Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Princeps Anatmia Praetermitto

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pulchra discipulus et actrix amanda pelliculae, Dominika, somnia fiendi velamentum stellae. Et cum veniret ad eam nympha, volens eam secuta est, terminata in regno draconis. Dominica occultavit egregias facultates, et nova pestilentia accessit ad imperium et civitates finitimas, ex quibus omnes fere mares obriguerunt. Unus e ultimis legatis fortioris sexus, princeps Oenomaus dryadalis, mortem suam ob donationem Dominicae morandam curavit. Nunc autem operam dabunt ut mysterium incomprehensibilis pestilentiae detegat et obscuras copias patefaciat.

  Princeps ANATMIA PRAETERMITTO
  
  ANNOTATIONES
  Pulchra discipulus et actrix amanda pelliculae, Dominika, somnia fiendi velamentum stellae. Et cum veniret ad eam nympha, volens eam secuta est, terminata in regno draconis. Dominica occultavit egregias facultates, et nova pestilentia accessit ad imperium et civitates finitimas, ex quibus omnes fere mares obriguerunt. Unus e ultimis legatis fortioris sexus, princeps Oenomaus dryadalis, mortem suam ob donationem Dominicae morandam curavit. Nunc autem operam dabunt ut mysterium incomprehensibilis pestilentiae detegat et obscuras copias patefaciat.
  PROLOGUS
  Egregia a rara et unica pulchritudine Dominika Delfinova unum e praecipuis muneribus accepit in blockbuster "Stella Imperatrix". Et haec pellicula cum ingenti budget et promissionibus ingentibus fructibus. Ante hoc, Dominica aliquot membranas iam stellatas habuit, sed tantum denarios accepit. Pulchritudo eius attonitus erat, et crines eius aphace color ver valde lucidus, et pauci credebant se posse sine fuco et illitus. Sed id quam erat. Dominika erat naturalis, mel flava cum proportionibus idealibus, et etiam musculis sculptis et tractibus excellentibus.
  Etsi puella non bellicas artes exercebat, in tabulo saltabat. Et habebat celeritatem, gratiam, et excellentiam motuum coordinationem.
  Poterat exempli causa pelliculas in agendo bene se ostendere. Velut puella cuius aspectus angelicus tegit bellatorem diabolum.
  Nunc calceos exuit, et per parcum laetus cucurrit, titillationem graminis iucundam sentiens et lapillis nudis vestigiis viam. Crura eius tam perfecta et seductiva erant ut nudis pedibus saepe photographatae et in arto, quae homines maxime delectabant. Dominica superba erat pulchra crura eius, et brevem oram gerebat usque ad gelu.
  Protinus subito apparuit puella ante eam. Adolescentulus aliquis dicat paene puella. Dominica erat alta, muscularis, decora, et facies eius, quamvis impeccabilis lenitas et pellis velutina, non videbatur sicut facies iuvenis, puella rustica. Et hoc est sicut puella discipula, quamquam copiose indutus est, et has particulas vitreas sibi pendentes et in sole lucidas habet.
  Dominica etiam putabat fortasse haec ornamenta vera fuisse.
  Puella parvum pedem nudum impressit. Et conchyliatae pampini coccineae et purpureae gemmae in saxoso tramite apparuerunt.
  Dominicae sibilaverant;
  - Quam fraudem! Etiamne mima cinematographica esne vel circus?
  Respondit puella susurro;
  - Nympha sum! Tempus est iam explicare, me sequere!
  Manus suas in incredulitate expandit puella;
  - Bene, iocus est. Quid est tibi nomen?
  nympha eliditur;
  - Marchionis de Cassandra. Et satis disputatio, omne momentum in mundo tuo entis requirit peramplam, magicam industriam!
  Quae firmiter, minime puerilibus viribus, manum Dominicae arripuit, palmam suam potenter expressit.
  Statim actrix cinematographica fortis et callida intellexit inutilem esse tam tenaci resistere.
  Puella digitos nudos parvos pedis lepide utens, lapidem anulum in indicem liberae manus vertit. Eodemque momento , Dominika sentiebat quasi in puteum caderet . Erat autem iucundissimum et singulare affectum.
  Tunc omnia repleta sunt luce fulgenti, quae omnem cellulam corporis fortis, athleticae, et unice formosae puellae pungere videbatur.
  . CAPUT N. 1 .
  Pedes nudis Dominika sub ea superficiem fervidam senserunt, et prima impressio fuit. Tremens erat ante oculos meos, quasi magnis fulgoribus excaecatus, quasi caeca in camera. Et statim puella non potuit videre ubi finivit.
  Audita est nymphae vox placida;
  - Noli timere! Nunc praeteribit et omnia videre poteris.
  Dominica winced et connivuit. Nudis pedibus calidior sentire coepit. Sub nudis plantis puellaris ardens erat sicut arena Saharae meridie. Dominika discalceatus currere dilexit. Praesertim cum in screen testium usus sum.
  Cum puella erat, offerebatur ministro factioso ad ludendum.
  Nimirum in bello puellae aestate nudis pedibus ambulaverunt, cum calcei curarentur, et mirum in modum, cum diu ambulaveris, facilior est.
  Et ad extremum perduxerunt eam ut eam nudipedem in nive suspenderet. Hoc in stilo Zoya Kosmodemyanskaya, solum Dominika flava est et multo pulchrior, et leporem naturalem habet. Et cum ridet et dentes albis denudat, quasi ex naturalibus margaritis, tectum a cardine penitus removet.
  Et hic plantae urunt, et calet aliquo modo. Moscuae calebat mense Maio, sed calidum appellare non potuisti.
  Hic, meridie alicubi est in Arabia. Praesent vel orci erat. Illa pelliculam olim in Emirates movit, et nudis pedibus in arena ambulandum erat. Videlicet mane, cum per noctem aliquantulum arena refrixerit, sed adhuc calida esset, etiam pedibus vaselini quo facilius ungerentur.
  Pueri autem loci discurrunt nudis pedibus, saltem inter pauperes, et risum ostendentes parvos dentes, non sentientes molestiam.
  Immo micantia in oculis constitit, et Dominica vidit eam in platea civitatis. Siliceae sub pedibus pulchritudinis erant aurei et purpurei. Domus autem in circuitu sunt altae et pulcherrimae, quasi in medio Sti Petropoli, ubi conservata antiquitas. Hic tantum aedificia proceriora sunt et magis venusta, varia, opulenta, luxuriosa et elaborata.
  Multum autem est folium aureum, quod haud dubie visu placet. In viis et multae puellae pulchrae sunt. Illi nudis pedibus coruscis, venuste, perustis, muscularibus cruribus, Dominicam et nympham marchionem lepidi circumvenire coeperunt.
  Puellae omnes sine exceptione pulchrae, iuvenes, discalceati erant, sed ornamenta gerebant. Ornamenta alia aliis gemmis, aliae minus habent. Plures puellae tantum albas et breves tunicas gerebant.
  Hoc est quod servi solent videri, cum membranas de antiquis temporibus fecerunt, Dominika notavit.
  Sed non omnes puellae humanae erant. Aures alii sicut lyncas, alii nasos aquilae habent. Plures puellae minores erant, sicut Marchio de Cassandra, puellas tantum, sed exuerunt et moverunt sine pavimento cum parvis pedibus.
  Totum regnum puellarum, quae non timet aestus pavimenti, nudis calcibus rosea iactant.
  Et circumdederunt Dominicam et marchionem cum anulo, et subridebant tacite garrientes.
  Puellae emanaverunt suavem odorem corporum musculorum
  pulchro sexu, mixto unguentis pretiosis.
  Quidam etiam arma in manibus habebant. Praesertim arcus, balistis, enses, spathis, sicas et pharetras sagittarum.
  Valde simile est extra- cinematographicae cinematographicae cinematographicae, immo mirum est quod tot pulchritudines mendosas, curvys, athleticas in uno loco colligendas curaverunt.
  Plurimae puellae paene nudae erant, solum pectora et coxas ex gemmis pretiosis tegebant.
  De duodecim puellis genuflexis tunicis modestis, tenentes urceolis platini-nitentibus potus et fercula aurea variorum ciborum et fructuum.
  Dominika confuse mussat;
  - Quid mihi vis? - Atque haec paulo confidentius addidit. "Si tempus est, in extra- riis tuis velle me comparere, modo me bene redde."
  Marchio nympha ridens respondit;
  - Videturne hoc esse pellicula putas? Non, hoc est Imperium Elf- Dragon !
  Dominicus giggled et misit. Calcanei mei inclementer ardebant. Illa sudoris capita excussit. Bene calidum est. Velut in deserto Arabico. Mirum est quomodo pulchritudines nudis pedibus hic ambulant, eorumque cutis a sole non cortices.
  Ubi est ea? Plane non in Russia...
  Dominica caelum perstrinxit et sibilavit. Caelum flavum erat, nubes rarae erant aurantiacae, et multa lumina simul erant ... Merito tam calidum erat. Luminaria autem sunt ita ornata in figura cum cincinnis vel cornibus.
  Dominika sensit se aegrotare. Simile est quomodo insaniunt. Pulchra facies contorta et expalluit.
  Haesitavit, sed duae puellae elfe aures fovebant. Procuratores pulchro sexu divisi, et pulchri- tudines in albis, tunicis pellucentibus, vasa sua nudo potione attulerunt, tam pulchra puellarum corpora et muscularia. Et fundebant vinum smaragdi in phiala aurea.
  Dominika cupide bibit. Sensit autem vinum esse dulce et sapidum solitum, vigorem, vires, vigorem statim per venas effluxisse.
  Et puellae pedes iam nudi tantum non ardebant, immo amoenum calorem sentiebant, et temperatura circa specimen factus est, sicut in somnio.
  Dominique gestit, et excussit frondei pulla caput, Clamabat;
  - Salvete dormientes!
  Tum puella se celeriter correxit;
  - Gaudeo fratribus meis occurrere, vel potius animo sororibus!
  Puellae manus plauserunt. Et psallebant in choro;
  - Optamus tibi felicitatem;
  Spes nostra es, crede mihi.
  Viae ad alios mundos -
  Ianua aperta est!
  Marchio Cassandrae adnuit;
  - Etiam tu nos adiuva. Et huius rei erit merces ingens.
  Dominica humeros muscularis humeros mirans quaesivit;
  - Et quomodo te adiuvare possum?
  Puella nympha aliquid dicere voluit, cum tubae sonus et alarum sonitus audiebatur. Procumbuntque simul omnes numerosi repraesentantes pulchrae sexus, et flectunt arcum reverenter.
  Marchio etiam Dominika pepulit;
  - incurva etiam.
  Puella mima mirans quaesivit;
  - Quod?
  Nympha puella cecinerunt;
  - Draco ducissa obvium est. Dracones imperio nostro imperant. Age, genu unum!
  Dominica non placuit superbiam frangere. Quanquam timebat ne calidum pavimentum arderet genu nudum, perusta luce aenea. Sed cutis plane robustior et minus sensibilis facta est. Patet hic homines nudis pedibus ire non propter paupertatem. sed ob graviores rationes quae adhuc declarari opus est.
  Tunc ipsa draco ducissa apparuit. Bestia tribus capitibus valde coloribus picta, sicut papilio. Magnus, ut bonus pugnator, sed omnino non FORMIDULOSUS, vel non FORMIDULOSUS si suus est.
  Capita parva videbantur, et coronae parvae sed splendidae in illis scintillabant.
  Cum draco volavit femina, puellae sub alis suis colorem cutis in lilac, deinde in smaragdum mutaverunt. Hoc pulcherrimum factum est.
  Dominica quasi stupet inscia. Hoc primum verum draconem viderat in re. Ita, in cinematographicis, utique bene dracones faciunt utentes graphics computatrum. Sed hic draco est verus, pulcherrimus et decorus.
  Caput, unum in medio, quaesivi, vox erat suavissima;
  - Laetor valde te videre, hospitem nostrum ex tellure Telluris!
  Dominica subridens respondit:
  - Et vehementer gaudeo te quoque videre!
  Draco ducissa annuit et perstitit, capite dextro iam dicto;
  - Nos te vocavimus quod in venis tuis ipsius sanguinis manat, nescio qui, qui ibi vivit, ubi nescio!
  Dominika Delfinova unam nudam fricavit, contra alteram crura excidit et dixit in confusione;
  - Simile est, non intellexi!
  Respondit draconis ducissae caput a sinistra sono fidenti;
  - Et hoc ipsi non intelligimus. Sed in casu, tam gravem quaestionem habemus ut homines simus quasi submersi, in avenis arentes!
  Dominica impressit nudum, pedem valde blandum et cecinit;
  - Tene me, paleas, tene me;
  Cum circa tempestatem sunt quindecim puncta.
  Hostes quos clves divellite;
  Me sic in vita sors dejecit!
  Puellae omnium verberum manus simul plauserunt, quod tam pulchra et frigida erat.
  Caput centrale iterum locutus est;
  - Ita, pestilentia nova. Legati fortioris sexus, sive elves, homines, troglodytae, hobbitae, lamiae, gnomes et alii in universo nostro viventes, incertis de causis coeperunt vertere in saxum et simul labefactari. In nostra regione, praeter orcos et gnomes, duodecies pauciores erant masculi quam foeminae, et nunc fere penitus evanuerunt! Nempe haec tragoedia est!
  Dominika giggled et effudisset;
  - Hoc tam mirabile! Alioquin non est modus de istis hirsutis, homines maligni! Maximeque, turpior homo, olla et calva, ruga, quanto magis inhaeret tibi.
  Unus ex elfis objecit;
  - Non sunt ollae ventres rugosi et elves calvi! barbam quidem aut barba non habent.
  Dominica dixit:
  " Praeterea, cum his iuvenibus implicari pretiosius est!" Aut iter non permittunt. Taedet me harum nisl. Et tu, Deo gratias, non habes hos libidinosos, aestuosos, mares malignos, et quiescere potes et relaxare.
  Omnes draconis tria capita statim intonuerunt;
  - Mundus sine maribus moriturus! Comparati Telluris Telluris populis, diutissime, imprimis draconibus, vivimus. Imo sine hominibus taedet, et concordia in universo nulla est sine sexu fortiori.
  Puellae clamores approbationis fecerunt. mussat unus;
  - Omnes nostri pulchrae sunt! Olim homines generis humani crines, maculas calvas, rugas, ventres habebant, nunc omnes iuvenes, formosos, curvos et olentes iucundos, sicut elves!
  Dominika risit et despiciens ... Tunc illa respondit:
  - OK! Forsitan in duobus mensibus incipiam hominibus carere. Modo non intellego quomodo te adiuvare possum?
  Dextrum draconis ducissa caput respondit;
  - Honestum esse, hoc ipsi non novimus. Sed habes sanguinem creaturae ex alio universo, ubi non omnes incolae sunt duo sexu, sicut in terra, sed tres. Et fortasse hoc adiuvabit nos mares nostros recipere!
  Dominica se agitavit et notavit;
  - Trisexuales creaturas? Lego ficta scientia, hoc est scientia possibilis!
  Nympha puella adnuit;
  - Ita! eos pestilentia non attigit. Sed quis praestabit tabes non apparebit, qui pulchrum sexum demetant? Et possit vel asperiores! Et etiam sine fortiori sexu, si invasor invaserit nostrum mundum, tunc repugnare non debebimus.
  Puella mima adnuit;
  - OK! Tibi compati. Obiter hoc ad Terram venire potest?
  Laevum draconis ducissae caput confirmavit;
  - Ita! Prorsus fortasse. Noli ergo putare te rogasse beneficium. Fratrem minorem habes, et ipse etiam in membrana agit. Visne hunc puerum in saxum et in pulverem vertere?
  Dominica indignatus nudum pedem impressit et dixit cum molestia:
  - Scis multum de me!
  Nympha puella respondit;
  - Aliquando amo nos e planeta tuo vigilare. Protinus ex interreti detrahi potest, quod magnas impensas energiae magicae non requirit. Hinc est quod te quoque vidimus. Et altae feriae singularem tuam auram senserunt, et fratrem tuum viderunt, etiam particulam illius habet, nescio quis!
  Dominico sibilabat et cooedebatur;
  - Pro certo scio omnia quae impossibilia sunt. Sed melius mihi esset in absentia studere !
  Marchionis de Cassandra notatur;
  - Prorsus hoc tibi faciendum est. Studium, studium et studium iterum!
  Discipula graviter mussat;
  - Quid hoc est aliud?
  Confestim tria capita draconis ducissae synchrone et concinne in suis amoenis vocibus locuti sunt;
  - De magicis et veneficiis nihil scis! Et debes habere scientiam amplam et fundamentalem ad adiuvandum nos. Postquam graduatus fueris ab Academia Imperiali Draco Dularis , antea ignotas habebis potestates , quae tibi coronam magae reginae deferre permittet . Et hoc in casu tantum poteris, imo saltem parvam occasionem recipies ad repraesentativa sexus fortioris ex inferis reducendi.
  Dominicus sibilavit et dixit;
  - Oh, quod non studeo!
  Immo saltare, saltare, et agere in membrana amabat. Ego quidem valde amavi. Sed studia eius difficilia erant. Etiam in mercedis parte ascripta est ut diploma suum minore labore obtinere posset. Imo hoc modo facilius est.
  Dominica in academiam omnino non fuisset nisi modum sine superiori educatione. Quin etiam billionaires sine diplomate puellam non nubent.
  Sed oligarchum nubere, quam maxime locupletem, simulque potius senem, aegrotum et omnino senilem esse. Deinde eam tolle, vidua billionaire fias et pro tua voluntate vive.
  Et scribe amet scripta te. Etiam in malesuada erat. Et ipsa in munus ductum est. Sicut Imperator Palpatinus , vel potius spiritus eius tenebrosus in puellam clonam commotus , novum imperium cum victoriis creare coepit.
  Ita magnum est ! Tamen eius munus principale haud usquam malum fuit, et quasi magnas pecunias sensit. Sed ... Nunc, hit facta est . Et faciet quod minime amat - studium!
  Dominica tremula voce interrogavit:
  - Quid si recuso?
  Puellae cum offensa circumstrepunt. Clamavit unus;
  - Jace illam in pedes!
  Tria capita draconis ducissae responderunt:
  - Non habemus ius morale ad vos compellere. Sed, ut ex tellure Tellure extraherem te, multum energia magica pretiosa requirebatur. Et retrahe, si vis venire, redde hic iter, vinum pretiosum quod bibisti, et tessera redde.
  Dominicus eliditur;
  - Non aequum est me accusare pro aliquo quod facere nolebam! Invitus sum commotus!
  Caput medium draconis feminae respondit;
  - Tu fortasse noster, unus ex nostris? Potes adhuc experiri cum fratre tuo, sed adhuc puer est, et tamen homo est, et ipse etiam in pulverem resolvi potest.
  Dominique furibundus exclamavit;
  - Noli fratrem meum tangere! Nulla res est!
  Draco ducissa insinuans interrogavit:
  -Tu es princeps studere volens? Cogita quas occasiones habebis. Non senesces, plures mille annos vives, et fortasse etiam plus, si magicam etiam provectiorem nancisceris, et immortalis fias deus. et subditos habebis et regnum tuum.
  Dominica inspiravit graviter et dixit orando;
  - Cogitem parum.
  Marchio puella confirmavit;
  - Ita cogitet. Mundus noster melius nosse debet. Resipiscat accommodare. Et iudicium recte faciet.
  Draco ducissa omnibus tribus capitibus affirmative annuit:
  - Circum urbem ambulet. Est magna et splendidis. Cassandra, monstrate, et puellae date viam. Ne impedit!
  Sexus pulchro divisus est. Nympha marchio aliquid Etruscum ex lance sumpsit et Dominika illud tradidit;
  - Hic, manduca! fies fortior.
  Puella tunica fudit vinum, jam roseum, in pateram auream e vaso platino . Dominika caute morsum pizza. Versa est valde sapida, et puella multo confidentius coepit comedere, et lavit eam vino, tam suavi et aromatico.
  Post quem, modus increpuit Dominicae aspere. Et cecinit:
  Donum magistri;
  Tempus egerunt mecum...
  Docebat me gratis...
  Et tunc puella studiosus non invenit metrum idoneum, et quod fulgebat in suo capite pulcro valde vulgaris et indecens videbatur.
  una profecti sunt, et nympha brachio eam duxit. Quamvis illa plusquam caput brevior et tenuior esset quam fortis et procerus et tam muscularis Dominika.
  Ambae puellae nudis pedibus impresserunt et caprearum iuvenum velocitate permoti sunt.
  Circum domos erant valde luxuriosi . Nulla urbs in terris unquam tam magnifica fuit. Erant etiam hic flores crescentes, tam immensae, splendidae et fragrantes; Omnia de hac urbe erant pulchra et lepida.
  & puellis sortibus. Ornatus , vel e contra , modestius , et aliquas puellas lavit plateas . Sed omnis puer, integer, pulcher et discalceatus.
  Dominica admirans interrogavit:
  - Cur calceos non gerunt, vel saltem flip flops?
  Marchio Cassandrae subridens respondit;
  - Haec est magica huius planetae. Iuvat nos perpetuam iuventutem conservare, magicam mittere, ac nudi digiti etiam in proelio adhiberi possunt!
  Puella risit et dixit artifex:
  - Hoc mirum! In communi, cum essem valde parvus, erubui nudis pedibus ambulare, quia credebam hoc signum esse extremae paupertatis. Sed tunc ad cinematographicas usus sum. Oportebat autem plantas paulo asperiores esse, cum sororem Spartaci in adulescentia lusi, aut varia partium genera. Ego probaverunt eam. Sed si discalceatus Moscuae ambulaveris, erraberis in aegritudine mentis, et nimis contagio et sordes in plateis est!
  Nympha puella adnuit;
  - Ita - intellegibile est! Plus, cursus sine calceis multo agilior, cum pellis bellatoris multo fortior est quam plantae pretiosarum ocrearum, et est elasticus, flexibilis et magicae accusatus!
  Profecti sunt. Vides quam alta, sicut spira Ostankino turris TV, rumpit fontis iunci. Ita tollunt contra leges physicae. et ipsae rumpit coloratae. Quam pulchra est.
  Et quae circum palatia sunt? Quam luxuriosa hic omnia sunt. Statutum autem coruscat non solum auro, sed etiam cum quibusdam splendidis, metallicis aureis in terris ignotis.
  Dominici notavit;
  - Urbs tua est quasi fabulae fabulae. Et puellae magnificae sunt, sicut paradisus verus, et non fictus, ut nostri!
  Cassandra giggled quaesivit;
  - Cur paradisum tuum constitutum putas?
  Artifex puella satis logice respondit:
  - Quia diversae descriptiones habet. Alia religio, aliud dicit, et tertia prorsus contrarium!
  Marchio nympha adnuit;
  - Sane, scio! Vidi Internet tuam. Facilius est quam iter ad Terram. Tam simplicius est ut etiam simplices elves, troglodytae et homines in eam ascendere possint et in cinematographico speculari possint. Toto splendore mundi magici, proh dolor, non tam provectos technologias quam homines Terrestris habemus. Rudis es in magicis, sed nostra progressio technologia constringitur!
  Dominica admirans interrogavit:
  - Cur technologiam duras?
  Nympha, demissa voce, dixit ;
  - Non est nobis. Hi dracones sunt. Illi non videntur virtutem suam labefactare velle. Quamvis sane permittant nos regulariter vivere, et quibusdam etiam luxuriose, sed ... Non de illo loquamur!
  Et iterum mora facta est. Circa luxuriam est, scilicet, super. Omnia tam pulchra, ut ornamenta, statuae, domus, templa.
  Templa sane valde diversa sunt. Non more terrestri in quibusdam similitudinibus. Dissimiles sunt stylo fuco et figura . Pulchra sane et . hic sunt figurae et testudines et polygona, prifmata et similia;
  Et multa templa domuum habent in forma gemmarum pulcherrimorum florum.
  Dominica aspexit socium suum et interrogavit eam:
  - Videsne sicut DISCIPULA ... Sed quot annos vere es?
  Cassandra ridens respondit;
  - Homines hoc habent dicentes: Solet dominam de aetate eius rogare!
  Artifex puella conclusit;
  - Probabiliter multum.
  Nympha puella adnuit;
  - Fortasse! Sed diutius quam elves, troglodytae, homines, immo etiam quam gnomes et lamia vivimus. Quia sanguinem deorum habemus in nobis, consanguinei sumus cum illis. Reliquorum magis indirectam nexum cum immortalibus habent .
  Dominica mussitavit;
  - Omnes filii et filiae Dei sumus. Aliquantum.
  Cassandra digitos nudos premebat.
  Tum magicum magicum in manibus nymphae apparuit. Insusurrabat tacitus;
  - Habet intus venam draco. Hoc artificium potentissimum, pretiosum et rarum est. Sed magna etiam in ea. Ostendam tibi ictum?
  Dominica eruta est;
  - Aspiciebam seriem de puero magico. Sed est ibi macer puer , pilis nigris et vitreis. Non sicut frater - formosus, capillis flavis muscularis. Viam quoque et bellatorem et magum lusi!
  Cassandra confirmavit;
  - Novi fratrem tuum. Imo valde formosus est, puer insolitus. Et dissimilis tu, mundi pugil in karate inter natos.
  Dominika snorted contemptim:
  - Etsi puer est, vir est! Communis autem est hominibus pugna et pugna.
  Nympha puella respondit;
  - Duodecies pauciores habemus viros quam feminas e praecipuis imperii populis: homines, elves, troglodytas, oblectamenta et lamia. Sic etiam pulchro sexu pugnandum est. Sed contra, inter orcos et gnomes duodecies plures sunt mares quam feminae. Ita etiam facilior nobis quam antea facta est. Orci constanter pugnaverunt, et ascenderunt sicut rubetae spastici , nunc nullus fere est cum pugnandum. Licet feminae et orci sint honesti, non valde. Sed gnomes meliores , hobbites feminae similiores spectant. Ipsi gnomes in senectute canescunt, barba prolongantur, sed usque ad mortem jejunant et agiles sunt, et , quamvis rugae, omnes dentes retinent. Et si dente elidatur, resupinatur!
  Dominicus adnuit;
  - Proh! Squales es. Sed semel quaesivi, si homo ad imaginem et similitudinem Dei creatus est, cur dentes tam infirmi sunt; Et sacerdos mussat simile, caro gravata est peccato. Viam, dente fratris mei percusso, intra diem ad literam revaluit. Etiam volebam eum ad medicum ducere. Et tunc mentem meam mutavi, ipsi pueri student ut rat in officina!
  Cassandra adnuit.
  - Iustum est! Dolor es. Sed studere non placet.
  Puella fortiter annuit;
  - Ita! Suus 'odiosis. Et nos etiam habemus ... Bene , nescio, quando sedis ad mensam tuam dorsum tuum dolet et vis currere et salire!
  Nympha puella canebat;
  - Ita, puellae, scitote quod quisque farcire non placet ,
  Utinam discalceatus per rore currerem!
  Riserunt et duo splendidis. Hic ulterius procedunt. Dominica animadvertit carros nullas esse sicut in terra. sed sunt pulcherrimae unicornes. Sicut illi in anime trahunt . Equi simplices et iusti sunt amabiles. Et cum ruit vectura, spectat quasi fabulam.
  Quaedam puellae volant sicut aves sunt. Verum , rarum est, hic videre potes non omnes magos promoveri. Mendicantium nullae sunt casae. Contra, urbs tota est quasi palatia solida, seu domus, quae fundos fontes et hortos spectant. Et quam magna.
  Plerumque, Dominika lusum lusit - aedificator. Ibi multum est quod ibi edificari potest. Et quidem, ut civitatem conderet, totum est sicut fabula de paradiso. Hic idem verum est.
  Dominici notavit;
  - Et dicunt coelum in terra esse non posse? Hoc est quod omnes terrae religiones dicunt!
  Cassandra explicavit;
  - Nisi communismus. Sola religio quae coelum in terris promittit. et hoc est logicum. Quis credat in caelo, ne quidem post mortem, sed in genere post finem mundi, qui in genere est insania?
  Puella mima constitit;
  - Ita, non amo doctrinam de fine mundi! Melius est ipsum caelum aedificare, non ossa!
  Marchio nympha pipiabat;
  - Noli contendere paradisum in caelo, sed potius vive et crea felicitatem tuam. Sit et dolor.
  S. Dominici philosophice disseruit:
  - Scis nescio quo modo, cum tantum sint circa puellas, aliquid deesse sentis. Etsi homines raro pulchri sunt etiam in pelliculis. Item pueri plurimi sunt bellus, et per annos quadraginta, quaere hominem sine ventre et duplici mento.
  Cassandra risit et respondit;
  - sapis. verba non habeo. Accuratius non valde ... Sed non solum pulchra facies et figura gracilis magni momenti in masculo. Feminae etiam in terra aliquid aliud quam notitia externa in homine aestimant!
  Dominicus adnuit;
  - Bene, plane! Item pecunia. Cum vidulus tuus strictus est, rugae, calvities et venter non ita notantur.
  Nympha notavit;
  - Nullas quaestiones cum specie hominum habemus. Magica permeat hie aera tota. Et mares adulescentes facti sunt pulchris faciebus, etiam ingratum est quod barbae et barbae populi evanuerunt. Propterea elves eorum non nisi figura aurium distingui possunt. Et hoc ... Bene solent mulieres. Sed barba quoque leporem quendam habet. Non assentior illis puellis quae barbam ponunt deformitatem.
  Dominicus giggled et respondit;
  - Barba habet laudem et honorem, sed barba quoque fele habet!
  Cassandra virgulam suam vibrabat ... Et in manibus pulchrae mulieris , pulchra placenta apparuit in figura pilei Napoleonis, cum rosis, papavere et papiliones ex cremore multicolori.
  Nympha marchio piissa est dulcissima voce ;
  - Conare id, valde sapidum est, et sine brassica liber est!
  Dominico quaesivit, subito cogitans;
  - Quid, si adhuc stipendio me accusas?
  Marchio-nympha cecinit;
  - Redde tibi omnia, mihi crede;
  Sic ianuam aperimus prospere!
  . Caput N. II.
  Et iterum Cassandra virgam suam vibrabat, e cuius summitate rivulus lucis evolavit, et apparuerunt duae sellae quae similes erant ex crystallo, et mensa parva et elegans.
  Marchio-nympha suadet;
  - Sedentes manducemus, sicut homines exculti! Forsitan etiam aliquid vini velis?
  Dominici logice notatur;
  - Si vinum multum bibis, mutum vertere potes. Ac me clarum et nitidum caput habere decet!
  Cassandra negate movit caput.
  - Noli timere! Gram non est in vino nostro. Beneficia sola affert. Et una causa est cur homines in nostro mundo usque ad mille annos sine senescente vivant. Et cum fortes et provectioris magicae multo diutius durare potes.
  Puella mima adnuit;
  - Deinde effunde!
  Nympha trabem e crepidine lituus dimisit, aliquid susurrans ... Et apparuerunt crateres e metallo aureo lucido, in quo aliquid flavum ac bullis sparsit.
  Dominica notatur, de poculo suo modicam sorbendam;
  - Vinum amoenissimum et aromaticum, facit os tuum tam recentem sentire ... Et quid inde?
  Cassandra aspere respondit;
  "Cum in Academia Draco Imperatore studeas, reperies!"
  Puella quaesivit;
  -Ubi est draco ipse imperator?
  Cum gemitu nympha respondit;
  - Etiam disparuit. Nunc est eius loco Carolina Imperatrix. Dracones circiter aequales numeros feminarum et virorum habent, sicut homines. Cuius rei similitudinem habes.
  Dominica eruta est;
  - Cur Imperatrix me personaliter non accepit?
  Cassandra eliditur;
  - Bene habes fastum! ducissa satis est. Oportebit, et ipsa Carolina magna suscipiet.
  Puella canebat;
  - Homines reginam mirantur;
  Omnes pueri in area amabant!
  Sed valde fortis
  Delegi billionaire!
  Marchio nympha ridens respondit;
  - Putasne billions cum carissimo homine vivere? Quid de ventre pingui, maculæ calvæ, rugæ et odoris mali?
  Dominika infensi fremuit:
  me vitas et alias puellas non corrumpat ! Aut iuba illum strangulabo in lecto!
  Cassandra giggled notavit;
  - Simulabo illud iocum. Formam boni fies.
  Puella mima logice dixit:
  - Specimen heroum publicam vis puke !
  nympha non respondit, sed cochleari platini auxilio placentam comedit et vinum aromaticum sorbuit. Dominika etiam nunc cibo frui placuit. Accedit, quod in novo aere gulam acuit.
  Recordata sagittarii. Praesertim cum pueri fautores ludentes. Ibi, verbi gratia, primo ante bellum pueri et puellae satis bene saginati sunt. Atque in bello occupationibus extenuantur. Ad hoc commendabatur magis currere et minus comedere. Primum certe factum est, quia multi capiuntur in cinematographicis liberis, secunda vero difficilior est. Iuvenes pelliculae actores in stabula impetum fecerunt, cibum sibi ementes.
  Tunc vetitum est pernoctare in deversorio, et clausuris in cubiculo separato conclusi, quae instar cellae communis magnae videbantur.
  Dominika non esuriebant, pulchritudinem eius malnutritionis laborare nolebant, et certe naturaliter siccissima est, omnino non crassa, et saltantes etiam musculos suos et corpus in forma bona custodit.
  Guys autem, scilicet, passus est, quia statuto in carcerem filiorum versa est. Fuerunt etiam episodii cum captivis. A duobus pueris etiam caput radebant, quod supervacaneum erat.
  Etiam vitae turpis non est auctor facilisis.
  Verbi gratia, de Spartaco seditio. Totum maniplus puerorum nudis pedibus in laqueis tantum in lapicidinis laboravit. Item, plus quam aliquis capere requirebatur. Experiuntur nudis plantis in acuto metallis. Hic pueri nudi pedes caedere coeperunt et pedes eorum resilire coeperunt. Et illi quidem sudore et lassitudine maduerunt.
  In hac turpis, consectetur character erat vel Spartacus , servus puer , qui obiter suggessit rationem motus felicissimi ac ditissimi gladiatoris , qui libertatem acceperat .
  Dominica primum sororem Spartaci in pueritia lusit, eamque etiam cum pueris in lapicidinis ad poenam versari oportuit.
  Sciebat etiam, quam acerrimas lapillos, et graue lapidum cophinus.
  Tu vero eam sursum et sursum trahis. Valde abnegationis est, sed patientiam tuam auget.
  Variorum in asterisco membranae Dominici. Semel etiam in munere casulae pueri Jim in aliqua versione "thesauri Islandorum", quod procul a canone est. Ibi etiam in coqui munere Argenti non bipes erat , sed mulier rufa, neptis Morgani.
  Hoc est, utique, frigus. Dominica ipsa in parte pueri erat, ob quam crines etiam scindere volebant. Sed tunc demum problema capillamentum ope solvit.
  Ita munus suum, si diceretur, ex parte ludi bene successit. Sed ipsum movendi gratia ultra canonem non est consecuta. Evenit ut aliquas nugas infernales.
  Saepe classica non secundum canones obvia sunt.
  Marchio-nympha interrupit memoriam Dominicae;
  - Scis. Sedebamus hic aliquantisper. Nonne tempus est viam ferire ?!
  Puella humeros notavit;
  - Potes ambulare. Adhuc multum industriae habeo.
  Cassandra virgam suam vibrabat, et libum semicomatum, et fercula cum vino, cetera evanuit.
  Dominica mussitavit;
  - Velut in fabulam!
  Marchio eliditur;
  - Minime! Haec fabula non est fabula, sed res magica.
  Et duo procuratores pulchrorum sexus in via sparsi sunt. Dominica scriptor modus perfecte hilaris factus est ! late Risit. Ipsa etiam cecinit;
  Via, via, videtur amicus;
  Catena electronica ex ferro bicipiti...
  Ensis acerrimus ille est, qui liciis tunditur ensem,
  Gravis res erit in proelio!
  Tum Cassandra gravi vultu restitit;
  - Scis! Gravis introitus probationes exspectabunt te in academia. Fortasse magos haereditarios, facile videbuntur, sed ne magicae quidem acumen habes.
  Dominika inepte risit et objecit;
  - Minime! In pelliculis, pluries vidi opus magicum. Et, mihi crede, aliquid novi!
  Marchio nympha, demissa voce, insusurravit;
  - Dabo tibi magicum meum! Ipsa validissima est, cum vena draconis. Utere, exempli gratia, adiurare ... Oblivisci mei, non flos!
  Puella mima respexit. Circum circa domos et in ipsa platea sunt areolae floris cum clarissimis floribus, sicut lapides pretiosi magni; Gemmae etiam in arboribus crescebant. Habebant etiam aliqui flores folia varii colorum et umbrarum. Et vel minim erant torquatos.
  Dominica humeros minime angustos parvipendens, graviter respondit:
  - Cur non-me-non-no aliquo genere indigemus? Multi jam sunt hic flores diversi, multo majores et pulchriores.
  Cassandra ironice risit;
  - Et quid vis?
  Puella mima firmiter affirmavit;
  - Melius est aliquid adiurare multo pretiosius et utilius! - Dominica calcaneum impressit nudum, ut tegulas coloratas streperet sicut fractio iciculi causans. Aspirans maga addidit: "Sicut multo melius esset adamantis magnitudinem Cocoes creare!" Haec multo utilior et utilior.
  Marchio suspecte eam intuens quaesivit;
  - Visne ad Terram ire? Quid non placet?
  Dominica ironice notatur:
  idem dicere possumus quod Ostap Bender de natura Caucasi dixit - nimis pulcher est - imaginatio idiotae!
  Cassandra risit et dixit;
  - Et sapis, sed piger! Fanatismo satis non habes ut ad propositum tuum vadas ut bulldozer, sine intermissione pergere!
  puella mima faciei, notando;
  - Non sunt gagates bulldozers. Saltem in Tellure!
  Marchio nympha concorditer annuit;
  - Non potes. Sed nationes sunt quae technicis artibus etiam provectiores sunt quam humanitas. Sed difficilius est quam questus ad terram.
  Dominicus grimaced ut illa interrogavit;
  - Ita? Possuntne inter sidera volare?
  Cassandra confidenter respondit;
  - Possunt! In principio hoc facere possumus ope magica.
  Puella mima cecinit;
  Scilicet praedicere difficile est
  Quid manet in hoc mundo mirabili.
  Volabimus in nubibus -
  Ascendens stellam planam!
  Et puella fortiter enunciavit, minas faciei faciens;
  - Da mihi virgulam! Et dabo adamantem quantitatem boni peponis.
  Cassandra aliquid dicere voluit. Sed sonitus alarum audiebatur. Alius draco volabat. Maxime, etiam femina. Illa prope rivum fontis arripuit, qui ab ore craticulae in caelum in altum emissa, bracteis et pyropis aureis obsita.
  Monstrum triceps formosius erat quam FORMIDULOSUS.
  Marchio nympha adoravit. Dominicus modo leviter caput quassavit.
  Draco femina ante eos exposuit. Audita est vox peramoena et clara pro tam magno monstro;
  Tu es hypocrita qui iam Messias vocatur?
  Dominica respondit risu innocenti;
  - Nolo vere Messiam esse!
  Draco femina miratus est;
  - Et quare hoc?
  Puella mima honeste respondit;
  - Quia Messias crucifigi solet!
  Alatus pennas quassat. Maiores habet similes vespertiliones, tribus tantum coloribus: rufum, flavum et viridem. Necesse est dicere, pulchrum est compositum.
  Draco femina pipiabat;
  - Et videre potes ex illo mundo, ubi magi sunt scammers et baculi perfecti?
  Dominika risit et respondit, ostendens sibi valde albos dentes lucidos;
  - Fortasse ita est. Quanquam aliqui prophetae fuerunt. Velut avia Vanga. Nonnisi ex aliqua causa eius vaticinia vera, fere sanari, evenerunt.
  Marchio-nympha notatur;
  - Etiam sortilegi et magi valde vago futura vident. Et ne dii quidem summi centum annis fidem dabunt. Et multo magis in mille ac decies!
  Draco femina luce emicabat et pipiabat;
  - Ita... ut reales sint Predictores in hac tellure. Etiam tensio hypernoosphaera tua a nostra omnino differt. Tametsi fortasse id est quare pristinum tuum retinuisti et nostri servi non fiebant!
  Dominica iterum risit hilariter et notavit;
  - Esse tuum servum? Praesent vel mauris. Aeternus iuvenis, semper discalceatus.
  Adnuit Cassandra et suadet;
  - Monstra draconi comitisse quid facere possis. Conare saltem ope virgulae magicae, ut saltem gutta aquae cadat.
  Puella ludibrium mima fremebat;
  - Una gutta aquae? Etiam id nulla magna. Fortasse melius est dolium auri statim accipere.
  Draco comitissa suggessit:
  - Faciat magicam sicut vult. Virgam da ei et vide ut meminerit saltem unum carmen recte.
  Cassandra giggled et stridore;
  - Ita, spectat magna ! Aspicite. magicum nimis potens est, et potes nocere civitati, animantibus, et te ipso.
  Dominica ingemuit;
  - Non sum tam stultus quam tu existimas!
  Draco comitissa suggessit:
  - Demus ei tunc aliquid innocuum ac minus potentem. Alioquin etiam in me lacunam faciet.
  Cassandra canebat;
  Manifestare magica;
  Ingenium nobis opus est.
  Melius est tibi creare
  Magna adamantes!
  Et nympha digitos nuda premebat. Parvus anulus platinum aspectans apparuit. Cassandra eam pede iactavit et artificium magicum rectum iuxta faciem Dominicae finivit.
  Marchio pipiabat;
  - Potes hunc anulum capere. Pone eam in indice digito tuo. Velit aliquam magna. Magica in eo non valet, sed simpliciter operatur. Magnitudo cocoonis adamantis non sufficit, sed, exempli gratia, satis est pisi magnitudo!
  Puella mima anulum in manu eius apprehendit. Sed pro indice digito, in medium digitum imposuit , et subridens cavillando quaesivit;
  - Quid, si hoc coneris? Quid ergo fiet?
  Cassandra cavillans risit;
  - OK, conare!
  Dominicus eliditur;
  - Assa calcibus marchionis igni!
  Flamma sub nudis Dominici pedibus arsit . Sola nuda graviter combusta est, clamavit et currere coepit. Ignis quidem non infirmus. Sed longe nos facere non potuimus . puella draconis comitissae caudam longam circumcingebat.
  Voce iucunda, vox feminea audita est de serpente magno;
  - Proh! Modo in nostrum mundum venisti, et nympham summorum Deorum cognatam debilitare vis? Scisne ad hoc te ad praedam mittendum esse? Faciesque ibi nudum, in catenis, et flagellis et fustibus, comedens panem et aquam. et lapides ligatos et dormientes habebis. Et nihil scies nisi laborem et flagella. Praesertim nunc , cum servi disiecerunt servi, puella alta et muscularis similis nobis in metallis non nocuerunt!
  Vincentius ad haec verba Dominica. Cleopatram in humili cinematographico quondam lusit. Ad pecuniam conservandam, pictura inscripta est 'Cleopatra in captivitate Augusti.' Id est, etiam non canonicus. Cleopatra mortem non occidit et captus est.
  Bene ad metalla ducta est. Et ibi deambulabat nudus et discalceatus. Et in acuta lapidibus in fodina deambulans, nudis plantis valde affligitur. Bene et onus portate. Sudorem servi verum esse oportebat, et facies eius vera esse, non lassari simulata .
  Sed cursus elit justo, ac scelerisque ipsum. Et percutiebant eam flagello, quod erat falsum. Sed tamen nocet . _ Etsi sanguis fictus utique fuit.
  Fere pellicula vilis erat, et sine lapicidinis cum seminudis puellis, nihil fere aliud monstrabatur. Calculus autem videtur ad sollicitandos homines fornicarios. Bene, et etiam, nomen quisque scit - Cleopatra! Et hoc emere potest
  Dominika profunde respiravit, et quales faeces cinematographicae stellae interdum perfunduntur?
  Marchio nympha pipiabat;
  - Noli tristis esse, mel, nos tibi. Non te alicui trademus.
  Fregit Draco comitissa:
  - Experiatur iterum exercere ante examen. Bene, aliquid conicere conemur!
  Dominico anulum attrivit et dixit;
  - Scelerisque glaciem crepito volo!
  cepit eam puella et in contentione iunxerat.
  Glacies contusa et socolata et mixtura plops super eam. Quam ob rem, Dominica a capite ad calcem sordida erat, et etiam exarata.
  Draco comitissa tam dura risit ut scatebrae fontis quassarent et flores vibrarent.
  Marchio nympha placide dixit;
  - Bene est! E contra, magnas habet facultates, tantum cremor et scelerisque cum tali artificio, quod plerumque non est potens!
  Dominika scelestas a genis lambebat et in frustrationem exspuit, gannit;
  - Acerbus est!
  Cassandra risit et dixit;
  - Et scelerisque amara est. Non scis hoc?
  Sonavit puella mima;
  - Et hic, in Terra et in Russia, dulce est !
  Marchio adnuit;
  - Scio! Scelerisque dulcem facere etiam scimus. Nunc autem eo quod habetis, contenti estote. Accuratius, non specificasti qualem scelerisque operam voluisti. Et in genere, bonum est quod solum iussisti glaciem cremor. Si tibi occurrit, verbi causa, balneum auri sumere, cacumen capitis multo durius ferire.
  Dominici lepide notatur;
  - Vita est in adductius plena, et omnia super caput!
  Draco comitissa suggessit:
  "Pro ineptiis, quae illi auxilium non dabunt cum in Draco Academiam intrat, melius est ut illam parvulum adamantem creare conetur." Fere, hoc fieri potest illis qui magicas facultates altam insitam habent.
  Cassandra respondit;
  - Minime! Manifestior haec via est. Multo subtilius agere debes.
  Dominika licenter exsibilavit:
  - Humidus sum et sordidus, sicut pullus rhoncus. Hoc figere potes?
  Marchio nympha adnuit;
  - Utique pulchritudo nostra!
  Et fecit octo virgas suas. Caerulea lux emicuit. Et iam puella de Tellure munda et luculenta iterum facta est, et omnes fere exasperat evanuerunt. Nisi quis in dextera maxilla.
  Sed Domika se non videbat nec attendit.
  Draco comitissa sibilaverat;
  - Itaque, mi mi... video aliquid intelligere? Itane puella pulchra e planeta technologiae crescentis?
  Respondens Dominicus cecinit:
  Sed quid,
  Impossibile est ex animo vivere!
  Cur vita nihil nos docet!
  Sed quid! Sed quid!
  Et risit, quod carmen hoc a Boyarsky confectum congruum erat et pulchrum. Sed vox eius angelica tantum risum effecit.
  Cassandra micantibus oculis stridebat;
  - Sensus negari non potes. Sed tu semper gravis?
  Dominica frowned. Recordata est quomodo puella lusit, quae malum gradum in schola obtinuit. Nec ullo modo poterat vultum suum obtundere. Quin potius dentes etiam vellere volebam. Bene intellegitur ... Nimium ventum in capite habet. Exempli causa, aliqui guys modo dentes suos in turba nudabunt , et totum eorum munus est!
  Et Dominica voluit ludere ... Principes scilicet.
  Tum Draco Comitissa suggessit:
  - Saltet nobis melior. Vidisti in cinematographicis quae vere bene saltat .
  Illud ultimum verum est. Dominica saltare potuit. Etiam volebant eam in partes Esmeraldae accipere. Praeterea, secundum canones, ne ipsa quidem gypsy videtur. Et cur non hoc munus candenti flava ludunt?
  Accommodatio autem cinematographici classicorum, immo externarum, etiam quasdam difficultates gignit. Ergo in alio munere ferebatur, sed etiam tripudium.
  Illa utique saltare amabat et saltare sciebat. Illa tamen accepit et effudit;
  - manubrium gildum!
  Marchio nympha eliditur;
  - Quid plura?
  Dominica respondit logice:
  - Etiam nomades in foro gratis non saltant. Sic heftingum auri sacculum mihi opus est. Annon liquet?
  Fregit Draco comitissa:
  - Quid lascivus homo ! Nam optimus locus est in lapicidinis. Ibi simul patientiam faciet et ad oboedientiam assuefaciet. Hoc enim duriter debet nutriri!
  Subito puella ad eos accurrit. Specie visa est ut non plus quam decem annos nata humana nata esset. Eodem autem tempore ornamenta pretiosa quasi in ornamento gerebat. Nudos, pusillos, pueriles pedes ineptos et ridiculos vidi in tanta luxu.
  Sedatus est puella;
  - Hunc servum tibi emere possum. Quantum vis pro eo!?
  Cassandra confidenter respondit;
  - Haec puella venalis non est! Dumque non est servus. Sed fortasse diutissime libera non erit.
  Dominica mussitavit;
  - Quam turpe est, cum parvus puer sibi servos emit!
  Marchio-nympha fidenter respondit;
  - Hic puer non est, sed femina hobbit! Hobbites et filii hominum tamquam ...
  Puella irata pede pressit et pipiabat;
  - Baronissa sum! Et hoc significat quod servus tuus ad me inclinare tenetur.
  Dominica aggressively exprimitur:
  - Nunquam sapiunt ! Volo, ut parvulus arcus!
  Respondens, baronissa hobbit dextram suam sustulit. Fulmen evolavit et puellam mima nudis cruribus percussit. Respondens stimulatus Dominicus aliquid vociferatus est. Et incidit maga magna placenta creber cremore obsita. Etiam pedibus excussa est, et parva pulchritudo cecidit super pavimentum. At illa statim exilivit, totum buccellatum illitum, lac concretum et farinam scelestam. Hobbitus baronissa sinistra, nudam, parvam peditem excutit, in quorum duobus digitis anulos cum lapidibus pretiosis refulsit.
  Tota magica tsunami unda evolavit. Dominicus viginti metra coniectus est. Post quem puella corruit. Feliciter, ab infantia saltans et in pellicula agens, iam multis vicibus e diversis fastigiis lapsus est et artibus acrobaticis functus est.
  Ideo Dominika se in ruinam quasi felem applicavit et satis feliciter appulit. Nisi quod crura puellae, magicae pugnae iam ambustae, gravem dolorem senserunt cum tegulis coloratis aream contegunt. Clamavit puella.
  Et draco comitissa longam et abietem involvit caudam circa baronissa maga et sibilabat;
  - Desine pugnam! Alioquin ambo deprehensus. Si pugnare vis, sunt peculiares disciplinae ubi magica et alia duellis habentur!
  Dominica tweeted:
  - Ita prorsus duellum! Tantum sine armis - manus et pedes!
  Baronissa Hobbit contemptim sudavit;
  - Pugna cum servo! Honestum esse, hoc mihi FORMIDULOSUS ! Utilius est eam mittere ad metalla actu . Doctrina magica talis stulto periculosa est.
  Marchio-nympha gravi sono constat;
  - Incipiens ita etiam cogitare. Etiam, haec puella quoddam donum speciale habet ad calamitates faciendas et ad pugnas excitandas.
  Puella mima obicitur:
  - Non ibo alicui primo! Quod reliquum est ... Omni defectu, repugnare scito, aliter non videbis successum.
  Draco comitissa improbam puellam dimisit, quae puer similis erat, sed revera capax erat ut totam cohortem lacus in fugam poneret.
  Cauda leviter maculata cremor, lacte densato, socolata sparsa, et buccellata. Libum erat ingens et plane ex animo factum. Misericordia est quam fregerunt pro edunt. Draco comitissa digitos et manus scindit, et crystallus fontis rivus super se lavit, lutum abluens.
  Cassandra adnuit.
  - Munditia clavis est sanitati! Ordo primus!
  Baronissa Hobbit unam e parvis, pellibus, cruribus ornatam in alteram attrivit. Duobus secundis inluminavit sicut bulbus levis. Et omnes excessus culinares quibus maga puella graviter illitis evanuit. Et luxus renovato fulgebat vigore ornamento. Illa re vera facta est tam similis reginae quam Dominika teneritudinem sensit.
  Habebat etiam facultas reginae puellam in una mediocris fabulas agere. Ibi luxuriosis vestibus et preciosis calceis interesse debebat, et famulus veneficae factus est. Pannis obsita et in calceis ligneis ambula. Et in talibus pads multo pejora est quam nudis pedibus. Etiam moderatorem suadere coepit ut melius sine calceis cinematographicum esse. Ceterum puellae nudis pedibus in panniculis paupertatem et mutationem status reginae facto servi multo fortius monuerunt.
  Sed emendator clare suas ideas habebat. Ad extremum, dum e turri mortis elapsus est, calceos et nervum tandem depulit, ac tunc nudata est, sentiens veram beatitudinem. Nunc vero nudis pedibus torrebant, et pusulae quoque parvae apparebant, quae et molesta et taetrae erant.
  Hobbit baronissa suam palmam parvam, teneram et simul sientam extendit, ei, puerilibus viribus et cicadarum manibus excutiens:
  - Bene, pax! Nomen mihi est Laska. Et ne putes, homo, me virginem innocuam, orcos, cobalos, sporas Koshchei, omnes ex me sortiti sunt !
  Dominica admirans interrogavit:
  - Quot annos nata es, fili?
  Subridens mustela respondit;
  - Inter repraesentativis pulchro sexu de aetate rogare non solet! Quantum expecto, id est quot annos mihi das.
  Puella mima risit et dixit:
  - Decem annos natus es! Nec plura!
  Fregit Draco comitissa:
  - Imo iam plus trecentos est. Quod tamen non refert. In nostro mundo omnes feminae tenerae et pulchrae sunt. Mane nobiscum puella, regina eris nostra!
  Dominico respondit distichon celebre;
  Si sanctus exercitus dicit,
  Auferte Rus', vive in paradiso...
  Dicam: Non est opus caelo.
  Da mihi patriam!
  . CAPUT III.
  Marchio et baronissa manus plaudebant, et concordes clamabant:
  - Euge! Hoccine fecisti?
  Dominica movit aureum caput negative;
  - Haud. Non me. Alius, auctoris non memini!
  Cassandra grimaced;
  - Mirum, praeclaram memoriam habes!
  Puella mima honeste respondit;
  - Nimium de me ipso quam de aliis cogito. Melius est sciant plura de me quam ego de aliis. Etiam interdum compono, nec peius Pushkin.
  Draco comitissa denudavit splendidos dentes scintillantes sicut adamantes in lato ore et graviter dixit:
  - Fortasse aliquid cantare potes propriae compositionis?
  Dominica orans dixit, fricans pedes adustos;
  - Haud dubie! Da mihi nummum aureum saltem. Et totum carmen tibi feriam. Et gratis canetis? Inaestimabilis! Et triviale, infructuosum!
  Mar- chio-nympha, et virgula eius minaciter in manu emicuit, statuta est puellam impudens punire, quae draconi contradicere ausa est.
  Draconem sibilabat placide;
  - Da ei nummum argenteum. Cantet ex corde.
  Dominica risit, dentes eius, perfecti, scintillabant sicut cacumina gelidi montis in claro sole meridie. Et sic expressit:
  - Pecunia frontem ascendit!
  Mustela nummum iactavit et cooedit;
  - Hic, cape hoc!
  Puella crure iecit et argenteum rotundum nudis digitis capere curavit. Deinde ad palmam suam transtulit. aspexi nummum. Nulla erat argento penitus nova, in una parte draco erat cum septem capitibus, et in pedibus sceptrum et scipioni tenebat. Et e contra , puella pulchra comis comis comis. Et amabilis est.
  Dominika tentationi resistere non potuit ut nummum temptaret et subridens respondit:
  - Haec amabilia. Cool stuff.
  Mustela sibilabat;
  - Nunc canta! Videamus quid facere potes!
  Draco comitissa adiecit:
  - Et cantare debetis clare, et plus minusve NAENIAm perficite, quia solvimus!
  Adnuit concordi mima puella;
  - Ita intelligo! Sicut cantare non potes...
  Et tunc non occurrit ei societas. Dicere luscinia minus recte aut conveniens. Sed aliud, non vere!
  Nuda pedem impressit puella nympha;
  - Sit scriptor committitur!
  Dominica clara et leni voce cantare coepit;
  Ego mima celebre
  Filing, iurare, musica, globos...
  Coepit saltare furens et bacchatur;
  Similem formam Satanae!
  
  Crura mihi tam valida
  Pugnaverunt furore hopak...
  Tales sumus frigus puellis
  Moveamus ausu ilicet!
  
  Sed videor in mundo, tu scis, speciale;
  Ubi dracones regnant sicut reges.
  Ordo admodum novus est;
  Tunicam saltem lacerare!
  Ego servus cum discalceatus fieri
  Questus a tergo flagellum...
  Nubes supra nos caeruleae sunt;
  Injucundus locus in Terra!
  
  Hic mihi pumilio dura venit;
  Et flagellum in manibus.
  Puer albus senes cucurrit per -
  Servus discalceatus est, dominus plane parcus est!
  
  gnome ridet, dentes pede tangit;
  Sicut puella cum articulo, emissarium...
  Ursus ut rodit eam cum pede fuste.
  Hic erit finis calvae pumilionis!
  
  At me metalla vendiderunt;
  Loca visibilia non erant in Harem...
  Et dederunt mihi scuticas magnas ad persequendum;
  Quia puella multum comedit!
  
  Hic me gnome ducit fune;
  Puellae amoenitates omnino mirabiles sunt .
  Vox servi clarissima est;
  Sed in fine tantum zeros!
  
  Fere nudus et discalceatus sum
  In metallis laboro sicut ille asinus ...
  Datum, inquam, mi;
  Quam stultus evenit!
  
  Essem capax puella
  Partes multiplicavi in capite meo ...
  Ac nunc quis, id lacinia,
  Ego servitutem feram!
  
  Diu gnome diu pertuli;
  Flagellum in tergo accepi ...
  Negotium me caedunt, non negotium;
  Me postea pascere promiserunt!
  
  Sed servi discalceati rebellaverunt;
  In agendo, mallei;
  Nunc elementum tuum considera ,
  Ad gnome cum calvitio Mortuus sum !
  
  Mali bene interfecti sunt;
  Nos terribiles casus...
  Sed, mihi crede, nosmetipsos liberavimus -
  Puellae culmen classis ostendit !
  
  Nunc magnum exercitum habemus,
  Etiam nobiscum pugnaturi sunt guys.
  Scuta frangimus sicut tabulas;
  Mali principes kaput erunt!
  
  Et tunc servitus inferni evanescet;
  Homo humeros suos corrigit.
  Nos dominio finem faciemus, inimicis saturi;
  Erit saeculum felicitatis et profectum!
  
  Et tunc erit pax per totum mundum;
  Homo, stella magna.
  Astra volemus in astra, scis;
  Sit vera hominum somnia!
  In alta voce finita puella, voce tremulo quasi campanis argenteis.
  Nympha puella manibus complodebat. Plures elves et troglodytae et duo homines etiam carmen Dominicae audiverunt. Et miserunt nummos eius et argentum et aes.
  puella mima adoravit. Quae e tegulis sustulit. Et sumpsit denarium manibus suis, et quosdam digitos nudos. Erat autem pulchra facie.
  Imo talia blanda habet, et crura excidit. Et quam formosa et magnifica in se ipsa est. Ubi sunt aliae primae donnas ei comparatae? Nunquid audebunt nudis pedibus in scaena conficere? Vel lacinia brevi?
  Draco comitissa notatur;
  - Hic est cantor! Imo in academia pertinet. Et tantum in Academia, in facultate quam ipsa eligit.
  Dominicus giggled et cecinit;
  Nos puellae iudices nostri erimus;
  Et nisi quam eligendi et eligendi impedit.
  Lignes litium eligimus;
  Quia populus noster tantum honorem habet!
  Mustela tweeted:
  - Vox tibi... Angelus modo summus gradus!
  Dominica subridens unum nummorum superiore pede nudo jactavit, et tunc procumbens lingua apprehendit. Et tunc clamare incepit. Ex contactu cum saliva, metallum aurantiacum statim calefit et os pulchritudinis incendit.
  Despuit et gemere coepit puella. et canendi desiderium eius subito evanuit.
  Nympha anulum suum movit et calor in ore Dominicae statim abiit. cooed puella;
  - Proh! Nunc intellego quid simile sit draconi ignivomo!
  Mustela cum risu notavit:
  - Potius sero quam numquam;
  Puella aliquot annos antecessit!
  Draco comitissa notatur;
  "Habemus aliam structuram oris et gulae quam homines, et flamma omnino non ardet". Nolite ergo solliciti esse in nobis.
  Auditores circumstantes clamorem faciunt et poscunt, plaudentes manus;
  - Aliquid aliud, grata es!
  Dominica tweeted:
  - Si nummos scribis, ego faciam!
  Respondentes, strepitus et cautiones;
  - Ita vero! Gratus.
  Et sub puellae nudae, musculares, perustae et venustae tibiae, quas inimitabili gratia digitavit, auri, argenti, aurei, aeris, et platini nummi volaverunt.
  Ex hoc laetus Dominika factus est, alacritate percitus, fervore cantare coepit;
  Tempestates et procellae non sunt impedimenta duobus nostris;
  Filiae patriae, quae florent sicut rosae frutices.
  Qui non novit bellum, non pulticula milium comedit,
  Deus Salvator Iesus nos in proelium ducit!
  
  Pugnare etiam in procelloso solemus;
  Omnis homo est sicut spuma emittit.
  Monstra Horde disrumpamus credo in proelio;
  Honor noster non tribula et malleo evelli potest!
  
  Gladius in inferno ardentissimo ferramento calefactus;
  Acuti sunt laminae praeduro folles!
  Esto intrepidus miles; forti animo,
  Si mors est, sta, noli currere!
  
  bellum sane non est convivium cum melle dulci;
  Ceterum lacrimae in eo sunt, et sanguis crassus fluit.
  Longe ululat lupus, et ursus truci fremit ;
  et vicissim ictus in oculo, non supercilium.
  
  Hasta est, quae catenam transfigere potest;
  Scuta sunt quae perrumpi non possunt!
  Sed noli esse pusillanimes , ne facies daemones faciant ,
  Ut non in retibus ludus similis!
  
  Crede mihi, lucida solutio veniet;
  Est enim omnis merces, quae altius inueniri non potest.
  Crimen enim, credo, vindicta veniet;
  Nulla alia virtus est quam via difficilis!
  Ita Dominica canebat, et turba versicolori magno studio eam plaudebat. Etsi omnes feminae, homines in hoc mundo non sunt. Vel fere sine validiore sexu.
  Post quem draco comitissa caudam suam movit et notavit;
  - Bene, habeo ire! Ego de via questus!
  Nudo pede nympha nummum sustulit et suggessit;
  - Sit scriptor reprehendo. Mittam, et ais capita vel caudas ! Conice quid, nummus tuus est, imo nummum reddis mihi!
  Draconis comitissa cachinnans respondit:
  - Novi fraudes tuas! Itaque melius est non tempus tuum aut caput perdere!
  Dominika risit et notavit;
  - Caput non est aures, petasum avellere potes, resuere non potes!
  Mustela pipiabat et cecinit;
  -Ares in summo capite sunt aures!
  Aures in vertice capitis aegroti in hospitali mentali !
  Draco comitissa in aerem volavit. Quae nympha cecinit et illa non explanavit. Et hoc notandum est, frigidissimum.
  Dominica cito manibus et pedibus nudis nummos colligere coepit. Et fecit hoc celeri gradu.
  Mustela dixit, crines magico radians;
  - Pecunia, sane magna est. Sed etiam maioris momenti sunt incantationes, artificia, phylacteria, phaleras, ligaturae, etc. Alioquin vitam luxuriose ac luxuriose vivere non poteris !
  Dominico constat;
  - Pecunia salutem emere non potest, mihi crede,
  Pecunia amorem et honorem emere non potest.
  Itaque non litigant sicut animal
  Scias quod patriam tuam pro lucro non vendis!
  At puella nudo solo purpureum monetam caedit. Et deinde subito crure nudo in ictu oculi in pedem anatis vertitur.
  Dominique in timore exclamavit;
  - Quae est infernum, hoc est!
  Marchio nympha ridens respondit;
  - Hoc est metallum magicum speciale, solum operatur cum in contactum cutis alicuius, qui in familia deorum Olympiorum habet!
  Laska autem gaudens exclamavit;
  - Proh! Habes talem sanguinem in te. ni fallimur igitur.
  Dominica mussitavit;
  - Sed haec turpitudo est! Si potes, pedem remove. Et iterum da mihi crus normale.
  Nympha caput movit;
  - Minime! Hoc te iam facere debes.
  Capta puella eliditur;
  - Qui potis est?
  Mustela suadet:
  - Finge in animo tuo quid velis crus tuum intueri, preme pollicem et digitum dextrae manus tuae, et debes succedere!
  Dominicus cepit et introduxit. Tunc venit click.
  Et loco pedis cornicis, pes apparuit in caliga sentiente et cum ski. Et hoc etiam magis incommodum est, cum prolabetur in silices.
  risit et nympha canebat;
  - Liberi magistri;
  Tempus marcida vobiscum...
  gratis passus sum cum puella;
  Mage peritissime!
  Dominica scandalizata est;
  - Non sum maga. Et adhuc tantum disco. Sed via ad cognoscendum numquam nimis facilis est ... Ita , ad movies!
  Conventio mustela adnuit;
  - Ita in cinematographico fortasse etiam magis. Et hoc quidem magnum problema nostrum est.
  Auditores iterum congregare coeperunt: aspectus ridiculus erat. Accuratius hic sunt omnia genera puellarum. Quia et laudantium ut. Puella mima denuo cogitare et pedem mutare conatus est. Sed hoc tempore apparuit aliquid in vestigiis et radar, licet parvum.
  Dominica cecinit sine spe amissa:
  Rogo ne mireris
  Si magicae fiunt...
  si fit, si evenit;
  Si magia accidit!
  Subridens Nympha notavit ;
  - Imo ire voce tua, etiam facultas magica uti debes!
  Tunc puella hobbit accurrit ad eos et suggessit, insano magico;
  - Faciamus melius! Et scito, dimidium mille annorum usum habeo!
  Mustela obicitur:
  - Minime! Agat ipsa!
  Dominica tweeted:
  Animum amisi, animum amisi;
  Ego ipse faciam, ego ipse faciam.
  Et iterum puella insusurrabat approbans. Et deinde crus eius, in forma piscinae cum radar, tandem in pristinam formam venustam recuperavit. Et factum est quasi in ordinem factum est.
  Dominica surgens digitos admovit. Laetus est animus eius, et cantavit;
  Puellae sumus in mundo fortissimi;
  Et, mihi crede, pulchritudines frigidiores non invenies.
  latrina inimicos nostros vere macerabimus ,
  et ecce viginti annos natus in aeternum!
  Post quam venustas ridebit et ridebit, dentes illi magnos et lucidos ostendens.
  Dominika saltare coepit, nudis cruribus in aere alte elevatis. Et cecinit:
  Im 'a valde frigus venefica
  Si percusserit pedem, ruina erit...
  Dilexi saliens discalceatus
  Veram rationem considera!
  Hoc est carmen eius - magnum et solum frigus!
  Sed e contra est perquam simplex et simplex. Ita puella talis est ut non taedebit te.
  Hobbit puella notatur;
  - Discit celerrime!
  Et excussit pedes suos, qui ornati sunt ad talos armillis, gemmis pretiosis, et in quolibet digito anulo.
  Puer spectat, sed numero lapidum, praesertim inferiorum membrorum, iudicans, maga est nobilissima.
  Mustela adnuit puellae;
  - Alicubi te vidi. An forte Principissa Alsou es ?
  Hobbitus femina adnuit;
  - Ita , id est quomodo est! Sed scis, Marchio, cum hac virgine ex tellure tellure, nullam molestiam habebis!
  Mustela constat:
  - Recte! Sed aliter impossibile est. Heu, hic mundus est talis ut sine problematibus et periculis facere non possit.
  Dominicus Festinat adde;
  -Vita sine adventures et res gestas nimis taedet. Sicut pulmenti sine pipere est!
  Principem Alsou constat:
  - Ita, ille correctus est! Id scelerati sunt. Pestilentia una ex illis invehitur quae fortior sexus necat.
  Dominica cum gemitu cecinit;
  Sine feminis vivere non potes, quod verum est,
  Sed sine hominibus non est gaudium.
  Contigit hoc modo valde malum;
  Si fortis dominus non est!
  Mustela constat:
  - Fortasse! Hic autem est gladius anceps, ut aiunt. Ex altera parte non est fortior sexus, sed ex altera.
  Hobbitus femina cito obicitur;
  - Minime! Mali undique. Itaque nihil attinet ineptias loqui. Mares etiam opus sunt.
  Dominica respondit;
  - Mares in animalibus. Individuis enim intelligentibus aliquid est aliud.
  Et risit mustela et respondit:
  - Ita, pro hominibus, scilicet. Nec potui dicere aliquid invenire.
  Plures columbae, plumis aureis et rostris auratis, praetervolaverunt. Aves valde placuerunt. Tantum pulchra ex una parte. Sed in eis fuit etiam aliqua defectus gustus .
  Dominica reponitur:
  - Cur columbarum rostra inaurant?
  Mustela explicatur:
  - Nemo inauratus est! Hoc est, quia fraga habent cum topazio.
  mussat puella mima;
  - Quid est? Cum topazio?
  Hobbit puella adnuit;
  - Ita sunt fraga! Quid, nesciebas?
  Mustela dixit:
  - Quomodo sciet? Ea in nostro orbe nuper admodum est.
  Tres legati pulchro sexu gressum incitaverunt. Nudaque rosea calcanea micabant.
  Domus circa apparebant , altae, roseae, purpurae, terebrae smaragdi similes ascendentes. Et maxime futuristic videbatur. Etiam in caelo aliqua elit. Accuratius, currum ex auro et stellulis adamantibus, sex alatis ductum, niveis equis insilientibus.
  Omnes tres puellae levem arcum dederunt. Sed, ut videtur, nobilitas nulla ad speciem decori fuit, et in triumviratu ulterius sequebatur.
  Fuit hippodromus antecedens, apparuit quasi stadium ingens. Equorum cursus clare situs fuit.
  Marchio-nympha suadet;
  - Inspicias an alumnus noster donum cautionis habeat. spectas ergo nos frequentemus.
  Circa hippodromum erat reticulum longus saepes ex argento et metallo aureo, margaritis caeruleis et purpureis et lapidibus caeruleis, ac vitreis bohemicis vitreis simile . Et vidi pulcherrimum.
  Et in introitu erant duo fontes in lateribus, qui emiserunt varios scatebras de auro pulchre copulati: elf qui amplexabatur elf puer.
  Etiam omnia pulcherrima vidi. Et in vestibulo custodia puellarum est. Item pulcherrimum et leve, armaturam argenteam.
  Omnia tam mirabilis vultus. Tot sunt repraesentativa circa sexum pulchrorum.
  Dominika recordatus cinematographici de Gulag Archipelago et mulierum castris. Omnes feminae erant, quasi ex arbitrio, iuvenes, pulchrae, et vestiebantur stolae, quae relictis cruribus magnificis penitus exposita erant. Bene, cum aestas in Sibiria calet et fortasse etiam calet, puellae nudae sunt. Quae cinematographica admodum popularis inter homines facta sunt. Et Dominica Komsomol socius rebellis egit qui integram puellarum motum constituebat. Et arma etiam pulchri- tudines capiunt, et integram NKVD phalangem in acie sumpserunt, et eam vincere potuerunt.
  Velum, sane, frigus evasit. Et discalceatus, LEPIDUS, pulchros bellatores simpliciter eximius respexit.
  Dominika, in via, primitus creditus est consobrini Fanderae partes agere, qui tumultum captivum constituerat, sed talis pellicula interdictum esse potuit. Et ipsa simpliciter facta est discipulus egregius et socius Komsomol.
  Dominica adoravit puellam de custodia. Repente e terra sub terra, sicut sinciput e pixide emuncta, draco exsiluit. Parvus , paulo maior quam albatross, tribus capitibus.
  Ille ad puellas advolavit, et vox insonuit;
  - Redde mihi fratrem meum!
  Marchio nympha cum gemitu respondit;
  - Hoc est impossibile, belka.
  Respondens draco puella, cujus squamae in tres soles totis coloribus iridis vibrabant, et pennae tam pulchrae, ut in oculis scatebrae essent, strepere coepit.
  - Volo fratrem! Frater volo! Ubi est is!
  Hobbitus puella cooed;
  - Ita satagimus nos cogitare quomodo nostros ad nos reddat. Et nihil necesse est esse levem.
  Draco puella, quid sumes de catulo, sedata et pisa, usque ad Dominicam saliens;
  - Scio te posse! Tu es electus!
  Hit puella risit et respondens cantavit;
  - Omnia impossibilia, mihi crede, possibilia sunt;
  Sed ad hanc quaestionem appropinquare difficillimum est.
  Attamen, si dum ludens cerebrum intenderes;
  fieri possum !
  Draco puellam excitavit et pipiabat respondens;
  Mens tua non est magnitudo digiti;
  Genius, scis in terra.
  Puer formosus et me exspectat;
  Curvo equo!
  Dominika percepit ridiculam et giggled:
  - Draco in equo? Hoc est quod is vultus amo!
  Marchio dixit:
  allegoriae ignoras !
  Puella mima risit et notavit;
  Possumus mori usquam
  Etiam in sole electro...
  In communi gratis vivimus;
  Etiam, libero!
  Figurate loqui!
  Draco puella lumina ab ore suo dimisit, levius similis, et distillavit;
  - Hoc carmen amabile. Tamen , pulchrum hospitem ex ignoto Terra volo facere aliquid aliud jucundum .
  Dominica humeros notavit;
  - Scio vocem meam pulsat nummulos non pejorem quam nunchucks pulsans manipulos frumenti. Tamen iterum intendere vocem meam! Et quid? Ubi est hic pecuniam impendere?
  Marchio obicitur;
  - Primo, pecuniam tuam in uno equorum hippodromo vinces, et caput tuum augere conaris. Secundo, haec puella non modo draconis feminae, sed etiam principissae. Dabit tibi anulum suum, qui vim magicam colosseam continet. Et pro hoc , mihi crede, bene conari et cantare dignum est!
  Clara caput valido collo Dominica adnuit atque notavit:
  - In hoc casu video esse aliquid experior! Quomodo autem tu negas puerum?
  Draco puella pipiabat;
  - Puer omnino non sum. Ego sum princeps et hoc facere possum! Ad planetam tuam fugiam. Et ego caput tuum uro.
  Dominica snorted minax:
  - Et habemus aeris defensionem pro similibus tuis! Quid hoc ais, saeve?
  Draco puella mussat;
  - ad lapicidinas mitteris. Nudus facies, et in catenis sub verberum flagellis praefecti.
  Hobbit puella adnuit;
  - Imo facere potest! Quin tu homo es. Et nostri homines inferiores esse censentur multis de causis.
  Mustela elisa est;
  - Sic melius canta! Publicum hic iam collegit, et nos etiam pecuniam merebimur.
  Nam ex variis legatis pulchro sexu oriebatur strepitus, et plausus exclamationesque audiebantur;
  - Cantate, floscule, ne pudeat!
  Age, homo, canamus!
  Volumus audire triclinium ave paradisi!
  Ingemuit Dominicus graviter, et cœpit cantare;
  Litus Elfa spatiosum , arduum ;
  Undae vitreae spargunt lucent...
  Elfia patria mea facta est;
  Mirum nobis cantat luscinia carmen!
  
  In navi magna, mi et navigamus;
  Zlata Val deposuit crines.
  Quam bonum est mihi et dilectus meus esse simul!
  Misericordia est ne crocodilum capias arundo.
  
  Non aquae, non aquae crepitantibus astris;
  Natura nobis Campaniae est.
  Haec terra placet mihi cara mater;
  Largitio terrse regia ornatu !
  
  Guttae quasi margaritae sub moonbeam
  Spargit quasi examen apium cum ala argentea ...
  Virgo, in somnio mihi es sicut angelus;
  Cum innocentiae facie - purissima Madonna!
  
  Odor mellis est, et coma serica;
  Labia divisa sunt sicut satin.
  credo nuno diu expectatum ;
  Fabulae tales fient verae!
  
  In extasim tacta sunt labia nostra;
  Dulcedo talis est ut nulla sint verba .
  Crede mihi, venustatis es;
  Sors dijudicabit, nummum altius jacta!
  
  Oscula deinceps;
  Gemitus et risus nostrae procellosa gaudia.
  Sanctitas animae a cherubo conservabitur;
  Electus catalogum peccatorum mittet in urnam.
  
  Imo, scito, pulchrior est quam tu in terra;
  Accendetur velut ignis ardor in corde meo!
  In optima patria vivemus;
  fenestras et ostium in spatium aperiamus!
  Sic pulcrum carmen Magnificum cecinit. Puellae omnium verberum manus plaudebant ei. Et simul iecerunt nummos, inclusos aureos. Id magna .
  Hobbit puella movit virgulam magicam, et pecuniam separatim in se struem formare coepit. Et tota columna nummorum varii coloris crevit.
  Draco etiam puellae plaudit manus, et flammas lucidas ex tribus capitibus dimisit. Post quem liberrime;
  - Hoc est sane bonum, sed non satis. Mihi quoque opus est ut cantas!
  Dominica frowned et interrogavit:
  - Estne id nimium?
  Marchio prohibuit eam;
  - Visne tam pretiosum anulum pro uno tantum cantu obtinere? Bene impudens es ! Conscientiam habe, quia pretiosum artificium est.
  Et pipiabat hobbit puella;
  - Item unumquodque pretium suum habet. Et plerumque, pro magno artificio, tria vota implere debes, vel tria officia praebere. Haec praecepta sunt. Et ipse intellegis quare?
  Auditores inconditae puellae plauserunt manibus et nudo pede presserunt, et raro cum calceis;
  Age, plura cane!
  carmina volumus!
  Frigidissima erit !
  Praestare romance!
  Nos tibi bene reddemus!
  Dominika mustela adnuit:
  - Bene, ne destruas! Age, cantate!
  Et movit pulchram speciem lucida, lucida iuba. nudum, muscularium crurum pressit et cantabat, magno cum sensu et vultu;
  nostra , veritas nostra
  Constat perferendis fidem!
  Cras nec neque cras
  Et hodie servate patriam!
  
  veneramur nostrum Elf ,
  Post omnes, totus mundus est, cognosce mundum!
  Vexillum nostrum Matris coccineum;
  Et nulla rubra clarior est!
  
  Auctor imaginem non salutat;
  Eius signum est Vexillum Matris!
  Pugnavimus solerter adversarius ;
  Magnificentia facundia versibus!
  
  Scito quod in planeta unica est fides;
  Fides in carus , sanctus elfinismus!
  Laeti igitur pueri rident;
  Orcismus in abyssum irrumpatur !
  
  Quisque miles erat iustus puer;
  Super herbam et rivos discalceatos...
  Sed nunc potionem habet in manibus;
  DELIRUS cum malleo metallum flattens!
  
  Acuit aliquis machinam sclopetis cum machinis;
  Bene aliquis ex humero sagittat!
  Vexillum coccineum volat sicut vexillum rubrum;
  Inimicos malos sine iocando verberamus!
  
  Maiores nostri Orklin audacter cepere ,
  Hem, quid nos? Progredimur ad Martem!
  Homines sumus, non macacas in ramo;
  adversarii eum rectum in oculo ferit!
  
  Sed gaudendum etiam novimus;
  Tympanum pulsa, tubas agite!
  Facies natorum valde bellus,
  Et census quattuor et quinque!
  
  Difficillimum proelium exam -
  Non eat per hoc similis mori!
  Sed in morte vexillum cum lampade;
  Duodecim ferramenta aeris cadere non possunt!
  Puella tam pulchre et scite cantavit et simul saltabat, et crura eius blanda erant. Misericordia tantum est quod prope homines non fuerunt qui pulchritudinem eius aestimarent. Et puella eam habet in plano colossei, et bellator ostendit pressionem colossalem et ambientiam suam.
  Centenae puellae iam complura et clamorem faciunt. Iiiciunt pecunias, et habent validissimos odores iuvenum, recentium, feminarum, corpora et pretiosa unguenta et unguenta. Multum est ut hic nent caput.
  Nummi quidam erant Ceramici, et etiam duo nummi lignei , qui magnus erat. Pecunia autem usitata charta pro tellure Telluris quodammodo non apparet. Et hoc aliquo modo insolitum est pro Dominica. Aliquando cogitationes per tuam mentem micant quomodo saevi sint hic. Quid de electronic pecto pro solutionibus? Bene, hoc est absolute phantasticum pro hoc gradu evolutionis.
  Itaque quis panem cum cremore sub pedibus nudis cantoris proiecit dimidiatum crustulam.
  Hobbit puella placentam fulmine e caduceo percussit. Et statim discidit.
  parvus decor notatur;
  - Noli iterum facere! Tantum pecuniae!
  Mustela canebat;
  - Fac pecuniam! Fac pecuniam!
  Taedii immemor, pigritia...
  Fac pecuniam! Fac pecuniam!
  Si opus est, saltem per totum diem!
  Draco puella alas movit et pipiabat;
  - Bene, hoc est officium alterum! Sed ut anulum artificium , etiam tertio opus est!
  Inflavit genas Dominica, et dixit fidenti sono;
  - Si vis, laetus ero tibi iterum cantare! Honestum esse, amo cantus.
  Audientes circiter mille feminae, speciosi sexus repraesentantes, rugientes ac prope nudas, venustas, puellares pedes impresserunt;
  - Iterum cantate! Iterum cantate!
  Euge, encore! Euge, encore!
  Draco puellam objecit, elata voce;
  - Minime! Talem annulum da tantum carmina! Hic indiget ad aliquid praestantius et simul difficilius.
  Tempus erat spatium. Plus quam mille virgines diversarum gentium anticipant.
  Subito puer apparuit. Sola repraesentativa fortioris sexus apud eos sunt. Humani generis fuit, breves tantum, musculosas et ancillae notas in humero gestans, annos circiter duodecim annos natus, haud multo plus quam semel percussus. Accurrit pulverulentus ille pedes, pueriliter micantes ad draconem puellam, ad genua procumbentem, exiliunt;
  - Dimitte me! Redde mihi statum meum!
  Draco puella adnuit et confirmavit;
  - Id est! Puer liber eris si eum in elf vertere potes!
  Dominica manus expandit;
  - Sed hoc est impossibile.
  Marchio-nympha suadet;
  - Hic servus erat nuper corona princeps ingentis imperii, nomine Oenomaus. Et nunc factus est puer humani generis et servus ad vitandam diaboli pestem. Fac ei princeps elf iterum, et fortasse filum totius chaos comprehendere possumus!
  . CAPUT IV.
  Hobbit princeps confirmavit:
  - Haec est facultas tua, Dominice. Nostra quoque. Mares fere omnes disparuerunt. Hic, etsi non petrificatus, nomen ac dignitatem perdidit, etiam corpus, servus factus.
  Adnuit ille levem, caput abscidit ;
  - Cotidie me verberant ut lapidem non convertam! Horum autem servorum est qui maxime flagellantur pestilentiae repugnant!
  Manus ei Dominica expandit et respondit;
  - Imo nescio quomodo eum abeo! Princeps quoque puer?
  Servus puerum caput renuit.
  - Minime, satis adultus sum! Sed cum in saxum vertere coepit, mustela nympha arte magica usus est. Factus sum adulescens servus et flagellatus sum. Hoc mihi complures menses dedit, quamvis acerbum, sed vita. sed serius ocius hoc erit finis. Quin etiam dura me verberare debent, et quotidie me habere, aut saxa gravia ferre, aut rotam trahere!
  Nympha puella adnuit;
  - Ita! Haec una via est ad effectum pestilentiae lapidis quodammodo differendum. Adhuc servi sunt pueri generis humani in metallis qui nondum petebant et laborant. Sed haec sola sunt repraesentativa sexus fortioris quae supersunt. Et tunc etiam aliqui ex eis in saxum convertuntur et postea resolvuntur in pulverem.
  Dominicae sibilaverant;
  - Haec terribilis! Clades universalis! Et ut vivas et servus efficiamur!
  Puer, brevibus brevibus nigris gerens omnia sua indumenta, et fila, musculos maculosos sub cute, quae propter inopiam pinguium tenuia videbantur, canebat;
  - Ita princeps sum, et solus servus, sed quid?
  Nobiles me vocant.
  Quam longe sunt a me?
  Puer cum catena cruris fracto!
  Draco cum pernicitate pipiabat puellam;
  - Sic fac ei princeps elf iterum, et hunc anulum magicae draconis pretiosum licebit!
  Dominica manus expandit;
  - Bene, damnas, praecipuam intelligentiam magicae non habeo, et hoc exigis! Quod fortasse non facies!
  Marchio nympha gemens innuebat;
  - Aut hoc fortasse facere possumus ... Quid dicis?
  Draco puella dixit;
  "Pedibus diu fuerat." Et mox claudet Draco Academia. Prius ergo scribendae ebrietatis transeat , deinde puerum principem excantare conetur.
  Dominico annuente consensu.
  - Ita hoc modo in principio potes...
  Facininus marchio suspensum circa collum eius nympha sustulit. Et illud palmis fricabat, et aliquid quasi incantamentum mussitare coepit. Draco puella pipiabat, dentes suos ostendens;
  - Gravis haec probatio pro ea ... Potest se movere sine magno damno, si utitur ultra incantationem!
  Dominica declarare voluit quod ultra incantationem significat, sed nympha marchio signavit pedem nudum, annulis ornatam, et puella in turbine deprehensa est. Sicut quidam gigas accepit eam in manu sua et portavit eam.
  mussat puella mima;
  - Quid saltus!
  Itaque una cum marchione Nymphaeo se in palatii aditu invenerunt . Eremitagium in St. Petersburg simile fuit, solum superior, triginta tabulata alta laquearia. Sed et amoenis et pulchrioribus quam Hiems celebris.
  Dominica crura texit, pugnis latera fulta exclamavit:
  - Wow !
  Confirmavit risu nympha;
  - Pulchrum est hoc aedificium Draco Academiae.
  Ante ostium, fons draconis in modum septem capitati micans auro et quodam metallo aureo claro in terra ignotus. et ab utroque ore rivus aquae in caelum irruit, micans sicut adamantes in radiis luminarium plurium ornatorum.
  Dominici notavit;
  - Mirum est quam alte rumpit volant!
  Marchio-nympha laconice respondit:
  - Technomagic!
  Quisque draco caput habebat oculos ex lapidibus pretiosis et diversicoloribus. Videbatur valde sanus , dives et suavis.
  Sunt etiam angiporti teretes floribus magnificis, variis formis et speciebus germinum distincti. Pedes nudi puellarum per teretes ambulabant, tegularum semitarum splendide ortae, cum inenarrabili elegantia et gratia. Erant diversis aetatibus, sed omnes erant pulchrae, multa ornamenta pretiosa gerebant.
  Maxime Dryades hic erant, sed etiam puellae humanae, feminae troglodytae et oblectamenta erant. Ultimae puellae ab humanis discerni non possunt. Cnm obiter nymphae et dryades sunt. An quia anulos nudo pedum tenui et venusto gerunt?
  Sed puellae humanae hoc quoque facere possunt.
  Dominika, discipulus satis longus, nimium magnum et maturam prae oculis alumnis feminam aspexit. Idque vehementer eam impediebat.
  Puella nympham quaesivit;
  - Ego tamquam museum hic exhibeo!
  Marchio subridens interrogavit:
  Vidisti cinematographicam de Harrio Potter?
  Dominicus giggled et respondit;
  - Ita, sane, aspexi. Etiam id lacus at quam interdum efficitur. Quid ergo?
  Nympha dixerat;
  - Pueri et puellae ibi erant. Et hic, ut videtis, non sunt pueri, et haec harmonia rumpit!
  Dominici notavit;
  - Harrius Potter etiam puer erat et facilius erat ei. sed adultum esse in pueris. Peius est quam alterum annum manere!
  Marchio voluit aliquid dicere cum puella discalceata, sed fibula adamantina in crinibus accurrit ad eas. Illa dulcissime risit et coquitur;
  - Electus es?
  Dominica subridens respondit:
  - Ita!
  Puella risit et notavit;
  - At tu probabiliter multa facere nescis! Verbi gratia, potio potes facere invisibilitatem?
  Puella mima cum gemitu respondit:
  - Quod valde dolendum non. Quomodo operatur?
  puella adamantino fibula et purpura et aurantiaco punctata coma adnuit caput. Et sumpsit lagenam de sinu suo. Vertebam obturaculum. sorbere et .... disparuit.
  Dominica in confusione sapphirum oculos connivuit. Tum sensi levem ternum naso meo. Tunc crines trahebant. Dominica visio invisibilis puellae nudos pedes vidit in tegulis multicoloribus passum et minutissimas pulveris guttas et floccis ex arboribus et floribus excitaturus. Obstupuit admodum et nudo pede puellam nequam ad aurem apprehendit.
  Clamavit. Et poterat videre eam Dominica. Puella pellucida facta est, sicut larva vel holograma. Et exclamavit voce territus:
  - nocere! Abeam, matertera!
  Marchio-nympha exclamavit;
  - Lepide sic! Iam putabam te nihil posse facere!
  Dominica respon- debat:
  Si male, veniam
  Dolorem manibus expandam.
  Omnia possum, omnia possum;
  Cor lapis non est!
  Puellae, quae ad eos accedunt, ridebant. Quamquam ornamentis apparebat eorum habitus stricte admodum et aequabili, quamvis luxurioso, apparebat. licet in aliis diversitatis sensus erat. Quaedam puellae inaures in auribus habebant, aliae non item. Et quidam, maxime puellas hobbites, anulos aureos tinctos cum lapidibus in nares habent.
  Hoc praecipue faciebant, ut discernerent se ab hominibus liberis, qui nimis similes erant. Dryades quoque annulos in naribus et auribus amabant. Regnum puellarum pulchra, a septem usque ad eleifend. Sed pubes et adolescentia inter Dryades non fere differunt specie, sicut inter oblectamenta, troglodytae, nymphae et dryades. Dominica autem spectat sicut adultus et puella pulcherrima, cum expressa facie verae principissae. Fortasse etiam sient.
  Etiam pellem eius levaverunt cum una ex nobilium mediae Aevi dominabus egit. Retro ergo, sient vultus ignobilitatis signum habebatur.
  Viam non solum in facie pellis levabat, sed etiam in cruribus. Eventus erat quando nudis pedibus et pannis in pegmate ducebatur.
  Magnum etiam carmen;
  Tempus redemptionis hic fere est
  Regina nudis pedibus ad basilicam ducitur!
  Pro ornamento pannos gerit;
  Cygni collum victima carnificum est!
  Ita valde ridiculam videbatur et etiam, suo modo, quodam modo creepy . Postquam levata est, illa in partes Semiramidis reginae agere debuit. Et in his cinematographicis, nudis pedibus fere non erat membrana. Etiam sit amet elementum erat. Sed rector non videtur eam amabat. Pulchra etiam et mellea flava. Et anus Semiramidis praeferebant nigris capillis. Et Dominicus servus fieri debuit. Quae etiam cauterio cauterio inusta erat. attrectaverunt me ab hominibus dure admodum.
  Ita et scena in eculeo fuit. Nempe spuma facta est flagelli, et cum verberant te, non dolet. Verum tamen, cum suspendis ac vapulando , ingratum est.
  Puella discipuli conglobati sunt. Tunc apparuit magister dryad. Veste coccinea et alio stilo gestata erat.
  Ambulavit usque ad Dominicam et cooedit;
  -Estisne novus?
  Puer humeros mima:
  - Nolo id dicere!
  Magister caput movit. In naso eius erat anulus ex metallo aureo et lapide striato. Etiam illa puella spectat sicut teenage et nudis pedibus. Est autem anulus in quolibet pollicem nudum. Idque iam satis egregie augurium est.
  Marchio nympha notavit;
  - Est capax discipulus, et habet ingenium!
  Magister Dryads parvum calculum in tegulam coloratam proiecit et iussit;
  - Fac novum ut volet in palmam tuam!
  Dominica eruta est;
  - Telekinesis, aut quid?
  Respondentes puellae riserunt. Magister exclamavit;
  - Disperge! Cur conferti?
  Ingemuit et strepitus edebat. Puellae non disputabant, sed paulatim dispergere coeperunt. At simul novam puellam spectans.
  Magister mussat;
  - Age, iube lapidem in palmam tuam volare!
  Dominika, sentiens prorsus stultus , exclamavit:
  - Vola in palmam meam!
  Lapidem non movet. Tum puella fremit;
  - Fuge ad me cito!
  Et tunc calculus cecidit et puellam in fronte quasi meteorite percussit. Ictum bonum erat, honesta massa statim intumuit, et ipsa Dominika nescia cecidit.
  Plures puellae, quae discedere tempus non habebant, et aliae, quae conversae erant, statim risum proruperunt. Et hic risus simile erat tinnitu centum campanarum argenti.
  Marchio Nympha notavit arma ;
  - Sunt facultates, et quas alias! In simplicibus verbis, leva lapidem sine incantationibus. Hoc facere non potest vel omnis novitia nympha vel dryas.
  Magister constat:
  - Imo capax est! Etiam sed metus est. Ista satis capax est non solum viros ad nos reddere, sed etiam foeminas necare. Haec est fera virtus!
  Marchio dixit:
  - Haec puella adamas poliendi indiget!
  Dominika surgens misit ad pedes eius. Caput eius crepuit et tumor in fronte eius.
  Puella clamavit:
  - Et quis nunc pereo?
  Magister furibundus respondit:
  - Me ipsum! Optime tu posses cerebrum e flare. Bonum est quod tibi non dixi saxum conflare!
  Dominica risit et respondit:
  - Ita, in hoc casu vera Hiroshima esset!
  Dryadum oraculi admirans quaesivit;
  Quid est Hiroshima?
  Puella mima humeros suos debilitavit, quae non infirma erant, et confidenter respondit:
  - Haec est urbs in qua bomba atomica omissa est, ex qua quinquaginta milia hominum mortui sunt et centum milia vulnerata sunt!
  Sibilabat magister;
  - Proh! Wow bomb!
  Una puellae discipuli strinxerunt;
  - Haec matertera inundatio est!
  Et alius addidit;
  - Vertit violas in aures tuas!
  Marchio nympha objecit;
  - Terra plus semel fui, et pluries ascendi Internet, et scio Hiroshima - verum est. Et hic terribilis est, et multo magis ibi homines mortui sunt, et femper mortui sunt.
  Una puellarum stridore;
  - Quid femper?
  Dominika mussat, cito respondet;
  - Cum nubes electronica e nucleo atomi abrumpit et ionizata fit, radiatio fit. Nudus atomi nucleus vincula intermoleculares destruit, quae erumpit gravem detrimentum corporis, tam humani quam elf, ut puto.
  Puellae expavescentibus respondentibus. Una ex minoribus pipiabat;
  - Mom, vereor femper!
  Nympha marchio, Laska aka, risit et respondit:
  - Noli timere! Illa non huc venisti !
  Dominici lepide notatur;
  - Impugnati femper sumus;
  Et ubi nunc...
  Et hic habes organizationem -
  En in collum feriunt!
  Quo facto, puella cepit et saltare incepit. Et aliae puellae coeperunt saltare.
  Magister digitos suos abripuit . sibilus in ore suo apparuit. et quam fluitet luscinia triduum. Ceterae puellae statim eam iunxerunt . Alia matrona in veste nigra stricto apparuit et praeposito;
  - Gradatim!
  Puellae in altitudinem statim instruxit. Et cœperunt iter facere, metientes gressus suos, et nudis pedibus tendere, sicut milites. Feceruntque id quasi iter familiare, ut praesidiali custodia.
  Magister in veste nigra, sapphiris, smaragdis et lapidibus frigidis adhuc in tellure Tellure ignotis ornata, praecepit;
  - Nunc canta!
  Puellae, nudae, sient, parvae et venustae tibiae, consonantes interrogaverunt;
  - Quid canere?
  In frigida voce matrona respondit:
  - De quibus pueri canerent, nisi infernali pestilentia percussi essent!
  Et puellarum discipuli in choro magna cum voce cecinerunt;
  stellae micant in tenebris noctis;
  Splendor lunae argenteus!
  Pulchritudo renutu cute oculos
  Ad eam semper sumus occupati!
  
  Sol purpureus tristis erat;
  Sed lucida aurora erumpet!
  Et ventus iucundus factus est, et sonorus;
  Navis tumet!
  
  Lapis gravis anima mea;
  Exspectare probat pugnantis!
  Vexillum volet supra caput;
  usque ad finem usque eamus!
  
  Cor musco obsitus non erit ,
  Celeri volatus aquilae!
  Etsi Minerua, fugae incertae;
  Fuga ut sagittam fugiam!
  
  Incurvaverunt me salices;
  Omnipotens Deus vultum suum convertit!
  Quamvis omnino sis inutilis;
  Addam tibi fortitudinem in bello.
  
  Denique Patriae bene servitis;
  caro autem infirma, spiritus aeger est!
  Non poenitet te, vitam scio
  Ne me in cornu arietis vertam!
  
  peccata abluam dierum;
  Quod factum est in praeterito abeatis!
  Pira in horto matura sunt;
  Adumbrata plano delineata!
  
  Servite patriae totis viribus.
  Pacem esse in mundo obliviscatur!
  Lucos ut non incendant;
  Ut bene sit tibi quisque vivat!
  
  Ad haec ego simpliciter respondi;
  Domine, fodiam terram!
  Ut pueri in laetitia rident;
  Ut non habeas populum tuum reconciliare!
  
  Ceterum bonum nobis dependet;
  Unusquisque decernit - electio sua est!
  A te stamina Omnipotens,
  Mundum tenetis in pugno!
  
  Te quoque tenebimus;
  Ceterum mater terra sanctior inveniri non potest!
  Dum jaculamur, digiti mei torpent;
  Nos nec viginti adhuc sumus!
  
  Victoria fructus est attingibilis;
  Infirmis, imbellis, aut stultis.
  Sed milites omnia iuga tractare possunt;
  in umbilico feremus !
  Postea in draconis academiae palatium delicatum disparuerunt.
  Et matrona nigra diligenter in Dominica respexit et animadvertit:
  - Pulcherrima es. Maxime ad imperfectum humanum genus. Mirum est!
  Dominica alacriter cecinit respondens:
  Ego sum ipsum perfectum
  Ego sum ipsum perfectum
  Subridens gestus ;
  Super omnia laude!
  O quam beatum!
  Scio me perfectam
  Scio me perfectam
  Scio me specimen!
  Magister in veste nigra puellam severissime aspexit et notavit;
  - Habet miram modestiam! Quam deliciae!
  Mustela nympha suadet;
  - Fortasse titillare debemus vestigia baculis?
  Magister humeros humeros suos non nimis confidenter respondit;
  - Non mala opinio! Sed melius est eam rapere ad dominum draconem. Videamus an ostium exem!?
  Marchio cum risu notavit:
  - Aditus probationes? Haec idea non est in mutis, sed in ipso primo cursu sumi potest, ubi trivie simplex erit!
  Magister severis tonis obicitur:
  magnum guy cum puellis septem annos posuit ? Imo eam vexant et premunt. Etiam et ipsa potest aliquem capere et eos occidere. Minime, hoc negotium omnino non accedunt! Maiores puellae egent, et ad hoc altam indolem demonstrare debent!
  Mustela adnuit;
  - Soni logici!
  Dominica caput quassavit, quod quasi Aphace Mai aspexit;
  - Noli me vexare puellis.
  Magister adnuit:
  "Tunc accipe probationes cum domine Draco magister." In hoc casu ad electam cursum admittis. Vives etiam in loco separato, lepido, cum patera argentea et pomo infuso.
  Puella mima mirans quaesivit;
  - Quomodo pateram argenteam?
  Mentoris explicavit;
  - Est ac sem in tellus habes. Tantum pauciores programmata nunc possunt esse. Quid ergo? Technologiam habes, nos magicam habemus. Sed hic videre potes per pateram, si vera magica arte, quid agatur.
  Dominica insinuans interrogavit:
  -Potesne terram videre?
  Magister in concordia adnuit;
  - Et terra potest esse ... Si utique magus es longe antecedens. Ego quoque Internet surfed - frigido hominum inventione. Et oportet dicere, vere scio sagittandum. Et ascenderunt cum network interesting. Etiam mirum est simplicem electricitatem sine ulla magica huius capax esse!
  Dominica humeros respondit:
  - Ita, hoc me admiror. Cur hoc tibi non facis?
  Tum marchio nympha respondit:
  - Sciens progressus periculosum est. Si bombae nostrae iterum explodere incipiant, et non simplicia, sed nuclei ! Hoc modo nemo vivus relinquetur, et radiorum magicorum peior est quam normalis radiatio!
  Dominicae sibilaverant;
  - Hic sunt ! Contingit.
  Discipuli puella clamaverunt:
  - Non opus est tali , amita mala est!
  Matutina glacialis tonis iussit;
  - Sequi me!
  et ipsa commota est. Peculiares sandalia in pedibus habuit quae ante apertas digitos reliquerunt et carmina anulis eiicere permisit. Ipsa etiam matrona iuvenes spectat, non rugam, vultumque immaculatum. At structura eius conspicua est, non molles lineae teenagri emergentes, sed adultae feminae classicae et, ut etiam dici potest, aristocraticae lineae. Et vultus tam durus est.
  Dominika aliquem titulum habuisse putavit. et fortasse non parva.
  Illa secuta est, et iuxta eam marchio nympha prosiliit, et denudans dentibus pipiabat;
  - Tam magnifica regina es. Sed gibba in fronte tua iam sanata es cito!
  Dominika notatur cum chuckle;
  Fortitudo propagator et dumbbells;
  Mens sana in corpore sano!
  Sic per fontem transierunt et septem scatebris centum bona metra in aerem erumpentes mira pulchritudine mirantes. Proxima portae, ad introitum sagittarii muliebre et armatura deaurata .
  Nudis nudo, decisis pedibus, salutabant novam puellam.
  Dominici notavit;
  -Puellae tria bona sunt. Una, quod pulchra sint, et altera quod sint.
  Tum responsum non venit in mentem. Et hic sunt intra Draco Academiae aedificium. Hic tantae deliciae est, nec comparare potes cum Peterhof. Praeter aurum et platinum, adhuc multa metalla diversa sunt quae in tellure Telluris nulla analoga habent. Ac etiam gemmae numerosae intricatissimae et pulcherrimae, ornamentis ornatae, gemmae flore iridescentiae ornatae. Multae quoque imagines in parietibus variae sunt. Plerumque elves et elves. Sed aliae creaturae sunt. Sed omnes fere vultus figuraeque sunt tenerae et prominentes. Iuvenes saepe nudo pectore ponunt. Et sunt simillima statuis Graeciae et Romae antiquae. Multa hic sunt .
  Specula cum tabulis aureis et aureis, adamantibus et topaziis composita, etiam conspicua sunt. Quod per se spectat honestum, etiam oculo gratum est.
  Dominika notare dignatus est eius saxum gibba paene evanuisse. Est autem iterum pulchra et flava . Et talis puella...
  Crines eius tam lucidi sunt ut pauci credant eam non tinctam esse. Sed hic color est naturalis. Et optime convenit contra faciem aeneam pullorum suorum.
  Est puella sanguinis nobilis, et prosilit subinde sicut simia.
  Et ipsa academia frigidior est Palatio Versaliis. Prope igitur ad eam conetur.
  Dominicus sumpsit et cantavit;
  Antra palatiorum tentant nos;
  Libertas numquam restitui!
  Libertas numquam restitui!
  Et digitos nudos e pavimento adamantinum sustulit et altius proiecit. Volavit, sed nympha digitos scindit, et adamas In palmam emisit apertam.
  Dominici notavit;
  - Callide fecistis!
  Mustela pipiabat;
  Agilior quam macaca
  Durior bove...
  Odor autem est sicut canis,
  et sicut aquilae oculus!
  oraculi severis tonis notavit;
  - Nunc descendemus .
  Dominica balbutit;
  - Vel fortasse melius est e contrario surgere?
  Illa caput quassavit;
  - Est stadium subterraneum infra. Illic artes tuas ostendes si florem ingredi vis!
  Puella mima timide rogat;
  - Quid si probationes non praetereo?
  Magister durissime dixit:
  - Et tunc servus fies. Servos in cinematographicis lusisti et scis quid sit?
  Dominica risit et respondit:
  - Hodie puella nuda ancilla est;
  Et cras est dea frigido!
  Quae quidem sine difficultatibus iocari coepit.
  Sicque marmoreis gradibus descendere coeperunt. Et erat sicut descensus ad inferos.
  Dominica recordata est quomodo magam in cinematographicis egit. In catena levata, manibus post eam ad laquearia ligatis. Et vere dolet. et venas adstringit. Pelles puellae, corpus muscularium sudore tegitur a dolore et tensione. et tunc catena soluta est. Et subsidia ad momentum sentit et ruit. Et tensio est ibi recta in area.
  Et clamat Dominica ab inferni dolore articulorum et humerorum. Etiam sentire debes.
  Nympha, videns faciem puellae vulturem esse , notavit:
  - Non habes servum esse. Studiosus in coetu iuniorum bene fias.
  Dominika giggled and noted, cantans, subsannans se, adultam puellam, et mima in illo:
  Primus grader, primus grader;
  Hodie feria tua est...
  Mirum est et iocum tempus;
  Primum cum schola congress!
  Laska notavit;
  - Non ridiculam! Numquam homines nostrae facultates magicae somniaverunt!
  Dominica respondit aggressively;
  - Vidistine umquam res gestas technologicas nostras? Una bomba hydrogenii claudet omnia magica tua.
  Matrona in nigro notatur;
  - Nihil opus est iactare . Hoc non est conveniens!
  Dominica respondit;
  - Hoc non iactando, sed enunciatio facta est. Consectetuer bomba cum centum megatonum potestate capax est ut omnem vitam in radio centum chiliometrorum destruere possit. Putasne quid hoc sit?
  Nympha confirmatur;
  - Non mentitur! Homines arma tam fantastice destruentes actu habent. Maximeque sunt etiam missilia quae ad scopo tradendi capaces sunt.
  Magister per dentes suos mussitavit;
  - Miseratio est quod pestis hominum Terram non afficit. Mares infesti similes tuis nec vivere merentur!
  Dominicus non arguit, annuens;
  - Aliquando etiam puto ita esse.
  Nympha notavit;
  - Homines quoque diversi sunt. Ne putes omnes malos esse. Quamvis, qui plures, mali vel boni sunt, primo aspectu recte dicere non possis!
  Dominica notanda subridens ipsum vidi tristissimum:
  - Si televisificas centrales inspicias, forte plures malae sunt . Aut etiam pessimum!
  Nympha confirmatur;
  - Xenophobia haec est! Cum odium intenditur ad omne quod non est simile. Sed hoc non est in exemplum.
  Dominici notavit;
  - Bene, non loqui de re publica. Propositum meum est salvare omnes repraesentativos sexus fortioris in planeta ... Id est, in universo. Et hoc plus est quam planeta!
  Respondit Mustela comiter:
  - Haec planeta, vel magna, non est, sed nec admodum mundus est. Est aliquid inter plurimam tellurem et mundum. Sed malim zizania non ingredi.
  Matronae aures excutiens proprias, quae de crine suo exibant, dixit:
  - Ceterum non solum nobis, sed et aliae sunt gymnasia draconum et non-draconum, qui vias quaerunt ad salvandos mares, et, si fieri potest, illos redde.
  Dominicus eliditur;
  - Submersus homo paleas arripit! Et laterem vere est...
  Marchio nympha suggessit;
  - Fortasse melius canas, descensus satis longus est!
  Puella mima adnuit;
  - Ita, assentio , etiam frigidior est quam in hamaxosticho!
  Et adnuit Dominica caput, quod auro fulgebat folium, et canebat;
  Nulla neque aetas neque altitudo belli est;
  Puellas puerosque pares facit !
  Qui beatum in silentio nolunt,
  Quis vel altius volet volare!
  
  Caedes, surculus, exacuere;
  Fides nobis est - obsequium Matris!
  Certe pro gladio melius est;
  Pugnam fortiter vincere!
  
  Quid aliud nostris uxoribus gravius?
  Donec non lectus nisi!
  Aquila es maritus, non passer miser;
  Domos nostros ab incendio conservare contendite!
  
  Hoc proelium atrox est, eum venturum videmus;
  Turba navigat, missae numerari non possunt!
  Sed fabri ferrarii scutum validum composuerunt;
  Fremitus et malae tonitrua nos non terrent!
  
  Soeio legio,
  In manibus potentium hastae arcte tenentur.
  Hostis esto certe vindex in exitio;
  Sepulchra exspectant, non numismata ad umbilicum!
  
  Concutimus , sed feriunt puellae ;
  Gladii in manibus sicut fulgur coruscant!
  Tales fortes puellae, lentas aspice;
  Ad invidiam etiam siderum Jedi !
  
  , reges ?
  Nunc autem "ursae" currunt!
  Sacri bellatores sumus Rus';
  Quisquis pugnator, puella, vel homuncio!
  
  Expellimus eos et captivos non sumimus;
  Liberi homines miseros servos producere non debent!
  egimus de corvo hirsuto;
  Commoda patriae sunt quam privata!
  Etiam cantus non debilis est et vox bellatoris mirabilis est.
  Descensus completus est, et iam tres puellae diversae speciei: elf matrona, marchio nympha et gutta humana, se in territorio magni stadii subterranei invenerunt, magnitudine non minore Luzhniki, fortasse etiam superiori.
  Multum habebat omnium machinarum, altam cameram, et significat centenis milibus spectatorum, et sellae holoserica, margaritis, auro intextae, vel etiam adamantibus et aliis lapidibus pretiosissimis convivis.
  Eodem tempore fere vacua erat. Verum in centro ipsa erat Magister Magnus et princeps academiae Draco ducissae de Montserrat.
  Foeminam pulcherrimam cum septem capitibus, omnibus coloribus iridis depictam. Et vultus tam pulcher, simpliciter stupendus, praesertim si in re et non in pellicula videris.
  Dominici de loco cantabant;
  Altum caelum, distantes;
  Audite canticum de forti Akmale ...
  Ipse draco malus eripuit terram;
  Et miles hic de caelo lumen reliquit!
  Carmina rursus canuntur.
  Hic Draco Ducissa de Montserrat quasi tubas Iericho interrupit minitanti voce:
  - Tu , ut video, puella nimis impudens est, quae facile in longam fasciam circa collum humanum tuum cincinnare potuit.
  Dominica respondit risu innocenti;
  - Non vult scandalizare. Iustum est quod vere amant cantare. Et Akmal puer iustus est fabulae, character pelliculae ex pellicula natorum. Ne nimis serio accipias!
  Draco femina septem capitum circa magnitudinem bonum duo- seater aggreditur aircraft, risit et notavit, cum septem capitibus simul loquentibus, quasi unum totum, non obstante diversa cerebro;
  - Et es ingeniosus et fortis, simul ac versutus. Saltem magicae aliquid facere potes?
  Dominica canticum comicum cecinit respondens:
  Donum magistri;
  Tempus egerunt mecum...
  Nihil apud me passus est -
  Mage peritissime!
  
  sapientes magistri
  Audivi indiligenter...
  Omne quod non quaesivit mihi
  nescio quo pacto egi!
  . CAPUT V N. .
  Servus puer et pristinus Princeps Oenomaus rursus gravem rotam as- vertere. Puer annorum circiter undecim aut duodecim, lassitudine praevalens, nudis pedibus in acutis lapidibus requiescens, frumenta molebat. Duae puellae elfe percussae, pari fere intervallo, super dorsum pueri nudum, musculosum. Nescio quo pacto hic servus in saxum redargui praebuit. Pueris autem pueris non permittendum quiescere et acriter et fortiter feriri.
  et sic deinceps, donec servus puer, exhausto, obdormivit. Et postea resuscitant eum, nutriunt eum, ut non inedia moriatur, et vires habeat ad operandum. Et iterum iungite.
  Id vitae sed ipsum repellat. Similis, sicut infernus in vita, nisi quod corpus iuvenile et sanum est, et cogitationes in capite sunt et conscientia manifesta. Sed hoc magis etiam ignominiosum ac molestum facit. Ut dolorem ac lassitudinem paulum animo tolleret, ille princeps et nunc servus puer Oenomaus fingit;
  Praedonum caterva in proelio dracones vagat nubes praedam quaerens. Oenomaus pulcher, lacertis iuvenis elf Oenomaus acri lis, ocreis coccineis illitus scintillantibus, et adamantino calcaribus monstrum tricipitem moderatur. Reliqua consors et puellarum stupenda consistit. Sunt musculares, solibus, nudis pedibus, et omnia vestimenta sua monilia ex lapidibus pretiosis super pectoribus et coxis. Et omnes, sane, est justa exempla simi- cum nitidis comis. Dracones, qui paulo minores erant, ascendebant , et unum tantum caput habebant.
  Bene quidem, homo est, fortior sexu, et turma constituitur repraesentatorum pulchro sexu. Nec indiget aliis.
  Solus itaque dux masculus calceos habet, et jucundi subditi nudis et gratiosis pedibus in bello, quae dici non possunt in fabula seu stylo descripta. Pulchritudines cum vi lethalis explosives iacere possunt, pugionem, boomerang, vel acum venenosum iacere.
  Oenomaus, princeps iuventutis, laetitia et gaudio cecinit;
  dives, utique, ridebit;
  Excute mammona, ventrem plenum!
  Et mori cum dolore fatum nostrum est;
  Mors omnibus vigilat, falce vetula!
  
  Et in gramina currere volumus;
  Post omnes, adhuc sumus, per se, filii iusti!
  At puer duplicem servitutem sentiet;
  Nulla libertas ullo carcere in tellure!
  
  Pugnandum est hoc fato;
  Interfice sodalem, si fratrem occideris!
  Nihil est quod ad Omnipotentem oret;
  Pro quorum peccatis servi retributionem ferunt?
  
  Sanguis in arena est, et sordes in lacu;
  Mures nudos pedes momorderunt!
  Princeps avarus tauro pede ludit ;
  Dimittat se!
  
  Superesse, es occidere;
  et in anima et in mortali corpore sustinetis!
  Nobiles in cadaveribus egestatis epulantur;
  Foetor mortuus est, omnia quae supererant, erat plaga creta!
  
  Sed tamen spiritus voluntatis non potest solvi.
  Patria in cogitationibus pueri vivit!
  Exercitus Dryadum veniet cum conviciis aeternus;
  Divites factis projiciemus !
  
  Tum sacculus vapulabit ,
   Quis succos e patria expressit?
  Vincere opus est clara mente;
  Et si ignavus es, etiam Deos impotens es!
  
  adductius hic gladii caput avolavit;
  Subito carnifex in victimam convertit!
  Quomodo diabolus subito evasit de lebete;
  Sic ira ex magno pectore pellitur!
  
  Non opus est cogitare, leves sunt leves;
  Nostri non ad aliquem incurvantur!
  ab inferno exspectabunt ,
  autem benigni sumus, ut bibamus potionem ex patera!
  Pulchra cantio, et manipulus draconum magnificus est. Dextera igitur ferebatur , elf puella cupreo crine volitante vento quasi vexillum proletarium exclamavit:
  - Aliquam ut gravis, oh princeps piratarum aeris!
  Adnuit Enomai risu:
  - Profecto! Hoc est quod nati sumus!
  Puellae in choro, in voce, GRAVIFICANT ET LUDENTES cum suis validis corporibus, sculptis e musculis elaboratis;
  pauperes sumus, pauperes piratae sumus;
  Valde sumus, valde...
  hydrias in caelo posuimus pro scriptura.
  Sed quia mores in nobis non dederunt!
  Et bellatores etiam alacrius ac tumultuosius cecinerunt, et voces eorum sicut lusciniae plenae triones canebant;
  Piratae non opus est scientia
  Et lucidus quid...
  Crura habemus et bracchia ;
  Sed capitibus nostris non opus est!
  Hic momento, puella comis flavis-violaceis sibilabat clare;
  - Preda ante! Totus aer est in capite dextro!
  Puellae in choro cantaverunt;
  Eh ma , per Oceanum, ch ma , arcent dracones;
  Eh ma vide fabulas opes...
  Leges non curamus, novum ordinem aedificamus;
  Sub gladiis debilis et stultus mori!
  Princeps Oenomaus iussit;
  - Bene, puellae, si spoliare destinati sumus, tum spoliabimus!
  Tum grex draconum ad impetum ruit. Irruit in metam.
  Navis magna et pulchra erat. Quamvis grave pondus et variis bonis onustum , per magicas artes, aequaliter in atmosphaera fluitavit. Et inspiravit ventus vela huius gallae.
  Enomai notavit vela vasis exemplaria pulcherrima admodum clara habuisse. Et hoc, dicamus, frigidissimum est . Praesertim cum sol oriens apparuit.
  Ex galeo piratarum gregem animadverterunt doctos dracones coercere. Et bigas coepit iactare. In ea quoque maioris puellae tunicae et ancillae pulchrae sunt. Erant modo in nandi truncis, modo iugo juvenum, aureis et argenteis armillis micantibus in talos manibusque micantibus.
  Puellae bellatores lautius ornabantur. Sed etiam discalceatus, ut pueri duodecim ad quattuordecim annos natus, musculosus, formosus, cum notis servilibus pectoribus et scapulis.
  Una tantum puella bellator elegantes calceos in pedibus habuit. Ista videtur esse potissima hic et princeps. Tam pulchra flava coma erat, ut aspectus aureo pulvere respersus esset.
  Et quam bellus ille vultus habet. Et corpus tegitur armis immissis in platinis, sapphiris, smaragdis, topazio, pyropo, achates et adamantibus. Pretiosi autem lapides miro ornamento pulcherrimorum colorum disponuntur. Sunt rosae, tulipes, corn-flores, ancones, mimosae, peonies et multae aliae.
  Luxuriatis armis omnes flores diversi, nec unus repetitur.
  Oenomaus pirata princeps claras in se impetus sensit et coortus est;
  - Hem, itane debilitare et occidere talem pulchritudinem possunt! tale peccatum non possum ferre in anima mea.
  Ignea crine conjux perbibetur ;
  - Sed id est cur piratae sumus! Etenim pirata sine peccato impossibile est.
  Alius subridens notavit:
  Difficile est vere caros occidere;
  Nam elf, mihi crede, ad felicitatem nata est.
  Sed si pirata es, herba est mater;
  Sine sanguine, pluvia et tempestatibus aeternae!
  Rufus etiam notavit;
  - Hae sunt pulchrae puellae et pueri, at sane non sunt nostrum genus elvorum, sed ex hominum genere! Aspice, magne , figuram aurium.
  Miratur Oenomaus;
  - Suntne homines tam formosi et iuvenes?
  Ignis bellator adnuit;
  - Id est! Auxilio magicae iuventutem aeternam acceperunt. Pueri autem hi iam in teneris annis glutinantur.
  Nunc semper erunt iuvenes et supplices.
  Princeps iuvenis cecinit;
  Omnes elves, homines in planeta;
  Ut semper sodales...
  Pueri semper rident.
  Et placido vives mundo!
  Pueri ut rideant
  Pueri ut rideant
  Pueri rideant -
  Et placido vives mundo!
  Elf flava suadet:
  - Est bene! Optimus pugnator ex parte sua et optimus vel optimus a parte nostra pugnabit. Si victoria , spolia nobiscum communicant , et in casu victus , bellator amissos fit . vel servum vel cadaver!
  Oenomaus notavit;
  - Consequens est! Paratus sum pugnare!
  Puellae in draconibus triremem circumdederunt. Veloces sunt: ingens navis solum gregem agilum effugere non potuit.
  Sed habebat sclopeta. Et ceperunt eos dirigere, et fumigare linum.
  Oenomaus intonat voce dixit:
  - Propono duellum! Iuxta consuetudinem piratarum aeris. Unus a latere tuo pugnator, et unus ex nostris. Dimidium mercium tuarum victori dabis. Et in casu victus , fac quod vis cum victo. Non tibi molestus sumus.
  Puella centurio in armis pretiosis floribus respondit;
  - Magna! Hanc provocationem accipimus! Pugnabo! Et te nominare, quisquis es!
  Princeps Oenomaus Elf firmiter affirmavit:
  - Ego unicus repraesentativus sexus fortioris inter vos. Ita pugnandum est!
  Quod adiutor rufus infensi dixit:
  - Pejus non sum pugnator! Volo pugnare!
  Et discalceatum, elegans, pernicissimum crure excussit, quod mobile est, ut corpus aspidis.
  Bellator iuvenis objecit;
  - Duces sumus, pugnabimus!
  Puella pretiosis armis adnuit et subridens dixit;
  - Marchionis de Diana, in tuo servitio!
  Iuvenis confidenter respondit Dryadalis:
  - Princeps Oenomaus! Parati ad pugnam!
  Iuvenis autem strenue admodum in navi insiluit et gladium longum et tenue exemit.
  Domina de Diana etiam ferrum ei traxit et subridens rogavit;
  - Cur subito princeps pirata sanguinolentus factus est?
  Oenomaus hoc firmiter respondit;
  - Longum est. At ego non pirata sanguinaria, sed nobilis sum! et hoc refert.
  Marchio subridens respondit:
  - Non te occidam, servus et captivus meus eris. Nuda linges faciam te lingua pedum meorum, ac per hoc me delectat!
  Oenomaus risit et respondit;
  Non te necabo ! Et titillare tales pedes lingua etiam est. Sed etsi bellator gravis es, cladem meam non exspectas!
  Latius risit Diana , magnis dentibus , et respondit :
  - Videamus! Non solum me, sed etiam aliae puellae te captivae vehunt. et nos te cruciabo et perimus ad mortem. Videamus quomodo in hac causa rides!
  Princeps pirata respondet:
  Noli cedere, non cedere, non dare
  In proelio cum monstro tantibus noli timere...
  Subridens, subridens, subridens -
  Scito quod omnia lepidissimam et bene lepidissimam !
  Marchio admodum vultu annuit:
  - Hilaris es iuvenis! Facies magnum ioculatorem. Forsitan ego etiam te reginae dabo. Ac sit amet!
  Oenomaus irata respondit;
  - Jam satis iners. pugnemus!
  Puella armata pilae solum desiluit et illam instare aggressus est. Occurrit ei Oenomaus, verbera excepit, et etiam respondit aurem pulchritudinis paene abscindens. Resilit et notavit panthera risu;
  - Et malus non es. Putabam te esse principem sicut monialis eram!
  Puella, autem elf non est, aurem humanam habet. Oenomaus autem elf est. Homines et Dryades communes liberos habent genera media . Nothi autem solent dici . Et utrumque non vere amo.
  Marchio iterum puellam aggressus est. Illa complexiones gladiis implicatas extulit. et ferrum vibrabat, exsultavit, et iterum trahebatur, sicut alae molae in procellae. et oppugnavit.
  Princeps, qui non sine causa heres ingentis imperii erat, magno ictu pectori incubuit. transfixit arma. Sanguis etiam aspersus est. Et satis apparet vulneratam esse puellam.
  illa retorsit et exsibilat;
  - Periculosum monstrum puerum!
  Respondit Edmundus donante risu:
  " monstrum sim, sed longe a puero sum!"
  Diana risit et iterum adortus est. licet sanguine coccineo ex ea manante. et ornata transversa.
  Regina canae notatur;
  - Utinam statim caput abscinderem! Non bagpipes trahere.
  Marchio-capitaneus exsibilatur;
  - Et talem occasionem tibi dare possum!
  Oenomaus respondit gladio manum feriendo bellatorem sub manu et tendinem scindendo. De dextra manu telum decidit, sed statim in sinistra sustulit. Et carnivore risit, quasi domina rerum in hac ostentatione.
  Adulescens notavit;
  - Audax es puella! Sed tunc malum. Melius cedere!
  Diana exclamavit;
  - Moriemur, sed non desistemus!
  pirata cana bellator pipiabat;
  Vereri nos oportet, time nos;
  Res piratae feminae infinitae sunt.
  Dryadales lucis semper certare sciebant;
  Planeta et insanus est de nobis!
  Risu respondens, et tinnitus. Omnia tam refrigeret ac sentiens.
  Et iterum invasit Diana. Sinistra manu non peius egit quam dextra. Erat autem satis decorus, tam decorus motus. Preterea marchio expoliavit sibi ocreas, et parvas, decentes pedes, nudas fecit. Idque sollertia eius adiunctum est.
  Oenomaus notavit;
  - Et discalceatus te decet, cara forma!
  Sibilabat Diana;
  - Tu nudis calcibus basiabis!
  Pugnatum est valde infestum. Marchio ferocem rabiem invadit et telum quasi dominae ventilabrum vibrabat. et hoc ad pulcherrimum evasit. Et tunc tip Oenomaus exarati per maxillam elf lenis, glaber, roseus.
  Adulescens notavit;
  - Bonus es!
  Adnuit Diana;
  - Etiam frigus sum! Et iterum adductius et torquent.
  pirata rufus clamavit;
  - Percute eam! Occidite eam!
  Oenomaus ridens respondit;
  - Quid de Omnipotentis praecepto - non occides?
  Ignis puella respondit;
  - Ad litteram - ne malum homicidium committas!
  Princeps pirata mussat;
  - Ergo bonum homicidium committere potest?
  Rufa puella confirmata est;
  - Ne quidem possibile est, sed necesse est!
  Interea vulnerata puella iterum principem oppugnare conatus est, et optime egit. Quae Oenomaia in brachio et humero exarati sunt.
  Apronius Diana;
  - Malum senties! Te necabo, catulus!
  Aeolus Oenomaus canit, eludit impetus;
  Scimus immortalem gloriam in proeliis;
  Nesciens timor, fortiter cæde!
  Adiuvet nos gladius in magnis rebus;
  Hostem superatis - nihil aliud res!
  
  Per mare navigamus, nulla dubitatione cognita;
  pirata et tempestas, turbo non est impedimentum!
  Memória remanébit in corde generatiónes;
  Hostes vincuntur - totum illud praemium est!
  
  Pulchritudo te dabit ardenter amas;
  Cras autem carnifex basilicam expectat!
  Vita tua cum spherula coniungens periculosum est;
  Fortuna alea jactat pro lubitu!
  Et ad ultimum verbum, princeps pirata de manu marchionis ense se incidit, et telum de manu pallida cecidit.
  Diana risit et insiluit, calcaneum suum in mento Oenomai intendens. Et ambulabat puella casualiter. Sustulit ergo eam adolescens et proiecit eam. Diana in constrata incidit et stupefacta est. Illa quidem salire conatus est, sed extremum pedis calcei in mento eam percussit, et puella e ictu valido omnino exivit.
  Oenomaus manus elata exclamavit;
  - Victoria!
  murmur perambulabat puellarum turbam et pueros discalceatos. et viri fortes cum servis suis pueriliter genibus flexis genibus prosternuntur.
  Cana bellator notatur;
  - Nescio quomodo facillime evenit! Difficilius putavi fore.
  mussat Oenomaus;
  - Turcia cogitavit et finivit in pulmenti!
  Puella risit et notavit chucle;
  Noli cogitare de dryadalibus
  Veniet tempus, pro te intelleges...
  Sibilant sicut glandes in templo tuo;
  et puella discalceata omnino in proelium currit !
  Rufus suggesserant:
  - Verberare servi pueros nudis calcibus baculis percutiamus. Puto se amare!
  Oenomaus nictavit et dixit;
  - Putasne se amare? Tametsi asperae plantae puerorum fortasse non tam sensibiles sunt quam dolor e baculo.
  Cana pirata notatur;
  - Summa est, quod placet nobis! Latrones amoenissimos nos inveniunt pueros pulcherrimos excruciare!
  Puella pulchra in tunica et ornamento in manibus et talos cooeditur;
  - Paratus sum, cum marchione assistente, pugnam continuare! et alteram partem praedae libera!
  Ignis pirata fremuit;
  - Mea est! Pugnabo cum illa! Patet hoc.
  Adnuit Enomai consensu;
  - Logical! Totum mihi non est solus auferre. Etiam si sum potissima tibi.
  Cana bellator obicitur:
  - Non sunt principes inter pares. Et sine armis pugnare fero.
  Bellator in tunica notavit;
  - Sine armis? Non times, elf?
  Ignis pirata ambigue respondit;
  - Noli in silvam ire, ut lupos timeas!
  Puella tunica, dulce mel flava, quaesivit leni sono;
  - Canat pro nobis adulescens venustus. Puto aliquid lyricum, et aliae puellae me adiuvabunt.
  Utrinque decori pipiabat consonantes ;
  - Gratus! Volumus tua carmina in summo pulmonis nostri!
  Oenomaus ridens cecinit;
  Quam nunc memini, nitidumque perlucida vultum.
  Aspectus cor meum sica transfixit!
  exarsi in torrentes venti ignei;
  Tu modo tacuisti in responsione!
  
  Quam pulchra et pura est vox tua;
  Credo in fine cataracta blanditiarum tuarum!
  Non sine te vitam detestabilem egeo,
  Et nunc sempiternus radius illuminet me!
  
  Tu dea immensae dilectionis
  Oceanus miro lumine plenus!
  Compedes glaciem frange, iocando;
  Sine te auroram non videbo!
  
  Lucet facies tua sicut sol superne;
  Nullae pulchriores figurae in universo sunt!
  Affectus passionis operit ut procella;
  Apud te aeternum felicitas!
  
  Sævit dolor animæ meæ sicut impetus tempestatis.
  et in pectore ignis inclementer ardet!
  Amo te, superbe aspicis in vicem;
  Glacies in shards cor tuum frangit!
  
  Inter lumina coeli sidereum immensum ;
  Vos et volavi in caelis sicut aquilae!
  et labia tua scintillantes carbunculis;
  quid amanter et ardenter!
  Et talis est plausus ut pulchri- tudines simpliciter delectabiliter suffocantur. Sed tunc una puellarum exclamavit;
  - Duae pugnae huc adveniunt.
  Oenomaus rictu tristi notavit;
  - Hem, hoccine prorsus quid voluisti? Nonne opus est pugna an interesting? Sic erit!
  Rufus notavit irata;
  - Vocaverunt eos! Milites celoces. Nunc autem in nudis calcibus tuis iustis ictibus non carebis!
  Puella quae per binoculares aspiciens notavit;
  - Sunt in navibus orci. Idque significat grave experimentum nobis manet.
  Oenomaus logice notavit;
  - Sed inimicos nostros occidere sine aliquo nostrae conscientiae damno possumus. Cum formosos tetigeris fortes, cor litterale prae- ceptoris!
  viridi coma puella notavit;
  - Dracones nostri velociores sunt quam friges. Nos bcne tempus exeundi!
  Princeps pirata firmiter dixit:
  - In dictionario nostro nullum tale verbum est ut effugium!
  Et piratae puellae ad vitam mortemque paratae cum ira canebant;
  In mundo plenae separationis, tristitiae vivimus.
  Quid miles facere cum solus est ?
  Di nobis crudeliter placuerunt.
  Huic homini griseo templa versat!
  
  Tam crudelis mundus est in amore;
  Lacrimae separationis in cascade influebant...
  Compassio sine vestigio evanuit, sicut somnium;
  Et vita quasi lapis sine mollitie factus est!
  
  In eremo congelascit, et gelu exardescit;
  Quam cor ferruginea involvit catena!
  Et pluvia separationis sicut fractiones in tecto verberat.
  Loculos inanes sunt, solum aes restat!
  
  Sed fides pugnatoris inspirat;
  Omnipotens Deus, scitis firmum vovit;
  Et erit nobis sicut folia in calidis;
  Cum pullulamus, auroram convenimus!
  
  Visne tellure beatiorem facere?
  Ut uterque nostrum quasi luscinia gloriose cantat?
  Tunc dulcissima mel messis facta est de tilia.
  mendacii faciamus !
  
  Deum fallere non est necesse, mihi crede;
  per uter nostrum ignavus et inhumanus est !
  Da significationem domini sacrificii;
  Non mirum, inquit, ego retribuam vobis.
  
  cepit online ,
  Nemo scit ubi homicidia finiantur.
  Judas in putrido aspen pendens -
  Et pro iis qui crediderunt - corona laurea!
  
  Omnis homo potest melius fieri
  Nostra optio conscia est - ad Christum spectantia.
  Aliquando vero palu sanguinis;
  Promissio certe est - mox veniam!
  
  O quantum vis mundi!
  Quasi non possumus pacifice vivere !
  Uxor de sarcophago militi lamentabatur;
  Quam tenue est vitae filum fragile!
  
  Sanguinis effusio non est nostra vocatio -
  Cupio amare, paradisum patriae dare!
  Cur hoc supplicium est omnium nostrum?
  Responsio: Omnes opes tuas pauperibus da!
  
  Impossibile est pecuniam emere salutem;
  Quia non est pretium auri Deo!
  Et in ecclesia te adorabis die dominico.
  ut aquilæ sicut aquilae fiant!
  
  Veniet tempus - Veniet Regnum Dei,
  Malae et praedatoriae tenebrae finient!
  Spiritualis peritura servitus damnata;
  Et in Magnitudine Felicitatis patria fiet!
  Post tale cantu inspirante, puellae piratae dracones ceperunt et in magnas frigas expugnaverunt, quae ursis foetidis et hirsutis erant plenae.
  Pauciores puellae erant quam foedae bestiae, sed multo agiliores et sollertes erant.
  Deinde puellae quae in nave onerariae erant piratis proelium inierunt. Tum pueri pueri ad arma discurrunt. Talis est haec de unitate hominum et Dryadum contra inimicos historicos aeternos eorum - orcis.
  Oenomaus quoque proelium commisit. Contorsit illico duos gladios adolescens, cur- sisset molam, capita orcorum abscisa. Cum leone furore pugnavit.
  Post hunc rufus est . Calx puellae nudum orcum in mento percussit et maxillam eius fregit. et tunc orcus cecidit, et cornua ejus in ventriculo feriunt . et durus proelium fuit.
  Oenomaus fortiter pugnat. Hic papilio ensibus velut ventilabrum agit, et quasi brassicae capita amputat.
  Iuvenis princeps alacriter cecinit, heroismi mirabilia monstrans;
  Si tuus fortis est pugnus -
  Id quod eris primus in vita!
  Tum comes non est pauper;
  Cor auri et nervos ferrei habet!
  
  Sed potius, crede, fortis animus est;
  Quia elf pugnator frigidior est animali .
  Si tristis es vita,
  Tum hilarem risum faciam teque amasti!
  
  Supplementum automatis cognoscunt vires pugno;
  Quia plenum est scientia, quomodo cognosce!
  stulti dare potestatem .
  Tunc tantum dolorem pro praemio capies!
  
  Fuit aliquando venatum cum fuste;
  Aliquam pharetra iaculis magna pelle pharetra.
  Sed fecerunt chervonets ubi irent denarii;
  Et facillime est in galaxia salire!
  
  Etsi bonum est educatione -
  Sed etiam interest animos capere...
  Ac = bayonet, ascia fiet;
  Matri Patriae honestissime servimus.
  
  Sed violentia mala est gravis crux;
  Pugna nostra sanguine impleta est.
  Quare omnipotens Deus post passionem resurrexit?
  Ita ut militum concursus militum confirmari possit!
  
  Lacrime virgineae cadunt - amatus amicus cecidit;
  Mater cum gemitu orat, summo pulmone eiulans.
  Frigidus extra fenestras est, et focus exivit;
  Ecce formosus iuvenis sub terra sepultus est!
  
  O fatum crudele, malum fatum!
  Virgo Maria , ubi est natura tua?
  Volebat ille citius desponsari;
  Et nunc pulvis sub pinus flante vento!
  
  Vita beata veniet - erit bona;
  Pomum pie fiet mel papaver...
  Hostis monstrum vertit in pulverem et pulverem;
  Vera limen transeat fortuna!
  
  Aguntur in Elf, et in Fars iactus est,
  Coronam plenam astris in pugnum colligamus!
  Et salve latinas, sicut summo genere,
  et gurges terribile in ignem missum est !
  
  Machina sclopetum iam adsuetum - glandes in rivo fundunt;
  Et fessus hostis, quid vellet, erat!
  Si vinces, dives eris;
  Quisquis ignem inceperit, in egestate finietur!
  Hoc est carmen et pugna magna, cum ductibus acutissimis et agilibus gladiis. In capitibus autem ictuum, quasi in bitumine, sequitur. Orci et multum iam interfecti sunt. Pueri et ancillae in proelio sunt. Nulla earum maior quattuordecim, sed omnes musculares sunt. Macilentia corpora servorum puerorum labore durata sunt. Horridaque, et callosas calcanea menta orcorum Percutiunt jugiter, frangentesque fauces.
  Venit puella ad magistratus resipiscentiam. Et sedit. Uterque bracchia graviter laesa sunt - nervi abscisi sunt. Bene, hoc non est mortiferum, cum veneficiis et veneficiis ope veneficii damnum restitui potest. Sed hoc saltem duobus horis fiet. Interea pugnare non potest.
  Et nemo est qui adiuvet - omnes puellae et pueri in proelio sunt et pugnant cum furore fera. Haec tam immanis pugna est.
  Diana commota feliciter nudis pedibus et respective integris. Et digitis pernicibus ut simiae, puella dux primum auxilium ornamentum quaerere coepit. Est potio, quae vulnera, et gravissima, et universale resina sanat. Praeterea cur non involutis membris cum balsamo ac potione confligunt praelia?
  Nudo pede validissima et venenata iacere potes. Et hoc tam frigidum et perniciosum esset.
  Diana . Pedes autem eius tam nudi et pernicissimi sunt. Invitus ocreas gerebat, solum ad commendandum statum suum. In mundo ubi plura luminaria sunt et aestas aeterna, calcei non sunt necessarii ut pedes tui non frigeant, sed ad pulchritudinem, et inculcant te nec servum nec servum esse. Et hoc est logicum.
  Hic unus e pueris, etiam pedibus nudis, acum acutum in nasum ori misit. Qui veneni portione accepto adligat ac statim exanimatus est.
  Servus puer ardenter cantabat, et alter pueri iuncti erant, homines erant et homines cantabant;
  Si autem quaestiones sunt in universo;
  Quoquo non fit...
  Nolo te amplius mutare
  Nescit homo quid velit!
  
  Et Chernobog est magna potentia;
  Magnus universalis potestatem habet .
  Is dat homini dextra fronte;
  Ita ut genus humanum non omnino silvestre sit!
  
  Omnipotens genus ipsum creavit;
  Ut explicandi...
  Ut quis velit omnis,
  et homines duri certare didicerunt!
  
  Bellator male vincit;
  Ista Roda pro hominis beneficio creavit...
  fudit bonitatem animarum et corporum;
  Numquam nimis sero est pugnare discere!
  
  Quid vult omnipotens Deus?
  Ut Elf ad genua eius perducere non audent...
  Malum itaque fatum non regit;
  Ita ut centum generationes evolvantur!
  
  Ita Chernobog incitamentum est hominibus;
  Nullam ut pigritia, nulla torporis...
  Sit tibi in orkshista irrumpere in smithereens,
  Ambulate circa Orklinum in amicabiliter formatione!
  
  Noli ergo deerrare si durum est;
  Si patriae accidunt mala.
  Virga pulchre et facile faciet;
  Modo ut homines movent!
  
  Et Chernobog frater tuus maior est;
  Quamvis severus sit , te sine fine amat .
  Maxime score te ledo
  Cum Elf in aeternum servietis!
  Orci ingentia damna passi sunt ab utroque puella et pueris caesi. Ipsa etiam Diana, velatis manibus, proelium iniit. Et nudi digitos jecerunt novaculas, quae collidunt orcorum colla, et arterias suas inciderunt. Et omnifariam guttura et materia. et gravissimum videbatur.
  Tum pede nudo Dianae pisum presso lacrimoso iaciebat. Statimque duodecim orci, duce duce, eiectis ad latera celox volitabant. Hoc vere colossile est interitus et mors brunnea et deformis ursis.
  Oenomaus ridens dixit;
  - Nos eiusdem sanguinis sumus: me et te! Recte?
  Diana cum amica risu respondit:
  - Cum coniungimur, invicti sumus! Homo et elf sunt potentia, et sonat valde superbus!
  Pressionem augebant puellae. Orci superstites, rudibus utentes parachutis, desilire coeperunt, ab alatis frigoribus labentes. Quidam parachutarum, propter grave pondus, scissis, et ursis magnis sicut lapides ceciderunt, sed silices dissimiles vociferantes et maledixerunt valde sordidum.
  Dianae tweeted;
  Non est facile esse probam.
  Benignitas ab altitudine non pendet!
  Alterum molam Oenomaus acutis Longisque ensibus tulit, caputque ingens ursus praecidit. Volvit per ornatam sicut dolium spargens sanguinem. Princeps autem iuvenis cecinit:
  Sanguinis iterum fluxit sicut flumen;
  Adversarius tuus satis lenta est...
  Tu autem noli timere Satanam;
  Monstrum et tenebras redde!
  . CAPUT VI.
  Draco Ducissa simul septem capita, Academiae Magia Magnus Magister, exsibilavit et quaesivit;
  - Potesne ad altitudinem adulti hominis surgere et per minutum saltem in aere suspendere?
  Dominica risit et respondit:
  Possum, sed aliter possum
  Discalceatus per rore discurre...
  Puella sicut rana salit -
  Hoc aliud significat quam omnes alii!
  Apertum est draconis os ducissae, et ex eo ignis exarsit. Flamma transivit, et puellam pulchram valde dolens nudam, roseam, plantam pedum cum venuste curvamine calcanei peramavit.
  Clamavit autem Dominicus, sed statim maxilla fortiter compressit. et graviter pressit pectus. Bene percussum est, et pusulae statim intumescebant. Quasi inquisitores antiqui eam torserunt.
  Puella fremuit;
  Lancelot et Arthurus rex pro te sunt!
  rugit Draco ducissa:
  Quis est hic , qui me minitare audes?
  Marchio nympha respondit:
  - Hi sunt heroes ab homine folklore. Omnino tuta sunt tibi gratia tua!
  Draco femina fremebat;
  - OK! Nunc practicum opus habes, pedes ustos sana. Hoc usu utilissimum est, et in vita non semel in promptu veniet.
  Dominica, subridens fortiter, cecinit;
  - Et unus et duo et tres et quinque!
  Non piget repetere...
  Idem dicens
  Satis est tibi aquas lutare!
  Draco magister generalis notatur;
  - Et lasciua puella est. Fortasse non solum calcibus frigere, sed etiam digitos frangere?
  Marchio nympha dixit;
  - Oportet nos esse patientiam, o ducissa. Forsan haec puella nobis unica facultas sexui fortioris servandi est. Et viros converte!
  Draco femina fremebat;
  - Ridiculum est! Homo submersus paleas rapit , et nudum humanae puellae calcaneum arripis . Nullas ostendit speciales facultates.
  Marchio nympha objecit;
  "Potuit lapidem sine ullo maleficio et incantationibus suo ordine tollere, et multum valet!"
  Ducissa de Monteserrato risit et respondit:
  - Imo illa praeclare laesit fronti suae. Nunc vera vestigium nullum est. Et hoc non est proprium hominibus.
  Mustela confirmata:
  - Statim apparet eam specialem et electam esse! Ac peculiarem sinceramque ac subtilem postulat accessum.
  Draco ducissa simul septem capitibus annuit:
  - Ita, sincera ac peculiaris accessio... Fortasse lingua pedes lambere debeam, signum magnae reverentiae!
  Domini- Winced confidenter respondit;
  - Imo melius lingua non uteris! - Et addidit de improviso dulciorem faciem suam faciens. - Etsi lingua certe firmissima corporis pars est. Is decies exercitibus movere potest.
  Marchio nympha suggessit;
  - Da ei munus simplex. Exempli gratia, felis faciat ad se venire et purr, et tunc recedat!
  Hic, antea tacente femina troglodyta purpurea veste, magicum in manibus objecit;
  - Minime! Nos catulum non cruciemus. Melius est me magicis pugnare. Hoc erit examen vere grave et efficax probatio!
  Et calcem calceamenti eius impressit, sapphiris et purpura, et adamantibus lilac impressit.
  Draco ducissa dixit:
  "Nimis difficile est puellam pugnare cum magistro Academiae Draconis." Difficilis fuit tecum pugnare, etiam hoc scientissimo et condimento Laska!
  Femina Troglodytarum risit et notavit;
  - Maxime! Postea etiam Koschey eam non timebit Immortalis!
  Tunc Dominika effudisset;
  - Quid, habes Koschey immortalem?
  Draco ducissa adnuit:
  - Nimirum est tamen ille longe a longinquis terris in regno remoto. Sed haec turpia est sordida fraus !
  In hit puella risu notavit:
  - An pestilentiam fortasse attulit? Mares omnes interimere, feminas tuas capere!
  Draco ducissa dixit:
  - Vix! Decies plures feminas quam mares habemus . Et e contrario inter orcos et cobalos exercitum Koschei Immortales constituentes sunt decies plus masculi quam feminae, et sunt multo maiores et robustiores. Cur suos subditos et exercitum perdat?
  Dominici notavit;
  - Sed pestis non afficit ipsum Koshchei?
  Troglodytarum femina adnuit;
  - Ita non una pugna magica opera in eo. Nullam non iaculis ex. Etiam bomba consectetuer tuum eam delere non potest. Talis est essentia!
  De hit puella notatur;
  - At verisimile est mortem in ovo, in acus apice!
  Respondit Draco Ducissa voce tonitrui:
  - Non est simplex! Si tam facile mortem Koshchei inveniret, iam olim non viveret. Itaque, tot perantiqua...
  Pro ea nympha marchio respondit:
  - Adhuc homines in arboribus saliebant, sed iam suam potestatem habebat in throno. Quale hoc ens est cogita!
  Dominicus sumpsit et cantavit;
  Curabitur facies _
  Et sedent in ramo...
  Adhuc frivolum
  Maiores nostri fuerunt!
  Troglodytarum foemina innuitur;
  - Koshchei, sane suspecta. Quod cum pestilentia incidit, suspecta utique primo fuit. Hoc est quodammodo caput axis mali. Sicut draco masculus centum capitatus , maximus draconum, imperator imperatorum et malus; Sed hoc etiam monstrum petebatur et comminuebatur. Sed Koschey certe refert! Quin etiam suspicati sunt regem Jinn, Iblis... Jinn spiritus sunt, et petri non possunt.
  Sed genies quodammodo occultant. Ac si disparuisset!
  Dominica respon- debat:
  puellas : effudisset genies ;
  Et disparuit...
  Et tunc draco objecit decorem ,
  Curre, quaeso!
  Marchio de Lasca dixit:
  - Sunt et bonae et malae genies. Fortes sunt, sed facultatibus suis limitatae sunt. Sed theoretice, si unus ex masculis vel foeminis quaesivit jinn Imperatorem Iblis ut deleret genus masculinum, et invenire posset anulum omnipotentiae, qui potestatem daret huic maximo vi in universo nostro, tunc posset hoc facere!
  Dominicus adnuit;
  - Hoc iam aliquid! Opus omnipotentiae anulum invenire debemus. Et tunc omnia figemus.
  Draco femina risit, et vox eius erat quasi tonitru. Tum illa:
  - Unus anulus difficillimus est ad inveniendum. Cum dat potestatem super territorium toti galaxiae comparandum. Praeterea si in universo tuo galaxia fere vacua est propter raram stellarum dispositionem, hic est territorium inhabitatum per trillions intellectuum et regnorum plurium. Et ut videtur, nemo eum adhuc invenit, cum nullus imperator de nostra fabula.
  Dominika giggled rogavit;
  - Habesne Deum?
  Marchio-nympha respondit:
  - Utrum Deus talis Summus sit, seu Creator in omnibus Universis, sive non existat, nemo adhuc scit. Etiam Koschey de Immortal. Sed dii sunt inferiores ordinis. Sed talia sunt ut parum utilia, meliusque abesse. In communi verbo multum significat Deus. Sic summae genies vires dis aequantur.
  Troglodytarum foemina innuitur;
  - Religiones quoque habemus, sed parum utilia. Tuus est via. Nunc, ubi coronavirus erat , vacuae erant ecclesias, et aliquem precibus juvabant, vel tura virus a virus tuebantur. Cur populus tam credulus es, ponens et incurvando, te posse aliquid mutuo postulare?
  Dominica respondit aggressively;
  - Sed Deo nec deis omnino credo! Et non curo. Sed antea els non credidi, eosque fabulam et inventionem humanam putabam. - Puella nudam plantam in tabula lapidea percussit et continuavit. - Nunc video quod sunt elves, dracones, troglodytae, nymphae, cur non credunt in Deum et angelos? Plures praeterea miliarda hominum in Omnipotentem credunt, et paene soli infantes, et non omnes, draconibus et dryadibus graviter credunt.
  Marchionis Laska risit;
  - Scio! Haec puella, cum parva esset, viverra de Dunno observavit et re vera virgulam magicam in area quaerere coepit. et omne virgultum tinuit. Et deridebant eam alii pueri. Revera, plerique etiam in iuvenili aetate intelligunt hastas magicas esse fabulas!
  Dominici notavit;
  - Sed in mundo tuo sunt virgae magicae!
  Troglodytarum femina adnuit;
  - Utique est! Et ut superstes, discere debebis uti illis !
  Draco femina fremebat;
  - Nunc! Da ei virgulam, videbimus quae sit haec puella, acutrima ac audaculax, capax!
  Dominica cecinit;
  Rogo ne mireris
  Si magia accidit!
  Si accidit, magia accidit!
  Laska notavit;
  - Nonne pulchra est? Hsec praestigiatrix!
  Femina troglodytam magicum eius in dextera manu firmius accepit et eam agitavit. Et fulgur percussit Dominicam. Sed mima puella extremo tempore desilire curavit, et ictus periit. Tegula marmorea post me liquefacta est, et fumigare coepit.
  Draco ducissa exclamavit:
  - Cave, Cobra! Tunicam totam laedas!
  Mustela risit et notavit;
  - Hic est magicus modus!
  Femina Troglodytarum Cobra respondet:
  - Mater mala, ratio mea simplex est;
  Non amo trahere caudam cat!
  Dominica increpuit respondens:
  Est insomnia in discipulis meis;
  Unus jump - one hit!
  Draco ducissa interpellavit:
  - Ecce pusulae eius iam abierunt! Hominibus damnum non tam cito recedit. Quae puella !
  Marchio nympha confirmavit;
  - Id est! De hoc non sum iniuriam. Regeneratio rara in robore, etiam veneficiis, nec magicis tractata.
  Dominika despiciens et demonstrative stetit in manibus suis. Et nudis pedibus micabant in aere tanquam propeller scapulas. Et accepit puella et decantavit in corde suo vocem argenti;
  Nos in proeliis voluntatem nostram temperavimus;
  Frater, pugnaverunt pro patria.
  Vidi quasi elfinismum e longinquo;
  An Dryadalis miles Orklin intravit!
  
  Maiores nostri gladios composuerunt,
  Et tunc tormenta in aciem processerunt...
  Betula ramos aperiunt;
  Puellae picas coquunt!
  
  in omni proelio prospere .
  Scit ea mente capere.
  Interdum pura infernus ardet.
  Sed adversarium vincemus !
  
  Tellus tutatur elf;
  Nudatis ac nudis tegmini.
  Praelium confecimus mense Maio,
  Furiosa clades Orkmacht exspectata est!
  
  Et post constructionem et sationem;
  Agri florent et siligo in acervis.
  Vos estis heroes, puellae, avos;
  In fossis erat gelu et nix!
  
  Ex fortissimis Patria nostra;
  Arcum tolle altum.
  Vexilla elfinismi volant;
  Vexilla autem Fuhrer sunt scalpenda!
  
  Sub nobis centuriae transibunt astra;
  Imperium galaxia examen.
  Suus 'sera numquam nasci
  Hostemque loco conde!
  
  Sed mens erit tranquilla credo ;
  Et homo est sicut mater omnibus;
  Hic domus antiqua viget;
  Priamus Gloriae - Gratia!
  Et puella pulcherrime cantat, talis est admirabilis cantor mundi. Vel quasi mundana , quod est vel funnier.
  rugit Draco ducissa:
  -Fabulous! Sed vel suscipit justo, ac efficitur ipsum.
  Troglodytarum Cobra femina coaxat;
  - Tempus est cum magicis certare! Et sine ullis unguibus obtusis! Hostes ad finem pugnabimus!
  Marchio nympha coluit;
  - Noli esse stultus! Quantus inimica tibi est. Forsan haec postrema nobis fortuna sit, ut robustiores sexus salvet ac reddat!
  Dominici fremunt ira;
  - Da mihi virgulam et percutiam mixturam adversario meo. Harrius Potter sum in lacinia, nec aliquam Dunno!
  Draco ducissa mussat;
  - Quaenam cohors haec est?
  Mustela explicatur:
  - Characteres ex hominum mediocris fabulas et folklore Harrius Potter puer est qui academiae magicae studuit , et Dunno viverra comici est .
  Subrisit aspidis et movit virgam. Pulsar volavit et verberavit ubi puella actrix pellicula stabat. At illa, Dominika, callidissime resiluit, calcibus roseis coruscans, pulvere fere carens. Ac flammas unicam arripuit, eamque leviter lambit.
  Puella exclamavit;
  - Oh , pervertis !
  Et elevavit manum suam. Et subito magicum, quod nympha in manibus tenebat, in palmam terribili impetu irruit.
  Et Dominicus eam arcte apprehendit, sicut simia agilis. Quo facto, pulsar respondens accendit.
  Puella mima nulla carmina susurrat, non coo, solum artificium magicum vibrabat. Et volavit concretus igneus versus Cobra. Hoc non speravit et stratum est. Calceamenta eius, styli semis calcei, qui solum calcem tegebat, sursum vibrabat. Et apparebat troglodytam feminam graviter laesam esse. Et ingemuit longe. Et cœpit de magico suo ignem accendere.
  et pulsatores dispersi sicut grando cadentes de caelo. Vere erat illic permutatio percussionum.
  Accuratius, unus ictus ferreus et series ictuum obliquarum scopum omisit.
  Pulsat etiam draconem ducissam. Illa respondit sumendo et gannitans ignem ab ore suo. Et lux eius non innocua fuit, etiam marchionis nympha.
  Ea quoque virgula concussit et rugit;
  - Satis liberi! Vere iam omnes limites transivisti.
  Sed ambe puellas ne mitescere quidem cogitat. Dominika, vim daemonicam in se sentiens, percussum magicum suum, alium post alium pulsar eiecit. Et pilae eius percusserunt pedes domini troglodytae feminae et calciamenta eius combusserunt.
  Clamabat ira;
  - Humanum pullum!
  Marchio nympha objecit;
  - Minime! Verisimile est dominam accipitrem, vel milvum saltem!
  Dominica iterum ledo , et hoc tempore tsunami unda furentis ignis vere percussit sicut iaculum flammae factum .
  Et Troglodytarum Cobra femina rugiet et magicam sine restrictione dimittit. Sed ut primum agmen ignis iacit, proprie exurit vestem et trans pectus ferit.
  Foeminae troglodytae anhelitus deprehendit. Et accepit Dominica ulterius et addidit interfectorem pulsarem capiti. Et erat quasi ærugo in cerebrum meum.
  Aspidis fremuit et tandem exstinctus est. nudis pedibus combusta et pusula. Puella naso aquilino adustus et verberatus est.
  Draco ducissa gaudenter exclamavit:
  - Proh! Spem omnem vicisti! Ingenue, non putabam te posse rem facere - ipsam Cobra pulso!
  Marchio nympha adnuit;
  - Ea nostra principalis ac prope unica spes est! Et merito justificari potest. Vide quid agat haec picta pulchritudo!
  Revera, Dominika eam cepit et pedem nudum, venuste excussit, et "hircus" morocco-auscitatus subito balabat et circumvolitavit. Sicut vere vivus et mobilis factus. Et vere salire et amas.
  Draco ducissa in risum commota septem capita sua dixit:
  - Proh! Quomodo facit?
  Dominica humeros pipiabat;
  Ut sit amet, nescio
  Omnia mixta sunt in calore meridiano.
  Ego fere numquam carmina lego.
  Cum spiritu vento omnino non ludo!
  Sed ego te semper desidero, Domine.
  Tolle tecum puellam!
  Fregit draco ducissa;
  - Dominica accepta! Et perspecto ingenio suo electos Academiae Draconis Dicasterii adscribit. Ubi non solum studiorum suorum mercedem non habebit, sed e contrario doctrina auctior reddetur!
  * Dominicus desiluit altius, volvebat et canebat;
  Non est melius Dominica
  Terra est color.
  Oritur sol super planetam;
  Et circa sunt zeros!
  Dulci risu marchio nympha petivit;
  - Quid pro hoc accipiam?
  Mora fuit ... Dominica effudisset :
  - Opus formosum puerum invenire!
  Draco ducissa risit et respondit:
  - Sed novus discipulus clare vertigine ex superbia fortis! Ideo poenitentiam impono - centum aphorismos alatos pronuntiare. Et fac statim!
  Dominica adnuit risu:
  - Quaeso! Non gratis egi in membrana, et praeclaram memoriam habeo!
  Draco ducissa mussat;
  - Cito veni! Ego quoque terminum temporis!
  Dominika altum spiritum arripuit et ad celeritatem machinae sclopetorum effinxit;
  Nemo aures asini mortui eget, sed auditio vulpis vivae donum est illis qui asinis suis metis assequi non indigent!
  Semel menti calceos posuistis, nudis pedibus in aeternum manebis!
  Bellum est aer pulmoni, sed solum gas binario mixtum!
  Si inimicus donare noluerit et perdere nesciat, eum exuendis vestibus cogemus et vincere docebimus!
  Mali homines magicam nigram amant, boni non-homines magia albam amant!
  Caedes in bello difficile est in processu, foeda in sensu, sed quantum est in fine! Hoc bellum significat sanitatem animae, obdurationem corporis, et peram mundans.
  Aliquando bellum valde implet vidulis, et pro portione ad plenitudinem sanguinis effusi, et vanitatem cordis corrupti!
  Debitum Patriae devotione gratuita remuneratur!
  Bellum callidum probat, fortes obdurat, stultos excipit ! -
  Esse derisum non est iocum, facere alios clamorem non amet!
  Princeps bonus , ut mel dulce, primum lingetur, deinde exspuet !
  et princeps malus quasi absinthium primum comprimetur , et tunc conculcetur.
  Etiam aurum molle est, sed clypeus impenetrabilis facile cudere potest!
  Qualitas semper superat quantitatem - polenta etiam oceanus non impedit securim!
  Malum roboris plenum est, cum bonum timore debilitatur!
  Iocus est bonus, cochleare bonum est cena, ac auxilio indigenti!
  Fortunatum semel aut bis licebit - sine arte, fortuna perit!
  Quisquis Leo Tolstoy non est, litteratus incessu est!
  Non est Tolstoy nasci pro litteris potator!
  Potemus plus habere uxores, quam causas pudere divortii!
  Plures viros libido perdidit, quam mulierum miseratio!
  Oculus accuratus, manus obliquae, hostis non est deesset - myopic!
  Philosophia non vitam producit, sed fragmenta extendens ornat!
  Imperator arte, numeris carnifex, arte ingenio, dolo simulator!
  Sic bibamus ut spes non moritur, et illi soli moriuntur qui non vivunt!
  Spes novissima moritur ... Et primi sunt qui eam non iustificant!
  Logica in bello notio relativa est, ut scelerisque, antequam miraris etiam vectes, iam sunt in ore tuo, antequam deglutire tempus habeas, transversa exeunt!
  Felicitas aliquando foetet, consecutio ut cadaver olet, at felicitas foetidum non potest!
  Deus in superficie uniuscuiusque rei, et diabolus in singulis suis est!
  Percussus injucundus etiam masochist!
  Quod Deus nescit, quaestio est quia respondere non potuit!
  Simia melior est quam homo in eo quod non potest esse nisi proprie animal!
  Sermo qui non facit bonum, similis est viae securis.
  Aedificare quasvis doctrinas super textibus Evangelii idem est ac studens quantum mechanica e fabulis Fratrum Grimm!
  Difficile est Deum esse, sed omnino intolerabile esse diabolum manens!
  Vires animus etiam quadruplicat, si duplicat hostium numerus!
  Vita transactio perfecta est, non cum hominibus, sed cum natura!
  Frons campana formata est , quae syllaba frigidum significat!
  fatuis , non naturae praescripta geniis!
  dolori datur ad occultandas cogitationes de rebus insensatis et inanis!
  Qui ridiculam in tristibus videt, tragice caecum gravi gaudio ibit!
  - Festina sine festina - festina sine festina! Accipe an A ex praelectione solvendo actionem implicatam!
  Victores non iudicantur ... Etsi aliquando iudicantur!
  - Hominum stultitia est deorum socius hominibus infestissimus!
  Vir in horreo est homo, sed porcus etiam in palatio non altior apro ascendit!
  Infinita duo sunt: universitas et humanitas, prima relativa, secunda absoluta!
  Quae Russica non placet incessus celeriter et fuga celeris damnat !
  - Quisque ad infernum ire non vult, sed pauci tantum desiderium diaboli occasione gustare possunt!
  Sed sine rigans lacrymis, messem laetitiae et sine irrigatione metere non potes, tunc lauri successus non crescent!
  Deus est in omni re, vel in superficie, et diabolus in rerum absentia, vel in profundo materialium penuriae!
  Quisquis tempus cavet, funus aeternum servabit.
  Silentium est aureum, verbum argentum est, sed tantum diffunditur os mulieris ut etiam adamantes hebetentur!
  Aureum silentium est et longae facundiae fluminum repono non aerugo!
  Et aurum suum pretio amittit, si tacite defossa est terra!
  Aliquando tacendo crumenam tuam implebis auro magis quam manipulum rogando!
  Bellum numquam amet, exercitatione esse potest, sed usque ad primum iaculandum!
  Pax repetita tendit, et tantum proelium semper singular!
  In bello, ut in latrunculis, errare non potes, sed discrimen in assiduitate temporis pressum est!
  Bellum aeternum est tempus molestum etiam ante primum move!
  In latrunculis, per vices fiunt, sed in bello, vices geruntur!
  Bellum latrunculorum simile est, solum sine regulis et in tempore reali!
  In bello est aeterna defectio temporis, cum pax regnat, inopia ioci!
  Maxime interesting res in bello est quod omnia semper gravia sunt, et tantum est ut deditionem suus ostendat!
  Deponere potes ficte, sed heu tantum pro reali dare potes!
  Labor disciplinae otium pugnae solverit! Qui non est piger, fortiter fiet!
  Nunquam est sero discere, nisi mortuus es!
  Etiam ultionis occasio mortua est, nisi atheus est!
  Atheus fieri significat immortalem esse desinentem!
  Cogitant cum capite, sed agunt cum ventre.
  malum non corde, sed ventre vivit.
  Cor se tantum subinde, sed stomachus semper est!
  Stomacho est foedissima pars corporis, sed id ad laborem nos movet.
  Sine corde nullus homo, sine stomacho nulla est cupiditas hominum!
  Cor consolantur et stomachum leniunt!
  Quantum car gratuita non curo, maximum est quod dignitas Matris pretium non habet!
  Si Iesus corde vivit, Satanas in ventre vivit!
  Vacuus stomachus hortatur ut crumenam impleas!
  Vacuum caput evacuat crumenam tuam!
  Venter magnus non est signum magnae personae, sed parvam vim virtutis indicat!
  Inanis venter implet animam amaritudinibus!
  Gravissimus venter ille est, cui vacuitas capitis sine cerebro venit!
  Faemina pedibus suis ut lupus pascitur, in altis calcibus!
  In futuro, multi montes auri pollicentur, sed circa angulum adhuc felicitas!
  Vita non est sicut chartae, semper debes omnia tua pro victoria dare !
  Finis est sicut pharus, id contendis, sed cum perveneris, difficultates tantum auctas esse vides!
  Cigarette est efficacissima interfector , praesertim contra emptorem! Cigarella similis est sclopeto tacito, sed mortiferum est etiam in manibus amantis!
  Certissima est cigarette pellentesque, semper necat!
  Hic cigarette amarum gustat, sed plus quam Candy!
  Cigarella similis est puellae malae , sed digrediens multo gravius est!
  Cigarette, dissimile grenade, proiectus, prolongat vitam!
  In bello, via brevissima ad metam ambages decurrere est, et pura veritas vilis deceptio est!
  Circumcursus via certissima est iter ad propositum tuum minuendum!
  Vita rubet, sed sanguine coccineo eam relinquit!
  In bello vita suum valorem perdit, sed sensum acquirit !
  Bellum , ut sponsus, suscipit proditionem, sed morari non sinit.
  Bellum libidinosum est corpora hominum devorantium!
  Omnia saecula bello obnoxia sunt, sicut amor, sed jucundum lusum non est !
  Bellum, sicut meretrix, carum et mutabile, sed semper memoriam heroicam relinquit!
  Non est bellum simile somnio, non potes sine affectibus vehementibus!
  Mundus taedet et relaxat, bellum est interesting et excitans!
  Bellum, hic sanguis et sudor, Seminibus foecundat, quae animos pariunt!
  Utcumque interesting processus belli est, quisque finem cupit!
  Bellum liber non est, claudere non potes, sub pulvino tuo celare non potes, etiam sordidum esse potes!
  Bellum religio est: fanatica, disciplina, haud dubia obedientia requirit, at dii semper mortales sunt!
  In bello, ut in varius, metus in magna, at blandit enim tempor vitae.
  Miles est mortalis, gloria oblivionis, tropaeis induuntur, et solae causae ad novam caedem inamovibiles sunt !
  homicidam contemnimus nisi miles sit in fronte: nos latronem, si in acie latro, contemnimus;
  Miles, hie est miles, cujus arma Virtus et honos habet ! Barone generali, cuius corona est prudentia et intelligentia!
  Miles superbum sonat, privatum sonat derogare!
  Primum in impetu mori potest, ultimum autem non manet in memoria!
  Melius est spolia primum communicare quam oppugnare!
  Bellum, ut femina, tantum viros sine fractura ponit!
  Mulier dissimilem virum ad mortem non properat.
  Bellum, dissimiles feminae, numquam satiatur hominum numero assignato!
  Bellum femina insatiabilis est, quae viros satis numquam adipisci potest, et mulierem non recusat!
  Mulieres pugnare non placent, sed stimulum occidendi hominem non multo pejor est quam glans!
  Etiam parva glans hominem occidere potest, femina magno corde beatum facere potest!
  Magnum cor saepe ducit ad rem parvam sui ipsius!
  Bellum non habet faeminae vultum, sed magis viris sanguinat quam uxor!
  Bellum non gaudium, sed infestis instinctibus satisfacit!
  Gaude bello, cadavera hostium in pretio sunt!
  Bellum est aratio agri: foecundatur cadaveribus, rigatur sanguine, sed exit in victoria!
  Alitur cadaveribus et sanguine Victoria , sed fert fructum cum gloria!
  Bellum est sicut flos hominis comedens, lucidus, carnivorus et male olens!
  Bellum mater profectus est et noverca pigritiae!
  Et in bello vita militis non valet, et duces etiam detrimentum capiunt.
  si vis pacem, incute timorem, si vis bellum, incute risus.
  Risus non est peccatum, si in re militari non es ludibrium!
  Bellum circo simile est, solum victorem ultimum risum habet!
  In bello, ut in circo, nisi ausu et gravi interfectore!
  Melior est unitas sub duro regimine, quam chaos et pigritia sub molli!
  Mors conventio, ignominia absoluta !
  Quantumcumque sit rex, ibit ad sepulchrum sicut venator.
  Politicus semper iacet, solus pro reali moritur!
  Immortalitas vera est, mors autem fallax!
  Omnia possunt reges, sed non unus ab inferis Effugere in terras rex non potest unus.
  Omnes bene vivere vult, sed pauci cum dignitate moriuntur!
  Mors molestiam pollicetur, nisi adipiscendi radii scintillat!
  Vita sine oblectamento est amor sine oblectamenta!
  Bonum est cum amor, peius cum cruor!
  Sexus similis facula est, sed maiore pretio repletur!
  Vivere sine sexu potes, sed effingere non potes!
  Quanto magis amor, eo fortior sanguis fluit!
  Homines amorem volunt, animalia sexus, ingenia revelationes volunt!
  Etiam porci coeunt, aesthetes amant!
  Sexus etiam moderationem requirit quanto melior!
  Fines in amore non sunt, in verbis venereis satis sunt!
  Sub igne facilius est si flamma in corde tuo sit!
  Melius est ardere in flamma quam fieri anima Cain.
  Bellum est sexus coetus: multum gemitus et eiulare, sed non erit multus sanguis etiam ex mille virginibus!
  Sexus bellum simile est, sed non longa et exercitatione!
  Pugnatum est sicut amor, sed gemitus non excitatur!
  Bonum est sane sexus, sed malum tussis sanguinem!
  Durum bellum est, sed onus militaris humilitas gravior!
  Si vis vivere, disce pugnare, si vis vivere, disce vincere!
  In bello omnia media bona sunt, praeter pullum.
  Quisque potest pugnare, sed solus dignus vincere potest!
  Bellum non est locus cogitandi, plena est magnae dementiae!
  Melius est pugnare quam mercari patriam!
  Bellum non candum est, sed te gaudio replet, cum illud devoras!
  Proelium non desinit, tantum sonitus tormentorum conquiescit!
  Cannonadium subsidere potest, cadus rumpitur, sed pugna nunquam cessat!
  In bello unpredictability res est interesting, pugna pro reali!
  Cur sub Stalino pretia descenderunt quod hostes populi necati sunt?
  Melius est pecunia inponi quam gratis calceari!
  Mitior littera est discalceatus esse quam figurate calceos habere!
  Bellum circo simile est, solum pro risu lacrimae sunt, et arena magnitudinis planetae est!
  Volo pacem, bellum volo, bellum volo, evenit mihi deditionem!
  Bellum, aliquatenus mater, veram fraternitatem parit!
  Bellum malum est, sed bonos socios parit!
  Arma longa bona sunt si mens non brevis est!
  Vires vincit, et sola practica mens victoriae dona tribuit!
  Fortitudo et ingenium, ut maritus et uxor, victoriam pariunt paria!
  Homo, dissimilis pyramis, non-planum firmamentum in patientia habet.
  Pyramis quattuor angulos habet, sed superficies plana stabilitatem ei dat!
  Bona mors melior est quam vita crappy !
  Deus in bestiis bonum est, sed malum est diabolus in zona esse !
  Sol medium diem occidit, sed gloria in saecula!
  Fama brevis praeter cetera omnia!
  Vive in aeternum, disce in aeternum, sed non disce!
  Gloria clarissima potest esse, auro clarior, sed tempore plus marcescit!
  Gloria est sicut sol, sed nocte non occidit!
  Facile enitescere non est cum labore, sed pigritia facile ad contumeliam ducit.
  Fama est ut ignis, gratus oculo, sed ut is, es ut ardeat aliquis!
  in gloria esse , malum est muscis circumveniri quae famae adhaerent!
  . CAPUT VII.
  Postquam expergefactus puer princeps Oenomaus iterum rotae alligatus est. Ante hoc datum est se lavare in flumine frigido et dentibus peniculus. Tum modestum prandium habent.
  Ac pergas in motu assiduo et corpus infantis, ne peste lapidea compedeas. Talis est difficilis sors augustae personae et heres magni dryadalis imperii.
  Sola via superstes est ut adulescens sit servus et laborare. Hoc tempus praesidium a Petrificatione praebet. Sunt hic aliquae occasiones ad vitam tuam prorogandam, sed satis incommoditas et molesta est.
  Puer tamen rotam volvens, divitibus suis phantasmatibus utitur ut se in mundo imaginario immergat, et in voluntaria coacta captivitate inlaetabilem se patefaciat.
  Cameram puer volat in dracone parvo tricipiti. In ignota regione invenire cupit, nondum quid, sed quid ad validiorem sexum reducere possit et hominum exstinctionem et petrificationem prohibere.
  Draco etiam adhuc puer est, et puer non multos annos natus, et tantum breves et manticas cum armamentario pugnae gerit, et arcum, duos gladios et par pugiones in balteo suo.
  Oenomaus equo volat. Et iuxta eam puella Margarita in parvo dracone sedet. Tunica tantum, sient, et in nudis digitis sunt anuli magici. Repraesentat pugnam hit de mundo humano.
  Puella non est simplex. In Terra, facta est fautor et intellegentiae praefectus in Bello magno Patriotico. Et post mortem suam, magiae et magiae in mundum migravit. et fuit in ea annis plus quam nonaginta tribus. Illa ex Academia Draco lectus et veneficia potens dominatus est. Sed idem spectat quod cum Germani suspenderunt. Aliquae causa non crescit et hoc Margarita offendit. Quousque puer aeternus esse potes?
  Vere, Oenomaus se principem adultum esse dicit, sed servum esse puerum. Tum etiam, cur de illo perturbatus est. Tametsi non est, puer, non tam malus, sed etiam servus cum sis.
  Nunc autem iam in alio mundo est, servum rotam non rotat, sed draconem volat. et cum eo Margarita puella factiosa, quae nudis pedibus per nivem ducta est ad supplicium. et prius etiam me excruciabant. Retroque hamatis impingerunt filo, Et plantas iuvenum herois in igne torserunt.
  Pusulas operiuntur, et cum nivem frigidam ingrediuntur, fere iucunda est, sicut dolor in pedibus adusti prurigo conquiescit. Et in collo auctoris TABULA erat - "Factoriosus sum." Cum pendent, vix nocet, solum taetrum est laetas vultus Krautorum et lictorum intueri . Hem, metuo, quid si illam manet infernus, ut auctor et ardens atheus? Ubi non solum calces tuos, sed totum corpus tuum in perpetuum frigent.
  Tametsi, cur haec ineptiis credit? Etsi misera est mori et in oblivionem ire, tam parum vixisse.
  Sed cum laqueus tenero collo stringeretur, puella draconem evigilavit. Et iuxta hanc erat nympha formosa sicut angelus. Et Margarita putavit coelum adhuc esse. Talis specialis paradisus ad auctorem heroum et atheos.
  Sed revera in mundo magico est bonum et malum, et questiones eius. Celeriter sanata est ab incisis et adustis utentibus magicis. Et puella intravit Academiam Draco in genere minimo. Sed erat ingeniosus, capax et discens acutus.
  et magicas artes fortes dominavit. Ideo, obstante puerili specie, cum principe Oenomao in speciali missione ivit - ut aliquid inveniret quod adiuvaret salvandi sexus fortioris. Post omnes homines ssecula concordiae ac studii carent. Sexus autem pulcher est in eo odiosus et incommoditas.
  Margarita, dum volans, dixit:
  - Aliquando, opinor, homines redituri sunt, et quid postea? Quis puella indiget? Quam vellem adolescere et adultus fieri!
  Oenomaus fidenti sono respondit:
  - Si magia hominibus vitam reducere potest, adultum te facere potest. Modo noli oblivisci quod elves et nymphae et dryades aetatem non habent, et haec est proprietas eorum naturalis. Mulieres autem humanae nullae. Fortis magicae opus est ne in turpes, sordidos et gibboso vetulas convertantur. Deformem anum multo peius quam pulchram. Ut taceam morbos, senectutem infestant homines. Magicam quamlibet gravem in Tellure non habes, et tibi probabiliter vidisti quam taetra et foeda senectus sit, praesertim in mulieribus.
  Margarita movit caput negative;
  - Minime, nolo esse anus! Melior est adulescens servus quam regina anus!
  Princeps puer chuckled et notavit;
  - Semper eris iuvenis, semper discalceatus.
  Puella risit et dixit:
  - Urbs puella fui ante bellum. In Leningrad aliquo modo indecens erat nudis pedibus ambulare, et caelum non erat valde calidum. Itaque in villa aliquo modo me esse puduit conculcare . Tantum in occupatione, cum discerpebantur sandalia puerorum et difficillimum erat calceos mediocres acquirere, aliquid tale facere didici. Et scis in primis diebus grave et frigidum est, praesertim si non moveas, sed tunc consuevisti et etiam iucundum est. Praeterea in Ucraina aestas valde calida et lenis est.
  Princeps puer adnuit;
  - Ita! Intelligo. Sed ecce quis volat!
  Que quidem domina in stupa aurata coram eis apparuit. Imo, non Baba Yaga, sed pulchritudine spectaculi flava, licet nimis rutrum. & dentibus margaritis micat. Et loco sparteae, habet vacuum electricum electricum omnino modernum. Haec est fabula iucunda.
  Cecinit infantibus osculum et cecinit;
  Cantores plena, sciuri;
  Servabo jam...
  Ceterum pueri puellaeque
  Post omnes, pueri et puellae.
  Vere, vere, vere amo!
  Margarita adnuit responsionem et notavit;
  - Imo haec est modernitas. Vetus stupa novo modo!
  Flavaque in vacuo tersior audierat ista Et conversus in vanum rugit;
  - Ubi cogitasti stupa esse senem? Imo tu ipse, si in Tellure manseris, iam anus esses! Ac turpis , nisi in loculo!
  Constat Margarita cum gemitu;
  - Ita, ille correctus est! Probabiliter ossa in sepulcro natassent, aut tam deformis facta esset ut aspiceret taetrum.
  Oenomaus dixit;
  - Homines Deo privantur creaturae. Quid dryadales privantur - iuventus aeterna! Ac validior etiam sexus barbam tondere habet. Pueri dicunt esse molestissimum et injucundum!
  Flava cum vacuo lautus sumit et excussit. Et volavit bullae multicolores ad pueros sedentes super dracones pullos.
  Respondentes guys e draconibus suis cecinerunt et bullae retro volaverunt, respondens flava virgam suam vibravit. et omnia incohata nere.
  Bullae rotundae quasi ac- cussae nere coeperunt. Erat autem magna .
  puella notavit;
  - Baba Yaga non es - crus ossium,
  Et frigidum flavum est medietas felicitatis!
  Bellator per vacuum lautus notavit iras;
  Pueri tam stulti quam jams negotiationis
  Trahitur in rete.
  Ego te in lebetem onero;
  Ignem tibi accendam!
  Et in responsione tam hilaris et iocundi risum est. Vere haec femina est magno frigore.
  Pueri nentes dracones suos exilierunt Baba Yaga. Puella e sacco dorsuali fundam arripuit et coeduit;
  - Visne eum accipere?
  Flava risit et magam percussorem pulsar. Illa super draconem emissa. Et respondens faciet etiam signum crucis cum funda, et quomodo calcitrabit te .
  Ignea tela iuvenum Baba Yaga implicavit. Sic ligatam se invenit in ea.
  puer Oenomai notavit;
  - Age, fateor, quem filiorum rapuisti?
  Fautor puella adnuit;
  - Recte! Scimus te habere bombardam sicut rostrum!
  Flava Yaga fremuit, spheara;
  - Ita, te pro eo ducam et...
  Sine loquendo decor concussit et conatus est retia rumpere. Sed auctor herois fundam et iecit Yagina cum vi magicis et ominibus transiit. Qualiter flava movere et torquere coepit. Et cecinit puella;
  in arduis nos incitati sumus;
  Faciens voluntatem fortior ferro...
  Eripuit mundum a peste -
  Carus comes Stalin!
  
  in multis imaginibus metiebam;
  In universum in infinitum...
  Rectam aperuisti nobis viam;
  Probabiliter indicas!
  
  Ego autem inpulsa
  Magia a Solcenismo...
  Hic est schedula:
  Iugum fascismi cadet!
  Puer notavit dryadalis:
  - Videtur quod homo frigidus esset, Stalin! Sed ille fortasse, sicut omnes homines in terra, etiam senescit.
  Puella etiam Baba Yaga in iuvenibus modificatione emissa et pipiabat;
  Lenin vivit in corde meo;
  Ut non tristique est.
  Ostium spatii apertum est -
  Super nos stellae scintillatae!
  Flava Yaga orabat:
  - Vixi! Dimitte me, postula, faciam aliquid!
  Margarita tweeted:
  - Solve captivos liberos! Tunc fortasse ignoscemus tibi. Quot eorum in lautum tuum hausisti?
  Flava mussat;
  - Ego te dimittam! Modo ne magicam crucis in me proiicias!
  puella conversus. Tela ignea cum celeberrima madam dormivit. Et circumagebat . Margarita monuit;
  - Profi- cunt omnes sine fuco.
  Flava fidelissime;
  - Verbum meum do!
  & in vacuo lautus vertitur. Pallentes umbrae infantes prosilire coeperunt. Perlucet, ut manes. Sed Margarita virgulam suam vibrabat, et hae umbrae in pueros ac puellas versae sunt. Horum ter plures erant. Sed tamen idem Oenomai felix fuit;
  - In hoc mundo certe fortior est sexus. Nostri fere omnes perierunt!
  Margarita fulgido risu dixit:
  - Non pervenit! Deos quoque ago!
  Unus e pueris, discalceatus, sed luxuriose, sed lacero camisole, ad Oenomaiam advolavit et se induxit;
  - Vicecomes de Lafer! Wow, quam taetrum est intus vacuum lautus esse. Et hic canis etiam caligas meas e genuino corio draconis laceravit.
  Margarita mussitavit rictu;
  - Age, redde quod furatus est vicecomiti !
  Flava Yaga hummed;
  - Non possum!
  Oenomaus quoque virgulam suam quatiens fremuit;
  - Et quare hoc?
  Pythonissam satis gulosus est :
  - Eos vendidi! Valde erant dignitates. Unus princeps saccum aureum eis solvit!
  Margarita mussat;
  - Bene, candide ... Hacc tibi caligas ex te tollemus. Faciunt etiam de pelle draconis, et etiam de pelle tigridis.
  Flava Yaga dixit:
  - Nimis magnae erunt puero. Et turpe esset dignitatis meae veneficae nudis pedibus videri.
  Margarita risit et respondit:
  "Maleficus quoque non sum infirmus, sed nudis pedibus omnibus diebus, etiam in frigidis mundis." Et talis es domina. Et magnitudinem pueri componam!
  Princeps Oenomaus Apronius;
  - Iurare et iurare te liberos non rapere. Alioquin te ad aulam Deorum tollemus.
  Iuvenis Baba Yaga balbutit;
  - Non illis quidquam mali facio. Puerorum vis iusta est quae me iuvenem pulcherrimumque in aeternum manere sinit. Itaque vivant.
  Margarita acriter fremuit;
  - Invenies alio modo rejuvenare. Profecto tempus est ut te doceam.
  et puella carmen mussat. Et quomodo dimisit flumina industriae pulsaris ex nudis digitis et a summitate magici sui.
  et flava feriunt. Repente torridum et diminutum. Iam ante illas pro puella alta erat puella timida non maior quam decem annos nata, cum pigtails et pedibus nudis. In aurem:
  - Non opus! bonus ero! Noli me spank!
  Margarita ocreas habebat in manibus. Palmam vibrabat, et ad discalceatum puerum vicecomitem natabant, qui una cum aliis libertis liberis quasi sine pondere per aerem ambulabat.
  Puer ex nobili familia caligas induit et cantavit;
  Multa pericula circum puerum sunt;
  Interdum mundus tremit ut lapis frigidus ...
  Puer autem noster e lecto surrexit;
  Quia nobilis pugnator est, mihi crede!
  Yaga puella sedata mussat;
  - Non vadis me verberare?
  Margarita durius dixit:
  - Si non facis, cur verberaris?
  Flava puella pipiabat, et lachryma roseum decurrit in buccam;
  "Puer sum nunc, et aliae veneficae me non observant!"
  Una ex dimissa puellis dicta est;
  - Pueri quoque sumus et de eo non clamamus!
  Pueri puellaeque ridebant.
  Margarita notatur;
  - Esuriendum est! Forsitan descende et ibi aliquid manducare possumus?
  Filii clamorem fecerunt. Vicecomes despexit et dixit:
  - Infra nos castrum gigantis est, nec melior est quam Baba Yaga. Ita...
  Oenomaus exclamavit;
  Sed et gigas habet filios in captivitate. Eos ex iuvare debemus.
  Margarita risit et suggessit puellae Yaga:
  - Fortasse liberos simul capere possumus et eos a gigante liberare? Bonum fac, et ad studium mediae academiae recipieris. Ibi disces bene facere!
  Saga puella cecinit;
  Qui adjuvat populum
  Tempus terit...
  Benefactis -
  Non potes clarescere!
  Margarita obiicitur:
  Floris folium fragile est;
  Si avulsum est olim ...
  licet in orbe terrarum crudelis sit;
  Benefacere volo!
  
  Benefacite populo
  Benefacite opera...
  et florebunt sicut flores;
  Flores caerulei in luce!
  Princeps puer gravi sono notavit;
  - Et conaris bene facere et pugnare malum, et credo tibi placiturum esse!
  Puella Yaga pugnis suis detinxit et dixit:
  - Bene, experiar. Tamen ad malas veneficas non est iter - ridebunt et premunt te ! Ego quasi pulchre teneam mediocris!
  Margarita risit et cecinit;
  Omnis qui habet intelligentiam in mundo;
  Semper amici...
  Ita ut non fiat sicut in porticu transversali -
  Ludus prudens non factus est!
  Princeps puer pipiabat;
  - Bene, eamus ad gigantem!
  Multitudo liberorum, fere omnino nudis pedibus et squalentibus, tenuis et expalluit, sed acer et incensus, e caelo prosiliens.
  Margarita et Oenomai descenderunt super dracones et Yaga, que facta est puella, in mortario. Et apud eam manebat vacuum lautum, quamvis infantum manibus nimium magnum videbatur.
  Hic est manipulus qui descendit in terram. Non est castrum ingentem gigantis cum turribus magnis capitibus exsertis . Sed vestibulum a sceletis refrenat, plus totum manipulorum orcorum.
  Pueri expositis. Parati erant ad pugnam. Yaga puella globulum pressit vacui mundiores et spathis, gladiis, lanceis, pugionibus atque etiam duobus tormentis machinae ex ea ceciderunt. Videns confusos filios, exposuit;
  - Rapui vacuo lautus meo. Melius quam spartea est. Et omnis armatura in eo.
  Margarita movit virgulam magicam et nudos pedes, sed anulis magicis decorata et cooedit;
  - Nunc alligam, quod telum speciale, Miram potentiam tuam dabit.
  Et dixit maga puella;
  - Abra , kabra , codabra ! Et rivi energiae volaverunt e virgula eius et annulos eius magicos. Arma autem, quam Baba Yaga dedit, filiis flagrare coepit.
  Oenomai, ut pugnator peritioris, brevem machinam sclopetum sustulit, quod tenues acus accendit. Puer pubentes labra lambit et cantavit;
  - Bonus esse debet cum machina sclopeta;
  Fer ut furore ferro...
  Sanguis ille non fluit sicut cataracta;
  Et regnavit paradisus in universo!
  Conclamant pueri, erigunt tormenta;
  carnifex callidus et crudelis est;
  Populus adversus murum facti sunt.
  Sed, credo, procellae nostrae pullulant;
  Sed, credo, amnis solaris -
  Tenebras carceris discute!
  Itaque manus pueri, armamentario magico armato, impetum fecerunt. Parva, nudis calcibus puerorum ac puellarum etiam plurium emicuit. Monstra non timuerunt, licet tota aciei furiae, foetida , foetida adiret orcos.
  Oenomai, draconem volans, e machina sclopeto ignem in hostem aperuit. Acus parva pilosa orcorum corpora transfixit, ac deinde miraculum factum est: verterunt in magnas scelestos et mellis pavos.
  Margarita etiam hostem calce utens nudis digitis et anulis magicis in eis. Orci itaque gladiis, qui invadunt, statim in omne genus delectamenti, etiam candelas socolatas et intus lacte avium obtectas. Hoc vere delectamentum est. Et caseos et liba cum papaver et cinnamomum.
  Et baculum magicum puellae factiosae et res fabulosas creat.
  Itaque pueri cum orcis proelium inierunt. Imprimis Vicecomes. Vestimenta eius, postquam puer ocreis induta est, nova facta est quasi novam notam. Qui non solum gladio in dextera, sed etiam in sinistra ensem tenebat.
  Et ex tactu herbis factae sunt transmutationes fabulosae. Nunc, loco orci, crustum impressum cum passis impressum est. Et ex ictu gladii apparuit caseus calix. Et alii latinas in bello.
  Puella una, ut videtur, e regione magis evoluta, nudis pedibus in gramine requievit et e machina sclopeta emissa est. Quae variae fabulae transformationes oriuntur. Et ex orc venit magna farcimina farciminis, et deinde Turcia cum liquamine. Et quid aliud tractat sapidum non apparebat.
  Et cyathos odoratos Cocoes ex tactu laminis ortos. Et magna etiam.
  Margarita puella fautorum in praelio canere coepit ecstasim;
  Piones sumus, communismi filii;
  Ut suscipit finibus egestas quis...
  Hitler respondebit acriter pro ira sua;
  Opprimet nos, crede mihi, satanas!
  
  Iuravimus coram Deo;
  et Lenin iuveni cor suum dedit .
  Oh, noli acriter propugnatores judicare,
  Plus illis omnipotens convalescebat.
  
  Ante pedes nudis guys venimus;
  Voluerunt pugnare, conservare patriam suam.
  Pueri et puellae falce nobis sunt;
  Fortis est et nostra fides armatura!
  
  Pugnae apud Moscuam saevierunt;
  Lacus ardebant, bitumen liquefaciebat...
  Communismum videbimus, credo, dedimus;
  Et fasciculum lato lato eruere potes!
  
  Ne crede mihi, populus, Hitler omnipotens non est;
  Quamquam idea Fuhrer vivit...
  Et fascistos duris ferimus;
  Eamus in magnum iter!
  
  hostes Rus' non timebimus;
  Patriam URSS amamus...
  Non es eques cum anima hariolo;
  Ponamus exemplum pro regno Dei!
  
  Hitler non scit, erit male vapulabit;
  Etiamsi vis inferni in eo furit.
  Et parasiti Krauts veniunt;
  Quam pacem igne replebit!
  
  Russorum magnitudo est ludendo vincere;
  Etsi opus est moles colossicae post hoc...
  Victoria veniet, credo, opimae Mai;
  Fuhrer autem erit omnino kaput!
  
  Haec est fides nostra, vis communismi;
  sit USSR in aeternum ...
  Contundet, scis, fascismi iugo;
  Ita exercitus Russia factus est!
  
  Apud Stalingradum Fritz victi sunt;
  Agnoverunt pugnum nostrum validum...
  Donamus et largimur munera frigus;
  et dictatori nickel dederunt.
  
  Patria mea, pulchra Russia;
  In ea, in arctico, malae arbores florebunt.
  Svarog et Stalin, tu scis, Christus;
  Nazis e pugnatoribus Russicis fugiunt!
  
  Hoc est quam pulchrum universum est;
  Cum communismus lucet super eum...
  Iudicia autem erunt ad aedificationem;
  Fuga tantum ascendit et non secunda descendit!
  
  Hiems cepimus cum clamore ferino;
  narum cohortis albae fregit...
  Communismi hostes Russiae victi sunt;
  Adhuc tropaea pro prandio habemus!
  
  Nos Stalin arctissime tenuimus;
  Puellis nudis pedibus in omni pruina...
  Factus es, mihi crede, fortis;
  Et crevit auctor eques!
  
  Imo Russia numquam franget;
  Immortalis Lenin monstrat viam...
  Non timemus flammas nitidis;
  Russi a communitate avertere non possunt!
  
  
  In nomine matris nostrae Russiae,
  Lets cor iungendum in unum coronam ...
  Eia, puellae magna voce clamaverunt;
  Magnum somnium adveho verus!
  
  Fides nostra semper est cum patribus nostris;
  Et si maiores tuos superare potes.
  in aeternum fortiter bene factum erimus;
  Etsi non plus quam viginti spectat!
  
  Mihi credite, patriam amamus;
  Felicitas in aeternum volumus...
  Lucifer, crede mihi, non perdet nos;
  Aestas veniet - frigus evanescet!
  
  Omnia in Russia magnifice florent;
  Tamquam molestum est e mundo evanuit.
  Hera, credo, communismi veniet;
  Divitiae et laetitiae erunt in aeternum!
  
  Scientia resurget in proeliis interfectis;
  Populus iuvenem in perpetuum...
  Et factus est homo sicut Omnipotens,
  Improbus peribit, novi, in aeternum.
  
  Denique omnibus in universo lucet felicitas;
  Omnes homines mundi sunt sicut una familia.
  Pueri rident et ludunt in caelo;
  Amabis me cantico!
  Sic canebat, et pueri orcis in solitum sapidum vertebant et telis magicis appetebant. Sed etiam cum maga puella industriam e vacuo mundiore dimisit, vitreis piscibus, patellis et cygnis parte, cum frustulum delectamentum apparere coepit , in quas orci immites versabantur. Erat autem pulchra nimis.
  Hic imperator cobalorum, sub ictu boni magiae, in placentam suavem redolentiam convertit, rosis obtectus, cornicines cremor et poma lauta.
  Atque ita multa et varia sapida magica arma in innocentibus liberis pepererunt.
  Ossa vero etiam post orcis proelium inierunt. Ingens et FORMIDULOSUS. Commoverunt sicut lignum. Pueri eos gladiis et spathis adorti pugionibus iecerunt. Et Oenomai e dracone et puella pedibus accensis machinis sclopetis ad sceleta erumpit.
  Margarita quoque magica usus est et margaritas dentes eius ostendit. Quae concreta miracula fecit. Et magicae eius sceleta in vitreis vini aurei versi sunt plena LAETUS glaciei cremor et placentae opulentae ornatae.
  Et ex puerorum ictibus, etiam vicecomite de Lafer, omnia suavia et sapida exorta sunt. Tantusque odor diffusa per arcem. Miracula miraculorum maxume.
  Ab uno ingentibus sceletis totus mons placentarum emersit. Et hae placentae micantes omnibus coloribus iridis ex variis crepitis.
  Imo erant sapida, res hic admodum appetibiles. Quidam minantes sceleta nigra facta sunt perampla lollipops.
  pueri esurientes non potuerunt resistere tentantibus tractationibus saporum. Margarita cecinit sonans et clamabat;
  Ventriculi sunt inimici nostri principales;
  Conjiciunt nobis, crede mihi, in mala facinora.
  Cum puer picas videt;
  Ille ventres turpiter ille pulsus est!
  
  Ita puer non ruunt
  Veniet tempus, et manducabitis...
  Coram Deo noli peccare, charissime,
  Alioquin in faces vertes!
  Oenomaus pueris exposuit;
  - Donec Anthropophagus gigas victus est, cibus edendi periculosus est. Imprimis improbe ponendum est!
  Stipula magna audita est, et primo apparuit umbra gigantea, dimidium agri tegens, refertum omnibus placentis ac patellis. Tum corniger gigas. Habebat os sperma ceti et unguibus pedibus. Et tam longus est ut procerior quam iam ingens castrum cum turribus et sceletis.
  Pueri obstupuerunt metu, et statim Anthropophagus barbarus crevit.
  Margarita ridens dixit:
  - Noli timere! Magnus est, nisi cum illum timeas!
  Oenomaus ira;
  Tu homunculus ne ignavus sis, sed stultus es, ac nobis visa es!
  Saga puella Yaga pipiabat;
  - Carus, carus orcus;
  Visne dulcia dulcia...
  Vel venenatis vitae,
  Tibi eam gratis iterum!
  Margarita clamavit:
  - Pueri, voce iubilate: vos non timemus! Well, lets get together.
  Sed difficile erat guys coram tanto terrore se colligere . Fugere coepit puella, parvae eius calcibus circumiectae sunt. Animosiores vicecomes de Lafer et duo pueri eos tenere coeperunt. Constabat guys metu exsanguis esse. Et tunc cecinit Margarita, ut daret fortitudinem, carmen pugnatum de bello;
  Puellae sumus e regione URSS;
  Quae fax est pro toto mundo.
  Ostendamus, nostis exemplum magnitudinis;
  Hic canuntur heroica facta!
  
  Puellae sub vexillum rubrum natae .
  Et discalceatus per pruinam ruunt.
  Filiae et filii pugnant pro Rus';
  Interdum sponsa guy rosam dat!
  
  Vexillum rubeum erit in universo;
  Luce tam splendide, ut lampas flammae...
  Ceterum nosti heroicum adductius;
  Vexillum nostrum micat ut rubrum!
  
  Ne credas, fascist damnatus non transibit;
  Spiritus autem Russiae numquam deficiet.
  Victoriae rationem infinitam aperient;
  Salve et salve cuivis dicamus!
  
  Russia terra mira est;
  Communismum dedisti populis.
  Semper a Deo liberaliter donatus ,
  Pro patria, pro felicitate et libertate!
  
  Hostes patriam devincere non poterunt;
  Et quamvis crudelis et insidiosus fuerit.
  Ursus Russiae noster invictissimus;
  Tam gloriosus miles Russiae ob victoriam suam!
  
  Pulchra Sovietica terra;
  Puellae in ea superbae sunt quod pulchrae sunt.
  Nata nobis in aeternum data est;
  Et membra Komsomol simus pulchra!
  
  Pugnamus in extrema parte Mosquae.
  Blizzard, nives et puellae nudis pedibus...
  Patriam nostram Satanae non trademus,
  etiam falces nostri accurate iaciunt!
  
  Sic in ira puellae cupiunt pugnare;
  Et cum nudo calcaneo explosionem sarcinam coniciunt ...
  Fascist, tantum spectat frigus;
  Revera malum Cain!
  
  Non possunt hostes vincere puellas;
  Sub tali stella nati sunt...
  Monstrum invictum est ursus;
  Qui matrem suam uxorem fecit!
  
  Puellae Russicae bonae sumus;
  Non tormenta et frigora timemus.
  Expellemus, mihi crede, incursiones multitudinis malorum;
  Insanus ab hoste dose!
  
  Hostem a Moscovia pellere poterant;
  Licet magnae potentiae plenus sit.
  Nos puellae tam superbi sumus;
  Omnes adversarii in sepulchra sua evanescunt!
  
  Non creditis, hostes Rus' vincere non possunt,
  Cum omnis miles ex diapers...
  Venator speciem in ludum vertit;
  adversarius autem adhuc puer est!
  
  Sed spiritus Russici, magne, spiritui credite;
  Scis, occultae potestates in ea sunt .
  Hostes penitus opprimuntur;
  Ceterum milites proelio invicti sunt!
  
  , puellas , dubias abiice , puellas ,
  Fortissimi sumus, tu scis in mundo.
  Satanae catervas mittamus in infernos;
  Omnes adversarios in latrina maceremus!
  
  Sanctus bellum finiet
  Pax et mane super planetam venient ...
  Perpetuo sole, scis data;
  Utinam aestas semper ardeat!
  
  Communismus et aeterna in gloria;
  Et Lenin et Stalin magna nobiscum sunt.
  In cinematographico cruento tantum modo fascismus est;
  Et nostra, mihi crede, ferro fortius est!
  
  Mea Russia per saecula regnat;
  Et dedit felicitatem toti mundo.
  Ferreo robore opus est pugno;
  Audaciam, sed rationabiliter!
  Margarita primo sola canebat, sed postea Enomai puella Yaga, vicecomes de Lafer et alii filii carmen tulerunt. Et erat iam fortis chorus anxia plenus, unde omnia contremuerunt. Et coepit ingens verus gigas decrescere magnitudine. Desinit tam frigus et minacem. Cornuaque minora factaque sunt, unguibusque minor. Wow...
  Puella risum Yaga cecinit;
  Euge, euge, superbire potes de eo.
  Septem unum non timent!
  Conclamant pueri, nudis pedibus terunt;
  Te orcus non timemus;
  Sub infantis pede conculcaberis.
  Etsi non sumus maturus militibus;
  Fuimus quondam sub Baba Yaga !
  Isti sunt pueri, tam pulchri in tam anima quam in facie. et pugnant sicut gigantes. Licet iam anthropophagus gigas moraliter finiatur. Et pueri inceperunt saltare.
  Yaga autem puella lautum sumpsit et ostendit barbare, et aliquid mussitare coepit.
  Unus e pueris lambit magnum lollipop in modum gallae gallinae , quae in sceletum vertitur, et puella morsum glaciei cremor accepit.
  Pueri giganti minati sunt;
  - Fiet etiam!
  Et ipse ad litteram movit. Puduit etiam magis. Et specula aurea cum cremor glaciei in omnibus coloribus iridis, coeperunt etiam clariora et pulchriora scintillare.
  Margarita auctor herois iterumque canebat ira, carmen piae belli, caeterique pueri;
  Komsomol cum ludens coniunxi;
  Puella pulchra somnium...
  Mai mundum aeternum fore putavi;
  Omnis dies est nativitas veris!
  
  Sed aliqua de causa non elaboravit,
  Nescio quomodo amare non possum ...
  Bene, dicite, latinas, meam misericordiam;
  Remus fortissima vita est!
  
  Subito bellum subito intonuit;
  Procellae mortis irruit.
  Et meae puellae corpus validum habent;
  Oppugnari statim potes!
  
  Crede mihi, non vis cedere;
  Pro patria pugna usque ad finem.
  tasque in mantica valida portamus;
  Pater Stalin reponebat in corda!
  
  Magna bella Russiae.
  Pacem et ordinem tueri possumus.
  holoserica sidera caeli rigavit;
  et venator in ludum conversus!
  
  Ego, puella nudis pedibus, pugno
  Plena tentationis et amoris...
  Erit, scio, locus in hoc paradiso;
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  Magnae patriae bellantes;
  Firmiter prope Moscuam pugnabimus.
  Et tunc est somnium sub communitate;
  Adversus Orcum cum Satana!
  
  Fortis guys Russian
  Ut honeste pugnent ad finem.
  Cum machina gun dirigunt ;
  si corona aurea eget!
  
  Ne glans quidem nos prohibere potest
  Jesus magnus Deus resurrexit.
  Transierunt dies draconis praedatorii;
  Claruit etiam de coelis!
  
  Te amo, mi Lada;
  Summus Deus Svarog erit in gloria...
  Pro Russia pugnare debemus,
  nobiscum Deus optimus Albus!
  
  Russos ad genua non adducunt;
  Caro nostra, crede mihi, cohiberi non potest.
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Hoc quoque nito transire debes!
  
  Dolor patria est in cordibus nostris.
  Credimus in magnitudine eius.
  Ianuam spatii celeriter aperimus;
  Vita dulcissima erit!
  
  Nos sumus nudis pedibus bellae puellae .
  Tam laete curritur per nix ...
  Non indigemus hac vodka amara,
  Cherub alas suas expandit.
  
  Nos puellae pro patria stent;
  Malo Krauts respondebimus, non;
  Occidet infernalis Cain;
  et salve Christe Salvator!
  
  Era erit - melius non potuit;
  Mortui resurgent in aeternum.
  Verus mundus fiet paradisus;
  Somnium omnium verum erit!
  Margarita sensit parum tristis - iam plus quam centum annos nata est, et adhuc puella est. Et fortasse puer in aeternum manebit.
  Ceteri autem pueri gavisi sunt et delectati sunt hoc cantico.
  Et formidolosus Anthropophagus immanis etiam statura minor factus, et monstro cobolorum magis similis videbatur.
  Frusta glacies cremor et placenta ad eum volabant. Pueri riserunt et linguas suas extinxerunt. Hoc valde ridiculum vidi. Facies et hilaris guys facere perseveravit.
  Puella labra Yaga allidebat et pipiabat;
  Pueri ut rideant
  Pueri rideant -
  Et quomodo heroes vivunt!
  Et quomodo heroes vivunt!
  Et Baba Yaga ostendit vacuum mundiorem ad alios orcos et cobalos qui e castro saliebant. Incepit autem Enomai et puella cum tormentis machinis eos mittere. Et fecerunt magnum . Et iterum erant vitra cum lucida glacie cremor, passae rotulae, placentae cremoris, flocci spicae, candae bombicinae et plura . Omnia tam bona odorata sunt, et maxime appetibilia intuebantur.
  Et pueri bellatores ridebant et acutos, dentes albos, sicut catulos luporum, ostendebant.
  Quam admirabilem et singularem hanc actionem spectavimus.
  Et Margarita orcos et sceleta fulmine percussit , mira transmutatione continuans.
  Post quam, auctor iterum cantavit canticum piae et sublimis, et reliqui pueri in choro sustulerunt suum mutae et laetum carmen;
  Satanas non vincet nos
  Pulcherrima in mundo patria mea;
  Pulchra patria clarissima est...
  Puberes et pueri in ea beati erunt!
  
  Lilia vallis florent in ea magnifice;
  Et cherubi canunt ymnum honestum.
  Fuhrer erit kaput;
  Russi in proeliis invicti sunt!
  
  Komsomol membra discalceata discurrunt;
  Stant super nivem nudis calcibus ...
  Hitler vos vultus iustus refrigescant
  Te curram cum piscina!
  
  Possumusne vincere Nazis?
  Ut semper, nudipedales sumus, puellae...
  Gravissimus miles noster est ursus;
  Omnes machinae sclopeto interficiet!
  
  Puellae iam frigidissimae sunt ;
  Omnes hostes seorsum ad litteram nos disrumpimus...
  Ungues, dentes, pugni.
  Nos locum in paradiso mirabili aedificabimus!
  
  Credo communismum frigus futurum;
  Regio consilio, mihi crede, in ea viret.
  Et flebilis nazismus peribit;
  Credo quod glorificabuntur opera tua.
  
  Tonet regio, credo, bacchatur;
  Ex victoria reportati sumus ad victoriam.
  Nikolai Iapones vicit;
  Samurai respondebit vilitas.
  
  Non patiemur nos iuvenci;
  Hostes nostros uno ictu opprimamus...
  Venator vertat in ludum;
  Non gratis obtrivimus Wehrmacht!
  
  
  Mihi crede, non est facile nobis deserere;
  Russi semper sciverunt quomodo pugnare...
  ferro acuimus ;
  Corydon Fuhrer fiet imago!
  
  Haec patria similis est;
  Concordia Russica ludit in ea.
  Omnes gentes familiae amicae sunt;
  Abel triumphat, non Cain.
  
  Mox URSS erit in gloria;
  Quamvis crudelis et perfidus hostis sit.
  Exemplum virtutis dabimus;
  Spiritus Russiae in proeliis glorificabitur!
  Ad extremum, auctor puella fulgura de magico suo accepit et dimisit, et pulsantem de nudis digitis anulis et lapidibus magicis. Tandem gigantem, qui quasi cochleam adtenuauerat, texerunt. Vnum nuni igneo. Tunc iterum refulsit. Orcs et sceleta in omnes species miras tandem deliciarum transformarunt. Delectamentum et frixum, ex diversis generibus pernorum, piscium et anserum saginatorum, ad placentas, fiunt arte, carmela et vitrea glacies cremor.
  Pueri gavisi sunt et insilierunt et descenderunt. Videruntque admodum et gaudentes.
  Hic in locum formidabilem et lentam Anthropophagi, lux dissipata est. Apparuit puer gracile, formosissimus in brevibus, circiter septem annos natus. Tam innocens et dulcis puer pro formidabili monstro. Ille oculos connivuit et exili:
  - Noli me ferire!
  Margarita exclamavit;
  - Noli timere! Te non tangemus. Nunc vitam tuam a scabere potes et ad scholam ire!
  Puer et prior Anthropophagi exilierunt;
  Qualis schola vita est?
  cotidie temptatio ...
  Additio, divisio;
  Multiplicatio mensae!
  Castrum gigantis Anthropophagi ante oculos nostros transfiguratus est. Pro capitibus, fabulosae formae flores, in tholis floruerunt. Atque tholis ipsi auro scintillant. Pariees castri florebant omnia, ita magnifica, scintillantia, fulgentiaque facta. Et pro sanguine fontes adamantinos rivulos fluere coeperunt, et nubes dissipantur, et simul quatuor soles refulserunt.
  Liberti autem laeti risu de castro cucurrerunt. Macti, laceri, nudi, laeti tamen erant.
  Pueri et puellae in delectamentum tractat, et cadi cocktails et suci sub herba statim apparuerunt .
  Puella Yaga ad priorem anthropophagum in mortario volavit et puerum glaciem cremor tradidit. risum devoravit ac fregit;
  - Tasty!
  Et addidit pertimescens;
  - Dimittite mihi, filii! Pudet me edisse tibi. Quam taetrum hoc est!
  Plures ac plures pueri fluebant. Quos ab anthropophago prius comedi . Innocuus puer atterat oculos atque adeo canebat;
  Non est mirandum, nonne est fabula?
  Omnia sic facta sunt, mihi crede, mira!
  Imo melius est nobis bene facere -
  Malum autem in tempore evanescet!
  Ita victoria fuit. Verum, unus ex pueris, cum abdominis valde musculari et in brevibus, aspexit superficiem reflexivam et exiliens;
  - Quo heroica altitudo mea ivit?
  Oenomaus quaesivit;
  - Et quis es?
  Puer cum nervis admodum definitis respondit;
  - Nikitich.
  et obtenebrata est facies ejus puerilis, et mussavit;
  - Heros magnus fui, et nunc iustus sum puer discalceatus in brevibus, qui tali me indiget.
  Prior Anthropophagos effudit;
  - Eamus ad ludum simul!
  Dobrynya in ira fremens, nudum pedem puerile calcitrando tam durum est ut lapis scindatur;
  - Bene, ad infernum cum schola! Defatigatus sum cogitavi !
  Margarita cum gemitu respondit:
  - Intelligo!
  Puer Dobrynya rugiet:
  - Quid intelligis! Iam me uxor relinquet! Quis me tam blandum puerum desiderat !
  Oenomaus ridens respondit;
  - Maxime in vita est anima. Magnitudo non refert!
  Dobrynya obiicitur;
  - Minime! Nescis uxorem meam. Semel calcaneum suum ita movit ut lusciniam sibilo dente excusserit! Illa severa est, et cur puero mustaches caret ! - Et puer iterum nudis pedibus, puerili, sed firmo pede, quasi aegrae percussus est, ita ut in minutas partes sarcophagi frangerentur. Et exclamavit juvenis. - Fac me primum adultum!
  Oenomaus cum gemitu respondit;
  - Proh dolor, recte hoc facere non possumus?
  Margarita respondit:
  - Nunc vere non possumus, sed si magna causa nobiscum pergis, tunc aliquid venire potuimus!
  Puer Dobrynya minaciter interrogavit:
  - Quid est propositum?
  Oenomaus confidenter respondit;
  - Ad salvandum sexum fortiorem in universum scalam a morte. Pestilentia est in universo nostro, quod ad vos quoque pervenire potest.
  Margarita concorditer annuit;
  - Etiam, Dobrynya, iunge nos. Habes adhuc heroicam fortitudinem tuam, et eris nobis perutilis!
  Titan puer, quamvis specie maior aut altior Oenomai non esset, puer annorum duodecim fere , sed colossicum virium habuit. Itaque nudo digito pressit calculum, et ad litteram sumens ac contrivit, quo subridens dixit;
  - Et adhuc purus sum! Bene, ego vobiscum. Scarus erit ad uxorem meam redire donec crescam !
  Margarita, subridens, quod erat instar nundinae, respondit:
  - sapientissimum consilium!
  Et digitos nudos premebat. Tertia, draco infans adorandus apparuit.
  Puella explicavit;
  - Non debes cum sacculo ambulare!
  . CAPITULUM N. VIII.
  Dominika valde defatigatus est per transitum et probationes transiens. Itaque pulchrae eius virgines in lavacro et imbre aureo lavabantur. Et posuerunt eam in molli, in lecto calido separato, luxuriosi locus est elite alumni et feminae discipuli. Dominica in somnium mirabile incidit, ultima voluntas cum Oenomao principe , pro quo magnam misericordiam et misericordiam sensit.
  Utque simul complexa est deo Morpheo, illa
  Dominica subito sensit ventus in facie flare, et sedebat in lubrico et squamoso retro. Ac circumfulgent nubes.
  Et conversus puella vidit formosum puerum musculosum, quem statim agnovit. Princeps Oenomaus factus est iuvenis servus. Iamque equo parvo, tricipiti dracone vehitur. Puella ad dextram volat. Ipsa est etiam pulcherrima et suavissima, crinibus aureis et rubris. Non antiquiorem illam spectat quam Oenomao. Et in sinistro latere est puer. Crine etiam , formoso, musculari, vultu expresso. Talis globus liberorum cum dorsualibus et armis. Puella quoque anulos suos digitos et manus quoque habet.
  Draco extra pondus sensit, et alas suas saepius plaudere coepit, ne collaberetur.
  Margarita puella concussit virgulam suam et rugit;
  - Quis es? Unde venit?
  Oenomaus autem Dominicam agnovit, et dixit fidenti sono:
  - Hic est electus e planeta Terrae. Ipsa debet sexu fortiori in nostro universo, secundum prophetiam.
  Margarita puella risit;
  - Ex tellure telluris? Magnum Patricium Bellum expertus es?
  Dominico confidenter confirmavit;
  - Sic factum est!
  Auctor herois insinuans interrogavit:
  - Et quando factum est?
  Puella percussa, non minus confidenter, respondit;
  - A vicesima secunda mensis Iunii anno quadragesimo primo usque ad nonam Maii quadraginta quinque, bene sane vicimus!
  Margarita ridens respondit:
  - Scio nos vicimus! Alioquin non loquimur tibi. Ita per nos populares sumus, modo sparsi per tempus. Quam belle est occurrere alicui e domo tua tellure, et multo magis e patria tua!
  Dominica cum gemitu respondit:
  - Cum Magno Piae bello confecto, avus meus nondum natus est. Haec longa est nobis fabula!
  Margarita quoque cum gemitu dixerat;
  - Et non vivam ut eius complementum viderem. suspensus sum mense Ianuario '44. Sed nostra victoria credidi. Kiovia iam liberata est, et Stalingrad et Kursk Bulge intonuit. Quam misertus est mori cum duodecim tantum es , sine Komsomol iungendo.
  Dominicus miratus est;
  - Si tam diu mortuus est, cur adhuc puella est?
  Margarita humeros:
  - Nescio quod. Fere centum anni elapsi sunt a morte mea, et ego puer maneo. Sed est etiam plus: omnino non cano, nec una impletio in dentibus meis est!
  Dominicus giggled notavit;
  - Etiam senectus pessima, turpissima.
  Et mima pulcherrima velum cantare coepit;
  In magno dolore humanitas est;
  Forsit quisque de eo cogitat!
  Super hoc mari lacrimae effusae sunt;
  Timor hominis ardet.
  
  Anni repunt post annum in comitatu;
  Cypri genas fricat avia!
  Et factum est gracili puellae figurae;
  Non intellego unde sint rugae!
  
  Cur clara corona naturae?
  Subito machinarum creator arescet!
  Ille qui iunxit vento plaustro;
  Senescit malum tolerare non potest !
  
  A pulchritudo lusus naturae erit
  Ac marcescit ante oculos heros.
  Nunc aliquam tempestatem foedam,
  nocteque fera formidine crucior.
  
  Sed salutem esse non credo,
  Homo cum Deo disputare potest!
  Ita ut amica familia aeterna fiat;
  Ut facile et declive arduum it via!
  
  Anus rugas non habebunt;
  Senectutem faciamus pudori receptui!
  Profice, s, profice, potens filius;
  Vitae culmen intuetur claris oculis!
  
  Et erit infinita pulchritudo
  fluant dies sicut flumen plenum!
  Humana benignitas apparebit
  Ceterum cor purum et nobile fiet!
  
  Crede, nova voluptas veniet;
  Ut enim ad minim veniam, quis sapien!
  Ceterum gelu non in corpore juvenili insidet;
  Sicut in scholis studebat quinque studio!
  
  Altior est, age, quaere;
  Saltem centies exem feres!
  Et comedere potes panes paschales cum melle;
  Age, puella nunc anus fias!
  Quam pulchre cecinit Dominika vera prima donna. et carmina eius plena erant et iridescentia sicut lusoria luscinia.
  Adnuit Enomai consensu;
  disputare non potes !
  Puer Dobrynya dixit:
  - senectus mala est. Sed mihi et uxori mea poma renascentes . Si paulum ex eis edis, non senes nec puer converteris. Et tunc una maga stolida super talia poma ingurgit se . Anus fuit, sed in olla finita est. Scias igitur modum in omnibus, et omnia aecula amori obnoxia esse memineris.
  Subito Enomai notavit;
  - Draco meus graviter spirat! Durum est ei duos homines portare, praesertim cum Dominica non sit puer, sed puella amplissima et muscularis. Illa nova flyer eget!
  Margarita confidenter dixit, digitos nudos strepitando;
  - Erit volax!
  Draco triceps parvus primum in aere apparuit. Sed puella fautorum radium industriae in eum misit, et hic draco crescere coepit.
  Dominicus miratus est;
  - Hoc magia agendo. Hoc primum videam dracones suscitari.
  Margarita ridens respondit:
  - Dracones homines non sunt, facilius eos attollere!
  Bestia magnitudine paulo latior quam reliqui tres dracones crevit. Alterum digitorum frangeretur, hoc tempore manuum, et Dominica in sella commoda reperit se!
  Auctor puellae adnuit;
  - Vides quam simplex sit! Nunc draconem tuum habes. Gaudete in hoc!
  De hit puella chuckle dictum est:
  - Hoc sane magnum est , sed quid est murum ascendendi cum gaudio?
  Margarita risit et respondit:
  - Nonne draconem tuum somniasti?
  Dominica honeste mussat;
  - Vidi helicopterum meum. Sed pecuniam pro eo mereri non tempus est. Itaque nihil esse maxime beatum!
  Notandum Enomai cum risu;
  - Sed draconem proprium somniavi.
  Dobrynya confirmatus;
  - Personalis draco frigidus est! Sed equus meus heroicus etiam volare potuit, si magica utebam. Sed ad incantationes speciales aurum debent malefici praestari. Et draco liber est.
  Margarita addidit:
  - Draco etiam bonus est, quia sola aqua pasci potest. Bene, appone modicum viriditas ad eam, et erit magna. Spirabit ignem.
  Dominico rogat, curiosus;
  - Num vere cum Germanis pugnaverunt?
  Margarita sincera respondit:
  - Non pugnavi. Plura in intelligentia et communicatione laboravi. Per vicos et inter silvas ambulabam. Bene, quivis cum mendici mantica et discalceata ab hiemali in hiemem suspicabitur. Vere explosivae in Nazis duobus temporibus plantavit. Bene, illa tantum iecit cum me tulerunt. Excanduit donec ultima glans. Capta est. Bene me excruciabant, sed raptim, et festinabant me suspendere, cum Red Exercitus tum in ea parte progrederetur. Alioquin diutius eum cruciarent.
  Uno tempore duos lictores somniculosos feci et fautoribus traditos. Bene, ego res non conficio, sed casus sane copia fuit.
  Dominica cum risu interrogavit:
  - Ecquem tu imperasti?
  Margarita cum gemitu respondit:
  - Minime! Tantum numisma "Pro fortitudinis", angustus existimatus sum ut aliquid gravius iudicetur. Bene, nescio si posthume donati sunt et quomodo...
  Oenomaus dixit;
  - Duodecim annos natus iam non est puella malum praemium militarem habere! dic mihi, quomodo tecum est?
  Auctor puellae adnuit;
  - Etiam, inquam, communismus aedificata est et bella praesunt?
  Ingemuit Dominicus et confidenter respondit:
  - Minime! Peius etiam verbis bellis obtinuit. Sed nolo loqui. Sed homines etiam deteriores facti sunt.
  Puer Dobrynya suggessit:
  - Melius de magicis factis loqui. Alioquin nunc incipies loqui de lacus...
  Margarita frowned:
  - Quid scis de obterere?
  Dobrynya respondit:
  - Eram in orbe magis evoluta, et erant haec monstra metallica. Magna iaciunt et periculosa sunt. Foedum est earum meminisse.
  risit et dictitavit puella factiosa;
  - Harenam in piscinam Tigris lacus effudi. Et cum hoc dixisset, obstupuit. Factum est ita. Et subula ad carros Nazisei perforanda solebat. Ego parva sum, et id me facilius facere.
  Dominicus giggled notavit;
  - Bene factum! Herois auctor es. Non opus est ut membranas de te faciamus et libros de te scribas.
  Margarita adnuit;
  - Scio, sunt quidam - "Demones rubri", pro exemplo. In genere, non solum non credidi Deo, sed interdum feci quae nunc pudet!
  Admonuit Enomai risu:
  - Contingit. Aliquando dii non optime agunt. Sed maga ingeniosissima nunc es, et debes.
  Non perfecit. Grex volatilis simiarum coram illis apparuit. Procul aberant, sed sagax visio pueri elf et maga puella videbat hos primates alatos saltem duodecim liberos in retia trahere. Tam infelices pueri ac puellae strangulant ac multum in fuga laborant, dum eiecti sunt, et corpora natorum retia ferro scinduntur.
  Dominicus hoc quoque vidit et clamabat;
  - Non opus est guys liberare!
  Dobrynya adnuit et stringit ensem clamore;
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Ad Sanctum Rus' -
  Pugnamus gladio;
  Non vendo!
  Dominica notavit, dentes denudans;
  - Est sane valde interesting filios adiuvare. Sed numquid satis virium habemus? Fabulosam fabulam de simiis volantibus legi , et videntur esse fortissimi!
  Margarita adnuit concorditer et cecinit;
  fortes fortes sunt tenebrarum;
  Malum mundum regit sine numero sciendo.
  Vobis autem, filii satanae -
  Ne Christi potentiam infringere!
  Dobrynya dixit:
  - Diversos adversarios habuimus. Et quod fortes sunt, fere non obstitit!
  Et sop cum draconibus rui post simias volantes. Tantum damnat duodecim eorum, tredecim eorum. Et de captivis totidem fere liberis. Et haec est veritas pugnae dura .
  Margarita prosiliens, accedens ad simias volantes, clamavit:
  - Sinite infantes, monstra!
  Dux simiarum exsibilavit:
  - Abi, puella, alioquin te quoque involvemus.
  Margarita fortiter respondit:
  - Minime! Dimittis, aut pugnandum habebis nos!
  Simiae ululaverunt, denudantes dentes suos;
  - Numquam!
  Quatuor ex eis remanserunt ad retia cum filiis, et reliqui ad parvam cohortem servatores ruebant.
  Dominica pugnis excussit et machaera in manu eius apparuit.
  Margarita quaesivit;
  - Nostin' quomodo sepire?
  Dominicus confidenter respondit:
  - Est conceptus! Egit in membrana.
  Factorum puella cooed;
  - Id tibi utile erit.
  Puella mima cecinit;
  Tempus est tibi gladium oscillare;
  Tempus est festinare...
  Tempus est tibi ut gladium tuum excutias -
  Quid si in promptu venit!
  Scribere eam in libello tuo -
  Per singulas paginas!
  Tempus est tibi gladium oscillare;
  Tempus est tibi gladium oscillare;
  Tempus est tibi gladium volare!
  Post quem quatuor risi. et simias volans aggressus est. Moverunt sicut milvi passeres impugnantes.
  Margarita ducem simiarum volantium cum magico magico et anulis magicis in nudis pedibus percussit . Et valde durum est ferire.
  Dux impetum accepit, et caput eius statim in placentam cocoes sapidissimam convertit. Et simiae volans hysterice vellicatae sunt. Simiae aliae volantes in timore sibilaverunt.
  Unus illorum versus quatuor ruit, sed puer Dobrynya nudo calcaneo frontem percussit, ita ut simia, accepta percussione, reversa est.
  Dominico ei falcem ense secavit et cornu simiae volantis, post quem cantavit;
  In silvestres sumus, in terra simiae silvestres;
  Pugnamus cum alis in caelo.
  Venandi usque ad diffluere matura Musa -
  Pendet, quisquis ab arbore surripit natos!
  etiam Oenomaus percussit , lam in alam, et sibilavit;
  Sum levis eques, supplex feror;
  hostes patriae avertam a facie terrae.
  Et fecit figuram octo gladiis. Post quem, primatis saucius callide cinxit. Et cum draco arsisset, simia caeca exclamavit. Odor simul ardebat.
  Quattuor pugnatores inferrent. Simiae scopi conabantur. Eos dracones stimulis igneis feriunt , qui ad literam primatum alas incendunt. Et frixum odoratum.
  Margarita puella rivos magicae cepit et dimisit. Et proximus simia scelerisque donut loco capitis habebat.
  Dobrynya apprehendit unam simiam in ala nudis digitis et proiecit in alteram avem. Et collisio tunc erat cum scintillis.
  Puer Titania cecinit ;
  - Scitis, me habere vigorem;
  Amici esse cum ea similis est cum crocodilo ludentem!
  Et tunc puella Dominici alam simii gladio feriebat. Illa iuvenci et purpurei sanguinis fontem dimisit. Post quem, ingruat in socium suum.
  Dominica una volatilia in calce maxilla cum nudo calcaneo, pipiabat ;
  Bene, bene, obdormivit in scobe creatura;
  Bene, calce me in maxilla...
  Bene, in lecto me traxerunt -
  Gratias ago tibi quod vivere !
  Aliam simiam puella percussit in capite gladio. Post quem fugere coeperunt creaturae. Per idem tempus quatuor primates alati captivos auferre conati sunt, parvuli retia implicati.
  Margarita ad eos magicam trabem accensus, simia in pastillos pruinosas cinnamomum convertit.
  Ceteri clamantes fugerunt retia. Captivi autem pueri cadere coeperunt.
  Margarita exclamavit;
  - Retia tene, age, fortius.
  At illa volans in draconem. Tres alii pugnatores ad eam concurrerunt.
  Puer Dobrynya cecinit;
  O pueritia, infantia, quo fugis?
  O infantia, pueritia, quo properas...
  Simiae plenae furore, scio;
  Capiunt te ex diversis regionibus!
  Et puer heros nudis digitis retia cepit. Nihilominus, quia homunculus in bracis sua commoda habet. Indecens est adulto sine ocreis ambulare, puero autem naturale est, et validis cruribus agendo uti potest.
  Omnes quattuor rete cadens retardavit et aequaliter descendere coepit.
  Dominica cum risu notavit:
  - Nolo tibi partem pupilli,
  Nolo tibi dura dies...
  Fiat planeta lucida paradisus;
  Sanctus Dominus filios custodiat!
  guys sunt exarati et laceri, omnes fere nudipedales, excepta una puella eleganti et fortasse lauta veste et calceis intextis smaragdis et pyropis.
  Puella pipiabat;
  - Videte, subvenite manipulus patris mei, Ducis, et titulum Baronissae iam geritis!
  Dominica respondit CACHINNO:
  Regum potest facere quicquam
  Regum facere quicquam potest.
  Sed saepe fregit
  Interdum et blandit!
  Ducere ad amorem
  Uxorem ducere pro amore...
  Debilis tibi, quis
  Non es Deus rex.
  Infirma est quis vobis -
  Non es Deus rex.
  Turma diligenter pueris exposuit. et telam evolvit. Pueri - pueri et puellae - libertatem sentiunt. Et vestigia circum micabant cum currere conabantur.
  Sed Margarita clamore minante prohibuit eos;
  -Quo tu guys agis? Quid de dicentes gratias?
  Pueri cessaverunt. Baronissa puella adnuit;
  - SIC me de captivitate servasti. Libera me patri meo, et magna merces expectabit te. Reliquos vero perveniant, mendici et discalceati sunt.
  Puer e captivis objecit;
  - Pater meus est comes! Et discalceatus sum, quia in disciplina currendo captus sum!
  Margarita quaesivit: "Cur te capiunt?"
  Vicecomes puer humeros elavit, nudum, musculosum, abdominis, sientam, filum habebat, ac solum vultu, licet puerili, genus suum prodidit.
  Baronissa puella respondit;
  - Voluerunt nos Ossa ducere . Hic est magus potens, qui Koshchei Immortales procul affinis est!
  Margarita ora fudit, et dixit:
  - Ossa , magus malus et elementorum magister, artificiatum tigris nigram habet. Fortasse hoc adiuvabit nisi fortioris sexus.
  Princeps Oenomaus puer notavit;
  - Praeterea alios liberos captivos liberare necesse est, qui a mago incubo detinentur. Alioquin magna universitati detrimentum erit .
  Dominica interrogavit, non nimis confidenter;
  - Nonne hic nos a praecipuo meta distrahit?
  Margarita obiicitur:
  - Vice versa! Si omnia duodecim artificia colligis, omnipotentis Dei potentiam obtinere potes. Et hoc faciet non solum validiorem sexum salvare, sed multa alia bona facere.
  Puer Dobrynya exclamavit:
  - Hoc mirabile est! Tunc aliquid facere poterimus quod alii heroes numquam somniaverunt!
  Dominika in laetitia decantabat;
  Mundus noster immitis, crudelis, perfidus;
  Sicut torrens fluit sanguis populorum.
  Sed homo sapit, profectum suum claruit.
  Impedimenta supera dum ludit!
  
  Innumerabiles nightmarish minae
  Sors crudelis, tristis et iocosa.
  In dubio lacrimas mirabiles fundimus -
  Aspice caelum cum melancholia subterranea !
  
  Necessarium autem sit fundere
  atrox proelium, humanus sanguis.
  Frange vitae filum ense, sagitta;
  Non semper amorem trademus!
  Margarita adnuit aureum caput;
  - Bene cantas Dominice, et verba sensibilia tange animam! Sed hoc non sufficit...
  Puella mima cecinit;
  Is est valde levis
  Patriam servavi.
  Sum vere felix -
  Tantum hoc satis est!
  solum, solum, solum -
  Hoc satis est!
  Vicecomes puer nudum pedem ita pressit ut stillicidia graminis aurantiorum avolavit et fremuit;
  - Desine canere! Eamus in Ossa et nos eum discerpamus!
  Margarita cum gemitu dixit:
  - Nimis longum est ambulare. Aut dracones volitare debes, aut medalia portari!
  Oenomaus ridens interrogavit:
  - Habesne bulla? Ita nos traducite!
  Fautor puella cum gemitu respondit;
  - Necesse est recharged ad totam equos transportandam. Nunc edamus. Pueri fortasse esuriunt.
  Baronissa puella caput adnuit, adamantinas inaures sonantes;
  - Ita prorsus quid faciendum sit. Ignis est in ventre meo!
  Puer vicec notavit;
  - Surdus est venter plenus in proelio.
  Ceteri pueri, maxime puellae, in voce sonant;
  Volumus manducare
  Aperi fores latius
  Alioquin coquum manducabimus...
  coqui omnia quaerunt;
  Et bibamus ad officiarios magistros;
  Totum triclinium delebimus
  Et acetabula frangemus!
  Margarita magicum movit. Et apparuit mensa cum pluribus ferculis et placenta super ea.
  Puella laeta canebat;
  Pueri collegi ad te;
  Micæ omnino non sumus -
  Frigida tractat;
  Non cum milio polentam modo!
  Dominica adnuit et notavit;
  - Sed prima manus lava!
  Pueri ad rivum ruerunt. Sola puella baronissa stabat. Sonavit puella mima;
  - Egesne invitationem specialem?
  mussat baronissa iuvenis;
  - Et manus meas ac pedes udo cum plebe taedet!
  Dominica respondit durius;
  - Tunc ego te ad mensam non permitto!
  Puella dignitatc dixit:
  - Esne puella nudis pedibus me demonstraturus? Ita ego vos in verberando praecipiam.
  Dominika surgit et pugnos stringit;
  - Et quis iubes?
  Baronissa respexit. Dominica alta erat et muscularis, et fabrica tantum pectora et femora tegebat. Et apparebat quod globuli musculorum volvebantur sub pelle pelle, et erant tegulae abs in ventriculo. Talis puella heroica te percussit.
  Dixit autem Margarita in sono molliori;
  - Iam manus omnes abluamus. Et si tu, Dominica, adultus es, tunc nobis propone exemplum. Lavemus igitur omnes simul.
  At illa ad rivum. Et cum ea est baronissa puella et dominica. Aqua per quattuor soles calefacta, lenis et calida, sic lavacro delectabatur. Pueri etiam in flumine natant. Et ceperunt ad invicem aquam.
  Dominika quoque puella quasi circumfusa canebat;
  aqua, aqua frigida;
  Non sine causa e situla effundebatur!
  Tantaque mira circa naturam fuit. Flores luxuriosi variae figurae in opimis arboribus creverunt. Horum florum foliola varios colores et umbras habent. Modo finge gemmas micantes omnibus coloribus iridis et coruscis in radiis quatuor solis.
  Vere mira pulchritudo est. Et papilionibus albatrossarum magnitudo volitant, et pennae eorum exemplaria moventia, sicut fluctus marinorum capripedes. Motus autem mirificus est.
  Dominica cecinit;
  alae papilioni illius
  Tam bona erant.
  Puer tacebat;
  Et dixit ex corde.
  Adolescens vicec, spargens, dixit;
  - Ita, pulchra est in circuitu...
  Complures arborum caudae pavonum gemmatae similes erant. supraque ea, praeter papiliones, platini dracones etiam pennas suas moverunt. In silva et ludi magni avium audiebantur. Tam stupenda et miranda sunt eorum vocibus, ut te solum obstupescas.
  Dominica tweeted:
  Audistin ' merulae canentes ?
  Lusciniae et oriolae colliduntur...
  Et interdum asini, sicut asini rudent;
  Puellae nudis pedibus currunt!
  Imo vero hoc valde ridiculum videbatur.
  Postquam lavati sunt, pueri ad mensam petierunt. Et major factus est modus eorum, et cantabant in gaudio;
  Bonum mediocris dedit nobis
  Multum nugarum diversi generis...
  Ingenti vi nati sumus;
  Sicut aves et bestiae!
  
  Pueri in luce risu ludunt;
  Magnum gaudium venit in mundum.
  Non possumus ibi in primo attentent -
  Etiam in iugo, quod insanit, asine!
  
  Nuda pedem per ruere;
  Tot sunt notiones mirabiles in mundo...
  Lacrimae margaritae stillant infantes;
  Crede mihi, laetior fiet anima tua!
  
  Mali Koschei nos oppugnant;
  Baba Yaga in mortario ruit ...
  Discalceatam puellam flagello petulanter flagellant;
  Fluvius ripas inundat!
  
  Sed non cessamus, pueri et puellae;
  Pugnabimus sicut Titan...
  Et vox nostra sic clara erit;
  Sicut bucina auctor, orum!
  
  Etiam, orci non impedit nobis,
  Insanus Troglodytarum non terrent te ...
  Magnum erit virtutis praemium;
  Si puer non nulla in conviciis est!
  
  Quid est serpens Gorynych pro pueris fortes?
  Nihil obstat nobis, malum cupimus pugnare.
  ei fasciculum labefecit;
  et eum in horreum recta claudimus!
  
  Si malus cobolorum ex tormento urit;
  Tunc respondebimus ei cum buckshot...
  Desine linire tuos snot guys ,
  Satanam aliquando vinciamus!
  
  Pugna cruenta, sancta et dextera;
  Fortiter puellae, pueri currunt.
  Sacram potestatem regebimus;
  Eamus kaput draconem malum!
  
  Nulla nostris caris felicior oras;
  Totum stagnum piscium capiamus...
  Propter magnos LEPIDUS Elfia;
  Puer valde frigus probabit!
  
  Mundum tam pulchra faciamus
  Ut flores de paradiso in eo crescant.
  Etiamsi interdum periculose pugnamus;
  Etenim somnia vera in luce venient!
  
  Numquam erimus sub inimicis;
  Puellas dicamus, pueri praecedunt...
  Infidelem exercitum sub pedibus nostris conculcabimus;
  Cautionem feremus victori!
  
  Mihi crede, erit in mundo aestas aeterna;
  Pueritia nostra numquam transibit...
  Res gestae equitum vere canuntur;
  et victore ite expeditione!
  
  Bene cum Orks omnes superamus;
  Proelium cum gloriosa victoria finiet.
  Mirum erit in anima pura mea;
  Nos gladium, scutum fortem!
  Cantabant pueri malum carmen et discumbebant ad mensam. Anates frixas, assatas, et piscem lateralibus acetabula frui coeperunt.
  Dominici adjunxerunt. Secavit scalpam cum cultello et notavit;
  - Optime cibus!
  Margarita adnuit;
  - Hem, quomodo magica facio? Esto, indiscreta est a re!
  Baronissa puella notavit;
  - Ita , optimum cibum, sed quid de piscibus?
  Conatus sum et nummum. Cibi quidem mirabilis fuit. Parvuli comederunt et notaverunt laetitiam;
  - Quale fercula, quod genus ferculorum;
  Omnia mecum volo accipere potui ...
  Misericordia est quod mensa saepe hoc non est -
  Tantum ad caedem pascuntur!
  Unus ex nudis pedibus , mendicans interrogavit;
  - Possum habere candelas scelerisque aliquam?
  Margarita risit virgam suam. Suspendentes in arbore tam magnae quam pavonis caudae, coni statim ad mensam concurrerunt, et in speciosos, animales et pisces informes repagula, sceleste et mira impletione obducti sunt.
  Pueri contente pipiabat;
  - Quantus est , ac etiam, glacies cremor velimus!
  In illo momento, plures mures magnae cum pilo coccineo e sub aurantiaco gramine exilierunt et pueros oppugnare conati sunt. Extimuit uterque magnitudinem lupi boni. Et percussit eos Margarita fulgura de virgula eius et anulis magicis nudis pedibus eius. Dominica etiam virga magica usus est ut pulsarem dimitteret.
  Vinum aureum cum pingui apparuerunt specula, opimae glacies cremor in modum florum miri collocata. Quin et fraga, ficus, fraga silvestria, et alia baca magnifica.
  Dominika mussavit et notavit, maximum vinum vitrum demonstrans, quod non solum aurum, sed adamantibus aculeatum evasit. Et in ea glacies cremor videbatur quasi ornamentum mirabile, positum in omnibus coloribus iridis. Et quam formosa videbat.
  Margarita notatur;
  -Habes virgulam ex corde draconis venam factam - hoc rarissimum est. Ubi pervenit?
  Dominica respondit honeste;
  - In proelio! Et hoc verum est et fortem!
  Oenomaus leto cecinit;
  Vae pugnanti!
  Cum virgine pulchra in proelio...
  Si furit hostis -
  Nothum necabo ! Nothum necabo !
  Puer Dobrynya fremuit;
  - Quid es, puella , cur sic cantas? Cantandum est: puero forti in proelio! Accuratius etiam cum potente viro in proelio. Pueri tantum specie sumus, sed annos viri fuimus!
  Oenomaus ridens notavit;
  pueri in aeternum manemus;
  Tantum anni mutant!
  Dominika risit et dixit:
  - Hic habebimus fabulam et transformationem.
  Post quem advocata glaciem cremor coepit manducare. Etiam faucibus magna justo. Hoc quam magnificum factum sit. Dulcis et lenis gustus glaciei cremor per linguam puellae diffusae.
  Puer Dobrynya, post piscem et carnes, etiam libenter tributa glaciei cremor solvit. Hoc est vere res, yummy .
  Pueri conabantur edere modo humaniores et non slurp. Imo carnivorae rat glacies cremor res mira est.
  Dominica notavit candido risu:
  Quam bonum est magicae ejicere posse?
  Et vertere mala rat in glaciem crepito ...
  Faciens
  aliquid quod minime fieri putatur!
  Et iterum natorum giggles respondens. Et stridoribus satur...
  Tumultum est in caelo. Alicubi ab ore draco ingens volat. Parvus eminus videbatur, nec FORMIDULOSUS, quamvis septem capita. Erat autem monstri genus innocue.
  Pueri riserunt et inter se connivere coeperunt. Hoc est vere iocum. Et plaudunt palmas in palmis.
  Quod sonant.
  Dominika eam cepit et boomerang nudis digitis proiecit. Volavit super, et gibba abscidit, et in casu decoris eam strenue ex virgula magica percussit . Libum magnum apparuit in figura pilei Napoleonis galati, papaveribus, rosis et corniculis clavatis.
  Pueri iam bene alebantur et donum cum modica alacritate salutabant.
  Dixit vicecomes puer;
  - Liba valde bona sunt, sed tamen moderatio ...
  Dominika giggled notavit, cantans;
  coquus natali meo;
  Gratulationes scripsi in placenta...
  Inscriptio colorata ex crepito -
  Tempus est ad urbem Remo!
  Post quem puella eam cepit et boomerang iterum immisit. volavitque, vuluit, carmen. Et iterum apprehendit eum puella nudo pede et cantavit;
  Noli despicere placentam
  Tempus erit , quo tu quoque morieris .
  Sibilant gingerbæ sicut glans in templo;
  Cum victu vere te ipsum stupra!
  Baronissa vix libum cum petaso gallinaceo devoravit, labia eius lingit et notavit;
  - Delectamentum! Sed iam non convenit.
  Puer vicec notavit;
  - Non longum est pinguescere.
  Dominica subridens et iocans cecinit;
  Ligula enim mammam , tata cochleare,
  Et pro avia trulla ...
  Et in parte lecti!
  Pueri quidem post manducationem gravati sunt, et in gramine aurantiaco molles naso olfacientes ceciderunt. Feliciter nulla culices aut insecta praedatoria hic erant. Volaverunt magna, et non mordebant, et difficultates non erant fere cum eis.
  Dominica rogat Margarita, auctorem puellae oscitantem et cito palmam os suum obtexit;
  -Ad somnum an?
  Herois fautor respondit:
  Quid, puella in conviciis et anxietatibus dormire non potest?
  Alicubi per silvam vagatur sponsa.
  per herbam monetariam vagatur et nihil scit;
  et iocis et iocis fati damnati!
  Heroicus puer Dobrynya per nasum iam olfaciebat.
  Etiam pueri multos casus habuerunt.
  Dominika iocose cecinit:
  Obdormimus sine difficultate;
  Verum est, ita...
  Tum vero quam aegre?
  Expergiscimur postea!
  . CAPUT IX.
  Dominica evigilavit et somnium magicum exivit qui eam in parallelum mundum rapuit. Post quam puella se lavit et imbrem auream machinam accepit. Dentes peniculus sum et ad prandium ibam.
  Ibi occurrerunt aliae puellae et puellae ex electo genere. Exacuerunt manus et viderunt urbanum. Erant etiam elves, trollae foeminae, oblectamenta foeminae, quae apparebant sicut puellae, nymphae, dryades, puellae humanae, tametsi paucae ex illis erant. Pulchra congregatio.
  Puellae in ornatu et ornamento erant elegantes, sed nudis pedibus, quo commodius esset in veneficiis suis uti pedibus. Et in electo genere educatio aliquantum diversa fuit, praelectiones a noctua veloci igne traditas audiebant, et varia operarum genera exercebant. Creditum est quod puella basics iam sciebat.
  Dominica varia opera hic perfecit. Illa e magico iecit et transformationes fecit. Tum illa insusurrans incantamenta. Plures compositiones verborum implicatae ei recitatae sunt, et Dominika eas repetivit.
  Cum mima amet, puella phaenomena memoria habuit, quia in statutis opus erat ut multum dialogos pronuntiaret.
  Et recordatus sum perfecte omnia. Sed hi omnes flores sunt: summa, nimirum, artificia quaesita, ad salvandum sexum fortioris.
  Et ita Dominika sedit in loto positione, iungens ei crura valida, muscularia et dorsum suum erigens. Iterumque in parallelum universum se demisit, ubi turmae suae viam quaerebant ut sexum fortioris servarent.
  In et tempor justo. Quia ibi cobolus et latro luscinia subrepebant. Hi duo scelerati rete magicum iam rete ad dormientem discalceatum quadrigis tegunt.
  Margarita quoque dormivit et somniavit.
  Puella pontem agitandi munus accepit. Abiit ergo discalceatus, discerptoque xylino habitu et mendici sacco speculatus. Autumnus et tempestas non est valde bona. Noctis erat pruina, et gramen gelu opertum est, in quo nudi pedes puellae parvae et venusti vestigia reliquerunt. Valde humidum et frigidum erat, cum pluvia mixta nivis.
  Digiti excalceati factiosi hyacinthini a frigore et uligine versae. At illa fortiter ambulavit, vel celeritatem relegens.
  Simulque canebat;
  Imbribus effusis per coelum sidus fragmentis;
  Palum acutum ad fascismum paraverunt!
  Tigris obterere stercora pulicem forum sordidum solum .
  Wehrmacht atrocem cladem expectat!
  Wehrmacht atrocem cladem expectat!
  
  Socius noster Stalin, dux, decies vi^is;
  pugnum lapidis habet, machina sclopetum in manu habet!
  Nos exercitum a Sodomis debellare poterimus;
  Nostra vis monolithus est, in terra fortunatus!
  Nostra vis monolithus est, in terra fortunatus!
  
  magis ad rem nostram pars habet ;
  Quam populum salvare, patriae bonum!
  Goebbels possedit ad inferos ineptiis;
  Et erit victoria, mihi crede, invitis omnibus daemonibus!
  Et erit victoria, mihi crede, invitis omnibus daemonibus!
  
  Pulchritudo Russorum, nostis, celebris est eius potentia;
  Illa plectrum fuscum grave habet!
  Et cum fascistis clarus juventus in proeliis;
  Lux Patriae vitae, surgens!
  Lux Patriae vitae, surgens!
  
  Ne Hitlerum nasum in Rutenos effundas,
  Guido mustachioed putat se Deum frigidum esse!
  Per viam Berolinum proficiscemur,
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  
  Vexillum nostrum rubet, color furentis sanguinis;
  Sol iam lucet in Reichstag!
  Non est largius donum pro filiis nostris dilectis;
  Si cor est fortis, et timor oppressus est!
  Si cor est fortis, et timor oppressus est!
  Cucurrit itaque Margarita, nudis calcibus frigora mordens ad pontem. Est filum hamatis in circuitu et sunt machinae turres tormentariae.
  Germani lunam ac fumum incendia bibunt. Accurrit ad eos Margarita. Pauper, blanda puella, Krauts non videtur FORMIDULOSUS. In tali autem humiditate et frigiditate, vix aliquis, praeter ultimos mendicos, nudis pedibus audeat ire.
  Et coepit illis cantare innocuum et laetum carmen;
  Ego sum pauper paulo pupillus
  Discalceatus per nivem curro in frigore ...
  Sed vox puellae clarissima est;
  Gelum quasi vi expellet!
  
  Bellum mater mea cum bomb suscepit;
  Pater utique anterius vocatus est.
  Crine frater gelida concrevit a frigore;
  Soror maior in pegmate est!
  
  Esurio, buccellam panis rodo;
  Et pedes mei ex pruina rubent.
  Im 'ubi incessu canis cenavit
  Etsi puella pulchra et pulchra est!
  
  Audacter et fortiter omnia possum dicere;
  Quod quidem bellum damnetur.
  Non refert quid pugnamus;
  Monstrum satanas reprehendit!
  
  O crura puellae dolent;
  Et multum dolent in hoc frigore.
  Utinam in tepido Maio mox aurora sit;
  Utinam falco radiante volare!
  
  Pulchriorem patriam nostram facere volumus;
  Sed fames, frigus, blizzards et blizzards...
  Quo fugis, Russia infortunata?
  Tam arduum fatum!
  
  Ego puella sum, puer modo;
  Experior multum potui ...
  paene ab incunabulis laboravi;
  Tantum quattuor aut quinque studui!
  
  Quid venit in me hic dolor?
  Fata crudelis cor contritum ...
  Mihi crede, tantum cecidit malum ;
  Quid simile videtur exigua et hoc est finis!
  
  Sed puella sub iugo non solvit;
  Parari illa curo et ambulat...
  Est puer, longe a sene.
  Et nudis pedibus calcare gaudet!
  
  Vestigia parvae lepidae sunt;
  Raphael fecit picturas in eas .
  Parvulum credo fore beatum;
  Dominus filios suos videbit, mihi crede!
  
  Ideo cano canticum
  Ad gloriam Dei Domini nostri Iesu Christi.
  Credo quod planeta paradisus fiet
  Et conveniam patri meo, crede mihi!
  
  Tunc veniet tempus, et resurrecturi sunt;
  Qui mortuus est qui mortuus est et qui infirmatus est
  Et erit felicitas in senectute et pueritia;
  Quia Iesus hoc voluit!
  
  Sic et ego coram Deo flecto.
  Psalmum hunc complebo in felicitate lucis.
  In nomine omnium posterorum,
  Monstra scelerata vincentur!
  
  Tunc puella erit in aeterna felicitate;
  Et omnes gentes Terrae Matris...
  Tempestas summa dissipabit;
  Nostrum non frangetur!
  
  Ipsa transiit, genibus flexis;
  Osculata est crux argentea...
  Parum fecit Deo, ut videtur
  Descendit Jesus de coelo pro nobis.
  
  Mox omnes cum Omnipotente erimus;
  Pulchra in manu sua pia...
  Cogitationes nostrae altius volare
  Robur in puerili, fortis pugno jacet!
  
  Et nunc lego orationem;
  Dixit, Deus meus, remitte mihi.
  Nunc in basi cum eo sumus;
  Et Christus et ego, mihi crede, in via sumus!
  
  et brachium cum eo in caelum ibimus,
  Et cadet ibi pluvia aurea.
  Ostendet Dominus liberalitatem suam;
  Et mittet adversarium rectum in tremorem!
  
  Denique felicitas est in mundo;
  Expectamus adventum Christi.
  Volamus sicut Angeli ad convivium in aëra;
  Splendor et purus amor Domini!
  Post tali cantico, Nazis motus factus est et puella misera in fovendo dedit ei tea calida. Margarita cogitavit ut tortam panis in sacco sub rail dissimulatum explosivum tacite serere, sed tempus non habebat - experrectus est.
  Philomela latro et cobalus erant proximus. Cobalus loco nasi gibba erat, facies magis foeda et dentes longi. Est etiam longus fere tribus metris. Nec mirum retia traxit. Luscinia autem erat pinguis, rubicunda criceta genis, primoribus prominentibus, et luxuriose in nuisis aequaliter. Bene, plus radit, Prussorum typicum.
  Latro Luscinia cum duos digitos in os poneret et sibilare conatus est, impetum minime elaboravit.
  Dominika ei calcitrare rotundum cum nudo calcaneo dedit . et praedo in dolore fremit. et sanguinem etiam exspuit.
  Cobalus clavam suam torsit. Heros puer Dobrynya exsiluit et cobolorum capillo apprehendit, cecidit super dorsum eius et super se ipsum proiecit. Cobalus incidit in plantam sicut cactus floribus et increpuit obstrepenter. Et rugitus eius sicut onager.
  Margarita risit. Luscinia denuo sibilare conatus est cum Dominica eum genu in mentum percussit. et lenit.
  Heroicus puer Dobrynya cecinit;
  Cobalus quaesivit nos;
  camo te venis ?
  Pergeret ad urbem -
  Facere rerum habemus!
  Cobalus iterum fuste oppugnare conatus est. Puer heros ictum emittit et iterum magnum hominem in se proiecit, quia Dobrynya vires pueri non habet. Et omnia opus esse videntur.
  Cobalus iterum extendit. Et tardius surrexit. Pueri autem evigilantes coeperunt conos aureos in palude dyaboli iacere. Et percutiebant eum, et rugientes fecerunt. Vellicare.
  Margarita magicum movit. Et ceperunt pyramis vertere in placentas, et illi ad verbum liniebant cum cremore, et faciebant illum vellicare sicut loach in sartagine.
  Et Dobrynya Nikitich Lusciniam praedo in brachiis suis levavit, eumque in pinum gravem cum conis argenteis proiecit. Ab ictu, Luscinia fragorem agitabit, cogens ut spiritum emittat, vel potius sanguinem exspuat.
  Puer Dobrynya cecinit;
  - Luscinia Latro, improbe;
  Et in facie te durius ...
  Mortuus nunc es , furcifer ,
  Occide tu quoque, sibilus!
  Et tunc sumit eam et pugno percutit tam duram quam in capite potest. Luscinia Latro sonant aures. Et Dominica ostendit virgam suam ad cobolorum indicem, et quomodo alliget alliget mutationis. Et faciet eam letalem vim in qua sunt cascades de industria.
  Et tunc ... Erat vir longus ter-metris pilosus, et nunc in loco eius mensa erat omnibus cibis opulentissimis et dulcibus mirabilibus onusta. Et talis odor ex mirabili coquina evectus est.
  Dominica tweeted:
  - Hae sunt transformationes et miracula miraculorum;
  Paradisum simpliciter videmus in omni caelesti.
  ubique pulchritudines fulgidas ,
  Dominus omnipotens resurgat.
  Nam in mensa jacebant aurea et aurantiaca, mirabilia, scintillantia cum placentis, cum crepitu justorum colorum et umbrarum, nec non et alia mirabilia ciborum, et aromatica omnia suavissima redundantia .
  Quam magnifica donuts miro pulvere strata erant. Non est hic amplius addendo vel subtrahendo. et specula e variis succis cocktails sparsa, mirificis impletionibus odoribus abhorrent, et vitreae suavitatis designationes. Et quales gemmae ibi erant?
  Margarita turbata risit et admirans exclamavit;
  -Diabolum convertitis! Bene, nevermind ! Hoc facere poteris!
  Dominico, haesitans, quaesivit;
  - Estne difficile?
  Fautor puella respondit;
  - Ita fere impossibilia sunt! et tu aliquid simile hoc facere potuisti.
  Philomela latronis interea sibilo iterum conatus est. Et latis criceta genis inflat. At heros puerilis quamprimum sumit, puerili accusabit, at lethali, tanquam villula, pugno. Et stridorem in via plus semel pulsat, eiectum apparet, dentem aurum eiicit.
  et volavit. Ploravit et extendit ac si ictum fuerat. Tum vero exiliens digitos in os suum iterum cecinit. Sed pro sibilo, omnia, quae prodierunt, erat sibilus flebilis . Praesent et ipsum mauris. Pueri ridebant. Latro coaxat Luscinia;
  "In momento te absorbebo, te absorbebo, te absorbebo, non miserebor!"
  Respondens Dobrynya, puer hic heroicus, mentum lusciniae nudo calce calcet. et dentes iterum evolaverunt. Dux latro recumbens armis iacens.
  Dobrynya Apronius:
  et quis inueniemus in proelio, et quis inueniemus in proelio?
  Non cum hoc iocarimus, laete occidemus!
  Te occidemus sicut percitus!
  Dominica demonstravit magicum suum apud Victos Luscinia praedo. Margarita notatur;
  - Visne eum quoque immutare?
  Puella mima adnuit;
  - Sit saltem aliquid utile!
  Puella fautor cecinit;
  scedula ferrea puer constrictus erat;
  Et edi tantum unum sanum...
  Subito subito facto, onere gravi;
  Et contigit cyber ingenio perampla potestas!
  Et tunc Dominica exorbata, faciens octo figuram intricatam cum magico suo.
  Iamque, in loco Praedonis lusciniae, mons totus dulces, drageae et partes glacialis cremor apparuit.
  Risus hilaris exauditus est, et pueri e gramine salire coeperunt. Cute erant, sed graciles, laceri, et nudipedales more tradito. Magna cum cupiditate tractatum incusant, in quod praedo Luscinia et Palus Coblinus verterunt. Margarita sibilabat digitis et clamabat;
  - Desine, latinas et puellas! Esurire te intellego, capti ab istis sceleratis, sed lava prius manus.
  Et quomodo fulgur de magico emittat. Pueri ad rivum currunt, calcibus caeruleis coruscant. Nam barbarum est cibum manibus sordidis manducare.
  Dominica interrogavit:
  - Quid sunt hi captivi et captivi Luscinia et Cobol?
  Margarita nitidum caput adnuit;
  - Quod sic prorsus! Eos liberavimus. Accuratius tu me liberasti. Et hoc est frigidissimum .
  Plus centum pueri erant, pueri et puellae. Ut solet, tria tempora sunt plures repraesentativa sexus pulchri sexus quam fortioris sexus.
  Dominica admirans interrogavit:
  - Hic omnes spectant non plus quam duodecim annos natus. Quid hi latrones adultos non occiderunt?
  Margarita explicatur:
  - Immo vero etiam adultos interficiunt. Adulti tantum post liberationem corpora filiorum recipiunt. Sicut erat, exempli gratia, cum Dobrynya Nikitich. Et cum me quoque adhuc vidi sicut puella.
  Mima puella notavit;
  - Aeterna infantia, sicut in fabula, magna est ! Etiam dicere potes - frigus!
  Margarita pipiabat dentes denudans;
  - Imo hi mundos mirabiles sunt in quibus omnia frigidissima sunt . Sed multa pericula hic sunt. Praesertim cum cobalo et luscinia praedo multo periculosiores sunt.
  Dominica interrogabat susurri;
  - Quis enim?
  Puella tacita fautor dixit:
  - Shapoklyak vetula!
  Puella mima tweeted:
  Euge, euge, avia est auctor!
  Amici esse cum ea similis est cum crocodilo ludentem!
  Tulitque eam puella et proiecit conum pedum suorum nudis digitis. damselfly percusserit. Insectum explosum in confetti spargens.
  Margarita notavit, cincinnis aureis caput quassans;
  - Non est bonum occidere animalia!
  Dominici notavit;
  - Sed insectum solum est!
  Margarita respondens cecinit;
  - Spumam salivam tuam in ventum;
  Cimex aut formicae noli conterere...
  Ramum in silva ne frangas -
  Omnis vita in terris una familia est!
  Puella mima pipiabat, dentes denudans;
  - Ego, tu, illa, simul universa terra;
  Simul amica familia!
  Anno verbi domini, Millesimo centesimo i!
  Pueri in flumine se lavabant. Iamque cibus laetis nitidis concurrebant .
  Dominica et Margarita carmen simul susurrabant, et mensa longior facta est. Erat autem satis spatium cuique discumbere.
  Pueri, nudis vellicantes pedibus, consederunt et clara voce in choro psallebant;
  Mensa nix diffunditur
  Et suscipit lacus posuere...
  Omnes filii prospere procedent;
  Et coquam ex Cheburashka!
  Post quem ceperunt manducare. Tot sunt hic pueri pulcherrimi, etiam si fame et egestate sunt defatigati.
  Dominica et Margarita, quia bene saginati erant, sine bis cogitantes, inceperunt tripudiare. Et nudos, excisos, sient pedes.
  Virgines radiantibus vocibus canebant;
  Ego natus est in spatio patriae
  Ubi omnes puellae valde pugnant...
  Satanas patriam expugnare non potest;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae!
  
  Nos sanctum Rus' defendere poterimus;
  Et quamvis crudelis et insidiosus hostis sit.
  Nos adversarios nostros duriter verberabimus;
  et cum gladio Russorum spiritus glorificabitur!
  
  Russia, haec mater mea est,
  Sanctum et cosmice terrenum.
  Omnes gentes una familia sunt;
  Et puella semper iuvenis est!
  
  Nos patriam in proeliis defendemus;
  Ne unum quidem malum adversarium ...
  Super nos cherub aureus alatus.
  Donum demus militi Russico!
  
  In Russia omnia bona sunt;
  Et voluntas nostra ferro fortior ...
  Puer validum in manibus remo;
  Et ibi regnat comes Stalin!
  
  Homines patriam meam amant;
  Pulchriorem eam in perpetuum faciemus.
  Patria non ruble surripitur;
  Deus autem Svarog magnus est Messias.
  
  glorificetur mater mea;
  adversarium in proelio delebimus .
  Lada Mater Dei cara mihi est;
  Hostes Russiae comeuppationem suam accipiant!
  
  Si opus est, hostium sanguinem fundere possumus;
  Russia ad genua ferri non potest.
  Venator cito in ludum convertet;
  Et dux magne, Lenin, nobiscum aderit!
  
  Vincemus magnitudinem spatii;
  Dabimus laetitiam, gaudium toti mundo.
  Etiam Moscoviae altior est ipsa Roma;
  Incommutabili virtute in proelio!
  
  Bellum cum nostris venerit ad claram terram,
  Ostendemus Fuhrer nostram poten- tiam...
  Russorum liberaliter feodum accepturus est;
  Altiores sumus sole et pulchriores arboribus!
  
  Crede mihi, Rus' non ruet;
  Horde ad genua non perducet.
  Pro matre tua pugna et noli timere,
  Nescit Russiae infirmitatem et ignaviam!
  
  Patria nostra cara resurget;
  Totum imperium demonstrabit...
  Et peribit Satanas
  Hostes patriae in sepulcrum ruent!
  Sic puellae, nudis pedibus salientes et sicut daemones volabant, strepere et salire in duplici somersaults coeperunt.
  puellae pulchrae et pugnaces hic . Quomodo autem strepunt, saliunt.
  Bene, bene, filii comedunt et aliquid de suo canunt. Idque faciunt admodum positive. Eorum haec sunt carmina. Et volvunt quasi verticem spheara.
  Classis puellarum Top.
  Sed tunc apparuit papilio maxima in caelo, sicut verus draco. Et alae eius tam immensae erant ut scintillae sicut aurum gemmis gemmis distinctum. Et vidi tam mirabilem et pulchram. Illae quidem erant ingenue, papiliones tam ingentis, sicut dinosaurorum.
  Dominica cum risu notavit:
  - Nulla miracula hic videbis. Prodigiosus!
  Margarita risit et respondit:
  - Imo hae quidem arthropodas mirantur. Sed hoc non est maxime mirandum. Multum alia frigidissima sunt.
  Dominica cecinit;
  Sed nec liber nec muse.
  Amicos nostros non restituent!
  puella e magico emittit trabem. Ac nova specula cocktail apparuit. Filii autem invaserunt eos.
  Id quanta omnia eveniunt . Et modo aliquod genus carminis ludit in capite meo.
  Et quomodo potest Dominicus et Margarita non canunt;
  Pulchritudines discalceati impetum faciunt;
  Currunt, tam gratae puellae...
  Si Fritzium pugno ferire debes,
  Aut machina tormentarii eum ferient !
  
  Puellae non possunt dubitare
  Nazis sepelient mortuum...
  Et stimulum calcitrabunt eum de pedibus eius;
  Et alicubi carnivore lupi ululant!
  
  Russia haec vox militibus.
  Cum, mihi crede, non frigidior est...
  Quamvis interdum res sit austero;
  Ubi malus niger Cain triumphat!
  
  Noli credere, sodales Komsomol non fugiunt,
  Et si currunt, tunc solum impugnant.
  Et statim omnes Nazisei occidentur;
  Et Fuhrer ad truncum erigatur!
  
  Russia, haec mater mea est,
  Ipsa est candida, simpliciter pulchra.
  Quisquis ignavus est, ne rubore quidem digna est;
  Et, inquit, scis cum bellatore litigare periculosum!
  
  Sed scito quoniam fascistas vincemus;
  non regnabit super thronum malum
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et Deus Svarog magna in corona!
  
  Quisquis est ignavus, mihi crede, infirmus est servus;
  Fatum eius unum est - contumelias ferre.
  Hodie mechanicus es, cras ignarus es;
  Et tu ipse aliorum terga verberare potes!
  
  Puellae vires habent, Vulcanus simpliciter;
  Interdum potenter subvertit montes.
  Bellum malo tempestatis furit;
  Mortemque ingenue devolvitur humanum genus!
  
  Honeste vobis dicam, milites,
  Fortis sumus cum Russi coniunguntur...
  Quaesitum est ire cum furca et ferro,
  Equites sumus in proeliis invicti!
  
  quae est fides nostra in Domino Christo ?
  Etsi nos quoque veneramur Ladam...
  Stalin comes patri similis est;
  Et erit locus communismi paradisi!
  
  qui mortuus fuerat resurrexit
  Et erimus pulchriores et prudentiores...
  Et homo quidem valde superbus est.
  Etsi interdum ineptias loquitur!
  
  In amore, patria nostra quasi stella est;
  Crede mihi, nunquam exibit...
  Magnum somnium erit
  Pax et felicitas in universo!
  
  Mariam amo, sancte honorifico Lada;
  Svarog pulchra est, et Perun magna est...
  Jesum amo et Stalin;
  Sanctae facies iconum mihi carae sunt!
  
  Quando verus paradisus erit?
  Crede mihi , omnes spes tuae in eo verificabuntur .
  Da cor tuum ad matrem tuam,
  Omnia denique fortiores erunt quam ante!
  Post quem denique liberi ingenui comederunt. inde in cohortes. Plus centum pueri et puellae.
  et in itinere profecti sunt. Dobrynya dulce notavit cum risu:
  - Pugnabunt, pro certo!
  Et puer heros insiliit draconem.
  Oenomaus notavit;
  - Ista turma tardius movebitur. Dracones multo velocius movemus. Et hic debes scire quando desinas.
  Pueri aedificati sunt. Una baronissa honeste fuit et etiam ornate indutus. Ceteri visi sunt ut mendici, iuvenes ragamuffini . Sed multo astutius est discalceatum movere.
  Dominici notavit;
  - Si baronissa puella ambulaverit, tunc pretiosi calcei eius destruentur et dilabuntur. Forsitan discalceatus esses ut ceteri?
  Baronissa respondit:
  - Non potes expectare! Melius me mittas ad patrem meum, ducem, mercedem tibi dabit, nec tibi nocebit!
  Margarita adnuit Dominica:
  -Habes tam magicam vim naturalem. Age igitur, eam simul et candida crimina mittamus et puellam in arcem patris mittite!
  Puella mima dixit:
  - Quid de praemio?
  Margarita risit et dixit:
  - Bene, sic crumenam auream tibi dabo, ut vere multum est? Ego etiam ex communibus arboribus et conis aurum eiurare possum, et sic potes!
  Dominicae sibilaverant;
  - Proh! Ducem igitur nosmet ipsos emere possumus!
  Fautor puella obicitur;
  - Prohibetur! Magia aurum in circulationem prohibetur, alioquin plus esset quam ferrum. Intelligis inflationem nummi pretiosi!
  Dominici notavit;
  - Estne hoc simile hyperboloidis in fectum Garin?
  Margarita adnuit;
  - Aliquid simile quod. Hunc librum legi cum parvus essem. Tunc corruit vexillum auri, et erat FORMIDULOSUS .
  Notandum Enomai cum risu;
  - Sed adhuc fortasse baronissa? Ut non esset tam foeda!
  Dobrynya subridens adnuit:
  - Imo hoc statim faciemus;
  Quod frigus ei demus!
  Baronissa calcaneum iterum pressit et rugit;
  - Duc me ad patrem meum! Aut ego vos omnes exsecutus sum!
  Pellentesque a risus orci.
  Subito gnome in pileo sub gramine apparuit. Erat plane adhuc infantulus, sine barba. Sed venenatis pharetra ex.
  Parva vox dixit:
  - Tunc audio vocem puellae lubricae. Fortasse tempus est ut eam educet?
  Rugiit baronissa;
  - Modo experire, potator !
  Et pede calceato gnome conata movere. magicum excutit. Luxuriosa puella et puer ab antiquis hominibus disparuerunt.
  Dominica exclamavit:
  - Proh!
  Margarita adnuit;
  - Puer pumilio hic est. Genus speciale gnome magicis praeditum. Iam levem puellam resuscitari sumpsit. Et baronissa habere videtur ad discendum culturam, civilitatem et scienter operandum.
  Admonuit Enomai risu:
  - Et volui spank eius! Itaque onus humeros tuos abice.
  Dobrynya suggesserant:
  -Ossa es facturus? Fortasse tempus est ut carpe viam.
  Margarita notatur;
  - Paulo propius est castrum de Bastinda maga malefica, quae aliud artificium ex duodecim rat luteo possidet. Hoc est quod cepimus.
  Iam parvum exercitum plus quam centum latinas habemus. Inter eos est Falco Phoenix heros. Est etiam puer, sed magnis viribus.
  Dobrynya notatur;
  - Novi Phoenix. Quomodo captus est?
  Fautor puella respondit;
  - Astu, sicut tu. At nunc exercitum habemus, et Bastindae palatium expugnabimus!
  Dominika cum ea abs in ventre suo ludebat. Tunc accepit eam et nudum super gramen nudo digito iacentem contrivit. Illa nucleum suum excepit, ore excepit, dentibus validis mandit ac coquit;
  - Ire ad impetum? Placet hoc idea. Tametsi Bastinda nomen me natorum fabulae admonuit. nonne qui se lavat numquam?
  Margarita caput movit;
  - Hanc fabulam etiam novi. Imo paulo aliter venefica est. Habet mures totum exercitum. Bene, ac orci orci. Artefa CT rat potestatem in talpas dat enormem, ita...
  Fautor puellam iussit;
  - Pueri! Solve acus e proximis argenteis piceis, mox visuras nemus intramus. Hoc potest facere telum honestum.
  Guys responderunt:
  - Omnia faciemus, salvator noster!
  et ipsum dolor incessit. Etsi ter plures puellae quam pueri erant, sciverunt etiam iter facere. Traxeruntque digitos pedum suorum. Eodem tempore musica ludit.
  Cohors in itinere constitit. Hic, post esum, quidam guys graviter oscitaverunt, sed puellae tympana facta pavonum folia homemade coeperunt pulsare , et modus laetior factus est.
  Pueri in formatione calcati. Dominica putabat quasi in cinematographico de Malchish-Kibalchish . Etiam guys nudis pedibus incedebant. Sed aliquam causam metus, non metus turpis. Quod etiam mirum est, cum sub rubro regimine aequalitatem sexuum assidue institerint.
  Et hic tot sunt puellae, et sunt sicut bellatores naturales in agmine, partim homines, partim ex familia elf, ut ex auribus lyncis videri potest. Bene matriarchia quaedam.
  Profecti, simul ac si sine hoc canere coeperunt;
  Elfia est patria sapiens;
  Sub imperio Regis...
  a Deo nobis in aeternum datum,
  Ut nostra vita beatior fiat!
  
  Sit bene Oenomaus gloria ;
  Qui hostes patriae vicerunt.
  Pro ea pugnas et audes;
  Solcenismo vivere incipiemus !
  
  Discalceatorum puellarum currunt
  Hostem pugnare volunt.
  Idque Orkler non ita refrigerat;
  Immo scurra iusta est imago scurrae!
  
  Magna sine fine patriae
  In qua voluntate, nostis, generationum.
  Etsi servi Satanae moliuntur;
  Sed erit nobiscum igneus genius!
  
  Credo in pressura nostra contineri non posse;
  Nempe inimicos nostros ad terram excitabimus.
  In libello tuo id scribis, puerule;
  Oenomao vivere !
  
  Patriam pulchriorem omnibus aliis faciemus;
  Caelum veniet in vita sua.
  Celebramus fera victoria nostra
  Et mox sub elfinismo vivemus!
  
  Imo, crede mihi, Orkistae non possunt frangi;
  Quamvis hostis sit fortis et callidissimus...
  Sed probationes transibimus cum A;
  Quod bonum sit sub Oenomao !
  
  Gloriosae magnitudinis Tsar, crede mihi,
  Corona tua plena crystallini.
  Et tu scis, ferox, oppressus.
  Lues quoque recedet, mihi crede, lepra!
  
  Imo enim Elfia etiam debes Elfrog ,
  Amici, Deos ne prodas.
  Magna et gloriosa est familia omnipotentis,
  Noli ostendere infirmitates tuas!
  
  Pulchra Lada est fabrica deorum;
  Crede mihi, peperit amorem.
  Noli perdere populum sicut necesse est verba,
  Aperta immensa magnitudo!
  
  Sagittam Elfrog retinere non potes ,
  Ea quemque adversarium te ...
  Noli modo stultas optare res,
  Clypeus undecim militis teget!
  
  Elfia, haec sine dubio virtus est;
  Ea montes...
  Licet interdum caro valde laborat;
  Repudiandae impedit possimus!
  
  elatorum gloriosus mox exsurget .
  Quae universum...
  Deus cherub expandet alas suas.
  Et erit res, mihi crede, creationis.
  
  Dea Lada gloriosa est, mihi crede;
  Amorem dedit omnibus filiis suis.
  Iamque erit fortis eques;
  Et adversarium in naribus ferire durum!
  
  Es Fiev , tanquam caput pro dryadalibus ,
  mater, mihi crede, inclytae Drusiae urbes.
  Percutiamus adversarium ,
  Milites sumus, mihi credite, ignavi non sumus!
  
  Pro sacra patria;
  Pugnabimus durissima...
  non rublo elf spoliabitur;
  Ceterum elves luces semper pugnare sciebant!
  
  Sunt puellae pulchrae, mihi crede;
  Quod ruunt valde in frigore ruunt...
  Fuhrer, fera, scindi;
  Pulchra nobis erit, scis, rosa!
  
  Non, numquam iracundia .
  Levemus solem Elf ...
  Magnum somnium erit
  Sub hoc caelo caeruleum est!
  
  Elfrog veniet et resuscitabit mortuos;
  Sed necesse est ut vitam illam refrigeret...
  Vincemus mundi magnitudinem;
  Christus immortalis est, et Judas in inferno est!
  
  Oenomai fideliter servite;
  Et noli quaeso rebelles regibus.
  Filii elfi sint in gloria,
  Elfia, haec macula in charta non est!
  
  mox universum vincemus;
  Sit potestas vitae et mortis...
  omnis vivus cherub.
  Homini Deo similis est, crede!
  . CAPUT X. N.
  Dominica in schola academiae suae rediit, sessionem suam in loto positio terminans. Ipsa autem rursus varia genera incantamentorum, variarum formarum ac generum studere coepit. Hoc autem faciebat magno animo.
  Post quem ad cenam veni. Proxima ei erat puella Fiesta. lolligo in liquamine simul ederunt et lavit mixtum lactis et suci lycopersiciS. Maior deinde omnia facta sunt.
  Post prandium, Dominica in Fiesta saeptus hastis magicis utens. Et misit super se placentam magnum cum cremore , liniens a capite ad calcem.
  Cladem admisit et annulum ex unoquoque pedum nudo dedit. Et nunc Dominica armatur etiam fortius et letaliter .
  Post quem ambae puellae imbrem sumpserunt et ad cubicula sua abierunt.
  In cubiculo, Dominica sedit super lectum, insertis cruribus loti figuram, et iterum suam essentiam physicam et spiritualem ad alium gradum mentis mundi movit.
  Iam dracones feruntur, et infra eos tendit maniplus puerorum.
  Duo pueri ducti: vicecomes et heros Phoenix Falco. Pueri ambo pueri pulchri sunt musculis praeclarissimis et in tantum brevibus. Fortes, dicamus, guys. Itaque agmine facto iter arripiunt.
  Pueri quam celerrime moveri conantur, et singulae interdum cursus incipiunt. Et spectat sicut exercitus angelorum cum splendidis, bellus capitibus. Et adhuc inermes sunt, excepto homemade batons.
  Tum vero pinus intraverunt lucum. Plures lupi fremebant, sed Phoenix conum gravem nudo pede iniecit et proprie calvariam rapax fregit.
  Ille cecidit, et alii lupi fugere coeperunt. Cœperunt autem filii conos et sarmenta digerere.
  Margarita notatur;
  "Meministi semel totam cohortem factionum liberorum gravi proelio ridiculo. Et fugit Germanorum phalanx. Pueri autem currebant post eos et fundis percutiebant eos .
  Dominico constat;
  - Funda, haec vis letalis est!
  Pueri enim bellatores fundas aedificare coeperunt. Ut sagittis aliquam efficitur.
  Margarita cepit et notavit subridens;
  - Telum nostrum perfectissimum erit, si magica depellatur.
  Dominika pipiabat dentes denudans;
  - Praesertim si illud adiiciam!
  Postquam liberi armarunt, magae fortes hastas sustulerunt.
  Margarita cooed;
  - Coniuro nos in voce!
  Dominica confirmatur;
  - Prorsus!
  Ambae puellae industriam virgarum magicarum collegerunt eamque perampla potentia imposuerunt. Tum pulchri- tudines e nudis digitis per coetum puerorum immissae vigoris rivos ceperunt. Miraculum deinde factum est, et millia photoblitzarum , vel quasi supernovarum parvarum, arsit.
  Margarita et Dominica inceperunt legere carmina et cantare;
  Pantheon intrantes sumus puellae;
  Iuraverunt se fidelem esse Patriae...
  Ut clades atrox maneat Orkistos;
  Bene, quomodo de Alfi sub sole vivunt !
  
  Nymphin apud nos est instar metalli,
  Aeneum, quod est fortius omni ferro...
  Vidi mundos inversos vertere;
  Pro magno ingenio Gralin legavi!
  
  Patriam frigidiorem faciemus;
  Et super astra suscitabimus Patriam.
  Sit successus dryadales ,
  Etsi parvi pedes nostri sunt omnino nudi !
  
  Orkshist aggressi patriam;
  Samurai troglodytae ab oriente veniunt.
  Solcesum amo et Gralinum ,
  Et , credo, adversarium discerpemus !
  
  Elfrog nobiscum est ,
  Solcenismus , iocus , aedificabit...
  Fortissimus omnium in universo est gloriosa Familia;
  Adiiciet nobis conscientiam et voluntatem!
  
  Numquam credo cedere;
  Patria ad genua ferri non potest.
  Gralina comes est stella lucida;
  Et doctor noster ingeniosus est Drenin !
  
  Patriam nostram faciemus;
  Pulchriora et radiantia in planeta ...
  Et scis, sclopetum occisorem futurum esse;
  Ludant adulti et pueri!
  
  Burn Elfrog , ne urat in corde tuo,
  Tu es patronus omnium gladiorum Dryadum ...
  Mox, credo, fortem paradisum aedificabimus;
  Solcesus veniet, sancta missio!
  
  Orklerorum catervae , amici , ne credas ,
  Quod facile ac minax feret.
  Omnes una familia sumus -
  Et mihi crede, non sero est patriam tuam amare!
  
  Dominus omnipotens custodiat nos omnes.
  Septem color vexillum super terram suscitabo ...
  Malus autem rapax convertetur in ludum;
  Satanam etiam obire possumus!
  
  Magnam patriam amo;
  In toto mundo nihil est pulchrius te;
  Elfia pro rubra non vendemus,
  Pacem et felicitatem in universo aedificemus!
  
  In nomine patriae, somnium,
  Magnus Elf oritur...
  Omnia alia vanitas est
  Et erit nobiscum nova Messias.
  
  O Lada, omnipotens meus,
  Dabis amorem et pacem elibus luci ...
  Ad te me converto, oro te;
  et si opus est, fulmine percutite!
  
  Ælfria , Domina Cælorum ,
  Solcesus dedit universo ...
  Propter te magnus surrexit Deus;
  Homines gustum non vere amiserunt!
  
  Quaeso nota, dryadales similes sunt.
  Dii Dryades sunt honorabiles...
  Patriae magni filii sumus;
  Et filiae semper vincant mundum!
  
  Amici, orare debemus pro patria,
  Perun, Yarilo et Elfrog potens ...
  Viri fortissimi erimus;
  et nubes etiam in caelo sufflabimus.
  
  Elfskva repulsi ,
  Laesisti environmentalists sit amet...
  Fideles Solcesi et Gralin , .
  Et lacus tormentorum multa erunt!
  
  Hostes elves reprimere non poterunt.
  Quoniam nostri omnipotentes sunt milites...
  probationes praetereuntes quinque tantum;
  Ut quisque puer fortissimus esset!
  
  Soltsegradus gloriosus erit .
  Et servabimus eum ab impetu.
  Veniet victor equitum noctis;
  Etiamsi indomito cruore fluit rivulus!
  
  Puellae nudipedales in frigore;
  Concurrunt, calcanea coruscant.
  Et Orcos pugnis feriant,
  Insociabilis Cain complanabitur!
  
  Omnia bene erunt, homines norunt;
  Sidera in spatio inveniemus...
  Ceterum dubitare virtutem nefas est;
  Et erit homo in solio Dei.
  
  Cito mortuos cum scientia resurrecturi sumus;
  Iuniores pulchrioresque fieri possumus...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Matri meae pulchrae Elf!
  Sic cantant puellae, et totus puerorum exercitus se in armis nitidis et cum validis, etiam frigidis, in armis reperit.
  Post quem puerorum puellarumque novatio completa est. et ad pugnam gravem parati erant.
  Dominica et Margarita radios virtutis emissas ad magnas transmutationes perducunt. Iamque natorum exercitus paratus erat.
  Itaque acie instructa est.
  Dobrynya admodum vide notavit;
  - Victuri sumus iterum! et haec est nostra essentia.
  Testudo ad magnitudinem boni piscinae Germanicae Tigris antecedens repit. Concha adamantina illa habebat, vel potius micans quasi lapidibus pretiosis obducta. Valde bellus animal.
  Margarita lepide notatur;
  - Tali concha, turtur ipsa periclitatur, fit victima ambitiosi venatoris!
  Dominicus adnuit et cecinit;
  Shards sunt bonae
  Contra machinam sclopetum, heu , nihil!
  Sed eius carmen non admodum rationabilis evasit et locus.
  circum turturem pueri bellatorum ambulaverunt. Unus e pueris eam mittere volebat, sed miles puellam manum in umero pueri imposuit et strinxerat;
  - Non opus!
  Alia puella dixit:
  - Id ipsum dolor sit!
  Hi pueri vere pugnant qui pugnare cupiunt.
  Dominika notatur cum chuckle;
  Et a sinistris exercitus noster, et a dextra exercitus noster;
  Bonum est me in os pertundere cum nimio potu !
  Milites erant in mente valde bona . Et similes sunt parati in longissimum iter conscendere. Et modus eorum vere non marcescet.
  Margarita subridens:
  - Ita, inquam, nos adhuc felices sumus.
  Dominica cum risu interrogavit:
  - Quam felix?
  Fautor puella confidenter respondit:
  - Magnum bellum Patrioticum minus quattuor annis duravit. Etenim multo iam munitione Germani sustinere potuerunt !
  Puella mima adnuit;
  - Huic assentior. Sunt etiam de hoc argumento fabulae nonnullae. Sed utcumque possumus, miracula facere possumus. Nam Germani intellexerunt bellum iam amissum resistere omnino nolebant. Sicque sua pragmatica agebant!
  Margarita notatur;
  - Vehiculum hic non admodum prosperum est - Tigris haec nimis gravis est, et cum articulatione parum munita inter turriculam et alveum. Haec piscina, fateor, non est apprime bona. Nimis gravis et outdated, arma etiam in clivis rationalibus non sita. Seorsim a machina ponens transmissio magnus error est.
  Dominico annuente consensu.
  disputare non potes ! Scilicet error est! Sed contra, solum mortui non peccant, sed si ab alia vita sunt. Et harum quidem ipsam sit. Certe tibi!
  Margarita concorditer annuit;
  - Ita est certus vita. Et hoc ipsum mihi persuasum est. Quod si in hoc mundo periturus sum, in alio aliquid mansurum.
  Puella mima adnuit;
  - Sicut ludus computatrum infinitus cum innumeris gradibus!
  Fautor puellam confirmavit;
  - Etiam! Tale quiddam, et hoc, inquam, frigidissimum est ! Et hic plus quam semel aut bis gaudere potes.
  Heros puer Dobrynya cecinit;
  - Tempus est, tempus est, gaudeamus;
  In vita mea...
  Ad pulcritudinem et poculum, felix ferrum.
  Vale, vale, galeae pinnis versatum;
  Non semel fato susurrabimus!
  Non semel fato susurrabimus!
  Hostem disrumpam! Hostem disrumpam! Hostem disrumpam!
  Et auditus est risus sonorum puerorum. Magna dinosaurus parvus exercitus ante apparuit . Nimis minas non vidit, sed magnus fuit. Et corpus eius magnum est, sed caput e contrario parvum et cauda longa. Et superposita sunt pinnae talorum.
  Dominica exclamavit:
  - Bestia est - magna !
  Margarita concorditer annuit;
  - Hefty animal! Sed nolite solliciti esse. Si non attigerimus, non tanget nos!
  Et puella factiosa iusit;
  - Iuvenes - nolite mittere et non obstrepere!
  Liberi conticuerunt. et sine strepitu pedibus nudis ambulabant.
  Dominici notavit;
  - Quid si dinosaurus surdus est?
  Margarita risit et aliquid dicere voluit. Subito rugitus et crepitus fractis ramis. Animal, magnitudo septem- arum aedificiorum apparebat, ore ingenti, ceu sperma longioris balaenae. Id vero magna brute. Et dentes circiter quinque metra longi sunt.
  Dinosaurus, qui stetit et curiose aspexit ad coetum puerorum, vidit monstrum terribile et ad fugiendum festinavit. Ac si revera instigabatur. Carior est ut gigans cum hac machaera dentatus tyrannosaurus pugnaret.
  Dominica et Margarita hastas suas levaverunt. Accensa est prima fautor puella. Et a summitate baculi eius homicida pulsar evolabit. Et os monstri feriet . Et erit satis ambustus. Sed in responsione atrocior et obtusior rugitus fuit.
  Dominica prehendit et respondens , totis viribus percutit , potenter agens, quasi acervum caedis tundens et cicadarum:
  Dinosaurus fortasse hic es, non in Africa;
  Forsitan foenum prandium ruminat;
  Dinosaurs,...
  Et misit puella partem magicam ad gigantem. Dentes eius tulerunt, et cum percussi sunt, verterunt in gemmas pulchras roseas.
  Dominica cecinit;
  Ferre volui facere
  Subito elephantus apparuit...
  alis sicut apis -
  Flores pro aurium!
  Margarita ridens erupit et iterum pulsar perniciosius et perniciosius. Sed exercitus natorum sagittis monstrum ingerere coepit. Et armatura eius coepit bullire .
  Dominika magicam accepit et dimisit ab utroque nudo pede et baculo suo. Et bene hic laboravit.
  Quasi magicum quoddam illud ceperat, et se perampla perniciosa potentia commisit.
  Margarita eam cepit et pipiavit, nictans oculis suis sapphiro;
  - Proh!
  Tyrannosaurus corruit, et in loco eius ingens ac late mensa apparuit, frequenti cibo onusta. Et hie jam tarn luxuriosus et inauditus unicus fuit. et tantis fulgentibus cupediis.
  Dominica cecinit;
  Hoc est de delectamenti
  odor autem multo dulcior melle.
  Nos de integro non vincemus;
  et natura nostra florebit!
  Margarita confirmavit subridens dentes denudans;
  - Ita florebit! Ac magna!
  Post quem factiosa puella adiecit:
  - Et scitis magicam mittere. Hoc , inquam, mirabile est! Tantam molem in tractatu sapidum converte . Orci aut coboli non sunt - facilius cum eis est!
  Dominicus adnuit et cecinit;
  - Omnia impossibilia possibilia sunt, certo scio;
  Et scias magiam conjicere, in absentia admodum!
  Et calcitra pedem tuum in ferro fortissimo;
  acuto acuto exacuere!
  Margarita giggled et subridens notavit se scintillasse margaritis;
  - Ita bene cantas ut non reprehendas! Super!
  Dominico constat;
  - Magnus sum eximius - Pugnator mundo frigidior!
  Et quomodo accipiet et volet oculis suis quod sint ita sapphiri et sicut stellae.
  Mensa cum cibariis annuit pueris militibus, et quidam ex eis ad eam accedere coeperunt et donuta et placentas sumentes, sceleste et crepitu variis generibus tincti. Melius tamen, iaculis aliquam glaciem ultrices. Hoc est absolute superbum.
  cecinit Margarita cornu suo et fremuit;
  edere non debes ,
  Non opus est omnibus vobis in Bourgeoisie ruere.
  Et te ipsum scribe libello;
  Mobilitas adhuc in promptu veniet!
  Dulcis in dominica notatur risu;
  - Ita re magna evenit!
  Et nictavit oculis suis cornflower caeruleis.
  Margarita notatur;
  - Dinosaurorum cibus non est sapidus, immo minus carnivoris. Equum autem edere...
  Dobrynya Apronius:
  - Non dimittam te equum!
  Et puerilis heros cecinit;
  Sivka-burka, propheticus kaurka;
  Sta coram me
  Frons sicut herba ante!
  Sivka-burka, propheticus kaurka;
  Valde, valde necessarium
  Obviam tibi!
  Oenomaus cepit et draconem desiluit. Voluit ille experiri qualem cibi dinosaurus in se converterat. Verisimile est aliquid venustum. Princeps autem puer ferens placentam cum scelesto et proiecit in os eius.
  Rodere coepit fortiter, erat cremeum et dulce. Praesent ut delectamentum.
  Pueri in voce plorant;
  - Age, experiar! Noli esse amitae malae!
  Margarita innocenter risit;
  - Mihi nomen est Auntie? Praesent mauris!
  Et clamavit puella fautorum.
  - Tibi dabo decem minuta ad edendum! Ede potes, sed moderate!
  Dominica cum risu interrogavit:
  -Numquid habes in bello esurire?
  Margarita adnuit aureum caput, Aphace fontis color;
  - Ita quomodo! et exhausti satis est!
  Puella clara voce cantare coepit rei condicionem tragoediam efferre.
  Dum cantat, etiam puella draconem desiluit. Et coepit saltare in gramine aurantiaco nudis pedibus.
  Et vox eius tam iridescens ac splendens;
  Komsomol membra sumus, puellae somnia,
  De futura populi patriae pulcherrimae...
  Cum fideles Terrae et Planetae;
  Et nos periculosam hanc pugnam vincimus!
  
  Agitur igitur de omni negotio;
  Ignis in corde iuvenis vehementer ardet ...
  Puellae, hoc est pulchrum
  Aperiamus ostium spatii amplitudini!
  
  Omnis qui homo est gigas
  Scientia, scio, potestatem ei dabo.
  Mihi crede, eadem semper nostra vocatio est;
  Sic Abel regnat, et Cain in captivitate.
  
  Cupio messem largam maturescere;
  Nam tellus florere.
  Ut veniat paradisus pulcher, mirabilis.
  Fortior et amicitia quam metal!
  
  Vincemus spatium externum;
  Puellae nudis pedibus currunt per palu...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Blizzard et frigus nos non terrent!
  
  Crede mihi, hostes nostri nos vincere non possunt;
  Nervi ferri et flamma in corde ...
  Ac vis animi, qualis es, ursi;
  Vexillum levabimus, scio!
  
  Quis puellas candidissimas amat ?
  Pulchra est in anima et imagine.
  Para tormentorum machinam validam;
  Etsi adversario tuo periculosum est!
  
  Scio nos certe vincere;
  In aeternum cum matre nostra coniungemur...
  Nam totus astriferus ante nos est mundus;
  Fiat homo fortis creatura!
  
  Lumen patriae sine finibus majestatis -
  Ruby supra caput ignis.
  Immortali gloria se texit Rus.
  Fortis heros, drachme, verberat!
  
  Ruby Rowan in foliis smaragdi -
  Sapphirus micat in agro , cornflower.
  Cogitationes meas ad te mitto, Russia -
  Aquila cum canticis biceps fugam accipit!
  
  In stillicidiis margaritae sunt nivis adamantes;
  Omnia bona sunt in matre magna!
  Pinguis est terra, venas habet sicut plumas;
  Nives abrepta novo vento!
  
  In una regione Russiae sunt glaciei, sigilla;
  IN' amice , cameli aurum deserti sunt.
  Calefacit hic, cum fremunt nivei;
  Quia custodimus Deum in cordibus nostris.
  
  Pepones, melones et aliquet crescunt;
  Et alicubi aestate currendo in skates es...
  Ubinam igitur tales terrarum in mundo reperias?
  Ubi tam validi in pugnis populi sunt!
  
  In Russia res armorum extollitur;
  In ea, homo est suae sortis Creator!
  denique possumus ,
  Ita ut multae tribulationis ad Rus' non perveniant!
  
  Nostrae sunt pulchrae, quisque novit
  Et fortiores viri fortiores sunt!
  Patria es forma paradisi -
  Unus Deus summus Magister est Familiae!
  
  Icones orthodoxae approbabuntur;
  Prouincia quam miles exponit...
  Cum magna praeda domum veniemus;
  Sine ictu sagittarii hostes feriunt!
  
  Pacem ac felicitatem toti mundo demus;
  Et una cum Deo mortuos suscitabimus!
  Pro nostra incorruptibili Patria gloria - .
  Certe vincemus , scio!
  Dominika etiam carmina sua sustulit. et saltaverunt omnes simul, et nudi, sient, fortes movebant crura et saltabant.
  Tunc cecinit Margarita buccina;
  - De lumine! Hoc est, farinae tempus expletum est.
  Invitus pugnator pueri de mensa discessit. Nam quomodo non diffundis illud ? Cum proprie sint justo diversorum generum lactis. Et delectamentum est architecto. Odores autem horum crepituum, pastionum, placentarum, pretzelorum, et aliarum rerum delectationum et appetitudinum ita excitant et amabiles sunt.
  Dominica latrante :
  - Ne nimia ! Moderatio animi!
  Margarita tweeted:
  - Novimus omnes quod homo non est porcus! Et prudenter admodum debes manducare.
  Heroicus puer Dobrynya, qui ipse modo duodecim placentas ederat et se cremori vario colore inlinebat, mussavit;
  - Haec omnia stupenda! Sed debes scire quando desinas. Bona est edendi, sed satietas mala est.
  Princeps Oenomaus puer consensit;
  - Inimicus principalis tuus stomachus est. Cum autem dicunt: "Cena tua da hosti", hoc non significat litteram accipere.
  Dobrynya subridens:
  - Sed post durum diem, aut proelia, aut disciplina bene debes! Secus non erit potestas.
  Dominica subridens adnuit et dixit:
  - Ego ipse potius dapibus in lacte ad prandia dissolvere ac bibere. Satis est, et nocte musculi crescunt et non urunt. Bene, casa caseus cum piscibus ad cenam saluberrimus est. Corpus athletarum dapibus eget.
  Pueri fortes quodammodo aedificati sunt. Et iterum coepit iter facere ad castrum Bastinda malefica. Orbis terrarum circum laetum esse. Quo autem longius aegra iuventus, nuda et pulverulenta vestigia ibat, Aruit ante oculos natura magis.
  Mures regno adibant, hique possessores valde damnosi sunt.
  Liberi milites hortari coepti sunt, acrius pedibus insistebant;
  Floret Elfia sicut rubus sub regibus;
  Infinitus est et pulchrior universo.
  Victoria infinitam rationem aperuit;
  Fides nostra in Rodnovery resurget !
  
  Magnificentia patriae, credite, est
  Sit cor eius cari altius surgere ...
  Felicitas igitur universitatis est in eo
  Forti tectum habere Elfia!
  
  Animadverte nostrum Elf provolat;
  Et pectore fluctus secat.
  Sed e converso veniemus;
  Eruntque alii, mihi credite, judices!
  
  Patria nostra magnum mundum habebit;
  Quae clara luce coruscat.
  Super omnia autem Elfrog anima est idolum;
  Quae hiemps in aestatem vertit!
  
  Ita, scio, difficile est nobis guys,
  Oenomai fideliter servis .. .
  Scapha percussa est, remus fregit;
  Et alicubi canis trux minax latrat!
  
  Imo non dabimus Elf adversario ,
  Gladii nostri, mihi crede, acutiores sunt.
  Nos stare et vincere iterum
  Ne ineptias loquantur, daemones!
  
  Hic convenimus ad pompam;
  Nulla pulchrior sancta patria in universo...
  Crede mihi, inimicos nostros in gehennam mittemus;
  Et ipsi paradisum aedificabimus, scitis etiam!
  
  Nemo nos prohibere potest
  Equites Dryades magni sumus.
  Tanta vis, invictus exercitus;
  Et totam planetam beatiorem faciamus!
  
  Ostendamus nos mundo in decore;
  Septem color vexillum super planetam suscitamus ...
  Et felices erimus, mihi credite, ubique;
  Denique canuntur heroica facta!
  
  Nota quod ubique premitur elf pax;
  Et semper expandet...
  et beatus populus in Terra erit;
  Quia non est pudor patriae!
  
  Cum magnus Solcesus venerit ,
  Nullae tenebrae in universo nostro erunt.
  Si homo et elf non sunt ignavi;
  Sors eius est ortus et creatio!
  Hoc est carmen quod animam tangit! Carmen jucundum et magnificum.
  Quamvis campus in circuitu multo peior factus est - arbores rutundae , herbae concisae , omnia tunditur , et vestigia ratibus unguibus obsita sunt .
  Margarita notatur;
  - Yeah, nihil boni ab his muribus exspectas! Circumquaque cyphris sunt.
  Subridens sic nitens ac recentis, Dentes nudans Dominica notavit:
  - Hoc sane expectandum erat! Omnia nimium ridicula facta sunt . Sed quid potes de mus - nisi stercorat a faecibus?
  Utraeque puellae rident. Post quem totius manipuli natorum discalceatum gradum auxit. Duo pueri bellatores accurrerunt et gladios suos sicut molendina torserunt.
  Prima itaque rat, bovis boni magnitudo, ab heroicis utrinque pueris concisa est. Hoc grave proelium medicandi fuit.
  Liberi gradum augebant etiam magis ac proprie cucurrerunt. Et tunc apparuit mures magna turba ante. Maior earum erat bovi boni magnitudine. Puella mima Dominika dracone in pugnam equitavit. Et erat paratus ad pugnam , sed primo ictu magico ictus maiorem rat.
  Et illuminavit et convertit in magnum circulum casei lectus pertusum. Tantaque suavitas odoris ex eo emanavit, ut mures ab oppugnatione phalanx averterentur, ducemque pristinum, qui tam exquisitae deliciae mures in odorem suavissimi fecerat, adortus esset.
  Hoc mirum evasit.
  Margarita notatur;
  - Facultates tuae in horas augentur! Hoc, inquam, frigidissimum est !
  Aureum Dominici caput adnuit;
  - Multum possum! Et hoc mihi magnum credo! et si incipiam, nihil obstabit.
  Et apprehendit eam puella et percussit alium manipulum magicae fulguris. Et additamenta transf.
  Plures duodecim mures magni facti sunt, pepones striati quae valde appetibilia spectabant.
  Pueri bellatores in choro psallebant;
  pepones, pepones, buxus;
  Largus, felix terra.
  Et sedet in throno in Elfiburg .
  Pater rex Oenomai!
  Itaque liberi bellatores tandem cum muribus dimicaverunt eosque sine intermissione concidunt. Et bellatores enses strenue iactant . Puellas ex arcu emittere coeperunt. Aliqui eorum erant dryadales, et sagittandi peritissimi erant. Haec vere pugna vera fuit.
  Pluresque plures muri quaterni in proelium eunt. fluunt sicut flumen altum.
  Dominici notavit;
  - Cum de aliquo malo et malo loquimur, sensus nullus est modus!
  Margarita ridens cecinit, quod tamen triste fuit;
  fortes sunt fortes tenebrarum;
  Malum mundum regit sine numero sciendo.
  Vos autem estis filii satanae;
  Ne Christi potentiam infringere!
  Dobrynya, saliens e dracone, mures praecidere coepit. Hoc statim duobus gladiis fecit, et propter motus celeris pueri, quasi capulus molarius laborare videbatur. Hoc est ubi coepit exterminatio.
  Oenomaus quoque proelium commisit. Puer vnam mus caudam arripuit digitis et ad alteram frangens ossa proiecit. Tunc cantavit;
  - Mea magna vis magna est;
  et inimicis meis numquam tradam.
  Ab ictu pugni pueri;
  Mus malus fugiet ad verecundiam.
  Imo puer princeps ostendit se in praelio fortissimum esse pugnatorem.
  Dobrynya est etiam potens, muscularis, licet puerilibus cruribus uteretur, et gladiorum non immemor . Ac conviciis egregie ostendere coepit. Quam lenta et sanguinea omnia.
  Puer admodum ferox et pugnax evasit, sicut ceteri exercitus iuvenum pugnatores.
  et puer calcaneum nudum transfodit per crura murium.
  Hic interfector est et simul arridens ore pueri est .
  Dominica magica potentia utitur ad mutationes proximas. et est architecto.
  Bellator prosilit et volvitur. Iamque torrens impiger volat magicum iterum. Aliquam ac orci lorem.
  Ursa villosa, fusca statim in scelestum IBISCUM vertit. Quam magnum est hoc ?
  Margarita quaesivit cum risu;
  -Halva potes facere?
  Aureum Dominici caput adnuit;
  - Utique possum! Et erit mirabile!
  Et dimisit puella maleficia tam de manibus eius quam de nudis pedibus eius. Manipulus orcorum flammae percussa est. Et totum flumen mellis fluxit .
  Margarita respondit cum chuckle:
  - Scis, hoc non satis est quod tibi necessarium est!
  Dominico annuente consensu.
  - Verum, non satis halva, sed etiam satis suavis!
  Fautor puella notatur;
  - Halva rarior ante bellum fuit. Sed etiam in occupatione mel comederunt.
  iterum recalcitravit , hoc tempore apud mures et cecinit:
  Optimum donum, scilicet mel;
  Puer sane hoc intelliget.
  paulum etiam - a teaspoon;
  Hoc iam bonum est, bene, nedum urna tota!
  Margarita quoque recalcitravit, primo virgula magica, deinde nudis digitis continuans;
  At mel, admodum minim id.
  Omnis res aut est aut non est.
  Sed mel tantum non intellego quid sit arcanum;
  Si est, statim abiit!
  Si autem manducaveritis, molesti non erunt.
  Dominicum cepit et draconem circumagebat. Risus adeo infaustus, simulque laetus. Puella perampla vim intra se sensit. Et tunc exivit elatum magicum. Et statim duo milia mures in liquamine deliciae vertuntur. Et unus plus unda virgulae magicae, et mures in scutellas piscium versae sunt.
  Luxuriosa porro lateralia eorum disco, aliquet, pinea, aliisque fructibus suavissimis. Et omnia tam mirifice sapida et mira sunt.
  Dominica cecinit;
  In latere acetabula mirabilia sunt
  Puellae venustae sunt...
  et quatuor luminaria lucent.
  Punch orci in rostro!
  Margarita lepide notatur;
  - Bonus coquus ex orcis et muribus concisas facit, et esculenta in illo!
  Puer Dobrynya sumpsit et saxum grave in fronte cobolorum misit. Perforavit ius suum, et cantavit;
  -Si talis lusus es ,
  Ego te calcitrare...
  Quid, si stipes es?
  Tum promptum consilium est!
  . Caput N. XI.
  Dominika Dolfinova frater nomen mutavit. Et iam se frigidissimum dixit - Caligula. Aut infamis imperatoris honore, aut nomen unius asini in viverra de Dunno imitatus.
  Iamque puer pugnans Caligulam delphinum ad sororem quaerendam statuit. Sed ubi quaeram absentem hominem?
  et puer ad unum librum famosum magicae artis convertit. Ille nimirum omnibus psychicis et veneficis non credidit.
  Sed cur non conaris in mentis excessum introire. Pater autem eius non est homo, et potest habere proprias facultates magicas et omnino extraordinarium gradum.
  Puer Caligula delphinos cepit et super lectum diurnum sedit in loco loto. Intendere et conari. Histrio iuvenis crura transiit et retro velum suum corrigit. Et sic puer in aliquid penitus delirat et fugatur, quaerens invenire Dominicam.
  Magnificentia theatralium spectaculorum difficile est describere. Cum praesertim dryadales, orci, coboli pugnaverunt... Vestis species cum multis puellis omnium gentium et variis nuditatis gradibus. Spectaculum pulchrum ac grave est, praesertim cum puellae nudos pedes vel in calida arena vel in nives spargunt.
  Impugnant gladiis et hastis in arma varia praediorum. At monstra metallica scatebris flammiferas respondent calentes. Temperatus flammae humilis est et puellae clamantes, leviter uruntur, et gemitu cordis lacerantur. Et ori magis strepunt, et frontibus crepitus , crepitus, crepitus, crepitus confetti saxum ab ictibus.
  Et ornata biplana superne ruunt, relictis indumenta vari- busque decoris coronis phantasiae.
  Insanissima res, quae etiam cardine suo tectum flare potest, est mundum phantasticum misceri veris et historicis figuris, quamvis de longinquo.
  Stalin, hac occasione, improviso relicto secreto supervacuo, dixit;
  - Luftwaffe in aviatione antecedens pervenit. Etiamsi non
  discos numeras , bomber TA-700, idoneus usque ad quinquaginta talenta bombarum, grave impressionem fecit.
  Lepide Hitler:
  - Sed " Super Monstrum " cum 3200-mm gente sclopeto, ducentis talentis erucae stipendiis, adhuc inexsuperabile opus artis militaris est.
  Stalin deinde tosti promulgavit;
  - sic bibamus quod os nullam artem praeter artem militarem requirit!
  Magnus omnium temporum et populorum princeps vinum ante nativitatem Iesu Christi libenter sapiebat, et mundus Fuhrer ex nonaginta decem fructibus sucum bibit. Ambo dictatores spectaverunt quomodo erucae vestigia sursum volantes per caelum in monitore perspicue secantur. Quam hilarem vocem puellae Russicae audire;
  - Ingressus in orbita superabat.
  Et plausus intonat ab omnibus stat - factum est! Homo tandem in spatio est, et hoc factum est per procuratores maximarum gentium in Terra - Russorum et Germanorum.
  Totum caelum ab horizonte ad horizontem pictum est micatis millium ignium omnium colorum arcus et decies centena millia umbrarum, cum napalm fabulosa videbatur per atramentum noctis spatium divulgatum. Eodem tempore singulae supernovae ardentes in emblematum emblematum claris vertuntur. Similis: "Mater et Spatium", "Accede ad Stellas", "Unio populorum Terrae"!
  Hoc vero dementiae genus est. Ita factum est ut effectus super-cosmicus et phantasticus oreretur. Quaedam historiae alternativae, ubi bellum inter Tertium Reich et URSS non erat, et frigidissimum esse evenit . Sed nunc hoc non valde bonum est, ut leniter ponendum sit.
  Maiorem sororem suam reperiet. Et hoc praecipuum opus est pueri, qui iam in serie membranarum asterisco erat, et valde pulcher et muscularis, cum subsidio musculi laterculi.
  Et in novo nomine Caligula multam attentionem habere debuit.
  Puer meditationem continuavit. Et subito vidi virginem pulchram sicut angelum, et crine crine colorem auri folium. Extendit manum ad puerum et subridens dixit:
  - Habemus plures magnas missiones ad perficiendum tecum!
  Puer Caligula subridens interrogavit:
  - Et tunc invenire possum sororem meam, quae incognita alicubi disparuit?
  Puella crines aureos movit et confidenter respondit;
  - Etiam possibile est. Sed soror tua iam difficilis messiam adimplet - ut omnes vicarii fortioris sexus salvet, super quos imminet exitii comminatio. Et tam difficile est.
  Caligula Delphinos quaesivit;
  - Quod nomen est tibi, et quis es?
  Dulcis risu puella respondit:
  - Ego sum Margarita Korshunova, puella factiosa a Nazis suspensus et nunc in novo mundo resuscitatus. Et haec est mea sors, ad serviendum bonitatem et salvandum populum.
  Puer actor adnuit;
  - Te valde intellego. Itane sumus in missionibus aliquot fun? Modi in ipsum, sed placerat?
  Margarita adnuit;
  - Ita, quasi pro real! Sed occasiones tales habemus ut non timeamus.
  Caligula delphinus et Margarita auctor factiosae fabulosae disputandi et accipiendi tempus non fuit, et revera novum mundum ingressi sunt, et in pugnae mentis excessu!
  Margarita notatur;
  - Nunc totum exercitum habemus. Et quantam curam tu et ego intelligas!
  Caligula confidenter respondit;
  - Profecto intelligo! Et spero me dignum futurum esse ducem.
  Et puer gladium acutum versabat.
  Celeriter quaerunt et ad copias aedificandas festinavimus. In Italiam quamprimum irent, et papatus plumas inflammarent.
  Profectus est ab Vienna exercitus ad tympanorum crepitum et magnarum tubarum cantus. Nondum pedites adeundi spatium habebant, equites circumfusi. Multi equites ex variis nationibus Imperium Russiae Tsarist ingressi sunt. Hoc effecit, ut decem millia ungularum crepidines conculcaret. Irruerunt Cosaci et leves Tatarorum equites accurrunt. Proxima nobilitatis Poloniae praesidia ornatissima movent. Bene viri elegantes visi sunt ad pompam regiam convenerunt. Omnes porro vestimenti splendore, a galea ad phaleras alterum superare cupit. Sunt etiam equites Teutonici in armis. Arma polita ad splendorem, auratum vel argentum. Sunt etiam Sueci et Finni cum singulari uniformi. Equites Janissarii et Spagi, Arabum equites.
  Et multa vexilla et vexilla populorum ab aequatore ad Oceanum Arcticum pertinent. Et quam multa tropaea ... Hae sunt victae vires.
  Et hic veniunt Austriaci , et cum his Germani. AMBULA pro nobis ultro. Item, magna tentatio est depraedatio Italiae. Natura larga est et multam pecuniam est! Sicut alia bona quae cum batillis colligi possunt.
  Caligula Tomboy cecinit;
  Exercitus noster fortis est
  Mundum tutatur.
  Quid si bellum est?
  Non est pro nobis!
  et puer nudum pedem in conlectus arripuit. Nimirum breves tantum gerebat, quia tam cito in ecstasi statu ibat ut vestimenta sua impediret et scinderet.
  Margarita rogat amicum et commilitonem suum;
  - Aut fortasse vere cantare? Praeterea prorsus tuum est!
  Puer histrio subridens erat quasi catulus lupus;
  - Quid cogitas, non possum?
  Et coepit Caligula delphinorum cantare;
  Oh, mundus iste, tu tristis es;
  Mare lacrimarum - oceanus...
  Ubi est meridiana via animi astra?
  Ulula mortui quam Eden questus somniavit!
  
  Corda glaciem continet, glacialem crustas;
  et ardorem passionum invidorum.
  Quam callus, qui etiam carneus eft;
  Tristis philomena in luctu ludit!
  
  Ut mucus a woodlice, spiritus exercitationis;
  Et tabescet a sollicitudinibus gravis.
  Sed possumus, si coniungimur
  Egredere populum de mula!
  
  Humilitatem mundi discute;
  terribile signum maledicta dele .
  Doloris habenas ferre non possumus;
  Diabolus in pulverem convertatur!
  
  Cito catenas mittet planeta;
  Sed orbita non relinquet.
  TO De se honeste agamus
  Tunc surgent populi!
  
  Sine metu oriri potes;
  Non ventilabis aliis ...
  Bastardus ut non natat pingui;
  Itaque mater nostra non senescit!
  
  Hoc paulum bibemus,
  Vinum melle apum dulcius!
  Sint molestias rem ,
  Sed non venit hora.
  
  Tunc paradisum caelestem aedificabimus;
  Omnes filii tui in perpetuum fruentur.
  Volamus sicut sagitta in fugam coelestem;
  Splendidum somnium adveho verus!
  Finito cantu, pugnatum est .
  Testae explodendi sunt et multo magis moderni sclopeta iecerunt. Hic est Portus Arthuri, fabulosus urbis. Lapsus est qui notavit dynastia Romanov declinationem totiusque autocratiae secundum totum. Si hoc castellum stetisset, tanta rerum novarum non fuisset. Ad summum crepitum facerent, malleos falcesque deponerent. Sed hic clades perducta est ad seriem rerum quae Magnum Octobrem Revolutionem effecit.
  Estne hoc bonum an malum? Res carum est. Decies centena milia victimarum et emigrantium, sed postea, terra suam progressionem significanter acceleravit.
  Etiamsi maximo pretio incolarum Russiae centum miliones hominum decrevit.
  Ut aiunt, minutione aegrum sanari.
  Sed nunc facultas est, recepto Arthuro Porto, ut historiam retorqueat et unicam lineam sequar. Cum, exempli gratia, vim Romanov retinent, et etiam in versione autocratica. Hoc est, scientia quidem ficta, sed interesting. Ita revera quid expectatur Russia si versio tsarismi conservata sit? Stagn, vel vice versa, victoria? Num ratio monarchiae absolutae efficacior fiet quam democratiae occidentales, haec iam luxu facta est. Re quidem vera relationes inter Russiam et Occidentem vicesimo primo signanter depravatae sunt. Post quem modum facta est quaerere vias oppositas parliamentarismi occidentalis. Notio apparuit: democratia administrata est. Hoc est cum formaliter electiones sunt liberae, re vera eventus eorum praedestinatus est. Sed haec politia instabilis est, et factio potentiae ad conservandum statum suum per leges iam democratiam minuit. Et tunc omnia ad dictaturam pergit, iam oppositionis repraesentationem in parlamento amittit.
  Mechanismus deinde reprimendi ac terroris immittitur, vel e contrario, vel ex superiore, ut sub Gorbachev, vel ex inferis, quod etiam non semel accidit.
  In Russia in autocratia omnia simpliciora sunt. Rex summam potestatem habet: facere, ignoscere, iubere. Summam habet iudiciariam, exsecutivam et legislativam potestates. Est Consilium Civitatis personarum ab ipso Monarcha designatorum, qui eum tantum suadent, et sunt officiales qui voluntatem Regis exercent.
  Duma res publica monarchiam absolutismi circumscripsit, imperatorem iure condendi leges adimens, ex parte rerum oeconomicarum potitus. Maxime autem Duma fetura et vipera ob varias coniurationes facta est. Haec negativa sua est!
  Ceterum puella factiosa non erat contra regem auxilium. Margarita Caligulae PROBUS quaesivit;
  - Sic electio patet, impetum aggrediamur!
  Terminator puer respondit:
  - Nulla alia optio! Scilicet oppugnamus!
  Et coepit chaos secans. Pueri cherubi ope magicarum facultatum sexcentis chiliometris per horae accelerato, paene non attendentes explosiones testarum et machinis tormentorum ictus in hostium ordines irruperunt. Fortunate etiam tempestas erat infausta, pluvia et tenebrae. Kuropatkin nondum populum inferrent. et tormentorum apparatum peregit. Contra opinionem vulgi , minister generalis et pristinus defensionis non stultus fuit. Kuropatkin milites curare et scientifice pugnare conatus est. Hoc erat quod demittebat. Tarditas, tarditas, cupiditas certandi, actio secundum exemplum - pugnae cum fortibus Iapones successu privavit. Ideo non opus erat impetus audacias Suvorov exspectare ut Port Arthurum in motu caperet. Heu, Kuropatkin tantum vicit quod post mortem Corporum Nogi, Iapones, etiam sine mutatione mutati , praecesserunt, caput-in oppugnaverunt. Et per consequens, excussis ordinibus, revolverunt.
  At nunc Kuropatkin et conchas cepit et suam.
  Hoc significat quod tormentorum testaceorum etiam per plures dies ducere potes, calculandum quid si Iapones perfringant. Et hoc non obstante quod Nicholaus imperator dedit ordinem categoricum, ut statim castrum expugnaret, et bellum, quod erat gazophylacio ruinosum, finiret.
  Hic, utique, Kuropatkin inter saxum et locum durum est. Portus autem Arthurus castrum validum est, et nunc Iapones in ea consedit - tempta, cape!
  Sed Margarita et Caligula delphinorum gladiis secantes et nudas digitos cum liberis in cruribus proiiciunt, sed tanquam scapulas propellens, per bastiunculas moti, milites purgantes. Primum summa dominatur scire debes et tunc ad oppugnandas turmas viam aperire poterit.
  Dum metus samurai, Margarita lepide dixit;
  - Pugnant plerumque profectionis causa, sed, evenit, pugnare propter regressionem videmur!
  Caligula puer subrisit;
  - Visne recipiendae huius munitionis situm Autocratiae confirmaturum?
  Et gladiis artem integram peregit. Sic gladii portabantur.
  Pedes nudis et pueri percusserunt ictus qui capita, colla, ossa.
  Margarita, sanguinem labiorum lambendo, a velocibus ictibus manibus et pedibus copiose dispersum, confirmavit;
  - Saltem etiam sic! Ceterum constat monarcham, qui bella vincit, popularem fieri. Saltem aliquandiu. Tum victoria oblita est et homo mediocris, seu vulgus, in vulgarem exercitationum laborem trahitur. - Puella factiosus cum uno calcitrante , statim sex Iapones pulsans, et duo sua bayoneta e valido impulsu confisi, addidit. - Fortasse hoc tempus est relaxatio!
  Et iterum nudam movit calcem, vincens quinque bellatores solis ortu, tres duces.
  Puer discalceatus in bracis, Iaponicam similem brassicam secans, Caligula logice notavit:
  - Post victoriam celeri incrementum oeconomicum in Russia incipiet. Hoc significat quod homines melius victuri sunt, et novarum sententiarum declinatio.
  Iuvenis bellator tormentum calcitravit ita ut duodecim samurai milites concitaverunt . Termino puero addito. - Solent homines propter famem luxuriare!
  Margarita, os e cranio ab ore amputato exspuens, veru tres milites Iapones ferire, partim tantum constat;
  - Profecto hoc verum non est! Immo revolutiones et seditiones incitari solent per condicionem oeconomicam auctiorem, sed ... Decembribus propter suam paupertatem non processit.
  Bellator puer Caligula, papilio moto confecto, duodecim capita Iaponum abscissa, constat:
  - Iustum est, non propter paupertatem! - Iuvenis bellator totum manipulum tormentorum excidit et adiecit. - Non semper utile est de stomacho cogitare!
  Margarita corrigitur, ut membra Iaponica crudeliter conciderunt;
  - Accuratius ventrem tuum cogitans numquam utile est!
  Constat Caligulam tumulus, amputans samurai, et galeata capita in diversa jactantes, magno studio;
  - Centum cento ius es! Nihil recusabo!
  Bellator et fautor verus et fautor, et insuper serenissima princeps, hoc titulo pro meritis suis in uno mundo magorum suscepto, fremuit;
  - Et auferemus adipem ex nobis. Ita sit - banzai !
  Sine misericordia et mora, Caligula, gladiis lacerans et Iaponicam pedibus frangens , etiam cecinit:
  Non frustra ad Rus' me missus est;
  Afferte gratiam!
  In brevi! In brevi!
  Denique - tace!
  His dictis etiam vehementius sanguis profluebat. Sane misericordia est Iaponicae. Laboriosam et admirabilem gentem, sed corruit sub mola et nunc stridor consistit. Quomodo fiet - simila aut simila, quaestio de quaestionibus!
  Margarita puella discalceata partium, justos ictus secundo emittens, ac petulanter scandens, cadavera intrita spargens, in proximam bastionem declaravit, pedem movere ad proximum samurai in maxilla, ac mirae aphorismo aptum;
  - Bellum res turpe, magnis cogitationibus commissa!
  Caligula, puer mimus, qui vel paulo velocius quam amicam suam movit, et a cuius nudo torso tegulis musculorum, pluvia sanguinis et ossis fragmenta abluit, continuavit;
  - Bellum corpus exhaurit, sed animum consolatur!
  Margarita cascades somersaults creavit, Iaponica secans, et phrasim ex hit cantu lxx saeculi XX cecinit;
  - Hilaritas, gratia et MOLLITIA! Generale , confortans, strenue cohortans, e lecto egredere et gymnastica fac!
  Caligula delphinus a crure musculari ictu ad inguina per aerem volare coegit colonellum Iaponum et statim duo tormenta tormenta in turri stantes deturbant. Monstra mechanica conspuere plumbum, inertia, cadendo, suos tundunt , ordines metendo. Puerum Termino adoravit;
  - Ignosce, luscus angustus , sed primus esse volui! Non solum volo, sed volo!
  Margarita, aliam turrim cum tormentis machinis in USA factis pulsando, pede nudo dum salit, logice notavit:
  - Primum malum non est, certe, sed pilas a tergo coquere non debent!
  Puer histrio Caligula, nudis digitis proiectum, shimosa explosivum altum explosum, samurai spargens dixit:
  - Qui globulos nocte ac die coquit, vivus se edi non sinit!
  Margarita giggled misit et impulit pedem nudum in metalli machinae turris tormentariae. Intemerata revolvitur chalybea, et Iapones evolant duces, caesaque membra fugant. Vere, sicut insecta, visi sunt.
  Margarita hic quoque locuta est;
  - Pulsus etiam calcem induere potest "tabernae"!
  Caligula Hooligan, etiam sclopetum in saltu pulsans et omnes avolare faciens, dixit:
  - "Boots" calceos non ponunt in aliquo qui cerebrum non habet ut calceos expoliat!
  Margarita respondit se rursus convertendo et totam epheborum Iaponicam caedere. Hic etiam Terminator fulsit puella;
  - Inaequaliter, multum proborum hominum in summo sunt, sed pauci sunt in eis, qui sine dolosa calliditate in curriculo incrementi possunt!
  Caligula quasi vulnus cacumen scidit, deprimens et caedens Iaponica, et rationabiliter certa;
  - Politicus ludit pulchra quoties fossor in cuniculum in tunica alba descendit, et ratio eadem est: subsidia extrahere, ut famam foedam laves!
  Ad hoc Margarita respondit, sanguinem de crinibus quassans;
  - Politicus, mendax in vita, et in factis hypocrita, at mors etiam cum hoc perfide pulchra est!
  Terminator puer sclopellum Iaponicum comminuit , ossa duorum duodenarum militum Imperii Solis orientis frangens et respondit:
  - Mors honesta in eo est, quod semper venit, sed arbitrarium est in eligendo tempore visitationis suae!
  Portus Arthur est civitas magna et multas munitiones habet. Ita, proh dolor, pugnatores satis temporis habent ad pugnandum.
  Puer pugnator Caligula, pugnatores gladiis concisus, etiam pisum nudo pede iaciens, discerpens samurai, canebat:
  - Quomodo non tentavi, quomodo non contendi! Non refert, si quis ibi pugnaret!
  Margarita, interveniens alium prole militum, qui sub ictu puellae fautori moriebatur, sicut fulgur coruscans, dicebat:
  - Et quodammodo pugnam ipsi petimus. Post omnes, fatere, visne, Caligula, ire ad portum Arthurum?
  adulescens honeste terminator dixit:
  - Nempe! Hoc erat mihi flagrantissimum desiderium.
  Margarita, puella factiosa, iterum Iaponiam abscidit ut novacula, giggled;
  - Etiam! Serva Russiam ex gravissima clade in tota historia belli patriae nostrae mille annorum!
  Puer Caligula duos duodecim Iapones cum duobus ossibus excidit, socium suum correxit;
  - Gravissima clades fortasse primo bello Chechnya fuit.
  Margarita consentiens huic annuit, etiam processus concisionis accelerans;
  - Omnino! Adversarius amisimus nimis imbecillus est! Chechnya tantum fuit illius, et dimidia pars eorum pro nobis pugnavit.
  Caligula sepulchrum truncavit, socium suum in processu exterminationis praecurrere conans;
  - Quomodo Moska elephanto latrat!
  Margarita hoc prudenter animadvertit, iterum osse et cruento micas e crine excusso colore nivis, sparso auri colore, fortem Iaponicum exterminare perseverantem, qui cum intensione manus et pedes dedere nolebat;
  - Quando exercitus et populus pugnare nolunt, tunc talia miracula fiunt. Et in primo bello Chechen, et in bello Russico-Iaponica.
  Caligula delphinorum samurai consentire cogitur;
  - Sic est tibi! Russi, pro dolor, Iapones pugnare nolunt. - Et juvenis pugnator, relicto integra samurai comitatu, capite truncato, adjecit;
  - Sed in persona nostra apparuit res mirabilis, quae sinit nos bellum invidiosum obtinere. Etiam symbolicum est quod in bello sine rege in capite, cherubim adiuva!
  Margarita, sanguinem exspuens a labiis et acus venenosos cum nudis plantis proiciens, perforans Iaponicam ad mortem, dixit:
  - Et tamen tertia pars nostra interventus est necessaria.
  Caligula puer, relicto alio cadaverum ordine, in frusta concisus, nihil sane dubitans, nihilominus quaesivit;
  - Certus esne de hoc?
  Iuvenis bellator, exterminationem Iaponicae in Portu Arthuro complens, cum gemitu confirmavit;
  - In mari Togo fortior est. Et qualis dux, seu accuratius praefectus navalis Rozhdestvensky, dolendum nimis notum est. Pueri fortasse meliores sunt in strategiis nauticis!
  Caligula, qui samurai sine misericordia caedit, assentire palam cogitur :
  naves primae turmae Pacificae ab imo erectae reparatae , victoriam numerari non potest. Praesertim si memineris quinquaginta et unam naves Russiae in Tsushima pugnavisse et una tantum eversor Iaponica demersa esse!
  Margarita trepidatione dolium sclopetis fregit, et cum alio adductius gladii quattuor Iapones, acuto acu trium amplius, adiecit;
  - Et etiam significans fortes turmam admirantis bene intercipi posse antequam ad basim per Togo fallax et carnivorus perveniat . Hac de re positio classis Rozhdestvensky difficillima est.
  Caligula tomboy, cruribus simiae pernicibus immissis, alia testa quae Iaponicam landmine similem occidit, lepide:
  Suecia prope Poltava;
  Rozhdestvensky in malum obtinuit...
  Spectat fortis
  Nam contrarium est!
  Puellula fautor, hostem geminatis viribus concidit, relictisque cadaverum congerie et ratione et ratione notavit;
  - Si in mari Iaponiam non vinces, samurai contumaces diu pugnabunt, et thesaurus coronae Russicae iam vacua est, et populus obstupescit. Necesse est ut resonante victoria praelium cito finiat. Aliter res novas et cessum fortasse necessarium et etiam nocivum parlamentum Russiae futurum est!
  Caligula, puer mimus, ducem Iaponum cubitavit et eum in alta volare constituit, et simul tres personas latinas adstravit, ut primitivam bombam launcher explicare conaretur. Terminator puer dixit:
  - Si tempus satis est, quo ibunt?
  Margarita, concisis Iaponicis in assulis et pulmentum cruentum, notabili terrore notatur;
  - Hic est quaestio. Nunc sic e castello ad castra movemur. Quid de mari?
  Tomboy Caligula truncavit et scintillam ex oculis suis dimisit qui vectum telae percussit. Explosio facta est quae phalanx integram militum Iaponicorum in aerem iactavit.
  Puer histrio fremitu exclamavit:
  - Nil specialis! Nostra notitia bene natamus, gladiis non mergemus. Natabit e praelio ad praelium, purgans transtris.
  Margarita, cuius gladios, ut novacula acuta, numerosos, fortes, sed sine sensu morientes milites praecidit, risit respondens acutioribus dentibus;
  - Certus es gigas cogitationis!
  Caligula delphinorum in Iaponica quasi ludus computatralis feriens, honeste respondit:
  - Si velocitatem cogitandi sumimus, tunc nos quidem pares non habemus !
  Terminator cum hoc puella consensit et ut persuaderet per totam phalangem samurai ambulavit.
  Et cruentum vestigia nudae puellae, sculpsit pedes reliquit.
  Simul haec exposuit;
  - Ac velocitas corporum, quae quanto significantiora!
  Simul, et tanta celeritate currendo, statera tenere et non cadere possis necesse est. Caligula Hooligan plus minusve succedit. In universali, theoretice loquendo, autocratia sine constitutione in Russia perpetuo existere non debet. Exemplum nationum occidentalium cum parliamentis suis nimis contagiosum est. Ut taceam quod oligarchi vim suam exercere volunt non solum in re oeconomica, sed etiam in ratione politica. Nunc enim autocratiae plus minusve amicae sunt, et probabilis victoria in Oceano Pacifico et postea dilatatio in Sinas hanc amicitiam diu firmabit. Viam bellum Russiae-Iaponica etiam gravissimum est ex longi temporis prospectu. Creatio Flavi Russiae et inclusio non solum Manchuria, sed etiam ceterae regiones Sinenses ad ultimam Imperii caelestis divisionem ducere potuerunt. Id significat colossus fortis Sinensium saeculo vicesimo primo, qui affirmat Superpower et globalem iter esse, statum exsistere non poterit.
  Maxime autem verisimile est sine Revolutione Octobre, ruina systematis globalis coloniae non occurret. Mundus rationalis tutiorque erit quam saeculo vicesimo primo, cum plures quam ducenti status in parva planeta erunt. Sed plura imperia exsurgent, fortasse etiam Russorum unus potentissimus vel saltem amplissimus fiet.
  Non tam difficile est praevidere quid victoriae de Iaponia eveniat. Verisimile , Germania, cuius exercitus magna auctoritas Russorum fiet, bellum Russiae declarare non periclitabitur. Sed fortasse una fronte bellum volet, Belgiam et Galliam percutiet.
  Nihilominus Nicolaus Tsar talis est ut bene impetum , sicut in historia reali, adoriatur. Bene, at certe ut pugnaces Germanorum nimis fortes fieri non possent.
  Tum Bellum Orbis Terrarum iterum. Russia potest habere divisiones Sinenses et classem Pacificam potentem in fronte, quae plus erit, sed ... In historia reali, Iaponia pugnatum est pro parte Entente, eodem modo, Terra orientis Solis ostendere potest. ulciscendi cupiditatem. Et tunc habebimus alteram frontem in oriente. Nec id magna .
  Praeterea notabile robur exercitus Russici, comparato Historiae Verae, sperare non potest. Quanquam celerior recuperatio oeconomica oeconomicus antea, non 1909, sed 1906 incipere potuit, ac etiam altior esse. Post omnes, victoria Russiae fidem investitorum tam externorum quam domesticorum in regimine regimine firmare potuit, et influxus capitis re maior esset.
  Hoc rursus exercitui sumptu augebitur. Nisi forte regimen tsarist nimis se confidens evadit. Cum praesertim, videtur quod omnes vincemus et in bitumen devolvemus. Principio, Belli Orbis Terrarum exitus, in hac causa, minime evidens est. Ac fortasse, ut omnia probe expediantur, quarto interveniendum erit.
  Etsi possibilitas primum bellum mundanum nullum erit omnino non excluditur in principio. In hoc casu ... Iam difficile est dictu quomodo res ulteriores enucleentur. Quousque regnabit Tsar Nicolaus II, et quis succedet ei? Tsarevich Alexei in ambiguo est, non vivit pubi. Mikhail frater et filii eius? Haec et alia bene possibilia sunt.
  Quam diu Nicolaus II vivere potest? Apud Romanovm non erant diu jecur, sed generatim tsar qui parum bibit nec fumus diu vivere poterat. Qui quamvis mansuetudine et humanitate cordis acceptus, liberalis non fuit. Veri simile est igitur quod imperator constitutionem sine extrema pressura concedet. Sed viae Domini inscrutabiles sunt. Omnia possunt evenire via minime expectata. et lupus in agnum vertit, et agnus in lupum!
  Et nunc tales sunt extus formosi et bellus infantes, puer et puella, tenerae aetatis, post castelli munimen et munimentum post bastionem serenant. Hic, exempli gratia, principalis mons est simplici nomine Vysoka. Hinc videre potes portum integrum cum navibus Russicis primae turmae Pacificae reparatae, quam ceterae plateae et aditus ad urbem.
  Margarita, confidenter caedens numerosas et cruentas Iapones, praecipit;
  - Etiamne purgabimus eam?
  Puer pugnator Caligula ultimum samurai gladiis conficiens, cavillans respondit:
  - Utique emunda et re- munda erimus!
  Coniuges autem ad summa ruunt , cursu pugnantis gagates . Properandum nobis est. Mense Martio noctes non tam longae sunt, et interdiu, etiam cum velocitate, veri simile erit ut hits e multis sclopetis, id est sclopetis ac praesertim tormentis tormentis vitandis, omnino vitari poterit. .
  Bonum est quod nullae machinae latae sunt. et aliquo modo lenior. Sol oriens nullo festinat ab imbre tenebras dispellere et lactea nebula omnia complere.
  Mane pruina est, et crusta glaciem cruorem sub pedibus Terminatoris guys callosis, qui, etsi vellent, calceos non induerent - lacerarent. Crura quoque arma non pejora pernicissimis manibus. Crustum glaciali crure, sed nihil impedit volando usque ad cacumen atque ibi ruinam continuans, servitium undecim pollicis tormentorum inclusis.
  Quid opus talium truncorum? Sed scuta cum magnis tormentis non potes ferire, sed custodes facillime emundare potes. Margarita, duodecim Iapones in barathrum cum una turntable coniecta, terribiliter cadente ululaverunt , dixit:
  - Ita sollicitudin agatur in via frigido ...
  Puer terminator Caligula chuckled, duodecim bellatores Iapones fortes in abyssum proiecit et cum voluptate notavit:
  - Etiam taedet...
  Margarita eam excutit, caput amputatum in arcu ad socium suum proicit;
  - Bene est. Praesent vel pellentesque quam. Vel vis cum maleficis duellum?
  iam super- bat, fabam ferream quasi anguis commanducata respondit:
  - Non recuso , sed saeculo vicesimo parum illis offensionis est !
  Margarita, alia duodecim Iapones concisas pro carne scissa, giggled;
  - Sed ecce ninja!
  Re quidem, duo duodenae personati pugnatores in nigris stolis concurrerunt ad bellatorem oppugnandum. Et in utraque manu duo gladiis armati sunt. Pro hominibus, ninjas bene movetur. Posset sentire eximiam praeparationem et immanem disciplinam ab infantia. Sed revera quid opponi cherubis potest? Differentia velocitatis inter immortales, ope magicae filii exantlaretur, et homines nimis magna est. Et ninjas, quamvis exercitatissimi pugnatores, homines tamen sunt.
  Margarita duos statim celeri molendino excidit, et tertium nudum, puellarem, elegantem, sed letalem pedem in inguen ita commisit, ut plus quam quinquaginta metra volaret et navis e turri dilaniaret. Margarita ad eam astra dejecta expugnavit ac pergens, tres alias caedens, quartam, tribus digitis suis pugionibus iactis interemit. Ninja e duobus evasit, sed tertia, per trajectoriam fractam volitans, recta in cor appulit.
  Caligula quoque sepulchrum iniit. Dimidiatis ninja purpureis oras- scidit, et emittit impetum velocius, qui capita virorum personatum pulsantibus paria sua oppugnare conatur.
  Homines nigri invisibiles non cessere, sed tardiores erant velocitate comparati puero et cherubo puellam, quae eos invaserat. Casum omnino non habent.
  Margarita, in inexsuperabili motu celeris flaminis, etiam cecinit;
  - Cito oblivisceris me, sicut pluvia humida ad infernum ibis ! Alii angeli serviunt nobis, et tu cum Dracula in loculum ibis!
  Ninja concidit, caesus est, respersit sanguinem sicut pepones maturae sub clave. et impetum facere non destiterunt. Omnes viginti tres magni pugnatores in proelio ceciderunt. Post quem magnifici duo servi superstites tormenta ad conficiendum switched.
  Iam nebula dissipare inceperat, et Sol fortior lucere coepit. et fortes viri fortes ad aliam munitionem permoti sunt. Nondum oppugnatio inceperat, et ipsi certare debebamus. Nondum tamen pugnatores fessi graviter sentiunt, sed simpliciter edere voluerunt. Bene, rursus equum crudum comedere coepimus. Bene, non populus tamen.
  Terminator puer Caligula, nudo pede acum iaciens, aliquot Iapones cum eo transfixus, locutus est:
  - Durissima servitus est esse servi ventris - dominus est crudelis, cujuscumque vanitatis et plenitudinis!
  Hoc Margarita consensit, samurai adhuc reptans, sicut locustas innumerabiles, quae in undis percolabantur , secare continuando . Inter Iapones erant infantulus guys circiter sedecim vel septendecim annos natus, et tam iniucundum fuit eos interficere. Auctores videntur Terrae Solis orientis omnia subsidia bellica fudisse. Sed Kuropatkin, quem quisque conspuit et conspuit, adhuc milites curabat et multo minus quam Iapones amisit. Et pro hoc debet dari fidem. Unitates Iapones paulatim meliores pugnaverunt, et copiae recentes exercitatae ex Russiae parte Europae venerunt. Custodes possidet cohortes.
  Puella factiosa simile quiddam in altero bello mundano evenisse putabat. Germani formidabiles progressi sunt et successerunt, donec electae acies aut totaliter aut paene penitus eliduntur. Post quem Exercitus Rubri continere non potuerunt.
  Profecto dicendum est turmas curatores Exercitus rubri etiam dempsisse. Quod quidem esse ad problema.
  Margarita his verbis in proelium prorupit;
  - Non dabit tibi Deus, porcus non comedet te, et dracones nequam te apprehendent!
  . CAPITULUM N. XII.
  Dominica ad Draco Academiam aliquantisper tantum rediit. Illa iterum celeriter aliquot duodenas incantationes, et nonnulla verba complexa didicit.
  Tunc tres puellae: elf, hobbit et femina troglodytae, cum ea in altioribus lapidibus magicis iactis ludunt.
  Dominica beat. Et ipsi lapides fulgebant valde et coruscebant, sicut guttae roris in radiis quatuor luminarium.
  Post quam puella magae duos annulos sibi lapides ex singulis peditibus dedit, ut propter magnum metam incantamenta sua bellatrix firmaret: salva fortioris sexu.
  Nunc fere omnes digitos mimae nudos pedes puellae, praeter minimum digitum, anulos magicas habebant. Et facta est potentior magia quam prius fuit. Hoc est, revera, puella quae urbem destruit et palatium construit.
  Itaque cito centum carmina plura didicit, et loco quiescendi in stragulo sedit. In lotum locum se demisit, ac paene statim mentis essentiam et animam, ac corpus duplicatum, in pari universo se invenisse, una cum biga pugna, licet extus iuvenibus.
  mures in regione Bastinda mala maga certabat .
  Primae catervae muralium carnivorae occisi sunt vel transformationes expertae.
  Tunc campi apparuerunt ubi infelices pueri servi laborant. Praefecti magni tae magnitudine honesti apros observabant. Flagellant in manibus tenentes, et pueri et puellae seminudus flagellant.
  Dominica indignabatur;
  - Quam malum est, cum pueri patiuntur!
  Iratusque ira multa fulmina statim ad mures excanduit, et in ampla, scelesta grannia convertit.
  Puer servi obstupefactus, ad tantam saporem et odoriferam escam ruit. Et dilaniemus ab eo.
  Dominica virgulam iterum vibravit, iterumque transformat, versans viles mures in lancibus, trepidi;
  Pueri, hae stellae in caelo sunt;
  Flores in pratis nascuntur...
  Gaudium erit in planeta;
  Pulchra somnia florebunt!
  Margarita, quae etiam in transformationibus implicatur, logice notatur;
  - Habetis magnam interiorem calorem et misericordiam!
  Repente, ut sinciput in theca, apparuit ingens dinosaurorum mus. Os aperiens, aliquid obstrepentis exclamavit.
  Ambae puellae sunt praestigiae, quomodo dimittent eam fulmina et pulsatores, et virgas magicas, et anulis nudis pedibus. Flumen energiae connexum et monstrum ingens percussit, viginti quinque metra altum est. Corruit, et continuo varias, variasque, dapes In mensa longa convertit, variasque videres. Et hic, inter alia, erant vitrea vinaria aurea cum varietate glacies cremor.
  rusticis secant .
  Et tantus furor in eis fuit. Pueri rebelles etiam studiose canere coeperunt;
  Quisquis in tenebris servitutis est, arripe gladium in manibus tuis;
  Turpitudinem turpiter noli tolerare...
  Inimicus tuus non aedificabit fundamentum in sanguine;
  Miseram de eo sententiam feres!
  
  Puer verberatur mala flagello;
  Torquet eum carnifex mala rat...
  Sed tortor malus vertet in cadaver.
  Non audies ultra puellas clamantes!
  
  Noli esse servus, humilis in pulvere.
  Caput leva cito...
  Et erit elfinismus in distantia;
  et Spartak amo !
  
  Sit lucida mundus in universo;
  In qua beatitudo pro hominibus semper durabit...
  Pueri epulas ibi habebunt;
  Regnum illud non est ex sanguinibus, sed pugnis!
  
  Paradisus erit in toto mundo, credimus.
  Dominabimus spatium...
  Hoc, puer, aude;
  Ut nulla sit hic incubus et malus pudor!
  
  servi sumus gementes in catenis deprimentes
  Et flagelli urit nos in costis...
  Sed credo quod omnes mures occidemus;
  Quia dux rebellium frigidissimus est!
  
  Hac hora pueri omnes decesserunt;
  Puellae quoque cum eis sunt idem .. .
  Et credo quod solcenismum dabunt;
  Iugum invisum projiciemus!
  
  Tum, inquit, victoriae cornu sonabit;
  et pueri in gloria florebunt.
  Mutationes nos in felicitate manent;
  Examina, perfecta omnia transeuntes notis!
  
  Tale miraculum, credo, consequemur;
  Hic erit verus paradisus lucis.
  At alicubi maga est vilis Juda;
  Quid pueros in horreum agit!
  
  Nullis servis apud inferos nobis locus est;
  De rimas dæmonia agitare possumus...
  In nomine Paradisi, quod est sanctum Domini, etc.
  Pro cunctis liberis iucunda plebs!
  
  Pax sit per totum mundum,
  Sit felix et sacrum iubar ...
  Hostes sagittamus sicut in porticus transversas;
  Ut tantum sursum, non secundum deorsum!
  
  Ita, mihi crede, nostra non arescet potentia;
  Via coeli erit universo...
  Et rebellium exercitus voce magna latrent ,
  Mures submergere hostiles!
  
  Haec quam laeta, felix;
  Fœnum sicut rosae in circuitu...
  Pueri nostri quadrigis
  Certum est aquilae montis aspectum!
  
  Victoria certa erit;
  Aedificemus, credo, honeste Eden sumus.
  Omnis felicitas, gaudium in qualibet tellure;
  Et non es rubor , sed vir spectabilis!
  Hoc quidem solemne est servorum excitatorum qui mures et orcos opprimunt.
  Interea Dominicus et Margarita dracones praemisso exercitu ad castrum volare.
  Duae veneficae, celeres et micantes cum hastis magicis et anulis, cum phylacicis in pedibus nudis. Quac fabulosas faciunt transformationes. Et nihil mali est quod nunc aliae mures alatae periculosius eas impugnare conantur.
  Rodent aviation non est iocus. Puellae autem eas magicas potestates feriunt et incantamenta mittunt . Et pro monstris, bombycina pocus apparet. Ita suave et olens.
  Praeterea quaedam simiae alatae in fraga convertunt. Quod tam maturum et coruscum rubetis et topaziis.
  Et quidam plures simiae cum alis pisces facti sunt.
  Oenomai quoque et Dobrynya in dracones proelium inierunt. caedere versos gladiis, quod est simplex et directum. Bene et ipsi dracones, quando sumunt illud, et incendunt. Et cherubim sine moerore et haesitationibus adurent.
  Oenomaus hostem caedere;
  - Hoc, vides, erit valde ridiculum et frigidum!
  Dobrynya cum risu notavit:
  - Imo, hoc in verba poni non potest.
  Et puer heros acerrimam acum lethale in hostes immisit. Percutit vat in oculum dextrum, et altera rodens colliditur. Hoc est unde chaos incepit.
  Oenomaus cecinit;
  Mures inclusi sunt valde frigus
  Etiam quercum rodere possunt.
  Cerebrum tuum difficile est videre;
  et quasi fila sunt volutiones!
  Dobrynya cum hoc consensit:
  - Immo mures corrodunt omnia spurca omnia!
  Margarita despiciens. Recordabatur quomodo puer factiosus Andreika captus est. Et clausum est in cella frigida mures plenum. Et talpas pueri nudos pedes momordit, torpet ex frigore. Andreika mures tota nocte pugnavit et non dormivit. Et mane percontatione captus est, et primum salem vulnerum pueri A cruribus asperserunt. Valde molesta est, et Andreika clamare coepit . At illi etiam hamatis filo eum verberaverunt.
  Sed factiosus puer a dolore concussus conscientiam perdidit, nihil tamen dixit.
  Margarita exitum Andreika disponere potuit. Et haec fuit eius feato. Puer dolorem vincere poterat et cruribus percussis claudus discedebat. Et ad id, kudo ad eum.
  Puellula factiosus mures tundebat et magno studio canebat;
  Gun sicut frater meus maior
  Propagines accuratissime, accurate...
  Post omnes, puella machinam sclopetis in ventre suo habet;
  Etiam interdum vitae est ut cavea!
  
  Ego sum qui puella non est fortior
  Lupus et tigris in uno test...
  Sed verbum non est passer.
  Quando sum cum dilecto meo, credo, una!
  
  iam tuli quod praetereo;
  Irania montes expugnavit...
  Multas et varias domuit terras;
  Non, per lectum diurnum sedere non possum!
  
  Probabiliter hoc non intelleges,
  Quid sibi vult pugnare cum fanaticis.
  Scribe in libello tuo,
  Et discere honeste, homuncio!
  
  Nulla mihi patria est, mihi crede, fortior;
  Scintillat quasi rubicundum...
  Etiamsi myriades daemoniorum myriades sunt;
  Nos adhuc locum obtineamus in caelo!
  
  Dominus custodiat me
  noster , omnipotens.
  Caro puella potens;
  Cerasum praeciso volvo pulsat!
  
  Nemo potest vincere me
  Ego sum puella cui nomen legiones est!
  Ursa etiam ante pedes meos inclinat;
  Et mox aurum tibi dabunt mappae!
  
  Pruina, discalceatus per nivem discurrens;
  Nives, scis, puellam non terrent.
  Tonsorem tonsorem dabo adversario meo ;
  Agnoscunt me sicut leporarius!
  
  In primo vere natus sum;
  Ita rubeum quasi vexillum...
  Character valde leporarius , groovy,
  et flamma calet in corde meo!
  
  Non potuisti puellam pulchriorem invenire,
  Dabit omnibus amorem abunde...
  Ne illa quidem viginti spectant;
  Sed ipsa etiam durissima misellam !
  
  
  Arcu ergo puellae,
  Et nudis pedibus osculetur.
  Sagitta ascendet miles sursum;
  Problema nobis solvere non difficile erit!
  Puella fautor valde alacriter canebat. Omnes mures volantes mutatae sunt. Quidam in carcinomate bombico, quidam in popcornu, quidam in oatmeal, vel in bullis saponis. Et quidam pueri herois ad necem leuiter detruncati sunt, aut dracones eos igni combusserunt. Hi erant quidem muffini et assati lepidi, carnificum minutorum.
  Dobrynya accepit acum digitis suis immisit et blattam alatam perforavit et parieti lapideo confixit. Et evenit ut sic frigus et frigus.
  Subito blatta illuminata est et monile adamas impressivum in loco suo apparuit.
  Dobrynya cecinit:
  Cum mullum viderem,
  hey hey hey hey!
  Pueri pro pecunia sua cucurrerunt;
  Noli dormire!
  Puer Enomai respondit:
  - Proh! Quam bene vertit. Haec gemma est.
  Dobrynya grex et rugiens;
  - Possumus omnes, iudices, ubi diutius seminavimus?
  Dominica respondens pipiabat, et duodecim blattas alatas e turri ominosa castri in totas gemmarum stellas volitantes convertit. Et quomodo scintillat et coruscit mirabiliter, sicut adstricta super quatuor luminaribus radiis emissis.
  Margarita notatur cum chuckle;
  - Credo bonos triumphos de malo!
  Notandum Enomai cum risu;
  - Bonum et malum notiones sunt relativae. Hic est mus, etiam vivit, et eam concidimus!
  Dobrynya dixit:
  - Et herbae? Eaedem olera et fructus vivi etiam sunt, eaedem quoque eduntur et miseratio est!
  Dominica tweeted:
  - Id quomodo fit, id quomodo fit;
  Unusquisque alteram statim vorat!
  Puella mima fremitu cepit et magicam a nudis pedibus dimisit. et turris cranii cum ratibus transformata est. Deaurata facta est, et in carbunculis rosa micans.
  Margarita notavit facete, dentes denudans et casus radios funestos et perniciosos a nudis digitis mittens. et magicae operatae. et vapulavit funestum et perniciosum, quod statim in creatrix et florens vertitur.
  Orci et coboli iterum ex arce effusi . Et ascenderunt in turbam realem . Nonnulli ursi villosi umbonibus arma induebantur. Arma autem hec sunt valde nitida cum lanceis et securibus.
  Dominica notavit infensi dentes denudans;
  - Haec multitudo iam creepy ascendens in . Hem, ecquidnam illis letale occurramus?
  Margarita maligno risu notavit:
  - Ita sane hoc facere possumus!
  Et malefica puellas magos pulsatores suos in orcos et cobalos sumpsit et immisit.
  Puer Dobrynya notavit;
  pugnandi occasionem dare debemus .
  Et quidem millia filiorum rebellium ex diverso ad castrum accurrerunt. Eorum multi, maxime pueri, catenas gerebant. Quidam e guys laboraverunt, monumenta et sculpturas magae Bastindae erigentes . Statuae nonnullae ad centum metra in altitudinem excreverunt, et solum castellum giganteum supra ea eminuit.
  Pugnaverunt ante alios duo fortissimi, licet non maximi pueri, vicecomes et Phoenix, destruentes talpas.
  Orci, vicissim, etiam arcus emittere coeperunt. Sed eos durae veneficae feriant. Si faciliter mures necares, quamvis pingues et grandes, mobilitatem eorum movebant. Orci tunc fortiores pugnatores erunt, et cobales simpliciter sunt gigantes.
  Phoenix notatur;
  - pugnavi cum Kartao . Ita eius pugnatores agiliores fuerunt!
  Vicecomes pugnator cecinit;
  Diligo bellum terribiliter
  sicut gallus pugnans.
  et in manu pugnae;
  Pro duobus monstris pugno!
  Risu notavit Phoenix:
  - Ita honestum esse, hoc magnum est ! Sed mille monstra solent occidere.
  Itaque heros pueri cobolem necaverunt. Monstra autem reliqua iam in parte mutata genera ciborum et dulcia. Sed unus e coboli talem glaciem cremor edidit in vino vitreo ex smaragdo sculpto.
  Et superne sunt acervi multicolorum glacies cremor, frusta scelerisque, fructus candied, fraga, pistachios, et sic porro valde appetibilia.
  Pueri bellatores jucunde clamabunt. Ita, revera evenit perquam sapidum ac mesmerizes oculos.
  Margarita maga puella, aliam undam exitii et annihilationis dimissam, bigam pugnacem fecit in rem turpem transformandi in gulam , et edixit:
  - Quibusdam modis magia melius quam natura, vox?
  Dominico constat;
  - Imo sine ulla dubitatione aliquid pulcrum et sapidum creamus. Sed cur hic milia servorum, et omnes liberi, nec adulti in conspectu sunt?
  Margarita ridens respondit:
  - Auctoritas magicae loci. Satis fortis est. Imo evenit ut tantum in hoc mundo sint todlers. Sed ne cures, solus loci aer te in parvam non convertet.
  Dominica admirans interrogavit:
  - Et quare?
  Fautor puella respondit;
  - Et caput brassicae!
  Impetus malorum orcorum et cobolorum infirmare coeperunt. Quidam ex eis ab infantibus bellantibus interfecti sunt, et plerique transformati sunt a potenti magicae pulchrorum duorum. Hoc vere magicum est, eclipsim baculi quam Dunno habuit.
  Dominica notatur, renidens dulciter;
  Venit tempus rationis.
  in oculis ledo nos ...
  Respondens factus est sicut pica;
  et dente rogat!
  Et quidem in Omnia suavia tractat, in orcos et cobalos transformantur.
  Et pueri bellatores hoc delectantur. Mures et sine ullis quaestionibus exstinguuntur . Sed ex verberibus pulmentaria iterum apparere coeperunt. Et alia delectamenta et incredibilia.
  et mures cito in aliquid utile et ad manducandum capaces convertuntur.
  Margarita puella fautor exclamavit:
  - Fortasse nunc in ipsum castrum ibimus!
  Puella mima dixit:
  Et insidiae ibi nos exspectent. Sed ad hoc parati sumus!
  Margarita risit et respondit:
  - Pupulus sum, quod semper paratus sum!
  Iam pueri servi in arce fregerunt. Nuda pedem pressit in marmore nigro. Intus pugnaverunt cum orcis, cobolis, et muribus. Et sic eos conciderunt sicut pro gladiis caedentes. Hoc est, ubi secandum incepit.
  Pueri cum gladiis maxime acriter pugnaverunt. et puellas arcubus emittere maluerunt. Fortunate Margarita falces et ligones in veros arcus convertere potuit. Et sagittarum sarcinas totas transfodiunt mures.
  Dominici lepide notatur;
  - Sagittae percussoris acutae semitae, refrigescant filii mei.
  Subito maga ipsa Bastinda e turri evolavit. Vidit sicut mulier triginta quinque, et quasi summitatem scidit. Crines nigri sunt, crispi, et ipsa duas virgas tenet in manibus suis caestibus.
  Maga in birotula volat, et in pedibus eius stimulis ocreae erant.
  Bastinda cepit et fremuit;
  - Aspicio fortes
  Et infirmos offendo.
  Sum magnus malus
  Et quid de te discalceatus?
  Dominica tweeted in responsione:
  Lex mea simplex est
  Malos ego vinco.
  Quisquis infirmus est, ego auxiliabor;
  Non possum aliter facere!
  Bastinda e thyrsis magicis sumpsit, quasi Dominicam cum pulsaribus ferire . Sic respondens sibilabat. Et statim pulsatores versi in placentas, et inciderunt in mima puella, eam penitus illinentes.
  Dominica, indignans respondens, ingentem pulsar e baculo et nudo digito dimisit.
  Is volavit, sed Bastinda effugere potuit et in arce emissus ictus est. Prope statim illuminatur et transformare coepit. Et in loco ominis castri, palatium opulentissimum exstitit, et totum et continuo.
  Bastinda eum perstrinxit, oculos eius connivuit et fugit. Accuratius, avola. et cauda ignea manebat post eam.
  Dominica et Margarita post eam irruerunt. Utraeque veneficae in cursu segnius erant.
  Tamen volatilis motorcyclus multo velocior est quam dracones.
  Bastindam iaculari coepit . Sed omni interdum vitando vel defensione . Praeterea motorcycle celerrime distantiam auxit, eum e range magicae incendii auferens.
  Dominici notavit;
  - Amisit patriam, subditos et imperium. Ita nunc non opus est!
  Margarita notatur;
  "Si illa furavit et flavum rat artificium abstulit, victoria nostra nulla erit!"
  Puella mima, digitos nudas, sient crura, fidenter declaravit;
  - At milia liberorum libertas parta est! Valet hoc quoque aliquid!
  Annuit puella factiosa;
  - Recte! Minim elaboraret vis no.
  Immo mures tandem mutati et interfecti sunt, sicut orci ac cobalorum. Sicque major victoria parta est.
  Multa milia puerorum, puerorum et puellarum, in platea congregaverunt et cantabant, nudis pedibus conculcantes;
  -Gloria heroum! Liberatoribus gloria! Descende cum servitute!
  Maxima haec victoria in regione mures fuit. Et tam fabulosa et aerea hic materia est.
  Margarita prior locutus est. Illa, tripudians , captat et cantat, et carmen factiosae cantus erat puellae;
  Nos egestatis et aestatis cura;
  Natus in shack in pluvia...
  Somnium puellae canatur;
  Quando iterum in calidum proelium ibimus?
  
  Finivi in Elfxik fortuito;
  Et mea Mater, Sancta Rus'...
  Meo fato prorsus extraordinario;
  Pro felicitate et amore patriae pugno!
  
  Mater Russia pulchrior et nulla est;
  An for pugna , et noli timere.
  Nulla autem patria est in mundo beatior;
  fax es lucis universi, Rus'!
  
  transibo tibi per ignem et aquam;
  Auctores sunt ad lucrandum...
  Tibi semper populo placebimus;
  Quia virtus exercitus sine fine est!
  
  Impetum in matrem abeamus;
  Sub clamore validi et furiosi eia...
  Tituli mercedem habebis ad finem;
  Nos Nazis e navale eiciam!
  
  Plena est patria heroum;
  Et Stalin gigas magnus est...
  Ire instructi munierunt;
  Omnipotens Familia, Dominus noster, O una!
  
  In nomine lucis et vitae bonae, etc.
  Fortiter pugnabimus, liberi...
  Ceterum generatio sub communismo vivet;
  Mihi crede, spes nobis adimi non potest!
  
  Patriam nostram amamus, latinas;
  Te super nubibus attollere volumus.
  Fascismus validam retributionem accipiet;
  A munientibus, aquilae fortissimi!
  
  Id nos, credo, mox vincemus;
  Quamvis fascismus insidiosus et crudelis est.
  Superbibunt avi nostri,
  Svarog autem ducet vos in bellum.
  
  Ad gloriam patriae virtutis nostrae,
  Ipse Dominus omnipotens ascendit ad crucem.
  Vitae nostrae Russiae nos non paenitebit;
  Audiatur vox magna de caelo.
  
  Pugna pro gloria Matris nostrae.
  Fideles pugnatores amant eam...
  Lupi catuli, non imbelles lepores;
  Etiam equites sunt superbi!
  
  Possumus a crypta lunam obtinere;
  Capere dolum, silurus magnam...
  Magna lenins pro libertate,
  nos ad vitam perducemus aedificium!
  
  In Nomine Familiae pyramides aedificate;
  Naves, quae firmam celi avellent.
  et Hitlerus iocando interficit pugnatores .
  Omnipotens mortuus est, et pro nobis resurrexit.
  
  Carus es, malefica Lada;
  Natus est ex vobis Deus magnus Alba.
  Pro vobis autem fortiter pugnandum est;
  Omnipotens auxilium tuum in aeternum vive!
  
  Amor, honor Deum Jesum,
  Vir Russicus est, nobiscum in aeternum...
  Tempus est arte ornatus adnectere;
  Impleantur anni gaudio in saecula!
  
  Magnificentia sanctae Russiae meae;
  adversarios capax ...
  Mulieres vero cum timore clamaverunt;
  Draconem frangere possumus!
  
  Pro sanctae matris gloria, crede mihi, etc.
  In nomine dei Russici ...
  Magnas ecclesias mox aedificabimus;
  Viam nostram ambulemus usque ad finem!
  
  Amor, crede mihi, nescit verba superflua;
  Nihil fastidii oportere in eam.
  Cain pereat in inferis;
  Et iterum Abel cantabit canticum suum.
  
  Hic circa Berolinum cum bucina saltamus;
  Tuba campanae sonat.
  Tu melior sis bellator nimis modestus;
  canite caput securi!
  
  Resurget familia, mihi crede, mortuis mox;
  Alba Deus dabit tibi uterque amorem
  et praeclare placuit;
  Qualis erit mutationum clara aeternitas?
  saltavit, pedes nudos crepans, alacriter et studiose . Et alii pueri, servi antiqui, cantabant et saltabant, conantes surgere, immo salire altius.
  puer fortis , arripuit lapidem et altius proiecit. Volavit et explosa est, sicut pompa spargens in millia fragmentorum multicolorum.
  Puer vicecomes boabat;
  - Hoc vere phantasticum est!
  Huic Dobrynya iterum lapidem iactu objecit, et Margarita eum fulmine percussit , faciens illum spargere in fragmenta plurima multicoloria et splendentia fulgentia;
  - Minime! Hoc tale est. Et nihil hac re altius!
  Heros puer phoenix furens, nudo pede pressit, Ut fumo coepit gramina, exclamavit;
  - Nostri motivum provolant - desinit in communi!
  Non aliter habemus - magna diripiat!
  Puella quoque iuxta eos saliet et descendit.
  Modus eorum positivus erat, et in pleno adductius gaudio erat.
  Dominica etiam placuit ut parum ingenii eius ostenderet.
  Atque optimos, exercitatos aphorismos tuos rivulos evolvamus;
  Servus liber fieri potest, stultus sapit, pauper dives fieri potest, at si asini contumaciam habeas, semper asinus eris!
  Pauper non est qui pecuniam non habet, sed cuius caput scobe plenum est!
  Noli aspirare regem, si cerebrum non habes!
  Etiam scia quasi asinus insanus erit!
  Rex est, sane leo, sed vulpinus non sine versutia, et leones excoriantur!
  Noli murmurare, sed magis tacere si nondum in loco leonis es, et vulpes causam suam non dedit!
  Politicus est sicut vulpes in fabula Krylov, sed noli corvus ut suffragator!
  Si similis truncus es, ramenta a te ad radices removebunt!
  Ut ad iugum patriae non alligar, sic oportet esse fortis, ut taurus!
  Aviation opus est ad villam volare!
  Politicus paratus est lunam promittere, solum exhaurire non descendere!
  Qui non biberit salutem suam, a puero usque in sempiternum est.
  Quercus argumentorum in radice agunt!
  Politicus libenter ramenta tibi auferet, si stipes es!
  At homo plus habet in simiis: interdum saltem parum verae vulpis est!
  Politicus habet ambitiones leonis, calliditas vulpis, sed ejus modi sunt prorsus swinish!
  Si nimium vulpis politicus est, tunc porcus integer factus est!
  Politicus vulpis astutia et tenaci lupus kebab suffragii faciet!
  Et laborem fortuna postulat, nisi cum labore equi torquem obsequii abicere potes!
  Crede secundis, si fallis omnes!
  Fallere etiam vulpes potest politicus, sed tempus aeternum stultus non potest!
  Suffragium saepe fugit sicut apis ad mellitam orationem politici, sed saepe ipse stimulatur!
  Hirundines politicus suffragii instar pythonis lepores devorat, muscas ut rum allicit et dulces velcras!
  Lupus sine carne vivere non potest, et politicus sine fuco vivere non potest.
  Equus velocissimus ei bene sagaces obediet!
  Facilius est politicus se intus vertere quam aliquid promittere quod fieri potest!
  Quemcumque enim petis, minuto silentii eventum honorabis!
  Esto saltem vulpis ingeniosus si non vis fieri asinus pervagatus!
  Nolite politicis credere, nam suffragii sandpaper iusta sunt detracta chippis e quercubus!
  stultus non complebitur, denarium pondus convertet in denarium.
  Non sunt propinqui in re publica, sed erunt qui communicare volunt fratres tui !
  Multa sunt bona in vita, sed pessimum est cum vita finitur!
  Si vis ad Deum appropinquare, configere simiam in animo tuo in cruce!
  Homo natus est, nisi ex simia, ergo omnino desiit esse simia!
  Si simiae mentem habes, vulpis devorabit te ut rapax boa constrictor!
  Nihil infinitum est praeter tempus quod sumit politicis ut id quod promittunt eripere!
  Si multum latratis , canem tritum eris!
  Qui voce magna loquitur, ne credas, et ignis rubeus exuret te.
  Etiam Deus non potest mulierem arguere et simiam ad humanam culturam elevare!
  Sine amore nullus est risus, nisi subridere politicus.
  Etiam in nubibus diu, politicus alatum exhaurire devolat!
  Animus parva semper cupiditates gigantis habet!
  Parva anima ingens inflationem habet!
  Politicus fur est qui leges sibi scribit et regionem ager zonam considerat!
  Politicus septem sextas ferias in hebdomade habet, sed cum opus est ad promissionem implendam , Sabbatum iudaicum venit!
  Unitas bona est, modo cum politico non coit!
  Politicus talis est creatura, quae ex te ovem facere velit scatacis modis!
  Methodi politici suinici suffragii in crepitum vertunt!
  Sub porco principe vita numquam pinguis est!
  Faciens praeses porcum nimis pingue!
  Si vis praeses fieri, casus tuos arripe!
  Princeps qui suffragatores ovis esse censet, porcus est typicus!
  Deus, haec est non solum omnipotentia, sed etiam velle transire ad crucem propter proximum!
  Princeps qui in throno diu sedet, statuet ut sag!
  Princeps novellus similis est equi noui, et vetus est sicut equa fracta ungula!
  In mediis assequendis sublimia divina, ipse satanas politicus est!
  Politicus est Deus in uno tantum, excusationibus veniens cur electionem suam promissiones tam diabolice defecerint!
  Politician, sicut cervisia, est solum bonum frigus et in mensa!
  Suavis est politicus orationibus, at amaritudo ex illis gustus prorsus non est sicut cervisia.
  Sola temporis veritas exit ab ore politico, cum se ipse detrahit!
  Politicus, ut minimus saltem divinus fiat, suffragium ad plenissimam crucifigit !
  Etiam ursi fortitudo te non servabit, si mens tua constrata est!
  Vulpes tale animal est ut tres pelles leone capiat!
  Fortis est politicus cum suffraganeus in mente infirmus est!
  Quam ob rem politicus cum melle exit ut auctor omnino non conspuat!
  Unus scobe in capite eius cum arundo dura percutiet!
  Quercus rex arborum est, quercus truncus in subjectum caput vertit!
  Quercus repugnat putrescere, quercus plena pulvere caput est!
  Si truncus es, saltem palum in capite habes !
  Incognita est FORMIDULOSUS, sed nota interdum simpliciter timet!
  Cognitio fiduciam facit etiam cum difficilis, ignorantia , confusio etiam cum facilis.
  Non est ignavus qui timet, sed ignavus est qui animum colit!
  Timor est infirmitas, fortitudo fortitudo, sed cave moron in te !
  Quisquis periculum naso duci permittit inter tres pinus questus!
  Immensa stultitia facit in gyros ambulare, tua sollertia irritari!
  Nihil refert si lac in labiis tuis non aruit, peius est si callositas in cordibus vestris est!
  Panem conditum eleemosynarum, sal amarum poenitentiae!
  Mel ex ore politici allicit, quorum labra lac non exaruit!
  Politicus fur non est socer, fur est qui leges facit!
  Politicus vitam dulcem pollicetur, labris mel fundit, sed pede glutinoso, ut musca!
  Vir eloquens politicus in crumenam vetularum deponit!
  Cur silentium aureum, quia solvitur?
  Quid maximum est in mundo? Mons promissionum a politico factae!
  Politicus pecuniam et potentiam cupit, paratus est quemquam discerpere!
  Politicus ante omnia est vulpes, non semper specie clara, sed caudam semper agitans!
  Politicus laetus est crumenam tuam implere promissis iustis!
  Politicus de uno tantum honestum est cum dicit - nos, quoniam seipsum non habet!
  Quid plura quam atomi in universo? Facies et larvae politici!
  Quam saxum suffragii libentissime facit politicus excerpit!
  Politicus septem sextas ferias septem habet, sed suffragatores audiendi semper dies eius sunt!
  Quis primus venit? Politici, quia chaos creaverunt!
  Galli politici frigiditati non credunt, semper ab alia voce cantant vulpes!
  Si vir politicus verba sua quasi luscinia effundit, significat vulpem phonogram suam fecisse!
  Verisimile est quod cancer in monte sibilabit quam vir politicus fidem suam sine rubore adimplebit!
  Politicus mediocris nocte similis est, tantum interdiu clientes abscindere solet!
  Quid est similis cani politicus? Cum multum frangit, certe mansuescit et habet dominum!
  Illi pro quibus in corde suffragant, saepe in iocinerum suffragiorum finiunt!
  Politicus vodka similis est, suffragator cum iecore suo ustum esse sentiet!
  Politicus vertit cerebrum tuum, sicut vodka, solum dissimile est illi faece plenum!
  Politicus amat nebulam creare cum meta perspicui ditari!
  Homo politicus multa pollicetur, sed magis excusat si non tenentur!
  Politicus vulpes est, sed saepius cinerei coloris!
  Politicus ramenta de quercubus tollit et glandes sicut suem pulsat!
  Si politicus loquax est sicut serra, tunc certe stipes ex veterno faciet!
  Politicus amat loqui de Deo quia ipse est Satan!
  Politicus tam callidus est quam diabolus, angelus vero in promissis distribuendis !
  Politicus se amat transire, sed manus semper crumenam suam attingit!
  Tu diserto politico suffragium ferendo, sanguinem tussis periculum!
  Plerumque homines inter feles eligunt in quaero, lupi in vestitu ovium, vulpes cum caseo putrido!
  Si politicus promissionem suam implevit, aspice montem videre si cancri sibilus in eo est!
  Facilius est kolobok pendere quam politicum cogere ut promissum suum impleat !
  Politicus in uno solo consistit - pro sua pecunia quaerens beneficia!
  Politicus socios suos sicut caestus mutat, hoc solum manus etiam sordidiores reddit!
  Politicus est animal quod ex veterō cervum facit!
  Politician, nisi lupus in vestitu ovium, tunc aries pro more!
  Politicus vulpes non est aries aut cervus!
  Montes politicus polliceri potest, postea vero rudera solum purgare!
  Non ruis suffragium pro gallo, te mordebit mortuum!
  Dictator, hoc est vulpes in leone throno arietum circumdatus!
  Si non vis cervum evenire, saltem vulpecula tibi est!
  Qui corvum non putat pro nihilo facit electionem!
  Vota potes corde tuo, sed cerebro victor vinces!
  
  Politicus est vulpes, quae caseum viridem, colorem dollar, ab his qui cornices computant, praefert.
  Uxor non est mittena, quam primum caestus mutas, certus eris in scumbag ab angore casus!
  Ingenium puerorum longe plura faciunt inventa quam mediocres senes praeceptorum!
  Iuvenis est ignis in corde, inventio in capite, et eventus victoria!
  Via ad prospera non semper recta est, sed dorsum flecti in obsequio non tolerat!
  Politicus nasum altius attollere inminet!
  Ad arcus politicus igitur veter flectere!
  Politicus paratus est nasum in terram fodere ut eius responsabilitatem suffragatoribus sepeliret!
  Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, mihi crede, vivere difficillimum est, quasi in gallery transcurrens!
  asinus cum sacco aureo perrumpere murum munimenti quam mammoth cum ariete ferreo!
  Politicus ore aureo suffragatores in asinos vertit, saccis aureis oblationum!
  Quis bestia fortissima? Utique asinus onustus sacco aureo! Vulpis amat flavos maiestatis et aureos oblationum!
  Politici saepe rubent vexilla propter flavum colorem nummorum, quos e sinu suffragii sine rubore sumunt!
  Melliflui politicorum diserta orationes matrum lacrimas fudit amaras, quarum filii caede cruenta perierunt!
  Quisquis montes aureos pollicetur, non valet aes decrepitum assis!
  . CAPUT XIII.
  Caligula Delfinov suam missionem habet. Maiorem sororem tuam quoquo pacto debes invenire. Et tu ipse interim ad pariem mundum deportaris, ubi tuam creasti unicam ac simul frigidissimas et unicas missiones.
  Margarita et Caligula nudas calcibus tetigerunt ac fremuerunt;
  -Tail per caudam
  Oculum pro oculo!
  Non Barbos -
  Fantomas !
  Nunc guys in diversa discurrunt ut celeriter stridorem ordinum compleant aditus ad Port Arthurum, exercitum Terrae Solis orientis. Liberi Terminator ut falcati electrici per herbam mollem commoti sunt, inclementer Iapones exterminantes.
  Kuropatkin adhuc haesitavit ut oppugnationem inciperet, quamvis in monte Alto duo pugnae Tricolor tricolor instituerunt , pueri bellatores solum magnum cardboard pictum, et interdiu iam clare conspicuum est. Sed ille minister defensionis adhuc dubius erat. Quanquam eodem tempore Kuropatkin ignavus non fuit. Bello 1877-1878 eximiam virtutem gessit.
  Etiam et ordinarii milites vitam emendare, minister defensionis multum fecit, nec in furto deprehensus est. Quamquam sub eo non multum proficiebat pugna exercitus. Sed propositum Suvorov vel etiam adventurismum non habuit. Alexander Suvorov fortissime pugnavit, semperque in margine funditus cladem aequabat. Nihilominus, intuitus natura et fortuna phaenomenorum quae in hostium retaliatoriis gressus, eius reactionem et victorias vincere possunt, praedicere potuit. Hoc in stilo Tal, qui falsa sacrificia fecerat, cladem periclitabatur, sed in pluribus vicit .
  Primus qui ei escam molarem et victum dedit Mikhail Botvinnik fuit. Hic propugnator scivit programmata hostium puncta infirma notare.
  et sidus ingenio Tal obscuratur.
  Probabiliter Suvorov, si diutius vixisset et si forte pugnaret cum Napoleone, victus esset. Sed Turcicus exercitus, cum quo Alexander Vasilyevich pugnabat, ab omni parte nimis retrogradus erat, et duces non secundum qualitates eorum sunt deputati.
  Et durante bello Gallico, lacus paddling imperium nimium iuvenum habuit et exercitus Russiae ursae nimiam minorationem.
  Kuropatkin, contra, oppugnare plerumque timebat, sedere in defensus malens. Contundet se hostem contra castella computantem. Tali duce bellum amissum est.
  Caligula delphini puella sub igne venerunt . statim.
  Dolfinov Jr. , alium Iaponum generalem caedens, locutionem "Highlander" fremens, cum nudis pedibus acus venenata iacit et sanguinem exspuens;
  - Ut unus tantum sit relictus!
  Et enses eius, sicut fulgur, funestum, singulare molam exsequuntur. Accuratius centum technicis stridor cum hostibus caedendis minuto duorum phalangiorum.
  Samurai ab ictibus ceciderunt, et pueri nudis pedibus terminatoris vestigia integra saltandi et ambages vestigia reliquerunt.
  Margarita speciosa puella factiosa, dum alterum munimentum munitum purgato purgando, tela coorta est, mille tormentorum potentum in aerem volandi causans. Amicum suum secutus, artifex Caligulae puer simile discursu iteravit.
  Margarita, nudam grenade jactans, pede puellari longo intervallo approbavit;
  - Magnum facis, puer !
  Bellator insuper invictus, cum magna acceleratione interfecto- rum exstinctionis donum, samurai caedens, respondit:
  - Melius est discere quam discere!
  Explosiones basationes potentes non latuerunt in ordinibus exercitus Russiae. Legatus Generalis Zeleny ad Vicarium Generalem Kuropatkin retulit:
  - Excellentia tua. In hostium arce diu pugnatum est, et certe compluribus praesidiis explosa est.
  Kuropatkin segniter respondit:
  - Tranquilla, mox placida!
  Bene, perinde ac Carlesonus, cuius tectum cardine intumuerat. Quamvis res iusta postulat acrem. Generalis Zeleny et Kondratenko inculcant;
  - Non opus est statim ferire!
  Kuropatkin per specula sua ad utrumque ducem spectavit. Viridis adhuc iuvenis est, sed etiam iuniores annis spectat, celeriter, impetuosus. Kondratenko frater viri fortis Arturi Portus, etiam ex iunioribus ducum capax generatio. Nempe tales falcones pugnare cupiunt. Praeterea est ordo categoricus ab Imperatore et Summo omnium Rus', Nicolao II, ut urbem arcem statim expugnaret. Neque enim animus est ut fiscum regale onus tam ardui belli diu sustinere non possit.
  Attamen si vadum ignoras, in aquam ne va! Oportet nos quaerere quid sit et ubi quis oppugnat.
  Kuropatkin Kondratenko interrogavit:
  - Quod Iaponica signa dirigentes fecit?
  Communis diserte declaratur;
  - Exploratores referunt angelos apparuisse, iuvenem formosum et puellam crinibus aureis, qui incredibili celeritate moventur, et cum obtruncantur, videri non possunt.
  Kuropatkinus furibunda gradu ter se trajecit et mussavit;
  - Unde evenit, ut hi denuo angeli sint?
  Generalis Zeleny calcaneum suum in area impressit;
  - Quod sic prorsus! Caeleste centum!
  Kuropatkin etiam sibilabat;
  - Proh! Dominus Russiam non derelinquit!
  Kondratenko dixit instructe;
  - Hostes statim oppugnare debemus, Campi Mareschal! Aut nos ipsi ultro incedimus!
  Kuropatkin dixit languide;
  - Minime, iudices. Imperat do. Cum Deus nos iuvare voluit, peccatum est milites in cibum molentis ponere!
  Kondratenko logice notatur:
  - Etiam in Israel omnipotens Deus postulavit, ut et Judaei pugnarent, et non omnia gratis ac sine pugna reciperent.
  ager ab palude, ratus insidias quod- batur, ad haec respondit;
  - At Paulus apostolus dixit Deo servire manus hominum non requirit!
  Iam Generalis Zeleny exarsit;
  - Cur ergo tu, Excellentia Tua, assidue temetipsum transire, praesertim cum conchae prope explodunt?
  Kuropatkin iam incipiens irasci;
  - Sed quia omnia secundum Dei voluntatem fiunt. Primum igitur faciamus orationis officium. Si insolens es, ambo capieris!
  Overall, the idea of holding a precation service looked interesting. Accipiant cherubim rap pro omnibus.
  Caligula tomboy et Margarita fautor puellae iam parum defessi sunt, et opera maxime iam peracta sunt. Quin igitur in mari increbresco, et penitus arenae Togi alae. Post omnes, potest etiam ignem aperire, ex tormentis duodecim inch. Et haec est gente 306 milliumtrorum, quae significant detrimenta militum oppugnantium causare possunt.
  Verum, Iapones, hoc casu, paene temere incendere debebunt, per iugum. Et directo igne ferire poterint nisi cum pugna in fines civitatis intraverit.
  Praecipuum scopum quattuor pugnae cum duodecim inch sclopetis in tabula sunt.
  Puella fautor, Iapones caedens gladiis caedibus et excutiendis ossium scaporum adhaesit, suggessit:
  - Forsitan vel casus nostros paululum possumus? T. superioritatem habet in pugna tormentorum super turmam Rozhdestvensky, circa 1.8 ad 1. Hoc modo aequilibrium virium leviter aequabimus.
  Delphinum Caligula, samurai ultima caedens, Margaritam bellatorem rogavit:
  - Num cum praetoria incipiemus?
  Puella factiosus , concham nudis digitis iaciens et duodecim plures Iapones discerpens, solum scissuras relinquens, obiecit:
  - Non incipiunt suavissimo! Fortunate, non opus est alam quaerere. Per duos primos armadillos strepamus.
  Caligula mausoleo truncavit grenade nudo calcaneo ense cruentum ad Nutilem navem ense laetus exclamans :
  - Et hoc unum est meum!
  Margarita, iterum Iaponicam letaliter lacerans, socio suo suggessit;
  - Sed in aqua iaceamus media hora ut convalescat.
  Immo quies non nocebit. At Caligula delphinorum intercapedinem non pertulit ullo tempore. Praesertim nos aliquid interesting considerare potuimus.
  Coniurati in cella conglobati. Lucerna electrica sub laquearia umbras ominas eiicit. Nobilis Lenin caput calvum obscurius lucet, iuxta Koba hirsutum , notior mundo Stalin, deinde navalis praefectus eleganti aequabili, dum parum notus legatus Schmit, barba amentia, Bukharin.
  Trotsky non satis est ad contionem, sed nunc ipse et Lenin discors sunt. Itaque, potentissimi Bolsheviks collecti, parati ad res novas, vel res, quibuscunque justis potirentur.
  Lenin area primum tulit:
  - Maximi momenti est , socii, ne victoria autocratia in iniusto imperialistico bello cum Iaponia quoquo modo. Revolutionis causa hoc postulat!
  Timidus spanks in responsione.
  Bukharin, plaudens palmas et nigram barbam quatiens, faciem adhuc juvenilem ornans, confirmavit;
  - Ita, ne minimam fortunam autocratiam dare debemus. Hoc ut proditionem olfaciat, sed dicam, Mikado est optimus et principalis socius Bolsheviks et communismi mundi!
  Koba Josephus irata mussat;
  - Bene dictum! Etsi hoc non perduellionis olet, iam ipsa proditio est!
  Lenin, qui tum per pseudonym Karpov pergebat, rictu notatus est;
  - Propter revolutionem globalem, interdum sacrificia facere debes. Immolare partem conscientiae tuae et animae tuae. - Ulyanov uncorked, unserewing caput, lagena Germanici cervisiae. Nam facundia iugulum tuum recrees. duos exsorbere cepit et permansit. - Putas me libenter velle malum et cladem rei publicae. Tamen, ero ingenuus, revolution fieri potest nisi si regimen Autocratiae graviter debilitatur. Quid autem magis Autocratiam debilitare quam bello vinci?
  Koba concorditer annuit;
  - Nihil... Interdum summum propositum sacrificia requirit, et magna sacrificia!
  Lenin philosophiam suam continuavit;
  - Sic de moribus et philosophia atheismi non disseremus. Nulla id consectetur ipsum. Patet opus, quod inimus, ad liberationem opificum servorumque omnium terrarum totiusque orbis terrarum. Et quod omnia damna civitatis et aliorum populorum centuplum compensentur. - Ulyanov astitit et alio sono addidit. - Et quibus definitis gradibus autocratiam invisam populo et nobis devincere possumus?
  Hic locumtenens Schmid in tenui voce locutus est:
  - Cogito imprimis, ferriviarium Trans-Siberianum pluribus simul locis conflare. Hoc in Manchuria copiae tsaristarum incidat.
  Koba risit sicut vulpes:
  - Euge , puer proficit! Plures ripas spoliare cogitavi ut vexillum auri rubli Tsar labefaciat.
  Ulyanov graviter indicem digitum "mirum Pontica" concussit;
  - Noli esse injuriosum! Valde interesting propositio. Satis multa spolia Kuropatkina potes.
  continuavit Schmid;
  - In universum consilium meum in omnibus navibus Pontiae Classis seditionem involvit. Tunc exercitus ad partem hominum laborantium transibit, et statim autocratia concidet!
  Koba chuckled ironice:
  - Etiam cancer in monte sibilabit!
  - Koba , desine! - Lenin latrant et addit. - Necessarium quidem est rebellionem in Ponto parare et exsequi. Et cum percussus Kuropatkin fugit ab Arthuro Portus , facta est seditio per exercitum!
  amisit animum Schmid;
  - Ita faciemus spiritu.
  Bukharin area tulit:
  - Socius noster in Terra frequentissimus est rustici: cum surrexerint, omnes copias Autocratiae impedire poterunt. Seditiosos nostros in villas mittere debemus, postulantes ut rustici non solum agros, sed etiam fundos, omnia, quae possessorum sunt, dentur.
  Koba ironice interrumpitur:
  - Possidet uxores et filias eorum!
  Bukharin chuckled:
  - Et hoc quoque! Tam simplex est quam Emelyan Pugachev - caput abscindetur, vectis suspendetur, et bona eorum pro te capientur et aequaliter dividentur! Vxores et filiae familiarum servi tui sunt!
  Ulyanov hanc vocationem approbavit:
  - Recte! Omnes nos suspendemus! Usque ad polum arcticum omnes!
  Koba suggessit:
  - Opus est ut elementum latronis active utatur quam maxime. Praesertim fortissimi et felicissimi rerum novarum e sceleratis emergunt. Pro exemplo, Kotovsky non est heros? Hero! Et pater Makhno non est deterius!
  Bukharin strenue annuit;
  - Id est! Nos omnes scelere opprimemus !
  Ulyanov percussit pugnum in mensa;
  - Terror, terror, iterumque noua terror!
  Colloquium ulteriorem "magnificum quattuor" observare non licebat. Evigilatus, necesse erat ut ad effectum deducendi consilium conciliandum moveret. Praesertim pugnas e iugis purgare.
  Caligula ad metam cito tranavit, Margarita ad suam. Guys, digitis ac digitis utentes, statim in naves suas victimas ascenderunt.
  Caligula tomboy non amplius sensit dumeta, cum omnes in ordine resecare coepit. Non difficile est navem conscendere, classis pugnae per se. Nisi forte plus quam homo es. Sic currite et succidite. Et tanta celeritate supernaturali, nemo tibi resistendi facultatem habet.
  Bene, digitis nudis liberis tuis, sed velocius quam pedes cheetah crurum venenatarum acus mitte. Et hoc etiam omnino concussit Iapones.
  Pugnatores Terrae Solis orientis iterum obtruncantur et ratio par terminatorum simplex est. Accede ad cellulam munitionis, ita telam detrahe, ut etiam ulcera contegantur. Post haec, navis laesa non erit nisi ad imum eundum.
  Caligula delphinorum gladio secans et confixa ad munitionis copiam perrupit. Quae sint singulae glandes ei, quas puer in muscam proiicit aut etiam in hostem reicit. Praesertim si, pede nudo, statim paucas cartridges frangis in hostem furibunda et lethali, letali et intolerabilis vi.
  Ita ut samurai iter ad imperium Nicolai II regale saeptum est.
  Etiam non difficile est munitiones in praesidio transferre, ut imo etiam viribus corporis inflantur.
  Ferro ornata, in sole Martio calefacta, nudas elasticas plantas pueri terminatoris iucunde titillat. Et tersos conchilia shimosa conchilia alta Desuper umeris. Desilies, gradibus spretis spirae, et nunc es in loco dextro. Nunc fractis maceriae erunt, et fodientur boiles, qui talia foramina efficiunt, ut ne hoc quidem ingens superstes erit.
  Hoc interesting res est armadillo Iaponica. Navis spatiosa et lata, magna cum armorum crassitudine, transtris tegens. Et tormenti longi et crassi dolii, capaces duos decem chiliometrorum ferendi, vel etiam plus ... Verum, non Iaponicis, sed Britannis aedificata est. Classis autem regia fere tota sui productionis est, quae habet pros et cons. Ita Britanni pugnam pugnam - nobilem machinam fecerunt. Misericordia est, sed nos eum ad imum mittere debemus.
  Explosio facta est, et metallum fracturae ornatae nudam pueri, crura muscularis percussit, eum alta supra superficiem iaciens. Post quem, puer in aquam insiluit ac fortiter natavit, e voragine effugere conatur. Talis colossus mergitur.
  Et Margaritae pugnae scissurae: nitide et synchrone laboratum est. Nunc tempus est lembos armatos duos superstites pugnae submergere.
  Sit Togo , qui tantum negotii Russiae classi imposuit, etiam ad fundum iret. Hoc documentum fiet omnibus, qui in manibus suis arma ad terram Matris tuae veniunt.
  Caligula delphinorum manibus et pedibus et sibilis aquam oceanum vehementer radit;
  - Tu vinceris a Iaponicis! Ludus insanus non est !
  Velut ultimo tempore, paene non tacto metallo et armatura in navi volabis. Ibi incipis samurai lento secare in brassicam. Probabiliter etiam aranea in resina haesit centies pernicior quam haec insecta e terra Solis orientis. Sic ruis et amputatis brachiis, cruribus, capitibus ... Et mox considunt. In melius, unus ex illis procurat dicere;
  - Banzai!
  Tomboy Caligula giggles et pollices ad nasum trahit;
  - Banzai, non audes!
  Et nudis digitis proiicit cartridges, frontes, ora, gulas, samurai penetrans.
  Deinde repete priorem compositionem. Tamen, ob mutationem, cito Caligula magnificus iam duodecim pollicis sclopetis oneratus petivit et in proximam pugnam cruisariam impetum fecit. Ictus accurate evasit, et crimen altum explosivum Iaponica magnum ignem in navi intulerunt.
  Iuvenis bellator animadvertit se quidem, cum opus industriae in Terram Solis orientis intrat, multum ignis et fumi exit. Quod quidem faciliorem reddit . Samurai existimantes diu bellum cum Russia fuisse, ala eorum pugnae quidem qualitatem excellentiam habet.
  Verum, quantum consequi Iapones possunt, si omnes magnas naves amittant?
  Praetoriae Togi discessum serio annuit. Sed haec revera solutio utilis non est. Praelium ingens explodit, et secunda post navem Caligulam delphinorum gestantem etiam explodit. Denique praefectus imperii Iaponicae calce calcem facit. Et rursus fortes viri fortes ab unda proiecti sunt.
  Puellula pugnax fautor, dux primi pili caput exploso, summo in pulmone quiritat;
  - Mare hockey par: Russia vs Iaponia - viginti quattuor ad nihilum!
  Nunc enim Iaponia unicum proelium in servitio non habet. Verum, adhuc totidem lembos ad octo pugnae classis sunt. Et est electio: submergere eos necne submergere?
  Caligula ad se ruentem squali ense reclusit, certa ratione statuit;
  - Ferte dum ferrum calet! Id est, eos mergimus!
  Margarita, secando alium raptorem marinum, huic consilio consensit;
  - Quid moror in nugis? Non potest iterum nobis esse!
  Caligula mausoleum, casu cartridge iacens pede, rectum in oculo turpis, logice obicitur:
  - Puto fore! Deus trinitatem diligit!
  Sed navit usquam. Nocte in arcem castellum redire possunt. Hoc non uspiam assequetur. Et si Kuropatkin castellum sine sua participatione suscipit, tunc multo melius. Immo non omnia possunt. Etiam interesting quae posteri de hoc bello novo cum Iaponia dicturi sunt? Praeclarum factum considerabunt, vel e contra solum supernaturalibus viribus potiti .
  Sed Caligula proximam victimam - proelio yaria facile consecutus est. Externe aliquantum differunt ab armadillos. Speciatim est paulo minus armatura, et loco duodecim inch sclopeta sunt decem digiti, sed multo melius. Sed haec quoque vasa linearis classis sunt. Et tunc sunt mediae celoces et leves.
  Hic juvenis bellator paulum mutatis artibus, samurai nautas succidit, et aliquos cartridges confixit, quod nudis puerilibus pedibus projecit . Tum, telam arripiens et detonavit, ut cruiser in aqua nasum sepeliret et sic ad fundum non statim, sed gradatim transiret.
  Fortasse Caligula puer actor saltem partem nautarum a morte hoc modo servare voluit. Immo, ubi tot explosiones ... Margarita, magna samurai nautarum mole interfecta, cruiser in tabulas iuxit.
  gesta superbe celebrat puella, et conjux quoque ;
  - Score: sex - nulla!
  Caligula mausoleo, ira et gaudio, magna felicitate cecinit;
  - et samurai volavit ad terram, ferro et igne presso.
  Novae victimae marinae ... Ita , videtur Iapones qui hanc expeditionem profecti sunt sub infausto sidere nati sunt. Etiam octo miliones deorum in religione Shinti non adiuvant.
  Ad Caligulam sepulcram, cruiser proelium quasi fragmen cardboard, quod deprimi debet, videtur. Statuit etiam paulo aliter rem tentare, penetrando in præsidium, ac ima gladiis ibi secantibus. Post omnes, metallum magicam ab ninjas et veneficis captam habet . Hoc modo operatio est.
  Itaque ... Evenit ut ferri linearis rumpatur... necesse est ut tres cellulas diluant. Terminator ait puer cum rictu:
  - Hic sumus in illa nave...
  Pugnam cruoris ad crepitum gladii demergere, vere debes habere superhumanam vim ac singularem imaginationem.
  Multo simplicius Margarita mavult accedere, disputans quod repetitio sit mater studiorum. Quod si ita est, tunc explosione hostis inundabitur.
  Bellator dea et factiosa puella pollice erigit et dicit:
  - Hora octava iam est!
  Puer Caligula, sine caerimonia, samurai numerosa caedens, et pedibus plaustris lethalis iaciens, exclamat:
  - Sed hoc solum jucundum est!
  Quattuor plures victimae supersunt.... Submergi quodammodo necesse est ne hoc nimis vulgare fiat. Ascende ad aliquid speciale, singulare. Et latinae, sine verbo, hoc faciunt. Videlicet, gubernacula occupant ... Fortunate naves jam in cursu sunt, id quod non ita difficile est tolerare. Itaque gubernacula gubernacula comprehendis et ad arietem... Bellatori, naves novae sunt, sed multae naves obsoletae sunt in classe Iaponica quae nullam habent copiam evadendi e recta ariete.
  Quid, si naves, et ipsae e metallo factae, magno impetu in mari colliduntur?
  Tum fit: sonitus atrox, stridor armorum, rumpuntur ferri utriusque rudentis. Deni et centeni nautarum, per ora flavum distortis, per fractas naves ruunt, oculi angusti e frontibus tumor, et de ore evulsis dentibus cruoris rivi evolant.
  Et pugnatores Iapones e navi cadunt, in rivos spumantes statim eos devorant. Et naves cito mergi incipiunt, multas animas in profundum trahentes.
  Margarita, nautas sine misericordia et caerimonia ad exterminandum continuans, subridens dixit:
  "Est etiam bonum quod Iaponica mulieres et pueros in tabula non capiunt."
  Caligula, quae eum conscendit in squalis dissecans, facile consensit;
  - Imo cultus Amazonum inter samurai non radicavit. Vera, videntur feminae ninjas habere!
  Dea iuveni simul et factiosa puella peroratur;
  - Duodecim nulla in nostra gratia ... Sed adhuc duae ultimae daylilies supersunt. Quid cum illis?
  Caligula sepulcralem alium squali in frusta secare et simpliciter suadet;
  - Eosque ad portum Dalniy transeamus. Nunc sub dicione Russica est, et duae magnificae celoces status-of-artis nostram classem magnopere augebunt!
  Margarita predones marium gladiis opprimens, huic facile consensit;
  - Ita, et haec optima solutio!
  Quamquam Iapones fama est de pugnatoribus flexionis, effectus moralis saevientium duorum angelorum eximiorum exspectationem nostram mentium excessit. Si enim certandum est non cum hominibus, sed cum creaturis simillimis verissimis diis, fortasse etiam demiurgiis, tunc etiam pugnatores Terrae Solis orientis animo careant.
  Igitur postquam Margarita in una celoculari, et Caligula ab altera, studiosissimis praefectis interclusis, calce quosdam ex ipsis, alios nautas et mechanicos his super- entibus subire optimum visum est . Utraeque pugnatores ad portum Dalniy contenderunt, quem Iapones post recentem cladem sine certamine exercitui Russico tradiderunt.
  Caligula tamen Dolfinov putavit auctoritatem prae se ferre auctoritatem. Exempli gratia, in Proeliis Khalkhin Gol, quot Iapones ab exercitu Sovietico formidolosi capti sunt? Iuxta data Sovietica, 476 homines, secundum alios calculos postea circiter 200, et propter mutuam commutationem, tantum 88 in Iaponica reversi sunt, hoc est, pauci in patriam reversi sunt.
  id est, samurai constantiam. Amissis, ut auctor est Sovieticus, circiter viginti milia hominum occidit.
  Ad comparationem exercitus Sovietici paene totidem occisi sunt ( non computatis qui in captivitate mortui sunt) bello altero mundano captivorum.
  Idque obstante quod NKVD crudeliter egit cum familiae deditorum.
  Itaque mollitia militum Iaponicorum non exaggerata est. Bello Russo-Iaponica centies pauciores milites quam Russi in bello captivorum amiserunt!
  Sed tamen hoc ex parte accidit quod exercitus Russiae maiorem proelium non vicit. Et sine victoriis non sunt captivi.
  Contingit tamen multos milites etiam venientes exercitus captos.
  puer bellator dixit Margaritae per ambulationem primitivam:
  - Fortasse vexillum album feremus post omnes, alioquin nos mergent?
  Margarita obiicitur:
  "Dedecus est sub vexillo albo navigare." Melius est dare super caput tuum tricolor Russian!
  Bellator iuvenis in discalceatum pedem pedis agili acus in terminatoris immisit, et sequentem samurai frontem transfixit, notavit:
  - Et mea quidem sententia, Andreevsky cum cruce felicior erit!
  Cum quattuordecim ad nihilum, mali navales cum Iaponia complentur et nunc non solum naves captas tibi capere , sed etiam cantare potes. Caligula delphinus in summo pulmonis carmine victoriam suam cecinit;
  Magna spatia marium, maria -
  Eos sub vexillo tricolor aravimus!
  Milites arduos montes vicerunt;
  Aquilae in victoria rugiebant!
  
  Milites Russici a planeta agniti sunt;
  Hostes gladiis et bayonetis ferimus!
  Iugum fascismi dimidii mundi excutere poteramus,
  Iter nostrum cum victoria Berolinensi confecimus!
  
  supervenit lacus gibbosus;
  Omnes Russici agros delere minantur!
  Sed ludibria damnatis duris triturant ,
  Ut liberi nostri sine iugo feliciter vivere possint!
  
  Patriae filii sumus, quae omnibus in mundo altior est;
  Nati sumus, nudo pede liquefaciens calico!
  interpellavit pro nobis , mittens ad proelium ,
  Et Deus Maii floreat in gaudio.
  
  Nulla pars pugilis et altior animo ;
  Quid dat somnium et renascentiae!
  Aperi ostium immortalitatis gloriosae;
  Sed si in insidiis sede- ris, tace !
  
  Lupi sunt et oves, sed pastores universi;
  Et vestra pars est ut posteris tradamus!
  Rem perferre ad finem creationis;
  Ut ignis aeternus in corde amoris tui non exeat!
  
  Quis scit ubi miles glans hostis consistat?
  Sed tamen in bello melior est mors quam putris morbis!
  Et si mortui fueritis , amicus vester opprimet adversarium .
  Non feret, quod nudipedales puellae in captivitatem pelluntur!
  
  O fatum Russicum, bellum et incendia post bellum;
  Nam qui desideres volunt, non est eis locus, scis in paradiso!
  Hic iniit coniurationem Sam infernalis cum Satana;
  Minatur : Destruam atomum et confringam grandinem.
  
  Sed erunt etiam contra tela;
  Et bomba nuclei Moscuam delere non potest...
  obterere ut parasitum uti possimus;
  Et taedet carmina de lapsis te tristem facere!
  
  Vendere denarium, non russicum;
  Ceterum uterque nostrum bellator magnus est!
  Non creditis quia Deus nos in partes collocavit;
  Revera, quam frigus eiulatus sit statuis!
  
  Defectis, cladibus;
  Accidit sicut lepores cedentes a lupis terribilibus!
  sin bellum incipit, iterum ibi erimus;
  Frangite inhumanum monstrorum agmen in numero infernali!
  
  Crede mihi, belli causa non ludimus;
  Nullam aliam voca- tionem habemus quam ut amici sint lepidi!
  Fratres sumus populus, non Abel et Cain.
  Avis enim nobis carmen est, et non crassus ludus!
  . EPILOGUS
  Post Dominica micare ingenium, filii clamare et diu manus plaudere. Ita est, magnum est , dicere potes illam suc- cidisse aphorismos et sibi fremere.
  Post quem Margarita et Dominica annuntiaverunt convivium toti mundo, ut gaudium esset in anima et gaudium.
  Thyrsos vibrabant, et apparebant delicatae mensae, dapibus onustae cibo . Hinc omnia luxuriosa et ditissima.
  Tales mira fercula et multa placentarum, custardarum, picae, donutae, pretzelae, muffinae et placentae ornatissimae. Dicere in fabula non potest neque id stylo describere.
  Et omne ita est appetibile et aromaticum quod proprie est singulariter in sua ruditate et pulchritudine.
  Margarita tweeted:
  Optima, liberis optima;
  In nostra hilari planeta...
  Vivat sol et ventus;
  Considerate prædictas prædictas omnium rerum auctores!
  Et incepit saltare. Et secuta est eam Dominica, et aliae plures cum eis. Profectus est magna .
  Margarita logice notatur;
  - Omnia bene erunt, omnia denique erunt si non tatam sursum fecerimus !
  Et accepit puella factiosa et aliam ignem emittit e magico magico. Et erat sicut fons adamantinum in torrens valde procellosum.
  Dominici notavit;
  - Forma, pulchritudo.
  Quasi fons e ceto prosilit!
  Postea tempus hospitii fuit. Plures ex pueris maximis, circiter quattuordecim annos natus et musculares admodum, chirothecas molles manibus induentes inter se pugnare coeperunt.
  Percusserunt manibus et nudis pedibus, ridentes et ridentes.
  Dobrynya notavit cum rictu;
  - Post omnes, habent apparatum rusticum collectivum!
  Princeps Oenomaus adnuit;
  - Non sunt in bellicis artibus exercitati !
  Puer Dobrynya exsibilavit, in anulum exstaret;
  - Dimitte me!
  Et duo pugnae eleifend muscularium inter se collidebant. Pueri ridentes eruperunt et Dobrynya aggressi sunt. Discontio iactatio et crurum.
  Dobrynya latenter dispergit et repellit. Tum unum e pueris ad nares nudo digito apprehendit . Ululavit indomitum dolorem. Et iterum puer ille heros, sine ulla caerimonia, proiecit eum et retorquere eum coegit.
  Pueri circum risum plauserunt manibus. Et Dobrynya quatuor pueros simul impulit et eos in mantile subtiliter involvit.
  Post quem risus increpuit. Tanquam filiorum plausus. Immo frigidissima videbatur .
  Dobrynya lepide dictum:
  - Ille qui hoc ausus est comedit!
  Dominika etiam anulum intravit. Ilia etiam bellicas artes faciebat. Ceterum in membrana iocus non est. Superpuellam se ostendit et cum supervillano pugnavit . Ambae ergo puellae inter se tritae pro duodecim accipit. Id magna . Etiam livor eorum reales erant.
  Nunc fortis, teenager muscularis circiter quattuordecim in truncis nandi contra Dominicam ascendit. et oppugnare temptavit puellam. Dominica respondit certo ictu ex nudo calcaneo ad plexum solarem, et cecidit puer, et coepit torquere.
  Dominica tweeted:
  - Non puer es , non puer es ;
  Non verum...
  Puer non es , puer non es .
  Arca putrida!
  Dominicam in dorsum musculari totis viribus percussit . Clamavit puella et recalcitravit. Percussus et ad Dominika irruit eamque pugnare conabatur. The teenager was strong and hard hard work on a construction site. Et Dominika omnes vires suas intendere debebat, ne caderet. At illa excidit et puerum fortem super eam proiecit. Decidit, acipenser in phialam in patinam. Puer autem sordidissimus est.
  Ceteri pueri riserunt et ora fecerunt. Hoc vere magnum vidi .
  Puer exilivit, sed calcitrare durum accepit
  in superveniente percussus est , et puer muscularis cecidit.
  Dominicus infensi cecinit;
  Insidiatur victimam in cuniculo;
  Ostendens ligula in caelum...
  Unus error - accidens takeoff;
  Et plaga inevitabilis est!
  Haec quidem puella karate est. Itaque conversa est et alium puerum in naso recalcitravit nudo calcaneo. Decidit , et emisit stimulo fontem sanguinis . sed statim exilivit. Et rursus in aciem processit. Et Dominika eum supplantat, eum incidere cogens. Vere haec mulier est.
  Dobrynya adnuit cum approbatione:
  - Retine eam! Bene, frigida puella es !
  Hic est alius puer fortis, qui ab ictu Domini avolavit.
  Hic ubi sollicitudin coepit. Puella alium teenager super eam misit et pipiabat:
  Puellae de alta societate;
  Ego vere guy usque ad beat vis!
  Post quam puella iterum pueros in unum impulit, eisque livores et labefecit. Et vidi architecto mauris et mauris.
  pueros pulsans ;
  Puella nostra es ! Calidissimus et pugnax!
  Dominica adnuit et pipiabat;
  Calidum sanguinem puella habet;
  Caeca turba nos oppugnat!
  Insusurrans incantamenta, et lac concretum superne pueris lac et mel lactis lactis concretum.
  Et iterum laeti risus puerorum. Omnia nere et eveniunt tam frigido et infensi. Et in hac impugnatione sunt momenta ridicula.
  Princeps Oenomaus puer, sane etiam in ludo est. Quomodo potest aliquis administrare sine illo? Et iuvenis bellator multum callidissime inicit sibi puerum, qui maiora et maiora spectat. Et iterum alacer exclamationes. Ita vere pugna opus est.
  Enomai manum elevavit, et puer in acervum placentae cremoris incidit. Atque ita ridicule et gusto rumpuntur et dissipantur. Tales erant odores coquinae magicae.
  Dobrynya gemens notavit;
  - Turpe est talem cibum perdere!
  Dominicus giggled et respondit;
  - Qui est OK! Magicam plus faciam!
  Phoenix puer cecinit;
  Alicubi in silva sunt malefici;
  Seunt caftan Satanae.
  Circumjecta saxa;
  Nostra fabulosa patria!
  Post quem cum Dobrynya amicitia factus est. Duo pueri heroici primo pugnis fluctuare coeperunt , mutuo se in facie ferire conantes . Duobus vicibus casu onerant, et livor apparuit. Tunc pueri pugnantes sumentes frontem censuit. Ita scintillae ex oculis meis volabant.
  Se invicem impulerunt, capita autem cornibus pugnare coeperunt. Pugnatum est valde pertinax. Pueri cacum^ miles, se mutuo opprimens, se mutuo expressit.
  Deinde rursus capita petulci inceperunt, quod magis stolidum quam frigus et minacem intuebantur. Quod ita factum est ut infantes spectatores in risum obtunderent.
  Dominica pennam in manibus suis arripuit et nudis calcibus puerorum titillare coepit. Dobrynya et Phoenix ridere inceperunt, res adeo sunt titillationis et refrigerandi ut ridere non possis.
  Margarita notatur cum prima donna risu:
  - Ita es puella frigida. Iustus dominus hospitis. Quid aliud facias?
  Dominica ingemuit;
  - Ita generatim omnia absolute omnia possum. Et hoc plus quam semel videbis!
  Dobrynya et Phoenix separantur. Sudores erant et torsos sculptos renidebant quasi oleo olivaceo madentes.
  Margarita cum gemitu dixit:
  - Nos victoriam habemus, sed ad finem fortioris sexus salvandi propius non sumus. Muris lutea ad hostem nostrum Bastindam pertinet, quae ubi nusquam evanuit. et fabas fundimus. Bene, non frustra, sed tamen sine effectu computabamur!
  Dominica respon- debat:
  Vita non est facilis
  et semitae non rectae ducunt...
  Omnia nimis sero
  Praepropere actum est!
  Paulatim mitior factus est libertorum modus. Et pugnae etiam iocosae mortuae sunt, et musica minus magna facta est.
  Tum repente clamor auditus est. Trepidatum cornu cecinit.
  Pueri puellaeque statim e sedibus suis desiliunt et gladiis et hastis horrebant. Parati ad pugnam.
  Dracones in caelo apparuerunt. Tres capita, septem capita sua duodecim . erant autem ex eis multum et serpentes grandes. Videlicet plura capita, majora. Inter quos erat Bastinda maga nota, quae parva videbatur in prospectu draconum.
  Dominicus sibilavit et notavit;
  - Proh! Similis suus 'non super adhuc!
  Margarita respondens cecinit;
  Pectore cado, rapio;
  Plena est terra fóveis, * sicut pátribus...
  Sed scio hoc nondum esse finem.
  Finis est principium!
  Erant circiter quinquaginta milia pugnatorum - hic omnis exercitus non amplius quam ducenti dracones erant. Ideo juvenes non fugerunt. Parati erant ad pugnam et vitam suam diligebant, ac fortasse etiam vincere!
  Utrimque pugnaces et determinati sunt.
  Maximus intonuit draco duodecim capitatus ;
  - Noli timere! cum liberis non pugnabimus! Nos pro pace et iustitia sumus!
  Dominica increpuit:
  - Cur huc venisti?
  Hic Bastinda fremuit, renidens infensi;
  - Scio praecipuum propositum tuum obtinere artificium Flavi Rat, et pueri servi non liberare!
  Margarita obiicitur:
  - Non impedit! Certe liberos nostros relinquere noluimus et numquam nos!
  Omnia draconis duodecim capita statim dixerunt:
  "Nobilitatem tuam laudamus!" Sed Bastinda te invitat ad lusum. Si vincis, flavum tibi dabit, si fecerit, quattuor servi tui in perpetuum erunt.
  Bastinda maga adnuit;
  - Ita! Id est! Bene, pueri, nimis conclament cum illis. Quanto utilior quattuor tua in servitute erunt!
  Dominica cum risu notavit:
  - Lusum ludere possumus. Modo, in casu damni, maga Bastinda non solum nobis dat suum Flavi Rat artificium, sed etiam servus factus.
  Margarita confirmavit, nudum pedem calcans;
  - Id est! Hoc prorsus quid opus est! Pulchrum esset si Bastinda etiam libertatem suam subiceret!
  Duodecim capitum unus dixit:
  - Fiat ita! Artificium ac libertas magae, contra libertatem quattuor significantium hominum - pulchra!
  Bastinda caput nigros maga adnuit;
  - Bene, fiat! Semper hunc ludum usquam vincam. Et etiam scientia magica non adiuvabit eos!
  duodecim capitatus;
  - Promittis te promissiones tuae in casu cladis praestaturum?
  Omnes quinque consonantes exclamaverunt;
  - Damus!
  Bastinda maga sumpsit tabulam quadratis e mantica sua et dixit:
  - Deinde committitur!
  Et explicavit tabulam, statim apparuerunt in ea figurae. Nonnihil simile latrunculorum traditorum, quadrata tantum non duo, sed tres colores: album, nigrum et griseum. Et plura figuras habuimus . Est ioculator, sagittarius et praefectus, imperator, marescallus, ballista, currus et aliud.
  Dominica mussitavit;
  - Etiam nescio quomodo ambulant! Hoc iniquum est!
  Bastinda maga ridens respondit:
  - Iam verbum tuum dedisti et nusquam est regrediendi. Negatis ludere tantum est vincere!
  Margarita adnuit;
  - Hunc ludum novi! Et quomodo in ipsa quoque figurae ambulant! Ludamus igitur!
  Bastinda maga adnuit;
  - Igitur! Praecipuum figurae hic est rex et donec chekmate ludemus!
  pueri bellatores plaudebant manibus. Margarita virgulam suam vibravit, et imago ingentis tabulae cum tribus generibus cellularum ante eas apparuit. Iamque priorum milia servorum simul videre potuerunt.
  Margarita notatur;
  - Ante bellum ipsum Botvinnik lusum latrunculorum vici, quamquam non in persona, sed in ludo simultaneo. Sed ante octo annos natus est propugnator URSS verberans frigus!
  Bastinda maga mussat;
  - Hic ludus prorsus diversus est! Chess ne prope ei erat!
  Fautor puella adnuit;
  - Scio! Magis complicata est, et plura sunt fragmenta, sed illud ludere possum! Noli putare facile tibi.
  Maga nigris adnuit;
  - Frusta mea rubra sunt - incipiunt primum!
  funditor et deinceps movit . Margarita respondit movendo sagittarium. Talis lusus otiosus coepit. centum figurae ab utroque latere erant, omnesque tres praeter reges. Sunt unum, et lusus cum mate. Pulchra est haec et logica.
  Bastinda lusit et subrisit. Prima commutatio secuta est. Inde jejunii scurrae decursiones. Dominica notandum est quod ioculator sicut reginam in traditis latrunculis movet, sed miles ut miles pervenit.
  Etiam sit amet elit. Episcopus ut episcopus spectat, sed ut rex ferit. Generale autem movet ut densis, sed ut miles percutit. Marescallus ut regina movet, sed modo ut densis ferit. Scilicet figurae potentissimae magnae vizieres sunt, movent sicut regina et miles, et etiam feriunt. Sunt nimirum reginae, et sunt sicut in regulari latrunculorum. Sagittarii ut homines moventur, sed tria quadrata deinceps obliquus iaculantur, et duo tantum funditores . Debiles videntur pedites gregarii, sed in extremam partem pervenire praeter regem possunt.
  Currus ut equus ambulat, sed ut elephantus ferit. Ita est interesting quomodo evenit. Est etiam ballista - sicut densis movet, sed reginae ferit. Rooks, milites et episcopi, ut in communi latrunculorum. Sed est etiam unicornis. Ut rex ambulat, sed reginam ferit. et unicornis regale. Ambulat ut elephas, sed pervenit ut magnum vizier, hoc est, ut regina et eques. Hoc ludo non est iocus. Et sunt tres figurae utriusque. et sine oscitatione aliquid experiri. Iamque Bastinda iam plura loca cepit et rem publicam consecutus est .
  Liquet, multo peritior est quam Margarita.
  Dominica confidenter vel ironice tweeted;
  - Equum ambulate! Equus!
  Margarita elevans off;
  - Noli impedire! Quid opus facto est, ego faciam!
  Et puella factiosa figuram suam firmiter movit. Bastinda oppugnare pergit. Pugnatum est pertinacissimum et inclementem.
  Margarita, ut parum fiduciae et tranquillitatis reciperet et inspirationem in ludo gigneret, cantare coepit;
  Spumat arduus, arduus attollens;
  Unda, glaciei compedes delevit Oceanum!
  Secatur trabes, implentur nubila plumbo;
  Et novus nebulam ventus attrivit!
  
  Ego vobiscum sum in rupe maritima,
  tumor maris auris titillat tuam!
  pressit molli colla manu Pugnator ;
  Sanctus Dominus resurrexit in anima mea!
  
  Cacumina montium nivium deaurata sunt;
  et papiliones in pectore margarita!
  Procul, velo navigantibus naves,
  Somnium tuum dare non potes et dormire!
  
  Ostendam tibi, dilecte!
  Oculi e lacrimis radiant!
  Nam sine te, etiam mundus mihi non sufficit;
  Tempestates et procellae in corde rugiunt!
  
  Cum te multum gustabimus gloriae;
  Ambitio et venenum penetrat!
  trahe gladium tuum in nomine potentiae illius;
  servire gaudet !
  Margarita perfecte cantavit et hortatus est, impetum decretorium emisit. Puella factiosus immolare non dubitavit, et aliquando materia virium temperamentum ei calamitosum videbatur. Sed hic pauci sunt fortiores imperatoriae ferit ac...
  Margarita dixit cum risu innocenti:
  - Resignation, Domina Bastinda!
  Illa bacchatur nictavit, et circumspexit, obliqua ad maximum, draconem duodecim capitum intuens. Magnitudo magnae classis airliner erat , spatium uniuscuiusque alae bonum ducentorum metrorum erat - hoc monstrum est. Forsitan etiam phaenomena magica electae puellae actrix Dominica talem gigantem superare non potuit.
  Dux ingens draco cum duodecim capitibus simul rugit;
  -Perdidisti ad Bastind. Da igitur lucrationes tuas Flavi Rat - perutile artificium, et in servitutem novos dominis tuis ite!
  Ingemuit Bastinda et accepit artificium e mantica sua. Improviso, magnitudo erat Cocoes tantum, sed luce clara fulva fulsit.
  Maga extendit et notavit;
  - Tuus est. Sicut omnia quae mea sunt, nunc tuum est!
  Margarita artificium in manus suas cepit et in mantica sua abscondit. Et notavit:
  - Hoc bene est! Hem, quid ego et tu, Bastinda?
  Extus adhuc iuvenis admodum et niger mulier formosa respondit;
  - Multum facere possum. Ego iam plus quam mille annos natus sum. Et quid si ignotas magicas artes docere queam. Esto etiam ac regni moderator. Multam experientiam in hoc habeo, et non filios modo administrandi.
  Margarita humeros notavit;
  "Cogito fortasse te dimittam, prius juravit solum bene facturum."
  Dominica mussitavit;
  - Quid si cubat? Homines sumus, tu scis. Etiam Alcoranus dicit in quibusdam casibus iuramenta posse frangi.
  et puella mima cecinit;
  Crede mihi, servi siccabuntur;
  Trademini, trademini...
  Et qui iurant in amore sic,
  Vide modo, te interficient!
  Margarita obiicitur:
  Sollemne est maleficis nostris verba et iuramenta servare. Iusiurandum fieri significat aeternae damnationis et contemptus ab omnibus incurrere. Ita Bastinda vel iusiurandum servabit vel id recusabit. Ipsa igitur servitus est optio et mala opera in aeternum relinquendi!
  Cum maga comae nigrae parvipendens:
  - Est aliquid hic cogitare. Numquam malum, hoc quoque difficillimum, nec semper iucundum est!
  Dominica indignabatur;
  - Cur nos, Margot? Cogito, melius est quod sit servus noster. Servus magicus et sævus satis utilis in domo erit. Non sit tibi servus, sed communis noster!
  Puer heroicus Dobrynya confirmavit;
  - Ita, ille correctus est! Omnes quattuor ex nobis libertatem nostram periclitati sunt. Et illi soli imperare vis.
  Princeps Oenomaus puer opinatus est;
  "Ego quoque melius puto eam dimittere, nisi bona opera facere jurans." Cur, cum undecim plura artificia colligens, servum tecum trahat? Onus tantum est!
  Dobrynya et Dominica in voce dixerunt;
  - Minime, servus noster est! Et non dimittemus eam.
  Dixit princeps draco;
  - Discidium habes: duo contra duo! Iactare nummum admoneo. Si caput est, faciemus quod Margarita vult, si caudae sunt , faciemus sicut vult Dominica!
  Clamabant pueri in voce bellator;
  - Recte! Recte! Recte! sors ista decernet!
  Dominica irata mussat;
  -Quis nummum iactabit?
  Draco intonuit;
  - EGO!
  Et tunc caudam suam jecit circulus argenteus qui per aerem volavit et cecidit super pavimentum petrosum. Nummus hit et ... Is in margine suo exposuit...
  Gigas draco risit et respondit:
  - Si ita est, ego Bastindam ducam ancillam meam. Tuque es artificium, fulva rat, ut tropheum. Ut volebas, obiter!
  Dominica mussitavit;
  - Ac vehitur. Volo volucrem sic.
  Exsibilat immanis draco;
  - Cantate canticum novum! Et nos dracones recognoscimus. Si tibi placet, motorcyclus magicus tuus erit. Et si non, ... Tu quoque servus noster eris!
  Dominica indignabatur;
  - Sic dicere potes te non aliquem meorum carminum similem!
  Caput draconis denuntiavit;
  - Non solum nos, sed etiam res publicas iudicabimus, inter liberos atque servos!
  Dominico gemens annuit.
  - Tunc assentior!
  Et coepit puella cantare cum sensu et vultu;
   Invidiam vestitam esse omnium regum;
  Vermiculum, aurum, folia in pyropi!
  Sicut papiliones vesperi adsurgunt;
  Et vox ventorum organa cheruborum!
  
  Pax opulentissima autumno spatiosa est;
  Arbores, tholis ecclesiarum sacrarum!
  Quodvis virgultum cum toreumatibus excidit;
  Rorate margaritae et lapides inaestimabiles!
  
  Conlectus argento tinctus erat;
  Scintillae sub ungula equi micant!
  Invicem benigne tractas;
  Vivas feliciter sub caelo!
  
  Candida sole, veste soluta;
  Birches et populi waltz amoris saltant!
  Tristes sumus de diebus, qui submersi sunt in abyssum;
  Memoriam conventuum mecum tenete!
  
  Veniet hiemps, iuventa seterna est;
  Non cani, adamantes in capillo!
  Omnes amicos nostros ad ferias colligemus;
  Somnium exprimamus in versibus allientibus!
  Plausu turbidus et clamores "Bravo! Encore!", decem milia iugulorum totam quadratam inundaverunt. Haec esset bora gloriosa, triumphalis hora pro Dominica, quae ingenium suum tamquam prima donna reperit!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"