi fɔ wi sɔm kayn we pas aw i bin de bifo. Mi ɛn di ɔrk dɛn bin de fɛt ɔltɛm, ɛn dɛn bin de klaym lɛk tod fɔ kramp, naw i lɛf smɔl fɔ lɛ nɔbɔdi nɔ de fɔ fɛt wit. Pan ɔl we uman ɛn ɔrk, fɔ tɔk tru, nɔto bɔku. Bɔt di gnomes dɛn bɛtɛ , dɛn luk mɔ lɛk uman ɔbit. Di gnom dɛnsɛf ol, tɔn grey, gro lɔng biad, bɔt te dɛn day dɛn kin fast ɛn agil, ɛn pan ɔl we dɛn kin gɛt wrinkles, dɛn kin kip ɔl dɛn tit. Ɛn if dɛn nak tut, i kin gro bak!
  Dɔminika bin nɔd se:
  - Eh! Yu tan lɛk shak. Bɔt wan tɛm a bin aks se, if dɛn mek mɔtalman lɛk aw Gɔd tan ɛn tan lɛk am, wetin mek in tit dɛn wik so. Ɛn di prist bin de mɔna sɔntin lɛk, di bɔdi dɔn lod wit sin. Bay di we, we dɛn knock mi brɔda in tut, i gro bak rili insay wan de. A bin ivin want fɔ kɛr am go to dɔktɔ. Ɛn afta dat a chenj mi maynd, dɛn go stɔdi di pikin lɛk rat na lɛbɔtri!
  Kassandra bin nɔd in ed.
  - I rayt! Yu na smat. Bɔt yu nɔ lɛk fɔ stɔdi.
  Di titi nɔd wit trɛnk se:
  - Yɛs! I de boring. Ɛn wi gɛt bak ... Wɛl, a nɔ no, we yu sidɔm na yu tebul yu bak de at, ɛn yu want fɔ rɔn ɛn jomp!
  Di nimf gyal bin siŋ se:
  - Yes, gyal pikin dɛm, no se ɔlman nɔ lɛk fɔ kram , .
  A wish se a go ebul fɔ rɔn barefut tru di dyu!
  Ɛn di fayn fayn man ɛn in wɛf bin laf. Na ya dɛn de go fa fawe. Dɔminika bin notis se motoka nɔ de we tan lɛk di wan dɛn we de na di Wɔl. Bɔt yunikɔn dɛn de we rili fayn. Lɛk di wan dɛn we dɛn kin drɔ na anime . Ɛn simpul ɔs dɛn jɔs fayn. Ɛn we di kat rɔsh, i kin tan lɛk fayn stori.
  Sɔm gyal pikin dɛn kin flay lɛk se dɛn na bɔd. Tru , it"s rare, na ya yu kin si se nɔto ɔl majik man dɛn dɔn go bifo. No begman dɛn hut nɔ de. Bifo dat, di wan ol siti tan lɛk sɔlid pales, ɔ os dɛn we tan lɛk ɛstate we gɛt watawɛl ɛn gadin. Ɛn aw i luk fayn.
  Basically, Dominika bin ple wan gem - bilda. Bɔku tin de we dɛn kin bil de. Ɛn fɔ tru, fɔ bil siti so dat di wan ol tin tan lɛk fayn fayn stori bɔt paradays. Na ya di sem tin bin apin.
  Dɔminika bin notis se:
  - Ɛn dɛn se ɛvin na di Wɔl nɔ pɔsibul? Dis na wetin ɔl di rilijɔn dɛn na di Wɔl se!
  Cassandra bin ɛksplen se:
  - Eksept kɔmyunizim. Di wangren rilijɔn we prɔmis ɛvin na di Wɔl. Ɛn dis na tin we mek sɛns. Udat nid fɔ biliv na ɛvin, nɔto ivin afta day, bɔt in jɔnal, afta di wɔl dɔn, we in jɔnal na madnɛs!
  Di gyal aktɔ bin gri se:
  - Yes, a nɔ lɛk di tichin bɔt di ɛnd fɔ di wɔl! I bɛtɛ fɔ bil ɛvin yusɛf, ɛn nɔto pan bon!
  Di nimf makiz bin de chirp:
  - Nɔ tray fɔ gɛt paradays na ɛvin, bɔt liv ɛn mek yu yon gladi at. Ɛn bi smat.
  Dɔminika bin tɔk wit sɛns se:
  - Yu no, sɔm kayn we, we na gyal pikin nɔmɔ de rawnd, yu kin fil se sɔntin nɔ de. Pan ɔl we man dɛn nɔ kin fayn ivin na fim dɛn. Dɔn bak, bɔku pan di bɔbɔ dɛn kin fayn, ɛn we dɛn ol fɔti ia, dɛn kin tray fɔ fɛn man we nɔ gɛt bɛlɛ ɛn we nɔ gɛt tu chin.
  Cassandra bin laf ɛn ansa se:
  - Yu smat. A nɔ gɛt ɛni wɔd. More precisely, not very much ... Bɔt nɔto jɔs fayn fayn fes ɛn slɛnd figa impɔtant to man. Uman dɛn ivin na di Wɔl valyu ɔda tin pas ɛksternal data insay man!
  Dɔminika bin nɔd se:
  - Wɛl, yes, ɛksaktɔli! Ɛn bak mɔni. We yu walet tayt, yu nɔ kin notis yu wrinkles, bold ɛn bɛlɛ so.
  Nimf bin notis se:
  - Wi nɔ gɛt prɔblɛm wit di we aw man dɛn de luk. Majik de ɔlsay na di briz we de ya. Ɛn di man dɛn bi yɔŋ man dɛn we gɛt rili fayn fes;i ivin nɔ fayn fɔ mek ivin pipul dɛn biad ɛn mɔstaz nɔ de igen. Bikɔs ɔf dis, dɛn ɛlf dɛn kin jɔs no difrɛns bay di shep we dɛn yes gɛt. Ɛn dis ... Wɛl , uman dɛn dɔn yus to am. Bɔt biad gɛt wan patikyula charm bak. A nɔ gri wit dɛn gyal pikin dɛn we kin tek biad as ɔg.
  Dɔminik bin de gigl ɛn ansa se:
  - Di biad gɛt prez ɛn ɔna, bɔt di pusi gɛt mɔstaz bak!
  Cassandra wave her magic wand ... Ɛn na di fayn uman in an , wan fayn fayn kek bin apia we tan lɛk Napoleon in kɔk hat, wit ros, pɔpi ɛn bɔtaflay we dɛn mek wit krim we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ.
  Di nimf makiz bin de chirp wit in vɔys we bin rili tan lɛk se:
  - Tray am, i rili te, ɛn i fri we yu nɔ gɛt kabij!
  Dɔminika aks, wantɛm wantɛm i tink se:
  -Wetin if yu stil chaj mi fi?
  Di makiz-nimf bin siŋ se:
  - Yu fɔ pe fɔ ɔltin, biliv mi,
  So wi de opin di domɔt fɔ mek wi gɛt sakrifays!
  . CHAPTER No. 2.
  Ɛn Kasandra wev in stik bak, wan strim we gɛt layt flay kɔmɔt na in tip, ɛn tu chia dɛn we tan lɛk se dɛn mek dɛn wit kristal, ɛn wan smɔl tebul we fayn fɔ si.
  Di makiz-nimf bin gi advays se:
  - Mek wi it sidon, laik pipul we get kolcha! Sɔntɛm yu go lɛk sɔm wayn bak?
  Dɔminika bin tɔk fayn fayn wan se:
  - If yu drink bɔku wayn, yu kin tɔn mumu. Ɛn a fɔ kip mi ed klia ɛn fresh!
  Cassandra shek in ed negatif wan.
  - Nɔ fred! Wan gram rɔm nɔ de insay wi wayn. I jɔs de briŋ bɛnifit. Ɛn na wan pan di rizin dɛn we mek pipul dɛn na wi wɔl de liv te to wan tawzin ia ɛn nɔ ol. Ɛn wit strɔng ɛn advans majik yu kin las fɔ lɔng tɛm.
  Di gyal aktɔ nɔd se:
  - Dɔn tɔn am!
  Di nimf rilis wan bim frɔm di tip fɔ in stik, i de wispa sɔntin ... Ɛn kɔp dɛn we dɛn mek wit brayt ɔrɛnj mɛtal apia, we sɔntin yɔlɔ ɛn wit bɔbul dɛn splash insay.
  Dɔminika bin notis, we i tek smɔl sip frɔm in kɔp:
  - Wan wayn we rili fayn ɛn we gɛt sɛnt, i de mek yu mɔt fil so fresh ...Ɛn wetin dɛn mek am wit?
  Cassandra bin ansa am tranga wan se:
  "We yu de stɔdi na di Dragon Emperor Academy, yu go no!"
  Di titi aks se:
  -We di dragon empara insɛf de?
  Di nimf ansa wit wan sigrɛt se:
  - I bin disappear tu. Naw, Emprɛs Karɔlin de na in ples. Dragon dɛn gɛt lɛk ikwal nɔmba pan uman ɛn man dɛn, jɔs lɛk mɔtalman. We i kam pan dis, una gɛt tin dɛn we fiba.
  Dɔminika bin tɔk se:
  - Wetin mek di Empress nɔ bin tek mi pasɔnal?
  Cassandra bin swɛt se:
  - Wel, yu get wan konset! Wan duchess na infεkt. I go nid fɔ bi, ɛn di bigman Karɔlin insɛf go gri fɔ tek am.
  Di titi bin siŋ se:
  - Pipul bin admaya di Kwin,
  Ɔl di bɔbɔ dɛn we bin de na di yad bin lɛk dɛnsɛf!
  Bɔt a bin rili gɛt maynd
  A bin pik wan biliyan man!
  Di nimf makiz ansa wit smayl se:
  - Yu tink se biliɔn pipul dɛn fit fɔ liv wit pɔsin we yu nɔ lɛk? Wetin bɔt bɛlɛ fat, bold spat, wrinkles ɛn bad smel?!
  Dɔminika bin grɔmbul wit agresiv wan:
  pwɛl mi ɛn ɔda gyal pikin dɛn layf ! Ɔ a go strangl am wit mi mane na bed!
  Cassandra bin gigl ɛn notis se:
  - A go mek lɛk se na jok. Yu fɔ bi di pɔsin we de sho gud tin.
  Di gyal aktɔ bin tɔk fayn fayn wan se:
  - Ideal heroes mek di poblik wan puke !
  Di nimf nɔ ansa, bɔt wit di ɛp we wan platina spun ɛp am, i it di kek ɛn drink di wayn we gɛt fayn fayn sɛnt. Dɔminika bin disayd bak fɔ ɛnjɔy di it fɔ naw. Pantap dat, we yu waka na di fresh briz, dat kin mek yu want fɔ it mɔ.
  I mɛmba di tɛm we dɛn bin shot am. Speshali, wen dem bin pley pikin patizans. Fɔ ɛgzampul, na de, fɔs di bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn bin rili it fayn bifo di wɔ. Ɛn di tɛm we di wɔ bin de ɔnda di ɔkupeshɔn dɛn bin gɛt fɔ gro thin. Fɔ du dis, dɛn bin se yu fɔ rɔn mɔ ɛn it smɔl. Di fɔs wan bin riliys ɛni we, bikɔs dɛn bin de film bɔku tek dɛn wit pikin dɛn we de rɔn, bɔt di sɛkɔn wan at mɔ. Yɔŋ pipul dɛn we de ple fim bin atak di stɔ dɛn, ɛn bay it fɔ dɛnsɛf.
  Dɔn dɛn nɔ bin alaw dɛn fɔ slip na di ɔtel, ɛn dɛn bin lɔk dɛn na wan sɛpret rum we gɛt ba, we bin tan lɛk big, kɔmɔn sɛl.
  Dominika nɔ bin angri, dɛn nɔ bin want in biuti fɔ sɔfa wit malnutrishɔn, ɛn ɛni we i naturally kwik fɔ dray, nɔ plump at ɔl, ɛn dans de kip in mɔsul ɛn bɔdi bak insay gud shep.
  Bɔt di man dɛn, fɔ tru, bin sɔfa bikɔs dɛn bin tɔn di sɛt to pikin dɛn prizin. Ɛn episɔd dɛn bin de bak wit prizina dɛn. Wan tu bɔbɔ dɛn bin ivin sheb dɛn ed, ɛn sɔntɛm dat nɔ bin nid fɔ du dat.
  Yɛs, di layf we pɔsin we de ple fim kin liv nɔ kin izi.
  Fɔ ɛgzampul, bɔt di tɛm we Spatakɔs bin tɔn agens di gɔvmɛnt. Wan ol grup we gɛt bɔy pikin dɛn bin de wok barefut wit loincloth nɔmɔ na di say dɛn we dɛn de kɔt ston. Dɔn bak, dɛn bin nid fɔ tek pas wan tɛm. Tray fɔ waka wit bare soles pan di shap ston dɛn na di mayn dɛn. Na ya di bɔbɔ dɛn fut we nɔ gɛt natin bigin fɔ blɔd ɛn dɛn fut bigin fɔ krak. Ɛn dɛn , fɔ tru, bin wet wit swet ɛn shek shek bikɔs dɛn taya.
  Insay dis fim, di men pɔsin we bin de insay dis fim bin ivin Spartacus , wan slev bɔbɔ, we, bay di we, bin gi di aidia fɔ tɔn agens di gɔvmɛnt to di gladiator we bin rili gɛt sakrifays ɛn jɛntri we bin gɛt in fridɔm.
  Fɔs, Dɔminika bin ple di sista fɔ Spartacus we i bin smɔl, ɛn i bin gɛt fɔ spɛn tɛm bak wit di bɔbɔ dɛn na di say dɛn we dɛn kin kɔt ston as pɔnishmɛnt.
  So i bin no bak wetin na shap ston dɛn ɛn wan ebi baskɛt we gɛt rɔb.
  Ɛn yu rili drɛg am ɔp ɛn ɔp. I kin rili taya, bɔt i kin mek yu gɛt mɔ trɛnk.
  Dɔminika bin ple difrɛn fim dɛn. Wan tɛm ivin insay di rol fɔ kabin bɔy Jim insay sɔm vɛshɔn fɔ "Treasure Island" we de fa frɔm di kanɔn. Na de, ivin insay di rol fɔ kuk i nɔ bin bi di wan-leg Silva , bɔt na bin wan uman we gɛt rɛd ia, we na Mɔgan in sista in pikin.
  Dis na, fɔ tru, kul. Dɔminika insɛf bin de ple bɔbɔ, ɛn fɔ dat dɛn bin ivin want fɔ kɔt in ia. Bɔt afta dat, dɛn bin dɔn sɔlv di prɔblɛm wit di ɛp we dɛn bin de yuz wig.
  Yɛs, dis wok we i bin de du, pɔsin kin se, bin wok fayn frɔm di we aw i bin de si di gem. Bɔt di fim insɛf nɔ bin gɛt pɔpulɛshɔn pas di kanɔn. I bin tɔn to sɔm kayn ɛl dɔti.
  Bɔku tɛm, dɛn kin et di klas dɛn we nɔ de akɔdin to di kanɔn.
  Di makiz-nimf bin ambɔg Dɔminika in mɛmori dɛn:
  - Yu no. Wi don sidon ya fo som taim. No bi taim fo hit di rod?!
  Di titi shrug ɛn notis se:
  - Yu kin go waka. A stil gɛt bɔku trɛnk.
  Kasindra bin de wev in stik, ɛn di kek we dɛn bin dɔn it af-af, ɛn di dish dɛn we gɛt wayn, ɛn ɔda tin dɛn, nɔ de igen.
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - Jɔs lɛk insay fayn fayn stori!
  Di makiz bin de swɛt se:
  - Nɔ! Dis nɔto fayn fayn stori, bɔt na majik rial tin.
  Ɛn tu ripɔtmɛnt dɛn fɔ di fayn sɛks bin splash along di rod. Di we aw Dɔminika bin de fil bin rili gladi ! I bin smayl bɔku bɔku wan. Ɛn i bin ivin siŋ se:
  Di rod, di rod, luk lɛk padi, .
  Chen mail we dɛn mek wit stɛl we gɛt fes...
  Ɛn di sɔd rili shap - di vaunted damask stɛl, .
  Yɛs, siriɔs tin go apin na di fɛt!
  Dɔn Kasindra notis wit siriɔs luk, i stɔp:
  - Yu no! Siriɔs ɛntrɛ ɛgzam go wet fɔ yu na di akademi. Sɔntɛm fɔ hereditary wizards, dɛn go tan lɛk se dɛn izi, bɔt yu nɔ ivin gɛt clue bɔt majik.
  Dɔminika bin laf di we we nɔ fayn ɛn i nɔ bin gri se:
  - Nɔ! Insay di fim dɛn, a dɔn si majik wok bɔku tɛm. Ɛn biliv mi, a no sɔntin!
  Di nimf makiz, we i put in vɔys dɔŋ, i wispa se:
  - A go gi yu mi majik wand! I rili strɔng, i gɛt dragon vein. Tray fɔ yuz am, fɔ ɛgzampul, fɔ kɔndɔkt ... Wɛl, wan flawa we nɔ fɔgɛt!
  Di gyal aktɔ luk bak. Ɔlsay, nia di os dɛn ɛn na di strit sɛf, flawa bed dɛn de we gɛt flawa dɛn we brayt pas ɔl, lɛk big big ston dɛn we gɛt valyu. Bɔd dɛn we de shayn bak bin de gro pan di tik dɛn. Pantap dat, sɔm flawa dɛn bin gɛt lif dɛn bak we gɛt difrɛn kɔlɔ ɛn shed. Ɛn ivin strenj kɔl dɛn bin de.
  Dɔminika shrug in nɔt at ɔl narrow sholda ɛn ansa kwik kwik wan:
  - Wetin mek wi nid sɔm kayn fɔgɛt-mi-nɔt? Bɔku difrɛn flawa dɛn dɔn ɔlrɛdi de ya, we big ɛn fayn pasmak.
  Cassandra bin smayl wit ironi:
  - Ɛn wetin yu want?
  Di gyal aktɔ bin tɔk klia wan se:
  - I bɛtɛ fɔ kɔnjure sɔntin we rili valyu ɛn yusful! - Dɔminika stamp in bare il, we mek di tayl dɛn we gɛt kɔlɔ klin lɛk ayskul we de brok. Di uman we bin want fɔ majik bin tɔk bak se: "Fɔ ɛgzampul, i go bɛtɛ fa fawe fɔ mek wan dayamɔn we di sayz tan lɛk kokonat!" Dis kin rili yus ɛn i kin izi fɔ du.
  Di Makiz luk am wit saspek ɛn aks am se:
  - Yu wan go na di wɔl? Wetin wi nɔ lɛk?
  Dɔminika bin notis wan we we mek i sɔri se:
  - Bɔt yu wɔl wi kin se di sem tin we Ostap Bɛnda bin tɔk bɔt di kayn we aw di Kɔkas de - i tu fayn - di imajineshɔn fɔ wan idiot!
  Kasindra bin grin ɛn tɔk se:
  - Ɛn yu smat, bɔt yu les! Yu nɔ gɛt inof fanatis fɔ go to yu gol lɛk jet buldoza, we yu nɔ stɔp!
  Di gyal aktɔ mek fes, ɛn i notis se:
  - No jet buldoza nɔ de. At least na di wɔl!
  Di nimf makiz nɔd fɔ gri se:
  - Yu kin nɔ gɛt am. Bɔt sɔm pipul dɛn de we gɛt difrɛn difrɛn trayb dɛn we dɔn go bifo pan tɛknɔlɔji pas mɔtalman. Bɔt fɔ rich to dɛn kin at pas fɔ rich na di Wɔl.
  Dɔminik bin kray as i de aks se:
  - Yɛs? Dɛn kin ebul fɔ flay bitwin di sta dɛn?
  Cassandra bin ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Dɛn kin ebul! Insay prinsipul, wi kin du dis wit di ɛp we majik de ɛp wi.
  Di gyal aktɔ bin siŋ:
  Na tru se i at fɔ tɔk wetin go apin
  Wetin de wet fɔ na dis wɔndaful wɔl...
  Wi go flay na di klawd - .
  We yu de go insay wan sta plen!
  Ɛn di titi bin disayd fɔ du sɔntin, ɛn mek fes we de mek i fred se:
  - Gi mi di majik wand! Ɛn a go mek dayamɔn we di sayz tan lɛk gud watamɛlɔn!
  Cassandra bin want fɔ tɔk sɔntin. Bɔt dɛn yɛri di wing dɛn we de rɔsh. Wan ɔda dragɔn bin de flay. Most likely, na uman bak. I bin lɛf smɔl fɔ lɛ i kech di wata we de kɔmɔt na di watawɛl, we bin de shot ay ay wan na di skay frɔm di grifin in mɔt, we dɛn kɔba wit gold lif ɛn rubi.
  Di monsta we gɛt tri ed bin fayn pas fɔ mek i fred.
  Di nimf makiz bin butu. Dɔminik jɔs shek in ed smɔl.
  Di uman dragon land bifo dɛn. Dɛn yɛri wan vɔys we rili fayn ɛn klia fɔ dis kayn big big animal:
  - Yu na di ipokrit we dɛn dɔn ɔlrɛdi kɔl di mɛsaya?
  Dɔminika ansa wit inosɛnt smayl se:
  - A nɔ go rili lɛk fɔ bi mɛsaya!
  Di uman dragon bin sɔprayz:
  - Ɛn wetin mek na dat?
  Di gyal aktɔ ansa ɔnɛs wan se:
  - Bikɔs mɛsaya dɛn kin dɔn ɛnd ɔp fɔ krɔs!
  Di tin we gɛt wing bin shek in wing. I gɛt big wan dɛn, we fiba di wan dɛn we bat gɛt, na tri kɔlɔ dɛn nɔmɔ i gɛt: rɛd, yɔlɔ ɛn grɛn. Wi nɔ nid fɔ tɔk se na fayn fayn kɔmbaynshɔn.
  Di uman dragon bin de chip se:
  - Ɛn yu kin si frɔm da wɔl de usay majik pipul dɛn na kɔmplit skam ɛn kruk?
  Dɔminika laf ɛn ansa, sho in tit dɛn we rili wayt ɛn we de shayn:
  - Maybe na so i bi. Pan ɔl we, sɔm prɔfɛt dɛn bin de. Lɛk Grɔnma Vanga. Na fɔ sɔm rizin nɔmɔ di tin dɛn we i bin dɔn tɔk bin kam tru, as lɔ se, afta dat.
  Di makiz-nimf bin notis se:
  - Ivin rili ay-lɛv majik ɛn majik pipul dɛn de si di fiuja rili vayg. Ɛn ivin di Gɔd dɛn we ay pas ɔl nɔ go gi garanti fɔ wetin go apin insay wan ɔndrɛd ia. Ɛn mɔ pas dat, insay wan tawzin ɛn wan milyɔn!
  Di uman dragon flash layt layt ɛn chip:
  - Yes... so dat rial prɛdiktɔ dɛn de na dis planɛt. Ivin yu hypernoosphere tension difrɛn frɔm wi yon. Although, maybe dat"s why yu ritain yu originality en no bi wi slev!
  Dɔminika bin laf wan tɛm bak wit gladi at ɛn notis se:
  - Fɔ bi yu slev? I ivin de mek pɔsin laf. Fɔ sote go yɔŋ, fɔ sote go barefut.
  Cassandra bin nɔd ɛn tɛl am se:
  - Sho di dragon countess wetin yu kin du. Tray, at least wit di ɛp fɔ majik stik, fɔ mek at le wan drop wata fɔdɔm.
  Di gyal aktɔ bin snor wit disgres:
  - Wan drop wata? Yɛs, dis nɔto siriɔs tin atɔl. Sɔntɛm i bɛtɛ fɔ gɛt wan barɛl gold wantɛm wantɛm.
  Di Dragon Kaɔntis bin gi advays se:
  - Mek i du majik as i want. Gi am wan stik ɛn si se i mɛmba at le wan spɛl kɔrɛkt wan.
  Cassandra bin de gigl ɛn swɛt:
  - Yes, i luk fayn ! Jɔs luk. Di majik stik tu pawaful, ɛn yu kin pwɛl di siti, di tin dɛn we gɛt layf, ɛn yusɛf.
  Dɔminika bin grɔmbul se:
  - A nɔ stupid lɛk aw yu tink!
  Di Dragon Kaɔntis bin gi advays se:
  - Lɛ wi gi am sɔntin we nɔ bad ɛn we nɔ gɛt bɛtɛ pawa da tɛm de. If nɔto dat, i go mek ol bak na mi.
  Cassandra bin siŋ se:
  Fɔ sho insɛf wit majik, .
  Wi nid talent...
  I bɛtɛ fɔ mek yu mek
  Big big dayamɔn dɛn!
  Ɛn di nimf gyal bin klik in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. Wan platina ring we tan lɛk smɔl, bin apia. Cassandra tos am wit in fut, ɛn di majik artifakt dɔn ɛnd ɔp rayt nia Dɔminika in fes.
  Di Makiz bin de chirp se:
  - Yu kin tek dis ring. Put am na yu indeks finga. Ɛn tray fɔ wish sɔntin lawd wan. Di majik we de insay nɔ strɔng, bɔt i de wok simpul wan. I nɔ go du fɔ dayamɔn we di sayz tan lɛk kokonat, bɔt fɔ ɛgzampul, di sayz we wan pia gɛt, i go du fɔ am!
  Di gyal aktɔ bin kech di ring na in an. Bɔt insted ɔf di indeks finga, i put am na in midul finga ɛn, we i smayl fɔ provok, aks se:
  - Wetin yu go du if yu tray lɛk dis? Wetin go apin da tɛm de?
  Cassandra bin grin bak wit sɔri-at se:
  - OK, tray fɔ du am!
  Dɔminika bin swɛt se:
  - Rost di marquise in il wit faya!
  Di faya bin de bɔn ɔnda Dɔminika in fut we nɔ gɛt natin . Di bare sole bin bɔn bad bad wan, i ala ɛn bigin fɔ rɔn. Fɔ tru, di faya nɔ wik. Bɔt wi nɔ bin ebul fɔ rich fa. Di titi bin rap rawnd di lɔng tel fɔ di dragɔn kɔntes.
  Dɛn yɛri wan fayn vɔys we tan lɛk uman frɔm di pawaful reptayl:
  - Eh! Yu jɔs kam na wi wɔl, ɛn yu want fɔ kripul wan nimf, we na fambul fɔ di Gɔd dɛn we ay pas ɔl? Yu no se fɔ dis, dɛn go sɛn yu as slev na wan ples usay dɛn de kɔt ston? Ɛn yu go wok de nekɛd wan, insay chen ɛn gɛt wip ɛn stik, it bred ɛn wata. Ɛn yu go gɛt bak fɔ slip chen ɛn pan ston. Ɛn yu nɔ go no natin pas fɔ wok tranga wan ɛn wip. Ɛspɛshali naw , we man slev dɛn dɔn skata, wan lɔng ɛn mɔsul gyal lɛk yu nɔ go du wi bad na di mayn!
  Dɔminika bin wins we i yɛri dɛn wɔd ya. Wan tɛm, i bin ple Kliopatra insay wan fim we nɔ bin gɛt bɔku mɔni. Fɔ mek dɛn nɔ spɛn bɔku mɔni, dɛn bin gɛt di taytul fɔ di pikchɔ we nem "Cleopatra in Captivity of Augustus." Dat min se, i nɔto kanɔn bak. Kliopatra nɔ bin kil insɛf ɛn dɛn bin kech am.
  Wɛl, dɛn bin sɛn am na di mayn dɛn. Ɛn na de i waka rawnd af-af nekɛd ɛn nɔ gɛt fut. Ɛn fɔ waka pan shap ston dɛn na mayn we nɔ gɛt natin, kin rili pen. Wɛl, kɛr lod bak. I bin nid fɔ mek di slev in swet rial, ɛn in fes fɔ rial, nɔto fɔ mek lɛk se i dɔn taya.
  Bɔt, fɔ tru, na jɔs fim, ɛn na wan we rili chip pan dat. Ɛn dɛn bit am wit wip, ɛn dis sɛf nɔ bin rili bi. Bɔt i stil de mek pɔsin fil pen . Pan ɔl we di blɔd, fɔ tru, na bin lay lay blɔd.
  Jɛnɛral wan, di fim nɔ bin dia, ɛn apat frɔm di say dɛn we dɛn kin kɔt ston wit gyal pikin dɛn we nɔ gɛt af-af nekɛd, i bin tan lɛk se dɛn nɔ bin de sho ɛni ɔda tin. I tan lɛk se di kɔlkyulɛshɔn na fɔ mek man dɛn we de wɔri bɔt mami ɛn dadi biznɛs, kam. Wel, ɛn bak, ɔlman no di nem - Kliopatra! Ɛn dɛn bin ebul fɔ yuz dis fɔ bay
  Dɔminika tek dip briz, ɛn us kayn dɔti dɛn kin was insay sɔntɛnde?
  Di nimf makiz bin de chirp:
  - Nɔ sad, ɔni, wi nid yu. Wi nɔ go gi yu to ɛnibɔdi.
  Di Dragon Kaɔntis bin de ala se:
  - Mek i tray fɔ praktis bak bifo di ɛgzam. Wɛl, lɛ wi tray fɔ kɔndɔkt sɔntin!
  Dɔminika rɔb di ring ɛn se:
  - A want chɔklɛt ayskrim!
  Di titi tek am ɛn frɔz bikɔs ɔf tɛnsiɔn.
  Ɛn wan miksɔp we dɛn mek wit ays we dɛn dɔn krɔs ɛn chɔklɛt kin plop pan am. Dis bin mek Dɔminika dɔti frɔm in ed to fut, ɛn i bin ivin skrach.
  Di dragɔn kɔntes bin laf so dat di watawɛl in jet dɛn shek ɛn di flawa dɛn shek.
  Di nimf makiz bin tɔk wit kol at se:
  - I ok! Difrɛn frɔm dat, i gɛt bɔku tin dɛn we i ebul fɔ du, i bin mek bɔku ayskrim ɛn chɔklɛt bak wit dis kayn tin, we jɔs nɔ kin rili pawaful!
  Dɔminika lik di chɔklɛt frɔm in chɛst ɛn spit wit frustrashɔn, ɛn i bin de kray:
  - I bita!
  Cassandra bin laf ɛn tɔk se:
  - Ɛn chɔklɛt na bita. Yu no bin sabi dis?!
  Di gyal aktɔ bin ala se:
  - Ɛn ya, na di Wɔl ɛn na Rɔshia, i swit !
  Di Makiz bin nɔd se:
  - A no! Wi sabi bak aw fɔ mek swit chɔklɛt. Bɔt fɔ naw yu go gɛt fɔ satisfay wit wetin yu gɛt. Mɔ prɛsishɔn, yu nɔ bin spɛsifa us kayn chɔklɛt yu spɛshal wan. Ɛn in jɔnal, i fayn se yu jɔs ɔda ayskrim. Fɔ ɛgzampul, if i kam na yu maynd fɔ was wit gold, yu go nak di tap pan yu ed mɔ tranga wan.
  Dɔminika bin tɔk wit sɛns se:
  - Laif de in ful swing, ɛn ɔltin de oba di ed!
  Di Dragon Kaɔntis bin gi advays se:
  "Insted of nonsense, we no go helep am wen shi enta di dragon akademi, i beta fo let am trai to kriet wan rili smol diamond." Bɔku tɛm, dis kin pɔsibul fɔ di wan dɛn we gɛt ay innate lɛvɛl fɔ majik abiliti.
  Cassandra bin ansa se:
  - Nɔ! Dis na rod we tu klia. Yu fɔ biev bɔku mɔ we yu nɔ de si klia wan.
  Dɔminika bin hiss wit kapchɔ se:
  - A wet ɛn dɔti, jɔs gril chukchuk. Yu go ebul fɔ fiks dis?
  Di nimf makiz nɔd se:
  - Na tru se, wi biuti!
  Ɛn i mek et wit in majik stik. I bin de flash wit blu layt. Ɛn naw di titi we kɔmɔt na di Wɔl bin klin ɛn titi bak, ɛn i bin lɛf smɔl fɔ lɛ ɔl di skrach dɛn nɔ de igen. Eksept wan na di rayt chɛk.
  Bɔt Dɔmika nɔ bin si insɛf, ɛn i nɔ bin pe atɛnshɔn.
  Di Dragon Kaɔntes bin hiss:
  - Ɛn so, mi dia... A si se yu ɔndastand sɔntin? So, wan fayn gyal we kɔmɔt na di planɛt we de gro teknɔlɔji dɛn?
  Fɔ ansa dis, Dɔminik bin siŋ se:
  Bɔt wetin mek, .
  I nɔ pɔsibul fɔ liv yu maynd!
  Wetin mek, layf nɔ de tich wi natin!
  Bɔt wetin mek! Bɔt wetin mek!
  Ɛn i bin laf, bikɔs dis siŋ, we Boyarsky , bin ple , bin fit ɛn fayn. Bɔt in enjɛl vɔys bin jɔs mek i laf.
  Cassandra bin hiss, in yay dɛn bin de flash:
  - Yu nɔ go dinay fɔ gɛt sɛns fɔ laf. Bɔt yu kin ɛva siriɔs?
  Dɔminika bin mek in fes kray. I mɛmba aw i bin de ple wan titi we gɛt bad gred na skul. Ɛn no we nɔ bin de we i go mek in fes luk lɛk se i vɛks. Bifo dat, a bin ivin want fɔ pul mi tit. Wel, dat na tin we wi kin ɔndastand ... I gɛt tumɔs briz na in ed. Fɔ ɛgzampul, sɔm man dɛn go jɔs bare dɛn tit na di krawd, ɛn na dat na dɛn ɔl wok!
  Ɛn Dɔminika bin want fɔ ple... Prinses dɛn, fɔ tru.
  Dɔn di Dragon Kaɔntis bin tɔk se:
  - Mek i dans fɔ wi bɛtɛ. Yu si se na di fim dɛn i kin dans rili fayn .
  Dat las wan na tru. Dɔminika bin ebul fɔ dans. Dɛn bin ivin want fɔ tek am fɔ di rol we Esmeralda de ple. Pantap dat, akɔdin to di kanɔn, i tan lɛk se i nɔto ivin jipsi. Ɛn wetin mek wan blant uman we de shayn nɔ de ple dis rol?
  Bɔt di fim we dɛn mek fɔ di klas buk dɛn, ɛn ivin di wan dɛn we kɔmɔt na ɔda kɔntri dɛn, kin mek sɔm prɔblɛm dɛn bak. So, dɛn bin film am insay difrɛn rol, bɔt dɛn bin de dans bak.
  Yɛs, na tru se in bin lɛk fɔ dans ɛn i bin sabi dans. Bɔt pan ɔl dat, i tek am ɛn tɔk se:
  - Gild di handel!
  Di makiz nimf bin swɛt:
  - Wetin mɔ?
  Dɔminika bin ansa fayn fayn wan se:
  - Ivin jipsi na makit nɔ de dans fɔ fri. So a nid wan big bag we gɛt gold. Yu nɔ tink se i klia?
  Di Dragon Kaɔntis bin de ala se:
  - Wetin na wan cheeky felo ! Infakt, di bɛst ples fɔ am na di say dɛn we dɛn kin kɔt ston. Na de, di sem tɛm i go ebul fɔ bia ɛn i go yus fɔ obe. Fɔ dis, dɛn nid fɔ mɛn am di rayt we!
  Wantɛm wantɛm, wan titi rɔn kam mit dɛn. We i luk, i bin tan lɛk se na mɔtalman pikin we nɔ pas tɛn ia. Bɔt da sem tɛm de, i bin wɛr fayn fayn jɔlɔs dɛn, lɛk se i de na jɔyri stɔ. Fut we nɔ gɛt natin, we smɔl, we tan lɛk pikin bin de luk lɛk se i nɔ fayn ɛn i bin de laf pan dis kayn lɔjishɔn.
  Di titi bin chɛk se:
  - A kin bay dis slev frɔm yu. Aw bɔku yu want fɔ am!?
  Cassandra bin ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Dis gyal nɔ de fɔ sɛl! Ɛn pan ɔl we i nɔto slev. Bɔt, sɔntɛm i nɔ go fri fɔ lɔng tɛm.
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - I rili bad we smɔl pikin bay slev fɔ insɛf!
  Di makiz-nimf ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Dis nɔto pikin, bɔt na uman ɔbit! Ɛn ɔbit dɛn tan lɛk mɔtalman pikin dɛn...
  Di titi stamp in smɔl fut wit wamat ɛn chip:
  - Mi na baronɛs! Ɛn dis min se yu slev fɔ butu to mi.
  Dɔminika bin swɛt wit agresiv wan:
  - Nɔ ɛva tink ! A go du am, a go butu to di pikin!
  Fɔ ansa dis, di ɔbit baronɛs jɔk in raytan. Laytnin flay kɔmɔt ɛn nak di gyal aktɔ na in bare leg. Fɔ ansa dis, di Dɔminik we dɛn bin swɛla bin ala sɔntin. Ɛn wan big kek we tik tik kɔba wit krim bin fɔdɔm pan di majik gyal we gɛt maynd. Dɛn bin ivin nak am kɔmɔt na in fut, ɛn di smɔl fayn fayn tin bin fɔdɔm na di rod. Bɔt i jomp wantɛm wantɛm, ɔl dɛn smɛl am wit biskit, kɔndens milk ɛn chɔklɛt paste. Di hobit baroness shek in lɛft, bare, smɔl fut, pan tu pan in fut finga dɛn ring wit prɛshɔ ston dɛn bin de shayn.
  Ɛn wan ol majik tsunami wef bin flay kɔmɔt. Dɛn bin trowe Dɔminik twɛnti mita ɔp. Afta dat, di titi fɔdɔm. Laki se i bin dɔn de dans frɔm we i smɔl ɛn i bin de akt na fim dɛn, i bin dɔn ɔlrɛdi fɔdɔm frɔm difrɛn ayt dɛn bɔku tɛm ɛn i bin de du akrobatik stunt dɛn.
  So, Dɔminika bin grup insɛf insay di fɔl lɛk pusi ɛn i bin land fayn fayn wan. Eksept se di gyal in leg dɛn, we dɔn ɔlrɛdi bɔn wit kɔmbat majik, bin gɛt bad bad pen we dɛn kam nia di tayl dɛn we gɛt kɔlɔ we kɔba di eria. Di titi bin de ala.
  Ɛn di dragɔn kɔntes rap in lɔng tel we tan lɛk pain rawnd di majik baronɛs ɛn his:
  - Stɔp di fɛt! If nɔto dat, una ɔl tu go go ɔnda arɛst! If yu want fɔ fɛt, spɛshal trenin ples dɛn de usay dɛn kin gɛt majik ɛn ɔda duɛl dɛn!
  Dominika bin twit se:
  - Yes, na ekzakli wan duel! Na if yu nɔ gɛt wɛpɔn nɔmɔ - an ɛn fut!
  Di Hɔbit Barɔns bin snor wit disgres:
  - Fɛt wit di slev! Fɔ tɔk tru, dis kin mek a fred ! I go bɛtɛ fɔ mek dɛn rili sɛn am na di mayn dɛn. Fɔ tich majik to da kayn fulish pɔsin de rili denja.
  Di makiz-nimf bin gri wit wan siriɔs tɔyn:
  - A de stat fɔ tink so bak. Yɛs, dis titi gɛt sɔm spɛshal gift fɔ mek disasta dɛn ɛn mek pipul dɛn gɛt cham-mɔt.
  Di gyal aktɔ nɔ bin gri se:
  - A nɔ de go to ɛnibɔdi fɔs! As for di res ... Wit evri failure, no hau to fait bak, odasaid yu no go si sakses.
  Di dragon kɔntes fri di naf gyal, we bin tan lɛk pikin, bɔt i bin rili ebul fɔ put wan ol rejimɛnt we gɛt tank dɛn fɔ flay.
  Di tel bin gɛt krim, kɔndens milk, chɔklɛt spred, ɛn biskit. Di kek bin big, ɛn i bin klia se dɛn mek am frɔm di at. I ivin sɔri fɔ no se dɛn brok am instead fɔ it am. Di dragon kauntɛs bin snɛp in finga ɛn in fut, ɛn di kristal strim we bin de na di watawɛl bin was oba am, ɛn was di dɔti.
  Kassandra bin nɔd in ed.
  - Klin na di ki fɔ wɛlbɔdi! Ɔda fɔs!
  Di Hɔbit Barɔns bin rɔb wan pan in smɔl, tan, fayn fayn leg dɛn pan di ɔda wan. Fɔ tu-tri sɛkɔn, i bin layt lɛk layt bɔl. Ɛn ɔl di kulinari ɛksɛs we bin dɔn smɛl di majik gyal bad bad wan, nɔ bin de igen. Ɛn fayn fayn jɔyri dɛn bin de shayn wit nyu trɛnk. Infakt, i bin tan lɛk prinses so dat Dɔminika bin fil lɛk se i gɛt sɔri-at.
  I bin gɛt di chans bak fɔ ple prinses gyal na wan pan di fayn fayn stori dɛn. Na de i bin gɛt fɔ pat wit fayn fayn klos ɛn valyu sus ɛn bi witch in savant. Wear rag ɛn waka wit wud sus. Ɛn insay dɛn kayn pad dɛn de i kin wɔs pas fɔ jɔs we yu nɔ wɛr fut. I bin ivin bigin fɔ mek di dairekta biliv se sɔntɛm i go bɛtɛ fɔ mek dɛn fim we dɛn nɔ wɛr sus atɔl. Afta ɔl, di gyal in fut we nɔ gɛt natin we i wɛr rag fɔ dɔn ɛksplen po ɛn di chenj we di stetɔs fɔ prinses to de facto slev bɔku mɔ strɔng wan.
  Bɔt i klia se di dairekta bin gɛt in yon aidia. We i dɔn, we i bin de rɔnawe kɔmɔt na di tawa we de day, i bin dɔn pul di sus ɛn di stok dɛn, dɔn i nɔ bin wɛr fut, ɛn i bin de fil tru tru gladi-at. Bɔt naw, in fut dɛn we nɔ gɛt natin bin dɔn bɔn, ɛn ivin smɔl smɔl blista dɛn bin de kɔmɔt, ɛn dis bin de mek i fil pen ɛn i bin de mek i vɛks!
  Di ɔbit baronɛs bin es in smɔl an, we tan lɛk ɛn di sem tɛm tan, to am, i shek Dɔminika in an wit pikin trɛnk ɛn chirping:
  - Okay, pis! Mi nem na Laska. En no tink, man, se a na harmless gyal, orcs, goblins, Koshchei"s spores, dem ol get plenti out of mi !
  Dɔminika bin sɔprayz ɛn aks se:
  - Aw ol yu ol, pikin?
  Weasel bin smayl ɛn ansa se:
  - Na di wan dɛn we de ripresent di fayn sɛks i nɔto kɔstɔm fɔ aks bɔt di ej! As fa as a luk, na so old yu giv mi.
  Di gyal aktɔ laf ɛn tɔk se:
  - Yu ol tɛn ia! Nɔto igen!
  Di Dragon Kaɔntis bin de ala se:
  - Yes, she"s already ova tri handred. Bɔt we nɔ impɔtant. Insay wi wɔl, ɔl uman dɛn yɔŋ ɛn dɛn fayn. Stay wit wi gyal, yu go bi wi kwin!
  Dɔminika bin ansa wit wan kɔplet we bɔku pipul dɛn sabi:
  If di oli ami se, .
  Trowe Rus', liv na paradays...
  A go se: "Nɔ nid fɔ de na ɛvin," .
  Gi mi mi kɔntri usay a kɔmɔt!
  . CHAPTER No. 3.
  Di Makiz ɛn di Barɔns bin klap dɛn an ɛn ala wit wan wɔd se:
  - Bravo we yu de du! Yu mek dis op yusef?!
  Dɔminika shek in gold ed bad bad wan:
  - Nɔ. Nɔto mi. Sɔmbɔdi ɔda pɔsin, a nɔ mɛmba di pɔsin we rayt am!
  Cassandra bin mek in fes kray:
  - Strenj, yu gɛt fayn fayn mɛmori!
  Di gyal aktɔ ansa ɔnɛs wan se:
  - A kin tink tumɔs bɔt misɛf pas ɔda pipul dɛn. I bɛtɛ fɔ mek dɛn no mɔ bɔt mi pas aw a no bɔt ɔda pipul dɛn. A kin kɔmpoz bak sɔntɛnde, ɛn a nɔ wɔs pas Pushkin.
  Di dragɔn kɔntes bin sho in brayt tit dɛn we de shayn lɛk dayamɔn na in wayd mɔt ɛn tɔk siriɔs wan se:
  - Maybe yu kin sing somtin of yu own kompozishun?
  Dɔminika se wit beg, i de rɔb in fut we dɔn bɔn:
  - No kweshon! Jɔs gi mi at least wan gold kɔyn. Ɛn a go pefɔm wan ol hit siŋ fɔ yu. Ɛn siŋ fɔ natin? Nɔbɔdi nɔ gɛt rɛspɛkt! Ɛn i nɔ impɔtant, i nɔ go mek ɛni bɛnifit!
  Di makiz-nimf bin kray, ɛn in majik stik bin de flash wit trɛtin na in an, i bin dɔn mekɔp in maynd fɔ pɔnish di titi we nɔ gɛt wan rɛspɛkt ɛn we bin gɛt maynd fɔ agens di dragɔn.
  Di dragon kɔntes bin hiss fɔ mek pis se:
  - Gi am wan silva kɔyn. Mek i siŋ frɔm in at.
  Dɔminika bin smayl, in tit dɛn, so pafɛkt, bin de shayn lɛk mawnten dɛn we gɛt ays na di brayt san na midde. Ɛn i bin de swɛt se:
  - Mɔni ɔp frɔnt!
  Di wesɛl tos am wan kɔyn ɛn kray se:
  - Na ya, kech am!
  Di titi trowe in leg ɔp ɛn ebul fɔ kech wan silva rawnd pis wit in finga dɛn we nɔ gɛt natin. Dɔn i transfa am to in an. A luk di kɔyn. I nɔ bin bi natin, di silva bin nyu atɔl, na wan say, wan dragɔn bin de we gɛt sɛvin ed, ɛn na in fut dɛn bin ol wan stik ɛn wan mas. Ɛn na di ɔda say , na wan fayn gyal we gɛt rili lush kɔl ia. Ɛn i rili fayn.
  Dɔminika nɔ bin ebul fɔ tinap tranga wan fɔ tray di kɔyn ɛn i bin ansa wit smayl se:
  - Dis na lovli. Kul tin dɛn.
  Di wesɛl bin de his se:
  - Naw, siŋ! Lɛ wi si wetin yu go ebul fɔ du!
  Di Dragon Kaɔntis bin ad se:
  - Ɛn yu fɔ siŋ lawd wan, ɛn pefɔm wan mɔ ɔ lɛs lɔng balad, bikɔs wi pe!
  Di gyal aktɔ nɔd fɔ gri se:
  - Yes, a ɔndastand dat! Yu nɔ go ebul fɔ siŋ lɛk...
  Ɛn afta dat, di padi biznɛs nɔ bin kam na in maynd. Wɛl, fɔ se naytɛn nɔ kɔrɛkt ɔ i nɔ fayn atɔl. Bɔt ɔda tin, nɔto rili dat!
  Di nimf gyal bin stamp in fut we nɔ gɛt natin:
  - Mek wi stat!
  Dɔminika bigin fɔ siŋ wit in klia ɛn saful vɔys;
  Mi na bin wan aktɔ we bɔku pipul dɛn sabi
  Film, swɛ, myuzik, bɔl...
  I bigin fɔ dans wit wamat ɛn wayl wayl, .
  Lɛk Setan in bɔdi!
  
  Mi leg dɛn so strɔng
  Dem fait off di furious hopak...
  Wi na so kul gyal pikin dem
  Mek wi muv di wan we de slip wantɛm wantɛm!
  
  Bɔt a bin fɛn misɛf na wan wɔl, yu no, spɛshal, .
  Usay dragon dɛn de rul lɛk kiŋ...
  Di ɔda we de de rili nyu, .
  At least tear yu shirt!
  A bin gɛt fɔ bi slev we nɔ gɛt fut
  Get a wip pan di bak...
  Di klawd dɛn we de ɔp wi gɛt blu, .
  Di ples nɔ fayn na di Wɔl!
  
  Na ya wan stern dwarf kam nia mi, .
  Ɛn i ol wan wip na in an...
  Wan bɔbɔ we gɛt wayt ed rɔn pas - .
  Di slev nɔ gɛt fut, i klia se di pɔsin we gɛt di slev nɔ gɛt wan valyu!
  
  Di gnome de laf, tɔch in tit wit in paw, .
  Lɛk gyal we gɛt atikul, stɛlin...
  So dat di bea go gnaw am wit klɔb fut - .
  Dis go bi di ɛnd fɔ di dwɔf in boldnɛs!
  
  Bɔt dɛn sɛl mi to di mayn dɛn, .
  No ples nɔ bin de we pɔsin kin si na di harem...
  Ɛn dɛn gi mi wan strɔng wip fɔ rɔnata mi, .
  Na bikɔs di titi de it bɔku!
  
  Na ya di gnome de lid mi pan wan rop, .
  Di gyal in charms na absoliutli amazing ...
  Di slev in vɔys rili klia, .
  Bɔt na di ɛnd, na ziro nɔmɔ de!
  
  A dɔn lɛf smɔl fɔ lɛ a nekɛd ɛn a nɔ gɛt fut nɔmɔ
  A de wok na di mayn dɛn lɛk da dɔnki de...
  Mama, a se, mi dia, .
  I bin rili ful-ɔp!
  
  Mi na bin gyal we ebul fɔ du sɔntin
  A bin multiply frakshɔn dɛn na mi ed...
  Ɛn naw insay wan, tink bɔt am, na skit, .
  A de na wayl slev!
  
  Fɔ lɔng, lɔng tɛm a bin bia di gnome, .
  I bin risiv wan wip na di bak...
  Dɛn bit mi fɔ biznɛs ɛn nɔto fɔ biznɛs, .
  Dɛn bin prɔmis se dɛn go fid mi leta!
  
  Bɔt di slev dɛn we nɔ wɛr fut bin tɔn agens di gɔvmɛnt, .
  Krab in akshɔn, hama, .
  Ɛn naw, tek am se yu na yu ɛlimɛnt , .
  To wan gnome we gɛt boldnɛs A dɔn day !
  
  Wɛl, dɛn kil dɛn wikɛd wan dɛn de, .
  Wi bin gɛt bad bad pipul dɛn we day...
  Bɔt, biliv mi, wi fri wisɛf -
  Di gyal pikin dɛn sho di tɔp klas!
  
  Ɛn naw wi gɛt bɔku ami, .
  Di guys dem tu go in battle wit wi...
  Wi kin brok shild lɛk bod, .
  Di wikɛd rula dɛn go kaput!
  
  Ɛn afta dat, di slev wok na ɛlfaya go dɔnawe wit am, .
  Di man stret in sholda...
  Ɛn wi go dɔnawe wit di masta, we wi dɔn taya wit ɛnimi dɛn, .
  Wan ɔndrɛd ia we pipul dɛn go gladi ɛn go bifo!
  
  Ɛn afta dat, pis go de ɔlsay na di wɔl, .
  Man, big big sta...
  Wi go flay na di sta we gɛt sta dɛn, yu no, .
  Mek pipul dɛn drim kam tru!
  Di titi dɔn wit ay not, wit in vɔys we de shayn lɛk silva bɛl.
  Di nimf gyal bin klap in an. Bɔku ɛlf ɛn trol dɛn ɛn tu-tri pipul dɛn bak bin lisin to Dɔminika in siŋ. Ɛn dɛn trowe in kɔyn dɛn: silva ɛn brɔnz.
  Di gyal aktɔ bin butu. Ɛn i pik dɛn frɔm di tayl dɛn. I tek sɔm pan di kɔyn dɛn wit in an, ɛn sɔm wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. Ɛn na bin fayn fayn tin fɔ si.
  Yɛs, i gɛt da kayn leg dɛn de we kin mek pɔsin want fɔ du sɔntin ɛn we dɛn kin kɔt kɔt. Ɛn aw i fayn ɛn i rili impɔtant to insɛf. Wel, usai oda prima donna dem kompare to am? Yu tink se dɛn go gɛt maynd fɔ ple na stej we dɛn nɔ wɛr fut? Ɔ insay shɔt skit?
  Di Dragon Kaɔntis bin notis se:
  - Dis na di siŋman! Nɔ, i de na di akademi. Ɛn na di akademi nɔmɔ, na di fakulti we insɛf pik.
  Dɔminik bin de gigl ɛn siŋ se:
  Wi gyal pikin dɛn go bi wi yon jɔj, .
  Ɛn if yu fɔ pik, ɛn di chus at...
  Wi kin pik wud sus, .
  Na bikɔs na ɔnɔ nɔmɔ wi pipul dɛn gɛt!
  Di weasel bin twit se:
  - Yu gɛt vɔys... Jɔs na ay-lɛv enjɛl!
  Dɔminika smayl ɛn tos wan pan di kɔyn dɛn ay wit in fut we nɔ gɛt natin, dɔn i bɛn ɛn kech am wit in tɔng. Ɛn afta dat, i bigin fɔ ala. Frɔm we i tɔch di saliva, di ɔrɛnj mɛtal bin wam wantɛm wantɛm ɛn bɔn di fayn uman in mɔt.
  Di titi bigin fɔ spit ɛn kray. Ɛn di we aw i bin want fɔ siŋ bin stɔp wantɛm wantɛm.
  Di nimf gyal shek in ring, ɛn di ɔt we bin de na Dɔminika in mɔt bin go wantɛm wantɛm. Di titi bin kol se:
  - Eh! Naw a ɔndastand aw i tan lɛk fɔ bi dragon we de blo faya!
  Weasel bin tɔk wit smayl se:
  - Bɛtɛ let pas fɔ nɔ ɛva,
  Di titi gɛt sɔm fayn fayn ia dɛn bifo!
  Di Dragon Kaɔntis bin notis se:
  "Wi gɛt difrɛn we aw wi de mek wi mɔt ɛn di trot pas mɔtalman, ɛn di faya nɔ de bɔn atɔl. So una nɔ wɔri bɔt wi.
  Di ɔdiɛns we bin dɔn gɛda rawnd bin stil de mek nɔys ɛn de aks fɔ dɛn, dɛn bin de klap dɛn an:
  - Du ɔda tin, yu wɛlkɔm!
  Dominika bin twit se:
  - If yu skrab kɔyn, a go du am!
  Fɔ ansa dis, nɔys ɛn ashurant dɛn:
  - Yɛs, na tru! Wɛlkɔm.
  Ɛn ɔnda di titi in leg dɛn we nɔ gɛt natin, we gɛt mɔsul, we tan ɛn we gɛt fayn fayn tin dɛn, we i bin de finga wit gudnɛs we nɔbɔdi nɔ go ebul fɔ falamakata, gold, silva, ɔrɛnj, brɔnz, ɛn platina kɔyn dɛn bin de flay.
  Dɔminika bin gladi fɔ dis, i bin fil se i gɛt zil, ɛn i bigin fɔ siŋ wit zil;
  Stom ɛn ebi ebi ren nɔ de ambɔg wi man ɛn in wɛf, .
  Daughters of the Fatherland, we de blo lɛk ros bush.
  Di wan we nɔ no wɔ nɔ it malet pɔrit, .
  Gɔd di Seviɔ Jizɔs de lid wi fɔ go fɛt!
  
  Wi dɔn yus fɔ fɛt ivin na si we big big briz de blo, .
  Ɔlman tan lɛk chip we de oba di wata.
  A biliv se wi go tear di monsters of di Horde to pieces in battle,
  Wi nɔ go ebul fɔ knock out wit sledgehammer ɛn hama!
  
  Di sɔd bin wam na di fɔj, na di faya we bin rili wam, .
  Blad dɛn we dɛn shap na bɛlɔ dɛn we rili tranga!
  Bi sojaman we nɔ de fred; wit at we strɔng ɛn we de vɛks, .
  If day de, den tinap stil, nɔ rɔn!
  
  Yɛs , fɔ tru, wɔ nɔto fɛstival wit swit ɔni, .
  Afta ɔl, kray wata de pan am, ɛn blɔd de flɔ tik tik.
  Di wulf de ala fɔ lɔng tɛm ɛn di bea de ala bad bad wan, .
  Ɛn lɛ di blo we dɛn go blo bak, de na di yay, nɔto di aybrɔw!
  
  Spia de we kin pas chen mɛyl, .
  Shild dɛn de we pail nɔ go ebul fɔ go insay!
  Bɔt nɔ bi pɔsin we de fred, nɔ mek di dɛbul dɛn mek fes , .
  So dat yu nɔ go tan lɛk di gem we de na di nɛt!
  
  Biliv mi, wan radiant sɔlvishɔn go kam, .
  Fɔ ɔlman, blɛsin de we pɔsin nɔ go ebul fɔ fɛn we ay pas am!
  Fɔ wan kriminal tink, a biliv se, blɛsin go kam, .
  No ɔda maynd nɔ de pas di rod we at fɔ waka!
  So Dɔminika bin siŋ, ɛn di krawd we gɛt difrɛn difrɛn tin dɛn bin de klap fɔ am wit big zil. Ivin if dɛn ɔl na uman, man nɔ de na dis wɔl. Ɔ, i kin lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn nɔ gɛt di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng pas am.
  Afta dat, di dragon kɔntes shek in tel ɛn notis se:
  - Wel, a fɔ go! A de kɔmɔt na di rod!
  Di nimf pik di kɔyn wit in fut we nɔ gɛt natin ɛn tɛl am se:
  - Mek wi chɛk. A go trowe, ɛn yu se - ed ɔ tel ! Gɛs wetin, di kɔyn na yu yon, nɔ, yu gi mi kɔyn bak!
  Di Dragon Kaɔntis ala wit laf ɛn ansa se:
  - A no yu trik dɛm! So i bɛtɛ lɛ yu nɔ west yu tɛm ɔ yu ed!
  Dɔminika bin grin ɛn notis se:
  - Di ed nɔto yes, yu kin tear am kɔmɔt na di hat, yu nɔ kin siw am bak pan!
  Di wisɛl bin de chip ɛn siŋ se:
  -Di yes dɛn we de ɔp di ed na yes!
  Yes na di tap pan di ed - wan pasɛnt na mental ɔspitul !
  Di Dragon Kaɔntis bin flay na di ays. Ɛn i nɔ bin tɔk bɔt wetin di nimf gyal bin siŋ. Ɛn dis, wi fɔ no se, rili kɔl.
  Dɔminika bigin fɔ gɛda kɔyn dɛn kwik kwik wan wit in an ɛn in fut we nɔ gɛt natin. Ɛn i bin de du am kwik kwik wan.
  Wizɛl bin tɔk, i bin de skrach in ia wit majik stik:
  - Mɔni, fɔ tru, impɔtant. Bɔt di tin dɛn we impɔtant pas ɔl na spɛl, tin dɛn we dɛn dɔn mek, talisman, mɛdal, amulet, ɛn ɔda tin dɛn. If nɔto dat, yu nɔ go ebul fɔ liv fayn ɛn fayn layf !
  Dɔminika bin gri se:
  - Mɔni nɔ go ebul fɔ bay wɛlbɔdi, biliv mi,
  Mɔni nɔ go ebul fɔ bay lɔv ɛn ɔna...
  So nɔ squabble lɛk animal
  No se yu nɔ go sɛl yu kɔntri fɔ mek yu gɛt prɔfit!
  Ɛn di titi, wit in fut we nɔ gɛt natin, slap wan pepul kɔyn. Ɛn afta dat, in leg we nɔ gɛt natin, tɔn wantɛm wantɛm, insay wan yay, to dɔk in fut.
  Dɔminik bin ala bikɔs i bin de fred se:
  - Wetin na di hell dis!
  Di nimf makiz ansa wit smayl se:
  - Dis na spɛshal majik mɛtal, na we i kam in kɔntakt wit di skin fɔ pɔsin we gɛt Olimpian gɔd dɛn na dɛn famili!
  Ɛn Laska bin ala wit gladi at se:
  - Eh! Yu gɛt da kayn blɔd de insay yu. So wi nɔ bin mistek.
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - Bɔt dis na ɔg! If yu ebul, pul yu paw. Ɛn gi mi wan nɔmal leg bak.
  Di nimf shek in ed:
  - Nɔ! Yu fɔ dɔn du dis yusɛf.
  Di titi we bin trɔp bin swɛt se:
  - Aw dis kin pɔsibul?
  Weasel bin gi advays se:
  - Imajin na yu maynd aw yu go lɛk fɔ mek yu leg tan, klik di big ɛn fɔs finga na yu raytan, ɛn yu fɔ gɛt sakrifays!
  Dɔminik tek am ɛn introduks am. Dɔn di klik kam.
  Ɛn instead fɔ krawd fut, wan fut bin apia insay wan but we dɛn mek wit fil ɛn wit ski. Ɛn i nɔ bin izi fɔ am mɔ we di ski bin de klat pan di kɔblɛs ston dɛn.
  Di nimf bin grin ɛn siŋ se:
  - Fri ticha dɛn, .
  Wasted taim wit yu...
  A bin sɔfa fɔ natin wit di titi, .
  Di majik man we sabi du majik pas ɔlman!
  Dɔminika bin vɛks:
  - A nɔto majik man. Ɛn a stil jɔs de lan. Bɔt di rod fɔ no bɔt tin nɔ de ɛva izi ... Yɛs, fɔ go na di fim dɛn!
  Wizɛl bin nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Yes, na di sinima, sɔntɛm ivin mɔ. Ɛn fɔ tru, dis na wi big prɔblɛm.
  Di ɔdiɛns bigin fɔ gɛda rawnd bak: na bin fayn fayn tin fɔ si. Fɔ tɔk mɔ, ɔlkayn gyal pikin dɛn de ya. Ɛn tɛnki fɔ dat. Di gyal aktɔ tray fɔ tink bak ɛn transfɔm in fut. Bɔt dis tɛm sɔntin bin apia na trak dɛn ɛn wit reda, pan ɔl we i smɔl.
  Dɔminika bin siŋ we i nɔ bin lɔs in op:
  A de aks una fɔ mek una nɔ sɔprayz
  If majik de apin...
  If i apin, if i apin, .
  If majik apin!
  Di nimf smayl bak ɛn notis se:
  - Yes, fɔ go wit yu vɔys, yu fɔ gɛt di abiliti bak fɔ yuz majik!
  Dɔn wan ɔbit gyal rɔn kam mit dɛn ɛn gi dɛn advays, ɛn i de tɔn in majik stik:
  - Mek wi du am beta! Ɛn no, a gɛt af tawzin ia fɔ praktis!
  Weasel nɔ bin gri se:
  - Nɔ! Mek i du am insɛf!
  Dominika bin twit se:
  A dɔn lɔs mi maynd, a dɔn lɔs mi maynd, .
  A go du am misɛf, a go du am misɛf!
  Ɛn di titi bak wispa sɔntin we gri wit am. Ɛn afta dat, in leg, we tan lɛk tank we gɛt reda, bin dɔn gɛt in fayn fayn shep bak. Ɛn i bin tan lɛk se dɛn mek am fɔ ɔda pipul dɛn.
  Dɔminika tinap ɛn muf in finga dɛn. In maynd bin bigin fɔ gladi, ɛn i bin de siŋ se:
  Wi gyal pikin dem na di strongest fo di wold, .
  En, biliv mi, yu no go fain kul biuti...
  Wi go rili sok wi ɛnimi dɛn na tɔylɛt , .
  Ɛn i go luk twɛnti ia sote go!
  Afta dat, di biuti, i go laf ɛn laf, sho in big ɛn shayn tit.
  Dɔminika bigin fɔ dans, ɛn in leg dɛn we nɔ gɛt natin bin es ɔp ay ay wan na di ays. Ɛn i bin de siŋ se:
  Mi na wan rili kul majik uman
  If a stamp mi fut, na kollaps go de...
  A bin lɛk fɔ jomp barefut
  Tek am se na rial fayn fayn tin!
  Dis na in siŋ - jɔs fayn ɛn kul!
  Pan ɔl we, na di ɔda say, i rili simpul ɛn i nɔ kɔmplikt. Yes, di gyal na so dat yu nɔ go bost.
  Di ɔbit gyal bin notis se:
  - Lan kwik kwik wan!
  Ɛn i shek in leg dɛn, we dɛn bin de drɛs na in anklɛ dɛn wit breslɛt dɛn we gɛt valyu ston dɛn, ɛn na ɛni finga wit ring.
  I tan lɛk pikin, bɔt if yu jɔj di nɔmba fɔ di ston dɛn, mɔ na in ɔnda pat dɛn, i na majik man we gɛt ay pozishɔn.
  Wizɛl nɔd to di titi se:
  - A si yu sɔmsay. Yu, bay eni chans, Prinses Alsou ?
  Di uman ɔbit nɔd se:
  - Yes , na so i bi! Bɔt yu no, Makis, wit dis gyal we kɔmɔt na planɛt Wɔl, yu nɔ go gɛt ɛni prɔblɛm!
  Weasel bin gri se:
  - Rayt! Bɔt i nɔ pɔsibul fɔ du ɔda tin. Ɔs, dis na so wɔl we i nɔ go ebul fɔ du if i nɔ gɛt prɔblɛm ɛn advantej.
  Dɔminik bin rɔsh fɔ ad se:
  -Laif witout adventures en exploits tu boring. I tan lɛk sup we nɔ gɛt pepa!
  Prinses Alsou bin gri se:
  - Yes, na so i bi! Na dat wikɛd pipul dɛn de fɔ. Wan pan dɛn bin pul wan bad bad sik we de kil di wan dɛn we gɛt trɛnk fɔ du mami ɛn dadi biznɛs.
  Dɔminika bin siŋ wit wan sigrɛt se:
  Yu nɔ go ebul fɔ liv witout uman, dat na tru, .
  Bɔt if man nɔ de, gladi-at nɔ de bak...
  I bin tɔn aut da we de, i bin rili bad, .
  If no strɔng ɔna nɔ de!
  Weasel bin gri se:
  - Sɔntɛm! Bɔt na ya, as dɛn de se, na sɔd we gɛt tu ed. Na wan say, no mami ɛn dadi biznɛs we strɔng pas am nɔ de, bɔt na di ɔda say...
  Di uman ɔbit bin agens am kwik kwik wan:
  - Nɔ! Bad frɔm ɔl di say dɛn. So nid nɔ de fɔ tɔk nɔs. Dɛn nid man dɛn bak.
  Dɔminika bin ansa se:
  - Man dɛn na animal dɛn. Fɔ pipul dɛn we gɛt sɛns, sɔntin difrɛn.
  Weasel bin laf ɛn ansa se:
  - Yes, fo man, na tru. Ɛn a nɔ bin ebul fɔ fɛn ɛnitin fɔ tɔk.
  Bɔku pijin dɛn, we gɛt ɔrɛnj fɛda ɛn gold bich, bin flay pas dɛn. Di bɔd dɛn bin rili intrestin. Simply lovely pan wan an. Bɔt na di ɔda say , sɔm tin dɛn bin de bak we dɛn nɔ bin de te.
  Dominika bin tek ples fɔ:
  - Wetin mek dɛn kin gild di bich fɔ pijin?
  Weasel bin ɛksplen se:
  - Nɔbɔdi nɔ gild! Dis na bikɔs dɛn bin de pik strawberry wit topaz.
  Di gyal aktɔ bin de mɔna se:
  - Wetin? Wit topaz?
  Di ɔbit gyal nɔd se:
  - Yes, na so strawberry dem de! Wetin, yu nɔ bin no?
  Weasel bin tɔk se:
  - Aw i go no? I nɔ tu te yet we i de na wi wɔl.
  Di tri ripɔtmɛnt dɛn fɔ di fayn sɛks bin mek dɛn paz kwik. Ɛn dɛn pink il dɛn we nɔ gɛt natin bin de flash.
  Os dɛn bin de apia rawnd , lɔng, we tan lɛk pink, pepul, ɛmirald drɔl dɛn we de go ɔp. Ɛn i bin tan lɛk se i rili impɔtant fɔ tumara bambay. Ivin sɔm plen dɛn bin de na di skay. Fɔ tɔk mɔ, wan kat we dɛn mek wit gold ɛn we gɛt dayamɔn, we siks ɔs dɛn we gɛt wing ɛn wayt lɛk sno bin de drɔ, bin rɔsh pas.
  Ɔl di tri gyal pikin dɛn bin gi smɔl bɔw. Bɔt i tan lɛk se di bigman nɔ bin gɛt tɛm fɔ mek fayn fayn tin dɛn, ɛn di triumvirate bin fala am mɔ.
  Wan hipodrom bin de bifo, i bin tan lɛk wan big stediɔm. I klia se na de dɛn bin de rayd ɔs dɛn.
  Di makiz-nimf bin gi advays se:
  - Wi nid fɔ chɛk if wi pikin gɛt di gift fɔ klairvoyance. So, wi go atɛnd di res dɛn.
  Arawnd di hipodrom, dɛn bin gɛt wan lɔng mɛsh fɛns we dɛn mek wit silva ɛn ɔrɛnj mɛtal, we gɛt pal ɛn sɔm blu ɛn pepul ston dɛn, ɛn glas we de mek wi mɛmba Chɛk glas . Ɛn i bin luk rili fayn.
  Ɛn na di ɛntrɛ, tu watawɛl dɛn bin de na di sayd dɛn, we bin de trowe bɔku kɔlɔ jet dɛn frɔm fayn fayn kɔpl dɛn we dɛn dɔn gild: - wan ɛlf we bin de ɔg wan ɛlf bɔbɔ.
  Yɛs, ɔltin bin rili fayn. Ɛn na di say we dɛn de go insay, wan gad de we de gayd gyal pikin dɛn. Dɔn bak, i rili fayn ɛn i gɛt layt, silva klos.
  Ɔltin luk so fayn. Bɔku ripɔtmɛnt dɛn de fɔ di fayn sɛks we de rawnd.
  Dɔminika bin mɛmba di fim we bin de tɔk bɔt di Gulag Akipelago ɛn di uman dɛn kamp. Ɔl di uman dɛn we bin de de, lɛk se na bay we dɛn pik, yɔŋ, fayn, ɛn dɛn bin wɛr klos we de mek dɛn fayn fayn leg dɛn kɔmɔt na do kpatakpata. Wɛl, bikɔs di sɔmma na Sayberia kin wam ɛn ivin, sɔntɛm, i kin wam, di gyal pikin dɛn nɔ bin wɛr fut. We mek di fim rili pɔpul bitwin man dɛn. Ɛn Dɔminika bin ple wan ribel Komsomol mɛmba we ɔganayz wan ol uprising fɔ gyal pikin dɛn. Ɛn di biuti pipul dɛn ivin tek wɛpɔn dɛn, ɛn tek wan ol NKVD rejimɛnt na fɛt, ɛn dɛn bin ebul fɔ win am.
  Na tru se di fim bin tɔn to kul. Ɛn di barefut, glamorous, fayn fayn wɔriɔ dɛn bin luk jɔs supa.
  Fɔs, Dɔminika fɔ ple di rol fɔ Fandera in kɔzin, we ɔganayz wan prizina rɔsh, bɔt dɛn bin fɔ dɔn ban dis kayn fim. Ɛn dɛn bin jɔs mek am bi wan fayn studɛnt ɛn wan mɛmba na Kɔmsomol.
  Dɔminika butu to di titi frɔm di gad. Wantɛm wantɛm, rayt frɔm ɔnda di Wɔl, lɛk jak we kɔmɔt na snuf bɔks, wan dragɔn jomp kɔmɔt. Smɔl , big smɔl pas albatros, wit tri ed.
  I flay go nia di gyal pikin dɛn, ɛn wan vɔys ring:
  - Gi mi bak mi brɔda!
  Di nimf makiz ansa wit wan sigrɛt se:
  - Dis na tin we nɔ pɔsibul, Belka.
  Fɔ ansa dis, di dragɔn gyal we in skel bin de shayn na di tri san wit ɔl di kɔlɔ dɛn we di renbo gɛt, ɛn we in wing dɛn bin so fayn dat dɛn bin de ripɛl na in yay, bigin fɔ ala.
  - A want wan brɔda! A want brɔda! Usay i de!
  Di hobit gyal bin kol:
  - Yes, wi sef de bizi de tink abaut hau to riton wi man to wi. Ɛn nid nɔ de fɔ mek pɔsin want fɔ du sɔntin.
  Di dragon gyal, wetin yu kin tek frɔm pikin, kol ɛn chirp, jomp go ɔp to Dɔminika:
  - A no se yu kin ebul! Na yu na di wan we dɛn dɔn pik!
  Di hit gyal grin ɛn siŋ fɔ ansa se:
  - Ɔltin we nɔ pɔsibul, biliv mi, na pɔsibul,
  Bɔt fɔ aproch dis prɔblɛm rili at...
  Bɔt if yu strɛs yu bren we yu de ple, .
  A kin bi wan fayn Jedi gyal !
  Di dragon gyal bin gladi ɛn chip fɔ ansa se:
  Yu maynd nɔto di sayz lɛk finga, .
  Genius, yu no, na di Wɔl...
  Ɛn wan fayn bɔbɔ de wet fɔ mi, .
  Na ɔs we de rɔn rawnd!
  Dɔminika bin fil lɛk se i de laf ɛn i bin de gigl:
  - Na dragon we de pan ɔs? Dis na aw i tan lɛk!
  Di Makiz bin tɔk se:
  - Wetin, yu nɔ no di kɔnsɛpt fɔ alɛgrɔri!?
  Di gyal aktɔ bin laf ɛn notis se:
  Wi kin day ɛnisay
  Ivin we di san de go dɔŋ na amber...
  Jɛnɛral wan, wi de liv fri wan, .
  Yɛs, fri!
  Fɔ tɔk bɔt sɔntin we wi de tɔk bɔt!
  Di dragon gyal bin pul layt dɛn na in mɔt, i tan lɛk layt, ɛn i bin de swɛt:
  - Dis na wan fayn fayn siŋ. Aweva , a want di fayn fayn gɔst we kɔmɔt na wan Wɔl we wi nɔ no fɔ du ɔda tin we intrestin.
  Dɔminika bin shrug ɛn notis se:
  - A no se mi vɔys de knock down kɔyn dɛn we nɔ wɔs pas nunchucks we de knock out sheaves of grain. Bɔt, a gɛt fɔ strɛch mi vɔys bak! Ɛn fɔ wetin? Usay fɔ spɛn mɔni na ya?
  Di makiz nɔ bin gri se:
  - Fɔs, yu go bet yu mɔni pan wan pan di ɔs dɛn na di hippodrome ɛn tray fɔ inkrisayz yu kapital. Ɛn sɛkɔn, dis gyal nɔto jɔs smɔl uman dragon, bɔt na prinses bak. I go gi yu in ring, we gɛt big big majik pawa. Ɛn fɔ dis , biliv mi, i fayn fɔ tray ɛn siŋ fayn fayn wan!
  Dɔminika nɔd in brayt ed pan in strɔng nɛk ɛn tɔk se:
  - In dis kes, a si se sɔntin de fɔ tray fɔ! Pantap dat, aw yu go nɔ gri fɔ bɔn pikin!
  Di dragon gyal bin de chirp:
  - A nɔto pikin atɔl. Mi na prinses en a kin du dis! A go flay go na yu planɛt. En ai garra burn yu kapital.
  Dɔminika bin snor wit trɛtin:
  - Ɛn wi gɛt ɛya difens fɔ pipul dɛn lɛk yu! Wetin yu se to dis, savage?
  Di dragon gyal bin de mɔna se:
  - Dɛn go sɛn yu na di say dɛn we dɛn de kɔt ston. Yu go wok nekɛd ɛn chen ɔnda di blow dɛn we di ɔrk ovasia dɛn de wip.
  Di ɔbit gyal nɔd se:
  - Yes, i kin du am! Pantap dat, yu na mɔtalman. Ɛn wi pipul dɛn... Dɛn kin tek dɛn as pipul dɛn we de dɔŋ, fɔ bɔku rizin dɛn.
  Di wisɛl bin de swɛt:
  - So yu bɛtɛ fɔ siŋ! Di pɔblik dɔn gɛda ya, ɛn wi go gɛt mɔni bak.
  Infakt, wan nɔys bin de na di krawd we difrɛn pipul dɛn we de ripresent di fayn man ɛn uman bin de du, ɛn dɛn yɛri pipul dɛn de klap ɛn ala se:
  - Sing, smɔl flawa, nɔ shem!
  Wel, man, mek wi ple myusik!
  Wi want fɔ lisin to di tril we di bɔd we de na paradays de mek!
  Dɔminika bin swɛt bad bad wan ɛn bigin fɔ siŋ;
  Di shore na Elfa na spacious , stip, .
  Di wev dɛn de splash wit wan glazed shayn...
  Ɛlfia bin bi mi yon kɔntri, .
  Di naytɛn in tril de siŋ to wi wan fayn fayn siŋ!
  
  Insay wan big bot, mi ɛn mi dia de sel, .
  Zlata Val bin lɛf in brayd dɛn dɔŋ.
  I rili fayn fɔ mi ɛn di wan we a lɛk fɔ de togɛda, .
  I sɔri fɔ nɔ kech krokodail wit fishin stik.
  
  Nɔ, nɔto wata, i de rɔsh biɛn, .
  Na nature de gi wi champagne.
  Dis land tan lɛk mama we a lɛk, .
  Di fri-an we di wɔl gɛt wit kiŋ klos!
  
  Drɔp lɛk pal ɔnda di mun bim
  Splashes laik wan swarm of bies wit silva wing...
  Virgo, yu tan lɛk enjɛl we gɛt drim to mi, .
  Wit di fes fɔ inosɛns - di mɔs klin Madonna!
  
  Di smel na ɔni, ɛn di ia na silk, .
  Di lip dɛn bin sheb lɛk satin.
  A biliv se di tɛm we dɛn bin dɔn de wet fɔ lɔng tɛm dɔn kam, .
  Fayri stori dɛn go bi rial stori dɛn!
  
  Wi lip dɛn bin tɔch wit gladi-at, .
  Di swit tin so dat wɔd nɔ de igen .
  Biliv mi, yu na unearthly biuti, .
  Di lot go disayd, trowe di kɔyn ɔp!
  
  Na di kis dɛn ya wan afta di ɔda wan, .
  Sighs ɛn laf fɔ wi stormy gladi.
  Di chɛrɔb go protɛkt di oli sol, .
  Di wan we dɛn pik go trowe di list fɔ sin dɛn insay di urn.
  
  Nɔ, no, i fayn pas yu na di Wɔl, .
  Pashɔn de bɔn lɛk brayt faya na mi at!
  Wi go liv na di bɛst kɔntri, .
  Lɛ wi opin di winda dɛn ɛn di domɔt fɔ go na di spes!
  Dis na aw di fayn uman bin siŋ wan fayn fayn siŋ. Ɛn gyal pikin dɛn we gɛt ɔl kayn strɛch bin de klap dɛn an fɔ am. Ɛn di sem tɛm dɛn bin de trowe kɔyn dɛn, ivin gold wan dɛn. Ɛn dat na fayn tin .
  Di ɔbit gyal shek in majik stik, ɛn di mɔni bigin fɔ mek wan sɛpret pila fɔ insɛf. Ɛn wan ol kɔlɔn we gɛt kɔyn dɛn we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ dɛn bin gro.
  Di dragon gyal bin klap in an dɛn bak, dɔn i pul brayt faya kɔmɔt na in tri ed dɛn. Afta dat, i bin tɔk wit kapchɔ se:
  - Dis na, fɔ tru, gud, bɔt nɔto inof! A nid yu fɔ siŋ fɔ mi bak!
  Dɔminika bin kray ɛn aks se:
  - No bi dat tu moch?
  Di Makiz bin shush am:
  - Yu wan get dis kain valiu ring fo jos wan sing? Wɛl, yu na impudent ! Yu fɔ gɛt kɔnshɛns, bikɔs di tin we dɛn dɔn mek gɛt valyu.
  Di hobit gyal bin chirp:
  - Ɛni tin gɛt in yon prayz. Ɛn bɔku tɛm, fɔ wan valyu tin, yu nid fɔ du tri tin dɛn we yu want, ɔ gi tri savis dɛn. Dis na di lɔ dɛn. Ɛn yusɛf ɔndastand wetin mek!
  Di ɔdiɛns fɔ difrɛn gyal pikin dɛn bin de klap dɛn an ɛn stamp dɛn fut we nɔ gɛt natin, ɛn i nɔ kin izi fɔ mek dɛn yuz sus:
  Kam, sing sɔm mɔ!
  Wi want siŋ dɛn!
  I go rili kul !
  Pɔfɔm di lɔv!
  Wi go pe yu gud gud wan!
  Wizɛl nɔd to Dɔminika:
  - Wel, nɔ brok dɔŋ! Kam, una siŋ!
  Ɛn di fayn fayn tin bin shek in brayt brayt brayt ia. I bin de stamp in leg dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we gɛt mɔsul ɛn siŋ, wit big filin ɛn ɛksprɛshɔn;
  Wi trut, wi trut
  I gɛt fɔ du wit fɔ kɛr fet!
  Ɛn nɔto tumara, ɛn nɔto tumara, .
  Ɛn tide sev di Fadaland!
  
  Wi rɛspɛkt wi Ɛlf , .
  Afta ɔl, na in na di wan ol wɔl, no di wɔl!
  Wi skarlet baner fɔ di Mama Land, .
  Ɛn no rɛd nɔ de we brayt pas dis!
  
  Di payɔnia salut nɔto di bust, .
  In sayn na di flag fɔ di Mama Land!
  Wi bin de fɛt di ɛnimi wit sɛns, .
  Fɔ gi glori di tin dɛn we dɛn dɔn du insay vas!
  
  No se na wan fet nɔmɔ de na di planɛt, .
  Fet we yu gɛt dia , oli ɛlfinism!
  So dat pikin dɛn we gladi go laf, .
  Orcism go erupt insay di abyss !
  
  Ɛni nayt na bin jɔs pikin, .
  Na di gras ɛn strim dɛn barefut...
  Bɔt naw i gɛt winch na in an, .
  Dashingly de flat mɛtal wit hama!
  
  Sɔmbɔdi de shap mashin gɔn wit mashin, .
  Wɛl, sɔmbɔdi de shot frɔm di sholda!
  Di skarlet ban de flay lɛk rɛd flag, .
  Wi de bit wikɛd ɛnimi dɛn we wi nɔ de jok!
  
  Wi gret gret granpa dɛn bin gɛt maynd fɔ tek Ɔklin , .
  Wɛl, wetin wi go se bɔt wi? Wi de go na Mas!
  Wi na pipul, nɔto makak we de na branch, .
  Di ɛnimi in fist nak am rayt na in yay!
  
  Bɔt wi no bak aw fɔ ɛnjɔy wisɛf, .
  Bit di drɔm, ple di trɔmpɛt dɛn!
  Rili kiut pikin dɛn fes, .
  Ɛn raytin dɛn we na 4 ɛn fayv!
  
  Di batɛl ɛgzam we at pas ɔl - .
  If yu nɔ go tru dis, i tan lɛk se yu de day!
  Bɔt we wi de day, wi gɛt ban wit tɔch, .
  Di ɛlf kɔpa fɔj nɔ go ebul fɔ fɔdɔm!
  Di titi bin de siŋ so fayn ɛn wit sɛns ɛn, di sem tɛm, i bin de dans, ɛn in leg dɛn bin de mek pɔsin want fɔ du sɔntin. I jɔs sɔri fɔ no se nɔbɔdi nɔ bin de nia de fɔ gladi fɔ in fayn fayn tin dɛn. Ɛn di gyal gɛt am na wan big big lɛvul, ɛn di wɔriɔ de sho in big big prɛshɔn ɛn ambiɛns.
  Ɛn sɔm ɔndrɛd gyal pikin dɛn dɔn ɔlrɛdi gɛda, ɛn dɛn de mek nɔys. Dɛn kin trowe mɔni, ɛn dɛn kin gɛt rili strɔng smel fɔ yɔŋ, fresh, uman bɔdi ɛn dia dia sɛnt ɛn sɛnt. Na plenti tins de fo mek yu ed spin ya.
  Sɔm pan di kɔyn dɛn na bin sɛramik, ɛn ivin tu ɔ tri wud kɔyn dɛn bin de , we bin rili fayn. Bɔt di ɔspitul pepa mɔni fɔ planɛt Wɔl sɔm kayn we nɔ de fɔ si. Ɛn dis na sɔntin we nɔ kɔmɔn fɔ Dɔminika. Sɔntɛnde, tin kin flash na yu maynd bɔt aw dɛn savayj ya. Wetin bɔt ilɛktronik kad fɔ pe? Wel, dis na absoliutli fantastik fo dis levul of divelopment.
  So sɔmbɔdi trowe wan kek we dɛn dɔn it af-af wit krim ɔnda wan gyal siŋman in fut we nɔ gɛt natin.
  Di hobit gyal bin slap di kek wit laytin frɔm in stik. Ɛn i bin fɔdɔm wantɛm wantɛm.
  Di smɔl biuti bin notis se:
  - Nɔ du dat igen! Na mɔni nɔmɔ!
  Di wesɛl bin siŋ se:
  - Mek mɔni! Mek mɔni!
  Fɔgɛt bɔt boredom, les...
  Mek mɔni! Mek mɔni!
  If nid de, at least di wan ol de!
  Di dragon gyal shek in wing ɛn chip:
  - Wel, dis na di sɛkɔn savis! Bɔt fɔ gɛt artifakt ring , yu nid di tɔd wan bak!
  Dɔminika bin puf in chɛst ɛn tɔk wit kɔnfidɛns tɔyn se:
  - If yu want, a go gladi fɔ siŋ fɔ yu bak! Fɔ tɔk tru, a lɛk fɔ siŋ.
  Di ɔdiɛns we na lɛk wan tawzin uman dɛn, we ripresent di fayn sɛks, bin de ala ɛn stamp klos to dɛn fut dɛn we nɔ gɛt natin, we gɛt fayn fayn, we tan lɛk gyal pikin:
  - Siŋ bak! Siŋ bak!
  Bravo, ɛnkɔrejmɛnt! Bravo, ɛnkɔrejmɛnt!
  Di dragon gyal nɔ bin gri wit am, ɛn i es in vɔys se:
  - Nɔ! Giv away dis kayn ring jɔs fɔ siŋ dɛn! Na ya i nid fɔ du sɔntin we valyu pas am ɛn di sem tɛm i nid fɔ du sɔntin we at fɔ du.
  Wan tɛm we dɛn bin de stɔp fɔ tɔk we dɛn nɔ bin de tink. I pas wan tawzin gyal pikin dɛn we kɔmɔt na difrɛn trayb dɛn we bin frɔz bikɔs dɛn bin de wet fɔ am.
  Wantɛm wantɛm, wan bɔbɔ kam. Di wangren pɔsin we ripresent di strɔng sɛks bitwin dɛn. I bin kɔmɔt na mɔtalman, i bin wɛr shɔt nɔmɔ, i gɛt mɔsul ɛn wit slev brand na in sholda, i bin luk lɛk twɛlv ia so ɛn i klia se dɛn dɔn bit am pas wan tɛm. We i rɔn go ɔp, in dɔti, pikin il dɛn de flash to di dragon gyal, i fɔdɔm na in ni ɛn kray:
  - Mek dɛn fri mi! Gi mi bak mi pozishɔn!
  Di dragon gyal nɔd ɛn kɔnfɔm se:
  - Na dat! Di bɔbɔ go fri if yu ebul fɔ tɔn am to ɛlf!
  Dɔminika bin spre in an dɛn:
  - Bɔt dis nɔ pɔsibul!
  Di makiz-nimf bin gi advays se:
  - Dis slev pikin nɔ tu te yet na bin di krawn prins fɔ wan big big ɛmpaya, we dɛn kɔl Oenomaus. Ɛn naw, i bi bɔbɔ we kɔmɔt na mɔtalman ɛn slev fɔ avɔyd di dɛbul in sik. Mek am wan ɛlf prins bak, ɛn afta dat sɔntɛm wi kin grap di trɛd fɔ di wan ol tangle!
  . CHAPTER No. 4.
  Di hobit prinses bin kɔnfyus se:
  - Dis na yu chans, Dominic. Ɛn wi yon sɛf. Klosap ɔl di man dɛn bin dɔn lɔs. Ɛn dis wan, pan ɔl we i nɔ bin fred, i lɔs in taytul ɛn pozishɔn, ɛn ivin in bɔdi, ɛn bi mɔtalman slev.
  Di bɔbɔ nɔd in layt, krop ed :
  - Dɛn de bit mi ɛvride so dat a nɔ go tɔn to ston! Fɔ sɔm rizin, na di slev dɛn we dɛn kin bit, na dɛn kin ebul fɔ bia wit di sik pas ɔlman!
  Dɔminika spre in an dɛn ɛn ansa se:
  - Yes, a nɔ gɛt ɛni aydia aw fɔ disenchant am! Ɛn se di prins na bin pikin bak?
  Di slev bɔbɔ shek in ed.
  - Nɔ, a bin rili big! Bɔt we i bigin fɔ tɔn to ston, di wisɛl nimf bin yuz spɛshal majik. A bin bi yɔŋ slev ɛn dɛn bin de bit mi. Dis bin gi mi sɔm mɔnt, pan ɔl we i bin de mek a fil pen, bɔt layf. Bɔt i nɔ go te igen, dis go dɔn. Pantap dat, dɛn fɔ bit mi tranga wan, ɛn ɛvride a fɔ, ɔ kɛr ebi ebi ston, ɔ spin wan wil!
  Di nimf gyal nɔd se:
  - Yɛs! Dis na di wangren we fɔ mek sɔm kayn we de delay di ifɛkt we di ston sik gɛt. Slev bɔy dɛn stil de na di mɔtalman rays na di mayn dɛn we nɔ dɔn petrified yet ɛn de wok. Bɔt na dɛn wan ya nɔmɔ de ripresent di man ɛn uman we strɔng pas ɔlman we lɛf. Ɛn afta dat, sɔm pan dɛn bak kin tɔn to ston ɛn afta dat dɛn kin krɔs to dɔst.
  Dɔminika bin wispa se:
  - Dis na tin we rili bad! Yunivasal bad bad tin! Ɛn fɔ mek i go liv ɛn bi slev!
  Di bɔbɔ, we wɛr di blak shɔt shɔt we mek ɔl in klos, ɛn waya, wit smɔl mɔsul dɛn ɔnda in skin we tan lɛk tin we tan bikɔs i nɔ gɛt fat, bin siŋ:
  - Yɛs, a na prins, ɛn na slev nɔmɔ, bɔt wetin,
  Mek di nobles dem kol mi dat...
  Aw fa, fa fawe dɛn de frɔm mi, .
  Wan bɔbɔ we gɛt chen na in leg we dɔn brok!
  Di dragon gyal bin chirp wit wan wink:
  - So mek am elf prins bak, ɛn afta dat yu kin gɛt dis valyu ring fɔ dragon majik!
  Dɔminika bin spre in an dɛn:
  - Wel, yu damn am, a nɔ gɛt besik ɔndastandin fɔ majik, ɛn yu de dimand dis! We, sɔntɛm, yusɛf nɔ go du!
  Di nimf makiz bin tɔk wit wan sigrɛt se:
  - Sɔntɛm wi nɔ go ebul fɔ du dis sɛf ... Wetin yu se?
  Di dragon gyal se:
  "I dɔn de na in fut fɔ lɔng tɛm." Ɛn di dragon akademi go lɔk jisnɔ. So, lɛ i pas di ɛgzam dɛn we de drɔnk fɔs, dɔn tray fɔ mek di bɔbɔ prins fil bad.
  Dɔminika nɔd fɔ sho se i gri.
  - Wel, dis na aw, in prinsipul, yu kin...
  Di nimf makiz pik in talisman we bin de hang rawnd in nɛk. Ɛn i rɔb am wit in an ɛn bigin fɔ muf sɔntin, lɛk spɛl. Di dragon gyal chirp, sho in tit:
  - Dis na siriɔs tɛst fɔ am ... I kin muv witout bɔku damej if i yuz ɔltra spɛl!
  Dɔminika bin want fɔ gɛt klarifyeshɔn bɔt wetin di ɔltra spɛl min, bɔt di nimf-mak bin stamp in fut we nɔ gɛt natin, we dɛn dekɔret am wit ring, ɛn di titi bin kech insay wan big big briz. I bin tan lɛk se sɔm jayant tek am na in an ɛn kɛr am.
  Di gyal aktɔ bin de mɔna se:
  - Na big big lip!
  Ɛn na so dɛn, togɛda wit di nimf-mak, fɛn dɛnsɛf na di ɛntrɛ na di pales. I bin de mek wi mɛmba di Ɛmitaj na Sɛnt Pitasbɔg, na in nɔmɔ bin ay pas dat, i bin gɛt tati flɔ ɛn ay siling. Ɛn bak, mɔ lush ɛn fayn pas di fambul Winter.
  Dɔminika spre in leg dɛn, prɔp in sayd dɛn wit in fist dɛn ɛn ala se:
  - Wow !
  Di nimf konfam wit wan smayl:
  - Yes, dis na fayn fayn bildin fɔ di Dragon Akademi.
  Bifo di domɔt, wan watawɛl we tan lɛk dragɔn we gɛt sɛvin ed bin de shayn wit gold ɛn sɔm brayt ɔrɛnj mɛtal we pipul dɛn nɔ no na di wɔl. Ɛn frɔm ɛni mɔt, wata bin de rɔsh na di skay, ɛn i bin de shayn lɛk dayamɔn we bɔku fayn fayn layt dɛn de shayn.
  Dɔminika bin notis se:
  - I wɔndaful aw di jet dɛn de flay ay!
  Di makiz-nimf ansa lakon se:
  - Teknɔlɔjik!
  Ɛni dragɔn ed bin gɛt yay we dɛn mek wit valyu ston, ɛn we gɛt difrɛn kɔlɔ. I bin luk rili wɛlbɔdi , rich ɛn te.
  I gɛt bak fayn fayn rod dɛn we gɛt fayn fayn flawa dɛn, we difrɛn difrɛn shep dɛn ɛn difrɛn kayn bɔd dɛn. Di gyal pikin dɛn fut we nɔ gɛt natin bin de waka na di tayl dɛn we smol ɛn brayt brayt pɔtn na di rod dɛn wit fayn fayn ɛn fayn fayn tin dɛn we pɔsin nɔ go ebul fɔ tɔk bɔt. Dɛn bin ol difrɛn ej, bɔt dɛn ɔl bin fayn, bɔku pan dɛn bin de wɛr fayn fayn jɔlɔs.
  Na mostly elves bin de ya, bot na human gyal, uman troll en hobits bin de tu. Wi nɔ go ebul fɔ no difrɛns bitwin di las gyal pikin dɛn frɔm mɔtalman. As, bay di we, na nimf ɛn dryad. Yu tink se na bikɔs dɛn de wɛr ring na di fut finga dɛn we nɔ gɛt natin na dɛn smɔl ɛn fayn fayn fut dɛn?
  Bɔt mɔtalman gyal pikin dɛn kin du dis bak.
  Dɔminika, we na wan studɛnt we bin lɔng, bin luk tu big ɛn machɔ we yu kɔmpia am to di uman studɛnt dɛn. Ɛn dis bin mek i shem bad bad wan.
  Di titi aks di nimf se:
  - A luk lɛk miusiɔm ɛgzibit ya!
  Di makiz aks wit smayl se:
  -Yu don si di film abaut Harry Potter?
  Dɔminik bin de gigl ɛn ansa se:
  - Yes, of kos, a bin wach am. Ɛn dɛn bin ivin tray fɔ mek wan rimɛk fɔ dis fim. Wɛl, so wetin?
  Di nimf bin tɔk se:
  - Bɔy ɛn gyal pikin dɛn bin de de. Ɛn na ya, as yu si, bɔy pikin nɔ de, ɛn dis de ambɔg di wanwɔd!
  Dɔminika bin notis se:
  - Hari Pɔta na bin pikin bak, ɛn i bin izi fɔ am. Bɔt fɔ bi big pɔsin bitwin pikin dɛn. I wɔs pas fɔ de de fɔ sɛkɔn ia!
  Di mak bin want fɔ tɔk sɔntin we wan titi we nɔ wɛr fut, bɔt we gɛt dayamɔn brɔsh na in ia, rɔn kam nia dɛn. I bin smayl rili swit ɛn kol:
  - Na yu na di wan we dɛn dɔn pik?
  Dɔminika bin smayl ɛn ansa se:
  -Yɛs!
  Di titi laf ɛn notis se:
  - Bɔt yu go mɔs nɔ no aw fɔ du bɔku tin! Fɔ ɛgzampul, yu kin mek wan mɛrɛsin we pɔsin nɔ go si?
  Di gyal aktɔ ansa wit wan sigrɛt se:
  - Na ɔnfɔni nɔ. Aw i kin wok?
  Di titi we gɛt dayamɔn brɔch ɛn pepul ɛn ɔrɛnj-spɛkl ia bin nɔd in ed. Ɛn i pul wan bɔtul na in dres pɔkit. A tɔn di plɔg. I tek wan sip ɛn... disappear.
  Dɔminika bin blink in safaya yay dɛn bikɔs i bin kɔnfyus. Ɛn afta dat, a fil wan layt pinch na mi nos. Dɔn dɛn pul in ia. Di fayn fayn vishɔn we Dɔminika bin si di titi we wi nɔ de si in fut dɛn we nɔ gɛt natin, i bin de step pan tayl dɛn we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ dɛn ɛn rayz smɔl smɔl dɔst ɛn flɔf frɔm tik ɛn flawa dɛn. Di titi bin jɔk fayn fayn wan ɛn wit in fut we nɔ gɛt natin, i ol di yɔŋ natin gyal in yes.
  I bin de ala. Ɛn Dɔminika bin ebul fɔ si am. Di titi bin kam fɔ bi transparent, lɛk gɔst ɔ ɔlogram. Ɛn i ala wit vɔys we de fred se:
  - Wund! Mek a go, anti!
  Di makiz-nimf bin ala se:
  - Klɛv wan, yes! A bin dɔn tink se yu nɔ go ebul fɔ du natin!
  Dɔminika bin siŋ fɔ ansa se:
  If yu sik, a go kam
  A go spre di pen wit mi an...
  A kin du ɔltin, a kin du ɔltin, .
  Mi at nɔto ston!
  Di gyal pikin dɛn we bin de kam nia dɛn bin de laf. Pan ɔl we dɛn bin de drɛs dɛn, i bin klia se dɛn dres bin rili strikt ɛn dɛn bin gɛt wan kayn stayl, pan ɔl we dɛn bin de mek dɛn fayn fayn wan. Pan ɔl we pan ɔda tin dɛn, dɛn bin de fil se dɛn difrɛn. Sɔm gyal pikin dɛn bin gɛt iaring na dɛn yes, ɛn ɔda wan dɛn nɔ bin gɛt am. Ɛn sɔm, mɔ di ɔbit gyal dɛn, bin de trɛd gold ring dɛn wit ston na dɛn nos.
  Dɛn bin du dis, mɔ fɔ mek dɛn difrɛn frɔm mɔtalman pikin dɛn, we bin tu fiba. Dryad dɛn bin lɛk bak fɔ put ring dɛn na dɛn nos ɛn yes. Wan fayn kiŋdɔm fɔ gyal pikin dɛn, frɔm sɛvin to titi dɛn. Bɔt pan ɛlf dɛn, big ɛn yɔŋ pipul dɛn nɔ difrɛn pan aw dɛn luk, jɔs lɛk bitwin ɔbit, trol, nimf, ɛn dryad. Bɔt Dɔminika luk lɛk big pɔsin ɛn rili fayn gyal, wit di fes we de sho se i tan lɛk rial prinses. Sɔntɛm i tu tan.
  Yɛs, dɛn bin ivin mek in skin layt we i bin de ple wan pan di fayn fayn uman dɛn we bin de insay di Midul Ij. Da tɛm de, dɛn bin de tek pɔsin in fes we tan lɛk sayn fɔ sho se dɛn nɔ bɔn pikin.
  Bay di we, nɔto jɔs di skin na in fes bin layt, bɔt i bin layt bak na in leg dɛn. Wan episod bin de we dɛn bin de kɛr am barefut ɛn insay rag fɔ go na di skɔf.
  Ivin wan siŋ bin de:
  Di tɛm fɔ fridɔm dɔn nia fɔ rich
  Dɛn kin kɛr di kwin go na di skɔf we i nɔ gɛt natin!
  Insted of jewelry, shi de wear rag, .
  Di swan in nɛk na di wan dɛn we dɛn de kil!
  Yɛs, i bin luk rili fani ɛn ivin, insay in yon we, sɔm kayn we de mek pɔsin fred . Afta we i layt, i bin gɛt fɔ akt di rol we Kwin Sɛmiramis de ple. Ɛn insay dɛn fim dɛn ya, i bin tan lɛk se dɛn nɔ bin de film am we i nɔ wɛr fut. Yɛs, na bin wan intrestin wok we dɛn bin de du. Bɔt i tan lɛk se di dairekta nɔ bin lɛk am. Tu fayn ɛn ɔni blond. Ɛn fɔ di rol we Semiramis bin de ple dɛn bin lɛk wan big uman we gɛt blak ia. Ɛn Dɔminika bin gɛt fɔ bi slev. Ɛn dɛn bin ivin de brand am wit ɔt ayɛn. Ɛn dɛn bin de grop mi, kwik kwik wan, bay man dɛn.
  Yɛs, ɛn wan say bin de na di rɛk. Na tru se dɛn bin mek di wip wit fom, ɛn we dɛn wip yu wit am i nɔ kin at. Bɔt ɔl di sem tin, we dɛn de hang yu ɛn dɛn de wip yu , i nɔ kin fayn.
  Di gyal studɛnt dɛn bin gɛda togɛda. Dɔn di dryad ticha apia. I bin wɛr wan skarlet klos ɛn difrɛn stayl.
  I waka go nia Dɔminika ɛn kɔl se:
  -Yu na nyu pɔsin?
  Di pikin aktɔ bin shrug:
  - A nɔ go se dat!
  Di ticha shek in ed. Insay in nos, dɛn bin gɛt wan ring we dɛn mek wit ɔrɛnj mɛtal ɛn we gɛt wan ston we gɛt strɛp. I tan lɛk titi bak ɛn i nɔ wɛr fut. Pantap dat, wan ring de na ɛni fut we nɔ gɛt natin. Ɛn dis dɔn ɔlrɛdi bi wan fayn ay levul fɔ majik.
  Di nimf makiz bin notis se:
  - Na studɛnt we ebul fɔ du sɔntin, ɛn i gɛt talɛnt!
  Di dryad ticha trowe wan smɔl ston pan di tayl we gɛt kɔlɔ ɛn ɔda:
  - Mek nyu wan so dat i go flay insay yu pal!
  Dɔminika bin tɔk se:
  - Telekinesis, ɔ wetin?
  Fɔ ansa dis, di gyal pikin dɛn bin laf. Di ticha ala se:
  - Disperse yu! Wetin mek dɛn krawd togɛda!
  Wan grɔmbul ɛn nɔys we nɔ bin satisfay bin de. Bɔt di gyal pikin dɛn nɔ bin de agyu, bɔt dɛn bigin fɔ skata smɔl smɔl. Bɔt di sem tɛm, i de luk to di nyu gyal pikin.
  Di ticha bin de mɔna se:
  - Wɛl, kam, ɔda di ston fɔ flay insay yu pal!
  Dɔminika, we bin fil lɛk se na ful fulman , bin ala se:
  - Flay insay mi palm!
  Di ston nɔ bin muf. Dɔn di titi ala wit wamat se:
  - Flay to mi, kwik kwik wan!
  Ɛn afta dat, wan ston fɔdɔm ɛn lɛk mɛtiɔrayt, i nak di titi na in fɔɛd. Di blo bin gud, wan fayn lump bin swel wantɛm wantɛm, ɛn Dɔminika insɛf nɔ bin no natin.
  Bɔku gyal pikin dɛn we nɔ bin gɛt tɛm fɔ kɔmɔt, ɛn dɛn ɔda wan dɛn we bin tɔn rawnd, bin bɔs laf wan tɛm. Ɛn dis laf we dɛn bin de laf bin mek wi mɛmba di we aw bɔku bɔku silva bɛl dɛn bin de ring.
  Di nimf makiz bin spre in an dɛn ɛn notis se:
  - Abiliti dɛn de, ɛn wetin ɔda wan dɛn de! Fɔ tɔk am simpul wan, es ston we nɔ gɛt spɛl. Nɔto ivin ɛvri novis nimf ɔ dryad kin du dis.
  Di ticha bin gri se:
  - Yes, i ebul fɔ du am! Bɔt i denja bak. Dis wan rili ebul fɔ nɔ jɔs ebul fɔ gi di man dɛn bak to wi, bɔt i ebul fɔ kil di uman dɛn bak. Dis na wayl pawa!
  Di Makiz bin tɔk se:
  - Dis gyal na dayamɔn we nid fɔ polish!
  Dɔminika tinap ɛn jomp tinap. In ed bin de krak ɛn swɛlin bin de na in fɔɛd.
  Di titi ala se:
  - Ɛn udat a fɔ kil naw?
  Di ticha bin ansa wit wamat se:
  - Misɛf! Yu kin rili blo yu bren kɔmɔt. Na gud tin we a nɔ tɛl yu fɔ blo di rɔk!
  Dɔminika bin laf ɛn ansa se:
  - Yes, in dis kes, rial Hiroshima go de!
  Di dryad mentɔ aks wit sɔprayz se:
  -Wetin na Hiroshima?
  Di gyal aktɔ shrug in sholda dɛn, we nɔ wik, ɛn ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Dis na di siti we dɛn drɔp atɔmik bɔm pan, as a rizulta fifti tawzin pipul dɛn day ɛn wan ɔndrɛd tawzin pipul dɛn wund!
  Di ticha bin wispa se:
  - Eh! Wow bɔm!
  Wan pan di gyal studɛnt dɛn bin swɛt se:
  - Dis anti de flod!
  Ɛn wan ɔda wan bin tɔk bak se:
  - Turn vaylet insay yu yes!
  Di nimf makiz nɔ bin gri se:
  - A dɔn go na di Wɔl pas wan tɛm, ɛn klaym dɛn intanɛt bɔku tɛm, ɛn a no Hiroshima - na tru. Ɛn dis na bad bad tin, ɛn ivin mɔ pipul dɛn day de ɛn day bikɔs ɔf redyushɔn.
  Wan pan di gyal pikin dɛn bin swɛt se:
  - Wetin na redyushɔn?
  Dɔminika bin de grɔmbul, ɛn i bin de ansa kwik kwik wan se:
  - We ilɛktron klawd brok frɔm di nyukliɔs na wan atɔm ɛn i bi ayɔniz, raytin de apin. Di nyukliɔs we nɔ gɛt natin fɔ wan atɔm de pwɛl di intamɔlikul bɔnd dɛn, ɛn dɛn brek ya kin mek di bɔdi pwɛl bad bad wan, fɔ mɔtalman ɛn, a tink se, fɔ ɛlf.
  Di gyal pikin dɛn bin de swɛt bikɔs dɛn bin de fred fɔ ansa dɛn. Wan pan di smɔl wan dɛn bin de ala se:
  - Mama, a de fred redyushɔn!
  Di nimf-mak, we dɛn kin kɔl Laska, laf ɛn ansa se:
  - Nɔ fred! Shi no go get yu ya !
  Dɔminika bin tɔk wit sɛns se:
  - Wi bin atak wit redyushɔn, .
  Ɛn usay fɔ fɛn say fɔ slip naw...
  Ɛn na ya yu gɛt ɔganayzeshɔn - .
  Luk, dɛn de bit mi na mi nɛk!
  Afta dat di titi tek am ɛn bigin fɔ dans. Ɛn di ɔda gyal pikin dɛn bigin fɔ dans.
  Di ticha bin snap in finga dɛn . Wan wisɛl bin apia na in mɔt. Ɛn aw di naytɛn tril go flɔ. Di ɔda gyal pikin dɛn tek am wantɛm wantɛm ɛn frɔz . Wan ɔda mentɔ bin apia wit wan strikt blak klos ɛn gi di kɔmand:
  - Stɛp bay stɛp!
  Di gyal pikin dɛn bin layn wantɛm wantɛm fɔ ay. Ɛn dɛn bigin fɔ mach, dɛn mɛzhɔ dɛn stɛp dɛn ɛn strɛch dɛn fut dɛn we nɔ gɛt natin, lɛk sojaman dɛn. Ɛn dɛn bin de du am lɛk se fɔ mach na tin we dɛn sabi, lɛk di prɛsidɛnt gad.
  Di ticha we wɛr blak klos, we dɛn drɛs wit safaya, ɛmirald ɛn sɔm kol kɔlɔ ston dɛn we dɛn stil nɔ no na planɛt Wɔl, bin kɔmand se:
  - Naw, siŋ!
  Di gyal pikin dɛn, we de stamp dɛn leg dɛn we nɔ gɛt natin, we tan, we smɔl ɛn we fayn, aks wit wanwɔd se:
  - Wetin fɔ siŋ bɔt?!
  Di mentɔ bin ansa wit kol tɔyn dɛn se:
  - Bɔt wetin di bɔbɔ dɛn go siŋ bɔt if dɛn nɔ bin dɔn bit dɛn wit wan ɛl peshɛnt!
  Ɛn di gyal-studɛnt dɛn bin de siŋ insay kɔrɛkt ɛn wit big big ɛksprɛshɔn;
  Di sta dɛn de shayn na di daknɛs na nɛt, .
  Ɛn di silva mun de shayn!
  Di fayn uman de mek in fayn fayn yay dɛn kray, .
  Wi dɔn ɛnjɔy fɔ mared to am sote go!
  
  Di krimsin san we de go dɔŋ bin dak, .
  Bɔt wan brayt do go kɔmɔt!
  Ɛn di briz bigin fɔ gladi, mek nɔys, .
  Di ship in sel dɔn swel!
  
  Mi sol na ebi ebi ston, .
  Di tɛst dɛn we di pɔsin we de fɛt de wet fɔ am!
  Ɛn lɛ di ban flay ɔp di ed, .
  Mek wi go ol di we to di en!
  
  Di at nɔ go gro wit mɔs , .
  Wan iglet de flay kwik kwik wan!
  Pan ɔl we di blɔd de bɔl, wit wan flay we de rɔn, .
  A go tek flay lɛk aro!
  
  Di wilo dɛn butu to mi, .
  Di Ɔlmayti Gɔd tɔn in yay!
  Pan ɔl we yu nɔ de mek lɛk se yu de du bad atɔl, .
  A go ad trɛnk to yu na di fɛt!
  
  Afta ɔl, yu de sav di Fatherland ɔnɛs wan, .
  Bɔt di bɔdi wik, di spirit sik!
  Yu nɔ go rigrɛt am, a no layf
  Nɔ mek a tɔn to ship in ɔn!
  
  A go was di sin dɛn we dɔn pas, .
  Mek wetin bin dɔn apin trade go!
  Yu si, pia de rayp na di gadin, .
  Di skech go sho di plen!
  
  Sav di Fatherland wit ɔl yu trɛnk, .
  Fɔgɛt se pis de na di wɔl!
  So dat dɛn nɔ go bɔn faya na di tik dɛn, .
  Mek ɔlman liv fayn wit yu!
  
  To dis a jɔs ansa se:
  Masta, a go dig di wɔl!
  So dat pikin dɛn go laf wit gladi at, .
  So dat yu nɔ go nid fɔ mek yu yon pipul dɛn gɛt pis!
  
  Afta ɔl, gud de pan wi, .
  Ɔlman disayd - di chukchuk na in yon!
  Ɛn frɔm yu di Ɔlmayti trɛd dɛn, .
  Yu ol di yunivas na yu fist!
  
  Wi go ol yu bak, .
  Afta ɔl, dɛn nɔ go ebul fɔ fɛn di Mama Land we oli pas am!
  We a bin de shot, mi finga dɛn bin rili swɛ, .
  Ɛn wi nɔ ivin rich twɛnti yet!
  
  Fɔ win na frut we pɔsin nɔ go ebul fɔ gɛt;
  Fɔ di wan dɛn we wik, we de fred, ɔ we nɔ gɛt sɛns!
  Bɔt di sojaman dɛn kin ebul fɔ ol ɔl di mawnten dɛn, .
  Wi go tek dis wet we pasmak pan di navel!
  Afta dat dɛn bin lɔs insay di fayn fayn pales we de na di dragon akademi.
  Ɛn di mentɔ we wɛr blak bin luk Dɔminika gud gud wan ɛn notis se:
  - Yu rili fayn. Ɛspɛshali fɔ di mɔtalman we nɔ pafɛkt. I rili wɔndaful!
  Dɔminika bin siŋ wit zil fɔ ansa se:
  Mi na pafɛkt insɛf
  Mi na pafɛkt insɛf
  Frɔm we pɔsin smayl to we i de mek sayn, .
  Di tin we pas ɔl, na prez!
  Oh, wetin na blis
  No se a pafɛkt
  No se a pafɛkt
  No se a na pɔsin we fit fɔ bi pɔsin!
  Di ticha we wɛr blak klos bin luk di titi tranga wan ɛn notis se:
  - I gɛt wɔndaful mɔdesti! Na big big pɔsin we a lɛk!
  Di wisɛl nimf bin tɔk se:
  - Sɔntɛm wi fɔ tikl in il wit stik?
  Di ticha shrug in sholda ɛn ansa nɔ tu kɔnfidɛns se:
  - Nɔto bad aidia! Bɔt i bɛtɛ fɔ kɛr am go to di dragon masta. Mek wi si if she kin pas di entrance exam!?
  Di Makiz bin notis wit smayl se:
  - Ɛntrɛ ɛgzam dɛn? Dis nɔto di mumu aidia, bɔt dɛn kin adopt am insay di fɔs kɔs, usay i go bi trivially simpul!
  Di ticha bin de agens am wit strɔng vɔys dɛn:
  - Ɛn put dis big man wit sɛvin ia ol gyal pikin dɛn? Yɛs, dɛn go provok am ɛn pinch am. Yɛs, ɛn insɛf kin tek pɔsin ɛn kil am. Nɔ, dis nɔto biznɛs we atɔl! Di big gyal pikin dɛn nid am, ɛn fɔ dis i fɔ sho se i gɛt ay levul talɛnt!
  Weasel bin nɔd in ed:
  - I de saund lojik!
  Dɔminika shek in ed, we tan lɛk May dandelion:
  - Nɔ bost mi wit smɔl gyal pikin dɛn.
  Di ticha nɔd se:
  "Dɔn tek di ɛgzam wit Ledi Dragon Masta." If na so i bi, dɛn go admit yu fɔ go na wan ilit kɔs. Yu go ivin de na wan sɛpret rum we fayn, we gɛt silva sosa ɛn apul we de tɔn.
  Di gyal aktɔ aks wit sɔprayz se:
  - Aw i de, wit silva sosa?
  Di mentɔ bin ɛksplen se:
  - I tan lɛk se yu gɛt tɛlivishɔn na di Wɔl. Na smɔl program dɛn nɔmɔ go de fɔ naw. So wetin? Yu gɛt teknɔlɔji, wi gɛt majik. Bɔt na ya yu kin si tru wan sosa, if yu gɛt rial majik skil, wetin de apin.
  Dɔminika bin aks wit insinuating se:
  -Yu kin si di Wɔl?
  Di ticha nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Ɛn di Wɔl kin bi ... If, fɔ tru, yu na majik man we rili advans. Mi, tu, bin de surf di intanet - wan kul man invenshon. Ɛn a fɔ se, yu rili sabi aw fɔ shot. Ɛn dɛn kam wit wan intrestin nɛtwɔk. I ivin sɔprayz se simpul ilɛktrishɔn we nɔ gɛt ɛni majik ebul fɔ du dis!
  Dɔminika shrug ɛn ansa se:
  - Yes, dis de sapraiz mi mi sef! Wetin mek yu nɔ de du dis fɔ yusɛf?
  Dɔn di nimf makiz ansa se:
  - Sayɛns prɔgrɛs na tin we denja. If wi bɔm dɛn bigin fɔ bɔn bak, ɛn nɔto simpul wan dɛn, bɔt nyuklia wan dɛn ! Dis we ya, nɔbɔdi nɔ go lɛf am layf, ɛn majik raytin wɔs pas nɔmal raytin!
  Dɔminika bin wispa se:
  - Na ya dɛn de ! I kin apin.
  Di gyal studɛnt dɛn ala se:
  - Wi nɔ nid pɔsin lɛk dat , na wikɛd anti!
  Di mentɔ insay ays tɔyn dɛn bin ɔda:
  - Fɔ fala mi!
  Ɛn i bin muf. I bin gɛt spɛshal sandal dɛn na in fut we bin de mek in fut finga dɛn opin bifo ɛn alaw am fɔ spɛl wit ring. Di mentɔ insɛf de luk yɔŋ bak - nɔto wan wrinkle, fes we nɔ gɛt wan bɔt. Bɔt yu kin si in strɔkchɔ, nɔto di saf saf layn dɛn we de kɔmɔt na di titi, bɔt na big uman we gɛt klas ɛn, pɔsin kin ivin se, aristokratik ficha dɛn. Ɛn di luk so tranga.
  Dɔminika bin tink se i gɛt sɔm kayn taytul. Ɛn sɔntɛm nɔto smɔl tin.
  I fala am, ɛn di makiz-nimf jomp nia am ɛn chip, i sho in tit dɛn:
  - Yu na so wan magnificent kwin. Bɔt di bɔmp na yu fɔɛd dɔn ɔlrɛdi wɛl, yu de wɛl kwik kwik wan!
  Dominika bin notis wit wan laf se:
  Strɔng ɛkspanda ɛn dɔmbɛl, .
  Wan wɛlbɔdi maynd na wɛlbɔdi bɔdi!
  So dɛn pas nia wan watawɛl ɛn sɛvin jet dɛn we bin de bɔn fɔ wan gud ɔndrɛd mita na di ays , ɛn dɛn bin de wɔnda fɔ di wɔndaful fayn fayn tin dɛn we de de. Neks wan na di get, we de na di domɔt fɔ wan uman we de arch, ɛn di klos we dɛn mek wit gold .
  Dɛn grit di nyu titi wit nɔd ɛn di stamp we dɛn stamp dɛn fut we nɔ gɛt natin ɛn we dɛn kɔt kɔt.
  Dɔminika bin notis se:
  -Gɔl dɛn gɛt tri gud kwaliti dɛn. Wan, se dɛn fayn, ɛn di sɛkɔn wan, se dɛn...
  Ɛn afta dat, di ansa nɔ bin kam na mi maynd. Ɛn na ya dɛn de insay di dragon akademi bildin. Na so lax de ya, yu no fit ivin kompare am wit Peterhof. Apat frɔm gold ɛn platina, bɔku difrɛn mɛtal dɛn stil de we nɔ gɛt ɛni analɔg na di planɛt Wɔl. Ɛn bak, bɔku bɔku valyu ston dɛn we gɛt di kɔmpleks ɛn fayn fayn pɔtn dɛn, we dɛn layn wit ɔnamɛnt dɛn, fayn fayn flawa bɔd dɛn we gɛt iridescent. Bɔku difrɛn pikchɔ dɛn de bak na di wɔl dɛn. Mɔs pan dɛn na ɛlf ɛn ɛlf dɛn. Bɔt ɔda tin dɛn de we Gɔd mek. Bɔt klos to ɔl di fes ɛn figa dɛn yɔŋ ɛn dɛn de sho klia wan. Bɔku tɛm, yɔŋ man dɛn kin mek lɛk se dɛn nɔ gɛt natin. Ɛn dɛn rili fiba di statu dɛn we bin de na Gris ɛn Rom trade trade. Bɔku tin dɛn de ya ... Ɛn watawɛl dɛn de bak we de kɔmɔt rawnd di kɔna dɛn, we dɛnsɛf de luk fayn ɛn te.
  Yu kin si bak miro dɛn we gɛt ɔrɛnj ɛn gold freym, we dɛn mek wit dayamɔn ɛn topaz. We insɛf luk fayn fayn ɛn i kin mek di yay gladi bak.
  Dɔminika bin gladi fɔ no se in ston bɔmp bin dɔn lɛf smɔl fɔ lɛ i nɔ de igen. Ɛn i fayn bak ɛn i gɛt gold ia . Ɛn da kayn gyal de...
  In ia so brayt dat na smɔl pipul dɛn nɔmɔ biliv se dɛn nɔ day am. Bɔt dis na in natura kɔlɔ. Ɛn i fayn fɔ am fayn fayn wan agens di brɔnz tan we in yɔŋ fes tan.
  Na gyal we gɛt nobul blɔd, ɛn i de jomp wan wan tɛm lɛk mɔnki.
  Ɛn di akademi sɛf kol pas di Palɛs na Vɛsay. So tray fɔ kam nia am.
  Dɔminika tek am ɛn siŋ:
  Di vault dɛn na di pales dɛn de tɛmpt wi, .
  Fridɔm nɔ go ɛva tek in ples!
  Fridɔm nɔ go ɛva tek in ples!
  Ɛn in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin bin pik wan dayamɔn ston na grɔn ɛn trowe am ɔp. I flay pas, bɔt di nimf snap in finga dɛn, ɛn di dayamɔn dɔn ɛnd ɔp na in opin an.
  Dɔminika bin notis se:
  - Yu du am wit sɛns!
  Di wesɛl bin de chirp:
  Mɔ agil pas makak
  Hardier pas wan ɔks...
  Ɛn di sɛns fɔ smɛl tan lɛk dɔg, .
  Ɛn di yay tan lɛk igl in yon!
  Di mentɔ bin notis wit stern tɔyn dɛn:
  - Naw wi go go dɔŋ .
  Dɔminika bin de tɔk smɔl smɔl se:
  - Ɔ sɔntɛm i bɛtɛ, di kɔntrari, fɔ rayz?
  I shek in ed:
  - Wan ɔndagrɔn stediɔm de dɔŋ. Na de yu go sho yu skil if yu want fɔ go insay di elit!
  Di gyal aktɔ bin de shem fɔ aks se:
  - Wetin if a nɔ pas di ɛgzam?
  Di ticha bin tɔk tranga wan se:
  - En den yu go bi slev. Yu don pley slev na fim en yu sabi wetin i bi?
  Dɔminika bin laf ɛn ansa se:
  - Tide di gyal na nekɛd slev,
  Ɛn tumara na jɔs wan kul gɔd!
  Ɛn infakt, i bigin fɔ ɛnjɔy insɛf ɛn i nɔ bin gɛt ɛni prɔblɛm.
  Ɛn na so dɛn bigin fɔ go dɔŋ di stɛp dɛn we dɛn mek wit mabul. Ɛn i bin tan lɛk se pɔsin de kam dɔŋ na ɛlfaya.
  Dɔminika bin mɛmba aw i bin de ple witch na di fim dɛn. Dɛn bin es am ɔp pan chen, ɛn tay in an dɛn biɛn am na di siling. Ɛn i bin rili at. Ɛn i de mek di vein dɛn tayt. Di gyal in bɔdi we tan ɛn we gɛt mɔsul, kin kɔba wit swet bikɔs i de fil pen ɛn i gɛt tɛnsiɔn. Ɛn afta dat, dɛn kin fri di chen. Ɛn i fil fri fɔ smɔl tɛm ɛn rɔsh fɔ kam dɔŋ. Ɛn tɛnsiɔn de rayt de na di flɔ.
  Ɛn Dɔminika de ala bikɔs i de fil pen na in jɔyn ɛn in sholda dɛn we tan lɛk ɛl. Yɛs, yu nid fɔ fil am.
  Di nimf, we si se di titi in fes de kray , i notis se:
  - Yu nɔ nid fɔ bi slev. Yu kin rili bi studɛnt na di juniɔ grup.
  Dɔminika bin de gigl ɛn notis, i bin de siŋ, provok insɛf, wan big gyal pikin, ɛn wan aktɔ we i bin de du dat:
  Fɔs gred, fɔs gred, .
  Tide na yu ɔlide...
  Na fayn ɛn fayn tɛm, .
  Fɔs mitin wit skul!
  Laska bin notis se:
  - Nɔto fɔni! Una pipul dɛn nɔ ɛva drim bɔt di tin dɛn we wi ebul fɔ du pan majik!
  Dɔminika bin ansa agresiv wan se:
  - Yu don eva drim wi teknoloji achivment? Wan haydrojen bɔm go stɔp ɔl yu majik.
  Di mentɔ we wɛr blak bin notis se:
  - No nid nɔ de fɔ bost . Dis nɔ fayn!
  Dɔminika bin ansa se:
  - Dis nɔto fɔ bost, bɔt na fɔ tɔk bɔt di tru tin dɛn. Wan haydrojɛn bɔm we gɛt pawa we na wan ɔndrɛd mɛgatɔn, ebul fɔ pwɛl ɔl di layf we de insay wan ɔndrɛd kilomita rayus. Yu kin imajin wetin na dis?
  Nymph bin kɔnfyus se:
  - I nɔ de lay! Pipul dɛn rili gɛt dɛn kayn wɛpɔn dɛn de we de pwɛl tin dɛn we rili wɔndaful. Ɛn di tin we impɔtant pas ɔl na dat, mishɔl dɛn de bak we ebul fɔ kɛr am go usay dɛn want fɔ kɛr am go.
  Di ticha bin de mɔna tru in tit se:
  - I sɔri fɔ no se di sik we bin de pan mɔtalman nɔ bin afɛkt di Wɔl. Agresiv man dɛn lɛk yu nɔ fit fɔ liv!
  Dɔminika nɔ bin agyu, i nɔd in ed:
  - Sɔntɛnde a kin tink bak se na so i bi.
  Nimf bin notis se:
  - Pipul dɛn difrɛn bak. Nɔ tink se dɛn ɔl bad. Although, wich pipul dem plenti, bad or gud, yu nor kin tel rait fo fes glans!
  Dɔminika bin notis wit wan smayl we bin tan lɛk se i rili sɔri:
  - If yu wach sɛntral tɛlivishɔn, den, sɔntɛm, mɔ bad wan dɛn de . Ɔ ivin di wan dɛn we rili bad!
  Nymph bin kɔnfyus se:
  - Dis na xenophobia! We et de intens to ɔltin we nɔ tan lɛk yu. Bɔt wi nɔ fɔ tek dis as ɛgzampul.
  Dɔminika bin notis se:
  - Okay, mek wi no tok abaut politiks. Mi gol na fɔ sev ɔl di ripɔtmɛnt dɛn fɔ di strɔng sɛks na di planɛt ... Dat na, na yu yunivas. Ɛn dis nɔto jɔs wan planɛt!
  Weasel bin ansa wit pɔlitiks se:
  - Dis nɔto planɛt, ivin big wan, bɔt i nɔto kwik yunivas sɛf. Na sɔntin we de bitwin wan rili big planɛt ɛn di wan ol wɔl. Bot a"d rather no get in di weeds...
  Di mentɔ shek in karakta yes, we kɔmɔt ɔnda in ia, ɛn se:
  - Ɛni we, nɔto wi nɔmɔ, bɔt ɔda akademi dɛn de fɔ dragon ɛn nɔ-dragon we de luk fɔ we fɔ sev di man dɛn, ɛn if i pɔsibul, dɛn fɔ gi dɛn bak.
  Dɔminika bin swɛt se:
  - Wan man we de drawn de ol straw! Ɛn i rili bi brik...
  Di nimf makiz bin gi advays se:
  - Sɔntɛm yu fɔ siŋ bɛtɛ, di dɛsɛnt rili lɔng!
  Di gyal aktɔ nɔd se:
  - Yes, a gri , i ivin kol pas na di sabwɔd!
  Ɛn Dɔminika nɔd in ed we bin de shayn wit gold lif, ɛn siŋ se:
  No ej ɔ ayt nɔ de na wɔ, .
  I de mek gyal pikin ɛn bɔy pikin ikwal!
  Di wan dɛn we nɔ want gladi at we dɛn nɔ tɔk natin, .
  Udat want fɔ flay ay pas dat!
  
  Wi de chop, shot ɛn slash, .
  Fɔ wi fet de - savis to di Mama Land!
  Na tru se i bɛtɛ fɔ sav lɛk sɔd, .
  Fɔ win di fɛt disisiv wan!
  
  Wetin bak impɔtant pas ɔl fɔ wi wɛf dɛn?
  Na tru se nɔ jɔs tek am na di bed!
  Yu na igl man, nɔto sparo we de sɔri fɔ am, .
  Tray fɔ mek wi os dɛn nɔ bɔn!
  
  Dis na faya faya fɛt, wi si se i de kam, .
  Di bɔku bɔku pipul dɛn de silin, dɛn nɔ go ebul fɔ kɔnt di bɔku bɔku pipul dɛn!
  Bɔt di blaksmit dɛn mek wan strɔng shild, .
  Di ala ala ɛn di bad bad kray we wi de ala nɔ go mek wi fred!
  
  Ɛn wi bin gɛda togɛda, legiɔn, .
  Dɛn ol di spia dɛn tayt tayt wan na di pawaful wan dɛn an!
  Bi di ɛnimi at least champion in distrukshɔn, .
  Grev dɛn de wet, nɔto mɛdal dɛn na di nɛf!
  
  Wi bin rɔsh , bɔt di gyal pikin dɛn de swɛt, .
  Sɔd dɛn we de na an kin shayn lɛk laytin!
  Dɛn kayn strɔng gyal pikin dɛn de, taf luk, .
  Fɔ mek ivin di sta dɛn jɛlɔs Jedi !
  
  , di kiŋ dɛn bin tink ?
  Bɔt naw di "bea dɛn" de rɔn!
  Wi na di oli wɔriɔ dɛn fɔ Rus", .
  Ɛni fɛtman, gyal, ɔ man!
  
  Wi de drɛb dɛn go ɛn nɔ tek ɛni prizina, .
  Fri pipul dɛn nɔ fɔ mek slev dɛn we nɔ gladi!
  Wi bin de dil wit di shaggy krawd, .
  Di intɛres fɔ di fatherland ay pas prayvet wan!
  Yɛs, di siŋ nɔ wik ɛn di wɔriɔ in vɔys wɔndaful.
  Dɛn bin dɔn fɔ kam dɔŋ, ɛn naw tri gyal pikin dɛn we gɛt difrɛn spisis: wan ɛlf mentɔ, wan makiz nimf ɛn wan mɔtalman drɔp-in, bin fɛn dɛnsɛf na di teritɔri fɔ wan big ɔndagrɔn stediɔm, we nɔ bin smɔl pas Luzhniki in saiz, ɛn sɔntɛm dɛn ivin bɛtɛ.
  I bin gɛt bɔku bɔku ɔlkayn tin dɛn, ay siling ɛn tinap fɔ bɔku bɔku pipul dɛn we de wach, ɛn chia dɛn we dɛn ɛmbroyd wit velvet, pal, gold, ɔ ivin fɔ di gɔst dɛn we dia pas ɔl wit dayamɔn ɛn ɔda ston dɛn.
  At di sem tɛm , i bin lɛf smɔl fɔ lɛ i ɛmti. Na tru se na di sɛnt, na di Grɔn Masta insɛf ɛn di edman fɔ di akademi, we na di Dragon Duchess de Montserrat, bin de.
  Wan rili fayn uman we gɛt sɛvin ed, we dɛn peint wit ɔl di kɔlɔ dɛn we di renbo gɛt. Ɛn i luk so fayn, i jɔs wɔndaful, mɔ if yu si am na rial tin ɛn nɔto na fim.
  Dɔminika bin siŋ we nɔ bin de na in ples:
  Ay skay, distans dɛn we de fa, .
  Lisin to di siŋ bɔt di wan dɛn we gɛt maynd Akmale na ...
  Na wikɛd dragɔn, i sev di wɔl, .
  Ɛn dis nayt bin lɛf di layt we de na di skay!
  Dɛn kin siŋ siŋ dɛn bak...
  Na ya di Dragon Duchess de Montserrat bin intarop wit wan vɔys we de mek pɔsin fred, lɛk di trɔmpɛt dɛn na Jɛriko:
  - Yu , a si, na gyal we rili impudent, wit tong we kin izi fɔ kɔl insay wan lɔng lɔp rawnd yu mɔtalman nɛk.
  Dɔminika ansa wit inosɛnt smayl se:
  - A nɔ bin min fɔ ɔfɛnd yu. Na jɔs se a rili lɛk fɔ siŋ. Ɛn Akmal na jɔs wan fayn fayn bɔbɔ, na fim pɔsin we kɔmɔt na wan pikin dɛn fim. Nɔ tek am tu siriɔs!
  Wan uman dragon we gɛt sɛvin ed, we gɛt di sayz lɛk wan gud tu-sidɔm atak plen, laf ɛn notis, wit ɔl in sɛvin ed dɛn we de tɔk di sem tɛm, lɛk se dɛn fɔm wan ɔl, pan ɔl we dɛn bren difrɛn:
  - Ɛn yu na wit ɛn brayt, ɛn di sem tɛm, yu gɛt risɔs. Yu kin at least du sɔntin pan majik?
  Dɔminika bin siŋ wan kɔmik siŋ fɔ ansa am:
  Gift fɔ ticha dɛn, .
  Dem spend taim wit mi...
  I bin sɔfa wit mi fɔ natin - .
  Di majik man we sabi du majik pas ɔlman!
  
  Ticha dɛn we gɛt sɛns
  A bin de lisin we a nɔ bin de pe atɛnshɔn...
  Ɔl wetin dɛn nɔ aks mi
  A bin du am sɔm kayn we!
  . CHAPTER No. 5.
  Dɛn bin gi di slev bɔbɔ ɛn di fɔma prins we nem Oenomaus bak fɔ tɔn di ebi ebi wil. Wan pikin we ol lɛk ilevin ɔ twɛlv ia so, we bin de taya pasmak ɛn we bin de rɛst in fut we nɔ gɛt natin pan shap ston dɛn, bin de grind gren. Tu ɛlf gyal pikin dɛn bin slap, na lɛk ikwal intaval, pan di bɔbɔ in bak we nɔ gɛt natin ɛn we gɛt mɔsul. Sɔntɛm, dis slev layf bin mek dɛn nɔ tɔn to ston. Bɔt dɛn nɔ fɔ alaw yɔŋ slev bɔy pikin dɛn fɔ rɛst ɛn dɛn fɔ bit dɛn bad bad wan ɛn dɛn fɔ bit dɛn wit pawa.
  Ɛn so te di slev bɔbɔ we dɔn taya ɔl, slip. Ɛn afta dat, dɛn kin mɛn am bak, fid am so dat i nɔ go day wit angri ɛn gɛt trɛnk fɔ wok. Ɛn dɛn kin yuz am bak.
  Dis de gi layf, bɔt na wan we rili pen. Lɛk, lɛk ɛl insay layf, pas nɔmɔ di bɔdi yɔŋ ɛn wɛl ɛn di tink dɛn de na di ed ɛn di kɔnshɛns klia. Bɔt dis kin mek i shem mɔ ɛn mɔ ɛn i kin mek i fil pen. Fɔ pul in maynd pan di pen ɛn taya smɔl, di fɔma prins ɛn naw slev bɔbɔ we nem Oenomaus bin yuz in imajineshɔn;
  Wan kru we gɛt pairati dɛn we de pan fɛt dragon dɛn de skɔp di klawd fɔ fɛn animal dɛn we dɛn want fɔ it. Wan fayn, mɔskul yɔŋ ɛlf Oenomaus we wɛr smat sus, but we de spak wit skarlet varnish, ɛn wit dayamɔn spur de kɔntrol in tri ed monsta. Ɛn di ɔda wan dɛn na di tim gɛt wɔndaful gyal pikin dɛn. Dɛn gɛt mɔsul, dɛn tan, dɛn nɔ gɛt fut, ɛn ɔl dɛn klos dɛn na nɛks we dɛn mek wit valyu ston na dɛn chɛst ɛn hip. Ɛn fɔ tru, ɔlman na jɔs fashɔn mɔdel dɛn we gɛt brayt ia. Dɛn bin de rayd dragon dɛn we smɔl smɔl ɛn we gɛt wan ed nɔmɔ.
  Wɛl, fɔ tru, na man, di man ɛn uman we strɔng pas ɔlman, ɛn in tim na pipul dɛn we de ripresent di man ɛn uman we fayn. Ɛn i nɔ nid ɔda man dɛn.
  So na di man kapten nɔmɔ gɛt sus, ɛn di wan dɛn we de ɔnda am we kin gladi kin du tin dɛn wit dɛn fut we nɔ gɛt natin ɛn we fayn fɔ fɛt we dɛn nɔ go ebul fɔ tɔk na fayn stori ɔ tɔk bɔt wit pen! Di fayn fayn tin dɛn kin ebul fɔ trowe tin dɛn we kin bɔn wit pawa we kin kil pɔsin, ɛn trowe daga, bumarang, ɔ nidul we gɛt pɔyzin.
  Oenomaus, di yɔŋ prins, bin siŋ wit gladi at ɛn gladi at:
  Na tru se di jɛntriman go laf, .
  Shek yu mammon, yu ful bɛlɛ!
  Ɛn di tin we go apin to wi na fɔ day wit pen, .
  Day de wach ɔlman, wan ol uman we gɛt skata!
  
  Ɛn wi want fɔ rɔn pan di gras, .
  Afta ɔl, wi stil, essentially, jɔs pikin dɛn!
  Bɔt di bɔbɔ go fil tu tɛm as slev, .
  Fridɔm nɔ de na ɛni prizin na di wɔl!
  
  Wi fɔ fɛt, dis na fate, .
  Kil wan kɔmrɛd if yu fɔ kil wan brɔda!
  Natin nɔ de fɔ pre to di Ɔlmayti, .
  Fɔ udat in sin dɛn slev dɛn kin pe bak?
  
  Blɔd de na di arena ɛn dɔti de na di jel, .
  Di rat dɛn bit mi fut we nɔ gɛt natin!
  Di prins we gridi de tiz wit in kaw fut, .
  Na insɛf sɛf fɔ sɛn am!
  
  Fɔ mek yu go ebul fɔ liv, yu fɔ kil, .
  Yu de sɔfa insay sol ɛn insay bɔdi we de day!
  Di bigman dɛn kin it di bɔdi we po, .
  Di stink day, ɔl wetin lɛf na wan chalk strok!
  
  Bɔt ɔl di sem tin, di spirit we de mek pɔsin want fɔ du sɔntin nɔ go ebul fɔ brok, .
  Di Fadaland de alayv insay di bɔbɔ in tinkin!
  Wan ami go kam to di Ɛlf dɛn we go de sote go wit abiuz, .
  Wi go trowe di jɛntriman dɛn fɔ di tin dɛn we dɛn de du !
  
  Dɔn di mɔnibag go de shek shek , .
   Udat swɛt di jus dɛn kɔmɔt na di Fadaland!
  Fɔ win, wi nid fɔ gɛt brayt maynd, .
  Ɛn if yu na pɔsin we de fred, ivin di Gɔd dɛn nɔ gɛt pawa!
  
  Na wan swing na di sɔd, di ed flay go, .
  Di pɔsin we dɛn kil bin tɔn to pɔsin we dɛn kil wantɛm wantɛm!
  Aw di dɛbul rɔnawe wantɛm wantɛm frɔm di kɔl, .
  So dɛn kin pul wamat kɔmɔt na big at!
  
  No nid fɔ tink, di ɛlf dɛn na layt wik, .
  Wi pipul dɛn nɔ butu to ɛnibɔdi!
  di nyu pɔsin we kɔmɔt na ɛlfaya , .
  Ɛn wi kin du gud fɔ drink ti frɔm di sosa!
  Wan fayn siŋ, ɛn in tim we gɛt dragon dɛn rili wɔndaful. So we i bin de flay na in raytan, wan ɛlf gyal we gɛt kɔpa-rɛd ia we bin de flɔt na di briz lɛk proletariat ban, bin ala se:
  - Na taim fo get serious, oh prins fɔ di ay pairati dɛn!
  Enomai bin nɔd wit wan smayl:
  - Na dat! Dis na wetin dɛn bɔn wi fɔ!
  Di gyal pikin dɛn bin de siŋ insay kɔrɛkt, insay wanwɔd, de bounce ɛn ple wit dɛn strɔng bɔdi, we dɛn skapul frɔm divɛlɔp mɔsul dɛn:
  Wi po, wi na po pairati, .
  Wi de rili, rili sɔri...
  Wi kin put jɔg dɛn na di skay fɔ di karavel dɛn, .
  Bɔt bikɔs dɛn nɔ bin put gud abit dɛn insay wi!
  Ɛn di wɔman dɛn bin de siŋ wit gladi at ɛn gladi at we pas dat, ɛn dɛn vɔys bin tan lɛk naytingal tril dɛn we ful-ɔp wit ɔl dɛn bɔdi.
  Pairayt dɛn nɔ nid sayɛns
  Ɛn i klia wetin mek...
  Wi gɛt leg ɛn an, .
  Bɔt wi nɔ nid wi ed!
  Na dis tɛm ya, wan titi we gɛt yɔlɔ-vayolɛt ia bin wispa lawd wan:
  - Prey bifo yu! Wan ol air galleon de na di rayt ed!
  Di gyal pikin dɛn bin de siŋ insay kɔrɛkt:
  Eh ma , oba di si, eh ma , dragon dɛn we de chɛk, .
  Eh ma , luk ova di fabulous wealth...
  Wi nɔ bisin bɔt di lɔ dɛn, wi de bil nyu ɔda, .
  Fɔ day wik ɛn ful ɔnda sɔd!
  Prins Oenomaus bin ɔda se:
  - Wel, gyal pikin dɛm, if wi destined fɔ rob, den wi go rob!
  Ɛn afta dat, wan ol grup pan dragon dɛn rɔsh fɔ atak. Dɛn rɔsh fɔ go na dɛn gol.
  Di galɔn na bin big ɛn fayn ship. Pan ɔl we i bin ebi ɛn i bin lod wit difrɛn tin dɛn, bikɔs ɔf majik, i bin de flɔt fayn fayn wan na di atmosfɛs. Ɛn di briz blo di sel dɛn na dis galɔn.
  Enomai bin notis se di bot in sel dɛn bin gɛt pɔtn dɛn we rili brayt ɛn fayn. Ɛn dis, lɛ wi se, rili kɔl . Ɛspɛshali we di san we de kɔmɔt bin apia.
  Frɔm di galɔn dɛn notis wan grup we gɛt pairati dɛn we de kɔntrol dragɔn dɛn we dɛn dɔn tren. Ɛn di tim bigin fɔ fus bɔt am. Insay de bak, bɔku pan dɛn na fayn fayn gyal pikin dɛn we wɛr klos ɛn slev bɔy pikin dɛn. Dɛn bin jɔs de insay swimin trɔnk, na tu yɔŋ slev dɛn nɔmɔ bin gɛt gold ɛn silva breslɛt dɛn we bin de shayn na dɛn anklɛ ɛn an.
  Dɛn bin de drɛs di wɔri gyal dɛn mɔ fayn fayn wan. Bɔt bak dɛn nɔ gɛt fut, lɛk bɔy pikin dɛn we ol twɛlv to fɔtin ia, dɛn gɛt mɔsul, dɛn fayn, bɔt dɛn gɛt slev brand na dɛn chɛst ɛn sholda.
  Na wan wɔri gyal nɔmɔ bin gɛt fayn fayn but dɛn na in fut. I tan lɛk se na in impɔtant pas ɔlman na ya ɛn na di kapten. So wan fayn blant wit ia we tan lɛk se dɛn sprinkl am wit gold paoda.
  Ɛn na fayn fayn fes i gɛt. Ɛn dɛn kɔba di bɔdi wit klos we dɛn mek wit platina, safaya, ɛmirald, topaz, rubi, agate ɛn dayamɔn. Pantap dat, dɛn arenj di valyu ston dɛn wit wɔndaful ɔnamɛnt we gɛt di kɔlɔ dɛn we rili fayn. Roz, tulip, kɔnflawa, fɔgɛt-mi-nɔt, mimosa, piɔni ɛn bɔku ɔda wan dɛn de.
  Na in fayn fayn klos dɛn, ɔl di flawa dɛn difrɛn, ɛn dɛn nɔ de ripit wan.
  Di pairati prins Oenomaus fil wan surge of brayt filin insay insɛf ɛn cooed:
  - Wɛl, i rili pɔsibul fɔ kripul ɛn kil dis kayn biuti! A nɔ ebul fɔ bia dis kayn sin pan mi sol.
  Di patna we gɛt faya we gɛt rɛd ia bin tɔk se:
  - Bɔt na dat mek wi na pairati! Afta ɔl...i nɔ pɔsibul fɔ pirate witout sin.
  Wan ɔda wan bin tɔk wit smayl se:
  Yɛs, i at fɔ rili kil di wan dɛn we yu lɛk, .
  Afta ɔl, wan ɛlf , biliv mi, dɛn bɔn am fɔ gladi at...
  Bɔt if yu na pairati, di bled na di mama, .
  If yu nɔ gɛt blɔd, ren ɛn bad bad wɛda we go de sote go!
  Di pɔsin we gɛt rɛd ia bin notis bak se:
  - Dis na fayn fayn gyal pikin ɛn bɔy pikin dɛn, fɔ tru, bɔt dɛn nɔto wi brid ɛlf, bɔt dɛn kɔmɔt na di rays we pipul dɛn gɛt! Luk, big wan , di shep fɔ dɛn yes.
  Oenomai bin sɔprayz se:
  - Pipul dɛn so fayn ɛn yɔŋ?
  Di faya wɔriɔ nɔd se:
  - Na dat! Wit di ɛp fɔ majik dɛn bin gɛt yɔŋ pipul dɛn we go de sote go. Ɛn naw dɛn bɔbɔ ya dɔn stɔp na dɛn fɔs tɛn ia.
  Naw dɛn go yɔŋ ɔltɛm ɛn put dɛnsɛf ɔnda dɛn.
  Di yɔŋ prins bin siŋ se:
  Ɔl di ɛlf dɛn, pipul dɛn na di planɛt, .
  Should olways bi padi...
  Pikin dɛn fɔ laf ɔltɛm.
  Ɛn liv na wɔl usay pis de!
  Pikin dɛn fɔ laf
  Pikin dɛn fɔ laf
  Pikin dɛn fɔ laf - .
  Ɛn liv na wɔl usay pis de!
  Di blant ɛlf bin gi advays se:
  - Wan opshɔn de! Di bɛst fɛtman frɔm dɛn sayd ɛn di bɛst ɔ bɛst frɔm wi sayd go fɛt. If wi win, dɛn kin sheb di tin dɛn we dɛn dɔn tif wit wi, ɛn if dɛn win, di wɔman we lɔs kin bi . ilɛksɛf na slev ɔ bɔdi!
  Oenomaus bin notis se:
  - Dis na lɔjik! A dɔn rɛdi fɔ fɛt!
  Girls pan dragon bin de rawnd di galɔn. Dɛn kin fast pas dat, wan big ship nɔ bin jɔs ebul fɔ rɔnawe pan di ship dɛn we bin de rɔn kwik kwik wan.
  Bɔt di galɔn bin gɛt gɔn. Ɛn dɛn bigin fɔ dayrɛkt dɛn, ɛn di wik dɛn ivin bigin fɔ smok.
  Oenomaus bin tɔk wit vɔys we tan lɛk tɛnda se:
  - A de propos wan duel! Akɔdin to di kɔstɔm fɔ di ay pairayt dɛn. Wan fɛtman frɔm yu sayd, ɛn wan frɔm wi yon. Yu go gi af pan yu kago to di wan we win. Ɛn if yu win , du wetin yu want wit di pɔsin we lɔs. Wi nɔ go mɔna yu.
  Di titi kapten we wɛr fayn fayn klos we gɛt flawa dɛn ansa se:
  - Rili! Wi gri wit dis chalenj! A go fɛt! Ɛn yu de nominate ɛnibɔdi we yu want!
  Ɛlf Prins Oenomaus bin tɔk klia wan se:
  - Na mi na di wan we de ripresent di strɔng sɛks bitwin una. So a gɛt fɔ fɛt!
  Di ɛlda we gɛt rɛd ia bin tɔk wit agresiv wan se:
  - A nɔ wɔs fɔ fɛt! A want fɔ fɛt!
  Ɛn i shek in barefut, elegant, rili nimbul leg, we de muv, lɛk di bɔdi fɔ kobra.
  Di yɔŋ man we bin de fɛt wɔ nɔ bin gri se:
  - Wi na kapten, wi go fɛt!
  Di titi we wɛr fayn fayn klos nɔd ɛn tɔk wit smayl se:
  - Makiz de Dayana, na yu savis!
  Di yɔŋ ɛlf ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Prins Oenomaus we de na di wɔl! Rɛdi fɔ fɛt!
  Ɛn wit rili sɛns di yɔŋ wɔriman jomp pan di dɛk ɛn pul in lɔng, tint sɔd.
  Ledi de Dayana sɛf drɔ in bled ɛn aks wit smayl se:
  - Wetin mek di prins bi blɔd-thirsty pairati wantɛm wantɛm?
  Oenomaus bin ansa dis wit ɔl in at:
  - Na wan lɔng stori. Bɔt a nɔto pairati we tɔsti blɔd, bɔt a na pɔsin we gɛt ay pozishɔn! Ɛn dat kin mek difrɛns.
  Di makiz ansa wit smayl se:
  - A nɔ go kil yu, yu go bi mi pasɔnal slev ɛn prizina. A go mek yu lik mi fut dɛn we nɔ gɛt natin wit yu tɔng ɛn dat go mek yu gladi!
  Oenomaus bin laf ɛn ansa se:
  - A nɔ go kil yu sɛf! Ɛn i ivin fayn fɔ tikl dɛn kayn fut dɛn de wit yu tɔng. Bɔt pan ɔl we yu na siriɔs wɔriɔ, yu nɔ go wet fɔ mek a win!
  Dayana smayl big , wit in big tit, ɛn ansa se:
  - Mek wi si! Nɔto mi nɔmɔ, bɔt ɔda gyal pikin dɛn bak go rayd yu kapchɔ. Ɛn wi go mek yu sɔfa ɛn bit yu te yu day. Lɛ wi si aw yu de smayl pan dis kes!
  Di pairati prins bin siŋ fɔ ansa se:
  Nɔ giv ɔp, nɔ giv ɔp, nɔ giv ɔp
  Na di fɛt wit di nɛtmɛr monsta, nɔ shem...
  Smayl, smayl, smayl - .
  No se ɔltin luk fayn ɛn i fayn !
  Di Makiz nɔd wit wan luk we rili gladi:
  - Yu na yɔŋ man we gladi! Yu go mek big big jesta. Sɔntɛm a go ivin gi yu to di kwin. Ɛn i go rili fani!
  Oenomaus ansa wit wamat se:
  - Inaf idɔl chata. Mek wi fɛt!
  Di titi we wɛr wɛpɔn jomp kɔmɔt na di batri flo ɛn atak in kɔmpin. Oenomaus mit am, par di blow, ɛn ivin ansa, i bin lɛf smɔl fɔ lɛ i kɔt di biuti in yes. I jomp bak ɛn notis wit panta smayl:
  - Ɛn yu nɔ bad. A bin tink se yu na prins lɛk aw mi na nun!
  Bɔt di titi nɔto ɛlf, i gɛt mɔtalman yes. Bɔt Oenomaus na ɛlf. Pipul ɛn ɛlf dɛn gɛt kɔmɔn pikin dɛn - af-af brid . Bɔt dɛn kin kɔl dɛn bastard . Ɛn dɛn nɔ rili lɛk dɛn ɔl tu.
  Di marquise gyal atak bak. I bin de du kɔmpleks kɔmbaynshɔn dɛn wit sɔd dɛn. Ɛn in bled bin de flik, skip, ɛn spin bak, lɛk di wing dɛn we mil de mek we ebi ebi ren de blo. Ɛn i bin atak am.
  Di prins, we nɔto bin fɔ gɛt rizin fɔ gɛt di prɔpati fɔ wan big big ɛmpaya, bin bit in chɛst bad bad wan. Ɛn i bin chuk di klos we dɛn bin de yuz fɔ fɛt. Blɔd bin ivin spat. Ɛn i bin klia se di titi bin wund.
  I step bak ɛn his:
  - Dangerous monsta bɔy!
  Ɛdmɔnd bin ansa wit wan smayl we de sho se i nɔ gɛt wan rɛspɛkt fɔ am se:
  "A kin bi monsta, bɔt a de fa frɔm bɔbɔ!"
  Dayana bin laf ɛn atak am bak. Pan ɔl we skarlet blɔd bin de drɔp frɔm am. Ɛn i bin skata ɔlsay na di dɛk.
  Di kwin we gɛt rɛd ia bin notis se:
  - A bin fɔ dɔn kɔt in ed wantɛm wantɛm! A nɔ go pul di bagpaip dɛn.
  Di Makiz-Kpɛtɛn bin hiss se:
  - Ɛn a kin gi yu dis kayn chans!
  Oenomaus bin ansa bay we i nak di wɔriman ɔnda in an wit in sɔd ɛn kɔt in tɛndon. I drɔp di wɛpɔn frɔm in raytan, bɔt wantɛm wantɛm i pik am na in lɛft an. Ɛn i bin de grin lɛk we i de it bif, lɛk se na in na di masta fɔ di tin we apin na dis shodaun.
  Di yɔŋ man bin notis se:
  - Yu na gyal we gɛt maynd! Bɔt afta dat, yu kin gɛt bad bad tin. I bɛtɛ lɛ yu giv-ɔp!
  Dayana bin ala se:
  - Wi go day, bɔt wi nɔ go giv ɔp!
  Di pairati wɔriɔ we gɛt rɛd ia bin de ala se:
  Yu fɔ rɛspɛkt wi, fred wi, .
  Di eksplɔyt dɛn we uman pairati dɛn de du nɔ gɛt ɛnd...
  Di ɛlf dɛn we gɛt layt bin sabi fɔ fɛt ɔltɛm, .
  Ɛn di planɛt kray fɔ wi!
  Ɛn laf fɔ ansa, so iridescent ɛn ring. Ɔltin bin luk so kul ɛn wit filin.
  Ɛn Dayana bin atak bak. I bin de du tin wit in lɛft an we nɔ bad pas in raytan. Ɛn i bin rili fayn, dɛn kayn fayn fayn muvmɛnt dɛn de. Apat frɔm dat, di makiz-kapten bin pul in but, ɛn in smɔl, fayn fayn fut dɛn bin de kɔmɔt na do. Ɛn dis bin mek i sabi du mɔ.
  Oenomaus bin notis se:
  - Ɛn barefut suit yu, dia biuti!
  Dayana bin hiss se:
  - Yu go kis mi bare heels!
  Di fɛt bin rili agresiv. Di Makiz atak wit wayl wayl ɛn brandish in wɛpɔn lɛk se na uman in fan. Ɛn dis bin tɔn to rili fayn. Ɛn afta dat di tip skrach Oenomaus along di ɛlf in smol, nɔ gɛt ia, ɛn rosy chɛk.
  Di yɔŋ man bin notis se:
  - Yu gud!
  Dayana bin nɔd in ed:
  - Yes, a de kul! Ɛn bak di swing ɛn twist.
  Di pairati we gɛt rɛd ia bin ala se:
  - Hit am! Kil am!
  Oenomaus ansa wit smayl se:
  - Wetin bɔt di kɔmandmɛnt fɔ di Ɔlmayti - nɔ kil?
  Di faya gyal ansa se:
  - Literally - nɔ du bad kil!
  Di pairati prins bin de mɔna se:
  - So, i pɔsibul fɔ du gud kil?
  Di titi we gɛt rɛd ia bin kɔnfyus se:
  - I nɔ ivin pɔsibul, bɔt i nid fɔ bi!
  Dis tɛm ya, di gyal kapten we bin wund bin tray fɔ atak bak, ɛn i bin du tin fayn fayn wan. Ɛn i skrach Oenomaia na in an ɛn in sholda.
  Dayana bin ala se:
  - Yu go fil bad! A go kil yu, puppy!
  Oenomaus bin siŋ fɔ ansa, ɛn i bin de par di atak dɛn;
  Wi no glori we nɔ de day pan fɛt-fɛt, .
  We yu no se yu nɔ de fred, chop brayt brayt wan!
  Mek di sɔd ɛp wi fɔ du big big tin dɛn, .
  Win di ɛnimi - natin nɔ impɔtant!
  
  Wi de tek bot na di si, ɛn wi nɔ no ɛni dawt, .
  Na pairati ɛn big big briz, ebi ebi ren nɔto sɔntin we de ambɔg am!
  Di mɛmori go de na di at fɔ jɛnɛreshɔn dɛn, .
  Di ɛnimi dɔn win - dat na di wan ol blɛsin!
  
  Di fayn fayn tin go gi yu lɔv wit pawa, .
  Ɛn tumara di pɔsin we de kil de wet fɔ di skɔf!
  Fɔ kɔnɛkt yu layf wit filibuster na denja, .
  Fɔchɔ de trowe di dais insay wan we we nɔ izi fɔ du!
  Ɛn we di las wɔd tɔk, di pairati prins slap di mak in an wit in sɔd, ɛn di wɛpɔn fɔdɔm frɔm in an we nɔ gɛt wan kɔlɔ.
  Dayana smayl ɛn jomp, i aym in bare il na Oenomai in chin. Ɛn di titi bin de waka rawnd kɔzhɔl. Di yɔŋ man pik am ɛn trowe am dɔŋ. Dayana bin krash pan di dɛk ɛn i bin sɔprayz. I bin rili tray fɔ jomp ɔp, bɔt di tip na di fut in fut bin nak am na in chin, ɛn di titi bin pas ɔl bikɔs ɔf di pawaful blo.
  Oenomaus es in an dɛn ɔp ɛn ala se:
  - Viktri!
  Wan rumbul bin go tru di kru we na gyal pikin dɛn ɛn bɔy pikin dɛn we nɔ wɛr fut. Ɛn di sojaman dɛn wit dɛn slev bɔy pikin dɛn bin nil dɔŋ ɛn nɔ gri fɔ du dat.
  Di wɔman we gɛt rɛd ia bin notis se:
  - Somhow e bin ton aut rili izi! A bin tink se i go at fɔ du mɔ.
  Oenomaus bin de mɔna se:
  - Di tik tink ɛn dɔn na di sup!
  Di titi laf ɛn notis wit laf se:
  Nɔ tink dɔŋ pan ɛlf dɛn
  Di tɛm go kam, yu go ɔndastand fɔ yusɛf...
  Dɛn kin wispa lɛk bulɛt na yu tɛmpul, .
  Ɛn di titi rɔn go fɛt wɔ wit ɔl in fut !
  Di pɔsin we gɛt rɛd ia bin tɔk se:
  - Lɛ wi bit slev bɔy dɛn na dɛn bare il wit stik. A tink se dɛn go lɛk am!
  Oenomaus wink ɛn tɔk se:
  - Yu tink se dɛn go lɛk am? Pan ɔl we di bɔy pikin dɛn rɔf rɔf fut nɔ kin so sɛnsitiv to di pen we kin kɔmɔt frɔm stik.
  Di pairati we gɛt rɛd ia bin notis se:
  - Di men tin na dat wi lɛk am! Tifman dɛn lɛk wi kin si se i rili fayn fɔ mek dɛn mek fayn fayn bɔbɔ dɛn sɔfa!
  Wan fayn gyal we wɛr smat tunik ɛn jɔyri na in an ɛn anklɛ bin de ala:
  - A rɛdi, as di makiz in ɛstɛt, fɔ kɔntinyu di fɛt! Ɛn gi di ɔda af pan di tin dɛn we dɛn dɔn tif!
  Di faya pairayt bin grɔmbul:
  - Na mi yon! A go fɛt wit am! Dis na tin we klia.
  Enomai bin nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Lɔjik wan! Nɔto ɔltin fɔ mi fɔ tek go mi wan. Ivin if na mi na di wan we impɔtant pas ɔl fɔ yu.
  Di wɔman we gɛt rɛd ia nɔ bin gri se:
  - No chif nɔ de bitwin ikwal pipul dɛn. Ɛn a de prɔmis fɔ fɛt witout wɛpɔn.
  Di wɔman we wɛr klos bin notis se:
  - If yu nɔ gɛt wɛpɔn? Yu no de fred, elf?
  Di faya pairayt ansa disisiv wan se:
  - Nɔ go na di fɔrɛst fɔ fred wulf!
  Di titi we wɛr di tunik, dis fayn fayn ɔni blant, aks wit saful vɔys se:
  - Mek di charming yong man sing fo wi. A tink se sɔntin we layrik, ɛn ɔda gyal pikin dɛn go sɔpɔt mi.
  Di fayn fayn pipul dɛn we bin de na ɔl tu di say dɛn bin de chip togɛda:
  - Wɛlkɔm! Wi want yu sing dem fo top of wi lungs!
  Oenomaus bin siŋ wit smayl:
  A mɛmba aw naw, di fes we de shayn brayt brayt wan, .
  Di luk bin chuk mi at lɛk dagɔ!
  A bin de bɔn na di briz we de blo, .
  Yu jɔs nɔ tɔk natin fɔ ansa!
  
  Yu vɔys, i fayn ɛn klin, .
  A biliv di wata we nɔ gɛt ɛnd we yu de kɔrej yu!
  A nɔ nid fɔ gɛt layf we et pɔsin we yu nɔ de, .
  Ɛn naw wan rayt we go de sote go mek a shayn!
  
  Yu na di gɔd we gɛt lɔv we nɔ gɛt bɔda, .
  Wan si we ful-ɔp wit wɔndaful layt!
  Brek di ays shakul, jok, .
  A nɔ go si di dawn if yu nɔ de!
  
  Yu fes de shayn lɛk di san we de ɔp, .
  No fayn fayn figa dɛn nɔ de na di wan ol wɔl!
  Di filin fɔ pawa de kɔba lɛk ebi ebi ren, .
  Fɔ de wit yu sote go na gladi-at!
  
  Di pen we de na mi sol de blo lɛk big big briz, .
  Ɛn di faya we de na mi chɛst de bɔn ɛn nɔ gɛt sɔri-at!
  A lɛk yu, yu luk prawd in ritɔn, .
  Ays insay shards de brok yu at!
  
  Bitwin di layt dɛn na di si we gɛt sta dɛn we nɔ gɛt bɔda, .
  Mi ɛn yu bin de flay ɔp na di skay lɛk igl!
  Ɛn yu lip dɛn we de shayn wit rubi, .
  sɔntin wit sɔri- at ɛn wit zil!
  Ɛn di klap so dat di fayn fayn uman dɛn kin jɔs chok wit gladi at. Bɔt da tɛm de wan pan di gyal pikin dɛn ala se:
  - Tu kɔmbat frigate dɛn de kam ya!
  Oenomaus bin notis wit wan sɔri grin:
  - Wel, na dis yu bin want? Yu bin nid fɔ fɛt wan intrestin? So yu go gɛt am!
  Di rɛd ia bin tɔk wit wamat se:
  - Dɛn kɔl dɛn! Kruiz wit sojaman dɛn. En naw yu no go get away wit jos blows pan yu bare heels!
  Di titi we bin de luk tru baynuk bin notis se:
  - Ɔrk dɛn de na di ship dɛn. Ɛn dis min se siriɔs tɛst de wet fɔ wi.
  Oenomaus bin tɔk fayn fayn wan se:
  - Bɔt wi kin kil wi ɛnimi dɛn we nɔ go ambɔg wi kɔnshɛns. We yu tɔch fayn fayn wɔri pipul dɛn, yu at kin rili blɔd!
  Di titi we gɛt grɔn ia bin tɔk se:
  - Wi dragon dɛn fast pas frigate. Sɔntɛm wi go rili gɛt tɛm fɔ kɔmɔt de!
  Di pairati prins bin tɔk wit maynd se:
  - Insay wi dikshɔnari, no wɔd nɔ de we dɛn kɔl ɛspɛk!
  Ɛn di pairati gyal dɛn bin de siŋ wit wamat, rɛdi fɔ fɛt layf ɔ day;
  Wi de liv na wɔl we ful-ɔp wit separeshɔn, sɔri-at...
  Wetin sojaman fɔ du we i de in wan ?
  Di Gɔd dɛn, rayt, kruk wan disayd fɔ wi - .
  Dis man de tɔn in tɛmpul dɛn grey!
  
  Di wan ol wɔl rili kruk fɔ lɛk, .
  Kray wata fɔ separeshɔn bin de flɔ insay wan kaskad...
  Sɔri-at nɔ bin de igen, lɛk drim, .
  Ɛn layf bin tan lɛk ston we nɔ gɛt saf!
  
  I de friz na di dɛzat, ɛn di ays de bɔn wit ɔt, .
  Wan chen we dɔn rɔsti kin kɔba mi at!
  Ɛn di ren we de mek pipul dɛn separet de bit lɛk frakshɔn dɛn na di ruf - .
  Poket dɛn ɛmti, na kɔpa nɔmɔ lɛf!
  
  Bɔt fet pan wan fɛtman in feat kin mek pɔsin want fɔ du sɔntin, .
  Yu no se di Ɔlmayti Gɔd dɔn mek wan strɔng vaw!
  Ɛn i go tan lɛk lif dɛn insay wam wam May fɔ wi, .
  We wi sprout, wi kin mit di dawn!
  
  Yu want fɔ mek di planɛt gladi mɔ?
  So dat wi ɔl go siŋ wit glori lɛk naytɛn?
  Dɔn di ɔni we swit pas ɔl bin bi sɔntin we dɛn kin avɛst frɔm di linden tik - .
  Insai di sol of jayant, mek wi put an end to lai !
  
  No nid fɔ ful Gɔd, biliv mi, .
  I de si rayt tru uswan pan wi na kɔvayd ɛn boor !
  Gi di minin fɔ PAPA GƆD to di sakrifays, .
  No wɔnda i se, a go pe bak una pipul dɛn!
  
  bin kech wi na di Intanɛt , .
  Nɔbɔdi nɔ no usay di kil-kil dɛn kin dɔn.
  Judas hang pan wan rɔtin aspen - .
  Ɛn fɔ di wan dɛn we biliv - wan lɔri krawn!
  
  Ɛnibɔdi kin bi bɛtɛ pɔsin
  Wi chuk na kɔnshɛns - tray fɔ Krays.
  Bɔt sɔntɛnde, blɔd kin de, .
  At least prɔmis de - a go kam jisnɔ!
  
  Oh wɔl, aw bɔku vaylɛns yu gɛt, .
  As if wi nɔ ebul fɔ liv pis !
  Di wɛf kray oba di sojaman in kɔfin, .
  Di trɛd we nɔ kin pwɛl na layf rili tan!
  
  Fɔ shed blɔd nɔto wi kɔl - .
  A want fɔ lɛk, fɔ gi di Fadaland paradays!
  Wetin mek dis pɔnishmɛnt fɔ wi ɔl?
  Ansa: gi ɔl yu jɛntri to di po pipul dɛn!
  
  I nɔ pɔsibul fɔ bay sev fɔ mɔni, .
  Na bikɔs gold nɔ gɛt prayz fɔ Gɔd!
  Ɛn na chɔch yu de butu Sɔnde, .
  Fɔ mek i gɛt wing lɛk igl!
  
  Ɛn di tɛm go kam - Gɔd in Kiŋdɔm go kam, .
  Di bad ɛn predatory daknɛs go dɔn!
  Di spiritual go day, damned slev, .
  Ɛn di kɔntri go bi insay Gretnɛs fɔ Gladi At!
  Afta dis kayn inspɛkt siŋ, di gyal-pairayt dɛn we de pan dragon dɛn tek ɛn go fɔ storm big big frigate dɛn, we bin ful-ɔp wit ɔrk dɛn - bea dɛn we de smɛl ɛn gɛt ia.
  Di gyal pikin dɛn nɔ bin bɔku pas di bad bad tin dɛn we dɛn mek, bɔt dɛn bin de du tin kwik kwik wan ɛn dɛn bin sabi du tin.
  Ɛn afta dat, di gyal pikin dɛn we bin de na di biznɛs ship sɛf bin go insay di fɛt na di say we di pairati dɛn de. Ɛn bak di slev bɔy dɛn bin rɔsh fɔ pul di wɛpɔn dɛn. Dis na so wan touching unity of pipul en elves against dem eternal historical enemies - di orcs.
  Oenomaus insɛf bin jɔyn di fɛt. Di yɔŋ man swing tu sɔd wan tɛm, i de rɔn di mil, i kɔt di ɔrk dɛn ed. I bin fɛt wit layɔn in wamat.
  Ɛn nia am na di wan we gɛt rɛd ia . Di gyal in bare il hit di orc na di chin en brok in jaw. Ɛn afta dat di ɔrk fɔdɔm, ɛn in ɔn dɛn nak am na in bɛlɛ. Ɛn na bin wɔ we dɛn bin de fɛt tranga wan.
  Oenomaus de fɛt wit maynd. Na ya i de yuz bɔtaflay wit in sɔd dɛn, lɛk fan, ɛn kɔt ed dɛn we de rɔl lɛk kabij.
  Di yɔŋ prins bin siŋ wit zil, ɛn sho di wɔndaful tin dɛn we heroism kin du:
  If yu fist strɔng - .
  Dis min se yu go bi di fɔs pɔsin na layf!
  Ɛn afta dat, di kɔmpin nɔto po man, .
  I gɛt at we tan lɛk gold ɛn in nɛf dɛn we dɛn mek wit stɛl!
  
  Bɔt di tin we impɔtant pas ɔl na dat, biliv am, na strɔng maynd, .
  Na bikɔs pɔsin we de fɛt ɛlf kin kol pas animal .
  If yu na daknɛs na layf, .
  Dɔn we yu laf wit gladi at, dat go mek pipul dɛn lɛk yu!
  
  Otomatik supliment, no, trɛnk fɔ fist, .
  Bikɔs i ful-ɔp wit no, Know-How!
  fulman in an , .
  Dɔn yu go jɔs gɛt pen as blɛsin!
  
  Wan tɛm bin de we dɛn bin de go ɔntin wit wan klɔb, .
  Wan bo, wan quiver we gɛt aro dɛn agens tik skin...
  Bɔt dɛn mek chervonet usay peni de go, .
  Ɛn i rili izi fɔ jomp insay di galaksi!
  
  Pan ɔl we ɛdyukeshɔn gud - .
  Bɔt i intrestin bak fɔ tek kɔrej...
  Ɛn i ikwal to bayonet, i go bi chisel, .
  Ɛn wi de sav di Mama Fadaland rili ɔnɛs wan.
  
  Bɔt wikɛd fɛt-fɛt na ebi ebi krɔs, .
  Wi fɛt-fɛt ples ful-ɔp wit blɔd...
  Wetin mek di Ɔlmayti Gɔd bin rayz bak afta we i bin de sɔfa?
  So dat di sojaman dɛn we de gɛda sojaman dɛn go gɛt mɔ trɛnk!
  
  Di titi in kray wata de fɔdɔm - in padi we i lɛk dɔn fɔdɔm, .
  Di mama de pre wit wan kray, de ala na di tap pan in lɔng...
  I de friz na do na di winda dɛn, ɛn di faya ples dɔn ɔt, .
  Na dis na wan fayn yɔŋ man we dɛn bɛr ɔnda grɔn!
  
  Oh, kruk fate, wetin na bad bad fate, .
  Virgin Mary , usay yu gud nature de?
  Di man bin want fɔ mared kwik kwik wan, .
  Ɛn naw di briz de blo dɔst ɔnda di pain dɛn!
  
  Laif go kam gladi - i go gud, .
  Apple pie go bi ɔni pɔpi sid...
  Di monsta ɛnimi tɔn to dɔst ɛn paoda, .
  Mek tru tru lak krɔs di threshold!
  
  Everitin de du pan Elf, en di trowe de pan Fars,
  Lɛ wi gɛda wan garland we ful-ɔp wit sta dɛn insay wan fist!
  En hello guys, jos top klas,
  Ɛn dɛn trowe wan bad bad ghoul insay di faya !
  
  Di mashin gɔn dɔn ɔlrɛdi bi pɔsin we wi sabi - di bulɛt dɛn de tɔn insay wan strim, .
  Ɛn di ɛnimi bin taya, wetin i bin want na ziro!
  If yu win, yu go jɛntri, .
  Ɛnibɔdi we bigin di faya go dɔn po!
  Dis na siŋ ɛn big fɛt, wit swing dɛn we gɛt sɔd dɛn we rili shap ɛn we agil. Ɛn di blo dɛn de fala di ed dɛn, lɛk se na asfalt. En plenti orcs don olredi kil. Ɛn slev bɔy dɛn we de fɛt. Nɔn pan dɛn nɔ de luk ol pas fɔtin, bɔt dɛn ɔl gɛt mɔsul. Di slev bɔbɔ dɛn bɔdi we nɔ gɛt bɛtɛ bɔdi kin at bikɔs dɛn de wok tranga wan. Ɛn di rɔf, kɔlɔs il dɛn kin kɔntinyu fɔ nak di ɔrk dɛn chin, ɛn brok dɛn jaw.
  Di gyal kapten bin kam fɔ no se i gɛt sɛns. En imbin sidon. In tu an dɛn bin gɛt siriɔs injury - dɛn bin kɔt di tɛndon dɛn. Wɛl, dis nɔ de kil pɔsin, if majik ɛn witchcraft potions de ɛp am, di damej kin kam bak. Bɔt dis go tek at le tu-tri awa. Insay da tɛm de, i nɔ ebul fɔ fɛt.
  Ɛn nɔbɔdi nɔ de fɔ ɛp - ɔl di gyal pikin ɛn bɔy pikin dɛn de fɛt, ɛn dɛn de fɛt wit wayl wayl wamat. Dis na da kayn bad bad fɛt de.
  Dayana bin muf, fɔtunate wan in fut dɛn nɔ bin gɛt natin ɛn i nɔ bin pwɛl. Ɛn wit nimbul finga dɛn lɛk mɔnki in yon, di gyal kapten bigin fɔ luk fɔ di fɔs ɛd kit. Wan mɛrɛsin de we de mɛn wund, ɛn wan dɛn we rili bad, ɛn wan yunivasal balm de. Apat frɔm dat, wetin mek yu nɔ go jɔyn di fɛt afta yu dɔn rap di an ɛn fut dɛn ɛn lɔbrik dɛn wit balm ɛn mɛrɛsin?
  Wit fut we nɔ gɛt natin yu kin trowe tin dɛn we rili pawaful ɛn we gɛt pɔyzin. Ɛn dat go rili kol ɛn pwɛl.
  Dayana bin du sɔntin wit kɔnfidɛns. Ɛn in fut dɛn so natin ɛn dɛn kin ebul fɔ du am kwik kwik wan. I bin de wɛr but we i nɔ bin want fɔ wɛr, jɔs fɔ mek i tɔk mɔ bɔt in stetɔs. Insay dis wɔl usay bɔku layt dɛn de ɛn sɔm we de sote go, yu nɔ nid sus so dat yu fut nɔ go fil kol, bɔt fɔ mek yu fayn, ɛn fɔ ɛksplen se yu nɔto slev ɔ slev. Ɛn dis na lɔjik...
  Na ya wan pan di bɔbɔ dɛn, we insɛf nɔ gɛt fut, trowe wan shap nidul na di ɔrk in nos. Ɛn we i bin dɔn gɛt sɔm pat pan pɔyzin, i bin frɔz ɛn day wantɛm wantɛm.
  Di slev bɔbɔ bin de siŋ wit zil, ɛn di ɔda slev bɔy dɛn bin jɔyn, dɛn na mɔtalman ɛn dɛn bin de siŋ lɛk mɔtalman:
  Naw, if prɔblɛm dɛn de na di wan ol wɔl, .
  I nɔ de apin pan ɛni kɔst...
  Yu nɔ want chenj igen
  Di man nɔ no wetin i want!
  
  Ɛn Chɛnɔbɔg de we gɛt pawaful pawa, .
  Di Gret Wan gɛt pawa we de ɔlsay na di wɔl ...
  I gi am to man rayt na in fɔɛd, .
  So dat mɔtalman nɔ go bi wayl at ɔl!
  
  Yɛs, na di Ɔlmayti Rays mek Am, .
  So dat pipul go gɛt rizin fɔ divɛlɔp...
  So dat pɔsin want ɔltin wan tɛm, .
  Ɛn pipul dɛn bin lan fɔ fɛt tranga wan!
  
  Jɔs lɛk aw pɔsin we de fɛt wɔ kin win bad, .
  Dat Rod we i mek fɔ di bɛnifit fɔ mɔtalman...
  Ɛn i tɔn gud tin fɔ sol ɛn bɔdi, .
  I nɔ de ɛva let fɔ lan fɔ fɛt!
  
  Wetin Ɔlmayti Gɔd want?
  So dat dem no de dare bring di Elf to her knees...
  So dat bad tin nɔ go rul, .
  So dat bɔku bɔku jɛnɛreshɔn dɛn go divɛlɔp!
  
  Yɛs, Chɛnɔbɔg na tin we de mek pipul dɛn want fɔ du sɔntin, .
  So dat no les, no stagnation nɔ de...
  Mek yu bi orkshista brok insay smithereens, .
  Walk around Orklin in frenli fomeshon!
  
  So nɔ lɔs if i at, .
  If trɔbul apin to di Fatherland...
  Rod go du am fayn fayn wan ɛn izi wan, .
  Jɔs fɔ mek pipul dɛn muf!
  
  Ɛn Chɛnɔbɔg na jɔs yu big brɔda, .
  Pan ɔl we i strikt , i lɛk yu we nɔ gɛt ɛnd...
  Yu go hit di bigest skor
  We yu go sav di Ɛlf sote go!
  Di orcs bin sɔfa big big lɔs, dɛn bin kɔt dɛn ɔl tu di gyal pikin ɛn bɔy pikin dɛn. Ɛn ivin Dayana, we i rap in an dɛn, bin go insay di fɛt. Ɛn dɛn fut finga dɛn we nɔ gɛt natin bin de trowe reza bled dɛn we bin de nak di ɔrk dɛn nɛk ɛn kɔt dɛn at. Ɛn ɔl kayn trot ɛn tin dɛn. Ɛn i bin luk rili wɔndaful.
  Ɛn afta dat, Dayana in fut we nɔ gɛt natin trowe wan pis wit prɛs ti-gras. Ɛn wantɛm wantɛm dɛn trowe wan duzin ɔrk dɛn, we di jenɛral bin de bifo, ɛn flay oba di sayd we di frigɛt de. Dis na rili big big pwɛl pwɛl ɛn day fɔ brawn ɛn ɔg bea dɛn.
  Oenomaus bin se wit smayl se:
  - Wi na di sem blɔd: yu ɛn mi! Rayt?
  Dayana ansa wit wan padi smayl se:
  - We wi gɛt wanwɔd, wi nɔ go ebul fɔ win! Man ɛn ɛlf na pawa, ɛn i de saund rili praud!
  Di gyal pikin dɛn bin de mek dɛn prɛs mɔ. Di ɔrk dɛn we bin stil de alayv, we bin de yuz kruk parachute dɛn, bigin fɔ jomp dɔŋ, ɛn dɛn bin de glid frɔm frigate dɛn we gɛt wing. Sɔm pan di parachute dɛn, bikɔs dɛn bin ebi, dɛn bin de chɛr, ɛn big big bea dɛn bin de fɔdɔm lɛk ston, bɔt dɛn nɔ tan lɛk di kɔblɛs ston dɛn, dɛn bin de ala ɛn swɛ rili dɔti!
  Diana bin twit se:
  I nɔ izi fɔ bi gud uman, .
  Fɔ du gud nɔ dipen pan aw pɔsin ay!
  Oenomaus bin kɛr wan ɔda mil wit in shap ɛn lɔng sɔd dɛn, ɛn kɔt wan big big bea kapten in ed. I bin de rol akɔdin to di dɛk lɛk barɛl, ɛn i bin de spat blɔd. Ɛn di yɔŋ prins bin siŋ se:
  Blɔd bin de rɔn bak lɛk riva, .
  Yu oponunent na kwik tof...
  Bɔt nɔ fred Setan, .
  Ɛn go bak di monsta to di daknɛs!
  . CHAPTER No. 6.
  Di sɛvin ed dragon duchess ɛn, di sem tɛm, di Grɛnd Masta fɔ di Akademi fɔ Majik, his ɛn aks se:
  - Yu kin rayz to di ayt we big man gɛt ɛn hang na di ays fɔ at le wan minit?
  Dɔminika bin laf ɛn ansa se:
  A kin ebul, bɔt a kin du am difrɛn we
  Rɔn barefut tru di dyu...
  Di gyal de jomp lɛk frog - .
  Dis min sɔntin we difrɛn pas ɔlman!
  Di dragon duchess in mɔt opin, ɛn faya kɔmɔt insay. Di faya pas ɛn bɔn di fayn gyal pikin wit pen na in fut we nɔ gɛt natin, we gɛt pink, wit wan fayn fayn kɔba na in il.
  Ɛn Dɔminik bin ala, bɔt wantɛm wantɛm i klem in jaw tayt tayt wan. Ɛn in chɛst bin ebi ebi ebi. I bin hit fayn, ivin di blista dɛn bin swel wantɛm wantɛm. I bin tan lɛk se di wan dɛn we bin de aks am kwɛstyɔn dɛn trade trade bin dɔn mek i sɔfa.
  Di titi bin grɔmbul se:
  Lancelot ɛn King Arthur stil de fɔ yu !
  Di Dragon Duchess bin de ala se:
  Udat ɔda pɔsin na dis we yu de fred fɔ trɛtin mi wit?
  Di nimf makiz ansa se:
  - Dis na hiro dɛm frɔm mɔtalman fɔlklɔr. Dɛn rili sef fɔ yu, Yu Grɛs!
  Di uman dragon bin de ala se:
  - OK! Naw yu gɛt prɛktikal wok, mɛn yu fut dɛn we dɔn bɔn. Dis kin rili yusful na prɔsis, ɛn i go kam fayn pas wan tɛm na layf.
  Dɔminika, we bin de smayl wit pawa, bin siŋ se:
  - Ɛn wan, ɛn tu, ɛn tri, ɛn fayv!
  A nɔ go taya fɔ ripit...
  Fɔ tɔk di sem tin
  Dat na inof fɔ mek di wata dɔti fɔ yu!
  Grand Masta Dragon bin notis se:
  - En na cheeky gyal. Sɔntɛm nɔto jɔs fry in il, bɔt i brok in fut finga dɛn bak?
  Di nimf makiz bin tɔk se:
  - Wi nid fɔ peshɛnt, oh duchess. Sɔntɛm na dis titi na wi wangren chans fɔ sev di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng pas am. Ɛn briŋ di man dɛn bak!
  Di uman dragon bin de ala se:
  - Dis na sili! Wan man we de drawn grap wan straw, ɛn yu grap mɔtalman gyal in il we nɔ gɛt natin . I nɔ bin sho ɛni spɛshal abiliti.
  Di nimf makiz nɔ bin gri se:
  "I bin ebul fɔ es wan ston wit in ɔda we nɔ gɛt ɛni majik ɔ spɛl, ɛn dat valyu bɔku!"
  Di Duchess of Montserrat bin laf ɛn ansa se:
  - Yes, i fambul fɔ wund in fɔrɛst. Na tru se naw, no tray nɔ de. Ɛn dis nɔ kin apin to pipul dɛn.
  Weasel bin kɔnfyus se:
  - I klia wantɛm wantɛm se i spɛshal ɛn dɛn pik am! Ɛn i nid fɔ gɛt spɛshal, tru tru ɛn we nɔ klia.
  Di Dragon Duchess nɔd wit sɛvin ed wan tɛm:
  - Yes, na sincere and speshal aprɔch... Sɔntɛm a fɔ lik in il wit mi tong, as sayn fɔ big rɛspɛkt!
  Dɔminika bin wins ɛn ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Nɔ, i bɛtɛ lɛ yu nɔ yuz yu tɔŋ! - Ɛn i ad, we i nɔ bin de ɛkspɛkt, mek in fes swit pasmak. - Pan ɔl we wi nɔ gɛt wan dawt se di tɔŋ na di pat we strɔng pas ɔl na di bɔdi. I ebul fɔ muv bɔku bɔku sojaman dɛn!
  Di nimf makiz bin gi advays se:
  - Gi am wan simpul wok. Fɔ ɛgzampul, lɛ i mek di pusi kam nia am ɛn purr, dɔn i go bak!
  Na ya, di uman troll we bin de silent bifo we wɛr pepul dres, wit majik wand na in an, nɔ bin gri se:
  - Nɔ! Wi nɔ go mek i mek di kichin sɔfa. I bɛtɛ fɔ fɛt mi wit majik stik. Dis go bi rili siriɔs ɛgzam ɛn tɛst we go wok fayn!
  Ɛn i bin stamp di il fɔ in sandal, we gɛt safaya ɛn pepul ɛn laylak dayamɔn.
  Di Dragon Duchess bin ansa se:
  "I tu at fɔ mek novis gyal fɛt wit di masta fɔ di Dragon Akademi." I bin at fɔ fɛt wit yu, ivin dis Laska we gɛt bɔku ɛkspiriɛns ɛn we gɛt sizin!
  Di uman troll laf ɛn notis se:
  - Mɔ! Afta dis, ivin Koschey di Immortal nɔ go fred am!
  Dɔn Dɔminika bin tɔk se:
  - Wetin, yu gɛt Koschey di Immortal?
  Di Dragon Duchess bin nɔd se:
  - Na tru se, bɔt, i de fa frɔm fa fa land dɛn na di fa fa kiŋdɔm. Bɔt dis vile dɔti trik de !
  Di hit gyal bin notis wit smayl se:
  - Ɔ sɔntɛm na in mek wan sik? Fɔ kil ɔl di man dɛn ɛn kech yu uman dɛn!
  Di Dragon Duchess bin ansa se:
  - Nɔ! Wi gɛt uman dɛn tɛn tɛm pas man dɛn. Ɛn pan di ɔrk ɛn gɔblin dɛn we mek di ami fɔ Kɔshchei di Imɔtal, difrɛn frɔm dat, man dɛn de tɛn tɛm pas uman dɛn, ɛn dɛn big ɛn strɔng pasmak. Wetin mek i fɔ dɔnawe wit in yon pipul dɛn ɛn in sojaman dɛn!
  Dɔminika bin notis se:
  - Bɔt di sik nɔ afɛkt Koshchei insɛf?
  Di uman troll nɔd:
  - Yes, nɔto wan kɔmbat majik de wok pan am. Nɔ de tek ɛni wɛpɔn. Ivin yu haydrojɛn bɔm nɔ go ebul fɔ pwɛl am. Na so di men tin na!
  Di hit gyal bin notis se:
  - Bɔt i go mɔs bi se i gɛt day na in eg, na di tip fɔ nidul!
  Di Dragon Duchess ansa wit wan vɔys we tan lɛk tɛnda se:
  - I nɔ simpul so! If i bin so izi fɔ fɛn Koshchei in day, dat min se i nɔ bin fɔ dɔn de alayv lɔng tɛm bifo. Ɛn so, i so bɔku sɛntiwɔd ol dat...
  Di nimf makiz ansa fɔ am se:
  - Una pipul bin stil de jomp na tik, bɔt i bin dɔn gɛt in yon pawa ɛn sidɔm na di tron. Tink bɔt us kayn ɛntiti dis na!
  Dɔminika tek am ɛn siŋ:
  Mɔnki dɛn kin mek fes
  Ɛn dɛn kin sidɔm na wan branch...
  I stil nɔ impɔtant
  Na de wi gret gret granpa dɛn bin de!
  Di uman troll bin rimark se:
  - Koshchei, of kos, dem de saspek am tu. Ɛn we di sik bigin, fɔ tru, na in na bin di fɔs pɔsin we dɛn bin de tink. Dis na, in wan we, di ed fɔ di aks fɔ bad. Lɛk di man dragon we gɛt ɔndrɛd ed , we na di big wan pan di dragon dɛn, di empara fɔ di empara dɛn ɛn di wikɛd wan. Bɔt dis monsta bin mek ston bak ɛn i bin krɔs. Bɔt Koschey go at least giv wan damn! Pantap dat, dɛn bin de sɔprayz bak se di kiŋ fɔ di Jinn, Iblis... Jinn na spirit, ɛn dɛn nɔ kin ebul fɔ petrify.
  Bɔt di jinɛs dɛn bin ayd sɔm kayn we. Ɛn i bin tan lɛk se dɛn dɔn lɔs!
  Dɔminika bin siŋ fɔ ansa se:
  Di jini blɔk, nɔ, biliv mi, gyal pikin dɛn gɛt trɛnk, .
  Ɛn i bin dɔn lɔs...
  Ɛn afta dat di dragɔn nɔ gri wit di fayn fayn tin , .
  Rɔn, duya!
  Di Makiz de Laska bin tɔk se:
  - Gud ɛn bad jini dɛn de. Dɛn strɔng, bɔt di tin dɛn we dɛn ebul fɔ du nɔ bɔku. Bɔt bay tiori, if wan pan di man ɔ uman dɛn aks di jinn empara Iblis fɔ pwɛl di man rays, ɛn i ebul fɔ fɛn wan ring we gɛt ɔl di pawa we go gi pawa oba dis big big pawa na wi yunivas, den i kin mek dis!
  Dɔminika bin nɔd se:
  - Dis na sɔntin dɔn ɔlrɛdi! Wi nid fɔ fɛn di Ring of Omnipotence. Ɛn afta dat, wi go fiks ɔltin.
  Di uman dragon laf, ɛn in vɔys tan lɛk tɛnda. Ɛn afta dat, i ansa se:
  - Di Wan Ring rili at fɔ fɛn. Bikɔs i de gi pawa oba wan eria we yu go kɔmpia to di wan ol galɛksi. Pantap dat, if insay yu yunivas di galɛksi dɔn lɛf smɔl fɔ ɛmti bikɔs ɔf di arenjmɛnt we sta dɛn nɔ bɔku, dat min se na ya na wan eria usay bɔku bɔku pipul dɛn we gɛt sɛns ɛn bɔku kiŋdɔm dɛn de. Ɛn i tan lɛk se nɔbɔdi nɔ fɛn am yet, bikɔs no empara nɔ bin de na wi fayn fayn stori dɛn!
  Dɔminika bin de gigl ɛn aks se:
  - Yu gɛt Gɔd?
  Di Makiz-nimf ansa se:
  - If da kayn Suprim Gɔd de, we mek ɔltin na ɔl di Yunivas, ɔ if I nɔ de, nɔbɔdi nɔ rili no te tide. Ivin Koschey we nɔ de day. Bɔt gɔd dɛn de we nɔ gɛt bɛtɛ pozishɔn. Bɔt dɛn so dat dɛn nɔ de yuz dɛn bɛtɛ, ɛn i bɛtɛ lɛ wi de fa. Jɛnɛral wan, di wɔd Gɔd gɛt bɔku minin. So di jinɛs dɛn we ay pas ɔl gɛt trɛnk lɛk di gɔd dɛn.
  Di uman troll bin rimark se:
  - Wi gɛt rilijɔn dɛn bak, bɔt dɛn nɔ gɛt bɛtɛ yus. As na yu yon, bay di we. Naw, we korona bin de , di chɔch dɛn bin rili ɛmti, ɛn prea bin de ɛp pɔsin, ɔ insɛns bin de protɛkt am frɔm vayrɔs. Wetin mek una pipul dɛn so gullible, tink se if una nil dɔŋ ɛn butu, una kin beg fɔ sɔntin bak!
  Dɔminika bin ansa agresiv wan se:
  - Bɔt a nɔ biliv Gɔd ɔ gɔd dɛn atɔl! Ɛn a nɔ bisin bɔt dat. Bɔt a nɔ bin biliv pan ɛlf dɛn bifo, ɛn a bin de tek dɛn as fayn fayn stori ɛn mɔtalman invinshɔn. - Di gyal slap in bare sole pan di ston slab ɛn kɔntinyu. - Ɛn naw a si se ɛlf, dragon, troll, nimf de, so wetin mek yu nɔ biliv pan Gɔd ɛn enjɛl? Pantap dat, bɔku bɔku pipul dɛn biliv di Ɔlmayti, ɛn i kin bi se na smɔl pikin dɛn nɔmɔ biliv, ɛn nɔto dɛn ɔl, rili biliv dragon ɛn ɛlf.
  Makiz Laska bin laf se:
  - A no! Dis gyal pikin, we i bin smɔl, i bin de wach wan katun fim bɔt Dunno ɛn fɔ tru, i bigin fɔ luk fɔ wan majik stik na di yad. Ɛn i bin de chɛk ɛni tik. Ɛn di ɔda pikin dɛn bin de laf am. Infakt, ivin we dɛn smɔl, bɔku pipul dɛn kin ɔndastand se majik stik na fayn fayn stori dɛn!
  Dɔminika bin notis se:
  - Bɔt na yu wɔl, majik wan dɛn de!
  Di uman troll nɔd:
  - Na tru se i de! Ɛn fɔ mek yu go ebul fɔ liv, yu go gɛt fɔ lan aw fɔ yuz dɛn !
  Di uman dragon bin de ala se:
  - Naw naw! Gi am wan majik wand, wi go si wetin dis gyal, we rili shap ɛn we gɛt bold, ebul fɔ du!
  Dɔminika bin siŋ se:
  A de aks una fɔ mek una nɔ sɔprayz
  If majik apin!
  If i apin, if majik apin!
  Laska bin notis se:
  - Wel, i no bi lovli? Na da kayn majik uman de!
  Di uman troll tek in majik wand mɔ tranga wan na in raytan ɛn wev am. Ɛn laytin bin kam na Dɔminika. Bɔt di gyal-aktri bin ebul fɔ jomp ɔf di las tɛm, ɛn di blo mis. Di mabul tayl we bin de biɛn mi bin mɛlt ɛn bigin fɔ smok.
  Di Dragon Duchess bin ala se:
  - Tek tɛm, Kɔbra! Yu go pwɛl di wan ol kɔtin!
  Weasel bin laf ɛn notis se:
  - Dis na di majik wand we!
  Di uman troll Cobra bin siŋ fɔ ansa se:
  - Iv mama, mi we na simpul,
  A nɔ lɛk fɔ pul di pusi in tel!
  Dɔminika bin grɔmbul fɔ ansa se:
  Na wan nɛtmɛr de na mi pikin dɛn, .
  Wan jomp - wan hit!
  Di Dragon Duchess bin ambɔg am se:
  -Luk, in blista dɛn dɔn ɔlrɛdi go! Na pipul dɛm, damej nɔ kin go so kwik. Na big big gyal pikin !
  Di nimf makiz bin kɔnfyus se:
  - Na dat! A nɔ bin rɔng bɔt dat. Rijeneshɔn nɔ kin bɔku pan trɛnk, ivin fɔ majik uman dɛn, ɛn dɛn nɔ bin de trit am wit majik.
  Dɔminika wink ɛn sho se i tinap pan in an dɛn. Ɛn in fut we nɔ gɛt natin bin de flash na di ays lɛk prɔpala bled. Ɛn di titi tek am ɛn siŋ wit zil, wit in silva vɔys:
  Wi bin de temper wi wil pan fɛt-fɛt, .
  Brɔda, dɛn bin fɛt fɔ di Fatherland.
  I bin tan lɛk ɛlfinism frɔm fa, .
  Wan Ɛlf sojaman dɔn kam insay Ɔklin!
  
  Wi gret gret granpa dɛn bin de mek sɔd, .
  Ɛn afta dat, di gɔn dɛn bin go insay akshɔn...
  Birch tik dɛn kin opin dɛn branch dɛn, .
  Di gyal pikin dɛn de bek pie!
  
  kin win ɛni fɛt , .
  I sabi aw fɔ tek tin dɛn wit in maynd.
  Sɔntɛnde, klin ɛl kin bɔn.
  Bɔt wi go win di ɛnimi !
  
  Ɛlf de protɛkt di Wɔl, .
  Gi ples fɔ slip to di wan dɛn we nɔ wɛr fut ɛn we nekɛd.
  Wi bin dɔn di fɛt insay Me, 1994.
  Wan bad bad def bin de wet fɔ Ɔkmacht!
  
  Ɛn afta dɛn dɔn bil ɛn plant, .
  Di fil dɛn de blo ɛn di rays de insay stak.
  Una na hiro, gyal pikin, granpa, .
  Friz ɛn sno bin de na di trench dɛn!
  
  Frɔm wi Fada Land we gɛt maynd, .
  Tek wan dip bow.
  Di ban dɛn fɔ ɛlfinism de flay, .
  Ɛn di Fuhrer in ban dɛn na fɔ skrap!
  
  Sɛntiwɔd go pas ɔnda wi Sta dɛn, .
  Ɛmpaya na wan grup we gɛt bɔku bɔku galɛksi dɛn.
  I nɔ de ɛva let fɔ mek dɛn bɔn am
  Ɛn bɛr di ɛnimi na di spes!
  
  Bɔt a biliv se di maynd go gɛt pis, .
  Ɛn pɔsin tan lɛk mama to ɔlman, .
  Na ya di famili we bin de trade trade de go bifo, .
  Radians fɔ Glɔri - Grɛs!
  Ɛn di titi de siŋ fayn fayn wan, na so wɔndaful wɔl klas siŋ. Ɔ kwasi-wɔl - we ivin fani pas am.
  Di Dragon Duchess bin de ala se:
  -Wɔndaful! Ɔ sɔntɛm jɔs tek am ɛn du am...
  Di uman troll Kobra krok:
  - Na tɛm fɔ gɛt fɛt wit majik stik! Ɛn we nɔ gɛt ɛni blunt nel! Wi go fɛt di ɛnimi te di ɛnd!
  Di nimf makiz bin swɛt:
  - Nɔ bi stupid! Na big big ɛnimi i bi to yu. Dis kin bi wi las chans fɔ sev ɛn gi bak di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng!
  Dɔminika bin de muf wit wamat se:
  - Gi mi majik wand ɛn a go knock di miks ɔf mi ɛnimi. Mi na Hari Pota we wɛr skit, ɛn nɔto sɔm Dunno!
  Di Dragon Duchess bin de mɔna se:
  - Us kayn gang dis?
  Weasel bin ɛksplen se:
  - Karakta dɛn frɔm mɔtalman fayn fayn stori dɛn ɛn pipul dɛn we dɛn kin tɔk bɔt Harry Potter na bɔbɔ we bin stɔdi na wan majik akademi, ɛn Dunno na kɔmik katun .
  Kobra bin grin ɛn shek in stik. Wan pulsar flay kɔmɔt ɛn nak usay di gyal fim aktɔ bin tinap. Ɛn in, Dɔminika, bin jomp bak wit rili sɛns, ɛn i bin de flash in pink il dɛn, we bin jɔs nɔ gɛt dɔst. Ɛn di faya tek in fut ɛn lik am layt wan.
  Di titi ala se:
  - Oh , yu pervert !
  Ɛn i bin de wɛf in an. Ɛn wantɛm wantɛm di majik stik we di nimf bin de ol na in an rɔsh insay in an wit bad bad pawa.
  Ɛn Dɔminik ol am tayt tayt wan, lɛk mɔnki we agil. Afta dat, i faya wan pulsar fɔ ansa am.
  Di gyal aktɔ nɔ bin de wispa ɛni spɛl, i nɔ bin de ku, i bin jɔs wev wan majik artifakt. Ɛn di faya klot flay go to Kobra. I nɔ bin de tink se dis go apin ɛn dɛn bin fɔdɔm am. In sandal, we na af-af shuz stayl we bin de kɔba di il nɔmɔ, bin de shek ɔp. Ɛn i bin klia se di uman trol bin wund bad bad wan. Ɛn i bin de kray fɔ lɔng tɛm. Ɛn i bigin fɔ faya bak frɔm in majik stik.
  Ɛn di pulsar dɛn bin skata lɛk se ays blɔk de fɔdɔm frɔm di skay. Fɔ tru, dɛn bin de chenj dɛn kɔmpin dɛn we dɛn bin de bit dɛn.
  Fɔ tɔk mɔ, wan had hit ɛn sɔm slanting blow dɛn nɔ bin mis di target.
  Di pulsar bin hit di dragon duchess bak. I ansa bay we i tek am ɛn snar wit faya frɔm in mɔt. Ɛn in layt nɔ bin de du bad, i bin ivin kech di makiz nimf.
  I bin shek in majik stik bak ɛn ala se:
  - Inaf pikin dɛm! Yu dɔn rili krɔs ɔl di say dɛn we yu fɔ dɔn.
  Bɔt dɛn tu gyal pikin dɛn ya nɔ bin ivin tink bɔt fɔ mek dɛn at pwɛl. Dɔminika, we bin de fil di dɛbul pawa insay insɛf, i bin slap wit in majik stik ɛn trowe wan pulsa afta di ɔda wan. Ɛn in bɔl dɛn nak di uman trol masta in fut ɛn bɔn in sandal.
  I bin ala wit wamat se:
  - Mɔtalman kɔk!
  Di nimf makiz nɔ bin gri se:
  - Nɔ! I go mɔs bi se na ledi hawk, ɔ at least na kayt!
  Dɔminika bin hit bak , ɛn dis tɛm di tsunami wef we bin de mek in faya we bin de mek i fred bin rili slap lɛk klɔb we dɛn mek wit faya.
  Ɛn di uman troll Kobra go roar ɛn rilis majik witout restrictions. Bɔt as di kɔlɔn we gɛt faya trowe am, i kin rili bɔn in dres ɛn nak am akɔdin to in chɛst.
  Di uman troll in briz bin kech. Ɛn Dɔminika tek am go fa ɛn ad wan kil pulsa to di ed. Ɛn i bin tan lɛk se slɛd hama nak mi bren.
  Di kobra bin de ala ɛn leta i pas. In fut dɛn we nɔ gɛt natin bin dɔn bɔn ɛn i bin gɛt blista. Dɛn bin siŋ di titi we gɛt di akilin nos ɛn bit am.
  Di Dragon Duchess bin ala wit gladi at se:
  - Eh! Yu bin pas ɔl wetin yu bin de op fɔ! Fɔ tɔk tru, a nɔ bin tink se yu go ebul fɔ du dis kayn tin - knock out di Cobra sɛf!
  Di nimf makiz nɔd se:
  - Na in na wi men ɛn ɔlmost ɔl di op! Ɛn i go mɔs bi se i gɛt rayt fɔ du wetin rayt. Luk wetin dis fayn fayn uman we dɛn peint de du!
  Fɔ tru, Dɔminika tek am ɛn shek in fut we nɔ gɛt natin ɛn we gɛt fayn fayn fut, ɛn di "gɔt" we dɛn mek wit mɔrokɔ bin de kray wantɛm wantɛm ɛn rɔn rawnd. I bin tan lɛk se i dɔn rili gɛt layf ɛn i dɔn muv. Ɛn lɛ wi rili jomp ɛn flirt.
  Di Dragon Duchess bɔs laf, shek in sɛvin ed ɛn tɔk se:
  - Eh! Aw i kin du am?
  Dɔminika shrug ɛn chirp:
  Fɔ tɔk tru, a nɔ no
  Everitin miks op in di midde heat...
  I bin lɛf smɔl fɔ lɛ a nɔ ɛva rid spɛl.
  A nɔ de ple wit di briz spirit atɔl!
  Bifo dat, a kin mis yu ɔltɛm, Sa, .
  Tek di gyal wit yu!
  Di dragon duchess bin de ala se:
  - Dɔminika bin aksept! Ɛn bikɔs ɔf in spɛshal talɛnt, i kin rayt in nem na di ilit dipatmɛnt na di Dragon Akademi. We i nɔ go jɔs nɔ go nid fɔ pe fɔ in stɔdi, bɔt, difrɛn frɔm dat, dɛn go pe am inkris skɔlaship!
  Dɔminika bin jomp ay, spun rawnd ɛn siŋ:
  No Dominika nɔ de we bɛtɛ pas dis
  Na in na di kɔlɔ fɔ di Wɔl...
  Di san de kɔmɔt oba di planɛt, .
  Ɛn ɔlsay na di wɔl, na ziro dɛn de!
  Di nimf makiz aks wit wan swit smayl:
  - Wetin a go gɛt fɔ dis?
  Na wan stɔp bin de... Dɔminika bin blɔk se :
  - Yu nid fɔ fɛn wan fayn fayn bɔbɔ!
  Di Dragon Duchess laf ɛn ansa se:
  - Aweva , di nyu studɛnt bin klia wan diziz frɔm strɔng prayz! So, a de impoz penans - fɔ pronɔns wan ɔndrɛd winged aphorisms. Ɛn du am wantɛm wantɛm!
  Dɔminika nɔd wit smayl:
  - Duya! Nɔto fɔ natin a bin de akt na fim dɛn, ɛn a gɛt fayn fayn mɛmori!
  Di Dragon Duchess bin de mɔna se:
  - Kam kwik kwik wan! A gɛt limit bak fɔ di tɛm we a de spɛn!
  Dɔminika tek dip briz ɛn rayt wit mashin-gan spid:
  Nɔbɔdi nɔ nid dɔnki we dɔn day in yes, bɔt fɔ yɛri we fɔl we gɛt layf, na gift fɔ di wan dɛn we nɔ nid dɔnki fɔ mek dɛn ebul fɔ du wetin dɛn want!
  We yu dɔn put sus na yu maynd, yu go kɔntinyu fɔ de na yu fut sote go!
  Wɔ na ɛya fɔ di lɔng dɛn, bɔt na baynary gas nɔmɔ i miks am!
  If di ɛnimi nɔ want fɔ giv ɔp ɛn nɔ no aw fɔ lɔs, wi go fos am fɔ pul in klos ɛn tich am aw fɔ win!
  Bad pipul lɛk blak majik, gud pipul dɛn we nɔto mɔtalman lɛk wayt majik!
  Fɔ kil pɔsin na wɔ nɔ kin izi we i de du am, i nɔ izi fɔ si am, bɔt i rili big we i dɔn! Dis min se wɔ de mek di sol gɛt wɛlbɔdi, i de mek di bɔdi at, ɛn i de klin di walet!
  Sɔntɛnde, wɔ kin ful-ɔp di walet dɛn bad bad wan , ɛn i kin apin dairekt to di ful blɔd we dɛn shed, ɛn di ɛmti we di kɔrɔpt at de!
  Dɛt to di Fada Land, dɛn kin blɛs am bay we pɔsin de gi in layf to Gɔd we nɔ de tink bɔt insɛf nɔmɔ!
  Wɔ de tɛst di wan dɛn we gɛt sɛns, i de mek di wan dɛn we strɔng tranga, i de ɛnjɔy di fulman dɛn ! -
  Fɔ bi pɔsin we de laf nɔ kin mek pɔsin gladi, fɔ mek ɔda pipul dɛn kray nɔ kin mek pɔsin bost!
  Gud rula , lɛk swit ɔni, dɛn go lik am fɔs, dɔn dɛn go spit am !
  Ɛn di wikɛd rula, lɛk wom wud, dɛn go flat am fɔs ɛn tramp pan am!
  Yɛs, gold saf, bɔt i izi fɔ yuz am fɔ mek shild we pɔsin nɔ go ebul fɔ go insay!
  Kwaliti de pas kwantiti ɔltɛm - ivin wan si we gɛt pal bali pɔrij nɔto sɔntin we de ambɔg aks!
  Iv kin ful-ɔp wit trɛnk we gud wik bikɔs ɔf fred!
  Jok gud, spun gud fɔ dina, ɛn ɛp we nid ɛp!
  Yu kin gɛt laki wan ɔ tu tɛm - if yu nɔ gɛt skil, lɔk kin dɔn!
  Enibodi we no bi Lio Tolstoy na literary tramp!
  Yu nɔ nid fɔ bɔn Tolstoy fɔ bi sɔk fɔ litrɛcha!
  Lɛ wi drink fɔ gɛt mɔ wɛf pas rizin fɔ mek wi blush we wi dayvɔs!
  Lust dɔn pwɛl bɔku man dɛn pas di sɔri-at we uman dɛn gɛt!
  Akkurat yay, slanting an, di ɛnimi nɔto mis - myopic!
  Filɔsofi nɔ de mek pɔsin liv lɔng, bɔt i de mek i fayn, ɛn i de strɛch di smɔl smɔl pat dɛn!
  Wan kɔmanda kin win wit skil, wan bɔsa wit nɔmba, wan genius wit art, pɔsin we de mek lɛk se i gɛt lay lay tin!
  So lɛ wi drink so dat op nɔ go day, ɛn na di wan dɛn nɔmɔ we nɔ de liv in layf de day!
  Op de day las ... Ɛn di fɔs wan dɛn na di wan dɛn we nɔ de jɔstify am!
  Insay wɔ, lɔjik na rilitiv kɔnsɛpt, lɛk chɔklɛt, bifo yu ivin gɛt tɛm fɔ admaya di bar dɛn, dɛn dɔn ɔlrɛdi de na yu mɔt, bifo yu gɛt tɛm fɔ swɛla dɛn, dɛn kin kɔmɔt na do!
  Sɔntɛnde, sakses kin swɛt, ajɔstmɛnt kin smɛl lɛk bɔdi, bɔt gladi at nɔ kin stink!
  Gɔd de pan ɔltin, ɛn di Dɛbul de insay in ditil dɛn!
  Fɔ bit pɔsin nɔ kin fayn ivin fɔ masochist!
  Wetin Gɔd nɔ no na jɔs kwɛstyɔn we i nɔ bin ebul fɔ ansa!
  Mɔnki bɛtɛ pas mɔtalman bikɔs i kin jɔs bi animal fɔ tru!
  Sermon we nɔ de lid to gud, tan lɛk rod we de go to aks!
  Fɔ bil ɛni tichin pan di tɛks dɛn na di Gɔspɛl na di sem tin lɛk fɔ stɔdi kwantum mɛkaniks frɔm di fayn fayn stori dɛn we di Brɔda Grim dɛn bin rayt!
  I at fɔ bi Gɔd, bɔt fɔ kɔntinyu fɔ bi dɛbul nɔ go ebul fɔ bia atɔl!
  Di maynd de mek 4 tɛm trɛnk ilɛksɛf di ɛnimi dɛn nɔmba tu tɛm!
  Laif na kɔmplit kɔmprɔmis, nɔto wit pipul dɛn, bɔt wit nature!
  Di fɔrɛst shep lɛk bɛl , we min se di silabɔd kol!
  fɔ fulman dɛn , dɛn nɔ rayt lɔ dɛn fɔ di wan dɛn we gɛt sɛns!
  Langwej de giv di smat fɔ ayd tink bɔt stupid ɛn tin dɛn we nɔ gɛt minin!
  Di wan we si di fani tin dɛn na di sɔri-at go blayn bikɔs i gladi bad bad wan!
  - Hurry witout haste - hurry witout haste! Gɛt wan A frɔm di lɛsin bay we yu sɔlv wan kɔmpleks akshɔn!
  Dɛn nɔ de jɔj di wan dɛn we win ... Pan ɔl we, sɔntɛnde dɛn kin jɔj dɛn!
  - Mɔtalman stupiditi na padi fɔ gɔd dɛn we et pipul dɛn!
  Man we de na stɔ na man, bɔt pig ivin na pales nɔ go ay pas bɔd!
  Tu tin dɛn de we nɔ gɛt ɛnd: di wan ol wɔl ɛn di sɛns we mɔtalman gɛt, bɔt di fɔs wan na sɔntin we rili impɔtant, ɛn di sɛkɔn wan na sɔntin we nɔ gɛt wan bɔt!
  Wetin Rɔshian nɔ lɛk fɔ drayv fast, ɛn damn fast flay!
  - Ɔlman nɔ want fɔ go na ɛlfaya, bɔt na smɔl wan nɔmɔ kin test di want fɔ di dɛbul in chans!
  Bɔt if yu nɔ wata wit kray wata, yu nɔ go ebul fɔ avɛst di avɛst fɔ gladi at, ɛn if yu nɔ irigashɔn, da tɛm de di laurels fɔ sakrifays nɔ go gro!
  Gɔd de insay ɔltin, ɔ na in fes, ɛn di Dɛbul de insay di absɛns ɔf tin dɛn, ɔ insay di dip dip tin dɛn we nɔ gɛt bɛtɛ prɔpati!
  Ɛnibɔdi we tek di tɛm fɔ tek tɛm go sev sote go pan in bɛrin!
  Saylɛns na gold, di wɔd na silva, bɔt dɛn kin tɔn bɔku tin na uman in mɔt dat ivin dayamɔn kin dɔl!
  Saylens na golden ɛn di lɔng stɔrɔj fɔ strim dɛn we sabi tɔk fayn nɔ go rɔst!
  Ɛn gold nɔ gɛt valyu igen if dɛn bɛr am na grɔn kwayɛt wan!
  Sɔntɛnde, if yu nɔ tɔk natin, yu go ful-ɔp yu walet wit mɔ gold pas fɔ beg lawd wan fɔ mek dɛn gi yu wan pepa!
  Wɔ nɔ de ɛva boring, i kin bi rutin, bɔt na te di fɔs shot nɔmɔ!
  Pis tɛm kin de ripit, ɛn na wan fɛt nɔmɔ kin apin ɔltɛm!
  Insay wɔ, lɛk insay chɛs, yu nɔ go ebul fɔ mek mistek, bɔt di difrɛns na di tɛm we yu de prɛs yu ɔltɛm!
  Wɔ na tɛm trɔbul we go de sote go ivin bifo di fɔs muv!
  Insay chɛs, dɛn kin muv dɛn wan bay wan, bɔt we dɛn de fɛt wɔ, dɛn kin chenj dɛn tɛm!
  Wɔ tan lɛk chɛs, na in nɔmɔ nɔ gɛt lɔ ɛn na rial tɛm!
  Insay wɔ, tɛm nɔ de sote go, we pis de rul, ɛnjɔymɛnt nɔ de!
  Di tin we intrestin pas ɔl na wɔ na dat ɔltin kin siriɔs ɔltɛm, ɛn na fɔ sho nɔmɔ se na kapituleshɔn!
  Yu kin giv-ɔp lɛk se yu de giv-ɔp, bɔt, alas , yu kin jɔs giv-ɔp fɔ rial!
  Di tranga wok we pɔsin kin du fɔ tren kin bɛnifit am bikɔs i izi fɔ fɛt! Di wan we nɔ les go bi hiro!
  I nɔ de ɛva let fɔ lan, pas nɔmɔ yu dɔn day!
  Ivin pɔsin we dɔn day gɛt chans fɔ revaŋg, pas nɔmɔ i nɔ biliv se Gɔd de!
  Fɔ bi pɔsin we nɔ biliv se Gɔd de, dat min se i fɔ lɛf fɔ bi pɔsin we nɔ de day!
  Dɛn kin tink wit dɛn ed, bɔt dɛn kin du sɔntin wit dɛn bɛlɛ!
  Iv nɔ de liv na at, bɔt i de liv na bɛlɛ!
  Wan wan tɛm nɔmɔ di at kin tink bɔt insɛf nɔmɔ, bɔt di bɛlɛ kin bisin bɔt insɛf ɔltɛm!
  Di bɛlɛ na di pat we de mek wi fred pas ɔl, bɔt na in de mek wi wok!
  If at nɔ de, man nɔ de, if bɛlɛ nɔ de, mɔtalman gridi nɔ de!
  Dɛn kin kɔrej di at ɛn mek di bɛlɛ kol!
  A nɔ bisin bɔt aw motoka de kɔst, di men tin na dat di prestij we di Mama Land gɛt nɔ gɛt prayz!
  If Jizɔs de liv insay di at, dat min se Setan de liv insay di bɛlɛ!
  Ɛmpti bɛlɛ de ɛnkɔrej yu fɔ ful-ɔp yu walet!
  Wan ɛmti ed de ɛmti yu walet!
  Big bɛlɛ nɔto sayn fɔ big pɔsin, bɔt i de sho se i nɔ gɛt bɛtɛ pawa fɔ du sɔntin!
  Ɛmpti bɛlɛ de ful-ɔp di sol wit bita tin!
  Di bɛlɛ we ebi pas ɔl na di wan we in ɛmti kɔmɔt frɔm ed we nɔ gɛt bren!
  Uman de it wit in fut lɛk wulf, na ay il nɔmɔ i de it!
  tumara bambay, bɔku pipul dɛn kin prɔmis fɔ gɛt mawnten dɛn we gɛt gold, bɔt gladi at stil de nia!
  Laif nɔ tan lɛk kad, yu fɔ gi yu ɔl ɔltɛm fɔ mek yu gɛt sakrifays !
  Wan gol tan lɛk layt, yu de tray fɔ du am, bɔt we yu rich am, yu de si se prɔblɛm dɛn jɔs dɔn bɔku!
  Di sigrɛt na di pɔsin we de kil pɔsin pas ɔlman , mɔ agens di kɔstɔma! Sigrɛt tan lɛk rayf we nɔ de tɔk, bɔt i kin kil pɔsin ivin if pɔsin we sabi du am de!
  Di sigrɛt na di snaypa we pɔsin kin abop pan pas ɔl, i kin kil ɔltɛm!
  Di sigrɛt kin te bita, bɔt i kin mek pipul dɛn lɛk am pas kandy!
  Sigrɛt tan lɛk bad gyal , bɔt fɔ pat wit am kin mek pɔsin fil pen pas dat!
  Sigrɛt, we nɔ tan lɛk grenade, we dɛn trowe am, i kin mek i liv lɔng!
  Insay wɔ, di rod we shɔt pas ɔl fɔ rich di gol na fɔ mek yu ebul fɔ rɔn rawnd, ɛn di klin trut na fɔ ful pɔsin!
  Wan rawndbɔt manejmɛnt na di shɔt we fɔ shɔt di rod fɔ rich yu gol!
  Layf rɛd, bɔt i de kɔmɔt wit skarlet blɔd!
  Insay wɔ, layf kin lɔs in valyu, bɔt i kin gɛt minin!
  Wɔ , lɛk ɔkɔ, kin izi fɔ lɛ dɛn sɛl am, bɔt i nɔ kin alaw am fɔ de te!
  Wɔ na uman we want fɔ du sɔntin we de it man dɛn bɔdi!
  Ɔl di ej dɛn kin gɛt wɔ, lɛk lɔv, bɔt i nɔto fayn ɛnjɔymɛnt !
  Wɔ, lɛk kɔtisman, dia ɛn i kin chenj, bɔt i kin lɛf wan heroic mɛmori ɔltɛm!
  Wɔ nɔ tan lɛk drim, yu nɔ go ebul fɔ du am if yu nɔ gɛt strɔng filin!
  Di wɔl de boring ɛn rilaks, wɔ intrestin ɛn fayn!
  Wɔ, dis blɔd ɛn swet, de fɛtilayz di sid dɛn we de bɔn kɔrej!
  I nɔ mata aw di we aw wɔ kin intrestin, ɔlman want di ɛnd!
  Wɔ nɔto buk, yu nɔ go ebul fɔ slam am, yu nɔ go ebul fɔ ayd am ɔnda yu pilo, yu kin jɔs dɔti am bak!
  Wɔ na rilijɔn: i nid fɔ gɛt wanwɔd, fɔ kɔrɛkt pɔsin, fɔ obe ɛn nɔ gɛt wan dawt, bɔt in gɔd dɛn kin day ɔltɛm!
  Insay wɔ, lɛk na kasino, di prɔblɛm kin bɔku, bɔt di tin dɛn we dɛn kin win nɔ kin te!
  Di sojaman kin day, dɛn kin fɔgɛt di glori, di trofi dɛn kin west, ɛn na di rizin dɛn nɔmɔ we mek dɛn bigin fɔ kil nyu pipul dɛn, dɛn nɔ go ebul fɔ pul am!
  Wi de disgres pɔsin we kil pas i bi sojaman na di frɔnt, wi de disgres tifman if na tifman na di fɛt, tu tɛm!
  Sɔja, dis na nayt we in klos gɛt maynd ɛn ɔnɔ! Jɛnɛral Barɔn, we in krawn na prudɛns ɛn sɛns!
  Di sojaman de mek lɛk se i prawd, di prayvet wan de mek pɔsin nɔ gɛt wan rɛspɛkt!
  Di fɔs wan we dɛn atak kin day, bɔt di las wan nɔ go kɔntinyu fɔ mɛmba!
  I bɛtɛ fɔ bi fɔs fɔ sheb di tin dɛn we yu dɔn tif pas fɔ atak!
  Wɔ, lɛk uman, jɔs de le man dɛn dɔŋ we i nɔ de brok!
  Uman nɔ tan lɛk wɔ, i nɔ de rɔsh fɔ kil man!
  Wɔ, difrɛn frɔm uman dɛn, nɔ kin ɛva satisfay wit di nɔmba fɔ di man dɛn we dɛn kin gi dɛn wok!
  Wɔ na di uman we nɔ satisfay pas ɔl, man nɔ de ɛva inof fɔ am, ɛn i nɔ go gri fɔ uman!
  Uman dɛn nɔ lɛk fɔ fɛt, bɔt di want fɔ kil man nɔ wɔs pas bulɛt!
  Ivin smɔl bulɛt kin kil man, uman we gɛt big at kin mek i gladi!
  Bɔku tɛm, big at kin mek i nɔ de tink bɔt insɛf bɛtɛ!
  Wɔ nɔ gɛt uman in fes, bɔt i de blɔd man dɛn pas uman!
  Wɔ nɔ de mek pɔsin gladi, bɔt i de satisfay di agresiv instinkt dɛn!
  Gladi at insay wɔ, di bɔdi fɔ ɛnimi dɛn na jɔs in prayz!
  Wɔ na fɔ plɔg fil: dɛn kin fɛtilayz am wit bɔdi, dɛn kin wata am wit blɔd, bɔt i kin kɔmɔt na do fɔ win!
  Viktri de mɛn bɔdi ɛn blɔd , bɔt i de bia frut wit glori!
  Wɔ tan lɛk flawa we de it mɔtalman, i brayt, i de it bif ɛn i gɛt bad smel!
  Wɔ na di mama fɔ prɔgrɛs ɛn di stɛp mama fɔ les!
  Ɛn insay wɔ, sojaman in layf nɔ valyu, ɛn di jenɛral dɛn kin ivin lɔs!
  If yu want pis, mek yu fred, if yu want wɔ, mek yu laf!
  Laf nɔto sin if yu nɔto laf na soja biznɛs!
  Wɔ tan lɛk sɛrks, na di wan nɔmɔ we win di las laf!
  Insay wɔ, lɛk na di sɛrks, na di pɔsin nɔmɔ we de slip ɛn siriɔs kil!
  Yuniti ɔnda had rijim bɛtɛ pas chaos ɛn sloppiness ɔnda sɔft wan!
  Day na kɔnvɛnshɔn, ignominy na absolyut !
  I nɔ mata aw di kiŋ big, i go go na di grev, jɔs lɛk di ɔntinman!
  Pɔlitiksman de lay ɔltɛm, na in nɔmɔ de day fɔ rial!
  Di layf we nɔ de day na rial tin, bɔt day na lay lay tin!
  Kiŋ dɛn kin du ɔltin, bɔt nɔto wan, nɔto wan kiŋ nɔ go ebul fɔ rɔnawe kɔmɔt na di grev ɛn go na di wɔl!
  Ɔlman want fɔ liv fayn fayn layf, bɔt na smɔl pipul dɛn nɔmɔ de day wit rɛspɛkt!
  Day prɔmis trɔbul, pas nɔmɔ i spak wit di raytin fɔ ajɔst!
  Layf we nɔ gɛt ɛnjɔymɛnt na lɔv we nɔ gɛt ɛnitin fɔ lɛk fɔ du!
  I fayn we lɔv de, i kin wɔs we blɔd shed!
  Sɛks tan lɛk tɔch, bɔt fɔ ful-ɔp bak, i kin kɔst mɔ!
  Yu kin liv we yu nɔ du mami ɛn dadi biznɛs, bɔt yu nɔ go ebul fɔ bɔn pikin!
  Di mɔ di lɔv wam, na di mɔ di blɔd de flɔ strɔng!
  Pipul dɛn want lɔv, animal dɛn want fɔ du mami ɛn dadi biznɛs, ɛn genius dɛn want rivyu!
  Ivin pig dɛn kin mate, aesthetes lɛk am!
  Sεks nid fכ mכdarεshכn bak, di mכr di bεtε!
  No limit nɔ de pan lɔv, insay mami ɛn dadi biznɛs wɔd dɛn na inf!
  I izi ɔnda faya if faya de na yu at!
  I bɛtɛ fɔ bɔn na faya pas fɔ bi Ken in sol!
  Wɔ na grup sɛks: bɔku pipul dɛn kin kray ɛn ala, bɔt nɔto so bɔku blɔd go de ivin frɔm wan tawzin vajin dɛn!
  Seks tan lɛk wɔ, bɔt nɔto so lɔng ɛn rutin!
  Fɔ fɛt tan lɛk fɔ mek lɔv, bɔt dɛn nɔ de ɛnkɔrej pɔsin fɔ kray!
  Na tru se mami ɛn dadi biznɛs fayn, bɔt fɔ kɔf blɔd bad!
  Wɔ at, bɔt fɔ put pɔsin dɔŋ, i kin tranga pas ɛni lod we di sojaman dɛn kin du!
  If yu want fɔ liv, lan fɔ fɛt, if yu want fɔ liv, lan fɔ win!
  Insay wɔ, ɔl di tin dɛn we dɛn kin du kin fayn, pas fɔ mek dɛn kɔk kɔk!
  Ɔlman kin fɛt, bɔt na di wan dɛn nɔmɔ we fit fɔ win!
  Wɔ nɔto ples fɔ tink, i ful-ɔp wit big big madnɛs!
  I bɛtɛ fɔ fɛt pas fɔ tred di Fatherland!
  Wɔ nɔto kandy, bɔt i kin mek yu gladi we yu swɛla am!
  Di fɛt nɔ de ɛva dɔn, na di ala ala we di kanɔn dɛn de ala nɔmɔ de stɔp!
  Di kanɔn kin stɔp, di barɛl kin bɔs, bɔt di fɛt nɔ go ɛva stɔp!
  Insay wɔ, di tin we kin mek pɔsin intres pas ɔl na di we aw pɔsin nɔ kin no wetin go apin, di fɛt fɔ rial!
  Wetin mek di prayz dɛn bin go dɔŋ ɔnda Stalin bikɔs dɛn bin kil di pipul dɛn ɛnimi dɛn!
  I bɛtɛ fɔ pul yu klos fɔ mɔni pas fɔ wɛr sus fɔ natin!
  I rili fayn fɔ de barefut pas fɔ mek yu wɛr sus fɔ ɛgzampul!
  Wɔ tan lɛk sɛrks, na instead fɔ laf, kray wata de de, ɛn di arena saiz tan lɛk planɛt!
  A want pis, i tɔn to wɔ, a want wɔ, i tɔn to kapituleshɔn!
  Wɔ, to sɔm mak, na mama, de bɔn rial brɔdaship!
  Wɔ na bad tin, bɔt i de bɔn gud kɔmpin dɛn!
  Lɔng an dɛn fayn if di maynd nɔ shɔt!
  Strɔng de win, ɛn na di prɛktikal maynd nɔmɔ de gi di gift dɛn fɔ win!
  Strɔng ɛn sɛns, lɛk maredman ɛn mareduman, na tu tu nɔmɔ de bɔn!
  Pɔsin, nɔ tan lɛk piramid, gɛt sɔpɔt we nɔ flat fɔ bia!
  Di piramid gɛt 4 kɔna dɛn, bɔt di flat say we i de, de mek i tinap tranga wan!
  Gud day bɛtɛ pas krap layf!
  I gud fɔ bi Gɔd na di wildanɛs, bɔt i bad fɔ bi dɛbul na di zon!
  Di san kin go dɔŋ insay af de, bɔt di glori kin stil de fɔ lɔng lɔng tɛm!
  Fam nɔ de te, pas ɔl ɔda tin dɛn!
  Liv sote go, lan sote go, bɔt nɔ lan bak!
  Glori kin brayt bad bad wan, brayt pas gold, bɔt i kin dɔn mɔ as tɛm de go!
  Glori tan lɛk di san, bɔt i nɔ de go dɔŋ na nɛt!
  I nɔ kin izi fɔ mek pɔsin gɛt nem, ivin if i tray tranga wan, bɔt i kin izi fɔ lɛ pɔsin shem!
  Fam tan lɛk faya, i kin mek pɔsin gladi, bɔt fɔ gɛt am, yu fɔ bɔn pɔsin!
  I gud fɔ de insay glori, i bad fɔ de rawnd flay dɛn we de klin to fame!
  . CHAPTER No. 7.
  Afta we i wek, dɛn chen di bɔbɔ prins Oenomaus bak to di wil. Bifo dis, dɛn bin de alaw am fɔ was insɛf na wata we kol ɛn brus in tit. Ɛn afta dat, yu fɔ it smɔl smɔl brɛf.
  Ɛn kɔntinyu fɔ muv ɔltɛm ɛn pikin in bɔdi, so dat di ston sik nɔ go tay yu. Na so di tranga fate fɔ di ɔgɔst pɔsin ɛn ɛri fɔ di big ɛlf ɛmpaya.
  Di wangren we fɔ liv na fɔ bi yɔŋ slev ɛn wok tranga wan. Dis de gi protɛkshɔn fɔ sɔm tɛm frɔm petrification. Sɔm chans dɛn de ya fɔ mek yu de fɔ lɔng tɛm, bɔt i nɔ kin rili fayn ɛn i kin mek yu fil pen.
  Bɔt di bɔbɔ, we de spin di wil, de yuz in rich imajineshɔn fɔ put insɛf insay wan imajinari wɔl ɛn brayt in ɛgzistens we nɔ gɛt gladi at we i de na prizin we i want.
  Wan kabin bɔbɔ de flay pan wan smɔl dragɔn we gɛt tri ed. I want fɔ fɛn na kɔntri we i nɔ no, i nɔ no yet wetin, bɔt wetin i go briŋ bak to di strɔng sɛks ɛn stɔp di extinction ɛn petrification of man.
  Di dragon sɛf stil na pikin, ɛn di bɔbɔ nɔ ol bɔku ia, ɛn na shɔt ɛn bakpak nɔmɔ i wɛr wit kɔmbat asɛnal, ɛn bɔw, tu sɔd ɛn wan pe dagɔ na in bɛlt.
  Oenomaus de flay pan in ɔs. Ɛn nia am, di titi we nem Magarita sidɔm pan wan smɔl dragɔn. Na wan klos nɔmɔ i wɛr, i tan, ɛn na in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin, dɛn put ring dɛn we gɛt majik. I ripresent di fɛt-fɛt wan hit frɔm di mɔtalman wɔl.
  Di titi nɔ simpul. Na di wɔl, i bin de sɔpɔt pati ɛn intɛlijɛns ɔfisa insay di Gret Patriɔtik Wɔ. Ɛn afta we i day, i bin muf go na di wɔl we gɛt majik ɛn majik. Ɛn i dɔn de insay de fɔ pas naynti-tri ia. I bin gradyuet frɔm di Dragon Akademi ɛn i bin sabi fɔ du majik pawaful majik. Bɔt i luk di sem we aw i bin luk we di Jamani pipul dɛn bin ɛng am. Fɔ sɔm rizin i nɔ de gro, ɛn dis kin mek Magarita vɛks. Aw lɔng yu go ebul fɔ bi pikin we go de sote go?
  Na tru se Oenomaus se insɛf na bin big ɛlf prins, bɔt i bi slev bɔbɔ. Ɛn bak, na dat mek i vɛks bɔt am. Pan ɔl we nɔ, fɔ bi pikin nɔto so bad, bɔt we yu na slev bak...
  Bɔt naw i dɔn ɔlrɛdi de na ɔda wɔl, i nɔ de spin slev wil, bɔt i de flay pan dragɔn. Ɛn wit am, na bin di pati gyal we nem Magarita, we dɛn bin kɛr in fut nɔ gɛt natin fɔ pas na di sno fɔ mek dɛn kil am. Ɛn bifo dat, dɛnsɛf bin de mek a sɔfa. Dɛn bin slash in bak wit waya we gɛt tik ɛn ros di yɔŋ hiroin in fut pan faya.
  Dɛn kin kɔba wit blista, ɛn we yu step pan di kol sno, i kin lɛf smɔl fɔ lɛ i fayn, bikɔs di pen we yu de it na yu fut dɛn we dɔn bɔn kin stɔp. Ɛn na di payɔnia in nɛk, dɛn bin put wan plet - "A na patisipan." We dɛn hang, i nɔ kin at, i jɔs de disgust fɔ luk di gladi gladi fes dɛn fɔ di Kraut ɛn polisman dɛn. Wɛl, fred, wetin if ɛl de wet fɔ am, lɛk payɔnia ɛn pɔsin we nɔ biliv se Gɔd de? Usay dɛn go fry nɔto yu il nɔmɔ, bɔt yu ɔl bɔdi, sote go.
  Pan ɔl we, wetin mek i biliv dis kayn nɔs? Although, i sɔri fɔ day ɛn go insay fɔgɛt, bikɔs a dɔn liv so smɔl.
  Bɔt we di nɔs we bin de na in dilik nɛk tayt, di titi wek pan wan dragɔn. Ɛn nia am, wan nimf bin fayn lɛk enjɛl. Ɛn Magarita bin tink se ɛvin stil de. Dis kayn spɛshal paradays fɔ payɔnia hiro dɛn ɛn pipul dɛn we nɔ biliv se Gɔd de.
  Bɔt fɔ tru, insay di majik wɔl, gud ɛn bad de, ɛn in prɔblɛm dɛn de. I bin wɛl kwik kwik wan frɔm di kɔt ɛn bɔn dɛn we i bin gɛt bay we dɛn yuz majik. Ɛn di titi go insay di Dragon Akademi, insay di klas we yɔŋ pas ɔl. Bɔt i bin gɛt sɛns, i bin ebul fɔ du sɔntin ɛn i bin de lan kwik kwik wan.
  Ɛn i bin sabi fɔ du strɔng majik. So, pan ɔl we i bin tan lɛk pikin, i bin go wit Prins Oenomaus pan wan spɛshal mishɔn - fɔ fɛn sɔntin we go ɛp fɔ sev di sɛks we strɔng. Afta ɔl, di wɔl we nɔ gɛt man dɛn, nɔ gɛt wanwɔd ɛn intres. Ɛn di fayn sɛks kin bost ɛn nɔ kin kɔmfyut insay am.
  Magarita, we i bin de flay, i bin tɔk se:
  - Sɔntɛnde a kin tink se, di man dɛn go kam bak, ɛn afta dat wetin? Udat nid smɔl titi? A rili wish se a bin fɔ dɔn gro ɔp ɛn bi big pɔsin!
  Oenomaus ansa wit kɔnfidɛns vɔys se:
  - If majik kin briŋ layf bak to man, den i pɔsibul fɔ mek i mek yu bi big pɔsin. Jɔs nɔ fɔgɛt se ɛlf ɛn nimf ɛn dryad nɔ de ol, ɛn dis na dɛn natura prɔpati. Bɔt mɔtalman uman dɛn, nɔ. Strɔng majik nid fɔ mek dɛn nɔ tɔn to ɔgly, nasty ɛn hunchbacked ol uman dɛn. Ɛn fɔ bi ol uman we nɔ fayn, i wɔs pas fɔ bi fayn gyal pikin. Nɔr fɔ tɔk bɔt di sik dɛm wae kin kam pan ol ej wae kin atak pipul dɛm. Yu nɔ gɛt ɛni siriɔs majik na di Wɔl, ɛn yu go mɔs dɔn si fɔ yusɛf aw ol ej de disgust ɛn disgusting, mɔ fɔ uman dɛn.
  Magarita shek in ed bad bad wan:
  - Nɔ, a nɔ want fɔ bi ol uman! I bɛtɛ fɔ bi yɔŋ slev pas fɔ bi ol kwin!
  Di bɔbɔ prins bin laf ɛn notis se:
  - Yu go bi yɔŋ sote go, sote go barefut!
  Di titi laf ɛn tɔk se:
  - A bin bi siti gyal bifo di wɔ. Insay Leningrad, i bin sɔm kayn we we nɔ fayn fɔ waka we yu nɔ wɛr fut, ɛn di klaymat nɔ bin rili wam. So, na di vilej a bin de shem sɔm kayn we fɔ de tramp . Na di tɛm we dɛn bin de du di wok, we dɛn bin de kɔt di pikin dɛn sandal ɛn i bin rili at fɔ gɛt smɔl saiz sus, na in a lan fɔ du sɔntin lɛk dis. Ɛn yu no, insay di fɔs de dɛn i kin pen ɛn kol, mɔ if yu nɔ muv, bɔt afta dat yu kin yus to am ɛn i kin ivin fayn. Pantap dat, na Yukren di sɔmda kin rili wam ɛn i kin saful.
  Di bɔbɔ prins nɔd se:
  - Yɛs! A ɔndastand. Bɔt luk udat de flay!
  Fɔ tru , wan uman we wɛr stupa we gɛt gold bin apia bifo dɛn. Nɔ, nɔto Baba Yaga, bɔt na spɛktakular blant biuti, pan ɔl we i gɛt tumɔs mek-ap. Ɛn i de spak wit tit dɛn we tan lɛk pal. Ɛn instead fɔ gɛt brum, i gɛt wan ilɛktrik vaykum klin we i de yuz naw. Yɛs, dis na stori we de mek wi ɛnjɔy.
  I blo wan kis to di pikin dɛn ɛn siŋ se:
  Ful wit chanterelles, skwakul, .
  A go sev sɔm jam...
  Afta ɔl, bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn
  Afta ɔl, bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn...
  A rili, rili, rili lɛk am!
  Magarita nɔd fɔ ansa am ɛn notis se:
  - Yes, dis na modnaiti. Wan ol stupa in wan nyu we!
  I tan lɛk se di blant uman we gɛt di vaykum klin yɛri dis ɛn we i tɔn rawnd, i ala bikɔs i nɔ gladi:
  - Usai yu geht di aidia se di stupa ol? Yes, yusɛf, if yu bin de na yu Wɔl, yu go dɔn bi ol uman! Ɛn rili ɔg , if nɔto insay kɔfin!
  Magarita bin gri wit wan swɛt se:
  - Yes, na so i bi! Sɔntɛm di bon dɛn bin fɔ dɔn flɔt na di grev, ɔ i bin fɔ dɔn so ɔg dat i bin fɔ dɔn rili bad fɔ luk.
  Oenomaus bin tɔk se:
  - Pipul na krichɔ dɛn we nɔ gɛt Gɔd. Dɛn nɔ gɛt wetin di ɛlf dɛn gɛt - yɔŋ pipul dɛn we go de sote go! Ɛn di wan dɛn we gɛt trɛnk fɔ du mami ɛn dadi biznɛs wit dɛnsɛf gɛt fɔ sheb dɛn biad. Di bɔbɔ dɛn se i rili de mek pɔsin fil pen ɛn i nɔ de mek pɔsin gladi!
  Di blant wit di vaykum klin tek am ɛn shek am. Ɛn bɔbul dɛn we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ dɛn bin de flay go to di pikin dɛn we bin sidɔm pan di yɔŋ dragon dɛn.
  Fɔ ansa dis, di man dɛn blo frɔm dɛn dragon dɛn, ɛn di bɔbul dɛn flay bak, fɔ ansa di blant uman shek in stik. Ɛn ɔltin bigin fɔ spin.
  Di bɔbul dɛn bigin fɔ spin insay wan rawnd dans, lɛk se dɛn dɔn wund. Ɛn i bin rili fayn .
  Di titi bin notis se:
  - Yu no Baba Yaga - na bon leg,
  Ɛn wan kul blant na af pan gladi at!
  Di wɔman we gɛt di vaykum klin bin tɔk wit wamat se:
  Pikin dɛn fulish lɛk trafik jam
  Yu de pul yu insay di nɛt...
  A go lod yu insay di kɔl, .
  A go layt faya fɔ yu!
  Ɛn fɔ ansa dis, dɛn kin laf da kayn gladi ɛn gladi at de. Dis na tru tru uman - wit big kul.
  Di pikin dɛn spin pan dɛn dragon dɛn ɛn jomp go nia Baba Yaga. Di titi tek wan slingshot na in bakpak ɛn cooed:
  - Yu wan fɔ gɛt am?
  Di blant man laf ɛn nak di payɔnia majik uman wit in pulsa. I bin rɔnawe pan in dragɔn. Ɛn fɔ ansa am i go mek di sayn bak fɔ di krɔs wit sling, ɛn aw i go kik yu .
  Ɛn wan faya wɛb bin ɛnta di yɔŋ Baba Yaga. So i si se i tay insɛf insay de.
  Di bɔbɔ we nem Oenomai bin notis se:
  - Wel, admit am, wich wan pan di pikin dem yu kidnap?
  Di patisin gyal nɔd se:
  - Rayt! Wi no se yu gɛt snot we tan lɛk kanɔn!
  Blɔnd Yaga bin de grɔmbul, i bin de spin:
  - Yes, a go tek yu fɔ am ɛn...
  Di fayn uman nɔ tɔk, i shek ɛn tray fɔ brok di nɛt. Bɔt di payɔnia heroin krɔs di slingshot ɛn shot Yagina wit di ɛnaji we majik ɛn ɔmen gɛt. Aw di blant bigin fɔ shek ɛn rɔtin. Ɛn di titi bin siŋ se:
  Wi bin gɛt inspɛkshɔn insay tranga tɛm dɛn, .
  Afta we i dɔn mek di wil strɔng pas stɛl...
  I bin pul di wɔl frɔm di bad bad sik - .
  Diya Kɔmrɛd Stalin!
  
  Insay bɔku pikchɔ dɛn we a bin de mɛzhɔ, .
  Insay wan yunivas we nɔ gɛt ɛnd...
  Yu opin di rayt rod fɔ wi, .
  Sɔntɛm i de sho se na so i bi!
  
  A bin yuz wan shɔk
  Majik frɔm Sɔlsinism...
  Na dis na di schedule:
  Dat di yok fɔ fasist go fɔdɔm!
  Di ɛlf bɔbɔ bin notis se:
  - I tan lɛk se na bin kul man, Stalin! Bɔt in, sɔntɛm, lɛk ɔl pipul dɛn na di Wɔl, insɛf bin de ol.
  Di gyal tu shot Baba Yaga insay di yɔŋ modifyeshɔn ɛn chirp:
  Lenin de liv na mi at, .
  So dat wi nɔ go no sɔri-at...
  Di domɔt fɔ di spes bin opin - .
  Di sta dɛn bin de shayn ɔp wi!
  Blonde Yaga bin beg se:
  - Du! Mek a go, dimand am, a go du ɛnitin!
  Margarita bin twit se:
  - Rilis di pikin dɛn we dɛn kapchɔ! Dɔn sɔntɛm wi go fɔgiv yu. Ɔmɔs pan dɛn yu dɔn sok insay yu vaykum klin?
  Di blant man bin de muf se:
  - A go mek yu kɔmɔt! Jɔs nɔ trowe di majik we di krɔs gɛt pan mi!
  Di titi tɔn rawnd. Di faya faya wɛb wit di fashɔn madam bin slip. Ɛn i bin de spin rawnd . Magarita bin wɔn se:
  - Mek ol di pikin dem go, witout deception!
  Di blant man bin solemnly ashu se:
  - A de gi mi wɔd!
  Ɛn i opin di vaykum klin. Pale shado dɛn fɔ pikin dɛn bigin fɔ jomp kɔmɔt insay. Translucent, lɛk gɔst dɛn. Bɔt Magarita bin de wev in majik stik, ɛn dɛn shado dɛn ya tɔn to bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn. Di las wan dɛn bin de tri tɛm pas dat. Bɔt ɔl di sem tin , Oenomai bin gladi:
  - Insay dis wɔl at least na sɛks we strɔng pas am de. Ɛn na lɛk ɔl wi man dɛn dɔn day!
  Magarita bin tɔk wit wan brayt smayl se:
  - I nɔ bin rich! Ɛn tɛl di gɔd dɛn tɛnki!
  Wan pan di bɔbɔ dɛn, we nɔ wɛr fut, bɔt we wɛr wan fayn fayn kamis, pan ɔl we i dɔn rɔtin, flay go na Oenomaia ɛn introdyus insɛf:
  - Viskɔnt di Lafer! Wow, i rili disgusting fɔ de insay vaykum klin. En dis bitch tu pul off mi buts we dem mek wit genuine dragon leather.
  Magarita bin de grɔmbul wit wan grin:
  - Kam, ritɔn wetin dɛn tif to di Viskaunt !
  Blond Yaga bin de hum:
  - A nɔ ebul!
  Oenomaus insɛf pul in majik stik ɛn, we i shek am, i ala se:
  - Ɛn wetin mek na dat?
  Di fayn witch bin gurgled :
  - A bin sɛl dɛn! Dɛn bin rili gɛt nem. Wan prins bin pe af sak gold fɔ dɛn!
  Magarita bin de grɔmbul se:
  - Wel, wait ... Fo dis wi go tek yu buts from yu. Dɛn kin mek dɛn bak wit dragon skin, ɛn ivin tayga skin.
  Blonde Yaga bin tɔk se:
  - Dɛn go tu big fɔ di bɔbɔ. Ɛn i go shem fɔ lɛ wichman we gɛt mi rank apia wit in fut.
  Magarita bin laf ɛn ansa se:
  "A nɔto wik witch bak, bɔt a de barefut ɔltɛm, ivin na kol wɔl." Ɛn yu na da kayn uman de. Ɛn a go ajɔst di bɔbɔ in saiz!
  Prins Oenomaus bin de ala se:
  - Ɛn swɛ ɔth se yu nɔ go kidnap pikin dɛn. If nɔto dat, wi go kɛr yu go na di kɔt fɔ di Gɔd dɛn.
  Yɔŋ Baba Yaga bin de tɔk smɔl smɔl se:
  - A nɔ de du ɛnitin bad to dɛn. Na jɔs di ɛnaji we pikin dɛn gɛt we de alaw mi fɔ kɔntinyu fɔ bi yɔŋ ɛn fayn sote go. Ɛn so, dɛn de alayv.
  Magarita bin grɔmbul bad bad wan se:
  - Yu go fɛn ɔda we fɔ mek yu yɔŋ bak. Fɔ tru, na tɛm fɔ tich yu lɛsin.
  Ɛn di titi bin de muf wan spɛl. Ɛn aw i bin de rilis strim dɛn we gɛt pulsa ɛnaji frɔm in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin ɛn frɔm di tip pan in majik stik.
  En dem hit de blonde. I bin shrivel wantɛm wantɛm ɛn in saiz bin de go dɔŋ. Naw bifo dɛn, instead fɔ wan lɔng gyal pikin, wan titi we bin de fred we nɔ ol pas tɛn ia bin de, we gɛt pigtɛyl ɛn fut we nɔ gɛt natin. I bin de wispa se:
  - Nɔ nid nɔ de! A go bi gud! Nɔ spank mi!
  Magarita bin gɛt but na in an. I wev in an, ɛn dɛn flot go to di bɔbɔ we nɔ gɛt fut we nem Viskaunt, we, togɛda wit di ɔda pikin dɛn we dɛn fri, waka lɛk se i nɔ gɛt wet na di ays.
  Wan bɔbɔ we kɔmɔt na wan big famili wɛr in but ɛn siŋ se:
  Bɔku denja dɛn de rawnd di bɔbɔ, .
  Sɔntɛnde di wɔl kin shayn lɛk kol ston...
  Bɔt, wi bɔbɔ grap na di sofa, .
  Bikɔs in na nobul fɛtman, biliv mi!
  Di Yaga gyal bin kol ɛn i bin de muf se:
  - Yu nɔ go wip mi?
  Magarita bin tɔk tranga wan se:
  - If yu nɔ de akt outrageously, den wetin mek dɛn fɔ flog yu?
  Di blant gyal bin chirp, ɛn wan kray wata rɔn dɔŋ in pink chɛk:
  "Mi na pikin naw, ɛn ɔda wichman dɛn nɔ go rɛspɛkt mi!"
  Wan pan di gyal pikin dɛn we dɛn fri bin tɔk se:
  - Wi na pikin tu, ɛn wi nɔ de kray bɔt am!
  Di bɔy pikin ɛn di gyal pikin dɛn bin de laf.
  Margarita bin notis se:
  - Yu fɔ dɔn angri! Sɔntɛm wi kin go dɔŋ ɛn it sɔntin de?
  Di pikin dɛn bin de mek nɔys. Di Viskaunt luk dɔŋ ɛn tɔk se:
  - Dɔn dɔŋ wi na di jayant in kast, ɛn i nɔ bɛtɛ pas Baba Yaga. So...
  Oenomaus bin ala se:
  - Ɛn di jayant gɛt pikin dɛn bak we dɛn dɔn kapchɔ. Wi fɔ ɛp dɛn fɔ kɔmɔt de.
  Magarita bin smayl ɛn tɛl di titi we nem Yaga se:
  - Sɔntɛm wi kin tek di pikin dɛn togɛda ɛn sev dɛn frɔm di jayant? Du gud tin, ɛn dɛn go tek yu fɔ stɔdi na di fayn fayn akademi. Na de yu go lan fɔ du gud tin dɛn!
  Di witch gyal bin siŋ se:
  Udat de ɛp pipul dɛn
  I de west in tɛm...
  Gud tin dɛn we pɔsin de du - .
  Yu nɔ go ebul fɔ bi pɔsin we gɛt nem!
  Margarita nɔ bin gri wit dis:
  Di petal fɔ flawa kin brok, .
  If dem bin torn am off long taim ago...
  Pan ɔl we di wɔl we de arawnd wi kruk, .
  A want fɔ du gud!
  
  Du gud to pipul dɛn
  Du gud tin dɛn...
  Ɛn dɛn go blo lɛk flawa, .
  Blu flawa dɛn we de na di layt!
  Di bɔbɔ prins bin notis wit mɔ siriɔs tɔyn se:
  - Ɛn yu de tray fɔ du gud ɛn fɛt bad, ɛn a biliv se yu go lɛk am!
  Di gyal Yaga klem in fist ɛn se:
  - Wel, a go tray. Ɔl di sem, no we nɔ de fɔ go bak to wikɛd witch dɛn - dɛn go laf ɛn pinch yu ! A go ritren as gud fairy!
  Magarita bin smayl ɛn siŋ se:
  Ɔlman we gɛt sɛns na di wɔl, .
  Must olways bi padi...
  So dat i nɔ go apin lɛk na shoot gallery - .
  Di gem we gɛt sɛns nɔ bin bi!
  Di bɔbɔ prins bin de chirp se:
  - Wel, mek wi go dɔŋ to di jayant!
  Bɔku bɔku pikin dɛn, we bin lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn nɔ wɛr fut ɛn we nɔ gɛt natin, we tan ɛn we nɔ gɛt bɛtɛ trɛnk, bɔt we gɛt trɛnk ɛn we gladi, bin rɔsh kɔmɔt na di skay.
  Magarita ɛn Oenomai bin kam dɔŋ pan dragon dɛn, ɛn Yaga we bin bi gyal pikin bin kam dɔŋ pan di mɔta. Ɛn di vaykum klin bin stil de wit am, pan ɔl we i bin tan lɛk se i tu big fɔ pikin dɛn an.
  Dis na di tim we bin kam dɔŋ na grɔn. Natin nɔ de na di jayant in big big kast we gɛt tawa dɛn we gɛt big big skel dɛn we de kɔmɔt insay dɛn . Bɔt na skel dɛn de kɔntrol di ɛntrɛ, ɛn wan ol skwad we gɛt ɔrk dɛn de kɔntrol am.
  Di pikin dɛn dɔn land. Dɛn bin rɛdi fɔ fɛt. Di Yaga gyal pres di bɔtin fɔ di vaykum klin ɛn sab, sɔd, spia, dag ɛn ivin tu-tri mashin gɔn dɛn fɔdɔm kɔmɔt insay. We i si di we aw di pikin dɛn kɔnfyus, i ɛksplen se:
  - A grab am wit mi vaykum klin. I bɛtɛ pas brum fa fawe. Ɛn wan ol kɔlekɛshɔn fɔ wɛpɔn dɛn insay de.
  Magarita bin shek in majik stik ɛn in fut we nɔ gɛt natin, bɔt dɛn bin de drɛs am wit majik ring dɛn, ɛn i bin de ala se:
  - Naw a go trowe wan spɛl we go gi yu wɛpɔn spɛshal, mirekul pawa.
  Ɛn di majik titi se:
  - Abra , kabra , kɔdabra ! - Ɛn strim dɛn we gɛt ɛnaji bin flay kɔmɔt na in majik stik ɛn majik ring dɛn. Ɛn di wɛpɔn we Baba Yaga gi di pikin dɛn bigin fɔ shayn.
  Oenomai, as pɔsin we gɛt mɔ ɛkspiriɛns fɔ fɛt, i bin pik wan shɔt, layt mashin gɔn we bin de faya tint nidul dɛn. Di bɔbɔ lik in juisi lip dɛn ɛn siŋ se:
  - Gud fɔ bi wit mashin gɔn,
  Strayk lɛk furious stɛl...
  Da blɔd de nɔ bin de flɔd lɛk wata we de fɔdɔm, .
  Ɛn paradays bin de rul na di wan ol wɔl!
  Di pikin dɛn ala wit wan wɔd, ɛn es dɛn gɔn dɛn ɔp se:
  Di pɔsin we kil na kɔni kɔni kɔni we, .
  Dɛn dɔn put di pipul dɛn ɔp di wɔl...
  Bɔt a biliv, wi stormy sprout, .
  Bɔt a biliv se, di solar strim - .
  Dispel di daknɛs na di prizin dungeon!
  Ɛn so wan grup we gɛt pikin dɛn, we gɛt majik tin dɛn fɔ fɛt, bin rɔsh fɔ atak. Di smɔl smɔl il dɛn we nɔ gɛt natin fɔ bɔy pikin dɛn ɛn ivin bɔku bɔku gyal pikin dɛn bin de flash. Dɛn nɔ bin de fred monsta dɛn, pan ɔl we wan ol rejimɛnt we gɛt ɔrk dɛn we gɛt fut, we de smɛl , ɛn we nɔ fayn bin de kam nia dɛn .
  Oenomai, we bin de flay pan dragon, bin opin faya pan di ɛnimi frɔm wan mashin gɔn. Smɔl nidul dɛn bin de chuk di ɔrk dɛn bɔdi we gɛt ia, dɔn wan mirekul apin: dɛn tɔn to big chɔklɛt bar ɛn ɔni bɔn.
  Magarita bin kik di ɛnimi bak, i bin de yuz in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin ɛn majik ring dɛn pan dɛn. Ɛn so di ɔrk dɛn wit sɔd, we kam ɔnda atak, tɔn to wantɛm wantɛm ɔl kayn fayn fayn tin dɛn, lɛk kandy we dɛn kɔba wit chɔklɛt ɛn we gɛt bɔd in milk insay. Dis rili fayn. Ɛn chiz kek, ɛn donut wit pɔpi sid ɛn sinamɔn.
  Ɛn di patizan gyal in majik stik de wev ɛn mek fayn fayn tin dɛn.
  En so di pikin dem enta fo fait wit di orcs. Fɔs, na Viscount. In klos, afta di bɔbɔ put in but, bin kam fɔ bi nyu tin, lɛk se i rili nyu. Ɛn i nɔ bin jɔs fɛt wit sɔd na in raytan, bɔt i bin ol sɔd bak na in lɛft an.
  Ɛn frɔm we dɛn tɔch di bled, fayn fayn chenj dɛn bin apin. Naw, insted of wan orc, wan impressive saiz pie wit raisins bin apia. Ɛn frɔm di blo we di sɔd blo, wan chɔklɛt chiz kek apia. Ɛn ɔda man dɛn we de fɛt.
  Wan titi, we i tan lɛk se i kɔmɔt na kɔntri we dɔn divɛlɔp mɔ, bin rɛst in fut we nɔ gɛt natin na di gras ɛn rayt frɔm wan mashin gɔn. Wetin de gi rizin fɔ difrɛn kayn fayn fayn chenj dɛn. Ɛn kɔmɔt na di ɔrk, wan big sosish we dɛn dɔn stɔf, ɛn afta dat wan tik we gɛt grevi kɔmɔt. En wetin oda tasty treats no bin apin.
  Ɛn di kokonat kɔp kek dɛn we gɛt sɛnt we kin kɔmɔt frɔm we dɛn tɔch di bled dɛn. Ɛn fayn fayn ayskrim bak.
  Di patisin gyal we nem Magarita bigin fɔ siŋ wit fɛt-fɛt ɛkstazi;
  Wi na payɔnia, pikin dɛn fɔ kɔmyunizim, .
  Udat wan fɔ rayz di kɔntri...
  Hitler go ansa bad bad wan fɔ di wamat we i vɛks, .
  Wi go krɔs, biliv mi, Setan!
  
  Wi bin swɛ bifo Gɔd, .
  Ɛn Lenin bin gi in at to di yɔŋ ...
  Oh, nɔ jɔj di payɔnia dɛn bad bad wan, .
  Di Ɔlmayti bin gi dɛn mɔ trɛnk!
  
  Wi bin go to di front barefoot guys, .
  Dɛn bin want fɔ fɛt, fɔ kip dɛn kɔntri...
  Di bɔy pikin dɛn ɛn di gyal pikin dɛn we gɛt swɛt na fɔ wi, .
  Ɛn di we aw wi de biɛn wi na strɔng wɛpɔn!
  
  Dɛn bin de fɛt nia Mɔsko, .
  Tank dɛn bin de bɔn, asfalt bin de mɛlt...
  Wi go si kɔmyunizim, a biliv, wi dɔn gi, .
  Ɛn yu kin pul fasist wit brodsɔd!
  
  Una nɔ biliv mi, pipul dɛn, Hitler nɔto ɔlman, .
  Although di Fuhrer"s aidia de liv on...
  Ɛn wi bin bit di fasist dɛn bad bad wan, .
  Mek wi go pan wi big big waka!
  
  Wi nɔ go fred di ɛnimi dɛn we Rɔs, .
  Wi lɛk wi yon USSR...
  Yu nɔto nayt wit di sol fɔ klawn, .
  Lɛ wi sɛt ɛgzampul fɔ Gɔd in Kiŋdɔm!
  
  Hitler nɔ no, dɛn go bit am bad bad wan, .
  Ivin if di pawa fɔ ɛl de rayz insay am...
  Ɛn di parasayt Kraut dɛn de kam, .
  We go ful-ɔp di pis wit faya!
  
  Di big tin we Rɔshian dɛn gɛt na fɔ win bay we dɛn de ple, .
  Although na big big wok de bihain dis...
  Viktri go kam, a biliv, insay lush May, 2019.
  En di Fuhrer go bi komplitli kaput!
  
  Dis na wi fet, di pawa we kɔmyunizim gɛt, .
  Mek di USSR prosper sote go ...
  Wi go krɔs, yu no, di yok fɔ fasist, .
  Dis na aw Rɔshia dɔn bi ami!
  
  Na Stalingrad dɛn bin bit di Fritz dɛn, .
  Dɛn bin no wi strɔng fist...
  Ɛn wi bin de gi kɔl prɛzɛnt dɛn, .
  Ɛn dɛn gi di dikteta wan nikɛl!
  
  Mi kɔntri, fayn fayn Rɔshia, .
  Insay de, na di Aktik, apul tik dɛn de blo...
  Svarog ɛn Stalin na, yu no, di Mɛsaya, .
  Di Nazi dɛn de rɔnawe pan di Rɔshian fɛtman dɛn!
  
  Na so di wan ol wɔl fayn, .
  We kɔmyunizim de shayn oba am...
  Ɛn di tɛst dɛn go bi fɔ ɛp pipul dɛn, .
  Flay onli op en no wan sekond daun!
  
  Wi tek Winter wit wan wayl red kray, .
  Dɛn brok di bakbon fɔ di Wait Gɔd...
  Dɛn kin bit di ɛnimi dɛn we Rɔshia gɛt fɔ di kɔmyunizim, .
  Wi stil gɛt di trofi dɛn fɔ it lɛnch!
  
  Wi bin ol Stalin rili tayt, .
  Girls barefoot in eni frost...
  Yu dɔn bi, biliv mi, pɔsin we strɔng, .
  Ɛn di payɔnia dɔn gro ɛn bi nayt!
  
  Nɔ, Rɔshia nɔ go ɛva brok, .
  Immortal Lenin sho di we...
  Wi nɔ de fred faya we de shayn, .
  Ɛn di Rɔshian dɛn nɔ go ebul fɔ tɔn dɛn bak pan kɔmyunizim!
  
  
  Insay wi Mama Rɔshia in nem, .
  Mek wi kombayn hat fo wan wreath...
  Hurray, di gyal pikin dɛn ala lawd wan se, .
  Wan big drim go kam tru!
  
  Yɛs, wi fet na fɔ de wit wi gret gret granpa dɛn ɔltɛm, .
  Ɛn if yu ebul fɔ pas yu gret gret granpa dɛn...
  Wi go gɛt maynd fɔ du wɛl sote go, .
  Pan ɔl we i nɔ luk pas twɛnti!
  
  Biliv mi, wi lɛk wi Mama Land, .
  Wi want gladi at sote go...
  Lusifa, biliv mi, nɔ go pwɛl wi, .
  Sɔm go kam - di kol go dɔnawe!
  
  Ɔltin go blo fayn fayn wan na Rɔshia, .
  I tan lɛk se trɔbul dɔn lɔs na di wɔl...
  Di tɛm, a biliv, fɔ kɔmyunizim go kam, .
  Jɛntri ɛn gladi at go de sote go!
  
  Sayns go gi layf bak to di wan dɛn we dɛn kil na fɛt, .
  Pipul go gɛt yɔŋ pipul sote go...
  Ɛn mɔtalman tan lɛk di Ɔlmayti, .
  Di wikɛd pɔsin go lɔs, a no, te i go sote go!
  
  Fɔ tɔk smɔl, gladi at de shayn fɔ ɔlman na di wan ol wɔl, .
  Ɔl di pipul dɛn na di wɔl tan lɛk wan famili...
  Pikin dɛn kin laf ɛn ple na ɛvin, .
  Yu go lɛk mi wit wan siŋ!
  So i bin de siŋ, ɛn di pikin dɛn tɔn di ɔrk dɛn to sɔntin we nɔ kɔmɔn ɛn we kin te ɛn we kin mek pɔsin want fɔ it wit majik wɛpɔn dɛn. Bɔt ivin we di witch gyal bin pul ɛnaji frɔm di vaykum klin, glas dɛn we gɛt fish, sayd dish ɛn swan dɛn we gɛt fayn fayn krɔkrɔs bigin fɔ apia , we di ɔrk dɛn we nɔ gɛt sɔri-at bin tɔn insay. Ɛn i bin rili fayn.
  Na ya di goblin orc kɔmanda, we dɔn kam ɔnda di blow fɔ gud majik, tɔn to wan lush fragrant kek, we dɛn kɔba wit ros, krim kɔnflawa ɛn kandy frut.
  Ɛn bɔku difrɛn tin dɛn we fayn fɔ mek dɛn bɔn majik wɛpɔn dɛn na pikin dɛn we nɔ du natin.
  Bɔt di skel dɛn bak bin go insay di fɛt afta di ɔrk dɛn. Big big ɛn we de mek pɔsin fred. Dɛn bin de muf lɛk wud. Di pikin dɛn bin atak dɛn wit sɔd ɛn sab ɛn trowe dagɔ. Ɛn Oenomai frɔm di dragon ɛn di titi we bin de waka bin faya mashin-gan bɔs pan di skel dɛn.
  Magarita bin de yuz majik bak ɛn sho in tit dɛn we tan lɛk pal. Ɛn i bin de du kɔnkrit mirekul dɛn. Ɛn in majik bin tɔn skel dɛn to gold wayn glas dɛn we ful-ɔp wit ayskrim we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ ɛn kek dɛn we dɛn dɔn dɛkɔret fayn fayn wan.
  Ɛn frɔm di blo dɛn we di bɔbɔ dɛn bin de blo, ivin di Viskaunt de Lafer, ɔlkayn tin dɛn we te ɛn we kin mek pɔsin want fɔ it bin kɔmɔt. Ɛn da kayn smel de bin de ɔlsay na di kast. Jɔs wan mirekul fɔ mirekul dɛn.
  Frɔm wan pan di big big skel dɛn, wan ol mawnten we gɛt kek dɛn bin kɔmɔt. Ɛn dɛn kek dɛn ya bin de shayn wit ɔl di kɔlɔ dɛn we di renbo gɛt frɔm difrɛn krim dɛn.
  Yɛs, dɛn kayn tin dɛn de we bin rili fayn ɛn we kin mek pɔsin want fɔ it bin de ya. Sɔm blak skel dɛn we bin de mek pipul dɛn fred, bin tɔn to big big saiz lɔlipɔp dɛn.
  Ɛn di pikin dɛn we angri nɔ bin ebul fɔ stɔp fɔ tray di fayn fayn it dɛn. Magarita blo di gong ɛn ala se:
  Bɛlɛ na wi men ɛnimi, .
  Dɛn de trowe wi, biliv mi, insay bad akshɔn dɛn...
  We bɔbɔ si pie, .
  Dɛn de push am fɔ tif bɛlɛ bad bad wan!
  
  So bebi no rush
  Di tɛm go kam, ɛn yu go stil it...
  Ɛn nɔ sin bifo Gɔd, mi dia, .
  If nɔto dat, yu go tɔn to fayabrand!
  Oenomaus bin ɛksplen to di pikin dɛn se:
  - Te dɛn win di kanibal jayant, fɔ it it na denja. Dɛn fɔ put di men wikɛd pɔsin dɔŋ!
  Dɛn yɛri wan lawd stomp, ɛn fɔs wan big big shado bin apia, we kɔba af pan di fil, we ful-ɔp wit ɔlkayn kek ɛn dish. Ɛn afta dat, di jayant we gɛt ɔn insɛf. I bin gɛt di mɔt fɔ wan sperm wɛl ɛn i bin gɛt klo fut. Ɛn so lɔng dat i lɔng pas di ɔlrɛdi big kast we gɛt tawa ɛn skel.
  Di pikin dɛn bin de ala bikɔs dɛn bin de fred, ɛn di thug we bin de it pipul dɛn bin big wantɛm wantɛm.
  Magarita bin tɔk wit smayl se:
  - Nɔ fred! Na we yu de fred am nɔmɔ i big!
  Oenomaus bin ala wit wamat se:
  Yu man mait no bi coward, bot yu na ful, en wi don si di sights!
  Di witch gyal Yaga bin chirp:
  - Diya, dia ogre, .
  Yu wan delicious swit...
  Ɔ di majik we pɔsin kin blo, .
  Yu go gɛt am fɔ fri bak!
  Magarita bin ala se:
  - Pikin dɛm, una ala wit wanwɔd: wi nɔ de fred una! Wɛl, lɛ wi kam togɛda.
  Bɔt i bin at fɔ mek di man dɛn gɛda bifo dis kayn swɛ . Di titi bigin fɔ rɔnawe, in smɔl rawnd il dɛn. Viskaunt de Lafer we bin gɛt mɔ maynd ɛn tu-tri bɔbɔ dɛn bigin fɔ stɔp dɛn. I bin klia se di man dɛn bin pale wit fred. Ɛn afta dat, Magarita bin siŋ, fɔ gi maynd, wan fɛt siŋ frɔm di wɔ;
  Wi na gyal pikin dɛn we kɔmɔt na di kɔntri we dɛn kɔl USSR, .
  We na torch fɔ di wan ol wɔl...
  Lɛ wi sho, yu no, ɛgzampul fɔ bigman, .
  Na di heroic deeds we dɛn de siŋ!
  
  gyal pikin dɛn ɔnda di rɛd flag , .
  Ɛn barefut dɛn de rɔsh tru di frɔst...
  Gɛt gyal pikin ɛn bɔy pikin dɛn de fɛt fɔ Rus in, .
  Sɔntɛnde, di yawo kin gi di man wan ros!
  
  Wan rɛd flag go de oba di wan ol wɔl, .
  Shayn so brayt, lɛk tɔch-flɛm...
  Afta ɔl, yu no, heroic, wi gɛt swing, .
  Ɛn wi ban de shayn lɛk rɛd!
  
  Nɔ biliv am, di damned fasist nɔ go pas,
  Ɛn di Rɔshian spirit nɔ go ɛva dɔn...
  Di win dɛn go opin wan akɔn we nɔ gɛt ɛnd, .
  Mek wi se hello en hello to enibodi!
  
  Rɔshia na wɔndaful kɔntri, .
  Yu giv komyunizim to di pipul dem...
  Gɔd gi am sote go wit fri -an , .
  Fɔ di Mama Land, fɔ gladi ɛn fridɔm!
  
  Di ɛnimi nɔ go ebul fɔ win di Fatherland, .
  Ɛn ilɛk aw i bin kruk ɛn insidiɔs...
  Wi Rɔshian bea we nɔ go ebul fɔ win, .
  Di Rɔshian sojaman rili gɛt glori fɔ di win we i win!
  
  Nays Soviet kɔntri, .
  Di gyal pikin dɛn we de insay de proud se dɛn fayn...
  Na we dɛn bɔn am sote go, .
  En mek wi Komsomol memba dem bi fair!
  
  Wi de fɛt na di say we de nia Mɔsko, .
  Blizzard, snowdrifts, ɛn di gyal pikin dɛn de barefut...
  Wi nɔ go giv-ɔp wi Fada Land to Setan,
  ivin wi skata de shot kɔrɛkt wan!
  
  So bikɔs dɛn vɛks di gyal pikin dɛn kin rili want fɔ fɛt, .
  Ɛn wit di nekɛd il dɛn de trowe wan eksplɔshɔn-pakej ...
  Na fasist, i jɔs luk kul, .
  Infakt, na jɔs wikɛd Ken!
  
  Ɛnimi dɛn nɔ go ebul fɔ win gyal pikin dɛn, .
  Dɛn bɔn dɛn ɔnda dis kayn sta...
  Wi monsta we wi nɔ go ebul fɔ win na di bea, .
  Udat mek di Mama Land in wɛf!
  
  Wi Russian gyal pikin dem gud, .
  Wi nɔ de fred fɔ mek pipul dɛn sɔfa ɛn frɔst...
  Ɛn wi go drɛb, biliv mi, di atak we di wikɛd pipul dɛn de atak, .
  Di ɛnimi go kray frɔm di doz!
  
  Dɛn bin ebul fɔ push di ɛnimi dɛn go fa frɔm Mɔsko, .
  Pan ɔl we i ful-ɔp wit bɔku bɔku pawa...
  Wi gyal pikin dem so proud of wi sef, .
  Di wan dɛn we de agens dɛn ɔl go lɔs na dɛn grev!
  
  Nɔ biliv am, ɛnimi dɛn nɔ go ebul fɔ win Rus in,
  Sins evri nayt de kam frɔm dayapɛt...
  I tan lɛk se di ɔntinman dɔn tɔn to gem, .
  Ɛn di ɛnimi stil na jɔs pikin!
  
  Bɔt di Rɔshian spirit, big, biliv di spirit, .
  Yu no, pawa dɛn de we ayd insay de ...
  Di ɛnimi go krɔs kpatakpata, .
  Afta ɔl, nayt dɛn nɔ go ebul fɔ win na fɛt!
  
  Cast aside yu doubts , gyal pikin dɛm , .
  Wi na di brayt pipul, yu no, na di wɔl...
  Lɛ wi trowe Setan in bɔku bɔku pipul dɛn na faya, .
  Mek wi sok ɔl di ɛnimi dɛn na di tɔylɛt!
  
  Di oli wɔ go dɔn
  Pis ɛn mɔnin go kam oba di planɛt...
  I de sote go wit di san, yu no, giv am, .
  Mek di sɔmda blaz sote go!
  
  Ɛn kɔmyunizim we go de sote go wit glori, .
  Ɛn Lenin ɛn di big big Stalin de wit wi...
  Insay blɔd sinima na naw nɔmɔ fasist, .
  Ɛn wi wil, biliv mi, strɔng pas stɛl!
  
  Mi Rɔshia de rul fɔ lɔng lɔng tɛm, .
  Ɛn gi gladi at to di wan ol yunivas...
  Yu nid di trɛnk we stɛl fist gɛt, .
  Ɛn i gɛt maynd, bɔt na we we mek sɛns!
  Fɔs, na Magarita nɔmɔ bin de siŋ, bɔt afta dat, Enomai, di gyal we nem Yaga, Viscount de Lafer ɛn ɔda pikin dɛn bin tek di siŋ. Ɛn dis bin dɔn ɔlrɛdi bi wan strɔng kwaya we gɛt ful vɔys, ɛn ɔltin bin de shek frɔm. Ɛn di big big rial jayant bigin fɔ smɔl smɔl. I nɔ bin de luk so kul ɛn trɛtin igen. Ɛn di ɔn dɛn bin smɔl, ɛn di klos dɛn bin smɔl. Eh...
  Di gyal we Yaga bin siŋ wit laf:
  Wel du, wel du, yu kin proud of am -
  Sɛvin pipul dɛn nɔ de fred wan!
  Di pikin dɛn bin ala wit wanwɔd, ɛn dɛn bin de stamp dɛn fut we nɔ gɛt natin:
  Wi nɔ de fred yu ogre, .
  Yu go tramp ɔnda pikin in fut...
  Pan ɔl we wi nɔ ol fɔ fɛt wɔ, .
  Wi bin de ɔnda Baba Yaga wan tɛm !
  Dis na pikin dɛm, so fayn na dɛn sol ɛn dɛn fes. Ɛn dɛn kin fɛt lɛk jayant dɛn. Although naw di kanibal jayant shud finish off morally. Ɛn di pikin dɛn bigin fɔ dans.
  Ɛn di titi Yaga tek di vaykum klin ɛn pɔynt am to di thug, ɛn bigin fɔ muf sɔntin.
  Wan pan di bɔbɔ dɛn lik wan big lɔlipɔp we tan lɛk kɔkɛl , we tɔn to skel, ɛn di titi tek wan bayt ayskrim.
  Di pikin dɛn bin de trɛtin di jayant se:
  - I go apin to yu bak!
  Ɛn i bin rili shek. I bin shrink mɔ ɛn mɔ. Ɛn di gold glas dɛn we gɛt ayskrim we gɛt ɔl di kɔlɔ dɛn we di renbo gɛt, bigin fɔ shayn brayt mɔ ɛn mɔ.
  Di payɔnia hiroin we nem Magarita bin siŋ bak wit wamat, we na wan siŋ we de sho se i lɛk in kɔntri frɔm di wɔ, ɛn di ɔda pikin dɛn bin de kɔl:
  A bin jɔyn di Komsomol we a bin de ple, .
  Girl of wan fayn fayn drim...
  A bin tink se di wɔl go de sote go May, 2019.
  Ɛvride na di bɔn fɔ spring!
  
  Bɔt fɔ sɔm rizin i nɔ bin wok, .
  Somhow, a no kin fall in love ...
  Wel, tel mi, guys, at mi mercy, .
  Laif na ɔs we rili strɔng!
  
  Wantɛm wantɛm, di wɔ bin tan lɛk tɛnda wantɛm wantɛm, .
  Ɛn wan big big briz we bin de day bin rɔsh...
  Ɛn mi gyal pikin dɛn gɛt strɔng bɔdi, .
  Yu kin put yusɛf ɔnda atak wantɛm wantɛm!
  
  Biliv mi, a nɔ want fɔ giv ɔp, .
  Fayt fɔ di Fadaland te di ɛnd...
  Wi kin kɛr grenade dɛn insay wan strɔng bakpak, .
  Stalin bin tek in papa in ples na di at!
  
  Gret wɔriɔ dɛn na Rɔshia.
  Wi kin protɛkt pis ɛn ɔda...
  Di sta dɛn na di skay bin wata di velvet, .
  Ɛn di ɔntinman tɔn to gem!
  
  Mi, we na gyal we nɔ gɛt fut, de fɛt
  Ful wit tɛmteshɔn ɛn lɔv...
  A no se, ples go de na dis paradays, .
  Yu nɔ go ebul fɔ bil gladi at pan blɔd!
  
  Gret wɔriɔ dɛn na di Fatherland, .
  Wi go fɛt tranga wan nia Mɔsko...
  Ɛn afta dat, di drim ɔnda kɔmyunizim, .
  Agens di ɔndawɔl wit Setan!
  
  Brayt Rɔshian man dɛn, .
  Dat dɛn de fɛt ɔnɛs wan te di ɛnd...
  shot wit mashin gɔn, .
  If yu nid krawn we dɛn mek wit gold!
  
  Ivin bulɛt nɔ go ebul fɔ stɔp wi
  Jizɔs di big Gɔd dɔn gɛt layf bak...
  Di tɛm fɔ di dragon we de it animal dɛn dɔn dɔn, .
  I bin de shayn mɔ ɛn mɔ frɔm di skay!
  
  A lɛk yu, dia Lada, .
  Di ays Gɔd Svarog go de insay glori...
  Wi nid fɔ fɛt fɔ Rɔshia, .
  Di bɛst Wait Gɔd de wit wi!
  
  Nɔ briŋ di Rɔshian dɛn na dɛn ni, .
  Wi bɔdi, biliv mi, nɔ go ebul fɔ kɔba am...
  Stalin ɛn di bigman Lenin de wit wi, .
  Yu fɔ pas dis ɛgzam bak!
  
  Di pen we di Fatherland de fil de insay wi at bak, .
  Wi biliv se i big...
  Wi kin opin di domɔt kwik kwik wan fɔ go na di spes, .
  I go bi layf we rili swit!
  
  Wi na barefut fayn gyal pikin dɛn , .
  Wi de rɔn so briskly tru di snowdrifts...
  Wi no nid dis bita vodka, .
  Di chɛrɔb spre in wing dɛn!
  
  Wi gyal pikin dem go tinap fo di Fatherland,
  Ɛn wi go ansa di wikɛd Kraut dɛn, nɔ, .
  Dɛn go dɔnawe wit Hellish Ken, .
  Ɛn hello to Krays di Seviɔ!
  
  Na wan era go de - i nɔ bin fɔ bɛtɛ, .
  Di wan dɛn we dɔn day go gɛt layf bak sote go...
  Di wan ol wɔl go bi rial paradays, .
  Ɔlman in drim go kam tru!
  Magarita bin fil bad smɔl - i dɔn ol pas wan ɔndrɛd ia, ɛn i stil na gyal pikin. Ɛn sɔntɛm i go kɔntinyu fɔ bi pikin sote go.
  Bɔt di ɔda pikin dɛn bin gladi ɛn gladi fɔ dis siŋ.
  Ɛn di big big man we de it animal dɛn we bin de mek pipul dɛn fred, bin ivin smɔl, ɛn i bin tan lɛk gɔblin we de fred pas monsta.
  Pis ayskrim ɛn kek bin de flay pan am. Di pikin dɛn bin de laf ɛn stɔp dɛn tɔng. Dis bin luk rili kɔmik. Ɛn di man dɛn we gladi bin kɔntinyu fɔ mek fes.
  Di gyal Yaga smak in lip ɛn chirp:
  Pikin dɛn fɔ laf
  Pikin dɛn fɔ laf - .
  Ɛn aw hiro dɛn de liv!
  Ɛn aw hiro dɛn de liv!
  Ɛn Baba Yaga pɔynt di vaykum klin to ɔda ɔrk ɛn gɔblin dɛn we bin de jomp kɔmɔt na di kast. En Enomai en det gel bin stat shot pan dem wit mashin gɔn. Ɛn dɛn bin du am fayn fayn wan . Ɛn bak, glas dɛn bin de we gɛt brayt ayskrim, rɛsin rol, krim kek, kɔn flɛks, kɔtɔn kandy ɛn ɔda tin dɛn . Ɔltin bin de smɛl so gud ɛn i bin luk rili fayn fɔ it.
  Ɛn di wɔri pikin dɛn bin de laf ɛn sho dɛn shap wayt tit dɛn, lɛk wulf pikin dɛn.
  Dis akshɔn bin luk wɔndaful ɛn spɛshal.
  Ɛn Magarita bin bit di ɔrk ɛn skel dɛn wit laytin, ɛn kɔntinyu fɔ chenj dɛn wɔndaful chenj.
  Afta dat, di payɔnia gyal bin siŋ bak wan siŋ we de sho se i lɛk in kɔntri ɛn we gɛt ay pozishɔn, ɛn di ɔda pikin dɛn we bin de na di kɔrɛkt siŋ bin pik in siŋ we gɛt fayn fayn ɛn gladi at:
  Setan nɔ go win wi, .
  Mi kɔntri, we fayn pas ɔl na di wɔl, .
  Di fayn fayn kɔntri na fambul...
  Big pipul ɛn pikin dɛn go gladi insay am!
  
  Mek di lili dɛn na di vali blo fayn fayn wan insay de, .
  Ɛn di chɛrɔb dɛn kin ple wan fayn siŋ...
  Di Fuhrer go bi kaput, .
  Rɔshian dɛn nɔ go ebul fɔ win pan fɛt-fɛt!
  
  Komsomol mɛmba dɛn de rɔn barefut, .
  Dɛn de stomp pan di sno wit dɛn bare il...
  Hitler yu luk jos kul
  A go ron yu ova wit tank!
  
  Wi go ebul fɔ win di Nazi dɛn?
  As ɔltɛm, wi de barefut, gyal pikin dɛn...
  Wi nayt we wi kin fred pas ɔl na di bea, .
  I go kil ɔlman wit mashin gɔn!
  
  Nɔ, wi gyal pikin dɛn dɔn ɔlrɛdi rili kɔl, .
  Wi literali tear ol enemi dem apart...
  Wi klos, tit, fist...
  Wi go bil wan ples na wan fayn paradays!
  
  A biliv se kul kɔmyunizim go de, .
  Di kɔntri fɔ advays, biliv mi, de blo insay am...
  Ɛn bad bad Nazi gɔvmɛnt go dɔnawe, .
  A biliv se di tin dɛn we yu de du go gɛt glori!
  
  Di rijyɔn go blo wild wan, a biliv, .
  From viktri wi don bak to viktri...
  Nikolai bin win di Japan pipul dɛn, .
  Di samurai go ansa fɔ meanness!
  
  Wi nɔ go alaw wisɛf fɔ tilt, .
  Mek wi krɔs wi ɛnimi dɛn wit wan blo...
  Mek di ɔntinman tɔn to gem, .
  Nɔto fɔ natin wi bin krɔs di Wehrmacht!
  
  
  Biliv mi, i nɔ izi fɔ wi fɔ giv ɔp, .
  Russian pipul don olwes sabi hau fo fait...
  bin de shap wi bayɔnet wit stɛl, .
  Di Fuhrer go bi di imej fɔ wan klawn!
  
  Dis na aw mi kɔntri tan, .
  Di Russian accordion de ple insay am...
  Ɔl di neshɔn dɛn na famili we gɛt padi biznɛs, .
  Ebɛl win, nɔto Ken!
  
  I nɔ go te igen, di USSR go gɛt glori, .
  Ivin if wi ɛnimi na kruk ɛn trɛtin...
  Wi go sɛt ɛgzampul fɔ gɛt maynd, .
  Di Rɔshian spirit go gɛt glori pan fɛt-fɛt!
  Na di las wɔd, di payɔnia gyal tek ɛn fri laytin frɔm in majik stik, ɛn pulsar frɔm in bare fut wit majik ring ɛn ston. Dɛn bin dɔn kɔba di jayant we bin dɔn shrink lɛk snɛl. Dat wan bin kɔba ɔlsay wit di faya we bin de shayn. Dɔn i flash bak. Ɔrk ɛn skel dɔn chenj to ɔl kayn fayn fayn it dɛn. So i swit ɛn frɛsh, frɔm difrɛn kayn ham, fish ɛn gig we dɛn dɔn stɔp, to kek, pastries, karamel ɛn ayskrim glas.
  Di pikin dɛn bin gladi ɛn jomp ɔp ɛn dɔŋ. Dɛn bin luk rili gladi ɛn gladi.
  Na ya, na di ples fɔ di bigman we de it pipul dɛn we bin de mek pipul dɛn fred ɛn we bin tranga, di layt bin de skata. Wan bɔbɔ we tan lɛk fayn ia we wɛr shɔt, we ol lɛk sɛvin ia so, bin apia. Dis kayn pikin we nɔ de du bad ɛn we swit instead fɔ bi monsta we de mek pɔsin fred. I blink in yay ɛn kray se:
  - Nɔ hit mi!
  Magarita bin ala se:
  - Nɔ fred! Wi nɔ go tɔch yu. Naw yu kin stat yu layf frɔm skrach ɛn go skul!
  Di bɔbɔ ɛn di wan we bin de it pipul dɛn trade bin de kray se:
  Us kayn skul layf dis?
  di tɛst de ɛvride ...
  Adishɔn, sheb, .
  Tebul fɔ bɔku bɔku tin dɛn!
  Di kast fɔ di jayant we de it pipul dɛn bin chenj rayt bifo wi yay. Insted fo skel, flawa dem weh e bi fabul fabul fo blom fo di dome dem. Ɛn di dome dɛnsɛf bin de shayn wit gold. Ɛn ɔltin bin so fayn, i bin de shayn, i bin de shayn, di wɔl dɛn na di kast bin kɔba wit flawa dɛn. Ɛn bifo blɔd, di watawɛl dɛn bigin fɔ flɔ wit dayamɔn wata, ɛn di klawd dɛn bin de skata, ɛn 4 san dɛn bin de shayn wan tɛm.
  Ɛn di pikin dɛn we dɛn fri bigin fɔ rɔn kɔmɔt na di kast wit gladi gladi laf. Dɛn bin dɔn wik, dɛn bin dɔn rɔtin, dɛn nɔ bin gɛt fut, bɔt pan ɔl dat, dɛn bin gladi.
  Bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn bin de rɔn pan di fayn fayn it dɛn, ɛn barɛl dɛn we gɛt kɔktɛl ɛn jus bin de apia rayt ɔnda di gras.
  Di gyal we nem Yaga flay go nia di foma kanibal jayant pan wan mɔta ɛn gi di bɔbɔ ayskrim. I swɛla am ɛn brok insay wan smayl:
  - Tes fayn!
  Ɛn i ad wit fred se:
  - Fɔgiv mi, pikin dɛn! A shem se a it yu. Dis rili bad!
  Mɔ ɛn mɔ pikin dɛn bin de rɔn. Inklud di wan dɛn we di pɔsin we de it pipul dɛn bin dɔn it trade. Di bɔbɔ we nɔ gɛt wan bad tin bin de bit in yay ɛn ivin siŋ;
  Wɛl, nɔto mirekul, nɔto fayn fayn stori, .
  Ɔltin dɔn bi so, biliv mi, wɔndaful!
  Nɔ, i bɛtɛ fɔ du gud fɔ wi -
  Ɛn bad tin go dɔnawe wit tin dɛn we nɔ go ɛva chenj!
  Yɛs , na bin win. Na tru se wan pan di bɔbɔ dɛn, we gɛt wan bɔdi we gɛt bɔku mɔsul ɛn we wɛr shɔt, bin luk di say we di tin de sho ɛn i bin de kray:
  - Usay mi heroic ayt bin go?
  Oenomaus bin aks se:
  - Ɛn udat na yu?
  Di bɔbɔ we gɛt mɔsul dɛn we rili difayn bin ansa se:
  - Nikitich, we de na di wɔl.
  Ɛn in fes we tan lɛk pikin dak, ɛn i de grɔmbul.
  - A bin bi big hiro, ɛn naw a jɔs bi barefut bɔbɔ we wɛr shɔt, we nid mi lɛk dat.
  Di pɔsin we bin de it pipul dɛn trade bin tɔk se:
  - Mek wi go skul togeda!
  Dobrynya bin de ala wit wamat, i kik in bare boyish fut so tranga wan dat di ston split:
  - Wel, to hell wit skul! A bin tink se a dɔn taya !
  Magarita ansa wit wan swɛt se:
  - A ɔndastand am!
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya bin ala se:
  - Wetin yu ɔndastand! Naw mi wɛf go lɛf mi! Udat nid mi so sniveling pikin !
  Oenomaus ansa wit smayl se:
  - Di tin we impɔtant pas ɔl na layf na di sol. Sayz nɔ impɔtant!
  Dobrynya nɔ bin gri wit dis:
  - Nɔ! Yu no sabi mi waif. Wan tɛm, i bin muf in il so tranga wan dat i nak di naytɛn tifman in tut we de wispa! I strikt, ɛn wetin mek i nid bɔbɔ we nɔ gɛt mɔstaz ! - Ɛn di bɔbɔ bak nak wit in fut we nɔ gɛt natin, we tan lɛk pikin, bɔt we strɔng, lɛk slɛd hama, so di kɔblɛs ston brok brok to smɔl smɔl pat dɛn. Ɛn di yɔŋ hiro ala. - Mek mi big pɔsin jisnɔ!
  Oenomaus ansa wit wan swɛt se:
  - Na ɔnfɔni, wi nɔ go ebul fɔ du dis, nɔto so?
  Margarita bin ansa se:
  - Rayt naw, wi rili nɔ ebul, bɔt if yu go travul wit wi fɔ wan big tin, den wi kin kam wit sɔntin!
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya aks wit trɛtin se:
  - Wetin na yu gol?
  Oenomaus bin ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Fɔ sev di strɔng sɛks pan wan yunivas skel frɔm day. Wan sik de na wi yunivas, ɛn i kin rich to yu bak!
  Magarita bin nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Yes, Dobrynya, jɔyn wi. Yu stil gɛt yu heroic strength, ɛn yu go rili yusful to wi!
  Di taytan bɔbɔ, pan ɔl we in lukin-grɔn i nɔ bin big ɔ lɔng pas Oenomai, we na bin bɔbɔ we ol lɛk twɛlv ia so , bɔt i bin gɛt bɔku bɔku trɛnk na in bɔdi. So i swɛt di ston wit in finga dɛn we nɔ gɛt natin ɛn rili tek am ɛn krɔs am, afta dat i tɔk wit smayl se:
  - En a stil de okay! Okay, a go go wit yu. I go mek a fred fɔ go bak to mi wɛf te a big !
  Magarita, wit smayl we tan lɛk fayn fayn wan, ansa se:
  - Na wan rili waes disishun!
  Ɛn i klik in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. Wan tɔd, fayn fayn bebi dragɔn bin apia.
  Di titi ɛksplen se:
  - Yu nɔ fɔ waka lɛk begman wit bag!
  . CHAPTER No. 8.
  Dɔminika bin rili taya di tɛm we dɛn bin de chenj ɛn i bin de pas di ɛgzam dɛn. So, dɛn bin de was in fayn fayn titi dɛn na gold bat ɛn shawa. Ɛn afta dat, dɛn put am na wan saf ɛn wam bed na wan sɛpret, fayn fayn rum fɔ di ilit studɛnt dɛn ɛn uman studɛnt dɛn. Dɔminika bin fɔdɔm insay wan strenj drim, in las tin we i bin want na fɔ de wit Prins Oenomaus , we i bin rili sɔri fɔ am ɛn sɔri fɔ am.
  Ɛn jɔs lɛk aw di gɔd we nem Mɔfiɔs bin ɔg am, na so i
  Wantɛm wantɛm, Dɔminika fil se di briz de blo na in fes, ɛn i sidɔm pan wan bak we slipul ɛn we gɛt skel. Ɛn klawd dɛn de flash rawnd.
  Ɛn di titi tɔn ɛn si wan fayn bɔbɔ we gɛt mɔsul, ɛn i no am wantɛm wantɛm. Yɛs, na Prins Oenomaus, we bin bi yɔŋ slev. Ɛn naw i de rayd pan wan smɔl dragɔn we gɛt tri ed. Wan titi de flay go na in raytan. I rili fayn bak ɛn i swit, ɛn i gɛt golden- rɛd ia. I luk lɛk se i nɔ ol pas Oenomaus. Ɛn na di lɛft say, wan bɔbɔ de. Also fair-haired , handsome en very muscular, wit fes we de sho se yu de fil. Dis kayn grup fɔ pikin dɛn we gɛt bakpak ɛn wɛpɔn. Ɛn di titi gɛt ring dɛn bak na in fut ɛn an dɛn bak.
  Di dragɔn fil di ekstra wet ɛn bigin fɔ flap in wing dɛn mɔ ɛn mɔ fɔ mek i nɔ fɔdɔm.
  Di titi we nem Magarita shek in majik stik ɛn ala se:
  - Udat na yu? Usay i kɔmɔt?
  Bɔt Oenomaus bin no Dɔminika ɛn i bin tɔk wit kɔnfidɛns vɔys se:
  - Dis na wan we dɛn dɔn pik frɔm planɛt Wɔl. I fɔ sev di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng pas am na wi yunivas, jɔs lɛk aw prɔfɛsi se.
  Di titi we nem Magarita bin grin se:
  - Frɔm planɛt Wɔl? Yu bin ɛkspiriɛns di Gret Wɔ fɔ lɛk yu kɔntri?
  Dominika bin kɔnfyus wit kɔnfidɛns se:
  - Yes, na so i bin bi!
  Di payɔnia hiroin bin aks wit sɛns se:
  - Ɛn ustɛm i pas?
  Di hit gyal, nɔ less kɔnfidɛns, ansa se:
  - Frɔm di twɛnti sɛkɔn insay Jun fɔti wan to di nayn de insay May fɔti fayv, wɛl, fɔ tru, wi win!
  Magarita bin ansa wit smayl se:
  - A no se wi win! If nɔto dat, wi nɔ bin fɔ de tɔk to yu. So dat min se wi na kɔmpin kɔntri pipul, jɔs skata as tɛm de go. I rili fayn fɔ mit pɔsin we kɔmɔt na yu yon planɛt, ɛn ivin mɔ frɔm yu kɔntri!
  Dɔminika bin ansa wit wan swɛt se:
  - We di Gret Patriɔtik Wɔ dɔn, dɛn nɔ bɔn mi granpa yet. Dis na lɔng stori fɔ wi!
  Magarita bin tɔk bak wit wan sigrɛt se:
  - Ɛn a nɔ bin liv fɔ si in kɔmplitmɛnt. Dɛn bin ɛng mi insay Janwari "44. Bɔt a bin biliv se wi win. Dɛn bin dɔn fri Kiev, ɛn Stalingrad ɛn di Kursk Bulge bin de mek tɛnda. Wetin na sɔri fɔ day we yu ol twɛlv ia nɔmɔ , we yu nɔ jɔyn di Komsomol.
  Dɔminika bin sɔprayz fɔ se:
  - If yu day so long ago, den wai e stil bi gyal?
  Margarita bin shrug in ed:
  - A nɔ no dat. I dɔn pas lɛk wan ɔndrɛd ia so frɔm we a day, ɛn a stil na pikin. Bɔt wan plus de bak: A nɔ de ol atɔl, ɛn a nɔ gɛt wan filin na mi tit!
  Dɔminik bin de gigl ɛn notis se:
  - Yes, ol ej rili bad, i jɔs disgusting!
  Ɛn di fayn fayn fim aktɔ bigin fɔ siŋ;
  Mɔtalman de sɔri bad bad wan, .
  Sɔntɛm ɔlman kin tink bɔt am!
  Kray wata bin de rɔn oba dis si, .
  Pɔsin in fred kin bɔn wit faya!
  
  Ia dɛn kin kray afta ia na wan karavan, .
  Grɔnma de rɔb hena na in chɛst!
  Ɛn sɔntin apin to di titi in slɛnd bɔdi, .
  A nɔ ɔndastand usay di wrinkles dɛn kɔmɔt!
  
  Wetin mek di krawn we di tin dɛn we Gɔd mek gɛt brayt?
  Di pɔsin we mek mashin dɛn fɔ dray wantɛm wantɛm!
  Di wan we yuz di pawa we di briz de gi to di kat, .
  I nɔ ebul fɔ bia wit di bad tin we kin apin we pɔsin ol!
  
  Wan biuti kin bi freak
  Ɛn di hiro de dray bifo wi yay!
  Eni bad bad weta naw, .
  Ɛn na nɛt, wayl fred de mek a sɔfa!
  
  Bɔt a nɔ biliv se nɔbɔdi nɔ go sev, .
  Pɔsin kin agyu wit Gɔd!
  So dat famili we gɛt padi biznɛs go de sote go, .
  So dat di rod go go ɔp wit izi ɛn stip!
  
  Ol uman dɛn nɔ go gɛt wrinkles igen, .
  Mek wi mek ol ej retreat in shem!
  Ɛn man, prɔgrɛs in pawaful pikin, .
  I de luk di pinal na layf wit brayt yay!
  
  Ɛn fayn fayn tin dɛn go de we nɔ gɛt ɛnd
  Di de dɛn go flɔ lɛk riva we ful-ɔp!
  Mɔtalman gudnɛs go apia
  Afta ɔl, di at go klin ɛn gɛt ay pozishɔn!
  
  Biliv, nyu gladi-at go kam, .
  As di ia dɛn de go, sɛns go bɔku!
  Afta ɔl, ays nɔ kin setul na yɔŋ bɔdi, .
  Lɛk skul bɔbɔ we want fɔ stɔdi fɔ fayv ia!
  
  Di mak ay pas am, kam, luk fɔ am, .
  Yu go tek di ɛgzam bak at le wan ɔndrɛd tɛm!
  Ɛn yu kin it Ista kek wit ɔni, .
  Wɛl, bi ol gyal pikin naw!
  Aw fayn fayn wan Dominika bin siŋ, na rial prima donna. Ɛn in siŋ dɛn bin ful-ɔp ɛn dɛn bin de shayn, lɛk di tril we naytingɛl kin mek.
  Enomai bin nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Yu nɔ go ebul fɔ agyu agens dis !
  Bɔy Dobrynya bin tɔk se:
  - Ol ej na bad tin. Bɔt a bin gɛt apul dɛn we de mek a yɔŋ fɔ misɛf ɛn mi wɛf . If yu it smɔl pan dɛn, yu nɔ go ol ɛn yu nɔ go tɔn to pikin. Ɛn afta dat, wan witch we nɔ gɛt sɛns bin de it dɛn kayn apul dɛn de. Na bin ol uman, bɔt i bin dɔn ɛnd ɔp pan di pɔt. So yu fɔ no mɔdareshɔn pan ɔltin, ɛn mɛmba se ɔl di ej dɛn de ɔnda lɔv.
  Enomai bin notis wantɛm wantɛm se:
  - Mi dragon de blo bad bad wan! I at fɔ mek i kɛr tu pipul, mɔ bikɔs Dɔminika nɔto pikin, bɔt na gyal we rili big ɛn we gɛt mɔsul. I nid nyu flaya!
  Magarita bin tɔk wit kɔnfidɛns, ɛn klik in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin:
  - Na wan flaya go de!
  Wan smɔl dragɔn we gɛt tri ed bin fɔs apia na di ays. Bɔt di pati gyal sɛn wan rayt ɛnaji insay am, ɛn dis dragɔn bigin fɔ gro.
  Dɔminika bin sɔprayz fɔ se:
  - Dis na majik in akshon. Dis na di fɔs tɛm we a si dɛn de mɛn dragon dɛn.
  Magarita bin ansa wit smayl se:
  - Dragon nɔto pipul, i izi fɔ mɛn dɛn!
  Di wayl animal gro to saiz we big smɔl pas di ɔda tri dragon dɛn. Ɛn wan ɔda snap na di finga dɛn, dis tɛm na di an dɛn, ɛn Dɔminika bin fɛn insɛf insay wan kɔmfyut sadul!
  Di payɔnia gyal bin nɔd se:
  - Yu si aw i simpul! Naw yu gɛt yu yon dragon. Gladi fɔ dis!
  Di hit gyal bin rimark wit wan chuckle:
  - Dis, na tru, na big tin , bɔt wetin na di pɔynt fɔ klaym di wɔl wit gladi at?
  Magarita bin laf ɛn ansa se:
  - Yu no drim yu own dragon?
  Dɔminika bin de tɔk ɔnɛs wan se:
  - A bin drim bɔt mi yon ɛlikopta. Bɔt i nɔ bin gɛt tɛm fɔ gɛt mɔni fɔ am. So natin nɔ de fɔ mek wi rili gladi fɔ!
  Enomai bin notis wit smayl se:
  - Bɔt a bin drim bɔt pɔsin in yon dragon.
  Dobrynya bin kɔnfyus se:
  - Personal dragon na kul! Bɔt, mi heroic ɔs kin flay ɔp bak if a yuz majik. Bɔt fɔ spɛshal spɛl, dɛn nid fɔ pe majik pipul dɛn wit gold. Ɛn di dragɔn fri.
  Margarita bin tɔk bak se:
  - Di dragon gud bak bikɔs i kin it wata nɔmɔ. Wɛl, ad smɔl gras pan am, ɛn i go fayn. I go blo faya.
  Dɔminika bin aks, i bin want fɔ no mɔ se:
  - Yu bin rili fɛt di Jamani pipul dɛn?
  Magarita bin ansa ɔnɛs wan se:
  - A nɔ bin rili fɛt. A bin de wok mɔ pan intɛlijɛns ɛn kɔmyunikeshɔn. A bin de waka na vilej dɛn ɛn bitwin fɔrɛst dɛn. Wɛl, ɛnibɔdi we gɛt begman bag ɛn we nɔ wɛr fut frɔm winta to winta go sɔprayz. Na tru se i bin plant bɔm pan di Nazi dɛn tu-tri tɛm. Wɛl, i jɔs shot we dɛn tek mi. I bin faya bak te di las bulɛt. Dɛn bin kech am. Wɛl, dɛn bin de mek a sɔfa, pan ɔl we dɛn bin de mek a sɔfa kwik kwik wan, ɛn dɛn bin de rɔsh fɔ hang mi, bikɔs di Rɛd Ami bin jɔs de go bifo da say de. If nɔto dat, dɛn bin fɔ dɔn mek i sɔfa fɔ lɔng tɛm.
  Wan tɛm a mek tu ɔda polisman dɛn slip ɛn gi dɛn to di pati pipul dɛn. Wel, a nɔ go mek tin dɛn, bɔt fɔ tru, bɔku advantej dɛn bin de.
  Dɔminika aks wit smayl se:
  - Yu bin get eni oda?
  Magarita ansa wit wan swɛt se:
  - Nɔ! Na onli di medal "For Courage", dem tek mi as tu smol se dem go giv mi enitin we sirios. Wel, a nɔ no if dɛn bin award dɛn posthumously ɛn aw...
  Oenomaus bin tɔk se:
  - We i ol twɛlv ia, i nɔ bad fɔ gyal pikin fɔ gɛt soja awɔd! Tel mi, aw i de wit yu?
  Di payɔnia gyal bin nɔd se:
  - Wel, yes, tel mi, komyunizim don bil and wo don finish?
  Dɔminika bin swɛt ɛn ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Nɔ! I bin de wɔs mɔ we i kam pan wɔ. Bɔt a nɔ want fɔ tɔk bɔt am. Bɔt pipul dɛn dɔn wɔs mɔ ɛn mɔ.
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya bin tɔk se:
  - Mek wi beta tok abaut majik feats. If nɔto dat yu go bigin fɔ tɔk naw bɔt tank...
  Margarita bin mek in fes kray:
  - Wetin yu sabi bɔt tank?
  Dobrynya bin ansa se:
  - A bin de na wan wɔl we dɔn divɛlɔp mɔ, ɛn dɛn mɛtal monsta ya bin de. Dɛn kin shot lawd wan ɛn dɛn kin rili denja. I de disgust fɔ mɛmba dɛn.
  Di patisin gyal grin ɛn tɔk se:
  - A tɔn san insay di gas tank na di Tayga tank. Ɛn i bin stɔp. Na so i bin bi. Ɛn i bin yuz wan awl fɔ chuk di Nazi dɛn motoka dɛn wil. Mi na smɔl titi, ɛn i bin izi fɔ mi fɔ du dis.
  Dɔminik bin de gigl ɛn notis se:
  - Wɛl dɔn! Yu na payɔnia hiroin. Wi nid fɔ mek fim dɛn bɔt yu ɛn rayt buk dɛn bɔt yu.
  Margarita bin nɔd in ed se:
  - A no, sɔm de - "Rɛd Dɛbul", fɔ ɛgzampul. In jɔnal, a nɔ bin jɔs nɔ biliv Gɔd, bɔt sɔntɛnde a bin de du tin dɛn we naw a de shem fɔ!
  Enomai bin tɔk wit smayl se:
  - I kin apin. Sɔntɛnde, di gɔd dɛn nɔ kin biev fayn. Bɔt ɛni we aw i bi, yu na majik uman we gɛt bɔku sɛns naw, ɛn yu fɔ...
  I nɔ bin dɔn. Wan grup we gɛt mɔnki dɛn we de flay bin apia bifo dɛn. Dɛn bin de fa, bɔt di fayn fayn vishɔn we di ɛlf bɔbɔ ɛn di majik gyal bin si se dɛn praymat ya we gɛt wing bin de drɛg at le wan duzin pikin dɛn na di nɛt. Di bɔy ɛn gyal pikin dɛn we nɔ gɛt bɛtɛ bɛtɛ tin fɔ du kin swɛla ɛn sɔfa bad bad wan we dɛn de flay, we dɛn trowe dɛn, ɛn di stɛl mɛsh dɛn we de na di nɛt kin kɔt di pikin dɛn bɔdi.
  Dɔminika bin si dis bak ɛn ala se:
  - Wi nid fɔ fri di man dɛn!
  Dobrynya nɔd ɛn pul in sɔd wit kray se:
  - Wi go bold go insay fɛt,
  Fɔ Oli Rus' - .
  Wi de fɛt wit sɔd, .
  A nɔ de sɛl!
  Dɔminika bin notis, we i de sho in tit dɛn se:
  - Na tru se i rili intrestin fɔ ɛp pikin dɛn. Bɔt yu tink se wi gɛt inof trɛnk? A rid wan fayn fayn stori bɔt mɔnki dɛn we de flay, ɛn i tan lɛk se dɛn rili strɔng!
  Magarita bin nɔd fɔ sho se i gri ɛn siŋ se:
  Di wan dɛn we de fɛt wɔ na daknɛs rili strɔng, .
  Iv de rul di wɔl we yu nɔ no di nɔmba...
  Bɔt to una, Setan in pikin dɛn - .
  Nɔ brok Krays in pawa!
  Dobrynya bin tɔk se:
  - Wi bin gɛt difrɛn ɔpɔnɛnt dɛn. Ɛn di tru tin we se dɛn strɔng, as lɔ se, nɔ bin stɔp wi!
  Ɛn di kwata wit dragɔn dɛn bin rɔsh afta di mɔnki dɛn we bin de flay. Na jos wan damn duzin of dem bin de - tritin of dem. Ɛn na lɛk di sem nɔmba fɔ pikin dɛn we dɛn kapchɔ. Ɛn dis na di harsh trut bɔt di fɛt.
  Magarita rɔsh go bifo ɛn we i kam nia di mɔnki dɛn we de flay, i ala se:
  - Mek di pikin dɛn go, una monsta dɛn!
  Di lida fɔ di mɔnki dɛn hiss:
  - Go away, gyal, odasay wi go swaddle yu tu.
  Magarita bin ansa wit maynd se:
  - Nɔ! Yu lɛf dɛn fɔ go, ɔ yu go gɛt fɔ fɛt wi!
  Di mɔnki dɛn bin de ala, dɛn bin de sho dɛn tit dɛn we gɛt dɛn fut:
  - Nɔ ɛva!
  Fo pan dɛn bin lɛf fɔ ol di nɛt wit di pikin dɛn, ɛn di ɔda wan dɛn rɔsh go to di smɔl grup we na yɔŋ pipul dɛn we de sev pipul dɛn.
  Dɔminika shek in fist ɛn wan sab apia na in an.
  Magarita bin aks se:
  - Yu sabi aw fɔ fɛns?
  Dɔminika bin ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Wan kɔnsɛpt de! I bin de akt na fim dɛn.
  Di patizan gyal bin kol:
  - Dis go bi yusful to yu.
  Di gyal aktɔ bin siŋ:
  Na tɛm fɔ mek yu swing yu sɔd, .
  Na taim fo hurry up...
  Na tɛm fɔ mek yu wev yu sɔd - .
  Wetin yu go du if i kam fayn!
  Rayt am dɔŋ na yu notbuk - .
  Na ɛni pej!
  Na tɛm fɔ mek yu swing yu sɔd, .
  Na tɛm fɔ mek yu swing yu sɔd, .
  Na tɛm fɔ mek yu swing yu sɔd!
  Afta dat, di 4 pipul dɛn laf. Ɛn di mɔnki dɛn we bin de flay bin tray fɔ atak. Dɛn bin de muf lɛk kayt dɛn we de atak sparo dɛn.
  Magarita bin nak di lida fɔ di mɔnki dɛn we de flay wit majik stik ɛn majik ring dɛn na in fut we nɔ gɛt natin. Ɛn i bin hit bad bad wan.
  Di lida bin shɔk, ɛn wantɛm wantɛm in ed tɔn to kokonat kek we rili te. Ɛn di mɔnki we de flay in fut dɛn bin de shek shek hysterically. Di ɔda mɔnki dɛn we bin de flay bin de wispa bikɔs dɛn bin de fred.
  Wan pan dɛn rɔsh go nia di 4 pipul dɛn, bɔt di bɔbɔ we nem Dɔbrinya bin nak in fɔɛd wit in il we nɔ gɛt natin, so dat di mɔnki we bin dɔn gɛt strɔng blo, tɔn bak.
  Dɔminika swing in sɔd ɛn kɔt di mɔnki in ɔn we de flay, afta dat i siŋ se:
  Wi de na di jɔŋgrɔn na di land we wayl mɔnki dɛn de, .
  Wi de fɛt wit di wan dɛn we gɛt wing na di skay...
  Hunting fɔ gobbul ɔp rayp banana - .
  Hang ɛnibɔdi we tif pikin dɛn na tik!
  Oenomaus bin nak di mɔnki bak, dis tɛm na di wing, ɛn his:
  Mi na nayt fɔ layt, pan yu ni savayj dɛn, .
  A go swip di ɛnimi dɛn fɔ di Fadaland kɔmɔt na di wɔl!
  Ɛn i mek wan figa et wit sɔd. Afta dat, di bɔbɔ bin sabi fɔ rɔnawe pan di praymat we bin wund. Ɛn we di dragɔn bɔs faya, di mɔnki we blaynd ala. Na da sem tɛm de, wan smel bin de we de bɔn.
  Di 4 fɛtman dɛn bin go fɔ fɛt. Di mɔnki dɛn bin tray fɔ kɔntra atak. Di dragon dɛn bin de bit dɛn wit faya we rili mek di praymat dɛn wing dɛn bɔn. Ɛn i bin de smɛl frɛsh.
  Di titi we Magarita tek ɛn rilis strim dɛn we gɛt majik. Ɛn di nɛks mɔnki bin gɛt chɔklɛt donut instead fɔ gɛt ed.
  Dobrynya bin ol wan mɔnki in wing wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin ɛn trowe am pan di ɔda bɔd. Ɛn afta dat, dɛn bin rɔsh wit spak dɛn.
  Di Taytan Bɔy bin siŋ:
  -Yu no, a gɛt trɛnk we de shayn,
  Fɔ bi padi wit am tan lɛk we yu de ple wit krokodail!
  Ɛn afta dat, Dɔminik in gyal pikin slap di mɔnki in wing wit in sɔd. I tilt ɛn pul wan watawɛl we gɛt pepul blɔd. Afta dat, i krash pan in patna.
  Dɔminika bin kik wan pan di tin dɛn we gɛt wing na in jaw wit in il we nɔ gɛt natin ɛn i bin de chip:
  Wel, okay, di krichɔ bin slip na di sawdɔst, .
  Okay, dem kik mi in di jaw...
  Okay, dem drag mi pan stretcha - .
  Say tɛnki fɔ we yu de alayv !
  Ɛn di titi nak ɔda mɔnki na in ed wit sɔd. Afta dat, di krichɔ dɛn bigin fɔ rɔnawe. Na da sem tɛm de, 4 praymat dɛn we gɛt wing bin tray fɔ tek di wan dɛn we dɛn bin kapchɔ, ɛn pikin dɛn bin de insay nɛt.
  Magarita faya wan majik bim pan dɛn, di mɔnki tɔn ɔl to sinamɔn pay wit frɔstin.
  Di ɔda wan dɛn rɔn go de ala, ɛn fri di nɛt. Ɛn di pikin dɛn we dɛn bin kapchɔ bigin fɔ fɔdɔm.
  Magarita bin ala se:
  - Hol di net, kam on, stronger.
  Ɛn i swɛla dɔŋ pan di dragɔn. Tri ɔda fɛtman dɛn bin rɔsh afta am.
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya bin siŋ se:
  Oh, pikin, pikin, usai yu de flay?
  Oh, pikin, pikin, usay yu de rɔsh...
  Ful wit furry monkey, a no, .
  Dɛn de kech yu frɔm difrɛn kɔntri dɛn!
  Ɛn di bɔbɔ-hiro pik di nɛt wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. Stil, fɔ bi man we wɛr shɔt, gɛt in bɛnifit dɛn. I nɔ fayn fɔ mek big pɔsin waka we i nɔ wɛr but, bɔt fɔ bɔbɔ na nɔmal tin, ɛn i kin yuz in strɔng leg dɛn fɔ du sɔntin.
  Dɛn ɔl 4 slo di nɛt we bin de fɔdɔm ɛn bigin fɔ kam dɔŋ fayn fayn wan.
  Dɔminika bin notis wit smayl se:
  - A nɔ de wish yu ɔfɛn in shea,
  A nɔ de wish yu had dez...
  Mek di planɛt bi wan brayt paradays, .
  Mek di oli Masta protɛkt di pikin dɛn!
  Di man dɛn bin skrach ɛn rɔtin, i bin lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn nɔ wɛr fut, pas wan titi we wɛr fayn fayn klos ɛn sɔntɛm, fayn fayn klos ɛn sus we dɛn ɛmbroyd wit ɛmirald ɛn rubi.
  Di titi bin de chirp se:
  - Tek tɛm, di rescue tim na mi papa, di Duke, ɛn a dɔn ɔlrɛdi bia di taytul fɔ Baroness!
  Dɔminika bin ansa wit wan laf se:
  Kiŋ dɛn kin du ɛnitin
  Kings kin du enitin...
  Bɔt bɔku tɛm i kin brok
  Sɔntɛnde, dɛn kin sidɔm!
  Mared fɔ lɛk pɔsin
  Mared fɔ lɔv...
  Wik fɔ yu, ɛnibɔdi
  Yu nɔto Gɔd, kiŋ!
  Eni wan wik fo yu - .
  Yu nɔto Gɔd, kiŋ!
  Di tim bin tek tɛm land di pikin dɛn. Ɛn i bin pul di wɛb. Pikin dɛn - bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn - bin de fil fridɔm. Ɛn dɛn rawnd il dɛn bin de flash we dɛn de tray fɔ rɔn.
  Bɔt Magarita bin stɔp dɛn wit wan ala we de mek dɛn fred se:
  -Wetin una de go? Aw yu go se yu tɛl tɛnki?
  Di pikin dɛn bin stɔp. Di baronɛs gyal nɔd se:
  - Na so i bi, yu sev mi frɔm kapchɔ. Gi mi to mi papa, ɛn big blɛsin go wet fɔ yu. Ɛn lɛ di ɔda wan dɛn rich de dɛnsɛf - dɛn na begman ɛn dɛn nɔ gɛt fut.
  Wan bɔbɔ we kɔmɔt na di prizina dɛn nɔ bin gri se:
  - Mi papa na di kɔnt! Ɛn a nɔ gɛt fut bikɔs dɛn bin kech mi we dɛn bin de rɔn fɔ tren!
  Magarita aks se: "Wetin mek dɛn kech yu?"
  Di Viskaunt bɔbɔ shrug in sholda dɛn, i bin gɛt wan bɔdi we nɔ gɛt natin, we gɛt mɔsul, we tan, we gɛt waya, ɛn na in fes nɔmɔ we de sho, pan ɔl we i bin tan lɛk pikin, bin de sɛl in brid.
  Di barones gyal ansa se:
  -Dem bin want fɔ kɛr wi go na Skelenton . Dis na pawaful majik man we gɛt fambul fa fawe to Koshchei di Immortal!
  Magarita bin slap in lip ɛn tɔk se:
  - Skelenton , wan wikɛd wizad ɛn masta fɔ di ɛlimɛnt dɛn, gɛt wan blak tayga artifakt. Sɔntɛm dis go ɛp fɔ sev di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng.
  Di bɔbɔ we na prins we nem Oenomaus bin notis se:
  - Apat frɔm dat, i nid fɔ fri ɔda pikin dɛn we dɛn dɔn kapchɔ we di majik man we de na di nɛtmɛr de ol kapchɔ. If nɔto dat, big big bad tin go apin to di wan ol wɔl.
  Dɔminika bin aks, i nɔ bin tu kɔnfidɛns se:
  - Dis nɔ go distɛkt wi frɔm di men gol?
  Margarita nɔ bin gri wit dis:
  - Vaysvasa fɔ du dat! If yu gɛda ɔl di twɛlv tin dɛn, yu go ebul fɔ gɛt di pawa we Ɔlmayti Gɔd gɛt. Ɛn dis go mek am pɔsibul fɔ sev nɔto jɔs di wan dɛn we gɛt trɛnk fɔ du mami ɛn dadi biznɛs, bɔt fɔ mek bɔku ɔda gud tin dɛn.
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya bin ala se:
  - Dis na wɔndaful tin! Dɔn wi go ebul fɔ du sɔntin we ɔda hiro dɛn nɔ ɛva drim bɔt!
  Dɔminika bin siŋ wit gladi at:
  Wi wɔl nɔ gɛt sɔri-at, kruk, trɛtin, .
  Di blɔd fɔ pipul dɛn de flɔ lɛk storm strim...
  Bɔt di man smat, i fambul fɔ in prɔgrɛs -
  Fɔ win di tin dɛn we de ambɔg yu we yu de ple!
  
  Bɔku bɔku bad bad drim dɛn we de trɛtin
  Fate na kruk, sad ɛn fani...
  Wi shed strenj kray wata wit dawt - .
  Luk di skay wit pwɛl at we nɔ de na di wɔl !
  
  Ɛn lɛ i nid fɔ shed
  Insay wan fɛt we rili vɛks, mɔtalman blɔd...
  Brek di trɛd fɔ layf wit sɔd, aro, .
  Wi nɔ go betray lɔv sote go!
  Magarita nɔd in gold ed:
  - Yu de siŋ Dɔminik gud gud wan, ɛn di wɔd dɛn we gɛt sɛns de tɔch di sol! Bɔt dis nɔto inof...
  Di gyal aktɔ bin siŋ:
  I bin kam fɔ bi rili layt
  Na mi sev di Fatherland...
  I bin rili laki - .
  Na dis nɔmɔ nɔ go du fɔ am!
  Na onli, onli, onli - .
  Dis nɔ go du fɔ am!
  Di Viskaunt bɔbɔ stamp in bare fut so tranga wan dat di dyu drɔp dɛn flay kɔmɔt na di ɔrɛnj gras ɛn grɔmbul:
  - Stɔp fɔ siŋ! Mek wi go na Skelentom en wi go tear am to pieces!
  Magarita bin tɔk wit wan swɛt se:
  - I tu lɔng fɔ waka. Yu nid fɔ ɔl tu flay pan dragon, ɔ yu nid fɔ transpɔt yuz mɛdal!
  Oenomaus aks wit smayl se:
  - Yu gɛt mɛdal? So kɛr wi go ova!
  Di patisin gyal ansa wit wan sigrɛt se:
  - I nid fɔ richaj bak fɔ mek i go ebul fɔ transpɔt di wan ol tim. Mek wi it fo nau. I go mɔs bi se di pikin dɛn angri.
  Di barones gyal nɔd in ed, in dayamɔn iaring dɛn de jingle:
  - Yes, dis na di ekzak tin we dem shud du. Faya de na mi bɛlɛ!
  Di bɔbɔ viskɔnt bin notis se:
  - Wan ful bɛlɛ dɛf na fɛt!
  Di ɔda pikin dɛn, bɔku pan dɛn na gyal pikin dɛn, bin de ala wansay:
  Wi want fɔ it
  Opin di domɔt dɛn mɔ ɛn mɔ
  If nɔto dat wi go it di kuk...
  Di kuk dɛn go gɛt snek, .
  Ɛn lɛ wi drink to di ɔfisa dɛn we de du di wok, .
  Wi go pwɛl di wan ol ples fɔ it
  Ɛn wi go brok di dish dɛn!
  Magarita bin shek in majik stik. Ɛn wan tebul bin apia we gɛt bɔku bɔku it dɛn ɛn wan kek pan am.
  Di titi bin siŋ wit gladi at:
  Di pikin dɛn dɔn gɛda fɔ yu, .
  Wi nɔto skrap atɔl - .
  Ɛn kul trit dɛn, .
  Nɔto jɔs pɔrit wit malet!
  Dɔminika nɔd ɛn notis se:
  - Bɔt was yu an fɔs!
  Di pikin dɛn rɔsh go na di watasay. Na di barones gyal nɔmɔ bin lɛf fɔ tinap. Di gyal aktɔ bin ala se:
  - Yu nid spɛshal inviteshɔn?
  Di yɔŋ baronɛs bin de mɔna se:
  - En a taya fo geht mi an en fut wet wit di plebeians!
  Dɔminika bin ansa tranga wan se:
  - Den a nɔ go alaw yu fɔ go na di tebul!
  Di bigman gyal bin se:
  - Yu go sho mi, barefut gyal ? Yɛs, a go ɔda fɔ mek dɛn bit yu.
  Dɔminika tinap ɛn klem in fist dɛn:
  - Ɛn udat yu go ɔda?
  Di Barones luk bak. Dɔminika bin lɔng ɛn gɛt mɔsul, ɛn di klos bin jɔs kɔba in bɔdi ɛn in shɔl. Ɛn i bin klia se bɔl dɛn we gɛt mɔsul dɛn bin de rɔl ɔnda di skin we dɔn tan, ɛn tayl dɛn we gɛt abs bin de na di bɛlɛ. Dis kayn heroic gyal kin hit yu.
  Bɔt, Magarita bin tɔk wit wan vɔys we de mek pipul dɛn gri se:
  - Mek wi ol was wi han oredi. Ɛn if yu, Dɔminika, na big pɔsin, dat min se yu fɔ sɛt ɛgzampul fɔ wi. So mek wi ɔl was togɛda.
  Ɛn i bin de go na di watasay. Ɛn wit am na di Barones gyal ɛn Dɔminika. Di 4 san dɛn bin de wam di wata, i bin saful ɛn wam, so fɔ was bin rili fayn. Di pikin dɛn bin ivin swim na di watasay. Ɛn dɛn bigin fɔ splash wata pan dɛnsɛf.
  Dɔminika bin splash rawnd bak lɛk smɔl titi ɛn siŋ:
  Wata, wata, kol wata, .
  Nɔto fɔ tru, i bin tɔn frɔm di bɔkit!
  Ɛn da kayn wɔndaful nature de bin de rawnd. Lagz flawa dɛn we gɛt difrɛn shep dɛn bin de gro pan tik dɛn we gɛt bɔku bɔku tik dɛn. Ɛn di flawa dɛn we de na dɛn flawa dɛn ya gɛt difrɛn kɔlɔ ɛn shed. Jɔs imajin se bɔd dɛn de shayn wit ɔl di kɔlɔ dɛn we di renbo gɛt ɛn dɛn de shayn wit di rayt we 4 san dɛn de shayn.
  Dis na rili wɔndaful fayn fayn tin. Ɛn bɔtaflay dɛn we di sayz lɛk albatros kin flay, ɛn dɛn wing dɛn kin muv, lɛk di we aw di si wev dɛn kin splash. Ɛn wan wɔndaful muvmɛnt kin apin.
  Dɔminika bin siŋ se:
  Di wing dɛn fɔ da bɔtaflay de
  Dem bin so gud...
  Di bɔbɔ lɔs in pis, .
  Ɛn i se frɔm in at...
  Di yɔŋ viskɔnt, we bin de splash, bin tɔk se:
  - Yes, i fayn ɔlsay...
  Infakt, bɔku pan di tik dɛn bin tan lɛk pikɔk dɛn tel we gɛt jɔlɔs. Ɛn ɔp dɛn, apat frɔm bɔtaflay dɛn, platina dragonflay dɛn bin de muv dɛn wing dɛn bak. Ɛn na di fɔrɛst dɛn bin de yɛri di fayn fayn bɔd dɛn we de blo. Dɛn so wɔndaful ɛn wɔndaful wit dɛn vɔys dat yu jɔs de sɔprayz.
  Dominika bin twit se:
  Yu dɔn yɛri di blak bɔd dɛn de siŋ?
  Naytingales ɛn orioles dɛn de dash...
  Ɛn sɔntɛnde dɔnki, dɔnki kin bray lɛk dat, .
  Di gyal pikin dɛn de rɔn barefut!
  Yɛs, fɔ tru, dis bin luk rili fani.
  Afta dɛn dɔn was, di pikin dɛn go na di tebul. Ɛn dɛn mud bin kam fɔ bi big, ɛn dɛn bin de siŋ wit gladi at;
  Di gud fairy bin gi wi
  Bɔku bɔku tɔys dɛn, we gɛt difrɛn kayn...
  Na big big pawa bɔn wi, .
  Lɛk bɔd ɛn animal dɛn!
  
  Pikin dɛn kin ple na di layt we dɛn kin smayl, .
  Big big gladi at dɔn kam na di wɔl...
  Wi kin rich de pan di fɔs tray - .
  Ivin insay di yok we bin mek mad, di dɔnki!
  
  Wi de rɔsh barefut tru di dyudrɔp, .
  Bɔku fayn fayn aidia dɛn de na di wɔl...
  Pikin dɛn kin drɔp kray wata we tan lɛk pal, .
  Biliv mi, yu sol go gladi mɔ!
  
  Evil Koshchei de atak wi, .
  Baba Yaga de rɔsh insay wan mɔta...
  Dɛn kin wip wan titi we nɔ gɛt fut wit wip bad bad wan, .
  Ɛn di riva de flɔd di bank dɛn!
  
  Bɔt wi nɔ go flinch, bɔy pikin ɛn gyal pikin, .
  Wi go fait laik titan...
  Ɛn wi vɔys go so klia, .
  Lɛk payɔnia bɔgl, drɔm!
  
  Wɛl, di ɔrk dɛn nɔto sɔntin we de ambɔg wi, .
  Wan mad troll nɔ go mek yu fred...
  Big blɛsin go de fɔ pɔsin we gɛt maynd, .
  If di pikin nɔto ziro pan abiuz!
  
  Wetin na di snek Gorynych fɔ brayt bɔy pikin dɛn, .
  No obstacle nɔ de fɔ wi, wi de eager fɔ fɛt bad...
  Wi giv am wan bɔnch bɔmp, .
  Ɛn wi lɔk am stret na di stɔ!
  
  If wikɛd gɔblin faya frɔm kanɔn, .
  Den wi go ansa am wit buckshot...
  Stop smear yu snot guys , .
  Lɛ wi win Setan wan tɛm!
  
  To di blɔd fɛt, oli ɛn rayt, .
  Bravely gyal, bɔy pikin dɛn de rɔn...
  Wi go rul di oli pawa, .
  Mek wi kaput di bad dragon!
  
  No shore nɔ de we gladi pas dis fɔ di wan dɛn we wi lɛk, .
  Mek wi kech wan ol pond of fish...
  Fɔ di gud fɔ di big, glamorous Elfia, .
  Di bɔbɔ go pruv se i rili kɔl!
  
  Mek wi mek di wold so fayn
  So dat flawa dɛn we kɔmɔt na paradays go gro insay de...
  Pan ɔl we sɔntɛnde wi kin fɛt we denja, .
  Afta ɔl, drim dɛn go kam tru na di layt!
  
  Nɔ, wi nɔ go ɛva de ɔnda ɛnimi, .
  Mek wi se gyal pikin, bɔy pikin dɛn go bifo...
  Wi go tramp di ami we nɔ biliv Gɔd ɔnda wi fut, .
  Wi go gi invoys fɔ di wan we win!
  
  Biliv mi, sɔm we go de sote go de na di wɔl, .
  Wi pikin tɛm nɔ go ɛva pas...
  Dɛn kin rili siŋ di fayn fayn tin dɛn we di nayt dɛn kin du, .
  Ɛn go na kampen we go win!
  
  Wel, wen wi defeat ol di Orks, .
  Di fɛt go dɔn wit wan gloriful win...
  I go wɔndaful insay mi klin sol, .
  Wi de es di sɔd, di strɔng shild!
  Di pikin dɛn bin siŋ wan bad bad siŋ ɛn sidɔm na di tebul. Dɛn bigin fɔ ɛnjɔy fɔ it dɔk we dɛn dɔn frɛsh, ros, ɛn fish wit sayd dish.
  Dɔminika bin jɔyn dɛn. I kɔt wan slais wit nɛf ɛn notis se:
  - Ekselen mit!
  Margarita bin nɔd in ed se:
  - Wel, aw a go du majik? Gri, i nɔ difrɛn frɔm di rial tin!
  Di Barones gyal bin notis se:
  - Yes , fayn fayn mit, bɔt wetin bɔt di fish?
  Ɛn a bin tray wan pat. Fɔ tru, di it bin rili fayn. Di pikin dɛn it ɛn notis wit gladi at se:
  - Us kayn it, us kayn it, .
  A wish se a kin tek ɔltin wit mi...
  I sɔri fɔ no se di tebul nɔ kin tan lɛk dis bɔku tɛm -
  Dɛn kin jɔs gi dɛn tin fɔ it fɔ mek dɛn kil dɛn!
  Wan pan di barefut , beg gyal dɛn aks se:
  - A kin gɛt sɔm chɔklɛt kandy?
  Magarita bin laf ɛn wɛf in stik. We dɛn bin de hang pan wan tik we big lɛk pikɔk in tel, di kɔn dɛn bin rɔsh go na di tebul wantɛm wantɛm ɛn dɛn bin chenj dɛn to fayn fayn ba dɛn we tan lɛk animal ɛn fish, we dɛn kɔba wit chɔklɛt ɛn we gɛt fayn fayn tin fɔ ful-ɔp.
  Di pikin dɛn bin de chip wit satisfay se:
  - Aw big dis , ɛn bak, wi want ayskrim!
  Da tɛm de, sɔm big big rat dɛn we gɛt skarlet fut bin jomp kɔmɔt ɔnda di ɔrɛnj gras ɛn tray fɔ atak di pikin dɛn. Dɛn bin de ala bikɔs dɛn bin de fred, ɛn ɛni rat bin saiz lɛk gud wulf. Magarita bin slap dɛn wit laytin frɔm in majik stik ɛn di majik ring dɛn na in fut we nɔ gɛt natin. Ɛn Dɔminika bin yuz in majik stik bak fɔ rilis wan pulsar.
  Golden wayn glas dɛn bin de apia wit ayskrim we gɛt bɔku bɔku tin dɛn we dɛn put insay di shep we tan lɛk wɔndaful flawa dɛn. Pantap dat, wit strawberry, fig, wayl strawberry ɛn ɔda fayn fayn bɛri dɛn.
  Dɔminika bin de grɔmbul ɛn notis, i pɔynt to di big wayn glas, we tɔn to nɔto jɔs gold, bɔt i bin stɔd wit dayamɔn. Ɛn di ayskrim we bin de insay bin tan lɛk wɔndaful ɔnamɛnt, we dɛn layt ɔl di kɔlɔ dɛn we di renbo gɛt. Ɛn i bin rili fayn.
  Margarita bin notis se:
  -Yu gɛt majik wand we dɛn mek wit di at vein fɔ dragɔn - dis na tin we nɔ kin apin so ɔltɛm. Usay yu bin gɛt am?
  Dɔminika bin ansa ɔnɛs wan se:
  - Insay fɛt! Ɛn dis na tru ɛn i gɛt maynd!
  Oenomaus bin siŋ wit gladi at:
  Woe to di wan we de fɛt, .
  Wit wan fayn fayn titi we de fɛt...
  If di ɛnimi vɛks bad bad wan - .
  A go kil di bastard! A go kil di bastard!
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya bin grɔmbul se:
  - Wetin yu bi, gyal , wetin mek yu de sing so? Wi fɔ siŋ: wit wan strɔng bɔbɔ we de fɛt! Fɔ tɔk mɔ, ivin wit pawaful man we de fɛt. Wi na jɔs bɔy pikin dɛn we wi luk, bɔt fɔ lɔng tɛm naw, wi dɔn bi man!
  Oenomaus bin laf ɛn notis se:
  Wi de kɔntinyu fɔ bi pikin dɛn sote go, .
  Na di ia dɛn nɔmɔ kin chenj!
  Dɔminika bin laf ɛn tɔk se:
  - Na ya wi go gɛt fayn fayn wɔl ɛn transfɔmeshɔn.
  Afta dat, i bigin fɔ it in ayskrim we i dɔn kɔndɔkt. I bin teist jɔs fayn fayn wan. Dis na aw i bin tɔn to wɔndaful tin. Ɛn di swit, saful teys fɔ ayskrim bin skata ɔlsay na di titi in tɔŋ.
  Di bɔbɔ Dobrynya, afta di fish ɛn mit, insɛf bin gladi fɔ pe tribute to di ayskrim. Dis na rili tin, yummy .
  Di pikin dɛn bin de tray fɔ it di we we go tan lɛk se dɛn sivilizayt ɛn nɔ fɔ slɔp. Yɛs, ayskrim we dɛn kɔl rat we de it bif na wɔndaful tin.
  Dɔminika bin notis wit wan brayt smayl se:
  I fayn fɔ mek pɔsin ebul fɔ du majik, .
  Ɛn tɔn di wikɛd rat to ayskrim...
  Wi get wan solid faiv -
  Du somtin we no sopoz fo du at ol!
  Ɛn bak pikin dɛn de gigl fɔ ansa. Ɛn wan satisfay swɛt...
  Wan nɔys bin de na di skay. Sɔmsay frɔm di ed wan big big dragɔn bin de flay. We yu luk am fa, i bin tan lɛk se i smɔl ɛn i nɔ de mek pɔsin fred, pan ɔl we i gɛt sɛvin ed dɛn. Ɛn i bin tan lɛk wan big big animal insay wan we we nɔ gɛt wan prɔblɛm.
  Di pikin dɛn laf ɛn bigin fɔ wink pan dɛnsɛf. Dis na rili fayn tin. Ɛn dɛn kin klap dɛn an pan dɛn an.
  Dat na ringin de.
  Dɔminika tek am ɛn trowe di bumɛrang wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. I flay ova ɛn kɔt di bɔmp, ɛn di tɛm we i fɔdɔm di fayn fayn uman bin bit am wit ɛnaji frɔm wan majik stik. Wan big kek bin apia we tan lɛk Nɛpɔlyɔn in kɔk hat, we gɛt pɔpi, ros ɛn kɔnflawa.
  Di pikin dɛn bin dɔn ɔlrɛdi it fayn ɛn dɛn bin grit di gift wit smɔl zil.
  Di bɔbɔ viskɔnt se:
  -Kek rili gud, bɔt yu fɔ stil obshɔb mɔdareshɔn...
  Dɔminika bin de gigl ɛn notis, i bin de siŋ se:
  Wan kuk fɔ mi batde, .
  A rayt kɔngrigeshɔn fɔ di kek...
  Ɛn di raytin we gɛt kɔlɔ frɔm krim - .
  Na tɛm fɔ go na di siti we nem San Rɛmo!
  Afta dat, di gyal tek am ɛn lans di boomerang bak. Ɛn i flay oba, lung, ɛn spin. Ɛn di titi kech am bak wit in fut we nɔ gɛt natin ɛn siŋ:
  Nɔ luk dɔŋ pan di kek
  Di tɛm go kam we yusɛf go day ...
  Di jinja bred de wispa lɛk bulɛt na di tɛmpul, .
  Wit di diet yu go rili skru yusɛf!
  Di barones gyal swɛla wit prɔblɛm wan pis kek wit kɔk hat, lik in lip ɛn notis se:
  - Swit! Bɔt i nɔ fit igen.
  Di bɔbɔ viskɔnt bin notis se:
  - I nɔ go tek lɔng fɔ mek yu fat.
  Dɔminika bin siŋ wit smayl ɛn jok se:
  Fɔ mama in spun, fɔ papa in spun, .
  En fo grani wan ladle ...
  En na di sayd of di bed!
  Di pikin dɛn, fɔ tru, bin ebi afta dɛn it ɛn fɔdɔm pan di saf ɔrɛnj gras, ɛn dɛn bin de snɛf wit dɛn nos. Laki se no predatory moskito o insekt bin de ya. Di wan dɛn we bin de flay bin big ɛn dɛn nɔ bin de bit, ɛn i bin tan lɛk se prɔblɛm nɔ bin de wit dɛn.
  Dɔminika aks Magarita, di payɔnia gyal insɛf yawn ɛn kɔba in mɔt kwik kwik wan wit in an:
  -Yu go slip ɔ?
  Di patisan heroin ansa se:
  Wetin, di gyal nɔ ebul fɔ slip na di abiuz ɛn wɔri?
  Somwe di betrothed de waka waka along wan forest rod...
  I de waka waka na di mint gras ɛn i nɔ no natin, .
  Ɛn damned fate jok ɛn ple!
  Di heroik bɔbɔ we nem Dobrynya bin dɔn ɔlrɛdi de snɛf tru in nos.
  Yɛs, di pikin dɛn dɔn gɛt bɔku advantej dɛn.
  Dɔminika bin siŋ wit jok se:
  Wi kin slip witout prɔblɛm, .
  Na tru, yes...
  Bɔt afta dat, wit us prɔblɛm, .
  Wi kin wek leta!
  . CHAPTER No. 9.
  Dɔminika wek ɛn kɔmɔt na wan majik drim we kɛr am go na wan wɔl we fiba am. Afta dat, di titi was insɛf ɛn shawa bay we i yuz wan tin we dɛn mek wit gold. A brus mi tit ɛn go it brɛf.
  Na de ɔda gyal pikin dɛn ɛn gyal pikin dɛn we kɔmɔt na di ilit klas bin mit am. Dɛn bin shek dɛn an ɛn luk pɔlitiks. Ɛlf, uman trol, uman ɔbit bin de bak we bin tan lɛk gyal pikin, nimf, dryad, mɔtalman gyal pikin, pan ɔl we dɛn nɔ bin bɔku. Wan fayn fayn kɔmni bin gɛda.
  Di gyal pikin dɛn bin wɛr fayn fayn klos ɛn jɔy, bɔt dɛn nɔ bin wɛr fut, so dat i go izi fɔ yuz dɛn fut we dɛn de du majik. Ɛn na di ilit klas, di edyukeshɔn bin difrɛn smɔl - dɛn bin de lisin to lekchɔ dɛn we wan ɔwl bin de gi insay rapid-faya fashɔn, ɛn du difrɛn kayn wok dɛn. Dɛn bin biliv se di titi dɔn ɔlrɛdi no di men tin dɛn.
  Dɔminika bin dɔn bɔku wok dɛn na ya. I shot frɔm wan majik stik ɛn mek transfɔmeshɔn dɛn. Ɛn afta dat, i bin de wispa spɛl dɛn. Dɛn bin rid bɔku kɔmpleks kɔmbayn wɔd dɛn to am, ɛn Dɔminika bin ripit dɛn.
  Bikɔs di titi na bin fim aktɔ, i bin gɛt fayn fayn mɛmori, bikɔs we i bin de na di sɛt, i bin nid fɔ kɔl bɔku dayalɔg dɛn.
  Ɛn a bin mɛmba ɔltin fayn fayn wan. Bɔt dɛn ɔl na flawa dɛn, fɔ tru, di men tin na fɔ fɛn tin dɛn we dɛn dɔn yuz fɔ mek dɛn ebul fɔ sev di man ɛn uman we gɛt trɛnk.
  Ɛn so Dɔminika sidɔm na di lotus pozishɔn, jɔyn in strɔng, mɔsul leg dɛn ɛn stret in bak. Ɛn bak i bin go insay wan paralel yunivas, usay dɛn tim bin de luk fɔ we fɔ sev di sɛks we strɔng pas am.
  Ɛn jɔs insay di tɛm. Bikɔs na de di gɔblin ɛn di tifman naytin bin de kres ɔp pan tip fut. Dɛn tu bad pipul ya dɔn ɔlrɛdi spre majik nɛt fɔ kɔba di tim we de slip we nɔ gɛt fut.
  Magarita bin slip bak, ɛn i bin de drim...
  Di titi bin gɛt di wok fɔ blo di brij. So i go barefut, wit kɔtɔn dres we dɔn rɔtin ɛn wit bag we de beg, fɔ go fɛn pipul dɛn. Na ɔtom ɛn di wɛda nɔ rili fayn. Frɔst bin de na nɛt, ɛn di gras bin kɔba wit frɔst, we di titi in fut dɛn we nɔ gɛt natin bin lɛf smɔl smɔl fayn fayn fut dɛn. I bin rili wet ɛn kol, ɛn ren bin miks wit sno.
  Di smɔl smɔl fut finga dɛn fɔ di pati we nɔ gɛt fut bin tɔn blu bikɔs di kol ɛn wet wet. Bɔt i bin gɛt maynd fɔ waka go bifo, ɛn i bin ivin de spid.
  Ɛn di sem tɛm i bin de siŋ;
  Di ren bin skata smɔl smɔl sta dɛn ɔlsay na di skay, .
  Dɛn dɔn rɛdi wan tik we dɛn dɔn shap fɔ fasist!
  Di Tayga tank dɛn na jɔs rɔbish - wan dɔti flea makit , .
  Di Wehrmacht de wet fɔ mek dɛn win dɛn bad bad wan!
  Di Wehrmacht de wet fɔ mek dɛn win dɛn bad bad wan!
  
  Wi kɔmpin Stalin, di lida, na di trɛnk fɔ bɔku bɔku pipul dɛn, .
  I gɛt granit fist, mashin gɔn na in an!
  Wi go ebul fɔ win di sojaman dɛn we kɔmɔt na Sɔdɔm, .
  Wi trɛnk na wan monolith, fɔtunate wan na di Wɔl!
  Wi trɛnk na wan monolith, fɔtunate wan na di Wɔl!
  
  Wi pati nɔ gɛt natin we impɔtant pas dis fɔ du, .
  Aw fɔ sev di pipul dɛn, di gud fɔ di Mama Land!
  Goebbels possessed, to ɛl wit nɔsɛns, .
  Ɛn win go de, biliv mi, pan ɔl we ɔl di dɛbul dɛn de!
  Ɛn win go de, biliv mi, pan ɔl we ɔl di dɛbul dɛn de!
  
  Di Rɔshian biuti, yu no, gɛt nem fɔ in pawa, .
  I gɛt wan ebi brawn breyd!
  Ɛn we dɛn de fɛt wit di fasist dɛn di yɔŋ wan dɛn go gɛt nem, .
  Di Layt Kɔntri go kam layf, i go rayz!
  Di Layt Kɔntri go kam layf, i go rayz!
  
  Nɔ mek Hitlɛr chuk in nos insay di Rɔshian dɛn, .
  Di mustachioed gyal tink se na kul Gɔd!
  Wi go mach along wan Berlin strit, .
  Nɔ, di wan we klin in sol nɔ go bi slev!
  Nɔ, di wan we klin in sol nɔ go bi slev!
  
  Wi ban na rɛd, di kɔlɔ we blɔd we vɛks, .
  Di san dɔn ɔlrɛdi de shayn na di Reichstag!
  No gift nɔ de we gɛt fri-an fɔ wi pikin dɛn we wi lɛk, .
  If di at gɛt maynd ɛn di fred dɔn krɔs!
  If di at gɛt maynd ɛn di fred dɔn krɔs!
  So Magarita rɔn go, di kol bin de bit in il dɛn we nɔ gɛt natin, ɛn go na di brij. Barbed waya de ɔlsay ɛn mashin gɔn tawa dɛn de.
  Di Jamani pipul dɛn kin drink mun shayn ɛn smok faya. Magarita rɔn go mit dɛn. Di po, blant smɔl titi nɔ tan lɛk se i de mek di Kraut dɛn fred. Pantap dat, insay dis kayn wet ɛn kol, i nɔ go izi fɔ mek ɛnibɔdi gɛt maynd fɔ go barefut, pas di las wan dɛn we de beg.
  Ɛn di titi bigin fɔ siŋ wan siŋ we nɔ bad ɛn we de mek dɛn gladi:
  Mi na wan po smɔl ɔfɛn
  A de rɔn barefut tru di sno insay di kol...
  Bɔt di titi in vɔys rili klia, .
  I go drɛb di frɔst kɔmɔt lɛk se na fos am!
  
  Di wɔ tek mi mama wit bɔm, .
  Papa, na tru, dɛn kɔl am fɔ go bifo...
  Brɔda we gɛt kɔl ia dɔn frɔz bikɔs ɔf di kol, .
  Di big sista de na di skɔf!
  
  A angri, a de it wan krɔkrɔs pan bred, .
  Ɛn mi smɔl fut dɛn dɔn rɛd frɔm di frɔst...
  Na mi de we di tramp dɔg bin de it
  Pan ɔl we di titi fayn ɛn fayn!
  
  A kin tɛl ɔlman wit maynd ɛn wit maynd, .
  Dat, of kos, wo bi damned...
  I nɔ mata wetin wi de fɛt fɔ, .
  Na di monsta Setan fɔ blem fɔ dis!
  
  Oh, di gyal in leg dɛn de sɔfa, .
  En dem ache plenti in dis kol...
  A wish se i nɔ go te igen, don go kam insay di wam wam May, 2019.
  Mek di falkɔn we de shayn flay!
  
  Wi want fɔ mek wi kɔntri fayn mɔ, .
  Bɔt angri, kol, big big briz ɛn big big briz...
  Wea yu de go, unfortunate Russia?
  Dis kayn tin we nɔ izi fɔ apin!
  
  Mi na gyal pikin, na pikin nɔmɔ, .
  A bin ebul fɔ ɛkspiriɛns bɔku tin...
  A bin de wok klos klos frɔm di kredul, .
  Na fɔ 4 ɔ 5 ia nɔmɔ a bin de stɔdi!
  
  Wetin mek dis pwɛl at kam to mi?
  Di kruk fate fɔ brok at...
  Biliv mi, dis kayn bad tin dɔn fɔdɔm, .
  Wetin tan lɛk jɔs smɔl smɔl ɛn dat na di ɛnd!
  
  Bɔt di titi we bin de ɔnda di yok nɔ bin brok, .
  I bin ebul fɔ rɛdi ɛn i de waka...
  Na pikin, i fa frɔm ol, .
  Ɛn i kin ɛnjɔy fɔ stomp we i nɔ wɛr fut!
  
  Di smɔl titi in futprin dɛn fayn, .
  Rafaɛl bin mek drɔin dɛn pan dɛn ...
  Ɛn a biliv se di smɔl wan go gladi, .
  Di Masta go si in pikin dɛn, biliv mi!
  
  Na dat mek a de siŋ di siŋ
  Fɔ mek Gɔd we na di Masta Krays gɛt glori...
  A biliv se di planɛt go bi paradays
  Ɛn a go mit mi papa, biliv mi!
  
  Dɔn di tɛm go kam ɛn dɛn go rayz bak, .
  Udat day, udat day ɛn udat sik...
  Ɛn gladi-at go de we pɔsin ol ɛn we i smɔl, .
  Na bikɔs Jizɔs bin want am!
  
  Yɛs, a go nil dɔŋ bifo Gɔd, .
  A go fulfil dis sam insay di gladi gladi we layt gɛt...
  Insay di nem fɔ ɔl di jɛnɛreshɔn dɛn we gɛt fɔ kam, .
  Dɛn go win di kriminal monsta dɛn!
  
  Dɔn di titi go gɛt gladi-at we go de sote go, .
  Ɛn ɔl di pipul dɛn na Mama Wɔl...
  Di bad bad wɛda go dɔn, .
  Wi pipul dɛn nɔ go brok!
  
  I krɔs insɛf, i nil dɔŋ, .
  Kis di silva kros...
  I tan lɛk se i nɔ du bɛtɛ tin fɔ Gɔd
  Jizɔs kam dɔŋ frɔm ɛvin fɔ wi!
  
  I nɔ go te igen wi ɔl go de wit di Ɔlmayti, .
  Insay in fayn fayn an we gɛt lɔv...
  Mek wi tinkin flay ay
  Ɛn trɛnk de insay wan fist we tan lɛk pikin ɛn we strɔng!
  
  Ɛn naw a de rid di prea, .
  I se, Mi Gɔd, fɔgiv mi...
  Naw wi de na di pedestal wit am, .
  Ɛn mi ɛn Krays, biliv mi, de na wi rod!
  
  Ɛn wi go go na ɛvin wit Am, .
  Ɛn golden ren go fɔdɔm de...
  PAPA GƆD go sho in fri-an, .
  Ɛn i go sɛn di ɛnimi stret fɔ shek!
  
  Fɔ dɔn, gladi at de na di wɔl, .
  Wi dɔn wet fɔ mek Krays apia...
  Wi de flay lɛk enjɛl dɛn fɔ go fɛstival na di ɛj, .
  Di lɔv we Jiova gɛt brayt ɛn klin!
  Afta dis kayn siŋ, di Nazi dɛn bin bigin fɔ fil bad ɛn dɛn bin mek di titi we nɔ bin gɛt bɛtɛ bɛtɛ bɛtɛ tin fɔ du fɔ kam insay fɔ wam insɛf ɛn gi am ɔt ti. Magarita bin plan fɔ plant wan eksplɔziv we dɛn mek lɛk bred kwayɛt wan insay in bag ɔnda di rel, bɔt i nɔ bin gɛt tɛm - i wek.
  Di naytɛn di tifman ɛn di gɔblin bin rili nia. Di gɔblin bin gɛt bɔmp insted ɔf in nos, in fes bin rili bad ɛn in lɔng fangs. I rili lɔng bak, i de lɛk tri mita so. No wɔnda i drɛg di nɛt. Ɛn Nayntin na bin fat, rɔd man, we gɛt hamsta chɛst, in fɔs tit we de kɔmɔt na do ɛn we wɛr fayn fayn yunifom we gɛt mɛdal. Wɛl, plus wan mɔstaz, we na di kayn we aw pipul dɛn na Prɔshian kin du.
  We di Naytin di Tifman si se di sɔprayz atak nɔ wok, i put tu finga dɛn na in mɔt ɛn tray fɔ wispa.
  Dɔminika gi am wan rawnd haus kik wit in bare il. Ɛn di tifman de ala bikɔs i de fil pen. Ɛn i bin ivin spit blɔd.
  Di gɔblin bin swing in klɔb. Di hiro bɔbɔ Dobrynya jomp op ɛn grap di goblin in ia, fɔdɔm pan in bak ɛn trowe am oba insɛf. Di gɔblin krach pan wan plant lɛk kaktus we gɛt flawa ɛn ala lawd wan. Ɛn in ala ala bin tan lɛk wayl dɔnki.
  Margarita bin de grin. Naytinjɛl tray fɔ wispa bak we Dɔminika nak am na in chin wit in ni. Ɛn i bin de swɛt.
  Di heroik bɔbɔ we nem Dobrynya bin siŋ:
  Di gɔblin aks wi se, .
  Yu camo yu de kam ?
  Hed to di siti - .
  Wi gɛt tin dɛn fɔ du!
  Di goblin bin tray fɔ atak bak wit di klab. Di hiro bɔbɔ dod di blo ɛn bak trowe di big man oba insɛf, bikɔs Dobrynya nɔ gɛt di trɛnk we pikin gɛt. Ɛn i tan lɛk se ɔltin de wok fayn.
  Di gɔblin strɛch bak. Ɛn i grap mɔ sloslo. Di pikin dɛn wek ɛn bigin fɔ trowe gold kɔn pan di swamp dɛbul. Dɛn nak am ɛn mek i ala. Ɛn twitch.
  Magarita bin shek in majik stik. Ɛn di kɔn dɛn bigin fɔ tɔn to kek, ɛn dɛn rili smɛl di gɔblin wit krim, we mek i de shek shek lɛk loch we de insay frying pan.
  Ɛn Dobrynya Nikitich es di Naytin di Tifman insay in an we i stret ɛn trowe am pan wan ebi pain tik we gɛt silva kɔn. Frɔm di blo, di Nayntin go krash ɛn shek, we go fos am fɔ giv ɔp di gɔst, ɔ fɔ se, i go spit blɔd.
  Di bɔbɔ we nem Dobrynya bin siŋ se:
  - Naytingal di Robber, yu na vilɛn,
  En hit yu in de fes harder...
  Yu dɔn day naw, yu skɔndɛl , .
  Kil yu tu, di wisla!
  Ɛn afta dat, i tek am ɛn nak am wit in fist as i ebul na in ed. Di Naytin di Tifman gɛt wan ring na in yes. Ɛn Dɔminika bin pɔynt in indeks stik to di gɔblin, ɛn aw i bin de mek wan kɔmpleks spɛl fɔ chenj. Ɛn i go mek i bi pawa we de kil ɛn we gɛt bɔku bɔku ɛnaji.
  Ɛn afta dat ... Wan man we lɔng tri mita ia bin de, ɛn naw na in ples, wan tebul bin de we ful-ɔp wit ɔl kayn it dɛn we rili rich ɛn fayn fayn swit dɛn. Ɛn dɛn kayn smel dɛn de bin de kɔmɔt na dis wɔndaful kichin.
  Dominika bin twit se:
  - Dis na transfכmeshכn εn mirekul dεm fכ mirekul,
  Wi de si jɔs paradays insay ɔltin we de na ɛvin...
  Dis kayn fayn fayn tin dɛn we de shayn ɔlsay , .
  Mek di Masta we gɛt pawa pas ɔlman gɛt layf bak!
  Infakt, na di tebul, na bin gold ɛn ɔrɛnj, wɔndaful, spak spak mɛtal trey dɛn we gɛt kek, wit krim dɛn we gɛt bɔku bɔku difrɛn kɔlɔ ɛn shed dɛn, ɛn ɔda tin dɛn we rili fayn, ɛn tin dɛn we gɛt fayn fayn sɛnt, we ɔl na di tin dɛn we kin swit pas ɔl .
  Ɛn aw di donut dɛn bin rili fayn, we dɛn bin skata wit wɔndaful paoda. Nɔ ad ɔ pul nɔ de igen ya. Ɛn glas dɛn bin de splash wit kɔktɛl dɛn frɔm difrɛn difrɛn jus dɛn, wit fayn fayn filin dɛn we bin de shok wit smel ɛn swit dizayn dɛn wit glaz. Ɛn us kayn bɔd dɛn bin de de?
  Magarita bin smayl bikɔs i bin kɔnfyus ɛn i bin sɔprayz ɛn ala se:
  -Yu tɔn di dɛbul! Wɛl, nɔ ɛva tink ! Yu fɔ ebul fɔ du sɔntin lɛk dis!
  Dɔminika bin kɔnfyus, i aks se:
  - I at fɔ du?
  Di patisin gyal ansa se:
  - Yes, i nɔ go izi fɔ du! Ɛn yu bin ebul fɔ du sɔntin lɛk dis.
  Dis tɛm ya, di tifman naytin bin tray fɔ wisɛl bak. Ɛn i puf in wayd, hamsta-layk chɛst dɛn. Bɔt di bɔbɔ-hiro, jɔs lɛk aw i tek am, go chaj am wit in pikin in fist, bɔt we de kil, lɛk slɛj hama. Ɛn di pɔsin we de wispa, bay di we, de knock aut pas wan tɛm, i tan lɛk se na knock out, cast gold tut.
  Ɛn i flay ɔpsayd dɔŋ. I plop dɔŋ ɛn strɛch lɛk se dɛn dɔn knock am aut. Bɔt afta dat, i jomp, put in finga dɛn na in mɔt bak ɛn blo. Bɔt instead fɔ wisɛl, ɔl wetin bin kɔmɔt na do na wan sɔri-at hiss. Ɛn i rili fani. Di pikin dɛn bin de laf. Di Nayntin di Tifman bin kray se:
  "A go swɛla yu insay wan instant, a go swɛla yu, a go swɛla yu, a nɔ go gɛt sɔri-at!"
  Fɔ ansa dis, Dobrynya, dis heroic bɔbɔ, kik di Nightingale in chin wit in bare il. Ɛn di tit dɛn flay bak. We di chif tifman trowe in an dɛn, i ledɔm bak.
  Dobrynya bin ala se:
  Ɛn udat wi go fɛn we wi de fɛt, ɛn udat wi go fɛn we wi de fɛt,
  Wi nɔ go jok wit dat, wi go kil gadflay!
  Wi go kil yu laik gadfly!
  Dɔminika bin pɔynt in majik stik to di Naytinjɛl di Tif we dɛn bin dɔn win. Margarita bin notis se:
  - Yu wan transfom am tu?
  Di gyal aktɔ nɔd se:
  - Mek at least somtin we yusful de!
  Di patisin gyal bin siŋ se:
  Dɛn bin tay di bɔbɔ wit ayɛn schedule, .
  Ɛn a bin it wan tin nɔmɔ we gɛt wɛlbɔdi...
  Bikɔs ɔf di ebi lod, wan atak bin apin wantɛm wantɛm, .
  Ɛn i bin tɔn to sayba jɛnɛral we gɛt bɔku pawa!
  Ɛn afta dat, Dɔminika bin spin, ɛn mek wan kɔmpleks figa et wit in majik stik.
  Ɛn naw, insay di ples fɔ di Robber Nightingale, wan ol mawnten we gɛt swit, drage ɛn sɔm pat dɛn pan ayskrim bin apia.
  Dɛn yɛri wan gladi gladi laf, ɛn pikin dɛn bigin fɔ jomp kɔmɔt na di gras. Dɛn bin fayn, bɔt dɛn bin tan lɛk tin, dɛn bin rɔtin, ɛn frɔm trade trade, dɛn nɔ bin de wɛr fut. Ɛn wit big gridi dɛn pounce pan di trit, we di Robber Nightingale ɛn di Swamp Goblin tɔn insay. Magarita bin wispa wit in finga dɛn ɛn ala se:
  - Stɔp, man ɛn gyal pikin dɛn! A ɔndastand yu, yu angri afta dɛn wikɛd pipul ya dɔn kech yu, bɔt was yu an fɔs.
  Ɛn aw i go fri laytin frɔm wan majik stik. Di bɔbɔ dɛn bin gɛt fɔ rɔn go na di strim, dɛn blu il dɛn bin de flash. Infakt, na rud tin fɔ it it wit dɔti an.
  Dɔminika bin aks se:
  - Wetin na dɛn wan ya, prizina ɛn kapchɔ dɛn fɔ di Nayntin ɛn di Gɔblin?
  Magarita nɔd in brayt ed:
  - Yes ekzakli! Wi bin fri dɛn. Fɔ tɔk mɔ, na yu fri mi. Ɛn dis rili kɔl .
  I pas wan ɔndrɛd pikin dɛn, bɔy pikin dɛn ɛn gyal pikin dɛn. As i kin bi, tri tɛm mɔ pipul dɛn de we de ripresent di fayn man ɛn uman pas di wan dɛn we strɔng.
  Dɔminika bin sɔprayz ɛn aks se:
  - Na ya dɛn ɔl luk nɔ pas twɛlv ia ol. Wetin, dɛn tifman ya nɔ bin kil big pipul dɛn?
  Magarita bin ɛksplen se:
  - Nɔ, fɔ tru, dɛn kin kil big pipul dɛn bak. Na afta fridɔm nɔmɔ big pipul dɛn kin gɛt pikin dɛn bɔdi. Fɔ ɛgzampul, jɔs lɛk aw i bin bi wit Dobrynya Nikitich. Ɛn wit mi bak, a bin stil tan lɛk gyal pikin.
  Di gyal aktɔ bin notis se:
  - Pikin we nɔ de dɔn, lɛk na fayn fayn stori, na big tin ! Ɛn yu kin ivin se - kul!
  Magarita bin de chirp, i bin de sho in tit dɛn:
  - Yes, dis na wɔndaful wɔl dɛn we ɔltin rili kul . Bɔt bɔku denja dɛn de ya. Na mɔtalman pipul dɛn de we rili denja pas di gɔblin ɛn di Naytinjɛl di Tifman.
  Dɔminika aks wit wispa se:
  - Udat, fɔ ɛgzampul?
  Di patisin gyal se kwayɛt wan se:
  - Ol uman Shapoklyak!
  Di gyal aktres bin twit se:
  Wel du, wel du, grani na di ringlida!
  Fɔ bi padi wit am tan lɛk we yu de ple wit krokodail!
  Ɛn di titi tek am ɛn trowe di kɔn wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. I bin nak wan dragonflay. Di insɛkt bin bɔm, ɛn skata ɛn tɔn to kɔnfɛti.
  Magarita bin notis, we i de shek in ed wit gold kɔl dɛn se:
  - I nɔ fayn fɔ kil pipul dɛn we gɛt layf!
  Dɔminika bin notis se:
  - Bɔt na jɔs insɛkt!
  Magarita bin siŋ fɔ ansa se:
  - Yu spit yu saliva insay di briz, .
  Nɔ krɔs bɔg ɔ ant...
  Nɔ ivin brok branch na di fɔrɛst - .
  Ɔl di tin dɛn we de na di Wɔl na wan famili!
  Di gyal aktɔ bin de chirp, i bin de sho in tit:
  - Mi, yu, im, shi - togeda di ol kontri,
  Tugeda wan famili we gɛt padi biznɛs!
  Insay di wɔd wi, wan ɔndrɛd tawzin I!
  Di pikin dɛn bin was dɛnsɛf na di watasay. Ɛn naw dɛn rɔn go na di it, dɛn gladi ɛn shayn.
  Dɔminika ɛn Magarita bin wispa wan spɛl togɛda, ɛn di tebul bin lɔng. Naw, ples bin de fɔ ɔlman fɔ sidɔm.
  Di pikin dɛn, we de twit dɛn fut we nɔ gɛt natin, sidɔm ɛn siŋ wit kɔrɛkt vɔys:
  Di tebul klos de skata lɛk sno
  Ɛn dɛn bin put di gud tin dɛn...
  Di pikin dɛn ɔl go gɛt sakrifays, .
  Ɛn rost frɔm Cheburashka!
  Afta dat, dɛn bigin fɔ it. Bɔku fayn fayn pikin dɛn de ya, ilɛksɛf dɛn taya bikɔs dɛn angri ɛn dɛn nɔ gɛt bɛtɛ tin fɔ it.
  Dɔminika ɛn Magarita, bikɔs dɛn bin de it fayn, dɛn nɔ bin tink tumɔs, dɛn bigin fɔ dans. Ɛn lɛ wi stomp yu bare, chiseled, tanned fut dɛn.
  Di gyal pikin dɛn bin de siŋ wit dɛn vɔys we de shayn;
  Dɛn bɔn mi na wan kɔntri we de na di spes
  Wea ol di gyal pikin dem de fait plenti...
  Setan nɔ go ebul fɔ win di Fatherland, .
  Fɔ mek wi mama Rɔshia gɛt glori!
  
  Wi go ebul fɔ difend di oli Rus", .
  Ɛn ilɛk aw di ɛnimi kruk ɛn insidious...
  Wi go bit wi ɛnimi dɛn tranga wan, .
  Ɛn di Rɔshian spirit we gɛt sɔd go gɛt glori!
  
  Russia, dis na mi Mama Land, .
  Oli ɛn kɔsmik wan na di wɔl...
  Ɔl di neshɔn dɛn na wan famili, .
  Ɛn di titi yɔŋ sote go!
  
  Wi go difend wi Mama Land na fɛt-fɛt, .
  Nɔto wan chans fɔ di wikɛd ɛnimi ...
  Wan chɛrɔb we gɛt gold wing de ɔp wi.
  Mek wi gi gift to wan Rɔshian sojaman!
  
  Na Rɔshia ɔltin fayn, gud, .
  Ɛn wi wil go strɔng pas stɛl...
  Di bɔbɔ gɛt strɔng ɔs na in an, .
  Ɛn Kɔmrɛd Stalin de rul de!
  
  Pipul dɛn lɛk mi Mama Land, .
  Wi go mek am fayn mɔ sote go...
  Dɛn nɔ go tif di Fatherland fɔ wan ruble, .
  Ɛn Gɔd Svarog na di big mɛsaya!
  
  Mek mi Mama Land gɛt glori, .
  di ɛnimi na fɛt ...
  Lada Mama fɔ Gɔd na dia to mi,
  Mek di ɛnimi dɛn na Rɔshia gɛt dɛn comeuppance!
  
  If nid de, wi kin shed di ɛnimi in blɔd, .
  Dɛn nɔ go ebul fɔ briŋ Rɔshia to in ni...
  I nɔ go te igen di ɔntinman go tɔn to gem, .
  Ɛn di big big lida, Lɛnin, go de wit wi!
  
  Wi go win di big big spes, .
  Wi go gi gladi, gladi to di wan ol yunivas...
  Mɔsko ivin ay pas Rom sɛf, .
  Wit in pawa we nɔ de chenj na fɛt!
  
  We di wɔ kam na wi land we gɛt brayt brayt brayt brayt wan, .
  Wi go sho di Fuhrer wi pawaful karakta...
  Di Rɔshian go gɛt bɔku mɔni, .
  Wi ay pas di san ɛn wi fayn pas di tik dɛn!
  
  Biliv mi, Rus in nɔ go pwɛl, .
  Di Horde nɔ go briŋ wi to wi ni...
  Fayt fɔ yu Motherland ɛn nɔ fred, .
  Di Rɔshian nɔ no wikɛdnɛs ɛn les!
  
  Wi dia kɔntri go rayz bak, .
  Go sho di wan ol yunivas in trɛnk...
  Ɛn dɛn go dɔnawe wit Setan
  Di ɛnimi fɔ di Fadaland go fɔdɔm insay di grev!
  Na so di gyal pikin dɛn, we de jomp wit dɛn fut we nɔ gɛt natin ɛn we de spin lɛk dɛbul, bigin fɔ ala ɛn jomp insay dɛbul sɔmsalt.
  Dis na di fayn fayn ɛn agresiv gyal pikin dɛn we de ya . Ɛn aw dɛn de swɛt, de jomp ɔp.
  Wel, okay, di pikin dem de it en tu sing somtin of dem own. Ɛn dɛn kin du am di we we rili fayn. Dis na dɛn siŋ dɛn. Ɛn dɛn kin spin rawnd lɛk tɔp we de spin.
  Top klas gyal pikin dɛn.
  Bɔt afta dat, wan rili big bɔtaflay apia na di skay, lɛk rial dragɔn. Ɛn in wing dɛn bin so big dat dɛn bin de shayn lɛk gold we gɛt valyu ston dɛn. Ɛn i bin luk so wɔndaful ɛn fayn. Fɔ tru, fɔ tɔk tru, dɛn na bin bɔtaflay dɛn we bin rili big, lɛk dayninɔs.
  Dɔminika bin notis wit smayl se:
  - Yu nɔ go si ɛni mirekul ya. Sɔprayz!
  Magarita bin laf ɛn ansa se:
  - Yes, dis na tru tru atropod dεm we de amaz. Bɔt dis nɔto di tin we kin mek wi sɔprayz pas ɔl. Bɔku ɔda tin dɛn de we rili kɔl.
  Dɔminika bin siŋ se:
  Bɔt nɔto buk ɔ myuziɔm, .
  Dɛn nɔ go tek wi padi dɛn ples!
  Ɛn di titi we kɔmɔt na di majik stik go fri wan bim. Ɛn nyu kɔktɛl glas dɛn bin apia. Ɛn di pikin dɛn bin atak dɛn.
  Na so ɔltin bin rili fayn . Ɛn jɔs sɔm kayn myuzik de ple na mi ed.
  Ɛn aw Dɔminik ɛn Magarita nɔ go ebul fɔ siŋ;
  Biuti pipul dɛn kin atak dɛn fut we nɔ gɛt natin, .
  Dem de ron, so nais gyal pikin dem...
  If yu nid fɔ hit di Fritz wit yu fist, .
  Ɔ dɛn go slap am wit mashin gɔn!
  
  Girls nɔ kin ebul fɔ dawt
  Dɛn go bɛr di Nazi dɛn we dɔn day...
  Ɛn dɛn go kik am tranga wan na in fut, .
  Ɛn sɔnsay wulf dɛn kin ala lɛk we dɛn de it bif!
  
  Rɔshia, dis na wɔd fɔ sojaman dɛn, .
  Wen, biliv mi, e no get eni kul...
  Pan ɔl we sɔntɛnde di tin nɔ kin izi fɔ du, .
  Usay di wikɛd blak Ken win!
  
  Nɔ biliv am, Komsomol mɛmba dɛn nɔ de rɔnawe,
  Ɛn if dɛn rɔn, den na fɔ atak nɔmɔ...
  Ɛn dɛn go kil ɔl di Nazi dɛn wan tɛm, .
  Ɛn di Fuhrer go rayz to di chɔp blɔk!
  
  Russia, dis na mi Mama Land, .
  I de radiant, i jɔs fayn...
  Ɛnibɔdi we de fred nɔ gɛt wan valyu ivin wan rubul, .
  Ɛn, yu no, fɔ agyu wit pɔsin we de fɛt wɔ na denja!
  
  Bɔt no se wi go win di fasist dɛn, .
  Iv nɔ go rul na di tron...
  Wan chɛrɔb we gɛt gold wing de ɔp wi, .
  Ɛn Gɔd Svarog wit big big tin na di krawn!
  
  Ɛnibɔdi we de fred, biliv mi, na slev we wik, .
  In destiny na wan - fɔ bia wit insults...
  Tide yu na mɛkanik, tumara yu na fɔman, .
  Ɛn yusɛf kin bit ɔda pipul dɛn bak!
  
  Girls gɛt trɛnk, na jɔs volkeno, .
  Sɔntɛnde, i kin pawaful fɔ pwɛl mawnten dɛn...
  Di wɔ de go bifo wit wan bad bad ebi ren, .
  Ɛn fɔ tɔk tru, day de kɔt mɔtalman!
  
  A go tɛl una ɔnɛs wan, nayt dɛn, .
  Wi strɔng we wi Rɔshian dɛn gɛt wanwɔd...
  Nid wan snek fɔ go wit yu fɔk ɛn naif, .
  Wi na nayt dɛn we wi nɔ go ebul fɔ win pan fɛt-fɛt!
  
  Wetin na wi fet, pan di Masta Krays, .
  Although wi de rispekt Lada tu...
  Kɔmrɛd Stalin tan lɛk wi papa, .
  Ɛn ples go de fɔ paradays kɔmyunizim!
  
  Di wan we bin dɔn day, go gɛt layf bak
  Ɛn wi go bi mɔ fayn ɛn gɛt sɛns...
  Ɛn di man, fɔ tru, i rili prawd, .
  Pan ɔl we sɔntɛnde i kin tɔk nɔs!
  
  Insay lɔv, wi Papa land tan lɛk sta, .
  Biliv mi, i nɔ go ɛva kɔmɔt...
  Wan big drim go kam tru
  Pis ɛn gladi at go de ɔlsay na di wan ol wɔl!
  
  A lɛk Maria, a de ɔnɔ Lada oli wan, .
  Svarog na fayn ɛn Perun na big...
  A lɛk Jizɔs ɛn Stalin, .
  Oli fes dɛn fɔ aykɔn dɛn rili dia to mi!
  
  Ustɛm rial paradays go de?
  Biliv mi, ɔl yu op go kam tru insay am...
  Gi yu at to yu Motherland, .
  Ɔltin go fayn, i go strɔng pas aw i bin de bifo!
  Afta dat, las las, di pikin dɛn we dɛn fri, it. Dɔn dɛn bin mek dɛn fɔ bi wan grup. I pas wan ɔndrɛd bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn.
  Ɛn dɛn bigin fɔ mach. Dobrynya bin notis wit wan swit smayl:
  - Dɛn go fɛt, a shɔ!
  En det hiro boi jomp pan de dragon.
  Oenomaus bin notis se:
  - Dis kayn detachment go muv tu slo. Wi de muv fast fast pan dragon dɛn. Ɛn na ya yu fɔ no bak ustɛm fɔ stɔp.
  Dɛn bin bil di pikin dɛn. Na wan baronɛs nɔmɔ bin drɛs fayn ɛn ivin fayn fayn wan. Di ɔda wan dɛn bin tan lɛk begman dɛn, yɔŋ ragamufin dɛn . Bɔt i kin rili izi fɔ muv we yu nɔ wɛr fut.
  Dɔminika bin notis se:
  - If di baroness gyal waka, den in prɛshɔ sus go brok ɛn fɔdɔm. Sɔntɛm yu fɔ de barefut lɛk ɔlman?
  Di Barɔns ansa se:
  - Yu nɔ go ebul wet! I bɛtɛ fɔ sɛn mi to mi papa, di Dyuk, i go gi yu prayz ɛn i nɔ go du yu bad!
  Magarita bin nɔd to Dɔminika se:
  -Yu gɛt da kayn majik natura pawa de. So kam, lɛ wi tek am togɛda ɛn sɛn radiant chaj, ɛn trowe di titi insay in papa in kast!
  Di gyal aktɔ bin tɔk se:
  - Wetin bɔt di prayz?
  Magarita bin laf ɛn tɔk se:
  - Wel, dem go giv yu purse of gold, so dat wan rili plenti? Pantap dat, a kin kɔl gold frɔm ɔdinari tik ɛn kɔn, ɛn yusɛf kin du am!
  Dɔminika bin wispa se:
  - Eh! So wi kin bay wisɛf wan dukedom!
  Di patisin gyal nɔ bin gri se:
  - Dɛn nɔ alaw am fɔ du am! Dɛn nɔ gri fɔ put majik gold na di wɔl, if nɔto dat, i go mɔs de pas ayɛn. Yu ɔndastand, infleshɔn fɔ di prɛshɔ kɔyn!
  Dɔminika bin notis se:
  - Dis na lɛk insay injinia Garin in haypaboloyd?
  Margarita bin nɔd in ed se:
  - Somtin laik dat. A bin rid dis buk we a bin smɔl. Yɛs, afta dat di gold standad bin fɔdɔm, ɛn i bin de mek pɔsin fred .
  Enomai bin notis wit smayl se:
  - Bɔt stil, sɔntɛm rayz wan baronɛs? So dat i nɔ go bi so disgusting!
  Dobrynya nɔd wit wan smayl:
  - Yes, wi go du dis wans,
  Mek wi gi am sɔntin we kol!
  Di Barones stamp in il pan di gras bak ɛn ala:
  - Tek mi go to mi papa! Ɔ a go mek dɛn kil una ɔl!
  Di pikin dɛn bin de laf wansay.
  Wantɛm wantɛm, wan gnome we wɛr hat kɔmɔt ɔnda di gras. I klia se i bin stil rili yɔŋ, i nɔ bin gɛt biad. Bɔt wit wan majik stik na an.
  Wan smɔl vɔys se:
  - Dɔn a yɛri di vɔys fɔ wan kaprish gyal. Sɔntɛm na tɛm fɔ tich am?
  Di Barɔns bin de ala se:
  - Jɔs tray am, sucker !
  Ɛn i tray fɔ muv di gnome wit in shuz fut. I shek in majik stik. Di kaprisi gyal ɛn bɔbɔ we kɔmɔt na di pipul dɛn we bin de trade trade bin lɔs.
  Dɔminika bin ala se:
  - Eh!
  Margarita bin nɔd in ed se:
  - Dis na dwarf boi. Wan spɛshal kayn gnome we gɛt gift fɔ majik. Naw i tek di kapris gyal fɔ mek dɛn mɛn am. Ɛn i tan lɛk se di baronɛs go gɛt fɔ lan kɔlchɔ, pɔlitiks ɛn wok wit kɔnshɛns.
  Enomai bin tɔk wit smayl se:
  - Ɛn a bin want fɔ spank am! Ɛn so, di lod dɔn kɔmɔt na yu sholda.
  Dobrynya bin tɔk se:
  -Yu de go na Skeleton? So sɔntɛm na tɛm fɔ hit di rod.
  Margarita bin notis se:
  - Klos klos de di kast fɔ di wikɛd majik uman Bastinda, we gɛt ɔda tin we dɛn mek wit twɛlv - wan yɔlɔ rat. Dis na wetin wi fɔ dɔn kech.
  Pantap dat, wi dɔn gɛt smɔl ami, we pas wan ɔndrɛd man dɛn. Sɔm pan dɛn na di hiro we nem Fɛniks Falkɔn. In na bɔbɔ bak, bɔt i gɛt bɔku trɛnk.
  Dobrynya bin notis se:
  - A sabi Fɛniks. Jɔs aw dɛn bin kech am?
  Di patisin gyal ansa se:
  - Bay kɔni, jɔs lɛk yu. Bɔt naw wi gɛt ami, ɛn wi go atak Bastinda in pales!
  Dominika bin de ple wit in abs na in bɛlɛ. Dɔn i tek am ɛn krɔs wan nɛt we bin de ledɔm na di gras wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. I tos in kernel, kech am na in mɔt, chew am wit in strɔng tit ɛn cooed:
  - Go fɔ asɔlt? Wɛl, a lɛk dis aidia. Pan ɔl we, di nem Bastinda de mek a mɛmba wan pikin dɛn fayn fayn stori. Nɔto dat na di wan we nɔ de ɛva was insɛf?
  Magarita shek in ed:
  - A sabi dis fayn fayn stori bak. Nɔ, dis na witch we difrɛn smɔl. I gɛt wan ol ami we gɛt rat dɛn. Wel, en tu mercenary orcs. Artefa CT wit rat de gi big big pawa oba rodɛnt, so...
  Di patisin gyal bin ɔda se:
  - Pikin dɛn! Brek di nidul dɛn frɔm di silva sprus dɛn we de nia de, i nɔ go te igen yu go si dɛn we wi go insay di tik. Dis kin mek wan fayn wɛpɔn.
  Di man dɛn ansa se:
  - Wi go du ɔltin, wi sevɔ!
  Ɛn di tim bin mach. Pan ɔl we gyal pikin dɛn bin bɔku tri tɛm pas bɔy pikin dɛn, dɛn bin sabi fɔ mach bak. Ɛn dɛn pul di fut finga dɛn ɔp. Na da sem tɛm de, myuzik bin de ple.
  Di detachment bin muf pan di mach. Na ya, afta dɛn dɔn it, sɔm pan di man dɛn bin de yawn bad bad wan, bɔt di gyal pikin dɛn bigin fɔ bit drɔm dɛn we dɛn mek na os we dɛn mek wit pikɔk lif , ɛn di we aw pipul dɛn bin de fil bin de gladi mɔ.
  Di pikin dɛn bin tramp insay fɔmɛshɔn. Dɔminika bin tink se i tan lɛk insay di fim we de tɔk bɔt Malchish-Kibalchish . Na gyal pikin dɛn bin de bak we bin de mach barefut. Bɔt fɔ sɔm rizin dɛn, no gyal pikin dɛn nɔ bin de na di Soviet fim. Ɛn dis ivin strenj, bikɔs ɔnda di Rɛd gɔvmɛnt dɛn bin de insist ɔltɛm fɔ mek man ɛn uman ikwal.
  Ɛn bɔku gyal pikin dɛn de ya, ɛn dɛn tan lɛk natura-bɔrn wɔriɔs dɛn we de mach - pat pan dɛn na pipul dɛn, pat pan dɛn kɔmɔt na di ɛlf famili, lɛk aw yu kin si frɔm dɛn links yes. Wɛl, na wan kayn matriarchy.
  Di pikin dɛn mach, ɛn di sem tɛm, dɛn bigin fɔ siŋ, lɛk se dɛn nɔ gɛt dis:
  Ɛlfia na wi kɔntri we gɛt sɛns, .
  Ɔnda di rul we di Mɛsaya Kiŋ bin de rul...
  Na Gɔd gi wi am sote go, .
  Fɔ mek wi layf gladi mɔ!
  
  Mek gud Oenomaus bi in glori,
  Udat win di ɛnimi dɛn fɔ di Fadaland...
  Yu de fɛt fɔ am ɛn yu de fred, .
  Ɛn i nɔ go te igen wi go bigin fɔ liv ɔnda Sɔlsinizm !
  
  Barefut gyal pikin dɛn de rɔn
  Dɛn want fɔ fɛt di ɛnimi...
  En dis Orkler no so kul, .
  Bifo dat, i jɔs tan lɛk klawn in pikchɔ!
  
  Gret kɔntri we nɔ gɛt ɛnd
  In we di wil, yu no, fɔ jɛnɛreshɔn...
  Pan ɔl we Setan in savant dɛn de mek plan, .
  Bɔt di faya genius go de wit wi!
  
  A biliv se wi nɔ go ebul fɔ kɔntrol wi prɛshɔn, .
  Na tru se wi go raze wi ɛnimi dɛn na grɔn...
  Yu rayt am na yu notbuk, smɔl bɔbɔ, .
  I rili fayn fɔ mek pipul dɛn liv ɔnda Oenomaus !
  
  Wi go mek di Fatherland fayn pas ɛni ɔda pɔsin,
  Heven go kam in dis layf...
  Mek wi selebret wi wild sakses
  Ɛn i nɔ go te igen wi go liv ɔnda ɛlfinism!
  
  Nɔ, biliv mi, wi Ɔkish pipul dɛn nɔ go ebul fɔ brok, .
  Pan ɔl we di ɛnimi strɔng ɛn rili kɔni...
  Bɔt wi go pas di ɛgzam wit A, .
  Mek i bi gud ɔnda Oenomaus !
  
  Di Tsar in gloriful big big tin, biliv mi, .
  Wit yu krawn we ful wit dayamɔn...
  Ɛn, yu no, dɛn go krɔs di wayl wayl animal, .
  Di sik go stɔp bak, biliv mi, lɛprɔsi!
  
  Nɔ, fɔ Ɛlfia yu nid Ɛlfrɔg bak , .
  Padi dɛm, una nɔ betray una Gɔd dɛm...
  Di Famili we gɛt pawa pas ɔl, big ɛn gɛt glori, .
  Nɔ sho se yu wik!
  
  Nays Lada na di fɔj fɔ di gɔd dɛn, .
  Biliv mi, na im bɔn lɔv...
  Nɔ west pipul dɛn jɔs de tɔk tin dɛn we nɔ impɔtant, .
  Opin up big big tin we nɔ gɛt bɔda!
  
  Yu nɔ go ebul fɔ ol Ɛlfrɔg in aro , .
  I go chuk ɛni ɛnimi ...
  Jɔs nɔ wish fɔ stupid tin dɛn, .
  Di shild fɔ di ɛlf sojaman go kɔba!
  
  Elfia, dis na pawa we nɔ gɛt wan dawt, .
  I kin muf mawnten dɛn...
  Pan ɔl we sɔntɛnde di bɔdi kin sɔfa bad bad wan, .
  Wi kin rijek ɔl di tin dɛn we de ambɔg wi!
  
  fɔ ɛlf dɛn go kam jisnɔ , .
  We de tramp di yunivas...
  Gɔd in chɛrɔb go es in wing dɛn, .
  Ɛn wan tin go de, biliv mi, fɔ Krieshɔn...
  
  Goddess Lada na glori, biliv mi,
  I bin gi lɔv to ɔl in bɔy pikin dɛn...
  Ɛn naw i go bi wan strɔng nayt, .
  Ɛn lɛ wi bit di ɛnimi tranga wan na in snot!
  
  Yu na Fiev , lɛk di kapital fɔ di ɛlf dɛn , .
  Di mama fɔ, biliv mi, gloriful Drussian siti dɛm...
  Mek wi slap di ɛnimi , .
  Wi na nayt, biliv mi, wi nɔto kɔvayd!
  
  Fɔ mi oli kɔntri, .
  Wi go fɛt bad bad wan...
  Elf nɔ go tif wan ruble, .
  Afta ɔl, di layt ɛlf dɛn bin sabi fɔ fɛt ɔltɛm!
  
  Nays gyal pikin dɛn de, biliv mi, .
  Dat dem rush very dashingly in di kol...
  Dɛn go kɔt di Fuhrer, we na wan wayl animal, .
  Wi go gro wan fayn, yu no, ros!
  
  Nɔ, wi nɔ go ɛva bia wit wamat, .
  Mek wi rayz op di sanlit Elf...
  Wan big drim go kam tru
  Ɔnda dis skay na blu we de shayn!
  
  Ɛlfrɔg go kam ɛn gi layf bak to di wan dɛn we dɔn day, .
  Bɔt wi nid fɔ rivaiv am fɔ layf kul...
  Wi go win di big big wan we de na di wɔl, .
  Krays nɔ de day, ɛn Judas de na ɛlfaya!
  
  Sav Oenomai fetful wan, .
  Ɛn duya una nɔ tɔn agens kiŋ dɛn...
  Mek di pikin dɛn fɔ di ɛlf dɛn gɛt glori, .
  Ɛlfia, dis nɔto ples na di map!
  
  I nɔ go te igen wi go win di wan ol wɔl, .
  Mek pawa de oba layf ɛn day...
  Ɛnibɔdi we de alayv go bi chɛrɔb, .
  Da man de tan lɛk Gɔd, biliv am!
  . CHAPTER No. 10.
  Dɔminika bin go bak na in akademi klasrum, ɛn dɔn in sɛshɔn na di lotus pozishɔn. Naw i bigin fɔ stɔdi bak difrɛn kayn spɛl dɛn, we gɛt difrɛn we dɛn ɛn difrɛn kayn spɛl dɛn. Ɛn i bin du dis wit bɔku rɛdi fɔ du am.
  Afta dat, a go it dina. Neks to am na di gyal we nem Fiesta. Dɛn bin it squid insay sos togɛda ɛn was am dɔŋ wit milk ɛn tomato jus we dɛn miks. Afta dat, ɔltin bin bi men tin.
  Afta dina, Dɔminika bin fɛns wit Fiesta bay we i yuz majik stik. Ɛn i trowe wan big kek we gɛt krim pan am , ɛn smɛl am frɔm in ed to in fut.
  I bin gri se i dɔn win ɛn i gi am wan ring frɔm ɛni wan pan in fut we nɔ gɛt natin. Ɛn naw Dɔminika gɛt wɛpɔn dɛn we strɔng mɔ ɛn mɔ ɛn we de kil pipul dɛn .
  Afta dat, dɛn tu gyal pikin dɛn ya shawa ɛn go na dɛn rum.
  Insay di rum, Dɔminika sidɔm na di bed, fol in leg dɛn we tan lɛk lotus, ɛn bak i muv in bɔdi ɛn spiritual ɛsin to ɔda lɛvul na di maynd wɔl.
  Naw dɛn de flay ɔp dragon dɛn, ɛn wan grup we gɛt pikin dɛn de mach dɔŋ dɛn.
  Na tu bɔy pikin dɛn bin de lid am: di Viskaunt ɛn di hiro we nem Fɛniks Falkɔn. Dɛn tu bɔbɔ dɛn ya na fayn bɔy pikin dɛn we gɛt mɔsul dɛn we rili impɔtant, ɛn dɛn jɔs wɛr shɔt. Strɔng, lɛ wi se, man dɛn. Ɛn dɛn mach, ɛn pas di kɔlɔn.
  Pikin dɛn kin tray fɔ muv kwik kwik wan, ɛn wan wan tɛm dɛn kin bigin fɔ rɔn. Ɛn i tan lɛk wan ami we gɛt enjɛl dɛn we gɛt brayt ɛn fayn ed. Ɛn dɛn stil nɔ gɛt wɛpɔn, pas nɔmɔ di stik dɛn we dɛn mek na dɛn os.
  Bɔt afta dat, dɛn go insay di pain tik. Bɔku wulf dɛn bin de grɔmbul, bɔt Fɛniks bin trowe wan ebi kɔn pan dɛn wit in fut we nɔ gɛt natin, ɛn i bin rili brok di animal we de it animal in skel.
  I fɔdɔm, ɛn di ɔda wulf dɛn bigin fɔ rɔnawe. Ɛn di pikin dɛn bigin fɔ sɛtul di kɔn ɛn tik dɛn.
  Margarita bin notis se:
  "A mɛmba wan tɛm, wan ol grup we na pikin dɛn we nɔ lɛk pati, bin de fɛt wan siriɔs fɛt. Ɛn di Jaman batalyɔn rɔnawe. Ɛn di pikin dɛn rɔn afta dɛn ɛn bit dɛn wit sling .
  Dɔminika bin gri se:
  - Slingshot, dis na letal fɔs!
  Infakt, pikin dɛn we de fɛt wɔ bin bigin fɔ mek sling. Ɛn mek sɔntin lɛk bɔw.
  Magarita tek am ɛn notis wit smayl se:
  - Wi wɛpɔn go bi di wan we pafɛkt pas ɔl if dɛn drɛb am wit majik.
  Dɔminika bin de chip, i bin de sho in tit dɛn:
  - Ɛspɛshali if a ad am!
  Afta di pikin dɛn dɔn gɛt wɛpɔn, dɛn tu strɔng majik uman dɛn ya pik dɛn stik dɛn.
  Margarita bin kol:
  - Wi de kɔnjɔy insay wanwɔd!
  Dominika bin kɔnfyus se:
  - Jɔs lɛk!
  Dɛn tu gyal pikin dɛn ya gɛda di ɛnaji we dɛn majik stik gɛt ɛn lans am wit dɛn big big pawa. Ɛn afta dat di fayn fayn uman dɛn tek ɛn lans strim dɛn we gɛt ɛnaji frɔm dɛn fut finga dɛn we nɔ gɛt natin tru di grup we na pikin dɛn. Ɛn afta dat, wan mirekul bin apin, ɛn bɔku bɔku fotoblitz , ɔ, lɛk wan smɔl supanova, bɔn insay faya.
  Magarita ɛn Dɔminika bigin fɔ rid spɛl ɛn chant:
  Wi na gyal pikin, we de go insay di panteɔn, .
  Dɛn bin swɛ fɔ bi fetful to di Fadaland...
  So dat wan bad bad def de wet fɔ di Ɔkish pipul dɛn, .
  Wɛl, aw di Ɛlf dɛn de liv ɔnda san !
  
  Nymphin de wit wi , lɛk mɛtal, .
  Dɛn mek am wit brɔnz, we strɔng pas ɛni stɛl...
  A bin de drim fɔ tɔn wɔl dɛn ɔpsayd dɔŋ, .
  As di big big genius Gralin bin lɛf am!
  
  Wi go mek di Fatherland kol, .
  Ɛn wi go rayz di Fadaland ɔp di sta dɛn...
  Mek sakses de wit di elf-girls , .
  Ivin if wi smɔl fut dɛn nɔ gɛt natin !
  
  Orkshist bin atak mi kɔntri, .
  Samurai trolls de kam frɔm di ist...
  A lɛk Sɔlsɛs ɛn Gralin , .
  Ɛn , a biliv, wi go tear di ɛnimi to pis !
  
  we nem Ɛlfrɔg de wit wi , .
  We Solcenism , jok, go bil...
  Di Famili we gɛt glori pas ɔl na di wan ol wɔl, .
  I go ad kɔnshɛns ɛn wil to wi!
  
  A biliv se wi nɔ go ɛva giv ɔp, .
  Di Fatherland nɔ go ebul fɔ briŋ in ni...
  Kɔmrɛd Gralin na wan brayt sta, .
  Ɛn wi ticha na di waes genius Drenin !
  
  Wi go mek wi Fatherland, .
  Mɔ fayn ɛn rayt na di planɛt...
  Ɛn yu no, wan kil gɔn go de, .
  Mek big pipul ɛn pikin dɛn ɛnjɔy dɛnsɛf!
  
  Burn Elfrog , nɔ bɔn na yu at, .
  Yu na di patron fɔ ɔl di Elf sɔd dɛn...
  Wi go bil jisnɔ, a biliv, wan strɔng paradays, .
  Solcesus go kam, oli mishɔn!
  
  Nɔ trɔst di Orkler gang , padi dɛn, .
  Dat i go win izi ɛn menacingly...
  Wi ɔl na wan famili - .
  Ɛn biliv mi, i nɔ tu let fɔ lɛk yu Mama Land!
  
  PAPA GƆD Ɔlmayti de protɛkt wi ɔl, .
  Go rayz wan sɛvin kɔlɔ flag oba di grɔn...
  Ɛn di wikɛd animal we de it animal go tɔn to gem, .
  Wi kin ebul fɔ bia wit Setan bak!
  
  A lɛk di Gret Fadaland, .
  Insay di wan ol wɔl, yu nɔ de we fayn igen, .
  Wi nɔ go sɛl Ɛlfia fɔ wan rubul, .
  Lɛ wi bil pis ɛn gladi at na di wan ol wɔl!
  
  In di nem of wi Motherland, na drim, .
  Di big Elf go rayz...
  Ɔl ɔda tin na jɔs fɔ natin
  Ɛn nyu mɛsaya go de wit wi!
  
  Oh Lada, mi ɔlmayti, .
  Yu go giv lov en pis to di lait elves ...
  A de tɔn to yu, de beg yu, .
  Ɛn if nid de, slap wit laytin!
  
  Ælfria , Wi Ledi fɔ Ɛvin,
  Gi Solcesus to di Yunivas ...
  Fɔ una sek, di big Gɔd dɔn rayz, .
  Pipul dɛn nɔ rili lɔs dɛn teist!
  
  Duya notis, ɛlf dɛn tan lɛk dis,
  Di Elven gɔd dɛn gɛt bɔku rɛspɛkt...
  Wi na big big pikin dɛn fɔ di Mama Land, .
  Ɛn gyal pikin dɛn kin win di wɔl ɔltɛm!
  
  Padi dɛm, wi nid fɔ pre to di Mama Land, .
  Perun, Yarilo ɛn Ɛlfrɔg pawaful ...
  Wi go bi man dɛn we rili strɔng, .
  Ɛn wi go blo ivin di klawd dɛn we de na di skay!
  
  Naw dɛn dɔn ɔlrɛdi drɛb di ɛnimi bak frɔm Ɛlfskva , .
  Yu de ambɔg di envayrɔmɛnt pipul dɛn bɔku...
  Wi fetful to Sɔlsɛs ɛn Gralin , .
  Ɛn bɔku tank dɛn go de we gɛt gɔn!
  
  Nɔ, di ɛnimi nɔ go ebul fɔ kɔba di ɛlf dɛn, .
  Sins wi warriors na omnipotent...
  Pas ɛgzam, na fayv nɔmɔ, .
  So dat ɔl bɔbɔ go rili strɔng!
  
  Soltsegrad go bi glori , .
  En wi go kip am from di onslaught...
  Di win alaynɛshɔn fɔ di nayt dɛn go kam, .
  Pan ɔl we blɔd de flɔ na wata we pɔsin nɔ ebul fɔ kɔntrol!
  
  Girls barefut in di kol, .
  Dɛn de rɔn, dɛn il dɛn de flash...
  En dem go hit di Orks wit dem fist, .
  Di Ken we nɔ de mek padi wit ɔda pipul dɛn go flat!
  
  Ɔltin go fayn, pipul dɛn no, .
  Wi go diskɔba kɔnstɛlɛshɔn dɛn na di spes...
  Afta ɔl, na sin fɔ dawt fɔ gɛt maynd, .
  Ɛn wan man go de na Gɔd in tron!
  
  I nɔ go te igen wi go gi layf bak to di wan dɛn we dɔn day wit sayɛns, .
  Wi kin bi yɔŋ ɛn fayn mɔ...
  Wan chɛrɔb we gɛt gold wing de ɔp wi, .
  To mi fayn fayn Ɛlf mama!
  So di gyal pikin dɛn bin de siŋ, ɛn di wan ol ami we na pikin dɛn bin si se dɛn wɛr wɛpɔn dɛn we de shayn ɛn dɛn gɛt strɔng wɛpɔn dɛn we ivin kol.
  Afta dat, dɛn bin dɔn fɔ mek di bɔy ɛn gyal pikin dɛn gɔn bak. Ɛn dɛn bin rɛdi fɔ fɛt siriɔs wan.
  Dɔminika ɛn Magarita bin de pul pawaful layt dɛn we bin mek dɛn chenj bɔku bɔku tin dɛn. Ɛn naw di pikin dɛn ami bin dɔn rɛdi.
  Ɛn na so i bigin fɔ mach fɔ fɛt.
  Dobrynya bin notis wit wan luk we rili gladi:
  - Wi go win bak! Ɛn dis na wi men tin.
  Wan tɔl we di sayz tan lɛk gud Jaman Tayga tank bin kray bifo. I bin gɛt dayamɔn shɔɛl, ɔ fɔ tɔk tru, i bin de shayn lɛk se dɛn kɔba am wit valyu ston dɛn. Wan animal we rili fayn.
  Margarita bin tɔk wit sɛns se:
  - Wit dis kayn shɔɛl, di tɔl insɛf de risk fɔ bi viktim fɔ wan ambishɔs ɔnta!
  Dɔminika nɔd ɛn siŋ se:
  Shards na gud tin
  Agens wan mashin gɔn, alas , natin!
  Bɔt in siŋ nɔ bin rili rizinɔs, ɛn i nɔ bin de insay in ples.
  Di wɔri pikin dɛn bin de waka rawnd di tɔl. Wan pan di bɔbɔ dɛn bin want fɔ shot am, bɔt di gyal sojaman put in an pan di bɔbɔ in sholda ɛn swɛt:
  - Nɔ nid nɔ de!
  Wan ɔda titi bin tɔk se:
  - Na dat di tim de fɔ!
  Dis na pikin dɛn we rili de fɛt ɛn we rili want fɔ fɛt.
  Dominika bin notis wit wan laf se:
  Ɛn na di lɛft say na wi sojaman dɛn, ɛn na di rayt say na wi sojaman dɛn, .
  I gud fɔ panch mi na mi fes wit tumɔs drink !
  Di wɔriɔ dɛn bin rili fayn . Ɛn i tan lɛk se dɛn dɔn rɛdi fɔ bigin wan rili lɔng waka. Ɛn dɛn maynd rili nɔ go dɔn.
  Magarita bin tɔk wit smayl se:
  - Yes, a mos se wi stil laki.
  Dɔminika aks wit smayl se:
  - Aw laki laki?
  Di patisin gyal bin ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Di fact se di Gret Patriotic War nɔ bin las pas 4 ia. Fɔ tru, di Jamani dɛn bin fɔ dɔn ebul fɔ tinap tranga wan fɔ lɔng tɛm pan dɛn pawaful difensiv layn dɛn!
  Di gyal aktɔ nɔd se:
  - A gri wit dis. Ivin sɔm ɔda stori dɛn de bɔt dis tɔpik. Bɔt ilɛk aw i bi, wi ebul fɔ mek mirekul. As fɔ di Jamani dɛn, bikɔs dɛn bin dɔn no se di wɔ dɔn ɔlrɛdi lɔs, dɛn nɔ bin want fɔ tinap tranga wan atɔl. Ɛn na so dɛn bin de du tin di we aw dɛn de du tin!
  Margarita bin notis se:
  - Na wan motoka we nɔ rili saksesful - dis na di Tayga, i tu ebi, ɛn wit jɔyn we nɔ protɛkt fayn bitwin di tɔrɛt ɛn di hul. Dis tank, yu fɔ admit, nɔto patikyula gud. Tu ebi ɛn i dɔn ol, ivin di klos dɛn nɔ de na say dɛn we gɛt sɛns. Ɛn fɔ put di transmishɔn apat frɔm di injin na big mistek.
  Dɔminika nɔd fɔ sho se i gri.
  - Yu nɔ go ebul fɔ agyu agens dis ! Na tru se na mistek! Bɔt na di ɔda say, na di wan dɛn nɔmɔ we dɔn day nɔ de mek mistek, ɛn na if dɛn kɔmɔt na ɔda layf nɔmɔ. Ɛn a tink se na so i bi. At least fɔ yu!
  Magarita bin nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Yes, i go mɔs bi se afta layf de! Ɛn mi sɛf bin biliv dis. Ɛn if na dis yunivas dɛn dɔn disayd fɔ mek a day, dat min se na ɔda wan, sɔntin go kɔntinyu!
  Di gyal aktɔ nɔd se:
  - Lɛk kɔmpyuta gem we nɔ gɛt ɛnd wit bɔku bɔku difrɛn lɛvul dɛn!
  Di patisan gyal kɔnfyus se:
  - Wɛl, yes! Somtin laik dat, en dis, a mos se, na rili kul ! Ɛn na ya yu kin gladi pas wan ɔ tu tɛm.
  Di hiro bɔbɔ we nem Dobrynya bin siŋ:
  - Na tɛm, na tɛm, lɛ wi gladi,
  Insay mi layf tɛm...
  To di biuti en di kop, di laki bled.
  Bay, bay, sway, fɛda pan ɛlmɛt, .
  Wi go wispa to fate pas wan tɛm!
  Wi go wispa to fate pas wan tɛm!
  A go tear di ɛnimi apat! A go tear di ɛnimi apat! A go tear di ɛnimi apat!
  Ɛn dɛn yɛri di pikin dɛn de laf fayn fayn wan. Wan big dainosaur bin apia bifo di smɔl ami . Na tru se i nɔ bin tan lɛk se i de mek pɔsin fred tumɔs, bɔt i bin big. Ɛn in bɔdi big, bɔt in ed, difrɛn frɔm dat, smɔl, ɛn i gɛt lɔng tel. Ɛn pan tap, dɛn gɛt knuckle fins dɛn bak.
  Dɔminika bin ala se:
  - Dis na animal - big !
  Magarita bin nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Hefty animal! Bɔt nɔ wɔri. If wi nɔ tɔch am, i nɔ go tɔch wi!
  Ɛn di titi we de tek pat pan di pati bin ɔda se:
  - Yɔŋ wɔriɔ dɛn - nɔ de shot ɛn nɔ mek nɔys!
  Di pikin dɛn bin kwayɛt. Ɛn dɛn bin de tray fɔ waka wit dɛn fut we nɔ gɛt natin ɛn nɔ mek nɔys.
  Dɔminika bin notis se:
  - Wetin if di dainosaur dɛf?
  Magarita bin smayl ɛn i bin want fɔ tɔk sɔntin. Wantɛm wantɛm, dɛn bin de ala ɛn di branch dɛn we bin de brok bin krak. Wan animal we di sayz tan lɛk sɛvin stori bildin bin apia, we gɛt big big mɔt, we tan lɛk sperm wɛl we lɔng. Dis na rili big brut. Ɛn di fang dɛn lɔng lɛk fayv mita.
  Di dainosaur we bin tinap wansay ɛn luk di pikin dɛn grup wit want fɔ no mɔ, si wan bad bad monsta ɛn rɔsh fɔ rɔnawe. Ɛn i bin tan lɛk se, fɔ tru, dɛn bin mek i want fɔ du dat. I dia pasmak fɔ fɛt wan jayant lɛk dis saber-toothed tyrannosaurus.
  Dɔminika ɛn Magarita bin es dɛn majik stik dɛn ɔp. Di patizan gyal bin faya fɔs. Ɛn frɔm di tip na in stik, wan pulsa we de kil go flay kɔmɔt. Ɛn i go nak di monsta in mɔt. Ɛn i go rili bɔn. Bɔt fɔ ansa dis, wan ala ala we bin rili bad ɛn we bin de mek pɔsin yɛri.
  Dɔminika tek am ɛn fɔ ansa am , i bit am wit ɔl in pawa, i akt wit pawa, lɛk se i de nak wan pila we de kil ɛn, i de chir:
  Dainosaur, maybe yu de ya, en no na Afrika, .
  Sɔntɛm yu de chew hay fɔ brɛf, .
  Dainosaur,...
  Ɛn di titi sɛn in pat pan majik to di jayant. Ɛn dɛn tek in fang tit, ɛn we dɛn bit dɛn, dɛn tɔn to fayn fayn pink bɔd dɛn.
  Dɔminika bin siŋ se:
  A bin want fɔ mek ayɛn
  Di ɛlifant bin apia wantɛm wantɛm...
  Wing dɛn lɛk bi - .
  Flawa dɛn instead ɔf yes!
  Magarita bin bɔs laf ɛn, bak, i go bit am wit wan pulsa we de pwɛl ɛn pwɛl. Bɔt di pikin dɛn ami bigin fɔ shawa di monsta wit aro. Ɛn in skel-armɔ bigin fɔ bɔbul .
  Dɔminika tek ɛn rilis majik frɔm in fut we nɔ gɛt natin ɛn in stik. Ɛn i bin wok fayn na ya.
  I bin tan lɛk se sɔntin we gɛt majik dɔn tek am ɛn chaj insɛf wit big big pawa we de pwɛl.
  Magarita tek am ɛn chip, i wink wit in safaya yay:
  - Eh!
  Di Tyrannosaurus bin fɔdɔm, ɛn insay in ples, wan big ɛn wayd tebul, we ful-ɔp wit it. Ɛn na ya i bin dɔn ɔlrɛdi so fayn ɛn we nɔbɔdi nɔ si yet, we nɔ gɛt wan kɔmpitishɔn. Ɛn dɛn kayn fayn fayn it dɛn de we de mek pɔsin in yay shayn.
  Dɔminika bin siŋ se:
  Dis bin tɔn to fayn fayn tin
  Ɛn di smel swit pas ɔni fa fawe...
  Wi nɔ go win frɔm skrach, .
  Ɛn wi nature go go bifo!
  Magarita bin kɔnfɔm wit smayl, ɛn i bin de sho in tit:
  - Yes, i go flourish! Ɛn dat na fayn tin!
  Afta dat, di patisin gyal ad se:
  - En yu sabi hau tu cast majik. Dis , a fɔ se, na wɔndaful tin! Tɔn da kayn big saiz de to wan fayn it . Dis nɔto ɔrk ɔ goblin - i izi wit dɛn!
  Dɔminika nɔd ɛn siŋ se:
  - Ɔltin we nɔ pɔsibul, a no fɔ tru,
  Ɛn lan fɔ mek majik, we yu nɔ de!
  Ɛn kik yu fut pan stɛl we rili strɔng, .
  Ɛn slash di monsta wit shap shap!
  Magarita bin de gigl ɛn notis wit smayl se i de spak wit pal dɛn:
  - Yes, yu de sing so touchingly dat yu no go fain fault! Wɔndaful!
  Dɔminika bin gri se:
  - Mi na big supa - wan fɛtman we kul pas di wɔl!
  Ɛn aw i go tek ɛn rol wit in yay dɛn so dat dɛn tan lɛk safaya ɛn tan lɛk sta dɛn.
  Di tebul we gɛt it bin mek sayn fɔ di pikin dɛn we de fɛt wɔ, ɛn sɔm pan dɛn bigin fɔ kam nia am ɛn tek donut ɛn kek, we dɛn dɔn dip insay chɔklɛt ɛn difrɛn kayn krim dɛn. I bɛtɛ pas dat, grap sɔm ayskrim. Dis na sɔntin we rili fayn.
  Magarita blo in ɔn ɛn ala se:
  - Una nɔ nid fɔ it tumɔs , .
  No nid fɔ mek una ɔl rɔsh insay di bɔjwasi...
  Ɛn rayt yusɛf wan notbuk, .
  Mobiliti go stil kam in handy!
  Dɔminika bin notis wit wan swit smayl se:
  - Yes, i rili tɔn aut fayn!
  Ɛn i wink wit in kɔnflawa blu yay.
  Margarita bin notis se:
  - Dainosaurs" mit nɔ kin te, ɛn ivin smɔl fɔ di tin dɛn we de it bif. Bɔt fɔ it di ɔs...
  Dobrynya bin ala se:
  - A nɔ go mek yu it di ɔs!
  Ɛn di bɔbɔ-hiro bin siŋ se:
  Sivka-burka, prɔfɛt kaurka, .
  Stand bifo mi
  Lɛk lif bifo di gras!
  Sivka-burka, prɔfɛt kaurka, .
  I rili, rili nid fɔ de
  Mit yu!
  Oenomaus tek am en jomp off di dragon. I bin rili want fɔ tray us kayn it di dainosaur dɔn tɔn to. I go mɔs bi se na sɔntin we rili fayn. Ɛn di bɔbɔ-prins tek di kek wit chɔklɛt ɛn trowe am na in mɔt.
  Ɛn i bigin fɔ chew wit trɛnk, i bin krim ɛn swit. I rili swit.
  Di pikin dɛn bin de kray wit wan wɔd se:
  - Wel, mek a tray! Nɔ bi wikɛd anti dɛn!
  Magarita bin smayl inosɛnt wan:
  - Mi nem na Anti? I rili fani!
  Ɛn di pati titi ala se:
  - A go gi yu tɛn minit fɔ it! Yu kin it, bɔt yu kin it smɔl!
  Dɔminika aks wit smayl se:
  -Yu bin gɛt fɔ go angri di tɛm we di wɔ bin de?
  Magarita nɔd in gold ed, we gɛt di kɔlɔ we spring dandelion gɛt:
  - Yes, aw! Ɛn i bin rili taya!
  Di titi bigin fɔ siŋ wit in klia vɔys fɔ ɛksplen di bad bad tin we apin.
  We di titi bin de siŋ, i ivin jomp kɔmɔt na di dragɔn. Ɛn i bigin fɔ dans na di ɔrɛnj gras wit in fut we nɔ gɛt natin.
  Ɛn in vɔys bin so iridescent ɛn shayn:
  Wi na Komsomol memba, drim gyal, .
  Bɔt di fiuja fɔ di pipul dɛn na dis fayn fayn kɔntri...
  We wi fetful to di Wɔl ɛn di planɛt, .
  Ɛn wi win dis fɛt we denja!
  
  Dɛn kin agyu ɛni biznɛs da tɛm de, .
  Faya de bɔn bad bad wan na yɔŋ at...
  Girls, dis na jos nais
  Lɛ wi opin di domɔt fɔ di big big ples!
  
  Ɛnibɔdi we na man na jayant
  Sayns, a no, go gi am pawa...
  Biliv mi, wi kol na di sem ol taim,
  So dat Ebɛl rul, ɛn Ken de na slev!
  
  A want fɔ mek bɔku bɔku avɛst rayp, .
  Fɔ mek di planɛt go bifo...
  So dat wan fayn fayn paradays go kam, .
  Ɛn padi biznɛs bin strɔng pas mɛtal!
  
  Wi go win di ɔda spes, .
  Girls de rɔn barefut tru puddles...
  Wan chɛrɔb we gɛt gold wing de ɔp wi, .
  Blizzard ɛn kol nɔ go mek wi fred!
  
  Biliv mi, wi ɛnimi dɛn nɔ go ebul fɔ win wi, .
  Nɛv dɛn we dɛn mek wit stɛl ɛn wan faya na di at...
  Ɛn di trɛnk we spirit de gi, lɛk yu na bea, .
  Wi go rayz di baner, a no!
  
  Udat lɛk di gyal pikin dɛn we de shayn pas ɔl, .
  I fayn insay ɔl tu di sol ɛn imej...
  Pripia wan pawaful mashin gɔn, .
  Pan ɔl we yu ɛnimi denja!
  
  A no se wi go rili win,
  Wi go gɛt wanwɔd sote go wit wi Mama Land...
  Afta ɔl, wan ol wɔl we gɛt sta dɛn de bifo wi, .
  Mek mɔtalman bi trɛnk krichɔ!
  
  Di layt fɔ di Fadaland we nɔ gɛt in majestik bɔda dɛn - .
  Rubi sta dɛn de faya oba di ed.
  Rus' bin kɔba insɛf wit glori we nɔ de day -
  Di pawaful hiro, di drayman, de bit!
  
  Rowan rubi in emerald lif - .
  Safaya de spak na di fil , kɔnflawa...
  A de sɛn mi tinkin to yu, Rɔshia -
  Wan igl we gɛt tu ed de flay wit siŋ dɛn!
  
  Insay diwdrɔp, pal dɛn kin gɛt dayamɔn dɛn we tan lɛk sno, .
  Ɔltin fayn na di big Mama Land!
  Di wɔl fat, i gɛt veins lɛk fɛda, .
  Di fresh briz dɔn swip di sno!
  
  Insay wan rijyɔn na Rɔshia, ays, sil, .
  IN padi , kamɛl na di gold na di dɛzat.
  I kin wam ya we di sno kin ala, .
  Na bikɔs wi de kip Gɔd na wi at!
  
  Watamɛlɔn, mɛlɔn ɛn banana de gro, .
  En somwe in di somar yu de racing pan skates...
  Wɛl, usay yu go fɛn dɛn kayn kɔntri dɛn de na di wɔl?
  Usay pipul dɛn strɔng so na dɛn fist!
  
  Insay Rɔshia, dɛn de ɔp di big big tin we dɛn kin du wit gɔn, .
  Insay de, mɔtalman na di Wan we mek in yon destiny!
  Wi kin fɛt jɔs fayn fayn wan , .
  So dat wan big big trɔbul nɔ go kam to Rus"!
  
  Wi uman dɛn fayn, ɔlman no
  Ɛn no man nɔ de we gɛt maynd pas dis!
  Fatherland, yu na di embodiment fɔ paradays - .
  Wan Gɔd we de rul na di Masta fɔ di Famili!
  
  Dɛn go gri fɔ mek Ɔtodɔks aykɔn dɛn, .
  Di kampen we sojaman de mek...
  Wi go kam bak na os wit fri-an spoil, .
  Di wan dɛn we de arch nɔ mis wan bit, dɛn kin bit dɛn ɛnimi dɛn!
  
  Lɛ wi gi di wan ol yunivas pis ɛn gladi at, .
  Ɛn togɛda wit Gɔd wi go gi layf bak to di wan dɛn we dɔn day!
  Fɔ di glori fɔ wi Mama Land we nɔ de rɔtin - .
  Wi go rili win, a no!
  Dɔminika bin pik in siŋ dɛn bak. Ɛn dɛn dans ɔltin togɛda, ɛn dɛn nekɛd, tan, strɔng leg dɛn bin de muv ɛn dans.
  Dɔn Magarita blo di ɔn:
  - Layt dɛn dɔn ɔt! Na dat, di tɛm fɔ it dɔn dɔn.
  Di wɔri pikin dɛn nɔ bin want fɔ kɔmɔt na di tebul. Infakt, aw yu nɔ go gob am ? We i rili gɛt bɔku bɔku difrɛn kayn krim dɛn. Ɛn i rili swit. Ɛn di smel we dɛn ayskrim, pastries, kek, prɛtzɛl, ɛn ɔda tin dɛn we fayn ɛn we kin mek pɔsin want fɔ it kin mek wi gladi ɛn i kin mek pɔsin in at gladi.
  Dɔminika bin de bark : .
  - Nɔ it pasmak ! Praktis fɔ tek tɛm du tin!
  Margarita bin twit se:
  - No ɔlman se pɔsin nɔto pig! Ɛn yu nid fɔ it wit sɛns.
  Di heroik bɔbɔ we nem Dobrynya, we insɛf jɔs dɔn it wan duzin kek dɛn ɛn smɛl insɛf wit krim we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ dɛn, bin de mɔna se:
  - Dis ɔl na wɔndaful tin! Bɔt yu nid fɔ no ustɛm fɔ stɔp. Fɔ it fayn, bɔt fɔ it pasmak nɔ bad.
  Di bɔbɔ prins Oenomaus bin gri se:
  - Yu men ɛnimi na yu bɛlɛ. Bɔt we dɛn se - gi yu dina to di ɛnimi, dis nɔ min fɔ tek am rili!
  Dobrynya bin tɔk wit smayl se:
  - Bɔt afta wan had de, ɔ fɛt, ɔ trenin, yu fɔ it fayn! If nɔto dat, trɛnk nɔ go de.
  Dɔminika nɔd wit smayl ɛn se:
  - Mi sɛf lɛk fɔ sɔlv di prɔtin na milk fɔ dina ɛn drink am. I kin satisfay, ɛn na nɛt di mɔsul dɛn kin gro ɛn nɔ kin bɔn. Wɛl, kɔtij chiz wit fish fɔ dina kin rili wɛlbɔdi. Di bɔdi fɔ atlet dɛn nid prɔtin.
  Dɛn bin bil di pikin dɛn we bin de fɛt wɔ sɔm kayn we. Ɛn dɛn bigin fɔ mach bak go na di kast fɔ di wikɛd majik uman we nem Bastinda. Di land we bin de rawnd bin kɔntinyu fɔ gɛt bɔku bɔku tik dɛn. Bɔt , di mɔ we di smɔl, yɔŋ ami, we bin de sho in il dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we gɛt dɔti, bin de go, na di mɔ di tin dɛn we Gɔd mek bin de dray rayt bifo wi yay.
  Dɛn bin de kam nia di kiŋdɔm fɔ rat, ɛn dɛn wan ya na ɔna dɛn we rili pwɛl.
  Fɔ mek dɛn go gladi, di pikin dɛn we de fɛt wɔ bigin fɔ siŋ ɛn bigin fɔ stɔp dɛn fut wit mɔ trɛnk:
  Ɛlfia de blo lɛk bush ɔnda kiŋ dɛn, .
  I nɔ gɛt ɛnd ɛn i fayn pas di wan ol wɔl...
  Viktri bin opin wan akɔn we nɔ gɛt limit, .
  Wi fet go gɛt layf bak na Rodnovery !
  
  Di big big tin we di Fada Land gɛt, biliv am, na
  Mek in dia at rayz ay pasmak...
  So dat di gladi at we di wan ol wɔl gɛt de insay
  Fɔ gɛt Ɛlfia wit strɔng ruf!
  
  Notis se wi Ɛlf de flay fɔ go bifo, .
  Ɛn i de kɔt di wef dɛn wit in chɛst...
  Bɔt wi fɔ, wi go kam di ɔda we, .
  Ɛn ɔda pipul dɛn go de, biliv mi, jɔj dɛn!
  
  Wi Mama Land go gɛt big big wɔl, .
  We de blaz wit brayt layt...
  Ɛn pas ɔl, Ɛlfrɔg na di aydɔl fɔ di sol, .
  We kin tɔn winta to sɔm!
  
  Yes, a no, i at fɔ wi man dɛn, .
  Bɔt yu de sav Oenomai fetful wan ...
  Di bot bin bang, di bot brok, .
  Ɛn sɔnsay, wan dɔg we gɛt wamat de bark ɛn fred!
  
  Nɔ, wi nɔ go gi Ɛlf to di ɛnimi , .
  Wi sɔd dɛn blad, biliv mi, shap...
  Wi go tinap ɛn win bak
  Ɛn una nɔ tɔk nɔs, dɛbul dɛn!
  
  Na ya wi de kam togɛda fɔ di parede, .
  No oli kɔntri nɔ de we fayn pas dis na di yunivas...
  Biliv mi, wi go sɛn wi ɛnimi dɛn togɛda na ɛlfaya,
  Ɛn wi go bil paradays wisɛf, yu no, ivin!
  
  Nɔbɔdi nɔ go ebul fɔ stɔp wi
  Wi na di big big nayt dɛn fɔ di Ɛlf dɛn...
  Da kayn pawa de, wan ami we nɔ go ebul fɔ win, .
  Ɛn lɛ wi mek di wan ol planɛt gladi mɔ!
  
  Mek wi sho wi sef to di wold fo biuti,
  Lɛ wi rayz di sɛvin kɔlɔ flag oba di planɛt...
  Ɛn wi go gladi, biliv mi, ɔlsay, .
  Afta ɔl, dɛn kin siŋ heroic deeds!
  
  Duya notis se ɛlf pis de na prɛmiɔm ɔlsay,
  Ɛn i go de go bifo ɔltɛm...
  Ɛn pipul dɛn go gladi na di Wɔl, .
  Bikɔs shem nɔ de fɔ di Fadaland!
  
  We di bigman we nem Sɔlsɛs kam , .
  Daknɛs nɔ go de na wi yunivas...
  Ɛn if man ɛn ɛlf nɔto kɔvayd, .
  In destiny na san rayz ɛn krieshɔn!
  Dis na siŋ we de tɔch di sol! Wan siŋ we rili fayn ɛn we rili fayn.
  Pan ɔl we di land we de rawnd dɔn wɔs pasmak - tik dɛn we gɛt rut , gras we dɛn kɔt, ɔltin dɔn krɔs ɛn kɔba wit trays dɛn we gɛt rat paw.
  Margarita bin notis se:
  - Yea, nɔ ɛkspɛkt ɛni gud frɔm dɛn rat ya! Ɛn ɔlsay rawnd, na ziro dɛn de.
  Wit wan smayl we so shayn ɛn fresh, Dɔminika bin tɔk, we i de sho in tit:
  - Dis, fɔ tru, na fɔ ɛkspɛkt! Ɔltin dɔn bi tin we nɔ mek sɛns tumɔs . Bɔt wetin yu kin tek frɔm rat - pas fɛtilayza frɔm fes!
  Ɛn dɛn tu gyal pikin dɛn ya bin bɔs laf. Afta dat di ɔl pikin dɛn skwad inkrisayz dɛn barefut stɛp. Tu wɔri bɔbɔ dɛn rɔsh fɔ go bifo ɛn swing dɛn sɔd dɛn lɛk winda mil.
  Ɛn so di fɔs rat, we di sayz tan lɛk gud buldɔg, na in di heroic bɔy dɛn we de na di tu say dɛn kɔt am. Dis na bin siriɔs fɛt we bin de apin.
  Di pikin dɛn bin mek dɛn spid mɔ ɛn mɔ ɛn dɛn bin rili bigin fɔ rɔn. Ɛn afta dat, wan big grup we gɛt rat dɛn bin apia bifo. Di big wan pan dɛn bin saiz lɛk gud kaw. Di gyal aktɔ we nem Dɔminika bin rayd pan wan dragɔn fɔ go fɛt. Ɛn i bin rɛdi fɔ fɛt, bɔt in fɔs blo we di majik stik bin blo am bin nak di big rat.
  Ɛn i bin layt ɛn tɔn to big sɛklɔ we gɛt chiz we dɛn dɔn pik wit ol dɛn. Ɛn wan kayn smel we bin de mek pɔsin want fɔ it bin de kɔmɔt frɔm am dat di rat dɛn nɔ bin de pe atɛnshɔn to di atak we dɛn bin de atak di pikin dɛn batalyɔn ɛn dɛn bin atak dɛn fɔma lida, we bin dɔn so apɛt wit di smel we di fayn fayn it fɔ mays dɛn gɛt.
  Dis bin tɔn to sɔntin we bin mek a sɔprayz.
  Margarita bin notis se:
  - Yu abiliti de gro ɛvri awa! Ɛn dis, a fɔ se, rili kul !
  Dɔminika nɔd in gold ed:
  - A kin du bɔku tin! Ɛn dis na mi big big kredo! Ɛn if a bigin, dat min se natin nɔ go stɔp mi.
  Ɛn di titi tek am ɛn nak ɔda skwad wit majik laytin. Ɛn ɔda chenj dɛn bin apin.
  Bɔku duzin rat dɛn bin bi big big watamɛlɔn dɛn we gɛt strɛp ɛn we bin tan lɛk se dɛn rili want fɔ it.
  Di wɔri pikin dɛn bin de siŋ insay kɔrɛkt:
  Mɛlɔn, watamɛlɔn, wit bɔn, .
  Wan land we gɛt fri-an, we gɛt bɔku prɔpati...
  Ɛn sidɔm na di tron na Ɛlfibɔg - .
  Papa Kiŋ Oenomai!
  Ɛn so di pikin-wɔri dɛn dɔn fɛt wit di rat dɛn, ɛn lɛ wi kɔt dɛn dɔŋ we wi nɔ ambɔg dɛn. Ɛn di wɔman dɛn kin swing dɛn sɔd dɛn wit trɛnk . Ɛn di gyal pikin dɛn bigin fɔ shot frɔm bɔw. Sɔm pan dɛn na bin ɛlf, ɛn dɛn bin rili sabi fɔ shot. Dis rili na bin rial fɛt.
  Ɛn sɔm ɔda rat skwad dɛn kin go fɛt. Dɛn de flɔ lɛk dip riva.
  Dɔminika bin notis se:
  - We wi de tɔk bɔt sɔntin we bad ɛn bad, wi kin fil se no limit nɔ de!
  Magarita bin siŋ wit smayl, we, bɔt , bin sɔri:
  Di wan dɛn we de fɛt wɔ na daknɛs rili strɔng, .
  Iv de rul di wɔl we yu nɔ no di nɔmba...
  Bɔt una na Setan in pikin dɛn, .
  Nɔ brok Krays in pawa!
  Dobrynya, we bin de jomp frɔm di dragɔn, bigin fɔ kɔt di rat dɛn. I du dis wit tu sɔd dɛn wan tɛm, ɛn bikɔs di bɔbɔ bin de muv kwik kwik wan, i bin tan lɛk se kɔfi grinda de wok. Na dis say dɛn bigin fɔ kil pipul dɛn.
  Oenomaus insɛf bin jɔyn di fɛt. Di bɔbɔ ol wan rat in tel wit in fut finga dɛn ɛn trowe am pan di ɔda wan, ɛn brok bon dɛn. Dɔn i bin siŋ se:
  - Mi big trɛnk big, .
  Ɛn a nɔ go ɛva sɔrɛnda to mi ɛnimi dɛn...
  Frɔm di blo we di bɔbɔ in fist blo, .
  Di wikɛd rat go flay fɔ shem!
  Fɔ tru, di bɔbɔ prins sho insɛf se in na pɔsin we rili tranga fɔ fɛt na fɛt.
  Dobrynya gɛt pawa bak, i gɛt mɔsul, pan ɔl we i bin de yuz bɔy pikin leg ɛn, i nɔ fɔgɛt bɔt sɔd . Ɛn i bigin fɔ sho se dɛn de trit am bad bad wan. Aw ɔl dis bin tranga ɛn blɔd.
  Di bɔbɔ bin tɔn to pɔsin we rili agresiv ɛn fɛt-fɛt, jɔs lɛk di ɔda fɛtman dɛn na di yɔŋ ami.
  Ɛn di bɔbɔ in il we nɔ gɛt natin de chuk di rat dɛn skel rayt tru.
  Dis na kil ɛn, di sem tɛm, smayl de na di bɔbɔ in lip .
  Dɔminika de yuz in majik pawa fɔ di nɛks chenj dɛn. Ɛn i de du tin pasmak.
  Di wɔriɔ jomp ɔp ɛn spin rawnd. Ɛn naw wan strim we gɛt ɛnaji de flay frɔm in majik stik bak. En hits di orc.
  Wan shag brawn bea kin tɔn wantɛm wantɛm to chɔklɛt mashmalɔ. Aw big tin dis ?
  Magarita aks wit smayl se:
  -Yu kin mek halva?
  Dɔminika nɔd in gold ed:
  - Na tru se a kin ebul! Ɛn i go rili wɔndaful!
  Ɛn di titi bin fri majik chaj dɛn frɔm in an ɛn frɔm in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. Flames hit di skwad fɔ ɔrk dɛn. Ɛn wan ol riva we gɛt ɔni bin de flɔ... Di ɔni bin yɔlɔ-ɔrɛnj ɛn i bin de splash lɛk sɔf.
  Magarita ansa wit wan laf se:
  - Yu no, dis nɔto kwik wetin yu nid!
  Dɔminika nɔd fɔ sho se i gri.
  - Tru, nɔto kwik halva, bɔt bak kwik kwik wan!
  Di patisin gyal bin notis se:
  - Halva na bin rarity bifo di wɔ. Bɔt dɛn bin de it ɔni ivin di tɛm we dɛn bin de tek di kɔntri.
  kik bak , dis tɛm pan di rat dɛn, ɛn siŋ:
  Na tru se di bɛst gift na ɔni, .
  Di bɔbɔ, fɔ tru, go ɔndastand dis...
  Ivin smɔl - wan ti spɔnj, .
  Dis dɔn ɔlrɛdi gud, wɛl, nɔto fɔ tɔk bɔt wan ol pɔt!
  Magarita bin kik bak, fɔs wit majik stik, dɔn wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin, ɛn i kɔntinyu fɔ du am:
  Bɔt ɔni, dis na tin we rili strenj, .
  Everi tin either exist or no de...
  Bɔt ɔni, a jɔs nɔ ɔndastand wetin na di sikrit, .
  If i de, dat min se i nɔ de igen wantɛm wantɛm!
  Bɔt if yu it am, dat min se trɔbul nɔ go de igen!
  Dɔminika tek am ɛn spin rawnd pan di dragɔn. In smayl bin rili bad, ɛn di sem tɛm, i bin de mek i gladi. Di titi bin fil big big trɛnk insay insɛf. Ɛn afta dat, wan wef kɔmɔt na in majik stik. Ɛn wantɛm wantɛm tu-tri tawzin rat dɛn tɔn to fayn fayn chɔp dɛn we dɛn mek wit sos. Ɛn wan ɔda wef we di majik stik, ɛn di rat dɛn tɔn to fish dish.
  Pantap dat, dɛn sayd it bin fayn, dɛn bin gɛt banana, painiapul, ɛn ɔda frut dɛn we rili fayn. Ɛn ɔltin rili fayn ɛn i rili wɔndaful.
  Dɔminika bin siŋ se:
  Di sayd dish dɛn rili fayn
  Di gyal pikin dɛn na charming...
  Ɛn 4 layt dɛn de shayn, .
  Panch di orc in di snout!
  Margarita bin tɔk wit sɛns se:
  - Gud kuk de mek chops frɔm orcs ɛn rat, ɛn wan dɛn we pɔsin kin it na dat!
  Di bɔbɔ Dobrynya tek ɛn trowe wan ebi kɔblston na di gɔblin in fɔɛd. I bin chuk in skel rayt ɛn siŋ se:
  -If yu na so freak , .
  A go kik yu...
  Wɛl, wetin if yu na blɔk, .
  Dɔn wan aktif plan dɔn rɛdi!
  . CHAPTER No. 11.
  Dɔminika Dɔlfinova in brɔda bin chenj in nem. En naw i kol imsef rili kul - Caligula. Ɔ fɔ ɔnɔ di empara we gɛt badnem, ɔ fɔ falamakata di nem fɔ wan pan di dɔnki dɛn we de na di katun fim bɔt Dunno.
  Ɛn naw di bɔbɔ we bin de fɛt we nem Kaligula Dɔlfin bin disayd se i nid fɔ go luk fɔ in sista. Bɔt usay fɔ luk fɔ in pɔsin we i dɔn lɔs?
  Ɛn di bɔbɔ tɔn to wan buk we bɔku pipul dɛn sabi bɔt majik. Na tru se in nɔ bin abop pan ɔlkayn sayk pipul dɛn ɛn majik man dɛn.
  Bɔt wetin mek yu nɔ tray fɔ go insay trance yusɛf. Pantap dat, in papa nɔto mɔtalman, ɛn i kin gɛt in yon majik abiliti, ɛn we rili ɛkstra ɔdinari lɛvul.
  Di bɔbɔ Kaligula tek di Dɔlfin dɛn ɛn sidɔm na di sofa na di lotus pozishɔn. Ɛn i bin de tray fɔ pe atɛnshɔn pan sɔntin. Di yɔŋ fim aktɔ krɔs in leg ɛn stret in bak. Ɛn so di bɔbɔ bin go insay sɔntin we rili kray ɛn we gɛt kɔlɔ, ɛn i bin de tray fɔ fɛn Dɔminika.
  I nɔ izi fɔ tɔk bɔt di fayn fayn tin dɛn we dɛn kin du na di tiyata. We, mɔ, ɛlf, ɔrk, gɔblin dɛn bin de fɛt... Wan kɔstɔm sho wit bɔku gyal pikin dɛn we kɔmɔt na ɔl difrɛn kɔntri dɛn ɛn difrɛn digri dɛn we dɛn nɔ de wɛr klos. Di spɛktakl fayn ɛn i kin mek pɔsin kɔle di we aw i bigin, mɔ we di gyal pikin dɛn kin splash dɛn fut we nɔ gɛt natin ɔ na di hot san ɔ na di sno we de rɔn.
  Dɛn kin atak bay we dɛn kin yuz sɔd ɛn spia pan di tin dɛn we dɛn kin wɛr fɔ fɛt difrɛn kayn tank dɛn. Ɛn di mɛtal monsta dɛn kin ansa wit jet dɛn we gɛt wam faya we kin trowe faya. Di tɛmpracha fɔ di faya nɔ bɔku ɛn di gyal pikin dɛn, we de ala, jɔs bɔn smɔl, ɛn ala we de mek dɛn at pwɛl. Ɛn di ɔrk dɛn kin ala lawd wan, ɛn dɛn fɔrɛst dɛn bang , bang, bang - kɔnfɛti we gɛt bɔku kɔlɔ kin krɔs frɔm di blo dɛn.
  Ɛn bayplan dɛn we dɛn dɔn dɛkɔret kin rɔsh frɔm ɔp, ɛn lɛf krawn dɛn we gɛt fayn fayn tren dɛn we gɛt difrɛn kayn fayn fayn tin dɛn.
  Di tin we kray pas ɔl, ɛn dis kin ivin blo di ruf kɔmɔt na in hinj, na dat di fantasi wɔl miks wit rial, istri pipul dɛn, pan ɔl we na frɔm di fa fa past.
  Stalin, pan dis tɛm, we i nɔ bin de ɛkspɛkt, we i lɛf fɔ kip sikrit we nɔ nid, i bin tɔk se:
  - Di Luftwaffe don rich di most advans ayt fo avieshɔn. Ivin if nɔto so
  If yu kɔnt disko , di TA-700 bɔm, we ebul fɔ kɛr te to fifti tan bɔm dɛn, bin mek pɔsin rili impreshɔn.
  Hitler bin tɔk wit kɔmɛnt se:
  - Bɔt di " Super Monster " wit 3200-mm kaliba gɔn, tu ɔndrɛd tan rɔket chaj, stil na wok we nɔbɔdi nɔ ebul fɔ kɔmpia wit soja art.
  Dɔn Stalin bin prɔmis fɔ mek dɛn mek wan tost:
  - So lɛ wi drink to di fact se di mɔt nid ɛni art pas soja art!
  Di big big lida fɔ ɔl tɛm ɛn pipul dɛn bin de ɛnjɔy di wayn we dɛn bin sial bifo dɛn bɔn Jizɔs Krays, ɛn di wɔl Fuhrer bin de drink jus frɔm naynti tɛn frut dɛn. Dɛn tu dikteta dɛn ya bin de luk aw di tred we wan rɔket de flay ɔp bin de kɔt klia wan akɔdin to di skay na di monita. Aw fɔ yɛri di gladi gladi vɔys fɔ wan Rɔshian gyal pikin:
  - Di ɛntrɛ na ɔbit bin saksesful.
  Ɛn tɛnda klap frɔm ɔl di stand dɛm - i dɔn! Man dɔn dɔn na di spes, ɛn na di wan dɛn we de ripresent di big big rays dɛn na di wɔl - di Rɔshian ɛn di Jamani pipul dɛn bin du dis.
  Di wan ol skay frɔm ɔrayzin to ɔrayzin bin de peint wit flash dɛn we gɛt bɔku bɔku fayawɔk dɛn we gɛt ɔl kayn kɔlɔ dɛn na di renbo ɛn bɔku bɔku shed dɛn, we, i bin tan lɛk se wan fayn fayn napalm bin skata ɔlsay na di ink na di nɛt spɛs. At di sem tɛm , wan wan supanova dɛn we de bɔn bin tɔn to klia inskripshɔn dɛn - slogan dɛn. Lɛk: "Mama Land ɛn Spays", "Fɔwad to di Sta dɛn", "Yunion fɔ di Pipul dɛn na di Wɔl"!
  Dis na rili sɔm kayn madnɛs. I bin tan lɛk se wan supa-kɔsmik ɛn fantastik pɔfɔmɛnshɔn bin kam. Sɔm kayn ɔda istri, usay nɔ wɔ nɔ bin de bitwin di Tɔd Rayk ɛn di USSR, ɛn i bin tɔn to rili kul . Bɔt naw dis nɔ de luk fayn, fɔ put am saful wan.
  I fɔ fɛn in big sista. Ɛn dis na di men wok we di bɔbɔ bin dɔn ɔlrɛdi ple na bɔku fim dɛn, ɛn i bin rili fayn ɛn gɛt mɔsul, ɛn i bin gɛt mɔsul dɛn we tan lɛk tayl.
  Ɛn di nyu nem we dɛn kɔl Caligula fɔ dɔn mek bɔku pipul dɛn pe atɛnshɔn to am.
  Di bɔbɔ kɔntinyu fɔ tink gud wan. Ɛn wantɛm wantɛm a si wan titi, we fayn lɛk enjɛl, ɛn in ia kɔl kɔl gold lif. I es in an to di bɔbɔ ɛn tɔk wit smayl se:
  - Wi gɛt bɔku impɔtant mishɔn dɛn fɔ kɔmplit wit una!
  Di bɔbɔ we nem Kaligula aks wit smayl se:
  - En den a kin fain mi sista, we disappear somwe we a no sabi?
  Di titi shek in gold ia ɛn ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Yes, i pɔsibul. Bɔt yu sista naw de fulfil wan mɛsaya we at fɔ du - fɔ sev ɔl di ripɔtmɛnt dɛn fɔ di sɛks we strɔng pas am, we di trɛtin fɔ pwɛl de hang oba. Ɛn i rili at fɔ du.
  Caligula Dolphins bin aks se:
  - Wetin na yu nem, ɛn udat yu bi?
  Di titi ansa wit wan swit smayl se:
  - Mi na Margarita Korshunova, wan patizan gyal we di Nazi dɛn ɛng, ɛn naw i dɔn gɛt layf bak na nyu wɔl. Ɛn dis na mi destiny, fɔ sav gudnɛs ɛn sev pipul dɛn.
  Di bɔbɔ aktɔ nɔd se:
  - A ɔndastand yu bad bad wan. So, wi de in fɔ sɔm fayn fayn mishɔn dɛn? Kind of laik in di movies, bot fo rial?
  Margarita bin nɔd in ed se:
  - Yes, lɛk se na fɔ rial! Bɔt wi gɛt dɛn kayn chans dɛn de we wi nɔ fɔ fred.
  Caligula of di Dolphins ɛn di payɔnia patisan Margarita nɔ bin gɛt tɛm fɔ tɔk ɛn aksept di fayn fayn spɛktakl, ɛn dɛn rili go insay di nyu wɔl, ɛn insay wan stet fɔ fɛt trance!
  Margarita bin notis se:
  - Wi naw get wan ol ami. Ɛn yu ɔndastand wetin mi ɛn yu gɛt fɔ du!
  Caligula bin ansa wit kɔnfidɛns se:
  - Na tru se a ɔndastand! Ɛn a op fɔ tɔn to pɔsin we fit fɔ bi kɔmanda.
  Ɛn di bɔbɔ tɔn in shap sɔd.
  Wi bin it snek kwik kwik wan ɛn rɔsh fɔ go bil sojaman dɛn. Dɛn fɔ dɔn go na Itali kwik kwik wan ɛn bɔn di papa dɛn feda.
  Di ami kɔmɔt na Vienna to di bit we dɛn de bit drɔm ɛn we dɛn de ple big big trɔmpɛt. Di infantri nɔ bin dɔn gɛt tɛm yet fɔ kam nia ɛn di sojaman dɛn we de rayd ɔs bin de rɔsh rawnd. Bɔku ɔsman dɛn we kɔmɔt na difrɛn kɔntri dɛn we bin kam insay di Tsarist Rɔshian Ɛmpaya. Dis bin mek i pɔsibul fɔ tramp di fut-fɔt dɛn wit tɛn tawzin fut dɛn. Dashing Cossacks ɛn layt Tatar kavalyri rɔsh fɔ go bifo. Neks muv richly dekor detachment of di Polish gentry. Wɛl, di fayn fayn jentlman dɛn bin tan lɛk se dɛn gɛda fɔ wan kiŋ parede. Pantap dat, ɔlman want fɔ pas di ɔda wan pan di fayn fayn klos we dɛn de wɛr, frɔm ɛlmɛt to harnas. Tiutonic nayt dɛn de bak we wɛr klos. Dɛn kin polish di klos fɔ mek i shayn, dɛn kin yuz gold ɔ silva. I gɛt bak pipul dɛn we kɔmɔt na Swidan we gɛt spɛshal yunifom, ɛn pipul dɛn we kɔmɔt na Finland. Janissaries we bin de rayd ɔs ɛn Spagi, we na Arab sojaman dɛn we bin de rayd ɔs.
  Ɛn bɔku ban ɛn flag pol dɛn fɔ pipul dɛn frɔm di ekweta to di Aktik Oshɔn. Ɛn ɔmɔs trofi ... Dis na di pawa dɛn we dɛn dɔn win.
  Ɛn na ya di Ɔstrian dɛn kam , ɛn wit dɛn di Jamani dɛn. Wi bin volontia fɔ di waka. Dɔn bak, di aidia fɔ tif Itali na big tɛmteshɔn. Nature na jenaros de ɛn bɔku mɔni de! Lɛk ɔda gud tin dɛn we dɛn kin gɛda wit shovel.
  Caligula di Tomboy bin siŋ se:
  Wi ami strɔng
  I de protɛkt di wɔl...
  Wɛl, wetin go apin if wɔ de, .
  I nɔ de na wi sayd!
  Ɛn di bɔbɔ stamp in fut we nɔ gɛt natin na di pɔt. Na tru se na shɔt shɔt nɔmɔ i bin wɛr, bikɔs i bin de muf kwik kwik wan we i bin de fɛt-fɛt so dat in klos dɛn go jɔs kam na di rod ɛn i go rɔtin.
  Magarita aks in padi ɛn in kɔmpin we de kil pipul dɛn se:
  - Ɔ sɔntɛm yu go rili siŋ? Pantap dat, na yu yon!
  Di bɔbɔ aktɔ nɔd wit smayl we tan lɛk wulf pikin:
  - Wetin yu tink, a nɔ ebul?
  Ɛn Kaligula we kɔmɔt na di Dɔlfin dɛn bigin fɔ siŋ;
  Oh, dis wold, yu so sad, .
  Jɔs wan si we gɛt kray wata - wan si...
  Usay di midde astral rod de fɔ di sol, .
  Di day kray bin drim fɔ rich na Idɛn!
  
  I gɛt di ays we de na at, di krɔkrɔs dɛn we dɔn frɔz, .
  Ɛn di bɔn wam wam we pɔsin kin gɛt we i de jɛlɔs.
  I nɔ gɛt sɔri-at, we ivin yɔŋ pan bɔdi, .
  Di sad naytɛn de ple fɔ kray!
  
  Lɛk di mɔs we wudlays kin gɛt, di spirit we pɔsin kin du ɔltɛm, .
  Ɛn di rɔtin we di grev de rɔtin bikɔs i de wɔri.
  Bɔt wi kin ebul if wi gɛt wanwɔd
  Mek di pipul dɛn kɔmɔt na di kwag!
  
  Dispel di meanness of di yunivas, .
  Erase curses na wan bad bad sayn ..
  Wi nɔ go ebul fɔ bia di pawa we wi de sɔfa, .
  Mek di Dɛbul tɔn to dɔti!
  
  Di planɛt go trowe in chen dɛn kwik kwik wan, .
  Bɔt, i nɔ go kɔmɔt na di ɔbit.
  TO Lɛ wi trit wisɛf ɔnɛs wan
  Dɔn di pipul dɛn go rayz!
  
  Yu kin grap we yu nɔ fred, .
  Nɔ push ɔda pipul dɛn...
  So dat di bastar nɔ go swim wit fat, .
  So dat wi mama nɔ go ol!
  
  Wi go drink likl fo dat,
  Wayn we swit pas bies in ɔni!
  Mek trɔbul de insay rial layf , .
  Bɔt di tɛm fɔ kɔnt nɔ kam!
  
  Dɔn wi go bil Paradays na ɛvin, .
  Ɔl pikin dɛn go ɛnjɔy sote go.
  Wi de flay lɛk aro fɔ flay na ɛvin, .
  Wan brayt drim kam tru!
  Di siŋ bin dɔn ɛn, wit am, di man ɛn in wɛf we bin de fɛt bin muf kɔmɔt na di say we dɛn kɔl di Italian Alps to ...
  Shel dɛn bin de bɔn, ɛn bɔku mɔ mɔdan gɔn dɛn bin de faya. Na ya Pɔt Ata, we na di siti we pipul dɛn kin tɔk bɔt. Na in fɔdɔm bin mek di Romanov dinasti ɛn di wan ol Ɔtokrasi as a ɔl bin de go dɔŋ. If dis fɔt bin tinap, dɛn nɔ bin fɔ dɔn gɛt dis kayn big big rivɔlɔshɔn. At most dɛn go mek smɔl nɔys ɛn le dɛn hama ɛn sikɛl dɛn. Bɔt na di dɛf we dɛn win ya bin mek dɛn chenj di tin dɛn we apin we mek di Gret Ɔktoba Rivɔlɔshɔn.
  Dis na gud tin ɔ bad? Di ivent kin dia. Bɔku bɔku pipul dɛn we dɛn bin de du bad to ɛn pipul dɛn we bin kɔmɔt na ɔda kɔntri fɔ kam de na di kɔntri, bɔt leta, di kɔntri bin rili go bifo kwik kwik wan.
  Ivin if i bin tek bɔku mɔni, di pipul dɛn na Rɔshia bin go dɔŋ bay wan ɔndrɛd milyɔn pipul dɛn.
  As dɛn kin se, we dɛn bin de pul blɔd, dat bin mɛn di pɔsin we sik.
  Bɔt naw chans de, we dɛn dɔn tek Pɔt Atɔ bak, fɔ tɔn bak istri ɛn fala wan spɛshal layn. We, fɔ ɛgzampul, di Romanov dɛn kip pawa, ɛn ivin insay di ɔtokratik vɛshɔn. Dis na, fɔ tru, sayɛns fikshɔn, bɔt i intrestin. So, rili, wetin de wet fɔ Rɔshia if dɛn kip di vɛshɔn fɔ tsarism?? Stagnation, ɔ vaysvasa, win?? Yu tink se di sistɛm fɔ absolyut monarki go bi mɔ ifɛktiv pas di Wɛstinian dimokrasi dɛn?Di las wan dɔn ɔlrɛdi bi fashɔn. Fɔ tru, di rileshɔn bitwin Rɔshia ɛn di Wɛst insay di twɛnti fɔs sɛntiwɔd dɔn rili bad. Afta dat, i bin bi fashɔn fɔ luk fɔ ɔda we dɛn pas di Wɛstinian palɛmint. Di kɔnsɛpt bin apia: dimokrasi we dɛn de manej. Dis na we fɔmal wan fri ilɛkshɔn de, bɔt in rialiti dɛn kin disayd dɛn rizɔlt bifo tɛm. Bɔt dis kayn gɔvmɛnt nɔ stebul, ɛn di pati we de na pawa, fɔ mek i go kɔntinyu fɔ gɛt in pozishɔn, dɔn ɔlrɛdi de kɔt dimokrasi tru lɔ. Ɛn afta dat ɔltin de go to diktetaship, di oposishɔn dɔn ɔlrɛdi lɔs ripɔt na palimɛnt.
  Ɛn afta dat, dɛn kin lans di mɛkanism fɔ ripreshɔn ɛn terorizim, ɔ, difrɛn frɔm dat, wan rivɔlɔshɔn kin apin, ɔ frɔm ɔp, lɛk ɔnda Gɔbachev, ɔ frɔm dɔŋ, we insɛf bin apin pas wan tɛm.
  Insay Rɔshia di tɛm we di Ɔtokrasi bin de, ɔltin simpul. Di kiŋ gɛt pawa: fɔ kil pɔsin, fɔ fɔgiv am, fɔ kɔmand. I gɛt di ay pawa fɔ jɔj, ɛgzibit ɛn fɔ mek lɔ. Stet Kaɔnsil de we gɛt pipul dɛn we di kiŋ pik, we na dɛn nɔmɔ de advays am, ɛn ɔfisa dɛn de we de du wetin di kiŋ want.
  Di Stet Duma bin limited di monarchy of absolutism, we mek di empara nɔ gɛt rayt fɔ mek lɔ, ɛn, sɔm pat pan am, i tek kɔntrol pan di badjɛt. Bɔt di tin we impɔtant pas ɔl na dat, na di Duma bin bi ples fɔ bɔn pikin ɛn vaypa fɔ difrɛn kɔnspɛkt dɛn. Dis na in negatif!
  Ɛni we aw i bi, ivin di titi we de tek wan pati nɔ bin de agens fɔ ɛp di kiŋ. Magarita bin aks Kaligula di pɔsin we bin de buli am se:
  - So di choice klia, mek wi atak!
  Terminator boi bin ansa se:
  - No ɔda tin nɔ de fɔ du! Na tru se wi de atak!
  Ɛn di chaos we de kɔt bigin. Bikɔs di chɛrɔb bɔy dɛn bin dɔn aksɛlayt wit di ɛp we majik abiliti dɛn bin de ɛp dɛn fɔ du siks ɔndrɛd kilomita pan awa, i bin lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn pe atɛnshɔn to di bɔm dɛn we shel dɛn bin de bɔn ɛn di mashin gɔn dɛn we dɛn bin de shot, bin bɔs insay di ɛnimi dɛn. Laki se di wɛda sɛf nɔ bin laki, ren ɛn daknɛs. Kuropatkin nɔ sɛn pipul dɛn yet fɔ di ɔfens. Ɛn i bin de pripia fɔ yuz artileri. Difrɛn frɔm wetin bɔku pipul dɛn biliv, di jenɛral ɛn fɔma difɛns minista nɔ bin ful. Kuropatkin bin tray fɔ kia fɔ di sojaman dɛn ɛn fɛt bay sayɛns. Na dis bin mek i fil bad. Indecision, slo, di want fɔ strayk fɔ shɔ, akshɔn akɔdin to wan tɛmplat - depriv di sakses fɔ di fɛt wit di brayt Japan pipul dɛn. So, nid nɔ bin de fɔ ɛkspɛkt se Suvorov in daring atak dɛn go kech Pɔt Atɔ we i de muf. Alas, Kuropatkin win onli bikos afta di dai of Nogi"s corps, di Japanese, we tu no chenj fomeshon , klaym bifo, atak ed-on. Ɛn dis bin mek dɛn kɔmɔt na dɛn rank ɛn rol bak.
  Bɔt naw Kuropatkin dɔn ɔl tu kech shel dɛn ɛn in yon.
  Dis min se yu kin kɔndɔkt artileri shel ivin fɔ sɔm dez, kɔlkul wetin if di Japan pipul dɛn brok. Ɛn dis pan ɔl we Emparɔ Nikolas bin gi wan kategorial ɔda fɔ atak di fɔt wantɛm wantɛm ɛn dɔn di wɔ, we bin pwɛl di trɔs.
  Na tru se Na ya, Kuropatkin de bitwin wan ston ɛn wan ples we at. Bɔt Pɔt Ata na pawaful fɔt, ɛn naw we di Japan pipul dɛn dɔn setul de - tray am, tek am!
  Bɔt Magarita ɛn Kaligula we kɔmɔt na di Dɔlfin dɛn, we bin de kɔt wit sɔd ɛn trowe dɛn fut finga dɛn we nɔ gɛt natin wit dɛn pikin dɛn leg, bɔt we bin de wok fayn lɛk prɔpala bled, bin de muf along di basshɔn dɛn, ɛn mek dɛn nɔ gɛt sojaman dɛn. Fɔs, yu nid fɔ no di ayt dɛn we de dominant ɛn afta dat i go pɔsibul fɔ opin di rod fɔ di sojaman dɛn we de atak.
  We Magarita bin de kɔt samurai, i bin tɔk wit sɛns se:
  - Bɔku tɛm dɛn kin fɛt fɔ di sake fɔ prɔgrɛs, bɔt wi, i tan lɛk se wi de fɛt fɔ di sake fɔ rigrɛshɔn!
  Caligula di bɔbɔ bin grin:
  - Yu min se we dɛn tek dis fɔt bak, dat go mek di Ɔtokrasi in pozishɔn strɔng?
  Ɛn i bin de du bɔku bɔku tɛknik dɛn wit sɔd. Dis na aw dɛn bin de kɛr in sɔd dɛn.
  Ɛn di bɔbɔ in fut we nɔ gɛt natin bin de bit in ed, in nɛk, ɛn in bon.
  Magarita, we bin de lik di blɔd we kɔmɔt na in lip dɛn we bin skata bɔku bɔku wan frɔm di we aw i bin de blo kwik kwik wan wit in an ɛn fut, bin kɔnfɔm se:
  - At least ivin laik dat! Afta ɔl, i klia se kiŋ we win wɔ, pipul dɛn kin lɛk am. At least fɔ sɔm tɛm. Dɔn dɛn kin fɔgɛt bɔt di win, ɛn dɛn kin drɔ di avrej pɔsin, ɔ kɔmɔn pipul dɛn, insay wan banal wok rutin. - Di patizan gyal wit wan kik , we i don knock down siks Japanese wan taim, and tu bin pierz wit dia oun bayonet from wan strong push, shi ad. - Sɔntɛm dis na jɔs tɛmporari ripriv!
  Ɛn bak i muv in il we nɔ gɛt natin, ɛn i win fayv wɔman dɛn na di land usay di san de kɔmɔt, ɛn tri ɔfisa dɛn bin de pan dɛn.
  Wan bɔbɔ we nɔ wɛr fut we wɛr shɔt, we de kɔt di Japan pipul dɛn lɛk kabij, Kaligula bin tɔk di rayt we:
  - Afta di win, rapid ikonomik growth go bigin na Russia. Dis min se pipul dɛn go liv bɛtɛ layf, ɛn di rivɔlɔshɔnari sɛntimɛnt go go dɔŋ.
  Di yɔŋ man we bin de fɛt wɔ bin kik di kanɔn so dat wan duzin samurai sojaman dɛn bin flay ɔpsayd dɔŋ . Terminator bɔy ad. - Pipul kin rɔsh bikɔs ɔf angri!
  Magarita, we bin de spit wan bon frɔm wan skel we dɛn kɔt frɔm in mɔt, di spit we bin de nak tri Japan sojaman dɛn, bin jɔs gri fɔ sɔm pat pan am:
  - Akchuali dis nɔto tru! Yes, rivɔlɔshɔn ɛn rɔsh na bikɔs ikɔmik sityueshɔn de wɔs, bɔt ... Afta ɔl, di Disɛmba pipul dɛn nɔ bin go akshɔn bikɔs dɛn yon po.
  Di wɔri bɔbɔ we nem Kaligula, we bin dɔn du wan bɔtaflay muv ɛn kɔt wan duzin Jepan ed dɛn, dɔn i gri se:
  - Na so i bi, nɔto bikɔs ɔf po! - Di yɔŋ wɔriɔ kɔt wan ol anful gɔna ɛn ad. - I nɔ kin yus ɔltɛm fɔ tink wit yu bɛlɛ!
  Magarita kɔrɛkt, kɔntinyu fɔ kɔt kɔt bad bad wan, so dat di Japan pipul dɛn an ɛn fut dɛn skata:
  - Mɔ prɛsishɔn, fɔ tink wit yu bɛlɛ nɔ de ɛva yusful!
  Caligula di tomboy we de ya bin gri, i kɔt di samurai dɛn ɛn trowe dɛn ed dɛn we gɛt ɛlmɛt na difrɛn say dɛn, ɛn wit big big zil:
  - Yu na wan ɔndrɛd pasɛnt rayt! Natin nɔ de fɔ agens!
  Wan wɔriɔ ɛn rial payɔnia patisan, ɛn pan ɔl dat, di prinses we gɛt kol at pas ɔlman, we bin dɔn gɛt dis taytul fɔ in savis dɛn na wan pan di majik wɔl dɛn, bin grɔmbul:
  - Ɛn wi go pul di fat pan wisɛf! So bi am - banzai !
  I nɔ bin sɔri fɔ am ɔ stɔp, Kaligula, we bin de kɔt wit sɔd ɛn brok Japanese wit in fut , bin ivin siŋ se:
  Nɔto fɔ natin dɛn sɛn mi na Rɔs in, .
  Bring yu gras!
  Fɔ tɔk smɔl! Fɔ tɔk smɔl!
  In shot - kip kwayɛt!
  Ɛn afta dɛn kayn wɔd dɛn de, di blɔd bin de flɔd mɔ ɛn mɔ. Na tru se i sɔri fɔ di Japan pipul dɛn. Di neshɔn de wok tranga wan ɛn dɛn fɔ admaya am, bɔt i dɔn fɔdɔm ɔnda di milston ɛn naw i de grind te i stɔp. Jɔs wetin go apin - flawa ɔ flawa, na kwɛshɔn fɔ kwɛstyɔn!
  Di barefut patizan gyal Margarita, we de gi dɔzɛn blow dɛn insay wan sɛkɔn ɛn dashly klaym, skata krɔmp krɔp bɔdi, pan di nɛks bastion, deklare, muv in fut to di nɛks samurai na in jaw, ɛn wit wan sɔprayz apt aphorism:
  -Wɔ na bays tin, we dɛn kɔmit wit ay ay tink!
  Caligula, di bɔy aktɔ we bin de muv ivin smɔl pas in galfrɛn ɛn we frɔm in nekɛd bɔdi we gɛt tayl dɛn we gɛt mɔsul dɛn, di ren bin de was blɔd ɛn bon pat dɛn, bin kɔntinyu fɔ tɔk se:
  - Wɔ de taya di bɔdi, bɔt i de ɛnkɔrej di spirit!
  Magarita bin mek wan kaskad fɔ sɔmsalt, kɔt tru di Japan pipul dɛn, ɛn siŋ wan frayz frɔm wan hit siŋ we bin de insay di sɛvinti ia insay di twɛnti sɛntiwɔd:
  - Cheerfulness, gras ɛn plasticiti! Jɛnɛral , we de mek pɔsin strɔng, we de ɛnkɔrej wit trɛnk, grap na bed ɛn du jimnastik!
  Caligula Dolphins, wit wan blow frɔm in mɔskul leg to di groin, fos di Japan kɔlɔnɛl fɔ flay na di ays ɛn wantɛm wantɛm i nak tu mashin gɔn dɛn we tinap na di tawa. Mɛkanikal monsta dɛn we de spit lid, bay inɛs, fɔdɔm, bit dɛn yon , de kɔt dɔŋ di rank dɛn. Di Tɛminatɔ bɔbɔ bin butu:
  - Sɔri, narrow-eyed , bɔt a bin want fɔ bi fɔs! Ɛn nɔto jɔs a bin want, bɔt a go want am!
  Magarita, we bin de nak wan ɔda tawa wit mashin gɔn dɛn we dɛn mek na Amɛrika wit in fut we nɔ gɛt natin we i de jomp, i bin tɔk fayn fayn wan se:
  - I nɔ bad fɔ bi fɔs, fɔ bi shɔ, bɔt dɛn nɔ fɔ kuk di bɔl dɛn frɔm biɛn!
  Di bɔbɔ-aktɔ Kaligula, we bin de trowe wan prɔjɛktɛl wit in finga dɛn we nɔ gɛt natin, di shimosa we bin de bɔn ay ay bɔm bin bɔm, ɛn skata di samurai dɛn, se:
  - Di wan we de bɔyl di bɔl dɛn nɛt ɛn de nɔ go alaw fɔ it am layf layf wan!
  Magarita bin de gigl ɛn jomp ɛn slam in fut we nɔ gɛt natin insay di mɛtal we de na di mashin gɔn tawa. Di stenlɛs stiɛl spring bak, ɛn di Japan ɔfisa dɛn de flay ɔpsayd dɔŋ, dɛn fut dɛn we gɛt but de flay. Fɔ tru, dɛn bin tan lɛk insɛkt.
  Margarita bin tɔk na ya bak:
  - Tramp kin ivin put "but" wit il!
  Caligula di huligan, we insɛf nak wan gɔn we i jomp ɛn mek ɔlman flay go, bin tɔk se:
  - "Boots" nɔ de put shuz pan pɔsin we nɔ gɛt di bren fɔ polish sus!
  Magarita bin ansa bay we i tɔn bak ɛn kɔt wan ol grup we na Jepan pipul dɛn. Di Terminator gyal bin shayn ya bak:
  - Oddly enough, plenti onest pipul de fo top, bot na likl pipul de fo dem we fit du witout deceitful cunning fo dia kariera growth!
  Caligula bin spin lɛk wund ɔp tɔp, i bin de nak dɔŋ ɛn kɔt di Japan pipul dɛn, ɛn i bin rili mek shɔ se:
  - Pɔlitiksman de ple fayn lɛk aw mayna de go dɔŋ insay mayn wit wayt kot, ɛn di rizin na di sem: fɔ pul sɔbsidi fɔ was wan tarnished reputation!
  Magarita bin ansa dis, i shek blɔd frɔm in ia:
  -Pɔlitiks man, na layman na layf ɛn ipokrit pan tin dɛn we i de du, bɔt day fayn ivin wit dis rog!
  Di Tɛminatɔ bɔbɔ bin brok wan Japan gɔn, ɛn brok tu duzin sojaman dɛn na di Ɛmpaya fɔ di Rising San, ɛn i ansa se:
  - Day na ɔnɛs bikɔs i kin kam ɔltɛm, bɔt na arbitri fɔ pik di tɛm we i go kam!
  Pɔt Atɔ na big siti, ɛn i gɛt bɔku layn dɛn fɔ fɛt. So, i sɔri fɔ no se ɛn i fayn fɔ no se di fɛtman dɛn gɛt inof tɛm fɔ fɛt.
  Di bɔbɔ we bin de fɛt Kaligula, we bin de kɔt di fɛtman dɛn wit sɔd, ivin trowe wan pis fɔ dɔnawe wit in fut we nɔ gɛt natin, we bin de kɔt di samurai, bin siŋ:
  - Aw a nɔ bin tray, aw a nɔ bin tray! I nɔ mata if pɔsin bin de de fɔ fɛt!
  Magarita, we bin de kɔt ɔda pikin dɛn we na sojaman dɛn we bin de day ɔnda di blo dɛn we wan pati we bin de pan di pati bin de blo we bin de flash lɛk laytin, bin tɔk se:
  - Ɛn to sɔm mak, wi sɛf de aks fɔ fɛt. Afta ɔl, admit am, Kaligula, yu bin want fɔ go na Pɔt Atɔ?
  Di yɔŋ tɛmnatɔ bin tɔk ɔnɛs wan se:
  - Natin nɔ de fɔ du am! Dis na bin di tin we a bin rili want fɔ du.
  Magarita, di pati we de pan di pati, bak we i de kɔt di Japan pipul dɛn lɛk reza bled, bin gigl:
  - Wɛl, yes! Sev Rɔshia frɔm di dɛf we dɛn dɔn win pas ɔl insay di wan ol tawzin ia istri bɔt wi kɔntri in wɔ dɛn!
  Bɔy Kaligula kɔt tu duzin Japan pipul dɛn wit tu-tri swing, i kɔrɛkt in patna:
  - Di mɔs ɔfɛnsif dɛf, sɔntɛm, na di fɔs wɔ wit Chechnya.
  Magarita nɔd fɔ gri wit dis, ɛn i ivin mek di kɔt kɔt kwik kwik wan:
  - Wi nɔ gɛt wan dawt fɔ se! Di ɛnimi we wi lɔs to tu wik! Bɔku pan da Chechnya de bin de, ɛn ivin af pan dɛn bin fɛt fɔ wi.
  Caligula di tomboy bin de laf, i bin de tray fɔ go bifo in patna we i bin de du di wok fɔ kil am:
  - Aw Moska de bark pan ɛlifant!
  Magarita bin tɔk wit sɛns bɔt dis, bak i shek di bon ɛn blɔd krɔm frɔm in ia we gɛt di kɔlɔ we tan lɛk sno wit gold we skata, ɛn kɔntinyu fɔ dɔnawe wit di brayt Japan pipul dɛn we nɔ bin want fɔ sɔrɛnda, wit di trɛnk we de go ɔp, wit an ɛn fut:
  - We di ami ɛn di pipul dɛn nɔ want fɔ fɛt, na da tɛm de dɛn kayn mirekul ya kin apin. Ɛn insay di fɔs Chechen wɔ, ɛn insay di Rɔshian ɛn Jepan wɔ.
  Dɛn fos Kaligula fɔ di Dɔlfin dɛn, we i de kil di samurai dɛn, fɔ gri:
  - Yu rait! Di pipul dɛn na Rɔshia, i sɔri fɔ no se dɛn nɔ want fɔ fɛt di Japan pipul dɛn. - Ɛn di yɔŋ fɛtman, we lɛf wan ɔl samurai kɔmni wit dɛn ed we dɛn kɔt, ad se:
  - Bɔt insay wi pɔsin wan mirekul tin dɔn apia, we go alaw wi fɔ win di wɔ we pipul dɛn nɔ lɛk. I ivin simbolik se insay wɔ we nɔ gɛt kiŋ na in ed, chɛrɔb dɛn kin ɛp!
  Magarita, we bin de spit blɔd na in lip ɛn trowe pɔyzin nidul dɛn wit in fut we nɔ gɛt natin, we bin de chuk di Jepan pipul dɛn te dɛn day, bin tɔk se:
  - Ɛn yet wan tɔd intavɛnshɔn na wi pat nid fɔ de!
  Kaligula di bɔbɔ, we bin dɔn lɛf ɔda row fɔ bɔdi dɛn we dɛn kɔt insay smɔl smɔl, ɛn i nɔ bin rili dawt am, pan ɔl dat, i aks se:
  -Yu shɔ bɔt dis?
  Di yɔŋ wɔriɔ, we dɔn dɔn fɔ dɔnawe wit di Japan pipul dɛn na Pɔt Ata, bin kɔnfyus wit wan sigh:
  - Na si, Togo tu strong. Ɛn us kayn kɔmanda, ɔ fɔ tɔk mɔ bɔt di nevl kɔmanda we nem Rozhdestvensky, i sɔri fɔ no se ɔlman sabi am. I go mɔs bi se pikin dɛn kin ivin bɛtɛ pan di we aw dɛn kin yuz di si!
  Caligula, we de slash di samurai witout sɔri-at, dɛn fos am fɔ gri wit di klia :
  - Na tru se, wit pɔsin lɛk Rozhdestvensky, ivin we i dɔn gɛt sɛvin ɔda batɛl kruza dɛn we dɛn bil na Ajentina, ɛn we i dɔn ripɛnt di ship dɛn fɔ di fɔs Pasifik skwadron we dɛn rayz frɔm di bɔt, pɔsin nɔ go ebul fɔ kɔnt fɔ win. Ɛspɛshali if yu mɛmba se fifti wan Rɔshian ship dɛn bin fɛt na Tsushima, ɛn na wan Japan distroya nɔmɔ bin sink!
  Magarita, we bin gladi, i brok di barɛl fɔ di gɔn, ɛn wit ɔda swing fɔ di sɔd fɔ 4 Jepan pipul dɛn, ɛn wit wan shap nidul fɔ tri ɔda pipul dɛn, i ad se:
  - Ɛn i impɔtant bak se di brayt admiral in skwadron kin wɛl fɔ intasept bifo dɛn rich na di bays bay di elusive ɛn carnivorous Togo . Insay dis, di pozishɔn we di Rozhdestvensky flet de rili at.
  Caligula di tomboy, we bin de lans wit in leg dɛn we nimbul lɛk mɔnki in yon, wan ɔda shel we kil di Japan pipul dɛn lɛk landmayn, bin de kɔmɛnt se:
  Lɛk wan Swidan man we de nia Pɔltava, .
  Rozhdestvensky bin gɛt prɔblɛm...
  I luk lɛk se i gɛt maynd
  Infakt, na di kɔmɔn tin!
  Di patisan gyal, kɔntinyu fɔ shred di ɛnimi wit redobl fɔs, ɛn lɛf bɔku bɔku bɔdi, lɔjik wan ɛn wit kɔlkyulɛshɔn, notis:
  - If yu nɔ win Japan na si, den di stɛp samurai go fɛt fɔ lɔng tɛm, ɛn di trɔs fɔ di Rɔshian krawn dɔn ɔlrɛdi ɛmti, ɛn di pipul dɛn de na ed. Wi nid fɔ dɔn di fɛt kwik kwik wan wit wan big big win. If nɔto dat, rivɔlɔshɔn go de ɛn wan palɛmint we nɔ nid ɛn ivin we go ambɔg Rɔshia go kɔmɔt!
  Caligula, di aktɔ-bɔy, ɛlb di Japan jenɛral ɛn mek i flay go na di ayt, ɛn di sem tɛm i knock down tri masked guys we nɔ bin saksesful fɔ tray fɔ diploy wan primitiv bɔm lansa. Terminator bɔy bin se:
  - If naf taim de, wia dem go go?
  Magarita, we bin de kɔt di Japan pipul dɛn to smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl smɔl.
  - Prɔblɛm de ya. Naw wi de muv lɛk dis frɔm fɔt to fɔt. Wetin wi go se bɔt di si?
  Tomboy Caligula bin laf ɛn rilis wan spak frɔm in yay we hit di amunishɔn dipɔ. Wan bɔm bin bɔn ɛn trowe wan ol batalyɔn we na Jepan sojaman dɛn na di ays.
  Di bɔbɔ aktɔ ala oba di ala ala se:
  - Natin nɔ spɛshal! Wit wi data, wi swim wel, wi no go drawn wit sword. I go swim frɔm wan ship we dɛn de fɛt to ɔda bot, ɛn i go klia di dɛk dɛn!
  Magarita, we in sɔd dɛn, lɛk shap reza, bin kɔt bɔku bɔku sojaman dɛn we gɛt maynd, bɔt we nɔ gɛt sɛns, we bin de day, bin smayl fɔ ansa am wit shap tit dɛn we shap mɔ ɛn mɔ:
  - Yu na definitely wan jayant of tinkin!
  Caligula of the Dolphins, we bin de slash di Japan pipul dɛn lɛk se na kɔmpyuta gem, bin ansa ɔnɛs wan se:
  - If wi tek di spid fɔ tink, den wi, infakt, nɔ gɛt ɛni ikwal !
  Di Tɛminatɔ gyal bin gri wit dis, ɛn fɔ mek i biliv am, i waka tru wan ol batalyɔn we gɛt samurai.
  Ɛn i lɛf biɛn wan rod we gɛt blɔd wit trays dɛn fɔ di titi in fut dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we dɛn kɔt kɔt.
  Na di sem tɛm i bin tɔk se:
  - Ɛn di spid we di bɔdi dɛn de spid, we rili impɔtant!
  Tugeda, ɛn rɔsh wit da kayn spid de, una nid fɔ ebul fɔ balans ɛn nɔ fɔdɔm. Caligula di hooligan mɔ ɔ smɔl kin win. In jɔnal, fɔ tɔk bɔt di tiori, wan ɔtokrasi we nɔ gɛt kɔnstityushɔn nɔ fɔ de na Rɔshia sote go. Di ɛgzampul fɔ di Wɛstinian kɔntri dɛn wit dɛn palɛmint tu pas. Nɔ fɔ tɔk bɔt di tru tin se di ɔligarch dɛn want fɔ yuz dɛn pawa nɔto jɔs pan di ikɔnomi, bɔt insay di pɔlitikal aspek bak. Fɔ naw dɛn de mɔ ɔ smɔl padi wit di ɔtokrasi, ɛn if dɛn go win di Pasifik Oshɔn ɛn di we aw dɛn go bɔku afta dat na Chaina, dat go mek dis padi biznɛs strɔng fɔ lɔng tɛm. Bay di we, di Rɔshian-Japan wɔ bak rili impɔtant frɔm lɔng tɛm pɔynt. Di krieshɔn fɔ Yɔlɔ Rɔshia ɛn di inklushɔn fɔ nɔto Manchuria nɔmɔ, bɔt ɔda Chaynish rijyɔn dɛn bak, kin mek di las divishɔn fɔ di Sɛlestial Ɛmpaya. Dis min se di pawaful Chaynish kɔlosɔs insay di twɛnti fɔs sɛntiwɔd, we de se na Supa Pawa ɛn di wɔl hejimɔni, nɔ go ebul fɔ de as stet.
  Ɛn i go mɔs bi se, if di Ɔktoba Rivɔlɔshɔn nɔ bin de, di wɔl kɔlonial sistɛm nɔ go fɔdɔm. Di wɔl go gɛt mɔ sɛns ɛn sef pas di twɛnti fɔs sɛntiwɔd, we pas tu ɔndrɛd stet dɛn de na wan smɔl planɛt. Bifo dat, bɔku ɛmpaya dɛn go kam, sɔntɛm ivin di wan we na Rɔshia go bi di wan we gɛt pawa pas ɔl, ɔ atɔl di wan we go bɔku pas ɔl.
  I nɔ so at fɔ si wetin go apin if dɛn win Jepan. Most likely , Jamani, we di Rɔshian ami go bi big ɔtoriti fɔ, nɔ go risk fɔ deklare wɔ agens Rɔshia. Bɔt sɔntɛm i go want wɔ na wan frɔnt, we go ambɔg Bɛljiɔm ɛn Frans.
  Bɔt, Tsa Nicholas na so i kin rili atak , lɛk aw i bin apin insay rial istri, to di bak. Wɛl, at least so dat di agresiv Jamani dɛn nɔ go ebul fɔ bi tu strɔng.
  Dɔn di Fɔs Wɔl Wɔ bak. Russia kin gɛt Chaynish divishɔn ɛn pawaful Pasifik Flit na di frɔnt, we go bi plus, bɔt ... Insay rial istri, Japan bin fɛt na di sayd fɔ di Entente, insay di sem ɔltɛrnativ, di Land of the Rising Sun kin sho wan want fɔ revaŋg. Ɛn afta dat, wi go gɛt sɛkɔn frɔnt na di ist. Ɛn dis nɔ rili big .
  Apat frɔm dat, pɔsin nɔ go ebul fɔ ɛkspɛkt se di Rɔshian ami go strɔng bad bad wan, we yu kɔmpia am to Rial Istri. Pan ɔl we, fɔ tru, i go bigin fɔ mek di ikɔnomi go bifo kwik kwik wan, nɔto insay 1909, bɔt insay 1906, ɛn i go ivin stip pas dat. Afta ɔl, di win we Rɔshia win kin mek fɔrina ɛn domestik invashɔn dɛn gɛt mɔ fet pan di ruling rijim, ɛn di influks fɔ kapital go bɔku pas aw i kin bi.
  Dis in turn go inkrisayz di funding fo di ami. If, fɔ tru, di tsarist gɔvmɛnt tɔn to tu kɔnfidɛns pan dɛnsɛf. We, mɔ, i tan lɛk se wi go win ɔlman ɛn rol dɛn to asfalt. Insay prinsipul, di tin we bin apin to di Fɔs Wɔl Wɔ, insay dis kes, nɔ klia atɔl. Ɛn sɔntɛm afta dat, fɔ mek ɔltin sɔlv fayn, wi go gɛt fɔ intavyu di nɔmba 4 tɛm.
  Pan ɔl we di pɔsibiliti se Fɔs Wɔl Wɔ nɔ go de atɔl, dɛn nɔ de pul am pan prinsipul. In dis kes ... I dɔn ɔlrɛdi at fɔ tɔk aw ɔda tin dɛn go apin. Aw lɔng Tsa Nikolas II go rul, ɛn udat go tek in ples? Tsarevich Alexei de dawt, sɔntɛm i nɔ go liv te i big. Brɔda Maykɛl ɛn in pikin dɛn? Dis ɛn ɔda tin dɛn we pɔsin kin du kin apin.
  Aw lɔng Nikolas II go ebul fɔ liv? Nɔbɔdi nɔ bin de pan di Romanov dɛn we bin de liv lɔng, bɔt, jɔs lɛk ɔl ɔda pipul dɛn, wan tsa we nɔ bin de drink bɛtɛ ɛn we nɔ bin de smok kin liv fɔ lɔng tɛm. Ɛn pan ɔl we dɛn bin de tɛl am se i bin ɔmbul ɛn i bin gɛt gud at, i nɔ bin fri. So i nɔ go izi fɔ mek di empara gi kɔnstityushɔn we nɔ go gɛt bɔku prɛshɔn. Bɔt, wi nɔ go ebul fɔ ɔndastand di we aw Jiova de du tin. Ɔltin kin apin di we aw dɛn nɔ bin de tink se i go apin. Ɛn di wulf tɔn to ship, ɛn di ship tɔn to wulf!
  Ɛn naw dɛn na ɔdasay dɛn kayn fayn ɛn kiut pikin dɛn de - wan bɔy ɛn wan gyal pikin, we gɛt smɔl smɔl ej, we de klia fɔt afta fɔt ɛn bastion afta bastion. Fɔ ɛgzampul, na ya di men mawnten we gɛt di simpul nem Vysoka. Frɔm ya yu kin si di wan ol haba wit di Rɔshian ship dɛn we di fɔs Pasifik skwadron bin de ripɛnt, ɛn ɔda skwea dɛn ɛn we dɛn kin kam nia di siti.
  Magarita, we de kɔt bɔku bɔku pipul dɛn we de kɔmɔt na Jepan ɛn we de blɔd wit kɔnfidɛns, tɛl am se:
  - Wel, wi go klin am tu?
  Di bɔbɔ we bin de fɛt Kaligula, we bin de dɔn di las samurai wit in sɔd dɛn, bin ansa wit sɔd se:
  - Na tru se wi go klin ɛn klin bak!
  Ɛn di man ɛn in wɛf bin rɔsh go na di ay ay ples dɛn di spid we wan fɛt plen de spid. Wi gɛt fɔ rɔsh. Insay di mɔnt we na Mach, di nɛt dɛn nɔ kin lɔng so, ɛn insay di de, ivin wit di spid we dɛn de spid, i nɔ go izi fɔ mek dɛn avɔyd fɔ avɔyd fɔ hit dɛn kpatakpata frɔm bɔku bɔku maskɛt dɛn, dat na, rayf ɛn, di impɔtant tin, mashin gɔn dɛn .
  I fayn fɔ no se ɔtomɛtik mashin nɔ de. Ɛn sɔm kayn we de mek i kol. Di san we de kɔmɔt nɔ de rɔsh fɔ pul di daknɛs kɔmɔt pan di ren ɛn di fɔg we tan lɛk milk we de ful-ɔp ɔltin.
  I frɔsti na mɔnin, ɛn di ays krɔst de krach ɔnda di kɔlɔs fut dɛn fɔ di Tɛminatɔ man dɛn, we, ivin if dɛn want, nɔ go put dɛn sus - dɛn go te. Ɛn dɛn leg dɛn bak na wɛpɔn dɛn we nɔ wɔs pas di an dɛn we agil pas ɔl. Di ays krɔst de krach, bɔt i nɔ de ambɔg atɔl fɔ flay go ɔp ɛn kɔntinyu fɔ pwɛl de, inklud di savis fɔ di ilevin inch gɔn dɛn.
  Wetin na di yus fɔ dɛn kayn trɔnk ya? Bɔt yu nɔ go ebul fɔ hit target lɛk dɛn wit big gɔn, bɔt i rili izi fɔ klin di gad dɛn. Magarita, we bin dɔn trowe wan duzin Japan pipul dɛn na di ol we nɔ gɛt wan bɔt wit wan tɔntebul, dɛn ala bad bad wan we dɛn de fɔdɔm, bin tɔk se:
  - So di shodown de go on in wan kul we ...
  Di tɛrminatɔ bɔy Caligula bin laf, trowe wan duzin brayt Japan wɔriɔ dɛn insay di abys ɛn tɔk wit gladi at:
  - I de ivin de boring...
  Magarita wev am, ɛn trowe in ed we dɛn kɔt insay wan ak pan in patna:
  - I oke. I de wok mɔ ɛn mɔ. Ɔ yu go lɛk fɔ fɛt wit majik pipul dɛn?
  supapawa i gɛt naw , i de chew ayɛn bins lɛk snek ɛn ansa se:
  - A nɔ go gri , bɔt insay di twɛnti sɛntiwɔd chans nɔ de fɔ stɔp pan dɛn !
  Magarita, we bin de kɔt ɔda duzin Japan pipul dɛn fɔ it mit, bin de gigl:
  - Bɔt luk, ninja!
  Fɔ tru, tu duzin fɛtman dɛn we wɛr blak klos we wɛr mask bin rɔsh fɔ atak di wɔman. Ɛn dɛn gɛt sɔd dɛn, tu pan dɛn an. Fɔ mɔtalman, ninja dɛn bin de muv fayn fayn wan. Wan kin fil di ɛkstra ɔdinari pripia ɛn savay trenin frɔm we i smɔl. Bɔt fɔ tru, wetin dɛn kin agens chɛrɔb? Di difrɛns pan spid bitwin pipul dɛn we nɔ de day, pikin dɛn we dɛn dɔn pɔmp wit di ɛp we majik de gi, ɛn mɔtalman tu big. Ɛn ninja dɛn, pan ɔl we dɛn tren fayn fayn wan fɔ fɛt, dɛn stil na pipul dɛn.
  Magarita kɔt tu pan dɛn wan tɛm wit wan swift winda, ɛn so chaj di tɔd wan wit in fut we nɔ gɛt natin, we tan lɛk gyal pikin, we fayn, bɔt we de kil pɔsin na in groin dat i flay pas fifti mita ɔp ɛn chɛr di flag pol frɔm di tawa. Magarita bin fɛt di sta dɛn we dɛn bin de trowe pan am ɛn we i kɔntinyu fɔ muf, i kɔt tri ɔda wan dɛn, ɛn kil di nɔmba 4 wan bay we i trowe tri dagɔ wit in fut finga dɛn. Di ninja bin kɔmɔt nia tu, bɔt di tɔd wan, we bin de flay along wan brok trajektɔri, land rayt na di at.
  Di tomboyish Caligula insɛf bin kam insay di fɛt. I kɔt di ninja we gɛt pepul rim insay tu ɛn mek wan atak we bin ivin fast pas dat we bin kɔmɔt di ed dɛn fɔ di man dɛn we bin wɛr mask we bin de tray fɔ atak in tu pipul dɛn.
  Di blak man dɛn we wi nɔ de si nɔ bin giv ɔp, bɔt dɛn bin tu slo fɔ spid we yu kɔmpia dɛn to di bɔbɔ ɛn di chɛrɔb gyal we bin atak dɛn. Dɛn nɔ bin gɛt chans atɔl.
  Magarita, insay di muvmɛnt we wan gɔst we nɔ ebul fɔ stɔp, bin ivin siŋ se:
  - Yu go soon foget mi, yu go go Sheol laik wet ren! Ɔda enjɛl dɛn de sav wi, ɛn yu go go insay di kɔfin wit Drakula!
  Di ninja fɔdɔm, kɔt am to pis, i splash blɔd lɛk rayp watamɛlɔn ɔnda di kliva. Ɛn dɛn nɔ bin stɔp fɔ atak. Bɔt ... Ɔl di twɛnti tri big big fɛtman dɛn bin fɔdɔm na fɛt. Afta dat, di magnificent couple switch to finish off di surviving servants at di guns...
  Di fɔg bin dɔn bigin fɔ skata, ɛn di San bigin fɔ shayn mɔ ɛn mɔ. Ɛn di brayt fɛtman dɛn bin muf go na ɔda say fɔ difend dɛn. Di atak nɔ bin dɔn bigin yet, ɛn wi bin gɛt fɔ fɛt wisɛf. Bɔt di fɛtman dɛn nɔ bin fil se dɛn taya bad bad wan yet, bɔt dɛn bin jɔs want fɔ it. Wɛl, wi bigin fɔ it raw ɔs mit bak. Wɛl, pipul dɛn nɔ de, afta ɔl.
  Tɛminatɔ bɔy we nem Kaligula, we bin de trowe wan nidul wit in fut we nɔ gɛt natin, we bin de chuk sɔm Japan pipul dɛn wit am, bin tɔk se:
  - Di slev wok we at pas ɔl na fɔ bi slev fɔ di bɛlɛ - di masta nɔ gɛt sɔri-at, ilɛksɛf i ɛmti ɔ ful-ɔp!
  Magarita bin gri wit dis, i kɔntinyu fɔ kɔt di samurai dɛn we bin stil de kray, lɛk bɔku bɔku lokɔs dɛn, we bin de rɔn insay wef. Na di Japan pipul dɛn, na bin rili yɔŋ man dɛn, we ol lɛk siksti ɔ sɛvintin ia, ɛn i nɔ bin rili fayn fɔ kil dɛn. I tan lɛk se di bigman dɛn na di Land of the Rising Sun dɔn skrap ɔl di tin dɛn we dɛn dɔn kip fɔ fɛt wɔ. Bɔt Kuropatkin, we ɔlman bin de spat ɛn spit pan, bin stil de kia fɔ di sojaman dɛn, ɛn i nɔ bin lɔs bɔku pas di Japan pipul dɛn. Ɛn fɔ dis, dɛn fɔ gi am di prez. Ɛn smɔl smɔl di Japan yunit dɛn bin fɛt bɛtɛ, ɛn fresh sojaman dɛn we dɛn tren fayn fayn wan bin kɔmɔt na di Yuropian pat na Rɔshia. Inklud di gad rejimɛnt dɛn.
  Di titi we bin de sɔpɔt di pati bin tink se sɔntin we tan lɛk dis bin apin insay di sɛkɔn wɔl wɔ. Di fɔmidabul Jamani dɛn bin go bifo ɛn ajɔst to sakrifays te dɛn ilit yunit dɛn bin knock ɔut ɔl, ɔ ɔlmost kɔmplit wan. Afta dat, dɛn nɔ bin ebul fɔ kɔntrol di Rɛd Ami.
  Na tru se wi fɔ se dɛn bin knock di pɔsin yunit dɛn na di Rɛd Ami bak. Ɛn fɔ tru, dis bin tɔn to prɔblɛm.
  Magarita bin rɔsh fɔ fɛt wit di wɔd dɛn:
  - Gɔd nɔ go giv yu, di pig nɔ go it yu, ɛn dɛn go arɛst di wikɛd dragon dɛn!
  . CHAPTER No. 12.
  Dɔminika bin kam bak na di Dragon Akademi fɔ sɔm tɛm nɔmɔ. I bin lan bak kwik kwik wan sɔm duzin spɛl dɛn, ɛn sɔm kɔmpleks wɔd dɛn.
  Dɔn tri gyal pikin dɛn: wan ɛlf, wan ɔbit ɛn wan uman trol, bin ple wit am fɔ trowe majik ston dɛn ɔp.
  Dɔminika bin bit dɛn. Ɛn di ston dɛnsɛf bin de shayn brayt brayt wan ɛn dɛn bin de shayn lɛk dyu we de kɔmɔt na di 4 layt dɛn we de shayn.
  Afta dat, di gyal majik uman dɛn gi am tu ring dɛn we gɛt ston frɔm ɛni fut, so dat di wɔriman go ebul fɔ mek in spɛl dɛn strɔng fɔ wan big gol: fɔ sev di mami ɛn dadi biznɛs we strɔng.
  Naw, klos to ɔl di fut finga dɛn na di aktɔ gyal in bare fut, pas di smɔl finga, bin gɛt majik ring. Ɛn i bin gɛt pawa fɔ majik pas aw i bin de bifo. Infakt, dis na gyal we ebul fɔ pwɛl wan siti ɛn bil wan pales.
  Ɛn so i lan wan ɔndrɛd ɔda spɛl dɛn kwik kwik wan, ɛn instead fɔ rɛst, i sidɔm pan di fur rug. I bin go insay di lotus pozishɔn, ɛn klos wan wantɛm in maynd ɛn sol, ɛn in bɔdi dɛbul, bin fɛn dɛnsɛf na wan paralel yunivas, wit wan tim we de fɛt, pan ɔl we dɛn bin yɔŋ na do.
  Wan ami we gɛt pikin dɛn, we wan kwata fɛtman dɛn bin de bifo, bin kɔntinyu fɔ fɛt bɔku bɔku rat dɛn na di kɔntri we di wikɛd majik uman we nem Bastinda bin de.
  Di fɔs grup dɛn we di rodɛnt dɛn we de it bif bin kil ɔ dɛn bin gɛt transfɔmeshɔn.
  Dɔn di fil dɛn bin apia usay di pikin slev dɛn we nɔ bin gɛt bɛtɛ bɛtɛ ɔnɔ bin de wok. Big big rat ovasia dɛn we di sayz lɛk fayn bɔd dɛn bin de wach dɛn. Dɛn bin de ol wip na dɛn fut ɛn wip bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn we nɔ nekɛd af-af.
  Dɔminika bin vɛks bad bad wan:
  - Aw i bad we pikin dɛn de sɔfa!
  Ɛn bikɔs i vɛks i faya bɔku laytin bolt dɛn wan tɛm pan di rat dɛn, ɛn dɛn tɔn to big big grani dɛn we kɔba wit chɔklɛt.
  Di pikin slev dɛn bin de ala bikɔs dɛn sɔprayz, dɔn dɛn rɔsh fɔ go it da kayn it de we kin mek pɔsin want fɔ it ɛn we kin smɛl fayn. En mek wi tear pies off of it.
  Dɔminika wev in majik stik bak, ɛn mek transfɔmeshɔn dɛn bak, tɔn di wikɛd rat dɛn to fayn fayn it dɛn, ɛn i de ala:
  Pikin dɛn, na dɛn sta dɛn ya na di skay, .
  Flawa dɛn de gro na di mɛdɔ...
  Gladi go de na di planɛt, .
  Nays drim dɛn go blo!
  Magarita, we insɛf bin de insay di chenj dɛn, bin tɔk di rayt we:
  - Yu gɛt big insay wam ɛn gudnɛs!
  Wantɛm wantɛm, lɛk jak-in-di-bɔks, wan big big rat we tan lɛk dainosaur bin apia. I opin in mɔt ɛn ala sɔntin we de mek i yɛri.
  Dɛn tu gyal pikin ya na majik uman, aw dɛn go rilis laytin ɛn pulsar pan am, ɛn frɔm majik stik, ɛn frɔm ring dɛn na dɛn fut we nɔ gɛt natin. Ɛn di kɔnɛkt strim fɔ ɛnaji hit wan big big monsta, twɛnti fayv mita lɔng. I fɔdɔm, ɛn wantɛm wantɛm i tɔn rawnd fɔ si di bɔku difrɛn, rich ɛn difrɛn difrɛn it dɛn we de na di lɔng tebul. Ɛn na ya, pan ɔda tin dɛn, dɛn bin gɛt gold wayn glas dɛn we gɛt bɔku difrɛn ayskrim dɛn.
  Slev pikin dɛn bigin fɔ lɛf fɔ wok ɔlsay na di say we dɛn de ɛn atak di rat dɛn we dɛn et, ɛn kɔt dɛn wit sikɛl, ɔs, ɛn ɔda tin dɛn we dɛn kin yuz fɔ plant .
  Ɛn dɛn bin vɛks bad bad wan. Di bɔbɔ dɛn we bin tɔn agens di gɔvmɛnt bin ivin bigin fɔ siŋ wit zil;
  Ɛnibɔdi we de na daknɛs na slev, tek di sɔd na yu an,
  Ɛn nɔ tolɛret shem we dɛn shem...
  Yu ɛnimi nɔ go bil fawndeshɔn pan blɔd, .
  Yu go pas wan sɛnt we nɔ gladi pan am!
  
  Wan wikɛd wip de bit di bɔbɔ, .
  Wan ɛgzikishɔn de mek i sɔfa wit wan wikɛd rat...
  Bɔt di wikɛd pɔsin we de mek i sɔfa go tɔn to bɔdi, .
  Nɔ yɛri ɛni gyal pikin de kray igen!
  
  Nɔ bi slev, we dɛn shem na dɔti, .
  Rays yu ed kwik kwik wan...
  Ɛn ɛlfinism go de na di fa fa say, .
  A lɛk Solntsus ɛn Spartak!
  
  Mek wan brayt wɔl de na di wan ol wɔl, .
  We gladi at go las sote go fɔ pipul dɛn...
  Ɛn di pikin dɛn go gɛt gladi-at de, .
  Da kiŋdɔm de nɔto blɔd, na fist!
  
  Wi biliv se Paradays go de na di wan ol wɔl, .
  Wi go masta di spes...
  Bɔt dis, wɔri bɔbɔ, dare, .
  So dat no bad bad drim ɛn bad shem nɔ go de ya!
  
  Yɛs, wi na slev, wi de kray na chen we dɛn de mek wi sɔfa, .
  Ɛn wan wip we de bɔn de wip wi na di rib dɛn...
  Bɔt a biliv se wi go kil ɔl di ɔrk-rat dɛn, .
  Na bikɔs di lida fɔ di wan dɛn we tɔn agens di gɔvmɛnt rili kɔl!
  
  Na dis awa di bɔbɔ dɛn ɔl dɔn tɔn agens, .
  Di gyal pikin dem tu de wit dem fo di sem tin ...
  Ɛn a biliv se dɛn go gi solcenism, .
  Wi go trowe di yok we wi et!
  
  Dɔn, yu no, di ɔn fɔ win go blo, .
  Ɛn di pikin dɛn go gro fayn fayn wan wit glori...
  Chenj de wet fɔ wi wit gladi at, .
  Ɛgzam, pas ɔltin wit pafɛkt mak!
  
  Wi go ajɔst dis kayn mirekul, a biliv se, .
  Dat rial paradays go de we gɛt layt...
  At least somwe, witch na wan wikɛd Judas, .
  Wetin de drɛb di bɔbɔ dɛn go insay di stɔ!
  
  No ples nɔ de fɔ wi slev dɛn na di ɔndawɔl, .
  Wi kin drɛb di dɛbul dɛn kɔmɔt na di krak krak...
  Insay di nem fɔ Paradays, we Jiova oli, .
  Fɔ ɔl fri pipul dɛn we gladi!
  
  Mek pis de ɔlsay na di wɔl we de ɔnda di lun, .
  Mek gladi at ɛn oli san shayn de ...
  Wi kin shot ɛnimi dɛn lɛk na say usay dɛn kin shot, .
  So dat na onli op en no wan sekond daun!
  
  Yɛs, biliv mi, wi pawa nɔ go dray, .
  I go bi di rod fɔ ɛvin to di yunivas...
  Ɛn di ami we de tɔn agens di gɔvmɛnt go ala lawd wan , .
  Fɔ drawn di rat dɛn we nɔ lɛk dɛn!
  
  Dis na aw pɔsin kin gladi, gladi, .
  Di gras de gro lɛk ros ɔlsay...
  Wi bɔy pikin dɛn tim
  Di luk rili tan lɛk mawnten igl!
  
  Di win go mɔs bi, .
  Mek wi bil, a biliv, onestli wi na Eden...
  Ɔl di gladi at, gladi at na ɛni planɛt, .
  Ɛn yu nɔto rɛdnɛk , bɔt yu na rɛspɛktful sa!
  Dis na, fɔ tru, di antɛm fɔ di slev dɛn we wek we de krɔs rat ɛn ɔrk dɛn.
  Dis tɛm ya, Dɔminika ɛn Magarita we de pan dragon, we de bifo di ami, flay go ɔp na di kast.
  Tu majik uman dɛn, we swift ɛn spak wit majik stik ɛn ring dɛn we gɛt talisman dɛn na dɛn fut we nɔ gɛt natin. Wit we dɛn kin du fayn fayn chenj dɛn. Ɛn natin nɔ bad wit di tru tin se naw ɔda, mɔ denja rat dɛn we gɛt wing de tray fɔ atak dɛn.
  Rodent aviation nɔto jok. Bɔt di gyal pikin dɛn bin de bit dɛn wit dɛn majik pawa ɛn dɛn bin de mek spɛl. Ɛn instead fɔ monsta, kɔtɔn kandy de apia. So swit ɛn i gɛt sɛnt.
  Apat frɔm dat, sɔm pan di mɔnki dɛn we gɛt wing kin tɔn to strawberry. We so rayp ɛn shimmer wit rubi ɛn topaz.
  Ɛn sɔm mɔ mɔnki dɛn we gɛt wing bin tɔn to balyɔn.
  Oenomai ɛn Dobrynya dɛnsɛf bin go insay di fɛt pan dragon dɛn. Dɛn bigin fɔ kɔt dɛn kɔmpin dɛn wit sɔd, we nɔ rili simpul ɛn we nɔ izi fɔ yuz. Wɛl, ɛn di dragɔn dɛnsɛf, we dɛn tek am ɛn bɔn wit faya. Ɛn dɛn go bɔn di wan dɛn we gɛt wing ɛn dɛn nɔ go rigrɛt ɔ dawt.
  Oenomaus bin notis, we i bin de kɔt di ɛnimi:
  - Dis, yu si, go bi rili fani ɛn kul!
  Dobrynya bin notis wit smayl se:
  - Yes, dis nɔ go ebul fɔ put am na wɔd!
  Ɛn di hiro bɔbɔ lans wan nidul we rili shap ɛn kil di ɛnimi. I nak di rat rayt na in yay, ɛn i rɔsh wit ɔda rodɛnt. Na dis say di chaos bigin.
  Oenomaus bin siŋ se:
  Rat dɛn kin rili kɔl
  Dɛn kin ivin gnaw wan ɔk...
  Yu bren at fɔ si, .
  Ɛn di kɔnvɔlɔshɔn dɛn tan lɛk trɛd!
  Dobrynya bin gri wit dis:
  - Yes, rat de gnaw ɔl kayn bad bad tin!
  Margarita bin wink in yay. I mɛmba aw dɛn bin kech di bɔbɔ we bin de sɔpɔt pati we nem Andru. Ɛn dɛn bin lɔk am na wan kol bɛsin we ful-ɔp wit rat. Ɛn di rodɛnt dɛn bit di bɔbɔ in fut dɛn we nɔ gɛt natin, we dɛn nɔ bin ebul fɔ du natin bikɔs di kol bin kol. Andreika bin fɛt wit rat dɛn ɔl nɛt ɛn i nɔ bin de slip. Ɛn na mɔnin dɛn kɛr am go fɔ aks am kwɛstyɔn, ɛn fɔs dɛn sprinkul sɔl pan di wund dɛn we de na bɔbɔ A in leg. I bin rili pen, ɛn Andria bigin fɔ ala . Ɛn dɛn bin de slap am bak wit waya we gɛt tik.
  Bɔt di pati bɔbɔ lɔs kɔnshɛns bikɔs ɔf pen shɔk, bɔt i nɔ tɔk natin.
  Magarita bin ebul fɔ arenj fɔ mek Andreika rɔnawe. Ɛn dis na bin in feat. Di bɔbɔ bin ebul fɔ win di pen ɛn kɔmɔt de wit kripul ɛn bit leg dɛn. En fo dat, kudos to am.
  Di patisin gyal bin bit di rat dɛn ɛn siŋ wit big zil:
  Mi gɔn tan lɛk big brɔda
  Shoots rili akchual, akchuali...
  Afta ɔl, gyal pikin gɛt mashin gɔn na in bɔdi, .
  Pan ɔl we sɔntɛnde layf kin tan lɛk kech!
  
  Mi na gyal we nɔ strɔng pas am
  Wolf ɛn taygres insay wan tɛst...
  Bɔt di wɔd nɔto sparo, .
  We a de wit mi pɔsin we a lɛk, a biliv, togɛda!
  
  A don tek wich pas, .
  Iran bin storm di mawnten dɛn...
  I bin win bɔku difrɛn kɔntri dɛn, .
  Nɔ, a nɔ ebul fɔ sidɔm wit pis nia di sofa!
  
  Sɔntɛm yu nɔ go ɔndastand dis, .
  Wetin i min fɔ fɛt wit fanatiks...
  Rayt am na yu notbuk, .
  Ɛn lan fɔ fɛt fayn fayn wan, man!
  
  No Motherland nɔ de fɔ mi, biliv mi, brayt pas am, .
  I de spak lɛk brayt rubi...
  Pan ɔl we bɔku bɔku dɛbul dɛn tik dɛn de, .
  Wi go stil ebul fɔ gɛt ples na ɛvin!
  
  Mek di Masta protɛkt mi
  big nayt, di Ɔlmayti...
  Di titi gɛt pawaful bɔdi, .
  I nak di chɛri dɔŋ wit wan prɛsis voli!
  
  Nɔbɔdi nɔ go ebul fɔ win mi
  Mi na di gyal we in nem na legiɔn!
  Di bea sɛf de butu na mi fut, .
  Ɛn i nɔ go te igen di maple dɛn go gi yu gold!
  
  Frɔst, we de rɔn barefut tru di sno, .
  Snowdrifts, yu no, nɔ mek gyal pikin fred...
  A go gi mi ɛnimi wan dashing haircut, .
  Dɛn no mi lɛk greyhaund!
  
  Dɛn bɔn mi insay di fɔs spring, .
  So red, laik se na baner...
  Di karakta na rili greyhaund , groovy, .
  Ɛn wan wam faya de bɔn na mi at!
  
  Yɛs, yu nɔ bin ebul fɔ fɛn wan gyal we fayn pas dis, .
  I go gi ɔlman lɔv bɔku bɔku wan...
  nɔ ivin luk twɛnti, .
  Bɔt i kin ivin hit bad bad wan!
  
  
  So, butu to di titi, .
  Ɛn kis in bare fut...
  Di nayt go rɔsh go ɔp lɛk aro, .
  I nɔ go at fɔ lɛ wi sɔlv di prɔblɛm!
  Di patizan gyal bin de siŋ wit sol. Ɔl di rat dɛn we de flay dɔn chenj. Sɔm insay kɔtɔn kandy, sɔm insay pɔp, sɔm insay ɔtmil, ɔ sop bɔbul. Ɛn dɛn bin de kɔt sɔm pan di hiro bɔbɔ dɛn we nɔ impɔtant te dɛn day, ɔ di dragɔn dɛn bin bɔn dɛn wit faya. Dis na bin rili mafin ɛn rost dɛn we gɛt fayn fayn mit chɔp dɛn.
  Dobrynya tek ɛn lans di nidul wit in fut finga dɛn, ɛn i chuk di kɔkrɔs we gɛt wing, ɛn pin am na di ston wɔl. Ɛn i kam fɔ bi se i bin rili kol ɛn kol.
  Di kɔkrɔs layt wantɛm wantɛm ɛn wan fayn fayn dayamɔn nɛks bin apia na in ples.
  Dobrynya bin siŋ se:
  En wen aibin luk det barbel,
  Ay, ay , ay!
  Di bɔy dɛn gi wan rɔn fɔ dɛn mɔni, .
  Nɔ slip!
  Di bɔbɔ we nem Enomay bin ansa se:
  - Eh! Aw i bin kɔmɔt fayn. Dis na wan gem.
  Dobrynya bin grɔmbul ɛn ala se:
  - Wi kin du ɔltin, jentlman dɛm, wi dɔn de plant fɔ lɔng tɛm, usay?
  Dɔminika bin de chir fɔ ansa, ɛn i tɔn bak wan duzin kɔkrɔch dɛn we gɛt wing we bin de flɔt kɔmɔt na di bad bad tawa na di kast to wan ol sta dɛn we gɛt jɔlɔs. Ɛn aw i de shayn ɛn shayn fayn fayn wan, lɛk ays we de na di 4 layt dɛn we de sɛn di san.
  Margarita bin notis wit wan laf se:
  - A biliv se gud de win bad!
  Enomai bin notis wit smayl se:
  - Gud ɛn bad na rilitiv kɔnsɛpt. Na rat ya, i de alayv bak, ɛn wi de kɔt am!
  Dobrynya bin tɔk se:
  - Ɛn di plant dɛn? Di sem vegjetabul ɛn frut dɛn de alayv bak, ɛn dɛn de it dɛn bak, ɛn i sɔri!
  Dominika bin twit se:
  - Na so i kin apin, na so i kin apin,
  Ɛni wan pan dɛn kin it di ɔda wan wan tɛm!
  Di gyal-aktri we gɛt ala ala tek am ɛn rilis majik frɔm in fut we nɔ gɛt natin. Ɛn di tawa we gɛt di rat skel bin chenj. I bin tan lɛk gold, ɛn wan ros bin de shayn wit rubi pan am.
  Magarita bin notis wit sɛns, i bin de sho in tit dɛn ɛn sɛn bɔku bɔku rayt dɛn we de kil ɛn pwɛl frɔm in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin. Ɛn di majik bin wok. Ɛn dɛn bin de bit am kil ɛn pwɛl, we bin tɔn wantɛm wantɛm to tin dɛn we dɛn kin mek ɛn we bin de go bifo.
  Ɔrk ɛn gɔblin dɛn bin tɔn kɔmɔt na di kast bak . Ɛn dɛn bin klaym insay wan rial grup . Sɔm pan di shaggy bea dɛn bin wɛr stɛl klos. Ɛn dɛn tin ya na klos we de shayn bad bad wan, wit spia ɛn aks.
  Dɔminika bin notis wit agresiv wan, ɛn i bin de sho in tit:
  - Naw dis na wan kresi horde we dɔn ɔlrɛdi de klaym insay . Wɛl, yu tink se wi go mit dɛn wit sɔntin we go kil wi?
  Magarita bin notis wit wan bad bad smayl se:
  - Yes, of course wi kin du dis!
  Ɛn di majik gyal dɛn tek ɛn lans dɛn majik pulsar dɛn pan di ɔrk ɛn gɔblin dɛn.
  Bɔy Dobrynya bin notis se:
  - Dis nɔ bad, bɔt wi fɔ gi pikin wɔriɔ dɛn di chans fɔ fɛt.
  Ɛn fɔ tru, bɔku bɔku pikin dɛn we nɔ gri fɔ tek di gɔvmɛnt bin rɔn go na di kast frɔm difrɛn say dɛn. Bɔku pan dɛn, mɔ di bɔbɔ dɛn, bin wɛr chen. Sɔm pan di man dɛn bin de wok, dɛn bin de bil monumɛnt ɛn skapul dɛn fɔ di witch Bastinda . Sɔm statu dɛn bin gro te dɛn ay te to wan ɔndrɛd mita, ɛn na di big big kast nɔmɔ bin ay ɔp dɛn.
  Di tu bɔbɔ dɛn we strɔng pas ɔl, pan ɔl we nɔto di big wan, di Viskaunt ɛn Fɛniks, bin fɛt bifo di ɔda wan dɛn, ɛn put di rodɛnt dɛn dɔŋ.
  Di ɔrk dɛn, insɛf bigin fɔ shot frɔm bɔw. Bɔt di majik uman dɛn bin bit dɛn bad bad wan. If i bin rili izi fɔ kil rat, pan ɔl we dɛn fat ɛn big, dis kin afɛkt di we aw dɛn kin muv. Dɔn di ɔrk dɛn go bi strɔng fɛtman dɛn, ɛn di gɔblin dɛn na jɔs jayant dɛn.
  Phoenix bin notis se:
  - A bin fɛt wit Kartaus . So in fɛtman dɛn bin de rɔn mɔ!
  Di viskɔnt fɛtman bin siŋ se:
  A lɛk wɔ bad bad wan
  Fɛt lɛk kɔk kɔk...
  Ɛn we dɛn de fɛt an-to-an, .
  A de fɛt fɔ tu monsta dɛn!
  Fɛniks bin notis wit smayl se:
  - Yes, fɔ bi ɔnɛs, dis na big tin ! Bɔt wi dɔn yus fɔ kil monsta dɛn bay di tawzin.
  En so di hiro bois kil di goblin. Ɛn di ɔda monsta dɛn bin dɔn ɔlrɛdi chenj sɔm pat pan dɛn to difrɛn kayn it ɛn swit dɛn. Bɔt wan pan di gɔblin dɛn bin mek da kayn ayskrim de insay wan wayn glas we dɛn kɔt wit ɛmirald.
  Ɛn pan tap, bɔku bɔku ayskrim we gɛt bɔku bɔku kɔlɔ dɛn, chɔklɛt pis dɛn, frut dɛn we dɛn dɔn kandy, strawberry, pistachio ɛn ɔda tin dɛn, we rili fayn fɔ it.
  Di wɔri pikin dɛn go ala wit gladi at. Yɛs, i bin rili tɔn to rili te ɛn i de mek di yay dɛn kɔle.
  Di gyal-sɔs uman we nem Magarita, we bin dɔn rilis ɔda wef fɔ pwɛl ɛn dɔnawe wit am, bin mek wan agresiv carte blanche pan di mata fɔ chenj di ɔgly to wan we de mek pɔsin want fɔ it , ɛn i bin gi:
  - Na sɔm we dɛn, majik bɛtɛ pas di natura prɔses, nɔto so?
  Dɔminika bin gri se:
  - Yes, witout eni doubt, wi de kriet somtin we fayn en te. Bɔt wetin mek bɔku bɔku slev dɛn de ya, ɛn dɛn ɔl na pikin dɛn, ɛn big pɔsin nɔ de si?
  Magarita bin ansa wit smayl se:
  - Di inflɛns we lokal majik gɛt. I rili strɔng. Ɛn fɔ tru, i kam fɔ no se na smɔl pikin dɛn nɔmɔ de na dis wɔl. Bɔt nɔ wɔri, di lokal ɛya nɔmɔ nɔ go tɔn yu to smɔl titi.
  Dɔminika bin sɔprayz ɛn aks se:
  - Ɛn wetin mek?
  Di patisin gyal ansa se:
  - Ɛn bɔt di ed fɔ kabij!
  Di atak we wikɛd ɔrk ɛn gɔblin dɛn bin de atak bin bigin fɔ wik. Sɔm pan dɛn na pikin dɛn we bin de fɛt wɔ bin kil dɛn, ɛn bɔku pan dɛn bin chenj bikɔs ɔf di strɔng majik we wan fayn man ɛn in wɛf bin de du. Dis na tru tru majik, we de ɛklip di stik we Dunno bin gɛt.
  Dɔminika bin notis, i bin de grin swit swit wan se:
  Di tɛm fɔ kɔnt dɔn rich, .
  Wi hit di orc in di ai...
  Fɔ ansa dis, i bin tan lɛk pie, .
  Ɛn i aks fɔ tut!
  Ɛn fɔ tru, insay Ɔl kayn tesi trit dɛn kin chenj to ɔrk ɛn gɔblin.
  Ɛn di pikin dɛn we de fɛt wɔ kin gladi fɔ dis. Ɛn dɛn kin dɔnawe wit rat dɛn we nɔ gɛt ɛni prɔblɛm. Bɔt frɔm we dɛn blo dɛn, fayn fayn it dɛn bigin fɔ apia bak. Ɛn ɔda tin dɛn we fayn ɛn we pɔsin nɔ go biliv.
  Ɛn di rat dɛn kin chenj kwik kwik wan to sɔntin we yusful ɛn we pɔsin kin it.
  Di pati gyal we nem Magarita bin ala se:
  - Maybe naw wi go go insaid di kast sef!?
  Di gyal aktɔ bin tɔk se:
  "Ɛn wan ambush kin wet fɔ wi de." Bɔt, wi rɛdi fɔ dis!
  Magarita bin grin ɛn ansa se:
  - A na payɔnia, we min se a rɛdi ɔltɛm!
  Naw di pikin slev dɛn dɔn brok insay di kast. Dɛn fut we nɔ gɛt natin bin de stɔp di blak mabul. Insay de dɛn bin de fɛt wit ɔrk, gɔblin, ɛn rat. Ɛn dɛn kɔt dɛn dɔŋ lɛk se dɛn gɛt sɔd fɔ kɔt. Na dis say dɛn bigin fɔ kɔt.
  Di bɔbɔ dɛn bin de fɛt wit sɔd mɔ bad bad wan. Ɛn di gyal pikin dɛn bin lɛk fɔ shot wit bɔw. Bɔt gud tin na dat, Magarita bin ebul fɔ chenj sikl ɛn ɔs to rial bɔw. Ɛn dɛn kin shot wan ol pak dɛn we gɛt aro dɛn, ɛn dɛn kin chuk di rat dɛn.
  Dɔminika bin tɔk wit sɛns se:
  - Shap aro dɛm fɔ wan kil path, bi kul, mi pikin dɛm.
  Wantɛm wantɛm, di witch Bastinda insɛf flay kɔmɔt na di tawa. I bin tan lɛk uman we ol lɛk tati fayv ia so, ɛn i bin de spin rawnd lɛk tɔp. In ia blak, i kɔl, ɛn insɛf ol tu majik stik dɛn na in an dɛn we gɛt glɔv.
  Di witch bin de flay pan motoka, ɛn na in fut dɛn bin gɛt but dɛn we gɛt spɔt.
  Bastinda tek am ɛn ala se:
  - A de rɛspɛkt di wan dɛn we strɔng
  Ɛn a de ɔfɛnd di wik...
  Mi na big evil
  Ɛn wetin bɔt yu, we yu nɔ wɛr fut?
  Dominica bin twit fɔ ansa se:
  Mi lɔ simpul
  A de win di wan dɛn we wikɛd...
  Ɛnibɔdi we wik, a go ɛp, .
  A nɔ go ebul fɔ du am ɛni ɔda we!
  Bastinda tek frɔm di majik stik dɛn, lɛk se i de bit Dɔminika wit pulsar. So i bin wispa fɔ ansa am. Ɛn di pulsar dɛn tɔn to kek wantɛm wantɛm ɛn fɔdɔm pan di gyal-aktri, ɛn smɛl am gud gud wan.
  Fɔ ansa dis, Dɔminika bin vɛks bad bad wan, i pul wan big pulsa frɔm in stik ɛn frɔm in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin.
  I bin flay pas, bɔt Bastinda bin ebul fɔ rɔnawe ɛn wan wata we bin de kɔmɔt na di kast bin bang am. Klosap wantɛm wantɛm i layt ɛn bigin fɔ chenj. Ɛn insay di ples fɔ di bad bad kast, wan pales we rili fayn bin rayz - ɔl ɛn wantɛm wantɛm.
  Bastinda glan pan am, blink in yay ɛn rɔn go. Fɔ tɔk mɔ, flay go. Ɛn wan tel we gɛt faya bin lɛf biɛn am.
  Dɔminika ɛn Magarita bin rɔsh fɔ fala am. I klia se dɛn tu majik uman dɛn ya bin de biɛn pan spid.
  Bɔt stil, motoka we de flay kin fast pas dragɔn dɛn fa fawe.
  Di majik gyal dɛn bigin fɔ shot Bastinda . Bɔt ɛvride, i bin de rɔnawe ɔ put difens. Pantap dat, di motoka bin mek di distans go ɔp kwik kwik wan, ɛn i bin mek i kɔmɔt na di say usay dɛn bin de faya wit majik.
  Dɔminika bin notis se:
  - I lɔs in kɔntri, sɔbjɛkt ɛn pawa. So, wi nɔ rili nid am naw!
  Margarita bin notis se:
  "If i tif ɛn tek di yɔlɔ rat artifakt, dat min se wi win nɔ go gɛt wan valyu!"
  Di gyal aktɔ, we bin de snap di fut finga dɛn na in leg dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we tan, bin tɔk wit kɔnfidɛns se:
  - Bɔt bɔku bɔku pikin dɛn bin gɛt fridɔm! Dis sɛf gɛt valyu fɔ sɔntin!
  Di patisin gyal bin gri se:
  - Rayt! No wɔnda wi bin de wok.
  Fɔ tru, dɛn bin dɔn chenj di rat dɛn ɛn kil dɛn, ɛn na so bak di ɔrk ɛn gɔblin dɛn bin de. Na so dɛn win wan big win.
  Bɔku tawzin pikin dɛn - bɔy pikin ɛn gyal pikin dɛn - bin gɛda na di skwea ɛn ala, de stamp dɛn fut we nɔ gɛt natin:
  -Glori to di hiro dɛm! Glori to di wan dɛn we de fri pipul dɛn! Daun wit slev wok!
  Dis na bin di big big win na di kɔntri we rat dɛn bin win. Ɛn bɔku fayn fayn ɛn ayri tin dɛn de ya.
  Na Magarita bin tɔk fɔs. I, we de dans , go tek am ɛn siŋ, ɛn in siŋ na bin wan pati we de tek pat pan di siŋ in siŋ:
  Wi, pikin dɛm we po ɛn di kɔrejmɛnt fɔ sɔm, .
  Bɔn na wan shak insay di ren...
  Mek dɛn siŋ di gyal in drim, .
  Ustɛm wi go go insay wan hot fɛt bak!
  
  A bin dɔn ɛnd ɔp na Ɛlfxik bay aksidɛnt, .
  Ɛn mi Mama Land, Oli Rus'...
  Wit mi fate, komplitli ekstra odinari, .
  A de fɛt fɔ di gladi at ɛn lɔv we di kɔntri gɛt!
  
  Ɛn nɔbɔdi nɔ de we fayn pas dis Mama Land fɔ Rɔshia, .
  Na yu de fɔ fɛt am , ɛn nɔ fred...
  Ɛn no kɔntri nɔ de na di wan ol wɔl we gɛt gladi at pas dis, .
  Yu na di tɔch fɔ layt na di yunivas, Rus"!
  
  A go go tru faya ɛn wata fɔ una, .
  Di payɔnia dɛn dɔn yus fɔ win...
  Wi go de mek di pipul dɛn gladi ɔltɛm, .
  Na bikɔs di trɛnk we di ami gɛt nɔ gɛt limit!
  
  Mek wi go on di atak fo di Motherland,
  Ɔnda di kray we wan pawaful, furious hurray de kray...
  Hitler go gɛt in pe bak to di ɛnd, .
  Wi go drɛb di Nazi dɛn kɔmɔt na di yad!
  
  Mi Fadaland ful-ɔp wit hiro dɛn, .
  Ɛn Stalin na big big jayant...
  Di payɔnia dɛn de mach insay fɔmɛshɔn, .
  Di Ɔlmayti Famili, wi Masta, O wan!
  
  Insay di nem fɔ layt ɛn gud layf, .
  Wi go fɛt brayt brayt wan, pikin dɛn...
  Afta ɔl, wan jɛnɛreshɔn go liv ɔnda kɔmyunizim, .
  Biliv mi, op nɔ go ebul fɔ pul wi!
  
  Wi lov wi Motherland, guys, .
  Wi wan rayz yu oba di klawd...
  Fascism go gɛt strɔng pe bak, .
  Frɔm di payɔnia dɛn, di igl dɛn we gɛt maynd!
  
  Wi go ajɔst am, a biliv se, i nɔ go te igen wi go win,
  Pan ɔl we fasist na insidious ɛn kruk...
  Grɔnpa dɛn go proud fɔ wi, .
  Ɛn Svarog go lid yu fɔ go fɛt!
  
  Fɔ di glori fɔ wi Fada Land we gɛt maynd, .
  Di Masta we gɛt pawa pas ɔlman insɛf bin go ɔp na di krɔs...
  Wi nɔ go rigrɛt wi layf fɔ Rɔshia, .
  Mek dɛn yɛri lawd vɔys frɔm ɛvin!
  
  Fɛt fɔ di glori fɔ wi Mama Land, .
  Loyal fɛtman dɛn lɛk am...
  Una na wulf pikin, nɔto hare we de fred, .
  Ivin di nayt dɛn kin rili prawd!
  
  ebul fɔ gɛt di mun frɔm di vault, .
  Kech wan pike, wan big katfish...
  Di bigman Lɛnin bin rayz fɔ fridɔm, .
  Wi go mek di bildin gɛt layf!
  
  Insay di Famili in Nem, bil piramid dɛn, .
  Ɛn di ship dɛn we go chɛr di vault na ɛvin...
  Ɛn Hitlɛr , we i de jok, kil di wan dɛn we de fɛt , .
  Di Ɔlmayti day ɛn rayz bak fɔ wi!
  
  Yu na dia, mischievous Lada, .
  Na yu bɔn di big Wait Gɔd...
  Ɛn wi fɔ fɛt wit maynd fɔ una, .
  Mek di Ɔlmayti ɛp yu fɔ liv sote go!
  
  Lɔv, ɔnɔ Gɔd Jizɔs, .
  Na Russian boi, wit wi foeva...
  Na tɛm fɔ mek yu ebul fɔ ɛmbroyd di ɔnamɛnt fayn fayn wan, .
  Mek di ia dɛn ful-ɔp wit gladi at sote go!
  
  Di big big tin we mi oli Rɔshia gɛt, .
  I ebul fɔ win ɛnimi dɛn ...
  Pan ɔl we di uman dɛn bin de ala bikɔs dɛn fred, .
  Wi kin brok di dragɔn!
  
  Fɔ di glori fɔ di oli Mama Land, biliv mi, .
  Insay di Nem fɔ di Rɔshian Gɔd Krays...
  Wi go bil big big chɔch dɛn jisnɔ,
  Lɛ wi waka wi we te wi rich di ɛnd!
  
  Lɔv, biliv mi, nɔ no wɔd dɛn we nɔ nid, .
  No mɔ boredom we nɔ nid fɔ de fɔ si insay am...
  Mek Ken day na di ɔndawɔl, .
  Ɛn Ebɛl go siŋ in siŋ bak!
  
  Na ya wi de stomp rawnd Berlin wit wan bugle, .
  Di trɔmpɛt de sawnd lɛk bɛl...
  I bɛtɛ lɛ yu bi wɔman we rili ɔmbul, .
  Blɔ di Nazi dɛn ed wit aks!
  
  Di famili go gi layf bak, biliv mi, di wan dɛn we dɔn day jisnɔ, .
  Wait God go giv yu each lov
  Ɛn wi disayd rili klia wan, .
  Wetin go bi sote go we brayt chenj dɛn go de!
  dans, i bin de stamp in fut we nɔ gɛt natin, wit gladi at ɛn wit zil . Ɛn ɔda pikin dɛn, we na bin slev trade, bin de siŋ ɛn dans, dɛn bin de tray fɔ rayz, ɔ fɔ se, fɔ jomp ɔp.
  Dobrynya, bikɔs na bin strɔng bɔbɔ , i tek wan ston ɛn trowe am ɔp. I bin flay ɔp ɛn bɔm, ɛn i bin skata lɛk fayawɔk ɛn i bin de tɔn to bɔku bɔku bɔku bɔku kɔlɔ dɛn.
  Di bɔbɔ viskɔnt ala se:
  - Dis na tru tru fantastik!
  Dobrynya nɔ bin gri wit dis bay we i trowe di ston bak, ɛn Magarita bin slap am wit laytin, we mek i skata to bɔku bɔku bɔku bɔku kɔlɔ dɛn ɛn we de shayn fayn fayn wan:
  - Nɔ! Dis na so rial tin. Ɛn natin nɔ de we ay pas dis rial tin!
  Di hiro bɔbɔ Fɛniks wit wamat, i stamp in fut we nɔ gɛt natin so dat di gras bigin fɔ smok, ala se:
  - Wi lokomotiv de flay go bifo - i de stɔp na di kɔmyuniti!
  Wi nɔ gɛt ɔda we - wan pawaful rayf!
  Ɛn di titi we de nia dɛn, insɛf go jɔs jomp ɔp ɛn dɔŋ.
  Dɛn bin de fil fayn, ɛn gladi at bin de go bifo.
  Dɔminika bin disayd bak fɔ sho se i gɛt sɛns smɔl.
  Ɛn lɛ wi skrab ɔl strim dɛn fɔ yu fayn fayn afɔrizm dɛn we yu dɔn praktis fayn fayn wan;
  Slev kin fri, fulman kin bi smat, po pɔsin kin jɛntri, bɔt if yu gɛt di traŋa we dɔnki gɛt, yu go bi dɔnki ɔltɛm!
  Po nɔto di wan we nɔ gɛt mɔni, bɔt na di wan we in ed ful-ɔp wit saw!
  Nɔ aspir fɔ bi kiŋ if yu nɔ gɛt bren!
  Ivin di Shah go kray lɛk dɔnki!
  Na tru se di kiŋ na layɔn, bɔt nɔto if i nɔ gɛt sɛns lɛk fɔks, ɛn layɔn dɛn gɛt skin!
  Nɔ grɔmbul, bifo dat, nɔ tɔk natin if yu nɔ de yet na di layɔn in ples, ɛn di fɔks nɔ gi in sus!
  Pɔlitiks man tan lɛk di fɔks we de na Krylov in stori, bɔt nɔ bi krawd as vota!
  If yu tan lɛk stɔmp, dat min se dɛn go pul di shavings frɔm yu te to di rut dɛn!
  Fɔ mek dɛn nɔ tay di kɔntri to yok, i fɔ strɔng, lɛk kaw!
  Avieshɔn nid fɔ mek di kɔntri flay!
  Di pɔlitiks man rɛdi fɔ prɔmis di mun, jɔs nɔ fɔ go dɔŋ di dreyn!
  Di wan we nɔ drink in wɛlbɔdi, na yɔŋ pɔsin sote go!
  Oak argumɛnt dɛn de akt pan di stɔp!
  Pɔlitiksman go gri fɔ pul di shavings pan yu if yu na stump!
  Bɔt man gɛt wan bɛnifit pas mɔnki: sɔntɛnde i kin bi at le smɔl smɔl rial fɔks!
  Di pɔlitiks man gɛt di ambishɔn dɛn we layɔn gɛt, di kɔni we fɔks gɛt, bɔt di we aw i de du tin na swinish ɔl!
  If pɔlitiks man na fɔks tumɔs, dat min se i kin bi kɔmplit pig!
  Pɔlitiks man we gɛt fɔks in kɔni ɛn wulf in grip go mek kebab kɔmɔt pan vota dɛn!
  Ɛn lɔk nid fɔ tray tranga wan, na if ɔs de wok tranga wan, yu go ebul fɔ trowe di kɔla fɔ put yusɛf ɔnda yu!
  Biliv se yu go gɛt sakrifays if yu pas ɔlman!
  Pɔlitiksman kin ebul fɔ win ivin fɔks, bɔt i nɔ go ebul fɔ ful tɛm sote go!
  Bɔku tɛm, pɔsin we de vot kin flay lɛk bi to pɔlitiksman in tɔk we gɛt ɔni, bɔt bɔku tɛm, insɛf kin swɛt!
  Pɔlitiks man de swɛla vota dɛn lɛk aw paytɔn de swɛla rɔbish, i de atrak flay dɛn lɛk vodka ɛn swit Vɛlkro!
  Wulf nɔ go ebul fɔ liv if i nɔ gɛt mit, ɛn pɔlitiks man nɔ go ebul fɔ liv if i nɔ ful!
  Di ɔs we fast pas ɔl go obe di wan we sabi gud gud wan!
  I izi fɔ pɔlitiksman fɔ tɔn insɛf insay to ɔda pɔsin pas fɔ prɔmis sɔntin we pɔsin go ebul fɔ du!
  Fo enibodi we yu vot fo, yu go ona di rizolt wit wan minit of silence!
  Bi at least likl resourceful fox if yu no wan bi hackneyed donkey!
  Nɔ trɔst pɔlitiks pipul, fɔ vota dɛn na jɔs sandpepa we de pul chips frɔm ɔk tik!
  Ɛnibɔdi we nɔto ful fulman go tɔn wan peni to wan wet peni!
  Fambul nɔ de na pɔlitiks, bɔt pipul dɛn go de we want fɔ sheb wetin una gɛt as brɔda!
  Bɔku bad bad tin dɛn kin apin na layf, bɔt di tin we kin wɔs pas ɔl na we layf kin dɔn!
  If yu wan kam nia Gɔd, nel di mɔnki we de na yu sol to di krɔs!
  Man kɔmɔt, if nɔto frɔm mɔnki, den, pan ɔl we i bi, i nɔ bin de bi mɔnki igen!
  If yu gɛt di maynd fɔ mɔnki, den di fɔks go swɛla yu lɛk predatory boa constrictor!
  Natin nɔ de we nɔ gɛt ɛnd pas di tɛm we pɔlitiks pipul dɛn de tek fɔ du wetin dɛn prɔmis!
  If yu de bark bɔku , yu go de kray lɛk dɔg we dɛn dɔn bit!
  Nɔ trɔst pɔsin we de tɔk lawd wan, ɛn rɛd faya kin bɔn yu!
  Ivin Gɔd nɔ go ebul fɔ ɔt-argue uman ɛn rayz mɔnki to di lɛvɛl we mɔtalman kɔlchɔ de!
  If lɔv nɔ de, smayl nɔ de, pas nɔmɔ na di predatory grin fɔ pɔlitiksman!
  Bikɔs di pɔlitiks man we nɔ gɛt wing dɔn de na di klawd fɔ lɔng tɛm, i de flay dɔŋ di dreyn!
  Smɔl sol kin gɛt di tin dɛn we jayant want ɔltɛm!
  Smɔl sol gɛt big big prawd!
  Pɔlitiks man na tifman we de rayt lɔ fɔ insɛf ɛn tek di kɔntri as zon teritɔri!
  Di pɔlitiksman gɛt sɛvin Frayde insay di wik, bɔt we i nid fɔ du wetin i dɔn prɔmis , di Ju Satide kin kam!
  Yuniti gud, as long as i no de mating wit politiks man!
  Pɔlitiks man na da kayn krichɔ de we want fɔ mek ship kɔmɔt pan yu yuz swinish we!
  Di swinish we politiks pipul de du de ton vota to chop!
  Ɔnda pig rula, layf nɔ de ɛva fat!
  Fɔ mek pig prɛsidɛnt na tin we tu fat!
  If yu want fɔ bi prɛsidɛnt, tek yu chans!
  Rula we de tek pipul dɛn we de vot as ship na tipik pig!
  Gɔd, dis nɔto jɔs ɔlman pawa, bɔt i rɛdi fɔ go na di krɔs fɔ yu neba in sek!
  Rula we sidɔm na di tron fɔ lɔng tɛm de mek di stet sag!
  Yɔŋ lida tan lɛk fresh ɔs, ol wan tan lɛk maredman we gɛt brok fut!
  Insay di we aw pɔsin go ebul fɔ rich di ayt we Gɔd gɛt, Setan insɛf na pɔlitiksman!
  Pɔlitiks man na Gɔd pan wan tin nɔmɔ, fɔ kam wit ɛkskyuz wetin mek in ilɛkshɔn prɔmis dɛn bin fel so dɛbul!
  Politiks man, laik bia, na onli gud kol and fo tebul!
  Di politiks man swit wit im tok, bot di bita afta-teist from dem no bi laik bia at ol!
  Di onli taim we di trut de komot fo politiks man maut na wen im misinterpret imsef!
  Pɔlitiksman, fɔ mek i go bi at least smɔl Divayn, i de krɔs di vota to di fulest !
  Ivin di trɛnk we bea gɛt nɔ go sev yu if yu maynd na dɛk!
  Fɔks na animal so i go pul tri skin pan layɔn!
  Pɔlitiksman kin strɔng pas ɔlman we in vota wik na in maynd!
  Na im mek politiks man de kom out wit oni so dat di vota no go spit at ol!
  Di wan we gɛt sawdɔst na in ed go gɛt baton fɔ bit am bad bad wan!
  Di ɔk na di kiŋ fɔ tik, di ɔk ed de tɔn ɛni stɔp to sɔbjɛkt!
  Oak nɔ kin rɔtin, di ɔk ed ful-ɔp wit dɔst!
  If yu na stump, den at least yu get stake pan yu ed !
  Di tin we yu nɔ no kin mek yu fred, bɔt sɔntɛnde di tin we yu no kin mek yu jɔs fred!
  No bɔt tin kin mek pɔsin gɛt kɔnfidɛns ivin we i nɔ izi, i nɔ no natin , i kin kɔnfyus ivin we i izi!
  Kɔvayd nɔto pɔsin we de fred, bɔt na pɔsin we les fɔ gɛt maynd!
  Fɔ fred na wikɛdnɛs, kɔrej na trɛnk, bɔt tek tɛm wit di moron we de insay yusɛf !
  Ɛnibɔdi we alaw di nos fɔ lid am, go de pan denja fɔ lɔs bitwin di tri pain dɛn!
  Stupiditi we nɔ gɛt ɛnd de mek yu waka insay sɛklɔ, wit yu ingenuity nullified!
  I nɔ mata if di milk na yu lip nɔ dɔn dray, i wɔs if callousness de na yu at!
  Stale bred fɔ alms, bita sɔl fɔ ripɛnt!
  Ɔni we de kɔmɔt na pɔlitiks man in lip de mek pipul dɛn we dɛn lip nɔ dɔn dray milk kam!
  Pɔlitiksman nɔto tifman na lɔ, na tifman we de mek lɔ!
  Di pɔlitiksman prɔmis swit layf, i de tɔn ɔni frɔm in lip, bɔt in fut dɛn stika, lɛk flay!
  Wan pɔlitiks man we sabi tɔk de lech insay di vota in walet!
  Wetin mek fɔ sɛt mɔt na gold bikɔs dɛn pe fɔ am!
  Wetin na di big tin na di wɔl? Wan mawnten we gɛt prɔmis dɛn we pɔlitiksman dɔn mek!
  Di politiks man want moni and pawa, im redi to tear enibodi to pieces!
  Pɔlitiks man na, fɔs, fɔks, nɔto ɔltɛm i brayt in luk, bɔt i de shek in tel ɔltɛm!
  Di pɔlitiks man gladi fɔ ful yu walet wit jɔs ɛmti prɔmis!
  Politiks man de onli onest fo wan tin wen im tok - wi, bikos im no get im oun sef igen!
  Wetin pas atɔm dɛn na di wan ol wɔl? Fes ɛn mask fɔ pɔlitiks pipul dɛn!
  Wetin pɔlitiks man kin du wit ɔl in at na fɔ pik di poket fɔ di pipul dɛn we de vot!
  Pɔlitiks man gɛt sɛvin Frayde insay di wik, bɔt fɔ lisin to pipul dɛn we de vot na in de fɔ lɛf ɔltɛm!
  Udat kam fɔs? Politiks pipul, bikɔs na dɛn mek chaos!
  No biliv di kol we rooster politiks pipul de kol, dem de olwes sing from oda pesin vois, fox!
  If pɔlitiksman tɔn in wɔd dɛn lɛk naytɛn, dat min se na fɔl mek in fonogram!
  I go mɔs bi se kansa go wispa na di mawnten pas aw pɔlitiks man go fulfil in prɔmis we i nɔ blush!
  Pɔlitiks man tan lɛk nɛt fayn, na in nɔmɔ kin rip klayɛnt dɛn na de!
  Aw pɔlitiksman tan lɛk dɔg? We i brok bɔku, i kin rili tam ɛn i gɛt ɔna!
  Bɔku tɛm, di wan dɛn we dɛn de vot fɔ wit dɛn at kin dɔn na di pipul dɛn we de vot!
  Pɔlitiks man tan lɛk vodka, di pɔsin we de vot go fil wit in liva se i dɔn bɔn!
  Politiks man de ton yu bren aut, laik vodka, onli no laik am i ful wit dregs!
  Di politiks man laik to kriet fog wit di transparent gol fo get rich!
  Pɔlitiksman gɛt bɔku prɔmis, bɔt i kin ivin gɛt mɔ ɛkskyuz if dɛn nɔ kip am!
  Pɔlitiks man na fɔks, bɔt bɔku tɛm i kin gɛt grey kɔlɔ!
  Di pɔlitiksman de pul shavings na di ɔk tik dɛn ɛn nak dɔŋ akɔn lɛk pig!
  If politiks man de tok laik saw, den im go definitli mek stump out of voter!
  Di pɔlitiksman lɛk fɔ tɔk bɔt Gɔd bikɔs insɛf na Setan!
  Pɔlitiks man na kɔni kɔni we lɛk dɛbul, bɔt na enjɛl we i de sheb prɔmis !
  Di pɔlitiksman lɛk fɔ krɔs insɛf, bɔt in an dɛn kin ol in walet ɔltɛm!
  We yu gi yu vot to pɔlitiksman we sabi tɔk, yu de risk fɔ kɔf blɔd!
  Bɔku tɛm pipul dɛn kin pik bitwin pusi dɛn we wɛr pɔk, wulf dɛn we wɛr ship klos, ɛn fɔks we gɛt rɔtin chiz!
  If pɔlitiksman dɔn du wetin i prɔmis, luk di mawnten fɔ si if kansa de wispa pan am!
  I izi fɔ hang kolobok pas fɔ fos pɔlitiksman fɔ fulfil in prɔmis !
  Di politiks man de konsistent fo onli wan tin - fo luk fo benifit fo im oun poket!
  Pɔlitiks man kin chenj in kɔmpin dɛn lɛk glɔv, na dis nɔmɔ kin mek in an dɛn dɔti mɔ!
  Pɔlitiks man na animal we de mek dia kɔmɔt pan pɔsin we de vot!
  Politiksman, if nɔto wulf we wɛr ship klos, den na tipik ram!
  Pɔlitiksman we nɔto fɔks na ram ɔ diya!
  Pɔlitiks man kin prɔmis mawnten, bɔt afta dat yu kin jɔs klin di rɔb!
  Nɔ rɔsh fɔ vot fɔ di kɔk, i go pik yu day!
  Diktatɔ, dis na fɔks we de na layɔn tron we ship dɛn dɔn rawnd am!
  If yu nɔ want fɔ tɔn to dia, bi at least smɔl fɔks yusɛf!
  Di wan we nɔ de kɔnt krawd fɔ natin, na in win di ilɛkshɔn!
  Yu kin vot wit yu at, bɔt di wan we win go win wit yu bren!
  
  Pɔlitiks man na fɔks we lɛk grɛn chiz, lɛk di kɔlɔ we di dala gɛt, pas di wan dɛn we de kɔnt krawd!
  Wɛf nɔto mit, jɔs lɛk aw yu chenj glɔv, yu go mɔs tɔn to scumbag frɔm sultry adventures!
  Genius bɔy dɛn kin mek fa fawe diskɔvri pas mediocre ol man dɛn we gɛt instrɔkshɔn!
  We yu yɔŋ, faya de na di at, diskovri de na di ed, ɛn di rizɔlt na win!
  Di rod fɔ mek pɔsin gɛt sakrifays nɔ kin stret ɔltɛm, bɔt i nɔ kin gri fɔ mek pɔsin bɛn bak fɔ put insɛf dɔŋ!
  Di pɔlitiksman bɛn fɔ es in nos ɔp ɔp!
  Di pɔlitiks man butu fɔ dɔn bɛn oba di vota!
  Di politiks man don redi to dig im nos fo graun so dat im go beri im risponsibiliti to vota dem!
  Ɔltin we nɔ pɔsibul pɔsibul na wi wɔl, ɛn biliv mi, fɔ liv rili at, lɛk se na ples usay dɛn de shot!
  Dɔnki we gɛt bag we gɛt gold kin ebul fɔ brok insay fɔt wɔl pas big big ship we gɛt stɛl ship!
  Pɔlitiks man we gɛt gold mɔt de tɔn vota dɛn to dɔnki wit gold bag dɛn we gɛt ɔfrin!
  Udat na di wayl animal we strɔng pas ɔlman? Na tru se dɔnki we lod wit bag we gɛt gold! Di fɔks lɛk di yɔlɔ kɔlɔ we dɛn kin yuz fɔ tɔn agens di gɔvmɛnt ɛn di gold kɔyn dɛn we dɛn kin yuz fɔ mek sakrifays!
  Bɔku tɛm, pɔlitiks pipul dɛn kin wev rɛd flag fɔ di sake ɔf di yɔlɔ kɔlɔ fɔ di kɔyn dɛn we dɛn kin tek na di vota dɛn poket we dɛn nɔ de blush!
  Di fayn fayn tɔk dɛn we pɔlitiks pipul dɛn we gɛt sɛns bin de tɔk bin mek mama dɛn we dɛn bɔy pikin dɛn day we dɛn kil pipul dɛn wit blɔd, kray bita!
  Ɛnibɔdi we prɔmis mawnten dɛn we gɛt gold, nɔ gɛt wan valyu fɔ wan kɔpa peni we dɔn brok!
  . CHAPTER No. 13.
  Caligula Delfinov gɛt in yon mishɔn. Yu nid fɔ fɛn yu big sista ilɛk wetin apin. Ɛn yusɛf, da tɛm de, dɛn bin transpɔt yu to wan paralel wɔl, usay yu mek yu yon yunik ɛn, di sem tɛm, rili kul ɛn yunik mishɔn dɛn.
  Magarita ɛn Kaligula bin tɔch dɛn il dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we rawnd ɛn ala se:
  -Tɛl bay tel, .
  Ay fɔ wan yay!
  Nɔto Barbos - .
  Fantomas dɛn !
  Naw di man dɛn skata na difrɛn say dɛn fɔ mek dɛn ebul fɔ dɔn kwik kwik wan fɔ grind di rank dɛn we de kɔba di we dɛn we de kam nia Pɔt Ata, we na di ami fɔ di Land ɔf di Rising San. Di Tɛminatɔ pikin dɛn bin de muf lɛk ilɛktrik skata tru sɔft gras, ɛn dɛn nɔ bin gɛt sɔri-at fɔ dɔnawe wit di Japan pipul dɛn.
  Kuropatkin bin stil de shem wit di ɔda fɔ bigin di asɔlt, pan ɔl we na Maunt Ay di man ɛn in wɛf we bin de fɛt bin instɔl di Tricolor tricolor , di pikin dɛn we bin de fɛt wɔ bin jɔs de peint big kadbɔd, ɛn naw yu kin si am klia wan insay di de. Bɔt di fɔma difɛns minista bin stil de shem. Pan ɔl we , di sem tɛm, Kuropatkin nɔto bin pɔsin we de fred. Insay di wɔ we bin de insay 1877-1878, i bin sho se i gɛt maynd we i bin rili gɛt maynd.
  Yes, ɛn fɔ mek ɔdinari sojaman dɛn layf bɛtɛ, as Minista fɔ Difɛns i du bɔku tin, ɛn dɛn nɔ kech am fɔ tif. Pan ɔl we di ami bin ebul fɔ fɛt nɔ bin bɔku ɔnda am. Bɔt i nɔ bin gɛt Suvorov in maynd, ɔ ivin advantej. Alɛgzanda Suvorov bin fɛt wit maynd, ɛn i bin de balans ɔltɛm we i bin de nia fɔ win kpatakpata. Bɔt di intuition we nature ɛn phenomenal lak bin gi am bin mek am pɔsibul fɔ prɛdikt di ɛnimi in retaliatory steps, in riakshɔn ɛn win win. Dis na di stail of Tal, we mek sakrifais we no korekt, risk fɔ win, bɔt bɔku tɛm i win ... Bɔt di bɛst chɛs pleya dɛn na di wɔl bin si tru Tal.
  Di fɔs pɔsin we gi am mit grinda ɛn win na Maykɛl Bɔtvinnik. Dis champion bin sabi aw fɔ program ɛn mak di ɛnimi in wik pɔynt dɛn.
  Ɛn di sta fɔ di genius Tal bin dim.
  Sɔntɛm, Suvorov, if i bin liv lɔng ɛn if i bin apin se i fɛt wit Nɛpɔlyɔn, dɛn bin fɔ dɔn bit am. Bɔt di Turkish ami, we Alɛgzanda Vasilievich bin fɛt wit, bin tu bak pan ɔltin, ɛn dɛn nɔ bin de pik di kɔmanda dɛn akɔdin to di kwaliti dɛn we dɛn gɛt fɔ bi lida.
  Ɛn insay di wɔ wit di Frɛnch dɛn, di ples dɛn we dɛn bin de padul bin gɛt tu yɔŋ kɔmand ɛn dɛn bin rili ɔndastand di ami we di Rɔshian bea bin gɛt.
  Bɔt Kuropatkin bin de fred fɔ atak, ɛn i bin lɛk fɔ sidɔm na di difensiv. We yu kɔlkul i klia se di ɛnimi go krɔs insɛf agens di redoubts. Na wit da kayn kɔmanda de di wɔ bin lɔs.
  Ɛn di gyal we nem Magarita ɛn Kaligula Dɔlfin dɛn kam ɔnda faya... Dɛn bin sev , bɔt, bay spid, we di wɔriɔ dɛn we nɔ de day bɔs insay di basshɔn dɛn ɛn dɛn bin dɔn ɔlrɛdi de grind ɔlman insay, i bin lɛf smɔl fɔ lɛ dɛn nɔ ebul fɔ pas insay dɛn skin ɛn , fɔ tru, di ebul fɔ wɛl ɔlmost wantɛm wantɛm.
  Dolfinov Jr. , we bin de kɔt wan ɔda Jepan jenɛral, bin ala wan wɔd frɔm "Highlander," we i bin de trowe pɔyzin nidul dɛn wit in fut we nɔ gɛt natin ɛn spit blɔd:
  - Na wan nɔmɔ fɔ lɛf!
  Ɛn in sɔd dɛn, lɛk laytin, de kɛr wan mil we de kil pipul dɛn, we nɔ gɛt wan kɔmpitishɔn. Mɔ prɛsishɔn, wan ɔndrɛd grind tɛknik wit kɔt dɔŋ ɛnimi dɛn insay wan minit fɔ tu-tri batalyɔn dɛn.
  Di samurai bin fɔdɔm frɔm di blo dɛn, ɛn di tɛrminatɔ bɔbɔ in fut dɛn we nɔ gɛt natin bin lɛf biɛn wan ol patɛn fɔ jomp ɛn wayd trak dɛn.
  Di fayn pati gyal we nem Magarita, we i bin de klia wan ɔda kɔnkrit fɔt we dɛn dɔn rɛinfɔs, i bin blo di amunishɔn, ɛn mek bɔku bɔku pawaful gɔn dɛn flay na di ays. Fɔ fala in padi, di bɔbɔ atis we nem Kaligula bin ripit wan sem kayn we.
  Magarita, we bin de trowe grenade wit in fut we nɔ gɛt natin ɛn we tan lɛk gyal pikin fɔ lɔng tɛm, bin gri se:
  - Yu de du fayn fayn wan, bɔy !
  Di wɔriɔ we nɔ go ebul fɔ win, we insɛf trowe di kil gift fɔ dɔnawe wit big aksɛlereshɔn, kɔt di samurai, ansa se:
  - I bɛtɛ fɔ lan pas fɔ lan bak!
  Di pawaful bɔm dɛn we bin de bɔn na di bastion dɛn nɔ bin de we di Rɔshian ami nɔ bin notis. Liɔtɛnant Jɛnɛral Zɛlini bin ripɔt to Adjutant Jɛnɛral Kuropatkin se:
  - Yu Eksɛlɛnsi. Akɔdin to wi data, di fɛt dɔn de na di ɛnimi citadel fɔ lɔng tɛm, ɛn ivin, fɔ tru, bɔku bastion dɛn dɔn bɔm!
  Kuropatkin bin ansa sloslo se:
  - Kal, jɔs kol!
  Wɛl, jɔs lɛk Kalsin, we dɛn bin blo in ruf kɔmɔt na in hinj dɛn. Pan ɔl we di tin we de apin jɔs nid fɔ tek drastik tin dɛn. Jɛnɛral Zɛlini ɛn Kɔndratenko insist se:
  - Wi nid fɔ strayk wantɛm wantɛm!
  Kuropatkin bin luk tru in glas pan ɔl tu di jenɛral dɛn. Grin stil yɔŋ, bɔt i luk ivin yɔŋ pas in ia, fast, impetuous. Kondratenko na di brɔda fɔ di hiro na Pɔt Ata, we insɛf kɔmɔt na di yɔŋ jɛnɛreshɔn we sabi lida dɛn. Na tru se dɛn kayn falkɔn dɛn de kin rili want fɔ fɛt. Pantap dat, wan kategorial ɔda de frɔm di Emparɔ ɛn Sɔvɛrin fɔ Ɔl Rus", Nikolas II, fɔ mek dɛn atak di siti we gɛt siti we dɛn kɔl citadel wantɛm wantɛm. Ɛn na no brainer se di royal treasury nɔ go ebul fɔ bia wit di lod fɔ dis kayn tranga wɔ fɔ lɔng tɛm.
  Aweva, if yu nɔ no di fɔd, nɔ go insay di wata! Wi nid fɔ figure out wetin na wetin ɛn usay udat de atak.
  Kuropatkin bin aks Kondratenko se:
  - Us Japan yunit dɛn du di shoot?
  Di jenɛral bin tɔk klia wan se:
  - Di skaut dɛn ripɔt se enjɛl dɛn dɔn apia - wan fayn yɔŋ man ɛn wan gyal pikin we gɛt golden ia, we de muv wit spid we nɔbɔdi nɔ go biliv, ɛn we dɛn kɔt dɛn dɔŋ dɛn nɔ go si dɛn.
  Kuropatkin krɔs insɛf tri tɛm wit wan fred paz ɛn i bin de mɔna se:
  - So i tan lɛk se dɛn wan ya na enjɛl dɛn bak?
  Jɛnɛral Zɛlini bin stamp in il na grɔn:
  - Yes ekzakli! Na ɛvin ɔndrɛd!
  Kuropatkin bin ivin wispa se:
  - Eh! Di Masta nɔ de lɛf Rɔshia!
  Kondratenko bin tɔk wit instrɔktiv wan se:
  - Wi fɔ atak di ɛnimi wantɛm wantɛm, Fild Mashal! Ɔ wisɛf go go na di ɔfens!
  Kuropatkin bin tɔk wit languid se:
  - Nɔ, jentlman dɛn. Na mi de gi di ɔda tin dɛn. Bikɔs Gɔd disayd fɔ ɛp wi, dat min se na sin fɔ put sojaman dɛn na mit grinda!
  Kondratenko bin notis fayn fayn wan se:
  - Ivin na Izrɛl, di Ɔlmayti Gɔd bin de aks di Ju pipul dɛnsɛf fɔ fɛt, ɛn nɔ fɔ gɛt ɔltin fɔ natin ɛn we dɛn nɔ fɛt.
  Di fil mashal frɔm di swamp, we na wan strateji man fɔ wet ɛn si taktik, bin ansa dis:
  - Bɔt di Apɔsul Pɔl bin se fɔ sav Gɔd nɔ nid mɔtalman an!
  Jɛnɛral Zɛlini dɔn ɔlrɛdi flay:
  - Wetin mek yu, Yu Ɛksɛlɛnsi, de krɔs yusɛf ɔltɛm, mɔ we shel dɛn de bɔm nia yu!
  Kuropatkin bin dɔn bigin fɔ vɛks:
  - Bɔt bikɔs ɔltin de apin akɔdin to wetin Gɔd want. So lɛ wi du prea savis fɔs. If una nɔ gɛt wan rɛspɛkt, dɛn go arɛst una ɔl tu!
  Ɔl togɛda, di aidia fɔ ol prea savis bin luk intrestin. Mek di chɛrɔb dɛn tek di rap fɔ ɔlman.
  Caligula di tomboy ɛn di patisan gyal Margarita dɔn ɔlrɛdi taya smɔl, ɛn bɔku pan di wok dɔn ɔlrɛdi dɔn. So wetin mek yu nɔ fresh na di si, ɛn sand Togo "s squadron gud gud wan. Afta ɔl, i kin opin faya bak, ivin frɔm twelv inch gɔn dɛn. Ɛn dis na kaliba we gɛt 306 milimita, we kin mek di sojaman dɛn we de atak lɔs bɔku tin dɛn.
  Na tru se di Japan pipul dɛn, insay dis kes, go gɛt fɔ faya klos to blaynd, akɔdin to di rij. Ɛn dɛn go ebul fɔ hit wit dairekt faya nɔmɔ we di fɛt go muf go na di siti limit.
  Di men tin we dɛn want fɔ du na 4 fɛt-fɛt ship dɛn we gɛt twɛlv inch gɔn dɛn we de insay.
  Di pati we bin de pan di pati, we bin de kɔt di Japan pipul dɛn wit in sɔd dɛn we de kil pipul dɛn ɛn shek di bon chips dɛn we bin dɔn stɔp, bin tɔk se:
  - Maybe wi kin ivin out wi chans likl? T. gɛt supiriɔriti pan gɔn fɛt pas Rozhdestvensky in skwadron, lɛk 1.8 to 1. Dis we ya wi go ikwal smɔl di balans fɔ di fɔs dɛn.
  Kaligula we de na di Dɔlfin dɛn, we de kɔt di las samurai, aks di wɔman we nem Magarita se:
  - Wi go stat wit di flagship?
  Di patisin gyal , we bin de trowe wan shɔɛl wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we bin de kɔt wan duzin ɔda pipul dɛn na Jepan, ɛn lɛf smɔl smɔl tin dɛn nɔmɔ we dɔn rɔtin, nɔ bin gri se:
  - Dɛn nɔ de stat wit di wan dɛn we swit pas ɔl! Laki se, nid nɔ de fɔ luk fɔ wan skwadron. Mek wi klik tru di fɔs tu armadillo dɛn.
  Caligula di tomboy bin de laf, trowe grenade wit in bare il, point in blɔd sɔd to di Nutili ship , ɛn ala wit gladi at:
  - Ɛn dis wan na mi yon!
  Magarita, we bin dɔn slash di Japan pipul dɛn bak ɛn kil am, i bin tɛl in patna se:
  - Bɔt lɛ wi ledɔm na di wata fɔ af awa fɔ mek wi wɛl.
  Fɔ tru, fɔ rɛst nɔ go at. Bɔt Caligula Dolphins nɔ bin west ɛni tɛm di tɛm we dɛn bin stɔp fɔ shɔt tɛm. Speshali, wi bin ebul fɔ tink bɔt sɔntin we intrestin.
  Di wan dɛn we bin de plan fɔ du di bad tin bin gɛda na di bɛsin. Wan ilɛktrik lamp we de ɔnda di siling de mek bad bad shado dɛn. Di fambul bold ed fɔ Lenin de shayn smɔl, nia di shaggy Koba , we di wɔl sabi mɔ as Stalin, da tɛm de na bin nevl ɔfisa we wɛr nit yunifom, we di Liɔtɛnant Schmit we pipul nɔ no bɛtɛ, we gɛt dandy biad, Bukharin.
  Trotsky nɔ inof fɔ di ful mitin, bɔt fɔ naw in ɛn Lenin de agyu. Ɛn so, di Bolshevik dɛn we gɛt pawa pas ɔlman gɛda, rɛdi fɔ stej rivɔlɔshɔn, ɔ kɔp, ilɛk wetin, jɔs fɔ gɛt pawa.
  Lenin tek di flo fɔs:
  - I rili impɔtant , kɔmrɛd dɛm, fɔ mek di Ɔtokrasi nɔ win pan in nɔjɔs impɛrɛyalist wɔ wit Jepan pan ɛni kɔst. Di kɔz fɔ di rivɔlɔshɔn de aks fɔ dis!
  Timid spanks in ansa.
  Bukharin, we de klap in an ɛn shek di blak biad we de mek in fes we stil yɔŋ, kɔnfyus se:
  - Yes, wi nɔ fɔ gi di ɔtokrasi di smɔl chans. Dis kin smɛl lɛk trɛtin, bɔt a go se, Mikado na di bɛst ɛn men padi fɔ di Bolshevik dɛn ɛn di wɔl kɔmyunizim!
  Koba Josɛf bin de muf wit wamat se:
  - Wel se! Pan ɔl we dis nɔ de smɛl lɛk trɛtin, i dɔn ɔlrɛdi bi treysin insɛf!
  Lenin, we afta dat bin go wit di lay lay nem Karpov, bin tɔk wit wan grin:
  - Fo di sake of di global rivolushon, somtaims yu get fo mek sakrifais. Inklud fɔ sakrifays pat pan yu kɔnshɛns ɛn yu yon sol. - Ulyanov unkork, unskru di ed, wan botul Jaman bia. Fɔ mek yu ebul fɔ tɔk fayn, yu fɔ mek yu trot nyu. I tek tu-tri sip ɛn kɔntinyu fɔ sip. - Yu tink se mi sef gladi fɔ wish bad ɛn win to mi yon kɔntri. Bɔt, a go tɔk tru, rivɔlɔshɔn pɔsibul nɔmɔ if di rijim fɔ di Ɔtokrasi rili wik. Ɛn wetin go mek di Ɔtokrasi wik pas fɔ win pan wɔ?
  Koba nɔd fɔ gri se:
  - Natin... Sɔntɛnde di gol we ay pas ɔl nid fɔ sakrifays, ɛn sakrifays bɔku!
  Lenin bin kɔntinyu fɔ tɔk bɔt in sɛns:
  - So, wi nɔ go tɔk bɔt di moraliti ɛn filɔsofi fɔ atheism. Dis nɔto di men tin. I klia se di wok we wi de du go mek dɛn fri di wokman dɛn ɛn slev dɛn na ɔl di kɔntri dɛn ɛn di wan ol wɔl. Ɛn di tru tin se ɔl di tin dɛn we wi stet ɛn ɔda pipul dɛn lɔs, dɛn go kɔmpɛns am wan ɔndrɛd tɛm. - Ulyanov stɔp ɛn ad insay difrɛn tɔyn. - Ɛn us kɔnkrit step wi go tek fɔ win di Ɔtokrasi we di pipul ɛn wi et?
  Na ya Liɔtɛnant Schmid bin tɔk wit tint vɔys:
  - A tink se, fɔ stat, fɔ blo di Trans-Saiberian Relwe na sɔm ples dɛn wan tɛm. Dis go gɛt bad bad impak pan di sapɔt fɔ di tsarist sojaman dɛn na Manchuria.
  Koba bin grin lɛk fɔks:
  - Bravo , di bɔbɔ de mek prɔgrɛs! Ɛn a bin tink bɔt fɔ tif bɔku bank dɛn fɔ mek a nɔ gɛt di gold standad we di Tsar"s ruble gɛt.
  Ulyanov bin shek in indeks finga tranga wan pan di "wɔndaful Jojian":
  - Nɔ bi naf! Wan prɔpɔzal we rili intrestin . Yu kin prɛti mɔt spoil Kuropatkina.
  Schmid bin kɔntinyu fɔ tɔk se:
  - In jenɛral, mi plan involv fɔ rayz wan uprising pan ɔl di ship dɛm na di Blak Si Flit. Dɔn di ami go go ova to di sayd we di pipul dɛn we de wok de, ɛn di Ɔtokrasi go fɔdɔm wantɛm wantɛm!
  Koba bin chuckled ironically:
  - Yes, di kansa go wispa pan di mawnten!
  - Koba , stɔp! - Lenin bark ɛn ad. - Fɔ tru, i nid fɔ pripia ɛn du wan uprising na di Blak Si. Ɛn we di Kuropatkin we dɛn bin dɔn bit rɔnawe kɔmɔt na Pɔt Ata , di fɛt-fɛt we de ɔlsay na di ami go bi rial!
  Schmid nɔ bin vɛks igen:
  - Yes, wi go du am wit spirit!
  Bukharin tek di flo:
  - Wi padi we bɔku pas ɔl na di wɔl na di pipul dɛn we de wok na fam;we dɛn grap, dɛn go ebul fɔ fet ɔl di pawa dɛn we di Ɔtokrasi gɛt. Wi nid fɔ sɛn wi agitatɔ dɛn na di vilej dɛm, fɔ aks fɔ mek dɛn gi di pipul dɛm we de wok na fam nɔto jɔs land, bɔt dɛn fɔ gi ɛstate, ɔltin we na di wan dɛn we gɛt di land in yon!
  Koba bin intarop wit ironically:
  - Inklud dɛn wɛf ɛn gyal pikin dɛn!
  Bukharin bin de laf se:
  - Ɛn dis bak! I simpul lɛk aw Emelyan Pugachev bin du - dɛn go kɔt di ed, dɛn go hang di bar, ɛn dɛn go tek dɛn guds fɔ yusɛf ɛn sheb dɛn ikwal! Ɛn di uman dɛn we gɛt di land in wɛf ɛn gyal pikin dɛn na una slev!
  Ulyanov bin gri fɔ dis kɔl:
  - Rayt! Wi go hang dem ol! Ɔl di we fɔ go na di Nɔt Pol!
  Koba bin gi advays se:
  - Wi nid fɔ aktiv wan fɔ yuz di robber element as mɔ as wi ebul. Na mɔtalman , di rivɔlɔshɔnari dɛn we strɔng pas ɔl ɛn we dɔn gɛt sakrifays, kɔmɔt frɔm kriminal dɛn. Fɔ ɛgzampul, Kotovsky nɔto hiro? Hiro! Ɛn Fada Makhno nɔ wɔs pas dat!
  Bukharin bin nɔd wit trɛnk se:
  - Na dat! Wi go krɔs dɛn ɔl wit kriminaliti !
  Ulyanov slam in fist pan di tebul:
  - Terror, terror ɛn wan tɛm bak rivɔlɔshɔnari terror!
  I nɔ bin pɔsibul fɔ wach di mɔ tɔk we di "magnificent four" bin de tɔk. Afta we i wek, i bin nid fɔ muf to di prɛktikal lɛvɛl fɔ impruv wan strateji we go win. Speshali, klia di battleships frɔm di tim dɛn.
  Kaligula bin swim kwik kwik wan fɔ go na in gol, ɛn Magarita bin swim go na in yon. Di man dɛn, yuz dɛn finga ɛn fut finga dɛn, wantɛm wantɛm klaym pan dɛn viktim ship dɛn.
  Caligula di tomboy nɔ fil di brek igen, as i bigin fɔ kɔt ɔlman insay wan row. I nɔ at fɔ go insay ship, we na wan klas we dɛn kin yuz fɔ fɛt wɔ. Pas nɔmɔ, fɔ tru, yu pas mɔtalman . So, rɔn ɛn kɔt. Ɛn wit dis kayn spid we pas mɔtalman, nɔbɔdi nɔ gɛt chans fɔ tinap agens yu.
  Wɛl, wit yu pikin dɛn finga dɛn we nɔ gɛt natin, bɔt fast pas di paw dɛn na chita in leg, trowe nidul dɛn we gɛt pɔyzin. Ɛn dis go mek di pipul dɛn na Jepan shɔk bak.
  Di fɛtman dɛn na di Land of the Rising Sun de ledɔm bak kɔt dɔŋ , ɛn di plan fɔ di tu tɛmnɛta dɛn simpul. Go na di say usay dɛn de kip am, dɔn bɔn di amunishɔn di kayn we we go kɔba di bɔyl dɛn bak. Afta dat, di ship we dɔn pwɛl nɔ go gɛt ɔda tin fɔ du pas fɔ go dɔŋ.
  Kaligula we de na di Dɔlfin dɛn, we bin de kɔt ɛn nel wit in sɔd, bin brok tru to di amunishɔn sapɔt. Wɛl, wetin na wan wan bulɛt fɔ am, we di bɔbɔ kin shot dɔŋ we i de flay, ɔ ivin trowe bak pan di ɛnimi. I fayn mɔ if, wit yu fut we nɔ gɛt natin, yu smash wan anful katrij wantɛm wantɛm insay di ɛnimi wit frantic ɛn lethal, lethal ɛn irresistible force.
  So dat dɛn bin blok di samurai in rod fɔ go na di kiŋ in ɛmpaya we Nikolas di Sɛkɔn bin gɛt.
  I nɔ at bak fɔ transfa di amunishɔn insay di hold so dat di bɔt ɔf di fɛt ship go blo, bak wit in bɔdi trɛnk.
  Di stɛl dɛk, we dɛn kin wam insay di Mach san, kin tikl di bare elastik sɔl dɛn we di tɛrminatɔ bɔbɔ gɛt fayn fayn wan. Ɛn big big shel dɛn we kin bɔn bɔku bɔku wan we ful-ɔp wit shimosa kin pul di sholda dɛn dɔŋ. Yu jomp dɔŋ, nɔ pe atɛnshɔn to di spiral stej, ɛn naw yu de na di rayt ples. Naw di patishɔn dɛn go brok ɛn di bɔyl dɛn go bɔm, ɛn mek ol dɛn so dat ivin dis big tin nɔ go liv.
  Dis tin we intrestin na di Japan armadillo. Di ship big ɛn i wayd, ɛn i gɛt big tik tik tin dɛn we de kɔba di dɛk dɛn. Ɛn di lɔng ɛn tik kanɔn barɛl dɛn, we ebul fɔ hit tu-tri tɛn kilomita, ɔ ivin mɔ ... Na tru se nɔto di Japan pipul dɛn bil am, bɔt na di British dɛn bil am. Bɔt di kiŋ in bot dɛn na in yon prodakshɔn, we gɛt in gud ɛn bad tin dɛn. So di British mek wan batlship - wan nobul mashin. I sɔri, bɔt wi fɔ sɛn am na di bɔt...
  Wan bɔm bin bɔn, ɛn di mɛtal we bin de na di dɛk we bin de brok bin nak di bɔbɔ in leg dɛn we nɔ gɛt natin ɛn we gɛt mɔsul, ɛn trowe am ay ay wan ɔp di wata. Afta dat, di bɔbɔ plop insay di wata ɛn swim wit trɛnk, ɛn tray fɔ kɔmɔt nia di swɛlin. Dis kayn kɔlos de sink.
  Ɛn Magarita in fɛt-fɛt ship split: i bin wok klin wan ɛn i bin de wok togɛda. Naw na tɛm fɔ sink di tu armoured battle cruisers we stil de alayv.
  Mek Togo , we bin mek bɔku trɔbul fɔ di Rɔshian bot dɛn, insɛf go dɔŋ. Dis go bi lɛsin to ɔl di wan dɛn we de kam na yu Mama Land in land wit wɛpɔn na dɛn an.
  Kaligula we de na di Dɔlfin dɛn de rayk di wata na di si wit in an ɛn fut ɛn i de wisɛl:
  - Yu go win di Japan pipul dɛm! Dis na nɔto madhouse gem !
  Jɔs lɛk las tɛm, i kin lɛf smɔl fɔ lɛ yu nɔ tɔch di mɛtal ɛn di tin dɛn we yu wɛr fɔ fɛt yu kin flay go ɔp na di dɛk. Na de yu bigin fɔ kɔt dɛn kayn samurai dɛn de we slo fɔ mek i bi kabij. Sɔntɛm, ivin spayda we stɔp insay rɛsin kin rɔn pas dɛn insɛkt dɛn ya we kɔmɔt na di Land of the Rising Sun, wan ɔndrɛd tɛm. So yu rɔsh tru ɛn kɔt yu an, yu leg, yu ed ... Ɛn dɛn jɔs de setul. If i fayn, wan pan dɛn kin ebul fɔ tɔk se:
  - Banzai we de na di wɔl!
  Tomboy Caligula de gigl ɛn thumb in nos pan dɛn:
  - Banzai, nɔ de fred!
  Ɛn wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin, i de trowe di katrij dɛn, ɛn i de chuk di samurai in fɔɛd, in mɔt, ɛn in trot.
  Neks, ripit di kɔmbaynshɔn we yu bin dɔn tɔk bɔt. Bɔt fɔ chenj, di fayn fayn Kaligula bin aim di twɛlv inch gɔn we bin dɔn ɔlrɛdi lod kwik kwik wan ɛn faya wan chaj insay di fɛt kruza we bin de nia am. Di hit bin tɔn to kɔrɛkt, ɛn wan Japan chaj we bin de bɔn bɔku bɔku wan bin mek big faya kech di dɛk.
  Di yɔŋ wɔriɔ notis se fɔ tru, we wan prɔdak we industri de mek na di Land we di San we De Rayt de kam insay, bɔku faya ɛn smok kin kɔmɔt. We, fɔ tru, de mek i izi fɔ shot . We wi tink bɔt se di samurai dɛn dɔn de fɛt wɔ wit Rɔshia fɔ lɔng tɛm, dɛn kɔmbat skwadron rili gɛt kwaliti we pas am.
  Na tru se, aw bɔku pipul dɛn na Jepan go ebul fɔ du if dɛn lɔs ɔl dɛn big big ship dɛn?
  Togo "s flagship belatedly signal fɔ kɔmɔt. Bɔt dis rili nɔto fayn sɔlv . Di big big fɛt ship bɔm, ɛn tu sɛkɔn afta dat di ship we bin de kɛr Caligula of the Dolphins sɛf bɔm. I bin dɔn kik wan ɔfisa na di Japan Ɛmpaya wit in il. Ɛn bak ɔl tu di brayt wɔriɔ dɛn bin trowe kɔmɔt na do bay di shɔk wev...
  Wan gyal pati we de fɛt, we dɔn blo wan kapten we de na di fɔs rank in ed, de ala na in lɔng dɛn ed:
  - Si ɔki mats: Rɔshia vs. Japan - skor 4 to ziro!
  Fɔ tru, naw Jepan nɔ gɛt wan fɛt ship we de wok. Na tru se i stil gɛt lɛk et bot dɛn we dɛn kin yuz fɔ fɛt. Ɛn sɔntin de we yu kin disayd fɔ du: fɔ drawn dɛn ɔ nɔ fɔ drawn dɛn?
  Kaligula, we bin dɔn slash di shak we bin de rɔsh kam nia am wit in sɔd, i disayd di rayt we:
  - Strayk we di ayɛn de hot! Dat min se wi de drawn dɛn!
  Magarita, we bin dɔn kɔt ɔda animal we de it animal dɛn na di si, bin gri wit dis disayd:
  - Wetin mek yu fɔ west tɛm pan tin dɛn we nɔ impɔtant? Sɔntɛm, nɛks tɛm nɔ go de fɔ wi!
  Caligula di tomboy, we bin de trowe di katrij kes wit in fut, rayt insay di shak in yay, i bin mek sɛns fɔ se:
  - A tink se i go bi! Gɔd lɛk triniti!
  Bɔt i bin swim ɛni we. Dɛn kin go bak na di siti fɔt na nɛt. Dis nɔ go mek dɛn go ɛnisay. Ɛn if Kuropatkin tek di strɔng ples we dɛn nɔ tek pat, den so i go bɛtɛ. Fɔ tru, dɛn nɔ go ebul fɔ du ɔltin dɛn wan. I ivin intrestin wetin di pikin dɛn go se bɔt dis strenj wɔ wit Jepan? Dɛn go tek am se na glori wok, ɔ difrɛn frɔm dat, dɛn go boo am as na pawa dɛn nɔmɔ we pas mɔtalman win am!
  Bɔt Caligula izi fɔ ɔvatak in nɛks viktim - di batɛl kruza. We yu de na do, dɛn difrɛn smɔl frɔm armadillos. Speshali, na likl les armour, en insted of twelv inch gɔn, ten-inch wan de, bot di pefomans beta plenti. Bɔt dɛn wan ya na vessel dɛn bak we de na di linya klas. Ɛn afta dat, midul ɛn layt kruza dɛn de.
  Di yɔŋ wɔriɔ we de ya chenj in taktik smɔl ɛn kɔt di samurai selɔ dɛn ɛn nel sɔm wit katrij dɛn we i trowe wit in bare bɔysh fut. Dɔn, i tek ɛn bɔn di amunishɔn so dat di batl kruz go bɛr in nos insay di wata ɛn dis go mek i go dɔŋ nɔto wantɛm wantɛm, bɔt i tɔn ova smɔl smɔl.
  Sɔntɛm di bɔbɔ aktɔ Kaligula bin want fɔ sev at le pat pan di kru frɔm day dis we. Fɔ tru, usay i go put bɔku bɔku tin dɛn we de bɔn... Magarita, we dɔn kil bɔku bɔku samurai selɔ dɛn, tilt in kruz insay di bot.
  Di titi bin proud fɔ sɛlibret in sakrifays, ɛn in patna bak:
  - Skɔ: siks - ziro!
  Caligula di tomboy, wit wamat ɛn gladi, frɔm big sakrifays, bin siŋ:
  - Ɛn di samurai flay go na grɔn, ɔnda di prɛshɔn fɔ stɛl ɛn faya!
  Nyu si viktim ... Yes , i tan lɛk se di Japan pipul dɛn we bigin dis kampen, dɛn bɔn dɛn ɔnda wan sta we nɔ laki. Ɛn ivin di et milyɔn gɔd dɛn we de na dɛn Shinto rilijɔn nɔ de ɛp dɛn.
  To di tomboyish Caligula, wan battle cruiser tan lɛk kadbɔd we nid fɔ sink. I bin ivin disayd fɔ tray wan we we difrɛn smɔl, dat na fɔ go insay di say we dɛn de ol ɛn kɔt di bɔt de wit sɔd. Afta ɔl, i gɛt wan majik mɛtal we dɛn kech frɔm ninja ɛn majik man dɛn. Dis min se ɔpreshɔn fɔ apin.
  Ɛn so ... I tan lɛk se di linya ayɛn de bɔs... I nid fɔ flɔd tri kɔmpawtmɛnt fɔ mek shɔ se dat. Di Tɛminatɔ bɔbɔ se wit wan grin:
  - Na ya wi de pan da ship de...
  Fɔ mek yu ebul fɔ sink wan batl kruz wit sɔd we yu de blo, yu rili nid fɔ gɛt trɛnk we pas mɔtalman ɛn yu nid fɔ imajin tin dɛn we nɔ kɔmɔn.
  Magarita lɛk fɔ du tin we izi fɔ du, ɛn i kin tɔk se fɔ ripit na di mama fɔ lan. Ɛn if na so, dat min se di ɛnimi go ful-ɔp wit di bɔm.
  Di wɔri gɔd ɛn patisan gyal es in big an ɔp ɛn se:
  - I dɔn ɔlrɛdi rich et oklɔk!
  Bɔy Kaligula, we nɔ gɛt sɛrimɔni, we de kɔt bɔku bɔku samurai dɛn, ɛn trowe katrij dɛn we de kil wit in fut, de ala se:
  - Bɔt dis na jɔs sɔntin we de mek pɔsin gladi!
  Fo ɔda pipul dɛn we dɛn dɔn kil dɔn lɛf... Dɛn nid fɔ drawn dɛn sɔm kayn we so dat dis nɔ go bi tu ɔdinari. Kam wit sɔntin we spɛshal, we nɔ gɛt wan kɔmpitishɔn. Ɛn di man dɛn, we dɛn nɔ tɔk wan wɔd, de du lɛk dis. Namely, they seize the control rudders ... Laki se di ship dɛn dɔn ɔlrɛdi de na ful spid, we min se i nɔ so at fɔ bia wit dɛn. Ɛn so, yu grap di kɔntrol rada dɛn ɛn go na ram... Battlecruisers, di ship dɛn na nyu wan, bɔt bɔku obsolet ship dɛn de na di Japan fliet we nɔ gɛt chans fɔ rɔnawe frɔm wan stret-layn ram.
  Wetin fɔ du if ship dɛn, ɛn ivin di wan dɛn we dɛn mek wit mɛtal, rɔsh wit big spid na di si?
  Dɔn dɛn tin ya kin apin: wan bad bad ala ala, di grind we dɛn de grind di tin dɛn we dɛn kin yuz fɔ fɛt, di stɛl sheet dɛn na ɔl tu di bot dɛn kin bɔs. Tɛn ɛn ɔndrɛd pipul dɛn we de wok na di bot, we gɛt yɔlɔ fes we dɔn chenj, de rɔsh along di dɛk dɛn we dɔn brok, dɛn smɔl smɔl yay dɛn de bɔl kɔmɔt na dɛn fɔɛd, ɛn blɔd we de rɔn kɔmɔt na dɛn mɔt wit dɛn tit we dɔn kɔmɔt.
  Ɛn di Japan fɛtman dɛn kin fɔdɔm na di wata, dɛn kin fɔdɔm insay wata we de fom we kin it dɛn wan tɛm. Ɛn di ship dɛn bigin fɔ sink kwik kwik wan, ɛn drɛg bɔku pipul dɛn layf go na di dip dip ples dɛn.
  Magarita, we kɔntinyu fɔ kil di pipul dɛn we de wok na di bot witout sɔri-at ɔ sɛrimɔni, bin deklare wit smayl se:
  "I fayn bak se di Japan pipul dɛn nɔ de tek uman ɛn pikin dɛn na di bot."
  Kaligula, we bin de kɔt di shak we bin klaym pan am, bin gri wit dis wantɛm wantɛm:
  - Yes, di kult fɔ di Amazɔn dɛn nɔ bin tek rut bitwin di samurai dɛn. Na tru se i tan lɛk se dɛn gɛt uman ninja dɛn!
  Di yɔŋ wɔri-gɔd ɛn, di sem tɛm, patisin gyal bin sɔm pan:
  - Twɛlv ziro in wi favɔ ... Bɔt tu las delili stil lɛf. Wetin fɔ du wit dɛn?
  Caligula di tomboy kɔt wan ɔda shak insay pis ɛn jɔs tɔk se:
  - Mek wi tek dem go na Dalniy port. Naw, Rɔshia de kɔntrol am, ɛn tu fayn fayn kruza dɛn we gɛt di bɛst we go mek wi bot dɛn go rili fayn!
  Magarita, we bin de krɔs di animal dɛn we de it animal dɛn na di si wit sɔd, bin gri wit dis wantɛm wantɛm:
  - Yes, ɛn dis na di bɛst sɔlvishɔn!
  Pan ɔl we di Japan pipul dɛn gɛt gud nem fɔ bi fɛtman dɛn we nɔ de bɛn, di gud abit dɛn we di tu supa enjɛl dɛn bin blo wit wamat bin gɛt pas aw wi bin de tink. Fɔ tru, if yu nɔ fɔ fɛt wit pipul dɛn, bɔt yu fɔ fɛt wit krichɔ dɛn we fiba di rial gɔd dɛn, ɛn sɔntɛm ivin demiurges, den ivin di wan dɛn we de fɛt na di Land of the Rising Sun kin nɔ gɛt maynd.
  So afta we Magarita bin de insay wan kruz, ɛn Kaligula na di ɔda wan, bin kɔt di ɔfisa dɛn we bin gɛt zil pas ɔlman, ɛn kik sɔm pan dɛn, ɔda pipul dɛn we de wok na di bot ɛn mɛkanik dɛn bin si se i bɛtɛ fɔ put dɛnsɛf ɔnda dɛn bigman dɛn ya . Ɛn dɛn tu batlkruiz dɛn ya bin go na di pɔt na Dalniy, we di Japan pipul dɛn bin giv ɔp, afta dɛn bin dɔn win dɛn i nɔ tu te yet, ɛn dɛn nɔ bin fɛt di Rɔshian ami.
  Caligula Dolfinov bin tink se, afta ɔl, di pawa fɔ strayk pawa na pawa. Fɔ ɛgzampul, di tɛm we dɛn bin de fɛt na Khalkhin Gol, ɔmɔs Japan pipul dɛn di Soviet ami we bin rili bad bin kech? Frɔm wetin di Soviet data sho, 476 pipul dɛn, akɔdin to ɔda kɔlkyulɛshɔn dɛn leta, na lɛk 200, ɛn as a rizulta fɔ chenj dɛnsɛf, na 88 nɔmɔ dɛn bin go bak to di Japan pipul dɛn, dat min se, so smɔl pipul dɛn bin go bak na dɛn kɔntri.
  Dat min se di samurai bin sho se dɛn tinap tranga wan. Bikɔs dɛn dɔn lɔs, akɔdin to di Soviet data, na lɛk twɛnti tawzin pipul dɛn day.
  Fɔ kɔmpia, di Soviet ami bin lɔs lɛk di wan dɛn we dɛn kil ( we wi nɔ kɔnt di wan dɛn we day na slev) insay di Sɛkɔn Wɔl Wɔ lɛk di wan dɛn we dɛn bin kil.
  Ɛn dis pan ɔl we di NKVD bin de trit di famili dɛn we bin sɔrɛnda bad bad wan.
  So di we aw Jepan sojaman dɛn kin ebul fɔ bia wit di prɔblɛm nɔ de ɛgzajarayt. Insay di Rɔshian ɛn Jepan Wɔ, di Japan pipul dɛn bin lɔs sojaman dɛn we dɛn bin lɔs as prizina dɛn na wɔ pas di Rɔshian dɛn wan ɔndrɛd tɛm!
  Bɔt, bɔt sɔm pan dis na bikɔs di Rɔshian ami nɔ bin win wan big fɛt. Ɛn if pɔsin nɔ win, prizina nɔ de.
  Bɔt i kin apin se di ami we de go bifo gɛt bɔku sojaman dɛn bak we dɛn dɔn kech.
  Di wɔri bɔbɔ we nem Kaligula bin tɛl Magarita tru wan primitiv woki-tɔki se:
  - Sɔntɛm wi go rayz di wayt flag afta ɔl, ɔdasay dɛn go drawn wi?
  Margarita nɔ bin gri wit dis:
  "Na shem fɔ sel ɔnda wayt flag." I bɛtɛ fɔ gi di tri kɔlɔ Rɔshian oba yu ed!
  Di yɔŋ wɔriɔ bin lans di nidul insay di bɔbɔ-tɛrminatɔ in fut we nɔ gɛt natin ɛn we nɔ ebul fɔ waka, ɛn afta i dɔn chuk di nɛks samurai na in fɔɛd, i bin tɔk se:
  - Ɛn insay mi opinion, Andreevsky wit krɔs go bi mɔ sakrifays!
  Wit di skɔ fɔtin to ziro, di nevl mast wit Japan dɔn dɔn ɛn naw yu nɔ jɔs ebul fɔ tek di ship dɛn we dɛn kapchɔ to yusɛf, bɔt yu kin siŋ bak. Kaligula we kɔmɔt na di Dɔlfin dɛn bin siŋ in win siŋ na di tap pat na in lɔng:
  Big big ples dɛn na di si, di si - .
  Wi bin de plow dɛn ɔnda di tri kɔlɔ flag!
  Di sojaman dɛn bin win ay ay mawnten dɛn, .
  Di igl dɛn bin de ala fɔ win!
  
  Di planɛt bin no di Rɔshian wɔriman dɛn, .
  Wi kin bit di ɛnimi dɛn wit sɔd ɛn bayonet!
  Wi bin ebul fɔ trowe di yok fɔ fasist frɔm af-af di wɔl, .
  Wi bin dɔn wi mach wit win na Bɛlin!
  
  bin kam wit tank dɛn we gɛt humpback, .
  Dɛn de trɛtin fɔ pwɛl ɔl di Rɔshian fil dɛm!
  Bɔt dɛn de thrash di damned freaks tranga wan , .
  So dat wi pikin dɛn go liv gladi at we dɛn nɔ gɛt yok!
  
  Wi na di Fatherland pikin dɛm, we ay pas ɔlman na di wɔl, .
  Dɛn bɔn wi, wi bin de miks kaliko wit wi fut we nɔ gɛt natin!
  bin beg fɔ wi, ɛn sɛn wi fɔ go fɛt , .
  Ɛn Gɔd mek May blo wit gladi at!
  
  No shea nɔ de fɔ fɛtman ɛn at we ay pas am , .
  Wetin de gi drim ɛn bɔn bak!
  Opin di glori domɔt fɔ mek pɔsin nɔ day, .
  Bɔt if yu sidɔm na ambush, kwayɛt !
  
  Wolf ɛn ship de, bɔt una na di shɛpad dɛn fɔ di wan ol wɔl, .
  Ɛn na yu pat fɔ mek di ɔda tin dɛn we go apin to di pikin dɛn we go kam afta yu go ebul fɔ du am!
  Fɔ kɛr di tin go te to di ɛnd fɔ di tin dɛn we Gɔd mek, .
  So dat di faya we de sote go na yu at we gɛt lɔv nɔ go ɔt!
  
  Udat no usay ɛnimi bulɛt go stɔp sojaman, .
  Bɔt stil, we dɛn de fɛt wɔ, day bɛtɛ pas sik dɛn we dɔn rɔtin!
  Ɛn if yu day, yu padi go krɔs di ɛnimi , .
  I nɔ go tolɛret am, bikɔs dɛn de drɛb gyal pikin dɛn we nɔ wɛr fut fɔ go na slev!
  
  Oh, di Russian fate, wɔ ɛn faya afta wɔ, .
  Fɔ di wan dɛn we want fɔ go ɔlide, ples nɔ de fɔ dɛn, yu no, na paradays!
  Na ya di ɛl Sam bin kam insay wan kɔnspɛkt wit Setan, .
  Threatens: - A go bring di atom dɔŋ ɛn brok di ays blɔk!
  
  Bɔt dɛn go gɛt protɛkshɔn bak frɔm mishɔl dɛn, .
  Ɛn nyuklia bɔm nɔ go ebul fɔ pwɛl Mɔsko...
  Wi kin yuz tank fɔ gɛt di parasayt, .
  Ɛn boring siŋ dɛn bɔt di wan dɛn we dɔn fɔdɔm kin mek yu fil bad!
  
  Sel fɔ wan peni, nɔto fɔ wan Rɔshian shea, .
  Afta ɔl, wi ɔl na big big wɔman!
  Nɔ biliv se Gɔd dɔn ɔlrɛdi put wi na di wok, .
  Infakt, na yu disayd aw di ala ala kol!
  
  Dɛn nɔ bin ebul fɔ du sɔntin, pipul dɛn bin de win, .
  I bin apin lɛk se hare dɛn de tɔn bak pan bad bad wulf dɛn!
  Bɔt if wɔ bigin, wi go de de bak, .
  Smash di brutal ami fɔ monsta dɛn insay wan ɛl ritm!
  
  Biliv mi, wi no de ple fo di sake of war, .
  Wi nɔ gɛt ɔda kɔl pas fɔ bi fayn padi dɛn!
  Wi na brɔda ɛn sista dɛn, nɔto Ebɛl ɛn Ken, .
  Fɔ wi, bɔd na siŋ, ɛn nɔto fat gem!
  . EPILOGUE WE DƐN DE DU
  Afta Dɔminika flash in wit, di pikin dɛn ala ɛn klap dɛn an fɔ lɔng tɛm. Yes, it"s great , yu kin se i bin sakses - sprinkling aphorisms ɛn hum to insɛf.
  Afta dat, Magarita ɛn Dɔminika bin anawns se dɛn go gɛt fɛstival fɔ di wan ol wɔl, so dat di sol go ɛnjɔy ɛn gladi.
  Dɛn bin de wev dɛn majik stik dɛn, ɛn fayn fayn tebul dɛn bin de apia, we ful-ɔp wit it . Ɔltin we bin de ya bin fayn ɛn i bin rili jɛntri.
  Dɛn kayn fayn fayn it dɛn ya ɛn bɔku kek dɛn, kɔsta pay, donut, prɛzɛl, mafin ɛn kek dɛn we dɛn dɔn dɛkɔret fayn fayn wan. I nɔ pɔsibul fɔ tɔk insay fayn fayn stori, ɔ fɔ diskrayb am wit pen.
  Ɛn ɔltin so fayn ɛn gɛt smel dat i rili spɛshal pan di sofistikiet ɛn fayn fayn tin dɛn we i gɛt.
  Margarita bin twit se:
  Ɔl di bɛst, di bɛst fɔ pikin dɛn, .
  Na wi gladi gladi planɛt...
  Lɔng di san ɛn di briz, .
  Tink bɔt di fayn fayn tin dɛn we gɛt fɔ du wit ɔltin!
  Ɛn i bigin fɔ dans. Ɛn Dɔminika bin fala am, ɛn sɔm ɔda gyal pikin dɛn bin de wit dɛn. I bin go fayn fayn wan .
  Margarita bin tɔk fayn fayn wan se:
  - Ɔltin go fayn, ɔltin go fayn if wi nɔ mes !
  Ɛn di patisan gyal tek ɛn rilis ɔda fayawɔk frɔm in majik stik. Ɛn i bin tan lɛk watawɛl we gɛt dayamɔn we de flɔd na wata we gɛt big big briz.
  Dɔminika bin notis se:
  - Biuti, biuti.
  I de shot kɔmɔt lɛk watawɛl we kɔmɔt na wɛl!
  Afta dat, na bin tɛm fɔ ɛnjɔy dɛnsɛf. Bɔku pan di big big bɔbɔ dɛn, we ol lɛk fɔtin ia so ɛn we gɛt bɔku mɔsul, put sɔft glɔv na dɛn an ɛn bigin fɔ fɛt wit dɛnsɛf.
  Dɛn bin de nak wit dɛn an ɛn dɛn fut we nɔ gɛt natin, ɛn dɛn bin de smayl ɛn laf.
  Dobrynya bin notis wit wan grin:
  - Afta ɔl, dɛn gɛt kɔlektif fam ikwipmɛnt!
  Prins Oenomaus bin nɔd in ed:
  - Dɛn nɔ tren pan martial arts !
  Di bɔbɔ Dobrynya hiss, jomp insay di mekshift ring:
  - Mek a go!
  Ɛn tu titi dɛn we gɛt mɔsul dɛn we bin de fɛt, bin rɔsh dɛnsɛf. Di bɔbɔ dɛn bɔs laf ɛn atak Dɔbrinya. Dɛn bin de disassembly ɛn wev dɛn an ɛn fut.
  Dobrynya bin skata wit sɛns ɛn push dɛn na sayd. Dɔn i ol wan pan di bɔbɔ dɛn in nos wit in fut finga dɛn we nɔ gɛt natin . I ala wit wayl pen. Ɛn di hiro bɔbɔ bak, we nɔ gɛt ɛni sɛrimɔni, trowe am ɛn fos am fɔ tɔn ova.
  Di pikin dɛn we bin de rawnd bin de laf ɛn klap dɛn an. Ɛn Dɔbrinya bin push 4 bɔbɔ dɛn togɛda wan tɛm ɛn rap dɛn wit tebul klos wit sɛns.
  Afta dat, di laf bin bigin fɔ mek pɔsin nɔ yɛri atɔl. Jɔs lɛk aw di pikin dɛn de klap. Fɔ tru, i bin luk rili kɔl .
  Dobrynya bin tɔk wit sɛns se:
  - Di wan we bin de fred fɔ it am!
  Dɔminika insɛf bin go insay di ring. I bin de du martial arts bak. Afta ɔl, fɔ akt na fim nɔto jok. I bin sho insɛf as Supagayl ɛn i bin fɛt wit wan supavilɛn . Dɔn dɛn tu gyal pikin dɛn bin de paund dɛnsɛf fɔ wan duzin tek. Ɛn dat na fayn tin . Ivin di brus dɛn we dɛn bin gɛt bin rial.
  Naw wan titi we gɛt strɔng mɔsul ɛn we ol lɛk fɔtin ia so we wɛr swimin trɔnk kam agens Dɔminika. Ɛn i tray fɔ atak di titi. Dɔminika bin ansa wit wan prɛsis blo frɔm in bare il to di solar plexus, ɛn di bɔbɔ fɔdɔm ɛn bigin fɔ rɔtin.
  Dominika bin twit se:
  -Yu no bi boy , yu no bi boy, .
  Nɔto rial...
  Yu no bi boy , yu no bi boy - .
  Bɔks we dɔn rɔtin!
  nak Dɔminika na in mɔsul bak wit ɔl in pawa . Di titi ala ɛn kik am bak. I bin rɔnawe ɛn rɔsh pan Dɔminika ɛn tray fɔ fɛt am. Di titi bin strɔng ɛn i bin tranga bikɔs i bin de wok tranga wan na wan kɔnstrɔkshɔn sayt. Ɛn Dɔminika bin gɛt fɔ tray tranga wan fɔ mek i nɔ fɔdɔm. Bɔt i slip kɔmɔt ɛn afta dat i trowe di strɔng bɔbɔ oba am. I fɔdɔm, i krach pan wan dish wit stɔjɔn. Ɛn di bɔbɔ bin dɔti bad bad wan.
  Ɛn di ɔda pikin dɛn laf bad bad wan ɛn mek fes. Dis bin rili luk fayn .
  Di bɔbɔ jomp, bɔt i gɛt wan had kik
  aktri gyal pikin dɛn na in chin, dɛn bit am wit in shin na di muvmɛnt we de kam, ɛn di bɔbɔ we gɛt mɔsul fɔdɔm.
  Dɔminik bin siŋ wit agresiv wan:
  I de wet fɔ pɔsin we dɛn go kil na di mayn wit kɔni we, .
  We yu de pɔynt wan reda na di skay...
  Wan mistek - wan aksidɛntal tek ɔf, .
  Ɛn pɔsin nɔ go ebul fɔ avɔyd fɔ blo!
  Dis na, fɔ tru, karate gyal. So i tɔn rawnd ɛn kik ɔda bɔbɔ na in nos wit in il we nɔ gɛt natin. I fɔdɔm ɛn pul wan watawɛl we gɛt blɔd kɔmɔt na in snifa . Bɔt i jomp ɔp wantɛm wantɛm. Ɛn bak fɔ go fɛt. Ɛn Dɔminika trip am, ɛn fos am fɔ fɔdɔm. Dis na rili uman.
  Dobrynya nɔd fɔ sho se i gri se:
  - Nɔ lɛf! Wel, yu na kul gyal !
  Na wan ɔda strɔng bɔbɔ ya we flay go fa frɔm Dɔminika in blo.
  Na dis say di shodaun bigin. Di titi trowe wan ɔda titi oba am ɛn chip:
  Girls frɔm ay sosayti, .
  A rili want fɔ bit di man!
  Afta dat, di titi push di bɔbɔ dɛn bak togɛda, ɛn gi dɛn brus ɛn bɔmp. Ɛn i bin luk rili fani ɛn fani.
  di bɔy dɛn bak dɔŋ :
  - Yu na wi gyal pikin ! Rili hot ɛn fɛt-fɛt!
  Dɔminika nɔd ɛn chip:
  Di gyal we de fɛt gɛt ɔt blɔd, .
  Di blaynd grup de atak wi!
  I bin de wispa spɛl, ɛn wan rial ren we gɛt krim, kɔndens milk ɛn ɔni bin tɔn pan di bɔbɔ dɛn frɔm ɔp.
  Ɛn bak di gladi gladi laf we pikin dɛn kin laf. Everitin de spin en hapn so kul en agresiv. Ɛn fani tɛm dɛn de insay dis agreshɔn.
  Di bɔbɔ prins Oenomaus de, fɔ tru, insɛf de insay di gem. Aw ɛnibɔdi go ebul fɔ manej if i nɔ gɛt am? Ɛn di yɔŋ man we de fɛt wɔ kin rili sabi fɔ trowe wan bɔbɔ we luk lɛk se i dɔn ol ɛn big. Ɛn bak, dɛn kin tɔk wit zil. Yɛs, dis na rili fɛt we dɛn nid.
  Enomai wev in an, ɛn di bɔbɔ fɔdɔm pan wan bɔku bɔku kek dɛn we dɛn kɔba wit krim. Ɛn dɛn bɔs ɛn skata so fani ɛn wit gladi at. Ɛn na so di smel dɛn bin de na di majik kichin.
  Dobrynya bin notis wit wan sigrɛt se:
  - Na shem fɔ west dis kayn it!
  Dɔminik bin de gigl ɛn ansa se:
  - Dat na OK! A go du mɔ majik!
  Di bɔbɔ we nem Fɛniks bin siŋ se:
  Sɔmsay na di fɔrɛst, majik pipul dɛn de, .
  Dɛn de siw wan kaftan fɔ Setan...
  Dɛn bin de trowe big big ston dɛn rawnd, .
  Wi fayn fayn kɔntri!
  Afta dat, i bin bi padi wit Dobrynya. Di tu heroic bɔbɔ dɛn fɔs bigin fɔ wev dɛn fist, ɛn tray fɔ nak dɛnsɛf na dɛn fes . Dɛn bin lod am kɔzhɔli tu-tri tɛm, ɛn brus dɛn bin de apia. Dɔn di bɔy-fayt dɛn tek am ɛn bang dɛn fɔrɛst. So spak dɛn bigin fɔ flay frɔm mi yay.
  Dɛn bin de push dɛnsɛf, dɛn bin de but dɛn ed ɛn afta dat dɛn bigin fɔ fɛt. Ɛn di fɛt bin rili traŋa. Di nayt bɔy dɛn bin de grap, dɛn bin de krɔs dɛnsɛf ɛn swɛt dɛnsɛf.
  Dɔn dɛn bigin fɔ but ed bak, we bin luk mɔ stupid pas kul ɛn menasing. Ɛn dis bin de du tin di kayn we we mek di pikin dɛn we bin de wach di fim, laf we de mek dɛn yes.
  Dɔminika tek di fɛda na in an ɛn bigin fɔ tik di bɔbɔ dɛn il dɛn we nɔ gɛt natin. Dobrynya ɛn Phoenix bigin fɔ laf, i rili so tik ɛn kul dat yu nɔ go ebul fɔ stɔp fɔ laf.
  Margarita bin notis wit wan prima donna smayl:
  - Yes, yu na kul gyal. Jɔs wan masta ɛnjɔymɛnt. Wetin bak yu go du?
  Dɔminika bin grɔmbul se:
  - Yes, in jenerol, a kin du absoliutli evritin. Ɛn yu go si dis pas wan tɛm!
  Dobrynya ɛn Fɛniks bin separet. Dɛn bin de swet ɛn dɛn bɔdi we dɛn skapul bin de shayn lɛk se dɛn dɔn driz ɔliv ɔyl pan dɛn.
  Magarita bin tɔk wit wan swɛt se:
  - Wi gɛt win, bɔt wi nɔ de nia di gol fɔ sev di sɛks we strɔng. Di yɔlɔ rat na wi ɛnimi Bastinda in yon, we i lɔs to nɔbɔdi nɔ no usay. Ɛn wi bin tɔn di bins dɛn. Wɛl, nɔto fɔ natin, bɔt stil nɔ gɛt di rizɔlt we wi bin de kɔnt pan!
  Dɔminika bin siŋ fɔ ansa se:
  Laif nɔ izi
  Ɛn di rod dɛn nɔ de go stret...
  Ɔltin kin kam tu let
  Ɔltin dɔn go tu kwik!
  Smɔl smɔl, di we aw di pikin dɛn we dɛn fri, bin de fil kol. Ɛn di fɛt-fɛt, ivin di wan dɛn we bin de mek pipul dɛn laf, bin de day, ɛn di myuzik nɔ bin de ala lawd wan.
  Ɛn afta dat, wantɛm wantɛm dɛn yɛri wan nɔys. Di alam ɔn bin blo.
  Di bɔy ɛn gyal pikin dɛn jomp kɔmɔt na dɛn sidɔm ples wantɛm wantɛm ɛn brist wit sɔd ɛn spia. Dɛn bin rɛdi fɔ fɛt.
  Dragon dɛn bin apia na di skay. Dɛn bin gɛt tri ed, sɛvin ed, ɛn twɛlv ed . Ɛn bɔku bɔku wan dɛn bin de de, ɛn big big saiz reptayl dɛn. Na tru se di mɔ ed dɛn de, na di mɔ di saiz go big. Ɛn wan pan dɛn na di wichman we dɛn sabi, we nem Bastinda, we bin tan lɛk se i smɔl pan di dragɔn dɛn.
  Dɔminik bin wispa ɛn notis se:
  - Eh! I tan lɛk se i nɔ dɔn yet!
  Magarita bin siŋ fɔ ansa se:
  A kin fɔdɔm wit mi chɛst, de ol lid, .
  Di wɔl ful-ɔp wit ol dɛn, lɛk bast...
  Bɔt a no se dis nɔto di ɛnd yet - .
  Di ɛnd na jɔs di biginin!
  Na bin lɛk fifti tawzin pikin dɛn we bin de fɛt wɔ - dis na wan ol ami, dɛn nɔ bin pas tu ɔndrɛd dragɔn dɛn. So, di yɔŋ sojaman dɛn nɔ bin rɔnawe. Dɛn bin rɛdi fɔ fɛt ɛn gi dɛn layf dia, ɛn sɔntɛm dɛn bin ivin win!
  Dɛn tu say dɛn ya de fɛt ɛn dɛn dɔn mekɔp dɛn maynd fɔ fɛt.
  Di big big dragon we gɛt twɛlv ed bin de tɛnda:
  - Nɔ fred! Wi nɔ go fɛt wit pikin dɛn! Wi de fɔ pis ɛn jɔstis!
  Dɔminika bin ala se:
  - So wetin mek yu kam ya?
  Na ya Bastinda bin de ala, i bin de grin bad bad wan:
  - A no se yu men gol na fɔ gɛt di Yɔlɔ Rat artifakt, ɛn nɔto fɔ fri di pikin slev dɛn!
  Margarita nɔ bin gri wit dis:
  - I nɔ de ambɔg! Ɛni we aw i bi, wi nɔ bin want fɔ lɛf wi pikin dɛn ɛn wi nɔ go ɛva lɛf wi pikin dɛn!
  Ɔl di twɛlv ed dɛn na di dragɔn tɔk wan tɛm se:
  "Wi gladi fɔ yu bigman!" Bɔt Bastinda invayt yu fɔ ple wan gem. If yu win, i go gi yu di yɔlɔ rat, if i win, den yu 4 go bi in slev sote go.
  Di majik uman we nem Bastinda bin nɔd se:
  - Yɛs! Na dat na so! Wel, pikin dem, tu moch fuss de wit dem. Yu 4 go yus mɔ fɔ bi slev!
  Dɔminika bin notis wit smayl se:
  - Wi kin ple gem. Jɔs lɛ, if wi lɔs, di witch Bastinda nɔ jɔs gi wi in Yɔlɔ Rat artifakt, bɔt i bi wi slev bak.
  Magarita bin kɔnfyus, i stamp in fut we nɔ gɛt natin:
  - Na dat! Dis na di rayt tin we wi nid! I go fayn if Bastinda insɛf put in fridɔm pan denja!
  Di Wan we gɛt Twɛlv ed bin se:
  - Mek i bi so! Di artifakt ɛn di fridɔm fɔ di witch, agens di fridɔm fɔ 4 impɔtant pipul dɛn - fayn!
  Di majik uman Bastinda nɔd in ed wit blak ia:
  - Okay, so bi am! A kin win dis gem ɔltɛm ɛni we. Ɛn ivin fɔ no bɔt majik nɔ go ɛp dɛn!
  dragon we gɛt twɛlv ed bin de ala se:
  - Yu prɔmis se yu go fulɔp yu prɔmis if yu win?
  Ɔl di fayv pipul dɛn ala wit wan wɔd se:
  - Wi de giv!
  Di majik uman we nem Bastinda tek wan bod we gɛt skwea frɔm in bakpak ɛn se:
  - Den mek wi stat!
  Ɛn i opin di bod, figa dɛn apia pan am wantɛm wantɛm. I bin de mek wi mɛmba tradishɔnal chɛs smɔl, na di skwea dɛn nɔmɔ nɔto tu, bɔt na tri kɔlɔ: wayt, blak ɛn grey. Ɛn wi bin gɛt bɔku ɔda figa dɛn. Na de pɔsin we de mek jɔj, wan we de sho arch ɛn wan ɔfisa, wan jenɛral, wan mashɛl, wan balista, wan chariɔt ɛn ɔda tin.
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - Yes, a nɔ ivin no aw dɛn de waka! Dis na tin we nɔ rayt!
  Di majik uman we nem Bastinda bin ansa wit smayl se:
  - Yu don giv yu wod oredi and no ples de fo retreat. If yu nɔ gri fɔ ple, i tan lɛk se yu dɔn win!
  Margarita bin nɔd in ed se:
  - A sabi dis gem! Ɛn aw di figa dɛn de waka insay de bak! So lɛ wi ple!
  Di majik uman we nem Bastinda bin nɔd se:
  - Wel den! Di men figa ya na di kiŋ ɛn wi go ple te chɛkmate!
  Di pikin dɛn we bin de fɛt wɔ bin de klap dɛn an. Magarita shek in majik stik, ɛn wan imej fɔ wan big bod we gɛt tri kayn sɛl dɛn bin apia bifo dɛn. Ɛn naw bɔku bɔku pipul dɛn we bin dɔn bi slev bin ebul fɔ si am wan tɛm.
  Margarita bin notis se:
  - Bifo di wɔ, a bin win wan gem fɔ chɛs agens Botvinnik insɛf, pan ɔl we nɔto insay pɔsin, bɔt na wan gem we a bin de ple wan tɛm. Bɔt we i ol et ia, fɔ win di USSR champion na kul!
  Di majik uman we nem Bastinda bin de grɔmbul se:
  - Dis na komplit difrɛn gem! Chɛs nɔ bin ivin de nia am!
  Di patisin gyal nɔd se:
  - A no! I kɔmplikt mɔ ɛn mɔ pis dɛn de, bɔt a kin ple am! So nɔ tink se i go izi fɔ yu!
  Di witch we gɛt blak ia nɔd:
  - Mi pies dem red - dem stat fos!
  Ɛn i muf di sling fɔ go bifo . Magarita bin ansa bay we i muf di pɔsin we de sho di arch. Dis kayn gem we dɛn bin de ple fɔ ɛnjɔy dɛnsɛf bin bigin. Wan ɔndrɛd figa dɛn bin de na ɛni say, ɛn ɔl tri, pas di kiŋ dɛn. Wan pan dɛn de, ɛn di gem kin dɔn wit mate. Wɛl, dis na fayn tin ɛn i mek sɛns.
  Bastinda bin de ple ɛn grin. Di fɔs chenj dɛn bin apin afta dat. Dɔn di manejmɛnt dɛn fɔ fast jesters. Dɔminika bin notis se di pɔsin we de mek lɛk se i de muv lɛk kwin na tradishɔnal chɛs, bɔt i de hit lɛk nayt.
  Yɛs, i intrestin. Di ɔfisa tan lɛk bishɔp, bɔt i hit lɛk kiŋ. Ɛn di jenɛral de muv lɛk ruk, bɔt i de hit lɛk nayt. Di mashɛl de muf lɛk kwin, bɔt i jɔs de bit lɛk ruk. Na tru se di pipul dɛn we gɛt pawa pas ɔl na di big big viziers, dɛn de muv lɛk kwin ɛn lɛk nayt, ɛn dɛn kin hit bak. Na tru se kwin dɛn de, ɛn dɛn jɔs tan lɛk ɔdinari chɛs. Di wan dɛn we de arch kin muf lɛk pawn, bɔt dɛn kin shot tri skwea dɛn dayagɔnal wan fɔ go bifo, ɛn di wan dɛn we de sling kin shot tu nɔmɔ. I tan lɛk se ɔdinari sojaman dɛn we de waka na fut na dɛn wik pas ɔlman, bɔt dɛn kin, we dɛn rich di las layn, tɔn to ɛni pat pas di kiŋ.
  Di chariɔt de waka lɛk ɔs, bɔt i de bit lɛk ɛlifant. Yes, i intrestin aw i de tɔn aut. Ballista de bak - i de muv lɛk rook, bɔt i de hit lɛk kwin. Rooks, nayt ɛn bishɔp, lɛk ɔdinari chɛs. Bɔt wan yunikɔn de bak. I de waka lɛk kiŋ, bɔt i de bit lɛk kwin. Ɛn wan kiŋ in yunikɔn. I de waka lɛk ɛlifant, bɔt i de bit lɛk big big vazi, dat na, lɛk kwin ɛn nayt. Yɛs, dis nɔto jok gem. Ɛn tri figa dɛn de ɛvri wan. Ɛn tray sɔntin we yu nɔ go yawn. Ɛn naw, i tan lɛk se Bastinda dɔn ɔlrɛdi tek mɔ teritɔri ɛn i dɔn gɛt bɔku tin dɛn fɔ du.
  I klia, i gɛt bɔku ɛkspiriɛns pas Magarita.
  Dominica wit kɔnfidɛns, ɔ rather ironically, twit:
  - Walk di ɔs! Ɔs!
  Magarita bin wɛf am fɔ go:
  - Nɔ intafya! Wetin nid fɔ du, na mi de du am!
  Ɛn di pati we bin de pan di pati bin disayd fɔ muv in figa. Bastinda bin kɔntinyu fɔ atak. Di fɛt bin rili traŋa ɛn nɔ gɛt sɔri-at.
  Magarita, fɔ mek i go gɛt smɔl kɔnfidɛns ɛn kɔmpɔzishɔn bak ɛn fɔ mek i gɛt inspɛkshɔn na di gem, i bigin fɔ siŋ;
  I de fom ɔp, ɛn i de mek di stip slop dɛn go ɔp, .
  Di wef, di shakul dɛn we ays gɛt bin pwɛl di si!
  Di bim kɔt, di klawd ful-ɔp wit lid, .
  Ɛn wan fresh briz bin krɔs di fɔg!
  
  A de wit yu na wan klif we de nia di si, .
  Di swɛlin we di si de swɛla de tikl yu yes!
  Di pɔsin we de fɛt bin ɔg in nɛk wit wan an we saful saful, .
  Di oli Masta dɔn rayz insay mi sol!
  
  Dɛn put gold pan di mawnten dɛn we gɛt sno, .
  Ɛn pal bɔtaflay dɛn na di chɛst!
  We dɛn de fa fawe, ship dɛn bin de waka ɔnda di sel, .
  Yu nɔ go ebul fɔ giv ɔp pan yu drim ɛn slip!
  
  A bin de pɔynt to yu, mi we a lɛk, .
  Yu yay dɛn we de shayn frɔm kray wata!
  Afta ɔl, if yu nɔ de, ivin di wɔl nɔ go du fɔ mi, .
  Stom ɛn tɛnda de ala na di at!
  
  Tugeda wit yu wi go test plenti glori,
  Ɛn pɔyzin kin go insay pɔsin we want fɔ gɛt bɔku prɔpati!
  Draw yu sɔd insay da pawa de in nem, .
  fɔ sav !
  Magarita bin siŋ pafɛkt wan ɛn, we i gladi, i bigin fɔ atak am bad bad wan. Di titi we bin de tek pat pan di pati nɔ bin shem fɔ sakrifays, ɛn sɔntɛnde di tin dɛn we bin de balans di pawa dɛn bin tan lɛk se na bad bad tin fɔ am. Bɔt na sɔm mɔ strɔng taktik strayk dɛn ɛn...
  Magarita bin tɔk wit wan inosɛnt smayl se:
  - Chɛkmɛt, Misis Bastinda!
  I blink wild wan ɛn luk rawnd, i luk sayd to di big wan we gɛt twɛlv ed . I bin di saiz fɔ wan gran-klas aylayn , di span fɔ ɛni wing na bin gud tu ɔndrɛd mita - dis na monsta. Sɔntɛm ivin di wɔndaful majik we di gyal-aktɔ we dɛn pik we nem Dɔminika bin gɛt nɔ bin ebul fɔ win da kayn jayant de.
  Di big big dragon lida bin de ala wit twɛlv ed dɛn wan tɛm:
  -Yu bin lɔs to Bastind. So gi yu winnings to di Yellow Rat - wan valyu artifact, ɛn go insay slev to yu nyu masta dɛm!
  Bastinda swɛt ɛn pul wan tin we dɛn mek na in bakpak. Wi nɔ bin de tink se i bin jɔs tan lɛk kokonat, bɔt i bin de shayn wit wan brayt yɔlɔ layt.
  Di witch bin ol am ɛn notis se:
  - Na yu yon. Lɛk ɔltin we na mi yon, na yu yon naw!
  Magarita tek di artifakt na in an ɛn afta dat i ayd am na in bakpak. Ɛn i bin notis se:
  - Dis na gud tin! Wɛl, wetin mi ɛn yu fɔ du, Bastinda?
  We i bin de na do, wan blak uman we stil rili yɔŋ ɛn we fayn, bin ansa se:
  - A kin du bɔku tin. A dɔn ol pas wan tawzin ia. Ɛn wetin yu go du if a ebul fɔ tich yu majik tɛknik dɛn we yu nɔ no. Wɛl, ɛn bi bak di manija fɔ di kiŋdɔm. A gɛt bɔku ɛkspiriɛns pan dis, ɛn nɔto jɔs fɔ manej pikin dɛn.
  Magarita bin shrug ɛn notis se:
  "A tink se sɔntɛm a go lɛf yu fɔ go, afta a dɔn tek ɔth fɔs fɔ du gud tin nɔmɔ."
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - Wetin if i lay? Wi gɛt pipul dɛn, yu no. Ivin di Kɔran se dɛn kin brok ɔth insay sɔm kes dɛn.
  Ɛn di gyal aktɔ bin siŋ:
  Biliv mi, yu savant dɛn go dray dɛnsɛf, .
  Yu go betray, yu go betray...
  Ɛn di wan dɛn we de swɛ wit lɔv lɛk dis, .
  Jɔs luk, dɛn go kil yu!
  Margarita nɔ bin gri wit dis:
  "Na kɔstɔm fɔ wi majik pipul dɛn fɔ du wetin dɛn de tɔk ɛn wetin dɛn swɛ." Fɔ bi pɔsin we de brok swɛ min fɔ gɛt badnem ɛn disgres frɔm ɔlman we go de sote go. So Bastinda go kip in swɛ ɔ nɔ go gri fɔ tek am. So i gɛt fɔ disayd fɔ bi slev ɛn fɔ lɛf fɔ du bad sote go!
  Witch wit blak ia we dɛn shrug:
  - Somtin de fo tink abaut hia. Nɔ ɛva du bad, dis bak rili at, ɛn nɔto ɔltɛm i kin mek pɔsin gladi!
  Dɔminika bin vɛks bad bad wan:
  - Wetin mek yu de disayd fɔ wi, Magɔt? A de tink se, i bɛtɛ fɔ mek i bi wi slev. Savant we gɛt majik ɛn we nɔ ol go rili yusful na di os. I nɔ fɔ bi yu slev, bɔt na wi kɔmɔn slev!
  Di heroic boi Dobrynya konfam se:
  - Yes, na so i bi! Wi ɔl 4 bin put wi fridɔm pan denja. Ɛn yu want fɔ kɔmand am in wan.
  Di bɔbɔ we na prins we nem Oenomaus bin tɔk se:
  "A tink bak se i bɛtɛ fɔ lɛf am fɔ go, tek ɔth fɔ du gud tin nɔmɔ." Wetin mek, we yu de gɛda ilevin ɔda tin dɛn, drɛg wan slev wit yu? I jɔs tan lɛk lod!
  Dobrynya ɛn Dɔminika bin tɔk wanwɔd se:
  - Nɔ, na wi slev! Ɛn wi nɔ go lɛf am fɔ go!
  Di dragon lida bin tɔk se:
  - Yu gɛt split: tu agens tu! A kin se yu fɔ tos wan kɔyn. If na ed, wi go du lɛk aw Magarita want, if na tel , wi go du wetin Dɔminika want!
  Di wɔri pikin dɛn bin de ala togɛda se:
  - Rayt! Rayt! Rayt! Di lɔt go disayd!
  Dɔminika bin de muf wit wamat se:
  -Udat go tos di kɔyn?
  Di dragɔn bin de mek tɛnda se:
  - A!
  Ɛn afta dat, in tel trowe wan sɛklɔ we tan lɛk silva we bin de flay na di ays ɛn fɔdɔm na di rod we gɛt ston dɛn. Di kɔyn hit ɛn ... I land na in ed...
  Di big big dragon laf ɛn ansa se:
  - If na so, den a tek Bastinda as mi maid. Ɛn yu lɛf wit in artifakt, di yɔlɔ rat, as trofi. Jɔs lɛk aw yu bin want, bay di we!
  Dɔminika bin de mɔna se:
  - Ɛn wan motoka. A want wan flaya lɛk dis.
  Di big big dragon bin de his se:
  - Siŋ wan siŋ! Ɛn wi dragon dɛn go gladi fɔ am. If yu lɛk am, di majik motoka we de flay go bi yu yon. Ɛn if nɔto so, dat min se ... Yusɛf go bi wi slev!
  Dɔminika bin vɛks bad bad wan:
  - So yu kin se yu nɔ lɛk ɛni wan pan mi siŋ dɛm!
  Di ed dragon bin anɔys se:
  - Nɔto jɔs wi go jɔj, bɔt di pɔblik, inklud pikin dɛn ɛn fɔma slev dɛn!
  Dɔminika nɔd wit wan swɛt.
  - Den a gri!
  Ɛn di titi bigin fɔ siŋ wit filin ɛn ɛksprɛshɔn;
   Dɛn drɛs fɔ mek ɔl di kiŋ dɛn jɛlɔs dɛn, .
  Krimson, gold, lif dɛn we dɛn mek wit rubi!
  Lɛk ivintɛm bɔtaflay dɛn kin flay ɔp, .
  Ɛn di vɔys we di briz de blo na di ɔgan dɛn we di chɛrɔb dɛn gɛt!
  
  Di pis we rili fayn na ples we bɔku insay ɔtom, .
  Ti dɛn, dome dɛn fɔ oli chɔch dɛn!
  Ɛni tik we gɛt tin dɛn we dɛn kɔt kɔt, .
  Diwdrop pal ɛn ston dɛn we nɔ gɛt wan valyu!
  
  Dɛn bin kɔba di pɔt wit tin silva, .
  Spak dɛn de shayn frɔm ɔnda di ɔs in fut!
  Una de trit unasɛf fayn, .
  Mek yu liv gladi gladi ɔnda klin skay!
  
  Insay di brayt san, wit mi klos we lɔs, .
  Birch ɛn pɔpla dɛn de dans di waltz fɔ lɔv!
  Wi sɔri fɔ di de dɛn we dɔn sink insay di ol ol, .
  Kip di mɛmori dɛn bɔt mitin dɛn wit mi!
  
  Winter go kam, yɔŋ pipul dɛn we de insay de go de sote go, .
  Nɔto grey ia, dayamɔn insay ia!
  Wi go gɛda ɔl wi padi dɛn fɔ di ɔlide, .
  Ɛn lɛ wi sho di drim insay dash vas dɛn!
  Stom klap ɛn ala ala se "Bravo! Encore!", tɛn tawzin trot dɛn bin ful-ɔp di wan ol skwea. Dis go bi wan awa we gɛt glori, wan awa we Dɔminika go win, we bin fɛn in talɛnt as prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"