Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Nolikt Princeses EksĀmenu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Skaistā studente un topošā kinoaktrise Dominika sapņo kļūt par ekrāna zvaigzni. Un, kad nimfa pienāca pie viņas, viņa labprāt sekoja viņai, nonākot pūķa valstībā. Dominika ir slēpusi izcilas spējas, un impērijā un kaimiņvalstīs atnākusi dīvaina sērga, kuras rezultātā pārakmeņojušies gandrīz visi tēviņi. Vienam no pēdējiem stiprā dzimuma pārstāvjiem elfu princim Enomausam izdevās aizkavēt nāvi, pateicoties Dominikas dāvanai. Un tagad viņiem ir jāstrādā kopā, lai atklātu neizprotamas mēra noslēpumu un atmaskotu tumšos spēkus.

  NOLIKT PRINCESES EKSĀMENU
  
  ANOTĀCIJA
  Skaistā studente un topošā kinoaktrise Dominika sapņo kļūt par ekrāna zvaigzni. Un, kad nimfa pienāca pie viņas, viņa labprāt sekoja viņai, nonākot pūķa valstībā. Dominika ir slēpusi izcilas spējas, un impērijā un kaimiņvalstīs atnākusi dīvaina sērga, kuras rezultātā pārakmeņojušies gandrīz visi tēviņi. Vienam no pēdējiem stiprā dzimuma pārstāvjiem elfu princim Enomausam izdevās aizkavēt nāvi, pateicoties Dominikas dāvanai. Un tagad viņiem ir jāstrādā kopā, lai atklātu neizprotamas mēra noslēpumu un atmaskotu tumšos spēkus.
  PROLOGS
  Izceļoties ar savu reto, unikālo skaistumu, Dominika Delfinova saņēma vienu no galvenajām lomām grāvējā "Zvaigžņu ķeizariene". Un šī ir filma ar milzīgu budžetu un sola milzīgu peļņu. Pirms tam Dominika jau bija filmējusies vairākās filmās, taču saņēmusi tikai santīmus. Viņas skaistums bija satriecošs, un viņas mati bija ļoti spilgti pavasarīgi pieneņu krāsā, un tikai daži cilvēki ticēja, ka viņa var iztikt bez krāsvielām un lakas. Bet tā tas bija. Dominika bija dabiska, medus blondīne ar ideālām proporcijām, kā arī ar izkoptiem muskuļiem un teicamu stiepšanos.
  Lai gan meitene nenodarbojās ar cīņas mākslu, viņa dejoja baletā. Un viņai bija ātrums, grācija un lieliska kustību koordinācija.
  Viņa, piemēram, varētu sevi labi parādīt asa sižeta filmās. Kā meitene, kuras eņģeļa izskats slēpj karotāju-velnu.
  Tagad viņa novilka kurpes un laimīga skrēja pa parku, ar kailām zolēm sajutusi patīkamo taciņas kutināšanu no zāles un oļiem. Viņas kājas bija tik ideālas un vilinošas, ka tās bieži tika fotografētas basām kājām un tuvplānā, kas īpaši iepriecināja vīriešus. Dominika lepojās ar savām skaistajām kājām, un līdz pat salnām valkāja īsus svārkus.
  Tajā brīdī pēkšņi viņas priekšā parādījās meitene. Ļoti jauna, varētu teikt, gandrīz meitene. Dominika bija gara auguma, muskuļota, gracioza, un viņas seja, neskatoties uz nevainojamo gludumu un samtaino ādu, nešķita kā jaunas, naivas meitenes seja. Un šī ir kā skolniece, lai gan viņa ir diezgan bagātīgi ģērbusies, un viņai ir šie mazie stikla gabaliņi, kas karājas un spoži mirdz saulē.
  Dominika pat domāja, ka varbūt tās ir īstas rotaslietas.
  Meitene spiedza savu mazo, baso kāju. Un klinšainajā taciņā parādījās sārņu dzinumi ar koši un purpursarkaniem pumpuriem.
  Dominika nosvilpa:
  - Kāds triks! Vai jūs arī esat kinoaktrise vai cirka māksliniece?
  Meitene čukstus atbildēja:
  - Es esmu nimfa! Vairs nav laika skaidrot, seko man!
  Meitene neticīgi noplātīja rokas:
  - Nu, tas ir... Labs joks! Kā tevi sauc?
  Nimfa čīkstēja:
  - Marķīze de Kasandra. Un pietiek runāt, katrs mirklis, atrodoties savā pasaulē, prasa kolosālu, maģisku enerģiju!
  Un viņa stingri, ar nekādā ziņā ne bērnišķīgu spēku, satvēra Dominikas roku, spēcīgi saspiežot viņas plaukstu.
  Spēcīgā un veiklā kinoaktrise uzreiz saprata, ka pretoties šādam tvērienam ir bezjēdzīgi.
  Meitene, izmantojot savas mazās, graciozās pēdas kailos pirkstus, pagrieza gredzena akmeni uz brīvās rokas rādītājpirksta. Un tajā pašā brīdī Dominika jutās tā, it kā viņa iekristu akā. Un tā bija ļoti patīkama, vienreizēja sajūta.
  Tad visu piepildīja žilbinoši spilgta gaisma, kas it kā caururbās ikvienā spēcīgas, sportiskas, neatkārtojami skaistas meitenes ķermeņa šūnā.
  . NODAĻA Nr.1.
  Dominikas basās kājas juta zem sevis karsto virsmu, un tāds bija viņas pirmais iespaids. Manu acu priekšā bija ņirbība, it kā mani būtu apžilbuši spēcīgi zibšņi, kā zibsnis kamerā. Un meitene uzreiz nevarēja redzēt, kur viņa bija nonākusi.
  Atskanēja maiga nimfas balss:
  - Nebaidies! Tagad tas pāries un visu varēs redzēt.
  Dominika saviebās un pamirkšķināja acis. Viņas basās kājas sāka justies karstākas. Zem kailajām, meitenīgām zolēm kaut kas dega, kā Sahāras smiltis pusdienlaikā. Dominikai ļoti patika skriet basām kājām. It īpaši, kad es pieradu pie tā ekrāna testu laikā.
  Kad viņa bija meitene, viņai piedāvāja spēlēt partizānu izlūkdienesta virsnieku.
  Protams, kara laikā meitenes vasarā staigāja basām kājām, jo par apaviem ir jārūpējas, un dīvainā kārtā, kad staigā ilgi, tas ir vēl vieglāk.
  Un beigās viņi lika viņai pakārt viņu basām kājām sniegā. Tas ir Zojas Kosmodemjanskas stilā, tikai Dominika ir blondīne un daudz skaistāka, un viņai ir dabisks šarms. Un, kad viņš pasmaida un izliek baltos zobus, it kā no dabīgām pērlēm, viņš pilnībā noņem jumtu no eņģēm.
  Un šeit deg zoles, un ir kaut kā karsts. Maijā Maskavā bija silts, bet par karstu to nevarētu nosaukt.
  Un šeit ir kā kaut kur Arābijā pusdienlaikā. Tur ir vēl karstāks. Viņa reiz filmējās filmā Emirātos, un viņai nācās staigāt basām kājām pa smiltīm. Dabiski, ka no rīta, kad smiltis pa nakti bija nedaudz atdzisušas, bet vēl bija karsts, viņas kājas pat iesmērēja ar vazelīnu, lai būtu vieglāk.
  Bet vietējie bērni skraida basām kājām, vismaz starp nabagiem, un smejas, rādot savus mazos zobus, neizjūtot diskomfortu.
  Patiešām, mirgošana viņas acīs apstājās, un Dominika ieraudzīja, ka atrodas pilsētas laukumā. Bruģakmeņi zem skaistules kājām bija oranži un violeti. Un mājas apkārt ir augstas, ļoti skaistas, it kā Pēterburgas centrā, kur saglabājusies senatne. Tikai šeit ēkas ir augstākas un vēl košākas, krāsainākas, bagātākas, greznākas un izsmalcinātākas.
  Un tur ir daudz zelta lapu, kas neapšaubāmi ir patīkami acij. Un ielās ir daudz skaistu meiteņu. Viņi, basām kājām mirgodami, graciozi, iedeguši, muskuļoti kājas, sāka apņemt Dominiku un viņas krāšņo marķīzi-nimfu.
  Meitenes visas bez izņēmuma bija skaistas, jaunas, basām kājām, bet rotas. Dažiem ir vairāk rotu ar dārgakmeņiem, citiem mazāk. Vairākām meitenēm bija tikai baltas, īsas tunikas.
  Šādi parasti izskatījās vergi, veidojot filmas par seniem laikiem, atzīmēja Dominika.
  Tomēr ne visas meitenes bija cilvēki. Dažiem ir ausis kā lūsim, citiem ir ērgļa deguns. Vairākas meitenes bija mazākas, piemēram, marķīze de Kasandra, tikai meitenes, bet viņas pacēlās un pārvietojās, nepieskaroties bruģim ar savām mazajām kājām.
  Vesela meiteņu karaļvalsts, kuras, nebaidoties no karstā bruģa, vicinās ar kailajiem, rozā papēžiem.
  Un viņi aplenca Dominiku un marķīzi ar gredzenu un pasmaidīja, klusi pļāpādami.
  No meitenēm izdalījās ļoti patīkama jaunu, muskuļotu auguma smarža
  daiļā dzimuma pārstāve, sajaukta ar dārgām smaržām.
  Dažiem rokās bija arī ieroči. Jo īpaši loki, elegantas formas arbaleti, zobeni, zobeni, dunči un bultu trīsas.
  Tas ļoti atgādināja fantāzijas filmas filmēšanas ekstras, pat pārsteidzoši, ka viņiem izdevās vienuviet savākt tik daudz nevainojamu, izliektu, sportisku skaistuļu.
  Lielākā daļa meiteņu bija gandrīz kailas, tikai krūtis un gurnus klāja rotaslietas no dārgakmeņiem.
  Apmēram ducis meiteņu pieticīgās tunikas nometās ceļos, rokās turot platīnā mirdzošas dzēriena krūzes un zelta paplātes ar dažādiem ēdieniem un augļiem.
  Dominika neizpratnē nomurmināja:
  - Ko tu no manis vēlies? - Un viņa mazliet pārliecinātāk piebilda. "Ja jums būs laiks, es būšu gatavs parādīties jūsu statistikā, tikai samaksājiet man labi."
  Nimfa marķīze atbildēja ar smaidu:
  - Acīmredzot jūs domājat, ka šī ir filma? Nē, šī ir Elfu- Pūķa impērija !
  Dominiks ķiķināja un palēca. Mani papēži nežēlīgi dega. Viņa nokratīja sviedru krelles. Nu ir karsts. Gluži kā Arābijas tuksnesī. Apbrīnojami, kā daiļavas te staigā basām kājām, un viņu āda nelobās no saules.
  Kur viņa ir? Acīmredzot ne Krievijā...
  Dominika paskatījās uz debesīm un nosvilpa. Debesis bija dzeltenas, reti mākoņi bija oranži, un vienlaikus bija vairākas gaismas ... Nav brīnums, ka bija tik karsts. Turklāt gaismekļi ir tik grezni pēc formas, ar cirtām vai ragiem...
  Dominika juta, ka viņai kļūst slikti. Piemēram, šādi cilvēki kļūst traki. Viņas skaistā seja sagriezās un kļuva bāla.
  Viņa sastinga, bet divas elfu meitenes ar ausīm viņu atbalstīja. Daiļā dzimuma pārstāves šķīrās, un daiļavas baltās, caurspīdīgās tunikās nesa viņai traukus ar dzērienu uz kailajiem, tik skaistajiem un muskuļotajiem meiteņu augumiem. Un viņi lēja smaragda vīnu zelta traukos.
  Dominika alkatīgi dzēra. Un viņa juta, ka vīns ir neparasti salds un garšīgs; enerģija, spēks un spars nekavējoties plūda pa vēnām.
  Un meitenes jau basās kājas tik ļoti nedega, pareizāk sakot, viņi juta patīkamu siltumu, un apkārtējā temperatūra kļuva ideāla, piemēram, sapnī.
  Dominiks piecēlās un pakratīja savu zelta lapu krāsas galvu, kliedzot:
  - Sveiki miegā staigātāji!
  Tad meitene ātri izlaboja sevi:
  - Es priecājos satikt savus brāļus vai, pareizāk sakot, māsas prātā!
  Meitenes sasita plaukstas. Un viņi dziedāja korī:
  - Mēs vēlam jums laimi,
  Tu esi mūsu cerība, tici man...
  Ceļi uz citām pasaulēm -
  Durvis tika atvērtas!
  Marķīze de Kasandra pamāja:
  - Jā, tev mums ir jāpalīdz. Un par to būs milzīga atlīdzība.
  Dominika paraustīja muskuļotos plecus un pārsteigta jautāja:
  - Un kā es varu tev palīdzēt?
  Nimfu meitene gribēja kaut ko teikt, kad atskanēja trompetes un spārnu skaņas. Visas neskaitāmās daiļā dzimuma pārstāves uzreiz nometās ceļos un cieņpilni paklanījās.
  Marķīze arī pamāja Dominiku:
  - Paklanieties arī.
  Aktrise meitene pārsteigta jautāja:
  - Par ko?
  Nimfu meitene čīkstēja:
  - Pūķa hercogiene satiek tevi. Pūķi valda mūsu impērijā. Ej, uz viena ceļa!
  Dominika nolēma nelauzt savu lepnumu. Viņa gan baidījās, ka karstais bruģis apdedzinās viņas kailo, līdz gaišai bronzai iedegušo ceļgalu. Taču āda nepārprotami ir kļuvusi stiprāka un mazāk jutīga. Skaidrs, ka cilvēki šeit iet basām kājām ne jau nabadzības dēļ. Bet nopietnāku iemeslu dēļ, kas vēl ir jāprecizē.
  Tad parādījās pati pūķa hercogiene. Zvērs ar trim galvām, ļoti spilgtas krāsas, kā tauriņš. Liela, kā laba cīnītāja, bet nemaz nav biedējoša, vai arī nav biedējoša, ja tā ir viņa.
  Galvas šķita salīdzinoši mazas, un uz tām dzirkstīja mazi, bet spilgti kroņi.
  Kad pūķa mātīte lidoja garām, meitenes zem viņas spārniem mainīja ādas krāsu uz ceriņu un pēc tam uz smaragdu. Šis ir kļuvis skaists.
  Dominika bija kā apburta. Šī bija pirmā reize, kad viņa redzēja īstu pūķi realitātē. Jā, filmās, protams, viņi taisa labus pūķus, izmantojot datorgrafiku. Bet šis pūķis ir īsts, ļoti skaists un graciozs.
  Galva, kas atrodas vidū, jautāja, viņas balss bija ļoti patīkama:
  - Es ļoti priecājos tevi redzēt, mūsu viesi no planētas Zeme!
  Dominika pasmaidīja un atbildēja:
  - Un es arī ļoti priecājos jūs redzēt!
  Pūķa hercogiene pamāja ar galvu un turpināja, galva labajā pusē jau runāja:
  - Mēs tevi aicinājām, jo tavās dzīslās plūst paša asinis, es nezinu, kas, kas tur dzīvo, es nezinu, kur!
  Dominika Delfinova berzēja vienu no kailajām, noslīpētajām kājām pret otru un neizpratnē teica:
  - Es it kā nesapratu!
  Pūķa hercogienes galva kreisajā pusē atbildēja pārliecinātā tonī:
  - Un mēs paši to nesaprotam. Bet jebkurā gadījumā mums ir tik šausmīga problēma, ka esam kā slīcēji, rausāmies salmos!
  Dominika iespieda savu kailo, ļoti vilinošo kāju un dziedāja:
  - Turi mani, salmiņ, turi mani,
  Kad ap vētru ir piecpadsmit punkti...
  Sarauj ienaidniekus, kas ir elfiem,
  Liktenis mani dzīvē ir uzmetis šādi!
  Visdažādākās meitenes sasita plaukstas, un tas bija tik jauki un forši.
  Centrālā galva atkal runāja:
  - Tātad, mums ir dīvaina sērga. Stiprā dzimuma pārstāvji, vai tie būtu elfi, cilvēki, troļļi, hobiti, vampīri, rūķi un citi, kas dzīvo mūsu Visumā, nezināmu iemeslu dēļ sāka pārvērsties akmenī un uzreiz drūpēt. Mūsu valstī, neskaitot orkus un rūķus, tēviņu bija divpadsmit reizes mazāk nekā mātīšu, un tagad tie ir gandrīz pilnībā izzuduši! Protams, tā ir traģēdija!
  Dominika iesmējās un ierunājās:
  - Tas ir tik brīnišķīgi! Citādi no šiem spalvainajiem, šķebinošajiem vīriešiem nav izejas! Un pats galvenais, jo neglītāks ir vīrietis, ar vēderu un pliku galvu, grumbām, jo vairāk viņš tev pieķeras.
  Viens no elfiem iebilda:
  - Nav vēdervēderu, krunkainu un pliku elfu! Viņiem pat nav bārdas vai ūsu.
  Dominika atzīmēja:
  " Turklāt ir dārgāk iesaistīties ar šiem jauniešiem!" Viņi arī neļauj šķērsot. Esmu tik noguris no šiem faniem. Un jums, paldies Dievam, nav šo iekārīgo, nosvīdušo, nejauko tēviņu, un jūs varat atpūsties un atpūsties.
  Visas trīs pūķu galvas dārdēja reizē:
  -Pasaule bez vīriešiem ir lemta nāvei! Salīdzinot ar planētas Zeme cilvēkiem, mēs dzīvojam ļoti ilgi, īpaši pūķi. Jā, bez vīriešiem ir garlaicīgi, un Visumā nav harmonijas bez stiprā dzimuma.
  Meitenes izteica apstiprinošus trokšņus. Viens nomurmināja:
  - Visi mūsu vīrieši ir skaisti! Kādreiz , pirms tūkstošiem gadu, cilvēku rases vīriešiem bija mati, pliki plankumi, grumbas, vēderi, bet tagad viņi visi ir jauni, skaisti, izliekti un patīkami smaržo kā elfi!
  Dominika smējās un piemiedza ar aci ... Tad viņa atbildēja:
  - LABI! Varbūt pēc pāris mēnešiem man sāks pietrūkt vīriešu. Es vienkārši nesaprotu, kā es varu jums palīdzēt?
  Pūķa hercogienes labā galva atbildēja:
  - Godīgi sakot, mēs paši to nezinām. Bet jums ir radījuma asinis no cita Visuma, kur visiem iedzīvotājiem ir nevis divi dzimumi, kā mums uz Zemes, bet trīs. Un, iespējams, tas mums palīdzēs atgūt savus tēviņus!
  Dominika satricināja sevi un atzīmēja:
  - Triseksuālas būtnes? Jā, es lasu zinātnisko fantastiku, tas teorētiski ir iespējams!
  Nimfu meitene pamāja:
  - Jā! Mēris viņus neskāra. Bet kurš garantēs, ka neparādīsies infekcija, kas nopļaus daiļā dzimuma pārstāves? Un tas varētu būt vēl sliktāk! Un pat bez stiprā dzimuma pārstāvjiem, ja agresors iebruks mūsu Visumā, tad mums nebūs iespējas cīnīties.
  Aktrise meitene pamāja ar galvu:
  - LABI! Es jūtu jums līdzi. Starp citu, vai tas var nonākt uz Zemes?
  Pūķa hercogienes kreisā galva apstiprināja:
  - Jā! Pilnīgi iespējams. Tāpēc nedomājiet, ka viņi jums lūdz pakalpojumu. Jums ir jaunāks brālis, un viņš arī darbojas filmās. Vai vēlaties, lai šis zēns pārvērstos par akmeni un sabruktu putekļos?
  Dominika dusmīgi sita ar baso kāju un aizkaitināti teica:
  - Tu par mani daudz zini!
  Nimfa meitene atbildēja:
  - Mums dažreiz patīk skatīties filmas no jūsu planētas. To var lejupielādēt tieši no interneta, kas neprasa lielus burvju enerģijas izdevumus. Tāpēc mēs arī tevi redzējām. Un augstās fejas sajuta tavu unikālo auru, un ieraudzīja tavu brāli, viņam arī ir daļa no tā, es nezinu kam!
  Dominika nosvilpa un iesaucās:
  - Es noteikti zinu, ka viss neiespējamais ir iespējams! Tomēr man būtu labāk mācīties neklātienē!
  Marķīze de Kasandra atzīmēja:
  - Tieši tā, tas ir tas, kas tev jādara. Mācies, mācies un vēlreiz mācies!
  Studente neapmierināti nomurmināja:
  - Kam tas vēl paredzēts?
  Tūlīt trīs pūķa hercogienes galvas savās patīkamajās balsīs sinhroni un harmoniski runāja:
  - Jūs neko nezināt par maģiju un burvību! Un jums ir jābūt plašām un pamatzināšanām, lai mums palīdzētu. Kad būsiet absolvējis Dularisas Imperiālo pūķu akadēmiju , jums būs iepriekš nezināmas spējas, kas ļaus jums nēsāt burvju princeses kroni. Un tikai šajā gadījumā jūs varēsiet, pareizāk sakot, iegūsit vismaz nelielu iespēju atgriezt stiprā dzimuma pārstāvjus no pazemes.
  Dominiks nosvilpās un piezīmēja:
  - Ak, man nepatīk mācīties!
  Patiešām, viņai patika dejot, lēkāt un darboties filmās. Man tas pat ļoti patika. Bet mācības viņai bija grūtas. Viņa pat iestājās maksas nodaļā, lai ar mazāku piepūli varētu iegūt diplomu. Patiešām, šādā veidā tas ir vieglāk.
  Dominika vispār nebūtu iestājusies akadēmijā, ja tas nebūtu modē bez augstākās izglītības. Turklāt pat miljardieri neprecēs meiteni bez diploma.
  Bet precēties ar oligarhu, pēc iespējas bagātāku un tajā pašā laikā vēlams vecu, slimu un pavisam senilu. Tad atbrīvojies no tā, kļūsti par miljardieri atraitni un dzīvo savam priekam.
  Un pats raksti filmu scenārijus. Viņai pat bija ideja. Un viņa ir galvenajā lomā. Tāpat kā imperators Palpatīns , pareizāk sakot, viņa tumšais gars pārcēlās uz klonu meiteni un sāka veidot jaunu impēriju ar iekarojumiem.
  Jā, tas ir lieliski ! Tomēr viņas galvenā loma tik un tā nebija slikta, un tā smaržoja pēc lielas naudas. Bet ... Tagad viņa ir kļuvusi par hitu . Un viņai būs jādara tas, kas viņai vismazāk patīk - mācīties!
  Dominika trīcošā balsī jautāja:
  - Ja es atteikšos?
  Apkārt esošās meitenes neapmierināti trokšņoja. Viens kliedza:
  - Nošauj viņai uz papēžiem!
  Trīs pūķa hercogienes galvas atbildēja:
  - Mums nav morālu tiesību tevi piespiest. Tomēr, lai jūs izvilktu no planētas Zeme, bija nepieciešama daudz dārgas burvju enerģijas. Un atpakaļ, ja vēlaties atgriezties, samaksājiet par braucienu šeit, dārgo vīnu, ko dzērāt, un atgriešanās biļeti.
  Dominika čīkstēja:
  - Nav godīgi prasīt no manis maksu par to, ko es negribēju darīt! Mani aizkustināja pret manu gribu!
  Pūķa sievietes centrālā galva atbildēja:
  - Jūs esat mūsu, iespējams, viena no mūsu pēdējām iespējām! Tiesa, jūs joprojām varat mēģināt ar savu brāli, bet viņš joprojām ir zēns un tomēr vīrietis, un arī viņš var sabrukt putekļos.
  Dominiks nikni kliedza:
  - Neaiztiec manu brāli! Tā nav viņa darīšana!
  Pūķa hercogiene mānīgi jautāja:
  -Vai esi ar mieru mācīties par princesi? Iedomājieties, kādas iespējas jums būs. Jūs nenovecosiet, jūs nodzīvosit vairākus tūkstošus gadu un varbūt pat vairāk, ja iegūsit vēl progresīvāku maģiju un kļūsit par nemirstīgu dievu. Un jums būs pavalstnieki un sava valstība!
  Dominika smagi elpoja un lūdzoši sacīja:
  - Ļaujiet man mazliet padomāt.
  Marķīzes meitene apstiprināja:
  - Jā, ļauj viņam par to padomāt. Viņai labāk jāiepazīst mūsu pasaule. Ļaujiet viņam pielāgoties un nākt pie prāta. Un viņš pieņems pareizo lēmumu.
  Pūķa hercogiene apstiprinoši pamāja ar visām trim galvām:
  - Ļaujiet viņam staigāt pa pilsētu. Tas ir liels un krāšņs. Parādiet viņu, Kasandra, un jūs, meitenes, dodiet viņai ceļu. Nejaucieties!
  Daiļā dzimuma pārstāves šķīrās. Nimfa marķīze paņēma no paplātes kaut ko līdzīgu picai un pasniedza Dominikai:
  - Lūk, ēd! Tu kļūsi stiprāks.
  Meitene tunikā no platīna krūzes zelta kausā ielēja vīnu, jau sārtu . Dominika piesardzīgi iekoda picā. Tas izrādījās ārkārtīgi garšīgs, un meitene sāka ēst daudz pārliecinošāk un noskaloja to ar vīnu, tik saldu un aromātisku.
  Pēc tam Dominikas garastāvoklis strauji pacēlās. Un viņa dziedāja:
  Skolotāju dāvana,
  Viņi pavadīja laiku ar mani...
  Viņi mani mācīja par velti...
  Un tad studente neatrada piemērotu atskaņu, un tas, kas mirgoja viņas skaistajā galvā, izskatījās ļoti vulgāri un nepiedienīgi.
  Viņi devās kopā, un nimfa veda viņu aiz rokas. Lai gan viņa bija vairāk nekā par galvu īsāka un tievāka nekā spēcīgā, garā un tik muskuļotā Dominika.
  Abas meitenes sita basām kājām un kustējās jauno gazeļu ātrumā.
  Apkārt esošās mājas bija ļoti greznas . Neviena pilsēta uz Zemes nekad nav bijusi tik lieliska. Te auga arī puķes, tādas milzīgas, košas un smaržīgas. Viss šajā pilsētā bija skaists un krāšņi.
  Un daudz meiteņu. Ļoti grezni ģērbies vai, gluži pretēji, pieticīgāk, un dažas meitenes mazgāja ielas. Bet visi ir jauni, svaigi, skaisti un basām kājām.
  Dominika pārsteigta jautāja:
  - Kāpēc viņi nenēsā apavus vai vismaz čības?
  Marķīze de Kasandra atbildēja ar smaidu:
  - Tā ir šīs planētas burvība. Tas palīdz mums saglabāt mūžīgo jaunību, iemiesot maģiju, un mūsu kaili kāju pirksti var tikt izmantoti arī cīņā!
  Māksliniece iesmējās un atzīmēja:
  - Tas ir brīnišķīgi! Vispār, kad biju pavisam maza, man bija neērti staigāt basām kājām, jo uzskatīju, ka tā ir galējas nabadzības pazīme. Bet tad es pieradu pie filmām. Turklāt, bērnībā spēlējot Spartaka māsu vai dažādus partizānus, vajadzēja, lai zoles būtu nedaudz raupjākas. Man tas patika. Bet, ja jūs staigājat pa Maskavu basām kājām, jūs maldīsit par garīgi slimu cilvēku, un ielās ir pārāk daudz infekcijas un netīrumu!
  Nimfu meitene pamāja:
  - Jā - tas ir saprotams! Turklāt skriešana bez apaviem ir daudz kustīgāka, jo karavīra āda ir daudz spēcīgāka par dārgāko zābaku zolēm, turklāt tā ir elastīga, elastīga un ar burvību uzlādēta!
  Viņi devās tālāk. Var redzēt, cik augstu, piemēram, Ostankino televīzijas torņa smaile, strūklakas sprauslas. Tātad tie paceļas, pretēji fizikas likumiem. Un pašas strūklas ir daudzkrāsainas. Cik tas ir skaisti.
  Un kādas pilis ir visapkārt? Cik šeit viss ir grezns. Un statūtos mirdz ne tikai zelts, bet arī kāds spilgts, oranžs metāls, kas uz Zemes nav zināms.
  Dominika atzīmēja:
  - Tava pilsēta ir kā pasakā. Un meitenes ir lieliskas, kā īsta paradīze, nevis izdomāta, kā mūsējā!
  Kasandra iesmējās un jautāja:
  - Kāpēc jūs domājat, ka jūsu paradīze ir izdomāta?
  Meitene māksliniece diezgan loģiski atbildēja:
  - Tāpēc, ka viņam ir pretrunīgi apraksti. Viena reliģija saka vienu, otra kaut ko citu, bet trešā saka tieši pretējo!
  Nimfa marķīze pamāja ar galvu:
  - Jā es zinu! Es paskatījos tavu internetu. Tas ir vieglāk nekā ceļot uz Zemi. Tas ir tik vienkāršāk, ka pat vienkārši elfi, troļļi un cilvēki var tajā iekāpt un skatīties filmu. Ar visu burvju pasaules krāšņumu mums, diemžēl, nav tik progresīvu tehnoloģiju kā Zemes cilvēkiem. Jūs esat maģijas amatieri, bet mūsu tehnoloģiju attīstība ir iesaldēta!
  Dominika pārsteigta jautāja:
  - Kāpēc jūs iesaldējāt tehnoloģijas?
  Nimfa, noklususi balsi, atbildēja:
  - Tie neesam mēs. Tie ir pūķi. Viņi acīmredzot nevēlas iedragāt savu varu. Lai gan, protams, tie ļauj dzīvot normāli, un dažiem pat grezni, bet ... Par to nerunāsim!
  Un atkal iestājās pauze. Greznība apkārt, protams, super. Viss ir tik skaisti, tādi rotājumi, statujas, mājas un tempļi.
  Jā, tempļi, protams, ir ļoti dažādi. Dažās līdzībās ne kā parasti uz Zemes. Un tie ir pilnīgi atšķirīgi pēc stila, krāsas un formas . Un , protams, skaista. Šeit ir figūras un kupoli, un daudzstūri, prizmas un tā tālāk.
  Un daudziem tempļiem ir kupoli skaistāko ziedu pumpuru veidā.
  Dominika paskatījās uz savu partneri un jautāja:
  - Tu izskaties pēc skolnieces ... Bet cik tev īsti gadu?
  Kasandra atbildēja ar smaidu:
  - Cilvēkiem ir tāds teiciens: nav pieņemts dāmai jautāt par viņas vecumu!
  Māksliniece secināja:
  - Droši vien daudz.
  Nimfu meitene pamāja:
  - Var būt! Bet mēs dzīvojam ilgāk par elfiem, troļļiem, cilvēkiem un pat par rūķiem un vampīriem. Tā kā mūsos ir dievu asinis, mēs ar tiem esam asinsradinieki. Pārējiem ir vairāk netieša saistība ar nemirstīgajiem .
  Dominika nomurmināja:
  - Mēs visi esam Dieva dēli un meitas. Nedaudz.
  Kasandra noklikšķināja kailajiem kāju pirkstiem.
  Un tad nimfas rokās parādījās burvju nūjiņa. Viņa klusi čukstēja:
  - Tajā iekšā ir pūķa dzīsla. Šis ir ļoti spēcīgs artefakts, dārgs un rets. Bet tajā ir arī liels spēks. Parādīt jums ietekmi?
  Dominika ierunājās:
  - Noskatījos seriālu par zēnu ar burvju nūjiņu. Bet tur ir kalsns zēns ar tumšiem matiem un brillēm. Ne tā kā mans brālis - izskatīgs, muskuļots ar blondiem matiem. Starp citu, es arī spēlēju gan karotāju, gan burvi!
  Kasandra apstiprināja:
  - Es pazīstu tavu brāli. Jā, viņš ir ļoti izskatīgs, neparasts puika. Un atšķirībā no jums, pasaules čempions karatē starp bērniem.
  Dominika nicinoši nošņāca:
  - Lai gan viņš ir zēns, viņš ir vīrietis! Bet vīriešiem cīņa un kaušanās ir ierasta lieta.
  Nimfa meitene atbildēja:
  - Mums ir divpadsmit reizes mazāk vīriešu nekā sieviešu no galvenajām impērijas tautām: cilvēki, elfi, troļļi, hobiti un vampīri. Tātad arī daiļā dzimuma pārstāvēm ir jācīnās. Gluži pretēji, starp orkiem un rūķiem ir divpadsmit reizes vairāk vīriešu nekā sieviešu. Tāpēc mums pat kļuva kaut kā vieglāk nekā iepriekš. Mēs ar orkiem nemitīgi cīnījāmies, un viņi kā krupis kāpa krampjos , tagad gandrīz nav ar ko cīnīties. Lai gan mātītes un orki, godīgi sakot, ne pārāk daudz. Bet rūķi ir labāki , tie vairāk izskatās pēc sieviešu hobitiem. Paši rūķi noveco, nosirmo, audzē garas bārdas, bet līdz pat savai nāvei ir ātri un veikli, turklāt , neskatoties uz krunciņām, saglabā visus zobus. Un, ja zobs ir izsists, tas ataug!
  Dominika pamāja:
  - Oho! Jūs esat kā haizivis. Bet es reiz jautāju, ja cilvēks ir radīts pēc Dieva tēla un līdzības, tad kāpēc viņam ir tik vāji zobi. Un priesteris nomurmināja kaut ko līdzīgu: miesa ir grēka nasta. Starp citu, kad manam brālim izsita zobs, tas burtiski vienas dienas laikā izauga atpakaļ. Es pat gribēju viņu vest pie ārsta. Un tad es pārdomāju, viņi pētīs bērnu kā žurku laboratorijā!
  Kasandra pamāja.
  - Pareizi! Tu esi gudrs. Bet tev nepatīk mācīties.
  Meitene enerģiski pamāja ar galvu:
  - Jā! Tas ir garlaicīgi. Un mums ir arī ... Nu , es nezinu, kad tu sēdi pie rakstāmgalda, tev sāp mugura un gribas skriet un lēkt!
  Nimfu meitene dziedāja:
  - Jā, meitenes, ziniet, ka visiem nepatīk piebāzt ,
  Kaut es varētu basām kājām skriet pa rasu!
  Un krāšņais pāris iesmējās. Šeit viņi iet tālāk. Dominika pamanīja, ka uz Zemes nav tādu automašīnu kā tās. Bet ir ļoti skaisti vienradži. Tāpat kā tie, ko viņi zīmē anime . Un vienkāršie zirgi ir vienkārši jauki. Un, kad kariete steidzas, tas izskatās pēc pasakas.
  Dažas meitenes lido kā putni. Tiesa , tas notiek reti, šeit var redzēt, ka ne visi burvji ir pieredzējuši. Nav ubagu būdas. Gluži pretēji, visa pilsēta ir kā cietas pilis vai mājas, kas izskatās pēc īpašumiem ar strūklakām un dārziem. Un cik lieliski tas izskatās.
  Būtībā Dominika spēlēja spēli - celtnieku. Tur var daudz ko uzbūvēt. Un tiešām, uzcelt tādu pilsētu, lai viss būtu kā pasakā par paradīzi. Šeit piepildījās tas pats.
  Dominika atzīmēja:
  - Un viņi saka, ka debesis uz Zemes nav iespējamas? Tā saka visas Zemes reliģijas!
  Kasandra paskaidroja:
  - Izņemot komunismu. Vienīgā reliģija, kas sola debesis uz Zemes. Un tas ir loģiski. Kam vajag ticēt debesīm, pat ne pēc nāves, bet vispār pēc pasaules gala, kas vispār ir vājprāts!
  Meitene aktrise piekrita:
  - Jā, man nepatīk doktrīna par pasaules galu! Labāk debesis būvē pats, nevis uz kauliem!
  Nimfa marķīze čivināja:
  - Netiecieties pēc paradīzes debesīs, bet gan dzīvojiet un veidojiet savu laimi. Un esi gudrs.
  Dominika filozofiski atzīmēja:
  - Zini, kaut kā tad, kad apkārt ir tikai meitenes, tev liekas, ka kaut kā pietrūkst. Lai gan vīrieši reti ir skaisti pat filmās. Arī lielākā daļa puišu ir mīļi, un līdz četrdesmit gadu vecumam mēģiniet atrast vīrieti bez vēdera un dubultzoda.
  Kasandra smējās un atbildēja:
  - Tu esi gudrs. Man nav vārdu. Precīzāk, ne īpaši ... Bet vīrietim svarīga ir ne tikai skaista seja un slaida figūra. Sievietes pat uz Zemes vērtē vīrietī kaut ko citu, nevis ārējos datus!
  Dominika pamāja:
  - Nu jā, tieši tā! Un arī naudu. Kad maciņš ir pievilkts, grumbas, plikpauris un vēders nav tik pamanāmi.
  Nimfa atzīmēja:
  - Mums nav problēmu ar vīriešu izskatu. Maģija šeit caurstrāvo visu gaisu. Un tēviņi kļuva par jauniem vīriešiem ar ļoti skaistām sejām; pat nepatīkami, ka cilvēkiem pazuda pat bārdas un ūsas. Tāpēc viņu elfus var atšķirt tikai pēc ausu formas. Un tas ... Nu , sievietes ir pieradušas. Bet bārdai ir arī zināms šarms. Es nepiekrītu tām meitenēm, kuras uzskata bārdu par neglītumu.
  Dominiks iesmējās un atbildēja:
  - Bārdai ir uzslava un gods, bet kaķim arī ūsas!
  Kasandra pamāja ar burvju nūjiņu ... Un skaistās sievietes rokās parādījās skaista torte Napoleona cepures formā ar rozēm, magonēm un tauriņiem, kas izgatavoti no daudzkrāsaina krēma.
  Nimfa marķīze čivināja savā maigākajā balsī:
  - Izmēģiniet to, tas ir ļoti garšīgs, un tas ir bez maksas bez kāpostiem!
  Dominika jautāja, pēkšņi nodomādama:
  -Ko darīt, ja jūs joprojām iekasēsiet no manis maksu?
  Marķīze-nimfa dziedāja:
  - Par visu ir jāmaksā, ticiet man,
  Tāpēc mēs atveram durvis uz panākumiem!
  . NODAĻA Nr.2.
  Un Kasandra atkal pamāja ar zizli, no tā gala izlidoja gaismas straume, un parādījās divi krēsli, kas izskatījās kā no kristāla, un mazs, elegants galdiņš.
  Marķīze-nimfa ieteica:
  - Ēdīsim sēdus, kā kulturāli cilvēki! Varbūt jūs arī vēlētos kādu vīnu?
  Dominika loģiski atzīmēja:
  - Ja tu dzer daudz vīna, tu vari kļūt mēms. Un man vajadzētu saglabāt skaidru un svaigu galvu!
  Kasandra negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nebaidies! Mūsu vīnā nav ne grama alkohola. Tas nes tikai labumu. Un tas ir viens no iemesliem, kāpēc cilvēki mūsu pasaulē dzīvo līdz tūkstoš gadiem bez novecošanas. Un ar spēcīgu un progresīvu maģiju jūs varat izturēt daudz ilgāk.
  Aktrise meitene pamāja ar galvu:
  - Tad ielejiet!
  Nimfa izlaida staru no zizļa gala, kaut ko čukstot ... Un parādījās no spilgti oranža metāla izgatavoti kausiņi, kuros šļakstījās kaut kas dzeltens un ar burbuļiem.
  Dominika atzīmēja, nedaudz malkodama no sava kausa:
  - Ļoti patīkams un aromātisks vīns, tas liek mutē justies tik svaigam ...Un no kā tas ir izgatavots?
  Kasandra skarbi atbildēja:
  "Kad tu mācīsies Pūķu imperatora akadēmijā, tu to uzzināsi!"
  Meitene jautāja:
  -Kur ir pats pūķu imperators?
  Nimfa atbildēja ar nopūtu:
  - Viņš arī pazuda. Tagad viņa vietā ir ķeizariene Karolīna. Pūķos ir aptuveni vienāds sieviešu un vīriešu skaits, tāpat kā cilvēkiem. Šajā ziņā jums ir līdzības.
  Dominika ierunājās:
  - Kāpēc ķeizariene mani neuzņēma personīgi?
  Kasandra čīkstēja:
  - Nu, tev ir iedomība! Ar hercogieni pietiek. Tas būs vajadzīgs, un pati lieliskā Karolīna to pieņems.
  Meitene dziedāja:
  - Cilvēki apbrīnoja karalieni,
  Visi pagalma puikas iemīlējās!
  Bet es biju ļoti drosmīgs
  Es izvēlējos miljardieri!
  Nimfa marķīze atbildēja ar smaidu:
  - Vai, jūsuprāt, miljardiem ir vērts dzīvot kopā ar nemīlētu cilvēku? Kā ar vēdera taukiem, plikiem plankumiem, grumbām un sliktu smaku?!
  Dominika agresīvi norūca:
  nesabojātu man un citu meiteņu dzīvi ! Vai arī es viņu nožņaugšu ar savām krēpēm gultā!
  Kasandra iesmējās un atzīmēja:
  - Es izlikšos, ka tas ir joks. Jums jākļūst par labā iemiesojumu.
  Meitene aktrise loģiski atzīmēja:
  - Ideāli varoņi liek sabiedrībai vemt !
  Nimfa neatbildēja, bet ar platīna karotes palīdzību viņa apēda kūku un malkoja aromātisko vīnu. Dominika arī nolēma pagaidām baudīt ēdienu. Turklāt pastaiga svaigā gaisā izraisa apetīti.
  Viņa atcerējās apšaudi. Jo īpaši, kad viņi spēlēja bērnu partizānus. Tur, piemēram, sākumā zēni un meitenes pirms kara bija diezgan labi paēduši. Un okupācijas kara laikā viņiem nācās novājēt. Lai to izdarītu, ieteica vairāk skriet un mazāk ēst. Pirmo tik un tā realizēja, jo daudzi kadri filmēti ar skrienošiem bērniem, bet otrā ir grūtāka. Jaunie filmu aktieri uzbruka stendiem, pērkot pārtiku sev.
  Tad viņiem bija aizliegts nakšņot viesnīcā, un viņi tika ieslēgti atsevišķā istabā ar restēm, kas izskatījās pēc lielas, kopējas kameras.
  Dominika necieta badu, nevēlējās, lai viņas skaistums cieš no nepietiekama uztura, un vienalga viņa pēc dabas ir diezgan sausa, nemaz nav kupla, un arī dejošana uztur viņas muskuļus un ķermeni labā formā.
  Bet puiši, protams, cieta, jo komplekts tika pārvērsts par bērnu cietumu. Un bija arī epizodes ar ieslodzītajiem. Pāris puiši pat noskuja galvas, kas, iespējams, bija lieki.
  Jā, kinoaktiera dzīve nav viegla.
  Piemēram, par Spartaka sacelšanos. Vesels puišu pulks akmeņlauztuvēs strādāja basām kājām tikai gurnu audumos. Turklāt bija nepieciešams vairāk nekā viens uzņemšana. Mēģiniet staigāt ar kailām zolēm pa raktuvju asajiem akmeņiem. Šeit zēnu basās kājas sāka asiņot un viņu pēdas sāka krakšķēt. Un viņi patiešām bija slapji no sviedriem un trīcēja no noguruma.
  Šajā filmā galvenais varonis bija pat Spartaks , vergu zēns, kurš, starp citu, ierosināja ideju par sacelšanos diezgan veiksmīgajam un bagātajam gladiatoram, kurš saņēma brīvību.
  Dominika pirmo reizi spēlēja Spartaka māsu bērnībā, un viņai par sodu nācās pavadīt laiku kopā ar zēniem akmeņlauztuvēs.
  Tātad viņa arī zināja, kas ir asi oļi un smags gruvešu grozs.
  Un jūs patiešām velciet viņu uz augšu un uz augšu. Tas ir ļoti nogurdinoši, taču tas palielina jūsu izturību.
  Dominika filmējusies dažādās filmās. Reiz pat kajītes puika Džima lomā kādā no kanona tālu stāvošā "Treasure Island" versijā. Tur pat pavāra lomā nebija vienkājainā Sudraba , bet gan rudmataina sieviete, Morgana brāļameita.
  Tas, protams, ir forši. Pati Dominika bija zēna lomā, par ko viņai pat gribējās nogriezt matus. Bet tad viņi beidzot atrisināja problēmu ar parūkas palīdzību.
  Jā, šī viņas loma, varētu teikt, no spēles viedokļa bija veiksmīga. Bet pati filma neieguva popularitāti ārpus kanona robežām. Izrādījās, ka tā ir kaut kāda elles miskaste.
  Bieži klasika, kas neatbilst kanonam, tiek uztverta naidīgi.
  Marķīze-nimfa pārtrauca Dominikas atmiņas:
  - Tu zini. Mēs te kādu laiku sēžam. Vai nav pienācis laiks doties ceļā?!
  Meitene paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Tu vari iet pastaigāties. Man joprojām ir daudz enerģijas.
  Kasandra pamāja ar zizli, un pazuda pusapēsta kūka, trauki ar vīnu utt.
  Dominika nomurmināja:
  - Gluži kā pasakā!
  Marķīze čīkstēja:
  - Nē! Šī nav pasaka, bet gan maģiska realitāte.
  Un pa ceļu plunčājās divas daiļā dzimuma pārstāves. Dominikas noskaņojums kļuva pavisam jautrs ! Viņa plaši pasmaidīja. Un viņa pat dziedāja:
  Ceļš, ceļš izskatās kā draugs,
  Ķēdes pasts izgatavots no slīpēta tērauda...
  Un zobens ir ļoti ass - slavētais damaskas tērauds,
  Jā, kaujā būs nopietna situācija!
  Tad Kasandra ar nopietnu skatienu pamanīja, apstājās:
  - Tu zini! Akadēmijā jūs gaidīs nopietni iestājpārbaudījumi. Varbūt iedzimtajiem burvjiem tie šķitīs viegli, bet jums pat nav ne jausmas par maģiju.
  Dominika nepiedienīgi iesmējās un iebilda:
  - Nē! Filmās daudzkārt esmu redzējis burvju darbību. Un ticiet man, es kaut ko zinu!
  Nimfa marķīze, noklususi balsi, čukstēja:
  - Es tev iedošu savu burvju nūjiņu! Viņa ir ļoti spēcīga, ar pūķa vēnu. Mēģiniet to izmantot, piemēram, lai uzburtu ... Nu, neaizmirstamu ziedu!
  Meitene aktrise atskatījās. Visapkārt, pie mājām un uz pašas ielas, ir puķu dobes ar visspilgtākajiem ziediem, piemēram, lieliem dārgakmeņiem. Uz kokiem auga arī žilbinoši pumpuri. Turklāt dažiem ziediem bija arī dažādu krāsu un toņu lapas. Un bija pat dīvainas cirtas.
  Dominika paraustīja viņai ne visai šauros plecus un diezgan nopietni atbildēja:
  - Kāpēc mums vajag kaut kādu neaizmirstamu? Šeit jau ir daudz dažādu ziedu, daudz lielāku un skaistāku.
  Kasandra ironiski pasmaidīja:
  - Un ko tu gribi?
  Meitene aktrise apņēmīgi noteica:
  - Labāk uzbur kaut ko daudz vērtīgāku un noderīgāku! - Dominika nospieda savu kailo papēdi, liekot krāsainajām flīzēm saskandināties kā plīstošai lāstekai. Topošā burve piebilda: "Piemēram, daudz labāk būtu izveidot dimantu kokosrieksta lielumā!" Tas ir daudz noderīgāk un praktiskāk.
  Marķīze aizdomīgi paskatījās uz viņu un jautāja:
  - Vai vēlaties doties uz Zemi? Kas mums nepatīk?
  Dominika ironiski atzīmēja:
  - Par jūsu pasauli mēs varam teikt to pašu , ko Ostaps Benders teica par Kaukāza dabu - tā ir pārāk skaista - idiota iztēle!
  Kasandra pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un tu esi gudrs, bet slinks! Tev nepietiek fanātisma, lai dotos pretī savam mērķim kā reaktīvais buldozers, neapstājoties!
  Meitene aktrise uzmeta seju, atzīmējot:
  - Nav reaktīvo buldozeru. Vismaz uz Zemes!
  Nimfa marķīze piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jums var nebūt. Bet ir rases, kas tehnoloģiski ir pat progresīvākas par cilvēci. Tomēr nokļūt līdz tiem ir vēl grūtāk nekā nokļūt uz Zemes.
  Dominiks savilkās grimasē, vaicājot:
  - Jā? Vai viņi var lidot starp zvaigznēm?
  Kasandra pārliecinoši atbildēja:
  - Viņi var! Principā mēs to varam izdarīt ar maģijas palīdzību.
  Aktrise meitene dziedāja:
  Protams, to ir grūti paredzēt
  Kas sagaida šajā brīnišķīgajā pasaulē...
  Mēs lidosim mākoņos -
  Iekāp zvaigžņu lidmašīnā!
  Un meitene apņēmīgi paziņoja, veidojot draudīgu seju:
  - Iedod man burvju nūjiņu! Un uztaisīšu dimantu laba arbūza lielumā!
  Kasandra gribēja kaut ko teikt. Bet bija dzirdama spārnu šalkoņa. Vēl viens pūķis lidoja. Visticamāk, arī mātīte. Viņa gandrīz noķēra strūklakas straumi, kas no grifa mutes metās augstu debesīs, pārklāta ar zelta lapām un rubīniem.
  Trīsgalvainais briesmonis bija vairāk skaists nekā biedējošs.
  Nimfa marķīze paklanījās. Dominiks tikai nedaudz pamāja ar galvu.
  Pūķa sieviete piezemējās viņu priekšā. Tik lielam briesmonim atskanēja ļoti patīkama un skaidra balss:
  - Vai tu esi tas liekulis, kuru jau sauc par mesiju?
  Dominika atbildēja ar nevainīgu smaidu:
  - Es ļoti negribētu būt mesija!
  Pūķa sieviete bija pārsteigta:
  - Un kāpēc tā?
  Aktrise meitene godīgi atbildēja:
  - Tāpēc, ka mesijas parasti galu galā tiek sistas krustā!
  Spārnotais radījums kratīja spārnus. Viņai ir lielas, līdzīgas sikspārņiem, tikai trīs krāsās: sarkanā, dzeltenā un zaļā. Lieki piebilst, ka tā ir skaista kombinācija.
  Pūķa sieviete čivināja:
  - Un jūs redzat no tās pasaules, kur burvji ir pilnīgi blēži un blēži?
  Dominika iesmējās un atbildēja, parādot savus ļoti baltos, spīdīgos zobus:
  - Varbūt tā arī ir. Lai gan bija daži pravieši. Tāpat kā vecmāmiņa Vanga. Tikai nez kāpēc viņas prognozes piepildījās, kā likums, ar atpakaļejošu spēku.
  Marķīze-nimfa atzīmēja:
  - Pat ļoti augsta līmeņa burvji un burvji nākotni redz ārkārtīgi neskaidri. Un pat augstākie Dievi nedos garantiju, kas notiks pēc simts gadiem. Un vēl jo vairāk, tūkstoš un miljonā!
  Pūķa sieviete pazibēja ar vieglu gaismu un čivināja:
  - Jā... lai uz šīs planētas būtu īsti pareģotāji. Pat jūsu hipernoosfēras spriedze pilnīgi atšķiras no mūsu. Lai gan, iespējams, tāpēc jūs saglabājāt savu oriģinalitāti un nekļuvāt par mūsu vergiem!
  Dominika atkal jautri iesmējās un atzīmēja:
  - Kļūt par tavu vergu? Tas ir pat smieklīgi. Mūžīgi jauns, mūžīgi basām kājām.
  Kasandra pamāja ar galvu un ieteica:
  - Parādiet pūķa grāfienei, ko jūs varat darīt. Mēģiniet, vismaz ar burvju nūjiņas palīdzību, likt vismaz vienai ūdens lāsei nokrist.
  Aktrise meitene nicinoši šņāca:
  - Viena ūdens pile? Jā, tas nemaz nav nopietni. Varbūt labāk ir nekavējoties iegūt zelta mucu.
  Pūķa grāfiene ieteica:
  - Ļaujiet viņam darīt maģiju, kā viņš vēlas. Dodiet viņai zizli un pārbaudiet, vai viņa pareizi atceras vismaz vienu burvestību.
  Kasandra iesmējās un čīkstēja:
  - Jā, izskatās lieliski ! Vienkārši paskaties. Burvju nūjiņa ir pārāk spēcīga, un jūs varat nodarīt kaitējumu pilsētai, dzīvajām būtnēm un sev.
  Dominika norūca:
  - Es neesmu tik stulbs , kā tu domā!
  Pūķa grāfiene ieteica:
  - Tad iedosim viņai kaut ko nekaitīgāku un mazāk spēcīgu. Citādi viņa arī manī ietaisīs caurumu.
  Kasandra dziedāja:
  Izpausties maģijā,
  Mums vajag talantu...
  Labāk jums ir radīt
  Lieli dimanti!
  Un nimfu meitene noklikšķināja kailajiem kāju pirkstiem. Parādījās maza izskata platīna gredzens. Kasandra to mētāja ar kāju, un maģiskais artefakts nonāca tieši blakus Dominikas sejai.
  Marķīze čivināja:
  - Tu vari paņemt šo gredzenu. Novietojiet to uz rādītājpirksta. Un mēģiniet kaut ko novēlēt skaļi. Maģija tajā nav spēcīga, bet tā darbojas vienkārši. Nepietiek ar kokosrieksta lielumu dimantu, bet, piemēram, pietiek ar zirņa izmēru!
  Meitene aktrise paķēra gredzenu rokā. Bet rādītājpirksta vietā viņa uzlika to uz vidējā pirksta un sarkastiski smaidīdama jautāja:
  - Ja tu mēģinātu šādi? Kas tad notiks?
  Kasandra arī sarkastiski pasmaidīja:
  - Labi, pamēģini!
  Dominika čīkstēja:
  - Apcep marķīzes papēžus ar uguni!
  Liesma uzliesmoja zem Dominikas basajām kājām . Kailā zole bija stipri apdegusi, viņa kliedza un sāka skriet. Patiešām, uguns nav vāja. Bet mums neizdevās tikt tālu. Meitene bija aptīta ap pūķa grāfienes garo asti.
  No varenā rāpuļa atskanēja patīkama, sievišķīga balss:
  - Oho! Jūs tikko ienācāt mūsu pasaulē un vēlaties kropļot nimfu, augstāko dievu radinieku? Vai tu zini, ka par to tevi nosūtīs kā vergu uz akmeņlauztuvēm? Un tu tur strādāsi pilnīgi kails, ķēdēs un saņemsi pātagas un nūjas, ēdot maizi un ūdeni. Un arī būs jāguļ pieķēdēts un uz akmeņiem. Un tu nezināsi neko citu kā tikai smagu darbu un pātagas. It īpaši tagad , kad vergi ir izklīduši, tāda gara un muskuļota meitene kā tu mūs raktuvēs nenodarīs pāri!
  Dominika sarāvās no šiem vārdiem. Viņa reiz spēlēja Kleopatru mazbudžeta filmā. Lai ietaupītu naudu, glezna tika nosaukta "Kleopatra Augusta gūstā". Tas ir, tas arī nav kanons. Kleopatra neizdarīja pašnāvību un tika sagūstīta.
  Nu viņa tika nosūtīta uz raktuvēm. Un tur viņa staigāja puskaila un basām kājām. Un staigāt pa asiem akmeņiem šahtā ar plikām zolēm ir diezgan sāpīgi. Nu, nēsājiet arī kravu. Bija nepieciešams, lai verdzenes sviedri būtu patiesi un viņas seja būtu īsta, nevis izliktos izsmelta.
  Bet, protams, tā ir tikai filma, turklāt diezgan lēta. Un viņi viņu sita ar pātagu, kas arī bija nereāli. Bet tas joprojām sāp . Lai gan asinis, protams, bija viltotas.
  Vispār filma bija lēta, un, izņemot karjerus ar pusplikām meitenēm, praktiski nekas cits netika rādīts. Acīmredzot aprēķins bija paredzēts, lai piesaistītu seksuāli nemierīgus vīriešus. Nu, un arī visi zina vārdu - Kleopatra! Un šo varētu izmantot pirkšanai
  Dominika dziļi ievilka elpu, un kādos izkārnījumos dažreiz peldas filmu zvaigznes?
  Nimfa marķīze čivināja:
  - Neskumsti, mīļā, tu mums esi vajadzīgs. Mēs tevi nevienam nenodosim.
  Pūķa grāfiene rēca:
  - Ļaujiet viņam mēģināt vēlreiz trenēties pirms eksāmena. Nu ko, mēģināsim kaut ko uzburt!
  Dominika paberzē gredzenu un teica:
  - Es gribu šokolādes saldējumu!
  Meitene to paņēma un sastinga saspringumā.
  Un uz tā uzkrīt sasmalcināta ledus un šokolādes maisījums. Rezultātā Dominika bija netīra no galvas līdz kājām un pat saskrāpēta.
  Pūķa grāfiene tik ļoti smējās, ka strūklakas strūklas trīcēja un puķes trīcēja.
  Nimfa marķīze mierīgi atzīmēja:
  - Ir labi! Gluži pretēji, viņai ir lieliskas spējas, viņa atveidoja tik daudz saldējuma un šokolādes ar tādu artefaktu, kas parasti nav ļoti spēcīgs!
  Dominika nolaizīja šokolādi no vaigiem un sarūgtināta nospļāva:
  - Viņš ir rūgts!
  Kasandra iesmējās un atzīmēja:
  - Un šokolāde ir rūgta. Vai tu to nezināji?!
  Aktrises meitene rēca:
  - Un šeit, uz Zemes un Krievijā, tas ir jauki !
  Marķīze pamāja ar galvu:
  - Es zinu! Mēs arī protam pagatavot saldo šokolādi. Bet pagaidām jums būs jāapmierinās ar to, kas jums ir. Precīzāk, jūs nenorādījāt, kādu šokolādi jūs īpaši vēlaties. Un vispār labi, ka pasūtījāt tikai saldējumu. Ja jums ienāktu prātā, piemēram, ieiet zelta vannā, jūs daudz stiprāk sasitītu pa galvu.
  Dominika asprātīgi atzīmēja:
  - Dzīve rit pilnā sparā, un viss ir pāri galvai!
  Pūķa grāfiene ieteica:
  "Nevis muļķības, kas viņai nepalīdzēs, kad viņa iestājas pūķu akadēmijā, labāk ļaujiet viņai mēģināt izveidot patiešām mazu dimantu." Parasti tas ir iespējams tiem, kam ir augsts iedzimts maģisko spēju līmenis.
  Kasandra atbildēja:
  - Nē! Tas ir pārāk acīmredzams ceļš. Jums vajadzētu rīkoties daudz smalkāk.
  Dominika kaprīzi nočukstēja:
  - Es esmu slapjš un netīrs, tikko grilēta vista. Vai varat to salabot?
  Nimfa marķīze pamāja ar galvu:
  - Protams, mūsu skaistums!
  Un viņa izdarīja astoņnieku ar savu burvju nūjiņu. Tas mirgoja ar zilu gaismu. Un tagad meitene no Zemes atkal kļuva tīra un sakopta, un gandrīz visi skrāpējumi pazuda. Izņemot vienu uz labā vaiga.
  Bet Domika sevi neredzēja un nepievērsa uzmanību.
  Pūķa grāfiene nošņāca:
  - Un tā, mans dārgais... es redzu, ka tu kaut ko saproti? Tātad, skaista meitene no audzēšanas tehnoloģiju planētas?
  Atbildot uz to, Dominiks dziedāja:
  Bet kāpēc,
  Nav iespējams dzīvot pēc sava prāta!
  Kāpēc, dzīve mums neko nemāca!
  Bet kāpēc! Bet kāpēc!
  Un viņa smējās, jo šī dziesma, ko izpildīja Boyarsky , bija piemērota un skaista. Bet viņas eņģeļa balss izraisīja tikai smieklu lēkmes.
  Kasandra nošņāca, acis mirdzot:
  - Jums nevar liegt humora izjūtu. Bet vai jūs kādreiz esat nopietni?
  Dominika sarauca pieri. Viņa atcerējās, kā spēlēja meiteni, kura skolā ieguva sliktu atzīmi. Un viņa nekādi nevarēja piešķirt savai sejai satrauktu izskatu. Gluži pretēji, man pat gribējās izlikt zobus. Nu tas ir saprotams ... Viņai galvā ir pārāk liels vējš. Piemēram, daži puiši pūlī vienkārši atlaidīs zobus, un tā ir viņu visa loma !
  Un Dominika gribēja spēlēt... Princeses, protams.
  Pūķa grāfiene tad ieteica:
  - Ļaujiet viņai labāk dejot mums. Jūs redzējāt, ka filmās viņa dejo ļoti labi .
  Pēdējais ir patiess. Dominika varēja dejot. Viņi pat gribēja viņu uzņemt Esmeraldas lomai. Turklāt pēc kanona šķiet, ka viņa pat nav čigāniete. Un kāpēc gan šo lomu nespēlēt žilbinoša blondīne?
  Taču zināmas problēmas rada arī klasikas un pat ārzemju filmu adaptācija. Tāpēc viņa tika filmēta citā lomā, bet arī dejojot.
  Jā, viņa, protams, mīlēja dejot un prata dejot. Tomēr viņa to paņēma un izteica:
  - Apzeltīt rokturi!
  Marķīze nimfa čīkstēja:
  - Kas vēl?
  Dominika atbildēja loģiski:
  - Pat čigāni tirgū nedejo par velti. Tāpēc man vajag lielu zelta maisiņu. Vai nav skaidrs?
  Pūķa grāfiene rēca:
  - Kāds bezkaunīgs puisis ! Patiesībā tā labākā vieta ir karjeros. Tur viņa vienlaikus attīstīs izturību un pieradīs pie paklausības. Šim nolūkam viņa ir jāaudzina skarbā veidā!
  Pēkšņi pie viņiem pieskrēja meitene. Pēc izskata viņa šķita ne vairāk kā desmit gadus vecs cilvēkbērns. Bet tajā pašā laikā viņa valkāja dārgas rotaslietas, it kā juvelierizstrādājumu veikalā. Kailas, mazas, bērnišķīgas pēdas šādā greznībā izskatījās nepiedienīgi un smieklīgi.
  Meitene pārbaudīja:
  - Es varu nopirkt šo vergu no jums. Cik tu par to gribi!?
  Kasandra pārliecinoši atbildēja:
  - Šī meitene nav pārdošanā! Un kamēr viņa nav verdzene. Tomēr, iespējams, viņa nebūs brīva ļoti ilgi.
  Dominika nomurmināja:
  - Cik tas ir amorāli, ja mazs bērns pērk sev vergus!
  Marķīze-nimfa pārliecinoši atbildēja:
  - Tas nav bērns, bet sieviešu hobits! Un hobiti izskatās pēc cilvēku bērniem...
  Meitene dusmīgi iespurdza savu mazo kāju un čivināja:
  - Es esmu baronese! Un tas nozīmē, ka jūsu vergam ir pienākums man paklanīties.
  Dominika agresīvi čīkstēja:
  - Nekad ! Es darīšu, es paklanīšos bērnam!
  Atbildot uz to, hobita baronese paraustīja labo roku. Izlidoja zibens un trāpīja meitenei aktrisei uz viņas kailajām kājām. Atbildot uz to, iedzelutais Dominiks kaut ko kliedza. Un liela kūka, biezi pārklāta ar krēmu, uzkrita pārdrošajai burvei. Viņa pat tika nogāzta no kājām, un mazā skaistule nokrita uz ietves. Bet viņa uzreiz pielēca, visu iesmērējusi ar biskvītu, iebiezināto pienu un šokolādes pastu. Hobitu baronese kratīja savu kreiso, kailo, mazo kāju, uz kuras diviem pirkstiem mirdzēja gredzeni ar dārgakmeņiem.
  Un izlidoja vesels maģisks cunami vilnis. Dominiks tika uzmests divdesmit metrus augstāk. Pēc tam meitene nokrita. Par laimi, kopš agras bērnības dejojot un filmējoties filmās, viņa jau daudzkārt bija kritusi no dažādiem augstumiem un izpildījusi akrobātiskus trikus.
  Tāpēc Dominika rudenī sagrupējās kā kaķis un diezgan veiksmīgi piezemējās. Izņemot to, ka kaujas maģijas jau apdedzinātās meitenes kājas piedzīvoja stipras sāpes, saskaroties ar krāsainajām flīzēm, kas klāja laukumu. Meitene kliedza.
  Un pūķa grāfiene apvija savu garo, priedei līdzīgo asti ap burve baronesi un nošņāca:
  - Pārtrauciet cīņu! Citādi jūs abi tiksiet arestēti! Ja gribi cīnīties, tad ir speciāli treniņu laukumi, kur notiek maģiski un citi dueļi!
  Dominika tviterī ierakstīja:
  - Jā, tieši duelis! Tikai bez ieročiem - rokām un kājām!
  Hobitu baronese nicinoši šņāca:
  - Cīnies ar vergu! Godīgi sakot, tas man ir biedējoši ! Būtu labāk viņu nosūtīt uz raktuvēm. Mācīt maģiju tādam muļķim ir ļoti bīstami.
  Marķīze-nimfa nopietnā tonī piekrita:
  - Es arī tā sāku domāt. Jā, šai meitenei ir kāda īpaša dāvana radīt katastrofas un izraisīt konfliktus.
  Meitene aktrise iebilda:
  - Es neeju pie neviena pirmais! Kas attiecas uz pārējo ... Ar katru neveiksmi zini, kā cīnīties, citādi panākumus neredzēsi.
  Pūķa grāfiene palaida vaļā nerātno meiteni, kura izskatījās kā bērns, bet tiešām spēja izlaist lidojumā veselu pulku tanku.
  Aste bija nedaudz notraipīta ar krējumu, iebiezināto pienu, šokolādes smērējumu un biskvītu. Kūka bija milzīga un skaidri pagatavota no sirds. Pat žēl, ka viņi to salauza, nevis ēda. Pūķa grāfiene sarāva pirkstus un ķepas, un strūklakas kristāla straume apskaloja viņu, nomazgājot netīrumus.
  Kasandra pamāja.
  - Tīrība ir veselības atslēga! Pasūti vispirms!
  Hobitu baronese berzēja vienu savu mazo, iedegušo, graciozo kāju pret otru. Uz pāris sekundēm viņa iedegās kā spuldzīte. Un visas kulinārijas pārmērības, kas bija stipri nosmērējušas burvju meiteni, pazuda. Un greznās rotaslietas mirdzēja ar jaunu sparu. Viņa patiesībā kļuva tik ļoti līdzīga princesei, ka Dominika sajuta maigumu.
  Viņai arī bija iespēja vienā no pasakām atveidot princeses meiteni. Tur viņai bija jāšķiras no greznām drēbēm un dārgiem apaviem un jākļūst par raganas kalponi. Valkājiet lupatas un staigājiet koka apavos. Un šādos paliktņos tas ir daudz sliktāk nekā tikai basām kājām. Viņa pat sāka pārliecināt režisoru, ka varētu būt labāk filmēt vispār bez apaviem. Galu galā meitenes basās kājas lupatās daudz spēcīgāk būtu uzsvērušas nabadzību un princeses statusa maiņu par de facto vergu.
  Taču režisoram nepārprotami bija savas idejas. Galu galā, izbēgot no nāves torņa, viņa beidzot atbrīvojās no apaviem un krājumiem, un tad viņa bija basām kājām, sajutusi patiesu svētlaimi. Taču tagad viņas basās pēdas bija apdedzis, un parādījās pat mazas tulznas, kas bija gan sāpīgi, gan pretīgi!
  Hobitu baronese pastiepa viņai maigu un tajā pašā laikā iedegušo mazo plaukstu, ar bērnišķīgu spēku paspieda Dominikas roku un čivināja:
  - Labi, miers! Mani sauc Laska. Un nedomājiet, cilvēk, ka es esmu nekaitīga meitene, orki, goblini, Koščeja sporas, viņi visi no manis daudz ko ieguva !
  Dominika pārsteigta jautāja:
  - Cik tev gadu, bērns?
  Zebiekste pasmaidīja un atbildēja:
  - Starp daiļā dzimuma pārstāvēm nav pieņemts jautāt par vecumu! Cik es skatos, tik vecu tu man dod.
  Meitene aktrise smējās un atzīmēja:
  - Tev ir desmit gadi! Vairāk ne!
  Pūķa grāfiene rēca:
  - Jā, viņai jau ir pāri trīs simtiem. Kam tomēr nav nozīmes. Mūsu pasaulē visas mātītes ir jaunas un skaistas. Paliec ar mums, meitene, tu būsi mūsu karaliene!
  Dominika atbildēja ar slavenu kupeju:
  Ja svētā armija saka:
  Izmetiet Krieviju, dzīvojiet paradīzē...
  Es teikšu: "Debesis nav vajadzīgas,"
  Dod man manu dzimteni!
  . NODAĻA Nr.3.
  Marķīze un baronese sasita plaukstas un vienbalsīgi iesaucās:
  - Bravo! Pats to izdomāji?!
  Dominika negatīvi pakratīja savu zelta galvu:
  - Nē. ES nē. Kāds cits, es neatceros autoru!
  Kasandra savilkās grimasē:
  - Dīvaini, tev ir izcila atmiņa!
  Aktrise meitene godīgi atbildēja:
  - Es pārāk daudz domāju par sevi nekā par citiem. Labāk ir ļaut viņiem uzzināt vairāk par mani nekā es par citiem. Es arī dažreiz komponēju, un ne sliktāk par Puškinu.
  Pūķa grāfiene izcēla savus gaišos, mirdzošos zobus kā dimantus savā platajā mutē un nopietni sacīja:
  - Varbūt vari nodziedāt kaut ko no sava skaņdarba?
  Dominika lūdzoši sacīja, berzējot savas apdegušās kājas:
  - Nav jautājumu! Vienkārši iedodiet man vismaz vienu zelta monētu. Un es jums izpildīšu veselu dziesmu. Un dziedāt par velti? Necienījami! Un triviāli, neizdevīgi!
  Marķīze-nimfa sarauca pieri, un viņas burvju nūjiņa draudīgi pazibēja viņas rokā, viņa bija apņēmības pilna sodīt nekaunīgo meiteni, kura uzdrošinājās stāties pretī pūķim.
  Pūķa grāfiene samiernieciski nošņāca:
  - Iedod viņai sudraba monētu. Ļaujiet viņam dziedāt no sirds.
  Dominika pasmaidīja, viņas zobi, tik perfekti, pusdienlaikā dzirkstīja kā ledainas kalnu virsotnes spožajā saulē. Un viņa čīkstēja:
  - Naudu uz priekšu!
  Zebiekste iemeta viņai monētu un iesaucās:
  - Lūk, paķer!
  Meitene uzmeta kāju uz augšu un ar kailajiem pirkstiem izdevās noķert sudraba apaļo gabalu. Tad viņa to pārnesa uz plaukstu. Es paskatījos uz monētu. Tas nebija nekas, sudrabs bija pilnīgi jauns, vienā pusē bija pūķis ar septiņām galvām, un ķepās tas turēja scepteri un vāle. Un no otras puses , skaista meitene ar ļoti sulīgiem cirtainiem matiem. Un tas ir jauki.
  Dominika nevarēja pretoties kārdinājumam izmēģināt monētu un smaidot atbildēja:
  - Tas ir jauki. Foršas lietas.
  Zebiekste šņāca:
  - Tagad dziedi! Apskatīsim, ko jūs varat darīt!
  Pūķa grāfiene piebilda:
  - Un jums ir jādzied skaļi un jāizpilda vairāk vai mazāk gara balāde, jo mēs maksājām!
  Aktrise meitene piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, es to saprotu! Tu nevari dziedāt kā...
  Un tad asociācija viņai neienāca prātā. Nu, teikt, ka lakstīgala nav pilnīgi pareizi vai piemēroti. Bet kaut kas cits, ne īsti tas!
  Nimfu meitene iespieda baso kāju:
  - Sāksim!
  Dominika sāka dziedāt savā skaidrā un maigā balsī;
  Es biju slavena aktrise
  Filmēšana, lamāšanās, mūzika, balles...
  Viņa sāka nikni un mežonīgi dejot,
  Tāpat kā sātana iemiesojums!
  
  Manas kājas ir tik spēcīgas
  Viņi cīnījās pret nikno hopaku...
  Mēs esam tik foršas meitenes
  Tūlīt pārvietosim sneaky!
  
  Bet es atradu sevi īpašā pasaulē,
  Kur pūķi valda kā karaļi...
  Pasūtījums tur ir ļoti jauns,
  Vismaz saplēst kreklu!
  Man bija jākļūst par baskāju vergu
  Saņemt pātagu pa muguru...
  Mākoņi virs mums ir zili,
  Vieta ir nepatīkama uz Zemes!
  
  Šeit pie manis pienāk bargs rūķis,
  Un viņš satver rokās pātagu...
  Garām skrēja zēns ar baltu galvu -
  Vergs basām kājām, saimnieks acīmredzot skops!
  
  Rūķis smejas, pieskaras zobiem ar ķepu,
  Kā meitene ar rakstu, ērzelis...
  Lai lācis to nograuž ar kāju pēdu -
  Ar to rūķu plikpaurība beigsies!
  
  Bet viņi mani pārdeva raktuvēm,
  Harēmā nebija redzamu vietu...
  Un viņi man iedeva spēcīgu pātagu, dzenoties,
  Jo meitene ēd daudz!
  
  Šeit rūķis mani ved pa virvi,
  Meitenes šarms ir absolūti pārsteidzošs ...
  Verga balss ir ļoti skaidra,
  Bet galu galā paliek tikai nulles!
  
  Esmu gandrīz kaila un basām kājām
  Es strādāju raktuvēs kā tas ēzelis...
  Mammu, es saku, mana dārgā,
  Cik stulbi tas izrādījās!
  
  Es biju spējīga meitene
  Es savā galvā reizinu daļskaitļus...
  Un tagad vienā, apsveriet to, svārki,
  Esmu mežonīgā verdzībā!
  
  Ilgu, ilgu laiku es izturēju rūķi,
  Saņēmu pātagu pa muguru...
  Viņi mani sita biznesa, nevis biznesa dēļ,
  Viņi apsolīja mani vēlāk pabarot!
  
  Bet baskājainie vergi sacēlās,
  Lēnes darbībā, āmuri,
  Un tagad uzskatiet to par savu elementu ,
  Uz rūķi ar plikpaurību esmu miris !
  
  Nu, tie ļaunie tika nogalināti,
  Mums bija briesmīgi upuri...
  Bet, ticiet man, mēs atbrīvojāmies -
  Meitenes uzrādīja augstāko klasi!
  
  Un tagad mums ir liela armija,
  Arī puiši ar mums dodas kaujā...
  Mēs laužam vairogus kā dēļus,
  Ļaunie valdnieki būs kaput!
  
  Un tad elles verdzība pazudīs,
  Vīrietis iztaisno plecus...
  Un mēs izbeigsim ienaidnieku apnikušo kungu,
  Būs laimes un progresa gadsimts!
  
  Un tad būs miers visā pasaulē,
  Cilvēks, lieliska zvaigzne...
  Mēs lidosim zvaigžņotā gaisā, jūs zināt,
  Lai cilvēku sapņi piepildās!
  Meitene beidza ar augstu noti, viņas balss mirdzēja kā sudraba zvani.
  Nimfu meitene sasita plaukstas. Dominikas dziesmu klausījās arī vairāki elfi un troļļi un pāris cilvēku. Un viņi iemeta viņai monētas: gan sudraba, gan bronzas.
  Meitene aktrise paklanījās. Un viņa tos pacēla no flīzēm. Dažas no monētām viņa paņēma ar rokām, bet dažas ar kailajiem pirkstiem. Un tas bija jauks skats.
  Jā, viņai ir tik vilinošas un noslīpētas kājas. Un cik skaista un iespaidīga viņa ir sevī. Nu kur ir citas primadonnas salīdzinājumā ar viņu? Vai viņi uzdrošinās uzstāties uz skatuves basām kājām? Vai īsos svārkos?
  Pūķa grāfiene atzīmēja:
  - Šī ir dziedātāja! Nē, viņa pieder akadēmijai. Un tikai akadēmijā, tajā fakultātē, kuru viņa pati izvēlas.
  Dominiks ķiķināja un dziedāja:
  Mēs , meitenes, būsim paši sev tiesneši,
  Un, ja jums ir jāizvēlas, un izvēle ir grūta...
  Izvēlamies koka uzvalkus,
  Jo mūsu tautai ir tikai gods!
  Zebiekste tvītoja:
  - Tev ir balss... Vienkārši augsta līmeņa eņģelis!
  Dominika pasmaidīja un ar basu kāju uzmeta vienu no monētām augstāk, tad noliecās un satvēra to ar mēli. Un tad viņš sāka kliegt. No saskares ar siekalām oranžais metāls acumirklī uzkarsa un apdedzināja skaistules muti.
  Meitene sāka spļaut un vaidēt. Un viņas vēlme dziedāt pēkšņi izgaisa.
  Nimfu meitene pakratīja savu gredzenu, un karstums Dominikas mutē nekavējoties pazuda. Meitene iesaucās:
  - Oho! Tagad es saprotu, kā ir būt uguni elpojošam pūķim!
  Zebiekste smaidot atzīmēja:
  - Labāk vēlāk nekā nekad,
  Meitenei priekšā lieliski gadi!
  Pūķa grāfiene atzīmēja:
  "Mums ir citāda mutes un rīkles uzbūve nekā cilvēkiem, un liesma nemaz nedeg. Tāpēc neuztraucieties par mums.
  Apkārt sanākusī publika joprojām trokšņoja un prasīja, sita plaukstas:
  - Dariet kaut ko citu, laipni lūgti!
  Dominika tviterī ierakstīja:
  - Ja tu skricelēsi monētas, es to izdarīšu!
  Atbildot uz to, troksnis un garantijas:
  - Jā, protams! Laipni lūdzam.
  Un zem meitenes kailajām, muskuļotajām, iedegušajām un graciozajām kājām, kuras viņa aptaustīja ar neatkārtojamu graciozitāti, lidoja zelta, sudraba, oranžas, bronzas un platīna monētas.
  Dominika kļuva jautra no tā, juta entuziasmu un sāka dziedāt ar degsmi;
  Vētras un viesuļvētras nav šķērslis mūsu pārim,
  Tēvzemes meitas, kas zied kā rožu krūmi.
  Kas nav zinājis karu, tas nav ēdis prosas putru,
  Dievs Pestītājs Jēzus ved mūs cīņā!
  
  Mēs esam pieraduši cīnīties pat vētrainā okeānā,
  Katrs cilvēks ir kā mikroshēma aiz borta.
  Es ticu, ka kaujā mēs saplosīsim Ordas briesmoņus gabalos,
  Mūsu godu nevar izsist ar āmuru un āmuru!
  
  Zobens tika uzkarsēts smēdē, ļoti karstā ellē,
  Uzasināti asmeņi ir ļoti izturīgas plēšas!
  Esi bezbailīgs karavīrs; ar stipru, rūdītu sirdi,
  Ja ir nāve, tad stāvi uz vietas, neskrien!
  
  Jā , karš, protams, nav svētki ar saldu medu,
  Galu galā uz tā ir asaras, un asinis plūst biezi.
  Vilks ilgi gaudo un lācis ar mežonīgu rēcienu,
  Un lai sitiens pretī ir acī, nevis uzacī!
  
  Ir šķēps, kas var caurdurt ķēdes pastu,
  Ir vairogi, kuriem nevar caurdurt kaudze!
  Bet neesi gļēvulis, neļauj velniem taisīt sejas ,
  Lai nekļūtu kā spēle tīklos!
  
  Tici man, nāks spožs risinājums,
  Katram ir atlīdzība, kuru nevar atrast augstāk!
  Es ticu, ka par noziedzīgu domu nāks atriebība,
  Nav citas varonības kā grūtais ceļš!
  Tā Dominika dziedāja, un raibais pūlis viņai aplaudēja ar lielu entuziasmu. Pat ja tās visas ir sievietes, šajā pasaulē nav vīriešu. Vai arī gandrīz bez stiprā dzimuma.
  Pēc tam pūķa grāfiene kratīja asti un atzīmēja:
  - Nu, man jāiet! Es eju prom no ceļa!
  Nimfa pacēla monētu ar basu kāju un ieteica:
  - Pārbaudīsim. Es metīšu, un tu saki - galvas vai astes ! Uzmini, monēta ir tava, nē, tu man atdod monētu!
  Pūķa grāfiene rēca no smiekliem un atbildēja:
  - Es zinu tavus trikus! Tāpēc labāk netērējiet savu laiku vai galvu!
  Dominika pasmaidīja un atzīmēja:
  - Galva nav ausis, to var noplēst no cepures, nevar uzšūt atpakaļ!
  Zebiekste čivināja un dziedāja:
  -Ausis uz galvas ir ausis!
  Ausis pakausī - pacients psihiatriskajā slimnīcā !
  Pūķa grāfiene uzlidoja gaisā. Un viņa nekomentēja, ko dziedāja nimfu meitene. Un tas, jāatzīmē, ir ārkārtīgi forši.
  Dominika sāka steigšus vākt monētas ar rokām un basām kājām. Un viņa to darīja ātrā tempā.
  Zebiekste piezīmēja, skrāpējot matus ar burvju nūjiņu:
  - Naudai, protams, ir nozīme. Bet vēl svarīgākas ir burvestības, artefakti, talismani, medaljoni, amuleti utt. Pretējā gadījumā jūs nevarēsit dzīvot greznu un greznu dzīvi !
  Dominika piekrita:
  - Par naudu nevar nopirkt veselību, ticiet man,
  Par naudu nevar nopirkt mīlestību un godu...
  Tāpēc nekaujieties kā dzīvnieks
  Ziniet, ka dzimteni nepārdosi peļņā!
  Un meitene ar kailu zoli sit purpursarkanu monētu. Un tad viņas kailā kāja pēkšņi vienā acs mirklī pārvērtās par pīles pēdu.
  Dominiks bailēs kliedza:
  - Kas pie velna ir šis!
  Nimfa marķīze atbildēja ar smaidu:
  - Šis ir īpašs maģisks metāls, tikai tas darbojas, kad nonāk saskarē ar kāda cilvēka ādu, kura ģimenē ir olimpiešu dievi!
  Un Laska priecīgi iesaucās:
  - Oho! Tevī ir tādas asinis. Tātad mēs nekļūdījāmies.
  Dominika nomurmināja:
  - Bet tā ir neglītība! Ja varat, noņemiet ķepu. Un dod man atkal normālu kāju.
  Nimfa pakratīja galvu:
  - Nē! Jums tas jau jādara pašam.
  Ieslodzītā meitene čīkstēja:
  - Kā tas ir iespējams?
  Zebiekste ieteica:
  - Domās iedomājieties, kādu jūs vēlētos, lai izskatās jūsu kāja, noklikšķiniet uz labās rokas īkšķa un rādītājpirksta, un jums vajadzētu izdoties!
  Dominiks to paņēma un iepazīstināja. Tad atskanēja klikšķis.
  Un vārnu pēdas vietā parādījās pēda filca zābakā un ar slēpēm. Un kļuva vēl neomulīgāk, kad slēpes klabēja pa bruģakmeņiem.
  Nimfa pasmaidīja un dziedāja:
  - bezmaksas skolotāji,
  Izniekots laiks ar tevi...
  Es par velti cietu ar meiteni,
  Izveicīgākais burvis!
  Dominika bija aizvainota:
  - Es neesmu burve. Un es joprojām tikai mācos. Bet ceļš uz zināšanām nekad nav pārāk viegls ... Jā , uz kino!
  Zebiekste piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, kinoteātrī, iespējams, pat vairāk. Un tā, protams, ir mūsu lielā problēma.
  Publika atkal sāka pulcēties apkārt: tas bija jocīgs skats. Precīzāk, te ir visādas meitenes. Un paldies par to. Meitene aktrise mēģināja vēlreiz domāt un pārveidot savu kāju. Bet šoreiz kaut kas parādījās uz sliedēm un ar radaru, lai arī mazs.
  Dominika dziedāja, nezaudējot optimismu:
  Es lūdzu jūs nebrīnīties
  Ja notiek maģija...
  Ja tas notiek, ja tas notiek,
  Ja notiek maģija!
  Nimfa pasmaidīja un atzīmēja:
  - Jā, lai iet ar savu balsi, jums vajadzētu būt arī spējai izmantot maģiju!
  Tad pie viņiem pieskrēja hobitu meitene un, virpinot savu burvju nūjiņu, ieteica:
  - Darīsim labāk! Un ziniet, man ir pustūkstotis gadu prakse!
  Zebiekste iebilda:
  - Nē! Lai viņa to dara pati!
  Dominika tviterī ierakstīja:
  Es esmu zaudējis prātu, esmu zaudējis prātu,
  Es to darīšu pats, es to izdarīšu pats!
  Un meitene atkal čukstēja kaut ko apstiprinošu. Un tad viņas kāja tanka formā ar radaru beidzot atguva savu graciozo, agrāko formu. Un izrādījās, ka tas ir izgatavots pēc pasūtījuma.
  Dominika piecēlās un pakustināja pirkstus. Viņas noskaņojums kļuva jautrs, un viņa dziedāja:
  Mēs, meitenes, esam spēcīgākās pasaulē,
  Un, ticiet man, jūs neatradīsit foršākus skaistumus...
  Mēs patiešām mērcēsim savus ienaidniekus tualetē ,
  Un viņš mūžīgi izskatīsies divdesmit gadus vecs!
  Pēc tam, skaistule, viņa smiesies un smiesies, parādot savus lielos un spīdīgos zobus.
  Dominika sāka dejot, kailas kājas paceltas augstu gaisā. Un viņa dziedāja:
  Esmu ļoti forša burve
  Ja stampīšu kāju, būs sabrukums...
  Man patika lēkt basām kājām
  Uzskatiet to par īstu ideālu!
  Šī ir viņas dziesma - vienkārši lieliska un forša!
  Lai gan, no otras puses, tas ir ārkārtīgi vienkārši un nesarežģīti. Jā, meitene ir tāda, ka jums nebūs garlaicīgi.
  Hobitu meitene atzīmēja:
  - Ļoti ātri mācās!
  Un viņa kratīja kājas, kuras pie potītēm bija rotātas ar dārgakmeņiem izrotītām rokassprādzēm, un uz katra pirksta ar gredzenu.
  Viņa izskatās kā bērns, bet, spriežot pēc akmeņu skaita, īpaši uz apakšējām ekstremitātēm, viņa ir augsta ranga burve.
  Zebiekste pamāja meitenei:
  - Es tevi kaut kur redzēju. Vai jūs nejauši esat princese Alsou ?
  Sieviešu hobits pamāja:
  - Jā , tā tas ir! Bet zini, marķīz, ar šo meiteni no planētas Zeme tev nebūs nekādu problēmu!
  Zebiekste piekrita:
  - Pa labi! Bet citādi nav iespējams. Ak, šī ir tāda pasaule, ka nevar iztikt bez problēmām un piedzīvojumiem.
  Dominiks steidzās piebilst:
  -Dzīve bez piedzīvojumiem un varoņdarbiem ir pārāk garlaicīga. Tā ir kā zupa bez pipariem!
  Princese Alsou piekrita:
  - Jā, tieši tā! Tam ir domāti ļaundari. Viens no viņiem palaida vaļā mēri, kas nogalina stiprā dzimuma pārstāvjus.
  Dominika nopūšoties dziedāja:
  Jūs nevarat dzīvot bez sievietēm, tā ir taisnība,
  Bet bez vīriešiem nav arī prieka...
  Tas izrādījās tā, tas bija ļoti slikti,
  Ja nav stipra saimnieka!
  Zebiekste piekrita:
  - Var būt! Bet šeit, kā saka, tas ir abpusgriezīgs zobens. No vienas puses stiprā dzimuma nav, bet no otras...
  Sieviešu hobits ātri iebilda:
  - Nē! Slikti no visām pusēm. Tāpēc nevajag runāt muļķības. Vajadzīgi arī tēviņi.
  Dominika atbildēja:
  - Tēviņi dzīvniekos. Inteliģentiem indivīdiem kaut kas ir savādāk.
  Zebiekste smējās un atbildēja:
  - Jā, vīriešiem, protams. Un es nevarēju atrast, ko teikt.
  Viņiem garām lidoja vairāki baloži ar oranžām spalvām un zeltītiem knābjiem. Putni bija ļoti interesanti. Vienkārši jauki no vienas puses. Bet, no otras puses , tajās pietrūka arī garšas.
  Dominika aizstāja:
  - Kāpēc zeltīt baložu knābjus?
  Weasel paskaidroja:
  - Neviens neapzeltīja! Tas ir tāpēc, ka viņi knābīja zemenes ar topāzu.
  Aktrise meitene nomurmināja:
  - Kas? Ar topazu?
  Hobitu meitene pamāja:
  - Jā, ir tādas zemenes! Ko, tu nezināji?
  Zebiekste atzīmēja:
  - Kā viņa to zinātu? Viņa ir mūsu pasaulē pavisam nesen.
  Trīs daiļā dzimuma pārstāves paātrināja savu gaitu. Un viņu kailie, rozā papēži pazibēja.
  Apkārt parādījās mājas , garas, kas atgādināja rozā, purpursarkanus, smaragda urbumus. Un tas izskatījās ārkārtīgi futūristiski. Debesīs bija pat dažas lidmašīnas. Precīzāk, garām aizsteidzās no zelta izgatavota un ar dimantiem apšūta kariete, ko vilkuši seši spārnoti, sniegbalti zirgi.
  Visas trīs meitenes nedaudz paklanījās. Bet acīmredzot dižciltīgajam cilvēkam nebija laika skaistumam, un triumvirāts sekoja tālāk.
  Priekšā bija hipodroms, tas izskatījās pēc milzīga stadiona. Tā nepārprotami bija zirgu skriešanās sacensību vieta.
  Marķīze-nimfa ieteica:
  - Mums ir jāpārbauda, vai mūsu skolēnam ir gaišredzības dāvana. Tāpēc mēs apmeklēsim sacīkstes.
  Ap hipodromu atradās augsts sieta žogs no sudraba un oranža metāla, ar pērlēm un dažiem ziliem un purpursarkaniem akmeņiem, kā arī stikls, kas atgādināja čehu stiklu . Un tas izskatījās ļoti skaisti.
  Un pie ieejas sānos bija divas strūklakas, kas izmeta daudzkrāsainas strūklas no apzeltītiem skaistiem pāriem: - elfs, kurš apskāva elfu zēnu.
  Jā, viss izskatījās ļoti skaisti. Un pie ieejas stāv meiteņu sargs. Arī ļoti skaistas un vieglās, sudraba bruņās.
  Viss izskatās tik brīnišķīgi. Apkārt ir tik daudz daiļā dzimuma pārstāvju.
  Dominika atcerējās filmu par Gulaga arhipelāgu un sieviešu nometni. Visas sievietes tur bija it kā pēc izvēles jaunas, skaistas un valkāja halātus, kas atstāja viņu lieliskās kājas pilnībā atklātas. Nu, tā kā vasara Sibīrijā ir silta un pat, iespējams, karsta, meitenes bija basām kājām. Kas padarīja filmu ļoti populāru vīriešu vidū. Un Dominika spēlēja nemiernieku komjaunatnes biedru, kurš organizēja veselu meiteņu sacelšanos. Un daiļavas pat sagrāba ieročus, kaujā uzņēma veselu NKVD pulku un spēja to uzvarēt.
  Filma, protams, izrādījās forša. Un basām kājām, krāšņi, skaisti karotāji izskatījās vienkārši super.
  Dominikai, starp citu, sākotnēji vajadzēja atveidot Fanderas māsīcas lomu, kura organizēja gūstekņu dumpi, taču šādu filmu varēja aizliegt. Un viņu vienkārši padarīja par izcilu studentu un komjaunatnes biedru.
  Dominika paklanījās meitenei no apsarga. Pēkšņi tieši no Zemes kā domkrats no šņaucamās kastes izlēca pūķis. Mazs , nedaudz lielāks par albatrosu, ar trim galvām.
  Viņš vai viņa pielidoja pie meitenēm, un atskanēja balss:
  - Atdod man brāli!
  Nimfa marķīze atbildēja ar nopūtu:
  - Tas nav iespējams, Belka.
  Atbildot uz to, pūķu meitene, kuras zvīņas mirdzēja trijās saulītēs visās varavīksnes krāsās un kuras spārni bija tik skaisti, ka viļņojās acīs, sāka rēkt.
  - Es gribu brāli! Es gribu brāli! Kur viņš ir!
  Hobitu meitene iesaucās:
  - Jā, mēs paši esam aizņemti ar domām, kā atgriezt mums savus vīriešus. Un nevajag būt kaprīzam.
  Pūķu meitene, ko var paņemt no mazuļa, nomierinājās un čivināja, pielecot līdz Dominikai:
  - Es zinu, ka tu vari! Tu esi izredzētais!
  Notriektā meitene pasmaidīja un dziedāja, atbildot:
  - Viss neiespējamais, ticiet man, ir iespējams,
  Bet pieiet šai problēmai ir ļoti grūti...
  Tomēr, ja spēlēšanas laikā noslogojat smadzenes,
  Es varu kļūt par skaistu džedaju meiteni !
  Pūķa meitene uzmundrināja un čivināja, atbildot:
  Tavs prāts nav pirksta lielumā,
  Ģeniāls, zini, uz Zemes...
  Un mani gaida skaists zēns,
  Uz līkuma zirga!
  Dominika jutās smieklīgi un ķiķināja:
  - Pūķis zirgā? Lūk, kā tas izskatās!
  Marķīze atzīmēja:
  - Ko, jūs nezināt alegorijas jēdzienu !?
  Meitene aktrise smējās un atzīmēja:
  Mēs varam nomirt jebkur
  Pat dzintara saulrietā...
  Kopumā mēs dzīvojam brīvi,
  Jā, bezmaksas!
  Tēlaini izsakoties!
  Pūķmeitene izlaida no mutes lampiņas, tā atgādināja šķiltavas, un čīkstēja:
  -Šī ir jauka dziesma. Tomēr es vēlos , lai skaistais viesis no nezināmas Zemes uzvestu ko citu interesantu.
  Dominika paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Es zinu, ka mana balss izsit monētas ne sliktāk kā nunčaki , kas izsit graudu kūļus. Tomēr man atkal jāsasprindzina balss! Un priekš kam? Kur šeit tērēt naudu?
  Marķīze iebilda:
  - Pirmkārt, jūs uzliksit savu naudu uz vienu no hipodroma zirgiem un mēģināsiet palielināt savu kapitālu. Un, otrkārt, šī meitene ir ne tikai maza pūķa sieviete, bet arī princese. Viņa tev dāvinās savu gredzenu, kurā ir kolosāls maģiskais spēks. Un šim nolūkam , ticiet man, ir vērts mēģināt un pareizi dziedāt!
  Dominika pamāja ar savu gaišo galvu uz stiprā kakla un atzīmēja:
  - Šajā gadījumā es redzu, ka ir ko mēģināt! Turklāt, kā var atteikt bērnam!
  Pūķa meitene čivināja:
  - Es nemaz neesmu bērns. Es esmu princese un es to varu! Es lidošu uz tavu planētu. Un es sadedzināšu jūsu kapitālu.
  Dominika draudīgi nošņāca:
  - Un mums ir pretgaisa aizsardzība tādiem cilvēkiem kā jūs! Ko tu uz to saki, mežonis?
  Pūķa meitene nomurmināja:
  - Jūs nosūtīs uz akmeņlauztuvēm. Jūs strādāsiet kaili un ķēdēs zem orku pārraugu pātagas sitieniem.
  Hobitu meitene pamāja:
  - Jā, viņa to var! Turklāt tu esi cilvēks. Un mūsu cilvēki... Viņi tiek uzskatīti par zemāka līmeņa cilvēkiem daudzu iemeslu dēļ.
  Zebiekste čīkstēja:
  - Tāpēc labāk dziedi! Sabiedrība šeit jau ir sapulcējusies, un mēs arī nopelnīsim naudu.
  Faktiski dažādu daiļā dzimuma pārstāvju pūlī sacēlās troksnis, atskanēja aplaudējumi un izsaucieni:
  - Dziedi, puķe, nekaunies!
  Nu, cilvēk, spēlēsim mūziku!
  Gribam klausīties paradīzes putna trilu!
  Dominika smagi nopūtās un sāka dziedāt;
  Elfas krasts ir plašs , stāvs,
  Viļņi šļakstās ar glazētu spīdumu...
  Elfija kļuva par manu dzimto zemi,
  Lakstīgalas trille dzied mums brīnišķīgu dziesmu!
  
  Plašā laivā mēs ar dārgo kuģojam,
  Zlata Val nolaida bizes.
  Cik labi man un manam mīļotajam būt kopā,
  Žēl, ka ar makšķeri nenoķert krokodilu.
  
  Nē, ne ūdens, čaukstošais pakaļgals,
  Daba mums dod šampanieti.
  Šī zeme man ir kā mīļa māte,
  Zemes dāsnums karaliskajā tērpā!
  
  Nokrīt kā pērles zem mēness stara
  Šļakatas kā bišu spiets ar sudraba spārnu...
  Jaunava, tu man esi kā eņģelis ar sapni,
  Ar nevainības seju - vistīrākā Madonna!
  
  Smarža ir medus, un mati ir zīda,
  Lūpas pavērās kā satīns.
  Es ticu, ka ir pienācis ilgi gaidītais brīdis,
  Pasakas kļūs īstas!
  
  Mūsu lūpas saskārās ekstāzē,
  Saldums tāds , ka vārdu vairs nav .
  Tici man, tu esi neparasts skaistums,
  Loze izšķirs, met monētu augstāk!
  
  Šeit ir skūpsti viens pēc otra,
  Mūsu vētrainā prieka nopūtas un smiekli.
  Dvēseles svētumu saglabās ķerubs,
  Izredzētais iemetīs urnā grēku sarakstu.
  
  Nē, zini, uz Zemes ir skaistāks par tevi,
  Kaisle deg kā spoža uguns manā sirdī!
  Mēs dzīvosim labākajā valstī,
  Atvērsim logus un durvis kosmosā!
  Tā skaistule nodziedāja lielisku dziesmu. Un visdažādākās meitenes sita viņai plaukstas. Un tajā pašā laikā viņi meta monētas, arī zelta. Un tas ir lieliski .
  Hobitu meitene pakratīja savu burvju nūjiņu, un nauda pati sāka veidot atsevišķu kaudzi. Un izauga vesela daudzkrāsainu monētu kolonna.
  Pūķu meitene arī sasita plaukstas un pēc tam izlaida spilgtas liesmas no savām trim galvām. Pēc tam viņa kaprīzi teica:
  - Tas, protams, ir labi, bet nepietiek! Man vajag, lai tu dziedi arī man!
  Dominika sarauca pieri un jautāja:
  - Vai tas nav par daudz?
  Marķīze viņu apklusināja:
  - Vai vēlaties iegūt tik vērtīgu gredzenu tikai par vienu dziesmu? Nu tu esi nekaunīgs ! Saglabājiet sirdsapziņu, jo artefakts ir vērtīgs.
  Hobitu meitene čivināja:
  - Katrai precei ir sava cena. Un parasti, lai iegūtu vērtīgu artefaktu, jums ir jāizpilda trīs vēlmes vai jāsniedz trīs pakalpojumi. Tādi ir noteikumi. Un tu pats saproti, kāpēc!
  Meiteņu asorti publika sita plaukstas un stampāja basām kājām, un ļoti reti ar apaviem:
  Nāc, dziedi vēl!
  Mēs vēlamies dziesmas!
  Būs ļoti forši !
  Izpildi romantiku!
  Mēs jums labi samaksāsim!
  Zebiekste pamāja Dominikai:
  - Nu nesaplīst! Nāc, dziedi!
  Un skaistā skaistule satricināja savas spilgtās, gaišās krēpes. Viņa apzīmogoja savas kailās, muskuļotās kājas un dziedāja ar lielisku sajūtu un izteiksmi;
  Mūsu patiesība, mūsu patiesība
  Sastāv no ticības nešanas!
  Un ne rīt, un ne rīt,
  Un šodien glābiet Tēvzemi!
  
  Mēs cienām savu elfu ,
  Galu galā viņa ir visa pasaule, zini pasauli!
  Mūsu sarkanais Dzimtenes karogs,
  Un nav košāka sarkana!
  
  Pionieris sveic nevis krūtis,
  Viņa zīme ir Dzimtenes karogs!
  Mēs prasmīgi cīnījāmies ar pretinieku ,
  Pantā slavinoši sasniegumi!
  
  Ziniet, ka uz planētas ir tikai viena ticība,
  Ticība iekšā mīļais , svētais elfīnisms!
  Lai laimīgi bērni smejas,
  orcisms varētu izlauzties bezdibenī !
  
  Katrs bruņinieks bija tikai bērns,
  Uz zāles un strautiem basām kājām...
  Bet tagad viņam rokās ir vinča,
  Pārsteidzoši saplacina metālu ar āmuru!
  
  Kāds ar mašīnām uzasina ložmetēju,
  Nu kāds šauj no pleca!
  Koši sarkans karogs plīvo kā sarkans karogs,
  Mēs uzveicam ļaunos ienaidniekus, nejokojot!
  
  Mūsu senči drosmīgi paņēma Orklinu ,
  Nu, kā ar mums? Mēs esam ceļā uz Marsu!
  Mēs esam cilvēki, nevis makaki uz zara,
  Pretinieka dūre viņam trāpa tieši acī!
  
  Bet mēs arī zinām, kā izklaidēties,
  Sitiet bungas, spēlējiet trompetes!
  Ļoti jaukas bērnu sejas,
  Un vērtējumi četri un pieci!
  
  Grūtākais kaujas eksāmens -
  Nepārdzīvot to ir kā nomirt!
  Bet nāvē mums ir karogs ar lāpu,
  Elfu vara kalums nevar nokrist!
  Meitene tik skaisti un prasmīgi dziedāja un tajā pašā laikā dejoja, un viņas kājas bija tik vilinošas. Žēl tikai, ka tuvumā nebija vīriešu, kas novērtētu viņas skaistumu. Un meitenei tas ir kolosālā līmenī, un karavīrs parāda savu kolosālo spiedienu un gaisotni.
  Un jau sapulcējušies vairāki simti meiteņu, un tās trokšņo. Viņi izmet naudu, un viņiem ir ļoti spēcīga jaunu, svaigu, sieviešu ķermeņa smarža un dārgas smaržas un smaržas. Šeit ir daudz, kas liek jums griezt galvu.
  Dažas no monētām bija keramikas, un bija pat pāris koka monētas , kas bija lieliski. Bet parastā papīra nauda planētai Zeme kaut kā nav redzama. Un tas ir kaut kā neparasti Dominikai. Dažkārt prātā iešaujas domas par to, cik viņi te ir mežoņi. Kā ir ar elektroniskajām maksājumu kartēm? Nu, tas ir absolūti fantastiski šim attīstības līmenim.
  Tā kāds dziedātājai zem basām kājām iemeta pusapēstu kūku ar krēmu.
  Hobitu meitene ar zibeni iesita kūkā. Un tas uzreiz izjuka.
  Mazā skaistule atzīmēja:
  - Nedari tā vairs! Tikai nauda!
  Zebiekste dziedāja:
  - Pelnīt naudu! Pelnīt naudu!
  Aizmirstot par garlaicību, slinkumu...
  Pelnīt naudu! Pelnīt naudu!
  Ja nepieciešams, tad vismaz visu dienu!
  Pūķa meitene kratīja spārnus un čivināja:
  - Nu, tas ir otrais dievkalpojums! Bet, lai iegūtu artefakta gredzenu , jums ir nepieciešams arī trešais!
  Dominika izpūta vaigus un pārliecinātā tonī teica:
  - Ja vēlaties, es ar prieku dziedāšu jums vēlreiz! Ja godīgi, man patīk dziedāt.
  Aptuveni tūkstoš sieviešu, daiļā dzimuma pārstāvju, publika rūca un gandrīz pilnībā spiedza savas kailās, graciozās, meitenīgās kājas:
  - Dziedi vēlreiz! Dziedi vēlreiz!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Pūķa meitene iebilda, paceļot balsi:
  - Nē! Uzdāvini tādu gredzenu tikai dziesmām! Šeit viņai jādara kaut kas vērtīgāks un tajā pašā laikā grūtāks.
  Iestājās saspringta pauze. Vairāk nekā tūkstotis dažādu rasu meiteņu sastinga gaidās.
  Pēkšņi parādījās zēns. Viņu vidū vienīgais stiprā dzimuma pārstāvis. Viņš bija no cilvēku rases, valkāja tikai šortus, muskuļots un ar vergu zīmolu uz pleca, viņš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs un bija nepārprotami sists vairāk nekā vienu reizi. Pieskrienot, putekļainos, bērnišķīgos papēžus zibināja pūķu meitenes virzienā, viņš nokrita uz ceļiem un ņurdēja:
  - Lai viņi mani atbrīvo! Atdod man savu pozīciju!
  Pūķa meitene pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Tieši tā! Puika būs brīvs, ja spēsi viņu pārvērst par elfu!
  Dominika noplātīja rokas:
  - Bet tas nav iespējams!
  Marķīze-nimfa ieteica:
  - Šis vergu bērns nesen bija milzīgas impērijas kroņprincis, vārdā Enomauss. Un tagad viņš kļuva par cilvēces zēnu un vergu, lai izvairītos no velna mēra. Padariet viņu atkal par elfu princi, un tad varbūt varam paķert visa mudžeka pavedienu!
  . NODAĻA Nr.4.
  Hobitu princese apstiprināja:
  - Šī ir tava iespēja, Dominik. Un arī mūsējie. Gandrīz visi tēviņi pazuda. Un šis, lai arī nebija pārakmeņojies, zaudēja titulu un amatu un pat ķermeni, kļūstot par cilvēka vergu.
  Zēns pamāja ar vieglu, sagrieztu galvu:
  - Viņi mani sit katru dienu, lai es nepārvērstos par akmeni! Nez kāpēc visizturīgākie pret epidēmiju ir pērti vergi!
  Dominika noplātīja rokas un atbildēja:
  - Jā, man nav ne jausmas, kā viņu apbēdināt! Un ka princis arī bija bērns?
  Vergu puika pamāja ar galvu.
  - Nē, es biju diezgan pieaugušais! Bet, kad tas sāka pārvērsties par akmeni, zebiekstes nimfa izmantoja īpašu maģiju. Es kļuvu par jaunu vergu un mani pātagu. Tas man deva vairākus mēnešus, lai arī sāpīgus, bet dzīvi. Bet agrāk vai vēlāk tas beigsies. Turklāt viņiem mani ir smagi jāsit, un katru dienu man tas ir, vai jānes smagi akmeņi, vai jāgriež ritenis!
  Nimfu meitene pamāja:
  - Jā! Tas ir vienīgais veids, kā kaut kā aizkavēt akmeņu mēra iedarbību. Raktuvēs joprojām atrodas cilvēces vergu zēni, kuri vēl nav pārakmeņojušies un strādā. Bet šie ir vienīgie stiprā dzimuma pārstāvji, kas palikuši. Un tad daži no tiem arī pārvēršas akmenī un pēc tam sabrūk putekļos.
  Dominika nosvilpa:
  - Tas ir briesmīgi! Universāla katastrofa! Un lai dzīvotu un kļūtu par vergu!
  Zēns, ģērbies melnos īsos šortos, kas veidoja visas viņa drēbes, un drēbju, ar liesiem muskuļiem zem ādas, kas šķita tievs tauku trūkuma dēļ, dziedāja:
  - Jā, es esmu princis un tikai vergs, bet ko,
  Lai muižnieki mani tā sauc...
  Cik tālu, tālu viņi ir no manis,
  Zēns ar salauztu kāju ķēdi!
  Pūķu meitene čivināja ar aci:
  - Tātad atkal padariet viņu par elfu princi, un tad jūs varat iegūt šo vērtīgo pūķa maģijas gredzenu!
  Dominika noplātīja rokas:
  - Nu, sasodīts, man nav pamata izpratnes par maģiju, un jūs to pieprasāt! Ko, iespējams, jūs pats nedarīsit!
  Nimfa marķīze ar nopūtu atzīmēja:
  - Varbūt mēs arī to nevaram ... Ko jūs sakāt?
  Pūķa meitene teica:
  "Viņa ilgu laiku stāvēja uz kājām." Un drīz tiks slēgta pūķu akadēmija. Tāpēc ļaujiet viņam vispirms nokārtot reibinošos eksāmenus un pēc tam mēģināt apmulsināt princi.
  Dominika piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Nu, principā šādi var...
  Nimfa marķīze pacēla savu talismanu, kas karājās viņai ap kaklu. Un viņa to berzēja ar plaukstām un sāka kaut ko murmināt, piemēram, burvestību. Pūķu meitene čivināja, rādīdama zobus:
  - Šis viņai ir nopietns pārbaudījums ... Vai viņa var kustēties bez īpašiem bojājumiem, ja izmanto ultra burvestību!
  Dominika vēlējās saņemt skaidrību par to, ko nozīmē ultra burvestība, taču nimfa-marķīze iespieda savu baso kāju, kas rotāta ar gredzeniem, un meitene tika ierauta viesulī. Likās, ka kāds milzis paņēma viņu rokās un nesa.
  Aktrise meitene nomurmināja:
  - Kāds lēciens!
  Un tā viņi kopā ar nimfu-marķīzi nokļuva pie ieejas pilī . Tā atgādināja Ermitāžu Sanktpēterburgā, tikai tā bija augstāka, trīsdesmit stāvi ar augstiem griestiem. Un arī, sulīgāks un skaistāks par slaveno ziemu.
  Dominika izpleta kājas, atbalstīja sānus ar dūrēm un iesaucās:
  - Oho !
  Nimfa smaidot apstiprināja:
  - Jā, šī ir skaista Pūķu akadēmijas ēka.
  Ieejas priekšā strūklaka septiņgalvu pūķa formā mirdzēja ar zeltu un kaut kādu spilgti oranžu metālu, kas uz zemes nav zināms. Un no katras mutes debesīs metās ūdens straume, kas dzirkstīja kā dimanti vairāku greznu gaismekļu staros.
  Dominika atzīmēja:
  - Tas ir brīnišķīgi, cik augstu lido strūklas!
  Marķīze-nimfa lakoniski atbildēja:
  - Tehnomaģija!
  Katrai pūķa galvai bija acis, kas izgatavotas no dārgakmeņiem un dažādās krāsās. Tas izskatījās ārkārtīgi veselīgs , bagātīgs un gaumīgs.
  Ir arī glītas alejas ar lieliskiem ziediem, kas atšķiras ar dažādu formu un veidu pumpuriem. Meiteņu basās kājas ar neaprakstāmu eleganci un grāciju staigāja pa gludajām, spilgti rakstainām celiņu flīzēm. Viņi bija dažāda vecuma, bet visi bija skaisti, daudzi valkāja dārgas rotaslietas.
  Šeit pārsvarā bija elfi, taču bija arī cilvēku meitenes, troļļu sievietes un hobiti. Pēdējās meitenes nevar atšķirt no cilvēkiem. Kā, starp citu, ir nimfas un driādes. Vai tas ir tāpēc, ka viņi nēsā gredzenus uz savu mazo un graciozo pēdu kailajiem pirkstiem?
  Bet to var izdarīt arī cilvēku meitenes.
  Dominika, diezgan gara studente, izskatījās pārāk liela un nobriedusi salīdzinājumā ar studentēm. Un tas viņu ļoti samulsināja.
  Meitene jautāja nimfai:
  - Es šeit izskatos pēc muzeja eksponāta!
  Marķīze smaidot jautāja:
  -Vai esat redzējuši filmu par Hariju Poteru?
  Dominiks iesmējās un atbildēja:
  - Jā, protams, es to noskatījos. Un viņi pat mēģināja izveidot šīs filmas rimeiku. Nu un ko?
  Nimfa atzīmēja:
  - Tur bija zēni un meitenes. Un šeit, kā redzat, nav zēnu, un tas izjauc harmoniju!
  Dominika atzīmēja:
  - Harijs Poters arī bija bērns, un viņam bija vieglāk. Bet būt pieaugušam bērnu vidū. Tas ir sliktāk nekā palikt otro gadu!
  Marķīze gribēja kaut ko teikt, kad pie viņiem pieskrēja meitene basām kājām, bet ar briljanta saktu matos. Viņa ļoti mīļi pasmaidīja un iesaucās:
  - Vai tu esi izredzētā?
  Dominika pasmaidīja un atbildēja:
  -Jā!
  Meitene pasmējās un atzīmēja:
  - Bet jūs droši vien daudz nezināt, kā darīt! Piemēram, vai jūs varat pagatavot neredzamības dziru?
  Aktrise meitene atbildēja ar nopūtu:
  - Diemžēl nē. Kā tas darbojas?
  Meitene ar briljanta piespraudi un purpursarkaniem un oranžiem raibiem matiem pamāja ar galvu. Un viņa izņēma pudeli no kleitas kabatas. Es pagriezu spraudni. Viņa iedzēra malku un... pazuda.
  Dominika neizpratnē mirkšķināja savas safīra acis. Un tad es jutu vieglu šķipsnu uz sava deguna. Tad viņi parāva viņai matus. Dominikas asais redzējums redzēja, kā neredzamas meitenes basās kājas uzkāpa uz daudzkrāsainām flīzēm un paceļ no kokiem un ziediem sīkus putekļu un pūku plankumus. Meitene ļoti veikli raustījās un ar basu kāju satvēra jauno palaidnīgo meiteni aiz auss.
  Viņa kliedza. Un Dominika varēja viņu redzēt. Meitene kļuva caurspīdīga, kā spoks vai hologramma. Un viņš izbiedētā balsī kliedza:
  - Ievainot! Atlaid mani, tante!
  Marķīze-nimfa iesaucās:
  - Gudri, jā! Es jau domāju, ka tu neko nevari izdarīt!
  Dominika atbildot dziedāja:
  Ja tu saslimsi, es nākšu
  Es izplatīšu sāpes ar rokām...
  Es varu visu, es varu visu,
  Mana sirds nav akmens!
  Meitenes , kas viņām tuvojās, smējās. Neskatoties uz dekorācijām, bija skaidrs, ka viņu kleitas bija diezgan stingras un vienveidīga, lai arī grezna stila. Lai gan citos aspektos bija dažādības sajūta. Dažām meitenēm ausīs bija auskari, bet citām ne. Un dažas, īpaši hobitu meitenes, iedzina degunā zelta gredzenus ar akmeņiem.
  Viņi to darīja, jo īpaši, lai atšķirtos no cilvēku bērniem, kuri bija pārāk līdzīgi. Driādes arī mīlēja gredzenus degunos un ausīs. Skaista meiteņu valstība no septiņiem līdz pusaudžiem. Tomēr elfu vidū pieaugušā un pusaudža vecums praktiski neatšķiras pēc izskata, tāpat kā starp hobitiem, troļļiem, nimfām un driādēm. Bet Dominika izskatās pēc pieaugušas un ļoti skaistas meitenes, ar izteiksmīgu īstas princeses seju. Varbūt pārāk iedegusi.
  Jā, viņi pat atviegloja viņas ādu, kad viņa spēlēja vienu no viduslaiku dižciltīgajām dāmām. Toreiz miecēta seja tika uzskatīta par zemas dzimšanas pazīmi.
  Starp citu, izgaismota bija ne tikai sejas āda, bet arī kājas. Bija epizode, kad viņu basām kājām un lupatās veda uz sastatnēm.
  Bija pat dziesma:
  Izpirkšanas laiks ir gandrīz klāt
  Karalieni basām kājām ved uz sastatnēm!
  Rotaslietu vietā viņa valkā lupatas,
  Gulbja kakls ir bendes upuris!
  Jā, tas izskatījās ārkārtīgi smieklīgi un pat savā veidā kaut kā rāpojoši . Pēc izgaismošanas viņai nācās darboties karalienes Semiramis lomā. Un šajās filmācijās viņa praktiski netika filmēta basām kājām. Jā, tā bija interesanta loma. Bet acīmredzot režisorei viņa nepatika. Pārāk skaista un medus blondīne. Un Semiramis lomai viņi deva priekšroku vecākai sievietei ar melniem matiem. Un Dominikai bija jākļūst par vergu. Un viņa pat tika apzīmēta ar karstu gludekli. Un viņi mani diezgan rupji taustīja vīrieši.
  Jā, un uz statīva bija aina. Protams, pātaga tika izgatavota no putām, un, kad jūs ar to pātagu, tas nesāpēs. Bet tomēr, kad tu karājas un tevi sit , tas ir nepatīkami.
  Meitenes studentes saspiedās kopā. Tad parādījās driādu skolotājs. Viņa bija ģērbusies koši sarkanā kleitā un citā stilā.
  Viņa piegāja pie Dominikas un iesaucās:
  -Tu esi jauns?
  Bērna aktrise paraustīja plecus:
  - Es tā neteiktu!
  Skolotāja pamāja ar galvu. Viņas degunā bija gredzens no oranža metāla un ar svītrainu akmeni. Viņa arī izskatās pēc pusaugu meitenes un ir basām kājām. Turklāt uz katra tukšā pirksta ir gredzens. Un tas jau ir diezgan augsts burvestības līmenis.
  Nimfa marķīze atzīmēja:
  - Viņa ir spējīga skolniece, un viņai ir talants!
  Driādes skolotājs uzmeta mazu akmentiņu uz krāsainās flīzes un pavēlēja:
  - Uztaisi jaunu, lai tas ielidos tavā plaukstā!
  Dominika ierunājās:
  - Telekinēze, vai kā?
  Atbildot uz to, meitenes smējās. Skolotājs kliedza:
  - Izklīst! Kāpēc viņi ir saspiesti kopā!
  Atskanēja neapmierināta ņurdēšana un troksnis. Bet meitenes nestrīdējās, bet sāka lēnām izklīst. Bet tajā pašā laikā skatoties uz jauno meiteni.
  Skolotājs nomurmināja:
  - Nu, nāc, pasūti akmeni ielidot tev plaukstā!
  Dominika, jutoties kā pilnīga muļķe , iesaucās:
  - Lidojiet man plaukstā!
  Akmens nekustējās. Tad meitene aiz dusmām kliedza:
  - Lidojiet pie manis, ātri!
  Un tad nokrita akmentiņš un kā meteorīts ietriecās meitenei pa pieri. Sitiens bija labs, uzreiz piepampās kārtīgs kamols, un pati Dominika nokrita bez samaņas.
  Vairākas meitenes, kurām nebija laika doties prom, un tās pārējās, kuras pagriezās, uzreiz izplūda smieklos. Un šie smiekli atgādināja simtiem sudraba zvanu zvanu.
  Nimfa marķīze izpleta rokas un atzīmēja:
  - Ir spējas, un vēl kādas! Vienkāršiem vārdiem sakot, paceliet akmeni bez burvestībām. Pat ne katra iesācēja nimfa vai driāda to var izdarīt.
  Skolotājs piekrita:
  - Jā, viņa ir spējīga! Bet arī bīstami. Šis ir diezgan spējīgs ne tikai atgriezt mums vīriešus, bet arī nogalināt mātītes. Tas ir savvaļas spēks!
  Marķīze atzīmēja:
  - Šī meitene ir dimants, kuru vajag pulēt!
  Dominika piecēlās kājās un pielēca kājās. Viņas galva sprakšķēja un uz pieres bija pietūkums.
  Meitene kliedza:
  - Un kas man tagad jānogalina?
  Skolotājs nikni atbildēja:
  - Es pats! Jūs varētu ļoti labi izpūst savas smadzenes. Labi, ka es tev neteicu uzspridzināt akmeni!
  Dominika iesmējās un atbildēja:
  - Jā, šajā gadījumā būtu īsta Hirosima!
  Dryad mentors pārsteigts jautāja:
  - Kas ir Hirosima?
  Meitene aktrise paraustīja plecus, kas nebija vāji, un pārliecinoši atbildēja:
  - Šī ir pilsēta, uz kuras tika nomesta atombumba, kuras rezultātā gāja bojā piecdesmit tūkstoši cilvēku un simts tūkstoši tika ievainoti!
  Skolotājs nosvilpa:
  - Oho! Oho bumba!
  Viena no studentēm čīkstēja:
  - Šī tante plūda!
  Un vēl viens piebilda:
  - Pārvērš vijolītes tavās ausīs!
  Nimfa marķīze iebilda:
  - Esmu bijis uz Zemes vairāk nekā vienu reizi un daudzas reizes uzkāpis viņu internetā, un es pazīstu Hirosimu - tā ir taisnība. Un tas ir briesmīgi, un vēl vairāk cilvēku nomira tur un nomira no radiācijas.
  Viena no meitenēm čīkstēja:
  - Kas ir radiācija?
  Dominika nomurmināja, steidzīgi atbildot:
  - Kad elektronu mākonis atraujas no atoma kodola un tas kļūst jonizēts, rodas starojums. Kailais atoma kodols iznīcina starpmolekulāras saites, un šie pārrāvumi rada nopietnus bojājumus gan cilvēka, gan, manuprāt, elfa ķermenim.
  Atbildot meitenes bailēs čīkstēja. Viens no mazākajiem čivināja:
  - Mammu, man ir bail no radiācijas!
  Nimfa-marķīze, pazīstama arī kā Laska, smējās un atbildēja:
  - Nebaidies! Viņa tevi šeit nedabūs !
  Dominika asprātīgi atzīmēja:
  - Mums uzbruka radiācija,
  Un kur tagad atrast pajumti...
  Un šeit jums ir organizācija -
  Paskaties, viņi man sit pa kaklu!
  Pēc tam meitene to paņēma un sāka dejot. Un pārējās meitenes sāka dejot.
  Skolotāja pamāja ar pirkstiem . Viņas mutē parādījās svilpe. Un kā plūdīs lakstīgalas trille. Pārējās meitenes uzreiz paņēma un sastinga . Vēl viens mentors parādījās stingrā melnā kleitā un deva komandu:
  - Soli pa solim!
  Meitenes acumirklī sastājās augstumā. Un viņi sāka soļot, mērot soļus un izstiepjot basās pēdas kā karavīri. Un viņi to darīja tā, it kā maršēšana viņiem būtu pazīstama kā prezidenta gvarde.
  Skolotāja melnā kleitā, kas rotāta ar safīriem, smaragdiem un dažiem aukstas krāsas akmeņiem, kas joprojām nav zināmi uz planētas Zeme, pavēlēja:
  - Tagad dziedi!
  Meitenes, spiedzot plikajām, iedegušajām, mazajām un graciozajām kājām, vienbalsīgi jautāja:
  - Par ko dziedāt?!
  Mentors atbildēja aukstos toņos:
  - Par to, par ko zēni dziedātu, ja viņus nebūtu piemeklējis elles mēris!
  Un meitenes-studentes dziedāja korī un ar lielisku izteiksmi;
  Zvaigznes mirgo nakts tumsā,
  Un sudraba mēness spīdums!
  Skaistule sarauc pieri savas jaukās acis,
  Mēs esam ar viņu saderinājušies uz visiem laikiem!
  
  Karmīnsarkanais saulriets bija drūms,
  Bet gaiša rītausma uzliesmos!
  Un vējš kļuva jautrs, skaļš,
  Kuģa bura ir pietūkusi!
  
  Mana dvēsele ir smags akmens,
  Cīnītāju pārbaudījumi gaida!
  Un lai reklāmkarogs lido virs galvas,
  Ejam līdz galam!
  
  Sirds nebūs apaugusi ar sūnām ,
  Ātrs ērgļa mazuļa lidojums!
  Pat ja asinis vārās, ar strauju lidojumu,
  Es lidošu kā bulta!
  
  Vītoli man paklanījās,
  Visvarenais Dievs pagrieza savu skatienu!
  Pat ja jūs esat pilnīgi nepretenciozs,
  Es pievienošu jums spēku cīņā!
  
  Galu galā jūs godīgi kalpojat Tēvzemei,
  Bet miesa vāja, gars slims!
  Jūs to nenožēlosiet, es zinu dzīvi
  Neļauj man pārvērsties par auna ragu!
  
  Es nomazgāšu pagājušo dienu grēkus,
  Lai pagātnē notikušais pazūd!
  Redzi, dārzā nogatavojas bumbieri,
  Skice iezīmēs plaknes kontūru!
  
  Kalpojiet Tēvzemei no visa spēka,
  Aizmirstiet, ka pasaulē valda miers!
  Lai neaizdedzinātu birzis,
  Lai visiem ar jums labi dzīvotu!
  
  Uz to es vienkārši atbildēju:
  Kungs, es izrakšu zemi!
  Lai bērni laimīgi smejas,
  Lai jums nav jāsamierina savējie!
  
  Galu galā labs ir atkarīgs no mums,
  Katrs izlemj - izvēle ir viņa paša!
  Un no jums visvarenie pavedieni,
  Tu turi Visumu savā dūrē!
  
  Mēs arī turēsimies pie jums,
  Galu galā, Tēvzemi nevar atrast svētāku!
  Šaušanas laikā mani pirksti kļuva ļoti notirpuši,
  Un mums vēl nav pat divdesmit!
  
  Uzvara ir nesasniedzams auglis;
  Tiem, kas ir vāji, gļēvi vai stulbi!
  Bet karavīri var tikt galā ar visām virsotnēm,
  Mēs uzņemsim šo lieko svaru uz nabas!
  Pēc tam viņi pazuda greznajā pūķu akadēmijas pilī.
  Un mentors melnā krāsā uzmanīgi paskatījās uz Dominiku un pamanīja:
  - Tu esi ļoti skaista. Īpaši nepilnīgajai cilvēku rasei. Tas ir pārsteidzošs!
  Dominika aizrautīgi dziedāja atbildi:
  Es esmu pati pilnība
  Es esmu pati pilnība
  No smaida līdz žestam,
  Galvenokārt uzslavas!
  Ak, kāda svētlaime
  Ziniet, ka esmu ideāls
  Ziniet, ka esmu ideāls
  Ziniet, ka esmu ideāls!
  Skolotājs melnā kleitā bargi paskatījās uz meiteni un atzīmēja:
  - Viņai piemīt apbrīnojama pieticība! Kāds mīļš!
  Zebiekstes nimfa ieteica:
  - Varbūt kutināt viņai papēžus ar nūjām?
  Skolotāja paraustīja plecus un ne pārāk pārliecinoši atbildēja:
  - Nav slikta ideja! Bet labāk viņu aizvest pie pūķa meistara. Paskatīsimies, vai viņa var nokārtot iestājeksāmenu!?
  Marķīze smaidot atzīmēja:
  - Iestājpārbaudījumi? Šī nav tā stulbākā ideja, bet to var pieņemt jau pirmajā kursā, kur tas būs triviāli vienkārši!
  Skolotājs stingros toņos iebilda:
  - Un likt šo lielo puisi ar septiņgadīgām meitenēm? Jā, viņi viņu ķircinās un knibinās. Jā, un viņa pati var kādu paņemt un nogalināt. Nē, tā nemaz nav biznesa pieeja! Vecākām meitenēm viņa ir vajadzīga, un tāpēc viņai ir jāparāda augsts talanta līmenis!
  Zebiekste pamāja ar galvu:
  - Izklausās loģiski!
  Dominika pakratīja galvu, kas izskatījās pēc maija pienenes:
  - Netraucē mani ar mazām meitenēm.
  Skolotājs pamāja ar galvu:
  "Tad kārtojiet eksāmenus pie Lady Dragon Master." Šajā gadījumā jūs tiksiet uzņemts elites kursā. Jūs pat dzīvosiet atsevišķā, jaukā istabā, ar sudraba apakštasīti un lejamu ābolu.
  Aktrise meitene pārsteigta jautāja:
  - Kā ir ar sudraba apakštasīti?
  Mentors paskaidroja:
  - Tas ir tā, it kā jums uz Zemes būtu televizors. Tikai pagaidām programmu var būt mazāk. Nu ko? Jums ir tehnoloģija, mums ir maģija. Bet šeit jūs varat redzēt caur apakštasīti, ja jums ir īsta maģija, kas notiek.
  Dominika mānīgi jautāja:
  -Vai tu redzi Zemi?
  Skolotājs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Un Zeme var būt ... Ja vien, protams, neesi ļoti progresīvs burvis. Arī es sērfoju internetā - foršs cilvēka izgudrojums. Un man jāsaka, jūs patiešām zināt, kā šaut. Un viņi nāca klajā ar interesantu tīklu. Pat pārsteidzoši, ka vienkārša elektrība bez jebkādas maģijas to spēj!
  Dominika paraustīja plecus un atbildēja:
  - Jā, tas mani pašu pārsteidz! Kāpēc tu to nedari sev?
  Tad nimfa marķīze atbildēja:
  - Zinātnes progress ir bīstama lieta. Ja mūsu bumbas atkal sāks eksplodēt, un nevis vienkāršas, bet kodolbumbas ! Tādā veidā neviens nepaliks dzīvs, un maģiskais starojums ir sliktāks par parasto starojumu!
  Dominika nosvilpa:
  - Šeit viņi ir ! Tas notiek.
  Studentes kliedza:
  tādu nevajag , viņa ir ļauna tante!
  Mentors ledainos toņos pavēlēja:
  - Seko man!
  Un viņa pārcēlās. Viņai kājās bija speciālas sandales, kas atstāja priekšā atvērtas kāju pirkstus un ļāva mest burvestības ar gredzeniem. Arī pati mentore izskatās jauna - nevienas krunciņas, nevainojama seja. Taču redzama viņas struktūra, nevis pusaudzes maigās topošās līnijas, bet gan pieaugušas sievietes ar klasiskām un, varētu pat teikt, aristokrātiskām iezīmēm. Un izskats ir tik grūts.
  Dominika domāja, ka viņai ir kāds tituls. Un varbūt ne mazs.
  Viņa viņai sekoja, un marķīze-nimfa pielēca viņai blakus un čivināja, atlaidusi zobus:
  - Jūs esat tik lieliska karaliene. Bet pumpis uz pieres jau sadzijis, ātri atveseļojaties!
  Dominika smejoties atzīmēja:
  Spēka paplašinātājs un hanteles,
  Veselā miesā vesels prāts!
  Tā viņi gāja garām strūklakai un septiņām strūklām, kas izcēlās simts metru augstumā , brīnoties par brīnišķīgo skaistumu. Tālāk ir vārti, pie strēlnieka sievietes ieejas un zeltītas bruņas.
  Viņi sveica jauno meiteni ar mājienu un kailajām, noslīpētajām kājām.
  Dominika atzīmēja:
  -Meitenēm ir trīs labas īpašības. Viens, ka viņi ir skaisti, un otrs, ka viņi...
  Un tad atbilde neienāca prātā. Un šeit viņi atrodas pūķu akadēmijas ēkā. Šeit ir tāda greznība, ka ar Pēterhofu to pat nevar salīdzināt. Papildus zeltam un platīnam uz planētas Zeme joprojām ir daudz dažādu metālu, kuriem nav analogu. Un arī daudzi dārgakmeņi ar vissarežģītākajiem un skaistākajiem rakstiem, kas izklāti ar ornamentiem, graciozi, zaigojoši ziedu pumpuri. Uz sienām ir arī daudz dažādu portretu. Pārsvarā elfi un elfi. Bet ir arī citas radības. Bet gandrīz visas sejas un figūras ir jaunas un pamanāmas. Jauni vīrieši bieži pozē kailām krūtīm. Un tās ir ļoti līdzīgas senās Grieķijas un Romas statujām. Šeit ir daudz lietu ... Un arī no stūriem izplūst strūklakas, kas arī izskatās skaisti un gaumīgi.
  Ir redzami arī spoguļi ar oranžiem un zelta rāmjiem, kas ierāmēti ar dimantiem un topāzēm. Kas pats par sevi izskatās diezgan pieklājīgs un arī patīk acij.
  Dominika ar gandarījumu atzīmēja, ka viņas akmens bumbulis ir praktiski pazudis. Un viņa atkal ir skaista un zeltaina . Un tāda meitene...
  Viņas mati ir tik spilgti, ka daži cilvēki tic, ka viņa nav krāsota. Bet šī ir viņas dabiskā krāsa. Un tas viņai ļoti labi piestāv pret viņas jaunās sejas bronzas iedegumu.
  Viņa ir cēlu asiņu meitene un ik pa laikam uzlec kā pērtiķis.
  Un pati akadēmija ir foršāka nekā Versaļas pils. Tāpēc mēģiniet tuvoties viņai.
  Dominika paņēma to un dziedāja:
  Pilu velves mūs vilina,
  Brīvība nekad netiks aizstāta!
  Brīvība nekad netiks aizstāta!
  Un viņas kailie kāju pirksti pacēla no grīdas dimanta akmeni un uzmeta to augstāk. Tas paskrēja garām, bet nimfa sarāva pirkstus, un dimants nokļuva viņas atvērtajā plaukstā.
  Dominika atzīmēja:
  - Tu to izdarīji gudri!
  Zebiekste čivināja:
  Veiklāks par makaku
  Cietīgāks par vērsi...
  Un oža ir kā sunim,
  Un acs ir kā ērglim!
  Mentors skarbos toņos atzīmēja:
  - Tagad mēs iesim lejā .
  Dominika stostījās:
  - Vai varbūt labāk, gluži pretēji, celties?
  Viņa pamāja ar galvu:
  - Lejā atrodas pazemes stadions. Tur tu parādīsi savas prasmes, ja vēlies iekļūt elitē!
  Aktrise meitene kautrīgi jautāja:
  - Ko darīt, ja es nenokārtošu eksāmenus?
  Skolotājs stingri sacīja:
  - Un tad tu kļūsi par vergu. Jūs filmās esat spēlējis vergus un zināt, kas tas ir?
  Dominika smējās un atbildēja:
  - Šodien meitene ir kaila verdzene,
  Un rīt ir vienkārši forša dieviete!
  Un viņa patiesībā sāka izklaidēties un bez grūtībām.
  Un tā viņi sāka iet pa marmora kāpnēm. Un tas bija kā nolaišanās ellē.
  Dominika atcerējās, kā viņa filmās spēlēja raganu. Viņa tika pacelta uz ķēdes, rokas piesietas aiz sevis pie griestiem. Un tas tiešām sāpēja. Un tas savelk vēnas. Meitenes iedegušo, muskuļoto ķermeni klāj sviedri no sāpēm un sasprindzinājuma. Un tad ķēde tiek atbrīvota. Un viņa uz brīdi sajūt atvieglojumu un metās lejā. Un turpat uz grīdas ir spriedze.
  Un Dominika kliedz no elles sāpēm locītavās un plecos. Jā, tas ir jāsajūt.
  Nimfa, redzot, ka meitenes seja ir grimasē , atzīmēja:
  - Tev nav jābūt vergam. Jūs varat kļūt par studentu junioru grupā.
  Dominika ķiķināja un atzīmēja, dziedot, ņirgājoties par sevi, pieaugušu meiteni un pie tam aktrise:
  Pirmklasnieks, pirmklasnieks,
  Šodien ir jūsu svētki...
  Tas ir brīnišķīgs un jautrs laiks,
  Pirmā tikšanās ar skolu!
  Laska atzīmēja:
  - Nav smieklīgi! Jūs, cilvēki, nekad neesat sapņojuši par mūsu iespējām maģijā!
  Dominika atbildēja agresīvi:
  - Vai esat kādreiz sapņojis par mūsu tehnoloģiskajiem sasniegumiem? Viena ūdeņraža bumba izslēgs visu jūsu burvību.
  Mentors melnā krāsā atzīmēja:
  - Nav ko lielīties . Tas nav piemērots!
  Dominika atbildēja:
  - Tā nav lielīšanās, bet gan faktu konstatācija. Ūdeņraža bumba ar simts megatonnu jaudu spēj iznīcināt visu dzīvību simts kilometru rādiusā. Vai varat iedomāties, kas tas ir?
  Nimfa apstiprināja:
  - Viņa nemelo! Cilvēkiem patiesībā ir tik fantastiski iznīcinoši ieroči. Un pats galvenais, ir arī raķetes, kas spēj to nogādāt mērķī.
  Skolotāja caur zobiem murmināja:
  - Žēl, ka cilvēku sērga neskāra Zemi. Tādi agresīvi tēviņi kā jūsējie nav pelnījuši dzīvot!
  Dominika nestrīdējās, pamājot ar galvu:
  - Reizēm arī es domāju, ka tā arī ir.
  Nimfa atzīmēja:
  - Arī cilvēki ir dažādi. Nedomājiet, ka viņi visi ir slikti. Lai gan, kuru cilvēku ir vairāk, sliktu vai labu, no pirmā acu uzmetiena nevar precīzi pateikt!
  Dominika ar smaidu, kas izskatījās ļoti skumji, atzīmēja:
  - Ja skatāties centrālo televīziju, tad, iespējams, ir vairāk sliktu . Vai pat ļoti sliktas!
  Nimfa apstiprināja:
  - Tā ir ksenofobija! Kad naids tiek pastiprināts pret visu, kas nav tāds kā tu. Bet to nevajadzētu ņemt par piemēru.
  Dominika atzīmēja:
  - Labi, par politiku nerunāsim. Mans mērķis ir izglābt visus stiprā dzimuma pārstāvjus uz planētas ... Tas ir, jūsu Visumā. Un tas ir vairāk nekā planēta!
  Zebiekste pieklājīgi atbildēja:
  - Šī nav planēta, pat liela, taču tā nav arī visums. Tas ir kaut kas starp ļoti lielu planētu un Visumu. Bet es labāk neiekāpšu nezālēs...
  Mentors pakratīja viņai raksturīgās ausis, kas iznāca no viņas matiem, un teica:
  - Katrā ziņā ne tikai mēs, bet ir arī citas pūķu un nepūķu akadēmijas, kas meklē veidus, kā tēviņus glābt un, ja iespējams, atgriezt.
  Dominika čīkstēja:
  - Slīcējs raujas pie salmiem! Un tas tiešām ir ķieģelis...
  Nimfa marķīze ieteica:
  - Varbūt labāk dziedāt, nobrauciens ir diezgan garš!
  Aktrise meitene pamāja ar galvu:
  - Jā, piekrītu , tas ir pat foršāk nekā metro!
  Un Dominika pamāja ar galvu, kas dzirkstīja zelta lapās, un dziedāja:
  Karā nav vecuma vai auguma,
  Viņa padara meitenes un zēnus vienādus!
  Tie, kas nevēlas svētlaimi klusumā,
  Kurš gan grib lidot vēl augstāk!
  
  Mēs sasmalcinām, šaujam un sagriežam,
  Mums ir ticība - kalpošana Tēvzemei!
  Protams, labāk ir kalpot kā zobens,
  Izšķiroši uzvarēt cīņā!
  
  Kas vēl svarīgāks mūsu sievām?
  Protams, ņemiet to ne tikai uz gultas!
  Tu esi ērgļa vīrs, nevis nožēlojams zvirbulis,
  Centieties, lai mūsu mājas nenodegtu!
  
  Šī ir sīva cīņa, mēs redzam, ka tā tuvojas,
  Orda kuģo, masas nav saskaitāmas!
  Bet kalēji izkala spēcīgu vairogu,
  Rēciens un ļaunie balsi mūs nenobiedēs!
  
  Un mēs pulcējāmies kopā, leģions,
  Stingri tur šķēpus vareno rokās!
  Esi ienaidnieks vismaz iznīcināšanas čempions,
  Gaida kapi, nevis medaļas pie nabas!
  
  Mēs saskārāmies , bet meitenes smird,
  Zobeni rokās mirdz kā zibens!
  Tik spēcīgas meitenes, skarbs izskats,
  Uz skaudību pat zvaigznēm Džedi !
  
  domāja orki, radības , karaļi ?
  Bet tagad "lāči" skrien!
  Mēs esam Krievijas svētie karotāji,
  Jebkurš cīnītājs, meitene vai puisis!
  
  Mēs viņus padzenam un neņemam gūstekņus,
  Brīviem cilvēkiem nevajadzētu ražot nelaimīgus vergus!
  Mēs tikām galā ar pinkaino vārnu,
  Tēvzemes intereses augstākas par privātajām!
  Jā, dziesma nav vāja, un karavīra balss ir brīnišķīga.
  Nobrauciens tika pabeigts, un tagad trīs dažādu sugu meitenes: elfu mentors, marķīze nimfa un cilvēks nokļuva liela pazemes stadiona teritorijā, kas pēc izmēra nav zemāks par Lužņikiem un varbūt pat pārāks.
  Tajā bija daudz visādu ierīču, augsti griesti un tribīnes simtiem tūkstošu skatītāju, un krēsli, kas izšūti ar samtu, pērlēm, zeltu vai pat visdārgākajiem viesiem ar dimantiem un citiem akmeņiem.
  Tajā pašā laikā tas bija gandrīz tukšs. Tiesa, centrā bija pati lielmeistare un akadēmijas vadītāja pūķa hercogiene de Monserata.
  Ļoti skaista mātīte ar septiņām galvām, nokrāsota visās varavīksnes krāsās. Un tas izskatās tik skaisti, vienkārši pārsteidzoši, it īpaši, ja to redzi realitātē, nevis filmā.
  Dominika dziedāja nevietā:
  Augstas debesis, tāli attālumi,
  Klausieties dziesmu par drosmīgajiem Akmale ...
  Viņš ir ļauns pūķis, viņš izglāba zemi,
  Un šis bruņinieks atstāja debesu gaismu!
  Dziesmas atkal skan...
  Šeit pūķa hercogiene de Montserrata pārtrauca ar draudīgu balsi, piemēram, Jērikas trompetes:
  Es redzu, tu esi ļoti nekaunīga meitene ar mēli, kas varētu viegli saritināties garā cilpā ap tavu cilvēka kaklu.
  Dominika atbildēja ar nevainīgu smaidu:
  - Es negribēju tevi aizvainot. Vienkārši man ļoti patīk dziedāt. Un Akmals ir tikai pasaku puika, filmas tēls no bērnu filmas. Neuztveriet to pārāk nopietni!
  Septiņgalvu pūķa mātīte, apmēram pēc lieluma laba divvietīga uzbrukuma lidmašīna, smējās un atzīmēja, visām septiņām galvām runājot vienlaikus, it kā tās veidotu vienu veselumu, neskatoties uz dažādajām smadzenēm:
  - Un tu esi asprātīga un drosmīga, un tajā pašā laikā atjautīga. Vai jūs vismaz varat kaut ko darīt maģijā?
  Dominika atbildot dziedāja komisku dziesmu:
  Skolotāju dāvana,
  Viņi pavadīja laiku ar mani...
  Viņš cieta ar mani par velti -
  Izveicīgākais burvis!
  
  Gudri skolotāji
  Es neuzmanīgi klausījos...
  Viss, kas man netika prasīts
  Es kaut kā to izdarīju!
  . NODAĻA Nr.5.
  Vergu zēnam un bijušajam princim Oenomausam atkal tika uzdots griezt smago riteni. Apmēram vienpadsmit vai divpadsmit gadus vecs bērns, nepārspējams nogurums un basām kājām balsts uz asiem akmeņiem, mala graudus. Divas elfu meitenes ar aptuveni vienādiem intervāliem sita zēna kailo, muskuļoto muguru. Kaut kā šī vergu esamība nodrošināja atelpu no pārvēršanās akmenī. Bet jaunajiem vergu zēniem nevajadzētu ļaut atpūsties, un viņiem vajadzētu skarbi un diezgan spēcīgi sist.
  Un tā, līdz vergu zēns, pilnībā novārdzis, aizmieg. Un pēc tam atkal audzina, pabaro, lai nemirst badā un ir spēks strādāt. Un viņi atkal izmanto.
  Tas dod dzīvību, bet tikai ļoti sāpīgu. It kā, kā ellē dzīves laikā, tikai ķermenis jauns un vesels un domas galvā un apziņa skaidra. Bet tas padara to vēl pazemojošāku un sāpīgāku. Lai mazliet novērstu prātu no sāpēm un noguruma, bijušais princis un tagad vergu zēns Enomauss izmantoja iztēli;
  Pirātu apkalpe uz kaujas pūķiem staigā pa mākoņiem, meklējot laupījumu. Izskatīgs, muskuļots jauns elfs Enomauss elegantā uzvalkā, zābakos, kas mirdz ar koši laku un ar dimanta svirām, kontrolē savu trīsgalvaino briesmoni. Un pārējā komanda sastāv no pārsteidzošām meitenēm. Viņi ir muskuļoti, iedeguši, basām kājām, un visas viņu drēbes ir dārgakmeņu kaklarotas uz krūtīm un gurniem. Un visi, protams, ir tikai modes modeļi ar spilgtiem matiem. Viņi uzstādīja pūķus, kas bija nedaudz mazāki un kuriem bija tikai viena galva.
  Nu, protams, viņš ir vīrietis, stiprā dzimuma pārstāvis, un viņa komandu veido daiļā dzimuma pārstāves. Un viņam nav vajadzīgi citi vīrieši.
  Tātad kurpes ir tikai vīrieša kapteinim, un viņa apburošie padotie kaujā ar kailām, graciozām kājām spēj paveikt lietas, ko nevar ne pasakā izrunāt, ne ar pildspalvu aprakstīt! Skaistules spēj mest sprāgstvielas ar nāvējošu spēku un mest dunci, bumerangu vai indīgu adatu.
  Oenomaus, jaunais princis, ar sajūsmu un prieku dziedāja:
  Bagāts cilvēks, protams, smiesies,
  Sakrati savu mamonu, pilnu vēderu!
  Un mūsu liktenis ir nomirt ar sāpēm,
  Nāve sargā visus, vecene ar izkapti!
  
  Un mēs vēlamies skriet pa zāli,
  Galu galā mēs joprojām būtībā esam tikai bērni!
  Bet zēns jutīsies dubultā verdzībā,
  Nevienā planētas cietumā nav brīvības!
  
  Mums jācīnās, tāds ir liktenis,
  Nogalini biedru, ja tev jānogalina brālis!
  Nav jēgas lūgt Visvareno,
  Par kuru grēkiem vergi nes atriebību?
  
  Arēnā ir asinis un cietumā netīrumi,
  Žurkas sakoda man basās kājas!
  Mantkārīgais princis ķircina ar savu vērša kāju,
  Viņu pašu vajadzētu izsūtīt!
  
  Lai izdzīvotu, ir jānogalina,
  Jūs ciešat gan dvēselē, gan mirstīgajā miesā!
  Dižciltīgie mielojas ar nabadzības līķiem,
  Smaka nomira, palika tikai krīta triepiens!
  
  Bet tomēr gribas garu nevar salauzt,
  Tēvzeme ir dzīva zēna domās!
  Armija nāks pie elfiem mūžīgi ar ļaunprātīgu izmantošanu,
  Mēs nometīsim bagātos par viņu darbiem !
  
  Tad naudas maiss trīcēs ,
   Kas izspieda sulu no Tēvzemes!
  Lai uzvarētu, mums ir vajadzīgs gaišs prāts,
  Un, ja tu esi gļēvulis, pat Dievi ir bezspēcīgi!
  
  Šeit ir zobena šūpoles, galva aizlidoja,
  Bende pēkšņi pārvērtās par upuri!
  Kā velns pēkšņi izkļuva no katla,
  Tātad dusmas tiek izdzītas no lielas sirds!
  
  Nav jādomā, gaismas elfi ir vāji,
  Mūsējie neviena priekšā nav paklanījušies!
  atnācēju no elles ,
  Un mēs esam laipni dzert tēju no apakštasītes!
  Skaista dziesma, un viņa pūķu komanda ir lieliska. Tā lidinājās uz labās rokas, elfu meitene ar vara sarkaniem matiem, kas plīvoja vējā kā proletāriešu baneris, iesaucās:
  - Ir pienācis laiks kļūt nopietnam, ak gaisa pirātu princis !
  Enomai smaidot pamāja:
  - Noteikti! Tas ir tas, kam mēs esam dzimuši!
  Meitenes dziedāja korī, unisonā, lēkājot un spēlējoties ar saviem spēcīgajiem augumiem, kas veidoti no attīstītiem muskuļiem:
  Mēs esam nabagi, mēs esam nabagi pirāti,
  Mums ļoti, ļoti žēl...
  Mēs liekam burkas debesīs karavelām,
  Bet tāpēc, ka viņi mums neieaudzināja morāli!
  Un karotāji dziedāja ar vēl lielāku jautrību un sajūsmu, un viņu balsis bija kā pilnas lakstīgalas trilles:
  Pirātiem zinātne nav vajadzīga
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas,
  Bet mums nevajag savu galvu!
  Šajā brīdī meitene ar dzeltenīgi violetiem matiem kliedzoši svilpa:
  - Medījums uz priekšu! Labajā virzienā ir vesels gaisa galeons!
  Meitenes dziedāja korī:
  Eh māt , pāri okeānam, eh ma , pūķi pārbaudē,
  Eh māt , paskaties uz pasakaino bagātību...
  Mums nerūp likumi, mēs veidojam jaunu kārtību,
  Nomirt vājam un stulbam zem zobeniem!
  Princis Enomauss pavēlēja:
  - Nu, meitenes, ja mums būs lemts laupīt, tad aplaupīsim!
  Un tad vesels pūķu bars metās uzbrukt. Viņi steidzās uz savu mērķi.
  Galleons bija liels un skaists kuģis. Neskatoties uz lielo svaru un piekrautu ar dažādām precēm, pateicoties maģijai, tas gludi peldēja atmosfērā. Un vējš izpūta šī galeona buras.
  Enomai atzīmēja, ka kuģa burām bija ļoti spilgti un skaisti raksti. Un tas, teiksim, ir ļoti forši . It īpaši, kad parādījās uzlecošā saule.
  No galeona viņi pamanīja pirātu baru, kas kontrolēja apmācītus pūķus. Un komanda sāka par to satraukties. Arī tajā lielākā daļa ir skaistas meitenes tunikās un vergu zēni. Viņi bija tikai peldbiksēs, tikai pāris jauniem vergiem uz potītēm un plaukstu locītavām mirdzēja zelta un sudraba aproces.
  Karavīru meitenes bija izrotātas greznāk. Bet arī basām kājām, kā divpadsmit līdz četrpadsmit gadus veci zēni, muskuļoti, skaisti, bet ar vergu zīmoliem uz krūtīm un pleciem.
  Tikai vienai karavīru meitenei kājās bija eleganti zābaki. Acīmredzot viņa šeit ir vissvarīgākā un kapteine. Tik skaista blondīne ar matiem, kas izskatījās kā nokaisīti ar zeltainu pulveri.
  Un cik viņai jauka seja. Un ķermenis ir pārklāts ar bruņām, kas ir izlietas no platīna, safīriem, smaragdiem, topāzēm, rubīniem, ahātiem un dimantiem. Turklāt dārgakmeņi ir sakārtoti brīnišķīgā, visskaistāko krāsu ornamentā. Šeit ir rozes, tulpes, rudzupuķes, neaizmirstami, mimozas, peonijas un daudzi citi.
  Uz viņas greznajām bruņām visi ziedi ir atšķirīgi, un ne viens vien neatkārtojas.
  Pirātu princis Enomauss sajuta sevī gaišu jūtu uzliesmojumu un iesaucās:
  - Nu, vai tiešām tādu skaistumu var kroplēt un nogalināt! Es nevaru paciest tādu grēku uz savas dvēseles.
  Ugunīgi rudmatainais partneris atzīmēja:
  - Bet tāpēc mēs esam pirāti! Galu galā...nav iespējams pirātēt bez grēka.
  Cits smaidot atzīmēja:
  Jā, ir grūti patiesi nogalināt tuviniekus,
  Galu galā elfs , ticiet man, ir dzimis laimei...
  Bet, ja tu esi pirāts, asmens ir māte,
  Bez asinīm, lietus un mūžīgi sliktiem laikapstākļiem!
  Rudmate arī atzīmēja:
  - Tās, protams, ir skaistas meitenes un puiši, bet tie nav mūsu šķirnes elfi, bet gan no cilvēku rases! Paskaties, lieliskais , viņu ausu forma.
  Oenomauss bija pārsteigts:
  - Vai cilvēki ir tik skaisti un jauni?
  Uguns karavīrs pamāja:
  - Tieši tā! Ar maģijas palīdzību viņi saņēma mūžīgo jaunību. Un tagad šie zēni ir iestrēguši agrīnā pusaudža gados.
  Viņi tagad vienmēr būs jauni un padevīgi.
  Jaunais princis dziedāja:
  Visi elfi, cilvēki uz planētas,
  Vienmēr jābūt draugiem...
  Bērniem vienmēr jāsmejas.
  Un dzīvo mierīgā pasaulē!
  Bērniem jāsmejas
  Bērniem jāsmejas
  Bērniem jāsmejas -
  Un dzīvo mierīgā pasaulē!
  Blondīne elfs ieteica:
  - Ir variants! Labākais cīnītājs no savas puses un labākais vai labākais no mūsu puses cīnīsies. Uzvaras gadījumā viņi dala laupījumu ar mums, un sakāves gadījumā zaudētājs kļūst par . vai nu vergs vai līķis!
  Oenomaus atzīmēja:
  - Tas ir loģiski! Esmu gatavs cīnīties!
  Meitenes uz pūķiem ieskauj galeonu. Viņi ir ātrāki; masīvs kuģis vienkārši nevarēja izbēgt no veiklā ganāmpulka.
  Bet galeonam bija ieroči. Un viņi sāka tos vadīt, un daktis pat sāka dūmot.
  Enomauss pērkona balsī sacīja:
  - Es ierosinu dueli! Pēc gaisa pirātu paražas. Viens cīnītājs no jūsu puses un viens no mūsējiem. Pusi no savas kravas jūs atdosiet uzvarētājam. Un sakāves gadījumā dari ar zaudētāju , ko gribi . Mēs jums netraucēsim.
  Meitene kapteine dārgās bruņās ar ziediem atbildēja:
  - Lieliski! Mēs pieņemam šo izaicinājumu! es cīnīšos! Un tu nominē, ko gribi!
  Elfs princis Enomauss apņēmīgi noteica:
  - Es esmu vienīgais stiprā dzimuma pārstāvis jūsu vidū. Tāpēc man ir jācīnās!
  Rudmatainais palīgs agresīvi teica:
  - Es neesmu sliktāks cīnītājs! Es gribu cīnīties!
  Un viņa kratīja savu basām kājām, eleganto, ļoti veiklo kāju, kas ir kustīga, kā kobras ķermenis.
  Jaunais karotājs iebilda:
  - Mēs esam kapteiņi, mēs cīnīsimies!
  Meitene dārgajās bruņās pamāja un smaidot sacīja:
  - Marķīze de Diāna, jūsu rīcībā!
  Jaunais elfs pārliecinoši atbildēja:
  - Princis Enomauss! Gatavs kaujai!
  Un ļoti veikli jaunais karotājs uzlēca uz klāja un izvilka savu garo, tievo zobenu.
  Arī lēdija de Diāna izvilka asmeni un smaidot jautāja:
  - Kāpēc princis pēkšņi kļuva par asinskāru pirātu?
  Oenomaus atbildēja uz to izlēmīgi:
  - Tas ir garš stāsts. Bet es neesmu asinskārs pirāts, bet gan cēls! Un tas rada atšķirību.
  Marķīze atbildēja ar smaidu:
  - Es tevi nenogalināšu, tu būsi mans personīgais vergs un gūsteknis. Es likšu tev ar tavu mēli laizīt manas kāju pēdas un tādējādi sagādāšu man prieku!
  Oenomaus smējās un atbildēja:
  tevi arī nenogalināšu ! Un ir pat patīkami šādas pēdas kutināt ar mēli. Bet, lai arī jūs esat nopietns karotājs, jūs negaidīsit manu sakāvi!
  Diāna ar lielajiem zobiem pasmaidīja platāk un atbildēja:
  - Paskatīsimies! Ne tikai es, bet arī citas meitenes tevi ņemšu gūstā. Un mēs tevi spīdzināsim un sitīsim līdz nāvei. Paskatīsimies, kā jūs smaidāt šajā gadījumā!
  Pirātu princis atbildot dziedāja:
  Nepadodies, nepadodies, nepadodies
  Cīņā ar murgu briesmoni neesiet kautrīgs...
  Smaidi, smaidi, smaidi -
  Ziniet, ka viss izskatās lieliski un labi !
  Marķīze pamāja ar ļoti apmierinātu skatienu:
  - Jūs esat dzīvespriecīgs jauneklis! Jūs kļūtu par lielisku ākstu. Varbūt es tevi pat atdošu karalienei. Un tas būs jautri!
  Oenomauss dusmīgi atbildēja:
  - Pietiek tukšas pļāpāšanas. Cīnīsimies!
  Bruņās tērptā meitene nolēca no akumulatora grīdas un uzbruka savai kolēģei. Enomauss viņu sagaidīja, atvairīja sitienus un pat atbildēja, gandrīz nogriežot skaistulei ausi. Viņa atlēca atpakaļ un ar panteras smaidu atzīmēja:
  - Un tu neesi slikts. Es domāju, ka tu esi princis, tāpat kā es biju mūķene!
  Meitene taču nav elfs, viņai ir cilvēka auss. Bet Oenomauss ir elfs. Cilvēkiem un elfiem ir kopīgi bērni - pusšķirnes . Bet viņus parasti sauc par bastardiem . Un viņi abi viņiem īsti nepatīk.
  Marķīze meitene atkal uzbruka. Viņa veica sarežģītas kombinācijas ar zobeniem. Un viņas asmens ņirbēja, izlēca un atkal griezās kā viesuļvētras dzirnavu spārni. Un viņa uzbruka.
  Princis, kurš ne velti bija milzīgas impērijas mantinieks, izdarīja spēcīgu sitienu viņas krūtīs. Un viņš pārdūra bruņas. Pat asinis šļakstīja. Un bija skaidrs, ka meitene ir ievainota.
  Viņa atkāpās un nošņāca:
  - Bīstams briesmoņu zēns!
  Edmonds atbildēja ar piekāpīgu smaidu:
  "Es varbūt esmu briesmonis, bet es esmu tālu no zēna!"
  Diāna iesmējās un atkal uzbruka. Lai gan no viņas pilēja koši asinis. Un viņa izklīda pa klāju.
  Rudmatainā karaliene atzīmēja:
  - Es būtu viņai uzreiz nogriezis galvu! Es dūdas nevilktu.
  Marķīze-kapteinis šņāca:
  - Un es tev varu dot tādu iespēju!
  Enomauss atbildēja, ar zobenu sadot karavīram zem rokas un pārgriežot viņas cīpslu. Viņa nometusi ieroci no labās rokas, bet uzreiz pacēla to kreisajā . Un viņa plēsīgi smīnēja, it kā viņa būtu situācijas saimniece šajā izrēķināšanās laikā.
  Jauneklis atzīmēja:
  -Tu esi drosmīga meitene! Bet tad tev sāp. Labāk padodies!
  Diāna iesaucās:
  - Mēs nomirsim, bet nepadosimies!
  Sarkanmatainais pirātu karotājs čivināja:
  Jums ir jāciena mūs, jābaidās no mums,
  Sieviešu pirātu varoņdarbi ir bezgalīgi...
  Gaismas elfi vienmēr zināja, kā cīnīties,
  Un planēta ir traka pēc mums!
  Un smiekli atbildē, tik zaigojoši un zvanoši. Viss izskatījās tik forši un ar sajūtu.
  Un Diāna atkal uzbruka. Viņa rīkojās ar kreiso roku ne sliktāk kā ar labo. Un tas bija diezgan skaisti, tādas graciozas kustības. Turklāt marķīze-kapteine novilka zābakus, un viņas mazās, graciozās pēdas kļuva tukšas. Un tas palielināja viņas veiklību.
  Oenomaus atzīmēja:
  - Un basas kājas tev piestāv, dārgā skaistule!
  Diāna šņukstēja:
  - Tu noskūpstīsi manus kailos papēžus!
  Cīņa bija ļoti agresīva. Marķīze uzbruka ar mežonīgu niknumu un vicināja ieroci, it kā tas būtu dāmas fans. Un tas izrādījās ārkārtīgi skaists. Un tad gals saskrāpēja Enomausu gar elfa gludo, bezspalvoto, sārto vaigu.
  Jauneklis atzīmēja:
  - Tu esi labs!
  Diāna pamāja:
  - Jā, es esmu foršs! Un atkal šūpoles un vērpjot.
  Sarkanmatainais pirāts kliedza:
  - Siti viņai! Nogalini viņu!
  Oenomaus atbildēja ar smaidu:
  - Kā ir ar Visvarenā bausli - nenogalināt?
  Ugunsdzēsēja meitene atbildēja:
  - Burtiski - nedari ļaunu slepkavību!
  Pirātu princis nomurmināja:
  - Tātad, vai ir iespējams izdarīt labu slepkavību?
  Rudmatainā meitene apstiprināja:
  - Tas pat nav iespējams, bet tas ir nepieciešams!
  Tikmēr ievainotā meitene kapteine mēģināja uzbrukt vēlreiz, un rīkojās ļoti labi. Un viņa saskrāpēja Oenomaiju uz rokas un pleca.
  Diāna rēca:
  - Tu jutīsies slikti! Es tevi nogalināšu, kucēns!
  Oenomauss dziedāja atbildi, atvairīdams uzbrukumus;
  Mēs zinām nemirstīgu slavu cīņās,
  Nezinot bailes, sasmalciniet drosmīgi!
  Lai zobens mums palīdz lielos sasniegumos,
  Sakauj ienaidnieku - nekas cits nav svarīgs!
  
  Mēs kuģojam pa jūru, nezinot nekādas šaubas,
  Pirāts un vētra, viesuļvētra nav šķērslis!
  Atmiņa paliks paaudžu sirdīs,
  Ienaidnieks ir uzvarēts - tā ir visa balva!
  
  Skaistums dāvās jums kaislīgu mīlestību,
  Un rīt bende gaida ešafotu!
  Savienot savu dzīvi ar nelabvēļu ir bīstami,
  Fortūna met kauliņus dīvainā veidā!
  Un pie pēdējā vārda pirātu princis ar zobenu iecirta marķīzes meitenes roku, un ierocis nokrita no viņas bālās rokas.
  Diāna pasmaidīja un lēca, tēmējot ar savu kailo papēdi pret Enomai zodu. Un meitene nejauši staigāja apkārt. Jaunais vīrietis viņu pacēla un tad nometa lejā. Diāna uzkrita uz klāja un bija apstulbusi. Viņa patiešām mēģināja uzlēkt, taču zābaka purngala gals trāpīja viņai pa zodu, un meitene no spēcīgā sitiena pilnībā nomira.
  Enomauss pacēla rokas un iesaucās:
  - Uzvara!
  Cauri meiteņu un baskāju zēnu ekipāžai gāja dārdoņa. Un karotāji ar saviem vergu zēniem izaicinoši nometa ceļos.
  Sarkanmatainais karotājs atzīmēja:
  - Kaut kā tas izrādījās ļoti viegli! Man likās, ka būs grūtāk.
  Oenomauss nomurmināja:
  - Tītars nodomāja un nokļuva zupā!
  Meitene iesmējās un smejoties atzīmēja:
  Nedomājiet par elfiem
  Pienāks laiks, sapratīsiet paši...
  Viņi svilpo kā lodes uz tavu templi,
  Un meitene skrien kaujā pilnīgi basām kājām !
  Sarkanmate ieteica:
  - Sitīsim vergu zēnus uz plikajiem papēžiem ar nūjām. Es domāju, ka viņiem tas patiks!
  Enomauss piemiedza aci un atzīmēja:
  - Vai jūs domājat, ka viņiem tas patiks? Lai gan zēnu raupjās zoles, iespējams, nav tik jutīgas pret sāpēm no nūjas.
  Sarkanmatainais pirāts atzīmēja:
  - Galvenais, lai mums patīk! Tādiem laupītājiem kā mums ir ļoti patīkami spīdzināt skaistus zēnus!
  Skaista meitene gudrā tunikā un rotaslietas uz plaukstu locītavām un potītēm čukstēja:
  - Esmu gatavs kā marķīzes palīgs turpināt cīņu! Un nogādā otru laupījuma pusi!
  Uguns pirāts norūca:
  - Viņa ir mana! Es cīnīšos ar viņu! Tas ir skaidrs.
  Enomai piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Loģiski! Tas nav viss, lai es atņemtu vienai. Pat ja es jums esmu vissvarīgākais.
  Sarkanmatainais karotājs iebilda:
  - Nav priekšnieku starp līdzvērtīgiem. Un es ierosinu cīnīties bez ieročiem.
  Karotājs tunikā atzīmēja:
  - Bez ieročiem? Vai tu nebaidies, elf?
  Uguns pirāts izlēmīgi atbildēja:
  - Neej mežā, lai baidītos no vilkiem!
  Meitene tunikā, šī apburošā medus blondīne, maigā tonī jautāja:
  - Ļaujiet mums padziedēt burvīgais jauneklis. Es domāju, ka kaut kas lirisks, un citas meitenes mani atbalstīs.
  Skaistules abās pusēs vienbalsīgi čivināja:
  - Laipni lūdzam! Mēs vēlamies, lai jūsu dziesmas būtu pa spēkam!
  Oenomauss smaidot dziedāja:
  Es atceros, kā tagad mirdzoši gaišā seja,
  Skatiens iedūrās sirdī kā duncis!
  Es degu ugunīgā vēja straumēs,
  Jūs vienkārši klusējāt, atbildot!
  
  Tava balss, cik tā ir skaista un tīra,
  Es ticu tavu glāstu nebeidzamajam ūdenskritumam!
  Man nav vajadzīga naidpilna dzīve bez tevis,
  Un tagad mani apgaismos mūžīgs stars!
  
  Tu esi bezgalīgas mīlestības dieviete,
  Brīnišķīgas gaismas pilns okeāns!
  Salauz ledus važas, jokojot,
  Es neredzēšu rītausmu bez tevis!
  
  Tava seja spīd kā saule augšā,
  Visumā nav vairāk skaistu figūru!
  Kaisles sajūta pārklāj kā viesuļvētra,
  Būt kopā ar jums mūžīgi ir laime!
  
  Sāpes manā dvēselē plosās kā vētra,
  Un uguns manās krūtīs nežēlīgi deg!
  Es tevi mīlu, tu skaties lepni pretī,
  Ledus lauskas salauž tavu sirdi!
  
  Starp gaismām bezgalīgajā zvaigžņotajā okeānā,
  Tu un es pacēlāmies debesīs kā ērgļi!
  Un tavas lūpas, kas mirdz rubīniem,
  kaut ko maigi un kaislīgi!
  Un aplausi ir tādi, ka daiļavas no sajūsmas vienkārši aizrīsies. Bet tajā brīdī viena no meitenēm kliedza:
  - Šeit nāk divas kaujas fregates!
  Oenomaus ar skumju smīnu atzīmēja:
  - Nu, vai tas ir tieši tas, ko tu gribēji? Vai jums vajadzēja interesantu cīņu? Tātad jūs to saņemsit!
  Sarkanmate dusmīgi piezīmēja:
  - Viņi viņus sauca! Kreiseri ar karavīriem. Un tagad jūs neiztiksit tikai ar sitieniem pa kailajiem papēžiem!
  Meitene, kas skatījās caur binokli, atzīmēja:
  - Uz kuģiem ir orki. Un tas nozīmē, ka mūs sagaida nopietns pārbaudījums.
  Oenomaus loģiski atzīmēja:
  - Bet mēs varam nogalināt savus ienaidniekus, nekaitējot savai sirdsapziņai. Kad tu pieskaries skaistajiem karotājiem, tava sirds burtiski asiņo!
  Meitene ar zaļiem matiem piezīmēja:
  - Mūsu pūķi ir ātrāki par fregatēm. Mums var būt laiks doties prom!
  Pirātu princis apņēmīgi teica:
  - Mūsu vārdnīcā nav tāda vārda kā bēgšana!
  Un pirātu meitenes dziedāja ar niknumu, gatavas cīņai uz dzīvību vai nāvi;
  Mēs dzīvojam pasaulē, kas pilna ar šķirtību, skumjām...
  Ko karavīram vajadzētu darīt, kad viņš ir vientuļš ?
  Dievi pareizi, nežēlīgi nolēma mūsu vietā -
  Šis puisis savus deniņus padara pelēkus!
  
  Visums ir tik nežēlīgs pret mīlestību,
  Atdalīšanas asaras plūda kaskādē...
  Līdzjūtība pazuda bez pēdām, kā sapnis,
  Un dzīve kļuva kā akmens bez maiguma!
  
  Tuksnesī salst, un ledus deg karstumā,
  Kā sarūsējusi ķēde apņem manu sirdi!
  Un atdalīšanās lietus sit kā šķembas pa jumtu -
  Kabatas tukšas, palicis tikai varš!
  
  Bet ticība cīnītāja varoņdarbam iedvesmo,
  Visvarenais Dievs, jūs zināt, ir devis stingru solījumu!
  Un tas mums būs kā lapas siltajā maijā,
  Kad mēs izaugam, mēs satiekam rītausmu!
  
  Vai vēlaties padarīt planētu laimīgāku?
  Lai katrs no mums krāšņi dzied kā lakstīgala?
  Tad saldākais medus kļuva par ražu no liepas -
  Milžu dvēselē pieliksim punktu meliem !
  
  Nav nepieciešams maldināt Dievu, ticiet man,
  Viņš redz cauri, kurš no mums ir gļēvulis un blēdis !
  Piešķiriet upurim Kunga nozīmi,
  Nav brīnums, ka saka: Es jums atmaksāšu!
  
  pieķēra tiešsaistē ,
  Neviens nezina, ar ko slepkavības beidzas.
  Jūda karājas uz sapuvušas apses -
  Un tiem, kas ticēja - lauru kronis!
  
  Jebkurš cilvēks var kļūt labāks
  Mūsu izvēle ir apzināta - tiekšanās pēc Kristus.
  Bet dažreiz ir asiņu peļķes,
  Vismaz ir solījums - drīz nākšu!
  
  Ak pasaule, cik daudz vardarbības tev ir,
  It kā mēs nevarētu dzīvot mierīgi !
  Sieva vaimanāja pār karavīra zārku,
  Cik tievs ir dzīves trauslais pavediens!
  
  Asins izliešana nav mūsu aicinājums -
  Es gribu mīlēt, dāvināt Tēvzemei paradīzi!
  Kāpēc šis sods ir paredzēts mums visiem?
  Atbilde: visu savu bagātību atdodiet nabagiem!
  
  Nav iespējams nopirkt pestīšanu par naudu,
  Jo zeltam Dievam nav cenas!
  Un baznīcā tu noliecies svētdienā,
  Kļūt spārnotiem kā ērgļiem!
  
  Un pienāks laiks - nāks Dieva Valstība,
  Ļaunā un plēsonīgā tumsa beigsies!
  Garīgais ies bojā, nolādētā verdzība,
  Un valsts kļūs Laimes varenībā!
  Pēc tik iedvesmojošas dziesmas meitenes-pirātes uz pūķiem ņēma un devās šturmēt lielas fregates, kuras bija pilnas ar orkiem - smirdīgiem un spalvainiem lāčiem.
  Meiteņu bija mazāk nekā šķebinošo būtņu, taču viņas bija daudz veiklākas un veiklākas.
  Un tad arī meitenes, kas atradās uz tirdzniecības kuģa, ienāca kaujā pirātu pusē. Un arī vergu zēni metās izjaukt ieročus. Šī ir tik aizkustinoša cilvēku un elfu vienotība pret viņu mūžīgajiem vēsturiskajiem ienaidniekiem - orkiem.
  Kaujā iesaistījās arī Oenomauss. Jauneklis šūpoja divus zobenus uzreiz, iedarbinot dzirnavas, nogriežot orkiem galvas. Viņš cīnījās ar lauvas niknumu.
  Un viņam blakus ir rudmate . Meitenes kailais papēdis trāpīja orkam pa zodu un salauza žokli. Un tad orks nokrita, un viņa ragi trāpīja viņam vēderā. Un tā bija smaga cīņa.
  Oenomauss drosmīgi cīnās. Šeit viņš vicina tauriņu ar zobeniem kā vēdekli un nogriež galvas, kas ripo kā kāposti.
  Jaunais princis dziedāja ar entuziasmu, parādot varonības brīnumus:
  Ja jūsu dūre ir spēcīga -
  Tas nozīmē, ka tu būsi pirmais dzīvē!
  Un tad biedrs nav nabags,
  Viņam ir zelta sirds un tērauda nervi!
  
  Bet vēl svarīgāk, ticiet tam, tas ir stiprs prāts,
  Jo elfu cīnītājs ir foršāks par dzīvnieku .
  Ja dzīvē esi drūms,
  Tad jautri smiekli padarīs tevi mīlētu!
  
  Automātisks papildinājums, zini, spēks dūrē,
  Jo tas ir pilns ar zināšanām, Know-How!
  muļķa rokās ,
  Tad jūs saņemsiet tikai sāpes kā balvu!
  
  Bija laiks, kad viņi devās medībās ar klubu,
  Loks, bultu virpulis pret biezu ādu...
  Bet viņi izgatavoja červonetus, kur aizgāja santīmi,
  Un ir ļoti viegli ielēkt galaktikā!
  
  Lai gan izglītība ir laba -
  Bet ir arī interesanti uzņemties drosmi...
  Un vienāds ar bajoneti, tas kļūs par kaltu,
  Un mēs ļoti godīgi kalpojam Tēvzemei.
  
  Bet ļauna vardarbība ir smags krusts,
  Mūsu kaujas lauks ir piepildīts ar asinīm...
  Kāpēc Visvarenais Dievs pēc ciešanām augšāmcēlās?
  Lai var stiprināt karavīru militāro pulcēšanos!
  
  Jaunavas asaras birst - viņas mīļotais draugs ir nokritis,
  Māte stenēdama lūdzas, kliedzot plaukstā...
  Aiz logiem ir sals, un kamīns ir izdzisis,
  Šeit ir pazemē aprakts izskatīgs jauneklis!
  
  Ak, nežēlīgais liktenis, kāds ļauns liktenis,
  Jaunava Marija , kur ir tava labā daba?
  Vīrietis gribēja ātrāk saderināties,
  Un tagad zem priedēm vējš pūš putekļus!
  
  Dzīve nāks laimīga - tā būs laba,
  Ābolu pīrāgs kļūs par medus magoņu sēklām...
  Briesmonis pretinieks pārvēršas putekļos un pulverī,
  Lai patiesa veiksme šķērso slieksni!
  
  Viss tiek darīts uz Elf, un metiens ir uz Fars,
  Savācam dūrē zvaigznēm pilnu vītni!
  Un sveiki, puiši, tikai augstākā klase,
  Un šausmīgs spoks tika iemests ugunī !
  
  Ložmetējs jau kļuvis pazīstams - lodes birst straumē,
  Un ienaidnieks bija izsmelts, tas, ko viņš gribēja, bija nulle!
  Ja uzvarēsi, kļūsi bagāts,
  Kurš aizdedzināja uguni, tas nonāks nabadzībā!
  Šī ir dziesma un liela cīņa ar ļoti asu un veiklu zobenu šūpošanos. Un sitieni seko pa galvām, it kā pa asfaltu. Un daudzi orki jau ir nogalināti. Un vergu zēni kaujā. Neviens no viņiem neizskatās vecāks par četrpadsmit, taču viņi visi ir muskuļoti. Vergu zēnu liesās miesas ir rūdītas ar smagu darbu. Un raupjie, nomāktie papēži nepārtraukti sitās pret orku zodiem, laužot žokļus.
  Meitene kapteine nāca pie prāta. Un viņa apsēdās. Viņas abas rokas tika nopietni ievainotas - pārgrieztas cīpslas. Nu, tas nav nāvējošs; ar burvju un burvju dziru palīdzību bojājumus var atjaunot. Bet tas prasīs vismaz pāris stundas. Pa to laiku viņa nevar cīnīties.
  Un nav neviena, kas palīdzētu - visas meitenes un zēni cīnās, un viņi cīnās ar mežonīgu niknumu. Šī ir tik brutāla cīņa.
  Diāna sakustējās, par laimi viņas pēdas bija tukšas un samērā neskartas. Un ar veikliem pirkstiem kā pērtiķim kapteine meitene sāka meklēt pirmās palīdzības aptieciņu. Ir dzira, kas dziedē brūces, un ļoti smagas, un universāls balzams. Turklāt, kāpēc gan neiesaistīties cīņā pēc ekstremitāšu aptīšanas un ieeļļošanas ar balzamu un dziru?
  Ar basām kājām var mest ļoti spēcīgus un indīgus priekšmetus. Un tas būtu tik forši un iznīcinoši.
  Diāna rīkojās pārliecinoši. Un viņas pēdas ir tik kailas un veiklas. Viņa negribīgi valkāja zābakus, lai tikai uzsvērtu savu statusu. Pasaulē, kurā ir vairāki spīdekļi un mūžīga vasara, kurpes ir vajadzīgas nevis tāpēc, lai kājas nesaltu, bet gan skaistuma dēļ, un lai uzsvērtu, ka neesi ne vergs, ne vergs. Un tas ir loģiski...
  Šeit viens no zēniem, arī basām kājām, iemeta asu adatu orkam degunā. Un viņš, saņēmis indes porciju, sastinga un uzreiz nomira.
  Vergu zēns dziedāja entuziastiski, un pārējie vergu zēni pievienojās, viņi bija cilvēki un dziedāja kā cilvēki:
  Tagad, ja Visumā ir problēmas,
  Tas nenotiek par katru cenu...
  Jūs vairs nevēlaties pārmaiņas
  Vīrietis nezina, ko grib!
  
  Un tur ir Černboga ar varenu spēku,
  Lielajam ir universāls spēks ...
  Viņš iedod to vīrietim tieši uz pieres,
  Lai cilvēce nekļūtu pavisam mežonīga!
  
  Jā, Visuvarenā Rase Viņu radīja,
  Lai cilvēkiem būtu pamats attīstīties...
  Lai cilvēks grib visu uzreiz,
  Un cilvēki iemācījās smagi cīnīties!
  
  Kā karotājs uzvar ļaunumu,
  Tas Stienis, kas radīts cilvēka labā...
  Un viņš izlēja labestību dvēselēm un miesām,
  Nekad nav par vēlu iemācīties cīnīties!
  
  Ko vēlas Visvarenais Dievs?
  Lai viņi neuzdrošinās nolikt elfu uz ceļiem...
  Lai ļaunais liktenis nevalda,
  Lai attīstās simtiem paaudžu!
  
  Jā, Černobogs ir stimuls cilvēkiem,
  Lai nav slinkuma, stagnācijas...
  Lai tu esi orksista saplīst šķembās,
  Pastaigājiet pa Orklinu draudzīgā sastāvā!
  
  Tāpēc nepazūdi, ja tas ir grūti,
  Ja nepatikšanas piemeklēs Tēvzemi...
  Rod to izdarīs skaisti un viegli,
  Tikai tāpēc, lai cilvēki kustētos!
  
  Un Černobogs ir tikai tavs vecākais brālis,
  Lai arī viņš ir stingrs , viņš tevi bezgalīgi mīl...
  Jūs sasniegsit lielāko punktu skaitu
  Kad tu kalposi elfam mūžīgi!
  Orki cieta milzīgus zaudējumus, tos nocirta gan meitenes, gan zēni. Un pat Diāna, aptītas rokas, iesaistījās kaujā. Un viņu kailie kāju pirksti meta žiletes asmeņus, kas skāra orku kaklus un pārgrieza viņu artērijas. Un visādas rīkles un tamlīdzīgi. Un tas izskatījās ārkārtīgi iespaidīgi.
  Un tad Diānas basā kāja svieda zirni ar nospiestu asaru zāli. Un tūdaļ ducis orku ģenerāļa vadībā tika uzmests un pārlidoja pāri fregates sāniem. Tā ir patiesi kolosāla brūno un neglīto lāču iznīcināšana un nāve.
  Oenomauss smaidot teica:
  - Mēs esam no vienām asinīm: tu un es! Pa labi?
  Diāna atbildēja ar draudzīgu smaidu:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Cilvēks un elfs ir spēks, un tas izklausās ļoti lepni!
  Meitenes palielināja spiedienu. Izdzīvojušie orki, izmantojot neapstrādātus izpletņus, sāka lēkt lejā, slīdot no spārnotajām fregatēm. Daži izpletņi sava lielā svara dēļ plīsa, un lielie lāči nokrita kā akmeņi, bet atšķirībā no bruģakmeņiem tie kliedza un lamājās ļoti netīri!
  Diāna tviterī ierakstīja:
  Nav viegli būt labai sievietei,
  Laipnība nav atkarīga no auguma!
  Enomauss veica vēl vienu dzirnavu ar saviem asajiem un garajiem zobeniem un nocirta galvu milzīgam lāča kapteinim. Viņa ripoja pāri klājam kā muca, šļakstīdama asinis. Un jaunais princis dziedāja:
  Asinis atkal plūda kā upe,
  Jūsu pretinieks ir diezgan grūts...
  Bet nebaidies no sātana,
  Un atgrieziet briesmoni tumsā!
  . NODAĻA Nr.6.
  Septiņgalvainā pūķa hercogiene un tajā pašā laikā Burvju akadēmijas lielmeistars nošņācās un jautāja:
  - Vai vari pacelties pieauguša vīrieša augumā un vismaz minūti karāties gaisā?
  Dominika smējās un atbildēja:
  Es varu, bet varu darīt savādāk
  Skrien basām kājām pa rasu...
  Meitene lec kā varde -
  Tas nozīmē kaut ko savādāku nekā visi pārējie!
  Pūķa hercogienes mute atvērās, un no tās liesmoja uguns. Liesma gāja cauri un ļoti sāpīgi dedzināja skaisto meiteni uz viņas kailajām, sārtajām pēdām ar graciozu papēža izliekumu.
  Un Dominiks kliedza, bet uzreiz cieši savilka viņas žokli. Un viņas krūtis stipri sarāvās. Labi trāpīja, pat tulznas uzreiz uzpampās. Likās, ka senie inkvizitori viņu būtu spīdzinājuši.
  Meitene ņurdēja:
  Jums joprojām ir Lanselots un karalis Artūrs !
  Pūķa hercogiene rēca:
  Kas vēl ir tas , ar ko tu uzdrošinies man draudēt?
  Nimfa marķīze atbildēja:
  - Tie ir varoņi no cilvēku folkloras. Tie jums ir pilnīgi droši, jūsu žēlastība!
  Pūķa sieviete rēca:
  - LABI! Tagad tev ir praktisks uzdevums, sadziedē apdegušās pēdas. Tas ir ļoti noderīgi praksē un noderēs vairāk nekā vienu reizi dzīvē.
  Dominika, spēcīgi smaidot, dziedāja:
  - Un viens, un divi, un trīs, un pieci!
  nenoguršu atkārtot...
  Sakot to pašu
  Ar to pietiks, lai sadubļinātu ūdeņus!
  Lielmeistars Dragon atzīmēja:
  - Un viņa ir nekaunīga meitene. Varbūt viņai ne tikai apcep papēžus, bet arī lauzīs kāju pirkstus?
  Nimfa marķīze atzīmēja:
  - Mums jābūt pacietīgiem, hercogiene . Varbūt šī meitene ir mūsu vienīgā iespēja glābt stiprā dzimuma pārstāvjus. Un atvediet vīriešus!
  Pūķa sieviete rēca:
  - Tas ir muļķīgi! Slīcējs satver salmu, un jūs satverat cilvēka meitenes kailo papēdi . Viņa neizrādīja īpašas spējas.
  Nimfa marķīze iebilda:
  "Viņa spēja pacelt akmeni ar savu rīkojumu bez maģijas vai burvestībām, un tas ir daudz vērts!"
  Monseratas hercogiene smējās un atbildēja:
  - Jā, viņa slaveni sāpināja pieri. Tiesa, tagad nav nekādu pēdu. Un cilvēkiem tas nav raksturīgi.
  Zebiekste apstiprināja:
  - Uzreiz redzams, ka viņa ir īpaša un izredzēta! Un tas prasa īpašu, sirsnīgu un smalku pieeju.
  Pūķa hercogiene pamāja ar septiņām galvām uzreiz:
  - Jā, sirsnīga un īpaša pieeja... Varbūt man ar mēli laizīt viņas papēžus, kā lielas cieņas zīmi!
  Dominika sarāvās un pārliecinoši atbildēja:
  - Nē, labāk nelieto mēli! - Un viņa piebilda, negaidīti padarot seju daudz saldāku. - Lai gan mēle neapšaubāmi ir spēcīgākā ķermeņa daļa. Viņš spēj pārvietot miljoniem armiju!
  Nimfa marķīze ieteica:
  - Uzdod viņai vienkāršu uzdevumu. Piemēram, ļaujiet viņai likt kaķim pieiet pie viņas un murrāt, un tad iet atpakaļ!
  Lūk, iepriekš klusēja sieviešu trollis purpursarkanā kleitā ar burvju nūjiņu rokās iebilda:
  - Nē! Mēs neļausim viņai mocīt kaķēnu. Labāk cīnies ar mani ar burvju nūjiņām. Šis būs patiešām nopietns eksāmens un iedarbīgs pārbaudījums!
  Un viņa apzīmogoja savu sandaļu papēdi, kas bija izraibināta ar safīriem un purpura un ceriņu dimantiem.
  Pūķa hercogiene atbildēja:
  "Iesācēja meitenei ir pārāk grūti cīnīties ar Pūķu akadēmijas meistaru." Ar jums bija grūti cīnīties, pat ar šo ļoti pieredzējušo un rūdīto Lasku!
  Trollis sieviete smējās un atzīmēja:
  - Īpaši! Pēc tam pat Kosčejs Nemirstīgais no viņas nebaidīsies!
  Tad Dominika ierunājās:
  - Ko, vai jums ir Kosčejs Nemirstīgais?
  Pūķa hercogiene pamāja ar galvu:
  - Protams, ir, tomēr viņš ir tālu no tālām zemēm tālajā valstībā. Bet ir šis netīrais triks !
  Notriektā meitene smaidot atzīmēja:
  - Vai varbūt viņš izraisīja mēri? Nogalināt visus tēviņus un sagūstīt savas mātītes!
  Pūķa hercogiene atbildēja:
  - Diez vai! Mums ir desmit reizes vairāk mātīšu nekā tēviņu. Un starp orkiem un gobliniem, kas veido Koščeja Nemirstīgā armiju, gluži pretēji, vīriešu ir desmit reizes vairāk nekā mātīšu, un viņi ir daudz lielāki un spēcīgāki. Kāpēc lai viņš iznīcina savus pavalstniekus un armiju!
  Dominika atzīmēja:
  - Bet pašu Koščeju sērga neskar?
  Trollis sieviete pamāja ar galvu:
  - Jā, uz viņu nedarbojas neviena kaujas maģija. Neņem nekādus ieročus. Pat jūsu ūdeņraža bumba nevar to iznīcināt. Tāda ir būtība!
  Notriektā meitene atzīmēja:
  - Bet viņam laikam nāve ir olā, adatas galā!
  Pūķa hercogiene dārdošā balsī atbildēja:
  - Tas nav tik vienkārši! Ja būtu tik viegli atrast Koščeja nāvi, tad viņš sen nebūtu bijis dzīvs. Un tā, tas ir tik daudzus gadsimtus vecs, ka...
  Nimfa marķīze atbildēja viņas vietā:
  - Jūs, cilvēki, vēl lēcāt kokos, bet viņam jau bija savs spēks un viņš sēdēja tronī. Padomājiet, kāda veida būtība tas ir!
  Dominika paņēma to un dziedāja:
  Pērtiķi veido sejas
  Un viņi sēž uz zara...
  Joprojām vieglprātīgi
  Tur bija mūsu senči!
  Trollis sieviete atzīmēja:
  - Koščeju, protams, arī tur aizdomās. Un, kad sākās sērga, viņš, protams, bija pirmais, par kuru tika aizdomas. Tā savā ziņā ir ļaunuma ass galva. Tāpat kā simtgalvains pūķis, lielākais no pūķiem, imperatoru imperators un ļaunais. Bet šis briesmonis arī pārakmeņojās un sabruka. Bet Kosčejs vismaz iedotu! Turklāt viņi turēja aizdomās arī par dzinnu karali Iblisu... Džinni ir gari, un tie nevar pārakmeņoties.
  Bet džini kaut kā slēpās. Un it kā viņi būtu pazuduši!
  Dominika atbildot dziedāja:
  Džins atteica: nē, ticiet man, meitenēm ir spēks,
  Un pazuda...
  Un tad pūķis iebilda pret skaistumu ,
  Skrien, lūdzu!
  Marķīze de Laska atzīmēja:
  - Ir gan labie, gan ļaunie džini. Viņi ir spēcīgi, taču viņu iespējas ir ierobežotas. Bet teorētiski, ja kāds no tēviņiem vai mātītēm lūgtu džinu imperatoram Iblisam iznīcināt vīriešu rasi un atrastu visvarenības gredzenu, kas dotu varu pār šo lielāko spēku mūsu Visumā, tad viņš to varētu izraisīt!
  Dominika pamāja:
  - Tas jau ir kaut kas! Mums jāatrod Visvarenības gredzens. Un tad mēs visu salabosim.
  Pūķa sieviete iesmējās, un viņas balss bija kā pērkons. Un tad viņa atbildēja:
  - Vienu gredzenu ir ļoti grūti atrast. Tā kā tas dod varu pār teritoriju, kas ir salīdzināma ar visu galaktiku. Turklāt, ja jūsu Visumā galaktika ir gandrīz tukša retā zvaigžņu izvietojuma dēļ, tad šeit tā ir teritorija, kurā dzīvo triljoniem saprātīgu būtņu un daudzas karaļvalstis. Un acīmredzot viņu vēl neviens nav atradis, jo mūsu pasaku visuma imperatora nebija!
  Dominika iesmējās un jautāja:
  - Vai tev ir Dievs?
  Marķīze-nimfa atbildēja:
  - Vai tāds Augstākais Dievs, Radītājs ir visos Visumos, vai arī Viņa nav, to vēl neviens īsti nezina. Pat Kosčejs Nemirstīgais. Bet ir zemāka ranga dievi. Bet tie ir tādi, ka maz noder, un labāk turēties malā. Kopumā vārdam Dievs ir daudz nozīmju. Tātad augstākie džini pēc spēka ir diezgan līdzvērtīgi dieviem.
  Trollis sieviete atzīmēja:
  - Mums ir arī reliģijas, bet no tām ir maza nozīme. Tāpat kā tavējā, starp citu. Tagad, kad bija koronavīruss , baznīcas bija patiešām tukšas, un lūgšanas kādam palīdzēja vai vīraks pasargāja no vīrusiem. Kāpēc jūs, cilvēki, esat tik lētticīgi, domājot, ka nometoties ceļos un paklanoties jūs varat kaut ko izlūgties pretī!
  Dominika atbildēja agresīvi:
  - Bet es neticu ne Dievam, ne dieviem vispār! Un man tas ir vienalga. Bet es iepriekš elfiem neticēju un uzskatīju tos par pasaku un cilvēku izgudrojumu. - Meitene uzsita savu kailo zoli pret akmens plāksni un turpināja. - Un tagad es redzu, ka ir elfi, pūķi, troļļi, nimfas, tad kāpēc gan neticēt Dievam un eņģeļiem? Turklāt daudzi miljardi cilvēku tic Visvarenajam, un gandrīz tikai mazi bērni, un ne visi, nopietni tic pūķiem un elfiem.
  Marķīze Laska iesmējās:
  - Es zinu! Šī meitene, kad viņa bija maza, skatījās multfilmu par Dunno un patiesībā sāka meklēt burvju nūjiņu pagalmā. Un viņa pārbaudīja katru zariņu. Un pārējie bērni par viņu smējās. Patiesībā jau agrā vecumā lielākā daļa cilvēku saprot, ka burvju nūjiņas ir pasakas!
  Dominika atzīmēja:
  - Bet tavā pasaulē ir burvju nūjiņas!
  Trollis sieviete pamāja ar galvu:
  - Protams, ir! Un, lai izdzīvotu, jums būs jāiemācās tos izmantot !
  Pūķa sieviete rēca:
  - Tieši tagad! Iedod viņai burvju nūjiņu, redzēsim, uz ko šī meitene, ļoti asā un drosmīgā mēle, ir spējīga!
  Dominika dziedāja:
  Es lūdzu jūs nebrīnīties
  Ja notiek maģija!
  Ja tas notiek, ja notiek maģija!
  Laska atzīmēja:
  - Nu, vai viņa nav jauka? Tāda burve!
  Troļļu sieviete stingrāk satvēra savu burvju nūjiņu labajā rokā un pamāja ar to. Un Dominikā iespēra zibens. Taču meitenei-aktrisei pēdējā brīdī izdevās nolekt, un sitiens garām. Marmora flīze aiz manis izkusa un sāka dūmot.
  Pūķa hercogiene iesaucās:
  - Esi uzmanīgs, Kobra! Jūs sabojāsit visu pārklājumu!
  Zebiekste smējās un atzīmēja:
  - Šī ir burvju nūjiņas metode!
  Sieviete trollis Kobra dziedāja atbildi:
  - Ļaunā māte, mana metode ir vienkārša,
  Man nepatīk vilkt kaķim asti!
  Dominika norūca, atbildot:
  Manās audzēkņos ir murgs,
  Viens lēciens - viens sitiens!
  Pūķa hercogiene pārtrauca:
  -Redzi, viņas tulznas jau ir pazudušas! Cilvēkiem bojājumi tik ātri nepāriet. Kāda meitene !
  Nimfa marķīze apstiprināja:
  - Tieši tā! Es par to nekļūdījos. Reģenerācija ir reta spēka pat burvēm, un tā netika ārstēta ar maģiju.
  Dominika piemiedza aci un demonstratīvi nostājās uz rokām. Un viņas basās kājas pazibēja gaisā kā propellera lāpstiņas. Un meitene to paņēma un aizrautīgi dziedāja savā sudraba balsī:
  Mēs rūdījām savu gribu cīņās,
  Brāli, viņi cīnījās par Tēvzemi.
  No tālienes izskatījās pēc elfinisma,
  Orklinā ir ienācis elfu karavīrs!
  
  Mūsu senči kaluši zobenus,
  Un tad iedarbojās ieroči...
  Bērzi atver zarus,
  Meitenes cep pīrāgus!
  
  ir veiksmīgs jebkurā cīņā ,
  Viņa zina, kā lietas uztvert ar prātu.
  Dažreiz deg tīra elle.
  Bet mēs uzvarēsim pretinieku !
  
  Elfs aizsargā Zemi,
  Dod patvērumu tiem, kas ir basām kājām un kaili.
  Mēs pabeidzām cīņu maijā,
  Orkmahtu gaidīja nikna sakāve!
  
  Un pēc būvniecības un sēšanas,
  Lauki zied un rudzi čupās.
  Jūs esat varoņi, meitenes, vectēvi,
  Tranšejās bija sals un sniegs!
  
  No mūsu drosmīgās Tēvzemes,
  Dziļi paklanieties.
  Lido elfinisma karogi,
  Un fīrera baneri ir paredzēti sagriešanai metāllūžņos!
  
  Zem mums, Zvaigznēm, paies gadsimti,
  Impērija ir galaktiku spiets.
  Piedzimt nekad nav par vēlu
  Un apglabājiet ienaidnieku kosmosā!
  
  Bet es ticu, ka prāts būs mierīgs,
  Un cilvēks visiem ir kā māte,
  Šeit plaukst senā ģimene,
  Slavas starojums - žēlastība!
  Un meitene dzied ļoti skaisti, viņa ir tik brīnišķīga pasaules līmeņa dziedātāja. Vai gandrīz pasaulīgi - kas ir vēl jocīgāk.
  Pūķa hercogiene rēca:
  -Brīnišķīgi! Vai varbūt vienkārši paņem un dari...
  Trollis sieviete Kobra ķērka:
  - Ir pienācis laiks cīnīties ar burvju nūjiņām! Un bez jebkādiem strupiem nagiem! Mēs cīnīsimies ar ienaidnieku līdz galam!
  Nimfa marķīze čīkstēja:
  - Neesi stulbs! Kāds ienaidnieks viņa tev ir. Šī var būt mūsu pēdējā iespēja glābt un atgriezt stiprā dzimuma pārstāvjus!
  Dominika nikni nomurmināja:
  - Iedod man burvju nūjiņu, un es nositīšu maisījumu no sava pretinieka. Es esmu Harijs Poters svārkos, nevis kāds neziņā!
  Pūķa hercogiene nomurmināja:
  - Kas tā par bandu?
  Weasel paskaidroja:
  - Personāži no cilvēku pasakām un folklora Harijs Poters ir zēns, kurš mācījies burvju akadēmijā, un Danno ir komiksu multfilma .
  Kobra pasmaidīja un paspieda zizli. Pulsārs izlidoja un trāpīja tur, kur stāvēja kino aktrise. Un viņa, Dominika, ļoti veikli atlēca atpakaļ, zibinot savus rozā papēžus, kas praktiski nebija no putekļiem. Un liesmas paņēma viņas zoli un viegli to nolaizīja.
  Meitene kliedza:
  - Ak tu izvirtulis !
  Un viņa pamāja ar roku. Un pēkšņi burvju nūjiņa, ko nimfa turēja rokās, ar šausmīgu spēku ieskrēja viņas plaukstā.
  Un Dominiks viņu cieši satvēra kā veiklu mērkaķi. Pēc tam viņa kā atbildi izšāva pulsāru.
  Meitene aktrise nečukstēja nekādas burvestības, nebēdāja, viņa vienkārši pamāja ar maģisku artefaktu. Un ugunīgais receklis lidoja uz Kobru. Viņa to negaidīja un tika notriekta. Viņas puskurpes stila sandales, kas sedza tikai papēdi, drebēja uz augšu. Un bija skaidrs, ka troļļa sieviete ir nopietni ievainota. Un viņa ilgstoši vaidēja. Un viņa sāka šaut atpakaļ no burvju nūjiņas.
  Un pulsāri izklīda, it kā no debesīm birtu krusas. Tiešām notika sitienu apmaiņa.
  Precīzāk, viens smags sitiens un virkne slīpu sitienu netrāpīja mērķī.
  Pulsārs trāpīja arī pūķa hercogienei. Viņa atbildēja, paņemot to un ņurdējot ar uguni no mutes. Un viņas gaisma nebija nekaitīga, tā pat noķēra marķīzi nimfu.
  Viņa arī pakratīja savu burvju nūjiņu un rēca:
  - Pietiekami bērni! Jūs patiešām jau esat pārkāpis visas robežas.
  Bet abas meitenes pat nedomāja par nomierināšanu. Dominika, sajutusi sevī dēmonisko spēku, sita ar burvju nūjiņu un meta vienu pulsāru pēc otra. Un viņas bumbas atsitās pret troļļu meistares sieviešu pēdām un sadedzināja viņas sandales.
  Viņa aiz dusmām kliedza:
  - Cilvēka vista!
  Nimfa marķīze iebilda:
  - Nē! Visticamāk, tas ir vanags vai vismaz pūķis!
  Dominika sita vēlreiz , un šoreiz viņas trakās uguns cunami vilnis patiešām sita kā no liesmas veidots nūja.
  Un sieviešu trollis Kobra rēks un atbrīvos maģiju bez ierobežojumiem. Taču, tiklīdz uguns stabs viņu uzmet, tā burtiski apdedzina viņas kleitu un sit pa krūtīm.
  Troļļu sievietes elpa aizrāvās. Un Dominika paņēma to tālāk un pievienoja galvā killer pulsāru. Un tas bija tā, it kā veseris trāpīja smadzenēs.
  Kobra rūca un beidzot nomira. Viņas basās kājas bija apdegušas un tulznas. Meitene ar akvīra degunu tika apdziedāta un sista.
  Pūķa hercogiene priecīgi iesaucās:
  - Oho! Jūs pārspējāt visas cerības! Atklāti sakot, es nedomāju, ka jūs varat kaut ko tādu izdarīt - izsist pašu kobru!
  Nimfa marķīze pamāja ar galvu:
  - Viņa ir mūsu galvenā un gandrīz vienīgā cerība! Un viņš var būt attaisnots. Paskaties, ko dara šī gleznotā skaistule!
  Patiešām, Dominika to paņēma un pakratīja savu kailo, graciozo kāju, un marokā polsterētā "kaza" pēkšņi nopūta un auļoja apkārt. It kā viņš būtu kļuvis patiesi dzīvs un kustīgs. Un tiešām lēksim augšā un flirtējam.
  Pūķa hercogiene izplūda smieklos, kratīja septiņas galvas un piezīmēja:
  - Oho! Kā viņa to dara?
  Dominika paraustīja plecus un čivināja:
  Ja godīgi, es nezinu
  Pusdienas karstumā viss sajaucās...
  Es gandrīz nekad nelasu burvestības.
  Es vispār nespēlējos ar vēja garu!
  Tā vietā man tevis vienmēr pietrūkst, kungs,
  Ņem meiteni līdzi!
  Pūķa hercogiene rēca:
  - Dominika pieņēma! Un, ņemot vērā viņa īpašo talantu, viņš iestājas Pūķu akadēmijas elites nodaļā. Kur viņai ne tikai nebūs jāmaksā par studijām, bet, tieši otrādi, tiks izmaksāta palielināta stipendija!
  Dominika uzlēca augstāk, griezās un dziedāja:
  Labākas Dominikas nav
  Viņa ir Zemes krāsa...
  Saule lec pār planētu,
  Un visapkārt ir nulles!
  Nimfa marķīze mīļi smaidot jautāja:
  - Ko es par to saņemšu?
  Bija pauze... Dominika izpļāpājās :
  - Tev jāatrod skaists zēns!
  Pūķa hercogiene smējās un atbildēja:
  - Tomēr jaunajam studentam nepārprotami reiba galva no stipra lepnuma! Tāpēc es uzlieku gandarījumu - izrunāt simts spārnotu aforismu. Un dariet to nekavējoties!
  Dominika smaidot pamāja:
  - Lūdzu! Ne velti es filmējos filmās, un man ir lieliska atmiņa!
  Pūķa hercogiene nomurmināja:
  - Nāc ātri! Man arī ir laika limits!
  Dominika dziļi ievilka elpu un ložmetēja ātrumā skricelēja:
  Beigta ēzeļa ausis nevienam nav vajadzīgas, bet dzīvas lapsas dzirde ir dāvana tiem, kam ēzeļi nav vajadzīgi savu mērķu sasniegšanai!
  Kad tu pievilksi apavus, tu paliksi basām kājām uz visiem laikiem!
  Karš ir gaiss plaušām, bet tikai sajaukts ar bināro gāzi!
  Ja ienaidnieks nevēlas padoties un nezina, kā zaudēt, mēs piespiedīsim viņu novilkt drēbes un iemācīsim viņam uzvarēt!
  Sliktiem cilvēkiem patīk melnā maģija, labiem cilvēkiem, kas nav cilvēki, patīk baltā maģija!
  Nogalināt karā ir grūti procesā, pretīgi uztverē, bet cik tas ir lieliski beigās! Tas nozīmē, ka karš nes veselību dvēselei, rūdījumu miesai un attīra maku!
  Dažreiz karš ļoti piepilda naudas makus un tieši proporcionāli izlieto asiņu pilnībai un samaitātās sirds tukšumam!
  Parāds Tēvzemei tiek atalgots ar nesavtīgu ziedošanos!
  Karš pārbauda gudros, nostiprina stipros, izklaidē muļķus ! -
  Būt par apsmieklu nav jautri, likt citiem raudāt nav garlaicīgi!
  Labu lineālu , tāpat kā saldu medu, vispirms nolaizīs, tad izspļaus !
  Un ļaunais valdnieks kā vērmeles vispirms tiks saplacināts un tad mīdīts tālāk!
  Jā, zelts ir mīksts, taču to var viegli izmantot necaurlaidīga vairoga kalšanai!
  Kvalitāte vienmēr pārspēj kvantitāti - pat grūbu putras okeāns nav šķērslis cirvim!
  Ļaunums ir spēka pilns, kad labo novājina bailes!
  Joks ir labs, karote ir laba vakariņās un palīdzība grūtībās!
  Var laimēties vienu vai divas reizes - bez prasmes veiksme pazūd!
  Ikviens, kurš nav Ļevs Tolstojs, ir literārais klaidonis!
  Nav jāpiedzimst Tolstojam, lai būtu literatūras sūcējs!
  Dzersim, lai mums būtu vairāk sievu nekā iemeslu sarkt pēc šķiršanās!
  Iekāre ir iznīcinājusi vairāk vīriešu nekā sieviešu līdzjūtība!
  Precīza acs, slīpas rokas, ienaidnieks nav garām - tuvredzīgs!
  Filozofija nepagarina dzīvi, bet padara to greznu, izstiepjot lauskas!
  Komandieris uzvar ar prasmi, miesnieks ar skaitļiem, ģēnijs ar mākslu, izlikšanās ar viltu!
  Tāpēc dzersim, lai cerība nemirst, un mirst tikai tie, kas to nedzīvo!
  Cerība mirst pēdējā ... Un pirmie ir tie, kas to neattaisno!
  Karā loģika ir relatīvs jēdziens, piemēram, šokolāde; pirms jūs pat paspējiet apbrīnot batoniņus, tie jau ir jūsu mutē; pirms esat paspējis tos norīt, tie iznāk uz sāniem!
  Panākumi reizēm smird, sasniegumi ož pēc līķa, bet laime nevar smirdēt!
  Dievs ir katras lietas virspusē, un Velns ir tās detaļās!
  Būt sistam ir nepatīkami pat mazohistam!
  Tas, ko Dievs nezina, ir tikai jautājums, uz kuru viņš nevarēja atbildēt!
  Pērtiķis ir labāks par cilvēku, jo dzīvnieks var būt tikai tiešā nozīmē!
  Sprediķis, kas neved pie labā, ir kā ceļš, kas ved pie cirvja!
  Jebkuru doktrīnu veidošana uz Evaņģēlija tekstiem ir tas pats, kas studēt kvantu mehāniku no brāļu Grimmu pasakām!
  Ir grūti būt Dievam, bet palikt par velnu ir pilnīgi neizturami!
  Prāts četrkāršo spēku, pat ja ienaidnieku skaits dubultojas!
  Dzīve ir pilnīgs kompromiss, nevis ar cilvēkiem, bet ar dabu!
  Piere ir zvanveida , kas nozīmē, ka zilbe ir forša!
  muļķiem , dabas likumi nav noteikti ģēnijiem!
  Valoda dota gudrajiem , lai slēptu domas par stulbām un bezjēdzīgām lietām!
  Tas, kurš skumjā redz smieklīgo, traģiski kļūs akls no nopietna prieka!
  - Steidzieties bez steigas - steidzieties bez steigas! Saņemiet A no nodarbības, risinot sarežģītu darbību!
  Uzvarētājus netiesā ... Lai gan dažreiz viņi tiek tiesāti!
  - Cilvēku stulbums ir cilvēkiem naidīgu dievu sabiedrotais!
  Cilvēks kūtī ir cilvēks, bet cūka pat pilī augstāk par kuili nepacelsies!
  Ir divas bezgalīgas lietas: Visums un cilvēka atjautība, tomēr pirmā ir relatīva, bet otrā ir absolūta!
  Kuram krievam nepatīk ātra braukšana un sasodīti ātrs lidojums!
  - Ikviens negrib iet ellē, bet tikai retais var nobaudīt vēlmi pēc velna iespējas!
  Bet bez laistīšanas ar asarām nevar ievākt prieka ražu, un bez laistīšanas veiksmes lauri neaugs!
  Dievs ir visās lietās vai uz tās virsmas, un Velns atrodas lietu neesamībā vai materiāla trūkuma dziļumos!
  Ikviens, kurš veltīs laiku uzmanīgam, izglābs mūžību savās bērēs!
  Klusums ir zelts, vārds ir sudrabs, bet no sievietes mutes tiek izliets tik daudz, ka pat dimanti kļūst blāvi!
  Klusums ir zelts un daiļrunīgo straumju ilga glabāšana nerūsēs!
  Un zelts zaudē savu vērtību, ja to klusībā ierok zemē!
  Dažreiz, klusējot, jūs piepildīsit savu maku ar vairāk zeltu, nekā skaļi lūdzot izdales materiālu!
  Karš nekad nav garlaicīgs, tas var būt rutīna, bet tikai līdz pirmajam šāvienam!
  Miera laiks mēdz atkārtoties, un tikai cīņa vienmēr ir individuāla!
  Karā, tāpat kā šahā, nevar kļūdīties, bet atšķirība ir nemainīgā laika spiedienā!
  Karš ir mūžīga problēma pat pirms pirmā gājiena!
  Šahā gājienus izdara pēc kārtas, bet karā - pārmaiņus!
  Karš ir kā šahs, tikai bez noteikumiem un reālā laikā!
  Karā mūžīgi trūkst laika, kad valda miers, pietrūkst jautrības!
  Pats interesantākais karā ir tas, ka viss vienmēr ir nopietni, un tas ir tikai parādīšanai, ka tā ir kapitulācija!
  Jūs varat viltīgi padoties, bet, diemžēl , jūs varat atteikties tikai pa īstam!
  Smagais treniņu darbs atmaksājas ar kaujas vieglumu! Kam nav slinkums, tas kļūs par varoni!
  Nekad nav par vēlu mācīties, ja vien neesi miris!
  Pat mirušam cilvēkam ir iespēja atriebties, ja vien viņš nav ateists!
  Kļūt par ateistu nozīmē beigt būt nemirstīgam!
  Viņi domā ar galvu, bet rīkojas ar vēderu!
  Ļaunums dzīvo nevis sirdīs, bet vēderos!
  Sirds ir egoistiska tikai ik pa laikam, bet vēders vienmēr!
  Kuņģis ir visbriesmīgākā ķermeņa daļa, bet tas ir tas, kas mūs motivē strādāt!
  Bez sirds nav cilvēka, bez vēdera nav cilvēka alkatības!
  Tie nomierina sirdi un nomierina vēderu!
  Man ir vienalga, cik maksā automašīna, galvenais, ka Dzimtenes prestižam nav cenas!
  Ja Jēzus dzīvo sirdī, tad sātans dzīvo vēderā!
  Tukšs vēders mudina piepildīt maku!
  Tukša galva iztukšo tavu maku!
  Liels vēders neliecina par izcilu cilvēku, taču tas liecina par mazu gribasspēku!
  Tukšs vēders piepilda dvēseli ar rūgtumu!
  Smagākais vēders ir tam, kura tukšums nāk no galvas bez smadzenēm!
  Sieviete tiek barota ar kājām kā vilks, tikai augstpapēžu kurpēs!
  Nākotnē daudzi sola zelta kalnus, bet laime joprojām ir tepat aiz stūra!
  Dzīve nav kā kārtis, vienmēr jāatdod viss, lai gūtu panākumus !
  Mērķis ir kā bākugunis, tu tiecies uz to, bet sasniedzot to redzi, ka problēmas ir tikai palielinājušās!
  Cigarete ir visefektīvākā slepkava , īpaši pret klientu! Cigarete ir kā klusā šautene, bet tā ir nāvējoša pat amatiera rokās!
  Cigarete ir visuzticamākais snaiperis, tā vienmēr nogalina!
  Cigarešu garša ir rūgta, bet tā piesaista vairāk nekā konfektes!
  Cigarete ir kā slikta meitene , bet šķiršanās no tās ir daudz sāpīgāka!
  Cigarete, atšķirībā no granātas, izmeta, pagarina mūžu!
  Karā īsākais ceļš uz mērķi ir apļveida manevrs, un tīrā patiesība ir nelietīga maldināšana!
  Apļveida manevrs ir drošākais veids, kā saīsināt ceļu uz mērķi!
  Dzīve ir sarkana, bet tā aiziet ar sarkanām asinīm!
  Karā dzīve zaudē savu vērtību, bet iegūst jēgu!
  Karš , tāpat kā līgavainis, ir uzņēmīgs pret nodevību, bet neļauj tai ievilkties!
  Karš ir iekāres pilna sieviete, kas aprij vīriešu ķermeņus!
  Visi vecumi ir pakļauti karam, piemēram, mīlestībai, taču tā nav patīkama izklaide !
  Karš, tāpat kā kurtizāne, ir dārgs un mainīgs, bet tas vienmēr atstāj varonīgu atmiņu!
  Karš nav kā sapnis, nevar iztikt bez spēcīgām emocijām!
  Pasaule ir garlaicīga un relaksējoša, karš ir interesants un aizraujošs!
  Karš, šīs asinis un sviedri apaugļo stādus, kas dzemdē drosmi!
  Lai cik interesants būtu kara process, beigas grib visi!
  Karš nav grāmata, jūs to nevarat aizcirst ciet, jūs nevarat to paslēpt zem spilvena, jūs to varat arī vienkārši nosmērēt!
  Karš ir reliģija: tas prasa fanātismu, disciplīnu, neapšaubāmu paklausību, bet tā dievi vienmēr ir mirstīgi!
  Karā, kā jau kazino, risks ir augsts, bet laimesti ir īslaicīgi!
  Karavīrs ir mirstīgs, slava ir aizmirsta, trofejas nolietojas, un tikai iemesli sākt jaunu slaktiņu ir nenovēršami!
  Mēs nicinām slepkavu, ja vien viņš nav karavīrs frontē; mēs nicinām zagli, ja tas ir marodieris kaujas laukā, divtik!
  Karavīri, šis ir bruņinieks, kura bruņām ir drosme un gods! Ģenerālis Barons, kura kronis ir apdomība un inteliģence!
  Karavīrs izklausās lepns, ierindnieks nievājoši!
  Pirmais uzbrukumā var nomirt, bet pēdējais atmiņā nepaliks!
  Labāk būt pirmajam laupījuma dalīšanā nekā uzbrukumā!
  Karš, tāpat kā sieviete, noliek tikai vīriešus, nesalaužoties!
  Sieviete, atšķirībā no kara, nesteidzas sodīt vīrieti ar nāvi!
  Karš, atšķirībā no sievietēm, nekad nav apmierināts ar piešķirto vīriešu skaitu!
  Karš ir visnegausīgākā sieviete, viņai nekad nav pietiekami daudz vīriešu, un viņa neatteiks no sievietes!
  Sievietēm nepatīk kauties, bet vēlme nogalināt vīrieti nav daudz sliktāka par lodi!
  Pat maza lode var nogalināt vīrieti, sieviete ar lielu sirdi var viņu iepriecināt!
  Liela sirds bieži vien noved pie mazām interesēm!
  Karam nav sievietes sejas, bet vīriešiem tas asiņo labāk nekā sievai!
  Karš prieku nesagādā, bet apmierina agresīvos instinktus!
  Prieks par karu, ienaidnieku līķi ir tikai cenā!
  Karš ir lauka aršana: tas tiek apaugļots ar līķiem, laistīts ar asinīm, bet iznāk ar uzvaru!
  Uzvara tiek audzināta ar līķiem un asinīm , bet tā nes augļus ar slavu!
  Karš ir kā cilvēku ēdošs zieds, gaišs, gaļēdājs un ar sliktu smaku!
  Karš ir progresa māte un slinkuma pamāte!
  Un karā karavīra dzīvība nav vērtīga, un ģenerāļi ir pat zaudējumi!
  Ja vēlies mieru, iedveš bailes, ja gribi karu, iedveš smieklus!
  Smiekli nav grēks, ja neesi par apsmieklu militārās lietās!
  Karš ir kā cirks, tikai uzvarētājam ir pēdējie smiekli!
  Karā, kā cirkā, tikai viltīgais, nopietnais slepkava!
  Vienotība pie cietā režīma ir labāka par haosu un paviršību zem mīksta režīma!
  Nāve ir vienošanās, negodība ir absolūta !
  Lai cik liels būtu karalis, viņš ies kapā, tāpat kā mednieks!
  Politiķis vienmēr melo, tikai viņš mirst pa īstam!
  Nemirstība ir reāla, bet nāve ir iluzora!
  Karaļi var visu, bet ne viens, ne viens karalis nevar aizbēgt no kapa zemē!
  Ikviens vēlas dzīvot skaisti, bet tikai daži mirst ar cieņu!
  Nāve sola nepatikšanas, ja vien tā nedzirkstīs ar sasniegumu stariem!
  Dzīve bez izklaides ir mīlestība bez hobijiem!
  Ir labi, ja ir mīlestība, sliktāk, ja ir asinsizliešana!
  Sekss ir kā lāpa, bet uzpilde maksā vairāk!
  Jūs varat dzīvot bez seksa, bet jūs nevarat vairoties!
  Jo karstāka mīlestība, jo spēcīgāk plūst asinis!
  Cilvēki vēlas mīlestību, dzīvnieki vēlas seksu, un ģēniji vēlas atklāsmes!
  Pat cūkas pārojas, estētiem tas patīk!
  Arī seksam ir nepieciešama mērenība, jo vairāk, jo labāk!
  Mīlestībā nav robežu, pietiek ar vārdiem!
  Zem uguns ir vieglāk, ja tavā sirdī ir liesma!
  Labāk degt liesmās, nekā kļūt par Kaina dvēseli!
  Karš ir grupu sekss: daudz vaidu un kliedzienu, bet asiņu nebūs pat no tūkstoš jaunavu!
  Sekss ir kā karš, bet ne tik ilgs un ikdienišķs!
  Cīnīties ir kā mīlēties, bet vaidēt netiek veicināta!
  Sekss, protams, ir labs, bet atklepot asinis ir slikti!
  Karš ir grūts, bet pazemojums sver vairāk nekā jebkura militāra nasta!
  Ja gribi dzīvot, mācies cīnīties, ja vēlies izdzīvot, mācies uzvarēt!
  Karā visi līdzekļi ir labi, izņemot ķibeles!
  Ikviens var cīnīties, bet tikai cienīgs var uzvarēt!
  Karš nav vieta domāšanai, tas ir pilns ar lielu neprātu!
  Labāk cīnīties, nekā tirgot Tēvzemi!
  Karš nav konfekte, bet tas piepilda jūs ar prieku, kad to norijat!
  Cīņa nekad nebeidzas, tikai kanonādes rūkoņa norimst!
  Kanonāde var norimt, stobrs var pārsprāgt, bet cīņa nekad neapstāsies!
  Karā interesantākais ir neparedzamība, cīņa par īstu!
  Kāpēc Staļina laikā cenas kritās tāpēc, ka tautas ienaidniekus sodīja ar nāvi!
  Labāk ir izģērbties naudas dēļ, nekā būt bezjēdzīgam!
  Burtiski jaukāk ir būt basām kājām, nekā pārnestā nozīmē ar kurpēm!
  Karš ir kā cirks, tikai smieklu vietā ir asaras, un arēna ir planētas lielumā!
  Es gribu mieru, tas izrādās karš, es gribu karu, izrādās kapitulācija!
  Karš zināmā mērā ir māte, dzemdē īstu brālību!
  Karš ir ļauns, bet tas rada labus biedrus!
  Garas rokas ir labas, ja prāts nav īssavienojums!
  Spēks uzvar, un tikai praktiskais prāts piešķir uzvaras dāvanas!
  Spēks un saprāts, tāpat kā vīrs un sieva, dzemdē uzvaru tikai pa pāriem!
  Cilvēkam atšķirībā no piramīdas ir neplakans balsts izturībā!
  Piramīdai ir četri stūri, bet līdzenā virsma piešķir tai stabilitāti!
  Laba nāve ir labāka par traku dzīvi!
  Ir labi būt Dievam savvaļā, bet ir slikti būt velnam zonā!
  Saule riet pēc pusdienas, bet godība paliek gadsimtiem ilgi!
  Slava ir īslaicīga, izņemot visu pārējo!
  Dzīvo mūžīgi, mācies mūžīgi, bet nemācās no jauna!
  Slava var būt ļoti spilgta, spilgtāka par zeltu, bet laika gaitā izgaist vairāk!
  Slava ir kā saule, bet tā neriet naktī!
  Kļūt slavenam nav viegli pat ar piepūli, bet slinkums viegli noved pie apkaunojuma!
  Slava ir kā uguns, acij tīkama, bet, lai to iegūtu, kāds ir jāsadedzina!
  Ir labi būt godībā , ir slikti, ja to ieskauj mušas, kas pieķeras slavai!
  . NODAĻA Nr.7.
  Pēc pamošanās zēns princis Enomauss atkal tiek pieķēdēts pie stūres. Pirms tam viņam ļāva mazgāties vēsā straumē un iztīrīt zobus. Un tad paēdiet pieticīgas brokastis.
  Un turpiniet kustēties pastāvīgās kustībās un bērna ķermenī, lai jūs nesaņemtu akmeņu mēris. Tāds ir augusta cilvēka un lielās elfu impērijas mantinieka grūts liktenis.
  Vienīgais veids, kā izdzīvot, ir būt jaunam vergam un smagi strādāt. Tas nodrošina pagaidu aizsardzību pret pārakmeņošanos. Šeit ir dažas iespējas pagarināt savu eksistenci, taču tas ir diezgan neērti un sāpīgi.
  Tomēr puika, griežot riteni, izmanto savu bagāto iztēli, lai iegrimtu iedomu pasaulē un paspilgtinātu savu bezpriecīgo eksistenci brīvprātīgā-piespiedu gūstā.
  Kajītes zēns lido uz maza, trīsgalvaina pūķa. Viņš vēlas atrast nezināmā valstī, vēl nezinot, ko, bet ko viņš var atgriezt stiprajam dzimumam un apturēt vīriešu izmiršanu un pārakmeņošanos.
  Pūķis arī vēl ir bērns, un puikam nav daudz gadu, un viņam mugurā ir tikai šorti un mugursoma ar kaujas arsenālu, bet jostā ir loks, divi zobeni un dunču pāris.
  Enomauss lido zirga mugurā. Un viņai blakus sēž meitene Margarita uz maza pūķa. Viņai mugurā ir tikai tunika, iedegusi, un uz kailajiem pirkstiem ir gredzeni ar maģiju. Viņa pārstāv cīņu hīts no cilvēku pasaules.
  Meitene nav vienkārša. Uz Zemes viņa bija partizāns un izlūkošanas virsnieks Lielā Tēvijas kara laikā. Un pēc viņas nāves viņa pārcēlās uz burvju un maģijas pasauli. Un viņš tajā ir bijis vairāk nekā deviņdesmit trīs gadus. Viņa absolvējusi Pūķu akadēmiju un apguvusi spēcīgu burvestību. Bet viņa izskatās tāpat kā tad, kad vācieši viņu pakāra. Kādu iemeslu dēļ tas neaug, un tas Margaritu apbēdina. Cik ilgi jūs varat būt mūžīgs bērns?
  Tiesa, Enomauss stāsta, ka pats bijis pieaugušais elfu princis, bet kļuvis par vergu zēnu. Un arī tāpēc viņš par to ir sarūgtināts. Lai gan nē, būt bērnam nav nemaz tik slikti, bet kad esi arī vergs...
  Bet tagad viņš jau ir citā pasaulē, viņš negriež vergu ratu, bet lido uz pūķa. Un kopā ar viņu bija partizānu meitene Margarita, kuru basām kājām veda pa sniegu uz nāvessodu. Un pirms tam viņi arī mani spīdzināja. Viņi pārcirta viņas muguru ar dzeloņstieplēm un uz uguns apdedzināja jaunās varones zoles.
  Tās ir klātas ar tulznām, un, uzkāpjot uz aukstā sniega, ir gandrīz patīkami, jo sāpīgā nieze apdegušajās pēdās norimst. Un uz pioniera kakla bija plāksne - "Es esmu partizāns." Kad viņi karājas, gandrīz nesāp, ir tikai pretīgi skatīties uz krautu un policistu priecīgajām sejām . Nu, bail, ja nu viņu sagaida elle, kā pionieris un dedzīgs ateists? Kur viņi apceps ne tikai tavus papēžus, bet visu ķermeni, mūžīgi.
  Lai gan, kāpēc viņa tic tādām muļķībām? Lai gan žēl mirt un iet aizmirstībā, tik maz dzīvojot.
  Bet, kad viņas smalkā kakla cilpa savilkās, meitene pamodās uz pūķa. Un blakus viņai bija skaista nimfa kā eņģelis. Un Margarita domāja , ka debesis joprojām pastāv. Tāda īpaša paradīze pionieru varoņiem un ateistiem.
  Bet patiesībā maģiskajā pasaulē ir labais un ļaunais, un ar to saistītās problēmas. Viņa ātri tika izārstēta no griezumiem un apdegumiem, izmantojot maģiju. Un meitene iestājās Pūķu akadēmijā jaunākajā klasē. Bet viņa bija talantīga, spējīga un ātri mācījās.
  Un viņa apguva spēcīgas burvju prasmes. Tāpēc, neskatoties uz savu bērnišķīgo izskatu, viņa kopā ar princi Enomau devās īpašā misijā - atrast kaut ko, kas palīdzētu glābt stiprā dzimuma pārstāvjus. Galu galā pasaulē bez vīriešiem trūkst harmonijas un intereses. Un daiļā dzimuma pārstāvēm tajā ir garlaicīgi un neērti.
  Margarita, lidojot, atzīmēja:
  - Reizēm domāju, vīrieši atgriezīsies, un ko tad? Kam vajadzīga maza meitene? Kā es vēlos, lai es varētu izaugt un kļūt par pieaugušo!
  Oenomauss atbildēja pārliecinātā tonī:
  -Ja maģija var atgriezt dzīvību vīriešiem, tad tā var padarīt jūs par pieaugušo. Vienkārši neaizmirstiet, ka elfi, nimfas un driādes nenoveco, un tas ir viņu dabiskais īpašums. Bet cilvēku sievietes, nē. Spēcīga maģija ir vajadzīga, lai viņas nepārvērstos par neglītām, šķebinošām un kuprām vecenēm. Un būt neglītai vecai sievietei ir daudz sliktāk nekā būt skaistai meitenei. Nemaz nerunājot par vecuma slimībām, kas uzbrūk cilvēkiem. Jums uz Zemes nav nekādas nopietnas maģijas, un jūs droši vien esat redzējuši, cik pretīgas un pretīgas ir vecumdienas, īpaši sievietēm.
  Margarita negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē, es negribu būt veca sieviete! Labāk būt jaunai verdzei nekā vecai karalienei!
  Puisis princis iesmējās un atzīmēja:
  - Tu būsi mūžīgi jauns, mūžīgi basām kājām!
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Pirms kara biju pilsētniece. Ļeņingradā bija kaut kā nepieklājīgi staigāt basām kājām, un tur nebija īpaši silts klimats. Tāpēc ciematā man kaut kā bija neērti tramdīt . Tikai okupācijas laikā, kad bērniem plīsa sandales un bija ļoti grūti dabūt mazos apavus, es iemācījos kaut ko tādu darīt. Un ziniet, pirmajās dienās ir sāpīgi un auksti, it īpaši, ja nekustas, bet pēc tam pierod un ir pat patīkami. Turklāt Ukrainā vasara ir ļoti silta un maiga.
  Puisis princis pamāja:
  - Jā! Es saprotu. Bet paskaties, kas lido!
  Patiešām , viņu priekšā parādījās dāma zeltītā stūpā. Nē, nevis Baba Yaga, bet gan iespaidīga blonda skaistule, kaut arī ar pārāk daudz grima. Un mirdz ar pērļu zobiem. Un slotas vietā viņai ir pilnīgi moderns elektriskais putekļsūcējs. Jā, šis ir izklaidējošs stāsts.
  Viņa skūpstīja bērniem un dziedāja:
  Pilns ar gailenēm, vāverēm,
  Saglabāšu ievārījumu...
  Galu galā, zēni un meitenes
  Galu galā, zēni un meitenes...
  Man ļoti, ļoti, ļoti patīk!
  Margarita atbildot pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Jā, tā ir modernitāte. Veca stupa jaunā veidā!
  Blondīne ar putekļu sūcēju acīmredzot to dzirdēja un, pagriezusies, neapmierināti rūca:
  - Kur tev radās doma, ka stūpa ir veca? Jā, tu pati, ja paliktu uz savas Zemes, jau būtu vecene! Un ļoti neglīts , ja ne zārkā!
  Margarita ar nopūtu piekrita:
  - Jā, tieši tā! Droši vien kauli būtu peldējuši kapā, vai arī viņa būtu kļuvusi tik neglīta, ka pretīgi skatīties.
  Oenomaus atzīmēja:
  - Cilvēki ir radījumi, kuriem ir atņemts Dievs. Viņiem tiek atņemts tas, kas ir elfiem - mūžīgā jaunība! Un arī stiprajam dzimumam ir jānoskuj bārda. Puiši saka, ka tas ir ļoti sāpīgi un nepatīkami!
  Blondīne ar putekļu sūcēju paņēma un pakratīja. Un daudzkrāsaini burbuļi lidoja pretī bērniem, kuri sēdēja uz jaunajiem pūķiem.
  Atbildot uz to, puiši pūta no saviem pūķiem, un burbuļi lidoja atpakaļ, kā atbildi blondīne paspieda zizli. Un viss sāka griezties.
  Burbuļi sāka griezties apaļā dejā, it kā uzvilkti. Un tas bija lieliski .
  Meitene atzīmēja:
  - Tu neesi Baba Yaga - kaula kāja,
  Un forša blondīne ir puse no laimes!
  Karotājs ar putekļu sūcēju nikni atzīmēja:
  Bērni ir tikpat stulbi kā sastrēgumi
  Tevi ievelk tīklā...
  Es tevi iekraušu katlā,
  Es iekuršu tev uguni!
  Un atbildē ir tik jautri un priecīgi smiekli. Šī ir patiesi sieviete - ar lielisku atdzišanu.
  Bērni griezās uz saviem pūķiem un pielēca pie Baba Yaga. Meitene izņēma no mugursomas katapulti un iesaucās:
  - Vai vēlaties to saņemt?
  Blondīne iesmējās un iesita pionieru burvei ar pulsāru. Viņa izvairījās no sava pūķa. Un kā atbildi viņš ar katapulti uztaisīs krusta zīmi un kā viņš tev spārdīs .
  Un ugunīgs tīkls sapinīja jauno Baba Yagu. Tāpēc viņa atrada sevi tajā piesieta.
  Zēns Oenomai atzīmēja:
  - Nu, atzīsties, kuru no bērniem tu nolaupīji?
  Partizānu meitene pamāja ar galvu:
  - Pa labi! Mēs zinām, ka jums ir lielgabalam līdzīgs purns!
  Blondīne Jaga norūca, griežoties:
  - Jā, es tevi ņemšu par to un...
  Nerunājot, skaistule satricināja un mēģināja pārraut tīklu. Bet pionieru varone šķērsoja katapulti un šāva uz Jaginu ar burvju enerģiju un omām. Kā blondīne sāka trīcēt un raustīties. Un meitene dziedāja:
  Mūs iedvesmoja grūtos laikos,
  Padarījis gribu stiprāku par tēraudu...
  Izglāba pasauli no mēra -
  Cienījamais biedri Staļin!
  
  Daudzos attēlos, ko izmērīju,
  Bezgalīgā Visumā...
  Jūs atvērāt mums pareizo ceļu,
  Droši vien tas norāda!
  
  Es izmantoju šoku
  Maģija no solcēnisma...
  Lūk, grafiks:
  Ka fašisma jūgs kritīs!
  Elfu zēns atzīmēja:
  - Acīmredzot viņš bija foršs puisis, Staļin! Bet viņš, iespējams, tāpat kā visi cilvēki uz Zemes, arī novecoja.
  Meitene arī nošāva Baba Yaga jaunajā modifikācijā un čivināja:
  Ļeņins dzīvo manā sirdī,
  Lai mēs nepazītu skumjas...
  Tika atvērtas durvis uz kosmosu -
  Virs mums mirdzēja zvaigznes!
  Blondīne Yaga lūdza:
  - Pietiekami! Ļaujiet man iet, pieprasiet to, es darīšu visu!
  Margarita tviterī ierakstīja:
  - Atlaidiet sagūstītos bērnus! Tad varbūt mēs tev piedosim. Cik no tiem jūs esat iesūcis savā putekļsūcējā?
  Blondīne nomurmināja:
  - Es tevi izlaidīšu! Tikai nemetiet man krusta burvību!
  Meitene pagriezās. Ugunīgais tīkls ar modīgo madāmu gulēja. Un viņa griezās apkārt . Margarita brīdināja:
  - Ļaujiet visiem bērniem iet, bez maldināšanas!
  Blondīne svinīgi apliecināja:
  - Es dodu vārdu!
  Un ieslēdza putekļu sūcēju. No tā sāka izlēkt bālas bērnu ēnas. Caurspīdīgi, kā spoki. Taču Margarita pamāja ar savu burvju nūjiņu, un šīs ēnas pārvērtās par zēniem un meitenēm. Pēdējo bija trīs reizes vairāk. Tomēr Oenomajs bija laimīgs :
  - Šajā pasaulē vismaz ir stiprais dzimums. Un gandrīz visi mūsu vīrieši ir izmiruši!
  Margarita ar starojošu smaidu atzīmēja:
  - Tas nesanāca! Un paldies dieviem!
  Viens no zēniem, basām kājām, bet greznā, kaut arī saplēstā kamzolī, pielidoja uz Oenomaiju un iepazīstināja ar sevi:
  - Vikonts de Lafers! Oho, cik pretīgi ir atrasties putekļsūcēja iekšienē. Un šī kuce man arī novilka no īstas pūķa ādas zābakus.
  Margarita smaidot nomurmināja:
  - Nāc, atdod vikontam nozagto !
  Blondīne Jaga dungoja:
  - ES nevaru!
  Arī Oenomauss izņēma savu burvju nūjiņu un, to kratot, rēca:
  - Un kāpēc tā?
  Skaistā ragana gurdēja :
  - Es tos pārdevu! Viņi bija ļoti prestiži. Viens princis par viņiem samaksāja pusmaisu zelta!
  Margarita nomurmināja:
  - Nu, balts ... Par to mēs tev atņemsim zābakus. Tie ir izgatavoti arī no pūķa ādas un pat tīģera ādas.
  Blondīne Yaga atzīmēja:
  - Tās puikam būs par lielu. Un būtu kauns, ja mana ranga ragana parādītos basām kājām.
  Margarita smējās un atbildēja:
  "Es arī neesmu vāja ragana, bet es visu laiku esmu basām kājām, pat aukstās pasaulēs." Un tu esi tāda dāma. Un es pielāgošu puiša izmēru!
  Princis Enomauss rēca:
  - Un zvērēt, ka jūs nelaupīsiet bērnus. Pretējā gadījumā mēs jūs nogādāsim Dievu tiesā.
  Jaunā Baba Jaga stostījās:
  - Es viņiem neko sliktu nedaru. Tā ir tikai bērnu enerģija, kas ļauj man mūžīgi palikt jaunam un skaistam. Un tā viņi ir dzīvi.
  Margarita nikni norūca:
  - Jūs atradīsit citu veidu, kā atjaunot spēkus. Patiesībā ir pienācis laiks iemācīt jums mācību.
  Un meitene nomurmināja burvestību. Un kā viņa izlaida pulsāra enerģijas straumes no kailajiem kāju pirkstiem un no burvju nūjiņas gala.
  Un viņi trāpīja blondīnei. Tas pēkšņi sarucis un samazinājies. Tagad viņu priekšā garas meitenes vietā bija pārbijusies meitene, ne vecāka par desmit gadiem, bizēm un basām kājām. Viņa čukstēja:
  - Nav vajadzības! man būs labi! Nepērt mani!
  Margaritai rokās bija zābaki. Viņa pamāja ar plaukstu, un viņi peldēja pretī baskāju zēnam Vikontam, kurš kopā ar pārējiem atbrīvotajiem bērniem gāja kā bezsvara stāvoklī pa gaisu.
  Zēns no dižciltīgas ģimenes uzvilka zābakus un dziedāja:
  Ap zēnu ir daudz briesmu,
  Reizēm pasaule mirgo kā auksts akmens...
  Tomēr mūsu zēns piecēlās no dīvāna,
  Jo viņš ir cēls cīnītājs, ticiet man!
  Yaga meitene nomierinājās un nomurmināja:
  - Vai tu mani nepērt?
  Margarita stingri sacīja:
  - Ja jūs nerīkojaties nežēlīgi, tad kāpēc jums vajadzētu pērt?
  Blondā meitene čivināja, un pār viņas rozā vaigu noskrēja asara:
  "Es tagad esmu bērns, un citas raganas mani necienīs!"
  Viena no atbrīvotajām meitenēm teica:
  - Mēs arī esam bērni, un mēs par to neraudam!
  Puiši un meitenes smējās.
  Margarita atzīmēja:
  - Tu noteikti esi izsalcis! Varbūt nokāpsim lejā un tur kaut ko apēsim?
  Bērni trokšņoja. Vikonts paskatījās uz leju un atzīmēja:
  - Zem mums atrodas milža pils, un viņš nav labāks par Baba Jagu. Tātad...
  Oenomaus iesaucās:
  - Un gigantam ir arī bērni nebrīvē. Mums viņiem jāpalīdz.
  Margarita pasmaidīja un ieteica meitenei Jagai:
  - Varbūt varam paņemt bērnus kopā un izglābt no milža? Izdari labu darbu, un tevi uzņems mācīties pasaku akadēmijā. Tur iemācīsies darīt labus darbus!
  Raganu meitene dziedāja:
  Kas palīdz cilvēkiem
  Viņš tērē savu laiku...
  Labie darbi -
  Tu nevari kļūt slavens!
  Margarita iebilda:
  Zieda ziedlapiņa ir trausla,
  Ja jau sen būtu norauts...
  Lai gan apkārtējā pasaule ir nežēlīga,
  Es gribu darīt labu!
  
  Dari labu cilvēkiem
  Dari labus darbus...
  Un viņi ziedēs kā ziedi,
  Zili ziedi gaismā!
  Puisis princis nopietnākā tonī atzīmēja:
  - Un tu centies darīt labu un cīnīties ar ļauno, un es ticu, ka tev tas patiks!
  Meitene Yaga sažņaudza dūres un teica:
  - Nu, es mēģināšu. Tomēr pie ļaunajām raganām nav atgriešanās ceļa - viņi smiesies un jūs saspiedīs ! Es pārmācīšos par labo feju!
  Margarita pasmaidīja un dziedāja:
  Ikvienam, kam pasaulē ir inteliģence,
  Vienmēr jābūt draugiem...
  Lai tas nenotiek kā šautuvē -
  Inteliģentā spēle nekļuva!
  Puisis princis čivināja:
  - Nu, ejam lejā uz milzi!
  bars , gandrīz pilnīgi basām kājām un nodriskāts, tievs un bāls, bet enerģisks un satraukts, metās ārā no debesīm.
  Margarita un Oenomai nolaidās uz pūķiem, bet Jaga, kas kļuva par meiteni, uz javas. Un putekļsūcējs palika pie viņas, lai gan tas šķita pārāk liels bērnu rokām.
  Šī ir komanda, kas nolaidās uz zemes. Milzu milzīgajai pilij ar torņiem ar lieliem galvaskausiem izceļas nekas . Bet ieeju kontrolē skeleti, plus vesela orku komanda.
  Bērni ir piezemējušies. Viņi bija gatavi cīnīties. Yaga meitene nospieda putekļsūcēja pogu un no tā izkrita zobeni, zobeni, šķēpi, dunči un pat pāris ložmetēju. Redzot bērnu apmulsušo skatienu, viņa paskaidroja:
  - Es to satvēru ar savu putekļu sūcēju. Tas ir daudz labāk nekā slota. Un tajā vesela ieroču kolekcija.
  Margarita kratīja burvju nūjiņu un basās kājas, kas bija izrotātas ar burvju gredzeniem, un iesaucās:
  - Tagad es izlikšu burvestību, kas piešķirs tavam ierocim īpašu, brīnumainu spēku.
  Un burvju meitene teica:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Un no viņas burvju nūjiņas un burvju gredzeniem izlidoja enerģijas straumes. Un ierocis, ko Baba Yaga deva bērniem, sāka spīdēt.
  Oenomai, būdams pieredzējušāks cīnītājs, paņēma īsu, vieglu ložmetēju, kas šāva ar plānām adatām. Zēns nolaizīja savas sulīgās lūpas un dziedāja:
  - Labi vajadzētu būt ar ložmetēju,
  Sitieni kā nikns tērauds...
  Šīs asinis neplūda kā ūdenskritums,
  Un Visumā valdīja paradīze!
  Bērni unisonā iesaucās, paceļot ieročus:
  Bende ir viltīgs un nežēlīgs,
  Cilvēki ir pielikti pie sienas...
  Bet es ticu, mūsu vētrainais asns,
  Bet es ticu, ka saules straume -
  Izkliedē cietuma cietuma tumsu!
  Un tā bērnu grupa, bruņota ar maģisku arsenālu, metās uzbrukt. Pazibēja mazie, plikie zēnu un vēl daudzskaitlīgākie meiteņu papēži. Viņi nebaidījās no briesmoņiem, lai gan viņiem tuvojās vesels pūkainu, smirdīgu , pretīgu orku pulks .
  Oenomai, lidojot uz pūķa, atklāja uguni uz ienaidnieku no ložmetēja. Mazas adatiņas iedūrās matainajos orku ķermeņos, un tad notika brīnums: tās pārvērtās par lielām šokolādes tāfelītēm un medus maizītēm.
  Margarita arī spārdīja ienaidnieku, izmantojot savus kailos kāju pirkstus un burvju gredzenus. Un tā orki ar zobeniem, kas nonāca uzbrukumā, nekavējoties pārvērtās visādas garšīgas lietas, arī konfektes, kas aplietas ar šokolādi un ar putna pienu iekšā. Šis ir patiesi garšīgs. Un siera kūkas, un virtuļi ar magoņu sēklām un kanēli.
  Un partizānu meitenes burvju nūjiņa viļņojas un rada pasakainas lietas.
  Un tā bērni uzsāka cīņu ar orkiem. Pirmkārt, vikonts. Viņa drēbes pēc tam, kad zēns uzvilka zābakus, kļuva pilnīgi jaunas, it kā jaunas. Un viņš cīnījās ne tikai ar zobenu labajā rokā, bet arī turēja zobenu kreisajā rokā.
  Un no asmens pieskāriena notika pasakainas pārvērtības. Tagad orka vietā parādījās iespaidīga izmēra pīrāgs ar rozīnēm. Un no zobena sitiena parādījās šokolādes siera kūka. Un citi puiši kaujā.
  Viena meitene, šķietami no attīstītākas valsts, basām kājām atpūtās zālītē un skribelē no ložmetēja. Kas rada dažāda veida pasaku pārvērtības. Un no orka iznāca liela, pildīta desa un tad tītars ar mērci. Un kādi vēl garšīgi kārumi neparādījās.
  Un smaržīgās kokosriekstu kūciņas, kas radās no asmeņu pieskāriena. Un arī lielisks saldējums.
  Partizānu meitene Margarita sāka dziedāt kaujas sajūsmā;
  Mēs esam pionieri, komunisma bērni,
  Kas grib celt valsti...
  Hitlers nikni atbildēs par savām dusmām,
  Mēs sagrausim, ticiet man, sātan!
  
  Mēs devām zvērestu Dieva priekšā,
  Un Ļeņins atdeva savu sirdi jaunajiem ...
  Ak, netiesājiet pionierus bargi,
  Visvarenais deva viņiem vairāk spēka!
  
  Mēs devāmies uz priekšu basām kājām, puiši,
  Viņi gribēja cīnīties, saudzējot savu dzimteni...
  Gan zēni, gan meitenes ar izkaptīm ir priekš mums,
  Un mūsu lojalitāte ir spēcīgas bruņas!
  
  Pie Maskavas plosījās kaujas,
  Dega cisternas, kusa asfalts...
  Mēs redzēsim komunismu, es ticu, mēs esam devuši,
  Un fašistu var izvilkt ar plato zobenu!
  
  Neticiet man, cilvēki, Hitlers nav visvarens,
  Lai gan fīrera ideja dzīvo ...
  Un mēs smagi sitām fašistus,
  Dosimies mūsu lieliskajā ceļojumā!
  
  Mēs nebaidīsimies no Krievijas ienaidniekiem,
  Mēs mīlam savu dzimto PSRS...
  Tu neesi bruņinieks ar klauna dvēseli,
  Rādīsim piemēru Dieva valstībai!
  
  Hitlers nezina, viņš tiks smagi piekauts,
  Kaut arī viņā plosās elles spēks...
  Un nāk parazitārie Krauts,
  Kas piepildīs mieru ar uguni!
  
  Krievu diženums ir uzvarēt spēlējot,
  Lai gan aiz šī slēpjas kolosāls darba apjoms...
  Uzvara nāks, es ticu, sulīgā maijā,
  Un fīrers būs pilnīgi kaputs!
  
  Tā ir mūsu ticība, komunisma spēks,
  Lai PSRS plaukst mūžīgi ...
  Mēs sagrausim fašisma jūgu,
  Tā Krievija ir kļuvusi par armiju!
  
  Staļingradā Frici tika piekauti,
  Viņi atpazina mūsu spēcīgo dūri...
  Un mēs izdalījām foršas dāvanas,
  Un diktatoram iedeva niķeli!
  
  Mana valsts, skaistā Krievija,
  Tajā, Arktikā, zied ābeles...
  Svarogs un Staļins, jūs zināt, ir Mesija,
  Nacisti bēg no krievu kaujiniekiem!
  
  Lūk, cik skaists ir Visums,
  Kad komunisms spīd pār viņu...
  Un pārbaudījumi būs audzināšanai,
  Lidojiet tikai uz augšu un ne sekundi uz leju!
  
  Mēs uzņēmām ziemu ar mežonīgu sarkanu saucienu,
  Viņi salauza Baltās gvardes mugurkaulu...
  Komunisma Krievijas ienaidnieki tiek piekauti,
  Mums vēl ir trofejas pusdienām!
  
  Mēs ļoti cieši turējām Staļinu,
  Meitenes basām kājām jebkurā salnā...
  Ticiet man, jūs esat kļuvis par spēcīgu cilvēku,
  Un pionieris ir izaudzis par bruņinieku!
  
  Nē, Krievija nekad nesaplīsīs,
  Nemirstīgais Ļeņins rāda ceļu...
  Mēs nebaidāmies no spīdīgām liesmām,
  Un krievi nevar novērsties no komunisma!
  
  
  Mūsu mātes Krievijas vārdā,
  Apvienosim sirdis vienā vainagā...
  Urā, meitenes skaļi kliedza,
  Lielisks sapnis piepildīsies!
  
  Jā, mūsu ticība ir vienmēr būt ar saviem tēviem,
  Un, ja jūs varat pārspēt savus senčus...
  Mēs uz visiem laikiem būsim drosmīgi labi darīti,
  Lai gan viņš izskatās ne vairāk kā divdesmit!
  
  Ticiet man, mēs mīlam savu dzimteni,
  Mēs vēlamies laimi mūžīgi ...
  Lucifers, tici man, mūs neiznīcinās,
  Nāks vasara - aukstums pazudīs!
  
  Krievijā viss ziedēs ļoti krāšņi,
  It kā nepatikšanas no pasaules būtu pazudušas...
  Es uzskatu, ka pienāks komunisma laikmets,
  Bagātība un prieks būs mūžīgi!
  
  Zinātne augšāmcels kaujās kritušos,
  Cilvēkiem būs mūžam jaunība...
  Un cilvēks ir kā Visvarenais,
  Ļaundaris pazudīs, es zinu, mūžībā!
  
  Īsāk sakot, laime spīd visiem Visumā ,
  Visi pasaules cilvēki ir kā viena ģimene...
  Bērni smejas un spēlējas debesīs,
  Tu mani mīlēsi ar dziesmu!
  Tā viņa dziedāja, un bērni ar maģiskiem ieročiem pārvērta orkus par kaut ko neparasti garšīgu un ēstgribu. Bet pat tad, kad raganu meitene atbrīvoja enerģiju no putekļu sūcēja, sāka parādīties glāzes ar zivīm, sānu ēdieni un gulbji ar gardu garoziņu , kuros pārvērtās nežēlīgie orki. Un tas bija ļoti skaisti.
  Šeit goblinu orka komandieris, nonācis labās maģijas triecienā, pārvērtās par sulīgu smaržīgu kūku, kas pārklāta ar rozēm, krēmveida rudzupuķes un sukādes.
  Un tik daudz dažādu garšīgu lietu radīja maģiskus ieročus nevainīgu bērnu rokās.
  Bet skeleti arī ienāca kaujā pēc orkiem. Milzīgs un biedējošs. Viņi kustējās kā koks. Bērni viņiem uzbruka ar zobeniem un zobeniem un meta dunčus. Un Oenomai no pūķa un meitenes kājām izšāva ložmetēja sprādzienus uz skeletiem.
  Margarita arī izmantoja maģiju un parādīja savus pērļu zobus. Un viņa darīja konkrētus brīnumus. Un viņas burvība pārvērta skeletus zelta vīna glāzēs, kas bija pilnas ar krāsainu saldējumu un bagātīgi dekorētām kūkām.
  Un no zēnu, tostarp vikonta de Lafera, zobenu sitieniem radās visādas garšīgas un ēstgribas lietas. Un tāds aromāts izplatījās pa visu pili. Vienkārši brīnumu brīnums.
  No viena no milzīgajiem skeletiem iznira vesels kūku kalns. Un šīs kūkas dzirkstīja visās varavīksnes krāsās no dažādiem krēmiem.
  Jā, te bija tik garšīgas, ļoti ēstgribas lietas. Daži draudīgi melni skeleti kļuva par kolosāla izmēra konfektēm.
  Un izsalkušie bērni nevarēja nepamēģināt garšīgos našķus. Margarita pūta gongu un kliedza:
  Vēders ir mūsu galvenie ienaidnieki,
  Viņi iemet mūs, ticiet man, ļaunās darbībās...
  Kad zēns redz pīrāgus,
  Viņu spiež zemiski zagt vēderus!
  
  Tāpēc mazulīt nesteidzieties
  Pienāks laiks, un tu vēl ēdīsi...
  Un negrēko Dieva priekšā, dārgais,
  Citādi jūs pārvērtīsities par ugunskuriem!
  Oenomaus paskaidroja bērniem:
  - Kamēr kanibālu milzis nav uzvarēts, ēst ēdienu ir bīstami. Galvenais nelietis ir jānoliek!
  Atskanēja skaļa stutēšana, un sākumā parādījās gigantiska ēna, kas klāja pusi lauka un bija piepildīta ar visādām kūkām un ēdieniem. Un tad pats ragainais milzis. Tam bija kašalota mute un spīļotas kājas. Un tik gara , ka tā ir garāka par jau tā milzīgo pili ar torņiem un skeletiem.
  Bērni no bailēm čīkstēja, un kanibāla slepkava uzreiz pieauga.
  Margarita smaidot teica:
  - Nebaidies! Viņš ir liels tikai tad, kad tu no viņa baidies!
  Oenomauss nikns iesaucās:
  Jūs, puisis, varbūt neesat gļēvulis, bet jūs esat muļķis, un mēs esam redzējuši skatus!
  Raganu meitene Yaga čivināja:
  - Dārgais, dārgais ogre,
  Vai vēlaties garšīgus saldumus...
  Vai trieciena maģija,
  Jūs to atkal saņemsiet bez maksas!
  Margarita kliedza:
  - Bērni, kliedziet vienbalsīgi: mēs no jums nebaidāmies! Nu, sanāksim kopā.
  putnubiedēka priekšā . Meitene sāka bēgt, viņas mazie apaļie papēži. Drosmīgākais vikonts de Lafers un pāris zēni sāka viņus atturēt. Bija skaidrs, ka puiši bija bāli no bailēm. Un tad Margarita dziedāja, lai dotu drosmi, cīņas dziesmu no kara;
  Mēs esam meitenes no PSRS valsts,
  Kas ir lāpa visai pasaulei...
  Ļaujiet mums parādīt, jūs zināt, diženuma piemēru,
  Šeit ir apdziedāti varoņdarbi!
  
  Meitenes ir dzimušas zem sarkanā karoga ,
  Un basām kājām viņi skrien cauri salu...
  Meitas un dēli cīnās par Rusu,
  Dažreiz līgava puisim uzdāvina rozi!
  
  Virs Visuma būs sarkans karogs,
  Mirdz tik spilgti, kā lāpas liesma...
  Galu galā, jūs zināt, varonīgi, mums ir šūpoles,
  Un mūsu reklāmkarogs mirdz kā sarkans!
  
  Neticiet, nolādētais fašists neizturēs,
  Un krievu gars nekad nepazudīs...
  Uzvaras atvērs bezgalīgu kontu,
  Sveicināsim un sveicināsim jebkuru!
  
  Krievija ir brīnišķīga valsts,
  Jūs iedevāt komunismu tautām...
  Mūžīgi dāsni dāvājis Dievs ,
  Par Dzimteni, par laimi un brīvību!
  
  Ienaidnieks nespēs sakaut Tēvzemi,
  Un neatkarīgi no tā, cik nežēlīgs un mānīgs viņš bija...
  Mūsu neuzvaramais krievu lācis,
  Krievu karavīrs ir tik slavēts par savu uzvaru!
  
  Skaista padomju valsts,
  Meitenes tajā lepojas, ka ir skaistas...
  Viņa mums ir dota piedzimstot uz visiem laikiem,
  Un lai mēs, komjaunieši, būsim godīgi!
  
  Mēs cīnāmies Maskavas nomalē,
  Putenis, sniega kupenas un meitenes basām kājām...
  Mēs savu Tēvzemi sātanam neatdosim,
  pat mūsu izkaptis šauj precīzi!
  
  Tāpēc dusmās meitenes vēlas cīnīties,
  Un ar kailu papēdi viņi izmet sprādziena paku ...
  Fašists, viņš vienkārši izskatās foršs,
  Patiesībā tikai ļaunais Kains!
  
  Ienaidnieki nevar uzvarēt meitenes,
  Viņi ir dzimuši zem tādas zvaigznes...
  Mūsu neuzvaramais briesmonis ir lācis,
  Kas par savu sievu padarīja Dzimteni!
  
  Mēs, krievu meitenes, esam labas,
  Mēs nebaidāmies no spīdzināšanas un sala...
  Un mēs atvairīsim, ticiet man, ļauno baru uzbrukumu,
  Ienaidnieks kļūs traks no devas!
  
  Viņi spēja atgrūst ienaidnieku no Maskavas,
  Lai gan viņš ir milzīgu spēku pilns...
  Mēs, meitenes, esam tik lepni par sevi,
  Pretinieki visi pazudīs savos kapos!
  
  Neticiet, ienaidnieki nevar uzvarēt Krieviju,
  Tā kā katrs bruņinieks nāk no autiņbiksītēm...
  Mednieks acīmredzot ir pārvērties par medījumu,
  Un pretinieks joprojām ir tikai bērns!
  
  Bet krievu gars, lielais, tici garam,
  Zini, tajā ir apslēptas spējas ...
  Ienaidnieks tiks pilnībā sagrauts,
  Galu galā bruņinieki cīņā ir neuzvarami!
  
  Atmetiet savas šaubas , meitenes ,
  Mēs esam drosmīgākie pasaulē...
  Iemetīsim sātana barus ellē,
  Izmērcēsim visus pretiniekus tualetē!
  
  Svētais karš beigsies
  Pār planētu nāks miers un rīts...
  Viņa ir mūžīgi kopā ar sauli, jūs zināt, dota,
  Lai vasara liesmo mūžīgi!
  
  Un komunisms ir mūžīgs godībā ,
  Un Ļeņins un lielais Staļins ir ar mums...
  Asiņainajā kino tikai tagad ir fašisms,
  Un mūsu griba, ticiet man, ir stiprāka par tēraudu!
  
  Mana Krievija valda gadsimtiem ilgi,
  Un deva laimi visam Visumam...
  Jums ir vajadzīgs tērauda dūres spēks,
  Un pārdroši, bet saprātīgā veidā!
  Sākumā Margarita dziedāja viena, bet pēc tam Enomai, meitene Yaga, vikonts de Lafers un citi bērni sāka dziesmu. Un šis jau bija spēcīgs, pilnbalsīgs koris, no kura viss trīcēja. Un milzīgais, īstais milzis sāka samazināties. Viņš vairs neizskatījās tik foršs un draudīgs. Un ragi kļuva mazāki, un nagi kļuva mazāki. Oho...
  Meitene Yaga smejoties dziedāja:
  Labi darīts, labi darīts, jūs varat ar viņu lepoties -
  Septiņi nebaidās no viena!
  Bērni vienbalsīgi iesaucās, sita basās kājas:
  Mēs nebaidāmies no tevis, ogre,
  Tevi mīdīs zem bērna kājas...
  Lai gan mēs neesam pietiekami veci karotāji,
  Mēs kādreiz bijām Baba Yaga vadībā !
  Tie ir bērni, tik skaisti gan dvēselē, gan sejā. Un viņi cīnās kā milži. Lai gan tagad kanibālu milzi vajadzētu morāli piebeigt. Un bērni sāka dejot.
  Un meitene Yaga paņēma putekļu sūcēju un norādīja uz slepkavu un sāka kaut ko murmināt.
  Viens no zēniem nolaizīja lielu konfekti gaiļa formā , kas pārvērtās par skeletu, un meitene iekoda saldējuma.
  Bērni draudēja milzim:
  - Tā notiks arī ar tevi!
  Un viņš burtiski satricināja. Viņš sarāvās vēl vairāk. Un zelta glāzes ar saldējumu visās varavīksnes krāsās sāka mirdzēt vēl spilgtāk un skaistāk.
  Pioniere varone Margarita atkal nikni dziedāja patriotisku kara dziesmu, bet pārējie bērni dziedāja:
  Es iestājos komjaunatnē spēlējot,
  Skaista sapņa meitene...
  Es domāju, ka pasaule būs mūžīga maijs,
  Katra diena ir pavasara dzimšana!
  
  Bet kaut kādu iemeslu dēļ tas neizdevās,
  Kaut kā es nevaru iemīlēties ...
  Nu, sakiet man, puiši, manā žēlastībā,
  Dzīve ir ļoti spēcīgs airis!
  
  Pēkšņi karš pēkšņi dārdēja,
  Un uzskrēja nāves viesuļvētra...
  Un manām meitenēm ir spēcīgs ķermenis,
  Jūs varat pakļaut sevi uzbrukumam uzreiz!
  
  Tici man, es negribu padoties,
  Cīnieties par Tēvzemi līdz galam...
  Mēs nēsājam granātas spēcīgā mugursomā,
  Staļins nomainīja tēvu sirdīs!
  
  Lielie Krievijas karotāji.
  Mēs varam nosargāt mieru un kārtību...
  Debesu zvaigznes laistīja samtu,
  Un mednieks pārvērtās par medījumu!
  
  Es, baskāju meitene, cīnos
  Pilna kārdinājuma un mīlestības...
  Es zinu, ka šajā paradīzē būs vieta,
  Jūs nevarat uzcelt laimi uz asinīm!
  
  Lielie Tēvzemes karotāji,
  Mēs cīnīsimies stingri netālu no Maskavas...
  Un tad sapnis komunisma laikā,
  Pret pazemi ar sātanu!
  
  Drosmīgi krievu puiši,
  Ka viņi cīnās godīgi līdz galam...
  šauj ar ložmetēju,
  Ja tev vajag zelta kroni!
  
  Pat lode nevar mūs apturēt
  Jēzus lielais Dievs ir augšāmcēlies...
  Plēsīgā pūķa dienas ir beigušās,
  No debesīm kļuva vēl gaišāks!
  
  Es tevi mīlu, dārgā Lada,
  Augstākais Dievs Svarogs būs godībā ...
  Mums jācīnās par Krieviju,
  Labākais Baltais Dievs ir ar mums!
  
  Nelieciet krievus uz ceļiem,
  Mūsu miesu, ticiet man, nevar ierobežot...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Arī šis eksāmens ir jānokārto!
  
  Tēvzemes sāpes ir arī mūsu sirdīs,
  Mēs ticam viņas diženumam...
  Mēs ātri atveram durvis uz kosmosu,
  Tā būs ļoti salda dzīve!
  
  Mēs esam skaistas meitenes basām kājām ,
  Mēs tik sparīgi skrienam pa sniega kupenām...
  Mums nevajag šo rūgto degvīnu,
  Kerubs izpleš spārnus!
  
  Mēs, meitenes, iestāsimies par Tēvzemi,
  Un mēs atbildēsim ļaunajam Krautam, nē,
  elles Kains tiks iznīcināts,
  Un sveiciens Kristum Pestītājam!
  
  Būs laikmets - tas nevar būt labāks,
  Mirušie augšāmcelsies mūžīgi...
  Visums kļūs par īstu paradīzi,
  Katra cilvēka sapnis piepildīsies!
  Margarita jutās nedaudz skumja - viņai jau ir vairāk nekā simts gadu, un viņa joprojām ir meitene. Un varbūt viņš uz visiem laikiem paliks bērns.
  Bet pārējie bērni priecājās un bija sajūsmā par šo dziesmu.
  Un milzīgais kanibāls gigants kļuva vēl mazāks augumā un vairāk izskatījās pēc izbiedēta goblina, nevis pēc briesmoņa.
  Uz viņu lidoja saldējuma un kūkas gabaliņi. Bērni smējās un izbāza mēli. Tas izskatījās ļoti komiski. Un jautrie puiši turpināja taisīt sejas.
  Meitene Yaga uzsita ar lūpām un čivināja:
  Bērniem jāsmejas
  Bērniem jāsmejas -
  Un kā dzīvo varoņi!
  Un kā dzīvo varoņi!
  Un Baba Yaga norādīja ar putekļu sūcēju uz citiem orkiem un gobliniem, kuri lēca ārā no pils. Un Enomai un meitene sāka šaut uz viņiem ar ložmetējiem. Un viņiem tas izdevās lieliski . Un atkal bija glāzes ar košu saldējumu, rozīņu rullīši, krējuma kūkas, kukurūzas pārslas, vati un daudz kas cits . Viss tik labi smaržoja un izskatījās ārkārtīgi ēstgribu.
  Un karojošie bērni smējās un rādīja savus asos, baltos zobus, kā vilku mazuļiem.
  Cik pārsteidzoša un unikāla izskatījās šī darbība.
  Un Margarita ar zibeni trāpīja orkiem un skeletiem, turpinot viņu brīnišķīgo pārvērtību.
  Pēc tam pionieru meitene atkal nodziedāja patriotisku un cildenu dziesmu, bet pārējie bērni korī paņēma viņas iecirtīgo un jautro dziesmu:
  Sātans mūs neuzvarēs,
  Mana dzimtene, skaistākā pasaulē,
  Skaistā valsts ir slavena...
  Pieaugušie un bērni tajā priecāsies!
  
  Lai tajā krāšņi zied ielejas lilijas,
  Un ķerubi spēlē pieklājīgu himnu...
  Fīrers būs kaputs,
  Krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Komjaunieši skrien basām kājām,
  Viņi ar plikiem papēžiem mētājas pa sniegu...
  Hitlers tu izskaties forši
  Es tevi nobraukšu ar tanku!
  
  Vai mēs varam uzvarēt nacistus?
  Kā vienmēr esam basām kājām, meitenes...
  Mūsu visbriesmīgākais bruņinieks ir lācis,
  Viņš visus nogalinās ar ložmetēju!
  
  Nē, mēs, meitenes, jau esam ļoti foršas,
  Mēs burtiski saplēšam visus ienaidniekus...
  Mūsu nagi, zobi, dūres...
  Mēs uzcelsim vietu brīnišķīgā paradīzē!
  
  Es ticu, ka būs foršs komunisms,
  Padomu valsts, ticiet man, tajā zied...
  Un bēdīgais nacisms pazudīs,
  Es ticu, ka jūsu darbi tiks pagodināti!
  
  Reģions mežonīgi ziedēs, es ticu,
  No uzvaras esam atpakaļ uz uzvaru...
  Nikolajs uzvarēja japāņus,
  Samurajs atbildēs par nelietību!
  
  Mēs neļausim sevi sasvērt,
  Sagrausim savus ienaidniekus ar vienu sitienu...
  Lai mednieks kļūst par medījumu,
  Ne velti mēs saspiedām Vērmahtu!
  
  
  Ticiet man, mums nav viegli padoties,
  Krievi vienmēr ir pratuši cīnīties...
  asinājām bajonetes ar tēraudu,
  Fīrers kļūs par klauna tēlu!
  
  Tāda ir mana dzimtene,
  Tajā spēlē krievu akordeons...
  Visas tautas ir draudzīga ģimene,
  Ābels triumfē, nevis Kains!
  
  Drīz PSRS būs godībā ,
  Pat ja mūsu ienaidnieks ir nežēlīgs un nodevīgs...
  Mēs rādīsim piemēru drošsirdībai,
  Krievu gars tiks slavināts cīņās!
  Pēc pēdējās frāzes pioniere paņēma un izlaida no burvju nūjiņas zibeni, bet no kailajiem kāju pirkstiem pulsārus ar burvju gredzeniem un akmeņiem. Viņi beidzot pārklāja milzi, kurš bija sarāvies kā gliemezis. To pilnībā pārklāja ugunīgais spīdums. Tad atkal uzzibsnīja. Orki un skeleti beidzot ir pārvērtušies par visādiem brīnišķīgiem gardumiem. Tik garšīgi un cepti, sākot no dažāda veida šķiņķiem, pildītām zivīm un zosīm, beidzot ar kūkām, konditorejas izstrādājumiem, karamelēm un saldējuma glāzēm.
  Bērni priecājās un lēkāja augšā un lejā. Viņi izskatījās ļoti apmierināti un priecīgi.
  Šeit, briesmīgā un skarbā kanibāla giganta vietā, gaisma izklīda. Parādījās kalsns, gaišmatains zēns šortos, apmēram septiņus gadus vecs. Tik nekaitīgs un mīļš bērns, nevis briesmīgs briesmonis. Viņš pamirkšķināja acis un čukstēja:
  - Nesit mani!
  Margarita kliedza:
  - Nebaidies! Mēs tevi neaiztiksim. Tagad jūs varat sākt savu dzīvi no nulles un doties uz skolu!
  Zēns un bijušais kanibāls vaimanāja:
  Kas tā par skolas dzīvi?
  katru dienu ir pārbaude ...
  Papildināšana, sadalīšana,
  Reizināšanas tabula!
  Cilvēkēdāju giganta pils tika pārveidota mūsu acu priekšā. Galvaskausu vietā uz kupoliem ziedēja pasakaina skaistuma puķes. Un paši kupoli mirdzēja ar zeltu. Un viss kļuva tik krāšņs, dzirkstošs, žilbinošs, pils sienas klāja ziedi. Un asiņu vietā strūklakas sāka plūst ar dimanta straumēm, un mākoņi izklīda, un uzreiz spīdēja četras saules.
  Un atbrīvotie bērni priecīgiem smiekliem sāka skriet ārā no pils. Tie bija novājināti, nobružāti, basām kājām, tomēr viņi bija laimīgi.
  Zēni un meitenes metās pie gardajiem našķiem, un tieši no zāles apakšā parādījās kokteiļu un sulu mucas .
  Meitene Yaga uz javas pielidoja pie bijušā kanibāla giganta un pasniedza zēnam saldējumu. Viņš to norija un smaidīja:
  - Garšīgi!
  Un viņš bailīgi piebilda:
  - Piedodiet, bērni! Man ir kauns, ka es tevi apēdu. Cik tas ir pretīgi!
  Aizvien vairāk bērnu izskrēja. Ieskaitot tos, ko agrāk ēdis kanibāls. Nekaitīgais zēns sita acis un pat dziedāja;
  Nu, vai tas nav brīnums, vai tā nav pasaka,
  Viss ir kļuvis tik, ticiet man, brīnišķīgi!
  Nē, labāk darīt mums labu -
  Un ļaunums pazudīs mūžīgā!
  Jā , tā bija uzvara. Tiesa, viens no puikām ar ļoti muskuļotu rumpi un šortos paskatījās uz atstarojošo virsmu un ņurdēja:
  - Kur pazuda mans varonīgais augums?
  Oenomaus jautāja:
  - Un kas esi tu?
  Zēns ar ļoti izteiktiem muskuļiem atbildēja:
  - Ņikitičs.
  Un viņa bērnišķīgā seja satumsa, un viņš nomurmināja:
  - Es biju lielisks varonis, un tagad esmu tikai baskāju zēns šortos, kam es esmu tāds vajadzīgs?
  Bijušais kanibāls izteica:
  - Ejam kopā uz skolu!
  Dobrinja dusmās rūca, spārdīdama savu kailo zēnisko kāju tik spēcīgi, ka akmens pāršķēlās:
  - Nu pie velna skola! Man likās, ka esmu noguris !
  Margarita atbildēja ar nopūtu:
  - Es to saprotu!
  Zēns Dobrinja rēca:
  - Ko tu saproti! Tagad sieva mani pametīs! Kam man vajadzīgs tik snīkstošs bērns !
  Oenomaus atbildēja ar smaidu:
  - Vissvarīgākais dzīvē ir dvēsele. Izmēram nav nozīmes!
  Dobrynya iebilda:
  - Nē! Tu nepazīsti manu sievu. Reiz viņa tik stipri izkustināja papēdi, ka izsita lakstīgalas laupītāja svilpojošo zobu! Viņa ir stingra, un kāpēc viņai vajadzīgs zēns bez ūsām ! - Un zēns atkal sita ar basām kājām, bērnišķīgo, bet spēcīgo kāju, kā veseri, tā, ka bruģakmens saplīsa mazās lauskas. Un jaunais varonis kliedza. - Padariet mani drīz par pieaugušo!
  Oenomauss atbildēja ar nopūtu:
  - Diemžēl mēs to nevaram izdarīt, vai ne?
  Margarita atbildēja:
  - Šobrīd mēs īsti nevaram, bet, ja dodaties ar mums ceļot kāda liela mērķa dēļ, mēs varam kaut ko izdomāt!
  Zēns Dobrinja draudīgi jautāja:
  - Kāds ir tavs mērķis?
  Oenomauss pārliecinoši atbildēja:
  - Lai glābtu stiprā dzimuma pārstāvjus Visuma mērogā no nāves. Mūsu Visumā ir sērga, un tā var sasniegt arī jūs!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, Dobrynya, pievienojies mums. Tev joprojām ir savs varonīgais spēks, un tu mums būsi ļoti noderīgs!
  Titāna zēns, lai gan pēc izskata nebija ne vecāks, ne garāks par Oenomaju, apmēram divpadsmit gadus vecu zēnu , tomēr viņam bija milzīgs fiziskais spēks. Tāpēc viņš ar kailajiem pirkstiem saspieda akmeni un burtiski paņēma to un sasmalcināja, pēc tam smaidot atzīmēja:
  - Un man joprojām viss ir kārtībā! Labi, es iešu tev līdzi. Būs bail atgriezties pie sievas līdz es izaugšu !
  Margarita ar pasaku smaidu atbildēja:
  - Ļoti gudrs lēmums!
  Un viņa noklikšķināja kailajiem kāju pirkstiem. Parādījās trešais, burvīgs pūķa mazulis.
  Meitene paskaidroja:
  - Nevajag staigāt kā ubags ar somu!
  . NODAĻA Nr.8.
  Dominika bija ļoti pārgurusi pārejā un eksāmenu kārtošanā. Tāpēc viņas skaistās jaunavas tika mazgātas zelta vannā un dušā. Un tad viņi ielika viņu mīkstā, siltā gultā atsevišķā, greznā istabā elites studentiem un studentēm. Dominika iekrita dīvainā sapnī, viņas pēdējā vēlēšanās bija būt kopā ar princi Oenomausu , pret kuru viņa juta lielas līdzjūtības un līdzjūtības.
  Un tiklīdz viņu apskāva dievs Morfejs, viņa
  Dominika pēkšņi sajuta, ka vējš pūš viņai sejā, un viņa sēdēja uz slidenas, zvīņainas muguras. Un apkārt mirgo mākoņi.
  Un meitene pagriezās un ieraudzīja skaistu, muskuļotu zēnu, kuru viņa uzreiz atpazina. Jā, tas bija princis Enomauss, kurš kļuva par jaunu vergu. Un tagad viņš jāj uz maza, trīsgalvaina pūķa. Viņam pa labi lido meitene. Viņa ir arī ļoti skaista un mīļa, ar zeltaini sarkaniem matiem. Viņa izskatās ne vecāka par Oenomausu. Un kreisajā pusē ir zēns. Arī gaišmatains , izskatīgs un ļoti muskuļots, ar izteiksmīgu seju. Tāds bērnu pulciņš ar mugursomām un ieročiem. Un meitenei ir arī gredzeni uz pirkstiem un rokām.
  Pūķis sajuta papildu svaru un sāka biežāk plivināt spārnus, lai nesabruktu.
  Meitene Margarita paspieda burvju nūjiņu un rūca:
  - Kas tu esi? No kurienes tas radās?
  Tomēr Enomauss atpazina Dominiku un pārliecinošā tonī teica:
  - Šis ir izredzētais no planētas Zeme. Viņai ir jāglābj stiprais dzimums mūsu Visumā, saskaņā ar pravietojumiem.
  Meitene Margarita pasmaidīja:
  - No planētas Zeme? Vai jūs piedzīvojāt Lielo Tēvijas karu?
  Dominika pārliecinoši apstiprināja:
  - Jā, tas bija!
  Pionieru varone mānīgi jautāja:
  - Un kad tas pagāja?
  Notriektā meitene ne mazāk pārliecinoši atbildēja:
  - No divdesmit otrā četrdesmit pirmā jūnija līdz devītajam četrdesmit piektajam maijam, nu, protams, mēs uzvarējām!
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Es zinu, ka mēs uzvarējām! Citādi mēs ar tevi nerunātu. Tātad tas nozīmē, ka mēs esam tautieši, tikai laika gaitā izkaisīti. Cik patīkami ir satikt kādu no savas dzimtās planētas un vēl jo vairāk no savas valsts!
  Dominika atbildēja ar nopūtu:
  - Kad beidzās Lielais Tēvijas karš, mans vectēvs vēl nebija dzimis. Tas mums ir garš stāsts!
  Arī Margarita ar nopūtu atzīmēja:
  - Un es nenodzīvoju, lai redzētu tā pabeigšanu. Mani pakāra 44. gada janvārī. Bet es ticēju mūsu uzvarai. Kijeva jau bija atbrīvota, un Staļingrada un Kurskas izspiedums dārdēja. Cik žēl mirt, kad tev ir tikai divpadsmit gadi , neiestājoties komjaunatnē.
  Dominika bija pārsteigta:
  - Ja tu tik sen nomiri, tad kāpēc tā joprojām ir meitene?
  Margarita paraustīja plecus:
  - ES to nezinu. Kopš manas nāves ir pagājuši gandrīz simts gadi, un es palieku bērns. Bet ir arī pluss: es nemaz nenovecoju, un man nav nevienas plombiņas manos zobos!
  Dominiks iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, vecumdienas ir ļoti sliktas, vienkārši pretīgas!
  Un skaistā kinoaktrise sāka dziedāt;
  Cilvēce ir lielās bēdās,
  Par viņu droši vien domā visi!
  Asaras lija pār šo jūru,
  Cilvēka bailes deg ugunī!
  
  Gadi rāpo pēc gada karavānā,
  Vecmāmiņa ierīvē vaigus ar hennu!
  Un kaut kas notika ar jaunavas slaido augumu,
  Es nesaprotu, no kurienes rodas grumbas!
  
  Kāpēc dabas vainags ir spožs?
  Mašīnu radītājam pēkšņi jānovīst!
  Tas, kurš izmantoja vēja spēku ratos,
  Viņš nevar tikt galā ar novecošanas ļaunumu!
  
  Skaistule kļūst par ķēmu
  Un varonis novīst mūsu acu priekšā!
  Jebkurš nepatīkams laiks tagad,
  Un naktī mani moka mežonīgas bailes!
  
  Bet es neticu, ka nav pestīšanas,
  Cilvēks var strīdēties ar Dievu!
  Lai draudzīga ģimene kļūtu mūžīga,
  Lai ceļš iet kalnup viegli un stāvi!
  
  Vecām sievietēm vairs nebūs grumbu,
  Liksim vecumdienām kaunā atkāpties!
  Un cilvēk, progresa spēcīgais dēls,
  Viņš skatās uz dzīves virsotni ar gaišām acīm!
  
  Un būs bezgalīgs skaistums
  Dienas plūdīs kā pilna upe!
  Parādīsies cilvēciskā laipnība
  Galu galā sirds kļūs tīra un cēla!
  
  Tici, nāks jauns prieks,
  Ar gadiem gudrība pieaugs!
  Galu galā ledus nenosēžas jaunā ķermenī,
  Kā skolnieks, kurš vēlas mācīties par pieciem!
  
  Atzīme ir augstāka, nāc, meklē to,
  Eksāmenu pārkārtosi vismaz simts reizes!
  Un jūs varat ēst Lieldienu kūkas ar medu,
  Nu tagad kļūsti par vecu meiteni!
  Cik skaisti dziedāja Dominika, īsta primadonna. Un viņas dziesmas bija sātīgas un zaigojošas kā lakstīgalas trille.
  Enomai piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jūs nevarat iebilst pret to !
  Zēns Dobrinja atzīmēja:
  - Vecums ir slikti. Bet es dabūju sev un sievai atjaunojošus ābolus. Ja tu tos ēdīsi nedaudz, tu nenovecosi un nekļūsi par bērnu. Un tad viena stulba ragana sagrābās ar tādiem āboliem. Viņa bija veca sieviete, bet viņa nonāca uz podiņa. Tāpēc jums vajadzētu zināt mērenību it visā un atcerēties, ka visi vecumi ir pakļauti mīlestībai.
  Enomai pēkšņi atzīmēja:
  - Mans pūķis smagi elpo! Viņam ir grūti nēsāt divus cilvēkus, jo īpaši tāpēc, ka Dominika nav bērns, bet gan ļoti liela un muskuļota meitene. Viņai vajag jaunu skrejlapu!
  Margarita pārliecinoši sacīja, noklikšķinot uz kailajiem kāju pirkstiem:
  - Būs skrejlapa!
  Pirmo reizi gaisā parādījās mazs trīsgalvains pūķis. Bet partizānu meitene sūtīja viņā enerģijas staru, un šis pūķis sāka augt.
  Dominika bija pārsteigta:
  - Tā ir maģija darbībā. Šī ir pirmā reize, kad redzu, kā tiek audzēti pūķi.
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Pūķi nav cilvēki, tos ir vieglāk audzināt!
  Zvērs izauga līdz izmēram, kas ir nedaudz lielāks nekā pārējie trīs pūķi. Un vēl viens pirkstu šķipsns, šoreiz roku, un Dominika atradās ērtos seglos!
  Pionieru meitene pamāja:
  - Redzi, cik tas ir vienkārši! Tagad jums ir savs pūķis. Priecājieties par to!
  Notriektā meitene smejoties atzīmēja:
  - Tas, protams, ir lieliski , bet kāda jēga ar prieku kāpt pa sienu?
  Margarita smējās un atbildēja:
  - Vai jūs neesat sapņojis par savu pūķi?
  Dominika godīgi nomurmināja:
  - Es sapņoju par savu helikopteru. Bet viņai nebija laika nopelnīt viņam naudu. Tā ka nav par ko īpaši priecāties!
  Enomai smaidot atzīmēja:
  - Bet es sapņoju par personīgo pūķi.
  Dobrynya apstiprināja:
  - Personīgais pūķis ir foršs! Tomēr mans varonīgais zirgs varētu arī uzlidot, ja es izmantotu maģiju. Bet par īpašām burvestībām burvjiem jāmaksā zeltā. Un pūķis ir brīvs.
  Margarita piebilda:
  - Pūķis ir labs arī tāpēc, ka var baroties tikai ar ūdeni. Nu, pievienojiet tam nedaudz nezāles, un tas būs lieliski. Viņš elpos uguni.
  Dominika ziņkārīgi jautāja:
  - Vai tiešām cīnījāties ar vāciešiem?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Es īsti necīnījos. Vairāk strādāju izlūkošanas un sakaru jomā. Es staigāju pa ciemiem un starp mežiem. Nu aizdomāsies ikviens, kam ir ubaga soma un basām kājām no ziemas līdz ziemai. Tiesa, viņa pāris reizes nacistiem aplika sprāgstvielas. Nu viņa šāva tikai tad, kad mani paņēma. Viņa atšāva līdz pēdējai lodei. Viņa tika sagūstīta. Nu, viņi mani spīdzināja, kaut arī steidzīgi, un steidzās pakārt, jo Sarkanā armija tieši tobrīd virzījās šajā virzienā. Citādi viņi būtu varējuši viņu mocīt ilgāk.
  Reiz es iemidzināju vēl divus policistus un nodevu partizāniem. Nu es neizdomāšu, bet piedzīvojumu, protams, bija daudz.
  Dominika smaidot jautāja:
  - Vai jums bija kādi pasūtījumi?
  Margarita atbildēja ar nopūtu:
  - Nē! Tikai medaļa "Par drosmi", mani uzskatīja par mazu, lai man piešķirtu kaut ko nopietnu. Nu, es nezinu, vai viņi tika apbalvoti pēc nāves un kā...
  Oenomaus atzīmēja:
  - Divpadsmit gadu vecumā jau nav slikti, ja meitenei ir militārs apbalvojums! Pastāsti man, kā ir ar tevi?
  Pionieru meitene pamāja:
  - Nu jā, sakiet, komunisms ir uzcelts un kari beigušies?
  Dominika nopūtās un pārliecinoši atbildēja:
  - Nē! Karu ziņā kļuva vēl sliktāk. Bet es nevēlos par to runāt. Bet cilvēki ir kļuvuši vēl sliktāki.
  Zēns Dobrynya ieteica:
  - Labāk parunāsim par maģiskiem varoņdarbiem. Citādi tu tagad sāksi runāt par tankiem...
  Margarita sarauca pieri:
  - Ko jūs zināt par tankiem?
  Dobrynya atbildēja:
  - Es biju attīstītākā pasaulē, un tur bija šie metāla monstri. Viņi šauj skaļi un ir ļoti bīstami. Ir pretīgi tos atcerēties.
  Partizānu meitene pasmaidīja un atzīmēja:
  - Es iebēru smiltis Tīģera tvertnes benzīntankā. Un viņš apstājās. Tā bija. Un viņa izmantoja īleni, lai caurdurtu nacistu automašīnu riteņus. Es esmu maza meitene, un man bija vieglāk to izdarīt.
  Dominiks iesmējās un atzīmēja:
  - Labi padarīts! Jūs esat pionieru varone. Mums ir jāveido filmas par jums un jāraksta grāmatas par jums.
  Margarita pamāja:
  - Es zinu, ir daži, piemēram, "Sarkanie velni". Kopumā es ne tikai neticēju Dievam, bet dažreiz darīju lietas, par kurām tagad man ir kauns!
  Enomai smaidot atzīmēja:
  - Gadās. Dažreiz dievi uzvedas ne pārāk labi. Bet jebkurā gadījumā jūs tagad esat ļoti talantīga burve, un jums vajadzētu...
  Viņš nepabeidza. Viņu priekšā parādījās lidojošu pērtiķu bars. Viņi bija tālu, bet elfu zēna un burvju meitenes asā redze redzēja, ka šie spārnotie primāti tīklā vilka vismaz duci bērnu. Gan nelaimīgie zēni, gan meitenes nosmok un ļoti cieš lidojumā, kad viņus met uz augšu, un bērnu ķermeņus sagriež tīkla tērauda sieti.
  Arī Dominika to redzēja un kliedza:
  - Mums jāatbrīvo puiši!
  Dobrinja pamāja ar galvu un ar saucienu izvilka zobenu:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Svētajai Krievijai -
  Mēs cīnāmies ar zobenu,
  Es nepārdodu!
  Dominika atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Palīdzēt bērniem, protams, ir ļoti interesanti. Bet vai mums pietiek spēka? Es lasīju pasaku par lidojošiem pērtiķiem, un viņi, šķiet, ir ļoti spēcīgi!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu un dziedāja:
  Tumsas karotāji noteikti ir spēcīgi,
  Ļaunums valda pār pasauli, nezinot skaitu...
  Bet jums, sātana dēli -
  Nesalauž Kristus spēku!
  Dobrynya atzīmēja:
  - Mums bija dažādi pretinieki. Un tas, ka viņi ir spēcīgi, kā likums, mūs neapturēja!
  Un kvartets ar pūķiem metās pēc lidojošajiem pērtiķiem. Viņu bija tikai sasodīts ducis - trīspadsmit. Un apmēram tikpat daudz gūstekņu bērnu. Un tā ir kaujas skarbā patiesība.
  Margarita metās uz priekšu un, tuvojoties lidojošajiem pērtiķiem, kliedza:
  - Laidiet bērnus vaļā, jūs briesmoņi!
  Pērtiķu vadonis šņukstēja:
  - Ej prom, meitiņ, citādi mēs tevi arī pārtinsim.
  Margarita drosmīgi atbildēja:
  - Nē! Jūs atlaidiet viņus, pretējā gadījumā jums būs jācīnās ar mums!
  Pērtiķi gaudoja, atklājot ilkņveida zobus:
  - Nekad!
  Četri no viņiem palika turēt tīklu kopā ar bērniem, bet pārējie metās pretī mazajam jauno glābēju pulkam.
  Dominika paspieda dūres un viņas rokā parādījās zobens.
  Margarita jautāja:
  - Vai jūs zināt, kā nožogot?
  Dominika pārliecinoši atbildēja:
  - Ir koncepcija! Viņa filmējusies filmās.
  Partizānu meitene iesaucās:
  - Tas tev noderēs.
  Aktrise meitene dziedāja:
  Ir pienācis laiks jums šūt zobenu,
  Ir pienācis laiks pasteigties...
  Ir pienācis laiks pavicināt zobenu -
  Ja nu noderēs!
  Pierakstiet to savā piezīmju grāmatiņā -
  Katrā lapā!
  Ir pienācis laiks jums šūt zobenu,
  Ir pienācis laiks jums šūt zobenu,
  Jums ir pienācis laiks šūt zobenu!
  Pēc tam četri iesmējās. Un lidojošie pērtiķi mēģināja uzbrukt. Viņi kustējās kā pūķi, uzbrūkot zvirbuļiem.
  Margarita iesita lidojošo pērtiķu vadonim ar burvju nūjiņu un burvju gredzeniem basām kājām. Un tas skāra ļoti smagi.
  Vadītājs saņēma šoku, un viņa galva uzreiz pārvērtās par ļoti garšīgu kokosriekstu kūku. Un lidojošā pērtiķa ķepas histēriski raustījās. Pārējie lidojošie pērtiķi bailēs svilpa.
  Viens no viņiem metās pretim četriem, bet zēns Dobrinja ar pliku papēdi iesita viņai pa pieri, tā ka mērkaķis, saņēmis spēcīgu sitienu, apgāzās.
  Dominika pagrieza zobenu un nogrieza lidojošajam pērtiķim ragu, pēc tam viņa dziedāja:
  Mēs esam džungļos savvaļas pērtiķu zemē,
  Mēs cīnāmies ar spārnotajiem debesīs...
  Medības , lai apēstu nogatavojies banāns -
  Pakariet to, kurš nozog bērnus no koka!
  Enomauss arī trāpīja pērtiķim, šoreiz uz spārna, un nošņāca:
  Es esmu gaismas bruņinieks, uz taviem ceļiem mežoņi,
  Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un viņš izveidoja astoņu figūru ar zobeniem. Pēc tam zēns veikli izvairījās no ievainotā primāta. Un, kad pūķis uzliesmoja liesmās, akls pērtiķis kliedza. Tajā pašā laikā bija jūtama deguma smaka.
  Četri cīnītāji devās uzbrukumā. Pērtiķi mēģināja dot pretuzbrukumu. Pūķi tos sita ar uguns strūklām, kas burtiski aizdedzināja primātu spārnus. Un tas smaržoja pēc cepta.
  Meitene Margarita paņēma un izlaida burvju straumes. Un nākamajam mērkaķim galvas vietā bija šokolādes virtulis.
  Dobrinja ar kailajiem pirkstiem satvēra vienu pērtiķi aiz spārna un svieda to otram putnam. Un tad notika sadursme ar dzirkstelēm.
  Titāna zēns dziedāja:
  -Zini, man ir starojošs spēks,
  Ar viņu draudzēties ir kā spēlēties ar krokodilu!
  Un tad Dominika meitene ar zobenu pārcirta pērtiķa spārnu. Viņa sasvērās un atbrīvoja purpursarkano asiņu strūklaku. Pēc tam viņa ietriecās savā partneri.
  Dominika ar pliku papēdi iespēra vienai no spārnotajām būtnēm pa žokli un čivināja:
  Nu, labi, radījums aizmiga zāģu skaidās,
  Labi, viņi man iespēra pa žokli...
  Labi, viņi mani vilka uz nestuvēm -
  Saki paldies, ka esi dzīvs !
  Un meitene ar zobenu iesita citam mērkaķim pa galvu. Pēc tam radības sāka bēgt. Tajā pašā laikā četri spārnotie primāti mēģināja aizvest gūstekņus, tīklā sapinušos bērnus.
  Margarita raidīja uz viņiem burvju staru, pērtiķis pilnībā pārvērtās par kanēļa pīrāgu ar matējumu.
  Pārējie kliegdami aizbēga, atlaižot tīklu. Un gūstā esošie bērni sāka krist.
  Margarita kliedza:
  - Turiet tīklu, nāc, stiprāk.
  Un viņa nogāzās uz pūķa. Viņai pakaļ steidzās vēl trīs kaujinieki.
  Zēns Dobrynya dziedāja:
  Ak, bērnība, bērnība, kur tu lido?
  Ak, bērnība, bērnība, kur tu steidzies...
  Pilns ar pūkainiem pērtiķiem, es zinu,
  Viņi ķer jūs no dažādām valstīm!
  Un zēns-varonis pacēla tīklu ar plikiem kāju pirkstiem. Tomēr puisim šortos ir savas priekšrocības. Pieaugušam cilvēkam ir nepieklājīgi staigāt bez zābakiem, bet zēnam tas ir dabiski, un viņš var izmantot savas stiprās kājas darbībā.
  Visi četri nobremzēja krītošo tīklu un sāka raiti lejā.
  Dominika smaidot atzīmēja:
  - Es nevēlu jums bāreņa daļu,
  Nenovēlu tev smagas dienas...
  Ļaujiet planētai kļūt par spilgtu paradīzi,
  Lai svētais Kungs sargā bērnus!
  Puiši bija saskrāpēti un nobružāti, gandrīz visi basām kājām, izņemot vienu meiteni elegantā un, iespējams, greznā kleitā un kurpes, kas izšūtas ar smaragdu un rubīniem.
  Meitene čivināja:
  - Esiet uzmanīgi, glābēju komanda ir mans tēvs, hercogs, un es jau nēsāju baroneses titulu!
  Dominika smejoties atbildēja:
  Karaļi var visu
  Karaļi var visu...
  Bet bieži salūza
  Dažreiz viņi sēž!
  Precēties mīlestības dēļ
  Precējies mīlestības dēļ...
  Vāji tev, jebkuram
  Tu neesi Dievs, karali!
  Jebkurš tev ir vājš -
  Tu neesi Dievs, karali!
  Komanda uzmanīgi nolaida bērnus. Un viņa atšķetināja tīmekli. Bērni - zēni un meitenes - izjuta brīvību. Un viņu apaļie papēži mirgoja, kad viņi mēģināja skriet.
  Bet Margarita viņus apturēja ar draudīgu saucienu:
  -Kur jūs, puiši, dodaties? Kā pateikt paldies?
  Bērni apstājās. Baronese pamāja ar galvu:
  - Tieši tā, tu mani izglābi no gūsta. Nodod mani manam tēvam, un tevi gaidīs augsta atlīdzība. Un lai pārējie tur nonāk paši - viņi ir ubagi un basām kājām.
  Kāds zēns no ieslodzītajiem iebilda:
  - Mans tēvs ir grāfs! Un es esmu basām kājām, jo tiku notverts treniņskrējiena laikā!
  Margarita jautāja: "Kāpēc viņi jūs sagūstīja?"
  Vikonts paraustīja plecus; viņam bija kails, muskuļots rumpis, iedegis, vītņs, un tikai viņa izteiksmīgā, kaut arī bērnišķīgā seja liecināja par viņa šķirni.
  Baronese atbildēja:
  -Mūs gribēja aizvest uz Skelentonu . Šis ir spēcīgs burvis, kas ir tālu radniecīgs Koščejam Nemirstīgajam!
  Margarita uzsita ar lūpām un atzīmēja:
  - Skelentonam , ļaunajam burvim un elementu pavēlniekam, ir melnā tīģera artefakts. Varbūt tas palīdzēs glābt stiprā dzimuma pārstāvjus.
  Zēns princis Enomauss atzīmēja:
  - Turklāt ir jāatbrīvo citi gūstā esošie bērni, kurus tur gūstā murgu burvis. Pretējā gadījumā Visumam tiks nodarīts liels kaitējums .
  Dominika ne pārāk pārliecināti jautāja:
  - Vai tas nenovērsīs mūsu uzmanību no galvenā mērķa?
  Margarita iebilda:
  - Pretēji! Ja jūs savācat visus divpadsmit artefaktus, jūs varat iegūt Visvarenā Dieva spēku. Un tas ļaus glābt ne tikai stiprā dzimuma pārstāvjus, bet arī radīt daudzas citas labas lietas.
  Zēns Dobrynya iesaucās:
  - Tas ir pārsteidzošs! Tad varēsim paveikt ko tādu, par ko citi varoņi nav sapņojuši!
  Dominika sajūsmā dziedāja:
  Mūsu pasaule ir nežēlīga, nežēlīga, nodevīga,
  Cilvēku asinis plūst kā vētraina straume...
  Bet vīrietis ir gudrs, slavens ar savu progresu -
  Pārvarēt šķēršļus spēlējot!
  
  Neskaitāmi murgaini draudi
  Liktenis ir nežēlīgs, skumjš un smieklīgs...
  Mēs šaubos lējām dīvainas asaras -
  Skaties debesīs ar nepasaulīgu melanholiju !
  
  Un lai ir nepieciešams nojumt
  Negants cīņā cilvēku asinis...
  Pārrauj dzīvības pavedienu ar zobenu, bultu,
  Mīlestību mūžīgi nenodosim!
  Margarita pamāja ar savu zelta galvu:
  - Tu Dominiku labi dziedi, un saprātīgie vārdi aizkustina dvēseli! Bet ar to nepietiek...
  Aktrise meitene dziedāja:
  Tas kļuva ļoti viegls
  Es izglābu Tēvzemi...
  Man tiešām paveicās -
  Tikai ar to nepietiek!
  Tikai, tikai, tikai -
  Ar to nepietiek!
  Vikonta zēns tik spēcīgi spieda baso kāju, ka rasas lāses aizlidoja no oranžās zāles un ņurdēja:
  - Beidz dziedāt! Ejam uz Skelentom un saplosīsim viņu gabalos!
  Margarita ar nopūtu atzīmēja:
  - Tas ir pārāk garš, lai staigātu. Jums ir jālido uz pūķiem vai jātransportē, izmantojot medaljonu!
  Oenomauss smaidot jautāja:
  - Vai jums ir medaljons? Tāpēc pārved mūs!
  Partizānu meitene atbildēja ar nopūtu:
  - Tas ir jāuzlādē, lai varētu transportēt visu komandu. Pagaidām ēdīsim. Bērni droši vien ir izsalkuši.
  Baronese pamāja ar galvu, viņas dimanta auskari džinkstēja:
  - Jā, tieši tā arī būtu jādara. Manā vēderā ir uguns!
  Zēns vikonts atzīmēja:
  - Pilns vēders kaujā ir kurls!
  Pārējie bērni, pārsvarā meitenes, unisonā čīkstēja:
  Mēs gribam ēst
  Atveriet durvis plašāk
  Citādi ēdīsim pavāru...
  Pavāri uzkodas,
  Un iedzersim dežurantiem,
  Mēs iznīcināsim visu ēdamistabu
  Un mēs saplēsim traukus!
  Margarita paspieda burvju nūjiņu. Un parādījās galds ar vairākiem ēdieniem un kūku uz tā.
  Meitene ar sajūsmu dziedāja:
  Bērni jums ir savākuši,
  Mēs nemaz neesam lūžņi -
  Un forši gardumi,
  Ne tikai putra ar prosu!
  Dominika pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Bet vispirms nomazgā rokas!
  Bērni metās pie strauta. Stāvēt palika tikai baronese. Aktrises meitene rēca:
  - Vai jums ir nepieciešams īpašs ielūgums?
  Jaunā baronese nomurmināja:
  - Un man ir apnicis slapināt rokas un kājas ar plebejiem!
  Dominika stingri atbildēja:
  - Tad es tevi nelaidīšu pie galda!
  Cienījamā meitene teica:
  - Vai tu man parādīsi, baskāju meitene ? Jā, es pavēlēšu tevi pērt.
  Dominika piecēlās un sažņaudza dūres:
  - Un kuru tu pasūtīsi?
  Baronese atskatījās. Dominika bija gara un muskuļota, un audums sedza tikai viņas krūtis un augšstilbus. Un bija skaidrs, ka zem iedegušās ādas ritēja muskuļu bumbiņas, un uz vēdera bija vēdera dobuma flīzes. Tik varonīga meitene var tev trāpīt.
  Tomēr Margarita samiernieciskā tonī teica:
  - Mazgāsim jau visas rokas. Un, ja tu, Dominika, esi pilngadīgs, tad tev jārāda mums piemērs. Tāpēc mazgājamies visi kopā.
  Un viņa devās uz straumi. Un kopā ar viņu ir baroneses meitene un Dominika. Ūdeni sildīja četras saules, maigs un silts, tāpēc mazgāšanās bija prieks. Bērni pat peldējās straumē. Un viņi sāka šļakat viens otru ar ūdeni.
  Dominika arī plunčājās kā maza meitene un dziedāja:
  Ūdens, ūdens, auksts ūdens,
  Ne velti tas izlija no spaiņa!
  Un apkārt bija tik brīnišķīga daba. Uz lekniem kokiem auga grezni dažādu formu ziedi. Un šo ziedu ziedlapiņām ir dažādas krāsas un toņi. Iedomājieties, kā pumpuri mirdz visās varavīksnes krāsās un mirdz četru saules staros.
  Tas patiešām ir brīnišķīgs skaistums. Un lido albatrosa izmēra tauriņi, un to spārniem ir kustīgi raksti, piemēram, jūras viļņu šļakatām. Un notiek brīnišķīga kustība.
  Dominika dziedāja:
  Tā tauriņa spārni
  Viņi bija tik labi...
  Zēns zaudēja mieru,
  Un viņš no sirds teica...
  Jaunais vikonts, šļakstīdamies, atzīmēja:
  - Jā, visapkārt ir skaisti...
  Patiesībā daudzi koki izskatījās kā pāvu dārgakmeņu astes. Un virs tiem bez tauriņiem spārnus kustināja arī platīna spāres. Un mežā bija dzirdami brīnišķīgu putnu trilles. Viņi ir tik pārsteidzoši un brīnišķīgi ar savām balsīm, ka jūs vienkārši esat pārsteigti.
  Dominika tviterī ierakstīja:
  esat dzirdējuši, kā melni dzied?
  Lakstīgalas un lakstīgalas ir brašas...
  Un dažreiz ēzeļi, ēzeļi tā plēšas,
  Meitenes skrien basām kājām!
  Jā, tiešām, tas izskatījās ļoti smieklīgi.
  Pēc peldēšanās bērni devās uz galdu. Un viņu noskaņojums kļuva galvenais, un viņi dziedāja priekā;
  Labā feja mums iedeva
  Daudz rotaļlietu, dažādu veidu...
  Mēs esam dzimuši ar milzīgu spēku,
  Tāpat kā putni un dzīvnieki!
  
  Bērni spēlējas smaida gaismā,
  Pasaulē ir nācis liels prieks...
  Mēs varam tur nokļūt ar pirmo mēģinājumu -
  Pat jūgā, kas trakoja, ēzelis!
  
  Mēs basām kājām skrienam pa rasas lāsēm,
  Pasaulē ir tik daudz brīnišķīgu ideju...
  Bērni pil pērļu asaras,
  Tici man, tava dvēsele kļūs jautrāka!
  
  Ļaunie Koščei uzbrūk mums,
  Baba Yaga steidzas ar javu...
  Viņi ļauni pātagu ar pātagu meiteni basām kājām,
  Un upe pārpludina krastus!
  
  Bet mēs, puiši un meitenes, nesaraudīsimies,
  Mēs cīnīsimies kā titāns...
  Un mūsu balss būs tik skaidra,
  Kā pionieris bugle, bungas!
  
  Nu, orki mums nav šķērslis,
  Trakais trollis tevi nenobiedēs...
  Par drosmi tiks saņemta liela atlīdzība,
  Ja bērns nav nulle vardarbībā!
  
  Kas ir čūska Gorynych drosmīgiem zēniem,
  Mums nav nekādu šķēršļu, mēs vēlamies cīnīties ar ļaunumu...
  Mēs viņam sniedzam daudz pumpuru,
  Un mēs viņu ieslēdzam tieši šķūnī!
  
  Ja ļauns goblins izšauj no lielgabala,
  Tad mēs viņam atbildēsim ar buckshot...
  Beidz smērēt savus puņķus, puiši ,
  Uzvarēsim sātanu vienreiz!
  
  Uz asiņaino cīņu, svēta un pareiza,
  Drosmīgi meitenes, puiši skrien...
  Mēs valdīsim pār svēto spēku,
  Iznīcināsim ļauno pūķi!
  
  Mūsu mīļajiem nav laimīgāku krastu,
  Noķersim veselu dīķi zivju...
  Lielās, krāšņās Elfijas labā,
  Puika pierādīs, ka ir ļoti foršs!
  
  Padarīsim pasauli tik skaistu
  Lai tajā aug ziedi no paradīzes...
  Lai gan mēs dažkārt cīnāmies bīstami,
  Galu galā sapņi piepildīsies gaismā!
  
  Nē, mēs nekad nebūsim ienaidnieku pakļautībā,
  Teiksim, meitenes, puiši uz priekšu...
  Mēs samidīsim zem kājām neticīgo armiju,
  Uzvarētājam izrakstīsim rēķinu!
  
  Tici man, pasaulē būs mūžīga vasara,
  Mūsu bērnība nekad nepaies...
  Bruņinieku varoņdarbi ir patiesi dziedāti,
  Un dodieties uzvaras kampaņā!
  
  Kad mēs uzvarēsim visus orkus,
  Cīņa beigsies ar krāšņu uzvaru...
  Tas būs brīnišķīgi manā tīrajā dvēselē,
  Mēs paceļam zobenu, stipro vairogu!
  Bērni nodziedāja draisku dziesmu un apsēdās pie galda. Viņi sāka ar prieku ēst ceptas pīles, cepešus un zivis ar piedevām.
  Dominika viņiem pievienojās. Viņa izgrieza šķēli ar nazi un atzīmēja:
  - Lieliska gaļa!
  Margarita pamāja:
  - Nu, kā man nodarboties ar maģiju? Piekrītu, to nevar atšķirt no īstā!
  Baronese atzīmēja:
  - Jā , izcila gaļa, bet kā ar zivīm?
  Un es mēģināju gabalu. Patiešām, ēdiens bija brīnišķīgs. Bērni ēda un ar prieku atzīmēja:
  - Kādi ēdieni, kādi ēdieni,
  Kaut es varētu visu paņemt līdzi...
  Žēl, ka galds nav tik bieži -
  Viņus vienkārši baro kaušanai!
  Viena no basām kājām ubagu meitenēm jautāja:
  - Vai varu paņemt šokolādes konfektes?
  Margarita iesmējās un pamāja ar zizli. Karājoties pie koka, kas bija tik liels kā pāva aste, čiekuri uzreiz metās pie galda un pārvērtās skaistos, dzīvnieciskos un zivs formas batoniņos, pārklāti ar šokolādi un ar brīnišķīgu pildījumu.
  Bērni apmierināti čivināja:
  - Cik tas ir lieliski , un mēs vēlamies saldējumu!
  Tajā brīdī no oranžās zāles apakšas izlēca vairākas lielas žurkas ar koši kažokādu un mēģināja uzbrukt bērniem. Viņi bailēs čīkstēja, katra žurka laba vilka lielumā. Margarita iespēra viņiem ar zibeni no savas burvju nūjiņas un baso kāju burvju gredzeniem. Un Dominika arī izmantoja savu burvju nūjiņu, lai atbrīvotu pulsāru.
  Zelta vīna glāzes parādījās ar bagātīgu, sulīgu saldējumu, kas bija novietots brīnišķīgu ziedu formā. Turklāt ar zemenēm, vīģēm, meža zemenēm un citām krāšņām ogām.
  Dominika nomurmināja un atzīmēja, norādot uz lielāko vīna glāzi, kas izrādījās ne tikai zelta, bet ar briljantiem nosprausta. Un saldējums tajā izskatījās kā brīnišķīgs ornaments, kas bija izkārtots visās varavīksnes krāsās. Un cik skaisti tas izskatījās.
  Margarita atzīmēja:
  -Jums ir burvju nūjiņa, kas izgatavota no pūķa sirds vēnas - tas notiek ļoti reti. Kur tu to dabūji?
  Dominika godīgi atbildēja:
  - Kaujā! Un tas ir patiesi un drosmīgi!
  Oenomauss ar sajūsmu dziedāja:
  Bēdas tam, kas cīnās,
  Ar skaistu jaunavu kaujā...
  Ja ienaidnieks ir nikns -
  Es nogalināšu sūdu! Es nogalināšu sūdu!
  Zēns Dobrinja ņurdēja:
  - Kas tu esi, meitiņ , kāpēc tu tā dziedi? Mums jādzied: ar spēcīgu zēnu kaujā! Precīzāk, pat ar spēcīgu vīru kaujā. Mēs esam tikai puikas pēc izskata, bet gadiem ilgi esam vīrieši!
  Oenomaus smējās un atzīmēja:
  Mēs paliekam bērni mūžīgi,
  Mainās tikai gadi!
  Dominika iesmējās un atzīmēja:
  - Šeit mums būs pasaku pasaule un pārvērtības.
  Pēc tam viņa sāka ēst savu uzburto saldējumu. Tas garšoja vienkārši lieliski. Lūk, cik lieliski tas izrādījās. Un saldā, maigā saldējuma garša izplatījās pāri meitenes mēlei.
  Arī puika Dobrinja pēc zivīm un gaļas labprāt izrādīja cieņu saldējumam. Šī tiešām ir lieta, gards .
  Bērni centās ēst tā, lai tas izskatītos civilizēti un neslinkotu. Jā, gaļēdāju žurku saldējums ir brīnišķīga lieta.
  Dominika ar starojošu smaidu atzīmēja:
  Cik labi ir mest maģiju,
  Un pārvērst ļauno žurku par saldējumu...
  Mēs iegūstam stabilu pieci -
  Darot kaut ko tādu, kas nemaz nav jādara!
  Un atkal bērnu ķiķināšana atbildē. Un apmierināta čīkstēšana...
  Debesīs atskanēja troksnis. Kaut kur no malas lidoja milzīgs pūķis. No attāluma viņš šķita mazs un nebaidošs, neskatoties uz viņa septiņām galvām. Un tas bija sava veida briesmonis nekaitīgā veidā.
  Bērni iesmējās un sāka viens otram mirkstīt ar aci. Tas ir patiešām jautri. Un viņi sit plaukstu pa plaukstu.
  Ka ir zvana.
  Dominika paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem iemeta bumerangu. Viņš pārlidoja un nogrieza bumbuli, un kritiena laikā skaistule ar burvju nūjiņas enerģiju sita tajā. Parādījās liela torte Napoleona cepures formā ar magonēm, rozēm un rudzupuķēm.
  Bērni jau bija labi paēduši un ar mērenu entuziasmu sveica dāvanu.
  Zēns vikonts teica:
  -Kūkas ir ļoti labas, bet tomēr jāievēro mērenība...
  Dominika ķiķināja un atzīmēja, dziedot:
  Pavārs manai dzimšanas dienai,
  Es uzrakstīju apsveikumus ar kūku...
  Un uzraksts krāsots no krēma -
  Ir pienācis laiks doties uz Sanremo pilsētu!
  Pēc tam meitene to paņēma un atkal palaida bumerangu. Un viņš pārlidoja, metās un griezās. Un meitene atkal noķēra viņu ar basu kāju un dziedāja:
  Neskatieties no augšas uz kūku
  Pienāks laiks, kad arī tu nomirsi ...
  Piparkūkas svilpo kā lode templī,
  Ar diētu jūs patiešām pievilksiet sevi!
  Baronese ar grūtībām norija kūkas gabalu ar uzvilktu cepuri, nolaizīja lūpas un atzīmēja:
  - Garšīgi! Bet tas vairs neder.
  Zēns vikonts atzīmēja:
  - Nepaies ilgs laiks, lai kļūtu resns.
  Dominika smaidot un jokojot dziedāja:
  Par mammas karoti, par tēta karoti,
  Un vecmāmiņai kauss ...
  Un gultas malā!
  Bērni patiešām kļuva smagi pēc ēšanas un nokrita uz mīkstās, oranžās zāles, šņaukdami degunu. Par laimi šeit nebija plēsīgo odu vai kukaiņu. Tie, kas lidoja, bija lieli un nekoda, un ar tiem praktiski nebija nekādu problēmu.
  Dominika jautāja Margaritai, arī pionieru meitene žāvājās un ātri aizsedza muti ar plaukstu:
  -Tu ej gulēt vai?
  Partizānu varone atbildēja:
  Kas, meitene nevar aizmigt vardarbībā un trauksmē?
  Kaut kur saderinātais klīst pa meža ceļu...
  Viņš klīst pa piparmētru zāli un neko nezina,
  Un nolādētie likteņa joki un lugas!
  Varonīgais zēns Dobrinja jau šņāca pa degunu.
  Jā, bērniem ir bijuši daudz piedzīvojumu.
  Dominika jokodamies dziedāja:
  Mēs aizmigsim bez grūtībām,
  Tā ir taisnība, jā...
  Bet tad ar kādām grūtībām,
  Mēs mostamies vēlāk!
  . NODAĻA Nr.9.
  Dominika pamodās un iznāca no maģiska sapņa, kas viņu aizveda uz paralēlo pasauli. Pēc tam meitene nomazgājās un nomazgājās dušā, izmantojot zelta ierīci. Iztīrīju zobus un devos brokastīs.
  Tur viņu sagaidīja citas meitenes un meitenes no elites klases. Viņi sarokojās un izskatījās pieklājīgi. Bija arī elfi, sieviešu troļļi, sieviešu hobiti, kas izskatījās pēc meitenēm, nimfas, driādes, cilvēku meitenes, lai gan viņu bija maz. Sanāca skaista kompānija.
  Meitenes bija elegantās kleitās un rotās, bet basām kājām, lai burvestībā būtu ērtāk izmantot kājas. Un elites klasē izglītība bija nedaudz atšķirīga - klausījās pūces ātrās ugunskura lekcijas un veica dažādus uzdevumus. Tika uzskatīts, ka meitene jau zināja pamatus.
  Dominika šeit izpildīja vairākus uzdevumus. Viņa šāva no burvju nūjiņas un veica pārvērtības. Un tad viņa čukstēja burvestības. Viņai tika nolasīti vairāki sarežģīti vārdu savienojumi, un Dominika tos atkārtoja.
  Būdama kinoaktrise, meitenei bija fenomenāla atmiņa, jo filmēšanas laukumā viņai vajadzēja izrunāt daudz dialogu.
  Un es visu lieliski atcerējos. Bet tie visi ir ziedi, galvenais, protams, ir artefaktu meklēšana, lai glābtu stiprā dzimuma pārstāvjus.
  Un tā Dominika apsēdās lotosa pozā, pievienojot savām spēcīgajām, muskuļotajām kājām un iztaisnojot muguru. Un atkal viņa ienira paralēlā visumā, kur viņu komanda meklēja veidu, kā glābt stiprā dzimuma pārstāvjus.
  Un tieši laikā. Jo tieši tur goblins un laupītāju lakstīgala ložņājās uz pirkstgaliem. Šie divi ļaundari jau ir izklājuši maģisku tīklu, lai segtu guļošo basām kājām.
  Margarita arī gulēja, un viņa sapņoja...
  Meitene saņēma uzdevumu uzspridzināt tiltu. Tāpēc viņa basām kājām, saplēstā kokvilnas kleitā un ar ubaga somu devās izlūkos. Ir rudens un laiks nav īpaši labs. Naktī bija sals, un zāli klāja sarma, uz kuras meitenes basās kājas atstāja mazas, graciozas pēdas. Bija ļoti mitrs un auksts, lietus sajaucās ar sniegu.
  Baskājainajam partizānam pirkstiņi kļuva zili no aukstuma un drēgnuma. Bet viņa drosmīgi gāja uz priekšu, pat uzņemot ātrumu.
  Un tajā pašā laikā viņa dziedāja;
  Lietus izkaisīja zvaigžņu lauskas pa debesīm,
  Viņi ir sagatavojuši asinātu mietu fašismam!
  Tīģera tanki ir tikai atkritumi - netīrs krāmu tirgus ,
  Vērmahts gaida niknu sakāvi!
  Vērmahts gaida niknu sakāvi!
  
  Mūsu biedrs Staļins, vadonis, ir miljonu spēks,
  Viņam ir granīta dūre, ložmetējs rokā!
  Mēs varēsim sakaut armiju no Sodomas,
  Mūsu spēks ir monolīts, par laimi uz Zemes!
  Mūsu spēks ir monolīts, par laimi uz Zemes!
  
  Mūsu partijai nav nekā svarīgāka, ko darīt,
  Kā glābt tautu, Tēvzemes labumu!
  Gebelss, pie velna ar muļķībām,
  Un būs uzvara, ticiet man, par spīti visiem velniem!
  Un būs uzvara, ticiet man, par spīti visiem velniem!
  
  Krievu skaistule, jūs zināt, ir slavena ar savu spēku,
  Viņai ir smaga brūna bize!
  Un cīņās ar fašistiem jaunatne kļūs slavena,
  Gaišā valsts atdzīvosies, celsies augšā!
  Gaišā valsts atdzīvosies, celsies augšā!
  
  Neļaujiet Hitleram bāzt degunu krieviem,
  Ūsainais puisis domā, ka viņš ir foršs Dievs!
  Mēs brauksim pa Berlīnes ielu,
  Nē, tas, kam ir dvēsele tīrs, nekļūs par vergu!
  Nē, tas, kam ir dvēsele tīrs, nekļūs par vergu!
  
  Mūsu karogs ir sarkans, niknu asiņu krāsā,
  Reihstāgā jau spīd saule!
  Nav dāsnākas dāvanas mūsu mīļajiem bērniem,
  Ja sirds ir drosmīga un bailes sagrautas!
  Ja sirds ir drosmīga un bailes sagrautas!
  Tā Margarita skrēja augšā, aukstumam sakožot kailos papēžus, uz tiltu. Visapkārt ir dzeloņstieples un ložmetēju torņi.
  Vācieši dzer mēness spīdumu un kūpina uguni. Margarita pieskrēja viņiem klāt. Nabaga, blondā mazā meitene Krautiem nešķiet biedējoša. Turklāt tādā drēgnumā un aukstumā diez vai kāds, izņemot pēdējos ubagotājus, uzdrošinās iet basām kājām.
  Un meitene sāka viņiem dziedāt nekaitīgu un jautru dziesmu:
  Esmu mazs nabaga bārenis
  Es aukstumā basām kājām skrienu pa sniegu...
  Bet meitenes balss ir ļoti skaidra,
  Salnu viņa izdzīs kā ar varu!
  
  Karš paņēma manu māti ar bumbu,
  Tēvs, protams, tika izsaukts uz fronti...
  Cirtainais brālis ir nosalis no aukstuma,
  Vecākā māsa ir uz ešafota!
  
  Izsalcis, es graužu maizes garozu,
  Un manas mazās pēdiņas ir sarkanas no sala...
  Es esmu tur, kur tramīgais suns pusdienoja
  Lai gan meitene ir mīļa un skaista!
  
  Es varu visiem drosmīgi un drosmīgi pateikt,
  Tas, protams, ir nolādēts karš...
  Nav svarīgi, par ko mēs cīnāmies,
  Pie tā vainīgs briesmonis sātans!
  
  Ak, meitenes kājas cieš,
  Un viņi ļoti sāp šajā aukstumā...
  Es vēlos, lai siltā maijā drīz uznāktu rītausma,
  Lai lido starojošais piekūns!
  
  Mēs vēlamies padarīt mūsu dzimteni skaistāku,
  Bet bads, aukstums, puteņi un puteņi...
  Kur tu ej, nelaimīgā Krievija?
  Tik grūts liktenis!
  
  Es esmu meitene, tikai bērns,
  Man izdevās daudz piedzīvot...
  Es strādāju gandrīz no šūpuļa,
  Es mācījos tikai četrus vai piecus!
  
  Kāpēc šīs bēdas man atnāca?
  Salauzto siržu nežēlīgais liktenis...
  Tici man, tāds ļaunums ir kritis,
  Šķiet, ka tikai nedaudz, un tas ir beigas!
  
  Bet meitene zem jūga nesalūza,
  Viņa paspēja sagatavoties un iet...
  Viņa ir bērns, tālu no vecuma,
  Un viņai patīk stutēt basām kājām!
  
  Mazas meitenes pēdas ir graciozas,
  Rafaels uz tiem uzzīmēja zīmējumus ...
  Un es ticu, ka mazais būs laimīgs,
  Kungs redzēs savus bērnus, ticiet man!
  
  Tāpēc es dziedu dziesmu
  Par godu Dievam Kungam Kristum...
  Es ticu, ka planēta kļūs par paradīzi
  Un es satikšu savu tēvu, ticiet man!
  
  Tad pienāks laiks, un viņi atkal celsies,
  Kurš nomira, kurš nomira un kurš bija slims...
  Un vecumdienās un bērnībā būs laime,
  Jo Jēzus to gribēja!
  
  Jā, es nometos ceļos Dieva priekšā,
  Es piepildīšu šo psalmu gaismas laimē...
  Visu nākamo paaudžu vārdā,
  Noziedzīgie monstri tiks uzvarēti!
  
  Tad meitene būs mūžīgā laimē,
  Un visas Mātes Zemes tautas...
  Pilnīgi sliktie laikapstākļi izklīdīs,
  Mūsu cilvēki nebūs salauzti!
  
  Viņa sakrustoja sevi, nometās ceļos,
  Noskūpstīja sudraba krustu...
  Acīmredzot viņa ir maz darījusi Dievam
  Jēzus nāca no debesīm mūsu dēļ!
  
  Mēs drīz visi būsim kopā ar Visvareno,
  Viņa skaistajā, mīlošajā rokā...
  Ļaujiet mūsu domām lidot augstāk
  Un spēks slēpjas bērnišķīgā, stiprā dūrē!
  
  Un tagad es lasu lūgšanu,
  Viņa teica: Mans Dievs, piedod man...
  Tagad mēs ar viņu esam uz pjedestāla,
  Un mēs ar Kristu, ticiet man, esam ceļā!
  
  Un mēs iesim ar Viņu rokās uz debesīm,
  Un tur līs zelta lietus...
  Tas Kungs parādīs savu dāsno raksturu,
  Un tas sūtīs pretinieku taisni trīcēt!
  
  Beidzot pasaulē ir laime,
  Mēs esam gaidījuši Kristus parādīšanos...
  Mēs lidojam kā eņģeļi uz svētkiem gaisā,
  Tā Kunga mīlestība ir gaiša un tīra!
  Pēc šādas dziesmas nacisti kļuva emocionāli un ielaida nelaimīgo meiteni sasildīties un iedeva karstu tēju. Margarita plānoja savā somā zem sliedes klusi ielikt sprāgstvielu, kas bija nomaskēta par maizes klaipu, taču nebija laika - viņa pamodās.
  Lakstīgala, laupītājs un goblins bija ļoti tuvu. Goblinam deguna vietā bija pumpis, diezgan nejauka seja un gari ilkņi. Viņš ir arī diezgan garš, apmēram trīs metri. Nav brīnums, ka viņš vilka tīklu. Un Naitingeils bija resns, ruds vīrs ar kāmja vaigiem, izvirzītiem priekšzobiem un greznā uniformā ar medaļām. Nu plus ūsas, raksturīgi prūšiem.
  Redzot, ka pārsteiguma uzbrukums nav izdevies, Lakstīgala Laupītājs iebāza divus pirkstus mutē un mēģināja svilpt.
  Dominika viņam ar kailu papēdi iedeva raundas sitienu. Un laupītājs rēc no sāpēm. Un viņš pat izspļāva asinis.
  Goblins šūpo ar nūju. Varonis zēns Dobrinja pielēca un satvēra goblinu aiz matiem, nokrita uz muguras un metās viņam pāri. Goblins ietriecās augā kā kaktuss ar ziediem un apdullinoši gaudoja. Un viņa rēciens bija kā savvaļas ēzeļa rēciens.
  Margarita pasmaidīja. Lakstīgala vēlreiz mēģināja svilpt, kad Dominika viņam ar ceļgalu iesita pa zodu. Un viņš nopūtās.
  Varonīgais zēns Dobrynya dziedāja:
  Goblins mums jautāja:
  Tu izklaidējies tu nāc ?
  Devos uz pilsētu -
  Mums ir ko darīt!
  Goblins atkal mēģināja uzbrukt ar nūju. Varonis zēns izvairījās no sitiena un atkal metās pāri sev pāri lielajam cilvēkam, jo Dobrinjai nav bērna spēka. Un šķiet, ka viss izdodas.
  Goblins atkal izstiepās. Un viņš cēlās lēnāk. Bērni pamodās un sāka mest purva velnam zelta čiekurus. Viņi viņam iesita un lika rēkt. Un raustīties.
  Margarita paspieda burvju nūjiņu. Un čiekuri sāka pārvērsties kūkās, un tie burtiski iesmērēja goblinu ar krēmu, liekot viņam raustīties kā lāpstiņai pannā.
  Un Dobrinja Ņikitiča pacēla Lakstīgalu Laupītāju izstieptajās rokās un uzsvieda to uz smagas priedes ar sudraba čiekuriem. No trieciena Lakstīgala sabruks un satricinās, liekot viņam atteikties no spoka, pareizāk sakot, izspļaut asinis.
  Zēns Dobrynya dziedāja:
  - Lakstīgala, laupīt, tu esi nelietis,
  Un iesita tev pa seju stiprāk...
  Tu tagad esi miris, nelietis ,
  Nogalini arī tevi, svilpotājs!
  Un tad viņš to ņem un sit ar dūri, cik vien var, pa galvu. Lakstīgalai Laupītājam zvana ausīs. Un Dominika norādīja ar zizli uz goblinu un to, kā viņa izteica sarežģītu burvestību, lai pārveidotu. Un tas padarīs to par letālu spēku, kurā ir enerģijas kaskādes.
  Un tad ... Bija trīs metrus garš matains puisis, un tagad viņa vietā stāvēja galds, kas bija nokrauts ar visdažādākajiem ļoti bagātīgiem ēdieniem un brīnišķīgiem saldumiem. Un no šīs brīnišķīgās virtuves plūda tādi aromāti.
  Dominika tviterī ierakstīja:
  - Tās ir pārvērtības un brīnumu brīnumi,
  Mēs redzam vienkārši paradīzi visā debesīs...
  Tik mirdzošs skaistums visur ,
  Lai augšāmceļas Visvarenais Kungs!
  Patiesībā uz galda gulēja zeltaini un oranži, brīnišķīgi, dzirkstoši metāla paplātes ar kūkām, ar desmitiem dažādu krāsu un toņu krēmiem, kā arī citiem ļoti brīnišķīgiem ēdieniem un aromātiskiem pārpilniem, viss pats garšīgākais.
  Un cik lieliski bija virtuļi, nokaisīti ar brīnišķīgu pulveri. Šeit vairs nav jāpievieno vai jāatņem. Un glāzes apšļakstītas ar kokteiļiem no dažādām sulām, ar brīnišķīgiem pildījumiem, kas šokēja ar aromātiem un saldu dizainu ar glazūru. Un kādi tur bija pumpuri?
  Margarita neizpratnē pasmaidīja un pārsteigta iesaucās:
  -Tu pagriezi velnu! Nu, vienalga ! Jums ir jāspēj kaut kas līdzīgs šim!
  Dominika apmulsusi jautāja:
  - Vai tas ir grūti?
  Partizānu meitene atbildēja:
  - Jā, gandrīz neiespējami! Un jūs varējāt izdarīt kaut ko līdzīgu šim.
  Tikmēr laupītāja lakstīgala atkal mēģināja svilpot. Un viņš izpūta savus platos, kāmjiem līdzīgos vaigus. Bet puika-varonis, tiklīdz paņems, uzlādēs to ar savu bērnišķīgo, bet nāvējošo, kā veseri, dūri. Un svilpotājs, starp citu, izsit ne reizi vien, izskatās pēc izsista, izlieta zelta zoba.
  Un viņš lidoja otrādi. Viņš nogāzās un izstaipījās tā, it kā būtu izsists. Bet tad viņš pielēca, atkal iebāza pirkstus mutē un pūta. Taču svilpes vietā izskanēja tikai nožēlojama šņākšana. Un tas ir ļoti smieklīgi. Bērni smējās. Lakstīgala, laupītājs ķērka:
  "Es tevi aprīšu vienā mirklī, es tevi aprīšu, es tevi aprīšu, es neapžēlošu!"
  Atbildot uz to, Dobrinja, šis varonīgais zēns, ar pliku papēdi iespēra Lakstīgalai pa zodu. Un zobi atkal lidoja. Izmetis rokas, galvenais laupītājs atliecās.
  Dobrinja rēca:
  Un ko mēs atradīsim kaujā un ko mēs atradīsim kaujā,
  Mēs ar to nejokosim, mēs nogalināsim spārnu!
  Mēs tevi nogalināsim kā spārnu!
  Dominika norādīja savu burvju nūjiņu uz uzvarēto Lakstīgalu Laupītāju. Margarita atzīmēja:
  - Vai vēlaties pārveidot arī viņu?
  Aktrise meitene pamāja ar galvu:
  - Lai ir vismaz kaut kas noderīgs!
  Partizānu meitene dziedāja:
  Zēnu važināja dzelžainais grafiks,
  Un es ēdu tikai vienu veselīgu...
  Lielās slodzes dēļ pēkšņi notika uzbrukums,
  Un tas izrādījās kolosāla spēka kiberģēnijs!
  Un tad Dominika sagriezās, ar savu burvju nūjiņu izveidojot sarežģītu astoņnieku.
  Un tagad Laupītāja lakstīgalas vietā parādījās vesels kalns saldumu, dražeju un saldējuma porciju.
  Atskanēja jautri smiekli, un bērni sāka lēkt ārā no zāles. Viņi bija jauki, bet tievi, nodriskāti un tradicionāli basām kājām. Un ar lielu alkatību viņi metās pie kāruma, kurā pārvērtās Laupītājs Lakstīgala un Purva Goblins. Margarita svilpa ar pirkstiem un kliedza:
  - Beidz, puiši un meitenes! Es tevi saprotu, tu esi izsalcis pēc šo neliešu sagūstīšanas, bet vispirms nomazgā rokas.
  Un kā viņš atbrīvos zibeni no burvju nūjiņas. Zēniem bija jāskrien pie strauta, zilajiem papēžiem mirgojot. Patiesībā ir nepieklājīgi ēst ēdienu ar netīrām rokām.
  Dominika jautāja:
  - Kas tie ir, Lakstīgalas un Goblina gūstekņi un gūstekņi?
  Margarita pamāja ar gaišo galvu:
  - Jā tieši tā! Mēs viņus atbrīvojām. Precīzāk, tieši tu mani atbrīvoji. Un tas ir ļoti forši .
  Bija vairāk nekā simts bērnu, zēni un meitenes. Kā parasti, daiļā dzimuma pārstāvju ir trīs reizes vairāk nekā stiprā dzimuma pārstāvju.
  Dominika pārsteigta jautāja:
  - Šeit viņi visi izskatās ne vairāk kā divpadsmit gadus veci. Kas, šie laupītāji nenogalināja pieaugušos?
  Margarita paskaidroja:
  - Nē, protams, viņi nogalina arī pieaugušos. Tikai pēc atbrīvošanās pieaugušie saņem bērnu ķermeņus. Kā tas bija, piemēram, ar Dobrinju Ņikitiču. Un arī ar mani es joprojām izskatījos kā meitene.
  Meitene aktrise atzīmēja:
  - Mūžīgā bērnība, kā pasakā, ir lieliska ! Un pat var teikt - forši!
  Margarita čirkstīja, zobus rāvusi:
  - Jā, tās ir brīnišķīgas pasaules, kurās viss ir ļoti forši . Bet šeit ir daudz briesmu. Jo īpaši ir cilvēki, kas ir daudz bīstamāki par goblinu un Lakstīgalu Laupītāju.
  Dominika čukstus jautāja:
  - Kurš, piemēram?
  Partizānu meitene klusi teica:
  - Vecā sieviete Šapokļaka!
  Aktrise meitene tviterī ierakstīja:
  Labi darīts, labi darīts, vecmāmiņa ir līdera!
  Ar viņu draudzēties ir kā spēlēties ar krokodilu!
  Un meitene to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem meta čiekuru. Tas trāpīja spārei. Kukainis eksplodēja, izkliedējoties konfeti.
  Margarita atzīmēja, kratot galvu ar zeltainām cirtām:
  - Nav labi nogalināt dzīvas būtnes!
  Dominika atzīmēja:
  - Bet tas ir tikai kukainis!
  Margarita atbildot dziedāja:
  - Tu izspļauj siekalas vējā,
  Nesaspiediet kukaiņu vai skudru...
  Mežā pat zaru nenolauzi -
  Visa dzīvība uz Zemes ir viena ģimene!
  Meitene, aktrise čivināja, zobus atlaidusi:
  - Es, tu, viņš, viņa - kopā visa valsts,
  Kopā draudzīga ģimene!
  Vārdu sakot mēs, simts tūkstoši es!
  Bērni mazgājās straumē. Un tagad viņi skrēja pie ēdiena, priecīgi un spīdīgi.
  Dominika un Margarita kopā sačukstēja, un galds kļuva garāks. Tagad visiem pietika vietas, kur apsēsties.
  Bērni, raustīdamies basām kājām, apsēdās un dziedāja korī savās skaidrās balsīs:
  Galdauts klājas kā sniegs
  Un labumi tika novietoti...
  Bērniem visiem veiksies,
  Un cepetis no Čeburaškas!
  Pēc tam viņi sāka ēst. Šeit ir tik daudz skaistu bērnu, pat ja viņi ir bada un trūkuma noguruši.
  Dominika un Margarita, jo viņas bija labi paēdušas, divreiz nedomājot sāka dejot. Un dauzīsim jūsu kailās, noslīpētās, iedegušās kājas.
  Meitenes dziedāja ar savām starojošajām balsīm;
  Esmu dzimis kosmosa valstī
  Kur visas meitenes ļoti cīnās...
  Sātans nevar uzvarēt Tēvzemi,
  Par godu mūsu mātei Krievijai!
  
  Mēs varēsim aizstāvēt svēto Krieviju,
  Un neatkarīgi no tā, cik nežēlīgs un mānīgs ir ienaidnieks...
  Mēs uzvarēsim savus pretiniekus smagi,
  Un krievu gars ar zobenu tiks pagodināts!
  
  Krievija, šī ir mana dzimtene,
  Svēts un kosmiski zemisks...
  Visas tautas ir viena ģimene,
  Un meitene ir mūžīgi jauna!
  
  Mēs aizstāvēsim savu dzimteni cīņās,
  Neviena iespēja ļaunajam pretiniekam ...
  Virs mums ir zelta spārnotais ķerubs.
  Uzdāvināsim krievu karavīram!
  
  Krievijā viss ir labi, labi,
  Un mūsu griba būs stiprāka par tēraudu...
  Zēnam rokās ir spēcīgs airis,
  Un tur valda biedrs Staļins!
  
  Cilvēki mīl manu dzimteni,
  Mēs padarīsim to skaistāku uz visiem laikiem...
  Tēvzemi ne par rubli nozags,
  Un Dievs Svarogs ir lielais mesija!
  
  Lai mana dzimtene tiek pagodināta,
  pretinieku cīņā ...
  Lada Dieva māte man ir dārga,
  Ļaujiet Krievijas ienaidniekiem saņemties!
  
  Ja nepieciešams, mēs varam izliet ienaidnieka asinis,
  Krieviju nevar nospiest uz ceļiem...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Un lielais vadonis Ļeņins būs ar mums!
  
  Mēs iekarosim kosmosa plašumus,
  Mēs dāvāsim laimi, prieku visam Visumam...
  Maskava ir pat augstāka par pašu Romu,
  Ar savu nemainīgo spēku cīņā!
  
  Kad karš nāk mūsu gaišajā zemē,
  Mēs parādīsim fīreram savu vareno raksturu...
  Krievs saņems dāsnu honorāru,
  Mēs esam augstāki par sauli un skaistāki par kokiem!
  
  Tici man, Krievija nebūs drupās,
  Orda mūs nenolaidīs uz ceļiem...
  Cīnies par savu dzimteni un nebaidies,
  Krievs nepazīst vājumu un slinkumu!
  
  Mūsu dārgā valsts atkal celsies,
  Parādīs visam Visumam savu spēku...
  Un sātans tiks iznīcināts
  Tēvzemes ienaidnieks sabruks kapā!
  Tā meitenes, lēkājot basām kājām un griežoties kā velniņi, sāka rēkt un lēkt dubultos kūleņos.
  Tās šeit ir skaistās un agresīvās meitenes . Un kā viņi čīkst, lecot augšā.
  Nu labi, bērni ēd un arī dzied kaut ko savu. Un viņi to dara ļoti pozitīvā veidā. Tās ir viņu dziesmas. Un viņi griežas apkārt kā vērpta.
  Augstākās klases meitenes.
  Bet tad debesīs parādījās ļoti liels tauriņš, kā īsts pūķis. Un viņas spārni bija tik milzīgi, ka mirdzēja kā zelts, kas nosēts ar dārgakmeņiem. Un tas izskatījās tik pārsteidzoši un skaisti. Tie patiešām bija, atklāti sakot, tauriņi, kas bija tik milzīgi, piemēram, dinozauri.
  Dominika smaidot atzīmēja:
  - Šeit jūs neredzēsit nekādus brīnumus. Apbrīnojami!
  Margarita smējās un atbildēja:
  - Jā, tie patiešām ir posmkāji, kas pārsteidz. Bet tas nav pats pārsteidzošākais. Ir daudz citu ļoti foršu lietu.
  Dominika dziedāja:
  Bet ne grāmata, ne muzejs,
  Viņi neaizstās mūsu draugus!
  Un meitene no burvju nūjiņas atbrīvos staru. Un parādījās jaunas kokteiļu glāzes. Un bērni viņiem uzbruka.
  Tā viss izvērtās lieliski . Un manā galvā skan tikai kaut kāda mūzika.
  Un kā lai Dominiks un Margarita nedziedātu;
  Skaistules uzbrūk basām kājām,
  Viņi skrien, tik jaukas meitenes...
  Ja tev vajag sist Fricim ar dūri,
  Vai arī viņi viņu nocirtīs ar ložmetēju!
  
  Meitenes nevar atļauties šaubīties
  Viņi apglabās nacistus mirušos...
  Un tie viņam spēcīgi nositīs no kājām,
  Un kaut kur plēsīgi gaudo vilki!
  
  Krievija, tas ir vārds karavīriem,
  Kad, ticiet man, tas nekļūst foršāk...
  Lai gan dažreiz situācija ir drūma,
  Kur ļaunais melnais Kains triumfē!
  
  Neticiet, komjaunieši nebēg,
  Un ja skrien, tad tikai uzbrukumam...
  Un visi nacisti tiks nogalināti uzreiz,
  Un fīrers tiks pacelts uz kapāšanas bloku!
  
  Krievija, šī ir mana dzimtene,
  Viņa ir starojoša, vienkārši skaista...
  Kas ir gļēvulis, tas nav pat rubļa vērts,
  Un, ziniet, strīdēties ar karotāju ir bīstami!
  
  Bet ziniet, ka mēs uzvarēsim fašistus,
  Ļaunums uz troņa nevaldīs...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Un Dievs Svarogs ar diženumu vainagā!
  
  Kas ir gļēvulis, ticiet man, tas ir vājš vergs,
  Viņa liktenis ir viens - izturēt apvainojumus...
  Šodien tu esi mehāniķis, rīt tu esi brigadieris,
  Un tu pats vari pārsist citiem muguru!
  
  Meitenēm ir spēks, vienkārši vulkāns,
  Reizēm viņa spēcīgi grauj kalnus...
  Karš plosās ar ļaunu viesuļvētru,
  Un nāve, godīgi sakot, nopļauj cilvēku rasi!
  
  Es jums teikšu godīgi, bruņinieki,
  Mēs esam stipri, kad mēs, krievi, esam vienoti...
  Nepieciešama uzkoda ar dakšiņu un nazi,
  Mēs esam kaujās neuzvarami bruņinieki!
  
  Kāda ir mūsu ticība Tam Kungam Kristum,
  Lai gan mēs arī cienām Ladu...
  Biedrs Staļins ir kā mūsu tēvs,
  Un tur būs paradīzes komunisma vieta!
  
  Tas, kurš reiz bija miris, tiks augšāmcelts
  Un mēs kļūsim skaistāki un gudrāki...
  Un vīrietis, protams, ir ļoti lepns,
  Lai gan dažreiz viņš runā muļķības!
  
  Mīlestībā mūsu Tēvzeme ir kā zvaigzne,
  Tici man, tas nekad neizdzisīs...
  Liels sapnis piepildīsies
  Visā Visumā valdīs miers un laime!
  
  Es mīlu Mariju, es svēti godāju Ladu,
  Svarogs ir skaists un Peruns ir lielisks...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu,
  Ikonu svētās sejas man ir mīļas!
  
  Kad būs īsta paradīze?
  Tici man, visas tavas cerības piepildīsies...
  Atdod savu sirdi savai dzimtenei,
  Viss būs labi, stiprāk nekā iepriekš!
  Pēc tam beidzot atbrīvotie bērni ēda. Pēc tam viņi tika izveidoti par vienību. Vairāk nekā simts zēnu un meiteņu.
  Un viņi devās gājienā. Dobrinja ar mīļu smaidu atzīmēja:
  - Viņi cīnīsies, esmu pārliecināts!
  Un varonis zēns uzlēca uz pūķa.
  Oenomaus atzīmēja:
  - Tāda atslāņošanās kustēsies pārāk lēni. Uz pūķiem mēs pārvietojamies daudz ātrāk. Un šeit jums arī jāzina, kad apstāties.
  Bērni tika uzbūvēti. Tikai viena baronese bija pieklājīgi un pat grezni ģērbusies. Pārējie izskatījās pēc ubagiem, jauniem ragamfiniem . Tomēr daudz veiklāk ir kustēties basām kājām.
  Dominika atzīmēja:
  - Ja baronese staigās, tad viņas dārgās kurpes tiks nojauktas un sabruks. Varbūt jums vajadzētu būt basām kājām kā visiem citiem?
  Baronese atbildēja:
  - Tu nevari sagaidīt! Labāk sūti mani pie mana tēva, hercoga, viņš tev dos atlīdzību un nesāpēs!
  Margarita pamāja Dominikai:
  -Tev ir tik maģisks dabas spēks. Nu nāc, paņemsim kopā un nosūtīsim starojošus lādiņus, un iemetīsim meiteni tēva pilī!
  Meitene aktrise atzīmēja:
  - Kā ar atlīdzību?
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, viņi tev iedos zelta maku, vai tas tiešām ir daudz? Turklāt es varu uzburt zeltu no parastiem kokiem un čiekuriem, un jūs arī varat!
  Dominika nosvilpa:
  - Oho! Lai mēs varam nopirkt sev hercogisti!
  Partizānu meitene iebilda:
  - Tas ir aizliegts! Maģisko zeltu ir aizliegts laist apgrozībā, pretējā gadījumā tā būtu vairāk nekā dzelzs. Jūs saprotat, dārgās monētas inflācija!
  Dominika atzīmēja:
  - Vai tas ir kā inženiera Garina hiperboloīdā?
  Margarita pamāja:
  - Kaut kas tamlīdzīgs. Es lasīju šo grāmatu, kad biju mazs. Jā, tad zelta standarts sabruka, un tas bija biedējoši .
  Enomai smaidot atzīmēja:
  - Bet tomēr, varbūt izaudzināt baronesi? Lai viņa nebūtu tik pretīga!
  Dobrinja smaidot pamāja:
  - Jā, mēs to izdarīsim uzreiz,
  Uzdāvināsim viņai kaut ko foršu!
  Baronese atkal iespieda papēdi zālītē un rūca:
  - Aizved mani pie tēva! Vai arī es jūs visus nosodīšu!
  Bērni vienbalsīgi smējās.
  Pēkšņi no zāles apakšas iznira rūķītis cepurē. Viņš nepārprotami bija vēl ļoti jauns, bez bārdas. Bet ar burvju nūjiņu rokās.
  Maza balss teica:
  - Tad es dzirdu kaprīzas meitenes balsi. Varbūt ir pienācis laiks viņu izglītot?
  Baronese rēca:
  - Vienkārši pamēģini, zīdītāj !
  Un viņa mēģināja pakustināt rūķi ar savu kurpju kāju. Viņš paspieda burvju nūjiņu. Seno cilvēku kaprīzā meitene un zēns pazuda.
  Dominika iesaucās:
  - Oho!
  Margarita pamāja:
  - Šis ir rūķu puika. Īpašs rūķu veids, kas apveltīts ar maģiju. Tagad viņš paņēma kaprīzo meiteni audzināt. Un baronesei acīmredzot būs jāmācās kultūra, pieklājība un jāstrādā apzinīgi.
  Enomai smaidot atzīmēja:
  - Un es gribēju viņai pērt! Un tā, nasta ir no jūsu pleciem.
  Dobrynya ieteica:
  -Tu ej uz Skeletonu? Tāpēc varbūt ir pienācis laiks doties ceļā.
  Margarita atzīmēja:
  - Nedaudz tuvāk atrodas ļaunās burves Bastindas pils, kurai pieder vēl viens artefakts no divpadsmit - dzeltena žurka. Tas ir tas, ko mums vajadzēja notvert.
  Turklāt mums jau ir maza armija, vairāk nekā simts puišu. Starp tiem ir varonis Phoenix Falcon. Viņš arī ir puika, bet ar lielu spēku.
  Dobrynya atzīmēja:
  - Es pazīstu Fīniksu. Kā viņš tika notverts?
  Partizānu meitene atbildēja:
  - Ar viltību, tāpat kā tu. Bet tagad mums ir armija, un mēs iebruksim Bastindas pilī!
  Dominika spēlējās ar vēderu uz vēdera. Tad viņa to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda riekstu, kas gulēja uz zāles. Viņa iemeta tā kodolu, satvēra to mutē, sakošļāja ar saviem stiprajiem zobiem un iesaucās:
  - Doties uz uzbrukumu? Nu man patīk šī ideja. Lai gan vārds Bastinda man atgādina bērnu pasaku. Vai tā nav tā, kura nekad nenomazgājas?
  Margarita pakratīja galvu:
  - Es arī zinu šo pasaku. Nē, šī ir nedaudz atšķirīga ragana. Viņai ir vesela žurku armija. Nu un arī algotņu orki. Artefa CT ar žurku dod milzīgu spēku pār grauzējiem, tāpēc...
  Partizānu meitene pavēlēja:
  - Bērni! Izsit skujas no tuvējām sudrabeglēm, tās drīz redzēsi, kad ieiesim birzī. Tas var izveidot pienācīgu ieroci.
  Puiši atbildēja:
  - Mēs darīsim visu, mūsu glābēj!
  Un komanda devās gājienā. Lai gan meiteņu bija trīs reizes vairāk nekā zēnu, viņi prata arī maršēt. Un viņi uzvilka kāju pirkstus. Tajā pašā laikā skanēja mūzika.
  Daļa virzījās gājienā. Šeit pēc ēšanas daži puiši smagi žāvājās, bet meitenes sāka sist paštaisītās bungas no pāva lapām, un noskaņojums kļuva jautrāks.
  Bērni mīdījās formācijās. Dominika domāja, ka tas ir kā filmā par Malčišu-Kibalčišu . Bija arī puiši, kas soļoja basām kājām. Bet padomju filmā nez kāpēc nebija nevienas meitenes. Un tas ir pat dīvaini, jo Sarkanajā režīmā viņi pastāvīgi uzstāja uz dzimumu līdztiesību.
  Un te ir tik daudz meiteņu, un viņas ir kā dabiski dzimušas karotājas gājienā - daļēji cilvēki, daļēji no elfu dzimtas, kā to var redzēt pēc viņu lūšu ausīm. Nu tāds matriarhāts.
  Bērni gāja gājienā un tajā pašā laikā sāka dziedāt, it kā bez šī:
  Elfija ir mūsu gudrā valsts,
  Ķēniņa Mesijas pakļautībā...
  To mums uz visiem laikiem devis Dievs,
  Lai padarītu mūsu dzīvi laimīgāku!
  
  Lai labi Oenomaus ir godībā ,
  Kas uzvarēja Tēvzemes ienaidniekus...
  Tu cīnies par viņu un uzdrošinies,
  Un mēs drīz sāksim dzīvot solcēnismā !
  
  Meitenes basām kājām skrien
  Viņi vēlas cīnīties ar ienaidnieku ...
  Un tas Orklers nav tik foršs,
  Drīzāk viņš ir tikai klauna tēls!
  
  Lieliska bezgalīga valsts
  Kurā , ziniet, paaudžu griba...
  Kaut arī sātana kalpi plāno,
  Bet ugunīgais ģēnijs būs ar mums!
  
  Es uzskatu, ka mūsu spiedienu nevar ierobežot,
  Protams, mēs savus ienaidniekus nolīdzināsim ar zemi...
  Tu pieraksti to savā piezīmju grāmatiņā, mazais,
  Cik brīnišķīgi ir cilvēkiem dzīvot zem Oenomaus !
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi skaistāku par jebkuru citu,
  Debesis nāks šajā dzīvē...
  Svinēsim savus mežonīgos panākumus
  Un drīz mēs dzīvosim zem elfinisma!
  
  Nē, ticiet man, mūs, orkistus, nevar salauzt,
  Lai gan ienaidnieks ir spēcīgs un ļoti viltīgs...
  Bet mēs nokārtosim eksāmenus ar A,
  Oenomausa laikā būtu labi !
  
  Cara krāšņā varenība, ticiet man,
  Ar savu vainagu pilnu ar dimantiem...
  Un, zini, niknais zvērs tiks sagrauts,
  Mēris arī atkāpsies, ticiet man, spitālība!
  
  Nē, Elfijai jums ir nepieciešams arī Elfrog ,
  Draugi, nenododiet savus dievus...
  Liela un krāšņa ir visvarenā ģimene,
  Neizrādi savas vājās puses!
  
  Skaistā Lada ir dievu kalve,
  Tici man, viņa dzemdēja mīlestību...
  Netērējiet cilvēkus tikai nevajadzīgiem vārdiem,
  Atvēra neierobežotu diženumu!
  
  Jūs nevarat aizturēt Elfrog bultu ,
  Viņa caurdurs jebkuru pretinieku ...
  Tikai nevēlies muļķības,
  Elfu karavīra vairogs aizsegs!
  
  Elfija, tas, bez šaubām, ir spēks,
  Viņa var pārvietot kalnus...
  Lai gan dažreiz miesa ļoti cieš,
  Mēs varam noraidīt visus šķēršļus!
  
  Drīz radīsies krāšņa elfu pasaule ,
  Kas mīda Visumu...
  Dieva ķerubs izpletīs spārnus,
  Un, ticiet man, būs kaut kas no radīšanas...
  
  Dieviete Lada ir brīnišķīga, ticiet man,
  Viņa dāvāja mīlestību visiem saviem dēliem...
  Un tagad viņš būs spēcīgs bruņinieks,
  Un sitīsim pretiniekam smagi pa purnu!
  
  Tu esi Fievs kā elfu galvaspilsēta ,
  Ticiet man, krāšņo Drusijas pilsētu māte...
  Stāsim pretī pretiniekam ,
  Mēs esam bruņinieki, ticiet man, mēs neesam gļēvi!
  
  Manai svētajai dzimtenei,
  Mēs cīnīsimies ļoti smagi...
  Elfam nelaupīs ne rubli,
  Galu galā gaišie elfi vienmēr zināja, kā cīnīties!
  
  Ir skaistas meitenes, ticiet man,
  Ka viņi ļoti braši steidzas aukstumā...
  Fīrers, savvaļas zvērs, tiks saplēsts,
  Mēs izaudzēsim skaistu, ziniet, rozi!
  
  Nē, mēs nekad nepacietīsim dusmas ,
  Pacelsim saules apspīdēto elfu...
  Liels sapnis piepildīsies
  Zem šīm debesīm ir mirdzoši zils!
  
  Elfrogs nāks un uzmodinās mirušos,
  Bet mums tas ir jāatdzīvina, lai dzīve būtu forša...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Kristus ir nemirstīgs, un Jūda atrodas ellē!
  
  Uzticīgi kalpojiet Oenomai,
  Un, lūdzu, nesacelieties pret karaļiem...
  Lai elfu dēli ir godībā,
  Elfija, šī nav vieta kartē!
  
  Mēs drīz iekarosim Visumu,
  Lai ir vara pār dzīvību un nāvi...
  Ikviens, kas dzīvo, kļūs par ķerubu,
  Tas cilvēks ir kā Dievs, ticiet tam!
  . NODAĻA Nr.10.
  Dominika atgriezās savā akadēmijas klasē, pabeidzot sesiju lotosa pozā. Tagad viņa atkal sāka pētīt dažāda veida burvestības, dažādu formu un veidu. Un viņa to darīja ar lielu gatavību.
  Pēc tam es devos vakariņās. Blakus viņai bija meitene Fiesta. Viņi kopā ēda kalmārus mērcē un mazgāja tos ar piena un tomātu sulas maisījumu. Pēc tam viss kļuva galvenais.
  Pēc vakariņām Dominika, izmantojot burvju nūjiņas, iežogojās ar Fiestu. Un viņa uzmeta sev lielu kūku ar krēmu , nosmērējot viņu no galvas līdz kājām.
  Viņa atzina sakāvi un iedeva viņai gredzenu no katras basās kājas. Un tagad Dominika ir bruņota vēl spēcīgāk un nāvējošāk .
  Pēc tam abas meitenes iegāja dušā un devās uz savām istabām.
  Istabā Dominika apsēdās uz gultas, salocīja kājas lotosa formā un atkal pārcēla savu fizisko un garīgo būtību citā garīgās pasaules līmenī.
  Tagad tie planē uz pūķiem, un zem tiem soļo bērnu pulks.
  Vada divi zēni: vikonts un varonis Fīnikss Piekūns. Abi zēni ir izskatīgi zēni ar ļoti izteiktiem muskuļiem un tikai šortos. Spēcīgi, teiksim, puiši. Un viņi maršē, apsteidzot kolonnu.
  Bērni cenšas kustēties pēc iespējas ātrāk un ik pa brīdim sāk skriet. Un tas izskatās kā eņģeļu armija ar gaišām, mīļām galvām. Un viņi joprojām ir neapbruņoti, izņemot paštaisītus stekus.
  Bet tad viņi iegāja priežu birzī. Vairāki vilki ņurdēja, bet Fīnikss ar basu kāju tiem meta smagu čiekuru, un tas burtiski salauza plēsoņa galvaskausu.
  Viņš apgāzās, un pārējie vilki sāka bēgt. Un bērni sāka šķirot čiekurus un zarus.
  Margarita atzīmēja:
  "Atceros, reiz vesela partizānu bērnu grupa sarīkoja nopietnu kauju. Un vācu bataljons aizbēga. Un bērni skrēja viņiem pakaļ un sita ar katapultiem .
  Dominika piekrita:
  - Slingshot, tas ir nāvējošs spēks!
  Bērni karotāji faktiski sāka būvēt katapultus. Un izgatavojiet kaut ko līdzīgu lokiem.
  Margarita paņēma to un smaidot atzīmēja:
  - Mūsu ierocis būs visperfektākais, ja tas tiks padzīts ar maģiju.
  Dominika čivināja, zobus rāvusi:
  - It īpaši, ja es to pievienoju!
  Pēc tam, kad bērni bija apbruņojušies, abas spēcīgās burves paņēma zizli.
  Margarita iesaucās:
  - Mēs uzburam unisonā!
  Dominika apstiprināja:
  - Tieši tā!
  Abas meitenes savāca savu burvju nūjiņu enerģiju un palaida to ar savu kolosālo spēku. Un tad daiļavas ņēma un palaida enerģijas straumes no plikajiem kāju pirkstiem cauri bērnu pulciņam. Un tad notika brīnums, un tūkstošiem fotozivju vai, kā miniatūra supernova, uzliesmoja liesmās.
  Margarita un Dominika sāka lasīt burvestības un daudzināt:
  Mēs esam meitenes, kas ieejam panteonā,
  Viņi zvērēja būt uzticīgi Tēvzemei...
  Lai orkišistus sagaida nikna sakāve,
  Nu, kā lai Elfi dzīvo zem saules !
  
  nimfīna ir ar mums kā metāls,
  Izgatavota no bronzas, kas ir stiprāka par jebkuru tēraudu...
  Es sapņoju apgriezt pasaules otrādi,
  Kā novēlēja lielais ģēnijs Gralins!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi vēsāku,
  Un mēs pacelsim Tēvzemi augstāk par zvaigznēm...
  Lai izdodas ar elfu meitenēm ,
  Lai gan mūsu mazās pēdiņas ir pilnīgi plikas !
  
  Orkšists uzbruka manai dzimtenei,
  Samuraju troļļi nāk no austrumiem...
  Es mīlu Solcesu un Gralinu ,
  Un es ticu, ka mēs pretinieku saplosīsim gabalos !
  
  Elfrogs ir ar mums ,
  Kuru solcēnismu , jokojot, cels...
  Spēcīgākā no visām Visumā ir krāšņā Ģimene,
  Tas mums pievienos apziņu un gribu!
  
  Es ticu, ka mēs nekad nepadosimies,
  Tēvzemi nevar nospiest uz ceļiem...
  Biedrs Gralins ir spoža zvaigzne,
  Un mūsu skolotājs ir gudrais ģēnijs Drenins !
  
  Mēs veidosim savu Tēvzemi,
  Uz planētas skaistāka un starojošāka...
  Un zini, būs slepkavas ierocis,
  Ļaujiet pieaugušajiem un bērniem izklaidēties!
  
  Dedzini elku , nedeg savā sirdī,
  Jūs esat visu elfu zobenu patrons...
  Es ticu, ka mēs drīz uzcelsim spēcīgu paradīzi,
  Solcesus nāks, svētā misija!
  
  Neticiet Orkleru bandai , draugi,
  Ka viņa uzvarēs viegli un draudīgi...
  Mēs visi esam viena ģimene -
  Un ticiet man, vēl nav par vēlu mīlēt savu Dzimteni!
  
  Visvarenais Kungs mūs visus pasargā,
  Pacels virs zemes septiņu krāsu karogu...
  Un ļaunais plēsējs pārvērtīsies medījumā,
  Mēs varam tikt galā arī ar sātanu!
  
  Es mīlu Lielo Tēvzemi,
  Visā Visumā nav tevis skaistāka,
  Mēs nepārdosim Elfiju par rubli,
  Celsim mieru un laimi Visumā!
  
  Mūsu dzimtenes vārdā sapnis,
  Lielais Elfs celsies...
  Viss pārējais ir tikai iedomība
  Un jauns mesija būs ar mums!
  
  Ak , Lada, mans visvarenais,
  Jūs dāvāsiet mīlestību un mieru gaismas elfiem ...
  Es vēršos pie tevis, lūdzu,
  Un, ja nepieciešams, iespēriet ar zibeni!
  
  Ælfria , Debesu Dievmāte,
  Iedeva Solcesu Visumam ...
  Jūsu dēļ lielais Dievs ir augšāmcēlies,
  Cilvēki īsti nav zaudējuši savu garšu!
  
  Lūdzu, ņemiet vērā, elfi ir šādi,
  Elfu dievi ir ļoti cienīti...
  Mēs esam lieli Dzimtenes dēli,
  Un meitas vienmēr uzvar pasauli!
  
  Draugi, mums jālūdz dzimtene,
  Peruns, Jarilo un Elfrogs varens ...
  Mēs būsim ļoti spēcīgi vīri,
  Un mēs aizpūtīsim pat mākoņus debesīs!
  
  Tagad ienaidnieks jau ir padzīts no Elfskvas ,
  Tu ļoti sāpināji vides aizstāvjus ...
  Mēs esam uzticīgi Solcesam un Gralinam ,
  Un tanku ar ieročiem būs daudz!
  
  Nē, ienaidnieks nespēs savaldīt elfus,
  Tā kā mūsu karotāji ir visvareni...
  Nokārtojot eksāmenus, tikai pieci,
  Lai katrs puika būtu ļoti stiprs!
  
  Solcegrada būs krāšņa ,
  Un mēs viņu pasargāsim no uzbrukuma...
  Nāks uzvarošā bruņinieku izlīdzināšana,
  Pat ja asinis plūst nevaldāmā strūklā!
  
  Meitenes basām kājām aukstumā,
  Viņi skrien, papēži mirgo...
  Un viņi sitīs orkiem ar dūrēm,
  Nesabiedriskais Kains tiks saplacināts!
  
  Viss būs labi, cilvēki zina,
  Mēs atklāsim zvaigznājus kosmosā...
  Galu galā ir grēks šaubīties par drosmi,
  Un Dieva tronī būs cilvēks!
  
  Mēs drīz augšāmcelsim mirušos ar zinātni,
  Mēs varam kļūt jaunāki un skaistāki...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Manai skaistajai Elfu mammai!
  Tā meitenes dziedāja, un visa bērnu armija atradās mirdzošās bruņās un ar spēcīgiem, pat aukstiem ieročiem.
  Pēc tam tika pabeigta zēnu un meiteņu pārbruņošana. Un viņi bija gatavi nopietnai cīņai.
  Dominika un Margarita izstaroja spēka starus, kas noveda pie liela mēroga pārvērtībām. Un tagad bērnu armija bija gatava.
  Un tā viņa devās kaujas gājienā.
  Dobrinja ar ļoti priecīgu skatienu atzīmēja:
  - Mēs atkal uzvarēsim! Un tā ir mūsu būtība.
  Priekšā rāpoja bruņurupucis laba vācu tīģera tanka lielumā. Viņai bija dimanta apvalks, pareizāk sakot, dzirkstošs, it kā pārklāts ar dārgakmeņiem. Ļoti mīlīgs dzīvnieciņš.
  Margarita asprātīgi atzīmēja:
  - Ar šādu čaulu bruņurupucis pats riskē kļūt par ambicioza mednieka upuri!
  Dominika pamāja ar galvu un dziedāja:
  Šķembas ir labas
  Pret ložmetēju, ak , nekas!
  Bet viņas dziesma izrādījās ne pārāk saprātīga un nevietā.
  Karojošie bērni apstaigāja bruņurupuci. Viens no zēniem gribēja uz viņu šaut, bet karavīrs uzlika roku uz zēna pleca un čīkstēja:
  - Nav vajadzības!
  Cita meitene atzīmēja:
  - Tam komanda ir domāta!
  Tie ir patiesi kaujas bērni, kuri vēlas cīnīties.
  Dominika smejoties atzīmēja:
  Un kreisajā pusē ir mūsu armija, un labajā pusē ir mūsu armija,
  Ir labi iesist man pa seju ar pārāk daudz dzeršanas !
  Karotāji bija ļoti labā noskaņojumā . Un izskatās, ka viņi ir gatavi doties ļoti tālā ceļojumā. Un viņu garastāvoklis patiešām nepazudīs.
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Jā, jāsaka, ka mums joprojām ir paveicies.
  Dominika smaidot jautāja:
  - Cik paveicies?
  Partizānu meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Tas, ka Lielais Tēvijas karš ilga nepilnus četrus gadus. Reāli vācieši varēja daudz ilgāk pretoties savās spēcīgajās aizsardzības līnijās!
  Aktrise meitene pamāja ar galvu:
  - Tam es piekrītu. Ir pat daži alternatīvi stāsti par šo tēmu. Bet jebkurā gadījumā mēs esam spējīgi radīt brīnumu. Kas attiecas uz vāciešiem, sapratuši, ka karš jau ir zaudēts, viņi nemaz negribēja pretoties. Un tādējādi viņi rīkojās savā pragmatiskā veidā!
  Margarita atzīmēja:
  - Šeit ir viens ne pārāk veiksmīgs transportlīdzeklis - tas ir Tīģeris, pārāk smags un ar slikti aizsargātu savienojumu starp tornīti un korpusu. Šī tvertne, jāatzīst, nav īpaši laba. Pārāk smagas un novecojušas, pat bruņas neatrodas racionālās nogāzēs. Un transmisijas novietošana atsevišķi no dzinēja ir liela kļūda.
  Dominika piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jūs nevarat iebilst pret to ! Protams, ka tā ir kļūda! Bet no otras puses, tikai mirušie nekļūdās, un tikai tad, ja tie ir no citas dzīves. Un es domāju, ka viņa ir. Vismaz tev!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, pēcnāves dzīve noteikti ir ! Un es personīgi par to biju pārliecināts. Un, ja šajā Visumā man ir lemts iet bojā, tad citā, kaut kas turpināsies!
  Aktrise meitene pamāja ar galvu:
  - Kā bezgalīga datorspēle ar neskaitāmu skaitu dažādu līmeņu!
  Partizānu meitene apstiprināja:
  - Nu jā! Kaut kas tamlīdzīgs, un šis, jāsaka, ir ļoti forši ! Un šeit jūs varat priecāties vairāk nekā vienu vai divas reizes.
  Varonis zēns Dobrynya dziedāja:
  - Ir pienācis laiks, ir pienācis laiks, priecāsimies,
  Manas dzīves laikā...
  Skaistumam un kausam, laimes asmens.
  Čau, čau, līgo, spalvas uz ķiverēm,
  Mēs čukstīsim liktenim vairāk nekā vienu reizi!
  Mēs čukstīsim liktenim vairāk nekā vienu reizi!
  Es saplosīšu ienaidnieku! Es saplosīšu ienaidnieku! Es saplosīšu ienaidnieku!
  Un atskanēja skanīgi bērnu smiekli. Mazās armijas priekšā parādījās liels dinozaurs . Tiesa, viņš neizskatījās pārāk draudīgs, taču bija liels. Un viņa ķermenis ir liels, bet viņa galva, gluži pretēji, ir maza, plus gara aste. Un augšpusē ir arī spuras.
  Dominika iesaucās:
  - Tas ir zvērs - lieliski !
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Spēcīgs dzīvnieks! Bet neuztraucieties. Ja mēs to neaiztiksim, tas mūs neaiztiks!
  Un partizānu meitene pavēlēja:
  - Jaunie karotāji - nešaujiet un netrokšojiet!
  Bērni kļuva klusi. Un viņi mēģināja staigāt ar basām kājām, neradot troksni.
  Dominika atzīmēja:
  - Ko darīt, ja dinozaurs ir kurls?
  Margarita pasmaidīja un gribēja kaut ko teikt. Pēkšņi atskanēja rūkoņa un lūstošu zaru krakšķēšana. Parādījās dzīvnieks septiņstāvu ēkas lielumā ar milzīgu muti, kā iegarenam kašalotam. Tas tiešām ir liels brutālis. Un ilkņi ir apmēram piecus metrus gari.
  Dinozaurs, kurš stāvēja uz vietas un ziņkārīgi skatījās uz bērnu pulciņu, ieraudzīja briesmīgu briesmoni un metās bēgt. Un šķita, ka patiesībā viņš bija pamudināts. Cīnīties ar tādu milzi kā šis zobenzobu tiranozaurs ir dārgāk.
  Dominika un Margarita pacēla burvju nūjiņas. Partizānu meitene šāva pirmā. Un no viņas nūjas gala izlidos slepkavniecisks pulsārs. Un viņš sitīs briesmoņa muti. Un viņš būs diezgan apdedzis. Taču atbildē atskanēja vēl briesmīgāka un apdullinošāka rēkoņa.
  Dominika to paņēma un, atbildot , sita no visa spēka, rīkojoties ar spēku, it kā sitot slepkavniecisku kaudzi un čivināt:
  Dinozauri, varbūt jūs esat šeit, nevis Āfrikā,
  Varbūt jūs brokastīs košļājat sienu,
  Dinozauri,...
  Un meitene nosūtīja savu burvju porciju milzim. Un viņi paņēma viņa ilkņu zobus, un, kad tiem trāpīja, tie pārvērtās par skaistiem, rozā pumpuriem.
  Dominika dziedāja:
  Es gribēju uztaisīt gludekli
  Pēkšņi parādījās zilonis...
  Spārni kā bitei -
  Ziedi ausu vietā!
  Margarita izplūda smieklos un atkal sita viņai iznīcinošu un iznīcinošu pulsāru. Bet bērnu armija sāka apbērt briesmoni ar bultām. Un viņa bruņas sāka burbuļot .
  Dominika ņēma un palaida maģiju gan no basām kājām, gan zizli. Un šeit tas darbojās labi.
  It kā kaut kas maģisks to būtu paņēmis un uzlādējis sevi ar kolosālu iznīcinošu spēku.
  Margarita paņēma to un čivināja, piemiedzot ar savām safīra acīm:
  - Oho!
  Tiranozaurs sabruka, un tā vietā parādījās milzīgs un plats galds, biezi piekrauts ar pārtiku. Un te jau bija tik grezni un nepieredzēti, vienreizēji. Un tik žilbinoši gardumi.
  Dominika dziedāja:
  Šis izrādījās garšīgs
  Un aromāts ir daudz saldāks par medu...
  Mēs neuzvarēsim no nulles,
  Un mūsu daba uzplauks!
  Margarita smaidot apstiprināja, zobus rādot:
  - Jā, uzplauks! Un tas ir lieliski!
  Pēc tam partizānu meitene piebilda:
  - Un jūs zināt, kā mest maģiju. Tas , man jāsaka, ir pārsteidzošs! Pārvērtiet tik lielu izmēru par garšīgu kārumu . Tie nav orki vai goblini - ar viņiem ir vieglāk!
  Dominika pamāja ar galvu un dziedāja:
  - Viss neiespējamais ir iespējams, es noteikti zinu,
  Un iemācieties mest maģiju, gluži neklātienē!
  Un sper kāju pa ļoti stipru tēraudu,
  Un nocirsti briesmoni ar asu asināmo!
  Margarita ķiķināja un smaidot atzīmēja, ka viņa mirdz ar pērlēm:
  - Jā, tu dziedi tik aizkustinoši, ka neatradīsi vainas! Super!
  Dominika piekrita:
  - Es esmu liels super - cīnītājs foršāks par pasauli!
  Un kā viņš ņems un ripinās ar acīm, ka tās ir tik safīras un kā zvaigznes.
  Ēdienu galds aicināja bērnus karotājus, un daži no viņiem sāka tam tuvoties un ņemt virtuļus un kūkas, kas iemērctas šokolādē un dažādos krēmos. Vēl labāk, paņemiet saldējumu. Tas ir absolūti lieliski.
  Margarita pūta taurē un rūca:
  - Jums, puiši, nevajag ēst pārāk daudz ,
  Jums visiem nav jāsteidzas buržuāzijā...
  Un uzraksti sev piezīmju grāmatiņu,
  Mobilitāte joprojām noderēs!
  Dominika ar mīļu smaidu atzīmēja:
  - Jā, tiešām izdevās lieliski!
  Un viņa pamirkšķināja ar savām rudzupuķu zilajām acīm.
  Margarita atzīmēja:
  - Dinozauru gaļa nav īpaši garšīga, un vēl jo mazāk gaļēdājiem. Bet zirgu ēst...
  Dobrinja rēca:
  - Es neļaušu tev ēst zirgu!
  Un zēns-varonis dziedāja:
  Sivka-burka, pravietiskā kaurka,
  Stāviet manā priekšā
  Kā lapa pirms zāles!
  Sivka-burka, pravietiskā kaurka,
  Ļoti, ļoti vajadzīgs
  Satikt Tevi!
  Enomauss to paņēma un nolēca no pūķa. Viņš ļoti vēlējās izmēģināt, par kādu ēdienu dinozaurs ir pārvērties. Visticamāk, tas ir kaut kas burvīgs. Un zēns-princis paņēma kūku ar šokolādi un iemeta to sev mutē.
  Un viņš sāka enerģiski košļāt, tas bija krēmīgs un salds. Tas ir tik garšīgi.
  Bērni vienbalsīgi ņurdēja:
  - Nu, ļauj man mēģināt! Neesiet ļaunas tantes!
  Margarita nevainīgi pasmaidīja:
  - Mani sauc tante? Tas ir smieklīgi!
  Un partizānu meitene kliedza:
  - Es tev došu desmit minūtes paēst! Var ēst, bet ar mēru!
  Dominika smaidot jautāja:
  -Vai kara laikā vajadzēja badoties?
  Margarita pamāja ar savu zelta galvu pavasara pienenes krāsā:
  - Jā, kā! Un tas bija ārkārtīgi nogurdinoši!
  Meitene sāka dziedāt savā skaidrā balsī, lai uzsvērtu situācijas traģiskumu.
  Dziedot meitene pat nolēkusi no pūķa. Un viņa sāka dejot pa oranžo zāli ar basām kājām.
  Un viņas balss bija tik zaigojoša un starojoša:
  Mēs esam komjaunatnes, sapņu meitenes,
  Par šīs skaistās valsts iedzīvotāju nākotni...
  Kad esam uzticīgi Zemei un planētai,
  Un mēs uzvaram šajā bīstamajā cīņā!
  
  Jebkurš bizness tiek strīdēts,
  Jaunā sirdī spēcīgi deg uguns...
  Meitenes, tas ir vienkārši skaisti
  Atvērsim durvis uz plašuma plašumiem!
  
  Ikviens, kurš ir vīrietis, ir milzis
  Zinātne, es zinu, dos viņam spēku...
  Ticiet man, mūsu aicinājums vienmēr ir vienāds,
  Lai Ābels valda, un Kains ir gūstā!
  
  Es vēlos, lai nogatavojas bagātīga raža,
  Lai planēta uzplauktu...
  Lai atnāktu skaista, brīnišķīga paradīze,
  Un draudzība bija stiprāka par metālu!
  
  Mēs iekarosim kosmosu,
  Meitenes basām kājām skrien pa peļķēm...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Putenis un aukstums mūs nenobiedēs!
  
  Ticiet man, mūsu ienaidnieki nevar mūs uzvarēt,
  Tērauda nervi un liesma sirdī...
  Un gara spēks, kā tu esi lācis,
  Mēs pacelsim baneri, es zinu!
  
  Kuram patīk visskaistākās meitenes,
  Viņš ir skaists gan dvēselē, gan tēlā...
  Sagatavo varenu ložmetēju,
  Lai gan jūsu pretinieks ir bīstams!
  
  Es zinu, ka mēs noteikti uzvarēsim,
  Mēs mūžīgi būsim vienoti ar savu dzimteni...
  Galu galā mūsu priekšā ir vesela zvaigžņota pasaule,
  Lai cilvēks kļūst par spēcīgu radību!
  
  Tēvzemes gaisma bez tās majestātiskajām robežām -
  Rubīna zvaigznes šauj virs galvas.
  Krievija pārklājās ar nemirstīgu godību -
  Varenais varonis, dreimens, pārspēj!
  
  Pīlādža rubīns smaragda lapās -
  Laukā mirdz safīrs , rudzupuķe...
  Es sūtu savas domas tev, Krievija -
  Divgalvainais ērglis paceļas ar dziesmām!
  
  Rasas pilēs pērles ir sniegpārsliņu dimanti,
  Lielajā Dzimtenē viss ir labi!
  Zeme ir tauka, tai ir dzīslas kā spalvas,
  Sniega kupenas ir aiznesis svaigais vējš!
  
  Vienā Krievijas reģionā ir ledus, roņi,
  IN draugs , kamieļi ir tuksneša zelts.
  Šeit ir silti, kad pūš sniega vētras,
  Jo mēs glabājam Dievu savās sirdīs!
  
  Arbūzi, melones un banāni aug,
  Un kaut kur vasarā tu brauc ar slidām...
  Nu kur tādas valstis pasaulē var atrast?
  Kur tautas tik stipras dūrēs!
  
  Krievijā ieroču varoņdarbs tiek paaugstināts,
  Tajā cilvēks ir sava likteņa Radītājs!
  Mēs varam labi cīnīties ,
  Lai uz Rus' nenāk nepatikšanas plūdi!
  
  Mūsu sievietes ir skaistas, visi to zina
  Un nav spēcīgāku vīru ar drosmi!
  Tēvzeme, tu esi paradīzes iemiesojums -
  Viens suverēns Dievs ir ģimenes saimnieks!
  
  Tiks apstiprinātas pareizticīgo ikonas,
  Kampaņa, ko karavīrs uzsāk...
  Mēs atgriezīsimies mājās ar dāsnu laupījumu,
  Nezaudējot sitienu, loka šāvēji notriec savus ienaidniekus!
  
  Dāvāsim mieru un laimi visam Visumam,
  Un kopā ar Dievu mēs uzmodināsim mirušos!
  Mūsu neiznīcīgās dzimtenes godam -
  Mēs noteikti uzvarēsim, es zinu!
  Viņas dziesmas paņēma arī Dominika. Un viņi to visu dejoja kopā, un viņu kailās, iedegušās, spēcīgās kājas kustējās un dejoja.
  Tad Margarita pūta taurē:
  - Izdzēst gaismu! Tas arī viss, ēdienreizes laiks ir beidzies.
  Karojošie bērni negribīgi pameta galdu. Patiesībā, kā to nevar apēst ? Kad ir burtiski desmitiem dažādu veidu krēmu. Un tas ir ārkārtīgi garšīgi. Un šo saldējumu, konditorejas izstrādājumu, kūku, kliņģeru un citu garšīgu un ēstgribu tīkamu lietu smaržas ir tik aizraujošas un pievilcīgas.
  Dominika iesaucās :
  - Nepārēdies ! Praktizējiet mērenību!
  Margarita tviterī ierakstīja:
  - Ziniet visi, ka cilvēks nav cūka! Un ēst vajag ļoti gudri.
  Varonīgais zēns Dobrinja, kurš pats tikko bija apēdis duci kūku un nosmērējies ar daudzkrāsainu krēmu, nomurmināja:
  - Tas viss ir pārsteidzoši! Bet jums ir jāzina, kad apstāties. Ēst ir labi, bet pārēšanās ir slikti.
  Puika princis Enomauss piekrita:
  - Tavs galvenais ienaidnieks ir tavs vēders. Bet, kad viņi saka - atdodiet vakariņas ienaidniekam, tas nenozīmē to uztvert burtiski!
  Dobrinja smaidot atzīmēja:
  - Bet pēc smagas dienas, kaujām, vai treniņiem jums vajadzētu labi paēst! Citādi jaudas nebūs.
  Dominika smaidot pamāja ar galvu un teica:
  - Man personīgi labāk patīk vakariņās izšķīdināt olbaltumvielas pienā un izdzert. Tas ir apmierinošs, un naktī muskuļi aug un nedeg. Nu biezpiens ar zivi vakariņās ir ļoti veselīgs. Sportistu ķermenim ir nepieciešami proteīni.
  Bērnu karotāji tika kaut kā uzbūvēti. Un viņi atkal sāka soļot uz ļaunās burves Bastindas pili. Ainava apkārt joprojām bija lekna. Taču , jo tālāk gāja mazā, jaunā armija, vicinādama ar kailajiem, putekļainajiem papēžiem, jo vairāk daba izžuva mūsu acu priekšā.
  Viņi tuvojās žurku valstībai, un tie ir ļoti postoši saimnieki.
  Lai sevi uzmundrinātu, karojošie bērni sāka dziedāt un enerģiskāk mudināja kājas:
  Elfija zied kā krūms zem karaļiem,
  Tas ir bezgalīgs un skaistāks par Visumu...
  Uzvara atvēra neierobežotu kontu,
  Mūsu ticība tiks augšāmcelta Rodnoverē !
  
  Tēvzemes diženums, ticiet, ir
  Lai viņas mīļā sirds paceļas augstāk...
  Lai tajā slēpjas Visuma laime
  Lai būtu Elfija ar stipru jumtu!
  
  Ievērojiet, ka mūsu elfs lido uz priekšu,
  Un griež viļņus ar krūtīm...
  Bet mums ir, mēs nāksim otrādi,
  Un būs arī citi, ticiet man, tiesneši!
  
  Mūsu dzimtenei būs liela pasaule,
  Kas deg spilgtā gaismā...
  Un galvenokārt Elfrogs ir dvēseles elks,
  Kas ziemu pārvērš vasarā!
  
  Jā, es zinu, mums, puišiem, ir grūti,
  Bet jūs uzticīgi kalpojat Enomajam ...
  Laiva tika notriekta, airis salūza,
  Un kaut kur mežonīgs suns draudīgi rej!
  
  Nē, mēs nedosim Elfu pretiniekam ,
  Mūsu zobeni ir asmeņi, ticiet man, asāki...
  Mēs stāvēsim un atkal uzvarēsim
  Un nerunājiet muļķības, dēmoni!
  
  Šeit mēs pulcējamies parādei,
  Visumā nav skaistākas svētās valsts...
  Tici man, mēs nosūtīsim savus ienaidniekus kopā uz elli,
  Un mēs paši uzcelsim paradīzi, ziniet, pat!
  
  Neviens mūs nevar apturēt
  Mēs esam lielie elfu bruņinieki...
  Tāda vara, neuzvarama armija,
  Un padarīsim visu planētu laimīgāku!
  
  Parādīsim sevi pasaulei skaistumā,
  Pacelsim septiņu krāsu karogu virs planētas...
  Un mēs būsim laimīgi, ticiet man, visur,
  Galu galā varoņdarbi tiek dziedāti!
  
  Lūdzu, ņemiet vērā, ka elfu miers visur ir visaugstākajā līmenī,
  Un tas nepārtraukti paplašināsies...
  Un cilvēki būs laimīgi uz Zemes,
  Jo Tēvzemei nav kauna!
  
  Kad nāk lielais Solcess ,
  Mūsu Visumā nebūs tumsas...
  Un, ja cilvēks un elfs nav gļēvi,
  Viņa liktenis ir saullēkts un radīšana!
  Šī ir dziesma, kas aizkustina dvēseli! Apburoša un brīnišķīga dziesma.
  Lai gan ainava apkārt ir kļuvusi daudz sliktāka - izriesti koki, sasmalcināta zāle, viss ir saspiests un klāts ar žurku ķepu pēdām.
  Margarita atzīmēja:
  - Jā, negaidiet neko labu no šīm žurkām! Un visapkārt ir nulles.
  Ar tik starojošu un svaigu smaidu Dominika atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Tas, protams, bija gaidāms! Viss ir kļuvis pārāk muļķīgi . Bet ko jūs varat ņemt no žurkas - izņemot mēslojumu no izkārnījumiem!
  Un abas meitenes izplūda smieklos. Pēc tam viss bērnu pulks palielināja basām kājām. Divi karotāju zēni metās uz priekšu un šūpoja savus zobenus kā vējdzirnavas.
  Un tā pirmo žurku, laba buldoga lielumā, varonīgie zēni no abām pusēm sasmalcināja. Šī bija nopietna cīņa.
  Bērni kāpināja tempu vēl vairāk un burtiski sāka skriet. Un tad priekšā parādījās liels žurku pulks. Vecākais no tiem bija laba buļļa augumā. Meitene aktrise Dominika jāja kaujā uz pūķa. Un viņa bija gatava cīnīties, bet viņas pirmais sitiens no burvju nūjiņas skāra vecāko žurku.
  Un tas iedegās un pārvērtās par lielu izvēlēta siera apli ar caurumiem. Un no viņa izplūda tik ēstgribu smarža, ka žurkas novērsa uzmanību no uzbrukuma bērnu bataljonam un uzbruka savam bijušajam vadonim, kurš bija kļuvis tik apetītlīgs ar peļu izsmalcinātākā garduma aromātu.
  Tas izrādījās pārsteigums.
  Margarita atzīmēja:
  - Tavas spējas aug ar katru stundu! Un tas, jāsaka, ir ārkārtīgi forši !
  Dominika pamāja ar savu zelta galvu:
  - Es varu daudz! Un tas ir mans lielais kredo! Un, ja es sākšu, tad nekas mani neapturēs.
  Un meitene to paņēma un ar burvju zibeni trāpīja citai komandai. Un notika papildu pārvērtības.
  Vairāki desmiti žurku kļuva par lieliem, svītrainiem arbūziem, kas izskatījās ļoti apetīti.
  Karotāji bērni dziedāja korī:
  Melones, arbūzi, kviešu maizītes,
  Dāsna, plaukstoša zeme...
  Elfiburgas tronī -
  Tēvs karalis Enomajs!
  Un tā bērni-karotāji beidzot cīnījās ar žurkām, un nocirtīsim tās bez pārtraukuma. Un karotāji enerģiski šūpo zobenus . Un meitenes sāka šaut no lokiem. Daži no viņiem bija elfi, un viņi bija ļoti prasmīgi šaušanā. Šī tiešām bija īsta cīņa.
  Un vēl vairāki žurku pulki dodas kaujā. Tās plūst kā dziļa upe.
  Dominika atzīmēja:
  - Kad runājam par kaut ko sliktu un ļaunu, ir sajūta, ka robežu nav!
  Margarita dziedāja ar smaidu, kas tomēr bija skumji:
  Tumsas karotāji ir patiesi spēcīgi,
  Ļaunums valda pār pasauli, nezinot skaitu...
  Bet jūs esat sātana dēli,
  Nesalauž Kristus spēku!
  Dobrinja, lecot no pūķa, sāka cirst žurkas. Viņš to darīja ar diviem zobeniem vienlaikus, un zēna straujo kustību dēļ šķita, ka darbojas kafijas dzirnaviņas. Šeit sākās iznīcināšana.
  Kaujā iesaistījās arī Oenomauss. Zēns ar kāju pirkstiem satvēra vienu žurku aiz astes un meta uz otru, laužot kaulus. Tad viņš dziedāja:
  - Mans lielais spēks ir liels,
  Un es nekad nepadošu saviem ienaidniekiem...
  No zēna dūres sitiena,
  Ļaunā žurka lidos kaunā!
  Patiešām, zēns princis parāda sevi kā ļoti izturīgu cīnītāju cīņā.
  Dobrinja ir arī spēcīgs, muskuļots, lai gan viņš izmantoja zēniskas kājas un, neaizmirstot par zobeniem . Un viņš sāka izrādīt izcilu vardarbības līmeni. Cik tas viss bija smagi un asiņaini.
  Zēns izrādījās ļoti agresīvs un kaujiniecisks, tāpat kā pārējie jaunās armijas cīnītāji.
  Un zēna kailais papēdis caurdur žurku galvaskausus.
  zēna lūpās ir smaids .
  Dominika izmanto savu maģisko spēku nākamajām pārvērtībām. Un viņš ir ārkārtīgi aktīvs.
  Karotājs uzlec un griežas apkārt. Un tagad no viņas burvju nūjiņas atkal lido enerģijas straume. Un trāpa orkam.
  Pinkains brūnais lācis uzreiz pārvēršas par šokolādes zefīru. Cik tas ir lieliski ?
  Margarita smaidot jautāja:
  -Vai tu vari pagatavot halvu?
  Dominika pamāja ar savu zelta galvu:
  - Protams es varu! Un tas būs brīnišķīgi!
  Un meitene izlaida maģiskos lādiņus gan no rokām, gan no kailajiem kāju pirkstiem. Liesmas skāra orku komandu. Un tecēja vesela medus upe... Medus bija dzeltenīgi oranžs un šļakstījās kā sērfs.
  Margarita smejoties atbildēja:
  - Zini, tas nav gluži tas, kas tev vajadzīgs!
  Dominika piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tiesa, ne gluži halva, bet arī diezgan salda!
  Partizānu meitene atzīmēja:
  - Halva pirms kara bija retums. Bet medu viņi ēda pat okupācijas laikā.
  atkal spārdīja , šoreiz pa žurkām, un dziedāja:
  Labākā dāvana, protams, ir medus,
  Puika, protams, to sapratīs...
  Pat nedaudz - tējkarote,
  Šis jau ir labs, nu, kur nu vēl vesels katls!
  Margarita arī spārdīja, vispirms ar burvju nūjiņu un pēc tam ar kailiem kāju pirkstiem, turpinot:
  Bet mīļā, tā ir ļoti dīvaina lieta,
  Katra lieta vai nu pastāv, vai ne...
  Bet mīļā, es vienkārši nesaprotu, kas ir noslēpums,
  Ja tāda eksistē, tad tā uzreiz ir pazudusi!
  Bet ja apēdīsi, tad nepatikšanas vairs nebūs!
  Dominika to paņēma un apgriezās ar pūķi. Viņas smaids kļuva tik draudīgs un tajā pašā laikā priecīgs. Meitene sevī sajuta kolosālu spēku. Un tad no viņas burvju nūjiņas iznāca vilnis. Un uzreiz pāris tūkstoši žurku pārvērtās par gardām karbonādēm mērcē. Un vēl viens burvju nūjiņas vilnis, un žurkas pārvērtās par zivju ēdieniem.
  Turklāt viņu garnīrs bija grezns, ar banāniem, ananāsiem un citiem ļoti gardiem augļiem. Un viss ir tik pārsteidzoši garšīgs un brīnišķīgs.
  Dominika dziedāja:
  Piedevas ir brīnišķīgas
  Meitenes ir burvīgas...
  Un četri spīdekļi spīd,
  Iedur orkam pa purnu!
  Margarita asprātīgi atzīmēja:
  - Labs pavārs no orkiem un žurkām gatavo karbonādes, turklāt ēdamas!
  Zēns Dobrinja paņēma un iemeta goblinam pa pieri ar smagu bruģakmeni. Viņš caururba savu galvaskausu un dziedāja:
  -Ja tu esi tāds ķēms ,
  Es tev nosperšu...
  Ko darīt, ja tu esi stulbi,
  Tad aktīvs plāns ir gatavs!
  . NODAĻA Nr.11.
  Dominika Dolfinovas brālis mainīja vārdu. Un tagad viņš sevi sauca par ļoti foršu - Kaligulu. Vai nu par godu bēdīgi slavenajam imperatoram, vai arī atdarinot kāda no ēzeļiem karikatūrā par Dunno vārdu.
  Un tagad cīņas zēns Kaligula Delfīns nolēma, ka viņam jādodas meklēt savu māsu. Bet kur meklēt viņas pazudušo?
  Un zēns pievērsās vienai slavenai grāmatai par maģiju. Viņš, protams, neuzticējās visādiem ekstrasensiem un burvjiem.
  Bet kāpēc gan pašam nemēģināt ieslīgt transā. Turklāt viņa tēvs nav cilvēks, un viņam var būt savas maģiskās spējas, turklāt pilnīgi neparastā līmenī.
  Zēns Kaligula paņēma Delfīnus un apsēdās uz dīvāna lotosa pozā. Un mēģināja koncentrēties. Jaunais kinoaktieris sakrustoja kājas un iztaisnoja muguru. Un tā zēns ienira kaut ko pavisam trakā un krāsainā, cenšoties atrast Dominiku.
  Teātra izrādes krāšņumu ir grūti aprakstīt. Kad it īpaši cīnījās elfi, orki, goblini... Tērpu šovs ar daudzām un dažādu tautību meitenēm un dažādas kailuma pakāpes. Skats ir skaists un iespaidīgs savā oriģinalitātē, it īpaši, kad meitenes basām kājām plunčājas vai nu karstajās smiltīs, vai sniega kupenās.
  Viņi uzbrūk, sitot ar zobeniem un šķēpiem pret dažāda veida tanku bruņām. Un metāla briesmoņi reaģē ar karstu liesmu metēju strūklu. Liesmas temperatūra ir zema, un meitenes, kliedzot, ir tikai nedaudz apdegušas un kliedz sirdi plosoši. Un orki rēc vēl skaļāk, un viņu pieres blīkšķ , blīkšķ, blīkšķ - no sitieniem drūp daudzkrāsainas konfeti.
  Un no augšas steidzas dekorēti divplākšņi, atstājot aiz sevis greznu vilcienu vītnes ar dažādām skaistuma kaskādēm.
  Pats trakākais, un tas var pat noraut jumtu no eņģēm, ir tas, ka fantāziju pasaule ir sajaukta ar reālām, vēsturiskām personībām, kaut arī no tālas pagātnes.
  Staļins šajā gadījumā negaidīti, atsakoties no nevajadzīgas slepenības, atzīmēja:
  - Luftwaffe ir sasniegusi vismodernākos augstumus aviācijā. Pat ja ne
  Ja skaita diskotēkas , bumbvedējs TA-700, kas spēj pārvadāt līdz piecdesmit tonnām bumbu, atstāja nopietnu iespaidu.
  Hitlers ironizēja:
  - Bet " Super Monster " ar 3200 mm kalibra lielgabalu un divsimt tonnu raķešu lādiņiem joprojām ir nepārspējams militārās mākslas darbs.
  Tad Staļins ierosināja tostu:
  - Tāpēc dzersim, ka mute prasa jebkuru mākslu, izņemot militāro mākslu!
  Visu laiku un tautu lielais vadonis ar prieku nobaudīja vīnu, kas aizzīmogots pirms Jēzus Kristus dzimšanas, un pasaules fīrers dzēra sulu no deviņdesmit desmit augļiem. Abi diktatori monitorā aplūkoja, kā augšup lidojošas raķetes pēda skaidri griezās pāri debesīm. Kā dzirdēt krievu meitenes jautro balsi:
  - Ieiešana orbītā bija veiksmīga.
  Un pērkona aplausi no visām tribīnēm - tas ir darīts! Cilvēks beidzot ir kosmosā, un to izdarīja Zemes lielāko rasu pārstāvji - krievi un vācieši.
  Visas debesis no horizonta līdz apvārsnim bija krāsotas ar tūkstošiem visu varavīksnes krāsu uguņošanas ierīču un miljoniem toņu uguņošanas, kad šķita, ka pāri nakts telpas tinti izplatījās pasakains napalms. Tajā pašā laikā atsevišķas liesmojošas supernovas pārvērtās par skaidriem uzrakstiem - saukļiem. Patīk: "Dzimtene un kosmoss", "Uz priekšu uz zvaigznēm", "Zemes tautu savienība"!
  Tas tiešām ir kaut kāds vājprāts. It kā radās superkosmisks un fantastisks priekšnesums. Kaut kāda alternatīvā vēsture, kur nebija kara starp Trešo Reihu un PSRS, un tas izrādījās ļoti foršs . Bet tagad tas, maigi izsakoties, neizskatās īpaši labi.
  Viņam jāatrod vecākā māsa. Un tas ir zēna galvenais uzdevums, kurš jau bija filmējies vairākās filmu sērijās un bija ļoti izskatīgs un muskuļots, ar flīzēm līdzīgu muskuļu reljefu.
  Un jaunajam vārdam Kaligula vajadzēja piesaistīt lielu uzmanību.
  Zēns turpināja meditāciju. Un pēkšņi es ieraudzīju meiteni, skaistu kā eņģelis un ar cirtainiem matiem zelta lapas krāsā. Viņa pastiepa roku puisim un smaidot sacīja:
  - Mums kopā ar jums ir jāveic vairākas svarīgas misijas!
  Zēns Kaligula smaidot jautāja:
  - Un tad es varu atrast savu māsu, kura pazuda kaut kur nezināmā?
  Meitene pakratīja savus zelta matus un pārliecinoši atbildēja:
  - Jā, tas ir iespējams. Bet tava māsa tagad izpilda grūtu mesiju - glābt visus stiprā dzimuma pārstāvjus, pār kuriem karājas iznīcības draudi. Un tas ir tik grūti.
  Kaligula Dolphins jautāja:
  - Kā tevi sauc un kas tu esi?
  Meitene atbildēja ar mīļu smaidu:
  - Es esmu Margarita Koršunova, partizānu meitene, kuru pakāruši nacisti un tagad augšāmcēlusies jaunā pasaulē. Un tāds ir mans liktenis - kalpot labestībai un glābt cilvēkus.
  Aktieris zēns pamāja ar galvu:
  - Es tevi ļoti saprotu. Tātad, vai mūs gaida jautras misijas? It kā filmās, bet pa īstam?
  Margarita pamāja:
  - Jā, it kā pa īstam! Taču mums ir tādas iespējas, no kurām nav jābaidās.
  Delfīnu Kaligulai un pionierei partizānei Margaritai nebija laika apspriest un pieņemt pasakaino izrādi, un viņi patiešām iekļuva jaunajā pasaulē un kaujas transa stāvoklī!
  Margarita atzīmēja:
  - Mums tagad ir vesela armija. Un jūs saprotat, kāda atbildība ir jums un man!
  Kaligula pārliecinoši atbildēja:
  - Protams, es saprotu! Un es ceru izrādīties cienīgs komandieris.
  Un zēns grieza savu aso zobenu.
  Mēs ātri uzkodām un metāmies veidot karaspēku. Viņiem vajadzēja pēc iespējas ātrāk doties uz Itāliju un aizdedzināt pāvesta spalvas.
  Bungām un lielo trompešu spēlēšanai no Vīnes devās armija. Kājnieki vēl nebija paspējuši tuvoties un kavalērija skraidīja apkārt. Daudzi jātnieki no dažādām valstīm, kas ienāca cariskās Krievijas impērijā. Tas ļāva nomīdīt pakājes ar desmitiem tūkstošu pārnadžu. Uz priekšu steidzas braši kazaki un vieglā tatāru kavalērija. Nākamais gājiens bagātīgi dekorēts poļu muižnieku vienības. Nu elegantie kungi izskatījās kā sapulcējušies uz karalisko parādi. Turklāt ikviens vēlas pārspēt otru sava tērpa krāšņumā, sākot no ķiveres līdz zirglietām. Ir arī teitoņu bruņinieki bruņās. Bruņas ir pulētas līdz spīdumam, apzeltītas vai sudraba. Ir arī zviedri ar speciālo uniformu, un somi. Jātnieki janičāri un spagi, arābu kavalērija.
  Un daudzi baneri un tautu karogu masti no ekvatora līdz Ziemeļu Ledus okeānam. Un cik daudz trofeju ... Tās ir iekarotās pilnvaras.
  Un šeit nāk austrieši un līdz ar viņiem vācieši. Mēs brīvprātīgi pieteicāmies pārgājienā. Arī ideja par Itālijas izlaupīšanu ir liels kārdinājums. Daba tur ir dāsna un naudas ir daudz! Tāpat kā citas labas lietas, ko var savākt ar lāpstām.
  Kaligula Tomboy dziedāja:
  Mūsu armija ir spēcīga
  Viņa sargā pasauli...
  Nu, ja ir karš,
  Tas nav mūsu pusē!
  Un zēns ar baso kāju iespraucās peļķē. Protams, viņš bija ģērbies tikai šortos, jo kaujas transa stāvoklī viņš pārvietojās tik ātri, ka viņa drēbes tikai traucēja un plīsa.
  Margarita jautāja savam draugam un biedram iznīcinātājam:
  - Vai varbūt tu tiešām dziedāsi? Turklāt tas ir tieši tavs!
  Aktieris zēns pamāja ar smaidu, kas bija kā vilka mazulis:
  - Kā tu domā, es nevaru?
  Un delfīnu Kaligula sāka dziedāt;
  Ak, šī pasaule, tu esi tik skumja,
  Tikai asaru jūra - okeāns...
  Kur ir dvēseles pusdienlaika astrālais ceļš,
  Mirušo gaudošana sapņoja nokļūt Ēdenē!
  
  Tajā ir siržu ledus, sasalušas garozas,
  Un skaudīgo kaislību dedzinošais karstums.
  Cik nejūtīgs, kas ir pat jauns miesā,
  Bēdīgā lakstīgala spēlē sērās!
  
  Kā meža utis gļotas, rutīnas gars,
  Un kapa sabrukšana no raizēm.
  Bet mēs varam, ja esam vienoti
  Izvelciet cilvēkus no purva!
  
  Izkliedē Visuma zemiskumu,
  Lāstu dzēšana ir briesmīga zīme .
  Mēs nevaram panest ciešanu grožus,
  Lai Velns pārvēršas putekļos!
  
  Planēta ātri nometīs ķēdes,
  Tomēr tas neatstās orbītu.
  UZ Attieksimies viens pret otru godīgi
  Tad tauta celsies!
  
  Jūs varat celties bez bailēm,
  Nespiediet citus cilvēkus...
  Lai nelietis nepeldētu ar taukiem,
  Lai mūsu mamma nenoveco!
  
  Par to mēs nedaudz iedzersim,
  Vīns, kas ir saldāks par bišu medu!
  patiesībā būtu nepatikšanas ,
  Bet atskaites stunda nav pienākusi!
  
  Tad mēs uzcelsim debesu paradīzi,
  Visiem bērniem patiks mūžīgi.
  Mēs lidojam kā bulta debesu lidojumā,
  Gaišs sapņa piepildījums!
  Dziesma beidzās, un līdz ar to cīņas pāris pārcēlās no Itālijas Alpu ainavas uz ...
  Šāviņi eksplodēja, un šaudījās daudz modernāki ieroči. Šeit tā ir Portartura, leģendārā pilsēta. Tieši viņa krišana iezīmēja Romanovu dinastijas un visas autokrātijas pagrimumu. Ja šis cietoksnis būtu stāvējis, tad tik liela mēroga revolūcijas nebūtu. Visvairāk viņi radīja nelielu troksni un nolika sirpjus un āmurus. Bet tieši sakāve šeit noveda pie notikumu ķēdes, kas izraisīja Lielo Oktobra revolūciju.
  Vai tas ir labi vai slikti? Pasākums ir dārgs. Miljoniem upuru un emigrantu, bet vēlāk valsts ievērojami paātrināja savu attīstību.
  Pat ja par ļoti augstām izmaksām, Krievijas iedzīvotāju skaits samazinājās par simts miljoniem cilvēku.
  Kā saka, asins nolaišana izārstēja pacientu.
  Taču tagad ir iespēja, atgūstot Portartūru, pagriezt vēsturi atpakaļ un sekot unikālai līnijai. Kad, piemēram, Romanovi saglabā varu un pat autokrātiskā versijā. Tā, protams, ir zinātniskā fantastika, bet interesanta. Nu tiešām, kas sagaida Krieviju, ja tiks saglabāta carisma versija?? Stagnācija, vai otrādi, uzvara?? Vai absolūtās monarhijas sistēma kļūs efektīvāka par Rietumu demokrātijām?Pēdējais jau ir kļuvis modē. Patiešām, attiecības starp divdesmit pirmā gadsimta Krieviju un Rietumiem ir ievērojami pasliktinājušās. Pēc tam kļuva modē meklēt alternatīvas Rietumu parlamentārismam. Parādījās jēdziens: pārvaldīta demokrātija. Tas ir tad, kad formāli ir brīvas vēlēšanas, bet patiesībā to rezultāti ir iepriekš noteikti. Bet šī valdības forma ir nestabila, un pie varas esošā partija, lai saglabātu savas pozīcijas, jau ar likumdošanu ierobežo demokrātiju. Un tad viss iet uz diktatūru, opozīcija jau zaudē pārstāvniecību parlamentā.
  Un tad tiek iedarbināts represiju un terora mehānisms, vai, gluži otrādi, notiek revolūcija vai nu no augšas, kā Gorbačova laikā, vai no apakšas, kas arī notika ne reizi vien.
  Krievijā autokrātijas laikā viss ir vienkāršāk. Karalim ir absolūta vara: izpildīt, piedot, pavēlēt. Viņam ir augstākā tiesu, izpildvara un likumdošanas vara. Ir Valsts padome no monarha ieceltām personām, kuras viņam tikai konsultē, un ir amatpersonas, kas izpilda karaļa gribu.
  Valsts dome ierobežoja absolūtisma monarhiju, atņemot imperatoram tiesības pieņemt likumus un daļēji pārņemot kontroli pār budžetu. Bet pats galvenais, tieši Dome kļuva par augsni un odzes dažādām sazvērestībām. Tas ir tā negatīvais!
  Jebkurā gadījumā pat partizānu meitene nebija pret palīdzību karalim. Margarita jautāja Kaligulai kauslim:
  - Tātad izvēle skaidra, uzbruksim!
  Terminatora zēns atbildēja:
  - Citas izvēles nav! Protams, ka uzbrūkam!
  Un sākās griezīgs haoss. Ar maģisko spēju palīdzību paātrinājušies līdz sešsimt kilometriem stundā, ķerubu zēni, gandrīz nepievēršot uzmanību šāviņu sprādzieniem un ložmetēju šāvieniem, ielauzās ienaidnieka rindās. Par laimi, arī laiks bija neveiksmīgs, lietus un tumsa. Kuropatkins vēl nav sūtījis cilvēkus uzbrukumā. Un viņš veica artilērijas sagatavošanu. Pretēji izplatītajam uzskatam ģenerālis un bijušais aizsardzības ministrs nebija muļķis. Kuropatkins centās rūpēties par karavīriem un cīnīties zinātniski. Tas bija tas, kas viņu pievīla. Neizlēmība, lēnums, vēlme droši sist, darbība pēc šablona - atņēma panākumus cīņā ar drosmīgajiem japāņiem. Tāpēc nebija jāgaida, ka Suvorova pārdroši uzbrukumi Portartura sagūstīšanai kustībā. Diemžēl Kuropatkins uzvarēja tikai tāpēc, ka pēc Nogi korpusa nāves japāņi, arī nemainot sastāvu , pacēlās uz priekšu, uzbrūkot ar galvu. Un rezultātā viņi izsita savas rindas un atkāpās.
  Bet tagad Kuropatkins ir sagūstījis gan gliemežvākus, gan savējos.
  Tas nozīmē, ka jūs varat veikt artilērijas apšaudes pat vairākas dienas, rēķinot, kas notiks, ja japāņi salūzīs. Un tas neskatoties uz to, ka imperators Nikolajs deva kategorisku rīkojumu nekavējoties iebrukt cietoksnī un izbeigt karu, kas bija postošs valsts kasei.
  Šeit, protams, Kuropatkins atrodas starp akmeni un cietu vietu. Bet Portarturs ir varens cietoksnis, un tagad, kad japāņi tajā apmetušies - pamēģini, ņem!
  Bet delfīnu Margarita un Kaligula, kapādami ar zobeniem un mētādami ar kailajiem pirkstiem ar savu bērnu kājām, bet tik veikli kā dzenskrūves lāpstiņas, pārvietojās pa bastioniem, atbrīvojot tos no karavīriem. Pirmkārt, jāzina dominējošie augstumi un tad būs iespējams pavērt ceļu uzbrūkošajiem karaspēkiem.
  Sasmalcinot samurajus, Margarita asprātīgi atzīmēja:
  - Parasti viņi cīnās progresa dēļ, bet mēs, izrādās, cīnāmies regresa dēļ!
  Zēns Kaligula pasmaidīja:
  - Vai ar to gribat teikt, ka šī cietokšņa atgūšana nostiprinās autokrātijas pozīcijas?
  Un viņš veica veselu virkni paņēmienu ar zobeniem. Šādi tika nēsāti viņa zobeni.
  Un zēna basās kājas deva sitienus , kas lauza galvas, kaklus un kaulus.
  Margarita, laizīdama no lūpām asinis, kas bagātīgi izbira no ātrajiem sitieniem ar rokām un kājām, apstiprināja:
  - Vismaz pat tā! Galu galā ir skaidrs, ka monarhs, kurš uzvar karos, kļūst populārs. Vismaz kādu laiku. Tad uzvara tiek aizmirsta, un vidusmēra cilvēks jeb vienkāršie cilvēki tiek ievilkti banālā darba rutīnā. - Partizānu meitene ar vienu spērienu , notriekusi uzreiz sešus japāņus, un divus no spēcīga grūdiena pārdūra viņu pašu durklis, viņa piebilda. - Varbūt tas ir tikai īslaicīgs atelpas!
  Un atkal viņa kustināja savu kailo papēdi, uzvarot piecus uzlecošās saules zemes karotājus, tostarp trīs virsniekus.
  Baskājains puika šortos, kas japāņus kā kāpostus cirta, Kaligula loģiski piezīmēja:
  - Pēc uzvaras Krievijā sāksies strauja ekonomiskā izaugsme. Tas nozīmē, ka cilvēki dzīvos labāk, un revolucionārie noskaņojumi mazināsies.
  Jaunais karotājs spārdīja lielgabalu tā, ka ducis samuraju karavīru lidoja otrādi . Terminatora zēns piebilda. - Cilvēki parasti dumpās bada dēļ!
  Margarita, izspļāvusi no mutes kaulu no nocirsta galvaskausa, spļāvam trāpot trīs japāņu karavīriem, tikai daļēji piekrita:
  - Patiesībā tā nav taisnība! Jā, revolūcijas un nemierus parasti veicina ekonomiskās situācijas pasliktināšanās, bet ... Galu galā decembristi nerīkojās savas nabadzības dēļ.
  Karotāju zēns Kaligula, veicot tauriņa kustību un nogriezis duci japāņu galvu, piekrita:
  - Tieši tā, ne jau nabadzības dēļ! - Jaunais karotājs nocirta veselu sauju ložmetēju un piebilda. - Ne vienmēr ir lietderīgi domāt ar vēderu!
  Margarita laboja, turpinot brutāli griezt, tā ka japāņu ekstremitātes izkaisījās:
  - Precīzāk, domāt ar vēderu nekad nav lietderīgi!
  Te piekrita kapenes Kaligula, sasmalcinot samurajus un metot viņu galvas ar ķiverēm dažādos virzienos un ar lielu dedzību:
  - Tev ir simtprocentīga taisnība! Nav ko iebilst!
  Karotājs un īsts pionieru partizāns, un turklāt mierīgākā princese, saņēmusi šo titulu par saviem pakalpojumiem vienā no burvju pasaulēm, ņurdēja:
  - Un mēs noņemsim taukus no sevis! Lai tā būtu - banzai !
  Bez žēluma un apstāšanās Kaligula, kapādams ar zobeniem un laužot japāņus ar kājām , pat dziedāja:
  Ne velti mani aizsūtīja uz Krieviju,
  Atnesiet jums žēlastību!
  Īsumā! Īsumā!
  Īsāk sakot - klusē!
  Un pēc tādiem vārdiem asinis tecēja vēl varenāk. Protams, žēl japāņu. Tauta ir strādīga un apbrīnas vērta, bet pakļuvusi zem dzirnakmens un tagad maļas līdz galam. Tikai kas būs - milti vai milti, jautājumu jautājums!
  Baskājainā partizānu meitene Margarita, sekundē izdarījusi desmitiem sitienu un braši kāpjot, izkaisot saburzītus līķus uz nākamo bastionu, paziņoja, virzot kāju uz nākamo samuraju žoklī un ar pārsteidzoši trāpīgu aforismu:
  -Karš ir zemiska lieta, kas notiek ar cēlām domām!
  Kaligula, aktieris zēns, kurš kustējās pat nedaudz ātrāk par savu draudzeni un no kura kailā rumpja ar muskuļu flīzēm lietus izskaloja asinis un kaulu lauskas, turpināja:
  - Karš nogurdina ķermeni, bet uzmundrina garu!
  Margarita izveidoja kūleņu kaskādi, griežot cauri japāņiem, un nodziedāja frāzi no divdesmitā gadsimta septiņdesmito gadu hīta:
  - Jautrība, grācija un plastiskums! Vispārīgi , stiprinoši, enerģiski uzmundrinoši, celies no gultas un vingro!
  Kaligula Dolphins ar sitienu no muskuļotās kājas pa cirksni piespieda japāņu pulkvedi lidot pa gaisu un nekavējoties notriekt divus ložmetējus, kas stāvēja uz torņa. Mehāniskie monstri, kas spļauj svinu, pēc inerces, krīt, sit savus , pļauj rindas. Terminatora zēns paklanījās:
  - Piedod, šaura acs , bet es gribēju būt pirmais! Un ne tikai gribēju, bet arī gribēšu!
  Margarita, lecot ar basu kāju gāzdama kārtējo torni ar ASV ražotiem ložmetējiem, loģiski piezīmēja:
  - Protams, nav slikti būt pirmajam, taču viņiem nevajadzētu gatavot bumbiņas no aizmugures!
  Zēns aktieris Kaligula, ar kailiem pirkstiem metot šāviņu, sprādzienbīstamā šimosa eksplodēja, izkliedējot samuraju, sacīja:
  - Tas, kurš vāra bumbiņas nakti un dienu, neļaus sevi apēst dzīvu!
  Margarita ķiķināja un lēkādama trieca ar baso kāju pret ložmetēju torņa metālu. Nerūsējošais tērauds atsperas atpakaļ, un japāņu virsnieki lido ar galvu uz leju, viņu zābaku ekstremitātēm plīvojot. Tiešām, tie izskatījās pēc kukaiņiem.
  Margarita runāja arī šeit:
  - Tramps var uzvilkt pat "zābaku" ar papēdi!
  Huligāns Kaligula, arī lēcienā izsitot ieroci un liekot visiem aizlidot, atzīmēja:
  - "Zābaki" nevelciet kurpes kādam, kam nav prāta apavu pulēšanai!
  Margarita atbildēja, atkal pagriežoties un nocirtot veselu japāņu vadu. Terminatora meitene spīdēja arī šeit:
  - Savādi, ka augšgalā ir daudz godīgu cilvēku, taču viņu vidū ir maz tādu, kas karjeras izaugsmē var iztikt bez mānīgas viltības!
  Kaligula griezās kā uzvilkta augšdaļa, notriecot un nocirtot japāņus, un pamatoti apliecināja:
  - Politiķis spēlē godīgi tik bieži, cik ogļracis baltā halātā iekāpj šahtā, un motīvs ir viens: izvilkt subsīdijas, lai nomazgātu aptraipītu reputāciju!
  Margarita atbildēja uz to, izkratīdama asinis no matiem:
  -Politiķis, viņš ir melis dzīvē un liekulis darbos, bet nāve ir taisnīga pat ar šo neliešu!
  Terminatora zēns sasita japāņu ieroci, salaužot kaulus diviem desmitiem Uzlecošās saules impērijas karavīru, un atbildēja:
  - Nāve ir godīga ar to, ka tā vienmēr nāk, bet tā ir patvaļīga, izvēloties tās apmeklējuma laiku!
  Port Arthur ir liela pilsēta, un tai ir daudz aizsardzības līniju. Tātad, diemžēl un par laimi, cīnītājiem ir pietiekami daudz laika, lai cīnītos.
  Cīnītājs Kaligula, cirzdams cīnītājus ar zobeniem, pat ar basu kāju metot iznīcināšanas zirni, saplosot samuraju, dziedāja:
  - Kā es nemēģināju, kā es necentos! Nav svarīgi, vai kāds bija tur, lai cīnītos!
  Margarita, nogriežot vēl vienu karavīru peru, kas gāja bojā partizānu meitenes sitienos, kas zibenīgi uzplaiksnīja, atzīmēja:
  - Un zināmā mērā mēs paši prasām kautiņu. Galu galā, atzīsti, Kaligula, vai tu gribēji doties uz Portartūru?
  Jaunais terminators godīgi teica:
  - Protams! Tā bija mana kaislīgākā vēlme.
  Margarita, partizānu meitene, atkal nocirta japāni kā žileti, ķiķināja:
  - Nu jā! Glābiet Krieviju no vissmagākās sakāves visā mūsu valsts karu tūkstošgadu vēsturē!
  Zēns Kaligula ar pāris šūpolēm nocirta divus desmitus japāņu, laboja savu partneri:
  - Visbriesmīgākā sakāve, iespējams, bija pirmā kara laikā ar Čečeniju.
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu, pat paātrinot kapāšanas procesu:
  - Neapšaubāmi! Pretinieks, kuram zaudējām, ir pārāk vājš! Tās Čečenijas bija tik daudz, un pat puse no viņiem cīnījās par mums.
  Kaligula iesmējās, cenšoties tikt priekšā savam partnerim iznīcināšanas procesā:
  - Kā Moska rej uz ziloni!
  Margarita to saprātīgi atzīmēja, atkal nokratīdama kaulus un asiņainās drupatas no saviem matiem sniega krāsā ar zelta izkaisījumu, turpinot ar rokām un kājām iznīdēt drosmīgos japāņus, kuri nevēlējās padoties:
  - Kad armija un tauta negrib karot, tad tādi brīnumi notiek. Un pirmajā Čečenijas karā un Krievijas un Japānas karā.
  Delfīnu Kaligula, iznīcinot samurajus, ir spiesta piekrist:
  - Tev taisnība! Krievijas iedzīvotāji, diemžēl, nevēlas cīnīties ar japāņiem. - Un jaunais cīnītājs, atstājot visu samuraju kompāniju ar nogrieztām galvām, piebilda:
  - Bet mūsu personā ir parādījies brīnumains faktors, kas ļaus uzvarēt nepopulārajā karā. Tas ir pat simboliski, ka karā bez karaļa galvā palīdz ķerubi!
  Margarita, spļaujot asinis no lūpām un ar kailām zolēm metot indīgas adatas, caurdurot japāni nāvei, atzīmēja:
  - Un tomēr ir nepieciešama trešā iejaukšanās no mūsu puses!
  Zēns Kaligula, atstājis vēl vienu lauskas sagrieztu līķu rindu, īpaši nešaubīdamies, tomēr jautāja:
  -Vai tu esi par to pārliecināts?
  Jaunais karotājs, pabeidzot japāņu iznīcināšanu Portarturā, ar nopūtu apstiprināja:
  - Jūrā Togo ir pārāk spēcīgs. Un kāds komandieris jeb precīzāk jūras kara flotes komandieris Roždestvenskis diemžēl ir pārāk labi zināms. Bērni, iespējams, vēl labāk pārvalda jūras stratēģijas!
  Kaligula, kas bez žēlastības sagriež samuraju, ir spiesta piekrist acīmredzamajam :
  - Protams, ar tādu cilvēku kā Roždestvenskis, pat saņemot septiņus papildu kaujas kreiserus, kas uzbūvēti Argentīnā, un remontējot pirmās Klusā okeāna eskadras kuģus, kas pacelti no apakšas, nevar cerēt uz uzvaru. It īpaši , ja atceraties, ka Cušimā cīnījās piecdesmit viens krievu kuģis, un tika nogremdēts tikai viens japāņu iznīcinātājs!
  Margarita sajūsmā salauza pistoles stobru un ar vēl vienu četru japāņu zobena šūpošanos un vēl trīs ar asu adatu piebilda:
  - Un tas ir arī zīmīgi, ka drosmīgo admirāļa eskadru pirms ierašanās bāzē var pārtvert nenotveramais un plēsīgais Togo . Šajā sakarā Rozhdestvensky flotes stāvoklis ir ārkārtīgi grūts.
  Kaligula, ņiprs kā pērtiķim, palaida citu čaulu, kas nogalināja japāņus kā mīna, ņirgājās:
  Kā zviedrs pie Poltavas,
  Roždestvenskis iekļuva nepatikšanās...
  Viņš izskatās drosmīgs
  Patiesībā tas ir otrādi!
  Partizānu meitene, turpinot ar dubultotu spēku šķelt ienaidnieku un atstājot līķu masu, loģiski un aprēķini atzīmēja:
  - Ja jūs neuzvarēsit Japānu jūrā, tad spītīgie samuraji cīnīsies ilgu laiku, un Krievijas kroņa kase jau ir tukša, un cilvēki ir malā. Mums ātri jāpabeidz cīņa ar pārliecinošu uzvaru. Citādi būs revolūcija un Krievijai iespējams nevajadzīga un pat kaitīga parlamenta rašanās!
  Kaligula, aktieris-puika, sita ar elkoni japāņu ģenerālim un lika viņam lidot augstumos, un tajā pašā laikā nogāza trīs maskās tērptus puišus , kuri neveiksmīgi mēģināja izvietot primitīvu bumbas palaišanas ierīci. Terminatora zēns teica:
  - Ja būs pietiekami daudz laika, kur viņi dosies?
  Margarita, sagriežot japāni šķembās un asiņainā haosā, ar manāmu satraukumu atzīmēja:
  - Šeit ir problēma. Tagad mēs šādi pārvietojamies no forta uz fortu. Kā ar jūru?
  Tomboy Kaligula iesmējās un izlaida no acīm dzirksteli, kas skāra munīcijas noliktavu. Notika sprādziens, kas gaisā uzmeta veselu japāņu karavīru bataljonu.
  Aktieris zēns pāri rēkšanai kliedza:
  - Nekas īpašs! Ar saviem datiem mēs labi peldam, ar zobeniem nenoslīksim. Viņš peldēs no līnijkuģa uz līnijkuģi, tīrot klājus!
  Margarita, kuras zobeni kā ass skuveklis nocirta daudzus, drosmīgus, bet bezjēdzīgi mirstošus karavīrus, uzsmaidīja ar vēl spilgtākiem zobiem:
  - Tu noteikti esi domu milzis!
  Delfīnu Kaligula, cirtīdamās japāņiem tā, it kā tā būtu datorspēle, godīgi atbildēja:
  - Ja ņemam domāšanas ātrumu, tad patiesībā mums nav līdzvērtīgu !
  Terminatora meitene tam piekrita, un, lai būtu pārliecinoša, viņa izstaigāja visu samuraju bataljonu.
  Un viņa atstāja aiz sevis asiņainu pēdu ar meitenes kailām, noslīpētām pēdām.
  Tajā pašā laikā viņa paziņoja:
  - Un ķermeņu ātrums, kas ir daudz būtiskāks!
  Kopā un steidzoties tādā ātrumā, jāspēj noturēt līdzsvaru un neapgāzties. Huligānam Kaligulai tas vairāk vai mazāk izdodas. Vispār, runājot teorētiski, autokrātijai bez konstitūcijas Krievijā nevajadzētu pastāvēt mūžīgi. Rietumvalstu piemērs ar saviem parlamentiem ir pārāk lipīgs. Nemaz nerunājot par to, ka oligarhi savu varu vēlas realizēt ne tikai ekonomiskajā, bet arī politiskajā aspektā. Pagaidām viņi ir vairāk vai mazāk draudzīgi ar autokrātiju, un iespējamā uzvara Klusajā okeānā un tai sekojošā paplašināšanās Ķīnā šo draudzību stiprinās uz ilgu laiku. Starp citu, Krievijas un Japānas karš ir ļoti svarīgs arī no ilgtermiņa perspektīvas. Dzeltenās Krievijas izveidošana un ne tikai Mandžūrijas, bet arī citu Ķīnas reģionu iekļaušana var novest pie Debesu impērijas galīgās sadalīšanas. Tas nozīmē , ka varenais Ķīnas koloss divdesmit pirmajā gadsimtā, kas pretendē uz lielvaru un globālu hegemoniju, nespēs pastāvēt kā valsts.
  Un, visticamāk, bez Oktobra revolūcijas globālās koloniālās sistēmas sabrukums nenotiks. Pasaule būs racionālāka un drošāka nekā divdesmit pirmajā gadsimtā, kad uz mazas planētas ir vairāk nekā divi simti valstu. Tā vietā radīsies vairākas impērijas, iespējams, pat krievu kļūs par visspēcīgāko vai vismaz visplašāko.
  Nav nemaz tik grūti paredzēt, kas notiks uzvaras pār Japānu gadījumā. Visticamāk , Vācija, kurai Krievijas armija kļūs par lielu autoritāti, neriskēs pieteikt karu Krievijai. Bet varbūt viņš gribēs karu vienā frontē, skarot Beļģiju un Franciju.
  Tomēr cars Nikolajs ir tāds, ka viņš var uzbrukt , kā tas notika reālajā vēsturē, uz aizmuguri. Nu vismaz, lai agresīvie vācieši nevarētu kļūt pārāk spēcīgi.
  Tad atkal Pirmais pasaules karš. Krievijai priekšgalā var būt Ķīnas divīzijas un spēcīga Klusā okeāna flote, kas būs pluss, bet ... Reālajā vēsturē Japāna karoja Antantes pusē, tajā pašā alternatīvā var parādīties Uzlecošās saules zeme. vēlme atriebties. Un tad mēs iegūsim otro fronti austrumos. Un tas nav īpaši lieliski .
  Turklāt nevar gaidīt būtisku Krievijas armijas nostiprināšanos, salīdzinot ar Reālo vēsturi. Lai gan, protams, strauja ekonomikas atveseļošanās varētu sākties agrāk, nevis 1909., bet 1906. gadā, un būt vēl stāvāka. Galu galā Krievijas uzvara varētu stiprināt gan ārvalstu, gan vietējo investoru ticību valdošajam režīmam, un kapitāla pieplūdums būtu lielāks nekā patiesībā.
  Tas savukārt palielinās finansējumu armijai. Ja vien, protams, cara valdība neizrādīsies pārāk pašpārliecināta. Kad konkrēti šķiet, ka visus uzvarēsim un ieripināsim asfaltā. Principā Pirmā pasaules kara iznākums šajā gadījumā nemaz nav acīmredzams. Un varbūt tad, lai viss labi atrisinātos, būs jāiejaucas ceturto reizi.
  Lai gan principā nav izslēgta iespēja, ka Pirmā pasaules kara vispār nebūs. Šajā gadījumā ... Jau tagad grūti pateikt, kā attīstīsies tālākie notikumi. Cik ilgi valdīs cars Nikolajs II, un kurš viņu pārņems? Tsarevičs Aleksejs šaubās; viņš var nenodzīvot līdz pilngadībai. Brālis Mihails un viņa bērni? Ir iespējama gan šī, gan citas iespējas.
  Cik ilgi Nikolajs II var dzīvot? Romanovu vidū nebija garu mūžu, bet kopumā cars, kurš maz dzēra un nesmēķēja, varēja dzīvot diezgan ilgi. Un, lai gan viņam tika piešķirts maigums un sirds laipnība, viņš nebija liberāls. Tāpēc ir maz ticams, ka imperators piešķirs konstitūciju bez ārkārtēja spiediena. Tomēr Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi. Viss var notikt tā, kā vismazāk gaidīts. Un vilks pārvēršas par jēru, un jērs par vilku!
  Un tagad tie ir ārēji tik skaisti un mīļi bērni - zēns un meitene, diezgan maigā vecumā, tīra fortu pēc forta un bastionu pēc bastiona. Šeit, piemēram, ir galvenais kalns ar vienkāršu nosaukumu Vysoka. No šejienes var redzēt visu ostu ar pirmās Klusā okeāna eskadras krievu kuģiem, kas tiek remontēti, kā arī citus laukumus un pieejas pilsētai.
  Margarita, pārliecinoši sagriežot daudzos un asiņojošos japāņus, pavēl:
  - Nu, iztīrīsim arī to?
  Cīnītājs Kaligula, pabeidzot pēdējo samuraju ar zobeniem, sarkastiski atbildēja:
  - Protams, mēs tīrīsim un pārtīrīsim!
  Un pāris metās augstumos ar iznīcinātāja ātrumu. Mums jāsteidzas. Marta mēnesī naktis nav tik garas, un dienas laikā pat ar savu ātrumu maz ticams, ka izdosies pilnībā izvairīties no daudzu musketu, tas ir, šauteņu un, pats galvenais, ložmetēju, sitieniem. .
  Labi, ka nav automātu. Un kaut kā mierīgāk. Uzlecošā saule nesteidzas kliedēt tumsu no lietus un piena miglas, kas visu piepilda.
  No rītiem ir sals, un ledus garoza kraukšķ zem terminatora puišu vēsajām pēdām, kuri, pat ja gribētu, neviltu kurpes, bet plīsīs. Un arī viņu kājas ir ieroči, kas nav sliktāki par veiklākajām rokām. Ledus garoza kraukšķ, bet nemaz netraucē uzlidot līdz virsotnei un tur turpināt iznīcināšanu, ieskaitot vienpadsmit collu lielgabalu apkalpošanu.
  Kāda jēga no šādiem stumbriem? Bet jūs nevarat trāpīt tādos mērķos kā viņi ar lielajiem ieročiem, taču ir ļoti viegli notīrīt aizsargus. Margarita, ar vienu atskaņotāju iemetusi bezdibenī duci japāņu, viņi, krītot, šausmīgi gaudoja, sacīja :
  - Tātad kāršu atklāšana notiek vēsā veidā ...
  Terminatoru zēns Kaligula iesmējās, iemeta bezdibenī duci drosmīgu japāņu karotāju un ar patiku atzīmēja:
  - Pat kļūst garlaicīgi...
  Margarita atmeta to, metot ar nogriezto galvu lokā pret savu partneri:
  - Tas nekas. Tas ir vēl efektīvāk. Vai arī jūs vēlētos dueli ar burvjiem?
  viņam tagad piemīt superspējas , košļāja dzelzs pupiņas kā čūska un atbildēja:
  - Es neatteiktos , bet divdesmitajā gadsimtā ir maz iespēju uz tiem uzklupt !
  Margarita, sasmalcinot vēl vienu desmitu japāņu, lai iegūtu saplēstu gaļu, ķiķināja:
  - Bet paskaties, nindzja!
  Patiešām, divi desmiti kaujinieku maskās melnās drēbēs metās uzbrukt karotājam. Un viņi ir bruņoti ar zobeniem, pa diviem katrā rokā. Cilvēkiem nindzjas kustējās labi. Jau no agras bērnības varēja just neparasto sagatavošanos un mežonīgo apmācību. Bet patiesībā, ko var pretstatīt ķerubiem? Ātruma atšķirība starp nemirstīgajiem, ar maģijas palīdzību uzpumpētiem bērniem un cilvēkiem ir pārāk liela. Un nindzjas, lai arī labi apmācīti cīnītāji, tomēr ir cilvēki.
  Margarita ar straujām vējdzirnavām nocirta divus no tiem uzreiz un trešo ar savu kailo, meitenīgo, eleganto, bet nāvējošo kāju cirkšņos tā iedzina, ka viņš uzlidoja vairāk nekā piecdesmit metrus uz augšu un norāva karoga mastu no torņa. Margarita cīnījās pret viņu mestajām zvaigznēm un, turpinot kustību, nocirta vēl trīs, bet ceturto nogalināja, iemetot trīs dunčus ar pirkstiem. Nindzja atrāvās no diviem, bet trešais, lidojot pa lauztu trajektoriju, ielidoja tieši sirdī.
  Cīņā iekļuva arī puika Kaligula. Viņš pārgrieza purpursarkano nindzju uz pusēm un izvērsa vēl ātrāku uzbrukumu, kas nogāza galvas maskās tērptiem vīriešiem, kuri mēģināja uzbrukt viņa pāriem.
  Melnie neredzamie vīrieši nepadevās, taču viņi bija pārāk lēni, salīdzinot ar zēnu un ķerubu meiteni, kas viņiem uzbruka. Viņiem vispār nebija iespēju.
  Margarita, neatvairāma ātrā spoka kustībā, pat dziedāja:
  - Tu mani drīz aizmirsīsi, tu dosies uz Šeolu kā slapjš lietus! Citi eņģeļi mums kalpo, un tu ieiesi zārkā kopā ar Drakulu!
  Nindzja nokrita, sagriezta gabalos, izšļakstīdama asinis kā nogatavojušies arbūzi zem skapja. Un viņi nepārstāja uzbrukt. Bet ... Visi divdesmit trīs lielie cīnītāji krita kaujā. Pēc tam lieliskais pāris pārgāja uz izdzīvojušo kalpu piebeigšanu pie ieročiem...
  Migla jau bija sākusi izklīst, un Saule sāka spīdēt spēcīgāk. Un drosmīgie karotāji pārcēlās uz citu aizsardzības līniju. Uzbrukums vēl nebija sācies, un mums bija jācīnās pašiem. Tomēr cīnītāji vēl nejutās nopietnu nogurumu, bet vienkārši gribēja ēst. Nu atkal sākām ēst jēlu zirga gaļu. Nu taču cilvēku nav.
  Terminatoru zēns Kaligula, ar kailu kāju metot adatu, ar to caurdurot vairākus japāņus, ierunājās:
  - Visgrūtākā verdzība ir būt vēdera vergam - saimnieks ir nežēlīgs, neatkarīgi no tukšuma vai pilnības!
  Margarita tam piekrita, turpinot cirst samurajus, kuri joprojām rāpoja kā neskaitāmi siseņi, kas sūca viļņos. Starp japāņiem bija ļoti jauni puiši, apmēram sešpadsmit vai septiņpadsmit gadus veci, un bija tik nepatīkami viņus nogalināt. Acīmredzot Uzlecošās saules zemes varas iestādes ir izkasījušas visas savas rezerves karadarbībai. Bet Kuropatkins, kuram visi spļāva un uzspļāva, joprojām rūpējās par karavīriem un zaudēja daudz mazāk nekā japāņi. Un par to viņam vajadzētu dot kredītu. Un pamazām japāņu vienības cīnījās labāk, un no Krievijas Eiropas daļas ieradās jauni, labi apmācīti spēki. Ieskaitot aizsargu pulkus.
  Partizānu meitene domāja, ka kaut kas līdzīgs noticis Otrajā pasaules karā. Briesmīgie vācieši virzījās uz priekšu un guva panākumus, līdz viņu elites vienības tika pilnībā vai gandrīz pilnībā izsistas. Pēc tam viņi nespēja ierobežot Sarkano armiju.
  Tiesa, jāsaka, ka tika izsistas arī Sarkanās armijas kadru daļas. Un tā patiešām izrādījās problēma.
  Margarita metās cīņā ar vārdiem:
  - Dievs tevi neatdos, cūka tevi neapēdīs, un ļaunie pūķi tiks arestēti!
  . NODAĻA Nr.12.
  Dominika Pūķu akadēmijā atgriezās tikai uz laiku. Viņa atkal ātri iemācījās vairākus desmitus burvestību un dažus sarežģītus vārdus.
  Tad trīs meitenes: elfs, hobits un trollītis spēlējās ar viņu, metot burvju akmeņus augstāk.
  Dominika viņus pārspēja. Un paši akmeņi kvēloja ļoti spilgti un mirgoja kā rasas lāses četru spīdekļu staros.
  Pēc tam meitenes burves viņai iedeva divus gredzenus ar akmeņiem no katras kājas, lai karotājs varētu stiprināt viņas burvestības liela mērķa vārdā: stiprā dzimuma glābšana.
  Tagad gandrīz uz visiem aktrises meitenes baso pēdu pirkstiem, izņemot mazo pirkstiņu, bija maģiski gredzeni. Un viņa kļuva vēl spēcīgāka maģijā nekā agrāk. Patiesībā šī ir meitene, kas spēj iznīcināt pilsētu un uzcelt pili.
  Un tā viņa ātri iemācījās vēl simts burvestības, un tā vietā, lai atpūstos, viņa apsēdās uz kažokādas paklāja. Viņa ienira lotosa pozā, un gandrīz uzreiz viņas garīgā būtība un dvēsele, un viņas ķermeņa dubultā atradās paralēlā visumā kopā ar cīņas komandu, kaut arī ārēji jauni.
  Bērnu armija cīnītāju kvarteta vadībā turpināja cīnīties ar žurku bariem ļaunās burves Bastindas valstī.
  Pirmās gaļēdāju grauzēju grupas tika nogalinātas vai piedzīvoja pārvērtības.
  Tad parādījās lauki, kur strādāja nelaimīgie vergi-bērni. Viņus vēroja lieli žurku uzraugi kārtīgu kuiļu augumā. Viņi turēja ķepās pātagas un sita puskailus zēnus un meitenes.
  Dominika bija sašutusi:
  - Cik slikti, ja cieš bērni!
  Un dusmās viņa raidīja vairākas zibens bultas uzreiz uz žurkām, un tās pārvērtās par lielām, ar šokolādi pārklātām vecmāmiņām.
  Vergi-bērni pārsteigti iekliedzās un pēc tam metās pie tik ēstgribu un smaržīgi smaržojoša ēdiena. Un plēsīsim no tā gabalus.
  Dominika vēlreiz pamāja ar savu burvju nūjiņu un atkal veica pārvērtības, pārvēršot neglītās žurkas gardos ēdienos, vēdinot:
  Bērni, tās ir zvaigznes debesīs,
  Pļavās aug puķes...
  Uz planētas būs prieks,
  Uzplauks skaisti sapņi!
  Margarita, kura arī bija iesaistīta pārvērtībās, loģiski atzīmēja:
  - Tevī piemīt liels iekšējais siltums un labestība!
  Pēkšņi kā domkrats parādījās milzīga, dinozauram līdzīga žurka. Viņa atvēra muti un kliedza kaut ko apdullinošu.
  Abas meitenes ir burves, kā viņas palaidīs pie viņas zibens un pulsārus, un no burvju nūjiņām, un no gredzeniem uz basām kājām. Un savienotā enerģijas straume skāra milzīgu, divdesmit piecus metrus garu briesmoni. Viņš sabruka un uzreiz pagriezās, lai ieraudzītu daudzos dažādos, bagātīgos un daudzveidīgos ēdienus uz garā galda. Un šeit, cita starpā, bija zelta vīna glāzes ar visdažādākajiem saldējumiem.
  Vergu bērni sāka beigt darbu visā perimetrā un uzbrukt nīstajām žurkām un sasmalcināt tās ar sirpjiem, kapļiem un citiem lauksaimniecības priekšmetiem.
  Un viņos bija tik daudz dusmu. Dumpinieku zēni pat sāka entuziastiski dziedāt;
  Kas ir verdzības tumsā , ņemiet zobenu savās rokās,
  Un necieš pazemotu kaunu...
  Tavs ienaidnieks necels pamatu uz asinīm,
  Tu viņam piespriedīsi nelaimīgu spriedumu!
  
  Zēnu sit ļauna pātaga,
  Bende viņu moka ar ļaunu žurku...
  Bet ļaunais mocītājs pārvērtīsies par līķi,
  Nedzirdi vairs meitenes raudam!
  
  Neesi vergs, pazemots putekļos,
  Ātri pacel galvu...
  Un tālumā būs elfinisms,
  Es mīlu Solntsu un Spartaku!
  
  Lai Visumā būtu gaiša pasaule,
  Kurā laime cilvēkiem būs mūžīga...
  Un bērni tur rīkos jautrus svētkus,
  Tā valstība nav no asinīm, no dūrēm!
  
  Mēs ticam, ka visā Visumā būs paradīze,
  Mēs apgūsim telpu...
  Par to, karavīrs zēn, uzdrošinies,
  Lai te nav murga un ļauna kauna!
  
  Jā, mēs esam vergi, važās stenamies apspiestībā,
  Un degoša pātaga sit mūs ribās...
  Bet es ticu, ka mēs nogalināsim visas orku žurkas,
  Jo nemiernieku vadonis ir ļoti foršs!
  
  Šajā stundā visi zēni sacēlās,
  Arī meitenes ir kopā ar viņiem par to pašu ...
  Un es ticu, ka viņi dos solcenismu,
  Mēs metīsim nost nīsto jūgu!
  
  Tad, zini, atskanēs uzvaras rags,
  Un bērni plauks godībā ...
  Pārmaiņas mūs sagaida laimē,
  Eksāmeni, visu nokārtojot ar ideālām atzīmēm!
  
  Es ticu, ka mēs panāksim tādu brīnumu,
  Ka būs īsta gaismas paradīze...
  Vismaz kaut kur ragana ir nelietīgs Jūda,
  Kas puikas dzen šķūnī!
  
  Mums, vergiem, pazemes pasaulē nav vietas,
  Mēs varam izdzīt velnus no spraugām...
  Paradīzes vārdā, kas ir Tā Kunga svēta,
  Visiem brīviem dzīvespriecīgiem cilvēkiem!
  
  Lai visā zemmēness pasaulē valda miers,
  Lai laime un svēta saule ...
  Mēs šaujam uz ienaidniekiem kā šautuvē,
  Tā ka tikai uz augšu un ne sekundi uz leju!
  
  Jā, ticiet man, mūsu spēks neizžūs,
  Viņa būs debesu ceļš uz Visumu...
  Un nemiernieku armija skaļi redzēs ,
  Lai noslīcinātu naidīgās žurkas!
  
  Lūk, cik priecīgs, laimīgs,
  Visapkārt zāle aug kā rozes...
  Mūsu zēnu komanda
  Izskats noteikti ir kalnu ērgļa izskats!
  
  Uzvara būs droša,
  Celsim, es ticu, godīgi sakot, mēs esam Ēdene...
  Visa laime, prieks uz jebkuras planētas,
  Un jūs neesat sarkans , bet cienījams kungs!
  Šī patiešām ir pamodināto vergu himna, kuri sagrauj žurkas un orkus.
  Tikmēr Dominika un Margarita uz pūķiem, apsteidzot armiju, lido uz pili.
  Divas burves, ātras un mirdzošas ar burvju nūjiņām un gredzeniem ar talismaniem uz basām kājām. Ar ko viņi veic pasakainas pārvērtības. Un nav nekas nepareizs ar to, ka tagad citas, bīstamākas spārnotās žurkas mēģina tām uzbrukt.
  Grauzēju aviācija nav joks. Bet meitenes viņus trāpīja ar savām maģiskajām spējām un met burvestības. Un monstru vietā parādās vati. Tik salds un smaržīgs.
  Turklāt daži spārnotie pērtiķi pārvēršas par zemenēm. Kas ir tik nobriedis un mirdz ar rubīniem un topāzu.
  Un vēl daži pērtiķi ar spārniem kļuva par baloniem.
  Oenomai un Dobrynya arī iesaistījās cīņā ar pūķiem. Viņi sāka cirst savus līdziniekus ar zobeniem, kas ir salīdzinoši vienkārši un vienkārši. Nu un paši pūķi, kad ņem un liesmo ar uguni. Un viņi bez nožēlas un šaubām apdedzinās spārnotos.
  Oenomauss atzīmēja, iznīcinot ienaidnieku:
  - Tas, redz, būs ļoti smieklīgi un forši!
  Dobrinja smaidot atzīmēja:
  - Jā, to nevar izteikt vārdos!
  Un varonis zēns palaida ļoti asu un nāvējošu adatu pret ienaidnieku. Tas ietriecās žurkai tieši acī un sadūrās ar citu grauzēju. Šeit sākās haoss.
  Oenomauss dziedāja:
  Žurkas ir ļoti foršas
  Viņi var nograuzt pat ozolu...
  Jūsu smadzenes ir grūti saskatīt,
  Un līkumi ir kā pavediens!
  Dobrynya tam piekrita:
  - Jā, žurkas grauž visādas nejaukas!
  Margarita piemiedza aci. Viņa atcerējās, kā tika notverts partizānu zēns Andreika. Un viņš tika ieslēgts aukstā pagrabā, kas bija pilns ar žurkām. Un grauzēji sakoda zēna basās kājas, sastindzis no aukstuma. Andreika visu nakti cīnījās ar žurkām un negulēja. Un no rīta viņu aizveda uz nopratināšanu, un vispirms viņi apkaisīja sāli uz zēna A kāju brūcēm. Tas bija ļoti sāpīgi, un Andreika sāka kliegt . Un viņi arī viņu sasita ar dzeloņstieplēm.
  Bet partizānu zēns no sāpju šoka zaudēja samaņu, bet neko neteica.
  Margaritai izdevās noorganizēt Andreikas bēgšanu. Un tas bija viņas varoņdarbs. Zēns spēja pārvarēt sāpes un aiziet uz kroplām, sakostām kājām. Un par to slava viņam.
  Partizānu meitene sita žurkas un ar lielu entuziasmu dziedāja:
  Mans ierocis ir kā vecākam brālim
  Šauj ļoti precīzi, precīzi...
  Galu galā meitenei iekšā ir ložmetējs,
  Lai gan dažreiz dzīve ir kā būris!
  
  Es esmu meitene, kas nav stiprāka
  Vilks un tīģeris vienā testā...
  Bet vārds nav zvirbulis,
  Kad esmu kopā ar savu mīļoto, es ticu, kopā!
  
  Kuru caurlaidi es jau paņēmu,
  Irāna iebruka kalnos...
  Viņa iekaroja daudzas dažādas valstis,
  Nē, es nevaru mierīgi sēdēt pie dīvāna!
  
  Tu laikam to nesapratīsi,
  Ko nozīmē cīnīties ar fanātiķiem...
  Pierakstiet to savā piezīmju grāmatiņā,
  Un iemācies pieklājīgi cīnīties, puis!
  
  Nav manas dzimtenes, tici man, drosmīgāk,
  Viņa mirdz kā spilgts rubīns...
  Lai gan ir miljoniem velnu zaru,
  Mēs joprojām iegūsim vietu debesīs!
  
  Lai Kungs mani pasargā
  lielais bruņinieks, Visvarenais...
  Meitenei ir spēcīga miesa,
  Viņa ar precīzu zalvi nogāž ķiršu!
  
  Neviens nevar mani uzvarēt
  Es esmu meitene, kuras vārds ir leģioni!
  Lācis arī paklanās pie manām kājām,
  Un kļavas drīz dos jums zeltu!
  
  Sals, basām kājām skrienot pa sniegu,
  Sniega kupenas, zini, nebiedē meiteni...
  Es savam pretiniekam uztaisīšu izteiksmīgu matu griezumu,
  Viņi mani atpazīst kā kurtu!
  
  Esmu dzimis agrā pavasarī,
  Tik sarkans, it kā tas būtu baneris...
  Varonis ir ļoti kurts , groovisks,
  Un manā sirdī deg karsta liesma!
  
  Jā, jūs nevarat atrast skaistāku meiteni,
  Viņa visiem dāvās bagātīgu mīlestību...
  pat neizskatās divdesmit,
  Bet viņa pat ļoti smagi sit !
  
  
  Tāpēc paklanieties meitenei,
  Un noskūpstīt viņas basās kājas...
  Bruņinieks kā bulta metīsies augšup,
  Mums nebūs grūti atrisināt problēmu!
  Partizānu meitene dziedāja ļoti dvēseliski. Visas lidojošās žurkas ir mainījušās. Daži vates konfektēs, daži popkornā, daži auzu pārslās vai ziepju burbuļos. Un daži varoņu zēni tika triviāli uzlauzti līdz nāvei, vai arī pūķi tos sadedzināja ar uguni. Tie patiešām bija smalkmaizītes un jauku, gaļīgu karbonādes cepeši.
  Dobrinja paņēma un ar kāju pirkstiem palaida adatu, un tā caurdūra spārnoto tarakānu, piespraužot to pie akmens sienas. Un tas izrādījās tik foršs un foršs.
  Prusaks pēkšņi iedegās un tā vietā parādījās iespaidīga dimanta kaklarota.
  Dobrynya dziedāja:
  Un kad es ieraudzīju stieni,
  Ai, ai , ai!
  Zēni skrēja par savu naudu,
  Nesnauž!
  Zēns Enomai atbildēja:
  - Oho! Cik labi tas izrādījās. Šis ir dārgakmens.
  Dobrinja nomurmināja un rūca:
  - Mēs to visu varam, kungi, mēs jau sen sējām, kur?
  Dominika čivināja, atbildot, un arī pārvērta duci spārnotu prusaku, kas izlidoja no draudošā pils torņa, veselos dārgakmeņu zvaigznājos. Un kā tas lieliski mirdz un mirgo, kā lāstekas uz četriem gaismekļiem, kas raida saules starus.
  Margarita smejoties atzīmēja:
  - Es ticu, ka labais uzvar ļauno!
  Enomai smaidot atzīmēja:
  - Labais un ļaunais ir relatīvi jēdzieni. Šeit ir žurka, tā arī ir dzīva, un mēs to sasmalcinām!
  Dobrynya atzīmēja:
  - Un augi? Tie paši dārzeņi un augļi arī ir dzīvi, un tos arī ēd, un žēl!
  Dominika tviterī ierakstīja:
  - Tā tas notiek, tā tas notiek,
  Katrs aprij otru uzreiz!
  Meitene-aktrise ar rēcienu paņēma to un izlaida burvju no basām kājām. Un tornis ar žurkas galvaskausu tika pārveidots. Tas kļuva apzeltīts, un roze dzirkstīja ar rubīniem virsū.
  Margarita asprātīgi atzīmēja, atklājot zobus un raidot slepkavniecisku un postošu staru kaskādes no kailajiem kāju pirkstiem. Un maģija strādāja. Un sadauzīja slepkavnieciska un iznīcinoša, kas uzreiz pārtapa radošā un plaukstošā.
  No pils atkal izplūda orki un goblini . Un viņi uzkāpa īstā barā . Dažiem pinkainajiem lāčiem bija tērauda bruņas. Un tās ir ļoti spīdīgas bruņas, ar šķēpiem un cirvjiem.
  Dominika agresīvi atzīmēja, zobus rādot:
  - Tagad šī ir rāpojoša bars, kas jau kāpj iekšā . Nu, vai mēs viņus sagaidīsim ar kaut ko letālu?
  Margarita ar ļaunu smaidu atzīmēja:
  - Jā, protams, mēs to varam!
  Un burvju meitenes ņēma un palaida savus maģiskos pulsārus pret orkiem un gobliniem.
  Boy Dobrynya atzīmēja:
  - Tas nav slikti, bet mums ir jādod iespēja bērniem cīnīties .
  Un patiešām tūkstošiem nemiernieku bērnu skrēja uz pili no dažādām pusēm. Daudzi no viņiem, īpaši zēni, bija ar ķēdēm. Daži puiši strādāja, uzstādot pieminekļus un skulptūras raganai Bastindai . Dažas statujas izauga līdz pat simts metriem augstumā, un virs tām pacēlās tikai milzu pils.
  Divi spēcīgākie, lai arī ne lielākie zēni, vikonts un Fīnikss, cīnījās priekšā pārējiem, noliekot grauzējus.
  Orki savukārt sāka šaut arī no lokiem. Bet burves viņiem smagi sita. Ja žurkas bija salīdzinoši viegli nogalināt, lai gan tās bija resnas un lielas, tas ietekmēja to mobilitāti. Tad orki būs spēcīgāki cīnītāji, bet goblini ir vienkārši milži.
  Fēnikss atzīmēja:
  - Es cīnījos ar Kartausu . Tātad viņa cīnītāji bija veiklāki!
  Vikonts cīnītājs dziedāja:
  Man šausmīgi patīk karš
  Cīnās kā gailis...
  Un roku cīņā,
  Es cīnos par diviem monstriem!
  Fēnikss smaidot atzīmēja:
  - Jā, godīgi sakot, tas ir lieliski ! Bet mēs esam pieraduši nogalināt monstrus tūkstošiem.
  Un tā varoņu zēni nogalināja goblinu. Un pārējie monstri jau bija daļēji pārveidoti par tiem dažāda veida ēdieni un saldumi. Bet viens no gobliniem šādu saldējumu ražoja vīna glāzē, kas izgrebts no smaragda.
  Un virsū ir kaudzes daudzkrāsaina saldējuma, šokolādes gabaliņi, sukādes, zemenes, pistācijas un tā tālāk, ļoti ēstgribu.
  Karojošie bērni kliedz no sajūsmas. Jā, tiešām sanāca ārkārtīgi garšīgi un hipnotizē acis.
  Meitene-burve Margarita, izlaidusi kārtējo iznīcināšanas un iznīcināšanas vilni, izdarīja agresīvu karte blanšē jautājumā par neglīto pārveidošanu apetītlīgā un izdeva:
  - Kaut kādā ziņā maģija ir labāka par dabisko procesu, vai ne?
  Dominika piekrita:
  - Jā, bez šaubām, mēs radām kaut ko skaistu un garšīgu. Bet kāpēc šeit ir tūkstošiem vergu, un viņi visi ir bērni, un nav redzams neviens pieaugušais?
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Vietējās maģijas ietekme. Tas ir diezgan spēcīgs. Un tiešām, izrādās, ka šajā pasaulē ir tikai mazi bērni. Bet neuztraucieties, vietējais gaiss vien jūs nepārvērsīs par mazu meiteni.
  Dominika pārsteigta jautāja:
  - Un kāpēc?
  Partizānu meitene atbildēja:
  - Un par kāpostu galvu!
  Ļauno orku un goblinu uzbrukums sāka vājināties. Dažus no viņiem nogalināja bērnu karotāji, un lielāko daļu pārveidoja skaista pāra spēcīgā burvība. Tā ir patiesa maģija, kas aizēno zizli, kas bija Dunno.
  Dominika, mīļi smaidot, atzīmēja:
  Ir pienācis norēķinu laiks,
  Mēs trāpījām orkam acī...
  Atbildot uz to, viņš kļuva kā pīrāgs,
  Un viņš prasīja zobu!
  Un tiešām, iekšā Visu veidu garšīgie našķi tiek pārveidoti par orkiem un gobliniem.
  Un karotāji bērni par to priecājas. Un žurkas tiek iznīcinātas bez problēmām . Bet no viņu sitieniem atkal sāka parādīties garšīgi ēdieni. Un citas garšīgas un neticamas lietas.
  Un žurkas ātri pārvēršas par kaut ko noderīgu un ēdamu.
  Partizānu meitene Margarita iesaucās:
  - Varbūt tagad iesim pašā pilī!?
  Meitene aktrise atzīmēja:
  "Un tur mūs var sagaidīt slazds." Tomēr mēs esam tam gatavi!
  Margarita pasmaidīja un atbildēja:
  - Es esmu pionieris, kas nozīmē, ka vienmēr esmu gatavs!
  Tagad pilī ielauzušies vergi-bērni. Viņu basās kājas stomījās pa melno marmoru. Iekšpusē viņi cīnījās ar orkiem, gobliniem un žurkām. Un viņi tos sasmalcināja tā, it kā zobenu vietā viņiem būtu griezēji. Šeit sākās griešana.
  Zēni īpaši sīvi cīnījās ar zobeniem. Un meitenes deva priekšroku šaut ar lokiem. Par laimi, Margarita varēja pārvērst sirpjus un kapļus īstos lokos. Un viņi šauj veselus bultu barus, caurdurot žurkas.
  Dominika asprātīgi atzīmēja:
  - Slepkavas ceļa asās bultas, esiet forši, mani bērni.
  Pēkšņi no torņa izlidoja pati ragana Bastinda. Viņa izskatījās pēc apmēram trīsdesmit piecus gadus vecas sievietes un griezās kā tops. Viņas mati ir melni, cirtaini, un viņa pati cimdotās rokās tur divus burvju nūjiņas.
  Ragana lidoja ar motociklu, un viņai kājās bija zābaki ar piešiem.
  Bastinda to paņēma un rūca:
  - Es cienu stipros
  Un es aizvainoju vājos...
  Es esmu liels ļaunums
  Un kā ar tevi, basām kājām?
  Dominika atbildē tvītoja:
  Mans likums ir vienkāršs
  Es uzvaru ļaunos...
  Kurš ir vājš, es palīdzēšu,
  Es nevaru citādi!
  Bastinda paņēma no burvju nūjiņām, it kā viņa ar pulsāriem sitītu Dominiku. Tāpēc viņa svilpa atbildi. Un pulsāri uzreiz pārvērtās kūkās un uzkrita meitenei-aktrisei, kārtīgi nosmērējot.
  Atbildot uz to, Dominika dusmās izlaida milzīgu pulsāru no zižļa un no kailajiem kāju pirkstiem.
  Tas aizlidoja garām, bet Bastinda spēja aizbēgt un pilī viņu skāra izlāde. Tas gandrīz acumirklī iedegās un sāka pārveidoties. Un draudīgās pils vietā radās visgreznākā pils - pilnīgi un nekavējoties.
  Bastinda paskatījās uz viņu, pamirkšķināja acis un aizbēga. Precīzāk, lidot prom. Un aiz viņas palika ugunīga aste.
  Dominika un Margarita metās viņai pakaļ. Abas burves acīmredzami atpalika ātrumā.
  Tomēr lidojošs motocikls ir daudz ātrāks nekā pūķi.
  Burvju meitenes sāka šaut uz Bastindu . Taču šad un tad viņa izvairījās vai aizstāvējās. Turklāt motocikls ļoti ātri palielināja distanci, ar burvju palīdzību izvedot viņu no šaušanas zonas.
  Dominika atzīmēja:
  - Viņa zaudēja savu valsti, pavalstniekus un varu. Tātad mums tas šobrīd nav īsti vajadzīgs!
  Margarita atzīmēja:
  "Ja viņa nozaga un atņēma dzelteno žurku artefaktu, tad mūsu uzvara būs bezvērtīga!"
  Aktrise meitene, atcirta kāju pirkstus kailajām, iedegušajām kājām, pārliecinoši paziņoja:
  - Bet tūkstošiem bērnu ieguva brīvību! Tas arī ir ko vērts!
  Partizānu meitene piekrita:
  - Pa labi! Nav brīnums, ka strādājām.
  Patiešām, žurkas beidzot tika pārveidotas un nogalinātas, tāpat kā orki un goblini. Tādējādi tika izcīnīta liela uzvara.
  Daudzi tūkstoši bērnu - zēni un meitenes - pulcējās laukumā un skandēja, stampādami ar basām kājām:
  -Slava varoņiem! Slava atbrīvotājiem! Nost ar verdzību!
  Šī bija lielākā uzvara žurku valstī. Un šeit ir tik daudz pasakainu un gaisīgu lietu.
  Margarita ierunājās pirmā. Viņa, dejojot , ņēma to un dziedāja, un viņas dziesma bija partizānu meitenes dziesma:
  Mēs, nabadzības un vasaras glāstu bērni,
  Dzimis būdā lietū...
  Lai meitenes sapnis tiek izdziedāts,
  Kad mēs atkal iesim karstā cīņā!
  
  Es nokļuvu Elfksikā nejauši,
  Un mana dzimtene, Svētā Krievija...
  Ar manu likteni, pilnīgi neparastu,
  Es cīnos par laimi un valsts mīlestību!
  
  Un nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Vai jūs esat par cīnies ar to un nebaidies...
  Un Visumā nav laimīgākas valsts,
  Tu esi Visuma gaismas lāpa, Rus'!
  
  Es tev iešu caur uguni un ūdeni,
  Pionieri ir pieraduši uzvarēt...
  Mēs vienmēr būsim patīkami cilvēkiem,
  Jo armijas spēks ir neierobežots!
  
  Dosimies uzbrukumā Tēvzemei,
  Zem spēcīgas, niknas urrā sauciena...
  Hitlers atmaksās līdz galam,
  Mēs izdzīsim nacistus no pagalma!
  
  Mana tēvzeme ir pilna ar varoņiem,
  Un Staļins ir liels milzis...
  Pionieri soļo formācijā,
  Visvarenā ģimene, mūsu Kungs, ak viens!
  
  Gaismas un labas dzīves vārdā,
  Drosmīgi cīnīsimies, bērni...
  Galu galā paaudze dzīvos komunismā,
  Tici man, cerību mums nevar atņemt!
  
  Mēs mīlam savu dzimteni, puiši,
  Mēs vēlamies tevi pacelt virs mākoņiem...
  Fašisms saņems spēcīgu atriebību,
  No pionieriem, varonīgajiem ērgļiem!
  
  Mēs to sasniegsim, es ticu, mēs drīz uzvarēsim,
  Lai gan fašisms ir mānīgs un nežēlīgs...
  Vectēvi ar mums leposies,
  Un Svarogs vedīs jūs kaujā!
  
  Par godu mūsu varenajai Tēvzemei,
  Pats Visvarenais Kungs uzkāpa pie krusta...
  Mēs nenožēlosim savu dzīvi Krievijas dēļ,
  Lai no debesīm atskan skaļa balss!
  
  Cīnieties par mūsu dzimtenes godību,
  Uzticīgie cīnītāji viņu mīl...
  Jūs esat vilku mazuļi, nevis gļēvi zaķi,
  Pat bruņinieki ir ļoti lepni!
  
  varam dabūt mēnesi no velves,
  Noķer līdaku, lielu samsu...
  Lielais Ļeņins cēlās par brīvību,
  Mēs atdzīvināsim ēku!
  
  Ģimenes vārdā būvē piramīdas,
  Un kuģi, kas saplosīs debesu velvi...
  Un Hitlers , jokojot, nogalina cīnītājus ,
  Visvarenais nomira un augšāmcēlās par mums!
  
  Tu esi mīļā, ļaunā Lada,
  Lielais Baltais Dievs piedzima tu...
  Un mums drosmīgi jācīnās par tevi,
  Lai Visvarenais palīdz jums dzīvot mūžīgi!
  
  Mīli, godā Dievu Jēzu,
  Viņš ir krievu puisis, ar mums uz visiem laikiem...
  Ir pienācis laiks prasmīgi izšūt rotājumu,
  Lai gadi mūžam piepildīti ar prieku!
  
  Manas svētās Krievijas varenība,
  Spēj sakaut pretiniekus ...
  Lai gan sievietes bailēs kliedza,
  Mēs varam salauzt pūķi!
  
  Par godu svētajai dzimtenei, ticiet man,
  Krievu Dieva Kristus vārdā...
  Mēs drīz celsim lielas baznīcas,
  Ejam savu ceļu līdz pašām beigām!
  
  Mīlestība, ticiet man, nezina nevajadzīgus vārdus,
  Tajā vairs nav redzama lieka garlaicība...
  Lai Kains iet bojā pazemes pasaulē,
  Un Ābels atkal dziedās savu dziesmu!
  
  Šeit mēs ar bugli stutējam pa Berlīni,
  Trompete skan kā zvans...
  Labāk esi ļoti pieticīgs karotājs,
  Nopūtiet nacistiem galvu ar cirvi!
  
  Ģimene drīz augšāmcelsies, ticiet man, mirušie,
  Baltais Dievs dos jums katru mīlestību
  Un mēs ļoti skaidri nolēmām,
  Kas būs gaišu pārmaiņu mūžība!
  entuziastiski dziedāja un dejoja, basām kājām dauzīdama . Un citi bērni, bijušie vergi, dziedāja un dejoja, cenšoties pacelties vai, pareizāk sakot, lēkt augstāk.
  Dobrinja, būdams stiprs zēns , paņēma akmeni un svieda to augstāk. Tas uzlidoja un eksplodēja, kā salūts izkaisījās tūkstošiem daudzkrāsainu fragmentu.
  Zēns vikonts iesaucās:
  - Tas ir patiesi fantastiski!
  Dobrinja pret to iebilda, iemetot akmeni vēlreiz, un Margarita iespēra tajā ar zibeni, liekot tam izklīst daudzās daudzkrāsainās un žilbinoši dzirkstošās drumslās:
  - Nē! Tāda ir realitāte. Un nav nekā augstāka par šo realitāti!
  Varonis zēns Fēnikss nikni, sita ar basām kājām tā, ka zāle sāka dūmot, kliedza:
  - Mūsu lokomotīve lido uz priekšu - tā apstājas komūnā!
  Mums nav cita ceļa - varena šautene!
  Un arī meitene viņiem blakus tikai lēks augšā un lejā.
  Viņu noskaņojums bija pozitīvs, un prieks bija pilnā sparā.
  Arī Dominika nolēma nedaudz parādīt savu asprātību.
  Un izskricelēsim veselas jūsu lielisko, labi praktizēto aforismu straumes;
  Vergs var kļūt brīvs, muļķis var kļūt gudrs, nabags var kļūt bagāts, bet ja tev ir ēzeļa spītība, tu vienmēr būsi ēzelis!
  Nabags ir nevis tas, kuram nav naudas, bet gan tas, kuram galva pilna ar zāģu skaidām!
  Netiecies būt par karali, ja tev nav prāta!
  Pat šahs būs traks kā ēzelis!
  Karalis, protams, ir lauva, bet ne bez lapsai līdzīgas attapības, un lauvām nodīrā ādu!
  Nerūciet, bet klusējiet, ja vēl neesat lauvas vietā un lapsa nav iedevusi savu uzvalku!
  Politiķis ir kā lapsa Krilova fabulā, bet neesi vārna kā vēlētājs!
  Ja tu esi kā celms, tad viņi noņems skaidas no tevis līdz saknēm!
  Lai valsts netiktu iejūgta jūgā, tai jābūt stiprai, kā vērsim!
  Aviācija ir vajadzīga, lai valsts lidotu!
  Politiķis ir gatavs solīt mēnesi, lai tikai nenonāktu zemē!
  Kas nav dzēris savu veselību, tas ir mūžīgi jauns!
  Ozola argumenti darbojas uz celma!
  Politiķis tev labprāt skaidas noņems, ja tu esi celms!
  Bet cilvēkam ir viena priekšrocība salīdzinājumā ar pērtiķiem: dažreiz viņš ir vismaz mazliet īsta lapsa!
  Politiķim ir lauvas ambīcijas, lapsas viltība, bet viņa metodes ir pilnīgi švakas!
  Ja politiķis ir pārāk lapsa, tad viņš kļūst par pilnīgu cūku!
  Politiķis ar lapsas viltību un vilka tvērienu no vēlētājiem taisīs kebabu!
  Un veiksme prasa piepūli, tikai ar zirga smagu darbu var nomest padevības apkakli!
  Tici panākumiem, ja pārspēj visus!
  Politiķis var pārspēt pat lapsu, bet nemācēt laiku mūžīgi!
  Vēlētājs bieži lido kā bite uz politiķa medaino runu, bet bieži vien viņš pats tiek iedzelts!
  Politiķis rij vēlētājus kā pitons trušus, pievelk mušas kā šņabi un saldo Velcro!
  Vilks nevar dzīvot bez gaļas, un politiķis nevar dzīvot bez maldināšanas!
  Ātrākais zirgs paklausīs tam, kurš labi prot!
  Politiķim ir vieglāk sevi apgriezt, nevis solīt, ko var izdarīt!
  Par kuru balsosiet, rezultātu pagodināsiet ar klusuma minūti!
  Esiet vismaz nedaudz atjautīga lapsa, ja nevēlaties kļūt par ēzeli!
  Neticiet politiķiem, vēlētājiem tie ir tikai smilšpapīrs, kas no ozoliem noņem skaidas!
  Kurš nav pilnīgs muļķis, tas santīmu pārvērtīs par smagu santīmu!
  Politikā radinieku nav, bet būs tādi, kas gribēs dalīties ar to, kas jums ir kā brāļi!
  Dzīvē ir daudz nepatīkamu lietu, bet vissliktākais ir tad, kad dzīve beidzas!
  Ja vēlies tikt tuvāk Dievam, pienaglo savā dvēselē pie krusta!
  Cilvēks cēlies, ja ne no pērtiķa, tad jebkurā gadījumā pārstāja būt pērtiķis!
  Ja tev ir pērtiķa prāts, tad lapsa tevi aprīs kā plēsīgu boa konstriktoru!
  Nekas nav bezgalīgs, izņemot laiku, kas nepieciešams politiķiem, lai izpildītu to, ko viņi sola!
  Ja tu daudz rejies , tu vaimanāsi kā piekauts suns!
  Neuzticieties kādam, kurš runā skaļi, un sarkanā uguns var jūs sadedzināt!
  Pat Dievs nevar pārstrīdēt sievieti un pacelt pērtiķi līdz cilvēka kultūras līmenim!
  Bez mīlestības nav smaida, ja vien tas nav politiķa plēsonīgs smīns!
  Pārāk ilgi atradies mākoņos, bezspārnu politiķis aizlido kanalizācijā!
  Mazai dvēselei vienmēr ir milzu ambīcijas!
  Mazai dvēselei ir gigantiska iedomība!
  Politiķis ir zaglis, kurš pats sev raksta likumus un valsti uzskata par zonas teritoriju!
  Politiķim ir septiņas piektdienas nedēļā, bet, kad jāpilda solījums , pienāk ebreju sestdiena!
  Vienotība ir laba, kamēr tā nav pārošanās ar politiķi!
  Politiķis ir tāds radījums, kas grib no tevis uztaisīt aitu, izmantojot svītas metodes!
  Politiķu švīkstās metodes pārvērš vēlētājus par karbonādi!
  Zem cūku valdnieka dzīve nekad nav resna!
  Taisīt cūku prezidentu ir pārāk trekni!
  Ja vēlies kļūt par prezidentu, izmanto savas iespējas!
  Valdnieks, kurš vēlētājus uzskata par aitām, ir tipiska cūka!
  Dievs, tā ir ne tikai visvarenība, bet arī gatavība iet pie krusta sava tuvākā labā!
  Valdnieks, kurš ilgi sēž tronī, izraisa valsts sabrukumu!
  Jauns vadonis ir kā svaigs zirgs, vecs kā ķēve ar salauztiem nagiem!
  Lai sasniegtu dievišķus augstumus, pats sātans ir politiķis!
  Politiķis ir Dievs tikai vienā lietā, izdomājot attaisnojumus, kāpēc viņa vēlēšanu solījumi tik velnišķīgi izgāzti!
  Politiķis kā alus ir tikai labs auksts un uz galda!
  Politiķis ir salds ar savām runām, bet rūgtā pēcgarša no tām nepavisam nelīdzinās alum!
  Patiesība no politiķa mutes nāk tikai tad, kad viņš sevi nepareizi interpretē!
  Politiķis, lai kļūtu kaut nedaudz Dievišķs, sit krustā vēlētāju līdz galam !
  Pat lāča spēks jūs neglābs, ja jūsu prāts ir klājs!
  Lapsa ir tāds dzīvnieks, ka lauvai noņems trīs ādas!
  Politiķis ir stiprākais, ja viņa vēlētājs ir vājš prātā!
  Tāpēc politiķis iznāk ar medu, lai vēlētājs nemaz nespļautu!
  Tam, kuram galvā zāģu skaidas, ar steku smagi sitīs!
  Ozols ir koku karalis, ozola galva jebkuru celmu pārvērš par priekšmetu!
  Ozols ir izturīgs pret puvi, ozola galva pilna ar putekļiem!
  Ja tu esi celms, tad tev vismaz miets uz galvas !
  Nezināmais ir biedējošs, bet zināmais dažreiz liek vienkārši baidīties!
  Zināšanas rada pārliecību pat tad, kad tas ir grūti, neziņa , apjukums pat tad, kad tas ir viegli!
  Gļēvulis ir nevis tas, kurš baidās, bet tas, kuram slinkums izkopt drosmi!
  Bailes ir vājums, drosme ir spēks, bet uzmanies no debīlības sevī !
  Ikviens, kurš ļaujas vest aiz deguna, riskē apmaldīties starp trim priedēm!
  Bezgalīgs stulbums liek staigāt pa apli, ar savu atjautību nulli!
  Nav nozīmes tam, vai piens uz lūpām nav izžuvis, vēl ļaunāk, ja sirdī ir jūtīgs jūtīgums!
  Novecojusi žēlsirdības maize, grēku nožēlas rūgta sāls!
  Medus no politiķa lūpām piesaista tos, kuru lūpas nav izžāvējis pienu!
  Politiķis nav likumu zaglis, viņš ir zaglis, kas pieņem likumus!
  Politiķis sola saldu dzīvi, lej no lūpām medu, bet ķepas lipīgas, kā mušai!
  Daiļrunīgs politiķis ielien vēlētāja makā!
  Kāpēc klusēšana ir zelts, jo par to maksā!
  Kas ir lielākā lieta pasaulē? Politiķa solījumu kalns!
  Politiķis grib naudu un varu, ir gatavs saplosīt gabalos jebkuru!
  Politiķis, pirmkārt, ir lapsa, ne vienmēr spilgta izskata, bet vienmēr luncina asti!
  Politiķis labprāt piepilda jūsu maku ar vienkārši tukšiem solījumiem!
  Politiķis ir godīgs tikai par vienu, sakot - mēs, jo viņam vairs nav sava!
  Kas ir vairāk nekā atomi Visumā? Politiķu sejas un maskas!
  Tas, ko politiķis dara vislabprātāk, ir vēlētāju kabatas!
  Politiķim ir septiņas piektdienas nedēļā, bet vēlētāju klausīšanās viņam vienmēr ir brīvdiena!
  Kurš bija pirmais? Politiķi, jo viņi radīja haosu!
  Neticiet gaiļu politiķu vēsumam, viņi vienmēr dzied no kāda cita balss, lapsas!
  Ja politiķis savus vārdus izlej kā lakstīgala, tas nozīmē, ka lapsa taisīja viņa fonogrammu!
  Visticamāk, ka vēzis kalnā nosvilps, nekā politiķis pildīs savu solījumu nenosarkstot!
  Politiķis ir līdzīgs nakts fejai, tikai viņš parasti izplēš klientus pa dienu!
  Ar ko politiķis līdzinās sunim? Kad viņš daudz laužas, viņš noteikti ir pieradināts un viņam ir saimnieks!
  Tie, par kuriem balso ar sirdi, bieži nonāk vēlētāju aknās!
  Politiķis ir kā šņabis, vēlētājs ar aknām jutīs, ka tās ir apdedzis!
  Politiķe izgriež tev smadzenes kā šņabi, tikai atšķirībā no viņas tās ir pilnas ar sārņiem!
  Politiķei ļoti patīk radīt miglu ar caurspīdīgu mērķi kļūt bagātam!
  Politiķim ir daudz solījumu, bet vēl vairāk attaisnojumu, ja tie netiek pildīti!
  Politiķis ir lapsa, bet biežāk pelēkas krāsas!
  Politiķis novāc skaidas no ozoliem un nogāž zīles kā cūka!
  Ja politiķis ir runīgs kā zāģis, tad noteikti no vēlētāja taisīs celmu!
  Politiķim ļoti patīk runāt par Dievu, jo viņš pats ir sātans!
  Politiķis ir viltīgs kā velns, bet eņģelis solījumu dalīšanā !
  Politiķim patīk pārmest krustu, bet rokas vienmēr sniedzas pēc maka!
  Atdodot savu balsi daiļrunīgam politiķim, riskējat atklepot asinis!
  Parasti cilvēki izvēlas starp kaķiem kulā, vilkiem aitas ādā un lapsu ar sapuvušu sieru!
  Ja politiķis savu solījumu ir izpildījis, paskatieties uz kalnu, vai uz tā nesvilpj vēzis!
  Vieglāk ir pakārt koloboku, nekā piespiest politiķi pildīt solījumu !
  Politiķis ir konsekvents tikai vienā - labumu meklējumos savai kabatai!
  Politiķis savus domubiedrus maina kā cimdus, tikai tas viņam padara rokas vēl netīrākas!
  Politiķis ir dzīvnieks, kas no vēlētāja taisa stirnu!
  Politiķis, ja ne vilks aitas ādā, tad tipisks auns!
  Politiķis, kurš nav lapsa, ir auns vai briedis!
  Politiķis var solīt kalnus, bet pēc tam tu tikai novāc gruvešus!
  Nesteidzies balsot par gaili, viņš tevi noknābs!
  Diktator, šī ir lapsa lauvas tronī, ko ieskauj auns!
  Ja nevēlies izrādīties briedis, esi vismaz maza lapsa!
  Vēlēšanās uzvar tas, kurš vārnas par velti neskaita!
  Balsot var ar sirdi, bet uzvarētājs uzvarēs ar smadzenēm!
  
  Politiķis ir lapsa, kas dod priekšroku zaļajam sieram, piemēram, dolāra krāsai, no tiem, kas skaita vārnas!
  Sieva nav dūrainis, tiklīdz nomainīsi cimdus, tu noteikti pārvērtīsies par švaku no tveicīgiem piedzīvojumiem!
  Ģeniālie zēni atklāj daudz vairāk nekā viduvēji pamācību veči!
  Jaunībā ir uguns sirdī, atklājums galvā, un rezultāts ir uzvara!
  Ceļš uz panākumiem ne vienmēr ir taisns, taču tas nepieļauj padevībā saliektu muguru!
  Politiķis pieliecas, lai paceltu degunu augstāk!
  Politiķis paklanās, lai pēc tam noliektos pār vēlētāju!
  Politiķis ir gatavs iebāzt degunu zemē, lai apraktu atbildību pret vēlētājiem!
  Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, un, ticiet man, dzīvot ir ļoti grūti, it kā šautuvē!
  Ēzelis ar zelta maisu labāk spēj izlauzties cauri cietokšņa sienai nekā mamuts ar tērauda aunu!
  Politiķis ar zelta muti pārvērš vēlētājus par ēzeļiem ar zelta ziedojumu maisiem!
  Kurš ir stiprākais zvērs? Protams, ar zelta maisu piekrauts ēzelis! Lapsai ļoti patīk nodevības dzeltenā krāsa un ziedojumu zelta monētas!
  Politiķi nereti vicina sarkanos karogus monētu dzeltenās krāsas dēļ, kuras bez sārtuma izņem no vēlētāju kabatām!
  Mīlīgo politiķu daiļrunīgās runas lēja rūgtas asaras mātēm, kuru dēli gāja bojā asiņainajā slaktiņā!
  Kas sola zelta kalnus, tas nav salauzta vara santīma vērts!
  . NODAĻA Nr.13.
  Kaligulam Delfinovam ir sava misija. Tev par katru cenu jāatrod sava vecākā māsa. Un jūs pats tikmēr tikāt pārvests uz paralēlo pasauli, kur radījāt savas unikālas un tajā pašā laikā ļoti foršas un unikālas misijas.
  Margarita un Kaligula pieskārās plikajiem, apaļajiem papēžiem un rūca:
  - Aste pie astes,
  Acs par aci!
  ne Barbosa -
  Fantomas !
  Tagad puiši izklīda dažādos virzienos, lai ātri pabeigtu rindu slīpēšanu, kas aptver Portartūras, Uzlecošās saules zemes armijas, pieejas. Terminatora bērni kā elektriskās izkaptis pārvietojās pa mīkstu zāli, nežēlīgi iznīcinot japāņus.
  Kuropatkins joprojām vilcinājās ar pavēli sākt uzbrukumu, lai gan Augstajā kalnā kaujas pāris uzstādīja trīskrāsu trīskrāsu , bērni karotāji vienkārši nokrāsoja lielu kartonu, un tas tagad ir skaidri redzams dienas laikā. Taču bijušais aizsardzības ministrs joprojām vilcinājās. Lai gan tajā pašā laikā Kuropatkins nebija gļēvulis. 1877.-1878. gada kara laikā viņš izrādīja neparastu drosmi.
  Jā, un, lai uzlabotu parasto karavīru dzīvi, viņš kā aizsardzības ministrs daudz darīja, un netika pieķerts zādzībās. Lai gan viņa vadībā armijas kaujas efektivitāte daudz nepalielinājās. Bet viņam nebija ne Suvorova apņēmības, ne pat avantūrisma. Aleksandrs Suvorovs cīnījās ļoti drosmīgi, pastāvīgi balansējot uz pilnīgas sakāves robežas. Taču dabas dotā intuīcija un fenomenālā veiksme ļāva paredzēt ienaidnieka atbildes soļus, viņa reakciju un izcīnīt uzvaras. Tas ir Tal stilā, kurš nesa korektus upurus, riskējot ar sakāvi, bet vairumā gadījumu uzvarēja ... Bet labākie šahisti pasaulē pārdzīvoja Talu.
  Pirmais, kurš viņam iedeva gaļas mašīnā un sakāvi, bija Mihails Botvinniks. Šis čempions prata programmēt un atzīmēt ienaidnieka vājās vietas.
  Un ģeniālā Tāla zvaigzne aptumšojās.
  Droši vien Suvorovs, ja viņš būtu dzīvojis ilgāk un ja viņam būtu gadījies cīnīties ar Napoleonu, būtu sists. Bet Turcijas armija, ar kuru cīnījās Aleksandrs Vasiļjevičs, no visiem viedokļiem bija pārāk atpalicis, un komandieri netika iecelti atbilstoši viņu līdera īpašībām.
  Un kara laikā ar frančiem bradāšanas baseinos bija pārāk jauna komanda un pārmērīga krievu lāča armijas nenovērtēšana.
  Savukārt Kuropatkins kopumā baidījās uzbrukt, dodot priekšroku sēdēt aizsardzībā. Aprēķinot ir skaidrs, ka ienaidnieks sagraus sevi pret redoubtiem. Tieši ar šādu komandieri karš tika zaudēts.
  Un meitene Margarita un Kaligula Delfīni nokļuva apšaudē... Viņus izglāba tomēr ātrums, kad nemirstīgie karotāji ielauzās bastionos un jau mala visus iekšā, gandrīz necaurredzama āda un , protams, spēja gandrīz atgūties. uzreiz.
  Dolfinovs jaunākais , nocērtot vēl vienu japāņu ģenerāli, rēca frāzi no "Highlander", basām kājām metot indīgas adatas un izspļaujot asinis:
  - Jāpaliek tikai vienam!
  Un viņa zobeni kā zibens veic slepkavnieciskas, unikālas dzirnavas. Precīzāk, simts slīpēšanas tehnikas ar ienaidnieku nociršanu pāris bataljonu minūtē.
  Samurajs no sitieniem nokrita, un terminatora zēna basās kājas atstāja aiz sevis veselu lēcienu un līkumotu pēdu rakstu.
  Skaistā partizānu meitene Margarita, attīrot kārtējo dzelzsbetona fortu, uzspridzināja munīciju, izraisot tūkstošiem jaudīgu ieroču izlidošanu gaisā. Sekojot draugam, zēns mākslinieks Kaligula atkārtoja līdzīgu manevru.
  Margarita, metot granātu ar kailu, meitenīgo kāju tālu tālumā, apstiprināja:
  - Tev iet lieliski, puika !
  Neuzvaramais karotājs, arī ar lielu paātrinājumu metot slepkavniecisko iznīcināšanas dāvanu, nocirtot samurajus, atbildēja:
  - Labāk ir mācīties nekā mācīties no jauna!
  Spēcīgi bastionu sprādzieni nepalika nepamanīti Krievijas armijas rindās. Ģenerālleitnants Zelenijs ziņoja ģenerāladjutantam Kuropatkinam:
  - Jūsu Ekselence. Pēc mūsu datiem, kauja ienaidnieka citadelē plosās jau ilgu laiku, un pat noteikti ir uzsprāguši vairāki bastioni!
  Kuropatkins gausi atbildēja:
  - Mierīgi, tikai mierīgi!
  Nu gluži kā Kārlesons, kuram jumts bija nopūsts no eņģēm. Lai gan situācija vienkārši prasa radikālus pasākumus. Ģenerālis Zeļenijs un Kondratenko uzstāj:
  - Mums nekavējoties jāstreiko!
  Kuropatkins caur brillēm paskatījās uz abiem ģenerāļiem. Grīns joprojām ir jauns, bet izskatās vēl jaunāks par saviem gadiem, ātrs, enerģisks. Kondratenko ir Portartūra varoņa brālis, arī no spējīgo līderu jaunākās paaudzes. Protams, šādi piekūni vēlas cīnīties. Turklāt ir kategorisks visas Krievijas imperatora un suverēna Nikolaja II rīkojums nekavējoties iebrukt citadeles pilsētā. Un nav prāta, ka karaliskā kase ilgi nespēs izturēt tik grūta kara nastu.
  Tomēr, ja nepazīstat fordu, neejiet ūdenī! Mums ir jāizdomā, kas ir kas un kur uzbrūk.
  Kuropatkins jautāja Kondratenko:
  - Kuras japāņu vienības veica šaušanu?
  Ģenerālis skaidri pateica:
  - Izlūki ziņo, ka ir parādījušies eņģeļi - skaists jauneklis un meitene ar zelta matiem, kuri pārvietojas neticamā ātrumā un, kad tos nocērt, tos nevar redzēt.
  Kuropatkins izmisīgā tempā trīs reizes sakrustojās un nomurmināja:
  - Tātad sanāk, ka tie atkal ir eņģeļi?
  Ģenerālis Zelenijs uzspieda papēdi uz grīdas:
  - Jā tieši tā! Debesu simts!
  Kuropatkins pat nosvilpa:
  - Oho! Tas Kungs nepamet Krieviju!
  Kondratenko pamācoši teica:
  - Mums nekavējoties jāuzbrūk ienaidniekam, feldmaršal! Vai arī mēs paši dosimies uzbrukumā!
  Kuropatkins klusi sacīja:
  - Nē, kungi. Es dodu pavēles. Tā kā Dievs nolēma mums palīdzēt, tad ir grēks likt karavīrus gaļas mašīnā!
  Kondratenko loģiski atzīmēja:
  - Pat Izraēlā Visvarenais Dievs prasīja, lai arī ebreji cīnās, nevis visu nesaņem par velti un bez cīņas.
  feldmaršals , nogaidīšanas taktikas stratēģis:
  - Bet apustulis Pāvils teica, ka kalpošanai Dievam nav vajadzīgas cilvēka rokas!
  Jau ģenerālis Zelenijs uzliesmoja:
  - Kāpēc tad jūs, ekselence, nemitīgi krustojat, it īpaši, ja tuvumā sprāgst šāviņi!
  Kuropatkins jau sāka dusmoties:
  - Bet tāpēc, ka viss notiek pēc Dieva gribas. Tāpēc vispirms veiksim lūgšanu dievkalpojumu. Ja būsiet nekaunīgs, jūs abus arestēs!
  Kopumā ideja par lūgšanu dievkalpojumu izskatījās interesanta. Lai ķerubi paņem repu visiem.
  Kaligula kapenes un partizānu meitene Margarita jau ir nedaudz noguruši, un lielākā daļa darbu jau ir pabeigti. Tad kāpēc gan neatsvaidzināties jūrā un kārtīgi nenoslīpēt Togo eskadriļu. Galu galā viņa var arī atklāt uguni, tostarp no divpadsmit collu lielgabaliem. Un tas ir 306 milimetru kalibrs, kas var radīt ievērojamus zaudējumus uzbrūkošajam karaspēkam.
  Tiesa, japāņiem šajā gadījumā būs jāšauj gandrīz akli, pāri korei. Un viņi varēs trāpīt ar tiešu uguni tikai tad, kad kauja ieies pilsētas robežās.
  Galvenais mērķis ir četri kaujas kuģi ar divpadsmit collu lielgabaliem.
  Partizānu meitene, ar saviem slepkavnieciskajiem zobeniem nocirtot japāņus un nokratīdama iestrēgušās kaulu skaidas, ieteica:
  - Varbūt varam nedaudz izlīdzināt savas iespējas? T. ir pārsvars ieroču kaujā pār Roždestvenska eskadru, aptuveni 1,8 pret 1. Tādā veidā mēs nedaudz izlīdzināsim spēku samēru.
  Delfīnu Kaligula, nocirtot pēdējo samuraju, jautāja karotājai Margaritai:
  - Sāksim ar flagmani?
  Partizānu meitene , ar kailiem pirkstiem uzmetusi gliemežvāku un saplēsusi vēl duci japāņu, atstājot tikai saplēstas lauskas, iebilda:
  - Viņi nesākas ar garšīgāko! Par laimi, eskadronu nav jāmeklē. Noklikšķināsim cauri pirmajiem diviem bruņnešiem.
  Kaligula iesmējās, ar pliku papēdi meta granātu, pavērsa asiņaino zobenu uz Nutili kuģi , jautri iesaucoties:
  - Un šis ir mans!
  Margarita, atkal nāvējoši sacirtusi japāni, ieteica savam partnerim:
  - Bet pagulēsim pusstundu ūdenī, lai atveseļotos.
  Patiešām, atpūta nesāpēs. Taču Kaligula Dolphins īsajā pauzē netērēja laiku. Jo īpaši mēs varējām apsvērt kaut ko interesantu.
  Sazvērnieki pulcējās pagrabā. Elektriskā lampa zem griestiem met draudošas ēnas. Slavenā Ļeņina plikgalva blāvi mirdz līdzās pinkainajam Kobam , kas pasaulei vairāk pazīstams kā Staļins, pēc tam jūras kara flotes virsnieks glītā uniformā, bet mazpazīstamais leitnants Šmits ar smalku bārdu Buharins.
  Uz pilnu sapulci ar Trocki nepietiek, bet pagaidām ar Ļeņinu ir nesaskaņas. Un tā sapulcējās ietekmīgākie boļševiki, kuri bija gatavi sarīkot revolūciju vai apvērsumu, vienalga, lai tikai iegūtu varu.
  Ļeņins uzstājās pirmais:
  - Ir ārkārtīgi svarīgi , biedri, par katru cenu nepieļaut autokrātijas uzvaru tās netaisnīgajā imperiālistiskajā karā ar Japānu. To pieprasa revolūcijas cēlonis!
  Kautrīgi pērienu atbildot.
  Buharins, sasitot plaukstas un kratot melno bārdu, kas rotāja viņa vēl jauno seju, apstiprināja:
  - Jā, mēs nedrīkstam dot autokrātijai ne mazāko iespēju. Tas var smirdēt pēc nodevības, bet es teikšu, Mikado ir labākais un galvenais boļševiku un pasaules komunisma sabiedrotais!
  Koba Džozefs dusmīgi nomurmināja:
  - Labi teikts! Lai gan tas neož pēc nodevības, tā jau ir pati nodevība!
  Ļeņins, kurš toreiz sauca pseidonīmu Karpovs, smaidot atzīmēja:
  - Globālās revolūcijas labā dažreiz ir jānes upuri. Tai skaitā, upurējot daļu savas sirdsapziņas un savas dvēseles. - Uļjanovs atkorķēja, noskrūvējot galvu, pudeli vācu alus. Lai iegūtu daiļrunību, jums vajadzētu atsvaidzināt kaklu. Viņš iedzēra pāris malkus un turpināja. - Vai jūs domājat, ka man pašam ir prieks novēlēt savai valstij ļaunumu un sakāvi? Tomēr būšu atklāts, revolūcija ir iespējama tikai tad, ja autokrātijas režīms ir nopietni novājināts. Un kas varētu vājināt autokrātiju vairāk nekā sakāve karā?
  Koba piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Nekas... Reizēm augstākais mērķis prasa upurus, turklāt ievērojamus upurus!
  Ļeņins turpināja savu filozofiju:
  - Tātad par ateisma morāli un filozofiju mēs nerunāsim. Tas nav galvenais. Ir skaidrs, ka darbs, ko mēs veicam, novedīs pie visu valstu un visas pasaules strādnieku un vergu atbrīvošanas. Un tas, ka visi mūsu valsts un citu tautu zaudējumi tiks kompensēti simtkārtīgi. - Uļjanovs apklusa un citā tonī piebilda. - Un kādus konkrētus soļus mēs varam spert, lai pieveiktu tautas un mūsu nīsto autokrātiju?
  Šeit leitnants Šmids runāja plānā balsī:
  - Es domāju, ka iesākumam Transsibīrijas dzelzceļu uzspridzināt vairākās vietās uzreiz. Tam būtu nāvējoša ietekme uz cara karaspēka apgādi Mandžūrijā.
  Koba pasmaidīja kā lapsa:
  - Bravo , puika progresē! Un es domāju par vairāku banku aplaupīšanu, lai iedragātu cara rubļa zelta standartu.
  Uļjanovs bargi kratīja rādītājpirkstu uz "brīnišķīgo gruzīnu":
  - Neesiet nerātns! Ļoti interesants priekšlikums. Jūs varat diezgan daudz sabojāt Kuropatkinu.
  Šmids turpināja:
  - Kopumā mans plāns paredz sacelšanos uz visiem Melnās jūras flotes kuģiem. Tad armija pāries strādnieku pusē, un autokrātija uzreiz sabruks!
  Koba ironiski iesmējās:
  - Jā, vēzis kalnā svilpos!
  - Koba , beidz! - Ļeņins iesaucās un piebilda. - Patiešām, ir jāsagatavo un jāīsteno sacelšanās Melnajā jūrā. Un, kad piekautais Kuropatkins aizbēgs no Portartūra , dumpis visā armijā kļūs reāls!
  Šmids zaudēja savaldību:
  - Jā, mēs to darīsim garā!
  Buharins uzstājās:
  - Mūsu daudzskaitlīgākais sabiedrotais uz Zemes ir zemnieki; kad viņi pacelsies, viņi spēs savaldīt visus autokrātijas spēkus. Vajag sūtīt uz ciemiem savus aģitatorus, pieprasot, lai zemniekiem dod ne tikai zemi, bet arī īpašumus, visu, kas pieder zemes īpašniekiem!
  Koba ironiski pārtrauca:
  - Ieskaitot viņu sievas un meitas!
  Buharins iesmējās:
  - Un arī šis! Tas ir tik vienkārši, kā to darīja Emeljans Pugačovs - galva tiks nocirsta, stienis tiks pakārts, un viņu preces tiks paņemtas sev un sadalītas vienādi! Un zemes īpašnieku sievas un meitas ir jūsu verdzenes!
  Uļjanovs apstiprināja šo aicinājumu:
  - Pa labi! Mēs viņus visus pakārsim! Līdz pat Ziemeļpolam!
  Koba ieteica:
  - Cik vien iespējams, aktīvi jāizmanto laupītāju elements. Jo īpaši no noziedzniekiem izceļas spēcīgākie un veiksmīgākie revolucionāri. Piemēram, Kotovskis nav varonis? Varonis! Un tēvs Makhno nav sliktāks!
  Buharins enerģiski pamāja ar galvu:
  - Tieši tā! Mēs viņus visus sagrausim ar noziedzību !
  Uļjanovs trieca ar dūri pret galdu:
  - Terors, terors un vēlreiz revolucionārs terors!
  "Lielā četrinieka" tālāko sarunu nebija iespējams novērot. Pēc pamošanās bija jāpāriet uz uzvaras stratēģijas īstenošanas praktisko līmeni. Jo īpaši notīriet kaujas kuģus no komandām.
  Kaligula ātri peldēja līdz saviem vārtiem, bet Margarita - pie saviem. Puiši, izmantojot roku un kāju pirkstus, acumirklī uzkāpa uz upuru kuģiem.
  Tombēns Kaligula vairs nejuta bremzes, jo viņš sāka cirst visus pēc kārtas. Nav grūti uzkāpt uz kuģa, būtībā kaujas kuģu klasē. Ja vien jūs, protams, neesat vairāk nekā cilvēks. Tātad, skrien un sagriež. Un ar tik pārdabisku ātrumu nevienam nav iespēju tev pretoties.
  Nu, ar savu bērnu kailajiem pirkstiem, bet ātrāk nekā geparda kāju ķepas, metiet indīgas adatas. Un tas arī pilnībā šokēs japāņus.
  Uzlecošās saules zemes cīnītāji atkal guļ nocirsti , un terminatoru pāra plāns ir vienkāršs. Nokļūt līdz munīcijas nodalījumam, tad uzspridzināt munīciju tā, lai arī katli būtu nosegti. Pēc tam bojātajam kuģim nekas cits neatliks kā doties uz grunti.
  Delfīnu Kaligula, griežot un naglojot ar zobenu, ielauzās munīcijas krājumos. Nu kas viņam ir atsevišķas lodes, kuras puika lidojumā notriec vai pat atmet ienaidniekam. Īpaši labi, ja ar basu kāju ar traku un nāvējošu, nāvējošu un neatvairāmu spēku uzreiz ietriec ienaidniekam sauju patronu.
  Tā ka samuraju ceļš uz Nikolaja II karalisko impēriju tika bloķēts.
  Arī ar savu fizisko spēku nav grūti pārlikt munīciju tilpnē, lai līnijkuģa dibens tiktu uzspridzināts.
  Marta saulē sakarsušais tērauda klājs patīkami kutina terminatorpuikas kailās elastīgās zoles. Un dūšīgi sprādzienbīstami šāviņi, kas pildīti ar šimozu, novelk plecus. Jūs lecat lejā, ignorējot spirālveida kāpnes, un tagad esat īstajā vietā. Tagad tiks sadauzītas starpsienas un eksplodēs katli, veidojot tādas bedres, ka pat šī milzīgā lieta neizdzīvos.
  Šī interesanta lieta ir japāņu bruņnesis. Kuģis ir ietilpīgs un plats, ar lielu bruņu biezumu, kas pārklāj klājus. Un garie un biezie lielgabalu stobri, kas spēj trāpīt pāris desmitus kilometru vai pat vairāk ... Tiesa, to būvējuši nevis japāņi, bet briti. Taču karaliskā flote ir gandrīz pilnībā pašu ražota, un tam ir savi plusi un mīnusi. Tātad briti izgatavoja līnijkuģi - cēlu mašīnu. Žēl, bet jāsūta viņš dibenā...
  Notika sprādziens, un plīstošā klāja metāls atsitās pret zēna kailajām, muskuļotajām kājām, izmetot viņu augstu virs virsmas. Pēc tam zēns iekrita ūdenī un enerģiski peldēja, cenšoties tikt prom no virpuļa. Tāds koloss grimst.
  Un Margaritas kaujas kuģis sadalījās: strādāja tīri un sinhroni. Tagad ir pienācis laiks nogremdēt divus izdzīvojušos bruņu kaujas kreiserus.
  Lai arī Togo , kurš sagādāja tik daudz nepatikšanas Krievijas flotei, iet apakšā. Tā kļūs par mācību visiem tiem, kas ar ieročiem rokās ieradīsies jūsu Dzimtenes zemē.
  Delfīnu Kaligula ar rokām un kājām enerģiski grābj okeāna ūdeni un svilpo:
  - Tevi uzvarēs japāņi! Šī nav traku nama spēle !
  Tāpat kā pagājušajā reizē, gandrīz nepieskaroties metālam un bruņām, jūs uzlidojat uz klāja. Tur jūs sākat griezt kāpostos tādus lēnus samurajus. Iespējams, pat sveķos iestrēdzis zirneklis ir simtreiz veiklāks par šiem uzlecošās saules zemes kukaiņiem. Tātad jūs steidzaties cauri un nogriežat rokas, kājas, galvas ... Un viņi vienkārši nokārtojas. Labākajā gadījumā vienam no viņiem izdodas pateikt:
  - Banzai!
  Tomboy Kaligula ķiķina un sita ar īkšķi viņiem:
  - Banzai, neuzdrošinies!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met patronas, caurdurot samuraju pierē, mutē un rīklē.
  Pēc tam atkārtojiet iepriekšējo kombināciju. Tomēr, lai mainītu, lieliskā Kaligula ātri mērķēja uz jau pielādēto divpadsmit collu lielgabalu un izšāva lādiņu tuvākajam kaujas kreiseram. Sitiens izrādījās precīzs, un spēcīgi sprādzienbīstams japāņu lādiņš izraisīja lielu ugunsgrēku uz klāja.
  Jaunais karotājs pamanīja, ka tad, kad uzlecošās saules zemē ienāk kāds rūpniecības produkts, izplūst daudz uguns un dūmu. Kas, protams, atvieglo fotografēšanu . Ņemot vērā, ka samuraji jau ilgu laiku karo ar Krieviju, viņu kaujas eskadrai patiešām ir kvalitatīvs pārsvars.
  Tiesa, cik daudz japāņi var sasniegt, ja zaudēs visus lielos kuģus?
  Togo flagmanis novēloti signalizē par aiziešanu. Bet tas tiešām nav noderīgs risinājums . Milzīgais līnijkuģis eksplodē, un pēc divām sekundēm uzsprāgst arī kuģis, kas veda delfīnu Kaligulu. Viņš beidzot ar papēdi iespēra Japānas impērijas virsniekam. Un atkal abus drosmīgos karotājus izmeta triecienvilnis...
  Cīņas meitene partizāne, notriekusi galvu pirmās pakāpes kapteinim, kliedz uz plaušām:
  - Jūras hokeja spēle: Krievija pret Japānu - četri pret nulli!
  Patiešām, tagad Japānā nav neviena kaujas kuģa. Tiesa, joprojām ir veseli astoņi kaujas klases kreiseri. Un ir izvēle: noslīcināt viņus vai neslīcināt?
  Kaligula, ar zobenu nocirtis pret viņu steidzīgo haizivi, loģiski nolēma:
  - Sitiet, kamēr gludeklis karsts! Tas ir, mēs viņus noslīcinam!
  Margarita, nogriezusi citu jūras plēsoņu, piekrita šim lēmumam:
  - Kāpēc tērēt laiku sīkumiem? Nākamā reize mums var nebūt!
  Kaligula, iemetot patronu ar kāju tieši haizivs acī, loģiski iebilda:
  - Es domāju, ka būs! Dievs mīl trīsvienību!
  Bet viņš tomēr peldēja. Viņi var atgriezties citadeles cietoksnī naktī. Tas viņus nekur nenovedīs. Un, ja Kuropatkins ieņem cietoksni bez viņu līdzdalības, tad jo labāk. Patiešām, viņi nevar visu paveikt vieni. Pat interesanti, ko pēcnācēji teiks par šo dīvaino karu ar Japānu? Viņi to uzskatīs par brīnišķīgu darbu vai, gluži otrādi, nosvilinās , jo to ir uzvarējuši tikai pārdabiski spēki!
  Bet Kaligula viegli apsteidza savu nākamo upuri - kaujas kreiseri. Ārēji tie nedaudz atšķiras no bruņnešiem. Jo īpaši bruņu ir nedaudz mazāk, un divpadsmit collu ieroču vietā ir desmit collu lielgabali, taču veiktspēja ir daudz labāka. Bet tie ir arī lineārās klases kuģi. Un tad ir vidējie un vieglie kreiseri.
  Jaunais karotājs šeit nedaudz mainīja taktiku un nocirta samurajus jūrniekus un dažus pienagloja ar patronām, kuras viņš meta ar kailām zēna kājām. Pēc tam viņš paņēma un uzspridzināja munīciju tā, ka kaujas kreiseris iebāza degunu ūdenī un tādējādi devās apakšā nevis uzreiz, bet pamazām apgriežoties.
  Iespējams, zēns aktieris Kaligula šādā veidā vēlējās vismaz daļu apkalpes izglābt no nāves. Patiešām, kur viņš varēja ielikt tik daudz sprāgstvielu... Margarita, nogalinājusi lielu samuraju jūrnieku masu, sasvēra uz klāja savu kreiseri.
  Meitene lepni svinēja savus panākumus, un arī viņas partneris:
  - Rezultāts: seši - nulle!
  Kaligula kapenes dusmās un priekā no lielajiem panākumiem dziedāja:
  - Un samurajs nolidoja zemē, zem tērauda un uguns spiediena!
  Jauni jūras upuri ... Jā , šķiet, ka japāņi, kas uzsāka šo kampaņu, ir dzimuši zem neveiksmīgas zvaigznes. Un pat astoņi miljoni dievu viņu šinto reliģijā viņiem nepalīdz.
  Kaujas kreiserim kaujas kreiseris šķiet kā kartona gabals, kas ir jānogremdē. Viņš pat nolēma izmēģināt nedaudz citu taktiku, proti, iekļūstot tilpnē un ar zobeniem iegriežot tur dibenu. Galu galā viņam ir maģisks metāls, kas notverts no nindzjām un burvjiem. Tas nozīmē, ka ir jāveic operācija.
  Un tā ... Izrādās, ka lineārais dzelzs plīst... Lai to nodrošinātu, ir nepieciešams appludināt trīs nodalījumus. Terminatora zēns smaidot saka:
  - Šeit mēs esam uz tā kuģa...
  Lai nogremdētu kaujas kreiseri ar zobena sitieniem, jums patiešām ir jābūt pārcilvēcīgam spēkam un neparastai iztēlei.
  Margarita dod priekšroku daudz vienkāršākai pieejai, apgalvojot, ka atkārtošana ir mācīšanās māte. Un ja tā, tad sprādziens pārpludinās ienaidnieku.
  Karotāju dieviete un partizānu meitene paceļ īkšķi un saka:
  - Ir jau astoņi!
  Zēns Kaligula, bez ceremonijas, nocērtot daudzus samurajus un ar kājām mētājot nāvējošās patronas, iesaucas:
  - Bet tas ir vienkārši apburoši!
  Palikuši vēl četri upuri... Viņus vajag kaut kā noslīcināt, lai šis nekļūtu pārāk ikdienišķs. Izdomājiet kaut ko īpašu, unikālu. Un puiši, ne vārda nesakot, rīkojas šādi. Proti, viņi sagrābj vadības stūres ... Par laimi kuģi jau ir pilnā ātrumā, kas nozīmē, ka ar tiem tikt galā nav nemaz tik grūti. Un tā, jūs satverat vadības stūres un dodieties uz aunu... Kaujas kreiseri, kuģi ir jauni, bet Japānas flotē ir daudz novecojušu kuģu, kuriem nav izredžu izbēgt no taisnās līnijas auna.
  Ko darīt, ja kuģi un pat tie, kas izgatavoti no metāla, lielā ātrumā saduras jūrā?
  Tad notiek sekojošais: šausmīgs rēciens, bruņu slīpēšana, abu kuģu tērauda loksnes pārsprāgst. Desmitiem un simtiem jūrnieku izkropļotām dzeltenām sejām steidzas pa salauztajiem klājiem, šaurajām acīm izspiedušies no pieres, un no mutēm ar izsistiem zobiem izlido asiņu straumes.
  Un japāņu cīnītāji krīt pāri bortam, iekrīt putojošās straumēs, kas tos uzreiz aprij. Un kuģi sāk ātri grimt, ievelkot dziļumā daudzas dzīvības.
  Margarita, turpinot bez žēlastības un ceremonijas iznīcināt jūrniekus, smaidot paziņoja:
  "Tas ir arī labi, ka japāņi neuzņem sievietes un bērnus."
  Kaligula, preparējot haizivi, kas viņam uzkāpa, viegli piekrita tam:
  - Jā, amazones kults samuraju vidū neiesakņojās. Tiesa, šķiet, ka viņiem ir nindzjas sievietes!
  Jaunā karavīru dieviete un tajā pašā laikā partizānu meitene rezumēja:
  - Divpadsmit nulle mums par labu ... Bet vēl ir palikušas divas pēdējās dienlilijas. Ko ar viņiem darīt?
  Kaligula sagrieza gabalos citu haizivi un vienkārši ieteica:
  - Aizvedīsim viņus uz Dalnijas ostu. Tagad tas ir Krievijas kontrolē, un divi lieliski, mūsdienīgi kreiseri ievērojami uzlabos mūsu floti!
  Margarita, sasmalcinot jūru plēsējus ar zobeniem, viegli piekrita tam:
  - Jā, un tas ir labākais risinājums!
  Lai gan japāņiem ir nelokāmu cīnītāju reputācija, abu supereņģeļu nikno sitienu morālais efekts pārsniedza mūsu visdrosmīgākās cerības. Patiešām, ja jācīnās nevis ar cilvēkiem, bet ar visīstākajiem dieviem līdzīgām radībām un varbūt pat demiurgiem, tad pat Uzlecošās saules zemes cīnītājiem var pietrūkt drosmes.
  Tāpēc pēc tam, kad Margarita uz viena kreisera un Kaligula, uz otra, nocirta dedzīgākos virsniekus un dažus no viņiem iespēra, citi jūrnieki un mehāniķi uzskatīja par labāku pakļauties šīm superbūtnēm . Un abi kaujas kreiseri devās uz Dalnijas ostu, no kuras japāņi pēc nesenās sakāves atteicās bez cīņas pret Krievijas armiju.
  Kaligula Dolfinovs domāja, ka galu galā trieciena spēka autoritāte ir autoritāte. Piemēram, cik daudz japāņu sagūstīja milzīgā padomju armija Khalkhin Gol kaujas laikā ? Pēc padomju datiem, 476 cilvēki, pēc citiem vēlākiem aprēķiniem, ap 200, un savstarpējas apmaiņas rezultātā tikai 88 tika atgriezti japāņiem, tas ir, tik maz atgriezās dzimtenē.
  Tas ir, samuraji parādīja stingrību. Zaudējot, pēc padomju datiem, tika nogalināti apmēram divdesmit tūkstoši cilvēku.
  Salīdzinājumam, padomju armija Otrā pasaules kara laikā zaudēja gandrīz tikpat daudz nogalināto ( neskaitot nebrīvē mirušos) kā gūstekņus.
  Un tas neskatoties uz to, ka NKVD brutāli izturējās pret to cilvēku ģimenēm, kuri padevās.
  Tātad japāņu karavīru noturība nav pārspīlēta. Krievu-japāņu kara laikā japāņi kā karagūstekņi zaudēja simtreiz mazāk karavīru nekā krievi!
  Tomēr tas daļēji ir saistīts ar faktu, ka Krievijas armija neuzvarēja nevienu lielu kauju. Un bez uzvarām nav ieslodzīto.
  Taču gadās, ka uz priekšu virzošajai armijai ir arī daudzi karavīri sagūstīti.
  Karotāju zēns Kaligula pa primitīvu rāciju sacīja Margaritai:
  - Varbūt tomēr pacelsim balto karogu, citādi mūs noslīcinās?
  Margarita iebilda:
  "Tas ir kauns kuģot zem balta karoga." Labāk dodiet krievu trīskrāsu virs galvas!
  Jaunais karotājs iesita adatu terminatora zēna basām kājām, veiklajā pēdā un , iedūris pierē nākamajam samurajam, viņš atzīmēja:
  - Un, manuprāt, Andrejevskis ar krustu būs veiksmīgāks!
  Ar punktu skaitu četrpadsmit pret nulli ir pabeigti jūras masti ar Japānu, un tagad jūs varat ne tikai ņemt pie sevis sagūstītos kuģus, bet arī dziedāt. Delfīnu Kaligula nodziedāja savu uzvaras dziesmu:
  Lieli jūru, okeānu plašumi -
  Mēs tos uzarām zem trīskrāsu karoga!
  Karavīri iekaroja stiprus kalnus,
  Ērgļi rēca uzvarā!
  
  Krievu karotājus atpazina planēta,
  Sitām ienaidniekus ar zobeniem un durkļiem!
  Mēs varējām nomest fašisma jūgu no puses pasaules,
  Mēs savu gājienu pabeidzām ar uzvaru Berlīnē!
  
  ieradās ar kuprām tankiem,
  Viņi draud iznīcināt visus krievu laukus!
  Bet viņi smagi sit nolādētos ķēmus ,
  Lai mūsu bērni laimīgi dzīvotu bez jūga!
  
  Mēs esam bērni Tēvzemei, kas ir augstāka par visiem citiem pasaulē,
  Mēs esam dzimuši, mīcot kalikonu ar basām kājām!
  aizbildināja par mums, sūtot mūs kaujā ,
  Un Dievs atnesa maiju, lai tā uzziedētu priekā!
  
  Nav cīnītāja un cēlākas sirds,
  Kas dod sapni un atdzimšanu!
  Atveriet krāšņās durvis uz nemirstību,
  Bet, ja tu sēdi slazdā, esi kluss !
  
  Ir vilki un aitas, bet jūs esat Visuma gani,
  Un tā ir jūsu daļa, lai nodotu pasūtījumu pēcnācējiem!
  Lai šo lietu nogādātu līdz radīšanas beigām,
  Lai tavā mīlestības sirdī neizdziest mūžīgā uguns!
  
  Kas zina, kur ienaidnieka lode apturēs karavīru,
  Bet tomēr kaujā nāve ir labāka par sapuvušām slimībām!
  Un, ja tu nomirsi, tad tavs draugs sagraus pretinieku ,
  Viņš to necietīs, jo baskāju meitenes tiek dzītas gūstā!
  
  Ak, krievu liktenis, karš un uguns pēc kara,
  Tiem, kas vēlas doties atvaļinājumā, tiem nav vietas, ziniet, paradīzē!
  Šeit elles Sems iesaistījās sazvērestībā ar sātanu,
  Draud: - Es nogāzīšu atomu un salauzīšu krusu!
  
  Bet būs arī aizsardzība pret raķetēm,
  Un kodolbumba nevar iznīcināt Maskavu...
  Mēs varam izmantot tvertnes, lai iegūtu parazītu,
  Un garlaicīgas dziesmas par kritušajiem padara skumjas!
  
  Pārdodu par santīmu, nevis Krievijas akciju,
  Galu galā, katrs no mums ir lielisks karotājs!
  Neticiet, ka Dievs mūs jau ir ielicis lomā,
  Patiesībā jūs izlemjat, cik forša ir gaudošana!
  
  Bija neveiksmes, bija sakāves,
  Tas notika kā zaķi, kas atkāpās no briesmīgajiem vilkiem!
  Bet, ja sāksies karš, mēs atkal būsim tur,
  Sagrauj nežēlīgo monstru armiju elles ritmā!
  
  Ticiet man, mēs nespēlējam kara dēļ,
  Mums nav cita aicinājuma kā būt jaukiem draugiem!
  Mēs esam brālīgi cilvēki, nevis Ābels un Kains,
  Mums putns ir dziesma, nevis trekna spēle!
  . EPILOGS
  Pēc tam, kad Dominika uzplaiksnīja savu asprātību, bērni kliedza un ilgi sita plaukstas. Jā, tas ir lieliski , var teikt, ka viņai izdevās - kaisīt aforismus un dungot pie sevis.
  Pēc tam Margarita un Dominika izsludināja dzīres visai pasaulei, lai dvēselē valda jautrība un prieks.
  Viņi vicināja burvju nūjiņas, un parādījās grezni galdi, biezi piekrauti ar pārtiku . Šeit viss bija grezns un ļoti bagāts.
  Tik brīnišķīgi ēdieni un daudz kūku, olu krēma pīrāgi, virtuļi, kliņģeri, smalkmaizītes un bagātīgi dekorētas kūkas. To nav iespējams ne pasakā pateikt, ne aprakstīt ar pildspalvu.
  Un viss ir tik ēstgribu un aromātisks, ka tas ir burtiski unikāls savā izsmalcinātībā un skaistumā.
  Margarita tviterī ierakstīja:
  Visu to labāko, labāko bērniem,
  Uz mūsu jautrās planētas...
  Lai dzīvo saule un vējš,
  Apsveriet fejas, kas ir atbildīgas par visu!
  Un viņa sāka dejot. Un Dominika sekoja viņai, un vairākas citas meitenes ar viņiem. Gāja lieliski .
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Viss būs labi, viss būs labi, ja mēs nesajuksim !
  Un partizānu meitene ņēma un no burvju nūjiņas izlaida vēl vienu salūtu. Un tā bija kā dimantu strūklaka, kas plūst ļoti vētrainā straumē.
  Dominika atzīmēja:
  - Skaistums, skaistums.
  Tas izšaujas kā strūklaka no vaļa!
  Pēc tam bija laiks izklaidēm. Vairāki lielākie zēni, apmēram četrpadsmit gadus veci un ļoti muskuļoti, uzlika rokās mīkstus cimdus un sāka savā starpā kauties.
  Viņi sita ar rokām un basām kājām, smaidot un smejoties.
  Dobrinja smaidot atzīmēja:
  - Galu galā viņiem ir kolhozu tehnika!
  Princis Enomauss pamāja:
  - Viņi nav apmācīti cīņas mākslā !
  Zēns Dobrinja šņāca, ielecot pagaidu ringā:
  - Ļauj man iet!
  Un divi kaujoties muskuļoti pusaudži sadūrās savā starpā. Zēni izplūda smieklos un uzbruka Dobrinjai. Notika izjaukšana un roku un kāju vicināšana.
  Dobrinja veikli izklīdināja un pagrūda tos malā. Tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem satvēra vienu no zēniem aiz deguna . Viņš gaudoja mežonīgās sāpēs. Un varonis zēns atkal bez jebkādām ceremonijām viņu iemeta un piespieda apgriezties.
  Apkārt esošie bērni smējās un sita plaukstas. Un Dobrinja saspieda kopā četrus zēnus uzreiz un veikli ietina galdautā.
  Pēc tam smiekli kļuva pavisam apdullinoši. Gluži kā bērnu aplausi. Patiešām, tas izskatījās ļoti forši .
  Dobrinja asprātīgi atzīmēja:
  - Tas, kurš uzdrošinājās, to ēda!
  Ringā stājās arī Dominika. Viņa arī nodarbojās ar cīņas mākslu. Galu galā, darboties filmās nav joks. Viņa parādīja sevi kā Supermeiteni un cīnījās ar supervillaini . Pēc tam abas meitenes viena otrai dauzīja duci. Un tas ir lieliski . Pat viņu zilumi bija īsti.
  Tagad pret Dominiku stājās spēcīgs, muskuļots apmēram četrpadsmit gadus vecs pusaudzis peldbiksēs. Un viņš mēģināja uzbrukt meitenei. Dominika atbildēja ar precīzu sitienu no kailā papēža pa saules pinumu, un zēns nokrita un sāka raustīties.
  Dominika tviterī ierakstīja:
  -Tu neesi zēns , tu neesi zēns,
  Neīsts...
  Tu neesi zēns , tu neesi zēns -
  Sapuvusi kaste!
  no visa spēka iesita Dominikai pa muskuļoto muguru . Meitene kliedza un atsita viņu. Viņš izvairījās un metās pie Dominikas un mēģināja ar viņu cīnīties. Pusaudzis bija stiprs un rūdīts smagajā darbā būvlaukumā. Un Dominikai nācās sasprindzināt visus spēkus, lai nepakristu. Bet viņa izslīdēja un tad spēcīgo zēnu uzmeta sev pāri. Viņš nokrita, ietriecoties traukā ar stori. Un zēns kļuva ļoti netīrs.
  Un pārējie bērni mežonīgi smējās un veidoja sejas. Šis tiešām izskatījās lieliski .
  Zēns uzlēca, taču saņēma spēcīgu sitienu
  aktrises meitenēm zodā, viņam pretimnākošajā kustībā trāpīja ar apakšstilbu , un muskuļotais zēns apgāzās.
  Dominiks agresīvi dziedāja:
  Viņš mānīgi gaida upuri šahtā,
  Radara virzīšana debesīs...
  Viena kļūda - nejauša pacelšanās,
  Un trieciens ir neizbēgams!
  Šī patiešām ir karatē meitene. Tāpēc viņa pagriezās un ar savu pliku papēdi iespēra pa degunu citam zēnam. Viņš nokrita un no sava šņaukāja izlaida asiņu strūklaku . Bet viņš uzreiz uzlēca. Un atkal cīņā. Un Dominika viņu pakludina, liekot viņam krist. Šī patiešām ir sieviete.
  Dobrinja apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Tā turpini! Nu tu esi forša meitene !
  Šeit ir vēl viens spēcīgs zēns, kurš aizlidoja no Dominikas sitiena.
  Šeit sākās kāršu atklāšana. Meitene uzmeta sev virsū citu pusaudzi un čivināja:
  Meitenes no augstākās sabiedrības,
  Es ļoti gribu puisi pārspēt!
  Pēc tam meitene atkal sagrūda zēnus kopā, radot sasitumus un izciļņus. Un tas izskatījās ārkārtīgi smieklīgi un smieklīgi.
  notriecot zēnus :
  -Tu esi mūsu meitene ! Ļoti karsts un kaujiniecisks!
  Dominika pamāja ar galvu un čivināja:
  Meitenei cīnītājai ir karstas asinis,
  Aklo bars mums uzbrūk!
  Viņa čukstēja burvestības, un no augšas uz zēniem lija īsts krējuma, iebiezinātā piena un medus lietus.
  Un atkal priecīgie bērnu smiekli. Viss griežas un notiek tik forši un agresīvi. Un šajā agresijā ir smieklīgi brīži.
  Zēns princis Oenomaus, protams, ir arī spēlē. Kā kāds var iztikt bez tā? Un jaunais karotājs ļoti veikli uzmet sev pāri zēnam, kurš izskatās vecāks un lielāks. Un atkal entuziasma pilni izsaucieni. Jā, šī patiešām ir cīņa, kas ir vajadzīga.
  Enomajs pamāja ar roku, un zēns nokrita uz kūku kaudzes, kas bija pārklātas ar krēmu. Un tie pārsprāga un izklīda tik smieklīgi un ar prieku. Un tādi bija maģiskās virtuves aromāti.
  Dobrinja ar nopūtu atzīmēja:
  - Kauns tērēt šādu pārtiku!
  Dominiks iesmējās un atbildēja:
  - Tas ir ok! Es darīšu vairāk maģijas!
  Fēniksa zēns dziedāja:
  Kaut kur mežā ir burvji,
  Viņi šuj kaftānu sātanam...
  Apkārt mētājās laukakmeņi,
  Mūsu brīnišķīgā valsts!
  Pēc tam viņš sadraudzējās ar Dobrinju. Abi varonīgie zēni vispirms sāka vicināt dūres, mēģinot sist viens otram pa seju . Pāris reizes nejauši lādēja, un parādījās zilumi. Tad zēni-cīnītāji to paņēma un sasita pieri. Tā no manām acīm sāka lidot dzirksteles.
  Viņi viens otru grūstīja, sasita galvas un tad sāka kauties. Un cīņa bija ļoti spītīga. Bruņinieku zēni cīnījās, viens otru saspiežot un saspiežot.
  Tad viņi atkal sāka sist ar galvām, kas izskatījās vairāk stulbi nekā forši un draudīgi. Un tas rīkojās tā, ka bērnus skatītājus izraisīja apdullinoši smiekli.
  Dominika paņēma spalvu rokās un sāka kutināt puišu kailos papēžus. Dobrinja un Fēnikss sāka smieties, tas tiešām ir tik kutinoši un forši , ka nevarēsi beigt smieties.
  Margarita ar primadonnas smaidu atzīmēja:
  - Jā, tu esi forša meitene. Vienkārši meistars izklaidētājs. Ko vēl jūs varat darīt?
  Dominika norūca:
  - Jā, kopumā es varu pilnīgi visu. Un jūs to redzēsiet vairāk nekā vienu reizi!
  Dobrinja un Fīnikss izšķīrās. Viņi bija svīduši, un viņu veidotie torsi mirdzēja, it kā tie būtu aplieti ar olīveļļu.
  Margarita ar nopūtu atzīmēja:
  - Mums ir uzvara, taču mēs neesam tuvāk mērķim glābt stiprā dzimuma pārstāvjus. Dzeltenā žurka pieder mūsu ienaidniecei Bastindai, kura pazuda nezin kur. Un mēs izlējām pupiņas. Nu ne velti, bet tomēr bez rezultāta, uz kuru rēķinājāmies!
  Dominika atbildot dziedāja:
  Dzīve nav viegla
  Un ceļi neved taisni...
  Viss nāk par vēlu
  Tas viss ir pagājis pārāk ātri!
  Pamazām atbrīvoto bērnu noskaņojums kļuva mierīgāks. Un cīņas, pat humoristiskas, apklusa, un mūzika kļuva mazāk skaļa.
  Un tad pēkšņi atskanēja troksnis. Atskanēja trauksmes signāls.
  Puiši un meitenes nekavējoties izlēca no vietām un aprāvās ar zobeniem un šķēpiem. Viņi bija gatavi cīņai.
  Debesīs parādījās pūķi. Viņi bija trīsgalvaini, septiņgalvaini un divpadsmitgalvaini . Un viņu bija diezgan daudz, un liela izmēra rāpuļi. Protams, jo vairāk galvu, jo lielāks izmērs. Un viņu vidū bija pazīstamā ragana Bastinda, kura uz pūķu fona šķita maza.
  Dominiks nosvilpa un atzīmēja:
  - Oho! Šķiet, ka tas vēl nav beidzies!
  Margarita atbildot dziedāja:
  Es krītu ar krūtīm, satverot vadu,
  Zeme ir pilna ar caurumiem, piemēram, lūku...
  Bet es zinu, ka tas vēl nav beigas -
  Beigas ir tikai sākums!
  Tur bija apmēram piecdesmit tūkstoši karotāju bērnu - tā ir vesela armija, pūķu nebija vairāk kā divsimt. Tāpēc jaunie karotāji nebēga. Viņi bija gatavi cīnīties un dārgi atdot savu dzīvību, un varbūt pat uzvarēt!
  Abas puses ir kaujinieciskas un apņēmīgas.
  Lielākais divpadsmitgalvainais pūķis dārdēja:
  - Nebaidies! Ar bērniem necīnīsimies! Mēs esam par mieru un taisnīgumu!
  Dominika kliedza:
  - Tad kāpēc tu atnāci šeit?
  Šeit Bastinda rūca, agresīvi smaidīdama:
  - Es zinu, ka jūsu galvenais mērķis bija iegūt Dzeltenās Žurkas artefaktu, nevis atbrīvot vergus!
  Margarita iebilda:
  - Tas netraucē! Jebkurā gadījumā mēs negribējām atstāt savus bērnus un nekad arī to nedarīsim!
  Visas divpadsmit pūķa galvas uzreiz teica:
  "Mēs novērtējam jūsu cēlumu!" Bet Bastinda aicina uzspēlēt kādu spēli. Ja tu uzvarēsi, viņš tev iedos dzelteno žurku, ja uzvarēs, tad tavi četri uz visiem laikiem kļūs par tās vergiem.
  Burve Bastinda pamāja:
  - Jā! Tieši tā! Nu, bērni, ar viņiem ir pārāk daudz traci. Jūsu četrinieks verdzībā būs daudz noderīgāks!
  Dominika smaidot atzīmēja:
  - Mēs varam uzspēlēt kādu spēli. Vienkārši ļaujiet, lai ragana Bastinda zaudējuma gadījumā ne tikai uzdāvina mums savu Dzeltenās Žurkas artefaktu, bet arī kļūst par mūsu vergu.
  Margarita apstiprināja, spiedzdama baso kāju:
  - Tieši tā! Tas ir tieši tas, kas mums vajadzīgs! Būtu godīgi, ja arī Bastinda riskētu ar savu brīvību!
  Divpadsmitgalvains teica:
  - Lai tā būtu! Raganas artefakts un brīvība pret četru nozīmīgu personu brīvību - godīgi!
  Burve Bastinda melniem matiem pamāja ar galvu:
  - Labi, lai tā būtu! Jebkurā gadījumā es vienmēr uzvaru šajā spēlē. Un pat maģijas zināšanas viņiem nepalīdzēs!
  Divpadsmitgalvainais pūķis rēca:
  - Vai sakāves gadījumā solāt, ka pildīsit savus solījumus?
  Visi pieci unisonā iesaucās:
  - Mēs dodam!
  Burve Bastinda izņēma no mugursomas dēli ar kvadrātiem un teica:
  - Tad sāksim!
  Un viņa atlocīja dēli; uz tā uzreiz parādījās figūras. Tas nedaudz atgādināja tradicionālo šahu, tikai lauciņi bija nevis divu, bet trīs krāsu: baltā, melnā un pelēkā. Un mums bija daudz vairāk figūru. Tur ir jestrs, strēlnieki un virsnieks, ģenerālis, maršals, balista, rati un vēl kaut kas.
  Dominika nomurmināja:
  - Jā, es pat nezinu, kā viņi staigā! Tas ir negodīgi!
  Burve Bastinda smaidot atbildēja:
  - Jūs jau esat devuši vārdu, un vairs nav kur atkāpties. Atteikšanās spēlēt ir līdzvērtīga sakāvei!
  Margarita pamāja:
  - Es zinu šo spēli! Un kā arī figūras tajā staigā! Tātad spēlēsim!
  Burve Bastinda pamāja:
  - Nu tad! Galvenā figūra šeit ir karalis un mēs spēlēsim līdz matam!
  Karotāji bērni sasita plaukstas. Margarita pakratīja savu burvju nūjiņu, un viņu priekšā parādījās milzīga tāfele ar trīs veidu šūnām. Un tagad tūkstošiem bijušo vergu varēja viņu redzēt uzreiz.
  Margarita atzīmēja:
  - Pirms kara es uzvarēju šaha partijā pret pašu Botviņiku, tiesa, ne klātienē, bet gan simultānspēlē. Bet astoņos gados pārspēt PSRS čempionu ir forši!
  Burve Bastinda nomurmināja:
  - Šī ir pavisam cita spēle! Šahs viņai pat ne tuvu nebija!
  Partizānu meitene pamāja ar galvu:
  - Es zinu! Tas ir sarežģītāk un ir vairāk gabalu, bet es to varu spēlēt! Tāpēc nedomājiet, ka jums būs viegli!
  Ragana ar melniem matiem pamāja:
  - Mani gabali ir sarkani - tie sākas pirmie!
  Un viņa pabīdīja slingeri uz priekšu . Margarita atbildēja, pakustinot strēlnieku. Sākās tāda nesteidzīga spēle. Katrā pusē bija simts figūras, un visas trīs, izņemot karaļus. Ir viens no tiem, un spēle beidzas ar mate. Nu, tas ir skaisti un loģiski.
  Bastinda spēlēja un smīnēja. Sekoja pirmās apmaiņas. Pēc tam ātro jestru manevri. Dominika atzīmēja, ka jestra kustas kā karaliene tradicionālajā šahā, bet sit kā bruņinieks.
  Jā, tas ir interesanti. Virsnieks izskatās pēc bīskapa, bet sit kā karalis. Un ģenerālis kustas kā baļķis, bet sit kā bruņinieks. Maršals kustas kā karaliene, bet trāpa tikai kā baļķis. Protams, visspēcīgākās figūras ir lielvezīri, viņi kustas kā karaliene un kā bruņinieks, un arī sit. Protams, ir arī karalienes, un tās ir gluži kā parastajā šahā. Loka šāvēji pārvietojas kā bandinieki, bet šauj pa diagonāli trīs lauciņus uz priekšu, bet slingeri tikai divus. Šķiet, ka parastie kājnieki ir vājākie, bet viņi, sasniedzot pēdējo līniju, var pārvērsties par jebkuru gabalu, izņemot karali.
  Rati iet kā zirgs, bet triecas kā zilonis. Jā, interesanti, kā tas izrādās. Ir arī balista - tā kustas kā baļķis, bet sit kā karaliene. Rooks, bruņinieki un bīskapi, kā parastajā šahā. Bet ir arī vienradzis. Viņš staigā kā karalis, bet sit kā karaliene. Un karalisks vienradzis. Viņš staigā kā zilonis, bet sit kā lielvezīrs, tas ir, kā karaliene un bruņinieks. Jā, šī nav joku spēle. Un katrā ir trīs figūriņas. Un izmēģiniet kaut ko bez žāvāšanās. Un tagad šķiet, ka Bastinda jau ir iekarojusi vairāk teritorijas un ieguvusi materiālās priekšrocības.
  Skaidrs, ka viņa ir daudz pieredzējušāka nekā Margarita.
  Dominika pārliecinoši vai drīzāk ironiski tvītoja:
  - Pastaigājiet zirgu! Zirgs!
  Margarita viņai pamāja:
  - Nejaucieties! Kas jādara, es daru!
  Un partizānu meitene apņēmīgi kustināja savu figūru. Bastinda turpināja uzbrukt. Cīņa bija ļoti spītīga un nežēlīga.
  Margarita, lai atgūtu mazliet pārliecības un nosvērtības un radītu iedvesmu spēlē, sāka dziedāt;
  Tas puto uz augšu, paceļot stāvās nogāzes,
  Vilnis, ledus važas iznīcināja okeānu!
  Sija pārcirta, mākoņi bija piepildīti ar svinu,
  Un svaigs vējš saspieda miglu!
  
  Es esmu kopā ar tevi uz krasta klints,
  Jūras viļņi kutina ausi!
  Cīnītājs ar maigu roku apskāva viņas kaklu,
  Svētais Kungs ir augšāmcēlies manā dvēselē!
  
  Sniega kalnu virsotnes ir apzeltītas,
  Un pērļu tauriņi uz krūtīm!
  Tālumā zem burām klīda kuģi,
  Jūs nevarat atteikties no sava sapņa un aizmigt!
  
  Es rādīju uz tevi, mīļotā,
  Tavas no asarām mirdzošās acis!
  Galu galā, bez jums pat ar pasauli man nepietiek,
  Sirdī dārd vētras un pērkona negaiss!
  
  Kopā ar jums mēs izbaudīsim daudz slavas,
  Un inde iekļūst ambīcijās!
  Izvelciet savu zobenu šī spēka vārdā,
  labprāt kalpo !
  Margarita dziedāja lieliski un, uzmundrinājusies, metās izšķirošā uzbrukumā. Partizānu meitene nekavējās ar upuriem, un kādā brīdī materiālais spēku samērs viņai šķita katastrofāls. Bet šeit ir vēl daži spēcīgi taktiski sitieni un...
  Margarita teica ar nevainīgu smaidu:
  - Mats, Bastindas kundze!
  Viņa mežonīgi mirkšķināja acis un paskatījās apkārt, sānis skatīdamās uz lielāko, divpadsmitgalvaino pūķi. Tas bija lielas klases lidmašīnas lielumā , katra spārna platums bija labi divi simti metri - tas ir briesmonis. Varbūt pat izvēlētās meitenes-aktrises Dominikas fenomenālā burvība nevarēja pārvarēt šādu milzi.
  Milzīgais pūķu vadonis rēca ar divpadsmit galvām vienlaikus:
  -Tu zaudēji Bastindam. Tāpēc atdodiet savu laimestu Dzeltenajai Žurkai - vērtīgam artefaktam un dodieties verdzībā saviem jaunajiem saimniekiem!
  Bastinda nopūtās un izņēma no mugursomas artefaktu. Negaidīti tas bija tikai kokosrieksta lielumā, bet tas kvēloja spožā, dzeltenā gaismā.
  Ragana to pastiepa un atzīmēja:
  - Viņš ir tavs. Tāpat kā viss, kas ir mans, tas tagad ir tavs!
  Margarita paņēma artefaktu rokās un tad paslēpa to savā mugursomā. Un viņa atzīmēja:
  - Tas ir labi! Kas man un tev būtu jādara, Bastinda?
  Ārēji joprojām diezgan jauna un pievilcīga melnādaina sieviete atbildēja:
  - Es varu darīt daudzas lietas. Man jau ir vairāk nekā tūkstoš gadu. Un ja nu es varu iemācīt jums nezināmas burvju tehnikas. Nu un esi arī karalistes pārvaldnieks. Man ir liela pieredze šajā jomā, un ne tikai bērnu vadīšanā.
  Margarita paraustīja plecus un atzīmēja:
  "Es domāju, ka varbūt es jūs atlaidīšu, vispirms nodevis zvērestu darīt tikai labus darbus."
  Dominika nomurmināja:
  - Ja viņa melo? Mums ir cilvēki, jūs zināt. Pat Korāns saka, ka dažos gadījumos zvērestu var lauzt.
  Un meitene aktrise dziedāja:
  Tici man, tavi kalpi nožūs,
  Tevi nodos, tevi nodos...
  Un tie, kas šādi zvēr mīlestībā,
  Paskaties, viņi tevi nogalinās!
  Margarita iebilda:
  "Mūsu burvjiem ir ierasts ievērot gan vārdus, gan zvērestus." Kļūt par zvēresta pārkāpēju nozīmē izsaukt mūžīgu nolādēšanu un nicinājumu no visiem. Tāpēc Bastinda vai nu turēs savu zvērestu, vai atteiksies to pieņemt. Tāpēc viņai ir izvēle starp verdzību un atteikšanos no ļaunajiem darbiem uz visiem laikiem!
  Ragana ar melni mati paraustīja plecus:
  - Te ir par ko padomāt. Nekad nedari ļaunu, tas ir arī ļoti grūti un ne vienmēr patīkami!
  Dominika bija sašutusi:
  - Kāpēc tu izlem mūsu vietā, Margota? Es domāju, labāk, ja viņa ir mūsu verdzene. Maģisks un nenovecojošs kalps mājsaimniecībā noderēs. Viņai nevajadzētu būt tavai verdzenei, bet mūsu kopējai!
  Varonīgais zēns Dobrynya apstiprināja:
  - Jā, tieši tā! Mēs visi četri riskējām ar savu brīvību. Un tu gribi pavēlēt viņai vienai.
  Puika princis Enomauss uzskatīja:
  "Es arī domāju, ka labāk ir ļaut viņai aiziet, dodot zvērestu darīt tikai labus darbus." Kāpēc, vācot vēl vienpadsmit artefaktus, velciet sev līdzi vergu? Viņa ir tikai nasta!
  Dobrinja un Dominika unisonā teica:
  - Nē, viņa ir mūsu verdzene! Un mēs viņu nelaidīsim vaļā!
  Pūķa vadītājs atzīmēja:
  - Jums ir šķelšanās: divi pret diviem! Iesaku iemest monētu. Ja tās ir galvas, mēs darīsim, kā Margarita vēlas, ja tās ir astes , mēs darīsim, kā vēlas Dominika!
  Karojošie bērni unisonā kliedza:
  - Pa labi! Pa labi! Pa labi! Izšķirs izloze!
  Dominika dusmīgi nomurmināja:
  - Kurš metīs monētu?
  Pūķis dārdēja:
  - Es!
  Un tad viņa aste meta sudrabainu apli, kas lidoja pa gaisu un nokrita uz akmeņainā bruģa. Monēta trāpīja un ... Tā nokrita uz tās malas...
  Milzu pūķis iesmējās un atbildēja:
  - Ja tā, tad es ņemu Bastindu par savu kalponi. Un jums paliek viņas artefakts, dzeltenā žurka, kā trofeja. Starp citu, tieši tā, kā jūs gribējāt!
  Dominika nomurmināja:
  - Un motociklu. Es gribu šādu skrejlapu.
  Milzu pūķis nošņāca:
  - Nodziedi dziesmu! Un mēs, pūķi, to novērtēsim. Ja jums tas patiks, maģiskais lidojošais motocikls būs jūsu. Un ja nē, tad ... Arī tu kļūsi par mūsu vergu!
  Dominika bija sašutusi:
  - Tātad jūs varat teikt, ka jums nepatīk neviena no manām dziesmām!
  Galvas pūķis paziņoja:
  - Sodīsim ne tikai mēs, bet arī sabiedrība, arī bērni un bijušie vergi!
  Dominika nopūtās pamāja.
  - Tad es piekrītu!
  Un meitene sāka dziedāt ar sajūtu un izteiksmi;
   Ģērbies tā , lai apskaustu visi ķēniņi,
  Karmīnsarkans, zelts, lapas rubīnās!
  Kā vakara tauriņi planē,
  Un vēju balss ir ķerubu orgāni!
  
  Greznākais miers ir plašs rudenī,
  Koki, svēto baznīcu kupoli!
  Jebkurš zars ar noslīpētiem kokgriezumiem,
  Rasas lāses pērles un nenovērtējami akmeņi!
  
  Peļķe bija pārklāta ar plānu sudrabu,
  Dzirkstis dzirkstī no zirga nagiem!
  Jūs izturaties laipni viens pret otru,
  Lai laimīgi dzīvo zem skaidrām debesīm!
  
  Spožajā saulē ar vaļēju kleitu,
  Bērzi un papeles dejo mīlestības valsi!
  Mēs esam skumji par dienām, kas ir iegrimušas bezdibenī,
  Saglabājiet atmiņas par tikšanos ar mani!
  
  Nāks ziema, jaunība tajā ir mūžīga,
  Ne sirmi mati, dimanti matos!
  Mēs pulcēsim visus savus draugus svētkos,
  Un izpaudīsim sapni brašos pantos!
  Vētraini aplausi un saucieni "Bravo! Encore!", desmitiem tūkstošu rīkles pārpludināja visu laukumu. Šī būtu brīnišķīga stunda, triumfa stunda Dominikai, kura atklāja savu primadonnas talantu!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"