Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ຜ່ານການສອບເສັງເຈົ້າຍິງ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  ຜ່ານການສອບເສັງເຈົ້າຍິງ
  
  ຄຳອະທິບາຍ
  ນັກສຶກສາທີ່ສວຍງາມແລະນັກສະແດງຮູບເງົາທີ່ປາດຖະຫນາ, Dominika, ຝັນຢາກເປັນນັກສະແດງໃນຫນ້າຈໍ. ແລະໃນເວລາທີ່ nymph ມາຫານາງ, ນາງເຕັມໃຈຕິດຕາມນາງ, ສິ້ນສຸດລົງໃນອານາຈັກຂອງມັງກອນ. Dominica ມີຄວາມສາມາດທີ່ໂດດເດັ່ນທີ່ເຊື່ອງໄວ້, ແລະພະຍາດລະບາດທີ່ແປກປະຫຼາດໄດ້ມາຮອດຈັກກະພັດແລະລັດໃກ້ຄຽງ, ເປັນຜົນມາຈາກການທີ່ຜູ້ຊາຍເກືອບທັງຫມົດໄດ້ກາຍເປັນ petrified. ຫນຶ່ງໃນຜູ້ຕາງຫນ້າສຸດທ້າຍຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ເຈົ້າຊາຍ elf Oenomaus, ສາມາດຊັກຊ້າການເສຍຊີວິດຂອງລາວຍ້ອນຂອງຂວັນຂອງ Dominica. ແລະດຽວນີ້ພວກເຂົາຕ້ອງເຮັດວຽກຮ່ວມກັນເພື່ອເປີດເຜີຍຄວາມລຶກລັບຂອງພະຍາດລະບາດທີ່ບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້ແລະເປີດເຜີຍກໍາລັງຊ້ໍາ.
  PROLOGUE
  ໂດດເດັ່ນໂດຍຄວາມງາມທີ່ຫາຍາກ, ເປັນເອກະລັກຂອງນາງ, Dominika Delfinova ໄດ້ຮັບຫນຶ່ງໃນພາລະບົດບາດຕົ້ນຕໍໃນ blockbuster "Star Empress". ແລະນີ້ແມ່ນຮູບເງົາທີ່ມີງົບປະມານອັນໃຫຍ່ຫຼວງແລະສັນຍາກັບຜົນກໍາໄລອັນໃຫຍ່ຫຼວງ. ກ່ອນນີ້, Dominica ໄດ້ສະແດງໃນຮູບເງົາຈໍານວນຫນຶ່ງ, ແຕ່ໄດ້ຮັບພຽງແຕ່ pennies. ຄວາມງາມຂອງນາງແມ່ນຫນ້າປະຫລາດໃຈ, ແລະຜົມຂອງນາງເປັນສີ dandelion ໃນພາກຮຽນ spring ທີ່ສົດໃສ, ແລະມີຄົນຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ເຊື່ອວ່ານາງສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການຍ້ອມສີແລະ varnish. ແຕ່ວ່າມັນເປັນແນວໃດ. Dominika ເປັນທໍາມະຊາດ, ຜິວເນື້ອສີຂາວ້ໍາເຜີ້ງທີ່ມີສັດສ່ວນທີ່ເຫມາະສົມ, ແລະຍັງມີກ້າມຊີ້ນ sculpted ແລະ stretch ທີ່ດີເລີດ.
  ເຖິງແມ່ນວ່າເດັກຍິງບໍ່ໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມໃນສິລະ martial, ນາງໄດ້ເຕັ້ນລໍາໃນ ballet. ແລະນາງມີຄວາມໄວ, ພຣະຄຸນ, ແລະການປະສານງານທີ່ດີເລີດຂອງການເຄື່ອນໄຫວ.
  ຕົວຢ່າງ, ນາງສາມາດສະແດງຕົນເອງໄດ້ດີໃນຮູບເງົາປະຕິບັດ. ຄືກັບຍິງທີ່ມີຮູບລັກສະນະຂອງນາງຟ້າເຊື່ອງ warrior-ມານ.
  ດຽວນີ້ ນາງໄດ້ຖອດເກີບອອກ ແລະແລ່ນຜ່ານສວນສາທາລະນະຢ່າງມີຄວາມສຸກ, ຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈຈາກຫຍ້າ ແລະກ້ອນຫີນຂອງເສັ້ນທາງດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ຂາຂອງນາງແມ່ນດີເລີດແລະຫລູຫລາຫຼາຍທີ່ພວກເຂົາມັກຈະຖ່າຍຮູບຕີນເປົ່າແລະໃກ້ຊິດ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ຜູ້ຊາຍດີໃຈ. Dominica ພູມໃຈໃນຂາທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ, ແລະນຸ່ງສິ້ນສັ້ນຈົນກ່ວາອາກາດຫນາວ.
  ໃນເວລານັ້ນ, ທັນທີທັນໃດ, ເດັກຍິງຜູ້ຫນຶ່ງໄດ້ປາກົດຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂອງນາງ. ເດັກນ້ອຍຫຼາຍ, ຫນຶ່ງອາດຈະເວົ້າວ່າ, ເກືອບເປັນເດັກຍິງ. Dominica ສູງ, ກ້າມ, ສະຫງ່າງາມ, ແລະໃບຫນ້າຂອງນາງ, ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມລຽບນຽນແລະຜິວຫນັງທີ່ລຽບງ່າຍ, ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຄືກັບໃບຫນ້າຂອງເດັກຍິງຫນຸ່ມ, ໂງ່. ແລະນີ້ຄືກັບເດັກນ້ອຍນັກຮຽນ, ເຖິງແມ່ນວ່ານາງຈະນຸ່ງເສື້ອຜ້າທີ່ຂ້ອນຂ້າງອຸດົມສົມບູນ, ແລະນາງມີແກ້ວນ້ອຍເຫຼົ່ານີ້ຫ້ອຍຢູ່ເທິງຂອງນາງແລະເປັນປະກາຍແສງຕາເວັນ.
  Dominica ແມ້ແຕ່ຄິດວ່າບາງທີເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເຄື່ອງປະດັບທີ່ແທ້ຈິງ.
  ເດັກຍິງ ໄດ້ສະແຕມນ້ອຍ, ຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແລະໜໍ່ໄມ້ທີ່ມີຕາສີແດງ ແລະສີມ່ວງກໍປາກົດຢູ່ຕາມເສັ້ນທາງຫີນ.
  Dominica whistled:
  - ສິ່ງທີ່ເປັນ trick! ເຈົ້າຍັງເປັນນັກສະແດງຮູບເງົາຫຼືນັກສະແດງລະຄອນບໍ?
  ເດັກຍິງຕອບດ້ວຍສຽງກະຊິບວ່າ:
  - ຂ້ອຍເປັນ nymph! ບໍ່ມີເວລາອະທິບາຍອີກຕໍ່ໄປ, ຕິດຕາມຂ້ອຍ!
  ເດັກຍິງຍື່ນມືຂອງນາງດ້ວຍຄວາມບໍ່ເຊື່ອ:
  - ດີ, ນັ້ນຄື ... ຕະຫລົກດີ! ເຈົ້າຊື່ຫຍັງ?
  ນົກຍາງຮ້ອງວ່າ:
  - Marquise de Cassandra. ແລະການສົນທະນາພຽງພໍ, ທຸກເວລາຂອງການຢູ່ໃນໂລກຂອງທ່ານຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີພະລັງງານອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, magical!
  ແລະນາງຢ່າງໜັກແໜ້ນ, ໂດຍບໍ່ຫົວຊາ, ຈັບມືຂອງ Dominica, ບີບຝາມືຂອງນາງຢ່າງແຮງ.
  ນັກສະແດງຮູບເງົາທີ່ແຂງແຮງແລະຊໍານິຊໍານານຮູ້ທັນທີວ່າມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດທີ່ຈະຕ້ານການຈັບມືດັ່ງກ່າວ.
  ເດັກຍິງ, ການນໍາໃຊ້ຕີນເປົ່າຂອງຕີນຂະຫນາດນ້ອຍ, ສະຫງ່າງາມຂອງນາງ, ໄດ້ຫັນກ້ອນຫີນຂອງແຫວນໃສ່ນິ້ວຊີ້ຂອງມືທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງນາງ. ແລະໃນຂະນະດຽວກັນ, Dominika ຮູ້ສຶກຄືກັບວ່ານາງກຳລັງຕົກຢູ່ໃນນ້ຳສ້າງ. ແລະມັນເປັນຄວາມສຸກຫຼາຍ, ຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເປັນເອກະລັກ.
  ຈາກນັ້ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກໍເຕັມໄປດ້ວຍແສງສະຫວ່າງທີ່ສ່ອງແສງ, ຊຶ່ງເບິ່ງຄືວ່າຈະເຈາະທຸກຫ້ອງຂອງຮ່າງກາຍຂອງສາວທີ່ແຂງແຮງ, ເປັນນັກກິລາ, ມີຄວາມງາມທີ່ເປັນເອກະລັກສະເພາະ.
  . ບົດທີ 1.
  ຕີນເປົ່າຂອງ Dominika ຮູ້ສຶກເຖິງພື້ນຜິວທີ່ຮ້ອນຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງນາງ, ແລະນັ້ນແມ່ນຄວາມປະທັບໃຈຄັ້ງທໍາອິດຂອງນາງ. ມີການສັ່ນສະເທືອນຕໍ່ຫນ້າຕາຂອງຂ້ອຍ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍຖືກຕາບອດຍ້ອນກະພິບທີ່ມີພະລັງ, ຄືກັບ blitz ໃນກ້ອງຖ່າຍຮູບ. ແລະເດັກຍິງບໍ່ສາມາດເຫັນໄດ້ທັນທີທັນໃດທີ່ນາງໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ.
  ສຽງອັນອ່ອນໂຍນຂອງ nymph ໄດ້ໄດ້ຍິນ:
  - ຢ່າຢ້ານ! ໃນປັດຈຸບັນມັນຈະຜ່ານໄປແລະທ່ານຈະສາມາດເຂົ້າໄປເບິ່ງທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ.
  Dominica ບ້າ ແລະ ກະພິບຕາ. ຕີນເປົ່າຂອງນາງເລີ່ມຮູ້ສຶກຮ້ອນຂຶ້ນ. ພາຍໃຕ້ເກີບທີ່ເປ່ເພ, ເດັກຍິງມີບາງອັນທີ່ລຸກໄໝ້, ຄືກັບດິນຊາຍຂອງຊາຮາຣາຕອນທ່ຽງ. Dominika ມັກແລ່ນຕີນເປົ່າ. ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍໄດ້ໃຊ້ມັນໃນລະຫວ່າງການທົດສອບຫນ້າຈໍ.
  ຕອນນາງຍັງນ້ອຍ, ນາງໄດ້ຖືກສະເໜີໃຫ້ຫຼິ້ນເປັນເຈົ້າໜ້າທີ່ສືບລັບຝ່າຍຄ້ານ.
  ແນ່ນອນ, ໃນລະຫວ່າງສົງຄາມ, ເດັກຍິງຍ່າງຕີນເປົ່າໃນລະດູຮ້ອນ, ເພາະວ່າເກີບຄວນໄດ້ຮັບການດູແລ, ແລະແປກ, ເມື່ອທ່ານຍ່າງເປັນເວລາດົນນານ, ມັນງ່າຍກວ່າ.
  ແລະໃນທີ່ສຸດ ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ພານາງໃຫ້ແຂວນຄໍນາງດ້ວຍຕີນເປົ່າໃນຫິມະ. ນີ້ແມ່ນຢູ່ໃນແບບຂອງ Zoya Kosmodemyanskaya, ພຽງແຕ່ Dominika ຜິວເນື້ອສີຂາວແລະງາມຫຼາຍ, ແລະນາງມີສະເຫນ່ທໍາມະຊາດ. ແລະເມື່ອລາວຍິ້ມແລະເປົ່າແຂ້ວຂາວຂອງລາວ, ຄືກັບໄຂ່ມຸກທໍາມະຊາດ, ລາວເອົາມຸງອອກຈາກຮົ້ວຂອງມັນຫມົດ.
  ແລະທີ່ນີ້ຕີນເຜົາໄຫມ້, ແລະມັນຮ້ອນບາງ. ມັນອົບອຸ່ນໃນ Moscow ໃນເດືອນພຶດສະພາ, ແຕ່ທ່ານບໍ່ສາມາດເອີ້ນວ່າມັນຮ້ອນ.
  ແລະຢູ່ທີ່ນີ້, ມັນຄືກັບບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງໃນອາຣັບບີ ໃນຕອນທ່ຽງ. ມັນຮ້ອນກວ່າຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຄັ້ງໜຶ່ງນາງຖ່າຍຮູບເງົາຢູ່ Emirates, ແລະນາງຕ້ອງຍ່າງຕີນເປົ່າຢູ່ເທິງດິນຊາຍ. ຕາມທໍາມະຊາດ, ໃນຕອນເຊົ້າ, ໃນເວລາທີ່ດິນຊາຍໄດ້ເຢັນເລັກນ້ອຍໃນເວລາກາງຄືນ, ແຕ່ມັນຍັງຮ້ອນ, ພວກເຂົາຍັງໄດ້ເອົານໍ້າມັນໃສ່ຕີນຂອງນາງດ້ວຍ Vaseline ເພື່ອເຮັດໃຫ້ມັນງ່າຍຂຶ້ນ.
  ແຕ່ເດັກນ້ອຍທ້ອງຖິ່ນແລ່ນອ້ອມຕີນເປົ່າ, ຢ່າງຫນ້ອຍໃນບັນດາຜູ້ທຸກຍາກ, ແລະຫົວເລາະ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວນ້ອຍໆຂອງພວກເຂົາ, ໂດຍບໍ່ມີການປະສົບຄວາມບໍ່ສະບາຍ.
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຄວາມວຸ້ນວາຍໃນຕາຂອງນາງໄດ້ຢຸດເຊົາ, ແລະ Dominica ໄດ້ເຫັນວ່ານາງຢູ່ໃນມົນທົນຂອງເມືອງ. ຫີນໂຄ້ງພາຍໃຕ້ຕີນຂອງຄວາມງາມແມ່ນສີສົ້ມ ແລະສີມ່ວງ. ແລະເຮືອນທີ່ຢູ່ອ້ອມຮອບແມ່ນສູງ, ງາມຫຼາຍ, ຄືກັບວ່າຢູ່ໃນໃຈກາງຂອງ St. Petersburg, ບ່ອນທີ່ວັດຖຸບູຮານໄດ້ຖືກຮັກສາໄວ້. ພຽງແຕ່ຢູ່ທີ່ນີ້, ຕຶກອາຄານສູງຂື້ນແລະມີຄວາມສົດຊື່ນ, ມີສີສັນ, ອຸດົມສົມບູນ, ຟຸ່ມເຟືອຍແລະລະອຽດ.
  ແລະມີໃບຄໍາເປັນຈໍານວນຫຼາຍ, ຊຶ່ງແນ່ນອນວ່າເປັນທີ່ພໍໃຈກັບຕາ. ແລະມີເດັກຍິງທີ່ສວຍງາມຫຼາຍຢູ່ຕາມຖະຫນົນ. ເຂົາເຈົ້າ, ຕີນເປົ່າກະພິບ, ສະຫງ່າງາມ, ຜິວເນື້ອສີຂາ, ມີກ້າມ, ເລີ່ມອ້ອມຮອບ Dominica ແລະ marquise-nymph glamorous ຂອງນາງ.
  ເດັກຍິງແມ່ນທັງຫມົດ, ໂດຍບໍ່ມີຂໍ້ຍົກເວັ້ນ, ງາມ, ຫນຸ່ມ, ຕີນເປົ່າ, ແຕ່ໃສ່ເຄື່ອງປະດັບ. ບາງຄົນມີເຄື່ອງປະດັບທີ່ມີແກ້ວປະເສີດຫຼາຍ, ຄົນອື່ນມີຫນ້ອຍ. ເດັກຍິງຫຼາຍຄົນນຸ່ງເສື້ອສີຂາວ, ເສື້ອຍືດສັ້ນ.
  Dominika ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່ານີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້າໃຊ້ເບິ່ງຄືເກົ່າເມື່ອເຂົາເຈົ້າສ້າງຮູບເງົາກ່ຽວກັບສະໄໝບູຮານ.
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ , ບໍ່ແມ່ນເດັກຍິງທັງຫມົດແມ່ນມະນຸດ. ບາງຄົນມີຫູຄ້າຍຄື lynx, ຄົນອື່ນມີດັງນົກອິນຊີ. ເດັກຍິງຫຼາຍຄົນມີຂະຫນາດນ້ອຍກວ່າ, ເຊັ່ນ Marquise de Cassandra, ພຽງແຕ່ເດັກຍິງ, ແຕ່ພວກເຂົາໄດ້ອອກໄປແລະຍ້າຍອອກໄປໂດຍບໍ່ມີການສໍາຜັດກັບຕີນຂະຫນາດນ້ອຍຂອງພວກເຂົາ.
  ອານາຈັກທັງຫມົດຂອງເດັກຍິງຜູ້ທີ່, ບໍ່ຢ້ານກົວຂອງ pavement ຮ້ອນ, flaunt ເປົ່າ, heels ສີບົວຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  ແລະພວກເຂົາອ້ອມຮອບ Dominica ແລະ marquise ດ້ວຍແຫວນ, ແລະຍິ້ມ, ສົນທະນາຢ່າງງຽບໆ.
  ເດັກຍິງໄດ້ມີກິ່ນຫອມທີ່ຫນ້າຊື່ນຊົມຂອງຮ່າງກາຍຫນຸ່ມ, ກ້າມເນື້ອ
  ຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາ, ປະສົມກັບນ້ໍາຫອມລາຄາແພງ.
  ບາງຄົນກໍ່ມີອາວຸດຢູ່ໃນມື. ໂດຍສະເພາະແມ່ນ, ຄັນທະນູ, ມີຮູບຮ່າງຂອງຫນ້າແຂນ, swords, sabers, daggers ແລະ quivers ຂອງລູກສອນ.
  ມັນເປັນການລະນຶກເຖິງສິ່ງພິເສດສໍາລັບການຖ່າຍຮູບເງົາຈິນຕະນາການ; ມັນເປັນເລື່ອງແປກ ທີ່ເຂົາເຈົ້າສາມາດລວບລວມຄວາມງາມຂອງນັກກິລາທີ່ບໍ່ມີຂໍ້ບົກພ່ອງ, ໂຄ້ງ, ຢູ່ໃນບ່ອນດຽວ.
  ເດັກຍິງສ່ວນໃຫຍ່ເກືອບເປືອຍກາຍ, ພຽງແຕ່ເຕົ້ານົມແລະສະໂພກຂອງພວກເຂົາຖືກປົກຄຸມດ້ວຍເຄື່ອງປະດັບທີ່ເຮັດດ້ວຍແກ້ວປະເສີດ.
  ເດັກຍິງປະມານໜຶ່ງສິບຄົນໃນຊຸດເສື້ອນຸ່ງສຸພາບອ່ອນໂຍນໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງ, ຖືຈອກເຄື່ອງດື່ມທີ່ມີສີທອງແດງ ແລະ ຖາດສີທອງຂອງອາຫານ ແລະ ໝາກໄມ້ຕ່າງໆ.
  Dominika ຈົ່ມໃນຄວາມສັບສົນ:
  - ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງຈາກຂ້ອຍ? - ແລະນາງໄດ້ເພີ່ມຄວາມຫມັ້ນໃຈຕື່ມອີກເລັກນ້ອຍ. "ຖ້າທ່ານມີເວລາ, ຂ້ອຍຈະເຕັມໃຈທີ່ຈະປາກົດຢູ່ໃນສ່ວນພິເສດຂອງເຈົ້າ, ພຽງແຕ່ຈ່າຍໃຫ້ຂ້ອຍດີ."
  ນົກກະທາຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ປາກົດຂື້ນເຈົ້າຄິດວ່ານີ້ແມ່ນຮູບເງົາບໍ? ບໍ່, ນີ້ແມ່ນ Empire Elf- Dragon !
  Dominique giggled ແລະ jumped. heels ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄຟ ໄຫມ້ ຢ່າງ ບໍ່ ມີ ຄວາມ ເມດ ຕາ. ນາງໄດ້ສັ່ນລູກປັດຂອງເຫື່ອອອກ. ດີ, ມັນຮ້ອນ. ຄືກັນກັບຢູ່ໃນທະເລຊາຍອາຣັບ. ມັນເປັນການປະຫລາດໃຈທີ່ຄົນງາມຍ່າງຕີນເປົ່າຢູ່ທີ່ນີ້, ແລະຜິວຫນັງຂອງເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປອກເປືອກຈາກແສງຕາເວັນ.
  ລາວຢູ່ໃສ? ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນລັດເຊຍ ...
  Dominica ຫລຽວເບິ່ງທ້ອງຟ້າ ແລະ whistled. ທ້ອງຟ້າເປັນສີເຫຼືອງ, ເມກທີ່ຫາຍາກເປັນສີສົ້ມ, ແລະມີແສງໄຟຫຼາຍໆຄັ້ງ ... ບໍ່ ແປກໃຈວ່າມັນຮ້ອນຫຼາຍ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, luminaries ແມ່ນ ornate ຫຼາຍໃນຮູບຮ່າງ, ມີ curls ຫຼື horns ...
  Dominika ຮູ້ສຶກວ່າລາວເຈັບປ່ວຍ. ເຊັ່ນດຽວກັບ, ນີ້ແມ່ນວິທີການປະຊາຊົນໄປ Crazy. ໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງບິດແລະປ່ຽນເປັນສີຈືດໆ.
  ນາງໄດ້ສະດຸດຕາ, ແຕ່ເດັກຍິງ elf ສອງຄົນທີ່ມີຫູສະຫນັບສະຫນູນນາງ. ຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາໄດ້ແບ່ງອອກ, ແລະຄວາມງາມໃນ tunics ສີຂາວ, translucent ໄດ້ນໍາເອົາເຮືອຂອງນາງກັບເຄື່ອງດື່ມໃນ naked, ຮ່າງກາຍທີ່ສວຍງາມແລະກ້າມເນື້ອຂອງເດັກຍິງ. ແລະເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖອກເຫຼົ້າອະງຸ່ນໃສ່ໃນໂຖທອງ.
  Dominika ດື່ມຢ່າງໂລບມາກ. ແລະນາງຮູ້ສຶກວ່າເຫຼົ້າແວງນັ້ນຫວານຜິດປົກກະຕິ ແລະມີລົດຊາດ; ພະລັງ, ຄວາມເຂັ້ມແຂງ, ແລະຄວາມເຂັ້ມແຂງໄດ້ໄຫລຜ່ານເສັ້ນກ່າງຂອງນາງໃນທັນທີ.
  ແລະຕີນເປົ່າຂອງເດັກຍິງບໍ່ໄດ້ເຜົາໄຫມ້ຫຼາຍ, ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ພວກເຂົາຮູ້ສຶກອົບອຸ່ນທີ່ຫນ້າພໍໃຈ, ແລະອຸນຫະພູມອ້ອມຮອບໄດ້ກາຍເປັນທີ່ເຫມາະສົມ, ຄືກັບຄວາມຝັນ.
  Dominique ລຸກຂຶ້ນ ແລະສັ່ນຫົວໃບສີຄຳຂອງນາງ, ຮ້ອງວ່າ:
  - ສະບາຍດີຄົນຍ່າງນອນ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ແກ້ໄຂຕົນເອງຢ່າງໄວວາ:
  - ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ພົບພີ່ນ້ອງຫຼືພີ່ນ້ອງໃນໃຈ!
  ເດັກຍິງຕົບມື. ແລະເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮ້ອງເພງ chorus:
  - ພວກເຮົາຂໍໃຫ້ທ່ານມີຄວາມສຸກ,
  ເຈົ້າເປັນຄວາມຫວັງຂອງພວກເຮົາ, ເຊື່ອຂ້ອຍ ...
  ເສັ້ນທາງໄປສູ່ໂລກອື່ນໆ -
  ປະຕູໄດ້ເປີດ!
  Marquise de Cassandra ຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າຕ້ອງຊ່ວຍພວກເຮົາ. ແລະຈະມີລາງວັນອັນໃຫຍ່ຫຼວງສໍາລັບການນີ້.
  ໂດມິນິກາກອດບ່າກ້າມຂອງນາງ ແລະຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈວ່າ:
  - ແລະຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້ແນວໃດ?
  ນາງງາຢາກເວົ້າບາງຢ່າງ, ເມື່ອສຽງແກແລະສຽງປີກດັງຂຶ້ນ. ຜູ້ຕາງຫນ້າຈໍານວນຫລາຍຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸຕິທໍາໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງໃນທັນທີແລະກົ້ມຫົວດ້ວຍຄວາມເຄົາລົບ.
  Marquise ຍັງ nudged Dominika:
  - ກົ້ມລົງເຊັ່ນດຽວກັນ.
  ນັກສະແດງຍິງຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ເພື່ອຫຍັງ?
  ເດັກຍິງນາງງາຮ້ອງວ່າ:
  - ມັງກອນ Duchess ພົບທ່ານ. ມັງກອນປົກຄອງອານາຈັກຂອງພວກເຮົາ. ມາ, ສຸດຫົວເຂົ່າ!
  Dominica ຕັດສິນໃຈບໍ່ທໍາລາຍຄວາມພາກພູມໃຈຂອງນາງ. ເຖິງແມ່ນວ່ານາງຢ້ານວ່າປູນຕີນທີ່ຮ້ອນຈະໄໝ້ຫົວເຂົ່າເປົ່າຂອງນາງ, ແຕ່ເປັນສີທອງແດງ. ແຕ່ຜິວຫນັງໄດ້ກາຍເປັນທີ່ເຂັ້ມແຂງແລະມີຄວາມອ່ອນໄຫວຫນ້ອຍລົງຢ່າງຈະແຈ້ງ. ເຫັນໄດ້ແຈ້ງວ່າຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ບໍ່ແມ່ນຍ້ອນຄວາມທຸກຍາກ. ແຕ່ສໍາລັບເຫດຜົນທີ່ຮ້າຍແຮງກວ່າທີ່ຍັງຕ້ອງໄດ້ຮັບການຊີ້ແຈງ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, duchess ມັງກອນຕົນເອງໄດ້ປະກົດຕົວ. ສັດຮ້າຍທີ່ມີສາມຫົວ, ສີສົດໃສຫຼາຍ, ເຊັ່ນ: butterfly. ໃຫຍ່, ຄືກັບນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ດີ, ແຕ່ບໍ່ຫນ້າຢ້ານເລີຍ, ຫຼືບໍ່ຢ້ານຖ້າມັນເປັນຂອງນາງ.
  ຫົວເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອນຂ້າງນ້ອຍ, ແລະມົງກຸດນ້ອຍໆແຕ່ສົດໃສໄດ້ສະຫວ່າງໃສ່ພວກມັນ.
  ເມື່ອມັງກອນຍິງບິນໂດຍ, ເດັກຍິງພາຍໃຕ້ປີກຂອງນາງໄດ້ປ່ຽນສີຜິວຂອງເຂົາເຈົ້າ ເປັນ lilac, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເປັນ emerald. ນີ້ໄດ້ກາຍເປັນທີ່ສວຍງາມ.
  Dominica ຄືກັບວ່າຖືກກົດດັນ. ນີ້ແມ່ນຄັ້ງທໍາອິດທີ່ນາງໄດ້ເຫັນມັງກອນທີ່ແທ້ຈິງ. ແມ່ນແລ້ວ, ໃນຮູບເງົາ, ແນ່ນອນ, ພວກເຂົາສ້າງມັງກອນທີ່ດີໂດຍໃຊ້ຮູບພາບຄອມພິວເຕີ. ແຕ່ມັງກອນນີ້ແມ່ນແທ້, ງາມຫຼາຍແລະ graceful.
  ຫົວຫນ້າ, ຫນຶ່ງໃນກາງ, ຖາມ, ສຽງຂອງນາງແມ່ນດີຫຼາຍ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າດີໃຈຫຼາຍທີ່ໄດ້ເຫັນທ່ານ, ແຂກຂອງພວກເຮົາຈາກໂລກດາວ!
  Dominica ຍິ້ມ ແລະຕອບວ່າ:
  - ແລະຂ້ອຍດີໃຈຫຼາຍທີ່ໄດ້ເຫັນເຈົ້າຄືກັນ!
  Dragon Duchess ໄດ້ຫົວເຂົ່າລົງແລະເວົ້າຕໍ່ໄປ, ຫົວຫນ້າ ຂວາແລ້ວເວົ້າວ່າ:
  - ພວກເຮົາໄດ້ເຊີນທ່ານເພາະວ່າໃນເສັ້ນເລືອດຂອງທ່ານໄຫລເລືອດຂອງຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າໃຜ, ຜູ້ທີ່ອາໄສຢູ່, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຢູ່ໃສ!
  Dominika Delfinova ຖູຂາທີ່ເປ່ເພຂອງນາງ, ຢຽດ ໃສ່ອີກເບື້ອງໜຶ່ງ ແລະເວົ້າດ້ວຍຄວາມສັບສົນວ່າ:
  - ມັນຄືວ່າ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈ!
  ຫົວຫນ້າຂອງ duchess ມັງກອນຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍຕອບດ້ວຍສຽງຫມັ້ນໃຈວ່າ:
  - ແລະພວກເຮົາບໍ່ເຂົ້າໃຈນີ້ຕົວເອງ. ແຕ່ເຖິງຢ່າງໃດກໍຕາມ, ພວກເຮົາມີບັນຫາອັນຮ້າຍແຮງດັ່ງທີ່ພວກເຮົາເປັນຄືກັບຄົນຈົມນ້ໍາ, clutches ເຟືອງ!
  ໂດມິນິກາຕີຕີນເປົ່າ, ລໍ້ໃຈ ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  - ຖືຂ້ອຍ, ເຟືອງ, ຖືຂ້ອຍ,
  ໃນເວລາທີ່ມີສິບຫ້າຈຸດປະມານພາຍຸ ...
  ທໍາລາຍສັດຕູທີ່ elves ມີ,
  ໂຊກຊະຕາໄດ້ຖິ້ມຂ້ອຍແບບນີ້ໃນຊີວິດ!
  ເດັກຍິງຂອງເສັ້ນດ່າງທັງຫມົດຕົບມືຂອງເຂົາເຈົ້າຮ່ວມກັນ, ແລະມັນງາມຫຼາຍແລະເຢັນ.
  ຫົວຫນ້າສູນກາງເວົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ:
  - ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາມີໂລກລະບາດແປກ. ຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນ elves, ມະນຸດ, trolls, hobbits, vampires, gnomes ແລະອື່ນໆທີ່ອາໄສຢູ່ໃນຈັກກະວານຂອງພວກເຮົາ, ສໍາລັບເຫດຜົນທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຫັນເປັນກ້ອນຫີນແລະ crumble ໃນເວລາດຽວກັນ. ໃນປະເທດຂອງພວກເຮົາ, ນອກຈາກ orcs ແລະ gnomes, ມີຜູ້ຊາຍຫນ້ອຍກວ່າແມ່ຍິງສິບສອງເທົ່າ, ແລະໃນປັດຈຸບັນພວກມັນເກືອບຫມົດໄປ! ແນ່ນອນ, ນີ້ແມ່ນຄວາມໂສກເສົ້າ!
  Dominika ຍິ້ມ ແລະເວົ້າອອກມາວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນສິ່ງມະຫັດຫຼາຍ! ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນບໍ່ມີທາງອອກຈາກຜູ້ຊາຍທີ່ມີຂົນ, ຂີ້ຮ້າຍເຫຼົ່ານີ້! ແລະສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນທີ່ສຸດ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຂີ້ຮ້າຍກວ່າ, ມີ ທ້ອງນ້ອຍ ແລະຫົວຫົວລ້ານ, ມີຮອຍຍັບ, ລາວຍຶດຕິດກັບເຈົ້າຫຼາຍ.
  ຫນຶ່ງໃນ elves ຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່ມີ elves pot-bellied, wrinkled ແລະ bald elves! ເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີໜວດ ຫຼືຫນວດ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  " ນອກຈາກນັ້ນ, ມັນມີລາຄາແພງກວ່າທີ່ຈະມີສ່ວນຮ່ວມກັບເດັກນ້ອຍເຫຼົ່ານີ້!" ເຂົາເຈົ້າບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ຜ່ານ. ຂ້ອຍເມື່ອຍຫຼາຍກັບແຟນໆເຫຼົ່ານີ້. ແລະເຈົ້າ, ຂອບໃຈພະເຈົ້າ, ບໍ່ມີຜູ້ຊາຍທີ່ມັກ, ເຫື່ອອອກ, ຂີ້ຮ້າຍເຫຼົ່ານີ້, ແລະເຈົ້າສາມາດພັກຜ່ອນແລະຜ່ອນຄາຍໄດ້.
  ຫົວມັງກອນທັງສາມດັງຂຶ້ນໃນເວລາດຽວ:
  - ໂລກທີ່ບໍ່ມີຜູ້ຊາຍຈະຕາຍ! ເມື່ອປຽບທຽບກັບຄົນຂອງໂລກດາວເຄາະ, ພວກເຮົາມີຊີວິດຢູ່ເປັນເວລາດົນນານ, ໂດຍສະເພາະມັງກອນ. ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເປັນເລື່ອງທີ່ຫນ້າເບື່ອທີ່ບໍ່ມີຜູ້ຊາຍ, ແລະບໍ່ມີຄວາມກົມກຽວກັນໃນຈັກກະວານໂດຍບໍ່ມີການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງກວ່າ.
  ເດັກຍິງໄດ້ເຮັດໃຫ້ສຽງຂອງການອະນຸມັດ. ຄົນນຶ່ງຈົ່ມວ່າ:
  - ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາທັງຫມົດແມ່ນງາມ! ເມື່ອກ່ອນເປັນເວລາ ຫຼາຍພັນປີກ່ອນ, ມະນຸດຊາດມີຜົມ, ຈຸດຫົວລ້ານ, ມີຮອຍຫ່ຽວ, ໜ້າທ້ອງ, ແຕ່ປະຈຸບັນເຂົາເຈົ້າລ້ວນແຕ່ຍັງໜຸ່ມ, ສວຍງາມ, ເປັນຮູບໂຄ້ງ ແລະ ມີກິ່ນຫອມຄືກັບ elves!
  Dominika laughed ແລະກະພິບຕາ ... ແລ້ວ ນາງຕອບວ່າ:
  - ຕົກລົງ! ບາງທີໃນສອງສາມເດືອນຂ້ອຍຈະເລີ່ມພາດຜູ້ຊາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້ແນວໃດ?
  ຫົວຫນ້າຂວາຂອງ duchess ມັງກອນຕອບວ່າ:
  - ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ເລື່ອງນີ້ເອງ. ແຕ່ເຈົ້າມີເລືອດຂອງສັດຈາກຈັກກະວານອື່ນ, ບ່ອນທີ່ທຸກຄົນບໍ່ມີສອງເພດ, ຄືກັບທີ່ພວກເຮົາມີຢູ່ໃນໂລກ, ແຕ່ມີສາມເພດ. ແລະບາງທີນີ້ຈະຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາເອົາຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາກັບຄືນມາ!
  Dominica ສັ່ນຕົວເອງແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ສັດ ສາມເພດ ? ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍອ່ານນິຍາຍວິທະຍາສາດ, ນີ້ເປັນໄປໄດ້ທາງທິດສະດີ!
  ນາງສາວຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ໂລກລະບາດບໍ່ໄດ້ແຕະຕ້ອງພວກເຂົາ. ແຕ່ໃຜຈະຮັບປະກັນວ່າການຕິດເຊື້ອຈະບໍ່ປະກົດວ່າຈະເຮັດໃຫ້ການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸຕິທໍາຫຼຸດລົງ? ແລະມັນອາດຈະຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ! ແລະເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ມີການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ຖ້າຜູ້ຮຸກຮານເຂົ້າມາຮຸກຮານຈັກກະວານຂອງພວກເຮົາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະບໍ່ມີໂອກາດຕໍ່ສູ້ກັບຄືນ.
  ນັກສະແດງຍິງຫົວຫົວ:
  - ຕົກລົງ! ຂ້ອຍເຫັນອົກເຫັນໃຈເຈົ້າ. ໂດຍວິທີທາງການ, ນີ້ສາມາດມາຮອດໂລກໄດ້ບໍ?
  ຫົວຫນ້າຊ້າຍຂອງ duchess ມັງກອນຢືນຢັນວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ຂ້ອນຂ້າງເປັນໄປໄດ້. ສະນັ້ນ ຢ່າຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຂໍຄວາມໂປດປານຈາກເຈົ້າ. ເຈົ້າມີນ້ອງຊາຍ, ແລະລາວກໍ່ສະແດງໃນຮູບເງົາ. ເຈົ້າຢາກໃຫ້ເດັກຊາຍຄົນນີ້ກາຍເປັນກ້ອນຫີນ ແລະແຕກເປັນຂີ້ຝຸ່ນບໍ?
  Dominica ໃຈຮ້າຍຕີຕີນເປົ່າຂອງນາງ ແລະເວົ້າວ່າ:
  - ເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບຂ້ອຍ!
  ນາງສາວຕອບວ່າ:
  - ບາງຄັ້ງພວກເຮົາມັກເບິ່ງຮູບເງົາຈາກດາວຂອງທ່ານ. ມັນສາມາດດາວໂຫຼດໄດ້ໂດຍກົງຈາກອິນເຕີເນັດ, ເຊິ່ງບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີຄ່າໃຊ້ຈ່າຍຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງພະລັງງານ magical. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ພວກເຮົາເຫັນເຈົ້າຄືກັນ. ແລະນາງຟ້າຊັ້ນສູງຮູ້ສຶກເຖິງກິ່ນອາຍທີ່ເປັນເອກະລັກຂອງເຈົ້າ, ແລະພວກເຂົາໄດ້ເຫັນອ້າຍຂອງເຈົ້າ, ລາວມີຊິ້ນສ່ວນນັ້ນ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າແມ່ນໃຜ!
  Dominica whistled ແລະ cooed:
  - ຂ້ອຍຮູ້ແນ່ນອນວ່າທຸກຢ່າງເປັນໄປບໍ່ໄດ້! ແນວໃດກໍ່ຕາມ , ມັນຈະເປັນການດີກວ່າສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະສຶກສາໃນ absentia!
  Marquise de Cassandra ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແນ່ນອນ, ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງເຮັດ. ສຶກສາ, ຮຽນແລ້ວສຶກສາອີກ!
  ນັກຮຽນຍິງເວົ້າຢ່າງບໍ່ພໍໃຈວ່າ:
  - ອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງອີກແດ່?
  ໃນທັນໃດນັ້ນ, ເຈົ້າຊີວິດມັງກອນທັງສາມໄດ້ກ່າວຄຳປາໄສຢ່າງກົງໄປກົງມາແລະກົມກຽວກັນດ້ວຍສຽງທີ່ມ່ວນຊື່ນວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບ magic ແລະ sorcery! ແລະທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງມີຄວາມຮູ້ຢ່າງກວ້າງຂວາງແລະພື້ນຖານເພື່ອຊ່ວຍພວກເຮົາ. ເມື່ອທ່ານຮຽນຈົບຈາກ Imperial Dragon Academy of Dularis , ເຈົ້າຈະມີອຳນາດທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກມາກ່ອນ ເຊິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ເຈົ້າສາມາດໃສ່ມົງກຸດຂອງເຈົ້າຍິງ sorceress ໄດ້. ແລະພຽງແຕ່ໃນກໍລະນີນີ້ທ່ານຈະສາມາດ, ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ທ່ານຈະໄດ້ຮັບຢ່າງຫນ້ອຍໂອກາດຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ຈະກັບຄືນຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງຈາກ underworld ໄດ້.
  Dominic whistled ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໂອ້, ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ມັກແມ່ນການຮຽນ!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນາງມັກເຕັ້ນ, ເຕັ້ນໄປຫາ, ແລະສະແດງໃນຮູບເງົາ. ຂ້ອຍຮັກມັນຫຼາຍ. ແຕ່ການສຶກສາຂອງນາງມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກສໍາລັບນາງ. ນາງໄດ້ລົງທະບຽນຢູ່ໃນພະແນກທີ່ໄດ້ຮັບຄ່າຈ້າງເພື່ອໃຫ້ນາງໄດ້ຮັບໃບປະກາດສະນີຍະບັດຂອງນາງດ້ວຍຄວາມພະຍາຍາມຫນ້ອຍ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ມັນງ່າຍຂຶ້ນດ້ວຍວິທີນີ້.
  Dominica ຈະບໍ່ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນສະຖາບັນການສຶກສາທັງຫມົດຖ້າຫາກວ່າມັນບໍ່ແມ່ນຄົນອັບເດດ: ບໍ່ມີການສຶກສາທີ່ສູງຂຶ້ນ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ເຖິງແມ່ນວ່າມະຫາເສດຖີຈະບໍ່ແຕ່ງງານກັບເດັກຍິງທີ່ບໍ່ມີໃບປະກາດ.
  ແຕ່ການແຕ່ງງານກັບ oligarch, ອຸດົມສົມບູນເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ແລະ, ໃນເວລາດຽວກັນ, ມັກອາຍຸ, ເຈັບປ່ວຍແລະ senile ຫມົດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ກໍາຈັດມັນ, ກາຍເປັນແມ່ຫມ້າຍເສດຖີແລະດໍາລົງຊີວິດເພື່ອຄວາມສຸກຂອງຕົນເອງ.
  ແລະຂຽນບົດຮູບເງົາດ້ວຍຕົວທ່ານເອງ. ນາງກໍ່ມີຄວາມຄິດ. ແລະນາງຢູ່ໃນບົດບາດນໍາ. ເຊັ່ນດຽວກັບ Emperor Palpatine , ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ວິນຍານມືດຂອງລາວໄດ້ຍ້າຍເຂົ້າໄປໃນ ເດັກຍິງ clone ແລະເລີ່ມສ້າງອານາຈັກໃຫມ່ດ້ວຍການເອົາຊະນະ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ມັນ ດີຫຼາຍ ! ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ບົດບາດນໍາຂອງນາງກໍ່ບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີ, ແລະມັນມີກິ່ນຫອມຄືກັບເງິນກ້ອນໃຫຍ່. ແຕ່ ... ໃນປັດຈຸບັນ, ນາງໄດ້ກາຍ ເປັນ hit . ແລະນາງຈະຕ້ອງເຮັດສິ່ງທີ່ນາງຮັກຢ່າງຫນ້ອຍ - ການສຶກສາ!
  Dominica ຖາມດ້ວຍສຽງສັ່ນວ່າ:
  - ຈະເປັນແນວໃດຖ້າຂ້ອຍປະຕິເສດ?
  ເດັກຍິງຢູ່ອ້ອມຂ້າງເຮັດໃຫ້ສຽງທີ່ບໍ່ພໍໃຈ. ຄົນນຶ່ງຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຍິງຂອງນາງສຸດ heels ຂອງນາງ!
  ທັງສາມຫົວຂອງ Duchess ມັງກອນຕອບວ່າ:
  - ພວກເຮົາບໍ່ມີສິດທິສົມບັດສິນທໍາທີ່ຈະບັງຄັບເຈົ້າ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເພື່ອສະກັດທ່ານອອກຈາກໂລກ, ພະລັງງານ magical ລາຄາແພງຫຼາຍແມ່ນຕ້ອງການ. ແລະກັບຄືນ, ຖ້າທ່ານຕ້ອງການກັບຄືນມາ, ຈ່າຍຄ່າເດີນທາງຢູ່ທີ່ນີ້, ເຫຼົ້າແວງລາຄາແພງທີ່ທ່ານດື່ມ, ແລະປີ້ກັບຄືນ.
  Dominica squeaked:
  - ມັນບໍ່ຍຸດຕິທໍາທີ່ຈະຄິດໄລ່ຂ້າພະເຈົ້າ ສໍາລັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເຮັດ! ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກຍ້າຍຕໍ່ຕ້ານຂອງຂ້າພະເຈົ້າ!
  ຫົວຫນ້າສູນກາງຂອງມັງກອນຍິງຕອບວ່າ:
  - ເຈົ້າແມ່ນຂອງພວກເຮົາ, ບາງທີ, ຫນຶ່ງໃນໂອກາດສຸດທ້າຍຂອງພວກເຮົາ! ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເຈົ້າຍັງສາມາດພະຍາຍາມກັບນ້ອງຊາຍຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ລາວຍັງເປັນເດັກນ້ອຍ, ແລະ ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຜູ້ຊາຍ, ແລະລາວກໍ່ສາມາດທໍາລາຍເຂົ້າໄປໃນຂີ້ຝຸ່ນໄດ້.
  Dominique ຮ້ອງອອກມາຢ່າງໃຈຮ້າຍ:
  - ຢ່າແຕະຕ້ອງອ້າຍຂອງຂ້ອຍ! ມັນບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງລາວ!
  Duchess ມັງກອນໄດ້ຖາມຢ່າງບໍ່ມີໃຈວ່າ:
  - ເຈົ້າເຕັມໃຈທີ່ຈະຮຽນເປັນເຈົ້າຍິງບໍ? ຈິນຕະນາການວ່າເຈົ້າຈະມີໂອກາດໃດແດ່. ເຈົ້າຈະບໍ່ເຖົ້າແກ່, ເຈົ້າຈະມີຊີວິດຢູ່ຫຼາຍພັນປີ, ແລະ ອາດຈະຫຼາຍກວ່ານັ້ນອີກ ຖ້າເຈົ້າໄດ້ຮັບການເຫຼື້ອມໃສທີ່ກ້າວໜ້າກວ່າແລະກາຍເປັນພະເຈົ້າອະມະຕະ. ແລະເຈົ້າຈະມີວິຊາ ແລະອານາຈັກຂອງເຈົ້າເອງ!
  Dominica ຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ ແລະເວົ້າຢ່າງອ້ອນວອນວ່າ:
  - ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດເລັກນ້ອຍ.
  ສາວມະໂຫລານ ຢືນຢັນວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໃຫ້ລາວຄິດກ່ຽວກັບມັນ. ນາງຕ້ອງຮູ້ຈັກໂລກຂອງພວກເຮົາໃຫ້ດີຂຶ້ນ. ໃຫ້ລາວປັບຕົວເຂົ້າກັບຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວ. ແລະລາວຈະຕັດສິນໃຈທີ່ຖືກຕ້ອງ.
  Dragon Duchess ໄດ້ຫົວຢ່າງຢືນຢັນທັງສາມຫົວ:
  - ໃຫ້ເຂົາຍ່າງທົ່ວເມືອງ. ມັນໃຫຍ່ແລະສວຍງາມ. ສະແດງໃຫ້ເຫັນນາງອອກ, Cassandra, ແລະເຈົ້າສາວໃຫ້ທາງຂອງນາງ. ຢ່າແຊກແຊງ!
  ການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາໄດ້ແບ່ງອອກ. ນົກຍຸງໄດ້ເອົາສິ່ງທີ່ຄ້າຍຄືພິຊຊ່າຈາກຖາດແລ້ວຍື່ນໃຫ້ໂດມິນິກາ:
  - ນີ້, ກິນ! ເຈົ້າຈະເຂັ້ມແຂງຂຶ້ນ.
  ເດັກຍິງໃນຊຸດເສື້ອຄຸມໄດ້ຖອກ ເຫຼົ້າແວງ, ສີບົວແລ້ວ, ເຂົ້າໄປໃນຈອກທອງຈາກກະປ໋ອງ platinum . Dominika ກິນພິຊຊ່າຢ່າງລະມັດລະວັງ. ມັນໄດ້ກາຍເປັນລົດຊາດທີ່ສຸດ, ແລະເດັກຍິງ ໄດ້ເລີ່ມ ກິນອາຫານ, ຄວາມຫມັ້ນໃຈຫຼາຍ, ແລະລ້າງມັນລົງດ້ວຍເຫຼົ້າແວງ, ຫວານແລະມີກິ່ນຫອມ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ອາລົມຂອງ Dominica ເພີ່ມຂຶ້ນຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ. ແລະນາງຮ້ອງວ່າ:
  ຂອງຂວັນຄູອາຈານ,
  ພວກເຂົາໃຊ້ເວລາກັບຂ້ອຍ ...
  ເຂົາເຈົ້າສອນຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫຍັງ...
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເດັກຍິງນັກສຶກສາບໍ່ໄດ້ຊອກຫາ rhyme ທີ່ເຫມາະສົມ, ແລະສິ່ງທີ່ກະພິບຢູ່ໃນຫົວທີ່ສວຍງາມຂອງນາງເບິ່ງຫຍາບຄາຍແລະບໍ່ເຫມາະສົມຫຼາຍ.
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ໄປຮ່ວມກັນ, ແລະ nymph ໄດ້ນໍາພານາງໂດຍແຂນ. ເຖິງແມ່ນວ່ານາງມີຫຼາຍກ່ວາຫົວສັ້ນແລະ thinner ກວ່າ Dominika ທີ່ເຂັ້ມແຂງແລະສູງແລະກ້າມຫຼາຍ.
  ເດັກຍິງທັງສອງສະແຕມຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າແລະຍ້າຍດ້ວຍຄວາມໄວຂອງ gazelles ໄວຫນຸ່ມ.
  ເຮືອນຢູ່ອ້ອມແອ້ມແມ່ນຫຼູຫຼາຫຼາຍ . ບໍ່ມີເມືອງໃດໃນໂລກທີ່ເຄີຍງົດງາມປານນີ້. ຢູ່ທີ່ນີ້ກໍ່ມີດອກກຸຫຼາບໃຫຍ່, ສົດໃສ ແລະມີກິ່ນຫອມ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບນະຄອນນີ້ແມ່ນສວຍງາມແລະ glamorous.
  ແລະເດັກຍິງຈໍານວນຫຼາຍ. ນຸ່ງຫຼູ ຫຼາຫຼາຍ , ຫຼື, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ມີຄວາມສຸພາບຫຼາຍ, ແລະເດັກຍິງບາງຄົນໄດ້ລ້າງຖະໜົນ. ແຕ່ທຸກຄົນແມ່ນຫນຸ່ມ, ສົດ, ງາມແລະຕີນເປົ່າ.
  Dominica ຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ເປັນຫຍັງພວກເຂົາບໍ່ໃສ່ເກີບ, ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍ flip flops?
  Marquise de Cassandra ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນ magic ຂອງດາວນີ້. ມັນຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາຮັກສາຄວາມເປັນໄວຫນຸ່ມນິລັນດອນ, ຂັບເຄື່ອນ magic, ແລະຕີນເປົ່າຂອງພວກເຮົາຍັງສາມາດນໍາໃຊ້ໃນການສູ້ຮົບ!
  ນັກສິລະປິນຍິງຫົວຫົວແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນສິ່ງມະຫັດ! ໂດຍທົ່ວໄປ, ເມື່ອຂ້ອຍຍັງນ້ອຍ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກອາຍທີ່ຈະຍ່າງຕີນເປົ່າ, ເພາະວ່າຂ້ອຍເຊື່ອວ່ານີ້ແມ່ນສັນຍານຂອງຄວາມທຸກຍາກທີ່ສຸດ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຄຸ້ນເຄີຍກັບຮູບເງົາ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ມັນເປັນສິ່ງຈໍາເປັນສໍາລັບ sole ທີ່ຈະ rougher ເລັກນ້ອຍໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫຼິ້ນເອື້ອຍ Spartacus ໃນໄວເດັກ, ຫຼືປະເພດຂອງພາກສ່ວນຕ່າງໆ. ຂ້ອຍມັກມັນ. ແຕ່ຖ້າທ່ານຍ່າງອ້ອມມອດໂກດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ທ່ານຈະຖືກເຂົ້າໃຈຜິດວ່າເປັນຄົນທີ່ມີອາການທາງຈິດ, ແລະມີການຕິດເຊື້ອແລະຝຸ່ນຫຼາຍເກີນໄປຕາມຖະຫນົນ!
  ນາງສາວຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ - ມັນເຂົ້າໃຈໄດ້! ນອກຈາກນັ້ນ, ການແລ່ນໂດຍບໍ່ມີເກີບແມ່ນມີຄວາມວ່ອງໄວຫຼາຍ, ເພາະວ່າຜິວຫນັງຂອງນັກຮົບແມ່ນແຂງແຮງກວ່າເກີບເກີບທີ່ມີລາຄາແພງທີ່ສຸດ, ແລະມັນມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນ, ມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນແລະຖືກຄິດຄ່າທໍານຽມດ້ວຍ magic!
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍໄປ. ເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າສູງເທົ່າໃດ, ເຊັ່ນ: ຍອດຂອງຫໍຄອຍໂທລະພາບ Ostankino, ເຮືອບິນຂອງກະແສນໍ້າພຸ. ດັ່ງນັ້ນເຂົາເຈົ້າເອົາໄປ, ກົງກັນຂ້າມກັບ ກົດຫມາຍຂອງຟີຊິກ. ແລະ jets ຕົນເອງມີຫຼາຍສີ. ອັນນີ້ງາມປານໃດ.
  ແລະມີວັງໃດຢູ່ອ້ອມຮອບ? ທຸກຢ່າງຟຸ່ມເຟືອຍຢູ່ທີ່ນີ້. ແລະກົດບັນຍັດບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ທອງຄໍາ, ແຕ່ຍັງມີໂລຫະສີສົ້ມທີ່ສົດໃສ, ບໍ່ຮູ້ຈັກໃນໂລກ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນະຄອນຂອງທ່ານແມ່ນຄ້າຍຄື tale fairy ໄດ້. ແລະເດັກຍິງມີຄວາມສະຫງ່າງາມ, ຄືກັບສະຫວັນທີ່ແທ້ຈິງ, ແລະບໍ່ແມ່ນສິ່ງປະດິດ, ຄືກັບພວກເຮົາ!
  Cassandra ຍິ້ມແລ້ວຖາມວ່າ:
  - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຄິດວ່າອຸທິຍານຂອງເຈົ້າຖືກສ້າງຂື້ນມາ?
  ນັກສິລະປິນຍິງຕອບຢ່າງສົມເຫດສົມຜົນວ່າ:
  - ຍ້ອນວ່າລາວມີຄໍາອະທິບາຍທີ່ຂັດແຍ້ງກັນ. ສາດສະໜາໜຶ່ງເວົ້າເລື່ອງໜຶ່ງ, ອີກເລື່ອງໜຶ່ງເວົ້າອີກຢ່າງໜຶ່ງ, ແລະຝ່າຍໜຶ່ງເວົ້າກົງກັນຂ້າມ!
  ນົກກະທາຫົວຫົວວ່າ:
  - ແລ້ວ, ຂ້ອຍຮູ້! ຂ້ອຍເບິ່ງອິນເຕີເນັດຂອງເຈົ້າ. ມັນງ່າຍກວ່າການເດີນທາງໄປສູ່ໂລກ. ມັນງ່າຍກວ່າທີ່ແມ້ແຕ່ elves ທີ່ງ່າຍດາຍ, trolls ແລະຄົນ ສາມາດປີນເຂົ້າໄປໃນມັນແລະເບິ່ງຮູບເງົາ. ດ້ວຍຄວາມສະຫງ່າງາມຂອງໂລກ magical, ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ພວກເຮົາບໍ່ມີເຕັກໂນໂລຢີທີ່ກ້າວຫນ້າເຊັ່ນຄົນຂອງໂລກ. ທ່ານເປັນນັກສມັກເລ່ນໃນ magic, ແຕ່ການພັດທະນາເຕັກໂນໂລຊີຂອງພວກເຮົາແມ່ນ frozen!
  Dominica ຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ເປັນຫຍັງທ່ານຈຶ່ງ freeze ເຕັກໂນໂລຊີ?
  ນົກຍາງ, ຫຼຸດສຽງຂອງນາງ, ຕອບວ່າ:
  - ມັນບໍ່ແມ່ນພວກເຮົາ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນມັງກອນ. ປາກົດຂື້ນວ່າເຂົາເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະທໍາລາຍອໍານາດຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເຖິງແມ່ນວ່າ, ແນ່ນອນ, ພວກເຂົາເຈົ້າອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຮົາດໍາລົງຊີວິດຕາມປົກກະຕິ, ແລະສໍາລັບບາງຄົນເຖິງແມ່ນວ່າຟຸ່ມເຟືອຍ, ແຕ່ ... ບໍ່ໃຫ້ເວົ້າກ່ຽວກັບເລື່ອງນັ້ນ!
  ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງມີການຢຸດຊົ່ວຄາວ. ຄວາມຫລູຫລາປະມານແມ່ນ, ແນ່ນອນ, super. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນສວຍງາມ, ການຕົກແຕ່ງດັ່ງກ່າວ, ຮູບປັ້ນ, ເຮືອນ ແລະ ວັດວາອາຮາມ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ, ວັດມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍຫຼາຍ. ບໍ່ເປັນປົກກະຕິໃນໂລກໃນຄວາມຄ້າຍຄືກັນບາງຢ່າງ. ແລະພວກມັນມີ ຄວາມແຕກຕ່າງກັນ ຢ່າງສົມບູນ ໃນແບບ, ສີ, ແລະຮູບຮ່າງ . ແລະ ແນ່ນອນ, ງາມ. ນີ້ແມ່ນຕົວເລກ, ແລະ domes, ແລະ polygons, prisms ແລະອື່ນໆ.
  ແລະວັດຈໍານວນຫຼາຍມີ domes ໃນຮູບແບບຂອງຕາຂອງດອກທີ່ສວຍງາມທີ່ສຸດ.
  Dominica ເບິ່ງຄູ່ນອນຂອງນາງແລະຖາມນາງວ່າ:
  - ເຈົ້າເບິ່ງຄືກັບນັກຮຽນ ... ແຕ່ ເຈົ້າອາຍຸເທົ່າໃດ?
  Cassandra ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ຄົນມີຄຳເວົ້າດັ່ງນີ້: ມັນບໍ່ເປັນປະເພນີທີ່ຈະຖາມຜູ້ຍິງກ່ຽວກັບອາຍຸຂອງຕົນ!
  ນັກສິລະປິນຍິງໄດ້ສະຫຼຸບວ່າ:
  - ອາດຈະເປັນຫຼາຍ.
  ນາງສາວຫົວຫົວ:
  - ບາງທີ! ແຕ່ພວກເຮົາມີຊີວິດຢູ່ດົນກວ່າ elves, trolls, ປະຊາຊົນ, ແລະແມ້ກະທັ້ງຫຼາຍກວ່າ gnomes ແລະ vampires. ເພາະເຮົາມີເລືອດຂອງພຣະເຈົ້າຢູ່ໃນຕົວເຮົາ, ພວກເຮົາຈຶ່ງເປັນເລືອດຂອງພວກເຂົາ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອມີການພົວພັນທາງອ້ອມຫຼາຍກັບ ອະມະຕະ .
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ພວກເຮົາທຸກຄົນເປັນລູກຊາຍແລະທິດາຂອງພຣະເຈົ້າ. ຂ້ອນຂ້າງ.
  Cassandra ຄລິກຕີນເປົ່າຂອງນາງ.
  ແລະຈາກນັ້ນມີ wand magic ໄດ້ປາກົດຢູ່ໃນມືຂອງ nymph ໄດ້. ນາງກະຊິບຢ່າງງຽບໆ:
  - ມັນມີເສັ້ນກ່າງມັງກອນຢູ່ໃນມັນ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງປະດິດທີ່ມີອໍານາດຫຼາຍ, ລາຄາແພງແລະຫາຍາກ. ແຕ່ຍັງມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຢູ່ໃນມັນ. ສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນຜົນກະທົບ?
  Dominica ເວົ້າວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຊຸດກ່ຽວກັບເດັກຜູ້ຊາຍທີ່ມີ wand magic. ແຕ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນມີ ເດັກຊາຍ ຜິວໜັງ , ມີຜົມສີດຳ ແລະ ແວ່ນຕາ. ບໍ່ຄືກັບອ້າຍຂອງຂ້ອຍ - ງາມ, ມີກ້າມ, ມີຂົນຜິວເນື້ອສີຂາວ. ໂດຍວິທີທາງການ, ຂ້າພະເຈົ້າຍັງໄດ້ຫຼິ້ນທັງນັກຮົບແລະຂອງຄວາມຍາວປາ!
  Cassandra ຢືນຢັນ:
  - ຂ້ອຍຮູ້ຈັກອ້າຍຂອງເຈົ້າ. ແມ່ນແລ້ວ, ລາວເປັນເດັກຜູ້ຊາຍທີ່ງາມຫຼາຍ, ຜິດປົກກະຕິ. ແລະແຕກຕ່າງຈາກທ່ານ, ແຊ້ມໂລກ ໃນ karate ໃນບັນດາເດັກນ້ອຍ.
  Dominika snorted ດູຖູກ:
  - ເຖິງວ່າລາວເປັນເດັກຊາຍ, ລາວເປັນຜູ້ຊາຍ! ແຕ່ສໍາລັບຜູ້ຊາຍ, ການຕໍ່ສູ້ແລະການສູ້ຮົບແມ່ນເປັນເລື່ອງທໍາມະດາ.
  ນາງສາວຕອບວ່າ:
  - ພວກເຮົາມີສິບສອງເທົ່າຂອງຜູ້ຊາຍຫນ້ອຍກ່ວາແມ່ຍິງຈາກປະຊາຊົນຕົ້ນຕໍຂອງຈັກປະເທດ: ປະຊາຊົນ, elves, trolls, hobbits ແລະ vampires. ດັ່ງນັ້ນການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາກໍ່ຕ້ອງຕໍ່ສູ້. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ໃນບັນດາ orcs ແລະ gnomes ມີຜູ້ຊາຍຫຼາຍກວ່າເພດຍິງສິບສອງເທົ່າ. ສະນັ້ນມັນໄດ້ກາຍເປັນວິທີທີ່ງ່າຍກວ່າສໍາລັບພວກເຮົາກ່ອນ. ພວກ orcs ແລະຂ້ອຍໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ແລະພວກເຂົາປີນຂຶ້ນຄືກັບຄັນຄາກ ເພື່ອ ປວດ, ດຽວນີ້ເກືອບບໍ່ມີໃຜທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບ. ເຖິງແມ່ນວ່າແມ່ຍິງແລະ orcs, ເພື່ອຄວາມຊື່ສັດ, ບໍ່ຫຼາຍ. ແຕ່ gnomes ແມ່ນດີກວ່າ , ພວກມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນ hobbits ແມ່ຍິງ. gnomes ຕົວເອງອາຍຸ, ປ່ຽນເປັນສີຂີ້ເຖົ່າ, ເຕີບໃຫຍ່, ຈັບຫນວດຍາວ, ແຕ່ຈົນກ່ວາການເສຍຊີວິດຂອງພວກເຂົາໄວແລະວ່ອງໄວ, ແລະ ເຖິງວ່າຈະມີຮອຍຍັບ, ພວກມັນຮັກສາແຂ້ວທັງຫມົດ. ແລະຖ້າຫາກວ່າແຂ້ວຖືກເຄາະອອກ, ມັນຈະໃຫຍ່ຂຶ້ນ!
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວ:
  - ວ້າວ! ເຈົ້າຄືປາສະຫຼາມ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເຄີຍຖາມວ່າ, ຖ້າມະນຸດຖືກສ້າງຂື້ນໃນຮູບແລະລັກສະນະຂອງພຣະເຈົ້າ, ແລ້ວເປັນຫຍັງແຂ້ວຂອງລາວຈຶ່ງອ່ອນແອ. ແລະປະໂລຫິດໄດ້ຈົ່ມບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ:, ເນື້ອຫນັງເປັນພາລະຂອງບາບ. ໂດຍວິທີທາງການ, ເມື່ອແຂ້ວຂອງອ້າຍຂອງຂ້ອຍຖືກລົບອອກ, ມັນກັບຄືນມາພາຍໃນຫນຶ່ງມື້. ຂ້ອຍກໍ່ຢາກພາລາວ ໄປຫາ ໝໍ. ແລ້ວຂ້ອຍກໍ່ປ່ຽນໃຈ, ເຂົາເຈົ້າຈະຮຽນເດັກນ້ອຍຄືກັບໜູຢູ່ໃນຫ້ອງທົດລອງ!
  Cassandra ຫົວຫົວ.
  - ມັນຖືກຕ້ອງ! ເຈົ້າສະຫຼາດ. ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ມັກຮຽນ.
  ເດັກຍິງຫົວຫົວຢ່າງແຮງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ມັນເປັນຫນ້າເບື່ອ. ແລະພວກເຮົາກໍ່ມີ ... ດີ, ຂ້ອຍ ບໍ່ຮູ້, ໃນເວລາທີ່ທ່ານນັ່ງຢູ່ໂຕະຂອງເຈົ້າເຈັບຫລັງ, ແລະເຈົ້າຢາກແລ່ນແລະເຕັ້ນໄປຫາ!
  ສາວນາລີຮ້ອງວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເດັກຍິງ, ຮູ້ວ່າ ທຸກຄົນບໍ່ມັກ ການບີບບັງຄັບ ,
  ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຂ້າພະເຈົ້າສາມາດແລ່ນຕີນເປົ່າຜ່ານນ້ໍາໄດ້!
  ແລະຄູ່ຜົວເມຍທີ່ສວຍງາມຫົວເລາະ. ນີ້ພວກເຂົາໄປຕື່ມອີກ. Dominica ສັງເກດເຫັນວ່າບໍ່ມີລົດໃດຄືກັບທີ່ຢູ່ເທິງໂລກ. ແຕ່ມີ unicorns ທີ່ສວຍງາມຫຼາຍ. ຄືກັບຮູບທີ່ເຂົາເຈົ້າແຕ້ມໃນ ອະນິເມະ . ແລະມ້າທີ່ງ່າຍດາຍແມ່ນພຽງແຕ່ຫນ້າຮັກ. ແລະເມື່ອລົດເມແລ່ນໄປມາກໍເບິ່ງຄືກັບນິທານ.
  ເດັກຍິງບາງຄົນບິນຄືກັບວ່າພວກເຂົາເປັນນົກ. ແທ້ຈິງແລ້ວ , ມັນເປັນເລື່ອງທີ່ຫາຍາກ, ໃນທີ່ນີ້ທ່ານສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າບໍ່ແມ່ນນັກ magicians ທັງຫມົດແມ່ນກ້າວຫນ້າ. ບໍ່ມີກະຕູບຂອງຄົນຂໍທານ. ກົງກັນຂ້າມ, ເມືອງທັງໝົດເປັນຄືວັງແຂງ, ຫຼືເຮືອນທີ່ຄ້າຍຄື ຊັບສິນທີ່ມີ ນ້ຳພຸແລະສວນ. ແລະມັນເບິ່ງດີປານໃດ.
  ໂດຍພື້ນຖານແລ້ວ, Dominika ຫຼິ້ນເກມ - builder. ມີຫຼາຍຢ່າງທີ່ສາມາດສ້າງໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແລະແທ້ຈິງແລ້ວ, ການກໍ່ສ້າງນະຄອນດັ່ງນັ້ນສິ່ງທັງຫມົດແມ່ນຄ້າຍຄືນິທານທີ່ກ່ຽວກັບອຸທິຍານ. ທີ່ນີ້ສິ່ງດຽວກັນມາເປັນຄວາມຈິງ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະພວກເຂົາເວົ້າວ່າສະຫວັນເທິງໂລກແມ່ນເປັນໄປບໍ່ໄດ້? ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ສາສະຫນາທັງຫມົດຂອງໂລກເວົ້າ!
  Cassandra ອະທິບາຍວ່າ:
  - ຍົກເວັ້ນຄອມມູນິດ. ສາດສະຫນາດຽວທີ່ສັນຍາກັບສະຫວັນເທິງໂລກ. ແລະນີ້ແມ່ນເຫດຜົນ. ໃຜຕ້ອງການທີ່ຈະເຊື່ອໃນສະຫວັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກການເສຍຊີວິດ, ແຕ່ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວ, ຫຼັງຈາກການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ, ເຊິ່ງໂດຍທົ່ວໄປແມ່ນຄວາມບ້າ!
  ນັກສະແດງຍິງຕົກລົງເຫັນດີ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມັກຄໍາສອນຂອງການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ! ມັນດີກວ່າທີ່ຈະສ້າງສະຫວັນດ້ວຍຕົວເອງ, ບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນກະດູກ!
  ນົກກະທາຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຢ່າພະຍາຍາມຫາອຸທິຍານໃນສະຫວັນ, ແຕ່ໃຊ້ຊີວິດແລະສ້າງຄວາມສຸກຂອງຕົນເອງ. ແລະສະຫລາດ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ເມື່ອມີພຽງແຕ່ເດັກຍິງຢູ່ອ້ອມຮອບ, ເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຫາຍໄປ. ເຖິງແມ່ນວ່າຜູ້ຊາຍບໍ່ຄ່ອຍງາມແມ້ແຕ່ຢູ່ໃນຮູບເງົາ. ນອກຈາກນີ້, ເດັກຊາຍສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຫນ້າຮັກ, ແລະໃນອາຍຸສີ່ສິບປີ, ພະຍາຍາມຊອກຫາຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ມີທ້ອງແລະຄາງສອງເທົ່າ.
  Cassandra laughed ແລະຕອບວ່າ:
  - ເຈົ້າສະຫລາດ. ຂ້ອຍບໍ່ມີຄໍາເວົ້າ. ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ບໍ່ຫຼາຍ ... ແຕ່ ບໍ່ພຽງແຕ່ໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມແລະຮູບຮ່າງຮຽວແຫຼມແມ່ນມີຄວາມສໍາຄັນໃນຜູ້ຊາຍ. ຜູ້ຍິງຢູ່ເທິງໂລກໃຫ້ຄຸນຄ່າສິ່ງອື່ນນອກຈາກຂໍ້ມູນພາຍນອກໃນຜູ້ຊາຍ!
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແທ້! ແລະຍັງເງິນ. ເມື່ອກະເປົາເງິນຂອງເຈົ້າແໜ້ນໜາ, ຮອຍຫ່ຽວ, ຫົວລ້ານ ແລະໜ້າທ້ອງບໍ່ຈະແຈ້ງ.
  Nymph ສັງເກດເຫັນ:
  - ພວກເຮົາບໍ່ມີບັນຫາກັບຮູບລັກສະນະຂອງຜູ້ຊາຍ. Magic permeates ອາກາດທັງຫມົດຢູ່ທີ່ນີ້. ແລະພວກຜູ້ຊາຍກາຍເປັນຊາຍໜຸ່ມທີ່ມີໜ້າທີ່ສວຍງາມ; ມັນເປັນທີ່ບໍ່ພໍໃຈທີ່ແມ່ນແຕ່ຫນວດ ແລະຫນວດຂອງຜູ້ຄົນກໍຫາຍໄປ. ເນື່ອງຈາກວ່ານີ້, elves ຂອງເຂົາເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດຈໍາແນກໄດ້ໂດຍຮູບຮ່າງຂອງຫູຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແລະນີ້ ... ດີ , ແມ່ຍິງຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອມັນ. ແຕ່ຈັບຫນວດຍັງມີສະເຫນ່ທີ່ແນ່ນອນ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຫັນດີກັບເດັກຍິງເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ຖືວ່າການຈັບຫນວດເປັນຂີ້ຮ້າຍ.
  Dominic ຍິ້ມ ແລະຕອບວ່າ:
  - ຈັບຫນວດມີການສັນລະເສີນແລະກຽດສັກສີ, ແຕ່ແມວມີ mustache ເປັນເຊັ່ນດຽວກັນ!
  Cassandra ໂບກໄມ້ວິກຂອງນາງ ... ແລະ ໃນມືຂອງແມ່ຍິງທີ່ສວຍງາມ , cake ງາມປະກົດອອກໃນຮູບຮ່າງຂອງຫມວກ cocked Napoleon, ມີດອກກຸຫລາບ, poppies ແລະ butterflies ເຮັດດ້ວຍສີຄີມຫຼາຍສີ.
  ນົກຍຸງ marquise ຮ້ອງໃນສຽງທີ່ອ່ອນໂຍນທີ່ສຸດຂອງນາງ:
  - ລອງມັນ, ມັນແຊບຫຼາຍ, ແລະມັນບໍ່ເສຍຄ່າໂດຍບໍ່ມີຜັກກາດ!
  Dominica ຖາມ, ທັນທີທັນໃດຄິດ:
  - ເຈົ້າຍັງຄິດຄ່າທຳນຽມໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ບໍ?
  ນົກກະທາຮ້ອງເພງວ່າ:
  - ເຈົ້າຕ້ອງຈ່າຍຄ່າທຸກຢ່າງ, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາເປີດປະຕູສູ່ຄວາມສໍາເລັດ!
  . ບົດທີ 2.
  ແລະ Cassandra ໂບກມືຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ສາຍນ້ໍາຂອງແສງສະຫວ່າງໄດ້ບິນອອກຈາກປາຍຂອງມັນ, ແລະເກົ້າອີ້ສອງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາເຮັດດ້ວຍແກ້ວ, ແລະໂຕະຂະຫນາດນ້ອຍ, ສະຫງ່າງາມ.
  Marquise-nymph ແນະນໍາວ່າ:
  - ນັ່ງກິນເຂົ້າ, ຄືຄົນວັດທະນະທໍາ! ບາງທີເຈົ້າອາດຈະມັກເຫຼົ້າແວງບໍ?
  Dominica ສັງເກດເຫັນຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ຖ້າເຈົ້າດື່ມເຫຼົ້າແວງຫຼາຍ ເຈົ້າອາດເຮັດໃຫ້ຄົນຂີ້ຄ້ານໄດ້. ແລະຂ້ອຍຄວນຮັກສາຫົວທີ່ຊັດເຈນແລະສົດຊື່ນ!
  Cassandra ສັ່ນຫົວຂອງນາງໃນທາງລົບ.
  - ຢ່າຢ້ານ! ບໍ່ມີເຫຼົ້າແວງຢູ່ໃນເຫຼົ້າແວງຂອງພວກເຮົາ. ມັນພຽງແຕ່ນໍາເອົາຜົນປະໂຫຍດ. ແລະມັນເປັນເຫດຜົນອັນໜຶ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຄົນໃນໂລກຂອງເຮົາມີຊີວິດຢູ່ເປັນພັນປີໂດຍບໍ່ມີຜູ້ເຖົ້າແກ່. ແລະດ້ວຍ magic ທີ່ແຂງແຮງແລະກ້າວຫນ້າ, ທ່ານສາມາດຢູ່ໄດ້ດົນກວ່າ.
  ນັກສະແດງຍິງຫົວເຂົ່າວ່າ:
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນຖອກມັນ!
  nymph ປ່ອຍ beam ຈາກປາຍຂອງ wand ຂອງນາງ, whispering ບາງສິ່ງບາງຢ່າງ ... ແລະ goblets ທີ່ເຮັດດ້ວຍໂລຫະສີສົ້ມສົດໃສ, ໃນທີ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງສີເຫຼືອງແລະຟອງ splashed.
  Dominica ສັງເກດເຫັນ, ກິນເລັກນ້ອຍຈາກ goblet ຂອງນາງ:
  - ເຫຼົ້າແວງທີ່ແຊບແລະມີກິ່ນຫອມ, ມັນເຮັດໃຫ້ປາກຂອງທ່ານມີຄວາມຮູ້ສຶກສົດຊື່ນ ... ແລະ ມັນເຮັດມາຈາກຫຍັງ?
  Cassandra ຕອບຢ່າງໂຫດຮ້າຍ:
  "ເມື່ອເຈົ້າຮຽນຢູ່ Dragon Emperor Academy, ເຈົ້າຈະຮູ້!"
  ເດັກຍິງຖາມວ່າ:
  -ຈັກກະພັດມັງກອນຢູ່ໃສ?
  ນົກຍາງຕອບດ້ວຍສຽງດັງວ່າ:
  - ລາວຍັງຫາຍໄປ. ໃນປັດຈຸບັນ Empress Caroline ຢູ່ໃນສະຖານທີ່ຂອງລາວ. ມັງກອນມີຈໍານວນແມ່ຍິງ ແລະຜູ້ຊາຍປະມານເທົ່າກັນ, ຄືກັນກັບມະນຸດ. ໃນເລື່ອງນີ້, ທ່ານມີຄວາມຄ້າຍຄືກັນ.
  Dominica ເວົ້າວ່າ:
  - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຊາຍຈຶ່ງບໍ່ຮັບຂ້ອຍເປັນສ່ວນຕົວ?
  Cassandra squeaked:
  - ດີ, ທ່ານມີ conceit! duchess ແມ່ນພຽງພໍ. ມັນຈະມີຄວາມຈໍາເປັນ, ແລະ Caroline ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຕົນເອງຈະຍອມຮັບມັນ.
  ສາວຮ້ອງວ່າ:
  - ປະຊາຊົນຊົມເຊີຍ Queen,
  ເດັກຊາຍທຸກຄົນໃນເດີ່ນຕົກຢູ່ໃນຄວາມຮັກ!
  ແຕ່ຂ້ອຍກ້າຫານຫຼາຍ
  ຂ້ອຍເລືອກມະຫາເສດຖີ!
  ນົກກະທາຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ເຈົ້າຄິດວ່າຫຼາຍຕື້ຄຸ້ມຄ່າຢູ່ກັບຄົນທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັກບໍ? ໄຂມັນໜ້າທ້ອງ, ຫົວລ້ານ, ຮູຂຸມຂົນກວ້າງ ແລະ ກິ່ນເໝັນ?!
  Dominika ແກວ່ງດັງວ່າ:
  ເຮັດໃຫ້ ຊີວິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະເດັກຍິງອື່ນໆ ! ຫຼືຂ້ອຍຈະບີບຄໍໃຫ້ລາວຢູ່ເທິງຕຽງ!
  Cassandra ຍິ້ມ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້ອຍຈະທຳທ່າວ່າມັນເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກ. ເຈົ້າຕ້ອງກາຍເປັນ embodiment ຂອງຄວາມດີ.
  ນັກສະແດງຍິງສາວກ່າວຢ່າງສົມເຫດສົມຜົນວ່າ:
  - ວິລະຊົນທີ່ເຫມາະສົມເຮັດໃຫ້ສາທາລະນະຕ້ອງການ puke !
  ນາງງາບໍ່ໄດ້ຕອບ, ແຕ່ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງບ່ວງ platinum ນາງໄດ້ກິນ cake ແລະ sipped ເຫລົ້າທີ່ເຮັດໄດ້ມີກິ່ນຫອມ. Dominika ຍັງຕັດສິນໃຈທີ່ຈະເພີດເພີນກັບອາຫານສໍາລັບຕອນນີ້. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ການຍ່າງຢູ່ໃນອາກາດສົດເຮັດໃຫ້ຄວາມຢາກອາຫານຂອງເຈົ້າ.
  ນາງຈື່ຈໍາການຍິງ. ໂດຍສະເພາະ, ໃນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າຫຼິ້ນ partisans ເດັກນ້ອຍ. ຕົວຢ່າງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໃນຕອນທໍາອິດເດັກນ້ອຍຊາຍແລະເດັກຍິງໄດ້ຮັບການລ້ຽງດູດີກ່ອນສົງຄາມ. ແລະໃນໄລຍະສົງຄາມພາຍໃຕ້ການປະກອບອາຊີບເຂົາເຈົ້າໄດ້ຂະຫຍາຍຕົວບາງໆ. ເພື່ອເຮັດສິ່ງນີ້, ແນະນໍາໃຫ້ແລ່ນຫຼາຍແລະກິນຫນ້ອຍລົງ. ອັນທໍາອິດໄດ້ຮັບຮູ້ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ນັບຕັ້ງແຕ່ຫຼາຍໆຄັ້ງໄດ້ຖືກຖ່າຍກັບເດັກນ້ອຍແລ່ນ, ແຕ່ອັນທີສອງແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍ. ນັກສະແດງຮູບເງົາຫນຸ່ມໂຈມຕີຮ້ານຄ້າ, ຊື້ອາຫານສໍາລັບຕົນເອງ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາຖືກຫ້າມບໍ່ໃຫ້ໃຊ້ເວລາກາງຄືນໃນໂຮງແຮມ, ແລະຖືກລັອກຢູ່ໃນຫ້ອງແຍກຕ່າງຫາກທີ່ມີແຖບ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າເປັນຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່ທົ່ວໄປ.
  Dominika ບໍ່ໄດ້ຫິວໂຫຍ, ພວກເຂົາບໍ່ຕ້ອງການຄວາມງາມຂອງນາງທົນທຸກຈາກການຂາດສານອາຫານ, ແລະໃດກໍ່ຕາມນາງຂ້ອນຂ້າງແຫ້ງ, ບໍ່ອ້ວນ, ແລະເຕັ້ນລໍາຍັງເຮັດໃຫ້ກ້າມຊີ້ນແລະຮ່າງກາຍຂອງນາງຢູ່ໃນຮູບຮ່າງທີ່ດີ.
  ແຕ່ guys, ແນ່ນອນ, ທົນທຸກເນື່ອງຈາກວ່າຊຸດໄດ້ຖືກຫັນເຂົ້າໄປໃນຄຸກຂອງເດັກນ້ອຍ. ແລະຍັງມີຕອນທີ່ມີນັກໂທດ. ເດັກນ້ອຍຊາຍຄູ່ໜຶ່ງເຖິງແມ່ນໂກນຫົວ, ເຊິ່ງອາດບໍ່ຈຳເປັນ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ຊີວິດຂອງນັກສະແດງຮູບເງົາບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ.
  ຕົວຢ່າງ, ກ່ຽວກັບການລຸກຮືຂອງ Spartacus. ເດັກນ້ອຍຊາຍທັງໝົດໄດ້ເຮັດວຽກດ້ວຍຕີນເປົ່າຢູ່ໃນພຽງແຕ່ຜ້າກາງເກງຢູ່ໃນບ່ອນຫິນ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຕ້ອງການຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ. ພະຍາຍາມຍ່າງດ້ວຍຕີນເປົ່າໃສ່ກ້ອນຫີນແຫຼມຂອງລະເບີດຝັງດິນ. ທີ່ນີ້ຕີນເປົ່າຂອງເດັກຊາຍເລີ່ມມີເລືອດອອກ ແລະຕີນຂອງເຂົາເຈົ້າເລີ່ມແຕກ. ແລະ , ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າປຽກເຫື່ອ ແລະ ສັ່ນດ້ວຍຄວາມເມື່ອຍລ້າ.
  ໃນຮູບເງົານີ້, ລັກສະນະຕົ້ນຕໍແມ່ນ ແມ້ກະທັ້ງ Spartacus , ເດັກນ້ອຍຂ້າທາດ, ຜູ້ທີ່, ໂດຍວິທີທາງການ, ແນະນໍາແນວຄວາມຄິດຂອງການລຸກຮືຂຶ້ນເພື່ອ gladiator ສົບຜົນສໍາເລັດແລະອຸດົມສົມບູນຜູ້ທີ່ໄດ້ຮັບອິດສະລະພາບຂອງຕົນ.
  Dominica ທໍາອິດຫຼິ້ນນ້ອງສາວຂອງ Spartacus ໃນໄວເດັກ, ແລະນາງຍັງຕ້ອງໃຊ້ເວລາກັບເດັກຊາຍຢູ່ໃນ quarries ເປັນການລົງໂທດ.
  ສະນັ້ນ ນາງຈຶ່ງໄດ້ຮູ້ວ່າກ້ອນຫີນທີ່ແຫຼມຄົມແລະກະເປົ໋າຂີ້ເຫຍື້ອໜັກແມ່ນຫຍັງ.
  ແລະເຈົ້າກໍ່ລາກນາງຂຶ້ນແລະຂຶ້ນ. ມັນເມື່ອຍຫຼາຍ, ແຕ່ມັນເພີ່ມຄວາມອົດທົນຂອງເຈົ້າ.
  Dominica ໄດ້ສະແດງໃນຮູບເງົາຕ່າງໆ. ເມື່ອເຖິງແມ່ນໃນບົດບາດຂອງເດັກນ້ອຍ cabin Jim ໃນບາງສະບັບຂອງ "ເກາະ Treasure" ທີ່ໄກຈາກ canon ໄດ້. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແມ້ແຕ່ຢູ່ໃນບົດບາດຂອງຜູ້ແຕ່ງກິນ, ມັນບໍ່ແມ່ນ ເງິນ ທີ່ມີຂາດຽວ , ແຕ່ເປັນຜູ້ຍິງຜົມແດງ, ຫລານສາວຂອງ Morgan.
  ນີ້ແມ່ນ, ແນ່ນອນ, ເຢັນ. Dominica ຕົນເອງຢູ່ໃນບົດບາດຂອງເດັກຊາຍ, ເຊິ່ງພວກເຂົາກໍ່ຕ້ອງການຕັດຜົມຂອງນາງ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຂົາສຸດທ້າຍໄດ້ແກ້ໄຂບັນຫາດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ wig.
  ແມ່ນແລ້ວ, ພາລະບົດບາດຂອງນາງນີ້, ຫນຶ່ງອາດຈະເວົ້າວ່າ, ໄດ້ປະສົບຜົນສໍາເລັດຈາກທັດສະນະຂອງເກມ. ແຕ່ຮູບເງົາຕົວມັນເອງບໍ່ໄດ້ຮັບຄວາມນິຍົມເກີນກວ່າ canon. ມັນໄດ້ຫັນອອກເປັນບາງປະເພດຂອງຂີ້ເຫຍື້ອ hellish.
  ປົກກະຕິແລ້ວຄລາສສິກທີ່ບໍ່ອີງຕາມ canon ແມ່ນພົບກັບ hostility.
  Marquise-nymph ໄດ້ຂັດຂວາງຄວາມຊົງຈໍາຂອງ Dominica:
  - ເຈົ້າຮູ້. ພວກເຮົາໄດ້ນັ່ງຢູ່ທີ່ນີ້ສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ມັນເປັນເວລາທີ່ຈະຕີຖະຫນົນຫົນທາງບໍ?!
  ເດັກຍິງໄດ້ຍັບປາກແລະຍົກໃຫ້ເຫັນ:
  - ທ່ານສາມາດໄປສໍາລັບການຍ່າງ. ຂ້ອຍຍັງມີພະລັງງານຫຼາຍ.
  Cassandra ໂບກມືຂອງນາງ, ແລະເຄັກເຄິ່ງທີ່ກິນແລ້ວ, ແລະຖ້ວຍທີ່ມີເຫຼົ້າແວງ, ແລະອື່ນໆ.
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ຄືກັນກັບໃນນິທານ!
  Marquise squeaked:
  - ບໍ່! ນີ້ບໍ່ແມ່ນ tale fairy, ແຕ່ຄວາມເປັນຈິງ magical.
  ແລະຜູ້ຕາງຫນ້າສອງຄົນຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸຕິທໍາ splashed ຕາມຖະຫນົນ. ໂປຣ ໄຟລ Dominica ກາຍ ເປັນ cheerful ຫມົດ ! ນາງຍິ້ມກວ້າງ. ແລະນາງກໍ່ຮ້ອງເພງວ່າ:
  ເສັ້ນທາງ, ເສັ້ນທາງ, ເບິ່ງຄືວ່າເພື່ອນ,
  ລະບົບຕ່ອງໂສ້ເຫຼັກເຮັດດ້ວຍເຫຼັກກ້າ...
  ແລະດາບແມ່ນແຫຼມຫຼາຍ - ເຫຼັກ damask vaunted,
  ແມ່ນແລ້ວ, ຈະມີສະຖານະການທີ່ຮ້າຍແຮງໃນການສູ້ຮົບ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Cassandra ສັງເກດເຫັນດ້ວຍການເບິ່ງທີ່ຈິງຈັງ, ຢຸດ:
  - ເຈົ້າຮູ້! ການສອບເສັງເຂົ້າຮຽນຢ່າງຈິງຈັງຈະລໍຖ້າທ່ານຢູ່ໃນໂຮງຮຽນ. ບາງທີສໍາລັບພໍ່ມົດທີ່ສືບພັນ, ພວກມັນເບິ່ງຄືວ່າງ່າຍ, ແຕ່ເຈົ້າ ບໍ່ມີຂໍ້ຄຶດກ່ຽວກັບວິເສດ.
  Dominika ຫົວເລາະຢ່າງບໍ່ເໝາະສົມ ແລະຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່! ໃນຮູບເງົາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນການເຮັດວຽກ magic ຫຼາຍເທື່ອ. ແລະເຊື່ອຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງ!
  ນົກຍຸງ, ຫຼຸດສຽງຂອງນາງ, ກະຊິບວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຈະໃຫ້ທ່ານ wand magic ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ! ນາງແຂງແຮງຫຼາຍ, ມີເສັ້ນກ່າງມັງກອນ. ພະຍາຍາມໃຊ້ມັນ, ສໍາລັບການຍົກຕົວຢ່າງ, ເພື່ອ conjure ... ດີ, ເປັນດອກລືມຂ້ອຍ - ບໍ່ແມ່ນດອກ!
  ນັກສະແດງຍິງເບິ່ງຄືນ. ອ້ອມແອ້ມ, ໃກ້ເຮືອນ ແລະ ຢູ່ຕາມຖະໜົນຫົນທາງ, ມີຕຽງນອນທີ່ມີດອກໄມ້ທີ່ສົດໃສທີ່ສຸດ, ຄືກັບແກ້ວປະເສີດຂະໜາດໃຫຍ່. ດອກຕາເວັນຍັງເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ເທິງຕົ້ນໄມ້. ນອກຈາກນັ້ນ, ດອກໄມ້ບາງຊະນິດຍັງມີໃບທີ່ມີສີສັນແລະຮົ່ມຕ່າງໆ. ແລະມີແມ້ກະທັ້ງ curls strange ໄດ້.
  Dominica ຍັບຍັ້ງນາງບໍ່ໄດ້ບ່າແຄບ ແລະຕອບຢ່າງຈິງຈັງວ່າ:
  - ເປັນຫຍັງພວກເຮົາຕ້ອງການບາງປະເພດຂອງລືມ - ຂ້ອຍ - ບໍ່ແມ່ນ? ຢູ່ທີ່ນີ້ມີດອກໄມ້ທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍຢ່າງ, ຂະໜາດໃຫຍ່ກວ່າ ແລະງາມກວ່າ.
  Cassandra ຍິ້ມຢ່າງອິດສາວ່າ:
  - ແລະເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງ?
  ນັກສະແດງສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າ:
  - ມັນເປັນການດີກວ່າທີ່ຈະ conjure ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ມີຄຸນຄ່າແລະເປັນປະໂຫຍດຫຼາຍ! - ໂດມິນິກາຕີສົ້ນຕີນເປົ່າ, ເຮັດໃຫ້ກະເບື້ອງສີແຕກເປັນກ້ອນໆ. ແມ່ມົດຜູ້ປາດຖະຫນາໄດ້ກ່າວຕື່ມວ່າ: "ຕົວຢ່າງ, ມັນຈະດີກວ່າທີ່ຈະສ້າງເພັດຂະຫນາດຂອງຫມາກພ້າວ!" ນີ້ແມ່ນຫຼາຍທີ່ເປັນປະໂຫຍດແລະປະຕິບັດໄດ້.
  Marquise ເບິ່ງນາງຢ່າງສົງໄສ ແລະຖາມວ່າ:
  - ເຈົ້າຢາກໄປໂລກບໍ? ພວກເຮົາບໍ່ມັກຫຍັງ?
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ກ່ຽວກັບໂລກຂອງທ່ານພວກເຮົາສາມາດເວົ້າ ໃນສິ່ງດຽວກັນ ທີ່ Ostap Bender ເວົ້າກ່ຽວກັບລັກສະນະຂອງ Caucasus ໄດ້ - ມັນເປັນທີ່ສວຍງາມເກີນໄປ - ຈິນຕະນາການຂອງຄົນໂງ່!
  Cassandra ຍິ້ມ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະເຈົ້າແມ່ນ smart, ແຕ່ lazy! ທ່ານບໍ່ມີ fanaticism ພຽງພໍທີ່ຈະໄປເຖິງເປົ້າຫມາຍຂອງທ່ານຄື jet bulldozer, ໂດຍບໍ່ມີການຢຸດ!
  ນັກສະແດງຍິງເຮັດໃບຫນ້າ, ໃຫ້ສັງເກດວ່າ:
  - ບໍ່ມີ jet bulldozers. ຢ່າງຫນ້ອຍໃນໂລກ!
  ນົກກະທາຫົວຫົວຕົກລົງເຫັນດີ:
  - ທ່ານອາດຈະບໍ່ມີ. ແຕ່ມີເຊື້ອຊາດທີ່ມີຄວາມກ້າວຫນ້າທາງດ້ານເຕັກໂນໂລຢີຫຼາຍກວ່າມະນຸດ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ການເຂົ້າຫາພວກມັນແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍກ່ວາການໄປຫາໂລກ.
  Dominique ຍິ້ມແຍ້ມ ໃນຂະນະທີ່ນາງຖາມວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ? ພວກເຂົາສາມາດບິນລະຫວ່າງດາວໄດ້ບໍ?
  Cassandra ຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ພວກເຂົາສາມາດ! ໃນຫຼັກການ, ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ magic ໄດ້.
  ນັກສະແດງຍິງຮ້ອງວ່າ:
  ແນ່ນອນ, ມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະຄາດຄະເນ
  ສິ່ງທີ່ລໍຖ້າຢູ່ໃນໂລກທີ່ປະເສີດນີ້ ...
  ພວກເຮົາຈະບິນໃນຟັງ -
  ຂຶ້ນຍົນດາວ!
  ແລະຜູ້ຍິງໄດ້ປະກາດຢ່າງຊັດເຈນ, ເຮັດຫນ້າຢ້ານກົວ:
  - ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ wand magic! ແລະຂ້ອຍຈະເຮັດໃຫ້ເພັດຂະຫນາດຂອງຫມາກໂມທີ່ດີ!
  Cassandra ຕ້ອງການເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ແຕ່ສຽງດັງຂອງປີກ. ມັງກອນອີກໂຕໜຶ່ງກຳລັງບິນຢູ່. ສ່ວນຫຼາຍມັກ, ຍັງເປັນເພດຍິງ. ນາງເກືອບຈະຈັບສາຍນ້ຳພຸທີ່ຍິງຂຶ້ນສູ່ທ້ອງຟ້າຈາກປາກກຣິບฟินທີ່ປົກຫຸ້ມດ້ວຍໃບຄຳແລະຮູບີ.
  ສັດຮ້າຍສາມຫົວແມ່ນງາມກວ່າທີ່ຢ້ານ.
  ນົກຍາງກົ້ມຫົວ. Dominique ພຽງແຕ່ສັ່ນຫົວຂອງນາງເລັກນ້ອຍ.
  ມັງກອນຍິງລົງຈອດຢູ່ຕໍ່ໜ້າພວກເຂົາ. ສຽງທີ່ມ່ວນຊື່ນແລະແຈ່ມແຈ້ງໄດ້ຍິນສຳລັບສັດຮ້າຍໃຫຍ່ດັ່ງນີ້:
  - ເຈົ້າເປັນຄົນໜ້າຊື່ໃຈຄົດທີ່ຖືກເອີ້ນວ່າພຣະເມຊີອາແລ້ວບໍ?
  Dominica ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຄືຊິວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຢາກເປັນພຣະເມຊີອາແທ້ໆ!
  ມັງກອນຍິງແປກໃຈ:
  - ແລະເປັນຫຍັງຄື?
  ນັກສະແດງຍິງຕອບດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ເພາະວ່າພຣະເມຊີອາປົກກະຕິແລ້ວສິ້ນສຸດເຖິງການຖືກຄຶງ!
  ສັດທີ່ມີປີກສັ່ນປີກຂອງມັນ. ນາງມີໂຕໃຫຍ່, ຄ້າຍຄືກັນກັບເຈຍ, ມີພຽງແຕ່ສາມສີຄື: ສີແດງ, ສີເຫຼືອງ ແລະສີຂຽວ. ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເວົ້າ, ມັນເປັນການປະສົມປະສານທີ່ສວຍງາມ.
  ມັງກອນຍິງຮ້ອງຂຶ້ນ:
  - ແລະເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້ຈາກໂລກທີ່ magicians ເປັນ scammers ສໍາເລັດແລະ crooks?
  Dominika laughed ແລະຕອບ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວຂາວຫຼາຍ, ເຫຼື້ອມຂອງນາງ:
  - ບາງທີມັນອາດຈະເປັນແນວໃດ. ເຖິງແມ່ນວ່າ, ມີສາດສະດາບາງຄົນ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Grandma Vanga. ພຽງແຕ່ສໍາລັບເຫດຜົນບາງຢ່າງ, ການຄາດຄະເນຂອງນາງໄດ້ກາຍເປັນຄວາມຈິງ, ຕາມ ກົດລະບຽບ, retroactively.
  Marquise-nymph ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຖິງແມ່ນວ່າ sorcerers ແລະ magicians ລະດັບສູງຫຼາຍເຫັນອະນາຄົດ vaguely ທີ່ສຸດ. ແລະເຖິງແມ່ນວ່າພະເຈົ້າອົງສູງສຸດກໍຈະບໍ່ໃຫ້ການຄ້ຳປະກັນເຖິງສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນໃນໜຶ່ງຮ້ອຍປີ. ແລະແມ້ກະທັ້ງຫຼາຍດັ່ງນັ້ນ, ໃນພັນແລະລ້ານ!
  ມັງກອນແມ່ໄດ້ກະພິບແສງສະຫວ່າງແລະຮ້ອງໄຫ້:
  - ແມ່ນແລ້ວ ... ເພື່ອໃຫ້ ມີຜູ້ຄາດຄະເນທີ່ແທ້ຈິງຢູ່ໃນໂລກນີ້. ເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມກົດດັນ hypernoosphere ຂອງທ່ານແມ່ນແຕກຕ່າງກັນຫມົດຈາກພວກເຮົາ. ເຖິງແມ່ນວ່າ, ບາງທີນັ້ນເປັນເຫດໃຫ້ເຈົ້າຄົງຕົວເດີມຂອງເຈົ້າແລະບໍ່ໄດ້ກາຍເປັນທາດຂອງພວກເຮົາ!
  Dominica ອີກເທື່ອໜຶ່ງຫົວຂວັນຢ່າງເບີກບານ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເປັນທາດຂອງເຈົ້າ? ມັນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ. ຫນຸ່ມຕະຫຼອດໄປ, ຕີນເປົ່າຕະຫຼອດໄປ.
  Cassandra ຫົວຫົວ ແລະແນະນຳວ່າ:
  - ສະແດງໃຫ້ເຫັນມັງກອນ countess ສິ່ງທີ່ທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້. ພະຍາຍາມ, ຢ່າງຫນ້ອຍດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ wand magic, ເພື່ອເຮັດໃຫ້ນ້ໍາຕົກຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງຢອດ.
  ນັກສະແດງຍິງ snorted ດູຖູກ:
  - ນ້ໍາຫນຶ່ງຢອດ? ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ບໍ່ແມ່ນຮ້າຍແຮງເລີຍ. ບາງທີມັນອາດຈະດີກວ່າທີ່ຈະເອົາຖັງຄໍາທັນທີ.
  Dragon Countess ແນະນໍາວ່າ:
  - ໃຫ້ລາວເຮັດ magic ຕາມທີ່ລາວຕ້ອງການ. ເອົາ wand ຂອງນາງແລະເບິ່ງວ່ານາງຈື່ໄດ້ຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງສະກົດຄໍາຢ່າງຖືກຕ້ອງ.
  Cassandra giggled ແລະ squeaked:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເບິ່ງ ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ! ພຽງແຕ່ເບິ່ງ. wand magic ແມ່ນມີອໍານາດເກີນໄປ, ແລະທ່ານສາມາດເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມເສຍຫາຍກັບເມືອງ, ສິ່ງມີຊີວິດ, ແລະຕົວທ່ານເອງ.
  Dominica ຮ້ອງໄຫ້:
  - ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ ໂງ່ ຄືເຈົ້າຄິດ!
  Dragon Countess ແນະນໍາວ່າ:
  - ໃຫ້ຂອງນາງບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍແລະມີອໍານາດຫນ້ອຍຫຼັງຈາກນັ້ນ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນນາງກໍ່ຈະສ້າງຂຸມໃນຂ້ອຍ.
  Cassandra ຮ້ອງ:
  ເພື່ອສະແດງອອກໃນ magic,
  ພວກເຮົາຕ້ອງການພອນສະຫວັນ...
  ມັນດີກວ່າສໍາລັບທ່ານທີ່ຈະສ້າງ
  ເພັດໃຫຍ່!
  ແລະເດັກຍິງ nymph ໄດ້ຄລິກໃສ່ຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແຫວນ platinum ທີ່ມີລັກສະນະຂະຫນາດນ້ອຍໄດ້ປາກົດຂຶ້ນ. Cassandra ໂຍນມັນດ້ວຍຕີນຂອງນາງ, ແລະສິ່ງປະດິດມະຫັດສະຈັນໄດ້ສິ້ນສຸດລົງຢູ່ຂ້າງຫນ້າຂອງ Dominica.
  Marquise ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ເຈົ້າສາມາດເອົາແຫວນນີ້. ວາງມັນໃສ່ນິ້ວຊີ້ຂອງເຈົ້າ. ແລະພະຍາຍາມປາດຖະຫນາບາງສິ່ງບາງຢ່າງອອກ loud. magic ຢູ່ໃນມັນບໍ່ແຂງແຮງ, ແຕ່ມັນເຮັດວຽກງ່າຍດາຍ. ມັນບໍ່ພຽງພໍສໍາລັບເພັດຂະຫນາດຂອງຫມາກພ້າວ, ແຕ່, ຕົວຢ່າງ, ຂະຫນາດຂອງຖົ່ວແມ່ນພຽງພໍ!
  ນັກສະແດງຍິງຈັບແຫວນຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. ແຕ່ແທນທີ່ຈະເປັນນິ້ວຊີ້, ນາງເອົາມັນໃສ່ ນິ້ວກາງ ຂອງນາງ ແລະ, ຍິ້ມແບບຫຍໍ້ທໍ້, ຖາມວ່າ:
  - ຈະເປັນແນວໃດຖ້າທ່ານພະຍາຍາມແບບນີ້? ຈະເປັນແນວໃດຫຼັງຈາກນັ້ນ?
  ຄາແຊນດຣາ ຍັງຍິ້ມຢ່າງເສີຍໆວ່າ:
  - ຕົກລົງ, ພະຍາຍາມ!
  Dominica squeaked:
  - Roast heels ຂອງ marquise ດ້ວຍໄຟ!
  ແປວໄຟໄດ້ໄໝ້ຢູ່ໃຕ້ຕີນເປົ່າຂອງໂດມິນິກາ . sole ເປົ່າໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້ຢ່າງຮຸນແຮງ, ນາງຮ້ອງອອກມາແລະເລີ່ມແລ່ນ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ໄຟບໍ່ອ່ອນແອ. ແຕ່ ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຈັດການ ໄປ ໄກ. ເດັກຍິງໄດ້ຖືກຫໍ່ປະມານຫາງຍາວຂອງ countess ມັງກອນ.
  ສຽງທີ່ໜ້າຊື່ນຊົມທີ່ເປັນຜູ້ຍິງໄດ້ຍິນຈາກສັດເລືອຄານທີ່ມີຄວາມກ້າຫານ:
  - ວ້າວ! ເຈົ້າຫາກໍເຂົ້າມາໃນໂລກຂອງພວກເຮົາ, ແລະເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ນາງງາເປັນຍາດພີ່ນ້ອງຂອງພະເຈົ້າສູງສຸດບໍ? ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າສຳລັບເລື່ອງນີ້ ເຈົ້າຈະຖືກສົ່ງໄປເປັນທາດຢູ່ບ່ອນຂຸດຫີນ? ແລະເຈົ້າຈະເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນັ້ນເປືອຍເປົ່າ, ເປັນໂສ້ ແລະຮັບເອົາກະບອງແລະໄມ້ຄ້ອນຕີ, ກິນເຂົ້າຈີ່ແລະນ້ຳ. ແລະທ່ານຍັງຈະຕ້ອງນອນຕ່ອງໂສ້ແລະຢູ່ເທິງກ້ອນຫີນ. ແລະເຈົ້າຈະບໍ່ຮູ້ຫຍັງເລີຍນອກຈາກການເຮັດວຽກໜັກແລະການຕີ. ໂດຍສະເພາະ ໃນປັດຈຸບັນ , ໃນເວລາທີ່ຂ້າໃຊ້ຜູ້ຊາຍໄດ້ກະແຈກກະຈາຍ, ຍິງທີ່ສູງແລະກ້າມເນື້ອຄືທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ທໍາຮ້າຍພວກເຮົາໃນບໍ່ແຮ່!
  Dominica winced ກັບຄໍາເຫຼົ່ານີ້. ນາງເຄີຍຫຼິ້ນ Cleopatra ໃນຮູບເງົາທີ່ມີງົບປະມານຕ່ໍາ. ເພື່ອປະຫຍັດເງິນ, ຮູບແຕ້ມມີຊື່ວ່າ "Cleopatra in Captivity of Augustus." ນັ້ນແມ່ນ, ມັນຍັງບໍ່ແມ່ນ canon. Cleopatra ບໍ່ໄດ້ຂ້າຕົວຕາຍແລະຖືກຈັບ.
  ດີ, ນາງຖືກສົ່ງໄປຫາລະເບີດຝັງດິນ. ແລະຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ນາງ ໄດ້ຍ່າງປະມານ ເຄິ່ງຫນຶ່ງ naked ແລະຕີນເປົ່າ. ແລະການຍ່າງເທິງຫີນແຫຼມຢູ່ໃນບໍ່ແຮ່ທີ່ມີຕີນເປົ່າແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເຈັບປວດ. ດີ, ປະຕິບັດການໂຫຼດເກີນໄປ. ມັນຈຳເປັນສຳລັບເຫື່ອຂອງຂ້າໃຊ້ເປັນຈິງ, ແລະ ໜ້າຂອງນາງເປັນຈິງ, ບໍ່ໄດ້ ທຳທ່າ ວ່າໝົດແຮງ.
  ແຕ່, ແນ່ນອນ, ມັນເປັນພຽງແຕ່ຮູບເງົາ, ແລະລາຄາຖືກ pretty ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແລະ ພວກເຂົາໄດ້ຕີນາງດ້ວຍກະແສ້, ຊຶ່ງບໍ່ເປັນຈິງ. ແຕ່ ມັນ ຍັງ ເຈັບ . ເຖິງແມ່ນວ່າເລືອດ, ແນ່ນອນ, ແມ່ນປອມ.
  ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວ, ຮູບເງົາແມ່ນລາຄາຖືກ, ແລະນອກຈາກການ quarries ກັບເດັກຍິງເຄິ່ງ naked, ການປະຕິບັດບໍ່ມີຫຍັງອີກ. ການຄິດໄລ່ແມ່ນປາກົດຂື້ນເພື່ອດຶງດູດຜູ້ຊາຍທີ່ມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທາງເພດ. ດີ, ແລະຍັງ, ທຸກຄົນຮູ້ຈັກຊື່ - Cleopatra! ແລະນີ້ສາມາດຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອຊື້
  Dominika ຫາຍໃຈເລິກໆ, ແລະບາງຄັ້ງນັກສະແດງຮູບເງົາອາບນ້ໍາປະເພດໃດແດ່?
  ນົກກະທາຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຢ່າໂສກເສົ້າ, ທີ່ຮັກ, ພວກເຮົາຕ້ອງການເຈົ້າ. ພວກເຮົາຈະບໍ່ມອບເຈົ້າໃຫ້ກັບໃຜ.
  ມັງກອນ Countess roared:
  - ໃຫ້ລາວພະຍາຍາມຝຶກຊ້ອມອີກຄັ້ງກ່ອນສອບເສັງ. ແລ້ວ, ໃຫ້ພະຍາຍາມ conjure ບາງສິ່ງບາງຢ່າງ!
  Dominica ຖູແຫວນແລະເວົ້າວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການສີຄີມກ້ອນເລດ!
  ເດັກຍິງ ໄດ້ເອົາມັນແລະ froze ໃນຄວາມກົດດັນ.
  ແລະສ່ວນປະສົມຂອງນ້ຳກ້ອນ ແລະຊັອກໂກແລັດປະສົມໃສ່ໃສ່ມັນ. ດັ່ງນັ້ນ, Dominica ເປື້ອນຕັ້ງແຕ່ຫົວຮອດຕີນ, ແລະແມ້ກະທັ້ງມີຮອຍຂີດຂ່ວນ.
  ພະຍານາກຫົວເຍາະເຍີ້ຍຢ່າງໜັກຈົນນ້ຳພຸສັ່ນສະເທືອນ ແລະດອກໄມ້ກໍສັ່ນ.
  ນົກຍາງກະທິງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ບໍ່ເປັນຫຍັງ! ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ນາງມີຄວາມສາມາດອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ນາງໄດ້ຜະລິດສີຄີມກ້ອນແລະຊັອກໂກແລັດທີ່ມີສິ່ງປະດິດດັ່ງກ່າວ, ເຊິ່ງໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວບໍ່ມີພະລັງຫຼາຍ!
  Dominika ເລຍຊັອກໂກແລັດຈາກແກ້ມຂອງນາງ ແລະຖົ່ມນໍ້າລາຍດ້ວຍຄວາມອຸກອັ່ງ, ສຽງດັງວ່າ:
  - ລາວຂົມ!
  Cassandra ຫົວຫົວແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະໂກເລດແມ່ນຂົມ. ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ເລື່ອງນີ້ບໍ?!
  ນັກສະແດງຍິງ roared:
  - ແລະນີ້, ໃນໂລກແລະໃນລັດເຊຍ, ມັນຫວານ !
  Marquise ໄດ້ຫົວຫົວ:
  - ຂ້ອຍຮູ້! ພວກເຮົາຍັງຮູ້ວິທີການເຮັດຊັອກໂກແລັດຫວານ. ແຕ່ຕອນນີ້ເຈົ້າຈະຕ້ອງພໍໃຈກັບສິ່ງທີ່ເຈົ້າມີ. ຊັດເຈນກວ່ານັ້ນ, ທ່ານບໍ່ໄດ້ລະບຸປະເພດຂອງຊັອກໂກແລັດທີ່ທ່ານຕ້ອງການໂດຍສະເພາະ. ແລະໂດຍທົ່ວໄປ, ມັນດີທີ່ເຈົ້າສັ່ງພຽງແຕ່ກະແລມ. ຖ້າມັນເກີດຂຶ້ນກັບທ່ານ, ສໍາລັບການຍົກຕົວຢ່າງ, ອາບນ້ໍາຄໍາ, ທ່ານຈະຕີເທິງຫົວຂອງເຈົ້າຫນັກກວ່າ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຊີວິດຢູ່ໃນ swing ເຕັມ, ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢູ່ເທິງຫົວ!
  Dragon Countess ແນະນໍາວ່າ:
  "ແທນທີ່ຈະເປັນເລື່ອງໄຮ້ສາລະ, ເຊິ່ງຈະບໍ່ຊ່ວຍນາງໃນເວລາທີ່ນາງເຂົ້າໄປໃນໂຮງຮຽນມັງກອນ, ມັນດີກວ່າທີ່ຈະໃຫ້ນາງພະຍາຍາມສ້າງເພັດຂະຫນາດນ້ອຍແທ້ໆ." ປົກກະຕິແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນເປັນໄປໄດ້ສໍາລັບຜູ້ທີ່ມີລະດັບ innate ສູງຂອງຄວາມສາມາດ magical.
  Cassandra ຕອບວ່າ:
  - ບໍ່! ນີ້ແມ່ນເສັ້ນທາງທີ່ຈະແຈ້ງເກີນໄປ. ທ່ານຄວນປະຕິບັດຫຼາຍ subtly.
  Dominika hissedly capricious:
  - ຂ້ອຍປຽກແລະເປື້ອນ, ພຽງແຕ່ປີ້ງໄກ່. ເຈົ້າສາມາດແກ້ໄຂໄດ້ບໍ?
  ນົກກະທາຫົວຫົວວ່າ:
  - ແນ່ນອນ, ຄວາມງາມຂອງພວກເຮົາ!
  ແລະນາງໄດ້ເຮັດແປດອັນດ້ວຍໄມ້ເທົ້າຂອງນາງ. ມັນກະພິບດ້ວຍແສງສີຟ້າ. ແລະບັດນີ້ຜູ້ສາວຈາກໂລກໄດ້ກາຍເປັນຄົນສະອາດແລະເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍອີກ, ແລະຮອຍຂີດຂ່ວນເກືອບທັງໝົດໄດ້ຫາຍໄປ. ຍົກເວັ້ນຫນຶ່ງໃນແກ້ມຂວາ.
  ແຕ່ Domika ບໍ່ເຫັນຕົນເອງ, ແລະບໍ່ໄດ້ເອົາໃຈໃສ່.
  ມັງກອນ Countess ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ແລະດັ່ງນັ້ນ, ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ ... ຂ້ອຍເຫັນເຈົ້າເຂົ້າໃຈບາງສິ່ງບາງຢ່າງ? ດັ່ງນັ້ນ, ສາວງາມຈາກດາວຂອງເຕັກໂນໂລຊີການຂະຫຍາຍຕົວ?
  ໃນການຕອບໂຕ້, Dominique ຮ້ອງເພງ:
  ແຕ່ເປັນຫຍັງ,
  ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະດໍາລົງຊີວິດດ້ວຍໃຈຂອງເຈົ້າ!
  ເປັນຫຍັງ, ຊີວິດບໍ່ໄດ້ສອນພວກເຮົາຫຍັງ!
  ແຕ່ເປັນຫຍັງ! ແຕ່ເປັນຫຍັງ!
  ແລະນາງຫົວເລາະ, ເພາະວ່າເພງນີ້, ປະຕິບັດໂດຍ Boyarsky , ແມ່ນເຫມາະສົມແລະສວຍງາມ. ແຕ່ສຽງເທວະດາຂອງນາງເຮັດໃຫ້ມີແຕ່ສຽງຫົວທີ່ພໍດີ.
  Cassandra hissed, ຕາກະພິບ:
  - ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຖືກປະຕິເສດຄວາມຮູ້ສຶກຂອງ humor ໄດ້. ແຕ່ເຈົ້າເຄີຍຮ້າຍແຮງບໍ?
  ໂດມິນິກາໜ້າຕາ. ນາງຈື່ໄດ້ວ່ານາງຫຼິ້ນຍິງສາວທີ່ໄດ້ຄະແນນບໍ່ດີຢູ່ໃນໂຮງຮຽນ. ແລະບໍ່ມີທາງທີ່ນາງສາມາດໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງນາງເປັນຕາຕົກໃຈ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຂ້ອຍກໍ່ຢາກແຂ້ວເປົ່າ. ດີ, ທີ່ເຂົ້າໃຈໄດ້ ... ນາງມີລົມຫຼາຍເກີນໄປຢູ່ໃນຫົວຂອງນາງ. ຕົວຢ່າງ, ຜູ້ຊາຍບາງຄົນພຽງແຕ່ຈະເປົ່າ ແຂ້ວ ຢູ່ໃນຝູງຊົນ, ແລະນັ້ນແມ່ນບົດບາດທັງຫມົດຂອງພວກເຂົາ!
  ແລະ Dominica ຕ້ອງການຫຼິ້ນ ... Princesses, ແນ່ນອນ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Dragon Countess ໄດ້ແນະນໍາ:
  - ໃຫ້ນາງເຕັ້ນສໍາລັບພວກເຮົາດີກວ່າ. ເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃນຮູບເງົາທີ່ນາງເຕັ້ນໄດ້ ດີ ແທ້ໆ .
  ອັນສຸດທ້າຍນັ້ນແມ່ນຄວາມຈິງ. Dominica ສາມາດເຕັ້ນໄດ້. ພວກເຂົາກໍ່ຕ້ອງການເອົານາງສໍາລັບບົດບາດຂອງ Esmeralda. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ອີງຕາມການ canon, ມັນເບິ່ງຄືວ່ານາງບໍ່ແມ່ນ gypsy. ແລະເປັນຫຍັງຈຶ່ງບໍ່ເປັນຜິວເນື້ອສີຂາວ dazzling ມີບົດບາດນີ້?
  ແຕ່ການປັບຕົວຮູບເງົາຂອງຄລາສສິກ, ແລະແມ້ກະທັ້ງຄົນຕ່າງປະເທດ, ຍັງເຮັດໃຫ້ເກີດບັນຫາບາງຢ່າງ. ເພາະສະນັ້ນ, ນາງໄດ້ຖືກ filmed ໃນພາລະບົດບາດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ແຕ່ຍັງເຕັ້ນລໍາ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ, ນາງມັກເຕັ້ນ ແລະຮູ້ວິທີການເຕັ້ນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ນາງໄດ້ເອົາມັນແລະ blurted ອອກ:
  - Gild ຈັບໄດ້!
  ນົກຍາງ marquise squeaked:
  - ແມ່ນຫຍັງອີກ?
  Dominica ຕອບຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ເຖິງແມ່ນວ່າ gypsies ຢູ່ຕະຫຼາດບໍ່ໄດ້ເຕັ້ນລໍາຟຣີ. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການຄໍາຫຼາຍຖົງ. ມັນຈະແຈ້ງບໍ?
  ມັງກອນ Countess roared:
  - ຄົນ ຂີ້ຄ້ານ ! ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ສະຖານທີ່ທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງມັນແມ່ນຢູ່ໃນບ່ອນຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ ນາງຈະພັດທະນາຄວາມອົດທົນ ແລະໃຊ້ໃນການເຊື່ອຟັງ. ສໍາລັບການນີ້, ນາງຕ້ອງໄດ້ຮັບການລ້ຽງດູໃນວິທີການ harsh!
  ທັນໃດນັ້ນ ເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງແລ່ນໄປຫາເຂົາເຈົ້າ. ໃນ ຮູບລັກສະນະ, ນາງເບິ່ງຄືວ່າເປັນເດັກນ້ອຍຂອງມະນຸດອາຍຸບໍ່ເກີນສິບປີ. ແຕ່ໃນເວລາດຽວກັນ, ນາງໄດ້ໃສ່ເຄື່ອງປະດັບທີ່ມີຄ່າ, ຄືກັບຢູ່ໃນຮ້ານຂາຍເຄື່ອງປະດັບ. ຕີນເປົ່າ, ຂະຫນາດນ້ອຍ, ເດັກນ້ອຍເບິ່ງບໍ່ເຫມາະສົມແລະ ridiculous ໃນຄວາມຫລູຫລາດັ່ງກ່າວ.
  ເດັກຍິງໄດ້ກວດເບິ່ງ:
  - ຂ້ອຍສາມາດຊື້ທາດນີ້ຈາກເຈົ້າໄດ້. ເຈົ້າຕ້ອງການມັນເທົ່າໃດ!?
  Cassandra ຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ສາວນີ້ບໍ່ໄດ້ຂາຍ! ແລະໃນຂະນະທີ່ນາງບໍ່ແມ່ນສໍາລອງ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ບາງທີນາງຈະບໍ່ເປັນອິດສະຫຼະດົນນານ.
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ມັນເປັນການຜິດສິນລະທຳພຽງໃດເມື່ອເດັກນ້ອຍຊື້ທາດໃຫ້ຕົນເອງ!
  Marquise-nymph ຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ນີ້ບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍ, ແຕ່ເປັນ hobbit ແມ່ຍິງ! ແລະ hobbits ເບິ່ງຄື ເດັກນ້ອຍຂອງມະນຸດ ...
  ເດັກຍິງຕີຕີນນ້ອຍຂອງນາງດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ ແລະຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຂ້ອຍເປັນຄົນປ່າ! ແລະນີ້ໝາຍຄວາມວ່າ ຂ້າໃຊ້ຂອງເຈົ້າຕ້ອງກົ້ມຂາບຕໍ່ເຮົາ.
  Dominica squeaked ຮຸກຮານ:
  - ບໍ່ຄິດ ! ຂ້ອຍຈະ, ຂ້ອຍຈະກົ້ມຫົວໃສ່ເດັກ!
  ໃນການຕອບສະຫນອງ, hobbit baroness jerked ມືຂວາຂອງນາງ. ຟ້າຜ່າໄດ້ບິນອອກແລະຕີນັກສະແດງຍິງທີ່ຂາເປົ່າຂອງນາງ. ໃນການຕອບສະຫນອງ, Dominic stung ໄດ້ shouted ບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ແລະເຄ້ກຂະໜາດໃຫຍ່ທີ່ປົກຫຸ້ມດ້ວຍສີຄີມໄດ້ຕົກໃສ່ຜູ້ສາວທີ່ກ້າຫານ. ນາງໄດ້ຖືກຕີຕີນອອກ, ແລະຄວາມງາມເລັກນ້ອຍໄດ້ຕົກຢູ່ເທິງທາງຍ່າງ. ແຕ່ທັນທີທັນໃດນາງໄດ້ໂດດຂຶ້ນ, ທັງຫມົດ smeared ໃນ biscuit, ນົມຂົ້ນແລະ paste ເລດ. ຄວາມຊົ່ວຮ້າຍຂອງຄົນຮໍບິດໄດ້ສັ່ນມືຊ້າຍ, ເປົ່າ, ຕີນນ້ອຍໆຂອງນາງ, ຢູ່ສອງນິ້ວຕີນຂອງນາງທີ່ມີຫີນມີຄ່າສ່ອງແສງ.
  ແລະຄື້ນຟອງຍັກສຸນາມິທີ່ມະຫັດສະຈັນທັງໝົດໄດ້ບິນອອກມາ. Dominic ໄດ້ຖືກຖິ້ມຂຶ້ນຊາວແມັດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ລົ້ມລົງ. ໂຊກດີ, ການເຕັ້ນລໍາຕັ້ງແຕ່ໄວເດັກແລະສະແດງໃນຮູບເງົາ, ນາງໄດ້ຫຼຸດລົງຈາກຄວາມສູງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍຄັ້ງແລະສະແດງລະຄອນກາຍຍະກັມ.
  ເພາະສະນັ້ນ, Dominika ຈັດກຸ່ມຕົນເອງໃນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງຄືກັບແມວແລະໄດ້ລົງຈອດຢ່າງສໍາເລັດຜົນ. ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າຂາຂອງເດັກຍິງ, ບາດແຜຈາກ magic ສູ້ກັນແລ້ວ, ປະສົບຄວາມເຈັບປວດຢ່າງຮ້າຍແຮງເມື່ອພວກເຂົາເຂົ້າມາພົວພັນກັບກະເບື້ອງສີທີ່ປົກຄຸມພື້ນທີ່. ເດັກຍິງຮ້ອງຂຶ້ນ.
  ແລະ countess ມັງກອນໄດ້ຫໍ່ຫາງຍາວ, ຄ້າຍຄືຕົ້ນແປກຂອງນາງປະມານການເປັນແມ່ມົດລູກສິດແລະສຽງດັງ:
  - ຢຸດການຕໍ່ສູ້! ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າທັງສອງຈະຖືກຈັບ! ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຕໍ່ສູ້, ມີພື້ນທີ່ການຝຶກອົບຮົມພິເສດທີ່ magic ແລະ duels ອື່ນໆແມ່ນຈັດຂຶ້ນ!
  Dominica tweeted:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແທ້ duel! ພຽງແຕ່ບໍ່ມີອາວຸດ - ມືແລະຕີນ!
  The Hobbit Baroness snorted ດູຖູກ:
  - ຕໍ່ສູ້ກັບສໍາລອງໄດ້! ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ນີ້ເປັນ ສິ່ງທີ່ຫນ້າຢ້ານ ສໍາລັບຂ້ອຍ ! ມັນຈະເປັນການດີກວ່າທີ່ຈະ ສົ່ງ ນາງ ໄປຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ຢ່າງແທ້ຈິງ. ການສອນ magic ໃຫ້ກັບ ຄົນໂງ່ ນັ້ນ ເປັນອັນຕະລາຍຫຼາຍ.
  Marquise-nymph ຕົກລົງດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ຈິງຈັງ:
  - ຂ້ອຍກໍ່ເລີ່ມຄິດຄືກັນ. ແມ່ນແລ້ວ, ເດັກຍິງຄົນນີ້ມີຂອງຂວັນພິເສດບາງຢ່າງສໍາລັບການສ້າງໄພພິບັດແລະເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມຂັດແຍ້ງ.
  ນັກສະແດງຍິງຄັດຄ້ານ:
  - ຂ້ອຍບໍ່ໄປຫາໃຜກ່ອນ! ສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອ ... ກັບ ຄວາມລົ້ມເຫລວທຸກ, ຮູ້ຈັກວິທີຕໍ່ສູ້ກັບຄືນ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນທ່ານຈະບໍ່ເຫັນຜົນສໍາເລັດ.
  ນາຍຮ້ອຍມັງກອນໄດ້ປ່ອຍຍິງສາວທີ່ຂີ້ຄ້ານ, ເບິ່ງຄືວ່າເດັກນ້ອຍ, ແຕ່ສາມາດເອົາລົດຖັງທັງໝົດໄປບິນໄດ້.
  ຫາງມີສີຄີມເລັກນ້ອຍ, ນົມຂົ້ນ, ໂກເລດແຜ່ກະຈາຍ, ແລະ biscuit. ເຄັກແມ່ນໃຫຍ່, ແລະເຮັດຢ່າງຈະແຈ້ງຈາກຫົວໃຈ. ມັນເປັນການເສຍໃຈທີ່ເຂົາເຈົ້າແຕກມັນແທນທີ່ຈະກິນມັນ. ນາຍຮ້ອຍມັງກອນໄດ້ຈັບນິ້ວມືແລະຕີນຂອງນາງ, ແລະສາຍນ້ຳພຸທີ່ໄຫລໄປທົ່ວນາງ, ລ້າງສິ່ງເປື້ອນເປິອອກໄປ.
  Cassandra ຫົວຫົວ.
  - ຄວາມສະອາດເປັນກຸນແຈຂອງສຸຂະພາບ! ສັ່ງກ່ອນ!
  The Hobbit Baroness rubbed ຫນຶ່ງຂອງຂາຂະຫນາດນ້ອຍ, tanned, graceful ຂອງນາງກັບອື່ນໆ. ສອງສາມວິນາທີ ນາງໄດ້ສະຫວ່າງຂຶ້ນຄືກັບຫລອດໄຟ. ແລະການເຮັດອາຫານທີ່ເກີນໄປທັງໝົດທີ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ນາງວິເສດເຫຼືອມຢ່າງໜັກໜ່ວງກໍຫາຍໄປ. ແລະເຄື່ອງປະດັບທີ່ຫຼູຫຼາໄດ້ສ່ອງແສງດ້ວຍພະລັງອັນໃໝ່. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ນາງໄດ້ກາຍເປັນຫຼາຍຄືກັບເຈົ້າຍິງທີ່ Dominika ຮູ້ສຶກອ່ອນໂຍນ.
  ນາງຍັງມີໂອກາດທີ່ຈະຫລິ້ນເປັນສາວ Princess ໃນຫນຶ່ງຂອງ tales fairy ໄດ້. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ນາງຕ້ອງໄດ້ຮ່ວມກັບເຄື່ອງນຸ່ງຫລູຫລາແລະເກີບທີ່ມີຄ່າແລະກາຍເປັນຜູ້ຮັບໃຊ້ຂອງແມ່ມົດ. ໃສ່ rags ແລະຍ່າງໃນເກີບໄມ້. ແລະໃນ pads ດັ່ງກ່າວມັນຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ຕີນເປົ່າ. ເຖິງແມ່ນວ່ານາງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຊັກຊວນຜູ້ອໍານວຍການວ່າມັນອາດຈະດີກວ່າທີ່ຈະຖ່າຍຮູບເງົາໂດຍບໍ່ມີເກີບເລີຍ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຕີນເປົ່າຂອງເດັກຍິງໃນ rags ຈະເນັ້ນຫນັກໃສ່ຄວາມທຸກຍາກແລະການປ່ຽນແປງໃນສະຖານະພາບຂອງ princess ເປັນສໍາລອງ de facto ຫຼາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງ.
  ແຕ່ຜູ້ອໍານວຍການມີຄວາມຄິດຂອງຕົນເອງຢ່າງຊັດເຈນ. ໃນທີ່ສຸດ, ໃນຂະນະທີ່ໄດ້ຫນີຈາກຫໍຄອຍແຫ່ງຄວາມຕາຍ, ສຸດທ້າຍນາງໄດ້ປົດເກີບແລະຫຼັກຊັບ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ຕີນເປົ່າ, ຄວາມຮູ້ສຶກຄວາມສຸກທີ່ແທ້ຈິງ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ດຽວນີ້, ຕີນເປົ່າຂອງນາງຖືກໄໝ້, ແລະແມ່ນແຕ່ຕຸ່ມຜື່ນນ້ອຍໆປະກົດຂຶ້ນ, ເຊິ່ງທັງເຈັບປວດແລະຫນ້າກຽດຊັງ!
  ຄວາມປ່າເຖື່ອນຂອງ hobbit ໄດ້ຂະຫຍາຍຝາມືນ້ອຍໆຂອງນາງ, ອ່ອນໂຍນແລະໃນເວລາດຽວກັນ tanned, ໃຫ້ນາງ, ຈັບມືຂອງ Dominica ດ້ວຍຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງເດັກນ້ອຍແລະສຽງຮ້ອງ:
  - ຕົກລົງ, ສັນຕິພາບ! ຂ້ອຍຊື່ Laska. ແລະຢ່າຄິດ, ຜູ້ຊາຍ, ວ່າຂ້ອຍເປັນເດັກຍິງທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍ, orcs, goblins, spores ຂອງ Koshchei, ພວກເຂົາທັງຫມົດ ໄດ້ອອກຈາກຂ້ອຍ ຫຼາຍ !
  Dominica ຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ເຈົ້າອາຍຸເທົ່າໃດ, ລູກ?
  Weasel ຍິ້ມແລະຕອບວ່າ:
  - ໃນບັນດາຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸຕິທໍາມັນບໍ່ແມ່ນປະເພນີທີ່ຈະຖາມກ່ຽວກັບອາຍຸ! ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງ, ເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍອາຍຸເທົ່າໃດ.
  ນັກສະແດງຍິງຫົວເລາະແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າມີອາຍຸສິບປີ! ບໍ່ມີອີກແລ້ວ!
  ມັງກອນ Countess roared:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນາງມີຫຼາຍກວ່າສາມຮ້ອຍແລ້ວ. ເຊິ່ງ, ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ບໍ່ສໍາຄັນ. ໃນໂລກຂອງພວກເຮົາ, ແມ່ຍິງທັງຫມົດແມ່ນຫນຸ່ມແລະງາມ. ຢູ່ກັບພວກເຮົາສາວ, ເຈົ້າຈະເປັນ Queen ຂອງພວກເຮົາ!
  Dominica ຕອບສະຫນອງກັບຄູ່ຜົວເມຍທີ່ມີຊື່ສຽງ:
  ຖ້າກອງທັບບໍລິສຸດເວົ້າວ່າ,
  ຖິ້ມ Rus ໄປ, ອາໄສຢູ່ໃນອຸທິຍານ ...
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະເວົ້າວ່າ: "ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີສະຫວັນ,"
  ໃຫ້ບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງຂ້ອຍ!
  . ບົດທີ 3.
  Marquise ແລະ Baroness ໄດ້ຕົບມືຂອງພວກເຂົາແລະຮ້ອງອອກມາພ້ອມໆກັນ:
  - Bravo! ເຈົ້າແຕ່ງໂຕເຈົ້າເອງບໍ?!
  Dominica ສັ່ນຫົວທອງຂອງນາງໃນທາງລົບ:
  - ບໍ່. ບໍ່ແມ່ນຂ້ອຍ. ຄົນອື່ນ, ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ຜູ້ຂຽນ!
  Cassandra ຍິ້ມແຍ້ມ:
  - ແປກ, ທ່ານມີຄວາມຊົງຈໍາທີ່ດີເລີດ!
  ນັກສະແດງຍິງຕອບດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຄິດກ່ຽວກັບຕົນເອງຫຼາຍເກີນໄປກ່ຽວກັບຄົນອື່ນ. ມັນດີກວ່າທີ່ຈະໃຫ້ພວກເຂົາຮູ້ກ່ຽວກັບຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍເຮັດ ກ່ຽວກັບ ຄົນອື່ນ. ບາງຄັ້ງຂ້ອຍກໍ່ຂຽນ, ແລະບໍ່ຮ້າຍແຮງກວ່າ Pushkin.
  ນາຍຮ້ອຍມັງກອນໄດ້ແບກແຂ້ວທີ່ສົດໃສ, ເປັນປະກາຍຄືກັບເພັດໃນປາກຂອງນາງ ແລະເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງວ່າ:
  - ບາງທີເຈົ້າສາມາດຮ້ອງເພງຂອງອົງປະກອບຂອງເຈົ້າເອງບໍ?
  Dominica ເວົ້າຢ່າງອ້ອນວອນ, ຖູຕີນທີ່ໄໝ້ຂອງນາງ:
  - ບໍ່ມີຄໍາຖາມ! ພຽງແຕ່ໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງຫຼຽນຄໍາ. ແລະຂ້ອຍຈະສະແດງເພງຍອດນິຍົມທັງ ໝົດ ໃຫ້ກັບເຈົ້າ. ແລະຮ້ອງເພື່ອບໍ່ມີຫຍັງ? ບໍ່ໜ້ານັບຖື! ແລະ trivally, unprofitable!
  Marquise-nymph ໄດ້ frowned, ແລະ wand magic ຂອງນາງ flashedly manacingly ໃນມືຂອງນາງ, ນາງຕັ້ງໃຈທີ່ຈະລົງໂທດເດັກຍິງ impucious ທີ່ dared ຂັດກັບມັງກອນ.
  ມັງກອນນັບສະໜິດສະໜົມກັນວ່າ:
  - ໃຫ້ນາງເປັນຫຼຽນເງິນ. ໃຫ້ລາວຮ້ອງເພງຈາກຫົວໃຈ.
  Dominica ຍິ້ມ, ແຂ້ວຂອງນາງ, ສົມບູນແບບ, ເປັນປະກາຍຄືກັບຍອດພູເຂົາກ້ອນໃນແສງແດດທີ່ສົດໃສໃນຕອນທ່ຽງ. ແລະນາງ squeaked:
  - ເງິນລ່ວງຫນ້າ!
  ນົກຍາງໄດ້ໂຍນຫຼຽນໃຫ້ນາງ ແລະເວົ້າວ່າ:
  - ນີ້, ຈັບມັນ!
  ເດັກຍິງໄດ້ຍົກຂາຂອງນາງຂຶ້ນແລະການຄຸ້ມຄອງການຈັບສິ້ນເງິນມົນດ້ວຍນິ້ວມືເປົ່າຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ໂອນມັນໃສ່ຝາມືຂອງນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນຫຼຽນ. ມັນບໍ່ມີຫຍັງ, ເງິນແມ່ນໃຫມ່ຫມົດ, ຂ້າງຫນຶ່ງມີມັງກອນທີ່ມີເຈັດຫົວ, ແລະໃນ pas ຂອງຕົນ, ມັນຖື scepter ແລະ mace. ແລະໃນ ທາງກົງກັນຂ້າມ , ສາວງາມທີ່ມີຜົມ curly lush ຫຼາຍ. ແລະມັນຫນ້າຮັກ.
  Dominika ບໍ່ສາມາດຕ້ານທານກັບການລໍ້ລວງໃຫ້ທົດລອງຫຼຽນແລະຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນຫນ້າຮັກ. ສິ່ງທີ່ເຢັນ.
  weasel ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ໃນປັດຈຸບັນ, ຮ້ອງ! ລອງເບິ່ງວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ແດ່!
  ທ່ານ Dragon Countess ກ່າວຕື່ມວ່າ:
  - ແລະທ່ານຕ້ອງຮ້ອງເພງດັງໆ, ແລະປະຕິບັດ ballad ຍາວຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍ, ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາໄດ້ຈ່າຍ!
  ນັກສະແດງຍິງໄດ້ຫົວລົງເຫັນດີ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າ! ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຮ້ອງເພງໄດ້...
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສະມາຄົມບໍ່ໄດ້ເກີດຂຶ້ນກັບນາງ. ດີ, ການເວົ້າວ່າ nightingale ແມ່ນບໍ່ຖືກຕ້ອງທັງຫມົດຫຼືເຫມາະສົມ. ແຕ່ສິ່ງອື່ນ, ບໍ່ແມ່ນແທ້ໆ!
  ເດັກຍິງນາງງາໄດ້ຕີຕີນເປົ່າຂອງນາງ:
  - ໃຫ້ເລີ່ມຕົ້ນ!
  Dominica ເລີ່ມຕົ້ນຮ້ອງເພງໃນສຽງທີ່ຊັດເຈນແລະອ່ອນໂຍນຂອງນາງ;
  ຂ້ອຍເປັນນັກສະແດງທີ່ມີຊື່ສຽງ
  ຖ່າຍທຳ, ສາບານ, ດົນຕີ, ບານ...
  ນາງເລີ່ມເຕັ້ນລຳຢ່າງດຸເດືອດ ແລະ ປ່າເຖື່ອນ,
  ເຊັ່ນດຽວກັບ embodiment ຂອງຊາຕານ!
  
  ຂາຂອງຂ້ອຍແຂງແຮງ
  ພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ກັບພວກຫົວຮຸນແຮງ...
  ພວກເຮົາເປັນເດັກຍິງທີ່ເຢັນ
  ໃຫ້ຍ້າຍທີ່ຂີ້ຕົວະທັນທີ!
  
  ແຕ່ຂ້ອຍພົບຕົວເອງຢູ່ໃນໂລກ, ເຈົ້າຮູ້, ພິເສດ,
  ບ່ອນທີ່ມັງກອນປົກຄອງຄືກັບກະສັດ ...
  ຄໍາສັ່ງມີໃຫມ່ຫຼາຍ,
  ຢ່າງໜ້ອຍກໍຈີກເສື້ອຂອງເຈົ້າ!
  ຂ້ອຍຕ້ອງກາຍເປັນທາດຕີນເປົ່າ
  ເອົາຫີບຢູ່ທາງຫຼັງ...
  ເມກຢູ່ເທິງພວກເຮົາມີສີຟ້າ,
  ສະຖານທີ່ແມ່ນ unpleasant ໃນໂລກ!
  
  ທີ່ນີ້, ຄົນດ້າວທີ່ແຂງກະດ້າງມາຫາຂ້ອຍ,
  ແລະລາວກໍຈັບກະບືໃນມືຂອງລາວ ...
  ເດັກຜູ້ຊາຍຫົວສີຂາວແລ່ນໂດຍ -
  ທາດຕີນເປົ່າເຈົ້າຂອງເປັນຕາຢ້ານຢ່າງຊັດເຈນ!
  
  gnome ຫົວຫົວ, ແຕະແຂ້ວຂອງລາວດ້ວຍຕີນຂອງລາວ,
  ເຊັ່ນດຽວກັບເດັກຍິງ ທີ່ມີ ບົດຄວາມ, ເປັນ stallion ...
  ເພື່ອໃຫ້ໝີກັດມັນດ້ວຍຕີນໄມ້
  ນີ້ຈະເປັນການສິ້ນສຸດຂອງຫົວລ້ານຂອງຄົນຕາບອດ!
  
  ແຕ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຂາຍຂ້າພະເຈົ້າກັບບໍ່ແຮ່,
  ບໍ່ມີສະຖານທີ່ທີ່ເຫັນໄດ້ໃນ harem ...
  ແລະພວກເຂົາໄດ້ເອົາກະບືທີ່ເຂັ້ມແຂງໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າໃນການສະແຫວງຫາ,
  ເພາະ ສາວ ກິນຫຼາຍ!
  
  ນີ້ gnome ກໍາລັງນໍາພາຂ້ອຍຢູ່ເທິງເຊືອກ,
  ສະເໜ່ຂອງສາວໆ ມີຄວາມໜ້າ ຕື່ນຕາຕື່ນໃຈ ແທ້ໆ ...
  ສຽງຂອງຂ້າໃຊ້ແມ່ນຈະແຈ້ງຫຼາຍ,
  ແຕ່ໃນທີ່ສຸດມີພຽງແຕ່ສູນ!
  
  ຂ້ອຍເກືອບເປືອຍກາຍ ແລະຕີນເປົ່າ
  ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ໃນບໍ່ແຮ່ຄືກັບລານັ້ນ ...
  ແມ່, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ,
  ມັນໂງ່ແນວໃດ!
  
  ຂ້ອຍເປັນຍິງທີ່ມີຄວາມສາມາດ
  ຂ້ອຍຄູນເສດສ່ວນໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ...
  ແລະໃນປັດຈຸບັນໃນຫນຶ່ງ, ພິຈາລະນາມັນ, ສິ້ນ,
  ຂ້ອຍຢູ່ໃນຄວາມເປັນທາດຂອງປ່າ!
  
  ເປັນເວລາດົນນານ, ເວລາດົນນານຂ້າພະເຈົ້າອົດທົນກັບ gnome,
  ຂ້ອຍໄດ້ຮັບ whip ຢູ່ດ້ານຫລັງ ...
  ພວກເຂົາຕີຂ້ອຍເພື່ອທຸລະກິດ, ບໍ່ແມ່ນເພື່ອທຸລະກິດ,
  ເຂົາເຈົ້າສັນຍາວ່າຈະລ້ຽງຂ້ອຍໃນພາຍຫຼັງ!
  
  ແຕ່ຂ້າໃຊ້ຕີນເປົ່າໄດ້ກະບົດ,
  Crowbars ໃນການປະຕິບັດ, hammers,
  ແລະໃນປັດຈຸບັນ, ພິຈາລະນາມັນ ອົງປະກອບ ຂອງເຈົ້າ ,
  ກັບ gnome ທີ່ມີຫົວລ້ານ ຂ້ອຍຕາຍແລ້ວ !
  
  ແລ້ວ, ຄົນຊົ່ວຮ້າຍເຫຼົ່ານັ້ນໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍ,
  ພວກເຮົາໄດ້ຮັບບາດເຈັບສາຫັດ ...
  ແຕ່, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ພວກເຮົາໄດ້ປົດປ່ອຍຕົວເຮົາເອງ -
  ເດັກຍິງ ໄດ້ສະແດງ ຊັ້ນນໍາ!
  
  ແລະດຽວນີ້ພວກເຮົາມີກອງທັບໃຫຍ່,
  ພວກເຂົາຍັງຈະເຂົ້າສູ້ກັບພວກເຮົາ ...
  ເຮົາທຳລາຍເຄື່ອງປ້ອງກັນເຊັ່ນກະດານ,
  ຜູ້ປົກຄອງຊົ່ວຮ້າຍຈະເປັນກະປູ!
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນການເປັນທາດຂອງ hell ຈະຫາຍໄປ,
  ຜູ້ຊາຍຊື່ບ່າຂອງລາວ...
  ແລະພວກເຮົາຈະສິ້ນສຸດການເປັນຜູ້ເປັນເຈົ້າ, ເບື່ອກັບສັດຕູ,
  ຈະມີສະຕະວັດຂອງຄວາມສຸກແລະຄວາມກ້າວຫນ້າ!
  
  ແລະຈາກນັ້ນຈະມີສັນຕິພາບໃນທົ່ວໂລກ,
  ຜູ້ຊາຍ, ດາວທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ...
  ພວກເຮົາຈະບິນຢູ່ໃນອາກາດ starry, ເຈົ້າຮູ້,
  ຂໍໃຫ້ຄວາມຝັນຂອງປະຊາຊົນກາຍເປັນຈິງ!
  ເດັກຍິງຈົບລົງດ້ວຍສຽງອັນສູງສົ່ງ, ສຽງຂອງນາງເຫຼື້ອມຄືກັບລະຄັງເງິນ.
  ເດັກຍິງ nymph ໄດ້ຕົບມືຂອງນາງ. elves ແລະ trolls ຫຼາຍຄົນ ແລະສອງສາມຄົນຍັງໄດ້ຟັງເພງ Dominica. ແລະພວກເຂົາໄດ້ໂຍນຫຼຽນຂອງນາງ: ທັງເງິນແລະທອງແດງ.
  ນັກສະແດງຍິງກົ້ມຫົວ. ແລະນາງໄດ້ເອົາພວກມັນຂຶ້ນຈາກກະເບື້ອງ. ນາງໄດ້ເອົາຫຼຽນບາງອັນດ້ວຍມືຂອງນາງ, ແລະບາງຫຼຽນດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແລະມັນເປັນຕາໜ້າຮັກ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ນາງມີຂາທີ່ເໜັງຕີງ ແລະ ມີຮອຍຈີກ. ແລະວິທີການທີ່ສວຍງາມແລະປະທັບໃຈນາງຢູ່ໃນຕົວຂອງມັນເອງ. ແລ້ວ, ບ່ອນໃດທີ່ prima donnas ອື່ນໆທຽບກັບນາງ? ເຂົາເຈົ້າຈະກ້າສະແດງໃນເວທີຕີນເປົ່າບໍ? ຫຼືໃນກະໂປງສັ້ນ?
  ທ່ານ Dragon Countess ກ່າວວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນນັກຮ້ອງ! ບໍ່, ນາງຢູ່ໃນໂຮງຮຽນ. ແລະພຽງແຕ່ຢູ່ໃນສະຖາບັນ, ໃນຄະນະວິຊາທີ່ນາງເອງເລືອກ.
  Dominic ຍິ້ມ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  ພວກເຮົາ ຍິງ ຈະເປັນ ຜູ້ພິພາກສາຂອງພວກເຮົາ,
  ແລະຖ້າທ່ານຕ້ອງເລືອກ, ແລະທາງເລືອກແມ່ນຍາກ ...
  ພວກເຮົາເລືອກຊຸດໄມ້,
  ເພາະຄົນເຮົາມີແຕ່ກຽດ!
  weasel tweeted:
  - ເຈົ້າມີສຽງ ... ພຽງແຕ່ນາງຟ້າລະດັບສູງ!
  Dominica ຍິ້ມ ແລະໂຍນໜຶ່ງຫຼຽນທີ່ສູງກວ່າດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ, ແລ້ວ ກົ້ມລົງ ແລະຈັບມັນດ້ວຍລີ້ນຂອງນາງ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລາວກໍ່ເລີ່ມຮ້ອງອອກມາ. ຈາກການສໍາຜັດກັບນໍ້າລາຍ, ໂລຫະສີສົ້ມໄດ້ຮ້ອນຂຶ້ນທັນທີແລະເຜົາປາກຂອງຄວາມງາມ.
  ເດັກຍິງເລີ່ມຖົ່ມນໍ້າລາຍ ແລະຮ້ອງຄາງ. ແລະຄວາມປາຖະຫນາຂອງນາງທີ່ຈະຮ້ອງເພງໄດ້ evaporated ທັນທີທັນໃດ.
  ເດັກຍິງນາງງາໄດ້ສັ່ນແຫວນຂອງນາງ, ແລະຄວາມຮ້ອນໃນປາກຂອງ Dominica ທັນທີທັນໃດ. ເດັກຍິງໄດ້ຮ່ວມກັນ:
  - ວ້າວ! ດຽວນີ້ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າມັນເປັນມັງກອນທີ່ຫາຍໃຈໄຟແນວໃດ!
  Weasel ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ມາຊ້າດີກວ່າບໍ່ມາ,
  ສາວມີບາງປີທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂ້າງຫນ້າ!
  ທ່ານ Dragon Countess ກ່າວວ່າ:
  "ພວກເຮົາມີໂຄງສ້າງຂອງປາກແລະຄໍທີ່ແຕກຕ່າງກັນກວ່າຄົນ, ແລະໄຟບໍ່ໄດ້ໄໝ້ເລີຍ. ສະນັ້ນຢ່າກັງວົນກ່ຽວກັບພວກເຮົາ.
  ຜູ້ຊົມທີ່ມາເຕົ້າໂຮມກັນກໍຍັງຮ້ອງສຽງດັງແລະຮ້ອງຂໍ, ຕົບມືວ່າ:
  - ເຮັດອັນອື່ນ, ເຈົ້າຍິນດີຕ້ອນຮັບ!
  Dominica tweeted:
  - ຖ້າເຈົ້າຂຽນຫຼຽນ, ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນ!
  ໃນການຕອບສະຫນອງ, ສິ່ງລົບກວນແລະການຮັບປະກັນ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ! ຍິນດີຕ້ອນຮັບ.
  ແລະພາຍໃຕ້ຂາເປົ່າ, ກ້າມ, ຜິວເນື້ອສີຂາແລະສະຫງ່າງາມຂອງເດັກຍິງ, ເຊິ່ງນາງໄດ້ນິ້ວມືດ້ວຍພຣະຄຸນທີ່ບໍ່ສາມາດປ່ຽນແປງໄດ້, ຄໍາ, ເງິນ, ສີສົ້ມ, ທອງແດງ, ແລະຫຼຽນ platinum ໄດ້ບິນໄປ.
  Dominika ກາຍເປັນຄວາມສຸກຈາກເລື່ອງນີ້, ຮູ້ສຶກກະຕືລືລົ້ນ, ແລະເລີ່ມຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມຫ້າວຫັນ;
  ລົມພະຍຸ ແລະພະຍຸເຮີຣິເຄນບໍ່ແມ່ນສິ່ງກີດຂວາງຂອງຄູ່ຮັກຂອງພວກເຮົາ,
  ລູກສາວຂອງ Fatherland, ຜູ້ທີ່ເບີກບານຄືກັບດອກກຸຫລາບ.
  ຜູ້ທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກສົງຄາມກໍບໍ່ໄດ້ກິນເຂົ້າປຸ້ນ
  ພຣະຜູ້ຊ່ວຍໃຫ້ລອດພຣະເຢຊູນໍາພວກເຮົາເຂົ້າສູ່ການສູ້ຮົບ!
  
  ພວກເຮົາເຄີຍຕໍ່ສູ້ແມ້ແຕ່ຢູ່ໃນມະຫາສະໝຸດທີ່ມີພາຍຸ,
  ບຸກຄົນທຸກຄົນແມ່ນຄ້າຍຄື chip overboard.
  ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າພວກເຮົາຈະທໍາລາຍ monsters ຂອງ Horde ເປັນຕ່ອນໃນການສູ້ຮົບ,
  ກຽດສັກສີຂອງພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຖືກເຄາະຮ້າຍດ້ວຍໄມ້ຄ້ອນຕີ ແລະຄ້ອນຕີ!
  
  ດາບໄດ້ຖືກເຮັດໃຫ້ຄວາມຮ້ອນຢູ່ໃນ forge, ໃນ inferno ຮ້ອນຫຼາຍ,
  ແຜ່ນໃບແຫຼມແມ່ນດັງທີ່ລໍາບາກຫຼາຍ!
  ເປັນທະຫານທີ່ບໍ່ມີຄວາມຢ້ານກົວ; ດ້ວຍຫົວໃຈທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ມີຄວາມຮ້ອນແຮງ,
  ຖ້າຫາກມີຄວາມຕາຍ, ໃຫ້ຢືນຢູ່, ບໍ່ແລ່ນ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ , ແນ່ນອນ, ສົງຄາມບໍ່ແມ່ນງານລ້ຽງທີ່ມີນໍ້າເຜິ້ງຫວານ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ມີນ້ໍາຕາໃສ່ມັນ, ແລະເລືອດໄຫຼຢ່າງຫນາແຫນ້ນ.
  ໝາປ່າຮ້ອງຢ່າງຍືດເຍື້ອ ແລະໝີ ກັບ ສຽງດັງຢ່າງແຮງ,
  ແລະໃຫ້ດອກໄມ້ໃນການກັບຄືນມາຢູ່ໃນຕາ, ບໍ່ eyebrow!
  
  ມີຫອກທີ່ສາມາດເຈາະລະບົບຕ່ອງໂສ້ໄປສະນີ,
  ມີໄສ້ທີ່ບໍ່ສາມາດເຈາະເຂົ້າໄດ້!
  ແຕ່ຢ່າເປັນຄົນຂີ້ຕົວະ, ຢ່າໃຫ້ ຜີຮ້າຍ ເຮັດໜ້າ ,
  ດັ່ງນັ້ນເປັນທີ່ຈະບໍ່ກາຍເປັນຄືກັບເກມໃນ nets ໄດ້!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ການແກ້ໄຂທີ່ສະຫວ່າງຈະມາ,
  ສໍາລັບທຸກຄົນມີລາງວັນທີ່ບໍ່ສາມາດພົບໄດ້ສູງກວ່າ!
  ສໍາລັບຄວາມຄິດທາງອາຍາ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ການແກ້ແຄ້ນຈະມາ,
  ບໍ່ມີຄວາມກ້າຫານນອກເໜືອໄປຈາກເສັ້ນທາງທີ່ຫຍຸ້ງຍາກ!
  ສະນັ້ນ Dominica ຮ້ອງເພງ, ແລະຝູງຊົນທີ່ຂີ້ຕົວະຕົບມືໃຫ້ນາງດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນ. ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາເປັນເພດຍິງທັງຫມົດ, ບໍ່ມີຜູ້ຊາຍໃນໂລກນີ້. ຫຼື, ເກືອບບໍ່ມີການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, countess ມັງກອນໄດ້ສັ່ນຫາງຂອງນາງແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລ້ວ, ຂ້ອຍຕ້ອງໄປ! ຂ້ອຍກຳລັງອອກທາງ!
  ນາງງາໄດ້ເອົາຫຼຽນມາດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ ແລະແນະນຳວ່າ:
  - ໃຫ້ກວດເບິ່ງ. ຂ້ອຍຈະຖິ້ມ, ແລະເຈົ້າເວົ້າວ່າ - ຫົວຫຼື ຫາງ ! ເດົາວ່າ, ຫຼຽນເປັນຂອງເຈົ້າ, ບໍ່, ເຈົ້າເອົາຫຼຽນໃຫ້ຂ້ອຍຄືນ!
  ມັງກອນ Countess ຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຫົວຫົວ ແລະຕອບວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ tricks ຂອງທ່ານ! ສະນັ້ນມັນດີກວ່າທີ່ຈະບໍ່ເສຍເວລາຫຼືຫົວຂອງເຈົ້າ!
  Dominika ຍິ້ມ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຫົວບໍ່ແມ່ນຫູ, ທ່ານສາມາດហែកຫມວກອອກ, ທ່ານບໍ່ສາມາດຫຍິບມັນກັບຄືນໄປບ່ອນ!
  ນົກຍາງຮ້ອງ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ຫູເທິງຫົວແມ່ນຫູ!
  ຫູເທິງຫົວ - ຄົນເຈັບ ຢູ່ໂຮງຫມໍຈິດໃຈ !
  ມັງກອນ Countess ບິນຂຶ້ນເທິງອາກາດ. ແລະນາງບໍ່ໄດ້ສະແດງຄວາມຄິດເຫັນກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ສາວ nymph ຮ້ອງ. ແລະນີ້, ມັນຄວນຈະໄດ້ຮັບການສັງເກດເຫັນ, ແມ່ນເຢັນທີ່ສຸດ.
  Dominica ເລີ່ມເກັບຫຼຽນຢ່າງຮີບດ່ວນດ້ວຍມື ແລະຕີນເປົ່າ. ແລະນາງໄດ້ເຮັດມັນຢູ່ໃນຈັງຫວະໄວ.
  Weasel ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ຂູດຜົມຂອງນາງດ້ວຍ wand magic:
  - ແນ່ນອນ, ເງິນແມ່ນສໍາຄັນ. ແຕ່ສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນກວ່ານັ້ນແມ່ນເຄື່ອງສະກົດ, ວັດຖຸບູຮານ, talismans, ຫຼຽນກາ, ເຄື່ອງຣາວ, ແລະອື່ນໆ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດດໍາລົງຊີວິດທີ່ຟຸ່ມເຟືອຍແລະ ຟຸ່ມເຟືອຍ !
  Dominica ຕົກລົງ:
  - ເງິນຊື້ສຸຂະພາບບໍ່ໄດ້, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ເງິນຊື້ຄວາມຮັກ ແລະກຽດສັກສີບໍ່ໄດ້...
  ສະນັ້ນ ຢ່າໂຕ້ຖຽງກັນກັບສັດ
  ຮູ້ວ່າຈະບໍ່ຂາຍບ້ານເກີດເພື່ອກໍາໄລ!
  ແລະເດັກຍິງ, ດ້ວຍ sole ເປົ່າຂອງນາງ, slaps ຫຼຽນສີມ່ວງ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂາເປົ່າຂອງນາງກໍ່ຫັນໄປທັນທີ, ໃນກະພິບຕາ, ເຂົ້າໄປໃນຕີນເປັດ.
  Dominique ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຢ້ານ:
  - ອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ!
  ນົກກະທາຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເປັນໂລຫະ magical ພິເສດ, ພຽງແຕ່ມັນເຮັດວຽກໃນເວລາທີ່ມັນເຂົ້າໄປໃນການສໍາພັດກັບຜິວຫນັງຂອງຜູ້ທີ່ມີ Olympian gods ໃນຄອບຄົວຂອງເຂົາເຈົ້າ!
  ແລະ Laska ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຍິນດີ:
  - ວ້າວ! ເຈົ້າມີເລືອດປະເພດນັ້ນຢູ່ໃນເຈົ້າ. ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຜິດພາດ.
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ແຕ່ນີ້ແມ່ນ ugliness! ຖ້າທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້, ເອົາຕີນຂອງເຈົ້າອອກ. ແລະໃຫ້ຂ້ອຍມີຂາປົກກະຕິອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  ນົກເຂົາສັ່ນຫົວ:
  - ບໍ່! ເຈົ້າຄວນເຮັດແບບນີ້ເອງແລ້ວ.
  ເດັກຍິງທີ່ຕິດຢູ່ນັ້ນຮ້ອງວ່າ:
  - ນີ້ເປັນໄປໄດ້ແນວໃດ?
  Weasel ແນະນໍາ:
  - ຈິນຕະນາການໃນໃຈຂອງເຈົ້າວ່າເຈົ້າຢາກໃຫ້ຂາຂອງເຈົ້າເປັນແນວໃດ, ຄລິກໂປ້ໂປ້ ແລະ ນິ້ວໂປ້ມືຂວາຂອງເຈົ້າ, ແລ້ວເຈົ້າຄວນຈະປະສົບຜົນສໍາເລັດ!
  Dominic ເອົາມັນແລະແນະນໍາມັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນມາຄລິກ.
  ແລະແທນທີ່ຈະເປັນຕີນຂອງ crow, ຕີນປາກົດຢູ່ໃນເກີບຮູ້ສຶກແລະກັບສະກີ. ແລະ ມັນກໍບໍ່ສະບາຍຫລາຍຂຶ້ນເມື່ອສະກີໄດ້ຕົບໃສ່ກ້ອນຫີນ.
  ນົກຍາງຍິ້ມ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ຄູອາຈານຟຣີ,
  ເສຍເວລາກັບເຈົ້າ...
  ຂ້ອຍທົນບໍ່ໄດ້ກັບຜູ້ຍິງ,
  ນັກວິເສດທີ່ເກັ່ງທີ່ສຸດ!
  Dominica ຜິດຫວັງ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ sorceress. ແລະຂ້ອຍຍັງຮຽນພຽງແຕ່. ແຕ່ເສັ້ນທາງໄປສູ່ຄວາມຮູ້ບໍ່ເຄີຍງ່າຍເກີນໄປ ... ແມ່ນແລ້ວ , ໄປກັບຮູບເງົາ!
  Weasel ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໃນ cinema, ບາງທີອາດມີຫຼາຍກວ່ານັ້ນ. ແລະນີ້, ແນ່ນອນ, ແມ່ນບັນຫາໃຫຍ່ຂອງພວກເຮົາ.
  ຜູ້ຊົມເລີ່ມເຕົ້າໂຮມກັນອີກຄັ້ງ: ມັນເປັນຕາຕະຫລົກ. ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ມີເດັກຍິງທຸກປະເພດຢູ່ທີ່ນີ້. ແລະຂໍຂອບໃຈສໍາລັບການນັ້ນ. ນັກສະແດງຍິງໄດ້ພະຍາຍາມຄິດອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຫັນປ່ຽນຕີນຂອງນາງ. ແຕ່ເວລານີ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງປາກົດຢູ່ໃນເສັ້ນທາງແລະດ້ວຍ radar, ເຖິງແມ່ນວ່າຂະຫນາດນ້ອຍ.
  Dominica ຮ້ອງເພງໂດຍບໍ່ໄດ້ສູນເສຍຄວາມຄາດຫວັງຂອງນາງ:
  ຂ້ອຍຂໍໃຫ້ເຈົ້າບໍ່ແປກໃຈ
  ຖ້າ magic ເກີດຂຶ້ນ ...
  ຖ້າມັນເກີດຂຶ້ນ, ຖ້າມັນເກີດຂຶ້ນ,
  ຖ້າ magic ເກີດຂຶ້ນ!
  ນົກຍາງຍິ້ມຕອບ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໄປກັບສຽງຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້າຄວນມີຄວາມສາມາດໃນການໃຊ້ magic!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງ hobbit ໄດ້ແລ່ນໄປຫາພວກເຂົາແລະແນະນໍາ, ບິດ wand magic ຂອງນາງ:
  - ໃຫ້ຂອງເຮັດມັນດີກວ່າ! ແລະຮູ້, ຂ້າພະເຈົ້າມີເຄິ່ງຫນຶ່ງພັນປີຂອງການປະຕິບັດ!
  Weasel ຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່! ໃຫ້ນາງເຮັດເອງ!
  Dominica tweeted:
  ຂ້ອຍເສຍໃຈ, ຂ້ອຍເສຍໃຈ,
  ຂ້ອຍຈະເຮັດເອງ ຂ້ອຍຈະເຮັດເອງ!
  ແລະເດັກຍິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງກະຊິບບາງສິ່ງບາງຢ່າງອະນຸມັດ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂາຂອງນາງ, ໃນຮູບແບບຂອງຖັງທີ່ມີ radar, ສຸດທ້າຍໄດ້ຄືນຄວາມສະຫງ່າງາມ, ຮູບຮ່າງຂອງອະດີດ. ແລະມັນໄດ້ກາຍເປັນຄືກັບວ່າມັນຖືກສັ່ງ.
  Dominica ຢືນຂຶ້ນແລະຍ້າຍນິ້ວມືຂອງນາງ. ອາລົມຂອງນາງກາຍເປັນຄວາມສຸກ, ແລະນາງຮ້ອງວ່າ:
  ພວກເຮົາແມ່ນຜູ້ຍິງທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດໃນໂລກ,
  ແລະ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເຈົ້າຈະບໍ່ພົບຄວາມງາມທີ່ເຢັນກວ່າ ...
  ພວກເຮົາຈະແຊ່ສັດຕູຂອງພວກເຮົາຢູ່ໃນ ຫ້ອງນ້ໍາ ຢ່າງແທ້ຈິງ ,
  ແລະລາວຈະເບິ່ງອາຍຸຊາວປີຕະຫຼອດໄປ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄວາມງາມ, ນາງຈະ laugh ແລະ laugh, ສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະເຫຼື້ອມຂອງນາງ.
  Dominika ເລີ່ມເຕັ້ນ, ຂາເປົ່າຂອງນາງຍົກຂຶ້ນສູງໃນອາກາດ. ແລະນາງຮ້ອງວ່າ:
  ຂ້ອຍເປັນ sorceress ເຢັນຫຼາຍ
  ຖ້າຂ້ອຍຕີຕີນຈະມີການລົ້ມລົງ...
  ຂ້ອຍມັກໂດດຕີນເປົ່າ
  ພິຈາລະນາມັນເປັນທີ່ເຫມາະສົມທີ່ແທ້ຈິງ!
  ນີ້ແມ່ນເພງຂອງນາງ - ຍິ່ງ ໃຫຍ່ ແລະເຢັນ!
  ເຖິງແມ່ນວ່າ, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ມັນແມ່ນ ງ່າຍດາຍ ທີ່ສຸດ ແລະບໍ່ສັບສົນ. ແມ່ນແລ້ວ, ເດັກຍິງແມ່ນແບບນັ້ນທີ່ເຈົ້າຈະບໍ່ເບື່ອ.
  ສາວ Hobbit ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຮຽນຮູ້ໄວຫຼາຍ!
  ແລະນາງສັ່ນຂາຂອງນາງ, ຊຶ່ງໄດ້ຕົກແຕ່ງທີ່ຂໍ້ຕີນດ້ວຍສາຍແຂນທີ່ເຮັດດ້ວຍຫີນມີຄ່າ, ແລະຢູ່ເທິງນິ້ວມືດ້ວຍແຫວນ.
  ນາງເບິ່ງຄືເດັກນ້ອຍ, ແຕ່ການຕັດສິນໂດຍຈໍານວນຂອງກ້ອນຫີນ, ໂດຍສະເພາະຢູ່ປີກລຸ່ມສຸດຂອງນາງ, ນາງເປັນ sorceress ລະດັບສູງ.
  Weasel ກົ້ມຫົວໃສ່ສາວ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນທ່ານບາງບ່ອນ. ເຈົ້າແມ່ນ, ໂດຍໂອກາດໃດກໍ່ຕາມ, Princess Alsou ?
  ໂຮບບິດຍິງຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ , ມັນເປັນແນວໃດ! ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, Marquis, ກັບສາວຈາກດາວເຄາະໂລກ, ເຈົ້າຈະບໍ່ມີບັນຫາຫຍັງເລີຍ!
  Weasel ຕົກລົງ:
  - ສິດ! ແຕ່ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ. ອະນິຈາ, ນີ້ແມ່ນໂລກທີ່ມັນບໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍບໍ່ມີບັນຫາແລະການຜະຈົນໄພ.
  Dominic ເລັ່ງເພີ່ມ:
  - ຊີວິດທີ່ບໍ່ມີການຜະຈົນໄພແລະການຂູດຮີດແມ່ນຫນ້າເບື່ອເກີນໄປ. ມັນຄືແກງທີ່ບໍ່ມີ pepper!
  ເຈົ້າຍິງ Alsou ຕົກລົງ:
  - ແມ່ນຖືກຕ້ອງ! ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຄົນຮ້າຍແມ່ນສໍາລັບ. ຫນຶ່ງໃນນັ້ນໄດ້ປົດປ່ອຍໂລກລະບາດທີ່ຂ້າຄົນທີ່ມີເພດສໍາພັນທີ່ແຂງແຮງກວ່າ.
  Dominica ຮ້ອງສຽງດັງ:
  ທ່ານບໍ່ສາມາດດໍາລົງຊີວິດໂດຍບໍ່ມີແມ່ຍິງ, ນັ້ນແມ່ນຄວາມຈິງ,
  ແຕ່ຖ້າບໍ່ມີຜູ້ຊາຍ, ມັນກໍ່ບໍ່ມີຄວາມສຸກ ...
  ມັນໄດ້ຫັນອອກແບບນັ້ນ, ມັນເປັນການບໍ່ດີຫຼາຍ,
  ຖ້າບໍ່ມີເຈົ້າຂອງທີ່ເຂັ້ມແຂງ!
  Weasel ຕົກລົງ:
  - ບາງທີ! ແຕ່ໃນທີ່ນີ້, ຍ້ອນວ່າພວກເຂົາເວົ້າວ່າ, ມັນເປັນດາບສອງຄົມ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ບໍ່ມີເພດສໍາພັນທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ແຕ່ອີກດ້ານຫນຶ່ງ ...
  Hobbit ແມ່ຍິງໄດ້ຄັດຄ້ານຢ່າງໄວວາ:
  - ບໍ່! ບໍ່ດີຈາກທຸກດ້ານ. ດັ່ງນັ້ນບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເວົ້າເລື່ອງໄຮ້ສາລະ. ຜູ້ຊາຍຍັງຕ້ອງການ.
  Dominica ຕອບວ່າ:
  - ເພດຊາຍໃນສັດ. ສໍາລັບບຸກຄົນທີ່ສະຫລາດ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງແມ່ນແຕກຕ່າງກັນ.
  Weasel laughed ແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ສໍາລັບຜູ້ຊາຍ, ແນ່ນອນ. ແລະຂ້ອຍບໍ່ພົບຫຍັງທີ່ຈະເວົ້າ.
  ນົກກາງແກຫຼາຍໂຕ, ມີຂົນສີສົ້ມ ແລະປາຍປາຍປາກ, ບິນຜ່ານພວກມັນ. ນົກແມ່ນຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ. ພຽງແຕ່ຫນ້າຮັກຢູ່ໃນມືຫນຶ່ງ. ແຕ່ໃນ ທາງກົງກັນຂ້າມ , ພວກມັນຍັງຂາດລົດຊາດບາງຢ່າງ.
  Dominica ແທນ:
  - ເປັນຫຍັງ gild ປາຍຫມາກຂອງກາງແກ?
  Weasel ອະທິບາຍວ່າ:
  - ບໍ່ມີໃຜ gilded! ນີ້ແມ່ນຍ້ອນວ່າພວກເຂົາ pecked strawberries ກັບ topaz.
  ນັກສະແດງຍິງໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ແມ່ນຫຍັງ? ກັບ topaz?
  ສາວຮໍບິດຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມີ strawberries ດັ່ງກ່າວ! ແມ່ນຫຍັງ, ເຈົ້າບໍ່ຮູ້?
  Weasel ກ່າວວ່າ:
  - ນາງຈະຮູ້ໄດ້ແນວໃດ? ນາງຢູ່ໃນໂລກຂອງພວກເຮົາບໍ່ດົນມານີ້.
  ສາມຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາໄດ້ເລັ່ງຈັງຫວະຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແລະເກີບສົ້ນຕີນສີບົວເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າກະພິບ.
  ເຮືອນປາກົດຢູ່ອ້ອມຮອບ , ສູງ, ຄ້າຍຄືກັບສີບົວ, ສີມ່ວງ, ເຈາະ emerald ເພີ່ມຂຶ້ນ. ແລະເບິ່ງຄືວ່າມີອະນາຄົດທີ່ສຸດ. ມີແມ້ແຕ່ເຮືອບິນບາງລຳຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າ. ຊັດເຈນກວ່ານັ້ນ, ຂະບວນລົດທີ່ເຮັດດ້ວຍຄຳ ແລະປະດັບດ້ວຍເພັດ, ມ້າມີປີກຫົກປີກ, ຫິມະຂາວ, ແລ່ນໄປມາ.
  ເດັກຍິງທັງສາມໄດ້ກົ້ມຫົວເລັກນ້ອຍ. ແຕ່ປາກົດຂື້ນ, ບຸກຄົນທີ່ສູງສົ່ງບໍ່ມີເວລາສໍາລັບຄວາມງາມ, ແລະໄຊຊະນະໄດ້ປະຕິບັດຕາມຕໍ່ໄປ.
  ມີ hippodrome ຢູ່ຂ້າງຫນ້າ, ມັນຄ້າຍຄືສະຫນາມກິລາຂະຫນາດໃຫຍ່. ມັນຢ່າງຊັດເຈນເປັນສະຖານທີ່ຂອງການແຂ່ງລົດມ້າ.
  Marquise-nymph ແນະນໍາວ່າ:
  - ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງກວດສອບວ່າລູກສິດຂອງພວກເຮົາມີຂອງປະທານແຫ່ງ clairvoyance. ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະເຂົ້າຮ່ວມການແຂ່ງຂັນ.
  ອ້ອມຮອບ hippodrome ມີຮົ້ວຕາຫນ່າງສູງທີ່ເຮັດດ້ວຍໂລຫະເງິນແລະສີສົ້ມ, studded ກັບ pearls ແລະແກ້ວສີຟ້າແລະສີມ່ວງບາງ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບແກ້ວທີ່ລະນຶກເຖິງ ແກ້ວ ພາສາເຊັກໂກ . ແລະມັນເບິ່ງງາມຫຼາຍ.
  ແລະຢູ່ທາງເຂົ້າມີນ້ໍາພຸສອງຂ້າງ, ເຊິ່ງໂຍນອອກ jets ຫຼາຍສີຈາກຄູ່ຜົວເມຍທີ່ສວຍງາມ gilded: - ເປັນ elf ກໍາລັງກອດເດັກນ້ອຍ elf.
  ແມ່ນແລ້ວ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງງາມຫຼາຍ. ແລະຢູ່ທາງເຂົ້າມີກອງຂອງເດັກຍິງ. ຍັງງາມຫຼາຍແລະໃນແສງສະຫວ່າງ, ເກາະເງິນ.
  ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າມະຫັດສະຈັນຫຼາຍ. ມີຜູ້ຕາງຫນ້າຈໍານວນຫລາຍຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາປະມານ.
  Dominika ຈື່ຮູບເງົາກ່ຽວກັບຫມູ່ເກາະ Gulag ແລະ camps ຂອງແມ່ຍິງ. ຜູ້ຍິງທັງໝົດຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຄືກັບວ່າດ້ວຍການເລືອກ, ໜຸ່ມ, ງາມ, ແລະນຸ່ງເສື້ອຄຸມທີ່ປະໄວ້ຂາທີ່ງົດງາມຂອງພວກເຂົາຖືກເປີດເຜີຍ. ດີ, ນັບຕັ້ງແຕ່ລະດູຮ້ອນໃນ Siberia ແມ່ນອົບອຸ່ນແລະແມ້ກະທັ້ງ, ບາງທີ, ຮ້ອນ, ເດັກຍິງໄດ້ຕີນເປົ່າ. ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ຮູບເງົາດັ່ງກ່າວເປັນທີ່ນິຍົມຫຼາຍໃນບັນດາຜູ້ຊາຍ. ແລະ Dominica ມີສະມາຊິກ Komsomol ຂອງກະບົດທີ່ຈັດຕັ້ງການລຸກຮືຂຶ້ນທັງຫມົດຂອງເດັກຍິງ. ແລະຄວາມງາມເຖິງແມ່ນວ່າໄດ້ຍຶດອາວຸດ, ແລະໄດ້ເຂົ້າໄປໃນກອງ NKVD ທັງຫມົດໃນການສູ້ຮົບ, ແລະສາມາດຊະນະມັນ.
  ຮູບເງົາ, ແນ່ນອນ, ຫັນອອກເຢັນ. ແລະນັກຮົບທີ່ງາມຕີນເປົ່າ, ສະຫງ່າງາມ, ເບິ່ງແບບງ່າຍໆ.
  Dominika, ໂດຍວິທີທາງການ, ໃນເບື້ອງຕົ້ນຄວນຈະເປັນ cousin ຂອງ Fandera, ຜູ້ທີ່ຈັດຕັ້ງການກໍ່ຄວາມວຸ່ນວາຍນັກໂທດ, ແຕ່ຮູບເງົາດັ່ງກ່າວສາມາດຖືກຫ້າມ. ແລະນາງໄດ້ຖືກເຮັດໃຫ້ເປັນນັກຮຽນທີ່ດີເລີດແລະເປັນສະມາຊິກ Komsomol.
  Dominica ກົ້ມຫົວໃສ່ເດັກຍິງຈາກກອງ. ທັນໃດນັ້ນ, ທັນທີທີ່ມາຈາກໃຕ້ໂລກ, ຄືກັບ jack ອອກຈາກປ່ອງ snuff, ມັງກອນໄດ້ໂດດອອກມາ. ຂະຫນາດນ້ອຍ , ຂະຫນາດໃຫຍ່ກວ່າ albatross ເລັກນ້ອຍ, ມີສາມຫົວ.
  ລາວໄດ້ບິນໄປຫາພວກເດັກຍິງ, ແລະສຽງດັງຂຶ້ນວ່າ:
  - ໃຫ້ຂ້ອຍຄືນອ້າຍຂອງຂ້ອຍ!
  ນົກຍາງຕອບດ້ວຍສຽງດັງວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເປັນໄປບໍ່ໄດ້, Belka.
  ໃນການຕອບໂຕ້, ເດັກຍິງມັງກອນ, ທີ່ມີເກັດທີ່ສ່ອງແສງຢູ່ໃນສາມແສງຕາເວັນທີ່ມີສີຮຸ້ງທັງຫມົດ, ແລະປີກຂອງມັນງາມຫຼາຍ, ເຂົາເຈົ້າໄດ້ ripples ໃນຕາ, ເລີ່ມ roar.
  - ຂ້ອຍຕ້ອງການອ້າຍ! ຢາກໄດ້ອ້າຍ! ລາວຢູ່ໃສ!
  ສາວຮໍບິດເວົ້າວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາເອງກໍ່ຄ່ອຍມີເວລາຄິດກ່ຽວກັບວິທີສົ່ງຄືນຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາ. ແລະບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີ capricious.
  ເດັກຍິງມັງກອນ, ເຈົ້າເອົາຫຍັງຈາກລູກນ້ອຍ, ສະຫງົບລົງແລະຮ້ອງເພງ, ໂດດຂຶ້ນໄປ Dominica:
  - ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າສາມາດ! ເຈົ້າເປັນຜູ້ເລືອກ!
  ເດັກຍິງຄົນດັງຍິ້ມ ແລະຮ້ອງຕອບວ່າ:
  - ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເປັນໄປບໍ່ໄດ້, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເປັນໄປໄດ້,
  ແຕ່ການເຂົ້າຫາບັນຫານີ້ແມ່ນຍາກຫຼາຍ...
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຖ້າທ່ານເມື່ອຍສະຫມອງຂອງທ່ານໃນຂະນະທີ່ຫຼີ້ນ,
  ຂ້ອຍສາມາດກາຍເປັນ ສາວ Jedi ທີ່ສວຍງາມ !
  ນາງມັງກອນຮ້ອງຂຶ້ນແລະຮ້ອງຕອບວ່າ:
  ຈິດໃຈຂອງເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຂະຫນາດຂອງນິ້ວມື,
  ອັດສະລິຍະ, ເຈົ້າຮູ້, ຢູ່ເທິງໂລກ ...
  ແລະເດັກຊາຍທີ່ສວຍງາມກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍ,
  ສຸດມ້າ winding!
  Dominika ຮູ້ສຶກຕະຫຼົກ ແລະ ຍິ້ມວ່າ:
  - ມັງກອນຢູ່ເທິງມ້າບໍ? ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ມັນຄ້າຍຄື!
  Marquise ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ນຫຍັງ, ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ແນວຄວາມຄິດ ຂອງ ຄໍານິຍາມ!?
  ນັກສະແດງຍິງຫົວເລາະແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  ພວກເຮົາສາມາດຕາຍທຸກບ່ອນ
  ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນຕາເວັນຕົກຂອງອໍາພັນ ...
  ໂດຍທົ່ວໄປ, ພວກເຮົາດໍາລົງຊີວິດຢ່າງເສລີ,
  ແມ່ນແລ້ວ, ຟຣີ!
  ເວົ້າໃນຕົວເລກ!
  ສາວມັງກອນໄດ້ປ່ອຍແສງຈາກປາກຂອງນາງ, ມັນຄ້າຍຄືໄຟເບົາ, ແລະ squeaked:
  - ນີ້ແມ່ນເພງທີ່ຫນ້າຮັກ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ , ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ແຂກທີ່ສວຍງາມຈາກໂລກທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກເຮັດສິ່ງອື່ນທີ່ຫນ້າສົນໃຈ.
  Dominica ຍັບຍັ້ງ ແລະ ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າສຽງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ knocks ລົງບ້ານບໍ່ໄດ້ຮ້າຍແຮງກວ່າ ການ nunchucks knocking ອອກ sheave ຂອງເມັດພືດ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເມື່ອຍສຽງຂອງຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ! ແລະເພື່ອຫຍັງ? ໃຊ້ເງິນຢູ່ໃສ?
  Marquise ຄັດຄ້ານ:
  - ທໍາອິດ, ທ່ານຈະວາງເດີມພັນເງິນຂອງທ່ານໃນຫນຶ່ງຂອງມ້າຢູ່ hippodrome ແລະພະຍາຍາມເພີ່ມທຶນຂອງທ່ານ. ແລະອັນທີສອງ, ສາວນີ້ບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນມັງກອນຍິງພຽງເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ຍັງເປັນເຈົ້າຍິງ. ນາງຈະໃຫ້ທ່ານແຫວນຂອງນາງ, ເຊິ່ງປະກອບດ້ວຍພະລັງງານ magical colossal. ແລະສໍາລັບການນີ້ , ເຊື່ອຂ້ອຍ, ມັນສົມຄວນທີ່ຈະພະຍາຍາມແລະຮ້ອງເພງຢ່າງຖືກຕ້ອງ!
  Dominica ໄດ້ຫົວຫົວທີ່ສົດໃສໃສ່ຄໍທີ່ແຂງແຮງຂອງນາງແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໃນກໍລະນີນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະພະຍາຍາມສໍາລັບ! ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ເຈົ້າຈະປະຕິເສດລູກໄດ້ແນວໃດ!
  ສາວມັງກອນຮ້ອງວ່າ:
  - ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍເລີຍ. ຂ້ອຍເປັນເຈົ້າຍິງແລະຂ້ອຍສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້! ຂ້ອຍຈະບິນໄປຫາດາວຂອງເຈົ້າ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະເຜົານະຄອນຫຼວງຂອງເຈົ້າ.
  Dominica snorted ຢ່າງເປັນຕາຢ້ານ:
  - ແລະພວກເຮົາມີການປ້ອງກັນທາງອາກາດສໍາລັບປະຊາຊົນເຊັ່ນທ່ານ! ເຈົ້າເວົ້າຫຍັງກັບເລື່ອງນີ້, ໂຫດຮ້າຍ?
  ສາວມັງກອນຈົ່ມວ່າ:
  - ເຈົ້າຈະຖືກສົ່ງໄປຫາບ່ອນຫິນ. ເຈົ້າຈະເຮັດວຽກເປືອຍກາຍແລະເປັນໂສ້ພາຍໃຕ້ການຕີຂອງ whips ຂອງຜູ້ດູແລ orc.
  ສາວຮໍບິດຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນາງສາມາດເຮັດໄດ້! ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ເຈົ້າເປັນມະນຸດ. ແລະປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາ ... ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກພິຈາລະນາໃນລະດັບຕ່ໍາ, ສໍາລັບເຫດຜົນຫຼາຍ.
  weasel squeaked:
  - ສະນັ້ນເຈົ້າຮ້ອງເພງດີກວ່າ! ສາທາລະນະຊົນໄດ້ມາເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ນີ້, ແລະພວກເຮົາຍັງຈະຫາເງິນໄດ້.
  ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ສຽງດັງໄດ້ເກີດຂື້ນໃນຝູງຊົນຂອງຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາ, ແລະການຕົບມືແລະຄໍາອຸທານໄດ້ຍິນ:
  - ຮ້ອງເພງ, ດອກນ້ອຍ, ຢ່າອາຍ!
  ດີ, ຜູ້ຊາຍ, ໃຫ້ຫຼິ້ນດົນຕີ!
  ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະໄດ້ຮັບຟັງ trill ຂອງນົກຂອງຄໍາຂວັນນີ້!
  Dominica ຖອນຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ ແລະເລີ່ມຮ້ອງເພງ;
  ຝັ່ງຂອງ Elfa ແມ່ນກວ້າງຂວາງ , ສູງຊັນ,
  ຄື້ນທະເລກະຈ່າງແຈ້ງເປັນເງົາ...
  Elfia ກາຍເປັນບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງຂ້ອຍ,
  ການຮ້ອງເພງທີ່ມະຫັດສະຈັນຂອງ nightingale ຮ້ອງເພງທີ່ປະເສີດ!
  
  ໃນເຮືອກວ້າງ, ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍກໍາລັງແລ່ນເຮືອ,
  Zlata Val ປ່ອຍ braids ຂອງນາງລົງ.
  ມັນດີປານໃດທີ່ຂ້ອຍແລະທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍໄດ້ຢູ່ຮ່ວມກັນ,
  ມັນເປັນການເສຍໃຈທີ່ບໍ່ໄດ້ຈັບແຂ້ທີ່ມີການຫາປາ.
  
  ບໍ່, ບໍ່ແມ່ນນ້ໍາ, rustling astern,
  ມັນເປັນທໍາມະຊາດທີ່ເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາແຊມເປນ.
  ແຜ່ນດິນນີ້ຄືແມ່ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ,
  ຄວາມເອື້ອເຟື້ອເພື່ອແຜ່ຂອງແຜ່ນດິນໂລກໃນຊຸດລາຊະວົງ!
  
  ຢອດໄຂ່ມຸກໃຕ້ແສງເດືອນ
  ກະແຈກກະຈາຍຄືກັບຝູງເຜິ້ງທີ່ມີປີກເງິນ ...
  Virgo, ເຈົ້າເປັນຄືກັບນາງຟ້າທີ່ມີຄວາມຝັນຂອງຂ້ອຍ,
  ກັບໃບຫນ້າຂອງຄືຊິ - Madonna ບໍລິສຸດທີ່ສຸດ!
  
  ກິ່ນຫອມແມ່ນນໍ້າເຜິ້ງ, ແລະຜົມເປັນຜ້າໄຫມ,
  ຮິມຝີປາກໄດ້ແບ່ງອອກຄືກັບ satin.
  ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຊ່ວງເວລາທີ່ລໍຄອຍມາດົນນານມາແລ້ວ
  ນິທານນິທານຈະກາຍເປັນຈິງ!
  
  ຮິມຝີປາກຂອງພວກເຮົາໄດ້ສຳຜັດດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ,
  ຄວາມຫວານຄືວ່າ ບໍ່ມີ ຄຳເວົ້າອີກແລ້ວ .
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເຈົ້າເປັນຄວາມງາມທີ່ແປກປະຫຼາດ,
  ຫຼາຍຈະຕັດສິນໃຈ, ຖິ້ມຫຼຽນທີ່ສູງຂຶ້ນ!
  
  ນີ້ແມ່ນການຈູບຕໍ່ໆໄປ,
  ຖອນຫາຍໃຈ ແລະຫົວເລາະຂອງຄວາມສຸກລົມພາຍຸຂອງພວກເຮົາ.
  ຄວາມບໍລິສຸດຂອງຈິດວິນຍານຈະຖືກຮັກສາໄວ້ໂດຍ cherub,
  ຜູ້ທີ່ຖືກເລືອກຈະຖິ້ມບັນຊີລາຍຊື່ຂອງບາບເຂົ້າໄປໃນ urn ໄດ້.
  
  ບໍ່, ຮູ້, ມີຄວາມງາມຫຼາຍກ່ວາເຈົ້າຢູ່ໃນໂລກ,
  Passion ເຜົາໄຫມ້ດັ່ງໄຟສົດໃສໃນຫົວໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າ!
  ພວກເຮົາຈະອາໄສຢູ່ໃນປະເທດທີ່ດີທີ່ສຸດ,
  ໃຫ້ເປີດປ່ອງຢ້ຽມແລະປະຕູເຂົ້າໄປໃນຊ່ອງ!
  ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ຄວາມງາມຮ້ອງເພງທີ່ງົດງາມ. ແລະເດັກຍິງຂອງເສັ້ນດ່າງທັງຫມົດຕົບມືຂອງເຂົາເຈົ້າສໍາລັບນາງ. ແລະໃນເວລາດຽວກັນເຂົາເຈົ້າໄດ້ໂຍນຫຼຽນ, ລວມທັງການຄໍາ. ແລະນັ້ນ ຍິ່ງໃຫຍ່ .
  ເດັກຍິງ hobbit ສັ່ນ wand magic ຂອງນາງ, ແລະເງິນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະປະກອບເປັນ pile ແຍກຕ່າງຫາກດ້ວຍຕົນເອງ. ແລະຖັນທັງໝົດຂອງຫຼຽນຫຼາຍສີໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ຂຶ້ນ.
  ເດັກຍິງມັງກອນຍັງໄດ້ຕົບມືຂອງນາງ, ແລະຈາກນັ້ນໄດ້ປ່ອຍດອກໄຟທີ່ສົດໃສອອກຈາກຫົວສາມຫົວຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ເວົ້າວ່າ capricious:
  - ນີ້ແມ່ນ, ແນ່ນອນ, ດີ, ແຕ່ບໍ່ພຽງພໍ! ຂ້ອຍຕ້ອງການເຈົ້າຮ້ອງໃຫ້ຂ້ອຍຄືກັນ!
  Dominica ໄດ້ໜ້າຕາແລ້ວຖາມວ່າ:
  - ບໍ່ແມ່ນຫຼາຍເກີນໄປ?
  Marquise ໄດ້ shish ນາງ:
  - ເຈົ້າຢາກໄດ້ແຫວນທີ່ມີຄ່າພຽງແຕ່ເພງດຽວບໍ? ແລ້ວ, ເຈົ້າ ໂງ່ ! ມີຈິດສໍານຶກ, ເພາະວ່າຂອງປອມແມ່ນມີຄຸນຄ່າ.
  ເດັກຍິງຮໍບິດຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ແຕ່ລະລາຍການມີລາຄາຂອງຕົນເອງ. ແລະປົກກະຕິແລ້ວ, ສໍາລັບສິ່ງປະດິດທີ່ມີຄຸນຄ່າ, ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງປະຕິບັດສາມຄວາມປາດຖະຫນາ, ຫຼືໃຫ້ບໍລິການສາມຢ່າງ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນກົດລະບຽບ. ແລະຕົວທ່ານເອງເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ!
  ຜູ້ຊົມຂອງເດັກຍິງຫຼາກຫຼາຍປະເພດໄດ້ຕົບມືແລະຕີຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແລະບໍ່ຄ່ອຍມີເກີບ:
  ມາ, ຮ້ອງບາງ!
  ພວກເຮົາຕ້ອງການເພງ!
  ມັນຈະ ເຢັນ ຫຼາຍ !
  ປະຕິບັດຄວາມໂລແມນຕິກ!
  ພວກເຮົາຈະຈ່າຍເງິນໃຫ້ທ່ານດີ!
  Weasel ກົ້ມຫົວໃຫ້ Dominika:
  - ດີ, ຢ່າທໍາລາຍ! ມາ, ຮ້ອງ!
  ແລະຄວາມງາມທີ່ສວຍງາມສັ່ນສະເທືອນ mane ສົດໃສຂອງນາງ. ນາງໄດ້ສະແຕມຂາເປົ່າ, ກ້າມຂອງນາງແລະຮ້ອງເພງ, ດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກແລະການສະແດງອອກທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່;
  ຂອງພວກເຮົາ , ຄວາມຈິງຂອງພວກເຮົາ
  ປະກອບດ້ວຍສັດທາ!
  ແລະບໍ່ແມ່ນມື້ອື່ນ, ແລະບໍ່ແມ່ນມື້ອື່ນ,
  ແລະມື້ນີ້ຊ່ວຍປະຢັດ Fatherland!
  
  ພວກເຮົາ ເຄົາລົບ Elf ຂອງພວກເຮົາ ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ນາງແມ່ນໂລກທັງຫມົດ, ຮູ້ຈັກໂລກ!
  ປ້າຍໂຄສະນາສີແດງຂອງ Motherland ຂອງພວກເຮົາ,
  ແລະບໍ່ມີສີແດງສົດໃສ!
  
  ຜູ້ບຸກເບີກໄດ້ຍົກຍ້ອງບໍ່ໃຫ້ແຕກ,
  ສັນຍາລັກຂອງລາວແມ່ນທຸງຂອງ Motherland!
  ພວກເຮົາໄດ້ຕໍ່ສູ້ ກັບສັດຕູ ຢ່າງຊຳນານ,
  ຊົມເຊີຍຜົນສໍາເລັດໃນຂໍ້!
  
  ຮູ້ວ່າມີຄວາມເຊື່ອອັນດຽວໃນໂລກ,
  ສັດທາ ໃນ ທີ່ຮັກແພງ , elfinism ບໍລິສຸດ!
  ເພື່ອໃຫ້ເດັກນ້ອຍທີ່ມີຄວາມສຸກຫົວ,
  Orcism ອາດຈະ erupted ເຂົ້າໄປໃນສຸດຊື້ງໄດ້ !
  
  knight ແຕ່ລະຄົນແມ່ນພຽງແຕ່ເດັກນ້ອຍ,
  ຢູ່ຕາມທົ່ງຫຍ້າແລະສາຍນ້ຳຕີນເປົ່າ...
  ແຕ່ດຽວນີ້ລາວມີ winch ໃນມືຂອງລາວ,
  ຄ້ອນຕີໂລຫະຢ່າງແຮງ!
  
  ມີຄົນເອົາປືນກົນໃຫ້ຄົມ,
  ດີ, ມີຄົນຍິງຈາກບ່າ!
  ປ້າຍໂຄສະນາສີແດງບິນຄືທຸງສີແດງ,
  ພວກເຮົາເອົາຊະນະ ສັດຕູທີ່ຊົ່ວຮ້າຍໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າຕະຫລົກ!
  
  ບັນພະບຸລຸດຂອງພວກເຮົາ ໄດ້ເອົາ Orklin ຢ່າງກ້າຫານ,
  ແລ້ວ, ພວກເຮົາແມ່ນຫຍັງ? ພວກເຮົາກຳລັງເດີນທາງໄປດາວອັງຄານ!
  ພວກເຮົາເປັນຄົນ, ບໍ່ແມ່ນ Macaque ໃນສາຂາ,
  ຂອງສັດຕູ ຕີລາວໃສ່ຕາ!
  
  ແຕ່ພວກເຮົາຍັງຮູ້ຈັກວິທີມ່ວນຊື່ນ,
  ຫຼິ້ນໃຫ້ເກີນແມ່ນ drum, ຫຼິ້ນ trumpets ໄດ້!
  ໃບຫນ້າຂອງເດັກນ້ອຍທີ່ຫນ້າຮັກຫຼາຍ,
  ແລະການຈັດອັນດັບຂອງສີ່ແລະຫ້າ!
  
  ການສອບເສັງຮົບທີ່ຫຍຸ້ງຍາກທີ່ສຸດ -
  ບໍ່ຜ່ານນີ້ຄືຕາຍ!
  ແຕ່ໃນຄວາມຕາຍ ເຮົາມີປ້າຍໂຄມໄຟ
  ຟອກທອງແດງ elven ລົ້ມລົງບໍ່ໄດ້!
  ເດັກຍິງຮ້ອງເພງທີ່ສວຍງາມແລະຊໍານິຊໍານານແລະ, ໃນເວລາດຽວກັນ, ເຕັ້ນລໍາ, ແລະຂາຂອງນາງແມ່ນ seductive ຫຼາຍ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ຄວາມເສຍໃຈທີ່ບໍ່ມີຜູ້ຊາຍອ້ອມຮອບເພື່ອຊື່ນຊົມຄວາມງາມຂອງນາງ. ແລະເດັກຍິງມີມັນຢູ່ໃນລະດັບ colossal, ແລະ warrior ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມກົດດັນ colossal ແລະ ambience ຂອງນາງ.
  ແລະເດັກຍິງຫຼາຍຮ້ອຍຄົນໄດ້ລວບລວມແລ້ວ, ແລະພວກເຂົາກໍ່ສຽງດັງ. ພວກເຂົາເຈົ້າຖິ້ມເງິນ, ແລະພວກເຂົາມີກິ່ນຫອມທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງໄວຫນຸ່ມ, ສົດ, ຮ່າງກາຍຂອງແມ່ຍິງແລະນ້ໍາຫອມລາຄາແພງແລະນໍ້າຫອມ. ມີຫຼາຍອັນທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຫົວຂອງເຈົ້າຫມຸນຢູ່ທີ່ນີ້.
  ບາງຫຼຽນເປັນເຄື່ອງປັ້ນດິນເຜົາ, ແລະຍັງມີ ຫຼຽນໄມ້ ສອງສາມຫຼຽນ , ເຊິ່ງດີຫຼາຍ. ແຕ່ເງິນເຈ້ຍປົກກະຕິສໍາລັບດາວໂລກແມ່ນບໍ່ສັງເກດເຫັນ. ແລະນີ້ແມ່ນຜິດປົກກະຕິສໍາລັບ Dominica. ບາງຄັ້ງຄວາມຄິດກໍ່ກະພິບຜ່ານຈິດໃຈຂອງເຈົ້າກ່ຽວກັບວ່າພວກເຂົາຢູ່ນີ້ມີຄວາມໂຫດຮ້າຍຫຼາຍປານໃດ. ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບບັດເອເລັກໂຕຣນິກສໍາລັບການຈ່າຍເງິນ? ດີ, ນີ້ແມ່ນດີເລີດແທ້ໆສໍາລັບລະດັບການພັດທະນານີ້.
  ດັ່ງນັ້ນ, ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງໄດ້ຖິ້ມເຄ້ກທີ່ກິນເຄິ່ງຫນຶ່ງທີ່ມີສີຄີມພາຍໃຕ້ຕີນເປົ່າຂອງນັກຮ້ອງຍິງ.
  ເດັກຍິງ hobbit struck cake ດ້ວຍຟ້າຜ່າຈາກ wand ຂອງນາງ. ແລະມັນກໍໄດ້ລົ້ມລົງທັນທີ.
  ຄວາມງາມຂະຫນາດນ້ອຍສັງເກດເຫັນ:
  - ຢ່າເຮັດແນວນັ້ນອີກ! ເງິນເທົ່ານັ້ນ!
  weasel ຮ້ອງວ່າ:
  - ຫາເງິນ! ຫາເງິນ!
  ລືມເລື່ອງຄວາມເບື່ອ, ຂີ້ຄ້ານ...
  ຫາເງິນ! ຫາເງິນ!
  ຖ້າຈໍາເປັນ, ຢ່າງຫນ້ອຍມື້ທັງຫມົດ!
  ສາວມັງກອນສັ່ນປີກແລ້ວຮ້ອງວ່າ:
  - ດີ, ນີ້ແມ່ນການບໍລິການທີສອງ! ແຕ່ເພື່ອໃຫ້ໄດ້ແຫວນປອມ , ເຈົ້າຍັງຕ້ອງການແຫວນທີ່ສາມ!
  ໂດມິນິກາເອົາແກ້ມຂອງນາງອອກ ແລະເວົ້າດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ຖ້າຫາກວ່າທ່ານຕ້ອງການ, ຂ້າພະເຈົ້າຍິນດີທີ່ຈະຮ້ອງເພງສໍາລັບທ່ານອີກເທື່ອຫນຶ່ງ! ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ຂ້ອຍມັກຮ້ອງເພງ.
  ຜູ້ຊົມປະມານພັນຄົນຂອງແມ່ຍິງ, ຕົວແທນຂອງເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາ, roared ແລະ stamped ຕີນເປົ່າ, ສະຫງ່າງາມ, ສາວຂອງເຂົາເຈົ້າເກືອບທັງຫມົດ:
  - ຮ້ອງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ! ຮ້ອງອີກ!
  Bravo, ຄະແນນ! Bravo, ຄະແນນ!
  ສາວມັງກອນຄັດຄ້ານ, ດັງຂຶ້ນວ່າ:
  - ບໍ່! ມອບແຫວນດັ່ງກ່າວໃຫ້ກັບເພງເທົ່ານັ້ນ! ໃນທີ່ນີ້ນາງຕ້ອງການເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ມີຄຸນຄ່າແລະ, ໃນເວລາດຽວກັນ, ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ.
  ມີການຢຸດຊົ່ວຄາວ. ຫຼາຍກວ່ານຶ່ງພັນເດັກຍິງ ຂອງເຊື້ອຊາດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ froze ໃນທີ່ຄາດວ່າຈະ.
  ທັນໃດນັ້ນເດັກນ້ອຍຜູ້ຊາຍໄດ້ປາກົດຂຶ້ນ. ຜູ້ຕາງຫນ້າພຽງແຕ່ຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງໃນບັນດາພວກເຂົາ. ລາວເປັນເຊື້ອຊາດຂອງມະນຸດ, ນຸ່ງເສື້ອສັ້ນ, ມີກ້າມແລະມີເຄື່ອງສໍາລອງຢູ່ເທິງບ່າຂອງລາວ, ລາວເບິ່ງອາຍຸປະມານສິບສອງປີແລະຖືກຕີຢ່າງຈະແຈ້ງຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ. ແລ່ນຂຶ້ນ, ເກີບສົ້ນຕີນທີ່ຂີ້ຝຸ່ນ, ເດັກນ້ອຍຂອງລາວກະພິບໄປທາງຍິງມັງກອນ, ລາວລົ້ມລົງທີ່ຫົວເຂົ່າຂອງລາວແລະ whined:
  - ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າປົດປ່ອຍຂ້າພະເຈົ້າ! ໃຫ້ຂ້ອຍຄືນຕໍາແຫນ່ງຂອງຂ້ອຍ!
  ນາງມັງກອນໄດ້ຫົວຫົວແລະຢືນຢັນວ່າ:
  - ນັ້ນແມ່ນມັນ! ເດັກຊາຍຈະເປັນອິດສະລະຖ້າເຈົ້າສາມາດປ່ຽນລາວເປັນ elf!
  Dominica ຍື່ນມືຂອງນາງ:
  - ແຕ່ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້!
  Marquise-nymph ແນະນໍາວ່າ:
  - ລູກທາດຄົນນີ້ເປັນເຈົ້າຊາຍມົງກຸດຂອງຈັກກະພັດໃຫຍ່ທີ່ມີຊື່ Oenomaus ເມື່ອບໍ່ດົນມານີ້. ແລະ ບັດນີ້, ລາວໄດ້ກາຍເປັນເດັກຊາຍຂອງເຊື້ອຊາດມະນຸດ ແລະ ເປັນທາດເພື່ອຫຼີກລ່ຽງໂລກລະບາດຂອງມານ. ເຮັດໃຫ້ເຂົາເປັນເຈົ້າຊາຍ elf ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນບາງທີພວກເຮົາສາມາດຈັບກະທູ້ຂອງ tangle ທັງຫມົດ!
  . ບົດທີ 4.
  ເຈົ້າຍິງ Hobbit ຢືນຢັນວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນໂອກາດຂອງເຈົ້າ, Dominic. ແລະຂອງພວກເຮົາຄືກັນ. ຜູ້ຊາຍເກືອບທັງຫມົດຫາຍໄປ. ແລະຜູ້ນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ໄດ້ petrified, ໄດ້ສູນເສຍຕໍາແຫນ່ງຂອງຕົນ , ແລະເຖິງແມ່ນວ່າຮ່າງກາຍຂອງຕົນ, ກາຍເປັນສໍາລອງຂອງມະນຸດ.
  ເດັກຊາຍໄດ້ຫົວເຍາະເຍີ້ຍ ຫົວ ທີ່ຖືກຕັດ :
  - ພວກເຂົາຕີຂ້າພະເຈົ້າທຸກມື້ເພື່ອວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຫັນໄປກ້ອນຫີນ! ສໍາລັບເຫດຜົນບາງຢ່າງ, ມັນແມ່ນສໍາລອງທີ່ຖືກ flogged ຜູ້ທີ່ທົນທານຕໍ່ການລະບາດທີ່ສຸດ!
  Dominica ຍື່ນມືຂອງນາງແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມຄິດທີ່ຈະປະຕິເສດລາວ! ແລະວ່າເຈົ້າຊາຍຍັງເປັນເດັກນ້ອຍບໍ?
  ເດັກນ້ອຍຂ້າທາດໄດ້ສັ່ນຫົວຂອງລາວ.
  - ບໍ່, ຂ້ອຍເປັນຜູ້ໃຫຍ່ແລ້ວ! ແຕ່ເມື່ອມັນເລີ່ມຫັນໄປເປັນກ້ອນຫີນ, ນົກຍາງເຫງົາໄດ້ໃຊ້ວິເສດພິເສດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກາຍເປັນຂ້າໃຊ້ໄວຫນຸ່ມແລະໄດ້ຖືກ whipped. ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫຼາຍເດືອນ, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະເຈັບປວດ, ແຕ່ຊີວິດ. ແຕ່ໃນໄວໆນີ້ຫຼືຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນີ້ຈະສິ້ນສຸດລົງ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງຕີຂ້ອຍຢ່າງໜັກ, ແລະທຸກມື້ຂ້ອຍຕ້ອງ, ຫຼືແບກກ້ອນຫີນໜັກ, ຫລື ໝຸນລໍ້!
  ນາງສາວຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ນີ້ແມ່ນວິທີດຽວທີ່ຈະ somehow ຊັກຊ້າຜົນກະທົບຂອງໂລກລະບາດຫີນໄດ້. ຍັງມີລູກຊາຍຂ້າທາດຂອງເຊື້ອຊາດມະນຸດຢູ່ໃນບໍ່ແຮ່ທີ່ຍັງບໍ່ທັນຖືກຂຸດຄົ້ນແລະເຮັດວຽກ. ແຕ່ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ຕົວແທນຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ຍັງຄົງຢູ່. ແລ້ວບາງອັນກໍປ່ຽນເປັນກ້ອນຫີນ ແລ້ວກໍແຕກເປັນຂີ້ຝຸ່ນ.
  Dominica whistled:
  - ນີ້ແມ່ນຂີ້ຮ້າຍ! ໄພພິບັດສາກົນ! ແລະເພື່ອດໍາລົງຊີວິດແລະກາຍເປັນສໍາລອງ!
  ເດັກຊາຍ, ນຸ່ງເສື້ອສັ້ນສີດຳທີ່ປະກອບເປັນເຄື່ອງນຸ່ງທັງໝົດຂອງລາວ, ແລະມີກ້າມເນື້ອອ່ອນໆຢູ່ໃຕ້ຜິວໜັງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າບາງຍ້ອນຂາດໄຂມັນ, ໄດ້ຮ້ອງເພງວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເປັນເຈົ້າຊາຍ, ແລະພຽງແຕ່ເປັນທາດ, ແຕ່ສິ່ງທີ່,
  ຂໍໃຫ້ພວກເຈົ້ານາຍເອີ້ນຂ້ອຍວ່າ...
  ໄກ, ພວກເຂົາຢູ່ໄກຈາກຂ້ອຍເທົ່າໃດ,
  ເດັກຊາຍແຂນຂາຫັກ!
  ສາວມັງກອນຮ້ອງດັງໆວ່າ:
  - ສະນັ້ນເຮັດໃຫ້ລາວເປັນເຈົ້າຊາຍ elf ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າສາມາດໄດ້ຮັບແຫວນອັນມີຄ່ານີ້ຂອງ magic magic!
  Dominica ຍື່ນມືຂອງນາງ:
  - ດີ, ເຈົ້າເວົ້າມັນ, ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມເຂົ້າໃຈພື້ນຖານຂອງ magic, ແລະເຈົ້າຕ້ອງການນີ້! ເຊິ່ງ, ບາງທີ, ເຈົ້າເອງຈະບໍ່ເຮັດ!
  ນົກຍາງປາກງື່ມກ່າວດ້ວຍຄວາມຫາຍໃຈວ່າ:
  - ບາງທີພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ ... ເຈົ້າເວົ້າແນວໃດ?
  ສາວມັງກອນ ເວົ້າວ່າ:
  "ນາງຢູ່ເທິງຕີນຂອງນາງເປັນເວລາດົນນານ." ແລະໂຮງຮຽນມັງກອນຈະປິດໃນໄວໆນີ້. ສະນັ້ນ, ຂໍໃຫ້ລາວຜ່ານການສອບເສັງທີ່ເມົາມົວກ່ອນ , ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຊາຍເດັກຊາຍບໍ່ພໍໃຈ.
  Dominica ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງ.
  - ແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນວິທີການ, ໃນຫຼັກການ, ທ່ານສາມາດ ...
  ນົກຍຸງໄດ້ເອົາເຄື່ອງປັ້ນດິນເຜົາທີ່ຫ້ອຍຢູ່ຄໍຂອງນາງ. ແລະນາງໄດ້ຖູມືຂອງນາງແລະເລີ່ມຈົ່ມບາງຢ່າງ, ຄືກັບການສະກົດຄໍາ. ເດັກຍິງມັງກອນຮ້ອງຂຶ້ນ, ສະແດງແຂ້ວຂອງນາງ:
  - ນີ້ແມ່ນການທົດສອບທີ່ຮ້າຍແຮງສໍາລັບນາງ ... ນາງສາມາດເຄື່ອນຍ້າຍໂດຍບໍ່ມີຄວາມເສຍຫາຍຫຼາຍຖ້ານາງໃຊ້ການສະກົດຄໍາ ultra!
  Dominica ຕ້ອງການຄວາມກະຈ່າງແຈ້ງ ກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ການສະກົດຄໍາພິເສດ, ແຕ່ nymph-marquise ໄດ້ຕີຕີນເປົ່າຂອງນາງ, ປະດັບດ້ວຍແຫວນ, ແລະເດັກຍິງໄດ້ຖືກຈັບຢູ່ໃນລົມບ້າຫມູ. ມັນຄືກັບວ່າຍັກໃຫຍ່ໄດ້ຈັບນາງຢູ່ໃນມືຂອງລາວແລະແບກນາງ.
  ນັກສະແດງຍິງໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ກ້າວກະໂດດຢ່າງໃດ!
  ແລະດັ່ງນັ້ນເຂົາເຈົ້າ, ຮ່ວມກັບ nymph-marquise, ໄດ້ພົບເຫັນຕົນເອງຢູ່ທາງເຂົ້າ ຂອງ ພະລາຊະວັງ. ມັນໄດ້ຖືກລະນຶກເຖິງ Hermitage ໃນ St. Petersburg, ພຽງແຕ່ມັນສູງກວ່າ, ສາມສິບຊັ້ນທີ່ມີເພດານສູງ. ແລະຍັງ, lush ແລະງາມຫຼາຍກ່ວາລະດູຫນາວທີ່ມີຊື່ສຽງ.
  Dominica ຢຽດຂາອອກ, ຢຽດສອງຂ້າງດ້ວຍກຳປັ້ນ ແລະຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ວ້າວ !
  ນາງນີ່ຢືນຢັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນອາຄານທີ່ສວຍງາມຂອງສະຖາບັນມັງກອນ.
  ຢູ່ຕໍ່ໜ້າທາງເຂົ້າ, ນ້ຳພຸໃນຮູບມັງກອນເຈັດຫົວໄດ້ປະກາຍເປັນສີຄຳແລະໂລຫະສີສົ້ມທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກຢູ່ເທິງໂລກ. ແລະຈາກປາກຂອງແຕ່ລະສາຍນ້ໍາໄດ້ແລ່ນເຂົ້າໄປໃນທ້ອງຟ້າ, sparkling ຄ້າຍຄືເພັດໃນລັງສີຂອງ luminaries ornate ຫຼາຍ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ມັນເປັນສິ່ງມະຫັດທີ່ເຮືອບິນບິນສູງ!
  Marquise-nymph ຕອບ laconically:
  - ເທັກໂນໂລຍີ!
  ຫົວມັງກອນແຕ່ລະໜ່ວຍມີຕາທີ່ເຮັດດ້ວຍແກ້ວປະເສີດ, ແລະ ມີສີສັນແຕກຕ່າງກັນ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າ ສຸຂະພາບດີ , ອຸດົມສົມບູນແລະມີລົດຊາດ.
  ນອກນັ້ນຍັງມີບັນດາຖະໜົນຫົນທາງທີ່ສວຍງາມດ້ວຍດອກໄມ້ທີ່ສວຍສົດງົດງາມ, ໄດ້ຈຳແນກດ້ວຍຮູບຊົງຕ່າງໆ ແລະ ຊະນິດຂອງດອກໄມ້. ຕີນເປົ່າຂອງເດັກຍິງໄດ້ຍ່າງລຽບຕາມກະເບື້ອງທີ່ມີລວດລາຍສົດໃສຂອງເສັ້ນທາງທີ່ມີຄວາມສະຫງ່າງາມແລະສະຫງ່າງາມທີ່ບໍ່ສາມາດອະທິບາຍໄດ້. ພວກເຂົາເຈົ້າມີອາຍຸແຕກຕ່າງກັນ, ແຕ່ທັງຫມົດແມ່ນສວຍງາມ, ຈໍານວນຫຼາຍໄດ້ໃສ່ເຄື່ອງປະດັບທີ່ມີຄ່າ.
  ມີ elves ສ່ວນໃຫຍ່ຢູ່ທີ່ນີ້, ແຕ່ຍັງມີເດັກຍິງຂອງມະນຸດ, trolls ຍິງແລະ hobbits. ເດັກຍິງຄົນສຸດທ້າຍ ບໍ່ສາມາດແຍກອອກ ຈາກ ມະນຸດໄດ້. ໃນຖານະເປັນ, ໂດຍວິທີທາງການ, ແມ່ນ nymphs ແລະ dryads. ມັນເປັນຍ້ອນວ່າເຂົາເຈົ້າໃສ່ແຫວນຢູ່ເທິງຕີນເປົ່າຂອງຕີນຂະຫນາດນ້ອຍແລະພຣະຄຸນຂອງເຂົາເຈົ້າ?
  ແຕ່ເດັກຍິງຂອງມະນຸດສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ຄືກັນ.
  Dominika, ເປັນນັກຮຽນສູງພໍສົມຄວນ, ເບິ່ງໃຫຍ່ເກີນໄປແລະເປັນຜູ້ໃຫຍ່ເມື່ອທຽບກັບນັກຮຽນຍິງ. ແລະນີ້ເຮັດໃຫ້ນາງອັບອາຍຫຼາຍ.
  ເດັກຍິງຖາມນາງງາວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງຄືກັບການວາງສະແດງພິພິທະພັນ!
  Marquise ຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ເຈົ້າເຄີຍເບິ່ງຮູບເງົາເລື່ອງ Harry Potter ບໍ?
  Dominic ຍິ້ມ ແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງມັນ. ແລະເຂົາເຈົ້າເຖິງແມ່ນວ່າພະຍາຍາມທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ remake ຂອງຮູບເງົານີ້. ດີ, ດັ່ງນັ້ນແມ່ນຫຍັງ?
  ນົກຍາງ ໃຫ້ຮູ້ວ່າ:
  - ມີເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແລະໃນທີ່ນີ້, ຕາມທີ່ທ່ານເຫັນ, ບໍ່ມີເດັກຊາຍ, ແລະນີ້ຂັດຂວາງຄວາມສາມັກຄີ!
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - Harry Potter ຍັງເປັນເດັກນ້ອຍ, ແລະມັນງ່າຍຂຶ້ນສໍາລັບລາວ. ແຕ່ເປັນຜູ້ໃຫຍ່ໃນບັນດາເດັກນ້ອຍ. ມັນຮ້າຍແຮງກວ່າການຢູ່ປີທີສອງ!
  Marquise ຕ້ອງການເວົ້າບາງຢ່າງໃນເວລາທີ່ເດັກຍິງຕີນເປົ່າ, ແຕ່ມີເຂັມເພັດຢູ່ໃນຜົມຂອງນາງ, ແລ່ນໄປຫາພວກເຂົາ. ນາງຍິ້ມຢ່າງຫວານຊື່ນແລະເວົ້າວ່າ:
  - ເຈົ້າເປັນຜູ້ເລືອກບໍ?
  Dominica ຍິ້ມ ແລະຕອບວ່າ:
  -ແມ່ນແລ້ວ!
  ເດັກຍິງຫົວເລາະ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ເຈົ້າອາດຈະບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດຫຼາຍ! ຕົວຢ່າງ, ເຈົ້າສາມາດເຮັດຢາທີ່ເບິ່ງເຫັນໄດ້ບໍ?
  ນັກສະແດງຍິງຕອບດ້ວຍຄວາມຫາຍໃຈວ່າ:
  - ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍທີ່ບໍ່ມີ. ມັນເຮັດວຽກແນວໃດ?
  ເດັກຍິງທີ່ມີສາຍເຂັມເພັດ ແລະຜົມສີມ່ວງ ແລະສີສົ້ມ-ຂີ້ເຫຍື່ອງຫົວຂອງນາງ. ແລະນາງໄດ້ເອົາຂວດອອກຈາກຖົງເສື້ອຂອງນາງ. ຂ້ອຍຫັນສຽບ. ນາງໄດ້ດື່ມແລະ ... ຫາຍໄປ.
  Dominica ກະພິບຕາ sapphire ຂອງນາງດ້ວຍຄວາມສັບສົນ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີສຽງບີບໃສ່ດັງຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າດຶງຜົມຂອງນາງ. ວິໄສທັດທີ່ກະຕືລືລົ້ນຂອງ Dominica ໄດ້ເຫັນຕີນເປົ່າຂອງເດັກຍິງທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນໄດ້ກ້າວຢູ່ເທິງກະເບື້ອງຫຼາຍສີແລະຍົກຈຸດນ້ອຍໆຂອງຂີ້ຝຸ່ນແລະ fluff ຈາກຕົ້ນໄມ້ແລະດອກໄມ້. ເດັກຍິງເໜັງຕີງຢ່າງຄ່ອງແຄ້ວ ແລະ, ດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ, ໄດ້ຈັບເອົາເດັກນ້ອຍຍິງທີ່ຂີ້ຄ້ານຢູ່ຫູ.
  ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. ແລະ Dominica ສາມາດເຫັນນາງ. ເດັກຍິງໄດ້ກາຍເປັນໂປ່ງໃສ, ຄ້າຍຄືຜີຫຼື hologram. ແລະ ລາວຮ້ອງດ້ວຍສຽງທີ່ຢ້ານກົວ:
  - ເຈັບ! ໃຫ້ຂ້ອຍໄປ, ປ້າ!
  Marquise-nymph ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ສະຫລາດ, ແມ່ນແລ້ວ! ຂ້ອຍຄິດແລ້ວວ່າເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້!
  Dominica ຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  ຖ້າເຈົ້າເຈັບປ່ວຍຂ້ອຍຈະມາ
  ຂ້ອຍຈະແຜ່ຄວາມເຈັບປວດດ້ວຍມືຂອງຂ້ອຍ ...
  ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ທຸກຢ່າງ, ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ທຸກຢ່າງ,
  ຫົວໃຈຂອງຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນຫີນ!
  ເດັກຍິງ ທີ່ເຂົ້າຫາເຂົາເຈົ້າຫົວຂວັນ. ເຖິງວ່າຈະມີການຕົກແຕ່ງ, ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າຊຸດຂອງພວກເຂົາແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເຂັ້ມງວດແລະເປັນເອກະພາບ, ເຖິງແມ່ນວ່າຟຸ່ມເຟືອຍ, ແບບ. ເຖິງແມ່ນວ່າໃນດ້ານອື່ນໆມີຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຄວາມຫຼາກຫຼາຍ. ເດັກຍິງບາງຄົນມີຕຸ້ມຫູ, ໃນຂະນະທີ່ຄົນອື່ນບໍ່ມີຕຸ້ມຫູ. ແລະບາງຄົນ, ໂດຍສະເພາະເດັກຍິງ hobbit, threaded ແຫວນຄໍາທີ່ມີແກນເຂົ້າໄປໃນດັງຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຮັດສິ່ງນີ້, ໂດຍສະເພາະ, ເພື່ອແຍກຕົວເອງຈາກເດັກນ້ອຍຂອງມະນຸດ, ຜູ້ທີ່ຄ້າຍຄືກັນເກີນໄປ. Dryads ຍັງມັກແຫວນຢູ່ໃນດັງແລະຫູຂອງພວກເຂົາ. ອານາຈັກທີ່ສວຍງາມຂອງເດັກຍິງ, ຈາກເຈັດເຖິງໄວລຸ້ນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ໃນບັນດາ elves, ຜູ້ໃຫຍ່ແລະໄວລຸ້ນແມ່ນບໍ່ແຕກຕ່າງກັນໃນລັກສະນະ, ຄືກັນກັບໃນບັນດາ hobbits, trolls, nymphs, ແລະ dryads. ແຕ່ Dominica ເບິ່ງຄືວ່າເປັນຜູ້ໃຫຍ່ແລະເປັນສາວທີ່ສວຍງາມຫຼາຍ, ມີໃບຫນ້າທີ່ສະແດງອອກຂອງເຈົ້າຍິງທີ່ແທ້ຈິງ. ບາງທີ tanned ເກີນໄປ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຜິວໜັງຂອງນາງອ່ອນລົງເມື່ອນາງຫຼິ້ນຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງໃນຍຸກກາງ. ໃນເວລານັ້ນ, ໃບຫນ້າທີ່ມີສີຜິວ ດຳ ຖືກຖືວ່າເປັນອາການຂອງການເກີດລູກຕໍ່າ.
  ໂດຍວິທີທາງການ, ບໍ່ພຽງແຕ່ຜິວຫນັງຂອງໃບຫນ້າຂອງນາງອ່ອນລົງ, ແຕ່ຍັງຢູ່ໃນຂາຂອງນາງ. ມີຕອນໜຶ່ງທີ່ນາງຖືກນຳດ້ວຍຕີນເປົ່າແລະນຸ່ງເສື້ອຜ້າໄປທີ່ຕຶກ.
  ມີເຖິງແມ່ນວ່າເພງ:
  ເວລາສໍາລັບການໄຖ່ແມ່ນເກືອບຢູ່ທີ່ນີ້
  ຄວີນຖືກນໍາຕີນເປົ່າໄປຫາ scaffold!
  ແທນທີ່ຈະເປັນເຄື່ອງປະດັບ, ນາງນຸ່ງເສື້ອຜ້າ,
  ຄໍ swan ຕົກເປັນເຫຍື່ອຂອງປະຫານຊີວິດ!
  ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເບິ່ງເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກທີ່ສຸດ ແລະແມ້ແຕ່, ໃນວິທີການຂອງຕົນເອງ, somehow creepy . ຫຼັງຈາກແສງສະຫວ່າງ, ນາງຕ້ອງໄດ້ປະຕິບັດໃນພາລະບົດບາດຂອງ Queen Semiramis. ແລະໃນຮູບເງົາເຫຼົ່ານີ້, ນາງບໍ່ໄດ້ປະຕິບັດດ້ວຍຕີນເປົ່າ. ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເປັນບົດບາດທີ່ຫນ້າສົນໃຈ. ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າຜູ້ອໍານວຍການບໍ່ມັກນາງ. ງາມເກີນໄປແລະຜິວເນື້ອສີຂາວ້ໍາເຜີ້ງ. ແລະສໍາລັບບົດບາດຂອງ Semiramis ພວກເຂົາມັກ ແມ່ຍິງ ອາຍຸ ທີ່ມີຜົມສີດໍາ. ແລະ Dominica ຕ້ອງກາຍເປັນສໍາລອງ. ແລະນາງກໍຖືກຕີດ້ວຍເຫຼັກຮ້ອນ. ແລະເຂົາເຈົ້າຈັບຂ້ອຍ, ຂ້ອນຂ້າງປະມານ, ໂດຍຜູ້ຊາຍ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ແລະມີ scene ໃນ rack ໄດ້. ແນ່ນອນ, whip ແມ່ນເຮັດດ້ວຍໂຟມ, ແລະເມື່ອພວກເຂົາຕີເຈົ້າກັບມັນ, ມັນບໍ່ເຈັບປວດ. ແຕ່ສິ່ງດຽວກັນ, ໃນເວລາທີ່ ທ່ານຫ້ອຍແລະຖືກ whipped , ມັນເປັນ unpleasant.
  ນັກຮຽນຍິງໄດ້ກອດກັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄູສອນ dryad ປາກົດ. ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອສີແດງແລະຮູບແບບທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.
  ນາງໄດ້ຍ່າງໄປ Dominica ແລະ cooed:
  - ເຈົ້າເປັນຄົນໃໝ່ບໍ?
  ລະຄອນຜູ້ຍິງເດັກນ້ອຍຍັບຍັ້ງ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ເວົ້າວ່າ!
  ອາຈານສັ່ນຫົວ. ໃນດັງຂອງນາງແມ່ນແຫວນທີ່ເຮັດ ດ້ວຍໂລຫະສີສົ້ມແລະມີແກນເປັນເສັ້ນດ່າງ. ນາງຍັງເບິ່ງຄືກັບສາວໄວລຸ້ນແລະຕີນເປົ່າ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ມີແຫວນຢູ່ໃນຕີນເປົ່າແຕ່ລະຄົນ. ແລະນີ້ແມ່ນແລ້ວໃນລະດັບສູງພົບທົ່ວໄປຂອງ sorcery.
  ນົກກະທາ ໃຫ້ຮູ້ວ່າ:
  - ນາງເປັນນັກຮຽນທີ່ມີຄວາມສາມາດ, ແລະນາງມີພອນສະຫວັນ!
  ຄູສອນແຫ້ງໄດ້ໂຍນກ້ອນຫີນນ້ອຍໆໃສ່ກະເບື້ອງສີ ແລະສັ່ງວ່າ:
  - ສ້າງອັນໃຫມ່ເພື່ອໃຫ້ມັນບິນເຂົ້າໄປໃນຝາມືຂອງເຈົ້າ!
  Dominica ເວົ້າວ່າ:
  - Telekinesis, ຫຼືວ່າແນວໃດ?
  ໃນການຕອບໂຕ້, ເດັກຍິງຫົວເລາະ. ຄູສອນຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ກະແຈກກະຈາຍ! ເປັນຫຍັງເຂົາເຈົ້າມາເຕົ້າໂຮມກັນ!
  ມີຄວາມບໍ່ພໍໃຈ ແລະສຽງດັງ. ແຕ່ເດັກຍິງບໍ່ໄດ້ໂຕ້ຖຽງ, ແຕ່ເລີ່ມຄ່ອຍໆກະແຈກກະຈາຍ. ແຕ່ໃນເວລາດຽວກັນ, ຊອກຫາຕໍ່ກັບສາວໃຫມ່.
  ຄູສອນຈົ່ມວ່າ:
  - ແລ້ວ, ມາ, ສັ່ງກ້ອນຫີນບິນເຂົ້າໄປໃນຝາມືຂອງເຈົ້າ!
  Dominika, ຮູ້ສຶກວ່າເປັນ ຄົນໂງ່ ທີ່ສົມບູນ , ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ບິນເຂົ້າໄປໃນຝາມືຂອງຂ້ອຍ!
  ກ້ອນຫີນບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນທີ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ:
  - ບິນໄປຫາຂ້ອຍ, ໄວ!
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກ້ອນຫີນກ້ອນຫນຶ່ງໄດ້ຕົກລົງແລະ, ຄືກັບ meteorite, ມົນຕີເດັກຍິງຢູ່ຫນ້າຜາກ. ລະເບີດໄດ້ດີ, ກ້ອນໃຫຍ່ພໍດີບວມທັນທີ, ແລະ Dominika ຕົນເອງໄດ້ເສຍສະຕິ.
  ເດັກຍິງຫຼາຍຄົນທີ່ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະອອກໄປ, ແລະຜູ້ອື່ນໆທີ່ໄດ້ຫັນປະມານ, ລະເບີດອອກ laughໃນເວລາດຽວ. ແລະສຽງຫົວນີ້ເຮັດໃຫ້ລະນຶກເຖິງສຽງລະຄັງເງິນຫຼາຍຮ້ອຍລະຄັງ.
  ນົກຍາງກົ້ມແຂນ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ມີຄວາມສາມາດ, ແລະສິ່ງທີ່ຄົນອື່ນ! ໃນຄໍາສັບທີ່ງ່າຍດາຍ, ຍົກກ້ອນຫີນໂດຍບໍ່ມີການສະກົດຄໍາ. ບໍ່ແມ່ນແຕ່ທຸກໆ nymph ຈົວຫຼື dryad ສາມາດເຮັດໄດ້.
  ຄູອາຈານຕົກລົງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນາງມີຄວາມສາມາດ! ແຕ່ຍັງເປັນອັນຕະລາຍ. ອັນນີ້ແມ່ນ ມີຄວາມສາມາດບໍ່ພຽງແຕ່ສົ່ງຄືນຜູ້ຊາຍໃຫ້ພວກເຮົາເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງໄດ້ສັງຫານຜູ້ຍິງອີກດ້ວຍ. ນີ້ແມ່ນພະລັງງານປ່າ!
  Marquise ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ສາວນີ້ເປັນເພັດຕ້ອງການຂອງການຂັດ!
  Dominika ຢືນຂຶ້ນແລະເຕັ້ນໄປຫາຕີນຂອງນາງ. ຫົວຂອງນາງແຕກ ແລະມີອາການບວມຢູ່ໜ້າຜາກ.
  ເດັກຍິງຮ້ອງວ່າ:
  - ແລະຂ້ອຍຄວນຂ້າໃຜດຽວນີ້?
  ອາຈານຕອບຢ່າງໃຈຮ້າຍວ່າ:
  - ຕົນເອງ! ເຈົ້າສາມາດລະເບີດສະໝອງຂອງເຈົ້າອອກໄດ້ດີຫຼາຍ. ມັນເປັນສິ່ງທີ່ດີທີ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ບອກເຈົ້າໃຫ້ລະເບີດຫີນ!
  Dominica ຫົວຫົວ ແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໃນກໍລະນີນີ້ຈະມີ Hiroshima ທີ່ແທ້ຈິງ!
  ພີ່ນ້ອງແຫ້ງຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  -Hiroshima ແມ່ນຫຍັງ?
  ນັກສະແດງຍິງໄດ້ຍັບບ່າຂອງນາງ, ເຊິ່ງບໍ່ໄດ້ອ່ອນເພຍ, ແລະຕອບຢ່າງຫມັ້ນໃຈວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເມືອງທີ່ໄດ້ຖິ້ມລະເບີດປະລໍາມະນູ, ເປັນຜົນໃຫ້ມີຫ້າສິບພັນຄົນເສຍຊີວິດແລະຫນຶ່ງຮ້ອຍພັນບາດເຈັບ!
  ຄູສອນດັງຂຶ້ນວ່າ:
  - ວ້າວ! ວ້າວລະເບີດ!
  ນັກຮຽນຍິງຄົນນຶ່ງຮ້ອງວ່າ:
  - ປ້ານີ້ຖືກນໍ້າຖ້ວມ!
  ແລະອີກອັນໜຶ່ງເພີ່ມວ່າ:
  - ປ່ຽນສີສີເຂົ້າໄປໃນຫູຂອງທ່ານ!
  ນົກກະທາ ຄັດຄ້ານ:
  - ຂ້ອຍໄດ້ໄປໂລກຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ, ແລະປີນອິນເຕີເນັດຂອງພວກເຂົາຫຼາຍຄັ້ງ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Hiroshima - ມັນເປັນຄວາມຈິງ. ແລະອັນນີ້ແມ່ນຂີ້ຮ້າຍ, ແລະແມ້ກະທັ້ງຄົນຕາຍຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະເສຍຊີວິດຍ້ອນລັງສີ.
  ເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງຮ້ອງວ່າ:
  - ລັງສີແມ່ນຫຍັງ?
  Dominika ຈົ່ມ, ຕອບຢ່າງຮີບດ່ວນ:
  - ເມື່ອເມກອິເລັກໂທຣນິກແຕກອອກຈາກແກນຂອງອະຕອມ ແລະມັນກາຍເປັນໄອໂອໄນ, ລັງສີຈະເກີດຂື້ນ. ແກນເປົ່າຂອງປະລໍາມະນູທໍາລາຍພັນທະບັດລະຫວ່າງໂມເລກຸນ, ແລະການແຕກຫັກເຫຼົ່ານີ້ເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມເສຍຫາຍຮ້າຍແຮງຕໍ່ຮ່າງກາຍ, ທັງສອງຂອງມະນຸດແລະ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ຂອງ elf.
  ເດັກຍິງຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວໃນການຕອບສະຫນອງ. ໂຕນ້ອຍໜຶ່ງຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ແມ່, ຂ້ອຍຢ້ານລັງສີ!
  nymph-marquise, aka Laska, laughed ແລະຕອບວ່າ:
  - ຢ່າຢ້ານ! ນາງ ຈະບໍ່ເອົາເຈົ້າ ຢູ່ທີ່ນີ້ !
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ພວກເຮົາໄດ້ຖືກໂຈມຕີໂດຍລັງສີ,
  ແລະບ່ອນທີ່ຈະຊອກຫາທີ່ພັກອາໄສໃນປັດຈຸບັນ ...
  ແລະໃນທີ່ນີ້ທ່ານມີອົງການຈັດຕັ້ງ -
  ເບິ່ງ, ພວກເຂົາກໍາລັງຕີຂ້ອຍຢູ່ຄໍ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ເອົາມັນແລະເລີ່ມເຕັ້ນລໍາ. ແລະເດັກຍິງຄົນອື່ນໆເລີ່ມເຕັ້ນລໍາ.
  ຄູໄດ້ຈັບ ນິ້ວມືຂອງນາງ . ສຽງດັງຢູ່ໃນປາກຂອງນາງ. ແລະວິທີການ trill nightingale ຈະໄຫຼ. ເດັກຍິງຄົນອື່ນໆໄດ້ເອົາມັນໃນເວລາດຽວແລະ froze . ພີ່ນ້ອງຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງໄດ້ປະກົດຕົວໃນຊຸດສີດຳທີ່ເຄັ່ງຄັດ ແລະໄດ້ອອກຄຳສັ່ງວ່າ:
  - ຂັ້ນຕອນທີ!
  ເດັກຍິງທັນທີ line up ໃນຄວາມສູງ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະເດີນຂະບວນ, ການວັດແທກຂັ້ນຕອນຂອງເຂົາເຈົ້າແລະ stretching soles ຂອງຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າ, ຄືທະຫານ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ເຮັດມັນຄືກັບວ່າການເດີນຂະບວນທີ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບພວກເຂົາ, ຄືກັບກອງປະທານາທິບໍດີ.
  ຄູສອນໃນຊຸດສີດຳ, ປະດັບດ້ວຍເພັດພອຍ, ແກ້ວມະນີ ແລະຫີນສີເຢັນບາງອັນທີ່ຍັງບໍ່ຮູ້ຢູ່ໃນໂລກ, ໄດ້ສັ່ງວ່າ:
  - ໃນປັດຈຸບັນ, ຮ້ອງ!
  ເດັກຍິງ, ຕີຂາເປົ່າ, ຜິວໜັງ, ຂານ້ອຍໆ ແລະສະຫງ່າງາມ, ຖາມພ້ອມໆກັນວ່າ:
  - ຮ້ອງເລື່ອງຫຍັງ?!
  ຄູສອນຕອບດ້ວຍສຽງເຢັນວ່າ:
  - ກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເດັກຊາຍຈະຮ້ອງກ່ຽວກັບຖ້າຫາກວ່າພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຖືກ struck ໂດຍໂລກລະບາດ hellish!
  ແລະ ເດັກຍິງ-ນັກຮຽນໄດ້ຮ້ອງເປັນສຽງຮ້ອງ ແລະ ດ້ວຍຄວາມສະແດງອອກ;
  ດວງດາວກະພິບ ໃນ ຄວາມມືດຂອງກາງຄືນ,
  ແລະຄວາມສະຫວ່າງຂອງວົງເດືອນເງິນ!
  ຄວາມງາມ ເຮັດໃຫ້ຕາຫນ້າຮັກຂອງນາງ,
  ພວກເຮົາຜູກພັນກັບນາງຕະຫຼອດໄປ!
  
  ຕາເວັນຕົກສີເຂັ້ມແມ່ນມືດມົວ,
  ແຕ່ອາລຸນສົດໃສຈະແຕກອອກ!
  ແລະລົມໄດ້ກາຍເປັນຄວາມສຸກ, ສຽງດັງ,
  ເຮືອກຳປັ່ນບວມ!
  
  ຈິດວິນຍານຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນກ້ອນຫີນຫນັກ,
  ການທົດສອບຂອງ fighter ລໍຖ້າ!
  ແລະໃຫ້ປ້າຍໂຄສະນາບິນຢູ່ເທິງຫົວ,
  ໃຫ້ໄປເຖິງທີ່ສຸດ!
  
  ຫົວໃຈຈະບໍ່ overgrown ກັບ moss ,
  ບິນໄວຂອງນົກອິນຊີ!
  ເຖິງແມ່ນວ່າເລືອດຈະຮ້ອນ, ດ້ວຍການບິນທີ່ຫ້າວຫັນ,
  ຂ້ອຍຈະບິນຄືກັບລູກສອນ!
  
  willows ໄດ້ bowed ກັບຂ້າພະເຈົ້າ,
  ພຣະເຈົ້າອົງຊົງລິດທານຸພາບສູງສຸດຫັນໜ້າຕາ!
  ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານແມ່ນ unpretentious ຫມົດ,
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະເພີ່ມຄວາມເຂັ້ມແຂງໃຫ້ທ່ານໃນການສູ້ຮົບ!
  
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເຈົ້າຮັບໃຊ້ປະເທດຊາດຢ່າງຊື່ສັດ,
  ແຕ່ເນື້ອໜັງອ່ອນແຮງ, ວິນຍານກໍເຈັບ!
  ເຈົ້າຈະບໍ່ເສຍໃຈ, ຂ້ອຍຮູ້ຊີວິດ
  ຢ່າໃຫ້ຂ້ອຍກາຍເປັນເຂົາແກະ!
  
  ຂ້ອຍຈະລ້າງບາບຂອງມື້ທີ່ຜ່ານໄປ,
  ໃຫ້ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນໃນອະດີດຜ່ານໄປ!
  ເຈົ້າເຫັນ, ໝາກ ອະງຸ່ນ ກຳ ລັງສຸກຢູ່ໃນສວນ,
  sketch ຈະ outline ຍົນ!
  
  ຮັບໃຊ້ປະເທດຊາດດ້ວຍສຸດກໍາລັງຂອງທ່ານ,
  ລືມວ່າມີສັນຕິພາບໃນໂລກ!
  ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ໄຟໄຫມ້ປ່າ,
  ຂໍໃຫ້ທຸກຄົນຢູ່ດີກັບເຈົ້າ!
  
  ເລື່ອງນີ້ຂ້ອຍຕອບງ່າຍໆວ່າ:
  ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະຂຸດແຜ່ນດິນໂລກ!
  ເພື່ອໃຫ້ເດັກນ້ອຍມີຄວາມສຸກ,
  ເພື່ອວ່າເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຄືນດີປະຊາຊົນຂອງຕົນເອງ!
  
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຄວາມດີ ແມ່ນຂຶ້ນກັບພວກເຮົາ,
  ທຸກຄົນຕັດສິນໃຈ - ທາງເລືອກແມ່ນຂອງຕົນເອງ!
  ແລະຈາກທ່ານກະທູ້ຜູ້ມີອໍານາດ,
  ເຈົ້າຖືຈັກກະວານຢູ່ໃນກຳປັ້ນຂອງເຈົ້າ!
  
  ພວກເຮົາຍັງຈະຍຶດຫມັ້ນກັບທ່ານ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, Motherland ບໍ່ສາມາດຖືກພົບເຫັນວ່າສັກສິດ!
  ໃນຂະນະທີ່ຍິງ, ນິ້ວມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກາຍເປັນມືແຮງຫຼາຍ,
  ແລະພວກເຮົາຍັງບໍ່ມີແມ່ນແຕ່ຊາວ!
  
  ໄຊຊະນະເປັນໝາກທີ່ບໍ່ສາມາດບັນລຸໄດ້;
  ສໍາລັບຜູ້ທີ່ອ່ອນແອ, cowardly, ຫຼື stupid!
  ແຕ່ທະຫານສາມາດຈັດການກັບຈຸດສູງສຸດທັງຫມົດ,
  ເຮົາຈະເອົານ້ຳໜັກເກີນນີ້ ໃສ່ເທິງເສັ້ນສະໝີ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນພະລາຊະວັງຫລູຫລາຂອງໂຮງຮຽນມັງກອນ.
  ແລະຜູ້ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາໃນ ສີດໍາ ໄດ້ເບິ່ງ Dominica ຢ່າງລະມັດລະວັງແລະສັງເກດເຫັນ:
  - ເຈົ້າງາມຫຼາຍ. ໂດຍສະເພາະສໍາລັບເຊື້ອຊາດຂອງມະນຸດທີ່ບໍ່ສົມບູນແບບ. ມັນເປັນການເຮັດໃຫ້ປະລາດ!
  Dominica ຮ້ອງສຽງຕອບຮັບດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນ:
  ຂ້ອຍແມ່ນຄວາມສົມບູນແບບຂອງມັນເອງ
  ຂ້ອຍແມ່ນຄວາມສົມບູນແບບຂອງມັນເອງ
  ຈາກຮອຍຍິ້ມໄປສູ່ທ່າທາງ,
  ເຫນືອຄໍາສັນລະເສີນ!
  ໂອ້, ຄວາມສຸກອັນໃດ
  ຮູ້ວ່າຂ້ອຍສົມບູນແບບ
  ຮູ້ວ່າຂ້ອຍສົມບູນແບບ
  ຮູ້ວ່າຂ້ອຍເປັນທີ່ເຫມາະສົມ!
  ຄູສອນໃນຊຸດສີດຳເບິ່ງຍິງສາວຢ່າງເຄັ່ງຄັດ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນາງມີຄວາມສຸພາບທີ່ເຮັດໃຫ້ປະລາດ! ອັນໃດທີ່ຮັກ!
  nymph weasel ແນະນໍາ:
  - ບາງທີພວກເຮົາຄວນຈະ tickle heels ຂອງນາງດ້ວຍໄມ້?
  ອາຈານຍັບບ່າ ແລະຕອບແບບບໍ່ໝັ້ນໃຈເກີນໄປວ່າ:
  - ບໍ່ແມ່ນຄວາມຄິດທີ່ບໍ່ດີ! ແຕ່ມັນດີກວ່າທີ່ຈະພານາງໄປຫານາຍມັງກອນ. ມາເບິ່ງກັນວ່ານາງຈະຜ່ານການສອບເສັງໄດ້!?
  Marquise ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ການສອບເສັງເຂົ້າ? ນີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມຄິດທີ່ dumbest, ແຕ່ວ່າມັນສາມາດໄດ້ຮັບການຮັບຮອງເອົາໃນຫຼັກສູດທໍາອິດ, ບ່ອນທີ່ມັນຈະເປັນ trivally ງ່າຍດາຍ!
  ອາຈານຄັດຄ້ານດ້ວຍນ້ຳສຽງທີ່ເຄັ່ງຄັດ:
  - ແລະເອົາ ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ ນີ້ ກັບເດັກຍິງອາຍຸເຈັດປີ? ແມ່ນແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າຈະຢອກນາງ ແລະຕີນາງ. ແມ່ນແລ້ວ, ແລະນາງເອງສາມາດເອົາຄົນແລະຂ້າພວກເຂົາ. ບໍ່, ນີ້ບໍ່ແມ່ນວິທີທາງທຸລະກິດເລີຍ! ເດັກຍິງຜູ້ສູງອາຍຸຕ້ອງການນາງ, ແລະສໍາລັບການນີ້, ນາງຕ້ອງສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມສາມາດສູງ!
  Weasel ຫົວຫົວ:
  - ສຽງມີເຫດຜົນ!
  Dominica ສັ່ນຫົວຂອງນາງ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າເປັນດອກໄມ້ May dandelion:
  - ຢ່າລົບກວນຂ້ອຍກັບເດັກຍິງ.
  ຄູໄດ້ຫົວຫົວ:
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສອບເສັງກັບ Lady Dragon Master." ໃນກໍລະນີນີ້, ທ່ານຈະຖືກຍອມຮັບເຂົ້າໃນຫຼັກສູດຊັ້ນສູງ. ເຈົ້າຈະອາໄສຢູ່ໃນຫ້ອງແຍກຕ່າງຫາກ, ງາມ, ມີ saucer ເງິນແລະຫມາກໂປມ pouring.
  ນັກສະແດງຍິງຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ມັນເປັນແນວໃດ, ມີ saucer ເງິນ?
  ທີ່ປຶກສາໄດ້ອະທິບາຍວ່າ:
  - ມັນຄືກັບວ່າເຈົ້າມີໂທລະທັດຢູ່ເທິງໂລກ. ພຽງແຕ່ອາດຈະມີໂຄງການຫນ້ອຍສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ. ລະເປັນຫຍັງ? ທ່ານມີເຕັກໂນໂລຊີ, ພວກເຮົາມີ magic. ແຕ່ໃນທີ່ນີ້ທ່ານສາມາດເບິ່ງຜ່ານ saucer ໄດ້, ຖ້າທ່ານມີທັກສະ magical ທີ່ແທ້ຈິງ, ສິ່ງທີ່ກໍາລັງເກີດຂຶ້ນ.
  Dominica ຖາມຢ່າງບໍ່ຄາດຄິດ:
  - ເຈົ້າສາມາດເບິ່ງໂລກ?
  ຄູໄດ້ຫົວເປັນສັນຍາວ່າ:
  - ແລະໂລກສາມາດເປັນ ... ເວັ້ນເສຍແຕ່, ແນ່ນອນ, ທ່ານເປັນ magician ກ້າວຫນ້າທາງດ້ານຫຼາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າ, ເຊັ່ນດຽວກັນ, surfed ອິນເຕີເນັດ - ເປັນ invention ຂອງມະນຸດເຢັນ. ແລະຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າວ່າ, ເຈົ້າຮູ້ວິທີຍິງແທ້ໆ. ແລະ ພວກເຂົາມາພ້ອມກັບເຄືອຂ່າຍທີ່ຫນ້າສົນໃຈ. ມັນເປັນເລື່ອງແປກທີ່ວ່າໄຟຟ້າທີ່ງ່າຍດາຍທີ່ບໍ່ມີ magic ໃດສາມາດເຮັດໄດ້!
  ໂດມິນິກາຍັບຍັ້ງ ແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ! ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ເຮັດອັນນີ້ເພື່ອຕົວເຈົ້າເອງ?
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, nymph marquise ຕອບວ່າ:
  - ຄວາມກ້າວໜ້າທາງວິທະຍາສາດເປັນສິ່ງທີ່ອັນຕະລາຍ. ຖ້າລູກລະເບີດຂອງພວກເຮົາເລີ່ມແຕກຂຶ້ນອີກ, ແລະບໍ່ແມ່ນລູກລະເບີດທີ່ງ່າຍດາຍ, ແຕ່ແມ່ນ ລູກລະເບີດນິວເຄຼຍ ! ດ້ວຍວິທີນີ້, ບໍ່ມີໃຜຈະມີຊີວິດຢູ່, ແລະລັງສີ magic ແມ່ນຮ້າຍແຮງກວ່າລັງສີປົກກະຕິ!
  Dominica whistled:
  - ນີ້ເຂົາເຈົ້າ ແມ່ນ ! ມັນເກີດຂື້ນ.
  ນັກຮຽນຍິງຮ້ອງວ່າ:
  - ພວກເຮົາບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີ ຄົນແບບນັ້ນ , ນາງເປັນປ້າຊົ່ວຮ້າຍ!
  ຄູສອນໃນສຽງເຢັນສັ່ງ:
  - ນໍາຂ້ອຍມາ!
  ແລະນາງໄດ້ຍ້າຍ. ນາງມີເກີບເກີບພິເສດໃສ່ຕີນຂອງນາງທີ່ປ່ອຍໃຫ້ຕີນຂອງນາງເປີດຢູ່ທາງຫນ້າແລະອະນຸຍາດໃຫ້ນາງສະກົດຄໍາດ້ວຍແຫວນ. ພີ່ລ້ຽງຕົນເອງຍັງເບິ່ງຫນຸ່ມ - ບໍ່ແມ່ນ wrinkle ດຽວ, ໃບຫນ້າ flawless. ແຕ່ໂຄງສ້າງຂອງນາງແມ່ນເຫັນໄດ້, ບໍ່ແມ່ນເສັ້ນທີ່ອ່ອນໂຍນຂອງໄວລຸ້ນ, ແຕ່ແມ່ຍິງຜູ້ໃຫຍ່ທີ່ມີຄລາສສິກແລະ, ອາດຈະເວົ້າວ່າ, ລັກສະນະຊັ້ນສູງ. ແລະເບິ່ງແມ່ນຍາກຫຼາຍ.
  Dominika ຄິດວ່ານາງມີບາງປະເພດ. ແລະບາງທີອາດບໍ່ແມ່ນຂະຫນາດນ້ອຍ.
  ນາງໄດ້ຕາມນາງໄປ, ແລະ ນາງມະຄຣິດໄດ້ໂດດຂຶ້ນມາໃກ້ນາງ, ແລະຮ້ອງໄຫ້, ກັດແຂ້ວວ່າ:
  - ເຈົ້າເປັນພະລາຊີນີທີ່ງົດງາມ. ແຕ່ຮອຍບາດຢູ່ໜ້າຜາກໄດ້ຫາຍດີແລ້ວ, ເຈົ້າກໍຫາຍດີໄວ!
  Dominika ສັງເກດດ້ວຍສຽງຫົວ:
  ຕົວຂະຫຍາຍຄວາມເຂັ້ມແຂງແລະ dumbbells,
  ສຸຂະພາບຈິດ ຮ່າງກາຍແຂງແຮງ!
  ດັ່ງນັ້ນເຂົາເຈົ້າຈຶ່ງຜ່ານນ້ຳພຸແລະຍົນເຈັດລຳທີ່ມີຄວາມສູງຫຼາຍຮ້ອຍແມັດ ຂຶ້ນໄປໃນອາກາດ , ອັດສະຈັນໃຈກັບຄວາມງາມອັນມະຫັດສະຈັນ. ຕໍ່ໄປແມ່ນປະຕູ, ຢູ່ທາງເຂົ້າຂອງນັກຍິງທະນູຍິງ, ແລະ ເຄື່ອງຫຸ້ມເກາະ ທີ່ເຮັດດ້ວຍຄຳ .
  ເຂົາເຈົ້າໄດ້ທັກທາຍເດັກຍິງຄົນໃໝ່ດ້ວຍການຫົວຫົວ ແລະ ຮອຍຕີນເຂັນທີ່ເປົ່າຫວ່າງຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເດັກຍິງມີຄຸນສົມບັດດີສາມຢ່າງ. ຫນຶ່ງ, ວ່າພວກເຂົາງາມ, ແລະທີສອງ, ວ່າພວກເຂົາ ...
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຄໍາຕອບບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນໃຈ. ແລະໃນທີ່ນີ້ພວກເຂົາຢູ່ໃນອາຄານໂຮງຮຽນມັງກອນ. ມີຄວາມຫລູຫລາຢູ່ທີ່ນີ້, ເຈົ້າບໍ່ສາມາດປຽບທຽບກັບ Peterhof ໄດ້. ນອກເຫນືອໄປຈາກຄໍາແລະ platinum, ຍັງມີໂລຫະທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍທີ່ບໍ່ມີການປຽບທຽບໃນໂລກດາວເຄາະ. ແລະຍັງ, ແກ້ວປະເສີດ ຈໍານວນຫຼາຍ ຂອງຮູບແບບທີ່ຊັບຊ້ອນແລະສວຍງາມທີ່ສຸດ, lined ກັບເຄື່ອງປະດັບ, ສະຫງ່າງາມ, ຕາດອກ iridescent. ນອກນັ້ນຍັງມີຮູບຄົນທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍຢູ່ເທິງຝາ. ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນ elves ແລະ elves. ແຕ່ມີສິ່ງມີຊີວິດອື່ນໆ. ແຕ່ເກືອບທັງຫມົດໃບຫນ້າແລະຕົວເລກແມ່ນຫນຸ່ມແລະໂດດເດັ່ນ. ຜູ້ຊາຍໄວໜຸ່ມມັກຈະເຮັດໜ້າເອິກເປົ່າ. ແລະພວກມັນມີຄວາມຄ້າຍຄືກັນຫຼາຍກັບຮູບປັ້ນຂອງປະເທດເກຣັກແລະ Rome. ຢູ່ທີ່ນີ້ ມີຫຼາຍສິ່ງຫຼາຍຢ່າງ ... ແລະ ຍັງມີນ້ຳພຸອອກມາຈາກທົ່ວທຸກມຸມ ເຊິ່ງຍັງເບິ່ງສວຍງາມ ແລະ ມີລົດຊາດອີກດ້ວຍ.
  ກະຈົກທີ່ມີຂອບສີສົ້ມແລະທອງ, ກອບດ້ວຍເພັດແລະ topazes, ຍັງເຫັນໄດ້. ເຊິ່ງໃນຕົວຂອງມັນເອງເບິ່ງງາມ pretty ແລະຍັງ pleasing ກັບຕາ.
  Dominika ມີຄວາມຍິນດີທີ່ສັງເກດວ່າກ້ອນຫີນຂອງນາງໄດ້ຫາຍໄປໃນຕົວຈິງແລ້ວ. ແລະນາງກໍງາມອີກເທື່ອໜຶ່ງ ແລະ ມີຜົມສີທອງ . ແລະຍິງຄົນນັ້ນ...
  ຜົມຂອງນາງສົດໃສຈົນບໍ່ມີຄົນເຊື່ອວ່ານາງບໍ່ໄດ້ຖືກຍ້ອມ. ແຕ່ນີ້ແມ່ນສີທໍາມະຊາດຂອງນາງ. ແລະມັນເຫມາະສົມກັບນາງໄດ້ດີຕໍ່ກັບສີທອງສີແດງຂອງຫນ້າຫນຸ່ມຂອງນາງ.
  ນາງເປັນຍິງທີ່ມີເລືອດເນື້ອທີ່ສູງສົ່ງ, ແລະໂດດຂຶ້ນເປັນບາງຄັ້ງຄືກັບລີງ.
  ແລະໂຮງຮຽນຕົວມັນເອງແມ່ນເຢັນກວ່າພະລາຊະວັງ Versailles. ສະນັ້ນພະຍາຍາມເຂົ້າໃກ້ນາງ.
  Dominica ເອົາມັນແລະຮ້ອງເພງ:
  ວັງຂອງພະລາຊະວັງແມ່ນລໍ້ລວງສໍາລັບພວກເຮົາ,
  ເສລີພາບຈະບໍ່ຖືກແທນທີ່!
  ເສລີພາບຈະບໍ່ຖືກແທນທີ່!
  ແລະຕີນເປົ່າຂອງນາງໄດ້ເອົາກ້ອນຫີນເພັດຈາກພື້ນແລະໂຍນມັນສູງກວ່າ. ມັນບິນໄປໂດຍ, ແຕ່ນາງງາໄດ້ຈັບນິ້ວມືຂອງນາງ, ແລະເພັດໄດ້ສິ້ນສຸດລົງໃນຝາມືເປີດຂອງນາງ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າເຮັດໄດ້ຢ່າງສະຫລາດ!
  ນົກຍາງຮ້ອງວ່າ:
  ມີຄວາມວ່ອງໄວຫຼາຍກວ່າ macaque
  ແຂງກວ່າງົວ...
  ແລະຄວາມຮູ້ສຶກຂອງກິ່ນແມ່ນຄ້າຍຄືຂອງຫມາ,
  ແລະຕາຄືນົກອິນຊີ!
  ຄູສອນໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດດ້ວຍນ້ຳສຽງທີ່ເຄັ່ງຕຶງ:
  - ບັດນີ້ພວກເຮົາຈະໄປຊັ້ນລຸ່ມ .
  Dominica ເວົ້າຢ່າງສະດຸດໃຈ:
  - ຫຼືບາງທີມັນອາດຈະດີກວ່າ, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ເພີ່ມຂຶ້ນ?
  ນາງສັ່ນຫົວ:
  - ມີສະຫນາມກິລາໃຕ້ດິນຂ້າງລຸ່ມນີ້. ຢູ່ທີ່ນັ້ນເຈົ້າຈະສະແດງທັກສະຂອງເຈົ້າຖ້າທ່ານຕ້ອງການເຂົ້າໄປໃນຊັ້ນສູງ!
  ນັກສະແດງຍິງຖາມຢ່າງບໍ່ອາຍວ່າ:
  - ຈະເປັນແນວໃດຖ້າຂ້ອຍສອບເສັງບໍ່ຜ່ານ?
  ອາຈານເວົ້າຢ່າງໜັກແໜ້ນວ່າ:
  - ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າຈະກາຍເປັນສໍາລອງ. ເຈົ້າເຄີຍຫຼິ້ນເປັນທາດໃນຮູບເງົາ ແລະເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າມັນເປັນແນວໃດ?
  Dominica ຫົວຫົວ ແລະຕອບວ່າ:
  - ໃນມື້ນີ້ ຜູ້ຍິງ ແມ່ນສໍາລອງ naked,
  ແລະມື້ອື່ນເປັນພຽງແຕ່ goddess ເຢັນ!
  ແລະ, ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ນາງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະມີຄວາມມ່ວນແລະບໍ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃດໆ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນເຂົາເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະລົງຂັ້ນຕອນຂອງ marble. ແລະມັນເປັນຄືກັບການສືບເຊື້ອສາຍເຂົ້າໄປໃນ hell.
  Dominica ຈື່ຈໍາວິທີທີ່ນາງຫຼິ້ນແມ່ມົດໃນຮູບເງົາ. ນາງຖືກຍົກໃສ່ຕ່ອງໂສ້, ດ້ວຍມືຂອງນາງຖືກມັດໄວ້ກັບເພດານ. ແລະມັນເຈັບປວດແທ້ໆ. ແລະມັນ tightens ກ່າງໃບຂັ້ນ. ຜິວເນື້ອສີຂາມີກ້າມຂອງເດັກຍິງແມ່ນປົກຄຸມດ້ວຍເຫື່ອຈາກຄວາມເຈັບປວດແລະຄວາມເຄັ່ງຕຶງ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລະບົບຕ່ອງໂສ້ຖືກປ່ອຍອອກມາ. ແລະນາງຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈຊົ່ວຄາວ ແລະຟ້າວລົງ. ແລະມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງຢູ່ເທິງພື້ນ.
  ແລະ Dominica ຮ້ອງອອກມາຈາກຄວາມເຈັບປວດ hellish ໃນຂໍ້ກະດູກແລະບ່າຂອງນາງ. ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ສຶກວ່າມັນ.
  ນົກຍາງ, ເມື່ອເຫັນໜ້າຂອງເດັກຍິງ ເປັນ ຕາບ້າ , ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງເປັນທາດ. ເຈົ້າອາດຈະກາຍເປັນນັກຮຽນໃນກຸ່ມນ້ອງໄດ້.
  Dominika giggled ແລະສັງເກດເຫັນ, ຮ້ອງເພງ, ເຍາະເຍີ້ຍຕົນເອງ, ເດັກຍິງທີ່ໃຫຍ່ຂຶ້ນ, ແລະນັກສະແດງໃນເລື່ອງນັ້ນ:
  ນັກຮຽນຊັ້ນປະຖົມ, ນັກຮຽນຊັ້ນປະຖົມ,
  ມື້ນີ້ແມ່ນວັນພັກຂອງເຈົ້າ...
  ມັນເປັນເວລາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ແລະມ່ວນຊື່ນ,
  ພົບກັນຄັ້ງທຳອິດກັບໂຮງຮຽນ!
  Laska ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ບໍ່ຕະຫລົກ! ທ່ານປະຊາຊົນບໍ່ເຄີຍຝັນເຖິງຄວາມສາມາດຂອງພວກເຮົາໃນ magic!
  Dominica ຕອບສະໜອງຢ່າງແຂງຂັນ:
  - ທ່ານເຄີຍຝັນເຖິງຜົນສໍາເລັດດ້ານເຕັກໂນໂລຢີຂອງພວກເຮົາບໍ? ລະເບີດໄຮໂດຣເຈນອັນນຶ່ງຈະປິດ magic ຂອງທ່ານທັງຫມົດ.
  ຄູສອນໃນ ສີດຳ ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງໂອ້ອວດ . ອັນນີ້ບໍ່ເໝາະສົມ!
  Dominica ຕອບວ່າ:
  - ນີ້ບໍ່ແມ່ນ bragging, ແຕ່ຖະແຫຼງການຂອງຂໍ້ເທັດຈິງ. ລະເບີດໄຮໂດຣເຈນທີ່ມີພະລັງງານເຖິງນຶ່ງຮ້ອຍເມກາຕັນສາມາດທຳລາຍຊີວິດທັງໝົດພາຍໃນລັດສະໝີນຶ່ງຮ້ອຍກິໂລແມັດ. ເຈົ້າສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້ບໍວ່າອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?
  Nymph ຢືນຢັນ:
  - ນາງບໍ່ໄດ້ຕົວະ! ແທ້ຈິງແລ້ວ , ປະຊາຊົນ ມີອາວຸດ ທຳ ລາຍທີ່ມະຫັດສະຈັນ. ແລະສໍາຄັນທີ່ສຸດ, ຍັງມີລູກສອນໄຟທີ່ສາມາດສົ່ງມັນໄປຫາເປົ້າຫມາຍ.
  ຄູສອນຈົ່ມວ່າ:
  - ເປັນຕາສົງສານທີ່ໂລກລະບາດບໍ່ໄດ້ກະທົບຕໍ່ມະນຸດ. ຜູ້ຊາຍຮຸກຮານຄືເຈົ້າບໍ່ສົມຄວນມີຊີວິດ!
  Dominica ບໍ່ໄດ້ໂຕ້ແຍ້ງ, ຫົວຫົວ:
  - ບາງຄັ້ງຂ້ອຍກໍ່ຄິດວ່າມັນເປັນດັ່ງນັ້ນ.
  Nymph ສັງເກດເຫັນ:
  - ຄົນເຮົາຕ່າງກັນຄືກັນ. ຢ່າຄິດວ່າພວກເຂົາບໍ່ດີທັງຫມົດ. ເຖິງແມ່ນວ່າ, ຄົນໃດມີຫຼາຍ, ບໍ່ດີຫຼືດີ, ເຈົ້າບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ທັນທີ!
  Dominica ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ເບິ່ງຄືວ່າໂສກເສົ້າຫຼາຍ:
  - ຖ້າເຈົ້າເບິ່ງໂທລະພາບສູນກາງ, ແລ້ວ, ບາງທີອາດມີ ອັນບໍ່ດີ ຫຼາຍກວ່ານັ້ນ . ຫຼືແມ້ກະທັ້ງຄົນທີ່ບໍ່ດີຫຼາຍ!
  Nymph ຢືນຢັນ:
  - ນີ້ແມ່ນ xenophobia! ເມື່ອຄວາມກຽດຊັງເພີ່ມຂຶ້ນຕໍ່ທຸກສິ່ງທີ່ບໍ່ຄືກັບເຈົ້າ. ແຕ່ນີ້ບໍ່ຄວນເອົາເປັນຕົວຢ່າງ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໂອເຄ, ບໍ່ໃຫ້ເວົ້າກ່ຽວກັບການເມືອງ. ເປົ້າຫມາຍຂອງຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອຊ່ວຍປະຢັດຜູ້ຕາງຫນ້າທັງຫມົດຂອງເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງກວ່າຢູ່ໃນໂລກ ... ນັ້ນ ແມ່ນ, ໃນຈັກກະວານຂອງເຈົ້າ. ແລະນີ້ແມ່ນຫຼາຍ ກ່ວາ ດາວ!
  Weasel ຕອບຢ່າງສຸພາບ:
  - ນີ້ບໍ່ແມ່ນດາວເຄາະ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂະຫນາດໃຫຍ່, ແຕ່ວ່າມັນບໍ່ແມ່ນຈັກກະວານທັງຫມົດ. ມັນແມ່ນບາງສິ່ງບາງຢ່າງລະຫວ່າງດາວເຄາະຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະຈັກກະວານ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຢາກເຂົ້າໄປໃນວັດສະພືດ ...
  ພີ່ລ້ຽງໄດ້ສັ່ນຫູທີ່ມີລັກສະນະຂອງນາງ, ທີ່ອອກມາຈາກໃຕ້ຜົມຂອງນາງ, ແລະເວົ້າວ່າ:
  - ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ບໍ່ພຽງແຕ່ພວກເຮົາ, ແຕ່ຍັງມີນັກວິຊາການອື່ນໆຂອງມັງກອນແລະບໍ່ແມ່ນມັງກອນທີ່ກໍາລັງຊອກຫາວິທີທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດຜູ້ຊາຍ, ແລະຖ້າເປັນໄປໄດ້, ໃຫ້ພວກເຂົາກັບຄືນ.
  Dominica squeaked:
  - ຜູ້ຊາຍທີ່ຈົມນ້ໍາໄດ້ clutches ເຟືອງ! ແລະມັນແມ່ນດິນຈີ່ແທ້ໆ ...
  nymph marquise ແນະນໍາ:
  - ບາງທີເຈົ້າຄວນຮ້ອງດີກວ່າ, ເຊື້ອສາຍຂ້ອນຂ້າງຍາວ!
  ນັກສະແດງຍິງຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຫັນດີ , ມັນເຢັນກວ່າຢູ່ໃນລົດໄຟໃຕ້ດິນ!
  ແລະ Dominica ໄດ້ຫົວຫົວຂອງນາງ, ເຊິ່ງປະກາຍເປັນໃບຄຳ, ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  ບໍ່ມີອາຍຸຫຼືຄວາມສູງໃນສົງຄາມ,
  ນາງເຮັດໃຫ້ ເດັກຍິງ ແລະເດັກຊາຍເທົ່າທຽມກັນ!
  ຜູ້ທີ່ບໍ່ຕ້ອງການຄວາມສຸກໃນຄວາມງຽບ,
  ໃຜຢາກບິນສູງ!
  
  ພວກເຮົາຕັດ, ຍິງແລະຕັດ,
  ສໍາລັບພວກເຮົາມີຄວາມເຊື່ອ - ການບໍລິການເພື່ອ Motherland!
  ແນ່ນອນ, ມັນດີກວ່າທີ່ຈະຮັບໃຊ້ເປັນດາບ,
  ເພື່ອຊະນະການສູ້ຮົບຢ່າງເດັດຂາດ!
  
  ມີອັນໃດສຳຄັນກວ່າສຳລັບເມຍຂອງພວກເຮົາ?
  ແນ່ນອນ, ເອົາມັນບໍ່ພຽງແຕ່ຢູ່ເທິງຕຽງ!
  ເຈົ້າເປັນຜົວນົກອິນຊີ ບໍ່ແມ່ນນົກກະຈອກທີ່ໜ້າສົງສານ
  ສູ້ຊົນເພື່ອໃຫ້ບ້ານຂອງພວກເຮົາຈາກການເຜົາໄຫມ້!
  
  ນີ້ແມ່ນການສູ້ຮົບທີ່ຮຸນແຮງ, ພວກເຮົາເຫັນວ່າມັນ ກຳ ລັງຈະມາເຖິງ,
  horde ກໍາລັງ sailing, ມະຫາຊົນບໍ່ສາມາດນັບໄດ້!
  ແຕ່ຊ່າງຕີເຫຼັກໄດ້ສ້າງເຄື່ອງປ້ອງກັນຢ່າງແຂງແຮງ,
  ສຽງດັງແລະສຽງໂຫດຮ້າຍຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ເຮົາຢ້ານ!
  
  ແລະພວກເຮົາໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນ, ກອງທັບ,
  ຫອກຖືກຈັບແຫນ້ນຢູ່ໃນມືຂອງຜູ້ມີອໍານາດ!
  ເປັນສັດຕູຢ່າງນ້ອຍແຊ້ມໃນການທໍາລາຍ,
  ຫລຸມຝັງສົບລໍຖ້າ, ບໍ່ແມ່ນຫຼຽນຢູ່ເສັ້ນປະສາດ!
  
  ພວກເຮົາ ປະທະກັນ , ແຕ່ເດັກຍິງມີກິ່ນປາກ,
  ດາບໃນມືປະກາຍເປັນຟ້າຜ່າ!
  ເດັກຍິງທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ເບິ່ງແຂງ,
  ກັບ envy ຂອງແມ້ແຕ່ ດາວໄດ້ ເຈດີ !
  
  , ກະສັດ ຄິດ ແນວໃດ?
  ແຕ່ດຽວນີ້ "ໝີ" ກຳ ລັງແລ່ນ!
  ພວກເຮົາເປັນນັກຮົບທີ່ສັກສິດຂອງ Rus,
  ນັກຕໍ່ສູ້, ຍິງ, ຫຼືຜູ້ຊາຍ!
  
  ພວກເຮົາຂັບໄລ່ພວກເຂົາອອກໄປ ແລະບໍ່ເອົານັກໂທດ
  ຄົນເສລີບໍ່ຄວນຜະລິດທາດທີ່ບໍ່ພໍໃຈ!
  ພວກເຮົາໄດ້ປະຕິບັດກັບ crow shaggy,
  ຜົນປະໂຫຍດຂອງພໍ່ແມ່ນສູງກວ່າເອກະຊົນ!
  ແມ່ນແລ້ວ, ເພງບໍ່ອ່ອນແອ ແລະສຽງຂອງນັກຮົບແມ່ນດີເລີດ.
  ການສືບເຊື້ອສາຍໄດ້ຖືກສໍາເລັດ, ແລະໃນປັດຈຸບັນສາມເດັກຍິງຂອງຊະນິດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ: ເປັນ elf ພີ່ລ້ຽງ, ເປັນ nymph marquise ແລະການຫຼຸດລົງຂອງມະນຸດ, ໄດ້ພົບເຫັນຕົນເອງຢູ່ໃນອານາເຂດຂອງສະຫນາມກິລາໃຕ້ດິນຂະຫນາດໃຫຍ່, ບໍ່ inferior ໃນຂະຫນາດຂອງ Luzhniki, ແລະອາດຈະດີກວ່າ.
  ມັນມີອຸປະກອນຫຼາຍປະເພດ, ເພດານສູງແລະຢືນໃຫ້ຜູ້ຊົມນັບຮ້ອຍພັນຄົນ, ແລະຕັ່ງນັ່ງທີ່ຖັກແສ່ວດ້ວຍ velvet, pearls, ຄໍາ, ຫຼືແມ່ນແຕ່ສໍາລັບແຂກທີ່ແພງທີ່ສຸດທີ່ມີເພັດແລະກ້ອນຫີນອື່ນໆ.
  ໃນເວລາດຽວກັນ , ມັນແມ່ນເກືອບຫວ່າງເປົ່າ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ໃນສູນກາງແມ່ນ Grand Master ຕົນເອງແລະຫົວຫນ້າຂອງສະຖາບັນ, Dragon Duchess de Montserrat.
  ເປັນຜູ້ຍິງທີ່ງາມຫຼາຍມີເຈັດຫົວ, ທາສີທຸກສີຂອງຮຸ້ງ. ແລະມັນເບິ່ງງາມຫຼາຍ, ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ປະລາດ, ໂດຍສະເພາະຖ້າທ່ານເຫັນມັນຢູ່ໃນຄວາມເປັນຈິງແລະບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນຮູບເງົາ.
  Dominica ຮ້ອງອອກມາຈາກສະຖານທີ່:
  ທ້ອງຟ້າສູງ, ໄລຍະໄກ,
  ຟັງເພງກ່ຽວກັບ ຜູ້ກ້າຫານ Akmale ...
  ພຣະອົງເປັນມັງກອນທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ, ພຣະອົງໄດ້ປົດປ່ອຍແຜ່ນດິນໂລກ,
  ແລະ knight ນີ້ປະໄວ້ແສງສະຫວ່າງຂອງທ້ອງຟ້າ!
  ຮ້ອງເພງອີກແລ້ວ...
  ທີ່ນີ້ Dragon Duchess de Montserrat ຂັດຂວາງດ້ວຍສຽງທີ່ຂົ່ມຂູ່, ຄືກັບສຽງແກຂອງ Jericho:
  - ເຈົ້າ , ຂ້ອຍເຫັນ, ເປັນເດັກຍິງທີ່ໂງ່ຈ້າຫຼາຍ, ມີລີ້ນທີ່ສາມາດ curl ເປັນ loop ຍາວປະມານຄໍຂອງມະນຸດຂອງເຈົ້າ.
  Dominica ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຄືຊິວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຈະ offend ທ່ານ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ວ່າຂ້ອຍຮັກທີ່ຈະຮ້ອງເພງ. ແລະ Akmal ແມ່ນພຽງແຕ່ເດັກ fairy-tale, ລັກສະນະ ຂອງຮູບເງົາ ຈາກຮູບເງົາເດັກນ້ອຍ. ຢ່າເອົາມັນຮຸນແຮງເກີນໄປ!
  ມັງກອນແມ່ຍິງເຈັດຫົວ, ປະມານຂະຫນາດ ຂອງ ເຮືອບິນໂຈມຕີສອງບ່ອນນັ່ງ ທີ່ດີ , ຫົວເຍາະເຍີ້ຍແລະສັງເກດເຫັນ, ໂດຍທັງເຈັດຫົວຂອງນາງເວົ້າໃນເວລາດຽວກັນ, ຄືກັບວ່າພວກມັນປະກອບເປັນເຄື່ອງດຽວ, ເຖິງວ່າຈະມີສະຫມອງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ:
  - ແລະທ່ານມີ witty ແລະ brave, ແລະໃນເວລາດຽວກັນ, ຊັບພະຍາກອນ. ຢ່າງຫນ້ອຍເຈົ້າສາມາດເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃນ magic?
  Dominica ຮ້ອງເພງ comic ໃນການຕອບໂຕ້:
  ຂອງຂວັນຄູອາຈານ,
  ພວກເຂົາໃຊ້ເວລາກັບຂ້ອຍ ...
  ລາວທົນທຸກກັບຂ້າພະເຈົ້າໂດຍບໍ່ມີຫຍັງ -
  ນັກວິເສດທີ່ເກັ່ງທີ່ສຸດ!
  
  ຄູສອນສະຫລາດ
  ຂ້ອຍຟັງແບບບໍ່ຕັ້ງໃຈ...
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ບໍ່ໄດ້ຮ້ອງຂໍໃຫ້ຂ້ອຍ
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດມັນ somehow!
  . ບົດທີ 5.
  ເດັກນ້ອຍຂ້າທາດແລະອະດີດເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ໄດ້ຖືກມອບຫມາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃຫ້ຫັນລໍ້ຫນັກ. ເດັກນ້ອຍອາຍຸປະມານສິບເອັດຫຼືສິບສອງປີໄດ້ເຮັດໃຫ້ຄວາມເມື່ອຍລ້າເກີນໄປ ແລະເອົາຕີນເປົ່າໃສ່ກ້ອນຫີນທີ່ແຫຼມຄົມກຳລັງປີ້ງເມັດເຂົ້າ. ເດັກຍິງ elf ສອງຄົນໄດ້ຕີ, ໃນຊ່ວງເວລາປະມານເທົ່າທຽມກັນ, ຢູ່ເທິງຫລັງເປົ່າ, ມີກ້າມຂອງເດັກຊາຍ. ຢ່າງ ໃດ ກໍ ຕາມ, ການ ມີ ຢູ່ ຂອງ ຂ້າ ໃຊ້ ນີ້ ໄດ້ ສະ ຫນອງ ການ ແກ້ ໄຂ ຈາກ ການ ປ່ຽນ ເປັນ ກ້ອນ ຫີນ. ແຕ່ພວກຂ້າທາດໄວໜຸ່ມບໍ່ຄວນໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ພັກຜ່ອນ ແລະຄວນຖືກຕີຢ່າງໂຫດຮ້າຍແຮງ.
  ແລະອື່ນໆຈົນກ່ວາ ຂ້າໃຊ້, ຫມົດອາການ, ນອນຫລັບໄປ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍົກໃຫ້ເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ໃຫ້ອາຫານເພື່ອໃຫ້ເຂົາບໍ່ຕາຍຍ້ອນຄວາມອຶດຫິວແລະມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ຈະເຮັດວຽກ. ແລະເຂົາເຈົ້າ harness ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  ນີ້ເຮັດໃຫ້ຊີວິດ, ແຕ່ວ່າພຽງແຕ່ເຈັບປວດຫຼາຍ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ, ຄື hell ໃນໄລຍະຊີວິດ, ຍົກເວັ້ນວ່າຮ່າງກາຍຍັງອ່ອນແລະມີສຸຂະພາບດີແລະຄວາມຄິດຢູ່ໃນຫົວແລະສະຕິແມ່ນຈະແຈ້ງ. ແຕ່ນີ້ເຮັດໃຫ້ມັນອັບອາຍແລະເຈັບປວດຫຼາຍ. ເພື່ອເອົາຈິດໃຈຂອງລາວອອກຈາກຄວາມເຈັບປວດແລະຄວາມເຫນື່ອຍລ້າເລັກນ້ອຍ, ເຈົ້າຊາຍໃນອະດີດແລະໃນປັດຈຸບັນລູກຊາຍ Oenomaus ໄດ້ໃຊ້ຈິນຕະນາການຂອງລາວ;
  ລູກເຮືອຂອງໂຈນສະລັດໃນການຕໍ່ສູ້ມັງກອນແກວ່ງກ້ອນເມກໃນການຊອກຫາຜູ້ຖືກລ້າ. elf ຫນຸ່ມທີ່ມີກ້າມ, ກ້າມ, Oenomaus ໃນຊຸດທີ່ສະຫຼາດ, ເກີບທີ່ສະຫວ່າງດ້ວຍ varnish ສີແດງ, ແລະເພັດ spurs ຄວບຄຸມ monster ສາມຫົວຂອງລາວ. ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງທີມງານປະກອບດ້ວຍເດັກຍິງທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ. ພວກມັນມີກ້າມ, ຜິວໜັງ, ຕີນເປົ່າ, ແລະເຄື່ອງນຸ່ງທັງໝົດຂອງພວກມັນແມ່ນສາຍຄໍຂອງແກ້ວປະເສີດຢູ່ໜ້າເອິກ ແລະ ສະໂພກ. ແລະທຸກຄົນ, ແນ່ນອນ, ແມ່ນພຽງແຕ່ຕົວແບບຄົນອັບເດດ: ທີ່ມີຜົມສົດໃສ. ພວກເຂົາເຈົ້າຕິດມັງກອນທີ່ມີ ຂະຫນາດນ້ອຍກວ່າ ເລັກນ້ອຍ ແລະມີພຽງແຕ່ຫົວດຽວ.
  ດີ, ແນ່ນອນ, ລາວເປັນຜູ້ຊາຍ, ເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງກວ່າ, ແລະທີມງານຂອງລາວແມ່ນປະກອບດ້ວຍຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸດຕິທໍາ. ແລະລາວບໍ່ຕ້ອງການຜູ້ຊາຍອື່ນ.
  ສະນັ້ນພຽງແຕ່ນາຍທະຫານຊາຍເທົ່ານັ້ນທີ່ມີເກີບ, ແລະຜູ້ຍ່ອຍທີ່ມີຄວາມສຸກຂອງລາວສາມາດເຮັດສິ່ງຕ່າງໆດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ສະຫງ່າງາມຂອງພວກເຂົາໃນການສູ້ຮົບທີ່ບໍ່ສາມາດເວົ້າໄດ້ໃນນິທານນິທານຫຼືພັນລະນາດ້ວຍປາກກາ! ຄວາມງາມສາມາດຖິ້ມລະເບີດດ້ວຍກໍາລັງທີ່ເປັນອັນຕະລາຍ, ແລະຖິ້ມດາກ, boomerang, ຫຼືເຂັມພິດ.
  Oenomaus, ເຈົ້າຊາຍຫນຸ່ມ, ໄດ້ຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມຍິນດີແລະຄວາມສຸກ:
  ແນ່ນອນ, ຄົນຮັ່ງມີຈະຫົວເລາະ,
  ສັ່ນ mammon, ທ້ອງເຕັມຂອງເຈົ້າ!
  ແລະໂຊກຊະຕາຂອງພວກເຮົາແມ່ນຈະຕາຍດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ,
  ຄວາມຕາຍແມ່ນເຝົ້າເບິ່ງທຸກຄົນ, ແມ່ເຖົ້າກັບ scythe!
  
  ແລະພວກເຮົາຕ້ອງການແລ່ນຢູ່ເທິງຫຍ້າ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ພວກເຮົາຍັງ, ທີ່ສໍາຄັນ, ພຽງແຕ່ເດັກນ້ອຍ!
  ແຕ່ ເດັກຊາຍ ຈະຮູ້ສຶກວ່າ ເປັນທາດສອງເທົ່າ,
  ບໍ່ມີເສລີພາບໃນຄຸກໃດໆໃນໂລກນີ້!
  
  ພວກເຮົາຕ້ອງສູ້, ນີ້ແມ່ນໂຊກຊະຕາ,
  ຂ້າສະຫາຍຖ້າຕ້ອງຂ້າອ້າຍ!
  ບໍ່ມີຈຸດໃດໃນການອະທິຖານຕໍ່ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າ,
  ເພາະວ່າບາບຂອງໃຜຂ້າໃຊ້ຮັບການແກ້ແຄ້ນ?
  
  ມີເລືອດຢູ່ໃນສະຫນາມກິລາແລະຝຸ່ນໃນ dungeon,
  ໜູກັດຕີນເປົ່າຂອງຂ້ອຍ!
  ເຈົ້າຊາຍທີ່ຂີ້ໂລບຍັບຍັ້ງດ້ວຍຕີນງົວຂອງລາວ,
  ລາວຄວນຈະຖືກສົ່ງຕົວເອງໄປ!
  
  ເພື່ອຄວາມຢູ່ລອດ, ທ່ານຕ້ອງຂ້າ,
  ເຈົ້າທົນທຸກທັງໃນຈິດວິນຍານ ແລະໃນຮ່າງກາຍມະຕະ!
  ບັນດາຜູ້ມີກຽດພາກັນຊົມເຊີຍສົບຂອງຄວາມທຸກຍາກ.
  ກິ່ນເໝັນຕາຍ, ທັງໝົດທີ່ຍັງເຫຼືອແມ່ນເປັນເສັ້ນດ່າງດຳ!
  
  ແຕ່ທັງຫມົດດຽວກັນ, ຈິດໃຈຂອງຄວາມຕັ້ງໃຈບໍ່ສາມາດຖືກທໍາລາຍ,
  Fatherland ມີຊີວິດຢູ່ໃນຄວາມຄິດຂອງເດັກຜູ້ຊາຍ!
  ກອງທັບຈະມາຮອດ Elves ຕະຫຼອດໄປດ້ວຍການລ່ວງລະເມີດ,
  ເຮົາຈະຖິ້ມຄົນຮັ່ງມີເພື່ອ ການກະທຳ ຂອງເຂົາ !
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຖົງເງິນ ຈະສັ່ນສະເທືອນ ,
   ໃຜ ຊິເອົານ້ຳອອກຈາກພໍ່ຕູ້!
  ເພື່ອຊະນະ, ພວກເຮົາຕ້ອງການຈິດໃຈທີ່ສົດໃສ,
  ແລະ ຖ້າເຈົ້າເປັນຄົນຂີ້ຕົວະ, ແມ່ນແຕ່ພຣະເຈົ້າກໍບໍ່ມີອຳນາດ!
  
  ນີ້ແມ່ນແກວ່ງຂອງດາບ, ຫົວໄດ້ບິນອອກໄປ,
  ປະຫານຊີວິດກະທັນຫັນກາຍເປັນຜູ້ເຄາະຮ້າຍ!
  ຜີມານຮ້າຍໄດ້ຫລົບໜີຈາກເຕົາອົບຢ່າງກະທັນຫັນ,
  ດັ່ງນັ້ນຄວາມໂກດແຄ້ນຖືກຂັບໄລ່ອອກຈາກຫົວໃຈໃຫຍ່!
  
  ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຄິດ, elves ຂອງແສງສະຫວ່າງ ອ່ອນແອ,
  ຄົນເຮົາບໍ່ໄດ້ກົ້ມຂາບໃຜ!
  ຜູ້ມາໃຫມ່ ຈາກ hell ,
  ແລະ ພວກເຮົາ ມີຄວາມເມດຕາພຽງພໍ ທີ່ຈະດື່ມຊາຈາກ saucer ໄດ້!
  ເປັນເພງທີ່ສວຍງາມ, ແລະທີມງານມັງກອນຂອງລາວແມ່ນງົດງາມ. ສະນັ້ນ ສະເດັດໄປ ທາງຂວາມື, ຍິງເອັຟຄົນໜຶ່ງທີ່ມີຜົມສີແດງທອງແດງທີ່ກະພິບໄປໃນລົມຄືກັບປ້າຍໂຄສະນາຜູ້ປະທ້ວງໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ມັນເປັນເວລາທີ່ຈະຮ້າຍແຮງ, ໂອ້ ນາ ຂອງ pirates ທາງອາກາດ!
  Enomai ຫົວຫົວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແນ່ນອນ! ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາເກີດມາເພື່ອ!
  ເດັກຍິງຮ້ອງເພງຮ່ວມກັນ, ເຕັ້ນ ແລະຫຼີ້ນກັບຮ່າງກາຍທີ່ແຂງແຮງ, ແກະສະຫຼັກຈາກກ້າມຊີ້ນທີ່ພັດທະນາແລ້ວ:
  ພວກເຮົາທຸກຍາກ, ພວກເຮົາແມ່ນໂຈນສະຫລັດທີ່ທຸກຍາກ,
  ພວກເຮົາເສຍໃຈຫຼາຍ...
  ພວກເຮົາເອົາໄຫຫີນໃສ່ເທິງທ້ອງຟ້າເພື່ອໃຫ້ຝູງແກະ
  ແຕ່ຍ້ອນວ່າເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປູກຝັງສິນທຳໃນຕົວເຮົາ!
  ແລະພວກນັກຮົບໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ ແລະ ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ກວ່າ, ແລະ ສຽງຂອງພວກເຂົາເປັນຄືກັບການຮ້ອງເພງອັນເຕັມປ່ຽມຂອງນິຕິງເກລ:
  ໂຈນສະຫລັດ ບໍ່ຕ້ອງການວິທະຍາສາດ
  ແລະມັນຈະແຈ້ງວ່າເປັນຫຍັງ ...
  ພວກເຮົາມີຂາແລະແຂນ,
  ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການຫົວຂອງພວກເຮົາ!
  ໃນເວລານີ້, ເດັກຍິງທີ່ມີຜົມສີເຫຼືອງແກມສີມ່ວງ, ປາກສຽງດັງ:
  - ຜູ້ຖືກລ້າລ່ວງຫນ້າ! ມີຄັງອາກາດທັງໝົດຢູ່ໃນຫົວຂໍ້ທີ່ຖືກຕ້ອງ!
  ເດັກຍິງໄດ້ຮ້ອງເພງຮ້ອງ:
  ເອີ ma , ຂ້າມມະຫາສະຫມຸດ, eh ma , ມັງກອນຢູ່ໃນການກວດສອບ,
  ເອີ ແມ່ , ເບິ່ງຫຼາຍກວ່າຄວາມຮັ່ງມີ fabulous ...
  ພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈກັບກົດຫມາຍ, ພວກເຮົາກໍາລັງສ້າງຄໍາສັ່ງໃຫມ່,
  ຕາຍອ່ອນແອແລະໂງ່ພາຍໃຕ້ດາບ!
  ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ສັ່ງ:
  - ດີ, ເດັກຍິງ, ຖ້າພວກເຮົາມີຈຸດປະສົງທີ່ຈະລັກ, ແລ້ວພວກເຮົາຈະລັກ!
  ແລະຈາກນັ້ນຝູງມັງກອນທັງໝົດກໍແລ່ນມາໂຈມຕີ. ພວກເຂົາເຈົ້າແລ່ນໄປຫາເປົ້າຫມາຍຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  ກາເລັນເປັນກຳປັ່ນໃຫຍ່ ແລະສວຍງາມ. ເຖິງວ່າຈະມີນ້ໍາຫນັກທີ່ຫນັກຫນ່ວງແລະ ບັນຈຸ ສິນຄ້າຕ່າງໆ, ຍ້ອນ magic, ມັນລອຍຢູ່ໃນບັນຍາກາດ. ແລະລົມໄດ້ພັດເຮືອຂອງກາເລັນນີ້.
  Enomai ສັງເກດເຫັນວ່າເຮືອຂອງເຮືອມີຮູບແບບທີ່ສົດໃສແລະສວຍງາມຫຼາຍ. ແລະນີ້, ໃຫ້ເວົ້າວ່າ, ແມ່ນ ເຢັນ ຫຼາຍ . ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ແສງຕາເວັນຂຶ້ນ.
  ຈາກກາເລັນພວກເຂົາສັງເກດເຫັນຝູງໂຈນສະຫລັດທີ່ຄວບຄຸມມັງກອນທີ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມ. ແລະທີມງານເລີ່ມ fuss ກ່ຽວກັບມັນ. ໃນມັນ, ເຊັ່ນດຽວກັນ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເດັກຍິງທີ່ສວຍງາມໃນ tunics ແລະເດັກນ້ອຍຊາຍສໍາລອງ. ພວກເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນຊຸດລອຍນ້ຳເທົ່ານັ້ນ, ພຽງແຕ່ຂ້າໃຊ້ໜຸ່ມສອງສາມຄົນເທົ່ານັ້ນທີ່ມີສາຍແຂນຄຳແລະເງິນທີ່ເປັ່ງກາຍຢູ່ຂໍ້ຕີນ ແລະຂໍ້ມື.
  ເດັກຍິງນັກຮົບໄດ້ຮັບການຕົກແຕ່ງຢ່າງຟົດຟື້ນ. ແຕ່ຍັງຕີນເປົ່າ, ຄືກັບເດັກຊາຍອາຍຸສິບສອງຫາສິບສີ່ປີ, ມີກ້າມ, ທີ່ສວຍງາມ, ແຕ່ມີຍີ່ຫໍ້ສໍາລອງຢູ່ເທິງຫນ້າເອິກແລະບ່າຂອງພວກເຂົາ.
  ມີພຽງແຕ່ຍິງນັກຮົບຄົນດຽວທີ່ມີເກີບທີ່ສະຫງ່າງາມຢູ່ຕີນຂອງນາງ. ປາກົດຂື້ນວ່ານາງເປັນຜູ້ທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດຢູ່ທີ່ນີ້ແລະກັບຕັນ. ດັ່ງກ່າວເປັນຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ສວຍງາມທີ່ມີຜົມທີ່ເບິ່ງຄືວ່າມັນຖືກ sprinkled ດ້ວຍຜົງທອງ.
  ແລະສິ່ງທີ່ຫນ້າຮັກນາງມີ. ແລະຮ່າງກາຍໄດ້ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍເຄື່ອງຫຸ້ມເກາະທີ່ຫລໍ່ໃນ platinum, sapphires, emeralds, topazes, rubies, agates ແລະເພັດ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ແກ້ວປະເສີດໄດ້ຖືກຈັດຢູ່ໃນເຄື່ອງປະດັບທີ່ປະເສີດທີ່ມີສີສັນທີ່ສວຍງາມທີ່ສຸດ. ມີດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບ, ດອກກຸຫຼາບແລະອື່ນໆ.
  ໃນລົດຫຸ້ມເກາະທີ່ຫລູຫລາຂອງນາງ, ດອກໄມ້ທັງຫມົດແມ່ນແຕກຕ່າງກັນ, ແລະບໍ່ຊ້ໍາກັນ.
  ເຈົ້າຊາຍໂຈນສະລັດ Oenomaus ຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ສົດໃສຢູ່ໃນຕົວຂອງເຂົາເອງ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ດີ, ມັນເປັນໄປໄດ້ແທ້ໆທີ່ຈະ crip ແລະຂ້າຄວາມງາມດັ່ງກ່າວ! ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຮັບຜິດຊອບບາບດັ່ງກ່າວກ່ຽວກັບຈິດວິນຍານຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  ຄູ່ຮ່ວມງານຜົມສີແດງທີ່ຮ້ອນແຮງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ວ່າເປັນຫຍັງພວກເຮົາເປັນໂຈນສະລັດ! ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ ... ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະໂຈນສະຫລັດໂດຍບໍ່ມີບາບ.
  ອີກຄົນໜຶ່ງ ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະຂ້າຄົນທີ່ຮັກແທ້ໆ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, elf , ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເກີດມາເພື່ອຄວາມສຸກ ...
  ແຕ່ຖ້າທ່ານເປັນໂຈນສະຫລັດ, ແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືແມ່,
  ໂດຍບໍ່ມີເລືອດ, ຝົນແລະສະພາບອາກາດທີ່ບໍ່ດີຕະຫຼອດໄປ!
  ຫົວແດງຍັງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເດັກຍິງແລະເດັກຊາຍທີ່ສວຍງາມ, ແນ່ນອນ, ແຕ່ພວກເຂົາບໍ່ແມ່ນເຊື້ອສາຍຂອງພວກເຮົາ, ແຕ່ມາຈາກເຊື້ອຊາດຂອງປະຊາຊົນ! ເບິ່ງ, ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ , ຢູ່ໃນຮູບຮ່າງຂອງຫູຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  Oenomaus ປະຫລາດໃຈ:
  - ຄົນງາມແລະຫນຸ່ມ?
  ນັກຮົບດັບເພີງຫົວຫົວ:
  - ນັ້ນແມ່ນມັນ! ດ້ວຍຄວາມຊ່ອຍເຫລືອຂອງວິເສດ, ພວກເພິ່ນໄດ້ຮັບຄວາມໄວໜຸ່ມນິລັນດອນ. ແລະໃນປັດຈຸບັນເດັກຊາຍເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນ stuck ໃນໄວໄວຫນຸ່ມຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  ດຽວນີ້ເຂົາເຈົ້າຈະຍັງໜຸ່ມ ແລະອ່ອນນ້ອມສະເໝີ.
  ເຈົ້າຊາຍໜຸ່ມຮ້ອງວ່າ:
  elves ທັງຫມົດ, ປະຊາຊົນຢູ່ໃນໂລກ,
  ຄວນເປັນໝູ່ກັນສະເໝີ...
  ເດັກນ້ອຍຄວນຫົວເລາະສະເໝີ.
  ແລະດໍາລົງຊີວິດຢູ່ໃນໂລກທີ່ສະຫງົບສຸກ!
  ເດັກນ້ອຍຄວນຫົວເລາະ
  ເດັກນ້ອຍຄວນຫົວເລາະ
  ເດັກນ້ອຍຄວນຫົວ -
  ແລະດໍາລົງຊີວິດຢູ່ໃນໂລກທີ່ສະຫງົບສຸກ!
  elf ຜິວເນື້ອສີຂາວແນະນໍາ:
  - ມີທາງເລືອກ! ນັກຮົບທີ່ດີທີ່ສຸດຈາກຝ່າຍຂອງພວກເຂົາແລະທີ່ດີທີ່ສຸດຫຼືດີທີ່ສຸດຈາກຝ່າຍພວກເຮົາຈະຕໍ່ສູ້. ໃນກໍລະນີທີ່ໄດ້ຮັບໄຊຊະນະ, ພວກເຂົາເຈົ້າແບ່ງປັນອຸປະສັກກັບພວກເຮົາ, ແລະໃນກໍລະນີຂອງການພ່າຍແພ້, warrior ສູນເສຍຈະກາຍເປັນ . ທັງ ຂ້າທາດ ຫຼືສົບ!
  Oenomaus ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເຫດຜົນ! ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບ!
  ເດັກຍິງໃນມັງກອນອ້ອມຮອບ galleon ໄດ້. ພວກເຂົາເຈົ້າໄວກວ່າ; ກຳປັ່ນໃຫຍ່ພຽງແຕ່ບໍ່ສາມາດຫລົບໜີຝູງສັດທີ່ວ່ອງໄວໄດ້.
  ແຕ່ Galeon ມີປືນ. ແລະພວກເຂົາເລີ່ມຊີ້ນໍາພວກເຂົາ, ແລະ wicks ເຖິງແມ່ນວ່າເລີ່ມສູບຢາ.
  Oenomaus ເວົ້າດ້ວຍສຽງດັງວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າສະເຫນີໃຫ້ມີ duel! ຕາມປະເພນີຂອງໂຈນສະລັດທາງອາກາດ. ຫນຶ່ງ fighter ຈາກຂ້າງຂອງເຈົ້າ, ແລະຫນຶ່ງຈາກພວກເຮົາ. ທ່ານຈະໃຫ້ເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງສິນຄ້າຂອງທ່ານໃຫ້ກັບຜູ້ຊະນະ. ແລະໃນກໍລະນີຂອງການ defeat , ເຮັດສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ ກັບ loser ໄດ້. ພວກເຮົາຈະບໍ່ລົບກວນເຈົ້າ.
  ຜູ້ບັນຊາການຍິງໃນຊຸດເກາະອັນລ້ຳຄ່າພ້ອມດອກໄມ້ຕອບວ່າ:
  - ຍິ່ງໃຫຍ່! ພວກເຮົາຍອມຮັບສິ່ງທ້າທາຍນີ້! ຂ້ອຍຈະສູ້! ແລະທ່ານສະເຫນີຊື່ຜູ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການ!
  Elf Prince Oenomaus ກ່າວຢ່າງເດັດຂາດວ່າ:
  - ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຕາງຫນ້າພຽງແຕ່ຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງໃນບັນດາເຈົ້າ. ສະນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງຕໍ່ສູ້!
  ຜູ້ຊ່ວຍຜົມແດງເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຮ້າຍແຮງກວ່າການສູ້ຮົບ! ຂ້ອຍຢາກສູ້!
  ແລະນາງສັ່ນຕີນເປົ່າ, elegant, ຂາ nimble ຫຼາຍ, ຊຶ່ງເປັນມືຖື, ຄ້າຍຄືຮ່າງກາຍຂອງ cobra ໄດ້.
  ນັກຮົບໜຸ່ມຄັດຄ້ານ:
  - ພວກເຮົາເປັນ captains, ພວກເຮົາຈະຕໍ່ສູ້!
  ເດັກຍິງໃນລົດຫຸ້ມເກາະອັນລ້ຳຄ່າໄດ້ຫົວຫົວ ແລະເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - Marquise de Diana, ໃນການບໍລິການຂອງທ່ານ!
  elf ຫນຸ່ມຕອບຢ່າງຫມັ້ນໃຈ:
  - ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus! ກຽມພ້ອມສໍາລັບການສູ້ຮົບ!
  ແລະນັກຮົບໜຸ່ມຄົນນັ້ນໄດ້ໂດດລົງໄປເທິງດາດຟ້າແລະດຶງດາບບາງຍາວຂອງຕົນອອກ.
  Lady de Diana ຍັງໄດ້ດຶງແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືຂອງນາງແລະຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຊາຍຈຶ່ງກາຍເປັນໂຈນສະຫລັດທີ່ກະຫາຍເລືອດຢ່າງກະທັນຫັນ?
  Oenomaus ຕອບເລື່ອງນີ້ຢ່າງເດັດຂາດ:
  - ມັນເປັນເລື່ອງຍາວ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ແມ່ນໂຈນສະຫລັດທີ່ຫິວເລືອດ, ແຕ່ເປັນຜູ້ທີ່ມີກຽດ! ແລະນັ້ນເຮັດໃຫ້ຄວາມແຕກຕ່າງ.
  Marquise ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ຂ້າທ່ານ, ທ່ານຈະເປັນຂ້າໃຊ້ສ່ວນບຸກຄົນຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະນັກໂທດ. ເຮົາຈະໃຫ້ເຈົ້າເລຍຕີນເປົ່າດ້ວຍລີ້ນຂອງເຈົ້າ ແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມສຸກ!
  Oenomaus ຫົວຫົວແລະຕອບວ່າ:
  ຈະບໍ່ຂ້າ ທ່ານທັງຫມົດ ! ແລະມັນກໍ່ດີທີ່ຈະຕີຕີນດັ່ງກ່າວດ້ວຍລີ້ນຂອງເຈົ້າ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າເຈົ້າເປັນນັກຮົບທີ່ຮ້າຍແຮງ, ແຕ່ເຈົ້າຈະບໍ່ລໍຖ້າຄວາມພ່າຍແພ້ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ!
  ໄດອານາຍິ້ມ ກວ້າງຂຶ້ນ , ດ້ວຍແຂ້ວໃຫຍ່, ແລະຕອບວ່າ:
  - ໃຫ້ເຮົາເບິ່ງ! ບໍ່ພຽງແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ຍັງເດັກຍິງອື່ນໆຈະຂັບເຄື່ອນທ່ານ captivity. ແລະພວກເຮົາຈະທໍລະມານເຈົ້າແລະຕີເຈົ້າໃຫ້ຕາຍ. ລອງເບິ່ງວ່າເຈົ້າຍິ້ມແນວໃດໃນກໍລະນີນີ້!
  ເຈົ້າຊາຍໂຈນສະລັດຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  ຢ່າຍອມແພ້, ຢ່າຍອມແພ້, ຢ່າຍອມແພ້
  ໃນການສູ້ຮົບກັບ monsters ໃນຝັນຮ້າຍ, ບໍ່ໄດ້ເປັນຕາຢ້ານ ...
  ຍິ້ມ, ຍິ້ມ, ຍິ້ມ -
  ຮູ້ວ່າທຸກຢ່າງເບິ່ງດີ ແລະ ດີ !
  Marquise ກົ້ມຫົວດ້ວຍຄວາມຍິນດີຫຼາຍ:
  - ເຈົ້າເປັນຊາຍໜຸ່ມທີ່ໜ້າຊື່ນຊົມ! ເຈົ້າຈະເຮັດໃຫ້ເປັນ jester ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະໃຫ້ເຈົ້າກັບລາຊິນີ. ແລະມັນຈະເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ!
  Oenomaus ຕອບຢ່າງໃຈຮ້າຍ:
  - ພຽງພໍ chatter idle. ສູ້ໆ!
  ເດັກຍິງໃນລົດຫຸ້ມເກາະໄດ້ໂດດລົງຈາກພື້ນຫມໍ້ໄຟແລະໂຈມຕີຄູ່ຮ່ວມງານຂອງນາງ. Oenomaus ໄດ້ພົບກັບນາງ, ແກ້ໄຂຄວາມເສຍຫາຍ, ແລະແມ້ກະທັ້ງຕອບ, ເກືອບຈະຕັດຫູຂອງຄວາມງາມ. ນາງໄດ້ໂດດກັບຄືນໄປບ່ອນແລະຍົກໃຫ້ເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຂອງ panther:
  - ແລະທ່ານບໍ່ໄດ້ບໍ່ດີ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າທ່ານເປັນນາຄືວ່າຂ້າພະເຈົ້າເປັນແມ່ຊີ!
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເດັກຍິງບໍ່ແມ່ນ elf, ນາງມີຫູຂອງມະນຸດ. ແຕ່ Oenomaus ແມ່ນ elf. ປະຊາຊົນແລະ elves ມີເດັກນ້ອຍທົ່ວໄປ - ເຄິ່ງສາຍພັນ . ແຕ່ປົກກະຕິແລ້ວພວກມັນຖືກເອີ້ນວ່າ ຄົນຂີ້ຕົວະ . ແລະພວກເຂົາບໍ່ມັກພວກເຂົາທັງສອງແທ້ໆ.
  ເດັກຍິງ marquise ໂຈມຕີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງໄດ້ປະຕິບັດການປະສົມສະລັບສັບຊ້ອນດ້ວຍດາບ. ແລະໃບຂອງນາງໄດ້ກະພິບ, ຂ້າມ, ແລະ ໝຸນໄປອີກ, ເໝືອນດັ່ງປີກຂອງໂຮງສີໃນລົມພະຍຸເຮີຣິເຄນ. ແລະນາງໄດ້ໂຈມຕີ.
  ເຈົ້າຊາຍ, ຜູ້ທີ່ບໍ່ໄດ້ບໍ່ມີເຫດຜົນ, ຜູ້ສືບທອດຂອງອານາຈັກໃຫຍ່, ໄດ້ທໍາຮ້າຍຫນ້າເອິກຂອງນາງ. ແລະລາວໄດ້ເຈາະເກາະ. ເລືອດກະແຈກກະຈາຍ. ແລະເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າເດັກຍິງໄດ້ຮັບບາດເຈັບ.
  ນາງໄດ້ຍ່າງກັບຄືນໄປບ່ອນແລະຮ້ອງໄຫ້:
  - ເດັກຜູ້ຊາຍ monster ອັນຕະລາຍ!
  Edmond ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ຖ່ອມຕົວວ່າ:
  "ຂ້ອຍອາດ ຈະເປັນສັດຮ້າຍ, ແຕ່ຂ້ອຍຢູ່ໄກຈາກເດັກນ້ອຍ!"
  Diana laughed ແລະໂຈມຕີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ເຖິງແມ່ນວ່າເລືອດແດງໄດ້ຫົດຈາກນາງ. ແລະນາງໄດ້ແຜ່ລາມໄປທົ່ວດາດຟ້າ.
  ລາຊິນີຜົມແດງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຈະໄດ້ຕັດຫົວຂອງນາງທັນທີ! ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ດຶງ bagpipes ໄດ້.
  Marquise-Captain ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ແລະຂ້ອຍສາມາດໃຫ້ໂອກາດແກ່ເຈົ້າໄດ້!
  Oenomaus ຕອບສະຫນອງໂດຍການຕີນັກຮົບພາຍໃຕ້ມືດ້ວຍດາບຂອງລາວແລະຕັດ tendon ຂອງນາງ. ນາງໄດ້ຖິ້ມອາວຸດຈາກມືຂວາຂອງນາງ, ແຕ່ທັນທີທັນໃດກໍຈັບມັນໄວ້ ທາງ ຊ້າຍຂອງນາງ. ແລະນາງຍິ້ມຢ່າງບໍ່ລົດລະ, ເໝືອນກັບວ່ານາງເປັນນາງສາວຂອງສະຖານະການໃນການປະທະກັນນີ້.
  ຊາຍໜຸ່ມກ່າວວ່າ:
  - ເຈົ້າເປັນຍິງທີ່ກ້າຫານ! ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າໄດ້ຮັບບາດເຈັບ. ດີກວ່າຍອມແພ້!
  Diana ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ພວກເຮົາຈະຕາຍ, ແຕ່ພວກເຮົາຈະບໍ່ຍອມແພ້!
  ນັກຮົບໂຈນສະລັດຜົມແດງຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  ເຈົ້າຕ້ອງເຄົາລົບພວກເຮົາ, ຢ້ານພວກເຮົາ,
  ການຂູດຮີດຂອງໂຈນສະຫລັດຍິງແມ່ນບໍ່ສິ້ນສຸດ ...
  elves ຂອງແສງ ສະຫວ່າງສະເຫມີຮູ້ວິທີການຕໍ່ສູ້,
  ແລະດາວເຄາະແມ່ນ Crazy ກ່ຽວກັບພວກເຮົາ!
  ແລະຫົວເລາະໃນການຕອບໂຕ້, ສະນັ້ນ iridescent ແລະດັງ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງ ເຢັນ ຫຼາຍ ແລະມີຄວາມຮູ້ສຶກ.
  ແລະ Diana ໄດ້ໂຈມຕີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງປະຕິບັດດ້ວຍມືຊ້າຍຂອງນາງບໍ່ຮ້າຍແຮງໄປກວ່າດ້ວຍຂວາຂອງນາງ. ແລະມັນແມ່ນຂ້ອນຂ້າງທີ່ສວຍງາມ, ການເຄື່ອນໄຫວທີ່ ສະ ຫງ່າງາມ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຜູ້ບັນຊາການ marquise ໄດ້ຖອດເກີບຂອງນາງອອກ, ແລະຕີນຂະຫນາດນ້ອຍ, ສະຫງ່າງາມຂອງນາງໄດ້ກາຍເປັນເປົ່າ. ແລະນີ້ເພີ່ມຄວາມຊໍານິຊໍານານຂອງນາງ.
  Oenomaus ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະຕີນເປົ່າເຫມາະສົມກັບເຈົ້າ, ຄວາມງາມທີ່ຮັກແພງ!
  Diana ດັງຂຶ້ນວ່າ:
  - ເຈົ້າຈະຈູບສົ້ນຕີນເປົ່າຂອງຂ້ອຍ!
  ການຕໍ່ສູ້ແມ່ນຮຸກຮານຫຼາຍ. Marquise ໄດ້ໂຈມຕີດ້ວຍຄວາມໂກດຮ້າຍປ່າເຖື່ອນ ແລະໄດ້ໃສ່ອາວຸດຂອງນາງຄືກັບວ່າມັນເປັນແຟນຂອງຜູ້ຍິງ. ແລະນີ້ໄດ້ກາຍເປັນທີ່ສວຍງາມທີ່ສຸດ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນປາຍໄດ້ຂູດ Oenomaus ຕາມແກ້ມກ້ຽງ, ບໍ່ມີຂົນ, ມີສີແດງຂອງ elf.
  ຊາຍໜຸ່ມກ່າວວ່າ:
  - ເຈົ້າສະບາຍດີ!
  Diana ຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຢັນ! ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ swing ແລະບິດ.
  ໂຈນສະລັດຜົມແດງຮ້ອງວ່າ:
  - ຕີຂອງນາງ! ຂ້ານາງ!
  Oenomaus ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບຄໍາສັ່ງຂອງພະຜູ້ເປັນເຈົ້າ - ບໍ່ຂ້າ?
  ສາວ ໄຟ ຕອບວ່າ:
  - ຮູ້ຫນັງສື - ຫ້າມຄາດຕະກໍາທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ!
  ເຈົ້າຊາຍໂຈນສະລັດໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ດັ່ງນັ້ນ, ມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະເຮັດການຄາດຕະກໍາທີ່ດີບໍ?
  ສາວຜົມແດງ ຢືນຢັນວ່າ:
  - ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້, ແຕ່ວ່າມັນຈໍາເປັນ!
  ຂະນະດຽວກັນ, ນາຍທະຫານຍິງທີ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບໄດ້ພະຍາຍາມໂຈມຕີອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ແລະເຮັດວຽກໄດ້ດີ. ແລະນາງໄດ້ຂູດ Oenomaia ທີ່ແຂນແລະບ່າ.
  Diana roared:
  - ເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກບໍ່ດີ! ຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າ, ລູກໝາ!
  Oenomaus ຮ້ອງເພງຕອບໂຕ້, parrying ການໂຈມຕີ;
  ພວກເຮົາຮູ້ຈັກລັດສະຫມີພາບອະມະຕະໃນການສູ້ຮົບ,
  ຮູ້ບໍ່ຢ້ານ, ຟັກ bravely!
  ຂໍໃຫ້ດາບຊ່ວຍພວກເຮົາໃນຜົນສໍາເລັດອັນຍິ່ງໃຫຍ່,
  ເອົາຊະນະສັດຕູ - ບໍ່ມີຫຍັງສໍາຄັນ!
  
  ພວກເຮົາ ກຳ ລັງຂີ່ເຮືອໃນທະເລ, ໂດຍບໍ່ຮູ້ຕົວ,
  ໂຈນສະລັດແລະພະຍຸ, ພະຍຸເຮີລິເຄນບໍ່ແມ່ນສິ່ງກີດຂວາງ!
  ຄວາມຊົງຈຳຈະຍັງຄົງຢູ່ໃນໃຈຂອງຄົນລຸ້ນຫຼັງ,
  ສັດຕູໄດ້ຊະນະ - ນັ້ນແມ່ນລາງວັນທັງຫມົດ!
  
  ຄວາມງາມ ຈະໃຫ້ຄວາມຮັກຢ່າງແຮງກ້າ,
  ແລະມື້ອື່ນຜູ້ປະຫານລໍຖ້າ scaffold ໄດ້!
  ການເຊື່ອມຕໍ່ຊີວິດຂອງເຈົ້າກັບ filibuster ແມ່ນອັນຕະລາຍ,
  ໂຊກດີຖິ້ມລູກເປັດຢ່າງໜ້າຕາ!
  ແລະໃນຄໍາສຸດທ້າຍ, ເຈົ້າຊາຍໂຈນສະຫລັດໄດ້ແທງໃສ່ມືຂອງເດັກຍິງ marquise ດ້ວຍດາບຂອງລາວ, ແລະອາວຸດໄດ້ຫຼຸດລົງຈາກມືຂອງນາງ.
  ໄດອານາຍິ້ມແລະໂດດ, ແນມສົ້ນຕີນເປົ່າໃສ່ຄາງຂອງ Oenomai. ແລະເດັກຍິງໄດ້ຍ່າງໄປມາຢ່າງສະບາຍ. ຊາຍໜຸ່ມຈັບນາງຂຶ້ນຈາກນັ້ນໂຍນນາງລົງ. ໄດອານາລົ້ມລົງເທິງດາດຟ້າ ແລະຕົກຕະລຶງ. ນາງພະຍາຍາມໂດດຂຶ້ນແທ້ໆ, ແຕ່ປາຍຕີນຂອງເກີບໄດ້ຕີນາງຢູ່ໃນຄາງ, ແລະເດັກຍິງໄດ້ຫມົດໄປຈາກການໂຈມຕີທີ່ມີພະລັງ.
  Oenomaus ຍົກມືຂຶ້ນແລະຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ໄຊຊະນະ!
  ສຽງດັງໄດ້ຜ່ານລູກເຮືອຂອງເດັກຍິງ ແລະເດັກນ້ອຍຊາຍຕີນເປົ່າ. ແລະພວກນັກຮົບກັບ ພວກ ຂ້າໃຊ້ຂອງພວກເຂົາ ໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງຢ່າງດຸໝັ່ນ.
  ນັກຮົບຜົມແດງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - somehow ມັນໄດ້ຫັນອອກງ່າຍຫຼາຍ! ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນຈະມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍ.
  Oenomaus ຈົ່ມວ່າ:
  - ໄກ່ງວງຄິດແລະຈົບລົງໃນແກງ!
  ເດັກຍິງຫົວເລາະ ແລະຕັ້ງຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  ຢ່າຄິດລົງໃນ elves
  ເວລາຈະມາ, ເຈົ້າຈະເຂົ້າໃຈຕົວເອງ ...
  ພວກເຂົາເຈົ້າດັງຄືກັບລູກປືນຢູ່ທີ່ພຣະວິຫານຂອງທ່ານ,
  ແລະເດັກຍິງແລ່ນເຂົ້າໄປໃນຮົບ ຕີນເປົ່າຫມົດ !
  ຫົວແດງແນະນຳວ່າ:
  - ໃຫ້ຕີພວກຂ້າທາດໃສ່ສົ້ນຕີນເປົ່າດ້ວຍໄມ້ຄ້ອນເທົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຈະຮັກມັນ!
  Oenomaus ກະພິບຕາ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຈະມັກບໍ? ເຖິງວ່າຕີນຕີນທີ່ຫຍາບຄາຍຂອງເດັກຊາຍອາດຈະບໍ່ອ່ອນໄຫວຕໍ່ກັບຄວາມເຈັບປວດຈາກໄມ້ຄ້ອນ.
  ໂຈນສະລັດຜົມແດງ ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຕົ້ນຕໍແມ່ນພວກເຮົາມັກມັນ! ໂຈນຄືພວກເຮົາເຫັນວ່າມັນມ່ວນຫຼາຍທີ່ຈະທໍລະມານເດັກຊາຍທີ່ສວຍງາມ!
  ສາວງາມໃນຊຸດເສື້ອຊູ້ອັດສະລິຍະ ແລະເຄື່ອງປະດັບໃສ່ຂໍ້ມື ແລະຂໍ້ຕີນຂອງລາວ:
  - ຂ້ອຍພ້ອມແລ້ວ, ເປັນຜູ້ຊ່ວຍຂອງ marquise, ສືບຕໍ່ການຕໍ່ສູ້! ແລະສົ່ງໃຫ້ອີກເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງ spoils!
  ໂຈນສະລັດໄຟຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ນາງເປັນຂອງຂ້ອຍ! ຂ້ອຍຈະຕໍ່ສູ້ກັບນາງ! ນີ້ແມ່ນຈະແຈ້ງ.
  Enomai ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງວ່າ:
  - ມີເຫດຜົນ! ມັນບໍ່ແມ່ນທັງຫມົດສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເອົາໄປຄົນດຽວ. ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍເປັນຜູ້ທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດສໍາລັບທ່ານ.
  ນັກຮົບຜົມແດງຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່ມີຫົວຫນ້າໃນຈໍານວນເທົ່າທຽມກັນ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າສະເຫນີໃຫ້ຕໍ່ສູ້ໂດຍບໍ່ມີການອາວຸດ.
  ນັກຮົບໃນຊຸດເສື້ອຜ້າໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໂດຍບໍ່ມີການອາວຸດ? ເຈົ້າບໍ່ຢ້ານ, elf?
  ໂຈນສະລັດໄຟຕອບຢ່າງເດັດຂາດ:
  - ຢ່າເຂົ້າໄປໃນປ່າເພື່ອຢ້ານ wolves!
  ເດັກຍິງໃນຊຸດເສື້ອຄຸມ, ຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ໜ້າຮັກນີ້, ຖາມດ້ວຍນໍ້າສຽງອ່ອນໂຍນ:
  - ໃຫ້ຊາຍຫນຸ່ມທີ່ມີສະເຫນ່ຮ້ອງເພງສໍາລັບພວກເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ມີເນື້ອເພງ, ແລະເດັກຍິງອື່ນໆຈະສະຫນັບສະຫນູນຂ້າພະເຈົ້າ.
  ຄວາມງາມທັງສອງຝ່າຍຮ້ອງຂຶ້ນພ້ອມກັນ:
  - ຍິນດີຕ້ອນຮັບ! ພວກເຮົາຕ້ອງການເພງຂອງເຈົ້າຢູ່ເທິງສຸດຂອງປອດຂອງພວກເຮົາ!
  Oenomaus ຮ້ອງດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວິທີການໃນປັດຈຸບັນ, ໃບຫນ້າທີ່ສົດໃສ,
  ຮູບລັກສະນະເຈາະຫົວໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າຄືກັບດາດ!
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຜົາໄຫມ້ຢູ່ໃນສາຍນ້ໍຂອງລົມແຮງ,
  ເຈົ້າພຽງແຕ່ມິດງຽບຢູ່ໃນການຕອບໂຕ້!
  
  ສຽງຂອງເຈົ້າ, ມັນງາມແລະບໍລິສຸດ,
  ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອໃນນ້ໍາຕົກຕາດທີ່ສິ້ນສຸດຂອງ caresses ຂອງທ່ານ!
  ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການ ຊີວິດ ທີ່ກຽດຊັງ ຖ້າບໍ່ມີເຈົ້າ,
  ແລະບັດນີ້ແສງສະຫວ່າງນິລັນດອນຈະໃຫ້ຄວາມສະຫວ່າງຂ້າພະເຈົ້າ!
  
  ເຈົ້າເປັນເທບທິດາແຫ່ງຄວາມຮັກທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດ,
  ມະຫາສະໝຸດທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍແສງອັນມະຫັດສະຈັນ!
  ແຍກແທັບກ້ອນ, ເວົ້າຕະຫຼົກ,
  ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຫັນອາລຸນໂດຍບໍ່ມີເຈົ້າ!
  
  ໃບໜ້າຂອງເຈົ້າສ່ອງແສງຄືກັບດວງຕາເວັນຢູ່ຂ້າງເທິງ,
  ບໍ່ມີຕົວເລກທີ່ສວຍງາມຫຼາຍໃນຈັກກະວານ!
  ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງ passion ກວມເອົາຄືກັບພະຍຸເຮີລິເຄນ,
  ການຢູ່ກັບທ່ານຕະຫຼອດໄປແມ່ນຄວາມສຸກ!
  
  ຄວາມເຈັບປວດໃນຈິດວິນຍານຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກະຕຸ້ນຄືລົມພະຍຸ,
  ແລະໄຟໃນເອິກຂອງຂ້າພະເຈົ້າເຜົາໄຫມ້ຢ່າງບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ!
  ຂ້ອຍຮັກເຈົ້າ, ເຈົ້າເບິ່ງດ້ວຍຄວາມພູມໃຈໃນການຕອບແທນ,
  ນ້ຳກ້ອນເປັນແຜ່ນຫັກທຳລາຍຫົວໃຈເຈົ້າ!
  
  ລະຫວ່າງແສງສະຫວ່າງໃນມະຫາສະຫມຸດທີ່ມີດາວທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດ,
  ເຈົ້າກັບຂ້ອຍໂດດຂຶ້ນເທິງທ້ອງຟ້າຄືນົກອິນຊີ!
  ແລະຮິມຝີປາກຂອງເຈົ້າ, ເຫລື້ອມດ້ວຍ rubies,
  ບາງສິ່ງຢ່າງອ່ອນໂຍນ ແລະ passionately!
  ແລະການຕົບມືແມ່ນເຊັ່ນວ່າຄວາມງາມພຽງແຕ່ choke ກັບຄວາມສຸກ. ແຕ່ໃນຂະນະນັ້ນ ມີຍິງຄົນໜຶ່ງຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ເຮືອຮົບສອງລຳກຳລັງມາທີ່ນີ້!
  Oenomaus ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ໂສກເສົ້າ:
  - ແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການບໍ? ທ່ານຕ້ອງການການຕໍ່ສູ້ທີ່ຫນ້າສົນໃຈບໍ? ດັ່ງນັ້ນທ່ານຈະໄດ້ຮັບມັນ!
  ຫົວແດງ ກ່າວຢ່າງໃຈຮ້າຍວ່າ:
  - ເຂົາເຈົ້າເອີ້ນວ່າ! Cruisers ກັບສປປລ. ແລະດຽວນີ້ເຈົ້າຈະບໍ່ໜີໄປດ້ວຍການຕີສົ້ນຕີນເປົ່າຂອງເຈົ້າ!
  ເດັກຍິງທີ່ເບິ່ງຜ່ານແວ່ນຕາໄດ້ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ມີ orcs ໃນເຮືອ. ແລະນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າການທົດສອບທີ່ຮ້າຍແຮງລໍຖ້າພວກເຮົາ.
  Oenomaus ສັງເກດເຫັນຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ແຕ່ເຮົາສາມາດຂ້າສັດຕູໄດ້ໂດຍບໍ່ມີຄວາມເສຍຫາຍຕໍ່ຈິດໃຈຂອງເຮົາ. ເມື່ອເຈົ້າສຳຜັດກັບນັກຮົບທີ່ສວຍງາມ, ຫົວໃຈຂອງເຈົ້າເປັນເລືອດແທ້ໆ!
  ເດັກຍິງທີ່ມີຜົມສີຂຽວໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ມັງກອນຂອງພວກເຮົາແມ່ນໄວກວ່າ frigates. ພວກເຮົາອາດມີເວລາອອກໄປ!
  ເຈົ້າຊາຍໂຈນສະລັດເວົ້າຢ່າງເດັດຂາດວ່າ:
  - ໃນວັດຈະນານຸກົມຂອງພວກເຮົາບໍ່ມີຄໍາທີ່ຫລົບຫນີ!
  ແລະເດັກຍິງໂຈນສະຫລັດຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ, ກຽມພ້ອມ ສໍາລັບການສູ້ຮົບຊີວິດຫຼືຄວາມຕາຍ;
  ພວກເຮົາອາໄສຢູ່ໃນໂລກທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມແຕກແຍກ, ຄວາມໂສກເສົ້າ ...
  ທະຫານຄວນເຮັດແນວໃດເມື່ອ ລາວໂດດດ່ຽວ ?
  ພຣະເຈົ້າ, ຖືກຕ້ອງ, ຕັດສິນໃຈຢ່າງໂຫດຮ້າຍສໍາລັບພວກເຮົາ -
  ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ເຮັດໃຫ້ວັດຂອງລາວເປັນສີຂີ້ເຖົ່າ!
  
  ຈັກກະວານມີຄວາມໂຫດຮ້າຍຕໍ່ຄວາມຮັກ,
  ນ້ຳຕາແຫ່ງການແຍກກັນໄດ້ໄຫລລົງມາເປັນສາຍຕັ້ງ...
  ຄວາມເຫັນອົກເຫັນໃຈຫາຍໄປໂດຍບໍ່ມີຮ່ອງຮອຍ, ຄືກັບຄວາມຝັນ,
  ແລະຊີວິດໄດ້ກາຍເປັນຄືກັບກ້ອນຫີນທີ່ບໍ່ມີຄວາມອ່ອນໂຍນ!
  
  ມັນ ໜາວ ເຢັນຢູ່ໃນທະເລຊາຍ, ແລະນ້ ຳ ກ້ອນ ກຳ ລັງລຸກລາມດ້ວຍຄວາມຮ້ອນ,
  ສາຍຕ່ອງໂສ້ທີ່ຂີ້ໝ້ຽງຫຸ້ມຫົວໃຈຂ້ອຍແນວໃດ!
  ແລະຝົນຂອງການແຍກຕົວຕີຄືແຕ່ສ່ວນຫນຶ່ງໃນມຸງ -
  ກະເປົ໋າເປົ່າ, ເຫລືອແຕ່ທອງແດງ!
  
  ແຕ່ຄວາມເຊື່ອໃນການເຮັດວຽກຂອງນັກຕໍ່ສູ້ດົນໃຈ,
  ພະເຈົ້າຜູ້ຊົງລິດອຳນາດ, ເຈົ້າຮູ້, ໄດ້ປະຕິຍານຢ່າງໜັກແໜ້ນ!
  ແລະມັນຈະເປັນຄືກັບໃບໄມ້ໃນເດືອນພຶດສະພາທີ່ອົບອຸ່ນສໍາລັບພວກເຮົາ,
  ເມື່ອງອກ, ພວກເຮົາພົບກັບອາລຸນ!
  
  ທ່ານຕ້ອງການເຮັດໃຫ້ດາວເຄາະມີຄວາມສຸກບໍ?
  ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາແຕ່ລະຄົນຮ້ອງເພງອັນສະຫງ່າລາສີຄືກັບ nightingale ບໍ?
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນໍ້າເຜິ້ງທີ່ຫວານທີ່ສຸດໄດ້ກາຍເປັນການເກັບກ່ຽວຈາກຕົ້ນ linden -
  ໃນຈິດວິນຍານຂອງຍັກໃຫຍ່, ຂໍໃຫ້ສິ້ນສຸດການ ຕົວະ !
  
  ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຫລອກລວງພຣະເຈົ້າ, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ລາວເຫັນວ່າເຮົາເປັນຄົນຂີ້ຕົວະແລະ ເປັນຄົນຂີ້ຕົວະ !
  ໃຫ້ຄວາມຫມາຍຂອງພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າກັບການເສຍສະລະ,
  ບໍ່ມີສິ່ງມະຫັດທີ່ມັນເວົ້າວ່າ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະຕອບແທນທ່ານປະຊາຊົນ!
  
  ຈັບ ພວກເຮົາອອນໄລນ໌ ,
  ບໍ່ມີໃຜຮູ້ວ່າການຂ້າຕາຍຢູ່ໃສ.
  Judas hanged ສຸດ aspen ເນົ່າເປື່ອຍ -
  ແລະສໍາລັບຜູ້ທີ່ເຊື່ອ - ເປັນເຮືອນຍອດ laurel!
  
  ບຸກຄົນໃດສາມາດກາຍເປັນທີ່ດີກວ່າ
  ການເລືອກຂອງພວກເຮົາແມ່ນມີສະຕິ - ພະຍາຍາມສໍາລັບພຣະຄຣິດ.
  ແຕ່ບາງຄັ້ງກໍ່ມີເລືອດໄຫຼອອກມາ.
  ຢ່າງຫນ້ອຍມີຄໍາສັນຍາ - ຂ້ອຍຈະມາໃນໄວໆນີ້!
  
  ໂອ້ ໂລກ, ເຈົ້າມີຄວາມຮຸນແຮງຫຼາຍປານໃດ,
  ຄືກັບວ່າພວກເຮົາບໍ່ສາມາດ ດໍາລົງຊີວິດ ຢ່າງສະຫງົບ !
  ເມຍຮ້ອງໄຫ້ຢູ່ກ້ອງໂລງສົບຂອງທະຫານ,
  ເສັ້ນດ້າຍຂອງຊີວິດອ່ອນເພຍພຽງໃດ!
  
  ການໄຫຼເລືອດບໍ່ແມ່ນການຮຽກຮ້ອງຂອງພວກເຮົາ -
  ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະຮັກ, ເພື່ອໃຫ້ອຸທິຍານ Fatherland!
  ເປັນຫຍັງການລົງໂທດນີ້ສໍາລັບພວກເຮົາທຸກຄົນ?
  ຕອບ: ມອບຊັບສົມບັດທັງໝົດຂອງເຈົ້າໃຫ້ຄົນທຸກຍາກ!
  
  ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຊື້ຄວາມລອດສໍາລັບເງິນ,
  ເນື່ອງຈາກວ່າບໍ່ມີລາຄາສໍາລັບຄໍາສໍາລັບພຣະເຈົ້າ!
  ແລະໃນໂບດເຈົ້າກົ້ມຫົວໃນວັນອາທິດ,
  ກາຍເປັນປີກຄືນົກອິນຊີ!
  
  ແລະເວລາຈະມາເຖິງ - ລາຊະອານາຈັກຂອງພະເຈົ້າຈະມາ,
  ຄວາມມືດອັນຊົ່ວຮ້າຍແລະການລ່າສັດຈະສິ້ນສຸດລົງ!
  ທາງວິນຍານຈະຈິບຫາຍ, ເປັນຂ້າທາດທີ່ຖືກສາບແຊ່ງ,
  ແລະປະເທດຈະກາຍເປັນຢູ່ໃນຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງຄວາມສຸກ!
  ຫຼັງຈາກເພງທີ່ດົນໃຈແລ້ວ, ພວກໂຈນສະລັດຍິງໃນມັງກອນໄດ້ພາກັນໄປໂຈມຕີເຮືອກຳປັ່ນລຳໃຫຍ່, ເຊິ່ງເຕັມໄປດ້ວຍຫມີທີ່ມີ ກິ່ນເໝັນ ແລະມີຂົນ.
  ມີເດັກຍິງໜ້ອຍກວ່າສັດຮ້າຍ, ແຕ່ເຂົາເຈົ້າມີຄວາມວ່ອງໄວ ແລະ ຄ່ອງແຄ້ວກວ່າ.
  ແລະຈາກນັ້ນພວກເດັກຍິງທີ່ຢູ່ໃນເຮືອຄ້າຍັງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບຢູ່ຂ້າງຂອງພວກໂຈນສະຫລັດໄດ້. ແລະພວກຂ້າໃຊ້ຍັງຟ້າວໄປຖອດອາວຸດ. ນີ້ແມ່ນຄວາມສາມັກຄີສໍາພັດຂອງປະຊາຊົນແລະ elves ຕໍ່ຕ້ານສັດຕູປະຫວັດສາດນິລັນດອນຂອງເຂົາເຈົ້າ - orcs ໄດ້.
  Oenomaus ຍັງໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມການສູ້ຮົບ. ຜູ້ຊາຍໄວໜຸ່ມໄດ້ແກວ່ງດາບສອງດາບໃນເວລາດຽວກັນ, ແລ່ນໂຮງງານ, ຕັດຫົວຂອງ orcs. ພຣະອົງໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງຊ້າງ.
  ແລະຕໍ່ໄປກັບລາວແມ່ນ ຫົວແດງ . ສົ້ນຕີນເປົ່າຂອງເດັກຍິງຕີ orc ຢູ່ຄາງ ແລະຄາງກະໄຕຂອງລາວຫັກ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ orc ຫຼຸດລົງ, ແລະ horns ຂອງເຂົາ ມົນຕີເຂົາ ຢູ່ໃນກະເພາະອາຫານ. ແລະມັນເປັນການສູ້ຮົບທີ່ແຂງແຮງ.
  Oenomaus ຕໍ່ສູ້ຢ່າງກ້າຫານ. ຢູ່ທີ່ນີ້ ລາວຈັບຜີເສື້ອດ້ວຍດາບຄືກັບພັດລົມ ແລະຕັດຫົວທີ່ມ້ວນຄືຜັກກາດ.
  ເຈົ້າຊາຍໜຸ່ມໄດ້ຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມມະຫັດສະຈັນຂອງວິລະຊົນ:
  ຖ້າຫາກວ່າກໍາປັ້ນຂອງທ່ານແຂງແຮງ -
  ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າຈະເປັນຄັ້ງທໍາອິດໃນຊີວິດ!
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສະຫາຍບໍ່ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ທຸກຍາກ,
  ລາວມີຫົວໃຈຂອງທອງຄໍາແລະເສັ້ນປະສາດຂອງເຫຼັກ!
  
  ແຕ່ສໍາຄັນກວ່ານັ້ນ, ເຊື່ອມັນ, ມັນເປັນຈິດໃຈທີ່ເຂັ້ມແຂງ,
  ເນື່ອງຈາກວ່າ elf fighter ເປັນ cooler ກວ່າ ສັດ .
  ຖ້າເຈົ້າມືດມົນໃນຊີວິດ,
  ຫຼັງຈາກນັ້ນການຫົວເຍາະເຍີ້ຍຈະເຮັດໃຫ້ທ່ານຮັກ!
  
  ເສີມອັດຕະໂນມັດ, ຮູ້, ຄວາມເຂັ້ມແຂງກັບ fist,
  ເພາະມັນເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມຮູ້, Know-How!
  ແຕ່ລອງມອບອຳນາດໃຫ້ຢູ່ໃນມື ຂອງຄົນໂງ່ .
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານພຽງແຕ່ຈະໄດ້ຮັບຄວາມເຈັບປວດເປັນລາງວັນ!
  
  ມີເວລາຫນຶ່ງທີ່ພວກເຂົາໄປລ່າສັດກັບສະໂມສອນ,
  ຄັນທະນູ, ຄັນທະນູຕີຜິວໜັງໜາ...
  ແຕ່ພວກເຂົາເຮັດ chervonets ບ່ອນທີ່ pennies ໄປ,
  ແລະມັນງ່າຍຫຼາຍທີ່ຈະກະໂດດເຂົ້າໄປໃນ galaxy ໄດ້!
  
  ເຖິງແມ່ນວ່າການສຶກສາແມ່ນດີ -
  ແຕ່ມັນກໍ່ຫນ້າສົນໃຈທີ່ຈະມີຄວາມກ້າຫານ ...
  ແລະເທົ່າກັບ bayonet, ມັນຈະກາຍເປັນ chisel,
  ແລະ ພວກເຮົາຮັບໃຊ້ປະເທດແມ່ຢ່າງສັດຊື່.
  
  ແຕ່ຄວາມຮຸນແຮງອັນຊົ່ວຮ້າຍເປັນການຂ້າມຢ່າງໜັກ,
  ສະຫນາມຮົບຂອງພວກເຮົາເຕັມໄປດ້ວຍເລືອດ ...
  ເປັນຫຍັງພະເຈົ້າຜູ້ມີລິດອຳນາດຈຶ່ງລຸກຂຶ້ນອີກຫຼັງຈາກທຸກທໍລະມານ?
  ເພື່ອໃຫ້ການເຕົ້າໂຮມກຳລັງທະຫານຂອງກອງທັບໄດ້ຮັບຄວາມເຂັ້ມແຂງ!
  
  ນ້ຳຕານາງຟ້າກຳລັງຕົກ - ເພື່ອນທີ່ຮັກຂອງນາງໄດ້ລົ້ມລົງ,
  ແມ່ອະທິຖານດ້ວຍສຽງຄ່ໍາ, ຮ້ອງໄຫ້ຢູ່ເທິງສຸດຂອງປອດຂອງນາງ ...
  ມັນເຢັນຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມ, ແລະເຕົາໄຟໄດ້ອອກໄປ,
  ນີ້ແມ່ນຊາຍຫນຸ່ມງາມຝັງຢູ່ໃຕ້ດິນ!
  
  ໂອ້, ຊະຕາກໍາທີ່ໂຫດຮ້າຍ, ໂຊກຊະຕາທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ,
  Virgin Mary , ລັກສະນະທີ່ດີຂອງເຈົ້າຢູ່ໃສ?
  ຜູ້ຊາຍຕ້ອງການແຕ່ງງານໄວກວ່ານີ້,
  ແລະບັດນີ້ລົມພັດພັດຂີ້ຝຸ່ນຢູ່ໃຕ້ຕົ້ນແປກ!
  
  ຊີວິດຈະມີຄວາມສຸກ - ມັນຈະດີ,
  ເຂົ້າໜົມແອບເປີ້ນຈະກາຍເປັນເມັດຝິ່ນນ້ຳເຜິ້ງ...
  ສັດຕູຂອງສັດຕູກາຍ ເປັນຂີ້ຝຸ່ນແລະຝຸ່ນ,
  ຂໍໃຫ້ໂຊກມີຄວາມຈິງຂ້າມເກນ!
  
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນເຮັດຢູ່ໃນ Elf, ແລະການຖິ້ມແມ່ນຢູ່ Fars,
  ມາເຕົ້າໂຮມເອົາພວງມາລາທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍດວງດາວເປັນກຳປັ້ນ!
  ແລະສະບາຍດີ, ພຽງແຕ່ຊັ້ນສູງ,
  ແລະ ghoul ຂີ້ຮ້າຍໄດ້ ຖືກໂຍນ ເຂົ້າໄປໃນໄຟ !
  
  ປືນກົນໄດ້ກາຍເປັນຄວາມຄຸ້ນເຄີຍແລ້ວ - ລູກປືນໄດ້ຖືກຖອກລົງໃນກະແສ,
  ແລະສັດຕູໄດ້ຫມົດໄປ, ສິ່ງທີ່ລາວຕ້ອງການແມ່ນສູນ!
  ຖ້າເຈົ້າຊະນະ ເຈົ້າຈະກາຍເປັນຄົນລວຍ
  ໃຜກໍ່ໄຟລຸກຂຶ້ນຈະສິ້ນສຸດລົງ!
  ນີ້ແມ່ນເພງແລະການຕໍ່ສູ້ຂະຫນາດໃຫຍ່, ມີ swings ຂອງ swords ຫຼາຍແຫຼມແລະວ່ອງໄວ. ແລະຟັນຕາມຫົວ, ຄືກັບປູຢາງ. ແລະຫຼາຍ orcs ໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍແລ້ວ. ແລະເດັກຊາຍສໍາລອງໃນການສູ້ຮົບ. ບໍ່ມີໃຜໃນພວກເຂົາເບິ່ງອາຍຸຫຼາຍກວ່າສິບສີ່, ແຕ່ພວກເຂົາທັງຫມົດມີກ້າມ. ຮ່າງກາຍທີ່ອ່ອນເພຍຂອງເດັກນ້ອຍຊາຍສໍາລອງແມ່ນແຂງກະດ້າງໂດຍການເຮັດວຽກຫນັກ. ແລະສົ້ນຕີນທີ່ແຂງກະດ້າງ, ແຂງກະດ້າງສືບຕໍ່ຕີຄາງຂອງ orcs, ຄາງກະໄຕແຕກ.
  ເດັກຍິງກັບຕັນມາເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງນາງ. ແລະນາງນັ່ງລົງ. ແຂນທັງສອງຂອງນາງໄດ້ຮັບບາດເຈັບສາຫັດ - tendons ຖືກຕັດ. ດີ, ນີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມຕາຍ; ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ magic ແລະ potions witchcraft, ຄວາມເສຍຫາຍສາມາດຟື້ນຟູໄດ້. ແຕ່ນີ້ຈະໃຊ້ເວລາຢ່າງຫນ້ອຍສອງສາມຊົ່ວໂມງ. ໃນເວລານີ້, ນາງບໍ່ສາມາດຕໍ່ສູ້ໄດ້.
  ແລະບໍ່ມີຜູ້ໃດທີ່ຈະຊ່ວຍ - ເດັກຍິງແລະເດັກຊາຍທັງຫມົດແມ່ນຢູ່ໃນການສູ້ຮົບ, ແລະເຂົາເຈົ້າຕໍ່ສູ້ກັບ fury ທໍາມະຊາດ. ນີ້ແມ່ນການຕໍ່ສູ້ທີ່ໂຫດຮ້າຍດັ່ງນັ້ນ.
  Diana ຍ້າຍ, ໂຊກດີຕີນຂອງນາງເປົ່າແລະຂ້ອນຂ້າງ intact. ແລະມີນິ້ວມືທີ່ຄ່ອງແຄ້ວຄືກັບລີງ, ຜູ້ບັນຊາການຍິງເລີ່ມຊອກຫາຊຸດປະຖົມພະຍາບານ. ມີຢາປົວບາດແຜ, ແລະຢາທີ່ຮຸນແຮງຫຼາຍ, ແລະຢາຂ້າເຊື້ອໂລກ. ນອກຈາກນັ້ນ, ເປັນຫຍັງຈຶ່ງບໍ່ເຂົ້າຮ່ວມການສູ້ຮົບຫຼັງຈາກຫໍ່ແຂນຂາແລະ lubricating ເຂົາເຈົ້າດ້ວຍ balm ແລະ potion?
  ດ້ວຍຕີນເປົ່າທ່ານສາມາດຖິ້ມ ສິ່ງຂອງ ທີ່ມີພະລັງ ແລະມີພິດຫຼາຍ. ແລະນັ້ນຈະເຢັນແລະທໍາລາຍ.
  Diana ປະຕິບັດຢ່າງຫມັ້ນໃຈ. ແລະຕີນຂອງນາງແມ່ນເປົ່າແລະ nimble. ນາງໄດ້ໃສ່ເກີບຢ່າງລັງເລ, ພຽງແຕ່ເນັ້ນຫນັກເຖິງສະຖານະພາບຂອງນາງ. ໃນໂລກທີ່ມີແສງສະຫວ່າງຫຼາຍແລະລະດູຮ້ອນນິລັນດອນ, ເກີບບໍ່ຈໍາເປັນເພື່ອວ່າຕີນຂອງເຈົ້າບໍ່ຮູ້ສຶກເຢັນ, ແຕ່ເພື່ອຄວາມງາມ, ແລະເນັ້ນຫນັກວ່າເຈົ້າບໍ່ແມ່ນສໍາລອງຫຼືສໍາລອງ. ແລະນີ້ແມ່ນເຫດຜົນ ...
  ຢູ່ທີ່ນີ້, ເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງ, ຕີນເປົ່າ, ໄດ້ໂຍນເຂັມແຫຼມໃສ່ດັງຂອງ orc. ແລະລາວ, ໄດ້ຮັບສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຢາພິດ, froze ແລະເສຍຊີວິດໃນທັນທີ.
  ເດັກທາດຮ້ອງຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, ແລະເດັກຊາຍຂ້າໃຊ້ອື່ນໆໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມ, ພວກເຂົາເຈົ້າເປັນມະນຸດແລະຮ້ອງເພງຄືກັບມະນຸດ:
  ໃນປັດຈຸບັນ, ຖ້າຫາກວ່າມີບັນຫາຢູ່ໃນຈັກກະວານ,
  ມັນບໍ່ໄດ້ເກີດຂຶ້ນໃນຄ່າໃດໆ ...
  ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການການປ່ຽນແປງອີກຕໍ່ໄປ
  ຜູ້ຊາຍບໍ່ຮູ້ວ່າລາວຕ້ອງການຫຍັງ!
  
  ແລະມີ Chernobog ທີ່ມີອໍານາດອັນຍິ່ງໃຫຍ່,
  ພຣະຜູ້ຍິ່ງໃຫຍ່ ມີອໍານາດທົ່ວໄປ ...
  ລາວເອົາມັນໃຫ້ຜູ້ຊາຍໃສ່ໜ້າຜາກ
  ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ເຊື້ອຊາດຂອງມະນຸດກາຍເປັນປ່າທໍາມະຊາດ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ເຊື້ອຊາດທີ່ມີອໍານາດສູງສຸດໄດ້ສ້າງພຣະອົງ,
  ເພື່ອໃຫ້ປະຊາຊົນມີເຫດຜົນໃນການພັດທະນາ ...
  ເພື່ອວ່າຄົນເຮົາຕ້ອງການທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໃນເວລາດຽວກັນ,
  ແລະປະຊາຊົນໄດ້ຮຽນຮູ້ທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບຍາກ!
  
  ໃນຖານະທີ່ເປັນນັກຮົບເອົາຊະນະຄວາມຊົ່ວຮ້າຍ,
  Rod ທີ່ສ້າງເພື່ອຜົນປະໂຫຍດຂອງມະນຸດ ...
  ແລະພຣະອົງໄດ້ຖອກເທຄວາມດີໃຫ້ແກ່ຈິດວິນຍານແລະຮ່າງກາຍ,
  ມັນບໍ່ເຄີຍຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະຮຽນຮູ້ທີ່ຈະຕໍ່ສູ້!
  
  ພະເຈົ້າຜູ້ມີລິດທານຸພາບສູງສຸດຕ້ອງການຫຍັງ?
  ເພື່ອວ່າເຂົາເຈົ້າບໍ່ກ້າເອົາ Elf ມາຄຸເຂົ່າຂອງນາງ ...
  ດັ່ງນັ້ນຊະຕາກໍາທີ່ຊົ່ວຮ້າຍບໍ່ໄດ້ປົກຄອງ,
  ດັ່ງນັ້ນຫຼາຍຮ້ອຍຄົນຂອງລຸ້ນພັດທະນາ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, Chernobog ແມ່ນສິ່ງຈູງໃຈສໍາລັບຄົນ,
  ເພື່ອວ່າຈະບໍ່ມີຄວາມອິດເມື່ອຍ, ບໍ່ມີການຢຸດສະງັກ ...
  ຂໍໃຫ້ເຈົ້າເປັນ orkshista ແຕກອອກ ໄປໃນ smithereens,
  ຍ່າງອ້ອມ Orklin ໃນຮູບແບບທີ່ເປັນມິດ!
  
  ສະນັ້ນ ຢ່າຫຼົງທາງ ຖ້າມັນຍາກ,
  ຖ້າຫາກຄວາມຫຍຸ້ງຍາກເກີດຂຶ້ນໃນປະເທດຊາດ ...
  Rod ຈະເຮັດມັນງາມແລະງ່າຍດາຍ,
  ພຽງແຕ່ເພື່ອເຮັດໃຫ້ຄົນຍ້າຍ!
  
  ແລະ Chernobog ເປັນພຽງແຕ່ອ້າຍຂອງເຈົ້າ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າ ລາວ ເຄັ່ງຄັດ , ລາວຮັກເຈົ້າບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດ ...
  ທ່ານຈະໄດ້ຄະແນນສູງສຸດ
  ເມື່ອເຈົ້າຈະຮັບໃຊ້ Elf ຕະຫຼອດໄປ!
  orcs ໄດ້ຮັບການສູນເສຍອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ພວກເຂົາຖືກຕັດລົງໂດຍທັງເດັກຍິງແລະເດັກຊາຍ. ແລະແມ່ນແຕ່ Diana, ດ້ວຍມືຂອງນາງຫໍ່, ເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບ. ແລະຕີນເປົ່າຂອງພວກເຂົາໄດ້ໂຍນແຜ່ນໃບ razor ທີ່ຕີຄໍຂອງ orcs ແລະຕັດເສັ້ນເລືອດຂອງພວກເຂົາ. ແລະທຸກປະເພດຂອງຄໍແລະ stuff. ແລະມັນເບິ່ງຫນ້າປະທັບໃຈທີ່ສຸດ.
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຕີນເປົ່າຂອງ Diana ໄດ້ໂຍນຖົ່ວເຫຼືອງ, ຖົ່ວທີ່ກົດດັນ. ແລະທັນທີທັນໃດມີ orcs ອາຍແກັສ, ນໍາໂດຍນາຍພົນ, ໄດ້ຖືກຖິ້ມຂຶ້ນແລະບິນຜ່ານຂ້າງຂອງ frigate ໄດ້. ນີ້ແມ່ນການທໍາລາຍ colossal ແທ້ໆແລະການເສຍຊີວິດຂອງຫມີສວນ່ສີນ້ໍາແລະ ugly.
  Oenomaus ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ພວກເຮົາເປັນເລືອດດຽວກັນ: ເຈົ້າແລະຂ້ອຍ! ສິດ?
  Diana ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ເປັນມິດ:
  - ເມື່ອພວກເຮົາສາມັກຄີ, ພວກເຮົາ invincible! ຜູ້ຊາຍແລະ elf ເປັນພະລັງງານ, ແລະມັນເບິ່ງຄືວ່າພູມໃຈຫຼາຍ!
  ເດັກຍິງໄດ້ເພີ່ມຄວາມກົດດັນຂອງເຂົາເຈົ້າ. Orcs ທີ່ລອດຊີວິດ, ໂດຍໃຊ້ parachutes crude, ເລີ່ມໂດດລົງ, gliding ຈາກ frigates ມີປີກ. ນົກກະຈອກບາງໂຕ, ຍ້ອນນ້ຳໜັກຂອງມັນ, ຈີກ, ແລະໝີໂຕໃຫຍ່ລົ້ມລົງຄືກັບກ້ອນຫີນ, ແຕ່ບໍ່ຄືກັບຫີນປູນ, ພວກມັນ ຮ້ອງອອກມາ ແລະສາບແຊ່ງເປື້ອນຫຼາຍ!
  Diana tweeted:
  ການເປັນຜູ້ຍິງທີ່ດີບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ
  ຄວາມເມດຕາບໍ່ໄດ້ຂຶ້ນກັບຄວາມສູງ!
  Oenomaus ປະຕິບັດໂຮງງານອື່ນດ້ວຍດາບແຫຼມແລະຍາວຂອງລາວ, ແລະຕັດຫົວຂອງຫົວຫນ້າຫມີຂະຫນາດໃຫຍ່. ນາງໄດ້ກິ້ງໄປທົ່ວດາດຟ້າຄືກັບຖັງ, ເລືອດໄຫລອອກ. ແລະເຈົ້າຊາຍໜຸ່ມຮ້ອງວ່າ:
  ເລືອດໄດ້ໄຫລມາອີກຄືແມ່ນ້ຳ
  opponent ຂອງທ່ານແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເຄັ່ງຄັດ ...
  ແຕ່ຢ່າຢ້ານຊາຕານ,
  ແລະກັບຄືນ monster ກັບຄວາມມືດ!
  . ບົດທີ 6.
  ເຈົ້າຍິງມັງກອນ 7 ຫົວ ແລະ ໃນເວລາດຽວກັນ, ນາຍໃຫຍ່ຂອງສະຖາບັນວິຈິດສິນ, ໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນ ແລະຖາມວ່າ:
  - ເຈົ້າສາມາດ ລຸກຂຶ້ນສູ່ຄວາມສູງຂອງຜູ້ຊາຍຜູ້ໃຫຍ່ແລະ hang ໃນອາກາດຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງນາທີບໍ?
  Dominica ຫົວຫົວ ແລະຕອບວ່າ:
  ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ແຕກຕ່າງກັນ
  ແລ່ນຕີນເປົ່າຜ່ານນ້ຳຕົກ...
  ເດັກຍິງໂດດຄືກັບກົບ -
  ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນກ່ວາຄົນອື່ນ!
  ປາກຂອງ duchess ມັງກອນເປີດ, ແລະໄຟໄຫມ້ອອກຈາກມັນ. ແປວໄຟໄດ້ຜ່ານໄປ ແລະ ໄໝ້ສາວງາມຢ່າງເຈັບແສບຢູ່ຕີນເປົ່າ, ສີບົວ, ຕີນຂອງນາງທີ່ມີເສັ້ນໂຄ້ງອັນສະຫງ່າງາມຂອງສົ້ນຕີນ.
  ແລະ Dominic ຮ້ອງຂຶ້ນ, ແຕ່ທັນທີທັນໃດ clenched ຄາງກະໄຕຂອງນາງແຫນ້ນ. ແລະຫນ້າເອິກຂອງນາງໄດ້ຫນັກຫນ່ວງ. ມັນຕີໄດ້ດີ, ເຖິງແມ່ນວ່າຕຸ່ມໂພງກໍ່ບວມທັນທີ. ມັນຄືກັບວ່ານັກສອບສວນບູຮານໄດ້ທໍລະມານນາງ.
  ເດັກຍິງຈົ່ມວ່າ:
  Lancelot ແລະ King Arthur ສໍາລັບທ່ານ !
  Dragon Duchess roared:
  ນີ້ແມ່ນ ໃຜ ອີກແດ່ ທີ່ທ່ານກ້າທີ່ຈະຂົ່ມຂູ່ຂ້າພະເຈົ້າ?
  ນົກກະທາຕອບວ່າ:
  - ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນວິລະຊົນຈາກ folklore ຂອງມະນຸດ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີຄວາມປອດໄພຢ່າງແທ້ຈິງສໍາລັບທ່ານ, ພຣະຄຸນຂອງເຈົ້າ!
  ມັງກອນຜູ້ຍິງຄໍາຮ້ອງ:
  - ຕົກລົງ! ໃນປັດຈຸບັນທ່ານມີວຽກງານປະຕິບັດ, ປິ່ນປົວຕີນທີ່ຖືກໄຟໄຫມ້ຂອງທ່ານ. ນີ້ແມ່ນເປັນປະໂຫຍດຫຼາຍໃນການປະຕິບັດ, ແລະຈະເປັນປະໂຫຍດຫຼາຍກ່ວາຫນຶ່ງຄັ້ງໃນຊີວິດ.
  Dominica, ຍິ້ມຢ່າງແຮງ, ຮ້ອງເພງ:
  - ແລະຫນຶ່ງ, ແລະສອງ, ແລະສາມ, ແລະຫ້າ!
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ເມື່ອຍຂອງການເຮັດເລື້ມຄືນ ...
  ເວົ້າຄືກັນ
  ມັນພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ນ້ໍາຕົມສໍາລັບທ່ານ!
  Grand Master Dragon ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະນາງເປັນສາວແກ້ມ. ບາງທີບໍ່ພຽງແຕ່ fry heels ຂອງນາງ, ແຕ່ຍັງທໍາລາຍ toes ຂອງນາງ?
  ນົກກະທາ ບອກວ່າ:
  - ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງມີຄວາມອົດທົນ, ໂອ້ duchess. ບາງທີເດັກຍິງນີ້ແມ່ນໂອກາດດຽວຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ແລະເອົາຜູ້ຊາຍກັບຄືນ!
  ມັງກອນຜູ້ຍິງຄໍາຮ້ອງ:
  - ນີ້ແມ່ນໂງ່! ຜູ້ຊາຍທີ່ drowning grabs ເຟືອງ, ແລະທ່ານ grab heel ເປົ່າຂອງ ເດັກຍິງ ຂອງມະນຸດ . ນາງບໍ່ໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມສາມາດພິເສດ.
  ນົກກະທາ ຄັດຄ້ານ:
  "ນາງສາມາດຍົກ ກ້ອນຫີນໄດ້ດ້ວຍຄຳສັ່ງຂອງນາງໂດຍບໍ່ມີການສະກົດຄຳໃດໆ, ແລະນັ້ນມີຄ່າຫຼາຍ!"
  Duchess of Montserrat ຫົວຫົວແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນາງໄດ້ທໍາຮ້າຍຫນ້າຜາກຂອງນາງທີ່ມີຊື່ສຽງ. ຄວາມຈິງ, ໃນປັດຈຸບັນບໍ່ມີຮ່ອງຮອຍ. ແລະນີ້ບໍ່ແມ່ນເລື່ອງປົກກະຕິສໍາລັບຄົນ.
  Weasel ຢືນຢັນ:
  - ມັນເປັນທີ່ຈະແຈ້ງໃນທັນທີວ່ານາງເປັນພິເສດແລະເລືອກ! ແລະມັນຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີວິທີການພິເສດ, ຈິງໃຈແລະອ່ອນໂຍນ.
  Dragon Duchess ໄດ້ຫົວເຈັດຫົວພ້ອມກັນວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ວິທີການທີ່ຈິງໃຈແລະພິເສດ ... ບາງທີຂ້ອຍຄວນຈະເລຍ heels ຂອງນາງດ້ວຍລີ້ນຂອງຂ້ອຍ, ເປັນສັນຍານຂອງຄວາມນັບຖືອັນຍິ່ງໃຫຍ່!
  Dominica ຕົກໃຈ ແລະຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ບໍ່, ດີກວ່າບໍ່ໃຊ້ລີ້ນຂອງເຈົ້າ! - ແລະນາງໄດ້ກ່າວຕື່ມວ່າ, ໂດຍບໍ່ຄາດຄິດເຮັດໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງນາງຫວານກວ່າ. - ແນ່ນອນວ່າລີ້ນແມ່ນສ່ວນທີ່ແຂງແຮງທີ່ສຸດຂອງຮ່າງກາຍ. ລາວສາມາດເຄື່ອນຍ້າຍກອງທັບໄດ້ຫຼາຍລ້ານຄົນ!
  nymph marquise ແນະນໍາ:
  - ໃຫ້ນາງເປັນວຽກງານງ່າຍດາຍ. ຕົວຢ່າງ, ໃຫ້ນາງເຮັດໃຫ້ແມວມາເຖິງນາງແລະ purr, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນໄປບ່ອນ!
  ທີ່ນີ້, ຜູ້ຍິງທີ່ງຽບ ສະ ຫງົບໃນຊຸດສີມ່ວງ, ມີ wand magic ໃນມືຂອງນາງ, ໄດ້ຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່! ພວກເຮົາຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ນາງທໍລະມານລູກແມວ. ມັນດີກວ່າທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບຂ້ອຍດ້ວຍ wand magic. ນີ້ຈະເປັນການສອບເສັງທີ່ຈິງຈັງ ແລະເປັນການທົດສອບປະສິດທິພາບ!
  ແລະນາງໄດ້ຕີສົ້ນເກີບຂອງນາງ, ປະດັບດ້ວຍເພັດພອຍແລະເພັດສີມ່ວງ ແລະສີລາກ.
  Dragon Duchess ກ່າວວ່າ:
  "ມັນເປັນການຍາກເກີນໄປສໍາລັບເດັກຍິງຈົວທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບແມ່ບົດຂອງ Dragon Academy." ມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບທ່ານ, ເຖິງແມ່ນວ່າ Laska ມີປະສົບການສູງແລະລະດູການນີ້!
  ເທຣລຍິງຫົວຫົວ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໂດຍສະເພາະ! ຫຼັງຈາກນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າ Koschey the Immortal ຈະບໍ່ຢ້ານນາງ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Dominika ໄດ້ເວົ້າອອກມາວ່າ:
  - ແມ່ນຫຍັງ, ເຈົ້າມີ Koschey ເປັນອະມະຕະບໍ?
  Dragon Duchess ໄດ້ກົ້ມຫົວ:
  - ແນ່ນອນ, ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ລາວຢູ່ໄກຈາກດິນແດນຫ່າງໄກໃນອານາຈັກຫ່າງໄກ. ແຕ່ວ່າມີ trick ນີ້ເປື້ອນຂີ້ຮ້າຍ !
  ສາວຕີ້ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ຫຼືບາງທີລາວເຮັດໃຫ້ເກີດພະຍາດລະບາດ? ຂ້າຊາຍທັງຫມົດແລະຈັບແມ່ຍິງຂອງທ່ານ!
  Dragon Duchess ກ່າວວ່າ:
  - ຍາກ! ພວກເຮົາມີ ເພດຍິງຫຼາຍກວ່າຜູ້ຊາຍສິບເທົ່າ. ແລະໃນບັນດາ orcs ແລະ goblins ທີ່ປະກອບເປັນກອງທັບຂອງ Koshchei ເປັນອະມະຕະ, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ມີຜູ້ຊາຍຫຼາຍກ່ວາແມ່ຍິງສິບເທົ່າ, ແລະພວກເຂົາມີຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະແຂງແຮງກວ່າ. ເປັນຫຍັງລາວຕ້ອງທຳລາຍວິຊາແລະກອງທັບຂອງຕົນ!
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ໂລກລະບາດບໍ່ມີຜົນກະທົບຕໍ່ Koshchei ເອງບໍ?
  ເທຣລຍິງຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ບໍ່ແມ່ນ magic combat ດຽວເຮັດວຽກກັບລາວ. ບໍ່ໄດ້ເອົາອາວຸດໃດໆ. ເຖິງແມ່ນວ່າລະເບີດໄຮໂດຣເຈນຂອງທ່ານບໍ່ສາມາດທໍາລາຍມັນໄດ້. ດັ່ງນັ້ນແມ່ນສໍາຄັນ!
  ສາວຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ລາວອາດຈະຕາຍຢູ່ໃນໄຂ່ຂອງລາວ, ຢູ່ປາຍເຂັມ!
  Dragon Duchess ຕອບດ້ວຍສຽງດັງວ່າ:
  - ມັນບໍ່ແມ່ນງ່າຍດາຍທີ່! ຖ້າມັນງ່າຍຫຼາຍທີ່ຈະຊອກຫາການເສຍຊີວິດຂອງ Koshchei, ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວຈະບໍ່ມີຊີວິດຢູ່ດົນນານມາແລ້ວ. ແລະດັ່ງນັ້ນ, ມັນມີອາຍຸຫຼາຍສັດຕະວັດແລ້ວທີ່ ...
  ນົກຍຸງໄດ້ຕອບນາງວ່າ:
  - ພວກເຈົ້າຍັງໂດດຢູ່ໃນຕົ້ນໄມ້, ແຕ່ວ່າພຣະອົງມີອໍານາດຂອງຕົນແລ້ວແລະນັ່ງເທິງບັນລັງໄດ້. ຄິດວ່ານີ້ແມ່ນອົງການປະເພດໃດ!
  Dominica ເອົາມັນແລະຮ້ອງເພງ:
  ລິງ ເຮັດ ໜ້າ
  ແລະພວກເຂົານັ່ງຢູ່ເທິງສາຂາ ...
  ຍັງ frivolous
  ມີບັນພະບຸລຸດຂອງພວກເຮົາ!
  ຜູ້ຍິງ troll ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - Koshchei, ແນ່ນອນ, ຍັງສົງໃສ. ແລະໃນເວລາທີ່ໂລກລະບາດໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ, ແນ່ນອນ, ລາວເປັນຜູ້ທໍາອິດທີ່ສົງໃສ. ນີ້ແມ່ນ, ໃນວິທີການ, ຫົວຫນ້າຂອງແກນຂອງຄວາມຊົ່ວຮ້າຍ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ ມັງກອນຜູ້ຊາຍ ຮ້ອຍຫົວ , ມັງກອນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດ, ອານາຈັກຂອງ emperors ແລະຫນຶ່ງຊົ່ວຮ້າຍ. ແຕ່ monster ນີ້ຍັງ petrified ແລະ crumbled. ແຕ່ Koschey ຢ່າງຫນ້ອຍຈະໃຫ້ຄໍານິຍາມ! ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ພວກເຂົາຍັງສົງໃສວ່າກະສັດຂອງ Jinn, Iblis ... Jinn ແມ່ນວິນຍານ, ແລະພວກເຂົາບໍ່ສາມາດ petrify.
  ແຕ່ genies somehow ເຊື່ອງ. ແລະມັນຄືກັບວ່າພວກເຂົາຫາຍໄປ!
  Dominica ຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  ເຈນນີ່ເວົ້າອອກມາ, ບໍ່, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເດັກຍິງ ມີຄວາມເຂັ້ມແຂງ,
  ແລະຫາຍໄປ ...
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມັງກອນ ໄດ້ຄັດຄ້ານ ຄວາມງາມ ,
  ແລ່ນ, ກະລຸນາ!
  Marquise de Lasca ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ມີທັງຄົນດີ ແລະຊົ່ວ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີຄວາມເຂັ້ມແຂງ, ແຕ່ຄວາມສາມາດຂອງເຂົາເຈົ້າມີຈໍາກັດ. ແຕ່ໃນທາງທິດສະດີ, ຖ້າຜູ້ຊາຍຫຼືຍິງຄົນຫນຶ່ງ ຂໍໃຫ້ jinn emperor Iblis ທໍາລາຍເຊື້ອຊາດຂອງຜູ້ຊາຍ, ແລະສາມາດຊອກຫາວົງຂອງ omnipotence ທີ່ຈະໃຫ້ອໍານາດເຫນືອກໍາລັງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນຈັກກະວານຂອງພວກເຮົາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເຂົາສາມາດເຮັດໃຫ້ເກີດນີ້!
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວ:
  - ນີ້ແມ່ນແລ້ວບາງສິ່ງບາງຢ່າງ! ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາ Ring of Omnipotence. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະແກ້ໄຂທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ.
  ມັງກອນແມ່ຫົວເລາະ, ແລະສຽງຂອງນາງຄືຟ້າຮ້ອງ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງຕອບວ່າ:
  - ວົງແຫວນຫນຶ່ງແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍທີ່ຈະຊອກຫາ. ເນື່ອງຈາກວ່າມັນໃຫ້ພະລັງງານໃນອານາເຂດທີ່ປຽບທຽບກັບ galaxy ທັງຫມົດ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຖ້າຢູ່ໃນຈັກກະວານຂອງເຈົ້າ galaxy ເກືອບຈະຫວ່າງເປົ່າເນື່ອງຈາກການຈັດລຽງຂອງດວງດາວທີ່ຫາຍາກ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທີ່ນີ້ມັນເປັນອານາເຂດທີ່ອາໃສຂອງສັດສະຫລາດຫຼາຍພັນຕື້ແລະອານາຈັກຈໍານວນຫຼາຍ. ແລະປາກົດຂື້ນ, ບໍ່ມີໃຜພົບລາວເທື່ອ, ເພາະວ່າບໍ່ມີຈັກກະວານຂອງ fairy tale ຂອງພວກເຮົາ!
  Dominika ຍິ້ມ ແລະ ຖາມວ່າ:
  - ເຈົ້າມີພະເຈົ້າບໍ?
  Marquise-nymph ຕອບວ່າ:
  - ບໍ່ວ່າຈະມີພຣະເຈົ້າສູງສຸດ, ຜູ້ສ້າງ ໃນ ທຸກຈັກກະວານ, ຫຼືວ່າພຣະອົງບໍ່ມີ, ບໍ່ມີໃຜຮູ້ແທ້ໆ. ເຖິງແມ່ນວ່າ Koschey ເປັນອະມະຕະ. ແຕ່ມີພຣະ ຂອງ ຕໍາແຫນ່ງຕ່ໍາ. ແຕ່ພວກມັນເປັນເຊັ່ນວ່າພວກມັນມີປະໂຫຍດຫນ້ອຍ, ແລະມັນກໍ່ດີກວ່າທີ່ຈະຢູ່ຫ່າງໄກ. ໂດຍທົ່ວໄປ, ຄໍາວ່າພຣະເຈົ້າມີຄວາມຫມາຍຫຼາຍ. ດັ່ງນັ້ນ genies ສູງສຸດແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເທົ່າທຽມກັນໃນຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງ gods ໄດ້.
  ຜູ້ຍິງ troll ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ພວກເຮົາຍັງມີສາດສະຫນາ, ແຕ່ພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນມີການນໍາໃຊ້ຫນ້ອຍ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຂອງທ່ານ, ໂດຍວິທີທາງການ. ດຽວນີ້, ເມື່ອມີ ໂຣກ coronavirus , ໂບດຕ່າງໆກໍ່ຫວ່າງເປົ່າ, ແລະ ຄຳ ອະທິຖານໄດ້ຊ່ວຍຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ, ຫຼືທູບປົກປ້ອງພວກເຂົາຈາກໄວຣັດ. ເປັນຫຍັງພວກເຈົ້າຈຶ່ງເປັນຄົນຂີ້ຕົວະຫຼາຍຈົນຄິດວ່າການຄຸເຂົ່າລົງແລະກົ້ມຫົວສາມາດຂໍສິ່ງທີ່ຕອບແທນ!
  Dominica ຕອບສະໜອງຢ່າງແຂງຂັນ:
  - ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອໃນພຣະເຈົ້າຫຼືພຣະທັງຫມົດ! ແລະຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈເລື່ອງນັ້ນ. ແຕ່ກ່ອນນີ້ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຊື່ອໃນ elves, ແລະຖືວ່າພວກເຂົາເປັນນິທານນິທານແລະການປະດິດສ້າງຂອງມະນຸດ. - ເດັກຍິງໄດ້ຕົບຕີນເປົ່າຂອງນາງໃສ່ແຜ່ນຫີນແລະຕໍ່ໄປ. - ແລະໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າມີ elves, ມັງກອນ, trolls, nymphs, ສະນັ້ນເປັນຫຍັງຈຶ່ງບໍ່ເຊື່ອໃນພຣະເຈົ້າແລະເທວະດາ? ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ປະຊາຊົນຫຼາຍຕື້ຄົນເຊື່ອໃນຜູ້ມີອໍານາດສູງສຸດ, ແລະເກືອບພຽງແຕ່ເດັກນ້ອຍ, ແລະບໍ່ແມ່ນພວກເຂົາທັງຫມົດ, ເຊື່ອຢ່າງຈິງຈັງໃນມັງກອນແລະ elves.
  Marquise Laska laughed:
  - ຂ້ອຍຮູ້! ເດັກຍິງຄົນນີ້, ເມື່ອນາງຍັງນ້ອຍ, ໄດ້ເບິ່ງກາຕູນກ່ຽວກັບ Dunno ແລະ, ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຊອກຫາ wand magic ໃນເດີ່ນ. ແລະນາງໄດ້ກວດເບິ່ງທຸກໆກິ່ງງ່າ. ແລະເດັກນ້ອຍອື່ນໆຫົວເລາະນາງ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ເຖິງແມ່ນວ່າໃນອາຍຸຍັງນ້ອຍຄົນສ່ວນຫຼາຍເຂົ້າໃຈວ່າ magic wands ເປັນນິທານ!
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ໃນໂລກຂອງທ່ານມີ wands magic!
  ເທຣລຍິງຫົວຫົວ:
  - ແນ່ນອນວ່າມີ! ແລະເພື່ອຄວາມຢູ່ລອດ, ທ່ານຈະຕ້ອງ ຮຽນຮູ້ວິທີການນໍາໃຊ້ພວກມັນ !
  ມັງກອນຜູ້ຍິງຄໍາຮ້ອງ:
  - ດຽວນີ້! ເອົາ wand magic ໃຫ້ກັບນາງ, ພວກເຮົາຈະເບິ່ງວ່າເດັກຍິງຜູ້ນີ້, ແຫຼມແລະກ້າຫານ, ມີຄວາມສາມາດແນວໃດ!
  Dominica ຮ້ອງເພງ:
  ຂ້ອຍຂໍໃຫ້ເຈົ້າບໍ່ແປກໃຈ
  ຖ້າ magic ເກີດຂຶ້ນ!
  ຖ້າມັນເກີດຂຶ້ນ, ຖ້າ magic ເກີດຂຶ້ນ!
  Laska ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລ້ວ, ນາງບໍ່ຫນ້າຮັກບໍ? ແມ່ມົດແບບນີ້!
  ເທຣລຍິງໄດ້ເອົາໄມ້ຄ້ອນເທວະດາຂອງນາງຢ່າງໜັກແໜ້ນຢູ່ໃນມືຂວາຂອງນາງ ແລະໂບກມື. ແລະຟ້າຜ່າໄດ້ຕົກຢູ່ Dominica. ແຕ່ຍິງ-ນັກສະແດງສາມາດເຕັ້ນໄປຫາໃນປັດຈຸສຸດທ້າຍ, ແລະຄວາມເສຍຫາຍພາດ. ກະເບື້ອງຫິນອ່ອນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂ້ອຍລະລາຍ ແລະເລີ່ມສູບຢາ.
  Dragon Duchess ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຈົ່ງລະວັງ, Cobra! ທ່ານຈະທໍາລາຍການເຄືອບທັງຫມົດ!
  Weasel laughed ແລະສັງເກດເຫັນ:
  - ນີ້ແມ່ນວິທີການ wand magic!
  ເສືອຍິງ Cobra ຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  - ແມ່ຊົ່ວ, ວິທີການຂອງຂ້ອຍແມ່ນງ່າຍດາຍ,
  ຂ້ອຍບໍ່ມັກດຶງຫາງແມວ!
  Dominica ຮ້ອງໄຫ້ຕອບວ່າ:
  ຝັນຮ້າຍຢູ່ໃນນັກຮຽນຂອງຂ້ອຍ,
  ຫນຶ່ງໂດດ - ຫນຶ່ງຕີ!
  Dragon Duchess ຂັດຂວາງ:
  -ເບິ່ງ, ຜິວເນື້ອສີຂາຂອງນາງໄດ້ຫມົດແລ້ວ! ໃນຄົນ, ຄວາມເສຍຫາຍບໍ່ໄດ້ຫາຍໄປຢ່າງໄວວາ. ຜູ້ຍິງ ຈັ່ງໃດ !
  ນົກກະທາ ຢືນຢັນວ່າ:
  - ນັ້ນແມ່ນມັນ! ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຜິດພາດກ່ຽວກັບມັນ. ການຟື້ນຟູແມ່ນຫາຍາກໃນຄວາມເຂັ້ມແຂງ, ເຖິງແມ່ນວ່າສໍາລັບ sorceresses, ແລະມັນບໍ່ໄດ້ຖືກປະຕິບັດດ້ວຍ magic.
  Dominika ກະພິບຕາ ແລະ ຢືນຢູ່ມືຂອງນາງ. ແລະຕີນເປົ່າຂອງນາງກະພິບຂຶ້ນໃນອາກາດຄືກັບໃບພັດ. ແລະເດັກຍິງໄດ້ເອົາມັນແລະຮ້ອງເພງຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, ໃນສຽງເງິນຂອງນາງ:
  ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດໃຫ້ຄວາມປາຖະຫນາຂອງພວກເຮົາໃນການສູ້ຮົບ,
  ອ້າຍ, ເຂົາເຈົ້າຕໍ່ສູ້ເພື່ອ Fatherland.
  ເບິ່ງຄືວ່າ elfinism ຈາກໄລຍະໄກ,
  ທະຫານ Elf ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ Orklin!
  
  ບັນພະບຸລຸດຂອງພວກເຮົາໄດ້ປອມດາບ,
  ແລ້ວປືນກໍໄດ້ເຂົ້າໄປປະທະກັນ...
  ຕົ້ນໄມ້ Birch ເປີດສາຂາ,
  ເດັກຍິງກໍາລັງເຮັດ pies!
  
  ແມ່ນປະສົບຜົນສໍາເລັດ ໃນການຕໍ່ສູ້ໃດກໍ່ຕາມ ,
  ນາງຮູ້ວິທີການເອົາສິ່ງຕ່າງໆດ້ວຍໃຈຂອງນາງ.
  ບາງຄັ້ງ hell ອັນບໍລິສຸດບາດແຜ.
  ແຕ່ ເຮົາຈະເອົາຊະນະ ສັດຕູ ໄດ້ !
  
  Elf ປົກປ້ອງໂລກ,
  ໃຫ້ທີ່ພັກອາໄສກັບຜູ້ທີ່ຕີນເປົ່າແລະ naked.
  ພວກເຮົາສຳເລັດການສູ້ຮົບໃນເດືອນພຶດສະພາ,
  ການພ່າຍແພ້ຢ່າງໂຫດຮ້າຍລໍຖ້າ Orkmacht!
  
  ແລະຫຼັງຈາກການກໍ່ສ້າງແລະການປູກຝັງ,
  ທົ່ງນາໄດ້ອອກດອກໄມ້ແລະ rye ແມ່ນຢູ່ໃນ stacks.
  ເຈົ້າເປັນວິລະຊົນ, ເດັກຍິງ, ພໍ່ຕູ້,
  ມີຄວາມໜາວເຢັນແລະມີຫິມະຕົກຢູ່ໃນຮ່ອງນ້ຳ!
  
  ຈາກ Fatherland ທີ່ກ້າຫານຂອງພວກເຮົາ,
  ເອົາ bow ເລິກ.
  ປ້າຍໂຄສະນາຂອງ elfinism ບິນ,
  ແລະປ້າຍໂຄສະນາຂອງ Fuhrer ແມ່ນສໍາລັບການຂູດຂີ້ເຫຍື້ອ!
  
  ສັດຕະວັດຈະຜ່ານພວກເຮົາດາວ,
  Empire ເປັນ swarm galaxy.
  ມັນບໍ່ເຄີຍຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະເກີດ
  ແລະຝັງ enemy ໃນຊ່ອງ!
  
  ແຕ່ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຈິດໃຈຈະສະຫງົບ,
  ແລະຄົນເຮົາກໍຄືແມ່ຂອງທຸກຄົນ
  ຢູ່ທີ່ນີ້, ຄອບຄົວບູຮານຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ,
  Radiance of Glory - ພຣະຄຸນ!
  ແລະສາວຮ້ອງໄດ້ງາມຫຼາຍ, ນາງເປັນນັກຮ້ອງລະດັບໂລກທີ່ປະເສີດ. ຫຼື quasi-worldly - ເຊິ່ງແມ່ນແມ້ກະທັ້ງ funnier.
  Dragon Duchess roared:
  -Fabulous! ຫຼືບາງທີພຽງແຕ່ເອົາມັນແລະເຮັດມັນ ...
  ເສືອຍິງ Cobra croaked:
  - ມັນເປັນເວລາທີ່ຈະມີການຕໍ່ສູ້ກັບ wands magic! ແລະບໍ່ມີເລັບ blunt ໃດ! ພວກເຮົາຈະຕໍ່ສູ້ກັບສັດຕູທີ່ສຸດ!
  ນົກຍຸງຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຢ່າໂງ່! ນາງເປັນສັດຕູອັນໃດຕໍ່ເຈົ້າ. ນີ້ອາດຈະເປັນໂອກາດສຸດທ້າຍຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດແລະກັບຄືນການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ!
  Dominica ຈົ່ມດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ:
  - ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າເປັນ wand magic ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະລົບປະສົມອອກຈາກ opponent ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້ອຍແມ່ນ Harry Potter ໃນກະໂປງ, ແລະບໍ່ແມ່ນ Dunno!
  Duchess ມັງກອນໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ອັນນີ້ແມ່ນກຸ່ມອັນໃດແດ່?
  Weasel ອະທິບາຍວ່າ:
  - ລັກສະນະຈາກ tales fairy ຂອງມະນຸດແລະ ນິທານພື້ນເມືອງ Harry Potter ແມ່ນເດັກຜູ້ຊາຍທີ່ໄດ້ສຶກສາຢູ່ໃນໂຮງຮຽນ magic, ແລະ Dunno ແມ່ນ ກາຕູນ comic .
  Cobra ຍິ້ມ ແລະສັ່ນມືຂອງນາງ. Pulsar ບິນອອກໄປແລະ ຕີ ບ່ອນທີ່ນັກສະແດງຮູບເງົາຍິງຢືນຢູ່. ແລະນາງ, Dominika, ໄດ້ກະໂດດກັບຄືນຢ່າງແຂງແຮງ, ກະພິບສົ້ນຕີນສີບົວຂອງນາງ, ເຊິ່ງບໍ່ມີຝຸ່ນ. ແລະໄຟໄດ້ເອົາຕີນຂອງນາງອອກມາ ແລະຈູດມັນຢ່າງເບົາໆ.
  ເດັກຍິງຮ້ອງວ່າ:
  - ໂອ້ຍ , ເຈົ້າ pervert !
  ແລະນາງໂບກມືຂອງນາງ. ແລະ ທັນໃດນັ້ນ ໄມ້ເທົ້າວິເສດທີ່ນາງງາຖືຢູ່ໃນມືຂອງນາງໄດ້ແລ່ນເຂົ້າໄປໃນຝາມືຂອງນາງດ້ວຍກຳລັງທີ່ຮ້າຍແຮງ.
  ແລະ Dominic ຈັບນາງແຫນ້ນ, ຄືກັບລີງທີ່ວ່ອງໄວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຍິງ pulsar ໃນການຕອບໂຕ້.
  ນັກສະແດງຍິງບໍ່ໄດ້ກະຊິບການສະກົດຄໍາໃດໆ, ບໍ່ coo, ນາງພຽງແຕ່ waved ປອມ magical. ແລະກ້ອນໄຟໄດ້ບິນໄປຫາໂຄບຣາ. ນາງບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງເລື່ອງນີ້ແລະຖືກລົ້ມລົງ. ເກີບແຕະຂອງນາງ, ແບບເກີບເຄິ່ງຫນຶ່ງທີ່ກວມເອົາພຽງແຕ່ heel, ສັ່ນຂຶ້ນ. ແລະເປັນທີ່ຈະແຈ້ງວ່າ troll ຍິງໄດ້ຮັບບາດເຈັບສາຫັດ. ແລະນາງຮ້ອງຄາງຢ່າງຍືດເຍື້ອ. ແລະນາງໄດ້ເລີ່ມຍິງກັບຄືນມາຈາກ wand magic ຂອງນາງ.
  ແລະ pulsars ກະ ແຈກ ກະ ຈາຍ ເປັນ ຖ້າ ຫາກ ວ່າ hailstones ໄດ້ ຫຼຸດ ລົງ ມາ ຈາກ ເຄົ້າ ໄດ້. ມີການແລກປ່ຽນກັນແທ້ໆ.
  ຊັດເຈນກວ່ານັ້ນ, ການຕີຢ່າງໜັກໜ່ວງໜຶ່ງຄັ້ງ ແລະ ການຕີແບບສະຫຼັບກັນຫຼາຍຄັ້ງພາດເປົ້າໝາຍ.
  pulsar ຍັງຕີ duchess ມັງກອນ. ນາງໄດ້ຕອບສະຫນອງໂດຍການເອົາມັນແລະ snarling ດ້ວຍໄຟຈາກປາກຂອງນາງ. ແລະແສງສະຫວ່າງຂອງນາງບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນຈັບໄດ້ nymph marquise.
  ນາງຍັງສັ່ນໄມ້ເທົ້າຂອງນາງ ແລະຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ເດັກນ້ອຍພຽງພໍ! ທ່ານໄດ້ຂ້າມຂີດຈຳກັດທັງໝົດແລ້ວ.
  ແຕ່ເດັກຍິງທັງສອງບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບການສະຫງົບລົງ. Dominika, ຮູ້ສຶກວ່າມີພະລັງຜີປີສາດຢູ່ໃນຕົວຂອງມັນເອງ, ໄດ້ຕີດ້ວຍ wand magic ຂອງນາງແລະໂຍນ pulsar ຫນຶ່ງຫຼັງຈາກນັ້ນອີກ. ແລະບານຂອງນາງຕີຕີນຂອງແມ່ບົດ troll ແມ່ຍິງແລະໄຫມ້ sandals ຂອງນາງ.
  ນາງຮ້ອງດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ:
  - ໄກ່ມະນຸດ!
  ນົກກະທາ ຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່! ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະເປັນຜູ້ຍິງ hawk, ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍວ່າວ!
  Dominica ໂຈມຕີ ອີກຄັ້ງ , ແລະຄັ້ງນີ້ ຄື້ນຊູນາມິຂອງໄຟທີ່ໂຫດຮ້າຍຂອງນາງກໍ່ເກີດຂຶ້ນຄືກັບສະໂມສອນທີ່ເຮັດດ້ວຍແປວໄຟ.
  ແລະ troll ແມ່ຍິງ Cobra ຈະ roar ແລະປ່ອຍ magic ໂດຍບໍ່ມີການຈໍາກັດ. ແຕ່ທັນທີທີ່ຖັນຂອງໄຟລຸກຂຶ້ນ, ມັນໄດ້ໄໝ້ເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງຢ່າງແທ້ຈິງ ແລະ ຕີນາງໄປທົ່ວໜ້າເອິກ.
  ລົມຫາຍໃຈຂອງ troll ຜູ້ຍິງຈັບໄດ້. ແລະ Dominica ໄດ້ເອົາມັນຕື່ມອີກແລະເພີ່ມ pulsar killer ໃສ່ຫົວ. ແລະມັນເປັນຄືກັບໄມ້ຄ້ອນຕີ ຕີ ສະຫມອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  ງູເຫົ່າກໍຮ້ອງຂຶ້ນແລະສຸດທ້າຍກໍຜ່ານໄປ. ຕີນເປົ່າຂອງນາງໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້ແລະຕຸ່ມໂພງ. ເດັກຍິງທີ່ມີດັງ aquiline ໄດ້ຖືກຮ້ອງເພງແລະທຸບຕີ.
  Dragon Duchess ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຍິນດີ:
  - ວ້າວ! ເຈົ້າເກີນຄວາມຄາດຫວັງທັງໝົດແລ້ວ! ກົງໄປກົງມາ, ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດສິ່ງດັ່ງກ່າວໄດ້ - ເອົາ Cobra ອອກ!
  ນົກກະທາຫົວຫົວວ່າ:
  - ນາງເປັນຄວາມຫວັງຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາແລະເກືອບພຽງແຕ່! ແລະລາວອາດຈະຖືກຍຸຕິທໍາ. ເບິ່ງວ່າຄວາມງາມ ທີ່ທາສີ ນີ້ ເຮັດຫຍັງແດ່!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, Dominika ໄດ້ເອົາມັນໄປແລະສັ່ນຕີນທີ່ເປົ່າປ່ຽວດຽວກັນຂອງນາງ, ແລະ "ແບ້" ທີ່ປົກຫຸ້ມດ້ວຍຊາວໂມຣັອກໂຄ ໄດ້ມີເລືອດອອກແລະແກວ່ງໄປອ້ອມຮອບ. ມັນຄືກັບວ່າລາວໄດ້ກາຍເປັນຊີວິດແລະມືຖືແທ້ໆ. ແລະໃຫ້ຂອງແທ້ເຕັ້ນໄປຫາແລະ flirt.
  Dragon Duchess ໄດ້ຫົວເຍາະເຍີ້ຍ, ສັ່ນ ຫົວເຈັດຫົວຂອງນາງແລະກ່າວວ່າ:
  - ວ້າວ! ນາງເຮັດແນວໃດມັນ?
  Dominica ບ່າໄຫລ່ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  ຄວາມຊື່ສັດ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້
  ທຸກຢ່າງປະສົມກັບຄວາມຮ້ອນຕອນທ່ຽງ...
  ຂ້ອຍເກືອບບໍ່ເຄີຍອ່ານການສະກົດຄໍາ.
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫຼິ້ນກັບພະລັງລົມ!
  ແທນທີ່ຈະ, ຂ້ອຍຄິດຮອດເຈົ້າສະເໝີ, ເຈົ້າ,
  ເອົາສາວໄປນຳ!
  ເຈົ້າຍິງມັງກອນຄຳຮ້ອງວ່າ:
  - Dominica ຍອມຮັບ! ແລະໃນທັດສະນະຂອງພອນສະຫວັນພິເສດຂອງລາວ, ລາວລົງທະບຽນຢູ່ໃນພະແນກຊັ້ນສູງຂອງສະຖາບັນມັງກອນ. ບ່ອນທີ່ນາງບໍ່ພຽງແຕ່ຈະບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຈ່າຍຄ່າຮຽນຂອງນາງ, ແຕ່ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຈະໄດ້ຮັບທຶນການສຶກສາເພີ່ມຂຶ້ນ!
  Dominica ໂດດສູງຂຶ້ນ, ໝຸນໄປມາ ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  ບໍ່ມີ Dominica ດີກວ່າ
  ນາງເປັນສີຂອງໂລກ ...
  ດວງອາທິດຂຶ້ນເທິງດາວເຄາະ,
  ແລະທັງຫມົດປະມານມີສູນ!
  ນົກຍຸງຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຫວານວ່າ:
  - ຂ້ອຍຈະໄດ້ຮັບຫຍັງສໍາລັບການນີ້?
  ມີການຢຸດຊົ່ວຄາວ... Dominica ເປົ່າອອກມາວ່າ :
  - ເຈົ້າຕ້ອງຊອກຫາເດັກຜູ້ຊາຍງາມ!
  Dragon Duchess ຫົວເລາະ ແລະຕອບວ່າ:
  - ແນວໃດກໍ່ຕາມ , ນັກສຶກສາໃຫມ່ແມ່ນ dizzy ຢ່າງຊັດເຈນຈາກຄວາມພາກພູມໃຈທີ່ເຂັ້ມແຂງ! ເພາະສະນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າບັງຄັບ penance ເປັນ - ເພື່ອອອກສຽງເປັນຮ້ອຍ aphorisms ມີປີກ. ແລະເຮັດທັນທີ!
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວພ້ອມຍິ້ມວ່າ:
  - ກະລຸນາ! ມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບການບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະແດງໃນຮູບເງົາ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມຊົງຈໍາທີ່ດີເລີດ!
  Duchess ມັງກອນໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ມາໄວ! ຂ້ອຍຍັງມີຂໍ້ຈໍາກັດກ່ຽວກັບເວລາ!
  Dominika ຫາຍໃຈເລິກໆ ແລະ ຂຽນດ້ວຍຄວາມໄວຂອງປືນກົນ:
  ບໍ່ມີໃຜຕ້ອງການຫູຂອງລາທີ່ຕາຍແລ້ວ, ແຕ່ການໄດ້ຍິນຂອງ fox ທີ່ມີຊີວິດເປັນຂອງຂວັນສໍາລັບຜູ້ທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງລໍເພື່ອບັນລຸເປົ້າຫມາຍຂອງເຂົາເຈົ້າ!
  ເມື່ອທ່ານໃສ່ເກີບໃສ່ໃຈຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້າຈະຢູ່ຕີນເປົ່າຕະຫຼອດໄປ!
  ສົງຄາມແມ່ນອາກາດສໍາລັບປອດ, ແຕ່ວ່າພຽງແຕ່ປະສົມກັບອາຍແກັສຖານສອງ!
  ຖ້າສັດຕູບໍ່ຢາກຍອມແພ້ແລະບໍ່ຮູ້ວ່າຈະສູນເສຍ, ພວກເຮົາຈະບັງຄັບລາວໃຫ້ຖອດເສື້ອຜ້າອອກແລະສອນວິທີເອົາຊະນະ!
  ຄົນບໍ່ດີມັກເວດມົນດຳ, ຄົນດີບໍ່ ມັກຜີຂາວ!
  ການຂ້າໃນສົງຄາມແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນຂະບວນການ, ກຽດຊັງໃນຄວາມຮັບຮູ້, ແຕ່ ສຸດທ້າຍ ມັນກໍ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ! ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າສົງຄາມເອົາສຸຂະພາບມາສູ່ຈິດວິນຍານ, ຮ່າງກາຍແຂງກະດ້າງ, ແລະການຊໍາລະລ້າງກະເປົາເງິນ!
  ບາງຄັ້ງສົງຄາມ ກໍ່ ເຕັມໄປດ້ວຍກະເປົາເງິນ, ແລະໃນອັດຕາສ່ວນໂດຍກົງກັບຄວາມເຕັມທີ່ຂອງເລືອດທີ່ຫຼົ່ນລົງ, ແລະຄວາມຫວ່າງເປົ່າຂອງຫົວໃຈທີ່ເສຍຫາຍ!
  ຫນີ້ສິນເພື່ອ Fatherland ແມ່ນໄດ້ຮັບລາງວັນໂດຍການອຸທິດຕົນແບບບໍ່ເຫັນແກ່ຕົວ!
  ສົງຄາມທົດສອບ smart, toughens ທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ການບັນເທີງ ຄົນໂງ່ ! -
  ການເປັນຫົວເລາະບໍ່ມ່ວນເຮັດໃຫ້ຄົນອື່ນຮ້ອງໄຫ້ບໍ່ເບື່ອ!
  ໄມ້ບັນທັດທີ່ດີ , ຄືນ້ໍາຫວານ, ຈະຖືກເລຍຄັ້ງທໍາອິດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ ຈະຖົ່ມອອກ !
  ແລະຜູ້ປົກຄອງທີ່ຊົ່ວຮ້າຍຄືກັບໄມ້ທ່ອນຈະ ຖືກແປ້ນລົງ ກ່ອນ ແລ້ວຈະຖືກຢຽບຢ່ຳ!
  ແມ່ນແລ້ວ, ທອງຄຳແມ່ນອ່ອນ, ແຕ່ມັນສາມາດຖືກໃຊ້ເພື່ອສ້າງເປັນໄສ້ທີ່ບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້!
  ຄຸນນະພາບເກີນປະລິມານສະເໝີ - ແມ່ນແຕ່ມະຫາສະໝຸດຂອງເຂົ້າບາເລໄຂ່ມຸກກໍ່ບໍ່ມີອຸປະສັກຕໍ່ຂວານ!
  ຄວາມຊົ່ວມີຄວາມເຂັ້ມແຂງ ເມື່ອຄວາມດີອ່ອນແອຍ້ອນຄວາມຢ້ານ!
  ເລື່ອງຕະຫລົກແມ່ນດີ, ບ່ວງແມ່ນດີສໍາລັບຄ່ໍາ, ແລະການຊ່ວຍເຫຼືອໃນຄວາມຕ້ອງການ!
  ທ່ານສາມາດໄດ້ຮັບໂຊກດີຄັ້ງດຽວຫຼືສອງຄັ້ງ - ໂດຍບໍ່ມີທັກສະ, ໂຊກຫາຍໄປ!
  ໃຜກໍຕາມທີ່ບໍ່ໄດ້ເປັນ Leo Tolstoy ເປັນ tramp ວັນນະຄະດີ!
  ເຈົ້າບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງເກີດ Tolstoy ເພື່ອເປັນນັກວັນນະຄະດີ!
  ດື່ມເພື່ອມີເມຍຫຼາຍກວ່າເຫດຜົນທີ່ຈະໜ້າຕາເມື່ອຢ່າຮ້າງ!
  ຄວາມຢາກໄດ້ທຳລາຍຜູ້ຊາຍຫຼາຍກວ່າຄວາມເມດຕາຂອງຜູ້ຍິງ!
  ຕາທີ່ຖືກຕ້ອງ, ມື slanting, ສັດຕູບໍ່ແມ່ນພາດ - myopic!
  ປັດຊະຍາບໍ່ໄດ້ແກ່ຍາວຊີວິດ, ແຕ່ວ່າມັນເຮັດໃຫ້ມັນເປັນ ornate , stretch ອອກ fragments !
  ຜູ້ບັນຊາການຊະນະດ້ວຍສີມື, ຄົນຂີ້ຄ້ານທີ່ມີຕົວເລກ, ອັດສະລິຍະດ້ວຍສິລະປະ, ຂີ້ຕົວະຫຼອກລວງ!
  ສະນັ້ນ ຈົ່ງດື່ມເພື່ອວ່າຄວາມຫວັງຈະບໍ່ຕາຍ, ແລະຄົນທີ່ບໍ່ມີຊີວິດຢູ່ກໍຕາຍເທົ່ານັ້ນ!
  ຄວາມຫວັງຕາຍສຸດທ້າຍ ... ແລະ ທໍາອິດແມ່ນຜູ້ທີ່ບໍ່ justify ມັນ!
  ໃນສົງຄາມ, ເຫດຜົນແມ່ນແນວຄວາມຄິດທີ່ເປັນພີ່ນ້ອງກັນ, ຄືກັບຊັອກໂກແລັດ; ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະມີເວລາທີ່ຈະຊົມເຊີຍແຖບ, ພວກມັນຢູ່ໃນປາກຂອງເຈົ້າແລ້ວ; ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະມີເວລາທີ່ຈະກືນກິນພວກມັນ, ພວກມັນອອກມາຂ້າງຄຽງ!
  ຄວາມສຳເລັດບາງຄັ້ງກໍ່ມີກິ່ນເໝັນ, ຄວາມສຳເລັດມີກິ່ນເໝັນຄືກັບຊາກສົບ, ແຕ່ຄວາມສຸກກໍ່ກິ່ນເໝັນບໍ່ໄດ້!
  ພະເຈົ້າຢູ່ເທິງຫນ້າຂອງທຸກສິ່ງ, ແລະພະຍາມານຢູ່ໃນລາຍລະອຽດຂອງມັນ!
  ການຖືກທຸບຕີແມ່ນບໍ່ພໍໃຈແມ່ນແຕ່ສໍາລັບ masochist ເປັນ!
  ສິ່ງທີ່ພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ເປັນພຽງຄຳຖາມທີ່ພະອົງຕອບບໍ່ໄດ້!
  ລິງດີກ່ວາມະນຸດ ເພາະເປັນສັດເປັນສັດເທົ່ານັ້ນ!
  ການເທດສະໜາທີ່ບໍ່ນຳໄປສູ່ຄວາມດີ ປຽບດັ່ງເສັ້ນທາງທີ່ນຳຂວານ!
  ການສ້າງຄຳສອນໃດໜຶ່ງໃນບົດເລື່ອງຂອງພຣະກິດຕິຄຸນ ແມ່ນຄືກັນກັບການສຶກສາກົນໄກ quantum ຈາກນິທານນິທານຂອງອ້າຍ Grimm!
  ການເປັນພະເຈົ້າເປັນການຍາກ, ແຕ່ການເປັນມານຮ້າຍຍັງຄົງທົນບໍ່ໄດ້!
  ຈິດໃຈເພີ່ມຄວາມເຂັ້ມແຂງ quadruples ເຖິງແມ່ນວ່າຈໍານວນຂອງສັດຕູສອງເທົ່າ!
  ຊີວິດແມ່ນການປະນີປະນອມທີ່ສົມບູນ, ບໍ່ແມ່ນກັບຄົນ, ແຕ່ກັບທໍາມະຊາດ!
  ໜ້າຜາກ ເປັນຮູບກະດິ່ງ , ຊຶ່ງໝາຍເຖິງພະຍາງແມ່ນເຢັນ!
  ສຳລັບຄົນໂງ່ , ກົດໝາຍທຳມະຊາດບໍ່ໄດ້ກຳນົດໄວ້ສຳລັບຄົນເກັ່ງ!
  ພາສາຖືກມອບ ໃຫ້ຄົນສະຫຼາດ ເພື່ອປິດບັງຄວາມຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງໂງ່ໆ ແລະບໍ່ມີຄວາມໝາຍ!
  ຜູ້ທີ່ເຫັນ ເລື່ອງຕະຫລົກ ໃນຄວາມໂສກເສົ້າຈະຕາບອດຍ້ອນຄວາມຍິນດີຢ່າງໜັກໜ່ວງ!
  - Hurry ໂດຍບໍ່ມີການ haste - hurry ໂດຍບໍ່ມີການ haste! ໄດ້ A ຈາກບົດຮຽນໂດຍການແກ້ໄຂການປະຕິບັດທີ່ຊັບຊ້ອນ!
  ຜູ້ຊະນະບໍ່ໄດ້ຖືກຕັດສິນ ... ເຖິງແມ່ນວ່າ, ບາງຄັ້ງພວກເຂົາຖືກຕັດສິນ!
  - ຄວາມໂງ່ຈ້າຂອງມະນຸດເປັນພັນທະມິດຂອງພະເຈົ້າເປັນສັດຕູກັບຄົນ!
  ຜູ້ຊາຍໃນ barn ເປັນຜູ້ຊາຍ, ແຕ່ຫມູເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນວັງຈະບໍ່ສູງກ່ວາຫມູ!
  ມີສອງສິ່ງທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດ: ຈັກກະວານແລະຄວາມ ingenuity ຂອງມະນຸດ, ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ທໍາອິດແມ່ນພີ່ນ້ອງ, ແລະທີສອງແມ່ນຢ່າງແທ້ຈິງ!
  ອັນໃດທີ່ຊາວລັດເຊຍບໍ່ມັກຂັບລົດໄວ, ແລະ ການບິນ ໄວ !
  - ທຸກຄົນບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະໄປນະລົກ, ແຕ່ວ່າມີພຽງແຕ່ຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ສາມາດໄດ້ຊີວິດຄວາມປາຖະຫນາສໍາລັບໂອກາດຂອງມານ!
  ແຕ່ໂດຍບໍ່ມີການຫົດນໍ້າດ້ວຍນໍ້າຕາ, ທ່ານບໍ່ສາມາດເກັບກ່ຽວຄວາມສຸກ, ແລະໂດຍບໍ່ມີການຊົນລະປະທານ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, laurels ຂອງຄວາມສໍາເລັດຈະບໍ່ຂະຫຍາຍຕົວ!
  ພຣະເຈົ້າຢູ່ໃນທຸກສິ່ງ, ຫຼືຢູ່ໃນພື້ນຜິວຂອງມັນ, ແລະພະຍາມານຢູ່ໃນສິ່ງທີ່ບໍ່ມີ, ຫຼືຢູ່ໃນຄວາມເລິກຂອງການຂາດແຄນວັດສະດຸ!
  ໃຜໃຊ້ເວລາລະມັດລະວັງຈະຊ່ວຍປະຢັດນິລັນດອນໃນງານສົບຂອງລາວ!
  ຄວາມງຽບສະຫງົບເປັນສີທອງ, ຄໍາສັບຕ່າງໆເປັນເງິນ, ແຕ່ຢ່າງຫຼວງຫຼາຍໄດ້ຖືກຖອກອອກຈາກປາກຂອງແມ່ຍິງທີ່ເຖິງແມ່ນວ່າເພັດຈະຈືດໆ!
  ຄວາມງຽບເປັນສີທອງແລະການເກັບຮັກສາຍາວຂອງສາຍນ້ໍາທີ່ສະຫງ່າງາມຈະບໍ່ rust!
  ແລະຄໍາຈະສູນເສຍມູນຄ່າຂອງມັນຖ້າມັນຖືກຝັງຢູ່ໃນດິນຢ່າງງຽບໆ!
  ບາງຄັ້ງ, ໂດຍຄວາມງຽບໆ, ເຈົ້າຈະຕື່ມເງິນໃສ່ກະເປົ໋າຂອງເຈົ້າດ້ວຍຄຳຫຼາຍ ກວ່າ ການຂໍເງິນຢ່າງດັງໆ!
  ສົງຄາມບໍ່ເຄີຍເບື່ອ, ມັນສາມາດເປັນປົກກະຕິ, ແຕ່ວ່າພຽງແຕ່ຈົນກ່ວາການສັກຢາຄັ້ງທໍາອິດ!
  ເວລາສັນຕິພາບມີແນວໂນ້ມທີ່ຈະຊໍ້າຊ້ອນ, ແລະພຽງແຕ່ການສູ້ຮົບແມ່ນບຸກຄົນສະເຫມີ!
  ໃນສົງຄາມ, ຄືກັບຫມາກຮຸກ, ທ່ານບໍ່ສາມາດຫຼອກລວງໄດ້, ແຕ່ຄວາມແຕກຕ່າງແມ່ນຢູ່ໃນຄວາມກົດດັນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ!
  ສົງຄາມເປັນບັນຫາທີ່ໃຊ້ເວລານິລັນດອນແມ່ນແຕ່ກ່ອນການເຄື່ອນໄຫວຄັ້ງທໍາອິດ!
  ໃນ chess, ຍ້າຍແມ່ນເຮັດໃນ turns, ແຕ່ໃນສົງຄາມ, ພວກເຂົາເຈົ້າ turns!
  ສົງຄາມແມ່ນຄ້າຍຄືຫມາກຮຸກ, ພຽງແຕ່ບໍ່ມີກົດລະບຽບແລະໃນເວລາທີ່ແທ້ຈິງ!
  ໃນສົງຄາມມີການຂາດການຊົ່ວນິລັນດອນຂອງເວລາ, ໃນເວລາທີ່ສັນຕິພາບປົກຄອງ, ມີການຂາດແຄນຂອງການມ່ວນຊື່ນ!
  ສິ່ງທີ່ໜ້າສົນໃຈທີ່ສຸດໃນສົງຄາມແມ່ນວ່າທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນຮ້າຍແຮງຢູ່ສະເໝີ, ແລະ ມັນເປັນພຽງ ການສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າ ມັນເປັນການຂົ່ມຂູ່!
  ເຈົ້າສາມາດຍອມແພ້ຢ່າງຂີ້ຕົວະ, ແຕ່, ອະນິຈາ , ເຈົ້າສາມາດຍອມແພ້ແທ້ໆ!
  ການຝຶກອົບຮົມເຮັດວຽກຫນັກຈ່າຍໄປກັບຄວາມງ່າຍຂອງການຕໍ່ສູ້! ຜູ້ທີ່ບໍ່ຂີ້ຄ້ານຈະກາຍເປັນ hero!
  ມັນບໍ່ເຄີຍຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະຮຽນຮູ້, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າທ່ານຕາຍ!
  ແມ້ແຕ່ຄົນຕາຍກໍ່ມີໂອກາດແກ້ແຄ້ນ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າເຂົາເປັນ atheist!
  ການເປັນ atheist ຫມາຍຄວາມວ່າຢຸດເຊົາເປັນອະມະຕະ!
  ພວກເຂົາຄິດດ້ວຍຫົວ, ແຕ່ປະຕິບັດດ້ວຍກະເພາະອາຫານ!
  ຄວາມຊົ່ວບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນໃຈ, ແຕ່ຢູ່ໃນທ້ອງ!
  ຫົວໃຈເຫັນແກ່ຕົວພຽງແຕ່ເວລາ, ແຕ່ກະເພາະອາຫານສະເຫມີ!
  ກະເພາະອາຫານເປັນສ່ວນທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ສຸດຂອງຮ່າງກາຍ, ແຕ່ມັນເປັນສິ່ງທີ່ກະຕຸ້ນໃຫ້ພວກເຮົາເຮັດວຽກ!
  ຖ້າບໍ່ມີຫົວໃຈບໍ່ມີຜູ້ຊາຍ, ບໍ່ມີກະເພາະອາຫານກໍ່ບໍ່ມີຄວາມໂລບຂອງມະນຸດ!
  ເຂົາເຈົ້າປອບໃຈຫົວໃຈ ແລະບັນເທົາທ້ອງ!
  ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈວ່າລົດຈະມີຄ່າຫຼາຍປານໃດ, ສິ່ງທີ່ສຳຄັນແມ່ນກຽດສັກສີຂອງປະເທດຊາດບໍ່ມີລາຄາ!
  ຖ້າພະເຍຊູຢູ່ໃນຫົວໃຈ ຊາຕານກໍຢູ່ໃນທ້ອງ!
  ທ້ອງຫວ່າງ ສົ່ງເສີມໃຫ້ເຕັມກະເປົ໋າ!
  ຫົວເປົ່າຫວ່າງເອົາກະເປົາເງິນຂອງເຈົ້າ!
  ທ້ອງໃຫຍ່ບໍ່ແມ່ນສັນຍານຂອງຄົນເກັ່ງ, ແຕ່ມັນສະແດງເຖິງຄວາມຕັ້ງໃຈໜ້ອຍ!
  ທ້ອງເປົ່າເຮັດໃຫ້ຈິດວິນຍານຂົມຂື່ນ!
  ທ້ອງໜັກທີ່ສຸດແມ່ນຄົນທີ່ຫວ່າງເປົ່າມາຈາກ ຫົວ ບໍ່ມີສະຫມອງ!
  ແມ່ຍິງຖືກລ້ຽງດ້ວຍຕີນຂອງນາງຄືຫມາປ່າ, ພຽງແຕ່ໃນເກີບສູງ!
  ໃນອະນາຄົດ, ຫຼາຍສັນຍາພູເຂົາຂອງຄໍາ, ແຕ່ຄວາມສຸກຍັງພຽງແຕ່ຢູ່ອ້ອມຂ້າງ!
  ຊີວິດບໍ່ແມ່ນຄືບັດ, ທ່ານສະເຫມີຕ້ອງໃຫ້ທັງຫມົດຂອງທ່ານສໍາລັບ ຄວາມສໍາເລັດ !
  ເປົ້າໝາຍເປັນຄືກັບສັນຍານ, ເຈົ້າພະຍາຍາມໃຫ້ມັນ, ແຕ່ເມື່ອເຈົ້າບັນລຸມັນ, ເຈົ້າເຫັນວ່າບັນຫາເພີ່ມຂຶ້ນເທົ່ານັ້ນ!
  ຢາສູບເປັນ ຢາຂ້າຄົນ ທີ່ມີປະສິດທິພາບທີ່ສຸດ ໂດຍສະເພາະກັບລູກຄ້າ! ຢາສູບຄືປືນງຽບ ແຕ່ມັນຕາຍແມ້ແຕ່ຢູ່ໃນມືຂອງນັກສມັກເລ່ນ!
  ຢາສູບແມ່ນ sniper ທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້ຫຼາຍທີ່ສຸດ, ມັນສະເຫມີຂ້າ!
  ຢາສູບມີລົດຊາດຂົມ, ແຕ່ມັນດຶງດູດຫຼາຍກ່ວາເຂົ້າຫນົມອົມ!
  ຢາສູບຄື ຍິງ ຊົ່ວ ແຕ່ການແບ່ງແຍກກັນ ເຈັບກວ່າ!
  ຢາສູບບໍ່ຄືກັບລູກລະເບີດ ເມື່ອຖິ້ມແລ້ວ ຍືດອາຍຸຊີວິດ!
  ໃນສົງຄາມ, ເສັ້ນທາງທີ່ສັ້ນທີ່ສຸດເພື່ອໄປສູ່ເປົ້າຫມາຍແມ່ນການລໍ້ລວງຮອບ, ແລະ ຄວາມຈິງ ອັນບໍລິສຸດ ແມ່ນການຫຼອກລວງທີ່ໂຫດຮ້າຍ!
  ການຊ້ອມຮົບຮອບເປັນວິທີທີ່ແນ່ໃຈທີ່ສຸດເພື່ອຫຼຸດເສັ້ນທາງໄປເຖິງເປົ້າໝາຍຂອງທ່ານ!
  ຊີວິດເປັນສີແດງ, ແຕ່ມັນມີເລືອດແດງ!
  ໃນສົງຄາມ, ຊີວິດສູນເສຍຄຸນຄ່າ, ແຕ່ ໄດ້ຮັບ ຄວາມຫມາຍ!
  ສົງຄາມ , ຄືກັບເຈົ້າບ່າວ, ມີຄວາມອ່ອນໄຫວຕໍ່ການທໍລະຍົດ, ແຕ່ບໍ່ໃຫ້ມັນຢູ່ຕໍ່ໄປ!
  ສົງຄາມແມ່ນຜູ້ຍິງທີ່ຢາກໄດ້ກິນຮ່າງກາຍຂອງຜູ້ຊາຍ!
  ທຸກໄວແມ່ນຂຶ້ນກັບສົງຄາມ, ຄືກັບຄວາມຮັກ, ແຕ່ມັນບໍ່ແມ່ນ ເວລາ ທີ່ມີຄວາມສຸກ !
  ສົງຄາມ, ຄືກັບຄວາມສຸພາບ, ມີລາຄາແພງແລະປ່ຽນແປງໄດ້, ແຕ່ມັນເຮັດໃຫ້ຄວາມຊົງຈໍາຂອງວິລະຊົນສະເຫມີ!
  ສົງຄາມບໍ່ຄືຄວາມຝັນ; ເຮັດບໍ່ໄດ້ຖ້າບໍ່ມີອາລົມແຂງແຮງ!
  ໂລກແມ່ນຫນ້າເບື່ອແລະຜ່ອນຄາຍ, ສົງຄາມແມ່ນຫນ້າສົນໃຈແລະຕື່ນເຕັ້ນ!
  ສົງຄາມ, ເລືອດແລະເຫື່ອນີ້, fertilizes ເບ້ຍທີ່ໃຫ້ເກີດຄວາມກ້າຫານ!
  ບໍ່ວ່າຂະບວນການສົງຄາມຈະຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍປານໃດ, ທຸກຄົນຕ້ອງການຈຸດຈົບ!
  ສົງຄາມບໍ່ແມ່ນປື້ມ, ທ່ານບໍ່ສາມາດປິດມັນ, ທ່ານບໍ່ສາມາດເຊື່ອງມັນໄວ້ພາຍໃຕ້ໝອນຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້າກໍ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ມັນເປື້ອນຄືກັນ!
  ສົງຄາມແມ່ນສາສະຫນາ: ມັນຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີການ fanaticism, ລະບຽບວິໄນ, ການເຊື່ອຟັງ unquestioning, ແຕ່ gods ຂອງຕົນສະເຫມີເປັນມະຕະ!
  ໃນສົງຄາມ, ຄືກັບຢູ່ໃນຄາສິໂນ, ຄວາມສ່ຽງແມ່ນສູງ, ແຕ່ການຊະນະແມ່ນໄລຍະສັ້ນ!
  ທະຫານແມ່ນຄວາມຕາຍ, ລັດສະຫມີພາບຖືກລືມ, ລາງວັນສູນເສຍ, ແລະພຽງແຕ່ເຫດຜົນທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນການສັງຫານຫມູ່ໃຫມ່ ແມ່ນ ບໍ່ສາມາດຖອດຖອນໄດ້!
  ພວກເຮົາດູຖູກຄາດຕະກອນເວັ້ນເສຍແຕ່ລາວເປັນທະຫານຢູ່ແຖວຫນ້າ; ພວກເຮົາດູຖູກຄົນຂີ້ລັກຖ້າລາວເປັນຜູ້ຫຼອກລວງຢູ່ໃນສະຫນາມຮົບ, ດັ່ງນັ້ນ, ເພີ່ມຂຶ້ນສອງເທົ່າ!
  ທະຫານ, ນີ້ແມ່ນ knight ທີ່ລົດຫຸ້ມເກາະມີຄວາມກ້າຫານແລະກຽດສັກສີ! ນາຍພົນ Baron, ມົງກຸດຂອງລາວແມ່ນຄວາມຮອບຄອບ ແລະສະຕິປັນຍາ!
  ທະຫານຟັງແລ້ວພູມໃຈ, ເອກະຊົນຟັງເສື່ອມເສຍ!
  ຄົນທໍາອິດໃນການໂຈມຕີອາດຈະຕາຍ, ແຕ່ຄົນສຸດທ້າຍຈະບໍ່ຢູ່ໃນຄວາມຊົງຈໍາ!
  ມັນດີກວ່າທີ່ຈະເປັນຄັ້ງທໍາອິດໃນການແບ່ງປັນ spoils ກ່ວາໃນການໂຈມຕີ!
  ສົງຄາມ, ຄືກັບແມ່ຍິງ, ພຽງແຕ່ວາງຜູ້ຊາຍໂດຍບໍ່ມີການທໍາລາຍ!
  ຜູ້ຍິງບໍ່ຄືກັບສົງຄາມ ບໍ່ຮີບຮ້ອນເອົາຜູ້ຊາຍຕາຍ!
  ສົງຄາມ, ບໍ່ເຫມືອນກັບແມ່ຍິງ, ບໍ່ເຄີຍພໍໃຈກັບຈໍານວນຜູ້ຊາຍທີ່ຖືກມອບຫມາຍ!
  ສົງຄາມແມ່ນຜູ້ຍິງທີ່ບໍ່ພໍໃຈທີ່ສຸດ, ຜູ້ຊາຍບໍ່ເຄີຍພຽງພໍສໍາລັບນາງ, ແລະນາງຈະບໍ່ປະຕິເສດແມ່ຍິງ!
  ຜູ້ຍິງບໍ່ມັກສູ້, ແຕ່ການຢາກຂ້າຜູ້ຊາຍບໍ່ໄດ້ຮ້າຍແຮງກວ່າລູກປືນ!
  ແມ້ແຕ່ລູກປືນນ້ອຍໆສາມາດຂ້າຜູ້ຊາຍໄດ້, ຜູ້ຍິງທີ່ມີຫົວໃຈໃຫຍ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ລາວມີຄວາມສຸກ!
  ຫົວໃຈໃຫຍ່ມັກຈະເຮັດໃຫ້ຕົນເອງບໍ່ສົນໃຈ!
  ສົງຄາມບໍ່ມີໜ້າຜູ້ຍິງ ແຕ່ເລືອດອອກຜູ້ຊາຍດີກວ່າເມຍ!
  ສົງຄາມບໍ່ໄດ້ນໍາເອົາຄວາມສຸກ, ແຕ່ມັນຕອບສະຫນອງ instinct ຮຸກຮານ!
  ຄວາມສຸກໃນສົງຄາມ, corpses ຂອງ enemies ມີພຽງແຕ່ໃນລາຄາ!
  ສົງຄາມແມ່ນການໄຖນາ: ມັນຖືກໃສ່ປຸ໋ຍດ້ວຍຊາກສົບ, ນ້ຳດ້ວຍເລືອດ, ແຕ່ມັນໄດ້ຮັບໄຊຊະນະ!
  ໄຊຊະນະແມ່ນໄດ້ລ້ຽງດູສົບແລະເລືອດ , ແຕ່ວ່າມັນເກີດຫມາກຜົນທີ່ມີລັດສະຫມີພາບ!
  ສົງຄາມເປັນຄືກັບດອກໄມ້ທີ່ຜູ້ຊາຍກິນ, ສົດໃສ, ມີກິ່ນເໝັນ ແລະ ມີກິ່ນເໝັນ!
  ສົງຄາມແມ່ນແມ່ຂອງຄວາມຄືບຫນ້າແລະ stepmother ຂອງ laziness!
  ແລະໃນສົງຄາມ, ຊີວິດຂອງທະຫານບໍ່ມີຄ່າ, ແລະນາຍພົນກໍ່ສູນເສຍ!
  ຖ້າເຈົ້າຢາກໄດ້ຄວາມສະຫງົບ ຈົ່ງສ້າງຄວາມຢ້ານກົວ; ຖ້າເຈົ້າຕ້ອງການສົງຄາມກໍໃຫ້ເກີດຄວາມຫົວເຍາະເຍີ້ຍ!
  ຫົວເລາະບໍ່ແມ່ນບາບ ຖ້າເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຫົວເລາະໃນເລື່ອງການທະຫານ!
  ສົງຄາມແມ່ນຄ້າຍຄື circus, ພຽງແຕ່ຜູ້ຊະນະໄດ້ laugh ສຸດທ້າຍ!
  ໃນສົງຄາມ, ໃນ circus, ມີພຽງແຕ່ sneaky, killer ຮ້າຍແຮງ!
  ສາມັກຄີພາຍໃຕ້ລະບອບແຂງກະດ້າງ ດີກວ່າຄວາມວຸ່ນວາຍ ແລະ ຄວາມຫຍາບຄາຍ ພາຍໃຕ້ການອ່ອນໂຍນ!
  ຄວາມຕາຍແມ່ນການປະຕິບັດ, ຄວາມກຽດຊັງ ແມ່ນຢ່າງແທ້ຈິງ !
  ບໍ່ວ່າກະສັດຈະຍິ່ງໃຫຍ່ປານໃດກໍ່ຕາມ, ລາວຈະໄປຝັງສົບຄືກັບຄົນລ່າສັດ!
  ນັກການເມືອງມັກຕົວະ, ພຽງແຕ່ຕາຍແທ້!
  ຄວາມເປັນອະມະຕະມີຈິງ, ແຕ່ຄວາມຕາຍເປັນພາບລວງຕາ!
  ກະສັດສາມາດເຮັດທຸກຢ່າງໄດ້, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນກະສັດອົງດຽວ, ບໍ່ມີກະສັດອົງດຽວສາມາດໜີຈາກຫລຸມຝັງສົບລົງສູ່ແຜ່ນດິນໂລກໄດ້!
  ທຸກຄົນຢາກມີຊີວິດທີ່ສວຍງາມ, ແຕ່ບໍ່ພໍເທົ່າໃດຄົນທີ່ຕາຍຢ່າງມີກຽດ!
  ຄວາມຕາຍສັນຍາກັບບັນຫາ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າມັນ sparkles ກັບຄີຫຼັງຂອງຜົນສໍາເລັດ!
  ຊີວິດທີ່ບໍ່ມີຄວາມບັນເທີງແມ່ນຄວາມຮັກທີ່ບໍ່ມີວຽກອະດິເລກ!
  ມັນດີໃນເວລາທີ່ມີຄວາມຮັກ, ຮ້າຍແຮງກວ່າໃນເວລາທີ່ມີການເລືອດ!
  ເພດສຳພັນຄືໄຟສາຍ ແຕ່ການເຕີມເງິນມີຄ່າຫຼາຍ!
  ເຈົ້າສາມາດມີຊີວິດຢູ່ໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການຮ່ວມເພດ, ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ສາມາດແຜ່ພັນໄດ້!
  ຄວາມຮັກຍິ່ງຮ້ອນແຮງ ເລືອດໄຫຼແຮງ!
  ຄົນຕ້ອງການຄວາມຮັກ, ສັດຕ້ອງການເພດ, ແລະ geniuses ຕ້ອງການການເປີດເຜີຍ!
  ເຖິງແມ່ນວ່າການຫາຄູ່ຫມູ, aesthetes ຮັກມັນ!
  ການຮ່ວມເພດຍັງຕ້ອງການປານກາງ, ຫຼາຍຍິ່ງດີ!
  ບໍ່ມີຂອບເຂດຈໍາກັດໃນຄວາມຮັກ, ໃນຄໍາສັບຕ່າງໆທາງເພດແມ່ນພຽງພໍ!
  ມັນງ່າຍຂຶ້ນພາຍໃຕ້ການໄຟຖ້າຫາກວ່າມີແປວໄຟໃນໃຈຂອງທ່ານ!
  ການເຜົາໄໝ້ໃນແປວໄຟດີກ່ວາການກາຍເປັນຈິດວິນຍານຂອງກາອິນ!
  ສົງຄາມແມ່ນການຮ່ວມເພດໃນກຸ່ມ: ສຽງຄ່ໍາແລະສຽງຮ້ອງຫຼາຍ, ແຕ່ຈະບໍ່ມີເລືອດຫຼາຍປານໃດເຖິງແມ່ນວ່າຈາກຍິງສາວບໍລິສຸດຫນຶ່ງພັນຄົນ!
  ເພດສຳພັນຄືສົງຄາມ ແຕ່ບໍ່ດົນ ແລະເປັນປະຈຳ!
  ສູ້ໆຄືເຮັດໃຫ້ມີຄວາມຮັກ, ແຕ່ການຮ້ອງຄາງບໍ່ໄດ້ກໍາລັງໃຈ!
  ເພດສຳພັນດີແນ່ນອນ ແຕ່ອາການໄອເປັນເລືອດ!
  ສົງຄາມແມ່ນຍາກ, ແຕ່ຄວາມອັບອາຍມີນໍ້າໜັກຫຼາຍກວ່າພາລະທາງທະຫານ!
  ຖ້າເຈົ້າຢາກຢູ່, ຮຽນຮູ້ການຕໍ່ສູ້, ຖ້າເຈົ້າຢາກຢູ່ລອດ, ຮຽນຮູ້ທີ່ຈະຊະນະ!
  ໃນສົງຄາມ, ທຸກໆວິທີແມ່ນດີ, ຍົກເວັ້ນ ໄກ່ອອກ!
  ທຸກຄົນສາມາດຕໍ່ສູ້, ແຕ່ມີພຽງແຕ່ມີຄ່າຄວນທີ່ຈະຊະນະ!
  ສົງຄາມບໍ່ແມ່ນບ່ອນຄິດ, ມັນເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມບ້າອັນຍິ່ງໃຫຍ່!
  ມັນດີກວ່າທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກ່ວາການຄ້າ Fatherland!
  ສົງຄາມບໍ່ແມ່ນເຂົ້າຫນົມ, ແຕ່ມັນເຮັດໃຫ້ເຈົ້າມີຄວາມສຸກໃນເວລາທີ່ທ່ານກືນມັນ!
  ການສູ້ຮົບບໍ່ມີວັນສິ້ນສຸດ, ພຽງແຕ່ສຽງດັງຂອງປືນໃຫຍ່ໄດ້ຫຼຸດລົງ!
  ປືນໃຫຍ່ອາດຈະລົ້ມລົງ, ຖັງອາດຈະລະເບີດ, ແຕ່ການຕໍ່ສູ້ຈະບໍ່ຢຸດ!
  ໃນສົງຄາມ, ສິ່ງທີ່ໜ້າສົນໃຈ ທີ່ສຸດ ແມ່ນການຄາດຄະເນບໍ່ໄດ້, ການຕໍ່ສູ້ເພື່ອຄວາມຈິງ!
  ເປັນຫຍັງລາຄາຈຶ່ງຕົກຢູ່ໃຕ້ສະຕາລິນ ເພາະສັດຕູຂອງປະຊາຊົນຖືກຂ້າຕາຍ!
  ດີກວ່າບໍ່ນຸ່ງເຄື່ອງເພື່ອເງິນ ດີກວ່າບໍ່ຂາດຫຍັງ!
  ມັນເປັນການຮູ້ຫນັງສືງາມກວ່າທີ່ຈະຕີນເປົ່າຫຼາຍກ່ວາຕົວເລກທີ່ຈະມີເກີບໃສ່!
  ສົງຄາມແມ່ນຄ້າຍຄື circus, ພຽງແຕ່ແທນທີ່ຈະຫົວເລາະມີນ້ໍາຕາ, ແລະສະຫນາມກິລາແມ່ນຂະຫນາດຂອງດາວເຄາະ!
  ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການສັນຕິພາບ, ມັນກາຍເປັນສົງຄາມ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການສົງຄາມ, ມັນ turns ອອກເປັນ capitulation!
  ສົງຄາມ, ໃນລະດັບໃດຫນຶ່ງ, ເປັນແມ່, ໃຫ້ເກີດເປັນພີ່ນ້ອງທີ່ແທ້ຈິງ!
  ສົງຄາມແມ່ນຄວາມຊົ່ວ, ແຕ່ມັນໃຫ້ເກີດກັບສະຫາຍທີ່ດີ!
  ແຂນຍາວຈະດີ ຖ້າໃຈບໍ່ສັ້ນ !
  ຄວາມເຂັ້ມແຂງຊະນະ, ແລະພຽງແຕ່ຈິດໃຈປະຕິບັດໄດ້ມອບຂອງຂວັນຂອງໄຊຊະນະ!
  ຄວາມເຂັ້ມແຂງແລະຄວາມສະຫຼາດ, ຄືກັບຜົວແລະເມຍ, ໃຫ້ເກີດໄຊຊະນະພຽງແຕ່ເປັນຄູ່!
  ບຸກຄົນ, ບໍ່ເຫມືອນກັບ pyramid, ມີການສະຫນັບສະຫນູນທີ່ບໍ່ຮາບພຽງຢູ່ໃນຄວາມອົດທົນ!
  pyramid ມີ 4 ມຸມ, ແຕ່ພື້ນຜິວຮາບພຽງໃຫ້ມັນສະຖຽນລະພາບ!
  ການຕາຍທີ່ດີແມ່ນດີກວ່າ ຊີວິດ ທີ່ໂງ່ !
  ມັນເປັນການດີທີ່ຈະເປັນພຣະເຈົ້າໃນປ່າ, ແຕ່ມັນເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີ ທີ່ຈະເປັນ ມານຮ້າຍຢູ່ໃນເຂດ!
  ຕາເວັນຕົກໃນເຄິ່ງມື້, ແຕ່ລັດສະຫມີພາບຍັງຄົງສໍາລັບສັດຕະວັດແລ້ວ!
  ຊື່ສຽງແມ່ນສັ້ນ, ຍົກເວັ້ນສໍາລັບສິ່ງອື່ນ!
  ມີຊີວິດຕະຫຼອດໄປ, ຮຽນຮູ້ຕະຫຼອດໄປ, ແຕ່ບໍ່ຮຽນຮູ້!
  ລັດສະຫມີພາບສາມາດສະຫວ່າງຫຼາຍ, ສະຫວ່າງກວ່າຄໍາ, ແຕ່ຈະຈືດໆຕາມເວລາ!
  ລັດສະໝີເປັນເໝືອນດວງຕາເວັນ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຕົກໃນຕອນກາງຄືນ!
  ການມີຊື່ສຽງບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ, ເຖິງແມ່ນຈະມີຄວາມພະຍາຍາມ, ແຕ່ຄວາມຂີ້ຄ້ານນຳໄປສູ່ຄວາມອັບອາຍງ່າຍ!
  ຄວາມຊື່ສຽງເປັນດັ່ງໄຟທີ່ພໍໃຈ, ແຕ່ເພື່ອໄດ້ຮັບມັນ, ທ່ານຕ້ອງການເຜົາໄຫມ້ໃຜຜູ້ຫນຶ່ງ!
  ມັນເປັນການດີທີ່ຈະຢູ່ ໃນ ລັດສະຫມີພາບ, ມັນເປັນການບໍ່ດີທີ່ຈະອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍແມງວັນທີ່ຕິດຕາມຊື່ສຽງ!
  . ບົດທີ 7.
  ຫຼັງຈາກຕື່ນຂຶ້ນແລ້ວ, ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ຖືກຕ່ອງໂສ້ກັບລໍ້ອີກ. ກ່ອນນີ້, ລາວໄດ້ຖືກອະນຸຍາດໃຫ້ລ້າງຕົວເອງໃນນ້ໍາເຢັນແລະຖູແຂ້ວຂອງລາວ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມີອາຫານເຊົ້າເລັກນ້ອຍ.
  ແລະສືບຕໍ່ເຄື່ອນໄຫວຢ່າງສະໝໍ່າສະເໝີ ແລະ ຮ່າງກາຍຂອງເດັກ, ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ເຈົ້າຖືກກັກຂັງໂດຍພະຍາດລະບາດຫີນ. ດັ່ງກ່າວເປັນຊະຕາກໍາທີ່ຍາກລໍາບາກຂອງບຸກຄົນເດືອນສິງຫາແລະເປັນມໍລະດົກຂອງອານາຈັກ elven ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່.
  ວິທີດຽວທີ່ຈະຢູ່ລອດແມ່ນການເປັນທາດຫນຸ່ມແລະເຮັດວຽກຫນັກ. ນີ້ສະຫນອງການປົກປ້ອງຊົ່ວຄາວຈາກການ petrification. ມີບາງ ໂອກາດຢູ່ທີ່ນີ້ເພື່ອຍືດອາຍຸການມີຢູ່ຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ມັນຂ້ອນຂ້າງບໍ່ສະບາຍ ແລະເຈັບປວດ.
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເດັກຊາຍ, ລໍ້ເລື່ອນ, ໃຊ້ຈິນຕະນາການທີ່ອຸດົມສົມບູນຂອງລາວເພື່ອເອົາຕົວຂອງມັນເອງເຂົ້າໄປໃນໂລກຈິນຕະນາການແລະເຮັດໃຫ້ຄວາມສົດຊື່ນທີ່ບໍ່ມີຄວາມສຸກຂອງລາວຢູ່ໃນການເປັນຊະເລີຍແບບສະຫມັກໃຈ.
  ເດັກຊາຍຕູ້ບິນຢູ່ເທິງມັງກອນນ້ອຍ, ສາມຫົວ. ລາວຕ້ອງການຊອກຫາໃນປະເທດທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ, ຍັງບໍ່ທັນຮູ້ວ່າແມ່ນຫຍັງ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ລາວສາມາດນໍາເອົາກັບຄືນໄປສູ່ການມີເພດສໍາພັນທີ່ແຂງແຮງກວ່າແລະຢຸດເຊົາການສູນພັນແລະ petrification ຂອງຜູ້ຊາຍ.
  ມັງກອນຍັງເປັນເດັກນ້ອຍ, ແລະ ເດັກນ້ອຍ ບໍ່ມີຫຼາຍປີ, ແລະເຂົາໄດ້ໃສ່ພຽງແຕ່ສັ້ນແລະ backpack ກັບສານອາວຸດສູ້ຮົບ, ແລະທະນູ, swords ສອງແລະດາກຄູ່ຢູ່ໃນສາຍແອວຂອງຕົນ.
  Oenomaus ບິນຢູ່ເທິງມ້າຂອງລາວ. ແລະຕໍ່ໄປຂອງນາງນັ່ງເດັກຍິງ Margarita ສຸດມັງກອນຂະຫນາດນ້ອຍ. ນາງນຸ່ງເສື້ອພຽງແຕ່ tunic, tanned, ແລະຕີນເປົ່າຂອງນາງແມ່ນແຫວນທີ່ມີ magic. ນາງເປັນຕົວແທນ ຂອງການຕໍ່ສູ້ ຕີ ຈາກໂລກມະນຸດ.
  ເດັກຍິງແມ່ນບໍ່ງ່າຍດາຍ. ຢູ່ເທິງໂລກ, ນາງເປັນຝ່າຍຄ້ານ ແລະເຈົ້າໜ້າທີ່ສືບລັບໃນລະຫວ່າງສົງຄາມຮັກຊາດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ແລະຫຼັງຈາກການເສຍຊີວິດຂອງນາງ, ນາງໄດ້ຍ້າຍໄປຢູ່ໃນໂລກຂອງ magic ແລະ magic ໄດ້. ແລະ ເພິ່ນໄດ້ຢູ່ໃນນັ້ນເປັນເວລາເກົ້າສິບສາມປີແລ້ວ. ນາງໄດ້ຈົບການສຶກສາຈາກ Dragon Academy ແລະ mastered witchcraft ມີອໍານາດ. ແຕ່ນາງເບິ່ງຄືກັນກັບທີ່ນາງໄດ້ເຮັດເມື່ອຊາວເຢຍລະມັນແຂວນຄໍນາງ. ດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງທີ່ມັນບໍ່ເຕີບໃຫຍ່, ແລະນີ້ເຮັດໃຫ້ Margarita ຕົກໃຈ. ເຈົ້າສາມາດເປັນລູກນິລັນດອນໄດ້ດົນປານໃດ?
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, Oenomaus ເວົ້າວ່າລາວເອງເປັນເຈົ້າຊາຍ elf ຜູ້ໃຫຍ່, ແຕ່ໄດ້ກາຍເປັນລູກທາດ. ແລະ, ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ລາວບໍ່ພໍໃຈກັບມັນ. ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່, ການເປັນເດັກນ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮ້າຍແຮງ, ແຕ່ໃນເວລາທີ່ທ່ານຍັງເປັນທາດ ...
  ແຕ່ບັດນີ້ລາວຢູ່ໃນໂລກອື່ນແລ້ວ, ລາວບໍ່ໄດ້ໝຸນລໍ້ທາດ, ແຕ່ບິນຢູ່ເທິງມັງກອນ. ແລະກັບລາວແມ່ນເດັກຍິງ Margarita, ຜູ້ທີ່ຖືກ ນຳ ພາດ້ວຍຕີນເປົ່າຜ່ານຫິມະເພື່ອປະຫານຊີວິດຂອງນາງ. ແລະກ່ອນນັ້ນເຂົາເຈົ້າຍັງໄດ້ທໍລະມານຂ້າພະເຈົ້າ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຕັດຫລັງຂອງນາງດ້ວຍເຫຼັກກ້າ ແລະຟັນຕີນຂອງເຮໂຣໄວໜຸ່ມໃສ່ໄຟ.
  ພວກມັນຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຕຸ່ມຜື່ນ, ແລະເມື່ອທ່ານຍ່າງເທິງຫິມະທີ່ເຢັນ, ມັນເກືອບຈະມີຄວາມສຸກ, ຍ້ອນວ່າອາການຄັນທີ່ເຈັບປວດຢູ່ໃນຕີນທີ່ເຜົາໄຫມ້ຂອງເຈົ້າຫຼຸດລົງ. ແລະຢູ່ຄໍຂອງຜູ້ບຸກເບີກມີແຜ່ນປ້າຍໄວ້ວ່າ - "ຂ້ອຍເປັນຝ່າຍ." ເມື່ອພວກເຂົາແຂວນຄໍ, ມັນບໍ່ເຈັບປວດ, ມັນພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ກຽດຊັງທີ່ຈະເບິ່ງ ໃບຫນ້າ ທີ່ມີຄວາມສຸກ ຂອງ Krauts ແລະຕໍາຫຼວດ. ແລ້ວ, ຢ້ານ, ຈະເຮັດແນວໃດຖ້ານາຮົກລໍຖ້ານາງ, ຄືກັບຜູ້ບຸກເບີກ ແລະ ເປັນນັກບໍ່ເຊື່ອຟັງທີ່ດຸໝັ່ນ? ບ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະຈືນບໍ່ພຽງແຕ່ heels ຂອງທ່ານ, ແຕ່ຮ່າງກາຍທັງຫມົດຂອງທ່ານ, ຕະຫຼອດໄປ.
  ເຖິງແມ່ນວ່າ, ເປັນຫຍັງນາງຈຶ່ງເຊື່ອໃນເລື່ອງໄຮ້ສາລະ? ເຖິງແມ່ນວ່າ, ມັນເປັນການເສຍໃຈທີ່ຈະເສຍຊີວິດແລະເຂົ້າໄປໃນລະນຶກເຖິງ, ມີຊີວິດຢູ່ພຽງເລັກນ້ອຍ.
  ແຕ່ໃນເວລາທີ່ noose ສຸດຄໍອ່ອນຂອງນາງ tightened, ເດັກຍິງໄດ້ຕື່ນຂຶ້ນກ່ຽວກັບມັງກອນ. ແລະຕໍ່ໄປຂອງນາງແມ່ນ nymph ງາມເປັນນາງຟ້າ. ແລະ Margarita ຄິດ ວ່າສະຫວັນຍັງມີຢູ່. ອຸທິຍານດັ່ງກ່າວເປັນອຸທິຍານພິເສດສຳລັບວິລະຊົນຜູ້ບຸກເບີກ ແລະນັກບໍ່ເຊື່ອ.
  ແຕ່ຄວາມຈິງແລ້ວ, ໃນໂລກ magical ມີຄວາມດີແລະຄວາມຊົ່ວ, ແລະບັນຫາຂອງມັນ. ນາງໄດ້ຮັບການປິ່ນປົວຢ່າງໄວວາຈາກການຕັດແລະບາດແຜຂອງນາງໂດຍໃຊ້ magic. ແລະເດັກຍິງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນໂຮງຮຽນມັງກອນ, ໃນຫ້ອງຮຽນທີ່ຫນຸ່ມນ້ອຍທີ່ສຸດ. ແຕ່ນາງມີພອນສະຫວັນ, ມີຄວາມສາມາດແລະຮຽນຮູ້ໄວ.
  ແລະນາງ mastered ທັກສະ magical ທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ເພາະສະນັ້ນ, ເຖິງວ່າຈະມີຮູບລັກສະນະທີ່ເປັນເດັກນ້ອຍຂອງນາງ, ນາງໄດ້ໄປກັບ Prince Oenomaus ໃນພາລະກິດພິເສດ - ເພື່ອຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ໂລກທີ່ບໍ່ມີຜູ້ຊາຍແມ່ນບໍ່ມີຄວາມສາມັກຄີແລະຄວາມສົນໃຈ. ແລະການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸຕິທໍາແມ່ນເບື່ອແລະບໍ່ສະບາຍໃນມັນ.
  Margarita, ໃນຂະນະທີ່ບິນ, ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ບາງຄັ້ງຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ຜູ້ຊາຍຈະກັບຄືນມາ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນແມ່ນຫຍັງ? ໃຜຕ້ອງການສາວນ້ອຍ? ຂ້າພະເຈົ້າປາດຖະຫນາວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະໃຫຍ່ຂຶ້ນແລະກາຍເປັນຜູ້ໃຫຍ່!
  Oenomaus ຕອບດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ຖ້າ magic ສາມາດເຮັດໃຫ້ຊີວິດກັບຄືນສູ່ຜູ້ຊາຍ, ມັນເປັນໄປໄດ້ສໍາລັບການເຮັດໃຫ້ເຈົ້າເປັນຜູ້ໃຫຍ່. ພຽງແຕ່ຢ່າລືມວ່າ elves ແລະ nymphs ແລະ dryads ບໍ່ມີອາຍຸ, ແລະນີ້ແມ່ນຊັບສິນທໍາມະຊາດຂອງພວກເຂົາ. ແຕ່ແມ່ຍິງຂອງມະນຸດ, ບໍ່. magic ທີ່ເຂັ້ມແຂງແມ່ນຈໍາເປັນເພື່ອປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຈາກການປ່ຽນເປັນແມ່ຍິງອາຍຸ ugly, nasty ແລະ hunchbacked. ແລະການເປັນຜູ້ຍິງເຖົ້າທີ່ຂີ້ຮ້າຍແມ່ນຮ້າຍແຮງກວ່າການເປັນຍິງທີ່ສວຍງາມ. ບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງພະຍາດຂອງອາຍຸສູງສຸດທີ່ທໍາຮ້າຍຄົນ. ເຈົ້າບໍ່ມີເວດມົນອັນໃດອັນໜຶ່ງຢູ່ໃນໂລກນີ້, ແລະເຈົ້າຄົງຈະເຄີຍເຫັນຕົວເຈົ້າເອງວ່າຄວາມເຖົ້າແກ່ທີ່ໜ້າລັງກຽດ ແລະ ໜ້າລັງກຽດ, ໂດຍສະເພາະສຳລັບຜູ້ຍິງ.
  Margarita ສັ່ນຫົວຂອງນາງໃນທາງລົບ:
  - ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເປັນແມ່ເຖົ້າ! ເປັນທາດໜຸ່ມດີກວ່ານາງສາວເກົ່າ!
  ເຈົ້າຊາຍເດັກຊາຍຫົວເຍາະເຍີ້ຍ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າຈະເປັນຫນຸ່ມຕະຫຼອດໄປ, ຕີນເປົ່າຕະຫຼອດໄປ!
  ເດັກຍິງຫົວເລາະແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້ອຍເປັນສາວເມືອງກ່ອນສົງຄາມ. ໃນ Leningrad, ມັນບໍ່ສົມຄວນທີ່ຈະຍ່າງຕີນເປົ່າ, ແລະສະພາບອາກາດຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ່ອົບອຸ່ນຫຼາຍ. ເພາະສະນັ້ນ, ໃນບ້ານຂ້າພະເຈົ້າ somehow ອາຍ ທີ່ຈະຖືກຢຽບ . ພຽງແຕ່ໃນໄລຍະການປະກອບອາຊີບ, ໃນເວລາທີ່ເກີບຂອງເດັກນ້ອຍໄດ້ຖືກຈີກຂາດແລະມັນເປັນການຍາກຫຼາຍທີ່ຈະໄດ້ເກີບຂະຫນາດນ້ອຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ທີ່ຈະເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນີ້. ແລະເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ໃນມື້ທໍາອິດມັນເຈັບປວດແລະເຢັນ, ໂດຍສະເພາະຖ້າທ່ານບໍ່ຍ້າຍອອກ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າຈະຄຸ້ນເຄີຍກັບມັນແລະມັນກໍ່ເປັນທີ່ຫນ້າພໍໃຈ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ໃນ Ukraine ລະດູຮ້ອນແມ່ນມີຄວາມອົບອຸ່ນແລະອ່ອນໂຍນຫຼາຍ.
  ເຈົ້າຊາຍຊາຍຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ. ແຕ່ເບິ່ງວ່າໃຜກໍາລັງບິນ!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ , ຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງຢູ່ໃນຫໍສະໝຸດຄຳໄດ້ປາກົດຢູ່ຕໍ່ໜ້າພວກເຂົາ. ບໍ່, ບໍ່ແມ່ນ Baba Yaga, ແຕ່ຄວາມງາມຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີການແຕ່ງຫນ້າຫຼາຍເກີນໄປ. ແລະ sparkles ກັບແຂ້ວ pearly. ແລະແທນທີ່ຈະເປັນດອກແຂມ, ນາງມີເຄື່ອງດູດຝຸ່ນໄຟຟ້າທີ່ທັນສະໄຫມຢ່າງສົມບູນ. ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນເລື່ອງທີ່ບັນເທີງ.
  ນາງໄດ້ຈູບເດັກນ້ອຍ ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  ເຕັມໄປດ້ວຍ chanterelles, ກະຮອກ,
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະຊ່ວຍປະຢັດ jam ບາງ ...
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງ
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງ ...
  ຂ້ອຍຮັກມັນແທ້ໆ!
  Margarita ໄດ້ຫົວຫົວຕອບ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນຄວາມທັນສະໄຫມ. ຕຶກເກົ່າໃນແບບໃໝ່!
  ຜິວເນື້ອສີຂາກັບເຄື່ອງດູດຝຸ່ນໄດ້ຍິນເລື່ອງນີ້ແລະ, ເບິ່ງຄືວ່າ, ຫັນໄປ, roared ດ້ວຍຄວາມອຸກອັ່ງ:
  - ເຈົ້າໄດ້ຄວາມຄິດທີ່ວ່າ stupa ແມ່ນເກົ່າ? ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າເອງ, ຖ້າເຈົ້າຢູ່ເທິງໂລກຂອງເຈົ້າ, ຈະເປັນຜູ້ຍິງເກົ່າແລ້ວ! ແລະ ugly ຫຼາຍ , ຖ້າ ຫາກ ວ່າ ບໍ່ ໄດ້ ຢູ່ ໃນ coffin !
  Margarita ເຫັນດີກັບສຽງຫາຍໃຈ:
  - ແມ່ນຖືກຕ້ອງ! ອາດຈະເປັນ ກະດູກທີ່ໄດ້ລອຍຢູ່ໃນຫລຸມຝັງສົບ, ຫຼືນາງຈະກາຍເປັນຂີ້ຮ້າຍຈົນເປັນຕາໜ້າກຽດຊັງ.
  Oenomaus ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຄົນເປັນສິ່ງທີ່ຂາດພຣະເຈົ້າ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກດ້ອຍໂອກາດຂອງສິ່ງທີ່ elves ມີ - ຊາວຫນຸ່ມນິລັນດອນ! ແລະການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ ຍັງ ຕ້ອງໄດ້ ໂກນຫນວດຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເດັກຊາຍເວົ້າວ່າເຈັບປວດຫຼາຍແລະບໍ່ພໍໃຈ!
  ຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ມີເຄື່ອງດູດຝຸ່ນໄດ້ເອົາມັນແລະສັ່ນມັນ. ແລະຟອງຫຼາຍສີໄດ້ບິນໄປຫາເດັກນ້ອຍທີ່ນັ່ງຢູ່ເທິງມັງກອນຫນຸ່ມ.
  ໃນການຕອບສະຫນອງ, guys ໄດ້ blew ຈາກມັງກອນຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແລະຟອງໄດ້ບິນກັບຄືນໄປບ່ອນ, ຜິວເນື້ອສີຂາວໄດ້ສັ່ນ wand ຂອງນາງ. ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ spinning.
  ຟອງເລີ່ມຫມຸນຢູ່ໃນການເຕັ້ນຮອບ, ເປັນຖ້າຫາກວ່າບາດແຜ. ແລະມັນຍິ່ງ ໃຫຍ່ .
  ເດັກຍິງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ Baba Yaga - ຂາກະດູກ,
  ແລະຜິວເນື້ອສີຂາວເຢັນແມ່ນເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຄວາມສຸກ!
  ນັກຮົບທີ່ມີເຄື່ອງດູດຝຸ່ນກ່າວດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ:
  ເດັກນ້ອຍໂງ່ຄືການສັນຈອນຕິດຂັດ
  ເຈົ້າຖືກດຶງເຂົ້າໄປໃນຕາຫນ່າງ ...
  ຂ້ອຍຈະເອົາເຈົ້າໃສ່ເຕົາ,
  ຂ້ອຍຈະຈູດໄຟໃຫ້ເຈົ້າ!
  ແລະໃນການຕອບສະຫນອງມີດັ່ງນັ້ນ laugh cheerful ແລະມີຄວາມສຸກ. ນີ້ແມ່ນແມ່ຍິງແທ້ໆ - ມີຄວາມເຢັນດີ.
  ເດັກນ້ອຍ ໄດ້ແລ່ນ ໃສ່ມັງກອນຂອງເຂົາເຈົ້າ ແລະໂດດຂຶ້ນໄປຫາ Baba Yaga. ເດັກຍິງໄດ້ເອົາເຊືອກຜູກຈາກກະເປົ໋າເປ້ຂອງນາງແລ້ວເວົ້າວ່າ:
  - ເຈົ້າຕ້ອງການຮັບບໍ?
  ຜິວເນື້ອສີຂາຫົວເລາະແລະຕີ sorceress ບຸກເບີກທີ່ມີ pulsar ຂອງນາງ. ນາງ dodged ສຸດມັງກອນຂອງນາງ. ແລະໃນການຕອບສະຫນອງພຣະອົງຍັງຈະເຮັດເຄື່ອງຫມາຍຂອງໄມ້ກາງແຂນທີ່ມີ slingshot ເປັນ, ແລະວິທີທີ່ ພຣະອົງຈະເຕະທ່ານ .
  ແລະເວັບທີ່ຮ້ອນແຮງໄດ້ຕິດພັນກັບເດັກນ້ອຍ Baba Yaga. ສະນັ້ນ ນາງຈຶ່ງພົບວ່າຕົນເອງຖືກມັດຢູ່ໃນນັ້ນ.
  ເດັກຊາຍ Oenomai ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ດີ, ຍອມຮັບມັນ, ເດັກນ້ອຍໃດທີ່ທ່ານລັກພາຕົວ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຫົວຫົວ:
  - ສິດ! ພວກເຮົາຮູ້ວ່າເຈົ້າມີດັງຄ້າຍປືນໃຫຍ່!
  ຜິວເນື້ອສີຂາວ Yaga ຮ້ອງໄຫ້, ໝຸນ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະເອົາເຈົ້າໄປແລະ ...
  ໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າ, ຄວາມງາມ ໄດ້ສັ່ນສະເທືອນແລະພະຍາຍາມທໍາລາຍສຸດທິ. ແຕ່ ເຮ ໂຣ ຜູ້ ບຸກ ເບີກ ໄດ້ ຂ້າມ slingshot ແລະ ແຊງ Yagina ດ້ວຍ ພະ ລັງ ງານ ຂອງ magic ແລະ omens. ແນວໃດຜິວເນື້ອສີຂາວເລີ່ມສັ່ນສະເທືອນແລະ writhe. ແລະສາວຮ້ອງວ່າ:
  ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການດົນໃຈໃນຊ່ວງເວລາທີ່ຫຍຸ້ງຍາກ,
  ໂດຍໄດ້ເຮັດໃຫ້ຄວາມຕັ້ງໃຈເຂັ້ມແຂງກວ່າເຫຼັກກ້າ ...
  ປົດປ່ອຍໂລກຈາກໄພພິບັດ -
  ສະຫາຍ Stalin ທີ່ຮັກແພງ!
  
  ໃນ ຫຼາຍຮູບທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວັດແທກ,
  ໃນຈັກກະວານທີ່ບໍ່ສິ້ນສຸດ ...
  ເຈົ້າໄດ້ເປີດເສັ້ນທາງທີ່ຖືກຕ້ອງສໍາລັບພວກເຮົາ,
  ອາດຈະຊີ້ບອກມັນ!
  
  ຂ້ອຍໃຊ້ອາການຊ໊ອກ
  Magic ຈາກ Solcenism ...
  ນີ້ແມ່ນຕາຕະລາງ:
  ວ່າ yoke ຂອງ fascism ຈະຕົກລົງ!
  ເດັກຊາຍ elf ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ປາກົດຂື້ນວ່າລາວເປັນຜູ້ຊາຍເຢັນ, Stalin! ແຕ່, ອາດຈະເປັນ, ຄືກັນກັບຄົນທັງຫມົດໃນໂລກ, ຍັງມີອາຍຸ.
  ເດັກຍິງຍັງໄດ້ຍິງໃສ່ Baba Yaga ໃນການດັດແປງໄວຫນຸ່ມແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  Lenin ຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງຂ້ອຍ,
  ເພື່ອວ່າເຮົາບໍ່ຮູ້ສຶກໂສກເສົ້າ ...
  ປະຕູສູ່ອາວະກາດໄດ້ເປີດຂຶ້ນ -
  ດວງດາວໄດ້ສ່ອງແສງຢູ່ເໜືອພວກເຮົາ!
  ຜິວເນື້ອສີຂາວ Yaga ຂໍຮ້ອງ:
  - ພຽງພໍ! ໃຫ້ຂ້ອຍໄປ, ຮຽກຮ້ອງ, ຂ້ອຍຈະເຮັດຫຍັງ!
  Margarita tweeted:
  - ປ່ອຍຕົວເດັກນ້ອຍທີ່ຖືກຈັບໄດ້! ແລ້ວບາງທີພວກເຮົາຈະໃຫ້ອະໄພເຈົ້າ. ທ່ານໄດ້ດູດພວກມັນໃສ່ເຄື່ອງດູດຝຸ່ນຂອງທ່ານຫຼາຍປານໃດ?
  ຜິວເນື້ອສີຂາວຈົ່ມວ່າ:
  - ຂ້ອຍຈະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າອອກ! ພຽງແຕ່ຢ່າໂຍນ magic ຂອງໄມ້ກາງແຂນໃສ່ຂ້ອຍ!
  ເດັກຍິງໄດ້ຫັນປະມານ. ເວັບໄຊຕ໌ fiery ກັບ madam ຄົນອັບເດດ: ນອນ. ແລະນາງ ໄດ້ spun ປະມານ . Margarita ເຕືອນວ່າ:
  - ໃຫ້ເດັກນ້ອຍທັງຫມົດໄປ, ໂດຍບໍ່ມີການຫຼອກລວງ!
  ຜິວເນື້ອສີຂາວຫມັ້ນໃຈຢ່າງຈິງຈັງ:
  - ຂ້ອຍໃຫ້ຄໍາຂອງຂ້ອຍ!
  ແລະເປີດເຄື່ອງດູດຝຸ່ນ. ເງົາຈືດໆຂອງເດັກນ້ອຍເລີ່ມໂດດອອກຈາກມັນ. ແປ, ຄ້າຍຄືຜີ. ແຕ່ Margarita ໂບກມື magic ຂອງນາງ, ແລະເງົາເຫຼົ່ານີ້ກາຍເປັນເດັກນ້ອຍຊາຍແລະເດັກຍິງ. ມີສາມເທົ່າຂອງສຸດທ້າຍ. ແຕ່ ທັງຫມົດດຽວກັນ , Oenomai ມີຄວາມສຸກ:
  - ໃນໂລກນີ້ຢ່າງຫນ້ອຍມີເພດສໍາພັນທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ແລະຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາເກືອບທັງຫມົດໄດ້ເສຍຊີວິດອອກ!
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ສົດໃສ:
  - ມັນບໍ່ໄດ້ມາເຖິງ! ແລະຂໍຂອບໃຈພະເຈົ້າ!
  ຫນຶ່ງໃນເດັກຊາຍ, ຕີນເປົ່າ, ແຕ່ໃນຟຸ່ມເຟືອຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າ torn, camisole, ບິນຂຶ້ນ Oenomaia ແລະແນະນໍາຕົນເອງ:
  - Viscount de Lafer! ວ້າວ, ມັນໜ້າລັງກຽດປານໃດທີ່ຈະຢູ່ໃນເຄື່ອງດູດຝຸ່ນ. ແລະ ໝາໂຕ ນີ້ຍັງ ດຶງເກີບຂອງຂ້ອຍທີ່ເຮັດດ້ວຍໜັງມັງກອນແທ້.
  Margarita ຈົ່ມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ມາ, ກັບຄືນ ສິ່ງທີ່ຖືກລັກ ໄປ Viscount !
  ຜິວເນື້ອສີຂາວ Yaga hummed:
  - ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດ!
  Oenomaus ຍັງໄດ້ເອົາ wand magic ຂອງຕົນອອກແລະ, ສັ່ນມັນ, roared:
  - ແລະເປັນຫຍັງຄື?
  ແມ່ມົດທີ່ສວຍງາມ gurgled :
  - ຂ້ອຍຂາຍພວກເຂົາ! ເຂົາເຈົ້າມີຊື່ສຽງຫຼາຍ. ເຈົ້າຊາຍຄົນໜຶ່ງຈ່າຍເງິນເຄິ່ງກະສອບໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ!
  Margarita ຈົ່ມວ່າ:
  - ດີ, ສີຂາວ ... ສໍາລັບ ນີ້ພວກເຮົາຈະເອົາເກີບຂອງທ່ານຈາກທ່ານ. ພວກມັນຍັງເຮັດມາຈາກຜິວໜັງມັງກອນ, ແລະແມ້ກະທັ້ງໜັງເສືອ.
  Blonde Yaga ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ພວກເຂົາຈະໃຫຍ່ເກີນໄປສໍາລັບເດັກຊາຍ. ແລະມັນເປັນເລື່ອງທີ່ຫນ້າອັບອາຍສໍາລັບແມ່ມົດລະດັບຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະປາກົດຕີນເປົ່າ.
  Margarita ຫົວຫົວແລະຕອບວ່າ:
  "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນແມ່ມົດທີ່ອ່ອນແອ, ແຕ່ຂ້ອຍຕີນເປົ່າຕະຫຼອດເວລາ, ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນໂລກທີ່ເຢັນ." ແລະເຈົ້າເປັນຜູ້ຍິງແບບນັ້ນ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະປັບຂະຫນາດຂອງເດັກຊາຍ!
  ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ແລະສາບານສາບານວ່າທ່ານຈະບໍ່ລັກພາຕົວເດັກນ້ອຍ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະພາທ່ານໄປສານຂອງພຣະເຈົ້າ.
  ໜຸ່ມ Baba Yaga ເວົ້າສະດຸດວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຮັດຫຍັງບໍ່ດີກັບເຂົາເຈົ້າ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ພະລັງງານຂອງເດັກນ້ອຍທີ່ອະນຸຍາດໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າຍັງອ່ອນແລະງາມຕະຫຼອດໄປ. ແລະດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າມີຊີວິດຢູ່.
  Margarita ຮ້ອງໄຫ້ຢ່າງຮຸນແຮງ:
  - ເຈົ້າຈະຊອກຫາວິທີອື່ນເພື່ອຟື້ນຟູ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະສອນເຈົ້າ.
  ແລະເດັກຍິງໄດ້ຈົ່ມຕົວສະກົດຄໍາ. ແລະວິທີການທີ່ນາງປ່ອຍນ້ໍາຂອງພະລັງງານ pulsar ຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງແລະຈາກປາຍຂອງ wand magic ຂອງນາງ.
  ແລະພວກເຂົາຕີຜິວເນື້ອສີຂາວ. ທັນທີທັນໃດມັນ shriveled ແລະຫຼຸດລົງໃນຂະຫນາດ. ໃນປັດຈຸບັນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງພວກເຂົາ, ແທນທີ່ຈະເປັນເດັກຍິງສູງ, ມີເດັກຍິງທີ່ຫນ້າຢ້ານກົວທີ່ບໍ່ມີອາຍຸສູງກວ່າສິບປີ, ມີ pigtails ແລະຕີນເປົ່າ. ນາງກະຊິບວ່າ:
  - ບໍ່ຕ້ອງການ! ຂ້ອຍຈະດີ! ຢ່າຕີຂ້ອຍ!
  Margarita ມີເກີບຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. ນາງໄດ້ໂບກຝາມືຂອງນາງ, ແລະພວກເຂົາລອຍໄປຫາເດັກຊາຍຕີນເປົ່າ Viscount, ຜູ້ທີ່, ພ້ອມກັບເດັກນ້ອຍອື່ນໆທີ່ຖືກປົດປ່ອຍ, ຍ່າງຄືກັບວ່າບໍ່ມີນ້ໍາຫນັກຜ່ານອາກາດ.
  ເດັກຊາຍຈາກຄອບຄົວທີ່ສູງສົ່ງໄດ້ໃສ່ເກີບຂອງຕົນແລະຮ້ອງເພງ:
  ອັນຕະລາຍຫຼາຍຢູ່ອ້ອມແອ້ມເດັກຊາຍ.
  ບາງຄັ້ງໂລກສ່ອງແສງຄືກັບກ້ອນຫີນເຢັນ ...
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເດັກຊາຍ ຂອງພວກເຮົາໄດ້ລຸກຂຶ້ນ ຈາກ sofa,
  ຍ້ອນວ່າລາວເປັນນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ສູງສົ່ງ, ເຊື່ອຂ້ອຍ!
  ເດັກຍິງ Yaga ສະຫງົບລົງແລະຈົ່ມວ່າ:
  - ເຈົ້າຈະຕີຂ້ອຍບໍ?
  Margarita ເວົ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ:
  - ຖ້າເຈົ້າບໍ່ກະທຳທີ່ໂຫດຮ້າຍ ເຈົ້າຕ້ອງຖືກຕີດ້ວຍຫຍັງ?
  ເດັກຍິງຜິວເນື້ອສີຂາວຮ້ອງຂຶ້ນ, ແລະນໍ້າຕາໄຫຼລົງແກ້ມສີບົວຂອງນາງ:
  "ຕອນນີ້ຂ້ອຍເປັນເດັກນ້ອຍ, ແລະແມ່ມົດອື່ນໆຈະບໍ່ເຄົາລົບຂ້ອຍ!"
  ເດັກຍິງຜູ້ນຶ່ງ ທີ່ຖືກປ່ອຍຕົວ ເວົ້າວ່າ:
  - ພວກເຮົາເປັນເດັກນ້ອຍເຊັ່ນດຽວກັນ, ແລະພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຮ້ອງໄຫ້ກ່ຽວກັບມັນ!
  ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງຫົວເລາະ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າຕ້ອງຫິວ! ບາງທີພວກເຮົາສາມາດລົງໄປຊັ້ນລຸ່ມແລະກິນບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ທີ່ນັ້ນ?
  ເດັກນ້ອຍເຮັດໃຫ້ສຽງດັງ. Viscount ໄດ້ເບິ່ງລົງແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້າງລຸ່ມນີ້ພວກເຮົາແມ່ນ Castle ຂອງຍັກໃຫຍ່, ແລະລາວບໍ່ດີກວ່າ Baba Yaga. ດັ່ງນັ້ນ...
  Oenomaus ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ແລະຍັກໃຫຍ່ຍັງມີເດັກນ້ອຍຢູ່ໃນຊະເລີຍ. ພວກເຮົາຕ້ອງຊ່ວຍພວກເຂົາອອກ.
  Margarita ຍິ້ມແລະແນະ ນຳ ກັບເດັກຍິງ Yaga:
  - ບາງທີພວກເຮົາສາມາດເອົາເດັກນ້ອຍຮ່ວມກັນແລະຊ່ວຍປະຢັດພວກເຂົາຈາກຍັກໃຫຍ່? ຈົ່ງເຮັດຄວາມດີ, ແລະທ່ານຈະໄດ້ຮັບການຍອມຮັບເຂົ້າຮຽນໃນໂຮງຮຽນ fairy. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ ເຈົ້າຈະໄດ້ຮຽນຮູ້ທີ່ຈະເຮັດຄວາມດີ!
  ແມ່ມົດສາວຮ້ອງວ່າ:
  ຜູ້ທີ່ຊ່ວຍປະຊາຊົນ
  ລາວເສຍເວລາ...
  ການທໍາດີ -
  ເຈົ້າບໍ່ສາມາດມີຊື່ສຽງໄດ້!
  Margarita ຄັດຄ້ານ:
  ກີບດອກຂອງດອກແມ່ນອ່ອນເພຍ,
  ຖ້າມັນຖືກຕັດອອກເມື່ອດົນນານມານີ້ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າໂລກອ້ອມຂ້າງຈະໂຫດຮ້າຍ,
  ຂ້ອຍຢາກເຮັດດີ!
  
  ເຮັດດີກັບຄົນ
  ຈົ່ງທຳຄວາມດີ...
  ແລະພວກມັນຈະເບີກບານຄືກັບດອກໄມ້,
  ດອກໄມ້ສີຟ້າໃນແສງສະຫວ່າງ!
  ເຈົ້າຊາຍເດັກຊາຍສັງເກດເຫັນດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ຈິງຈັງກວ່າ:
  - ແລະເຈົ້າພະຍາຍາມເຮັດ ດີ ແລະຕໍ່ສູ້ກັບຄວາມຊົ່ວ, ແລະຂ້ອຍເຊື່ອວ່າເຈົ້າຈະມັກມັນ!
  ເດັກຍິງ Yaga ກອດກຳປັ້ນຂອງນາງ ແລະເວົ້າວ່າ:
  - ແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມ. ທັງຫມົດດຽວກັນ, ບໍ່ມີວິທີການກັບຄືນໄປບ່ອນ witches ຊົ່ວຮ້າຍ - ພວກເຂົາເຈົ້າຈະ laugh ແລະ ເມື່ອເຂົ້າຕາຈົນທ່ານ ! ຂ້າພະເຈົ້າຈະ retrain ເປັນ fairy ທີ່ດີ!
  Margarita ຍິ້ມ ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  ທຸກຄົນທີ່ມີປັນຍາໃນໂລກ,
  ຕ້ອງເປັນໝູ່ກັນສະເໝີ...
  ເພື່ອວ່າມັນບໍ່ໄດ້ເກີດຂຶ້ນຄືໃນຄັງຍິງ -
  ເກມອັດສະລິຍະບໍ່ໄດ້ກາຍເປັນ!
  ເຈົ້າຊາຍຊາຍຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ດີ, ໃຫ້ລົງໄປຍັກໃຫຍ່!
  ຈຳນວນໜຶ່ງ , ເກືອບທັງຕີນເປົ່າ ແລະ ເປື່ອຍ, ອ່ອນນຸ້ມ ແລະ ຈືດໆ, ແຕ່ມີພະລັງ ແລະ ຕື່ນເຕັ້ນ, ໄດ້ຟ້າວອອກມາຈາກທ້ອງຟ້າ.
  Margarita ແລະ Oenomai ລົງເທິງມັງກອນ, ແລະ Yaga, ຜູ້ທີ່ໄດ້ກາຍເປັນເດັກຍິງ, ຢູ່ເທິງປູນ. ແລະເຄື່ອງດູດຝຸ່ນຍັງຄົງຢູ່ກັບນາງ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນເບິ່ງຄືວ່າໃຫຍ່ເກີນໄປສໍາລັບມືຂອງເດັກນ້ອຍ.
  ນີ້ແມ່ນທີມງານທີ່ລົງໄປຫາພື້ນດິນ. ບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ກັບ Castle ໃຫຍ່ຂອງຍັກໃຫຍ່ທີ່ມີຫໍຄອຍທີ່ມີກະໂຫຼກຫົວໃຫຍ່ທີ່ຕິດກັບພວກມັນ . ແຕ່ທາງເຂົ້າຖືກຄວບຄຸມໂດຍໂຄງກະດູກ, ບວກກັບກຸ່ມ orcs ທັງໝົດ.
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ລົງຈອດ. ພວກເຂົາພ້ອມທີ່ຈະຕໍ່ສູ້. ເດັກຍິງ Yaga ກົດປຸ່ມຂອງເຄື່ອງດູດຝຸ່ນແລະ sabers, swords, spears, daggers ແລະແມ້ກະທັ້ງຄູ່ນ່ຶຂອງປືນກົນໄດ້ຫຼຸດລົງຈາກມັນ. ເມື່ອເຫັນຄວາມສັບສົນຂອງເດັກນ້ອຍ, ນາງໄດ້ອະທິບາຍວ່າ:
  - ຂ້ອຍຈັບມັນດ້ວຍເຄື່ອງດູດຝຸ່ນຂອງຂ້ອຍ. ມັນດີກ່ວາດອກແຂມ. ແລະເປັນການເກັບກໍາທັງຫມົດຂອງອາວຸດຢູ່ໃນນັ້ນ.
  Margarita ສັ່ນໄມ້ວິເສດແລະຕີນເປົ່າຂອງນາງ, ແຕ່ໄດ້ຕົກແຕ່ງດ້ວຍແຫວນ magic ແລະ cooed:
  - ບັດນີ້ຂ້າພະເຈົ້າຈະຂັບໄລ່ການສະກົດຄໍາທີ່ຈະໃຫ້ອາວຸດຂອງທ່ານເປັນພິເສດ, ພະລັງງານມະຫັດສະຈັນ.
  ແລະສາວວິເສດເວົ້າວ່າ:
  - Abra , kabra , codabra ! - ແລະກະແສພະລັງງານ flew ອອກຈາກ wand magic ແລະແຫວນ magic ຂອງນາງ. ແລະອາວຸດທີ່ Baba Yaga ໃຫ້ກັບເດັກນ້ອຍໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະແຈ້ງ.
  Oenomai, ໃນຖານະນັກສູ້ທີ່ມີປະສົບການຫຼາຍກວ່າ, ໄດ້ເລືອກເອົາປືນກົນສັ້ນ, ເບົາທີ່ຍິງເຂັມບາງໆ. ເດັກນ້ອຍໄດ້ເລຍຮິມຝີປາກທີ່ມີນ້ໍາຂອງລາວແລ້ວຮ້ອງວ່າ:
  - ທີ່ດີຄວນຈະມີປືນກົນ,
  ການໂຈມຕີຄ້າຍຄືເຫຼັກກ້າ ...
  ເລືອດນັ້ນບໍ່ໄຫຼຄືກັບນ້ຳຕົກ,
  ແລະອຸທິຍານໄດ້ປົກຄອງຈັກກະວານ!
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນພ້ອມໆກັນ, ຍົກປືນຂຶ້ນ:
  ຜູ້ປະຫານແມ່ນຄົນຂີ້ຕົວະແລະໂຫດຮ້າຍ,
  ປະຊາຊົນໄດ້ຖືກຍົກຂຶ້ນກັບກໍາແພງຫີນ ...
  ແຕ່ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າ, ລົມພະຍຸຂອງພວກເຮົາໄດ້ລຸກຂຶ້ນ,
  ແຕ່ຂ້ອຍເຊື່ອ, ກະແສແສງຕາເວັນ -
  ຂັບໄລ່ຄວາມມືດຂອງຄຸກຄຸກ!
  ແລະດັ່ງນັ້ນ detachment ຂອງເດັກນ້ອຍ, ປະກອບອາວຸດທີ່ມີສານອາວຸດ magic ໄດ້, rushed ເພື່ອໂຈມຕີ. ເກີບສົ້ນຕີນນ້ອຍໆຂອງເດັກຊາຍ ແລະເດັກຍິງຈຳນວນຫຼາຍກໍ່ດັງຂຶ້ນ. ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢ້ານກົວຂອງ monsters, ເຖິງແມ່ນວ່າກອງທັງຫມົດຂອງພວກທີ່ມີຂົນ, ມີກິ່ນຫອມ , orcs ທີ່ຫນ້າກຽດຊັງ ໄດ້ເຂົ້າໃກ້ພວກເຂົາ .
  Oenomai, ບິນຢູ່ເທິງມັງກອນ, ໄດ້ເປີດໄຟໃສ່ສັດຕູຈາກປືນກົນ. ເຂັມນ້ອຍໆໄດ້ເຈາະຮ່າງກາຍທີ່ມີຂົນຂອງ orcs, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສິ່ງມະຫັດສະຈັນໄດ້ເກີດຂຶ້ນ: ພວກມັນກາຍເປັນແຖບຊັອກໂກແລັດຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະ buns ້ໍາເຜີ້ງ.
  Margarita ຍັງ ເຕະ ສັດຕູ, ໃຊ້ຕີນເປົ່າແລະແຫວນ magic ໃສ່ພວກມັນ. ແລະດັ່ງນັ້ນ orcs ທີ່ມີ swords, ຜູ້ທີ່ມາພາຍໃຕ້ການໂຈມຕີ, ທັນທີຫັນ ເຂົ້າໄປໃນ ທຸກ ປະເພດຂອງສິ່ງທີ່ແຊບ, ລວມທັງເຂົ້າຫນົມອົມກວມເອົາໃນຊັອກໂກແລັດແລະນົມນົກ ພາຍໃນ. ນີ້ແມ່ນ ແຊບແທ້ໆ. ແລະ cheesecakes, ແລະ donuts ມີເມັດ poppy ແລະໄຄ.
  ແລະໄມ້ກາບວິເສດຂອງຍິງຝ່າຍຄ້ານກໍໂບກມືແລະສ້າງສິ່ງທີ່ໜ້າອັດສະຈັນ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນເດັກນ້ອຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຮົບກັບ orcs ໄດ້. ຫນ້າທໍາອິດຂອງການທັງຫມົດ, Viscount. ເຄື່ອງນຸ່ງຂອງລາວ, ຫຼັງຈາກເດັກຊາຍໃສ່ເກີບຂອງລາວ, ໄດ້ກາຍເປັນຍີ່ຫໍ້ໃຫມ່, ຄືກັບວ່າໃຫມ່. ແລະ ລາວບໍ່ພຽງແຕ່ຕໍ່ສູ້ດ້ວຍດາບໃນມືຂວາຂອງລາວເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງຖືດາບຢູ່ທາງຊ້າຍອີກ.
  ແລະຈາກການສໍາພັດຂອງແຜ່ນໃບ, ການຫັນປ່ຽນ fabulous ເກີດຂຶ້ນ. ໃນປັດຈຸບັນ, ແທນທີ່ຈະເປັນ orc, pie ຂະຫນາດທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈກັບ raisins ປາກົດ. ແລະຈາກຟັນດາບມີເນີຍແຂງຊັອກໂກແລັດປະກົດຂຶ້ນ. ແລະຄົນອື່ນໆໃນການສູ້ຮົບ.
  ເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງ, ເບິ່ງຄືວ່າມາຈາກປະເທດທີ່ພັດທະນາກວ່າ, ໄດ້ພັກຜ່ອນຕີນເປົ່າຢູ່ເທິງຫຍ້າແລະຖືກຂຽນດ້ວຍປືນກົນ. ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດການປະເພດຕ່າງໆຂອງການຫັນເປັນ fairy tale. ແລະອອກຈາກ orc ຂະຫນາດໃຫຍ່, ໄສ້ກອກ stuffed, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Turkey ກັບ gravy ໄດ້. ແລະ ສິ່ງ ທີ່ມີລົດຊາດ ອື່ນໆ ທີ່ບໍ່ປາກົດ.
  ແລະ cupcakes ຫມາກພ້າວທີ່ມີກິ່ນຫອມທີ່ເກີດຂື້ນຈາກການສໍາຜັດຂອງແຜ່ນໃບ. ແລະກະແລມທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຄືກັນ.
  ເດັກຍິງ Margarita ເລີ່ມຮ້ອງເພງໃນການຕໍ່ສູ້ ecstasy;
  ພວກເຮົາເປັນຜູ້ບຸກເບີກ, ເປັນເດັກນ້ອຍຂອງຄອມມິວນິດ,
  ໃຜ ຢາກຍົກປະເທດ...
  Hitler ຈະຕອບຢ່າງໂຫດຮ້າຍຍ້ອນຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງລາວ,
  ພວກເຮົາຈະປວດ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຊາຕານ!
  
  ພວກເຮົາໄດ້ສາບານຕໍ່ພຣະພັກຂອງພຣະເຈົ້າ,
  ແລະ Lenin ໄດ້ໃຫ້ຫົວໃຈຂອງລາວ ກັບໄວຫນຸ່ມ ...
  ໂອ້, ຢ່າຕັດສິນຜູ້ບຸກເບີກຢ່າງໂຫດຮ້າຍ,
  ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ກຳລັງແກ່ເຂົາເຈົ້າຫລາຍຂຶ້ນ!
  
  ພວກເຮົາໄດ້ໄປຫາພວກຄົນຕີນເປົ່າທາງຫນ້າ,
  ຢາກຕໍ່ສູ້ປົກປັກຮັກສາບ້ານເກີດເມືອງນອນ...
  ທັງເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງທີ່ມີ scythe ແມ່ນສໍາລັບພວກເຮົາ,
  ແລະຄວາມສັດຊື່ຂອງພວກເຮົາແມ່ນເກາະທີ່ແຂງແຮງ!
  
  ການສູ້ລົບໄດ້ເກີດຂຶ້ນຢູ່ໃກ້ກັບມົສກູ,
  ຖັງກຳລັງລຸກໄໝ້, ຢາງປູຢາງໄດ້ລະລາຍ...
  ພວກເຮົາຈະເຫັນຄອມມິວນິດ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ພວກເຮົາໄດ້ໃຫ້,
  ແລະທ່ານສາມາດເອົາ fascist ອອກດ້ວຍ broadword!
  
  ຢ່າເຊື່ອຂ້ອຍ, ປະຊາຊົນ, Hitler ບໍ່ມີອຳນາດເຕັມທີ່,
  ເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມຄິດຂອງ Fuhrer ມີຊີວິດຢູ່ໃນ ...
  ແລະພວກເຮົາໄດ້ຕີພວກຟາຊິດຢ່າງແຂງແຮງ,
  ໃຫ້ໄປສຸດ ການເດີນທາງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງພວກເຮົາ!
  
  ພວກເຮົາຈະບໍ່ຢ້ານສັດຕູຂອງ Rus,
  ພວກເຮົາຮັກ USSR ພື້ນເມືອງຂອງພວກເຮົາ ...
  ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ knight ທີ່ມີຈິດວິນຍານຂອງ clown,
  ຂໍໃຫ້ເຮົາເປັນຕົວຢ່າງສຳລັບລາຊະອານາຈັກຂອງພະເຈົ້າ!
  
  Hitler ບໍ່ຮູ້, ລາວຈະຖືກທຸບຕີຢ່າງຮ້າຍແຮງ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າພະລັງຂອງນະລົກຈະກະຕຸ້ນຢູ່ໃນຕົວເຂົາ ...
  ແລະ Krauts ກາຝາກ ກຳ ລັງຈະມາເຖິງ,
  ຊຶ່ງ ຈະຕື່ມຄວາມສະຫງົບດ້ວຍໄຟ!
  
  ຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງລັດເຊຍແມ່ນການຊະນະໂດຍການຫຼີ້ນ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າມີຈໍານວນຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງວຽກງານທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫລັງນີ້ ...
  ໄຊຊະນະຈະມາ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ໃນເດືອນພຶດສະພາທີ່ອຸດົມສົມບູນ,
  ແລະ Fuhrer ຈະ kaput ຫມົດ!
  
  ນີ້ແມ່ນຄວາມເຊື່ອຂອງພວກເຮົາ, ອໍານາດຂອງຄອມມິວນິດ,
  ຂໍໃຫ້ ສສຊ ຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ ຕະຫຼອດໄປ ...
  ພວກເຮົາຈະທຳລາຍ, ເຈົ້າຮູ້, ແອກຂອງ fascism,
  ອັນນີ້ ຣັດເຊຍ ກາຍເປັນກອງທັບ!
  
  ຢູ່ Stalingrad, Fritz ໄດ້ຖືກທຸບຕີ,
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ກໍາປັ້ນແຂງຂອງພວກເຮົາ ...
  ແລະພວກເຮົາໄດ້ມອບຂອງຂວັນເຢັນ,
  ແລະເຂົາເຈົ້າໃຫ້ dictator ເປັນ nickel!
  
  ປະເທດຂອງຂ້ອຍ, ລັດເຊຍທີ່ສວຍງາມ,
  ໃນມັນ, ໃນເຂດ Arctic, ຕົ້ນຫມາກໂປມໄດ້ເບີກບານ ...
  Svarog ແລະ Stalin ແມ່ນ, ເຈົ້າຮູ້, Messiah,
  ພວກນາຊີກຳລັງຫຼົບໜີຈາກນັກຕໍ່ສູ້ຣັດເຊຍ!
  
  ນັ້ນຄືຈັກກະວານທີ່ສວຍງາມ,
  ເມື່ອຄອມມູນິດສ່ອງແສງຢູ່ເໜືອລາວ...
  ແລະການທົດລອງຈະສໍາລັບການປັບປຸງ,
  ຖ້ຽວບິນພຽງແຕ່ຂຶ້ນແລະບໍ່ແມ່ນສອງລົງ!
  
  ພວກເຮົາເອົາ ລະດູຫນາວ ດ້ວຍສຽງຮ້ອງໄຫ້ສີແດງ,
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ທໍາລາຍກະດູກສັນຫຼັງຂອງກອງສີຂາວ ...
  ສັດຕູຂອງລັດເຊຍຂອງຄອມພິວເຕີໄດ້ຖືກທຸບຕີ,
  ພວກເຮົາຍັງມີລາງວັນສໍາລັບອາຫານທ່ຽງ!
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຈັບສະຕາລິນຢ່າງເຄັ່ງຄັດ,
  ເດັກຍິງຕີນເປົ່າຢູ່ໃນອາກາດຫນາວ ...
  ເຈົ້າໄດ້ກາຍເປັນ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເປັນຄົນທີ່ເຂັ້ມແຂງ,
  ແລະຜູ້ບຸກເບີກໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ກາຍເປັນ knight!
  
  ບໍ່, ລັດເຊຍຈະບໍ່ທໍາລາຍ,
  ອະມະຕະ Lenin ສະແດງໃຫ້ເຫັນ ວິທີການ ...
  ເຮົາບໍ່ຢ້ານໄຟທີ່ເຫຼື້ອມໃສ,
  ແລະຊາວລັດເຊຍບໍ່ສາມາດຫັນຫນີຈາກຄອມມິວນິດ!
  
  
  ໃນນາມຂອງແມ່ລັດເຊຍຂອງພວກເຮົາ,
  ມາລວມໃຈເປັນພວງມາລາອັນດຽວ...
  Hurray, ເດັກຍິງໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນດັງໆ,
  ຄວາມຝັນອັນຍິ່ງໃຫຍ່ຈະເປັນຈິງ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ຄວາມເຊື່ອຂອງພວກເຮົາແມ່ນຢູ່ກັບບັນພະບຸລຸດຂອງພວກເຮົາສະ ເໝີ ໄປ,
  ແລະຖ້າຫາກວ່າທ່ານສາມາດເກີນບັນພະບຸລຸດຂອງທ່ານ ...
  ພວກເຮົາຈະເຮັດດີຢ່າງກ້າຫານຕະຫຼອດໄປ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າລາວເບິ່ງບໍ່ເກີນຊາວ!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ພວກເຮົາຮັກ Motherland ຂອງພວກເຮົາ,
  ພວກເຮົາຕ້ອງການຄວາມສຸກຕະຫຼອດໄປ ...
  Lucifer, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຈະບໍ່ທໍາລາຍພວກເຮົາ,
  Summer ຈະມາ - ເຢັນຈະຫາຍໄປ!
  
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະເບີກບານຢ່າງງົດງາມໃນລັດເຊຍ,
  ມັນຄືກັບວ່າບັນຫາໄດ້ຫາຍໄປຈາກໂລກ ...
  ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າຍຸກຂອງຄອມມິວນິດຈະມາ
  ຄວາມຮັ່ງມີແລະຄວາມສຸກຈະຢູ່ຕະຫຼອດໄປ!
  
  ວິທະຍາສາດຈະຟື້ນຟູຜູ້ເສຍຊີວິດໃນການສູ້ຮົບ,
  ປະຊາຊົນຈະມີຄວາມໄວຫນຸ່ມຕະຫຼອດໄປ ...
  ແລະມະນຸດເປັນຄືກັບຜູ້ມີລິດເດດ
  ຄົນຮ້າຍຈະຫາຍໄປ, ຂ້ອຍຮູ້, ເຂົ້າໄປໃນນິລັນດອນ!
  
  ໃນສັ້ນ, ຄວາມສຸກສົດໃສສໍາລັບທຸກຄົນ ໃນ ຈັກກະວານ,
  ຄົນທັງປວງໃນໂລກເປັນເໝືອນຄອບຄົວດຽວ...
  ເດັກນ້ອຍຫົວແລະຫຼິ້ນຢູ່ໃນສະຫວັນ,
  ເຈົ້າຈະຮັກຂ້ອຍດ້ວຍເພງ!
  ດັ່ງນັ້ນນາງໄດ້ຮ້ອງເພງ, ແລະເດັກນ້ອຍໄດ້ຫັນ orcs ເຂົ້າໄປໃນບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຜິດປົກກະຕິແລະມີລົດຊາດເປັນຕາຫນ້າກິນດ້ວຍອາວຸດ magical. ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາທີ່ເດັກຍິງແມ່ມົດປ່ອຍພະລັງງານຈາກເຄື່ອງດູດຝຸ່ນ, ແວ່ນຕາກັບປາ, ອາຫານຂ້າງແລະ swans ທີ່ມີ crust delicious ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະປາກົດ , ເຂົ້າໄປໃນທີ່ orcs merciless ໄດ້ຫັນ. ແລະມັນງາມຫຼາຍ.
  ທີ່ນີ້ຜູ້ບັນຊາການ goblin orc, ໄດ້ມາພາຍໃຕ້ການລະເບີດຂອງ magic ທີ່ດີ, ໄດ້ຫັນເຂົ້າໄປໃນ cake ມີກິ່ນຫອມ lush, ກວມເອົາດ້ວຍດອກກຸຫລາບ, ສີຄີມ cornflowers ແລະຫມາກໄມ້ເຂົ້າຫນົມອົມ.
  ແລະຫຼາຍສິ່ງທີ່ມີລົດຊາດທີ່ແຕກຕ່າງກັນໄດ້ໃຫ້ເກີດອາວຸດ magical ໃນມືຂອງເດັກນ້ອຍຄືຊິ.
  ແຕ່ skeletons ຍັງເຂົ້າໄປໃນຮົບຫຼັງຈາກ orcs ໄດ້. ຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະຫນ້າຢ້ານ. ພວກເຂົາເຄື່ອນຍ້າຍຄືກັບໄມ້. ເດັກນ້ອຍໄດ້ໂຈມຕີພວກເຂົາດ້ວຍດາບແລະດາບແລະໄດ້ໂຍນດາບ. ແລະ Oenomai ຈາກມັງກອນແລະເດັກຍິງທີ່ມີຕີນຍິງປືນກົນລະເບີດໃສ່ໂຄງກະດູກ.
  Margarita ຍັງໄດ້ໃຊ້ magic ແລະສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວ pearly ຂອງນາງ. ແລະນາງໄດ້ເຮັດການອັດສະຈັນຢ່າງຈິງຈັງ. ແລະ magic ຂອງນາງໄດ້ປ່ຽນໂຄງກະດູກໃຫ້ກາຍເປັນແວ່ນຕາເຫຼົ້າແວງທອງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍສີຄີມກ້ອນແລະເຄ້ກທີ່ຕົກແຕ່ງຢ່າງອຸດົມສົມບູນ.
  ແລະຈາກຟັນດາບຂອງເດັກນ້ອຍຊາຍ, ລວມທັງ Viscount de Lafer, ທຸກປະເພດຂອງລົດຊາດແລະເປັນຕາຫນ້າກິນໄດ້ເກີດຂຶ້ນ. ແລະກິ່ນຫອມດັ່ງກ່າວໄດ້ແຜ່ລາມໄປທົ່ວ Castle. ພຽງແຕ່ເປັນສິ່ງມະຫັດສະຈັນຂອງມະຫັດສະຈັນ.
  ຈາກຫນຶ່ງຂອງໂຄງກະດູກຂະຫນາດໃຫຍ່ເປັນພູເຂົາທັງຫມົດຂອງ cakes ອອກມາ. ແລະເຄ້ກເຫຼົ່ານີ້ sparkled ກັບສີທັງຫມົດຂອງ rainbow ຈາກສີຄີມຕ່າງໆ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ມີລົດຊາດແຊບໆ, ເປັນຕາໜ້າກິນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້. ບາງໂຄງກະດູກສີດຳທີ່ເປັນອັນຕະລາຍກາຍເປັນກ້ອນໃຫຍ່ຂະໜາດໃຫຍ່.
  ແລະ ເດັກນ້ອຍ ທີ່ຫິວໂຫຍ ບໍ່ສາມາດຕ້ານທານກັບການທົດລອງທີ່ມີລົດຊາດ. Margarita ເປົ່າແກ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  ທ້ອງແມ່ນສັດຕູຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາ,
  ພວກເຂົາຖິ້ມພວກເຮົາ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເຂົ້າໄປໃນ ການກະທໍາທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ ...
  ເມື່ອເດັກຊາຍເຫັນ pies,
  ລາວຖືກກົດດັນໃຫ້ລັກທ້ອງ!
  
  ສະນັ້ນລູກຢ່າຟ້າວ
  ເວລາຈະມາ, ແລະເຈົ້າຍັງຈະກິນ ...
  ແລະຢ່າເຮັດບາບຕໍ່ພຣະເຈົ້າ, ທີ່ຮັກແພງ,
  ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນທ່ານຈະກາຍເປັນ firebrands!
  Oenomaus ອະທິບາຍໃຫ້ເດັກນ້ອຍ:
  - ຈົນກ່ວາຍັກໃຫຍ່ cannibal ຈະ defeat, ການກິນອາຫານແມ່ນເປັນອັນຕະລາຍ. ຄົນຮ້າຍຫຼັກຕ້ອງເອົາລົງ!
  ໄດ້ຍິນສຽງແກດັງຂຶ້ນ, ແລະ ໃນຕອນທຳອິດມີເງົາອັນໃຫຍ່ໂຕໜຶ່ງປະກົດຂຶ້ນ, ປົກຄຸມໄປເຄິ່ງໜຶ່ງຂອງສະໜາມ, ເຕັມໄປດ້ວຍຂະໜົມເຄັກແລະຖ້ວຍທຸກຊະນິດ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຍັກໃຫຍ່ horned ຕົນເອງ. ມັນມີປາກຂອງ ປາວານນໍ້າອະສຸຈິ ແລະຕີນຮອຍທພບ. ແລະ ສູງ ຫຼາຍ ຈົນວ່າມັນສູງກວ່າປາສາດໃຫຍ່ທີ່ມີຫໍຄອຍແລະໂຄງກະດູກ.
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງໄຫ້ດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ, ແລະ thug cannibal ໄດ້ຂະຫຍາຍຕົວໃນທັນທີຂະຫນາດ.
  Margarita ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ບໍ່ຕ້ອງຢ້ານ! ລາວໃຫຍ່ພຽງແຕ່ເມື່ອເຈົ້າຢ້ານລາວ!
  Oenomaus ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ:
  ເຈົ້າອາດບໍ່ແມ່ນຄົນຂີ້ຕົວະ, ແຕ່ເຈົ້າເປັນຄົນໂງ່, ແລະພວກເຮົາໄດ້ເຫັນສາຍຕາແລ້ວ!
  ແມ່ມົດຍິງ Yaga ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ທີ່ຮັກແພງ, ogre ທີ່ຮັກແພງ,
  ເຈົ້າຢາກໄດ້ຂອງຫວານແຊບໆບໍ...
  ຫຼື magic ຂອງຟັນ,
  ທ່ານຈະໄດ້ຮັບມັນຟຣີອີກຄັ້ງ!
  Margarita ຮ້ອງວ່າ:
  - ເດັກນ້ອຍ, ຮ້ອງອອກມາພ້ອມໆກັນ: ພວກເຮົາບໍ່ຢ້ານເຈົ້າ! ດີ, ໃຫ້ຂອງໄດ້ຮັບການຮ່ວມກັນ.
  ແຕ່ມັນເປັນການຍາກສໍາລັບ guys ທີ່ຈະເກັບກໍາດ້ວຍຕົນເອງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງ scarecrow ດັ່ງກ່າວ . ເດັກຍິງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະແລ່ນຫນີ, heels ຮອບຂະຫນາດນ້ອຍຂອງນາງ. Viscount de Lafer ມີຄວາມກ້າຫານຫຼາຍຂຶ້ນ ແລະເດັກຊາຍສອງຄົນເລີ່ມຈັບພວກເຂົາຄືນ. ເຫັນໄດ້ຢ່າງຈະແຈ້ງວ່າ ພວກຄົນທັງຫຼາຍມີຄວາມຢ້ານກົວ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Margarita ຮ້ອງເພງ, ໃຫ້ຄວາມກ້າຫານ, ເພງຕໍ່ສູ້ຈາກສົງຄາມ;
  ພວກເຮົາແມ່ນເດັກຍິງຈາກປະເທດຂອງສະຫະພາບໂຊວຽດ,
  ເຊິ່ງເປັນໄຟສຳລັບທົ່ວໂລກ...
  ໃຫ້ພວກເຮົາສະແດງ, ເຈົ້າຮູ້, ຕົວຢ່າງຂອງຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່,
  ນີ້ແມ່ນບັນດາການຮ້ອງເພງອັນກ້າຫານ!
  
  ເດັກຍິງ ເກີດ ພາຍໃຕ້ທຸງສີແດງ ,
  ແລະ ຕີນເປົ່າ ພວກເຂົາແລ່ນຜ່ານອາກາດຫນາວ ...
  ລູກສາວແລະລູກຊາຍຕໍ່ສູ້ເພື່ອ Rus,
  ບາງຄັ້ງເຈົ້າສາວເອົາດອກກຸຫຼາບໃຫ້ຜູ້ຊາຍ!
  
  ຈະມີທຸງສີແດງຢູ່ທົ່ວຈັກກະວານ,
  ສ່ອງແສງສະຫວ່າງດັ່ງແປວໄຟ...
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ທ່ານຮູ້, ກ້າຫານ, ພວກເຮົາມີ swing,
  ແລະປ້າຍໂຄສະນາຂອງພວກເຮົາເປັນສີແດງ!
  
  ຢ່າເຊື່ອ, fascist ທີ່ຖືກສາບແຊ່ງຈະບໍ່ຜ່ານ,
  ແລະຈິດໃຈຂອງລັດເຊຍ ຈະ ບໍ່ ສູນເສຍໄປ ...
  ໄຊຊະນະຈະເປີດບັນຊີທີ່ບໍ່ສິ້ນສຸດ,
  ຂໍໃຫ້ສະບາຍດີ ແລະສະບາຍດີໃຜ!
  
  ລັດເຊຍເປັນປະເທດທີ່ປະເສີດ,
  ເຈົ້າໃຫ້ຄອມມິວນິດແກ່ປະຊາຊົນ...
  ພຣະເຈົ້າຊົງປະທານໃຫ້ຕະຫຼອດ ໄປດ້ວຍຄວາມ ເອື້ອເຟື້ອເພື່ອແຜ່ ,
  ເພື່ອປະເທດຊາດ, ເພື່ອຄວາມສຸກແລະເສລີພາບ!
  
  ສັດຕູຈະບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະປະເທດຊາດ,
  ແລະບໍ່ວ່າລາວຈະໂຫດຮ້າຍຮ້າຍແຮງປານໃດ...
  ຫມີລັດເຊຍ invincible ຂອງພວກເຮົາ,
  ທະຫານຣັດເຊັຍ ສະຫງ່າຜ່າເຜີຍ ໄຊຊະນະ!
  
  ປະເທດໂຊວຽດທີ່ສວຍງາມ,
  ເດັກຍິງໃນນັ້ນພູມໃຈທີ່ເຂົາເຈົ້າງາມ ...
  ນາງໄດ້ຖືກມອບໃຫ້ພວກເຮົາໂດຍການເກີດລູກຕະຫຼອດໄປ,
  ແລະໃຫ້ພວກເຮົາສະມາຊິກ Komsomol ມີຄວາມຍຸຕິທໍາ!
  
  ພວກເຮົາກໍາລັງສູ້ຮົບຢູ່ນອກຂອງ Moscow,
  Blizzard, snowdrifts, ແລະເດັກຍິງແມ່ນຕີນເປົ່າ ...
  ເຮົາຈະບໍ່ຍອມມອບດິນແດນຂອງເຮົາໃຫ້ກັບຊາຕານ,
  ແມ່ນແຕ່ງ່າມຂອງພວກເຮົາຈະຍິງຢ່າງຖືກຕ້ອງ!
  
  ດັ່ງນັ້ນ, ເດັກຍິງມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະຕໍ່ສູ້, ໃນຄວາມໂກດແຄ້ນ,
  ແລະດ້ວຍ heel naked ພວກເຂົາເຈົ້າຖິ້ມ ການຫຸ້ມຫໍ່ລະເບີດ ...
  fascist, ລາວພຽງແຕ່ເບິ່ງເຢັນ,
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ພຽງແຕ່ Cain ຊົ່ວຮ້າຍ!
  
  ສັດຕູບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະເດັກຍິງ,
  ພວກເຂົາເກີດມາພາຍໃຕ້ດາວດັ່ງກ່າວ ...
  monster invincible ຂອງພວກເຮົາແມ່ນຫມີ,
  ໃຜ ເປັນຜູ້ສ້າງປະເທດແມ່ເມຍ!
  
  ພວກເຮົາເດັກຍິງລັດເຊຍແມ່ນດີ,
  ພວກເຮົາບໍ່ຢ້ານກົວການທໍລະມານແລະອາກາດຫນາວ ...
  ແລະພວກເຮົາຈະຂັບໄລ່, ເຊື່ອຂ້າພະເຈົ້າ, ການໂຈມຕີຂອງ horde ຊົ່ວຮ້າຍ,
  ສັດຕູ ຈະໄປ Crazy ຈາກຢາ!
  
  ເຂົາເຈົ້າສາມາດຂັບໄລ່ສັດຕູອອກຈາກມົສກູ.
  ເຖິງແມ່ນວ່າລາວເຕັມໄປດ້ວຍພະລັງອັນໃຫຍ່ຫລວງ...
  ເດັກຍິງພວກເຮົາພູມໃຈໃນຕົວເຮົາເອງ,
  ຝ່າຍຄ້ານທັງໝົດຈະຫາຍໄປໃນຂຸມຝັງສົບ!
  
  ຢ່າເຊື່ອ, ສັດຕູບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະ Rus ໄດ້,
  ເນື່ອງຈາກວ່າ knight ທຸກຄົນມາຈາກຜ້າອ້ອມ ...
  ລ່າສຸດໄດ້ກາຍເປັນເກມ,
  ແລະ ສັດຕູ ຍັງເປັນພຽງແຕ່ເດັກນ້ອຍ!
  
  ແຕ່ວິນຍານລັດເຊຍ, ຍິ່ງໃຫຍ່, ເຊື່ອວິນຍານ,
  ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ມີພະລັງທີ່ເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ໃນມັນ ...
  ສັດຕູຈະຖືກທຳລາຍໝົດ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, knights ແມ່ນ invincible ໃນຮົບ!
  
  ຖິ້ມຄວາມສົງໄສຂອງເຈົ້າອອກໄປ , ເດັກຍິງ ,
  ພວກເຮົາມີຄວາມກ້າຫານທີ່ສຸດ, ທ່ານຮູ້, ໃນໂລກ ...
  ຂໍໃຫ້ພວກເຮົາຂັບໄລ່ hordes ຂອງຊາຕານເຂົ້າໄປໃນ inferno,
  ຂໍໃຫ້ ຜູ້ປໍລະປັກ ທັງຫມົດ ໃນຫ້ອງນ້ໍ!
  
  ສົງຄາມສັກສິດຈະສິ້ນສຸດລົງ
  ຄວາມສະຫງົບແລະຕອນເຊົ້າຈະມາເທິງດາວເຄາະ ...
  ນາງຢູ່ກັບດວງອາທິດຕະຫຼອດໄປ, ເຈົ້າຮູ້, ໃຫ້,
  ຂໍໃຫ້ລະດູຮ້ອນລຸກຂຶ້ນຕະຫຼອດໄປ!
  
  ແລະຄອມມິວນິດນິລັນດອນ ໃນ ລັດສະຫມີພາບ,
  ແລະ Lenin ແລະ Stalin ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຢູ່ກັບພວກເຮົາ ...
  ໃນ cinema ເລືອດພຽງແຕ່ໃນປັດຈຸບັນແມ່ນ fascism,
  ແລະຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງພວກເຮົາ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ແມ່ນເຂັ້ມແຂງກວ່າເຫຼັກ!
  
  ລັດເຊຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າປົກຄອງສໍາລັບສັດຕະວັດແລ້ວ,
  ແລະໃຫ້ຄວາມສຸກທັງຫມົດຈັກກະວານ ...
  ທ່ານຕ້ອງການຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງກໍາປັ້ນເຫຼັກ,
  ແລະກ້າ, ແຕ່ໃນທາງທີ່ສົມເຫດສົມຜົນ!
  ໃນຕອນທໍາອິດ, Margarita ດຽວຮ້ອງ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ Enomai, ສາວ Yaga, Viscount de Lafer ແລະເດັກນ້ອຍອື່ນໆໄດ້ຂຶ້ນເພງ. ແລະນີ້ແມ່ນແລ້ວເປັນການຮ້ອງເພງທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ມີສຽງເຕັມທີ່, ຈາກນັ້ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງສັ່ນສະເທືອນ. ແລະຂະຫນາດໃຫຍ່, ຍັກໃຫຍ່ທີ່ແທ້ຈິງເລີ່ມຫຼຸດລົງໃນຂະຫນາດ. ລາວບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືວ່າເຢັນແລະເປັນຕາຢ້ານອີກຕໍ່ໄປ. ແລະເຂົາກໍນ້ອຍລົງ, ແລະຮອຍພອຍກໍນ້ອຍລົງ. ວ້າວ...
  ເດັກຍິງ Yaga ຮ້ອງສຽງຫົວວ່າ:
  ເຮັດໄດ້ດີ, ເຮັດໄດ້ດີ, ເຈົ້າສາມາດພູມໃຈໃນລາວ -
  ເຈັດບໍ່ຢ້ານຄົນດຽວ!
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງອອກມາພ້ອມໆກັນ, ຕີຕີນເປົ່າວ່າ:
  ພວກເຮົາບໍ່ຢ້ານເຈົ້າຍັກ,
  ເຈົ້າຈະຖືກຢຽບຢູ່ໃຕ້ຕີນຂອງເດັກນ້ອຍ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາຍັງບໍ່ມີອາຍຸພຽງພໍ,
  ພວກເຮົາເຄີຍຢູ່ພາຍໃຕ້ Baba Yaga !
  ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເດັກນ້ອຍ, ທີ່ສວຍງາມຫຼາຍໃນທັງຈິດວິນຍານແລະໃບຫນ້າ. ແລະພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ຄືກັບຍັກໃຫຍ່. ເຖິງ ແມ່ນ ວ່າ ໃນ ປັດ ຈຸ ບັນ ຍັກ ໃຫຍ່ cannibal ຄວນ ຈະ ສໍາ ເລັດ ສົມ ບັດ ສິນ ທໍາ. ແລະເດັກນ້ອຍໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນເຕັ້ນລໍາ.
  ແລະເດັກຍິງ Yaga ໄດ້ເອົາເຄື່ອງດູດຝຸ່ນແລະຊີ້ມັນໃສ່ thug, ແລະເລີ່ມຈົ່ມບາງສິ່ງບາງຢ່າງ.
  ເດັກນ້ອຍຊາຍຄົນໜຶ່ງໄດ້ເລຍລີບປໍຂະໜາດໃຫຍ່ໃນຮູບແບບຂອງ cockerel , ເຊິ່ງກາຍເປັນໂຄງກະດູກ, ແລະເດັກຍິງໄດ້ກິນກະແລມ.
  ເດັກນ້ອຍຂົ່ມຂູ່ຍັກໃຫຍ່:
  - ມັນຈະເກີດຂຶ້ນກັບທ່ານເຊັ່ນດຽວກັນ!
  ແລະລາວສັ່ນສະເທືອນແທ້ໆ. ລາວຫຼຸດລົງຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. ແລະແວ່ນຕາສີທອງທີ່ມີ ສີຄີມກ້ອນ ໃນທຸກສີຂອງຮຸ້ງໄດ້ເລີ່ມ sparkle ເຖິງແມ່ນ brighter ແລະງາມຫຼາຍ.
  ເຮໂຣຜູ້ບຸກເບີກ Margarita ຮ້ອງເພງອີກຄັ້ງດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ, ເພງຮັກຊາດຈາກສົງຄາມ, ແລະເດັກນ້ອຍອື່ນໆຮ້ອງເພງ:
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມ Komsomol ໃນຂະນະທີ່ຫຼີ້ນ,
  ສາວງາມໃນຝັນ...
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າໂລກຈະເປັນເດືອນພຶດສະພາຕະຫຼອດໄປ,
  ທຸກໆມື້ແມ່ນການເກີດຂອງພາກຮຽນ spring!
  
  ແຕ່ດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງມັນບໍ່ໄດ້ຜົນ,
  ບາງຢ່າງ, ຂ້ອຍ ບໍ່ສາມາດຕົກຫລຸມຮັກ ...
  ແລ້ວ, ບອກຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍ, ດ້ວຍຄວາມເມດຕາຂອງຂ້ອຍ,
  ຊີວິດເປັນ oar ທີ່ເຂັ້ມແຂງ!
  
  ທັນໃດນັ້ນ ສົງຄາມກໍຟ້າຮ້ອງຂຶ້ນ.
  ແລະພະຍຸເຮີຣິເຄນແຫ່ງຄວາມຕາຍໄດ້ຮີບຮ້ອນມາ...
  ແລະເດັກຍິງຂອງຂ້ອຍມີຮ່າງກາຍແຂງແຮງ,
  ທ່ານສາມາດເຮັດໃຫ້ຕົວທ່ານເອງຢູ່ພາຍໃຕ້ການໂຈມຕີໃນເວລາດຽວ!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການຍອມແພ້,
  ສູ້ເພື່ອປະເທດຊາດທີ່ສຸດ ...
  ພວກເຮົາເອົາລູກລະເບີດໃສ່ກະເປົ໋າທີ່ແຂງແຮງ,
  ສະຕາລິນແທນພໍ່ໃນໃຈ!
  
  ນັກຮົບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງລັດເຊຍ.
  ພວກເຮົາສາມາດປົກປັກຮັກສາສັນຕິພາບ ...
  ດວງດາວໃນທ້ອງຟ້າໄດ້ຫົດນ້ຳ velvet,
  ແລະນາຍພານໄດ້ກາຍເປັນເກມ!
  
  ຂ້ອຍ, ເດັກຍິງຕີນເປົ່າ, ສູ້
  ເຕັມໄປດ້ວຍ ການລໍ້ລວງແລະຄວາມຮັກ ...
  ຂ້ອຍຮູ້, ຈະມີສະຖານທີ່ຢູ່ໃນອຸທິຍານນີ້,
  ເຈົ້າບໍ່ສາມາດສ້າງຄວາມສຸກໃນເລືອດໄດ້!
  
  ນັກຮົບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງ Fatherland,
  ພວກເຮົາຈະຕໍ່ສູ້ຢ່າງໜັກແໜ້ນຢູ່ໃກ້ມົສກູ...
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຄວາມຝັນພາຍໃຕ້ຄອມມິວນິດ,
  ຕ້ານ underworld ກັບຊາຕານ!
  
  ຄົນລັດເຊຍທີ່ກ້າຫານ,
  ວ່າພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ຢ່າງຈິງໃຈຈົນເຖິງທີ່ສຸດ ...
  ກຳລັງຍິງ ປືນກົນ,
  ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເຮືອນຍອດຂອງຄໍາ!
  
  ເຖິງແມ່ນວ່າລູກປືນບໍ່ສາມາດຢຸດພວກເຮົາ
  ພຣະເຢຊູພຣະເຈົ້າອົງຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ຟື້ນຄືນພຣະຊົນ ...
  ວັນເວລາຂອງມັງກອນທີ່ລ່າສັດໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ,
  ມັນໄດ້ກາຍເປັນ brighter ຈາກທ້ອງຟ້າ!
  
  ຂ້ອຍຮັກເຈົ້າ, ທີ່ຮັກແພງ Lada,
  ພຣະເຈົ້າສູງສຸດ Svarog ຈະຢູ່ ໃນ ລັດສະຫມີພາບ ...
  ພວກເຮົາຕ້ອງຕໍ່ສູ້ເພື່ອຣັດເຊຍ,
  ພຣະເຈົ້າສີຂາວທີ່ດີທີ່ສຸດຢູ່ກັບພວກເຮົາ!
  
  ຢ່າເອົາຊາວຣັດເຊຍມາຄຸເຂົ່າລົງ.
  ເນື້ອຫນັງຂອງພວກເຮົາ, ເຊື່ອຂ້າພະເຈົ້າ, ບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມ ...
  Stalin ແລະ Lenin ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຢູ່ກັບພວກເຮົາ,
  ເຈົ້າຕ້ອງຜ່ານການສອບເສັງນີ້ຄືກັນ!
  
  ຄວາມເຈັບປວດຂອງ Fatherland ກໍ່ຢູ່ໃນໃຈຂອງພວກເຮົາ,
  ພວກເຮົາເຊື່ອໃນຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງນາງ ...
  ພວກເຮົາເປີດປະຕູສູ່ອະວະກາດຢ່າງໄວວາ,
  ມັນຈະເປັນຊີວິດທີ່ຫວານຫຼາຍ!
  
  ພວກເຮົາເປັນ ສາວງາມ ຕີນເປົ່າ ,
  ພວກເຮົາແລ່ນໄວຫຼາຍຜ່ານ snowdrifts ...
  ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການ vodka ຂົມນີ້,
  ເຄຣຸບແຜ່ປີກອອກ!
  
  ພວກເຮົາຍິງຈະຢືນຂຶ້ນເພື່ອປະເທດຊາດ,
  ແລະພວກເຮົາຈະຕອບ Krauts ຊົ່ວຮ້າຍ, ບໍ່,
  ກາອີນ hellish ຈະຖືກທໍາລາຍ,
  ແລະສະບາຍດີກັບພຣະຄຣິດຜູ້ຊ່ອຍໃຫ້ລອດ!
  
  ຈະມີຍຸກ - ມັນບໍ່ສາມາດຈະດີກວ່າ,
  ຄົນຕາຍຈະເປັນຄືນມາຕະຫຼອດໄປ ...
  ຈັກກະວານຈະກາຍເປັນອຸທິຍານທີ່ແທ້ຈິງ,
  ຄວາມຝັນຂອງທຸກຄົນຈະເປັນຈິງ!
  Margarita ຮູ້ສຶກໂສກເສົ້າເລັກນ້ອຍ - ນາງມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າຮ້ອຍປີແລ້ວ, ແລະນາງຍັງເປັນເດັກຍິງ. ແລະບາງທີລາວຈະຍັງຄົງເປັນເດັກນ້ອຍຕະຫຼອດໄປ.
  ແຕ່ ເດັກນ້ອຍທີ່ເຫຼືອກໍດີໃຈແລະດີໃຈກັບເພງນີ້.
  ແລະສັດທີ່ເປັນສັດຮ້າຍທີ່ເປັນຕາຢ້ານກໍກາຍເປັນຂະຫນາດນ້ອຍກວ່າໃນສະຖຽນລະພາບ, ແລະເບິ່ງຄືວ່າເປັນ goblin ທີ່ຫນ້າຢ້ານກົວຫຼາຍກ່ວາ monster ເປັນ.
  ຊິ້ນຂອງສີຄີມກ້ອນແລະເຄັກໄດ້ບິນມາຫາລາວ. ເດັກນ້ອຍຫົວເລາະແລະຕິດລີ້ນຂອງເຂົາເຈົ້າ. ອັນນີ້ເບິ່ງເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກຫຼາຍ. ແລະພວກຄົນດີໃຈກໍສືບຕໍ່ເຮັດໜ້າ.
  ເດັກຍິງ Yaga ຕີຮິມຝີປາກ ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  ເດັກນ້ອຍຄວນຫົວເລາະ
  ເດັກນ້ອຍຄວນຫົວ -
  ແລະວິລະຊົນມີຊີວິດແນວໃດ!
  ແລະວິລະຊົນມີຊີວິດແນວໃດ!
  ແລະ Baba Yaga ຊີ້ເຄື່ອງດູດຝຸ່ນໃສ່ orcs ແລະ goblins ອື່ນໆທີ່ໂດດອອກຈາກ Castle. ແລະ Enomai ແລະເດັກຍິງໄດ້ເລີ່ມຍິງໃສ່ພວກເຂົາດ້ວຍປືນກົນ. ແລະເຂົາເຈົ້າເຮັດໄດ້ ດີ . ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ມີແວ່ນຕາທີ່ມີສີຄີມກ້ອນສົດໃສ, ມ້ວນ raisin, cake ສີຄີມ, flakes ສາລີ, ເຂົ້າຫນົມອົມຝ້າຍແລະ ອື່ນໆ . ທຸກຢ່າງມີກິ່ນຫອມດີ ແລະເບິ່ງເປັນຕາໜ້າກິນທີ່ສຸດ.
  ແລະພວກເດັກນ້ອຍນັກຮົບກໍຫົວເຍາະເຍີ້ຍແລະສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວຂາວແຫຼມຄົມຄືກັບລູກໝາປ່າ.
  ການກະທຳນີ້ໜ້າອັດສະຈັນ ແລະເປັນເອກະລັກຫຼາຍປານໃດ.
  ແລະ Margarita ຕີ orcs ແລະ skeletons ດ້ວຍຟ້າຜ່າ, ສືບຕໍ່ການຫັນປ່ຽນທີ່ປະເສີດຂອງພວກເຂົາ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງຜູ້ບຸກເບີກໄດ້ຮ້ອງເພງທີ່ມີຄວາມຮັກຊາດແລະສະຫງ່າງາມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະເດັກນ້ອຍທີ່ຍັງເຫຼືອຢູ່ໃນການຮ້ອງເພງໄດ້ເລືອກເອົາເພງທີ່ມ່ວນແລະມ່ວນຊື່ນຂອງນາງ:
  ຊາຕານຈະບໍ່ເອົາຊະນະພວກເຮົາ
  ບ້ານເກີດຂອງຂ້ອຍ, ທີ່ສວຍງາມທີ່ສຸດໃນໂລກ,
  ປະເທດທີ່ງາມມີຊື່ສຽງ...
  ຜູ້ໃຫຍ່ແລະເດັກນ້ອຍຈະມີຄວາມສຸກໃນມັນ!
  
  ຂໍໃຫ້ດອກກຸຫຼາບແຫ່ງຮ່ອມພູໄດ້ເບີກບານຢ່າງງົດງາມໃນນັ້ນ,
  ແລະຊາວເຄຣຸບກໍຮ້ອງເພງສວດທີ່ດີ...
  Fuhrer ຈະເປັນ kaput,
  ລັດເຊຍແມ່ນ invincible ໃນຮົບ!
  
  ສະມາຊິກ Komsomol ແລ່ນຕີນເປົ່າ,
  ພວກເຂົາເຈົ້າຍ່າງເທິງຫິມະດ້ວຍເກີບສົ້ນຕີນເປົ່າ...
  Hitler ເຈົ້າເບິ່ງພຽງແຕ່ເຢັນ
  ຂ້ອຍຈະແລ່ນເຈົ້າໄປດ້ວຍຖັງ!
  
  ພວກເຮົາສາມາດເອົາຊະນະ Nazis ໄດ້ບໍ?
  ດັ່ງທີ່ເຄີຍ, ພວກເຮົາຕີນເປົ່າ, ເດັກຍິງ ...
  knight ທີ່ເປັນຕາຢ້ານທີ່ສຸດຂອງພວກເຮົາແມ່ນຫມີ,
  ລາວຈະຂ້າທຸກຄົນດ້ວຍປືນກົນ!
  
  ບໍ່, ພວກເຮົາ ສາວໆ ແມ່ນເຢັນຫຼາຍ,
  ພວກເຮົາໄດ້ແຍກສັດຕູທັງຫມົດຢ່າງແທ້ຈິງ ...
  ຮອຍທພບ, ແຂ້ວ, ກໍາປັ້ນຂອງພວກເຮົາ...
  ເຮົາຈະສ້າງບ່ອນຢູ່ໃນອຸທິຍານທີ່ອັດສະຈັນ!
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າຈະມີຄອມມິວນິດທີ່ເຢັນ,
  ປະເທດຂອງຄໍາແນະນໍາ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ກໍາລັງເບີກບານຢູ່ໃນມັນ ...
  ແລະວິບັດ Nazism ຈະຫາຍໄປ,
  ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າການກະທໍາຂອງທ່ານຈະໄດ້ຮັບການຍ້ອງຍໍ!
  
  ພາກພື້ນຈະເບີກບານປ່າ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ,
  ຈາກໄຊຊະນະ ພວກເຮົາກັບຄືນສູ່ໄຊຊະນະ...
  Nikolai ເອົາຊະນະຊາວຍີ່ປຸ່ນ,
  samurai ຈະຕອບສໍາລັບຄວາມຫມາຍ!
  
  ເຮົາຈະບໍ່ຍອມໃຫ້ຕົວເຮົາເອງອຽງ,
  ຂໍໃຫ້ທຳລາຍສັດຕູຂອງພວກເຮົາດ້ວຍບາດດຽວ...
  ໃຫ້ນາຍພານກາຍເປັນເກມ,
  ມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບບໍ່ມີຫຍັງທີ່ພວກເຮົາ crushed Wehrmacht ໄດ້!
  
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ງ່າຍສໍາລັບພວກເຮົາທີ່ຈະຍອມແພ້,
  ຊາວຣັດເຊຍຮູ້ຈັກວິທີຕໍ່ສູ້ສະເໝີ...
  ໄດ້ເຮັດໃຫ້ ລູກປືນຂອງພວກເຮົາ ມີ ເຫຼັກກ້າ
  Fuhrer ຈະກາຍເປັນຮູບຂອງ clown ໄດ້!
  
  ບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງຂ້ອຍເປັນແບບນີ້
  accordion ລັດເຊຍຫຼິ້ນຢູ່ໃນມັນ ...
  ທຸກປະເທດເປັນຄອບຄົວທີ່ເປັນມິດ,
  Abel ຊະນະ, ບໍ່ແມ່ນ Cain!
  
  ອີກບໍ່ດົນສະຫະພາບໂຊວຽດຈະຢູ່ ໃນ ລັດສະໝີ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າສັດຕູຂອງພວກເຮົາຈະໂຫດຮ້າຍແລະທໍລະມານ ...
  ພວກເຮົາຈະເປັນຕົວຢ່າງສໍາລັບຄວາມກ້າຫານ,
  ວິນຍານຂອງລັດເຊຍຈະໄດ້ຮັບການສັນລະເສີນໃນການສູ້ຮົບ!
  ໃນປະໂຫຍກສຸດທ້າຍ, ເດັກຍິງຜູ້ບຸກເບີກໄດ້ເອົາແລະປ່ອຍຟ້າຜ່າຈາກ wand magic ຂອງນາງ, ແລະ pulsars ຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງດ້ວຍແຫວນ magic ແລະກ້ອນຫີນ. ໃນທີ່ສຸດພວກມັນປົກຄຸມຕົວຍັກທີ່ຫົດຕົວຄືກັບຫອຍ. ອັນນັ້ນຖືກປົກຄຸມໄປດ້ວຍແສງໄຟອັນແຮງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນກະພິບອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. Orcs ແລະ skeletons ສຸດທ້າຍໄດ້ຫັນເປັນທຸກປະເພດຂອງ delicacies ມະຫັດສະຈັນ. ສະນັ້ນ ແຊບແລະຂົ້ວ, ຈາກປະເພດຕ່າງໆຂອງ hams, ປາ stuffed ແລະ geese, ກັບ cakes, pastries, caramel ແລະແກ້ວສີຄີມກ້ອນ.
  ເດັກນ້ອຍດີໃຈ ແລະໂດດຂຶ້ນລົງ. ເຂົາເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າດີໃຈແລະມີຄວາມສຸກຫຼາຍ.
  ທີ່ນີ້, ໃນສະຖານທີ່ຂອງຍັກໃຫຍ່ cannibal formidable ແລະ tough, ແສງສະຫວ່າງ dissiped. ຜູ້ຊາຍຜົມບາງ, ຜົມສັ້ນ, ອາຍຸປະມານ 7 ປີ, ໄດ້ປະກົດຕົວ. ດັ່ງກ່າວເປັນເດັກນ້ອຍທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍແລະຫວານແທນທີ່ຈະເປັນ monster formidable. ລາວກະພິບຕາແລ້ວຮ້ອງວ່າ:
  - ຢ່າຕີຂ້ອຍ!
  Margarita ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຢ່າຢ້ານ! ພວກເຮົາຈະບໍ່ແຕະຕ້ອງເຈົ້າ. ດຽວນີ້ເຈົ້າສາມາດເລີ່ມຕົ້ນຊີວິດຂອງເຈົ້າຈາກຈຸດເລີ່ມຕົ້ນແລະໄປໂຮງຮຽນ!
  ເດັກຊາຍ ແລະອະດີດຄົນຜີວໜັງຮ້ອງວ່າ:
  ຊີວິດໃນໂຮງຮຽນແມ່ນຫຍັງ?
  ທຸກໆມື້ ສອບເສັງ ຢູ່ໃສ ...
  ນອກຈາກນັ້ນ, ການແບ່ງປັນ,
  ຕາຕະລາງຄູນ!
  Castle ຂອງຍັກໃຫຍ່ cannibal ໄດ້ຫັນທັນທີກ່ອນທີ່ຈະຕາຂອງພວກເຮົາ. ແທນທີ່ຈະເປັນກະໂຫຼກຫົວ, ດອກໄມ້ຂອງຄວາມງາມທີ່ສວຍງາມໄດ້ດອກໄມ້ຢູ່ໃນໂດມໄດ້. ແລະ domes ຂອງຕົວເອງ sparkled ກັບຄໍາ. ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ກາຍເປັນທີ່ສວຍງາມ, sparkling, dazzling, ຝາຂອງ Castle ໄດ້ປົກຫຸ້ມດ້ວຍດອກໄມ້. ແລະແທນທີ່ຈະເປັນເລືອດ, ນ້ໍາພຸໄດ້ເລີ່ມໄຫຼລົງດ້ວຍສາຍນ້ໍາເພັດ, ແລະເມກໄດ້ຫາຍໄປ, ແລະຕາເວັນສີ່ດວງໄດ້ສ່ອງແສງໃນທັນທີ.
  ແລະ ເດັກນ້ອຍທີ່ຖືກປົດປ່ອຍກໍເລີ່ມແລ່ນອອກໄປນອກດ້ວຍສຽງຫົວທີ່ມີຄວາມສຸກ. Emaciated, ragged, ຕີນເປົ່າ, ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ພວກເຂົາເຈົ້າມີຄວາມສຸກ.
  ເດັກນ້ອຍຊາຍ ແລະ ເດັກຍິງໄດ້ຕົບແຕ່ງອາຫານແຊບໆ, ແລະ ຖັງຄັອກເທນ ແລະ ນ້ຳໝາກໄມ້ກໍປະກົດຂຶ້ນ ຈາກ ໃຕ້ຫຍ້າ.
  ເດັກຍິງ Yaga ບິນຂຶ້ນໄປຫາອະດີດຍັກໃຫຍ່ cannibal ສຸດ mortar ແລະຍື່ນຄີມກ້ອນເດັກຊາຍ. ລາວກືນມັນເຂົ້າໄປໃນຮອຍຍິ້ມ:
  - ແຊບ!
  ແລະ ລາວເວົ້າຕື່ມວ່າ:
  - ໃຫ້ອະໄພຂ້ອຍ, ເດັກນ້ອຍ! ຂ້ອຍລະອາຍທີ່ຂ້ອຍກິນເຈົ້າ. ອັນນີ້ມັນໜ້າລັງກຽດແທ້ໆ!
  ເດັກນ້ອຍນັບມື້ນັບຫຼາຍຂຶ້ນ. ລວມທັງຜູ້ທີ່ ກິນ ກ່ອນຫນ້ານັ້ນໂດຍ cannibal ໄດ້. ເດັກຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍໄດ້ຕີຕາຂອງລາວແລະແມ້ກະທັ້ງຮ້ອງເພງ;
  ແລ້ວ, ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງມະຫັດສະຈັນ, ບໍ່ແມ່ນເລື່ອງນິທານ,
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ກາຍເປັນດັ່ງນັ້ນ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ສິ່ງມະຫັດ!
  ບໍ່, ມັນດີກວ່າທີ່ຈະເຮັດດີສໍາລັບພວກເຮົາ -
  ແລະຄວາມຊົ່ວຮ້າຍຈະຫາຍໄປໃນຄວາມຊົ່ວຊ້າ!
  ແມ່ນແລ້ວ , ມັນແມ່ນໄຊຊະນະ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງ, ທີ່ມີເນື້ອໜັງທີ່ມີກ້າມ ແລະ ນຸ່ງສັ້ນ, ໄດ້ເບິ່ງພື້ນຜິວທີ່ສະທ້ອນແສງ ແລະ ຮ້ອງໄຫ້:
  - ຄວາມສູງຂອງວິລະຊົນຂອງຂ້ອຍໄປໃສ?
  Oenomaus ຖາມວ່າ:
  - ແລະເຈົ້າແມ່ນໃຜ?
  ເດັກຊາຍທີ່ມີກ້າມຫຼາຍຕອບວ່າ:
  - Nikitich.
  ແລະໃບຫນ້າຂອງເດັກນ້ອຍຂອງພຣະອົງໄດ້ມືດມົວ, ແລະພຣະອົງໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ຂ້ອຍເປັນວິລະຊົນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍເປັນພຽງແຕ່ ເດັກນ້ອຍ ຕີນເປົ່າ ໃນສັ້ນ, ຜູ້ທີ່ຕ້ອງການຂ້ອຍແບບນັ້ນ.
  ອະດີດຄົນກິນສັດເວົ້າວ່າ:
  - ໄປໂຮງຮຽນນຳກັນ!
  Dobrynya ຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ, ເຕະຕີນເປົ່າຂອງຕົນ ຢ່າງ ແຮງຈົນກ້ອນຫີນແຕກອອກ:
  - ດີ, ກັບ hell ກັບໂຮງຮຽນ! ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຫມົດ !
  Margarita ຕອບດ້ວຍຄວາມຫາຍໃຈ:
  - ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈມັນ!
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ຮ້ອງວ່າ:
  - ເຈົ້າເຂົ້າໃຈແນວໃດ! ດຽວນີ້ເມຍຂອງຂ້ອຍຈະອອກຈາກຂ້ອຍ! ໃຜຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍເປັນ ເດັກ ດັງ ແບບນີ້ !
  Oenomaus ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ສິ່ງທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດໃນຊີວິດແມ່ນຈິດວິນຍານ. ຂະໜາດບໍ່ສຳຄັນ!
  Dobrynya ຄັດຄ້ານ:
  - ບໍ່! ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ເມຍຂອງຂ້ອຍ. ເມື່ອນາງຍ້າຍສົ້ນຕີນອອກມາຢ່າງແຮງຈົນເອົາແຂ້ວແກວ່ງປາກຂອງໂຈນ nightingale! ນາງເຄັ່ງຄັດ, ແລະເປັນຫຍັງນາງຕ້ອງການ ເດັກຊາຍ ບໍ່ມີ mustacheless ! - ແລະເດັກຊາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງຕີດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ເດັກນ້ອຍ, ແຕ່ຕີນທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ຄ້າຍຄື sledgehammer , ດັ່ງນັ້ນ cobblestones ໄດ້ແຕກອອກເປັນຕ່ອນຂະຫນາດນ້ອຍ. ແລະ hero ຫນຸ່ມ yelled. - ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເປັນຜູ້ໃຫຍ່ໃນໄວໆນີ້!
  Oenomaus ຕອບດ້ວຍຄວາມຫາຍໃຈ:
  - ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້, ແມ່ນບໍ?
  Margarita ຕອບວ່າ:
  - ດຽວນີ້, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດ, ແຕ່ຖ້າທ່ານໄປທ່ອງທ່ຽວກັບພວກເຮົາເພື່ອຈຸດປະສົງອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ພວກເຮົາອາດຈະເກີດຂື້ນ!
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ຖາມຢ່າງຂົ່ມຂູ່ວ່າ:
  - ເປົ້າໝາຍຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?
  Oenomaus ຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈ:
  - ເພື່ອຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງໃນລະດັບຈັກກະວານຈາກການເສຍຊີວິດ. ມີພະຍາດລະບາດຢູ່ໃນຈັກກະວານຂອງພວກເຮົາ, ແລະມັນກໍ່ສາມາດເຂົ້າຫາເຈົ້າໄດ້ຄືກັນ!
  Margarita ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, Dobrynya, ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ. ເຈົ້າຍັງມີຄວາມກ້າຫານຂອງເຈົ້າ, ແລະເຈົ້າຈະເປັນປະໂຫຍດຫຼາຍກັບພວກເຮົາ!
  ເດັກຊາຍ Titan, ເຖິງແມ່ນວ່າໃນຮູບລັກສະນະຂອງເຂົາບໍ່ສູງອາຍຸຫຼືສູງກວ່າ Oenomai, ເດັກ ຊາຍ ອາຍຸປະມານສິບສອງປີ , ແຕ່ເຂົາມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທາງຮ່າງກາຍທີ່ໃຫຍ່ຫຼວງ. ສະນັ້ນ ເພິ່ນຈຶ່ງບີບກ້ອນຫີນດ້ວຍນິ້ວມືເປົ່າຂອງເພິ່ນ ແລະເອົາກ້ອນຫີນມາຕຳມັນຢ່າງແທ້ຈິງ, ຫລັງຈາກນັ້ນ ເພິ່ນຈຶ່ງກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ແລະຂ້າພະເຈົ້າຍັງບໍ່ເປັນຫຍັງ! ຕົກລົງ, ຂ້ອຍຈະໄປກັບເຈົ້າ. ມັນຈະເປັນ ຕາຢ້ານ ທີ່ຈະກັບຄືນໄປຫາພັນລະຍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າຈົນກວ່າຂ້າພະເຈົ້າໃຫຍ່ຂຶ້ນ !
  Margarita, ດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ຄືກັບນາງຟ້າ, ຕອບວ່າ:
  - ການຕັດສິນໃຈທີ່ສະຫລາດຫຼາຍ!
  ແລະນາງໄດ້ຄລິກໃສ່ຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ມັງກອນລູກໂຕທີສາມທີ່ໜ້າຮັກໄດ້ປະກົດຕົວ.
  ເດັກຍິງອະທິບາຍວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ຄວນຍ່າງຄືຄົນຂໍທານກັບຖົງ!
  . ບົດທີ 8.
  Dominika ເມື່ອຍຫຼາຍໃນລະຫວ່າງການຫັນປ່ຽນແລະຜ່ານການສອບເສັງ. ເພາະສະນັ້ນ, ເດັກຍິງທີ່ສວຍງາມຂອງນາງໄດ້ຖືກລ້າງຢູ່ໃນອາບນ້ໍາທອງແລະອາບນ້ໍາ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຂົາເຈົ້າເອົານາງໄວ້ໃນຕຽງນອນທີ່ອ່ອນນຸ້ມ, ອົບອຸ່ນຢູ່ໃນຫ້ອງແຍກຕ່າງຫາກ, ຟຸ່ມເຟືອຍສໍາລັບນັກຮຽນຊັ້ນສູງແລະນັກຮຽນຍິງ. Dominica ຕົກຢູ່ໃນຄວາມຝັນທີ່ແປກປະຫລາດ, ຄວາມປາດຖະຫນາສຸດທ້າຍຂອງນາງແມ່ນເພື່ອຢູ່ກັບເຈົ້າຊາຍ Oenomaus , ຜູ້ທີ່ນາງຮູ້ສຶກເຫັນອົກເຫັນໃຈແລະເຫັນອົກເຫັນໃຈຫຼາຍ.
  ແລະທັນທີທີ່ນາງໄດ້ຖືກໂອບກອດໂດຍພຣະເຈົ້າ Morpheus, ນາງ
  ທັນທີທັນໃດ Dominica ຮູ້ສຶກວ່າມີລົມພັດໃສ່ໃບຫນ້າຂອງນາງ, ແລະນາງນັ່ງຢູ່ເທິງຫລັງທີ່ມີຮອຍແປ້ວ. ແລະເມກກະພິບອ້ອມຮອບ.
  ແລະ ເດັກ ຍິງ ໄດ້ ຫັນ ໄປ ແລະ ໄດ້ ເຫັນ ເປັນ ເດັກ ຊາຍ ທີ່ ກ້າມ ເນື້ອ ກ້າມ , ຜູ້ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ຮັບ ຮູ້ ທັນ ທີ ທັນ ໃດ . ແມ່ນແລ້ວ, ມັນແມ່ນເຈົ້າຊາຍ Oenomaus, ຜູ້ທີ່ໄດ້ກາຍເປັນທາດຫນຸ່ມ. ແລະໃນປັດຈຸບັນລາວກໍາລັງຂີ່ມັງກອນນ້ອຍສາມຫົວ. ເດັກຍິງກຳລັງບິນໄປທາງຂວາຂອງລາວ. ນາງຍັງມີຜົມທີ່ສວຍງາມແລະຫວານຫຼາຍ, ມີ ຜົມສີແດງທອງ. ນາງເບິ່ງບໍ່ເກົ່າກວ່າ Oenomaus. ແລະເບື້ອງຊ້າຍແມ່ນເດັກຊາຍ. ນອກນັ້ນຍັງ ມີຜົມຍຸດຕິທໍາ , ງາມແລະມີກ້າມຫຼາຍ, ມີໃບຫນ້າທີ່ສະແດງອອກ. ດັ່ງກ່າວເປັນກຸ່ມເດັກນ້ອຍທີ່ມີ backpacks ແລະອາວຸດ. ແລະເດັກຍິງຍັງມີແຫວນຢູ່ຕີນແລະມືຂອງນາງ.
  ມັງກອນຮູ້ສຶກວ່າມີນ້ໍາຫນັກເພີ່ມເຕີມແລະໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ flap ປີກຂອງຕົນເລື້ອຍໆເພື່ອບໍ່ໃຫ້ພັງລົງ.
  ເດັກຍິງ Margarita ສັ່ນມື magic ຂອງນາງແລະ roared:
  - ເຈົ້າແມ່ນໃຜ? ມັນມາຈາກໃສ?
  Oenomaus, ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຮັບຮູ້ Dominica ແລະເວົ້າດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນຫນຶ່ງທີ່ໄດ້ຮັບຄັດເລືອກຈາກໂລກດາວໄດ້. ນາງຕ້ອງຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງໃນຈັກກະວານຂອງພວກເຮົາ, ອີງຕາມການທໍານາຍ.
  ເດັກຍິງ Margarita ຍິ້ມວ່າ:
  - ຈາກດາວເຄາະໂລກ? ທ່ານມີປະສົບການສົງຄາມຮັກຊາດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ບໍ?
  Dominica ຢືນຢັນຢ່າງໝັ້ນໃຈ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມັນແມ່ນ!
  ເຮໂຣຜູ້ບຸກເບີກຖາມຢ່າງບໍ່ຄາດຝັນວ່າ:
  - ແລະມັນຜ່ານໄປເມື່ອໃດ?
  ເດັກຍິງຕີ, ບໍ່ຫມັ້ນໃຈຫນ້ອຍ, ຕອບວ່າ:
  - ຈາກວັນທີຊາວວິນາທີຂອງເດືອນມິຖຸນາສີ່ສິບຫນຶ່ງຫາເກົ້າຂອງເດືອນພຶດສະພາສີ່ສິບຫ້າ, ດີ, ແນ່ນອນ, ພວກເຮົາຊະນະ!
  Margarita ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ຂ້ອຍຮູ້ວ່າພວກເຮົາຊະນະ! ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະບໍ່ໄດ້ເວົ້າກັບທ່ານ. ນັ້ນ ໝາຍ ຄວາມວ່າພວກເຮົາເປັນເພື່ອນຮ່ວມຊາດ, ພຽງແຕ່ກະແຈກກະຈາຍຕາມເວລາ. ມັນດີປານໃດທີ່ໄດ້ພົບກັບຄົນຈາກດາວບ້ານຂອງເຈົ້າ, ແລະຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນຈາກປະເທດຂອງເຈົ້າ!
  Dominica ຕອບດ້ວຍຄວາມຫາຍໃຈວ່າ:
  - ເມື່ອສົງຄາມຮັກຊາດອັນຍິ່ງໃຫຍ່ສິ້ນສຸດລົງ, ພໍ່ຕູ້ຂອງຂ້ອຍຍັງບໍ່ທັນເກີດ. ນີ້ແມ່ນເລື່ອງຍາວສໍາລັບພວກເຮົາ!
  Margarita ຍັງໄດ້ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈວ່າ:
  - ແລະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຢູ່ເພື່ອເບິ່ງການສໍາເລັດຂອງມັນ. ຂ້ອຍຖືກແຂວນຄໍໃນເດືອນມັງກອນ '44. ແຕ່ຂ້ອຍເຊື່ອໃນໄຊຊະນະຂອງພວກເຮົາ. Kiev ໄດ້ຖືກປົດປ່ອຍແລ້ວ, ແລະ Stalingrad ແລະ Kursk Bulge thundered. ເປັນຕາເສຍໃຈແທ້ໆທີ່ຈະຕາຍເມື່ອເຈົ້າອາຍຸພຽງສິບສອງ , ໂດຍບໍ່ມີການເຂົ້າຮ່ວມຂອງ Komsomol.
  Dominica ປະຫລາດໃຈ:
  - ຖ້າເຈົ້າຕາຍໄປດົນແລ້ວ ເປັນຫຍັງຍັງເປັນສາວ?
  Margarita shrinked:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າ. ເກືອບຮ້ອຍປີໄດ້ຜ່ານໄປນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເສຍຊີວິດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຍັງເປັນເດັກນ້ອຍ. ແຕ່ຍັງມີການບວກ: ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີຜູ້ສູງອາຍຸທັງຫມົດ, ແລະບໍ່ມີການຕື່ມຂໍ້ມູນໃສ່ແຂ້ວດຽວ!
  Dominic ຍິ້ມ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ອາຍຸແມ່ນບໍ່ດີຫຼາຍ, ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ກຽດຊັງ!
  ແລະນັກສະແດງຮູບເງົາທີ່ສວຍງາມໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຮ້ອງເພງ;
  ມະນຸດຊາດມີຄວາມເສົ້າສະຫລົດໃຈ,
  ອາດຈະທຸກຄົນຄິດກ່ຽວກັບລາວ!
  ນ້ຳຕາໄດ້ຕົກຢູ່ເທິງທະເລນີ້,
  ຄວາມຢ້ານກົວຂອງຄົນເຮົາໄໝ້ໄຟ!
  
  ປີຜ່ານໄປໃນ caravan ເປັນ,
  ແມ່ຕູ້ທາແກ້ມ!
  ແລະບາງສິ່ງບາງຢ່າງໄດ້ເກີດຂຶ້ນ ກັບ ຮູບຮ່າງຂອງແມ່ຍິງ,
  ບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າຮອຍຫ່ຽວຍານມາຈາກໃສ!
  
  ເປັນຫຍັງເຮືອນຍອດຂອງທໍາມະຊາດຈຶ່ງສົດໃສ?
  ຜູ້ສ້າງເຄື່ອງຈັກຕ້ອງຫ່ຽວແຫ້ງທັນທີ!
  ຜູ້ທີ່ເອົາພະລັງຂອງລົມມາໃສ່ໃນລົດເຂັນ,
  ລາວບໍ່ສາມາດ ຮັບມື ກັບ ຄວາມຊົ່ວຮ້າຍຂອງການແກ່!
  
  ຄວາມງາມກາຍເປັນ ຄວາມ ແປກປະຫຼາດ
  ແລະ hero ແມ່ນ withering ໄປກ່ອນຕາຂອງພວກເຮົາ!
  ຊ່ວງນີ້ອາກາດບໍ່ດີ,
  ແລະໃນຕອນກາງຄືນຂ້າພະເຈົ້າຖືກທໍລະມານໂດຍຄວາມຢ້ານກົວປ່າ!
  
  ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອວ່າບໍ່ມີຄວາມລອດ,
  ບຸກຄົນສາມາດໂຕ້ຖຽງກັບພຣະເຈົ້າ!
  ເພື່ອໃຫ້ຄອບຄົວທີ່ເປັນມິດກາຍເປັນນິລັນດອນ,
  ເພື່ອໃຫ້ທາງຂຶ້ນພູໄດ້ງ່າຍແລະຊັນ!
  
  ຜູ້ຍິງອາຍຸຈະບໍ່ເປັນຮອຍຫ່ຽວ,
  ໃຫ້ພວກເຮົາເຮັດໃຫ້ການຟື້ນຕົວຂອງອາຍຸໃນຄວາມອັບອາຍ!
  ແລະຜູ້ຊາຍ, ລູກຊາຍທີ່ມີອໍານາດຂອງຄວາມກ້າວຫນ້າ,
  ລາວເບິ່ງຈຸດສູງສຸດຂອງຊີວິດດ້ວຍຕາສົດໃສ!
  
  ແລະຈະມີຄວາມງາມທີ່ບໍ່ສິ້ນສຸດ
  ວັນເວລາຈະໄຫລອອກໄປເໝືອນແມ່ນ້ຳທີ່ໄຫລເຕັມ!
  ຄວາມເມດຕາຂອງມະນຸດຈະປາກົດ
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຫົວໃຈຈະກາຍເປັນບໍລິສຸດແລະສູງສົ່ງ!
  
  ເຊື່ອ, ຄວາມສຸກໃຫມ່ຈະມາ,
  ຫຼາຍປີ, ປັນຍາຈະເພີ່ມຂຶ້ນ!
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ກ້ອນບໍ່ໄດ້ຕົກລົງຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຫນຸ່ມ,
  ຄືກັບເດັກນັກຮຽນກະຕືລືລົ້ນຮຽນຫ້າ!
  
  ເຄື່ອງຫມາຍແມ່ນສູງກວ່າ, ມາ, ຊອກຫາມັນ,
  ເຈົ້າຈະສອບເສັງຄືນຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງຮ້ອຍເທື່ອ!
  ແລະ ທ່ານສາມາດ ກິນເຄັກ Easter ກັບນໍ້າເຜິ້ງ,
  ດຽວນີ້ກາຍເປັນສາວເກົ່າແລ້ວ!
  Dominika ຮ້ອງໄດ້ດີປານໃດ, ເປັນ prima donna ທີ່ແທ້ຈິງ. ແລະເພງຂອງນາງແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍຮ່າງກາຍແລະສີ iridescent, ຄ້າຍຄື trill ຂອງ nightingale ໄດ້.
  Enomai ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ສາມາດ ໂຕ້ຖຽງ ກັບນີ້ !
  Boy Dobrynya ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ອາຍຸແມ່ນບໍ່ດີ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບ ຫມາກໂປມ rejuvenating ສໍາລັບຕົນເອງແລະພັນລະຍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ . ຖ້າເຈົ້າກິນມັນໜ້ອຍໜຶ່ງ ເຈົ້າຈະບໍ່ເຖົ້າ ແລະເຈົ້າຈະບໍ່ກາຍເປັນລູກ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນແມ່ມົດທີ່ໂງ່ຈ້າຄົນຫນຶ່ງ ໄດ້ກອດຕົວເອງໃສ່ ຫມາກໂປມດັ່ງກ່າວ. ນາງເປັນແມ່ຍິງອາຍຸ, ແຕ່ນາງໄດ້ສິ້ນສຸດລົງໃນ potty ໄດ້. ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານຄວນຮູ້ຈັກປານກາງໃນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ແລະຈື່ໄວ້ວ່າທຸກໄວແມ່ນ submissive ກັບຄວາມຮັກ.
  Enomai ສັງເກດເຫັນຢ່າງກະທັນຫັນ:
  - ມັງກອນຂອງຂ້ອຍກໍາລັງຫາຍໃຈຢ່າງຫນັກ! ມັນເປັນເລື່ອງຍາກສໍາລັບລາວທີ່ຈະແບກຄົນສອງຄົນ, ໂດຍສະເພາະເນື່ອງຈາກ Dominica ບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍ, ແຕ່ເປັນເດັກຍິງທີ່ມີກ້າມຫຼາຍ. ນາງຕ້ອງການ flyer ໃຫມ່!
  Margarita ເວົ້າຢ່າງໝັ້ນໃຈ, ຄລິກທີ່ຕີນເປົ່າຂອງນາງ:
  - ຈະມີໃບປິວ!
  ມັງກອນນ້ອຍສາມຫົວໄດ້ປະກົດຕົວໃນອາກາດຄັ້ງທຳອິດ. ແຕ່ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານໄດ້ສົ່ງແສງພະລັງງານເຂົ້າມາໃນລາວ, ແລະມັງກອນນີ້ເລີ່ມເຕີບໃຫຍ່.
  Dominica ປະຫລາດໃຈ:
  - ນີ້ແມ່ນ magic ໃນການປະຕິບັດ. ນີ້ແມ່ນຄັ້ງທຳອິດຂອງຂ້ອຍທີ່ເຫັນມັງກອນຖືກລ້ຽງ.
  Margarita ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ມັງກອນບໍ່ແມ່ນຄົນ, ມັນງ່າຍທີ່ຈະລ້ຽງມັນ!
  ສັດເດຍລະສານດັ່ງກ່າວມີຂະໜາດໃຫຍ່ກວ່າມັງກອນສາມໂຕອື່ນ. ແລະອີກອັນໜຶ່ງຂອງນິ້ວມື, ເວລານີ້ຂອງມື, ແລະ Dominica ພົບເຫັນຕົນເອງຢູ່ໃນ saddle ສະດວກສະບາຍ!
  ຍິງຜູ້ບຸກເບີກຫົວຫົວ:
  - ທ່ານເບິ່ງວິທີການງ່າຍດາຍແມ່ນ! ໃນປັດຈຸບັນທ່ານມີມັງກອນຂອງຕົນເອງ. ປິຕິຍິນດີໃນນີ້!
  ເດັກຍິງຄົນດັງກ່າວດ້ວຍຄວາມຫົວຂວັນວ່າ:
  - ນີ້, ແນ່ນອນ, ແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່ , ແຕ່ສິ່ງທີ່ເປັນຈຸດຂອງການປີນກໍາແພງດ້ວຍຄວາມຍິນດີ?
  Margarita ຫົວຫົວແລະຕອບວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຝັນເຖິງມັງກອນຂອງເຈົ້າບໍ?
  Dominica ຈົ່ມດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຝັນຢາກຂອງ helicopter ຂອງຕົນເອງ. ແຕ່ນາງບໍ່ມີເວລາຫາເງິນໃຫ້ລາວ. ດັ່ງນັ້ນບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະມີຄວາມສຸກໂດຍສະເພາະກ່ຽວກັບ!
  Enomai ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຝັນຢາກມັງກອນສ່ວນບຸກຄົນ.
  Dobrynya ຢືນຢັນ:
  - ມັງກອນສ່ວນບຸກຄົນແມ່ນເຢັນ! ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ມ້າວິລະຊົນຂອງຂ້ອຍຍັງສາມາດບິນຂຶ້ນໄດ້ຖ້າຂ້ອຍໃຊ້ magic. ແຕ່ສໍາລັບການສະກົດຄໍາພິເສດ, sorcerers ຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ຈ່າຍເປັນຄໍາ. ແລະມັງກອນແມ່ນບໍ່ເສຍຄ່າ.
  Margarita ກ່າວຕື່ມວ່າ:
  - ມັງກອນຍັງດີ ເພາະສາມາດລ້ຽງນໍ້າໄດ້ຢ່າງດຽວ. ດີ, ເພີ່ມຫຍ້າເລັກນ້ອຍໃສ່ມັນ, ແລະມັນຈະດີຫຼາຍ. ລາວຈະຫາຍໃຈໄຟ.
  Dominica ຖາມ, ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ:
  - ເຈົ້າໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບຊາວເຢຍລະມັນແທ້ໆບໍ?
  Margarita ຕອບດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕໍ່ສູ້ແທ້ໆ. ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດວຽກທາງດ້ານສະຕິປັນຍາ ແລະການສື່ສານຫຼາຍຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຜ່ານບ້ານແລະລະຫວ່າງປ່າ. ດີ, ໃຜທີ່ມີຖົງຂໍທານແລະຕີນເປົ່າຈາກລະດູຫນາວເຖິງລະດູຫນາວຈະສົງໃສ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນາງໄດ້ປູກລະເບີດໃສ່ພວກ Nazis ສອງສາມເທື່ອ. ດີ, ນາງພຽງແຕ່ຍິງເມື່ອພວກເຂົາເອົາຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ຍິງຄືນຈົນກ່ວາລູກປືນສຸດທ້າຍ. ນາງໄດ້ຖືກຈັບ. ແລ້ວ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ທໍລະມານຂ້ອຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະຮີບຮ້ອນ, ແລະພວກເຂົາຮີບຮ້ອນທີ່ຈະແຂວນຂ້ອຍ, ເພາະວ່າກອງທັບແດງແມ່ນພຽງແຕ່ກ້າວຫນ້າໃນທິດທາງນັ້ນ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນເຂົາເຈົ້າສາມາດໄດ້ຮັບການທໍລະມານເຂົາຕໍ່ໄປອີກແລ້ວ.
  ມີເທື່ອໜຶ່ງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຕຳຫຼວດອີກສອງຄົນນອນຫລັບ ແລະມອບໃຫ້ພວກຝ່າຍຄ້ານ. ແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຮັດສິ່ງຕ່າງໆ, ແຕ່ ແນ່ນອນວ່າມີການຜະຈົນໄພຫຼາຍຢ່າງ.
  ໂດມິນິກາຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ເຈົ້າມີຄໍາສັ່ງບໍ?
  Margarita ຕອບດ້ວຍຄວາມຫາຍໃຈ:
  - ບໍ່! ພຽງແຕ່ຫຼຽນ "ເພື່ອຄວາມກ້າຫານ", ຂ້ອຍຖືວ່ານ້ອຍເກີນໄປທີ່ຈະໄດ້ຮັບລາງວັນອັນຮ້າຍແຮງ. ແລ້ວ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາໄດ້ຮັບລາງວັນ posthumously ແລະແນວໃດ ...
  Oenomaus ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເມື່ອມີອາຍຸສິບສອງປີ, ມັນບໍ່ເປັນການຮ້າຍແລ້ວສໍາລັບເດັກຍິງໄດ້ຮັບລາງວັນການທະຫານ! ບອກຂ້າພະເຈົ້າ, ມັນເປັນແນວໃດກັບທ່ານ?
  ຍິງຜູ້ບຸກເບີກຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ບອກຂ້ອຍ, ຄອມມິວນິດໄດ້ຖືກສ້າງຂຶ້ນແລະສົງຄາມສິ້ນສຸດລົງ?
  Dominica ຖອນຫາຍໃຈແລະຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈ:
  - ບໍ່! ມັນຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າໃນແງ່ຂອງສົງຄາມ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເວົ້າກ່ຽວກັບມັນ. ແຕ່ປະຊາຊົນໄດ້ກາຍເປັນຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ.
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ແນະນໍາວ່າ:
  - ໃຫ້ຂອງສົນທະນາທີ່ດີກວ່າກ່ຽວກັບ feats magical. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນທ່ານຈະເລີ່ມຕົ້ນການເວົ້າກ່ຽວກັບລົດຖັງ ...
  Margarita ກົ້ມຫົວ:
  - ເຈົ້າຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບຖັງ?
  Dobrynya ຕອບວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນໂລກທີ່ພັດທະນາຫຼາຍ, ແລະມີ monsters ໂລຫະເຫຼົ່ານີ້. ພວກເຂົາຍິງດັງໆ ແລະເປັນອັນຕະລາຍຫຼາຍ. ມັນຫນ້າກຽດຊັງທີ່ຈະຈື່ຈໍາພວກມັນ.
  ຍິງສາວຝ່າຍຄ້ານຍິ້ມແລະກ່າວວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າເອົາດິນຊາຍໄປໃນຖັງແກັສຂອງຖັງ Tiger ໄດ້. ແລະລາວຢຸດ. ມັນເປັນດັ່ງນັ້ນ. ແລະນາງໄດ້ໃຊ້ awl ເພື່ອເຈາະ ລໍ້ ຂອງລົດຂອງ Nazis. ຂ້ອຍເປັນສາວນ້ອຍ, ແລະມັນງ່າຍກວ່າສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເຮັດສິ່ງນີ້.
  Dominic ຍິ້ມ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຮັດໄດ້ດີ! ເຈົ້າເປັນເຮໂຣຜູ້ບຸກເບີກ. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງສ້າງຮູບເງົາກ່ຽວກັບທ່ານແລະຂຽນຫນັງສືກ່ຽວກັບທ່ານ.
  Margarita ຫົວຫົວ:
  - ຂ້ອຍຮູ້, ມີບາງ - "ຜີສາດແດງ", ຕົວຢ່າງ. ໂດຍທົ່ວໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ພຽງແຕ່ບໍ່ໄດ້ເຊື່ອໃນພຣະເຈົ້າ, ແຕ່ບາງຄັ້ງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດສິ່ງທີ່ໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມລະອາຍ!
  Enomai ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ເກີດຂຶ້ນ. ບາງຄັ້ງພະເຈົ້າເຮັດຕົວບໍ່ດີ. ແຕ່ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ປະຈຸບັນເຈົ້າເປັນແມ່ມົດທີ່ມີພອນສະຫວັນ, ແລະທ່ານຄວນ ...
  ລາວບໍ່ສໍາເລັດ. ຝູງລີງບິນໄດ້ປະກົດຕົວຢູ່ຕໍ່ໜ້າພວກມັນ. ພວກເຂົາຢູ່ຫ່າງໄກ, ແຕ່ວິໄສທັດທີ່ກະຕືລືລົ້ນຂອງເດັກຊາຍ elf ແລະ ເດັກຍິງ sorceress ໄດ້ເຫັນວ່າ primates ມີປີກເຫຼົ່ານີ້ກໍາລັງລາກເດັກນ້ອຍຫຼາຍສິບຄົນໃນຕາຫນ່າງ. ທັງເດັກຊາຍ ແລະເດັກຍິງທີ່ໂຊກຮ້າຍ ທົນທຸກທໍລະມານຢ່າງໜັກໃນການບິນ, ເມື່ອຖືກຖິ້ມຂຶ້ນ, ແລະຮ່າງກາຍຂອງເດັກນ້ອຍຖືກຕັດດ້ວຍຕາໜ່າງເຫຼັກ.
  ໂດມິນິກາເຫັນອັນນີ້ຄືກັນ ແລະຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ປົດປ່ອຍ guys!
  Dobrynya ໄດ້ຫົວຫົວແລະດຶງດາບຂອງຕົນດ້ວຍການຮ້ອງໄຫ້:
  - ພວກເຮົາຈະເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບຢ່າງກ້າຫານ,
  ສໍາລັບ Holy Rus '-
  ພວກເຮົາຕໍ່ສູ້ດ້ວຍດາບ,
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຂາຍ!
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ກັດແຂ້ວຂອງນາງ:
  - ແນ່ນອນ, ມັນຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍທີ່ຈະຊ່ວຍເດັກນ້ອຍ. ແຕ່ພວກເຮົາມີຄວາມເຂັ້ມແຂງພຽງພໍບໍ? ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອ່ານ tale fairy ກ່ຽວກັບ monkeys ເກມບິນ, ແລະເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາເຈົ້າມີຄວາມເຂັ້ມແຂງ!
  Margarita ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  ນັກຮົບແຫ່ງຄວາມມືດແມ່ນແຂງແຮງແນ່ນອນ,
  ຄວາມຊົ່ວຮ້າຍປົກຄອງໂລກໂດຍບໍ່ຮູ້ຕົວເລກ ...
  ແຕ່ ສຳ ລັບເຈົ້າ, ລູກຊາຍຂອງຊາຕານ -
  ຢ່າທຳລາຍອຳນາດຂອງພຣະຄຣິດ!
  Dobrynya ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ພວກເຮົາມີ opponents ທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ແລະຄວາມຈິງທີ່ວ່າພວກເຂົາແຂງແຮງ, ຕາມກົດລະບຽບ, ບໍ່ໄດ້ຢຸດພວກເຮົາ!
  ແລະ quartet ກັບມັງກອນ rushed ຫຼັງຈາກ monkeys ເກມບິນໄດ້. ມີພຽງແຕ່ອາຍແກັສສາມັນ - ສິບສາມຂອງພວກເຂົາ. ແລະກ່ຽວກັບຈໍານວນດຽວກັນຂອງເດັກນ້ອຍ captivity. ແລະນີ້ແມ່ນ ຄວາມຈິງ ທີ່ຮ້າຍແຮງ ຂອງການສູ້ຮົບ.
  Margarita ຟ້າວແລ່ນໄປຂ້າງໜ້າ ແລະ ເຂົ້າຫາລີງບິນ, ຮ້ອງວ່າ:
  - ໃຫ້ເດັກນ້ອຍໄປ, ທ່ານ monsters!
  ຜູ້ນໍາຂອງລີງດັງຂຶ້ນວ່າ:
  - ໄປ, ສາວ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະ swaddle ເຈົ້າຄືກັນ.
  Margarita ຕອບຢ່າງກ້າຫານ:
  - ບໍ່! ເຈົ້າປ່ອຍພວກເຂົາໄປ, ຫຼືເຈົ້າຈະຕ້ອງຕໍ່ສູ້ພວກເຮົາ!
  ລິງຮ້ອງຂຶ້ນ, ກັດແຂ້ວຟັນຂອງຕົນ:
  - ບໍ່ເຄີຍ!
  ສີ່ຄົນຂອງພວກເຂົາຍັງຄົງຖືຕາຫນ່າງກັບເດັກນ້ອຍ, ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອ rushed ໄປຫາ detachment ຂະຫນາດນ້ອຍຂອງກູ້ໄພໄວຫນຸ່ມ.
  Dominica ສັ່ນມືຂອງນາງ ແລະ saber ປາກົດຢູ່ໃນມືຂອງນາງ.
  Margarita ຖາມວ່າ:
  - ເຈົ້າຮູ້ວິທີຮົ້ວບໍ?
  Dominica ຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ມີແນວຄວາມຄິດ! ນາງໄດ້ສະແດງໃນຮູບເງົາ.
  ຍິງສາວຮ່ວມກັນວ່າ:
  - ນີ້ຈະເປັນປະໂຫຍດສໍາລັບທ່ານ.
  ນັກສະແດງຍິງຮ້ອງວ່າ:
  ມັນເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ເຈົ້າຈະແກວ່ງດາບຂອງເຈົ້າ,
  ຮອດເວລາຮີບຟ້າວ...
  ມັນເຖິງເວລາທີ່ທ່ານຈະໂບກດາບຂອງທ່ານ -
  ຈະເປັນແນວໃດຖ້າມັນມາໃນ handy!
  ຂຽນມັນລົງໃນປື້ມບັນທຶກຂອງເຈົ້າ -
  ໃນທຸກຫນ້າ!
  ມັນເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ເຈົ້າຈະແກວ່ງດາບຂອງເຈົ້າ,
  ມັນເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ເຈົ້າຈະແກວ່ງດາບຂອງເຈົ້າ,
  ມັນເຖິງເວລາທີ່ທ່ານຈະ swing sword ຂອງທ່ານ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສີ່ຄົນຫົວຂວັນ. ແລະລີງບິນໄດ້ພະຍາຍາມໂຈມຕີ. ພວກເຂົາໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍຄືວ່າວໂຈມຕີນົກກະຈາຍ.
  Margarita ຕີ ຜູ້ນໍາຂອງລິງບິນດ້ວຍ wand magic ແລະແຫວນ magic ສຸດຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແລະມັນໄດ້ຕີຢ່າງແຂງແຮງ.
  ຜູ້ ນໍາໄດ້ຮັບການຕົກໃຈ, ແລະຫົວຂອງລາວທັນທີຫັນເປັນເຂົ້າຫນົມຫມາກພ້າວທີ່ມີລົດຊາດຫຼາຍ. ແລະຕີນຂອງລິງບິນໄດ້ກະຕຸ້ນຢ່າງຮີບດ່ວນ. ລີງບິນອີກໂຕໜຶ່ງໄດ້ whisled ດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ.
  ຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາຟ້າວແລ່ນໄປຫາສີ່ຄົນ, ແຕ່ເດັກຊາຍ Dobrynya ຕີຫນ້າຜາກຂອງນາງດ້ວຍສົ້ນຕີນເປົ່າຂອງລາວ, ດັ່ງນັ້ນລີງ, ທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍຢ່າງຫນັກ, ໄດ້ຫັນຫນ້າ.
  Dominica ແກວ່ງດາບແລະຕັດເຂົາລີງບິນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນນາງຮ້ອງວ່າ:
  ພວກເຮົາຢູ່ໃນປ່າຢູ່ໃນດິນແດນຂອງລີງປ່າ,
  ພວກເຮົາຕໍ່ສູ້ກັບ ຜູ້ທີ່ມີປີກ ຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າ ...
  ການລ່າສັດ ເພື່ອ gobble ກ້ວຍ ສຸກ -
  ແຂວນໃຜລັກເດັກນ້ອຍຈາກຕົ້ນໄມ້!
  Oenomaus ຍັງ ຕີ ລີງ, ຄັ້ງນີ້ຢູ່ເທິງປີກ, ແລະສຽງດັງວ່າ:
  ຂ້າພະເຈົ້າເປັນ knight ຂອງແສງສະຫວ່າງ, ຢູ່ທີ່ຫົວເຂົ່າຂອງທ່ານ savages,
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະກວາດເອົາສັດຕູຂອງ Fatherland ອອກຈາກຫນ້າຂອງແຜ່ນດິນໂລກ!
  ແລະ ເພິ່ນໄດ້ສ້າງຮູບຮ່າງແປດດ້ວຍດາບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຊາຍ deftly dodged primate ບາດເຈັບ. ແລະໃນເວລາທີ່ມັງກອນລະເບີດເຂົ້າໄປໃນແປວໄຟ, ລິງຕາບອດໄດ້ຮ້ອງອອກມາ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ມີກິ່ນຫອມຂອງການເຜົາໄຫມ້.
  ສີ່ fighters ໄດ້ດໍາເນີນການທໍາຮ້າຍ. ລີງພະຍາຍາມໂຕ້ຕອບ. ມັງກອນ ໄດ້ຕີ ພວກເຂົາ ດ້ວຍຍົນໄຟທີ່ເຮັດໃຫ້ປີກຂອງ primates ໄດ້ຮູ້ຫນັງສືເປັນໄຟ. ແລະມັນມີກິ່ນຫອມຂົ້ວ.
  ເດັກຍິງ Margarita ໄດ້ເອົາແລະປ່ອຍນ້ໍາຂອງ magic. ແລະລີງໂຕຕໍ່ໄປມີໂດນັດຊັອກໂກແລັດແທນຫົວ.
  Dobrynya ຈັບລີງໂຕໜຶ່ງດ້ວຍປີກດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງລາວ ແລະໂຍນມັນໃສ່ນົກອື່ນ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມີການປະທະກັນກັບ sparks.
  The Titan Boy ຮ້ອງວ່າ:
  - ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ຂ້ອຍມີພະລັງທີ່ສົດໃສ,
  ການເປັນໝູ່ກັບນາງຄືກັບການຫຼິ້ນກັບແຂ້!
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເດັກຍິງຂອງ Dominic ໄດ້ຕັດປີກຂອງລິງດ້ວຍດາບຂອງນາງ. ນາງເງີຍຕົວແລະປ່ອຍນໍ້າພຸຂອງເລືອດສີມ່ວງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ລົ້ມລົງໃນຄູ່ຮ່ວມງານຂອງນາງ.
  Dominica ເຕະ ສັດປີກໜຶ່ງໃນຄາງກະໄຕດ້ວຍສົ້ນເປົ່າຂອງນາງ ແລະຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  ແລ້ວ, ດີ, ສັດໄດ້ນອນຫລັບຢູ່ໃນຂີ້ເລື່ອຍ,
  ຕົກລົງ, ພວກເຂົາເຕະຂ້ອຍໃສ່ຄາງກະໄຕ...
  ຕົກລົງ, ເຂົາເຈົ້າໄດ້ລາກຂ້ອຍຢູ່ເທິງເຄື່ອງຕັດຜົມ.
  ເວົ້າວ່າຂອບໃຈທີ່ທ່ານ ມີຊີວິດຢູ່ !
  ແລະເດັກຍິງ ຕີ ລີງອີກໂຕໜຶ່ງໃສ່ຫົວດ້ວຍດາບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, creatures ໄດ້ເລີ່ມແລ່ນຫນີ. ໃນເວລາດຽວກັນ, primates ມີປີກສີ່ໄດ້ພະຍາຍາມເອົາໄປເປັນຊະເລີຍ, ເດັກນ້ອຍ entangled ໃນຕາຫນ່າງ.
  Margarita ຍິງ beam magic ໃສ່ພວກເຂົາ, ລິງໄດ້ຫັນທັງຫມົດເຂົ້າໄປໃນ pie ໄຄທີ່ມີອາກາດຫນາວ.
  ສ່ວນທີ່ເຫຼືອແລ່ນຫນີຮ້ອງອອກມາ, ປ່ອຍສຸດທິ. ແລະເດັກນ້ອຍທີ່ເປັນຊະເລີຍເລີ່ມລົ້ມລົງ.
  Margarita ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຖືສຸດທິ, ມາ, ເຂັ້ມແຂງ.
  ແລະນາງ swooped ລົງເທິງມັງກອນ. ນັກຕໍ່ສູ້ອີກສາມຄົນໄດ້ແລ່ນຕາມນາງ.
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ຮ້ອງເພງ:
  ໂອ້, ເດັກນ້ອຍ, ເດັກນ້ອຍ, ເຈົ້າບິນຢູ່ໃສ?
  ໂອ້, ເດັກນ້ອຍ, ເດັກນ້ອຍ, ເຈົ້າຮີບຮ້ອນຢູ່ໃສ ...
  ເຕັມໄປດ້ວຍລີງທີ່ມີຂົນ, ຂ້ອຍຮູ້,
  ເຂົາເຈົ້າຈັບເຈົ້າມາຈາກປະເທດຕ່າງໆ!
  ແລະ hero boy-hero ເອົາເຖິງສຸດທິດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງລາວ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ການເປັນ ຜູ້ຊາຍ ໃນສັ້ນມີຂໍ້ດີຂອງມັນ. ມັນເປັນການບໍ່ສົມຄວນທີ່ຜູ້ໃຫຍ່ຍ່າງໂດຍບໍ່ມີການໃສ່ເກີບ, ແຕ່ສໍາລັບເດັກຊາຍມັນເປັນທໍາມະຊາດ, ແລະລາວສາມາດໃຊ້ຂາທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງລາວໃນການປະຕິບັດ.
  ທັງສີ່ຄົນຊ້າລົງຕາໜ່າງທີ່ຕົກລົງມາ ແລະເລີ່ມລົງມາຢ່າງສະບາຍ.
  Dominica ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ທ່ານແບ່ງປັນເດັກກໍາພ້າ,
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ທ່ານມື້ທີ່ຍາກລໍາບາກ ...
  ຂໍໃຫ້ດາວເຄາະກາຍເປັນອຸທິຍານທີ່ສົດໃສ,
  ຂໍໃຫ້ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າບໍລິສຸດປົກປ້ອງເດັກນ້ອຍ!
  ພວກຜູ້ຊາຍຖືກຮອຍຂີດຂ່ວນ ແລະຮອຍເປື້ອນ, ຕີນເປົ່າເກືອບທັງໝົດ, ຍົກເວັ້ນຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງໃນຊຸດທີ່ສະຫງ່າງາມ ແລະ ບາງທີອາດມີເຄື່ອງນຸ່ງຫຼູຫຼາ ແລະເກີບທີ່ຖັກແສ່ວດ້ວຍ emeralds ແລະ rubies.
  ເດັກຍິງຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຈົ່ງລະມັດລະວັງ, ທີມງານກູ້ໄພແມ່ນພໍ່ຂອງຂ້ອຍ, Duke, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຮັບຕໍາແຫນ່ງ Baroness ແລ້ວ!
  ໂດມິນິກາຕອບດ້ວຍຫົວເຍາະເຍີ້ຍ:
  ກະສັດສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້
  ກະສັດສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້...
  ແຕ່ມັກແຕກ
  ບາງຄັ້ງພວກເຂົານັ່ງ!
  ແຕ່ງງານເພື່ອຄວາມຮັກ
  ແຕ່ງງານເພື່ອຄວາມຮັກ...
  ອ່ອນແອສໍາລັບທ່ານ, ໃຜ
  ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນພະເຈົ້າ, ກະສັດ!
  ຜູ້ໃດອ່ອນແອສຳລັບເຈົ້າ -
  ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນພະເຈົ້າ, ກະສັດ!
  ທີມງານໄດ້ລົງຈອດເດັກນ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ແລະນາງ unraveled ເວັບ. ເດັກນ້ອຍ - ເດັກຊາຍ ແລະເດັກຍິງ - ຮູ້ສຶກວ່າມີເສລີພາບ. ແລະ heels ຮອບຂອງເຂົາເຈົ້າ flashed ໃນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າພະຍາຍາມແລ່ນ.
  ແຕ່ Margarita ຢຸດພວກເຂົາດ້ວຍສຽງຮ້ອງທີ່ຂົ່ມຂູ່ວ່າ:
  - ພວກເຈົ້າຈະໄປໃສ? ເຮັດແນວໃດຈະເວົ້າຂອບໃຈ?
  ເດັກນ້ອຍຢຸດເຊົາ. ສາວບາໂຣໄດ້ຫົວຫົວ:
  - ນັ້ນແມ່ນ, ເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍຈາກການເປັນຊະເລີຍ. ມອບຂ້ອຍໃຫ້ພໍ່ຂອງຂ້ອຍ, ແລະລາງວັນອັນສູງສົ່ງຈະລໍຖ້າເຈົ້າ. ແລະໃຫ້ສ່ວນທີ່ເຫຼືອໄປບ່ອນນັ້ນດ້ວຍຕົນເອງ - ພວກເຂົາເປັນຂໍທານແລະຕີນເປົ່າ.
  ເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງຈາກບັນດານັກໂທດໄດ້ຄັດຄ້ານ:
  - ພໍ່ຂອງຂ້ອຍແມ່ນນັບ! ແລະຂ້ອຍຕີນເປົ່າເພາະຂ້ອຍຖືກຈັບໃນລະຫວ່າງການແລ່ນຝຶກຊ້ອມ!
  Margarita ຖາມວ່າ: "ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຈັບເຈົ້າ?"
  ເດັກຊາຍ Viscount ຍັບບ່າຂອງລາວ; ລາວມີເນື້ອຫນັງທີ່ມີກ້າມ, ຜິວເນື້ອສີຂາ, ມີຂົນອ່ອນໆ, ແລະພຽງແຕ່ການສະແດງອອກຂອງລາວ, ເຖິງແມ່ນວ່າເດັກນ້ອຍ, ໃບຫນ້າໄດ້ ທໍລະຍົດຕໍ່ສາຍພັນຂອງລາວ.
  ສາວບາໂຣຕອບວ່າ:
  - ພວກເຂົາຕ້ອງການພາພວກເຮົາໄປ Skelenton . ນີ້ແມ່ນຂອງຄວາມຍາວປາທີ່ມີອໍານາດທີ່ຫ່າງໄກສອກຫຼີກກ່ຽວຂ້ອງກັບ Koshchei ອະມະຕະ!
  Margarita ຕີປາກຂອງນາງແລະກ່າວວ່າ:
  - Skeleton , ຂອງຄວາມຍາວປາທີ່ຊົ່ວຮ້າຍແລະຕົ້ນສະບັບຂອງອົງປະກອບ, ມີປອມເສືອສີດໍາ. ບາງທີນີ້ຈະຊ່ວຍປະຫຍັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ.
  ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ສັງເກດເຫັນວ່າ:
  - ນອກຈາກນັ້ນ, ມັນເປັນການປົດປ່ອຍເດັກນ້ອຍຊະເລີຍອື່ນໆທີ່ຖືກຈັບເປັນຊະເລີຍໂດຍ sorcerer ຝັນຮ້າຍ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຈະເປັນ ອັນຕະລາຍ ອັນໃຫຍ່ຫຼວງ ຕໍ່ຈັກກະວານ.
  Dominica ຖາມ, ບໍ່ຫມັ້ນໃຈເກີນໄປ:
  - ນີ້ຈະບໍ່ລົບກວນພວກເຮົາຈາກເປົ້າຫມາຍຕົ້ນຕໍ?
  Margarita ຄັດຄ້ານ:
  - ໃນທາງກັບກັນ! ຖ້າຫາກທ່ານເກັບກໍາທັງຫມົດສິບສອງຂອງປອມ, ທ່ານສາມາດໄດ້ຮັບພະລັງງານຂອງພຣະເຈົ້າອົງຊົງລິດຍິ່ງໃຫຍ່. ແລະນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດບໍ່ພຽງແຕ່ການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ແຕ່ຍັງຈະສ້າງສິ່ງດີອື່ນໆຈໍານວນຫຼາຍ.
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເຮັດໃຫ້ປະລາດ! ແລ້ວພວກເຮົາຈະສາມາດເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ heroes ອື່ນໆບໍ່ເຄີຍຝັນ!
  Dominika ຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມຍິນດີ:
  ໂລກຂອງພວກເຮົາບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ, ໂຫດຮ້າຍ, treacherous,
  ເລືອດຂອງຜູ້ຄົນໄຫລອອກມາຄືກັບລົມພະຍຸ...
  ແຕ່ຜູ້ຊາຍແມ່ນສະຫລາດ, ມີຊື່ສຽງສໍາລັບຄວາມກ້າວຫນ້າຂອງລາວ -
  ເອົາຊະນະອຸປະສັກໃນຂະນະທີ່ມັກຫຼີ້ນ!
  
  ໄພຂົ່ມຂູ່ nightmarish countless
  ໂຊກຊະຕາແມ່ນໂຫດຮ້າຍ, ໂສກເສົ້າແລະຕະຫລົກ ...
  ພວກເຮົາໄດ້ຫລັ່ງນໍ້າຕາແປກໃຈໃນຄວາມສົງໃສ -
  ແນມເບິ່ງທ້ອງຟ້າດ້ວຍ ຄວາມເສົ້າ ສະຫລົດໃຈ !
  
  ແລະປ່ອຍໃຫ້ມັນເປັນສິ່ງຈໍາເປັນທີ່ຈະຫຼົ່ນລົງ
  ໃນການຕໍ່ສູ້ທີ່ໂຫດຮ້າຍ, ເລືອດຂອງມະນຸດ ...
  ທໍາລາຍເສັ້ນຕາຍດ້ວຍດາບ, ລູກສອນ,
  ພວກເຮົາຈະບໍ່ທໍລະຍົດຄວາມຮັກຕະຫຼອດໄປ!
  Margarita ຫົວຫົວທອງຂອງນາງ:
  - ເຈົ້າຮ້ອງ Dominic ໄດ້ດີ, ແລະຄໍາເວົ້າທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກສໍາຜັດກັບຈິດວິນຍານ! ແຕ່ນີ້ບໍ່ພຽງພໍ...
  ນັກສະແດງຍິງຮ້ອງວ່າ:
  ມັນໄດ້ກາຍເປັນແສງສະຫວ່າງຫຼາຍ
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍປະຢັດ Fatherland ...
  ຂ້ອຍໂຊກດີແທ້ໆ -
  ພຽງເທົ່ານີ້ຍັງບໍ່ພໍ!
  ພຽງແຕ່, ເທົ່ານັ້ນ, ເທົ່ານັ້ນ -
  ນີ້ບໍ່ພຽງພໍ!
  ເດັກຊາຍ Viscount ຕີຕີນເປົ່າຂອງລາວຢ່າງໜັກ ຈົນມີນ້ຳຄ້າງຕົກລົງຈາກຕົ້ນຫຍ້າສີສົ້ມ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ຢຸດຮ້ອງເພງ! ໄປຫາ Skelentom ແລ້ວພວກເຮົາຈະຈີກລາວເປັນຕ່ອນໆ!
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດດ້ວຍການຫາຍໃຈວ່າ:
  - ມັນຍາວເກີນໄປທີ່ຈະຍ່າງ. ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ບິນໃນມັງກອນ, ຫຼືການຂົນສົ່ງໂດຍການນໍາໃຊ້ medallion!
  Oenomaus ຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ເຈົ້າມີຫຼຽນຄຳບໍ? ສະນັ້ນເອົາພວກເຮົາໄປ!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕອບດ້ວຍສຽງດັງວ່າ:
  - ມັນຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ສາກໄຟເພື່ອຂົນສົ່ງທີມງານທັງຫມົດ. ໃຫ້ຂອງກິນສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ. ເດັກນ້ອຍອາດຈະຫິວ.
  ເດັກຍິງບາໂຣໄດ້ຫົວຫົວ, ຕຸ້ມເພັດຂອງນາງດັງດັງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຄວນເຮັດ. ມີໄຟຢູ່ໃນທ້ອງຂອງຂ້ອຍ!
  ເດັກຊາຍ viscount ກ່າວວ່າ:
  - ທ້ອງເຕັມແມ່ນຫູຫນວກໃນການສູ້ຮົບ!
  ເດັກນ້ອຍທີ່ຍັງເຫຼືອ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເດັກຍິງ, ຮ້ອງອອກມາພ້ອມໆກັນ:
  ພວກເຮົາຕ້ອງການກິນອາຫານ
  ເປີດປະຕູໃຫ້ກວ້າງຂຶ້ນ
  ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະກິນພໍ່ຄົວ ...
  ແມ່ຄົວຈະມີອາຫານຫວ່າງ,
  ແລະໃຫ້ດື່ມກັບເຈົ້າຫນ້າທີ່,
  ພວກເຮົາຈະທໍາລາຍຫ້ອງຮັບປະທານທັງຫມົດ
  ແລະພວກເຮົາຈະທໍາລາຍຖ້ວຍ!
  Margarita ສັ່ນ wand magic ຂອງນາງ. ແລະໂຕະໜຶ່ງໄດ້ປະກົດຂຶ້ນພ້ອມດ້ວຍອາຫານຫຼາຍເຍື່ອງແລະເຄ້ກຢູ່ເທິງນັ້ນ.
  ເດັກຍິງຮ້ອງດ້ວຍຄວາມດີໃຈ:
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ເກັບກໍາສໍາລັບທ່ານ,
  ພວກເຮົາບໍ່ແມ່ນການຂູດທັງຫມົດ -
  ແລະການປິ່ນປົວທີ່ເຢັນ,
  ບໍ່ພຽງແຕ່ porridge ກັບ millet!
  Dominica ໄດ້ຫົວຫົວແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ໃຫ້ລ້າງມືກ່ອນ!
  ເດັກນ້ອຍຟ້າວແລ່ນໄປຫາສາຍນ້ໍາ. ມີພຽງແຕ່ເດັກຍິງ baroness ຍັງຄົງຢືນ. ນັກສະແດງຍິງ roared:
  - ເຈົ້າຕ້ອງການຄຳເຊີນພິເສດບໍ?
  ບ່າວນ້ອຍໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ແລະຂ້າພະເຈົ້າເມື່ອຍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ມືແລະຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າປຽກກັບ plebeians ໄດ້!
  Dominica ຕອບຢ່າງເຄັ່ງຄັດ:
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານກັບຕາຕະລາງ!
  ສາວກຽດຕິສັກ ກ່າວວ່າ:
  - ເຈົ້າຈະສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍ, ສາວ ຕີນເປົ່າ ? ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະສັ່ງໃຫ້ເຈົ້າຖືກຕີ.
  Dominika ຢືນຂຶ້ນ ແລະ ກອດກຳປັ້ນຂອງນາງ:
  - ແລະເຈົ້າຈະສັ່ງໃຜ?
  Baroness ໄດ້ເບິ່ງຄືນ. Dominica ສູງແລະມີກ້າມ, ແລະຜ້າປົກຄຸມພຽງແຕ່ເຕົ້ານົມແລະຂາຂອງນາງ. ແລະເປັນທີ່ຈະແຈ້ງວ່າມີກ້າມຊີ້ນມ້ວນຢູ່ໃຕ້ຜິວໜັງທີ່ມີສີດຳ, ແລະມີກະເບື້ອງຂອງ abs ຢູ່ເທິງກະເພາະ. ດັ່ງກ່າວເປັນຍິງ heroic ສາມາດຕີທ່ານ.
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, Margarita ເວົ້າໃນສຽງ conciliatory:
  - ຂໍໃຫ້ທຸກຄົນລ້າງມືຂອງພວກເຮົາແລ້ວ. ແລະຖ້າທ່ານ, Dominica, ເປັນຜູ້ໃຫຍ່, ຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານຄວນວາງຕົວຢ່າງສໍາລັບພວກເຮົາ. ສະນັ້ນຂໍໃຫ້ທຸກຄົນລ້າງຮ່ວມກັນ.
  ແລະນາງໄດ້ມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ສາຍນ້ໍາ. ແລະກັບນາງແມ່ນສາວ Baroness ແລະ Dominica. ນ້ໍາໄດ້ຮັບຄວາມຮ້ອນຈາກແສງຕາເວັນສີ່, ອ່ອນໂຍນແລະອົບອຸ່ນ, ສະນັ້ນການລ້າງແມ່ນມີຄວາມສຸກ. ເດັກນ້ອຍກໍ່ລອຍຢູ່ໃນນ້ໍາ. ແລະເຂົາເຈົ້າເລີ່ມດ່ານ້ຳໃສ່ກັນ.
  ໂດມິນິກາຍັງເຕັ້ນໄປມາຄືກັບສາວນ້ອຍ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  ນ້ໍາ, ນ້ໍາ, ນ້ໍາເຢັນ,
  ມັນບໍ່ແມ່ນໂດຍບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ມັນ spilled ຈາກຄຸ!
  ແລະມີທໍາມະຊາດທີ່ມະຫັດສະຈັນດັ່ງກ່າວຢູ່ອ້ອມຮອບ. ດອກໄມ້ທີ່ຟຸ່ມເຟືອຍຂອງຮູບຮ່າງຕ່າງໆໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ເທິງຕົ້ນໄມ້ທີ່ຂຽວສົດຊື່ນ. ແລະກີບດອກຂອງດອກເຫຼົ່ານີ້ມີສີແລະຮົ່ມທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ພຽງແຕ່ຈິນຕະນາການດອກໄມ້ປະກາຍເປັນສີທັງຫມົດຂອງ rainbow ແລະ shimmering ໃນຄີຫຼັງຂອງແສງຕາເວັນສີ່.
  ນີ້ແມ່ນຄວາມງາມທີ່ມະຫັດສະຈັນແທ້ໆ. ແລະ butterflies ຂະຫນາດຂອງ albatrosses ບິນ, ແລະປີກຂອງພວກເຂົາມີຮູບແບບການເຄື່ອນໄຫວ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ splashing ຂອງຄື້ນທະເລ. ແລະການເຄື່ອນໄຫວທີ່ປະເສີດເກີດຂຶ້ນ.
  Dominica ຮ້ອງເພງ:
  ປີກຂອງ butterfly ນັ້ນ
  ເຂົາເຈົ້າດີຫຼາຍ...
  ເດັກຊາຍໄດ້ສູນເສຍຄວາມສະຫງົບຂອງລາວ,
  ແລະລາວເວົ້າຈາກຫົວໃຈ ...
  ຫນຸ່ມ viscount, splashing, ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເປັນທີ່ສວຍງາມທັງຫມົດ ...
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຕົ້ນໄມ້ຫຼາຍຕົ້ນມີລັກສະນະຄ້າຍຄືຫາງຂອງນົກຍູງ. ແລະຂ້າງເທິງພວກເຂົາ, ນອກເຫນືອໄປຈາກ butterflies, dragonflies platinum ຍັງຍ້າຍປີກຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແລະໃນປ່າໄດ້ໄດ້ຍິນສຽງນົກທີ່ງົດງາມ. ພວກເຂົາເຈົ້າເປັນທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນແລະປະເສີດທີ່ມີສຽງຂອງເຂົາເຈົ້າເຮັດໃຫ້ທ່ານປະຫລາດໃຈພຽງແຕ່.
  Dominica tweeted:
  ເຈົ້າ ໄດ້ຍິນ ນົກດຳຮ້ອງບໍ່?
  Nightingales ແລະ orioles ແມ່ນ dashing ...
  ແລະບາງຄັ້ງລາ, donkeys bray ຄືວ່າ,
  ເດັກຍິງ ແລ່ນຕີນເປົ່າ!
  ແມ່ນແລ້ວ, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນີ້ເບິ່ງເປັນເລື່ອງຕະຫລົກຫຼາຍ.
  ຫຼັງຈາກອາບນ້ໍາ, ເດັກນ້ອຍໄດ້ໄປຫາໂຕະ. ແລະ ອາລົມຂອງພວກເຂົາໄດ້ກາຍເປັນອັນສຳຄັນ, ແລະ ພວກເຂົາໄດ້ຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມສຸກ;
  ເທວະດາທີ່ດີໄດ້ໃຫ້ພວກເຮົາ
  ຂອງຫຼິ້ນຈໍານວນຫຼາຍ, ຂອງປະເພດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ ...
  ພວກເຮົາເກີດມາໂດຍພະລັງງານອັນໃຫຍ່ຫຼວງ,
  ຄືກັບນົກແລະສັດ!
  
  ເດັກນ້ອຍຫຼິ້ນໃນແສງສະຫວ່າງຂອງຮອຍຍິ້ມ,
  ຄວາມສຸກອັນຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ມາສູ່ໂລກ...
  ພວກເຮົາສາມາດໄປທີ່ນັ້ນໃນການທົດລອງຄັ້ງທໍາອິດ -
  ແມ່ນແຕ່ຢູ່ໃນແອກທີ່ບ້າ, ລາ!
  
  ພວກເຮົາແລ່ນດ້ວຍຕີນເປົ່າຜ່ານຝົນຕົກຄ້າງ,
  ໃນໂລກນີ້ມີແນວຄວາມຄິດທີ່ປະເສີດຫຼາຍ.
  ເດັກນ້ອຍຫຼຸດລົງ້ໍາຕາ pearly,
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຈິດວິນຍານຂອງເຈົ້າຈະມີຄວາມສຸກຫຼາຍ!
  
  Koshchei ທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ ກຳ ລັງໂຈມຕີພວກເຮົາ,
  Baba Yaga ແລ່ນຢູ່ໃນປູນ...
  ພວກເຂົາເຈົ້າຕີເດັກຍິງຕີນເປົ່າດ້ວຍຟັນຢ່າງໂຫດຮ້າຍ,
  ນໍ້າຖ້ວມຝັ່ງ!
  
  ແຕ່ພວກເຮົາຈະບໍ່ flinch, ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງ,
  ເຮົາຈະສູ້ກັນຄືກັບຄົນໄທ
  ແລະສຽງຂອງພວກເຮົາຈະຈະແຈ້ງ,
  ເຊັ່ນດຽວກັບ bugle ບຸກເບີກ, drum!
  
  ດີ, orcs ບໍ່ແມ່ນອຸປະສັກສໍາລັບພວກເຮົາ,
  troll mad ຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຢ້ານ ...
  ຈະມີລາງວັນອັນໃຫຍ່ຫຼວງສຳລັບຄວາມກ້າຫານ,
  ຖ້າເດັກບໍ່ແມ່ນສູນໃນການລ່ວງລະເມີດ!
  
  ງູ Gorynych ແມ່ນຫຍັງສໍາລັບເດັກຊາຍທີ່ກ້າຫານ,
  ບໍ່ມີອຸປະສັກສໍາລັບພວກເຮົາ, ພວກເຮົາມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບຄວາມຊົ່ວຮ້າຍ ...
  ພວກເຮົາໃຫ້ເຂົາເປັນຊໍ່ຂອງຕໍາ,
  ແລະພວກເຮົາ lock ເຂົາຊື່ເຂົ້າໄປໃນ barn ໄດ້!
  
  ຖ້າ goblin ຊົ່ວຮ້າຍຍິງຈາກປືນໃຫຍ່,
  ແລ້ວພວກເຮົາຈະຕອບລາວດ້ວຍການຕອບໂຕ້...
  ຢຸດ ທາຂີ້ເຫຍື້ອຂອງພວກທ່ານ ,
  ຂໍໃຫ້ເອົາຊະນະຊາຕານຄັ້ງດຽວ!
  
  ຕໍ່ການສູ້ຮົບທີ່ນອງເລືອດ, ບໍລິສຸດແລະຖືກຕ້ອງ,
  ເດັກຍິງກ້າຫານ, ເດັກຊາຍແລ່ນ ...
  ເຮົາຈະປົກຄອງອຳນາດອັນສັກສິດ,
  ໃຫ້ kaput ມັງກອນ evil!
  
  ບໍ່ມີຝັ່ງໃດທີ່ມີຄວາມສຸກໄປກວ່ານີ້ສຳລັບຄົນຮັກຂອງພວກເຮົາ,
  ມາຈັບປາທັງໝົດ...
  ເພື່ອຜົນປະໂຫຍດຂອງ Elfia ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, glamorous,
  ເດັກຜູ້ຊາຍຈະພິສູດວ່າລາວແມ່ນເຢັນຫຼາຍ!
  
  ຂໍໃຫ້ໂລກທີ່ສວຍງາມນັ້ນ
  ເພື່ອໃຫ້ດອກໄມ້ຈາກສະຫວັນຈະເລີນເຕີບໂຕໃນມັນ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າບາງຄັ້ງພວກເຮົາຕໍ່ສູ້ກັບອັນຕະລາຍ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຄວາມຝັນຈະເປັນຈິງໃນແສງສະຫວ່າງ!
  
  ບໍ່, ພວກເຮົາຈະບໍ່ຢູ່ພາຍໃຕ້ສັດຕູ,
  ບອກເລີຍວ່າສາວໆ ໜຸ່ມໆ ໄປກ່ອນ...
  ເຮົາຈະຢຽບກອງທັບທີ່ບໍ່ສັດຊື່ຢູ່ໃຕ້ຕີນຂອງເຮົາ,
  ພວກເຮົາຈະອອກໃບແຈ້ງຫນີ້ໃຫ້ຜູ້ຊະນະ!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຈະມີລະດູຮ້ອນຕະຫຼອດໄປໃນໂລກ,
  ເດັກນ້ອຍຂອງພວກເຮົາຈະບໍ່ຜ່ານໄປ...
  ການຂູດຮີດຂອງ knights ແມ່ນຮ້ອງຢ່າງແທ້ຈິງ,
  ແລະໄປສຸດແຄມເປນໄຊຊະນະ!
  
  ແລ້ວ, ເມື່ອພວກເຮົາເອົາຊະນະ Orks ທັງຫມົດ,
  ການສູ້ຮົບຈະສິ້ນສຸດລົງດ້ວຍໄຊຊະນະອັນສະຫງ່າລາສີ ...
  ມັນຈະເປັນສິ່ງມະຫັດສະຈັນໃນຈິດວິນຍານບໍລິສຸດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ,
  ພວກເຮົາຍົກດາບ, ໄສ້ທີ່ແຂງແຮງ!
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງ ເພງ ທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ ແລະນັ່ງລົງທີ່ໂຕະ. ເຂົາເຈົ້າເລີ່ມມ່ວນຊື່ນກິນເປັດຂົ້ວ, ປີ້ງ, ແລະ ປາພ້ອມກັບອາຫານຂ້າງ.
  Dominica ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຂົາ. ນາງໄດ້ຕັດຕ່ອນໜຶ່ງດ້ວຍມີດ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຊີ້ນທີ່ດີເລີດ!
  Margarita ຫົວຫົວ:
  - ແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະເຮັດແນວໃດ magic? ເຫັນດີ, ມັນແຍກອອກຈາກຂອງແທ້!
  ເດັກຍິງ Baroness ສັງເກດເຫັນ:
  - ແມ່ນແລ້ວ , ຊີ້ນທີ່ດີເລີດ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ກ່ຽວກັບປາ?
  ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມສິ້ນ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ອາຫານແມ່ນສິ່ງມະຫັດ. ເດັກນ້ອຍໄດ້ກິນແລະສັງເກດດ້ວຍຄວາມສຸກ:
  - ອາຫານປະເພດໃດ, ອາຫານປະເພດໃດ,
  ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເອົາທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກັບຂ້າພະເຈົ້າ ...
  ມັນເປັນການເສຍໃຈທີ່ຕາຕະລາງບໍ່ເປັນແບບນີ້ເລື້ອຍໆ -
  ພວກມັນຖືກລ້ຽງເພື່ອຂ້າ!
  ຄົນໜຶ່ງທີ່ ຕີນເປົ່າ ຖາມວ່າ:
  - ຂ້ອຍສາມາດມີເຂົ້າຫນົມຊັອກໂກແລັດໄດ້ບໍ?
  Margarita laughed ແລະໂບກມືຂອງນາງ. ແຂວນຢູ່ເທິງຕົ້ນໄມ້ໃຫຍ່ເທົ່າກັບຫາງຂອງນົກຍູງ, ໂກນດອກກໍຟ້າວແລ່ນໄປຫາໂຕະທັນທີ ແລະປ່ຽນເປັນ ແຖບຮູບ ສັດ ແລະປາທີ່ສວຍງາມ, ຫຸ້ມດ້ວຍຊັອກໂກແລັດ ແລະເຕັມໄປດ້ວຍສິ່ງມະຫັດສະຈັນ.
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ:
  - ວິທີ ການທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ນີ້ແມ່ນ , ແລະຍັງ, ພວກເຮົາຕ້ອງການຄີມກ້ອນ!
  ໃນເວລານັ້ນ, ໜູຕົວໃຫຍ່ຫຼາຍໂຕທີ່ມີຂົນສີແດງໄດ້ໂດດອອກມາຈາກໃຕ້ຕົ້ນຫຍ້າສີສົ້ມແລະພະຍາຍາມຈະໂຈມຕີເດັກນ້ອຍ. ພວກເຂົາຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ, ຫນູແຕ່ລະຂະຫນາດຂອງ wolf ທີ່ດີ. Margarita ຕີພວກເຂົາດ້ວຍຟ້າຜ່າຈາກ wand magic ຂອງນາງແລະແຫວນ magic ຂອງຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແລະ Dominica ຍັງໄດ້ໃຊ້ wand magic ຂອງນາງເພື່ອປ່ອຍ pulsar.
  ແກ້ວເຫຼົ້າແວງສີທອງປະກົດຂຶ້ນພ້ອມດ້ວຍນ້ຳກ້ອນທີ່ອຸດົມສົມບູນ, ສີຂຽວທີ່ວາງໄວ້ເປັນຮູບດອກໄມ້ທີ່ມະຫັດສະຈັນ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ມີ strawberries, figs, strawberries ປ່າທໍາມະຊາດແລະຫມາກໄມ້ປ່າເມັດ magnificent ອື່ນໆ.
  Dominika ຈົ່ມ ແລະ ໃຫ້ ຂໍ້ ສັງ ເກດ, ຊີ້ ໄປ ຫາ ແກ້ວ ເຫຼົ້າ ແວງ ທີ່ ໃຫຍ່ ທີ່ ສຸດ, ເຊິ່ງ ໄດ້ ກາຍ ເປັນ ບໍ່ ພຽງ ແຕ່ ຄໍາ, ແຕ່ studded ກັບ ເພັດ. ແລະກະແລັມຢູ່ໃນນັ້ນເບິ່ງຄືກັບເຄື່ອງປະດັບທີ່ມະຫັດສະຈັນ, ວາງອອກໃນທຸກສີຂອງຮຸ້ງ. ແລະເບິ່ງງາມແນວໃດ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  ທ່ານມີ wand magic ທີ່ເຮັດຈາກເສັ້ນກ່າງຫົວໃຈຂອງມັງກອນ - ນີ້ແມ່ນຫາຍາກຫຼາຍ. ເຈົ້າໄດ້ຮັບມັນຢູ່ໃສ?
  Dominica ຕອບດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ໃນການສູ້ຮົບ! ແລະນີ້ແມ່ນຄວາມຈິງແລະກ້າຫານ!
  Oenomaus ຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມດີໃຈ:
  ວິບັດແກ່ຜູ້ທີ່ຕໍ່ສູ້,
  ກັບສາວງາມໃນການຕໍ່ສູ້ ...
  ຖ້າຫາກວ່າສັດຕູແມ່ນ furious -
  ຂ້ອຍ ຈະຂ້າ ຄົນໂງ່! ຂ້ອຍ ຈະຂ້າ ຄົນໂງ່!
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ຮ້ອງໄຫ້:
  - ເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ, ສາວ , ເປັນຫຍັງເຈົ້າຮ້ອງແບບນັ້ນ? ພວກເຮົາຕ້ອງຮ້ອງເພງ: ກັບເດັກຊາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງໃນການສູ້ຮົບ! ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີຜູ້ຊາຍມີອໍານາດໃນການສູ້ຮົບ. ພວກເຮົາເປັນພຽງຜູ້ຊາຍໃນຮູບລັກສະນະ, ແຕ່ສໍາລັບປີທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເປັນຜູ້ຊາຍ!
  Oenomaus ຫົວຫົວ ແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  ພວກເຮົາຍັງຄົງເປັນເດັກນ້ອຍຕະຫຼອດໄປ,
  ພຽງແຕ່ປີປ່ຽນ!
  Dominika ຫົວຫົວແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໃນທີ່ນີ້ພວກເຮົາຈະມີໂລກ fairy tale ແລະການຫັນເປັນ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ເລີ່ມ ກິນຄີມກ້ອນຂອງນາງ conjured. ມັນແຊບຫຼາຍ. ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ງົດງາມທີ່ມັນໄດ້ຫັນອອກມາ. ແລະລົດຊາດຫວານ, ອ່ອນໆຂອງກະແລມແຜ່ລາມໄປທົ່ວລີ້ນຂອງເດັກຍິງ.
  ເດັກຊາຍ Dobrynya, ຫຼັງຈາກປາແລະຊີ້ນ, ຍັງ gladly ຈ່າຍ tribute ກັບສີຄີມກ້ອນ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເປັນແທ້ໆ, yummy .
  ເດັກນ້ອຍ ໄດ້ພະຍາຍາມ ທີ່ຈະກິນອາຫານໃນວິທີການເບິ່ງອາລະຍະທໍາແລະບໍ່ໃຫ້ slurp. ແມ່ນແລ້ວ, ກະແລມໜູທີ່ເປັນຊີ້ນສັດເປັນສິ່ງມະຫັດສະຈັນ.
  Dominica ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ສົດໃສ:
  ມັນເປັນການດີປານໃດທີ່ສາມາດຂັບເຄື່ອນວິເສດ,
  ແລະປ່ຽນໜູຊົ່ວໃຫ້ເປັນນ້ຳກ້ອນ...
  ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການແຂງຫ້າ -
  ການເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບໍ່ໄດ້ທັງຫມົດ supposed ຈະເຮັດໄດ້!
  ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ giggles ຂອງເດັກນ້ອຍໃນການຕອບສະຫນອງ. ແລະ squeak ພໍໃຈ ...
  ມີສຽງດັງຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າ. ບາງບ່ອນຈາກຂອບມີມັງກອນໃຫຍ່ບິນ. ຈາກໄລຍະໄກລາວເບິ່ງຄືວ່ານ້ອຍແລະບໍ່ຫນ້າຢ້ານ, ເຖິງວ່າຈະມີຫົວເຈັດຂອງລາວ. ແລະມັນແມ່ນປະເພດຂອງ monster ໃນທາງທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍ.
  ເດັກນ້ອຍຫົວເລາະ ແລະເລີ່ມກະພິບຕາໃສ່ກັນ. ນີ້ແມ່ນມ່ວນແທ້. ແລະພວກເຂົາຕົບມືໃສ່ປາມ.
  ວ່າມີສຽງດັງ.
  Dominika ເອົາມັນແລະໂຍນ boomerang ດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ພຣະອົງໄດ້ບິນຂ້າມແລະຕັດຕໍາ, ແລະໃນລະຫວ່າງລະດູໃບໄມ້ປົ່ງ, ຄວາມງາມ ໄດ້ຕີ ມັນ ດ້ວຍພະລັງງານຈາກ wand magic. ເຄ້ກຂະຫນາດໃຫຍ່ປາກົດຢູ່ໃນຮູບຮ່າງຂອງຫມວກ cocked ຂອງ Napoleon, studded ກັບ poppies, ດອກກຸຫລາບແລະ cornflowers.
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ຮັບການລ້ຽງດູດີແລ້ວ ແລະຊົມເຊີຍຂອງຂວັນດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນປານກາງ.
  ເດັກຜູ້ຊາຍ viscount ເວົ້າວ່າ:
  - ເຄັກແມ່ນດີຫຼາຍ, ແຕ່ທ່ານຄວນສັງເກດປານກາງ ...
  Dominika giggled ແລະສັງເກດເຫັນ, ຮ້ອງເພງ:
  ແມ່ຄົວ ສໍາລັບ ວັນເກີດຂອງຂ້ອຍ,
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຽນຄວາມຍິນດີກ່ຽວກັບ cake ໄດ້ ...
  ແລະ inscription ສີຈາກສີຄີມ -
  ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະໄປເມືອງ San Remo!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ເອົາມັນແລະເປີດຕົວ boomerang ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ແລະລາວໄດ້ບິນຂ້າມ, ປອດ, ແລະ ໝຸນ. ແລະເດັກຍິງໄດ້ຈັບລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງແລະຮ້ອງເພງ:
  ຢ່າເບິ່ງເຄັກ
  ເວລາຈະມາເຖິງເມື່ອເຈົ້າ ຕາຍ ຄືກັນ ...
  ຂະໜົມຂີງດັງດັງເໝືອນລູກປືນຢູ່ວັດ,
  ດ້ວຍອາຫານທີ່ທ່ານກໍ່ຈະ screw ຕົວທ່ານເອງ!
  ເດັກຍິງບາໂຣໄດ້ກືນເຂົ້າໜົມເຄັກອັນໜຶ່ງດ້ວຍໝວກປາກກອກຢ່າງລຳບາກ, ເລຍສົບຂອງນາງແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຊບ! ແຕ່ມັນບໍ່ເຫມາະອີກຕໍ່ໄປ.
  ເດັກຊາຍ viscount ກ່າວວ່າ:
  - ມັນຈະບໍ່ໃຊ້ເວລາດົນນານທີ່ຈະໄຂມັນ.
  Dominica ຮ້ອງດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ ແລະຕະຫຼົກ:
  ສໍາລັບ ບ່ວງ ແມ່ , ສໍາລັບບ່ວງຂອງພໍ່,
  ແລະສໍາລັບ grandma ladle ...
  ແລະ ຂ້າງຂອງຕຽງນອນ!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເດັກນ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນຫນັກຫຼັງຈາກກິນອາຫານແລະຕົກລົງກັບຫຍ້າສີສົ້ມອ່ອນໆ, ມີກິ່ນຫອມ, ມີກິ່ນຫອມ. ໂຊກດີທີ່ບໍ່ມີຍຸງລ່າສັດ ຫຼືແມງໄມ້ຢູ່ທີ່ນີ້. ເຮືອບິນເຫຼົ່ານັ້ນມີຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະບໍ່ກັດ, ແລະບໍ່ມີບັນຫາກັບພວກມັນ.
  Dominica ຖາມ Margarita, ເດັກຍິງຜູ້ບຸກເບີກກໍ່ yawn ແລະເອົາຝາມືປິດປາກຂອງນາງຢ່າງໄວວາ:
  - ເຈົ້າຈະນອນຫຼື?
  ເຈົ້າຍິງຝ່າຍຄ້ານຕອບວ່າ:
  ແມ່ນຫຍັງ, ເດັກຍິງບໍ່ສາມາດນອນຢູ່ໃນການລ່ວງລະເມີດແລະຄວາມກັງວົນ?
  ບາງບ່ອນທີ່ຄູ່ສົມລົດຍ່າງໄປຕາມຖະໜົນປ່າ...
  ລາວຍ່າງຜ່ານຫຍ້າ mint ແລະບໍ່ຮູ້ຫຍັງ,
  ແລະ ໂຊກຊະຕາ damned jokes ແລະຫຼິ້ນ!
  ເດັກຊາຍທີ່ກ້າຫານ Dobrynya ໄດ້ຫາຍໃຈຜ່ານດັງຂອງລາວແລ້ວ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ເດັກນ້ອຍໄດ້ມີການຜະຈົນໄພຫຼາຍຢ່າງ.
  Dominika ຮ້ອງຕະຫຼົກ:
  ພວກເຮົານອນຫລັບໂດຍບໍ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ,
  ມັນເປັນຄວາມຈິງ, ແມ່ນແລ້ວ ...
  ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກແນວໃດ,
  ພວກເຮົາຕື່ນຂຶ້ນພາຍຫຼັງ!
  . ບົດທີ 9.
  Dominica ຕື່ນຂຶ້ນແລະອອກມາຈາກຄວາມຝັນ magical ທີ່ພານາງໄປສູ່ໂລກຂະຫນານ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ລ້າງຕົວເອງແລະອາບນ້ໍາໂດຍໃຊ້ອຸປະກອນທອງ. ຂ້ອຍຖູແຂ້ວແລ້ວໄປກິນເຂົ້າເຊົ້າ.
  ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ນາງໄດ້ພົບກັບເດັກຍິງແລະເດັກຍິງອື່ນໆຈາກຊັ້ນສູງ. ພວກເຂົາຈັບມືແລະເບິ່ງສຸພາບ. ນອກນັ້ນຍັງມີ elves, trolls ແມ່ຍິງ, hobbits ແມ່ຍິງທີ່ຄ້າຍຄືເດັກຍິງ, nymphs, dryads, ເດັກຍິງຂອງມະນຸດ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີຈໍານວນຫນ້ອຍຂອງເຂົາເຈົ້າ. ບໍລິສັດທີ່ສວຍງາມໄດ້ລວບລວມ.
  ເດັກຍິງຢູ່ໃນເຄື່ອງນຸ່ງແລະເຄື່ອງປະດັບທີ່ສະຫງ່າງາມ, ແຕ່ຕີນເປົ່າ, ເພື່ອວ່າມັນຈະສະດວກກວ່າທີ່ຈະໃຊ້ຕີນຂອງພວກເຂົາໃນເວລາເຮັດ witchcraft. ແລະໃນຫ້ອງຮຽນຊັ້ນສູງ, ການສຶກສາແມ່ນແຕກຕ່າງກັນເລັກນ້ອຍ - ພວກເຂົາຟັງການບັນຍາຍໂດຍນົກຮູກໃນແບບໄຟໄຫມ້ຢ່າງໄວວາ, ແລະປະຕິບັດວຽກງານຕ່າງໆ. ມັນໄດ້ຖືກເຊື່ອວ່າເດັກຍິງຮູ້ພື້ນຖານແລ້ວ.
  Dominica ໄດ້ສໍາເລັດວຽກງານຫຼາຍຢ່າງຢູ່ທີ່ນີ້. ນາງໄດ້ຍິງຈາກ wand magic ແລະເຮັດການຫັນປ່ຽນ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ກະຊິບການສະກົດຄໍາ. ຫຼາຍໆຄຳສັບທີ່ສັບຊ້ອນຖືກອ່ານໃຫ້ນາງຟັງ, ແລະ Dominika ຊໍ້າຄືນອີກ.
  ການເປັນນັກສະແດງຮູບເງົາ, ເດັກຍິງມີຄວາມຊົງຈໍາທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນ, ນັບຕັ້ງແຕ່ການວາງສາຍ, ນາງຈໍາເປັນຕ້ອງອອກສຽງຫຼາຍການສົນທະນາ.
  ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈື່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢ່າງສົມບູນ. ແຕ່ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນດອກໄມ້ທັງຫມົດ; ແນ່ນອນ, ສິ່ງຕົ້ນຕໍແມ່ນການຊອກຫາຂອງປອມເພື່ອຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນ Dominika ນັ່ງລົງໃນຕໍາແຫນ່ງ lotus, ເຂົ້າຮ່ວມຂາທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ກ້າມເນື້ອຂອງນາງແລະ straightening ກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງນາງ. ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຈັກກະວານຂະຫນານ, ບ່ອນທີ່ທີມງານຂອງພວກເຂົາກໍາລັງຊອກຫາວິທີທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ.
  ແລະພຽງແຕ່ໃນເວລາ. ເນື່ອງຈາກວ່າມັນຢູ່ທີ່ນັ້ນທີ່ goblin ແລະ nightingale robber ໄດ້ creeping ເຖິງ tiptoe. ສອງຄົນຮ້າຍເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ແຜ່ຕາຫນ່າງ magic ເພື່ອປົກຄຸມທີມງານຕີນເປົ່ານອນ.
  Margarita ຍັງນອນ, ແລະນາງຝັນ ...
  ເດັກຍິງໄດ້ຮັບວຽກງານຂອງລະເບີດຂຶ້ນຂົວ. ສະນັ້ນ ນາງໄດ້ຍ່າງຕີນເປົ່າ, ໃນຊຸດຜ້າຝ້າຍທີ່ຈີກຂາດ ແລະ ພ້ອມກັບຖົງຄົນຂໍທານ, ໃນການສອດແນມ. ມັນເປັນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງແລະສະພາບອາກາດບໍ່ດີຫຼາຍ. ໃນຕອນກາງຄືນມີອາກາດຫນາວ, ແລະຫຍ້າໄດ້ປົກຄຸມດ້ວຍອາກາດຫນາວ, ເຊິ່ງຕີນເປົ່າຂອງເດັກຍິງໄດ້ປະໄວ້ຮອຍຕີນນ້ອຍໆທີ່ສວຍງາມ. ມັນຊຸ່ມ ແລະ ໜາວຫຼາຍ, ມີຝົນປະສົມກັບຫິມະ.
  ຕີນນ້ອຍຂອງຜູ້ຮ່ວມມືຕີນເປົ່າໄດ້ຫັນເປັນສີຟ້າຈາກຄວາມເຢັນແລະຄວາມຊຸ່ມ. ແຕ່ນາງໄດ້ຍ່າງໄປໜ້າຢ່າງກ້າຫານ, ເຖິງແມ່ນຈະເພີ່ມຄວາມໄວ.
  ແລະໃນເວລາດຽວກັນນາງໄດ້ຮ້ອງເພງ;
  ຝົນໄດ້ກະແຈກກະຈາຍຊິ້ນດາວໄປທົ່ວທ້ອງຟ້າ,
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກະກຽມສະເຕກແຫຼມສໍາລັບ fascism!
  ຖັງ Tiger ແມ່ນພຽງແຕ່ຂີ້ເຫຍື້ອ - ຕະຫຼາດ fleas ເປື້ອນ ,
  The Wehrmacht ລໍຖ້າຄວາມພ່າຍແພ້ຢ່າງໂຫດຮ້າຍ!
  The Wehrmacht ລໍຖ້າຄວາມພ່າຍແພ້ຢ່າງໂຫດຮ້າຍ!
  
  ສະຫາຍ Stalin, ຜູ້ນໍາຂອງພວກເຮົາ, ແມ່ນຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງລ້ານ,
  ລາວມີກຳປັ້ນຫີນປູນ, ປືນກົນຢູ່ໃນມື!
  ເຮົາຈະເອົາຊະນະກອງທັບຈາກເມືອງໂຊໂດມໄດ້.
  ຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງພວກເຮົາແມ່ນ monolith, ໂຊກດີໃນໂລກ!
  ຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງພວກເຮົາແມ່ນ monolith, ໂຊກດີໃນໂລກ!
  
  ພັກພວກເຮົາບໍ່ມີຫຍັງ ສຳຄັນໄປ ກວ່າ ນັ້ນ,
  ເຮັດແນວໃດເພື່ອຊ່ວຍປະຢັດປະຊາຊົນ, ຄວາມດີຂອງ Motherland!
  Goebbels ຄອບຄອງ, ໄປ hell ດ້ວຍຄວາມບໍ່ມີເຫດຜົນ,
  ແລະຈະມີໄຊຊະນະ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເຖິງວ່າຈະມີມານຮ້າຍທັງຫມົດ!
  ແລະຈະມີໄຊຊະນະ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເຖິງວ່າຈະມີມານຮ້າຍທັງຫມົດ!
  
  ຄວາມງາມຂອງລັດເຊຍ, ເຈົ້າຮູ້, ມີຊື່ສຽງສໍາລັບພະລັງງານຂອງນາງ,
  ນາງມັດຜົມສີນ້ຳຕານໜັກ!
  ແລະໃນການສູ້ຮົບກັບ fascists ຊາວຫນຸ່ມຈະມີຊື່ສຽງ,
  ປະເທດແສງສະຫວ່າງຈະມີຊີວິດ, ລຸກຂຶ້ນ!
  ປະເທດແສງສະຫວ່າງຈະມີຊີວິດ, ລຸກຂຶ້ນ!
  
  ຢ່າປ່ອຍໃຫ້ Hitler ເຈາະ ດັງຂອງລາວ ເຂົ້າໄປໃນລັດເຊຍ,
  ຜູ້ຊາຍ mustachio ຄິດວ່າລາວເປັນພຣະເຈົ້າທີ່ເຢັນ!
  ພວກເຮົາຈະເດີນຂະບວນໄປຕາມຖະໜົນເບີລິນ,
  ບໍ່, ຄົນທີ່ບໍລິສຸດໃນຈິດວິນຍານຈະບໍ່ກາຍເປັນທາດ!
  ບໍ່, ຄົນທີ່ບໍລິສຸດໃນຈິດວິນຍານຈະບໍ່ກາຍເປັນທາດ!
  
  ປ້າຍໂຄສະນາຂອງພວກເຮົາແມ່ນສີແດງ, ສີຂອງເລືອດທີ່ໂກດຮ້າຍ,
  ດວງຕາເວັນກຳລັງສ່ອງແສງຢູ່ Reichstag ແລ້ວ!
  ບໍ່ມີຂອງຂວັນອັນໃດອັນປະເສີດອີກແລ້ວສຳລັບລູກທີ່ຮັກແພງຂອງພວກເຮົາ,
  ຖ້າໃຈກ້າກ້າຢ້ານກໍຖືກທຳລາຍ!
  ຖ້າໃຈກ້າກ້າຢ້ານກໍຖືກທຳລາຍ!
  ດັ່ງນັ້ນ Margarita ແລ່ນຂຶ້ນ, ເຢັນກັດ heels ເປົ່າຂອງນາງ, ໄປຂົວ. ມີຮົ້ວເຫຼັກອ້ອມຮອບ ແລະມີເສົາປືນກົນ.
  ຊາວເຢຍລະມັນດື່ມ moonshine ແລະຄວັນໄຟໄຟ. Margarita ແລ່ນໄປຫາພວກເຂົາ. ເດັກຍິງຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ທຸກຍາກ, ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຫນ້າຢ້ານກັບ Krauts. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ໃນຄວາມຊຸ່ມຊື່ນແລະເຢັນ, ເກືອບບໍ່ມີໃຜ, ຍົກເວັ້ນຄົນຂໍທານສຸດທ້າຍ, ຈະກ້າທີ່ຈະຍ່າງເປົ່າ.
  ແລະເດັກຍິງໄດ້ເລີ່ມຮ້ອງເພງທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍແລະມ່ວນຊື່ນໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ:
  ຂ້ອຍເປັນເດັກກຳພ້ານ້ອຍທີ່ທຸກຍາກ
  ຂ້ອຍແລ່ນຕີນເປົ່າຜ່ານຫິມະໃນຄວາມເຢັນ ...
  ແຕ່ສຽງຂອງເດັກຍິງແມ່ນຈະແຈ້ງຫຼາຍ,
  ນາງຈະຂັບໄລ່ອອກອາກາດຫນາວເປັນຖ້າຫາກວ່າໂດຍການບັງຄັບ!
  
  ສົງຄາມໄດ້ເອົາລູກລະເບີດໃສ່ແມ່ຂອງຂ້ອຍ,
  ແນ່ນອນ, ພໍ່ໄດ້ຖືກເອີ້ນໃຫ້ຢູ່ທາງຫນ້າ ...
  ອ້າຍຜົມຫອກຖືກແຊ່ແຂງຈາກຄວາມເຢັນ,
  ນ້ອງສາວຢູ່ແຖວໜ້າ!
  
  ຫິວເຂົ້າ, ຂ້ອຍກິນເຂົ້າຈີ່,
  ແລະຕີນນ້ອຍໆຂອງຂ້ອຍເປັນສີແດງຈາກອາກາດຫນາວ ...
  ຂ້ອຍຢູ່ບ່ອນທີ່ຫມາ tramp ກິນເຂົ້າ
  ເຖິງແມ່ນວ່າສາວຈະງາມແລະງາມ!
  
  ຂ້ອຍສາມາດບອກທຸກຄົນຢ່າງກ້າຫານ ແລະກ້າຫານ,
  ວ່າ, ແນ່ນອນ, ສົງຄາມຈະຖືກ damned ...
  ມັນບໍ່ ສຳ ຄັນວ່າພວກເຮົາ ກຳ ລັງຕໍ່ສູ້ເພື່ອຫຍັງ,
  ຜີມານຮ້າຍຊາຕານຕ້ອງໂທດນີ້!
  
  ໂອ້, ຂາຂອງເດັກຍິງແມ່ນທຸກທໍລະມານ,
  ແລະພວກເຂົາເຈັບຫຼາຍໃນເຢັນນີ້ ...
  ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຈະມີອາລຸນໃນເດືອນພຶດສະພາທີ່ອົບອຸ່ນ,
  ຂໍໃຫ້ສັດປີກທີ່ຮຸ່ງເຮືອງເຫຼືອງເຫຼື້ອມ!
  
  ຢາກໃຫ້ບ້ານເກີດເມືອງນອນງາມຂຶ້ນ
  ແຕ່ຄວາມອຶດຫິວ, ໜາວ, ລົມພັດແຮງ ແລະລົມພັດແຮງ...
  ເຈົ້າຈະໄປໃສ, ໂຊກບໍ່ດີຣັດເຊຍ?
  ຊະຕາກຳທີ່ຍາກແບບນີ້!
  
  ຂ້ອຍເປັນເດັກຍິງ, ເປັນເດັກນ້ອຍ,
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະສົບການຫຼາຍ ...
  ຂ້າພະເຈົ້າເຮັດວຽກເກືອບຈາກ cradle ໄດ້,
  ຂ້ອຍຮຽນພຽງແຕ່ສີ່ຫຼືຫ້າເທົ່ານັ້ນ!
  
  ເປັນຫຍັງຄວາມໂສກເສົ້ານີ້ມາຫາຂ້ອຍ?
  ຊະຕາກໍາທີ່ໂຫດຮ້າຍຂອງຫົວໃຈທີ່ແຕກຫັກ ...
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຄວາມຊົ່ວຮ້າຍດັ່ງກ່າວໄດ້ຫຼຸດລົງ,
  ເບິ່ງຄືວ່າເປັນພຽງເລັກນ້ອຍແລະນັ້ນແມ່ນທີ່ສຸດ!
  
  ແຕ່ເດັກຍິງພາຍໃຕ້ແອກບໍ່ໄດ້ແຕກ,
  ນາງໄດ້ຈັດການກຽມພ້ອມແລະຍ່າງ ...
  ນາງເປັນເດັກນ້ອຍ, ໄກຈາກອາຍຸ,
  ແລະນາງມັກຍ່າງຕີນເປົ່າ!
  
  ຮອຍຕີນຂອງສາວນ້ອຍມີຄວາມສະຫງ່າງາມ,
  Raphael ໄດ້ແຕ້ມຮູບໃສ່ພວກມັນ ...
  ແລະຂ້ອຍເຊື່ອວ່າເດັກນ້ອຍຈະມີຄວາມສຸກ,
  ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າຈະເຫັນລູກໆຂອງລາວ, ເຊື່ອຂ້ອຍ!
  
  ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຮ້ອງເພງ
  ເພື່ອລັດສະໝີພາບຂອງພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າພຣະຄຣິດ ...
  ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າດາວເຄາະຈະກາຍເປັນອຸທິຍານ
  ແລະຂ້ອຍຈະພົບພໍ່ຂອງຂ້ອຍ, ເຊື່ອຂ້ອຍ!
  
  ແລ້ວເວລາຈະມາເຖິງ ແລະພວກເຂົາຈະລຸກຂຶ້ນອີກ
  ໃຜເສຍຊີວິດ, ຜູ້ທີ່ເສຍຊີວິດແລະຜູ້ທີ່ເຈັບປ່ວຍ ...
  ແລະຈະມີຄວາມສຸກໃນອາຍຸແລະໄວເດັກ,
  ຍ້ອນວ່າພະເຍຊູຢາກໄດ້!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະຄຸເຂົ່າຕໍ່ພຣະພັກພຣະເຈົ້າ,
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະປະຕິບັດຄໍາເພງນີ້ໃນຄວາມສຸກຂອງຄວາມສະຫວ່າງ ...
  ໃນນາມຂອງທຸກຄົນລຸ້ນຕໍ່ໄປ,
  monsters ຄະດີອາຍາຈະໄດ້ຮັບການ defeated!
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງຈະຢູ່ໃນຄວາມສຸກນິລັນດອນ,
  ແລະປະຊາຊົນທັງຫມົດຂອງແມ່ແຜ່ນດິນໂລກ ...
  ອາກາດທີ່ບໍ່ດີຈະຫາຍໄປ,
  ຄົນເຮົາຈະບໍ່ແຕກດອກ!
  
  ນາງໄດ້ຂ້າມຕົວເອງ, ກົ້ມຫົວເຂົ່າ,
  ຈູບໄມ້ກາງແຂນເງິນ...
  ນາງໄດ້ເຮັດພຽງເລັກນ້ອຍສໍາລັບພຣະເຈົ້າ, ປາກົດຂື້ນ
  ພຣະເຢຊູໄດ້ລົງມາຈາກສະຫວັນເພື່ອພວກເຮົາ!
  
  ເຮົາທຸກຄົນຈະຢູ່ກັບພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າໃນໄວໆນີ້,
  ໃນມືທີ່ສວຍງາມ, ຮັກຂອງລາວ ...
  ໃຫ້ຄວາມຄິດຂອງພວກເຮົາບິນສູງຂຶ້ນ
  ແລະຄວາມເຂັ້ມແຂງແມ່ນຢູ່ໃນເດັກນ້ອຍ, ກໍາປັ້ນແຂງ!
  
  ແລະດຽວນີ້ຂ້ອຍອ່ານ ຄຳ ອະທິຖານ,
  ນາງເວົ້າວ່າ, ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ໃຫ້ອະໄພຂ້າພະເຈົ້າ ...
  ບັດນີ້ພວກເຮົາຢູ່ເທິງຕີນກັບລາວ,
  ແລະພຣະຄຣິດແລະຂ້ອຍ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຢູ່ໃນເສັ້ນທາງຂອງພວກເຮົາ!
  
  ແລະພວກເຮົາຈະໄປຮ່ວມມືກັບພຣະອົງໄປສະຫວັນ,
  ແລະຝົນທອງຈະຕົກຢູ່ທີ່ນັ້ນ ...
  ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນຄຸນນະສົມບັດຂອງພຣະອົງ,
  ແລະ ມັນຈະສົ່ງ ສັດຕູ ໄປສູ່ຄວາມສັ່ນສະເທືອນ!
  
  ສຸດທ້າຍ, ມີຄວາມສຸກໃນໂລກ,
  ພວກເຮົາໄດ້ລໍຖ້າການປະກົດຕົວຂອງພຣະຄຣິດ ...
  ພວກເຮົາບິນຄືກັບເທວະດາໃນງານລ້ຽງໃນອາກາດ,
  ຄວາມຮັກຂອງພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າແມ່ນສົດໃສແລະບໍລິສຸດ!
  ຫຼັງຈາກເພງດັ່ງກ່າວ, Nazis ໄດ້ກາຍເປັນຄວາມຮູ້ສຶກແລະປ່ອຍໃຫ້ເດັກຍິງທີ່ໂຊກບໍ່ດີຢູ່ໃນຄວາມອົບອຸ່ນແລະເອົາຊາຮ້ອນຂອງນາງ. Margarita ວາງແຜນທີ່ຈະປູກລະເບີດທີ່ປອມຕົວເປັນເຂົ້າຈີ່ຢູ່ໃນຖົງຂອງນາງພາຍໃຕ້ລົດໄຟ, ແຕ່ບໍ່ມີເວລາ - ນາງຕື່ນຂຶ້ນ.
  nightingale the robber ແລະ goblin ໄດ້ໃກ້ຊິດຫຼາຍ. goblin ມີການຕໍາແທນທີ່ຈະເປັນດັງ, ໃບຫນ້າທີ່ຫນ້າບໍ່ພໍໃຈແລະມີແຂບຍາວ. ລາວຍັງສູງຂ້ອນຂ້າງປະມານສາມແມັດ. ບໍ່ມີສິ່ງມະຫັດທີ່ລາວລາກສຸດທິ. ແລະ Nightingale ເປັນຜູ້ຊາຍໄຂມັນ, ສີແດງ, ມີແກ້ມ hamster, ແຂ້ວດ້ານຫນ້າ protruding ແລະໃນເຄື່ອງແບບຟຸ່ມເຟືອຍທີ່ມີຫຼຽນ. ດີ, ບວກກັບ mustache, ປົກກະຕິຂອງ Prussians.
  ເຫັນວ່າການໂຈມຕີແປກໃຈບໍ່ໄດ້ຜົນ, Nightingale the Robber ໄດ້ເອົາສອງນິ້ວມືເຂົ້າໄປໃນປາກຂອງລາວແລະພະຍາຍາມ whistle.
  Dominika ໃຫ້ ເຂົາເຕະ roundhouse ດ້ວຍ heel ເປົ່າຂອງນາງ. ແລະ roar roars ດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ. ແລະລາວກໍໄດ້ຖົ່ມເລືອດອອກ.
  goblin swung ສະໂມສອນຂອງຕົນ. ເດັກຊາຍ hero Dobrynya ໂດດຂຶ້ນແລະຈັບ goblin ໂດຍຜົມ, ຫຼຸດລົງເທິງຫລັງຂອງລາວແລະໂຍນລາວລົງ. goblin ໄດ້ crashed ໃສ່ ຕົ້ນໄມ້ຄ້າຍຄື cactus ມີດອກແລະ howly deafening. ແລະສຽງດັງຂອງລາວຄືກັບລາປ່າ.
  Margarita ຍິ້ມ. Nightingale ພະຍາຍາມ whistle ອີກເທື່ອຫນຶ່ງເມື່ອ Dominika ຕີລາວຢູ່ໃນຄາງດ້ວຍຫົວເຂົ່າຂອງນາງ. ແລະລາວຫາຍໃຈຍາກ.
  ເດັກຜູ້ຊາຍທີ່ກ້າຫານ Dobrynya ຮ້ອງເພງ:
  goblin ໄດ້ຖາມພວກເຮົາ,
  ເຈົ້າ camo ເຈົ້າມາບໍ ?
  ມຸ່ງຫນ້າໄປເມືອງ -
  ພວກເຮົາມີສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດ!
  goblin ພະຍາຍາມໂຈມຕີອີກເທື່ອຫນຶ່ງກັບສະໂມສອນ. ເດັກຜູ້ຊາຍ hero ໄດ້ dodged ຟັນແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງໂຍນຜູ້ຊາຍຂະຫນາດໃຫຍ່ໃສ່ຕົນເອງ, ເນື່ອງຈາກວ່າ Dobrynya ບໍ່ມີຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງເດັກນ້ອຍ. ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າຈະເຮັດວຽກອອກ.
  goblin ໄດ້ stretched ອອກອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ແລະລາວເພີ່ມຂຶ້ນຊ້າໆ. ເດັກນ້ອຍຕື່ນຂຶ້ນແລະເລີ່ມຕົ້ນຖິ້ມໂກນດອກທອງໃສ່ມານ swamp ໄດ້. ພວກເຂົາໄດ້ຕີລາວແລະເຮັດໃຫ້ເຂົາ roar. ແລະບິດ.
  Margarita ສັ່ນ wand magic ຂອງນາງ. ແລະໂກນໄດ້ເລີ່ມປ່ຽນເປັນເຂົ້າໜົມເຄັກ, ແລະພວກມັນໄດ້ຕົບ goblin ດ້ວຍສີຄີມ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ລາວບິດບ້ຽວຄືກັບກ້ອນໃນແຊ່ຂົ້ວ.
  ແລະ Dobrynya Nikitich ໄດ້ຍົກ Nightingale the Robber ເຂົ້າໄປໃນແຂນທີ່ຢຽດອອກຂອງລາວແລະໂຍນລາວໃສ່ຕົ້ນແປກທີ່ຫນັກແຫນ້ນທີ່ມີໂກນເງິນ. ຈາກການໂຈມຕີ, Nightingale ຈະລົ້ມລົງແລະສັ່ນສະເທືອນ, ບັງຄັບໃຫ້ລາວຍອມແພ້ຜີ, ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ຖົ່ມເລືອດອອກ.
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ຮ້ອງເພງ:
  - Nightingale the Robber, ເຈົ້າເປັນຄົນຮ້າຍ,
  ແລະຕີ ໜ້າ ເຈົ້າ ໜັກຂຶ້ນ...
  ເຈົ້າຕາຍແລ້ວ, ເຈົ້າຂີ້ຮ້າຍ ,
  ຂ້າທ່ານຄືກັນ, whistler ໄດ້!
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລາວກໍ່ເອົາມັນແລະຕີມັນດ້ວຍກໍາປັ້ນຂອງລາວຢ່າງຮຸນແຮງເທົ່າທີ່ລາວສາມາດເຮັດໄດ້. Nightingale the Robber ມີສຽງດັງຢູ່ໃນຫູຂອງລາວ. ແລະ Dominica ຊີ້ໃຫ້ເຫັນ wand ດັດຊະນີຂອງນາງຢູ່ທີ່ goblin, ແລະວິທີການທີ່ນາງໂຍນສະກົດຄໍາສະລັບສັບຊ້ອນສໍາລັບການຫັນປ່ຽນ. ແລະມັນຈະເຮັດໃຫ້ມັນເປັນຜົນບັງຄັບໃຊ້ lethal ໃນທີ່ມີ cascades ຂອງພະລັງງານ.
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ ... ມີຜູ້ຊາຍທີ່ມີຂົນຍາວສາມແມັດ, ແລະໃນປັດຈຸບັນຢູ່ໃນສະຖານທີ່ຂອງລາວມີໂຕະທີ່ບັນຈຸອາຫານທີ່ອຸດົມສົມບູນຫຼາຍແລະເຂົ້າຫນົມຫວານທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນ. ແລະກິ່ນຫອມດັ່ງກ່າວໄດ້ມາຈາກເຮືອນຄົວທີ່ມະຫັດສະຈັນນີ້.
  Dominica tweeted:
  - ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນການຫັນປ່ຽນແລະມະຫັດສະຈັນຂອງມະຫັດສະຈັນ,
  ເຮົາເຫັນອຸທິຍານໃນທຸກສິ່ງໃນສະຫວັນ...
  ທີ່ສົດໃສດັ່ງກ່າວ ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ ,
  ຂໍໃຫ້ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າຜູ້ຊົງຣິດອຳນາດຍິ່ງໃຫຍ່ລຸກຂຶ້ນອີກ!
  ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຢູ່ເທິງໂຕະວາງຖາດໂລຫະສີທອງແລະສີສົ້ມ, ມະຫັດສະຈັນ, ມີເຄັກ, ມີສີຄີມຫຼາຍສິບສີແລະຮົ່ມທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບອາຫານທີ່ປະເສີດຫຼາຍ, ແລະ ມີກິ່ນຫອມ, ທັງຫມົດແມ່ນແຊບທີ່ສຸດ.
  ແລະໂດນັດນັ້ນມີຄວາມສະຫງ່າງາມສໍ່າໃດທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຝຸ່ນອັດສະຈັນ. ບໍ່ມີການເພີ່ມຫຼືລົບຕໍ່ໄປນີ້. ແລະແກ້ວ splashed ກັບ cocktails ຈາກແນວພັນຂອງນ້ໍາ, ມີການຕື່ມສິ່ງມະຫັດທີ່ເຮັດໃຫ້ຕົກໃຈກັບກິ່ນຫອມແລະການອອກແບບຫວານກັບ glaze. ແລະມີດອກໄມ້ຊະນິດໃດແດ່?
  Margarita ຍິ້ມດ້ວຍຄວາມສັບສົນ ແລະຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ເຈົ້າໄດ້ຫັນມານ! ແລ້ວ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ ! ເຈົ້າຕ້ອງສາມາດເຮັດແບບນີ້ໄດ້!
  Dominica, ສັບສົນ, ຖາມວ່າ:
  - ມັນຍາກບໍ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້! ແລະທ່ານສາມາດເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນີ້.
  ໃນຂະນະດຽວກັນ, nightingale robber ໄດ້ພະຍາຍາມ whistle ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ແລະລາວໄດ້ເອົາແກ້ມກວ້າງ, ຄ້າຍກັບແຮັມສະເຕີ. ແຕ່ hero boy-hero, ທັນທີທີ່ເຂົາເອົາມັນ, ຈະຄິດຄ່າມັນກັບເດັກນ້ອຍຂອງຕົນ, ແຕ່ lethal, ຄ້າຍຄື sledgehammer, fist. ແລະ whistler, ໂດຍວິທີທາງການ, knocks ອອກຫຼາຍກ່ວາຫນຶ່ງຄັ້ງ, ມັນຄ້າຍຄື knocked ອອກ, ໂຍນແຂ້ວຄໍາ.
  ແລະລາວບິນ upside ລົງ. ລາວໄດ້ຕົບລົງແລະຢຽດອອກຄືກັບວ່າລາວຖືກເຄາະອອກ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວກໍ່ໂດດຂຶ້ນ, ເອົານິ້ວມືຂອງລາວເຂົ້າໄປໃນປາກຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະ blew. ແຕ່ແທນທີ່ຈະເປັນ whistle, ທັງຫມົດທີ່ອອກມາເປັນ ສຽງດັງທີ່ຫນ້າເສຍດາຍ. ແລະມັນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກຫຼາຍ. ເດັກນ້ອຍຫົວເລາະ. The Nightingale the Robber croaked:
  "ຂ້ອຍຈະກືນເຈົ້າໃນທັນທີ, ຂ້ອຍຈະກືນເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະກືນເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ!"
  ໃນການຕອບໂຕ້, Dobrynya, ເດັກຜູ້ຊາຍທີ່ກ້າຫານນີ້, ໄດ້ເຕະຄາງຂອງ Nightingale ດ້ວຍສົ້ນເປົ່າຂອງລາວ. ແລະແຂ້ວໄດ້ບິນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ໂຍນແຂນຂອງລາວອອກ, ຫົວຫນ້າໂຈນໄດ້ເອື່ອຍໄປ.
  Dobrynya roared:
  ແລະພວກເຮົາຈະຊອກຫາຜູ້ໃດໃນການສູ້ຮົບ, ແລະພວກເຮົາຈະຊອກຫາໃຜໃນການສູ້ຮົບ,
  ພວກເຮົາຈະບໍ່ເວົ້າຕະຫລົກກັບວ່າ, ພວກເຮົາຈະຂ້າ gadfly!
  ພວກເຮົາຈະຂ້າທ່ານຄື gadfly!
  Dominica ຊີ້ມື magic ຂອງນາງໃສ່ Nightingale the Robber ທີ່ຊະນະ. Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເຈົ້າຢາກປ່ຽນລາວຄືກັນບໍ?
  ນັກສະແດງຍິງຫົວຫົວ:
  - ໃຫ້ມີຢ່າງຫນ້ອຍບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເປັນປະໂຫຍດ!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຮ້ອງວ່າ:
  ເດັກຊາຍຖືກມັດດ້ວຍຕາຕະລາງທາດເຫຼັກ,
  ແລະຂ້ອຍກິນສິ່ງດຽວເພື່ອສຸຂະພາບ ...
  ເນື່ອງຈາກຄວາມໜັກໜ່ວງ, ການໂຈມຕີໄດ້ເກີດຂຶ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ,
  ແລະມັນໄດ້ກາຍມາເປັນ cyber genius ຂອງພະລັງງານ colossal!
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Dominica ໝູນ, ເຮັດໃຫ້ຮູບແປດທີ່ສັບສົນດ້ວຍ wand magic ຂອງນາງ.
  ແລະໃນປັດຈຸບັນ, ແທນ Robber Nightingale, ພູເຂົາທັງຫມົດຂອງເຂົ້າຫນົມຫວານ, dragees ແລະບາງສ່ວນຂອງສີຄີມກ້ອນໄດ້ປາກົດ.
  ໄດ້ຍິນສຽງຫົວຫົວຂວັນ, ແລະເດັກນ້ອຍເລີ່ມໂດດອອກຈາກຫຍ້າ. ເຂົາເຈົ້າງາມ, ແຕ່ບາງ, ragged, ແລະຕີນເປົ່າຕາມປະເພນີ. ແລະດ້ວຍຄວາມໂລບມາກຫຼາຍ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ລົງມືໃສ່ການປິ່ນປົວ, ເຂົ້າໄປໃນທີ່ Robber Nightingale ແລະ Swamp Goblin ໄດ້ຫັນ. Margarita ປາກດ້ວຍນິ້ວມືຂອງນາງແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ຢຸດ, guys ແລະເດັກຍິງ! ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈເຈົ້າ, ເຈົ້າຫິວເຂົ້າຫຼັງຈາກຖືກພວກຄົນຮ້າຍເຫຼົ່ານີ້ຈັບໄດ້, ແຕ່ໃຫ້ລ້າງມືຂອງເຈົ້າກ່ອນ.
  ແລະວິທີທີ່ລາວຈະປ່ອຍຟ້າຜ່າຈາກ wand magic. ເດັກຊາຍຕ້ອງໄດ້ແລ່ນໄປຫາສາຍນ້ໍ, heels ສີຟ້າຂອງເຂົາເຈົ້າກະພິບ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ມັນເປັນການຫຍາບຄາຍທີ່ຈະກິນອາຫານດ້ວຍມືເປື້ອນ.
  Dominica ຖາມວ່າ:
  - ສິ່ງເຫຼົ່ານີ້, ນັກໂທດແລະຊະເລີຍຂອງ Nightingale ແລະ Goblin?
  Margarita ກົ້ມຫົວທີ່ສົດໃສຂອງນາງ:
  - ແມ່ນແທ້! ພວກເຮົາປົດປ່ອຍເຂົາເຈົ້າ. ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ມັນແມ່ນເຈົ້າຜູ້ທີ່ປົດປ່ອຍຂ້ອຍ. ແລະນີ້ແມ່ນ ເຢັນ ຫຼາຍ .
  ມີເດັກນ້ອຍ, ຊາຍ ແລະຍິງ ຫຼາຍກວ່າຮ້ອຍຄົນ. ຕາມປົກກະຕິ, ມີຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງການຮ່ວມເພດທີ່ຍຸຕິທໍາຫຼາຍກວ່າການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງສາມເທົ່າ.
  Dominica ຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ໃນທີ່ນີ້ພວກເຂົາທັງຫມົດເບິ່ງບໍ່ເກີນສິບສອງປີ. ແມ່ນຫຍັງ, ພວກໂຈນເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ໄດ້ຂ້າຜູ້ໃຫຍ່?
  Margarita ອະທິບາຍວ່າ:
  - ບໍ່, ແນ່ນອນ, ພວກເຂົາຂ້າຜູ້ໃຫຍ່ຄືກັນ. ພຽງແຕ່ຫຼັງຈາກການປົດປ່ອຍຜູ້ໃຫຍ່ໄດ້ຮັບຮ່າງກາຍຂອງເດັກນ້ອຍ. ດັ່ງທີ່ມັນເປັນ, ສໍາລັບການຍົກຕົວຢ່າງ, ກັບ Dobrynya Nikitich. ແລະກັບຂ້ອຍຄືກັນ, ຂ້ອຍຍັງເບິ່ງຄືສາວ.
  ນັກສະແດງຍິງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເດັກນ້ອຍນິລັນດອນ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບໃນ tale fairy ເປັນ, ແມ່ນ ຍິ່ງໃຫຍ່ ! ແລະເຈົ້າສາມາດເວົ້າໄດ້ວ່າ - ເຢັນ!
  Margarita chirped, baring ແຂ້ວຂອງນາງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນໂລກທີ່ປະເສີດທີ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນ ເຢັນ ຫຼາຍ . ແຕ່ມີອັນຕະລາຍຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້. ໂດຍສະເພາະ, ມີຄົນທີ່ເປັນອັນຕະລາຍຫຼາຍກ່ວາ goblin ແລະ Nightingale the Robber.
  Dominica ຖາມດ້ວຍສຽງກະຊິບວ່າ:
  - ຕົວຢ່າງ, ໃຜ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານເວົ້າຢ່າງງຽບໆ:
  - ແມ່ເຖົ້າ Shapoklyak!
  ນັກສະແດງຍິງໄດ້ tweeted:
  ເຮັດດີ, ເຮັດໄດ້ດີ, ແມ່ຕູ້ເປັນຫົວເລື່ອງ!
  ການເປັນໝູ່ກັບນາງຄືກັບການຫຼິ້ນກັບແຂ້!
  ແລະເດັກຍິງໄດ້ເອົາມັນແລະໂຍນໂກນດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ມັນຕີມັງກອນ. ແມງໄມ້ໄດ້ລະເບີດ, ກະແຈກກະຈາຍເຂົ້າໄປໃນຮູບປັ້ນ.
  Margarita ສັງເກດເຫັນ, ສັ່ນຫົວຂອງນາງດ້ວຍ curls ທອງ:
  - ມັນບໍ່ດີທີ່ຈະຂ້າສິ່ງທີ່ມີຊີວິດ!
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແຕ່ມັນເປັນພຽງແຕ່ແມງໄມ້!
  Margarita ຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  - ເຈົ້າຖົ່ມນໍ້າລາຍຂອງເຈົ້າໃສ່ລົມ,
  ຢ່າທຳລາຍແມງໄມ້ ຫຼື ມົດ...
  ຢ່າຫັກກິ່ງງ່າໃນປ່າ -
  ຊີວິດທັງໝົດໃນໂລກແມ່ນຄອບຄົວດຽວ!
  ນັກສະແດງຍິງຮ້ອງ, ກັດແຂ້ວ:
  - ຂ້ອຍ, ເຈົ້າ, ລາວ, ລາວ - ພ້ອມກັນທົ່ວປະເທດ,
  ຮ່ວມກັນເປັນຄອບຄົວທີ່ເປັນມິດ!
  ໃນຄໍາທີ່ພວກເຮົາ, ຫນຶ່ງຮ້ອຍພັນຂ້າພະເຈົ້າ!
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ລ້າງຕົນເອງຢູ່ໃນສາຍນ້ໍາ. ແລະໃນປັດຈຸບັນເຂົາເຈົ້າແລ່ນໄປຫາອາຫານ, ມີຄວາມສຸກ ແລະເຫຼື້ອມ.
  Dominica ແລະ Margarita ກະຊິບການສະກົດຄໍາຮ່ວມກັນ, ແລະຕາຕະລາງໄດ້ກາຍເປັນຍາວ. ດຽວນີ້ມີພື້ນທີ່ພຽງພໍໃຫ້ທຸກຄົນນັ່ງລົງ.
  ເດັກນ້ອຍ, ບິດຕີນເປົ່າ, ນັ່ງລົງແລະຮ້ອງເພງໃນສຽງທີ່ຊັດເຈນ:
  ຜ້າປູໂຕະແຜ່ອອກຄືຫິມະ
  ແລະຂອງດີຖືກວາງໄວ້ ...
  ເດັກນ້ອຍທຸກຄົນຈະປະສົບຜົນສໍາເລັດ,
  ແລະ roast ຈາກ Cheburashka!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເລີ່ມກິນອາຫານ. ມີເດັກນ້ອຍທີ່ສວຍງາມຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາ ໝົດ ແຮງຍ້ອນຄວາມອຶດຫິວແລະການຂາດແຄນ.
  Dominica ແລະ Margarita, ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຂົາໄດ້ຮັບການລ້ຽງດູດີ, ໂດຍບໍ່ມີການຄິດສອງເທື່ອ, ເລີ່ມເຕັ້ນລໍາ. ແລະໃຫ້ພວກເຈົ້າຢຽບຕີນເປົ່າ, ຖືກຈີກ, ທາສີຜິວໜັງ.
  ເດັກຍິງໄດ້ຮ້ອງເພງດ້ວຍສຽງທີ່ສົດໃສຂອງເຂົາເຈົ້າ;
  ຂ້ອຍເກີດຢູ່ໃນປະເທດອະວະກາດ
  ບ່ອນທີ່ເດັກຍິງທຸກຄົນສູ້ກັນຫຼາຍ ...
  ຊາຕານບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະດິນແດນໄດ້
  ເພື່ອລັດສະຫມີພາບຂອງແມ່ລັດເຊຍຂອງພວກເຮົາ!
  
  ພວກເຮົາຈະສາມາດປົກປ້ອງ Rus ບໍລິສຸດ,
  ແລະບໍ່ວ່າສັດຕູຈະໂຫດຮ້າຍຮ້າຍແຮງປານໃດ...
  ເຮົາຈະຕີຝ່າຍຄ້ານຢ່າງໜັກ
  ແລະວິນຍານລັດເຊຍທີ່ມີດາບຈະໄດ້ຮັບການສັນລະເສີນ!
  
  ລັດເຊຍ, ນີ້ແມ່ນບ້ານເກີດຂອງຂ້ອຍ,
  ຍານບໍລິສຸດ ແລະ ໂລກຍານຂອງໂລກ...
  ທຸກຊາດເປັນຄອບຄົວດຽວ
  ແລະເດັກຍິງແມ່ນຫນຸ່ມຕະຫຼອດໄປ!
  
  ພວກເຮົາຈະປົກປັກຮັກສາ Motherland ຂອງພວກເຮົາໃນການສູ້ຮົບ,
  ບໍ່ແມ່ນໂອກາດດຽວສໍາລັບ ສັດຕູທີ່ ຊົ່ວຮ້າຍ ...
  ຂ້າງ ເທິງ ຂອງ ພວກ ເຮົາ ແມ່ນ cherub ມີ ປີກ ທອງ.
  ມອບຂອງຂວັນໃຫ້ທະຫານລັດເຊຍ!
  
  ໃນລັດເຊຍ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີ.
  ແລະຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງພວກເຮົາຈະເຂັ້ມແຂງກວ່າເຫຼັກກ້າ ...
  ເດັກຊາຍມີສຽງດັງຢູ່ໃນມືຂອງລາວ,
  ແລະ Comrade Stalin ກົດລະບຽບຢູ່ທີ່ນັ້ນ!
  
  ປະຊາຊົນຮັກບ້ານເກີດຂອງຂ້ອຍ,
  ເຮົາຈະເຮັດໃຫ້ງາມຂຶ້ນຕະຫຼອດໄປ...
  Fatherland ຈະບໍ່ຖືກລັກສໍາລັບ ruble,
  ແລະພຣະເຈົ້າ Svarog ເປັນພຣະເມຊີອາ ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ !
  
  ຂໍໃຫ້ປະເທດຊາດຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບກຽດສັກສີ,
  ສັດຕູ ໃນການສູ້ຮົບ ...
  Lada ແມ່ຂອງພຣະເຈົ້າເປັນທີ່ຮັກແພງສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ,
  ໃຫ້ພວກສັດຕູຂອງຣັດເຊຍລຸກຂຶ້ນ!
  
  ຖ້າຈໍາເປັນ, ພວກເຮົາສາມາດຫຼົ່ນລົງເລືອດຂອງສັດຕູ,
  ຣັດເຊຍບໍ່ສາມາດຄຸເຂົ່າລົງໄດ້...
  ລ່າສຸດຈະກາຍເປັນເກມ,
  ແລະຜູ້ນໍາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, Lenin, ຈະຢູ່ກັບພວກເຮົາ!
  
  ພວກເຮົາຈະເອົາຊະນະຄວາມກວ້າງໃຫຍ່ຂອງອາວະກາດ,
  ເຮົາຈະໃຫ້ຄວາມສຸກ, ຄວາມສຸກແກ່ທົ່ວຈັກກະວານ...
  ມົສກູແມ່ນສູງກວ່າ Rome ເອງ,
  ມີອໍານາດທີ່ບໍ່ປ່ຽນແປງໃນການສູ້ຮົບ!
  
  ເມື່ອສົງຄາມມາຮອດແຜ່ນດິນອັນສົດໃສຂອງພວກເຮົາ,
  ພວກເຮົາຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນ Fuhrer ລັກສະນະທີ່ມີອໍານາດຂອງພວກເຮົາ ...
  ລັດເຊຍຈະໄດ້ຮັບຄ່າທໍານຽມອັນໃຫຍ່ຫຼວງ,
  ເຮົາສູງກວ່າຕາເວັນແລະງາມກວ່າຕົ້ນໄມ້!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, Rus ຈະບໍ່ຢູ່ໃນການທໍາລາຍ,
  Horde ຈະບໍ່ເອົາພວກເຮົາມາຄຸເຂົ່າ ...
  ສູ້ເພື່ອບ້ານເກີດຂອງເຈົ້າ ແລະຢ່າຢ້ານ
  ລັດເຊຍບໍ່ຮູ້ຄວາມອ່ອນແອແລະຄວາມຂີ້ຄ້ານ!
  
  ປະເທດທີ່ຮັກແພງຂອງພວກເຮົາຈະລຸກຂຶ້ນອີກ,
  ຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນຈັກກະວານທັງຫມົດຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຕົນ ...
  ແລະຊາຕານຈະຖືກທໍາລາຍ
  ສັດຕູຂອງພໍ່ດິນຈະລົ້ມລົງສູ່ຂຸມຝັງສົບ!
  ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ເດັກຍິງ, ໂດດດ້ວຍຕີນເປົ່າແລະ spinning ຄື devil, ເລີ່ມ roar ແລະເຕັ້ນໄປຫາໃນ somersaults ສອງ.
  ເດັກຍິງ ທີ່ສວຍງາມແລະຮຸກຮານ ຢູ່ທີ່ນີ້ . ແລະວິທີທີ່ເຂົາເຈົ້າ squeal, ໂດດຂຶ້ນ.
  ດີ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ, ເດັກນ້ອຍກິນແລະຮ້ອງເພງຂອງຕົນເອງ. ແລະພວກເຂົາເຮັດມັນໃນທາງບວກຫຼາຍ. ນີ້ແມ່ນເພງຂອງພວກເຂົາ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ຫມຸນໄປອ້ອມຂ້າງຄ້າຍຄື spinning top.
  ເດັກຍິງຊັ້ນສູງ.
  ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີ butterfly ຂະຫນາດໃຫຍ່ຫຼາຍປາກົດຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າ, ຄ້າຍຄືມັງກອນທີ່ແທ້ຈິງ. ແລະ ປີກຂອງນາງກໍໃຫຍ່ຫລາຍຈົນເປັນປະກາຍເປັນໄຟເໝືອນຄຳທີ່ເຮັດດ້ວຍແກ້ວປະເສີດ. ແລະເບິ່ງຄືວ່າເຮັດໃຫ້ປະລາດແລະສວຍງາມ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນແທ້ຈິງແລ້ວ, ເວົ້າກົງໄປກົງມາ, butterflies ທີ່ມີຂະຫນາດໃຫຍ່ດັ່ງນັ້ນ, ຄ້າຍຄືໄດໂນເສົາ.
  Dominica ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ເຈົ້າຈະບໍ່ເຫັນສິ່ງມະຫັດສະຈັນທີ່ນີ້. ອັດສະຈັນ!
  Margarita ຫົວຫົວແລະຕອບວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນ arthropods ແທ້ໆທີ່ເຮັດໃຫ້ປະຫລາດໃຈ. ແຕ່ນີ້ບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈທີ່ສຸດ. ມີຫຼາຍສິ່ງອື່ນໆທີ່ເຢັນຫຼາຍ.
  Dominica ຮ້ອງເພງ:
  ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຫນັງສືຫຼືພິພິທະພັນ,
  ເຂົາເຈົ້າຈະບໍ່ມາແທນທີ່ເພື່ອນຂອງພວກເຮົາ!
  ແລະເດັກຍິງຈາກ wand magic ຈະປ່ອຍ beam ໄດ້. ແລະແກ້ວຄັອກເທນໃຫມ່ປາກົດ. ແລະເດັກນ້ອຍໄດ້ໂຈມຕີພວກເຂົາ.
  ນັ້ນແມ່ນວິທີການ ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ຫັນອອກ . ແລະພຽງແຕ່ບາງປະເພດຂອງດົນຕີຫຼິ້ນຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ.
  ແລະ Dominic ແລະ Margarita ບໍ່ຮ້ອງເພງໄດ້ແນວໃດ;
  ຄວາມງາມໂຈມຕີຕີນເປົ່າ,
  ພວກເຂົາແລ່ນ, ເດັກຍິງທີ່ສວຍງາມ ...
  ຖ້າເຈົ້າຕ້ອງການຕີ Fritz ດ້ວຍກຳປັ້ນຂອງເຈົ້າ,
  ຫຼື ເຂົາເຈົ້າຈະຂ້າ ລາວດ້ວຍປືນກົນ!
  
  ເດັກຍິງບໍ່ສາມາດທີ່ຈະສົງໃສ
  ພວກເຂົາເຈົ້າຈະຝັງພວກນາຊີຕາຍ ...
  ແລະ ພວກເຂົາຈະເຕະ ຕີນຂອງລາວຢ່າງແຂງແຮງ,
  ແລະຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ ໝາປ່າກໍ່ຮ້ອງຄາງກິນ!
  
  ລັດເຊຍ, ນີ້ແມ່ນຄໍາສັບສໍາລັບທະຫານ,
  ເມື່ອ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ມີຄວາມເຢັນກວ່າ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າບາງຄັ້ງສະຖານະການແມ່ນ bleak,
  ບ່ອນທີ່ Cain ສີດໍາທີ່ຊົ່ວຮ້າຍຊະນະ!
  
  ຢ່າເຊື່ອ, ສະມາຊິກ Komsomol ບໍ່ໄດ້ແລ່ນຫນີ,
  ແລະຖ້າພວກເຂົາແລ່ນ, ພຽງແຕ່ໂຈມຕີ ...
  ແລະ Nazis ທັງຫມົດຈະຖືກຂ້າຕາຍທັນທີ,
  ແລະ Fuhrer ຈະໄດ້ຮັບການຍົກຂຶ້ນໄປໃນທ່ອນໄມ້!
  
  ລັດເຊຍ, ນີ້ແມ່ນບ້ານເກີດຂອງຂ້ອຍ,
  ນາງເປັນ radiant, ງາມງ່າຍດາຍ ...
  ຜູ້ໃດເປັນຄົນຂີ້ຕົວະກໍບໍ່ມີຄ່າແມ່ນແຕ່ເງິນຮູເບີນ,
  ແລະ, ເຈົ້າຮູ້, ການໂຕ້ຖຽງກັບນັກຮົບແມ່ນອັນຕະລາຍ!
  
  ແຕ່ຮູ້ວ່າພວກເຮົາຈະເອົາຊະນະພວກ fascists,
  ຄວາມຊົ່ວຮ້າຍຈະບໍ່ປົກຄອງບັນລັງ ...
  ຂ້າງເທິງພວກເຮົາແມ່ນເຄຣູບປີກສີທອງ,
  ແລະພຣະເຈົ້າ Svarog ດ້ວຍຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ໃນມົງກຸດ!
  
  ຜູ້ໃດເປັນຄົນຂີ້ຕົວະ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເປັນທາດທີ່ອ່ອນແອ,
  ຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງລາວແມ່ນຫນຶ່ງ - ອົດທົນກັບການດູຖູກ ...
  ມື້ນີ້ເຈົ້າເປັນຊ່າງກົນ, ມື້ອື່ນເຈົ້າເປັນນາຍຊ່າງ,
  ແລະຕົວເຈົ້າເອງສາມາດຕີຫຼັງຄົນອື່ນໄດ້!
  
  ເດັກຍິງມີຄວາມເຂັ້ມແຂງ, ພຽງແຕ່ເປັນພູເຂົາໄຟ,
  ບາງຄັ້ງນາງກໍ່ທໍາລາຍພູເຂົາຢ່າງມີພະລັງ...
  ສົງຄາມ ກຳ ລັງແຜ່ລາມໄປດ້ວຍລົມພະຍຸເຮີລິເຄນທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ,
  ແລະຄວາມຕາຍຢ່າງກົງໄປກົງມາເຮັດໃຫ້ເຊື້ອຊາດຂອງມະນຸດຫຼຸດລົງ!
  
  ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າຢ່າງຊື່ສັດ, knights,
  ພວກເຮົາມີຄວາມເຂັ້ມແຂງໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາຣັດເຊຍມີຄວາມສາມັກຄີ ...
  ຕ້ອງການອາຫານຫວ່າງໄປກັບສ້ອມ ແລະມີດ,
  ພວກເຮົາເປັນ knights invincible ໃນຮົບ!
  
  ຄວາມເຊື່ອຂອງພວກເຮົາແມ່ນຫຍັງ, ໃນພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າພຣະຄຣິດ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາຍັງເຄົາລົບ Lada ...
  ສະຫາຍ Stalin ຄືກັບພໍ່ຂອງພວກເຮົາ,
  ແລະຈະມີສະຖານທີ່ຂອງຄອມພິວເຕີເປັນອຸທິຍານ!
  
  ຜູ້ທີ່ເຄີຍຕາຍໄປແລ້ວຈະຟື້ນຄືນມາຈາກຕາຍ
  ແລະພວກເຮົາຈະກາຍເປັນທີ່ສວຍງາມແລະສະຫລາດ ...
  ແລະ, ແນ່ນອນ, ຜູ້ຊາຍມີຄວາມພູມໃຈຫຼາຍ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າບາງຄັ້ງເຂົາເວົ້າບໍ່ໄດ້!
  
  ໃນຄວາມຮັກ, ດິນແດນຂອງພວກເຮົາແມ່ນຄ້າຍຄືດາວ,
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ມັນຈະບໍ່ມີວັນອອກໄປ ...
  ຄວາມຝັນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຈະເປັນຄວາມຈິງ
  ຈະມີຄວາມສະຫງົບສຸກທົ່ວທັງໂລກ!
  
  ຂ້ອຍຮັກ Maria, ຂ້ອຍໃຫ້ກຽດ Lada ຢ່າງສັກສິດ,
  Svarog ແມ່ນງາມແລະ Perun ແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່ ...
  ຂ້ອຍຮັກພຣະເຢຊູ ແລະ ສະຕາລິນ,
  ໃບໜ້າອັນສັກສິດຂອງໄອຄອນເປັນທີ່ຮັກແພງສຳລັບຂ້ອຍ!
  
  ເມື່ອໃດຈະມີອຸທິຍານທີ່ແທ້ຈິງ?
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຄວາມຫວັງຂອງເຈົ້າຈະເປັນຈິງໃນມັນ ...
  ມອບຫົວໃຈຂອງເຈົ້າໃຫ້ປະເທດຊາດຂອງເຈົ້າ,
  ທຸກຢ່າງຈະດີ, ເຂັ້ມແຂງ ກວ່າເກົ່າ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນທີ່ສຸດ, ເດັກນ້ອຍທີ່ຖືກປົດປ່ອຍໄດ້ກິນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນເປັນ detachment. ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງຫຼາຍກວ່າຮ້ອຍຄົນ.
  ແລະເຂົາເຈົ້າໄດ້ອອກເດີນທາງໃນການເດີນທາງ. Dobrynya ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຫວານ:
  - ພວກເຂົາຈະຕໍ່ສູ້, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າ!
  ແລະເດັກຜູ້ຊາຍ hero jumped ສຸດມັງກອນ.
  Oenomaus ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ທໍ່ດັ່ງກ່າວຈະເຄື່ອນທີ່ຊ້າເກີນໄປ. ພວກເຮົາເຄື່ອນຍ້າຍໄວຫຼາຍໃນມັງກອນ. ແລະໃນທີ່ນີ້ທ່ານກໍ່ຄວນຮູ້ເວລາທີ່ຈະຢຸດ.
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ຖືກສ້າງຂຶ້ນ. ພຽງແຕ່ຫນຶ່ງ baroness ໄດ້ decently ແລະແມ້ກະທັ້ງ luxuriously ນຸ່ງ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອເບິ່ງຄືຄົນຂໍທານ, ragamuffins ຫນຸ່ມ . ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ມັນມີຄວາມຊໍານິຊໍານານຫຼາຍທີ່ຈະຍ້າຍຕີນເປົ່າ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຖ້າສາວ baroness ຍ່າງໄປ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເກີບອັນມີຄ່າຂອງນາງຈະຖືກທໍາລາຍແລະແຕກຫັກ. ບາງທີເຈົ້າຄວນຈະຕີນເປົ່າຄືກັບຄົນອື່ນບໍ?
  Baroness ຕອບວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ສາມາດລໍຖ້າ! ດີກວ່າສົ່ງຂ້ອຍໄປຫາພໍ່, Duke, ລາວຈະໃຫ້ລາງວັນແກ່ເຈົ້າແລະຈະບໍ່ ທຳ ຮ້າຍເຈົ້າ!
  Margarita ກົ້ມຫົວໃຫ້ Dominica:
  - ເຈົ້າມີພະລັງງານທໍາມະຊາດ magical ດັ່ງກ່າວ. ສະນັ້ນ, ຂໍໃຫ້ເອົາມັນຮ່ວມກັນແລະສົ່ງຄ່າ radiant, ແລະຖິ້ມເດັກຍິງເຂົ້າໄປໃນ Castle ພໍ່ຂອງນາງ!
  ນັກສະແດງຍິງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບລາງວັນ?
  Margarita ຫົວຫົວແລະໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລ້ວ, ພວກເຂົາຈະໃຫ້ກະເປົາເງິນແກ່ເຈົ້າ, ນັ້ນແມ່ນຫຼາຍແທ້ບໍ? ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດ conjure ຄໍາຈາກຕົ້ນໄມ້ທໍາມະດາແລະໂກນດອກ, ແລະດັ່ງນັ້ນທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້!
  Dominica whistled:
  - ວ້າວ! ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາສາມາດຊື້ຕົວເຮົາເອງ dukedom ໄດ້!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານ ຄັດຄ້ານ:
  - ຫ້າມ! ຄໍາ magic ແມ່ນຫ້າມບໍ່ໃຫ້ຖືກໃສ່ເຂົ້າໄປໃນການໄຫຼວຽນຂອງ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນມັນ ຈະມີຫຼາຍກ່ວາທາດເຫຼັກ. ທ່ານເຂົ້າໃຈ, ອັດຕາເງິນເຟີ້ຂອງຫຼຽນທີ່ມີຄ່າ!
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນຄ້າຍຄືກັບ hyperboloid ຂອງວິສະວະກອນ Garin ບໍ?
  Margarita ຫົວຫົວ:
  - ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ. ຂ້ອຍອ່ານປຶ້ມຫົວນີ້ຕອນຂ້ອຍຍັງນ້ອຍ. ແມ່ນແລ້ວ, ຫຼັງຈາກນັ້ນມາດຕະຖານຄໍາໄດ້ລົ້ມລົງ, ແລະມັນ ຫນ້າຢ້ານ .
  Enomai ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແຕ່ຍັງ, ອາດຈະຍົກສູງບົດບາດ baroness? ເພື່ອວ່ານາງຈະບໍ່ເປັນຕາກຽດຊັງ!
  Dobrynya ຫົວຫົວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາຈະເຮັດສິ່ງນີ້ໃນເວລາດຽວກັນ,
  ໃຫ້ຂອງທີ່ເຢັນຂອງນາງ!
  ບາໂຣເນສຕີສົ້ນຕີນໃສ່ຫຍ້າອີກແລ້ວຮ້ອງວ່າ:
  - ເອົາຂ້ອຍໄປຫາພໍ່! ຫຼືຂ້າພະເຈົ້າຈະໃຫ້ທ່ານທັງຫມົດປະຫານ!
  ເດັກນ້ອຍຫົວເລາະກັນ.
  ທັນທີທັນໃດ, gnome ໃນຫມວກໄດ້ປະກົດຂຶ້ນຈາກພາຍໃຕ້ຫຍ້າ. ເຫັນໄດ້ຊັດວ່າລາວຍັງໜຸ່ມຫຼາຍ, ບໍ່ມີຫນວດ. ແຕ່ມີ wand magic ໃນມື.
  ສຽງນ້ອຍໆເວົ້າວ່າ:
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຂອງເດັກຍິງ capricious ໄດ້. ບາງທີມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະສຶກສາອົບຮົມນາງ?
  The Baroness roared:
  - ພຽງແຕ່ພະຍາຍາມມັນ, sucker !
  ແລະນາງໄດ້ພະຍາຍາມຍ້າຍ gnome ດ້ວຍຕີນເກີບຂອງນາງ. ລາວສັ່ນ wand magic ລາວ. ເດັກຍິງແລະເດັກຊາຍ capricious ຈາກຄົນບູຮານໄດ້ຫາຍໄປ.
  Dominica ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ວ້າວ!
  Margarita ຫົວຫົວ:
  - ນີ້ແມ່ນເດັກນ້ອຍຄົນຕາບອດ. ປະເພດພິເສດຂອງ gnome ຂອງປະທານທີ່ມີ magic. ໃນປັດຈຸບັນລາວໄດ້ເອົາເດັກຍິງ capricious ໄດ້ຮັບການລ້ຽງ. ແລະຄວາມປ່າເຖື່ອນຈະຕ້ອງຮຽນຮູ້ວັດທະນະທຳ, ຄວາມສຸພາບແລະການເຮັດວຽກຢ່າງມີສະຕິ.
  Enomai ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ແລະຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ spank ຂອງນາງ! ແລະດັ່ງນັ້ນ, ພາລະແມ່ນອອກຈາກບ່າຂອງເຈົ້າ.
  Dobrynya ແນະນໍາ:
  - ເຈົ້າໄປ Skeleton ບໍ? ດັ່ງນັ້ນບາງທີມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະຕີເສັ້ນທາງ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໃກ້ໄປກວ່ານັ້ນອີກໜ້ອຍໜຶ່ງແມ່ນປາສາດຂອງແມ່ມົດຜີບ້າ Bastinda, ຜູ້ທີ່ເປັນເຈົ້າຂອງເຄື່ອງປອມອີກສິບສອງໂຕ - ໜູສີເຫຼືອງ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຄວນຈະຈັບໄດ້.
  ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ພວກເຮົາມີກອງທັບຂະຫນາດນ້ອຍແລ້ວ, ຫຼາຍກ່ວາຮ້ອຍຄົນ. ໃນບັນດາພວກເຂົາແມ່ນ hero Phoenix Falcon. ລາວຍັງເປັນເດັກນ້ອຍ, ແຕ່ມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່.
  Dobrynya ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້ອຍຮູ້ຈັກ Phoenix. ລາວຖືກຈັບໄດ້ແນວໃດ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕອບວ່າ:
  - ໂດຍ cunning, ຄືກັນກັບທ່ານ. ແຕ່ບັດນີ້ພວກເຮົາມີກອງທັບ, ແລະພວກເຮົາຈະບຸກໂຈມຕີວັງຂອງ Bastinda!
  Dominika ຫຼິ້ນກັບ abs ຂອງນາງກ່ຽວກັບທ້ອງຂອງນາງ. ແລ້ວນາງກໍເອົາມັນໄປຕຳໝາກໄມ້ທີ່ນອນຢູ່ເທິງຫຍ້າດ້ວຍຕີນເປົ່າ. ນາງໄດ້ໂຍນແກ່ນຂອງມັນ, ຈັບມັນເຂົ້າໃນປາກຂອງນາງ, ກ້ຽວມັນດ້ວຍແຂ້ວແຂງແຮງຂອງນາງ ແລະເສີບ:
  - ໄປສໍາລັບການໂຈມຕີ? ດີ, ຂ້ອຍມັກຄວາມຄິດນີ້. ເຖິງແມ່ນວ່າ, ຊື່ Bastinda ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບ tale fairy ຂອງເດັກນ້ອຍ. ບໍ່ແມ່ນຜູ້ທີ່ບໍ່ເຄີຍລ້າງຕົວເອງບໍ?
  Margarita ສັ່ນຫົວຂອງນາງ:
  - ຂ້ອຍຮູ້ນິທານນີ້ຄືກັນ. ບໍ່, ນີ້ແມ່ນແມ່ມົດທີ່ແຕກຕ່າງກັນເລັກນ້ອຍ. ນາງມີກອງທັບຫນູທັງຫມົດ. ດີ, ແລະຍັງ orcs mercenary. Artefa CT ກັບຫນູ ໃຫ້ພະລັງງານອັນໃຫຍ່ຫຼວງຕໍ່ຫນູ, ດັ່ງນັ້ນ ...
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານສັ່ງວ່າ:
  - ເດັກນ້ອຍ! ແຍກເຂັມອອກຈາກຕົ້ນເງິນທີ່ຢູ່ໃກ້ໆ, ເຈົ້າຈະເຫັນມັນໃນໄວໆນີ້ ເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນປ່າ. ນີ້ສາມາດເຮັດໃຫ້ເປັນອາວຸດທີ່ເຫມາະສົມ.
  ພວກຜູ້ຊາຍຕອບວ່າ:
  - ພວກເຮົາຈະເຮັດທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ຜູ້ຊ່ອຍໃຫ້ລອດຂອງພວກເຮົາ!
  ແລະທີມງານໄດ້ເດີນຂະບວນ. ເຖິງວ່າມີເດັກຍິງຫຼາຍກວ່າເດັກຊາຍ 3 ເທົ່າ, ແຕ່ເຂົາເຈົ້າຍັງຮູ້ວິທີການເດີນທາງ. ແລະ ພວກເຂົາໄດ້ດຶງຕີນຂອງພວກເຂົາຂຶ້ນ. ໃນຂະນະດຽວກັນ, ດົນຕີໄດ້ຖືກຫຼີ້ນ.
  detachment ໄດ້ຍ້າຍອອກໄປໃນເດືອນມີນາ. ຢູ່ທີ່ນີ້, ຫຼັງຈາກກິນເຂົ້າແລ້ວ, ບາງຄົນກໍ່ຮ້ອງໂຮຢ່າງໜັກ, ແຕ່ພວກສາວກໍໄດ້ຕີ ກອງທີ່ເຮັດດ້ວຍ ໃບ ນົກຍຸງ , ແລະອາລົມຈິດກໍ່ດີຂຶ້ນ.
  ເດັກນ້ອຍ tramped ໃນການສ້າງຕັ້ງ. Dominica ຄິດວ່າມັນຄືກັບໃນຮູບເງົາກ່ຽວກັບ Malchish-Kibalchish . ນອກນັ້ນ ຍັງມີພວກຄົນຍ່າງແລ່ນດ້ວຍຕີນເປົ່າ. ແຕ່ສໍາລັບບາງເຫດຜົນບໍ່ມີເດັກຍິງໃນຮູບເງົາ Soviet ໄດ້. ແລະນີ້ກໍ່ເປັນເລື່ອງແປກທີ່, ນັບຕັ້ງແຕ່ພາຍໃຕ້ລະບອບສີແດງ, ພວກເຂົາເຈົ້າຢືນຢູ່ສະເຫມີກ່ຽວກັບຄວາມສະເຫມີພາບຂອງເພດ.
  ແລະມີເດັກຍິງຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້, ແລະພວກເຂົາເປັນຄືກັບນັກຮົບທີ່ເກີດຈາກທໍາມະຊາດໃນເດືອນມີນາ - ສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນປະຊາຊົນ, ສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນມາຈາກຄອບຄົວ elf, ດັ່ງທີ່ເຫັນໄດ້ຈາກຫູ lynx ຂອງພວກເຂົາ. ດີ, ປະເພດຂອງ matriarchy.
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ຍ່າງ, ແລະໃນເວລາດຽວກັນ, ພວກເຂົາເລີ່ມຮ້ອງເພງ, ຄືກັບວ່າບໍ່ມີສິ່ງນີ້:
  Elfia ແມ່ນປະເທດທີ່ສະຫລາດຂອງພວກເຮົາ,
  ພາຍໃຕ້ການປົກຄອງຂອງກະສັດເມຊີ...
  ພຣະເຈົ້າຊົງປະທານໃຫ້ເຮົາຕະຫຼອດໄປ
  ເພື່ອເຮັດໃຫ້ຊີວິດຂອງພວກເຮົາມີຄວາມສຸກ!
  
  ຂໍໃຫ້ Oenomaus ຢູ່ ໃນ ສະຫງ່າລາສີ,
  ຜູ້ທີ່ ເອົາຊະນະສັດຕູຂອງປະເທດຊາດ ...
  ເຈົ້າຕໍ່ສູ້ເພື່ອນາງ ແລະກ້າ,
  ແລະໃນໄວໆນີ້ພວກເຮົາຈະເລີ່ມຕົ້ນດໍາລົງຊີວິດພາຍໃຕ້ ການ Solcenism !
  
  ເດັກຍິງຕີນເປົ່າແລ່ນ
  ພວກເຂົາຕ້ອງການຕໍ່ສູ້ກັບສັດຕູ ...
  ແລະ Orkler ນີ້ບໍ່ເຢັນຫຼາຍ,
  ແທນທີ່ຈະ, ລາວເປັນພຽງແຕ່ຮູບຂອງຕົວຕະຫລົກ!
  
  ປະເທດທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່
  ໃນ ຄວາມປະສົງ, ທ່ານຮູ້ຈັກ, ຂອງລຸ້ນ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າຜູ້ຮັບໃຊ້ຂອງຊາຕານກໍາລັງວາງແຜນ,
  ແຕ່ genius fiery ຈະຢູ່ກັບພວກເຮົາ!
  
  ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຄວາມກົດດັນຂອງພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້,
  ແນ່ນອນ, ພວກເຮົາຈະທຳລາຍສັດຕູຂອງພວກເຮົາໃຫ້ໝົດໄປ.
  ເຈົ້າຂຽນມັນລົງໃນປື້ມບັນທຶກຂອງເຈົ້າ, ເດັກນ້ອຍ,
  ມັນເປັນສິ່ງມະຫັດສະຫັດສໍາລັບປະຊາຊົນອາໄສຢູ່ພາຍໃຕ້ Oenomaus !
  
  ເຮົາຈະເຮັດໃຫ້ປະເທດຊາດງາມກວ່າຄົນອື່ນ,
  ສະຫວັນຈະມາໃນຊີວິດນີ້...
  ຂໍໃຫ້ສະເຫຼີມສະຫຼອງຜົນສໍາເລັດທໍາມະຊາດຂອງພວກເຮົາ
  ແລະໃນໄວໆນີ້ພວກເຮົາຈະດໍາລົງຊີວິດພາຍໃຕ້ elfinism!
  
  ບໍ່, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ພວກເຮົາ Orkishists ບໍ່ສາມາດຖືກທໍາລາຍ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າສັດຕູມີຄວາມເຂັ້ມແຂງແລະມີກົນໄກຫຼາຍ ...
  ແຕ່ພວກເຮົາຈະສອບເສັງໄດ້ A,
  ຂໍໃຫ້ມັນດີພາຍໃຕ້ Oenomaus !
  
  ຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ອັນສະຫງ່າລາສີຂອງ Tsar, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ດ້ວຍມົງກຸດຂອງເຈົ້າເຕັມໄປດ້ວຍເພັດ...
  ແລະ, ເຈົ້າຮູ້, ສັດຮ້າຍຈະຖືກທໍາລາຍ,
  ພະຍາດລະບາດຍັງຈະຫາຍໄປ, ເຊື່ອຂ້ອຍເຖີດ, ໂລກຂີ້ທູດ!
  
  ບໍ່, ສໍາລັບ Elfia ເຈົ້າຍັງຕ້ອງການ Elfrog ,
  ເພື່ອນເອີຍ ຢ່າທໍລະຍົດຕໍ່ພຣະເຈົ້າ...
  ຄອບຄົວທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ແລະສະຫງ່າລາສີແມ່ນ,
  ຢ່າສະແດງຈຸດອ່ອນຂອງເຈົ້າ!
  
  Lada ທີ່ສວຍງາມແມ່ນຮູບປັ້ນຂອງພະເຈົ້າ,
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ນາງໄດ້ໃຫ້ເກີດຄວາມຮັກ ...
  ຢ່າເສຍຄົນພຽງແຕ່ຄໍາເວົ້າທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນ,
  ເປີດຂຶ້ນຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດ!
  
  ທ່ານບໍ່ສາມາດຍຶດ ລູກສອນ ຂອງ Elfrog ,
  ນາງຈະເຈາະ ສັດຕູ ໃດໆ ...
  ພຽງແຕ່ບໍ່ຕ້ອງການສໍາລັບສິ່ງທີ່ໂງ່,
  ໄສ້ຂອງທະຫານ elven ຈະກວມເອົາ!
  
  Elfia, ນີ້ແມ່ນພະລັງງານໂດຍບໍ່ມີການສົງໃສ,
  ນາງສາມາດຍ້າຍພູເຂົາໄດ້ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າບາງຄັ້ງເນື້ອຫນັງທົນທຸກຫຼາຍ,
  ພວກເຮົາສາມາດປະຕິເສດອຸປະສັກທັງຫມົດ!
  
  ຂອງ elves ຈະເກີດຂື້ນໃນໄວໆນີ້ ,
  ທີ່ ຢຽບຈັກກະວານ...
  ເຄຣຸບຂອງພຣະເຈົ້າຈະຢຽດປີກອອກ,
  ແລະຈະມີສິ່ງຫນຶ່ງ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຂອງການສ້າງ ...
  
  ເທບທິດາລາດາມີຄວາມສະຫງ່າງາມ, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ນາງໄດ້ໃຫ້ຄວາມຮັກກັບລູກຊາຍຂອງນາງທັງຫມົດ ...
  ແລະດຽວນີ້ລາວຈະເປັນ knight ທີ່ເຂັ້ມແຂງ,
  ແລະໃຫ້ຕີ ຜູ້ປໍລະປັກ ຢ່າງແຂງກະດ້າງໃນດັງ!
  
  ເຈົ້າແມ່ນ Fiev , ຄືກັບນະຄອນຫຼວງຂອງ elves ,
  ແມ່ຂອງ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເມືອງ Drussian ອັນຮຸ່ງໂລດ ...
  ຂໍໃຫ້ປະທ້ວງ ຜູ້ ປໍລະປັກ ,
  ພວກເຮົາເປັນ knights, ເຊື່ອຂ້າພະເຈົ້າ, ພວກເຮົາບໍ່ແມ່ນ cowards!
  
  ເພື່ອບ້ານເກີດເມືອງນອນອັນສັກສິດຂອງຂ້ອຍ,
  ພວກເຮົາຈະຕໍ່ສູ້ຢ່າງໜັກ...
  Elf ຈະບໍ່ຖືກລັກເອົາເງິນຮູເບີນ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, elves ແສງສະຫວ່າງ ສະເຫມີຮູ້ວິທີການຕໍ່ສູ້!
  
  ມີສາວງາມ, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ວ່າພວກເຂົາຟ້າວແລ່ນຢ່າງແຮງໃນຍາມໜາວ...
  Fuhrer, ສັດຮ້າຍ, ຈະຖືກແຍກອອກ,
  ພວກເຮົາຈະເຕີບໃຫຍ່ທີ່ສວຍງາມ, ເຈົ້າຮູ້, ດອກກຸຫລາບ!
  
  ບໍ່, ພວກເຮົາຈະບໍ່ມີ ວັນ ຄຽດແຄ້ນ,
  ຂໍໃຫ້ພວກເຮົາຍົກສູງຂຶ້ນ Elf ແດດ ...
  ຄວາມຝັນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຈະເປັນຄວາມຈິງ
  ພາຍໃຕ້ທ້ອງຟ້ານີ້ເປັນສີຟ້າທີ່ radiantly!
  
  Elfrog ຈະມາແລະປຸກຄົນຕາຍ,
  ແຕ່ເຮົາຕ້ອງຟື້ນຟູມັນໃຫ້ຊີວິດເຢັນ...
  ພວກເຮົາຈະເອົາຊະນະຄວາມກວ້າງໃຫຍ່ຂອງຈັກກະວານ,
  ພຣະຄຣິດເປັນອະມະຕະ, ແລະຢູດາຢູ່ໃນນະລົກ!
  
  ຮັບໃຊ້ Oenomai ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ,
  ແລະກະລຸນາຢ່າກະບົດຕໍ່ກະສັດ ...
  ຂໍໃຫ້ ພວກລູກຊາຍຂອງ elves ໄດ້ຢູ່ໃນ ລັດສະຫມີພາບ,
  Elfia, ນີ້ບໍ່ແມ່ນຈຸດຢູ່ໃນແຜນທີ່!
  
  ພວກເຮົາຈະເອົາຊະນະຈັກກະວານໃນໄວໆນີ້,
  ຂໍໃຫ້ມີອໍານາດເຫນືອຊີວິດແລະຄວາມຕາຍ ...
  ຜູ້ໃດກໍຕາມທີ່ມີຊີວິດຢູ່ກໍຈະກາຍເປັນເຄຣຸບ,
  ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນຄືພຣະເຈົ້າ, ເຊື່ອມັນ!
  . ບົດທີ 10.
  Dominica ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງຮຽນຂອງນາງ, ສິ້ນສຸດກອງປະຊຸມຂອງນາງຢູ່ໃນຕໍາແຫນ່ງ lotus. ບັດນີ້ນາງໄດ້ເລີ່ມສຶກສາການສະກົດຄຳແບບຕ່າງໆອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ໃນຮູບແບບແລະປະເພດຕ່າງໆ. ແລະ ນາງໄດ້ເຮັດສິ່ງນີ້ດ້ວຍຄວາມເຕັມໃຈອັນຍິ່ງໃຫຍ່.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປກິນເຂົ້າແລງ. ຕໍ່ໄປຂອງນາງແມ່ນສາວ Fiesta. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ກິນປາມຶກໃນຊອດເຂົ້າກັນ ແລະ ລ້າງມັນລົງດ້ວຍສ່ວນປະສົມຂອງນົມ ແລະ ນໍ້າໝາກເລັ່ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ກາຍເປັນທີ່ສໍາຄັນ.
  ຫຼັງຈາກຄ່ໍາ, Dominica ໄດ້ຮົ້ວກັບ Fiesta ໂດຍໃຊ້ wand magic. ແລະນາງໄດ້ໂຍນ ເຄ້ກໃຫຍ່ທີ່ມີສີຄີມ ໃສ່ໃຫ້ນາງ , ທາໃຫ້ນາງທາແຕ່ຫົວຮອດຕີນ.
  ນາງໄດ້ຍອມຮັບຄວາມພ່າຍແພ້ແລະໃຫ້ແຫວນຂອງນາງຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງແຕ່ລະຄົນ. ແລະໃນປັດຈຸບັນ Dominica ແມ່ນປະກອບອາວຸດເຖິງແມ່ນວ່າເຂັ້ມແຂງແລະ lethly ຫຼາຍ .
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທັງສອງເດັກຍິງໄດ້ອາບນ້ໍາແລະໄປຫ້ອງຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  ຢູ່ໃນຫ້ອງ, Dominica ນັ່ງລົງເທິງຕຽງ, ພັບຂາຂອງນາງຢູ່ໃນຮູບຂອງ lotus, ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງໄດ້ຍ້າຍເນື້ອແທ້ຂອງທາງດ້ານຮ່າງກາຍແລະວິນຍານຂອງນາງໄປໃນລະດັບອື່ນຂອງໂລກຈິດໃຈ.
  ບັດນີ້ພວກມັນກຳລັງແລ່ນໄປຢູ່ເທິງມັງກອນ, ແລະພວກເດັກນ້ອຍກຳລັງຍ່າງຢູ່ລຸ່ມພວກເຂົາ.
  ນໍາພາໂດຍເດັກຊາຍສອງຄົນ: Viscount ແລະ hero Phoenix Falcon. ເດັກຊາຍ ທັງສອງ ເປັນເດັກຊາຍທີ່ຫລໍ່ຫລອມມີກ້າມທີ່ໂດດເດັ່ນ, ແລະຢູ່ໃນພຽງແຕ່ສັ້ນ. ທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ໃຫ້ເວົ້າວ່າ, guys. ແລະເຂົາເຈົ້າເດີນຂະບວນ, overtaking ຖັນ.
  ເດັກນ້ອຍພະຍາຍາມເຄື່ອນທີ່ໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້, ແລະທຸກເທື່ອເຂົາເຈົ້າເລີ່ມແລ່ນ. ແລະມັນຄ້າຍຄືກອງທັບຂອງເທວະດາທີ່ມີຫົວທີ່ສົດໃສ, ຫນ້າຮັກ. ແລະ ພວກເຂົາເຈົ້າຍັງບໍ່ມີອາວຸດ, ຍົກເວັ້ນແຕ່ສໍາລັບການ batons homemade.
  ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຂົາເຂົ້າໄປໃນ ປ່າແປກ. ໝາປ່າຫຼາຍໂຕຮ້ອງຂຶ້ນ, ແຕ່ຟີນິກໄດ້ໂຍນໂກນອັນໜັກໃສ່ພວກມັນດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ແລະມັນເຮັດໃຫ້ກະໂຫຼກຂອງຜູ້ລ້າແຕກ.
  ລາວລົ້ມລົງ, ແລະໝາປ່າໂຕອື່ນໆເລີ່ມແລ່ນໜີ. ແລະເດັກນ້ອຍໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຄັດອອກໂກນດອກແລະກິ່ງງ່າ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  "ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວ່າຄັ້ງໜຶ່ງພວກເດັກນ້ອຍຝ່າຍຄ້ານໄດ້ເກີດການສູ້ຮົບຢ່າງໜັກໜ່ວງ. ແລະກອງພັນໃຫຍ່ຂອງເຢຍລະມັນໄດ້ຫລົບຫນີ. ແລະເດັກນ້ອຍໄດ້ແລ່ນຕາມພວກເຂົາແລະຕີພວກເຂົາດ້ວຍ ເຊືອກ .
  Dominica ຕົກລົງ:
  - Slingshot, ນີ້ແມ່ນຜົນບັງຄັບໃຊ້ lethal!
  ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ນັກຮົບເດັກນ້ອຍ, ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະສ້າງ slingshots. ແລະເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: bows.
  Margarita ເອົາມັນແລະສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ອາວຸດຂອງພວກເຮົາຈະສົມບູນແບບທີ່ສຸດຖ້າມັນຖືກຂັບໄລ່ອອກໄປດ້ວຍ magic.
  Dominika ຮ້ອງຂຶ້ນ, ກັດແຂ້ວຂອງນາງ:
  - ໂດຍສະເພາະຖ້າຂ້ອຍເພີ່ມມັນ!
  ຫຼັງຈາກທີ່ເດັກນ້ອຍໄດ້ປະກອບອາວຸດດ້ວຍຕົນເອງ, ທັງສອງ sorceresses ທີ່ເຂັ້ມແຂງໄດ້ເກັບກໍາລັງຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  Margarita ກ່າວວ່າ:
  - ພວກເຮົາ conjure ໃນ unison!
  Dominica ຢືນຢັນ:
  - ຢ່າງແນ່ນອນ!
  ເດັກຍິງທັງສອງໄດ້ເກັບກໍາພະລັງງານຂອງ wands magic ຂອງເຂົາເຈົ້າແລະເປີດຕົວມັນດ້ວຍພະລັງງານ colossal ຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຄວາມງາມໄດ້ເອົາແລະເປີດຕົວກະແສພະລັງງານຈາກຕີນເປົ່າຂອງພວກເຂົາຜ່ານກຸ່ມເດັກນ້ອຍ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສິ່ງມະຫັດສະຈັນເກີດຂຶ້ນ, ແລະຫຼາຍພັນ ຮູບຖ່າຍ , ຫຼື, ຄ້າຍຄື supernova ຂະຫນາດນ້ອຍ, ລະເບີດອອກເປັນແປວໄຟ.
  Margarita ແລະ Dominica ເລີ່ມອ່ານການສະກົດຄໍາແລະຮ້ອງເພງ:
  ພວກເຮົາເປັນເດັກຍິງ, ເຂົ້າໄປໃນ pantheon,
  ເຂົາເຈົ້າສາບານວ່າຈະສັດຊື່ຕໍ່ປະເທດຊາດ...
  ດັ່ງນັ້ນຄວາມພ່າຍແພ້ຢ່າງໂຫດຮ້າຍລໍຖ້າ Orkishists,
  ແລ້ວ, Elves ດໍາລົງຊີວິດພາຍໃຕ້ ແສງແດດ ແນວໃດ !
  
  Nymphin ຢູ່ກັບພວກເຮົາ , ຄ້າຍຄືໂລຫະ,
  ເຮັດດ້ວຍທອງສຳຣິດ, ແຂງແຮງກວ່າເຫລັກທຸກຊະນິດ...
  ຂ້າພະເຈົ້າຝັນທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ໂລກກັບຄືນໄປບ່ອນ,
  ໃນຖານະທີ່ອັດສະລິຍະອັນຍິ່ງໃຫຍ່ Gralin bequeathed!
  
  ພວກເຮົາຈະເຮັດໃຫ້ Fatherland ເຢັນລົງ,
  ແລະພວກເຮົາຈະຍົກໃຫ້ປະເທດຊາດຢູ່ເຫນືອດວງດາວ ...
  ຂໍໃຫ້ມີຄວາມສໍາເລັດກັບ ເດັກຍິງ elf ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າຕີນນ້ອຍຂອງພວກເຮົາ ແມ່ນເປົ່າຫມົດ !
  
  Orkshist ໂຈມຕີບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງຂ້ອຍ,
  ຊາມູໄຮ trolls ແມ່ນມາຈາກຕາເວັນອອກ ...
  ຂ້ອຍ ຮັກ Solcesus ແລະ Gralin ,
  ແລະ , ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ພວກເຮົາຈະຈີກສັດຕູອອກເປັນຕ່ອນໆ !
  
  Elfrog ທີ່ມີຊື່ສຽງ ຢູ່ກັບພວກເຮົາ ,
  ເຊິ່ງ Solcenism , ເວົ້າຕະຫຼົກ, ຈະສ້າງ ...
  ທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດ ໃນ ຈັກກະວານແມ່ນຄອບຄົວທີ່ຮຸ່ງເຮືອງ,
  ມັນຈະເພີ່ມສະຕິແລະຄວາມຕັ້ງໃຈໃຫ້ພວກເຮົາ!
  
  ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ຍອມແພ້,
  Fatherland ບໍ່ສາມາດຖືກນໍາມາຄຸເຂົ່າລົງ ...
  Comrade Gralin ເປັນດາວທີ່ສົດໃສ,
  ແລະຄູອາຈານຂອງພວກເຮົາແມ່ນ genius ສະຫລາດ Drenin !
  
  ພວກເຮົາຈະສ້າງປະເທດຂອງພວກເຮົາ,
  ສວຍງາມ ແລະ ສະຫວ່າງກວ່າໃນໂລກ...
  ແລະເຈົ້າຮູ້, ຈະມີປືນ killer,
  ໃຫ້ຜູ້ໃຫຍ່ແລະເດັກນ້ອຍມີຄວາມມ່ວນ!
  
  ເຜົາ Elfrog , ຢ່າເຜົາໃນຫົວໃຈຂອງເຈົ້າ,
  ທ່ານເປັນຜູ້ອຸປະຖໍາຂອງດາບ Elf ທັງຫມົດ ...
  ພວກເຮົາຈະສ້າງໃນໄວໆນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ເປັນອຸທິຍານທີ່ເຂັ້ມແຂງ,
  Solcesus ຈະມາ, ພາລະກິດອັນສັກສິດ!
  
  ຢ່າໄວ້ວາງໃຈ ກຸ່ມ Orkler , ຫມູ່ເພື່ອນ,
  ວ່ານາງຈະຊະນະໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍແລະເປັນການຂົ່ມຂູ່ ...
  ພວກເຮົາທັງຫມົດເປັນຄອບຄົວດຽວ -
  ແລະເຊື່ອຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະຮັກ Motherland ຂອງທ່ານ!
  
  ພຣະເຈົ້າຢາເວອົງຊົງຣິດອຳນາດຍິ່ງໃຫຍ່ປົກປ້ອງພວກເຮົາທຸກຄົນ
  ຈະຍົກທຸງເຈັດສີຂຶ້ນສູ່ພື້ນດິນ...
  ແລະຜູ້ລ້າທີ່ຊົ່ວຮ້າຍຈະກາຍເປັນເກມ,
  ເຮົາສາມາດຮັບມືກັບຊາຕານໄດ້ຄືກັນ!
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຮັກປະເທດຊາດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່,
  ໃນຈັກກະວານທັງໝົດບໍ່ມີເຈົ້າງາມກວ່າ,
  ພວກເຮົາຈະບໍ່ຂາຍ Elfia ສໍາລັບ ruble,
  ຂໍໃຫ້ສ້າງສັນຕິພາບແລະຄວາມສຸກໃນຈັກກະວານ!
  
  ໃນນາມຂອງ Motherland ຂອງພວກເຮົາ, ຄວາມຝັນ,
  Elf ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຈະລຸກຂຶ້ນ ...
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງອື່ນແມ່ນພຽງແຕ່ vanity
  ແລະພຣະເມຊີອາອົງໃໝ່ຈະຢູ່ກັບພວກເຮົາ!
  
  ໂອ້ ລາດາ, ພຣະຜູ້ມີອຳນາດສູງສຸດ,
  ເຈົ້າຈະໃຫ້ຄວາມຮັກແລະຄວາມສະຫງົບສຸກ ແກ່ elves ແສງສະຫວ່າງ ...
  ຂ້ອຍຫັນໄປຫາເຈົ້າ, ຂໍຮ້ອງເຈົ້າ,
  ແລະຖ້າຈໍາເປັນ, ໂຈມຕີດ້ວຍຟ້າຜ່າ!
  
  Ælfria , Lady of Heaven,
  ໄດ້ໃຫ້ Solcesus ກັບຈັກກະວານ ...
  ເພາະເຫັນແກ່ເຈົ້າ ພຣະເຈົ້າຜູ້ຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ຟື້ນຄືນພຣະຊົນ,
  ປະຊາຊົນຍັງບໍ່ທັນໄດ້ສູນເສຍລົດຊາດຂອງຕົນ!
  
  ກະລຸນາສັງເກດ, elves ເປັນແບບນີ້,
  ເທບພະເຈົ້າ Elven ນັບຖືຢ່າງສູງ...
  ພວກເຮົາເປັນລູກຊາຍທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງ Motherland,
  ແລະລູກສາວສະເຫມີຊະນະໂລກ!
  
  ເພື່ອນ, ພວກເຮົາຕ້ອງອະທິຖານເພື່ອ Motherland,
  Perun, Yarilo ແລະ Elfrog ຍິ່ງໃຫຍ່ ...
  ພວກເຮົາຈະເປັນສາມີທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດ,
  ແລະພວກເຮົາຈະພັດໄປແມ່ນແຕ່ຟັງໃນທ້ອງຟ້າ!
  
  ໃນປັດຈຸບັນສັດຕູໄດ້ຖືກຂັບໄລ່ກັບຄືນຈາກ Elfskva ແລ້ວ ,
  ເຈົ້າ ທຳຮ້າຍ ນັກສິ່ງແວດລ້ອມ ຫຼາຍ...
  ພວກເຮົາ ຊື່ສັດ ຕໍ່ Solcesus ແລະ Gralin ,
  ແລະຈະມີລົດຖັງທີ່ມີປືນຫຼາຍ!
  
  ບໍ່, ສັດຕູຈະບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມ elves ໄດ້,
  ເພາະວ່ານັກຮົບຂອງພວກເຮົາມີຄວາມເຂັ້ມແຂງ ...
  ຜ່ານການສອບເສັງ, ມີພຽງແຕ່ຫ້າ,
  ເພື່ອວ່າເດັກຊາຍທຸກຄົນຈະເຂັ້ມແຂງຫຼາຍ!
  
  Soltsegrad ຈະຮຸ່ງເຮືອງ ,
  ແລະພວກເຮົາຈະຮັກສາລາວຈາກການຖືກໂຈມຕີ ...
  ການຈັດວາງໄຊຊະນະຂອງ knights ຈະມາ,
  ເຖິງແມ່ນວ່າເລືອດໄຫຼໃນສາຍທີ່ຄວບຄຸມບໍ່ໄດ້!
  
  ເດັກຍິງຕີນເປົ່າໃນເຢັນ,
  ພວກເຂົາເຈົ້າແລ່ນ, heels ຂອງເຂົາເຈົ້າກະພິບ ...
  ແລະພວກເຂົາຈະຕີ Orks ດ້ວຍກຳປັ້ນຂອງພວກເຂົາ,
  ກາອີນທີ່ບໍ່ສຸຂຸມຈະຖືກຢຽບຢ່ຳ!
  
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະດີ, ປະຊາຊົນຮູ້,
  ພວກເຮົາຈະຄົ້ນພົບກຸ່ມດາວໃນອາວະກາດ...
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ມັນເປັນບາບທີ່ຈະສົງໃສຄວາມກ້າຫານ,
  ແລະຈະມີຜູ້ຊາຍຢູ່ເທິງບັນລັງຂອງພະເຈົ້າ!
  
  ໄວໆນີ້ພວກເຮົາຈະປຸກຄົນຕາຍດ້ວຍວິທະຍາສາດ,
  ເຮົາສາມາດເປັນໜຸ່ມແລະງາມຂຶ້ນໄດ້...
  ເທິງພວກເຮົາມີປີກທອງເຄຣຸບ
  ເຖິງແມ່ Elf ທີ່ສວຍງາມຂອງຂ້ອຍ!
  ດັ່ງນັ້ນ ເດັກຍິງຈຶ່ງຮ້ອງເພງ, ແລະ ກອງທັບຂອງເດັກນ້ອຍທັງໝົດພົບວ່າຕົນເອງຢູ່ໃນຊຸດເກາະທີ່ເຫລື້ອມ ແລະ ມີອາວຸດທີ່ແຂງແຮງ, ແມ່ນແຕ່ເຢັນ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ການສ້ອມແປງຂອງເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງໄດ້ສໍາເລັດ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ກຽມພ້ອມສໍາລັບການຕໍ່ສູ້ທີ່ຮ້າຍແຮງ.
  Dominica ແລະ Margarita ປ່ອຍລັງສີຂອງພະລັງງານທີ່ນໍາໄປສູ່ການຫັນປ່ຽນຂະຫນາດໃຫຍ່. ແລະໃນປັດຈຸບັນກອງທັບຂອງເດັກນ້ອຍໄດ້ກຽມພ້ອມ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນນາງໄດ້ອອກເດີນທາງໃນການສູ້ຮົບ.
  Dobrynya ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຄວາມຍິນດີຫຼາຍ:
  - ພວກເຮົາກໍາລັງຈະຊະນະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ! ແລະນີ້ແມ່ນຄວາມສໍາຄັນຂອງພວກເຮົາ.
  ເຕົ່າຂະໜາດເທົ່າກັບຖັງເສືອຂອງເຢຍລະມັນທີ່ດີໄດ້ກວາດໄປຂ້າງໜ້າ. ນາງມີແກະເພັດ, ຫຼືເປັນປະກາຍເປັນປະກາຍເປັນແກ້ວປະເສີດ. ສັດທີ່ໜ້າຮັກຫຼາຍ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ດ້ວຍແກະດັ່ງກ່າວ, ເຕົ່າເອງມີຄວາມສ່ຽງຕົກເປັນເຫຍື່ອຂອງນາຍພານທີ່ມີຄວາມທະເຍີທະຍານ!
  Dominica ຫົວຫົວ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  Shards ແມ່ນດີ
  ຕໍ່ປືນກົນ, ອະນິຈາ , ບໍ່ມີຫຍັງ!
  ແຕ່ເພງຂອງນາງໄດ້ກາຍເປັນບໍ່ສົມເຫດສົມຜົນຫຼາຍ, ແລະອອກຈາກສະຖານທີ່.
  ເດັກນ້ອຍນັກຮົບຍ່າງອ້ອມເຕົ່າ. ເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງຢາກຈະຍິງໃສ່ນາງ, ແຕ່ທະຫານຍິງຄົນນັ້ນເອົາມືວາງໃສ່ ບ່າ ຂອງເດັກຊາຍ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ບໍ່ຕ້ອງການ!
  ເດັກຍິງອີກຄົນຫນຶ່ງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ທີມງານແມ່ນສໍາລັບ!
  ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນແທ້ໆຕໍ່ສູ້ກັບເດັກນ້ອຍທີ່ມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະຕໍ່ສູ້.
  Dominika ສັງເກດດ້ວຍສຽງຫົວ:
  ແລະເບື້ອງຊ້າຍແມ່ນກອງທັບຂອງພວກເຮົາ, ແລະເບື້ອງຂວາແມ່ນກອງທັບຂອງພວກເຮົາ,
  ມັນດີທີ່ຈະຕີຂ້ອຍໃສ່ ໃບຫນ້າ ດ້ວຍການດື່ມຫຼາຍເກີນໄປ !
  ນັກຮົບຢູ່ໃນ ອາລົມ ດີ ຫຼາຍ . ແລະ ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາພ້ອມທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນການເດີນທາງທີ່ຍາວນານຫຼາຍ. ແລະອາລົມຂອງເຂົາເຈົ້າກໍ່ຈະບໍ່ຈາງຫາຍໄປ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າວ່າພວກເຮົາຍັງໂຊກດີ.
  ໂດມິນິກາຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ໂຊກດີແນວໃດ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ຄວາມຈິງທີ່ວ່າສົງຄາມຮັກຊາດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໃຊ້ເວລາຫນ້ອຍກວ່າສີ່ປີ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ເຍຍລະມັນສາມາດຕໍ່ຕ້ານຫຼາຍຕໍ່ໄປອີກແລ້ວກ່ຽວກັບ ການປ້ອງກັນທີ່ມີອໍານາດຂອງເຂົາເຈົ້າ!
  ນັກສະແດງຍິງຫົວຫົວ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຕົກລົງເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້. ຍັງມີບາງເລື່ອງທາງເລືອກໃນຫົວຂໍ້ນີ້. ແຕ່ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ພວກເຮົາສາມາດສ້າງສິ່ງມະຫັດສະຈັນ. ສ່ວນຊາວເຢຍລະມັນ, ຮູ້ວ່າສົງຄາມໄດ້ສູນເສຍໄປແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຢາກຕ້ານທານເລີຍ. ແລະດັ່ງນັ້ນເຂົາເຈົ້າປະຕິບັດໃນວິທີການ pragmatic ຂອງເຂົາເຈົ້າເອງ!
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນຍານພາຫະນະທີ່ບໍ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດຫຼາຍ - ນີ້ແມ່ນ Tiger, ຫນັກເກີນໄປ, ແລະມີສ່ວນປ້ອງກັນທີ່ບໍ່ດີລະຫວ່າງ turret ແລະ Hull. ຖັງນີ້, ທ່ານຕ້ອງຍອມຮັບ, ແມ່ນບໍ່ດີໂດຍສະເພາະ. ຫນັກ ເກີນໄປ ແລະລ້າສະໄຫມ, ເຖິງແມ່ນວ່າປະຈໍາຕະກູນບໍ່ໄດ້ຕັ້ງຢູ່ໃນເປີ້ນພູສົມເຫດສົມຜົນ. ແລະການວາງສາຍສົ່ງແຍກຕ່າງຫາກຈາກເຄື່ອງຈັກແມ່ນຄວາມຜິດພາດອັນໃຫຍ່ຫຼວງ.
  Dominica ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງ.
  - ເຈົ້າບໍ່ສາມາດ ໂຕ້ຖຽງ ກັບນີ້ ! ແນ່ນອນວ່າມັນເປັນຄວາມຜິດພາດ! ແຕ່ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ພຽງແຕ່ຄົນຕາຍບໍ່ໄດ້ເຮັດຜິດພາດ, ແລະພຽງແຕ່ຖ້າພວກເຂົາມາຈາກຊີວິດອື່ນ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງແມ່ນ. ຢ່າງຫນ້ອຍສໍາລັບທ່ານ!
  Margarita ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມີ ຊີວິດຫຼັງຢ່າງແນ່ນອນ! ແລະຂ້າພະເຈົ້າເອງກໍ່ເຊື່ອໃນເລື່ອງນີ້. ແລະຖ້າຫາກວ່າຢູ່ໃນຈັກກະວານນີ້ຂ້າພະເຈົ້າ destined ກັບ perish, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນອີກ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈະສືບຕໍ່!
  ນັກສະແດງຍິງຫົວຫົວ:
  - ເຊັ່ນດຽວກັນກັບເກມຄອມພິວເຕີທີ່ສິ້ນສຸດທີ່ມີຈໍານວນນັບບໍ່ຖ້ວນຂອງລະດັບທີ່ແຕກຕ່າງກັນ!
  ຍິງສາວຜູ້ກ່ຽວຢືນຢັນວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ, ແລະນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເວົ້າວ່າ, ແມ່ນ ເຢັນ ຫຼາຍ ! ແລະໃນທີ່ນີ້ທ່ານສາມາດປິຕິຍິນດີຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຫຼືສອງຄັ້ງ.
  ເດັກຜູ້ຊາຍ Dobrynya ຮ້ອງເພງ:
  - ມັນເຖິງເວລາແລ້ວ, ມັນເຖິງເວລາ, ໃຫ້ພວກເຮົາປິຕິຍິນດີ,
  ໃນຊີວິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ ...
  ເພື່ອຄວາມງາມແລະຈອກ, ແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືໂຊກດີ.
  ສະບາຍດີ, ບ້າ, ລອຍ, ຂົນໃສ່ໝວກກັນກະທົບ,
  ພວກເຮົາຈະກະຊິບກັບໂຊກຊະຕາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ!
  ພວກເຮົາຈະກະຊິບກັບໂຊກຊະຕາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ!
  ຂ້ອຍຈະແຍກສັດຕູອອກ! ຂ້ອຍຈະແຍກສັດຕູອອກ! ຂ້ອຍຈະແຍກສັດຕູອອກ!
  ແລະສຽງຫົວເຍາະເຍີ້ຍຂອງເດັກນ້ອຍກໍໄດ້ຍິນ. ໄດໂນເສົາ ຂະຫນາດໃຫຍ່ ໄດ້ປາກົດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງກອງທັບຂະຫນາດນ້ອຍ . ແທ້ຈິງແລ້ວ, ລາວບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຕາຢ້ານເກີນໄປ, ແຕ່ລາວໃຫຍ່. ແລະຮ່າງກາຍຂອງລາວມີຂະຫນາດໃຫຍ່, ແຕ່ຫົວຂອງລາວ, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ແມ່ນຂະຫນາດນ້ອຍ, ບວກກັບຫາງຍາວ. ແລະຢູ່ເທິງສຸດຍັງມີຄີກົ້ນ.
  Dominica ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນສັດເດຍລະສານ - ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ !
  Margarita ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງວ່າ:
  - ສັດ ແຂງແຮງ ! ແຕ່ຢ່າກັງວົນ. ຖ້າຫາກວ່າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ແຕະມັນ, ມັນຈະບໍ່ໄດ້ສໍາພັດພວກເຮົາ!
  ແລະຜູ້ຍິງຝ່າຍຄ້ານໄດ້ສັ່ງວ່າ:
  - ນັກຮົບຫນຸ່ມ - ບໍ່ຍິງແລະບໍ່ເຮັດໃຫ້ສຽງ!
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນງຽບ. ແລະເຂົາເຈົ້າພະຍາຍາມຍ່າງດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າໂດຍບໍ່ມີສຽງດັງ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຈະເປັນແນວໃດຖ້າໄດໂນເສົາຫູຫນວກ?
  Margarita ຍິ້ມ ແລະຢາກເວົ້າບາງຢ່າງ. ທັນໃດນັ້ນກໍມີສຽງດັງແລະສຽງແຕກຫັກ. ສັດຂະໜາດຂອງຕຶກເຈັດຊັ້ນໄດ້ປະກົດຕົວ, ມີປາກໃຫຍ່, ຄືກັບປາວານນໍ້າອະສຸຈິຍາວ. ນີ້ແມ່ນ ເປັນ ສັດຮ້າຍແທ້ໆ. ແລະຫາງຍາວປະມານຫ້າແມັດ.
  ໄດໂນເສົາ, ຜູ້ທີ່ຢືນຢູ່ຢ່າງງຽບໆແລະເບິ່ງຢ່າງກະຕືລືລົ້ນຢູ່ໃນກຸ່ມເດັກນ້ອຍ, ໄດ້ເຫັນ monster ຂີ້ຮ້າຍແລະຟ້າວແລ່ນຫນີ. ແລະມັນຄືກັບວ່າ, ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ລາວໄດ້ຮັບການກະຕຸ້ນ. ມັນແພງກວ່າທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບຍັກໃຫຍ່ເຊັ່ນ tyrannosaurus ແຂ້ວເລ່ືອນີ້.
  Dominica ແລະ Margarita ຍົກ wands magic ຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຍິງກ່ອນ. ແລະຈາກປາຍໄມ້ຂອງນາງ, pulsar ຄາດຕະກໍາຈະບິນອອກມາ. ແລະ ລາວຈະຕີ ປາກຂອງ monster. ແລະລາວຈະ scorched pretty. ແຕ່ໃນການຕອບໂຕ້ກໍມີສຽງດັງທີ່ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນແລະຫູໜວກ.
  Dominica ໄດ້ເອົາມັນແລະຕອບໂຕ້ , ນາງໄດ້ຕີມັນ ດ້ວຍສຸດຄວາມສາມາດຂອງນາງ, ປະຕິບັດດ້ວຍພະລັງງານ, ຄືກັບການຕີກອງການຄາດຕະກໍາແລະ, ສຽງຮ້ອງເພງ:
  ໄດໂນເສົາ, ບາງທີເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້, ແລະບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນອາຟຣິກາ,
  ບາງທີເຈົ້າກ້ຽວຫຍ້າເປັນອາຫານເຊົ້າ,
  ໄດໂນເສົາ,...
  ແລະເດັກຍິງໄດ້ສົ່ງສ່ວນຫນຶ່ງຂອງ magic ຂອງນາງໄປຫາຍັກໃຫຍ່. ແລະເຂົາເຈົ້າໄດ້ເອົາແຂ້ວ fang ຂອງຕົນ, ແລະໃນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກຕີ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກາຍເປັນດອກໄມ້ສີບົວທີ່ສວຍງາມ.
  Dominica ຮ້ອງເພງ:
  ຂ້ອຍຢາກເຮັດທາດເຫຼັກ
  ຊ້າງປະກົດຕົວຢ່າງກະທັນຫັນ...
  ປີກຄືເຜິ້ງ -
  ດອກໄມ້ແທນຫູ!
  Margarita ດັງອອກມາແລະ, ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ນາງຈະ ຕີນາງ ດ້ວຍ pulsar ທໍາລາຍແລະທໍາລາຍ. ແຕ່ກອງທັບຂອງເດັກນ້ອຍໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະອາບ monster ດ້ວຍລູກສອນ. ແລະເຄື່ອງຫຸ້ມເກາະຂອງລາວ ເລີ່ມມີຟອງ .
  Dominika ເອົາແລະປ່ອຍ magic ຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງແລະ wand ຂອງນາງ. ແລະມັນເຮັດວຽກໄດ້ດີຢູ່ທີ່ນີ້.
  ມັນຄືກັບວ່າມີສິ່ງມະຫັດສະຈັນໄດ້ເອົາມັນໄປ ແລະ ໄລ່ເອົາຕົວມັນເອງດ້ວຍພະລັງການທຳລາຍອັນມະຫາສານ.
  Margarita ເອົາມັນແລະຮ້ອງ, ກະພິບຕາດ້ວຍຕາ sapphire ຂອງນາງ:
  - ວ້າວ!
  Tyrannosaurus ລົ້ມລົງ, ແລະຢູ່ໃນສະຖານທີ່ຂອງມັນປະກົດວ່າໂຕະໃຫຍ່ແລະກວ້າງ, ບັນຈຸອາຫານຢ່າງຫນາແຫນ້ນ. ແລະໃນທີ່ນີ້ມັນແມ່ນແລ້ວສະນັ້ນຟຸ່ມເຟືອຍແລະບໍ່ເຄີຍມີມາກ່ອນ, ເປັນເອກະລັກ. ແລະອາຫານແຊບໆທີ່ໜ້າປະທັບໃຈ.
  Dominica ຮ້ອງເພງ:
  ນີ້ຫັນອອກ delicious
  ແລະ ກິ່ນຫອມ ແມ່ນຫວານກວ່ານໍ້າເຜິ້ງຫຼາຍ ...
  ພວກເຮົາຈະບໍ່ໄດ້ຮັບໄຊຊະນະຈາກ scratch,
  ແລະທໍາມະຊາດຂອງພວກເຮົາຈະຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ!
  Margarita ຢືນຢັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ, ກັດແຂ້ວຂອງນາງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມັນຈະຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ! ແລະນັ້ນດີຫຼາຍ!
  ຫລັງຈາກນັ້ນ, ຍິງສາວຝ່າຍຄ້ານ ກ່າວຕື່ມວ່າ:
  - ແລະເຈົ້າຮູ້ວິທີການໂຍນ magic. ນີ້ , ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເວົ້າວ່າ, ແມ່ນເຮັດໃຫ້ປະລາດ! ປ່ຽນຂະ ໜາດ ໃຫຍ່ດັ່ງກ່າວເປັນ ອາຫານແຊບໆ . ນີ້ບໍ່ແມ່ນ orcs ຫຼື goblins - ມັນງ່າຍກວ່າກັບພວກມັນ!
  Dominica ຫົວຫົວ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເປັນໄປບໍ່ໄດ້, ຂ້ອຍຮູ້ແນ່ນອນ,
  ແລະຮຽນຮູ້ທີ່ຈະໂຍນ magic, ຂ້ອນຂ້າງຢູ່ໃນ absentia!
  ແລະ ເຕະ ຕີນຂອງເຈົ້າໃສ່ເຫຼັກທີ່ເຂັ້ມແຂງ,
  ແລະ slash monster ດ້ວຍ sharpener ແຫຼມ!
  Margarita ຍິ້ມແລະສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ນາງປະກາຍໄຂ່ມຸກ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານຮ້ອງເພງສໍາພັດທີ່ທ່ານຈະບໍ່ພົບຄວາມຜິດ! ສຸດຍອດ!
  Dominica ຕົກລົງ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າເປັນ super ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ - fighter cooler ກວ່າໂລກ!
  ແລະວິທີທີ່ລາວຈະເອົາແລະມ້ວນດ້ວຍຕາຂອງລາວວ່າພວກມັນເປັນຫີນ sapphire ແລະຄ້າຍຄືດາວ.
  ໂຕະທີ່ມີອາຫານໄດ້ໝາຍເຖິງນັກຮົບເດັກນ້ອຍ, ແລະພວກເຂົາບາງຄົນເລີ່ມເຂົ້າຫາມັນ ແລະເອົາໂດນັດ ແລະເຄັກ, ຈຸ່ມໃສ່ຊັອກໂກແລັດ ແລະຄຣີມປະເພດຕ່າງໆ. ດີກວ່າ, ຈັບກະແລມ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ດີເລີດແທ້ໆ.
  Margarita ເປົ່າເຂົາ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງ ກິນ ຫຼາຍ ,
  ບໍ່ຈໍາເປັນສໍາລັບທ່ານທັງຫມົດທີ່ຈະຟ້າວເຂົ້າໄປໃນ bourgeoisie ໄດ້ ...
  ແລະຂຽນປື້ມບັນທຶກຕົວເອງ,
  ການເຄື່ອນໄຫວຍັງຈະມີຢູ່ໃນມື!
  Dominica ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຫວານ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມັນກໍ່ໄດ້ຫັນອອກທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່!
  ແລະນາງກະພິບຕາດ້ວຍຕາສີຟ້າດອກໄມ້ສາລີ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຊີ້ນຂອງໄດໂນເສົາແມ່ນບໍ່ມີລົດຊາດຫຼາຍ, ແລະແມ້ແຕ່ຫນ້ອຍສໍາລັບສັດກິນຊີ້ນ. ແຕ່ກິນມ້າ...
  Dobrynya roared:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ໃຫ້ທ່ານກິນມ້າ!
  ແລະ hero boy-hero ຮ້ອງວ່າ:
  Sivka-burka, kaurka ສາດສະດາ,
  ຢືນຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ
  ຄືກັບໃບໄມ້ກ່ອນຫຍ້າ!
  Sivka-burka, kaurka ສາດສະດາ,
  ຫຼາຍ, ມີຄວາມຈໍາເປັນຫຼາຍ
  ພົບເຈົ້າ!
  Oenomaus ເອົາມັນແລະກະໂດດອອກຈາກມັງກອນ. ລາວຢາກລອງ ອາຫານ ປະເພດໃດແດ່ ທີ່ໄດໂນເສົາຫັນມາເປັນ. ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະ, ມັນເປັນສິ່ງທີ່ມີສະເຫນ່. ແລະເດັກຊາຍເຈົ້າຊາຍ ໄດ້ເອົາ ເຄັກທີ່ມີຊັອກໂກແລັດແລະໂຍນມັນເຂົ້າໄປໃນປາກຂອງລາວ.
  ແລະລາວໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະ chew ຢ່າງແຂງແຮງ, ມັນເປັນສີຄີມແລະຫວານ. ມັນແຊບຫຼາຍ.
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງໄຫ້ພ້ອມໆກັນ:
  - ດີ, ໃຫ້ຂ້ອຍພະຍາຍາມ! ຢ່າເປັນປ້າ!
  Margarita ຍິ້ມຄືຊິ:
  - ຂ້ອຍຊື່ ປ້າ? ມັນຕະຫລົກ!
  ແລະຍິງຝ່າຍຄ້ານໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຂ້ອຍຈະໃຫ້ເຈົ້າກິນສິບນາທີ! ທ່ານສາມາດກິນໄດ້, ແຕ່ໃນລະດັບປານກາງ!
  ໂດມິນິກາຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ເຈົ້າຕ້ອງຫິວເຂົ້າໃນລະຫວ່າງສົງຄາມບໍ?
  Margarita ຫົວຫົວສີທອງຂອງນາງ, ສີຂອງ dandelion ພາກຮຽນ spring:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແນວໃດ! ແລະມັນໝົດແຮງທີ່ສຸດ!
  ເດັກຍິງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຮ້ອງເພງໃນສຽງທີ່ຊັດເຈນຂອງນາງເພື່ອເນັ້ນຫນັກໃສ່ຄວາມໂສກເສົ້າຂອງສະຖານະການ.
  ໃນຂະນະທີ່ຮ້ອງເພງ, ເດັກຍິງກໍ່ໂດດລົງຈາກມັງກອນ. ແລະນາງໄດ້ເລີ່ມເຕັ້ນລໍາຢູ່ເທິງຫຍ້າສີສົ້ມດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ.
  ແລະສຽງຂອງນາງ ແມ່ນ iridescent ແລະ radiant ຫຼາຍ:
  ພວກເຮົາເປັນສະມາຊິກ Komsomol, ເດັກຍິງຝັນ,
  ກ່ຽວກັບອານາຄົດຂອງປະຊາຊົນຂອງປະເທດທີ່ສວຍງາມນີ້ ...
  ເມື່ອເຮົາສັດຊື່ຕໍ່ໂລກ ແລະດາວເຄາະ.
  ແລະພວກເຮົາຊະນະການສູ້ຮົບອັນຕະລາຍນີ້!
  
  ທຸລະກິດໃດກໍ່ໂຕ້ແຍ້ງກັນແລ້ວ
  ໄຟໄໝ້ຢ່າງໂຫດຮ້າຍໃນຫົວໃຈໄວໜຸ່ມ...
  ເດັກຍິງ, ນີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ງາມ
  ຂໍໃຫ້ເປີດປະຕູສູ່ຄວາມກວ້າງໃຫຍ່ຂອງພື້ນທີ່!
  
  ຜູ້ໃດເປັນຜູ້ຊາຍກໍເປັນຍັກ
  ວິທະຍາສາດ, ຂ້ອຍຮູ້, ຈະໃຫ້ພະລັງງານຂອງລາວ ...
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ການເອີ້ນຂອງພວກເຮົາແມ່ນຄືກັນ,
  ເພື່ອໃຫ້ອາເບນປົກຄອງ, ແລະ ກາອິນກໍຖືກກັກຂັງ!
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງການການເກັບກ່ຽວທີ່ອຸດົມສົມບູນທີ່ຈະສຸກ,
  ເພື່ອໃຫ້ດາວຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ...
  ເພື່ອວ່າອຸທິຍານທີ່ສວຍງາມ, ອັດສະຈັນໃຈຈະມາເຖິງ,
  ແລະມິດຕະພາບແມ່ນເຂັ້ມແຂງກວ່າໂລຫະ!
  
  ພວກເຮົາຈະເອົາຊະນະພື້ນທີ່ນອກ,
  ເດັກຍິງແລ່ນຕີນເປົ່າຜ່ານຫນອງ ...
  ຂ້າງເທິງພວກເຮົາແມ່ນເຄຣູບປີກສີທອງ,
  ພາຍຸຫິມະ ແລະ ຄວາມໜາວຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ເຮົາຢ້ານ!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ສັດຕູຂອງພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະພວກເຮົາ,
  ເສັ້ນປະສາດຂອງເຫຼັກແລະໄຟໃນຫົວໃຈ ...
  ແລະຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງວິນຍານ, ຄືກັບເຈົ້າເປັນຫມີ,
  ພວກເຮົາຈະຍົກປ້າຍໂຄສະນາ, ຂ້ອຍຮູ້!
  
  ໃຜຮັກ ສາວໆ ທີ່ສົດໃສທີ່ສຸດ ,
  ລາວງາມທັງຈິດວິນຍານແລະຮູບພາບ ...
  ກະກຽມປືນກົນອັນຍິ່ງໃຫຍ່,
  ເຖິງແມ່ນວ່າ opponent ຂອງທ່ານເປັນອັນຕະລາຍ!
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່າພວກເຮົາຈະຊະນະແນ່ນອນ,
  ເຮົາຈະເປັນນ້ຳໜຶ່ງໃຈດຽວກັບແມ່ຂອງເຮົາຕະຫຼອດໄປ...
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ມີໂລກ starry ທັງຫມົດກ່ອນພວກເຮົາ,
  ຂໍໃຫ້ມະນຸດກາຍເປັນສັດທີ່ເຂັ້ມແຂງ!
  
  ແສງສະຫວ່າງຂອງປະເທດຊາດທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດທີ່ສວຍງາມຂອງຕົນ -
  ດາວ Ruby ໄຟຢູ່ເທິງຫົວ.
  Rus 'ປົກຄຸມຕົນເອງດ້ວຍລັດສະຫມີພາບອະມະຕະ -
  ວິລະຊົນຜູ້ຍິ່ງໃຫຍ່, ນັກສະແດງ, ຕີ!
  
  Rowan ruby ໃນໃບ emerald -
  ແສງສະປາໄຟໃນພາກສະຫນາມ , cornflower ...
  ຂ້ອຍສົ່ງຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍໄປຫາເຈົ້າ, ລັດເຊຍ -
  ນົກອິນຊີສອງຫົວບິນໄປພ້ອມກັບເພງ!
  
  ໄຂ່ມຸກໃນເມັດຫິມະແມ່ນເພັດ snowflake,
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີຢູ່ໃນ Motherland ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່!
  ແຜ່ນດິນໂລກມີໄຂມັນ, ມັນມີເສັ້ນກ່າງຄ້າຍຄືຂົນ,
  ຫິມະຕົກຖືກລົມພັດແຮງ!
  
  ໃນເຂດຫນຶ່ງຂອງລັດເຊຍມີນ້ໍາກ້ອນ, ປະທັບຕາ,
  IN ເພື່ອນ , ອູດແມ່ນຄໍາຂອງທະເລຊາຍ.
  ມັນອົບອຸ່ນຢູ່ທີ່ນີ້ເມື່ອພະຍຸຫິມະຮ້ອງອອກມາ,
  ເນື່ອງຈາກວ່າພວກເຮົາຮັກສາພຣະເຈົ້າຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງພວກເຮົາ!
  
  ໝາກໂມ, ໝາກໂມ ແລະ ໝາກກ້ວຍຈະເລີນເຕີບໂຕ,
  ແລະບາງບ່ອນໃນຊ່ວງລຶະເບິ່ງຮ້ອນເຈົ້າກຳລັງແຂ່ງສະເກັດ...
  ແລ້ວ, ເຈົ້າສາມາດຊອກຫາປະເທດດັ່ງກ່າວໄດ້ຢູ່ໃສໃນໂລກ?
  ບ່ອນທີ່ປະຊາຊົນເຂັ້ມແຂງໃນກໍາປັ້ນຂອງເຂົາເຈົ້າ!
  
  ໃນລັດເຊຍ, ຄວາມສາມາດຂອງອາວຸດແມ່ນສູງສົ່ງ,
  ໃນມັນ, ມະນຸດເປັນຜູ້ສ້າງຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງຕົນເອງ!
  ພວກເຮົາສາມາດຕໍ່ສູ້ໄດ້ ດີ ,
  ເພື່ອວ່າໄພນ້ຳຖ້ວມບໍ່ໄດ້ມາເຖິງຣັດເຊ!
  
  ແມ່ຍິງຂອງພວກເຮົາແມ່ນງາມ, ທຸກຄົນຮູ້
  ແລະບໍ່ມີຜູ້ຊາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງກວ່າທີ່ມີຄວາມກ້າຫານ!
  Fatherland, ທ່ານເປັນ embodiment ຂອງຄໍາຂວັນນີ້ -
  ພະເຈົ້າອົງໜຶ່ງເປັນເຈົ້ານາຍຂອງຄອບຄົວ!
  
  ໄອຄອນແບບດັ້ງເດີມຈະໄດ້ຮັບການອະນຸມັດ,
  ການໂຄສະນາທີ່ທະຫານໄດ້ກໍານົດອອກ ...
  ເຮົາຈະກັບມາເຮືອນພ້ອມກັບສິ່ງທີ່ມີໃຈກວ້າງຂວາງ,
  ໂດຍບໍ່ມີການຂາດການຕີ, ຄົນຍິງທະນູໄດ້ໂຈມຕີສັດຕູຂອງເຂົາເຈົ້າ!
  
  ຂໍໃຫ້ຄວາມສະຫງົບສຸກແລະຄວາມສຸກທັງຫມົດຈັກກະວານ,
  ແລະຮ່ວມກັບພຣະເຈົ້າພວກເຮົາຈະປຸກຄົນຕາຍ!
  ສໍາລັບລັດສະຫມີພາບຂອງ Motherland incorruptible ຂອງພວກເຮົາ -
  ພວກເຮົາແນ່ນອນຈະ ຊະນະ, ຂ້ອຍຮູ້!
  Dominika ຍັງເລືອກເອົາເພງຂອງນາງ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ເຕັ້ນລໍາທັງຫມົດຮ່ວມກັນ, ແລະ naked, tanned, ຂາທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງເຂົາເຈົ້າແມ່ນຢູ່ໃນການເຄື່ອນໄຫວແລະການເຕັ້ນ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Margarita ໄດ້ເປົ່າແກ:
  - ໄຟອອກ! ນັ້ນແມ່ນ, ເວລາກິນອາຫານ ແມ່ນສິ້ນສຸດລົງ.
  ເດັກນ້ອຍນັກຮົບໄດ້ອອກຈາກໂຕະຢ່າງບໍ່ເຕັມໃຈ. ທີ່ຈິງແລ້ວ ເຈົ້າຈະບໍ່ຫລອກມັນໄດ້ແນວ ໃດ ? ໃນເວລາທີ່ມີການຮູ້ຫນັງສືຫລາຍສິບປະເພດທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງສີຄີມ. ແລະມັນແຊບທີ່ສຸດ. ແລະກິ່ນຂອງກະແລມ, ເຂົ້າ ໜົມ ປັງ, ເຄັກ, ເຄັກ, ແລະຂອງແຊບໆແລະ ໜ້າ ສົນໃຈອື່ນໆແມ່ນມີຄວາມຕື່ນເຕັ້ນແລະ ໜ້າ ສົນໃຈຫຼາຍ.
  Dominica ເຫົ່າ :
  - ຢ່າ ກິນເກີນໄປ ! ຝຶກປານກາງ!
  Margarita tweeted:
  - ຮູ້ທຸກຄົນວ່າຄົນບໍ່ແມ່ນໝູ! ແລະທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງກິນອາຫານຢ່າງສະຫລາດ.
  ເດັກຊາຍຜູ້ວິລະຊົນ Dobrynya, ຜູ້ທີ່ຕົນເອງຫາກໍ່ກິນເຄັກຫຼາຍສິບເຄັກ ແລະ ທາຕົນເອງດ້ວຍສີຄີມຫຼາຍສີ, ໄດ້ຈົ່ມວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເຮັດໃຫ້ປະລາດທັງຫມົດ! ແຕ່ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ວ່າເວລາໃດທີ່ຈະຢຸດ. ການກິນອາຫານແມ່ນດີ, ແຕ່ການກິນຫຼາຍເກີນໄປແມ່ນບໍ່ດີ.
  ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ຕົກລົງເຫັນດີ:
  - ສັດຕູຕົ້ນຕໍຂອງທ່ານແມ່ນກະເພາະອາຫານຂອງທ່ານ. ແຕ່ເມື່ອພວກເຂົາເວົ້າວ່າ - ໃຫ້ອາຫານຄ່ໍາຂອງເຈົ້າກັບສັດຕູ, ນີ້ບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຈະເອົາມັນຢ່າງແທ້ຈິງ!
  Dobrynya ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ແຕ່ຫຼັງຈາກມື້ທີ່ແຂງ, ຫຼືຮົບ, ຫຼືການຝຶກອົບຮົມ, ທ່ານຄວນກິນອາຫານທີ່ດີ! ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຈະບໍ່ມີອໍານາດ.
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວຍິ້ມ ແລະເວົ້າວ່າ:
  - ສ່ວນຕົວຂ້ອຍມັກລະລາຍທາດໂປຼຕີນໃນນົມສໍາລັບຄ່ໍາແລະດື່ມມັນ. ມັນຫນ້າພໍໃຈ, ແລະໃນຕອນກາງຄືນກ້າມຊີ້ນເຕີບໂຕແລະບໍ່ເຜົາໄຫມ້. ດີ, ເນີຍແຂງ cottage ກັບປາສໍາລັບຄ່ໍາແມ່ນມີສຸຂະພາບດີຫຼາຍ. ຮ່າງກາຍຂອງນັກກິລາຕ້ອງການທາດໂປຼຕີນ.
  ນັກຮົບເດັກນ້ອຍໄດ້ຖືກສ້າງຂຶ້ນ somehow. ແລະພວກເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະເດີນທາງໄປຫາ Castle ຂອງ sorceress ທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ Bastinda. ທິວທັດອ້ອມຂ້າງໄດ້ສືບຕໍ່ຂຽວສົດ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ , ຍິ່ງ ກອງທັບນ້ອຍ, ໜຸ່ມ, ແກວ່ງສົ້ນຕີນເປົ່າ, ຂີ້ຝຸ່ນ, ໄປ, ທຳມະຊາດຍິ່ງຈະຫ່ຽວແຫ້ງໄປຕໍ່ໜ້າຕາຂອງພວກເຮົາ.
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໃກ້ອານາຈັກຂອງຫນູ, ແລະເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເຈົ້າຂອງ ruinous ຫຼາຍ.
  ເພື່ອໃຫ້ເຂົາເຈົ້າມີຄວາມເບີກບານມ່ວນຊື່ນ, ນັກຮົບເດັກນ້ອຍໄດ້ເລີ່ມຮ້ອງເພງ ແລະ ເລີ່ມຢຽດຕີນຢ່າງແຂງແຮງຂຶ້ນ:
  Elfia ເບີກບານຄືກັບພຸ່ມໄມ້ພາຍໃຕ້ກະສັດ,
  ມັນບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດ ແລະສວຍງາມກວ່າຈັກກະວານ...
  ໄຊຊະນະເປີດບັນຊີທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດ,
  ສັດທາຂອງພວກເຮົາ ຈະຟື້ນຄືນຊີວິດໃນ Rodnovery !
  
  ຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງ Fatherland, ເຊື່ອມັນ, ແມ່ນ
  ຂໍໃຫ້ຫົວໃຈທີ່ຮັກຂອງນາງສູງຂຶ້ນ ...
  ດັ່ງນັ້ນຄວາມສຸກຂອງຈັກກະວານແມ່ນຢູ່ໃນ
  ມີ Elfia ມີມຸງທີ່ເຂັ້ມແຂງ!
  
  ສັງເກດເຫັນວ່າ Elf ຂອງພວກເຮົາບິນໄປຂ້າງຫນ້າ,
  ແລະຕັດຄື້ນກັບຫນ້າເອິກຂອງລາວ ...
  ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງ, ພວກເຮົາຈະມາທາງອື່ນ,
  ແລະຈະມີຄົນອື່ນ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຜູ້ພິພາກສາ!
  
  ປະເທດຊາດຂອງພວກເຮົາຈະມີໂລກທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່,
  ອັນທີ່ ມີແສງສະຫວ່າງ...
  ແລະເຫນືອສິ່ງທັງຫມົດ Elfrog ແມ່ນ idol ຂອງຈິດວິນຍານ,
  ເຊິ່ງ ປ່ຽນລະດູໜາວເຂົ້າສູ່ລະດູຮ້ອນ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຮູ້, ມັນຍາກສໍາລັບພວກເຮົາ,
  ແຕ່ເຈົ້າຮັບໃຊ້ Oenomai ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ ...
  ເຮືອຖືກຕີ, ເຮືອຫັກ,
  ແລະບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງໝາທີ່ໂຫດຮ້າຍເຫົ່າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ!
  
  ບໍ່, ພວກເຮົາຈະບໍ່ໃຫ້ Elf ແກ່ສັດຕູ ,
  ດາບຂອງພວກເຮົາໄດ້ຖືກຕັດ, ເຊື່ອຂ້າພະເຈົ້າ, sharper ...
  ພວກເຮົາຈະຢືນແລະຊະນະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ
  ແລະຢ່າເວົ້າເລື່ອງໄຮ້ສາລະ, ຜີປີສາດ!
  
  ທີ່ນີ້ພວກເຮົາມາຮ່ວມກັນສໍາລັບຂະບວນແຫ່,
  ບໍ່ມີປະເທດອັນສັກສິດໃດທີ່ສວຍງາມກວ່າໃນຈັກກະວານ...
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ພວກເຮົາຈະສົ່ງສັດຕູຂອງພວກເຮົາໄປນະລົກ,
  ແລະພວກເຮົາຈະສ້າງອຸທິຍານຕົວເຮົາເອງ, ເຈົ້າຮູ້, ແມ່ນແຕ່!
  
  ບໍ່ມີໃຜສາມາດຢຸດພວກເຮົາ
  ພວກເຮົາເປັນ knights ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງ Elves ໄດ້ ...
  ພະລັງງານດັ່ງກ່າວ, ເປັນກອງທັບ invincible,
  ແລະຂໍໃຫ້ໂລກທັງຫມົດມີຄວາມສຸກ!
  
  ມາສະແດງຄວາມງາມໃຫ້ໂລກເຫັນ
  ຈົ່ງຍົກທຸງເຈັດສີຂຶ້ນສູ່ໂລກ...
  ແລະພວກເຮົາຈະມີຄວາມສຸກ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ການກະທໍາ heroic ແມ່ນຮ້ອງເພງ!
  
  ກະລຸນາສັງເກດວ່າສັນຕິພາບ elf ແມ່ນເປັນທີ່ນິຍົມຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ,
  ແລະມັນຈະຂະຫຍາຍຕົວຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ ...
  ແລະປະຊາຊົນຈະມີຄວາມສຸກໃນໂລກ,
  ເພາະບໍ່ມີຄວາມອັບອາຍສໍາລັບການ Fatherland!
  
  ເມື່ອ Solcesus ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ມາ ,
  ຈະບໍ່ມີຄວາມມືດໃນຈັກກະວານຂອງພວກເຮົາ...
  ແລະຖ້າຫາກວ່າຜູ້ຊາຍແລະ elf ບໍ່ແມ່ນຄົນຂີ້ຕົວະ,
  ຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງພຣະອົງແມ່ນ sunrise ແລະການສ້າງ!
  ນີ້ແມ່ນເພງທີ່ສໍາພັດຈິດວິນຍານ! ເປັນເພງທີ່ມ່ວນ ແລະງົດງາມ.
  ເຖິງວ່າພູມສັນຖານອ້ອມແອ້ມໄດ້ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນຫຼາຍ - ຕົ້ນໄມ້ ທີ່ປົ່ງຮາກອອກຕາມ , ຫຍ້າຟັກ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຖືກເມ່ືອຍ່ອງແລະຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຮອຍຕີນຂອງຫນູ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຢ່າຄາດຫວັງວ່າສິ່ງທີ່ດີຈາກຫນູເຫຼົ່ານີ້! ແລະທັງຫມົດປະມານມີສູນ.
  ດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ສົດໃສ ແລະສົດຊື່ນ, Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ກັດແຂ້ວຂອງນາງວ່າ:
  - ນີ້, ແນ່ນອນ, ຄາດວ່າຈະເປັນ! ທຸກຢ່າງໄດ້ກາຍເປັນ ເລື່ອງໄຮ້ສາ ລະເກີນໄປ . ແຕ່ສິ່ງທີ່ເຈົ້າສາມາດເອົາຈາກຫນູໄດ້ - ຍົກເວັ້ນຝຸ່ນຈາກອາຈົມ!
  ແລະເດັກຍິງທັງສອງກໍ່ຫົວອອກມາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທີມງານຂອງເດັກນ້ອຍທັງຫມົດໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນບາດກ້າວຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເດັກຊາຍນັກຮົບສອງຄົນ ໄດ້ແລ່ນໄປໜ້າແລະແກວ່ງດາບໄປ ຄືກັບລົມແຮງ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນ, ຫນູທໍາອິດ, ຂະຫນາດຂອງ bulldog ທີ່ດີ, ໄດ້ຖືກຟັກຂຶ້ນ ໂດຍເດັກຊາຍ heroic ທັງສອງດ້ານ. ນີ້ແມ່ນການສູ້ຮົບທີ່ຮຸນແຮງ.
  ເດັກນ້ອຍໄດ້ເພີ່ມຈັງຫວະຂອງເຂົາເຈົ້າຫຼາຍຂຶ້ນ ແລະເລີ່ມແລ່ນຕາມຕົວໜັງສື. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຝູງຫນູຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ປາກົດຢູ່ຂ້າງຫນ້າ. ພວກລູກທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດຂອງພວກເຂົາແມ່ນຂະໜາດຂອງງົວດີ. ນັກສະແດງຍິງ Dominika ຂີ່ເຮືອໄປສູ້ຮົບກັບມັງກອນ. ແລະນາງພ້ອມທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບ, ແຕ່ການລະເບີດຄັ້ງທໍາອິດຂອງນາງຈາກ wand magic ໄດ້ມົນຕີຫນູທີ່ມີອາຍຸ.
  ແລະມັນສະຫວ່າງຂຶ້ນແລະຫັນເຂົ້າໄປໃນແຜ່ນປ້າຍວົງກົມຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງເນີຍແຂງທີ່ເລືອກທີ່ມີຮູ. ແລະກິ່ນຫອມທີ່ຫນ້າພໍໃຈດັ່ງກ່າວໄດ້ອອກມາຈາກລາວວ່າຫນູໄດ້ຖືກລົບກວນຈາກການໂຈມຕີໃນກອງພັນຂອງເດັກນ້ອຍແລະໂຈມຕີອະດີດຜູ້ນໍາຂອງພວກເຂົາ, ຜູ້ທີ່ໄດ້ກາຍເປັນທີ່ຫນ້າພໍໃຈກັບກິ່ນຫອມຂອງອາຫານໂປດທີ່ສຸດສໍາລັບຫນູ.
  ນີ້ໄດ້ກາຍເປັນຄວາມແປກໃຈ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຄວາມສາມາດຂອງເຈົ້າເພີ່ມຂຶ້ນທຸກຊົ່ວໂມງ! ແລະນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເວົ້າວ່າ, ແມ່ນ ເຢັນ ທີ່ສຸດ !
  Dominica ໄດ້ຫົວຫົວທອງຂອງນາງ:
  - ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ຫຼາຍ! ແລະນີ້ແມ່ນຄວາມເຊື່ອທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງຂ້ອຍ! ແລະຖ້າຂ້ອຍເລີ່ມຕົ້ນ, ບໍ່ມີຫຍັງຈະຢຸດຂ້ອຍ.
  ແລະເດັກຍິງໄດ້ເອົາມັນແລະ ຕີ squad ອື່ນທີ່ມີຟ້າຜ່າ magic. ແລະການຫັນປ່ຽນເພີ່ມເຕີມໄດ້ເກີດຂຶ້ນ.
  ໜູຫຼາຍສິບໂຕກາຍເປັນໝາກໂມທີ່ມີເສັ້ນດ່າງຂະໜາດໃຫຍ່ ເຊິ່ງເບິ່ງເປັນໜ້າກິນຫຼາຍ.
  ເດັກນ້ອຍນັກຮົບຮ້ອງເພງຮ້ອງວ່າ:
  ໝາກໂມ, ໝາກໂມ, ເຂົ້າສາລີ,
  ດິນແດນແຫ່ງຄວາມຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ...
  ແລະນັ່ງຢູ່ເທິງບັນລັງໃນ Elfiburg -
  ບິດາ ກະສັດ ໂອໂນໄມ!
  ສະນັ້ນ ໃນທີ່ສຸດ ພວກເດັກນ້ອຍ-ນັກຮົບ ໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບໜູ, ແລະ ໃຫ້ພວກເຮົາຕັດພວກມັນລົງໂດຍບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. ແລະພວກນັກຮົບແກວ່ງດາບ ຢ່າງແຂງແຮງ . ແລະເດັກຍິງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຫນໍ່ໄມ້ສ່ວນຫຼາຍຈາກ bows. ບາງສ່ວນຂອງເຂົາເຈົ້າເປັນ elves, ແລະເຂົາເຈົ້າມີຄວາມຊໍານິຊໍານານຫຼາຍໃນການຍິງ. ນີ້ ກໍ່ແມ່ນການຕໍ່ສູ້ທີ່ແທ້ຈິງ.
  ແລະກອງຫນູຫຼາຍຄົນເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບ. ພວກມັນໄຫຼຄືກັບແມ່ນ້ຳເລິກ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ເມື່ອເຮົາເວົ້າເຖິງສິ່ງທີ່ບໍ່ດີແລະຊົ່ວ, ມີຄວາມຮູ້ສຶກວ່າບໍ່ມີຂອບເຂດ!
  Margarita ຮ້ອງເພງດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ, ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ , ມີຄວາມໂສກເສົ້າ:
  ນັກຮົບແຫ່ງຄວາມມືດແມ່ນແຂງແຮງແທ້ໆ,
  ຄວາມຊົ່ວຮ້າຍປົກຄອງໂລກໂດຍບໍ່ຮູ້ຕົວເລກ ...
  ແຕ່ເຈົ້າເປັນລູກຂອງຊາຕານ,
  ຢ່າທຳລາຍອຳນາດຂອງພຣະຄຣິດ!
  Dobrynya, ໂດດຈາກມັງກອນ, ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຟັກຫນູ. ລາວເຮັດສິ່ງນີ້ດ້ວຍດາບສອງດາບໃນເວລາດຽວ, ແລະເນື່ອງຈາກການເຄື່ອນໄຫວໄວຂອງເດັກຊາຍ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າເຄື່ອງປັ່ນກາເຟເຮັດວຽກ. ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ການກໍາຈັດເລີ່ມຕົ້ນ.
  Oenomaus ຍັງໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມການສູ້ຮົບ. ເດັກຊາຍໄດ້ຈັບໜູໂຕໜຶ່ງຈັບຫາງດ້ວຍຕີນຂອງຕົນ ແລະໂຍນມັນໃສ່ອີກໂຕໜຶ່ງ, ເຮັດໃຫ້ກະດູກຫັກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຮ້ອງເພງ:
  - ຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່,
  ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ຍອມຈໍານົນຕໍ່ສັດຕູຂອງຂ້າພະເຈົ້າ ...
  ຈາກການຕີກຳປັ້ນຂອງເດັກຊາຍ.
  ໜູຊົ່ວຈະບິນມາໃຫ້ອາຍ!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເຈົ້າຊາຍເດັກຜູ້ຊາຍສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າຕົນເອງເປັນນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ເຄັ່ງຄັດຫຼາຍໃນການສູ້ຮົບ.
  Dobrynya ຍັງມີອໍານາດ, ກ້າມເນື້ອ, ເຖິງແມ່ນວ່າ ລາວໃຊ້ຂາ boyish ແລະບໍ່ລືມກ່ຽວກັບ swords . ແລະລາວໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນເຖິງລະດັບທີ່ໂດດເດັ່ນຂອງການລ່ວງລະເມີດ. ມັນເຄັ່ງຄັດ ແລະ ນອງເລືອດຫຼາຍປານໃດ.
  ເດັກຜູ້ຊາຍ ໄດ້ຫັນອອກມີຄວາມຮຸກຮານຫຼາຍແລະຕໍ່ສູ້, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບນັກຕໍ່ສູ້ອື່ນໆຂອງກອງທັບຫນຸ່ມ.
  ແລະສົ້ນຕີນເປົ່າຂອງເດັກຊາຍໄດ້ເຈາະກະໂຫຼກຫົວຂອງໜູໂດຍກົງ.
  ນີ້ແມ່ນນັກຂ້າແລະ, ໃນເວລາດຽວກັນ, ມີຮອຍຍິ້ມຢູ່ໃນ ສົບ ຂອງເດັກຜູ້ຊາຍ .
  Dominica ໃຊ້ພະລັງງານ magical ຂອງນາງສໍາລັບການຫັນປ່ຽນຕໍ່ໄປ. ແລະລາວມີຄວາມຫ້າວຫັນທີ່ສຸດ.
  ນັກຮົບ ໂດດຂຶ້ນແລະຫມຸນຮອບ. ແລະໃນປັດຈຸບັນກະແສພະລັງງານບິນຈາກ wand magic ຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ແລະ hits the orc.
  ໝີສີນ້ຳຕານມີຂົນອ່ອນໆປ່ຽນເປັນຊັອກໂກແລັດມາສເມໂລທັນທີ. ອັນນີ້ ຍິ່ງ ໃຫຍ່ ປານໃດ ?
  Margarita ຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ເຈົ້າສາມາດເຮັດ halva ໄດ້ບໍ?
  Dominica ໄດ້ຫົວຫົວທອງຂອງນາງ:
  - ແນ່ນອນຂ້ອຍສາມາດ! ແລະມັນຈະເປັນສິ່ງມະຫັດ!
  ແລະເດັກຍິງໄດ້ປົດປ່ອຍຄ່າບໍລິການ magical ທັງຈາກມືຂອງນາງແລະຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແປວໄຟຕີກອງຂອງ orcs. ແລະ ແມ່ນ້ຳເຜິ້ງທັງໝົດກໍໄຫລອອກມາ... ນ້ຳເຜິ້ງເປັນ ສີເຫຼືອງ-ສົ້ມ ແລະກະແຈກກະຈາຍຄືກັນກັບຄື້ນລອຍນ້ຳ.
  Margarita ຕອບດ້ວຍຫົວເຍາະເຍີ້ຍ:
  - ເຈົ້າຮູ້, ນີ້ບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການ!
  Dominica ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງ.
  - ຄວາມຈິງ, ບໍ່ແມ່ນຂ້ອນຂ້າງ halva, ແຕ່ຍັງຂ້ອນຂ້າງຫວານ!
  ຍິງສາວສ່ວນຕົວໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - Halva ແມ່ນຫາຍາກກ່ອນສົງຄາມ. ແຕ່ພວກເຂົາກິນນໍ້າເຜິ້ງເຖິງແມ່ນວ່າໃນລະຫວ່າງການປະກອບອາຊີບ.
  ເຕະ ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ , ໃນເວລານີ້ຫນູ, ແລະຮ້ອງ:
  ຂອງຂວັນທີ່ດີທີ່ສຸດ, ແນ່ນອນ, ແມ່ນ້ໍາເຜີ້ງ,
  ເດັກຊາຍ, ແນ່ນອນ, ຈະເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າເລັກນ້ອຍ - ບ່ວງກາເຟ,
  ອັນນີ້ມັນດີແລ້ວ, ດີ, ປ່ອຍໃຫ້ຄົນດຽວທັງຫມໍ້!
  Margarita ຍັງ ໄດ້ເຕະ, ທໍາອິດດ້ວຍ wand magic, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງ, ສືບຕໍ່:
  ແຕ່ນໍ້າເຜິ້ງ, ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ແປກຫຼາຍ,
  ທຸກສິ່ງມີຢູ່ ຫຼືບໍ່ມີ...
  ແຕ່ທີ່ຮັກ, ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າຄວາມລັບແມ່ນຫຍັງ,
  ຖ້າມີຢູ່ກໍຫາຍໄປທັນທີ!
  ແຕ່ຖ້າກິນແລ້ວຈະບໍ່ມີບັນຫາອີກ!
  Dominica ເອົາມັນແລະ spun ປະມານກ່ຽວກັບມັງກອນ. ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງກາຍເປັນຂີ້ຮ້າຍ, ແລະໃນເວລາດຽວກັນ, ມີຄວາມສຸກ. ເດັກຍິງຮູ້ສຶກວ່າມີຄວາມເຂັ້ມແຂງພາຍໃນຕົນເອງ. ແລະຈາກນັ້ນກໍມີຄື້ນໜຶ່ງອອກມາຈາກໄມ້ເທົ້າຂອງນາງ. ແລະໃນເວລາດຽວສອງສາມພັນຫນູ ໄດ້ຫັນເຂົ້າໄປໃນຟັກ delicious ໃນຊອດ. ແລະອີກຫນຶ່ງຄື້ນຂອງ wand magic, ແລະຫນູໄດ້ຫັນເຂົ້າໄປໃນຖ້ວຍປາ.
  ນອກຈາກນັ້ນ, ອາຫານຂ້າງຂອງພວກເຂົາແມ່ນຟຸ່ມເຟືອຍ, ມີຫມາກກ້ວຍ, ຫມາກນັດ, ແລະຫມາກໄມ້ທີ່ແຊບຫຼາຍ. ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດັ່ງນັ້ນເຮັດໃຫ້ປະລາດມີລົດຊາດແລະສິ່ງມະຫັດ.
  Dominica ຮ້ອງເພງ:
  ອາຫານຂ້າງແມ່ນສິ່ງມະຫັດ
  ສາວໆມີສະເໜ່...
  ແລະສີ່ luminaries ສ່ອງແສງ,
  ເຈາະ orc ໃນ snout ໄດ້!
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແມ່ຄົວທີ່ດີເຮັດໃຫ້ຟັກຈາກ orcs ແລະຫນູ, ແລະອາຫານທີ່ກິນໄດ້!
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ໄດ້ເອົາຫີນກ້ອນໜຶ່ງຖິ້ມໃສ່ໜ້າຜາກຂອງ goblin. ລາວໄດ້ເຈາະກະໂຫຼກຫົວຂອງລາວຜ່ານທາງຂວາ ແລະຮ້ອງເພງວ່າ:
  - ຖ້າເຈົ້າເປັນ ຄົນແປກປະຫລາດ ,
  ຂ້ອຍຈະເຕະເຈົ້າ...
  ແລ້ວ, ຈະເປັນແນວໃດຖ້າທ່ານເປັນ blockhead,
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ແຜນການເຄື່ອນໄຫວແມ່ນກຽມພ້ອມ!
  . ບົດທີ 11.
  ອ້າຍ Dominika Dolfinova ໄດ້ປ່ຽນຊື່ຂອງລາວ. ແລະໃນປັດຈຸບັນເຂົາເອີ້ນວ່າຕົນເອງເຢັນຫຼາຍ - Caligula. ບໍ່ວ່າຈະເປັນກຽດສັກສີຂອງ emperor infamous, ຫຼື imitating ຊື່ຂອງ donkeys ຫນຶ່ງໃນກາຕູນກ່ຽວກັບ Dunno.
  ແລະໃນປັດຈຸບັນເດັກຜູ້ຊາຍສູ້ກັນ Caligula Dolphins ໄດ້ຕັດສິນໃຈວ່າລາວຈໍາເປັນຕ້ອງໄປຊອກຫາເອື້ອຍຂອງລາວ. ແຕ່ບ່ອນທີ່ຈະຊອກຫາຜູ້ຫາຍຂອງນາງ?
  ແລະເດັກຜູ້ຊາຍໄດ້ຫັນໄປຫາຫນັງສືທີ່ມີຊື່ສຽງກ່ຽວກັບ magic. ແນ່ນອນ, ລາວບໍ່ເຊື່ອທຸກປະເພດຂອງ psychics ແລະ sorcerers.
  ແຕ່ເປັນຫຍັງຈຶ່ງບໍ່ພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃນ trance ຕົວທ່ານເອງ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ພໍ່ຂອງລາວບໍ່ແມ່ນມະນຸດ, ແລະລາວອາດຈະມີຄວາມສາມາດ magical ຂອງຕົນເອງ, ແລະໃນລະດັບພິເສດແທ້ໆ.
  ເດັກຊາຍ Caligula ໄດ້ເອົາ Dolphins ແລະນັ່ງລົງເທິງ sofa ໃນຕໍາແຫນ່ງ lotus. ແລະພະຍາຍາມສຸມໃສ່. ນັກສະແດງຮູບເງົາ ຫນຸ່ມ ໄດ້ຂ້າມຂາຂອງລາວແລະ straightened ລາວ. ແລະດັ່ງນັ້ນເດັກຜູ້ຊາຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບ້າຫມົດແລະມີສີສັນ, ພະຍາຍາມ ຊອກຫາ Dominica.
  ຄວາມງົດງາມຂອງການສະແດງລະຄອນແມ່ນຍາກທີ່ຈະພັນລະນາໄດ້. ໃນເວລາທີ່, ໂດຍສະເພາະ, elves, orcs, goblins ຕໍ່ສູ້ ... ການສະແດງ costume ກັບເດັກຍິງຫຼາຍຊາດແລະລະດັບທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງການ nudity. ແວ່ນຕາແມ່ນສວຍງາມແລະປະທັບໃຈໃນຕົ້ນກໍາເນີດຂອງມັນ, ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ເດັກຍິງ splash ຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າບໍ່ວ່າຈະຢູ່ໃນດິນຊາຍຮ້ອນຫຼື snowdrifts.
  ພວກເຂົາໂຈມຕີໂດຍການຕີດ້ວຍດາບແລະຫອກໃສ່ລົດຫຸ້ມເກາະຂອງຮູບແບບຕ່າງໆຂອງລົດຖັງ. ແລະ monsters ໂລຫະຕອບສະຫນອງກັບ jets ຂອງ flamethrowers ຮ້ອນ. ອຸນຫະພູມຂອງແປວໄຟແມ່ນຕ່ໍາແລະເດັກຍິງ, screaming, ພຽງແຕ່ໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້ພຽງເລັກນ້ອຍ, ແລະຮ້ອງອອກສຽງຫົວໃຈ. ແລະ orcs ໄດ້ roar ເຖິງ louder, ແລະ foreheads ຂອງ ເຂົາ ເຈົ້າ ສຽງ ປັ້ງ , ສຽງ ປັ້ງ , ສຽງ ປັ້ງ - confetti ຫຼາຍ ສີ crumbles ຈາກ ຄວາມ ເສຍ ຫາຍ .
  ແລະຍົນຕົກທີ່ຕົກແຕ່ງໄດ້ຟ້າວແລ່ນມາຈາກຂ້າງເທິງ, ປ່ອຍວາງສາຍລົດໄຟທີ່ຫຼູຫຼາໄປພ້ອມກັບຄວາມສວຍງາມຕ່າງໆ.
  ສິ່ງທີ່ craziest, ແລະນີ້ກໍ່ສາມາດລະເບີດມຸງອອກຈາກ hinges ຂອງຕົນ, ແມ່ນວ່າໂລກຈິນຕະນາການແມ່ນປະສົມກັບຕົວຈິງ, ຕົວເລກປະຫວັດສາດ, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະມາຈາກອະດີດຫ່າງໄກ.
  Stalin, ໃນໂອກາດນີ້, ໂດຍບໍ່ຄາດຄິດ, ໄດ້ປະຖິ້ມຄວາມລັບທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນ, ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - Luftwaffe ໄດ້ບັນລຸລະດັບຄວາມສູງທີ່ກ້າວຫນ້າທີ່ສຸດໃນການບິນ. ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ແມ່ນ
  ຖ້າຫາກວ່າທ່ານນັບວ່າ disco , ລູກລະເບີດ TA-700 ທີ່ສາມາດບັນທຸກລະເບີດໄດ້ເຖິງຫ້າສິບໂຕນ, ໄດ້ສ້າງຄວາມປະທັບໃຈທີ່ຮ້າຍແຮງ.
  Hitler ກ່າວວ່າ:
  - ແຕ່ " Super Monster " ທີ່ມີປືນຂະຫນາດ 3200 ມມ, ຄ່າລູກບັ້ງໄຟສອງຮ້ອຍໂຕນ, ຍັງຄົງເປັນສິລະປະການທະຫານທີ່ບໍ່ມີໃຜທຽບເທົ່າ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Stalin ໄດ້ສະເຫນີ toast:
  - ສະນັ້ນໃຫ້ດື່ມກັບຄວາມຈິງທີ່ວ່າ ປາກ ຕ້ອງການສິລະປະໃດ ໜຶ່ງ ຍົກເວັ້ນສິລະປະການທະຫານ!
  ຜູ້ນໍາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງທຸກເວລາແລະປະຊາຊົນໄດ້ສະຫນຸກສະຫນານກັບເຫຼົ້າແວງທີ່ຜະນຶກເຂົ້າກັນກ່ອນການເກີດຂອງພຣະເຢຊູຄຣິດ, ແລະໂລກ Fuhrer ໄດ້ດື່ມນ້ໍາຈາກເກົ້າສິບສິບຫມາກໄມ້. ທັງສອງ dictators ໄດ້ເບິ່ງວິທີການຂອງລູກບັ້ງໄຟບິນຂຶ້ນເທິງຕັດຢ່າງຊັດເຈນໃນທົ່ວທ້ອງຟ້າຢູ່ໃນຈໍພາບ. ວິທີການໄດ້ຍິນສຽງທີ່ຊື່ນຊົມຂອງເດັກຍິງລັດເຊຍ:
  - ການເຂົ້າສູ່ວົງໂຄຈອນປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  ແລະສຽງຕົບມືທີ່ດັງຈາກທຸກສະຖານທີ່ - ມັນສໍາເລັດ! ສຸດທ້າຍຜູ້ຊາຍແມ່ນຢູ່ໃນອາວະກາດ, ແລະນີ້ແມ່ນເຮັດໂດຍຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງເຊື້ອຊາດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນໂລກ - ລັດເຊຍແລະເຍຍລະມັນ.
  ທ້ອງຟ້າທັງໝົດຈາກຂອບຟ້າຫາຂອບຟ້າຖືກທາສີດ້ວຍດອກໄມ້ໄຟນັບພັນໆດອກຂອງສາຍຮຸ້ງ ແລະຫຼາຍລ້ານຮົ່ມ, ເມື່ອນັ້ນ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າ, ດອກກຸຫຼາບທີ່ງົດງາມໄດ້ແຜ່ລາມໄປທົ່ວຫມຶກຂອງອາວະກາດກາງຄືນ. ໃນເວລາດຽວກັນ , supernovae blazing ຂອງບຸກຄົນໄດ້ກາຍເປັນ inscriptions ທີ່ຈະແຈ້ງ - ຄໍາຂວັນ. ເຊັ່ນດຽວກັນ: "ແມ່ແລະອາວະກາດ", "ສົ່ງຕໍ່ໄປທີ່ດາວ", "ສະຫະພາບຂອງປະຊາຊົນຂອງໂລກ"!
  ນີ້ແມ່ນຄວາມບ້າບາງແທ້ໆ. ມັນເປັນ ການປະຕິບັດ ທີ່ super-cosmic ແລະ fantastic ໄດ້ເກີດຂຶ້ນ. ບາງປະເພດຂອງປະຫວັດສາດທາງເລືອກ, ບ່ອນທີ່ບໍ່ມີສົງຄາມລະຫວ່າງ Reich ທີສາມແລະ USSR, ແລະມັນໄດ້ກາຍເປັນ ເຢັນຫຼາຍ . ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນນີ້ເບິ່ງບໍ່ດີຫຼາຍ, ເຮັດໃຫ້ມັນອ່ອນໂຍນ.
  ລາວຕ້ອງຊອກຫາເອື້ອຍຂອງລາວ. ແລະນີ້ແມ່ນວຽກງານຕົ້ນຕໍຂອງເດັກຊາຍ, ຜູ້ທີ່ໄດ້ starred ໃນຊຸດຂອງຮູບເງົາໄດ້, ແລະແມ່ນງາມຫຼາຍແລະກ້າມ, ມີກະເບື້ອງບັນເທົາກ້າມຊີ້ນ.
  ແລະຊື່ໃຫມ່ Caligula ຄວນໄດ້ຮັບຄວາມສົນໃຈຫຼາຍ.
  ເດັກຊາຍສືບຕໍ່ສະມາທິ. ແລະທັນໃດນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຜູ້ຍິງ, ງາມເປັນນາງຟ້າ, ແລະມີຜົມ curly ສີຂອງໃບຄໍາ. ນາງຍື່ນມືໄປຫາເດັກຊາຍແລະເວົ້າວ່າ:
  - ພວກເຮົາມີພາລະກິດທີ່ສໍາຄັນຈໍານວນຫນຶ່ງເພື່ອເຮັດສໍາເລັດກັບທ່ານ!
  ເດັກຊາຍ Caligula ຖາມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຊອກຫາເອື້ອຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຜູ້ທີ່ຫາຍໄປບາງບ່ອນບໍ່ຮູ້?
  ເດັກຍິງສັ່ນຜົມທອງແລ້ວຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເປັນໄປໄດ້. ແຕ່ປະຈຸບັນເອື້ອຍຂອງເຈົ້າກໍາລັງປະຕິບັດ ພຣະເມຊີອາ ທີ່ຍາກລໍາບາກ - ເພື່ອຊ່ວຍປະຢັດຜູ້ຕາງຫນ້າທັງຫມົດຂອງເພດທີ່ແຂງແຮງກວ່າ, ຜູ້ທີ່ຂົ່ມຂູ່ຂອງການທໍາລາຍຈະວາງສາຍ. ແລະມັນຍາກຫຼາຍ.
  Caligula Dolphins ຖາມວ່າ:
  - ເຈົ້າຊື່ຫຍັງ, ແລະເຈົ້າແມ່ນໃຜ?
  ເດັກຍິງຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຫວານວ່າ:
  - ຂ້ອຍແມ່ນ Margarita Korshunova, ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານທີ່ຖືກແຂວນໄວ້ໂດຍ Nazis, ແລະປະຈຸບັນໄດ້ຟື້ນຄືນຊີວິດໃນໂລກໃຫມ່. ແລະນີ້ແມ່ນຈຸດໝາຍປາຍທາງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ເພື່ອຮັບໃຊ້ຄວາມດີ ແລະ ຊ່ວຍປະຢັດຄົນ.
  ນັກສະແດງເດັກຜູ້ຊາຍຫົວເຂົ່າວ່າ:
  - ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈເຈົ້າຫຼາຍ. ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາຢູ່ໃນພາລະກິດມ່ວນໆບໍ? ຄືກັບໃນຮູບເງົາ, ແຕ່ຄວາມຈິງບໍ?
  Margarita ຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຄືກັບວ່າແທ້ໆ! ແຕ່ພວກເຮົາມີໂອກາດດັ່ງກ່າວທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຄວນຢ້ານ.
  Caligula ຂອງ Dolphins ແລະ Margarita partisan ຜູ້ບຸກເບີກບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະປຶກສາຫາລືແລະຍອມຮັບການປະກົດຕົວທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ, ແລະເຂົ້າໄປໃນໂລກໃຫມ່ແທ້ໆ, ແລະຢູ່ໃນສະພາບຂອງການຕໍ່ສູ້!
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ໃນປັດຈຸບັນພວກເຮົາມີກອງທັບທັງຫມົດ. ແລະເຈົ້າເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ເຈົ້າແລະຂ້ອຍມີຄວາມຮັບຜິດຊອບ!
  Caligula ຕອບຢ່າງໝັ້ນໃຈ:
  - ແນ່ນອນຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ! ແລະຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຈະກາຍເປັນຜູ້ບັນຊາການທີ່ມີຄ່າຄວນ.
  ແລະ ເດັກຊາຍໄດ້ບິດດາບແຫຼມຂອງຕົນ.
  ພວກເຮົາໄດ້ກິນອາຫານຢ່າງໄວແລະຟ້າວໄປສ້າງກອງທັບ. ພວກເຂົາເຈົ້າຄວນຈະໄດ້ໄປປະເທດອີຕາລີໄວເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ແລະກໍານົດ feathers ຂອງ papacy ໄດ້ໄຟ.
  ກອງທັບໄດ້ອອກຈາກວຽນນາໄປສູ່ການຕີກອງແລະການຫຼິ້ນຂອງ trumpets ຂະຫນາດໃຫຍ່. ກອງທັບບົກຍັງບໍ່ທັນມີເວລາເຂົ້າໄປໃກ້ເທື່ອ ແລະ ທະຫານມ້າກໍກຳລັງແລ່ນໄປທົ່ວ. ທະຫານມ້າຫຼາຍຄົນຈາກປະເທດຕ່າງໆທີ່ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນອານາຈັກ Tsarist ລັດເຊຍ. ອັນນີ້ເຮັດໃຫ້ສາມາດຢຽບຕີນພູໄດ້ ດ້ວຍຫຼາຍສິບພັນກິບ. Dashing Cossacks ແລະ cavalry Tatar ແສງສະຫວ່າງ rush ໄປຂ້າງຫນ້າ. ຕໍ່ໄປ, ຍ້າຍ detachments ອອກແບບອຸດົມສົມບູນຂອງ gentry ໂປໂລຍ. ດີ, ສຸພາບສະຕີທີ່ສະຫງ່າງາມເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາຖືກລວບລວມເພື່ອຂະບວນແຫ່ພະລາຊະວັງ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ທຸກຄົນຕ້ອງການ outdo ອື່ນໆໃນຄວາມງົດງາມຂອງການຕົບແຕ່ງຂອງເຂົາເຈົ້າ, ຈາກຫມວກກັນກະທົບເຖິງ harness. ນອກນັ້ນຍັງມີ knights Teutonic ໃນລົດຫຸ້ມເກາະ. ປະຈໍາຕະກູນໄດ້ຖືກຂັດເປັນເງົາ, gilded ຫຼືເງິນ. ຍັງມີຊາວຊູແອັດທີ່ມີເຄື່ອງແບບພິເສດ, ແລະ Finns. Mounted Janissaries ແລະ Spagi, cavalry ແຂກອາຫລັບ.
  ແລະປ້າຍໂຄສະນາແລະເສົາທຸງຂອງປະຊາຊົນຈໍານວນຫຼາຍຈາກເສັ້ນສູນສູດໄປຫາມະຫາສະຫມຸດ Arctic. ແລະມີຈັກລາງວັນ ... ເຫຼົ່ານີ້ ແມ່ນອໍານາດທີ່ໄດ້ຮັບໄຊຊະນະ.
  ແລະທີ່ນີ້ມາ Austrian , ແລະກັບເຂົາເຈົ້າເຍຍລະມັນ. ພວກເຮົາອາສາສະຫມັກສໍາລັບການຍ່າງປ່າ. ນອກຈາກນີ້, ແນວຄວາມຄິດຂອງ plundering ອິຕາລີແມ່ນການລໍ້ລວງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ທຳມະຊາດມີຢູ່ບ່ອນນັ້ນ ແລະ ມີເງິນຫຼາຍ! ເຊັ່ນດຽວກັນກັບສິ່ງດີອື່ນໆທີ່ສາມາດເກັບກໍາດ້ວຍຊ້ວນ.
  Caligula the Tomboy ຮ້ອງເພງ:
  ກອງທັບຂອງພວກເຮົາເຂັ້ມແຂງ
  ນາງປົກປັກຮັກສາໂລກ ...
  ແລ້ວ, ຖ້າມີສົງຄາມ, ຈະເຮັດແນວໃດ?
  ມັນບໍ່ຢູ່ຂ້າງເຮົາ!
  ແລະ ເດັກຊາຍໄດ້ຕີຕີນເປົ່າຂອງຕົນຢູ່ໃນ puddle ໄດ້. ແນ່ນອນ, ລາວນຸ່ງເສື້ອສັ້ນ, ຍ້ອນວ່າລາວເຄື່ອນຍ້າຍຢ່າງໄວວາໃນສະພາບຂອງການຕໍ່ສູ້ທີ່ເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມຂອງລາວພຽງແຕ່ເຂົ້າໄປໃນທາງແລະຈະຈີກຂາດ.
  Margarita ຖາມເພື່ອນແລະຜູ້ທໍາລາຍເພື່ອນຂອງນາງ:
  - ຫຼືບາງທີເຈົ້າຈະຮ້ອງເພງແທ້ບໍ? ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ມັນແມ່ນຂອງເຈົ້າແທ້ໆ!
  ນັກສະແດງເດັກຜູ້ຊາຍໄດ້ຫົວຫົວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ຄືກັບລູກໝາປ່າ:
  - ເຈົ້າຄິດແນວໃດ, ຂ້ອຍເຮັດບໍ່ໄດ້?
  ແລະ Caligula ຂອງ Dolphins ໄດ້ເລີ່ມຮ້ອງເພງ;
  ໂອ້, ໂລກນີ້, ເຈົ້າເສົ້າໃຈຫຼາຍ,
  ທະເລນ້ຳຕາ - ມະຫາສະໝຸດ...
  ເສັ້ນທາງດວງວິນຍານຕອນທ່ຽງຢູ່ໃສ,
  ຄົນຕາຍຮ້ອງໄຫ້ຝັນຢາກໄປສວນເອເດນ!
  
  ມັນປະກອບດ້ວຍກ້ອນຂອງຫົວໃຈ, crusts frozen,
  ແລະຄວາມຮ້ອນຂອງການເຜົາໄຫມ້ຂອງ passions envious.
  ໂຫດຮ້າຍປານໃດ, ຜູ້ທີ່ຍັງໜຸ່ມຢູ່ໃນເນື້ອໜັງ,
  ນິນຕິງເກລທີ່ໂສກເສົ້າຫຼິ້ນໃນຄວາມໂສກເສົ້າ!
  
  ເໝືອນດັ່ງນ້ຳເມືອກຂອງໄມ້, ວິນຍານຂອງທຳມະດາ,
  ແລະການເສື່ອມໂຊມຂອງຂຸມຝັງສົບຈາກຄວາມກັງວົນ.
  ແຕ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ຖ້າພວກເຮົາສາມັກຄີ
  ເອົາປະຊາຊົນອອກຈາກ quagmire!
  
  ລົບລ້າງຄວາມຫມາຍຂອງຈັກກະວານໄດ້,
  ການລົບລ້າງຄຳສາບແຊ່ງເປັນສັນຍານທີ່ຮ້າຍແຮງ ..
  ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດທົນກັບຄວາມທຸກທໍລະມານ,
  ຂໍໃຫ້ພະຍາມານຫັນໄປສູ່ຂີ້ຝຸ່ນ!
  
  ດາວເຄາະຈະຖິ້ມໂສ້ຂອງມັນອອກຢ່າງໄວວາ,
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ມັນຈະບໍ່ອອກຈາກວົງໂຄຈອນ.
  TO ຂໍໃຫ້ປະຕິບັດ ຕໍ່ກັນ ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ
  ແລ້ວປະຊາຊົນຈະລຸກຂຶ້ນ!
  
  ເຈົ້າສາມາດລຸກຂຶ້ນໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງຢ້ານ,
  ຢ່າຍູ້ຄົນອື່ນ...
  ເພື່ອວ່າຄົນຂີ້ຮ້າຍບໍ່ລອຍກັບໄຂມັນ.
  ເພື່ອວ່າແມ່ຂອງພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ແກ່!
  
  ພວກເຮົາຈະດື່ມເລັກນ້ອຍສໍາລັບການນັ້ນ,
  ເຫຼົ້າແວງຫວານກວ່ານໍ້າເຜິ້ງ!
  ຂໍໃຫ້ມີບັນຫາ ໃນ ຄວາມເປັນຈິງ ,
  ແຕ່ຊົ່ວໂມງຂອງການຄິດໄລ່ບໍ່ໄດ້ມາ!
  
  ແລ້ວເຮົາຈະສ້າງອຸທິຍານແຫ່ງສະຫວັນ.
  ເດັກນ້ອຍທຸກຄົນຈະມີຄວາມສຸກຕະຫຼອດໄປ.
  ພວກເຮົາບິນຄືກັບລູກທະນູໄປສູ່ການບິນສະຫວັນ,
  ຄວາມຝັນທີ່ສົດໃສກາຍເປັນຈິງ!
  ເພງໄດ້ສິ້ນສຸດລົງແລະ, ກັບມັນ, ຄູ່ຕໍ່ສູ້ໄດ້ຍ້າຍຈາກພູມສັນຖານຂອງ Italian Alps ກັບ ...
  Shells ໄດ້ລະເບີດ, ແລະປືນທີ່ທັນສະໄຫມຫຼາຍໄດ້ຖືກຍິງ. ທີ່ນີ້ມັນແມ່ນ Port Arthur, ເມືອງ legendary. ມັນແມ່ນການຫຼຸດລົງຂອງລາວທີ່ຊີ້ໃຫ້ເຫັນເຖິງການຫຼຸດລົງຂອງລາຊະວົງ Romanov ແລະ Autocracy ທັງຫມົດ. ຖ້າປ້ອມປ້ອງກັນນີ້ຢືນຢູ່, ຈະບໍ່ມີການປະຕິວັດຂະໜາດໃຫຍ່ດັ່ງກ່າວ. ສ່ວນໃຫຍ່ເຂົາເຈົ້າຈະສົ່ງສຽງດັງເລັກນ້ອຍ ແລະວາງຄ້ອນຕີ ແລະເຄັກ. ແຕ່ມັນແມ່ນຄວາມພ່າຍແພ້ທີ່ນີ້ທີ່ນໍາໄປສູ່ລະບົບຕ່ອງໂສ້ຂອງເຫດການທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດການປະຕິວັດເດືອນຕຸລາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່.
  ນີ້ແມ່ນດີຫຼືບໍ່ດີ? ເຫດການແມ່ນລາຄາແພງ. ຜູ້ເຄາະຮ້າຍແລະອົບພະຍົບຫຼາຍລ້ານຄົນ, ແຕ່ຕໍ່ມາ, ປະເທດຕົນໄດ້ເລັ່ງລັດພັດທະນາຢ່າງຕັ້ງໜ້າ.
  ເຖິງແມ່ນວ່າຄ່າໃຊ້ຈ່າຍສູງຫຼາຍ, ປະຊາກອນຂອງລັດເຊຍຫຼຸດລົງຫນຶ່ງຮ້ອຍລ້ານຄົນ.
  ຍ້ອນວ່າເຂົາເຈົ້າເວົ້າວ່າ, ການເຈາະເລືອດປິ່ນປົວຄົນເຈັບ.
  ແຕ່ດຽວນີ້ມີໂອກາດ, ໂດຍໄດ້ຍຶດເອົາ Port Arthur, ກັບຄືນປະຫວັດສາດແລະປະຕິບັດຕາມເສັ້ນທີ່ເປັນເອກະລັກ. ເມື່ອ, ສໍາລັບການຍົກຕົວຢ່າງ, Romanovs ຍຶດອໍານາດ, ແລະແມ້ກະທັ້ງຢູ່ໃນສະບັບ autocratic. ນີ້ແມ່ນ, ແນ່ນອນ, fiction ວິທະຍາສາດ, ແຕ່ຫນ້າສົນໃຈ. ດັ່ງນັ້ນ, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ສິ່ງທີ່ລໍຖ້າລັດເຊຍຖ້າສະບັບຂອງ tsarism ຖືກຮັກສາໄວ້ ?? Stagnation, ຫຼືກົງກັນຂ້າມ, ໄຊຊະນະ ?? ລະບົບການປົກຄອງແບບປະຊາທິປະໄຕຈະມີປະສິດທິພາບຫຼາຍກວ່າປະຊາທິປະໄຕຕາເວັນຕົກບໍ? ແທ້ຈິງແລ້ວ, ການພົວພັນລະຫວ່າງຣັດເຊຍກັບຝ່າຍຕາເວັນຕົກໃນສະຕະວັດທີ 21 ໄດ້ຊຸດໂຊມລົງຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນໄດ້ກາຍເປັນຄົນອັບເດດ: ເພື່ອຊອກຫາວິທີທາງເລືອກກັບລັດທິສະພາຕາເວັນຕົກ. ແນວຄວາມຄິດປະກົດວ່າ: ປະຊາທິປະໄຕທີ່ມີການຄຸ້ມຄອງ. ນີ້ແມ່ນໃນເວລາທີ່ມີການເລືອກຕັ້ງຢ່າງເປັນທາງການຟຣີ, ແຕ່ໃນຄວາມເປັນຈິງຜົນໄດ້ຮັບຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກກໍານົດລ່ວງຫນ້າ. ແຕ່ຮູບແບບການປົກຄອງແບບນີ້ບໍ່ໝັ້ນຄົງ, ພັກທີ່ມີອຳນາດ, ເພື່ອຮັກສາຖານະຕຳແໜ່ງ, ແມ່ນການສະກັດກັ້ນປະຊາທິປະໄຕຜ່ານກົດໝາຍແລ້ວ. ແລະ ຫຼັງຈາກນັ້ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄປ ສູ່ dictatorship, ຝ່າຍຄ້ານແລ້ວສູນເສຍການເປັນຕົວແທນໃນສະພາ.
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກົນໄກຂອງການກົດຂີ່ແລະການກໍ່ການຮ້າຍໄດ້ຖືກເປີດຕົວ, ຫຼື, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ການປະຕິວັດເກີດຂື້ນ, ບໍ່ວ່າຈະມາຈາກຂ້າງເທິງ, ພາຍໃຕ້ Gorbachev, ຫຼືຈາກຂ້າງລຸ່ມນີ້, ເຊິ່ງກໍ່ເກີດຂຶ້ນຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ.
  ໃນລັດເຊຍໃນໄລຍະ Autocracy, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນງ່າຍດາຍ. ກະສັດມີອຳນາດຢ່າງແທ້ຈິງ: ປະຕິບັດ, ໃຫ້ອະໄພຍະໂທດ, ບັນຊາ. ລາວມີອຳນາດຕຸລາການ, ບໍລິຫານ ແລະ ນິຕິບັນຍັດສູງສຸດ. ມີສະພາແຫ່ງລັດທີ່ກະສັດໄດ້ແຕ່ງຕັ້ງເປັນຜູ້ໃຫ້ຄຳແນະນຳແກ່ລາວເທົ່ານັ້ນ, ແລະ ມີເຈົ້າໜ້າທີ່ທີ່ປະຕິບັດຕາມພຣະປະສົງຂອງກະສັດ.
  ລັດ Duma ຈໍາກັດລະບອບການປົກຄອງຂອງລະບອບການປົກຄອງ, ຂັດຂວາງ emperor ຂອງສິດທິໃນການສ້າງກົດຫມາຍ, ແລະ, ໃນບາງສ່ວນ, ການຄວບຄຸມງົບປະມານ. ແຕ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດ, ມັນແມ່ນ Duma ທີ່ໄດ້ກາຍເປັນບ່ອນປັບປຸງພັນແລະ viper ສໍາລັບ conspiracies ຕ່າງໆ. ນີ້ແມ່ນທາງລົບຂອງມັນ!
  ໃນກໍລະນີໃດກໍຕາມ, ແມ່ນແຕ່ຜູ້ຍິງທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມບໍ່ໄດ້ ຕ້ານ ການຊ່ວຍເຫຼືອກະສັດ. Margarita ຖາມ Caligula ຂົ່ມເຫັງ:
  - ດັ່ງນັ້ນທາງເລືອກແມ່ນຈະແຈ້ງ, ໃຫ້ໂຈມຕີ!
  ເດັກນ້ອຍ Terminator ຕອບວ່າ:
  - ບໍ່ມີທາງເລືອກອື່ນ! ແນ່ນອນພວກເຮົາໂຈມຕີ!
  ແລະຄວາມວຸ່ນວາຍຕັດໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ໂດຍໄດ້ເລັ່ງດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງຄວາມສາມາດ magical ໃນຫົກຮ້ອຍກິໂລແມັດຕໍ່ຊົ່ວໂມງ, ເດັກຊາຍ cherub, ເກືອບບໍ່ໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ກັບການລະເບີດຂອງຫອຍແລະການສັກຢາປືນກົນ, ລະເບີດເຂົ້າໄປໃນອັນດັບຂອງສັດຕູ. ໂຊກດີ, ສະພາບອາກາດຍັງໂຊກບໍ່ດີ, ຝົນຕົກແລະຄວາມມືດ. Kuropatkin ຍັງບໍ່ທັນໄດ້ສົ່ງຄົນເຂົ້າໄປໃນການກະທໍາຜິດ. ແລະລາວໄດ້ປະຕິບັດການກະກຽມປືນໃຫຍ່. ກົງກັນຂ້າມກັບ ຄວາມເຊື່ອຖື ທີ່ນິຍົມ , ນາຍພົນແລະອະດີດລັດຖະມົນຕີປ້ອງກັນປະເທດແມ່ນບໍ່ໄດ້ໂງ່. Kuropatkin ພະຍາຍາມດູແລສປປລແລະຕໍ່ສູ້ກັບວິທະຍາສາດ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ລາວລົງ. ຄວາມບໍ່ແນ່ນອນ, ຄວາມຊ້າ, ຄວາມປາຖະຫນາທີ່ຈະປະທ້ວງແນ່ນອນ, ການປະຕິບັດຕາມແບບຈໍາລອງ - ຂັດຂວາງຄວາມສໍາເລັດຂອງການສູ້ຮົບ ກັບ ຊາວຍີ່ປຸ່ນທີ່ກ້າຫານ. ດັ່ງນັ້ນ, ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຄາດຫວັງວ່າການໂຈມຕີທີ່ກ້າຫານຂອງ Suvorov ເພື່ອຈັບ Port Arthur ໃນການເຄື່ອນໄຫວ. ອະນິຈາ, Kuropatkin ຊະນະພຽງແຕ່ຍ້ອນວ່າ ຫລັງຈາກການເສຍຊີວິດຂອງກອງພົນ Nogi, ຊາວຍີ່ປຸ່ນ, ໂດຍບໍ່ມີການປ່ຽນແປງ , ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ, ໂຈມຕີຫົວ. ແລະດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ລົບອອກອັນດັບຂອງເຂົາເຈົ້າແລະ rolled ກັບຄືນໄປບ່ອນ.
  ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນ Kuropatkin ມີທັງແກະທີ່ຈັບໄດ້ແລະຂອງຕົນເອງ.
  ນີ້ ໝາຍ ຄວາມວ່າເຈົ້າສາມາດຍິງປືນໃຫຍ່ໄດ້ເຖິງແມ່ນວ່າເປັນເວລາຫຼາຍມື້, ຄິດໄລ່ວ່າແນວໃດຖ້າຍີ່ປຸ່ນ ທຳ ລາຍ. ແລະນີ້ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມຈິງທີ່ວ່າ Emperor Nicholas ໄດ້ໃຫ້ຄໍາສັ່ງປະເພດ ທີ່ຈະ ບຸກໂຈມຕີປ້ອມປ້ອງກັນໃນທັນທີແລະສິ້ນສຸດສົງຄາມ, ເຊິ່ງເປັນການທໍາລາຍຄັງເງິນ.
  ທີ່ນີ້, ແນ່ນອນ, Kuropatkin ແມ່ນລະຫວ່າງຫີນແລະສະຖານທີ່ແຂງ. ແຕ່ Port Arthur ເປັນປ້ອມປ້ອງກັນທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ແລະໃນປັດຈຸບັນທີ່ຊາວຍີ່ປຸ່ນໄດ້ຕັ້ງຖິ່ນຖານຢູ່ໃນມັນ - ລອງມັນ, ເອົາມັນ!
  ແຕ່ Margarita ແລະ Caligula ຂອງ Dolphins, ຟັກດ້ວຍດາບແລະຖິ້ມຕີນເປົ່າຂອງພວກເຂົາກັບຂາຂອງເດັກນ້ອຍຂອງພວກເຂົາ, ແຕ່ມີຄວາມຄ່ອງແຄ້ວຄືກັບໃບພັດ, ເຄື່ອນຍ້າຍໄປຕາມຖານທັບ, ລ້າງພວກເຂົາຂອງທະຫານ. ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ທ່ານ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຮູ້ຄວາມສູງທີ່ເດັ່ນຊັດແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມັນຈະເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະເປີດທາງໃຫ້ກອງທັບໂຈມຕີ.
  ໃນຂະນະທີ່ຕັດ samurai, Margarita wittily remarked:
  - ປົກກະຕິແລ້ວພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ເພື່ອຄວາມຄືບຫນ້າ, ແຕ່ພວກເຮົາ, ມັນ turns ອອກ, ເບິ່ງຄືວ່າຈະຕໍ່ສູ້ເພື່ອ sake ຂອງ regression!
  Caligula ເດັກຊາຍຍິ້ມ:
  - ເຈົ້າໝາຍເຖິງການຍຶດປ້ອມຍາມນີ້ເພື່ອເສີມສ້າງຖານະຂອງອຳນາດການປົກຄອງບໍ?
  ແລະລາວໄດ້ປະຕິບັດຊຸດເຕັກນິກທັງຫມົດດ້ວຍ swords. ນີ້ແມ່ນວິທີການດາບຂອງພຣະອົງໄດ້ຖືກຖື.
  ຕີນ ເປົ່າຂອງເດັກຊາຍ ໄດ້ຕີຫົວ, ຄໍ, ແລະກະດູກ.
  Margarita, ເລຍເລືອດຈາກຮິມຝີປາກຂອງນາງທີ່ກະແຈກກະຈາຍຢ່າງອຸດົມສົມບູນຈາກການຕີຢ່າງໄວວາດ້ວຍມືແລະຕີນຂອງນາງ, ຢືນຢັນວ່າ:
  - ຢ່າງຫນ້ອຍກໍ່ຄືກັນ! ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າກະສັດຜູ້ທີ່ຊະນະສົງຄາມກາຍເປັນທີ່ນິຍົມ. ຢ່າງຫນ້ອຍສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໄຊຊະນະໄດ້ຖືກລືມ, ແລະບຸກຄົນທົ່ວໄປ, ຫຼືປະຊາຊົນທົ່ວໄປ, ໄດ້ຖືກແຕ້ມເຂົ້າໄປໃນວຽກງານປົກກະຕິຂອງ banal. - ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານດ້ວຍການເຕະດຽວ , ເອົາຊະນະຊາວຍີ່ປຸ່ນ 6 ຄົນໃນເວລາດຽວ, ແລະສອງຄົນໄດ້ຖືກເຈາະດ້ວຍ bayonet ຂອງຕົນເອງຈາກການຊຸກຍູ້ຢ່າງແຂງແຮງ, ນາງກ່າວຕື່ມວ່າ. - ບາງທີນີ້ເປັນພຽງແຕ່ການແກ້ໄຂຊົ່ວຄາວ!
  ແລະອີກເທື່ອໜຶ່ງນາງໄດ້ຍ້າຍສົ້ນຕີນເປົ່າ, ເອົາຊະນະນັກຮົບຫ້າຄົນຂອງແຜ່ນດິນຕາເວັນທີ່ລຸກຂຶ້ນ, ລວມທັງເຈົ້າໜ້າທີ່ສາມຄົນ.
  ເດັກຊາຍຕີນເປົ່າໃສ່ໂສ້ງຂາສັ້ນ, ຟັກຄົນຍີ່ປຸ່ນຄືກັບຜັກກາດ, Caligula ກ່າວຢ່າງມີເຫດຜົນວ່າ:
  - ຫຼັງຈາກໄຊຊະນະ, ການເຕີບໂຕທາງດ້ານເສດຖະກິດຢ່າງໄວວາຈະເລີ່ມຕົ້ນໃນລັດເຊຍ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າປະຊາຊົນຈະມີຊີວິດທີ່ດີກວ່າ, ແລະຈິດໃຈປະຕິວັດຈະຫຼຸດລົງ.
  ນັກຮົບໜຸ່ມໄດ້ເຕະປືນໃຫຍ່ໃນແບບທີ່ທະຫານຊາມູໄຣຫລາຍສິບຄົນໄດ້ບິນ ຫລົ້ມ . ເດັກນ້ອຍ Terminator ເພີ່ມ. - ຄົນເຮົາມັກວຸ້ນວາຍເພາະຄວາມອຶດຢາກ!
  Margarita, ຖົ່ມກະດູກອອກຈາກກະໂຫຼກຫົວທີ່ແຕກຫັກອອກຈາກປາກຂອງນາງ, ການຖົ່ມນໍ້າລາຍໃສ່ທະຫານຍີ່ປຸ່ນສາມຄົນ, ມີພຽງແຕ່ສ່ວນຫນຶ່ງທີ່ຕົກລົງ:
  - ທີ່ຈິງນີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ! ແມ່ນແລ້ວ, ການປະຕິວັດ ແລະ ການກໍ່ຄວາມວຸ້ນວາຍ ປົກກະຕິແລ້ວ ແມ່ນກະຕຸ້ນໃຫ້ເກີດສະພາບເສດຖະກິດທີ່ຊຸດໂຊມລົງ, ແຕ່ ... ຫຼັງຈາກທີ່ ທັງຫມົດ, Decembrists ບໍ່ໄດ້ດໍາເນີນການຍ້ອນຄວາມທຸກຍາກຂອງຕົນເອງ.
  ເດັກຊາຍນັກຮົບ Caligula, ໄດ້ປະຕິບັດການເຄື່ອນໄຫວຂອງຜີເສື້ອແລະຕັດຫົວຊາວຍີ່ປຸ່ນອອກ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຕົກລົງ:
  - ຖືກຕ້ອງ, ບໍ່ແມ່ນຍ້ອນຄວາມທຸກຍາກ! - ນັກຮົບຫນຸ່ມໄດ້ຕັດມືປືນທັງຫມົດແລະເພີ່ມ. - ມັນບໍ່ເປັນປະໂຫຍດສະເຫມີທີ່ຈະຄິດກັບກະເພາະອາຫານຂອງທ່ານ!
  Margarita ແກ້ໄຂ, ສືບຕໍ່ຟັກຢ່າງໂຫດຮ້າຍ, ດັ່ງນັ້ນແຂນຂາຂອງຊາວຍີ່ປຸ່ນກະແຈກກະຈາຍ:
  - ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ການຄິດກັບກະເພາະອາຫານຂອງເຈົ້າບໍ່ເຄີຍເປັນປະໂຫຍດ!
  Caligula the tomboy ຢູ່ທີ່ນີ້ໄດ້ຕົກລົງ, ຟັກຊາມູໄຣແລະຖິ້ມຫົວຫມວກກັນກະທົບຂອງພວກເຂົາໄປໃນທິດທາງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ແລະດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນ:
  - ເຈົ້າແມ່ນສິດຫນຶ່ງຮ້ອຍສ່ວນຮ້ອຍ! ບໍ່ມີຫຍັງຈະຄັດຄ້ານ!
  ນັກຮົບແລະເປັນຝ່າຍບຸກເບີກທີ່ແທ້ຈິງ, ແລະຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ເຈົ້າຍິງທີ່ງຽບສະຫງົບທີ່ສຸດ, ໄດ້ຮັບຕໍາແຫນ່ງນີ້ສໍາລັບການບໍລິການຂອງນາງຢູ່ໃນຫນຶ່ງໃນໂລກ magical, ຮ້ອງໄຫ້:
  - ແລະພວກເຮົາຈະເອົາໄຂມັນອອກຈາກຕົວເຮົາເອງ! ສະນັ້ນຈະເປັນມັນ - banzai !
  ໂດຍບໍ່ມີຄວາມສົງສານຫຼືຢຸດ, Caligula, ຟັກດ້ວຍດາບແລະທໍາລາຍພາ ສາຍີ່ປຸ່ນ ດ້ວຍຕີນຂອງລາວ , ເຖິງແມ່ນວ່າຮ້ອງເພງ:
  ມັນບໍ່ໄດ້ເປັນການເສຍຫາຍທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກສົ່ງໄປ Rus,
  ເອົາມາໃຫ້ພຣະຄຸນ!
  ໃນສັ້ນ! ໃນສັ້ນ!
  ໃນສັ້ນ - ງຽບ!
  ແລະຫຼັງຈາກຖ້ອຍຄຳດັ່ງກ່າວແລ້ວ ເລືອດກໍໄດ້ໄຫລອອກແຮງຂຶ້ນ. ແນ່ນອນ, ມັນເປັນການເສຍໃຈສໍາລັບຊາວຍີ່ປຸ່ນ. ປະເທດຊາດມີຄວາມດຸໝັ່ນແລະໜ້າຊົມເຊີຍ, ແຕ່ໄດ້ຕົກຢູ່ພາຍໃຕ້ຫີນສີລາ ແລະໃນປັດຈຸບັນກໍຖືກຢຸດສະງັກ. ພຽງແຕ່ສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນ - flour ຫຼື flour, ຄໍາຖາມຂອງຄໍາຖາມ!
  ຍິງສາວ Margarita ຕີນເປົ່າ, ສົ່ງຟັນຫຼາຍສິບເທື່ອໃນວິນາທີ ແລະປີນຂຶ້ນຢ່າງໜ້າຕື່ນຕາຕື່ນໃຈ, ກະແຈກກະຈາຍຊາກສົບທີ່ພັງທະລາຍ, ໄປໃສ່ຖານທັບຖັດໄປ, ປະກາດ, ຍ້າຍຕີນຂອງນາງໄປຫາຊາມູໄຣຄົນຕໍ່ໄປໃນຄາງກະໄຕ, ແລະດ້ວຍຄຳເວົ້າທີ່ເໝາະສົມຢ່າງໜ້າປະຫລາດໃຈ:
  - ສົງຄາມເປັນສິ່ງທີ່ເປັນພື້ນຖານ, ຄໍາຫມັ້ນສັນຍາດ້ວຍຄວາມຄິດສູງ!
  Caligula, ນັກສະແດງເດັກຊາຍຜູ້ທີ່ຍ້າຍໄວກວ່າແຟນຂອງລາວເລັກນ້ອຍແລະຈາກຮ່າງກາຍທີ່ເປືອຍກາຍທີ່ມີກ້າມ, ຝົນໄດ້ລ້າງຊິ້ນເລືອດແລະກະດູກ, ສືບຕໍ່:
  - ສົງຄາມໝົດຮ່າງກາຍ ແຕ່ໃຫ້ກຳລັງໃຈ !
  Margarita ໄດ້ສ້າງສຽງໂຫວດທັງຫມົດ, ຕັດຜ່ານພາສາຍີ່ປຸ່ນ, ແລະຮ້ອງເພງຈາກເພງທີ່ມີຊື່ສຽງຂອງສະຕະວັດທີເຈັດສິບຂອງສະຕະວັດທີ 20:
  - ຄວາມເບີກບານມ່ວນຊື່ນ, ພຣະຄຸນແລະຄວາມເປັນພາດສະຕິກ! ໂດຍທົ່ວໄປ , ເສີມສ້າງ, ຊຸກຍູ້ຢ່າງແຂງແຮງ, ອອກຈາກຕຽງແລະເຮັດ gymnastics!
  Caligula Dolphins, ດ້ວຍການຟັນຈາກຂາກ້າມຂອງລາວໄປຫາຂາ, ບັງຄັບໃຫ້ນາຍພົນຍີ່ປຸ່ນບິນຜ່ານທາງອາກາດແລະທໍາລາຍປືນກົນສອງອັນທີ່ຢືນຢູ່ເທິງຫໍຄອຍ. monsters ກົນຈັກ spitting ນໍາ, ໂດຍ inertia, ຫຼຸດລົງ, ຕີ ຂອງຕົນເອງ , mowing ລົງອັນດັບ. ເດັກຊາຍ Terminator ກົ້ມຫົວ:
  - ຂໍໂທດ, ຕາແຄບ , ແຕ່ຂ້ອຍຢາກເປັນຄັ້ງທໍາອິດ! ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະ!
  Margarita, ເຄາະຫໍຄອຍອີກແຫ່ງໜຶ່ງດ້ວຍປືນກົນທີ່ຜະລິດໃນສະຫະລັດດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ໂດດ, ກ່າວຢ່າງມີເຫດຜົນວ່າ:
  - ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີທີ່ຈະເປັນຄັ້ງທໍາອິດ, ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ, ແຕ່ພວກເຂົາບໍ່ຄວນປຸງແຕ່ງບານຈາກທາງຫລັງ!
  ນັກສະແດງເດັກຊາຍ Caligula, ຖິ້ມລູກສອນໄຟດ້ວຍນິ້ວມືເປົ່າ, shimosa ລະເບີດສູງໄດ້ລະເບີດ, ກະແຈກກະຈາຍ Samurai, ເວົ້າວ່າ:
  - ຜູ້ທີ່ຕົ້ມບານທັງກາງຄືນແລະວັນຈະບໍ່ໃຫ້ຕົນເອງໄດ້ຮັບການກິນທັງຫມົດ!
  Margarita giggled ແລະ jumped ແລະ slamed ຕີນເປົ່າຂອງນາງເຂົ້າໄປໃນໂລຫະຂອງ tower ປືນເຄື່ອງຈັກ. ເຫຼັກສະແຕນເລດສະປີດກັບຄືນ, ແລະເຈົ້າຫນ້າທີ່ຍີ່ປຸ່ນບິນກັບຫົວ, ແຂນຂາຂອງເຂົາເຈົ້າ flafling. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ພວກເຂົາເບິ່ງຄືກັບແມງໄມ້.
  Margarita ເວົ້າອອກມາຢູ່ທີ່ນີ້ຄືກັນ:
  - tramp ສາມາດໃສ່ "ເກີບ" ດ້ວຍ heel ໄດ້!
  Caligula the hooligan, ຍັງໄດ້ເອົາປືນອອກໃນການໂດດແລະເຮັດໃຫ້ທຸກຄົນບິນຫນີ, ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - "ເກີບ" ຢ່າໃສ່ເກີບໃສ່ຄົນທີ່ບໍ່ມີສະໝອງໃນການຂັດເກີບ!
  Margarita ຕອບສະຫນອງໂດຍການຫັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຕັດ platoon ທັງຫມົດຂອງພາສາຍີ່ປຸ່ນລົງ. ສາວ Terminator ໄດ້ສ່ອງຢູ່ທີ່ນີ້ຄືກັນ:
  - Oddly ພຽງພໍ, ມີຫຼາຍຄົນທີ່ຊື່ສັດຢູ່ດ້ານເທິງ, ແຕ່ມີຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການຫລອກລວງ cunning ໃນການຂະຫຍາຍຕົວອາຊີບຂອງເຂົາເຈົ້າ!
  Caligula ໝຸນຄືກັບບາດແຜຂຶ້ນເທິງ, ລົ້ມ ແລະຕັດຄົນຍີ່ປຸ່ນລົງ, ແລະ ໝັ້ນໃຈຢ່າງສົມເຫດສົມຜົນ:
  - ນັກການເມືອງຫຼິ້ນຍຸຕິທໍາຫຼາຍຄັ້ງທີ່ຄົນຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ລົງໄປຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ໃນຊຸດເສື້ອຂາວ, ແລະແຮງຈູງໃຈກໍ່ຄືກັນຄື: ເອົາເງິນອຸດຫນູນເພື່ອລ້າງຊື່ສຽງທີ່ເສື່ອມເສຍ!
  Margarita ຕອບສະຫນອງຕໍ່ເລື່ອງນີ້, ສັ່ນເລືອດຈາກຜົມຂອງນາງ:
  - ເປັນນັກການເມືອງ, ລາວເປັນຄົນຂີ້ຕົວະໃນຊີວິດແລະຫນ້າຊື່ໃຈຄົດໃນການກະທໍາ, ແຕ່ຄວາມຕາຍແມ່ນຍຸດຕິທໍາເຖິງແມ່ນວ່າກັບຄົນຂີ້ຕົວະນີ້!
  ເດັກຊາຍ Terminator ໄດ້ຕີ ປືນຍີ່ປຸ່ນ, ທໍາລາຍກະດູກຂອງທະຫານສອງສິບຄົນຂອງ Empire of the Rising Sun, ແລະຕອບວ່າ:
  - ຄວາມຕາຍແມ່ນຄວາມຊື່ສັດທີ່ມັນມາສະເຫມີ, ແຕ່ມັນມັກເລືອກເວລາຂອງການໄປຢ້ຽມຢາມຂອງມັນ!
  Port Arthur ເປັນເມືອງຂະຫນາດໃຫຍ່, ແລະມັນມີສາຍປ້ອງກັນຫຼາຍ. ດັ່ງນັ້ນ, ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍແລະໂຊກດີ, ນັກຕໍ່ສູ້ມີເວລາພຽງພໍທີ່ຈະຕໍ່ສູ້.
  ເດັກຊາຍຜູ້ຕໍ່ສູ້ Caligula, ຟັກນັກຕໍ່ສູ້ດ້ວຍດາບ, ແມ້ແຕ່ຖິ້ມຖົ່ວແຫ່ງການທໍາລາຍດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງລາວ, ຈີກຊາມູໄຣ, ຮ້ອງເພງ:
  - ຂ້ອຍບໍ່ພະຍາຍາມແນວໃດ ຂ້ອຍບໍ່ພະຍາຍາມ! ມັນບໍ່ສໍາຄັນຖ້າຫາກວ່າຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງທີ່ຈະຕໍ່ສູ້!
  Margarita, ຕັດລູກຫລານຂອງທະຫານອີກຄົນຫນຶ່ງທີ່ເສຍຊີວິດພາຍໃຕ້ການຖືກເຄາະຮ້າຍຂອງຍິງສາວຂອງພັກຝ່າຍຄ້ານທີ່ສະຫວ່າງຄືກັບຟ້າຜ່າ, ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະໃນຂອບເຂດໃດຫນຶ່ງ, ພວກເຮົາເອງກໍາລັງຮ້ອງຂໍໃຫ້ມີການຕໍ່ສູ້. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຍອມຮັບມັນ, Caligula, ທ່ານຕ້ອງການໄປ Port Arthur ບໍ?
  ໜຸ່ມ terminator ເວົ້າດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ຕາມທໍາມະຊາດ! ນີ້ ແມ່ນ ຄວາມ ປາ ຖະ ຫນາ passionate ທີ່ ສຸດ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ.
  Margarita, ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານ, ອີກເທື່ອໜຶ່ງຕັດຄົນຍີ່ປຸ່ນຄືກັບໃບມີດຕັດ, ຍິ້ມວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ຊ່ວຍປະຢັດຣັດເຊຍຈາກການພ່າຍແພ້ທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດໃນປະຫວັດສາດພັນປີຂອງສົງຄາມຂອງປະເທດພວກເຮົາ!
  ເດັກຊາຍ Caligula ຕັດສອງສິບພາສາຍີ່ປຸ່ນດ້ວຍສອງ swings, ແກ້ໄຂຄູ່ນອນຂອງລາວ:
  - ການພ່າຍແພ້ທີ່ຫນ້າລັງກຽດທີ່ສຸດ, ບາງທີ, ແມ່ນໃນລະຫວ່າງສົງຄາມຄັ້ງທໍາອິດກັບ Chechnya.
  Margarita ໄດ້ຫົວຂໍ້ເຫັນດີຕໍ່ເລື່ອງນີ້, ເຖິງແມ່ນຈະເລັ່ງຂະບວນການຟັກ:
  - ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ! ຄູ່ແຂ່ງທີ່ພວກເຮົາເສຍໄປແມ່ນອ່ອນແອເກີນໄປ! ມີຫຼາຍຂອງ Chechnya ນັ້ນ, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ເພື່ອພວກເຮົາ.
  Caligula the tomboy chuckled, ພະຍາຍາມທີ່ຈະກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າຂອງຄູ່ຮ່ວມງານຂອງຕົນໃນຂະບວນການຂອງ extermination:
  - Moska ເຫງົ້າຊ້າງແນວໃດ!
  Margarita ໄດ້ກ່າວຢ່າງຈິງໃຈກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, ອີກເທື່ອຫນຶ່ງສັ່ນກະດູກແລະຊິ້ນເລືອດອອກຈາກຜົມຂອງນາງເປັນສີຂອງຫິມະທີ່ມີຄໍາກະແຈກກະຈາຍ, ສືບຕໍ່ທໍາລາຍຄົນຍີ່ປຸ່ນທີ່ກ້າຫານທີ່ບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຍອມຈໍານົນ, ດ້ວຍມືແລະຕີນ:
  - ເມື່ອກອງທັບ ແລະ ປະຊາຊົນບໍ່ຢາກສູ້ຮົບ, ມະຫັດສະຈັນດັ່ງກ່າວກໍເກີດຂຶ້ນ. ແລະໃນສົງຄາມ Chechen ທໍາອິດ, ແລະ ໃນ ສົງຄາມລັດເຊຍ - ຍີ່ປຸ່ນ.
  Caligula ຂອງ Dolphins ຖືກບັງຄັບ, ໃນຂະນະທີ່ກໍາຈັດ samurai, ຕົກລົງເຫັນດີ:
  - ເຈົ້າເວົ້າຖືກ! ປະຊາຊົນຂອງລັດເຊຍ, ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບຍີ່ປຸ່ນ. - ແລະນັກສູ້ຫນຸ່ມ, ເຮັດໃຫ້ບໍລິສັດ samurai ທັງຫມົດຖືກຕັດຫົວ, ກ່າວຕື່ມວ່າ:
  - ແຕ່ໃນບຸກຄົນຂອງພວກເຮົາມີປັດໃຈມະຫັດສະຈັນໄດ້ປະກົດຕົວ, ເຊິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາຊະນະສົງຄາມທີ່ບໍ່ມີຊື່ສຽງ. ມັນເປັນສັນຍາລັກເຖິງແມ່ນວ່າໃນສົງຄາມທີ່ບໍ່ມີກະສັດຢູ່ໃນຫົວ, cherubim ຊ່ວຍ!
  Margarita, ຖົ່ມເລືອດອອກຈາກປາກຂອງນາງແລະຖິ້ມເຂັມສັກຢາດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ເຈາະຄົນຍີ່ປຸ່ນເຖິງຕາຍ, ກ່າວ:
  - ແລະຍັງເປັນການແຊກແຊງທີສາມໃນສ່ວນຂອງພວກເຮົາແມ່ນມີຄວາມຈໍາເປັນ!
  ເດັກຊາຍ Caligula, ໂດຍໄດ້ປະຖິ້ມຊາກສົບອີກແຖວໜຶ່ງທີ່ຖືກຕັດອອກເປັນຊິ້ນສ່ວນ, ໂດຍບໍ່ມີການສົງໃສເປັນພິເສດ, ຢ່າງໃດກໍຕາມໄດ້ຖາມວ່າ:
  - ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້?
  ນັກຮົບໜຸ່ມ, ເຮັດສຳເລັດການຂ້າຄົນຍີ່ປຸ່ນຢູ່ເມືອງ Port Arthur, ຢືນຢັນດ້ວຍສຽງດັງວ່າ:
  - ຢູ່ໃນທະເລ, Togo ແມ່ນແຂງແຮງເກີນໄປ. ແລະຜູ້ບັນຊາການປະເພດໃດແດ່, ຫຼືຜູ້ບັນຊາການທະຫານເຮືອ Rozhdestvensky ທີ່ຊັດເຈນກວ່ານັ້ນ, ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ແມ່ນເປັນທີ່ຮູ້ຈັກກັນດີ. ເດັກນ້ອຍອາດຈະດີກວ່າໃນຍຸດທະສາດທາງທະເລ!
  Caligula, ຜູ້ທີ່ slashes samurai ໂດຍບໍ່ມີການຄວາມເມດຕາ, ໄດ້ຖືກບັງຄັບໃຫ້ຕົກລົງເຫັນດີກັບ ຈະແຈ້ງ :
  - ແນ່ນອນ, ກັບບຸກຄົນດັ່ງກ່າວເປັນ Rozhdestvensky, ເຖິງແມ່ນວ່າໄດ້ຮັບເຮືອຮົບ 7 ລໍາເພີ່ມເຕີມທີ່ສ້າງຂຶ້ນໃນອາເຈນຕິນາ, ແລະການສ້ອມແປງເຮືອ ຂອງກອງເຮືອປາຊີຟິກທໍາອິດທີ່ຍົກມາຈາກລຸ່ມ, ຫນຶ່ງບໍ່ສາມາດນັບໄດ້ກັບໄຊຊະນະ. ໂດຍສະເພາະ ຖ້າທ່ານຈື່ໄດ້ວ່າເຮືອລັດເຊຍຫ້າສິບລໍາໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບ Tsushima, ແລະມີພຽງແຕ່ເຮືອພິພິດຍີ່ປຸ່ນລໍາດຽວທີ່ຖືກຈົມລົງ!
  Margarita, ດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ, ໄດ້ທໍາລາຍຖັງປືນ, ແລະດ້ວຍ swing ອີກຂອງດາບຂອງຊາວຍີ່ປຸ່ນສີ່, ແລະດ້ວຍເຂັມແຫຼມຂອງສາມ, ເພີ່ມ:
  - ແລະມັນຍັງມີຄວາມສໍາຄັນທີ່ກອງທັບຂອງນາຍພົນເຮືອເອກທີ່ກ້າຫານອາດຈະຖືກສະກັດກ່ອນທີ່ຈະມາເຖິງຖານໂດຍ Togo elusive ແລະ carnivorous . ໃນເລື່ອງນີ້, ຕໍາແຫນ່ງຂອງກອງທັບເຮືອ Rozhdestvensky ແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກທີ່ສຸດ.
  Caligula the tomboy, ເປີດຕົວດ້ວຍຂາຂອງລາວທີ່ຄ່ອງແຄ້ວຄືກັບລີງ, ແກະອື່ນທີ່ຂ້າຊາວຍີ່ປຸ່ນຄືກັບລະເບີດຝັງດິນ, ເວົ້າ:
  ຄືກັບຊາວສະວີເດນໃກ້ເມືອງ Poltava,
  Rozhdestvensky ມີບັນຫາ ...
  ລາວເບິ່ງມີຄວາມກ້າຫານ
  ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ມັນກົງກັນຂ້າມ!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານ, ສືບຕໍ່ທໍາລາຍສັດຕູດ້ວຍກໍາລັງທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນສອງເທົ່າ, ແລະເຮັດໃຫ້ຈໍານວນສົບຂອງສົບ, ມີເຫດຜົນແລະການຄິດໄລ່, ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຖ້າທ່ານບໍ່ເອົາຊະນະຍີ່ປຸ່ນຢູ່ໃນທະເລ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, samurai ທີ່ແຂງກະດ້າງຈະຕໍ່ສູ້ເປັນເວລາດົນນານ, ແລະຄັງເງິນຂອງມົງກຸດລັດເຊຍແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ, ແລະປະຊາຊົນແມ່ນຢູ່ແຄມ. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ສິ້ນສຸດການສູ້ຮົບຢ່າງວ່ອງໄວທີ່ມີໄຊຊະນະທີ່ສົດໃສ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ຈະມີການປະຕິວັດແລະການປະກົດຕົວຂອງສະພາທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນແລະເປັນອັນຕະລາຍສໍາລັບລັດເຊຍ!
  Caligula, ນັກສະແດງ-ເດັກຊາຍ, ໄດ້ສອກນາຍພົນຍີ່ປຸ່ນແລະເຮັດໃຫ້ລາວບິນຂຶ້ນສູ່ຄວາມສູງ, ແລະໃນເວລາດຽວກັນໄດ້ທໍາລາຍ ຜູ້ຊາຍ ໃສ່ຫນ້າກາກ ສາມຄົນຢ່າງບໍ່ສໍາເລັດຜົນທີ່ຈະພະຍາຍາມຍິງລູກລະເບີດເບື້ອງຕົ້ນ. ເດັກນ້ອຍ Terminator ເວົ້າວ່າ:
  - ຖ້າມີເວລາພຽງພໍ, ພວກເຂົາຈະໄປໃສ?
  Margarita, ຟັກຊາວຍີ່ປຸ່ນເປັນ splinters ແລະເປັນເລືອດ, ສັງເກດເຫັນດ້ວຍສັນຍານເຕືອນທີ່ສັງເກດເຫັນ:
  - ມີບັນຫາຢູ່ທີ່ນີ້. ດຽວນີ້ພວກເຮົາ ເຄື່ອນຍ້າຍແບບນີ້ຈາກປ້ອມຫາປ້ອມ. ທະເລແມ່ນຫຍັງ?
  Tomboy Caligula ເຍາະເຍີ້ຍ ແລະ ປ່ອຍແສງໄຟອອກຈາກຕາຂອງລາວທີ່ຕົກໃສ່ບ່ອນເກັບລູກປືນ. ໄດ້ເກີດການລະເບີດທີ່ໄດ້ຖິ້ມກອງທະຫານຍີ່ປຸ່ນທັງໝົດຂຶ້ນສູ່ອາກາດ.
  ນັກສະແດງເດັກຜູ້ຊາຍຮ້ອງອອກມາຈາກສຽງດັງວ່າ:
  - ບໍ່ມີຫຍັງພິເສດ! ດ້ວຍຂໍ້ມູນຂອງພວກເຮົາ, ພວກເຮົາລອຍໄດ້ດີ, ພວກເຮົາຈະບໍ່ຈົມລົງດ້ວຍດາບ. ລາວຈະລອຍຈາກກຳປັ່ນສູ້ຮົບໄປຫາກຳປັ່ນຮົບ, ບຸກເບີກເຮືອ!
  Margarita, ຊຶ່ງມີດາບ, ຄ້າຍຄືມີດມີດແຫຼມ, ໄດ້ຕັດທະຫານຈຳນວນຫຼາຍ, ກ້າຫານ, ແຕ່ຂາດສະຕິ, ຍິ້ມຕອບດ້ວຍແຂ້ວແຫຼມທີ່ສົດໃສກວ່າ:
  - ທ່ານແມ່ນຄວາມຄິດຍັກໃຫຍ່!
  Caligula ຂອງ Dolphins, ຕີພາສາຍີ່ປຸ່ນຄືກັບວ່າມັນເປັນເກມຄອມພິວເຕີ, ຕອບດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ:
  - ຖ້າຫາກວ່າພວກເຮົາເອົາຄວາມໄວຂອງການຄິດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາ, ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ບໍ່ມີ ຄວາມເທົ່າທຽມກັນ !
  ເດັກຍິງ Terminator ຕົກລົງເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້, ແລະເພື່ອໃຫ້ຫມັ້ນໃຈໄດ້, ນາງໄດ້ຍ່າງຜ່ານກອງພັນທັງຫມົດຂອງ samurai.
  ແລະນາງໄດ້ປະໄວ້ທາງຫລັງຂອງເສັ້ນທາງເລືອດທີ່ມີຮ່ອງຮອຍຂອງຕີນເປົ່າ, chiseled ຂອງເດັກຍິງ.
  ໃນຂະນະດຽວກັນ ນາງກ່າວວ່າ:
  - ແລະຄວາມໄວຂອງຮ່າງກາຍ, ຊຶ່ງເປັນຫຼາຍທີ່ສໍາຄັນ!
  ຮ່ວມກັນ, ແລະ rushing ໃນຄວາມໄວດັ່ງກ່າວ, ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງສາມາດຮັກສາຄວາມສົມດູນແລະບໍ່ຕົກໃນໄລຍະ. Caligula hooligan ຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍສົບຜົນສໍາເລັດ. ໂດຍທົ່ວໄປ, ເວົ້າທິດສະດີ, autocracy ໂດຍບໍ່ມີການລັດຖະທໍາມະນູນບໍ່ຄວນຈະມີຢູ່ໃນລັດເຊຍຕະຫຼອດໄປ. ຕົວຢ່າງຂອງບັນດາປະເທດຕາເວັນຕົກທີ່ມີສະພາຂອງພວກເຂົາແມ່ນແຜ່ລາມເກີນໄປ. ບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງຄວາມຈິງທີ່ວ່າ oligarchs ຕ້ອງການທີ່ຈະໃຊ້ອໍານາດຂອງເຂົາເຈົ້າບໍ່ພຽງແຕ່ໃນດ້ານເສດຖະກິດ, ແຕ່ຍັງທາງດ້ານການເມືອງ. ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນພວກເຂົາເຈົ້າມີຄວາມເປັນມິດຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍກັບ autocracy, ແລະອາດຈະໄດ້ຮັບໄຊຊະນະໃນມະຫາສະຫມຸດປາຊີຟິກແລະການຂະຫຍາຍຕໍ່ໄປໃນປະເທດຈີນຈະເພີ່ມທະວີການມິດຕະພາບນີ້ສໍາລັບເວລາດົນນານ. ໂດຍວິທີທາງການ, ສົງຄາມລັດເຊຍ - ຍີ່ປຸ່ນ ຍັງມີຄວາມສໍາຄັນຫຼາຍຈາກທັດສະນະໃນໄລຍະຍາວ. ການສ້າງຂອງລັດເຊຍສີເຫຼືອງແລະການລວມເອົາບໍ່ພຽງແຕ່ Manchuria, ແຕ່ຍັງພາກພື້ນອື່ນໆຂອງຈີນ, ສາມາດນໍາໄປສູ່ການແບ່ງແຍກສຸດທ້າຍຂອງ Empire Celestial. ນີ້ຫມາຍຄວາມ ວ່າ colossus ຂອງຈີນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໃນສະຕະວັດທີ 20, ເຊິ່ງອ້າງວ່າເປັນ Superpower ແລະ hegemony ຂອງໂລກ, ຈະບໍ່ສາມາດມີຢູ່ໃນລັດ.
  ແລະສ່ວນຫຼາຍອາດຈະ, ໂດຍບໍ່ມີການປະຕິວັດເດືອນຕຸລາ, ການລົ້ມລົງຂອງລະບົບອານານິຄົມໂລກຈະບໍ່ເກີດຂຶ້ນ. ໂລກຈະມີຄວາມສົມເຫດສົມຜົນແລະປອດໄພກວ່າໃນສະຕະວັດທີຊາວຫນຶ່ງ, ເມື່ອມີຫຼາຍກວ່າສອງຮ້ອຍລັດຢູ່ໃນດາວເຄາະນ້ອຍ. ແທນທີ່ຈະ, ຫຼາຍໆອານາຈັກຈະເກີດຂື້ນ, ບາງທີແມ່ນແຕ່ລັດເຊຍຈະກາຍເປັນຜູ້ມີອໍານາດທີ່ສຸດ, ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍແມ່ນກວ້າງຂວາງທີ່ສຸດ.
  ມັນບໍ່ແມ່ນການຍາກຫຼາຍທີ່ຈະຄາດຄະເນວ່າຈະມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນໃນກໍລະນີທີ່ຊະນະຍີ່ປຸ່ນໄດ້. ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະ , ເຢຍລະມັນ, ເຊິ່ງກອງທັບລັດເຊຍຈະກາຍເປັນອໍານາດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ຈະບໍ່ມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ການປະກາດສົງຄາມກັບລັດເຊຍ. ແຕ່ບາງທີລາວອາດຈະຕ້ອງການສົງຄາມໃນດ້ານຫນຶ່ງ, ຕີແບນຊິກແລະຝຣັ່ງ.
  ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, Tsar Nicholas ແມ່ນຜູ້ທີ່ອາດຈະ ໂຈມຕີ ໄດ້ດີ , ດັ່ງທີ່ເກີດຂື້ນໃນປະຫວັດສາດທີ່ແທ້ຈິງ, ໄປທາງຫລັງ. ດີ, ຢ່າງຫນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ຊາວເຢຍລະມັນທີ່ຮຸກຮານບໍ່ສາມາດກາຍເປັນທີ່ເຂັ້ມແຂງເກີນໄປ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສົງຄາມໂລກຄັ້ງທໍາອິດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຣັດເຊຍອາດຈະມີການແບ່ງແຍກຂອງຈີນແລະກອງທັບເຮືອປາຊີຟິກທີ່ມີອໍານາດຢູ່ທາງຫນ້າ, ເຊິ່ງຈະເປັນບວກ, ແຕ່ ... ໃນ ປະຫວັດສາດທີ່ແທ້ຈິງ, ຍີ່ປຸ່ນໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບຝ່າຍ Entente, ໃນທາງເລືອກດຽວກັນ, ດິນແດນຂອງ Sun Rising Sun ອາດຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນ. ຄວາມປາຖະຫນາສໍາລັບການແກ້ແຄ້ນ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະໄດ້ຮັບທາງຫນ້າທີສອງໃນພາກຕາເວັນອອກ. ແລະນີ້ບໍ່ແມ່ນ ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ຫຼາຍ .
  ນອກຈາກນັ້ນ, ຄົນເຮົາບໍ່ສາມາດຄາດຫວັງວ່າຈະມີຄວາມເຂັ້ມແຂງຢ່າງຫຼວງຫຼາຍຂອງກອງທັບລັດເຊຍ, ເມື່ອປຽບທຽບກັບປະຫວັດສາດທີ່ແທ້ຈິງ. ເຖິງແມ່ນວ່າ, ແນ່ນອນ, ການຟື້ນຕົວທາງດ້ານເສດຖະກິດຢ່າງໄວວາສາມາດເລີ່ມຕົ້ນກ່ອນຫນ້ານັ້ນ, ບໍ່ແມ່ນໃນປີ 1909, ແຕ່ໃນປີ 1906, ແລະຈະຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ໄຊຊະນະຂອງລັດເຊຍສາມາດເສີມສ້າງຄວາມເຊື່ອຂອງນັກລົງທຶນພາຍໃນແລະຕ່າງປະເທດໃນ ລະບອບການປົກຄອງ, ແລະການໄຫຼເຂົ້າຂອງທຶນຈະ ຫຼາຍກວ່າຄວາມເປັນຈິງ.
  ອັນນີ້ຈະເພີ່ມທຶນໃຫ້ແກ່ກອງທັບ. ເວັ້ນເສຍແຕ່, ແນ່ນອນ, ລັດຖະບານ tsarist ກາຍເປັນຄວາມຫມັ້ນໃຈຕົນເອງເກີນໄປ. ໃນເວລາທີ່, ໂດຍສະເພາະ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາຈະທໍາລາຍທຸກຄົນແລະມ້ວນໃຫ້ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນ asphalt. ໃນຫຼັກການ, ຜົນໄດ້ຮັບຂອງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທໍາອິດ, ໃນກໍລະນີນີ້, ແມ່ນບໍ່ຈະແຈ້ງ. ແລະບາງທີຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເພື່ອໃຫ້ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ຮັບການແກ້ໄຂໄດ້ດີ, ພວກເຮົາຈະຕ້ອງແຊກແຊງເປັນຄັ້ງທີສີ່.
  ເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະບໍ່ມີສົງຄາມໂລກຄັ້ງທໍາອິດແມ່ນບໍ່ໄດ້ຖືກຍົກເວັ້ນໃນຫຼັກການ. ໃນກໍລະນີນີ້ ... ມັນ ເປັນການຍາກທີ່ຈະເວົ້າວ່າວິທີການຕໍ່ໄປຈະພັດທະນາ. Tsar Nicholas II ຈະປົກຄອງດົນປານໃດ, ແລະໃຜຈະສືບທອດພຣະອົງ? Tsarevich Alexei ມີຄວາມສົງໃສ, ລາວອາດຈະບໍ່ມີຊີວິດຢູ່ກັບຜູ້ໃຫຍ່. ອ້າຍມິກ ແລະ ລູກໆຂອງລາວ? ທັງນີ້ແລະທາງເລືອກອື່ນແມ່ນເປັນໄປໄດ້.
  Nicholas II ມີຊີວິດຢູ່ໄດ້ດົນປານໃດ? ບໍ່ມີຕັບຍາວໃນບັນດາ Romanovs, ແຕ່ໂດຍທົ່ວໄປ, tsar ຜູ້ທີ່ດື່ມພຽງເລັກນ້ອຍແລະບໍ່ສູບຢາສາມາດມີຊີວິດຢູ່ໄດ້ດົນ. ແລະເຖິງແມ່ນວ່າລາວໄດ້ຮັບການຍົກຍ້ອງດ້ວຍຄວາມອ່ອນໂຍນແລະຄວາມເມດຕາຂອງຫົວໃຈ, ລາວບໍ່ແມ່ນເສລີພາບ. ສະນັ້ນມັນບໍ່ເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈັກກະພັດຈະໃຫ້ລັດຖະທໍາມະນູນໂດຍບໍ່ມີການກົດດັນທີ່ຮ້າຍແຮງ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ວິທີການຂອງພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າແມ່ນ inscrutable. ທຸກຢ່າງສາມາດເກີດຂຶ້ນໄດ້ຕາມທີ່ຄາດໄວ້ໜ້ອຍທີ່ສຸດ. ແລະໝາປ່າກາຍເປັນລູກແກະ, ແລະລູກແກະກາຍເປັນໝາປ່າ!
  ແລະໃນປັດຈຸບັນພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນ outwardly ດັ່ງກ່າວເດັກນ້ອຍທີ່ສວຍງາມແລະຫນ້າຮັກ - ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງ, ຂອງອາຍຸອ່ອນໂຍນຫຼາຍ, ບຸກເບີກປ້ອມຫຼັງຈາກ fort ແລະ bastion ຫຼັງຈາກ bastion. ທີ່ນີ້, ສໍາລັບການຍົກຕົວຢ່າງ, ແມ່ນພູເຂົາຕົ້ນຕໍທີ່ມີຊື່ງ່າຍດາຍ Vysoka. ຈາກທີ່ນີ້ທ່ານສາມາດເບິ່ງທ່າເຮືອທັງຫມົດທີ່ມີເຮືອລັດເຊຍຂອງກອງເຮືອປາຊີຟິກທໍາອິດທີ່ຖືກສ້ອມແປງ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ ສີ່ຫຼ່ຽມມົນ ອື່ນໆ ແລະເສັ້ນທາງໄປຫາເມືອງ.
  Margarita, ຕັດຢ່າງໝັ້ນໃຈ, ຕັດລົງເປັນຈຳນວນຫຼາຍ ແລະ ເລືອດອອກພາສາຍີ່ປຸ່ນ, ຄຳສັ່ງ:
  - ແລ້ວ, ພວກເຮົາຈະເຮັດຄວາມສະອາດມັນຄືກັນບໍ?
  ນັກຕໍ່ສູ້ເດັກຊາຍ Caligula, ຈົບລົງຈາກ samurai ສຸດທ້າຍດ້ວຍດາບຂອງລາວ, ຕອບຢ່າງໂຫດຮ້າຍວ່າ:
  - ແນ່ນອນ, ພວກເຮົາຈະເຮັດຄວາມສະອາດແລະເຮັດຄວາມສະອາດຄືນໃຫມ່!
  ແລະຄູ່ຜົວເມຍໄດ້ຟ້າວແລ່ນໄປທີ່ຄວາມສູງດ້ວຍຄວາມໄວຂອງຍົນສູ້ຮົບ. ພວກເຮົາຕ້ອງຮີບຮ້ອນ. ໃນເດືອນມີນາ, ກາງຄືນບໍ່ດົນ, ແລະໃນເວລາກາງເວັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມໄວຂອງມັນ, ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຫລີກລ້ຽງການຕີຈາກປືນໃຫຍ່ຈໍານວນຫລາຍ, ນັ້ນແມ່ນ, ປືນໃຫຍ່, ແລະສໍາຄັນທີ່ສຸດ, ປືນກົນ. .
  ມັນດີທີ່ບໍ່ມີເຄື່ອງຈັກອັດຕະໂນມັດ. ແລະ somehow calmer. ດວງຕາເວັນທີ່ກຳລັງລຸກຂຶ້ນບໍ່ຮີບຮ້ອນທີ່ຈະກຳຈັດຄວາມມືດຈາກຝົນ ແລະ ໝອກນ້ຳນົມທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍທຸກສິ່ງ.
  ມັນອາກາດຫນາວໃນຕອນເຊົ້າ, ແລະກ້ອນຫີນໄດ້ແຕກຢູ່ໃຕ້ຕີນຂອງຜູ້ຊາຍ Terminator, ຜູ້ທີ່, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາຕ້ອງການ, ຈະບໍ່ໃສ່ເກີບຂອງພວກເຂົາ - ພວກເຂົາຈະຈີກ. ແລະຂາຂອງເຂົາເຈົ້າຍັງເປັນອາວຸດທີ່ບໍ່ຮ້າຍແຮງໄປກວ່າມືທີ່ວ່ອງໄວທີ່ສຸດ. crust ຂອງກ້ອນ crunches, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ແຊກແຊງຢູ່ໃນທຸກບິນຂຶ້ນເທິງແລະສືບຕໍ່ການທໍາລາຍມີ, ລວມທັງການບໍລິການຂອງປືນສິບເອັດນິ້ວ.
  ການນໍາໃຊ້ລໍາຕົ້ນດັ່ງກ່າວແມ່ນຫຍັງ? ແຕ່ທ່ານບໍ່ສາມາດຕີເປົ້າ ໝາຍ ຄືກັບພວກເຂົາດ້ວຍປືນໃຫຍ່, ແຕ່ມັນງ່າຍຫຼາຍທີ່ຈະເຮັດຄວາມສະອາດກອງ. ນາງ Margarita, ໄດ້ຖິ້ມຊາວຍີ່ປຸ່ນຄົນໜຶ່ງລົງໃນເຫວເລິກດ້ວຍເຄື່ອງອັດສຽງອັນໜຶ່ງ, ພວກເຂົາ ຮ້ອງໄຫ້ ຢ່າງຮ້າຍແຮງ ເມື່ອພວກເຂົາລົ້ມລົງ, ເວົ້າວ່າ:
  - ດັ່ງນັ້ນການປະທະກັນແມ່ນດໍາເນີນໄປ ດ້ວຍວິທີເຢັນ ...
  ເດັກຊາຍຜູ້ສິ້ນສຸດ Caligula ເຍາະເຍີ້ຍ, ໂຍນນັກຮົບຍີ່ປຸ່ນທີ່ກ້າຫານຫຼາຍສິບຄົນລົງໄປໃນເຫວເລິກ ແລະກ່າວດ້ວຍຄວາມຊື່ນຊົມວ່າ:
  - ເຖິງແມ່ນວ່າຈະເປັນຫນ້າເບື່ອ ...
  Margarita ໂບກມືອອກ, ໂຍນຫົວທີ່ແຕກຫັກຂອງນາງອອກເປັນໂຄ້ງໃສ່ຄູ່ນອນຂອງນາງ:
  - ບໍ່ເປັນຫຍັງ. ມັນມີປະສິດທິພາບຫຼາຍຂຶ້ນ. ຫຼືທ່ານຕ້ອງການ duel ກັບ sorcerers?
  ປະຈຸບັນລາວ ມີ ມະຫາອຳນາດ ອັນໃດ , ກືນຖົ່ວເຫຼັກຄືກັບງູ ແລະຕອບວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ປະຕິເສດ , ແຕ່ວ່າໃນສັດຕະວັດທີ 20 ມີໂອກາດພຽງເລັກນ້ອຍ ທີ່ຈະສະດຸດ ກັບເຂົາເຈົ້າ !
  Margarita, ຟັກຊີ້ນຍີ່ປຸ່ນອີກ 11 ໜ່ວຍສໍາລັບຊີ້ນທີ່ຈີກ, giggled:
  - ແຕ່ເບິ່ງ, ninja!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນັກຕໍ່ສູ້ໃສ່ໜ້າກາກສອງສິບຄົນໃນຊຸດເສື້ອສີດຳໄດ້ແລ່ນເຂົ້າໄປໂຈມຕີນັກຮົບ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ຖືກປະກອບອາວຸດທີ່ມີ swords, ສອງໃນແຕ່ລະມື. ສໍາລັບມະນຸດ, ninjas ຍ້າຍໄດ້ດີ. ຄົນເຮົາສາມາດຮູ້ສຶກເຖິງການກະກຽມພິເສດ ແລະ ການຝຶກອົບຮົມທີ່ໂຫດຮ້າຍຕັ້ງແຕ່ໄວເດັກ. ແຕ່ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ສິ່ງທີ່ສາມາດກົງກັນຂ້າມກັບ cherubs? ຄວາມແຕກຕ່າງຂອງຄວາມໄວລະຫວ່າງອະມະຕະ, ເດັກນ້ອຍໄດ້ສູບນ້ໍາດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ magic, ແລະມະນຸດແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່ເກີນໄປ. ແລະ ninjas, ເຖິງແມ່ນວ່າ fighters ການຝຶກອົບຮົມດີ, ຍັງເປັນປະຊາຊົນ.
  Margarita ຕັດພວກເຂົາສອງຄົນລົງໃນຄັ້ງດຽວດ້ວຍລົມແຮງ, ແລະດັ່ງນັ້ນຈິ່ງໄດ້ໄລ່ເອົາຜູ້ທີສາມດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ເດັກຍິງ, ສະຫງ່າງາມ, ແຕ່ຕາຍຢູ່ໃນ groin ທີ່ລາວໄດ້ບິນຂຶ້ນຫຼາຍກວ່າຫ້າສິບແມັດແລະຈີກເສົາທຸງຈາກຫໍຄອຍ. Margarita ໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບດາວທີ່ຖິ້ມໃສ່ນາງແລະ, ສືບຕໍ່ເຄື່ອນຍ້າຍ, ຕັດລົງອີກສາມຢ່າງ, ແລະຂ້າຄົນທີ່ສີ່ໂດຍການຖິ້ມສາມດ້າມດ້ວຍຕີນຂອງນາງ. ninja ໄດ້ຫນີຈາກສອງຄົນ, ແຕ່ທີສາມ, ບິນໄປຕາມເສັ້ນທາງທີ່ແຕກຫັກ, ລົງຈອດຢູ່ໃນຫົວໃຈ.
  Caligula tomboyish ຍັງເຂົ້າໄປໃນ fray ໄດ້. ລາວໄດ້ຕັດ ninja ທີ່ມີຂອບສີມ່ວງອອກເປັນເຄິ່ງຫນຶ່ງແລະເປີດການໂຈມຕີທີ່ໄວກວ່າທີ່ເຮັດໃຫ້ຫົວຂອງຜູ້ຊາຍໃສ່ຫນ້າກາກທີ່ພະຍາຍາມໂຈມຕີຄູ່ຂອງລາວ.
  ຜູ້ຊາຍສີດໍາທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນບໍ່ໄດ້ຍອມແພ້, ແຕ່ພວກເຂົາຊ້າເກີນໄປໃນຄວາມໄວເມື່ອທຽບໃສ່ກັບເດັກຊາຍແລະຍິງຂອງເຊຣູບທີ່ໂຈມຕີພວກເຂົາ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີໂອກາດເລີຍ.
  Margarita, ໃນການເຄື່ອນໄຫວທີ່ບໍ່ສາມາດຕ້ານທານໄດ້ຂອງຜີທີ່ໄວ, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະຮ້ອງເພງ:
  - ເຈົ້າຈະລືມຂ້ອຍໃນໄວໆນີ້, ເຈົ້າຈະໄປ Sheol ຄືກັບຝົນປຽກ! ທູດສະຫວັນອື່ນໆຮັບໃຊ້ພວກເຮົາ, ແລະເຈົ້າຈະເຂົ້າໄປໃນໂລງສົບກັບ Dracula!
  ນິນຈາ ລົ້ມລົງ, ຕັດເປັນຕ່ອນໆ, ເລືອດໄຫຼອອກຄືກັບໝາກໂມທີ່ສຸກຢູ່ໃຕ້ໄມ້ຄ້ອນ. ແລະພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຢຸດການໂຈມຕີ. ແຕ່ ... ນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທັງຊາວສາມຄົນໄດ້ຕົກຢູ່ໃນການສູ້ຮົບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄູ່ຜົວເມຍທີ່ງົດງາມໄດ້ປ່ຽນໄປສໍາເລັດຮູບຜູ້ຮັບໃຊ້ທີ່ລອດຊີວິດຢູ່ທີ່ປືນ ...
  ໝອກໄດ້ເລີ່ມສູນຫາຍໄປແລ້ວ, ແລະຕາເວັນກໍເລີ່ມສ່ອງແສງແຮງຂຶ້ນ. ແລະນັກຮົບທີ່ກ້າຫານໄດ້ຍ້າຍໄປຢູ່ໃນສາຍປ້ອງກັນອື່ນ. ການໂຈມຕີຍັງບໍ່ທັນໄດ້ເລີ່ມຂຶ້ນ, ແລະພວກເຮົາຕ້ອງຕໍ່ສູ້ກັບຕົວເອງ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍຕາມ, ນັກຮົບຍັງບໍ່ທັນຮູ້ສຶກເມື່ອຍແຮງ, ແຕ່ພຽງແຕ່ຢາກກິນ. ແລ້ວ, ພວກເຮົາເລີ່ມກິນຊີ້ນມ້າດິບອີກຄັ້ງ. ດີ, ບໍ່ມີປະຊາຊົນ, ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ.
  ເດັກນ້ອຍ Terminator Caligula, ຖິ້ມເຂັມດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ເຈາະພາສາຍີ່ປຸ່ນຫຼາຍໆຄົນ, ເວົ້າອອກມາ:
  - ການເປັນທາດທີ່ຍາກທີ່ສຸດແມ່ນການເປັນທາດຂອງກະເພາະອາຫານ - ນາຍແມ່ນບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ, ໂດຍບໍ່ຄໍານຶງເຖິງຄວາມຫວ່າງເປົ່າຫຼືຄວາມເຕັມທີ່!
  Margarita ເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້, ສືບຕໍ່ຕັດຊາມູໄຍທີ່ຍັງເລືອຄານຢູ່, ເໝືອນດັ່ງຝູງຕັກແຕນນັບບໍ່ຖ້ວນ, ຜູ້ທີ່ ພວມ ຢູ່ໃນຄື້ນ. ໃນບັນດາຊາວຍີ່ປຸ່ນມີຊາຍໜຸ່ມຫລາຍຄົນ, ອາຍຸປະມານສິບຫົກຫຼືສິບເຈັດປີ, ແລະມັນເປັນທີ່ບໍ່ພໍໃຈທີ່ຈະຂ້າເຂົາເຈົ້າ. ປາກົດຂື້ນວ່າເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ຂອງດິນແດນແຫ່ງດວງອາທິດທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນໄດ້ຂູດສະຫງວນທັງ ໝົດ ຂອງພວກເຂົາເພື່ອເຮັດສົງຄາມ. ແຕ່ Kuropatkin, ຜູ້ທີ່ທຸກຄົນ spat ສຸດແລະ spat ສຸດ, ຍັງເບິ່ງແຍງສປປລ, ແລະສູນເສຍຫນ້ອຍກ່ວາຊາວຍີ່ປຸ່ນຫຼາຍ. ແລະສໍາລັບການນີ້, ລາວຄວນຈະໄດ້ຮັບສິນເຊື່ອ. ແລະຄ່ອຍໆໜ່ວຍງານຂອງຍີ່ປຸ່ນໄດ້ສູ້ລົບກັນໄດ້ດີຂຶ້ນ, ແລະກຳລັງທີ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມຢ່າງສົດໃສໄດ້ມາຈາກພາກພື້ນເອີຣົບຂອງຣັດເຊຍ. ລວມທັງກອງທະຫານຍາມ.
  ເດັກຍິງທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມຄິດວ່າສິ່ງທີ່ຄ້າຍຄືກັນໄດ້ເກີດຂຶ້ນໃນສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງ. ເຍຍລະມັນທີ່ເປັນຕາຢ້ານໄດ້ກ້າວຫນ້າແລະປະສົບຜົນສໍາເລັດຈົນກ່ວາຫນ່ວຍງານຊັ້ນສູງຂອງພວກເຂົາຖືກທໍາລາຍຫມົດ, ຫຼືເກືອບຫມົດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມກອງທັບແດງໄດ້.
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ມັນຕ້ອງເວົ້າໄດ້ວ່າ ໜ່ວຍງານບຸກຄະລາກອນຂອງກອງທັບແດງຍັງຖືກລົບລ້າງ. ແລະນີ້, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ໄດ້ກາຍເປັນບັນຫາ.
  Margarita ຟ້າວເຂົ້າໄປໃນການຕໍ່ສູ້ດ້ວຍຄໍາເວົ້າວ່າ:
  - ພຣະເຈົ້າຈະບໍ່ໃຫ້ທ່ານເຖິງ, ຫມູຈະບໍ່ກິນເຈົ້າ, ແລະມັງກອນຊົ່ວຮ້າຍຈະຖືກຈັບກຸມ!
  . ບົດທີ 12.
  Dominica ກັບຄືນໄປຫາ Dragon Academy ພຽງແຕ່ໄລຍະຫນຶ່ງ. ອີກເທື່ອຫນຶ່ງນາງໄດ້ຮຽນຮູ້ການສະກົດຄໍາຫຼາຍສິບຕົວຢ່າງໄວວາ, ແລະບາງຄໍາທີ່ສັບສົນ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສາມເດັກຍິງ: elf ເປັນ, hobbit ແລະ troll ຍິງ, ຫຼິ້ນກັບນາງໃນການຖິ້ມກ້ອນຫີນ magic ສູງຂຶ້ນ.
  Dominica ຕີພວກເຂົາ. ແລະກ້ອນຫີນນັ້ນກໍສ່ອງແສງເປັນແສງຮຸ່ງເຫລື້ອມ, ເໝືອນດັ່ງນ້ຳຕົກທີ່ຕົກຢູ່ໃນລັງສີຂອງແສງທັງສີ່.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜີສາດຍິງສາວໄດ້ໃຫ້ແຫວນສອງແຫວນຂອງນາງດ້ວຍກ້ອນຫີນຈາກແຕ່ລະຕີນ, ເພື່ອໃຫ້ນັກຮົບສາມາດເສີມສ້າງການສະກົດຄໍາຂອງນາງເພື່ອເປົ້າຫມາຍທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່: ຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ.
  ໃນປັດຈຸບັນເກືອບທຸກຕີນຂອງຕີນເປົ່າຂອງນັກສະແດງຍິງ, ຍົກເວັ້ນນິ້ວມືນ້ອຍ, ມີແຫວນ magic. ແລະນາງໄດ້ກາຍເປັນຜູ້ມີພະລັງໃນເວດມົນຫຼາຍກວ່າເມື່ອກ່ອນ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ນີ້ແມ່ນເດັກຍິງທີ່ສາມາດທໍາລາຍເມືອງແລະສ້າງພະລາຊະວັງ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນນາງໄດ້ຮຽນຮູ້ການສະກົດຄໍາຫຼາຍຮ້ອຍຢ່າງຢ່າງໄວວາ, ແລະແທນທີ່ຈະພັກຜ່ອນ, ນາງໄດ້ນັ່ງລົງເທິງຜ້າຂົນຫນູ. ນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຕໍາແຫນ່ງ lotus, ແລະເກືອບໃນທັນທີຈິດໃຈແລະຈິດວິນຍານຂອງນາງ, ແລະຮ່າງກາຍຂອງນາງສອງເທົ່າ, ພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນຈັກກະວານຂະຫນານ, ພ້ອມກັບທີມງານຕໍ່ສູ້, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະຍັງອ່ອນ.
  ກອງທັບຂອງເດັກນ້ອຍ, ນໍາພາໂດຍ quartet ຂອງ fighters, ສືບຕໍ່ຕໍ່ສູ້ກັບ hordes ຂອງ ຫນູໃນປະເທດຂອງ sorceress ຊົ່ວຮ້າຍ Bastinda ໄດ້.
  ກຸ່ມທໍາອິດຂອງຈໍາພວກຫນູກິນຊີ້ນໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍຫຼືມີປະສົບການການຫັນປ່ຽນ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທົ່ງນາໄດ້ປາກົດຢູ່ບ່ອນທີ່ຂ້າທາດເດັກນ້ອຍທີ່ໂຊກບໍ່ດີເຮັດວຽກ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກເບິ່ງໂດຍພວກຫນູໃຫຍ່ດູແລຂະຫນາດຂອງ boars ທີ່ເຫມາະສົມ. ພວກເຂົາເຈົ້າຖື whips ໃນ paws ຂອງເຂົາເຈົ້າແລະ whipped ເຄິ່ງ naked ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງ.
  Dominica ໃຈຮ້າຍ:
  - ມັນເປັນການຮ້າຍແຮງທີ່ເດັກນ້ອຍທຸກທໍລະມານ!
  ແລະ ດ້ວຍ ຄວາມ ໃຈ ຮ້າຍ ນາງ ໄດ້ ຍິງ ຟ້າ ຜ່າ ຫຼາຍ ລູກ ໃສ່ ໜູ, ແລະ ພວກ ມັນ ໄດ້ ກາຍ ເປັນ ໂຕ ໃຫຍ່ ທີ່ ມີ ຊັອກ ໂກແລັດ.
  ຂ້າໃຊ້ເດັກໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ, ແລະຈາກນັ້ນຟ້າວແລ່ນໄປຫາອາຫານທີ່ເປັນຕາກິນແລະມີກິ່ນຫອມ. ແລະໃຫ້ຈີກຕ່ອນຂອງມັນ.
  Dominica ໂບກໄມ້ວິເສດຂອງນາງອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ແລະເຮັດການຫັນປ່ຽນອີກ, ປ່ຽນໜູທີ່ຊົ່ວຮ້າຍໃຫ້ກາຍເປັນອາຫານທີ່ແຊບຊ້ອຍ, ແຕ່ງກິນ:
  ເດັກນ້ອຍ, ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນດາວໃນທ້ອງຟ້າ,
  ດອກໄມ້ຢູ່ໃນທົ່ງຫຍ້າ ...
  ຈະມີຄວາມສຸກໃນໂລກ,
  ຄວາມຝັນທີ່ສວຍງາມຈະອອກດອກ!
  Margarita, ຜູ້ທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມໃນການຫັນປ່ຽນ, ສັງເກດເຫັນຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ທ່ານມີຄວາມອົບອຸ່ນພາຍໃນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ແລະຄວາມເມດຕາ!
  ທັນທີທັນໃດ, ຄືກັບ jack-in-the-box, ຫນູທີ່ຄ້າຍຄືໄດໂນເສົາຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ປາກົດຂຶ້ນ. ນາງເປີດປາກແລະຮ້ອງສຽງດັງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ.
  ເດັກຍິງທັງສອງແມ່ນ sorceresses, ວິທີທີ່ເຂົາເຈົ້າຈະປ່ອຍຟ້າຜ່າແລະ pulsars ຢູ່ທີ່ນາງ, ແລະຈາກ magic wands, ແລະຈາກວົງກ່ຽວກັບຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແລະສາຍນ້ໍາເຊື່ອມຕໍ່ຂອງພະລັງງານໄດ້ມົນຕີ monster huge, ສູງຊາວຫ້າແມັດ. ລາວລົ້ມລົງ, ແລະທັນທີຫັນໄປເບິ່ງອາຫານທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ອຸດົມສົມບູນແລະຫຼາກຫຼາຍຢູ່ເທິງໂຕະຍາວ. ແລະຢູ່ທີ່ນີ້, ໃນບັນດາສິ່ງອື່ນໆ, ມີແວ່ນຕາເຫຼົ້າແວງທອງທີ່ມີສີຄີມກ້ອນຫຼາກຫຼາຍຊະນິດ.
  ເດັກນ້ອຍຂ້າທາດເລີ່ມເຊົາເຮັດວຽກທົ່ວບໍລິເວນອ້ອມຮອບ ແລະ ໂຈມຕີໜູທີ່ກຽດຊັງ, ແລະ ຟັກມັນດ້ວຍເຄັກ, ເຫັບ, ແລະ ວັດຖຸ ກະເສດ ອື່ນໆ .
  ແລະມີຄວາມຄຽດແຄ້ນຫຼາຍໃນພວກເຂົາ. ເດັກຊາຍກະບົດແມ່ນແຕ່ເລີ່ມຮ້ອງເພງຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ;
  ຜູ້ໃດຢູ່ ໃນ ຄວາມມືດແຫ່ງການເປັນຂ້າທາດ, ຈົ່ງເອົາດາບໄວ້ໃນມືຂອງເຈົ້າ.
  ແລະບໍ່ຍອມຮັບຄວາມອັບອາຍອາຍ ...
  ສັດຕູຂອງເຈົ້າຈະບໍ່ສ້າງພື້ນຖານເລືອດ,
  ເຈົ້າຈະຜ່ານປະໂຫຍກທີ່ບໍ່ພໍໃຈກັບລາວ!
  
  ເດັກຊາຍຖືກຕີດ້ວຍຟັນຊົ່ວ,
  ນັກປະຫານຊີວິດກຳລັງທໍລະມານລາວດ້ວຍໜູຊົ່ວ...
  ແຕ່ຜູ້ທໍລະຍົດຊົ່ວຈະກາຍເປັນຊາກສົບ,
  ຢ່າໄດ້ຍິນສາວຮ້ອງອີກ!
  
  ຢ່າເປັນທາດ, ອັບອາຍໃນຂີ້ຝຸ່ນ,
  ຍົກຫົວຂຶ້ນໄວ...
  ແລະຈະມີ elfinism ໃນໄລຍະໄກ,
  ຂ້ອຍຮັກ Solntsus ແລະ Spartak!
  
  ຂໍໃຫ້ໂລກທີ່ສົດໃສໃນຈັກກະວານ,
  ໃນທີ່ນີ້ຄວາມສຸກຈະຄົງຢູ່ຕະຫຼອດໄປຂອງຄົນ...
  ແລະພວກເດັກນ້ອຍຈະມີງານລ້ຽງທີ່ມີຄວາມສຸກ,
  ອານາຈັກນັ້ນບໍ່ແມ່ນຂອງເລືອດ, ຂອງ fists!
  
  ພວກເຮົາເຊື່ອວ່າຈະມີອຸທິຍານໃນຈັກກະວານທັງໝົດ,
  ພວກເຮົາຈະເປັນເຈົ້າຂອງພື້ນທີ່ ...
  ກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, ນັກຮົບ, ກ້າ,
  ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຝັນຮ້າຍແລະຄວາມອັບອາຍອັນຊົ່ວຮ້າຍຢູ່ທີ່ນີ້!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາເປັນທາດ, ຮ້ອງຄາງຢູ່ໃນໂສ້ທີ່ຖືກກົດຂີ່,
  ແລະກະແສ້ທີ່ລຸກໄໝ້ຕີພວກເຮົາຢູ່ໃນກະດູກ...
  ແຕ່ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າພວກເຮົາຈະຂ້າຫນູ orc ທັງຫມົດ,
  ເພາະຜູ້ນຳຂອງພວກກະບົດແມ່ນໃຈເຢັນຫຼາຍ!
  
  ໃນຊົ່ວໂມງນີ້ ເດັກຊາຍທັງຫມົດໄດ້ກະບົດ,
  ເດັກຍິງກໍ່ຢູ່ກັບພວກເຂົາ ສໍາລັບສິ່ງດຽວກັນ ...
  ແລະຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າພວກເຂົາຈະໃຫ້ solcenism,
  ເຮົາຈະຖິ້ມແອກທີ່ກຽດຊັງອອກໄປ!
  
  ຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າຮູ້, ສຽງດັງແຫ່ງໄຊຊະນະຈະດັງ,
  ແລະເດັກນ້ອຍຈະຈະ ເລີນຮຸ່ງເຮືອງ ໃນ ສະຫງ່າລາສີ ...
  ການປ່ຽນແປງລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ໃນຄວາມສຸກ,
  ການສອບເສັງ, ຜ່ານທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ມີຄະແນນດີເລີດ!
  
  ພວກເຮົາຈະບັນລຸສິ່ງມະຫັດສະຈັນດັ່ງກ່າວ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ,
  ຈະມີອຸທິຍານແຫ່ງຄວາມສະຫວ່າງແທ້ໆ...
  ຢ່າງຫນ້ອຍບາງບ່ອນແມ່ມົດເປັນ Judas ຂີ້ຮ້າຍ,
  ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ເດັກນ້ອຍຊາຍເຂົ້າໄປໃນ barn ໄດ້!
  
  ບໍ່ມີບ່ອນໃດສຳລັບພວກຂ້າທາດຢູ່ໃນໂລກໃຕ້
  ພວກເຮົາສາມາດຂັບໄລ່ຜີມານອອກຈາກຮອຍແຕກໄດ້ ...
  ໃນພຣະນາມຂອງອຸທິຍານ, ທີ່ບໍລິສຸດຂອງພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າ,
  ສໍາລັບທຸກຄົນທີ່ມີຄວາມສຸກຟຣີ!
  
  ຂໍໃຫ້ມີຄວາມສະຫງົບສຸກໃນທົ່ວໂລກ sublunar,
  ຂໍໃຫ້ມີຄວາມສຸກແລະ ແສງແດດ ອັນສັກສິດ ...
  ພວກເຮົາຍິງໃສ່ສັດຕູຄືກັບຢູ່ໃນຄັງຍິງ,
  ດັ່ງນັ້ນພຽງແຕ່ຂຶ້ນແລະບໍ່ແມ່ນວິນາທີລົງ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ພະລັງງານຂອງພວກເຮົາຈະບໍ່ແຫ້ງ,
  ນາງຈະເປັນເສັ້ນທາງຂອງສະຫວັນໄປສູ່ຈັກກະວານ ...
  ແລະກອງທັບຂອງພວກກະບົດ ກໍຈະ ດັງຂຶ້ນ .
  ຈົມນ້ຳສັດຕູ!
  
  ອັນນີ້ຄືຄວາມສຸກ, ຄວາມສຸກ,
  ຫຍ້າກໍເຕີບໃຫຍ່ຄືດອກກຸຫຼາບອ້ອມຮອບ...
  ທີມງານເດັກຊາຍຂອງພວກເຮົາ
  ແນ່ນອນວ່າເບິ່ງຄືນົກອິນຊີພູເຂົາ!
  
  ໄຊຊະນະຈະແນ່ນອນ,
  ຂໍໃຫ້ສ້າງ, ຂ້ອຍເຊື່ອ, ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດພວກເຮົາແມ່ນສວນເອເດນ ...
  ຄວາມສຸກ, ຄວາມສຸກຢູ່ໃນໂລກໃດກໍ່ຕາມ,
  ແລະທ່ານບໍ່ແມ່ນ redneck , ແຕ່ທ່ານນັບຖື!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນເພງສັນລະເສີນຂອງພວກຂ້າທາດທີ່ຕື່ນຂຶ້ນມາທີ່ຕີຫນູແລະ orcs.
  ຂະນະດຽວກັນ, Dominica ແລະ Margarita ສຸດມັງກອນ, ລ່ວງຫນ້າຂອງກອງທັບ, ບິນຂຶ້ນ Castle ໄດ້.
  ສອງ sorceresses, swift ແລະ sparkling ກັບ magic wands ແລະແຫວນທີ່ມີ talismans ສຸດ ຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າ. ທີ່ ເຂົາເຈົ້າປະຕິບັດການຫັນເປັນ fabulous. ແລະບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຜິດພາດກັບຄວາມຈິງທີ່ວ່າໃນປັດຈຸບັນຫນູປີກອື່ນໆ, ອັນຕະລາຍຫຼາຍພະຍາຍາມໂຈມຕີພວກເຂົາ.
  ການບິນຂອງຫນູບໍ່ແມ່ນເລື່ອງຕະຫລົກ. ແຕ່ເດັກຍິງ ຕີ ພວກເຂົາດ້ວຍອໍານາດ magical ຂອງເຂົາເຈົ້າແລະໂຍນການສະກົດຄໍາ. ແລະແທນທີ່ຈະເປັນ monsters, ເຂົ້າຫນົມອົມຝ້າຍປາກົດ. ດັ່ງນັ້ນຫວານແລະມີກິ່ນຫອມ.
  ນອກຈາກນັ້ນ, ບາງລີງທີ່ມີປີກປ່ຽນເປັນສະຕໍເບີຣີ. ເຊິ່ງ ມັນສຸກແລ້ວ ແລະ ມີສີດ້ວຍ rubies ແລະ topaz.
  ແລະບາງລີງທີ່ມີປີກກາຍເປັນປູມເປົ້າ.
  Oenomai ແລະ Dobrynya ຍັງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຮົບກັບມັງກອນ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕັດດາບຄູ່ມືຂອງເຂົາເຈົ້າລົງ, ເຊິ່ງຂ້ອນຂ້າງງ່າຍດາຍແລະກົງໄປກົງມາ. ດີ, ແລະມັງກອນເອງ, ເມື່ອພວກເຂົາເອົາມັນແລະໄຟໄຫມ້. ແລະພວກເຂົາຈະເຜົາຜານປີກໂດຍບໍ່ມີຄວາມເສຍໃຈຫຼືຄວາມສົງໄສ.
  Oenomaus ສັງເກດເຫັນ, ຕັດສັດຕູ:
  - ນີ້, ເຈົ້າເຫັນ, ຈະຕະຫລົກແລະເຢັນຫຼາຍ!
  Dobrynya ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ບໍ່ສາມາດຖືກໃສ່ເຂົ້າໃນຄໍາສັບຕ່າງໆ!
  ແລະເດັກຊາຍ hero ໄດ້ເປີດໃຊ້ເຂັມແຫຼມຫຼາຍແລະ lethal ຢູ່ທີ່ສັດຕູ. ມັນຕີຫນູຂວາໃສ່ຕາ, ແລະມັນ collided ກັບຈໍາພວກຫນູອື່ນ. ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ຄວາມວຸ່ນວາຍໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ.
  Oenomaus ຮ້ອງເພງ:
  ຫນູແມ່ນເຢັນຫຼາຍ
  ເຂົາເຈົ້າສາມາດກັດຕົ້ນໂອກໄດ້.
  ສະຫມອງຂອງທ່ານແມ່ນຍາກທີ່ຈະເບິ່ງ,
  ແລະ convolutions ແມ່ນຄ້າຍຄືກະທູ້!
  Dobrynya ເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຫນູ gnaw ທຸກປະເພດຂອງສິ່ງທີ່ບໍ່ດີ!
  Margarita ກະພິບຕາ. ນາງຈື່ຈໍາວິທີທີ່ເດັກຊາຍທີ່ມັກຮັກ Andreika ຖືກຈັບ. ແລະລາວຖືກກັກຂັງໄວ້ໃນຫ້ອງໃຕ້ດິນທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍໜູ. ແລະພວກໜູໄດ້ກັດຕີນເປົ່າຂອງເດັກຊາຍ, ເຈັບປວດຈາກຄວາມໜາວ. Andreika ຕໍ່ສູ້ກັບຫນູຕະ ຫຼອດຄືນ ແລະບໍ່ໄດ້ນອນ. ແລະໃນຕອນເຊົ້າລາວໄດ້ຖືກນໍາໄປສໍາລັບການສອບສວນ, ແລະທໍາອິດເຂົາເຈົ້າໄດ້ສີດເກືອໃສ່ບາດແຜທີ່ ຂາຂອງເດັກຊາຍ A. ມັນເຈັບປວດຫຼາຍ, ແລະ Andreika ເລີ່ມ ຮ້ອງໄຫ້ . ແລະພວກເຂົາຍັງຕີລາວດ້ວຍເຫຼັກໜາມ.
  ແຕ່ເດັກຊາຍທີ່ເປັນຝ່າຍຄ້ານເສຍສະຕິຈາກອາການເຈັບປວດ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ.
  Margarita ສາມາດຈັດແຈງການຫລົບຫນີຂອງ Andreika. ແລະນີ້ແມ່ນ feat ຂອງນາງ. ເດັກຊາຍສາມາດເອົາຊະນະຄວາມເຈັບປວດໄດ້ແລະປະຖິ້ມຂາຂາທີ່ພິການຖືກກັດ. ແລະສໍາລັບການນັ້ນ, kudos ກັບເຂົາ.
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕີໜູ ແລະຮ້ອງດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນວ່າ:
  ປືນຂອງຂ້ອຍຄືກັບອ້າຍ
  ຖ່າຍໄດ້ຊັດເຈນ, ຊັດເຈນ...
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ເດັກຍິງມີປືນກົນຢູ່ໃນລໍາໄສ້,
  ເຖິງແມ່ນວ່າບາງຄັ້ງຊີວິດເປັນຄື cage!
  
  ຂ້ອຍເປັນເດັກຍິງທີ່ບໍ່ມີຄວາມເຂັ້ມແຂງກວ່າ
  Wolf ແລະ tigress ໃນການທົດສອບຫນຶ່ງ ...
  ແຕ່ຄໍາວ່າບໍ່ແມ່ນນົກກະຈາຍ,
  ເມື່ອຂ້ອຍຢູ່ກັບທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເຊື່ອ, ຮ່ວມກັນ!
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຜ່ານທາງໃດແລ້ວ,
  ອີຣ່ານໄດ້ບຸກໂຈມຕີພູເຂົາ...
  ນາງໄດ້ເອົາຊະນະປະເທດຕ່າງໆ,
  ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດນັ່ງຢ່າງສະຫງົບຢູ່ໂຊຟາໄດ້!
  
  ເຈົ້າອາດຈະບໍ່ເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້,
  ມັນ ໝາຍ ຄວາມວ່າແນວໃດທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບຄົນກະບົດ ...
  ຂຽນມັນລົງໃນປື້ມບັນທຶກຂອງເຈົ້າ,
  ແລະຮຽນຮູ້ທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບ decently, Guy!
  
  ບໍ່ມີ Motherland ຂອງຂ້ອຍ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຜູ້ກ້າຫານ,
  ນາງເປັນປະກາຍເປັນແສງສະຫວ່າງເປັນ ruby ສົດໃສ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າມີກິ່ງງ່າຂອງມານລ້ານ,
  ພວກເຮົາຍັງຈະບັນລຸສະຖານທີ່ຢູ່ໃນສະຫວັນ!
  
  ຂໍໃຫ້ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າປົກປ້ອງຂ້ອຍ
  ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ ຂອງພວກເຮົາ , ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດ ...
  ເດັກຍິງ ມີ ເນື້ອຫນັງທີ່ເຂັ້ມແຂງ,
  ນາງເອົາໝາກເຜັດລົງດ້ວຍບານສົ່ງທີ່ຊັດເຈນ!
  
  ບໍ່ມີໃຜສາມາດເອົາຊະນະຂ້ອຍໄດ້
  ຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນຜູ້ຍິງທີ່ມີຊື່ວ່າ legions!
  ໝີຍັງກົ້ມຂາບຢູ່ທີ່ຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ,
  ແລະ maples ຈະໃຫ້ຄໍາທ່ານໃນໄວໆນີ້!
  
  ອາກາດຫນາວ, ແລ່ນ ຕີນເປົ່າຜ່ານຫິມະ,
  Snowdrifts, ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ຢ່າຢ້ານເດັກຍິງ ...
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະ ໃຫ້ຜູ້ປໍລະປັກຂອງຂ້າພະເຈົ້າ ຕັດຜົມເປັນຕາ,
  ພວກເຂົາຮັບຮູ້ຂ້າພະເຈົ້າຄືກັບ greyhound!
  
  ຂ້ອຍເກີດໃນຕົ້ນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງ,
  ສີ ແດງ, ຄືກັບວ່າມັນເປັນປ້າຍໂຄສະນາ ...
  ລັກສະນະ ເປັນ greyhound ຫຼາຍ , groovy,
  ແລະໄຟທີ່ຮ້ອນລຸກໄໝ້ຢູ່ໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ!
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຊອກຫາສາວງາມກວ່າ,
  ນາງຈະໃຫ້ທຸກຄົນມີຄວາມຮັກອຸດົມສົມບູນ ...
  ເບິ່ງ ບໍ່ ເຖິງຊາວ,
  ແຕ່ ນາງກໍ່ ຕີ ຢ່າງໜັກ!
  
  
  ສະນັ້ນ, ຈົ່ງກົ້ມຫົວໃສ່ຜູ້ຍິງ,
  ແລະຈູບຕີນເປົ່າຂອງນາງ ...
  knight ຈະເລັ່ງຂຶ້ນຄືກັບລູກທະນູ,
  ມັນຈະບໍ່ຍາກສໍາລັບພວກເຮົາທີ່ຈະແກ້ໄຂບັນຫາ!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຮ້ອງເພງຢ່າງສຸດຫົວໃຈ. ຫນູບິນທັງຫມົດມີການປ່ຽນແປງ. ບາງອັນໃສ່ເຂົ້າໜົມຝ້າຍ, ບາງອັນເປັນປັອບຄອນ, ບາງອັນເປັນເຂົ້າໂອດ, ຫຼືເປັນຟອງສະບູ. ແລະບາງຄົນຂອງເດັກຊາຍ hero ໄດ້ຖືກ hacked trivially ການເສຍຊີວິດ, ຫຼືມັງກອນໄດ້ເຜົາໃຫ້ເຂົາເຈົ້າດ້ວຍໄຟ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນ muffins ແລະ roasts ຂອງງາມ, ຟັກ meaty.
  Dobrynya ໄດ້ ເອົາເຂັມອອກດ້ວຍຕີນຂອງລາວ, ແລະມັນແທງແມງປີກ, ປັກມັນໃສ່ກໍາແພງຫີນ. ແລະມັນໄດ້ຫັນອອກເປັນດັ່ງນັ້ນ ເຢັນ ແລະເຢັນ.
  ແມງສາບກໍລຸກຂຶ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ ແລະສາຍຄໍເພັດທີ່ໜ້າປະທັບໃຈກໍປາກົດຢູ່ບ່ອນຂອງມັນ.
  Dobrynya ຮ້ອງເພງ:
  ແລະເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ barbel ໄດ້,
  ເອີ, ເອີ !
  ເດັກຊາຍ ໄດ້ແລ່ນເພື່ອເງິນຂອງເຂົາເຈົ້າ,
  ຫ້າມເລື່ອນ!
  ເດັກນ້ອຍ Enomai ຕອບວ່າ:
  - ວ້າວ! ເຮັດແນວໃດດີມັນຫັນອອກ. ນີ້ແມ່ນແກ້ວປະເສີດ.
  Dobrynya ຈົ່ມ ແລະ roared:
  - ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ທັງຫມົດ, ຜູ້ຊາຍ, ພວກເຮົາໄດ້ຖືກຫວ່ານມາເປັນເວລາດົນນານ, ຢູ່ໃສ?
  Dominica ຮ້ອງຂຶ້ນໃນການຕອບສະຫນອງ, ແລະຍັງໄດ້ຫັນເປັນອາຍແກັສແມງປີກທີ່ກະພິບອອກຈາກຫໍຄອຍທີ່ຫນ້າກຽດຂອງສາດສະຫນາຈັກເປັນກຸ່ມຂອງເພັດ. ແລະມັນກະຈ່າງໃສ ແລະ ສ່ອງແສງຢ່າງມະຫັດສະຈັນແນວໃດ, ຄືກັບກ້ອນຫີນຢູ່ເທິງໂຄມໄຟທັງສີ່ທີ່ສົ່ງແສງຕາເວັນອອກ.
  Margarita ສັງເກດດ້ວຍສຽງຫົວ:
  - ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຄວາມດີມີໄຊຊະນະເໜືອຄວາມຊົ່ວ!
  Enomai ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ຄວາມດີແລະຄວາມຊົ່ວແມ່ນແນວຄວາມຄິດທີ່ສົມທຽບ. ນີ້ແມ່ນຫນູ, ມັນຍັງມີຊີວິດ, ແລະພວກເຮົາໄດ້ຟັກມັນ!
  Dobrynya ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະພືດ? ຜັກແລະໝາກໄມ້ອັນດຽວກັນກໍຍັງມີຊີວິດຢູ່, ແລະຍັງກິນໄດ້, ແລະໜ້າສົງສານ!
  Dominica tweeted:
  - ມັນເປັນແນວໃດມັນເກີດຂຶ້ນ, ທີ່ມັນເກີດຂຶ້ນ,
  ແຕ່ລະ ຄົນກິນອື່ນໆ ໃນເວລາດຽວ!
  ນັກສະແດງຍິງທີ່ມີສຽງດັງໄດ້ເອົາມັນແລະປ່ອຍ magic ຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແລະຫໍຄອຍທີ່ມີກະໂຫຼກຫົວຫນູໄດ້ຖືກປ່ຽນ. ມັນໄດ້ກາຍເປັນ gilded, ແລະດອກກຸຫລາບປະກາຍເປັນປະກາຍເປັນ rubies ເທິງ.
  Margarita ສັງເກດຢ່າງມີສະຕິ, ກັດແຂ້ວ ແລະສົ່ງຮັງສີຄາດຕະກຳ ແລະ ທຳລາຍຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງ. ແລະ magic ໄດ້ເຮັດວຽກ. ແລະ thrashed ການຄາດຕະກໍາແລະການທໍາລາຍ, ເຊິ່ງທັນທີຫັນໄປສູ່ການສ້າງສັນແລະຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ.
  Orcs ແລະ goblins ຖອກເທ ອອກຈາກ Castle ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ . ແລະພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ປີນຂຶ້ນຢູ່ໃນ horde ທີ່ແທ້ຈິງ . ໝີບາງໂຕທີ່ມີໜ້າຕາໃສ່ເກາະເຫຼັກ. ແລະເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເກາະເຫຼື້ອມຫຼາຍ, ມີຫອກແລະຕັດທອນລາຍຈ່າຍ.
  Dominica ສັງເກດຢ່າງແຮງ, ກັດແຂ້ວຂອງນາງ:
  - ໃນປັດຈຸບັນນີ້ແມ່ນ horde creepy ແລ້ວປີນເຂົ້າ . ແລ້ວ, ພວກເຮົາຈະພົບກັບພວກເຂົາດ້ວຍສິ່ງທີ່ເປັນອັນຕະລາຍບໍ?
  Margarita ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ເປັນອັນຕະລາຍ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນພວກເຮົາສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້!
  ແລະເດັກຍິງ sorceress ໄດ້ແລະເປີດຕົວ pulsars magical ຂອງເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນ orcs ແລະ goblins.
  Boy Dobrynya ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ອັນນີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມຊົ່ວຮ້າຍ, ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງໄດ້ໃຫ້ໂອກາດ warriors ເດັກນ້ອຍ ໃນ ການຕໍ່ສູ້.
  ແລະ, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເດັກນ້ອຍຂອງພວກກະບົດຫຼາຍພັນຄົນໄດ້ແລ່ນຂຶ້ນໄປ Castle ຈາກທິດທາງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ເຂົາເຈົ້າຫຼາຍຄົນ, ໂດຍສະເພາະເດັກຊາຍ, ໄດ້ໃສ່ໂສ້. ຜູ້ຊາຍບາງຄົນໄດ້ເຮັດວຽກ, ສ້າງອານຸສາວະລີ ແລະຮູບປັ້ນໃຫ້ແມ່ມົດ Bastinda . ບາງຮູບປັ້ນໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ສູງເຖິງຮ້ອຍແມັດ, ແລະມີພຽງແຕ່ Castle ໃຫຍ່ທີ່ towered ຂ້າງເທິງພວກເຂົາ.
  ສອງຄົນທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດ, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ແມ່ນເດັກຊາຍທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ, Viscount ແລະ Phoenix, ໄດ້ຕໍ່ສູ້ລ່ວງຫນ້າຂອງສ່ວນທີ່ເຫຼືອ, ເອົາສັດຈໍາພວກຫນູລົງ.
  orcs, ແລະເຮັດໃຫ້ການ, ຍັງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຫນໍ່ໄມ້ສ່ວນຫຼາຍຈາກ bows. ແຕ່ sorceresses ໄດ້ຕີພວກເຂົາຢ່າງຮຸນແຮງ. ຖ້າມັນຂ້ອນຂ້າງງ່າຍທີ່ຈະຂ້າຫນູ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກມັນມີໄຂມັນແລະຂະຫນາດໃຫຍ່, ນີ້ກໍ່ມີຜົນກະທົບຕໍ່ການເຄື່ອນຍ້າຍຂອງພວກເຂົາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, orcs ຈະເປັນນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ແລະ goblins ແມ່ນພຽງແຕ່ຍັກໃຫຍ່.
  Phoenix ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບ Kartaus . ສະນັ້ນ ນັກຕໍ່ສູ້ຂອງລາວຈຶ່ງມີຄວາມວ່ອງໄວຂຶ້ນ!
  ນັກຕໍ່ສູ້ ວີສຄາວ ຮ້ອງເພງວ່າ:
  ຂ້ອຍຮັກສົງຄາມຫຼາຍ
  ສູ້ກັນຄືໄກ່...
  ແລະໃນການຕໍ່ສູ້ດ້ວຍມື,
  ຂ້າພະເຈົ້າກໍາລັງຕໍ່ສູ້ກັບສອງ monsters!
  Phoenix ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເພື່ອຄວາມຊື່ສັດ, ນີ້ ແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່ ! ແຕ່ພວກເຮົາຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອຂ້າ monsters ຫຼາຍພັນຄົນ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນເດັກຊາຍ hero ໄດ້ຂ້າ goblin ໄດ້. ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງ monsters ໄດ້ຖືກປ່ຽນເປັນບາງສ່ວນ ແລ້ວ ປະເພດ ຕ່າງໆ ຂອງອາຫານແລະເຂົ້າຫນົມຫວານ. ແຕ່ goblins ຄົນ ໜຶ່ງ ໄດ້ຜະລິດກະແລມດັ່ງກ່າວໃນແກ້ວເຫຼົ້າແວງທີ່ແກະສະຫຼັກຈາກ emerald.
  ແລະຢູ່ເທິງມີກ້ອນຫີນຫຼາຍສີ, ຊັອກໂກແລັດ, ໝາກ ໄມ້ເຂົ້າຫນົມ, ສະຕໍເບີຣີ, pistachios ແລະອື່ນໆ, ແຊບຫຼາຍ.
  ເດັກນ້ອຍນັກຮົບຈະຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຍິນດີ. ແມ່ນແລ້ວ, ມັນກໍ່ຫັນອອກມີລົດຊາດທີ່ສຸດແລະ mesmerizes ຕາ.
  ນາງວິເສດ Margarita, ໄດ້ປ່ອຍອອກມາຈາກຄື້ນແຫ່ງຄວາມພິນາດ ແລະ ຄວາມພິນາດອີກອັນໜຶ່ງ, ໄດ້ສ້າງຄວາມວຸ້ນວາຍແບບກະຕືລືລົ້ນໃນເລື່ອງການປ່ຽນຄວາມຂີ້ຮ້າຍໃຫ້ກາຍເປັນ ສິ່ງທີ່ໜ້າສົນໃຈ , ແລະອອກຖະແຫຼງການວ່າ:
  - ໃນບາງວິທີ, magic ແມ່ນດີກວ່າຂະບວນການທໍາມະຊາດ, ແມ່ນບໍ?
  Dominica ຕົກລົງ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໂດຍບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ, ພວກເຮົາກໍາລັງສ້າງບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ສວຍງາມແລະມີລົດຊາດ. ແຕ່ເປັນຫຍັງຈຶ່ງມີຂ້າໃຊ້ຫຼາຍພັນຄົນຢູ່ທີ່ນີ້, ແລະພວກເຂົາທັງຫມົດເປັນເດັກນ້ອຍ, ແລະບໍ່ມີຜູ້ໃຫຍ່ໃນການເບິ່ງ?
  Margarita ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ອິດທິພົນຂອງ magic ທ້ອງຖິ່ນ. ມັນແຂງແຮງດີ. ແລະແທ້ຈິງແລ້ວ, ມັນ turns ໃຫ້ເຫັນວ່າມີພຽງແຕ່ເດັກນ້ອຍ toddlers ໃນໂລກນີ້. ແຕ່ຢ່າກັງວົນ, ອາກາດທ້ອງຖິ່ນຢ່າງດຽວຈະບໍ່ປ່ຽນເຈົ້າເປັນສາວນ້ອຍ.
  Dominica ຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ:
  - ແລະເປັນຫຍັງຈຶ່ງ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕອບວ່າ:
  - ແລະກ່ຽວກັບຫົວຜັກກາດ!
  ການໂຈມຕີຂອງ orcs ຊົ່ວຮ້າຍແລະ goblins ເລີ່ມອ່ອນແອລົງ. ບາງສ່ວນຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍໂດຍນັກຮົບເດັກນ້ອຍ, ແລະສ່ວນໃຫຍ່ໄດ້ຖືກຫັນປ່ຽນໂດຍ magic ທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງຄູ່ຜົວເມຍທີ່ສວຍງາມ. ນີ້ແມ່ນ magic ແທ້ໆ, eclipsing wand ທີ່ Dunno ມີ.
  Dominica ສັງເກດເຫັນ, ຍິ້ມຫວານວ່າ:
  ເວລາຂອງການຄິດໄລ່ມາຮອດແລ້ວ,
  ພວກເຮົາ ຕີ orc ໃນຕາ ...
  ໃນການຕອບໂຕ້, ລາວກາຍເປັນຄືກັບ pie,
  ແລະເຂົາຂໍແຂ້ວ!
  ແລະແທ້ຈິງແລ້ວ, ໃນ ທຸກ ປະເພດຂອງການປິ່ນປົວທີ່ມີລົດຊາດແມ່ນປ່ຽນເປັນ orcs ແລະ goblins.
  ແລະນັກຮົບເດັກນ້ອຍມີຄວາມຍິນດີກັບເລື່ອງນີ້. ແລະຫນູຖືກກໍາຈັດໂດຍບໍ່ມີ ບັນຫາ ໃດໆ . ແຕ່ຈາກຄວາມເສຍຫາຍຂອງພວກເຂົາ, ອາຫານແຊບໆເລີ່ມປາກົດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ແລະສິ່ງອື່ນໆທີ່ແຊບແລະ incredible.
  ແລະຫນູໄດ້ຫັນປ່ຽນຢ່າງໄວວາເຂົ້າໄປໃນສິ່ງທີ່ມີປະໂຫຍດແລະສາມາດກິນໄດ້.
  ນາງ Margarita ທີ່ເປັນຝ່າຍຄ້ານຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ບາງທີຕອນນີ້ພວກເຮົາຈະເຂົ້າໄປໃນ Castle ຕົວມັນເອງ!
  ນັກສະແດງຍິງໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  "ແລະການໂຈມຕີອາດຈະລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ພວກເຮົາກຽມພ້ອມສໍາລັບການນີ້!
  Margarita ຍິ້ມ ແລະຕອບວ່າ:
  - ຂ້ອຍເປັນຜູ້ບຸກເບີກ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າຂ້ອຍພ້ອມສະເຫມີ!
  ບັດນີ້ພວກຂ້າໃຊ້ເດັກໄດ້ບຸກເຂົ້າໄປໃນວິຫານ. ຕີນເປົ່າຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້ຢຸດຢູ່ເທິງຫິນອ່ອນສີດໍາ. ພາຍໃນພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ກັບ orcs, goblins, ແລະຫນູ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ຟັກພວກເຂົາລົງເປັນຖ້າຫາກວ່າພວກເຂົາເຈົ້າມີເຄື່ອງຕັດແທນທີ່ຈະມີ swords. ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ການຕັດເລີ່ມຕົ້ນ.
  ເດັກນ້ອຍຊາຍໄດ້ຕໍ່ສູ້ດ້ວຍດາບຢ່າງໂຫດຮ້າຍ. ແລະເດັກຍິງມັກຫນໍ່ໄມ້ສ່ວນຫຼາຍມີ bows. ໂຊກດີ, Margarita ສາມາດປ່ຽນເຜັດແລະເຫັບເປັນ bows ທີ່ແທ້ຈິງ. ແລະພວກເຂົາຍິງລູກສອນທັງຫມົດ, ລູກປືນເຈາະຫນູໄດ້.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ລູກສອນແຫຼມຂອງເສັ້ນທາງ killer, ເຢັນ, ເດັກນ້ອຍຂອງຂ້ອຍ.
  ທັນທີທັນໃດແມ່ມົດ Bastinda ຕົນເອງໄດ້ບິນອອກຈາກຫໍຄອຍ. ນາງເບິ່ງຄືກັບຜູ້ຍິງທີ່ມີອາຍຸສາມສິບຫ້າ, ແລະໄດ້ປິ່ນອ້ອມຄ້າຍຄືເທິງ. ຜົມຂອງນາງເປັນສີດຳ, ເປັນຫຍອງ, ແລະນາງເອງຖື wands magic ສອງອັນຢູ່ໃນມືທີ່ມີຖົງມື.
  ແມ່ມົດກໍາລັງບິນຢູ່ເທິງລົດຈັກ, ແລະຢູ່ຕີນຂອງນາງແມ່ນເກີບທີ່ມີ spurs.
  Bastinda ເອົາມັນແລະ roared:
  - ຂ້າພະເຈົ້າ ເຄົາລົບ ທີ່ເຂັ້ມແຂງ
  ແລະຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຄົນອ່ອນແອ...
  ຂ້ອຍເປັນຄົນຊົ່ວຮ້າຍໃຫຍ່
  ແລະເຈົ້າ, ຕີນເປົ່າ?
  Dominica tweeted ໃນການຕອບໂຕ້:
  ກົດຫມາຍຂອງຂ້ອຍແມ່ນງ່າຍດາຍ
  ເຮົາເອົາຊະນະຄົນຊົ່ວ...
  ໃຜທີ່ອ່ອນແອ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະຊ່ວຍເຫຼືອ
  ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດວິທີອື່ນໄດ້!
  Bastinda ເອົາມາຈາກ magic wands, ຄືກັບວ່າ ນາງກໍາລັງຕີ Dominica ດ້ວຍ pulsars. ດັ່ງນັ້ນ ນາງຈຶ່ງຮ້ອງຕອບ. ແລະ pulsars ທັນ ທີ ທັນ ໃດ ໄດ້ ຫັນ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ cake ແລະ ຫຼຸດ ລົງ ກ່ຽວ ກັບ ເດັກ ຍິງ , ລະ ຄອນ ຜູ້ ຍິງ , ຢ່າງ ລະ ອຽດ smearing ຂອງ ນາງ .
  ໃນການຕອບສະຫນອງ, Dominica, ໃນຄວາມໂກດແຄ້ນ, ໄດ້ປ່ອຍ pulsar ຂະຫນາດໃຫຍ່ຈາກ wand ຂອງນາງແລະຈາກຕີນເປົ່າຂອງນາງ.
  ມັນບິນໂດຍ, ແຕ່ Bastinda ສາມາດຫລົບຫນີແລະຖືກຕີໂດຍການໄຫຼໃນ Castle. ມັນເກືອບຈະສະຫວ່າງທັນທີແລະເລີ່ມຫັນປ່ຽນ. ແລະໃນສະຖານທີ່ຂອງ Castle ominous, ເປັນພະລາຊະວັງຟຸ່ມເຟືອຍທີ່ສຸດເກີດຂຶ້ນ - ທັງຫມົດແລະທັນທີ.
  Bastinda ຫລຽວເບິ່ງລາວ, ກະພິບຕາຂອງນາງແລະແລ່ນຫນີ. ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ບິນຫນີ. ແລະຫາງອັນເປັນໄຟຍັງຄົງຢູ່ທາງຫລັງຂອງນາງ.
  Dominica ແລະ Margarita ຟ້າວຕິດຕາມນາງ. ຜີປີສາດທັງສອງໄດ້ຊັກຊ້າຢ່າງຈະແຈ້ງໃນຄວາມໄວ.
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ລົດຈັກບິນແມ່ນໄວກວ່າມັງກອນຫຼາຍ.
  ເດັກຍິງ sorceress ເລີ່ມຍິງຢູ່ Bastinda . ແຕ່ທຸກເທື່ອນາງໄດ້ຫລົບໜີຫຼືປ້ອງກັນ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ລົດຈັກໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນໄລຍະທາງຢ່າງວ່ອງໄວ, ໄດ້ພາເຂົາອອກຈາກລະດັບການຍິງດ້ວຍ magic.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ນາງໄດ້ສູນເສຍປະເທດ, ວິຊາແລະອໍານາດຂອງນາງ. ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການມັນແທ້ໆດຽວນີ້!
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  "ຖ້ານາງລັກແລະເອົາສິ່ງປອມຂອງໜູເຫຼືອງໄປ, ໄຊຊະນະຂອງພວກເຮົາຈະບໍ່ມີຄ່າ!"
  ນັກສະແດງຍິງ, ເອົາຕີນເປົ່າ, ຜິວເນື້ອສີຂາ, ປະກາດຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າ:
  - ແຕ່ເດັກນ້ອຍຫຼາຍພັນຄົນໄດ້ຮັບອິດສະລະ! ອັນນີ້ຍັງຄຸ້ມຄ່າ!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຕົກລົງ:
  - ສິດ! ບໍ່ມີສິ່ງມະຫັດທີ່ພວກເຮົາເຮັດວຽກ.
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ໃນທີ່ສຸດຫນູໄດ້ຖືກຫັນປ່ຽນແລະຖືກຂ້າຕາຍ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ orcs ແລະ goblins. ດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງໄດ້ຮັບໄຊຊະນະທີ່ສໍາຄັນ.
  ເດັກນ້ອຍຊາຍແລະເດັກຍິງຫຼາຍພັນຄົນໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ໃນສີ່ຫຼ່ຽມມົນແລະຮ້ອງເພງ, ຕີຕີນເປົ່າ:
  - Glory ກັບວິລະຊົນ! ສະຫງ່າລາສີແກ່ຜູ້ປົດປ່ອຍ! ຕົກເປັນທາດ!
  ນີ້ແມ່ນໄຊຊະນະທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນປະເທດຂອງຫນູ. ແລະມີສິ່ງມະຫັດສະຈັນຫຼາຍທີ່ສຸດແລະ airy ຢູ່ທີ່ນີ້.
  Margarita ເວົ້າກ່ອນ. ນາງ, ເຕັ້ນ , ຈະ ເອົາມັນໄປຮ້ອງ, ແລະເພງຂອງນາງແມ່ນເພງຂອງເດັກຍິງທີ່ມັກຮັກ:
  ພວກເຮົາ, ເດັກນ້ອຍຂອງຄວາມທຸກຍາກແລະ caress ຂອງ summer,
  ເກີດ ຢູ່ໃນກະເປົ໋າໃນຝົນ ...
  ຂໍໃຫ້ຄວາມຝັນຂອງເດັກຍິງໄດ້ຮ້ອງເພງ,
  ພວກເຮົາຈະເຂົ້າສູ່ການສູ້ຮົບທີ່ຮ້ອນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ!
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສິ້ນສຸດລົງໃນ Elfxik ໂດຍບັງເອີນ,
  ແລະ Motherland ຂອງຂ້ອຍ, Holy Rus'...
  ດ້ວຍໂຊກຊະຕາຂອງຂ້ອຍ, ພິເສດແທ້ໆ,
  ຂ້ອຍສູ້ເພື່ອຄວາມສຸກແລະຄວາມຮັກຂອງປະເທດ!
  
  ແລະບໍ່ມີ Motherland ທີ່ສວຍງາມຂອງລັດເຊຍ,
  ເຈົ້າແມ່ນ ສໍາລັບ ຕໍ່ສູ້ ກັບມັນ , ແລະຢ່າຢ້ານ ...
  ແລະບໍ່ມີປະເທດໃດທີ່ມີຄວາມສຸກກວ່າຢູ່ໃນຈັກກະວານ,
  ເຈົ້າເປັນໄຟແຫ່ງຄວາມສະຫວ່າງຂອງຈັກກະວານ, Rus'!
  
  ຂ້ອຍຈະໄປຜ່ານໄຟແລະນ້ໍາເພື່ອເຈົ້າ,
  ຜູ້ບຸກເບີກໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອຊະນະ ...
  ພວກເຮົາຈະເປັນທີ່ພໍໃຈຂອງປະຊາຊົນສະເຫມີ,
  ເພາະກຳລັງຂອງກອງທັບບໍ່ມີຂີດຈຳກັດ!
  
  ໄປໂຈມຕີປະເທດຊາດ,
  ພາຍໃຕ້ການຮ້ອງໄຫ້ຂອງ hurray ທີ່ມີອໍານາດ, furious ...
  Hitler ຈະໄດ້ຮັບການຈ່າຍຄືນຂອງຕົນໃນທີ່ສຸດ,
  ພວກເຮົາຈະຂັບໄລ່ພວກນາຊີອອກຈາກເດີ່ນ!
  
  Fatherland ຂອງຂ້ອຍເຕັມໄປດ້ວຍວິລະຊົນ,
  ແລະ Stalin ເປັນຍັກໃຫຍ່ ...
  ບຸກເບີກເດີນຂະບວນໃນການສ້າງຕັ້ງ,
  ຄອບຄົວຜູ້ຊົງຣິດອຳນາດຍິ່ງໃຫຍ່, ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າຂອງພວກເຮົາ, ໂອ ຜູ້ໜຶ່ງ!
  
  ໃນນາມຂອງຄວາມສະຫວ່າງແລະຊີວິດທີ່ດີ,
  ພວກເຮົາຈະຕໍ່ສູ້ຢ່າງກ້າຫານ, ເດັກນ້ອຍ ...
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຄົນລຸ້ນຫນຶ່ງຈະດໍາລົງຊີວິດພາຍໃຕ້ຄອມມິວນິດ,
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຄວາມຫວັງບໍ່ສາມາດເອົາໄປຈາກພວກເຮົາ!
  
  ພວກເຮົາຮັກ Motherland ຂອງພວກເຮົາ, guys,
  ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະຍົກທ່ານຂ້າງເທິງຟັງ ...
  Fascism ຈະໄດ້ຮັບການແກ້ແຄ້ນຢ່າງແຂງແຮງ,
  ຈາກຜູ້ບຸກເບີກ, ນົກອິນຊີທີ່ກ້າຫານ!
  
  ພວກເຮົາຈະບັນລຸມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ພວກເຮົາຈະຊະນະໃນໄວໆນີ້,
  ເຖິງແມ່ນວ່າ fascism ແມ່ນ insidious ແລະໂຫດຮ້າຍ ...
  ພໍ່ຕູ້ຈະພູມໃຈກັບພວກເຮົາ,
  ແລະ Svarog ຈະນໍາທ່ານເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບ!
  
  ສໍາລັບລັດສະຫມີພາບຂອງ Fatherland ທີ່ກ້າຫານຂອງພວກເຮົາ,
  ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າອົງຊົງຣິດອຳນາດຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ສະເດັດຂຶ້ນເທິງໄມ້ກາງແຂນ...
  ພວກເຮົາຈະບໍ່ເສຍໃຈກັບຊີວິດຂອງພວກເຮົາສໍາລັບລັດເຊຍ,
  ໃຫ້ສຽງດັງຈາກສະຫວັນ!
  
  ສູ້ເພື່ອຄວາມສະຫງ່າລາສີຂອງ Motherland ຂອງພວກເຮົາ,
  ນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ຊື່ສັດຮັກນາງ ...
  ເຈົ້າເປັນລູກໝາປ່າ ບໍ່ແມ່ນໝາປ່າທີ່ຂີ້ຕົວະ
  ແມ່ນແຕ່ knights ມີຄວາມພູມໃຈຫຼາຍ!
  
  ສາ ມາດເອົາດວງຈັນຈາກຫ້ອງໂຖງໄດ້,
  ຈັບປາບຶກ, ປາບຶກໃຫຍ່...
  Lenin ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ລຸກຂຶ້ນເພື່ອເສລີພາບ,
  ພວກເຮົາຈະເອົາອາຄານໄປສູ່ຊີວິດ!
  
  ໃນນາມຂອງຄອບຄົວ, ສ້າງ pyramids,
  ແລະກຳປັ່ນທີ່ຈະທຳລາຍຝາສະຫວັນ...
  ແລະ Hitler , ເວົ້າຕະຫຼົກ, ຂ້າ ນັກຕໍ່ສູ້ ,
  ພຣະຜູ້ມີອຳນາດໄດ້ສິ້ນຊີວິດແລະຟື້ນຄືນຊີວິດສຳລັບພວກເຮົາ!
  
  ເຈົ້າຮັກ, Lada ຂີ້ຮ້າຍ,
  ພຣະເຈົ້າສີຂາວທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ເກີດໂດຍທ່ານ ...
  ແລະພວກເຮົາຕ້ອງຕໍ່ສູ້ຢ່າງກ້າຫານເພື່ອເຈົ້າ,
  ຂໍໃຫ້ພະເຢໂຫວາຊ່ວຍເຈົ້າໃຫ້ມີຊີວິດຕະຫຼອດໄປ!
  
  ຮັກ, ໃຫ້ກຽດພຣະເຢຊູ,
  ລາວເປັນຄົນລັດເຊຍ, ຢູ່ກັບພວກເຮົາຕະຫຼອດໄປ ...
  ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະ embroider ຊໍານິຊໍານານ,
  ຂໍໃຫ້ປີເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມສຸກຕະຫຼອດໄປ!
  
  ຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງລັດເຊຍອັນບໍລິສຸດຂອງຂ້ອຍ,
  ສາມາດ ເອົາຊະນະ ສັດຕູ ໄດ້ ...
  ເຖິງແມ່ນວ່າພວກແມ່ຍິງຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ,
  ພວກເຮົາສາມາດທໍາລາຍມັງກອນ!
  
  ສໍາລັບລັດສະຫມີພາບຂອງ Motherland ບໍລິສຸດ, ເຊື່ອຂ້ອຍ,
  ໃນພຣະນາມຂອງພຣະຄຣິດຂອງລັດເຊຍ ...
  ພວກເຮົາຈະສ້າງໂບດໃຫຍ່ໃນໄວໆນີ້,
  ຂໍໃຫ້ເດີນທາງຂອງພວກເຮົາໄປທີ່ສຸດ!
  
  ຮັກ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ບໍ່ຮູ້ຄໍາເວົ້າທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນ,
  ບໍ່ມີຄວາມເບື່ອຫນ່າຍທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນທີ່ຈະເຫັນຢູ່ໃນມັນ ...
  ໃຫ້ Cain ຕາຍຢູ່ໃນ underworld,
  ແລະອາເບນຈະຮ້ອງເພງຂອງລາວອີກຄັ້ງ!
  
  ນີ້ພວກເຮົາ ກຳ ລັງຍ່າງອ້ອມເບີລິນດ້ວຍ bugle,
  ສຽງແກດັງເປັນລະຄັງ...
  ເຈົ້າຈະດີກວ່າເປັນນັກຮົບທີ່ຖ່ອມຕົວຫຼາຍ,
  ຟັນ ຫົວ ພວກນາຊີ ດ້ວຍຂວານ!
  
  ຄອບຄົວຈະຟື້ນຄືນຊີວິດ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຄົນຕາຍໃນໄວໆນີ້,
  ພຣະເຈົ້າສີຂາວຈະໃຫ້ຄວາມຮັກແຕ່ລະຄົນ
  ແລະພວກເຮົາໄດ້ຕັດສິນໃຈຢ່າງຈະແຈ້ງ,
  ສິ່ງທີ່ຈະເປັນນິລັນດອນຂອງການປ່ຽນແປງທີ່ສົດໃສ!
  ເຕັ້ນລຳ, ຕີຕີນເປົ່າ, ເບີກບານມ່ວນຊື່ນ ແລະກະຕືລືລົ້ນ . ແລະເດັກນ້ອຍອື່ນໆ, ອະດີດທາດ, ຮ້ອງເພງແລະເຕັ້ນລໍາ, ພະຍາຍາມລຸກຂຶ້ນ, ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ເຕັ້ນໄປຫາສູງຂຶ້ນ.
  Dobrynya, ເປັນ ເດັກຊາຍ ທີ່ເຂັ້ມແຂງ , ໄດ້ເອົາກ້ອນຫີນແລະໂຍນມັນສູງກວ່າ. ມັນບິນຂຶ້ນແລະລະເບີດ, ກະແຈກກະຈາຍຄືກັບດອກໄມ້ໄຟເປັນຫຼາຍພັນຊິ້ນຫຼາຍສີ.
  ເດັກຊາຍ viscount ດັງດັງວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນ fantastic ແທ້ໆ!
  Dobrynya ໄດ້ຄັດຄ້ານເລື່ອງນີ້ໂດຍການຖິ້ມກ້ອນຫີນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະ Margarita ໄດ້ຕີ ມັນດ້ວຍຟ້າຜ່າ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ມັນກະແຈກກະຈາຍເຂົ້າໄປໃນຊິ້ນຫຼາຍສີຫຼາຍສີແລະເປັນ sparklingly dazzlingly:
  - ບໍ່! ນີ້ແມ່ນຄວາມເປັນຈິງແລ້ວ. ແລະບໍ່ມີຫຍັງສູງກ່ວາຄວາມເປັນຈິງນີ້!
  ເດັກຊາຍຟີນິກໂກດຮ້າຍ, ຕີຕີນເປົ່າຂອງຕົນຈົນຫຍ້າເລີ່ມຄວັນ, ຮ້ອງວ່າ:
  - ຫົວຈັກຂອງພວກເຮົາບິນໄປຫນ້າ - ມັນຢຸດຢູ່ໃນຊຸມຊົນ!
  ພວກເຮົາບໍ່ມີທາງອື່ນ - ປືນໃຫຍ່!
  ແລະເດັກຍິງທີ່ຢູ່ຂ້າງພວກເຂົາ, ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຈະໂດດຂຶ້ນແລະລົງ.
  ອາລົມຂອງເຂົາເຈົ້າເປັນທາງບວກ, ແລະຄວາມສຸກກໍເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມຍິນດີ.
  Dominica ຍັງໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະສະແດງປັນຍາຂອງນາງເລັກນ້ອຍ.
  ແລະຂໍໃຫ້ຂຽນຄໍານິຍາມອັນດີເລີດ, ປະຕິບັດໄດ້ດີທັງໝົດຂອງເຈົ້າອອກ;
  ທາດສາມາດກາຍເປັນອິດສະລະ, ຄົນໂງ່ ສາມາດ ກາຍເປັນຄົນສະຫຼາດ, ຄົນທຸກຍາກສາມາດກາຍເປັນຄົນຮັ່ງມີ, ແຕ່ຖ້າເຈົ້າມີຄວາມແຂງກະດ້າງຂອງລາ, ເຈົ້າຈະເປັນລາຕະຫຼອດໄປ!
  ຄົນທຸກຍາກບໍ່ແມ່ນຄົນທີ່ບໍ່ມີເງິນ ແຕ່ຜູ້ທີ່ຫົວເຕັມດ້ວຍຂີ້ເລື່ອຍ!
  ຢ່າປາຖະໜາຢາກເປັນກະສັດ ຖ້າເຈົ້າບໍ່ມີສະໝອງ!
  ແມ່ນແຕ່ Shah ຈະບ້າຄືກັບລາ!
  ແນ່ນອນ, ກະສັດແມ່ນສິງໂຕ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນວ່າບໍ່ມີຊັບພະຍາກອນທີ່ຄ້າຍຄື Fox, ແລະສິງໂຕຖືກຜິວຫນັງ!
  ຢ່າຈົ່ມ, ແຕ່ຈົ່ງມິດງຽບຖ້າເຈົ້າຍັງບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນບ່ອນຂອງສິງ, ແລະ ໝາໄນຍັງບໍ່ໄດ້ເອົາຊຸດລາວໃຫ້!
  ນັກການເມືອງ ເປັນຄືກັບໝາໄນໃນນິທານຂອງ Krylov, ແຕ່ຢ່າເປັນນົກກະຈອກເປັນຜູ້ລົງຄະແນນສຽງ!
  ຖ້າເຈົ້າເປັນຄືເຫງົ້າກໍຈະເອົາໂກນຈາກເຈົ້າໄປຫາຮາກ!
  ເພື່ອໃຫ້ປະເທດບໍ່ໄດ້ຖືກແບກແອກ, ຕ້ອງແຂງແຮງຄືງົວ!
  ການບິນຕ້ອງເຮັດໃຫ້ປະເທດບິນ!
  ນັກການເມືອງພ້ອມທີ່ຈະສັນຍາກັບດວງຈັນ, ພຽງແຕ່ບໍ່ລົງທໍ່ນ້ໍາ!
  ຜູ້ທີ່ບໍ່ໄດ້ດື່ມສຸຂະພາບຂອງຕົນແມ່ນຍັງຫນຸ່ມຕະຫຼອດໄປ!
  ການໂຕ້ຖຽງ Oak ກໍາລັງປະຕິບັດຢູ່ໃນລໍາຕົ້ນ!
  ນັກການເມືອງເຕັມໃຈຈະຖອນໂກນອອກຈາກເຈົ້າ ຖ້າເຈົ້າເປັນເຫງົ້າ!
  ແຕ່ຜູ້ຊາຍມີປະໂຍດຢ່າງຫນຶ່ງຫຼາຍກວ່າ monkeys: ບາງຄັ້ງລາວແມ່ນຢ່າງຫນ້ອຍເລັກນ້ອຍຂອງ fox ທີ່ແທ້ຈິງ!
  ນັກການເມືອງມີຄວາມທະເຍີທະຍານຂອງຊ້າງ, ກົນຈັກຂອງ fox, ແຕ່ວິທີການຂອງເຂົາແມ່ນ swinish ຫມົດ!
  ຖ້ານັກການເມືອງເປັນຂີ້ຕົວະຫຼາຍເກີນໄປ, ລາວກາຍເປັນຫມູທີ່ສົມບູນ!
  ນັກການເມືອງທີ່ມີເລ່ຫລ່ຽມຂອງໝາປ່າແລະໝາປ່າຈະເຮັດໃຫ້ຄົນມີສິດເລືອກຕັ້ງ kebab!
  ແລະໂຊກຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີຄວາມພະຍາຍາມ, ພຽງແຕ່ມີການເຮັດວຽກຫນັກຂອງມ້າທີ່ທ່ານສາມາດຖິ້ມຄໍຂອງການຍື່ນສະເຫນີ!
  ເຊື່ອໃນຄວາມສໍາເລັດຖ້າທ່ານ outwit ທຸກຄົນ!
  ນັກການເມືອງສາມາດຊະນະໄດ້ເຖິງແມ່ນໝາໄນ, ແຕ່ລາວບໍ່ສາມາດຫຼອກລວງເວລາຕະຫຼອດໄປ!
  ຜູ້ລົງຄະແນນມັກຈະບິນຄືກັບເຜິ້ງໄປຫາຄໍາເວົ້າຂອງນັກການເມືອງ, ແຕ່ຕົນເອງມັກຈະຖືກ stung!
  ນັກການເມືອງກືນລົງຄະແນນສຽງຄືກັບ python ກືນ rabbits, ດຶງດູດແມງວັນເຊັ່ນ: vodka ແລະ Velcro ຫວານ!
  ໝາປ່າບໍ່ສາມາດຢູ່ໄດ້ໂດຍບໍ່ມີຊີ້ນ, ແລະນັກການເມືອງບໍ່ສາມາດດໍາລົງຊີວິດໂດຍບໍ່ມີການຫຼອກລວງ!
  ມ້າໄວທີ່ສຸດຈະເຊື່ອຟັງຜູ້ທີ່ມີຄວາມຮູ້ດີ!
  ມັນງ່າຍສໍາລັບນັກການເມືອງທີ່ຈະຫັນຕົວເອງອອກໄປຂ້າງນອກຫຼາຍກ່ວາສັນຍາກັບສິ່ງທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້!
  ສໍາລັບໃຜທີ່ເຈົ້າໂຫວດໃຫ້, ເຈົ້າຈະໃຫ້ກຽດຜົນໄດ້ຮັບດ້ວຍການງຽບສະຫງົບນາທີ!
  ຢ່າງໜ້ອຍຕ້ອງເປັນ Fox ທີ່ມີຊັບພະຍາກອນໜ້ອຍ ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຢາກກາຍເປັນລາທີ່ຖືກແຮັກ!
  ຢ່າໄວ້ໃຈນັກການເມືອງ, ສໍາລັບຜູ້ລົງຄະແນນສຽງພວກເຂົາເປັນພຽງແຕ່ເຈ້ຍຊາຍລອກເອົາແຜ່ນໄມ້ໂອ໊ກ!
  ຜູ້ໃດບໍ່ເປັນ ຄົນໂງ່ ເຕັມທີ່ ຈະປ່ຽນເງິນເປັນເງິນໜັກ!
  ບໍ່ມີພີ່ນ້ອງໃນການເມືອງ, ແຕ່ຈະມີຜູ້ທີ່ຢາກແບ່ງປັນ ສິ່ງທີ່ ທ່ານ ມີເປັນພີ່ນ້ອງ!
  ຊີວິດມີຫຼາຍສິ່ງທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດແມ່ນເມື່ອຊີວິດເຖິງຂັ້ນ!
  ຖ້າເຈົ້າຢາກໄດ້ເຂົ້າໃກ້ພະເຈົ້າຫຼາຍຂຶ້ນ, ໃຫ້ເລັບລີງຢູ່ໃນຈິດວິນຍານຂອງເຈົ້າຢູ່ເທິງໄມ້ກາງແຂນ!
  ຜູ້ຊາຍເກີດ, ຖ້າບໍ່ແມ່ນລິງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຢຸດເຊົາການເປັນລິງ!
  ຖ້າເຈົ້າມີຈິດໃຈຂອງລີງ, ໝາຈອກຈະກືນຕົວເຈົ້າໄປຄືກັບຝູງໝູທີ່ຖືກລ່າສັດ!
  ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດຍົກເວັ້ນເວລາທີ່ມັນໃຊ້ເວລາສໍາລັບນັກການເມືອງທີ່ຈະສົ່ງສິ່ງທີ່ພວກເຂົາສັນຍາ!
  ຖ້າ ເຈົ້າເຫົ່າ ຫຼາຍ ເຈົ້າຈະຮ້ອງໄຫ້ຄືກັບໝາຖືກທຸບຕີ!
  ຢ່າເຊື່ອຄົນທີ່ເວົ້າດັງແລະໄຟແດງສາມາດເຜົາເຈົ້າໄດ້!
  ແມ່ນແຕ່ພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດໂຕ້ແຍ້ງຜູ້ຍິງ ແລະລ້ຽງລີງຂຶ້ນສູ່ລະດັບວັດທະນະທໍາຂອງມະນຸດໄດ້!
  ຖ້າບໍ່ມີຄວາມຮັກຈະບໍ່ມີຮອຍຍິ້ມ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າມັນເປັນຄວາມຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສຂອງນັກການເມືອງ!
  ຢູ່ໃນເມກດົນເກີນໄປ, ນັກການເມືອງທີ່ບໍ່ມີປີກບິນລົງທໍ່ລະບາຍນ້ໍາ!
  ຈິດວິນຍານນ້ອຍໆສະເຫມີມີຄວາມທະເຍີທະຍານຂອງຍັກໃຫຍ່!
  ຈິດວິນຍານຂະຫນາດນ້ອຍມີ conceit gigantic!
  ນັກການເມືອງເປັນໂຈນຂຽນກົດໝາຍໃຫ້ຕົນເອງ ແລະຖືວ່າປະເທດເປັນເຂດແດນ!
  ນັກການເມືອງມີເຈັດວັນສຸກຕໍ່ອາທິດ, ແຕ່ໃນເວລາທີ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຮັດຕາມ ຄໍາຫມັ້ນສັນຍາ , ວັນເສົາຂອງຊາວຢິວມາ!
  ສາມັກຄີກັນດີ, ຕາບໃດທີ່ມັນບໍ່ຄົບກັນກັບນັກການເມືອງ!
  ນັກການເມືອງເປັນສິ່ງມີຊີວິດທີ່ຢາກເຮັດແກະອອກຈາກເຈົ້າໂດຍໃຊ້ວິທີ swinish!
  ວິທີການຂອງນັກການເມືອງ swinish ເຮັດໃຫ້ຜູ້ມີສິດເລືອກເປັນການຟັກ!
  ພາຍໃຕ້ໄມ້ບັນທັດຫມູ, ຊີວິດບໍ່ເຄີຍໄຂມັນ!
  ເຮັດໃຫ້ປະທານຫມູເປັນໄຂມັນເກີນໄປ!
  ຖ້າເຈົ້າຢາກເປັນປະທານາທິບໍດີ, ຍຶດເອົາໂອກາດຂອງເຈົ້າ!
  ຜູ້ປົກຄອງທີ່ຖືວ່າຜູ້ລົງຄະແນນສຽງເປັນແກະເປັນໝູທຳມະດາ!
  ພຣະເຈົ້າ, ນີ້ບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ omnipotence, ແຕ່ຍັງເຕັມໃຈທີ່ຈະໄປຂ້າມເພື່ອ sake ຂອງເພື່ອນບ້ານຂອງທ່ານ!
  ເຈົ້າຄອງເຈົ້າຄອງບັນລັງດົນນານ ເຮັດໃຫ້ລັດຍັບຍັ້ງ!
  ຜູ້ນຳໜຸ່ມຄືມ້າສົດ, ໂຕເກົ່າຄືແມ່ມີຮອຍແຕກ!
  ໃນວິທີການບັນລຸຄວາມສູງອັນສູງສົ່ງ, ຊາຕານຕົນເອງເປັນນັກການເມືອງ!
  ນັກການເມືອງແມ່ນພຣະເຈົ້າໃນສິ່ງດຽວ, ໃນການອອກມາດ້ວຍຂໍ້ແກ້ຕົວວ່າເປັນຫຍັງຄໍາສັນຍາການເລືອກຕັ້ງຂອງລາວຈຶ່ງລົ້ມເຫລວຢ່າງໂຫດຮ້າຍ!
  ນັກການເມືອງ, ຄືກັບເບຍ, ພຽງແຕ່ເຢັນດີແລະຢູ່ເທິງໂຕະ!
  ນັກການເມືອງຫວານຊື່ນກັບຄໍາເວົ້າຂອງລາວ, ແຕ່ລົດຊາດຂົມຈາກພວກມັນບໍ່ຄືກັບເບຍ!
  ເວລາດຽວທີ່ຄວາມຈິງອອກມາຈາກປາກນັກການເມືອງແມ່ນເວລາທີ່ລາວຕີຄວາມຜິດຂອງຕົນເອງ!
  ນັກການເມືອງ, ເພື່ອຈະກາຍເປັນຢ່າງຫນ້ອຍອັນສູງສົ່ງ, crucifies ລົງຄະແນນສຽງຢ່າງ ເຕັມທີ່ !
  ເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຫມີຈະບໍ່ຊ່ວຍປະຢັດທ່ານຖ້າຫາກວ່າຈິດໃຈຂອງທ່ານເປັນ deck!
  ໝາໝາເປັນສັດທີ່ຈະເອົາຜິວໜັງສາມຂາອອກຈາກສິງ!
  ນັກການເມືອງຈະເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດເມື່ອຜູ້ລົງຄະແນນສຽງຂອງລາວອ່ອນແອໃນຈິດໃຈ!
  ຍ້ອນແນວນັ້ນນັກການເມືອງອອກນ້ຳເຜິ້ງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຜູ້ລົງຄະແນນຖົ່ມນ້ຳລາຍເລີຍ!
  ຄົນທີ່ມີຂີ້ເລື່ອຍຢູ່ໃນຫົວ ຈະຖືກຕີດ້ວຍໄມ້ເທົ້າ!
  ຕົ້ນໂອກເປັນກະສັດຂອງຕົ້ນໄມ້, ຫົວ ໂອກ ປ່ຽນເຫງົ້າໃດນຶ່ງໃຫ້ເປັນຫົວຂໍ້!
  ໄມ້ໂອກທົນທານຕໍ່ການເນົ່າເປື່ອຍ, ຫົວໂອ໊ກເຕັມໄປດ້ວຍຂີ້ຝຸ່ນ!
  ຖ້າເຈົ້າເປັນເຫງົ້າ, ຢ່າງໜ້ອຍເຈົ້າກໍມີຫຸ້ນສ່ວນຢູ່ເທິງ ຫົວຂອງເຈົ້າ !
  ຄວາມບໍ່ຮູ້ແມ່ນເປັນຕາຢ້ານ, ແຕ່ ບາງຄັ້ງ ຮູ້ຈັກ ເຮັດໃຫ້ທ່ານພຽງແຕ່ຢ້ານ!
  ຄວາມຮູ້ສ້າງຄວາມຫມັ້ນໃຈເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາທີ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ, ຄວາມບໍ່ຮູ້ , ຄວາມສັບສົນເຖິງແມ່ນວ່າຈະງ່າຍ!
  ຄົນຂີ້ຄ້ານບໍ່ແມ່ນຄົນທີ່ຢ້ານ, ແຕ່ເປັນຄົນຂີ້ຄ້ານທີ່ຈະປູກຝັງຄວາມກ້າຫານ!
  ຄວາມຢ້ານກົວແມ່ນຄວາມອ່ອນແອ, ຄວາມກ້າຫານແມ່ນຄວາມເຂັ້ມແຂງ, ແຕ່ລະວັງ ຄວາມໂງ່ ໃນຕົວທ່ານເອງ !
  ໃຜທີ່ຍອມໃຫ້ຕົນເອງຖືກນຳໜ້າ ສ່ຽງຕໍ່ການຫຼົງທາງໃນສາມແປກ!
  ຄວາມໂງ່ຈ້າທີ່ບໍ່ສິ້ນສຸດເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຍ່າງເປັນວົງມົນ, ດ້ວຍຄວາມສະຫຼາດຂອງເຈົ້າຖືກຍົກເລີກ!
  ມັນບໍ່ສໍາຄັນຖ້ານົມຢູ່ໃນປາກຂອງເຈົ້າຍັງບໍ່ແຫ້ງ, ມັນຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າຖ້າມີຫົວໃຈຂອງເຈົ້າ!
  ເຂົ້າຈີ່ stale ຂອງອາຫານ, ເກືອຂົມຂອງການກັບໃຈ!
  ນໍ້າເຜິ້ງຈາກປາກຂອງນັກການເມືອງດຶງດູດຜູ້ທີ່ປາກບໍ່ໄດ້ແຫ້ງ!
  ນັກການເມືອງບໍ່ແມ່ນໂຈນກົດໝາຍ ແມ່ນໂຈນເຮັດກົດໝາຍ!
  ນັກການເມືອງສັນຍາວ່າຈະມີຊີວິດຫວານ, ຖອກນໍ້າເຜິ້ງຈາກປາກຂອງຕົນ, ແຕ່ຕີນຂອງຕົນແມ່ນຫນຽວ, ຄືແມງວັນ!
  ນັກການເມືອງທີ່ເກັ່ງກ້າເຂົ້າຖົງເງິນຜູ້ລົງຄະແນນສຽງ!
  ເປັນຫຍັງຄວາມງຽບຈຶ່ງເປັນສີທອງເພາະວ່າມັນໄດ້ຮັບຄ່າຈ້າງ!
  ສິ່ງທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນໂລກແມ່ນຫຍັງ? ພູແຫ່ງຄຳໝັ້ນສັນຍາຂອງນັກການເມືອງ!
  ນັກການເມືອງຢາກໄດ້ເງິນແລະອຳນາດພ້ອມຈະຈີກໃຜເປັນຕ່ອນໆ!
  ກ່ອນອື່ນໝົດ, ນັກການເມືອງແມ່ນໝາປ່າ, ບໍ່ແມ່ນໜ້າທີ່ສົດໃສສະເໝີໄປ, ແຕ່ມັກແກວ່ງຫາງ!
  ນັກການເມືອງດີໃຈທີ່ຈະຕື່ມໃສ່ກະເປົາເງິນຂອງເຈົ້າດ້ວຍຄໍາສັນຍາທີ່ຫວ່າງເປົ່າ!
  ນັກການເມືອງມີຄວາມຊື່ສັດໃນເລື່ອງດຽວເມື່ອລາວເວົ້າ - ພວກເຮົາ, ເພາະວ່າລາວບໍ່ມີຕົວຕົນຂອງລາວອີກຕໍ່ໄປ!
  ແມ່ນຫຍັງຫຼາຍກວ່າອະຕອມຢູ່ໃນຈັກກະວານ? ໃບໜ້າ ແລະ ໜ້າກາກຂອງນັກການເມືອງ!
  ສິ່ງທີ່ນັກການເມືອງເຮັດດ້ວຍຄວາມເຕັມໃຈທີ່ສຸດແມ່ນຄັດເອົາຖົງຂອງຜູ້ມີສິດເລືອກຕັ້ງ!
  ນັກການເມືອງມີເຈັດວັນສຸກຕໍ່ອາທິດ, ແຕ່ການຟັງຜູ້ລົງຄະແນນແມ່ນວັນພັກຜ່ອນຂອງລາວສະເຫມີ!
  ໃຜມາກ່ອນ? ນັກການເມືອງເພາະສ້າງຄວາມວຸ່ນວາຍ!
  ຢ່າເຊື່ອໃນຄວາມໃຈເຢັນຂອງນັກການເມືອງໄກ່, ພວກເຂົາເຈົ້າສະເຫມີຮ້ອງຈາກສຽງຂອງຄົນອື່ນ, Fox!
  ຖ້ານັກການເມືອງຖອກເທຄໍາເວົ້າຂອງລາວອອກຄືກັບ nightingale, ມັນຫມາຍຄວາມວ່າຫມາ Fox ເຮັດ phonogram ຂອງລາວ!
  ເປັນມະເຮັງຈະດັງຂຶ້ນເທິງພູຫຼາຍກວ່າທີ່ນັກການເມືອງຈະເຮັດຕາມຄຳສັນຍາໂດຍບໍ່ໜ້າອາຍ!
  ນັກການເມືອງຄ້າຍໆກັບນາງຟ້າກາງຄືນ, ພຽງແຕ່ລາວມັກຈະຕັດລູກຄ້າໃນເວລາກາງເວັນ!
  ນັກການເມືອງຄ້າຍກັບໝາແນວໃດ? ເມື່ອແຕກຫຼາຍກໍໝັ້ນຄົງ ມີ ເຈົ້າຂອງແນ່ນອນ!
  ຜູ້ທີ່ເຂົາເຈົ້າລົງຄະແນນສຽງດ້ວຍຫົວໃຈມັກຈະຈົບລົງໃນຕັບຂອງຜູ້ລົງຄະແນນ!
  ນັກການເມືອງເປັນຄືກັບ vodka, ຜູ້ລົງຄະແນນສຽງຈະຮູ້ສຶກກັບຕັບຂອງຕົນວ່າມັນເປັນ scorched!
  ນັກການເມືອງຫັນສະຫມອງຂອງເຈົ້າອອກ, ຄືກັບ vodka, ບໍ່ເຫມືອນກັບນາງມັນເຕັມໄປດ້ວຍຂີ້ເຫຍື້ອ!
  ນັກການເມືອງມັກສ້າງໝອກ ດ້ວຍເປົ້າໝາຍໂປ່ງໃສ ລວຍ!
  ນັກການເມືອງມີຄຳໝັ້ນສັນຍາຫຼາຍຢ່າງ ແຕ່ຍັງມີຂໍ້ແກ້ຕົວຫຼາຍກວ່າຖ້າບໍ່ຮັກສາ!
  ນັກການເມືອງເປັນຂີ້ຕົວະ, ແຕ່ມັກສີຂີ້ເຖົ່າຫຼາຍ!
  ນັກການເມືອງເອົາໂກນຈາກຕົ້ນໂອກແລະຫັກໝາກກ້ຽງຄືໝູ!
  ຖ້ານັກການເມືອງເວົ້າຈາຄືຄົນເຫັນແລ້ວ ຄົງຈະຂີ້ຄ້ານຜູ້ລົງຄະແນນແນ່ນອນ!
  ນັກການເມືອງມັກເວົ້າເລື່ອງພະເຈົ້າ ເພາະຕົວມັນເອງເປັນຊາຕານ!
  ນັກການເມືອງມີກົນໄກຄືກັບມານ, ແຕ່ເປັນເທວະດາໃນການແຈກຢາຍ ຄຳສັນຍາ !
  ນັກການເມືອງຮັກການຂ້າມຕົວເອງ, ແຕ່ມືຂອງລາວສະເຫມີໄປຫາກະເປົາເງິນຂອງລາວ!
  ໂດຍການໃຫ້ຄະແນນສຽງຂອງທ່ານກັບນັກການເມືອງທີ່ເກັ່ງກ້າ, ທ່ານມີຄວາມສ່ຽງເປັນໄອເປັນເລືອດ!
  ປົກກະຕິແລ້ວຄົນເຮົາເລືອກລະຫວ່າງແມວໃນໂຕ, ໝາປ່າໃນເຄື່ອງນຸ່ງຂອງແກະ, ແລະໝາປ່າທີ່ມີເນີຍແຂງ!
  ຖ້ານັກການເມືອງເຮັດຕາມຄຳສັນຍາແລ້ວ ລອງເບິ່ງພູເຂົາເບິ່ງວ່າ ມະເຮັງດັງຂຶ້ນບໍ່!
  ມັນງ່າຍກວ່າທີ່ຈະແຂວນ kolobok ກ່ວາບັງຄັບນັກການເມືອງໃຫ້ປະຕິບັດຕາມ ຄໍາສັນຍາຂອງລາວ !
  ນັກການເມືອງແມ່ນສອດຄ່ອງໃນສິ່ງດຽວ - ໃນການຊອກຫາຜົນປະໂຫຍດສໍາລັບຖົງຂອງຕົນເອງ!
  ນັກການເມືອງປ່ຽນຜູ້ຮ່ວມງານຄືກັບຖົງມື, ພຽງແຕ່ນີ້ເຮັດໃຫ້ມືຂອງລາວເປື້ອນ!
  ນັກການເມືອງເປັນສັດທີ່ເຮັດໃຫ້ກວາງອອກຈາກຜູ້ລົງຄະແນນສຽງ!
  ນັກການເມືອງ, ຖ້າບໍ່ແມ່ນຫມາປ່າໃນເຄື່ອງນຸ່ງແກະ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເປັນແກະປົກກະຕິ!
  ນັກການເມືອງທີ່ບໍ່ເປັນໝາປ່າແມ່ນແກະ ຫຼືກວາງ!
  ນັກການເມືອງສາມາດສັນຍາພູເຂົາໄດ້, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າພຽງແຕ່ເກັບກູ້ຊາກຫັກພັງ!
  ຢ່າຟ້າວລົງຄະແນນສຽງໃຫ້ໄກ່, ລາວຈະຕີເຈົ້າຕາຍ!
  Dictator, ນີ້ແມ່ນ fox ສຸດ throne ຊ້າງອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍ rams!
  ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຢາກກາຍເປັນກວາງ, ຢ່າງໜ້ອຍກໍເປັນໝານ້ອຍໂຕເອງ!
  ຜູ້ທີ່ບໍ່ນັບຝູງສັດບໍ່ມີຫຍັງຊະນະການເລືອກຕັ້ງ!
  ທ່ານສາມາດໂຫວດດ້ວຍຫົວໃຈຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ຜູ້ຊະນະຈະຊະນະດ້ວຍສະຫມອງຂອງເຈົ້າ!
  
  ນັກການເມືອງເປັນໝາທີ່ມັກກີນຂຽວ ຄືກັບສີເງິນໂດລາ ຈາກຜູ້ທີ່ນັບນົກກະຈອກເທດ!
  ເມຍບໍ່ແມ່ນຜູ້ໃສ່ຖົງມື, ທັນທີທີ່ເຈົ້າປ່ຽນຖົງມື, ເຈົ້າຄົງຈະກາຍເປັນຄົນຂີ້ຄ້ານຈາກການຜະຈົນໄພທີ່ຂີ້ຮ້າຍແນ່ນອນ!
  ເດັກຊາຍອັດສະລິຍະເຮັດໃຫ້ການຄົ້ນພົບຫຼາຍກວ່າ ຜູ້ຊາຍອາຍຸ ປານກາງ ຂອງຄໍາແນະນໍາ!
  ໃນໄວຫນຸ່ມມີໄຟຢູ່ໃນຫົວໃຈ, ການຄົ້ນພົບຢູ່ໃນຫົວ, ແລະຜົນໄດ້ຮັບແມ່ນໄຊຊະນະ!
  ເສັ້ນທາງສູ່ຄວາມສຳເລັດບໍ່ແມ່ນກົງໄປກົງມາສະເໝີໄປ, ແຕ່ມັນບໍ່ທົນກັບຄວາມໂກດແຄ້ນໃນການຍື່ນສະເຫນີ!
  ນັກການເມືອງກົ້ມຫົວຍົກດັງຂຶ້ນສູງ!
  ນັກການເມືອງກົ້ມຫົວແລ້ວໂຄ້ງຜູ້ລົງຄະແນນ!
  ນັກການເມືອງພ້ອມທີ່ຈະຂຸດຂຸມຝັງດິນເພື່ອຝັງຄວາມຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຜູ້ລົງຄະແນນສຽງ!
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເປັນໄປບໍ່ໄດ້ໃນໂລກຂອງພວກເຮົາ, ແລະເຊື່ອຂ້ອຍ, ການດໍາລົງຊີວິດແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍ, ຄືກັບຢູ່ໃນຄັງຍິງ!
  ລໍທີ່ມີຖົງຄຳ ຈະທຳລາຍກຳແພງປ້ອມໄດ້ດີກວ່າຝູງມ້າ ທີ່ມີ ແກະເຫລັກ!
  ນັກການເມືອງປາກທອງ ຫັນຜູ້ລົງຄະແນນເປັນລາກັບຖົງທອງຖວາຍ!
  ໃຜເປັນສັດເດຍລະສານທີ່ແຂງແຮງທີ່ສຸດ? ແນ່ນອນ, ລາກັບຖົງຄໍາ! Fox ຮັກສີເຫຼືອງຂອງການທໍລະຍົດແລະຫຼຽນຄໍາຂອງການສະເຫນີ!
  ນັກການເມືອງມັກຈະໂບກທຸງສີແດງເພື່ອເຫັນແກ່ສີເຫຼືອງຂອງຫຼຽນທີ່ເຂົາເຈົ້າເອົາຈາກກະເປົ໋າຂອງຜູ້ລົງຄະແນນສຽງບໍ່ຫນ້າອາຍ!
  ຄຳປາໄສອັນສະຫງ່າງາມຂອງນັກການເມືອງທີ່ຫຼົງໄຫຼເຮັດໃຫ້ແມ່ນ້ຳຕາຂົມຂື່ນຂອງພວກລູກຊາຍທີ່ຕາຍຍ້ອນການຂ້າເລືອດ!
  ຜູ້ໃດສັນຍາພູຄຳກໍບໍ່ຄຸ້ມຄ່າເງິນທອງແດງທີ່ຫັກ!
  . ບົດທີ 13.
  Caligula Delfinov ມີພາລະກິດຂອງຕົນເອງ. ເຈົ້າຕ້ອງການຊອກຫາເອື້ອຍຂອງເຈົ້າໃນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃດໆ. ແລະຕົວທ່ານເອງ, ໃນຂະນະດຽວກັນ, ໄດ້ຖືກຂົນສົ່ງໄປສູ່ໂລກຂະຫນານ, ບ່ອນທີ່ທ່ານໄດ້ສ້າງເອກະລັກຂອງຕົນເອງແລະ, ໃນເວລາດຽວກັນ, ພາລະກິດທີ່ເຢັນແລະເປັນເອກະລັກ.
  Margarita ແລະ Caligula ແຕະສົ້ນຕີນເປົ່າ, ຮອບໆ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  - ຫາງໂດຍຫາງ,
  ຕາຕໍ່ຕາ!
  ບໍ່ແມ່ນ Barbos -
  Fantomas !
  ໃນປັດຈຸບັນ guys ໄດ້ກະຈັດກະຈາຍໄປໃນທິດທາງທີ່ແຕກຕ່າງກັນເພື່ອໃຫ້ສໍາເລັດຢ່າງໄວວາການ grinding ອັນດັບທີ່ກວມເອົາວິທີການທີ່ຈະ Port Arthur, ກອງທັບຂອງດິນແດນຂອງແສງຕາເວັນທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນ. ເດັກນ້ອຍ Terminator ເຄື່ອນທີ່ຄ້າຍຄືງ່າມໄຟຟ້າຜ່ານຫຍ້າອ່ອນ, ທໍາລາຍຊາວຍີ່ປຸ່ນຢ່າງບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ.
  Kuropatkin ຍັງລັງເລກັບຄໍາສັ່ງທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນການໂຈມຕີ, ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ເທິງພູສູງ, ຄູ່ຕໍ່ສູ້ໄດ້ຕິດຕັ້ງ Tricolor tricolor , ນັກຮົບເດັກນ້ອຍພຽງແຕ່ທາສີໃສ່ແຜ່ນຫນາແຫນ້ນ, ແລະມັນ ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນໃນລະຫວ່າງມື້. ແຕ່ອະດີດລັດຖະມົນຕີປ້ອງກັນປະເທດຍັງລັງເລ. ເຖິງແມ່ນວ່າ , ໃນເວລາດຽວກັນ, Kuropatkin ບໍ່ແມ່ນຄົນຂີ້ຕົວະ. ໃນລະຫວ່າງສົງຄາມ 1877-1878 ລາວສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມກ້າຫານພິເສດ.
  ແມ່ນແລ້ວ, ແລະເພື່ອປັບປຸງຊີວິດຂອງສປປລທໍາມະດາ, ເປັນລັດຖະມົນຕີປ້ອງກັນປະເທດລາວໄດ້ເຮັດຫຼາຍ, ແລະບໍ່ໄດ້ຖືກຈັບໃນການລັກ. ເຖິງແມ່ນວ່າປະສິດທິຜົນການຕໍ່ສູ້ຂອງກອງທັບບໍ່ໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນຫຼາຍພາຍໃຕ້ການເຂົາ. ແຕ່ລາວບໍ່ມີຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງ Suvorov, ຫຼືແມ້ກະທັ້ງການຜະຈົນໄພ. Alexander Suvorov ໄດ້ຕໍ່ສູ້ຢ່າງກ້າຫານ, ດຸ່ນດ່ຽງຢູ່ສະເຫມີຢູ່ໃນຂອບຂອງຄວາມພ່າຍແພ້ຢ່າງສົມບູນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, intuition ທີ່ໄດ້ຮັບໂດຍທໍາມະຊາດແລະໂຊກທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນເຮັດໃຫ້ມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະຄາດຄະເນຂັ້ນຕອນການແກ້ແຄ້ນຂອງສັດຕູ, ປະຕິກິລິຍາແລະໄຊຊະນະ. ນີ້ແມ່ນຢູ່ໃນແບບຂອງ Tal, ຜູ້ທີ່ເຮັດການເສຍສະລະທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ, ມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ຄວາມພ່າຍແພ້, ແຕ່ໃນກໍລະນີຫຼາຍທີ່ສຸດໄດ້ຊະນະ ... ແຕ່ ຜູ້ນຫມາກຮຸກທີ່ດີທີ່ສຸດໃນໂລກໄດ້ເຫັນຜ່ານ Tal.
  ຜູ້ທໍາອິດທີ່ໃຫ້ເຂົາ ເປັນເຄື່ອງ grinder ຊີ້ນ ແລະ defeat ແມ່ນ Mikhail Botvinnik. ແຊ້ມນີ້ຮູ້ວິທີການວາງແຜນແລະຫມາຍຈຸດອ່ອນຂອງສັດຕູ.
  ແລະດາວຂອງ genius Tal dimmed.
  ອາດຈະເປັນ, Suvorov, ຖ້າລາວມີຊີວິດຕໍ່ໄປອີກແລ້ວແລະຖ້າລາວເກີດຂຶ້ນກັບການຕໍ່ສູ້ກັບ Napoleon, ຈະຖືກທຸບຕີ. ແຕ່ກອງທັບຕວກກີ, ທີ່ Alexander Vasilyevich ຕໍ່ສູ້, ແມ່ນຖອຍຫລັງເກີນໄປຈາກທຸກມຸມເບິ່ງ, ແລະຜູ້ບັນຊາການບໍ່ໄດ້ຖືກແຕ່ງຕັ້ງຕາມຄຸນລັກສະນະການນໍາພາຂອງພວກເຂົາ.
  ແລະໃນລະຫວ່າງສົງຄາມກັບຝຣັ່ງ, ສະລອຍນ້ໍາ paddling ມີຄໍາສັ່ງທີ່ຍັງອ່ອນເກີນໄປແລະ underestimation ຫຼາຍເກີນໄປຂອງກອງທັບຂອງຫມີລັດເຊຍ.
  Kuropatkin, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວຢ້ານທີ່ຈະໂຈມຕີ, ມັກນັ່ງຢູ່ໃນການປ້ອງກັນ. ການຄິດໄລ່ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າສັດຕູຈະທໍາລາຍຕົນເອງຕໍ່ກັບຄວາມສົງໄສ. ມັນແມ່ນກັບຜູ້ບັນຊາການດັ່ງກ່າວທີ່ສົງຄາມໄດ້ສູນເສຍໄປ.
  ແລະເດັກຍິງ Margarita ແລະ Caligula Dolphins ໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້ ... ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກບັນທຶກໄວ້ , ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ໂດຍຄວາມໄວ, ໃນເວລາທີ່ນັກຮົບອະມະຕະໄດ້ລະເບີດເຂົ້າໄປໃນຖານທັບແລະໄດ້ຖືກ grinded ທຸກຄົນພາຍໃນ, ຜິວຫນັງເກືອບ impenetrable ແລະ , ແນ່ນອນ, ຄວາມສາມາດໃນການຟື້ນຕົວເກືອບ. ທັນທີ.
  Dolfinov Jr. , ຕັດນາຍພົນຊາວຍີ່ປຸ່ນອີກຄົນຫນຶ່ງ, ຮ້ອງອອກມາຈາກ "Highlander," ໃນຂະນະທີ່ຖິ້ມເຂັມສັກຢາດ້ວຍຕີນເປົ່າແລະຖົ່ມເລືອດອອກ:
  - ຄວນມີພຽງແຕ່ຫນຶ່ງ!
  ແລະດາບຂອງລາວ, ຄືກັບຟ້າຜ່າ, ປະຕິບັດການຂ້າຄົນ, ໂຮງງານທີ່ເປັນເອກະລັກ. ຫຼາຍທີ່ຊັດເຈນ, ເປັນຮ້ອຍເຕັກນິກການ grinding ລົງ enemies ໃນນາທີຂອງຄູ່ນ່ຶຂອງ battalions.
  samurai ລົ້ມລົງຈາກການໂຈມຕີ, ແລະຕີນເປົ່າຂອງເດັກຜູ້ຊາຍ terminator ໄດ້ປະໄວ້ທາງຫລັງຂອງຮູບແບບທັງຫມົດຂອງການໂດດແລະ winding ຕິດຕາມ.
  ຍິງສາວງາມ Margarita, ໃນຂະນະທີ່ ກຳ ລັງບຸກໂຈມຕີປ້ອມສີມັງທີ່ເສີມສ້າງອີກ, ໄດ້ລະເບີດລູກປືນ, ເຮັດໃຫ້ປືນທີ່ມີພະລັງຫລາຍພັນກະບອກບິນຂຶ້ນສູ່ອາກາດ. ປະຕິບັດຕາມເພື່ອນຂອງລາວ, ນັກສິລະປິນເດັກຊາຍ Caligula ໄດ້ເຮັດການຊ້ອມຮົບທີ່ຄ້າຍຄືກັນ.
  Margarita, ຖິ້ມລະເບີດດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ເດັກຍິງຂອງນາງເປັນໄລຍະທາງຍາວ, ອະນຸມັດ:
  - ເຈົ້າເຮັດໄດ້ດີຫຼາຍ, ເດັກຊາຍ !
  ນັກຮົບ invincible, ຍັງໄດ້ຖິ້ມຂອງຂວັນການຄາດຕະກໍາຂອງການທໍາລາຍດ້ວຍຄວາມເລັ່ງອັນຍິ່ງໃຫຍ່, ຕັດຊາມູໄຣ, ຕອບວ່າ:
  - ມັນດີທີ່ຈະຮຽນຮູ້ກ່ວາການຮຽນຮູ້!
  ການລະເບີດທີ່ມີອໍານາດຂອງ bastions ບໍ່ໄດ້ໄປ unnoticed ໃນອັນດັບຂອງກອງທັບລັດເຊຍ. ພົນໂທ Zeleny ໄດ້ລາຍງານຕໍ່ນາຍພົນ Kuropatkin ໃຫ້ຮູ້ວ່າ:
  - ທ່ານ ສຈ. ຕາມຂໍ້ມູນຂອງພວກເຮົາ, ການສູ້ຮົບໄດ້ເກີດຂຶ້ນຢູ່ໃນເມືອງຂອງສັດຕູມາເປັນເວລາດົນນານ, ແລະ ແນ່ນອນວ່າ, ກອງທັບຫຼາຍແຫ່ງໄດ້ແຕກຂຶ້ນ!
  Kuropatkin ຕອບຊ້າໆ:
  - ສະຫງົບ, ພຽງແຕ່ສະຫງົບ!
  ແລ້ວ, ຄືກັນກັບ Carleson, ຫລັງຄາຖືກລະເບີດອອກ. ເຖິງແມ່ນວ່າສະຖານະການພຽງແຕ່ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີມາດຕະການ drastic. ນາຍພົນ Zeleny ແລະ Kondratenko ຢືນຢັນວ່າ:
  - ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ປະທ້ວງທັນທີ!
  Kuropatkin ເບິ່ງຜ່ານແວ່ນຕາຂອງລາວຢູ່ນາຍພົນທັງສອງ. ສີຂຽວຍັງອ່ອນ, ແຕ່ເບິ່ງຍັງອ່ອນກວ່າປີຂອງຕົນ, ໄວ, impetuous. Kondratenko ແມ່ນນ້ອງຊາຍຂອງ hero ຂອງ Port Arthur, ຍັງມາຈາກລຸ້ນຫນຸ່ມຂອງຜູ້ນໍາທີ່ມີຄວາມສາມາດ. ແນ່ນອນ, falcons ດັ່ງກ່າວມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະຕໍ່ສູ້. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ມີຄໍາສັ່ງປະເພດຈາກ Emperor ແລະ Sovereign ຂອງ Rus ທັງຫມົດ, Nicholas II, ເຂົ້າໄປໃນການບຸກໂຈມຕີເມືອງ citadel ໃນທັນທີ. ແລະ ມັນບໍ່ເປັນເລື່ອງທີ່ຈະແຈ້ງທີ່ຄັງເງິນຂອງລາຊະວົງຈະບໍ່ສາມາດທົນກັບພາລະຂອງສົງຄາມທີ່ຫຍຸ້ງຍາກໄດ້ດົນນານ.
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຖ້າທ່ານບໍ່ຮູ້ຟອດ, ຢ່າເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາ! ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາສິ່ງທີ່ແມ່ນຫຍັງແລະບ່ອນທີ່ຜູ້ທີ່ໂຈມຕີ.
  Kuropatkin ຖາມ Kondratenko:
  - ໜ່ວຍງານຂອງຍີ່ປຸ່ນໄດ້ຍິງປືນໃດ?
  ນາຍພົນ ກ່າວຢ່າງຈະແຈ້ງວ່າ:
  - ພວກນັກສືບລາຍງານວ່າເທວະດາໄດ້ປະກົດຕົວ - ຊາຍໜຸ່ມທີ່ສວຍງາມແລະສາວຜົມສີທອງທີ່ເຄື່ອນໄຫວດ້ວຍຄວາມໄວອັນໜ້າເຊື່ອຖື, ແລະເມື່ອຖືກຕັດລົງກໍບໍ່ສາມາດເຫັນໄດ້.
  Kuropatkin ໄດ້ຂ້າມຕົນເອງສາມເທື່ອດ້ວຍຈັງຫວະທີ່ວຸ່ນວາຍ ແລະ ຈົ່ມວ່າ:
  - ສະນັ້ນມັນ turns ໃຫ້ເຫັນວ່າເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເທວະດາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ?
  ນາຍພົນ Zeleny ຕີສົ້ນຕີນລົງພື້ນ:
  - ແມ່ນແທ້! ສະຫວັນຮ້ອຍ!
  Kuropatkin ແມ້ແຕ່ whistled:
  - ວ້າວ! ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປະຖິ້ມລັດເຊຍ!
  Kondratenko ເວົ້າແບບມີສະຕິ:
  - ພວກເຮົາຕ້ອງໂຈມຕີສັດຕູທັນທີ, ສະຫນາມຮົບ! ຫຼືຕົວເຮົາເອງຈະໄປກ່ຽວກັບການກະທໍາຜິດ!
  Kuropatkin ເວົ້າຢ່າງອິດເມື່ອຍ:
  - ບໍ່, ສຸພາບສະຕີ. ຂ້ອຍໃຫ້ຄໍາສັ່ງ. ເພາະພະເຈົ້າຕັດສິນໃຈຊ່ວຍເຮົາຈຶ່ງເປັນບາບທີ່ຈະເອົາທະຫານເຂົ້າໄປໃນເຄື່ອງປັ້ນຊີ້ນ!
  Kondratenko ສັງເກດເຫັນຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ເຖິງແມ່ນວ່າໃນອິດສະຣາເອນ, ພຣະເຈົ້າຜູ້ມີອໍານາດສູງສຸດຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຊາວຢິວຕໍ່ສູ້, ແລະບໍ່ໄດ້ຮັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງສໍາລັບການບໍ່ມີຫຍັງແລະໂດຍບໍ່ມີການຕໍ່ສູ້.
  ນາຍພົນ ຈາກໜອງນ້ຳ, ນັກຍຸດທະສາດຍຸດທະສາດລໍຖ້າເບິ່ງ, ຕອບຕໍ່ເລື່ອງນີ້:
  - ແຕ່ອັກຄະສາວົກໂປໂລກ່າວວ່າການຮັບໃຊ້ພະເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງໃຊ້ມືຂອງມະນຸດ!
  ນາຍພົນ Zeleny ລຸກຂຶ້ນແລ້ວ:
  - ແລ້ວເປັນຫຍັງທ່ານ, ທ່ານ, ທ່ານ, ຂ້າມຕົວທ່ານເອງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ລູກປືນລະເບີດຢູ່ໃກ້ໆ!
  Kuropatkin ເລີ່ມໃຈຮ້າຍແລ້ວ:
  - ແຕ່ເນື່ອງຈາກວ່າທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເກີດຂຶ້ນຕາມພຣະປະສົງຂອງພຣະເຈົ້າ. ສະນັ້ນໃຫ້ເຮົາເຮັດການອະທິຖານກ່ອນ. ຖ້າໃຈຮ້າຍກໍ່ຈະຖືກຈັບທັງສອງ!
  ໂດຍລວມແລ້ວ, ແນວຄວາມຄິດຂອງການຖືການບໍລິການອະທິຖານເບິ່ງຫນ້າສົນໃຈ. ໃຫ້ cherubs ເອົາ rap ສໍາລັບທຸກຄົນ.
  Caligula the tomboy ແລະ partisan ຍິງ Margarita ແມ່ນແລ້ວເມື່ອຍເລັກນ້ອຍ, ແລະວຽກງານສ່ວນໃຫຍ່ໄດ້ສໍາເລັດແລ້ວ. ສະນັ້ນ ເປັນຫຍັງຈຶ່ງບໍ່ເຮັດໃຫ້ສົດຊື່ນໃນທະເລ, ແລະເອົາຊາຍ ກອງທະຫານຂອງ ໂຕໂກ ໃຫ້ລະອຽດ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ນາງຍັງສາມາດເປີດໄຟ, ລວມທັງຈາກປືນສິບສອງນິ້ວ. ແລະນີ້ແມ່ນ calibre ຂອງ 306 millimeters, ຊຶ່ງສາມາດເຮັດໃຫ້ເກີດການສູນເສຍຢ່າງຫຼວງຫຼາຍຕໍ່ຫລາຍແດ່ການໂຈມຕີ.
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຊາວຍີ່ປຸ່ນ, ໃນກໍລະນີນີ້, ຈະຕ້ອງຈູດເກືອບຕາບອດ, ຂ້າມສາຍພູ. ແລະພວກເຂົາເຈົ້າຈະສາມາດຕີດ້ວຍໄຟໂດຍກົງພຽງແຕ່ໃນເວລາທີ່ການສູ້ຮົບຍ້າຍເຂົ້າໄປໃນຂອບເຂດຈໍາກັດຂອງເມືອງ.
  ເປົ້າໝາຍຕົ້ນຕໍແມ່ນເຮືອຮົບ 4 ລຳທີ່ມີປືນ 12 ນິ້ວຢູ່ເທິງເຮືອ.
  ເດັກຍິງທີ່ເຂົ້າຮ່ວມ, ຕັດຄົນຍີ່ປຸ່ນດ້ວຍດາບຄາດຕະກໍາຂອງນາງແລະສັ່ນແຜ່ນກະດູກທີ່ຕິດຢູ່, ແນະນໍາວ່າ:
  - ບາງທີພວກເຮົາສາມາດອອກໂອກາດຂອງພວກເຮົາພຽງເລັກນ້ອຍ? T. ມີ ຄວາມດີກວ່າ ໃນການຕໍ່ສູ້ປືນຫຼາຍກວ່າ squadron ຂອງ Rozhdestvensky, ປະມານ 1.8 ຫາ 1. ວິທີການນີ້ພວກເຮົາຈະເຮັດໃຫ້ຄວາມສົມດຸນຂອງກໍາລັງເລັກນ້ອຍ.
  Caligula ຂອງ Dolphins, ຕັດລົງ samurai ສຸດທ້າຍ, ຖາມ warrior Margarita:
  - ພວກເຮົາຈະເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍເຮືອທຸງບໍ?
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານ , ໂຍນຫອຍນາງລົມໃສ່ຕີນເປົ່າ ແລະ ຈີ່ເອົາຊາວຍີ່ປຸ່ນອີກ 1 ໜ່ວຍ, ເຫຼືອແຕ່ຮອຍແຕກ, ຄັດຄ້ານ:
  - ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ມີອາຫານທີ່ສຸດ! ໂຊກດີ, ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາ squadron. ໃຫ້ກົດໂດຍຜ່ານສອງ armadillos ທໍາອິດ.
  Caligula the tomboy ເຍາະເຍີ້ຍ, ຖິ້ມລະເບີດດ້ວຍສົ້ນຕີນເປົ່າ, ຊີ້ດາບເລືອດຂອງລາວໃສ່ເຮືອ Nutili , ຮ້ອງອອກມາຢ່າງເບີກບານ:
  - ແລະອັນນີ້ແມ່ນຂອງຂ້ອຍ!
  Margarita, ໄດ້ຕີຊາວຍີ່ປຸ່ນຢ່າງຕາຍອີກເທື່ອ ໜຶ່ງ, ໄດ້ແນະ ນຳ ກັບຄູ່ຮ່ວມງານຂອງນາງ:
  - ແຕ່ໃຫ້ນອນຢູ່ໃນນ້ໍາເຄິ່ງຊົ່ວໂມງເພື່ອຟື້ນຕົວ.
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ການພັກຜ່ອນຈະບໍ່ເຈັບປວດ. ແຕ່ Caligula Dolphins ບໍ່ໄດ້ເສຍເວລາໃດໆໃນລະຫວ່າງການຢຸດຊົ່ວຄາວ. ໂດຍສະເພາະ, ພວກເຮົາສາມາດພິຈາລະນາບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຫນ້າສົນໃຈ.
  ຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດໄດ້ລວບລວມຢູ່ໃນຫ້ອງໃຕ້ດິນ. ໂຄມໄຟພາຍໃຕ້ເພດານເຮັດໃຫ້ເງົາງາມ. ຫົວລ້ານທີ່ມີຊື່ສຽງຂອງ Lenin ສ່ອງແສງມືດມົວ, ຖັດຈາກ Koba ທີ່ມີຂົນອ່ອນໆ, ເປັນທີ່ຮູ້ຈັກກັນດີຂອງຊາວໂລກໃນນາມ Stalin, ຈາກນັ້ນເປັນນາຍທະຫານເຮືອໃນເຄື່ອງແບບອັນເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍ, ໃນຂະນະທີ່ພົນເຮືອເອກ Schmit, ທີ່ມີ ຜົມຫນວດ, Bukharin.
  Trotsky ແມ່ນບໍ່ພຽງພໍສໍາລັບການປະຊຸມຢ່າງເຕັມທີ່, ແຕ່ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນລາວແລະ Lenin ແມ່ນຢູ່ໃນຫົວ loggerhead. ແລະດັ່ງນັ້ນ, Bolsheviks ທີ່ມີອິດທິພົນທີ່ສຸດໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນ, ພ້ອມທີ່ຈະດໍາເນີນການປະຕິວັດ, ຫຼືການກໍ່ລັດຖະປະຫານ, ໃດກໍ່ຕາມ, ພຽງແຕ່ໄດ້ຮັບອໍານາດ.
  ເລນິນໄດ້ເອົາພື້ນກ່ອນ:
  - ມັນເປັນສິ່ງສໍາຄັນທີ່ສຸດ , comrades, ເພື່ອປ້ອງກັນໄຊຊະນະຂອງ Autocracy ໃນສົງຄາມ imperialist ຂອງຕົນທີ່ບໍ່ຍຸດຕິທໍາກັບຍີ່ປຸ່ນໃນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃດໆ. ສາເຫດຂອງການປະຕິວັດຮຽກຮ້ອງນີ້!
  Timid spanks ໃນການຕອບສະຫນອງ.
  Bukharin, ຕົບມື ແລະ ຈັບຫນວດດຳທີ່ປະດັບໃບໜ້າທີ່ຍັງໜຸ່ມຂອງລາວ, ຢືນຢັນວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາບໍ່ຄວນໃຫ້ autocracy ມີໂອກາດຫນ້ອຍທີ່ສຸດ. ນີ້ອາດຈະມີກິ່ນຫອມຄືກັບການທໍລະຍົດ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຈະເວົ້າວ່າ, Mikado ແມ່ນພັນທະມິດທີ່ດີທີ່ສຸດແລະຕົ້ນຕໍຂອງ Bolsheviks ແລະຄອມມິວນິດໂລກ!
  Koba Joseph ຈົ່ມຢ່າງໃຈຮ້າຍ:
  - ເວົ້າໄດ້ດີ! ເຖິງແມ່ນວ່ານີ້ບໍ່ໄດ້ມີກິ່ນຫອມຄືກັບ treson, ມັນແມ່ນແລ້ວ treason ຕົວຂອງມັນເອງ!
  ເລນິນ, ຜູ້ທີ່ໄປດ້ວຍນາມສະກຸນ Karpov, ໄດ້ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ເພື່ອເປັນການປະຕິວັດໂລກ, ບາງເທື່ອເຈົ້າຕ້ອງເສຍສະຫຼະ. ລວມທັງການເສຍສະລະບາງສ່ວນຂອງຈິດສໍານຶກແລະຈິດວິນຍານຂອງເຈົ້າເອງ. - Ulyanov uncorked, unscrewing ຫົວ, ແກ້ວຂອງເບຍເຍຍລະມັນ. ສໍາລັບ eloquence, ທ່ານຄວນສົດຊື່ນຄໍຂອງທ່ານ. ລາວໄດ້ດື່ມສອງສາມຈອກແລະຕໍ່ໄປ. - ເຈົ້າຄິດວ່າຕົນເອງມີຄວາມຍິນດີທີ່ຈະປາຖະຫນາຄວາມຊົ່ວຮ້າຍແລະທໍາລາຍປະເທດຂອງຕົນເອງ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະເວົ້າກົງໄປກົງມາ, ການປະຕິວັດແມ່ນເປັນໄປໄດ້ພຽງແຕ່ຖ້າລະບອບການປົກຄອງຂອງ Autocracy ອ່ອນແອລົງຢ່າງຈິງຈັງ. ແລະສິ່ງທີ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ Autocracy ອ່ອນແອຫຼາຍກ່ວາການ defeat ໃນສົງຄາມ?
  Koba ໄດ້ຫົວຂໍ້ຕົກລົງວ່າ:
  - ບໍ່ມີຫຍັງ ... ບາງຄັ້ງເປົ້າຫມາຍສູງສຸດຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີການເສຍສະລະ, ແລະການເສຍສະລະຫຼາຍ!
  Lenin ສືບຕໍ່ປັດຊະຍາຂອງລາວ:
  - ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະບໍ່ສົນທະນາກ່ຽວກັບສິນທໍາແລະປັດຊະຍາຂອງ atheism. ນີ້ບໍ່ແມ່ນສິ່ງຕົ້ນຕໍ. ເປັນທີ່ຈະແຈ້ງແລ້ວວ່າ ວຽກງານທີ່ພວກເຮົາພວມປະຕິບັດຈະນຳໄປສູ່ການປົດປ່ອຍຄົນງານ ແລະ ທາດຂອງທຸກປະເທດ ແລະ ທົ່ວໂລກ. ແລະຄວາມຈິງທີ່ວ່າການສູນເສຍທັງຫມົດຂອງລັດຂອງພວກເຮົາແລະປະຊາຊົນອື່ນໆຈະໄດ້ຮັບການຊົດເຊີຍເປັນຮ້ອຍເທົ່າ. - Ulyanov ຢຸດຊົ່ວຄາວແລະເພີ່ມໃນສຽງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. - ແລະຂັ້ນຕອນທີ່ຊັດເຈນອັນໃດທີ່ພວກເຮົາສາມາດເອົາຊະນະ Autocracy ທີ່ຖືກກຽດຊັງໂດຍປະຊາຊົນແລະພວກເຮົາ?
  ນີ້ແມ່ນພົນໂທ Schmid ໄດ້ເວົ້າດ້ວຍສຽງບາງໆ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ສໍາລັບການເລີ່ມຕົ້ນ, ການລະເບີດທາງລົດໄຟ Trans-Siberian ໃນຫຼາຍໆບ່ອນໃນເວລາດຽວກັນ. ນີ້ຈະມີຜົນກະທົບຮ້າຍແຮງຕໍ່ການສະຫນອງທະຫານ tsarist ໃນ Manchuria.
  Koba ຍິ້ມຄືກັບໝາໝາ:
  - Bravo , ເດັກຜູ້ຊາຍມີຄວາມກ້າວຫນ້າ! ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບການລັກລອບທະນາຄານຈໍານວນຫນຶ່ງເພື່ອທໍາລາຍມາດຕະຖານຄໍາຂອງຮູເບີນຂອງ Tsar.
  Ulyanov ສັ່ນນິ້ວຊີ້ຂອງຕົນຢ່າງຮ້າຍແຮງໃສ່ "ຈໍເຈຍທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່":
  - ຢ່າ naughty! ຂໍ້ສະເໜີ ທີ່ໜ້າສົນໃຈ ຫຼາຍ . ເຈົ້າສາມາດທໍາລາຍ Kuropatkina ໄດ້.
  Schmid ກ່າວຕໍ່ໄປວ່າ:
  - ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວ, ແຜນການຂອງຂ້ອຍກ່ຽວຂ້ອງກັບການປຸກລະດົມການລຸກຮືຂຶ້ນເທິງເຮືອທັງຫມົດຂອງເຮືອດໍານ້ໍາ. ແລ້ວກອງທັບຈະຂ້າມໄປຂ້າງຄົນເຮັດວຽກ, ອັດຕະປືຈະພັງທະລາຍໃນທັນທີ!
  ໂຄບາ ຫົວເຍາະເຍີ້ຍວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ມະເຮັງຈະດັງຂຶ້ນເທິງພູ!
  - Koba , ຢຸດ! - Lenin ເປືອກ ແລະເພີ່ມ. - ແທ້ຈິງແລ້ວ, ມັນເປັນສິ່ງຈຳເປັນໃນການກະກຽມ ແລະ ດຳເນີນການລຸກຮື້ຂຶ້ນຢູ່ທະເລດຳ. ແລະໃນເວລາທີ່ Kuropatkin ທີ່ຖືກທຸບຕີຫນີຈາກ Port Arthur , ການຂັດແຍ້ງໃນທົ່ວກອງທັບຈະກາຍເປັນຈິງ!
  Schmid ສູນເສຍອາລົມຂອງລາວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາຈະເຮັດມັນຢູ່ໃນວິນຍານ!
  Bukharin ເອົາຊັ້ນ:
  - ພັນທະມິດທີ່ມີຈໍານວນຫລາຍທີ່ສຸດໃນໂລກຂອງພວກເຮົາແມ່ນຊາວນາ; ເມື່ອພວກເຂົາລຸກຂຶ້ນ, ພວກເຂົາຈະສາມາດຂັດຂວາງທຸກກໍາລັງຂອງ Autocracy. ພວກຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງສົ່ງຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍໄປບ້ານ, ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຊາວກະສິກອນບໍ່ພຽງແຕ່ໄດ້ຮັບທີ່ດິນ, ແຕ່ຍັງຊັບສິນ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເປັນຂອງເຈົ້າຂອງທີ່ດິນ!
  Koba ຂັດຂວາງຢ່າງກະທັນຫັນ:
  - ລວມທັງພັນລະຍາແລະລູກສາວຂອງພວກເຂົາ!
  Bukharin ຫົວເຍາະເຍີ້ຍ:
  - ແລະນີ້ຄືກັນ! ມັນງ່າຍດາຍຄືກັບ Emelyan Pugachev ໄດ້ເຮັດ - ຫົວຈະຖືກຕັດອອກ, ແຖບຈະຖືກແຂວນ, ແລະສິນຄ້າຂອງພວກເຂົາຈະຖືກເອົາໄປສໍາລັບຕົວທ່ານເອງແລະແບ່ງອອກເທົ່າທຽມກັນ! ແລະເມຍແລະລູກສາວຂອງເຈົ້າຂອງທີ່ດິນແມ່ນສໍາລອງຂອງເຈົ້າ!
  Ulyanov ໄດ້ອະນຸມັດການໂທນີ້:
  - ສິດ! ພວກເຮົາຈະແຂວນພວກມັນທັງໝົດ! ຕະຫຼອດຮອດຂົ້ວໂລກເໜືອ!
  Koba ແນະນໍາ:
  - ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ໃຊ້ອົງປະກອບ robber ຢ່າງຈິງຈັງຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້. ໂດຍສະເພາະ , ການປະຕິວັດທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດແລະສົບຜົນສໍາເລັດຫຼາຍທີ່ສຸດໄດ້ພົ້ນເດັ່ນຂື້ນຈາກຄະດີອາຍາ. ຕົວຢ່າງ, Kotovsky ບໍ່ແມ່ນ hero? ຮີໂຣ! ແລະພໍ່ Makhno ແມ່ນບໍ່ຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ!
  Bukharin ກົ້ມຫົວຢ່າງແຮງ:
  - ນັ້ນແມ່ນມັນ! ພວກເຮົາຈະຢຽບພວກເຂົາທັງຫມົດ ດ້ວຍອາຍາ !
  Ulyanov ຕີກຳປັ້ນລົງເທິງໂຕະ:
  - terror, terror ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ terror ປະຕິວັດ!
  ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະສັງເກດເຫັນການສົນທະນາຕໍ່ໄປຂອງ "ສີ່ທີ່ສວຍງາມ". ມີການຕື່ນຂຶ້ນ, ມັນຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ກ້າວໄປສູ່ລະດັບການປະຕິບັດຂອງການປະຕິບັດຍຸດທະສາດທີ່ຊະນະ. ພິເສດ, ລົບລ້າງກຳປັ່ນຮົບຈາກທີມງານ.
  Caligula ລອຍໄປຫາເປົ້າຫມາຍຂອງລາວຢ່າງໄວວາ, ແລະ Margarita ຫານາງ. ພວກຜູ້ຊາຍ, ໃຊ້ນິ້ວມື ແລະ ຕີນຂອງເຂົາເຈົ້າ, ທັນທີທັນໃດໄດ້ປີນຂຶ້ນເຮືອຜູ້ເຄາະຮ້າຍຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  Caligula tomboy ບໍ່ຮູ້ສຶກເບຣກອີກຕໍ່ໄປ, ໃນຂະນະທີ່ລາວເລີ່ມຟັກທຸກຄົນຕິດຕໍ່ກັນ. ມັນບໍ່ຍາກທີ່ຈະຂຶ້ນເຮືອ, ໂດຍພື້ນຖານແລ້ວແມ່ນຫ້ອງຮຽນເຮືອຮົບ. ເວັ້ນເສຍແຕ່, ແນ່ນອນ, ທ່ານມີຫຼາຍ ກ່ວາ ມະນຸດ. ດັ່ງນັ້ນ, ແລ່ນແລະຕັດ. ແລະມີຄວາມໄວທີ່ມະຫັດສະຈັນດັ່ງກ່າວ, ບໍ່ມີໃຜມີໂອກາດທີ່ຈະຕ້ານທານກັບເຈົ້າ.
  ແລ້ວ, ດ້ວຍນິ້ວມືເປົ່າຂອງລູກຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ໄວກວ່າຕີນຂອງຕີນເສືອ, ຖິ້ມເຂັມພິດ. ແລະນີ້ຍັງເຮັດໃຫ້ຊາວຍີ່ປຸ່ນຕົກໃຈຢ່າງສົມບູນ.
  ນັກຕໍ່ສູ້ຂອງດິນແດນແຫ່ງດວງອາທິດທີ່ກຳລັງລຸກຂຶ້ນຖືກ ຕັດລົງ ອີກເທື່ອໜຶ່ງ , ແລະແຜນການຂອງຄູ່ຢຸດແມ່ນງ່າຍດາຍ. ໄປຫາຫ້ອງບັນຈຸລູກປືນ, ຈາກນັ້ນກໍ່ລະເບີດລູກປືນໃນລັກສະນະທີ່ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຮືອທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍຈະບໍ່ມີທາງເລືອກນອກຈາກທີ່ຈະໄປລຸ່ມສຸດ.
  Caligula ຂອງ Dolphins, ຕັດແລະເລັບດ້ວຍດາບຂອງລາວ, ທໍາລາຍລູກປືນ. ດີ, ແມ່ນຫຍັງຄືລູກປືນສ່ວນບຸກຄົນສໍາລັບລາວ, ເຊິ່ງເດັກຊາຍຍິງລົງໃນການບິນ, ຫຼືແມ້ກະທັ້ງຖິ້ມກັບສັດຕູ. ມັນເປັນການດີໂດຍສະເພາະຖ້າ, ດ້ວຍຕີນເປົ່າ, ທ່ານ ທັນທີທັນໃດມືຂອງ cartridges ເຂົ້າໄປໃນ enemy ດ້ວຍ frantic ແລະ lethal, ແຮງຕາຍແລະ irresistible.
  ດັ່ງນັ້ນເສັ້ນທາງຂອງ samurai ໄປສູ່ອານາຈັກລາຊະວົງຂອງ Nicholas II ໄດ້ຖືກສະກັດ.
  ມັນຍັງບໍ່ຍາກທີ່ຈະໂອນລູກປືນເຂົ້າໄປໃນບ່ອນຖືເພື່ອໃຫ້ດ້ານລຸ່ມຂອງເຮືອຮົບຖືກລະເບີດ, ພ້ອມກັບຄວາມເຂັ້ມແຂງທາງດ້ານຮ່າງກາຍຂອງລາວ.
  ດາດຟ້າ, ຄວາມຮ້ອນໃນແສງຕາເວັນເດືອນມີນາ, tickles soles elastic ເປົ່າຂອງເດັກຜູ້ຊາຍ terminator. ແລະ ລູກປືນ ທີ່ມີລະເບີດສູງ ທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຊິໂມຊາດຶງບ່າໄຫຼ່ລົງ. ເຈົ້າໂດດລົງ, ບໍ່ສົນໃຈຂັ້ນໄດກ້ຽວວຽນ, ແລະຕອນນີ້ເຈົ້າຢູ່ໃນສະຖານທີ່ທີ່ຖືກຕ້ອງ. ໃນປັດຈຸບັນການແບ່ງສ່ວນຈະຖືກຕີແລະຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຈະລະເບີດ, ເຮັດໃຫ້ຂຸມດັ່ງກ່າວເຖິງແມ່ນວ່າສິ່ງທີ່ໃຫຍ່ຫຼວງນີ້ຈະບໍ່ຢູ່ລອດ.
  ສິ່ງທີ່ຫນ້າສົນໃຈນີ້ແມ່ນຕົວອ່ອນຂອງຍີ່ປຸ່ນ. ເຮືອດັ່ງກ່າວແມ່ນກວ້າງຂວາງແລະກວ້າງ, ມີຄວາມຫນາຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງເກາະທີ່ປົກຄຸມຊັ້ນດາດຟ້າ. ແລະຖັງປືນໃຫຍ່ທີ່ຍາວແລະຫນາ, ສາມາດຕີໄດ້ສອງສາມສິບກິໂລແມັດ, ຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນ ... ຄວາມຈິງ, ມັນບໍ່ໄດ້ຖືກສ້າງຂຶ້ນໂດຍຊາວຍີ່ປຸ່ນ, ແຕ່ໂດຍຊາວອັງກິດ. ແຕ່ເຮືອລາດຊະວົງແມ່ນເກືອບທັງ ໝົດ ຂອງການຜະລິດຂອງຕົນເອງ, ເຊິ່ງມີຂໍ້ດີແລະຂໍ້ເສຍຂອງມັນ. ສະນັ້ນ ຊາວອັງກິດຈຶ່ງສ້າງກຳປັ່ນຮົບ-ເຄື່ອງຈັກອັນສູງສົ່ງ. ມັນເປັນການເສຍໃຈ, ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງໄດ້ສົ່ງໃຫ້ເຂົາສຸດ ...
  ມີການລະເບີດ, ແລະໂລຫະຂອງດາດຟ້າທີ່ແຕກຫັກໄດ້ຕີຂາທີ່ເປົ່າປ່ຽວ, ກ້າມຂອງເດັກຊາຍ, ເຮັດໃຫ້ລາວສູງຈາກໜ້າດິນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຊາຍ ໄດ້ຕົກລົງໄປໃນນ້ໍາແລະລອຍນ້ໍາຢ່າງແຂງແຮງ, ພະຍາຍາມຫນີອອກຈາກ whirlpool. colossus ດັ່ງກ່າວກໍາລັງຈົມລົງ.
  ແລະເຮືອຮົບຂອງ Margarita ແບ່ງອອກ: ເຮັດວຽກຢ່າງສະອາດແລະ synchronously. ດຽວນີ້ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະຈົມເຮືອຮົບລົດຫຸ້ມເກາະສອງລຳທີ່ຍັງມີຊີວິດຢູ່.
  ປ່ອຍໃຫ້ ໂຕໂກ , ຜູ້ທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດບັນຫາຫຼາຍສໍາລັບກອງທັບເຮືອລັດເຊຍ, ໄປຫາລຸ່ມ. ນີ້ຈະກາຍເປັນບົດຮຽນໃຫ້ທຸກຄົນທີ່ມາເຖິງດິນແດນແຫ່ງແມ່ຂອງເຈົ້າດ້ວຍອາວຸດໃນມື.
  Caligula ຂອງ Dolphins ດຶງນ້ໍາມະຫາສະຫມຸດຢ່າງແຂງແຮງດ້ວຍມືແລະຕີນແລະ whist:
  - ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບການ defeated ໂດຍພາສາຍີ່ປຸ່ນ! ນີ້ບໍ່ແມ່ນ ເກມ madhouse !
  ຄື ກັນກັບ ຄັ້ງທີ່ຜ່ານມາ, ເກືອບໂດຍບໍ່ມີການສໍາຜັດກັບໂລຫະແລະລົດຫຸ້ມເກາະທີ່ທ່ານບິນຂຶ້ນເທິງດາດຟ້າ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນທ່ານເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຟັກ samurai ຊ້າດັ່ງກ່າວເຂົ້າໄປໃນຜັກກາດ. ອາດຈະເປັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າແມງມຸມທີ່ຕິດຢູ່ໃນຢາງກໍ່ມີຄວາມວ່ອງໄວຫຼາຍກວ່າແມງໄມ້ເຫຼົ່ານີ້ຈາກດິນແດນຂອງແສງຕາເວັນທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນຮ້ອຍເທົ່າ. ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຟ້າວແລ່ນຜ່ານແລະຕັດແຂນ, ຂາ, ຫົວ ... ແລະ ພວກເຂົາພຽງແຕ່ຕົກລົງ. ດີທີ່ສຸດ, ຫນຶ່ງໃນນັ້ນສາມາດເວົ້າວ່າ:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula ຍິ້ມແລະຍົກໂປ້ຕີນໃສ່ພວກເຂົາ:
  - Banzai, ບໍ່ກ້າ!
  ແລະດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງລາວ, ລາວຖິ້ມໄສ້ຕອງ, ເຈາະຫນ້າຜາກ, ປາກ, ແລະຄໍຂອງ samurai.
  ຕໍ່ໄປ, ເຮັດຊ້ໍາການປະສົມປະສານທີ່ຜ່ານມາ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ສໍາລັບການປ່ຽນແປງ, Caligula ທີ່ສວຍງາມໄດ້ແນເປົ້າໃສ່ປືນສິບສອງນິ້ວທີ່ໂຫລດແລ້ວແລະຍິງໃສ່ກັບເຮືອຮົບທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ. ການຕີໄດ້ກາຍມາເປັນຄວາມຖືກຕ້ອງ, ແລະລະເບີດສູງຂອງຍີ່ປຸ່ນໄດ້ເຮັດໃຫ້ເກີດໄຟໄຫມ້ຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ໃນດາດຟ້າ.
  ນັກຮົບໜຸ່ມໄດ້ສັງເກດເຫັນວ່າ, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ເມື່ອຜະລິດຕະພັນອຸດສາຫະກຳໃນດິນແດນຕາເວັນຂຶ້ນມາ, ໄຟແລະຄວັນອອກມາຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ. ເຊິ່ງ, ແນ່ນອນ, ເຮັດໃຫ້ ການຍິງ ງ່າຍຂຶ້ນ . ພິຈາລະນາວ່າ samurai ໄດ້ຢູ່ໃນສົງຄາມກັບລັດເຊຍເປັນເວລາດົນນານ, ກອງທັບສູ້ຮົບຂອງພວກເຂົາມີຄຸນນະພາບດີກວ່າ.
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຊາວຍີ່ປຸ່ນສາມາດບັນລຸໄດ້ຫຼາຍປານໃດຖ້າພວກເຂົາສູນເສຍເຮືອໃຫຍ່ທັງຫມົດຂອງພວກເຂົາ?
  ເຮືອທຸງ ຂອງ Togo ສັນຍານການອອກເດີນທາງຊ້າຊ້າ. ແຕ່ນີ້ ບໍ່ ແມ່ນ ການແກ້ໄຂ ທີ່ເປັນປະໂຫຍດແທ້ໆ. ເຮືອຮົບຂະໜາດໃຫຍ່ໄດ້ລະເບີດ, ແລະສອງວິນາທີຕໍ່ມາ, ເຮືອທີ່ບັນທຸກ Caligula ຂອງ Dolphins ກໍ່ລະເບີດ. ໃນທີ່ສຸດລາວໄດ້ເຕະເຈົ້າໜ້າທີ່ຂອງຈັກກະພັດຍີ່ປຸ່ນດ້ວຍສົ້ນຕີນ. ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງນັກຮົບທີ່ກ້າຫານທັງສອງໄດ້ຖືກຖິ້ມອອກໂດຍຄື້ນຊ໊ອກ ...
  ຍິງສາວທີ່ສູ້ຮົບ, ໄດ້ຕີຫົວຂອງນາຍທະຫານຊັ້ນໜຶ່ງ, ໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນເທິງປອດວ່າ:
  - ການແຂ່ງຂັນ Hockey ທະເລ: ລັດເຊຍທຽບກັບຍີ່ປຸ່ນ - ຄະແນນສີ່ກັບສູນ!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ປະຈຸບັນ, ຍີ່ປຸ່ນບໍ່ມີເຮືອຮົບດຽວ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຍັງມີເຮືອລ່ອງເຮືອຮົບ 8 ລຳ. ແລະມີທາງເລືອກ: ທີ່ຈະຈົມນໍ້າຫຼືບໍ່ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຈົມນໍ້າ?
  Caligula, ໂດຍໄດ້ຕັດປາສະຫລາມທີ່ແລ່ນໄປຫາລາວດ້ວຍດາບ, ຕັດສິນໃຈຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ປະທ້ວງໃນຂະນະທີ່ທາດເຫຼັກຮ້ອນ! ນັ້ນແມ່ນ, ພວກເຮົາຈົມນ້ໍາພວກເຂົາ!
  Margarita, ໄດ້ຕັດຜູ້ລ້າທະເລອື່ນ, ຕົກລົງເຫັນດີກັບການຕັດສິນໃຈນີ້:
  - ເປັນຫຍັງຈຶ່ງເສຍເວລາກັບເລື່ອງເລັກໆນ້ອຍໆ? ອາດຈະບໍ່ມີຄັ້ງຕໍ່ໄປສໍາລັບພວກເຮົາ!
  Caligula the tomboy, throwing the cartridge with his foot, right into the shark"s eye, ຄັດຄ້ານຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນຈະ! ພຣະເຈົ້າຮັກ trinity!
  ແຕ່ລາວລອຍນ້ໍາຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ. ເຂົາເຈົ້າສາມາດກັບຄືນໄປປ້ອມຍາມກາງຄືນ. ນີ້ຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາໄປທຸກບ່ອນ. ແລະຖ້າ Kuropatkin ຍຶດຄອງທີ່ໝັ້ນ ໂດຍບໍ່ມີການເຂົ້າຮ່ວມຂອງພວກເຂົາ, ມັນກໍ່ດີກວ່າ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ພວກເຂົາບໍ່ສາມາດເຮັດທຸກຢ່າງໄດ້ຢ່າງດຽວ. ມັນໜ້າສົນໃຈວ່າລູກຫລານຈະເວົ້າຫຍັງກ່ຽວກັບສົງຄາມອັນແປກປະຫຼາດນີ້ກັບຍີ່ປຸ່ນ? ເຂົາເຈົ້າຈະຖືວ່າມັນເປັນການກະທຳອັນສະຫງ່າງາມ, ຫຼືໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ເຂົາເຈົ້າຈະອວດອ້າງ ວ່າໄດ້ຮັບໄຊຊະນະພຽງຢ່າງດຽວໂດຍກຳລັງທີ່ເໜືອທຳມະຊາດ!
  ແຕ່ Caligula ໄດ້ເອົາຊະນະຜູ້ເຄາະຮ້າຍຕໍ່ໄປຂອງລາວໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ - ເຮືອຮົບ. ພາຍນອກ, ພວກມັນມີຄວາມແຕກຕ່າງກັນບາງຢ່າງຈາກ armadillos. ໂດຍສະເພາະ, ມີປະຈໍາຕະກູນຫນ້ອຍພຽງເລັກນ້ອຍ, ແລະແທນທີ່ຈະເປັນປືນສິບສອງນິ້ວມີສິບນິ້ວ, ແຕ່ການປະຕິບັດແມ່ນດີກວ່າຫຼາຍ. ແຕ່ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເຮືອຂອງຫ້ອງຮຽນ linear. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມີ cruisers ຂະຫນາດກາງແລະແສງສະຫວ່າງ.
  ນັກຮົບໜຸ່ມຢູ່ທີ່ນີ້ໄດ້ປ່ຽນຍຸດທະວິທີຂອງຕົນໜ້ອຍໜຶ່ງ ແລະຕັດພວກລູກເຮືອຊາວຊາມູໄຣ ແລະຕອກໃສ່ບາງແຜ່ນທີ່ລາວຖິ້ມດ້ວຍ ຕີນ ເປົ່າ ຂອງລາວ . ຈາກນັ້ນ, ລາວໄດ້ເອົາລູກປືນໄປວາງລະເບີດເພື່ອໃຫ້ທະຫານເຮືອສູ້ຮົບຝັງດັງລົງໃນນ້ຳ ແລະ ໄດ້ລົງໄປສູ່ລຸ່ມໃນທັນທີ, ແຕ່ຄ່ອຍໆປ່ຽນໄປ.
  ບາງທີນັກສະແດງເດັກຊາຍ Caligula ຕ້ອງການຊ່ວຍປະຢັດຢ່າງຫນ້ອຍສ່ວນຫນຶ່ງຂອງລູກເຮືອຈາກການເສຍຊີວິດດ້ວຍວິທີນີ້. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ລາວໄດ້ວາງລະເບີດຫຼາຍບ່ອນຢູ່ໃສ ... Margarita, ໂດຍໄດ້ຂ້າລູກເຮືອ samurai ຈໍານວນຫຼວງຫຼາຍ, tilted cruiser ຂອງນາງຢູ່ເທິງເຮືອ.
  ເດັກຍິງໄດ້ຊົມເຊີຍຜົນສໍາເລັດຂອງນາງ, ແລະຄູ່ຮ່ວມງານຂອງນາງເຊັ່ນດຽວກັນ:
  - ຄະແນນ: ຫົກ - ສູນ!
  Caligula the tomboy, ໃນຄວາມໂກດແຄ້ນແລະຄວາມສຸກ, ຈາກຄວາມສໍາເລັດອັນຍິ່ງໃຫຍ່, ໄດ້ຮ້ອງເພງ:
  - ແລະ samurai ບິນກັບດິນ, ພາຍໃຕ້ຄວາມກົດດັນຂອງເຫຼັກແລະໄຟ!
  ຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍທາງທະເລໃຫມ່ ... ແມ່ນແລ້ວ , ເບິ່ງຄືວ່າຊາວຍີ່ປຸ່ນທີ່ຕັ້ງໃຈໃນການໂຄສະນານີ້ແມ່ນເກີດພາຍໃຕ້ດາວທີ່ໂຊກບໍ່ດີ. ແລະແມ່ນແຕ່ແປດລ້ານພະເຈົ້າໃນສາດສະຫນາ Shinto ຂອງເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຊ່ວຍໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ.
  ຕໍ່ກັບ Caligula ທີ່ເປັນຕາບ້າ, ເຮືອສູ້ຮົບເບິ່ງຄືວ່າເປັນແຜ່ນກະດາດທີ່ຕ້ອງຖືກຈົມລົງ. ເຖິງແມ່ນວ່າລາວໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະພະຍາຍາມມີສິດເທົ່າທຽມທີ່ແຕກຕ່າງກັນເລັກນ້ອຍ, ຄື, ໂດຍການເຈາະເຂົ້າໄປໃນມືແລະຕັດດ້ານລຸ່ມດ້ວຍດາບ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ລາວມີໂລຫະ magical captured ຈາກ ninjas ແລະ sorcerers. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າການດໍາເນີນການຕ້ອງເກີດຂຶ້ນ.
  ແລະດັ່ງນັ້ນ ... ມັນ turns ໃຫ້ເຫັນວ່າທາດເຫຼັກ linear ແມ່ນ bursting ... ມັນເປັນສິ່ງຈໍາເປັນທີ່ຈະ້ໍາຖ້ວມສາມ compartments ເພື່ອຮັບປະກັນວ່າ. ເດັກຊາຍ Terminator ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ນີ້ພວກເຮົາຢູ່ໃນເຮືອນັ້ນ ...
  ເພື່ອຈົມເຮືອສູ້ຮົບດ້ວຍດາບ, ທ່ານ ຈຳ ເປັນຕ້ອງມີພະລັງຂອງມະນຸດແລະຈິນຕະນາການທີ່ພິເສດ.
  Margarita ມັກວິທີການທີ່ງ່າຍດາຍກວ່າຫຼາຍ, ໂຕ້ຖຽງວ່າການຄ້າງຫ້ອງແມ່ນແມ່ຂອງການຮຽນຮູ້. ແລະຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນສັດຕູຈະຖືກນໍ້າຖ້ວມໂດຍການລະເບີດ.
  ເທບທິດານັກຮົບ ແລະຍິງຝ່າຍຄ້ານຍົກໂປ້ມືຂຶ້ນ ແລະເວົ້າວ່າ:
  - ແປດໂມງແລ້ວ!
  ເດັກຊາຍ Caligula, ໂດຍບໍ່ມີພິທີ, ຕັດຊາມູໄຍຈໍານວນຫລາຍ, ແລະຖິ້ມໄສ້ຕອງດ້ວຍຕີນຂອງລາວ, ຮ້ອງອອກມາວ່າ:
  - ແຕ່ນີ້ແມ່ນ ພຽງແຕ່ຫນ້າຊື່ນຊົມ!
  ຍັງມີຜູ້ເຄາະຮ້າຍອີກ 4 ຄົນເຫຼືອຢູ່... ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງຈົມນ້ຳຕາຍເພື່ອບໍ່ໃຫ້ມັນກາຍເປັນເລື່ອງທຳມະດາເກີນໄປ. ມາກັບສິ່ງທີ່ພິເສດ, ເປັນເອກະລັກ. ແລະ guys, ໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າຄໍາ, ປະຕິບັດດັ່ງຕໍ່ໄປນີ້. ຄື, ພວກເຂົາເຈົ້າຍຶດ rudders ຄວບຄຸມ ... ໂຊກດີ, ເຮືອແມ່ນແລ້ວຢູ່ໃນຄວາມໄວຢ່າງເຕັມທີ່, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າມັນບໍ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກດັ່ງນັ້ນເພື່ອຮັບມືກັບເຂົາເຈົ້າ. ແລະດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານ grab rudders ການຄວບຄຸມແລະໄປ ram ... Battlecruisers, ເຮືອແມ່ນໃຫມ່, ແຕ່ວ່າມີເຮືອທີ່ລ້າສະໄຫມຫຼາຍໃນກອງທັບເຮືອຍີ່ປຸ່ນທີ່ບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະຫນີຈາກ ram ເສັ້ນຊື່.
  ຈະເປັນແນວໃດຖ້າເຮືອ, ແລະແມ່ນແຕ່ເຄື່ອງທີ່ເຮັດດ້ວຍໂລຫະ, ຕຳກັນດ້ວຍຄວາມໄວສູງໃນທະເລ?
  ແລ້ວສິ່ງດັ່ງຕໍ່ໄປນີ້ກໍເກີດຂຶ້ນ: ສຽງດັງທີ່ຮ້າຍແຮງ, ການຂັດເຄື່ອງຫຸ້ມເກາະ, ແຜ່ນເຫຼັກຂອງເຮືອທັງສອງໄດ້ແຕກ. ທະຫານເຮືອຫຼາຍສິບຄົນ, ທີ່ມີໃບໜ້າສີເຫຼືອງບິດເບືອນ, ແລ່ນໄປຕາມດາດຟ້າທີ່ແຕກຫັກ, ຕາແຄບໆຂອງພວກມັນບວມອອກມາຈາກໜ້າຜາກ, ແລະສາຍເລືອດໄຫຼອອກມາຈາກປາກຂອງພວກມັນ.
  ແລະພວກນັກຕໍ່ສູ້ຍີ່ປຸ່ນຕົກຢູ່ເທິງເຮືອ, ຕົກເຂົ້າໄປໃນສາຍນ້ຳທີ່ມີຟອງທີ່ກິນພວກເຂົາໃນເວລາດຽວ. ແລະເຮືອເລີ່ມຈົມລົງຢ່າງໄວວາ, ດຶງຊີວິດຫຼາຍຄົນເຂົ້າໄປໃນຄວາມເລິກ.
  ນາງ Margarita, ສືບຕໍ່ກຳຈັດພວກທະຫານເຮືອ ໂດຍບໍ່ມີຄວາມສົງສານ ຫຼືພິທີການ, ກ່າວດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  "ມັນຍັງດີທີ່ຊາວຍີ່ປຸ່ນບໍ່ເອົາແມ່ຍິງແລະເດັກນ້ອຍຢູ່ເທິງເຮືອ."
  Caligula, ຜ່າຕັດປາສະຫລາມທີ່ປີນຂຶ້ນເທິງລາວ, ຕົກລົງເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້:
  - ແມ່ນແລ້ວ, cult ຂອງ Amazons ບໍ່ໄດ້ເອົາຮາກໃນບັນດາ samurai. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າມີນິນຈາຍິງ!
  ນັກຮົບ-ເທບທິດາ ແລະ, ພ້ອມກັນນັ້ນ, ຍິງສາວຝ່າຍຄ້ານ ໄດ້ສະຫຼຸບວ່າ:
  - ສິບສອງສູນໃນຄວາມໂປດປານຂອງພວກເຮົາ ... ແຕ່ ຍັງມີສອງມື້ສຸດທ້າຍທີ່ເຫລືອຢູ່. ຈະເຮັດແນວໃດກັບເຂົາເຈົ້າ?
  Caligula the tomboy ຕັດປາສະຫລາມອື່ນເປັນຕ່ອນແລະແນະນໍາງ່າຍໆ:
  - ໃຫ້ເຮົາພາພວກເຂົາໄປທີ່ທ່າເຮືອ Dalniy. ດຽວນີ້ມັນຢູ່ພາຍໃຕ້ການຄວບຄຸມຂອງຣັດເຊຍ, ແລະເຮືອລ່ອງເຮືອທີ່ງົດງາມ, ທັນສະໄໝສອງລຳ ຈະເສີມຂະຫຍາຍກຳລັງເຮືອຂອງພວກເຮົາຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ!
  Margarita, ທໍາລາຍຜູ້ລ້າຂອງທະເລດ້ວຍດາບ, ຕົກລົງເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແລະນີ້ແມ່ນການແກ້ໄຂທີ່ດີທີ່ສຸດ!
  ເຖິງແມ່ນວ່າຊາວຍີ່ປຸ່ນມີຊື່ສຽງເປັນນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ບໍ່ສາມາດຕ້ານທານໄດ້, ແຕ່ຜົນກະທົບດ້ານສິນລະທໍາຂອງຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງ ເທວະດາ ສອງອົງ ໄດ້ເກີນຄວາມຄາດຫວັງຂອງພວກເຮົາ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຖ້າເຈົ້າຕ້ອງຕໍ່ສູ້ບໍ່ແມ່ນກັບຄົນ, ແຕ່ກັບສິ່ງມີຊີວິດທີ່ຄ້າຍຄືກັນກັບພະເຈົ້າທີ່ແທ້ຈິງທີ່ສຸດ, ແລະບາງທີອາດມີ demiurges, ເຖິງແມ່ນວ່ານັກຕໍ່ສູ້ຂອງດິນແດນແຫ່ງດວງອາທິດທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນອາດຈະຂາດຄວາມກ້າຫານ.
  ດັ່ງນັ້ນ, ຫຼັງຈາກ Margarita ໃນເຮືອລໍາຫນຶ່ງ, ແລະ Caligula ອີກ, ໄດ້ຕັດເຈົ້າຫນ້າທີ່ທີ່ມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ສຸດ, ແລະເຕະບາງພວກເຂົາ, ນັກແລ່ນເຮືອແລະເຄື່ອງຈັກອື່ນໆຖືວ່າມັນດີທີ່ສຸດທີ່ຈະຍອມຈໍານົນກັບສິ່ງມະຫັດສະຈັນເຫຼົ່າ ນີ້ . ແລະເຮືອຮົບທັງສອງໄດ້ມຸ່ງຫນ້າໄປຍັງທ່າເຮືອ Dalniy, ເຊິ່ງຊາວຍີ່ປຸ່ນໄດ້ຍອມແພ້, ຫຼັງຈາກການພ່າຍແພ້ທີ່ຜ່ານມາ, ໂດຍບໍ່ມີການຕໍ່ສູ້ກັບກອງທັບລັດເຊຍ.
  Caligula Dolfinov ຄິດວ່າ, ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ສິດອໍານາດຂອງການໂຈມຕີແມ່ນສິດອໍານາດ. ຕົວຢ່າງ, ໃນລະຫວ່າງການສູ້ຮົບ Khalkhin Gol, ມີຈັກຄົນຍີ່ປຸ່ນຖືກຈັບໂດຍກອງທັບໂຊວຽດທີ່ເປັນຕາຢ້ານ? ອີງຕາມຂໍ້ມູນຂອງໂຊວຽດ, 476 ຄົນ, ອີງຕາມການຄິດໄລ່ອື່ນໆຕໍ່ມາ, ປະມານ 200 ຄົນ, ແລະເປັນຜົນມາຈາກການແລກປ່ຽນເຊິ່ງກັນແລະກັນ, ພຽງແຕ່ 88 ຄົນຖືກສົ່ງກັບຊາວຍີ່ປຸ່ນ, ນັ້ນແມ່ນ, ຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ໄດ້ກັບຄືນບ້ານເກີດຂອງພວກເຂົາ.
  ນັ້ນແມ່ນ, samurai ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມຫນັກແຫນ້ນ. ມີການສູນເສຍ, ອີງຕາມຂໍ້ມູນ Soviet, ປະມານສອງພັນຄົນເສຍຊີວິດ.
  ສໍາລັບການປຽບທຽບ, ກອງທັບໂຊວຽດໄດ້ສູນເສຍເກືອບເປັນຈໍານວນຫຼາຍທີ່ຖືກຂ້າຕາຍ ( ບໍ່ນັບຜູ້ທີ່ເສຍຊີວິດໃນການເປັນຊະເລີຍ) ໃນລະຫວ່າງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງເປັນນັກໂທດ.
  ແລະນີ້ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມຈິງທີ່ວ່າ NKVD ປະຕິບັດຢ່າງໂຫດຮ້າຍກັບຄອບຄົວຂອງຜູ້ທີ່ຍອມຈໍານົນ.
  ສະນັ້ນ ຄວາມຢືດຢຸ່ນຂອງທະຫານຍີ່ປຸ່ນບໍ່ແມ່ນເກີນໄປ. ໃນສົງຄາມຣັດເຊຍ-ຍີ່ປຸ່ນ, ຍີ່ປຸ່ນເສຍທະຫານເປັນນັກໂທດສົງຄາມໜ້ອຍກວ່າຊາວຣັດເຊຍຮ້ອຍເທົ່າ!
  ແຕ່ເຖິງຢ່າງໃດກໍຕາມ, ອັນນີ້ສ່ວນໜຶ່ງແມ່ນຍ້ອນວ່າກອງທັບຣັດເຊຍບໍ່ໄດ້ຮັບໄຊຊະນະໃນການສູ້ຮົບໃຫຍ່ຄັ້ງດຽວ. ແລະບໍ່ມີໄຊຊະນະ, ບໍ່ມີນັກໂທດ.
  ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມັນເກີດຂື້ນວ່າກອງທັບທີ່ກ້າວຫນ້າຍັງ ມີທະຫານຫຼາຍຄົນ ຖືກຈັບ.
  ເດັກຊາຍນັກຮົບ Caligula ເວົ້າກັບ Margarita ຜ່ານ walkie-talkie ເບື້ອງຕົ້ນ:
  - ບາງທີພວກເຮົາຈະຍົກທຸງສີຂາວຂຶ້ນ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຂົາຈະຈົມນ້ໍາພວກເຮົາບໍ?
  Margarita ຄັດຄ້ານ:
  "ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ຈະແລ່ນເຮືອພາຍໃຕ້ທຸງສີຂາວ." ດີກວ່າໃຫ້ ພາສາລັດເຊຍສາມສີ ຢູ່ເທິງຫົວຂອງເຈົ້າ!
  ນັກຮົບໜຸ່ມໄດ້ເອົາເຂັມໃສ່ຕີນເປົ່າ, ຕີນທີ່ຄ່ອງແຄ້ວຂອງເດັກຊາຍ, ແລະ ໄດ້ແທງຊາມູໄຣຄົນຕໍ່ໄປໃສ່ໜ້າຜາກ, ລາວໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ແລະໃນຄວາມຄິດເຫັນຂອງຂ້ອຍ, Andreevsky ກັບໄມ້ກາງແຂນຈະປະສົບຜົນສໍາເລັດຫຼາຍ!
  ດ້ວຍຄະແນນສິບສີ່ຫາສູນ, ທ່າເຮືອຂອງກອງທັບເຮືອກັບຍີ່ປຸ່ນແມ່ນໄດ້ສໍາເລັດແລະໃນປັດຈຸບັນທ່ານບໍ່ພຽງແຕ່ສາມາດ ເອົາ ເຮືອທີ່ຖືກຈັບໄປກັບຕົວທ່ານເອງ, ແຕ່ຍັງຮ້ອງເພງ. Caligula ຂອງ Dolphins ໄດ້ຮ້ອງເພງໄຊຊະນະຂອງລາວຢູ່ເທິງສຸດຂອງປອດຂອງລາວ:
  ກວ້າງໃຫຍ່ຂອງທະເລ, ມະຫາສະຫມຸດ -
  ພວກເຮົາໄຖພວກເຂົາພາຍໃຕ້ທຸງສາມສີ!
  ທະຫານໄດ້ຍຶດເອົາພູທີ່ສູງສຸດ,
  ນົກອິນຊີຄຳຮ້ອງໃນໄຊຊະນະ!
  
  ນັກຮົບລັດເຊຍໄດ້ຮັບການຍອມຮັບຈາກດາວເຄາະ,
  ພວກເຮົາຕີສັດຕູດ້ວຍ swords ແລະ bayonets!
  ພວກເຮົາສາມາດຖິ້ມແອກຂອງ fascism ຈາກເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງໂລກ,
  ພວກເຮົາສຳເລັດການເດີນຂະບວນດ້ວຍໄຊຊະນະໃນເບີລິນ!
  
  ໄດ້ໄປ ເຖິງລົດຖັງທີ່ມີຄວາມຫຍາບຄາຍ,
  ພວກເຂົາຂົ່ມຂູ່ຈະທໍາລາຍທຸກຂົງເຂດລັດເຊຍ!
  ແຕ່ພວກເຂົາຕີ ຄົນຮ້າຍ ທີ່ຖືກສາບແຊ່ງຢ່າງໜັກ ,
  ເພື່ອໃຫ້ລູກຂອງພວກເຮົາມີຄວາມສຸກໂດຍບໍ່ມີແອກ!
  
  ພວກເຮົາເປັນລູກຫລານຂອງປະເທດຊາດ, ຊຶ່ງສູງກວ່າທຸກຄົນໃນໂລກ,
  ພວກເຮົາເກີດມາ, kneading calico ດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງພວກເຮົາ!
  ໄດ້ຂໍຮ້ອງໃຫ້ພວກເຮົາ, ສົ່ງພວກເຮົາໄປ ສູ້ຮົບ ,
  ແລະພຣະເຈົ້າໄດ້ນໍາເອົາເດືອນພຶດສະພາທີ່ຈະເບີກບານໃນຄວາມສຸກ!
  
  ບໍ່ມີສ່ວນແບ່ງຂອງນັກຕໍ່ສູ້ແລະ ຫົວໃຈ ທີ່ສູງສົ່ງ ,
  ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຄວາມຝັນແລະການເກີດໃຫມ່!
  ເປີດປະຕູອັນສະຫງ່າລາສີໄປສູ່ຄວາມອະມະຕະ,
  ແຕ່ຖ້າຫາກວ່າທ່ານກໍາລັງນັ່ງຢູ່ໃນ ambush, ໃຫ້ ງຽບ !
  
  ມີໝາປ່າແລະແກະ, ແຕ່ເຈົ້າເປັນຜູ້ລ້ຽງສັດຂອງຈັກກະວານ,
  ແລະມັນເປັນສ່ວນແບ່ງຂອງເຈົ້າເພື່ອຖ່າຍທອດຄໍາສັ່ງໃຫ້ລູກຫລານ!
  ເພື່ອນຳເອົາເລື່ອງນີ້ໄປສູ່ຈຸດຈົບຂອງການສ້າງ,
  ເພື່ອວ່າໄຟນິລັນດອນໃນຫົວໃຈຂອງຄວາມຮັກຂອງທ່ານບໍ່ໄດ້ອອກໄປ!
  
  ໃຜຮູ້ວ່າລູກປືນຂອງສັດຕູຈະຢຸດທະຫານຢູ່ໃສ,
  ແຕ່ເຖິງຢ່າງໃດກໍຕາມ, ໃນການສູ້ຮົບ, ຄວາມຕາຍ ແມ່ນ ດີກວ່າພະຍາດເນົ່າເປື່ອຍ!
  ແລະຖ້າເຈົ້າຕາຍ, ແລ້ວເພື່ອນຂອງເຈົ້າຈະທຳລາຍ ສັດຕູ .
  ລາວຈະບໍ່ອົດທົນໄດ້, ເພາະວ່າເດັກຍິງຕີນເປົ່າຖືກຂັບໄລ່ໄປເປັນຊະເລີຍ!
  
  ໂອ້ຍ, ຊະຕາກໍາຂອງລັດເຊຍ, ສົງຄາມແລະໄຟຫຼັງຈາກສົງຄາມ,
  ສໍາລັບຜູ້ທີ່ຢາກໄປພັກຜ່ອນ, ບໍ່ມີບ່ອນໃດສໍາລັບພວກເຂົາ, ເຈົ້າຮູ້, ໃນສະຫວັນ!
  ທີ່ນີ້ Sam hellish ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດກັບຊາຕານ,
  ໄພຂົ່ມຂູ່: - ຂ້ອຍຈະເອົາອະຕອມລົງແລະທໍາລາຍລູກເຫັບ!
  
  ແຕ່ຍັງຈະມີການປ້ອງກັນລູກສອນໄຟ,
  ແລະລະເບີດນິວເຄລຍບໍ່ສາມາດທໍາລາຍ Moscow ...
  ພວກເຮົາສາມາດນໍາໃຊ້ tank ເພື່ອເອົາແມ່ກາຝາກ,
  ແລະເພງທີ່ຫນ້າເບື່ອກ່ຽວກັບ ການຫຼຸດລົງ ເຮັດໃຫ້ທ່ານໂສກເສົ້າ!
  
  ຂາຍເປັນເງິນ, ບໍ່ແມ່ນຫຸ້ນລັດເຊຍ,
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ພວກເຮົາແຕ່ລະຄົນເປັນນັກຮົບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່!
  ຢ່າເຊື່ອວ່າພຣະເຈົ້າໄດ້ວາງໃຫ້ເຮົາຢູ່ໃນບົດບາດແລ້ວ,
  ທີ່ຈິງ ເຈົ້າຕັດສິນໃຈວ່າສຽງດັງນັ້ນເຢັນສໍ່າໃດ!
  
  ມີຄວາມລົ້ມເຫລວ, ມີຄວາມລົ້ມເຫລວ,
  ມັນເກີດຂຶ້ນຄືກັບ hares retreating ຈາກ wolves ຂີ້ຮ້າຍ!
  ແຕ່ຖ້າສົງຄາມເລີ່ມຕົ້ນ, ພວກເຮົາຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ,
  ເກມຕີກອງທັບທີ່ໂຫດຮ້າຍຂອງ monsters ໃນຈັງຫວະ hellish!
  
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຫຼີ້ນສົງຄາມ,
  ພວກເຮົາບໍ່ມີການເອີ້ນອື່ນນອກຈາກການເປັນຫມູ່ເພື່ອນທີ່ດີ!
  ເຮົາເປັນພີ່ນ້ອງກັນ ບໍ່ແມ່ນອາເບນແລະກາອີນ.
  ສໍາລັບພວກເຮົາ, ນົກແມ່ນເພງ, ແລະບໍ່ແມ່ນເກມໄຂມັນ!
  . EPILOGUE
  ຫຼັງຈາກໂດມິນິກາສະແດງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງນາງ, ເດັກນ້ອຍໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນ ແລະ ຕົບມືເປັນເວລາດົນນານ. ແມ່ນແລ້ວ, ມັນ ດີຫຼາຍ , ເຈົ້າສາມາດເວົ້າໄດ້ວ່ານາງໄດ້ປະສົບຜົນ ສຳ ເລັດ - ຟອກ ຄຳ ຍ້ອງຍໍແລະຮ້ອງເພງໃສ່ຕົວເອງ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Margarita ແລະ Dominica ໄດ້ປະກາດງານບຸນສໍາລັບໂລກທັງຫມົດ, ເພື່ອໃຫ້ມີຄວາມມ່ວນແລະຄວາມສຸກໃນຈິດວິນຍານ.
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ໂບກໄມ້ເທົ້າຂອງພວກເຂົາ, ແລະໂຕະທີ່ຟຸ່ມເຟືອຍໄດ້ປະກົດຂຶ້ນ, ເຕັມໄປ ດ້ວຍອາຫານ . ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນຟຸ່ມເຟືອຍ ແລະອຸດົມສົມບູນຫຼາຍ.
  ອາຫານທີ່ປະເສີດດັ່ງກ່າວແລະຫຼາຍຂອງ cakes, pies custard, donuts, pretzels, muffins ແລະ cakes ຕົກແຕ່ງອຸດົມສົມບູນ. ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະເວົ້າໃນນິທານ, ຫຼືອະທິບາຍມັນດ້ວຍປາກກາ.
  ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນເປັນຕາຫນ້າກິນແລະມີກິ່ນຫອມ, ເຮັດໃຫ້ມັນເປັນເອກະລັກໃນຄວາມຊັບຊ້ອນແລະຄວາມງາມຂອງມັນ.
  Margarita tweeted:
  ທັງຫມົດທີ່ດີທີ່ສຸດ, ທີ່ດີທີ່ສຸດສໍາລັບເດັກນ້ອຍ,
  ຢູ່ເທິງດາວເຄາະຂອງພວກເຮົາ ...
  ອາຍຸຍືນແດດແລະລົມ,
  ພິຈາລະນາ fairies ຮັບຜິດຊອບສໍາລັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ!
  ແລະນາງໄດ້ເລີ່ມເຕັ້ນລໍາ. ແລະ Dominica ຕິດຕາມນາງ, ແລະເດັກຍິງອີກຫຼາຍຄົນກັບເຂົາເຈົ້າ. ມັນ ດີເລີດ .
  Margarita ສັງເກດເຫັນຢ່າງມີເຫດຜົນ:
  - ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະເປັນໄປໄດ້, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະດີຖ້າຫາກວ່າພວກເຮົາບໍ່ເຮັດ ໃຫ້ເປັນ !
  ແລະຍິງທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມກໍໄດ້ເອົາດອກໄຟອີກອັນໜຶ່ງອອກຈາກໄມ້ວິງຂອງນາງ. ແລະມັນເປັນຄືກັບນ້ຳພຸຂອງເພັດພອຍທີ່ໄຫລໄປໃນສາຍນ້ຳທີ່ມີລົມພະຍຸຢ່າງແຮງ.
  Dominica ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ຄວາມງາມ, ຄວາມງາມ.
  ມັນຍິງອອກຄືກັບນ້ຳພຸຈາກປາວານ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນເປັນເວລາສໍາລັບການບັນເທີງ. ເດັກຊາຍໃຫຍ່ຫລາຍຄົນ, ອາຍຸປະມານສິບສີ່ປີແລະມີກ້າມຫຼາຍ, ໄດ້ໃສ່ຖົງມືອ່ອນໃສ່ມືຂອງເຂົາເຈົ້າ ແລະເລີ່ມຕໍ່ສູ້ກັນ.
  ພວກເຂົາເຈົ້າຕີດ້ວຍມືແລະຕີນເປົ່າ, ໃນຂະນະທີ່ຍິ້ມແລະຫົວ.
  Dobrynya ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ພວກເຂົາເຈົ້າມີອຸປະກອນກະສິກໍາລວມ!
  ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ຫົວຫົວ:
  - ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມ ໃນສິລະ martial !
  ເດັກຊາຍ Dobrynya ໂດດລົງ, ໂດດເຂົ້າໄປໃນວົງແຫວນຊົ່ວຄາວ:
  - ປ່ອຍຂ້ອຍໄປ!
  ແລະສອງຄົນທີ່ກ້າມເນື້ອສູ້ກັນໄດ້ປະທະກັນ. ພວກເດັກນ້ອຍຫົວຫົວແລະໂຈມຕີ Dobrynya. ມີການຖອດປະກອບ ແລະໂບກແຂນ ແລະຂາ.
  Dobrynya deftly ກະແຈກກະຈາຍແລະ pushed ພວກເຂົາຫລີກໄປທາງຫນຶ່ງ. ຈາກນັ້ນລາວໄດ້ຈັບ ເດັກຊາຍ ຄົນໜຶ່ງໃສ່ດັງ ດ້ວຍຕີນເປົ່າ . ລາວຮ້ອງໄຫ້ດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດປ່າ. ແລະເດັກຊາຍ hero ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ໂດຍບໍ່ມີພິທີໃດໆ, ໂຍນລາວແລະບັງຄັບໃຫ້ລາວຫັນ.
  ເດັກນ້ອຍທີ່ຢູ່ອ້ອມຂ້າງຫົວຂວັນ ແລະຕົບມື. ແລະ Dobrynya ຍູ້ເດັກຊາຍສີ່ຄົນເຂົ້າກັນໃນເວລາດຽວ ແລະ ຫໍ່ເຂົາເຈົ້າດ້ວຍຜ້າປູໂຕະ.
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫົວໄດ້ກາຍເປັນຫູຫນວກຫມົດ. ຄືກັນກັບສຽງຕົບມືຂອງເດັກນ້ອຍ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າ ເຢັນ ຫຼາຍ .
  Dobrynya ເວົ້າຢ່າງສະຫລາດວ່າ:
  - ຜູ້ທີ່ກ້າກິນມັນ!
  Dominika ຍັງເຂົ້າໄປໃນວົງການ. ນາງຍັງໄດ້ສິລະປະ martial. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ການສະແດງໃນຮູບເງົາບໍ່ແມ່ນເລື່ອງຕະຫລົກ. ນາງ ໄດ້ສະແດງຕົນເອງ ເປັນ Supergirl ແລະ ຕໍ່ສູ້ກັບ supervillain . ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງທັງສອງໄດ້ຕຳເຊິ່ງກັນແລະກັນເປັນເວລາຫຼາຍສິບຄັ້ງ. ແລະນັ້ນ ຍິ່ງໃຫຍ່ . ເຖິງແມ່ນວ່າຮອຍແຕກຂອງເຂົາເຈົ້າກໍ່ເປັນຈິງ.
  ດຽວນີ້, ໄວລຸ້ນທີ່ແຂງແຮງ, ມີກ້າມປະມານສິບສີ່ໃນຊຸດລອຍນ້ໍາໄດ້ມາຕໍ່ຕ້ານ Dominica. ແລະລາວພະຍາຍາມທໍາຮ້າຍເດັກຍິງ. Dominica ຕອບສະໜອງດ້ວຍການຕີທີ່ຊັດເຈນຈາກສົ້ນຕີນເປົ່າໄປຫາແສງຕາເວັນ plexus, ແລະເດັກຊາຍໄດ້ລົ້ມລົງ ແລະເລີ່ມ writhe.
  Dominica tweeted:
  - ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ ເດັກນ້ອຍ , ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍ,
  ບໍ່ແມ່ນແທ້...
  ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ ເດັກນ້ອຍ , ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍ -
  ກ່ອງເປື່ອຍ!
  ຕີ Dominica ໃສ່ກ້າມຊີ້ນຫຼັງ ດ້ວຍສຸດກຳລັງຂອງລາວ . ເດັກຍິງຮ້ອງຂຶ້ນແລະເຕະລາວຄືນ. ລາວໄດ້ຫລົບໜີໄປທີ່ Dominika ແລະພະຍາຍາມຕໍ່ສູ້ນາງ. ໄວລຸ້ນມີຄວາມເຂັ້ມແຂງແລະແຂງກະດ້າງໂດຍການເຮັດວຽກຫນັກຢູ່ໃນບ່ອນກໍ່ສ້າງ. ແລະ Dominika ຕ້ອງ strain ຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງນາງທັງຫມົດບໍ່ໃຫ້ຫຼຸດລົງ. ແຕ່ນາງຫຼຸດອອກໄປແລ້ວໂຍນ ເດັກຊາຍ ທີ່ແຂງແຮງ ໃສ່ໃສ່ນາງ. ລາວໄດ້ລົ້ມລົງ, ເຂົ້າໄປໃນຖ້ວຍທີ່ມີ sturgeon. ແລະເດັກຊາຍໄດ້ເປື້ອນຫຼາຍ.
  ແລະພວກເດັກນ້ອຍທີ່ເຫຼືອກໍຫົວເຍາະເຍີ້ຍຢ່າງປ່າເຖື່ອນ ແລະເຮັດໜ້າ. ອັນນີ້ເບິ່ງ ດີ ແທ້ໆ .
  ເດັກຜູ້ຊາຍໄດ້ໂດດຂຶ້ນ, ແຕ່ໄດ້ຮັບການເຕະແຂງ
  ເດັກຍິງລະຄອນຜູ້ຍິງຢູ່ໃນ chin, ລາວຖືກຕີດ້ວຍ shin ຂອງລາວ ໃນ ການເຄື່ອນໄຫວທີ່ກໍາລັງຈະມາເຖິງ, ແລະເດັກຜູ້ຊາຍກ້າມຫຼຸດລົງ.
  Dominic ຮ້ອງສຽງດັງວ່າ:
  ລາວລໍຖ້າຜູ້ເຄາະຮ້າຍຢູ່ໃນລະເບີດຝັງດິນຢ່າງຈິງຈັງ,
  ຊີ້ເຣດາຂຶ້ນເທິງທ້ອງຟ້າ...
  ຫນຶ່ງໃນຄວາມຜິດພາດ - ການບິນໂດຍບັງເອີນ,
  ແລະຄວາມເສຍຫາຍແມ່ນຫລີກລ້ຽງບໍ່ໄດ້!
  ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນເດັກຍິງ karate. ສະນັ້ນ ນາງຈຶ່ງຫັນໜ້າໄປ ຕີ ເດັກຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງໃສ່ດັງດ້ວຍສົ້ນຕີນເປົ່າ. ລາວລົ້ມລົງແລະປ່ອຍນ້ຳພຸເລືອດ ອອກຈາກ ເຄື່ອງດັງ ຂອງລາວ . ແຕ່ລາວກະໂດດຂຶ້ນທັນທີ. ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບ. ແລະ Dominika ເດີນທາງລາວ, ບັງຄັບໃຫ້ລາວລົ້ມ. ນີ້ແມ່ນແມ່ຍິງແທ້ໆ.
  Dobrynya ໄດ້ຫົວຢ່າງເຫັນດີວ່າ:
  - ຮັກສາມັນຂຶ້ນ! ດີ, ເຈົ້າເປັນ ສາວ ເຢັນ !
  ນີ້ແມ່ນເດັກຊາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງອີກຄົນຫນຶ່ງທີ່ໄດ້ບິນຫນີຈາກການໂຈມຕີຂອງ Dominica.
  ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ການປະທະກັນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ເດັກຍິງໄດ້ໂຍນໄວລຸ້ນອີກຄົນຫນຶ່ງໃສ່ນາງແລະ chired:
  ເດັກຍິງຈາກສັງຄົມສູງ,
  ຂ້ອຍຢາກຕີຊາຍຄົນນັ້ນແທ້ໆ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເດັກຍິງໄດ້ຍູ້ເດັກນ້ອຍຊາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາມີບາດແຜແລະຕໍາ. ແລະມັນເບິ່ງເປັນເລື່ອງຕະຫລົກແລະຕະຫລົກທີ່ສຸດ.
  ເດັກນ້ອຍຊາຍ ລົງ :
  - ເຈົ້າແມ່ນ ສາວ ຂອງພວກເຮົາ ! ຮ້ອນຫຼາຍແລະຕໍ່ສູ້!
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວ ແລະຮ້ອງວ່າ:
  ສາວນັກສູ້ມີເລືອດຮ້ອນ,
  ພວກຄົນຕາບອດກຳລັງໂຈມຕີພວກເຮົາ!
  ນາງໄດ້ສະກົດຄໍາກະຊິບ, ແລະຝົນທີ່ແທ້ຈິງຂອງສີຄີມ, ້ໍານົມຂົ້ນແລະ້ໍາເຜີ້ງ poured ລົງໃສ່ເດັກຊາຍຈາກຂ້າງເທິງ.
  ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງຫົວເລາະທີ່ມີຄວາມສຸກຂອງເດັກນ້ອຍ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນ spinning ແລະເກີດຂຶ້ນຫຼາຍ ເຢັນ ແລະຮຸກຮານ. ແລະມີຊ່ວງເວລາຕະຫລົກໃນການຮຸກຮານນີ້.
  ເຈົ້າຊາຍ Oenomaus ແມ່ນ, ແນ່ນອນ, ຢູ່ໃນເກມ. ໃຜສາມາດຈັດການໂດຍບໍ່ມີມັນໄດ້ແນວໃດ? ແລະນັກຮົບໜຸ່ມໄດ້ໂຍນເດັກຊາຍຜູ້ໜຶ່ງທີ່ເບິ່ງຄືເກົ່າແລະໃຫຍ່ກວ່າຕົວເອງ. ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ exclamations ກະຕືລືລົ້ນ. ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນການຕໍ່ສູ້ທີ່ຈໍາເປັນແທ້ໆ.
  Enomai ໂບກມືຂອງລາວ, ແລະ ເດັກຊາຍ ໄດ້ລົ້ມລົງໃສ່ກອງເຄ້ກທີ່ມີສີຄີມ. ແລະພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ແຕກແລະກະແຈກກະຈາຍດັ່ງນັ້ນ funny ແລະ gusto. ແລະດັ່ງກ່າວໄດ້ມີກິ່ນຫອມຂອງເຮືອນຄົວ magical ໄດ້.
  Dobrynya ສັງເກດເຫັນດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈ:
  - ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ຈະເສຍອາຫານດັ່ງກ່າວ!
  Dominic ຍິ້ມ ແລະຕອບວ່າ:
  - ວ່າແມ່ນ OK! ຂ້າພະເຈົ້າຈະເຮັດ magic ຫຼາຍ!
  ເດັກຊາຍ Phoenix ຮ້ອງເພງວ່າ:
  ບາງບ່ອນຢູ່ໃນປ່າມີນັກວິເສດ
  ພວກເຂົາເຈົ້າຫຍິບຜ້າຫົ່ມໃຫ້ຊາຕານ...
  ກ້ອນຫີນໄດ້ຖືກຖິ້ມໄປອ້ອມຂ້າງ,
  ປະເທດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງພວກເຮົາ!
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວກາຍເປັນເພື່ອນກັບ Dobrynya. ເດັກຊາຍວິລະຊົນສອງຄົນທຳອິດເລີ່ມແກວ່ງກຳປັ້ນຂອງຕົນ, ພະຍາຍາມຕີໜ້າ ກັນ . ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ໂຫຼດມັນເປັນບາດເຈັບສອງສາມຄັ້ງ, ແລະມີຮອຍແຕກ. ແລ້ວພວກເດັກຊາຍຕໍ່ສູ້ກໍເອົາມັນແລະຕີໜ້າຜາກ. ດັ່ງນັ້ນ sparks ເລີ່ມບິນຈາກຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ pushed ກັນແລະກັນ, butted ຫົວ ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຕໍ່ສູ້. ແລະການຕໍ່ສູ້ແມ່ນ stubborn ຫຼາຍ. ເດັກຊາຍ knight ຈັບມື, ປວດເຊິ່ງກັນແລະກັນແລະບີບເຊິ່ງກັນແລະກັນ.
  ຈາກນັ້ນເຂົາເຈົ້າກໍເລີ່ມຕີຫົວອີກ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າໂງ່ກວ່າໃຈເຢັນແລະເປັນຕາຢ້ານ. ແລະສິ່ງນີ້ໄດ້ກະທຳໃນແບບທີ່ມັນເຮັດໃຫ້ຜູ້ຊົມເດັກນ້ອຍເຂົ້າໄປໃນສຽງຫົວທີ່ຫູໜວກ.
  Dominica ເອົາ feather ໃນມືຂອງນາງແລະເລີ່ມ tickle heels ເປົ່າຂອງເດັກນ້ອຍຊາຍ. Dobrynya ແລະ Phoenix ເລີ່ມຫົວເຍາະເຍີ້ຍ, ມັນກໍ່ເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກແລະ ເຢັນ ຫຼາຍ ທີ່ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຢຸດຫົວໄດ້.
  Margarita ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ prima donna:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າເປັນສາວເຢັນ. ພຽງແຕ່ເປັນນັກບັນເທີງຕົ້ນສະບັບ. ເຈົ້າສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ອີກ?
  Dominica ຮ້ອງໄຫ້:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໂດຍທົ່ວໄປ, ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ທຸກຢ່າງແທ້ໆ. ແລະທ່ານຈະເຫັນນີ້ຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ!
  Dobrynya ແລະ Phoenix ແຍກກັນ. ພວກເຂົາກຳລັງເຫື່ອອອກແລະຮ່າງກາຍທີ່ຖືກແກະສະຫຼັກຂອງພວກເຂົາກໍເຫຼື້ອມເປັນເງົາເໝືອນກັບວ່າພວກເຂົາຖືກປຽກດ້ວຍນ້ຳມັນໝາກກອກ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດດ້ວຍການຫາຍໃຈວ່າ:
  - ພວກເຮົາມີໄຊຊະນະ, ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ໃກ້ຊິດກັບເປົ້າຫມາຍຂອງການຊ່ວຍປະຢັດການຮ່ວມເພດທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ຫນູສີເຫຼືອງເປັນຂອງສັດຕູຂອງພວກເຮົາ Bastinda, ຜູ້ທີ່ຫາຍໄປບໍ່ມີໃຜຮູ້ວ່າຢູ່ໃສ. ແລະພວກເຮົາ spilled ຫມາກຖົ່ວ. ດີ, ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນ vain, ແຕ່ຍັງບໍ່ມີຜົນໄດ້ຮັບທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການນັບສຸດ!
  Dominica ຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  ຊີວິດບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ
  ແລະເສັ້ນທາງບໍ່ໄດ້ນໍາໄປກົງ ...
  ທຸກຢ່າງມາຊ້າເກີນໄປ
  ມັນໝົດໄວເກີນໄປ!
  ຄ່ອຍໆ, ອາລົມຂອງເດັກນ້ອຍທີ່ຖືກປົດປ່ອຍໄດ້ກາຍເປັນສະຫງົບລົງ. ແລະການຕໍ່ສູ້, ແມ່ນແຕ່ຄົນຕະຫລົກ, ໄດ້ເສຍຊີວິດ, ແລະດົນຕີໄດ້ກາຍເປັນສຽງຫນ້ອຍ.
  ແລະທັນໃດນັ້ນກໍໄດ້ຍິນສຽງດັງ. ສຽງດັງໂມງປຸກດັງຂຶ້ນ.
  ເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງທັນທີທັນໃດ jumped ອອກຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງເຂົາເຈົ້າແລະ bristled ມີ swords ແລະຫອກ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກຽມພ້ອມສໍາລັບການຕໍ່ສູ້.
  ມັງກອນປາກົດຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີສາມຫົວ, ເຈັດຫົວ, ແລະ ສິບສອງຫົວ . ແລະມີພວກມັນເປັນຈຳນວນຫຼາຍ, ແລະສັດເລືອຄານຂະໜາດໃຫຍ່. ຕາມທໍາມະຊາດ, ຫົວຫຼາຍ, ຂະຫນາດຂະຫນາດໃຫຍ່. ແລະໃນບັນດາພວກເຂົາແມ່ນແມ່ມົດທີ່ຄຸ້ນເຄີຍ Bastinda, ຜູ້ທີ່ເບິ່ງຄືວ່າມີຂະຫນາດນ້ອຍຕໍ່ກັບພື້ນຫລັງຂອງມັງກອນ.
  Dominic whistled ແລະສັງເກດເຫັນ:
  - ວ້າວ! ເບິ່ງຄືວ່າມັນຍັງບໍ່ຈົບ!
  Margarita ຮ້ອງເພງຕອບວ່າ:
  ຂ້າພະເຈົ້າລົ້ມກັບຫນ້າເອິກຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຈັບນໍາ,
  ແຜ່ນດິນໂລກເຕັມໄປດ້ວຍຂຸມຄືກັບຂີ້ເຫຍື້ອ...
  ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່ານີ້ຍັງບໍ່ແມ່ນທີ່ສຸດ -
  ຈຸດຈົບແມ່ນພຽງແຕ່ການເລີ່ມຕົ້ນ!
  ມີປະມານຫ້າສິບພັນເດັກນ້ອຍຂອງນັກຮົບ - ນີ້ແມ່ນກອງທັບທັງຫມົດ, ບໍ່ມີຫຼາຍກ່ວາສອງຮ້ອຍມັງກອນ. ສະນັ້ນ, ນັກຮົບໜຸ່ມບໍ່ໄດ້ໜີໄປ. ພວກເຂົາເຈົ້າພ້ອມທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ແລະໃຫ້ຊີວິດຂອງເຂົາເຈົ້າຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ, ແລະບາງທີແມ່ນແຕ່ຊະນະ!
  ທັງສອງຝ່າຍແມ່ນການຕໍ່ສູ້ແລະຕັ້ງໃຈ.
  ສິບສອງຫົວ ທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ ໄດ້ຟ້າຮ້ອງ:
  - ບໍ່ຕ້ອງຢ້ານ! ພວກເຮົາຈະບໍ່ຕໍ່ສູ້ກັບເດັກນ້ອຍ! ພວກເຮົາເພື່ອສັນຕິພາບແລະຄວາມຍຸດຕິທໍາ!
  Dominica ຮ້ອງວ່າ:
  - ແລ້ວເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງມາທີ່ນີ້?
  ທີ່ນີ້ Bastinda roared, ຍິ້ມຮຸກຮານ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າເປົ້າຫມາຍຕົ້ນຕໍຂອງທ່ານແມ່ນເພື່ອໄດ້ຮັບຂອງປອມຫນູສີເຫຼືອງ, ແລະບໍ່ແມ່ນເພື່ອປົດປ່ອຍສໍາລອງເດັກນ້ອຍ!
  Margarita ຄັດຄ້ານ:
  - ມັນບໍ່ແຊກແຊງ! ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການອອກຈາກ ລູກຂອງພວກເຮົາ ແລະພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍຈະ!
  ຫົວມັງກອນທັງສິບສອງເວົ້າໃນຂະນະດຽວກັນວ່າ:
  "ພວກເຮົາຂອບໃຈຄວາມສູງສົ່ງຂອງເຈົ້າ!" ແຕ່ Bastinda ເຊີນເຈົ້າຫຼິ້ນເກມ. ຖ້າເຈົ້າຊະນະ, ລາວ ຈະໃຫ້ໜູສີເຫຼືອງໃຫ້ເຈົ້າ, ຖ້າລາວເຮັດ, ສີ່ໂຕຂອງເຈົ້າຈະເປັນທາດຂອງມັນຕະຫຼອດໄປ.
  ແມ່ຍິງ Bastinda ຫົວຫົວ:
  - ແມ່ນແລ້ວ! ນັ້ນເອງ! ດີ, ເດັກນ້ອຍ, ມີ fuss ຫຼາຍເກີນໄປກັບເຂົາເຈົ້າ. ສີ່ຄົນຂອງເຈົ້າຈະມີປະໂຫຍດຫຼາຍກວ່າໃນການເປັນທາດ!
  Dominica ສັງເກດເຫັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ:
  - ພວກເຮົາສາມາດຫຼິ້ນເກມໄດ້. ພຽງແຕ່ໃຫ້, ໃນກໍລະນີຂອງການສູນເສຍ, ແມ່ມົດ Bastinda ບໍ່ພຽງແຕ່ໃຫ້ພວກເຮົາປອມຫນູສີເຫຼືອງຂອງນາງ, ແຕ່ຍັງກາຍເປັນສໍາລອງຂອງພວກເຮົາ.
  Margarita ຢືນຢັນ, ຕີຕີນເປົ່າຂອງນາງ:
  - ນັ້ນແມ່ນມັນ! ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ! ມັນຈະຍຸຕິທໍາຖ້າ Bastinda ຍັງມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ເສລີພາບຂອງນາງ!
  ສິບສອງຫົວ ເວົ້າວ່າ:
  - ໃຫ້ມັນເປັນດັ່ງນັ້ນ! ປອມແລະອິດສະລະພາບຂອງແມ່ມົດ, ຕ້ານສິດເສລີພາບຂອງສີ່ບຸກຄົນທີ່ສໍາຄັນ - ຍຸດຕິທໍາ!
  ແມ່ມົດ Bastinda ຫົວຫົວຂອງນາງດ້ວຍຜົມສີດຳ:
  - ຕົກລົງ, ຈະເປັນມັນ! ຂ້ອຍຊະນະເກມນີ້ສະເໝີ. ແລະເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມຮູ້ຂອງ magic ຈະບໍ່ຊ່ວຍເຂົາເຈົ້າ!
  ສິບສອງຫົວ ຮ້ອງວ່າ:
  - ເຈົ້າສັນຍາວ່າເຈົ້າຈະເຮັດຕາມຄຳສັນຍາຂອງເຈົ້າໃນກໍລະນີພ່າຍແພ້ບໍ?
  ທັງ 5 ຮ້ອງອອກມາພ້ອມໆກັນວ່າ:
  - ພວກເຮົາໃຫ້!
  ແມ່ມານ Bastinda ໄດ້ເອົາກະດານທີ່ມີສີ່ຫຼ່ຽມຈາກກະເປົ໋າຂອງນາງແລະເວົ້າວ່າ:
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນໃຫ້ເລີ່ມຕົ້ນ!
  ແລະນາງໄດ້ເປີດກະດານອອກ; ຕົວເລກປະກົດຂຶ້ນໃນທັນທີ. ມັນເປັນທີ່ລະນຶກເຖິງການຫຼິ້ນໝາກຮຸກແບບດັ້ງເດີມ, ພຽງແຕ່ສີ່ຫຼ່ຽມເທົ່ານັ້ນບໍ່ແມ່ນສອງ, ແຕ່ມີສາມສີຄື: ສີຂາວ, ດຳ ແລະ ສີເທົາ. ແລະ ພວກເຮົາມີ ຕົວເລກຫຼາຍ. ມີ jester, ຄົນຍິງທະນູແລະເຈົ້າຫນ້າທີ່, ນາຍພົນ, Marshal, ballista, chariot ແລະສິ່ງອື່ນໆ.
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາຍ່າງແນວໃດ! ອັນນີ້ບໍ່ຍຸດຕິທຳ!
  ແມ່ມານ Bastinda ຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມວ່າ:
  - ທ່ານໄດ້ໃຫ້ຄໍາສັບຂອງທ່ານແລ້ວແລະບໍ່ມີບ່ອນທີ່ຈະ retreat. ການປະຕິເສດການຫຼິ້ນແມ່ນເທົ່າກັບການເອົາຊະນະ!
  Margarita ຫົວຫົວ:
  - ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ຈັກເກມນີ້! ແລະວິທີການຕົວເລກຍ່າງຢູ່ໃນມັນຄືກັນ! ສະນັ້ນໃຫ້ເຮົາຫຼິ້ນ!
  ແມ່ຍິງ Bastinda ຫົວຫົວ:
  - ແລ້ວ! ຕົວເລກຕົ້ນຕໍຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນກະສັດແລະພວກເຮົາຈະຫລິ້ນຈົນກ່ວາ checkmate!
  ນັກຮົບເດັກນ້ອຍຕົບມື. Margarita ສັ່ນ wand magic ຂອງນາງ, ແລະຮູບພາບຂອງກະດານຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີສາມປະເພດຂອງຈຸລັງປາກົດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແລະບັດນີ້ອະດີດທາດຫຼາຍພັນຄົນສາມາດເຫັນນາງໃນທັນທີ.
  Margarita ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ກ່ອນສົງຄາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊະນະເກມຫມາກຮຸກກັບ Botvinnik ຕົນເອງ, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນບຸກຄົນ, ແຕ່ໃນເກມພ້ອມໆກັນ. ແຕ່ອາຍຸແປດປີ, ເອົາຊະນະແຊ້ມ USSR ແມ່ນເຢັນ!
  ແມ່ມານ Bastinda ຈົ່ມວ່າ:
  - ນີ້ແມ່ນເກມທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫມົດ! Chess ບໍ່ໄດ້ໃກ້ຊິດກັບນາງ!
  ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານຫົວຫົວ:
  - ຂ້ອຍຮູ້! ມັນສັບສົນຫຼາຍແລະມີຕ່ອນຫຼາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດຫຼິ້ນໄດ້! ສະນັ້ນຢ່າຄິດວ່າມັນຈະງ່າຍສໍາລັບທ່ານ!
  ແມ່ມົດທີ່ມີຜົມສີດຳຫົວຫົວ:
  - ຕ່ອນຂອງຂ້ອຍແມ່ນສີແດງ - ພວກເຂົາເລີ່ມຕົ້ນທໍາອິດ!
  ແລະນາງໄດ້ຍ້າຍ slinger ໄປຂ້າງຫນ້າ . Margarita ຕອບສະຫນອງໂດຍການເຄື່ອນຍ້າຍຄົນຍິງທນູ. ດັ່ງກ່າວເປັນເກມ leisurely ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ແຕ່ລະຂ້າງມີຮູບຮ້ອຍຕົວ, ແລະທັງສາມ, ຍົກເວັ້ນກະສັດ. ມີຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາ, ແລະເກມສິ້ນສຸດລົງດ້ວຍການຫາຄູ່. ດີ, ນີ້ແມ່ນງາມແລະມີເຫດຜົນ.
  Bastinda ຫຼິ້ນແລະຍິ້ມ. ການແລກປ່ຽນຄັ້ງທໍາອິດປະຕິບັດຕາມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, maneuvers ຂອງ jesters ໄວ. Dominica ສັງເກດເຫັນວ່າ jester ເຄື່ອນທີ່ ຄ້າຍຄື Queen ໃນ chess ພື້ນເມືອງ, ແຕ່ hits ຄື knight.
  ແມ່ນແລ້ວ, ມັນຫນ້າສົນໃຈ. ເຈົ້າຫນ້າທີ່ເບິ່ງຄືກັບອະທິການ, ແຕ່ຕີຄືກັບກະສັດ. ແລະໂດຍທົ່ວໄປຍ້າຍຄືກັບ rook, ແຕ່ hits ຄື knight ໄດ້. Marshal ເຄື່ອນທີ່ຄ້າຍຄື Queen, ແຕ່ hits ຄ້າຍຄື rook ເປັນ. ແນ່ນອນ, ຕົວເລກທີ່ມີອໍານາດຫຼາຍທີ່ສຸດແມ່ນນັກພະຍາກອນໃຫຍ່, ພວກເຂົາເຄື່ອນຍ້າຍຄືກັບລາຊິນີແລະຄືກັບ knight, ແລະຍັງຕີ. ມີ, ແນ່ນອນ, Queens, ແລະພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນຄືກັນກັບໃນ chess ທໍາມະດາ. ຄົນຍິງທະນູເຄື່ອນທີ່ຄືກັບລູກຍິມ, ແຕ່ພວກມັນຍິງຕາມເສັ້ນຂວາງສາມສີ່ຫຼ່ຽມໄປຂ້າງໜ້າ, ແລະ ຍິງ ພຽງສອງເທົ່າ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າພົນລະເມືອງສາມັນແມ່ນອ່ອນແອທີ່ສຸດ, ແຕ່ເຂົາເຈົ້າສາມາດ, ເມື່ອໄປເຖິງເສັ້ນສຸດທ້າຍ, ປ່ຽນເປັນສິ້ນໃດຫນຶ່ງຍົກເວັ້ນກະສັດ.
  ລົດຮົບຍ່າງຄືມ້າ, ແຕ່ຕີຄືຊ້າງ. ແມ່ນແລ້ວ, ມັນຫນ້າສົນໃຈວ່າມັນຈະເປັນແນວໃດ. ນອກນັ້ນຍັງມີ ballista - ມັນເຄື່ອນທີ່ຄ້າຍຄື rook, ແຕ່ hits ຄື Queen ໄດ້. Rooks, knights ແລະອະທິການ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ chess ທໍາມະດາ. ແຕ່ຍັງມີ unicorn. ລາວຍ່າງຄືກັບກະສັດ, ແຕ່ຕີຄືກັບລາຊິນີ. ແລະ unicorn ລາດຊະວົງ. ລາວຍ່າງຄືກັບຊ້າງ, ແຕ່ຕີຄືກັບພະລາຊະວັງໃຫຍ່, ນັ້ນແມ່ນ, ຄືກັບລາຊິນີແລະ knight. ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ບໍ່ແມ່ນເກມຕະຫຼົກ. ແລະມີສາມຕົວເລກແຕ່ລະຄົນ. ແລະພະຍາຍາມບາງສິ່ງບາງຢ່າງໂດຍບໍ່ມີການ yawning. ແລະໃນປັດຈຸບັນ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າ Bastinda ໄດ້ຍຶດເອົາດິນແດນຫຼາຍກວ່າແລ້ວແລະໄດ້ຮັບຜົນປະໂຫຍດທາງດ້ານວັດຖຸ.
  ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນ, ນາງມີປະສົບການຫຼາຍກ່ວາ Margarita.
  Dominica ດ້ວຍຄວາມໝັ້ນໃຈ, ຫຼືແທນທີ່ຈະເປັນທາດເຫຼັກ, tweeted:
  - ຍ່າງມ້າ! ມ້າ!
  Margarita ໂບກມືຂອງນາງອອກ:
  - ຢ່າແຊກແຊງ! ສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດ, ຂ້ອຍເຮັດ!
  ແລະເດັກຍິງ partisan ຕັດສິນໃຈຍ້າຍຮູບຂອງນາງ. Bastinda ສືບຕໍ່ໂຈມຕີ. ການສູ້ຮົບແມ່ນແຂງກະດ້າງແລະບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ.
  Margarita, ເພື່ອໃຫ້ມີຄວາມຫມັ້ນໃຈຄືນໃຫມ່ແລະຄວາມສະບາຍເລັກນ້ອຍແລະສ້າງແຮງບັນດານໃຈໃນເກມ, ເລີ່ມຮ້ອງເພງ;
  ມັນຟອກຂຶ້ນໄປເທິງເນີນພູສູງຊັນ,
  ຄື້ນ, shackles ຂອງກ້ອນໄດ້ທໍາລາຍມະຫາສະຫມຸດ!
  ຖືກຕັດ, ຟັງໄດ້ເຕັມໄປດ້ວຍສານ,
  ແລະລົມພັດພັດໝອກ!
  
  ຂ້ອຍຢູ່ກັບເຈົ້າຢູ່ໜ້າຜາແຄມຝັ່ງທະເລ,
  ນ້ຳທະເລບວມໃສ່ຫູຂອງເຈົ້າ!
  ນັກຕໍ່ສູ້ໄດ້ກອດຄໍຂອງນາງດ້ວຍມືອ່ອນໂຍນ,
  ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າບໍລິສຸດໄດ້ລຸກຂຶ້ນຢູ່ໃນຈິດວິນຍານຂອງຂ້ອຍ!
  
  ເທິງຍອດຂອງພູເຂົາຫິມະແມ່ນ gilded,
  ແລະໄຂ່ມຸກ butterflies ສຸດຫນ້າເອິກ!
  ໃນໄລຍະໄກ, ເຮືອໄດ້ແລ່ນຜ່ານເຮືອ,
  ເຈົ້າບໍ່ສາມາດປະຖິ້ມຄວາມຝັນຂອງທ່ານແລະນອນຫລັບ!
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຊີ້ໄປຫາເຈົ້າ, ທີ່ຮັກແພງ,
  ຕາທີ່ສົດໃສຂອງເຈົ້າຈາກນໍ້າຕາ!
  ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ບໍ່ມີເຈົ້າ, ເຖິງແມ່ນວ່າໂລກກໍ່ບໍ່ພຽງພໍສໍາລັບຂ້ອຍ,
  ລົມພະຍຸ ແລະ ຟ້າຮ້ອງ ດັງຢູ່ໃນໃຈ!
  
  ຮ່ວມກັບທ່ານພວກເຮົາຈະໄດ້ຊີວິດຂອງລັດສະຫມີພາບຫຼາຍ,
  ແລະສານພິດເຂົ້າໄປໃນຄວາມທະເຍີທະຍານ!
  ແຕ້ມດາບຂອງເຈົ້າໃນນາມຂອງພະລັງນັ້ນ,
  ຮັບ ໃຊ້ !
  Margarita ຮ້ອງເພງຢ່າງສົມບູນແລະ, ຊົມເຊີຍ, ເປີດຕົວການໂຈມຕີຢ່າງເດັດຂາດ. ເດັກຍິງຝ່າຍຄ້ານບໍ່ໄດ້ລັງເລທີ່ຈະເສຍສະລະ, ແລະໃນບາງຈຸດຄວາມສົມດຸນຂອງກໍາລັງເບິ່ງຄືວ່າເປັນໄພພິບັດສໍາລັບນາງ. ແຕ່ວ່ານີ້ແມ່ນການໂຈມຕີຍຸດທະສາດທີ່ເຂັ້ມແຂງອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ ແລະ...
  Margarita ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ບໍ່ບໍລິສຸດ:
  - Checkmate, ນາງ Bastinda!
  ນາງໄດ້ກະພິບຕາຢ່າງປ່າເຖື່ອນ ແລະເບິ່ງໄປຮອບໆ, ຫລຽວເບິ່ງທາງຂ້າງຂອງ ມັງກອນ ສິບສອງຫົວ ທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ . ມັນແມ່ນຂະຫນາດຂອງ ເຮືອບິນ ຊັ້ນສູງ , ຄວາມຍາວຂອງແຕ່ລະປີກແມ່ນດີສອງຮ້ອຍແມັດ - ນີ້ແມ່ນ monster. ບາງທີແມ່ນແຕ່ຄວາມມະຫັດສະຈັນຂອງນັກສະແດງຍິງທີ່ເລືອກ Dominica ບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະຍັກໃຫຍ່ໄດ້.
  ຫົວຫນ້າມັງກອນໃຫຍ່ຄໍາຮ້ອງດ້ວຍສິບສອງຫົວພ້ອມໆກັນ:
  - ເຈົ້າເສຍໃຫ້ Bastind. ສະນັ້ນໃຫ້ໄຊຊະນະຂອງເຈົ້າແກ່ໜູສີເຫຼືອງ - ເປັນສິ່ງປະດິດທີ່ມີຄຸນຄ່າ, ແລະເຂົ້າໄປໃນການເປັນທາດຂອງນາຍໃໝ່ຂອງເຈົ້າ!
  Bastinda ຖອນຫາຍໃຈແລະເອົາສິ່ງປະດິດອອກຈາກກະເປົາເປ້ຂອງນາງ. ໂດຍບໍ່ຄາດຄິດ, ມັນມີພຽງແຕ່ຂະຫນາດຂອງຫມາກພ້າວ, ແຕ່ມັນສະຫວ່າງດ້ວຍແສງສະຫວ່າງສີເຫຼືອງ.
  ແມ່ມົດໄດ້ຖືມັນອອກແລະສັງເກດເຫັນ:
  - ລາວເປັນຂອງເຈົ້າ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເປັນຂອງຂ້ອຍ, ດຽວນີ້ມັນເປັນຂອງເຈົ້າ!
  Margarita ໄດ້ເອົາຂອງປອມເຂົ້າໄປໃນມືຂອງນາງແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຊື່ອງມັນໄວ້ໃນກະເປົ໋າຂອງນາງ. ແລະນາງໄດ້ສັງເກດເຫັນ:
  - ອັນນີ້ດີ! ແລ້ວ, ເຈົ້າແລະຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດ, Bastinda?
  ພາຍນອກ, ແມ່ຍິງສີດໍາທີ່ຍັງຫນຸ່ມນ້ອຍແລະຫນ້າດຶງດູດໃຈຕອບວ່າ:
  - ຂ້ອຍສາມາດເຮັດຫຼາຍຢ່າງ. ຂ້ອຍມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າພັນປີແລ້ວ. ແລະຈະເປັນແນວໃດຖ້າຂ້ອຍສາມາດສອນເຕັກນິກ magic ທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ. ດີ, ແລະ ຍັງເປັນຜູ້ຈັດການຂອງອານາຈັກ. ຂ້ອຍມີປະສົບການຫຼາຍຢ່າງໃນເລື່ອງນີ້, ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ການຄຸ້ມຄອງເດັກນ້ອຍເທົ່ານັ້ນ.
  Margarita shrinked ແລະສັງເກດເຫັນ:
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າບາງທີຂ້ອຍອາດຈະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າໄປ, ໂດຍທໍາອິດໄດ້ປະຕິຍານທີ່ຈະເຮັດແຕ່ຄວາມດີ."
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ຈະເປັນແນວໃດຖ້ານາງຕົວະ? ພວກເຮົາມີຄົນ, ເຈົ້າຮູ້. ເຖິງແມ່ນວ່າ Koran ກ່າວວ່າຄໍາສາບານສາມາດຖືກທໍາລາຍໃນບາງກໍລະນີ.
  ແລະນັກສະແດງຍິງໄດ້ຮ້ອງເພງວ່າ:
  ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຄົນຮັບໃຊ້ຂອງເຈົ້າຈະແຫ້ງແລ້ງ,
  ເຈົ້າຈະຖືກທໍລະຍົດ, ເຈົ້າຈະຖືກທໍລະຍົດ ...
  ແລະຜູ້ທີ່ສາບານໃນຄວາມຮັກເຊັ່ນນີ້,
  ພຽງແຕ່ເບິ່ງ, ພວກເຂົາຈະຂ້າເຈົ້າ!
  Margarita ຄັດຄ້ານ:
  "ມັນເປັນປະເພນີສໍາລັບ sorcerers ຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຮັກສາທັງຄໍາເວົ້າແລະຄໍາສາບານຂອງເຂົາເຈົ້າ." ການກາຍເປັນຜູ້ຕັດສິນໝາຍຄວາມວ່າຈະໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍນິລັນດອນ ແລະການດູໝິ່ນຈາກທຸກຄົນ. ດັ່ງນັ້ນ Bastinda ຈະຮັກສາຄໍາສາບານຂອງນາງຫຼືປະຕິເສດທີ່ຈະເອົາມັນ. ດັ່ງນັ້ນ ນາງຈຶ່ງມີທາງເລືອກລະຫວ່າງການເປັນທາດແລະການຍອມແພ້ການກະທຳຊົ່ວຕະຫຼອດໄປ!
  ແມ່ມົດ ກັບ ຜົມ ສີດໍາ shrugged:
  - ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະຄິດກ່ຽວກັບທີ່ນີ້. ບໍ່ເຄີຍເຮັດຄວາມຊົ່ວ, ອັນນີ້ກໍ່ເປັນເລື່ອງຍາກຫຼາຍ, ແລະບໍ່ສະບາຍສະເໝີ!
  Dominica ໃຈຮ້າຍ:
  - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຕັດສິນໃຈສໍາລັບພວກເຮົາ, Margot? ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ມັນດີກວ່າທີ່ນາງເປັນທາດຂອງພວກເຮົາ. ຜູ້ຮັບໃຊ້ magical ແລະ ageless ຈະເປັນປະໂຫຍດຫຼາຍໃນຄົວເຮືອນ. ນາງບໍ່ຄວນເປັນທາດຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ເປັນຄົນທົ່ວໄປຂອງພວກເຮົາ!
  ເດັກຊາຍຜູ້ກ້າຫານ Dobrynya ຢືນຢັນວ່າ:
  - ແມ່ນຖືກຕ້ອງ! ທັງສີ່ຂອງພວກເຮົາມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ເສລີພາບຂອງພວກເຮົາ. ແລະທ່ານຕ້ອງການສັ່ງໃຫ້ນາງຢ່າງດຽວ.
  ເຈົ້າຊາຍຊາຍ Oenomaus ຄິດວ່າ:
  "ຂ້ອຍຍັງຄິດວ່າມັນດີກວ່າທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ນາງໄປ, ປະຕິຍານທີ່ຈະເຮັດແຕ່ຄວາມດີ." ເປັນຫຍັງ, ໃນຂະນະທີ່ເກັບກໍາສິບເອັດຂອງປອມ, drag ສໍາລອງໄປກັບທ່ານ? ນາງເປັນພຽງແຕ່ພາລະ!
  Dobrynya ແລະ Dominica ເວົ້າພ້ອມໆກັນວ່າ:
  - ບໍ່, ນາງເປັນສໍາລອງຂອງພວກເຮົາ! ແລະພວກເຮົາຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ນາງໄປ!
  ຜູ້ນໍາມັງກອນໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ:
  - ທ່ານມີການແບ່ງປັນ: ສອງຕໍ່ສອງ! ຂ້ອຍຂໍແນະນຳໃຫ້ຖິ້ມຫຼຽນ. ຖ້າມັນເປັນຫົວ, ພວກເຮົາຈະເຮັດຕາມທີ່ Margarita ຕ້ອງການ, ຖ້າ ມັນເປັນຫາງ , ພວກເຮົາຈະເຮັດຕາມທີ່ Dominica ຕ້ອງການ!
  ເດັກນ້ອຍນັກຮົບຮ້ອງຂຶ້ນພ້ອມໆກັນວ່າ:
  - ສິດ! ສິດ! ສິດ! ຫຼາຍຈະຕັດສິນໃຈ!
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ໃຜຈະຖິ້ມຫຼຽນ?
  ມັງກອນ thundered:
  - ຂ້ອຍ!
  ແລະຈາກນັ້ນຫາງຂອງມັນໄດ້ໂຍນຮູບວົງມົນສີເງິນທີ່ບິນຜ່ານທາງອາກາດແລະໄດ້ຫຼຸດລົງຢູ່ໃນ pavement rocky ໄດ້. ຫຼຽນຕີ ແລະ ... ມັນ ຕົກລົງໃສ່ຂອບຂອງມັນ ...
  ມັງກອນໃຫຍ່ຫົວຫົວ ແລະຕອບວ່າ:
  - ຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍເອົາ Bastinda ເປັນຜູ້ຮັບໃຊ້ຂອງຂ້ອຍ. ແລະເຈົ້າໄດ້ຖືກປະໄວ້ກັບປອມຂອງນາງ, ຫນູສີເຫຼືອງ, ເປັນ trophy. ພຽງແຕ່ຕາມທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ໂດຍວິທີທາງການ!
  Dominica ຈົ່ມວ່າ:
  - ແລະ ລົດຈັກ. ຂ້ອຍຕ້ອງການໃບປິວແບບນີ້.
  ມັງກອນຍັກຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ:
  - ຮ້ອງເພງ! ແລະພວກເຮົາມັງກອນຈະຮູ້ຈັກມັນ. ຖ້າທ່ານຕ້ອງການມັນ, ລົດຈັກບິນ magical ຈະເປັນຂອງເຈົ້າ. ແລະຖ້າບໍ່, ຫຼັງຈາກນັ້ນ ... ເຈົ້າກໍ່ຈະກາຍເປັນທາດຂອງພວກເຮົາ!
  Dominica ໃຈຮ້າຍ:
  - ດັ່ງນັ້ນທ່ານສາມາດເວົ້າວ່າທ່ານບໍ່ມັກເພງໃດຫນຶ່ງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ!
  ຫົວມັງກອນປະກາດວ່າ:
  - ບໍ່ພຽງແຕ່ພວກເຮົາຈະຕັດສິນ, ແຕ່ຍັງສາທາລະນະ, ລວມທັງເດັກນ້ອຍແລະອະດີດສໍາລອງ!
  ໂດມິນິກາຫົວຫົວພ້ອມຖອນຫາຍໃຈ.
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຕົກລົງເຫັນດີ!
  ແລະ ເດັກຍິງໄດ້ເລີ່ມຮ້ອງເພງດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກ ແລະ ການສະແດງອອກ;
   ນຸ່ງເຄື່ອງ ເພື່ອເປັນອິດສາຂອງກະສັດທັງປວງ,
  ສີແດງ, ທອງ, ໃບໃນ rubies!
  ຄືກັບຜີເສື້ອຕອນກາງຄືນລອຍຂຶ້ນ,
  ແລະສຽງຂອງລົມແມ່ນອະໄວຍະວະຂອງ cherubs!
  
  ຄວາມສະຫງົບທີ່ຫລູຫລາທີ່ສຸດແມ່ນກວ້າງຂວາງໃນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງ,
  ຕົ້ນໄມ້, ຫໍຂອງໂບດສັກສິດ!
  ກິ່ງງ່າໃດນຶ່ງທີ່ມີການແກະສະຫຼັກດ້ວຍຫີນ,
  ໄຂ່ມຸກນ້ຳຄ້າງ ແລະ ແກ້ວປະເສີດ!
  
  ໜອງຖືກປົກຄຸມດ້ວຍເງິນບາງໆ,
  ປະກາຍປະກາຍໄຟຈາກໃຕ້ຮາບມ້າ!
  ເຈົ້າປະຕິບັດຕໍ່ກັນແລະກັນ,
  ຂໍໃຫ້ທ່ານມີຊີວິດຢ່າງມີຄວາມສຸກພາຍໃຕ້ທ້ອງຟ້າສົດໃສ!
  
  ໃນແສງແດດທີ່ສົດໃສ, ນຸ່ງເສື້ອຂອງຂ້ອຍວ່າງ,
  Birches ແລະ poplars ເຕັ້ນ waltz ຂອງຄວາມຮັກ!
  ພວກເຮົາໂສກເສົ້າກັບມື້ທີ່ໄດ້ຈົມລົງໄປໃນເຫວເລິກ,
  ຮັກສາຄວາມຊົງຈໍາຂອງການປະຊຸມກັບຂ້ອຍ!
  
  ລະດູໜາວຈະມາ, ຊາວຫນຸ່ມຢູ່ໃນນັ້ນແມ່ນນິລັນດອນ,
  ບໍ່ແມ່ນຜົມສີຂີ້ເຖົ່າ, ເພັດໃນຜົມ!
  ພວກເຮົາຈະເຕົ້າໂຮມຫມູ່ເພື່ອນຂອງພວກເຮົາທັງຫມົດສໍາລັບວັນພັກ,
  ແລະໃຫ້ຂອງສະແດງຄວາມຝັນໃນຂໍ້ dashing!
  ສຽງຕົບມືຕາມລົມພາຍຸ ແລະສຽງຮ້ອງ "ບຣາໂວ! Encore!", ຄໍຫຼາຍສິບພັນຄໍໄດ້ຖ້ວມທົ່ວຮຽບຮ້ອຍ. ນີ້ຈະເປັນຊົ່ວໂມງອັນສະຫງ່າລາສີ, ເປັນຊົ່ວໂມງແຫ່ງໄຊຊະນະຂອງໂດມິນິກາ, ຜູ້ທີ່ຄົ້ນພົບພອນສະຫວັນຂອງນາງໃນຖານະເປັນ prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"